Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

IŠlaikyti PrincesĖs EgzaminĄ

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Graži studentė ir trokštanti kino aktorė Dominyka svajoja tapti ekrano žvaigžde. Ir kai nimfa atėjo pas ją, ji noriai ją sekė ir atsidūrė drakono karalystėje. Dominika paslėpė išskirtinius sugebėjimus, o imperiją ir kaimynines valstybes užklupo keistas maras, dėl kurio beveik visi patinai suakmenėjo. Vienam paskutiniųjų stipriosios lyties atstovų, elfų princui Oenomausui pavyko atidėti mirtį Dominikos dovanos dėka. Ir dabar jie turi dirbti kartu, kad atskleistų nesuvokiamo maro paslaptį ir atskleistų tamsiąsias jėgas.

  IŠLAIKYTI PRINCESĖS EGZAMINĄ
  
  ANOTACIJA
  Graži studentė ir trokštanti kino aktorė Dominyka svajoja tapti ekrano žvaigžde. Ir kai nimfa atėjo pas ją, ji noriai ją sekė ir atsidūrė drakono karalystėje. Dominika paslėpė išskirtinius sugebėjimus, o imperiją ir kaimynines valstybes užklupo keistas maras, dėl kurio beveik visi patinai suakmenėjo. Vienam paskutiniųjų stipriosios lyties atstovų, elfų princui Oenomausui pavyko atidėti mirtį Dominikos dovanos dėka. Ir dabar jie turi dirbti kartu, kad atskleistų nesuvokiamo maro paslaptį ir atskleistų tamsiąsias jėgas.
  PROLOGAS
  Retu, nepakartojamu grožiu išsiskirianti Dominika Delfinova gavo vieną pagrindinių vaidmenų filme "Žvaigždžių imperatorienė". O tai didžiulio biudžeto filmas, žadantis didžiulį pelną. Prieš tai Dominika jau vaidino daugelyje filmų, tačiau gavo tik centus. Jos grožis buvo stulbinantis, o plaukai - itin ryškios pavasariškos kiaulpienės spalvos, mažai kas patikėjo, kad ji gali apsieiti be dažų ir lako. Bet taip buvo. Dominyka buvo natūrali, medaus blondinė, idealių proporcijų, taip pat išpuoselėtais raumenimis ir puikiai ištempta.
  Nors mergina neužsiėmė kovos menais, šoko baletą. O ji pasižymėjo greičiu, grakštumu ir puikia judesių koordinacija.
  Pavyzdžiui, ji galėtų gerai pasirodyti veiksmo filmuose. Kaip mergina, kurios angeliška išvaizda slepia karį-velnią.
  Dabar ji nusiavė batus ir laiminga perbėgo per parką, plika padais jausdama malonų tako žolės ir akmenukų kutenimą. Jos kojos buvo tokios tobulos ir gundančios, kad dažnai buvo fotografuojamos basos ir stambiu planu, o tai ypač džiugino vyrus. Dominika didžiavosi gražiomis kojomis, iki pat šalnų dėvėjo trumpą sijonėlį.
  Tuo metu priešais ją staiga pasirodė mergina. Labai jauna, galima sakyti, beveik mergaitė. Dominika buvo aukšta, raumeninga, grakšti, jos veidas, nepaisant nepriekaištingo glotnumo ir aksominės odos, neatrodė kaip jaunos, naivios merginos veidas. Ir tai panašu į moksleivę, nors ji gana sodriai apsirengusi, ant jos kabo šie maži stiklo gabalėliai, kurie skaisčiai spindi saulėje.
  Dominyka net pagalvojo, kad gal tai tikri papuošalai.
  Mergina trypė savo maža, basa koja. O uolėtame kelyje pasirodė uolų ūgliai su raudonais ir purpuriniais pumpurais.
  Dominika sušvilpė:
  - Koks triukas! Ar taip pat esate kino aktorė ar cirko artistė?
  Mergina atsakė pašnibždomis:
  - Aš nimfa! Nebėra laiko aiškintis, sek paskui mane!
  Mergina netikėdama išskėtė rankas:
  - Na, tai... Geras pokštas! Koks tavo vardas?
  Nimfa sucypė:
  - Markizė de Kasandra. Ir užteks kalbų, kiekviena buvimo tavo pasaulyje akimirka reikalauja kolosalios, magiškos energijos!
  Ir ji tvirtai, anaiptol ne vaikiška jėga, sugriebė Dominyką už rankos, galingai suspaudusi jos delną.
  Stipri ir vikri kino aktorė iškart suprato, kad priešintis tokiam griebimui - nenaudinga.
  Mergina, naudodama apnuogintus mažos, grakščios pėdos pirštus, žiedo akmenį suko ant laisvos rankos smiliaus. Ir tą pačią akimirką Dominyka pasijuto tarsi įkritusi į šulinį. Ir tai buvo labai malonus, nepakartojamas jausmas.
  Tada viskas prisipildė akinančiai ryškios šviesos, kuri tarsi persmelkė kiekvieną stiprios, atletiškos, nepakartojamai gražios merginos kūno ląstelę.
  . SKYRIUS Nr.1.
  Dominikos basomis kojomis jautėsi karštas paviršius po ja, ir toks buvo pirmasis įspūdis. Prieš akis matėsi mirgėjimas, tarsi būčiau apakęs galingų blyksčių, kaip žaibas fotoaparate. Ir mergina ne iš karto galėjo pamatyti, kur ji atsidūrė.
  Pasigirdo švelnus nimfos balsas:
  - Nebijok! Dabar tai praeis ir galėsite viską pamatyti.
  Dominika susiraukė ir mirktelėjo. Jos basoms kojoms ėmė kaitinti. Po plikais, mergaitiškais padais degė kažkas, kaip Sacharos smėlis vidurdienį. Dominyka mėgo bėgioti basa. Ypač kai pripratau per ekrano testus.
  Kai ji buvo mergaitė, jai buvo pasiūlyta vaidinti partizanų žvalgybos pareigūną.
  Žinoma, karo metais merginos vasarą vaikščiojo basos, nes batus reikia prižiūrėti, o kaip bebūtų keista, kai vaikštai ilgai, tai dar lengviau.
  Ir galų gale jie privedė ją pakabinti basą sniege. Tai Zojos Kosmodemyanskaya stiliaus, tik Dominika yra blondinė ir daug gražesnė, ir ji turi natūralų žavesį. O kai nusišypso ir atidengia baltus dantis, tarsi iš natūralių perlų, visiškai nuima stogą nuo vyrių.
  O čia padai dega, ir kažkaip karšta. Gegužės mėnesį Maskvoje buvo šilta, bet karštu to nepavadinsi.
  O čia kaip kažkur Arabijoje vidurdienį. Ten dar šilčiau. Kartą ji filmavosi filme Emyratuose ir jai teko vaikščioti basa ant smėlio. Natūralu, kad ryte, kai smėlis per naktį šiek tiek atvėso, bet vis dar buvo karštas, jos pėdas net patepdavo vazelinu, kad būtų lengviau.
  Tačiau vietiniai vaikai bėgioja basi, bent jau tarp vargšų, ir juokiasi, rodydami mažus dantukus, nepatirdami diskomforto.
  Išties mirgėjimas jos akyse liovėsi, ir Dominyka pamatė, kad ji yra miesto aikštėje. Trinkelės po gražuolės kojomis buvo oranžinės ir violetinės spalvos. O namai aplink aukšti, labai gražūs, tarsi Sankt Peterburgo centre, kur išlikusi senovė. Tik čia pastatai aukštesni ir dar gyvybingesni, spalvingesni, turtingi, prabangūs ir įmantresni.
  O aukso lapų yra daug, kas neabejotinai džiugina akį. O gatvėse daug gražių merginų. Jie, žybčiodami basomis, grakščiomis, įdegusiomis, raumeningomis kojomis, ėmė apsupti Dominyką ir jos žaviąją markizę-nimfą.
  Merginos visos be išimties buvo gražios, jaunos, basos, bet pasipuošusios papuošalais. Vieni turi daugiau papuošalų su brangakmeniais, kiti - mažiau. Kelios merginos vilkėjo tik baltas, trumpas tunikas.
  Taip dažniausiai atrodė vergai, kurdami filmus apie senus laikus, - pastebėjo Dominyka.
  Tačiau ne visos merginos buvo žmonės. Vieni turi ausis kaip lūšis, kiti - erelio nosis. Kelios mergaitės buvo mažesnės, kaip markizė de Kasandra, tiesiog mergaitės, bet jos pakilo ir pajudėjo neliesdamos grindinio savo mažomis kojomis.
  Visa karalystė merginų, kurios, nebijodamos karšto grindinio, puikuojasi nuogais, rožiniais kulnais.
  Ir jie apsupo Dominyką ir markizę žiedu ir šypsojosi, tyliai šnekučiuodamiesi.
  Merginos skleidė labai malonų jaunų, raumeningų kūnų kvapą
  dailiosios lyties atstovės, sumaišytos su brangiais kvepalais.
  Kai kurie rankose turėjo ir ginklų. Visų pirma, lankai, elegantiškos formos arbaletai, kardai, kardai, durklai ir strėlių virvelės.
  Tai labai priminė fantastinio filmo filmavimo priedus, net nuostabu, kad į vieną vietą pavyko surinkti tiek daug nepriekaištingų, vingių, atletiškų gražuolių.
  Dauguma merginų buvo beveik nuogos, tik jų krūtys ir klubai buvo nusėti papuošalais iš brangakmenių.
  Maždaug tuzinas merginų kukliomis tunikomis klūpo, rankose laikė platina tviskančius gėrimo ąsočius ir auksinius padėklus su įvairiais maisto produktais ir vaisiais.
  Dominika sutrikusi sumurmėjo:
  - Ko tu nori iš manęs? - Ir ji pridūrė kiek užtikrinčiau. "Jei turėsi laiko, būsiu pasiruošęs pasirodyti jūsų prieduose, tik sumokėkite man gerai".
  Nimfa markizė šypsodamasi atsakė:
  - Matyt, manai, kad tai filmas? Ne, tai elfų- drakonų imperija !
  Dominikas kikeno ir pašoko. Mano kulnai negailestingai degė. Ji nusipurtė prakaito karoliukus. Na, karšta. Visai kaip Arabijos dykumoje. Nuostabu, kaip gražuolės čia vaikšto basos, o jų oda nesilupa nuo saulės.
  Kur ji? Aišku ne Rusijoje...
  Dominika pažvelgė į dangų ir sušvilpė. Dangus buvo geltonas, reti debesys buvo oranžiniai, o žiburėliai vienu metu ... Nenuostabu , kad buvo taip karšta. Be to, šviestuvai yra tokie puošnios formos, su garbanomis ar ragais...
  Dominyka pajuto, kad serga. Štai kaip žmonės išprotėja. Jos gražus veidas persikreipė ir išbalo.
  Ji susvyravo, bet dvi elfų mergaitės su ausimis ją palaikė. Dailiosios lyties atstovės išsiskyrė, o baltomis, permatomomis tunikomis vilkinčios gražuolės ant nuogų, tokių gražių ir raumeningų merginų kūnų jai nešė indus su gėrimu. Ir jie supylė smaragdinį vyną į auksinius dubenėlius.
  Dominyka godžiai išgėrė. Ir ji pajuto, kad vynas buvo neįprastai saldus ir skanus, jos gyslomis iškart liejosi energija, jėga ir veržlumas.
  Ir mergaitės jau nuogos pėdos nedegė taip stipriai, tiksliau, jos jautė malonią šilumą, o temperatūra aplink tapo ideali, kaip sapne.
  Dominique atsiduso ir papurtė savo aukso lapų spalvos galvą šaukdamas:
  - Sveiki lunatininkai!
  Tada mergina greitai pasitaisė:
  - Džiaugiuosi galėdamas sutikti savo brolius, tiksliau, seseris!
  Merginos suplojo rankomis. Ir jie dainavo chore:
  - Linkime tau laimės,
  Tu esi mūsų viltis, patikėk...
  Keliai į kitus pasaulius -
  Durys buvo atidarytos!
  Markizė de Kasandra linktelėjo:
  - Taip, tu turi mums padėti. Ir už tai bus didžiulis atlygis.
  Dominika gūžtelėjo raumeningais pečiais ir nustebusi paklausė:
  - O kaip aš galiu tau padėti?
  Nimfa mergina norėjo ką nors pasakyti, kai pasigirdo trimito ir sparnų gaudesys. Visos gausios dailiosios lyties atstovės vienu metu atsiklaupė ir pagarbiai nusilenkė.
  Markizė taip pat pastūmėjo Dominyką:
  - Irgi nusilenk.
  Mergina aktorė nustebusi paklausė:
  - Kam?
  Mergaitė nimfa sucypė:
  - Slibino hercogienė pasitinka tave. Drakonai valdo mūsų imperiją. Nagi, ant vieno kelio!
  Dominika nusprendė nepalaužti savo pasididžiavimo. Nors bijojo, kad karštas grindinys neapdegins nuogą, iki šviesiai bronzos įdegusio kelio. Tačiau oda aiškiai tapo stipresnė ir mažiau jautri. Aišku, kad čia žmonės basi vaikšto ne dėl skurdo. Tačiau dėl rimtesnių priežasčių, kurias dar reikia išsiaiškinti.
  Tada pasirodė pati drakonų kunigaikštienė. Žvėris su trimis galvomis, labai ryškios spalvos, kaip drugelis. Didelė, kaip gera kovotoja, bet visai nebaisi, ar nebaisi, jei tai ji.
  Galvos atrodė palyginti mažos, ant jų kibirkščiavo mažos, bet ryškios karūnėlės.
  Kai drakono patelė praskrido pro šalį, merginos po jos sparnais pakeitė savo odos spalvą į alyvinę, o paskui į smaragdinę. Tai tapo gražu.
  Dominika buvo tarsi užburta. Tai buvo pirmas kartas, kai ji realybėje pamatė tikrą drakoną. Taip, filmuose, žinoma, jie daro gerus drakonus naudodami kompiuterinę grafiką. Bet šis drakonas tikras, labai gražus ir grakštus.
  Galva, esanti viduryje, paklausė, jos balsas buvo labai malonus:
  - Labai džiaugiuosi matydamas tave, mūsų svečią iš Žemės planetos!
  Dominika nusišypsojo ir atsakė:
  - Ir aš labai džiaugiuosi tave matydamas!
  Drakono hercogienė linktelėjo ir tęsė, galva dešinėje jau kalbėjo:
  - Mes tave pakvietėme, nes tavo gyslomis teka kraujas to paties, nežinau kas, kas ten gyvena, nežinau kur!
  Dominika Delfinova pasitrynė vieną nuogą, iškaltą koją į kitą ir sutrikusi pasakė:
  - Atrodo, aš nesupratau!
  Slibino kunigaikštienės galva kairėje pasitikinčiu tonu atsakė:
  - Ir mes patys to nesuprantame. Bet bet kuriuo atveju turime tokią baisią problemą, kad esame kaip skęstantys žmonės, įsikibę į šiaudą!
  Dominika trypė plika, labai gundančia koja ir dainavo:
  - Laikyk mane, šiaudai, laikyk mane,
  Kai aplink audrą yra penkiolika taškų...
  Išardyk priešus, kuriuos turi elfai,
  Likimas mane taip išmetė gyvenime!
  Įvairaus plauko merginos suplojo rankomis, ir tai buvo taip miela ir šaunu.
  Centrinis vadovas vėl kalbėjo:
  - Taigi, pas mus keistas maras. Stipriosios lyties atstovai, ar tai būtų elfai, žmonės, troliai, hobitai, vampyrai, nykštukai ir kiti, gyvenantys mūsų visatoje, dėl nežinomų priežasčių ėmė virsti akmenimis ir iš karto byrėti. Mūsų šalyje, neskaitant orkų ir nykštukų, patinų buvo dvylika kartų mažiau nei patelių, o dabar jie beveik visiškai išnykę! Žinoma, tai yra tragedija!
  Dominika nusijuokė ir ištarė:
  - Tai taip nuostabu! Kitaip nėra išeities iš šių plaukuotų, bjaurių vyrų! Ir svarbiausia, kuo bjauresnis vyras, su pilvu ir plika galva, raukšlėmis, tuo labiau jis prie tavęs kabinasi.
  Vienas iš elfų prieštaravo:
  - Pilvų, susiraukšlėjusių ir plikų elfų nebūna! Jie net neturi barzdos ar ūsų.
  Dominika pastebėjo:
  " Be to, su šiais jaunuoliais užsiimti yra brangiau! Jie taip pat neleidžia praeiti. Aš taip pavargau nuo šių gerbėjų. Ir jūs, ačiū Dievui, neturite šių geidulingų, prakaituojančių, bjaurių patinų, galite pailsėti ir atsipalaiduoti.
  Visos trys drakonų galvos sugriaudėjo iš karto:
  - Pasaulis be vyrų pasmerktas mirti! Palyginti su Žemės planetos žmonėmis, mes gyvename labai ilgai, ypač drakonai. Taip, be vyrų nuobodu, o visatoje nėra harmonijos be stipriosios lyties.
  Merginos išgirdo pritarimo garsus. Vienas sumurmėjo:
  - Visi mūsų vyrai gražūs! Kadaise , prieš tūkstančius metų, žmonių rasės vyrai turėjo plaukų, plikų dėmių, raukšlių, pilvų, bet dabar jie visi jauni, gražūs, riesti ir maloniai kvepia kaip elfai!
  Dominika juokėsi ir mirktelėjo ... Tada ji atsakė:
  - GERAI! Gal po poros mėnesių pradėsiu ilgėtis vyrų. Aš tiesiog nesuprantu, kaip galiu tau padėti?
  Dešinioji drakono kunigaikštienės galva atsakė:
  - Jei atvirai, mes patys to nežinome. Bet jūs turite būtybės kraują iš kitos visatos, kur visi gyventojai turi ne dvi lytis, kaip mes Žemėje, o tris. Ir galbūt tai padės mums susigrąžinti savo vyrus!
  Dominika papurtė save ir pažymėjo:
  - Triseksualūs padarai? Taip, aš skaitau mokslinę fantastiką, teoriškai tai įmanoma!
  Mergaitė nimfa linktelėjo:
  - Taip! Maras jų nepalietė. Tačiau kas garantuos, kad neatsiras infekcija, kuri nušienautų dailiosios lyties atstoves? Ir gali būti dar blogiau! Ir net be stipriosios lyties, jei agresorius įsiveržs į mūsų visatą, mes neturėsime galimybės atsispirti.
  Mergina aktorė linktelėjo:
  - GERAI! Užjaučiu tave. Beje, ar tai gali ateiti į Žemę?
  Kairė drakono kunigaikštienės galva patvirtino:
  - Taip! Visai gali. Taigi nemanykite, kad jie prašo jūsų paslaugos. Turite jaunesnį brolį, jis taip pat vaidina filmuose. Ar norite, kad šis berniukas pavirstų akmeniu ir subyrėtų į dulkes?
  Dominika piktai trypė basa koja ir suirzusi pasakė:
  - Tu daug žinai apie mane!
  Nimfa mergina atsakė:
  - Kartais mėgstame pažiūrėti filmus iš jūsų planetos. Jį galima atsisiųsti tiesiai iš interneto, o tai nereikalauja didelių magiškos energijos išlaidų. Štai kodėl mes matėme ir tave. Ir aukštosios fėjos pajuto tavo nepakartojamą aurą, ir pamatė tavo brolį, jis taip pat turi dalelę to, nežinau kas!
  Dominika sušvilpė ir sušuko:
  - Tikrai žinau, kad viskas, kas neįmanoma, yra įmanoma! Tačiau man būtų geriau mokytis in absentia!
  Markizė de Cassandra pažymėjo:
  - Būtent, tai ką tu turi padaryti. Mokykis, mokykis ir dar kartą mokykis!
  Studentė nepatenkinta sumurmėjo:
  - Kam dar tai?
  Tuoj pat trys drakono kunigaikštienės galvos sinchroniškai ir darniai prabilo savo maloniais balsais:
  - Tu nieko nežinai apie magiją ir kerėjimą! Ir jūs turite turėti plačių ir pagrindinių žinių, kad galėtumėte mums padėti. Kai baigsite Dularis imperatoriškąją drakonų akademiją , turėsite anksčiau nežinomų galių, kurios leis jums nešioti burtininkės princesės karūną. Ir tik tokiu atveju galėsite, tiksliau, gausite bent mažą galimybę sugrąžinti stipriosios lyties atstovus iš nusikalstamo pasaulio.
  Dominykas sušvilpė ir pasakė:
  - O, kas man nepatinka, yra studijos!
  Iš tiesų, ji mėgo šokti, šokinėti ir vaidinti filmuose. Man net labai patiko. Tačiau studijos jai buvo sunkios. Ji netgi įstojo į mokamą skyrių, kad diplomą įgytų mažiau pastangų. Tiesa, taip lengviau.
  Dominika apskritai nebūtų įstojusi į akademiją, jei tai nebūtų madinga be aukštojo išsilavinimo. Be to, net milijardieriai neves merginos be diplomo.
  Bet ištekėti už oligarcho, kuo turtingesnio ir tuo pačiu, pageidautina seno, sergančio ir visiškai senatviško. Tada atsikratyk jos, tapk milijardieriumi našle ir gyvenk savo malonumui.
  Ir pats rašyk filmų scenarijus. Ji netgi turėjo idėją. Ir ji atlieka pagrindinį vaidmenį. Kaip ir imperatorius Palpatine , tiksliau, jo tamsioji dvasia persikėlė į klonų mergaitę ir pradėjo kurti naują imperiją su užkariavimais.
  Taip, tai puiku ! Tačiau pagrindinis jos vaidmuo šiaip buvo neblogas ir kvepėjo dideliais pinigais. Bet ... Dabar ji tapo hitu . Ir jai teks daryti tai, kas jai mažiausiai patinka - mokytis!
  Dominika drebančiu balsu paklausė:
  - O jeigu aš atsisakysiu?
  Merginos aplinkui triukšmavo iš nepasitenkinimo. Vienas sušuko:
  - Nušaukite jai ant kulnų!
  Trys drakono hercogienės galvos atsakė:
  - Mes neturime moralinės teisės tave priversti. Tačiau norint ištraukti jus iš Žemės planetos, reikėjo daug brangios magiškos energijos. O atgal, jei nori grįžti, sumok už kelionę čia, brangų vyną, kurį išgėrei, ir atgalinį bilietą.
  Dominika sucypė:
  - Nesąžininga imti iš manęs mokestį už tai, ko nenorėjau daryti! Buvau sukeltas prieš savo valią!
  Centrinė drakono galva atsakė:
  - Jūs esate mūsų, ko gero, vienas paskutinių šansų! Tiesa, dar galite pabandyti su broliu, bet jis vis tiek yra berniukas ir vis dėlto vyras, ir jis taip pat gali subyrėti į dulkes.
  Dominikas įnirtingai rėkė:
  - Neliesk mano brolio! Tai ne jo reikalas!
  Drakono hercogienė įtaigiai paklausė:
  -Ar tu nori mokytis būti princese? Įsivaizduokite, kokias galimybes turėsite. Jūs nepasensite, gyvensite kelis tūkstančius metų, o gal net daugiau, jei gausite dar tobulesnę magiją ir tapsite nemirtingu dievu. Ir jūs turėsite pavaldinius ir savo karalystę!
  Dominika sunkiai įkvėpė ir maldaujamai pasakė:
  - Leisk man šiek tiek pagalvoti.
  Mergina markizė patvirtino:
  - Taip, leisk jam pagalvoti. Ji turi geriau pažinti mūsų pasaulį. Leisk jam prisitaikyti ir susivokti. Ir jis priims teisingą sprendimą.
  Drakono hercogienė visomis trimis galvomis linktelėjo:
  - Leisk jam pasivaikščioti po miestą. Tai didelis ir nuostabus. Parodyk ją, Cassandra, o jūs, merginos, parodykite jai kelią. Netrukdyk!
  Dailiosios lyties atstovės išsiskyrė. Nimfa markizė paėmė iš padėklo kažką panašaus į picą ir padavė Dominykai:
  - Štai, valgyk! Jūs tapsite stipresni.
  Mergina tunika iš platininio ąsočio į auksinę taurę įpylė jau rožinio vyno . Dominika atsargiai įkando picą. Paaiškėjo, kad jis buvo nepaprastai skanus, ir mergina ėmė valgyti daug drąsiau ir nuplovė vynu, tokiu saldžiu ir aromatingu.
  Po to Dominikos nuotaika smarkiai pakilo. Ir ji dainavo:
  Mokytojų dovana,
  Jie praleido laiką su manimi...
  Jie mane išmokė veltui...
  Ir tada studentė nerado tinkamo rimo, o tai, kas mirga jos gražioje galvoje, atrodė labai vulgaru ir netinkama.
  Jie nuėjo kartu, o nimfa vedė ją už rankos. Nors ji buvo daugiau nei galva žemesnė ir lieknesnė už stiprią, aukštą ir tokią raumeningą Dominyką.
  Abi merginos trypė basomis kojomis ir judėjo jaunų gazelių greičiu.
  Namai aplinkui buvo labai prabangūs . Joks miestas Žemėje niekada nebuvo toks didingas. Čia augo ir gėlės, tokios didžiulės, ryškios ir kvapnios. Viskas šiame mieste buvo gražu ir žavinga.
  Ir daug merginų. Labai prabangiai apsirengęs , arba, atvirkščiai, kukliau, o kai kurios merginos plovė gatves. Bet visi jauni, žvalūs, gražūs ir basi.
  Dominika nustebusi paklausė:
  - Kodėl jie nenešioja batų ar bent jau šlepečių?
  Markizė de Kasandra šypsodamasi atsakė:
  - Tai šios planetos magija. Tai padeda mums išlaikyti amžiną jaunystę, mesti magiją, o mūsų nuogi kojų pirštai taip pat gali būti naudojami mūšyje!
  Dailininkė nusijuokė ir pasakė:
  - Tai nuostabu! Apskritai, kai buvau labai mažas, man buvo gėda vaikščioti basa, nes tikėjau, kad tai yra didžiulio skurdo požymis. Bet paskui pripratau prie filmų. Be to, reikėjo, kad padai būtų šiek tiek šiurkštesni, kai vaikystėje vaidinau Spartako seserį ar įvairius partizanus. Man patiko. Bet jei vaikštai po Maskvą basas, būsi suklaidintas su psichikos ligoniu, o gatvėse per daug infekcijos ir purvo!
  Mergaitė nimfa linktelėjo:
  - Taip - tai suprantama! Be to, bėgimas be batų yra daug judresnis, nes kario oda yra daug stipresnė nei brangiausių batų padai, ji yra elastinga, lanksti ir kupina magijos!
  Jie pajudėjo toliau. Matote, kaip aukštai, lyg Ostankino televizijos bokšto smailė, veržiasi fontano srovės. Taigi jie pakyla, prieštaraudami fizikos dėsniams. Ir patys purkštukai yra įvairiaspalviai. Kaip čia gražu.
  O kokie rūmai yra aplinkui? Kaip čia viskas prabangu. O statutas spindi ne tik auksu, bet ir kažkokiu ryškiu, oranžiniu Žemėje nežinomu metalu.
  Dominika pažymėjo:
  - Jūsų miestas - tarsi pasaka. O merginos nuostabios, kaip tikras rojus, o ne sugalvotos, kaip mūsų!
  Kasandra nusijuokė ir paklausė:
  - Kodėl manote, kad jūsų rojus yra išgalvotas?
  Dailininkė mergina atsakė gana logiškai:
  - Nes turi prieštaringų apibūdinimų. Viena religija sako viena, kita - ką kita, o trečia - visiškai priešingai!
  Nimfa markizė linktelėjo:
  - Taip, aš žinau! Pažiūrėjau tavo internetą. Tai lengviau nei keliauti į Žemę. Tai taip paprasčiau, kad net paprasti elfai, troliai ir žmonės gali įlipti į jį ir pažiūrėti filmą. Su visu stebuklingo pasaulio spindesiu mes, deja, neturime tokių pažangių technologijų kaip Žemės žmonės. Jūs esate magijos mėgėjai, bet mūsų technologijų plėtra yra įšaldyta!
  Dominika nustebusi paklausė:
  - Kodėl užšaldėte technologijas?
  Nimfa, nuleidusi balsą, atsakė:
  - Tai ne mes. Tai drakonai. Jie, matyt, nenori sumenkinti savo galios. Nors, žinoma, jie leidžia gyventi normaliai, o kai kam net ir prabangiai, bet ... Nekalbėkime apie tai!
  Ir vėl buvo pauzė. Prabanga aplink, žinoma, super. Viskas taip gražu, tokios dekoracijos, statulos, namai ir šventyklos.
  Taip, šventyklos, žinoma, yra labai įvairios. Ne taip, kaip įprasta Žemėje tam tikrais panašumais. Ir jie visiškai skiriasi savo stiliumi, spalvomis ir forma . Ir , žinoma, gražus. Čia yra figūros, kupolai, daugiakampiai, prizmės ir pan.
  Ir daugelis šventyklų turi kupolus gražiausių gėlių pumpurų pavidalu.
  Dominika pažvelgė į savo partnerį ir paklausė:
  - Atrodai kaip moksleivė ... Bet kiek tau iš tikrųjų metų?
  Kasandra šypsodamasi atsakė:
  - Žmonės turi tokį posakį: nepriimta ponios klausti apie jos amžių!
  Mergina menininkė padarė išvadą:
  - Turbūt daug.
  Mergaitė nimfa linktelėjo:
  - Gal būt! Bet mes gyvename ilgiau nei elfai, troliai, žmonės ir net nei nykštukai ir vampyrai. Kadangi mumyse yra dievų kraujo, esame su jais kraujo giminaičiai. Likusieji turi netiesioginį ryšį su nemirtingaisiais .
  Dominika sumurmėjo:
  - Mes visi esame Dievo sūnūs ir dukros. Šiek tiek.
  Kasandra spustelėjo nuogus kojų pirštus.
  Ir tada nimfos rankose pasirodė burtų lazdelė. Ji tyliai sušnibždėjo:
  - Jo viduje yra drakono gysla. Tai labai galingas artefaktas, brangus ir retas. Tačiau jame yra ir didžiulės jėgos. Parodysite poveikį?
  Dominika ištarė:
  - Žiūrėjau serialą apie berniuką su burtų lazdele. Bet ten yra liesas berniukas tamsiais plaukais ir akiniais. Ne taip, kaip mano brolis - gražus, raumeningas šviesių plaukų. Beje, aš irgi vaidinau ir karį, ir burtininką!
  Cassandra patvirtino:
  - Aš pažįstu tavo brolį. Taip, jis labai gražus, neįprastas berniukas. Ir skirtingai nei jūs, pasaulio karatė tarp vaikų čempionas.
  Dominika paniekinamai prunkštelėjo:
  - Nors jis berniukas, jis yra vyras! Tačiau vyrams muštynės ir muštynės yra įprastas dalykas.
  Nimfa mergina atsakė:
  - Vyrų iš pagrindinių imperijos tautų turime dvylika kartų mažiau nei moterų: žmonių, elfų, trolių, hobitų ir vampyrų. Taigi dailiosios lyties atstovės taip pat turi kovoti. Priešingai, tarp orkų ir nykštukų yra dvylika kartų daugiau patinų nei patelių. Taigi mums net tapo kažkaip lengviau nei anksčiau. Mes su orkais nuolat kovojome, o jie lipo kaip rupūžė į mėšlungį, dabar beveik nėra su kuo kovoti. Nors patelių ir orkų, tiesą pasakius, nelabai. Bet nykštukai yra geresni , jie labiau panašūs į hobitus. Patys nykštukai sensta, papilkėja, užsiaugina ilgas barzdas, tačiau iki pat mirties yra greiti ir judrūs, nepaisydami raukšlių, išlaiko visus dantis. O jei dantis išmuštas, jis atauga!
  Dominika linktelėjo:
  - Oho! Jūs kaip rykliai. Bet aš kartą paklausiau, jei žmogus sukurtas pagal Dievo paveikslą ir panašumą, tai kodėl jo dantys tokie silpni. O kunigas sumurmėjo kažką panašaus, kūnu apkrauta nuodėmė. Beje, kai broliui buvo išmuštas dantis, jis tiesiogine prasme per dieną ataugo. Netgi norėjau nuvesti jį pas gydytoją. Ir tada persigalvojau, vaiką tirs kaip žiurkę laboratorijoje!
  Kasandra linktelėjo.
  - Teisingai! Esate protingas. Bet tau nepatinka mokytis.
  Mergina energingai linktelėjo:
  - Taip! Tai nuobodu. Ir mes taip pat turime ... Na , aš nežinau, kai sėdi prie savo stalo, tau skauda nugarą, norisi bėgti ir šokinėti!
  Mergaitė nimfa dainavo:
  - Taip, merginos, žinokite, kad visi nemėgsta kimšti ,
  Norėčiau, kad galėčiau basa bėgioti per rasą!
  Ir nuostabioji pora nusijuokė. Čia jie eina toliau. Dominika pastebėjo, kad tokių automobilių Žemėje nėra. Bet yra labai gražių vienaragių. Kaip ir tie, kuriuos jie piešia anime . Ir paprasti arkliai yra tiesiog nuostabūs. O kai vežimas skuba, tai atrodo kaip iš pasakos.
  Kai kurios merginos skraido kaip paukščiai. Tiesa , tai retai, čia matosi, kad ne visi magai yra pažengę. Elgetų namelių nėra. Atvirkščiai, visas miestas yra tarsi solidūs rūmai, arba namai, kurie atrodo kaip valdos su fontanais ir sodais. Ir kaip puikiai atrodo.
  Iš esmės Dominyka žaidė žaidimą - statybininkas. Ten galima daug ką pastatyti. Ir iš tiesų, pastatyti tokį miestą, kad visa tai būtų kaip pasaka apie rojų. Čia išsipildė tas pats.
  Dominika pažymėjo:
  - O jie sako, kad rojus Žemėje neįmanomas? Taip sako visos Žemės religijos!
  Cassandra paaiškino:
  - Išskyrus komunizmą. Vienintelė religija, kuri žada dangų Žemėje. Ir tai yra logiška. Kam reikia tikėti dangumi net ne po mirties, o apskritai po pasaulio pabaigos, kuri apskritai yra beprotybė!
  Mergina aktorė sutiko:
  - Taip, man nepatinka pasaulio pabaigos doktrina! Geriau kurti dangų patiems, o ne ant kaulų!
  Nimfa markizė čiulbėjo:
  - Nesiekite rojaus danguje, o gyvenkite ir kurkite savo laimę. Ir būk protingas.
  Dominika filosofiškai pastebėjo:
  - Žinai, kažkaip, kai aplink vien merginos, jauti, kad kažko trūksta. Nors vyrai retai būna gražūs net filmuose. Be to, dauguma berniukų yra mieli, o sulaukę keturiasdešimties stengiasi susirasti vyrą be pilvo ir dvigubo smakro.
  Kasandra nusijuokė ir atsakė:
  - Esate protingas. Neturiu žodžiu. Tiksliau, nelabai ... Bet vyrui svarbu ne tik gražus veidas ir liekna figūra. Moterys net Žemėje vertina ką nors kita nei išoriniai vyro duomenys!
  Dominika linktelėjo:
  - Na, taip, būtent! Ir taip pat pinigų. Kai piniginė ankšta, raukšlės, nuplikimas ir pilvas nėra tokie pastebimi.
  Nimfa pažymėjo:
  - Dėl vyrų išvaizdos problemų neturime. Magija čia persmelkia visą orą. O patinai tapo jaunais vyrais labai gražiais veidais, net nemalonu, kad net žmonių barzdos ir ūsai dingo. Dėl šios priežasties jų elfus galima atskirti tik pagal ausų formą. Ir tai ... Na , moterys jau pripratusios. Tačiau barzda turi ir tam tikro žavesio. Nesutinku su tomis merginomis, kurios barzdą laiko bjaurybe.
  Dominykas nusijuokė ir atsakė:
  - Barzda turi pagyrimą ir garbę, bet katė taip pat turi ūsus!
  Kasandra mostelėjo stebuklinga lazdele ... O gražios moters rankose pasirodė gražus Napoleono kepurės formos pyragas su rožėmis, aguonomis ir drugeliais iš įvairiaspalvio kremo.
  Nimfa markizė čiulbėjo švelniausiu balsu:
  - Išbandykite, tai labai skanu ir nemokama be kopūstų!
  Dominika paklausė, staiga pagalvojusi:
  -O jei vis tiek imsi man mokestį?
  Markizė-nimfa dainavo:
  - Už viską reikia mokėti, patikėk manimi,
  Taigi atveriame duris į sėkmę!
  . SKYRIUS Nr.2.
  Ir Kasandra vėl mostelėjo lazdele, iš jos galiuko išskriejo šviesos srautas, ir pasirodė dvi kėdės, kurios atrodė tarsi iš krištolo, ir mažas elegantiškas staliukas.
  Markizė-nimfa pasiūlė:
  - Valgykime sėdėdami, kaip kultūringi žmonės! Gal ir tu norėtum vyno?
  Dominika logiškai pažymėjo:
  - Jei geriate daug vyno, galite tapti nebyliu. Ir aš turėčiau turėti aiškią ir šviežią galvą!
  Kasandra neigiamai papurtė galvą.
  - Nebijok! Mūsų vyne nėra nė gramo alkoholio. Tai duoda tik naudos. Ir tai yra viena iš priežasčių, kodėl žmonės mūsų pasaulyje gyvena iki tūkstančio metų nepasenę. O su stipria ir pažangia magija galite išlikti daug ilgiau.
  Mergina aktorė linktelėjo:
  - Tada supilkite!
  Nimfa paleido spindulį iš savo lazdelės galiuko, kažką šnabždėdama ... Ir atsirado taurės iš ryškiai oranžinio metalo, kuriose apsitaškydavo kažkas geltono ir su burbuliukais.
  Dominika pastebėjo, šiek tiek gurkšnodama iš taurės:
  - Labai malonus ir aromatingas vynas, nuo jo gaivina burna ...O iš ko jis pagamintas?
  Kasandra griežtai atsakė:
  "Kai studijuosite Drakono imperatoriaus akademijoje, sužinosite!
  Mergina paklausė:
  -Kur yra pats drakonų imperatorius?
  Nimfa atsidususi atsakė:
  - Jis taip pat dingo. Dabar jo vietoje yra imperatorienė Karolina. Drakonai turi maždaug vienodą skaičių moterų ir vyrų, kaip ir žmonės. Šiuo atžvilgiu jūs turite panašumų.
  Dominika ištarė:
  - Kodėl imperatorienė manęs nepriėmė asmeniškai?
  Kasandra sucypė:
  - Na, tu turi pasipūtimą! Pakanka kunigaikštienės. To prireiks, ir pati didžioji Karolina tai priims.
  Mergina dainavo:
  - Žmonės žavėjosi karaliene,
  Visi kiemo berniukai įsimylėjo!
  Bet aš buvau labai drąsus
  Aš pasirinkau milijardierių!
  Nimfa markizė šypsodamasi atsakė:
  - Kaip manote, ar verta gyventi su nemylimu žmogumi milijardus? O kaip su pilvo riebalais, plikomis dėmėmis, raukšlėmis ir blogu kvapu?!
  Dominika agresyviai suriko:
  nesugadintų mano ir kitų merginų gyvenimo ! Arba pasmaugsiu jį savo karčiais lovoje!
  Kasandra nusijuokė ir pažymėjo:
  - Apsimesiu, kad tai pokštas. Jūs turite tapti gėrio įsikūnijimu.
  Mergina aktorė logiškai pastebėjo:
  - Idealūs herojai priverčia visuomenę vemti !
  Nimfa neatsakė, bet platininio šaukšto pagalba suvalgė pyragą ir gurkšnodavo aromatingą vyną. Dominyka taip pat nusprendė kol kas pasimėgauti maistu. Be to, pasivaikščiojimas gryname ore sužadina apetitą.
  Ji prisiminė šaudymą. Ypač kai jie vaidino vaikus partizanus. Pavyzdžiui, ten iš pradžių prieš karą vaikinai ir mergaitės buvo gana gerai maitinami. O per okupacinį karą jie turėjo suplonėti. Tam buvo rekomenduojama daugiau bėgioti ir mažiau valgyti. Pirmąjį visgi pavyko realizuoti, nes daug kadrų nufilmuota su bėgiojančiais vaikais, bet antrasis - sunkesnis. Jaunieji kino aktoriai puolė prie prekystalių, pirkdami sau maisto.
  Tada jiems buvo uždrausta nakvoti viešbutyje, jie buvo uždaryti į atskirą kambarį su grotomis, kurie atrodė kaip didelė bendra kamera.
  Dominyka nebadaudavo, nenorėjo, kad jos gražuolė kentėtų nuo netinkamos mitybos, o šiaip ji iš prigimties gana išsausėjusi, visai neputli, o šokiai palaiko ir raumenis bei kūną geros formos.
  Tačiau vaikinai, žinoma, nukentėjo, nes rinkinys buvo paverstas vaikų kalėjimu. Taip pat buvo epizodų su kaliniais. Pora berniukų net nusiskuto galvas, o tai galėjo būti nereikalinga.
  Taip, kino aktoriaus gyvenimas nėra lengvas.
  Pavyzdžiui, apie Spartako sukilimą. Visas būrys vaikinų karjeruose dirbo basomis vien tik juosmenimis. Be to, reikėjo daugiau nei vieno paėmimo. Pabandykite vaikščioti nuogais padais ant aštrių kasyklų akmenų. Čia berniukų basos kojos pradėjo kraujuoti, o pėdos pradėjo trūkinėti. Ir jie iš tikrųjų buvo šlapi nuo prakaito ir drebėjo iš nuovargio.
  Šiame filme pagrindinis veikėjas buvo lygus Spartakas , vergas, kuris, beje, pasiūlė sukilimo idėją gana sėkmingam ir turtingam gladiatoriui, gavusiam laisvę.
  Dominika pirmą kartą vaidino Spartako seserį vaikystėje, be to, kaip bausmę jai teko leisti laiką su berniukais karjeruose.
  Taigi ji taip pat žinojo, kas yra aštrūs akmenukai ir sunkus griuvėsių krepšelis.
  Ir tu tikrai ją tempi aukštyn ir aukštyn. Tai labai vargina, bet padidina jūsų ištvermę.
  Dominika vaidino įvairiuose filmuose. Kažkada net kajutinio berniuko Jimo vaidmenyje kažkurioje "Lobių salos" versijoje, kuri yra toli nuo kanono. Ten net virėjos vaidmenį atliko ne vienakojė Sidabrinė , o raudonplaukė, Morgano dukterėčia.
  Tai, žinoma, šaunu. Pati Dominika buvo berniuko vaidmenyje, dėl kurio net norėjosi nusikirpti plaukus. Bet tada jie galiausiai išsprendė problemą peruko pagalba.
  Taip, šis jos vaidmuo, galima sakyti, žaidimo požiūriu buvo sėkmingas. Tačiau pats filmas nesulaukė populiarumo už kanono ribų. Paaiškėjo, kad tai kažkokia pragariška šiukšlė.
  Dažnai klasika, kuri neatitinka kanono, sutinkama priešiškai.
  Markizė-nimfa pertraukė Dominikos prisiminimus:
  - Tu žinai. Jau kurį laiką čia sėdime. Ar ne laikas eiti į kelią?!
  Mergina gūžtelėjo pečiais ir pažymėjo:
  - Gali eiti pasivaikščioti. Dar turiu daug energijos.
  Kasandra mostelėjo lazdele, dingo ir pusiau suvalgytas pyragas, ir patiekalai su vynu ir pan.
  Dominika sumurmėjo:
  - Visai kaip pasakoje!
  Markizė sucypė:
  - Ne! Tai ne pasaka, o magiška realybė.
  O dvi dailiosios lyties atstovės plušėjo kelyje. Dominikos nuotaika tapo visiškai linksma ! Ji plačiai nusišypsojo. Ir ji net dainavo:
  Kelias, kelias atrodo kaip draugas,
  Grandininis paštas pagamintas iš briaunoto plieno...
  Ir kardas labai aštrus - šlovingas damasko plienas,
  Taip, mūšyje bus rimta situacija!
  Tada Cassandra rimtai pažvelgė ir sustojo:
  - Tu žinai! Akademijoje jūsų lauks rimti stojamieji egzaminai. Galbūt paveldimiems burtininkams jie atrodys lengvi, bet jūs net neturite supratimo apie magiją.
  Dominika nederamai nusijuokė ir paprieštaravo:
  - Ne! Filmuose daug kartų mačiau magijos darbą. Ir patikėkite manimi, aš kai ką žinau!
  Nimfa markizė, nuleidusi balsą, sušnibždėjo:
  - Aš tau duosiu savo burtų lazdelę! Ji labai stipri, su drakono gyslele. Pabandykite jį panaudoti, pavyzdžiui, užburti ... Na, neužmirštamos gėlės!
  Mergina aktorė atsigręžė. Aplinkui, prie namų ir pačioje gatvėje - gėlynai su ryškiausiais žiedais, tarsi dideli brangakmeniai. Ant medžių augo ir akinantys pumpurai. Be to, kai kurios gėlės turėjo ir įvairių spalvų bei atspalvių lapus. Ir buvo net keistų garbanų.
  Dominika gūžtelėjo jai visai ne siaurais pečiais ir gana rimtai atsakė:
  - Kam mums reikia kažkokio neužmirštuolio? Čia jau daug įvairių gėlių, daug didesnių ir gražesnių.
  Kasandra ironiškai nusišypsojo:
  - Ir ko tu nori?
  Mergina aktorė ryžtingai pareiškė:
  - Geriau užburk ką nors vertingesnio ir naudingesnio! - Dominyka trypė pliką kulną, todėl spalvotos plytelės suskambo kaip lūžtantis varveklis. Trokštanti burtininkė pridūrė: "Pavyzdžiui, daug geriau būtų sukurti kokoso dydžio deimantą! Tai daug naudingiau ir praktiškiau.
  Markizė įtariai pažvelgė į ją ir paklausė:
  - Ar nori į Žemę? Kas mums nepatinka?
  Dominika ironiškai pažymėjo:
  - Apie jūsų pasaulį galime pasakyti tą patį , ką Ostapas Benderis pasakė apie Kaukazo gamtą - ji per graži - idioto vaizduotė!
  Kasandra nusijuokė ir pastebėjo:
  - O tu protingas, bet tinginys! Jūs neturite pakankamai fanatizmo, kad eitumėte link savo tikslo kaip reaktyvinis buldozeris be sustojimo!
  Mergina aktorė nusijuokė, pažymėdama:
  - Reaktyvinių buldozerių nėra. Bent jau Žemėje!
  Nimfa markizė pritariamai linktelėjo:
  - Gali ir neturėti. Tačiau yra rasių, kurios technologiškai yra dar labiau pažengusios už žmoniją. Tačiau patekti į juos dar sunkiau nei į Žemę.
  Dominique'as susiraukė paklausdamas:
  - Taip? Ar jie gali skristi tarp žvaigždžių?
  Kasandra užtikrintai atsakė:
  - Jie gali! Iš esmės tai galime padaryti pasitelkę magiją.
  Mergina aktorė dainavo:
  Žinoma, sunku nuspėti
  Kas laukia šiame nuostabiame pasaulyje...
  Mes skrisime debesyse -
  Sėdame į žvaigždžių lėktuvą!
  Ir mergina ryžtingai pareiškė grėsmingu veidu:
  - Duok man burtų lazdelę! Ir aš padarysiu deimantą tokio dydžio kaip geras arbūzas!
  Kasandra norėjo ką nors pasakyti. Bet pasigirdo sparnų ošimas. Kitas drakonas skrido. Greičiausiai ir patelė. Ji vos nepagavo fontano upelio, kuris aukštai į dangų šovė iš grifo žiočių, padengtos aukso lapais ir rubinais.
  Trigalvė pabaisa buvo labiau graži nei baisu.
  Nimfa markizė nusilenkė. Dominykas tik šiek tiek papurtė galvą.
  Drakono patelė nusileido priešais juos. Tokiam dideliam monstrui pasigirdo labai malonus ir aiškus balsas:
  - Ar tu esi tas veidmainis, kuris jau vadinamas mesiju?
  Dominika atsakė nekaltai šypsodamasi:
  - Aš tikrai nenorėčiau būti mesiju!
  Drakono moteris nustebo:
  - Ir kodėl gi taip yra?
  Mergina aktorė sąžiningai atsakė:
  - Nes mesijai dažniausiai būna nukryžiuoti!
  Sparnuotoji būtybė papurtė sparnus. Ji turi didelių, panašių į šikšnosparnių, tik trijų spalvų: raudonos, geltonos ir žalios. Nereikia nė sakyti, kad tai gražus derinys.
  Drakono patelė čiulbėjo:
  - O jūs matote iš to pasaulio, kur magai yra visiški sukčiai ir sukčiai?
  Dominika nusijuokė ir, parodydama labai baltus, blizgančius dantis, atsakė:
  - Gal taip ir yra. Nors buvo ir pranašų. Kaip močiutė Vanga. Tik kažkodėl jos prognozės išsipildė, kaip taisyklė, atgaline data.
  Markizė-nimfa pažymėjo:
  - Net labai aukšto lygio burtininkai ir magai ateitį mato itin miglotai. Ir net aukščiausi Dievai neduos garantijos, kas bus po šimto metų. Ir juo labiau - tūkstantyje ir milijone!
  Drakono patelė blykstelėjo šviesa ir čiulbėjo:
  - Taip... kad šioje planetoje būtų tikri pranašai. Netgi jūsų hipernoosferos įtampa visiškai skiriasi nuo mūsų. Nors gal todėl išlaikei savo originalumą ir netapote mūsų vergais!
  Dominika dar kartą linksmai nusijuokė ir pažymėjo:
  - Būti tavo vergu? Tai net juokinga. Amžinai jaunas, amžinai basas.
  Cassandra linktelėjo ir pasiūlė:
  - Parodykite drakonui grafienei, ką galite padaryti. Pabandykite, bent burtų lazdelės pagalba, kad nukristų bent vienas vandens lašas.
  Mergina aktorė paniekinamai prunkštelėjo:
  - Vienas lašas vandens? Taip, tai visai nerimta. Gal geriau iš karto gauti aukso statinę.
  Drakono grafienė pasiūlė:
  - Leisk jam daryti magiją, kaip nori. Duokite jai lazdelę ir pažiūrėkite, ar ji teisingai atsimena bent vieną burtą.
  Kasandra kikeno ir sucypė:
  puikiai atrodo ! Tik pažiūrėk. Stebuklinga lazdelė yra per galinga, todėl galite padaryti žalos miestui, gyvoms būtybėms ir sau.
  Dominika sumurmėjo:
  - Aš nesu toks kvailas , kaip tu manai!
  Drakono grafienė pasiūlė:
  - Tada duokime jai ką nors nekenksmingesnio ir mažiau galingo. Priešingu atveju ji taip pat padarys man skylę.
  Cassandra dainavo:
  Pasireikšti magijoje,
  Mums reikia talento...
  Geriau tau kurti
  Dideli deimantai!
  Ir nimfa mergina spustelėjo nuogus kojų pirštus. Pasirodė nedidelis platinos žiedas. Kasandra mėtė jį koja, o stebuklingas artefaktas atsidūrė prie pat Dominikos veido.
  Markizė čiulbėjo:
  - Tu gali pasiimti šį žiedą. Padėkite jį ant rodomojo piršto. Ir pabandykite ko nors garsiai palinkėti. Magija jame nėra stipri, bet ji veikia paprastai. Neužtenka kokoso dydžio deimantui, bet, pavyzdžiui, užtenka žirnio dydžio!
  Mergina aktorė pagavo žiedą rankoje. Tačiau vietoj rodomojo piršto ji uždėjo jį ant vidurinio piršto ir sarkastiškai šypsodamasi paklausė:
  - O jei pabandytum šitaip? Kas tada bus?
  Kasandra taip pat sarkastiškai nusišypsojo:
  - Gerai, pabandyk!
  Dominika sucypė:
  - Paskrudink markizės kulnus ugnyje!
  Liepsna liepsnojo po Dominikos basomis kojomis . Nuogas padas smarkiai apdegė, ji rėkė ir pradėjo bėgti. Iš tiesų ugnis nėra silpna. Bet mums nepavyko toli patekti . Mergina buvo apsivijusi apie ilgą drakono grafienės uodegą.
  Iš galingo roplio pasigirdo malonus, moteriškas balsas:
  - Oho! Tu ką tik atėjai į mūsų pasaulį ir nori suluošinti nimfą, aukščiausių dievų giminaitį? Ar žinai, kad už tai būsi pasiųstas vergas į karjerą? Ir dirbsi ten visiškai nuogas, sukaustytas grandinėmis ir gausi botagų ir lazdų, valgysi duoną ir vandenį. O taip pat teks miegoti prirakintas grandinėmis ir ant akmenų. Ir jūs nežinosite nieko, tik sunkų darbą ir botagas. Ypač dabar , kai vergai vyrai išsisklaidė, tokia aukšta ir raumeninga mergina, kaip tu, mūsų kasyklose nepakenks!
  Dominika susiraukė iš šių žodžių. Kartą ji vaidino Kleopatrą mažo biudžeto filme. Siekiant sutaupyti pinigų, paveikslas buvo pavadintas "Kleopatra Augusto nelaisvėje". Tai yra, tai taip pat nėra kanonas. Kleopatra nenusižudė ir buvo sugauta.
  Na, ji buvo išsiųsta į kasyklas. Ir ten ji vaikščiojo pusnuogė ir basa. O vaikščioti ant aštrių akmenų šachtoje nuogais padais gana skausminga. Na, ir vežk krovinį. Reikėjo, kad vergės prakaitas būtų tikras, o jos veidas - tikras, o ne apsimeta išsekusiu.
  Bet, žinoma, tai tik filmas, ir gana pigus. Ir sumušė ją botagu, kas irgi buvo nerealu. Bet vis tiek skauda . Nors kraujas, žinoma, buvo netikras.
  Apskritai filmas buvo pigus, o be karjerų su pusnuogėmis merginomis, praktiškai nieko daugiau nebuvo parodyta. Skaičiavimas, matyt, buvo skirtas pritraukti seksualiai susirūpinusius vyrus. Na, o taip pat, visi žino vardą - Kleopatra! Ir tai gali būti panaudota perkant
  Dominyka giliai įkvėpė, o kokiose išmatose kartais maudosi kino žvaigždės?
  Nimfa markizė čiulbėjo:
  - Neliūdėk, mieloji, mums tavęs reikia. Mes tavęs niekam neperduosime.
  Drakono grafienė riaumojo:
  - Leisk jam prieš egzaminą dar kartą pasitreniruoti. Na, pabandykime ką nors užburti!
  Dominika patrynė žiedą ir pasakė:
  - Noriu šokoladinių ledų!
  Mergina paėmė ir sustingo iš įtampos.
  Ir ant jo užpila susmulkinto ledo ir šokolado mišinys. Dėl to Dominyka buvo purvina nuo galvos iki kojų, net subraižyta.
  Drakonų grafienė taip juokėsi, kad sudrebėjo fontano purkštukai ir drebėjo gėlės.
  Nimfa markizė ramiai pastebėjo:
  - Viskas gerai! Priešingai, ji turi puikių sugebėjimų, ji atgamino tiek daug ledų ir šokolado su tokiu artefaktu, kuris paprastai nėra labai galingas!
  Dominika laižėsi šokoladą nuo skruostų ir nusivylusi spjaudėsi verkšlendama:
  - Jis kartaus!
  Kasandra nusijuokė ir pasakė:
  - O šokoladas kartaus. Ar tu to nežinojai?!
  Mergina aktorė riaumojo:
  - O čia, Žemėje ir Rusijoje, tai miela !
  Markizė linktelėjo:
  - Aš žinau! Mes taip pat žinome, kaip gaminti saldų šokoladą. Tačiau kol kas teks tenkintis tuo, ką turi. Tiksliau, nenurodėte, kokio šokolado konkrečiai norite. Ir apskritai gerai, kad užsisakėte tik ledus. Jei jums kiltų mintis, pavyzdžiui, išsimaudyti auksinėje vonioje, daug stipriau susitrenktumėte viršugalvį.
  Dominika šmaikščiai pažymėjo:
  - Gyvenimas verda, o viskas per galvą!
  Drakono grafienė pasiūlė:
  "Vietoj nesąmonių, kurios jai nepadės, kai ji įstos į drakonų akademiją, geriau leiskite jai pabandyti sukurti tikrai mažą deimantą. Paprastai tai įmanoma tiems, kurie turi aukštą įgimtą magiškų sugebėjimų lygį.
  Cassandra atsakė:
  - Ne! Tai per daug akivaizdus kelias. Turėtumėte elgtis daug subtiliau.
  Dominika kaprizingai sušnypštė:
  - Aš šlapias ir purvinas, tik vištiena kepta ant grotelių. Ar galite tai ištaisyti?
  Nimfa markizė linktelėjo:
  - Žinoma, mūsų gražuolė!
  Ir ji su savo burtų lazdele padarė aštuntuką. Blykstelėjo mėlyna šviesa. O dabar mergina iš Žemės vėl tapo švari ir tvarkinga, dingo beveik visi įbrėžimai. Išskyrus vieną ant dešiniojo skruosto.
  Bet Domika savęs nematė ir nekreipė dėmesio.
  Drakono grafienė sušnypštė:
  - Ir taip, brangioji... Matau, tu kažką supranti? Taigi, graži mergina iš auginimo technologijų planetos?
  Atsakydamas Dominique dainavo:
  Bet kodėl,
  Neįmanoma gyventi pagal savo protą!
  Juk gyvenimas mūsų nieko nemoko!
  Bet kodėl! Bet kodėl!
  Ir ji juokėsi, nes ši daina, kurią atliko Boyarsky , buvo tinkama ir graži. Tačiau jos angeliškas balsas sukėlė tik juoko priepuolį.
  Kasandra sušnypštė akis blykstelėjusi:
  - Negalima atmesti humoro jausmo. Bet ar tu kada nors rimtai?
  Dominika susiraukė. Ji prisiminė, kaip vaidino merginą, kuri mokykloje gavo blogą pažymį. Ir ji niekaip negalėjo suteikti savo veidui nusiminusio žvilgsnio. Atvirkščiai, net dantis norėjau išsikišti. Na, tai suprantama ... Jai per daug vėjo galvoje. Pavyzdžiui, kai kurie vaikinai tiesiog atidengs dantis minioje, ir tai yra visas jų vaidmuo!
  O Dominyka norėjo vaidinti... Princesės, žinoma.
  Tada Drakono grafienė pasiūlė:
  - Tegul ji geriau už mus šoka. Matėte, kad filmuose ji puikiai šoka .
  Pastaroji tiesa. Dominika galėjo šokti. Jie netgi norėjo paimti ją į Esmeraldos vaidmenį. Be to, pagal kanoną atrodo, kad ji net ne čigonė. O kodėl šio vaidmens nevaidinus akinančiai blondinei?
  Tačiau klasikos, ir net užsienio, ekranizacija taip pat sukelia tam tikrų problemų. Todėl ji buvo nufilmuota kitokiu vaidmeniu, bet ir šokdama.
  Taip, ji, žinoma, mėgo šokti ir mokėjo šokti. Nepaisant to, ji paėmė jį ir ištarė:
  - Paauksuokite rankeną!
  Markizė nimfa sucypė:
  - Kas daugiau?
  Dominika atsakė logiškai:
  - Net čigonai turguje nešoka nemokamai. Taigi man reikia didelio maišo aukso. Argi neaišku?
  Drakono grafienė riaumojo:
  - Koks įžūlus žmogus ! Tiesą sakant, geriausia jo vieta yra karjeruose. Ten ji tuo pačiu ugdys ištvermę ir pripras prie paklusnumo. Tam ji turi būti auklėjama griežtai!
  Staiga prie jų pribėgo mergina. Iš išvaizdos ji atrodė ne daugiau kaip dešimties metų žmogaus vaikas. Tačiau tuo pat metu ji dėvėjo brangius papuošalus, tarsi juvelyrinių dirbinių parduotuvėje. Nuogos, mažos, vaikiškos pėdos tokioje prabangoje atrodė netinkamai ir juokingai.
  Mergina patikrino:
  - Galiu nupirkti iš tavęs šitą vergą. Kiek tu nori uz tai!?
  Kasandra užtikrintai atsakė:
  - Ši mergina neparduodama! Ir nors ji nėra vergė. Tačiau galbūt ji ilgai nebus laisva.
  Dominika sumurmėjo:
  - Kaip amoralu, kai mažas vaikas perka sau vergus!
  Markizė-nimfa užtikrintai atsakė:
  - Tai ne vaikas, o moteriškas hobitas! O hobitai atrodo kaip žmonių vaikai...
  Mergina piktai trypė savo mažąja koja ir čiulbėjo:
  - Aš baronienė! O tai reiškia, kad tavo vergas privalo man nusilenkti.
  Dominika agresyviai cyptelėjo:
  - Nesvarbu ! Aš padarysiu, nusilenkiu vaikui!
  Atsakydama hobito baronienė trūktelėjo dešine ranka. Išskriejo žaibas ir trenkė merginai aktorei ant basų kojų. Atsakydamas įgeltas Dominykas kažką sušuko. Ir ant drąsios burtininkės užkrito didelis storai kremu padengtas pyragas. Ją net nuvertė nuo kojų, o mažoji gražuolė nukrito ant grindinio. Bet ji iškart pašoko, visa ištepta sausainiu, kondensuotu pienu ir šokolado pasta. Hobitinė baronienė papurtė kairę, pliką, mažą pėdą, ant kurios dviejų pirštų suspindo žiedai su brangakmeniais.
  Ir išskrido visa stebuklinga cunamio banga. Dominykas buvo išmestas dvidešimties metrų aukštyn. Po to mergina nukrito. Laimei, nuo ankstyvos vaikystės šokusi ir vaidinusi filmuose, ji jau ne kartą krito iš įvairaus aukščio ir atliko akrobatinius triukus.
  Todėl Dominyka rudenį kaip katė susigrupavo ir gana sėkmingai nusileido. Išskyrus tai, kad mergaitės kojos, jau išdegintos kovos magijos, patyrė stiprų skausmą, kai jos lietė spalvotas plyteles, dengiančias vietą. Mergina rėkė.
  O slibino grafienė apsivijo savo ilga, į pušį panašia uodega aplink baronienę burtininkę ir sušnypštė:
  - Nutrauk kovą! Priešingu atveju jūs abu būsite suimti! Jei norite kautis, yra specialios treniruočių aikštelės, kuriose vyksta magiškos ir kitos dvikovos!
  Dominika tviteryje parašė:
  - Taip, būtent dvikova! Tik be ginklų - rankų ir kojų!
  Hobito baronienė paniekinamai prunkštelėjo:
  - Kovok su vergu! Jei atvirai, tai man baisu ! Būtų geriau iš tikrųjų išsiųsti ją į kasyklas. Mokyti tokį kvailį magijos yra labai pavojinga.
  Markizė-nimfa rimtu tonu sutiko:
  - Aš irgi taip pradedu galvoti. Taip, ši mergina turi ypatingą dovaną sukelti nelaimes ir sukelti konfliktus.
  Mergina aktorė prieštaravo:
  - Aš neinu pas nieką pirmas! Kalbant apie visa kita ... Su kiekviena nesėkme žinokite, kaip atsikirsti, kitaip sėkmės nepamatysi.
  Drakonų grafienė paleido neklaužadą mergaitę, kuri atrodė kaip vaikas, bet tikrai sugebėjo paleisti visą pulką tankų.
  Uodega buvo šiek tiek nudažyta grietinėle, kondensuotu pienu, šokoladiniu užtepu, biskvitu. Tortas buvo didžiulis ir aiškiai pagamintas iš širdies. Net gaila, kad sulaužė, o ne valgė. Drakono grafienė spragtelėjo pirštais ir letenomis, o krištolinis fontano srautas nuplovė ją, nuplaudamas nešvarumus.
  Kasandra linktelėjo.
  - Švara yra raktas į sveikatą! Užsisakykite pirmas!
  Hobito baronienė trynė vieną savo mažą, įdegusią, grakščią koją į kitą. Porą sekundžių ji užsidegė kaip lemputė. Ir visi kulinariniai ekscesai, smarkiai sutepę mergaitę burtininkę, dingo. O prabangūs papuošalai spindėjo atnaujinta jėga. Ji, tiesą sakant, tapo tokia panaši į princesę, kad Dominyka pajuto švelnumą.
  Ji taip pat turėjo galimybę suvaidinti mergaitę princesę vienoje iš pasakų. Ten jai teko išsiskirti su prabangiais drabužiais ir brangiais batais ir tapti raganos tarnaite. Dėvėkite skudurus ir vaikščiokite mediniais batais. Ir tokiuose įklotuose daug blogiau nei tiesiog basomis. Ji netgi pradėjo įtikinėti režisierių, kad gal geriau filmuotis išvis be batų. Juk merginos basos kojos skudurais būtų daug stipriau pabrėžusios skurdą ir princesės statuso pakeitimą į de facto vergę.
  Tačiau režisierius aiškiai turėjo savų idėjų. Galų gale, ištrūkdama iš mirties bokšto, ji pagaliau atsikratė batų ir atsargų, o tada buvo basa ir jautė tikrą palaimą. Tačiau dabar jos basos pėdos buvo išdegintos, atsirado net mažos pūslelės, o tai buvo ir skausminga, ir šlykštu!
  Hobitinė baronienė ištiesė jai savo nedidelį, švelnų ir kartu įdegusią delnuką, vaikiška jėga spausdama Dominykai ranką ir čiulbėdama:
  - Gerai, ramybė! Mano vardas Laska. Ir negalvok, žmogau, kad aš esu nekenksminga mergina, orkai, goblinai, Koščejaus sporos, jie visi iš manęs labai išėjo !
  Dominika nustebusi paklausė:
  - Kiek tau metų, vaikeli?
  Weasel nusišypsojo ir atsakė:
  - Tarp dailiosios lyties atstovių nėra įprasta klausti apie amžių! Kiek žiūriu, tiek tu man davei.
  Mergina aktorė nusijuokė ir pastebėjo:
  - Tau dešimt metų! Ne daugiau!
  Drakono grafienė riaumojo:
  - Taip, jai jau virš trijų šimtų. Kas, tačiau, nesvarbu. Mūsų pasaulyje visos moterys yra jaunos ir gražios. Likite su mumis, mergina, būsite mūsų karalienė!
  Dominika atsakė garsiuoju kupletu:
  Jei šventoji armija sako:
  Išmesk Rusą, gyvenk rojuje...
  Aš pasakysiu: "Nereikia dangaus",
  Duok man tėvynę!
  . SKYRIUS Nr.3.
  Markizė ir baronienė suplojo rankomis ir vieningai sušuko:
  - Bravo! Ar pats tai sugalvojai?!
  Dominika neigiamai papurtė auksinę galvą:
  - Ne. Ne aš. Kažkas kitas, aš nepamenu autoriaus!
  Kasandra nusijuokė:
  - Keista, tu turi puikią atmintį!
  Mergina aktorė sąžiningai atsakė:
  - Per daug galvoju apie save nei apie kitus. Geriau leiskite jiems daugiau sužinoti apie mane, nei aš apie kitus. Aš taip pat kartais kuriu, ir ne blogiau nei Puškinas.
  Drakonų grafienė plačioje burnoje apnuogino ryškius, putojančius dantis kaip deimantus ir rimtai pasakė:
  - Gal galite padainuoti ką nors savo kompozicijos?
  Dominika maldaujamai tarė trindama išdegintas kojas:
  - Jokio klausimo! Tiesiog duok man bent vieną auksinę monetą. Ir aš jums atliksiu visą hitą. Ir dainuoti už dyką? Negarbinga! Ir nereikšminga, nepelninga!
  Markizė-nimfa susiraukė, o jos burtų lazdelė grėsmingai blykstelėjo rankoje, ji buvo pasiryžusi nubausti įžūlią merginą, išdrįsusią prieštarauti drakonui.
  Grafienė drakonas taikiai sušnypštė:
  - Duok jai sidabrinę monetą. Leisk jam dainuoti iš širdies.
  Dominika šypsojosi, jos dantys, tokie tobuli, vidurdienį žėrėjo kaip ledinės kalnų viršūnės ryškioje saulėje. Ir ji sušuko:
  - Pinigai į priekį!
  Vėblys metė jai monetą ir sušuko:
  - Štai, pagauk!
  Mergina metė koją į viršų ir plikais pirštais sugebėjo sugauti sidabrinį apvalų gabalėlį. Tada ji perkėlė jį į delną. Pažvelgiau į monetą. Tai buvo nieko, sidabras buvo visiškai naujas, vienoje pusėje buvo drakonas su septyniomis galvomis, o letenose jis laikė skeptrą ir makštį. Ir kita vertus , graži mergina labai vešliais garbanotais plaukais. Ir tai miela.
  Dominyka neatsispyrė pagundai išbandyti monetą ir šypsodamasi atsakė:
  - Tai miela. Kieti dalykai.
  Žvilgsnis sušnypštė:
  - O dabar dainuok! Pažiūrėkime, ką galite padaryti!
  Drakono grafienė pridūrė:
  - Ir jūs turite dainuoti garsiai ir atlikti daugiau ar mažiau ilgą baladę, nes mes sumokėjome!
  Mergina aktorė pritardama linktelėjo:
  - Taip, aš tai suprantu! Tu negali dainuoti kaip...
  Ir tada asociacija jai neatėjo į galvą. Na, sakyti lakštingala nėra visiškai teisinga ar tinkama. Bet kažkas kita, tikrai ne tai!
  Nimfa mergina trypė basa koja:
  - Pradėkime!
  Dominika pradėjo dainuoti savo aiškiu ir švelniu balsu;
  Buvau žinoma aktorė
  Filmavimas, keiksmažodžiai, muzika, baliai...
  Ji pradėjo šokti įnirtingai ir pašėlusiai,
  Kaip šėtono įsikūnijimas!
  
