Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Pass D'Princess Exam

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Eng schéin Studentin an aspirant Filmschauspillerin, Dominika, dreemt vun engem Écran Star ze ginn. A wéi d'Nymph bei hir koum, ass si hir gär gefollegt, an ass am Räich vum Draach opgehalen. Dominica huet aussergewéinlech Fäegkeeten verstoppt, an eng komesch Pest ass an d'Räich an d'Nopeschlänner komm, als Resultat vun deem bal all Männercher verstäerkt ginn. Ee vun de leschte Vertrieder vum staarke Geschlecht, den Elfprënz Oenomaus, huet et fäerdeg bruecht säin Doud duerch d'Geschenk vun Dominica ze verzögeren. An elo musse se zesumme schaffen fir d'Geheimnis vun enger onverständlecher Pest z'entdecken an déi donkel Kräfte opzeweisen.

  PASS D'PRINCESS EXAM
  
  ANNOTATIOUN
  Eng schéin Studentin an aspirant Filmschauspillerin, Dominika, dreemt vun engem Écran Star ze ginn. A wéi d'Nymph bei hir koum, ass si hir gär gefollegt, an ass am Räich vum Draach opgehalen. Dominica huet aussergewéinlech Fäegkeeten verstoppt, an eng komesch Pest ass an d'Räich an d'Nopeschlänner komm, als Resultat vun deem bal all Männercher verstäerkt ginn. Ee vun de leschte Vertrieder vum staarke Geschlecht, den Elfprënz Oenomaus, huet et fäerdeg bruecht säin Doud duerch d'Geschenk vun Dominica ze verzögeren. An elo musse se zesumme schaffen fir d'Geheimnis vun enger onverständlecher Pest z'entdecken an déi donkel Kräfte opzeweisen.
  PROLOG
  Ënnerscheet duerch hir rar, eenzegaarteg Schéinheet, krut Dominika Delfino eng vun den Haaptrollen am Blockbuster "Star Keeserin". An dëst ass e Film mat engem risege Budget a versprécht grousse Gewënn. Virdrun hat d'Dominica schonn an enger Rei vu Filmer matgespillt, awer nëmmen Pennye kritt. Hir Schéinheet war beandrockend, an hir Hoer waren eng ganz helle Fréijoers Löwenzahnfaarf, a wéineg Leit hunn gegleeft datt si ouni Faarfstoffer a Lacker maache kann. Awer esou war et. Dominika war eng natierlech, Hunneg Blond mat ideal Proportiounen, an och mat sculptéiert Muskelen an excellent Streck.
  Obwuel d'Meedchen net an Martial Arts engagéiert, si gedanzt am Ballet. A si hat Geschwindegkeet, Gnod an exzellent Koordinatioun vu Bewegungen.
  Si konnt sech zum Beispill gutt an Actionfilmer weisen. Wéi e Meedchen, deem seng engelesch Erscheinung e Krieger-Däiwel verstoppt.
  Elo huet si d'Schong ausgemaach an ass glécklech duerch de Park gelaf, a fillt den agreabele Kickelen aus dem Gras a Kieselstécker vum Wee mat hire bloe Sohlen. Hir Been waren sou perfekt a verführeresch, datt se dacks barfuß an no-up fotograféiert goufen, wat besonnesch Männer begeeschtert huet. D'Dominica war houfreg op hir schéin Been, an huet bis de Frascht e kuerze Rock un.
  Dee Moment koum op eemol e Meedchen virun hir. Ganz jonk, kann ee soen, bal e Meedchen. D'Dominica war grouss, muskulär, graziéis, an hiert Gesiicht, trotz der impeccabeler Glatheet an der Velvety Haut, huet net ausgesinn wéi d'Gesiicht vun engem jonken, naivt Meedchen. An dëst ass wéi e Schoulmeedchen, obwuel si zimlech räich gekleet ass, a si huet dës kleng Glasstécker un hir hänken a glänzend an der Sonn.
  Dominica huet souguer geduecht datt dëst vläicht richteg Bijouen waren.
  D'Meedchen huet hire klenge, bloe Fouss gestampelt. A Bindweed Shoots mat Scharlachroute a purpurroude Knospe erschéngen op de Fielswee.
  Dominica huet geflüstert:
  - Wat en Trick! Sidd Dir och Filmschauspillerin oder Zirkusartist?
  D'Meedchen huet geflüstert geäntwert:
  - Ech sinn eng Nymph! Et gëtt keng Zäit méi ze erklären, follegt mech!
  D'Meedche verbreet hir Hänn am Ongléck:
  - Ma, dat ass ... Gutt Witz! Wéi ass däin Numm?
  D'Nymph huet gekrasch:
  - Marquise de Cassandra. A genuch Diskussioun, all Moment an Ärer Welt ze sinn erfuerdert kolossal, magesch Energie!
  A si huet fest, mat kenger kandlecher Kraaft, dem Dominica seng Hand gegraff, mächteg hir Handfläch gedréckt.
  Déi staark a geeschteg Filmschauspillerin huet direkt gemierkt datt et nëtzlos war fir sou e Grëff ze widderstoen.
  D'Meedchen, mat de bloen Zänn vun hirem klenge, graziéise Fouss, huet de Steen vum Rank um Zeigefanger vun hirer fräier Hand gedréit. An am selwechte Moment huet d'Dominika d'Gefill wéi wann se an eng Brunn gefall wier. An et war e ganz agreabel, eenzegaarteg Gefill.
  Dunn ass alles mat engem blendend helle Liicht gefüllt, dat schéngt all Zell vum Kierper vun engem staarken, athleteschen, eenzegaarteg schéint Meedchen ze duerchbriechen.
  . KAPITEL Nummer 1.
  Dem Dominika seng blo Féiss hunn déi waarm Uewerfläch ënnert hatt gefillt, an dat war hiren éischten Androck. Et war e Geflimmer virun mengen Aen, wéi wann ech vu mächtege Blëtze verblend gewiescht wier, wéi e Blitz an enger Kamera. An d'Meedchen konnt net direkt gesinn, wou si ukomm ass.
  Déi sanft Stëmm vun der Nymph gouf héieren:
  - Fäert net! Elo wäert et passéieren an Dir kënnt alles gesinn.
  Dominica wénkt a blénkt. Hir blo Féiss ugefaang méi waarm ze fillen. Ënnert de bloen, girlesch Sohlen huet eppes gebrannt, wéi de Sand vun der Sahara Mëttes. D'Dominika huet gär barfuß gelaf. Besonnesch wann ech et während Écran Tester gewinnt.
  Wéi si e Meedchen war, gouf si ugebueden e Partisan Intelligenz Offizéier ze spillen.
  Natierlech, während dem Krich, sinn d'Meedercher am Summer barfouss gaangen, well d'Schong sollten gekëmmert ginn, a komesch genuch, wann Dir eng laang Zäit trëppelt, ass et nach méi einfach.
  A schlussendlech hunn si hir gefouert fir hatt ze hänken, barfuß am Schnéi. Dëst ass am Stil vun Zoya Kosmodemyanskaya, nëmmen Dominika ass blond a vill méi schéin, a si huet natierleche Charme. A wann hien lächelt a seng wäiss Zänn dréit, wéi aus Naturpärelen, hëlt hien den Dach komplett aus sengen Scharnéier.
  An hei brennen d'Sohle, an et ass iergendwéi waarm. Et war waarm zu Moskau am Mee, awer Dir kënnt et net waarm nennen.
  An hei ass et wéi iergendwou an Arabien de Mëtteg. Do ass et nach méi waarm. Si huet eng Kéier e Film an den Emirates gefilmt, a si huet misse barfouss um Sand goen. Natierlech, moies, wann de Sand an der Nuecht e bëssen ofgekillt war, awer et war nach ëmmer waarm, hunn se hir Féiss souguer mat Vaseline geschmiert fir et méi einfach ze maachen.
  Awer lokal Kanner lafe barfouss ronderëm, op d'mannst ënnert den Aarm, a laachen, weisen hir kleng Zänn, ouni Onbequemlechkeet ze erliewen.
  Tatsächlech huet d'Flackeren an hiren Aen opgehalen, an d'Dominica huet gesinn datt si op der Stadplaz war. D'Koppelsteng ënner de Féiss vun der Schéinheet waren orange a purpur. An d'Haiser ronderëm si grouss, ganz schéin, wéi am Zentrum vu St. Nëmmen hei sinn d'Gebaier méi héich an nach méi vibrant, faarweg, räich, luxuriéis an ausgeglach.
  An et gëtt vill Blatgold, wat ouni Zweifel d'Ae erfreelech ass. An et gi vill schéin Meedercher op der Strooss. Si blénken barefouss, graziéis, gesonde, muskuläre Been, hunn ugefaang Dominica an hir glamouréis Marquise-Nymph ëmginn.
  D'Meedercher waren all, ouni Ausnam, schéin, jonk, barfuß, awer mat Bijouen. E puer hu méi Bijouen mat Edelsteier, anerer hu manner. Verschidde Meedercher hunn nëmme wäiss, kuerz Tuniken un.
  Dëst ass wéi Sklaven normalerweis ausgesinn wéi se Filmer iwwer antik Zäiten gemaach hunn, huet d'Dominika festgestallt.
  Wéi och ëmmer , net all Meedercher ware Mënsch. E puer hunn Oueren wéi e Lynx, anerer hunn Adlernues. Verschidde Meedercher ware méi kleng, wéi d'Marquise de Cassandra, just Meedercher, awer si sinn fortgaang an hunn sech geplënnert ouni den Trëttoir mat hire klenge Féiss ze beréieren.
  E ganzt Räich vu Meedercher, déi, net Angscht virum waarmen Trëttoir, hir blo, rosa Fersen flaunten.
  A si hunn d'Dominica an d'Marquise mat engem Rank ëmginn, a lächelt, a roueg geschwat.
  D'Meedercher hunn e ganz agreabele Geroch vu jonken, muskuläre Kierper ausgestraalt
  vum fairen Geschlecht, gemëscht mat deiere Parfumen.
  Verschiddener haten och Waffen an der Hand. Besonnesch Béi, elegant geformte Kräizbéi, Schwäerter, Saber, Dolch a Pfeilercher.
  Et erënnert ganz un Extras fir d'Verfilmung vun engem Fantasiefilm; et ass souguer iwwerraschend datt se et fäerdeg bruecht hunn sou vill flawless, curvy, athletesch Schéinheeten op enger Plaz ze sammelen.
  Déi meescht vun de Meedercher ware bal plakeg, nëmmen hir Broscht an Hëfte ware mat Bijouen aus Edelsteier bedeckt.
  Ongeféier eng Dosen Meedercher an bescheidenen Tuniken hunn geknéit, Platin-glinzend Becher mat Gedrénks a gëllene Schachte vu verschiddene Liewensmëttel a Friichten halen.
  D'Dominika huet verwirrt gemëscht:
  - Wat wëlls de vu mir? - A si huet e bësse méi zouversiichtlech bäigefüügt. "Wann Dir Zäit hutt, wäert ech bereet sinn an Ären Extras ze erschéngen, bezuelt mir just gutt."
  D'Nymph Marquise huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Anscheinend mengt Dir datt dëst e Film ass? Nee, dëst ass den Elf- Dragon Empire !
  Den Dominique huet gelaacht a sprangen. Meng Fersen hunn grëndlech gebrannt. Si huet de Schweesspärelen ofgerappt. Gutt, et ass waarm. Just wéi an der arabescher Wüst. Et ass erstaunlech wéi d'Schéinheeten hei barfuß goen, an hir Haut schielen net vun der Sonn.
  Wou ass si? Natierlech net a Russland ...
  Dominica huet op den Himmel gekuckt a geflüstert. Den Himmel war giel, selten Wolleke waren orange, an et waren e puer Luuchten gläichzäiteg ... Kee Wonner, datt et esou waarm war. Ausserdeem sinn d'Luuchten sou dekoréiert a Form, mat Krullen oder Hunnen ...
  D'Dominika huet gefillt datt si krank gëtt. Wéi, esou ginn d'Leit verréckt. Hir schéint Gesiicht huet sech verdréit a bleech ginn.
  Si huet sech gestreckt, awer zwee Elf-Meedercher mat Oueren hunn hir ënnerstëtzt. D'Vertrieder vum fairen Geschlecht hunn sech getrennt, an d'Schéinheeten a wäiss, transluzenten Tuniken hunn hir Schëffer mat Getränk op de plakeg, sou schéin a muskulär Kierper vun de Meedercher bruecht. A si hunn Smaragdewäin a gëllene Schësselcher gegoss.
  Dominika huet giereg gedronk. A si huet gefillt datt de Wäin ongewéinlech séiss a schmackhaft war; Energie, Kraaft a Kraaft fléissen direkt duerch hir Venen.
  An d'Meedchen scho kaal Féiss hunn net sou vill verbrennt, oder éischter, si hunn eng agreabel Hëtzt gefillt, an d'Temperatur ronderëm gouf ideal, wéi an engem Dram.
  D'Dominique ass opgestan an huet säi Goldblat-faarwege Kapp gerëselt a geruff:
  - Moien Schlofgänger!
  Dunn huet d'Meedchen sech séier korrigéiert:
  - Ech si frou meng Bridder ze treffen, oder éischter, Schwësteren am Kapp!
  D'Meedercher hunn hir Hänn geklappt. A si sangen am Chouer:
  - Mir wënschen Iech Gléck,
  Dir sidd eis Hoffnung, gleeft mir ...
  Weeër fir aner Welten -
  D'Dier gouf opgemaach!
  Marquise de Cassandra huet geknackt:
  - Jo, Dir musst eis hëllefen. An et gëtt eng grouss Belounung fir dëst.
  D'Dominica huet hir muskulär Schëlleren gezunn a gefrot iwwerrascht:
  - A wéi kann ech Iech hëllefen?
  D'Nymphe-Meedchen wollt eppes soen, wann de Klang vun enger Trompett an de Klang vun de Flilleken héieren. All déi vill Vertrieder vum fairen Geschlecht hunn gläichzäiteg geknéit an an engem respektvollen Bogen gebéit.
  D'Marquise huet och den Dominika gedréckt:
  - Béien och erof.
  D'Schauspillerin huet iwwerrascht gefrot:
  - Fir wat?
  D'Nymphe Meedchen huet gekrasch:
  - D'Dragon-Herzogin begéint Iech. Draachen regéieren eist Räich. Komm, op engem Knéi!
  Dominica huet decidéiert hir Stolz net ze briechen. Obwuel si Angscht huet, datt de waarme Trëttoir hire bloe Knéi verbrenne géif, gebrach bis hell Bronze. Awer d'Haut ass kloer méi staark a manner sensibel ginn. Et ass kloer datt d'Leit hei bareféiss ginn net wéinst der Aarmut. Mee aus méi eeschte Grënn, déi nach musse gekläert ginn.
  Dunn ass d'Draachherzogin selwer opgetaucht. E Béischt mat dräi Käpp, ganz hell faarweg, wéi e Päiperléck. Grouss, wéi e gudde Kämpfer, awer guer net Angscht, oder net Angscht, wann et hatt ass.
  D'Käpp schéngen relativ kleng, a kleng, awer hell Krounen hunn op si gefonkelt.
  Wéi de weiblechen Draach laanscht geflunn ass, hunn d'Meedercher ënner hire Flilleken hir Hautfaarf op Flieder geännert, an duerno an Smaragde. Dëst ass schéin ginn.
  Dominica war wéi Zauber gebonnen. Dëst war déi éischte Kéier datt si e richtegen Draach an der Realitéit gesinn huet. Jo, an de Filmer maachen se natierlech gutt Draachen mat Computergrafiken. Awer dësen Draach ass wierklech, ganz schéin a graziéis.
  De Kapp, deen an der Mëtt, huet gefrot, hir Stëmm war ganz agreabel:
  - Ech si ganz frou Iech ze gesinn, eise Gaascht vum Planéit Äerd!
  Dominica lächelt an huet geäntwert:
  - An ech si ganz frou dech och ze gesinn!
  D'Dragon-Herzogin huet geknackt a weidergespillt, de Kapp op der rietser huet scho geschwat:
  - Mir hunn Iech invitéiert, well an Ären Venen fléisst d'Blutt vun deem ganzen, ech weess net wien, wien do wunnt, ech weess net wou!
  D'Dominika Delfinova huet ee vun hire bloen, gemeiselte Been géint dat anert reift a sot duercherneen:
  - Et ass wéi, ech hunn et net verstanen!
  De Kapp vun der Draachherzogin lénks huet an engem zouversiichtlechen Toun geäntwert:
  - A mir verstinn dat net selwer. Awer op alle Fall hu mir esou e schreckleche Problem, datt mir wéi Erdrénke Leit sinn, déi un Stréi hänken!
  D'Dominica huet hire bloen, ganz verlockende Fouss gestampelt a gesongen:
  - Halt mech, Stréi, halt mech,
  Wann et fofzéng Punkte ronderëm de Stuerm sinn ...
  Räis d'Feinde auserneen, déi d'Elfen hunn,
  Schicksal huet mech esou am Liewen gehäit!
  Meedercher vun alle Sträifen hunn hir Hänn zesummen geklappt, an et war sou léif a cool.
  Den zentrale Kapp huet nach eng Kéier geschwat:
  - Also, mir hunn eng komesch Pest. Vertrieder vum méi staarken Geschlecht, sief et Elfen, Mënschen, Trollen, Hobbits, Vampiren, Gnomen an anerer, déi an eisem Universum liewen, aus onbekannte Grënn hunn ugefaang zu Steen ze ginn an op eemol ze zerbriechen. Bei eis am Land waren et nieft Orken a Gnomen zwielef Mol manner Männercher wéi Weibercher, an elo sinn se bal komplett verschwonnen! Natierlech ass dëst eng Tragedie!
  D'Dominika huet gelaacht an ausgebrach:
  - Dëst ass sou wonnerbar! Soss gëtt et kee Wee aus dësen haaren, béise Männer! A virun allem, wat e Mann méi ellen ass, mat engem Bauch an engem kale Kapp, Falten, wat hien méi un Iech hält.
  Ee vun den Elfen huet dogéint:
  - Et gi keng Pot-Bauch, Falten a kaal Elfen! Si hunn net emol Baart oder Moustache.
  D'Dominica huet bemierkt:
  " Ausserdeem ass et méi deier fir mat dëse Jonken involvéiert ze sinn!" Si erlaben och kee Passage. Ech sinn esou midd vun dëse Fans. An Dir, Gott sei Dank, hutt net dës lustful, sweaty, béis Männercher, an Dir kënnt Rescht a relax.
  All dräi Draachkäpp hunn op eemol gedonnert:
  - Eng Welt ouni Männercher ass veruerteelt ze stierwen! Am Verglach mat de Leit vum Planéit Äerd liewen mir eng ganz laang Zäit, besonnesch Draachen. Jo, et ass langweileg ouni Männer, an et gëtt keng Harmonie am Universum ouni de méi staarke Geschlecht.
  D'Meedercher hunn Geräischer vun Genehmegung gemaach. Een huet gemëscht:
  - All eis Männer si schéin! Eemol , virun Dausende vu Joer, Männer vun der Mënschheet haten Hoer, kaal Flecken, Falten, Bauch, mä elo sinn se all jonk, schéin, curvy a richen agreabel, wéi Elfen!
  D'Dominika huet gelaacht a geschloen ... Dunn huet si geäntwert:
  - OK! Vläicht an e puer Méint wäert ech ufänken Männer ze verpassen. Ech verstinn just net wéi ech Iech hëllefen kann?
  De richtege Kapp vun der Draachherzogin huet geäntwert:
  - Fir éierlech ze sinn, mir wëssen dat net selwer. Awer Dir hutt d'Blutt vun enger Kreatur aus engem aneren Universum, wou all d'Awunner net zwee Geschlechter hunn, wéi mir op der Äerd hunn, awer dräi. A vläicht hëlleft dëst eis eis Männercher erëm ze kréien!
  Dominica huet sech gerëselt a bemierkt:
  - Trisexuell Kreaturen? Jo, ech liesen Science Fiction, dat ass theoretesch méiglech!
  D'Nymphe Meedchen huet geknackt:
  - Jo! D'Pest huet hinnen net beréiert. Awer wien garantéiert datt net eng Infektioun erschéngt, déi de faire Geschlecht ofschneiden? An et kéint nach méi schlëmm sinn! An och ouni de méi staarken Geschlecht, wann en Aggressor eist Universum invadéiert, da wäerte mir keng Chance hunn zréckzekämpfen.
  D'Meedchen Schauspillerin wénkt:
  - OK! Ech sympathiséieren mat Iech. Iwwregens, kann dat op d'Äerd kommen?
  De lénkse Kapp vun der Draachherzogin huet bestätegt:
  - Jo! Ganz méiglech. Also denkt net datt se Iech fir eng Faveur froen. Dir hutt e jéngere Brudder, an hien Akten och a Filmer. Wëllt Dir, datt dëse Jong zu Steen gëtt an a Stëbs zerbriechen?
  D'Dominica huet rosen hire bloe Fouss gestampelt a sot mat Ierger:
  - Dir wësst vill iwwer mech!
  D'Nymphe Meedchen huet geäntwert:
  - Mir kucken heiansdo gär Filmer vun Ärem Planéit. Et kann direkt vum Internet erofgeluede ginn, wat keng grouss Ausgabe vu magescher Energie erfuerdert. Dofir hu mir dech och gesinn. An déi héich Feeën hunn Är eenzegaarteg Aura gefillt, a si hunn Äre Brudder gesinn, hien huet och e Stéck vun deem, ech weess net wien!
  D'Dominica huet geflüstert a gekuckt:
  - Ech weess sécher datt alles wat onméiglech ass méiglech ass! Allerdéngs wier et besser fir mech a Absentia ze studéieren !
  Marquise de Cassandra notéiert:
  - Genau, dat ass wat Dir maache musst. Studéiert, studéiert a studéiert erëm!
  D'Studentemeedchen huet onzefridden gemëscht:
  - Wat ass dat nach fir?
  Direkt hunn déi dräi Käpp vun der Draachherzogin synchron an harmonesch an hiren agreabele Stëmmen geschwat:
  - Dir wësst näischt iwwer Magie an Zauberer! An Dir musst extensiv a fundamental Wëssen hunn fir eis ze hëllefen. Wann Dir vun der Imperial Dragon Academy of Dularis ofgeschloss hutt , hutt Dir virdru onbekannte Kräften, déi Iech erlaben d'Kroun vun der Zauberer Prinzessin ze droen. An nëmmen an dësem Fall wäert Dir fäeg sinn, oder éischter, kritt Dir op d'mannst eng kleng Chance fir d'Vertrieder vum staarke Geschlecht aus der Ënnerwelt zréckzekommen.
  Den Dominic huet geflüstert a bemierkt:
  - Oh, wat ech net gär hunn ass studéieren!
  Tatsächlech huet si gär danzen, sprangen an a Filmer handelen. Ech hunn et souguer ganz gär. Mä hir Studien waren schwéier fir hir. Si huet sech souguer an engem bezuelten Departement ageschriwwen, fir datt si hiren Diplom mat manner Effort konnt kréien. Tatsächlech ass et méi einfach esou.
  Dominica wier guer net an d'Akademie komm, wann et ouni Héichschoul net moudesch wier. Ausserdeem, och Milliardäre wäerten net e Meedchen ouni Diplom bestueden.
  Awer en Oligarch ze bestueden, sou räich wéi méiglech a gläichzäiteg am léifsten al, krank a komplett senil. Da loosst et, ginn Milliardär Witfra a wunnt fir Ären eegene Genoss.
  A schreift selwer Filmskripter. Si hat souguer eng Iddi. A si ass an der Haaptroll. Wéi de Keeser Palpatine , oder éischter, ass säin donkele Geescht an e Klon Meedchen geplënnert an huet ugefaang en neit Räich mat Eruewerungen ze kreéieren.
  Jo, dat ass super ! Hir Haaptroll war awer souwisou net schlecht, an et huet no vill Geld geroch. Mee ... Elo ass si en Hit ginn . A si muss maachen wat si am mannsten gär huet - studéieren!
  D'Dominica huet mat enger zidderend Stëmm gefrot:
  - Wat wann ech refuséieren?
  D'Meedercher ronderëm hunn mat Onzefriddenheet Kaméidi gemaach. Een huet geruff:
  - Schéiss hatt op hir Fersen!
  Déi Dräi Käpp vun der Dragon Herzogin hunn geäntwert:
  - Mir hu kee moralesche Recht Iech ze zwéngen. Wéi och ëmmer, fir Iech vum Planéit Äerd ze extrahieren, war vill deier magesch Energie erfuerderlech. An zréck, wann Dir wëllt zréckkommen, bezuelt fir d'Rees hei, den deiere Wäin deen Dir gedronk hutt, an den Retourticket.
  Dominica huet gekrasch:
  - Et ass net gerecht mech ze bezuelen fir eppes wat ech net wollt maachen! Ech war géint mäi Wëllen geplënnert!
  Den zentrale Kapp vum weiblechen Draach huet geäntwert:
  - Dir sidd eis, vläicht, eng vun eise leschte Chancen! Richteg, Dir kënnt nach ëmmer mat Ärem Brudder probéieren, awer hien ass nach ëmmer e Jong, an trotzdem e Mann, an och hien kann a Stëbs zerbriechen.
  Den Dominique huet rosen gejaut:
  - Beréiert mäi Brudder net! Et ass him näischt!
  D'Dragon-Herzogin huet insinuéierend gefrot:
  -Sidd Dir bereet fir Prinzessin ze studéieren? Stellt Iech vir wéi eng Méiglechkeeten Dir hutt. Dir wäert net al ginn, Dir wäert e puer dausend Joer liewen, a vläicht nach méi wann Dir nach méi fortgeschratt Magie kritt an en onstierwleche Gott gëtt. An Dir wäert Sujeten an Ärem eegene Räich hunn!
  Dominica huet schwéier otemt a sot plädéierend:
  - Loosst mech e bëssen nodenken.
  D'Marquise Meedchen huet bestätegt:
  - Jo, loosst hien doriwwer denken. Si muss eis Welt besser kennen léieren. Looss hien sech upassen an op seng Sënner kommen. An hien wäert déi richteg Entscheedung treffen.
  D'Dragon-Herzogin huet mat allen dräi Käpp affirméierend geknackt:
  - Loosst hien ronderëm d'Stad goen. Et ass grouss a wonnerschéin. Weist hatt eraus, Cassandra, an Dir Meedercher gitt hir de Wee. Amëschen net!
  De faire Geschlecht huet sech getrennt. D'Nymph Marquise huet eppes aus dem Schacht geholl, wat wéi Pizza ausgesäit an huet et dem Dominika iwwerreecht:
  - Hei, iessen! Dir wäert méi staark ginn.
  E Meedchen an enger Tunika huet Wäin, scho rosa, an e gëllene Becher aus engem Platinbecher gegoss . D'Dominika huet virsiichteg e bësse vun der Pizza geholl. Et huet sech als extrem schmackhaft erausgestallt, an d'Meedchen huet ugefaang ze iessen, vill méi zouversiichtlech, a wäscht et mat Wäin, sou séiss an aromatesch.
  Duerno ass dem Dominica seng Stëmmung staark geklommen. An si huet gesonge:
  Cadeau vun Enseignanten,
  Si hunn Zäit mat mir verbruecht ...
  Si hunn mech fir näischt geléiert ...
  An dann huet d'Studentenmeedchen net e passende Reim fonnt, a wat an hirem schéine Kapp blénkt, huet ganz vulgär an onpassend ausgesinn.
  Si sinn zesummen fortgaang, an d'Nymph huet hatt um Aarm gefouert. Obwuel si méi wéi e Kapp méi kuerz a méi dënn war wéi déi staark a grouss an sou muskulär Dominika.
  Béid Meedercher hunn hir blo Féiss gestampelt a si mat der Geschwindegkeet vu jonke Gazelle beweegt.
  D'Haiser ronderëm ware ganz luxuriéis . Keng Stad op der Äerd war jeemools sou wonnerschéin. Et waren och Blummen hei wuessen, sou grouss, hell a parfüméierter. Alles iwwer dës Stad war schéin a glamouréise.
  A vill Meedercher. Ganz luxuriéis gekleet , oder am Géigendeel, méi bescheiden, an e puer Meedercher hunn d'Stroosse gewäsch. Awer jiddereen ass jonk, frësch, schéin a barfuß.
  D'Dominica huet iwwerrascht gefrot:
  - Firwat droen se keng Schong, oder op d'mannst Flip Flops?
  D'Marquise de Cassandra huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Dëst ass d'Magie vun dësem Planéit. Et hëlleft eis éiweg Jugend z'erhalen, Magie ze werfen, an eis blo Zänn kënnen och an der Schluecht benotzt ginn!
  D'Meedche Kënschtler huet gelaacht a bemierkt:
  - Dëst ass léif! Am Allgemengen, wann ech ganz kleng war, war ech ongenéiert barfuß ze goen, well ech gegleeft hunn datt dëst en Zeeche vun extremer Aarmut wier. Mee dunn sinn ech un de Filmer gewinnt. Ausserdeem war et néideg fir d'Sohle e bësse méi rau ze sinn, wann ech Spartacus senger Schwëster an der Kandheet gespillt hunn, oder verschidden Aarte vu Partisanen. Ech hunn et gär. Awer wann Dir barfuß ronderëm Moskau trëppelt, wäert Dir eng geeschteg krank Persoun verwiesselen, an et gëtt ze vill Infektioun an Dreck op de Stroossen!
  D'Nymphe Meedchen huet geknackt:
  - Jo - dat ass verständlech! Plus, ouni Schong laafen ass vill méi agil, well d'Haut vun engem Krieger vill méi staark ass wéi d'Sohle vun den deierste Stiwwelen, an et ass elastesch, flexibel a mat Magie gelueden!
  Si sinn weider gaang. Dir kënnt gesinn wéi héich, wéi d'Spir vum Ostankino Fernsehtuerm, d'Jets vum Sprangbuer rennen. Also huelen se of, am Géigesaz zu de Gesetzer vun der Physik. An d'Jets selwer si multicolored. Wéi schéin ass dat.
  A wéi eng Palaise sinn et ronderëm? Wéi luxuriéis alles ass hei. An de Statut fonkelt net nëmme mat Gold, awer och mat e puer hell, orange Metal onbekannt op der Äerd.
  Dominica notéiert:
  - Är Stad ass wéi e Mäerchen. An d'Meedercher sinn herrlech, wéi e richtegt Paradäis, an net en erfonnt, wéi eis!
  D'Cassandra huet gelaacht a gefrot:
  - Firwat mengt Dir datt Äert Paradäis gemaach ass?
  D'Meedchen Kënschtlerin huet ganz logesch geäntwert:
  - Well hien huet widderspréchlech Beschreiwunge. Eng Relioun seet eng Saach, déi aner seet eppes anescht, an eng Drëttel seet genau de Géigendeel!
  D'Nymph Marquise wénkt:
  - Jo, ech weess! Ech hunn op Ärem Internet gekuckt. Et ass méi einfach wéi op d'Äerd ze reesen. Et ass sou einfach, datt och einfach Elfen, Trollen a Leit dran klammen an e Film kucken. Mat all der Glanz vun der magescher Welt hu mir leider net esou fortgeschratt Technologien wéi d'Leit vun der Äerd. Dir sidd Amateuren an der Magie, awer eis Technologieentwécklung ass gefruer!
  D'Dominica huet iwwerrascht gefrot:
  - Firwat hutt Dir Technologie gefruer?
  D'Nymph, huet hir Stëmm erofgesat, geäntwert:
  - Et sinn net mir. Dëst sinn Draachen. Si wëllen hir Muecht anscheinend net ënnergruewen. Obwuel, natierlech, si erlaben eis normal ze liewen, a fir e puer souguer luxuriéise, mä ... Loosst eis net doriwwer schwätzen!
  An erëm gouf et eng Paus. De Luxus ronderëm ass, natierlech, super. Alles ass sou schéin, sou Dekoratiounen, Statuen, Haiser an Tempelen.
  Jo, d'Tempelen, natierlech, si ganz divers. Net wéi gewinnt op der Äerd a bestëmmte Ähnlechkeeten. A si sinn komplett anescht am Stil, Faarf a Form . An natierlech schéin. Hei sinn d'Figuren, an Kuppelen, a Polygonen, Prismen a sou weider.
  A vill Tempelen hunn Kuppelen an der Form vu Knospe vun de schéinste Blummen.
  Dominica huet hire Partner gekuckt a gefrot:
  - Du gesäis wéi e Schoulmeedchen ... Mee wéi al bass du wierklech?
  D'Cassandra huet mat engem Laachen geäntwert:
  - D'Leit hunn dëst Spréchwuert: Et ass net üblech eng Dame no hirem Alter ze froen!
  D'Meedche Kënschtler huet ofgeschloss:
  - Wahrscheinlech vill.
  D'Nymphe Meedchen huet geknackt:
  - Vläicht! Awer mir liewen méi laang wéi Elfen, Trollen, Leit, a souguer wéi Gnomen a Vampiren. Well mir d'Blutt vun de Gëtter an eis hunn, si mir Blutt Famill mat hinnen. De Rescht hunn eng méi indirekt Verbindung mat Onstierflechen .
  Dominica huet gemëscht:
  - Mir sinn all Jongen a Meedercher vu Gott. E bëssen.
  D'Cassandra huet hir blo Zänn geklickt.
  An dunn erschéngt en Zauberwand an den Hänn vun der Nymph. Si huet roueg geflüstert:
  - Et huet eng Draach Vene bannen. Dëst ass e ganz mächtege Artefakt, deier a seelen. Awer et ass och grouss Kraaft dran. Weist Iech den Impakt?
  D'Dominica huet erausgebrach:
  - Ech hunn eng Serie iwwer e Jong mat engem Zauberwand gekuckt. Mee do ass en dënnen Jong , mat donkel Hoer a Brëll. Net wéi mäi Brudder - schéin, muskulär mat blonden Hoer. Iwwregens hunn ech och souwuel e Krieger wéi och e Wizard gespillt!
  Cassandra bestätegt:
  - Ech kennen däi Brudder. Jo, hien ass e ganz schéinen, ongewéinleche Jong. An am Géigesaz zu Iech, de Weltmeeschter am Karate bei Kanner.
  D'Dominika huet veruechtend geschnappt:
  - Och wann hien e Jong ass, ass hien e Mann! Awer fir Männer, kämpfen a kämpfen ass eng gemeinsam Saach.
  D'Nymphe Meedchen huet geäntwert:
  - Mir hunn zwielefmol manner Männer wéi Fraen aus den Haaptvëlker vum Räich: Leit, Elfen, Trollen, Hobbiten a Vampiren. Also de faire Geschlecht muss och kämpfen. Am Géigendeel, ënner Orken a Gnomen ginn et zwielef Mol méi Männercher wéi Weibercher. Sou gouf et eis souguer iergendwéi méi einfach wéi virdrun. D'Orken an ech hu stänneg gekämpft, a si sinn wéi eng Mouk geklommen fir ze krampen, elo gëtt et bal kee fir mat ze kämpfen. Obwuel Weibercher an Orcs, fir éierlech ze sinn, net ganz vill. Awer d'Gnome si besser , si kucken méi wéi weiblech Hobbiten. D'Gnome selwer alen, ginn gro, wuessen laang Baart, awer bis zu hirem Doud si se séier a bewegt, an trotz de Falten behalen se all hir Zänn. A wann en Zänn erausgeschloen ass, wiisst en erëm!
  Dominica huet geknackt:
  - Wow! Dir sidd wéi Haien. Awer ech hunn eng Kéier gefrot, wann de Mënsch am Bild an der Ähnlechkeet vu Gott geschaf ass, firwat sinn dann seng Zänn sou schwaach. An de Paschtouer huet eppes gemëscht wéi, d'Fleesch ass mat Sënn belaascht. Iwwregens, wann mäi Brudder säin Zänn erausgeschloen ass, ass et wuertwiertlech bannent engem Dag gewuess. Ech wollt hien souguer bei den Dokter huelen . An dunn hunn ech meng Meenung geännert, si wäerten d'Kand studéieren wéi eng Rat an engem Laboratoire!
  Cassandra huet geknackt.
  - Et ass richteg! Du bass schlau. Awer Dir hutt net gär ze studéieren.
  D'Meedchen huet kräfteg geknackt:
  - Jo! Et ass langweileg. A mir hunn och ... Gutt , ech weess et net, wann Dir um Schreifdësch sëtzt, deet de Réck wéi, an Dir wëllt lafen a sprangen!
  D'Nymphe Meedchen huet gesongen:
  - Jo, Meedercher, wësst datt jiddereen net gär kräischen ,
  Ech wënschen ech ka bareféiss duerch d'Tau lafen!
  An déi herrlech Koppel huet gelaacht. Hei gi se méi wäit. Dominica huet gemierkt datt et keng Autoe wéi déi op der Äerd ginn. Mee et gi ganz schéin Eenharen. Wéi déi, déi se an Anime zéien . An einfach Päerd si just léif. A wann de Kutsch rennt, gesäit et aus wéi e Mäerchen.
  E puer Meedercher fléien wéi se Villercher sinn. Richteg , et ass selten, hei kënnt Dir gesinn datt net all Magier fortgeschratt sinn. Et gi keng Bettlerhütten. Am Géigendeel, d'ganz Stad ass wéi zolidd Palaise, oder Haiser, déi ausgesinn wéi Immobilien mat Sprangbueren a Gäert. A wéi flott et ausgesäit.
  Prinzipiell huet Dominika e Spill - Builder gespillt. Do ka vill gebaut ginn. An zwar eng Stad esou ze bauen, datt dat Ganzt wéi e Mäerchen iwwer de Paradäis ass. Hei koum datselwecht richteg.
  Dominica notéiert:
  - A si soen datt den Himmel op der Äerd net méiglech ass? Dat soen all d'Reliounen vun der Äerd!
  Cassandra erkläert:
  - Ausser de Kommunismus. Déi eenzeg Relioun déi den Himmel op der Äerd versprécht. An dëst ass logesch. Wien muss un den Himmel gleewen, och net nom Doud, mee am Allgemengen, nom Enn vun der Welt, wat am Allgemengen Wahnsinn ass!
  D'Meedchen Actrice ausgemaach:
  - Jo, ech hunn d'Doktrin vum Enn vun der Welt net gär! Et ass besser den Himmel selwer ze bauen, an net op Schanken!
  D'Nymph Marquise huet geziddert:
  - Striewen net no Paradäis am Himmel, mee lieweg a schaaft Äert eegent Gléck. A sidd intelligent.
  Dominica huet philosophesch bemierkt:
  - Dir wësst, iergendwéi, wann et nëmme Meedercher ronderëm sinn, fillt Dir datt eppes fehlt. Obwuel Männer sinn selten schéin och am Filmer. Och déi meescht vun de Jongen sinn léif, a probéiert am Alter vu véierzeg Joer e Mann ouni Bauch an Duebelkinn ze fannen.
  D'Cassandra huet gelaacht an huet geäntwert:
  - Du bass schlau. Ech hu keng Wierder. Méi präzis, net ganz vill ... Awer net nëmmen e schéint Gesiicht an eng schlank Figur si wichteg bei engem männlechen. Fraen souguer op der Äerd Wäert eppes anescht wéi extern daten an engem Mann!
  Dominica huet geknackt:
  - Ma, jo, genee! An och Suen. Wann Äre Portemonnaie enk ass, sinn Falten, Kaalheet a Bauch net sou opfälleg.
  Nymph notéiert:
  - Mir hu keng Problemer mat der Erscheinung vu Männer. Magie permeates all Loft hei. An d'Männercher gi jonk Männer mat ganz schéine Gesiichter; et ass souguer désagréabel datt souguer d'Baart an d'Moustache vun de Leit verschwonnen sinn. Dofir kënnen hir Elfen nëmmen duerch d'Form vun hiren Oueren ënnerscheeden. An dëst ... Ma , Fraen sinn et gewinnt. Awer e Baart huet och e gewësse Charme. Ech averstanen net mat deene Meedercher, déi e Baart als ellent betruechten.
  Den Dominic huet gelaacht an geäntwert:
  - De Baart huet Lob an Éier, awer d'Kaz huet och e Moustache!
  D'Cassandra huet mat hirem Zauberwand gewénkt ... An an den Hänn vun der schéiner Fra ass e schéine Kuch a Form vum Napoleon säi cocked Hut erschéngt, mat Rosen, Mohnen a Päiperleken aus multi-faarwege Crème.
  D'Nymph Marquise huet an hirer mëller Stëmm geziddert:
  - Probéiert et, et ass ganz lecker, an et ass gratis ouni Kabes!
  D'Dominica huet gefrot, op eemol geduecht:
  - Wat wann Dir mir nach eng Tax berechnen?
  D'Marquise-Nymph huet gesongen:
  - Dir musst fir alles bezuelen, gleeft mir,
  Also maachen mir d'Dier op fir Erfolleg!
  . KAPITEL Nr 2.
  An d'Cassandra huet erëm säi Wand gewénkt, e Liichtstroum ass aus sengem Tipp geflunn, an zwee Still erschéngen, déi ausgesinn wéi aus Kristall, an e klengen, eleganten Dësch.
  D'Marquise-Nymph huet virgeschloen:
  - Loosst eis sëtzen iessen, wéi kultivéiert Leit! Vläicht hätt Dir och gär Wäin?
  Dominica huet logesch bemierkt:
  - Wann Dir vill Wäin drénkt, kënnt Dir domm ginn. An ech soll e kloeren a frësche Kapp halen!
  Cassandra huet de Kapp negativ gerëselt.
  - Fäert net! Et gëtt kee Gramm Alkohol an eisem Wäin. Et bréngt nëmme Virdeeler. An et ass ee vun de Grënn firwat d'Leit an eiser Welt bis zu dausend Joer ouni Alterung liewen. A mat staarker a fortgeschratt Magie kënnt Dir vill méi laang daueren.
  D'Meedchen Schauspillerin wénkt:
  - Da gitt et!
  D'Nymph huet e Strahl aus der Spëtzt vun hirem Wand erausbruecht, eppes geflüstert ... A Becher aus hell orange Metall erschéngen, an deem eppes giel a mat Bubbles sprëtzen.
  Dominica huet bemierkt, e liichte Schlupp aus hirem Becher ze huelen:
  - E ganz angenehmen an aromatesche Wäin, dee mécht Äre Mond sou frësch ...A vu wat gëtt en gemaach?
  D'Cassandra huet haart geäntwert:
  "Wann Dir op der Dragon Emperor Academy studéiert, gitt Dir eraus!"
  D'Meedchen huet gefrot:
  -Wou ass den Draachkeeser selwer?
  D'Nymph huet mat engem Opschlag geäntwert:
  - Hien ass och verschwonnen. Elo ass d'Keeserin Caroline op senger Plaz. Draachen hunn ongeféier gläich Zuel vu Fraen a Männer, grad wéi Mënschen. An dëser Hisiicht hutt Dir Ähnlechkeeten.
  D'Dominica huet erausgebrach:
  - Firwat huet d'Keeserin mech net perséinlech opgeholl?
  Cassandra huet gekrasch:
  - Ma, Dir hutt e Verdacht! Eng Herzogin ass genuch. Et wäert néideg sinn, an déi grouss Caroline selwer wäert et akzeptéieren.
  D'Meedchen huet gesonge:
  - D'Leit hunn d'Kinnigin bewonnert,
  All d'Jongen am Haff hu sech verléift!
  Mee ech war ganz couragéiert
  Ech hunn e Milliardär gewielt!
  D'Nymph Marquise huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Denkt Dir datt Milliarden derwäert sinn mat enger onbeléifter Persoun ze liewen? Wat iwwer Bauchfett, kaal Flecken, Falten a schlechte Geroch?!
  D'Dominika huet aggressiv geruff:
  d'Liewe vu mir an anere Meedercher net verduerwen ! Oder ech stierwen hien mat mengem Mane am Bett!
  D'Cassandra huet gelaacht a bemierkt:
  - Ech maache wéi wann et e Witz ass. Dir musst d'Ausféierung vu Gutt ginn.
  D'Meedchen Actrice huet logesch bemierkt:
  - Ideal Helden maachen de Public wëll puke !
  D'Nymph huet net geäntwert, awer mat Hëllef vun engem Platin Läffel huet si de Kuch giess an den aromatesche Wäin geschlof. D'Dominika huet och decidéiert fir de Moment d'Iessen ze genéissen. Ausserdeem mécht e Spazéiergang an der frescher Loft Ären Appetit.
  Si erënnert un d'Schéisserei. Besonnesch wann se Kannerpartisan gespillt hunn. Do waren zum Beispill d'Jongen an d'Meedercher virum Krich zimlech gutt gefiddert. A während dem Krich ënner Besatzung hu si missen dënn ginn. Fir dëst ze maachen, gouf recommandéiert méi ze lafen a manner ze iessen. Déi éischt gouf souwisou realiséiert, well vill Take mat laafende Kanner gefilmt goufen, awer déi zweet ass méi schwéier. Jonk Filmakteuren hunn d'Stänn ugegraff, fir selwer Iessen ze kafen.
  Dunn waren se verbueden d'Nuecht am Hotel ze verbréngen, a goufen an engem separaten Zëmmer mat Baren gespaart, déi ausgesinn wéi eng grouss, gemeinsam Zell.
  D'Dominika huet net gehongert, si wollten net datt hir Schéinheet ënner Ënnerernährung géif leiden, a souwisou ass se natierlech zimlech dréchen, guer net plump, an d'Danz hält och hir Muskelen a Kierper a gudder Form.
  Awer d'Jongen hunn natierlech gelidden, well de Set an e Kannerprisong ëmgewandelt gouf. An et goufen och Episoden mat Prisonéier. Eng Koppel vun de Jongen huet souguer de Kapp raséiert, wat vläicht onnéideg gewiescht wier.
  Jo, d'Liewen vun engem Film Schauspiller ass net einfach.
  Zum Beispill iwwer den Opstand vu Spartacus. Eng ganz Equippe vu Jongen huet an de Steebroch barfuß a just Ländchenkleeder geschafft. Och war méi wéi eng huelen néideg. Probéiert mat bloe Sohlen op de schaarfe Steng vun de Minen ze goen. Hei hunn de Jongen hir blo Féiss ugefaang ze bléien an hir Féiss ugefaang ze knacken. A si ware wierklech naass vu Schweess a gerëselt vu Middegkeet.
  An dësem Film war den Haaptpersonnage souguer Spartacus , e Sklave Jong, deen iwwregens d'Iddi vum Opstand dem zimlech erfollegräichen a räiche Gladiator proposéiert huet, deen seng Fräiheet krut.
  Dominica huet fir d'éischt d'Schwëster vum Spartacus an der Kandheet gespillt, a si huet och als Strof missen Zäit mat de Jongen an de Steebroch verbréngen.
  Also wousst si och wat scharf Kieselstécker an e schwéiere Kuerf mat Knuewel waren.
  An Dir zitt hatt wierklech erop an erop. Et ass ganz ustrengend, awer et erhéicht Är Konditioun.
  Dominica huet a verschiddene Filmer gespillt. Eemol souguer an der Roll vun Kabine Jong Jim an e puer Versioun vun "Treasure Island", déi wäit vum Canon ass. Do war et och an der Roll vum Kach net dat eenbeent Sëlwer , mee eng rout-Hoer Fra, dem Morgan seng Niess.
  Dëst ass natierlech cool. D'Dominica selwer war an der Roll vun engem Jong, fir dee si souguer hir Hoer ofschneiden wollten. Awer dunn hunn se endlech de Problem mat der Hëllef vun enger Perück geléist.
  Jo, dës Roll vun hirer, kann ee soen, war aus der Siicht vum Spill erfollegräich. Awer de Film selwer huet net iwwer de Canon Popularitéit gewonnen. Et huet sech als eng Zort hellesch Dreck erausgestallt.
  Dacks Klassiker, déi net no dem Canon sinn, gi mat Feindlechkeet begéint.
  D'Marquise-Nymph huet dem Dominica seng Erënnerungen ënnerbrach:
  - Du weess. Mir sëtze schonn eng Zäitchen hei. Ass et net Zäit op d'Strooss ze goen?!
  D'Meedchen huet d'Schëller gezunn a bemierkt:
  - Dir kënnt spadséiere goen. Ech hunn nach vill Energie.
  D'Cassandra huet mat hirem Wand gewénkt, an den hallef giess Kuch, an d'Platen mat Wäin, etc.
  Dominica huet gemëscht:
  - Genau wéi an engem Mäerchen!
  D'Marquise huet gekrasch:
  - Nee! Dëst ass kee Mäerchen, mee eng magesch Realitéit.
  An zwee Vertrieder vum fairen Geschlecht sprutzen laanscht d'Strooss. Dem Dominica seng Stëmmung gouf komplett lëschteg ! Si huet breet gelaacht. An si huet souguer gesongen:
  D'Strooss, d'Strooss, gesäit aus wéi e Frënd,
  Kettenpost aus facettéiertem Stol ...
  An d'Schwäert ass ganz schaarf - de gewënschte Damaststol,
  Jo, et gëtt eng sérieux Situatioun an der Schluecht!
  Dunn huet d'Cassandra mat engem eeschte Bléck gemierkt, gestoppt:
  - Du weess! Seriéis Entréesexamen waarden op Iech an der Akademie. Vläicht fir ierflech Zauberer wäerte se einfach schéngen, awer Dir hutt net emol en Hiweis iwwer Magie.
  D'Dominika huet onpassend gelaacht a protestéiert:
  - Nee! An de Filmer hunn ech vill Zauberaarbecht gesinn. A gleew mir, ech weess eppes!
  D'Nymph Marquise, huet hir Stëmm erofgesat, geflüstert:
  - Ech ginn dir mäin Zauberwand! Si ass ganz staark, mat engem Draach Vene. Probéiert et zum Beispill ze benotzen fir ze zauberen ... Ma eng Vergiess-Mech-Net-Blumm!
  D'Schauspillerin huet zréck gekuckt. Ronderëm, bei den Haiser an op der Strooss selwer sinn et Blummenbetter mat den hellste Blummen, wéi grouss Edelsteier. Blendend Knospe sinn och op de Beem gewuess. Ausserdeem haten e puer Blummen och Blieder vu verschiddene Faarwen a Schatten. An et goufe souguer komesch Krullen.
  D'Dominica huet hir guer net schmuel Schëlleren gezunn an huet ganz eescht geäntwert:
  - Firwat brauche mir eng Aart vu Vergiess-Mech-Net? Et gi scho vill verschidde Blummen hei, vill méi grouss a méi schéin.
  Cassandra huet ironesch gelaacht:
  - A wat wëllt Dir?
  D'Meedchen Actrice huet entscheedend gesot:
  - Et ass besser eppes vill méi wäertvoll an nëtzlech ze zauberen! - D'Dominica huet hir blouss Ferse gestampelt, sou datt déi faarweg Plättercher wéi e briechend Äis kléngen. Déi aspirant Zauberin huet bäigefüügt: "Zum Beispill, et wier vill besser en Diamant d'Gréisst vun enger Kokosnoss ze kreéieren!" Dëst ass vill méi nëtzlech a praktesch.
  D'Marquise huet si verdächteg ugekuckt a gefrot:
  - Wëllt Dir op d'Äerd goen? Wat gefällt mer net?
  Dominica huet ironesch bemierkt:
  datselwecht soen wéi den Ostap Bender iwwer d'Natur vum Kaukasus gesot huet - et ass ze schéin - d'Fantasie vun engem Idiot!
  D'Cassandra huet gelaacht a bemierkt:
  - An du bass schlau, awer faul! Dir hutt net genuch Fanatismus fir op Äert Zil ze goen wéi e Jet Bulldozer, ouni ze stoppen!
  D'Meedchen Actrice huet e Gesiicht gemaach, bemierkt:
  - Et gi keng Jet Bulldozer. Op d'mannst op der Äerd!
  D'Nymph Marquise wénkt averstaane:
  - Dir hutt vläicht net. Awer et gi Rennen déi technologesch nach méi fortgeschratt sinn wéi d'Mënschheet. Wéi och ëmmer, bei hinnen ze kommen ass nach méi schwéier wéi op d'Äerd ze kommen.
  D'Dominique huet grimaséiert wéi si gefrot huet:
  - Jo? Kënne se tëscht de Stäre fléien?
  Cassandra huet zouversiichtlech geäntwert:
  - Si kënnen! Am Prinzip kënne mir dat mat Hëllef vu Magie maachen.
  D'Meedchen Actrice huet gesonge:
  Natierlech ass et schwéier virauszesoen
  Wat waart an dëser wonnerbarer Welt ...
  Mir fléien an de Wolleke -
  Boarding engem Stär Fliger!
  An d'Meedchen huet entscheedend erkläert, e menacéiert Gesiicht ze maachen:
  - Gëff mir den Zauberwand! An ech wäert en Diamant d'Gréisst vun enger gudder Waassermeloun maachen!
  D'Cassandra wollt eppes soen. Awer d'Rüstelen vu Flilleke gouf héieren. En aneren Draach war fléien. Wahrscheinlech och eng weiblech. Si huet bal de Stroum vum Sprangbuer gefaangen, deen aus dem Mond vum Griffin héich an den Himmel geschoss huet, mat Blatgold a Rubinen bedeckt.
  Déi dräi-Kapp Monster war méi schéin wéi grujeleg.
  D'Nymph Marquise béien. Den Dominique huet just de Kapp liicht gerëselt.
  Déi weiblech Draach ass virun hinnen gelant. Eng ganz agreabel a kloer Stëmm gouf fir esou e grousst Monster héieren:
  - Sidd Dir den Hypokrit, dee scho Messias genannt gëtt?
  Dominica huet mat engem onschëllegen Laachen geäntwert:
  - Ech wéilt net wierklech e Messias sinn!
  De weiblechen Draach war iwwerrascht:
  - A firwat ass dat?
  D'Meedchen Actrice geäntwert éierlech:
  - Well d'Messias sinn normalerweis um Enn gekräizegt!
  De geflügelte Kreatur huet seng Flilleke gerëselt. Si huet grouss, ähnlech wéi déi vu Fliedermais, nëmmen an dräi Faarwen: rout, giel a gréng. Natierlech ze soen, et ass eng schéin Kombinatioun.
  De weiblechen Draach huet gekrasch:
  - An Dir kënnt aus där Welt gesinn, wou Zauberer komplett Scammers a Crooks sinn?
  D'Dominika huet gelaacht an geäntwert, hir ganz wäiss, glänzend Zänn ze weisen:
  - Vläicht ass et esou. Obwuel, et waren e puer Prophéiten. Wéi Bomi Vanga. Nëmme fir e puer Grond sinn hir Prognosen richteg, als Regel, retroaktiv.
  D'Marquise-Nymph bemierkt:
  - Och ganz héije Zauberer an Zauberer gesinn d'Zukunft extrem vague. An och déi héchste Gëtter wäerten keng Garantie ginn, wat an honnert Joer wäert geschéien. An nach méi, an dausend an eng Millioun!
  De weiblechen Draach huet e liicht Liicht geflitzt an huet gekrasch:
  - Jo ... sou datt et richteg Prognosen op dësem Planéit ginn. Och Är Hypernoosphär Spannung ass komplett anescht wéi eis. Obwuel, vläicht ass dat firwat Dir Är Originalitéit behalen hutt an net eis Sklave ginn!
  Dominica huet nach eng Kéier lëschteg gelaacht a bemierkt:
  - Äre Sklave ze sinn? Et ass souguer witzeg. Fir ëmmer jonk, fir ëmmer barfuß.
  D'Cassandra huet geknuppt a proposéiert:
  - Weist der Draach Gräfin wat Dir maache kënnt. Probéiert, op d'mannst mat der Hëllef vun engem Zauberwand, op d'mannst ee Tropfen Waasser ze falen.
  D'Meedche Schauspillerin huet veruechtend geschnappt:
  - Ee Drëps Waasser? Jo, dat ass guer net serieux. Vläicht ass et besser direkt e Faass Gold ze kréien.
  D'Dragon Gräfin huet virgeschloen:
  - Loosst hien Zauber maachen wéi hie wëll. Gëff hir e Wand a kuckt datt hatt op d'mannst ee Zauber richteg erënnert.
  D'Cassandra huet gelaacht a gekrasch:
  - Jo, et gesäit super aus ! Kuckt just. D'Zauberwand ass ze mächteg, an Dir kënnt Schued un der Stad, Liewewiesen an Iech selwer verursaachen.
  Dominica huet geruff:
  - Ech sinn net esou domm wéi Dir mengt!
  D'Dragon Gräfin huet virgeschloen:
  - Loosst eis hir dann eppes méi harmlos a manner mächteg ginn. Soss mécht se och e Lach an mech.
  Cassandra huet gesongen:
  Fir a Magie ze manifestéieren,
  Mir brauchen Talent ...
  Et ass besser fir Iech ze kreéieren
  Grouss Diamanten!
  An d'Nymphe-Meedchen huet hir blo Zänn geklickt. E klenge ausgesinnten Platinring erschéngt. D'Cassandra huet et mat hirem Fouss geworf, an de mageschen Artefakt ass direkt nieft dem Dominica säi Gesiicht opgehalen.
  D'Marquise huet gekrasch:
  - Dir kënnt dëse Rank huelen. Setzt et op Ärem Zeigefanger. A probéiert eppes haart ze wënschen. D'Magie dran ass net staark, awer et funktionnéiert einfach. Et ass net genuch fir en Diamant d'Gréisst vun enger Kokosnoss, awer, zum Beispill, d'Gréisst vun enger Erb ass genuch!
  D'Meedche Schauspillerin huet de Rank an hirer Hand gefaang. Awer amplaz vum Zeigefanger huet si en op de Mëttelfinger geluecht a sarkastesch lächelt, gefrot:
  - Wat wann Dir esou probéiert? Wat wäert dann geschéien?
  D'Cassandra huet och sarkastesch gelaacht:
  - OK, probéieren!
  Dominica huet gekrasch:
  - Broscht der Marquise seng Fersen mat Feier!
  D'Flam huet ënner dem Dominica senge bloe Féiss gebrannt . Déi blo Sohl war schwéier verbrannt, si huet gejaut an ugefaang ze lafen. Tatsächlech ass d'Feier net schwaach. Mä mir hunn et net fäerdeg bruecht wäit ze kommen . D'Meedche war ëm de laange Schwanz vun der Draach Gräfin gewéckelt.
  Eng agreabel, feminin Stëmm gouf vum mächtege Reptil héieren:
  - Wow! Dir sidd just an eis Welt komm, an Dir wëllt eng Nymph, e Verwandt vun den héchste Gëtter, kräischen? Wësst Dir datt Dir dofir als Sklave an e Steebroch geschéckt gitt? An du schaffs do ganz plakeg, a Ketten a kritt Peitschen a Stécker, ësst Brout a Waasser. An Dir musst och geketten an op Steng schlofen. An Dir wësst näischt wéi haart Aarbecht a Peitschen. Besonnesch elo , wann männlech Sklaven sech verspreet hunn, e grousst a muskulärt Meedchen wéi Dir wäert eis net an de Minen verletzen!
  Dominica wonced bei dëse Wierder. Si huet eemol Cleopatra an engem Low-Budget Film gespillt. Fir Geld ze spueren, gouf d'Bild "Cleopatra in Captivity of Augustus" genannt. Dat heescht, et ass och net Canon. Cleopatra huet kee Suizid gemaach a gouf gefaangen.
  Gutt, si gouf an d'Mine geschéckt. An do goung si hallef plakeg a barfouss ronderëm . A Spadséiergank op schaarfe Steng an enger Mine mat bloe Sohlen ass zimmlech schmerzhaf. Ma, droen och eng Laascht. Et war néideg fir de Schweess vum Sklave wierklech ze sinn, an hiert Gesiicht wier real, net gemaach wéi ausgedréckt.
  Awer natierlech ass et just e Film, an e relativ bëllegen. A si hunn hir mat enger Peitsche geschloen, wat och onreal war. Mee et deet nach ëmmer wéi . Och wann d'Blutt natierlech gefälscht war.
  Am Allgemengen war de Film bëlleg, an ausser Steebroch mat hallef plakege Meedercher, gouf praktesch näischt anescht gewisen. D'Berechnung war anscheinend sexuell ängschtlech Männer unzezéien. Gutt, an och, jiddereen weess den Numm - Cleopatra! An dëst kéint benotzt ginn ze kafen
  D'Dominika huet en déif Otem geholl, a wéi eng Kot baden Filmstäre heiansdo?
  D'Nymph Marquise huet geziddert:
  - Sidd net traureg, Schatz, mir brauchen dech. Mir wäerten dech net jidderengem iwwerginn.
  D'Dragon Gräfin huet gebrëllt:
  - Loosst hien probéieren nach eng Kéier virum Examen ze üben. Ma, loosst eis probéieren eppes ze zauberen!
  D'Dominica huet de Rank reift a gesot:
  - Ech wëll Schockela Glace!
  D'Meedchen huet et geholl a gefruer a Spannung.
  An eng Mëschung aus zerquetschtem Äis a Schockela plopt drop. Als Resultat war Dominica vu Kapp bis Zeh dreckeg, a souguer kraazt.
  D'Draach-Gräfin huet sou haart gelaacht, datt d'Jets vum Sprangbuer gerëselt hunn an d'Blummen geruff hunn.
  D'Nymph Marquise huet roueg bemierkt:
  - Et ass ok! Am Géigendeel, si huet super Fäegkeeten, si reproduzéiert sou vill Glace a Schockela mat sou engem Artefakt, wat allgemeng net ganz mächteg ass!
  D'Dominika huet de Schockela vun de Wangen geleckt a frustréiert gespaut a gejaut:
  - Hien ass bitter!
  D'Cassandra huet gelaacht a bemierkt:
  - A Schockela ass bitter. Wousst Dir dat net?!
  D'Meedchen Actrice gebrëllt:
  - An hei, op der Äerd an a Russland, ass et séiss !
  D'Marquise huet geknackt:
  - Ech weess! Mir wëssen och wéi ee séiss Schockela mécht. Awer elo musst Dir zefridde sinn mat deem wat Dir hutt. Méi präzis, Dir hutt net uginn wéi eng Zort Schockela Dir spezifesch wollt. An allgemeng ass et gutt datt Dir nëmmen Glace bestallt hutt. Wann et Iech geschitt, zum Beispill, e Bad mat Gold ze huelen, géift Dir d'Spëtzt vum Kapp vill méi haart schloen.
  Dominica huet witzeg notéiert:
  - D'Liewen ass voll amgaang, an alles ass iwwer de Kapp!
  D'Dragon Gräfin huet virgeschloen:
  "Amplaz vu Blödsinn, wat hatt net hëlleft wann se an d'Draachakademie erakënnt, ass et besser fir hatt ze probéieren e wierklech klengen Diamant ze kreéieren." Normalerweis ass dëst méiglech fir déi, déi en héije Gebuertsniveau vu magesche Fäegkeeten hunn.
  Cassandra huet geäntwert:
  - Nee! Dëst ass ze evident e Wee. Dir sollt vill méi subtil handelen.
  D'Dominika huet kaprisesch gejaut:
  - Ech sinn naass a dreckeg, just gegrillte Poulet. Kënnt Dir dëst befestegt?
  D'Nymph Marquise wénkt:
  - Natierlech, eis Schéinheet!
  A si huet eng Aacht mat hirem Zauberwand gemaach. Et blénkt mat engem bloe Liicht. An elo ass d'Meedchen vun der Äerd nees propper an uerdentlech ginn, a bal all Kratzer verschwonnen. Ausser een op der rietser Wang.
  Awer Domika huet sech net gesinn, an huet net opgepasst.
  D'Dragon Gräfin huet gejaut:
  - An esou, meng Léif ... Ech gesinn, datt Dir eppes versteet? Also, e schéint Meedchen aus dem Planéit vu wuessende Technologien?
  Als Äntwert huet den Dominique gesongen:
  Mee firwat,
  Et ass onméiglech vun Ärem Geescht ze liewen!
  Firwat, d'Liewen léiert eis näischt!
  Mee firwat! Mee firwat!
  A si huet gelaacht, well dëst Lidd, opgefouert vum Boyarsky , war passend a schéin. Awer hir engelesch Stëmm huet nëmmen e Laachen verursaacht.
  D'Cassandra huet gejaut, d'Ae blénken:
  - Dir kënnt e Sënn fir Humor net verweigert ginn. Awer sidd Dir jeemools sérieux?
  Dominica huet gekrasch. Si huet sech drun erënnert wéi si e Meedchen gespillt huet dat e schlechte Grad an der Schoul krut. An et war kee Wee, datt si hirem Gesiicht en opgeregt Bléck kéint ginn. Am Géigendeel, ech wollt souguer d'Zänn maachen. Ma, dat ass verständlech ... Si huet ze vill Wand am Kapp. Zum Beispill, e puer Kärelen wäerten just hir Zänn an de Leit bloen, an dat ass hir ganz Roll!
  An Dominica wollt spillen ... Prinzessinne, natierlech.
  D'Dragon Gräfin huet dunn virgeschloen:
  - Loosst hatt fir eis besser danzen. Dir hutt gesinn, datt si an de Filmer wierklech gutt danzt .
  Dat lescht ass wouer. Dominica konnt danzen. Si wollten hatt souguer fir d'Roll vun der Esmeralda huelen. Ausserdeem, laut dem Kanon, schéngt et datt si net emol eng Zigeuner ass. A firwat spillt net eng blendend Blond dës Roll?
  Mä d'Filmadaptatioun vu Klassiker, a souguer auslänneschen, bréngt och verschidde Problemer op. Dofir gouf si an enger anerer Roll gefilmt, awer och danzen.
  Jo, si huet natierlech gär danzen a wousst wéi een danzen. Trotzdem huet si et geholl an huet erausgebrach:
  - Vergëllt de Grëff!
  D'Marquise Nymph huet gekrasch:
  - Wat méi?
  Dominica huet logesch geäntwert:
  - Och Zigeiner um Maart danzen net gratis. Also brauch ech eng kräfteg Täsch Gold. Ass et net kloer?
  D'Dragon Gräfin huet gebrëllt:
  - Wat e frech Mann ! Tatsächlech ass seng bescht Plaz an de Steebroch. Do wäert si gläichzäiteg Ausdauer entwéckelen an un Gehorsam gewinnt ginn. Dofir muss se op eng haart Manéier opgewuess ginn!
  Op eemol ass e Meedchen op si gerannt. Am Erscheinungsbild schéngt si e mënschlecht Kand vu net méi wéi zéng Joer ze sinn. Awer gläichzäiteg huet si wäertvoll Bijouen gedroen, wéi an engem Bijougeschäft. Kaal, kleng, kandlech Féiss hunn an esou Luxus onpassend a lächerlech ausgesinn.
  D'Meedchen huet iwwerpréift:
  - Ech kann dëse Sklave vun dir kafen. Wéi vill wëllt Dir dofir!?
  Cassandra huet zouversiichtlech geäntwert:
  - Dëst Meedchen ass net ze verkafen! A wa si kee Sklave ass. Allerdéngs wäert si vläicht net laang fräi sinn.
  Dominica huet gemëscht:
  - Wéi onmoralesch ass et, wann e klengt Kand sech Sklave keeft!
  D'Marquise-Nymph huet zouversiichtlech geäntwert:
  - Dëst ass kee Kand, mee e weiblechen Hobbit! An Hobbiten kucken wéi Mënschekanner...
  D'Meedchen huet rosen mam klenge Fouss gestampelt a gezippt:
  - Ech sinn eng Baronin! An dat heescht, datt Äre Sklave verflicht ass fir mech ze béien.
  Dominica huet aggressiv gekrasch:
  - egal ! Ech wäert, ech béien dem Kand!
  Als Äntwert huet d'Hobbit-Baroness hir riets Hand gerappt. Blëtz fléien eraus an huet d'Meedchen Actrice op hir blot Been geschloen. Als Äntwert huet de gestachenen Dominic eppes gejaut. An e grousse Kuch, déck mat Crème bedeckt, ass op dat getraut Zauberin Meedchen gefall. Si gouf souguer vun de Féiss geschloen, an déi kleng Schéinheet ass op den Trëttoir gefall. Mee si sprang direkt op, all an Kichelcher verschmiert, kondenséiert Mëllech a Schockela Paste. D'Hobbit-Baroness huet de lénksen, kaalen, klenge Fouss gerëselt, op deenen zwee Zéiwe Réng mat Edelsteier blénken.
  An eng ganz magesch Tsunamiwell ass eraus geflunn. Den Dominic gouf zwanzeg Meter erop geheit. Duerno ass d'Meedchen erofgefall. Glécklecherweis, zënter der fréicher Kandheet danzen an a Filmer ze handelen, ass si scho vill Mol aus verschiddenen Héichten gefall an akrobatesch Stunts gemaach.
  Dofir huet d'Dominika sech am Hierscht wéi eng Kaz gruppéiert a ganz erfollegräich gelant. Ausser datt d'Been vum Meedchen, scho vu Kampfmagie verbrannt sinn, e staarke Schmerz erlieft hunn, wann se a Kontakt mat de faarwege Fliesen iwwer d'Géigend koumen. D'Meedchen huet gejaut.
  An d'Draach-Gräfin huet hire laangen, Pinienähnleche Schwanz ëm d'Baronesse vun der Zauberin gewéckelt a gesis:
  - Stop de Kampf! Soss gidd dir allebéid verhaft! Wann Dir wëllt kämpfen, ginn et speziell Trainingsplazen wou magesch an aner Dueller ofgehale ginn!
  Dominica tweeted:
  - Jo, genee en Duell! Nëmme ouni Waffen - Hänn a Féiss!
  D'Hobbit Baroness huet veruechtend geschnappt:
  - Kampf mam Sklave! Fir éierlech ze sinn, dat ass fir mech Angscht ! Et wier besser, se tatsächlech an d'Minen ze schécken. Magie zu sou engem Narr léieren ass ganz geféierlech.
  D'Marquise-Nymph huet mat engem eeschten Toun averstanen:
  - Ech fänken och un ze denken. Jo, dëst Meedchen huet e spezielle Kaddo fir Katastrophen ze kreéieren an zu Konflikter ze kommen.
  D'Meedchen Actrice huet dogéint:
  - Ech ginn net fir d'éischt bei jidderengem! Wéi fir de Rescht ... Mat all Echec, wëssen wéi zréck ze kämpfen, soss wäert Dir kee Succès gesinn.
  D'Draach-Gräfin huet dat naughty Meedche fräigelooss, dat ausgesäit wéi e Kand, awer wierklech fäeg war e ganzt Regiment vun Panzer op de Fluch ze bréngen.
  De Schwanz gouf liicht mat Crème, kondenséierter Mëllech, Schockela verbreet, a Kichelcher gefierft. De Kuch war enorm a kloer aus dem Häerz gemaach. Et ass souguer schued datt se et gebrach hunn amplaz et ze iessen. D'Draach-Gräfin huet hir Fanger a Patten geschnappt, an de Kristallstroum vum Sprangbuer huet iwwer si gewäsch, de Dreck ewechgewäsch.
  Cassandra huet geknackt.
  - Propretéit ass de Schlëssel fir d'Gesondheet! Bestellt éischt!
  D'Hobbit Baroness huet ee vun hire klengen, gebraten, graziéise Been géint dat anert reiwen. Fir e puer Sekonnen huet si wéi eng Glühbir opgestan. An all déi kulinaresch Exzesser, déi d'Zauberin-Meedchen staark verschmiert haten, sinn verschwonnen. A luxuriéis Bijouen blénken mat erneierter Kraaft. Si ass tatsächlech sou vill wéi eng Prinzessin ginn, datt d'Dominika Zäertlechkeet gefillt huet.
  Si hat och d'Chance eng Prinzessin Meedchen an engem vun de Mäerchen ze spillen. Do huet si misse mat luxuriéise Kleeder a wäertvolle Schong deelhuelen an eng Hexeknecht ginn. Droen Laachen a Spadséiergank an hëlzent Schong. An an esou Pads ass et vill méi schlëmm wéi just barfuß. Si huet souguer ugefaang de Regisseur ze iwwerzeegen datt et besser wier ouni Schong ze filmen. Ëmmerhin hätten d'Meedchen d'bloe Féiss an d'Féiss vill méi staark ënnersträicht d'Aarmut an d'Verännerung vum Status vun enger Prinzessin zu enger de facto Sklave.
  Mä den Direkter hat kloer seng eegen Iddien. Um Enn, wärend se aus dem Tuerm vum Doud flüchten, huet si endlech d'Schong an d'Aktien entlooss, an dunn war si barfuß a fillt sech richteg Gléck. Elo awer waren hir blo Féiss verbrannt, an och kleng Blasen koumen op, wat souwuel deet wéi och eeklecht war!
  D'Hobbit-Baroness huet hir kleng Handfläch, zaart a gläichzäiteg gebrannt, op hir verlängert, d'Dominica d'Hand mat kannerlecher Kraaft gerëselt a geziddert:
  - Okay, Fridden! Mäin Numm ass Laska. An denkt net, Mann, datt ech en harmlost Meedchen sinn, Orken, Goblins, Koshchei Spore, si hunn all vill aus mir !
  D'Dominica huet iwwerrascht gefrot:
  - Wéi al sidd Dir, Kand?
  Weasel lächelt an huet geäntwert:
  - Ënner Vertrieder vum fairen Geschlecht ass et net üblech fir iwwer Alter ze froen! Souwäit ech kucken, dat ass wéi al Dir mir ginn.
  D'Meedche Schauspillerin huet gelaacht a bemierkt:
  - Dir sidd zéng Joer al! Net méi!
  D'Dragon Gräfin huet gebrëllt:
  - Jo, si ass schonn iwwer dräihonnert. Wat awer egal ass. An eiser Welt sinn all Weibercher jonk a schéin. Bleift bei eis Meedchen, Dir wäert eis Kinnigin sinn!
  Dominica huet mat engem berühmten Koppel geäntwert:
  Wann déi helleg Arméi seet,
  Geheien Rus', liewen am Paradäis ...
  Ech wäert soen: "Et ass kee Besoin fir den Himmel,"
  Gëff mir meng Heemecht!
  . KAPITEL Nr 3.
  D'Marquise an d'Baroness hunn d'Hänn geklappt an hunn zesummen geruff:
  - Bravo! Hutt Dir dëst selwer gemaach?!
  Dominica huet hire gëllene Kapp negativ gerëselt:
  - Nee. Ech net. Een aneren, ech erënnere mech net un den Auteur!
  Cassandra grimasert:
  - Komesch, Dir hutt eng exzellent Erënnerung!
  D'Meedchen Actrice geäntwert éierlech:
  - Ech denken ze vill u mech wéi un anerer. Et ass besser hinnen méi iwwer mech ze loossen wéi ech iwwer anerer maachen. Ech komponéieren och heiansdo, an net méi schlëmm wéi Puschkin.
  D'Draach-Gräfin huet hir helle, glänzend Zänn wéi Diamanten an hirem breede Mond geschloen a sot eescht:
  - Vläicht kënnt Dir eppes vun Ärer eegener Kompositioun sangen?
  D'Dominica sot plädéierend a reift hir verbrannt Féiss:
  - Keng Fro! Gitt mir just op d'mannst eng Goldmënz. An ech wäert e ganzen Hit Lidd fir Iech Leeschtung. A fir näischt sangen? Onrespektabel! An trivial, onprofitabel!
  D'Marquise-Nymph huet gefroot, an hir Zauberwand blénkt menacéierend an hirer Hand, si war décidéiert fir dat onbestänneg Meedchen ze bestrofen, dat sech getraut huet den Draach ze widderspriechen.
  D'Draach-Gräfin huet versöhnlech geflücht:
  - Gëff hir eng Sëlwer Mënz. Loosst hien aus dem Häerz sangen.
  D'Dominica huet gelaacht, hir Zänn, sou perfekt, fonkelne wéi äiseg Biergspëtzten an der hell Sonn an der Mëttesstonn. An si huet gekrasch:
  - Sue virun!
  D'Wasel huet hir eng Mënz gehäit a gekrasch:
  - Hei, fänk et!
  D'Meedchen huet d'Been an d'Luucht geheit an et fäerdeg bruecht e sëlwer Ronn Stéck mat de bloussem Fanger ze fangen. Dunn huet si et op hir Handfläch transferéiert. Ech hunn d'Mënz gekuckt. Et war näischt, d'Sëlwer war komplett nei, op der enger Säit war en Draach mat siwe Käpp, an a seng Patten huet en e Zepter an e Mace gehal. An op der anerer Säit , e schéint Meedchen mat ganz üppig krullend Hoer. An et ass léif.
  D'Dominika konnt d'Versuchung net widderstoen, d'Mënz ze probéieren an huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Dëst ass léif. Cool Saachen.
  D'Wassel huet gejaut:
  - Elo, sang! Loosst eis kucken wat Dir maache kënnt!
  D'Dragon Gräfin huet derbäigesat:
  - An Dir musst haart sangen, an eng méi oder manner laang Ballad maachen, well mir bezuelt hunn!
  D'Meedche Schauspillerin huet averstanen geknackt:
  - Jo, ech verstinn dat! Dir kënnt net sangen wéi ...
  An dunn huet d'Associatioun hir net opgefall. Gutt, en Nightingale ze soen ass net ganz korrekt oder passend. Awer eppes anescht, net wierklech dat!
  D'Nymphe-Meedchen huet hire bloe Fouss gestampelt:
  - Loosst eis ufänken!
  Dominica huet ugefaang an hirer kloerer a sanfter Stëmm ze sangen;
  Ech war eng berühmt Schauspillerin
  Filmen, Schwieren, Musek, Bäll...
  Si huet ugefaang rosen a wëll danzen,
  Wéi d'Ausféierung vum Satan!
  
  Meng Been si sou staark
  Si hunn de rosen Hopak gekämpft ...
  Mir sinn esou cool Meedercher
  Loosse mer dee schmuele réckelen direkt!
  
  Awer ech hu mech an enger Welt fonnt, wësst Dir, speziell,
  Wou Draachen wéi Kinneken regéieren ...
  D'Uerdnung do ass ganz nei,
  Op d'mannst däin Hiem räissen!
  Ech hu misse barfuß Sklave ginn
  Kréien eng Peitsch op de Réck ...
  D'Wolleken iwwer eis sinn blo,
  D'Plaz ass désagréabel op der Äerd!
  
  Hei kënnt e strengen Zwerg op mech,
  An hien hëlt e Peitschen an sengen Hänn ...
  E Jong mat wäissem Kapp ass laanscht gelaf -
  De Sklave ass barfuß, de Besëtzer ass kloer knaschteg!
  
  De Gnom laacht, beréiert seng Zänn mat senger Patt,
  Wéi e Meedchen mat engem Artikel, engem Hengst ...
  Also datt de Bier et mat engem Knueweleféiss gnagt -
  Dëst wäert d'Enn vun der Kaal vum Zwerg sinn!
  
  Awer si hunn mech un d'Mine verkaaft,
  Et waren keng sichtbar Plazen am Harem ...
  A si hunn mir e staarke Peitsch an der Verfollegung ginn,
  Well d'Meedchen ësst vill!
  
  Hei féiert de Gnom mech op engem Seel,
  Dem Meedchen seng Charme sinn absolut erstaunlech ...
  Dem Sklav seng Stëmm ass ganz kloer,
  Mee um Enn ginn et nëmmen Nullen!
  
  Ech si bal plakeg a barfuß
  Ech schaffen an de Mine wéi deen Iesel...
  Mamm, ech soen, meng Léif,
  Wéi domm ass et erausgaang!
  
  Ech war e kapabelt Meedchen
  Ech hunn Fraktiounen a mengem Kapp multiplizéiert ...
  An elo an engem, betruecht et, e Rock,
  Ech sinn a wëller Knechtschaft!
  
  Fir eng laang, laang Zäit hunn ech de Gnom aushalen,
  Ech krut eng Peitsch um Réck ...
  Si schloe mech fir d'Geschäft an net fir d'Geschäft,
  Si hu versprach mech spéider ze fidderen!
  
  Awer déi barfuß Sklaven hunn rebelléiert,
  Crowbars an Aktioun, Hammers,
  An elo, betruecht et Äert Element ,
  Zu engem Gnome mat Kaal Ech sinn dout !
  
  Gutt, déi Béis goufen ëmbruecht,
  Mir haten schrecklech Affer ...
  Awer, gleeft mir, mir hunn eis befreit -
  D'Meedercher hunn Top Klass gewisen !
  
  An elo hu mir eng grouss Arméi,
  D'Jongen ginn och mat eis an de Kampf...
  Mir briechen Schëlder wéi Brieder,
  Déi béis Herrscher wäerte kaput sinn!
  
  An da wäert d'Sklaverei vun der Hell verschwannen,
  De Mann riicht d'Schëlleren ...
  A mir wäerten der Herrschaft en Enn maachen, midd vu Feinde,
  Et gëtt e Joerhonnert vu Gléck a Fortschrëtter!
  
  An da gëtt et Fridden op der ganzer Welt,
  Mann, super Stär ...
  Mir fléien an der stärekloer Loft, Dir wësst,
  Loosst d'Dreem vun de Leit richteg ginn!
  D'Meedchen huet op engem héijen Toun ofgeschloss, mat hirer Stëmm glänzend wéi sëlwer Klacken.
  D'Nymphe-Meedchen huet hir Hänn geklappt. E puer Elfen an Trollen an e puer Leit hunn och dem Dominica säi Lidd gelauschtert. A si hunn hir Mënzen gehäit: Sëlwer a Bronze.
  D'Meedche Schauspillerin huet gebéit. An si huet se vun de Plättercher opgeholl. Si huet e puer vun de Mënzen mat hiren Hänn geholl, an e puer mat hiren bloen Zänn. An et war eng schéin Vue.
  Jo, hatt huet sou verführeresch a gemëschte Been. A wéi schéin an beandrockend si a sech selwer ass. Ee, wou sinn aner Prima Donnas Verglach zu hirem? Gëtt et sech trauen, barfuß op der Bühn optrieden? Oder an engem kuerzen Rock?
  D'Dragon Gräfin huet bemierkt:
  - Dëst ass de Sänger! Nee, si gehéiert an der Akademie. An nëmmen op der Akademie, an der Fakultéit, déi si selwer wielt.
  Den Dominic huet gelaacht a gesongen:
  Mir Meedercher wäerten eis eege Riichter sinn,
  A wann Dir musst wielen, an de Choix ass schwéier ...
  Mir wielen hëlze Kostümer,
  Well eis Leit hunn nëmmen Éier!
  De Weasel huet getwittert:
  - Dir hutt eng Stëmm ... Just en héijen Engel!
  D'Dominica huet gelaacht an huet eng vun de Mënzen méi héich mat hirem bloe Fouss gehäit, an huet sech dunn gebéit an et mat hirer Zong gefaangen. An dann huet hien ugefaang ze kräischen. Vum Kontakt mat Spaut huet d'orange Metal direkt erhëtzt an de Mond vun der Schéinheet verbrannt.
  D'Meedchen huet ugefaang ze späizen an ze kräischen. An hire Wonsch ze sangen op eemol verdampft.
  D'Nymphe Meedchen huet hire Rank gerëselt, an d'Hëtzt am Mond vum Dominica ass direkt fortgaang. D'Meedchen huet gekacht:
  - Wow! Elo verstinn ech, wéi et ass, e Feierblummen Draach ze sinn!
  Weasel bemierkt mat engem Laachen:
  - Besser spéit wéi ni,
  D'Meedchen huet e puer flott Joeren vir!
  D'Dragon Gräfin huet bemierkt:
  "Mir hunn eng aner Struktur vum Mond an Hals wéi Mënschen, an d'Flam verbrennt guer net. Also maach der keng Suergen iwwer eis.
  D'Publikum, déi sech ronderëm versammelt haten, huet nach ëmmer Kaméidi gemaach an gefuerdert, an d'Hänn geklappt:
  - Maacht soss eppes, Dir sidd wëllkomm!
  Dominica tweeted:
  - Wann Dir Mënzen schreift, maachen ech et!
  Als Äntwert, Kaméidi a Versécherungen:
  - Jo natierlech! Wëllkomm.
  An ënner dem Meedchen seng blo, muskulär, gebraten a graziéis Been, déi si mat onimitéierlecher Gnod gefinger huet, sinn Gold, Sëlwer, Orange, Bronze a Platin Mënzen geflunn.
  D'Dominika gouf dovu lëschteg, huet sech Begeeschterung gefillt, an huet ugefaang mat Ängscht ze sangen;
  Stuerm an Hurrikaner si keng Barrière fir eis Koppel,
  Duechtere vum Vaterland, déi bléie wéi Rousebëscher.
  Deen de Krich net kannt huet, huet keng Hirsepaass giess,
  Gott de Retter Jesus féiert eis an d'Schluecht!
  
  Mir si gewinnt ze kämpfen och an engem stiermeschen Ozean,
  All Persoun ass wéi en Chip iwwer Bord.
  Ech gleewen datt mir d'Monsteren vun der Horde a Stécker an der Schluecht zerräissen,
  Eis Éier kann net mat engem Schlittenhammer an engem Hummer erausgeschloen ginn!
  
  D'Schwäert gouf an der Schmiede gehëtzt, am ganz waarme Inferno,
  Geschäerft Blades si ganz haart Balgen!
  Sief e Angschtlosen Zaldot; mat engem staarken, temperéierten Häerz,
  Wann et Doud ass, da stoe roueg, lafen net!
  
  Jo , Krich, natierlech, ass kee Fest mat séissen Hunneg,
  No all, et sinn Tréinen op et, a Blutt fléisst déck.
  De Wollef jäizt laang an de Bier mat engem häerzleche Brühl,
  A loosst de Schlag am Géigenzuch an d'Ae sinn, net d'Wenkbrau!
  
  Et gëtt e Speer deen Kettenpost duerchbriechen kann,
  Et gi Schëlder, déi net vun engem Koup duerchgebrach kënne ginn!
  Awer net e Feigling, loosst d' Däiwel net Gesiichter maachen ,
  Fir net wéi d'Spill an den Netzer ze ginn!
  
  Gleeft mir, eng stralende Léisung wäert kommen,
  Fir jiddereen gëtt et eng Belounung déi net méi héich ka fonnt ginn!
  Fir e kriminellen Gedanken, gleewen ech, wäert d'Rache kommen,
  Et gëtt keng aner Valor wéi de schwéiere Wee!
  Sou huet d'Dominica gesongen, an de bonte Publikum huet si mat grousser Begeeschterung applaudéiert. Och wann se all Weibercher sinn, et gi keng Männer op dëser Welt. Oder, bal ouni de méi staarke Geschlecht.
  Duerno huet d'Draach Gräfin hire Schwanz gerëselt a bemierkt:
  - Ma, ech muss goen! Ech ginn aus dem Wee!
  D'Nymph huet d'Mënz mat hirem bloe Fouss opgeholl a proposéiert:
  - Loosst eis kucken. Ech werfen, an Dir sot - Kapp oder Schwänz ! Guess wat, d'Mënz ass Är, nee, Dir gitt mir eng Mënz zréck!
  D'Dragon Gräfin huet gelaacht an geäntwert:
  - Ech kennen Är Tricken! Also et ass besser net Är Zäit oder Äre Kapp ze verschwenden!
  D'Dominika huet gelaacht a bemierkt:
  - De Kapp ass keng Oueren, Dir kënnt et aus dem Hutt räissen, Dir kënnt et net zrécknähen!
  D'Wäischel huet gekrasch a gesongen:
  -D'Oueren uewen um Kapp sinn Oueren!
  Oueren op der Spëtzt vum Kapp - e Patient an engem Mental Spidol !
  D'Dragon Gräfin ass an d'Loft geflunn. A si huet net kommentéiert wat d'Nymphe Meedchen gesongen huet. An dëst, et soll feststellen, ass extrem cool.
  Dominica huet séier ugefaang Mënzen mat hiren Hänn a bloe Féiss ze sammelen. A si huet et mat engem schnelle Tempo gemaach.
  Weasel huet bemierkt, hir Hoer mat engem Zauberwand kraazt:
  - Geld ass natierlech wichteg. Awer nach méi wichteg sinn Zauber, Artefakte, Talismanen, Medaillonen, Amuletten, asw. Soss kënnt Dir net e luxuriéisen a luxuriéise Liewen liewen !
  Dominica averstanen:
  - Sue kënnen keng Gesondheet kafen, gleeft mir,
  Geld ka keng Léift an Éier kafen ...
  Also kämpft net wéi en Déier
  Wësst datt Dir Är Heemecht net fir Gewënn verkafen wäert!
  An d'Meedchen, mat hirer bloer Sohl, klappt eng purpurroude Mënz. An dunn huet hiert bloe Been op eemol, an engem Aebléien, an en Entefouss ëmgewandelt.
  Den Dominique huet an Angscht gejaut:
  - Wat ass dat!
  D'Nymph Marquise huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Dëst ass e speziellt magescht Metal, nëmme funktionnéiert wann et a Kontakt mat der Haut vun engem kënnt deen olympesch Gëtter an hirer Famill huet!
  An d'Laska huet frou geruff:
  - Wow! Dir hutt esou Blutt an Iech. Also hu mir eis net falsch gemaach.
  Dominica huet gemëscht:
  - Mee dat ass ellent! Wann Dir kënnt, ewechzehuelen Är Patt. A gitt mir erëm en normale Been.
  D'Nymph huet de Kapp gerëselt:
  - Nee! Dir sollt dat schonn selwer maachen.
  Dat gefaangent Meedchen huet gekrasch:
  - Wéi ass dat méiglech?
  Weasel proposéiert:
  - Stellt Iech vir wéi Dir wëllt datt Äert Been ausgesäit, klickt op den Daumen an de Zeigefanger vun Ärer rietser Hand, an Dir sollt et fäerdeg bréngen!
  Den Dominic huet et geholl an agefouert. Dunn koum de Klick.
  An amplaz vun engem Kréie Fouss, koum e Fouss an engem Filzstiwwel a mat engem Ski. An et gouf nach méi onwuel, wéi d'Ski op d'Koppelsteng geklappt huet.
  D'Nymph huet gelaacht a gesongen:
  - Gratis Enseignanten,
  Verschwenden Zäit mat Iech ...
  Ech hu fir näischt mam Meedchen gelidden,
  Dee kompetentste Magier!
  Dominica gouf beleidegt:
  - Ech sinn keng Zaubererin. An ech léieren nach ëmmer just. Awer de Wee zum Wëssen ass ni ze einfach ... Jo , an d'Filmer!
  Weasel wénkt averstanen:
  - Jo, am Kino, vläicht nach méi. An dat ass natierlech eise grousse Problem.
  D'Publikum huet erëm ugefaang ronderëm ze sammelen: et war eng witzeg Vue. Méi präzis, et ginn all Zorte vu Meedercher hei. An merci dofir. D'Schauspillerin huet probéiert nach eng Kéier ze denken an hire Fouss ze transforméieren. Awer dës Kéier ass eppes op Bunnen a mat engem Radar opgetaucht, wann och kleng.
  Dominica huet gesongen ouni hiren Optimismus ze verléieren:
  Ech froen Iech net iwwerrascht ze sinn
  Wann d'Magie geschitt ...
  Wann et geschitt, wann et geschitt,
  Wann d'Magie geschitt!
  D'Nymph huet zréck gelaacht a bemierkt:
  - Jo, fir mat Ärer Stëmm ze goen, sollt Dir och d'Fäegkeet hunn Magie ze benotzen!
  Dunn ass en Hobbit-Meedchen op si gerannt a proposéiert, hir Zauberwand ze dréinen:
  - Loosst eis et besser maachen! A weess, ech hunn eng hallef dausend Joer Praxis!
  Weasel protestéiert:
  - Nee! Loosst hatt et selwer maachen!
  Dominica tweeted:
  Ech hu mäi Verstand verluer, ech hu mäi Verstand verluer,
  Ech maachen et selwer, ech maachen et selwer!
  An d'Meedchen huet erëm eppes guttgeheescht geflüstert. An dann huet hiert Been, a Form vun engem Tank mat Radar, endlech seng graziéis, fréier Form erëmgewielt. An et huet sech erausgestallt wéi wann et op Bestellung gemaach gouf.
  D'Dominica ass opgestan an huet hir Fanger bewegt. Hir Stëmmung gouf lëschteg, a si huet gesongen:
  Mir Meedercher sinn déi stäerkst vun der Welt,
  An, gleew mir, Dir fannt keng méi cool Schéinheeten ...
  Mir wäerten eis Feinde wierklech an der Toilette drénken ,
  An hien wäert fir ëmmer zwanzeg Joer al ausgesinn!
  Duerno wäert d'Schéinheet laachen a laachen, hir grouss a glänzend Zänn weisen.
  D'Dominika huet ugefaang ze danzen, hir blo Been héich an der Loft opgehuewen. An si huet gesonge:
  Ech sinn eng ganz cool Zaubererin
  Wann ech mam Fouss stampen, gëtt et en Zesummebroch...
  Ech hu gär barfuß sprangen
  Betruecht et e richtegt Ideal!
  Dëst ass hiert Lidd - just super a cool!
  Och wann et op der anerer Säit extrem einfach an onkomplizéiert ass. Jo, d'Meedchen ass sou datt Dir Iech net langweilen.
  D'Hobbit Meedchen huet bemierkt:
  - Léiert ganz séier!
  A si huet hir Been gerëselt, déi an de Knöchel dekoréiert waren mat Braceleten mat Edelsteier, an op all Fanger mat engem Rank.
  Si gesäit aus wéi e Kand, awer no der Unzuel vun de Steng beurteelen, besonnesch op hiren ënneschte Gliedmaart, ass si eng héichrangeg Zauberin.
  Weasel wénkt dem Meedchen:
  - Ech hunn dech iergendwou gesinn. Sidd Dir iwwerhaapt d'Prinzessin Alsou ?
  De weiblechen Hobbit huet geknuppt:
  - Jo , esou ass et! Awer Dir wësst, Marquis, mat dësem Meedchen aus dem Planéit Äerd wäert Dir keng Problemer hunn!
  Weasel ass averstanen:
  - Riets! Mee et ass onméiglech anescht. Och, dëst ass sou eng Welt, datt et net ouni Problemer an Aventuren kann.
  Den Dominic huet séier bäigefüügt:
  - Liewen ouni Abenteuer an Exploiten ass ze langweileg. Et ass wéi Zopp ouni Peffer!
  D'Prinzessin Alsou ass averstanen:
  - Jo dat ass richteg! Dat ass wat Béiser sinn fir. Ee vun hinnen huet eng Plo entlooss, déi de méi staarke Geschlecht ëmbréngt.
  Dominica huet mat engem Opschlag gesongen:
  Dir kënnt net ouni Fraen liewen, dat ass wouer,
  Awer ouni Männer gëtt et och keng Freed ...
  Et huet sech esou erausgestallt, et war ganz schlecht,
  Wann et kee staarke Besëtzer ass!
  Weasel ass averstanen:
  - Vläicht! Awer hei, wéi se soen, ass et en zweeschneidegt Schwäert. Engersäits gëtt et kee méi staarkt Geschlecht, awer op der anerer ...
  De weiblechen Hobbit huet séier protestéiert:
  - Nee! Schlecht vun alle Säiten. Also et ass net néideg fir Blödsinn ze schwätzen. Männercher sinn och gebraucht.
  Dominica huet geäntwert:
  - Männercher an Déieren. Fir intelligent Individuen ass eppes anescht.
  Weasel huet gelaacht an geäntwert:
  - Jo, natierlech fir Männer. An ech konnt näischt fannen ze soen.
  Verschidde Dauwen, mat orange Fiederen a vergëllten Schnallen, si laanscht si geflunn. D'Villercher ware ganz interessant. Einfach schéin op engersäits. Awer op der anerer Säit huet et och e bëssen un Goût gefeelt.
  Dominica ersat:
  - Firwat vergëllen d'Schnecken vun Dauwen?
  Weasel erkläert:
  - Keen vergëllt! Dëst ass well se Erdbeere mat Topaz gepickt hunn.
  D'Meedche Schauspillerin huet gemëscht:
  - Waat? Mat Topaz?
  D'Hobbit Meedchen huet geknackt:
  - Jo, et ginn esou Erdbeeren! Wat, wousst Dir net?
  Weasel bemierkt:
  - Wéi géif si wëssen? Si ass an eiser Welt viru kuerzem.
  Déi dräi Vertrieder vum fairen Geschlecht hunn hiren Tempo méi séier gemaach. An hir blo, rosa Fersen blénken.
  Haiser erschéngen ronderëm , grouss, ähnlech rosa, purpur, Smaragdbohren erop. An et huet extrem futuristesch ausgesinn. Et waren souguer e puer Fligeren um Himmel. Méi genee, e Kutsch aus Gold a mat Diamanten studéiert, gezeechent vu sechs geflügelte, schneewäiss Päerd, gerannt.
  All dräi Meedercher hunn e liichte Béi gemaach. Awer anscheinend huet déi nobel Persoun keng Zäit fir Schéinheeten, an d'Triumvirat ass weider gefollegt.
  Et war en Hippodrom virun, et huet ausgesinn wéi e risege Stadion. Et war kloer de Site vum Päerdsrennen.
  D'Marquise-Nymph huet virgeschloen:
  - Mir musse kucken ob eise Schüler de Kaddo vu Clairvoyance huet. Dofir wäerte mir d'Course matmaachen.
  Ronderëm den Hippodrom war e grousst Mesh-Fied aus Sëlwer an orange Metall, besat mat Pärelen an e puer blo a purpurroude Steng, souwéi Glas, dat un tschechescht Glas erënnert . An et huet ganz schéin ausgesinn.
  A bei der Entrée waren zwee Sprangbueren op de Säiten, déi villfaarweg Jets aus vergëllten schéine Koppelen erausgehäit hunn: - en Elf, deen en Elfenjong geknackt huet.
  Jo, alles huet ganz schéin ausgesinn. A bei der Entrée ass eng Garde vu Meedercher. Och ganz schéin an a Liicht, Sëlwer Rüstung.
  Alles gesäit sou wonnerbar aus. Et gi sou vill Vertrieder vum fairen Geschlecht ronderëm.
  D'Dominika huet sech un de Film iwwer de Gulag Archipel an de Fraenlager erënnert. All d'Fraen do waren, wéi wa se aus der Wiel, jonk, schéin, an hunn Kleeder un, déi hir herrlech Been komplett ausgesat hunn. Gutt, well de Summer a Sibirien waarm ass a souguer, vläicht, waarm, waren d'Meedercher barfuß. Wat de Film bei Männer ganz populär gemaach huet. An Dominica huet e Rebellen Komsomol Member gespillt, deen e ganzen Opstand vu Meedercher organiséiert huet. An d'Schéinheet huet souguer d'Waffen erfaasst, an hunn e ganzt NKVD-Regiment an der Schluecht opgeholl, a konnten et gewannen.
  De Film ass natierlech cool erauskomm. An déi barfuß, glamourös, schéi Krieger hunn einfach super ausgesinn.
  D'Dominika, iwwregens, sollt ursprénglech d'Roll vum Fandera säi Cousin spillen, deen e Gefaangenopstand organiséiert huet, awer sou e Film kéint verbuede ginn. A si gouf einfach en exzellente Student an e Komsomol Member gemaach.
  Dominica huet d'Meedchen vun der Garde gebéit. Op eemol, direkt vun der Äerd, wéi e Jack aus enger Schnuffbox, sprang en Draach eraus. Kleng , liicht méi grouss wéi en Albatross, mat dräi Käpp.
  Hien oder hatt ass op d'Meedercher geflunn, an eng Stëmm schellt:
  - Gëff mir mäi Brudder zréck!
  D'Nymph Marquise huet mat engem Opschlag geäntwert:
  - Dëst ass onméiglech, Belka.
  Als Äntwert huet d'Draach-Meedchen, deem seng Schuppen an den dräi Sonne mat all de Faarwen vum Reebou geblénkt hunn, an deem seng Flilleke sou schéin waren, datt se an d'Ae gerullt hunn, ugefaang ze brullen.
  - Ech wëll e Brudder! Ech wëll e Brudder! Wou ass hien!
  D'Hobbit Meedchen huet gekacht:
  - Jo, mir selwer sinn amgaangen ze denken, wéi mir eis Männer zréckginn. An et ass net néideg kapriéis ze sinn.
  D'Draach-Meedchen, wat kënnt Dir vun engem Wëllef huelen, berouegt a gekrasch, sprang op Dominica:
  - Ech weess, Dir kënnt! Dir sidd de gewielten!
  D'Hit Meedchen huet gelaacht a gesongen als Äntwert:
  - Alles onméiglech, gleeft mir, ass méiglech,
  Awer dëse Problem unzegoen ass ganz schwéier ...
  Wéi och ëmmer, wann Dir Äert Gehir belaascht wärend Dir spillt,
  Ech kann e schéint Jedi Meedchen ginn !
  D'Draach Meedchen huet opgereegt an huet als Äntwert geziddert:
  Äre Geescht ass net d'Gréisst vun engem Fanger,
  Genie, Dir wësst, op der Äerd ...
  An e schéine Jong waart op mech,
  Op engem Wicklungspäerd!
  D'Dominika huet sech witzeg gefillt a gelaacht:
  - En Draach op engem Päerd? Esou gesäit et aus!
  D'Marquise huet bemierkt:
  - Wat, Dir wësst net d'Konzept vun der Allegorie!?
  D'Meedche Schauspillerin huet gelaacht a bemierkt:
  Mir kënnen iwwerall stierwen
  Och am Sonnenënnergang vun Amber ...
  Allgemeng liewen mir fräi,
  Jo, gratis!
  Figurativ gesinn!
  D'Draach-Meedchen huet Luuchten aus hirem Mond fräigelooss, et huet e Liicht ausgesinn an huet gekrasch:
  - Dëst ass e schéint Lidd. Wéi och ëmmer , ech wëll datt de schéine Gaascht vun enger onbekannter Äerd eppes anescht interessant mécht.
  D'Dominica huet d'Schëller gezunn an bemierkt:
  - Ech weess, datt meng Stëmm Mënzen net méi schlëmm klappt wéi Nunchucks, déi Schieber aus Kären ausschloen. Ech muss awer nach eng Kéier meng Stëmm ustrengen! A fir wat? Wou Suen hei ausginn?
  D'Marquise protestéiert:
  - Als éischt wäert Dir Är Suen op ee vun de Päerd um Hippodrom wetten a probéiert Äert Kapital ze erhéijen. An zweetens ass dëst Meedchen net nëmmen e klenge weiblechen Draach, awer och eng Prinzessin. Si wäert Iech hire Rank ginn, deen kolossal magesch Kraaft enthält. A fir dëst , gleeft mir, et ass derwäert ze probéieren a richteg ze sangen!
  D'Dominica huet hiren helle Kapp op hirem staarken Hals wénkt a bemierkt:
  - An dësem Fall gesinn ech datt et eppes ass fir ze probéieren! Ausserdeem, wéi kënnt Dir e Kand refuséieren!
  D'Draach Meedchen huet gekrasch:
  - Ech si guer kee Kand. Ech sinn eng Prinzessin an ech kann dat maachen! Ech fléien op Äre Planéit. An ech wäert Äert Kapital verbrennen.
  Dominica huet menacéiert:
  - A mir hunn Loftverteidegung fir Leit wéi Dir! Wat seet Dir dozou, Wild?
  D'Draach Meedchen huet gemëscht:
  - Dir wäert an d'Steebroch geschéckt ginn. Dir schafft plakeg an a Ketten ënner de Schlag vun de Peitsche vun den Orc Iwwersiichter.
  D'Hobbit Meedchen huet geknackt:
  - Jo, hatt kann et maachen! Ausserdeem sidd Dir Mënsch. An eis Leit... Si ginn aus ville Grënn als méi niddereg ugesinn.
  D'Wassel huet gekrasch:
  - Also séngt besser! De Public huet sech schonn hei versammelt, a mir wäerten och Sue verdéngen.
  Tatsächlech ass e Kaméidi an der Masse vu verschiddene Vertrieder vum fairen Geschlecht entstanen, an d'Geklappt an d'Ausrufe héieren:
  - Singt, kleng Blummen, schumm Iech net!
  Gutt, Mann, loosst eis Musek spillen!
  Mir wëllen den Trill vum Paradäis Vugel lauschteren!
  D'Dominica huet schwéier geschloen an huet ugefaang ze sangen;
  D'Ufer op Elfa ass grouss , steil,
  D'Wellen sprëtzen mat engem verglaste Glanz ...
  Elfia gouf meng Heemecht,
  Dem Nightingale seng Trill séngt eis e wonnerbare Lidd!
  