  Mano kojos tokios stiprios
  Jie kovojo su įsiutusiu hopaku...
  Mes tokios šaunios merginos
  Nedelsdami perkelkime niekšišką!
  
  Bet aš atsidūriau ypatingame pasaulyje,
  Kur drakonai valdo kaip karaliai...
  Ten tvarka labai nauja,
  Bent jau suplėšyk marškinius!
  Turėjau tapti basu vergu
  Gauti botagą į nugarą...
  Debesys virš mūsų yra mėlyni,
  Vieta yra nemaloni Žemėje!
  
  Čia prie manęs prieina griežtas nykštukas,
  Ir jis laiko botagą rankose...
  Prabėgo baltagalvis berniukas -
  Vergas basas, šeimininkas aiškiai šykštus!
  
  Nykštukas juokiasi, letena paliečia dantis,
  Kaip mergina su straipsniu, eržilu...
  Kad lokys ją graužtų šleivakoja -
  Tai bus nykštuko plikimo pabaiga!
  
  Bet jie pardavė mane į kasyklas,
  Hareme nebuvo matomų vietų...
  Ir jie davė man stiprų botagą persekiodami,
  Nes mergaitė valgo daug!
  
  Štai gnomas veda mane ant virvės,
  Merginos žavesys yra be galo nuostabūs ...
  Vergo balsas labai aiškus,
  Bet galų gale yra tik nuliai!
  
  Esu beveik nuoga ir basa
  Aš dirbu kasyklose kaip tas asilas...
  Mama, sakau, mano brangioji,
  Kaip tai pasirodė kvaila!
  
  Buvau gabi mergina
  Galvoje padauginau trupmenas...
  O dabar viename, apsvarstykite, sijonas,
  Aš esu laukinėje vergijoje!
  
  Aš ilgai, ilgai ištvėriau nykštuką,
  Gavau botagą į nugarą...
  Jie mane mušė dėl verslo, o ne dėl verslo,
  Jie pažadėjo mane vėliau pamaitinti!
  
  Bet basi vergai maištavo,
  Veikiantys laužtuvai, plaktukai,
  O dabar laikyk tai savo elementu ,
  Į nykštuką su nuplikimu Aš miręs !
  
  Na, tie piktieji buvo nužudyti,
  Turėjome baisių aukų...
  Bet patikėkite manimi, mes išsilaisvinome -
  Merginos demonstravo aukščiausią klasę!
  
  Ir dabar mes turime didelę armiją,
  Vaikinai taip pat stoja į mūšį su mumis...
  Mes laužome skydus kaip lentas,
  Piktieji valdovai bus kapoti!
  
  Ir tada pragaro vergija išnyks,
  Vyras ištiesina pečius...
  Ir mes padarysime galą viešpatijai, pavargusiai priešų,
  Bus laimės ir pažangos šimtmetis!
  
  Ir tada visame pasaulyje bus taika,
  Žmogau, puiki žvaigždė...
  Mes skrisime žvaigždėtame ore, žinote,
  Tegul žmonių svajonės išsipildo!
  Mergina baigė aukšta nata, jos balsas mirgėjo kaip sidabriniai varpeliai.
  Nimfa mergina suplojo rankomis. Dominikos dainos klausėsi ir keli elfai, troliai bei pora žmonių. Ir jie išmetė jos monetas: ir sidabrines, ir bronzines.
  Mergina aktorė nusilenkė. Ir ji pakėlė juos nuo plytelių. Kai kurias monetas ji paėmė rankomis, o kai kurias - nuogais pirštais. Ir tai buvo gražus vaizdas.
  Taip, ji turi tokias viliojančias ir iškaltas kojas. Ir kokia ji graži ir įspūdinga savyje. Na, kur kitos primadonos, palyginti su ja? Ar jie išdrįs pasirodyti scenoje basi? Ar su trumpu sijonu?
  Drakono grafienė pažymėjo:
  - Tai dainininkas! Ne, ji priklauso akademijai. Ir tik akademijoje, fakultete, kurį ji pati pasirenka.
  Dominykas kikeno ir dainavo:
  Mes , merginos, būsime sau teisėjos,
  O jei reikia rinktis, o pasirinkimas sunkus...
  Renkamės medinius kostiumus,
  Nes mūsų žmonės turi tik garbę!
  Vibras tviteryje parašė:
  - Tu turi balsą... Tiesiog aukšto lygio angelas!
  Dominika nusišypsojo ir basa koja išmetė aukščiau vieną monetą, o tada pasilenkusi sugriebė ją liežuviu. Ir tada jis pradėjo rėkti. Nuo sąlyčio su seilėmis oranžinis metalas akimirksniu įkaito ir sudegino gražuolės burną.
  Mergina pradėjo spjaudytis ir dejuoti. Ir jos noras dainuoti staiga išgaravo.
  Mergaitė nimfa papurtė žiedą, ir Dominikos burnoje karštis iškart dingo. Mergina sušuko:
  - Oho! Dabar suprantu, ką reiškia būti ugnimi alsuojančiu drakonu!
  Weasel šypsodamasis pastebėjo:
  - Geriau vėliau negu niekada,
  Merginos laukia puikūs metai!
  Drakono grafienė pažymėjo:
  "Mūsų burnos ir gerklės struktūra kitokia nei žmonių, o liepsna visiškai nedega. Taigi nesijaudinkite dėl mūsų.
  Aplink susirinkusi publika vis dar triukšmavo ir reikalavo, plojo rankomis:
  - Padaryk ką nors kita, esi laukiamas!
  Dominika tviteryje parašė:
  - Jei rašysite monetas, aš tai padarysiu!
  Atsakymas, triukšmas ir patikinimai:
  - Taip, žinoma! Sveiki.
  O po plikomis, raumeningomis, įdegusiomis ir grakščiomis merginos kojomis, kurias ji pirštavo nepakartojama grakštumu, skriejo auksinės, sidabrinės, oranžinės, bronzinės, platinos monetos.
  Dominyka nuo to pasidarė linksma, pajuto entuziazmą ir ėmė dainuoti su užsidegimu;
  Audros ir uraganai nėra kliūtis mūsų porai,
  Tėvynės dukros, kurios žydi kaip rožių krūmai.
  Kas nepažino karo, nevalgė sorų košės,
  Dievas Gelbėtojas Jėzus veda mus į kovą!
  
  Mes įpratę kovoti net audringame vandenyne,
  Kiekvienas žmogus yra kaip lustas už borto.
  Tikiu, kad mūšyje suplėšysime ordos monstrus į gabalus,
  Mūsų garbės negalima išmušti plaktuku ir plaktuku!
  
  Kardas buvo kaitinamas kalvėje, labai karštame pragare,
  Pagaląsti peiliukai yra labai tvirti dumpliai!
  Būk bebaimis karys; su stipria, užgrūdinta širdimi,
  Jei yra mirtis, stovėkite vietoje, nebėgkite!
  
  Taip , karas, žinoma, nėra puota su saldžiu medumi,
  Juk ant jo yra ašarų, o kraujas tirštai teka.
  Vilkas ilgai kaukia, o lokys žiauriai riaumoja,
  Ir tegul smūgis mainais būna į akį, o ne į antakį!
  
  Yra ietis, galinti perverti grandininį paštą,
  Yra skydų, kurių negali prasiskverbti krūva!
  Bet nebūk bailys, neleisk velniams daryti veidus ,
  Kad netaptum kaip žaidimas tinkle!
  
  Patikėkite, ateis švytintis sprendimas,
  Kiekvienam yra atlygis, kurio negalima rasti didesnio!
  Tikiu, kad už nusikalstamą mintį ateis kerštas,
  Nėra kito narsumo, išskyrus sunkų kelią!
  Taigi Dominika dainavo, o marga minia jai plojo su dideliu entuziazmu. Net jei jos visos yra moterys, šiame pasaulyje nėra vyrų. Arba beveik be stipriosios lyties atstovų.
  Po to drakono grafienė papurtė uodegą ir pažymėjo:
  - Na aš turiu eiti! Aš traukiu iš kelio!
  Nimfa basa koja paėmė monetą ir pasiūlė:
  - Patikrinkime. Aš messiu, o tu sakai - galvos ar uodegos ! Spėk ką, moneta tavo, ne, tu man grąžink monetą!
  Drakono grafienė riaumojo iš juoko ir atsakė:
  - Aš žinau tavo triukus! Taigi geriau nešvaistyti nei laiko, nei galvos!
  Dominika nusišypsojo ir pažymėjo:
  - Galva nėra ausys, galite ją nuplėšti nuo skrybėlės, negalite užsiūti!
  Žvilgsnis čiulbėjo ir dainavo:
  -Ausys viršugalvyje yra ausys!
  Ausys viršugalvyje - pacientas psichiatrinėje ligoninėje !
  Drakono grafienė išskrido į orą. Ir ji nekomentavo, ką nimfa mergina dainavo. Ir tai, reikia pažymėti, yra labai šaunu.
  Dominika pradėjo skubiai rinkti monetas rankomis ir basomis kojomis. Ir ji tai padarė greitu tempu.
  Vizlė pastebėjo burtų lazdele braukdama plaukus:
  - Pinigai, žinoma, yra svarbūs. Tačiau dar svarbiau yra burtai, artefaktai, talismanai, medalionai, amuletai ir kt. Priešingu atveju jūs negalėsite gyventi prabangiai ir prabangiai !
  Dominika sutiko:
  - Už pinigus sveikatos nenusipirksi, patikėk manimi
  Meilės ir garbės pinigais nenusipirksi...
  Taigi nesibarkite kaip gyvulys
  Žinokite, kad tėvynės neparduosite dėl pelno!
  O mergina nuogu padu trenkia violetine moneta. Ir tada jos nuoga koja staiga akies mirksniu virto anties pėda.
  Dominikas iš baimės rėkė:
  - Kas po velnių tai!
  Nimfa markizė šypsodamasi atsakė:
  - Tai ypatingas magiškas metalas, tik jis veikia, kai liečiasi su oda, kurios šeimoje yra olimpinių dievų!
  Ir Laska džiaugsmingai sušuko:
  - Oho! Tavyje toks kraujas. Taigi mes neklydome.
  Dominika sumurmėjo:
  - Bet tai bjaurybė! Jei galite, nuimkite leteną. Ir vėl duok man normalią koją.
  Nimfa papurtė galvą:
  - Ne! Jau turėtumėte tai padaryti patys.
  Įstrigusi mergina sucypė:
  - Kaip tai įmanoma?
  Weasel pasiūlė:
  - Mintyse įsivaizduokite, kaip norėtumėte, kad atrodytų jūsų koja, paspauskite dešinės rankos nykštį ir smilių, ir jums turėtų pasisekti!
  Dominykas paėmė ir pristatė. Tada pasigirdo spragtelėjimas.
  O vietoj varnos pėdos atsirado pėda veltinio bate ir su slidėmis. O dar nejaukiau pasidarė, kai slidės trinktelėjo ant trinkelių.
  Nimfa nusišypsojo ir dainavo:
  - Nemokami mokytojai,
  Praleistas laikas su tavimi...
  Nieko kentėjau su mergina,
  Sumaniausias magas!
  Dominyka įsižeidė:
  - Aš ne burtininkė. O aš dar tik mokausi. Tačiau kelias į žinias niekada nebūna per lengvas ... Taip, į kiną!
  Weasel pritardamas linktelėjo:
  - Taip, kine, gal net labiau. Ir tai, žinoma, yra didelė mūsų problema.
  Publika vėl pradėjo burtis: tai buvo juokingas vaizdas. Tiksliau, merginų čia visokių. Ir ačiū už tai. Mergina aktorė bandė dar kartą pagalvoti ir pakeisti savo pėdą. Tačiau šį kartą kažkas pasirodė ant vėžių ir su radaru, nors ir nedideliu.
  Dominika dainavo neprarasdama optimizmo:
  Aš prašau jūsų nenustebti
  Jei atsitiks magija...
  Jei atsitiks, jei atsitiks,
  Jei atsitiks magija!
  Nimfa nusišypsojo atgal ir pažymėjo:
  - Taip, norint eiti su savo balsu, jūs taip pat turėtumėte turėti galimybę panaudoti magiją!
  Tada prie jų pribėgo mergina hobitas ir, sukdama savo burtų lazdelę, pasiūlė:
  - Padarykime tai geriau! Ir žinok, aš turiu pusę tūkstančio metų praktikos!
  Weasel paprieštaravo:
  - Ne! Leisk jai tai padaryti pačiai!
  Dominika tviteryje parašė:
  Aš pamečiau galvą, pamečiau protą,
  Aš tai padarysiu pats, aš tai padarysiu pats!
  Ir mergina vėl sušnibždėjo kažką pritariančio. Ir tada jos koja, tanko su radaru pavidalu, pagaliau atgavo grakščią, buvusią formą. Ir pasirodė, kad jis buvo pagamintas pagal užsakymą.
  Dominika atsistojo ir pajudino pirštus. Jos nuotaika pasidarė linksma ir ji dainavo:
  Mes, merginos, esame stipriausios pasaulyje,
  Ir, patikėkite, šaunesnių gražuolių nerasite...
  Mes tikrai pamerksime savo priešus į tualetą ,
  Ir jam amžinai atrodys dvidešimt metų!
  Po to, gražuolė, ji juoksis ir juoksis, parodydama savo didelius ir blizgančius dantis.
  Dominyka pradėjo šokti, nuogos kojos iškėlusi aukštai į orą. Ir ji dainavo:
  Aš esu labai šauni burtininkė
  Jei trypsiu koja, bus griūtis...
  Man patiko šokinėti basomis
  Laikykite tai tikru idealu!
  Tai jos daina - tiesiog puiki ir šauni!
  Nors, kita vertus, tai itin paprasta ir nesudėtinga. Taip, mergina tokia, kad tau nebus nuobodu.
  Mergaitė hobitas pažymėjo:
  - Labai greitai mokosi!
  Ir papurtė kojas, kurias ties kulkšnimis puošė brangakmeniais nusagstytos apyrankės, o ant kiekvieno piršto - žiedas.
  Ji atrodo kaip vaikas, bet sprendžiant iš akmenų skaičiaus, ypač ant apatinių galūnių, ji yra aukšto rango burtininkė.
  Weasel linktelėjo mergaitei:
  - Mačiau tave kažkur. Ar jūs, beje, princesė Alsou ?
  Moteris hobitas linktelėjo:
  - Taip , taip yra! Bet žinai, markizai, su šia mergina iš Žemės planetos tu neturėsi problemų!
  Weasel sutiko:
  - Teisingai! Bet kitaip neimanoma. Deja, tai toks pasaulis, kuriame neapsieina be problemų ir nuotykių.
  Dominykas suskubo pridurti:
  -Gyvenimas be nuotykių ir išnaudojimų per daug nuobodus. Tai kaip sriuba be pipirų!
  Princesė Alsou sutiko:
  - Taip, teisingai! Tam ir skirti piktadariai. Vienas iš jų paleido marą, žudantį stipriosios lyties atstovus.
  Dominika dainavo atsidususi:
  Jūs negalite gyventi be moterų, tai tiesa,
  Bet be vyrų nėra ir džiaugsmo...
  Taip išėjo, buvo labai blogai,
  Jei nėra stipraus šeimininko!
  Weasel sutiko:
  - Gal būt! Bet čia, kaip sakoma, dviašmenis kardas. Viena vertus, nėra stipriosios lyties, bet iš kitos...
  Moteris hobitas greitai paprieštaravo:
  - Ne! Blogai iš visų pusių. Taigi nereikia kalbėti nesąmonių. Reikalingi ir patinai.
  Dominika atsakė:
  - Gyvūnų patinai. Protingiems asmenims kažkas yra kitaip.
  Weasel nusijuokė ir atsakė:
  - Taip, vyrams, žinoma. Ir neradau ką pasakyti.
  Pro juos praskriejo keli balandžiai oranžinėmis plunksnomis ir paauksuotais snapais. Paukščiai buvo labai įdomūs. Tiesiog gražu iš vienos pusės. Tačiau , kita vertus , jiems trūko ir skonio.
  Dominika pakeista:
  - Kam auksuoti balandžių snapus?
  Weasel paaiškino:
  - Niekas nepaauksuotas! Taip yra todėl, kad braškes jie nuskabė topazu.
  Mergina aktorė sumurmėjo:
  - Ką? Su topazu?
  Mergaitė hobitas linktelėjo:
  - Taip, yra tokių braškių! Ką, tu nežinai?
  Weasel pastebėjo:
  - Iš kur ji žinotų? Ji mūsų pasaulyje visai neseniai.
  Trys dailiosios lyties atstovės paspartino žingsnį. Ir blykstelėjo jų pliki, rožiniai aukštakulniai.
  Aplink atsirado namai , aukšti, panašūs į rožinius, violetinius, iškilo smaragdiniai grąžtai. Ir atrodė itin futuristiškai. Danguje buvo net keli lėktuvai. Tiksliau, pro šalį nuskubėjo iš aukso pagamintas ir deimantais nusagstytas vežimas, traukiamas šešių sparnuotų, sniego baltumo arklių.
  Visos trys merginos šiek tiek nusilenkė. Bet, matyt, kilmingas žmogus neturėjo laiko grožybėms, o triumviratas sekė toliau.
  Priešais buvo hipodromas, atrodė kaip didžiulis stadionas. Tai aiškiai buvo žirgų lenktynių vieta.
  Markizė-nimfa pasiūlė:
  - Turime patikrinti, ar mūsų mokinys turi aiškiaregystės dovaną. Todėl dalyvausime lenktynėse.
  Aplink hipodromą buvo aukšta tinklinė tvora iš sidabro ir oranžinio metalo, nusagstyta perlais ir mėlynais bei violetiniais akmenimis, taip pat stiklas, primenantis čekišką stiklą . Ir atrodė labai gražiai.
  O prie įėjimo šonuose buvo du fontanai, kurie iš paauksuotų gražių porų išmetė įvairiaspalves purkštukus: - elfas, kuris apkabino elfų berniuką.
  Taip, viskas atrodė labai gražiai. O prie įėjimo stovi merginų sargyba. Taip pat labai gražūs ir lengvi, sidabriniai šarvai.
  Viskas atrodo taip nuostabiai. Aplink labai daug dailiosios lyties atstovių.
  Dominyka prisiminė filmą apie Gulago archipelagą ir moterų stovyklą. Visos moterys ten tarsi pasirinktos buvo jaunos, gražios ir dėvėjo chalatus, kurie visiškai atidengė jų nuostabias kojas. Na, o kadangi vasara Sibire šilta ir net, galbūt, karšta, merginos buvo basos. Dėl to filmas labai išpopuliarėjo tarp vyrų. O Dominyka vaidino maištininkę komjaunimo narę, suorganizavusią ištisą merginų sukilimą. O gražuolės net griebė ginklus, ėmė mūšyje visą NKVD pulką ir sugebėjo jį laimėti.
  Filmas, žinoma, pasirodė šaunus. O basi, žavūs, gražūs kariai atrodė tiesiog super.
  Dominyka, beje, iš pradžių turėjo atlikti Fanderos pusseserės, surengusios kalinių riaušes, vaidmenį, tačiau toks filmas galėjo būti uždraustas. Ir ji buvo tiesiog padaryta puikia studente ir komjaunuole.
  Dominika nusilenkė merginai iš sargybos. Staiga tiesiai iš po Žemės, kaip domkratas iš uostymo dėžutės, iššoko drakonas. Mažas , šiek tiek didesnis už albatrosą, su trimis galvomis.
  Jis ar ji nuskrido prie merginų ir pasigirdo balsas:
  - Grąžink man brolį!
  Nimfa markizė atsidususi atsakė:
  - Tai neįmanoma, Belka.
  Atsiliepusi mergina drakonai, kurios žvynai mirgėjo trijose saulės visomis vaivorykštės spalvomis, o sparnai buvo tokie gražūs, kad akyse raibuliavo, ėmė riaumoti.
  - Aš noriu brolio! Aš noriu brolio! Kur jis!
  Mergina hobitas sušuko:
  - Taip, mes patys esame užsiėmę mąstymu, kaip grąžinti mums savo vyrus. Ir nereikia būti kaprizingam.
  Drakono mergaitė, ką tu gali paimti iš jauniklio, nusiramino ir čiulbėjo, pašokdama prie Dominikos:
  - Aš žinau, kad tu gali! Tu esi išrinktasis!
  Nukentėjusi mergina nusišypsojo ir atsakydama dainavo:
  - Viskas, kas neįmanoma, patikėk manimi, yra įmanoma,
  Tačiau išspręsti šią problemą labai sunku...
  Tačiau jei žaisdami įtempsite smegenis,
  Aš galiu tapti gražia Jedi mergina !
  Drakono mergina apsidžiaugė ir čiulbėjo atsakydama:
  Tavo protas ne piršto dydžio,
  Genijus, žinai, žemėje...
  Ir manęs laukia gražus berniukas,
  Ant vingiuoto žirgo!
  Dominika jautėsi juokingai ir kikeno:
  - Drakonas ant žirgo? Štai kaip atrodo!
  Markizė pastebėjo:
  - Ką, tu nežinai alegorijos sąvokos !?
  Mergina aktorė nusijuokė ir pažymėjo:
  Mes galime mirti bet kur
  Net gintaro saulėlydyje...
  Apskritai mes gyvename laisvai,
  Taip, nemokamai!
  Vaizdžiai tariant!
  Drakono mergina išleido iš burnos lemputes, kurios buvo panašios į žiebtuvėlį, ir sucypė:
  - Tai graži daina. Tačiau noriu, kad gražioji viešnia iš nepažįstamos Žemės atliktų ką nors įdomaus .
  Dominika gūžtelėjo pečiais ir pažymėjo:
  - Žinau, kad mano balsas išmuša monetas ne prasčiau nei nunchuckai , išmušantys grūdų gabalėlius. Tačiau aš vėl turiu įtempti balsą! Ir už ką? Kur čia išleisti pinigus?
  Markizė prieštaravo:
  - Pirmiausia statysite pinigus už vieną iš žirgų hipodrome ir pabandykite padidinti savo kapitalą. Antra, ši mergina yra ne tik mažas drakonas, bet ir princesė. Ji jums padovanos savo žiedą, kuriame yra didžiulė magiška galia. Ir dėl to , patikėkite manimi, verta pabandyti ir tinkamai dainuoti!
  Dominika linktelėjo šviesia galva į tvirtą kaklą ir pasakė:
  - Šiuo atveju, matau, yra ką pasistengti! Be to, kaip jūs galite atsisakyti vaiko!
  Drakono mergaitė čiulbėjo:
  - Aš visai ne vaikas. Aš esu princesė ir galiu tai padaryti! Aš skrisiu į tavo planetą. Ir aš sudeginsiu tavo kapitalą.
  Dominika grėsmingai prunkštelėjo:
  - O tokiems kaip jūs turime oro gynybą! Ką tu į tai pasakysi, laukinis?
  Drakono mergaitė sumurmėjo:
  - Būsite išsiųsti į karjerus. Dirbsite nuogas ir sukaustytas grandinėmis po orkų prižiūrėtojų botagų smūgiais.
  Mergaitė hobitas linktelėjo:
  - Taip, ji gali tai padaryti! Be to, tu esi žmogus. O mūsų žmonės... Jie laikomi žemesnio lygio, dėl daugelio priežasčių.
  Žvilgsnis sucypė:
  - Taigi geriau dainuok! Čia jau susirinko visuomenė, taip pat užsidirbsime.
  Tiesą sakant, įvairių dailiosios lyties atstovių minioje kilo triukšmas, pasigirdo plojimai ir šūksniai:
  - Dainuok, gėlele, nesigėdyk!
  Na, žmogau, paleiskite muziką!
  Norime klausytis rojaus paukščio trilo!
  Dominika sunkiai atsiduso ir pradėjo dainuoti;
  Elfos krantas erdvus , status,
  Bangos trykšta glazūruotu blizgesiu...
  Elfija tapo mano gimtąja tėvyne,
  Lakštingalos trilė dainuoja mums nuostabią dainą!
  
  Plačia valtimi plaukiame su mano brangiuoju,
  Zlata Val nuvylė pynes.
  Kaip gera man ir mano mylimajam būti kartu,
  Gaila ne su meškere pagauti krokodilo.
  
  Ne, ne vanduo, ošiantis laivas,
  Tai gamta, kuri mums dovanoja šampaną.
  Ši žemė man kaip brangi mama,
  Žemės dosnumas karališkais drabužiais!
  
  Laša kaip perlai po mėnulio spinduliu
  Purslai kaip bičių spiečius sidabriniu sparnu...
  Mergele, tu man kaip angelas su svajone,
  Su nekaltumo veidu - pati tyriausia Madona!
  
  Kvapas medus, o plaukai šilko,
  Lūpos prasiskyrė kaip atlasas.
  Tikiu, kad atėjo ilgai lauktas momentas,
  Pasakos taps tikromis!
  
  Mūsų lūpos susiliejo iš ekstazės,
  Saldumas toks, kad nebelieka žodžių .
  Patikėk, tu esi nežemiškas grožis,
  Burtai nuspręs, mesk monetą aukščiau!
  
  Štai bučiniai vienas po kito,
  Mūsų audringo džiaugsmo atodūsiai ir juokas.
  Sielos šventumą išsaugos cherubas,
  Išrinktasis įmes į urną nuodėmių sąrašą.
  
  Ne, žinok, žemėje yra gražesnio už tave,
  Aistra dega kaip šviesi ugnis mano širdyje!
  Mes gyvensime geriausioje šalyje,
  Atidarykime langus ir duris į kosmosą!
  Taip gražuolė padainavo nuostabią dainą. Ir įvairaus plauko merginos suplojo jai rankomis. Ir tuo pačiu metu jie mėtė monetas, įskaitant auksines. Ir tai puiku .
  Hobito mergina papurtė savo burtų lazdelę, ir pinigai ėmė savaime formuotis atskira krūva. Ir išaugo visa kolona įvairiaspalvių monetų.
  Drakono mergaitė taip pat suplojo rankomis, o tada iš trijų galvų paleido ryškią liepsną. Po to ji kaprizingai pasakė:
  - Tai, žinoma, gerai, bet nepakankamai! Man reikia, kad ir tu dainuok man!
  Dominika susiraukė ir paklausė:
  - Ar tai ne per daug?
  Markizė ją nutildė:
  - Ar norite gauti tokį vertingą žiedą tik už vieną dainą? Na, tu įžūlus ! Turėkite sąžinės, nes artefaktas yra vertingas.
  Hobitų mergaitė čiulbėjo:
  - Kiekviena prekė turi savo kainą. Ir dažniausiai, norint gauti vertingą artefaktą, reikia išpildyti tris norus arba suteikti tris paslaugas. Tai yra taisyklės. Ir tu pats supranti kodėl!
  Merginų asorti publika plojo rankomis ir trypė basomis kojomis, o labai retai - su batais:
  Nagi, dainuok dar!
  Mes norime dainų!
  Bus labai šaunu !
  Atlikite romantiką!
  Mes jums gerai sumokėsime!
  Weasel linktelėjo Dominykai:
  - Na, nepalūžk! Nagi, dainuok!
  O gražuolė papurtė savo šviesius, šviesius karčius. Ji trypė nuogas, raumeningas kojas ir dainavo su puikiu jausmu ir išraiška;
  Mūsų tiesa, mūsų tiesa
  Susideda iš tikėjimo nešiojimo!
  Ir ne rytoj, ir ne rytoj,
  Ir šiandien išgelbėk Tėvynę!
  
  Mes gerbiame savo elfą ,
  Juk ji - visas pasaulis, pažink pasaulį!
  Mūsų raudona Tėvynės vėliava,
  Ir nėra ryškesnės raudonos!
  
  Pionierius sveikina ne biustą,
  Jo ženklas - Tėvynės vėliava!
  Mes sumaniai kovojome su priešu ,
  Šlovinantys pasiekimai eilėraštyje!
  
  Žinokite, kad planetoje yra tik vienas tikėjimas,
  Tikėjimas _ brangusis , šventasis elfinizmas!
  Taigi laimingi vaikai juokiasi,
  orcizmas išsiveržtų į bedugnę !
  
  Kiekvienas riteris buvo tik vaikas,
  Ant žolės ir upelių basomis...
  Bet dabar jis rankose turi gervę,
  Puošniai išlygina metalą plaktuku!
  
  Kažkas mašinomis pagaląsta kulkosvaidį,
  Na, kažkas šaudo iš peties!
  Raudona vėliava plevėsuoja kaip raudona vėliava,
  Mes įveikiame piktus priešus nejuokaudami!
  
  Mūsų protėviai drąsiai paėmė Orkliną ,
  Na, o kaip su mumis? Mes pakeliui į Marsą!
  Mes esame žmonės, o ne makakos ant šakos,
  Priešininkas pataiko jam tiesiai į akį!
  
  Bet mes taip pat mokame linksmintis,
  Mušk būgną, grok trimitais!
  Labai mieli vaikų veidai,
  Ir įvertinimai keturi ir penki!
  
  Sunkiausias mūšio egzaminas -
  Neišgyventi to prilygsta mirti!
  Bet mirtyje turime vėliavą su fakelu,
  Elfų vario kalvė negali nukristi!
  Mergina taip gražiai ir sumaniai dainavo ir tuo pačiu šoko, o jos kojos buvo tokios gundančios. Gaila tik, kad šalia nebuvo vyrų, kurie įvertintų jos grožį. Ir mergina tai turi milžinišką lygį, o karys parodo savo didžiulį spaudimą ir atmosferą.
  O merginų jau susirinko keli šimtai, kurios triukšmauja. Jie meta pinigus ir labai stipriai kvepia jaunais, gaiviais, moteriškais kūnais, brangiais kvepalais ir kvepalais. Čia daug kas sukasi galvą.
  Kai kurios monetos buvo keraminės, buvo net pora medinių monetų , o tai buvo puiku. Tačiau įprastų popierinių pinigų Žemės planetai kažkodėl nesimato. Ir tai kažkaip neįprasta Dominikai. Kartais galvoje šmėsteli mintys, kokie jie čia laukiniai. O kaip su elektroninėmis mokėjimo kortelėmis? Na, tai yra visiškai fantastiška tokiam išsivystymo lygiui.
  Taigi kažkas dainininkei po basomis kojomis išmetė pusiau suvalgytą pyragą su kremu.
  Hobitų mergina lazdele žaibu trenkė į pyragą. Ir iškart subyrėjo.
  Mažoji gražuolė pažymėjo:
  - Nedaryk to daugiau! Tik pinigai!
  Vibras dainavo:
  - Užsidirbk pinigų! Užsidirbk pinigų!
  Pamiršus nuobodulį, tinginystę...
  Užsidirbk pinigų! Užsidirbk pinigų!
  Jei reikia, bent visą dieną!
  Drakono mergaitė papurtė sparnus ir čiulbėjo:
  - Na, tai jau antra paslauga! Tačiau norint gauti artefaktinį žiedą , reikia ir trečio!
  Dominika išpūtė skruostus ir pasitikinčiu tonu pasakė:
  - Jei nori, mielai tau vėl dainuosiu! Jei atvirai, aš mėgstu dainuoti.
  Maždaug tūkstančio moterų, dailiosios lyties atstovių, publika riaumojo ir trypė beveik vien nuogas, grakščias, mergaitiškas kojas:
  - Dainuok dar kartą! Dainuok dar kartą!
  Bravo, encore! Bravo, encore!
  Drakono mergina pakeldama balsą prieštaravo:
  - Ne! Padovanok tokį žiedą tik už dainas! Čia jai reikia padaryti ką nors vertingesnio ir kartu sunkesnio.
  Buvo įtempta pauzė. Daugiau nei tūkstantis skirtingų rasių merginų sustingo laukdamos.
  Staiga pasirodė berniukas. Vienintelis stipriosios lyties atstovas tarp jų. Jis priklausė žmonių rasei, dėvėjo tik šortus, raumeningas ir su vergo ženklu ant peties, atrodė maždaug dvylikos metų amžiaus ir buvo ne kartą sumuštas. Pribėgęs, dulkėtais, vaikiškais aukštakulniais blykstelėjęs link drakono mergaitės, jis parpuolė ant kelių ir verkšleno:
  - Leisk jiems išlaisvinti mane! Grąžink man savo poziciją!
  Drakono mergina linktelėjo ir patvirtino:
  - Viskas! Berniukas bus laisvas, jei galėsite jį paversti elfu!
  Dominika išskėtė rankas:
  - Bet tai neįmanoma!
  Markizė-nimfa pasiūlė:
  - Šis vergas vaikas neseniai buvo didžiulės imperijos, vardu Enomausas, kronprincas. Ir dabar jis tapo žmonijos berniuku ir vergu, kad išvengtų velnio maro. Padaryk jį vėl elfų princu, o tada gal suimsime viso raizginio siūlą!
  . SKYRIUS Nr.4.
  Hobitų princesė patvirtino:
  - Tai tavo šansas, Dominykai. Ir mūsų taip pat. Beveik visi patinai dingo. O šis, nors ir nesuakmenėjęs, prarado titulą ir pareigas, ir net kūną, tapdamas žmogaus vergu.
  Berniukas linktelėjo šviesia, nukirsta galva:
  - Jie mane muša kiekvieną dieną, kad nevirsčiau akmeniu! Kažkodėl epidemijai labiausiai atsparūs plakami vergai!
  Dominika išskėtė rankas ir atsakė:
  - Taip, aš neįsivaizduoju, kaip jį nuvilti! Ir kad princas taip pat buvo vaikas?
  Vergas papurtė galvą.
  - Ne, aš buvau gana suaugęs! Tačiau kai ji pradėjo virsti akmeniu, žebenkštis nimfa panaudojo ypatingą magiją. Aš tapau jaunu vergu ir buvau plaktas. Tai davė man keletą mėnesių, nors ir skausmingų, bet gyvybės. Tačiau anksčiau ar vėliau tai baigsis. Be to, jie turi mane stipriai mušti, o aš kiekvieną dieną turiu, ar nešti sunkius akmenis, ar sukti ratą!
  Mergaitė nimfa linktelėjo:
  - Taip! Tai vienintelis būdas kaip nors atitolinti akmenų maro poveikį. Kasyklose vis dar yra žmonių vergų berniukų, kurie dar nesuakmenėjo ir dirba. Tačiau tai vieninteliai išlikę stipriosios lyties atstovai. Ir tada kai kurie iš jų taip pat pavirsta akmenimis, o paskui subyra į dulkes.
  Dominika sušvilpė:
  - Tai siaubinga! Visuotinė katastrofa! Ir tam, kad gyventum ir taptum vergu!
  Berniukas, dėvėdamas juodus trumpus šortus, sudarančius visus jo drabužius, ir raibų, su liesais raumenimis po oda, kurie atrodė ploni dėl riebalų trūkumo, dainavo:
  - Taip, aš princas ir tik vergas, bet ką,
  Tegul bajorai mane taip vadina...
  Kaip toli, toli jie nuo manęs,
  Berniukas su nutrūkusia kojų grandine!
  Drakono mergina čiulbėdama mirktelėjo:
  - Taigi vėl padaryk jį princu elfu, tada tu galėsi gauti šį vertingą drakono magijos žiedą!
  Dominika išskėtė rankas:
  - Na, po velnių, aš neturiu elementaraus supratimo apie magiją, o tu to reikalauji! Ko, ko gero, jūs pats nepadarysite!
  Nimfa markizė atsidususi pastebėjo:
  - Galbūt ir mes negalime to padaryti ... Ką tu sakai?
  Drakono mergina pasakė:
  "Ji ilgą laiką stovėjo ant kojų". O drakonų akademija tuoj užsidarys. Taigi, leiskite jam iš pradžių išlaikyti svaiginančius egzaminus, o tada pabandykite nuvilti berniuką princą.
  Dominika pritariamai linktelėjo.
  - Na, taip iš principo galima...
  Nimfa markizė pasiėmė ant kaklo kabantį talismaną. O ji pasitrynė jį delnais ir ėmė kažką murmėti, tarsi burtą. Drakono mergaitė čiulbėjo rodydama dantis:
  - Tai jai rimtas išbandymas ... Ar ji gali judėti be didelės žalos, jei naudoja ultra burtą!
  Dominyka norėjo gauti paaiškinimą , ką reiškia ultra burtai, tačiau nimfa markizė įspaudė basą koją, papuoštą žiedais, ir merginą užklupo viesulas. Atrodė, tarsi koks milžinas paėmė ją į rankas ir nešė.
  Mergina aktorė sumurmėjo:
  - Koks šuolis!
  Taip jie kartu su nimfa markize atsidūrė prie įėjimo į rūmus. Jis priminė Ermitažą Sankt Peterburge, tik buvo aukštesnis, trisdešimties aukštų su aukštomis lubomis. Ir taip pat, sodresnė ir gražesnė nei garsioji Žiema.
  Dominika išskėtė kojas, kumščiais atrėmė šonus ir sušuko:
  - Oho !
  Nimfa šypsodamasi patvirtino:
  - Taip, tai gražus Drakonų akademijos pastatas.
  Priešais įėjimą septynių galvų drakono pavidalo fontanas spindėjo auksu ir ryškiai oranžiniu metalu, nežinomu žemėje. Ir iš kiekvienos burnos į dangų veržėsi vandens srovelė, kibirkščiuojanti kaip deimantai kelių puošnių šviesulių spinduliuose.
  Dominika pažymėjo:
  - Nuostabu, kaip aukštai skrenda lėktuvai!
  Markizė-nimfa lakoniškai atsakė:
  - Technomagija!
  Kiekviena drakono galva turėjo akis iš brangakmenių ir skirtingų spalvų. Jis atrodė nepaprastai sveikas , turtingas ir skoningas.
  Taip pat yra tvarkingų alėjų su nuostabiomis gėlėmis, išsiskiriančiomis įvairių formų ir rūšių pumpurais. Lygiomis ryškiaspalvėmis takų plytelėmis ėjo basos merginų pėdos su neapsakoma elegancija ir grakštumu. Jie buvo įvairaus amžiaus, bet visi gražūs, daugelis nešiojo brangius papuošalus.
  Čia daugiausia buvo elfai, bet buvo ir žmonių mergaičių, moterų trolių ir hobitų. Paskutinės mergaitės negali būti atskirtos nuo žmonių. Kaip, beje, yra nimfos ir driados. Ar dėl to, kad jie nešioja žiedus ant nuogų savo mažų ir grakščių pėdų pirštų?
  Tačiau merginos taip pat gali tai padaryti.
  Dominika, gana aukšta studentė, atrodė per didelė ir subrendusi, palyginti su studentėmis. Ir tai ją labai sugėdino.
  Mergina paklausė nimfos:
  - Aš čia atrodau kaip muziejaus eksponatas!
  Markizė šypsodamasi paklausė:
  -Ar matėte filmą apie Harį Poterį?
  Dominykas nusijuokė ir atsakė:
  - Taip, žinoma, žiūrėjau. Ir netgi bandė padaryti šio filmo perdirbinį. Na ir kas?
  Nimfa pastebėjo:
  - Ten buvo ir berniukų, ir mergaičių. Ir čia, kaip matote, nėra berniukų, ir tai sujaukia harmoniją!
  Dominika pažymėjo:
  - Haris Poteris irgi buvo vaikas, ir jam buvo lengviau. Bet būti suaugusiu tarp vaikų. Tai blogiau nei likti antrus metus!
  Markizė norėjo ką nors pasakyti, kai prie jų pribėgo mergina basa, bet su deimantine sage plaukuose. Ji labai saldžiai nusišypsojo ir sušuko:
  - Ar tu tas išrinktasis?
  Dominika nusišypsojo ir atsakė:
  -Taip!
  Mergina nusijuokė ir pažymėjo:
  - Bet jūs tikriausiai nežinote, kaip daug ką padaryti! Pavyzdžiui, ar galite pasigaminti nematomumo gėrimo?
  Mergina aktorė atsakė atsidususi:
  - Deja, ne. Kaip tai veikia?
  Mergina su deimantine sage ir purpuriniais bei oranžiniais taškais išmargintais plaukais linktelėjo galvą. Ir ji ištraukė iš suknelės kišenės butelį. Pasukau kištuką. Ji gurkštelėjo ir... dingo.
  Dominika sutrikusi sumirksėjo safyrinėmis akimis. Ir tada pajutau lengvą nosies suspaudimą. Tada jie ištraukė jai plaukus. Dominikos ryškus regėjimas matė, kaip nematomos merginos basos kojos žingsniuoja ant įvairiaspalvių plytelių ir iš medžių bei gėlių iškelia mažytes dulkių ir pūkų dėmeles. Mergina labai mikliai trūkčiojo ir basa koja sugriebė jaunai neklaužadai už ausies.
  Ji rėkė. Ir Dominyka galėjo ją pamatyti. Mergina tapo skaidri, tarsi vaiduoklis ar holograma. Ir jis išsigandusiu balsu sušuko:
  - Skauda! Paleisk mane, teta!
  Markizė-nimfa sušuko:
  - Protingai, taip! Jau maniau, kad nieko negali padaryti!
  Dominika dainavo atsakydama:
  Jei susirgsi, aš ateisiu
  Aš skleisiu skausmą rankomis...
  Aš galiu viską, galiu viską,
  Mano širdis ne akmuo!
  Prie jų priėjusios merginos nusijuokė. Nepaisant dekoracijų, buvo aišku, kad jų suknelės buvo gana griežtos ir vienodo, nors ir prabangaus, stiliaus. Nors kitais atžvilgiais jautėsi įvairovė. Kai kurios merginos ausyse turėjo auskarus, o kitos - ne. O kai kurios, ypač merginos, hobitai, į nosį smeigdavo auksinius žiedus su akmenimis.
  Jie tai padarė ypač norėdami išsiskirti nuo žmonių vaikų, kurie buvo pernelyg panašūs. Dryadai taip pat mėgo žiedus nosyje ir ausyse. Graži mergaičių karalystė, nuo septynerių iki paauglių. Tačiau tarp elfų pilnametystė ir paauglystė savo išvaizda praktiškai nesiskiria, kaip ir tarp hobitų, trolių, nimfų, driadų. Tačiau Dominika atrodo kaip suaugusi ir labai graži mergina, su išraiškingu tikros princesės veidu. Gal per daug įdegęs.
  Taip, jie net pašviesino jos odą, kai ji vaidino vieną iš kilmingų viduramžių damų. Tada įdegęs veidas buvo laikomas žemo gimimo ženklu.
  Beje, pašviesėjo ne tik veido oda, bet ir kojų. Buvo epizodas, kai ji buvo vedama basa ir su skudurais prie pastolių.
  Buvo net daina:
  Atpirkimo metas jau beveik čia pat
  Karalienė vedama basa prie pastolių!
  Vietoj papuošalų ji dėvi skudurus,
  Gulbės kaklas - budelių auka!
  Taip, tai atrodė nepaprastai juokingai ir netgi savaip, kažkaip šiurpiai . Po apšvietimo jai teko vaidinti karalienės Semiramis vaidmenį. Ir šiuose filmavimuose ji praktiškai nebuvo filmuojama basa. Taip, tai buvo įdomus vaidmuo. Bet, matyt, režisierius jos nemėgo. Per graži ir medaus blondinė. O Semiramis vaidmeniui jie pirmenybę teikė vyresnei moteriai juodais plaukais. O Dominyka turėjo tapti verge. Ir ji netgi buvo paženklinta karštu lygintuvu. Ir jie mane, gana šiurkščiai, čiupinėjo vyrai.
  Taip, ir ant stovo buvo scena. Žinoma, botagas buvo iš putplasčio, o kai su juo plaka, tai neskauda. Bet vis tiek, kai kabiniesi ir tave plaka , nemalonu.
  Studentės merginos susiglaudė. Tada pasirodė driadų mokytojas. Ji vilkėjo raudoną suknelę ir kitokio stiliaus.
  Ji priėjo prie Dominikos ir sušuko:
  -Ar tu naujokas?
  Vaikas aktorė gūžtelėjo pečiais:
  - Aš taip nesakyčiau!
  Mokytoja papurtė galvą. Jos nosyje buvo žiedas iš oranžinio metalo ir su dryžuotu akmeniu. Ji taip pat atrodo kaip paauglė ir yra basa. Be to, ant kiekvieno pliko piršto yra žiedas. Ir tai jau yra gana aukštas kerėjimo lygis.
  Nimfa markizė pažymėjo:
  - Ji yra gabi studentė ir turi talentą!
  Dryad mokytojas užmetė nedidelį akmenuką ant spalvotos plytelės ir įsakė:
  - Padaryk naują, kad jis skristų tau į delną!
  Dominika ištarė:
  - Telekinezė, ar kaip?
  Atsakydamos merginos nusijuokė. Mokytojas sušuko:
  - Išsklaidyk! Kodėl jie susigrūdę!
  Pasigirdo nepatenkintas niurzgėjimas ir triukšmas. Tačiau merginos nesiginčijo, o pradėjo pamažu skirstytis. Bet tuo pat metu žvelgiant į naują merginą.
  Mokytojas sumurmėjo:
  - Na, eik, liepk akmeniui įskristi į delną!
  Dominika, pasijutusi visiška kvaile , sušuko:
  - Skrisk man į delną!
  Akmuo nepajudėjo. Tada mergina iš pykčio rėkė:
  - Skrisk pas mane, greitai!
  Ir tada nukrito akmenukas ir kaip meteoritas smogė merginai į kaktą. Smūgis buvo geras, iš karto išsipūtė neblogas gumulas, o pati Dominyka krito be sąmonės.
  Kelios merginos, kurios nespėjo išeiti, ir tos kitos, kurios atsisuko, iš karto prapliupo juoku. Ir šis juokas priminė šimtų sidabrinių varpelių skambėjimą.
  Nimfa markizė išskėtė rankas ir pažymėjo:
  - Gebėjimų yra, o dar kokių! Paprastais žodžiais tariant, pakelkite akmenį be burtų. Net ne kiekviena naujokė nimfa ar driada gali tai padaryti.
  Mokytojas sutiko:
  - Taip, ji gali! Bet ir pavojinga. Šis gana pajėgus ne tik grąžinti mums vyrus, bet ir užmušti pateles. Tai laukinė galia!
  Markizė pastebėjo:
  - Ši mergina yra deimantas, kurį reikia šlifuoti!
  Dominika atsistojo ir pašoko ant kojų. Jos galva skilo, o kaktoje buvo patinimas.
  Mergina sušuko:
  - O ką man dabar nužudyti?
  Mokytoja įnirtingai atsakė:
  - Aš pats! Labai gerai galėtum išpūsti savo smegenis. Gerai, kad nesakiau susprogdinti uolą!
  Dominika nusijuokė ir atsakė:
  - Taip, šiuo atveju būtų tikra Hirosima!
  Dryad mentorius nustebęs paklausė:
  - Kas yra Hirosima?
  Mergina aktorė gūžtelėjo pečiais, kurie nebuvo silpni, ir užtikrintai atsakė:
  - Tai miestas, ant kurio buvo numesta atominė bomba, dėl kurios žuvo penkiasdešimt tūkstančių žmonių ir šimtas tūkstančių buvo sužeista!
  Mokytojas sušvilpė:
  - Oho! Oho bomba!
  Viena iš merginų mokinių sucypė:
  - Ši teta užlieja!
  Ir kitas pridūrė:
  - Paverčia žibuoklių tau ausis!
  Nimfa markizė prieštaravo:
  - Aš ne kartą buvau Žemėje, daug kartų lipau į jų internetą ir pažįstu Hirosimą - tai tiesa. Ir tai yra baisu, ir dar daugiau žmonių mirė ten ir mirė nuo radiacijos.
  Viena iš merginų sušuko:
  - Kas yra radiacija?
  Dominika sumurmėjo, paskubomis atsakydama:
  - Kai elektronų debesis atitrūksta nuo atomo branduolio ir jis tampa jonizuotas, atsiranda spinduliuotė. Nuogas atomo branduolys ardo tarpmolekulinius ryšius, o šie lūžiai daro didelę žalą tiek žmogaus, tiek, manau, elfo kūnui.
  Atsakydamos merginos iš baimės cyptelėjo. Vienas iš mažesniųjų čiulbėjo:
  - Mama, aš bijau radiacijos!
  Nimfa markizė, dar žinoma kaip Laska, nusijuokė ir atsakė:
  - Nebijok! Ji tavęs čia nenuves !
  Dominika šmaikščiai pažymėjo:
  - Mus užpuolė radiacija,
  O kur dabar rasti pastogę...
  Ir štai jūs turite organizaciją -
  Žiūrėk, jie trenkia man į kaklą!
  Po to mergina ėmė ir pradėjo šokti. Ir kitos merginos pradėjo šokti.
  Mokytoja spragtelėjo pirštais . Jos burnoje pasirodė švilpukas. O kaip tekės lakštingalos trilė. Kitos merginos iškart paėmė ir sustingo . Kitas mentorius pasirodė griežta juoda suknele ir davė komandą:
  - Žingsnis po žingsnio!
  Merginos akimirksniu išsirikiavo į aukštį. Ir jie pradėjo žygiuoti, matuodami žingsnius ir ištiesę basų kojų padus, kaip kareiviai. Ir jie tai darė taip, lyg žygiavimas jiems būtų pažįstamas, kaip prezidento sargybai.
  Mokytoja juoda suknele, papuošta safyrais, smaragdais ir kai kuriais šaltos spalvos akmenimis, vis dar nežinomais Žemėje, įsakė:
  - O dabar dainuok!
  Merginos, trypdamos nuogas, įdegusias, mažas ir grakščias kojas, vienbalsiai klausė:
  - Apie ką dainuoti?!
  Mentorė atsakė šaltais tonais:
  - Apie ką dainuotų berniukai, jei jų nebūtų ištikęs pragariškas maras!
  O merginos-studentės dainavo choru ir puikia išraiška;
  Žvaigždės mirksi nakties tamsoje ,
  Ir sidabrinio mėnulio spindesys!
  Gražuolė suraukia kaktą savo mielomis akimis,
  Mes su ja susižadėję amžinai!
  
  Raudonas saulėlydis buvo niūrus,
  Bet išauš šviesi aušra!
  Ir vėjas pasidarė linksmas, triukšmingas,
  Laivo burė išsipūtė!
  
  Mano siela yra sunkus akmuo,
  Laukia kovotojo išbandymai!
  Ir tegul plakatas skraido virš galvos,
  Eikime iki galo!
  
  Širdis neapaugs samanomis ,
  Greitas erelio jauniklio skrydis!
  Nors kraujas verda, veržliu skrydžiu,
  Aš skrisiu kaip strėlė!
  
  Karklai man nusilenkė,
  Visagalis Dievas nukreipė savo žvilgsnį!
  Nors esi visiškai nepretenzingas,
  Aš pridėsiu tau jėgų mūšyje!
  
  Juk jūs sąžiningai tarnaujate Tėvynei,
  Bet kūnas silpnas, dvasia serga!
  Tu nepasigailėsi, aš žinau gyvenimą
  Neleisk man pavirsti avino ragu!
  
  Aš nuplausiu praėjusių dienų nuodėmes,
  Tegul praeina tai, kas nutiko praeityje!
  Matai, sode bręsta kriaušės,
  Eskizas parodys plokštumos kontūrus!
  
  Tarnauk Tėvynei iš visų jėgų,
  Pamirškite, kad pasaulyje yra taika!
  Kad neuždegtų giraičių,
  Tegul visi su jumis gyvena gerai!
  
  Į tai aš tiesiog atsakiau:
  Viešpatie, aš kassiu žemę!
  Kad vaikai juoktųsi iš laimės,
  Kad nereikėtų taikinti savo žmonių!
  
  Juk gėris priklauso nuo mūsų,
  Kiekvienas nusprendžia - pasirinkimas yra jo paties!
  Ir nuo tavęs visagalės gijos,
  Tu laikai visatą savo kumštyje!
  
  Mes taip pat palaikysime jus,
  Juk Tėvynė negali būti šventesnė!
  Fotografuojant mano pirštai tapo labai sustingę,
  Ir mums dar nėra dvidešimties!
  
  Pergalė yra nepasiekiamas vaisius;
  Tiems, kurie yra silpni, bailūs ar kvaili!
  Bet kariai gali susidoroti su visomis viršūnėmis,
  Paimsime šį per didelį svorį ant bambos!
  Vėliau jie dingo prabangiuose drakonų akademijos rūmuose.
  juodai apsirengęs mentorius atidžiai pažvelgė į Dominyką ir pastebėjo:
  - Tu esi labai gražus. Ypač netobulai žmonių rasei. Tai nuostabu!
  Dominika entuziastingai dainavo atsakydama:
  Aš esu pati tobulybė
  Aš esu pati tobulybė
  Nuo šypsenos iki gesto,
  Visų pirma pagyrimas!
  Oi kokia palaima
  Žinokite, kad aš tobulas
  Žinokite, kad aš tobulas
  Žinokite, kad aš idealus!
  Mokytoja juoda suknele griežtai pažvelgė į merginą ir pažymėjo:
  - Ji turi nuostabų kuklumą! Koks mielasis!
  Vibro nimfa pasiūlė:
  - Gal pakutenkime jai kulnus pagaliukais?
  Mokytoja gūžtelėjo pečiais ir ne itin užtikrintai atsakė:
  - Nebloga mintis! Bet geriau nuvežti ją pas drakono šeimininką. Pažiūrėsim, ar pavyks išlaikyti stojamąjį egzaminą!?
  Markizė šypsodamasi pažymėjo:
  - Stojamieji egzaminai? Tai nėra pati kvailiausia idėja, tačiau ją galima pritaikyti jau pirmajame kurse, kur tai bus trivialiai paprasta!
  Mokytojas griežtu tonu paprieštaravo:
  - Ir šį didelį vaikiną pasodinti su septynerių metų mergaitėmis? Taip, jie ją erzins ir sugnybs. Taip, ir ji pati gali ką nors paimti ir nužudyti. Ne, tai visai ne verslo požiūris! Vyresnėms mergaitėms jos reikia, todėl ji turi parodyti aukštą talentą!
  Weasel linktelėjo:
  - Skamba logiškai!
  Dominika papurtė galvą, kuri atrodė kaip gegužinė kiaulpienė:
  - Netrukdyk manęs mažoms mergaitėms.
  Mokytojas linktelėjo:
  "Tada laikyk egzaminus su ledi drakonų meistre". Tokiu atveju būsite priimtas į elitinį kursą. Netgi gyvensite atskirame, gražiame kambaryje, su sidabrine lėkšte ir besiliejančiu obuoliu.
  Mergina aktorė nustebusi paklausė:
  - Kaip yra, su sidabrine lėkšte?
  Mentorė paaiškino:
  - Atrodo, kad jūs turite televiziją Žemėje. Tik programų kol kas gali būti mažiau. Tai kas? Jūs turite technologijas, mes turime magiją. Bet čia galite pamatyti per lėkštę, jei turite tikrų magiškų įgūdžių, kas vyksta.
  Dominika įtaigiai paklausė:
  - Ar matai Žemę?
  Mokytojas pritardamas linktelėjo:
  - O Žemė gali būti ... Nebent, žinoma, esi labai pažengęs magas. Aš irgi naršiau internete - šaunus žmogaus išradimas. Ir turiu pasakyti, kad jūs tikrai žinote, kaip šaudyti. Ir jie sugalvojo įdomų tinklą. Net keista, kad paprasta elektra be jokios magijos gali tai padaryti!
  Dominika gūžtelėjo pečiais ir atsakė:
  - Taip, tai mane patį nustebina! Kodėl to nepadarius dėl savęs?
  Tada nimfa markizė atsakė:
  - Mokslo pažanga yra pavojingas dalykas. Jei mūsų bombos vėl pradės sprogti, ir ne paprastos, o branduolinės ! Tokiu būdu niekas neliks gyvas, o stebuklinga spinduliuotė yra blogesnė nei įprasta spinduliuotė!
  Dominika sušvilpė:
  - Štai jie ! Taip atsitinka.
  Studentės šaukė:
  - Mums nereikia tokio žmogaus , ji yra pikta teta!
  Lediniais tonais mentorius įsakė:
  - Sek mane!
  Ir ji pajudėjo. Ant kojų ji turėjo specialias basutes, kurios paliko pirštus atvirus priekyje ir leido burti žiedais. Pati mentorė taip pat atrodo jaunai - nė vienos raukšlelės, nepriekaištingas veidas. Tačiau matoma jos struktūra, ne švelnios besiformuojančios paauglės, o suaugusios moters su klasikiniais ir, galima sakyti, aristokratiškais bruožais. O išvaizda tokia sunki.
  Dominyka manė, kad turi kažkokį titulą. Ir galbūt ne maža.
  Ji nusekė paskui ją, o markizė-nimfa pašoko šalia jos ir čiulbėjo, apnuogindama dantis:
  - Tu tokia nuostabi karalienė. Bet guzas kaktoje jau užgijo, greitai atsigaunate!
  Dominika juokdamasi pažymėjo:
  Jėgos plėtiklis ir hanteliai,
  Sveikas protas sveikame kūne!
  Taip jie praėjo pro fontaną ir septynis purkštukus, išsiveržusius už gerą šimtą metrų į orą , stebėdamiesi nuostabiu grožiu. Toliau yra vartai, prie įėjimo į lankininką ir paauksuoti šarvai.
  Naująją merginą jie pasitiko linktelėdami ir trypdami basomis, iškaltomis kojomis.
  Dominika pažymėjo:
  -Merginos turi tris geras savybes. Viena, kad jie gražūs, o antra, kad jie...
  Ir tada atsakymas neatėjo į galvą. Ir štai jie yra drakonų akademijos pastato viduje. Čia tokia prabanga, su Peterhofu net nepalyginsi. Be aukso ir platinos, dar yra daug įvairių metalų, neturinčių analogų Žemės planetoje. Taip pat daugybė sudėtingiausių ir gražiausių raštų brangakmenių, išklotų ornamentais, grakščiais, vaivorykštiais žiedpumpuriais. Ant sienų taip pat daug įvairių portretų. Dažniausiai elfai ir elfai. Tačiau yra ir kitų būtybių. Tačiau beveik visi veidai ir figūros yra jauni ir iškilūs. Jauni vyrai dažnai pozuoja nuoga krūtine. Ir jos labai panašios į senovės Graikijos ir Romos statulas. Čia daug dalykų ... Ir dar iš už kampų išlenda fontanai, kurie irgi atrodo gražiai ir skoningai.
  Taip pat matomi veidrodžiai oranžiniais ir auksiniais rėmeliais, įrėminti deimantais ir topazais. Kas savaime atrodo gana neblogai ir taip pat džiugina akį.
  Dominyka pasidžiaugė, kad jos akmeninis guzas praktiškai išnyko. Ir ji vėl graži ir auksaplaukė . Ir tokia mergina...
  Jos plaukai tokie šviesūs, kad mažai kas tiki, kad ji nedažyta. Bet tai jos natūrali spalva. Ir tai jai labai tinka prie bronzinio jos jauno veido įdegio.
  Ji kilnaus kraujo mergina ir karts nuo karto pašoka kaip beždžionė.
  O pati akademija šaunesnė nei Versalio rūmai. Taigi pasistenk prie jos priartėti.
  Dominika paėmė ir dainavo:
  Rūmų skliautai mus vilioja,
  Laisvė niekada nebus pakeista!
  Laisvė niekada nebus pakeista!
  O jos nuogi kojų pirštai pakėlė nuo grindų deimantinį akmenuką ir išmetė jį aukščiau. Jis praskriejo, bet nimfa spragtelėjo pirštais, ir deimantas atsidūrė atvirame delne.
  Dominika pažymėjo:
  - Tu tai padarei gudriai!
  Vibras čiulbėjo:
  Judresnis už makaką
  Kietesnis už jautis...
  O uoslė kaip šuns,
  O akis kaip erelio!
  Mentorė griežtu tonu pažymėjo:
  - Dabar mes eisime į apačią .
  Dominika mikčiojo:
  - O gal geriau, priešingai, pakilti?
  Ji papurtė galvą:
  - Žemiau yra požeminis stadionas. Ten parodysite savo įgūdžius, jei norite patekti į elitą!
  Mergina aktorė nedrąsiai paklausė:
  - O jei neišlaikysiu egzaminų?
  Mokytojas griežtai pasakė:
  - Ir tada tapsi vergu. Vaidinote vergus filmuose ir žinote, kas tai yra?
  Dominika nusijuokė ir atsakė:
  - Šiandien mergina yra nuoga vergė,
  O rytoj tiesiog šauni deivė!
  Ir ji, tiesą sakant, pradėjo linksmintis ir be jokių sunkumų.
  Ir taip jie pradėjo leistis marmuriniais laiptais. Ir tai buvo tarsi nusileidimas į pragarą.
  Dominika prisiminė, kaip filmuose vaidino raganą. Ji buvo pakelta ant grandinės, rankas pririšusi prie lubų. Ir tikrai skaudėjo. Ir tai sutraukia venas. Įdegusį raumeningą merginos kūną nuo skausmo ir įtampos dengia prakaitas. Ir tada grandinė atleidžiama. Ir ji akimirką pajunta palengvėjimą ir puola žemyn. Ir ten, ant grindų, tvyro įtampa.
  O Dominika rėkia iš pragariško skausmo sąnariuose ir pečiuose. Taip, reikia tai jausti.
  Nimfa, pamačiusi, kad mergaitės veidas susiraukšlėja , pažymėjo:
  - Nereikia būti vergu. Galite tapti jaunesniosios grupės studentu.
  Dominika kikeno ir pažymėjo, dainuodama, tyčiodamasi iš savęs, suaugusios mergaitės ir tuo pačiu aktorės:
  Pirmaklasis, pirmaklasis,
  Šiandien tavo šventė...
  Tai nuostabus ir smagus laikas,
  Pirmas susitikimas su mokykla!
  Laska pažymėjo:
  - Nejuokinga! Jūs, žmonės, niekada nesvajojote apie mūsų magijos galimybes!
  Dominika atsakė agresyviai:
  - Ar kada nors svajojote apie mūsų technologinius pasiekimus? Viena vandenilio bomba išjungs visą jūsų magiją.
  Mentorė juodai pažymėjo:
  - Nereikia girtis . Tai netinka!
  Dominika atsakė:
  - Tai ne pasigyrimas, o faktų konstatavimas. Šimto megatonų galios vandenilinė bomba gali sunaikinti visą gyvybę šimto kilometrų spinduliu. Ar galite įsivaizduoti, kas tai yra?
  Nimfa patvirtino:
  - Ji nemeluoja! Žmonės iš tikrųjų turi tokius fantastiškai destruktyvius ginklus. Ir, svarbiausia, yra ir raketų, galinčių jį nugabenti į taikinį.
  Mokytoja pro dantį sumurmėjo:
  - Gaila, kad žmonių maras nepaveikė Žemės. Agresyvūs vyrai, kaip jūsų, nenusipelno gyventi!
  Dominika nesiginčijo ir linktelėjo:
  - Kartais ir aš pagalvoju, kad taip yra.
  Nimfa pažymėjo:
  - Žmonės irgi skirtingi. Nemanykite, kad jie visi blogi. Nors, kurių žmonių yra daugiau, blogų ar gerų, iš pirmo žvilgsnio negalite pasakyti!
  Dominika su šypsena, kuri atrodė labai liūdna, pažymėjo:
  - Jei žiūrite centrinę televiziją, galbūt yra daugiau blogų . Ar net labai blogų!
  Nimfa patvirtino:
  - Tai ksenofobija! Kai neapykanta sustiprėja viskam, kas nepanašu į tave. Tačiau tai neturėtų būti laikoma pavyzdžiu.
  Dominika pažymėjo:
  - Gerai, nekalbėkime apie politiką. Mano tikslas yra išgelbėti visus stipriosios lyties atstovus planetoje ... Tai yra jūsų visatoje. Ir tai daugiau nei planeta!
  Weasel mandagiai atsakė:
  - Tai ne planeta, net didelė, bet ir ne visata. Tai kažkas tarp labai didelės planetos ir visatos. Bet aš verčiau nesileisiu į piktžoles...
  Mentorė papurtė jai būdingas ausis, kurios išlindo iš po plaukų, ir pasakė:
  - Bet kokiu atveju ne tik mes, bet yra ir kitų drakonų ir ne drakonų akademijų, kurios ieško būdų, kaip patinus išgelbėti, o esant galimybei - grąžinti.
  Dominika sucypė:
  - Skęstantis žmogus griebiasi šiaudų! Ir tai tikrai plyta...
  Nimfa markizė pasiūlė:
  - Gal geriau padainuoti, nusileidimas gana ilgas!
  Mergina aktorė linktelėjo:
  - Taip, sutinku , tai dar šauniau nei metro!
  O Dominyka linktelėjo auksu žėrinčią galvą ir dainavo:
  Kare nėra nei amžiaus, nei ūgio,
  Ji padaro mergaites ir berniukus lygius!
  Tie, kurie nenori palaimos tyloje,
  Kas nori skristi dar aukščiau!
  
  Mes supjaustome, šauname ir pjaustome,
  Mums yra tikėjimas - tarnystė Tėvynei!
  Žinoma, geriau tarnauti kaip kardas,
  Norėdami ryžtingai laimėti mūšį!
  
  Kas dar svarbiau mūsų žmonoms?
  Žinoma, pasiimkite ne tik ant lovos!
  Tu esi erelis vyras, o ne apgailėtinas žvirblis,
  Stenkitės, kad mūsų namai nesudegtų!
  
  Tai įnirtinga kova, matome, kad ji artėja,
  Orda plaukia, masių nesuskaičiuosi!
  Bet kalviai nukalė tvirtą skydą,
  Gūžimas ir pikti šauksmai mūsų neišgąsdins!
  
  Ir mes susibūrėme kartu, legionas,
  Ietys tvirtai laikomos galingųjų rankose!
  Būk priešas, bent jau naikinimo čempionas,
  Laukia kapai, o ne medaliai prie bambos!
  
  Susidūrėme , bet merginos smirda ,
  Kardai rankose spindi kaip žaibas!
  Tokios stiprios merginos, kieta išvaizda,
  Kad pavydėtų net žvaigždės Jedi !
  
  galvojo orkai, būtybės , karaliai ?
  Bet dabar "meškos" bėga!
  Mes esame šventieji Rusijos kariai,
  Bet kuris kovotojas, mergina ar vaikinas!
  
  Mes juos išvarome ir nepaimame belaisvių,
  Laisvi žmonės neturėtų gaminti nelaimingų vergų!
  Mes susidorojome su gauruota varna,
  Tėvynės interesai aukštesni už privačius!
  Taip, daina nėra silpna, o kario balsas nuostabus.
  Nusileidimas buvo baigtas, o dabar trys skirtingų rūšių merginos: elfas mentorius, markizės nimfa ir žmogus, atsidūrė didelio požeminio stadiono teritorijoje, dydžiu nenusileidžiančio Lužnikams, o gal net pranašesnio.
  Jame buvo daug visokių prietaisų, aukštos lubos ir stovai šimtamtūkstantiniams žiūrovams, ir kėdės, išsiuvinėtos aksomu, perlais, auksu ar net brangiausiems svečiams deimantais ir kitais akmenimis.
  Tuo pačiu metu jis buvo beveik tuščias. Tiesa, centre buvo pati didžioji magistrė ir akademijos vadovė drakonų hercogienė de Montserrat.
  Labai graži patelė su septyniomis galvomis, nudažyta visomis vaivorykštės spalvomis. Ir atrodo taip gražiai, tiesiog nuostabiai, ypač jei matai tai realybėje, o ne filme.
  Dominika dainavo ne vietoje:
  Aukštas dangus, tolimi atstumai,
  Klausytis dainos apie drąsius Akmale ...
  Jis yra piktas drakonas, jis išgelbėjo žemę,
  Ir šis riteris paliko dangaus šviesą!
  Vėl dainos skamba...
  Čia drakonų hercogienė de Montserrat pertraukė grėsmingu balsu, kaip Jericho trimitai:
  - Tu , matau, esi labai įžūli mergina, kurios liežuvis gali lengvai susisukti į ilgą kilpą aplink tavo žmogaus kaklą.
  Dominika atsakė nekaltai šypsodamasi:
  - Nenorėjau tavęs įžeisti. Tiesiog aš labai mėgstu dainuoti. O Akmalas - tik pasakų berniukas, filmo personažas iš vaikiško filmo. Nepriimkite to per daug rimtai!
  Septynigalvė drakono patelė, maždaug dydžio geras dvivietis atakos lėktuvas, juokėsi ir pastebėjo, kai visos septynios jos galvos kalbėjo vienu metu, tarsi jos sudarytų vieną visumą, nepaisant skirtingų smegenų:
  - O tu esi šmaikštus ir drąsus, o kartu ir išradingas. Ar galite bent ką nors padaryti magijoje?
  Dominika atsakydama dainavo komišką dainą:
  Mokytojų dovana,
  Jie praleido laiką su manimi...
  Jis kentėjo su manimi veltui -
  Sumaniausias magas!
  
  Išmintingi mokytojai
  klausiau nedėmesingai...
  Viskas, ko manęs neprašė
  Aš tai kažkaip padariau!
  . SKYRIUS Nr.5.
  Vergas ir buvęs princas Oenomaus vėl buvo paskirtas pasukti sunkųjį ratą. Maždaug vienuolikos ar dvylikos metų vaikas, neapimdamas nuovargio ir basomis kojomis ant aštrių akmenų maldavo grūdus. Dvi elfų mergaitės maždaug vienodais intervalais smogė berniukui į pliką raumeningą nugarą. Kažkokiu būdu ši vergo egzistencija atitrūko nuo pavirtimo akmeniu. Tačiau jauniems vergams berniukams neturėtų būti leista ilsėtis ir jie turi būti smogiami šiurkščiai ir gana stipriai.
  Ir taip, kol vergas, visiškai išsekęs, užmiega. O po to vėl augina, maitina, kad nemirtų iš bado ir turėtų jėgų dirbti. Ir jie vėl įsijungia.
  Tai suteikia gyvybės, bet tik labai skausmingą. Lyg, kaip pragaras per gyvenimą, tik kūnas jaunas ir sveikas, o mintys galvoje, o sąmonė švari. Bet dėl to tai dar labiau žemina ir skaudina. Kad šiek tiek atitrauktų mintis nuo skausmo ir nuovargio, buvęs princas, o dabar vergas Enomausas pasitelkė savo vaizduotę;
  Mūšio drakonų piratų įgula naršo debesis ieškodama grobio. Gražus, raumeningas jaunas elfas Oenomausas su puošniu kostiumu, skaisčiai lakuotais batais ir deimantinėmis spygliais valdo savo trigalvį pabaisą. O likusią komandą sudaro nuostabios merginos. Jie raumeningi, įdegę, basi, o visi jų drabužiai yra brangiųjų akmenų karoliai ant krūtinės ir klubų. Ir visi, žinoma, yra tik mados modeliai su ryškiais plaukais. Jie sumontavo drakonus, kurie buvo šiek tiek mažesni ir turėjo tik vieną galvą.
  Na, žinoma, jis yra vyras, stipriosios lyties atstovas, o jo komandą sudaro dailiosios lyties atstovės. Ir jam nereikia kitų vyrų.
  Taigi batus turi tik vyriškos lyties kapitonas, o jo puikūs pavaldiniai basomis grakščiomis kojomis mūšyje gali daryti tai, ko negalima pasakyti pasakoje ar aprašyti rašikliu! Gražuolės sugeba mirtina jėga svaidyti sprogmenis ir svaidyti durklą, bumerangą ar nuodingą adatą.
  Oenomausas, jaunasis princas, su džiaugsmu ir džiaugsmu dainavo:
  Turtuolis, žinoma, juoksis,
  Sukratyk mamoną, pilną pilvą!
  Ir mūsų likimas yra mirti su skausmu,
  Mirtis visus saugo, senutė su dalgiu!
  
  Ir mes norime bėgti ant žolės,
  Juk iš esmės mes vis dar tik vaikai!
  Bet berniukas jausis dvigubai vergiškas,
  Jokiame planetos kalėjime nėra laisvės!
  
  Turime kovoti, toks likimas,
  Nužudyk draugą, jei turi nužudyti brolį!
  Nėra prasmės melstis Visagaliui,
  Už kieno nuodėmes vergai atpildo?
  
  Arenoje yra kraujo, o požemyje - purvas,
  Žiurkės įkando man basas kojas!
  Godus princas erzina jaučio koja,
  Jis turėtų būti išsiųstas pats!
  
  Kad išgyventum, turi žudyti,
  Jūs kenčiate ir sieloje, ir mirtingame kūne!
  Didikai vaišinasi skurdo lavonais,
  Smarvė mirė, liko tik kreidos potėpis!
  
  Bet vis tiek valios dvasios negalima palaužti,
  Tėvynė gyva berniuko mintyse!
  Armija ateis pas elfus amžinai su piktnaudžiavimu,
  Mes numesime turtuolius už jų darbus !
  
  Tada pinigų maišas drebės ,
   Kas išspaudė sultis iš Tėvynės!
  Kad laimėtume, mums reikia šviesaus proto,
  O jei esi bailys, net Dievai bejėgiai!
  
  Štai kardo siūbavimas, galva nuskriejo,
  Budelis staiga virto auka!
  Kaip velnias staiga ištrūko iš katilo,
  Taigi pyktis išvaromas iš didelės širdies!
  
  Nereikia galvoti, šviesos elfai yra silpni,
  Mūsų žmonės niekam nenusilenkė!
  naujoko iš pragaro ,
  Ir mes maloniai geriame arbatą iš lėkštutės!
  Graži daina, o jo drakonų komanda nuostabi. Taigi ant dešinės rankos kybojusi elfų mergina vario raudonumo plaukais, kurie plazdėjo vėjyje kaip proletaro vėliava, sušuko:
  - Laikas pradėti rimtai, oi oro piratų princas !
  Enomai šypsodamasis linktelėjo:
  - Būtinai! Štai kam mes gimėme!
  Merginos dainavo choru, unisonu, šokinėdami ir žaisdamos savo tvirtais kūnais, išpuoselėtais iš išsivysčiusių raumenų:
  Mes vargšai, vargšai piratai,
  Labai, labai atsiprašome...
  Į dangų dedame stiklainius karavelėms,
  Bet todėl, kad jie mums neįskiepijo moralės!
  Ir kariai dainavo dar linksmiau ir susijaudinę, o jų balsai buvo tarsi pilnavidurių lakštingalų trilai:
  Piratams mokslo nereikia
  Ir aišku kodėl...
  Mes turime kojas ir rankas,
  Bet mums nereikia savo galvų!
  Šiuo metu mergina gelsvai violetiniais plaukais karštai sušvilpė:
  - Grobis pirmyn! Dešinėje pusėje yra visas oro galeonas!
  Merginos dainavo chore:
  Ech mama , virš vandenyno, o mama , drakonai
  Ech mama , pažvelk į pasakiškus turtus...
  Mums nerūpi įstatymai, mes kuriame naują tvarką,
  Mirti silpnam ir kvailam po kardais!
  Princas Oenomausas įsakė:
  - Na, merginos, jei mums lemta plėšti, tai mes apiplėšime!
  Ir tada visas pulkas drakonų puolė pulti. Jie puolė savo tikslo link.
  Galleonas buvo didelis ir gražus laivas. Nepaisant didelio svorio ir apkrautos įvairiomis prekėmis, magijos dėka jis sklandžiai plūduriavo atmosferoje. Ir vėjas išpūtė šio galeono bures.
  Enomai pažymėjo, kad laivo burės buvo labai ryškių ir gražių raštų. Ir tai, tarkime, yra labai šaunu . Ypač kai pasirodė kylanti saulė.
  Iš galeono jie pastebėjo piratų pulką, kontroliuojantį dresuotus drakonus. Ir komanda pradėjo dėl to nerimauti. Joje taip pat dauguma gražių merginų tunikomis ir vergų berniukų. Jie buvo tik maudymosi kelnaitės, tik pora jaunų vergų ant kulkšnių ir riešų kibirkščiavo auksinėmis ir sidabrinėmis apyrankėmis.
  Kario merginos buvo papuoštos prabangiau. Bet ir basomis, kaip dvylikos-keturiolikos metų berniukai, raumeningi, gražūs, bet su vergų ženklais ant krūtinės ir pečių.
  Tik viena karė mergina ant kojų avėjo elegantiškus batus. Matyt, ji čia pati svarbiausia ir kapitonė. Tokia graži blondinė su plaukais, kurie atrodė tarsi pabarstyta aukso pudra.
  Ir koks mielas jos veidas. O kūnas padengtas šarvais, išlietais iš platinos, safyrų, smaragdų, topazų, rubinų, agatų ir deimantų. Be to, brangakmeniai išdėlioti nuostabiu, gražiausių spalvų ornamentu. Yra rožės, tulpės, rugiagėlės, neužmirštuoliai, mimozos, bijūnai ir daugelis kitų.
  Ant jos prabangių šarvų visos gėlės yra skirtingos ir nesikartoja nei viena.
  Piratų princas Oenomausas pajuto savyje šviesių jausmų antplūdį ir sušuko:
  - Na, ar tikrai galima suluošinti ir užmušti tokį grožį! Negaliu pakęsti tokios nuodėmės savo sielai.
  Ugningas raudonplaukis partneris pastebėjo:
  - Bet štai kodėl mes piratai! Juk...neįmanoma piratuoti be nuodėmės.
  Kitas šypsodamasis pastebėjo:
  Taip, sunku iš tikrųjų nužudyti artimuosius,
  Juk elfas , patikėk manimi, gimė laimei...
  Bet jei esi piratas, ašmenys yra motina,
  Be kraujo, lietaus ir amžino blogo oro!
  Raudonplaukė taip pat pažymėjo:
  - Tai, žinoma, gražios mergaitės ir berniukai, bet tai ne mūsų elfų veislė, o iš žmonių rasės! Žiūrėk, puiku , jų ausų forma.
  Oenomausas nustebo:
  - Ar žmonės tokie gražūs ir jauni?
  Ugnies karys linktelėjo:
  - Viskas! Magijos pagalba jie gavo amžiną jaunystę. Ir dabar šie berniukai įstrigo ankstyvoje paauglystėje.
  Dabar jie visada bus jauni ir nuolankūs.
  Jaunasis princas dainavo:
  Visi elfai, žmonės planetoje,
  Visada turi būti draugais...
  Vaikai visada turi juoktis.
  Ir gyvenk taikiame pasaulyje!
  Vaikai turėtų juoktis
  Vaikai turėtų juoktis
  Vaikai turėtų juoktis -
  Ir gyvenk taikiame pasaulyje!
  Šviesiaplaukis elfas pasiūlė:
  - Yra galimybė! Kovos geriausias kovotojas iš jų pusės ir geriausias ar geriausias iš mūsų pusės. Pergalės atveju jie dalijasi grobiu su mumis, o pralaimėjimo atveju pralaimėjusiu kariu tampa . arba vergas, arba lavonas!
  Oenomaus pažymėjo:
  - Tai logiška! Aš pasiruošęs kovoti!
  Merginos ant drakonų apsupo galeoną. Jie greitesni; masyvus laivas tiesiog negalėjo pabėgti nuo judraus pulko.
  Tačiau galeonas turėjo ginklus. Ir jie pradėjo juos nukreipti, o dagčiai net pradėjo rūkyti.
  Oenomaus griausmingu balsu tarė:
  - Siūlau dvikovą! Pagal oro piratų paprotį. Vienas kovotojas iš jūsų pusės ir vienas iš mūsų. Pusę savo krovinio atiduosite laimėtojui. O pralaimėjimo atveju daryk ką nori su pralaimėjusiuoju. Mes jums netrukdysime.
  Mergina kapitonė brangiais šarvais su gėlėmis atsakė:
  - Puiku! Priimame šį iššūkį! Aš kovosiu! O tu siūlyk ką nori!
  Elfas princas Oenomausas ryžtingai pareiškė:
  - Tarp jūsų esu vienintelis stipriosios lyties atstovas. Taigi aš turiu kovoti!
  Raudonplaukė padėjėja agresyviai pasakė:
  - Aš ne blogesnis kovotojas! Aš noriu kovoti!
  Ir ji papurtė basą, elegantišką, labai judrią koją, kuri judri, kaip kobros kūnas.
  Jaunasis karys prieštaravo:
  - Mes kapitonai, kovosime!
  Mergina brangiais šarvais linktelėjo ir šypsodamasi pasakė:
  - Markizė de Diana, jūsų paslaugoms!
  Jaunasis elfas užtikrintai atsakė:
  - Princas Enomausas! Pasiruošę mūšiui!
  Ir labai vikriai jaunasis karys užšoko ant denio ir išsitraukė savo ilgą ploną kardą.
  Ledi de Diana taip pat išsitraukė ašmenis ir šypsodamasi paklausė:
  - Kodėl princas staiga tapo kraujo ištroškusiu piratu?
  Oenomausas į tai ryžtingai atsakė:
  - Tai ilga istorija. Bet aš ne kraujo ištroškęs piratas, o kilnus! Ir tai daro skirtumą.
  Markizė šypsodamasi atsakė:
  - Aš tavęs nenužudysiu, tu būsi mano asmeninis vergas ir kalinys. Aš priversiu tave liežuviu laižyti nuogus mano pėdų padus ir taip suteiksiu man malonumą!
  Oenomausas nusijuokė ir atsakė:
  irgi tavęs nežudysiu ! Ir net malonu tokias pėdas kutenti liežuviu. Bet nors tu esi rimtas karys, tu nelauksi mano pralaimėjimo!
  Diana plačiau nusišypsojo dideliais dantimis ir atsakė:
  - Pažiūrėkime! Ne tik aš, bet ir kitos merginos vežiosime tave į nelaisvę. O mes tave kankinsime ir mirtinai sumušime. Pažiūrėkime, kaip šiuo atveju šypsotės!
  Princas piratas dainavo atsakydamas:
  Nepasiduok, nepasiduok, nepasiduok
  Mūšyje su košmaro pabaisa nebūkite baikštūs...
  Šypsokis, šypsokis, šypsokis -
  Žinokite, kad viskas atrodo puikiai ir gerai !
  Markizė linktelėjo labai patenkintu žvilgsniu:
  - Esi linksmas jaunuolis! Tu taptum puikiu juokdariu. Gal net atiduosiu tave karalienei. Ir bus smagu!
  Oenomausas piktai atsakė:
  - Užteks tuščiažodžiavimo. Kovokime!
  Šarvuota mergina nušoko nuo baterijos grindų ir užpuolė savo kolegą. Oenomausas ją pasitiko, atrėmė smūgius ir net atsakė, vos nenukirsdamas gražuolei ausies. Ji atšoko ir panteros šypsena pažymėjo:
  - Ir tu neblogas. Maniau, kad tu princas, kaip ir aš vienuolė!
  Tačiau mergina nėra elfas, ji turi žmogaus ausį. Bet Oenomausas yra elfas. Žmonės ir elfai turi bendrų vaikų - puskraujų . Bet dažniausiai jie vadinami niekšais . Ir jie abu nelabai mėgsta.
  Mergina markizė vėl puolė. Ji atliko sudėtingus derinius su kardais. Ir jos ašmenys blykstelėjo, pralėkė ir vėl sukosi, kaip uragano malūno sparnai. Ir ji puolė.
  Princas, kuris ne be reikalo buvo didžiulės imperijos įpėdinis, sudavė stiprų smūgį jai į krūtinę. Ir jis permušė šarvus. Net krauju apsitaškė. Ir buvo aišku, kad mergina buvo sužeista.
  Ji atsitraukė ir sušnypštė:
  - Pavojingas pabaisa berniukas!
  Edmondas atsakė nuolaidžiai šypsodamasis:
  "Aš galiu būti pabaisa, bet aš toli gražu ne berniukas!"
  Diana nusijuokė ir vėl puolė. Nors iš jos varvėjo raudonas kraujas. Ir ji pasklido po denį.
  Raudonplaukė karalienė pažymėjo:
  - Aš būčiau jai tuoj nupjovęs galvą! Dūdų netempčiau.
  Markizė-kapitonas sušnypštė:
  - Ir aš galiu tau suteikti tokią galimybę!
  Oenomausas atsakė kardu smogdamas karei po ranka ir perpjovęs jai sausgyslę. Ji numetė ginklą iš dešinės rankos, bet iš karto pakėlė jį į kairę. Ir ji mėsėdžiai šyptelėjo, lyg būtų situacijos šeimininkė šiame susirėmimo metu.
  Jaunuolis pastebėjo:
  - Tu drąsi mergina! Bet tada tu susižeisi. Geriau pasiduokite!
  Diana sušuko:
  - Mes mirsime, bet nepasiduosime!
  Raudonplaukis piratų karys čiulbėjo:
  Turite mus gerbti, bijoti mūsų,
  Moterų piratų žygdarbiai yra begaliniai...
  Šviesos elfai visada mokėjo kovoti,
  Ir planeta pamišusi dėl mūsų!
  Ir juokas atsakydamas, toks vaivorykštis ir skambantis. Viskas atrodė taip šauniai ir su jausmu.
  Ir Diana vėl puolė. Kaire ranka ji pasielgė ne prasčiau nei dešine. Ir buvo visai gražu, tokie grakštūs judesiai. Be to, markizė-kapitonė nusiavė batus, o jos mažos grakščios pėdos tapo nuogos. Ir tai padidino jos miklumą.
  Oenomaus pažymėjo:
  - Ir tau tinka basa, miela gražuole!
  Diana sušnypštė:
  - Tu pabučiuosi mano nuogus kulnus!
  Kova buvo labai agresyvi. Markizė puolė su laukiniu įniršiu ir mojavo ginklu, lyg tai būtų damos gerbėjas. Ir tai pasirodė nepaprastai gražu. Ir tada galiukas subraižė Oenomaus išilgai lygaus, beplaukio, rausvo elfo skruosto.
  Jaunuolis pastebėjo:
  - Tu geras!
  Diana linktelėjo:
  - Taip, aš kietas! Ir vėl sūpynės ir sukimas.
  Raudonplaukis piratas sušuko:
  - Sumušk ją! Nužudyk ją!
  Oenomausas atsakė šypsodamasis:
  - O kaip Visagalio įsakymas - nežudyk?
  Ugnies mergina atsakė:
  - Žodžiu - nevykdyk piktos žmogžudystės!
  Piratų princas sumurmėjo:
  - Vadinasi, ar įmanoma įvykdyti gerą žmogžudystę?
  Raudonplaukė mergina patvirtino:
  - Net neįmanoma, bet būtina!
  Tuo tarpu sužeista mergina kapitonė vėl bandė pulti ir pasielgė labai gerai. Ir ji subraižė Oenomai ranką ir petį.
  Diana riaumojo:
  - Jausitės blogai! Aš tave nužudysiu, šuniukas!
  Oenomausas dainavo atsakydamas, atrėmė išpuolius;
  Mes žinome nemirtingą šlovę mūšiuose,
  Nežinodami baimės, pjaustykite drąsiai!
  Tegul kardas mums padeda pasiekti didelių laimėjimų,
  Nugalėk priešą - niekas kitas nesvarbu!
  
  Plaukiame jūra, nežinodami jokių abejonių,
  Piratas ir audra, uraganas nėra kliūtis!
  Atmintis išliks kartų širdyse,
  Priešas nugalėtas - tai visas atlygis!
  
  Grožis tau aistringai mylės,
  O rytoj budelis laukia pastolių!
  Susieti savo gyvenimą su kaltininku yra pavojinga,
  Fortūna meta kauliukus įnoringai!
  Ir išgirdęs paskutinį žodį, piratų princas kardu smogė markizės merginai į ranką, ir ginklas nukrito iš blyškios rankos.
  Diana nusišypsojo ir pašoko, nusitaikė nuogu kulnu į Oenomai smakrą. O mergina atsainiai vaikščiojo. Jaunuolis ją pakėlė, o paskui numetė žemyn. Diana nukrito ant denio ir buvo apstulbusi. Ji tikrai bandė pašokti, tačiau bato piršto galiukas pataikė jai į smakrą, ir mergina visiškai apalpo nuo galingo smūgio.
  Oenomausas pakėlė rankas ir sušuko:
  - Pergalė!
  Per mergaičių ir basų vaikinų ekipažą perėjo ūžesys. O kariai su savo vergais iššaukiančiai atsiklaupė.
  Raudonplaukis karys pažymėjo:
  - Kažkaip tai pasirodė labai lengva! Maniau, kad bus sunkiau.
  Oenomausas sumurmėjo:
  - Pagalvojo kalakutas ir atsidūrė sriuboje!
  Mergina nusijuokė ir juokdamasi pažymėjo:
  Negalvok apie elfus
  Ateis laikas, suprasite patys...
  Jie švilpia kaip kulkos tavo šventykloje,
  Ir mergina bėga į mūšį visiškai basa !
  Raudonplaukė pasiūlė:
  - Pamuškime vergus ant nuogų kulnų lazdomis. Manau, kad jiems tai patiks!
  Oenomausas mirktelėjo ir pastebėjo:
  - Kaip manai, ar jiems tai patiks? Nors grubūs berniukų padai tikriausiai nėra tokie jautrūs skausmui nuo pagaliuko.
  Raudonplaukis piratas pažymėjo:
  - Svarbiausia, kad mums patiktų! Tokiems plėšikams kaip mes labai malonu kankinti gražius berniukus!
  Graži mergina su puošnia tunika ir papuošalais ant riešų ir kulkšnių kuždėjo:
  - Aš, kaip markizės padėjėjas, pasiruošęs tęsti kovą! Ir pristatykite kitą pusę grobio!
  Ugnies piratas suriko:
  - Ji yra mano! Aš kovosiu su ja! Tai aišku.
  Enomai pritardamas linktelėjo:
  - Logiška! Tai ne man vienam atimti. Net jei aš tau pati svarbiausia.
  Raudonplaukis karys prieštaravo:
  - Tarp lygių nėra viršininko. Ir aš siūlau kovoti be ginklų.
  Tunika vilkintis karys pažymėjo:
  - Be ginklų? Ar tu nebijai, elfai?
  Ugnies piratas ryžtingai atsakė:
  - Neik į mišką bijoti vilkų!
  Mergina su tunika, ši žavi šviesiaplaukė, švelniu tonu paklausė:
  - Tegul žavusis jaunuolis dainuoja mums. Manau, kad kažkas lyriško, o kitos merginos mane palaikys.
  Abiejų pusių gražuolės čiulbėjo vieningai:
  - Sveiki! Mes norime, kad jūsų dainos būtų labai skanios!
  Oenomausas dainavo su šypsena:
  Prisimenu, kaip dabar spindintis šviesus veidas,
  Žvilgsnis pervėrė mano širdį kaip durklas!
  Degau ugninio vėjo upeliuose,
  Jūs tiesiog tylėjote atsakydami!
  
  Koks gražus ir tyras tavo balsas,
  Tikiu begaliniu tavo glamonių kriokliu!
  Man nereikia neapykantos kupino gyvenimo be tavęs,
  Ir dabar amžinas spindulys mane apšvies!
  
  Tu esi beribės meilės deivė,
  Vandenynas, pilnas nuostabios šviesos!
  Juokais sulaužyk ledo pančius,
  Aš nepamatysiu aušros be tavęs!
  
  Tavo veidas šviečia kaip saulė aukščiau,
  Visatoje nėra gražesnių figūrų!
  Aistros jausmas apima kaip uraganas,
  Būti su tavimi amžinai yra laimė!
  
  Skausmas mano sieloje siautėja kaip audra,
  Ir ugnis mano krūtinėje negailestingai dega!
  Aš tave myliu, tu išdidžiai atrodai mainais,
  Ledas į šukes sudaužo tavo širdį!
  
  Tarp šviesų beribiame žvaigždėtame vandenyne,
  Tu ir aš pakilome danguje kaip ereliai!
  Ir tavo lūpos, putojančios rubinais,
  kažką švelniai ir aistringai!
  O plojimai tokie, kad gražuolės tiesiog užspringsta iš džiaugsmo. Bet tuo metu viena iš merginų sušuko:
  - Čia atvyksta dvi kovinės fregatos!
  Oenomausas liūdnai šypsodamasis pažymėjo:
  - Na, ar būtent to norėjai? Ar reikėjo įdomios kovos? Taigi jūs jį gausite!
  Raudonplaukė piktai pastebėjo:
  - Jie jiems paskambino! Kreiseriai su kareiviais. Ir dabar jūs neišsiversite vien smūgiais nuogi kulnais!
  Pro žiūronus žiūrėjusi mergina pažymėjo:
  - Laivuose yra orkų. O tai reiškia, kad mūsų laukia rimtas išbandymas.
  Oenomaus logiškai pažymėjo:
  - Bet mes galime nužudyti savo priešus nepažeisdami sąžinės. Kai paliečiate gražius karius, jūsų širdis tiesiogine prasme kraujuoja!
  Mergina žaliais plaukais pastebėjo:
  - Mūsų drakonai greitesni už fregatas. Galbūt turėsime laiko išvykti!
  Piratų princas ryžtingai pasakė:
  - Mūsų žodyne nėra tokio žodžio kaip pabėgti!
  Ir piratų merginos dainavo su pykčiu, pasiruošusios gyvybės ar mirties mūšiui;
  Mes gyvename pasaulyje, pilname išsiskyrimo, liūdesio...
  Ką turėtų daryti kareivis, kai yra vienišas ?
  Dievai teisingai, žiauriai nusprendė už mus -
  Šis vaikinas papilkė savo smilkinius!
  
  Visata tokia žiauri meilei,
  Atsiskyrimo ašaros liejosi kaskada...
  Užuojauta dingo be pėdsakų, kaip sapnas,
  Ir gyvenimas tapo kaip akmuo be švelnumo!
  
  Dykumoje šąla, o ledas dega šiluma,
  Kaip surūdijusi grandinė apgaubia mano širdį!
  Ir išsiskyrimo lietus plaka kaip trupiniai ant stogo -
  Kišenės tuščios, liko tik varis!
  
  Tačiau tikėjimas kovotojo žygdarbiu įkvepia,
  Visagalis Dievas, žinote, davė tvirtą įžadą!
  Ir mums tai bus kaip lapai šiltą gegužę,
  Kai išdygstame, sutinkame aušrą!
  
  Ar norite padaryti planetą laimingesnę?
  Kad kiekvienas iš mūsų šlovingai dainuotų kaip lakštingala?
  Tada saldžiausias medus tapo liepų derliu -
  Milžinų sieloje padarykime galą melui !
  
  Nereikia apgaudinėti Dievo, patikėk manimi,
  Jis gerai mato, kuris iš mūsų yra bailys ir būras !
  Suteik Viešpaties prasmę aukai,
  Nenuostabu, kad sakoma: aš jums, žmonės, atsilyginsiu!
  
  užklupo internete ,
  Niekas nežino, kuo baigiasi žmogžudystės.
  Judas kabo ant supuvusios drebulės -
  O tiems, kurie patikėjo - lauro karūna!
  
  Bet kuris žmogus gali tapti geresnis
  Mūsų pasirinkimas yra sąmoningas - Kristaus siekimas.
  Bet kartais būna kraujo balos,
  Bent jau yra pažadas - tuoj ateisiu!
  
  O pasauli, kiek tu turi smurto,
  Tarsi negalėtume ramiai gyventi !
  Žmona aimanavo virš kareivio karsto,
  Kokia plona trapi gyvenimo gija!
  
  Kraujo liejimas nėra mūsų pašaukimas -
  Noriu mylėti, dovanoti Tėvynei rojų!
  Kodėl ši bausmė skirta mums visiems?
  Atsakymas: atiduok visus savo turtus vargšams!
  
  Išganymo už pinigus nusipirkti neįmanoma,
  Nes už auksą Dievui nėra jokios kainos!
  O bažnyčioje sekmadienį nusilenki,
  Tapti sparnuotais kaip ereliai!
  
  Ir ateis laikas - ateis Dievo karalystė,
  Blogis ir grobuoniška tamsa baigsis!
  Dvasinė pražus, prakeikta vergija,
  Ir šalis taps Laimės didybe!
  Po tokios įkvepiančios dainos merginos-piratės ant drakonų ėmė ir nuėjo šturmuoti dideles fregatas, kuriose buvo pilna orkų - smirdančių ir gauruotų meškų.
  Merginų buvo mažiau nei bjaurių būtybių, tačiau jos buvo daug judresnės ir vikresnės.
  Tada į mūšį piratų pusėje stojo ir prekybiniame laive buvusios merginos. O taip pat vergai puolė ardyti ginklų. Tai tokia jaudinanti žmonių ir elfų vienybė prieš jų amžinus istorinius priešus - orkus.
  Oenomausas taip pat prisijungė prie mūšio. Jaunuolis siūbavo du kardus iš karto, paleisdamas malūną, nukirsdamas orkams galvas. Jis kovojo su liūto įniršiu.
  O šalia jo raudonplaukė . Merginai nuogas kulnas pataikė orkui į smakrą ir sulaužė žandikaulį. Ir tada orkas nukrito ir jo ragai smogė jam į pilvą. Ir tai buvo sunki kova.
  Oenomausas kovoja drąsiai. Čia jis kardais, kaip vėduokle, mojuoja drugeliu ir nupjauna galvas, kurios rieda kaip kopūstai.
  Jaunasis princas su entuziazmu dainavo, parodydamas didvyriškumo stebuklus:
  Jei tavo kumštis stiprus -
  Tai reiškia, kad būsite pirmas gyvenime!
  Ir tada draugas nėra vargšas,
  Jis turi auksinę širdį ir plieninius nervus!
  
  Bet dar svarbiau, patikėkite, tai stiprus protas,
  Nes elfas kovotojas yra šaunesnis už gyvūną .
  Jei gyvenime esi niūrus,
  Tada linksmas juokas jus pamils!
  
  Automatinis papildymas, žinok, jėga į kumštį,
  Nes jis pilnas žinių, Know-How!
  Bet pabandykite atiduoti valdžią į kvailio rankas ,
  Tada gausite tik skausmą kaip atlygį!
  
  Buvo laikas, kai jie eidavo medžioti su klubu,
  Lankas, strėlių virpulys prieš storą odą...
  Bet jie gamino červoneckus ten, kur ėjo centai,
  Ir labai lengva įšokti į galaktiką!
  
  Nors išsilavinimas geras -
  Bet taip pat įdomu turėti drąsos...
  Ir lyg durtuvui, jis taps kaltu,
  Ir mes labai sąžiningai tarnaujame Tėvynei.
  
  Bet piktas smurtas yra sunkus kryžius,
  Mūsų mūšio laukas pilnas kraujo...
  Kodėl Visagalis Dievas vėl prisikėlė po kančios?
  Kad sustiprėtų karinis karių sambūris!
  
  Mergelės ašaros byra - nukrito jos mylimas draugas,
  Motina dejavusi meldžiasi, rėkdama iš visų jėgų...
  Už langų šąla, užgeso židinys,
  Štai gražus jaunuolis palaidotas po žeme!
  
  O, žiaurus likimas, koks blogas likimas,
  Mergele Marija , kur tavo gera prigimtis?
  Vyras norėjo greičiau susižadėti,
  O dabar vėjas pučia dulkes po pušimis!
  
  Gyvenimas ateis laimingas - bus geras,
  Obuolių pyragas taps medaus aguonomis...
  Monstras priešas virsta dulkėmis ir milteliais,
  Tegul tikra sėkmė peržengia slenkstį!
  
  Viskas daroma "Elf", o mesti "Fars",
  Surinkime į kumštį žvaigždžių pilną girliandą!
  Ir sveiki vaikinai, tiesiog aukščiausios klasės,
  Ir į ugnį buvo įmestas baisus šmėkla !
  
  Kulkosvaidis jau tapo pažįstamas - kulkos liejasi srove,
  Ir priešas buvo išsekęs, ko jis norėjo, buvo nulis!
  Jei laimėsi, tapsi turtingas,
  Kas uždegė ugnį, atsidurs skurde!
  Tai daina ir didelė kova su labai aštrių ir judrių kardų siūbavimu. Ir smūgiai seka į galvas, tarsi į asfaltą. Ir jau daug orkų nužudyta. Ir vergų berniukai mūšyje. Nė vienas iš jų neatrodo vyresnis nei keturiolikos, bet visi raumeningi. Lieknus vergų berniukų kūnus grūdina sunkus darbas. Ir šiurkštūs, suglebę kulnai nuolat daužosi į orkų smakrą, laužydami žandikaulius.
  Mergina kapitonė atėjo į protą. Ir ji atsisėdo. Abi jos rankos buvo sunkiai sužalotos - perpjautos sausgyslės. Na, tai nėra mirtina; magijos ir raganavimo gėrimų pagalba galima atkurti žalą. Bet tai užtruks mažiausiai porą valandų. Tuo tarpu ji negali kovoti.
  Ir nėra kam padėti - visos merginos ir vaikinai kovoja ir kaunasi su laukiniu įniršiu. Tai tokia žiauri kova.
  Diana pajudėjo, laimei, jos pėdos buvo plikos ir palyginti nepažeistos. Ir vikriais pirštais kaip beždžionės mergina kapitonė ėmė ieškoti pirmosios pagalbos vaistinėlės. Yra gėrimas, kuris gydo žaizdas, ir labai sunkias, ir universalus balzamas. Be to, kodėl gi neįstojus į mūšį apvyniojus galūnes ir sutepus jas balzamu ir mikstūra?
  Basomis kojomis galite mesti labai galingus ir nuodingus daiktus. Ir tai būtų taip šaunu ir destruktyvu.
  Diana elgėsi užtikrintai. O jos pėdos tokios plikos ir judrios. Batus ji avėjo nenoriai, tik norėdama pabrėžti savo statusą. Pasaulyje, kur keli šviesuliai ir amžina vasara, batai reikalingi ne tam, kad kojos nešaltų, o dėl grožio ir norint pabrėžti, kad nesi nei vergas, nei vergas. Ir tai logiška...
  Čia vienas iš berniukų, taip pat basas, įmetė aštrią adatą orkui į nosį. O jis, gavęs porciją nuodų, sušalo ir akimirksniu mirė.
  Vergas entuziastingai dainavo, o kiti vergai prisijungė, jie buvo žmonės ir dainavo kaip žmonės:
  Dabar, jei visatoje yra problemų,
  Tai nevyksta bet kokia kaina...
  Nebenori pokyčių
  Žmogus nežino, ko nori!
  
  Ir yra Černobogas su galinga galia,
  Didysis turi visuotinę galią ...
  Jis duoda žmogui tiesiai ant kaktos,
  Kad žmonių rasė netaptų visiškai laukinė!
  
  Taip, visagalė rasė sukūrė Jį,
  Kad žmonės turėtų priežastį vystytis...
  Kad žmogus nori visko iš karto,
  Ir žmonės išmoko sunkiai kovoti!
  
  Kaip karys nugali blogį,
  Tas strypas sukurtas žmogaus labui...
  Ir jis išliejo gėrį sieloms ir kūnams,
  Niekada nevėlu išmokti kovoti!
  
  Ko nori Visagalis Dievas?
  Kad jie nedrįstų parklupdyti elfos ant kelių...
  Kad piktas likimas nevaldytų,
  Kad išsivystytų šimtai kartų!
  
  Taip, Černobogas yra paskata žmonėms,
  Kad nebūtų tinginystės, sąstingio...
  Tebūnie orksista sulaužyti į šipulius,
  Draugiškai pasivaikščiokite aplink Orkliną!
  
  Taigi nepasiklysk, jei sunku,
  Jei Tėvynę ištiks bėdos...
  Strypas tai padarys gražiai ir lengvai,
  Tik tam, kad žmonės judėtų!
  
  O Černobogas yra tik tavo vyresnysis brolis,
  Nors jis ir griežtas , jis tave be galo myli...
  Pasieksite didžiausią rezultatą
  Kai amžinai tarnausi elfui!
  Orkai patyrė didžiulių nuostolių, juos nukirto ir merginos, ir vaikinai. Ir net Diana, susivyniojusi rankas, stojo į mūšį. Ir jų nuogi kojų pirštai svaidė skutimosi peiliukus, kurie pataikė į orkų kaklą ir perpjaudavo arterijas. Ir visokios gerklės ir panašiai. Ir atrodė nepaprastai įspūdingai.
  Ir tada Dianos basa koja sviedė žirnį su nuspausta ašarine žole. Ir tuoj pat keliolika orkų, vadovaujamų generolo, buvo mesti aukštyn ir nuskriejo per fregatos šoną. Tai tikrai didžiulis rudųjų ir bjaurių lokių sunaikinimas ir mirtis.
  Oenomausas šypsodamasis pasakė:
  - Mes to paties kraujo: tu ir aš! Tiesa?
  Diana draugiškai šypsodamasi atsakė:
  - Kai esame vieningi, esame nenugalimi! Žmogus ir elfas yra jėga, ir tai skamba labai išdidžiai!
  Merginos padidino spaudimą. Išgyvenę orkai, naudodami neapdorotus parašiutus, pradėjo šokinėti žemyn, sklandydami nuo sparnuotų fregatų. Kai kurie parašiutai dėl didelio svorio plyšo, o dideli lokiai nukrito kaip akmenys, tačiau skirtingai nei trinkelės, jie rėkė ir keikėsi labai purvini!
  Diana tviteryje parašė:
  Nelengva būti gera moterimi,
  Gerumas nepriklauso nuo ūgio!
  Oenomausas savo aštriais ir ilgais kardais atliko dar vieną malūną ir nukirto galvą didžiuliam meškos kapitonui. Ji riedėjo per denį kaip statinė, taškydama kraują. Ir jaunasis princas dainavo:
  Kraujas vėl tekėjo kaip upė,
  Tavo varžovas gana kietas...
  Bet nebijok šėtono,
  Ir grąžink pabaisą į tamsą!
  . SKYRIUS Nr.6.
  Septynių galvų drakonų kunigaikštienė ir tuo pat metu Magijos akademijos didysis magistras sušnypštė ir paklausė:
  - Ar gali pakilti į suaugusio vyro ūgį ir bent minutę pabūti ore?
  Dominika nusijuokė ir atsakė:
  Galiu, bet galiu ir kitaip
  Bėgti basomis per rasą...
  Mergina šokinėja kaip varlė -
  Tai reiškia kažką kitokio nei visi kiti!
  Slibino kunigaikštienės burna atsivėrė, ir iš jos liepsnojo ugnis. Liepsna perėjo ir labai skaudžiai apdegė gražuolę nuogą, rausvą, pėdų padą su grakščiu kulno išlinkimu.
  O Dominykas rėkė, bet tuoj pat stipriai suspaudė jos žandikaulį. Ir jos krūtinė smarkiai pakilo. Pataikė neblogai, net pūslės iš karto išsipūtė. Atrodė, kad senovės inkvizitoriai ją kankino.
  Mergina sumurmėjo:
  Tau vis dar yra Lanselotas ir karalius Artūras !
  Drakono hercogienė riaumojo:
  Kas dar toks , kuo drįsti man grasinti?
  Nimfa markizė atsakė:
  - Tai herojai iš žmonių folkloro. Jie jums visiškai saugūs, Jūsų malone!
  Drakono patelė riaumojo:
  - GERAI! Dabar jūs turite praktinę užduotį - išgydykite nudegusias kojas. Tai labai naudinga praktikoje ir pravers ne kartą gyvenime.
  Dominika, stipriai šypsodamasi, dainavo:
  - Ir vienas, ir du, ir trys, ir penki!
  Nepavargsiu kartoti...
  Sakydama tą patį
  To užteks, kad uždumblintumėte vandenį!
  Didysis meistras Drakonas pažymėjo:
  - Ir ji įžūli mergina. Gal jai ne tik pakepinti kulnus, bet ir sulaužyti kojų pirštus?
  Nimfa markizė pastebėjo:
  - Turime būti kantrūs, kunigaikštyne . Galbūt ši mergina yra mūsų vienintelė galimybė išgelbėti stipriąją lytį. Ir sugrąžink vyrus!
  Drakono patelė riaumojo:
  - Tai kvaila! Skęstantis žmogus griebia už šiaudelio, o tu už pliką žmogaus merginos kulną . Ji neparodė jokių ypatingų sugebėjimų.
  Nimfa markizė prieštaravo:
  "Ji sugebėjo pakelti akmenį su savo įsakymu be jokios magijos ar burtų, ir tai labai verta!
  Montserato hercogienė nusijuokė ir atsakė:
  - Taip, ji garsiai susižeidė kaktą. Tiesa, dabar nė pėdsako. Ir tai nebūdinga žmonėms.
  Weasel patvirtino:
  - Iš karto akivaizdu, kad ji ypatinga ir išrinkta! O tam reikia ypatingo, nuoširdaus ir subtilaus požiūrio.
  Drakono hercogienė linktelėjo septyniomis galvomis vienu metu:
  - Taip, nuoširdus ir ypatingas požiūris... Gal reikėtų liežuviu palaižyti jos kulnus, kaip didelės pagarbos ženklą!
  Dominika susiraukė ir užtikrintai atsakė:
  - Ne, geriau nenaudok liežuvio! - Ir pridūrė netikėtai veidą pamalonindama. - Nors liežuvis neabejotinai yra stipriausia kūno dalis. Jis gali išjudinti milijonus armijų!
  Nimfa markizė pasiūlė:
  - Duok jai paprastą užduotį. Pavyzdžiui, leiskite jai priversti katę prieiti prie jos ir murkti, o tada grįžti atgal!
  Štai anksčiau tylėjusi moteriškė trolis violetine suknele su burtų lazdele rankose paprieštaravo:
  - Ne! Neleisime jai kankinti kačiuko. Geriau kovok su manimi burtų lazdelėmis. Tai bus tikrai rimtas egzaminas ir veiksmingas testas!
  Ir ji įspaudė savo sandalų kulną, nusagstytą safyrais ir purpuriniais bei alyviniais deimantais.
  Drakono hercogienė atkirto:
  "Pradedantei merginai per sunku kautis su Drakono akademijos meistru". Sunku buvo kovoti su tavimi, net su šia labai patyrusia ir patyrusia Laska!
  Moteris trolis nusijuokė ir pažymėjo:
  - Ypač! Po to net Koschey Nemirtingasis jos nebijos!
  Tada Dominyka ištarė:
  - Ką, ar turite Nemirtingąjį Kosčejų?
  Drakono hercogienė linktelėjo:
  - Žinoma, yra, tačiau jis yra toli nuo tolimų kraštų tolimoje karalystėje. Bet yra šitas bjaurias nešvarus triukas !
  Nukentėjusi mergina šypsodamasi pažymėjo:
  - O gal sukėlė marą? Norėdami nužudyti visus patinus ir sugauti savo pateles!
  Drakono hercogienė atkirto:
  - Vargu! Mes turime dešimt kartų daugiau patelių nei vyrų. O tarp orkų ir goblinų, sudarančių Nemirtingojo Koshchei armiją, priešingai, vyrų yra dešimt kartų daugiau nei patelių, jie yra daug didesni ir stipresni. Kodėl jis turėtų sunaikinti savo pavaldinius ir kariuomenę!
  Dominika pažymėjo:
  - Bet maras paties Koščėjaus nepaliečia?
  Moteris trolis linktelėjo:
  - Taip, jo neveikia nei viena kovinė magija. Neima jokių ginklų. Net jūsų vandenilinė bomba negali jos sunaikinti. Tokia yra esmė!
  Nukentėjusi mergina pažymėjo:
  - Bet tikriausiai jo kiaušinyje, ant adatos galo, mirtis!
  Drakono hercogienė griausmingu balsu atsakė:
  - Tai ne taip paprasta! Jei būtų taip lengva rasti Koshchei mirtį, tada jis seniai nebūtų buvęs gyvas. Ir taip, jam tiek šimtmečių, kad...
  Nimfa markizė už ją atsakė:
  - Jūs, žmonės, dar šokinėjote po medžius, bet jis jau turėjo savo valdžią ir atsisėdo į sostą. Pagalvokite, koks tai subjektas!
  Dominika paėmė ir dainavo:
  Beždžionės daro veidus
  O jie sėdi ant šakos...
  Vis tiek lengvabūdiškas
  Ten buvo mūsų protėviai!
  Moteris trolis pastebėjo:
  - Koščejus, žinoma, taip pat įtariamas. O kai prasidėjo maras, jis, žinoma, buvo pirmasis, kuriam buvo pareikšti įtarimai. Tai tam tikra prasme yra blogio ašies galva. Kaip šimtagalvis drakonas, didžiausias iš drakonų, imperatorių imperatorius ir piktasis. Tačiau ši pabaisa taip pat suakmenėjo ir subyrėjo. Bet Koschey bent jau padovanotų! Be to, jie įtarė ir Džinų karalių Iblisą... Džinos yra dvasios, ir jos negali suakmenėti.
  Bet džinai kažkaip pasislėpė. Ir jie tarsi dingo!
  Dominika dainavo atsakydama:
  Džinas ištarė: ne, patikėk manimi, merginos turi jėgų,
  Ir dingo...
  Ir tada drakonas prieštaravo gražuolei ,
  Bėk, prašau!
  Markizė de Lasca pastebėjo:
  - Yra ir gerų, ir piktų džinų. Jie yra stiprūs, tačiau jų galimybės ribotos. Tačiau teoriškai, jei vienas iš vyrų ar patelių paprašytų džinų imperatoriaus Iblio sunaikinti vyriškąją rasę ir galėtų rasti visagalybės žiedą, kuris suteiktų galią šiai didžiausiai jėgai mūsų visatoje, tada jis galėtų tai padaryti!
  Dominika linktelėjo:
  - Tai jau kažkas! Turime rasti visagalybės žiedą. Ir tada mes viską sutvarkysime.
  Drakono patelė nusijuokė, o jos balsas buvo tarsi griaustinis. Ir tada ji atsakė:
  - Vieną žiedą labai sunku rasti. Kadangi jis suteikia galią teritorijai, panašiai kaip visa galaktika. Be to, jei jūsų visatoje galaktika yra beveik tuščia dėl reto žvaigždžių išsidėstymo, tai čia yra teritorija, kurioje gyvena trilijonai protingų būtybių ir daugybė karalysčių. Ir, matyt, jo dar niekas nerado, nes mūsų pasakų visatoje nebuvo imperatoriaus!
  Dominika nusijuokė ir paklausė:
  - Ar tu turi Dievą?
  Markizė-nimfa atsakė:
  visose Visatose yra toks Aukščiausiasis Dievas, Kūrėjas , ar Jo nėra, dar niekas iš tikrųjų nežino. Net Koschey Nemirtingasis. Tačiau yra žemesnio rango dievų. Bet jie tokie, kad iš jų mažai naudos, ir geriau likti nuošalyje. Apskritai žodis Dievas turi daug reikšmių. Taigi aukščiausi džinai savo jėga gana prilygsta dievams.
  Moteris trolis pastebėjo:
  - Turime ir religijų, bet iš jų mažai naudos. Kaip ir tavo, beje. Dabar, kai buvo koronavirusas , bažnyčios buvo tikrai tuščios, o maldos kažkam padėjo arba smilkalai apsaugojo nuo virusų. Kodėl jūs, žmonės, tokie patiklūs, manydami, kad atsiklaupę ir nusilenkę galite ko nors maldauti mainais!
  Dominika atsakė agresyviai:
  - Bet aš visiškai netikiu nei Dievu, nei dievais! Ir man tai nerūpi. Bet aš anksčiau netikėjau elfais ir laikiau juos pasaka ir žmogaus išradimu. - Mergina pliaukštelėjo nuogu padu į akmens plokštę ir tęsė. - O dabar matau, kad yra elfai, drakonai, troliai, nimfos, tai kodėl netiki Dievu ir angelais? Be to, daugybė milijardų žmonių tiki Visagaliu, ir beveik vien maži vaikai, ir ne visi, rimtai tiki drakonais ir elfais.
  Markizė Laska nusijuokė:
  - Aš žinau! Ši mergaitė, būdama maža, žiūrėjo animacinį filmuką apie Dunno ir, tiesą sakant, pradėjo kieme ieškoti burtų lazdelės. Ir ji patikrino kiekvieną šakelę. O kiti vaikai iš jos juokėsi. Tiesą sakant, net ankstyvame amžiuje dauguma žmonių supranta, kad burtų lazdelės yra pasakos!
  Dominika pažymėjo:
  - Bet tavo pasaulyje yra burtų lazdelės!
  Moteris trolis linktelėjo:
  - Žinoma, yra! O norėdami išgyventi, turėsite išmokti jais naudotis !
  Drakono patelė riaumojo:
  - Dabar! Padovanok jai burtų lazdelę, pamatysime, ką sugeba ši mergina, labai aštri ir drąsi liežuvė!
  Dominika dainavo:
  Aš prašau jūsų nenustebti
  Jei atsitiks magija!
  Jei atsitiks, jei atsitiks magija!
  Laska pažymėjo:
  - Na, argi ji ne miela? Tokia burtininkė!
  Trolis patelė tvirčiau paėmė savo burtų lazdelę į dešinę ranką ir mostelėjo. Ir Dominyką trenkė žaibas. Tačiau merginai aktorei paskutinę akimirką pavyko nušokti ir smūgis nepataikė. Marmurinė plytelė už manęs ištirpo ir pradėjo rūkyti.
  Drakono hercogienė sušuko:
  - Būk atsargus, Kobra! Sugadinsite visą dangą!
  Weasel nusijuokė ir pažymėjo:
  - Tai stebuklingos lazdelės metodas!
  Moteris trolė Kobra dainavo atsakydama:
  - Pikta mama, mano metodas paprastas,
  Nemėgstu tempti katės uodegos!
  Dominika sumurmėjo atsakydama:
  Mano mokiniai sapnuoja košmarą,
  Vienas šuolis - vienas smūgis!
  Drakono hercogienė pertraukė:
  -Žiūrėk, jos pūslės jau išnyko! Žmonėms žala taip greitai neišnyksta. Kokia mergina !
  Nimfa markizė patvirtino:
  - Viskas! Aš dėl to neklydau. Atgimimas yra retas, net ir burtininkėms, ir nebuvo gydomas magija.
  Dominyka mirktelėjo ir demonstratyviai atsistojo ant rankų. Ir jos basos kojos blykstelėjo ore kaip propelerio mentės. O mergina ėmė ir entuziastingai dainavo savo sidabriniu balsu:
  Mūšiuose sušvelninome savo valią,
  Broli, jie kovojo už Tėvynę.
  Iš tolo atrodė kaip elfinizmas,
  Elfų kareivis įžengė į Orkliną!
  
  Mūsų protėviai kaldavo kardus,
  Ir tada ginklai pradėjo veikti...
  Beržai atveria savo šakas,
  Merginos kepa pyragus!
  
  sekasi bet kuriame mūšyje ,
  Ji žino, kaip viską priimti protu.
  Kartais dega grynas pragaras.
  Bet mes nugalėsime priešą !
  
  Elfas saugo žemę,
  Suteikia prieglobstį tiems, kurie yra basi ir nuogi.
  Baigėme mūšį gegužę,
  Orkmachto laukė įnirtingas pralaimėjimas!
  
  O po statybos ir sėjos,
  Laukai žydi, rugiai rietuvėmis.
  Jūs esate herojai, mergaitės, seneliai,
  Apkasuose buvo šaltis ir sniegas!
  
  Iš mūsų drąsios Tėvynės,
  Giliai nusilenk.
  Skrenda elfinizmo vėliavos,
  O fiurerio baneriai skirti laužymui!
  
  Šimtmečiai praeis po mumis, žvaigždėmis,
  Imperija yra galaktikų spiečius.
  Gimti niekada nevėlu
  Ir palaidok priešą erdvėje!
  