  An engem breet Boot, meng Léif an ech segelen,
  D'Zlata Val huet hir Braids erofgelooss.
  Wéi gutt et ass fir mech a meng Léif zesummen ze sinn,
  Et ass schued net e Krokodil mat enger Fëschstang ze fänken.
  
  Neen, net Waasser, raschelt Achtern,
  Et ass d'Natur, déi eis Schampes gëtt.
  Dëst Land ass wéi eng léif Mamm fir mech,
  D'Generositéit vun der Äerd a kinneklechen Kleedung!
  
  Drëpsen wéi Pärelen ënner dem Moundstrahl
  Spritzt wéi e Schwarm vu Bienen mat engem Sëlwerflillek ...
  Virgo, Dir sidd wéi en Engel mat engem Dram fir mech,
  Mat dem Gesiicht vun der Onschold - déi rengst Madonna!
  
  De Geroch ass Hunneg, an d'Hoer si Seid,
  D'Lippen hu sech wéi Satin getrennt.
  Ech gleewen datt de laang erwaarde Moment komm ass,
  Mäerchen wäert real ginn!
  
  Eis Lippen sinn an Ekstase beréiert,
  D'Séissegkeet ass sou datt et keng Wierder méi gëtt .
  Gleeft mir, Dir sidd onerdesch Schéinheet,
  Vill wäert entscheeden, geheien d'Mënz méi héich!
  
  Hei sinn d'Kuss een nom aneren,
  Sucken a Laachen vun eiser stiermescher Freed.
  D'Hellegkeet vun der Séil gëtt vum Cherub bewahrt,
  De gewielte wäert d'Lëscht vun de Sënnen an d'Urn geheien.
  
  Nee, weess, et gëtt méi schéin wéi Dir op der Äerd,
  Leidenschaft brennt wéi en helle Feier a mengem Häerz!
  Mir wäerten am beschten Land liewen,
  Loosst eis d'Fënsteren an d'Dier an de Weltraum opmaachen!
  Sou huet d'Schéinheet e wonnerbare Lidd gesongen. A Meedercher vun alle Sträifen hunn hir Hänn geklappt. A gläichzäiteg hunn se Mënzen geheit, dorënner Gold. An dat ass super .
  D'Hobbit-Meedchen huet hir Zauberwand gerëselt, an d'Suen hunn ugefaang eleng eng separat Koup ze bilden. An eng ganz Kolonn vu multi-faarweg Mënzen gewuess.
  D'Draach-Meedchen huet och an d'Hänn geklappt, an dunn helle Flamen aus hiren dräi Käpp fräigelooss. Duerno sot si kaprisesch:
  - Dëst ass natierlech gutt, awer net genuch! Ech brauch dech och fir mech ze sangen!
  Dominica huet gefroot a gefrot:
  - Ass dat net zevill?
  D'Marquise huet hatt gedréckt:
  - Wëllt Dir esou e wäertvolle Rank fir just ee Lidd kréien? Gutt, Dir sidd onbestänneg ! Hutt e Gewësse, well den Artefakt wäertvoll ass.
  D'Hobbit-Meedchen huet gekrasch:
  - All Artikel huet säin eegene Präis. An normalerweis, fir e wäertvollen Artefakt, musst Dir dräi Wënsch erfëllen, oder dräi Servicer ubidden. Dëst sinn d'Regele. An Dir selwer versteet firwat!
  D'Publikum vu verschiddenen Meedercher huet d'Hänn geklappt an hir blo Féiss gestampelt, a ganz selten mat Schong:
  Komm, sang nach e bësse méi!
  Mir wëllen Lidder!
  Et wäert ganz cool sinn !
  Leeschtung der Romance!
  Mir bezuelen Iech gutt!
  Weasel wénkt dem Dominika:
  - Ma, brécht net! Komm, sangen!
  An déi schéi Schéinheet huet hir hell, hell Mane gerëselt. Si huet hir blo, muskulär Been gestampelt a gesongen, mat super Gefill an Ausdrock;
  Eis Wourecht, eis Wourecht
  Besteet aus dem Glawen droen!
  An net muer, an net muer,
  An haut retten d'Vaterland!
  
  Mir respektéieren eisen Elf ,
  No allem ass si déi ganz Welt, kennt d'Welt!
  Eise Scharlachroute Banner vum Mammeland,
  An et gëtt keng hell rout!
  
  De Pionéier begréisst net de Büste,
  Säi Schëld ass de Fändel vum Mammeland!
  Mir hunn de Géigner Fäegkeet gekämpft,
  Verherrlechung Leeschtungen am Vers!
  
  Wësst datt et nëmmen ee Glawen um Planéit ass,
  Glawen an léif , helleg Elfinismus!
  Sou datt glécklech Kanner laachen,
  den Orzismus an den Ofgrond ausgebrach ka ginn !
  
  All Ritter war just e Kand,
  Um Gras a Baachen barfuß...
  Awer elo huet hien eng Winch an den Hänn,
  Dashingly flaach Metall mat engem Hammer!
  
  Een schärft eng Maschinnegewier mat Maschinnen,
  Ma, een schéisst vun der Schëller!
  De Scharlachroute Banner flitt wéi e roude Fändel,
  Mir schloe béis Feinde ouni Geck!
  
  Eis Vorfahren hu fett Orklin geholl ,
  Gutt, wat iwwer eis? Mir sinn ënnerwee op de Mars!
  Mir si Leit, net Makaken op enger Branche,
  Dem Géigner seng Fauscht schléit him direkt an d'Aen!
  
  Awer mir wëssen och wéi mir Spaass hunn,
  Schlag d'Trompet, spillt d'Trompetten!
  Ganz léif Kannergesiichter,
  A Bewäertunge vu véier a fënnef!
  
  Déi schwéierst Schluecht Examen -
  Net duerch dëst goen ass wéi stierwen!
  Awer am Doud hu mir e Banner mat enger Fackel,
  D'Elfen Kofferschmiede kann net falen!
  D'Meedchen huet sou schéin a kompetent gesongen a gläichzäiteg gedanzt, an hir Been waren sou verlockend. Et ass just schued datt et keng Männer an der Géigend waren fir hir Schéinheet ze schätzen. An d'Meedchen huet et op engem kolossalen Niveau, an de Krieger weist hire kolossalen Drock an Ambiance.
  An e puer honnert Meedercher hu sech scho versammelt, a si maachen Kaméidi. Si geheien Suen, a si hunn ganz staark Geroch vu jonken, frëschen, weiblech Kierper an deier Parfumen a Parfumen. Et gëtt vill fir Äre Kapp hei ze dréinen.
  E puer vun de Mënzen waren Keramik, an et waren souguer e puer Holzmënzen , wat super war. Awer déi üblech Pabeiergeld fir de Planéit Äerd ass iergendwéi net ze gesinn. An dat ass iergendwéi ongewéinlech fir Dominica. Heiansdo blénken d'Gedanken duerch Äre Kapp iwwer wéi Wildt se hei sinn. Wat iwwer elektronesch Kaarte fir Bezuelen? Gutt, dëst ass absolut fantastesch fir dësen Niveau vun der Entwécklung.
  Also huet een en hallef giess Kuch mat Crème ënnert d'bloe Féiss vun engem Sängerin geheien.
  D'Hobbit-Meedchen huet de Kuch mam Blëtz aus hirem Wand geschloen. An et ass direkt ausernee gefall.
  Déi kleng Schéinheet bemierkt:
  - Maacht dat net erëm! Nëmmen Suen!
  D'Wassel huet gesonge:
  - Geld verdéngen! Geld verdéngen!
  Vergiess iwwer Langweil, Faulkeet ...
  Geld verdéngen! Geld verdéngen!
  Wann néideg, op d'mannst de ganzen Dag!
  D'Draachmeedchen huet hir Flilleke gerëselt a geziddert:
  - Gutt, dëst ass den zweete Service! Awer fir en Artefaktring ze kréien , braucht Dir och en Drëtten!
  D'Dominica huet d'Wangen erausgezunn a sot zu engem zouversiichtlechen Toun:
  - Wann Dir wëllt, wäert ech frou erëm fir Iech ze sangen! Fir éierlech ze sinn, ech sangen gär.
  D'Publikum vu ronn dausend Fraen, Vertrieder vum fairen Geschlecht, huet gebrëllt a bal ganz hir blo, graziéis, girlesch Féiss gestampelt:
  - Sang nach eng Kéier! Sangen erëm!
  Bravo, encore! Bravo, encore!
  D'Draach Meedchen huet dogéint gemaach, hir Stëmm erhéicht:
  - Nee! Gëff sou e Rank just fir Lidder! Hei muss si eppes méi wäertvollt a gläichzäiteg schwéier maachen.
  Et gouf eng spannend Paus. Méi wéi dausend Meedercher vu verschiddene Rennen gefruer an Erwaardung.
  Op eemol koum e Jong op. Deen eenzege Vertrieder vum méi staarken Geschlecht ënnert hinnen. Hie war vun der mënschlecher Rass, huet nëmmen Shorts un, muskulär a mat enger Sklavemark op der Schëller, hien huet ongeféier zwielef Joer al ausgesinn an ass kloer méi wéi eemol geschloe ginn. Lafen op, seng stëpseg, kandlech Fersen, déi op d'Draachmeedche blénken, ass op seng Knéien gefall a gejaut:
  - Loosst se mech befreien! Gëff mir meng Positioun zréck!
  D'Draach Meedchen huet geknackt a bestätegt:
  - Dat ass et! De Jong gëtt fräi wann Dir him an en Elf maachen kann!
  Dominica verbreet hir Hänn:
  - Mee dat ass onméiglech!
  D'Marquise-Nymph huet virgeschloen:
  - Dëst Sklave Kand war viru kuerzem de Krounprënz vun engem risege Räich, genannt Oenomaus. An elo gouf hien e Jong vun der Mënschheet an e Sklave fir dem Däiwel seng Pest ze vermeiden. Maacht hien erëm en Elfprënz, an da kënne mir vläicht de Fuedem vun der ganzer Wirbelsäck gräifen!
  . KAPITEL Nr 4.
  D'Hobbit Prinzessin huet bestätegt:
  - Dëst ass Är Chance, Dominic. An eis och. D'Männercher si bal all verschwonnen. An dësen, obwuel net versteet, huet säin Titel a seng Positioun verluer, a souguer säi Kierper, e mënschleche Sklave ginn.
  De Jong wénkt mat sengem liichten, geschniddene Kapp:
  - Si schloen mech all Dag fir datt ech net zu Steen ginn! Aus e puer Grënn sinn et d'Sklaven, déi geschloe ginn, déi am meeschte resistent géint d'Epidemie sinn!
  Dominica verbreet hir Hänn an huet geäntwert:
  - Jo, ech hu keng Ahnung wéi ech hien enttäuschen! An datt de Prënz och e Kand war?
  De Sklave Jong huet de Kapp gerëselt.
  - Nee, ech war zimlech erwuessener! Awer wann et ugefaang huet zu Steen ze ginn, huet d'Weasel Nymph speziell Magie benotzt. Ech sinn e jonke Sklave ginn a gouf geschloen. Dëst huet mir e puer Méint, och wann schmerzhaf, awer Liewen. Awer desto oder spéider wäert dëst ophalen. Ausserdeem musse se mech schwéier schloen, an all Dag muss ech, oder schwéier Steng droen, oder e Rad spin!
  D'Nymphe Meedchen huet geknackt:
  - Jo! Dëst ass deen eenzege Wee fir iergendwéi den Effekt vun der Steenpest ze verzögeren. Et sinn nach ëmmer Sklave Jongen vun der Mënschheet an de Minen, déi nach net verstäerkt sinn a schaffen. Awer dëst sinn déi eenzeg Vertrieder vum méi staarken Geschlecht, déi bleiwen. An dann ginn e puer vun hinnen och a Steen an zerbriechen dann a Stëbs.
  Dominica huet geflüstert:
  - Dëst ass schrecklech! Universal Katastroph! A fir ze liewen an e Sklave ginn!
  De Jong, deen déi schwarz kuerz Shorts unhat, déi all seng Kleeder ausgemaach hunn, a wiry, mat schlanke Muskelen ënner der Haut, déi dënn ausgesinn wéinst dem Mangel u Fett, huet gesongen:
  - Jo, ech sinn e Prënz, an nëmmen e Sklave, awer wat,
  Loosst d'Adel mech dat nennen ...
  Wéi wäit, wäit si si vu mir,
  E Jong mat enger gebrachener Beenkette!
  D'Draach Meedchen huet mat engem Wink geziddert:
  - Also maacht hien erëm en Elfprënz, an da kënnt Dir dëse wäertvolle Rank vun der Draachmagie kréien!
  Dominica verbreet hir Hänn:
  - Ma, du verdammt, ech hu kee Grondverständnis vu Magie, an Dir verlaangt dëst! Wat, vläicht, Dir selwer wäert net maachen!
  D'Nymph Marquise huet mat engem Opschlag bemierkt:
  - Vläicht kënne mir dat och net ... Wat seet Dir?
  D'Draach Meedchen sot:
  "Si ass scho laang op de Been." An d'Draachakademie geet geschwënn zou. Also, loosst hien fir d'éischt déi bedruchend Examen passéieren, a probéiert dann de Jong Prënz ze enttäuschen.
  Dominica wénkt averstanen.
  - Ma, esou kënnt Dir am Prinzip ...
  D'Nymph Marquise huet hiren Talisman opgeholl, deen um Hals hänkt. A si huet et mat de Handfläche reift an huet ugefaang eppes ze mumlen, wéi en Zauber. D'Draachmeedchen huet geziddert, hir Zänn ze weisen:
  - Dëst ass e seriöse Test fir hatt ... Kann hatt sech ouni vill Schued bewegen wann hatt en Ultra Zauber benotzt!
  D'Dominica wollt Klärunge kréien , wat den Ultra-Zauber bedeit, awer d'Nymphe-Marquise huet hire bloe Fouss gestampelt, mat Réng dekoréiert, an d'Meedche gouf an engem Wirbelwind gefaangen. Et war wéi wann e Ris hatt an d'Hand geholl huet an hatt gedroen huet.
  D'Meedche Schauspillerin huet gemëscht:
  - Wat e Sprong!
  An esou hu si sech zesumme mat der Nymph-Marquise bei der Entrée vum Palais fonnt. Et erënnert un d'Hermitage zu St. An och, méi üppig a schéin wéi de berühmte Wanter.
  D'Dominica huet hir Been verbreet, d'Säite mat de Fauscht gestouss an huet geruff:
  - Wow !
  D'Nymph huet mat engem Laachen bestätegt:
  - Jo, dëst ass e schéint Gebai vun der Dragon Academy.
  Virun der Entrée huet e Sprangbuer an der Form vun engem siwenkäppegen Draach mat Gold an e puer hell orange Metall onbekannt op der Äerd fonkelt. An aus all Mond ass e Stroum Waasser an den Himmel gerannt, glänzend wéi Diamanten an de Strahlen vun e puer dekoréierte Luuchten.
  Dominica notéiert:
  - Et ass wonnerbar wéi héich d'Jets fléien!
  D'Marquise-Nymph huet lakonesch geäntwert:
  - Technomagic!
  All Draach Kapp haten Aen aus Edelsteier gemaach, a verschiddene Faarwen. Et huet extrem gesond , räich a schmackhaft ausgesinn.
  Et ginn och ordentlech Gaassen mat herrleche Blummen, ënnerscheet duerch eng Rei vu Formen an Aarte vu Knospe. Déi kaal Féiss vun de Meedercher sinn laanscht déi glat, hell Muster Fliesen vun de Weeër mat onbeschreiflecher Eleganz a Gnod gaangen. Si ware vu verschiddenen Alter, awer all ware schéin, vill hunn wäertvoll Bijouen.
  Et waren hei meeschtens Elfen, mä et waren och Mënsche Meedercher, Trollen an Hobbiten. Déi lescht Meedercher kënnen net vu mënschlechen ënnerscheeden. Wéi, iwwregens, sinn Nymphen an Dryads. Ass et well se Réng op den bloen Zéiwe vun hire klenge a graziéise Féiss droen?
  Awer mënschlech Meedercher kënnen dat och maachen.
  D'Dominika, eng zimlech grouss Studentin, huet am Verglach mat de weibleche Studenten ze grouss a reift ausgesinn. An dat huet si immens ongenéiert.
  D'Meedchen huet d'Nymph gefrot:
  - Ech gesinn hei aus wéi eng Muséesausstellung!
  D'Marquise huet mat engem Laachen gefrot:
  -Hutt Dir de Film iwwer Harry Potter gesinn?
  Den Dominic huet gelaacht an geäntwert:
  - Jo, natierlech, ech hunn et gekuckt. A si hu souguer probéiert e Remake vun dësem Film ze maachen. Gutt, also wat?
  D'Nymph huet bemierkt:
  - Do waren Jongen a Meedercher. An hei, wéi Dir gesitt, ginn et keng Jongen, an dat stéiert d'Harmonie!
  Dominica notéiert:
  - Den Harry Potter war och e Kand, an et war méi einfach fir hien. Awer fir Erwuessener ënner Kanner ze sinn. Et ass méi schlëmm wéi en zweet Joer ze bleiwen!
  D'Marquise wollt eppes soen, wéi e barfouss Meedchen, awer mat enger Diamantbrosche an den Hoer, op si gelaf ass. Si huet ganz séiss gelaacht a gekuckt:
  - Sidd Dir de gewielten?
  Dominica lächelt an huet geäntwert:
  -Jo!
  D'Meedchen huet gelaacht a bemierkt:
  - Awer Dir wësst wahrscheinlech net wéi Dir vill maache kënnt! Zum Beispill, kënnt Dir en Invisibility Potion maachen?
  D'Meedchen Actrice geäntwert mat engem Opschlag:
  - Leider nee. Wéi funktionéiert et?
  D'Meedchen mat enger Diamant Brosche a purpurroude an orange-gespeckte Hoer huet de Kapp gewénkt. A si huet eng Fläsch aus hirer Kleedertäsch geholl. Ech hunn de Stecker ëmgedréit. Si huet e Schlupp geholl an ... verschwonnen.
  Dominica blénkt hir Saphir Aen duercherneen. An dunn hunn ech eng liicht Prise op menger Nues gefillt. Dunn hunn si hir Hoer gezunn. Dem Dominica seng schaarf Visioun huet dem onsichtbare Meedchen seng blo Féiss op multi-faarweg Fliesen gesinn a kleng Flecken vu Stëbs a Flausch vu Beem a Blummen erhéijen. D'Meedchen huet ganz deier geruckt an huet dat jonkt nackt Meedchen mat blotem Fouss an d'Ouer gegraff.
  Si huet gejaut. An Dominica konnt hatt gesinn. D'Meedche gouf transparent, wéi e Geescht oder en Hologramm. An hien huet mat enger erschreckter Stëmm gejaut:
  - Verletzt! Loosst mech goen, Tatta!
  D'Marquise-Nymph huet geruff:
  - Clever, jo! Ech hu scho geduecht datt Dir näischt maache kënnt!
  Dominica huet als Äntwert gesongen:
  Wann Dir krank sidd, kommen ech
  Ech wäert de Péng mat mengen Hänn verbreeden ...
  Ech kann alles maachen, ech kann alles maachen,
  Mäin Häerz ass kee Steen!
  D'Meedercher , déi si ukomm sinn, hunn gelaacht. Trotz der Dekoratioun war et kloer datt hir Kleeder zimlech strikt waren a vun engem eenheetlechen, awer luxuriéise Stil. Obwuel an anere Hisiichten do e Gefill vun Diversitéit war. E puer Meedercher haten Ouerréng an den Oueren, anerer net. An e puer, virun allem Hobbit Meedercher, goldrichteg Réng mat Steng an hir Nues threaded.
  Si hunn dat virun allem gemaach, fir sech vu mënschleche Kanner ze differenzéieren, déi ze ähnlech waren. Dryads hunn och gär Réng an hiren Nues an Oueren. E schéint Kinnekräich vu Meedercher, vu siwen bis Jugendlecher. Wéi och ëmmer, ënner Elfen, Erwuessener an Adoleszenz sinn praktesch net anescht am Erscheinungsbild, sou wéi bei Hobbiten, Trollen, Nymphen an Dryads. Awer Dominica gesäit aus wéi en Erwuessenen an e ganz schéint Meedchen, mat dem expressiver Gesiicht vun enger richteger Prinzessin. Vläicht ze gebrach.
  Jo, si hunn hir Haut souguer erliichtert, wéi si eng vun den nobelen Dammen vum Mëttelalter gespillt huet. Deemools gouf e gebrannt Gesiicht als Zeeche vun enger gerénger Gebuert ugesinn.
  Iwwregens gouf net nëmmen d'Haut op hirem Gesiicht erliichtert, mä och op de Been. Et war eng Episod, wéi si barfouss an a Fläschen op de Stee gefouert gouf.
  Et gouf souguer e Lidd:
  D'Zäit fir d'Erléisung ass bal hei
  D'Kinnigin gëtt barefouss op d'Scheier gefouert!
  Amplaz vu Bijouen, huet si Stoffer un,
  Den Hals vum Schwan ass en Affer vun den Beüüchter!
  Jo, et huet extrem witzeg ausgesinn an esouguer op seng Manéier iergendwéi grujheleg . Nom Blëtz huet si an der Roll vun der Kinnigin Semiramis ze handelen. An an dëse Filmer gouf si praktesch net barfuß gefilmt. Jo, et war eng interessant Roll. Awer anscheinend huet de Regisseur hatt net gär. Ze schéin an Hunneg blond. A fir d'Roll vun Semiramis si léiwer eng eeler Fra mat schwaarz Hoer. An Dominica huet misse Sklave ginn. A si gouf souguer mat engem waarme Eisen geprägt. A si hunn mech, zimlech ongeféier, vu Männer getrëppelt.
  Jo, an et war eng Zeen um Rack. Natierlech war d'Peitsch aus Schaum gemaach, a wann se Iech domat schloen, mécht et net schued. Awer all d'selwecht, wann Dir hänkt a geschloen gëtt , ass et désagréabel.
  D'Meedche Schüler hu sech zesummen. Dunn ass den Dryad Enseignant opgetaucht. Si huet e Scharlachrout Kleed an en anere Stil un.
  Si ass op d'Dominika gaang an huet gekënnegt:
  -Sidd Dir nei?
  D'Kannerschauspillerin huet d'Schëller gezunn:
  - Ech géif dat net soen!
  De Schoulmeeschter huet de Kapp gerëselt. An hirer Nues war e Rank aus orange Metall a mat engem gesträifte Steen. Si gesäit och wéi en Teenager Meedchen an ass barefouss. Ausserdeem gëtt et e Rank op all bloe Zeh. An dat ass schonn e relativ héije Niveau vun Zauberer.
  D'Nymph Marquise bemierkt:
  - Si ass eng kapabel Student, a si huet Talent!
  Den Dryad Enseignant huet e klenge Kiesel op déi faarweg Fliesen geheit an bestallt:
  - Maacht en neien sou datt et an Är Handfläch flitt!
  D'Dominica huet erausgebrach:
  - Telekinesis, oder wat?
  Als Äntwert hunn d'Meedercher gelaacht. De Schoulmeeschter huet geruff:
  - Verspreet! Firwat sinn se zesummen!
  Et gouf en onzefriddenen Gréiss a Kaméidi. Awer d'Meedercher hunn net streiden, awer ugefaang ze lues ze verspreet. Awer gläichzäiteg, kuckt op dat neit Meedchen.
  De Schoulmeeschter huet gemëscht:
  - Ma, komm, bestellt de Steen fir an Är Handfläch ze fléien!
  Dominika, fillt sech wéi e komplette Narr , huet geruff:
  - Flitt a meng Handfläch!
  De Steen huet sech net beweegt. Dunn huet d'Meedche vu Roserei gejaut:
  - Flitt bei mir, séier!
  An dunn ass e Kiesel gefall a wéi e Meteorit huet d'Meedchen an d'Stir geschloen. De Schlag war gutt, en uerdentleche Klump huet direkt geschwollen, an d'Dominika ass selwer bewosst gefall.
  Verschidde Meedercher, déi keng Zäit haten ze verloossen, an déi aner, déi sech ëmgedréint hunn, hunn op eemol aus Laachen geplatzt. An dëst Laachen erënnert un d'Klingung vun Honnerte vu Sëlwer Klacken.
  D'Nymph Marquise verbreet hir Waffen a bemierkt:
  - Et gi Fäegkeeten, a wéi eng aner! An einfache Wierder, hieft e Steen ouni Zauber. Net emol all Ufänger Nymph oder Dryad kann dat maachen.
  De Schoulmeeschter huet sech eens:
  - Jo, si ass kapabel! Awer och geféierlech. Dëst ass ganz kapabel net nëmmen d'Männer bei eis zréckzebréngen, awer och d'Weibchen ëmzebréngen. Dëst ass wëll Kraaft!
  D'Marquise huet bemierkt:
  - Dëst Meedche ass en Diamant deen ze poléieren brauch!
  D'Dominika ass opgestan a sprang op d'Been. Hire Kapp war geknackt an et war eng Schwellung op der Stir.
  D'Meedchen huet geruff:
  - A wien soll ech elo ëmbréngen?
  De Schoulmeeschter huet rosen geäntwert:
  - Ech selwer! Dir kéint ganz gutt Är Gehir ausblosen. Et ass eng gutt Saach, datt ech Iech net gesot hunn, de Fiels ze sprengen!
  Dominica huet gelaacht an geäntwert:
  - Jo, an dësem Fall wier et e richtegt Hiroshima!
  Den Dryad Mentor huet iwwerrascht gefrot:
  -Wat ass Hiroshima?
  D'Meedche Schauspillerin huet hir Schëlleren gezunn, déi net schwaach waren, an huet zouversiichtlech geäntwert:
  - Dëst ass d'Stad op där eng Atombomm gefall ass, wouduerch fofzegdausend Leit gestuerwen sinn an honnertdausend blesséiert goufen!
  De Schoulmeeschter huet geflüstert:
  - Wow! Wow bomb!
  Ee vun de Meederchersstudenten huet gekrasch:
  - Dës Tatta iwwerschwemmt!
  An en aneren huet bäigefüügt:
  - Verwandelt Veilchen an d'Oueren!
  D'Nymph Marquise protestéiert:
  - Ech war méi wéi eemol op d'Äerd, an hunn hir Internet vill Mol geklommen, an ech kennen Hiroshima - et ass wouer. An dat ass schrecklech, an nach méi Leit sinn do gestuerwen a stierwen un der Stralung.
  Ee vun de Meedercher huet gekrasch:
  - Wat ass Stralung?
  D'Dominika huet gemierkt, séier geäntwert:
  - Wann eng Elektronewollek aus dem Kär vun engem Atom brécht an se ioniséiert gëtt, geschitt Stralung. De bloe Kär vun engem Atom zerstéiert intermolekulare Bindungen, an dës Pausen verursaachen e schwéiere Schued am Kierper, souwuel vun engem Mënsch an, ech mengen, vun engem Elf.
  D'Meedercher hunn an Angscht als Äntwert gequetscht. Ee vun deene méi klengen huet gekrasch:
  - Mamm, ech fäerten d'Stralung!
  D'Nymph-Marquise, alias Laska, huet gelaacht an geäntwert:
  - Fäert net! Si wäert dech net hei kréien !
  Dominica huet witzeg notéiert:
  - Mir goufen duerch Stralung attackéiert,
  A wou fënnt een elo Ënnerdaach...
  An hei hutt Dir eng Organisatioun -
  Kuckt, si schloen mech op den Hals!
  Duerno huet d'Meedchen et geholl an ugefaang ze danzen. An déi aner Meedercher hunn ugefaang ze danzen.
  De Schoulmeeschter huet hir Fanger geschloen . An hirem Mond koum eng Pfeif. A wéi d'Nightingale Trill fléisst. Déi aner Meedercher hunn et op eemol geholl a gefruer . En anere Mentor ass an engem strenge schwaarze Kleed opgetaucht an huet de Kommando ginn:
  - Schrëtt fir Schrëtt!
  D'Meedercher hu sech direkt an der Héicht opgestallt. A si hunn ugefaang ze marschéieren, hir Schrëtt gemooss an d'Sohle vun hire bloe Féiss ausgedehnt, wéi Zaldoten. A si hunn et gemaach wéi wann de Marching hinnen vertraut wier, wéi d'Presidentialgarde.
  Den Enseignant an engem schwaarze Kleed, dekoréiert mat Saphir, Smaragde an e puer kal-faarweg Steng nach onbekannt op Planéit Äerd, commandéiert:
  - Elo, sang!
  D'Meedercher hunn hir blo, gebrannt, kleng a graziéis Been gestampelt, a gefrot:
  - Wat fir ze sangen?!
  De Mentor huet a kale Téin geäntwert:
  - Iwwer wat d'Jonge géife sangen, wa se net vun enger hellesch Pest getraff wieren!
  An d'Meedercher-Schüler sangen am Chouer a mat groussen Ausdrock;
  D'Stäre blénken an der Däischtert vun der Nuecht,
  An de Glanz vum Sëlwermound!
  D'Schéinheet fränkt hir léif Aen,
  Mir si fir ëmmer mat hatt verlobt!
  
  De crimson Sonnenënnergang war düster,
  Awer en helle Sonnenopgang wäert ausbriechen!
  An de Wand gouf lëschteg, laut,
  D'Schëffssegel ass geschwollen!
  
  Meng Séil ass e schwéiere Steen,
  D'Tester vum Kämpfer waarden!
  A loosst de Banner iwwer de Kapp fléien,
  Loosst eis de ganze Wee bis zum Schluss goen!
  
  D'Häerz wäert net mat Moos iwwerwältegt ginn ,
  Schnell Fluch vun engem Adler!
  Och wann d'Blutt kacht, mat engem knaschtege Fluch,
  Ech fléien wéi e Pfeil!
  
  D'Weiden hu mech gebéit,
  Den Allmächtege Gott huet säi Bléck ëmgedréit!
  Och wann Dir komplett unpretentious sidd,
  Ech wäert Iech Kraaft an der Schluecht addéieren!
  
  Ëmmerhin déngt Dir éierlech dem Vaterland,
  Awer d'Fleesch ass schwaach, de Geescht ass krank!
  Dir wäert et net bedaueren, ech weess d'Liewen
  Loosst mech net zu engem Ramshorn ginn!
  
  Ech wäert d'Sënne vun de vergaangene Deeg wäschen,
  Loosst wat an der Vergaangenheet geschitt ass fort goen!
  Dir gesitt, Biren reifen am Gaart,
  D'Skizz wäert de Fliger skizzéieren!
  
  Déngt d'Vaterland mat all Ärer Kraaft,
  Vergiesst datt et Fridden an der Welt ass!
  Fir d'Blieder net ze brennen,
  Kann jiddereen gutt mat Iech liewen!
  
  Dorop hunn ech einfach geäntwert:
  Här, ech wäert d'Äerd graven!
  Also datt d'Kanner glécklech laachen,
  Fir datt Dir Är eege Leit net versöhne musst!
  
  Schliesslech hänkt gutt vun eis of,
  Jiddereen entscheet - de Choix ass seng eegen!
  A vun dir déi Allmächteg thread,
  Dir hält den Universum an Ärer Fauscht!
  
  Mir halen Iech och un,
  Schliisslech kann d'Motherland net méi helleg fonnt ginn!
  Beim Schéissen sinn meng Fanger ganz numm ginn,
  A mir sinn nach net emol zwanzeg!
  
  Victoire ass eng onerreechbar Uebst;
  Fir déi, déi schwaach, feig oder domm sinn!
  Awer d'Zaldoten kënnen all d'Spëtze handhaben,
  Mir huelen dëst exzessiv Gewiicht op den Navel!
  Duerno si si an de luxuriéise Palais vun der Draachakademie verschwonnen.
  An de Mentor am schwaarze kuckt virsiichteg op Dominica a bemierkt:
  - Du bass ganz schéin. Besonnesch fir déi onvollstänneg Mënschheet. Et ass erstaunlech!
  Dominica huet begeeschtert als Äntwert gesongen:
  Ech sinn Perfektioun selwer
  Ech sinn Perfektioun selwer
  Vun engem Laachen zu engem Geste,
  Virun allem Luef!
  Oh, wat Gléck
  Wësst datt ech perfekt sinn
  Wësst datt ech perfekt sinn
  Wësst datt ech ideal sinn!
  De Schoulmeeschter an engem schwaarze Kleed huet streng op d'Meedchen gekuckt a bemierkt:
  - Si huet erstaunlech Bescheidenheet! Wat eng Schatz!
  D'Weasel Nymph huet virgeschloen:
  - Vläicht sollte mir hir Fersen mat Stëfter tickelen?
  D'Léierin huet d'Schëller gezunn an huet net ze zouversiichtlech geäntwert:
  - Keng schlecht Iddi! Awer et ass besser fir hatt bei den Draachmeeschter ze huelen. Mol kucken ob hatt den Entréesexamen passt!?
  D'Marquise huet mat engem Laachen bemierkt:
  - Entrée Examen? Dëst ass net déi dommst Iddi, awer et kann am ganz éischte Cours ugeholl ginn, wou et trivial einfach wäert sinn!
  De Schoulmeeschter huet a strengen Téin dogéint gemaach:
  - An dëse grousse Guy mat siwe Joer ale Meedercher setzen? Jo, si wäerten hatt zerstéieren a knipsen. Jo, a si selwer kann een huelen an ëmbréngen. Nee, dëst ass guer keng geschäftlech Approche! Eeler Meedercher brauchen hir, an dofir muss si en héijen Talentniveau weisen!
  Weasel wénkt:
  - Kléngt logesch!
  D'Dominica huet de Kapp gerëselt, deen ausgesäit wéi e Mai Löwenzahn:
  - Stéiert mech net mat klenge Meedercher.
  De Schoulmeeschter huet geknackt:
  "Dann huelt d'Examen mam Lady Dragon Master." An dësem Fall wäert Dir op en Elite Cours zouginn. Dir wäert souguer an engem getrennten, flotte Raum wunnen, mat engem sëlweren Teller an engem Schéissen Apel.
  D'Schauspillerin huet iwwerrascht gefrot:
  - Wéi ass et, mat engem sëlweren Teller?
  De Mentor huet erkläert:
  - Et ass wéi wann Dir Fernseh op der Äerd hutt. Nëmmen et kënne manner Programmer fir de Moment sinn. Also wat? Dir hutt Technologie, mir hunn Magie. Awer hei kënnt Dir duerch eng Teller gesinn, wann Dir richteg magesch Fäegkeet hutt, wat lass ass.
  Dominica huet insinuéierend gefrot:
  -Kënnt Dir d'Äerd gesinn?
  De Schoulmeeschter wénkt averstanen:
  - An d'Äerd ka sinn ... Ausser Dir sidd natierlech e ganz fortgeschratt Magier. Ech hunn och um Internet surfen - eng cool mënschlech Erfindung. An ech muss soen, Dir wësst wierklech wéi Dir schéisst. A si koumen mat engem interessanten Netzwierk. Et ass souguer iwwerraschend datt einfach Elektrizitéit ouni Magie dëst fäeg ass!
  D'Dominica huet d'Schëller gezunn an huet geäntwert:
  - Jo, dat iwwerrascht mech selwer! Firwat maacht Dir dat net fir Iech selwer?
  Dunn huet d'Nymph Marquise geäntwert:
  - Wëssenschaftlech Fortschrëtter ass eng geféierlech Saach. Wann eis Bommen erëm ufänken ze explodéieren, an net einfach, mee nuklear ! Op dës Manéier gëtt keen lieweg gelooss, a magesch Stralung ass méi schlëmm wéi normal Stralung!
  Dominica huet geflüstert:
  - Hei sinn se ! Et geschitt.
  D'Meedche Studenten hunn geruff:
  - Mir brauchen net esou een , si ass eng béis Tante!
  De Mentor an äisegem Téin huet bestallt:
  - Komm mir no!
  A si geplënnert. Si hat speziell Sandalen op de Féiss, déi hir Zéiwe virun opgemaach hunn an et erlaabt hunn Zauber mat Réng ze werfen. De Mentor selwer gesäit och jonk aus - net eng eenzeg Fal, e flawless Gesiicht. Awer hir Struktur ass sichtbar, net déi mëll entstanen Linnen vun engem Teenager, awer eng erwuesse Fra mat klassesch an, ee kéint souguer soen, aristokratesch Features. An de Look ass sou schwéier.
  Dominika geduecht hatt eng Zort Titel. A vläicht net kleng.
  Si ass hir gefollegt, an d'Marquise-Nymph sprang nieft hatt an huet hir Zänn geschloen:
  - Du bass sou eng wonnerbar Kinnigin. Awer de Bump op der Stir ass scho geheelt, Dir sidd séier erholl!
  D'Dominika huet mat engem Laachen bemierkt:
  Kraaft Expander an Hantelen,
  E gesonde Geescht an engem gesonde Kierper!
  Also si si laanscht e Sprangbuer a siwe Jets gaang, déi gutt honnert Meter an d'Loft ausgebrach sinn , a bewonnert déi wonnerbar Schéinheet. Nächst ass d'Paart, bei der Entrée vun enger weiblech Archer, a vergëllte Rüstung.
  Si hunn dat neit Meedchen mat Knäppchen an dem Stamping vun hire bloen, gemeiselte Féiss begréisst.
  Dominica notéiert:
  -Meedercher hunn dräi gutt Qualitéiten. Ee, datt se schéin sinn, an déi zweet, datt se ...
  An dann ass d'Äntwert net an de Kapp komm. An hei si se am Draachakademie Gebai. Et gëtt esou Luxus hei, Dir kënnt et net emol mat Peterhof vergläichen. Zousätzlech zu Gold a Platin ginn et nach vill verschidde Metaller déi keng Analoga op der Planéit Äerd hunn. An och vill Edelsteier vun de komplexsten a schéinste Musteren, mat Ornamenten gezeechent, graziéis, iriséierend Blummenknospe. Et ginn och vill verschidde Portraite op de Maueren. Meeschtens Elfen an Elfen. Awer et ginn aner Kreaturen. Awer bal all d'Gesiichter an d'Figure si jonk a prominent. Jonk Männer poséieren dacks blo Këscht. A si si ganz ähnlech mat de Statuen vum antike Griicheland a Roum. Et gi vill Saachen hei ... An et kommen och Sprangbueren ronderëm d'Ecker eraus, déi och schéin a schmackhaft ausgesinn.
  Spigelen mat orange a Gold Rummen, agerummt mat Diamanten an Topazes, sinn och sichtbar. Wat u sech zimmlech uerdentlech ausgesäit an och fir d'Ae gefält.
  D'Dominika war frou ze bemierken datt hire Steenbump praktesch verschwonnen ass. An hatt ass erëm schéin a gëllen Hoer . An esou e Meedchen ...
  Hir Hoer si sou hell, datt wéineg Leit gleewen datt si net gefierft ass. Awer dëst ass hir natierlech Faarf. An et passt hir ganz gutt géint de Bronze Tan vun hirem jonke Gesiicht.
  Si ass e Meedchen vun noble Blutt, a spréngt vun Zäit zu Zäit wéi en Af.
  An d'Akademie selwer ass méi cool wéi de Palais vu Versailles. Also probéiert hir no ze kommen.
  Dominica huet et geholl a gesongen:
  D'Vaults vun de Palais verlocken eis,
  Fräiheet wäert ni ersat ginn!
  Fräiheet wäert ni ersat ginn!
  An hir blo Zéiwen hunn en Diamant Kiesel vum Buedem opgehuewen a méi héich geworf. Et ass laanscht geflunn, awer d'Nymph huet hir Fanger geschloen, an den Diamant ass an hirer oppener Handfläch opgehalen.
  Dominica notéiert:
  - Dir hutt et clever gemaach!
  D'Wassel huet gekrasch:
  Méi agil wéi e Makak
  Méi haart wéi en Ochs ...
  An de Gerochssënn ass wéi dee vun engem Hond,
  An d'Ae ass wéi en Adler!
  De Mentor bemierkt a streng Téin:
  - Elo gi mir erof .
  Dominica stammelt:
  - Oder vläicht ass et besser, am Géigendeel, opzestoen?
  Si huet de Kapp gerëselt:
  - Et gëtt en ënnerierdesche Stadion drënner. Do wäert Dir Är Fäegkeeten weisen wann Dir an d'Elite wëllt kommen!
  D'Meedche Schauspillerin huet schrecklech gefrot:
  - Wat wann ech d'Examen net Passe?
  De Schoulmeeschter sot streng:
  - An da wäert Dir e Sklave ginn. Dir hutt Sklaven a Filmer gespillt a wësst wat et ass?
  Dominica huet gelaacht an geäntwert:
  - Haut ass d'Meedchen en plakeg Sklave,
  A muer ass just eng cool Gëttin!
  A si huet tatsächlech ugefaang Spaass ze hunn an ouni Schwieregkeeten.
  An esou hunn se ugefaang d'Marmertrapp erof ze goen. An et war wéi en Ofstig an d'Häll.
  D'Dominica huet sech erënnert wéi si eng Hex an de Filmer gespillt huet. Si gouf op enger Kette opgehuewen, mat hiren Hänn hannert hir un d'Plafong gebonnen. An et deet wierklech wéi. An et verstäerkt d'Vene. D'Meedche gebrach, muskulär Kierper ass mat Schweess vu Péng a Spannungen bedeckt. An da gëtt d'Kette fräigelooss. A si fillt e Moment Erliichterung a rennt erof. An et gëtt Spannungen direkt um Buedem.
  An Dominica jäizt vun hellesche Péng an hire Gelenker a Schëlleren. Jo, Dir musst et fillen.
  D'Nymph, gesinn datt d'Gesiicht vum Meedchen grimassend war , bemierkt:
  - Dir musst kee Sklave sinn. Dir kënnt gutt Student am Junior Grupp ginn.
  D'Dominika huet gelaacht a bemierkt, sangen, spottend selwer, en erwuesse Meedchen, an eng Schauspillerin op dat:
  Éischt Schouljoer, Éischt Klass,
  Haut ass Är Vakanz...
  Et ass eng wonnerbar a lëschteg Zäit,
  Éischt Versammlung mat der Schoul!
  Laska notéiert:
  - Net witzeg! Dir Leit hunn ni vun eise Fäegkeeten an der Magie gedreemt!
  Dominica huet aggressiv geäntwert:
  - Hutt Dir schons vun eis technologesch Leeschtungen gedreemt? Eng Waasserstoffbomm wäert all Är Magie ausschalten.
  De Mentor am schwaarze bemierkt:
  - Et ass net néideg ze prahle . Dëst ass net ubruecht!
  Dominica huet geäntwert:
  - Dëst ass kee Prahlen, mee eng Erklärung vu Fakten. Eng Waasserstoffbomm mat enger Kraaft vun honnert Megaton ass fäeg all Liewen an engem Radius vun honnert Kilometer ze zerstéieren. Kënnt Dir Iech virstellen wat dëst ass?
  Nymph bestätegt:
  - Si läit net! D'Leit hunn tatsächlech sou fantastesch zerstéierend Waffen. A virun allem gëtt et och Rakéiten, déi fäeg sinn et zum Zil ze liwweren.
  D'Léierin huet duerch d'Zänn gemëscht:
  - Et ass schued datt d'Pest op Männer d'Äerd net beaflosst. Aggressiv Männercher wéi Dir verdéngen net ze liewen!
  Dominica huet net streiden, wénkt:
  - Heiansdo mengen ech och, datt et esou ass.
  Nymph notéiert:
  - D'Leit sinn och anescht. Denkt net datt se all schlecht sinn. Obwuel, wéi eng Leit méi vill sinn, schlecht oder gutt, kënnt Dir net direkt op den éischte Bléck soen!
  Dominica bemierkt mat engem Laachen, dee ganz traureg ausgesäit:
  - Wann Dir zentral Fernseh kuckt, da sinn et vläicht méi schlecht . Oder souguer ganz schlecht!
  Nymph bestätegt:
  - Dëst ass Xenophobie! Wann den Haass géint alles verstäerkt gëtt wat net wéi Dir ass. Mä dëst soll net als Beispill geholl ginn.
  Dominica notéiert:
  - Okay, loosst eis net iwwer Politik schwätzen. Mäin Zil ass all Vertrieder vum méi staarken Geschlecht um Planéit ze retten ... Dat ass, an Ärem Universum. An dëst ass méi wéi e Planéit!
  Weasel huet héiflech geäntwert:
  - Dëst ass kee Planéit, och e groussen, awer et ass och net ganz en Universum. Et ass eppes tëscht engem ganz grousse Planéit an dem Universum. Awer ech giff léiwer net an d'Onkraut kommen ...
  De Mentor huet hir charakteristesch Oueren gerëselt, déi ënnert den Hoer erauskoum, a sot:
  - Op jidde Fall, net nëmmen eis, mä et ginn aner Akademien vun Draachen an Net-Draachen, déi no Weeër sichen d'Männercher ze retten, a wa méiglech, se zréck.
  Dominica huet gekrasch:
  - En Erdrénke klappt op Stréi! An et ass wierklech e Brick ...
  D'Nymph Marquise proposéiert:
  - Vläicht sollt Dir besser sangen, d'Descente ass zimlech laang!
  D'Meedchen Schauspillerin wénkt:
  - Jo, ech stëmmen , et ass nach méi cool wéi an der Metro!
  An d'Dominica wénkt mam Kapp, dee mat Blatgold fonkelt huet, an huet gesongen:
  Et gëtt keen Alter oder Héicht am Krich,
  Si mécht Meedercher a Jongen gläich!
  Déi, déi kee Gléck an der Rou wëllen,
  Wien wëll nach méi héich fléien!
  
  Mir hacken, schéissen a schneide,
  Fir eis gëtt et Glawen - Service fir d'Heemecht!
  Natierlech ass et besser als Schwäert ze déngen,
  Fir d'Schluecht entscheedend ze gewannen!
  
  Wat ass soss méi wichteg fir eis Fraen?
  Natierlech, huelt et net nëmmen op d'Bett!
  Dir sidd en Adler Mann, net e traureg Spatzen,
  Striewen eis Haiser net ze brennen!
  
  Dëst ass eng hefteg Schluecht, mir gesinn et kënnt,
  D'Horden segelt, d'Massen kënnen net gezielt ginn!
  Awer d'Schmëdd hunn e staarkt Schëld geschmied,
  D'Brühl a béis Peals wäerten eis net erschrecken!
  
  A mir hu sech zesummegesat, Legion,
  D'Spuere ginn fest an den Hänn vun de Mächtegen gehal!
  Sief de Feind op d'mannst e Champion an der Zerstéierung,
  Griewer waarden, keng Medaillen um Nawell!
  
  Mir kollidéiert , awer d'Meedercher sténken,
  Schwerter an den Hänn blénken wéi Blëtz!
  Esou staark Meedercher, haarde Look,
  Zum Näid vu souguer de Stären Jedi !
  
  , d'Kinneke geduecht ?
  Awer elo lafen d'"Bieren"!
  Mir sinn déi helleg Krieger vu Russland,
  All Kämpfer, Meedchen oder Guy!
  