  Bet aš tikiu, kad protas bus ramus,
  O žmogus visiems kaip mama,
  Čia klesti senovės šeima,
  Šlovės spindėjimas - malonė!
  O mergina labai gražiai dainuoja, tokia nuostabi pasaulinio lygio dainininkė. Arba beveik pasaulietiškai - kas dar juokingiau.
  Drakono hercogienė riaumojo:
  -Nuostabus! O gal tiesiog imk ir padaryk...
  Moteris trolė Kobra riktelėjo:
  - Atėjo laikas kautis su burtų lazdelėmis! Ir be jokių bukų nagų! Mes kovosime su priešu iki galo!
  Nimfa markizė sucypė:
  - Nebūk kvailas! Kokia ji tau priešė. Tai gali būti paskutinė mūsų galimybė išgelbėti ir grąžinti stipriąją lytį!
  Dominika supyko:
  - Duok man burtų lazdelę ir aš numušsiu mišinį nuo savo priešininko. Aš esu Haris Poteris su sijonu, o ne koks nežinomas!
  Drakono hercogienė sumurmėjo:
  - Kokia čia gauja?
  Weasel paaiškino:
  - Personažai iš žmonių pasakų ir folkloras Haris Poteris yra berniukas, kuris mokėsi magijos akademijoje, o Dunno yra komiškas animacinis filmas .
  Kobra nusišypsojo ir papurtė lazdelę. Išskrido pulsaras ir pataikė ten, kur stovėjo filmo aktorė. O ji, Dominyka, labai vikriai atšoko, žvilgčiodama rožiniais kulniukais, kuriuose praktiškai nebuvo dulkių. O liepsnos paėmė jos padą ir lengvai palaižė.
  Mergina sušuko:
  - O tu iškrypėli !
  Ir ji mostelėjo ranka. Ir staiga burtų lazdelė, kurią nimfa laikė rankose, su baisia jėga įsiveržė į jos delną.
  O Dominykas ją stipriai sugriebė, kaip judrią beždžionę. Po to ji atsakydama iššovė pulsarą.
  Mergina aktorė nešnabždėjo jokių burtų, nešnabždėjo, tiesiog mojavo magišku artefaktu. Ir ugninis krešulys nuskriejo link Kobros. Ji to nesitikėjo ir buvo pargriauta. Jos sandalai, pusbatiniai, dengiantys tik kulną, drebėjo aukštyn. Ir buvo aišku, kad trolio patelė buvo sunkiai sužeista. Ir ji ilgai dejavo. Ir ji pradėjo šaudyti iš savo stebuklingos lazdelės.
  Ir pulsarai išsibarstė tarsi iš dangaus kristų kruša. Tikrai buvo apsikeista smūgiais.
  Tiksliau, vienas stiprus smūgis ir serija įstrižų smūgių nepataikė į tikslą.
  Pulsaras pataikė ir į drakono kunigaikštienę. Ji atsakė paėmusi ir niurzgdama ugnimi iš burnos. Ir jos šviesa nebuvo nekenksminga, ji netgi pagavo markizę nimfą.
  Ji taip pat papurtė savo burtų lazdelę ir riaumojo:
  - Užteks vaikų! Jūs tikrai jau peržengėte visas ribas.
  Tačiau abi merginos net negalvojo apie nusiraminimą. Dominyka, pajutusi savyje demonišką jėgą, smogė burtų lazdele ir mėtė vieną pulsarą po kito. O jos kamuoliukai pataikė į trolių meistrės pėdas ir sudegino jos basutes.
  Ji rėkė iš pykčio:
  - Žmogaus vištiena!
  Nimfa markizė prieštaravo:
  - Ne! Greičiausiai tai dama vanagas ar bent jau aitvaras!
  Dominika smogė dar kartą , ir šį kartą jos siautulingos ugnies cunamio banga iš tikrųjų smogė kaip liepsnos pagaliukas.
  O patelė trolė Kobra riaumoja ir leis magiją be apribojimų. Tačiau kai tik ugnies stulpelis ją išmeta, ji tiesiogine to žodžio prasme apdegina jos suknelę ir trenkia per krūtinę.
  Trolio patelė užgniaužė kvapą. O Dominika ėmėsi toliau ir pridėjo prie galvos pulsarą. Ir man tarsi kūjis trenkė į smegenis.
  Kobra riaumoja ir galiausiai apalpo. Jos basos pėdos buvo apdegintos ir pūslės. Mergina akvinine nosimi buvo apdainuota ir sumušta.
  Drakono hercogienė džiaugsmingai sušuko:
  - Oho! Jūs viršijote visus lūkesčius! Atvirai kalbant, aš nemaniau, kad galite padaryti tokį dalyką - išmušti pačią kobrą!
  Nimfa markizė linktelėjo:
  - Ji yra mūsų pagrindinė ir beveik vienintelė viltis! Ir jis gali būti pateisinamas. Pažiūrėkite, ką daro šis nudažytas gražuolis!
  Išties, Dominyka ėmė ir papurtė plika grakščia koja, o marokietiškai apmušta "ožka" staiga supyko ir šuoliavo. Atrodė, kad jis tapo tikrai gyvas ir mobilus. Ir tikrai pašokime ir flirtuokime.
  Drakono hercogienė pratrūko juokais, purtydama septynias galvas ir pastebėjo:
  - Oho! Kaip ji tai daro?
  Dominika gūžtelėjo pečiais ir čiulbėjo:
  Jei atvirai, aš nežinau
  Viskas susimaišė vidurdienio karštyje...
  Aš beveik niekada neskaitau burtų.
  Aš visiškai nežaidžiu su vėjo dvasia!
  Vietoj to, aš visada tavęs pasiilgau, pone,
  Pasiimk merginą su savimi!
  Slibino kunigaikštienė riaumojo:
  - Dominika priimta! Atsižvelgdamas į jo ypatingą talentą, jis įstoja į elitinį Drakono akademijos skyrių. Kur jai ne tik nereikės mokėti už studijas, bet, priešingai, gaus padidintą stipendiją!
  Dominika pašoko aukščiau, apsisuko ir dainavo:
  Geresnės Dominikos nėra
  Ji yra Žemės spalva...
  Saulė kyla virš planetos,
  O aplinkui - nuliai!
  Nimfa markizė mielai šypsodamasi paklausė:
  - Ką aš už tai gausiu?
  Buvo pauzė... Dominika ištarė :
  - Tau reikia susirasti gražų berniuką!
  Drakono hercogienė nusijuokė ir atsakė:
  - Tačiau naujasis studentas aiškiai svaigo nuo stipraus pasididžiavimo! Todėl primetu atgailą - ištarti šimtą sparnuotų aforizmų. Ir padarykite tai nedelsiant!
  Dominika šypsodamasi linktelėjo:
  - Prašau! Ne veltui vaidinau filmuose ir turiu puikią atmintį!
  Drakono hercogienė sumurmėjo:
  - Ateik greitai! Aš taip pat turiu laiko limitą!
  Dominika giliai įkvėpė ir kulkosvaidžio greičiu surašė:
  Mirusio asilo ausys niekam nereikalingos, tačiau gyvos lapės klausa - dovana tiems, kuriems asilų nereikia savo tikslams pasiekti!
  Užsidėję batus galvoje, amžinai liksite basi!
  Karas yra oras plaučiams, bet tik sumaišytas su dvejetainėmis dujomis!
  Jei priešas nenori pasiduoti ir nežino, kaip pralaimėti, mes priversime jį nusirengti ir išmokyti jį laimėti!
  Blogi žmonės mėgsta juodąją magiją, geri ne žmonės mėgsta baltąją magiją!
  Žudymas kare yra sunkus, bjaurus suvokimas, bet kaip puiku tai galų gale! Tai reiškia, kad karas neša sveikatą sielai, grūdina kūną ir išvalo piniginę!
  Kartais karas labai užpildo pinigines ir tiesiogiai proporcingai praliejamo kraujo pilnumui ir sugedusios širdies tuštumui!
  Už skolą Tėvynei atlyginama nesavanaudišku atsidavimu!
  Karas išbando protinguosius, užgrūdina stiprius, linksmina kvailius ! -
  Būti juoko objektu nėra smagu, versti kitus verkti nėra nuobodu!
  Geras valdovas , kaip saldus medus, pirmiausia bus palaižytas, o paskui išspjautas !
  O piktasis valdovas, kaip pelynas, iš pradžių bus suplotas , o paskui sutryptas!
  Taip, auksas yra minkštas, bet juo nesunkiai galima nukalti nepramušamą skydą!
  Kokybė visada pranoksta kiekybę - net perlinių kruopų košės vandenynas ne kliūtis kirviui!
  Blogis kupinas jėgų, kai gėrį susilpnina baimė!
  Pokštas yra geras, šaukštas tinka vakarienei ir pagalba prireikus!
  Pasisekti galima vieną ar du kartus - be įgūdžių sėkmė dingsta!
  Kiekvienas, kuris nėra Levas Tolstojus, yra literatūrinis valkata!
  Nereikia gimti Tolstojaus, kad būtum literatūros siurblys!
  Gerkime, kad turėtume daugiau žmonų nei priežasčių raudonuoti po skyrybų!
  Geismas sunaikino daugiau vyrų nei moterų užuojauta!
  Tiksli akis, nuožulnios rankos, priešas nėra pro akis - trumparegis!
  Filosofija neprailgina gyvenimo, bet daro jį puošniu, ištempdama fragmentus!
  Vadas laimi meistriškumu, mėsininkas - skaičiais, genijus - menu, apsimetėlis - apgaule!
  Tad gerkime, kad viltis nemirtų, o miršta tik tie, kurie jos negyvena!
  Viltis miršta paskutinė ... Ir pirmieji yra tie, kurie jos nepateisina!
  Kare logika yra reliatyvi sąvoka, kaip šokoladas; nespėjus net pasigrožėti batonėliais, jie jau yra burnoje; nespėjus jų nuryti, jie išlenda į šoną!
  Sėkmė kartais dvokia, pasiekimai kvepia lavonu, bet laimė negali dvokti!
  Dievas yra kiekvieno daikto paviršiuje, o velnias - jo detalėse!
  Būti muštam nemalonu net mazochistui!
  Tai, ko Dievas nežino, yra tik klausimas, į kurį jis negalėjo atsakyti!
  Beždžionė yra geresnė už žmogų, nes ji gali būti gyvūnas tik tiesiogine prasme!
  Pamokslas, kuris neveda į gėrį, yra kaip kelias, vedantis prie kirvio!
  Bet kokias doktrinas kurti remiantis Evangelijos tekstais yra tas pats, kas studijuoti kvantinę mechaniką iš brolių Grimų pasakų!
  Sunku būti Dievu, bet likti velniu visiškai nepakeliama!
  Protas keturis kartus padidina jėgą, net jei priešų skaičius padvigubėja!
  Gyvenimas yra visiškas kompromisas ne su žmonėmis, o su gamta!
  Kakta yra varpelio formos , o tai reiškia, kad skiemuo yra kietas!
  kvailiams , gamtos dėsniai - ne genijai!
  Kalba duota protingiems , kad paslėptų mintis apie kvailus ir beprasmius dalykus!
  liūdnoje mato juokingus dalykus, tragiškai apaks nuo rimto džiaugsmo!
  - Paskubėk neskubėdamas - skubėk neskubėdamas! Gaukite A iš pamokos išspręsdami sudėtingą veiksmą!
  Nugalėtojai nėra teisiami ... Nors kartais jie teisiami!
  - Žmonių kvailumas yra žmonėms priešiškų dievų sąjungininkas!
  Žmogus tvarte yra žmogus, bet kiaulė net rūmuose aukščiau už šerną nepakils!
  Yra du begaliniai dalykai: visata ir žmogaus išradingumas, tačiau pirmasis yra santykinis, o antrasis yra absoliutus!
  Koks rusas nemėgsta greito vairavimo ir velniškai greito skrydžio!
  - Visi nenori patekti į pragarą, bet tik nedaugelis gali pajusti velnio galimybės troškimą!
  Bet nelaistydamas ašaromis negali nuimti džiaugsmo derliaus, o be drėkinimo sėkmės laurai neužaugs!
  Dievas yra kiekviename daikte arba jo paviršiuje, o Velnias yra daiktų nebuvime arba materialaus stygiaus gelmėse!
  Kas skirs laiko būti atsargiems, išgelbės amžinybę savo laidotuvėse!
  Tyla auksinė, žodis sidabras, bet iš moters burnos išliejama tiek daug, kad net deimantai tampa nuobodu!
  Tyla auksinė ir ilgas iškalbingų upelių saugojimas nerūdys!
  Ir auksas praranda savo vertę, jei jis tyliai užkasamas žemėje!
  Kartais tylėdami savo piniginę pripildysite daugiau aukso, nei garsiai prašydami dalomosios medžiagos!
  Karas niekada nėra nuobodus, jis gali būti rutina, bet tik iki pirmo šūvio!
  Taikos metas dažnai kartojasi, o tik mūšis visada yra individualus!
  Kare, kaip ir šachmatuose, negalima klysti, tačiau skirtumas yra nuolatiniame laiko spaudime!
  Karas yra amžina bėda net prieš pirmąjį žingsnį!
  Šachmatuose ėjimai atliekami pakaitomis, o kare - pakaitomis!
  Karas yra kaip šachmatai, tik be taisyklių ir realiu laiku!
  Kare amžinai trūksta laiko, kai viešpatauja taika, trūksta linksmybių!
  Įdomiausias dalykas kare yra tai, kad viskas visada rimta ir tik parodoma, kad tai yra kapituliacija!
  Galite pasiduoti apsimestinai, bet, deja , galite pasiduoti tik iš tikrųjų!
  Sunkus treniruočių darbas atsiperka dėl kovos lengvumo! Kas netingi, tas taps didvyriu!
  Mokytis niekada nevėlu, nebent esi miręs!
  Net miręs žmogus turi galimybę atkeršyti, nebent jis būtų ateistas!
  Tapti ateistu reiškia nustoti būti nemirtingam!
  Jie galvoja savo galva, bet veikia skrandžiu!
  Blogis gyvena ne širdyse, o skrandžiuose!
  Širdis savanaudiška tik kartas nuo karto, o skrandis - visada!
  Skrandis yra pati baisiausia kūno dalis, bet būtent ji skatina mus dirbti!
  Be širdies nėra žmogaus, be skrandžio nėra žmogaus godumo!
  Jie ramina širdį ir ramina skrandį!
  Man nesvarbu, kiek kainuoja automobilis, svarbiausia, kad Tėvynės prestižas neturi kainos!
  Jei Jėzus gyvena širdyje, tai šėtonas gyvena skrandyje!
  Tuščias skrandis skatina pildyti piniginę!
  Tuščia galva ištuština piniginę!
  Didelis pilvas nėra puikaus žmogaus požymis, tačiau tai rodo mažą valios jėgą!
  Tuščias skrandis pripildo sielą kartėlio!
  Sunkiausias pilvas yra tas, kurio tuštuma kyla iš galvos be smegenų!
  Moteris maitinasi kojomis kaip vilkas, tik su aukštakulniais!
  Ateityje daugelis žada aukso kalnus, bet laimė vis dar tik už kampo!
  Gyvenimas nėra kaip kortos, visada turite atiduoti visas jėgas, kad pasiektumėte sėkmės !
  Tikslas yra kaip švyturys, jo sieki, bet pasiekęs pamatai, kad problemų tik padaugėjo!
  Cigaretė yra veiksmingiausias žudikas , ypač prieš klientą! Cigaretė - kaip tylus šautuvas, bet mirtina net mėgėjo rankose!
  Cigaretė yra patikimiausias snaiperis, ji visada žudo!
  Cigaretės skonis kartaus, bet traukia labiau nei saldainiai!
  Cigaretė yra kaip bloga mergina , bet atsisveikinimas su ja yra daug skausmingesnis!
  Cigaretė, skirtingai nei granata, mėtoma, prailgina gyvenimą!
  Kare trumpiausias kelias į tikslą yra manevras aplinkui, o gryna tiesa - niekšiška apgaulė!
  Manevras žiedine sankryža yra patikimiausias būdas sutrumpinti kelią iki tikslo!
  Gyvenimas raudonas, bet išeina raudonu krauju!
  Kare gyvenimas praranda savo vertę, bet įgyja prasmę!
  Karas , kaip ir jaunikis, yra linkęs į išdavystę, bet neleidžia jam užsitęsti!
  Karas - tai geidulinga moteris, ryjanti vyrų kūnus!
  Karo, kaip ir meilės, objektas yra bet kokio amžiaus, bet tai nėra maloni pramoga !
  Karas, kaip kurtizanė, yra brangus ir permainingas, bet visada palieka didvyrišką prisiminimą!
  Karas nėra kaip sapnas, neapsieisite be stiprių emocijų!
  Pasaulis nuobodus ir atpalaiduojantis, karas įdomus ir jaudinantis!
  Karas, šis kraujas ir prakaitas apvaisina daigus, kurie gimdo drąsą!
  Kad ir koks įdomus būtų karo procesas, visi nori pabaigos!
  Karas nėra knyga, tu negali jos užspausti, negali paslėpti po pagalve, tu gali tiesiog susitepti!
  Karas yra religija: jis reikalauja fanatizmo, disciplinos, neginčijamo paklusnumo, bet jo dievai visada yra mirtingi!
  Kare, kaip ir kazino, rizika didelė, bet laimėjimai trumpalaikiai!
  Kareivis mirtingas, šlovė užmiršta, trofėjai susidėvi, ir tik priežastys pradėti naujas žudynes yra nepašalinamos!
  Mes niekiname žudiką, nebent jis yra fronto karys; mes niekiname vagį, jei jis yra plėšikas mūšio lauke, dvigubai!
  Kareivis, tai riteris, kurio šarvai turi drąsos ir garbės! Generolas Baronas, kurio karūna yra apdairumas ir sumanumas!
  Kareivis skamba išdidžiai, eilinis - menkinančiai!
  Pirmasis puolimas gali mirti, bet paskutinis neliks atmintyje!
  Geriau būti pirmam dalijantis grobį, nei puolant!
  Karas, kaip ir moteris, paguldo tik vyrus nepalauždamas!
  Moteris, kitaip nei karas, neskuba vyro nužudyti!
  Karas, skirtingai nei moterys, niekada nėra patenkintas paskirtų vyrų skaičiumi!
  Karas yra pati nepasotinama moteris, jai niekada neužtenka vyrų ir ji neatsisakys moters!
  Moterys nemėgsta kovoti, bet noras nužudyti vyrą nėra daug blogesnis už kulką!
  Net maža kulka gali nužudyti vyrą, moteris su didele širdimi gali padaryti jį laimingą!
  Didelė širdis dažnai veda į menką savo interesą!
  Karas neturi moters veido, bet vyrams jis kraujuoja geriau nei žmona!
  Karas neteikia džiaugsmo, bet patenkina agresyvius instinktus!
  Džiaugsmas kare, priešų lavonai tik kaina!
  Karas - tai lauko arimas: jis apvaisinamas lavonais, laistomas krauju, bet išnyra pergale!
  Pergalė ugdoma lavonais ir krauju , bet ji duoda vaisių su šlove!
  Karas yra kaip žmogėdis gėlė, šviesi, mėsėdė ir blogo kvapo!
  Karas yra pažangos motina ir tinginystės pamotė!
  O kare kario gyvybė neverta, o generolai net nuostoliai!
  Jei nori taikos, diegk baimę, jei nori karo - įkrėsk juoką!
  Juokas nėra nuodėmė, jei nesate juoko objektas kariniuose reikaluose!
  Karas kaip cirkas, tik nugalėtojas juokiasi paskutinį kartą!
  Kare, kaip cirke, tik niekšiškas, rimtas žudikas!
  Vienybė esant kietam režimui yra geriau nei chaosas ir aplaidumas esant švelniam režimui!
  Mirtis yra susitarimas, o nepagarba yra absoliuti !
  Kad ir koks didis būtų karalius, jis eis į kapus, kaip ir medžiotojas!
  Politikas visada meluoja, tik jis miršta iš tikro!
  Nemirtingumas yra tikras, bet mirtis yra iliuzinė!
  Karaliai gali viską, bet ne vienas, nei vienas karalius negali pabėgti iš kapo į žemę!
  Visi nori gyventi gražiai, bet tik nedaugelis miršta oriai!
  Mirtis žada bėdų, nebent ji žaižaruoja laimėjimų spinduliais!
  Gyvenimas be pramogų yra meilė be pomėgių!
  Gera, kai yra meilė, blogiau, kai pralieja kraujas!
  Seksas yra kaip deglas, bet papildymas kainuoja daugiau!
  Jūs galite gyventi be sekso, bet negalite daugintis!
  Kuo karštesnė meilė, tuo stipresnis kraujas teka!
  Žmonės nori meilės, gyvūnai nori sekso, o genijai nori apreiškimų!
  Net kiaulės poruojasi, estetams tai patinka!
  Seksui taip pat reikia saiko, kuo daugiau, tuo geriau!
  Meilėje nėra ribų, užtenka sekso žodžių!
  Po ugnimi lengviau, jei tavo širdyje yra liepsna!
  Geriau degti liepsnose, nei tapti Kaino siela!
  Karas yra grupinis seksas: daug dejavimo ir rėkimo, bet tiek kraujo nebus net iš tūkstančio mergelių!
  Seksas yra kaip karas, bet ne toks ilgas ir įprastas!
  Kovoti - kaip mylėtis, bet dejuoti neskatinama!
  Seksas, žinoma, yra gerai, bet kosėti krauju yra blogai!
  Karas sunkus, bet pažeminimas sveria daugiau nei bet kokia karinė našta!
  Jei nori gyventi, išmok kovoti, jei nori išgyventi, išmok laimėti!
  Kare visos priemonės yra geros, išskyrus siautėjimą!
  Kiekvienas gali kovoti, bet tik verti gali laimėti!
  Karas - ne vieta mąstymui, jis kupinas didžiulės beprotybės!
  Geriau kovoti, nei prekiauti su Tėvyne!
  Karas nėra saldainis, bet jis pripildo džiaugsmo, kai jį praryji!
  Mūšis niekada nesibaigia, nutyla tik patrankos riaumojimas!
  Kanonada gali nurimti, vamzdis gali sprogti, bet kova niekada nesiliaus!
  Kare įdomiausia yra nenuspėjamumas, kova už tikrą!
  Kodėl Stalino laikais kainos nukrito, nes buvo nužudyti žmonių priešai?
  Geriau būti nusirengusiam už pinigus, nei būti apsirengusiam už dyką!
  Tiesiogine prasme maloniau būti basomis, nei perkeltine prasme su batais!
  Karas - kaip cirkas, tik vietoj juoko - ašaros, o arena - planetos dydžio!
  Aš noriu taikos, pasirodo, kad tai karas, aš noriu karo, tai pasirodo kapituliacija!
  Karas tam tikru mastu yra motina, gimdo tikrą brolystę!
  Karas yra blogis, bet jis pagimdo gerus bendražygius!
  Ilgos rankos yra gerai, jei protas nėra trumpas!
  Jėga laimi, o tik praktiškas protas apdovanoja pergalės dovanas!
  Jėga ir protas, kaip vyras ir žmona, pagimdo pergalę tik poromis!
  Žmogus, skirtingai nei piramidė, turi neplokštą ištvermės atramą!
  Piramidė turi keturis kampus, tačiau plokščias paviršius suteikia jai stabilumo!
  Gera mirtis yra geriau nei šlykštus gyvenimas!
  Gera būti Dievu laukinėje gamtoje, bet blogai būti velniu zonoje!
  Saulė leidžiasi po pusės dienos, bet šlovė išlieka šimtmečius!
  Šlovė trumpalaikė, išskyrus visa kita!
  Gyvenk amžinai, mokykis amžinai, bet nesimokyk iš naujo!
  Šlovė gali būti labai ryški, ryškesnė už auksą, bet laikui bėgant labiau blunka!
  Šlovė kaip saulė, bet nenusileidžia naktį!
  Net ir dedant pastangas išgarsėti nėra lengva, bet tinginystė lengvai veda į gėdą!
  Šlovė - kaip ugnis, maloni akiai, bet norint ją gauti, reikia ką nors sudeginti!
  Gera būti šlovėje , blogai būti apsuptam musių, kurios kabinasi į šlovę!
  . SKYRIUS Nr.7.
  Po pabudimo berniukas princas Oenomaus vėl prirakintas prie vairo. Prieš tai jam buvo leista nusiprausti vėsioje srovėje ir išsivalyti dantis. O tada kukliai papusryčiaukite.
  Ir toliau judėkite nuolat judėdami ir vaiko kūnu, kad jūsų nesukaustytų akmenų maras. Toks sunkus aukščio žmogaus ir didžiosios elfų imperijos paveldėtojo likimas.
  Vienintelis būdas išgyventi - būti jaunam vergu ir sunkiai dirbti. Tai suteikia laikiną apsaugą nuo suakmenėjimo. Čia yra keletas galimybių pratęsti savo egzistavimą, bet tai gana nepatogu ir skausminga.
  Tačiau vaikinas, sukdamas ratą, pasitelkdamas turtingą vaizduotę pasineria į įsivaizduojamą pasaulį ir praskaidrina savo bedžiugę egzistenciją savanoriškoje-privalomoje nelaisvėje.
  Kajutės berniukas skrenda ant mažo, trigalvio drakono. Jis nori rasti nežinomoje šalyje, dar nežinodamas, ką, bet ką gali grąžinti stipriajai lyčiai ir sustabdyti vyrų nykimą bei suakmenėjimą.
  Drakonas irgi dar vaikas, o berniukui dar nedaug metų, o jis dėvi tik šortus ir kuprinę su koviniu arsenalu, o dirže - lanką, du kardus ir porą durklų.
  Oenomaus skrenda ant savo žirgo. O šalia jos sėdi mergina Margarita ant mažo drakono. Ji dėvi tik tuniką, įdegusi, o ant nuogų pirštų - žiedai su magija. Ji atstovauja kovai hitas iš žmonių pasaulio.
  Mergina nėra paprasta. Žemėje ji buvo partizanė ir žvalgybos pareigūnė Didžiojo Tėvynės karo metu. O po mirties ji persikėlė į magijos ir magijos pasaulį. Ir jis joje jau daugiau nei devyniasdešimt trejus metus. Ji baigė drakonų akademiją ir įvaldė galingą raganavimą. Bet ji atrodo taip pat, kaip ir tada, kai vokiečiai ją pakorė. Dėl tam tikrų priežasčių jis neauga, ir tai sutrikdo Margaritą. Kiek laiko gali būti amžinas vaikas?
  Tiesa, Oenomausas sako, kad jis pats buvo suaugęs princas elfas, bet tapo vergu. Be to, todėl jis dėl to nusiminęs. Nors ne, būti vaiku nėra taip blogai, bet kai esi ir vergas...
  Bet dabar jis jau kitame pasaulyje, suka ne vergų ratą, o skraido ant slibino. O kartu su juo buvo ir partizanė Margarita, kuri buvo basa per sniegą vedama į egzekuciją. O prieš tai mane irgi kankino. Jie spygliuota viela perrėžė jai nugarą ir ant ugnies apkepino jaunos herojės padus.
  Jie yra padengti pūslėmis, o užlipus ant šalto sniego būna beveik malonu, nes nuslopsta skausmingas niežulys išdegintose kojose. O ant pionieriaus kaklo buvo lenta - "Aš esu partizanas". Kai jie kabo, beveik neskauda, tiesiog šlykštu žiūrėti į laimingus krautų ir policininkų veidus . Na, bijokite, o jei jos, kaip pionierės ir aršios ateistės, laukia pragaras? Kur jie amžinai kepins ne tik tavo kulnus, bet ir visą kūną.
  Nors kodėl ji tiki tokiomis nesąmonėmis? Nors gaila numirti ir nueiti į užmarštį, tiek mažai gyvenus.
  Tačiau kai kilpa ant gležno kaklo įsitempė, mergina pabudo ant drakono. O šalia jos buvo graži kaip angelas nimfa. O Margarita manė , kad rojus vis dar egzistuoja. Toks ypatingas rojus pionierių herojams ir ateistams.
  Tačiau iš tikrųjų magiškame pasaulyje yra gėris ir blogis bei jo problemos. Magija ji greitai išsigydė nuo įpjovimų ir nudegimų. Ir mergina įstojo į Drakono akademiją, jauniausioje klasėje. Tačiau ji buvo talentinga, gabi ir greitai besimokanti.
  Ir ji įvaldė stiprius magiškus įgūdžius. Todėl, nepaisant vaikiškos išvaizdos, ji kartu su princu Oenomausu išvyko į ypatingą misiją - surasti tai, kas padėtų išgelbėti stipriąją lytį. Juk pasaulis be vyrų neturi harmonijos ir susidomėjimo. O dailiosios lyties atstovėms joje nuobodu ir nepatogu.
  Margarita, skrisdama, pastebėjo:
  - Kartais pagalvoju, sugrįš vyrai, o kas tada? Kam reikalinga maža mergaitė? Kaip norėčiau užaugti ir tapti suaugusiu!
  Oenomausas pasitikinčiu tonu atsakė:
  -Jei magija gali sugrąžinti gyvybę vyrams, tai įmanoma, kad ji padarys tave suaugusiu. Tik nepamirškite, kad elfai, nimfos ir driados nesensta, ir tai yra natūrali jų savybė. Bet žmonių moterys, ne. Reikia stiprios magijos, kad jos nepavirstų bjauriomis, bjauriomis ir kuprotomis senomis moterimis. O būti negražia senute yra daug blogiau nei gražia mergina. Jau nekalbant apie senatvės ligas, kurios puola žmones. Jūs neturite jokios rimtos magijos Žemėje ir tikriausiai patys matėte, kokia šlykšti ir šlykšti yra senatvė, ypač moterims.
  Margarita neigiamai papurtė galvą:
  - Ne, aš nenoriu būti sena moteris! Geriau būti jauna verge nei sena karaliene!
  Berniukas princas nusijuokė ir pažymėjo:
  - Tu būsi amžinai jaunas, amžinai basas!
  Mergina nusijuokė ir pasakė:
  - Prieš karą buvau miesto mergina. Leningrade kažkaip nepadoru buvo vaikščioti basomis, o ir klimatas ten nebuvo labai šiltas. Todėl kaime man kažkaip buvo gėda trypti . Tik okupacijos metais, kai vaikams suplyšo basutės ir buvo labai sunku gauti mažo dydžio batus, išmokau kažką panašaus daryti. Ir žinai, pirmomis dienomis skauda ir šalta, ypač jei nejudi, bet paskui pripranti ir net malonu. Be to, vasara Ukrainoje labai šilta ir švelni.
  Berniukas princas linktelėjo:
  - Taip! Aš suprantu. Bet pažiūrėkite, kas skraido!
  Iš tiesų , prieš juos pasirodė dama paauksuota stūpa. Ne, ne Baba Yaga, o įspūdinga šviesiaplaukė gražuolė, nors ir su per daug makiažo. Ir blizga perliniais dantimis. O vietoj šluotos ji turi visiškai modernų elektrinį dulkių siurblį. Taip, tai linksma istorija.
  Ji pabučiavo vaikus ir dainavo:
  Pilna voveraičių, voveraičių,
  Pataupysiu uogienės...
  Juk berniukai ir mergaitės
  Juk berniukai ir mergaitės...
  Aš tikrai, tikrai, labai myliu!
  Margarita linktelėjo atsakydama ir pažymėjo:
  - Taip, tai yra modernumas. Sena stupa nauju būdu!
  Šviesiaplaukė su dulkių siurbliu, matyt, tai išgirdo ir, atsisukusi, nusivylusi riaumojo:
  - Iš kur kilo mintis, kad stupa sena? Taip, tu pati, jei liktum savo Žemėje, jau būtum sena moteris! Ir labai negražu , jei ne karste!
  Margarita sutiko atsidususi:
  - Taip, teisingai! Tikriausiai kaulai būtų plūdę kape, arba ji būtų pasidariusi tokia bjauri, kad šlykštu būtų žiūrėti.
  Oenomausas pastebėjo:
  - Žmonės yra Dievo atimtos būtybės. Iš jų atimama tai, ką turi elfai - amžina jaunystė! O stiprioji lytis taip pat turi nusiskusti barzdą. Berniukai sako, kad tai labai skausminga ir nemalonu!
  Blondinė su dulkių siurbliu paėmė ir papurtė. O link vaikų, kurie sėdėjo ant jaunųjų drakonų, skrido įvairiaspalviai burbulai.
  Atsakydami vaikinai pūtė iš savo drakonų, o burbuliukai skrido atgal, o blondinė papurtė lazdelę. Ir viskas pradėjo suktis.
  Burbulai ėmė suktis apvaliu šokiu, tarsi suvynioti. Ir buvo puiku .
  Mergina pažymėjo:
  - Tu ne Baba Yaga - kaulinė koja,
  O šauni blondinė - pusė laimės!
  Karys su dulkių siurbliu su pykčiu pastebėjo:
  Vaikai kvaili kaip kamščiai
  Jus traukia į tinklą...
  Aš įkelsiu tave į katilą,
  Užkursiu tau ugnį!
  O atsakant pasigirsta toks linksmas ir džiaugsmingas juokas. Tai tikrai moteris - su puikiu šaunumu.
  Vaikai apsisuko ant drakonų ir pašoko prie Baba Yagos. Mergina paėmė timpa iš kuprinės ir sušuko:
  - Ar norite jį gauti?
  Šviesiaplaukė nusijuokė ir pulsaru smogė burtininkei pionierei. Ji vengė savo drakono. O atsakydamas jis darys kryžiaus ženklą timpa ir kaip paspardys tave .
  Ir ugningas tinklas supainiojo jaunąją Baba Yagą. Taigi ji atsidūrė jame pririšta.
  Berniukas Oenomai pažymėjo:
  - Na, prisipažink, kurį iš vaikų pagrobei?
  Partizanė linktelėjo:
  - Teisingai! Mes žinome, kad turite pabūklą primenantį snukį!
  Šviesiaplaukė Yaga urzgė sukdama:
  - Taip, aš tave priimsiu ir...
  Nekalbėdama gražuolė drebėjo ir bandė pralaužti tinklą. Tačiau pionierė herojė kirto timpa ir šaudė į Yaginą su magijos ir ženklų energija. Kaip blondinė pradėjo drebėti ir raitytis. Ir mergina dainavo:
  Buvome įkvėpti sunkiais laikais,
  Padaręs valią stipresnę už plieną...
  Išlaisvino pasaulį nuo maro -
  Gerbiamas drauge Stalinai!
  
  Daugelyje vaizdų, kuriuos išmatavau,
  Begalinėje visatoje...
  Jūs atvėrėte mums teisingą kelią,
  Tikriausiai tai rodo!
  
  Aš naudojau šoką
  Magija iš solcenizmo...
  Štai tvarkaraštis:
  Kad fašizmo jungas kris!
  Elfas pastebėjo:
  - Matyt, jis buvo šaunus vaikinas, Stalinai! Bet jis, tikriausiai, kaip ir visi žmonės Žemėje, taip pat sensta.
  Mergina taip pat šaudė į Baba Yaga jaunoje modifikacijoje ir čirškė:
  Mano širdyje gyvena Leninas,
  Kad nepažintume liūdesio...
  Buvo atidarytos durys į kosmosą -
  Virš mūsų spindėjo žvaigždės!
  Blondinė Yaga maldavo:
  - Užteks! Leiskite man eiti, reikalaukite, aš padarysiu bet ką!
  Margarita tviteryje parašė:
  - Paleiskite sugautus vaikus! Tada gal mes tau atleisime. Kiek iš jų esate įsiurbę savo dulkių siurblį?
  Blondinė sumurmėjo:
  - Aš tave išleisiu! Tik nemesk ant manęs kryžiaus magijos!
  Mergina apsisuko. Ugninis tinklas su madinga madam miegojo. Ir ji apsisuko . Margarita perspėjo:
  - Paleiskite visus vaikus be apgaulės!
  Šviesiaplaukė iškilmingai patikino:
  - Duodu žodį!
  Ir įjungė dulkių siurblį. Iš jo ėmė iššokti blyškūs vaikų šešėliai. Permatomi, kaip vaiduokliai. Tačiau Margarita mostelėjo burtų lazdele, ir šie šešėliai virto berniukais ir mergaitėmis. Pastarųjų buvo tris kartus daugiau. Tačiau Oenomai vis tiek džiaugėsi:
  - Šiame pasaulyje bent jau yra stiprioji lytis. Ir beveik visi mūsų vyrai išmirė!
  Margarita su spindinčia šypsena pastebėjo:
  - Neatvyko! Ir ačiū dievams!
  Vienas iš berniukų basas, bet su prabangiu, nors ir suplyšusiu kamzoliu, atskrido į Oenomają ir prisistatė:
  - Vikontas de Laferis! Oho, kaip šlykštu būti dulkių siurblio viduje. Ir ši kalytė man avėdavo ir batus iš tikros drakono odos.
  Margarita sumurmėjo išsišiepusi:
  - Nagi, grąžink vikontui tai, kas pavogta !
  Šviesiaplaukė Yaga niūniavo:
  - Aš negaliu!
  Oenomausas taip pat išsiėmė burtų lazdelę ir, ją purtydamas, riaumoja:
  - Ir kodėl gi taip yra?
  Gražuolė ragana suriko :
  - Aš juos pardaviau! Jie buvo labai prestižiniai. Vienas princas už juos sumokėjo pusę maišo aukso!
  Margarita sumurmėjo:
  - Na, balta ... Už tai mes iš tavęs paimsime batus. Jie taip pat pagaminti iš drakono odos ir net tigro odos.
  Blondinė Yaga pastebėjo:
  - Jie berniukui bus per dideli. Ir būtų gėda mano rango raganai pasirodyti basai.
  Margarita nusijuokė ir atsakė:
  "Aš taip pat nesu silpna ragana, bet visą laiką esu basa, net ir šaltuose pasauliuose. O tu tokia dama. Ir aš pakoreguosiu berniuko dydį!
  Princas Oenomaus riaumojo:
  - Ir prisiek, kad vaikų negrobsi. Priešingu atveju mes nuvesime jus į Dievų teismą.
  Jaunoji Baba Yaga mikčiojo:
  - Nieko blogo jiems nedarau. Tiesiog vaikų energija leidžia man amžinai išlikti jaunai ir gražiai. Ir taip, jie gyvi.
  Margarita įnirtingai urzgė:
  - Rasite kitą būdą atjaunėti. Tiesą sakant, laikas išmokyti jus pamoką.
  Ir mergina sumurmėjo burtą. Ir kaip ji iš nuogų kojų pirštų ir iš stebuklingos lazdelės galiuko išleido pulsaro energijos srautus.
  Ir jie smogė blondinei. Jis staiga susitraukė ir sumažėjo. Dabar prieš juos vietoj aukštaūgės stovėjo išsigandusi, ne vyresnė nei dešimties metų mergaitė, su kojomis ir basomis kojomis. Ji sušnibždėjo:
  - Nereikia! man bus gerai! Neplak manęs!
  Margarita rankose laikė batus. Ji mostelėjo delnu, ir jie plūduriavo link baso kojojo berniuko Vikonto, kuris kartu su kitais išlaisvintais vaikais vaikščiojo oru tarsi nesvarus.
  Berniukas iš kilmingos šeimos apsiavė batus ir dainavo:
  Aplink berniuką slypi daug pavojų,
  Kartais pasaulis mirga kaip šaltas akmuo...
  Tačiau mūsų berniukas pakilo nuo sofos,
  Kadangi jis yra kilnus kovotojas, patikėkite manimi!
  Yaga mergina nusiramino ir sumurmėjo:
  - Ar neketini manęs plakti?
  Margarita griežtai pasakė:
  - Jei nesielgi įžūliai, tai kodėl tau reikia plakti?
  Šviesiaplaukė čiulbėjo, o jos rausvu skruostu nuriedėjo ašara:
  "Dabar aš vaikas, o kitos raganos manęs negerbs!
  Viena iš paleistų merginų pareiškė:
  - Mes taip pat esame vaikai ir dėl to neverkiame!
  Berniukai ir mergaitės juokėsi.
  Margarita pažymėjo:
  - Tu turbūt esi alkanas! Gal nusileisime į apačią ir ten ko nors pavalgysime?
  Vaikai triukšmavo. Vikontas pažvelgė žemyn ir pasakė:
  - Žemiau mūsų yra milžino pilis, ir jis nėra geresnis nei Baba Yaga. Taigi...
  Oenomausas sušuko:
  - O milžinas taip pat turi vaikų nelaisvėje. Turime jiems padėti.
  Margarita nusišypsojo ir pasiūlė merginai Yagai:
  - Gal galime kartu paimti vaikus ir išgelbėti nuo milžino? Padaryk gerą darbą ir būsi priimtas mokytis į fėjų akademiją. Ten išmoksite daryti gerus darbus!
  Mergaitė ragana dainavo:
  Kas padeda žmonėms
  Jis švaisto laiką...
  Geri tikslai -
  Jūs negalite tapti žinomu!
  Margarita paprieštaravo:
  Gėlės žiedlapis trapus,
  Jei jis buvo seniai nuplėštas...
  Nors pasaulis aplink yra žiaurus,
  Noriu daryti gera!
  
  Daryk gera žmonėms
  Daryk gerus darbus...
  Ir jie žydės kaip gėlės,
  Mėlynos gėlės šviesoje!
  Berniukas princas rimtesniu tonu pažymėjo:
  - O tu stengiesi daryti gera ir kovoti su blogiu, ir tikiu, kad tau tai patiks!
  Mergina Yaga sugniaužė kumščius ir pasakė:
  - Na, aš pabandysiu. Vis dėlto nėra kelio atgal pas piktąsias raganas - jos juoksis ir tave sugnybs ! Aš persikvalifikuosiu į gerą fėją!
  Margarita nusišypsojo ir dainavo:
  Kiekvienas, kuris turi intelektą pasaulyje,
  Visada turi būti draugais...
  Kad tai neatsitiktų kaip šaudykloje -
  Protingas žaidimas netapo!
  Berniukas princas čiulbėjo:
  - Na, nusileiskime į milžiną!
  Iš dangaus išskubėjo būrys vaikų, beveik visiškai basų ir nuskurusių, liesų ir blyškių, bet energingų ir susijaudinusių.
  Margarita ir Oenomai nusileido ant drakonų, o Yaga, kuri tapo mergina, ant skiedinio. O dulkių siurblys liko pas ją, nors atrodė per didelis vaikų rankoms.
  Tai komanda, kuri nusileido ant žemės. Milžino pilyje su bokštais su didelėmis kaukolėmis nėra nieko . Tačiau įėjimą valdo skeletai ir visas būrys orkų.
  Vaikai nusileido. Jie buvo pasirengę kovoti. Yaga mergina paspaudė dulkių siurblio mygtuką ir iš jo iškrito kardai, kardai, ietis, durklai ir net pora kulkosvaidžių. Pamačiusi sutrikusį vaikų žvilgsnį, ji paaiškino:
  - Sugriebiau jį savo dulkių siurbliu. Tai daug geriau nei šluota. Ir joje visa ginklų kolekcija.
  Margarita papurtė burtų lazdelę ir basas kojas, papuoštą stebuklingais žiedais, ir kuždėjo:
  - Dabar aš užbursiu, kuris tavo ginklui suteiks ypatingos, stebuklingos galios.
  Ir burtininkė pasakė:
  - Abra , kabra , kodabra ! - Ir iš jos burtų lazdelės ir stebuklingų žiedų išskriejo energijos srautai. Ir ginklas, kurį Baba Yaga davė vaikams, pradėjo švytėti.
  Oenomai, kaip labiau patyręs kovotojas, pasiėmė trumpą, lengvą kulkosvaidį, kuris šaudė plonomis adatomis. Berniukas apsilaižė sultingas lūpas ir dainavo:
  - Gerai turėtų būti su kulkosvaidžiu,
  Smūgis kaip įsiutęs plienas...
  Tas kraujas netekėjo kaip krioklys,
  Ir rojus karaliavo visatoje!
  Vaikai vieningai sušuko, pakeldami ginklus:
  Budelis yra gudrus ir žiaurus,
  Žmonės buvo prispausti prie sienos...
  Bet aš tikiu, mūsų audringas daigas,
  Bet aš tikiu, kad saulės srautas -
  Išsklaidyk kalėjimo požemio tamsą!
  Ir taip būrys vaikų, apsiginklavęs stebuklingu arsenalu, puolė pulti. Blykstelėjo maži, nuogi berniukų ir dar gausesnių merginų kulniukai. Jie nebijojo pabaisų, nors prie jų artėjo visas pulkas pūkuotų, dvokiančių , šlykščių orkų .
  Oenomai, skrisdamas ant drakono, iš kulkosvaidžio atidengė ugnį į priešą. Smulkios adatėlės persmelkė plaukuotus orkų kūnus, o tada įvyko stebuklas: jie virto dideliais šokoladiniais batonėliais ir medaus bandelėmis.
  Margarita taip pat spardė priešą, naudodama nuogus pirštus ir ant jų stebuklingus žiedus. Ir taip orkai su kardais, patekę į puolimą, iškart pavirto visokių skanių dalykų, įskaitant saldainius, aplietus šokoladu ir su paukščio pienu viduje. Tai tikrai skanu. Ir sūrio pyragaičiai, ir spurgos su aguonomis ir cinamonu.
  O partizanų mergaitės burtų lazdelė banguoja ir kuria pasakiškus dalykus.
  Ir taip vaikai stojo į mūšį su orkais. Visų pirma, vikontas. Jo drabužiai, berniukui apsiavus aulinukus, tapo visiškai nauji, tarsi visiškai nauji. Ir jis kovojo ne tik su kardu dešinėje, bet ir laikė kardą kairėje.
  Ir nuo ašmenų prisilietimo įvyko pasakiškos transformacijos. Dabar vietoj orko atsirado įspūdingo dydžio pyragas su razinomis. Ir nuo kalavijo smūgio pasirodė šokoladinis sūrio pyragas. Ir kiti vaikinai mūšyje.
  Viena mergina, matyt, iš labiau išsivysčiusios šalies, basomis kojomis ilsėjosi ant žolės ir rašė iš automato. Kas sukelia įvairias pasakų transformacijas. Ir iš orko išėjo didelė įdaryta dešra, o paskui kalakutiena su padažu. O kokių dar skanių skanėstų neatsirado.
  Ir kvapnūs kokosiniai keksiukai, kurie atsirado prisilietus prie peiliukų. Ir puikūs ledai.
  Mergaitė partizanė Margarita pradėjo dainuoti mūšio ekstazėje;
  Mes esame pionieriai, komunizmo vaikai,
  Kas nori pakelti šalį...
  Hitleris įnirtingai atsakys už savo pyktį,
  Mes sutriuškinsime, patikėk manimi, šėtone!
  
  Mes prisiekėme prieš Dievą,
  Ir Leninas atidavė savo širdį jaunam ...
  Oi, neteisk pionierių griežtai,
  Visagalis suteikė jiems daugiau jėgų!
  
  Mes ėjome į priekį basi, vaikinai,
  Jie norėjo kovoti, saugodami savo tėvynę...
  Ir berniukai, ir mergaitės su dalgiais yra skirti mums,
  Ir mūsų ištikimybė yra stiprūs šarvai!
  
  Prie Maskvos vyko mūšiai,
  Degė cisternos, tirpo asfaltas...
  Pamatysime komunizmą, tikiu, davėme,
  O fašistą galite ištraukti plačiuoju kardu!
  
  Netikėkite manimi, žmonės, Hitleris nėra visagalis,
  Nors fiurerio idėja gyvuoja...
  Ir mes stipriai smogėme fašistams,
  Leiskitės į savo puikią kelionę!
  
  Mes nebijosime Rusijos priešų,
  Mes mylime savo gimtąją SSRS...
  Tu nesi riteris su klouno siela,
  Rodykime pavyzdį Dievo karalystei!
  
  Hitleris nežino, jis bus smarkiai sumuštas,
  Nors jame siautėja pragaro galia...
  Ir ateina parazitiniai krautai,
  Kuris užpildys ramybę ugnimi!
  
  Rusų didybė yra laimėti žaidžiant,
  Nors už to slypi didžiulis darbo kiekis...
  Tikiu, kad pergalė ateis vešlią gegužę,
  Ir fiureris bus visiškai kapotas!
  
  Tai mūsų tikėjimas, komunizmo galia,
  Tegul SSRS klesti amžinai ...
  Mes sutriuškinsime fašizmo jungą,
  Štai kaip Rusija tapo armija!
  
  Stalingrade Fricai buvo sumušti,
  Jie atpažino mūsų stiprų kumštį...
  Ir mes įteikėme šaunių dovanų,
  Ir jie davė diktatoriui nikelį!
  
  Mano šalis, gražioji Rusija,
  Jame, Arktyje, žydi obelys...
  Svarogas ir Stalinas, žinote, yra Mesijas,
  Naciai bėga nuo rusų kovotojų!
  
  Štai kokia graži yra visata,
  Kai virš jo šviečia komunizmas...
  Ir išbandymai bus skirti ugdymui,
  Skriskite tik aukštyn ir nė sekundės žemyn!
  
  Žiemą paėmėme laukiniu raudonu šauksmu,
  Jie sulaužė Baltosios gvardijos stuburą...
  Komunizmo Rusijos priešai sumušti,
  Dar turime trofėjų pietums!
  
  Mes labai stipriai laikėme Staliną,
  Merginos basos per bet kokį šalną...
  Tu tapai, patikėk manimi, stipriu žmogumi,
  Ir pionierius išaugo į riterį!
  
  Ne, Rusija niekada nepalūš,
  Nemirtingasis Leninas rodo kelią...
  Mes nebijome blizgių liepsnų,
  O rusai negali nusigręžti nuo komunizmo!
  
  
  Mūsų Motinos Rusijos vardu,
  Sujunkime širdeles į vieną vainiką...
  Hurray, merginos garsiai šaukė,
  Puiki svajonė išsipildys!
  
  Taip, mūsų tikėjimas yra visada būti su savo tėvais,
  Ir jei gali pranokti savo protėvius...
  Mes amžinai būsime drąsūs,
  Nors jis atrodo ne daugiau kaip dvidešimt!
  
  Patikėkite, mes mylime savo Tėvynę,
  Mes norime laimės amžinai...
  Liuciferis, patikėk manimi, mūsų nesunaikins,
  Ateis vasara - dings šaltis!
  
  Rusijoje viskas žydės labai nuostabiai,
  Lyg bėdos dingo iš pasaulio...
  Tikiu, kad ateis komunizmo era,
  Turtas ir džiaugsmas bus amžinai!
  
  Mokslas prikels mūšiuose žuvusius,
  Žmonės turės jaunystę amžinai...
  Ir žmogus yra kaip Visagalis,
  Nedorėlis išnyks, žinau, amžinybėn!
  
  Trumpai tariant, laimė šviečia visiems visatoje ,
  Visi pasaulio žmonės yra kaip viena šeima...
  Vaikai juokiasi ir žaidžia danguje,
  Tu pamilsi mane su daina!
  Taigi ji dainavo, o vaikai stebuklingais ginklais orkus pavertė kažkuo neįprastai skaniu ir patraukliu. Bet net kai mergina ragana išleido energiją iš dulkių siurblio, ėmė pasirodyti taurės su žuvimi, garnyrai ir gulbės su skania pluta , į kurias pavirto negailestingi orkai. Ir buvo labai gražu.
  Čia goblinų orko vadas, patekęs į geros magijos smūgį, virto sodriu kvepiančiu pyragu, padengtu rožėmis, kreminėmis rugiagėlėmis ir cukruotais vaisiais.
  Ir tiek daug įvairių skanių dalykų nekaltų vaikų rankose pagimdė stebuklingus ginklus.
  Tačiau griaučiai taip pat įstojo į mūšį po orkų. Didžiulis ir baisus. Jie judėjo kaip medis. Vaikai puolė juos kardais ir kardais, mėtė durklus. Oenomai iš slibino ir pėstosios mergaitės kulkosvaidžio sprogimais apšaudė griaučius.
  Margarita taip pat pasitelkė magiją ir parodė savo perlinius dantis. Ir ji padarė konkrečius stebuklus. O jos magija skeletus pavertė auksinėmis vyno taurėmis, pilnomis spalvingų ledų ir gausiai dekoruotų tortų.
  Ir iš berniukų, įskaitant vikontą de Laferį, kardų smūgių kilo visokių skanių ir patrauklių dalykų. Ir toks aromatas pasklido po visą pilį. Tiesiog stebuklų stebuklas.
  Iš vieno iš didžiulių skeletų išniro visas kalnas pyragų. Ir šie pyragaičiai žėrėjo visomis vaivorykštės spalvomis nuo įvairių kremų.
  Taip, čia buvo tokių skanių, labai skanių dalykų. Kai kurie grėsmingi juodi griaučiai tapo kolosalaus dydžio ledinukais.
  O išalkę vaikai negalėjo atsispirti paragauti skanių skanėstų. Margarita pūstelėjo gongu ir sušuko:
  Skrandžiai yra pagrindiniai mūsų priešai,
  Patikėkite manimi, jie įveda mus į piktus veiksmus...
  Kai berniukas mato pyragus,
  Jis verčiamas niekšiškai vogti skrandžius!
  
  Taigi kūdikis neskubėk
  Ateis laikas, o tu vis tiek valgysi...
  Ir nenusidėk prieš Dievą, brangusis,
  Priešingu atveju jūs pavirsite ugniagesiais!
  Oenomausas paaiškino vaikams:
  - Kol milžinas kanibalas nenugalėtas, valgyti maistą pavojinga. Pagrindinis piktadarys turi būti sutramdytas!
  Pasigirdo garsus trypimas ir iš pradžių pasirodė milžiniškas šešėlis, dengiantis pusę lauko, pripildytas visokių pyragų ir patiekalų. Ir tada pats raguotas milžinas. Jis turėjo kašaloto burną ir naguotas pėdas. Ir toks aukštas , kad yra aukštesnis už jau didžiulę pilį su bokštais ir griaučiais.
  Vaikai klykė iš baimės, o kanibalas iš karto išaugo.
  Margarita šypsodamasi pasakė:
  - Nebijok! Jis didelis tik tada, kai jo bijai!
  Oenomausas supykęs sušuko:
  Jūs, vaikinas, galbūt nesate bailys, bet esate kvailys, o mes pamatėme vaizdus!
  Ragana Yaga sušnibždėjo:
  - Mielas, brangusis ogre,
  Norite skanių saldumynų...
  Arba smūgio magija,
  Vėl gausite nemokamai!
  Margarita sušuko:
  - Vaikai, šaukite vieningai: mes jūsų nebijome! Na, susiburkime.
  Bet vaikinams buvo sunku susikaupti prieš tokią kaliausę . Mergina pradėjo bėgti, jos maži apvalūs kulniukai. Drąsesnis vikontas de Laferis ir pora berniukų ėmė juos tramdyti. Buvo aišku, kad vaikinai buvo išblyškę iš baimės. Ir tada Margarita dainavo, norėdama suteikti drąsos, kovos dainą iš karo;
  Mes esame merginos iš SSRS šalies,
  Kuris yra fakelas visam pasauliui...
  Leiskite mums parodyti didybės pavyzdį,
  Štai apdainuojami didvyriški darbai!
  
  Mergaitės gimė po raudona vėliava ,
  Ir basi jie veržiasi per šalną...
  Dukros ir sūnūs kovoja už Rusą,
  Kartais nuotaka vaikinui padovanoja rožę!
  
  Virš visatos bus raudona vėliava,
  Šviesk taip ryškiai, kaip deglo liepsna...
  Juk žinai, didvyriška, mes turime sūpynes,
  Ir mūsų reklamjuostė spindi kaip raudona!
  
  Netikėk, prakeiktas fašistas nepraeis,
  Ir rusiška dvasia niekada neišnyks...
  Pergalės atvers begalinę sąskaitą,
  Pasisveikinkime ir su bet kuo!
  
  Rusija yra nuostabi šalis,
  Tu davei komunizmą tautoms...
  dosniai dovanojo Dievas ,
  Už Tėvynę, už laimę ir laisvę!
  
  Priešas negalės nugalėti Tėvynės,
  Ir kad ir koks žiaurus bei klastingas jis buvo...
  Mūsų nenugalimas Rusijos lokys,
  Rusijos kareivis taip šlovingas dėl savo pergalės!
  
  Graži sovietinė šalis,
  Merginos jame didžiuojasi, kad yra gražios...
  Ji buvo mums gimusi amžiams,
  O mes, komjaunuoliai, būkime sąžiningi!
  
  Mes kovojame Maskvos pakraštyje,
  Pūga, sniego pusnys ir merginos basos...
  Savo Tėvynės šėtonui neatleisime,
  net mūsų dalgiai šaudo taikliai!
  
  Taigi įniršusios merginos trokšta kautis,
  Ir su nuogu kulnu jie meta sprogimo paketą ...
  Fašistas, jis tiesiog atrodo šauniai,
  Tiesą sakant, tik piktasis Kainas!
  
  Priešai negali nugalėti merginų,
  Jie gimė po tokia žvaigžde...
  Mūsų nenugalimas monstras yra lokys,
  Kas padarė Tėvynę savo žmona!
  
  Mes, rusės, geros,
  Mes nebijome kankinimų ir šalčio...
  Ir mes atremsime, patikėkite manimi, piktosios minios puolimą,
  Priešas išprotės nuo dozės!
  
  Jie sugebėjo nustumti priešą nuo Maskvos,
  Nors jis kupinas milžiniškos galios...
  Mes, merginos, didžiuojamės savimi,
  Priešininkai visi išnyks į savo kapus!
  
  Netikėk, priešai negali nugalėti Rusijos,
  Kadangi kiekvienas riteris kyla iš vystyklų...
  Medžiotojas, matyt, virto žvėriena,
  O priešas dar tik vaikas!
  
  Bet rusų dvasia, puiki, tikėk dvasia,
  Žinote, jame yra paslėptų galių ...
  Priešas bus visiškai sutriuškintas,
  Juk riteriai mūšyje nenugalimi!
  
  Pameskite savo abejones , merginos ,
  Mes patys drąsiausi pasaulyje...
  Įmeskime šėtono minias į pragarą,
  Pamerkkime visus priešininkus į tualetą!
  
  Šventasis karas baigsis
  Planetą ateis ramybė ir rytas...
  Ji amžinai su saule, žinai, duota,
  Tegul vasara liepsnoja amžinai!
  
  Ir komunizmas amžinas šlovėje ,
  O Leninas ir didysis Stalinas yra su mumis...
  Kruviname kine tik dabar fašizmas,
  Ir mūsų valia, patikėkite manimi, stipresnė už plieną!
  
  Mano Rusija valdo šimtmečius,
  Ir suteikė laimės visai visatai...
  Jums reikia plieninio kumščio jėgos,
  Ir drąsiai, bet protingai!
  Iš pradžių dainavo viena Margarita, o paskui Enomai, mergina Yaga, vikontas de Laferis ir kiti vaikai ėmėsi dainos. O tai jau buvo stiprus, pilnabalsis choras, nuo kurio viskas drebėjo. Ir didžiulis, tikras milžinas pradėjo mažėti. Jis nebeatrodė toks kietas ir grėsmingas. Ir ragai tapo mažesni, ir nagai tapo mažesni. Oho...
  Mergina Yaga juokdamasi dainavo:
  Puiku, gerai padaryta, galite juo didžiuotis -
  Septyni nebijo vieno!
  Vaikai vienbalsiai sušuko, trypčiodami basomis kojomis:
  Mes tavęs nebijome, ogre,
  Būsite trypti po vaiko koja...
  Nors nesame pakankamai seni kariai,
  Kažkada buvome Baba Yaga valdžioje !
  Tai vaikai, tokie gražūs ir siela, ir veidu. Ir jie kovoja kaip milžinai. Nors dabar milžinas kanibalas turėtų būti morališkai pribaigtas. Ir vaikai pradėjo šokti.
  O mergina Yaga paėmė dulkių siurblį ir nukreipė jį į bandytoją ir pradėjo kažką murmėti.
  Vienas iš berniukų nulaižė didelį gaidžio formos ledinuką , kuris virto skeletu, o mergina užkąsdavo ledų.
  Vaikai pagrasino milžinui:
  - Taip atsitiks ir tau!
  Ir jis tiesiogine prasme supurtė. Jis dar labiau susitraukė. O auksinės taurės su visomis vaivorykštės spalvomis ledais ėmė žibėti dar ryškiau ir gražiau.
  Pionierė herojė Margarita vėl su pykčiu dainavo patriotinę karo dainą, o likę vaikai choravo:
  Į komjaunimą įstojau žaisdamas,
  Gražios svajonės mergina...
  Maniau, kad pasaulis bus amžina gegužė,
  Kiekviena diena yra pavasario gimimas!
  
  Bet kažkodėl nepavyko,
  Kažkaip negaliu įsimylėti ...
  Na, pasakyk man, vaikinai, mano malone,
  Gyvenimas yra labai stiprus irklas!
  
  Staiga karas staiga griaudėjo,
  Ir užklupo mirties uraganas...
  Ir mano merginos turi tvirtą kūną,
  Galite iškart save užpulti!
  
  Patikėk, aš nenoriu pasiduoti,
  Kovok už Tėvynę iki galo...
  Mes nešiojame granatas tvirtoje kuprinėje,
  Stalinas pakeitė savo tėvą širdyse!
  
  Didieji Rusijos kariai.
  Mes galime apsaugoti taiką ir tvarką...
  Dangaus žvaigždės laistė aksomą,
  Ir medžiotojas virto žvėriena!
  
  Aš, basa mergina, kovoju
  Pilna pagundų ir meilės...
  Žinau, bus vieta šiame rojuje,
  Jūs negalite sukurti laimės ant kraujo!
  
  Didieji Tėvynės kariai,
  Tvirtai kovosime netoli Maskvos...
  Ir tada svajonė komunizmo laikais,
  Prieš požemį su šėtonu!
  
  Drąsūs rusai,
  Kad jie nuoširdžiai kovoja iki galo...
  šaudo iš kulkosvaidžio,
  Jei tau reikia aukso karūnos!
  
  Net kulka negali mūsų sustabdyti
  Jėzus didis Dievas prisikėlė...
  Plėšriojo drakono dienos baigėsi,
  Jis tapo dar šviesesnis iš dangaus!
  
  Myliu tave, brangioji Lada,
  Aukščiausiasis Dievas Svarogas bus šlovėje ...
  Turime kovoti už Rusiją,
  Geriausias Baltasis Dievas yra su mumis!
  
  Neversk rusų ant kelių,
  Mūsų kūno, patikėkite manimi, negalima pažaboti...
  Stalinas ir didysis Leninas yra su mumis,
  Jūs taip pat privalote išlaikyti šį egzaminą!
  
  Tėvynės skausmas yra ir mūsų širdyse,
  Mes tikime jos didybe...
  Greitai atidarome duris į kosmosą,
  Tai bus labai saldus gyvenimas!
  
  Mes basos gražios merginos ,
  Taip greitai lekiame per sniego pusnis...
  Mums nereikia šios karčios degtinės,
  Kerubas išskleidžia sparnus!
  
  Mes, merginos, ginsime Tėvynę,
  Ir mes atsakysime piktajam Krautui, ne,
  Pragariškasis Kainas bus sunaikintas,
  Ir sveiki Kristui Gelbėtojui!
  
  Bus era - negali būti geriau,
  Mirusieji prisikels amžinai...
  Visata taps tikru rojumi,
  Kiekvieno svajonė išsipildys!
  Margarita šiek tiek nuliūdo - jai jau daugiau nei šimtas metų, o ji dar mergaitė. Ir galbūt jis amžinai liks vaiku.
  Tačiau likę vaikai džiaugėsi ir džiaugėsi šia daina.
  Ir didžiulis milžinas kanibalas tapo dar mažesnio ūgio ir atrodė labiau kaip išsigandusis goblinas nei pabaisa.
  Į jį skrido ledų ir torto gabaliukai. Vaikai juokėsi ir iškišo liežuvius. Tai atrodė labai komiškai. O linksmi vaikinai toliau kūrė veidus.
  Mergina Yaga pakštelėjo į lūpas ir čiulbėjo:
  Vaikai turėtų juoktis
  Vaikai turėtų juoktis -
  Ir kaip gyvena herojai!
  Ir kaip gyvena herojai!
  Ir Baba Yaga nukreipė dulkių siurblį į kitus orkus ir goblinus, kurie iššoko iš pilies. Ir Enomai su mergina pradėjo šaudyti į juos iš kulkosvaidžių. Ir jiems tai puikiai pavyko . Ir vėl buvo stiklinės su ryškiais ledais, razinų suktinukai, grietinėlės pyragaičiai, kukurūzų dribsniai, cukraus vata ir kt . Viskas taip skaniai kvepėjo ir atrodė nepaprastai apetitiškai.
  O kariai vaikai juokėsi ir rodė savo aštrius, baltus dantis, kaip vilkų jauniklių.
  Kaip nuostabiai ir nepakartojamai atrodė šis veiksmas.
  O Margarita žaibu trenkė į orkus ir skeletus, tęsdama jų nuostabią transformaciją.
  Po to pionierė vėl dainavo patriotišką ir didingą dainą, o likę vaikai chore paėmė jos žvalią ir linksmą dainą:
  Šėtonas mūsų nenugalės,
  Mano tėvynė, gražiausia pasaulyje,
  Graži šalis garsėja...
  Suaugusieji ir vaikai jame bus laimingi!
  
  Tegul jame nuostabiai žydi slėnio lelijos,
  O cherubai groja neblogą giesmę...
  Fiureris bus kapotas,
  Rusai yra nenugalimi mūšiuose!
  
  Komjaunimo nariai bėgioja basi,
  Jie basomis kulnais trypia ant sniego...
  Hitleris tu atrodai tiesiog šauniai
  Aš pervažiuosiu tave su tanku!
  
  Ar galime nugalėti nacius?
  Kaip visada, mes basos, merginos...
  Pats baisiausias mūsų riteris yra lokys,
  Jis visus nužudys kulkosvaidžiu!
  
  Ne, mes, merginos, jau labai šaunios,
  Mes tiesiogine prasme suplėšome visus priešus...
  Mūsų nagai, dantys, kumščiai...
  Mes pastatysime vietą nuostabiame rojuje!
  
  Tikiu, kad bus šaunus komunizmas,
  Patarimų šalis, patikėkite, joje žydi...
  Ir apgailėtinas nacizmas išnyks,
  Tikiu, kad tavo darbai bus pašlovinti!
  
  Tikiu, kad kraštas pašėlusiai žydės,
  Nuo pergalės grįžtame prie pergalės...
  Nikolajus nugalėjo japonus,
  Samurajus atsakys už niekšybę!
  
  Neleisime savęs pakreipti,
  Sutriuškinkime savo priešus vienu smūgiu...
  Tegul medžiotojas virsta žvėriena,
  Ne veltui mes sutriuškinome Vermachtą!
  
  
  Patikėk manimi, mums nelengva pasiduoti,
  Rusai visada mokėjo kovoti...
  pagaląsdavome savo durtuvus plienu ,
  Fiureris taps klouno įvaizdžiu!
  
  Štai kokia mano tėvynė,
  Jame groja rusiškas akordeonas...
  Visos tautos yra draugiška šeima,
  Abelis triumfuoja, o ne Kainas!
  