  Mir dreiwen se fort a huelen keng Gefaangenen,
  Fräi Leit sollen net onglécklech Sklaven produzéieren!
  Mir hu mat der shaggy Kräid beschäftegt,
  D'Interesse vum Vaterland si méi héich wéi déi privat!
  Jo, d'Lidd ass net schwaach an d'Stëmm vum Krieger ass wonnerbar.
  D'Ofstamung war ofgeschloss, an elo dräi Meedercher vun verschidden Arten: en Elf Mentor, eng Marquise Nymph an engem Mënsch drop-in, sech am Territoire vun engem groussen ënnerierdesch Stadion fonnt, net manner wéi Luzhniki Gréisst, a vläicht souguer super.
  Et hat vill vun all Zorte vun Apparater, eng héich Plafongsverkleedung a Stänn fir honnertdausende vun Spectateuren, a Still mat Samt bestickt, Pärelen, Gold, oder souguer fir déi deier Gäscht mat Diamanten an anere Steng.
  Zur selwechter Zäit war et bal eidel. Richteg, am Mëttelpunkt war de Groussmeeschter selwer an de Chef vun der Akademie, d'Dragon Duchess de Montserrat.
  Eng ganz schéin Weibchen mat siwe Käpp, an alle Faarwen vum Reebou gemoolt. An et gesäit esou schéin aus, einfach erstaunlech, besonnesch wann Dir et an der Realitéit gesitt an net an engem Film.
  Dominica sangen aus Plaz:
  Héich Himmel, wäit Distanzen,
  Lauschtert d'Lidd iwwer déi Tapfer Akmale ...
  Hien ass e béisen Draach, hien huet d'Äerd befreit,
  An dëse Ritter huet d'Liicht vum Himmel verlooss!
  Lidder ginn erëm gesongen...
  Hei huet d'Dragonherzogin de Montserrat mat enger menacéierter Stëmm ënnerbrach, wéi d'Trompette vu Jericho:
  - Dir , ech gesinn, sidd e ganz impudent Meedchen, mat enger Zong, déi einfach an eng laang Schleife ronderëm Äre mënschlechen Hals krulle kéint.
  Dominica huet mat engem onschëllegen Laachen geäntwert:
  - Ech wollt dech net beleidegen. Et ass just datt ech wierklech gär sangen. An den Akmal ass just e Mäerchejong, e Filmfigur aus engem Kannerfilm. Huelt et net ze eescht!
  Siwen-Kapp weiblech Draach, iwwer d'Gréisst vun e gudden Zwee-Sëtzer Attack Fliger, gelaacht a bemierkt, mat alle siwe vun hire Käpp gläichzäiteg geschwat, wéi wa se en eenzegt Ganzt bilden, trotz hirem verschiddene Gehir:
  - An Dir sidd witzeg a couragéiert, a gläichzäiteg ressourcevoll. Kënnt Dir op d'mannst eppes a Magie maachen?
  Dominica huet e Comic Lidd als Äntwert gesongen:
  Cadeau vun Enseignanten,
  Si hunn Zäit mat mir verbruecht ...
  Hien huet mat mir fir näischt gelidden -
  Dee kompetentste Magier!
  
  Wise Enseignanten
  Ech hunn onopmerksam nogelauschtert ...
  Alles wat mir net gefrot gouf
  Ech hunn et iergendwéi gemaach!
  . KAPITEL Nr 5.
  De Sklave Jong a fréiere Prënz Oenomaus gouf erëm zougewisen dat schwéiert Rad ze dréinen. E Kand, ongeféier eelef oder zwielef Joer al, d'Müdegkeet iwwerwältegt a seng blo Féiss op schaarfe Steng riicht, huet Käre gemuel. Zwee Elf-Meedercher hunn, mat ongeféier gläichen Intervalle, op dem Jong säi bloen, muskuläre Réck geschloen. Irgendwéi huet dës Sklave-Existenz eng Erhuelung gesuergt fir zu Steen ze ginn. Mee jonk Sklave Jongen däerfen net raschten a solle schwéier a ganz staark getraff ginn.
  An esou weider bis de Sklave Jong, komplett erschöpft, schléift. An duerno erhéijen se hien erëm, fidderen hien sou datt hien net vum Honger stierft an d'Kraaft huet ze schaffen. A si réckelen erëm.
  Dëst gëtt Liewen, awer nëmmen e ganz schmerzhafte. Wéi, wéi d'Häll während dem Liewen, ausser datt de Kierper jonk a gesond ass an d'Gedanken am Kapp sinn an d'Bewosstsinn kloer ass. Awer dëst mécht et nach méi humiliend a schmerzhaf. Fir säi Verstand e bëssen vun der Péng an der Middegkeet ze huelen, huet de fréiere Prënz an elo Sklave Jong Oenomaus seng Fantasi benotzt;
  Eng Crew vu Piraten op Schluecht Draachen scours d'Wolleken op der Sich no Réi. E schéinen, muskuläre jonken Elf Oenomaus an engem schlau Kostüm, Stiwwelen, déi mat Scharlachroute Lacker fonkelen, a mat Diamantspuren kontrolléiert säin Dräi-Kapp Monster. An de Rescht vun der Equipe besteet aus erstaunlech Meedercher. Si sinn muskulär, gebrannt, barfuß, an all hir Kleeder sinn Ketten aus Edelsteier op hir Këscht an Hëfte. A jiddereen, natierlech, ass just Moudemodeller mat helle Hoer. Si hunn Draachen montéiert, déi liicht méi kleng waren an nëmmen ee Kapp haten.
  Gutt, natierlech, hien ass e Mann, de méi staarken Geschlecht, a seng Equipe besteet aus Vertrieder vum fairen Geschlecht. An hien brauch keng aner Männer.
  Also nëmmen de männleche Kapitän huet Schong, a seng herrlech Ënneruerdnunge kënnen Saachen mat hire bloen, graziéise Féiss am Kampf maachen, déi net an engem Mäerchen oder mat engem Pen beschriwwe kënne ginn! D'Schéinheet ass fäeg Sprengstoff mat fataler Kraaft ze werfen an eng Dolch, Boomerang oder gëfteg Nadel ze werfen.
  Oenomaus, de jonke Prënz, huet mat Freed a Freed gesongen:
  De räiche Mann wäert natierlech laachen,
  Schütt Äre Mammon, Äre vollen Bauch!
  An eist Schicksal ass mat Péng ze stierwen,
  Den Doud waacht iwwer jiddereen, eng al Fra mat engem Scythe!
  
  A mir wëllen op d'Gras lafen,
  Iwwerhaapt si mir nach, am Fong, just Kanner!
  Awer de Jong wäert duebel Sklaverei fillen,
  Et gëtt keng Fräiheet an engem Prisong um Planéit!
  
  Mir mussen kämpfen, dëst ass Schicksal,
  Kill e Kamerad wann Dir e Brudder ëmbrénge musst!
  Et ass kee Sënn fir den Allmächtege ze bieden,
  Fir wiem seng Sënnen droen d'Sklave Retribution?
  
  Et ass Blutt an der Arena an Dreck am Dungeon,
  D'Ratten hunn mech op d'Féiss gebass!
  De gierige Prënz placéiert mat sengem Stierfouss,
  Hie soll selwer fortgeschéckt ginn!
  
  Fir ze iwwerliewen, musst Dir ëmbréngen,
  Dir leid souwuel a Séil wéi am stierfleche Kierper!
  D'Adel feieren op d'Läiche vun der Aarmut,
  De Sténk ass gestuerwen, et bleift just e Kräidschlag!
  
  Awer d'selwecht, de Geescht vum Wëllen kann net gebrach ginn,
  D'Vaterland ass lieweg an de Gedanken vum Jong!
  Eng Arméi kënnt an d'Elfen éiweg mat Mëssbrauch,
  Mir werfen déi Räich fir hir Doten erof !
  
  Da rëselt de Geldbeutel ,
   Wien huet de Jus aus dem Vaterland gepresst!
  Fir ze gewannen, brauche mir en helle Geescht,
  A wann Dir e Feigling sidd, och d'Gëtter si mächteg!
  
  Hei ass e Schwert vum Schwert, de Kapp ass fortgelaf,
  Den Beüücht huet sech op eemol zu engem Affer verwandelt!
  Wéi den Däiwel op eemol aus dem Kessel entkomm ass,
  Also Roserei gëtt aus engem groussen Häerz verdriwwen!
  
  Net néideg ze denken, d'Elfen vum Liicht si schwaach,
  Eis Vollek huet sech fir kengem gebéit!
  den Newcomer aus der Häll ,
  A mir si frëndlech genuch Téi aus der Täsch ze drénken!
  E schéint Lidd, a säi Team vun Draachen ass herrlech. Also op der rietser Hand schwiewen , huet en Elf-Meedchen mat kobberrout Hoer, déi am Wand geflattert wéi e proletarescht Banner geruff:
  - Et ass Zäit fir sérieux ze ginn, oh Prënz vun Air Piraten!
  Enomai wénkt mat engem Laachen:
  - Bestëmmt! Dëst ass wat mir gebuer sinn!
  D'Meedercher sangen am Chouer, unisono, sprangen a spillen mat hire staarke Kierper, aus entwéckelte Muskelen skulptéiert:
  Mir sinn aarm, mir sinn aarm Piraten,
  Mir bedaueren ganz, ganz...
  Mir setzen d'Glasen am Himmel fir d'Karavelen,
  Awer well se eis keng Moral agebaut hunn!
  An d'Krieger sangen mat nach méi grousser Freed a Begeeschterung, an hir Stëmme ware wéi vollkierperlech Nightingale Triller:
  Piraten brauche keng Wëssenschaft
  An et ass kloer firwat ...
  Mir hunn Been an Äerm,
  Mee mir brauchen eise Kapp net!
  Zu dësem Moment huet e Meedchen mat giel-violett Hoer schrecklech geflüstert:
  - Viraus! Do ass e ganze Loftgaleon op der rietser Rubrik!
  D'Meedercher sangen am Chouer:
  Ech ma , iwwer den Ozean, eh ma , Draachen a Scheck,
  Ech Ma , kuckt iwwer de fantastesche Räichtum ...
  Mir këmmeren eis net ëm d'Gesetzer, mir bauen eng nei Uerdnung,
  Schwaach an domm ënner Schwäerter stierwen!
  De Prënz Oenomaus huet bestallt:
  - Gutt, Meedercher, wa mir bestëmmt sinn ze klauen, da wäerte mir beklauen!
  An dunn ass eng ganz Flock vun Draachen gerannt fir unzegräifen. Si sinn op hiert Zil gerannt.
  De Galeon war e grousst a schéint Schëff. Trotz dem schwéiere Gewiicht a belaascht mat verschiddene Wueren, dank der Magie, huet et glat an der Atmosphär geschwëmmt. An de Wand huet d'Segelen vun dësem Galeon geblosen.
  Enomai bemierkt datt d'Segelen vum Schiff ganz hell a schéi Mustere haten. An dëst, loosst eis soen, ass ganz cool . Besonnesch wann d'Sonn opgaang ass.
  Vun der Galeon hu se eng Flock vu Piraten gemierkt, déi trainéiert Draachen kontrolléieren. An d'Equipe huet ugefaang doriwwer ze kräischen. An et sinn och d'Majoritéit schéin Meedercher an Tuniken a Sklave Jongen. Si waren nëmmen a Schwammstämm, nëmmen e puer jonk Sklaven haten Gold a Sëlwer Braceleten op de Knöchel a Handgelenk.
  D'Krieger Meedercher goufen méi iwwerflësseg dekoréiert. Awer och barfuß, wéi Jongen vun zwielef bis véierzéng Joer, muskulär, schéin, awer mat Sklavenmarken op der Broscht a Schëlleren.
  Nëmmen ee Krieger Meedchen hat elegant Stiwwelen op de Féiss. Anscheinend ass si déi wichtegst hei an de Kapitän. Sou eng schéi Blond mat Hoer, déi ausgesäit wéi wann se mat gëllenen Pudder besprengt wier.
  A wat eng léif Gesiicht huet si. An de Kierper ass mat Rüstung bedeckt, déi a Platin gegoss ass, Saphiren, Smaragde, Topazen, Rubinen, Agaten an Diamanten. Ausserdeem sinn d'Edelsteier an engem wonnerschéinen Ornament vun de schéinste Faarwen arrangéiert. Et gi Rosen, Tulpen, Maisblummen, Vergiess-Mech-Net, Mimosas, Peonien a vill anerer.
  Op hirer luxuriéiser Rüstung sinn all d'Blummen anescht, an net een gëtt widderholl.
  De Pirateprënz Oenomaus huet e Stroum vu helle Gefiller a sech selwer gefillt an huet gekënnegt:
  - Ma, ass et wierklech méiglech esou Schéinheet ze kräischen an ëmzebréngen! Ech kann esou eng Sënn net op menger Séil droen.
  De brennege rout-Hoer Partner huet bemierkt:
  - Mee dofir si mir Piraten! Iwwerhaapt ... et ass onméiglech ouni Sënn ze piratéieren.
  En aneren huet mat engem Laachen bemierkt:
  Jo, et ass schwéier déi beléifte wierklech ëmzebréngen,
  No allem ass en Elf , gleeft mir, fir Gléck gebuer ...
  Awer wann Dir e Pirat sidd, ass d'Blade d'Mamm,
  Ouni Blutt, Reen an éiwegt schlecht Wieder!
  De roude Kapp huet och bemierkt:
  - Dëst si schéin Meedercher a Jongen, natierlech, awer si sinn net eis Rasse vun Elfen, mee aus der Rass vu Leit! Kuckt, super , op d'Form vun hiren Oueren.
  Oenomaus war iwwerrascht:
  - Sinn d'Leit sou schéin a jonk?
  De Feierkrieger huet geknackt:
  - Dat ass et! Mat der Hëllef vu Magie kruten se éiweg Jugend. An elo sinn dës Jongen an hire fréien Teenager Joeren fest.
  Si wäerten elo ëmmer jonk a submissiv sinn.
  De jonke Prënz huet gesonge:
  All d'Elfen, d'Leit um Planéit,
  Sollt ëmmer Frënn sinn ...
  Kanner sollen ëmmer laachen.
  A liewen an enger friddlecher Welt!
  Kanner solle laachen
  Kanner solle laachen
  Kanner solle laachen -
  A liewen an enger friddlecher Welt!
  De blonden Elf huet virgeschloen:
  - Et gëtt eng Optioun! De beschte Kämpfer vun hirer Säit an dee Beschten oder Beschte vun eiser Säit wäerte kämpfen. Am Fall vun der Victoire deelen se d'Spuer mat eis, an am Fall vun enger Néierlag gëtt de Verléierer . entweder e Sklave oder eng Läich!
  Oenomaus notéiert:
  - Dëst ass logesch! Ech si prett ze kämpfen!
  Meedercher op Draachen hunn d'Galleon ëmginn. Si si méi séier; e massivt Schëff konnt einfach net aus der agile Flock entkommen.
  Awer de Galeon hat Waffen. A si hunn ugefaang se ze riichten, an d'Wicken hunn souguer ugefaang ze fëmmen.
  Oenomaus sot an enger donnerer Stëmm:
  - Ech proposéieren en Duell! No der Brauch vu Loftpiraten. Ee Kämpfer vun Ärer Säit, an een vun eiser. Dir wäert d'Halschent vun Ärer cargo un de Gewënner ginn. An am Fall vun enger Néierlag , maacht wat Dir wëllt mam Verléierer. Mir stéieren Iech net.
  D'Meedchen Kapitän a wäertvoll Rüstung mat Blummen huet geäntwert:
  - Super! Mir akzeptéieren dës Erausfuerderung! Ech wäert kämpfen! An Dir nominéiert wien Dir wëllt!
  Elf Prince Oenomaus huet entscheedend gesot:
  - Ech sinn deen eenzege Vertrieder vum méi staarken Geschlecht ënnert Iech. Also ech muss kämpfen!
  De rout-Hoer Assistent sot aggressiv:
  - Ech sinn net méi schlëmm e Kämpfer! Ech wëll kämpfen!
  A si huet hir barfuß gerëselt, elegant, ganz flott Been, dat mobil ass, wéi de Kierper vun enger Kobra.
  De jonke Krieger huet dogéint:
  - Mir si Kapitän, mir wäerte kämpfen!
  D'Meedchen a wäertvoll Rüstung huet geknackt a sot mat engem Laachen:
  - Marquise de Diana, zu Ärem Déngscht!
  De jonken Elf huet zouversiichtlech geäntwert:
  - Prënz Oenomaus! Prett fir Schluecht!
  A ganz behendig sprang de jonke Krieger op d'Deck an huet säi laangt, dënnt Schwäert gezunn.
  D'Lady de Diana huet och hir Klinge gezeechent a gefrot mat engem Laachen:
  - Firwat ass de Prënz op eemol e bluddege Pirat ginn?
  Oenomaus huet dëst entscheedend geäntwert:
  - Et ass eng laang Geschicht. Mee ech sinn net e bluddeg Pirat, mee en Adel! An dat mécht en Ënnerscheed.
  D'Marquise huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Ech wäert dech net ëmbréngen, Dir wäert mäi perséinleche Sklave a Gefaange sinn. Ech wäert dech mat denger Zong déi blo Féisssohlen lecken an mir domat Freed maachen!
  Oenomaus huet gelaacht an geäntwert:
  wäert dech och net ëmbréngen! An et ass souguer schéin esou Féiss mat der Zong ze tickelen. Awer och wann Dir e seriéise Krieger sidd, waart Dir net op meng Néierlag!
  D'Diana huet méi breet gelaacht , mat hire groussen Zänn, an huet geäntwert:
  - Mol kucken! Net nëmmen ech, mee och aner Meedercher wäerten dech gefaange fueren. A mir wäerten dech gefoltert an dech zum Doud schloen. Loosst eis kucken wéi Dir an dësem Fall laacht!
  De Pirateprënz huet als Äntwert gesongen:
  Gitt net op, gitt net op, gitt net op
  An der Schluecht mam Albtraummonster, sidd net ängschtlech ...
  Laachen, Laachen, Laachen -
  Wësst datt alles super an ok ausgesäit !
  D'Marquise wénkt mat engem ganz zefridde Bléck:
  - Dir sidd e lëschtege jonke Mann! Dir géift e grousse Geck maachen. Vläicht ginn ech Iech souguer der Kinnigin. An et wäert Spaass ginn!
  Oenomaus huet rosen geäntwert:
  - Genuch Idle Chat. Loosst eis kämpfen!
  D'Meedchen an der Rüstung sprang vum Batteriebuedem an huet säi Kolleg attackéiert. Den Oenomaus huet hatt begéint, d'Schlëss paréiert, a souguer geäntwert, bal d'Ouer vun der Schéinheet ofgeschnidden. Si sprang zréck a bemierkt mat engem Panther Laachen:
  - An Dir sidd net schlecht. Ech hu geduecht datt Dir e Prënz wier wéi ech eng Nonn wier!
  D'Meedchen ass awer keen Elf, si huet e mënschlecht Ouer. Awer Oenomaus ass en Elf. D'Leit an d'Elfen hunn gemeinsam Kanner - hallef Rassen . Mee si ginn normalerweis Bastard genannt . A si hunn déi zwee net wierklech gär.
  D'Marquise Meedchen huet erëm attackéiert. Si huet komplex Kombinatioune mat Schwäerter duerchgefouert. An hir Blade huet geflickert, iwwersprangen an erëm gesponnen, wéi d'Flilleke vun enger Millen an engem Hurrikan. A si attackéiert.
  De Prënz, deen net ouni Grond den Ierwe vun engem risege Räich war, huet hir Broscht e staarke Schlag gemaach. An hien huet d'Rüstung duerchgebrach. Blutt huet souguer gesprëtzt. An et war kloer, datt d'Meedchen blesséiert gouf.
  Si ass zréckgaang an huet gejaut:
  - Geféierlech Monster Jong!
  Den Edmond huet mat engem éierleche Laachen geäntwert:
  "Ech kann e Monster sinn, awer ech si wäit vun engem Jong!"
  D'Diana huet gelaacht an erëm attackéiert. Obwuel Scharlachroute Blutt aus hir drëpst. A si verbreet iwwer d'Deck.
  Déi rout-Hoer Kinnigin huet bemierkt:
  - Ech hätt de Kapp direkt ofgeschnidden! Ech géing d'Dadelpäifen net zéien.
  De Marquise-Captain huet geäntwert:
  - An ech kann Iech esou eng Chance ginn!
  Den Oenomaus huet geäntwert andeems hien de Krieger ënner der Hand mat sengem Schwäert geschloen huet an hir Sehne geschnidden huet. Si huet d'Waff aus hirer rietser Hand erofgelooss, awer direkt an hirer lénkser Hand opgeholl . A si huet fleesch gegrinst, wéi wann si d'Meeschtesch vun der Situatioun an dësem Showdown wier.
  De jonke Mann huet bemierkt:
  - Du bass e couragéiert Meedchen! Awer da gitt Dir verletzt. Besser opginn!
  D'Diana huet geruff:
  - Mir stierwen, awer mir ginn net op!
  De rout-Hoer Pirate Krieger huet gekrasch:
  Dir musst eis respektéieren, eis fäerten,
  D'Exploiten vu weibleche Piraten sinn endlos ...
  D'Elfen vum Liicht woussten ëmmer wéi se kämpfen,
  An de Planéit ass verréckt iwwer eis!
  A laacht als Äntwert, sou iriséierend a kléngt. Alles huet sou cool a mat Gefill ausgesinn.
  An d'Diana huet erëm attackéiert. Si huet mat der lénkser Hand net méi schlecht gehandelt wéi mat der rietser. An et war ganz schéin, sou graziéis Beweegungen. Ausserdeem huet de Marquise-Kapitän hir Stiwwelen ofgeholl, an hir kleng, graziéis Féiss goufe kaal. An dëst huet zu hirer Geschécklechkeet bäigefüügt.
  Oenomaus notéiert:
  - A barfouss passt Iech, léif Schéinheet!
  Diana huet geäntwert:
  - Dir wäert meng blo Fersen Kuss!
  De Kampf war ganz aggressiv. D'Marquise attackéiert mat wilde Roserei an huet hir Waff geschloen, wéi wann et e Fan vun enger Dame wier. An dat huet sech extrem schéin erausgestallt. An dunn huet den Tipp Oenomaus laanscht dem Elf seng glat, haarlos, rosa Wang gekräizt.
  De jonke Mann huet bemierkt:
  - Dir sidd gutt!
  Diana wénkt:
  - Jo, ech sinn cool! An erëm d'Schwéngung an d'Twist.
  De roude Hoer Pirat huet geruff:
  - Hit hatt! Kill hir!
  Oenomaus huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Wat iwwer d'Gebot vum Allmächtegen - net ëmbréngen?
  D'Feiermeedchen huet geäntwert:
  - wuertwiertlech - maacht kee béise Mord!
  De Pirateprënz huet gemëscht:
  - Also, ass et méiglech e gudde Mord ze maachen?
  Dat rout-Hoer Meedchen huet bestätegt:
  - Et ass net emol méiglech, awer et ass néideg!
  Mëttlerweil huet de blesséierte Meedchen Kapitän nach eng Kéier probéiert ze attackéieren, an huet ganz gutt gehandelt. A si huet Oenomaia um Aarm a Schëller kraazt.
  D'Diana huet gekrasch:
  - Dir wäert Iech schlecht fillen! Ech wäert dech ëmbréngen, Welpen!
  Oenomaus huet als Äntwert gesongen, d'Attacke paréiert;
  Mir kennen onstierwlech Herrlechkeet a Schluechte,
  Wësse keng Angscht, hackt couragéiert!
  Kann d'Schwäert eis bei grousse Leeschtungen hëllefen,
  Besiegt de Feind - soss näischt ass wichteg!
  
  Mir segelen um Mier, ouni Zweifel ze wëssen,
  E Pirat an e Stuerm, en Hurrikan ass keng Barrière!
  D'Erënnerung wäert an den Häerzer vun de Generatiounen bleiwen,
  De Feind ass besiegt - dat ass déi ganz Belounung!
  
  D'Schéinheet gëtt Iech passionéiert Léift,
  A muer waart d'Héichel op d'Steier!
  Äert Liewen mat engem Filibuster ze verbannen ass geféierlech,
  Fortune werft d'Wierfel op eng witzeg Manéier!
  An um leschte Wuert huet de Pirateprënz d'Hand vum Marquise-Meedchen mat sengem Schwäert geschnidden, an d'Waff ass aus hirer blaser Hand gefall.
  D'Diana lächelt a sprang, riicht hir blo Fersen op Oenomai säi Kinn. An d'Meedche goung zoufälleg ronderëm. De jonke Mann huet si opgeholl an dunn erof gehäit. D'Diana ass op d'Deck gefall a war erstaunt. Si huet wierklech probéiert erop ze sprangen, awer den Tipp vun der Zeh vum Stiwwel huet hatt am Kinn geschloen, an d'Meedchen ass komplett aus dem mächtege Schlag erausgaang.
  Den Oenomaus huet seng Hänn opgehuewen an huet geruff:
  - Victoire!
  E Geräisch ass duerch d'Crew vu Meedercher a Barefouss Jongen gaangen. An d'Krieger mat hire Sklave Jongen hu sech trotzdem geknéit.
  De roude Hoer Krieger huet bemierkt:
  - Iergendwéi ass et ganz einfach ginn! Ech hat geduecht et wier méi schwéier.
  Oenomaus huet gemëscht:
  - Den Tierkei huet geduecht an ass an der Zopp komm!
  D'Meedchen huet gelaacht a bemierkt mat engem Geck:
  Denkt net un Elfen
  D'Zäit wäert kommen, Dir wäert selwer verstoen ...
  Si päifen wéi Kugelen an Ärem Tempel,
  An d'Meedchen leeft komplett barfuß an d'Schluecht !
  De roude Kapp huet virgeschloen:
  - Loosst eis Sklave Jongen op hir blouss Fersen mat Bengel schloen. Ech mengen si wäerten et gär hunn!
  Den Oenomaus huet gewonk a bemierkt:
  - Mengt Dir, datt se et gär hunn? Obwuel déi rau Sole vu Jongen wahrscheinlech net sou empfindlech sinn fir d'Péng vun engem Stéck.
  De roude Hoer Pirat huet bemierkt:
  - Den Haapt Saach ass, datt mir et gär! Raiber wéi mir fannen et ganz agreabel schéin Jongen ze folteren!
  E schéint Meedchen an enger schlauer Tunika a Bijouen um Handgelenk a Knöchel kukt:
  - Ech si prett, als Assistent vun der Marquise, de Kampf weiderzemaachen! A liwwert déi aner Hälschent vum Spuer!
  De Feierpirat huet gekrasch:
  - Si ass mäin! Ech wäert mat hatt kämpfen! Dëst ass kloer.
  Den Enomai huet averstanen geknackt:
  - Logisch! Et ass net alles fir mech eleng ze huelen. Och wann ech déi wichtegst fir Iech sinn.
  De rout-Hoer Krieger huet dogéint:
  - Et gi keng Chef ënnert Gläichberechtegten. An ech proposéieren ouni Waffen ze kämpfen.
  De Krieger an enger Tunika huet bemierkt:
  - Ouni Waffen? Hutt Dir keng Angscht, Elf?
  De Feierpirat huet entscheedend geäntwert:
  - Gitt net an de Bësch fir Angscht virum Wëllef ze hunn!
  D'Meedchen an der Tunika, dës herrlech Hunnegblond, huet an engem sanften Toun gefrot:
  - Loosst de charmante jonke Mann fir eis sangen. Ech mengen eppes lyresche, an aner Meedercher wäert mech ënnerstëtzen.
  D'Schéinheeten op béide Säiten hunn zesummen gekrasch:
  - Wëllkomm! Mir wëllen Är Lidder um Top vun eiser Long!
  Oenomaus huet mat engem Laachen gesongen:
  Ech erënnere mech wéi elo, dat strahlend hell Gesiicht,
  De Bléck huet mäi Häerz wéi en Dolch duerchgebrach!
  Ech hunn an de Baachen vum brennege Wand verbrannt,
  Du bass just roueg als Äntwert!
  
  Deng Stëmm, wéi schéin a reng et ass,
  Ech gleewen un den onendleche Waasserfall vun Äre Klengen!
  Ech brauch keen haass Liewen ouni dech,
  An elo wäert en éiwege Strahl mech beliichten!
  
  Dir sidd d'Gëttin vun der grenzloser Léift,
  En Ozean voller wonnerbar Liicht!
  Break d'Äisschkelen, witzeg,
  Ech wäert den Sonnenopgang net ouni dech gesinn!
  
  Äert Gesiicht blénkt wéi d'Sonn uewen,
  Et gi keng méi schéin Figuren am Universum!
  D'Gefill vu Leidenschaft deckt wéi en Hurrikan,
  Fir ëmmer mat Iech ze sinn ass Gléck!
  
  De Péng a menger Séil rëselt wéi e Stuerm,
  An d'Feier a menger Këscht brennt onermiddlech!
  Ech hunn dech gär, Dir kuckt stolz zréck,
  Äis a Stécker brécht Äert Häerz!
  
  Tëscht de Luuchten am grenzlosen stäerken Ozean,
  Dir an ech si wéi Adler an den Himmel eropgaang!
  An Är Lippen, glänzend mat Rubinen,
  eppes zaart a passionéiert gesot!
  An den Applaus ass esou datt d'Schéinheeten einfach vun Freed erstécken. Mä dee Moment huet ee vun de Meedercher geruff:
  - Zwee Kampffregatten kommen hei!
  Den Oenomaus huet mat engem traurege Grinsen bemierkt:
  - Ma, ass dat genau wat Dir wollt? Braucht Dir en interessant Kampf? Also kritt Dir et!
  De Roude Kapp huet rosen bemierkt:
  - Si hunn se genannt! Cruiser mat Zaldoten. An elo wäert Dir net mat just Schlag op Är blo Fersen fortkommen!
  D'Meedchen, dat duerch d'Binokulaire gesicht huet, huet bemierkt:
  - Et sinn Orken op de Schëffer. An dat heescht e seriöen Test waart op eis.
  Oenomaus huet logesch bemierkt:
  - Mee mir kënnen eis Feinde ëmbréngen ouni Schued un eisem Gewëssen. Wann Dir schéi Krieger beréiert, bléift Äert Häerz wuertwiertlech!
  D'Meedchen mat gréngen Hoer huet bemierkt:
  - Eis Draachen si méi séier wéi Fregatten. Mir hu vläicht Zäit fir ze verloossen!
  De Pirateprënz sot entscheedend:
  - An eisem Wierderbuch gëtt et kee Wuert wéi Flucht!
  An d'Pirate Meedercher sangen mat Roserei, prett fir eng Liewen-oder-Doud Schluecht;
  Mir liewen an enger Welt voller Trennung, Trauregkeet ...
  Wat soll en Zaldot maachen wann hien einsam ass ?
  D'Gëtter, zu Recht, grausam fir eis decidéiert -
  Dëse Guy mécht seng Tempelen gro!
  
  D'Universum ass sou grausam ze Léift,
  Tréinen vun der Trennung sinn an enger Kaskade gefloss ...
  Matgefill ass ouni Spuer verschwonnen, wéi en Dram,
  An d'Liewen gouf wéi e Steen ouni Weichheet!
  
  Et ass friem an der Wüst, an d'Äis brennt mat Hëtzt,
  Wéi eng rusteg Kette ëmkreest mäin Häerz!
  An de Reen vun der Trennung schléit wéi Fraktiounen um Daach -
  D'Taschen sinn eidel, just Koffer bleift!
  
  Awer de Glawen an de Feat vun engem Kämpfer inspiréiert,
  Den Allmächtege Gott, Dir wësst, huet e feste Gelübd gemaach!
  An et wäert wéi Blieder am waarme Mee fir eis sinn,
  Wa mir sprëtzen, treffen mir d'Dämmerung!
  
  Wëllt Dir de Planéit méi glécklech maachen?
  Also datt jidderee vun eis herrlech wéi eng Nightingale séngt?
  Dunn ass de séisssten Hunneg eng Ernte vum Lindebaum ginn -
  Ligen ophalen !
  
  Et ass net néideg Gott ze täuschen, gleeft mir,
  Hie gesäit riicht duerch wien vun eis e Feigling an e Buer ass !
  Gitt d'Bedeitung vum Här dem Opfer,
  Kee Wonner datt et seet, Ech wäert Iech Leit zréckbezuelen!
  
  eis online gefaangen ,
  Kee weess wou d'Morden ophalen.
  Judas hänkt un engem verfaulten Aspen -
  A fir déi, déi gegleeft hunn - eng Lorbeerkroun!
  
  All Persoun kann besser ginn
  Eis Wiel ass bewosst - Striewen no Christus.
  Awer heiansdo ginn et Puddelen vu Blutt,
  Op d'mannst gëtt et e Verspriechen - ech kommen geschwënn!
  
  Oh Welt, wéi vill Gewalt Dir hutt,
  Wéi wa mir net friddlech kënne liewen !
  D'Fra huet iwwer dem Zaldot säi Sarg gekrasch,
  Wéi dënn ass de fragile Fuedem vum Liewen!
  
  Blutt verginn ass net eis Ruff -
  Ech wëll gär hunn, dem Vaterlandparadäis ginn!
  Firwat ass dës Strof fir eis all?
  Äntwert: gitt all Är Räichtum un déi Aarm!
  
  Et ass onméiglech fir Erléisung fir Suen ze kafen,
  Well et gëtt kee Präis fir Gold fir Gott!
  An an der Kierch béit Dir e Sonndeg,
  Fir Flügel ze ginn wéi Adler!
  
  An d'Zäit wäert kommen - Gottes Räich wäert kommen,
  Déi béis a predatoresch Däischtert wäert ophalen!
  De spirituellen wäert stierwen, verdammt Sklaverei,
  An d'Land wäert zu Grousse vu Gléck ginn!
  No sou engem inspiréierende Lidd hunn d'Meedercher-Piraten op Draachen grouss Frigatten geholl a gaangen, déi voller Orken waren - stinkende an haare Bieren.
  Et waren manner Meedercher wéi déi béis Kreaturen, awer si ware vill méi agile a behendig.
  An dunn sinn d'Meedercher, déi um Handelsschëff waren, och op der Säit vun de Piraten an d'Schluecht gaang. An och d'Sklavejongen hu sech gerannt fir d'Waffen ofzebauen. Dëst ass sou eng beréierend Eenheet vu Leit an Elfen géint hiren éiwege historesche Feinde - Orcs.
  Och den Oenomaus huet sech der Schluecht ugeschloss. De jonke Mann huet zwee Schwäerter gläichzäiteg geschwënn, d'Mëllech gerannt, d'Käpp vun den Orken ofgeschnidden. Hien huet mat der Roserei vun engem Léiw gekämpft.
  An nieft him ass de Roude Kapp . Dem Meedchen seng blo Ferse huet den Orc am Kinn getraff a säi Kieper gebrach. An dunn ass den Orc erofgefall, a seng Hénger hunn hien an de Bauch geschloen. An et war eng haart gekämpft Schluecht.
  Oenomaus kämpft dapper. Hei dréit hien e Päiperlek mat senge Schwäerter, wéi e Fan, a schneid Käpp of, déi wéi Kabes rullen.
  De jonke Prënz huet mat Begeeschterung gesongen an d'Wonner vum Heldentum gewisen:
  Wann Är Fauscht staark ass -
  Dëst bedeit datt Dir déi éischt am Liewen sidd!
  An dann ass de Komerod keen aarme Mann,
  Hien huet en Häerz vu Gold an Nerven aus Stol!
  
  Awer méi wichteg, gleeft et, et ass e staarke Geescht,
  Well en Elfkämpfer méi cool ass wéi en Déier .
  Wann Dir däischter sidd am Liewen,
  Da wäert e lëschtegt Laachen Iech gär maachen!
  
  Automatesch Ergänzung, wëssen, Kraaft fir d'Fauscht,
  Well et voller Wëssen ass, Know-How!
  Awer probéiert d'Muecht an d'Hänn vun engem Narren ze ginn ,
  Da kritt Dir nëmmen Péng als Belounung!
  
  Et war eng Zäit wou se mat engem Club op d'Juegd gaangen sinn,
  E Bogen, e Quiver vu Pfeile géint déck Haut ...
  Awer si hunn Chervonets gemaach, wou Pennye gaange sinn,
  An et ass ganz einfach an d'Galaxis ze sprangen!
  
  Och wann d'Ausbildung gutt ass -
  Mee et ass och interessant Courage ze huelen ...
  A gläich wéi e Bajonett wäert et e Meissel ginn,
  A mir déngen der Mamm Vaterland ganz éierlech.
  
  Awer béis Gewalt ass e schwéiert Kräiz,
  Eis Schluechtfeld ass mat Blutt gefëllt ...
  Firwat ass den Allmächtege Gott nom Leed erëm opgestan?
  Fir datt d'militäresch Versammlung vun den Zaldoten verstäerkt ka ginn!
  
  Dem Meedchen seng Tréinen falen - hire léiwe Frënd ass gefall,
  D'Mamm biet mat engem Kréien, jäizt op der Spëtzt vun de Longen ...
  Et ass friem baussent de Fënsteren, an de Kamäin ass erausgaang,
  Hei ass e schéine jonke Mann ënnerierdesch begruewen!
  
  Oh, grausam Schicksal, wat e béist Schicksal,
  Jongfra Maria , wou ass Är gutt Natur?
  De Mann wollt méi séier verlobt ginn,
  An elo bléist de Wand Stëbs ënner de Pinien!
  
  D'Liewen wäert glécklech kommen - et wäert gutt sinn,
  Äppeltaart wäert Hunneg Mohn ginn ...
  De Monster Géigner gëtt an Stëbs a Pudder,
  Loosst dat richtegt Gléck d'Schwell iwwerschreiden!
  
  Alles gëtt op Elf gemaach, an de Werp ass op Fars,
  Loosst eis eng Garland voller Stären an eng Fauscht sammelen!
  An Hallo Kärelen, just Top Klass,
  An e schreckleche Ghoul gouf an d'Feier geworf !
  
  D'Maschinengewehr ass scho vertraut ginn - d'Kugel ginn an engem Stroum,
  An de Feind war erschöpft, wat hie wollt war null!
  Wann Dir gewënnt, wäert Dir räich ginn,
  Ween d'Feier ugefaangen huet, wäert an Aarmut kommen!
  Dëst ass e Lidd an e grousse Kampf, mat Schwéngunge vu ganz scharfen a bewege Schwerter. An d'Schlagen kommen op d'Käpp, wéi op Asphalt. A vill Orcs si schonn ëmbruecht ginn. A Sklave Jongen am Kampf. Keen vun hinnen kuckt méi al wéi véierzéng, awer si sinn all muskulär. Déi schlank Kierper vun de Sklave Jongen ginn duerch haart Aarbecht gehärt. An déi rau, callous Fersen schloen kontinuéierlech d'Kinn vun den Orken, briechen hir Kiefer.
  D'Meedche Kapitän ass zu Sënn komm. A si huet sech gesat. Seng zwee Waffen ware schwéier blesséiert - d'Sehnen goufen geschnidden. Gutt, dëst ass net fatal; mat der Hëllef vun Zauber- an Hexerei-Tränke kann de Schued restauréiert ginn. Mä dëst wäert op d'mannst e puer Stonnen huelen. An der Tëschenzäit kann hatt net kämpfen.
  An et gëtt keen ze hëllefen - all d'Meedercher a Jongen sinn am Kampf, a si kämpfen mat wilde Roserei. Dëst ass sou e brutale Kampf.
  D'Diana ass geplënnert, glécklecherweis waren hir Féiss blo a relativ intakt. A mat fléissenden Fanger wéi engem Af, huet d'Meedchen Kapitän ugefaang no der Éischt Hëllef Kit ze sichen. Et gëtt e Potion deen Wounds heelt, a ganz schwéier, an en universelle Balsam. Ausserdeem, firwat net mat der Schluecht bäitrieden, nodeems Dir d'Glieder gewéckelt an se mat Balsam an Trank schmiert?
  Mat bloe Féiss kënnt Dir ganz mächteg a gëfteg Objete werfen. An dat wier sou cool an destruktiv.
  D'Diana huet zouversiichtlech gehandelt. An hir Féiss si sou blo a flësseg. Si huet Stiwwelen zréckgezunn, nëmmen fir hire Status ze ënnersträichen. An enger Welt, wou et e puer Luuchten an éiwege Summer sinn, Schong sinn net néideg fir datt Är Féiss net kal fillen, mee fir Schéinheet, a fir ze betounen datt Dir weder e Sklave nach e Sklave sidd. An dat ass logesch ...
  Hei huet ee vun de Jongen, och barfouss, eng schaarf Nadel an d'Nues vum Orc geheit. An hien, nodeems hien eng Portioun Gëft krut, ass gefruer an ass direkt gestuerwen.
  De Sklave Jong huet begeeschtert gesongen, an déi aner Sklave Jongen hu matgemaach, si ware Mënsch a sangen wéi Mënschen:
  Elo, wann et Probleemer am Universum sinn,
  Et geschitt net zu all Präis ...
  Dir wëllt net méi änneren
  De Mann weess net wat e wëll!
  
  An et ass Chernobog mat mächteg Kraaft,
  De Groussen huet universell Kraaft ...
  Hien gëtt et engem Mann direkt op der Stir,
  Fir datt d'Mënschheet net komplett wëll gëtt!
  
  Jo, déi Allmächteg Rass huet Him erschaf,
  Also datt d'Leit e Grond hunn sech z'entwéckelen ...
  Also datt eng Persoun alles op eemol wëllt,
  An d'Leit hu geléiert schwéier ze kämpfen!
  
  Wéi e Krieger de Béisen erobert,
  Dee Rod erstallt fir de Benefice vum Mënsch ...
  An hien huet Guttheet fir Séilen a Kierper gegoss,
  Et ass ni ze spéit ze léieren ze kämpfen!
  
  Wat wëll den Allmächtege Gott?
  Fir datt se sech net trauen den Elf op d'Knéien ze bréngen ...
  Also datt dat béist Schicksal net regéiert,
  Sou datt Honnerte vu Generatiounen entwéckelen!
  
  Jo, Chernobog ass en Ureiz fir d'Leit,
  Also datt et keng Faulkeet, keng Stagnatioun ...
  Kënnt Dir en Orkshista sinn zerbriechen ,
  Spadséiergank ronderëm Orklin a frëndlech Formatioun!
  
  Also gitt net verluer wann et schwéier ass,
  Wann d'Problemer d'Vaterland treffen ...
  Rod wäert et schéin an einfach maachen,
  Just fir d'Leit ze bewegen!
  
  An Chernobog ass just Ären ale Brudder,
  Och wann hien strikt ass , huet hien dech endlos gär ...
  Dir wäert de gréisste Score schloen
  Wann Dir den Elf fir ëmmer wäert déngen!
  D'Orken hunn enorm Verloschter erlidden, si goufe vu Meedercher a Jongen ofgeschnidden. A souguer d'Diana, mat hiren Hänn gewéckelt, ass an d'Schluecht gaang. An hir blo Zänn hunn Raséierblieder geheit, déi den Hals vun den Orken getraff hunn an hir Arterien ofgeschnidden hunn. An all Zorte vun Hals a Saachen. An et huet extrem beandrockend ausgesinn.
  An dunn huet dem Diana säi bloe Fouss eng Ierzewelt mat gedréckt Tréinegras geheit. An direkt goufen eng Dose Orcs, gefouert vum Generol, opgeworf a fléien iwwer d'Säit vun der Fregatt. Dëst ass wierklech kolossal Zerstéierung an Doud vu brong an ellen Bieren.
  Oenomaus sot mat engem Laachen:
  - Mir sinn aus dem selwechte Blutt: Dir an ech! Riets?
  D'Diana huet mat engem frëndleche Laachen geäntwert:
  - Wa mir vereent sinn, si mir oniwwersiichtbar! Mann an Elf sinn Muecht, an et Kläng ganz houfreg!
  D'Meedercher hunn hiren Drock erhéicht. D'Iwwerliewenden Orcs, mat rauem Fallschierm, hunn ugefaang erof ze sprangen, aus geflügelte Fregatten ze rutschen. E puer vun de Fallschiermer hunn sech duerch hiert schwéiert Gewiicht zerräissen a grouss Bieren si wéi Steng erofgefall, awer am Géigesaz zu de Kobbelsten, hu si ganz dreckeg gejaut a verflucht!
  Diana tweeted:
  Et ass net einfach eng gutt Fra ze sinn,
  Frëndlechkeet hänkt net vun der Héicht of!
  Den Oenomaus huet mat senge schaarfen a laange Schwäerter eng aner Millen duerchgefouert an de Kapp vun engem risege Bierkapitän ofgeschnidden. Si huet iwwer d'Deck wéi e Faass gerullt, Blutt spatzen. An de jonke Prënz huet gesongen:
  Blutt fléisst erëm wéi e Floss,
  Äre Géigner ass zimlech haart ...
  Awer keng Angscht virum Satan,
  An zréck d'Monster an d'Däischtert!
  . KAPITEL Nummer 6.
  Déi siwenkäppeg Draach-Herzogin a gläichzäiteg de Groussmeeschter vun der Akademie vun der Zauber, huet gejaut a gefrot:
  - Kënnt Dir op d'Héicht vun engem erwuessene Mann klammen an op d'mannst eng Minutt an der Loft hänken?
  Dominica huet gelaacht an geäntwert:
  Ech kann, mee ech kann et anescht maachen
  Laf barfuß duerch d'Tau...
  D'Meedchen spréngt wéi e Fräsch -
  Dëst bedeit eppes anescht wéi all déi aner!
  De Mond vun der Draachherzogin huet sech opgemaach, an d'Feier huet doraus gebrannt. D'Flam ass duerchgaang an huet dat schéint Meedchen ganz schmerzhaft op hir blo, rosa, Féisssohlen verbrannt mat enger graziéiser Curve vun der Ferse.
  An den Dominic huet gejaut, awer direkt de Kiefer fest gebonnen. An hir Këscht huet sech staark gehäit. Et huet gutt getraff, souguer d'Bléien hunn direkt geschwollen. Et war wéi wann déi al Inquisiteuren hir gefoltert hätten.
  D'Meedchen huet gekrasch:
  Lancelot a King Arthur fir Iech !
  D'Dragon-Herzogin huet gebrëllt:
  wiem ass dat, mat deem Dir mech getraut ze menacéieren?
  D'Nymph Marquise huet geäntwert:
  - Dëst sinn Helden aus der mënschlecher Folklore. Si sinn absolut sécher fir Iech, Är Gnod!
  De weiblechen Draach huet gebrëllt:
  - OK! Elo hutt Dir eng praktesch Aufgab, heelen Är verbrannt Féiss. Dëst ass ganz nëtzlech an der Praxis, a wäert méi wéi eemol am Liewen praktesch kommen.
  Dominica lächelt kräfteg, huet gesonge:
  - An een, an zwee, an dräi, a fënnef!
  Ech wäert net midd widderhuelen ...
  Soen déi selwecht Saach
  Dat ass genuch fir d'Waasser fir Iech ze mudderen!
  Grand Master Dragon bemierkt:
  - A si ass e frech Meedchen. Vläicht net nëmmen hir Fersen frittéieren, mee och hir Zéih briechen?
  D'Nymph Marquise huet bemierkt:
  - Mir mussen Gedold sinn, oh Herzogin. Vläicht ass dëst Meedchen eis eenzeg Chance fir dat méi staarkt Geschlecht ze retten. A bréngt d'Männer zréck!
  De weiblechen Draach huet gebrëllt:
  - Dëst ass domm! En erdrénke Mann gräift e Stréi, an Dir gräift de bloe Ferse vun engem mënschleche Meedchen . Si huet keng speziell Fäegkeeten gewisen.
  D'Nymph Marquise protestéiert:
  "Si konnt ouni Magie oder Zauber e Steen ophiewen mat hirer Bestellung, an dat ass vill wäert!"
  D'Herzogin vu Montserrat huet gelaacht an geäntwert:
  - Jo, si huet hir Stiermer berühmt verletzt. Richteg, elo gëtt et keng Spuer. An dat ass net typesch fir Leit.
  Weasel confirméiert:
  - Et ass direkt kloer datt si speziell a gewielt ass! An et erfuerdert eng speziell, oprecht a subtil Approche.
  D'Dragon-Herzogin huet mat siwe Käpp gläichzäiteg geknackt:
  - Jo, eng oprecht a speziell Approche... Vläicht sollt ech hir Fersen mat der Zong lecken, als Zeeche vu grousse Respekt!
  D'Dominica huet sech geschloen an huet zouversiichtlech geäntwert:
  - Nee, besser net Är Zong ze benotzen! - A si huet bäigefüügt, onerwaart hir Gesiicht vill méi séiss gemaach. - Obwuel d'Zong ass ouni Zweiwel de stäerkste Deel vum Kierper. Hien ass kapabel Millioune vun Arméien ze plënneren!
  D'Nymph Marquise proposéiert:
  - Gëff hir eng einfach Aufgab. Zum Beispill, loosst hatt d'Kaz op si kommen a purren, a gitt dann zréck!
  Hei huet e virdru roueg weiblech Troll an engem purpurroude Kleed, mat engem Zauberwand an hiren Hänn, dogéint:
  - Nee! Mir loossen hir de Kitten net folteren. Et ass besser mech mat Zauberstänn ze kämpfen. Dëst wäert e wierklech sérieux Examen an en effektiven Test sinn!
  A si huet den Ferse vun hire Sandalen gestempelt, mat Saphiren a purpurroude a flieder Diamanten besat.
  D'Dragon-Herzogin huet geäntwert:
  "Et ass ze schwéier fir en Ufänger Meedchen mat dem Meeschter vun der Dragon Academy ze kämpfen." Et war schwéier mat Iech ze kämpfen, och dëst héich erfuerene an erfuerene Laska!
  De weiblechen Troll huet gelaacht a bemierkt:
  - Besonnesch! Duerno wäert och de Koschey den Onstierfleche keng Angscht virun hatt hunn!
  Dunn huet d'Dominika erausgebrach:
  - Wat, hutt Dir Koschey den Onstierflechen?
  D'Dragon-Herzogin huet geknackt:
  - Natierlech gëtt et awer, hien ass wäit vun wäitem Länner am wäitem Räich. Awer et gëtt dëse béisen dreckeg Trick !
  D'Hit Meedchen huet mat engem Laachen bemierkt:
  - Oder huet hien vläicht eng Pest verursaacht? Fir all Männercher ëmzebréngen an Är Weibercher z'erfaassen!
  D'Dragon-Herzogin huet geäntwert:
  - Kaum! Mir hunn zéng Mol méi Weibercher wéi Männercher. An ënnert den Orken a Goblins, déi d'Arméi vum Koshchei den Onstierflechen ausmaachen, am Géigendeel, ginn et zéng Mol méi Männercher wéi Weibercher, a si si vill méi grouss a méi staark. Firwat soll hien seng eege Sujeten an Arméi zerstéieren!
  Dominica notéiert:
  - Awer d'Pest beaflosst de Koshchei selwer net?
  De weiblechen Troll huet geknuppt:
  - Jo, keng eenzeg Kampfmagie funktionnéiert op him. Huelt keng Waffen. Och Är Waasserstoffbomm kann et net zerstéieren. Sou ass d'Essenz!
  D'Hit Meedchen bemierkt:
  - Mee hien huet wuel den Doud a sengem Ee, um Tipp vun enger Nol!
  D'Dragon-Herzogin huet an enger donnerender Stëmm geäntwert:
  - Et ass net sou einfach! Wann et sou einfach wier dem Koshchei säin Doud ze fannen, da wier hien net viru laanger Zäit gelieft. Also, et ass sou vill Joerhonnerte al datt ...
  D'Nymph Marquise huet fir hatt geäntwert:
  - Dir Leit waren nach an Beem sprangen, mä hien hat schonn seng eege Muecht an souz um Troun. Denkt un wéi eng Entitéit dëst ass!
  Dominica huet et geholl a gesongen:
  Aaffen maachen Gesiichter
  A si sëtzen op enger Branche ...
  Nach frivolous
  Do waren eis Vorfahren!
  De weiblechen Troll huet bemierkt:
  - Koshchei gëtt natierlech och verdächtegt. A wéi d'Pest ugefaang huet, war hien natierlech deen Éischte verdächtegt. Dëst ass, op eng Manéier, de Kapp vun der Achs vum Béisen. Wéi den honnertkäppege männlechen Draach, de gréisste vun den Draachen, de Keeser vun de Keeser an de Béisen. Awer dëst Monster huet och versteet a zerbriechelt. Mee Koschey géif op d'mannst eng Verdammt ginn! Ausserdeem hunn se och de Kinnek vum Jinn verdächtegt, Iblis ... Jinn si Séilen, a si kënnen net petrify.
  Awer d'Genieen hunn sech iergendwéi verstoppt. An et war wéi wa se verschwonnen wieren!
  Dominica huet als Äntwert gesongen:
  De Genie huet erausgebrach, nee, gleeft mir, Meedercher hunn Kraaft,
  A verschwonnen ...
  An dunn huet den Draach géint d'Schéinheet protestéiert ,
  Run, wann ech glift!
  D'Marquise de Lasca huet bemierkt:
  - Et gi béid gutt a béis Genien. Si si staark, awer hir Fäegkeeten si limitéiert. Awer theoretesch, wann ee vun de Männercher oder Weibercher de Jinn Keeser Iblis gefrot huet fir d'männlech Rass ze zerstéieren, a konnt e Rank vun Allmuecht fannen, deen d'Muecht iwwer dës gréisste Kraaft an eisem Universum géif ginn, da kéint hien dat verursaachen!
  Dominica huet geknackt:
  - Dat ass schonn eppes! Mir mussen de Ring vun Omnipotenz fannen. An da wäerte mir alles fixéieren.
  Déi weiblech Draach huet gelaacht, an hir Stëmm war wéi Donner. An dunn huet si geäntwert:
  - Den One Ring ass ganz schwéier ze fannen. Well et gëtt Muecht iwwer engem Territoire vergläichbar mat der ganzer Galaxis. Ausserdeem, wann an Ärem Universum d'Galaxis bal eidel ass wéinst der seltener Arrangement vu Stären, dann ass et hei en Territoire bewunnt vun Billioune vun intelligenten Wesen a ville Räicher. An anscheinend huet hien nach keen fonnt, well et kee Keeser vun eisem Mäerchenuniversum gouf!
  D'Dominika huet gelaacht a gefrot:
  - Hutt Dir e Gott?
  D'Marquise-Nymph huet geäntwert:
  - Ob et esou e Supreme Gott gëtt, e Schëpfer an all Universum, oder ob Hien net existéiert, weess nach kee wierklech. Souguer Koschey den Onstierflechen. Awer et gi Gëtter vu méi nidderegen Rang. Awer si sinn esou datt se wéineg benotzen, an et ass besser ewech ze bleiwen. Am Allgemengen huet d'Wuert Gott vill Bedeitungen. Also déi héchst Genie si ganz gläich a Kraaft mat de Gëtter.
  De weiblechen Troll huet bemierkt:
  - Mir hunn och Reliounen, awer si si vu wéineg Notzen. Wéi Dir ass, iwwregens. Elo, wann et e Coronavirus war , waren d'Kierche wierklech eidel, a Gebieder hunn een gehollef, oder Räucherstäerkt hu se vu Virussen geschützt. Firwat sidd Dir Leit sou gullible, datt Dir mengt, datt Dir duerch Knéien a Béie kënnt fir eppes zréck bieden!
  Dominica huet aggressiv geäntwert:
  - Mee ech gleewen guer net u Gott a Gëtter! An dat ass mir egal. Awer ech hunn net un Elfen gegleeft virdrun, an hunn se als Mäerchen an eng mënschlech Erfindung ugesinn. - D'Meedchen huet hir blo Sohl op d'Stengplack geschloe a weidergespillt. - An elo gesinn ech, datt et Elfen, Draachen, Trollen, Nymphen sinn, also firwat net un Gott an Engelen gleewen? Ausserdeem gleewen vill Milliarde Leit un den Allmächtegen, a bal ausschliesslech kleng Kanner, an net all vun hinnen, gleewen eescht un Draachen an Elfen.
  Marquise Laska huet gelaacht:
  - Ech weess! Dëst Meedchen, wéi si kleng war, huet e Cartoon iwwer Dunno gekuckt an huet tatsächlech ugefaang no engem Zauberwand am Haff ze sichen. A si huet all Zwerg gepréift. An déi aner Kanner hunn hir gelaacht. Tatsächlech, och am fréien Alter verstinn déi meescht Leit datt Zauberstäbchen Mäerchen sinn!
  Dominica notéiert:
  - Awer an Ärer Welt ginn et Zauberstäbchen!
  De weiblechen Troll huet geknuppt:
  - Natierlech gëtt et! A fir ze iwwerliewen, musst Dir léieren wéi se se benotzen !
  De weiblechen Draach huet gebrëllt:
  - Grad elo! Gëff hir en Zauberwand, mir wäerte gesinn wat dëst Meedchen, ganz schaarf a fett Zong, kapabel ass!
  Dominica huet gesonge:
  Ech froen Iech net iwwerrascht ze sinn
  Wann d'Magie geschitt!
  Wann et geschitt, wann d'Magie geschitt!
  Laska notéiert:
  - Ma, ass si net léif? Sou eng Zauberin!
  D'Weibchentroll huet hiren Zauberwand méi fest an hir riets Hand geholl an et gewénkt. An de Blëtz huet Dominica geschloen. Awer d'Meedchen-Schauspillerin huet et fäerdeg bruecht am leschte Moment ze sprangen, an de Schlag huet verpasst. D'Marmorfliesen hannert mir ass geschmollt an huet ugefaang ze fëmmen.
  D'Dragon-Herzogin huet geruff:
  - Pass op, Cobra! Dir wäert déi ganz Beschichtung beschiedegen!
  Weasel huet gelaacht a bemierkt:
  - Dëst ass d'Zauberwandmethod!
  De weiblechen Troll Cobra huet als Äntwert gesongen:
  - Béis Mamm, meng Method ass einfach,
  Ech zéien der Kaz net gär an de Schwanz!
  D'Dominica huet als Äntwert gekrasch:
  Do ass en Albtraum a menge Schüler,
  Ee Sprong - een Hit!
  D'Dragon-Herzogin ënnerbrach:
  -Kuckt, hir Blasen si scho fort! Bei de Leit geet de Schued net esou séier fort. Wat e Meedchen !
  D'Nymph Marquise bestätegt:
  - Dat ass et! Ech war net falsch doriwwer. D'Regeneratioun ass rar a Kraaft, och fir Zauberer, an et gouf net mat Magie behandelt.
  D'Dominika huet gewonk an demonstrativ op d'Hänn stoen. An hir blo Féiss blénken an der Loft wéi Propellerblades. An d'Meedchen huet et geholl an huet begeeschtert gesongen, an hirer sëlwerer Stëmm:
  Mir hunn eise Wëllen a Schluechte temperéiert,
  Brudder, si hu fir d'Vaterland gekämpft.
  Aus wäitem ausgesinn wéi Elfinismus,
  En Elf Zaldot ass an Orklin erakomm!
  
  Eis Vorfahren hunn Schwäerter geschmied,
  An dunn sinn d'Waffen an Aktioun gaang ...
  Birch Beem maachen hir Branchen op,
  D'Meedercher bake Kuchen!
  
  ass erfollegräich an all Schluecht ,
  Si weess wéi d'Saachen mat hirem Kapp huelen.
  Heiansdo reng Häll verbrennt.
  Awer mir wäerten de Géigner besiegen !
  
  Elf schützt d'Äerd,
  Gëtt Ënnerdaach fir déi, déi barfuß an plakeg sinn.
  Mir hunn d'Schluecht am Mee fäerdeg gemaach,
  Eng rosen Néierlag waart op Orkmacht!
  
  An nom Bau a Säen,
  D'Felder bléien an de Roggen ass an Stäck.
  Dir sidd Helden, Meedercher, Grousspappen,
  Et war Gefruer a Schnéi an de Gruef!
  
  Vun eisem couragéierten Vaterland,
  Huelt en déiwe Bou.
  D'Bänner vum Elfinismus fléien,
  An dem Fuhrer seng Bannere si fir Schrott!
  
  Joerhonnert wäerten ënner eis Stars passéieren,
  Empire ass eng Galaxisschwarm.
  Et ass ni ze spéit gebuer ze ginn
  A begruewen de Feind am Weltraum!
  
  Awer ech gleewen datt de Geescht friddlech wäert sinn,
  An eng Persoun ass wéi eng Mamm fir jiddereen,
  Hei ass d'antike Famill bloe,
  Radiance of Glory - Grace!
  An d'Meedchen séngt ganz schéin, si ass sou eng wonnerbar Weltklass Sängerin. Oder quasi-weltlech - wat nach méi witzeg ass.
  D'Dragon-Herzogin huet gebrëllt:
  - Fantastesch! Oder vläicht just huelt et a maacht et ...
  De weiblechen Troll Cobra huet geknackt:
  - Et ass Zäit fir mat Zauberwand ze kämpfen! An ouni stompegen Neel! Mir wäerten de Feind bis zum Enn kämpfen!
  D'Nymph Marquise huet gekrasch:
  - Sidd net domm! Wat e Feind si fir Iech ass. Dëst ass vläicht eis lescht Chance fir dat méi staarkt Geschlecht ze retten an zréckzekommen!
  Dominica huet mat Roserei gemëscht:
  - Gëff mir en Zauberstab an ech schloen d'Mëschung vu mengem Géigner. Ech sinn den Harry Potter an engem Rock, an net e puer Dunno!
  D'Dragon-Herzogin huet gemëscht:
  - Wat fir eng Band ass dat?
  Weasel erkläert:
  - Charaktere vu mënschleche Mäerchen a folklore Den Harry Potter ass e Jong deen op enger Magieakademie studéiert huet, an Dunno ass e Comic Cartoon .
  D'Cobra huet gelaacht an huet hire Wand gerëselt. E Pulsar ass eraus geflunn an huet getraff , wou d'Meedchen Film Actrice stoung. A si, Dominika, sprang ganz defteg zréck, blénkt hir rosa Fersen, déi praktesch fräi vu Stëbs waren. An d'Flamen hunn hir Sohle geholl a se liicht geleckt.
  D'Meedchen huet geruff:
  - Oh , du Pervers !
  A si huet hir Hand gewénkt. An op eemol ass d'Zauberwand, déi d'Nymph an hiren Hänn hält, mat schrecklecher Kraaft an hir Handfläch gerannt.
  An den Dominic huet si fest gegraff, wéi e bewege Af. Duerno huet si als Äntwert e Pulsar geschoss.
  D'Meedchen Actrice huet keng Zauber geflüstert, net gekierzt, si huet einfach e mageschen Artefakt gewénkt. An de brennege Klot ass Richtung Cobra geflunn. Si huet dëst net erwaart a gouf erofgefall. Hir Sandalen, en hallef Schongstil, deen nëmmen den Ferse bedeckt huet, huet no uewen gerëselt. An et war kloer, datt den Troll schwéier blesséiert gouf. A si huet laang gekrasch. A si huet ugefaang zréck aus hirem Zauberwand ze schéissen.
  An d'Pulsare si verspreet wéi wann Knëppelsteng vum Himmel gefall wieren. Et gouf wierklech en Austausch vu Schlag.
  Méi präzis, een haarden Hit an eng Rei vu Schréiegten hunn d'Zil verpasst.
  De Pulsar huet och d'Draachherzogin getraff. Si huet geäntwert andeems se et geholl huet a mat Feier aus hirem Mond gekrasch huet. An hir Luucht war net harmlos, et huet souguer d'Marquise Nymph gefaangen.
  Si huet och hir Zauberwand gerëselt a gebrëllt:
  - Genuch Kanner! Dir hutt wierklech all Grenzen iwwerschratt.
  Awer béid Meedercher hunn net emol dru geduecht fir ze berouegen. D'Dominica, déi d'demonesch Kraaft an sech selwer fillt, huet mat hirem Zauberwand geschloen an de Pulsar nom aneren geheit. An hir Bäll hunn d'Féiss vum weiblechen Trollmeeschter getraff an hir Sandalen verbrannt.
  Si huet vu Roserei gejaut:
  - Mënsche Poulet!
  D'Nymph Marquise protestéiert:
  - Nee! Et ass héchstwahrscheinlech eng Lady Hawk, oder op d'mannst e Kite!
  Dominica huet erëm geschloen , an dës Kéier huet d'Tsunami-Welle vun hirem frantesche Feier wierklech wéi e Club aus Flam geschloen.
  An de weiblechen Troll Cobra wäert brullen a Magie ouni Restriktiounen befreien. Awer soubal d'Feierkolonne hatt opwerft, verbrennt et wuertwiertlech hiert Kleed an schléit hatt iwwer d'Këscht.
  Dem weiblechen Troll säin Otem huet gefall. An Dominica huet et weider geholl an huet e Killer Pulsar op de Kapp gesat. An et war wéi e Schlittenhammer mäi Gehir geschloen .
  D'Kobra huet gebrëllt a schlussendlech verschwonnen. Hir blo Féiss goufen verbrannt a bléien. D'Meedchen mat der Aquiline Nues gouf gesongen a geschlagen.
  D'Dragon-Herzogin huet frou geruff:
  - Wow! Dir hutt all Erwaardungen iwwerschratt! Éierlech gesot, ech hunn net geduecht datt Dir sou eppes maache kënnt - d'Cobra selwer ausschloen!
  D'Nymph Marquise wénkt:
  - Si ass eis Haapt a bal nëmmen Hoffnung! An hie kann och gerechtfäerdegt sinn. Kuckt wat dës gemoolt Schéinheet mécht!
  Tatsächlech huet d'Dominika et geholl an hire bloen, graziéise Fouss gerëselt, an déi marokko-gepolsterte "Geess" huet op eemol gebléit a galopéiert. Et war wéi wann hie wierklech lieweg a mobil ginn hätt. A loosst eis wierklech sprangen a flirten.
  D'Dragon-Herzogin ass a Laachen ausgebrach, hir siwe Kapp gerëselt a bemierkt:
  - Wow! Wéi mécht hatt et?
  D'Dominica huet d'Schëller gezunn a gekrasch:
  Fir éierlech ze sinn, ech weess et net
  Alles gemëscht an der Mëttegiessen ...
  Ech liesen bal ni Zauber.
  Ech spillen guer net mam Wandgeescht!
  Amplaz vermëssen ech dech ëmmer, Här,
  Huelt d'Meedchen mat!
  D'Draachherzogin huet gebrëllt:
  - Dominica ugeholl! A vu sengem speziellen Talent schreiwt hien sech an d'Elite Departement vun der Dragon Academy. Wou se net nëmmen net fir hir Studien muss bezuelen, mee am Géigendeel eng erhéicht Stipendie bezuelt kritt!
  Dominica sprang méi héich, huet sech ëmgedréint a gesongen:
  Et gëtt keng besser Dominica
  Si ass d'Faarf vun der Äerd ...
  D'Sonn geet iwwer de Planéit op,
  A ronderëm sinn et Nullen!
  D'Nymph Marquise huet mat engem séissen Laachen gefrot:
  - Wat kréien ech dofir?
  Et war eng Paus... D'Dominica huet erausgebrach :
  - Dir musst e schéine Jong fannen!
  D'Dragon-Herzogin huet gelaacht an geäntwert:
  - Wéi och ëmmer , den neie Student war kloer schwindeleg vu staarke Stolz! Dofir imposéieren ech eng Penance - fir honnert geflügelte Aphorismen auszespriechen. A maacht et direkt!
  Dominica wénkt mat engem Laachen:
  - Wann ech glift! Et ass net fir näischt datt ech a Filmer gehandelt hunn, an ech hunn eng exzellent Erënnerung!
  D'Dragon-Herzogin huet gemëscht:
  - Kommt séier! Ech hunn och eng Zäitlimit!
  D'Dominika huet en déif Otem geholl a mat Maschinnegewiergeschwindegkeet gekrabbelt:
  Keen brauch d'Ouere vun engem doudegen Iesel, awer d'Héieren vun engem liewege Fuuss ass e Kaddo fir déi, déi keng Iesel brauchen fir hir Ziler z'erreechen!
  Wann Dir Schong op Ärem Kapp setzt, bleift Dir fir ëmmer barfuß!
  Krich ass Loft fir d'Lunge, awer nëmme mat binäre Gas gemëscht!
  Wann de Feind net wëll opginn a weess net wéi ze verléieren, wäerte mir him forcéieren seng Kleeder auszedoen an him ze léieren wéi ze gewannen!
  Schlecht Leit Léift schwaarz Magie, gutt Net-Mënsch Léift wäiss Magie!
  Killen am Krich ass schwéier am Prozess, Eekleges an der Perceptioun, awer wéi super ass et um Enn! Dëst bedeit datt de Krich Gesondheet fir d'Séil bréngt, de Kierper härt, an de Portemonnaie botzt!
  Heiansdo fëllt Krich immens Portemonnaien, an am direkte Verhältnis zu der Fülle vum Blutt, an der Leedung vum korrupte Häerz!
  Schold un d'Vaterland gëtt duerch selbstlos Andacht belount!
  Krich testt de Smart, stäerkt déi staark, begeeschtert d'Narren ! -
  Laachen ze sinn ass net lëschteg, anerer ze kräischen ass net langweileg!
  E gudden Herrscher , wéi séiss Hunneg, gëtt fir d'éischt geleckt, dann erausgespuckt !
  An de béisen Herrscher gëtt, wéi Wormwood, fir d'éischt ofgelaacht an duerno getrëppelt!
  Jo, Gold ass mëll, awer et kann einfach benotzt ginn fir en onduerchsiichtleche Schëld ze schmieden!
  D'Qualitéit iwwerschreift ëmmer d'Quantitéit - och en Ozean vu Pärel Gerste Porridge ass keen Hindernis fir eng Axt!
  Béis ass voller Kraaft wann d'Gutt duerch Angscht geschwächt ass!
  E Witz ass gutt, e Läffel ass gutt fir Iessen, an Hëllef an Nout!
  Dir kënnt eemol oder zweemol Gléck kréien - ouni Fäegkeet verschwënnt Gléck!
  Jiddereen deen net de Leo Tolstoi ass, ass e literareschen Tramp!
  Dir musst net zu Tolstoi gebuer sinn fir e Sucker fir Literatur ze sinn!
  Loosst eis drénken fir méi Fraen ze hunn wéi Grënn fir bei enger Scheedung ze blosen!
  Lust huet méi Männer zerstéiert wéi de Matgefill vu Fraen!
  Genau Aen, schräg Hänn, de Feind ass net verpasst - myopesch!
  D'Philosophie verlängert d'Liewen net, awer et mécht et dekoréiert, d'Fragmenter ausdehnen!
  E Kommandant gewënnt mat Fäegkeet, e Metzler mat Zuelen, e Genie mat Konscht, e Pretender mat Bedruch!
  Also loosst eis drénken fir datt d'Hoffnung net stierft, an nëmmen déi stierwen déi net erliewen!
  Hoffnung stierft lescht ... An déi éischt sinn déi, déi et net berechtegen!
  Am Krich ass d'Logik e relativ Konzept, wéi Schockela; ier Dir iwwerhaapt Zäit hutt d'Baren ze bewonneren, si se schonn an Ärem Mond; ier Dir Zäit hutt se ze schlucken, kommen se op der Säit eraus!
  Den Erfolleg sténkt heiansdo, d'Erreeche richt wéi eng Läich, awer d'Gléck kann net sténken!
  Gott ass op der Uewerfläch vun all Saach, an den Däiwel ass a sengen Detailer!
  Geschloen ze ginn ass och fir e Masochist désagréabel!
  Wat Gott net weess ass just eng Fro déi hien net konnt beäntweren!
  En Af ass besser wéi e Mënsch an deem et nëmmen en Déier wuertwiertlech ka sinn!
  Eng Priedegt déi net zum Gutt féiert ass wéi e Wee deen op eng Axt féiert!
  All Doktrinen op den Texter vum Evangelium bauen ass d'selwecht wéi d'Quantemechanik aus de Mäerchen vun de Bridder Grimm ze studéieren!
  Et ass schwéier Gott ze sinn, awer en Däiwel ze bleiwen ass komplett onhaltbar!
  De Geescht quadruples Kraaft och wann d'Zuel vun de Feinde verduebelt!
  D'Liewen ass e komplette Kompromëss, net mat de Leit, mee mat der Natur!
  D'Stir ass Klackfërmeg , dat heescht datt d'Silb cool ass!
  fir Narren geschriwwen , Naturgesetzer sinn net fir Genie verschriwwen!
  D'Sprooch gëtt de Schlau fir Gedanken iwwer domm a sënnlos Saachen ze verstoppen!
  Ween dat lëschtegt am Trauer gesäit, wäert tragesch blann vu seriöse Freed!
  - Schnell ouni séier - séier ouni séier! Kritt en A aus der Lektioun andeems Dir eng komplex Handlung léist!
  D'Gewënner ginn net beurteelt ... Och wann se heiansdo beurteelt ginn!
  - Mënschlech Dommheet ass en Alliéierten vu Gëtter, déi Leit feindlech sinn!
  E Mann an enger Scheier ass e Mann, awer e Schwäin och an engem Palais wäert net méi héich klammen wéi e Schwäin!
  Et ginn zwou onendlech Saachen: den Universum a mënschlech Erfindung, awer déi éischt ass relativ, an déi zweet ass absolut!
  Wat Russesch net gär séier fueren, a verdammt séier Fluch!
  - Jidderee wëll net an d'Häll goen, awer nëmmen e puer kënnen de Wonsch fir d'Geleeënheet vum Däiwel schmaachen!
  Awer ouni Waasser mat Tréinen, kënnt Dir d'Ernte vu Freed net ernimmen, an ouni Bewässerung, da wäerte d'Laurelen vum Erfolleg net wuessen!
  Gott ass an all Saach, oder op senger Uewerfläch, an den Däiwel ass an der Verontreiung vu Saachen, oder an der Tiefe vum Materialmangel!
  Wien sech Zäit hëlt fir virsiichteg ze sinn, spuert d'Éiwegkeet op sengem Begriefnes!
  Rou ass gëllen, d'Wuert ass Sëlwer, awer esou vill gëtt aus dem Mond vun enger Fra gegoss, datt souguer Diamanten déif ginn!
  Silence ass gëllen an déi laang Lagerung vun eloquent Stréimunge rust net!
  A Gold verléiert säi Wäert wann et roueg am Buedem begruewe gëtt!
  Heiansdo, andeems Dir roueg bleift, fëllt Dir Äre Portemonnaie mat méi Gold wéi wann Dir haart no engem Handout freet!
  Krich ass ni langweileg, et ka Routine sinn, awer nëmmen bis den éischte Schoss!
  Friddenszäit tendéiert repetitiv ze sinn, an nëmmen eng Schluecht ass ëmmer individuell!
  Am Krich, wéi am Schach, kënnt Dir net blunderen, awer den Ënnerscheed ass am konstante Zäitdrock!
  Krich ass en éiwegt Zäitproblem och virum éischte Beweegung!
  Am Schach ginn d'Beweegunge gemaach a Wendungen, awer am Krich ginn se ofwiesselnd!
  Krich ass wéi Schach, nëmmen ouni Regelen an Echtzäit!
  Am Krich gëtt et en éiwege Mangel un Zäit, wann de Fridden herrscht, gëtt et e Mangel u Spaass!
  Déi interessantst Saach am Krich ass datt alles ëmmer eescht ass, an et ass nëmme fir ze weisen datt et Kapitulatioun ass!
  Dir kënnt fäeg opginn, awer, leider , Dir kënnt nëmme wierklech opginn!
  Déi haart Aarbecht vum Training bezilt sech mat der Liichtegkeet vum Kampf! Wien net faul ass, gëtt en Held!
  Et ass ni ze spéit fir ze léieren, ausser Dir sidd dout!
  Och en Doudegen huet eng Chance fir Revanche, ausser hien ass en Atheist!
  Atheist ginn heescht ophalen onstierwlech ze sinn!
  Si denken mam Kapp, awer handelen mam Mo!
  Béisen lieft net an Häerzer, mee am Mo!
  D'Häerz ass nëmme vun Zäit zu Zäit egoistesch, awer de Bauch ass ëmmer!
  De Mo ass dee schrecklechsten Deel vum Kierper, awer et ass wat eis motivéiert ze schaffen!
  Ouni Häerz gëtt et kee Mënsch, ouni Bauch gëtt et keng mënschlech Gier!
  Si tréischten d'Häerz a berouegen de Bauch!
  Ech sinn egal wéi vill en Auto kascht, den Haapt Saach ass datt de Prestige vun der Mammeland kee Präis huet!
  Wann de Jesus am Häerz lieft, da lieft de Satan am Mo!
  En eidle Mo encouragéiert Iech Äre Portemonnaie ze fëllen!
  En eidele Kapp mécht Äre Portemonnaie eidel!
  E grousse Bauch ass net en Zeeche vun enger grousser Persoun, awer et weist wéineg Wëllen!
  En eidle Mo füllt d'Séil mat Batterkeet!
  Deen schwéierste Bauch ass deen deem seng Eidelheet aus engem Kapp ouni Gehir kënnt!
  Eng Fra gëtt mat de Féiss wéi e Wollef gefiddert, nëmmen op héije Fersen!
  An Zukunft verspriechen vill Bierger vu Gold, awer Gléck ass nach ëmmer um Eck!
  D'Liewen ass net wéi Kaarten, Dir musst ëmmer alles ginn fir Erfolleg !
  E Zil ass wéi e Beacon, Dir beméit et, awer wann Dir et erreecht, gesitt Dir datt d'Problemer nëmmen eropgaang sinn!
  D'Zigarett ass den effektivsten Killer , besonnesch géint de Client! Eng Zigarett ass wéi e roueg Gewier, awer et ass déidlech och an den Hänn vun engem Amateur!
  D'Zigarett ass deen zouverlässegste Scharfschützer, et killt ëmmer!
  D'Zigarett schmaacht batter, awer et zitt méi wéi Séissegkeeten!
  Eng Zigarett ass wéi e béist Meedchen , awer d'Trennung ass vill méi schmerzhaf!
  Eng Zigarett, am Géigesaz zu enger Granat, wann se geworf gëtt, verlängert d'Liewen!
  Am Krich ass dee kuerste Wee zum Zil e Rondpoint Manöver, an déi reng Wourecht ass eng éierlech Täuschung!
  E Rondpoint Manöver ass de sécherste Wee fir de Wee op Äert Zil ze verkierzen!
  D'Liewen ass rout, awer et léisst mat Scharlachrout Blutt!
  Am Krich verléiert d'Liewen säi Wäert, kritt awer Sënn!
  Krich , wéi e Bräitchemann, ass ufälleg fir Verrot, awer erlaabt et net ze bleiwen!
  Krich ass eng lustful Fra déi Männerkierper verschlësselt!
  All Alter ënnerleien dem Krich, wéi d'Léift, awer et ass net eng agreabel Zäit !
  Krich, wéi e Courtesan, ass deier a verännerbar, awer et léisst ëmmer eng heroesch Erënnerung!
  Krich ass net wéi en Dram; Dir kënnt net ouni staark Emotiounen maachen!
  D'Welt ass langweileg an entspaant, Krich ass interessant a spannend!
  Krich, dëst Blutt a Schweess, befrucht d'Séiwierker, déi de Courage gebuer ginn!
  Egal wéi interessant de Prozess vum Krich ass, jiddereen wëll d'Enn!
  Krich ass kee Buch, Dir kënnt et net zoumaachen, Dir kënnt et net ënner Ärem Këssen verstoppen, Dir kënnt et och einfach dreckeg maachen!
  Krich ass eng Relioun: et erfuerdert Fanatismus, Disziplin, onbedéngt Gehorsam, awer seng Gëtter sinn ëmmer stierflech!
  Am Krich, wéi an engem Casino, ass de Risiko héich, awer de Gewënn ass kuerzfristeg!
  Den Zaldot ass stierflech, d'Herrlechkeet ass vergiess, d'Trophäen verschwannen, an nëmmen d'Grënn fir en neie Massaker unzefänken sinn irremovable!
  Mir veruechten e Mäerder ausser hien ass en Zaldot un der Front; mir veruechten en Déif wann hien e Marauder um Schluechtfeld ass, duebel sou!
  Zaldot, dëst ass e Ritter deem seng Rüstung Courage an Éier huet! Generol Baron, deem seng Kroun Virsiicht an Intelligenz ass!
  Den Zaldot kléngt houfreg, de Privat kléngt derogéierend!
  Deen éischten an der Attack ka stierwen, awer dee leschte bleift net an der Erënnerung!
  Et ass besser fir d'éischt ze sinn beim Deelen vun de Verrot wéi beim Ugrëff!
  Krich, wéi eng Fra, leet nëmme Männer ouni ze briechen!
  Eng Fra, am Géigesaz zu engem Krich, ass net presséiert fir e Mann ëmzebréngen!
  Krich, am Géigesaz zu de Fraen, ass ni zefridden mat der Zuel vun de Männer déi zougewisen sinn!
  Krich ass déi onsatzbarst weiblech, si kann ni genuch Männer kréien, a si wäert keng Fra refuséieren!
  Frae kämpfen net gär, awer den Drang fir e Mann ëmzebréngen ass net vill méi schlëmm wéi eng Kugel!
  Och eng kleng Kugel kann e Mann ëmbréngen, eng Fra mat engem groussen Häerz kann him glécklech maachen!
  E grousst Häerz féiert dacks zu wéineg Selbstinteresse!
  Krich huet keng Fra Gesiicht, mä et Blutt Männer besser wéi eng Fra!
  Krich bréngt keng Freed, mee et erfëllt aggressiv Instinkter!
  Joy am Krich, d'Läiche vu Feinde sinn nëmmen am Präis!
  Krich ass d'Plou vun engem Feld: et gëtt mat Läichen befrucht, mat Blutt gewässert, awer et kënnt an der Victoire!
  D'Victoire gëtt op Läichen a Blutt gefërdert , awer et bréngt Fruucht mat Herrlechkeet!
  Krich ass wéi eng Blumme vu Mënschen, hell, fleesch a mat engem schlechten Geroch!
  Krich ass d'Mamm vum Fortschrëtt an d'Stiefmamm vun der Faulegkeet!
  An am Krich ass d'Liewe vun engem Zaldot net wäertvoll, an d'Genereel sinn souguer e Verloscht!
  Wann Dir Fridden wëllt, stellt Angscht; wann Dir Krich wëllt, setzt Laachen!
  Laachen ass keng Sënn wann Dir kee Lach an militäreschen Affären sidd!
  Krich ass wéi en Zirkus, nëmmen de Gewënner huet de leschte Laachen!
  Am Krich, wéi am Zirkus, nëmmen de sneaky, eeschte Killer!
  Eenheet ënner engem haarde Regime ass besser wéi Chaos a Schläimlechkeet ënner engem mëllen!
  Den Doud ass eng Konventioun, Ignominy ass absolut !
  Egal wéi grouss de Kinnek ass, hien geet an d'Graf, grad wéi de Jeeër!
  E Politiker läit ëmmer, nëmmen hien stierft wierklech!
  Onstierflechkeet ass real, awer den Doud ass illusoresch!
  Kinneke kënnen alles maachen, awer net een, kee Kinnek kann aus dem Graf an d'Äerd flüchten!
  Jidderee wëll schéin liewen, awer nëmmen e puer stierwen mat Dignitéit!
  Den Doud versprécht Ierger, ausser et fonkelt mat de Strahlen vun der Leeschtung!
  Liewen ouni Ënnerhalung ass Léift ouni Hobbien!
  Et ass gutt wann et Léift gëtt, méi schlëmm wann et Blutt ass!
  Sex ass wéi eng Fackel, awer Refill kascht méi!
  Dir kënnt ouni Sex liewen, awer Dir kënnt net reproduzéieren!
  Wat méi waarm d'Léift ass, wat méi staark d'Blutt fléisst!
  D'Leit wëllen Léift, Déiere wëllen Sex, a Genie wëllen Offenbarungen!
  Och Schwäin mateneen, Ästheten hunn et gär!
  Sex erfuerdert och Moderatioun, wat méi, wat besser!
  Et gi keng Grenzen an der Léift, a Sex Wierder si genuch!
  Et ass méi einfach ënner Feier wann et eng Flam an Ärem Häerz ass!
  Et ass besser a Flamen ze brennen wéi d'Séil vum Kain ze ginn!
  Krich ass Gruppsex: vill Gejäiz a Gejäiz, awer et gëtt net esou vill Blutt och vun dausend Jongfraen!
  Sex ass wéi Krich, awer net sou laang a Routine!
  Kämpfen ass wéi Léift maachen, awer ze stéieren ass net encouragéiert!
  Sex ass gutt, natierlech, awer Blutt Husten ass schlecht!
  Krich ass schwéier, awer d'Humiliatioun weegt méi schwéier wéi all militäresch Belaaschtung!
  Wann Dir wëllt liewen, léiert ze kämpfen, wann Dir wëllt iwwerliewen, léiert ze gewannen!
  Am Krich sinn all Moyene gutt, ausser Poulet!
  Jidderee ka kämpfen, awer nëmmen déi wäertvoll kënne gewannen!
  Krich ass keng Plaz fir ze denken, et ass voller grousse Wahnsinn!
  Et ass besser ze kämpfen wéi mam Vaterland ze handelen!
  Krich ass net Séissegkeeten, awer et füllt Iech mat Freed wann Dir et drénkt!
  D'Schluecht ass ni op en Enn, nëmmen d'Brühl vun der Kanonade fällt of!
  D'Kannonade kann ofgoen, de Faass ka platzen, awer de Kampf wäert ni ophalen!
  Am Krich ass déi interessantst Saach d'Onberechenbarkeet, de Kampf fir echt!
  Firwat sinn d'Präisser ënner Stalin erofgaang, well d'Feinde vum Vollek ëmbruecht goufen!
  Et ass besser fir Geld auszekleeden wéi fir näischt geschmaacht ze ginn!
  Et ass wuertwiertlech méi schéin barfuß ze sinn wéi figurativ Schong un ze hunn!
  Krich ass wéi en Zirkus, nëmmen amplaz vu Laachen ginn et Tréinen, an d'Arena ass d'Gréisst vun engem Planéit!
  Ech wëll Fridden, et stellt sech eraus als Krich, ech wëll Krich, et gëtt Kapitulatioun!
  Krich, zu engem gewësse Mooss, ass eng Mamm, bréngt richteg Brudderschaft gebuer!
  Krich ass béis, awer et bréngt gutt Komeroden gebuer!
  Laang Äerm si gutt, wann de Geescht net kuerz ass!
  Kraaft gewënnt, an nëmmen de praktesche Geescht belount d'Geschenker vun der Victoire!
  Kraaft an Intelligenz, wéi Mann a Fra, bréngen d'Victoire nëmmen zu zwee!
  Eng Persoun, am Géigesaz zu enger Pyramid, huet eng net flaach Ënnerstëtzung an Ausdauer!
  D'Pyramid huet véier Ecker, awer déi flaach Uewerfläch gëtt et Stabilitéit!
  E gudden Doud ass besser wéi e knaschtegt Liewen!
  Et ass gutt Gott an der Wëld ze sinn, awer et ass schlecht en Däiwel an der Zone ze sinn !
  D'Sonn ënnergeet an engem halwen Dag, awer d'Herrlechkeet bleift fir Joerhonnerte!
  Ruhm ass kuerzlieweg, ausser alles anescht!
  Live fir ëmmer, léiert fir ëmmer, awer léiert net nei!
  Herrlechkeet ka ganz hell sinn, méi hell wéi Gold, awer verschwënnt méi mat der Zäit!
  Herrlechkeet ass wéi d'Sonn, awer et geet net an der Nuecht ënner!
  Et ass net einfach berühmt ze ginn, och mat Ustrengung, awer Faulegkeet féiert einfach zu Schimmt!
  Ruhm ass wéi Feier, erfreelech fir d'Aen, awer fir et ze kréien, musst Dir een verbrennen!
  an Herrlechkeet ze sinn , et ass schlecht vu Mécken ëmgi ze sinn déi un Ruhm hänken!
  . KAPITEL Nr 7.
  Nom Erwuessenen ass de Jong Prënz Oenomaus erëm un d'Rad gebonnen. Virdrun huet hie sech an engem kille Stroum wäschen a seng Zänn wäschen. An dann e bescheidenen Frühstück.
  A weiderhin a konstante Beweegung an engem Kand säi Kierper beweegen, sou datt Dir net vun der Steenpest gehackt sidd. Sou ass dat schwiereg Schicksal vun der August Persoun an Ierwen vum groussen Elfen Räich.
  Deen eenzege Wee fir ze iwwerliewen ass e jonke Sklave ze sinn an haart ze schaffen. Dëst bitt temporäre Schutz géint Verstengung. Et ginn e puer Méiglechkeeten hei fir Är Existenz ze verlängeren, awer et ass zimlech onwuel a schmerzhaf.
  Wéi och ëmmer, de Jong, deen d'Rad dréint, benotzt seng räich Fantasi fir sech an eng imaginär Welt z'entdecken a seng Freedlos Existenz a fräiwëlleg obligatoresch Gefaangenheet opzehiewen.
  E Kabinejong flitt op engem klengen Dräi-Kapp Draach. Hie wëll an engem onbekannte Land fannen, nach net wësse wat, awer wat hien an dat méi staarkt Geschlecht zréckbrénge kann an d'Ausstierwen an d'Verstengung vu Männer stoppen.
  Den Draach ass och nach e Kand, an de Jong ass net vill Joer al, an hien huet nëmmen Shorts an e Rucksak mat engem Kampfarsenal, an e Bogen, zwee Schwerter an e Paar Dolch a sengem Gürtel.
  Oenomaus flitt op sengem Päerd. An nieft hirem sëtzt d'Meedchen Margarita op engem klengen Draach. Si huet nëmmen eng Tunika un, gebrannt, an op hir blouss Zänn sinn Réng mat Magie. Si representéiert de Kampf en Hit aus der Mënschewelt.
  D'Meedchen ass net einfach. Op der Äerd war si e Partisan an Intelligenz Offizéier während dem Grousse Patriotesche Krich. An no hirem Doud ass si an d'Welt vu Magie a Magie geplënnert. An hien ass an et fir méi wéi 93 Joer. Si Diplom vun der Dragon Academy a beherrscht mächteg Hexerei. Mee si gesäit d'selwecht aus wéi se gemaach huet wéi d'Däitschen hir opgehang hunn. Aus e puer Grënn wiisst et net, an dëst mécht d'Margarita opgeregt. Wéi laang kënnt Dir en éiwegt Kand sinn?
  True, Oenomaus seet, datt hie selwer en erwuessene Elfprënz war, awer e Sklave Jong gouf. An och, dofir ass hien doriwwer opgeregt. Och wann nee, e Kand sinn ass net sou schlecht, awer wann Dir och e Sklave sidd ...
  Awer elo ass hien schonn an enger anerer Welt, hien dréint net e Sklavenrad, mee flitt op engem Draach. A mat him war d'Partisanmeedchen Margarita, déi barfouss duerch de Schnéi op hir Hiriichtung gefouert gouf. A virdrun hunn si mech och gefoltert. Si hunn hire Réck mat Stacheldrot ofgeschnidden an d'Sohle vun der jonker Heldin iwwer e Feier gebrannt.
  Si sinn a Bléiser bedeckt, a wann Dir op de kale Schnéi trëppelt, ass et bal agreabel, well de schmerzhafte Jucken an de gesongene Féiss ofhëlt. An um Hals vum Pionéier war eng Plack - "Ech sinn e Partisan." Wa se hänken, deet et kaum schued, et ass just Eekleges déi glécklech Gesiichter vun de Krauts a Polizisten ze kucken . Gutt, Angscht, wat wann d'Häll op hatt waart, wéi e Pionéier an en éierlechen Atheist? Wou se net nëmmen Är Fersen, mee Äre ganze Kierper fir ëmmer frittéieren.
  Och wann, firwat gleeft si un esou Blödsinn? Och wann et schued ass ze stierwen an an d'Vergiess ze goen, sou wéineg gelieft hunn.
  Awer wéi d'Nues op hirem delikaten Hals zougedréckt huet, ass d'Meedchen op engem Draach erwächt. An nieft hirem war eng Nymph sou schéin wéi en Engel. An d'Margarita huet geduecht datt den Himmel nach ëmmer existéiert. Esou e spezielle Paradäis fir Pionéierhelden an Atheisten.
  Awer tatsächlech, an der magescher Welt gëtt et gutt a béis, a seng Probleemer. Si gouf séier vun hire Schnëtt a Verbrennunge mat Magie geheelt. An d'Meedchen koum an der Dragon Academy, am jéngste Klass. Awer si war talentéiert, kapabel an e schnelle Léierpersonal.
  A si beherrscht staark magesch Fäegkeeten. Dofir, trotz hirem kandlechen Erscheinungsbild, ass si mam Prënz Oenomaus op eng speziell Missioun gaang - fir eppes ze fannen, wat hëlleft dem méi staarken Geschlecht ze retten. No allem ass eng Welt ouni Männer ouni Harmonie an Interessi. An de faire Geschlecht ass langweilen an onwuel dran.
  D'Margarita, wärend se fléien, huet bemierkt:
  - Heiansdo mengen ech, d'Männer kommen zréck, a wat dann? Wien brauch e klengt Meedchen? Wéi ech wënschen ech kéint grouss ginn an Erwuessener ginn!
  Oenomaus huet an engem zouversiichtlechen Toun geäntwert:
  - Wann d'Magie d'Männer d'Liewen zréck bréngt, dann ass et méiglech datt Dir en Erwuessene mécht. Just vergiesst net datt Elfen an Nymphen an Dryad net al ginn, an dëst ass hir natierlech Eegeschafte. Awer mënschlech Fraen, nee. Staark Magie ass gebraucht fir ze verhënneren datt se an ellent, béis a geckeg al Fraen verwandelen. An eng ellen al Fra sinn ass vill méi schlëmm wéi e schéint Meedchen ze sinn. Net ze schwätzen iwwer d'Krankheeten vum Alter, déi d'Leit attackéieren. Dir hutt keng sérieux Magie op der Äerd, an Dir hutt wahrscheinlech selwer gesinn wéi Eekleges an Eekleges Alter ass, virun allem fir Fraen.
  D'Margarita huet de Kapp negativ gerëselt:
  - Nee, ech wëll keng al Fra sinn! Besser e jonke Sklave ze sinn wéi eng al Kinnigin!
  De Jong Prënz huet gelaacht a bemierkt:
  - Dir wäert fir ëmmer jonk sinn, fir ëmmer barfuß!
  D'Meedchen huet gelaacht a bemierkt:
  - Ech war e Stad Meedchen virum Krich. Zu Leningrad war et iergendwéi onständlech barfuß ze goen, an d'Klima do war net ganz waarm. Dofir war ech am Duerf iergendwéi ongenéiert fir ze trampelen . Nëmme während der Occupatioun, wéi d'Kanner Sandalen zerräissen an et ganz schwéier war fir kleng Schong ze kréien, hunn ech geléiert sou eppes ze maachen. An Dir wësst, an den éischten Deeg ass et schmerzhaf a kal, besonnesch wann Dir net bewegt, awer da gewinnt Dir et an et ass souguer agreabel. Ausserdeem ass de Summer an der Ukraine ganz waarm a sanft.
  De Jong Prënz wénkt:
  - Jo! Ech verstinn. Awer kuckt wien flitt!
  Tatsächlech ass eng Dame an enger vergëllter Stupa virun hinnen opgetaucht. Nee, net Baba Yaga, mee eng spektakulär blond Schéinheet, wann och mat ze vill Make-up. A fonkelt mat pärelen Zänn. An amplaz vun engem Besen huet si e komplett modernen elektresche Staubsauger. Jo, dëst ass eng erhuelsam Geschicht.
  Si huet d'Kanner e Kuss geblosen a gesongen:
  Voller Kantarellen, Kaweechelchen,
  Ech späicheren e bësse Stau ...
  No all, Jongen a Meedercher
  Ëmmerhin, Jongen a Meedercher ...
  Ech hunn et wierklech, wierklech, wierklech gär!
  D'Margarita huet als Äntwert geknackt a bemierkt:
  - Jo, dat ass Modernitéit. Eng al Stupa op eng nei Manéier!
  D'Blond mam Staubsauger huet dat anscheinend héieren an huet sech ëmgedréint a frustréiert gebrëllt:
  - Wou hutt Dir d'Iddi datt d'Stupa al ass? Jo, Dir selwer, wann Dir op Ärer Äerd bleift, wier schonn eng al Fra! A ganz ellen , wann net an engem Sarg!
  D'Margarita huet mat engem Opschwong averstanen:
  - Jo dat ass richteg! Wahrscheinlech wieren d'Schanken an d'Graf geschwemmt, oder si wier esou ellen ginn, datt et Eekleges war ze kucken.
  Oenomaus bemierkt:
  - D'Leit si Kreaturen, déi vu Gott entzunn sinn. Si sinn entzunn vun deem wat d'Elfen hunn - éiweg Jugend! An dat méi staarkt Geschlecht muss och de Baart raséieren. D'Jongen soen datt et ganz schmerzhaf an désagréabel ass!
  D'Blond mam Staubsauger huet et geholl an et gerëselt. A multi-faarweg Bubbles fléien op d'Kanner, déi op de jonken Draachen souzen.
  Als Äntwert hunn d'Kärelen vun hiren Draachen geblosen, an d'Bubbles sinn zréck geflunn, als Äntwert huet d'Blond hire Wand gerëselt. An alles huet ugefaang ze dréinen.
  D'Bubbles hunn ugefaang an engem ronnen Danz ze spinnen, wéi wann se opgerullt sinn. An et war super .
  D'Meedchen huet bemierkt:
  - Dir sidd net Baba Yaga - e Schanken Been,
  An eng cool Blond ass d'Halschent vum Gléck!
  De Krieger mam Staubsauger huet mat Roserei bemierkt:
  Kanner si sou domm wéi Stau
  Dir sidd an d'Netz gezunn ...
  Ech luede dech an de Kessel,
  Ech maachen e Feier fir Iech!
  An als Äntwert gëtt et esou e lëschtegt a glécklecht Laachen. Dëst ass wierklech eng Fra - mat super cool.
  D'Kanner hunn op hir Draachen gesponnen a sprangen op Baba Yaga. D'Meedchen huet e Slingshot aus hirem Rucksak geholl a gekuckt:
  - Wëllt Dir et kréien?
  D'Blond huet gelaacht an d'Pionnéierzauberin mat hirem Pulsar geschloen. Si huet op hirem Draach entkomm. An als Äntwert wäert hien och d'Zeeche vum Kräiz mat engem Slingshot maachen, a wéi hien Iech schéisst .
  An e brennege Web huet de jonke Baba Yaga verwéckelt. Also huet si sech dran gebonnen.
  De Jong Oenomai bemierkt:
  - Ma, gitt et zou, wéi eng vun de Kanner hutt Dir entfouert?
  D'Partisanmeedchen huet geknackt:
  - Riets! Mir wëssen, datt Dir eng Kanoun-ähnlech Schnéi hutt!
  Blond Yaga huet gekrasch, dréint:
  - Jo, ech huelen dech dofir an ...
  Ouni ze schwätzen huet d'Schéinheet gerëselt a probéiert d'Netz ze briechen. Awer d'Pionéierheldin huet de Slingshot gekräizt an op Yagina mat der Energie vu Magie an Zeechen erschoss. Wéi d'Blond ugefaang ze rëselen an ze widderhuelen. An d'Meedchen huet gesongen:
  Mir waren a schwéieren Zäiten inspiréiert,
  Nodeems Dir de Wëlle méi staark gemaach huet wéi Stol ...
  D'Welt vun der Pescht befreit -
  Léif Komerod Stalin!
  
  A ville Biller hunn ech gemooss,
  An engem endlosen Universum ...
  Du hues de richtege Wee fir eis opgemaach,
  Wahrscheinlech beweist et!
  