  Netrukus SSRS šlovės ,
  Nors mūsų priešas žiaurus ir klastingas...
  Mes parodysime narsumo pavyzdį,
  Rusijos dvasia bus šlovinama mūšiuose!
  Paskutinę frazę mergina pionierė paėmė ir paleido iš burtų lazdelės žaibą, o iš plikų kojų pirštų - pulsarus su stebuklingais žiedais ir akmenimis. Jie pagaliau uždengė kaip sraigę susitraukusį milžiną. Tą visiškai uždengė ugninis švytėjimas. Tada vėl blykstelėjo. Orkai ir skeletai pagaliau virto įvairiausiais nuostabiais skanėstais. Toks skanus ir keptas, nuo įvairių rūšių kumpių, įdarytos žuvies ir žąsų iki pyragų, pyragaičių, karamelių ir ledų taurių.
  Vaikai džiaugėsi ir šokinėjo aukštyn žemyn. Jie atrodė labai patenkinti ir laimingi.
  Čia, didžiulio ir kieto kanibalo milžino vietoje, šviesa išsisklaidė. Atsirado plonas šviesiaplaukis berniukas su šortais, maždaug septynerių metų. Toks nekenksmingas ir mielas vaikas, o ne baisus monstras. Jis sumirksėjo akimis ir sušuko:
  - Nemušk manęs!
  Margarita sušuko:
  - Nebijok! Mes tavęs neliesime. Dabar galite pradėti savo gyvenimą nuo nulio ir eiti į mokyklą!
  Berniukas ir buvęs kanibalas verkšleno:
  Koks čia mokyklos gyvenimas?
  testas kiekvieną dieną ...
  Papildymas, padalijimas,
  Daugybos lentelė!
  Milžino kanibalo pilis pasikeitė tiesiai prieš mūsų akis. Vietoj kaukolių kupoluose žydėjo pasakiško grožio gėlės. Ir patys kupolai spindėjo auksu. Ir viskas pasidarė taip didinga, putojanti, akinanti, pilies sienos nusėtas gėlėmis. Ir vietoj kraujo fontanai pradėjo tekėti deimantiniais upeliais, ir debesys išsisklaidė, ir vienu metu švietė keturios saulės.
  O išlaisvinti vaikai džiaugsmingu juoku ėmė bėgti iš pilies. Išsekę, nuskurę, basi, jie vis dėlto buvo laimingi.
  Berniukai ir mergaitės plušėjo prie gardžių skanėstų, o kokteilių ir sulčių statinės pasirodė tiesiai iš po žolės.
  Mergina Yaga ant skiedinio priskrido prie buvusio kanibalo milžino ir įteikė berniukui ledų. Jis jį nurijo ir nusišypsojo:
  - Skanu!
  Ir baimingai pridūrė:
  - Atleiskite, vaikai! Man gėda, kad tave suvalgiau. Kaip tai šlykštu!
  Vis daugiau vaikų pritrūko. Įskaitant tuos, kuriuos anksčiau suvalgė kanibalas. Nekenksmingas berniukas pamirksėjo akimis ir net dainavo;
  Na, argi tai ne stebuklas, ar ne pasaka,
  Viskas tapo taip, patikėkite, nuostabu!
  Ne, geriau padaryti mums gera -
  Ir blogis išnyks amžinybėje!
  Taip , tai buvo pergalė. Tiesa, vienas iš vaikinų labai raumeningu liemeniu ir su šortais pažvelgė į atspindintį paviršių ir verkšleno:
  - Kur dingo mano herojiškas ūgis?
  Oenomaus paklausė:
  - Ir kas tu esi?
  Berniukas su labai aiškiais raumenimis atsakė:
  - Nikitičius.
  Ir jo vaikiškas veidas aptemo, ir jis sumurmėjo:
  - Buvau puikus herojus, o dabar esu tik basas vaikinas su šortais, kuriam aš tokia reikalinga.
  Buvęs kanibalas ištarė:
  - Eime kartu į mokyklą!
  Dobrynya riaumojo iš pykčio, spardė savo nuoga berniukišką pėdą taip stipriai, kad akmuo suskilo:
  - Na, po velnių su mokykla! Maniau, kad esu pavargusi !
  Margarita atsidususi atsakė:
  - Aš suprantu!
  Berniukas Dobrynya riaumojo:
  - Ką tu supranti! Dabar žmona mane paliks! Kam man reikalingas toks niurzgantis vaikas !
  Oenomausas atsakė šypsodamasis:
  - Svarbiausia gyvenime yra siela. Dydis nesvarbu!
  Dobrynya prieštaravo:
  - Ne! Tu nepažįsti mano žmonos. Kartą ji taip stipriai pajudino kulną, kad išmušė lakštingalos plėšiko švilpiantį dantį! Ji griežta, o kam jai reikia berniuko be ūsų ! - Ir berniukas vėl smogė basa, vaikiška, bet stipria koja, tarsi kūju, taip, kad trinkelės sutrupėjo į mažus fragmentus. Ir šaukė jaunasis herojus. - Greitai padaryk mane suaugusiu!
  Oenomausas atsakė atsidusęs:
  - Deja, mes to negalime padaryti, tiesa?
  Margarita atsakė:
  - Šiuo metu tikrai negalime, bet jei keliausite su mumis dėl didelio tikslo, galbūt ką nors sugalvosime!
  Berniukas Dobrynya grėsmingai paklausė:
  - Koks tavo tikslas?
  Oenomausas užtikrintai atsakė:
  - Išgelbėti stipriąją lytį visatos mastu nuo mirties. Mūsų visatoje yra maras, kuris gali pasiekti ir jus!
  Margarita pritariamai linktelėjo:
  - Taip, Dobrynya, prisijunk prie mūsų. Jūs vis dar turite savo didvyrišką jėgą ir būsite mums labai naudingi!
  Titanas, nors iš pažiūros nebuvo nei vyresnis, nei aukštesnis už Oenomajų, maždaug dvylikos metų berniuką , bet turėjo milžinišką fizinę jėgą. Taigi jis plikais pirštais suspaudė akmenuką ir tiesiogine to žodžio prasme paėmė jį ir sutraiškė, po to šypsodamasis pastebėjo:
  - Ir man vis tiek viskas gerai! Gerai, aš eisiu su tavimi. Bus baisu grįžti pas žmoną, kol užaugsiu !
  Margarita, šypsodamasi tarsi fėjos, atsakė:
  - Labai protingas sprendimas!
  Ir ji spustelėjo nuogus kojų pirštus. Atsirado trečias žavingas drakono kūdikis.
  Mergina paaiškino:
  - Neturėtum vaikščioti kaip elgeta su maišu!
  . SKYRIUS Nr.8.
  Dominyka buvo labai išsekusi pereinamuoju laikotarpiu ir išlaikydama egzaminus. Todėl jos gražiosios mergelės buvo praustos auksinėje vonioje ir duše. Tada jie paguldė ją į minkštą, šiltą lovą atskirame prabangiame elitiniams studentams ir studentėms skirtoje patalpoje. Dominyką užklupo keistas sapnas, paskutinis jos noras buvo būti su princu Oenomausu , kuriam ji jautė didžiulę simpatiją ir simpatiją.
  Ir vos tik ją apkabino dievas Morfėjus, ji
  Dominyka staiga pajuto, kad vėjas pučia jai į veidą, ir ji sėdėjo ant slidžios, suragėjusios nugaros. Ir aplink mirga debesys.
  O mergina atsisuko ir pamatė gražų, raumeningą berniuką, kurį iškart atpažino. Taip, tai buvo princas Enomausas, kuris tapo jaunu vergu. Ir dabar jis joja ant mažo, trigalvio slibino. Jo dešinėje skrenda mergina. Ji taip pat labai graži ir miela, aukso raudonumo plaukais. Ji atrodo ne vyresnė už Oenomausą. O kairėje pusėje yra berniukas. Taip pat šviesiaplaukis , gražus ir labai raumeningas, išraiškingo veido. Toks būrys vaikų su kuprinėmis ir ginklais. Mergina taip pat turi žiedus ant kojų pirštų ir rankų.
  Drakonas pajuto papildomą svorį ir pradėjo dažniau plakti sparnais, kad nesugriūtų.
  Mergina Margarita papurtė burtų lazdelę ir riaumojo:
  - Kas tu esi? Iš kur jis atsirado?
  Tačiau Oenomausas atpažino Dominyką ir pasitikinčiu tonu pasakė:
  - Tai išrinktasis iš Žemės planetos. Ji turi išgelbėti stipriąją lytį mūsų visatoje, remiantis pranašystėmis.
  Mergina Margarita nusijuokė:
  - Iš Žemės planetos? Ar patyrėte Didįjį Tėvynės karą?
  Dominika užtikrintai patvirtino:
  - Taip, tai buvo!
  Pionierė herojė įtaigiai paklausė:
  - O kada tai praėjo?
  Nukentėjusi mergina ne mažiau užtikrintai atsakė:
  - Nuo keturiasdešimt pirmos birželio dvidešimt antrosios iki keturiasdešimt penktos gegužės devintos, na, žinoma, mes laimėjome!
  Margarita šypsodamasi atsakė:
  - Žinau, kad laimėjome! Kitaip mes su tavimi nekalbėtume. Vadinasi, mes esame tautiečiai, tiesiog išsibarstę laikui bėgant. Kaip malonu sutikti ką nors iš savo gimtosios planetos, o juo labiau iš savo šalies!
  Dominika atsidususi atsakė:
  - Kai baigėsi Didysis Tėvynės karas, mano senelis dar nebuvo gimęs. Tai ilga istorija mums!
  Margarita taip pat atsidususi pastebėjo:
  - Ir aš nesulaukiau jo pabaigos. Aš buvau pakartas 44 metų sausį. Bet aš tikėjau mūsų pergale. Kijevas jau buvo išvaduotas, o Stalingradas ir Kursko kalnas griaudėjo. Kaip gaila mirti, kai tau tik dvylika , neįstojus į komjaunimą.
  Dominika nustebo:
  - Jeigu tu mirei taip seniai, tai kodėl tai vis dar mergaitė?
  Margarita gūžtelėjo pečiais:
  - Aš to nežinau. Nuo mano mirties praėjo beveik šimtas metų, o aš likau vaikas. Bet yra ir pliusas: aš visai nesenstu ir neturiu nei vienos plombos dantyse!
  Dominykas nusijuokė ir pažymėjo:
  - Taip, senatvė yra labai bloga, tiesiog šlykštu!
  Ir gražioji kino aktorė pradėjo dainuoti;
  Žmonija labai liūdi,
  Tikriausiai visi apie jį galvoja!
  Ašaros liejosi virš šios jūros,
  Žmogaus baimė dega ugnimi!
  
  Metai po metų slenka karavane,
  Močiutė trina skruostus chna!
  Ir kažkas atsitiko lieknai mergelės figūrai,
  Aš nesuprantu, iš kur atsiranda raukšlės!
  
  Kodėl gamtos vainikas ryškus?
  Mašinų kūrėjas turi staiga nudžiūti!
  Tas, kuris panaudojo vėjo jėgą vežime,
  Jis negali susidoroti su senėjimo blogiu!
  
  Gražuolė tampa keistuoliu
  Ir herojus nuvysta mūsų akyse!
  Bet koks bjaurus oras dabar,
  O naktimis mane kankina laukinė baimė!
  
  Bet aš netikiu, kad nėra išganymo,
  Žmogus gali ginčytis su Dievu!
  Kad draugiška šeima taptų amžina,
  Kad kelias kiltų į kalną lengvai ir stačiai!
  
  Senos moterys nebeturės raukšlių,
  Priverskime senatvę gėdingai trauktis!
  Ir žmogau, galingasis progreso sūnus,
  Į gyvenimo viršūnę jis žiūri šviesiomis akimis!
  
  Ir bus begalinis grožis
  Dienos tekės kaip pilna upė!
  Atsiras žmogiškas gerumas
  Juk širdis taps tyra ir kilni!
  
  Tikėk, ateis naujas malonumas,
  Metams bėgant išminties daugės!
  Juk jauname kūne ledas nenusėda,
  Kaip moksleivis, trokštantis mokytis už penketą!
  
  Ženklas aukštesnis, eik, ieškok,
  Egzaminą perlaikysite bent šimtą kartų!
  Ir jūs galite valgyti velykinius pyragus su medumi,
  Na, dabar tapk sena mergina!
  Kaip gražiai dainavo Dominyka, tikra primadona. Ir jos dainos buvo sodrios ir vaivorykštės, kaip lakštingalos trilė.
  Enomai pritardamas linktelėjo:
  - Jūs negalite ginčytis !
  Berniukas Dobrynya pastebėjo:
  - Senatvė yra blogai. Bet gavau jauninančių obuolių sau ir žmonai . Jei suvalgysi jų šiek tiek, nepasensi ir nepavirsi vaiku. Ir tada viena kvaila ragana prisigėrė tokių obuolių. Ji buvo sena moteris, bet atsidūrė ant puoduko. Taigi jūs turėtumėte žinoti saiką visame kame ir prisiminti, kad meilei paklūsta visi amžius.
  Enomai staiga pastebėjo:
  - Mano drakonas sunkiai kvėpuoja! Jam sunku nešti du žmones, juolab kad Dominika ne vaikas, o labai stambi ir raumeninga mergaitė. Jai reikia naujos skrajutės!
  Margarita užtikrintai pasakė, spustelėjusi nuogus kojų pirštus:
  - Bus skrajute!
  Pirmą kartą ore pasirodė mažas trigalvis drakonas. Tačiau partizanų mergina pasiuntė į jį energijos spindulį, ir šis drakonas pradėjo augti.
  Dominika nustebo:
  - Tai magija veikime. Pirmą kartą matau, kaip auginami drakonai.
  Margarita šypsodamasi atsakė:
  - Drakonai nėra žmonės, juos lengviau užauginti!
  Žvėris išaugo iki šiek tiek didesnio dydžio nei kiti trys drakonai. Ir dar vienas spragtelėjimas pirštais, šį kartą rankų, ir Dominyka atsidūrė patogiame balne!
  Mergina pionierė linktelėjo:
  - Matai, kaip paprasta! Dabar jūs turite savo drakoną. Džiaukitės tuo!
  Nukentėjusi mergina juokdamasi pastebėjo:
  - Tai, žinoma, puiku , bet kokia prasmė su džiaugsmu lipti siena?
  Margarita nusijuokė ir atsakė:
  - Ar nesvajojote apie savo drakoną?
  Dominika nuoširdžiai sumurmėjo:
  - Svajojau apie nuosavą sraigtasparnį. Tačiau ji neturėjo laiko uždirbti jam pinigų. Taigi nėra kuo ypač džiaugtis!
  Enomai šypsodamasis pažymėjo:
  - Bet aš svajojau apie asmeninį drakoną.
  Dobrynya patvirtino:
  - Asmeninis drakonas yra šaunus! Tačiau mano herojiškas arklys taip pat galėtų pakilti, jei panaudočiau magiją. Tačiau už ypatingus burtus burtininkams reikia mokėti auksu. Ir drakonas laisvas.
  Margarita pridūrė:
  - Drakonas geras ir tuo, kad gali maitintis vien vandeniu. Na, įberk truputį piktžolės ir bus puiku. Jis kvėpuos ugnimi.
  Dominika pasidomėjo:
  - Ar tikrai kovojote su vokiečiais?
  Margarita nuoširdžiai atsakė:
  - Tikrai nekovojo. Daugiau dirbau žvalgybos ir ryšių srityse. Ėjau per kaimus ir tarp miškų. Na, bet kas, turintis elgetos maišą ir basas nuo žiemos iki žiemos, įtars. Tiesa, ji porą kartų užmetė nacius sprogmenų. Na, ji šaudė tik tada, kai mane paėmė. Ji atšaudė iki paskutinės kulkos. Ji buvo sugauta. Na, jie mane kankino, nors ir paskubomis, ir skubėjo pakarti, nes Raudonoji armija kaip tik tuo metu veržėsi ta kryptimi. Kitaip jie būtų galėję jį ilgiau kankinti.
  Vieną kartą užmigdžiau dar du policininkus ir perdaviau juos partizanams. Na, nieko neišsigalvosiu, bet nuotykių, žinoma, buvo daug.
  Dominika šypsodamasi paklausė:
  - Ar turėjai užsakymų?
  Margarita atsidususi atsakė:
  - Ne! Tik medalis "Už drąsą", buvau laikomas per mažu, kad būčiau apdovanotas kuo nors rimtu. Na, aš nežinau, ar jie buvo apdovanoti po mirties ir kaip...
  Oenomausas pastebėjo:
  - Būdama dvylikos metų, mergaitei jau nėra blogai turėti karinį apdovanojimą! Pasakyk man, kaip tau?
  Mergina pionierė linktelėjo:
  - Na, taip, sakyk, komunizmas pastatytas ir karai baigėsi?
  Dominika atsiduso ir užtikrintai atsakė:
  - Ne! Dar blogiau pasidarė kalbant apie karus. Bet aš nenoriu apie tai kalbėti. Tačiau žmonės tapo dar blogesni.
  Berniukas Dobrynya pasiūlė:
  - Geriau pakalbėkime apie magiškus žygdarbius. Kitaip dabar pradėsi kalbėti apie tankus...
  Margarita susiraukė:
  - Ką tu žinai apie tankus?
  Dobrynya atsakė:
  - Buvau labiau išsivysčiusiame pasaulyje, ten buvo tokių metalinių pabaisų. Jie garsiai šaudo ir yra labai pavojingi. Šlykštu juos prisiminti.
  Partizanė išsišiepė ir pasakė:
  - Supyliau smėlį į Tigro bako dujų baką. Ir jis sustojo. Taip buvo. Ir ji yla pramušė nacių automobilių ratus. Esu maža mergaitė, ir man tai padaryti buvo lengviau.
  Dominykas nusijuokė ir pažymėjo:
  - Šauniai padirbėta! Jūs esate pionierė herojė. Turime kurti filmus apie jus ir rašyti knygas apie jus.
  Margarita linktelėjo:
  - Žinau, tokių yra - pavyzdžiui, "Raudonieji velniai". Apskritai aš ne tik netikėjau Dievu, bet kartais darydavau tai, ko dabar man gėda!
  Enomai šypsodamasis pastebėjo:
  - Pasitaiko. Kartais dievai elgiasi ne taip gerai. Bet kokiu atveju dabar esate labai talentinga burtininkė ir turėtumėte...
  Jis nebaigė. Prieš juos pasirodė skraidančių beždžionių pulkas. Jie buvo toli, bet smalsus elfų berniuko ir burtininkės regėjimas matė, kad šie sparnuoti primatai tinkle tempia mažiausiai tuziną vaikų. Ir nelaimingi berniukai, ir mergaitės skrydžio metu dūsta ir labai kenčia, kai juos išmetė, o vaikų kūnus perpjauna plieninės tinklo akys.
  Dominika taip pat tai pamatė ir sušuko:
  - Mums reikia išlaisvinti vaikinus!
  Dobrynya linktelėjo ir šaukdamas išsitraukė kardą:
  - Mes drąsiai eisime į mūšį,
  Už Šventąją Rusiją -
  Mes kovojame su kardu,
  Aš neparduodu!
  Dominika išliedama dantis pažymėjo:
  - Padėti vaikams, žinoma, labai įdomu. Bet ar mums užtenka jėgų? Skaičiau pasaką apie skraidančias beždžiones, atrodo, kad jos labai stiprios!
  Margarita pritariamai linktelėjo ir dainavo:
  Tamsos kariai tikrai stiprūs,
  Blogis valdo pasaulį, nežinodamas skaičiaus...
  Bet jums, šėtono sūnūs -
  Nelaužyk Kristaus galios!
  Dobrynya pastebėjo:
  - Turėjome skirtingus varžovus. Ir tai, kad jie yra stiprūs, kaip taisyklė, mūsų nesustabdė!
  O kvartetas su drakonais puolė paskui skraidančias beždžiones. Jų buvo tik velniškai keliolika - trylika. Ir maždaug tiek pat vaikų nelaisvėje. Ir tai yra griežta mūšio tiesa.
  Margarita puolė į priekį ir, priėjusi prie skraidančių beždžionių, sušuko:
  - Paleisk vaikus, monstrai!
  Beždžionių vadas sušnypštė:
  - Eik šalin, mergaite, kitaip mes ir tave suvystysime.
  Margarita drąsiai atsakė:
  - Ne! Paleisk juos, arba turėsi su mumis kovoti!
  Beždžionės staugė, apnuogindamos dantimis:
  - Niekada!
  Keturi iš jų liko su vaikais laikyti tinklo, o likusieji nuskubėjo link nedidelio jaunųjų gelbėtojų būrio.
  Dominyka paspaudė kumščius ir jos rankoje pasirodė kardas.
  Margarita paklausė:
  - Ar mokate aptverti tvora?
  Dominika užtikrintai atsakė:
  - Yra koncepcija! Ji vaidino filmuose.
  Partizanų mergina sušuko:
  - Tai tau bus naudinga.
  Mergina aktorė dainavo:
  Atėjo laikas tau pasūpuoti kardą,
  Pats laikas paskubėti...
  Atėjo laikas tau mojuoti kardu -
  O jei pravers!
  Užsirašykite į savo užrašų knygelę -
  Kiekviename puslapyje!
  Atėjo laikas tau pasūpuoti kardą,
  Atėjo laikas tau pasūpuoti kardą,
  Pats laikas pasupti kardą!
  Po to ketveriukė nusijuokė. O skraidančios beždžionės bandė pulti. Jie judėjo kaip aitvarai, puolantys žvirblius.
  Margarita skraidančių beždžionių vadeiva smogė burtų lazdele ir stebuklingais žiedais ant basų kojų. Ir smogė labai stipriai.
  Vadovas sulaukė šoko, o jo galva iškart virto labai skaniu kokosiniu pyragu. Ir skraidančios beždžionės letenos isteriškai trūkčiojo. Kitos skraidančios beždžionės švilpė iš baimės.
  Vienas iš jų puolė prie keturių, tačiau berniukas Dobrynya nuogu kulnu trenkė jai į kaktą taip, kad beždžionė, gavusi stiprų smūgį, apsivertė.
  Dominika siūbavo kardu ir perpjovė skrendančiai beždžionės ragą, po to dainavo:
  Mes esame džiunglėse laukinių beždžionių šalyje,
  Mes kovojame su sparnuotais danguje...
  Medžiok , kad prarytų prinokęs bananas -
  Pakabinkite, kas pavagia vaikus nuo medžio!
  Oenomausas taip pat smogė beždžionei, šį kartą ant sparno, ir sušnypštė:
  Aš esu šviesos riteris, ant jūsų kelių laukiniai,
  Aš nušluosiu nuo žemės paviršiaus Tėvynės priešus!
  Ir jis padarė aštuonetą su kardais. Po to berniukas vikriai išvengė sužeisto primato. O kai drakonas užsiliepsnojo, apakusi beždžionė rėkė. Tuo pačiu metu jautėsi degimo kvapas.
  Keturi kovotojai pradėjo puolimą. Beždžionės bandė kontratakuoti. Drakonai juos smogė ugnies srove, kuri tiesiogine prasme sudegino primatų sparnus. Ir kvepėjo kepta.
  Mergina Margarita paėmė ir paleido magijos srautus. O kita beždžionė vietoj galvos turėjo šokoladinę spurgą.
  Dobrynya apnuogintais kojų pirštais sugriebė vieną beždžionę už sparno ir sviedė į kitą paukštį. Ir tada įvyko susidūrimas su kibirkštimis.
  Titan Boy dainavo:
  -Žinai, aš turiu spinduliuojančią jėgą,
  Draugauti su ja - lyg žaisti su krokodilu!
  O tada Dominyko mergina kardu rėžė beždžionės sparną. Ji pakreipė ir paleido purpurinio kraujo fontaną. Po to ji atsitrenkė į savo partnerį.
  Dominika plika kulnu spyrė vienai iš sparnuotų būtybių į žandikaulį ir čiulbėjo:
  Na, gerai, padaras užmigo pjuvenose,
  Gerai, jie spyrė man į žandikaulį...
  Gerai, jie tempė mane ant neštuvų -
  Pasakykite ačiū, kad esate gyvi !
  O mergina kardu smogė kitai beždžionei į galvą. Po to padarai pradėjo bėgti. Tuo pat metu keturi sparnuoti primatai bandė atimti belaisvius, vaikus, įsipainiojusius į tinklą.
  Margarita paleido į juos stebuklingą spindulį, beždžionė visiškai pavirto cinamono pyragu su glajumi.
  Likusieji rėkdami pabėgo, paleisdami tinklą. Ir ėmė kristi nelaisvi vaikai.
  Margarita sušuko:
  - Laikyk tinklą, eik, stipriau.
  Ir ji puolė ant drakono. Iš paskos atskubėjo dar trys kovotojai.
  Berniukas Dobrynya dainavo:
  O vaikyste, vaikyste, kur tu skrendi?
  O vaikystė, vaikystė, kur tu skubi...
  Žinau, pilna pūkuotų beždžionių,
  Jie gaudo jus iš įvairių šalių!
  Ir berniukas-herojus pakėlė tinklą plikomis kojų pirštais. Vis dėlto buvimas vaikinu šortais turi savų privalumų. Suaugusiam žmogui vaikščioti be batų nepadoru, o berniukui tai natūralu, o savo tvirtas kojas jis gali išnaudoti veiksme.
  Visi keturi pristabdė krentantį tinklą ir ėmė sklandžiai leistis žemyn.
  Dominika šypsodamasi pažymėjo:
  - Nelinkiu tau našlaitės dalies,
  Nelinkiu tau sunkių dienų...
  Tegul planeta tampa šviesiu rojumi,
  Tegul šventasis Viešpats saugo vaikus!
  Vaikinai buvo subraižyti ir suplyšę, beveik visi basi, išskyrus vieną merginą elegantiška ir, ko gero, prabangia suknele bei smaragdais ir rubinais išsiuvinėtus batus.
  Mergina čiulbėjo:
  - Atsargiai, gelbėtojų komanda yra mano tėvas, kunigaikštis, o aš jau turiu baronienės titulą!
  Dominika juokdamasi atsakė:
  Karaliai gali padaryti bet ką
  Karaliai gali viską...
  Bet dažnai sulaužydavo
  Kartais jie sėdi!
  Ištekėti iš meilės
  Ištekėti iš meilės...
  Silpna tau, bet kas
  Tu ne Dievas, karaliau!
  Bet kuris tau yra silpnas -
  Tu ne Dievas, karaliau!
  Komanda atsargiai nusileido vaikus. Ir ji išnarpliojo žiniatinklį. Vaikai - berniukai ir mergaitės - jautė laisvę. O jų apvalūs kulniukai blykstelėjo bandant bėgti.
  Bet Margarita sustabdė juos grėsmingu šūksniu:
  -Kur eini vaikinai? O kaip pasakyti ačiū?
  Vaikai sustojo. Mergina baronienė linktelėjo:
  - Teisingai, tu išgelbėjai mane iš nelaisvės. Išduokite mane mano tėvui, ir jūsų lauks didelis atlygis. O likusieji tegu patys patenka - jie elgetos ir basi.
  Berniukas iš kalinių prieštaravo:
  - Mano tėvas yra grafas! O aš basas, nes buvau užfiksuotas treniruočių metu!
  Margarita paklausė: "Kodėl jie tave sučiupo?
  Vikontas gūžtelėjo pečiais; jo liemuo buvo plikas, raumeningas, įdegęs, rausvas, ir tik jo išraiškingas, nors ir vaikiškas veidas išdavė jo veislę.
  Baronienė atsakė:
  -Jie norėjo mus nuvežti į Skelentoną . Tai galingas burtininkas, kuris yra toli giminingas Koščei Nemirtingasis!
  Margarita pakštelėjo lūpomis ir pasakė:
  - Skelentonas , piktasis burtininkas ir elementų meistras, turi juodojo tigro artefaktą. Galbūt tai padės išgelbėti stipriąją lytį.
  Berniukas princas Oenomausas pažymėjo:
  - Be to, reikia išlaisvinti kitus nelaisvėje esančius vaikus, kuriuos laiko nelaisvėje košmarų burtininkas. Priešingu atveju visatai bus padaryta didelė žala .
  Dominika paklausė ne per daug užtikrintai:
  - Ar tai neatitrauks mūsų nuo pagrindinio tikslo?
  Margarita paprieštaravo:
  - Priešingai! Jei surinksite visus dvylika artefaktų, galite įgyti Visagalio Dievo galią. O tai leis išgelbėti ne tik stipriąją lytį, bet ir sukurti daug kitų gerų dalykų.
  Berniukas Dobrynya sušuko:
  - Tai yra nuostabu! Tada galėsime padaryti tai, apie ką kiti herojai net nesvajojo!
  Dominyka su džiaugsmu dainavo:
  Mūsų pasaulis negailestingas, žiaurus, klastingas,
  Žmonių kraujas teka kaip audringa upelis...
  Bet vyras yra protingas, garsus savo pažanga -
  Įveik kliūtis žaisdamas!
  
  Nesuskaičiuojama daugybė košmariškų grasinimų
  Likimas žiaurus, liūdnas ir juokingas...
  Mes liejome keistas ašaras abejodami -
  Pažvelk į dangų su nežemiška melancholija !
  
  Ir tegul reikia išlieti
  Įnirtingoje kovoje žmogaus kraujas...
  Pertrauk gyvybės siūlą kardu, strėle,
  Amžinai meilės neišduosime!
  Margarita linktelėjo auksine galva:
  - Puikiai dainuoji Dominyką, o protingi žodžiai paliečia sielą! Bet to neužtenka...
  Mergina aktorė dainavo:
  Pasidarė labai lengvas
  Išgelbėjau Tėvynę...
  Man tikrai pasisekė -
  Tik šito neužtenka!
  Tik, tik, tik -
  To neužtenka!
  Vikontas taip stipriai trypė basa koja, kad rasos lašeliai nuskriejo nuo oranžinės žolės ir urzgė:
  - Nustok dainuoti! Eikime į Skelentomą ir suplėšysime jį į gabalus!
  Margarita atsidususi pastebėjo:
  - Per ilgai vaikščioti. Jums reikia arba skristi ant drakonų, arba būti transportuojamam naudojant medalioną!
  Oenomausas šypsodamasis paklausė:
  - Ar turite medalioną? Taigi perkelkite mus!
  Partizanė atsidususi atsakė:
  - Jį reikia įkrauti, kad būtų galima pervežti visą komandą. Kol kas pavalgykime. Vaikai tikriausiai alkani.
  Mergina baronienė linktelėjo galvą, jos deimantiniai auskarai žvangėjo:
  - Taip, būtent taip ir reikia daryti. Mano skrandyje dega ugnis!
  Berniukas vikontas pažymėjo:
  - Pilnas pilvas yra kurčias mūšyje!
  Likę vaikai, daugiausia mergaitės, vienu balsu šaukė:
  Mes norime valgyti
  Atidarykite duris plačiau
  Kitaip valgysime virėją...
  Virėjai užkąs,
  Ir gerkime budintiems pareigūnams,
  Mes sunaikinsime visą valgomąjį
  Ir mes sulaužysime indus!
  Margarita papurtė burtų lazdelę. Ir atsirado stalas su keliais patiekalais ir tortu.
  Mergina su džiaugsmu dainavo:
  Vaikai surinko jums,
  Mes visai ne laužai -
  Ir šaunių skanėstų,
  Ne tik košė su soromis!
  Dominika linktelėjo ir pažymėjo:
  - Bet pirmiausia nusiplauk rankas!
  Vaikai puolė prie upelio. Stovėti liko tik baronienė. Mergina aktorė riaumojo:
  - Ar jums reikia specialaus kvietimo?
  Jaunoji baronienė sumurmėjo:
  - Ir aš pavargau sušlapti rankas ir kojas nuo plebėjų!
  Dominika griežtai atsakė:
  - Tada aš neleisiu tavęs prie stalo!
  Garsi mergina pasakė:
  - Ar tu man parodysi, mergaite basa ? Taip, aš įsakysiu tave nuplakti.
  Dominika atsistojo ir sugniaužė kumščius:
  - O kam užsisakysi?
  Baronienė atsigręžė. Dominika buvo aukšta ir raumeninga, o audinys dengė tik jos krūtis ir šlaunis. Ir buvo aišku, kad po įdegusia oda riedėjo raumenų kamuoliukai, o ant pilvo - abs plytelės. Tokia didvyriška mergina gali tave smogti.
  Tačiau Margarita taikiai pasakė:
  - Jau visi nusiplaukime rankas. O jei tu, Dominyka, esi suaugęs, tai turėtum rodyti mums pavyzdį. Taigi plaukime visi kartu.
  Ir ji patraukė upelio link. O kartu su ja baronienė ir Dominyka. Vandenį kaitino keturios saulės, švelnus ir šiltas, todėl praustis buvo vienas malonumas. Vaikai net plaukiojo upelyje. Ir jie pradėjo vienas kitą taškyti vandeniu.
  Dominyka irgi pliaukštelėjo kaip maža mergaitė ir dainavo:
  Vanduo, vanduo, šaltas vanduo,
  Ne be reikalo jis išsiliejo iš kibiro!
  O aplinkui buvo tokia nuostabi gamta. Ant vešlių medžių augo įvairių formų prabangios gėlės. O šių gėlių žiedlapiai būna įvairių spalvų ir atspalvių. Įsivaizduokite pumpurus, žėrinčius visomis vaivorykštės spalvomis ir mirgančius keturių saulių spinduliuose.
  Tai tikrai nuostabus grožis. Ir skraido albatroso dydžio drugeliai, o jų sparnai turi judančius raštus, kaip jūros bangų purslai. Ir atsiranda nuostabus judėjimas.
  Dominika dainavo:
  To drugelio sparnai
  Jie buvo tokie geri...
  Berniukas prarado ramybę,
  Ir jis pasakė iš širdies...
  Jaunasis vikontas apsitaškęs pastebėjo:
  - Taip, aplinkui gražu...
  Tiesą sakant, daugelis medžių atrodė kaip brangakmeniais puoštos povų uodegos. O virš jų, be drugelių, sparnus kilnojo ir platininiai laumžirgiai. O miške pasigirdo nuostabių paukščių trilai. Jie yra tokie nuostabūs ir nuostabūs savo balsais, kad jūs tiesiog nustebote.
  Dominika tviteryje parašė:
  girdėjote , kaip gieda juodvarniai?
  Lakštingalos ir orioliai veržiasi...
  Ir kartais asilai, asilai taip skraido,
  Merginos bėgioja basos!
  Taip, tikrai, tai atrodė labai juokingai.
  Po maudymosi vaikai nuėjo prie stalo. Ir jų nuotaika tapo puiki, ir jie dainavo iš džiaugsmo;
  Geroji fėja mums davė
  Daug įvairių žaislų...
  Mes gimėme iš didžiulės jėgos,
  Kaip paukščiai ir gyvūnai!
  
  Vaikai žaidžia šypsenos šviesoje,
  Į pasaulį atėjo didžiulis džiaugsmas...
  Mes galime ten patekti iš pirmo bandymo -
  Net junge, kuris išprotėjo, asilas!
  
  Mes basomis kojomis skubame per rasos lašus,
  Pasaulyje yra tiek daug nuostabių idėjų...
  Vaikai lieja perlų ašaras,
  Patikėk, tavo siela taps linksmesnė!
  
  Piktasis Koščejus puola mus,
  Baba Yaga skuba skiediniu...
  Jie žiauriai plaka botagu basą mergaitę,
  Ir upė užlieja krantus!
  
  Bet mes nesijaudinsime, berniukai ir mergaitės,
  Kovosime kaip titanas...
  Ir mūsų balsas bus toks aiškus,
  Kaip pionieriaus buglė, būgnas!
  
  Na, orkai mums nėra kliūtis,
  Išprotėjęs trolis tavęs neišgąsdins...
  Bus didelis atlygis už drąsą,
  Jei vaikas yra ne nulis prievartos!
  
  Kas yra gyvatė Gorynych drąsiems berniukams,
  Mums nėra kliūčių, mes trokštame kovoti su blogiu...
  Mes suteikiame jam krūvą iškilimų,
  Ir mes jį uždarome tiesiai į tvartą!
  
  Jei piktasis goblinas iššauna iš patrankos,
  Tada mes jam atsakysime buckshot...
  Nustokite tepti savo snarglius, vaikinai ,
  Nugalėkime vieną kartą Šėtoną!
  
  Į kruviną mūšį, šventas ir teisingas,
  Drąsios merginos, vaikinai bėga...
  Mes valdysime šventą jėgą,
  Nugalėkime piktąjį drakoną!
  
  Mūsų brangiesiems nėra laimingesnių krantų,
  Sugaukime visą tvenkinį žuvų...
  Dėl puikios, žavingos Elfijos,
  Berniukas įrodys, kad yra labai šaunus!
  
  Padarykime pasaulį tokį gražų
  Kad jame augtų gėlės iš rojaus...
  Nors kartais pavojingai kovojame,
  Juk svajonės išsipildys šviesoje!
  
  Ne, mes niekada nebūsime pavaldūs priešams,
  Tarkime, merginos, vaikinai pirmyn...
  Mes sutrysime po kojomis neištikimąją kariuomenę,
  Nugalėtojui išrašysime sąskaitą!
  
  Patikėk manimi, pasaulyje bus amžina vasara,
  Mūsų vaikystė niekada nepraeis...
  Riterių žygdarbiai tikrai apdainuoti,
  Ir pirmyn į pergalingą kampaniją!
  
  Na, kai nugalėsime visus orkus,
  Mūšis baigsis šlovinga pergale...
  Tai bus nuostabu mano tyroje sieloje,
  Mes iškeliame kardą, stiprų skydą!
  Vaikai padainavo šelmišką dainelę ir susėdo prie stalo. Jie pradėjo mėgti valgyti keptas antis, kepsnius ir žuvį su garnyru.
  Dominika prisijungė prie jų. Ji peiliu supjaustė griežinėlį ir pažymėjo:
  - Puiki mėsa!
  Margarita linktelėjo:
  - Na, kaip man daryti magiją? Sutikite, tai niekuo nesiskiria nuo tikrojo!
  Baronienė pažymėjo:
  - Taip , puiki mėsa, bet kaip su žuvimi?
  Ir aš išbandžiau gabalėlį. Tiesa, maistas buvo nuostabus. Vaikai valgė ir su džiaugsmu pastebėjo:
  - Kokie patiekalai, kokie patiekalai,
  Norėčiau, kad galėčiau viską pasiimti su savimi...
  Gaila, kad toks stalas nedažnai būna -
  Jie tiesiog šeriami skerdimui!
  Viena iš basų , elgetų merginų paklausė:
  - Ar galiu gauti šokoladinių saldainių?
  Margarita nusijuokė ir mostelėjo lazdele. Pakabinti ant tokio didelio medžio kaip povo uodega, spurgai iš karto puolė prie stalo ir virto gražiais, gyvūno ir žuvies formos batonėliais, padengtais šokoladu ir nuostabiu įdaru.
  Vaikai patenkinti čiulbėjo:
  - Kaip tai puiku , be to, mes norime ledų!
  Tuo metu iš po oranžinės žolės iššoko kelios didelės žiurkės raudonu kailiu ir bandė užpulti vaikus. Jie klykė iš baimės, kiekviena žiurkė buvo gero vilko dydžio. Margarita trenkė į juos žaibu iš savo burtų lazdelės ir stebuklingų basų kojų žiedų. Dominika taip pat panaudojo savo burtų lazdelę, kad paleistų pulsarą.
  Auksinės vyno taurės pasirodė su sodriais, sodriais ledais, įdėtais nuostabių gėlių pavidalu. Be to, su braškėmis, figomis, miško braškėmis ir kitomis nuostabiomis uogomis.
  Dominyka sumurmėjo ir pažymėjo, rodydama į didžiausią vyno taurę, kuri pasirodė ne tik auksinė, bet ir deimantais nusagstyta. O ledai jame atrodė kaip nuostabus ornamentas, išdėliotas visomis vaivorykštės spalvomis. Ir kaip gražiai atrodė.
  Margarita pažymėjo:
  -Jūs turite burtų lazdelę, pagamintą iš drakono širdies venos - tai labai reta. Kur tai gavai?
  Dominika atsakė sąžiningai:
  - Mūšyje! Ir tai tiesa ir drąsu!
  Oenomausas su džiaugsmu dainavo:
  Vargas tam, kuris kovoja,
  Su gražia mergele mūšyje...
  Jei priešas įsiutęs -
  Aš užmušiu niekšelį! Aš užmušiu niekšelį!
  Berniukas Dobrynya suriko:
  - Kas tu, mergaite , kodėl taip dainuoji? Turime dainuoti: su stipriu berniuku mūšyje! Tiksliau, net su galingu žmogumi mūšyje. Mes esame tik berniukai, bet daugelį metų esame vyrai!
  Oenomausas nusijuokė ir pažymėjo:
  Mes amžinai liekame vaikais,
  Keičiasi tik metai!
  Dominika nusijuokė ir pasakė:
  - Čia turėsime pasakų pasaulį ir virsmą.
  Po to ji pradėjo valgyti savo užburtus ledus. Skonis buvo tiesiog puikus. Štai koks puikus jis pasirodė. O saldus, švelnus ledų skonis pasklido per merginos liežuvį.
  Berniukas Dobrynya po žuvies ir mėsos taip pat mielai atidavė duoklę ledams. Tai tikrai dalykas, skanu .
  Vaikai stengėsi maitintis taip, kad atrodytų civilizuotai, o ne slampinėti. Taip, mėsėdžių žiurkių ledai yra nuostabus dalykas.
  Dominika švytinčia šypsena pažymėjo:
  Kaip gera, kai gali burti,
  Ir paversk piktą žiurkę ledais...
  Gauname solidų penketą -
  Darai tai, ko visai nereikia daryti!
  Ir vėl vaikų kikenimas atsakant. Ir patenkintas cypimas...
  Danguje pasigirdo triukšmas. Kažkur nuo krašto skrido didžiulis drakonas. Iš tolo jis atrodė mažas ir nebaisus, nepaisant septynių galvų. Ir tai buvo savotiškas monstras nekenksmingu būdu.
  Vaikai nusijuokė ir ėmė mirkčioti vienas kitam. Tai tikrai smagu. Ir jie ploja delnu ant delno.
  Kad yra skambėjimas.
  Dominyka paėmė ir nuogais kojų pirštais metė bumerangą. Jis perskrido ir nupjovė guzelį, o kritimo metu gražuolė burtų lazdele smogė energija. Atsirado didelis Napoleono kepurės formos pyragas, nusagstytas aguonomis, rožėmis ir rugiagėlėmis.
  Vaikai jau buvo pavalgę ir dovaną pasitiko su saiku entuziazmu.
  Berniukas vikontas pasakė:
  -Tortai labai geri, bet vis tiek reikia laikytis saiko...
  Dominika kikeno ir dainuodama pažymėjo:
  Virėja mano gimtadieniui,
  Parašiau sveikinimus ant torto...
  Ir užrašas nuspalvintas iš kreminės spalvos -
  Pats laikas vykti į San Remo miestą!
  Po to mergina jį paėmė ir vėl paleido bumerangą. Ir jis skrido, puolė ir sukosi. O mergina vėl pagavo jį basa koja ir dainavo:
  Nežiūrėk iš aukšto į tortą
  Ateis laikas, kai ir tu mirsi ...
  Meduoliai švilpia kaip kulka į šventyklą,
  Laikydamiesi dietos jūs tikrai save sugadinsite!
  Mergina baronienė sunkiai nurijo pyrago gabalėlį su pakelta skrybėle, apsilaižė lūpas ir pažymėjo:
  - Skanus! Bet nebetinka.
  Berniukas vikontas pažymėjo:
  - Netruks sustorėti.
  Dominika šypsodamasi ir juokaudama dainavo:
  Už mamos šaukštą, už tėčio šaukštą,
  O močiutei kaušas ...
  Ir ant lovos šono!
  Vaikai iš tiesų pasidarė sunkūs pavalgę ir nukrito ant minkštos oranžinės žolės, uostydami nosimi. Laimei, čia nebuvo nei plėšrių uodų, nei vabzdžių. Tie, kurie skrido, buvo dideli ir nesikandžiojo, su jais problemų praktiškai nebuvo.
  Dominika paklausė Margaritos, pionierė taip pat žiovojo ir greitai delnu užsidengė burną:
  -Tu eisi miegoti ar?
  Partizanų herojė atsakė:
  Ką, mergina negali užmigti iš prievartos ir nerimo?
  Kažkur miško keliuku klaidžioja sužadėtinė...
  Jis klaidžioja po mėtų žolę ir nieko nežino,
  Ir prakeikti likimo pokštai ir vaidinimai!
  Didvyriškas berniukas Dobrynya jau šnopavo pro nosį.
  Taip, vaikai patyrė daug nuotykių.
  Dominyka juokaudama dainavo:
  Mes be vargo užmiegame,
  Tai tiesa, taip...
  Bet tada su kokiais sunkumais
  Mes pabundame vėliau!
  . SKYRIUS Nr.9.
  Dominika pabudo ir išėjo iš stebuklingo sapno, nuvedusio ją į paralelinį pasaulį. Po to mergina nusiprausė ir auksiniu prietaisu nusiprausė. Išsivaliau dantis ir nuėjau pusryčiauti.
  Ten ją sutiko kitos merginos ir merginos iš elito klasės. Jie paspaudė rankas ir atrodė mandagūs. Taip pat buvo elfų, trolių moterų, hobitų, panašių į mergaites, nimfų, driadų, žmonių mergaičių, nors jų buvo mažai. Susirinko graži kompanija.
  Merginos buvo pasipuošusios elegantiškomis suknelėmis ir papuošalais, bet basos, kad raganaujant būtų patogiau kojomis naudotis. O elitinėje klasėje mokslas buvo kiek kitoks - klausėsi greitosios ugnies paskaitų, kurias skaitė pelėda, atliko įvairias užduotis. Buvo tikima, kad mergina jau žinojo pagrindus.
  Dominika čia atliko keletą užduočių. Ji šaudė iš burtų lazdelės ir padarė transformacijas. Ir tada ji šnabždėjo burtus. Jai buvo perskaityti keli sudėtingi žodžių junginiai, kuriuos Dominika kartojo.
  Būdama kino aktorė, mergina turėjo fenomenalią atmintį, nes filmavimo aikštelėje jai reikėjo tarti daug dialogų.
  Ir aš viską puikiai prisiminiau. Bet tai visos gėlės; svarbiausia, žinoma, yra artefaktų paieška, siekiant išgelbėti stipriąją lytį.
  Taigi Dominyka atsisėdo lotoso pozoje, sujungdama savo stiprias, raumeningas kojas ir ištiesindama nugarą. Ir vėl ji pasinėrė į paralelinę visatą, kur jų komanda ieškojo būdo išgelbėti stipriąją lytį.
  Ir pačiu laiku. Nes būtent ten ant kojų pirštų galų šliaužė goblinas ir lakštingala plėšikas. Šie du piktadariai jau išskleidė stebuklingą tinklą miegančiai basoms komandoms pridengti.
  Margarita irgi miegojo, o ji sapnavo...
  Mergina gavo užduotį susprogdinti tiltą. Taigi ji išėjo į žvalgybą basa, suplyšusia medvilnine suknele ir su elgeta maišu. Dabar ruduo, o oras nelabai geras. Naktį buvo šaltukas, o žolę dengė šerkšnas, ant kurio mergaitės basos pėdos paliko mažus, grakščius pėdsakus. Buvo labai drėgna ir šalta, lietus maišėsi su sniegu.
  Nuo šalčio ir drėgmės pamėlyno basojo partizano mažieji pirštai. Tačiau ji drąsiai žengė į priekį, net padidindama greitį.
  Ir tuo pat metu ji dainavo;
  Lietus išsklaidė žvaigždžių skeveldras danguje,
  Jie paruošė aštrų kuolą fašizmui!
  Tigro tankai yra tik šiukšlės - nešvarus sendaikčių turgus ,
  Vermachto laukia įnirtingas pralaimėjimas!
  Vermachto laukia įnirtingas pralaimėjimas!
  
  Mūsų bendražygis Stalinas, lyderis, yra milijonų stiprybė,
  Jis turi granitinį kumštį, rankoje kulkosvaidį!
  Mes galėsime nugalėti kariuomenę iš Sodomos,
  Mūsų stiprybė yra monolitas, laimei Žemėje!
  Mūsų stiprybė yra monolitas, laimei Žemėje!
  
  Mūsų partija neturi nieko svarbesnio ,
  Kaip gelbėti žmones, Tėvynės gėrį!
  Goebbelsas apsėstas, po velnių su nesąmonėmis,
  Ir bus pergalė, patikėkite manimi, nepaisant visų velnių!
  Ir bus pergalė, patikėkite manimi, nepaisant visų velnių!
  
  Rusijos gražuolė, žinote, garsėja savo galia,
  Ji turi sunkią rudą pynę!
  Ir kovose su fašistais jaunimas išgarsės,
  Šviesioji šalis atgys, pakils!
  Šviesioji šalis atgys, pakils!
  
  Neleisk Hitleriui kišti nosies į rusus,
  Ūsuotas vaikinas mano, kad jis yra šaunus Dievas!
  Žygiuosime Berlyno gatve,
  Ne, tyra siela netaps vergu!
  Ne, tyra siela netaps vergu!
  
  Mūsų vėliava yra raudona, įsiutusio kraujo spalva,
  Saulė jau šviečia Reichstage!
  Nėra dosnesnės dovanos mūsų brangiems vaikams,
  Jei širdis drąsi ir baimė sugniuždyta!
  Jei širdis drąsi ir baimė sugniuždyta!
  Taigi Margarita pribėgo prie tilto, šalčiui kandžiodama nuogus kulnus. Aplink yra spygliuota viela, yra kulkosvaidžių bokštai.
  Vokiečiai geria mėnulio šviesą ir rūko laužus. Margarita pribėgo prie jų. Vargšė šviesiaplaukė mergaitė Krautams neatrodo baisi. Be to, tokioje drėgmėje ir šaltyje vargu ar kas nors, išskyrus paskutinius elgetus, išdrįstų eiti basas.
  Ir mergina pradėjo dainuoti jiems nekenksmingą ir linksmą dainą:
  Aš esu vargšas maža našlaitė
  Aš basas bėgioju per sniegą per šaltį...
  Bet merginos balsas labai aiškus,
  Ji tarsi jėga išvarys šerkšną!
  
  Karas paėmė mano motiną su bomba,
  Tėvas, žinoma, buvo pašauktas į frontą...
  Garbanotas brolis sustingęs nuo šalčio,
  Vyresnioji sesuo ant pastolių!
  
  Išalkęs graužau duonos plutą,
  O mano pėdutės raudonos nuo šalčio...
  Aš esu ten, kur valgė valkatos šuo
  Nors mergina miela ir graži!
  
  Galiu visiems drąsiai ir drąsiai pasakyti,
  Tai, žinoma, bus prakeiktas karas...
  Nesvarbu, dėl ko mes kovojame,
  Dėl to kaltas pabaisa šėtonas!
  
  O, mergaitės kojos kenčia,
  Ir juos labai skauda per šį šaltį...
  Linkiu, kad greitai išauštų šilta gegužė,
  Tegul skraido švytintis sakalas!
  
  Mes norime savo tėvynę padaryti gražesnę,
  Bet alkis, šaltis, pūgos ir pūgos...
  Kur tu eini, nelaiminga Rusija?
  Toks sunkus likimas!
  
  Aš mergaitė, tik vaikas,
  Man pavyko daug patirti...
  Dirbau beveik nuo lopšio,
  Aš mokiausi tik keturis ar penkis!
  
  Kodėl šis sielvartas mane aplankė?
  Žiaurus sudaužytų širdžių likimas...
  Patikėk manimi, toks blogis užgriuvo,
  Atrodo, kad šiek tiek ir viskas!
  
  Bet mergina po jungu nepalūžo,
  Ji spėjo susiruošti ir eina...
  Ji yra vaikas, toli gražu ne senas,
  Ir jai patinka trypti basomis!
  
  Mažos mergaitės pėdsakai grakštūs,
  Rafaelis ant jų piešė piešinius ...
  Ir tikiu, kad mažylis bus laimingas,
  Viešpats pamatys savo vaikus, patikėk manimi!
  
  Štai kodėl aš dainuoju dainą
  Dievo, Viešpaties Kristaus, šlovei...
  Tikiu, kad planeta taps rojumi
  Ir aš susitiksiu su savo tėvu, patikėkite manimi!
  
  Tada ateis laikas ir jie vėl prisikels,
  Kas mirė, kas mirė ir kas sirgo...
  O senatvėje ir vaikystėje bus laimė,
  Nes Jėzus to norėjo!
  
  Taip, aš atsiklaupsiu prieš Dievą,
  Išpildysiu šią psalmę šviesos laime...
  Visų ateities kartų vardu,
  Nusikaltėliai monstrai bus nugalėti!
  
  Tada mergina bus amžina laimė,
  Ir visos Motinos Žemės tautos...
  Visiškai blogas oras išsisklaidys,
  Mūsų žmonės nebus palaužti!
  
  Ji persižegnojo, atsiklaupė,
  Pabučiavo sidabrinį kryžių...
  Matyt, ji mažai ką padarė Dievui
  Jėzus nužengė iš dangaus dėl mūsų!
  
  Mes greitai visi būsime su Visagaliu,
  Jo gražioje, mylinčioje rankoje...
  Tegul mūsų mintys skrenda aukščiau
  O jėga slypi vaikiškame, tvirtame kumštyje!
  
  Ir dabar aš skaitau maldą,
  Ji pasakė: Dieve, atleisk man...
  Dabar mes su juo ant pjedestalo,
  Ir mes su Kristumi, patikėkite manimi, esame pakeliui!
  
  Ir mes eisime susikibę su Juo į dangų,
  Ir ten plūs auksinis lietus...
  Viešpats parodys savo dosnų charakterį,
  Ir tai pasiųs priešininką tiesiai į drebėjimą!
  
  Pagaliau pasaulyje yra laimė,
  Laukėme Kristaus pasirodymo...
  Kaip angelai skrendame į šventę ore,
  Viešpaties meilė yra šviesi ir tyra!
  Po tokios dainos naciai susijaudino ir įsileido nelaimingąją merginą sušilti bei pavaišino karšta arbata. Margarita planavo tyliai į maišą po bėgiu pasidėti duonos kepalu užmaskuotą sprogmenį, tačiau nespėjo - pabudo.
  Lakštingala plėšikas ir goblinas buvo labai arti. Goblinas vietoj nosies turėjo guzelį, gana bjaurų veidą ir ilgas iltis. Jis taip pat gana aukštas, apie tris metrus. Nenuostabu, kad jis tempė tinklą. O Lakštingala buvo storas, rausvas vyras su žiurkėno skruostais, išsikišusiais priekiniais dantimis ir prabangia uniforma su medaliais. Na, plius ūsai, būdingi prūsams.
  Pamatęs, kad netikėtas išpuolis nepasiteisino, Lakštingala Plėšikas įsikišo du pirštus į burną ir bandė švilpti.
  Dominika jam spyrė nuogu kulnu. Ir plėšikas riaumoja iš skausmo. Ir net išspjovė kraują.
  Goblinas siūbavo lazda. Herojus berniukas Dobrynya pašoko ir sugriebė gobliną už plaukų, krito ant nugaros ir nusimetė per save. Goblinas rėžėsi ant augalo kaip kaktusas su gėlėmis ir kurtinamai staugė. Ir jo riaumojimas buvo kaip laukinio asilo.
  Margarita nusijuokė. Lakštingala dar kartą pabandė švilpti, kai Dominyka keliu trenkė jam į smakrą. Ir jis švokštė.
  Didvyriškas berniukas Dobrynya dainavo:
  Goblinas mūsų paklausė:
  Tu kamu ateini ?
  Važiavo į miestą -
  Turime ką veikti!
  Goblinas vėl bandė pulti su klubu. Herojus berniukas išvengė smūgio ir vėl metė didžiulį vyrą per save, nes Dobrynya neturi vaiko jėgų. Ir atrodo, kad viskas pavyksta.
  Goblinas vėl išsitiesė. Ir pakilo lėčiau. Vaikai pabudo ir pradėjo svaidyti auksinius kūgelius į pelkės velnią. Jie jį trenkė ir privertė riaumoti. Ir trūkčioti.
  Margarita papurtė burtų lazdelę. Ir kūgiai pradėjo virsti pyragais, ir jie tiesiogine to žodžio prasme sutepė gobliną kremu, todėl jis trūkčiojo kaip keptuvėje.
  O Dobrynya Nikitich pakėlė Lakštingalą Plėšį į ištiestas rankas ir numetė ant sunkios pušies su sidabriniais kūgiais. Nuo smūgio Lakštingala suduž ir purtysis, priversdama jį atsisakyti vaiduoklio, tiksliau, išspjauti kraują.
  Berniukas Dobrynya dainavo:
  - Lakštingala plėšikas, tu piktadarys,
  Ir trenkė tau į veidą stipriau...
  Tu dabar miręs, niekšas ,
  Nužudyk ir tave, švilpuko!
  O tada ima ir trenkia kumščiu kuo stipriau į galvą. Lakštingala plėšikas spengė ausyse. Dominika nukreipė savo rodyklės lazdelę į gobliną ir į tai, kaip ji metė sudėtingą burtažodį transformacijai. Ir tai pavers jį mirtina jėga, kurioje yra energijos kaskados.
  Ir tada ... Buvo trijų metrų plaukuotas vaikinas, o dabar jo vietoje stovėjo stalas, nukrautas visokiais labai sočiais valgiais ir nuostabiais saldumynais. Ir iš šios nuostabios virtuvės sklido tokie aromatai.
  Dominika tviteryje parašė:
  - Tai transformacijos ir stebuklų stebuklai,
  Visame dangiškame dalyke matome tiesiog rojų...
  Toks visur spindintis grožis ,
  Tegul visagalis Viešpats vėl prisikelia!
  Tiesą sakant, ant stalo gulėjo auksiniai ir oranžiniai, nuostabūs, putojantys metaliniai padėklai su pyragaičiais, su dešimčių skirtingų spalvų ir atspalvių kremais, taip pat kitais labai nuostabiais patiekalais ir aromatiniais perpildymais - visa tai skaniausia.
  O kokios didingos buvo spurgos, apibarstytos nuostabia pudra. Čia nebereikia nei pridėti, nei atimti. O taurės aptaškytos įvairiausių sulčių kokteiliais, nuostabiais įdarais, šokiravusiais aromatais ir saldžiu dizainu su glaistu. Ir kokie buvo pumpurai.
  Margarita sutrikusi nusišypsojo ir nustebusi sušuko:
  -Tu pavertei velniu! Na, nieko ! Jūs turite sugebėti padaryti kažką panašaus!
  Dominika suglumusi paklausė:
  - Ar tai sunku?
  Partizanė mergina atsakė:
  - Taip, beveik neįmanoma! Ir tu sugebėjai padaryti kažką panašaus.
  Tuo tarpu plėšikas lakštingala vėl bandė švilpti. Ir jis išpūtė plačius žiurkėno skruostus. Tačiau berniukas-herojus, kai tik jį paims, įkraus savo vaikišku, bet mirtinu, tarsi kūju, kumščiu. O švilpikas, beje, ne kartą išmuša, atrodo kaip išmuštas, išlietas auksinis dantis.
  Ir jis skrido aukštyn kojomis. Jis nugriuvo ir išsitiesė, lyg būtų išmuštas. Bet tada pašoko, vėl įsikišo pirštus į burną ir pūtė. Tačiau vietoj švilpuko pasigirdo tik apgailėtinas švilpimas. Ir tai labai juokinga. Vaikai juokėsi. Plėšikas lakštingala riktelėjo:
  "Aš prarysiu tave akimirksniu, aš tave prarysiu, aš tave prarysiu, aš nepasigailėsiu!"
  Atsakydamas Dobrynya, šis didvyriškas berniukas, nuogu kulnu spyrė Lakštingalai į smakrą. Ir vėl dantys lakstė. Išskėtęs rankas, vyriausiasis plėšikas atsilošė.
  Dobrynya riaumojo:
  Ir ką rasime mūšyje ir ką rasime mūšyje,
  Mes su tuo nejuokausime, užmušime snukį!
  Mes nužudysime tave kaip žirgą!
  Dominika nukreipė savo burtų lazdelę į nugalėtą Lakštingalą Plėšį. Margarita pažymėjo:
  - Nori ir jį transformuoti?
  Mergina aktorė linktelėjo:
  - Tegul būna bent kas nors naudingo!
  Mergina partizanė dainavo:
  Berniuką sukaustė geležinis grafikas,
  O aš valgau tik vieną sveiką maistą...
  Dėl didelio krūvio staiga įvyko priepuolis,
  Ir pasirodė, kad tai milžiniškos galios kibernetinis genijus!
  Ir tada Dominika apsisuko ir su savo burtų lazdele padarė sudėtingą aštuntuką.
  O dabar vietoje Plėšiko lakštingalos atsirado visas kalnas saldumynų, dražių ir ledų porcijų.
  Pasigirdo linksmas juokas, vaikai pradėjo šokinėti iš žolės. Jie buvo mieli, bet ploni, nuskurę ir tradiciškai basi. Ir su dideliu godumu jie puolė į skanėstą, į kurį pavirto Plėšikas Lakštingala ir Pelkės Goblinas. Margarita sušvilpė pirštais ir sušuko:
  - Sustokite, vaikinai ir merginos! Suprantu tave, esi alkanas po to, kai tave užklupo šie piktadariai, bet pirmiausia nusiplauk rankas.
  Ir kaip jis paleis žaibą iš burtų lazdelės. Berniukai turėjo bėgti prie upelio, blykčiodami mėlynais kulnais. Tiesą sakant, nemandagu valgyti maistą nešvariomis rankomis.
  Dominika paklausė:
  - Kas tai yra, Lakštingalos ir Goblino kaliniai ir belaisviai?
  Margarita linktelėjo šviesia galva:
  - Taip tiksliai! Mes juos išlaisvinome. Tiksliau, tai tu mane išlaisvinai. O tai labai šaunu .
  Buvo daugiau nei šimtas vaikų, berniukų ir mergaičių. Kaip įprasta, dailiosios lyties atstovių yra tris kartus daugiau nei stipriosios lyties atstovių.
  Dominika nustebusi paklausė:
  - Čia jiems visiems atrodo ne daugiau kaip dvylika metų. Ką, šie plėšikai nežudė suaugusiųjų?
  Margarita paaiškino:
  - Ne, žinoma, jie žudo ir suaugusius žmones. Tik išsilaisvinę suaugusieji gauna vaikų kūnus. Kaip buvo, pavyzdžiui, su Dobrynya Nikitich. Ir su manimi aš vis dar atrodžiau kaip mergina.
  Mergina aktorė pažymėjo:
  - Amžina vaikystė, kaip pasakoje, yra puiki ! Ir netgi galima sakyti - šaunu!
  Margarita sušnibždėjo dantimis:
  - Taip, tai nuostabūs pasauliai, kuriuose viskas labai šaunu . Tačiau čia slypi daug pavojų. Visų pirma, yra žmonių, kurie yra daug pavojingesni nei goblinas ir Lakštingala plėšikas.
  Dominika pašnibždomis paklausė:
  - Kas, pavyzdžiui?
  Partizanė tyliai pasakė:
  - Senutė Šapoklyak!
  Mergina aktorė tviteryje parašė:
  Puiku, gerai padaryta, močiutė yra lyderė!
  Draugauti su ja - lyg žaisti su krokodilu!
  O mergina paėmė ir nuogais pirštais numetė kūgį. Tai atsitrenkė į laumžirgį. Vabzdys sprogo, išsibarstė į konfeti.
  Margarita pažymėjo, purtydama galvą auksinėmis garbanomis:
  - Negerai žudyti gyvas būtybes!
  Dominika pažymėjo:
  - Bet tai tik vabzdys!
  Margarita dainavo atsakydama:
  - Tu išspjovei seiles į vėją,
  Nesmulkinkite klaidos ar skruzdėlės...
  Net nelaužyk šakos miške -
  Visa gyvybė Žemėje yra viena šeima!
  Mergina aktorė čiulbėjo išdygusi dantis:
  - Aš, tu, jis, ji - kartu visa šalis,
  Draugiška šeima kartu!
  Žodžiu mes, šimtas tūkstančių aš!
  Vaikai nusiprausdavo upelyje. O dabar jie bėgo prie maisto, džiaugsmingi ir blizgūs.
  Dominika ir Margarita kartu šnibždėjosi, ir stalas tapo ilgesnis. Dabar vietos užteko visiems susėsti.
  Vaikai, trūkčiodami basomis kojomis, atsisėdo ir aiškiais balsais chore dainavo:
  Staltiesė plinta kaip sniegas
  Ir gėrybės buvo padėtos...
  Visi vaikai bus sėkmingi,
  Ir kepsnys iš Čeburaškos!
  Po to jie pradėjo valgyti. Čia tiek daug gražių vaikų, net jei juos išvargina alkis ir nepriteklius.
  Dominika ir Margarita, gerai pavalgusios, negalvodamos pradėjo šokti. Ir trypkime jūsų nuogas, iškaltas, įdegusias kojas.
  Merginos dainavo savo spinduliuojančiais balsais;
  Gimiau kosminėje šalyje
  Kur visos merginos labai kovoja...
  Šėtonas negali nugalėti Tėvynės,
  Mūsų motinos Rusijos šlovei!
  
  Mes galėsime apginti šventąją Rusiją,
  Ir kad ir koks žiaurus ir klastingas būtų priešas...
  Sunkiai įveiksime varžovus,
  Ir rusų dvasia su kardu bus pašlovinta!
  
  Rusija, tai mano tėvynė,
  Šventa ir kosmiškai žemiška...
  Visos tautos yra viena šeima,
  Ir mergina amžinai jauna!
  
  Ginsime savo Tėvynę mūšiuose,
  Nei vieno šanso piktam priešininkui ...
  Virš mūsų auksaparnis kerubas.
  Padovanokime dovaną rusų kariui!
  
  Rusijoje viskas gerai, gerai,
  Ir mūsų valia bus stipresnė už plieną...
  Berniukas rankose turi stiprų irklą,
  O ten valdo draugas Stalinas!
  
  Žmonės myli mano Tėvynę,
  Mes padarysime ją gražesnę amžinai...
  Tėvynės už rublį nepavogs,
  Ir Dievas Svarogas yra didysis mesijas!
  
  Tebūna pašlovinta mano Tėvynė,
  priešą mūšyje ...
  Lada Dievo Motina man brangi,
  Tegul Rusijos priešai susilaukia!
  
  Jei reikia, galime pralieti priešo kraują,
  Rusijos negalima parklupdyti...
  Medžiotojas greitai pavirs žvėriena,
  Ir didysis vadas Leninas bus su mumis!
  
  Mes įveiksime kosmoso platybes,
  Suteiksime laimę, džiaugsmą visai visatai...
  Maskva yra net aukščiau už pačią Romą,
  Su savo nekintančia galia mūšyje!
  
  Kai karas ateina į mūsų šviesią žemę,
  Mes parodysime fiureriui savo galingą charakterį...
  Rusas gaus dosnų mokestį,
  Mes aukštesni už saulę ir gražesni už medžius!
  
  Patikėk manimi, Rusija nebus griuvėsiuose,
  Orda mūsų nenuklups...
  Kovok už savo Tėvynę ir nebijok,
  Rusas nepažįsta silpnumo ir tingumo!
  
  Mūsų brangi šalis vėl prisikels,
  Visatai parodys savo jėgą...
  Ir šėtonas bus sunaikintas
  Tėvynės priešas sugrius į kapus!
  Taip merginos, šokinėjančios basomis kojomis ir sukdamosi kaip velniai, ėmė riaumoti ir šokinėti dvigubais salto.
  Tai čia gražios ir agresyvios merginos . Ir kaip jie cypia, šokinėja.
  Na, gerai, vaikai valgo ir dainuoja kažką savo. Ir jie tai daro labai teigiamai. Tai jų dainos. Ir jie sukasi kaip suktukas.
  Aukščiausios klasės merginos.
  Bet tada danguje pasirodė labai didelis drugelis, tarsi tikras drakonas. Ir jos sparnai buvo tokie didžiuliai, kad blizgėjo kaip auksas, nusagstytas brangakmeniais. Ir atrodė taip nuostabiai ir gražiai. Tai iš tiesų buvo, atvirai kalbant, drugeliai, kurie buvo tokie didžiuliai, kaip dinozaurai.
  Dominika šypsodamasi pažymėjo:
  - Jokių stebuklų čia nepamatysi. Nuostabu!
  Margarita nusijuokė ir atsakė:
  - Taip, tai tikrai nariuotakojai, kurie stebina. Tačiau tai nėra labiausiai stebinantis dalykas. Yra daug kitų labai šaunių dalykų.
  Dominika dainavo:
  Bet nei knyga, nei muziejus,
  Jie nepakeis mūsų draugų!
  Ir mergina iš burtų lazdelės išleis spindulį. Ir atsirado naujos kokteilių taurės. Ir vaikai juos užpuolė.
  Taip viskas puikiai susiklostė . Ir tiesiog mano galvoje groja kažkokia muzika.
  O kaip gali nedainuoti Dominykas ir Margarita;
  Gražuolės puola basos,
  Jos bėga, tokios gražios merginos...
  Jei reikia smogti į Fritzą kumščiu,
  Arba jie suskaldys jį kulkosvaidžiu!
  