  Ech hunn e Schock benotzt
  Magie vum Solcenismus ...
  Hei den Zäitplang:
  Datt de Joch vum Faschismus falen!
  Den Elf Jong huet bemierkt:
  - Anscheinend war hien e coolen Typ, Stalin! Awer hien, wahrscheinlech, wéi all Leit op der Äerd, war och alternd.
  D'Meedchen huet och op Baba Yaga an der jonker Modifikatioun geschoss an huet gekrasch:
  Lenin lieft a mengem Häerz,
  Fir datt mir d'Trauregkeet net kennen ...
  D'Dier zum Raum gouf opgemaach -
  D'Stäre fonkelne virun eis!
  Blonde Yaga huet gefrot:
  - Genuch! Loosst mech goen, froen et, ech wäert alles maachen!
  Margarita tweeted:
  - Befreit déi gefaange Kanner! Da wäerte mir Iech vläicht verzeien. Wéi vill vun hinnen hutt Dir an Äre Staubsauger gesaug?
  D'Blond huet gemëscht:
  - Ech loossen dech eraus! Gitt einfach net d'Magie vum Kräiz op mech!
  D'Meedchen huet sech ëmgedréit. D'Feier Web mat der fashionable Madame geschlof. A si huet sech ëmgedréint . D'Margarita huet gewarnt:
  - Loosst all d'Kanner goen, ouni Bedruch!
  D'Blond huet feierlech verséchert:
  - Ech ginn mäi Wuert!
  An huet de Staubsauger ageschalt. Pale Schatten vu Kanner hunn ugefaang draus ze sprangen. Duerchsichteg, wéi Geeschter. Awer d'Margarita huet hir Zauberwand gewénkt, an dës Schatten goufen a Jongen a Meedercher verwandelt. Déi lescht waren dräimol méi. Awer trotzdem war den Oenomai frou:
  - An dëser Welt gëtt et op d'mannst e méi staarkt Geschlecht. A bal all eis Männer sinn ausgestuerwen!
  D'Margarita huet mat engem stralende Laachen bemierkt:
  - Et ass net ukomm! A Merci de Götter!
  Ee vun de Jongen, barfouss, awer an engem luxuriéise, awer zerräissene Camisole, ass op Oenomaia geflunn an huet sech virgestallt:
  - Viscount de Lafer! Wow, wéi Eekleges ass et an engem Staubsauger ze sinn. An dës Bitch huet och meng Stiwwelen aus echt Draachleder ofgezunn.
  D'Margarita huet mat engem Grinsen gemëscht:
  - Komm, gitt dem Viscount zréck , wat geklaut gouf !
  Blonde Yaga huet gehummert:
  - Ech kann net!
  Den Oenomaus huet och säin Zauberwand erausgeholl an huet en gerëselt:
  - A firwat ass dat?
  Déi schéin Hex huet gekrackelt :
  - Ech hunn se verkaf! Si ware ganz prestigiéist. Ee Prënz huet en hallwe Sak Gold fir si bezuelt!
  D'Margarita huet gemëscht:
  - Ma, wäiss ... Dofir huelen mir Iech Är Stiwwelen. Si sinn och aus Draach Haut gemaach, a souguer Tiger Haut.
  Blonde Yaga bemierkt:
  - Si wäerte fir de Jong ze grouss sinn. An et wier schued fir eng Hex vu mengem Rang barfuß ze gesinn.
  D'Margarita huet gelaacht an geäntwert:
  "Ech sinn och keng schwaach Hex, awer ech sinn ëmmer barfouss, och a kale Welten." An du bass esou eng Fra. An ech wäert d'Gréisst vum Jong upassen!
  De Prënz Oenomaus huet gebrëllt:
  - A schwiereg en Eed, datt Dir keng Kanner entfouert. Soss wäerte mir Iech op d'Geriicht vun de Gëtter huelen.
  De jonke Baba Yaga huet gestammt:
  - Ech maachen hinnen näischt Schlechtes. Et ass just d'Energie vun de Kanner, déi mir erlaabt fir ëmmer jonk a schéin ze bleiwen. An dofir si se lieweg.
  D'Margarita huet hefteg gekrasch:
  - Dir fannt en anere Wee fir ze verjüngeren. Eigentlech ass et Zäit Iech eng Lektioun ze léieren.
  An d'Meedchen huet eng Zauber gemëscht. A wéi si Stréimunge vun der Pulsarenergie aus hire bloussegen Zänn an aus dem Tipp vun hirem Zauberwand fräigelooss huet.
  A si hunn d'Blond getraff. Et ass plötzlëch schrumpelen an an der Gréisst ofgeholl. Elo virun hinnen, amplaz vun engem grousse Meedchen, do war e erschreckt Meedchen net méi al wéi zéng Joer, mat pigtails a blot Féiss. Si huet geflüstert:
  - Net néideg! Ech wäert gutt sinn! Schlag mech net!
  D'Margarita hat Stiwwelen an den Hänn. Si huet mat der Handfläch gewénkt, a si schwiewen op de barfuße Jong Viscount, deen zesumme mat deenen anere befreit Kanner, wéi gewiichtlos duerch d'Loft gaangen ass.
  E Jong aus enger Adelfamill huet seng Stiwwelen un a sangen:
  Et gi vill Gefore ronderëm de Jong,
  Heiansdo blénkt d'Welt wéi e kale Steen ...
  Allerdéngs ass eise Jong aus dem Canapé opgestan,
  Well hien en noble Kämpfer ass, gleeft mir!
  D'Yaga Meedchen huet sech berouegt a gemëscht:
  - Géifs du mech net schloen?
  Margarita sot streng:
  - Wann Dir net schrecklech handelt, firwat sollt Dir dann geschloen ginn?
  Dat blondt Meedchen huet geziddert, an eng Tréin ass iwwer hir rosa Wang gerannt:
  "Ech sinn elo e Kand, an aner Hexen wäerte mech net respektéieren!"
  Ee vun de fräigeloossene Meedercher huet gesot:
  - Mir sinn och Kanner, a mir kräischen net doriwwer!
  D'Jongen a Meedercher hunn gelaacht.
  Margarita notéiert:
  - Dir musst hongereg sinn! Vläicht kënne mir erof goen an do eppes iessen?
  D'Kanner hunn Kaméidi gemaach. De Viscount huet erof gekuckt a bemierkt:
  - Ënnert eis ass d'Schlass vum Ris, an hien ass net besser wéi de Baba Yaga. Also...
  Oenomaus huet geruff:
  - An de Ris huet och Kanner a Gefangenschaft. Mir mussen hinnen hëllefen.
  D'Margarita lächelt a proposéiert dem Yaga Meedchen:
  - Vläicht kënne mir d'Kanner zesummen huelen an se vum Ris retten? Maacht e gudden Dot, an Dir wäert ugeholl ginn fir op der Feeakademie ze studéieren. Do léiert Dir gutt Doten ze maachen!
  D'Hexen Meedchen huet gesongen:
  Wien hëlleft de Leit
  Hien verschwendt seng Zäit ...
  Gutt Doten -
  Dir kënnt net berühmt ginn!
  D'Margarita huet dogéint:
  D'Bléieblieder vun enger Blummen ass fragil,
  Wann et viru laanger Zäit ofgerappt gouf ...
  Och wann d'Welt ronderëm grausam ass,
  Ech wëll gutt maachen!
  
  Maacht gutt mat de Leit
  Maacht gutt Doten ...
  A si wäerte bléie wéi Blummen,
  Blo Blummen am Liicht!
  De Jong Prënz bemierkt an engem méi eeschten Toun:
  - An Dir probéiert gutt ze maachen a Béisen ze kämpfen, an ech gleewen, datt Dir et gär wäert!
  D'Meedchen Yaga huet hir Fauscht gebonnen a gesot:
  - Ma, ech probéieren. Wéi och ëmmer, et gëtt kee Wee zréck op béis Hexen - si wäerten dech laachen a knipsen ! Ech wäert mech als eng gutt Fee nei ausbilden!
  D'Margarita huet gelaacht a gesongen:
  Jiddereen deen Intelligenz an der Welt huet,
  Muss ëmmer Frënn sinn ...
  Also datt et net geschitt wéi an enger Schéissgalerie -
  Dat intelligent Spill ass net ginn!
  De Jong Prënz huet gekrasch:
  - Ma, loosst eis erof op de Riesen!
  Eng Horde vu Kanner, bal ganz barféiss a gerappt, dënn a blass, awer energesch an opgereegt, ass aus dem Himmel gerannt.
  D'Margarita an den Oenomai sinn op Draachen erofgaang, an d'Yaga, déi e Meedchen gouf, op de Mierer. An de Staubsauger blouf bei hir, obwuel et ze grouss war fir d'Kanner Hänn.
  Dëst ass d'Equipe déi op de Buedem erofgaang ass. Et gëtt näischt un dem Ris säi risege Schlass mat Tierm mat grousse Schädel, déi aus hinnen stécht . Awer d'Entrée gëtt vu Skeletter kontrolléiert, plus e ganze Kader vun Orken.
  D'Kanner sinn gelant. Si ware prett fir ze kämpfen. D'Yaga-Meedchen huet de Knäppche vum Staubsauger gedréckt a Saber, Schwerter, Speer, Dolch a souguer e puer Maschinnegewierer sinn draus gefall. Si huet de verwirrte Look vun de Kanner gesinn, erkläert:
  - Ech hunn et mat mengem Staubsauger gegraff. Et ass vill besser wéi e Besen. An eng ganz Sammlung vu Waffen dran.
  D'Margarita huet hir Zauberwand an hir blo Féiss gerëselt, awer mat Zauberréng dekoréiert, a gekuckt:
  - Elo wäert ech en Zauber werfen, deen Är Waff eng speziell, wonnerbar Kraaft gëtt.
  An d'Zauberin sot:
  - Abra , kabra , codabra ! - A Stréimunge vun Energie fléien aus hirem Zauberwand an Zauberréng. An d'Waff, déi de Baba Yaga de Kanner ginn huet, huet ugefaang ze blénken.
  Oenomai, als méi erfuerene Kämpfer, huet eng kuerz, liicht Maschinnegewier opgeholl, déi dënn Nadelen ofgeschoss huet. De Jong huet seng saftlech Lëpsen geleckt a gesongen:
  - Gutt sollt mat enger Maschinnegewier sinn,
  Schlag wéi rosen Stol ...
  Dat Blutt fléisst net wéi e Waasserfall,
  An de Paradäis huet am Universum regéiert!
  D'Kanner ruffen zesummen an hunn hir Waffen opgehuewen:
  D'Berichter ass lëschteg a grausam,
  D'Leit sinn un d'Mauer gestallt ginn ...
  Awer ech gleewen, eise stiermesche Spross,
  Awer ech gleewen, de Sonnestroum -
  Verdreift d'Däischtert vum Prisongsdungeon!
  An esou ass en Détachement vu Kanner, bewaffnet mat engem mageschen Arsenal, op d'Attacke gerannt. Déi kleng, blo Fersen vu Jongen an nach méi vill Meedercher blénken. Si haten keng Angscht virun Monsteren, obwuel e ganzt Regiment vu pelzegen, stinkenden , ästräichen Orken op si kommen .
  Oenomai, op engem Draach fléien, huet Feier op de Feind vun enger Maschinnegewier opgemaach. Kleng Nadelen hunn d'Hoerkierper vun den Orken duerchgebrach, an dunn ass e Wonner geschitt: si hunn zu grousse Schockela Baren an Hunnegbullen ëmgewandelt.
  D'Margarita huet och de Feind geschloen , andeems se hir blo Zänn a Zauberréng op hinnen benotzt. An esou hunn d'Orken mat Schwäerter, déi ënner Ugrëff komm sinn, direkt ëmgewandelt all Zorte vu lecker Saachen, dorënner Séissegkeeten mat Schockela bedeckt a mat Villercher Mëllech bannen. Dëst ass wierklech lecker. A Kéisekuchen, an Donuts mat Mohnsamen a Kanéil.
  An dem Zauberwand vum Partisan Meedchen wénkt a kreéiert fantastesch Saachen.
  An esou sinn d'Kanner an d'Schluecht mat den Orken gaang. Éischt vun all, Viscount. Seng Kleeder, nodeems de Jong seng Stiwwelen undoen huet, goufe fuschneie, wéi wann et fuschneie wier. An hien huet net nëmme mat engem Schwäert a senger rietser Hand gekämpft, mee och e Schwäert a senger lénkser Hand gehalen.
  A vum Touch vun der Blade hu fantastesch Transformatiounen stattfonnt. Elo, amplaz vun engem Orc, erschéngt eng beandrockend Gréisst Taart mat Rosinen. An aus dem Schlag vum Schwäert koum e Schockela Kéisekuch. An aner Kärelen am Kampf.
  Ee Meedchen, anscheinend aus engem méi entwéckelte Land, huet hir blo Féiss op d'Gras geréit an aus enger Maschinnegewier gekrabbelt. Wat entsteet verschidden Aarte vu Mäerchentransformatiounen. An aus dem Orc koum eng grouss, gestoppt Wurst, an dann eng Tierkei mat Séiss. A wéi eng aner lecker Schneekereien net erschéngen.
  An déi parfüméierter Kokosnoss-Cupcakes, déi aus dem Touch vu Blades entstane sinn. An och super Glace.
  Partisan Meedchen Margarita ugefaang am Schluecht Ekstase ze sangen;
  Mir si Pionéier, Kanner vum Kommunismus,
  Wien wëll d'Land erhéijen ...
  Hitler äntwert hefteg fir seng Roserei,
  Mir wäerten zerbriechen, gleew mir, Satan!
  
  Mir hunn en Eed viru Gott gemaach,
  An de Lenin huet säin Häerz dem jonke ginn ...
  Oh, beurteelt d'Pionéier net haart,
  Den Allmächtegen huet hinnen méi Kraaft ginn!
  
  Mir sinn op déi viischt Barfuß Kärelen gaang,
  Si wollte kämpfen, hir Heemecht erhalen ...
  Souwuel d'Jongen wéi och d'Meedercher mat Scythes si fir eis,
  An eis Loyalitéit ass staark Rüstung!
  
  Schluechte bei Moskau gewascht,
  Panzer ware gebrannt, Asphalt schmëlzt ...
  Mir wäerten de Kommunismus gesinn, ech gleewen, mir hunn et ginn,
  An Dir kënnt e Faschist mat engem Breetschwert eraushuelen!
  
  Gleeft mir net, Leit, Hitler ass net omnipotent,
  Och wann dem Fuhrer seng Iddi leeft ...
  A mir hunn d'Faschisten schwéier geschloen,
  Loosst eis op eis grouss Rees goen!
  
  Mir wäerten d'Feinde vu Russland net fäerten,
  Mir hunn eis gebierteg UdSSR gär ...
  Dir sidd kee Ritter mat der Séil vun engem Clown,
  Loosst eis e Beispill fir d'Kinnekräich vu Gott stellen!
  
  Hitler weess net, hie wäert schlecht geschloe ginn,
  Och wann d'Kraaft vun der Häll an him rëselt ...
  An déi parasitär Krauts kommen,
  Wat de Fridde mat Feier fëllt!
  
  D'Gréisst vun de Russen ass ze gewannen andeems Dir spillt,
  Och wann et enorm vill Aarbecht hannert dësem ...
  D'Victoire wäert kommen, ech gleewen, am üppige Mee,
  An de Fuhrer wäert komplett kaput sinn!
  
  Dëst ass eise Glawen, d'Kraaft vum Kommunismus,
  Loosst d'Sowjetunioun fir ëmmer wuessen ...
  Mir wäerten, Dir wësst, de Joch vum Faschismus zerbriechen,
  Esou ass Russland eng Arméi ginn!
  
  Zu Stalingrad goufen de Fritz geschloen,
  Si hunn eis staark Fauscht erkannt...
  A mir hunn cool Kaddoen erausginn,
  A si hunn dem Diktator en Néckel ginn!
  
  Mäi Land, schéint Russland,
  An et, an der Arktis, bléie Äppelbam ...
  Svarog a Stalin sinn, Dir wësst, de Messias,
  D'Nazien flüchten virun de russesche Kämpfer!
  
  Esou schéin ass den Universum,
  Wann de Kommunismus iwwer him blénkt ...
  An d'Tester wäerte fir d'Erzéiung sinn,
  Fluch nëmmen erop an net eng Sekonn erof!
  
  Mir hunn de Wanter mat engem wilde roude Gejäiz geholl,
  Si hunn de Réckgrat vun der White Garde gebrach ...
  D'Feinde vu Russland vum Kommunismus gi geschloe,
  Mir hunn nach ëmmer d'Trophäen fir de Mëttegiessen!
  
  Mir hunn de Stalin ganz fest gehalen,
  Meedercher barfuß an all Frost ...
  Dir sidd, gleew mir, eng staark Persoun ginn,
  An de Pionéier ass gewuess fir e Ritter ze ginn!
  
  Nee, Russland wäert ni briechen,
  Onstierflechen Lenin weist de Wee ...
  Mir fäerten keng glänzend Flammen,
  An d'Russen kënnen sech net vum Kommunismus ofzéien!
  
  
  Am Numm vun eiser Mamm Russland,
  Komm mir verbannen d'Häerzer an ee Kranz...
  Hurra, hunn d'Meedercher haart geruff,
  E groussen Dram wäert richteg ginn!
  
  Jo, eise Glawen ass ëmmer bei eise Pappen ze sinn,
  A wann Dir Är Vorfahren iwwerschreift ...
  Mir wäerte fir ëmmer couragéiert gutt gemaach ginn,
  Och wann hien net méi wéi zwanzeg ausgesäit!
  
  Gleeft mir, mir hunn eist Heemechtsland gär,
  Mir wëllen Gléck fir ëmmer ...
  Luzifer, gleeft mir, wäert eis net zerstéieren,
  Summer wäert kommen - d'Keelt wäert verschwannen!
  
  Alles wäert ganz herrlech a Russland bléien,
  Et ass wéi wann Ierger aus der Welt verschwonnen sinn ...
  D'Ära, ech gleewen, vum Kommunismus wäert kommen,
  Räichtum a Freed wäerten fir ëmmer sinn!
  
  D'Wëssenschaft wäert déi ëmbruecht an de Schluechte erëmbeliewen,
  D'Leit wäerte fir ëmmer Jugend hunn ...
  An de Mënsch ass wéi den Allmächtegen,
  De Béis wäert verschwannen, ech weess, an d'Éiwegkeet!
  
  Kuerz gesot, Gléck blénkt fir jiddereen am Universum,
  All d'Leit vun der Welt si wéi eng Famill ...
  Kanner laachen a spillen am Himmel,
  Dir wäert mech gär mat engem Lidd!
  Also huet si gesongen, an d'Kanner hunn d'Orken an eppes ongewéinlech lecker an appetitlech mat magesche Waffen ëmgewandelt. Awer och wann d'Hexenmeedchen d'Energie vum Staubsauger entlooss huet, hunn d'Brëller mat Fësch, Bäilagen a Schwanen mat enger leckerer Krust ugefaang ze erschéngen , an där d'barmlos Orken sech verwandelt hunn. An et war ganz schéin.
  Hei de Kommandant vum Goblin Orc, deen ënner dem Schlag vu gudder Magie komm ass, huet sech zu engem üppige parfüméierten Kuch ëmgewandelt, bedeckt mat Rosen, Crème Cornflowers a kandéiert Friichten.
  An esou vill verschidde lecker Saachen hunn magesch Waffen an den Hänn vun onschëllegen Kanner gebuer.
  Awer d'Skelett sinn och no den Orken an d'Schluecht komm. Enorm an grujeleg. Si hu sech wéi Holz beweegt. D'Kanner hunn si mat Schwäerter a Saber ugegraff an Dolch geworf. An Oenomai vum Draach an d'Meedchen zu Fouss gebrannt Maschinnegewier Bursts op d'Skelett.
  D'Margarita huet och Magie benotzt an hir Pärelzänn gewisen. A si huet konkret Wonner gemaach. An hir Magie huet Skelett zu gëllenen Wäin Brëller voller faarweg Glace a räich dekoréiert Kuchen ëmgewandelt.
  An aus de Schlag vun de Schwerter vun de Jongen, dorënner de Viscount de Lafer, sinn all méiglech lecker an appetitlech Saachen entstanen. An esou en Aroma verbreet sech duerch d'Schlass. Just e Wonner vu Wonner.
  Aus engem vun de grousse Skeletter ass e ganze Bierg Kuchen entstanen. An dës Kuchen fonkelne mat all de Faarwen vum Reebou aus verschiddene Cremes.
  Jo, et waren esou lecker, ganz appetitlech Saachen hei. Puer menacing schwaarz Skeletter goufen kolossal-Gréisst Lollipops.
  An déi hongereg Kanner konnten net widderstoen déi lecker Schneekereien ze probéieren. D'Margarita huet de Gong geblosen a geruff:
  Bauch sinn eis Haaptfeinde,
  Si werfen eis, gleeft mir, a béis Handlungen ...
  Wann e Jong Pies gesäit,
  Hie gëtt gedréckt fir éierlech Mo ze klauen!
  
  Also Puppelchen net presséiert
  D'Zäit wäert kommen, an Dir wäert ëmmer nach iessen ...
  A sënn net viru Gott, léif,
  Soss wäert Dir zu Feierblumm ginn!
  Den Oenomaus huet de Kanner erkläert:
  - Bis de Kannibal Riese besiegt ass, ass Iessen iessen geféierlech. Den Haaptschlecht muss erofgesat ginn!
  E haart Stomp gouf héieren, an am Ufank koum e gigantesche Schiet op, deen d'Halschent vum Feld iwwerdeckt, gefëllt mat all Zorte vu Kuchen a Platen. An dann den Horner Ris selwer. Et hat de Mond vun engem Spermwal a geklaute Féiss. An esou grouss , datt et méi héich ass wéi dat scho riesegt Schlass mat Tierm a Skeletter.
  D'Kanner hunn Angscht gekrasch, an de Kannibal-Thug ass direkt an der Gréisst gewuess.
  D'Margarita sot mat engem Laachen:
  - Fäert net! Hien ass grouss nëmmen wann Dir Angscht virun him hutt!
  Den Oenomaus huet mat Roserei ausgeruff:
  Dir sidd vläicht net e Feigling, awer Dir sidd en Narr, a mir hunn d'Siicht gesinn!
  D'Hexen Meedchen Yaga huet geziddert:
  - Léif, léif Ogre,
  Wëllt dir lecker Séissegkeeten...
  Oder d'Magie vun engem Schlag,
  Dir kritt et erëm gratis!
  D'Margarita huet geruff:
  - Kanner, ruff unisono: mir fäerten net vun iech! Ma, loosst eis zesumme kommen.
  Mee et war schwéier fir d'Jongen sech virun esou engem Schrecken ze sammelen . D'Meedchen huet ugefaang fort ze lafen, hir kleng ronn Fersen. De méi couragéierte Viscount de Lafer an e puer Jongen hunn ugefaang se ze halen. Et war kloer datt d'Kärelen blass vun Angscht waren. An dunn huet d'Margarita fir Courage gesongen, e Kampflidd aus dem Krich;
  Mir si Meedercher aus dem Land vun der UdSSR,
  Wat eng Fackel fir d'ganz Welt ass ...
  Loosst eis weisen, Dir wësst, e Beispill vu Gréisst,
  Hei sinn d'Heldakte gesonge!
  
  Meedercher goufen ënner dem roude Fändel gebuer ,
  A barfuß rennen se duerch de Frascht...
  Duechtere a Jongen kämpfen fir Rus,
  Heiansdo gëtt d'Braut dem Guy eng Rous!
  
  Et gëtt e roude Fändel iwwer dem Universum,
  Blénkt sou hell, wéi eng Fackelflamm ...
  No allem, wësst Dir, heroesch, mir hunn e Schwong,
  An eise Banner blénkt wéi rout!
  
  Gleeft et net, de verdammt Faschist wäert net passéieren,
  An de russesche Geescht wäert ni verschwannen ...
  Victoiren wäerten en endlos Kont opmaachen,
  Soe mir Hallo an Hallo jidderengem!
  
  Russland ass eng wonnerbar Land,
  Dir hutt de Kommunismus de Vëlker ginn ...
  Fir ëmmer vu Gott generéis ginn ,
  Fir d'Mammeland, fir Gléck a Fräiheet!
  
  De Feind wäert net fäeg sinn d'Vaterland ze besiegen,
  An egal wéi grausam an onheemlech hien war ...
  Eisen oniwwersiichtleche russesche Bär,
  De russesche Zaldot ass sou glorräich fir seng Victoire!
  
  Schéint sowjetesch Land,
  D'Meedercher dra sinn houfreg dass se schéin sinn...
  Si gouf eis vun der Gebuert fir ëmmer ginn,
  A loosst eis Komsomol Memberen fair sinn!
  
  Mir kämpfen um Rand vu Moskau,
  Blizzard, Snowdrifts, an d'Meedercher si barfuß ...
  Mir wäerten eist Vaterland dem Satan net opginn,
  och eis Scythes schéissen präzis!
  
  Also am Roserei sinn d'Meedercher gäeren ze kämpfen,
  A mat der plakeg Ferse geheien se en Explosiounspäck ...
  E Faschist, hien gesäit just cool aus,
  Tatsächlech just de béise Kain!
  
  Feinde kënnen d'Meedercher net besiegen,
  Si sinn ënner sou engem Stär gebuer ...
  Eis invincible Monster ass de Bär,
  Wien huet d'Mammeland zu senger Fra gemaach!
  
  Mir russesch Meedercher si gutt,
  Mir fäerten keng Folter a Frost ...
  A mir wäerte widderstoen, gleeft mir, den Ugrëff vun der béiser Horde,
  De Feind gëtt verréckt vun der Dosis!
  
  Si konnten de Feind vu Moskau ewechdrécken,
  Och wann hien voller enormer Kraaft ass ...
  Mir Meedercher si sou houfreg op eis selwer,
  Géigner verschwannen all an hir Griewer!
  
  Gleeft et net, Feinde kënnen d'Rus net besiegen,
  Well all Ritter aus Windel kënnt ...
  De Jeeër ass anscheinend zu Spill ëmgewandelt,
  An de Géigner ass nach just e Kand!
  
  Awer de russesche Geescht, grouss, gleeft dem Geescht,
  Dir wësst, et gi verstoppte Kräfte dran ...
  De Feind wäert komplett zerstéiert ginn,
  No all, Ritter sinn oniwwerwannebar am Kampf!
  
  Gitt Är Zweifel of , Meedercher ,
  Mir sinn déi couragéiert, Dir wësst, op der Welt ...
  Loosst eis dem Satan seng Horden an den Inferno werfen,
  Loosst eis all d'Géigner an der Toilette drénken!
  
  Den hellege Krich wäert ophalen
  Fridden a Moien wäert iwwer de Planéit kommen ...
  Si ass fir ëmmer mat der Sonn, Dir wësst, gitt,
  Kann de Summer fir ëmmer bléien!
  
  An de Kommunismus éiweg an Herrlechkeet,
  An de Lenin an de grousse Stalin si bei eis...
  Am bluddege Kino nëmmen elo ass de Faschismus,
  An eise Wëllen, gleeft mir, ass méi staark wéi Stol!
  
  Meng Russland regéiert fir Joerhonnerte,
  An huet dem ganzen Universum Gléck ginn ...
  Dir braucht d'Kraaft vun enger Stahlfauscht,
  An getraut, awer op eng raisonnabel Manéier!
  Am Ufank huet d'Margarita eleng gesongen, awer dunn hunn d'Enomai, d'Meedchen Yaga, de Viscount de Lafer an aner Kanner d'Lidd opgeholl. An dat war schonn e staarken, vollstännege Chouer, aus deem alles gerëselt huet. An de riesegen, richtege Riese huet ugefaang an der Gréisst ze reduzéieren. Hien huet net méi sou cool a menacéiert ausgesinn. An d'Hénger goufe méi kleng, an d'Klauen goufen méi kleng. Wow...
  D'Meedchen Yaga huet mat engem Laachen gesongen:
  Gutt geschafft, gutt gemaach, Dir kënnt houfreg op hien sinn -
  Siwen hunn keng Angscht virun engem!
  D'Kanner ruffen unisono aus, hunn hir blo Féiss gestampelt:
  Mir fäerten net fir dech Ogre,
  Du gidd ee Kand ënner Féiss getrëppelt...
  Och wa mir net al genuch Krieger sinn,
  Mir waren eemol ënner Baba Yaga !
  Dëst sinn Kanner, sou schéin a Séil a Gesiicht. A si kämpfen wéi Risen. Obwuel elo soll de Kannibal Ris moralesch fäerdeg ginn. An d'Kanner hunn ugefaang ze danzen.
  An d'Meedchen Yaga huet de Staubsauger geholl an op den Thug geriicht, an huet ugefaang eppes ze mumlen.
  Ee vun de Jongen huet eng grouss Lollipop a Form vun engem Cockerel geleckt , deen an e Skelett ëmgewandelt gouf, an d'Meedchen huet e Bëss Glace geholl.
  D'Kanner hunn de Ris menacéiert:
  - Et wäert Iech och geschéien!
  An hien huet wuertwiertlech gerëselt. Hien huet nach méi schrumpft. An déi gëllen Brëller mat Glace an all de Faarwen vum Reebou hunn ugefaang nach méi hell a méi schéin ze blénken.
  D'Pionéierheldin Margarita huet erëm mat Roserei gesongen, e patriotescht Lidd aus dem Krich, an de Rescht vun de Kanner hu gefeiert:
  Ech si beim Komsomol ugeschloss wärend ech gespillt hunn,
  Meedchen vun engem schéinen Dram ...
  Ech hu geduecht datt d'Welt éiwegt Mee wier,
  All Dag ass d'Gebuert vum Fréijoer!
  
  Awer aus iergendengem Grond huet et net geklappt,
  Irgendwéi kann ech net verléift falen ...
  Gutt, sot mir, Kärelen, op meng Barmhäerzegkeet,
  D'Liewen ass eng ganz staark Ouer!
  
  Op eemol huet de Krich op eemol gedonnert,
  An en Hurrikan vum Doud ass gerannt ...
  A meng Meedercher hunn e staarke Kierper,
  Dir kënnt Iech op eemol ënner Attack setzen!
  
  Gleeft mir, ech wëll net opginn,
  Kampf fir d'Vaterland bis zum Schluss ...
  Mir droen Granaten an engem staarke Rucksak,
  De Stalin huet säi Papp an den Häerzer ersat!
  
  Grouss Kricher vu Russland.
  Mir kënne Fridden an Uerdnung schützen ...
  D'Stäre vum Himmel hunn de Samt Waasser gemaach,
  An de Jeeër huet sech zu Spill ëmgewandelt!
  
  Ech, e barfuß Meedchen, kämpfen
  Voller Versuchung a Léift ...
  Et gëtt, ech weess, eng Plaz an dësem Paradäis,
  Dir kënnt kee Gléck op Blutt bauen!
  
  Grouss Krieger vum Vaterland,
  Mir wäerte fest bei Moskau kämpfen ...
  An dann den Dram ënner Kommunismus,
  Géint d'Ënnerwelt mam Satan!
  
  Brave russesche Kärelen,
  Datt se éierlech bis zum Schluss kämpfen ...
  schéissen mat enger Maschinnegewier,
  Wann Dir eng Kroun vu Gold braucht!
  
  Net emol eng Kugel kann eis stoppen
  De Jesus de grousse Gott ass opgestan ...
  D'Deeg vum predatoreschen Draach sinn eriwwer,
  Et gouf nach méi hell vum Himmel!
  
  Ech hunn dech gär, léif Lada,
  Den héchste Gott Svarog wäert an Herrlechkeet sinn ...
  Mir mussen fir Russland kämpfen,
  De beschte wäisse Gott ass mat eis!
  
  Bréngt d'Russen net op d'Knéien,
  Eist Fleesch, gleeft mir, kann net bekämpft ginn ...
  Stalin an de grousse Lenin si bei eis,
  Dir musst dësen Examen och passéieren!
  
  De Péng vum Vaterland ass och an eisen Häerzer,
  Mir gleewen un hir Gréisst ...
  Mir maachen séier d'Dier op de Raum op,
  Et wäert e ganz séiss Liewen sinn!
  
  Mir si bareféiss schéin Meedercher ,
  Mir lafe sou fläisseg duerch d'Schnéibunnen...
  Mir brauche dëse bittere Wodka net,
  De Cherub breet seng Flilleken aus!
  
  Mir Meedercher wäerte fir d'Vaterland opstoen,
  A mir wäerten de béise Krauts äntweren, nee,
  Hellish Kain wäert zerstéiert ginn,
  An Hallo Christus de Retter!
  
  Et gëtt eng Ära - et kéint net besser sinn,
  Déi Doudeg wäerte fir ëmmer opstoen ...
  D'Universum wäert e richtegt Paradäis ginn,
  Jiddereen säin Dram wäert richteg ginn!
  Margarita gefillt e bëssen traureg - si ass scho méi wéi honnert Joer al, a si ass nach e Meedchen. A vläicht wäert hien fir ëmmer e Kand bleiwen.
  Mee de Rescht vun de Kanner hu sech gefreet a ware frou mat dësem Lidd.
  An de formidabele Kannibal Riese gouf nach méi kleng a Statur, an huet méi wéi e erschreckte Goblin ausgesinn wéi e Monster.
  Glace a Kuch sinn op hien geflunn. D'Kanner hunn gelaacht an hir Zong erausgestreckt. Dëst huet ganz komesch ausgesinn. An déi lëschteg Kärelen hunn weider Gesiichter gemaach.
  D'Meedchen Yaga huet hir Lippen geschloen a gekrasch:
  Kanner solle laachen
  Kanner solle laachen -
  A wéi Helde liewen!
  A wéi Helde liewen!
  An de Baba Yaga huet de Staubsauger op aner Orken a Goblins gewisen, déi aus dem Schlass sprangen. An den Enomai an d'Meedchen hunn ugefaang mat Maschinnegewierer op si ze schéissen. A si hunn et super gemaach . An erëm goufen et Brëller mat helle Glace, Rosinenrollen, Crème Kuchen, Mais Flakelen, Kotteng Séissegkeeten a méi . Alles huet sou gutt geschmaacht an huet extrem appetitlech ausgesinn.
  An d'Kriegerskanner hunn gelaacht an hir schaarf, wäiss Zänn gewisen, wéi déi vu Wollef.
  Wéi erstaunlech an eenzegaarteg huet dës Aktioun ausgesinn.
  An d'Margarita huet d'Orken an d'Skelett mat Blitz geschloen , hir wonnerbar Transformatioun weider.
  Duerno huet d'Pionnéiermeedchen erëm e patriotescht an sublimescht Lidd gesongen, an de Rescht vun de Kanner am Chouer hunn hiert lëschtegt a lëschtegt Lidd opgeholl:
  De Satan wäert eis net besiegen
  Meng Heemecht, dat schéinst vun der Welt,
  Dat schéint Land ass berühmt ...
  Erwuessener a Kanner wäerte frou dra sinn!
  
  Loosst d'Lilies vum Dall herrlech dra bléien,
  An d'Cherube spillen en uerdentleche Hymn ...
  De Fuhrer wäert kaput sinn,
  D'Russe sinn oniwwersiichtbar a Schluechte!
  
  Komsomol Membere lafen barfuß,
  Si stompen op de Schnéi mat hiren bloen Fersen...
  Hitler du gesäis einfach cool aus
  Ech lafen dech mat engem Tank iwwer!
  
  Kënne mir d'Nazis besiegen?
  Wéi ëmmer si mir barfuß, Meedercher...
  Eise formidabelste Ritter ass de Bier,
  Hie wäert jiddereen mat enger Maschinnegewier ëmbréngen!
  
  Nee, mir Meedercher si scho ganz cool,
  Mir räissen wuertwiertlech all Feinde auserneen ...
  Eis Klauen, Zänn, Fausten ...
  Mir bauen eng Plaz an engem wonnerschéine Paradäis!
  
  Ech gleewen datt et coole Kommunismus gëtt,
  D'Land vun der Berodung, gleeft mir, bléie dran ...
  A schlëmmen Nazismus wäert verschwannen,
  Ech gleewen datt Är Doten verherrlecht ginn!
  
  D'Regioun wäert wëll bléien, ech gleewen,
  Vun der Victoire si mir zréck op d'Victoire ...
  Nikolai huet d'Japaner besiegt,
  De Samurai äntwert fir Béisheet!
  
  Mir loossen eis net kippen,
  Loosst eis eis Feinde mat engem Schlag zerbriechen ...
  Loosst de Jeeër zu Spill ginn,
  Net fir näischt hu mir d'Wehrmacht zerstéiert!
  
  
  Gleeft mir, et ass net einfach fir eis opzeginn,
  D'Russen hunn ëmmer gewosst wéi se kämpfen ...
  mat Stol geschärft ,
  De Fuhrer wäert d'Bild vun engem Clown ginn!
  
  Dëst ass wéi meng Heemecht ass,
  De russeschen Akkordeon spillt dran...
  All Natiounen sinn eng frëndlech Famill,
  Abel triumphéiert, net Kain!
  
  Geschwënn wäert d'Sowjetunioun an Herrlechkeet sinn,
  Och wann eise Feind grausam a verrot ass ...
  Mir stellen e Beispill fir Valoritéit,
  De russesche Geescht gëtt a Schluechte verherrlecht!
  Am leschte Saz huet d'Pionéiermeedchen de Blëtz aus hirem Zauberwand geholl a befreit, an d'Pulsaren aus hiren bloen Zänn mat Zauberréng a Steng. Si hunn endlech de Riese bedeckt, dee wéi e Schleeke geschrumpft war. Dee war komplett vum brennege Glanz bedeckt. Dunn huet et nees geblitzt. Orcs a Skeletter hunn endlech an all Zorte vu wonnerbar Delikatesse transforméiert. Sou lecker a frittéiert, vu verschiddenen Zorten Hamen, gefüllte Fësch a Gänsen, bis Kuchen, Pâtisserieen, Karamellen an Glaceglieser.
  D'Kanner hu sech gefreet a sprangen op an erof. Si hu ganz frou a frou ausgesinn.
  Hei, op der Plaz vum formidabelen an haarden Kannibal Riese, ass d'Liicht opgeléist. En dënnem, fair-Hoer Jong a Shorts, ongeféier siwe Joer al, erschéngt. Sou en harmlos a séiss Kand amplaz vun engem formidabele Monster. Hien huet seng Ae geblitzt a gejaut:
  - Schlo mech net!
  D'Margarita huet geruff:
  - Fäert net! Mir beréieren Iech net. Elo kënnt Dir Äert Liewen vun Null ufänken an an d'Schoul goen!
  De Jong a fréiere Kannibal hunn gejaut:
  Wéi eng Schoulliewen ass dat?
  den Test all Dag ...
  Zousatz, Divisioun,
  Multiplikatiounstabell!
  D'Schlass vum Kannibal Riese gouf direkt virun eisen Aen transforméiert. Amplaz vu Schädel bléie Blummen vun der fabelhafter Schéinheet op d'Kuppel. An d'Kuppel selwer fonkelne mat Gold. An alles gouf sou herrlech, glänzend, blendend, d'Mauere vum Schlass ware mat Blummen bedeckt. An amplaz vu Blutt hunn d'Sprangbueren ugefaang mat Diamantstroumen ze fléien, an d'Wolleken hunn sech opgeléist, a véier Sonnen hunn op eemol geschéngt.
  An déi befreit Kanner hunn ugefaang mat Freed aus dem Schlass eraus ze laafen. Emaciéiert, gerappt, barfuß, si waren trotzdem glécklech.
  Jongen a Meedercher hunn op déi lecker Schneekereien gefall, a Fässer Cocktailer a Jus koumen direkt aus dem Gras.
  D'Meedchen Yaga ass op engem Mierer op de fréiere Kannibal Riese geflunn an huet dem Jong Glace iwwerreecht. Hien huet et geschléckt an huet an e Laachen gebrach:
  - Lecker!
  An hien huet Angscht bäigefüügt:
  - Entschëllegt, Kanner! Ech schummen mech dass ech dech giess hunn. Wéi Eekleges ass dat!
  Ëmmer méi Kanner si fortgelaf. Dorënner déi fréier vum Kannibal giess hunn . Den harmlose Jong huet seng Aen geschloen a souguer gesongen;
  Gutt, ass et net e Wonner, ass et net e Mäerchen,
  Alles ass sou ginn, gleeft mir, wonnerbar!
  Nee, et ass besser fir eis gutt ze maachen -
  An dat Béist wäert an d'Zäitlosegkeet verschwannen!
  Jo , et war eng Victoire. Richteg, ee vun de Jongen, mat engem ganz muskuläre Torso an a Shorts, huet d'reflektiv Uewerfläch gekuckt a gejaut:
  - Wou ass meng heroesch Héicht hin?
  Oenomaus huet gefrot:
  - A wien bass du?
  De Jong mat ganz definéierte Muskelen huet geäntwert:
  - Nikitich.
  A säi kandlecht Gesiicht ass däischter ginn, an hien huet gemëscht:
  - Ech war e groussen Held, an elo sinn ech just e Barefoot Jong a Shorts, deen mech esou brauch.
  De fréiere Kannibal huet ausgeschwat:
  - Loosst eis zesummen an d'Schoul goen!
  D'Dobrynya huet a Roserei gebrëllt, an huet säi bloe jonke Fouss sou schwéier geschloen, datt de Steen sech opgedeelt huet:
  - Ma, an d'Schoul! Ech hat geduecht ech wier erschöpft !
  D'Margarita huet mat engem Opzuch geäntwert:
  - Ech verstinn et!
  De Jong Dobrynya huet gebrëllt:
  - Wat versteet Dir! Elo wäert meng Fra mech verloossen! Ween brauch mech sou e knaschtegt Kand !
  Oenomaus huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Dat Wichtegst am Liewen ass d'Séil. Gréisst ass egal!
  Dobrynya protestéiert:
  - Nee! Dir kennt meng Fra net. Eemol huet si hir Ferse sou schwéier bewegt, datt si dem Nightingale Raiber säi geflüstert Zänn erausgeschloen huet! Si ass strikt, a firwat brauch hatt e Moustacheless Jong ! - An de Bouf huet erëm mat barfuß, kandlechen, awer staarke Fouss, wéi e Schlittenhammer geschloen, sou datt d'Koppel a kleng Fragmenter zerbrach ass. An de jonken Held huet gejaut. - Maacht mech geschwënn en Erwuessenen!
  Oenomaus huet mat engem Opschlag geäntwert:
  - Leider kënne mir dat net maachen, richteg?
  D'Margarita huet geäntwert:
  - Am Moment kënne mir wierklech net, awer wann Dir mat eis reest fir e groussen Zweck, da komme mir vläicht eppes!
  De Jong Dobrynya huet menacéiert gefrot:
  - Wat ass Äert Zil?
  Oenomaus huet zouversiichtlech geäntwert:
  - Fir dat méi staarkt Geschlecht op enger Universum Skala vum Doud ze retten. Et gëtt eng Pest an eisem Universum, an et kann Iech och erreechen!
  D'Margarita huet averstanen geknackt:
  - Jo, Dobrynya, maacht mat. Dir hutt nach ëmmer Är heroesch Kraaft, an Dir wäert eis ganz nëtzlech sinn!
  Den Titan Jong, obwuel hien am Erscheinungsbild net méi al oder méi grouss war wéi Oenomai, e Jong vu ronn zwielef Joer al , awer hien hat kolossal kierperlech Kraaft. Also huet hien de Kiesel mat senge bloe Fanger gedréckt a wuertwiertlech geholl an zerdréckt, duerno huet hien mat engem Laachen bemierkt:
  - An ech sinn nach ëmmer gutt! Okay, ech gi mat Iech. Et wäert grujeleg sinn bei menger Fra zréckzekommen bis ech grouss ginn !
  D'Margarita, mat engem Laachen, dee wéi eng Fee war, huet geäntwert:
  - Eng ganz schlau Decisioun!
  A si huet hir blo Zänn geklickt. En drëtten, adorable Puppelchen Draach erschéngt.
  D'Meedchen huet erkläert:
  - Dir sollt net wéi e Bettler mat enger Täsch goen!
  . KAPITEL Nr 8.
  D'Dominika war ganz erschöpft wärend dem Iwwergang an d'Examen. Dofir goufen hir schéi Jongfraen an engem gëllenen Bad an Dusch gewäsch. An dann setzen se hir an engem mëllen, waarme Bett an engem separaten, luxuriéise Raum fir Elite Studenten a weiblech Studenten. Dominica ass an e komeschen Dram gefall, hire leschte Wonsch war mam Prënz Oenomaus ze sinn , fir deen si grouss Sympathie a Sympathie gefillt huet.
  A grad soubal si vum Gott Morpheus ugeholl gouf, huet si
  D'Dominica huet op eemol gefillt datt de Wand an d'Gesiicht bléist, a si souz op engem rutschegen, schiefe Réck. A Wolleken blénken ronderëm.
  An d'Meedchen huet sech ëmgedréit an huet e schéinen, muskuläre Jong gesinn, deen se direkt erkannt huet. Jo, et war de Prënz Oenomaus, deen e jonke Sklave gouf. An elo reiden hien op engem klengen Dräi-Kapp Draach. E Meedchen flitt op seng riets. Si ass och ganz schéin a séiss, mat gëllen- rout Hoer. Si gesäit net méi al wéi Oenomaus. An op der lénker Säit ass e Jong. Och fair-Hoer , schéin a ganz muskulär, mat engem expressivt Gesiicht. Esou e Grupp vu Kanner mat Rucksäck a Waffen. An d'Meedchen huet och Réng um Zänn an Hänn.
  Den Draach huet dat extra Gewiicht gefillt an huet ugefaang méi dacks seng Flilleken ze klappen fir net ze kollapsen.
  D'Meedchen Margarita huet hir Zauberwand gerëselt a gebrëllt:
  - Wee bass du? Wou koum et hier?
  Den Oenomaus huet Dominica awer erkannt a sot an engem zouversiichtlechen Toun:
  - Dëst ass e gewielte vum Planéit Äerd. Si muss de méi staarken Geschlecht an eisem Universum retten, laut Profezeiung.
  D'Meedchen Margarita huet gelaacht:
  - Vum Planéit Äerd? Hutt Dir de Grousse Patriotesche Krich erlieft?
  Dominica huet zouversiichtlech bestätegt:
  - Jo, et war!
  D'Pionéierheldin huet insinuéierend gefrot:
  - A wéini ass et passéiert?
  Den Hit Meedchen, net manner zouversiichtlech, huet geäntwert:
  - Vum 22. Juni 41 bis den néngten Mee 45, gutt, natierlech, mir hunn gewonnen!
  D'Margarita huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Ech weess, datt mir gewonnen hunn! Soss géife mir net mat Iech schwätzen. Also dat heescht, mir sinn Landsleit, just iwwer Zäit verspreet. Wéi schéin ass et een aus Ärem Heemplanéit ze treffen, an nach méi aus Ärem Land!
  Dominica geäntwert mat engem Opschlag:
  - Wéi de Grousse Patriotesche Krich eriwwer ass, war mäi Grousspapp nach net gebuer. Dëst ass eng laang Geschicht fir eis!
  D'Margarita huet och mat engem Opschlag bemierkt:
  - An ech hunn net gelieft fir seng Fäerdegstellung ze gesinn. Ech sinn am Januar '44 opgehang ginn. Mee ech hunn un eis Victoire gegleeft. Kiew war schonn befreit ginn, an Stalingrad an der Kursk Bulge gedonnert. Wat schued ze stierwen wann Dir nëmmen zwielef sidd , ouni an de Komsomol ze kommen.
  Dominica war iwwerrascht:
  - Wann Dir esou laang gestuerwen ass, firwat ass et dann nach ëmmer e Meedchen?
  D'Margarita huet d'Schëller gezunn:
  - Ech weess dat net. Bal honnert Joer sinn zënter mengem Doud vergaangen, an ech bleiwen e Kand. Mä et gëtt och e Plus: Ech Alter guer net, an ech hunn net eng eenzeg Fëllung an meng Zänn!
  Den Dominic huet gelaacht a bemierkt:
  - Jo, den Alter ass ganz schlecht, einfach Eekleges!
  An déi schéi Filmschauspillerin huet ugefaang ze sangen;
  D'Mënschheet ass a grousser Trauer,
  Wahrscheinlech denkt jiddereen un hien!
  Tréinen goufen iwwer dëst Mier gegoss,
  Eng Persoun seng Angscht brennt mam Feier!
  
  Joer krabbelen no Joer an enger Caravan,
  D'Bomi reift d'Henna op d'Wangen!
  An eppes ass mat der schlanker Figur vun der Jongfra geschitt,
  Ech verstinn net wou d'Falten hierkommen!
  
  Firwat ass d'Kroun vun der Natur hell?
  De Schëpfer vu Maschinnen muss op eemol verschwannen!
  Deen deen d'Kraaft vum Wand op de Weenchen ausgenotzt huet,
  Hie kann net mat dem Béisen vum Alterung eens!
  
  Eng Schéinheet gëtt e Freak
  An den Held verschwënnt virun eisen Aen!
  All béis Wieder elo,
  An nuets ginn ech vun der wilde Angscht gefoltert!
  
  Awer ech gleewen net datt et keng Erléisung gëtt,
  Eng Persoun kann mat Gott streiden!
  Sou datt eng frëndlech Famill éiweg gëtt,
  Sou datt d'Strooss mat Liichtegkeet a géi biergop geet!
  
  Al Fraen wäerten net méi Falten hunn,
  Loosst d'Alter Réckzuch an Schimmt maachen!
  A Mann, dem Fortschrëtt säi mächtege Jong,
  Hie kuckt mat hellen Aen op den Héichpunkt vum Liewen!
  
  An et wäert endlos Schéinheet ginn
  D'Deeg fléissen wéi e voll fléissende Floss!
  Mënschlech Frëndlechkeet wäert schéngen
  No allem wäert d'Häerz reng an nobel ginn!
  
  Gleeft, nei Genoss wäert kommen,
  Iwwer d'Joren wäert d'Wäisheet eropgoen!
  Ëmmerhin setzt sech Äis net an engem jonke Kierper,
  Wéi e Schouljong, dee gär fir fënnef ze studéieren!
  