  Merginos negali sau leisti abejoti
  Jie laidos mirusius nacius...
  Ir jie stipriai nuspirs jį nuo kojų,
  O kai kur mėsėdžiai kaukia vilkai!
  
  Rusija, tai žodis kariams,
  Kai, patikėkite manimi, nebūna vėsiau...
  Nors kartais situacija yra niūri,
  Kur triumfuoja piktasis juodasis Kainas!
  
  Netikėk, komjaunuoliai nebėga,
  O jei bėga, tai tik pulti...
  Ir visi naciai bus nužudyti iš karto,
  Ir fiureris bus pakeltas į kapojimo bloką!
  
  Rusija, tai mano tėvynė,
  Ji švytinti, tiesiog graži...
  Kas bailys nevertas nė rublio,
  Ir, žinote, ginčytis su kariu yra pavojinga!
  
  Bet žinokite, kad mes nugalėsime fašistus,
  Blogis soste neviešpataus...
  Virš mūsų auksaparnis kerubas,
  Ir Dievas Svarogas su didybe karūnoje!
  
  Kas bailys, patikėk manimi, yra silpnas vergas,
  Jo likimas yra vienas - ištverti įžeidimus...
  Šiandien esi mechanikas, rytoj - meistras,
  Ir tu pats gali nugalėti kitiems žmonėms!
  
  Merginos turi jėgų, tiesiog ugnikalnis,
  Kartais ji galingai griauna kalnus...
  Karas siaučia nuo pikto uragano,
  Ir mirtis, atvirai pasakius, nukerta žmonių rasę!
  
  Pasakysiu jums nuoširdžiai, riteriai,
  Mes stiprūs, kai mes, rusai, esame vieningi...
  Reikia užkandžių su šakute ir peiliu,
  Mes - riteriai, nenugalimi mūšiuose!
  
  Koks mūsų tikėjimas Viešpačiu Kristumi,
  Nors mes taip pat gerbiame Ladą...
  Draugas Stalinas yra kaip mūsų tėvas,
  Ir ten bus rojaus komunizmo vieta!
  
  Tas, kuris kažkada buvo miręs, prisikels
  Ir mes tapsime gražesni ir išmintingesni...
  Ir vyras, žinoma, labai didžiuojasi,
  Nors kartais jis šneka nesąmones!
  
  Meilėje mūsų Tėvynė yra kaip žvaigždė,
  Patikėk, tai niekada neišnyks...
  Didelė svajonė išsipildys
  Visatoje bus ramybė ir laimė!
  
  Aš myliu Mariją, šventai gerbiu Ladą,
  Svarogas gražus, o Perunas puikus...
  Aš myliu Jėzų ir Staliną,
  Šventi ikonų veidai man brangūs!
  
  Kada bus tikras rojus?
  Patikėk, visos tavo viltys išsipildys...
  Atiduok savo širdį Tėvynei,
  Viskas bus gerai, stipriau nei anksčiau!
  Po to pagaliau pavalgė išlaisvinti vaikai. Tada jie buvo suformuoti į būrį. Daugiau nei šimtas berniukų ir mergaičių.
  Ir jie iškeliavo į žygį. Dobrynya su miela šypsena pažymėjo:
  - Jie kovos, esu tikras!
  Ir herojus berniukas užšoko ant drakono.
  Oenomaus pažymėjo:
  - Toks atsiskyrimas judės per lėtai. Ant drakonų judame daug greičiau. Ir čia taip pat turėtumėte žinoti, kada sustoti.
  Vaikai buvo pastatyti. Tik viena baronienė buvo padoriai ir net prabangiai apsirengusi. Likusieji atrodė kaip elgetos, jauni ragamufinai . Tačiau basomis kojomis judėti daug gudriau.
  Dominika pažymėjo:
  - Jei baronienė vaikšto, tada jos brangūs batai bus nugriauti ir subyrės. Galbūt turėtumėte būti basi kaip visi?
  Baronienė atsakė:
  - Tu negali laukti! Geriau atsiųsk mane pas mano tėvą, kunigaikštį, jis tau duos atlygį ir nepakenks!
  Margarita linktelėjo Dominykai:
  -Tu turi tokią magišką prigimtinę galią. Taigi eikime, paimkime kartu ir pasiųsime spinduliuojančius užtaisus, o mergaitę įmeskime į jos tėvo pilį!
  Mergina aktorė pastebėjo:
  - O kaip su atlygiu?
  Margarita nusijuokė ir pasakė:
  - Na, jie tau duos piniginę aukso, tai ar tai tikrai daug? Be to, aš galiu užburti auksą iš paprastų medžių ir kūgių, ir jūs taip pat!
  Dominika sušvilpė:
  - Oho! Taigi galime nusipirkti sau kunigaikštystę!
  Partizanė prieštaravo:
  - Tai uždrausta! Stebuklingąjį auksą draudžiama išleisti į apyvartą, kitaip jo būtų daugiau nei geležies. Supranti, brangios monetos infliacija!
  Dominika pažymėjo:
  - Ar tai kaip inžinieriaus Garino hiperboloide?
  Margarita linktelėjo:
  - Kažkas panašaus. Šią knygą skaičiau būdamas mažas. Taip, tada aukso standartas žlugo ir buvo baisu .
  Enomai šypsodamasis pažymėjo:
  - Bet vis dėlto gal pakelti baronę? Kad ji nebūtų tokia šlykšti!
  Dobrynya šypsodamasi linktelėjo:
  - Taip, mes tai padarysime iš karto,
  Padovanokime jai ką nors šaunaus!
  Baronienė vėl įspaudė kulną į žolę ir riaumojo:
  - Nuvesk mane pas tėvą! Arba paskirsiu jums mirties bausmę!
  Vaikai vieningai juokėsi.
  Staiga iš po žolės išniro nykštukas skrybėle. Akivaizdu, kad jis buvo dar labai jaunas, be barzdos. Bet su burtų lazdele rankoje.
  Mažas balsas pasakė:
  - Tada išgirstu kaprizingos merginos balsą. Gal laikas ją auklėti?
  Baronienė riaumojo:
  - Tik pabandyk, čiulpia !
  Ir ji bandė pajudinti nykštuką savo batine koja. Jis papurtė stebuklingą lazdelę. Kaprizinga mergaitė ir berniukas iš senovės žmonių dingo.
  Dominika sušuko:
  - Oho!
  Margarita linktelėjo:
  - Tai nykštukas berniukas. Ypatingas nykštukų tipas, apdovanotas magija. Dabar jis pasiėmė kaprizingą merginą auginti. O baronienė, matyt, turės mokytis kultūros, mandagumo ir sąžiningai dirbti.
  Enomai šypsodamasis pastebėjo:
  - Ir aš norėjau ją paplakti! Taigi, našta nukrenta nuo jūsų pečių.
  Dobrynya pasiūlė:
  -Eisi į Skeletoną? Taigi, galbūt laikas leistis į kelią.
  Margarita pažymėjo:
  - Kiek arčiau yra piktosios burtininkės Bastindos pilis, kuriai priklauso dar vienas artefaktas iš dvylikos - geltona žiurkė. Tai mes turėjome užfiksuoti.
  Be to, mes jau turime nedidelę armiją, daugiau nei šimtą vaikinų. Tarp jų - herojus Phoenix Falcon. Jis taip pat berniukas, bet turintis didelę jėgą.
  Dobrynya pažymėjo:
  - Pažįstu Feniksą. Tik kaip jis buvo sugautas?
  Partizanė mergina atsakė:
  - Su gudrumu, kaip ir tu. Bet dabar mes turime kariuomenę ir šturmuosime Bastindos rūmus!
  Dominyka žaidė užsidėjusi pilvą ant pilvo. Tada ji paėmė ir nuogais kojų pirštais sutraiškė ant žolės gulintį riešutą. Ji išmetė jo branduolį, sugriebė į burną, kramtė stipriais dantimis ir kuždėjo:
  - Eiti į puolimą? Na, man patinka ši idėja. Nors vardas Bastinda man primena vaikišką pasaką. Argi ne ta, kuri niekada nesiprausia?
  Margarita papurtė galvą:
  - Žinau ir šią pasaką. Ne, tai šiek tiek kitokia ragana. Ji turi visą armiją žiurkių. Na, ir taip pat samdiniai orkai. Artefa CT su žiurkėmis suteikia didžiulę galią graužikams, todėl...
  Partizanų mergina įsakė:
  - Vaikai! Iš šalia esančių sidabrinių eglių išlaužkite spyglius, netrukus pamatysite, kai įeisime į giraitę. Tai gali padaryti padorų ginklą.
  Vaikinai atsakė:
  - Mes padarysime viską, mūsų gelbėtojau!
  Ir komanda žygiavo. Nors merginų buvo tris kartus daugiau nei vaikinų, jos taip pat mokėjo žygiuoti. Ir jie patraukė kojų pirštus. Tuo pačiu metu skambėjo muzika.
  Būrys pajudėjo į žygį. Čia pavalgę kai kurie vaikinai smarkiai žiovojo, tačiau merginos pradėjo mušti iš povo lapų pagamintus naminius būgnus , nuotaika pasidarė linksmesnė.
  Vaikai trypė rikiuotėje. Dominyka manė, kad tai panašu į filmą apie Malčišą-Kibalčišą . Buvo ir vaikinų, žygiuojančių basomis. Tačiau sovietiniame filme kažkodėl merginų nebuvo. Ir tai netgi keista, nes Raudonojo režimo metu jie nuolat reikalavo lyčių lygybės.
  O merginų čia tiek daug, ir jos tarsi iš prigimties gimusios karės žygyje - iš dalies žmonės, iš dalies iš elfų šeimos, kaip matyti iš jų lūšių ausų. Na, savotiškas matriarchatas.
  Vaikai žygiavo ir tuo pat metu pradėjo dainuoti, tarsi be šito:
  Elfija yra mūsų išmintinga šalis,
  Valdant Karaliui Mesijui...
  Tai mums amžiams duota Dievo,
  Kad mūsų gyvenimas būtų laimingesnis!
  
  Tebūna geras Oenomausas šlovėje ,
  Kas nugalėjo Tėvynės priešus...
  Tu kovoji už ją ir išdrįsi,
  Ir mes greitai pradėsime gyventi pagal solcenizmą !
  
  Bėga basos merginos
  Jie nori kovoti su priešu...
  Ir šis Orkleris nėra toks šaunus,
  Greičiau jis yra tik klouno įvaizdis!
  
  Puiki beribė šalis
  Kurioje , žinote, kartų valia...
  Nors šėtono tarnai rengia sąmokslą,
  Bet ugningasis genijus bus su mumis!
  
  Tikiu, kad mūsų spaudimo negalima suvaldyti,
  Žinoma, mes sulyginsime savo priešus su žeme...
  Tu užsirašyk tai į sąsiuvinį, vaikeli,
  Kaip nuostabu žmonėms gyventi po Oenomaus !
  
  Mes padarysime Tėvynę gražesnę nei bet kas kitas,
  Dangus ateis šiame gyvenime...
  Švęskime savo laukinę sėkmę
  Ir greitai mes gyvensime elfinizme!
  
  Ne, patikėkite manimi, mes, orkistai, negalime būti palaužti,
  Nors priešas stiprus ir labai gudrus...
  Bet egzaminus išlaikysime su A,
  Tebūnie gerai valdant Oenomausui !
  
  Šlovinga caro didybė, patikėk manimi,
  Su tavo karūna pilna deimantų...
  Ir, žinai, žiaurus žvėris bus sutriuškintas,
  Maras irgi atsitrauks, patikėkite, raupsai!
  
  Ne, Elfijai taip pat reikia Elfrog ,
  Draugai, neišduokite savo dievų...
  Didelė ir šlovinga yra visagalė šeima,
  Nerodykite savo silpnybių!
  
  Graži Lada yra dievų kalvė,
  Patikėk, ji pagimdė meilę...
  Nešvaistykite žmonių tik nereikalingais žodžiais,
  Atskleidė beribę didybę!
  
  Negalite sulaikyti Elfrog strėlės ,
  Ji pramuš bet kokį priešininką ...
  Tik nelinkėk kvailų dalykų,
  Elfų kareivio skydas uždengs!
  
  Elfija, tai, be jokios abejonės, galia,
  Ji gali perkelti kalnus...
  Nors kartais kūnas labai kenčia,
  Galime atmesti visas kliūtis!
  
  Greitai iškils šlovingas elfų pasaulis ,
  Kuris trypia visatą...
  Dievo cherubas išskleis sparnus,
  Ir bus kažkas, patikėkite manimi, sukūrimas...
  
  Deivė Lada yra šlovinga, patikėk manimi,
  Ji mylėjo visus savo sūnus...
  Ir dabar jis bus stiprus riteris,
  Ir trenkime stipriai priešininkui į snukį!
  
  Tu esi Fievas , kaip elfų sostinė ,
  Patikėkite, šlovingų Drusijos miestų motina...
  Smogkime priešui ,
  Mes esame riteriai, patikėkite, mes nesame bailiai!
  
  Už mano šventą tėvynę,
  Mes labai sunkiai kovosime...
  Elfas nebus pagrobtas rublio,
  Juk šviesieji elfai visada mokėjo kovoti!
  
  Yra gražių merginų, patikėk manimi
  Kad jie labai veržliai skuba per šaltį...
  Fiureris, laukinis žvėris, bus sudraskytas,
  Užauginsime gražią, žinote, rožę!
  
  Ne, mes niekada nepakęsime pykčio ,
  Pakelkime saulės apšviestą elfą...
  Didelė svajonė išsipildys
  Po šiuo dangumi švytinti mėlyna!
  
  Elvarlė ateis ir prikels mirusiuosius,
  Bet mums reikia jį atgaivinti, kad gyvenimas būtų kietas...
  Mes įveiksime visatos platybes,
  Kristus yra nemirtingas, o Judas yra pragare!
  
  Tarnaukite Oenomai ištikimai,
  Ir prašau nemaištauti prieš karalius...
  Tebūna elfų sūnūs šlovėje ,
  Elfija, tai ne vieta žemėlapyje!
  
  Netrukus įveiksime visatą,
  Tegul galia gyvybei ir mirčiai...
  Kiekvienas gyvas taps cherubu,
  Tas žmogus kaip Dievas, patikėk!
  . SKYRIUS Nr.10.
  Dominika grįžo į savo akademijos klasę ir sesiją baigė lotoso pozoje. Dabar ji vėl pradėjo mokytis įvairių rūšių, įvairių formų ir tipų burtų. Ir ji tai padarė su dideliu noru.
  Po to nuėjau vakarieniauti. Šalia jos buvo mergina Fiesta. Jie kartu valgė kalmarus padaže ir nuplaudavo pieno ir pomidorų sulčių mišiniu. Po to viskas tapo pagrindine.
  Po vakarienės Dominika burtų lazdelėmis apsitvėrė su Fiesta. Ir ji užsimetė didelį tortą su kremu , ištepdama ją nuo galvos iki kojų.
  Ji pripažino pralaimėjimą ir padovanojo jai po žiedą nuo kiekvienos basos pėdos. O dabar Dominika ginkluota dar stipriau ir mirtinai .
  Po to abi merginos nusiprausė po dušu ir nuėjo į savo kambarius.
  Kambaryje Dominika atsisėdo ant lovos, lotoso pavidalu susilenkė kojas ir vėl perkėlė savo fizinę ir dvasinę esmę į kitą mentalinio pasaulio lygmenį.
  Dabar jie sklando ant drakonų, o po jais žygiuoja būrys vaikų.
  Vadovauja du berniukai: vikontas ir herojus Phoenix Falcon. Abu berniukai yra gražūs berniukai su labai iškiliais raumenimis ir tik šortais. Stiprūs, tarkime, vaikinai. Ir jie žygiuoja, aplenkdami koloną.
  Vaikai stengiasi kuo greičiau judėti, o karts nuo karto pradeda bėgioti. Ir tai atrodo kaip angelų armija šviesiomis, mielomis galvomis. Ir jie vis dar neginkluoti, nebent naminės lazdos.
  Bet tada jie įėjo į pušyną . Keli vilkai urzgė, bet Feniksas basa koja sviedė į juos sunkų kūgį ir tiesiogine prasme sulaužė plėšrūno kaukolę.
  Jis pargriuvo, o kiti vilkai pradėjo bėgti. Ir vaikai pradėjo rūšiuoti kūgius ir šakeles.
  Margarita pažymėjo:
  "Pamenu, kartą visas būrys partizanų vaikų surengė rimtą mūšį. Ir vokiečių batalionas pabėgo. O vaikai bėgo paskui juos ir daužė timpais .
  Dominika sutiko:
  - Tmpa, tai mirtina jėga!
  Vaikai kariai, tiesą sakant, pradėjo statyti timpas. Ir padaryti kažką panašaus į lankus.
  Margarita paėmė ir šypsodamasi pažymėjo:
  - Mūsų ginklas bus pats tobuliausias, jei jį nuvarys magija.
  Dominyka čiulbėjo dantimis:
  - Ypač jei pridėsiu!
  Po to, kai vaikai apsiginklavo, abi stiprios burtininkės pasiėmė savo lazdeles.
  Margarita sušuko:
  - Užburiame vieningai!
  Dominika patvirtino:
  - Būtent!
  Abi merginos surinko savo burtų lazdelių energiją ir paleido ją savo kolosalia galia. O tada gražuolės ėmė ir paleido energijos srautus iš nuogų kojų pirštų per vaikų būrelį. Ir tada įvyko stebuklas, ir tūkstančiai fotobliūčių arba, kaip miniatiūrinė supernova, užsiliepsnojo.
  Margarita ir Dominika pradėjo skaityti burtus ir giedoti:
  Mes esame merginos, įeinančios į panteoną,
  Jie prisiekė būti ištikimi Tėvynei...
  Kad orkistų laukia įnirtingas pralaimėjimas,
  Na, o kaip elfai gyvena saulėje !
  
  Nimfina yra su mumis kaip metalas,
  Pagaminta iš bronzos, kuri yra stipresnė už bet kokį plieną...
  Svajojau apversti pasaulius aukštyn kojom,
  Kaip paliko didysis genijus Gralinas!
  
  Mes padarysime Tėvynę vėsesnę,
  Ir mes iškelsime Tėvynę aukščiau žvaigždžių...
  Tegul pasiseka su elfų merginomis ,
  Nors mūsų mažos pėdutės visiškai plikos !
  
  Orkšistas užpuolė mano tėvynę,
  Samurajų troliai ateina iš rytų...
  Aš myliu Solcesą ir Graliną ,
  Ir , tikiu, mes suplėšysime priešą į gabalus !
  
  Elfrog yra su mumis ,
  Kurį solcenizmą , juokais, sukurs...
  Stipriausia iš visų visatoje yra šlovingoji Šeima,
  Tai suteiks mums sąmoningumo ir valios!
  
  Tikiu, kad mes niekada nepasiduosime,
  Tėvynės negalima parklupdyti...
  Draugas Gralinas yra ryški žvaigždė,
  O mūsų mokytojas yra išmintingas genijus Dreninas !
  
  Mes sukursime savo Tėvynę,
  Planetoje dar gražesnė ir švytinti...
  Ir žinote, bus žudikas,
  Tegul suaugusieji ir vaikai linksminasi!
  
  Sudegink Elfrog , nedegink savo širdyje,
  Jūs esate visų elfų kardų globėjas...
  Tikiu, kad greitai pastatysime stiprų rojų,
  Solcesus ateis, šventa misija!
  
  Nepasitikėk Orklerių gauja , draugai,
  Kad ji laimės lengvai ir grėsmingai...
  Mes visi esame viena šeima -
  Ir patikėkite manimi, dar ne vėlu mylėti savo Tėvynę!
  
  Visagalis Viešpats saugo mus visus,
  Iškels septynių spalvų vėliavą virš žemės...
  Ir piktasis plėšrūnas pavirs žaidimu,
  Mes taip pat galime susidoroti su šėtonu!
  
  Aš myliu Didžiąją Tėvynę,
  Visoje visatoje tavęs nėra gražesnio,
  Mes neparduosime Elfijos už rublį,
  Kurkime taiką ir laimę visatoje!
  
  Vardan mūsų Tėvynės, svajonė,
  Didysis elfas prisikels...
  Visa kita yra tik tuštybė
  Ir naujas mesijas bus su mumis!
  
  O Lada, mano visagalis,
  Suteiksite meilę ir ramybę šviesos elfams ...
  Kreipiuosi į tave, prašau,
  O jei reikia, trenk žaibu!
  
  Ælfria , Dangaus Motina,
  Atidavė Solceusą Visatai ...
  Dėl jūsų prisikėlė didysis Dievas,
  Žmonės tikrai neprarado savo skonio!
  
  Atkreipkite dėmesį, elfai yra tokie,
  Elfų dievai yra labai gerbiami...
  Mes esame didieji Tėvynės sūnūs,
  Ir dukros visada laimi pasaulį!
  
  Bičiuliai, turime melstis Tėvynei,
  Perunas, Yarilo ir Elfrogas galingas ...
  Būsime labai stiprūs vyrai,
  Ir mes nupūsime net debesis danguje!
  
  Dabar priešas jau buvo išvytas iš Elfskvos ,
  Labai įskaudinai aplinkosaugininkus ...
  Mes ištikimi Solcezui ir Gralinui ,
  O tankų su ginklais bus daug!
  
  Ne, priešas negalės sutramdyti elfų,
  Kadangi mūsų kariai yra visagaliai...
  Išlaikyti egzaminus, tik penketukai,
  Kad kiekvienas berniukas būtų labai stiprus!
  
  Solcegradas bus šlovingas ,
  Ir mes jį saugosime nuo puolimo...
  Ateis pergalinga riterių rikiuotė,
  Nors kraujas teka nevaldoma srove!
  
  Merginos basos šaltyje,
  Jie bėga, kulnai blyksi...
  Ir jie smogs orkams kumščiais,
  Nebendraujantis Kainas bus suplotas!
  
  Viskas bus gerai, žmonės žino,
  Kosmose atrasime žvaigždynus...
  Juk nuodėmė abejoti narsumu,
  Ir Dievo soste bus žmogus!
  
  Mes greitai prikelsime mirusius su mokslu,
  Galime tapti jaunesni ir gražesni...
  Virš mūsų auksaparnis kerubas,
  Mano gražiajai Elfės mamai!
  Taip merginos dainavo, o visa vaikų armija atsidūrė spindinčiais šarvais ir su stipriais, net šaltais ginklais.
  Po to buvo baigtas berniukų ir mergaičių perginklavimas. Ir jie buvo pasiruošę rimtai kovai.
  Dominika ir Margarita skleidė galios spindulius, kurie paskatino didelio masto transformacijas. O dabar vaikų kariuomenė buvo pasiruošusi.
  Ir taip ji išsiruošė į mūšio žygį.
  Dobrynya labai patenkinta žvilgsniu pažymėjo:
  - Mes vėl laimėsime! Ir tai yra mūsų esmė.
  Vėžlys, kurio dydis prilygsta geram vokiečių tigro tankui, šliaužė į priekį. Ji turėjo deimantinį apvalkalą, tiksliau, putojantį, tarsi padengtą brangakmeniais. Labai mielas gyvūnas.
  Margarita šmaikščiai pažymėjo:
  - Turėdamas tokį kiautą, vėžlys pats rizikuoja tapti ambicingo medžiotojo auka!
  Dominika linktelėjo ir dainavo:
  Skiedros yra geros
  Prieš kulkosvaidį, deja , nieko!
  Tačiau jos daina pasirodė nelabai pagrįsta ir netinkama.
  Vaikai kariai vaikščiojo aplink vėžlį. Vienas iš berniukų norėjo į ją nušauti, bet mergina kareivė uždėjo ranką vaikinui ant peties ir sucypė:
  - Nereikia!
  Kita mergina pastebėjo:
  - Tam ir skirta komanda!
  Tai tikrai kovojantys vaikai, kurie trokšta kovoti.
  Dominika juokdamasi pažymėjo:
  Ir kairėje yra mūsų armija, o dešinėje yra mūsų armija,
  Gerai trenkti man į veidą per daug išgėrus !
  Kariai buvo labai geros nuotaikos . Ir atrodo, kad jie pasiruošę leistis į labai ilgą kelionę. Ir jų nuotaika tikrai neišblės.
  Margarita šypsodamasi pastebėjo:
  - Taip, turiu pasakyti, kad mums vis tiek pasisekė.
  Dominika šypsodamasi paklausė:
  - Kaip pasisekė?
  Partizanė užtikrintai atsakė:
  - Tai, kad Didysis Tėvynės karas truko mažiau nei ketverius metus. Tiesą sakant, vokiečiai savo galingose gynybinėse linijose galėjo priešintis daug ilgiau!
  Mergina aktorė linktelėjo:
  - Sutinku su tuo. Yra net keletas alternatyvių istorijų šia tema. Bet bet kuriuo atveju mes sugebame sukurti stebuklą. Kalbant apie vokiečius, supratę, kad karas jau pralaimėtas, jie visiškai nenorėjo priešintis. Ir todėl jie elgėsi savaip pragmatiškai!
  Margarita pažymėjo:
  - Štai viena nelabai sėkminga transporto priemonė - tai "Tiger", per sunkus ir su prastai apsaugota jungtimi tarp bokštelio ir korpuso. Turite pripažinti, kad šis bakas nėra ypač geras. Per sunkūs ir pasenę, net šarvai nėra racionaliuose šlaituose. O transmisiją statyti atskirai nuo variklio yra didelė klaida.
  Dominika pritariamai linktelėjo.
  - Jūs negalite ginčytis ! Žinoma, tai klaida! Bet kita vertus, tik mirusieji neklysta ir tik jei yra iš kito gyvenimo. Ir aš manau, kad ji yra. Bent jau tau!
  Margarita pritariamai linktelėjo:
  - Taip, pomirtinis gyvenimas tikrai yra ! Ir aš asmeniškai tuo įsitikinau. Ir jei šioje visatoje man lemta žūti, tai kitoje, kažkas tęsis!
  Mergina aktorė linktelėjo:
  - Kaip begalinis kompiuterinis žaidimas su nesuskaičiuojamu skaičiumi skirtingų lygių!
  Partizanų mergina patvirtino:
  - Na taip! Kažkas panašaus, ir tai, turiu pasakyti, yra labai šaunu ! Ir čia galima pasidžiaugti ne kartą ir ne du.
  Herojus berniukas Dobrynya dainavo:
  - Atėjo laikas, laikas, džiaukimės,
  Mano gyvenime...
  Į grožį ir taurę, sėkmės ašmenys.
  Iki, iki, siūbavimo, plunksnos ant šalmų,
  Mes šnabždėsime likimui dar ne kartą!
  Mes šnabždėsime likimui dar ne kartą!
  Aš suplėšysiu priešą! Aš suplėšysiu priešą! Aš suplėšysiu priešą!
  Ir pasigirdo skambus vaikų juokas. Prieš mažąją armiją pasirodė didelis dinozauras . Tiesa, jis neatrodė pernelyg grėsmingas, bet buvo didelis. Ir jo kūnas yra didelis, bet jo galva, atvirkščiai, yra maža, plius ilga uodega. Ir viršuje taip pat yra pirštų pelekai.
  Dominika sušuko:
  - Tai žvėris - puiku !
  Margarita pritariamai linktelėjo:
  - Sunkus gyvūnas! Bet nesijaudink. Jei mes jo neliesime, tai mūsų nelies!
  O partizanė įsakė:
  - Jauni kariai - nešaudykite ir netriukšmaukite!
  Vaikai tapo tylūs. Ir jie bandė vaikščioti basomis kojomis netriukšmuodami.
  Dominika pažymėjo:
  - O jei dinozauras kurčias?
  Margarita nusišypsojo ir norėjo ką nors pasakyti. Staiga pasigirdo riaumojimas ir lūžtančių šakų traškėjimas. Atsirado septynaukščio pastato dydžio gyvūnas didžiule burna, tarsi pailgas kašalotas. Tai tikrai didelis brutas. O ilčių ilgis apie penkis metrus.
  Dinozauras, kuris stovėjo vietoje ir smalsiai žiūrėjo į būrį vaikų, pamatė siaubingą pabaisą ir puolė bėgti. Ir iš tikrųjų jis tarsi buvo paskatintas. Brangiau kovoti su tokiu milžinu kaip šis kardadantis tiranozauras.
  Dominika ir Margarita iškėlė burtų lazdeles. Partizanė mergina iššovė pirmoji. Ir iš jos lazdos galo išskris žudikas pulsaras. Ir jis pataikys pabaisai į burną. Ir jis bus gana apdegęs. Tačiau atsakant pasigirdo dar baisesnis ir kurtinesnis riaumojimas.
  Dominika paėmė jį ir, atsakydama , trenkė iš visų jėgų, veikdama galingai, tarsi daužydama žudikišką krūvą ir čiulbėdama:
  Dinozaurai, galbūt jūs čia, o ne Afrikoje,
  Galbūt pusryčiams kramtote šieną,
  Dinozaurai,...
  Ir mergina nusiuntė savo magijos dalį milžinui. Ir jie paėmė jo ilčių dantis, o kai juos nukentėjo, jie virto gražiais, rausvais pumpurais.
  Dominika dainavo:
  Norėjau pasidaryti lygintuvą
  Staiga pasirodė dramblys...
  Sparnai kaip bitės -
  Gėlės vietoj ausų!
  Margarita pratrūko juoktis ir vėl smogė jai destruktyviu ir griaunančiu pulsaru. Tačiau vaikų kariuomenė pabaisą pradėjo apipilti strėlėmis. Ir jo šarvai pradėjo burbuliuoti .
  Dominyka ėmė ir paleido magiją tiek iš basų kojų, tiek iš lazdelės. Ir čia puikiai pavyko.
  Atrodė, tarsi kažkas stebuklingo būtų jį paėmęs ir pasikrovęs kolosalia griaunančia galia.
  Margarita paėmė jį ir čiulbėdama mirktelėjo safyro akimis:
  - Oho!
  Tiranozauras žlugo, o jo vietoje pasirodė didžiulis ir platus stalas, storai apkrautas maistu. O čia jau buvo taip prabangu ir neregėta, nepakartojama. Ir tokie akinantys skanėstai.
  Dominika dainavo:
  Tai pasirodė skanu
  O aromatas daug saldesnis nei medaus...
  Mes nelaimėsime nuo nulio,
  Ir mūsų gamta klestės!
  Margarita šypsodamasi patvirtino dantimis:
  - Taip, klestės! Ir tai puiku!
  Po to partizanė pridūrė:
  - Ir tu žinai, kaip mesti magiją. Tai , turiu pasakyti, yra nuostabu! Paverskite tokį didelį dydį skaniu skanėstu . Tai ne orkai ar goblinai - su jais lengviau!
  Dominika linktelėjo ir dainavo:
  - Viskas, kas neįmanoma, yra įmanoma, aš tikrai žinau,
  Ir išmokti burti, visai in absentia!
  Ir spirk koją į labai stiprų plieną,
  Ir aštriu drožtuku nupjaukite monstrą!
  Margarita kikeno ir šypsodamasi pažymėjo, kad ji žėri perlais:
  - Taip, tu dainuoji taip jaudinančiai, kad nerasi kaltės! Super!
  Dominika sutiko:
  - Aš esu puikus super - kovotojas, šaunesnis už pasaulį!
  Ir kaip jis ims ir apvers akimis, kad jos tokios safyro ir kaip žvaigždės.
  Vaikus karius viliojo stalas su maistu, o kai kurie pradėjo prie jo artintis ir imti spurgas bei pyragus, pamirkytas šokolade ir įvairiuose kremuose. Dar geriau, pasiimk ledų. Tai yra visiškai nuostabu.
  Margarita papūtė ragą ir suriko:
  - Jums, vaikinai, nereikia per daug valgyti ,
  Nereikia jums visiems veržtis į buržuaziją...
  Ir užsirašyk sau sąsiuvinį,
  Mobilumas vis tiek pravers!
  Dominika su miela šypsena pažymėjo:
  - Taip, tikrai puikiai pavyko!
  Ir ji mirktelėjo rugiagėlių mėlynomis akimis.
  Margarita pažymėjo:
  - Dinozaurų mėsa nėra labai skani, o mėsėdžiams dar mažiau. Bet valgyti arklį...
  Dobrynya riaumojo:
  - Aš neleisiu tau valgyti arklio!
  Ir berniukas-herojus dainavo:
  Sivka-burka, pranašiškas kaurka,
  Stok prieš mane
  Kaip lapas prieš žolę!
  Sivka-burka, pranašiškas kaurka,
  Labai labai reikalinga
  Susitikti!
  Enomausas paėmė jį ir nušoko nuo drakono. Jis labai norėjo išbandyti, į kokį maistą virto dinozauras. Greičiausiai tai kažkas žavaus. O berniukas-princas paėmė pyragą su šokoladu ir įmetė į burną.
  Ir jis pradėjo energingai kramtyti, buvo kreminis ir saldus. Tai taip skanu.
  Vaikai vienbalsiai verkšleno:
  - Na, leisk man pabandyti! Nebūk piktos tetos!
  Margarita nekaltai nusišypsojo:
  - Mano vardas teta? Tai juokinga!
  Ir partizanė sušuko:
  - Aš tau duosiu dešimt minučių pavalgyti! Galite valgyti, bet saikingai!
  Dominika šypsodamasi paklausė:
  -Ar per karą teko badauti?
  Margarita linktelėjo auksinę, pavasarinės kiaulpienės spalvos galvą:
  - Taip, kaip! Ir tai buvo nepaprastai varginanti!
  Mergina pradėjo dainuoti savo aiškiu balsu, kad pabrėžtų situacijos tragiškumą.
  Dainuojant mergina net nušoko nuo drakono. Ir ji pradėjo šokti ant oranžinės žolės basomis kojomis.
  Ir jos balsas buvo toks žaismingas ir švytintis:
  Mes esame komjaunimo nariai, svajonių merginos,
  Apie šios gražios šalies žmonių ateitį...
  Kai esame ištikimi Žemei ir planetai,
  Ir mes laimime šią pavojingą kovą!
  
  Bet koks reikalas ginčijamasi,
  Jaunoje širdyje smarkiai dega ugnis...
  Merginos, čia tiesiog gražu
  Atverkime duris į erdvės platybes!
  
  Kiekvienas, kuris yra vyras, yra milžinas
  Žinau, kad mokslas suteiks jam galios...
  Patikėk manimi, mūsų skambutis visada tas pats,
  Taigi, kad Abelis valdytų, o Kainas yra nelaisvėje!
  
  Noriu, kad sunoktų gausus derlius,
  Kad planeta klestėtų...
  Kad ateitų gražus, nuostabus rojus,
  Ir draugystė buvo stipresnė už metalą!
  
  Mes įveiksime kosmosą,
  Merginos basos bėgioja per balas...
  Virš mūsų auksaparnis kerubas,
  Pūga ir šaltis mūsų neišgąsdins!
  
  Patikėk manimi, mūsų priešai negali mūsų nugalėti,
  Plieniniai nervai ir liepsna širdyje...
  Ir dvasios stiprybė, kaip tu esi lokys,
  Mes pakelsime vėliavą, aš žinau!
  
  Kas myli labiausiai švytinčias merginas,
  Jis gražus ir siela, ir įvaizdžiu...
  Paruoškite galingą kulkosvaidį,
  Nors jūsų priešininkas yra pavojingas!
  
  Žinau, kad tikrai laimėsime,
  Mes amžinai būsime vieningi su savo Tėvyne...
  Juk prieš mus visas žvaigždėtas pasaulis,
  Tegul žmogus tampa stipria būtybe!
  
  Tėvynės šviesa be didingų ribų -
  Virš galvų šauna rubino žvaigždės.
  Rusija pasidengė nemirtinga šlove -
  Galingas herojus, dreimanas, muša!
  
  Šermukšnio rubinas smaragdo lapuose -
  Safyras žėri lauke , rugiagėlė...
  Siunčiu savo mintis tau, Rusija -
  Dvigalvis erelis skrenda su dainomis!
  
  Rasos lašeliuose perlai yra snaigių deimantai,
  Didžiojoje Tėvynėje viskas gerai!
  Žemė riebi, joje gyslos kaip plunksnos,
  Sniego sankasas nunešė gaivus vėjas!
  
  Viename Rusijos regione yra ledo, ruonių,
  IN Draugas , kupranugariai yra dykumos auksas.
  Čia šilta, kai siaučia sniego audros,
  Nes mes saugome Dievą savo širdyse!
  
  Auga arbūzai, melionai ir bananai,
  O vasarą kur nors lenktyniaujate ant pačiūžų...
  Na, kur galima rasti tokių šalių pasaulyje?
  Kur tautos tokios stiprios kumštyje!
  
  Rusijoje išaukštinamas ginklo žygdarbis,
  Jame žmogus yra savo likimo Kūrėjas!
  Mes galime gerai kovoti ,
  Kad į Rusiją neateitų bėdų potvynis!
  
  Mūsų moterys gražios, visi žino
  Ir nėra stipresnių drąsių vyrų!
  Tėvyne, tu esi rojaus įsikūnijimas -
  Vienas suverenus Dievas yra Šeimos Valdovas!
  
  Stačiatikių piktogramos bus patvirtintos,
  Kampanija, kurią kareivis pradeda...
  Mes grįšime namo su turtingu grobiu,
  Nepraleisdami ritmo, lankininkai numuša savo priešus!
  
  Suteikime ramybę ir laimę visai visatai,
  Ir kartu su Dievu prikelsime mirusiuosius!
  Mūsų negendančios Tėvynės šlovei -
  Mes tikrai laimėsime, aš žinau!
  Jos dainas pasiėmė ir Dominika. Ir jie šoko visi kartu, o jų nuogos, įdegusios, stiprios kojos judėjo ir šoko.
  Tada Margarita papūtė ragą:
  - Užgesinkite šviesą! Štai viskas, valgymo laikas baigėsi.
  Vaikai kariai nenoriai paliko stalą. Tiesą sakant, kaip tu gali jo nesuvalgyti ? Kai yra dešimtys skirtingų kremų rūšių. Ir tai nepaprastai skanu. O šių ledų, pyragaičių, pyragų, pyragaičių ir kitų skanių bei apetitą keliančių dalykų kvapai yra tokie jaudinantys ir patrauklūs.
  Dominika lojo :
  - Nepersivalgyk ! Praktikuokite saiką!
  Margarita tviteryje parašė:
  - Žinokite visi, kad žmogus nėra kiaulė! O maitintis reikia labai protingai.
  Didvyriškas berniukas Dobrynya, pats ką tik suvalgęs tuziną pyragų ir išsitepęs įvairiaspalviu kremu, burbtelėjo:
  - Visa tai nuostabu! Bet jūs turite žinoti, kada sustoti. Valgyti yra gerai, bet persivalgyti yra blogai.
  Berniukas princas Oenomausas sutiko:
  - Pagrindinis jūsų priešas yra jūsų skrandis. Bet kai sakoma - atiduok savo vakarienę priešui, tai nereiškia, kad tai reikia suprasti pažodžiui!
  Dobrynya šypsodamasis pastebėjo:
  - Bet po sunkios dienos, mūšių ar treniruočių turėtumėte gerai pavalgyti! Kitaip nebus galios.
  Dominika šypsodamasi linktelėjo ir pasakė:
  - Aš asmeniškai mieliau vakarienei baltymus ištirpinu piene ir geriu. Tai tenkina, o naktį raumenys auga ir nedega. Na, o varškė su žuvimi vakarienei labai sveika. Sportuojančių organizmui reikia baltymų.
  Vaikai kariai buvo kažkaip pastatyti. Ir jie vėl pradėjo žygiuoti į piktosios burtininkės Bastindos pilį. Kraštovaizdis aplinkui ir toliau buvo vešlus. Tačiau kuo toliau maža, jauna kariuomenė, puikuojanti nuogais, dulkėtais kulnais , tuo labiau gamta nyko mūsų akyse.
  Jie artėjo prie žiurkių karalystės, ir tai labai pražūtingi savininkai.
  Siekdami pralinksminti, vaikai kariai pradėjo dainuoti ir energingiau trypti kojomis:
  Elfija žydi kaip krūmas po karaliais,
  Jis yra begalinis ir gražesnis už visatą...
  Pergalė atidarė neribotą sąskaitą,
  Rodnovyje mūsų tikėjimas prisikels !
  
  Tėvynės didybė, patikėkite, yra
  Tegul jos brangioji širdis pakyla aukščiau...
  Taigi, kad visatos laimė slypi
  Turėti Elfiją su tvirtu stogu!
  
  Atkreipkite dėmesį, kad mūsų elfas skrenda į priekį,
  Ir kerta bangas krūtine...
  Bet mes turime, mes eisime atvirkščiai,
  Ir bus kitų, patikėkite, teisėjai!
  
  Mūsų Tėvynė turės puikų pasaulį,
  Kuris dega ryškia šviesa...
  Ir visų pirma Elfrog yra sielos stabas,
  Kuris žiemą paverčia vasara!
  
  Taip, žinau, mums, vaikinams, sunku,
  Bet jūs ištikimai tarnaujate Oenomai ...
  Nukentėjo valtis, sulūžo irklas,
  O kažkur grėsmingai loja žiaurus šuo!
  
  Ne, mes neduosime elfo priešui ,
  Mūsų kardai ašmenimis, patikėkite, aštresni...
  Mes stovėsime ir vėl laimėsime
  Ir nekalbėkite nesąmonių, demonai!
  
  Čia mes susirenkame paradui,
  Visatoje nėra gražesnės šventos šalies...
  Patikėk manimi, mes kartu pasiųsime savo priešus į pragarą,
  Ir mes patys pastatysime rojų, žinote, net!
  
  Niekas negali mūsų sustabdyti
  Mes esame didieji elfų riteriai...
  Tokia galia, nenugalima armija,
  Ir padarykime visą planetą laimingesnę!
  
  Parodykime save pasauliui grožiu,
  Iškelkime septynių spalvų vėliavą virš planetos...
  Ir mes būsime laimingi, patikėkite manimi, visur,
  Juk apdainuojami didvyriški darbai!
  
  Atkreipkite dėmesį, kad elfų ramybė visur yra svarbiausia,
  Ir jis nuolat plėsis...
  Ir žmonės bus laimingi žemėje,
  Nes Tėvynei nėra gėdos!
  
  Kai ateina didysis Solcesas ,
  Mūsų visatoje nebus tamsos...
  Ir jei žmogus ir elfas nėra bailiai,
  Jo likimas yra saulėtekis ir kūryba!
  Tai daina, kuri paliečia sielą! Nuostabi ir nuostabi daina.
  Nors kraštovaizdis aplink gerokai pablogėjo - provėžoti medžiai, susmulkinta žolė, viskas sutrupinta ir padengta žiurkės letenų pėdsakais.
  Margarita pažymėjo:
  - Taip, nesitikėk nieko gero iš šių žiurkių! O aplinkui - nuliai.
  Su tokia švytinčia ir gaivia šypsena Dominika, išdygusi dantis, pasakė:
  - To, žinoma, buvo galima tikėtis! Viskas tapo per daug beprasmiška . Bet ką paimti iš žiurkės - nebent trąšas iš išmatų!
  Ir abi merginos prapliupo juoktis. Po to visas vaikų būrys žingsniavo basomis kojomis. Du kariai berniukai puolė į priekį ir siūbavo kardus kaip vėjo malūnus.
  Taigi pirmąją žiurkę, gero buldogo dydžio, didvyriški berniukai sukapojo iš abiejų pusių. Tai buvo rimta kova.
  Vaikai dar labiau padidino tempą ir tiesiogine to žodžio prasme pradėjo bėgioti. Ir tada priekyje pasirodė didelis būrys žiurkių. Vyriausias iš jų buvo gero jaučio dydžio. Mergina aktorė Dominika jojo į mūšį ant drakono. Ir ji buvo pasirengusi kautis, bet pirmasis jos smūgis iš burtų lazdelės pataikė į vyresnę žiurkę.
  Ir nušvito ir virto dideliu pasirinkto sūrio ratu su skylutėmis. Ir nuo jo sklido toks apetitą žadinantis kvapas, kad žiurkės atitrūko nuo vaikų bataliono puolimo ir užpuolė savo buvusį vadą, kuris tapo toks apetitas, skleidžiantis išskirtinio pelėms skirto delikateso aromatą.
  Tai pasirodė netikėta.
  Margarita pažymėjo:
  - Tavo sugebėjimai auga kiekvieną valandą! Ir tai, turiu pasakyti, yra nepaprastai šaunu !
  Dominika linktelėjo auksine galva:
  - Aš galiu daug! Ir tai yra mano didysis credo! Ir jei aš pradėsiu, niekas manęs nesustabdys.
  O mergina ėmė ir stebuklingu žaibu smogė kitam būriui. Ir įvyko papildomos transformacijos.
  Kelios dešimtys žiurkių tapo dideliais dryžuotais arbūzais, kurie atrodė labai patraukliai.
  Vaikai kariai dainavo chore:
  Melionai, arbūzai, kvietinės bandelės,
  Dosni, klesti žemė...
  Ir sėdi soste Elfiburge -
  Tėvas karalius Oenomai!
  Taigi vaikai-kariai pagaliau susikovė su žiurkėmis ir be pertraukų jas nukapokime. O kariai energingai siūbuoja kardus . Ir merginos pradėjo šaudyti iš lankų. Kai kurie iš jų buvo elfai ir labai įgudę šaudyti. Tai tikrai buvo tikra kova.
  Ir dar keli žiurkių būriai stoja į mūšį. Jie teka kaip gili upė.
  Dominika pažymėjo:
  - Kai kalbame apie ką nors blogo ir blogo, apima jausmas, kad nėra ribų!
  Margarita dainavo šypsodamasi, tačiau tai buvo liūdna:
  Tamsos kariai tikrai stiprūs,
  Blogis valdo pasaulį, nežinodamas skaičiaus...
  Bet jūs esate šėtono sūnūs,
  Nelaužyk Kristaus galios!
  Dobrynya, šokinėdamas nuo drakono, pradėjo kapoti žiurkes. Jis tai darė su dviem kardais iš karto, o dėl greitų berniuko judesių atrodė, kad veikia kavos malūnėlis. Čia ir prasidėjo naikinimas.
  Oenomausas taip pat prisijungė prie mūšio. Berniukas vienai žiurkei pirštais sugriebė už uodegos ir sviedė į kitą, laužydamas kaulus. Tada jis dainavo:
  - Mano didžiulė jėga yra didelė,
  Ir aš niekada nepasiduosiu savo priešams...
  Nuo berniuko kumščio smūgio,
  Piktoji žiurkė skris į gėdą!
  Iš tiesų, berniukas princas rodo, kad yra labai kietas kovotojas mūšyje.
  Dobrynya taip pat yra galingas, raumeningas, nors naudojo berniukiškas kojas ir nepamiršo apie kardus . Ir jis pradėjo demonstruoti išskirtinį prievartos lygį. Kaip viskas buvo sunku ir kruvina.
  Berniukas pasirodė labai agresyvus ir kovingas, kaip ir kiti jaunos kariuomenės kovotojai.
  Ir nuogas berniuko kulnas perveria žiurkių kaukoles.
  berniuko lūpose yra šypsena .
  Dominika naudoja savo magišką galią kitoms transformacijoms. Ir jis be galo aktyvus.
  Karys pašoka ir sukasi aplinkui. Ir dabar iš jos burtų lazdelės vėl skrenda energijos srautas. Ir pataiko į orką.
  Apšiuręs rudasis lokys iš karto virsta šokoladiniu zefyru. Kaip tai puiku ?
  Margarita šypsodamasi paklausė:
  -Gali padaryti chalvą?
  Dominika linktelėjo auksine galva:
  - Žinoma, aš galiu! Ir tai bus nuostabu!
  O mergina paleido magiškus užtaisus ir iš rankų, ir iš nuogų kojų pirštų. Liepsnos smogė orkų būriui. Ir tekėjo visa upė medaus... Medus buvo geltonai oranžinis ir taškytas kaip banglentė.
  Margarita juokdamasi atsakė:
  - Žinai, tai ne visai tai, ko tau reikia!
  Dominika pritariamai linktelėjo.
  - Tiesa, ne visai chalva, bet ir gana saldu!
  Partizanų mergina pažymėjo:
  - Halva prieš karą buvo retenybė. Bet jie valgė medų net okupacijos metais.
  vėl spyrė , šį kartą į žiurkes, ir dainavo:
  Geriausia dovana, žinoma, yra medus,
  Berniukas, žinoma, tai supras...
  Net šiek tiek - arbatinį šaukštelį,
  Tai jau gerai, o ką jau kalbėti apie visą puodą!
  Margarita taip pat spyrė iš pradžių burtų lazdele, o paskui nuogais kojų pirštais ir tęsė:
  Bet mieloji, tai labai keistas dalykas,
  Kiekvienas dalykas arba egzistuoja, arba ne...
  Bet mieloji, aš tiesiog nesuprantu, kas yra paslaptis,
  Jei jis egzistuoja, tada jis iš karto dingo!
  Bet jei suvalgysi, bėdų nebebus!
  Dominika paėmė jį ir apsisuko ant drakono. Jos šypsena tapo tokia grėsminga, o kartu ir džiaugsminga. Mergina savyje pajuto kolosalią jėgą. Ir tada iš jos stebuklingos lazdelės išlindo banga. Ir iš karto pora tūkstančių žiurkių virto gardžiais karbonadais padaže. Ir dar viena burtų lazdelės banga, ir žiurkės virto žuvies patiekalais.
  Be to, jų garnyras buvo prabangus, su bananais, ananasais ir kitais labai skaniais vaisiais. Ir viskas taip nuostabiai skanu ir nuostabu.
  Dominika dainavo:
  Garnyrai nuostabūs
  Merginos žavios...
  Ir šviečia keturi šviesuliai,
  Įmušk orkui į snukį!
  Margarita šmaikščiai pažymėjo:
  - Geras virėjas gamina kotletus iš orkų ir žiurkių, o tuo pačiu ir valgomus!
  Berniukas Dobrynya ėmė ir sviedė goblinui į kaktą sunkiu akmeniu. Jis pervėrė savo kaukolę ir dainavo:
  -Jei tu toks keistuolis ,
  Aš tave spardysiu...
  Na, o jei tu esi kvailys,
  Tada aktyvus planas yra paruoštas!
  . SKYRIUS Nr.11.
  Dominikos Dolfinovos brolis pakeitė vardą. O dabar save vadino labai šauniu - Kaligula. Arba liūdnai pagarsėjusio imperatoriaus garbei, arba imituojant vieno iš asilų vardą animaciniame filme apie Dunno.
  Ir dabar kovojantis berniukas Kaligula Dolphins nusprendė, kad jam reikia eiti ieškoti sesers. Bet kur ieškoti jos dingusio žmogaus?
  Ir berniukas atsivertė vieną garsią magijos knygą. Jis, žinoma, nepasitikėjo visokiais ekstrasensais ir burtininkais.
  Bet kodėl nepabandžius pačiam pereiti į transą. Be to, jo tėvas nėra žmogus ir jis gali turėti savo magiškų sugebėjimų ir visiškai nepaprasto lygio.
  Berniukas Kaligula paėmė delfinus ir atsisėdo ant sofos lotoso pozoje. Ir bandė susikaupti. Jaunasis kino aktorius sukryžiavo kojas ir ištiesino nugarą. Ir taip berniukas pasinėrė į kažką visiškai beprotiško ir spalvingo, bandydamas surasti Dominyką.
  Sunkiai nusakoma teatro spektaklio didybė. Kai ypač kovojo elfai, orkai, goblinai... Kostiumų šou su daugybe įvairių tautybių merginų ir įvairaus nuogumo. Reginys gražus ir įspūdingas savo originalumu, ypač kai merginos basomis kojomis pliuškenasi arba ant karšto smėlio, arba ant sniego pusnys.
  Jie puola smogdami kardais ir ietimis į įvairių formų tankų šarvus. O metaliniai monstrai atsako karštų liepsnosvaidžių čiurkšlėmis. Liepsnos temperatūra žema, o merginos rėkdamos tik šiek tiek apdegusios, rėkia širdį veriančiai. O orkai riaumoja dar garsiau, o jų kaktos trenkia , trenk, trenk - nuo smūgių sutrupėja įvairiaspalviai konfeti.
  O iš viršaus veržiasi papuošti biplanai, už savęs palikdami puošnių traukinių girliandas su įvairiomis grožio kaskadomis.
  Pats beprotiškiausias dalykas, kuris netgi gali numušti stogą nuo vyrių, yra tai, kad fantazijų pasaulis maišomas su tikromis, istorinėmis asmenybėmis, nors ir iš tolimos praeities.
  Stalinas šia proga netikėtai, atsisakydamas bereikalingos paslapties, pastebėjo:
  - Liuftvafė pasiekė pažangiausias aviacijos aukštumas. Net jei ne
  Jei skaičiuotume diskotekas , bombonešis TA-700, galintis gabenti iki penkiasdešimties tonų bombų, padarė rimtą įspūdį.
  Hitleris šmaikštavo:
  - Tačiau " Super Monstras " su 3200 mm kalibro pistoletu, dviem šimtais tonų raketų užtaisų vis dar yra nepralenkiamas karinio meno kūrinys.
  Tada Stalinas pasiūlė tostą:
  - Taigi gerkime iš to, kad burna reikalauja bet kokio meno, išskyrus karinį meną!
  Didysis visų laikų ir tautų lyderis su malonumu skanavo vyną, užantspauduotą prieš Jėzaus Kristaus gimimą, o pasaulio fiureris gėrė sultis iš devyniasdešimties vaisių. Abu diktatoriai monitoriuje pažvelgė į tai, kaip į viršų skriejančios raketos pėdsakas aiškiai kerta dangų. Kaip išgirsti linksmą rusų merginos balsą:
  - Patekimas į orbitą buvo sėkmingas.
  Ir audringi plojimai iš visų tribūnų - viskas! Žmogus pagaliau kosmose, ir tai padarė didžiausių rasių Žemėje atstovai - rusai ir vokiečiai.
  Visas dangus nuo horizonto iki horizonto buvo nudažytas tūkstančiais visų vaivorykštės spalvų fejerverkų ir milijonų atspalvių, kai, atrodė, nakties erdvės rašalu pasklido pasakiškas napalmas. Tuo pačiu metu atskiros liepsnojančios supernovos virto aiškiais užrašais - šūkiais. Kaip: "Tėvynė ir erdvė", "Pirmyn į žvaigždes", "Žemės tautų sąjunga"!
  Tai tikrai tam tikra beprotybė. Tarsi iškilo superkosminis ir fantastiškas spektaklis. Kažkokia alternatyvi istorija, kur nebuvo karo tarp Trečiojo Reicho ir SSRS, ir tai pasirodė labai šaunu . Tačiau dabar tai, švelniai tariant, neatrodo labai gerai.
  Jis turi susirasti savo vyresniąją seserį. Ir tai yra pagrindinė berniuko, kuris jau vaidino serijoje filmų, ir buvo labai gražus ir raumeningas, su plytelėmis primenančiu raumenų reljefu, užduotis.
  O naujasis pavadinimas Kaligula turėjo patraukti daug dėmesio.
  Berniukas tęsė meditaciją. Ir staiga pamačiau merginą, gražią kaip angelas ir garbanotais aukso lapo spalvos plaukais. Ji ištiesė ranką berniukui ir šypsodamasi pasakė:
  - Su jumis turime atlikti keletą svarbių misijų!
  Berniukas Kaligula šypsodamasis paklausė:
  - Ir tada galiu rasti savo seserį, kuri dingo kažkur nežinia?
  Mergina papurtė auksinius plaukus ir užtikrintai atsakė:
  - Taip, tai įmanoma. Tačiau jūsų sesuo dabar įvykdo nelengvą mesiją - išgelbėti visus stipriosios lyties atstovus, virš kurių tvyro sunaikinimo grėsmė. Ir tai taip sunku.
  Caligula Dolphins paklausė:
  - Koks tavo vardas ir kas tu esi?
  Mergina mielai šypsodamasi atsakė:
  - Esu Margarita Koršunova, nacių pakarta partizanė, o dabar prisikėlusi naujame pasaulyje. Ir toks mano likimas - tarnauti gėriui ir gelbėti žmones.
  Aktorius berniukas linktelėjo:
  - Aš tave labai suprantu. Taigi, ar mūsų laukia smagios misijos? Lyg filmuose, bet tikrai?
  Margarita linktelėjo:
  - Taip, tarsi iš tikro! Bet mes turime tokias galimybes, kurių neturėtume bijoti.
  Delfinų Kaligula ir pionierė partizanė Margarita nespėjo aptarti ir priimti pasakiško reginio ir tikrai pateko į naująjį pasaulį, patekę į kovinio transo būseną!
  Margarita pažymėjo:
  - Dabar turime visą kariuomenę. Ir tu supranti, kokia atsakomybė tu ir aš!
  Kaligula užtikrintai atsakė:
  - Žinoma, suprantu! Ir tikiuosi, kad pasirodysiu vertas vadas.
  Ir berniukas pasuko savo aštrų kardą.
  Greitai užkandome ir puolėme kurti kariuomenės. Jie turėjo kuo greičiau vykti į Italiją ir padegti popiežiaus plunksnas.
  Kariuomenė iš Vienos išvyko skambant būgnų plakimui ir grojant dideliems trimitams. Pėstininkai dar nespėjo prisiartinti, o kavalerija spurdėjo aplinkui. Daug raitelių iš įvairių šalių, patekusių į carinę Rusijos imperiją. Taip buvo galima trypti papėdės dešimtimis tūkstančių kanopų. Į priekį veržiasi veržlūs kazokai ir lengva totorių kavalerija. Kitas žingsnis gausiai dekoruoti lenkų bajorų būriai. Na, o elegantiški džentelmenai atrodė tarsi susirinkę į karališkąjį paradą. Be to, kiekvienas nori pranokti kitą savo aprangos puošnumu - nuo šalmo iki diržų. Yra ir šarvuotų kryžiuočių. Šarvai poliruoti iki blizgesio, paauksuoti arba sidabruoti. Yra ir švedų su specialia uniforma, ir suomių. Raitieji janičarai ir spagai, arabų kavalerija.
  Ir daugybė tautų vėliavų ir stiebų nuo pusiaujo iki Arkties vandenyno. O kiek trofėjų ... Tai užkariautos galios.
  Ir čia ateina austrai , o kartu su jais ir vokiečiai. Savanoriai įsitraukėme į žygį. Be to, mintis apiplėšti Italiją yra didžiulė pagunda. Gamta ten dosni, o pinigų daug! Kaip ir kitų gerų dalykų, kuriuos galima surinkti kastuvais.
  Kaligula Tomboy dainavo:
  Mūsų kariuomenė stipri
  Ji saugo pasaulį...
  Na, o jei kils karas,
  Tai ne mūsų pusėje!
  Ir berniukas basa koja trypė į balą. Žinoma, jis dėvėjo tik šortus, nes taip greitai judėjo kovinio transo būsenoje, kad jo drabužiai tik kliudydavo ir plyš.
  Margarita paklausė savo draugo ir bičiulio naikintojo:
  - O gal iš tikrųjų dainuosite? Be to, tai būtent tavo!
  Aktorius berniukas linktelėjo su šypsena, kuri buvo tarsi vilko jauniklis:
  - Kaip manai, aš negaliu?
  Ir delfinų Kaligula pradėjo dainuoti;
  O, pasaulis, tu toks liūdnas,
  Tik ašarų jūra - vandenynas...
  Kur yra vidurdienio astralinis sielos kelias,
  Mirusiųjų kauksmas svajojo patekti į Edeną!
  
  Jame yra širdžių ledas, sušalusios plutos,
  Ir pavydžių aistrų kaitra.
  Koks bejausmis, net kūne jaunas,
  Liūdna lakštingala vaidina gedulą!
  
  Kaip medžio utėlių gleivės, rutinos dvasia,
  Ir kapo sunykimas nuo rūpesčių.
  Bet galime, jei būsime vieningi
  Ištraukite žmones iš liūno!
  
  Išsklaidyk visatos niekšybę,
  Ištrinti keiksmus yra baisus ženklas .
  Negalime pakelti kančios vadelių,
  Tegul velnias virsta dulkėmis!
  
  Planeta greitai nusimes savo grandines,
  Tačiau jis nepaliks orbitos.
  KAM Elkimės vienas su kitu sąžiningai
  Tada žmonės pakils!
  
  Galite pakilti be baimės,
  Nespausti kitų...
  Kad niekšelis neplauktų su riebalais,
  Kad mūsų mama nepasentų!
  
  Mes už tai šiek tiek išgersime,
  Vynas, saldesnis už bičių medų!
  iš tikrųjų būna problemų ,
  Bet atsiskaitymo valanda neatėjo!
  