  D'Mark ass méi héich, komm, kuckt no,
  Dir wäert d'Examen op d'mannst honnert Mol erëm huelen!
  An Dir kënnt Ouschterkuchen mat Hunneg iessen,
  Ma, gëtt elo en aalt Meedchen!
  Wéi schéin huet d'Dominika gesongen, eng richteg Primadonna. An hir Lidder ware voll a iriséierend, wéi d'Trille vun engem Nightingale.
  Den Enomai huet averstanen geknackt:
  - Dir kënnt net dogéint streiden !
  Boy Dobrynya bemierkt:
  - Alter ass schlecht. Awer ech krut verjüngende Äppel fir mech a meng Fra . Wann Dir e bësse vun hinnen iesst, wäert Dir net al ginn an Dir wäert net zu engem Kand ginn. An dunn huet eng domm Hex sech esou Äppel geschmaacht. Si war eng al Fra, awer si ass um Dëppe komm. Also sollt Dir Moderatioun an alles wëssen, an drun erënneren datt all Alter ënnerlooss ass fir d'Léift.
  Den Enomai huet op eemol bemierkt:
  - Mäi Draach otemt schwéier! Et ass schwéier fir hien zwee Leit ze droen, besonnesch well Dominica kee Kand ass, awer e ganz grousst a muskulär Meedchen. Si brauch en neie Flyer!
  D'Margarita sot zouversiichtlech, an huet hir blo Zänn geklickt:
  - Et gëtt e Flyer!
  E klengen Dräi-Kapp Draach koum fir d'éischt an der Loft. Awer d'Partisan Meedchen huet e Strahl vun Energie an him geschéckt, an dësen Draach huet ugefaang ze wuessen.
  Dominica war iwwerrascht:
  - Dëst ass Magie an Aktioun. Dëst ass meng éischte Kéier datt ech Draachen gesinn opgewuess sinn.
  D'Margarita huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Draachen sinn keng Leit, et ass méi einfach se z'erhéijen!
  D'Béischt ass op eng Gréisst liicht méi grouss wéi déi aner dräi Draachen. An nach eng Kéier vun de Fanger, dës Kéier vun den Hänn, an d'Dominika huet sech an engem bequemen Suedel fonnt!
  D'Pionéiermeedchen huet geknackt:
  - Dir gesitt wéi einfach et ass! Elo hutt Dir Ären eegenen Draach. Freet Iech doriwwer!
  D'Hit-Meedchen huet mat engem Laachen bemierkt:
  - Dëst ass natierlech super , awer wat ass de Sënn mat Freed op d'Mauer ze klammen?
  D'Margarita huet gelaacht an geäntwert:
  - Hutt Dir net vun Ärem eegenen Draach gedreemt?
  Dominica huet éierlech gemëscht:
  - Ech hu vu mengem eegenen Helikopter gedreemt. Mä si huet keng Zäit Suen fir him ze verdéngen. Also et gëtt näischt besonnesch frou iwwer ze sinn!
  Den Enomai huet mat engem Laachen bemierkt:
  - Mee ech hunn vun engem perséinlechen Draach gedreemt.
  Dobrynya bestätegt:
  - Perséinleche Draach ass cool! Mäin heroescht Päerd kéint awer och erop fléien, wann ech Magie benotzt. Mä fir speziell Zauber, Zauberer mussen am Gold bezuelt ginn. An den Draach ass gratis.
  Margarita huet derbäigesat:
  - Den Draach ass och gutt, well hien eleng mat Waasser fiddere kann. Gutt, füügt e bëssen Onkraut derbäi, an et wäert super sinn. Hie wäert Feier ootmen.
  D'Dominica huet virwëtzeg gefrot:
  - Hutt Dir wierklech géint d'Däitsch gekämpft?
  D'Margarita huet éierlech geäntwert:
  - Ech hunn net wierklech gekämpft. Ech hunn méi an der Intelligenz a Kommunikatioun geschafft. Ech sinn duerch Dierfer an tëscht Bëscher gaangen. Gutt, jidderee mat engem Bettelbeutel a Barfuß vu Wanter bis Wanter wäert de Verdacht hunn. True, si huet e puer Mol Sprengstoff op d'Nazien gepflanzt. Ee, si erschoss nëmmen wann se mech geholl. Si huet bis déi lescht Kugel zréckgeschoss. Si gouf gefaangen. Ma, si hunn mech gefoltert, wann och séier, a si hu sech presséiert fir mech ze hänken, well d'Rout Arméi just an déi Richtung virugaang ass. Soss hätten se hie méi laang gefoltert.
  Eng Kéier hunn ech zwee weider Polizisten verschlof gemaach an se un d'Partisanen iwwerginn. Gutt, ech wäert d'Saachen net opmaachen, awer natierlech waren et vill Abenteuer.
  D'Dominica huet mat engem Laachen gefrot:
  - Hutt Dir Bestellungen?
  D'Margarita huet mat engem Opzuch geäntwert:
  - Nee! Nëmmen d'Medaille "Fir Courage", war ech ze kleng ugesinn fir eppes eeschte ausgezeechent ze ginn. Gutt, ech weess net ob se posthum ausgezeechent goufen a wéi ...
  Oenomaus bemierkt:
  - Mat zwielef Joer ass et scho net schlecht fir e Meedchen e Militärpräis ze hunn! Sot mir, wéi ass et mat dir?
  D'Pionéiermeedchen huet geknackt:
  - Ma, jo, sot mir, de Kommunismus ass gebaut ginn a Kricher sinn eriwwer?
  D'Dominica huet geschloen an huet zouversiichtlech geäntwert:
  - Nee! Et gouf nach méi schlëmm a punkto Kricher. Mee ech wëll net doriwwer schwätzen. Awer d'Leit sinn nach méi schlëmm ginn.
  De Jong Dobrynya huet virgeschloen:
  - Loosst eis besser iwwer magesch Leeschtungen schwätzen. Soss fänkt Dir elo vun Panzer ze schwätzen ...
  D'Margarita huet gefroot:
  - Wat wësst Dir iwwer Panzer?
  Dobrynya huet geäntwert:
  - Ech war an enger méi entwéckelt Welt, an et waren dës Metal Monsteren. Si schéissen haart a si ganz geféierlech. Et ass knaschteg hinnen ze erënneren.
  D'Partisanmeedchen huet gelaacht a bemierkt:
  - Ech hunn Sand an de Bensintank vum Tiger Tank gegoss. An hien ass gestoppt. Et war esou. A si huet eng awl benotzt fir d'Rieder vun den Autoen vun den Nazien ze duerchbriechen . Ech sinn e klengt Meedchen, an et war méi einfach fir mech dëst ze maachen.
  Den Dominic huet gelaacht a bemierkt:
  - Gutt gemaach! Dir sidd eng Pionéierheldin. Mir mussen Filmer iwwer Iech maachen a Bicher iwwer Iech schreiwen.
  Margarita huet geknackt:
  - Ech weess, et ginn e puer - "Red Devils", zum Beispill. Am Allgemengen hunn ech net nëmmen net u Gott gegleeft, mee heiansdo hunn ech Saachen gemaach, déi ech elo schummen!
  Den Enomai huet mat engem Laachen bemierkt:
  - geschitt. Heiansdo behuelen sech d'Gëtter net ganz gutt. Awer op alle Fall, Dir sidd elo eng ganz talentéiert Zauberin, an Dir sollt ...
  Hien huet net fäerdeg. Eng Flock vu fléien Afen ass virun hinnen opgetaucht. Si ware wäit ewech, awer déi schaarf Visioun vum Elfenjong an der Zauberin huet gesinn datt dës geflügelte Primaten op d'mannst eng Dose Kanner am Netz zéien. Souwuel déi onglécklech Jongen a Meedercher erstécken a leiden immens beim Fluch, wa se opgeworf ginn, an d'Kierpere vun de Kanner duerch d'Stahlmeeschter vum Netz geschnidde ginn.
  D'Dominica huet dat och gesinn a geruff:
  - Mir mussen d'Jongen befreien!
  Dobrynya huet geknackt an huet säi Schwäert mat engem Gejäiz gezunn:
  - Mir wäerte fett an d'Schluecht goen,
  Fir Hellege Rus -
  Mir kämpfen mat engem Schwert,
  Ech verkafen net!
  D'Dominica huet bemierkt, hir Zänn ze weisen:
  - Et ass natierlech ganz interessant Kanner ze hëllefen. Awer hu mir genuch Kraaft? Ech liesen e Mäerchen iwwer fléien Afen, a si schéngen ganz staark ze sinn!
  D'Margarita huet averstanen geknackt a gesongen:
  D'Krieger vun der Däischtert si sécher staark,
  Béis regéiert d'Welt ouni d'Zuel ze wëssen ...
  Awer fir Iech, Jongen vum Satan -
  Break d'Kraaft vu Christus net!
  Dobrynya bemierkt:
  - Mir hu verschidde Géigner. An d'Tatsaach, datt si staark sinn, als Regel, huet eis net ophalen!
  An de Quartett mat Draachen ass no de fléien Afen gerannt. Et waren nëmmen eng Verdammt Dose vun hinnen - dräizéng vun hinnen. An ongeféier déiselwecht Zuel vu gefaange Kanner. An dëst ass déi haart Wourecht vun der Schluecht.
  D'Margarita ass no vir gerannt a koum op déi fléien Aaffen an huet geruff:
  - Loosst d'Kanner goen, Dir Monsteren!
  De Leader vun den Afen huet gejaut:
  - Géi fort, Meedchen, soss wackele mir dech och.
  D'Margarita huet dapere geäntwert:
  - Nee! Dir looss se goen, oder Dir musst eis kämpfen!
  D'Aaffen hunn gejaut, hir Zänn gedréckt:
  - Ni!
  Véier vun hinnen si bliwwen fir d'Netz mat de Kanner ze halen, an de Rescht sinn op de klengen Détachement vu jonke Retter gerannt.
  D'Dominica huet d'Fäischt gerëselt an e Saber koum an hirer Hand.
  D'Margarita huet gefrot:
  - Wësst Dir wéi ze Fiederen?
  Dominica huet zouversiichtlech geäntwert:
  - Et gëtt e Konzept! Si huet a Filmer gehandelt.
  D'Partisan Meedchen huet gekacht:
  - Dëst wäert Iech nëtzlech sinn.
  D'Meedchen Actrice huet gesonge:
  Et ass Zäit fir Iech Äert Schwäert ze schwenken,
  Et ass Zäit fir séier ...
  Et ass Zäit fir Iech Äert Schwert ze wénken -
  Wat wann et praktesch kënnt!
  Schreift et an Ärem Notizbuch -
  Op all Säit!
  Et ass Zäit fir Iech Äert Schwäert ze schwenken,
  Et ass Zäit fir Iech Äert Schwäert ze schwenken,
  Et ass Zäit fir Iech Äert Schwäert ze schwenken!
  Duerno hunn déi véier gelaacht. An déi fléien Aaffen hu probéiert ze attackéieren. Si bewegt sech wéi Kites, déi Spatzen attackéieren.
  D'Margarita huet de Leader vun de fléien Aaffen mat engem Zauberwand an Zauberréng op hire bloe Féiss geschloen. An et huet ganz schwéier getraff.
  De Leader krut e Schock, a säi Kapp gouf direkt an e ganz leckere Kokosnoss Kuch. An dem fléien Af seng Patten hu sech hysteresch gedréckt. Déi aner fléien Afen hunn Angscht geflüstert.
  Ee vun hinnen ass op déi véier gerannt, awer de Jong Dobrynya huet hir Stir mat senger bloer Ferse geschloen, sou datt den Af, e staarke Schlag krut, sech ëmgedréit huet.
  D'Dominica huet hiert Schwert geschwënn an dem fléienen Af säin Horn geschnidden, duerno huet si gesongen:
  Mir sinn am Dschungel am Land vun de wilde Aaffen,
  Mir kämpfen mat de Flilleken um Himmel ...
  Juegd fir ze gobbelen reife Bananen -
  Hänkt wien Kanner vun engem Bam klaut!
  Den Oenomaus huet och den Af geschloen , dës Kéier op de Flillek, a gesis:
  Ech sinn e Ritter vum Liicht, op Äre Knéien Wilden,
  Ech wäert d'Feinde vum Vaterland aus dem Gesiicht vun der Äerd ewechhuelen!
  An hien huet eng Figur aacht mat Schwäerter gemaach. Duerno huet de Jong de blesséierte Primat defteg entweckelt. A wéi den Draach a Flamen ausgebrach ass, huet de geblendene Af gejaut. Zur selwechter Zäit gouf et e Geroch vu Brennen.
  Déi véier Kämpfer sinn an d'Offensiv gaangen. D'Aaffen hu probéiert op Konter ze kommen. D'Draachen schloen se mat Feierstrahlen, déi wuertwiertlech d'Flilleke vun den Primaten a Brand setzen. An et huet frittéiert Geroch.
  D'Meedchen Margarita huet geholl an huet Stréimunge vu Magie verëffentlecht. An den nächsten Af hat e Schockela Donut amplaz e Kapp.
  Dobrynya huet een Af mat de bloen Zänn um Flillek gegraff an en op deen anere Vugel gehäit. An dunn gouf et eng Kollisioun mat Funken.
  Den Titan Boy huet gesongen:
  -Dir wësst, ech hu stralend Kraaft,
  Frënn mat hatt ze sinn ass wéi mat engem Krokodil ze spillen!
  An dunn huet dem Dominic säi Meedchen dem Af säi Flillek mat hirem Schwäert geschnidden. Si kippt an huet e Sprangbuer vu purpurroude Blutt erausbruecht. Duerno ass si an hirem Partner gerannt.
  D'Dominica huet eng vun de geflügelte Kreaturen an de Kiefer mat hirem bloe Ferse geschloen an huet gekrasch:
  Gutt, okay, d'Kreatur ass am Seege geschlof,
  Okay, si hunn mech an de Kiefer geschloen ...
  Okay, si hunn mech op engem Stretcher gezunn -
  Sot merci datt Dir lieweg sidd !
  An d'Meedchen huet en aneren Af mat engem Schwäert op de Kapp geschloen . Duerno hunn d'Kreaturen ugefaang fort ze lafen. Zur selwechter Zäit hu véier geflügelte Primaten probéiert d'Gefaangenen ewechzehuelen, Kanner an engem Netz verwéckelt.
  D'Margarita huet e Zauberstrahl op hinnen ofgeschoss, den Af huet sech ganz an e Zimtpaste mat Frost verwandelt.
  De Rescht ass jäizend fortgelaf, huet d'Netz fräigelooss. An déi gefaange Kanner hunn ugefaang ze falen.
  D'Margarita huet geruff:
  - Halt d'Netz, komm, méi staark.
  A si ass op den Draach erofgaang. Dräi aner Kämpfer sinn no hir gerannt.
  De Jong Dobrynya huet gesonge:
  Oh, Kandheet, Kandheet, wou flitt Dir?
  Oh, Kandheet, Kandheet, wou sidd Dir presséiert ...
  Voller pelzen Aaffen, ech weess,
  Si fänken Iech aus verschiddene Länner!
  An de Jong-Held huet d'Netz mat sengen bloen Zänn opgeholl. Trotzdem, e Guy an Shorts sinn huet seng Virdeeler. Et ass indecent fir en Erwuessenen ouni Stiwwelen ze goen, awer fir e Jong ass et natierlech, an hie kann seng staark Been an Aktioun benotzen.
  Déi véier hunn d'Fallnetz verlangsamt an hunn ugefaang glat erof ze goen.
  Dominica bemierkt mat engem Laachen:
  - Ech wënschen Iech keen Orphandeel,
  Ech wënschen Iech keng schwéier Deeg ...
  Loosst de Planéit en helle Paradäis ginn,
  Loosst den hellege Här d'Kanner schützen!
  D'Kärelen goufen kraazt a gekräizt, bal all Barfuß, ausser engem Meedchen an engem elegante a vläicht luxuriéise Kleed a Schong mat Smaragde a Rubinen bestickt.
  D'Meedchen huet gekrasch:
  - Opgepasst, d'Rettungsequipe ass mäi Papp, den Herzog, an ech droen schonn den Titel vun der Baroness!
  D'Dominica huet mat engem Laachen geäntwert:
  Kings kënnen alles maachen
  Kings kënnen alles maachen ...
  Awer dacks gebrach
  Heiansdo sëtzen se!
  Bestued fir Léift
  Bestued fir Léift ...
  Schwaach fir Iech, jiddereen
  Dir sidd net Gott, Kinnek!
  Jiddereen ass schwaach fir Iech -
  Dir sidd net Gott, Kinnek!
  D'Equipe huet d'Kanner virsiichteg gelant. A si huet de Web opgeléist. Kanner - Jongen a Meedercher - gefillt Fräiheet. An hir ronn Fersen blénken wann se probéiert hunn ze lafen.
  Awer d'Margarita huet si mat engem menacéierte Gejäiz gestoppt:
  - Wou gidd Dir hin? Wéi wier et mat Iech Merci ze soen?
  D'Kanner hunn opgehalen. D'Baronesesch Meedchen huet geknackt:
  - Dat ass richteg, du hues mech aus der Gefangenschaft gerett. Gëff mir mäi Papp, an eng héich Belounung wäert op Iech waarden. A loosst de Rescht selwer dohinner kommen - si sinn Bettler a Barfuß.
  E Jong aus de Prisonéier huet dogéint:
  - Mäi Papp ass de Grof! An ech si barfuß well ech während engem Trainingslaf gefaange gi sinn!
  D'Margarita huet gefrot: "Firwat hunn se dech gefaangen?"
  De Viscount Jong huet d'Schëller gezunn; hien hat e bloen, muskuläre Torso, gebrannt, wiry, an nëmmen säin expressivt, wann och kannerlecht Gesiicht huet seng Rass verroden.
  D'Baronesesch Meedchen huet geäntwert:
  Skelenton huelen . Dëst ass e mächtege Zauberer deen wäit mam Koshchei den Onstierflechen verwandt ass!
  D'Margarita huet hir Lippen geschloen a bemierkt:
  - Skelenton , e béisen Zauberer a Meeschter vun den Elementer, huet e schwaarzen Tiger Artefakt. Vläicht hëlleft dëst de méi staarken Geschlecht ze retten.
  De Jong Prënz Oenomaus bemierkt:
  - Zousätzlech ass et néideg aner gefaange Kanner ze befreien, déi vum Albtraumzauberer gefaange gehale ginn. Soss gëtt et e grousse Schued fir den Universum.
  Dominica huet gefrot, net ze zouversiichtlech:
  - Wäert dat eis net vum Haaptziel oflenken?
  D'Margarita huet dogéint:
  - Ëmgedréit! Wann Dir all zwielef Artefakte sammelt, kënnt Dir d'Kraaft vum Allmächtege Gott kréien. An dëst wäert et méiglech maachen net nëmmen de méi staarken Geschlecht ze retten, mee och vill aner gutt Saachen ze kreéieren.
  De Jong Dobrynya huet geruff:
  - Dëst ass erstaunlech! Da kënne mir eppes maachen, vun deem aner Helden ni gedreemt hunn!
  D'Dominika huet mat Freed gesongen:
  Eis Welt ass barmhäerzlech, grausam, verrot,
  D'Blutt vun de Leit fléisst wéi e stiermesche Stroum ...
  Awer de Mann ass schlau, berühmt fir säi Fortschrëtt -
  Iwwerwanne Hindernisser beim Spillen!
  
  Onendlech Nightmarish Geforen
  Schicksal ass grausam, traureg a witzeg ...
  Mir hunn komesch Tréinen am Zweifel vergësst -
  Kuckt den Himmel mat onerdlecher Melancholie !
  
  A loosst et néideg sinn ze schueden
  An enger rosen Schluecht, mënschlecht Blutt ...
  Break de Fuedem vum Liewen mat engem Schwäert, engem Pfeil,
  Mir wäerten d'Léift net fir ëmmer verroden!
  D'Margarita huet hire gëllene Kapp geknackt:
  - Dir séngt den Dominic gutt, an déi verstänneg Wierder beréieren d'Séil! Awer dëst ass net genuch ...
  D'Meedchen Actrice huet gesonge:
  Et gouf ganz hell
  Ech hunn d'Vaterland gerett ...
  Ech hat wierklech Gléck -
  Nëmmen dat geet net duer!
  Nëmmen, nëmmen, nëmmen -
  Dëst ass net genuch!
  De Viscount-Jong huet säi bloe Fouss esou haart gestampelt, datt d'Taudrëpsen vum orange Gras geflunn sinn a gekrasch hunn:
  - Halt op ze sangen! Loosst eis op Skelentom goen a mir räissen hien op d'Stéck!
  D'Margarita huet mat engem Opschlag bemierkt:
  - Et ass ze laang ze Fouss. Dir musst entweder op Draachen fléien, oder mat engem Medaillon transportéiert ginn!
  Den Oenomaus huet mat engem Laachen gefrot:
  - Hutt Dir eng Medaillon? Also bréngt eis iwwer!
  D'Partisanmeedchen huet mat engem Opzuch geäntwert:
  - Et muss opgelueden ginn fir d'ganz Equipe ze transportéieren. Loosst eis fir elo iessen. D'Kanner si wahrscheinlech hongereg.
  D'Baroness Meedchen huet de Kapp geknackt, hir Diamanten Ouerréng klingelen:
  - Jo, genee dat soll gemaach ginn. Do ass e Feier a mengem Mo!
  De Jong Viscount bemierkt:
  - E volle Bauch ass daf am Kampf!
  De Rescht vun de Kanner, meeschtens Meedercher, hunn zesummen gekrasch:
  Mir wëllen iessen
  Maacht d'Dieren méi breet op
  Soss iessen mir de Kach...
  D'Käch wäerten e Snack iessen,
  A loosst eis un d'Offizéier drénken,
  Mir zerstéieren de ganzen Iesszëmmer
  A mir briechen d'Platen!
  D'Margarita huet hir Zauberwand gerëselt. An en Dësch koum mat verschiddene Platen an engem Kuch drop.
  D'Meedchen huet mat Freed gesongen:
  D'Kanner hu fir Iech gesammelt,
  Mir sinn guer net Schrott -
  A cool Schneekereien,
  Net nëmme Porridge mat Hirse!
  Dominica huet geknackt a bemierkt:
  - Ma wäscht d'Hänn fir d'éischt!
  D'Kanner sinn op d'Baach gerannt. Nëmmen d'Baroneseschmeedche blouf stoe bleiwen. D'Meedchen Actrice gebrëllt:
  - Braucht Dir eng speziell Invitatioun?
  Déi jonk Baronin huet gemëscht:
  - An ech sinn midd, meng Hänn a Féiss mat de Plebeier naass ze maachen!
  Dominica huet streng geäntwert:
  - Da loossen ech Iech net op den Dësch!
  Dat Dignitärt Meedchen sot:
  - Sidd Dir, barfuß Meedchen , op mech ze weisen? Jo, ech wäert Iech bestellen, datt Dir geschloen gëtt.
  D'Dominika ass opgestan an huet d'Fauscht gebonnen:
  - A wien bestallt Dir?
  D'Baronesse huet zréck gekuckt. Dominica war grouss a muskulär, an de Stoff huet nëmmen hir Broscht an Oberschenkel bedeckt. An et war kloer datt d'Muskelbäll ënner der gebrannter Haut rullt, an et waren Plättercher vun ABS op de Mo. Sou en heroescht Meedchen kann Iech schloen.
  Wéi och ëmmer, d'Margarita sot an engem conciliatoreschen Toun:
  - Loosst eis all eis Hänn scho wäschen. A wann Dir, Dominica, Erwuessener sidd, da sollt Dir eis e Beispill stellen. Also loosse mer all zesummen wäschen.
  A si ass Richtung Baach gaang. A mat hir ass d'Baronesse Meedchen an d'Dominica. D'Waasser gouf vun de véier Sonnen erhëtzt, sanft a waarm, sou datt d'Wäschen e Genoss war. D'Kanner hu souguer an der Baach schwammen. A si hunn ugefaang Waasser openeen ze sprëtzen.
  D'Dominika huet och wéi e klengt Meedchen ronderëm gesprëtzt a gesongen:
  Waasser, Waasser, Kalt Waasser,
  Et war net ouni Grond datt et aus dem Eemer gefall ass!
  An et war esou wonnerbar Natur ronderëm. Luxuriéis Blummen vu verschiddene Formen sinn op üppige Beem gewuess. An d'Bléieblieder vun dëse Blummen hu verschidde Faarwen a Schatten. Stellt Iech just vir, Knospe fonkelen mat all de Faarwen vum Reebou a blénken an de Strahlen vu véier Sonnen.
  Dëst ass wierklech eng wonnerbar Schéinheet. A Päiperleken d'Gréisst vun Albatrossen fléien, an hir Flilleke hu bewegt Mustere, wéi d'Sprit vun Mierwellen. An eng wonnerbar Bewegung geschitt.
  Dominica huet gesonge:
  D'Flilleke vun deem Päiperléck
  Si waren sou gutt ...
  De Jong huet säi Fridden verluer,
  An hie sot aus dem Häerz ...
  De jonke Viscount, spatzen, bemierkt:
  - Jo, et ass schéin iwwerall ...
  Tatsächlech hu vill vun de Beem ausgesinn wéi de Bijoue Schwänz vu Pfauen. A virun hinnen, nieft Päiperleken, hunn och Platin Libellen hir Flilleke bewegt. An am Bësch goufen d'Trillen vu herrleche Villercher héieren. Si sinn sou erstaunlech a wonnerbar mat hire Stëmmen datt Dir einfach iwwerrascht sidd.
  Dominica tweeted:
  Dir d'Blackbirds héieren sangen?
  D'Nightingale an d'Oriole schloen ...
  An heiansdo Iesel, Iesel briechen esou,
  D'Meedercher lafe barfuß!
  Jo, wierklech, dëst huet ganz witzeg ausgesinn.
  Nom Baden sinn d'Kanner op den Dësch gaang. An hir Stëmmung gouf grouss, a si sangen a Freed;
  Déi gutt Fee huet eis
  Vill Spillsaachen, verschidden Aarte...
  Mir sinn duerch eng grouss Kraaft gebuer,
  Wéi Villercher an Déieren!
  
  Kanner spillen am Liicht vun engem Laachen,
  Grouss Freed ass op d'Welt komm ...
  Mir kënnen op den éischte Versuch dohinner kommen -
  Och am Joch, dee verréckt ass, den Iesel!
  
  Mir rennen barfuß duerch d'Taudrëpsen,
  Et gi sou vill wonnerbar Iddien op der Welt ...
  Kanner falen Pärel Tréinen,
  Gleeft mir, Är Séil wäert méi lëschteg ginn!
  
  Béise Koshchei attackéieren eis,
  Baba Yaga rennt an engem Mörser ...
  Si schloen béiswëlleg e barfuß Meedchen mat enger Peitsche,
  An de Floss iwwerschwemmt d'Banken!
  
  Awer mir wäerten net réckelen, Jongen a Meedercher,
  Mir wäerte kämpfen wéi en Titan ...
  An eis Stëmm wäert sou kloer sinn,
  Wéi e Pionéierbugel, Trommel!
  
  Gutt, d'Orken sinn net en Hindernis fir eis,
  E rosen Troll wäert dech net Angscht maachen ...
  Et gëtt eng grouss Belounung fir Tapferkeet,
  Wann d'Kand net null am Mëssbrauch ass!
  
  Wat ass d'Schlaang Gorynych fir couragéiert Jongen,
  Et gëtt keen Hindernis fir eis, mir si gär géint de Béisen ze kämpfen ...
  Mir ginn him eng Rëtsch Bumpen,
  A mir spären hien direkt an d'Scheier!
  
  Wann e béise Goblin aus enger Kanoun schéisst,
  Da äntweren mir him mat Buckshot ...
  Halt op Är Schnéi ze schmieren Kärelen ,
  Loosst eis de Satan eng Kéier besiegen!
  
  Zu der bluddeger Schluecht, helleg a richteg,
  Brave Meedercher, Jongen lafen ...
  Mir wäerten déi helleg Muecht regéieren,
  Loosst eis de béisen Draach kaput!
  
  Et gi keng méi glécklech Ufer fir eis Léif,
  Loosst eis e ganze Weier Fësch fänken ...
  Fir d'Wuel vun der grousser, glamouröser Elfia,
  De Jong wäert beweisen datt hien ganz cool ass!
  
  Loosst eis d'Welt sou schéin maachen
  Also datt Blummen aus dem Paradäis dra wuessen ...
  Och wa mir heiansdo geféierlech kämpfen,
  Schliisslech ginn Dreem am Liicht richteg!
  
  Nee, mir wäerten ni ënner Feinde sinn,
  Loosst eis soen, Meedercher, Jongen fuere vir...
  Mir wäerten d'infidel Arméi ënner eise Féiss trampelen,
  Mir stellen eng Rechnung fir de Gewënner aus!
  
  Gleeft mir, et gëtt éiwege Summer an der Welt,
  Eis Kandheet wäert ni eriwwergoen ...
  D'Exploiten vun de Ritter gi wierklech gesongen,
  A gitt op eng Victoire Kampagne!
  
  Gutt, wa mir all d'Orks besiegen,
  D'Schluecht wäert mat enger glorräicher Victoire ophalen ...
  Et wäert wonnerbar a menger reng Séil sinn,
  Mir erhéijen d'Schwäert, de staarke Schëld!
  D'Kanner hunn e béise Lidd gesongen an sech um Dësch gesat. Si hunn ugefaang ze genéissen frittéiert Enten, Braten a Fësch mat Bäilagen ze iessen.
  D'Dominica ass mat hinnen dobäi. Si huet eng Scheif mat engem Messer geschnidden an bemierkt:
  - Exzellent Fleesch!
  Margarita huet geknackt:
  - Ma, wéi maachen ech Magie? Averstanen, et ass net z'ënnerscheeden vun der realer Saach!
  D'Baroness Meedchen huet bemierkt:
  - Jo , excellent Fleesch, mee wat iwwer de Fësch?
  An ech hunn e Stéck probéiert. Tatsächlech war d'Iessen wonnerbar. D'Kanner hunn giess a mat Freed notéiert:
  - Wéi eng Platen, wéi eng Platen,
  Ech wënschen ech kéint alles mat mir huelen ...
  Et ass schued datt den Dësch net esou dacks ass -
  Si ginn einfach zum Schluechten gefiddert!
  Ee vun de barefouss , Bettel Meedercher gefrot:
  - Kann ech e puer Schockela Séissegkeeten hunn?
  D'Margarita huet gelaacht an huet hire Wand gewénkt. Hänkend un engem Bam esou grouss wéi e Pfauenschwanz, sinn d'Kegel direkt op den Dësch gerannt a goufen an schéi, déier- a fëschfërmeg Baren transforméiert, mat Schockela bedeckt a mat enger wonnerbarer Fëllung.
  D'Kanner hunn zefridde geschloen:
  - Wéi flott ass dat , an och, mir wëllen Glace!
  Dee Moment sinn e puer grouss Ratten mat Scharlachroute Pelz ënnert dem orange Gras erausgesprongen an hu probéiert d'Kanner ze attackéieren. Si hunn an Angscht gekrasch, all Rat d'Gréisst vun engem gudde Wollef. D'Margarita huet si mam Blëtz aus hirem Zauberwand an de Zauberréng vun hire bloe Féiss geschloen. An Dominica huet och hiren Zauberwand benotzt fir e Pulsar ze befreien.
  Golden Wäin Brëller erschéngen mat räich, üppig Glace an der Form vun wonnerbar Blummen gesat. Ausserdeem, mat Erdbeeren, Feigen, Wëllerdbieren an aner herrlech Beeren.
  D'Dominika huet gemëscht a bemierkt, a weist op dat gréisste Wäinglas, dat sech als net nëmme Gold erausgestallt huet, mee mat Diamanten studéiert. An d'Glace dran huet ausgesinn wéi eng wonnerbar Ornament, an all de Faarwen vum Reebou ausgeluecht. A wéi schéin huet et ausgesinn.
  Margarita notéiert:
  -Dir hutt en Zauberwand aus der Häerzvene vun engem Draach gemaach - dëst ass ganz rar. Wou hues du et kritt?
  Dominica huet éierlech geäntwert:
  - Am Kampf! An dat ass wouer an dapere!
  Oenomaus huet mat Freed gesongen:
  Wee dem deen kämpft,
  Mat enger schéiner Jongfra am Kampf ...
  Wann de Feind rosen ass -
  Ech wäert de Bastard ëmbréngen! Ech wäert de Bastard ëmbréngen!
  De Jong Dobrynya huet gekrasch:
  - Wat bass du, Meedchen , firwat séngs du esou? Mir mussen sangen: mat engem staarke Jong am Kampf! Méi präzis, och mat engem mächtege Mann am Kampf. Mir sinn nëmme Jongen am Erscheinungsbild, awer zënter Joere ware mir Männer!
  Oenomaus huet gelaacht a bemierkt:
  Mir bleiwen Kanner fir ëmmer,
  Nëmmen d'Joer änneren!
  D'Dominika huet gelaacht a bemierkt:
  - Hei wäerte mir eng Mäerchenwelt an Transformatioun hunn.
  Duerno huet si ugefaang hir Zauberglace ze iessen. Et huet einfach super geschmaacht. Dëst ass wéi herrlech et war. An de séissen, sanfte Goût vun der Glace verbreet sech iwwer d'Meedchen Zong.
  De Jong Dobrynya, no Fësch a Fleesch, huet och gären Hommage un d'Glace bezuelt. Dëst ass wierklech eng Saach, lecker .
  D'Kanner hu probéiert ze iessen op eng Manéier déi ziviliséiert ausgesäit an net ze schluppen. Jo, fleischeg Ratten Glace ass eng wonnerbar Saach.
  Dominica huet mat engem stralende Laachen bemierkt:
  Wéi gutt ass et fir Magie ze werfen,
  A verwandelt déi béis Rat an eng Glace ...
  Mir kréien eng zolitt fënnef -
  Eppes maachen wat guer net soll gemaach ginn!
  An nach emol Kannerkichelcher als Äntwert. An eng zefridden Këscht...
  Et war e Kaméidi um Himmel. Iergendwou vum Rand war e risegen Draach geflunn. Vun enger Distanz war hien trotz senge siwe Käpp kleng an net Angscht. An et war eng Aart vun engem Monster op eng harmlos Manéier.
  D'Kanner hunn gelaacht an hunn ugefaang mateneen ze blénken. Dëst ass wierklech Spaass. A si klappen Handfläch op Handfläch.
  Dass et e Kling ass.
  D'Dominika huet et geholl an huet de Boomerang mat den bloen Zéiwen geheit. Hien ass iwwer geflunn an de Bump ofgeschnidden, a während dem Hierscht huet d'Schéinheet et mat Energie vun engem Zauberwand geschloen . E grousse Kuch erschéngt an der Form vum Napoléon sengem gehaangene Hutt, mat Mohn, Rosen a Maisblummen.
  D'Kanner ware scho gutt gefiddert an hunn de Kaddo mat moderater Begeeschterung begréisst.
  De Jong Viscount sot:
  -Kuche si ganz gutt, awer Dir sollt ëmmer nach Moderatioun beobachten ...
  D'Dominika huet gelaacht an notéiert a sangen:
  E Kach fir mäi Gebuertsdag,
  Ech hunn Gratulatioun zum Kuch geschriwwen ...
  An d'Inscriptioun faarweg vu Crème -
  Et ass Zäit an d'Stad San Remo ze goen!
  Duerno huet d'Meedchen et geholl an erëm de Boomerang gestart. An hien ass iwwer geflunn, lungéiert a gesponnen. An d'Meedchen huet hien erëm mam bloe Fouss gefaang a gesongen:
  Kuckt net op de Kuch erof
  D'Zäit wäert kommen wann Dir och stierft ...
  D'Gingerbread päift wéi eng Kugel am Tempel,
  Mat der Diät wäert Dir Iech wierklech schrauwen!
  D'Baronesesch Meedchen huet mat Schwieregkeeten e Stéck Kuch mat engem opgehuewe Hutt geschluecht, d'Lëpse geleckt a festgehalen:
  - Lecker! Mee et passt net méi.
  De Jong Viscount bemierkt:
  - Et wäert net laang daueren fir Fett ze ginn.
  D'Dominica huet mat engem Laachen a Witz gesongen:
  Fir de Läffel vun der Mamm , fir dem Papp säi Läffel,
  A fir d'Bomi eng Schëpp ...
  An op der Säit vum Bett!
  D'Kanner sinn jo nom Iessen schwéier ginn a sinn op dat mëllt, orange Gras gefall, an d'Nues geschnëtzt. Glécklecherweis gouf et hei keng Raubmusquitoen oder Insekten. Déi, déi fléien, ware grouss an hunn net gebass, an et waren praktesch keng Probleemer mat hinnen.
  D'Dominica huet d'Margarita gefrot, d'Pionéiermeedchen huet och gejaut a séier de Mond mat hirer Handfläch ofgedeckt:
  -Gitt Dir schlofen oder?
  D'Partisan Heldin huet geäntwert:
  Wat, d'Meedchen kann net am Mëssbrauch an Angscht schlofen?
  Iergendwou wandert de Verlobten laanscht eng Bëschstrooss...
  Hie wandert duerch d'Mënzgras a weess näischt,
  A verdammt Schicksal Witzer a Spiller!
  Den heroesche Jong Dobrynya huet schonn duerch d'Nues geschnëtzt.
  Jo, d'Kanner hu vill Aventuren erlieft.
  D'Dominika huet am Geck gesongen:
  Mir schlofen ouni Schwieregkeeten,
  Et ass wouer, jo ...
  Awer dann, mat wéi enger Schwieregkeet,
  Mir erwächen méi spéit!
  . KAPITEL Nr 9.
  D'Dominica ass erwächt an ass aus engem mageschen Dram erauskomm deen hatt an eng parallel Welt bruecht huet. Duerno huet d'Meedche sech mat engem gëllenen Apparat gewäsch an eng Dusch gemaach. Ech hunn d'Zänn gebastelt an sinn zum Frühstück gaang.
  Do gouf si vun anere Meedercher a Meedercher aus der Eliteklass begéint. Si hunn d'Hand gerëselt an hunn héiflech ausgesinn. Et waren och Elfen, weiblech Trollen, weiblech Hobbiten, déi ausgesinn wéi Meedercher, Nymphen, dryads, mënschlech Meedercher, obwuel et wéineg vun hinnen waren. Eng schéin Firma versammelt.
  D'Meedercher waren an elegante Kleeder a Bijouen, awer barfuß, sou datt et méi bequem wier fir hir Féiss während Hexerei ze benotzen. An an der Elite Klass war d'Erzéiung e bëssen anescht - si hunn d'Virliesunge vun enger Eule op séier Feier gelauschtert an hunn verschidden Aarte vun Aufgaben gemaach. Et gouf gegleeft datt d'Meedche schonn d'Grondlage wousst.
  Dominica huet hei verschidden Aufgaben ofgeschloss. Si huet aus engem Zauberwand geschoss an huet Transformatiounen gemaach. An dunn huet si Zauber geflüstert. Verschidde komplex Kombinatioune vu Wierder goufen hir gelies, an d'Dominika huet se widderholl.
  Als Filmschauspillerin huet d'Meedchen eng phänomenal Erënnerung, well se um Set huet misse vill Dialoger aussoen.
  An ech erënnere mech alles perfekt. Awer dëst sinn all Blummen; den Haapt Saach ass natierlech d'Sich no Artefakte fir dat méi staarkt Geschlecht ze retten.
  An esou huet d'Dominika sech an der Lotuspositioun gesat, mat hire staarken, muskuläre Been an de Réck riicht. An erëm ass si an e parallelen Universum gefall, wou hir Equipe no engem Wee gesicht huet fir dat méi staarkt Geschlecht ze retten.
  A just an der Zäit. Well et war do, datt de Goblin an de Raiber Nightingale sech op d'Zéiwe gekräizt. Dës zwee Béiser hu schonn e magescht Netz verbreet fir dat schlofen Barfuß Team ze decken.
  D'Margarita huet och geschlof, a si huet gedreemt ...
  D'Meedche krut d'Aufgab, d'Bréck opzebriechen. Also ass si barfouss, an engem zerräissene Kottengkleed a mat engem Bettelbeutel op d'Reconnaissance gaang. Et ass Hierscht an d'Wieder ass net ganz gutt. Et war Frost an der Nuecht, an d'Gras war mat Frost bedeckt, op deem d'Meedche bloe Féiss kleng, graziéis Spueren hannerlooss hunn. Et war ganz fiicht a kal, mat Reen gemëscht mat Schnéi.
  Déi kleng Zéiwe vum Barfuß Partisan goufe blo vun der Keelt a Fiichtegkeet. Awer si ass couragéiert no vir gaang, souguer séier opgeholl.
  A gläichzäiteg huet si gesongen;
  De Reen huet Stärefragmenter iwwer den Himmel verspreet,
  Si hunn e geschärftem Spill fir de Faschismus virbereet!
  D'Tiger Panzer si just Dreck - e dreckeg Floumaart ,
  D'Wehrmacht waart op eng rosen Néierlag!
  D'Wehrmacht waart op eng rosen Néierlag!
  
  Eise Kamerad Stalin, de Leader, ass d'Stäerkt vu Millioune,
  Hien huet eng Granitfauscht, eng Maschinnegewier an der Hand!
  Mir kënnen d'Arméi vu Sodom besiegen,
  Eis Stäerkt ass e Monolith, glécklecherweis op der Äerd!
  Eis Stäerkt ass e Monolith, glécklecherweis op der Äerd!
  
  Eis Partei huet näischt méi wichteg ze dinn,
  Wéi d'Leit ze retten, d'Wuel vun der Mammeland!
  Goebbels besëtzt, an d'Häll mat Nonsense,
  An et gëtt eng Victoire, gleeft mir, trotz allen Däiwel!
  An et gëtt eng Victoire, gleeft mir, trotz allen Däiwel!
  
  Déi russesch Schéinheet, Dir wësst, ass berühmt fir hir Kraaft,
  Si huet eng schwéier brong Braid!
  An a Schluechte mat de Faschisten wäert d'Jugend berühmt ginn,
  D'Liicht Land wäert lieweg kommen, erop!
  D'Liicht Land wäert lieweg kommen, erop!
  
  Loosst den Hitler d'Nues net an d'Russen stiechen,
  De Moustache Guy mengt datt hien e coole Gott ass!
  Mir marschéiere laanscht eng Berliner Strooss,
  Neen, deen, deen an der Séil reng ass, gëtt kee Sklave!
  Neen, deen, deen an der Séil reng ass, gëtt kee Sklave!
  
  Eis Banner ass rout, d'Faarf vu rosen Blutt,
  D'Sonn schéngt schonn um Reichstag!
  Et gëtt kee generéise Kaddo méi fir eis léif Kanner,
  Wann d'Häerz dapere ass an d'Angscht zerquetscht ass!
  Wann d'Häerz dapere ass an d'Angscht zerquetscht ass!
  Also ass d'Margarita op d'Bréck gerannt, d'Keelt huet hir blo Fersen gebass. Et gëtt Stacheldrot ronderëm an et sinn Maschinnegewiertierm.
  D'Däitschen drénken Moundgléck a Rauchbränn. D'Margarita ass op si gelaf. Dat aarmt, blondt klengt Meedchen schéngt de Krauts net grujeleg ze sinn. Desweideren, an esou Fiichtegkeet a Keelt, kaum iergendeen, ausser déi lescht Bettler, sech getraut barfuß ze goen.
  An d'Meedchen huet ugefaang hinnen en harmlos a lëschtegt Lidd ze sangen:
  Ech sinn en aarme klenge Weesen
  Ech lafe barfuß duerch de Schnéi an der Keelt...
  Awer d'Stëmm vum Meedchen ass ganz kloer,
  Si wäert de Frascht wéi mat Gewalt erausdreiwen!
  
  De Krich huet meng Mamm mat enger Bomm geholl,
  De Papp gouf natierlech op d'Front geruff ...
  Curly-Hoer Brudder ass vun der Keelt gefruer,
  Déi eeler Schwëster ass um Steen!
  
  Hungereg, ech knaen eng Broutkrust,
  A meng kleng Féiss si rout vum Frascht...
  Ech sinn do wou den Tramphond iessen
  Och wann d'Meedchen léif a schéin ass!
  
  Ech kann jidderengem fett a couragéiert soen,
  Dat, natierlech, Krich verdammt ...
  Et ass egal fir wat mir kämpfen,
  D'Monster Satan ass fir dëst Schold!
  
  Oh, dem Meedchen seng Been leiden,
  A si deet vill an dëser Keelt ...
  Ech wënschen, datt et geschwënn Sonnenopgang am waarme Mee wier,
  Kann de Stralungsfalk fléien!
  
  Mir wëllen eis Heemecht méi schéin maachen,
  Awer Honger, Keelt, Blizzards a Blizzards ...
  Wou gitt Dir, leider Russland?
  Esou e schwéier Schicksal!
  
  Ech sinn e Meedchen, just e Kand,
  Ech hunn et fäerdeg bruecht vill ze erliewen ...
  Ech hunn bal vun der Wieg geschafft,
  Ech hunn nëmme véier oder fënnef studéiert!
  
  Firwat ass dës Trauer bei mech komm?
  Dat grausam Schicksal vu gebrochenen Häerzer ...
  Gleeft mir, esou Béis ass gefall,
  Wat schéngt wéi just e bëssen an dat ass d'Enn!
  
  Awer d'Meedchen ënner dem Joch huet net gebrach,
  Si huet et fäerdeg bruecht sech ze preparéieren an ass zu Fouss ...
  Si ass e Kand, wäit vun al,
  An hatt trëppelt gär barfuß!
  
  D'Spuere vun engem klenge Meedchen si graziéis,
  De Raphael huet Zeechnungen drop gemaach ...
  An ech gleewen datt de Klenge glécklech wäert sinn,
  Den Här wäert seng Kanner gesinn, gleeft mir!
  
  Dofir sangen ech d'Lidd
  Zu Éier vu Gott den Här Christus ...
  Ech gleewen datt de Planéit e Paradäis gëtt
  An ech wäert mäi Papp treffen, gleeft mir!
  
  Da wäert d'Zäit kommen a si wäerten erëm opstoen,
  Wien ass gestuerwen, wien ass gestuerwen a wien war krank ...
  An et gëtt Gléck am Alter a Kandheet,
  Well de Jesus et wollt!
  
  Jo, ech wäert virun Gott knéien,
  Ech wäert dëse Psalm am Gléck vum Liicht erfëllen ...
  Am Numm vun all zukünfteg Generatiounen,
  Déi kriminell Monstere ginn besiegt!
  
  Da wäert d'Meedchen an éiwegt Gléck sinn,
  An all d'Vëlker vun der Mamm Äerd ...
  Dat ganz schlecht Wieder wäert sech opléisen,
  Eis Leit wäerten net gebrach sinn!
  
  Si huet sech gekräizt, ass op d'Knéien erofgaang,
  Kuss d'Sëlwer Kräiz ...
  Si huet wéineg fir Gott gemaach, anscheinend
  De Jesus ass fir eis vum Himmel erofgaang!
  
  Mir wäerte geschwënn all mam Allmächtegen sinn,
  A senger schéiner, léifer Hand ...
  Loosst eis Gedanken méi héich fléien
  A Kraaft läit an enger kandlecher, staarker Fauscht!
  
  An elo liesen ech d'Gebied,
  Si sot: Mäi Gott, verzei mir ...
  Elo si mir mat him um Sockel,
  A Christus an ech, gleeft mir, sinn ënnerwee!
  
  A mir ginn Aarm an Aarm mat Him an den Himmel,
  A gëlle Reen wäert do falen ...
  Den Här wäert säi generéise Charakter weisen,
  An et wäert de Géigner direkt an Zidderen schécken!
  