  Tada mes pastatysime dangišką rojų,
  Visi vaikai džiaugsis amžinai.
  Skrendame kaip strėlė į dangų,
  Šviesios svajonės išsipildymas!
  Daina baigėsi ir kartu kovojanti pora persikėlė iš Italijos Alpių kraštovaizdžio į ...
  Sviediniai sprogo, šaudė daug modernesni ginklai. Štai Port Arturas - legendinis miestas. Būtent jo žlugimas pažymėjo Romanovų dinastijos ir visos autokratijos nuosmukį. Jei ši tvirtovė būtų stovėjusi, nebūtų įvykę tokios plataus masto revoliucijos. Daugiausia jie keldavo nedidelį triukšmą ir padėtų kūjus bei pjautuvus. Tačiau būtent pralaimėjimas čia atvedė į įvykių grandinę, sukėlusią Didžiąją Spalio revoliuciją.
  Ar tai gerai ar blogai? Renginys brangus. Milijonai aukų ir emigrantų, tačiau vėliau šalis gerokai paspartino savo raidą.
  Net ir labai brangiai, Rusijos gyventojų skaičius sumažėjo šimtu milijonų žmonių.
  Kaip sakoma, kraujo nuleidimas išgydė ligonį.
  Tačiau dabar yra galimybė, atgavus Port Artūrą, pasukti istoriją atgal ir sekti unikalia linija. Kai, pavyzdžiui, Romanovai išlaiko valdžią ir net autokratinėje versijoje. Tai, žinoma, mokslinė fantastika, bet įdomi. Taigi, iš tikrųjų, kas laukia Rusijos, jei bus išsaugota carizmo versija?? Stagnacija, ar atvirkščiai, pergalė?? Ar absoliučios monarchijos sistema taps veiksmingesnė už Vakarų demokratijas?Pastaroji jau tapo madinga. Iš tiesų, santykiai tarp XXI amžiaus Rusijos ir Vakarų labai pablogėjo. Po to tapo madinga ieškoti alternatyvų Vakarų parlamentarizmui. Atsirado sąvoka: valdoma demokratija. Tai yra tada, kai formaliai vyksta laisvi rinkimai, tačiau iš tikrųjų jų rezultatai yra nulemti iš anksto. Bet ši valdymo forma yra nestabili, o valdžioje esanti partija, norėdama išlaikyti savo pozicijas, teisės aktais jau riboja demokratiją. Ir tada viskas eina link diktatūros, opozicija jau netenka atstovavimo parlamente.
  Ir tada paleidžiamas represijų ir teroro mechanizmas arba, priešingai, įvyksta revoliucija arba iš viršaus, kaip Gorbačiovo laikais, arba iš apačios, kas taip pat buvo ne kartą.
  Rusijoje autokratijos laikais viskas paprasčiau. Karalius turi absoliučią galią: vykdyti, atleisti, įsakyti. Jis turi aukščiausią teisminę, vykdomąją ir įstatymų leidžiamąją galią. Yra monarcho paskirtų asmenų Valstybės taryba, kuri tik jam pataria, yra valdininkų, kurie vykdo karaliaus valią.
  Valstybės Dūma apribojo absoliutizmo monarchiją, atimdama iš imperatoriaus teisę leisti įstatymus ir iš dalies perimdama biudžeto kontrolę. Bet svarbiausia, kad būtent Dūma tapo įvairių sąmokslų veisimosi vieta ir viperu . Tai yra jo neigiama!
  Bet kokiu atveju net partizanų mergina nebuvo prieš padėti karaliui. Margarita paklausė priekabiautojo Kaligulos:
  - Taigi pasirinkimas aiškus, atakuojame!
  Terminatorius berniukas atsakė:
  - Nėra kito pasirinkimo! Žinoma, puolame!
  Ir prasidėjo pjovimo chaosas. Magiškų sugebėjimų pagalba įsibėgėję šešių šimtų kilometrų per valandą greičiu, cherubų berniukai, beveik nekreipdami dėmesio į sviedinių sprogimus ir kulkosvaidžių šūvius, įsiveržė į priešo gretas. Laimei, oras taip pat nepasisekė, lietus ir tamsa. Kuropatkinas dar nesiuntė žmonių į puolimą. Ir jis atliko artilerijos paruošimą. Priešingai populiariems įsitikinimams, generolas ir buvęs gynybos ministras nebuvo kvailys. Kuropatkinas bandė rūpintis kariais ir kovoti moksliškai. Būtent tai jį nuvylė. Neryžtingumas, lėtumas, noras smogti užtikrintai, veiksmas pagal šabloną - atėmė sėkmę mūšyje su drąsiais japonais. Todėl nereikėjo tikėtis drąsių Suvorovo išpuolių, kad sugautų Port Artūrą kelyje. Deja, Kuropatkinas laimėjo tik todėl, kad po Nogi korpuso mirties japonai, taip pat nekeisdami rikiuotės , pakilo į priekį, puldami kaktomuša. Ir dėl to jie išmušė savo gretas ir atsitraukė.
  Tačiau dabar Kuropatkinas turi ir užgrobtų kriauklių, ir savo.
  Tai reiškia, kad artilerijos apšaudymą galite vykdyti net kelias dienas, skaičiuodami, kas bus, jei japonai suges. Ir tai nepaisant to, kad imperatorius Nikolajus davė kategorišką įsakymą nedelsiant šturmuoti tvirtovę ir baigti karą, kuris buvo pražūtingas iždui.
  Čia, žinoma, Kuropatkinas yra tarp uolos ir kietos vietos. Bet Port Arturas yra galinga tvirtovė, o dabar, kai joje apsigyveno japonai - pabandyk, imk!
  Tačiau delfinų Margarita ir Kaligula, kapodamos kardus ir mėtydamos nuogus kojų pirštus savo vaikų kojomis, bet vikriais kaip sraigto mentės, judėjo palei bastionus, išvalydami juos nuo kareivių. Pirmiausia reikia žinoti dominuojančias aukštumas ir tada bus galima atverti kelią puolantiems kariams.
  Pjaustydamas samurajus Margarita šmaikščiai pastebėjo:
  - Dažniausiai jie kovoja dėl pažangos, bet mes, pasirodo, kovojame dėl regreso!
  Berniukas Kaligula nusijuokė:
  - Norite pasakyti, kad šios tvirtovės atgavimas sustiprins Autokratijos pozicijas?
  Ir jis atliko visą eilę technikų su kardais. Taip buvo nešiojami jo kardai.
  Berniuko basos kojos sudavė smūgius , kurie laužė galvas, sprandą ir kaulus.
  Margarita, laižydama iš lūpų kraują, kuris gausiai išsibarstė nuo greitų smūgių rankomis ir kojomis, patvirtino:
  - Bent jau taip! Juk aišku, kad monarchas, kuris laimi karus, tampa populiarus. Bent jau kurį laiką. Tada pergalė pamirštama, o eilinis žmogus, arba paprasti žmonės, įtraukiami į banalią darbo rutiną. - Mergina partizanė vienu spyriu , vienu metu pargriuvusi šešis japonus, o dvi nuo stipraus stūmimo buvo pramušta jų pačių durtuvu, pridūrė ji. - Galbūt tai tik laikina atgaiva!
  Ir vėl ji pajudino nuogą kulną, įveikdama penkis tekančios saulės šalies karius, įskaitant tris karininkus.
  Basas berniukas su šortais, pjaustantis japonus kaip kopūstą, Kaligula logiškai pastebėjo:
  - Po pergalės Rusijoje prasidės spartus ekonomikos augimas. Tai reiškia, kad žmonės gyvens geriau, o revoliucinės nuotaikos sumažės.
  Jaunasis karys spyrė patranką taip, kad tuzinas samurajų kareivių skrido aukštyn kojomis . Pridūrė berniukas Terminatorius. - Žmonės dažniausiai riaušės iš bado!
  Margarita, iš burnos išspjovusi kaulą iš nupjautos kaukolės, spjovė smogdama trims japonų kareiviams, tik iš dalies sutiko:
  - Iš tikrųjų tai netiesa! Taip, revoliucijas ir riaušes dažniausiai skatina prastėjanti ekonominė padėtis, bet ... Juk dekabristai ėmėsi veiksmų ne dėl savo skurdo.
  Karys berniukas Kaligula, atlikęs drugelio judesį ir nupjovęs keliolika japonų galvų, tada sutiko:
  - Teisingai, ne dėl skurdo! - Jaunasis karys nukirto visą saują šaulių ir pridūrė. - Ne visada naudinga galvoti skrandžiu!
  Margarita pataisė ir toliau žiauriai kapojo, kad japonų galūnės išsibarstė:
  - Tiksliau, galvoti skrandžiu niekada nenaudinga!
  Kaligula čia sutiko, kapodamas samurajus ir išmesdamas jų galvas su šalmais į skirtingas puses ir su dideliu nekantrumu:
  - Tu šimtu procentų teisus! Nėra ko prieštarauti!
  Karys ir tikra partizanė pionierė, o be to, pati ramiausia princesė, gavusi šį titulą už nuopelnus viename iš stebuklingų pasaulių, urzgė:
  - Ir mes pašalinsime riebalus nuo savęs! Tebūnie taip - banzai !
  Be gailesčio ir sustojimo Kaligula, kapodamas kardais ir laužydamas japonus kojomis , net dainavo:
  Ne veltui buvau išsiųstas į Rusiją,
  Atnešk tau malonę!
  Trumpai tariant! Trumpai tariant!
  Trumpai tariant - tylėk!
  Ir po tokių žodžių kraujas bėgo dar smarkiau. Aišku, gaila japonų. Tauta darbšti ir žavinti, bet papuolusi po girnų akmeniu dabar šlifuoja. Tik kas bus - miltai ar miltai, klausimų klausimas!
  Basakojė partizanė Margarita, per sekundę smogusi dešimtis smūgių ir veržliai kopdama, išbarstydama suglamžytus lavonus į kitą bastioną, pareiškė, perkeldama koją kitam samurajui žandikaulyje ir su stebėtinai taikliu aforizmu:
  -Karas yra žemas dalykas, susijęs su kilniomis mintimis!
  Kaligula, aktorius berniukas, kuris judėjo net šiek tiek greičiau už savo merginą ir nuo kurio nuogo liemens su raumenų plytelėmis lietus nuplovė kraują ir kaulų fragmentus, tęsė:
  - Karas alina kūną, bet skatina dvasią!
  Margarita sukūrė salto kaskadą, perkirsdama japonus, ir dainavo frazę iš XX amžiaus aštuntojo dešimtmečio hito:
  - Linksmumas, grakštumas ir plastiškumas! Bendrai , stiprink, energingai padrąsink, kelkis iš lovos ir užsiimk gimnastika!
  Kaligula Dolphins, smūgiu iš raumeningos kojos į kirkšnį, privertė japonų pulkininką skristi oru ir tuoj pat numušti du ant bokšto stovėjusius kulkosvaidžius. Mechaniniai monstrai, spjaudantys šviną, iš inercijos, krisdami, muša savuosius , šienauja gretas. Terminatoriaus berniukas nusilenkė:
  - Atsiprašau, siauraakis , bet aš norėjau būti pirmas! Ir ne tik norėjau, bet ir padarysiu!
  Margarita, šokdama basa koja JAV pagamintais kulkosvaidžiais nuversdama kitą bokštą, logiškai pastebėjo:
  - Būti pirmam nėra blogai, bet jie neturėtų virti rutuliukų iš užpakalio!
  Berniukas-aktorius Kaligula, plikais pirštais svaidydamas sviedinį, sprogus sprogstamasis šimozas išsklaidė samurajų, sakė:
  - Tas, kuris verda rutuliukus dieną ir naktį, nesileis suvalgytas gyvas!
  Margarita kikeno ir pašokusi trenkėsi basa koja į kulkosvaidžio bokšto metalą. Nerūdijantis plienas spyruokliuoja atgal, o japonų karininkai skrenda aukštyn kojomis, slenka batais. Tiesą sakant, jie atrodė kaip vabzdžiai.
  Margarita taip pat kalbėjo čia:
  - Valkata netgi gali apsiauti "baulį" su kulnu!
  Chuliganas Kaligula, taip pat šuolio metu išmušęs ginklą ir privertęs visus išskristi, pastebėjo:
  - "Batai" neauk batų tam, kas neturi proto nublizginti batų!
  Margarita atsakė vėl apsisukdama ir iškirsdama visą būrį japonų. Terminatoriaus mergina ir čia sužibėjo:
  - Kaip bebūtų keista, viršūnėje yra daug sąžiningų žmonių, tačiau tarp jų yra nedaug tokių, kurie karjeros augime gali apsieiti be apgaulingo gudrumo!
  Kaligula sukosi kaip suvyniota viršūnė, numušdama ir nukirsdama japonus, ir pagrįstai patikino:
  - Politikas žaidžia sąžiningai taip dažnai, kaip šachtininkas baltu chalatu nusileidžia į kasyklą, o motyvas tas pats: išgauti subsidijas, kad nuplauti suteptą reputaciją!
  Margarita atsakė krauju iš plaukų:
  -Politikas, jis gyvenime melagis, o darbais veidmainis, bet mirtis teisinga net ir su šiuo nesąžiningu!
  Terminatoriaus berniukas sudaužė japonišką ginklą, sulaužydamas kaulus dviem dešimčiai Tekančios saulės imperijos karių ir atsakė:
  - Mirtis yra sąžininga tuo, kad ji visada ateina, tačiau ji savavališkai pasirenka apsilankymo laiką!
  Port Arturas yra didelis miestas, kuriame yra daug gynybinių linijų. Taigi, deja ir laimei, kovotojai turi pakankamai laiko kautis.
  Berniukas kovotojas Kaligula, kapodamas kovotojus kardais, net basa koja svaidydamas naikinimo žirnį, suplėšydamas samurajų, dainavo:
  - Kaip aš nesistengiau, kaip nesistengiau! Nesvarbu, ar kas nors ten kovojo!
  Margarita, nukirsdama dar vieną būrį kareivių, žuvusių nuo žaibiškai žaibuojančios partizanės smūgių, pastebėjo:
  - Ir tam tikru mastu mes patys prašome kovoti. Juk prisipažink, Kaligula, ar norėjai į Port Artūrą?
  Jaunasis terminatorius nuoširdžiai pasakė:
  - Natūralu! Tai buvo mano aistringiausias troškimas.
  Mergaitė partizanė Margarita, vėl nukirsdama japonus kaip skutimosi peiliuką, kikeno:
  - Na taip! Išgelbėk Rusiją nuo labiausiai įžeidžiančio pralaimėjimo per visą tūkstantmetę mūsų šalies karų istoriją!
  Berniukas Kaligula pora sūpuoklių nukirto dvi dešimtis japonų, pataisė savo partnerį:
  - Įžeidžiamiausias pralaimėjimas, ko gero, buvo per pirmąjį karą su Čečėnija.
  Margarita tam pritardama linktelėjo, net pagreitindama pjaustymo procesą:
  - Be jokios abejonės! Priešininkas, kuriam pralaimėjome, yra per silpnas! Tos Čečėnijos buvo tiek daug, ir net pusė jų kovojo už mus.
  Kaligula nusijuokė, bandydamas aplenkti savo partnerį naikinimo procese:
  - Kaip Moska loja ant dramblio!
  Margarita tai protingai pastebėjo, vėl nukratydama nuo savo plaukų kaulą ir kruvinus sniego spalvos trupinius su aukso sklaida, toliau naikindama drąsius japonus, kurie nenorėjo pasiduoti, vis intensyviau rankomis ir kojomis:
  - Kai kariuomenė ir žmonės nenori kariauti, tada tokių stebuklų būna. Ir pirmame Čečėnijos kare, ir Rusijos ir Japonijos kare.
  Delfinų Kaligula, naikindama samurajus, priversta sutikti:
  - Tu teisus! Rusijos žmonės, deja, nenori kovoti su japonais. - Ir jaunasis kovotojas, palikęs visą samurajų kuopą nukirstomis galvomis, pridūrė:
  - Bet mūsų asmenyje atsirado stebuklingas veiksnys, leisiantis laimėti nepopuliarų karą. Net simboliška, kad kare be karaliaus galvoje cherubinai padeda!
  Margarita, spjaudydama kraują iš lūpų ir plikomis padais mėtydama nuodingas adatas, mirtinai perverdama japoną, pastebėjo:
  - Ir vis dėlto trečias įsikišimas iš mūsų pusės būtinas!
  Berniukas Kaligula, palikęs dar vieną skeveldrų eilę lavonų, neabejodamas, vis dėlto paklausė:
  -Ar tu tuo tikras?
  Jaunasis karys, užbaigęs japonų naikinimą Port Artūre, atsidusęs patvirtino:
  - Jūroje Togas per stiprus. O koks vadas, o tiksliau jūrų laivyno vadas Roždestvenskis, deja, per daug žinoma. Vaikai tikriausiai dar geriau išmano jūrines strategijas!
  Kaligula, be gailesčio rėžianti samurajų, yra priversta sutikti su tuo, kas akivaizdu :
  - Žinoma, su tokiu žmogumi kaip Roždestvenskis, net gavus septynis papildomus Argentinoje pastatytus kovinius kreiserius ir suremontavus pirmosios Ramiojo vandenyno eskadrilės laivus, iškeltus iš dugno, pergalės tikėtis negalima. Ypač jei prisimenate, kad Cušimoje kovojo penkiasdešimt vienas rusų laivas, o nuskandintas tik vienas japonų minininkas!
  Margarita, susijaudinusi, sulaužė ginklo vamzdį ir dar keturių japonų kardo siūbavimu bei dar trijų aštria adata pridūrė:
  - Taip pat svarbu, kad drąsų admirolo eskadrilę prieš atvykstant į bazę gali sulaikyti nepagaunamas ir mėsėdis Togas . Šiuo atžvilgiu Roždestvenskio laivyno padėtis yra labai sunki.
  Kaligula, vikriomis kaip beždžionės kojomis paleidžiamas kitas sviedinys, žudęs japonus kaip mina, šmaikštavo:
  Kaip švedas prie Poltavos,
  Roždestvenskis pateko į bėdą...
  Jis atrodo drąsus
  Tiesą sakant, yra atvirkščiai!
  Mergina partizanė, toliau dvigubindama priešą ir palikdama lavonų masę, logiškai ir apskaičiuojant pažymėjo:
  - Jei nenugalėsite Japonijos jūroje, tada užsispyrę samurajus kovos ilgai, o Rusijos karūnos iždas jau tuščias, o žmonės yra ant krašto. Turime greitai užbaigti mūšį skambia pergale. Priešingu atveju įvyks revoliucija ir galbūt nereikalingas ir netgi žalingas Rusijai parlamentas!
  Kaligula, aktorius-berniukas, alkūne trenkė japonų generolą ir privertė jį skristi į aukštumas, o tuo pačiu pargriovė tris kaukuotus vaikinus , nesėkmingai bandančius dislokuoti primityvų bombos paleidimo įrenginį. Terminatoriaus berniukas pasakė:
  - Jei užteks laiko, kur jie eis?
  Margarita, susmulkinusi japoną į skeveldrą ir kruviną netvarką, pastebimai sunerimo:
  - Čia yra problema. Dabar taip judame iš forto į fortą. O jūra?
  Tomboy Kaligula nusijuokė ir paleido iš akių kibirkštį, kuri pataikė į amunicijos sandėlį. Nugriaudėjo sprogimas, kuris išmetė į orą visą batalioną japonų karių.
  Aktorius berniukas sušuko per riaumojimą:
  - Nieko ypatingo! Turėdami savo duomenis, gerai plaukiame, kardais nepaskęsime. Jis plauks iš mūšio laivo į mūšio laivą, išvalydamas denius!
  Margarita, kurios kardai tarsi aštrus skustuvas nukirto daugybę drąsių, bet beprasmiškai mirštančių karių, atsakydama nusišypsojo dar ryškesniais aštriais dantimis:
  - Tikrai esi minties milžinas!
  Caligula of the Dolphins, rėždamas japonus tarsi kompiuterinį žaidimą, sąžiningai atsakė:
  - Jei imsime mąstymo greitį, tai iš tikrųjų neturime lygių !
  Terminatoriaus mergina su tuo sutiko ir, kad būtų įtikinama, ji perėjo visą samurajų batalioną.
  Ir ji paliko kruviną pėdsaką su plikų, iškaltų merginos pėdų pėdsakais.
  Tuo pačiu ji pareiškė:
  - Ir kūnų greitis, kuris yra daug reikšmingesnis!
  Kartu ir skubant tokiu greičiu reikia mokėti išlaikyti pusiausvyrą ir neapvirsti. Kaligulai chuliganui daugiau ar mažiau pavyksta. Apskritai, kalbant teoriškai, autokratija be konstitucijos Rusijoje neturėtų egzistuoti amžinai. Vakarų šalių su savo parlamentais pavyzdys per daug užkrečiamas. Jau nekalbant apie tai, kad oligarchai nori įgyvendinti savo valdžią ne tik ekonominiu, bet ir politiniu aspektu. Kol kas jie daugiau ar mažiau draugauja su autokratija, o tikėtina pergalė Ramiajame vandenyne ir vėlesnė plėtra į Kiniją šią draugystę sustiprins ilgam. Beje, Rusijos ir Japonijos karas taip pat labai svarbus ilgalaikėje perspektyvoje. Geltonosios Rusijos sukūrimas ir ne tik Mandžiūrijos, bet ir kitų Kinijos regionų įtraukimas gali lemti galutinį Dangaus imperijos padalijimą. Tai reiškia , kad XXI amžiuje galingas Kinijos kolosas, kuris pretenduoja į supervalstybę ir pasaulinę hegemoniją, negalės egzistuoti kaip valstybė.
  Ir greičiausiai be Spalio revoliucijos pasaulinės kolonijinės sistemos žlugimas neįvyks. Pasaulis bus racionalesnis ir saugesnis nei dvidešimt pirmame amžiuje, kai mažoje planetoje yra daugiau nei du šimtai valstybių. Vietoje to iškils kelios imperijos, galbūt net rusiškoji taps galingiausia ar bent jau plačiausia.
  Ne taip sunku numatyti, kas nutiks pergalės prieš Japoniją atveju. Greičiausiai Vokietija, kuriai Rusijos kariuomenė taps dideliu autoritetu, nerizikuos paskelbti karo Rusijai. Bet galbūt jis norės karo viename fronte, smogdamas Belgijai ir Prancūzijai.
  Tačiau caras Nikolajus yra toks, kad gali pulti , kaip atsitiko tikrojoje istorijoje, į užnugarį. Na, bent jau tam, kad agresyvūs vokiečiai per daug nesustiprėtų.
  Tada vėl Pirmasis pasaulinis karas. Rusija gali turėti Kinijos divizijas ir galingą Ramiojo vandenyno laivyną priekyje, o tai bus pliusas, bet ... Realioje istorijoje Japonija kovėsi Antantės pusėje, ta pačia alternatyva gali pasirodyti Tekančios saulės žemė. keršto troškimas. Ir tada mes gausime antrą frontą rytuose. Ir tai nėra labai puiku .
  Be to, negalima tikėtis reikšmingo Rusijos kariuomenės sustiprėjimo, palyginti su Tikra istorija. Nors, žinoma, spartus ekonomikos atsigavimas galėtų prasidėti anksčiau, ne 1909 m., o 1906 m., ir būti dar staigesnis. Juk Rusijos pergalė galėtų sustiprinti tiek užsienio, tiek šalies investuotojų tikėjimą valdančiu režimu, o kapitalo antplūdis būtų didesnis nei iš tikrųjų.
  Tai savo ruožtu padidins kariuomenės finansavimą. Nebent, žinoma, caro valdžia nepasirodytų pernelyg pasitikinti savimi. Kai ypač atrodo, kad visus nugalėsime ir išverssime į asfaltą. Iš esmės Pirmojo pasaulinio karo baigtis šiuo atveju nėra visiškai akivaizdi. O gal tada, kad viskas gerai išsispręstų, teks įsikišti ir ketvirtą kartą.
  Nors iš principo neatmetama galimybė, kad Pirmojo pasaulinio karo apskritai nebus. Šiuo atveju ... Jau dabar sunku pasakyti, kaip vystysis tolimesni įvykiai. Kiek laiko valdys caras Nikolajus II ir kas jį pakeis? Tsarevičius Aleksejus abejoja, jis gali nesulaukti pilnametystės. Brolis Michailas ir jo vaikai? Galimi ir šis, ir kiti variantai.
  Kiek gali gyventi Nikolajus II? Romanovų tarpe nebuvo ilgaamžių, bet apskritai mažai gėręs ir nerūkantis caras galėjo gyventi gana ilgai. Ir nors jam buvo priskiriamas švelnumas ir širdies gerumas, jis nebuvo liberalas. Taigi mažai tikėtina, kad imperatorius suteiks konstituciją be ypatingo spaudimo. Tačiau Viešpaties keliai nesuvokiami. Viskas gali atsitikti taip, kaip mažiausiai tikėtasi. Ir vilkas virsta ėriuku, o ėriukas - vilku!
  O dabar jie išoriškai tokie gražūs ir mieli vaikai - berniukas ir mergaitė, gana švelnaus amžiaus, tvarkantys fortą po forto ir bastioną po bastiono. Štai, pavyzdžiui, pagrindinis kalnas paprastu pavadinimu Vysoka. Iš čia matosi visas uostas su remontuojamais pirmosios Ramiojo vandenyno eskadrilės rusų laivais, kitos aikštės ir prieigos prie miesto.
  Margarita, užtikrintai pjaustanti daugybę ir kraujuojančių japonų, įsako:
  - Na, ar mes irgi išvalysime?
  Berniukas kovotojas Kaligula, baigdamas paskutinį samurajų kardais, sarkastiškai atsakė:
  - Žinoma, mes išvalysime ir vėl išvalysime!
  O į aukštumas pora puolė naikintuvo greičiu. Turime paskubėti. Kovo mėnesį naktys nėra tokios ilgos, o dieną, net ir jų greičiu, vargu ar pavyks visiškai išvengti daugybės muškietų, tai yra šautuvų ir, svarbiausia, kulkosvaidžių, smūgių. .
  Gerai, kad nėra automatų. Ir kažkaip ramiau. Kylanti saulė neskuba išsklaidyti tamsos nuo lietaus ir viską užpildančio pieniško rūko.
  Ryte šąla, o ledo pluta traška po suragėjusiomis terminatoriaus vaikinų kojomis, kurie net ir norėdami neapsiautų batų - plyštų. O jų kojos - irgi ne prastesni ginklai nei judriausios rankos. Ledo pluta traška, bet visiškai netrukdo skristi į viršų ir ten tęsti naikinimą, įskaitant vienuolikos colių pabūklų aptarnavimą.
  Kokia nauda iš tokių bagažinių? Bet jūs negalite pataikyti į tokius taikinius kaip jie dideliais ginklais, bet labai lengva išvalyti apsaugas. Margarita, vienu patefonu įmetusi į bedugnę keliolika japonų, jie krisdami siaubingai kaukė, pasakė:
  - Taigi akistata vyksta šauniai ...
  Terminatorius Kaligula nusijuokė, įmetė į bedugnę tuziną drąsių japonų karių ir su pasimėgavimu pasakė:
  - Net nuobodu darosi...
  Margarita pamojavo, nukirsta galva į savo partnerį:
  - Viskas gerai. Tai dar efektyviau. O gal norėtumėte dvikovos su burtininkais?
  supergalias jis dabar turi, kramtė geležies pupeles kaip gyvatė ir atsakė:
  - Neatsisakyčiau , bet dvidešimtajame amžiuje mažai šansų jiems užkliūti !
  Margarita, kapodama dar dešimtį japonų dėl suplėšytos mėsos, kikeno:
  - Bet žiūrėk, nindzė!
  Iš tiesų, dvi dešimtys kaukėtų kovotojų juodais chalatais puolė pulti karį. Ir jie yra ginkluoti kardais, po du kiekvienoje rankoje. Žmonėms nindzės judėjo gerai. Nuo ankstyvos vaikystės buvo galima pajusti nepaprastą pasiruošimą ir žiaurią treniruotę. Bet iš tikrųjų, ką galima prieštarauti cherubams? Greičių skirtumas tarp nemirtingųjų, magijos pagalba pripumpuotų vaikų ir žmonių yra per didelis. O nindzės, nors ir gerai išmokyti kovotojai, vis tiek yra žmonės.
  Margarita greitu vėjo malūnu nukirto du iš karto, o trečiąjį taip sukrovė plika, mergaitiška, elegantiška, bet mirtina koja į kirkšnį, kad šis nuskriejo daugiau nei penkiasdešimt metrų ir nuplėšė nuo bokšto vėliavos stiebą. Margarita atsimušė į ją svaidytas žvaigždes ir, toliau judėdama, nukirto dar tris, o ketvirtąjį nužudė, pirštais mesdama tris durklus. Nindzė pabėgo nuo dviejų, tačiau trečioji, skridusi nutrūkusia trajektorija, nusileido tiesiai į širdį.
  Į mūšį įsitraukė ir berniukiškas Kaligula. Jis perpjovė purpuriniais apvadais nindzę per pusę ir surengė dar greitesnę ataką, kuri nuvertė kaukėtų vyrų, bandančių pulti jo poras, galvas.
  Juodieji nematomi vyrai nepasidavė, tačiau buvo per lėti, palyginti su juos užpuolusiu berniuku ir cherubu. Jie iš viso neturėjo galimybės.
  Margarita, nenumaldomai judėdama greitą vaiduoklį, net dainavo:
  Šeolą eisi kaip šlapias lietus! Kiti angelai mums tarnauja, o tu eisi į karstą su Drakula!
  Nindzė nukrito, susiskaldė į gabalus, po skeltuve aptaškydama kraują kaip prinokę arbūzai. Ir jie nenustojo pulti. Bet ... Mūšyje krito visi dvidešimt trys puikūs kovotojai. Po to nuostabi pora perėjo prie ginklų pribaigti išgyvenusius tarnus...
  Rūkas jau buvo pradėjęs sklaidytis, o Saulė ėmė šviesti stipriau. Ir drąsūs kariai perėjo į kitą gynybos liniją. Puolimas dar nebuvo prasidėjęs, ir mes turėjome kovoti patys. Tačiau kovotojai dar nejautė rimto nuovargio, o tiesiog norėjo valgyti. Na, ir vėl pradėjome valgyti žalią arklieną. Na, žmonių juk nėra.
  Berniukas terminatorius Kaligula, basa koja mėtydamas adatą ir perdūręs ja kelis japonus, prabilo:
  - Sunkiausia vergovė yra būti skrandžio vergu - šeimininkas negailestingas, nepaisant tuštumos ar pilnatvės!
  Margarita su tuo sutiko ir toliau kapojo samurajus, kurie vis dar šliaužė kaip nesuskaičiuojami skėriai, skverbiasi bangomis. Tarp japonų buvo labai jaunų vaikinų, kokių šešiolikos ar septyniolikos metų, ir buvo taip nemalonu juos žudyti. Matyt, Tekančios saulės šalies valdžia karybai iškraipė visus savo rezervus. Bet Kuropatkinas, kurį visi spjaudė ir spjaudė, vis tiek rūpinosi kareiviais ir prarado daug mažiau nei japonai. Ir už tai jam turėtų būti suteiktas kreditas. Ir pamažu japonų daliniai geriau kovojo, o iš europinės Rusijos dalies atvyko šviežios, gerai parengtos pajėgos. Įskaitant sargybos pulkus.
  Partizanė manė, kad kažkas panašaus nutiko Antrajame pasauliniame kare. Įspūdingi vokiečiai žengė į priekį ir pasiekė sėkmės, kol jų elitiniai vienetai buvo visiškai arba beveik visiškai išmušti. Po to jiems nepavyko sulaikyti Raudonosios armijos.
  Tiesa, reikia pasakyti, kad išmušti buvo ir Raudonosios armijos kadrų daliniai. Ir tai iš tikrųjų pasirodė esąs problema.
  Margarita puolė į kovą su žodžiais:
  - Dievas tavęs neišduos, kiaulė tavęs nesuės, o piktieji drakonai bus suimti!
  . SKYRIUS Nr.12.
  Į Drakonų akademiją Dominika grįžo tik kuriam laikui. Ji vėl greitai išmoko kelias dešimtis burtų ir sudėtingų žodžių.
  Tada trys merginos: elfas, hobitas ir patelė trolis žaidė su ja mėtydami stebuklingus akmenis aukščiau.
  Dominika juos nugalėjo. O patys akmenys labai ryškiai švytėjo ir mirgėjo, kaip rasos lašai keturių šviesulių spinduliuose.
  Po to mergaitės būrėjos padovanojo jai po du žiedus su akmenimis iš kiekvienos pėdos, kad karys sustiprintų savo kerus vardan didelio tikslo: išgelbėti stipriąją lytį.
  Dabar beveik visi aktorės merginos basų kojų pirštai, išskyrus mažąjį pirštą, turėjo stebuklingus žiedus. Ir ji tapo dar galingesnė magijoje nei buvo anksčiau. Tiesą sakant, tai mergina, galinti sugriauti miestą ir pastatyti rūmus.
  Ir taip ji greitai išmoko dar šimtą burtų ir, užuot pailsėjusi, atsisėdo ant kailinio kilimėlio. Ji pasinėrė į lotoso padėtį, ir beveik iš karto jos psichinė esmė ir siela bei dvigubas kūnas atsidūrė paralelinėje visatoje kartu su kovojančia komanda, nors ir išoriškai jauna.
  Vaikų armija, vadovaujama kovotojų ketverto, toliau kovojo su žiurkių miniomis piktosios burtininkės Bastindos šalyje.
  Pirmosios mėsėdžių graužikų grupės žuvo arba patyrė transformacijas.
  Tada atsirado laukai, kuriuose dirbo nelaimingi vergai vaikai. Juos stebėjo stambūs padoraus šerno dydžio žiurkių prižiūrėtojai. Jie letenose laikė botagas ir plakė pusnuogius berniukus ir mergaites.
  Dominika pasipiktino:
  - Kaip blogai, kai kenčia vaikai!
  Ir iš pykčio ji iš karto paleido kelis žaibus į žiurkes, ir jos virto didelėmis, šokoladu aplipusiomis močiutėmis.
  Vaikai vergai iš nuostabos klykė, o paskui puolė prie tokio apetitą keliančio ir kvapniai kvepiančio maisto. Ir nuplėškime nuo jo gabalus.
  Dominika vėl mostelėjo burtų lazdele ir vėl padarė transformacijas, paversdama niekšiškas žiurkes gardžiais patiekalais, gurkšnodama:
  Vaikai, tai žvaigždės danguje,
  Pievose auga gėlės...
  Bus džiaugsmo planetoje,
  Gražios svajonės žydės!
  Margarita, kuri taip pat dalyvavo transformacijose, logiškai pažymėjo:
  - Tavyje yra didžiulė vidinė šiluma ir gerumas!
  Staiga, kaip dėklas, pasirodė didžiulė į dinozaurą panaši žiurkė. Ji atvėrė burną ir kažką kurtinančio sušuko.
  Abi merginos - burtininkės, kaip į ją paleis žaibus ir pulsarus, ir iš burtų lazdelių, ir iš žiedų ant basų kojų. Ir sujungtas energijos srautas pataikė į didžiulį, dvidešimt penkių metrų aukščio monstrą. Jis pargriuvo ir tuoj pat apsisuko ir pamatė daugybę įvairių, gausių ir įvairių patiekalų ant ilgo stalo. O čia, be kita ko, buvo auksinės vyno taurės su įvairiausiais ledais.
  Vergai vaikai pradėjo mesti darbą visame perimetre ir pulti nekenčiamas žiurkes, kapoti jas pjautuvais, kapliais ir kitais žemės ūkio objektais.
  Ir juose buvo tiek daug pykčio. Sukilėliai berniukai net pradėjo entuziastingai dainuoti;
  Kas vergijos tamsoje , paimk kardą į rankas,
  Ir netoleruokite pažemintos gėdos...
  Tavo priešas nestatys pamato ant kraujo,
  Paskirsite jam nelaimingą nuosprendį!
  
  Berniuką muša piktas botagas,
  Budelis jį kankina pikta žiurke...
  Bet piktasis kankintojas pavirs lavonu,
  Negirdėk daugiau merginų verkiančių!
  
  Nebūk vergas, pažemintas dulkėse,
  Greitai pakelk galvą...
  Ir tolumoje bus elfinizmas,
  Aš myliu Solntsus ir Spartak!
  
  Tegul visatoje būna šviesus pasaulis,
  Kuriame žmonėms laimė išliks amžinai...
  Ir vaikai ten linksmins puotą,
  Ta karalystė ne iš kraujo, iš kumščių!
  
  Tikime, kad visoje visatoje bus rojus,
  Mes įvaldysime erdvę...
  Apie tai, karys berniuk, išdrįsk,
  Kad čia nebūtų košmaro ir piktos gėdos!
  
  Taip, mes vergai, dejuojame sukaustę priespaudoje,
  O degantis botagas plaka mums į šonkaulius...
  Bet aš tikiu, kad mes nužudysime visas žiurkes orkas,
  Nes sukilėlių vadas labai šaunus!
  
  Šią valandą visi berniukai maištavo,
  Merginos taip pat su jomis dėl to paties ...
  Ir aš tikiu, kad jie suteiks solcenizmą,
  Mes nusimesime nekenčiamą jungą!
  
  Tada, žinai, nuskambės pergalės ragas,
  Ir vaikai žydės šlovėje ...
  Permainos laukia mūsų laimės,
  Egzaminai, viskas išlaikyta puikiais balais!
  
  Tikiu, kad pasieksime tokį stebuklą,
  Kad ten bus tikras šviesos rojus...
  Bent jau kažkur ragana yra niekšiškas Judas,
  Kas varo berniukus į tvartą!
  
  Mums, vergams, požemyje nėra vietos,
  Mes galime išvaryti velnius iš plyšių...
  Vardan rojaus, kuris yra Viešpaties šventas,
  Visiems laisviems džiaugsmingiems žmonėms!
  
  Tebūnie taika visame požeminiame pasaulyje,
  Tebūnie laimė ir šventa saulė ...
  Mes šaudom į priešus kaip šaudykloje,
  Taigi, kad tik aukštyn ir nė sekundės žemyn!
  
  Taip, patikėk manimi, mūsų galia neišdžius,
  Ji bus dangaus kelias į visatą...
  sukilėlių kariuomenė garsiai lotos ,
  Nuskandinti priešiškas žiurkes!
  
  Štai koks džiaugsmingas, laimingas,
  Aplinkui žolė auga kaip rožės...
  Mūsų vaikinų komanda
  Išvaizda tikrai yra kalnų erelio!
  
  Pergalė bus tikra,
  Tikiu, kad statykime, nuoširdžiai esame Edenas...
  Visa laimė, džiaugsmas bet kurioje planetoje,
  Ir jūs esate ne raudonplaukis , o gerbiamas ponas!
  Tai iš tikrųjų yra pabudusių vergų, kurie gniuždo žiurkes ir orkus, himnas.
  Tuo tarpu Dominika ir Margarita ant drakonų, prieš armiją, atskrenda į pilį.
  Dvi burtininkės, greitos ir putojančios burtų lazdelėmis ir žiedais su talismanais ant basų kojų. Su kuria jie atlieka pasakiškas transformacijas. Ir nėra nieko blogo, kad dabar jas bando pulti kitos pavojingesnės sparnuotos žiurkės.
  Graužikų aviacija nėra pokštas. Tačiau merginos jas smogė savo magiškomis galiomis ir burti. O vietoj monstrų atsiranda cukraus vata. Toks saldus ir kvapnus.
  Be to, kai kurios sparnuotos beždžionės virsta braškėmis. Kuris yra toks subrendęs ir mirga nuo rubinų ir topazo.
  Ir dar keletas beždžionių su sparnais tapo balionais.
  Oenomai ir Dobrynya taip pat stojo į mūšį prieš drakonus. Jie pradėjo pjaustyti savo kolegas kardais, o tai yra gana paprasta ir nesudėtinga. Na, ir patys drakonai, kai ima ir liepsnoja ugnimi. O sparnuočius apdegins be jokio gailesčio ir abejonių.
  Oenomausas pažymėjo, nukirsdamas priešą:
  - Tai, matai, bus labai juokinga ir šaunu!
  Dobrynya šypsodamasis pažymėjo:
  - Taip, to negalima nusakyti žodžiais!
  Ir herojus berniukas paleido labai aštrią ir mirtiną adatą į priešą. Jis pataikė žiurkei tiesiai į akį ir susidūrė su kitu graužiku. Čia ir prasidėjo chaosas.
  Oenomausas dainavo:
  Žiurkės labai šaunios
  Jie gali nugraužti net ąžuolą...
  Tavo smegenis sunku pamatyti,
  Ir vingiai yra kaip siūlas!
  Dobrynya sutiko su tuo:
  - Taip, žiurkės graužia visokius bjaurius dalykus!
  Margarita mirktelėjo. Ji prisiminė, kaip buvo pagautas partizanų berniukas Andreika. Ir jis buvo uždarytas į šaltą rūsį, pilną žiurkių. Ir graužikai apkandžiojo berniuko basas kojas, sustingusias nuo šalčio. Andreika visą naktį kovojo su žiurkėmis ir nemiegojo. O ryte jį nuvežė tardyti, ir pirmiausia berniuko A kojų žaizdas pabarstė druska . Tai buvo labai skausminga, ir Andreika pradėjo rėkti . Ir jie taip pat apiplėšė jį spygliuota viela.
  Bet partizanas berniukas nuo skausmo šoko prarado sąmonę, bet nieko nesakė.
  Margarita sugebėjo suorganizuoti Andreikos pabėgimą. Ir tai buvo jos žygdarbis. Berniukas sugebėjo nugalėti skausmą ir išvykti sužalotomis, sukandžiotomis kojomis. Ir už tai šlovė jam.
  Partizanė mušė žiurkes ir su dideliu entuziazmu dainavo:
  Mano ginklas yra kaip vyresnio brolio
  Šaudo labai tiksliai, tiksliai...
  Juk merginos žarnyne kulkosvaidis,
  Nors kartais gyvenimas yra kaip narvas!
  
  Aš esu mergina, kuri nėra stipresnė
  Vilkas ir tigras viename bandyme...
  Bet žodis nėra žvirblis,
  Kai esu su savo mylimuoju, tikiu, kartu!
  
  Aš jau paėmiau kurį leidimą,
  Iranas šturmavo kalnus...
  Ji užkariavo daugybę skirtingų šalių,
  Ne, aš negaliu ramiai sėdėti prie sofos!
  
  Jūs tikriausiai to nesuprasite,
  Ką reiškia kovoti su fanatikais...
  Užsirašyk į savo sąsiuvinį,
  Ir išmok padoriai kovoti, vaikine!
  
  Nėra mano tėvynės, patikėk, drąsiau,
  Ji spindi kaip ryškus rubinas...
  Nors yra milijonai velnių šakelių,
  Mes vis tiek pasieksime vietą danguje!
  
  Tegul Viešpats mane apsaugo
  didysis riteris, Visagalis...
  Mergaitė turi galingą kūną,
  Ji tikslia salve numuša vyšnią!
  
  Niekas negali manęs nugalėti
  Aš esu mergina, kurios vardas legionai!
  Meška taip pat lenkia mano kojas,
  O klevai greitai tau duos aukso!
  
  Šaltis, bėgioti basomis per sniegą,
  Sniego pusnys, žinote, negąsdinkite merginos...
  Apsikirpsiu savo priešui dailiai,
  Jie atpažįsta mane kaip kurtą!
  
  Gimiau anksti pavasarį,
  Tokia raudona, tarsi reklamjuostė...
  Charakteris labai kurtas , dailus,
  Ir mano širdyje dega karšta liepsna!
  
  Taip, gražesnės merginos nerasi,
  Ji visiems suteiks meilės gausiai...
  net neatrodo dvidešimties ,
  Bet ji net labai stipriai muša !
  
  
  Todėl nusilenk mergaitei,
  Ir pabučiuoti jos basas kojas...
  Riteris lėks aukštyn kaip strėlė,
  Mums nebus sunku išspręsti problemą!
  Partizanė labai sielingai dainavo. Visos skraidančios žiurkės pasikeitė. Kai kurie cukraus vatoje, kiti spragėsiuose, kai kurie avižiniuose dribsniuose ar muilo burbuluose. Ir kai kurie herojai berniukai buvo trivialiai nulaužti iki mirties arba drakonai juos sudegino ugnimi. Tai iš tikrųjų buvo bandelės ir gražių, mėsingų kotletų kepsniai.
  Dobrynya paėmė ir pirštais paleido adatą, kuri pervėrė sparnuotąjį tarakoną, prismeigdama jį prie akmeninės sienos. Ir pasirodė taip šaunu ir šaunu.
  Tarakonas staiga nušvito ir jo vietoje atsirado įspūdingas deimantų karoliai.
  Dobrynya dainavo:
  Ir kai pamačiau štangą,
  Ai, ai , ai!
  Berniukai bėgo už savo pinigus,
  Nesnausk!
  Berniukas Enomai atsakė:
  - Oho! Kaip gerai pasirodė. Tai perlas.
  Dobrynya niurzgėjo ir riaumojo:
  - Mes galime viską, ponai, mes jau seniai sėjome, kur?
  Dominika sušnibždėjo atsakydama, o taip pat tuziną sparnuotų tarakonų, kurie išskrenda iš grėsmingo pilies bokšto, pavertė ištisais brangakmenių žvaigždynais. Ir kaip ji nuostabiai žiba ir mirga, kaip varvekliai ant keturių šviestuvų, skleidžiančių saulės spindulius.
  Margarita nusijuokusi pažymėjo:
  - Tikiu, kad gėris nugali blogį!
  Enomai šypsodamasis pažymėjo:
  - Gėris ir blogis yra santykinės sąvokos. Štai žiurkė, ji taip pat gyva, ir mes ją susmulkiname!
  Dobrynya pastebėjo:
  - O augalai? Tos pačios daržovės ir vaisiai taip pat yra gyvi, ir jie taip pat valgomi, ir gaila!
  Dominika tviteryje parašė:
  - Taip atsitinka, taip atsitinka,
  Kiekvienas iš karto suryja kitą !
  Mergina aktorė su riaumojimu paėmė ir paleido magiją iš basų kojų. Ir bokštas su žiurkės kaukole buvo transformuotas. Jis tapo paauksuotas, o viršuje rubinais žėrėjo rožė.
  Margarita šmaikščiai pastebėjo, apnuogindama dantis ir siųsdama žudančius ir niokojančius spindulius iš nuogų kojų pirštų. Ir magija suveikė. Ir sumušė žudantis ir destruktyvus, kuris tuoj pat virto kūrybinga ir klestinčia.
  Iš pilies vėl pasipylė orkai ir goblinai . Ir jie lipo tikra minia . Kai kurie gauruoti lokiai buvo su plieniniais šarvais. O tai labai blizgūs šarvai, su ietimis ir kirviais.
  Dominika agresyviai pastebėjo, iškirsdama dantis:
  - Dabar tai jau įkopusi šiurpi minia . Na, ar sutiksime juos su kažkuo mirtinu?
  Margarita piktybiškai šypsodamasi pažymėjo:
  - Taip, žinoma, mes galime tai padaryti!
  O burtininkės merginos ėmė ir paleido savo stebuklingus pulsarus į orkus ir goblinus.
  Berniukas Dobrynya pažymėjo:
  - Tai nėra blogai, bet turime suteikti vaikams kariams galimybę kovoti .
  Ir iš tiesų tūkstančiai maištininkų vaikų bėgo į pilį iš skirtingų pusių. Daugelis jų, ypač berniukai, buvo su grandinėmis. Kai kurie vaikinai dirbo, statydami paminklus ir skulptūras raganai Bastindai . Kai kurios statulos išaugo iki šimto metrų aukščio, o virš jų iškilo tik milžiniška pilis.
  Du stipriausi, nors ir ne patys didžiausi berniukai, Vikontas ir Feniksas, kovojo prieš kitus, numušdami graužikus.
  Orkai savo ruožtu taip pat pradėjo šaudyti iš lankų. Tačiau burtininkės jas stipriai smogė. Jei buvo gana lengva nužudyti žiurkes, nors jos buvo storos ir didelės, tai turėjo įtakos jų mobilumui. Tada orkai bus stipresni kovotojai, o goblinai - tiesiog milžinai.
  Phoenix pažymėjo:
  - Kovojau su Kartau . Taigi jo kovotojai buvo judresni!
  Vikontas kovotojas dainavo:
  Aš siaubingai myliu karą
  Kovoja kaip gaidys...
  Ir kovoje rankomis,
  Aš kovoju už du monstrus!
  Feniksas šypsodamasis pažymėjo:
  - Taip, tiesą sakant, tai puiku ! Bet mes įpratę žudyti monstrus tūkstančiais.
  Taigi herojai berniukai nužudė gobliną. O likusieji monstrai jau buvo iš dalies paversti įvairaus maisto ir saldumynų. Tačiau vienas iš goblinų gamino tokius ledus iš smaragdo išdrožtoje vyno taurėje.
  O ant viršaus - krūvos įvairiaspalvių ledų, šokolado gabaliukų, cukruotų vaisių, braškių, pistacijų ir panašiai, labai džiugina.
  Vaikai kariai rėks iš džiaugsmo. Taip, tikrai gavosi nepaprastai skanu ir užburia akis.
  Mergina burtininkė Margarita, paleidusi dar vieną naikinimo ir naikinimo bangą, padarė agresyvų carte blanche, kad bjaurųjį paverstų patraukliu , ir paskelbė:
  - Tam tikra prasme magija yra geriau nei natūralus procesas, tiesa?
  Dominika sutiko:
  - Taip, be jokios abejonės, kuriame kažką gražaus ir skanaus. Bet kodėl čia tūkstančiai vergų, ir jie visi yra vaikai, o suaugusiųjų nematyti?
  Margarita šypsodamasi atsakė:
  - Vietinės magijos įtaka. Tai gana stiprus. Ir iš tiesų, pasirodo, kad šiame pasaulyje yra tik maži vaikai. Tačiau nesijaudinkite, vien vietinis oras nepavers jūsų maža mergaite.
  Dominika nustebusi paklausė:
  - Ir kodėl?
  Partizanė mergina atsakė:
  - Ir apie kopūsto galvą!
  Piktųjų orkų ir goblinų puolimas ėmė silpti. Kai kuriuos iš jų nužudė vaikai kariai, o daugumą pakeitė stipri gražios poros magija. Tai tikrai magija, užtemdanti lazdelę, kurią turėjo Dunno.
  Dominika saldžiai šypsodamasi pažymėjo:
  Atėjo atsiskaitymo metas,
  Pataikėme orkui į akį...
  Atsakydamas jis tapo kaip pyragas,
  Ir jis paprašė danties!
  Ir tikrai, viduje Įvairūs skanūs patiekalai paverčiami orkais ir goblinais.
  Ir vaikai kariai tuo džiaugiasi. O žiurkės išnaikinamos be problemų . Tačiau nuo jų smūgių vėl pradėjo pasirodyti skanūs patiekalai. Ir kitų skanių ir neįtikėtinų dalykų.
  Ir žiurkės greitai paverčiamos kažkuo naudingu ir galimu valgyti.
  Partizanė Margarita sušuko:
  - Gal dabar eisime į pačią pilį!?
  Mergina aktorė pastebėjo:
  "Ir mūsų ten gali laukti pasala". Tačiau mes tam pasiruošę!
  Margarita nusišypsojo ir atsakė:
  - Esu pradininkas, vadinasi, visada pasiruošęs!
  Dabar į pilį įsiveržė vergai vaikai. Jų basos kojos trypė ant juodo marmuro. Viduje jie kovojo su orkais, goblinais ir žiurkėmis. Ir sukapojo juos taip, lyg vietoj kardų būtų turėję pjaustytuvus. Čia ir prasidėjo pjovimas.
  Vaikinai ypač įnirtingai kovojo kardais. O merginos mieliau šaudė lankais. Laimei, Margarita galėjo paversti pjautuvus ir kaplius tikrais lankais. Ir jie iššauna ištisus būrius strėlių, perveria žiurkes.
  Dominika šmaikščiai pažymėjo:
  - Aštrios žudiko kelio strėlės, būkite ramūs, mano vaikai.
  Staiga iš bokšto išskrido pati ragana Bastinda. Ji atrodė kaip maždaug trisdešimt penkerių metų moteris ir sukasi kaip viršutinė. Jos plaukai juodi, garbanoti, o pati pirštinėmis apmautose rankose laiko dvi burtų lazdeles.
  Ragana skrido motociklu, o ant kojų buvo batai su spygliuočiais.
  Bastinda paėmė jį ir suriko:
  - Aš gerbiu stipriuosius
  O aš įžeidžiau silpnuosius...
  Aš esu didelis blogis
  O kaip tu, basas?
  Dominika tviteryje parašė:
  Mano įstatymas paprastas
  Aš nugaliu tuos, kurie yra blogi...
  Kas silpnas, aš padėsiu
  Aš negaliu to padaryti kitaip!
  Bastinda paėmė iš burtų lazdelių, tarsi pulsarais smogtų Dominykai. Taigi ji sušvilpė atsakydama. O pulsarai tuoj pat virto pyragais ir užkrito ant merginos-aktorės, kruopščiai ją ištepdami.
  Reaguodama į tai, Dominika, įniršusi, paleido didžiulį pulsarą iš lazdelės ir nuogų kojų pirštų.
  Jis praskriejo, bet Bastinda sugebėjo pabėgti ir pilyje ją ištiko iškrova. Jis beveik akimirksniu užsidegė ir pradėjo transformuotis. O vietoje grėsmingos pilies iškilo prabangiausi rūmai - visiškai ir iškart.
  Bastinda pažvelgė į jį, sumirksėjo akimis ir pabėgo. Tiksliau, skristi. O už jos liko ugninga uodega.
  Dominika ir Margarita atskubėjo paskui ją. Abi burtininkės akivaizdžiai atsiliko greičiu.
  Vis dėlto skraidantis motociklas yra daug greitesnis už drakonus.
  Merginos burtininkės pradėjo šaudyti į Bastindą . Tačiau retkarčiais ji išsisukdavo arba gindavosi. Be to, motociklas labai greitai padidino atstumą, magiškai iškeldamas jį iš šaudymo zonos.
  Dominika pažymėjo:
  - Ji prarado savo šalį, pavaldinius ir valdžią. Taigi, mums to dabar tikrai nereikia!
  Margarita pažymėjo:
  "Jei ji pavogė ir atėmė geltonosios žiurkės artefaktą, mūsų pergalė bus bevertė!
  Mergina aktorė, plėšdama nuogų, įdegusių kojų pirštus, užtikrintai pareiškė:
  - Bet tūkstančiai vaikų įgijo laisvę! Tai irgi ko nors verta!
  Partizanė sutiko:
  - Teisingai! Nenuostabu, kad dirbome.
  Iš tiesų, žiurkės galiausiai buvo transformuotos ir nužudytos, kaip ir orkai bei goblinai. Taip iškovota didžiulė pergalė.
  Daugybė tūkstančių vaikų - berniukų ir mergaičių - susirinko aikštėje ir skandavo, trypdami basomis kojomis:
  - Šlovė herojams! Šlovė išvaduotojams! Žemyn su vergove!
  Tai buvo didžiausia pergalė žiurkių šalyje. Ir čia yra tiek daug pasakiškų ir erdvių dalykų.
  Pirma prabilo Margarita. Ji, šokdama , imdavo ir dainuodavo, o jos daina buvo merginos partizanų daina:
  Mes, skurdo vaikai ir vasaros glamonės,
  Gimė lūšnoje per lietų...
  Tegul merginos svajonė dainuojama,
  Kada vėl eisime į karštą kovą!
  
  Elfxik atsidūriau atsitiktinai,
  Ir mano Tėvynė, Šventoji Rusija...
  Su mano likimu, visiškai nepaprastu,
  Kovoju už tėvynės laimę ir meilę!
  
  Ir nėra gražesnės Rusijos Tėvynės,
  Ar tu už kovok su tuo ir nebijok...
  Ir visatoje nėra laimingesnės šalies,
  Tu esi visatos šviesos fakelas, Rus'!
  
  Aš eisiu per ugnį ir vandenį dėl tavęs,
  Pionieriai įpratę laimėti...
  Mes visada būsime malonūs žmonėms,
  Nes kariuomenės jėgos beribės!
  
  Eikime į puolimą už Tėvynę,
  Galingo, įnirtingo šurmulio šauksmu...
  Hitleris atsipirks iki galo,
  Mes išvarysime nacius iš kiemo!
  
  Mano tėvynė pilna didvyrių,
  O Stalinas yra didis milžinas...
  Pionieriai žygiuoja rikiuotėje,
  Visagalė šeima, mūsų Viešpatie, o viena!
  
  Vardan šviesos ir gero gyvenimo,
  Kovosime drąsiai, vaikai...
  Juk karta gyvens komunizmo sąlygomis,
  Patikėkite, vilties iš mūsų negalima atimti!
  
  Mes mylime savo Tėvynę, vaikinai,
  Norime iškelti tave virš debesų...
  Fašizmas sulauks stipraus atpildo,
  Iš pionierių, narsių erelių!
  
  Mes tai pasieksime, tikiu, greitai laimėsime,
  Nors fašizmas yra klastingas ir žiaurus...
  Seneliai mumis didžiuosis,
  Ir Svarogas nuves jus į mūšį!
  
  Mūsų narsios Tėvynės šlovei,
  Pats visagalis Viešpats pakilo ant kryžiaus...
  Mes nesigailėsime savo gyvenimo dėl Rusijos,
  Tegul iš dangaus pasigirsta garsus balsas!
  
  Kovok už mūsų Tėvynės šlovę,
  Ištikimi kovotojai ją myli...
  Jūs esate vilkų jaunikliai, o ne bailūs kiškiai,
  Net riteriai labai didžiuojasi!
  
  galime paimti mėnulį iš saugyklos,
  Pagauk lydeką, didelį šamą...
  Didysis Leninas pakilo už laisvę,
  Mes suteiksime pastatui gyvybės!
  
  Šeimos vardu statykite piramides,
  Ir laivai, kurie išardys dangaus skliautą...
  Ir Hitleris , juokaudamas, nužudė kovotojus ,
  Visagalis mirė ir prisikėlė už mus!
  
  Tu brangi, išdykusi Lada,
  Didysis Baltasis Dievas gimė tavęs...
  Ir mes turime drąsiai kovoti už tave,
  Tepadeda Visagalis gyventi amžinai!
  
  Mylėk, gerbk Dievą Jėzų,
  Jis yra rusas, su mumis amžinai...
  Atėjo laikas meistriškai išsiuvinėti ornamentą,
  Tegul metai būna pilni džiaugsmo amžinai!
  
  Mano šventosios Rusijos didybė,
  Galintis nugalėti priešus ...
  Nors moterys šaukė iš baimės,
  Mes galime sulaužyti drakoną!
  
  Šventosios Tėvynės šlovei, patikėk manimi,
  Rusijos Dievo Kristaus vardu...
  Greitai pastatysime dideles bažnyčias,
  Eikime iki pat pabaigos!
  
  Meilė, patikėk manimi, nemoka nereikalingų žodžių,
  Jame nebematyti nereikalingo nuobodulio...
  Tegul Kainas žūva požemyje,
  Ir Abelis vėl dainuos savo dainą!
  
  Čia mes stuktelėjome po Berlyną su bugle,
  Trimitas skamba kaip varpas...
  Geriau būk karys labai kuklus,
  Nupūsk naciams galvą kirviu!
  
  Šeima prisikels, patikėk manimi, greitai mirusieji,
  Baltasis Dievas duos jums kiekvieną meilę
  Ir mes labai aiškiai nusprendėme,
  Kokia bus ryškių pokyčių amžinybė!
  entuziastingai dainavo ir šoko pionierė , trypdama basomis kojomis . O kiti vaikai, buvę vergai, dainavo ir šoko, bandydami pakilti, tiksliau - pašokti aukščiau.
  Dobrynya, būdamas stiprus berniukas , paėmė akmenį ir metė jį aukščiau. Jis skrido aukštyn ir sprogo, kaip fejerverkai išsibarstę į tūkstančius įvairiaspalvių skeveldrų.
  Berniukas vikontas sušuko:
  - Tai tikrai fantastiška!
  Dobrynya tam prieštaravo, mesdama akmenį dar kartą, o Margarita trenkė į jį žaibu, todėl jis išsisklaidė į daugybę įvairiaspalvių ir akinančiai putojančių skeveldrų:
  - Ne! Tai tokia realybė. Ir nėra nieko aukščiau už šią realybę!
  Herojus berniukas Feniksas įnirtingai trypčiodamas basomis kojomis, kad žolė pradėjo rūkyti, šaukė:
  - Mūsų lokomotyvas skris pirmyn - sustoja komunoje!
  Neturime kito kelio - galingo šautuvo!
  O šalia esanti mergina irgi tiesiog šokins aukštyn ir žemyn.
  Jų nuotaika buvo teigiama, o džiaugsmas - pačiame įkarštyje.
  Dominika taip pat nusprendė šiek tiek pademonstruoti savo sąmojį.
  Ir iškrapštykime ištisus srautus jūsų puikių, gerai praktikuojamų aforizmų;
  Vergas gali tapti laisvas, kvailys gali tapti protingas, vargšas gali tapti turtingas, bet jei turi asilo užsispyrimą, visada būsi asilas!
  Vargšas ne tas, kuris neturi pinigų, o tas, kurio galva pilna pjuvenų!
  Nesiekite būti karaliumi, jei neturite proto!
  Net šachas bus išprotėjęs kaip asilas!
  Karalius, žinoma, yra liūtas, bet ne be lapės išradingumo, o liūtai yra nulupti!
  Neurkite, verčiau tylėkite, jei dar nesate liūto vietoje, o lapė nedavė kostiumo!
  Politikas yra kaip lapė Krylovo pasakėčioje, bet nebūk varna kaip rinkėjas!
  Jei esate kaip kelmas, tada jie pašalins drožles nuo jūsų iki šaknų!
  Kad šalis nebūtų pakinkta ant jungo, ji turi būti stipri, kaip jautis!
  Aviacija reikalinga, kad šalis skristų!
  Politikas pasiruošęs žadėti mėnulį, tik nelįsti į kanalizaciją!
  Kas neišgėrė savo sveikatos, tas amžinai jaunas!
  Ąžuoliniai argumentai veikia ant kelmo!
  Politikas noriai nuims nuo tavęs drožles, jei esi kelmas!
  Tačiau žmogus turi vieną pranašumą prieš beždžiones: kartais jis yra bent šiek tiek tikras lapė!
  Politikas turi liūto ambicijų, lapės gudrumo, tačiau jo metodai yra visiškai gudrūs!
  Jei politikas yra per daug lapė, tada jis tampa visišku kiaule!
  Politikas su lapės gudrumu ir vilko gniaužtu iš rinkėjų padarys kebabą!
  O sėkmė reikalauja pastangų, tik sunkiu žirgo darbu galima nusimesti paklusnumo apykaklę!
  Tikėkite sėkme, jei pergudrausite visus!
  Politikas gali pergudrauti net lapę, bet negali amžinai apgaudinėti laiko!
  Rinkėjas dažnai kaip bitė lekia į politiko medaus pasisakymą, bet dažnai jam pačiam įgelta!
  Politikas ryja rinkėjus kaip pitonas triušius, traukia muses kaip degtinė ir saldus Velcro!
  Vilkas negali gyventi be mėsos, o politikas - be apgaulės!
  Greičiausias arklys paklus gerai išmanančiam!
  Politikui lengviau apversti save, nei pažadėti ką nors, ką galima padaryti!
  Už ką balsuosite, rezultatą pagerbsite tylos minute!
  Būkite bent šiek tiek išradinga lapė, jei nenorite tapti nulaužtu asilu!
  Nepasitikėk politikais, rinkėjams jie tėra švitrinis popierius, nuplėšiantis nuo ąžuolų drožles!
  Kas nėra visiškas kvailys, centą pavers svariu centu!
  Giminaičių politikoje nėra, bet atsiras norinčių pasidalinti tuo, ką turi broliai!
  Gyvenime yra daug bjaurių dalykų, bet blogiausia, kai gyvenimas baigiasi!
  Jei nori priartėti prie Dievo, prikalk savo sieloje esančią beždžionę prie kryžiaus!
  Žmogus atsirado jei ne iš beždžionės, tai bet kuriuo atveju nustojo būti beždžione!
  Jei turite beždžionės protą, tada lapė jus praris kaip plėšrus boa suvaržymas!
  Nieko nėra begalinio, išskyrus laiką, kurio reikia, kol politikai ištesės tai, ką pažada!
  Jei daug losite , verkšlensite kaip sumuštas šuo!
  Nepasitikėk tuo, kas garsiai kalba, ir raudona ugnis gali tave sudeginti!
  Net Dievas negali nuginčyti moters ir pakelti beždžionės į žmogiškosios kultūros lygį!
  Be meilės nėra šypsenos, nebent tai būtų grobuoniška politiko šypsena!
  Per ilgai išbuvęs debesyse, besparnis politikas nuskrenda į kanalizaciją!
  Maža siela visada turi milžino ambicijas!
  Maža siela turi milžinišką pasipūtimą!
  Politikas - vagis, kuris pats rašo įstatymus, o šalį laiko zonos teritorija!
  Politikas turi septynis penktadienius per savaitę, bet kai reikia ištesėti pažadą , ateina žydų šeštadienis!
  Vienybė yra gerai, kol ji nesusiporuoja su politiku!
  Politikas yra toks padaras, kuris nori iš tavęs padaryti avį, naudodamasis sviniškais metodais!
  Švelnūs politikų metodai rinkėjus paverčia kotletais!
  Valdant kiaulių valdovui, gyvenimas niekada nėra riebus!
  Padaryti kiaulių prezidentą yra per riebu!
  Jei nori tapti prezidentu, išnaudok savo šansus!
  Valdovas, kuris rinkėjus laiko avimis, yra tipiška kiaulė!
  Dieve, tai ne tik visagalybė, bet ir noras eiti ant kryžiaus dėl savo artimo!
  Ilgą laiką soste sėdintis valdovas priverčia valstybę smukti!
  Jaunas vadas - kaip šviežias arklys, senas - kaip kumelė su sulaužytomis kanopomis!
  Pats Šėtonas, siekdamas dieviškų aukštumų, yra politikas!
  Politikas yra Dievas tik vienu dalyku - sugalvodamas pasiteisinimus, kodėl jo rinkiminiai pažadai taip velniškai žlugo!
  Politikas, kaip ir alus, geras tik šaltas ir ant stalo!
  Politikas mielas savo kalbomis, bet kartaus poskonis nuo jų visai nepanašus į alų!
  Vienintelis kartas, kai tiesa išeina iš politiko lūpų, yra tada, kai jis neteisingai interpretuoja save!
  Politikas, norėdamas tapti bent kiek Dievišku, nukryžiuoja rinkėją iki galo !
  Net meškos jėgos neišgelbės jūsų, jei jūsų protas yra kaladė!
  Lapė yra toks gyvūnas, kad nuo liūto nuims tris odas!
  Politikas stipriausias, kai jo rinkėjas silpnas protu!
  Štai kodėl politikas išeina su medumi, kad rinkėjas visai nespjautų!
  Tas, kurio galvoje pjuvenos, gaus stipriai muštą lazda!
  Ąžuolas - medžių karalius, ąžuolo galva bet kokį kelmą paverčia tema!
  Ąžuolas atsparus puvimui, ąžuolo galva pilna dulkių!
  Jei esi kelmas, tai bent tau kuolas ant galvos !
  Tai, kas nežinoma, yra baisu, bet žinoma, kartais tiesiog gąsdina!
  Žinios sukuria pasitikėjimą net tada, kai sunku, nežinojimas , pasimetimas, net kai lengva!
  Bailys yra ne tas, kuris bijo, bet tas, kuris tingi ugdyti drąsą!
  Baimė yra silpnumas, drąsa yra stiprybė, bet saugokitės kvailumo savyje !
  Kas leidžiasi vedamas už nosies, rizikuoja pasiklysti tarp trijų pušų!
  Begalinis kvailumas verčia tave vaikščioti ratu, o tavo išradingumas panaikinamas!
  Nesvarbu, jei pienas ant jūsų lūpų neišdžiūvo, dar blogiau, jei jūsų širdyse yra bejausmingumas!
  Pasenusi išmaldos duona, karčioji atgailos druska!
  Medus iš politiko lūpų traukia tuos, kurių lūpos nenudžiūvo pieno!
  Politikas nėra įstatymų vagis, jis yra vagis, kuris leidžia įstatymus!
  Politikas žada saldų gyvenimą, lieja iš lūpų medų, bet letenos lipnios, kaip musės!
  Iškalbinga politikė lipa į rinkėjo piniginę!
  Kodėl tyla auksinė, nes už ją mokama!
  Kas yra didžiausias dalykas pasaulyje? Kalnas politiko pažadų!
  Politikas nori pinigų ir valdžios, bet ką pasiruošęs suplėšyti į gabalus!
  Politikas - tai visų pirma lapė, ne visada ryškios išvaizdos, bet visada vizginanti uodegą!
  Politikas mielai užpildo jūsų piniginę tiesiog tuščiais pažadais!
  Politikas yra sąžiningas tik dėl vieno, kai sako - mes, nes jis nebeturi savojo aš!
  Kas yra daugiau nei atomai visatoje? Politikų veidai ir kaukės!
  Tai, ką politikas daro labiausiai noriai, yra rinkėjų kišenės!
  Politikas turi septynis penktadienius per savaitę, bet klausytis rinkėjų visada yra laisva diena!
  Kas atėjo pirmas? Politikai, nes jie sukūrė chaosą!
  Netikėkite gaidžių politikų šaunumu, jie visada dainuoja kažkieno, lapės, balsu!
  Jei politikas lieja žodžius kaip lakštingala, vadinasi, lapė padarė jo fonogramą!
  Labiau tikėtina, kad vėžys nušvilps ant kalno, nei politikas ištesės savo pažadą neparaudęs!
  Politikas panašus į naktinę fėją, tik dieną dažniausiai išplėšia klientus!
  Kuo politikas panašus į šunį? Kai jis daug lūžta, jis tikrai yra prijaukintas ir turi šeimininką!
  Tie, už kuriuos balsuoja širdimi, dažnai atsiduria rinkėjų kepenyse!
  Politikas kaip degtinė, rinkėjas kepenimis pajus, kad jos apdegintos!
  Politikė išsuka tavo smegenis kaip degtinę, tik kitaip nei ji, pilna nuosėdų!
  Politikas mėgsta kurti miglą turėdamas skaidrų tikslą - praturtėti!
  Politikas turi daug pažadų, bet dar daugiau pasiteisinimų, jei jų nesilaikoma!
  Politikas - lapė, bet dažniau pilkos spalvos!
  Politikas nuo ąžuolų šalina drožles ir kaip kiaulė nuverčia giles!
  Jei politikas plepus kaip pjūklas, tai tikrai iš rinkėjo kelmą padarys!
  Politikas mėgsta kalbėti apie Dievą, nes jis pats yra šėtonas!
  Politikas yra gudrus kaip velnias, bet angelas dalija pažadus !
  Politikas mėgsta persižegnoti, bet rankos visada siekia piniginę!
  Atiduodami savo balsą iškalbingam politikui, rizikuojate atkosėti krauju!
  Dažniausiai žmonės renkasi tarp kačių kišenėje, vilkų avies kailyje ir lapės su supuvusiu sūriu!
  Jei politikas ištesėjo savo pažadą, pažiūrėkite į kalną, ar ant jo nešvilpia vėžys!
  Lengviau pakabinti koloboką, nei priversti politiką ištesėti pažadą !
  Politikas nuoseklus tik viename - ieško naudos savo kišenei!
  Politikas savo bendražygius keičia kaip pirštines, tik tai dar labiau purvina rankas!
  Politikas yra gyvūnas, kuris iš rinkėjo daro elnią!
  Politikė, jei ne vilkas avies kailyje, tai tipiškas avinas!
  Politikas, kuris nėra lapė, yra avinas arba elnias!
  Politikas gali žadėti kalnus, bet po to tik nuvalysi griuvėsius!
  Neskubėkite balsuoti už gaidį, jis jus nuskabys!
  Diktatoriai, tai lapė liūto soste, apsupta avinų!
  Jei nenorite pasirodyti elniu, būkite bent maža lapė!
  Rinkimus laimi tas, kuris už dyką neskaičiuoja varnų!
  Galite balsuoti širdimi, bet laimėtojas laimės jūsų smegenimis!
  
  Politikas yra lapė, kuri renkasi žalią sūrį, kaip dolerio spalvą, iš tų, kurie skaičiuoja varnas!
  Žmona - ne kumštinė pirštinė, vos pasikeitęs pirštines tikrai pavirsi niekšu iš tvankių nuotykių!
  Genialūs berniukai padaro daug daugiau atradimų nei vidutiniai instrukcijų senukai!
  Jaunystėje ugnis širdyje, atradimas galvoje, o rezultatas - pergalė!
  Kelias į sėkmę ne visada tiesus, tačiau jis netoleruoja palenktos nugaros!
  Politikas pasilenkia aukščiau pakelti nosį!
  Politikas nusilenkia, kad paskui pasilenktų prieš rinkėją!
  Politikas pasiruošęs kišti nosį į žemę, kad palaidotų atsakomybę prieš rinkėjus!
  Mūsų pasaulyje įmanoma viskas, kas neįmanoma, ir, patikėkite, gyventi yra labai sunku, tarsi šaudykloje!
  Asilas su aukso maišu geriau gali prasibrauti per tvirtovės sieną nei mamutas su plieniniu avinu!
  Politikas auksine burna paverčia rinkėjus asilais su auksiniais aukų maišais!
  Kas yra stipriausias žvėris? Žinoma, asilas, prikrautas maišu aukso! Lapė mėgsta geltoną išdavystės spalvą ir auksines aukų monetas!
  Politikai dažnai mojuoja raudonomis vėliavėlėmis dėl geltonos monetų spalvos, kurias neparaudodami ima iš rinkėjų kišenių!
  Iškalbingi pasipūtusių politikų pasisakymai liejo karčias ašaras motinoms, kurių sūnūs žuvo kruvinose skerdynėse!
  Kas žada aukso kalnus, tas nevertas sulaužyto vario cento!
  . SKYRIUS Nr.13.
  Kaligula Delfinovas turi savo misiją. Turite bet kokia kaina susirasti savo vyresnę seserį. O jūs pats tuo tarpu buvote nugabentas į paralelinį pasaulį, kur sukūrėte savo unikalias ir tuo pačiu labai šaunias ir unikalias misijas.
  Margarita ir Kaligula palietė apnuogintus, apvalius kulnus ir riaumojo:
  - Uodega už uodegos,
  Akis už akį!
  Ne Barbos -
  Fantomas !
  Dabar vaikinai išsiskirstė į skirtingas puses, kad greitai užbaigtų gretų šlifavimą, apimantį Port Artūro, Tekančios saulės žemės armijos, prieigas. Terminatoriaus vaikai kaip elektriniai dalgiai judėjo per minkštą žolę, negailestingai naikindami japonus.
  Kuropatkinas vis dar dvejojo su įsakymu pradėti puolimą, nors ant Aukštojo kalno kovojanti pora įrengė Trispalvę trispalvę , vaikai kariai tiesiog nupiešė didelį kartoną, o dabar jis aiškiai matomas dienos metu. Tačiau buvęs gynybos ministras vis dar dvejojo. Nors tuo pat metu Kuropatkinas nebuvo bailys. Per 1877-1878 m. karą jis parodė nepaprastą drąsą.
  Taip, ir pagerinti eilinių karių gyvenimą, būdamas gynybos ministru jis daug nuveikė, o vagystės nepateko. Nors jam vadovaujant kariuomenės kovinis efektyvumas nelabai išaugo. Tačiau jis neturėjo Suvorovo ryžto ar net avantiūrizmo. Aleksandras Suvorovas kovojo labai drąsiai, nuolat balansuodamas ant visiško pralaimėjimo slenksčio. Tačiau gamtos suteikta intuicija ir fenomenali sėkmė leido numatyti priešo atsakomuosius žingsnius, jo reakciją ir iškovoti pergales. Tai Talo stilius, kuris paaukojo neteisingai, rizikuodamas pralaimėti, bet daugeliu atvejų laimėjo ... Tačiau geriausi pasaulio šachmatininkai įveikė Talą.
  Pirmasis, padovanojęs jam mėsmalę ir nugalėjęs, buvo Michailas Botvinnikas. Šis čempionas mokėjo programuoti ir pažymėti silpnąsias priešo vietas.
  Ir genialaus Talo žvaigždė prigeso.
  Tikriausiai Suvorovas, jei būtų gyvenęs ilgiau ir būtų atsitikęs kovoti su Napoleonu, būtų buvęs sumuštas. Tačiau Turkijos kariuomenė, su kuria kovojo Aleksandras Vasiljevičius, visais požiūriais buvo pernelyg atsilikusi, o vadai buvo skiriami ne pagal jų vadovo savybes.
  O per karą su prancūzais irklavimo baseinuose buvo per jauna komanda ir pernelyg nuvertinta Rusijos lokio armija.
  Kita vertus, Kuropatkinas apskritai bijojo atakuoti, mieliau sėdėjo gynyboje. Skaičiuojant aišku, kad priešas sutriuškins save nuo redutų. Būtent su tokiu vadu karas buvo pralaimėtas.
  O mergina Margarita ir Kaligula delfinai pateko į apšaudymą... Tačiau juos išgelbėjo greitis, kai nemirtingi kariai įsiveržė į bastionus ir jau šlifavo visus viduje, beveik nepramušama oda ir , žinoma, sugebėjimas beveik atsigauti. akimirksniu.
  Dolfinovas jaunesnysis , nukirsdinęs kitą japonų generolą, riaumojo frazę iš "Highlander", basomis kojomis mėtydamas nuodingas adatas ir išspjaudamas kraują:
  - Turėtų likti tik vienas!
  O jo kardai kaip žaibas vykdo žudikišką, nepakartojamą malūną. Tiksliau, šimtas šlifavimo technikų su priešų iškirtimu per porą batalionų minutę.
  Samurajus nukrito nuo smūgių, o basos terminatoriaus berniuko pėdos paliko visą šokinėjimo ir vingiuotų pėdsakų modelį.
  Gražuolė partizanė Margarita, tvarkydama kitą gelžbetoninį fortą, susprogdino amuniciją, dėl kurios į orą išskrido tūkstančiai galingų ginklų. Sekdamas savo draugu, berniukas menininkas Caligula pakartojo panašų manevrą.
  Margarita, plika mergaitiška koja mėtydama granatą ilgą atstumą, pritarė:
  - Tau puikiai sekasi, vaike !
  Nenugalimas karys, taip pat labai greitai metęs žudikišką sunaikinimo dovaną, nukirsdamas samurajus, atsakė:
  - Geriau mokytis nei mokytis iš naujo!
  Rusijos kariuomenės gretose neliko nepastebėti galingi bastionų sprogimai. Generolas leitenantas Zeleny pranešė generolui adjutantui Kuropatkinui:
  - Jūsų Ekselencija. Mūsų duomenimis, mūšis priešo citadelėje siautėja jau seniai ir net, tikrai, keli bastionai sprogo!
  Kuropatkinas vangiai atsakė:
  - Ramiai, tik ramiai!
  Na, kaip ir Carlesonas, kurio stogas nulūžo nuo vyrių. Nors situacija tiesiog reikalauja drastiškų priemonių. Generolas Zeleny ir Kondratenko tvirtina:
  - Mums reikia nedelsiant smogti!
  Kuropatkinas pro akinius pažvelgė į abu generolus. Greenas dar jaunas, bet atrodo dar jaunesnis už savo metus, greitas, veržlus. Kondratenko yra Port Artūro herojaus brolis, taip pat iš jaunesnės kartos pajėgių lyderių. Žinoma, tokie sakalai noriai kovoja. Be to, yra kategoriškas visos Rusijos imperatoriaus ir valdovo Nikolajaus II įsakymas nedelsiant šturmuoti citadelės miestą. Ir nenuostabu, kad karališkasis iždas ilgai negalės atlaikyti tokio sunkaus karo naštos.
  Tačiau jei nepažįstate fordo, neik į vandenį! Turime išsiaiškinti, kas yra kas ir kur kas puola.
  Kuropatkinas paklausė Kondratenko:
  - Kurie japonų daliniai šaudė?
  Generolas aiškiai pasakė:
  - Skautai praneša, kad pasirodė angelai - gražus jaunuolis ir mergina auksiniais plaukais, kurie juda neįtikėtinu greičiu, o nukerpami jų nesimato.
  Kuropatkinas tris kartus pašėlusiu žingsniu persikirto ir sumurmėjo:
  - Vadinasi, tai vėl angelai?
  Generolas Zeleny trinktelėjo kulnu į grindis:
  - Taip tiksliai! Dangiškasis šimtas!
  Kuropatkinas net sušvilpė:
  - Oho! Viešpats neapleidžia Rusijos!
  Kondratenko pamokomai pasakė:
  - Turime nedelsiant pulti priešą, feldmaršale! Arba mes patys eisime į puolimą!
  Kuropatkinas vangiai pasakė:
  - Ne, ponai. Duodu įsakymus. Kadangi Dievas nusprendė mums padėti, tai nuodėmė sodinti kareivius į mėsmalę!
  Kondratenko logiškai pažymėjo:
  - Netgi Izraelyje Visagalis Dievas reikalavo, kad ir žydai kovotų, o ne viską gautų už dyką ir be kovos.
  feldmaršalas iš pelkės, laukimo ir žiūrėjimo taktikos strategas:
  - Bet apaštalas Paulius sakė, kad tarnauti Dievui nereikia žmogaus rankų!
  Jau generolas Zeleny užsidegė:
  - Kodėl tada jūs, Ekscelencija, nuolatos kertasi, ypač kai šalia sprogsta sviediniai!
  Kuropatkinas jau pradėjo pykti:
  - Bet todėl, kad viskas vyksta pagal Dievo valią. Taigi pirmiausia atlikime maldos tarnybą. Jei būsite įžūlūs, abu būsite suimti!
  Apskritai idėja surengti maldą atrodė įdomi. Tegul cherubai paima repą už visus.
  Kaligula kapas ir partizanė Margarita jau šiek tiek pavargę, o dauguma darbų jau baigti. Taigi kodėl gi neatsigavus jūroje ir kruopščiai nenušlifavus Togo eskadrilės. Juk ji taip pat gali atidengti ugnį, taip pat ir iš dvylikos colių ginklų. Ir tai yra 306 milimetrų kalibras, galintis sukelti didelių nuostolių atakuojantiems kariams.
  Tiesa, japonai, šiuo atveju, turės šaudyti beveik aklai, per keterą. Ir jie galės pataikyti tiesiogine ugnimi tik tada, kai mūšis persikels į miesto ribas.
  Pagrindinis taikinys yra keturi mūšio laivai su dvylikos colių pabūklais.
  Partizanė, savo žudikiškais kardais nukirsdama japonus ir purtydama įstrigusias kaulų drožles, pasiūlė:
  - Gal galime šiek tiek išlyginti savo galimybes? T. turi pranašumą ginklų kovoje prieš Roždestvenskio eskadrilę, maždaug 1,8 prieš 1. Taip šiek tiek suvienodinsime jėgų balansą.
  Delfinų Kaligula, nukirsdama paskutinį samurajų, paklausė karės Margaritos:
  - Pradėsime nuo flagmano?
  Partizanė , plikomis kojų pirštais mėtydama kriauklę ir suplėšydama dar keliolika japonų, palikdama tik suplėšytas šukes, prieštaravo:
  - Jie prasideda ne nuo skaniausio! Laimei, eskadrilės ieškoti nereikia. Peržiūrėkime pirmuosius du šarvuočius.
  Kaligula sukikeno, sviedė granatą nuogu kulnu, nukreipė kruviną kardą į Nutili laivą ir linksmai sušuko:
  - Ir šis yra mano!
  Margarita, vėl mirtinai sukirtusi japoną, pasiūlė savo partneriui:
  - Bet pagulėkime pusvalandį vandenyje, kad atsigautume.
  Tiesa, poilsis nepakenks. Tačiau per trumpą pauzę Caligula Dolphins nešvaistė laiko. Visų pirma, galėjome apsvarstyti kai ką įdomaus.
  Sąmokslininkai rinkosi rūsyje. Elektrinė lempa po lubomis meta grėsmingus šešėlius. Garsioji plika Lenino galva blankiai šviečia šalia gauruoto Kobos , pasauliui geriau žinomo kaip Stalinas, tuomet dar tvarkinga uniforma apsirengęs karinio jūrų laivyno karininkas, o mažai kam žinomas leitenantas Šmitas su puošnia barzda Bucharinas.
  Trockiui neužtenka viso susitikimo, bet kol kas jis ir Leninas nesutaria. Taigi, susirinko įtakingiausi bolševikai, pasiruošę surengti revoliuciją ar perversmą, bet ką, kad tik įgytų valdžią.
  Pirmas žodį tarė Leninas:
  - Labai svarbu , draugai, bet kokia kaina užkirsti kelią autokratijos pergalei jos neteisingame imperialistiniame kare su Japonija. Revoliucijos priežastis to reikalauja!
  Nedrąsus pliaukštelėjimas atsakydamas.
  Bucharinas, plojo delnais ir purtydamas juodą barzdą, puošiančią dar jauną veidą, patvirtino:
  - Taip, neturime duoti autokratijai nė menkiausio šanso. Tai gali kvepėti išdavyste, bet pasakysiu, Mikado yra geriausias ir pagrindinis bolševikų ir pasaulio komunizmo sąjungininkas!
  Koba Džozefas piktai sumurmėjo:
  - Gerai pasakyta! Nors tai nekvepia išdavyste, bet tai jau pati išdavyste!
  Leninas, tuomet pasivadinęs Karpovo pseudonimu, šypsodamasis pastebėjo:
  - Dėl pasaulinės revoliucijos kartais tenka paaukoti. Įskaitant paaukoti dalį savo sąžinės ir savo sielos. - Uljanovas atkimšo, atsukdamas galvą, vokiško alaus butelį. Dėl iškalbos reikėtų atsigaivinti gerklę. Jis išgėrė porą gurkšnių ir tęsė. - Ar manai, kad man pačiam malonu palinkėti blogio ir pralaimėjimo savo šaliai. Tačiau būsiu atviras, revoliucija įmanoma tik stipriai susilpnėjus autokratijos režimui. O kas gali labiau susilpninti autokratiją nei pralaimėjimas kare?
  Koba pritardamas linktelėjo:
  - Nieko... Kartais aukščiausias tikslas reikalauja aukų, ir nemažų aukų!
  Leninas tęsė savo filosofiją:
  - Taigi, apie ateizmo moralę ir filosofiją nekalbėsime. Tai nėra pagrindinis dalykas. Akivaizdu, kad mūsų vykdomas darbas padės išlaisvinti visų šalių ir viso pasaulio darbininkus ir vergus. Ir tai, kad visi mūsų valstybės ir kitų tautų nuostoliai bus atlyginti šimteriopai. - Uljanovas nutilo ir pridūrė kitu tonu. - O kokių konkrečių žingsnių galime imtis, kad nugalėtume žmonių ir mūsų nekenčiamą Autokratiją?
  Čia leitenantas Schmidas kalbėjo plonu balsu:
  - Manau, pradžiai susprogdinti Transsibiro geležinkelį keliose vietose iš karto. Tai turėtų lemtingą poveikį caro kariuomenės aprūpinimui Mandžiūrijoje.
  Koba išsišiepė kaip lapė:
  - Bravo , berniukas daro pažangą! Ir aš galvojau apie kelių bankų apiplėšimą, kad sumenkinčiau caro rublio aukso standartą.
  Uljanovas griežtai papurtė rodomąjį pirštą "nuostabiajam gruzinui":
  - Nebūk neklaužada! Labai įdomus pasiūlymas. Galite gana sugadinti Kuropatkiną.
  Schmidas tęsė:
  - Apskritai mano planas apima sukilimo sukėlimą visuose Juodosios jūros laivyno laivuose. Tada kariuomenė pereis į dirbančiųjų pusę, o autokratija iškart žlugs!
  Koba ironiškai nusijuokė:
  - Taip, vėžys nušvilps ant kalno!
  - Koba , sustok! - lojo Leninas ir pridūrė. - Iš tiesų būtina ruoštis ir vykdyti sukilimą Juodojoje jūroje. Ir kai sumuštas Kuropatkinas pabėgs iš Port Artūro , maištas visoje armijoje taps tikras!
  Schmidas neteko kantrybės:
  - Taip, mes tai padarysime dvasia!
  Bucharinas kalbėjo:
  - Mūsų gausiausias sąjungininkas žemėje yra valstiečiai, kurie pakilę galės sutramdyti visas autokratijos jėgas. Reikia pasiųsti į kaimus savo agitatorius, reikalaudami, kad valstiečiams būtų atiduota ne tik žemė, bet ir valdos, viskas, kas priklauso dvarininkams!
  Koba ironiškai pertraukė:
  - Įskaitant jų žmonas ir dukras!
  Bucharinas nusijuokė:
  - Ir tai taip pat! Tai taip paprasta, kaip padarė Emelianas Pugačiovas - galva bus nukirsta, strypas pakabintas, o jų prekės bus paimtos sau ir padalintos po lygiai! O žemės savininkų žmonos ir dukterys yra jūsų vergės!
  Uljanovas patvirtino šį kvietimą:
  - Teisingai! Mes juos visus pakabinsime! Iki pat Šiaurės ašigalio!
  Koba pasiūlė:
  - Reikia kuo daugiau aktyviai panaudoti plėšiko elementą. Visų pirma iš nusikaltėlių iškyla stipriausi ir sėkmingiausi revoliucionieriai. Pavyzdžiui, Kotovskis nėra herojus? Herojus! Ir tėvas Makhno nėra blogesnis!
  Bucharinas energingai linktelėjo:
  - Viskas! Mes juos visus sutriuškinsime nusikalstamumu !
  Uljanovas trenkė kumščiu į stalą:
  - Teroras, teroras ir dar kartą revoliucinis teroras!
  Tolimesnio "puikaus ketvertuko" pokalbio stebėti nebuvo įmanoma. Pabudus reikėjo pereiti į praktinį laiminčios strategijos įgyvendinimo lygį. Visų pirma, išvalykite mūšio laivus iš komandų.
  Kaligula greitai nuplaukė prie savo tikslo, o Margarita prie savo tikslo. Vaikinai, naudodamiesi rankų ir kojų pirštais, akimirksniu užlipo į nukentėjusius laivus.
  Kaligula kapotas nebejautė stabdžių, nes pradėjo kapoti visus iš eilės. Įsėsti į laivą, iš esmės mūšio laivą, nėra sunku. Nebent, žinoma, esate daugiau nei žmogus. Taigi, bėkite ir pjaukite. Ir tokiu antgamtiniu greičiu niekas neturi galimybės tau atsispirti.
  Na, apnuogintais savo vaikų pirštais, bet greičiau nei gepardo kojų letenomis, meskite nuodingas adatas. Ir tai taip pat visiškai šokiruos japonus.
  Tekančios saulės šalies kovotojai vėl guli nukirsti , o terminatorių poros planas paprastas. Eikite į šovinių skyrių, tada susprogdinkite amuniciją taip, kad būtų uždengti ir katilai. Po to apgadintas laivas neturės kito pasirinkimo, kaip tik lįsti į dugną.
  Delfinų Kaligula, pjaustydamas ir prikaldamas kardą, įsiveržė į amunicijos atsargas. Na, o kam jam atskiros kulkos, kurias vaikinas skriedamas numuša ar net meta atgal į priešą. Ypač gerai, jei basa koja tučtuojau trenki saują šovinių į priešą su pasiutusiu ir mirtina, mirtina ir nenugalima jėga.
  Taip, kad samurajų kelias į Nikolajaus II karališkąją imperiją buvo užblokuotas.
  Amuniciją taip pat nesunku perkelti į triumą, kad mūšio laivo dugnas būtų susprogdintas, taip pat jo fizine jėga.
  Kovo saulėje įkaitusi plieninė kaladė maloniai kutena apnuogintus tamprius terminatoriaus berniuko padus. Ir didžiuliai sprogstamieji sviediniai, užpildyti šimoza, traukia pečius. Jūs šokate žemyn, nekreipdami dėmesio į sraigtinius laiptus, ir dabar esate tinkamoje vietoje. Dabar bus išdaužytos pertvaros ir sprogs katilai, padarydami tokias skyles, kad net šis didžiulis daiktas neišgyvens.
  Šis įdomus dalykas yra japonų šarvuotis. Laivas erdvus ir platus, didelio storio šarvai dengia denius. O ilgos ir storos patrankos vamzdžiai, galintys pataikyti į porą dešimčių kilometrų, ar net daugiau ... Tiesa, jį pastatė ne japonai, o britai. Tačiau karališkasis laivynas yra beveik vien tik savos gamybos, o tai turi savo privalumų ir trūkumų. Taigi britai pagamino mūšio laivą - kilnią mašiną. Gaila, bet turime nusiųsti jį į dugną...
  Nugriaudėjo sprogimas, lūžtančio denio metalas pataikė į nuogas, raumeningas berniuko kojas ir išmetė jį aukštai virš paviršiaus. Po to berniukas įlindo į vandenį ir energingai plaukė, bandydamas pabėgti nuo sūkurinės vonios. Toks kolosas skęsta.
  Ir Margaritos mūšio laivas išsiskyrė: dirbo švariai ir sinchroniškai. Dabar atėjo laikas paskandinti du išlikusius šarvuotus mūšio kreiserius.
  Tegul Togo , kuris pridarė tiek daug rūpesčių Rusijos laivynui, taip pat patenka į dugną. Tai taps pamoka visiems, kurie atvyksta į jūsų Tėvynės žemę su ginklais rankose.
  Delfinų Kaligula rankomis ir kojomis energingai grėbia vandenyno vandenį ir švilpia:
  - Tave nugalės japonai! Tai ne beprotnamio žaidimas !
  Kaip ir praeitą kartą, beveik neliesdami metalo ir šarvų išskrisite į denį. Ten pradedi tokius lėtus samurajus pjaustyti į kopūstus. Tikriausiai net į sakus įstrigęs voras yra šimtą kartų judresnis už šiuos Tekančios saulės šalies vabzdžius. Taigi jūs skubate ir nupjaunate rankas, kojas, galvas ... Ir jie tiesiog nusėda. Geriausiu atveju vienas iš jų sugeba pasakyti:
  - Banzai!
  Tomboy Caligula kikena ir nykščiu numoja į juos:
  - Banzai, nedrįsk!
  Ir nuogais kojų pirštais svaido šovinius, pradurdamas samurajų kaktas, burnas ir gerkles.
  Tada pakartokite ankstesnį derinį. Tačiau pokyčiui didingoji Kaligula greitai nusitaikė į jau užtaisytą dvylikos colių pabūklą ir paleido užtaisą į artimiausią kovos kreiserį. Pataikymas pasirodė tikslus, o didelio sprogimo japoniškas užtaisas sukėlė didelį gaisrą denyje.
  Jaunasis karys pastebėjo, kad iš tiesų, kai Tekančios saulės šalies pramonės produktas patenka į vidų, išeina daug ugnies ir dūmų. Tai, žinoma, palengvina fotografavimą . Atsižvelgiant į tai, kad samurajus ilgą laiką kariavo su Rusija, jų kovinė eskadrilė iš tiesų turi kokybinį pranašumą.
  Tiesa, kiek japonai gali pasiekti, jei praras visus savo didelius laivus?
  Togo flagmanas pavėluotai praneša apie išvykimą. Bet tai tikrai nėra naudingas sprendimas . Didžiulis mūšio laivas sprogsta, o po dviejų sekundžių sprogsta ir laivas, gabenantis delfinų Kaligulą. Galiausiai jis kulnu spyrė Japonijos imperijos karininkui. Ir vėl abu drąsius karius išmetė smūgio banga...
  Kovojanti mergina partizanė, nupūtusi pirmo laipsnio kapitonui galvą, rėkia iš visų jėgų:
  - Jūros ritulio rungtynės: Rusija prieš Japoniją - keturi prieš nulį!
  Iš tiesų, dabar Japonija neturi tarnyboje nė vieno mūšio laivo. Tiesa, dar yra net aštuoni kovinės klasės kreiseriai. Ir yra pasirinkimas: skandinti juos ar neskandinti?
  Kaligula, kardu rėžęs link jo besiveržiantį ryklį, logiškai nusprendė:
  - Mušk, kol lygintuvas karštas! Tai yra, mes juos skandiname!
  Margarita, nupjovusi kitą jūros plėšrūną, sutiko su šiuo sprendimu:
  - Kam gaišti laiką smulkmenoms? Kitą kartą mums gali ir nebūti!
  Kaligula berniukas, metęs šovinio korpusą koja tiesiai rykliui į akį, logiškai prieštaravo:
  - Manau, bus! Dievas myli trejybę!
  Bet jis vis tiek plaukė. Į citadelės tvirtovę jie gali grįžti naktį. Tai jų niekur nenuves. Ir jei Kuropatkinas užims tvirtovę be jų dalyvavimo, tuo geriau. Tiesą sakant, jie negali visko padaryti vieni. Netgi įdomu, ką palikuonys pasakys apie šį keistą karą su Japonija? Jie laikys tai šlovingu poelgiu arba, priešingai, pagirs kaip iškovotą vien antgamtinių jėgų!
  Tačiau Kaligula nesunkiai aplenkė kitą savo auką - mūšio kreiserį. Išoriškai jie šiek tiek skiriasi nuo šarvuočių. Visų pirma, šarvų yra šiek tiek mažiau, o vietoj dvylikos colių ginklų yra dešimties colių, tačiau našumas yra daug geresnis. Bet tai taip pat yra linijinės klasės indai. Ir tada yra vidutiniai ir lengvi kreiseriai.
  Jaunasis karys čia šiek tiek pakeitė taktiką ir nukirto jūreivius samurajus, o kai kuriuos prikalė šoviniais, kuriuos mėtė basomis berniukiškomis kojomis. Tada jis paėmė ir susprogdino amuniciją taip, kad mūšio kreiseris įkišo nosį į vandenį ir taip nulipo į dugną ne iš karto, o palaipsniui apsiversdamas.
  Galbūt berniukas aktorius Kaligula taip norėjo išgelbėti bent dalį įgulos nuo mirties. Išties, kur jis galėjo dėti tiek sprogmenų... Margarita, nužudžiusi didelę masę samurajų jūreivių, pakreipė savo kreiserį laive.
  Mergina išdidžiai džiaugėsi savo sėkme, o jos partneris taip pat:
  - Rezultatas: šeši - nulis!
  Kaligula, pyktis ir džiaugsmas, iš didžiulės sėkmės, dainavo:
  - Ir samurajus nuskriejo ant žemės, spaudžiamas plieno ir ugnies!
  Naujos jūros aukos ... Taip , panašu, kad į šią kampaniją įsitraukę japonai gimė po nelaiminga žvaigžde. Ir net aštuoni milijonai dievų jų šintoizmo religijoje jiems nepadeda.
  Vaikiškam Kaligulai mūšio kreiseris atrodo kaip kartono gabalas, kurį reikia paskandinti. Jis netgi nusprendė išbandyti kiek kitokią taktiką - įsiskverbti į triumą ir ten kardais įpjauti dugną. Juk jis turi stebuklingą metalą, pagautą iš nindzių ir burtininkų. Tai reiškia, kad turi būti atlikta operacija.
  Ir taip ... Pasirodo, linijinė geležis plyšta... Tam užtikrinti reikia užlieti tris skyrius. Terminatoriaus berniukas šypsodamasis sako:
  - Štai mes tame laive...
  Norint nuskandinti mūšio kreiserį kardo smūgiais, tikrai reikia antžmogiškos jėgos ir nepaprastos vaizduotės.
  Margarita teikia pirmenybę daug paprastesniam požiūriui, teigdama, kad kartojimas yra mokymosi motina. Ir jei taip, tada priešas bus užtvindytas sprogimo.
  Kario deivė ir partizanų mergina pakelia nykštį į viršų ir sako:
  - Jau aštunta valanda!
  Berniukas Kaligula, be ceremonijų, nukirsdamas daugybę samurajų ir mėtydamas mirtinus šovinius kojomis, sušunka:
  - Bet tai tiesiog nuostabu!
  Liko dar keturios aukos... Reikia jas kažkaip paskandinti, kad tai netaptų pernelyg įprasta. Sugalvokite ką nors ypatingo, unikalaus. O vaikinai, netardami nė žodžio, elgiasi taip. Būtent jie užgrobia valdymo vairus ... Laimei, laivai jau plaukia visu greičiu, vadinasi, susidoroti su jais nėra taip sunku. Ir taip, griebiate valdymo vairus ir einate į aviną... Koviniai kreiseriai, laivai nauji, bet Japonijos laivyne yra daug pasenusių laivų, kurie neturi šansų ištrūkti iš tiesios linijos.
  Ką daryti, jei laivai, net ir pagaminti iš metalo, jūroje susidurtų dideliu greičiu?
  Tada nutinka: baisus riaumojimas, šarvų šlifavimas, abiejų laivų plieno lakštai sprogsta. Dešimtys ir šimtai jūreivių, iškreiptais geltonais veidais, veržiasi palei išdaužytus denius, siauromis akimis išlindę iš kaktos, o iš jų burnų išmuštais dantimis išskrenda kraujo upeliai.
  O japonų naikintuvai krenta už borto, patenka į putojančius srautus, kurie juos iškart praryja. Ir laivai pradeda greitai skęsti, nutempdami daugybę gyvybių į gelmes.
  Margarita, toliau be gailesčio ir ceremonijų naikindama jūreivius, šypsodamasi pareiškė:
  "Taip pat gerai, kad japonai į laivą nesiima moterų ir vaikų.
  Kaligula, skrodydamas ant jo užlipusį ryklį, lengvai sutiko su tuo:
  - Taip, tarp samurajų amazonių kultas neįsitvirtino. Tiesa, atrodo, kad jie turi moteriškų nindzių!
  Jauna karė deivė ir kartu partizanų mergina apibendrino:
  - Dvylika nulių mūsų naudai ... Bet dar liko dvi paskutinės vienadienės. Ką su jais daryti?
  Kaligula berniukas supjaustė kitą ryklį į gabalus ir tiesiog pasiūlė:
  - Nuvežkime juos į Dalniy uostą. Dabar jį kontroliuoja rusai, o du nuostabūs, moderniausi kreiseriai labai padidins mūsų laivyną!
  Margarita, kardais traiškydama jūrų plėšrūnus, lengvai sutiko su tuo:
  - Taip, ir tai yra geriausias sprendimas!
  Nors japonai garsėja kaip nepalenkiami kovotojai, moralinis įnirtingų dviejų superangelų smūgių poveikis pranoko drąsiausius mūsų lūkesčius. Išties, jei teks kautis ne su žmonėmis, o su būtybėmis, panašiomis į pačius tikriausius dievus, o gal net demiurgus, tuomet drąsos gali pritrūkti net Tekančios saulės šalies kovotojams.
  Todėl po to, kai Margarita viename kreiseryje, o Kaligula kitame atkirto uoliausius karininkus ir kai kuriuos iš jų išspyrė, kiti jūreiviai ir mechanikai manė, kad geriausia paklusti šioms viršūnėms . Ir abu mūšio kreiseriai patraukė į Dalniy uostą, kurį japonai atsisakė po neseniai patirto pralaimėjimo be kovos su Rusijos armija.
  Kaligula Dolfinovas manė, kad smogiančios jėgos autoritetas yra autoritetas. Pavyzdžiui, per Khalkhin Gol mūšį kiek japonų pateko į didžiulę sovietų kariuomenę? Sovietiniais duomenimis, 476 žmonės, kitais vėlesniais skaičiavimais, apie 200, o dėl tarpusavio mainų tik 88 buvo grąžinti japonams, tai yra tiek mažai grįžo į tėvynę.
  Tai yra, samurajus parodė tvirtumą. Praradęs, sovietiniais duomenimis, žuvo apie dvidešimt tūkstančių žmonių.
  Palyginimui, sovietų kariuomenė per Antrąjį pasaulinį karą prarado beveik tiek pat žuvusiųjų ( neskaičiuojant žuvusiųjų nelaisvėje) kaip belaisvių.
  Ir tai nepaisant to, kad NKVD žiauriai susidorojo su pasidavusiųjų šeimomis.
  Taigi japonų karių atsparumas nėra perdėtas. Per Rusijos ir Japonijos karą japonai prarado šimtą kartų mažiau karių kaip karo belaisvių nei rusai!
  Tačiau iš dalies taip yra dėl to, kad Rusijos kariuomenė nelaimėjo nė vieno didelio mūšio. Ir be pergalių nėra kalinių.
  Tačiau pasitaiko, kad besiveržiančioje kariuomenėje daug kareivių paima ir į nelaisvę.
  Karys berniukas Kaligula per primityvią raciją pasakė Margaritai:
  - Gal vis dėlto iškelsime baltą vėliavą, kitaip mus nuskandins?
  Margarita paprieštaravo:
  "Gėda plaukioti po balta vėliava". Geriau duok trispalvę rusišką virš galvos!
  Jaunasis karys įsmeigė adatą į berniuko-terminatoriaus basą, miklią pėdą ir , įdūręs kitam samurajui į kaktą, pastebėjo:
  - Ir, mano nuomone, Andrejevskis su kryžiumi bus sėkmingesnis!
  Turint balą keturiolika iki nulio, karinio jūrų laivyno stiebai su Japonija baigti ir dabar galima ne tik paimtus laivus pas save, bet ir dainuoti. Kaligula iš delfinų giedojo savo pergalės dainą:
  Dideli jūrų, vandenynų plotai -
  Juos arėme po trispalve vėliava!
  Kareiviai užkariavo aukštus kalnus,
  Ereliai riaumojo pergale!
  
  Rusijos karius atpažino planeta,
  Mes smogėme priešams kardais ir durtuvais!
  Mes sugebėjome nusimesti fašizmo jungą nuo pusės pasaulio,
  Savo žygį užbaigėme pergale Berlyne!
  
  atvyko kuprais tankais,
  Jie grasina sunaikinti visus Rusijos laukus!
  Bet jie stipriai muša prakeiktus keistuolius ,
  Kad mūsų vaikai galėtų laimingai gyventi be jungo!
  
  Mes esame vaikai Tėvynės, kuri yra aukščiau už visus kitus pasaulyje,
  Mes gimėme, minkydami kaliką basomis kojomis!
  užtarė mus, siųsdamas į mūšį ,
  Ir Dievas atnešė gegužę džiaugsme žydėti!
  
  Nėra kovotojo ir aukštesnės širdies,
  Kas suteikia svajonę ir atgimimą!
  Atverk šlovingas duris į nemirtingumą,
  Bet jei sėdi pasaloje, tylėk !
  
  Yra vilkų ir avių, bet jūs esate visatos ganytojai,
  Ir jūsų dalis yra perduoti užsakymą palikuonims!
  Norėdami nunešti reikalą iki kūrimo pabaigos,
  Kad amžinoji ugnis tavo meilės širdyje neužgestų!
  
  Kas žino, kur priešo kulka sustabdys kareivį,
  Bet vis tiek mūšyje mirtis yra geriau nei supuvusios ligos!
  Ir jei tu mirsi, tavo draugas sutriuškins priešą ,
  Jis to netoleruos, nes basos merginos yra išvaromos į nelaisvę!
  
  O Rusijos likimas, karas ir ugnis po karo,
  Tiems, kurie nori atostogauti, jiems nėra vietos, žinote, rojuje!
  Čia pragariškasis Semas sudarė sąmokslą su šėtonu,
  Grasina: - Nugridinsiu atomą ir sulaužysiu krušą!
  
  Bet bus ir apsauga nuo raketų,
  Ir atominė bomba negali sunaikinti Maskvos...
  Mes galime naudoti cisternas, kad gautume parazitą,
  O nuobodžios dainos apie puolusius liūdina!
  
  Parduodu už centą, o ne rusišką akciją,
  Juk kiekvienas iš mūsų yra puikus karys!
  Netikėkite, kad Dievas jau paskyrė mus vaidmeniui,
  Tiesą sakant, jūs nuspręsite, koks šaunus kauksmas!
  
  Buvo nesėkmių, buvo pralaimėjimų,
  Tai atsitiko kaip kiškiai, besitraukiantys nuo baisių vilkų!
  Bet jei prasidės karas, mes vėl ten būsime,
  Pragarišku ritmu sutriuškink žiaurią monstrų armiją!
  
  Patikėkite, mes žaidžiame ne dėl karo,
  Mes neturime kito pašaukimo, kaip tik būti maloniais draugais!
  Mes esame broliški žmonės, o ne Abelis ir Kainas,
  Mums paukštis yra daina, o ne riebus žaidimas!
  . EPILOGAS
  Dominykai išryškinus sąmojį, vaikai ilgai rėkė ir plojo rankomis. Taip, puiku , galima sakyti, jai pavyko - barstyti aforizmus ir niūniuoti sau.
  Po to Margarita ir Dominika paskelbė šventę visam pasauliui, kad sieloje būtų linksmybės ir džiaugsmas.
  Jie mostelėjo stebuklingomis lazdelėmis ir pasirodė prabangūs stalai, storai nukrauti maistu . Viskas čia buvo prabangu ir labai turtinga.
  Tokie nuostabūs patiekalai ir daug tortų, kreminio kremo pyragėlių, spurgų, pusgaminių, bandelių ir gausiai dekoruotų tortų. Neįmanoma nei pasakoje pasakyti, nei aprašyti rašikliu.
  Ir viskas yra taip patrauklu ir aromatinga, kad tiesiogine prasme yra unikali savo rafinuotumu ir grožiu.
  Margarita tviteryje parašė:
  Viso geriausio, geriausio vaikams,
  Mūsų linksmoje planetoje...
  Tegyvuoja saulė ir vėjas,
  Apsvarstykite fėjas, atsakingas už viską!
  Ir ji pradėjo šokti. O Dominika nusekė paskui ją, o kartu su jais ir dar kelios merginos. Puikiai sekėsi .
  Margarita logiškai pastebėjo:
  - Viskas bus gerai, viskas bus gerai, jei nesusimaišysime !
  O partizanaitė ėmė ir iš burtų lazdelės paleido dar vieną fejerverką. Ir tai buvo tarsi deimantų fontanas, tekantis labai audringa srove.
  Dominika pažymėjo:
  - Grožis, grožis.
  Jis iššauna kaip fontanas iš banginio!
  Vėliau atėjo laikas pramogoms. Keletas didžiausių berniukų, maždaug keturiolikos metų ir labai raumeningi, užsimovė minkštas pirštines ir pradėjo kovoti tarpusavyje.
  Jie mušė rankomis ir basomis kojomis, šypsodamiesi ir juokdamiesi.
  Dobrynya šypsodamasis pažymėjo:
  - Juk jie turi kolūkinės technikos!
  Princas Oenomaus linktelėjo:
  - Jie nėra mokomi kovos menų !
  Berniukas Dobrynya sušnypštė, įšokdamas į laikiną ringą:
  - Leisk man eiti!
  O dvi kovojančios raumeningos paauglės susidūrė viena su kita. Berniukai pratrūko juoktis ir puolė Dobryną. Buvo ardymas ir mojavimas rankomis ir kojomis.
  Dobrynya mikliai išsklaidė ir nustūmė juos šalin. Tada jis apnuogintais kojų pirštais sugriebė vieną iš berniukų už nosies . Jis staugė iš laukinio skausmo. O herojus berniukas vėl be jokių ceremonijų jį metė ir privertė apsiversti.
  Aplink buvę vaikai juokėsi ir plojo rankomis. O Dobrynya vienu metu sugrūdo keturis berniukus ir mikliai suvyniojo juos į staltiesę.
  Po to juokas tapo visiškai kurtinantis. Visai kaip vaikų plojimai. Tikrai labai šauniai atrodė .
  Dobrynya šmaikščiai pastebėjo:
  - Kas išdrįso, suvalgė!
  Į ringą žengė ir Dominyka. Ji taip pat užsiėmė kovos menais. Juk vaidinti filmuose - ne juokas. Ji pasirodė kaip supermergina ir kovojo su superpiktininku . Tada abi merginos daužė viena kitą keliolika kartų. Ir tai puiku . Net jų mėlynės buvo tikros.
  Dabar stipri, raumeninga maždaug keturiolikos metų paauglė su maudymosi kelnėmis susidūrė su Dominika. Ir bandė užpulti merginą. Dominika atsakė tiksliu smūgiu iš pliko kulno į saulės rezginį, o berniukas parkrito ir pradėjo raitytis.
  Dominika tviteryje parašė:
  -Tu ne berniukas , tu ne berniukas,
  Netikras...
  Tu ne berniukas , tu ne berniukas -
  Supuvusi dėžutė!
  iš visų jėgų trenkė Dominykai į raumeningą nugarą . Mergina rėkė ir spyrė jį atgal. Jis išsisuko ir puolė prie Dominikos ir bandė su ja kovoti. Paauglys buvo stiprus ir užgrūdintas sunkaus darbo statybvietėje. O Dominykai teko įtempti visas jėgas, kad nenukristų. Tačiau ji išslydo ir užmetė stiprų berniuką . Jis krito, trenkėsi į lėkštę su eršketu. Ir berniukas labai susitepė.
  O likę vaikai pašėlusiai juokėsi ir darė veidus. Tai tikrai atrodė puikiai .
  Berniukas pašoko, bet gavo stiprų smūgį
  metu jam buvo trenktas blauzdas , raumeningas berniukas pargriuvo.
  Dominykas agresyviai dainavo:
  Jis klastingai laukia aukos šachtoje,
  Nukreipęs radarą į dangų...
  Viena klaida - atsitiktinis pakilimas,
  Ir smūgis neišvengiamas!
  Tai tikrai karatė mergina. Todėl ji apsisuko ir nuogu kulnu spyrė kitam berniukui į nosį. Jis nukrito ir iš savo uostiklio paleido kraujo fontaną . Bet jis iškart pašoko. Ir vėl į mūšį. O Dominyka jį parklupdo, priversdama kristi. Tai tikrai moteris.
  Dobrynya pritariamai linktelėjo:
  - Taip ir toliau! Na, tu šauni mergina !
  Štai dar vienas stiprus berniukas nuskrido nuo Dominikos smūgio.
  Čia ir prasidėjo susidorojimas. Mergina metė ant savęs kitą paauglį ir čiulbėjo:
  Merginos iš aukštosios visuomenės,
  Labai noriu nugalėti vaikiną!
  Po to mergina vėl sugrūdo berniukus, suteikdama jiems mėlynių ir iškilimų. Ir tai atrodė nepaprastai juokingai ir juokingai.
  taip pat pargriuvo berniukus :
  -Tu mūsų mergina ! Labai karšta ir kovinga!
  Dominika linktelėjo ir čiulbėjo:
  Mergina kovotoja turi karšto kraujo,
  Akloji minia mus puola!
  Ji šnabždėjo burtus, o berniukus iš viršaus pasipylė tikras grietinėlės, kondensuoto pieno ir medaus lietus.
  Ir vėl džiaugsmingas vaikų juokas. Viskas sukasi ir vyksta taip šauniai ir agresyviai. Ir šioje agresijoje yra juokingų momentų.
  Žinoma, žaidime dalyvauja ir berniukas princas Oenomausas. Kaip kas nors gali išsiversti be jo? Ir jaunasis karys labai mikliai užmeta ant savęs berniuką, kuris atrodo vyresnis ir didesnis. Ir vėl entuziastingi šūksniai. Taip, tai tikrai reikalinga kova.
  Enomai mostelėjo ranka, ir berniukas nukrito ant kremu apteptų pyragų krūvos. Ir jie sprogo ir išsibarstė taip juokingai ir su pasimėgavimu. O tokie buvo stebuklingos virtuvės aromatai.
  Dobrynya atsidusęs pažymėjo:
  - Gėda švaistyti tokį maistą!
  Dominykas nusijuokė ir atsakė:
  - Tai yra gerai! Aš padarysiu daugiau magijos!
  Fenikso berniukas dainavo:
  Kažkur miške yra burtininkai,
  Šėtonui jie siuva kaftaną...
  Aplink mėtėsi rieduliai,
  Mūsų nuostabi šalis!
  Po to jis susidraugavo su Dobrynya. Du herojiški berniukai pirmiausia ėmė mojuoti kumščiais, bandydami smogti vienas kitam į veidą . Porą kartų atsainiai prikrovė, atsirado mėlynės. Tada vaikinai-kovotojai jį paėmė ir susitrenkė į kaktas. Taigi iš mano akių pradėjo skraidyti kibirkštys.
  Jie stumdė vienas kitą, sumušė galvas ir pradėjo muštis. Ir kova buvo labai atkakli. Riteriai grūmėsi, traiškydami vienas kitą ir suspaudę.
  Tada jie vėl pradėjo daužyti galvas, o tai atrodė labiau kvaila nei šaunu ir grėsminga. Ir tai pasielgė taip, kad vaikus-žiūrovus sukėlė kurtinantis juokas.
  Dominika paėmė plunksną į rankas ir ėmė kutenti nuogus berniukų kulnus. Dobrynya ir Phoenix pradėjo juoktis, tikrai taip kutenant ir kietai , kad negalėsi nustoti juoktis.
  Margarita su primadonos šypsena pažymėjo:
  - Taip, tu šauni mergina. Tiesiog meistras pramogautojas. Ką dar galite padaryti?
  Dominika sumurmėjo:
  - Taip, apskritai aš galiu absoliučiai viską. Ir tai pamatysite dar ne kartą!
  Dobrynya ir Phoenix išsiskyrė. Jie buvo prakaituoti, o jų raižyti liemenys blizgėjo taip, lyg būtų apipilti alyvuogių aliejumi.
  Margarita atsidususi pastebėjo:
  - Turime pergalę, bet nesame arčiau tikslo išgelbėti stipriąją lytį. Geltonoji žiurkė priklauso mūsų priešei Bastindai, kuri dingo nežinia kur. Ir išpylėme pupeles. Na, ne veltui, bet vis tiek be rezultato, kurio tikėjomės!
  Dominika dainavo atsakydama:
  Gyvenimas nėra lengvas
  Ir keliai neveda tiesiai...
  Viskas ateina per vėlai
  Viskas praėjo per anksti!
  Pamažu išlaisvintų vaikų nuotaika ramėjo. Ir muštynės, net ir humoristinės, aprimo, muzika pasidarė ne tokia garsi.
  Ir tada staiga pasigirdo triukšmas. Suskambo pavojaus signalas.
  Berniukai ir mergaitės tuoj pat pašoko iš savo vietų ir pasipylė kardais bei ietimis. Jie buvo pasiruošę kovai.
  Danguje pasirodė drakonai. Jie buvo trigalviai, septyngalviai ir dvylikagalviai . O jų buvo gana daug, ir stambių roplių. Natūralu, kad kuo daugiau galvų, tuo didesnis dydis. Ir tarp jų buvo pažįstama ragana Bastinda, kuri drakonų fone atrodė maža.
  Dominykas sušvilpė ir pažymėjo:
  - Oho! Atrodo, kad viskas dar nesibaigė!
  Margarita dainavo atsakydama:
  Krentu su krūtine, griebdamasis švino,
  Žemė pilna skylių, kaip košė...
  Bet aš žinau, kad tai dar ne pabaiga -
  Pabaiga yra tik pradžia!
  Karių vaikų buvo apie penkiasdešimt tūkstančių - tai yra visa armija, drakonų buvo ne daugiau kaip du šimtai. Todėl jaunieji kariai nepabėgo. Jie buvo pasirengę kovoti ir brangiai atiduoti savo gyvybes, o gal net laimėti!
  Abi pusės yra kovingos ir ryžtingos.
  Didžiausias dvylikagalvis drakonas griaudėjo:
  - Nebijok! Su vaikais nekovosime! Mes už taiką ir teisingumą!
  Dominika sušuko:
  - Tai kodėl tu čia atėjai?
  Štai Bastinda riaumojo, agresyviai šypsodamasi:
  - Žinau, kad jūsų pagrindinis tikslas buvo gauti Geltonosios žiurkės artefaktą, o ne išlaisvinti vergus vaikus!
  Margarita paprieštaravo:
  - Tai netrukdo! Bet kokiu atveju, mes nenorėjome palikti savo vaikų ir niekada nepaleisime!
  Visos dvylika drakono galvų iš karto pasakė:
  "Mes vertiname jūsų kilnumą! Bet Bastinda kviečia pažaisti. Jei laimėsi, jis tau duos geltonąją žiurkę, jei taip, tavo keturios amžinai taps jos vergais.
  Burtininkė Bastinda linktelėjo:
  - Taip! Viskas! Na, vaikai, su jais per daug šurmulio. Jūsų keturi bus daug naudingesni vergijoje!
  Dominika šypsodamasi pažymėjo:
  - Galime žaisti. Tiesiog leiskite, kad netekties atveju ragana Bastinda ne tik padovanotų mums savo Geltonosios žiurkės artefaktą, bet ir taps mūsų verge.
  Margarita patvirtino, trypdama basa koja:
  - Viskas! Tai yra būtent tai, ko mums reikia! Būtų teisinga, jei Bastinda taip pat rizikuotų savo laisve!
  Dvylikagalvis pasakė:
  - Tebūnie taip! Artefaktas ir raganos laisvė prieš keturių reikšmingų asmenų laisvę - sąžininga!
  Burtininkė Bastinda juodais plaukais linktelėjo galvą:
  - Gerai, tebūnie! Aš visada laimiu šį žaidimą. Ir net magijos žinios jiems nepadės!
  Dvylikagalvis drakonas riaumojo:
  - Ar žadate, kad pralaimėjimo atveju pažadus įvykdysite?
  Visi penki sutartinai sušuko:
  - Mes duodame!
  Burtininkė Bastinda iš savo kuprinės paėmė lentą su kvadratėliais ir pasakė:
  - Tada pradėkime!
  Ir ji išskleidė lentą; ant jos iškart pasirodė figūros. Tai kažkuo priminė tradicinius šachmatus, tik laukeliai buvo ne dviejų, o trijų spalvų: baltos, juodos ir pilkos. Ir mes turėjome daug daugiau figūrų. Yra juokdarys, lankininkai ir karininkas, generolas, maršalas, balista, karieta ir dar kažkas.
  Dominika sumurmėjo:
  - Taip, aš net nežinau, kaip jie vaikšto! Tai nesąžininga!
  Burtininkė Bastinda šypsodamasi atsakė:
  - Jau davėte žodį ir nėra kur trauktis. Atsisakymas žaisti prilygsta pralaimėjimui!
  Margarita linktelėjo:
  - Aš žinau šį žaidimą! Ir kaip jame vaikšto figūros! Taigi pažaiskime!
  Burtininkė Bastinda linktelėjo:
  - Gerai tada! Pagrindinė figūra čia yra karalius ir mes žaisime iki šachtų!
  Vaikai kariai suplojo rankomis. Margarita papurtė savo burtų lazdelę, ir priešais juos pasirodė didžiulės lentos vaizdas su trijų tipų ląstelėmis. Ir dabar tūkstančiai buvusių vergų galėjo ją pamatyti iš karto.
  Margarita pažymėjo:
  - Prieš karą laimėjau šachmatų partiją prieš patį Botvinniką, tiesa, ne asmeniškai, o simultaniniame partijoje. Tačiau sulaukus aštuonerių metų įveikti SSRS čempioną yra šaunu!
  Burtininkė Bastinda sumurmėjo:
  - Tai visiškai kitoks žaidimas! Šachmatai jai net nebuvo artimi!
  Partizanė linktelėjo:
  - Aš žinau! Tai sudėtingesnė ir yra daugiau kūrinių, bet aš galiu tai pagroti! Taigi nemanykite, kad jums bus lengva!
  Ragana juodais plaukais linktelėjo:
  - Mano gabalai raudoni - jie prasideda pirmi!
  Ir ji pajudino stropą į priekį . Margarita atsakė judindama lankininką. Prasidėjo toks ramus žaidimas. Kiekvienoje pusėje buvo po šimtą figūrų ir visos trys, išskyrus karalius. Yra vienas iš jų, o žaidimas baigiasi mate. Na, tai gražu ir logiška.
  Bastinda žaidė ir nusišypsojo. Sekė pirmieji mainai. Tada greitų juokdarių manevrai. Dominika pažymėjo, kad juokdarys tradiciniuose šachmatuose juda kaip karalienė, bet smūgiuoja kaip riteris.
  Taip, tai įdomu. Karininkas atrodo kaip vyskupas, bet pataiko kaip į karalių. Ir generolas juda kaip bokštas, bet smūgiuoja kaip riteris. Maršalas juda kaip karalienė, bet tik smūgiuoja kaip bokštas. Žinoma, galingiausios figūros yra didieji vizirai, jie juda kaip karalienė ir kaip riteris, taip pat smūgiuoja. Žinoma, yra ir karalienių, ir jos yra kaip įprastuose šachmatuose. Šauliai juda kaip pėstininkai, bet šaudo įstrižai trimis kvadratais į priekį, o stropai tik du. Atrodo, kad paprasti pėstininkai yra patys silpniausi, tačiau pasiekę paskutinę liniją jie gali virsti bet kokiu gabalu, išskyrus karalių.
  Karieta vaikšto kaip arklys, bet atsitrenkia kaip dramblys. Taip, įdomu, kaip tai pasirodo. Taip pat yra balista - ji juda kaip bokštas, bet pataiko kaip karalienė. Rooks, riteriai ir vyskupai, kaip ir paprastuose šachmatuose. Tačiau yra ir vienaragis. Jis vaikšto kaip karalius, bet muša kaip karalienė. Ir karališkasis vienaragis. Jis vaikšto kaip dramblys, bet smūgiuoja kaip didysis viziris, tai yra, kaip karalienė ir riteris. Taip, tai ne pokštų žaidimas. Ir yra po tris figūras. Ir išbandykite ką nors be žiovulio. O dabar atrodo, kad Bastinda jau užėmė daugiau teritorijos ir įgijo materialinį pranašumą.
  Aišku, ji daug labiau patyrusi nei Margarita.
  Dominika užtikrintai, o gal ironiškai, tviteryje parašė:
  - Pavaikščiok arklį! Arklys!
  Margarita pamojo jai:
  - Netrukdyk! Ką reikia padaryti, aš darau!
  O partizanė mergina ryžtingai pajudino figūrą. Bastinda toliau atakavo. Mūšis buvo labai atkaklus ir negailestingas.
  Margarita, norėdama atgauti šiek tiek pasitikėjimo ir ramumo bei įkvėpti žaidimo, pradėjo dainuoti;
  Jis putoja aukštyn, pakeldamas stačius šlaitus,
  Banga, ledo pančiai sunaikino vandenyną!
  Sijos nukirto, debesys buvo užpildyti švinu,
  Ir gaivus vėjas sutraiškė rūką!
  
  Aš su tavimi ant pakrantės uolos,
  Jūros bangavimas kutena ausį!
  Kovotojas švelnia ranka apkabino jos kaklą,
  Šventasis Viešpats prisikėlė mano sieloje!
  
  Sniego kalnų viršūnės paauksuotos,
  Ir perliniai drugeliai ant krūtinės!
  Tolumoje po burėmis klajojo laivai,
  Negalite atsisakyti savo svajonės ir užmigti!
  
  Aš rodžiau į tave, mylimasis,
  Tavo nuo ašarų spindinčios akys!
  Juk be tavęs net pasaulio man neužtenka,
  Širdyje ūžia audros ir perkūnijos!
  
  Kartu su jumis paragausime daug šlovės,
  Ir nuodai prasiskverbia į ambicijas!
  Ištrauk kardą tos jėgos vardu,
  mielai tarnauja !
  Margarita puikiai dainavo ir apsidžiaugusi pradėjo lemiamą puolimą. Partizanė mergina nesivaržė aukotis, o tam tikru momentu materialinis jėgų balansas jai atrodė katastrofiškas. Tačiau čia yra dar keli stiprūs taktiniai smūgiai ir...
  Margarita nekaltai šypsodamasi pasakė:
  - Šakinis, ponia Bastinda!
  Ji pašėlusiai mirksėjo ir apsidairė aplinkui, žvilgtelėdama į didžiausią, dvylikagalvį drakoną. Tai buvo didelės klasės lėktuvo dydžio , kiekvieno sparno plotis buvo geri du šimtai metrų - tai yra monstras. Galbūt net fenomenali išrinktosios merginos-aktorės Dominikos magija negalėjo įveikti tokio milžino.
  Didžiulis drakono vadas riaumojo dvylika galvų vienu metu:
  -Tu pralaimėjai Bastindui. Taigi atiduokite savo laimėjimą Geltonajai žiurkei - vertingam artefaktui ir eikite į vergiją savo naujiems šeimininkams!
  Bastinda atsiduso ir iš kuprinės išsiėmė artefaktą. Netikėtai jis buvo tik kokoso dydžio, bet švytėjo ryškia, geltona šviesa.
  Ragana ištiesė ją ir pažymėjo:
  - Jis tavo. Kaip ir viskas, kas yra mano, dabar tai tavo!
  Margarita paėmė artefaktą į rankas ir paslėpė kuprinėje. Ir ji pažymėjo:
  - Tai yra gerai! Ką tu ir aš turėtume daryti, Bastinda?
  Išoriškai dar gana jauna ir patraukli juodaodė moteris atsakė:
  - Aš galiu daug ką. Man jau daugiau nei tūkstantis metų. O kas, jei galiu išmokyti jus nežinomų magijos technikų. Na, o taip pat būti karalystės valdytoju. Turiu daug patirties šioje srityje, ne tik vaikų tvarkymą.
  Margarita gūžtelėjo pečiais ir pažymėjo:
  "Manau, kad galbūt paleisiu tave, prieš tai prisiekęs daryti tik gerus darbus".
  Dominika sumurmėjo:
  - O jei ji meluoja? Žinote, mes turime žmonių. Net Korane rašoma, kad kai kuriais atvejais priesaikos gali būti sulaužytos.
  O mergina aktorė dainavo:
  Patikėk, tavo tarnai išdžius,
  Būsi išduotas, būsi išduotas...
  Ir tie, kurie taip prisiekia meile,
  Tik pažiūrėk, jie tave nužudys!
  Margarita paprieštaravo:
  "Mūsų burtininkams įprasta laikytis ir savo žodžių, ir priesaikos. Tapti priesaikos laužytoju reiškia užsitraukti iš visų amžiną pasmerkimą ir panieką. Taigi Bastinda arba laikysis savo priesaikos, arba atsisakys ją duoti. Taigi ji turi pasirinkimą tarp vergijos ir amžiams atsisakyti piktų darbų!
  Ragana su juodi plaukai gūžtelėjo pečiais:
  - Čia yra apie ką galvoti. Niekada nedaryk blogo, tai taip pat labai sunku ir ne visada malonu!
  Dominika pasipiktino:
  - Kodėl tu nusprendei už mus, Margot? Galvoju, geriau, kad ji būtų mūsų vergė. Stebuklingas ir nesenstantis tarnas bus gana naudingas buityje. Ji turėtų būti ne tavo vergė, o mūsų bendra!
  Didvyriškas berniukas Dobrynya patvirtino:
  - Taip, teisingai! Visi keturi rizikavome savo laisve. Ir tu nori jai vienai įsakyti.
  Berniukas princas Oenomaus teigė:
  "Aš taip pat manau, kad geriau ją paleisti, prisiekiant daryti tik gerus darbus. Kodėl rinkdamas dar vienuolika artefaktų tempi su savimi vergą? Ji tik našta!
  Dobrynya ir Dominika sutartinai pasakė:
  - Ne, ji mūsų vergė! Ir mes jos nepaleisime!
  Drakono vadas pastebėjo:
  - Jūs susiskaldėte: du prieš du! Siūlau mesti monetą. Jei tai galvos, darysime kaip nori Margarita, jei tai uodegos , darysime kaip nori Dominika!
  Vaikai kariai vieningai šaukė:
  - Teisingai! Teisingai! Teisingai! Burtai nuspręs!
  Dominika piktai sumurmėjo:
  - Kas išmes monetą?
  Drakonas griaudėjo:
  - Aš!
  Ir tada jo uodega metė sidabrinį ratą, kuris skriejo oru ir nukrito ant akmenuoto grindinio. Moneta pataikė ir ... Ji nusileido ant krašto...
  Milžiniškas drakonas nusijuokė ir atsakė:
  - Jei taip, tai Bastindą imu tarnaite. Ir tau liko jos artefaktas, geltona žiurkė, kaip trofėjus. Kaip jūs norėjote, beje!
  Dominika sumurmėjo:
  - Ir motociklą. Noriu tokios skrajutės.
  Milžiniškas drakonas sušnypštė:
  - Padainuok Dainą! Ir mes, drakonai, tai įvertinsime. Jei jums tai patiks, stebuklingas skraidantis motociklas bus jūsų. O jei ne, tai ... Tu irgi tapsi mūsų vergu!
  Dominika pasipiktino:
  - Taigi galite pasakyti, kad jums nepatinka nė viena mano daina!
  Galvos drakonas paskelbė:
  - Teisimės ne tik mes, bet ir visuomenė, įskaitant vaikus ir buvusius vergus!
  Dominika linktelėjo atsidususi.
  - Tada aš sutinku!
  Ir mergina pradėjo dainuoti su jausmu ir išraiška;
   Apsirengęs taip, kad pavydėtų visi karaliai,
  Raudona, auksinė, lapai rubinuose!
  Lyg vakaro drugeliai sklendžia,
  O vėjų balsas - tai cherubų organai!
  
  Rudenį erdvi pati prabangiausia ramybė,
  Medžiai, šventų bažnyčių kupolai!
  Bet kokia šakelė su iškaltais raižiniais,
  Rasos lašo perlai ir neįkainojami akmenys!
  
  Pudra buvo padengta plonu sidabru,
  Kibirkštys kibirkščiuoja iš po arklio kanopų!
  Elgiatės vienas su kitu maloniai,
  Gyvenk laimingai po giedru dangumi!
  
  Šviesioje saulėje, su laisva suknele,
  Beržai ir tuopos šoka meilės valsą!
  Liūdime dėl dienų, kurios nugrimzdo į bedugnę,
  Išsaugokite prisiminimus apie susitikimus su manimi!
  
  Ateis žiema, jaunystė joje amžina,
  Ne žili plaukai, o deimantai plaukuose!
  Surinksime visus draugus į šventę,
  Ir išreikškime svajonę veržliomis eilėmis!
  Audringi plojimai ir šūksniai "Bravo! Encore!", - visą aikštę užliejo dešimtys tūkstančių gerklų. Dominikai, kuri atrado savo primadonos talentą, tai būtų šlovinga valanda, triumfo valanda!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"