  Endlech gëtt et Gléck an der Welt,
  Mir hunn op d'Erscheinung vu Christus gewaart ...
  Mir fléien wéi Engelen op e Fest op der Loft,
  D'Léift vum Här ass hell a reng!
  No esou engem Lidd sinn d'Nazis emotional ginn an hunn dat onglécklecht Meedchen eragelooss fir sech opzewiermen an hirem waarmen Téi ze ginn. D'Margarita plangt roueg e Sprengstoff verkleed als Brout an hirer Täsch ënner der Schinn ze planzen, awer hat keng Zäit - si ass erwächt.
  Den Nightingale de Raiber an de Goblin ware ganz no. De Goblin hat e Bump amplaz vun enger Nues, en zimlech béist Gesiicht a laang Zänn. Hien ass och zimlech grouss, ongeféier dräi Meter. Kee Wonner datt hien d'Netz geschleeft huet. An den Nightingale war e fetten, rouden Mann mat Hamsterbacken, ausgestreckten viischten Zänn an an enger luxuriéiser Uniform mat Medaillen. Gutt, plus e Moustache, typesch vu Preisen.
  Wéi d'Iwwerraschungsattack net geklappt huet, huet d'Nightingale de Raiber zwee Fanger an de Mond geluecht a probéiert ze fläischen.
  D'Dominika huet him e Roundhouse Kick mat hirem bloe Ferse ginn . An de Raiber brécht vu Péng. An hien huet souguer Blutt gespaut.
  De Goblin huet säi Club geschloen. Den Heldenjong Dobrynya sprang op an huet de Goblin an d'Hoer gegraff, op de Réck gefall an hien iwwer sech gehäit. De Goblin ass wéi e Kaktus mat Blummen op eng Planz gestouss an huet deafeningly gejaut. A säi Brühl war wéi dee vun engem Wëllesel.
  D'Margarita huet gelaacht. Nightingale huet nach eng Kéier probéiert ze fläischen, wéi d'Dominika him mam Knéi an de Knéi geschloen huet. An hien huet gekrasch.
  Den heroesche Jong Dobrynya huet gesonge:
  De Goblin huet eis gefrot,
  Dir kam komms du ?
  Gitt an d'Stad -
  Mir hunn Saachen ze maachen!
  De Goblin huet probéiert erëm mam Club ze attackéieren. Den Heldenjong huet de Schlag entweckelt an huet de grousse Mann erëm iwwer sech gehäit, well Dobrynya net d'Kraaft vun engem Kand huet. An alles schéngt ze klappen.
  De Goblin huet sech erëm ausgedehnt. An hien ass méi lues opgestan. D'Kanner sinn erwächt an hunn ugefaang gëllen Kegel op de Sumpf Däiwel ze werfen. Si hunn him geschloen an hunn him gebrëllt. An zitt.
  D'Margarita huet hir Zauberwand gerëselt. An d'Kegel hunn ugefaang an Kuchen ze ginn, a si hunn de Goblin wuertwiertlech mat Crème verschmiert, sou datt hien wéi e Loach an enger Bratpfanne zitt.
  An d'Dobrynya Nikitich huet den Nightingale de Raiber a seng ausgestreckt Äerm opgehuewen an hien op eng schwéier Pinien mat Sëlwerkegel gehäit. Vum Schlag wäert d'Nightingale ofstierzen a rëselen, an zwéngt hien de Geescht opzeginn, oder éischter, Blutt auszespäizen.
  De Jong Dobrynya huet gesonge:
  - Nightingale de Raiber, Dir sidd e Béis,
  An dech méi haart an d'Gesiicht schloen ...
  Du bass elo dout, du Schäiss ,
  Kill dech och, de Whistler!
  An dann hëlt hien et an schléit et mat der Fauscht sou schwéier wéi e kann op de Kapp. Den Nightingale de Raiber huet e Klang an den Oueren. An Dominica weist hirem Index Wand op de Goblin, a wéi si eng komplex Zauber fir Transformatioun Goss. An et wäert et zu enger fataler Kraaft maachen, an där et Kaskaden vun Energie gëtt.
  An dann ... Et war eng grouss dräi-Meter Hoer Guy, an elo op senger Plaz war en Dësch mat all Zorte vu ganz räich Liewensmëttel a wonnerbar Séissegkeeten gelueden. An esou Aromen sinn aus dëser wonnerbarer Kichen erauskomm.
  Dominica tweeted:
  - Dëst sinn Transformatiounen a Wonner vu Wonner,
  Mir gesinn einfach Paradäis an allem Himmelskierper ...
  Esou stralende Schéinheet iwwerall ,
  Kann den Här Allmächtegen erëm opstoen!
  Tatsächlech, op den Dësch leien gëllen an orange, wonnerbar, glänzend Metallbecher mat Kuchen, mat Cremes vun Dosende vu verschiddene Faarwen a Nuancen, wéi och aner ganz wonnerbar Iessen, an aromatesch Iwwerschwemmungen, all déi lecker.
  A wéi herrlech d'Donuts waren, mat wonnerschéine Pudder gesträift. Hei gëtt net méi addéieren oder subtrahéieren. A Brëller sprëtzen mat Cocktailer aus verschiddene Jusen, mat wonnerschéine Fëllungen, déi mat Aromen a séissen Designen mat Glasur schockéiert hunn. A wéi eng Knospe waren do?
  D'Margarita huet duerchernee gelaacht an iwwerrascht ausgeruff:
  -Dir hutt den Däiwel ëmgedréit! Gutt, egal ! Dir musst esou eppes maachen!
  Dominica, perplex, gefrot:
  - Ass et schwéier?
  D'Partisan Meedchen huet geäntwert:
  - Jo, bal onméiglech! An Dir konnt esou eppes maachen.
  Mëttlerweil huet de Raiber Nightingale nach eng Kéier probéiert ze fläischen. An hien huet seng breet, hamsterähnlech Wangen erausgepufft. Awer de Jong-Held, soubal hien et hëlt, wäert et mat senger kandlecher, awer fataler, wéi e Schlittenhammer, Fauscht belaaschten. An de Whistler, iwwregens, klappt méi wéi eemol aus, et gesäit aus wéi en ausgeschloenen, gegossene Goldzahn.
  An hien ass op d'Kopp geflunn. Hien ass erofgaang an huet sech ausgedehnt wéi wann hien erausgeschloen wier. Ma dunn sprang hien op, huet d'Fanger nees an de Mond geluecht a geblosen. Awer amplaz vun engem Pfeif, alles wat erauskoum war e pathetesch Geschwëster. An et ass ganz witzeg. D'Kanner hunn gelaacht. Den Nightingale de Raiber huet gekrabbelt:
  "Ech schlucken dech an engem Moment, ech schlucken dech, ech schlucken dech, ech wäert keng Barmhäerzegkeet hunn!"
  Als Äntwert huet den Dobrynya, dësen heroesche Jong, dem Nightingale säi Kinn mat senger bloer Ferse geschloen. An d'Zänn fléien erëm. Wärend seng Äerm erausgehäit, huet de Chefraiber sech zréckgezunn.
  Dobrynya huet gebrëllt:
  A wien wäerte mir am Kampf fannen, a wien wäerte mir am Kampf fannen,
  Mir wäerte kee Geck mat deem, mir wäerten e Gadfly ëmbréngen!
  Mir wäerten dech ëmbréngen wéi e Gadfly!
  D'Dominica huet mat hirem Zauberwand op den besiegten Nightingale de Raiber geriicht. Margarita notéiert:
  - Wëllt Dir him och transforméieren?
  D'Meedchen Schauspillerin wénkt:
  - Loosst et op d'mannst eppes nëtzlech sinn!
  D'Partisan Meedchen huet gesongen:
  De Jong gouf vun engem Eisen Zäitplang gehackt,
  An ech hunn nëmmen eng gesond Saach giess ...
  Wéinst der schwéierer Belaaschtung koum op eemol zu engem Ugrëff,
  An et huet sech als Cybergenie vu kolossaler Kraaft erausgestallt!
  An dunn huet d'Dominica gesponnen, eng komplizéiert Figur aacht mat hirem Zauberwand gemaach.
  An elo ass am Plaz vum Raiber Nightingale e ganze Bierg vu Séissegkeeten, Dragéen a Portiounen Glace opgetaucht.
  E lëschtegt Laachen gouf héieren, an d'Kanner hunn ugefaang aus dem Gras ze sprangen. Si waren léif, awer dënn, ragged, an traditionell barfuß. A mat grousser Gier hunn si sech op d'Behandlung gesprongen, an deem de Raiber Nightingale an de Sumpfgoblin sech verwandelt hunn. D'Margarita huet mat de Fanger geflüstert a geruff:
  - Halt op, Kärelen a Meedercher! Ech verstinn Iech, Dir sidd hongereg nodeems Dir vun dëse Béiser gefaange sidd, awer wäscht Är Hänn als éischt.
  A wéi hien de Blëtz aus engem Zauberwand befreit. D'Jongen hu missen op d'Baach lafen, hir blo Fersen blénken. Tatsächlech ass et ruppeg Iessen mat dreckeg Hänn ze iessen.
  Dominica huet gefrot:
  - Wat sinn dat, Gefaangenen a Gefaange vum Nightingale an dem Goblin?
  D'Margarita huet mat hirem helle Kapp geknackt:
  - Jo genee! Mir hunn se befreit. Méi präzis war et du, deen mech befreit huet. An dëst ass ganz cool .
  Et waren méi wéi honnert Kanner, Jongen a Meedercher. Wéi gewinnt ginn et dräimol méi Vertrieder vum fairen Geschlecht wéi de méi staarke Geschlecht.
  D'Dominica huet iwwerrascht gefrot:
  - Hei kucken se all net méi wéi zwielef Joer al. Wat, dës Raiber hunn Erwuessener net ëmbruecht?
  D'Margarita huet erkläert:
  - Nee, natierlech, si ëmbréngen Erwuessener och. Eréischt no der Befreiung kréien Erwuessener Kannerkierper. Wéi et war, zum Beispill, mat Dobrynya Nikitich. A bei mir hunn ech nach ëmmer ausgesinn wéi e Meedchen.
  D'Meedchen Actrice bemierkt:
  - Éiweg Kandheet, wéi an engem Mäerchen, ass super ! An Dir kënnt souguer soen - cool!
  D'Margarita huet geziddert, an huet hir Zänn:
  - Jo, dat si wonnerbar Welten an deenen alles ganz cool ass . Mee et gi vill Gefore hei. Besonnesch ginn et Leit, déi vill méi geféierlech sinn wéi de Goblin an den Nightingale de Raiber.
  D'Dominica huet geflüstert gefrot:
  - Wien zum Beispill?
  D'Partisan Meedchen sot roueg:
  - Al Fra Shapoklyak!
  D'Meedchen Actrice tweeted:
  Gutt geschafft, gutt geschafft, Bomi ass d'Leader!
  Frënn mat hatt ze sinn ass wéi mat engem Krokodil ze spillen!
  An d'Meedchen huet et geholl an d'Kegel mat den bloen Zänn gehäit. Et huet eng Libelle getraff. D'Insekt explodéiert, a Konfetti verstreet.
  D'Margarita huet bemierkt, de Kapp mat gëllene Krullen ze rëselen:
  - Et ass net gutt Liewewiesen ëmzebréngen!
  Dominica notéiert:
  - Mee et ass just en Insekt!
  D'Margarita huet als Äntwert gesongen:
  - Dir späizt Äert Spaut an de Wand,
  Kritt kee Käfer oder eng Ant ...
  Break net mol eng Branche am Bësch -
  All Liewen op der Äerd ass eng Famill!
  D'Meedchen Schauspillerin huet gekrasch, an huet hir Zänn:
  - Ech, du, hien, si - zesummen dat ganzt Land,
  Zesummen eng frëndlech Famill!
  Am Wuert mir, honnertdausend ech!
  D'Kanner hunn sech an der Baach gewäsch. An elo sinn si op d'Iessen gelaf, freed a blénkeg.
  Dominica a Margarita geflüstert engem Zauber zesummen, an den Dësch gouf méi laang. Elo war et genuch Plaz fir jiddereen ze sëtzen.
  D'Kanner hu sech mat blote Féiss gezéckt, sëtzen a sangen am Chouer an hirer kloerer Stëmm:
  D'Tischduch breet sech wéi Schnéi
  An d'Gutt sinn plazéiert ...
  D'Kanner wäerten all erfollegräich sinn,
  A braten aus Cheburashka!
  Duerno hunn se ugefaang ze iessen. Et ginn esou vill schéi Kanner hei, och wa se duerch Honger an Entzuch erschöpft sinn.
  D'Dominica an d'Margarita, well se gutt gefiddert waren, ouni zweemol ze denken, hunn ugefaang ze danzen. A loosst eis Är bloen, gemeiselten, gebrannte Féiss stompelen.
  D'Meedercher sangen mat hire stralende Stëmmen;
  Ech sinn an engem Weltraumland gebuer
  Wou all d'Meedercher ganz kämpfen ...
  De Satan kann d'Vaterland net besiegen,
  Zu der Herrlechkeet vun eiser Mamm Russland!
  
  Mir wäerten fäeg sinn helleg Rus ze verdeedegen',
  An egal wéi grausam an onheemlech de Feind ass ...
  Mir wäerten eis Géigner schwéier schloen,
  An de russesche Geescht mam Schwäert wäert verherrlecht ginn!
  
  Russland, dëst ass meng Mammeland,
  Helleg a kosmesch äerdlech ...
  All Natiounen sinn eng Famill,
  An d'Meedchen ass fir ëmmer jonk!
  
  Mir wäerten eist Mammeland a Schluechte verdeedegen,
  Net eng eenzeg Chance fir de béise Géigner ...
  Iwwert eis ass e gëllene Flillek Cherub.
  Loosst eis e russeschen Zaldot e Kaddo ginn!
  
  A Russland ass alles gutt, gutt,
  An eise Wëlle wäert méi staark sinn wéi Stol ...
  De Jong huet eng staark Ouer an den Hänn,
  A Komerod Stalin regéiert do!
  
  D'Leit hunn mäi Mammeland gär,
  Mir maachen et fir ëmmer méi schéin ...
  D'Vaterland gëtt net fir e Rubel geklaut,
  A Gott Svarog ass de grousse Messias!
  
  Kann mäin Heemechtsland verherrlecht ginn,
  de Géigner am Kampf zerstéieren ...
  D'Lada Mamm vu Gott ass mir léif,
  Loosst d'Feinde vu Russland hir Comeupance kréien!
  
  Wann néideg, kënne mir d'Blutt vum Feind ausgoen,
  Russland kann net op d'Knéien bruecht ginn ...
  De Jeeër wäert geschwënn an d'Spill ginn,
  An de grousse Leader, Lenin, wäert mat eis sinn!
  
  Mir wäerten d'Gréisst vum Weltraum eroberen,
  Mir ginn dem ganzen Universum Gléck, Freed ...
  Moskau ass nach méi héich wéi Roum selwer,
  Mat senger onverännerlecher Kraaft am Kampf!
  
  Wann de Krich an eist helle Land kënnt,
  Mir weisen dem Fuhrer eise mächtege Charakter ...
  De russesche wäert eng generéis Tax kréien,
  Mir si méi héich wéi d'Sonn a méi schéin wéi d'Beem!
  
  Gleeft mir, de Rus wäert net a Ruinen sinn,
  D'Horde bréngt eis net op d'Knéien ...
  Kampf fir Äert Heemechtsland a fäert net,
  De Russesche weess keng Schwächt a Lazy!
  
  Eist léif Land wäert erëm opstoen,
  Wäert dem ganzen Universum seng Kraaft weisen ...
  An de Satan wäert zerstéiert ginn
  De Feind vum Vaterland wäert an d'Graf zerbriechen!
  Sou hunn d'Meedercher, déi mat de bloe Féiss sprangen a sech wéi Däiwel gedréint hunn, ugefaang ze brullen a sprangen an duebele Somersaults.
  Dëst sinn déi schéin an aggressiv Meedercher hei . A wéi se jäizen, sprangen op.
  Ma ok, d'Kanner iessen a sangen och eppes selwer. A si maachen et op eng ganz positiv Manéier. Dëst sinn hir Lidder. A si dréinen ronderëm wéi e Spinning Top.
  Top Klass Meedercher.
  Awer dunn ass e ganz grousse Päiperlek um Himmel opgetaucht, wéi e richtegen Draach. An hir Flilleke waren sou grouss, datt si fonkelne wéi Gold mat Edelsteier besat. An et huet sou erstaunlech a schéin ausgesinn. Dëst waren jo, éierlech gesoot, Päiperleken, déi sou grouss waren, wéi Dinosaurier.
  Dominica bemierkt mat engem Laachen:
  - Dir wäert hei keng Wonner gesinn. Erstaunlech!
  D'Margarita huet gelaacht an geäntwert:
  - Jo, dat si jo Arthropoden déi iwwerraschen. Awer dëst ass net déi iwwerraschendst Saach. Et gi vill aner ganz cool Saachen.
  Dominica huet gesonge:
  Awer weder e Buch nach e Musée,
  Si wäerten eis Frënn net ersetzen!
  An d'Meedchen aus dem Zauberwand léisst e Strahl eraus. An nei Cocktailglieser koumen op. An d'Kanner hunn se ugegraff.
  Esou flott ass alles erauskomm . A just eng Zort Musek spillt a mengem Kapp.
  A wéi kënnen den Dominic a Margarita net sangen;
  Schéinheet attackéiert barfuß,
  Si lafen, sou léif Meedercher ...
  Wann Dir de Fritz mat Ärer Fauscht muss schloen,
  Oder si wäerten him mat enger Maschinnegewier schneiden!
  
  Meedercher kënnen sech net leeschten ze zweifelen
  Si wäerten d'Nazien dout begruewen ...
  A si wäerten hien haart vu senge Féiss schloen,
  An iergendwou jäizen d'Wëllef Fleesch!
  
  Russland, dëst ass e Wuert fir Zaldoten,
  Wann, gleeft mir, et gëtt net méi cool ...
  Och wann d'Situatioun heiansdo schwaach ass,
  Wou de béise schwaarze Kain triumphéiert!
  
  Gleeft et net, Komsomol Memberen lafen net fort,
  A wa se lafen, dann nëmmen unzegräifen ...
  An all Nazien ginn op eemol ëmbruecht,
  An de Fuhrer gëtt op d'Schnëtt eropgesat!
  
  Russland, dëst ass meng Mammeland,
  Si ass stralend, einfach schéin ...
  Wien e Feigling ass, ass net emol e Rubel wäert,
  An, Dir wësst, mat engem Krieger streiden ass geféierlech!
  
  Awer wësst datt mir d'Faschisten besiegen,
  Béis wäert net um Troun regéieren ...
  Iwwert eis ass e gëllene Flillek Cherub,
  A Gott Svarog mat Gréisst an der Kroun!
  
  Wien e Feigling ass, gleeft mir, ass e schwaache Sklave,
  Säi Schicksal ass eent - Beleidegungen auszehalen ...
  Haut sidd Dir e Mecanicien, muer sidd Dir e Viraarbechter,
  An Dir selwer kënnt anere Leit d'Réck schloen!
  
  Meedercher hunn Kraaft, einfach e Vulkan,
  Heiansdo zerstéiert si staark Bierger ...
  De Krich rëselt mat engem béisen Hurrikan,
  An den Doud mowt éierlech d'Mënschheet erof!
  
  Ech soen Iech éierlech, Ritter,
  Mir si staark wa mir Russen vereenegt sinn ...
  Braucht e Snack fir mat Ärer Gabel a Messer ze goen,
  Mir sinn Ritter oniwwerwältegend a Schluechte!
  
  Wat ass eise Glawen, an den Här Christus,
  Och wann mir och d'Lada respektéieren ...
  De Comrade Stalin ass wéi eise Papp,
  An et gëtt eng Plaz vum Paradäis Kommunismus!
  
  Deen, deen eemol dout war, wäert erëmbelieft ginn
  A mir ginn méi schéin a méi schlau ...
  An de Mann ass natierlech ganz houfreg,
  Och wann hien heiansdo Blödsinn schwätzt!
  
  An der Léift ass eist Vaterland wéi e Stär,
  Gleeft mir, et wäert ni erausgoen ...
  E groussen Dram wäert richteg ginn
  Et gëtt Fridden a Gléck am ganzen Universum!
  
  Ech hunn d'Maria gär, ech éieren d'Lada helleg,
  Svarog ass schéin a Perun ass super ...
  Ech hunn de Jesus an de Stalin gär,
  Hellege Gesiichter vun Ikonen si mir léif!
  
  Wéini gëtt et richtegt Paradäis?
  Gleeft mir, all Är Hoffnungen wäerten dran erfëllen ...
  Gëff Äert Häerz fir Äert Heemechtsland,
  Alles wäert gutt sinn, méi staark wéi virdrun!
  Duerno hunn endlech déi befreit Kanner giess. Si goufen dunn zu engem Detachement geformt. Méi wéi honnert Jongen a Meedercher.
  A si sinn op engem Marsch gaangen. Dobrynya bemierkt mat engem séissen Laachen:
  - Si wäerte kämpfen, ech si sécher!
  An den Heldenjong sprang op den Draach.
  Oenomaus notéiert:
  - Esou en Détachement wäert ze lues bewegen. Mir réckelen vill méi séier op Draachen. An hei sollt Dir och wëssen, wéini ophalen.
  D'Kanner goufen gebaut. Nëmmen eng Baroness war uerdentlech an esouguer luxuriéis gekleet. De Rescht huet ausgesinn wéi Bettler, jonk Ragamuffins . Wéi och ëmmer, et ass vill méi behendig fir barfuß ze bewegen.
  Dominica notéiert:
  - Wann d'Baronesesch Meedchen trëppelt, da ginn hir wäertvoll Schong ofgerappt a falen auserneen. Vläicht sollt Dir barfuß sinn wéi all déi aner?
  D'Baronesse huet geäntwert:
  - Dir kënnt net waarden! Besser schéckt mech bei mäi Papp, den Herzog, hie gëtt Iech eng Belounung a wäert Iech net verletzen!
  D'Margarita huet dem Dominica geknuppt:
  -Dir hutt sou magesch natierlech Kraaft. Also komm, loosst eis et zesumme huelen a stralende Chargen schécken, a geheien d'Meedchen an d'Schlass vun hirem Papp!
  D'Meedchen Actrice bemierkt:
  - Wat iwwer d'Belounung?
  D'Margarita huet gelaacht a bemierkt:
  - Ma, si ginn Iech e Portmonni vu Gold, also ass dat wierklech vill? Ausserdeem kann ech Gold aus gewéinleche Beem a Kegel zauberen, an Dir kënnt och!
  Dominica huet geflüstert:
  - Wow! Also kënne mir eis en Herzogtum kafen!
  D'Partisan Meedchen huet dogéint:
  - Et ass verbueden! Magesch Gold ass verbueden an d'Zirkulatioun ze setzen, soss wier et méi wéi Eisen. Dir verstitt, Inflatioun vun der wäertvoll Mënz!
  Dominica notéiert:
  - Ass dëst wéi am Ingenieur Garin sengem Hyperboloid?
  Margarita huet geknackt:
  - Eppes wei dat. Ech liesen dëst Buch wann ech kleng war. Jo, dunn ass de Goldstandard zesummegeklappt, an et war grujeleg .
  Den Enomai huet mat engem Laachen bemierkt:
  - Awer trotzdem, vläicht eng Baroness erhéijen? Fir datt se net sou eekleg wier!
  Dobrynya wénkt mat engem Laachen:
  - Jo, mir maachen dat op eemol,
  Loosst eis hir eppes cool ginn!
  D'Baroness huet hir Ferse erëm op d'Gras gestampelt a gebrëllt:
  - Bréng mech bei mäi Papp! Oder ech wäert Iech all higeriicht hunn!
  D'Kanner hunn zesummen gelaacht.
  Op eemol koum e Gnom an engem Hutt ënnert dem Gras. Hie war kloer nach ganz jonk, ouni Baart. Awer mat engem Zauberwand an der Hand.
  Eng kleng Stëmm sot:
  - Da héieren ech d'Stëmm vun engem kaprizesche Meedchen. Vläicht ass et Zäit hir ze educéieren?
  D'Baronesse huet gebrëllt:
  - Probéiert et einfach, Sucker !
  A si huet probéiert de Gnom mat hirem Schongfuss ze beweegen. Hien huet säin Zauberwand gerëselt. Dat kapricious Meedchen a Jong aus dem antike Vollek sinn verschwonnen.
  Dominica huet geruff:
  - Wow!
  Margarita huet geknackt:
  - Dëst ass en Zwergjong. Eng speziell Zort Gnome mat Magie talentéiert. Elo huet hien dat kapricious Meedchen geholl fir opgewuess ze ginn. An d'Baronesse muss anscheinend Kultur, Héiflechkeet a gewëssenhaft schaffen.
  Den Enomai huet mat engem Laachen bemierkt:
  - An ech wollt hatt schloen! An dofir ass d'Belaaschtung vun Äre Schëlleren.
  Dobrynya proposéiert:
  -Gitt Dir op Skelett? Also vläicht ass et Zäit fir op d'Strooss ze goen.
  Margarita notéiert:
  - E bësse méi no ass d'Schlass vun der béiser Zauberin Bastinda, déi en aneren Artefakt vun zwielef besëtzt - eng giel Rat. Dëst ass wat mir sollten erfaassen.
  Ausserdeem hu mir schonn eng kleng Arméi, méi wéi honnert Leit. Dorënner ass den Held Phoenix Falcon. Hien ass och e Jong, awer mat grousser Kraaft.
  Dobrynya notéiert:
  - Ech kennen de Phoenix. Just wéi gouf hie gefaangen?
  D'Partisan Meedchen huet geäntwert:
  - Duerch lëschteg, grad wéi Dir. Awer elo hu mir eng Arméi, a mir wäerten dem Bastinda säi Palais stiermen!
  D'Dominika huet mat hirem Bauch um Bauch gespillt. Dunn huet si et geholl an eng Noss zerquetscht, déi op d'Gras leien, mat den bloen Zänn. Si huet säi Kär gehäit, en an de Mond gefaangen, et mat hire staarken Zänn geknätzt a gekuckt:
  - Gitt fir en Ugrëff? Gutt, ech hunn dës Iddi gär. Den Numm Bastinda erënnert awer awer un e Kannermäerche. Ass dat net deen deen sech ni wäscht?
  D'Margarita huet de Kapp gerëselt:
  - Ech kennen dëst Mäerchen och. Nee, dëst ass eng liicht aner Hex. Si huet eng ganz Arméi vu Ratten. Gutt, an och Söldner Orcs. Artefa CT mat enger Rat gëtt enorm Kraaft iwwer Nager, also ...
  D'Partisan Meedchen huet bestallt:
  - Kanner! Break d'Nadelen aus den nooste Sëlwerfiichten eraus, Dir wäert se geschwënn gesinn, wa mir an d'Gräif kommen. Dëst kann eng uerdentlech Waff maachen.
  D'Jongen hunn geäntwert:
  - Mir wäerten alles maachen, eise Retter!
  An d'Equipe marschéiert. Obwuel et dräimol méi Meedercher wéi Jongen waren, woussten se och wéi se marschéieren. A si hunn d'Zänn vun hire Féiss eropgezunn. Gläichzäiteg huet Musek gespillt.
  Den Détachement ass um Marsch geplënnert. Hei, nom Iessen, hunn e puer vun de Kärelen staark gejaut, awer d'Meedercher hunn ugefaang hausgemaachte Trommelen aus Päifblieder ze schloen , an d'Stëmmung gouf méi lëschteg.
  D'Kanner getrëppelt an Formatioun. Dominica geduecht et wéi am Film iwwer Malchish-Kibalchish . Et waren och Kärelen barfuß marschéiert. Mä fir e puer Grond waren keng Meedercher am sowjetesch Film. An dat ass souguer komesch, well ënner dem Roude Regime si permanent op d'Gläichheet vun de Geschlechter insistéiert.
  An et gi sou vill Meedercher hei, a si si wéi natierlech gebuerene Krieger um Marsch - deelweis Leit, deels aus der Elfenfamill, wéi aus hire Lynx Oueren ze gesinn. Gutt, eng Zort Matriarchie.
  D'Kanner sinn marschéiert, a gläichzäiteg hunn se ugefaang ze sangen, wéi ouni dëst:
  Elfia ass eist weise Land,
  Ënnert der Herrschaft vum Messias Kinnek ...
  Et gouf eis fir ëmmer vu Gott ginn,
  Fir eist Liewen méi glécklech ze maachen!
  
  Kann de gudden Oenomaus an der Herrlechkeet sinn,
  Wien huet d'Feinde vum Vaterland besiegt ...
  Dir kämpft fir hatt an getraut,
  A mir fänken geschwënn ënner Solcenismus ze liewen !
  
  Barefoot Meedercher lafen
  Si wëllen de Feind kämpfen ...
  An dësen Orkler ass net sou cool,
  Éischter, hien ass just e Bild vun engem Clown!
  
  Great endlos Land
  An deem de Wëllen, Dir wësst, vu Generatiounen ...
  Och wann d'Dénger vum Satan plangen,
  Awer de brennege Genie wäert bei eis sinn!
  
  Ech gleewen datt eisen Drock net enthale ka ginn,
  Natierlech wäerte mir eis Feinde op de Buedem riichten ...
  Dir schreift et an Ärem Notizbuch, klenge Jong,
  Wéi wonnerbar ass et fir d'Leit ënner Oenomaus ze liewen !
  
  Mir wäerten d'Vaterland méi schéin maachen wéi all aner,
  Den Himmel wäert an dësem Liewen kommen ...
  Komm mir feieren eise wilde Succès
  A geschwënn wäerte mir ënner Elfinismus liewen!
  
  Nee, gleew mir, mir Orkishists kënnen net gebrach ginn,
  Och wann de Feind staark a ganz lëschteg ass ...
  Awer mir wäerten d'Examen mat engem A passéieren,
  Kann et gutt ënner Oenomaus sinn !
  
  Dem Zar seng glorräich Gréisst, gleeft mir,
  Mat Ärer Kroun voller Diamanten ...
  An, Dir wësst, dat häerzlecht Déier wäert zerquetscht ginn,
  D'Pescht wäert och zréckzéien, gleeft mir, Aussätzig!
  
  Nee, fir d'Elfia braucht Dir och den Elfrog ,
  Frënn, verroden Är Gëtter net ...
  Grouss a glorräich ass déi allmächteg Famill,
  Weist Är Schwächen net!
  
  Schéin Lada ass d'Schmiede vun de Götter,
  Gleeft mir, si huet Léift gebuer ...
  Offäll d'Leit net nëmmen onnéideg Wierder,
  Grenzlos Gréisst opgemaach!
  
  dem Elfrog säi Pfeil net zréckhalen ,
  Si wäert all Géigner duerchbriechen ...
  Wonsch just net fir domm Saachen,
  D'Schëld vum Elfen Zaldot wäert Cover!
  
  Elfia, dëst ass ouni Zweiwel Kraaft,
  Si kann Bierger bewegen ...
  Och wann heiansdo d'Fleesch immens leid,
  Mir kënnen all Hindernisser refuséieren!
  
  vun Elfen wäert geschwënn entstoen ,
  Wat den Universum trëppelt ...
  Gottes Cherub wäert seng Flilleken ausbreeden,
  An et wäert eng Saach sinn, gleeft mir, vun der Schafung ...
  
  Gëttin Lada ass glorräich, gleeft mir,
  Si huet all seng Jongen Léift ginn ...
  An elo wäert hien e staarke Ritter sinn,
  A loosse mer de Géigner schwéier an de Schnéi schloen!
  
  Dir sidd Fiev , wéi d'Haaptstad fir d'Elfen ,
  D'Mamm vun, gleew mir, glorräich Drussesch Stied ...
  Loosst eis op de Géigner schloen,
  Mir sinn Ritter, gleew mir, mir si keng Feigungen!
  
  Fir meng helleg Heemecht,
  Mir wäerte ganz schwéier kämpfen ...
  Elf wäert net vun engem Rubel geklaut ginn,
  Nodeems d'Liicht Elfen ëmmer wousst wéi se kämpfen!
  
  Et gi schéin Meedercher, gleeft mir,
  Dass se ganz schlëmm an der Keelt rennen ...
  De Fuhrer, e wëll Déier, wäert ausernee gerappt ginn,
  Mir wäerten eng schéin, Dir wësst, Rous wuessen!
  
  mat Roserei ophalen ,
  de Sonneliicht Elf erhéijen ...
  E groussen Dram wäert richteg ginn
  Ënnert dësem Himmel ass stralend blo!
  
  Elfrog wäert kommen an d'Doudes opzehiewen,
  Awer mir mussen et fir d'Liewen erëmbeliewen cool ...
  Mir wäerten d'Wäissheet vum Universum eroberen,
  Christus ass onstierwlech, an de Judas ass an der Hell!
  
  Serve Oenomai trei,
  A w.e.g. rebelléiert net géint Kinneken ...
  Loosst d'Jongen vun den Elfen an Herrlechkeet sinn ,
  Elfia, dëst ass keng Plaz op der Kaart!
  
  Mir wäerte geschwënn d'Universum erueweren,
  Loosst et Muecht iwwer Liewen an Doud ginn ...
  Jiddereen deen wunnt, wäert e Cherub ginn,
  Dee Mann ass wéi Gott, gleeft et!
  . KAPITEL Nr 10.
  Dominica ass zréck an hir Akademie Klassesall, hir Sessioun an der Lotus Positioun Enn. Elo huet si erëm ugefaang verschidden Aarte vu Zauber ze studéieren, vu verschiddene Formen an Typen. A si huet dat mat groussem Wëllen gemaach.
  Duerno sinn ech zum Iessen gaang. Nieft hirem war d'Meedchen Fiesta. Si giess Squid an Zooss zesummen an et mat enger Mëschung aus Mëllech an Tomate Jus ofgewäsch. Duerno gouf alles grouss.
  Nom Iessen huet d'Dominica mat Fiesta mat Zauberstänn gefërdert. A si huet e grousse Kuch mat Crème op hir gehäit , si vu Kapp bis Zeh geschmiert.
  Si huet d'Néierlag zouginn an huet hir e Rank vu jidderee vun hire bloe Féiss ginn. An elo ass Dominica nach méi staark a méi fatal bewaffnet .
  Duerno hunn déi zwee Meedercher sech geduscht an an hir Zëmmer gaangen.
  Am Raum huet d'Dominica sech op d'Bett gesat, hir Been an der Form vun engem Lotus geklappt an erëm hir kierperlech a spirituell Essenz op en aneren Niveau vun der mentaler Welt geplënnert.
  Elo schwiewen se op Draachen, an e Kader vu Kanner marschéiert ënnert hinnen.
  Leed vun zwee Jongen: de Viscount an den Held Phoenix Falcon. Béid Jongen sinn schéin Jongen mat ganz prominent Muskelen, an nëmmen an Shorts. Staark, loosst eis soen, Kärelen. A si marschéieren, iwwerholl d'Kolonn.
  D'Kanner probéieren sou séier wéi méiglech ze beweegen, an all Kéiers fänken se un ze lafen. An et gesäit aus wéi eng Arméi vun Engelen mat helle, séiss Käpp. A si sinn nach ëmmer onbewaffnet, ausser hausgemaachte Batons.
  Awer dunn sinn se an d'Kiefenhimmel erakomm . Verschidde Wëllef hunn geruff, awer de Phoenix huet e schwéiere Kegel op si mat sengem bloe Fouss geheit, an et huet wuertwiertlech de Schädel vum Raubdéier gebrach.
  Hien ass ëmgefall, an déi aner Wëllef hunn ugefaang fort ze lafen. An d'Kanner hunn ugefaang d'Kegel an d'Zwiebelen ze sortéieren.
  Margarita notéiert:
  "Ech erënnere mech datt eemol e ganzen Détachement vu Partisan Kanner eng sérieux Schluecht inszenéiert huet. An den däitsche Bataillon ass geflücht. An d'Kanner sinn no hinne gelaf an si mat Schlaange geschloen .
  Dominica averstanen:
  - Slingshot, dëst ass fatal Kraaft!
  Kanner Krieger, tatsächlech, ugefaang Slingshots ze bauen. A maacht eppes wéi Béi.
  D'Margarita huet et geholl a mat engem Laachen bemierkt:
  - Eis Waff wäert déi perfekt sinn wann se mat Magie verdriwwen ass.
  D'Dominika huet hir Zänn gekrasch:
  - Virun allem wann ech et derbäisetzen!
  Nodeems d'Kanner sech bewaffnet hunn, hunn déi zwee staark Zauberinnen hir Stänn opgeholl.
  Margarita huet gesot:
  - Mir zauberen zesummen!
  Dominica bestätegt:
  - Genau!
  Béid Meedercher hunn d'Energie vun hiren Zauberstänn gesammelt an se mat hirer kolossaler Kraaft lancéiert. An dunn hunn d'Schéinheeten d'Energiestroum vun hiren bloen Zéiwen duerch de Grupp vu Kanner geholl an lancéiert. An dann ass e Wonner geschitt, an Dausende vu Photoblitzes , oder, wéi eng Miniatur Supernova, a Flamen ausgebrach.
  D'Margarita an d'Dominika hunn ugefaang Zauber ze liesen an ze sangen:
  Mir si Meedercher, ginn an de Pantheon,
  Si hunn en Eed geschwuer dem Vaterland trei ze sinn ...
  Also datt eng rosen Néierlag op d'Orkishisten waart,
  Ma, wéi wier et mat den Elfen liewen ënner Sonn !
  
  Nymphin bei eis , wéi Metal,
  Aus Bronze gemaach, wat méi staark ass wéi all Stol ...
  Ech hu gedreemt Welten op d'Kopp ze dréinen,
  Wéi de grousse Genie Gralin vermëscht!
  
  Mir maachen d'Vaterland méi cool,
  A mir wäerten d'Vaterland iwwer d'Stären erhéijen ...
  Kann et Erfolleg mat den Elfen-Meedercher ginn ,
  Och wann eis kleng Féiss ganz kaal sinn !
  
  Orkshist attackéiert meng Heemecht,
  Samurai Trollen kommen aus dem Osten ...
  Ech hunn Solcesus a Gralin gär ,
  An ech gleewen, mir wäerten de Géigner a Stécker räissen !
  
  Elfrog bei eis ,
  Wat de Solcenismus , am Geck, wäert bauen ...
  Stäerkst vun allem am Universum ass déi glorräich Famill,
  Et wäert eis Bewosstsinn a Wëllen addéieren!
  
  Ech gleewen, datt mir ni opginn,
  D'Vaterland kann net op d'Knéien bruecht ginn ...
  Comrade Gralin ass en helle Stär,
  An eise Schoulmeeschter ass de weise Genie Drenin !
  
  Mir wäerten eist Vaterland maachen,
  Méi schéin a stralend um Planéit ...
  An Dir wësst, et wäert eng Killer Waff ginn,
  Loosst Erwuessener a Kanner Spaass hunn!
  
  Elfrog verbrennen , verbrennt net an Ärem Häerz,
  Dir sidd de Patréiner vun all Elf Schwerter ...
  Mir bauen geschwënn, ech gleewen, e staarkt Paradäis,
  Solcesus wäert kommen, helleg Missioun!
  
  Vertrau net den Orkler Gang , Frënn,
  Datt hatt einfach a menacéiert gewënnt ...
  Mir sinn all eng Famill -
  A gleeft mir, et ass net ze spéit fir Äert Heemechtsland gär ze hunn!
  
  Den Här Allmächtege schützt eis all,
  Wäert e siwe-faarwege Fändel iwwer de Buedem erhéijen ...
  An de béise Raubdéier wäert an d'Spill ginn,
  Mir kënnen och mam Satan eens ginn!
  
  Ech hunn dat Grousst Vaterland gär,
  Am ganzen Universum gëtt et net méi schéin Dir,
  Mir verkafen d'Elfia net fir e Rubel,
  Loosst eis Fridden a Gléck am Universum bauen!
  
  Am Numm vun eisem Mammeland, en Dram,
  De groussen Elf wäert opstoen ...
  Alles anescht ass just Vanity
  An en neie Messias wäert bei eis sinn!
  
  Oh Lada, meng Allmächteg,
  Dir wäert Léift a Fridden un d'Liicht Elfen ginn ...
  Ech wenden mech un dech, bieden dech,
  A wann néideg, schloen mam Blëtz!
  
  Ælfria , Our Lady of Heaven,
  Gitt Solcesus dem Universum ...
  Fir Iech ass de grousse Gott opgestan,
  D'Leit hunn de Goût net wierklech verluer!
  
  Notéiert w.e.g., Elfen sinn esou,
  D'Elfengëtter sinn héich respektéiert ...
  Mir si grouss Jongen vum Mammeland,
  A Meedercher gewannen ëmmer d'Welt!
  
  Frënn, mir mussen dem Mammeland bieden,
  Perun, Yarilo an Elfrog staark ...
  Mir wäerte ganz staark Männer sinn,
  A mir wäerte souguer d'Wolleken um Himmel ewechblosen!
  
  Elfskva zréckgefuer ,
  Du hues den Ëmweltschützer vill verletzt ...
  Mir sinn dem Solcesus a Gralin trei ,
  An et gi vill Panzer mat Waffen!
  
  Nee, de Feind wäert net fäeg sinn d'Elfen ze bekämpfen,
  Well eis Krieger allmächteg sinn ...
  Passéieren Examen, nëmmen eng fënnef,
  Also datt all Jong ganz staark wier!
  
  Soltsegrad wäert herrlech sinn ,
  A mir halen hien aus dem Ugrëff ...
  D'Victoire Ausrichtung vun de Ritter wäert kommen,
  Och wann Blutt an engem onkontrolléierbare Stroum leeft!
  
  Meedercher barfuß an der Keelt,
  Si lafen, hir Fersen blénken ...
  A si wäerten d'Orks mat de Faust schloen,
  Den onsozialen Kain wäert verflaacht ginn!
  
  Alles wäert an der Rei sinn, d'Leit wëssen,
  Mir wäerte Stärebiller am Weltraum entdecken ...
  No allem ass et eng Sënn fir Valor ze zweifelen,
  An et wäert e Mann um Gottes Troun sinn!
  
  Mir wäerte geschwënn déi Doudeg mat der Wëssenschaft erëmbeliewen,
  Mir kënne méi jonk a méi schéin ginn ...
  Iwwert eis ass e gëllene Flillek Cherub,
  Fir meng schéin Elf Mamm!
  Also hunn d'Meedercher gesongen, an déi ganz Arméi vu Kanner huet sech a glänzend Rüstung a mat staarken, och kale Waffen fonnt.
  Duerno gouf d'Oprüstung vun de Jongen a Meedercher ofgeschloss. A si ware prett fir e seriéise Kampf.
  Dominica a Margarita emittéiert Kraaftstrahlen, déi zu grousser Transformatioune gefouert hunn. An elo war d'Kannerarméi prett.
  An esou ass si op e Schluechtmarsch gaangen.
  Dobrynya bemierkt mat engem ganz zefridde Look:
  - Mir gewannen erëm! An dëst ass eis Essenz.
  Eng Schildkröt an der Gréisst vun engem gudden däitschen Tiger Tank ass virun gekrabbelt. Si hat eng Diamant-Schuel, oder éischter, fonkelnei wéi mat Edelsteier bedeckt. E ganz léif Déier.
  D'Margarita huet witzeg bemierkt:
  - Mat esou enger Schuel riskéiert d'Schildkröt selwer Affer vun engem ambitiéise Jeeër ze ginn!
  Dominica huet geknackt a gesongen:
  Schnéi si gutt
  Géint eng Maschinnegewier, leider , näischt!
  Mä hir Lidd huet sech als net ganz raisonnabel, an aus Plaz eraus.
  D'Krieger Kanner sinn ëm d'Schildkröt geklommen. Ee vun de Jonge wollt op hatt schéissen, awer d'Meedchen Zaldot huet hir Hand op d'Schëller vum Jong geluecht a gequietscht:
  - Net néideg!
  En anert Meedchen huet bemierkt:
  - Dofir ass d'Equipe fir!
  Dëst si wierklech kämpfen Kanner, déi gär kämpfen.
  D'Dominika huet mat engem Laachen bemierkt:
  A lénks ass eis Arméi, a riets ass eis Arméi,
  Et ass gutt mech mat ze vill drénken an d'Gesiicht ze schloen !
  D'Krieger waren an enger ganz gudder Stëmmung . An et gesäit aus wéi wann se prett sinn op eng ganz laang Rees ze starten. An hir Stëmmung wäert wierklech net verschwannen.
  D'Margarita huet mat engem Laachen bemierkt:
  - Jo, ech muss soen, datt mir nach Gléck hunn.
  D'Dominica huet mat engem Laachen gefrot:
  - Wéi glécklech?
  D'Partisan Meedchen huet zouversiichtlech geäntwert:
  - D'Tatsaach, datt de Grousse Patriotesche Krich manner wéi véier Joer gedauert. A Wierklechkeet hätten d'Däitschen sech vill méi laang op hire mächtege Verteidegungslinne widderstoen!
  D'Meedchen Schauspillerin wénkt:
  - Ech averstanen mat dëser. Et gi souguer e puer alternativ Geschichten iwwer dëst Thema. Awer op alle Fall si mir fäeg e Wonner ze kreéieren. Wat d'Däitschen ugeet, nodeems se gemierkt hunn datt de Krich scho verluer war, wollte se guer net widderstoen. An domat hu si op hir eege pragmatesch Manéier gehandelt!
  Margarita notéiert:
  - Hei ass en net ganz erfollegräicht Gefier - dat ass den Tiger, ze schwéier, a mat engem schlecht geschützte Gelenk tëscht dem Turm an dem Gehäuse. Dësen Tank, Dir musst zouginn, ass net besonnesch gutt. Ze schwéier an al, och d'Rüstung ass net op rationalen Steigungen etabléiert. An d'Transmissioun getrennt vum Motor ze placéieren ass e grousse Feeler.
  Dominica wénkt averstanen.
  - Dir kënnt net dogéint streiden ! Natierlech ass et e Feeler! Awer op der anerer Säit, nëmmen déi Doudeg maachen keng Feeler, an nëmmen wa se aus engem anere Liewen sinn. An ech mengen datt si ass. Op d'mannst fir Iech!
  D'Margarita huet averstanen geknackt:
  - Jo, et gëtt definitiv en Afterlife! An ech war perséinlech dovunner iwwerzeegt. A wann ech an dësem Universum bestëmmt sinn ze stierwen, da wäert an engem aneren eppes weidergoen!
  D'Meedchen Schauspillerin wénkt:
  - Wéi en endlos Computerspill mat enger onzuelbarer Unzuel vu verschiddene Niveauen!
  D'Partisan Meedchen huet bestätegt:
  - Ma, jo! Sou eppes, an dat, muss ech soen, ass ganz cool ! An hei kënnt Dir méi wéi eemol oder zweemol freeën.
  Den Heldenjong Dobrynya huet gesonge:
  - Et ass Zäit, et ass Zäit, loosst eis freeën,
  A mengem Liewen ...
  Zu der Schéinheet an der Coupe, de gléckleche Blade.
  Äddi, Äddi, wackelen, Fiederen op Helm,
  Mir flüsteren zum Schicksal méi wéi eemol!
  Mir flüsteren zum Schicksal méi wéi eemol!
  Ech wäert de Feind zerräissen! Ech wäert de Feind zerräissen! Ech wäert de Feind zerräissen!
  An dat sonorescht Laachen vun de Kanner gouf héieren. E groussen Dinosaurier ass virun der klenger Arméi opgetaucht . Richteg, hien huet net ze menacéiert ausgesinn, awer hien war grouss. A säi Kierper ass grouss, awer säi Kapp, am Géigendeel, ass kleng, plus e laange Schwanz. An op der Spëtzt ginn et och Knöchelflëss.
  Dominica huet geruff:
  - Dëst ass e Béischt - super !
  D'Margarita huet averstanen geknackt:
  - Hefteg Déier! Ma maach der keng Suergen. Wa mir et net beréieren, wäert et eis net beréieren!
  An d'Partisan Meedchen huet bestallt:
  - Jonk Krieger - schéisst net a maacht kee Kaméidi!
  D'Kanner sinn roueg ginn. A si hu probéiert, mat blote Féiss ze goen ouni Kaméidi ze maachen.
  Dominica notéiert:
  - Wat wann den Dinosaurier daf ass?
  D'Margarita huet gelaacht a wollt eppes soen. Op eemol gouf et e Gebrëll an d'Rëss vu briechende Branchen. En Déier vun der Gréisst vun engem siwe-stäckege Gebai erschéngt, mat engem risege Mond, wéi e verlängerten Spermwal. Dëst ass wierklech eng grouss Brut. An d'Zänn sinn ongeféier fënnef Meter laang.
  Den Dinosaurier, dee stoe stoung a virwëtzeg op de Grupp Kanner gekuckt huet, huet e schrecklecht Monster gesinn an huet sech gerannt, fort ze lafen. An et war, wéi wann hien eigentlech opgefuerdert wier. Et ass méi deier fir e Riese wéi dësen Saber-Zännen Tyrannosaurus ze bekämpfen.
  D'Dominica an d'Margarita hunn hir Zauberstäbchen opgehuewen. D'Partisanmeedchen huet als éischt entlooss. A vum Tipp vun hirem Stéck fléien e mäerderesche Pulsar eraus. An hie wäert de Mond vum Monster schloen. An hie wäert zimmlech verbrennt ginn. Awer als Äntwert gouf et nach méi schrecklech an däifend Gebrëll.
  an als Äntwert huet si et mat all hirer Kraaft geschloen, mat Kraaft gehandelt, wéi wann e mäerderesche Koup geschloen an, chirping:
  Dinosaurier, vläicht sidd Dir hei, an net an Afrika,
  Vläicht kauen Dir Heu zum Frühstück,
  Dinosaurier, ...
  An d'Meedche geschéckt hir Portioun Magie un de Ris. A si hunn seng Fanger Zänn geholl, a wéi se getraff goufen, hu si sech a schéin, rosa Knospe verwandelt.
  Dominica huet gesonge:
  Ech wollt en Eisen maachen
  Den Elefant ass op eemol opgetaucht ...
  Flilleke wéi eng Bee -
  Blummen amplaz Oueren!
  D'Margarita huet gelaacht an, erëm, si géif hatt mat engem destruktiven an zerstéierende Pulsar schloen . Awer d'Kannerarméi huet ugefaang d'Monster mat Pfeile ze duschen. A seng Skala-Rüstung huet ugefaang ze bubbelen .
  D'Dominika huet d'Magie vu béide bloe Féiss an hirem Wand geholl a fräigelooss. An et huet hei gutt geschafft.
  Et war wéi wann eppes magesches et geholl hätt a sech mat kolossaler zerstéierender Kraaft gelueden huet.
  D'Margarita huet et geholl an huet geziddert, a blénkt mat hire Saphir Aen:
  - Wow!
  Den Tyrannosaurus ass zesummegefall, an op senger Plaz erschéngt e riesegen a breet Dësch, déck mat Iessen. An hei war et scho sou luxuriéis an onendlech, eenzegaarteg. An esou blendende Köstlechkeeten.
  Dominica huet gesonge:
  Dëst gouf lecker
  An den Aroma ass vill méi séiss wéi Hunneg ...
  Mir wäerten net vun Null gewannen,
  An eis Natur wäert bléien!
  D'Margarita huet mat engem Laachen bestätegt, hir Zänn ze weisen:
  - Jo, et wäert bléien! An dat ass super!
  Duerno huet d'Partisan Meedchen bäigefüügt:
  - An Dir wësst wéi Magie werfen. Dëst , muss ech soen, ass erstaunlech! Maacht esou eng grouss Gréisst an e schmackhafte Genoss . Dëst sinn net Orken oder Goblins - et ass méi einfach mat hinnen!
  Dominica huet geknackt a gesongen:
  - Alles onméiglech ass méiglech, ech weess sécher,
  A léiert Magie ze werfen, ganz an Absentia!
  A schéisst Äre Fouss op ganz staarkem Stol,
  A schrëtt d'Monster mat engem Schärft!
  D'Margarita huet gelaacht an huet mat engem Laachen bemierkt datt si mat Pärelen fonkelt huet:
  - Jo, Dir séngt sou beréierend, datt Dir keng Schold fannt! Super!
  Dominica averstanen:
  - Ech sinn e super Super - e Kämpfer méi cool wéi d'Welt!
  A wéi hien mat sengen Ae wäert huelen a rullen, datt se sou Saphir sinn a wéi Stären.
  Den Dësch mat Iessen huet d'Kand Krieger gewënscht, an e puer vun hinnen hunn ugefaang et z'erreechen an Donuts a Kuchen ze huelen, a Schockela a verschidden Aarte vu Cremes getippt. Besser nach, gräift e puer Glace. Dëst ass absolut super.
  D'Margarita huet hiren Horn geblosen a gebrëllt:
  - Dir musst net ze vill iessen ,
  Et ass net néideg fir Iech all an d'Bourgeoisie ze rennen ...
  A schreift Iech selwer en Notizbuch,
  Mobilitéit wäert nach ëmmer nëtzlech kommen!
  Dominica bemierkt mat engem séissen Laachen:
  - Jo, et ass wierklech super erausgaang!
  A si huet mat hire Cornflower bloen Aen geknipst.
  Margarita notéiert:
  - D'Fleesch vun Dinosaurier ass net ganz lecker, an nach manner fir Fleeschkreaturen. Awer fir d'Päerd ze iessen ...
  Dobrynya huet gebrëllt:
  - Ech loossen dech net d'Päerd iessen!
  An de Jong-Held huet gesongen:
  Sivka-burka, profetesch Kaurka,
  Stand virun mir
  Wéi e Blat virum Gras!
  Sivka-burka, profetesch Kaurka,
  Ganz, ganz néideg
  Treffen Iech!
  Oenomaus huet et geholl a sprang vum Draach. Hie wollt wierklech probéieren, wéi eng Liewensmëttel den Dinosaurier ëmgewandelt huet. Wahrscheinlech ass et eppes charmantes. An de Jong-Prënz huet de Kuch mat Schockela geholl an him an de Mond gehäit.
  An hien huet ugefaang kräfteg ze kauen, et war cremeg a séiss. Et ass sou lecker.
  D'Kanner hunn zesummen gekrasch:
  - Ma, loosst mech probéieren! Sidd net béis Tanten!
  Margarita huet onschëlleg gelaacht:
  - Mäin Numm ass Tatta? Et ass witzeg!
  An dat Partisan Meedchen huet gejaut:
  - Ech ginn Iech zéng Minutte iessen! Dir kënnt iessen, awer a Moderatioun!
  D'Dominica huet mat engem Laachen gefrot:
  -Hues du während dem Krich hongereg ginn?
  D'Margarita huet mat hirem gëllene Kapp geknackt, d'Faarf vun enger Fréijoerslöwenzahn:
  - Jo, wéi! An et war extrem ustrengend!
  D'Meedche huet ugefaang an hirer kloerer Stëmm ze sangen fir d'Tragedie vun der Situatioun ze ënnersträichen.
  Beim Gesank sprang d'Meedchen souguer vum Draach. A si huet ugefaang op d'orange Gras mat haare Féiss ze danzen.
  An hir Stëmm war sou iriséierend a strahlend:
  Mir sinn Komsomol Memberen, Dram Meedercher,
  Iwwer d'Zukunft vun de Leit vun dësem schéine Land ...
  Wa mir der Äerd a Planéit trei sinn,
  A mir gewannen dës geféierlech Schluecht!
  
  All Geschäft gëtt dann argumentéiert,
  E Feier brennt gewalteg an engem jonken Häerz ...
  Meedercher, dëst ass just schéin
  Loosst eis d'Dier opmaachen fir d'Gréisst vum Raum!
  
  Jiddereen deen e Mann ass ass e Ris
  Wëssenschaft, ech weess, wäert him Kraaft ginn ...
  Gleeft mir, eisen Uruff ass ëmmer déiselwecht,
  Also datt den Abel regéiert, an de Kain ass a Gefangenschaft!
  
  Ech wëll eng räich Ernte fir ze reifen,
  Fir de Planéit ze bléien ...
  Fir datt e schéint, wonnerschéint Paradäis kënnt,
  A Frëndschaft war méi staark wéi Metal!
  
  Mir wäerten de Weltraum eroberen,
  D'Meedercher lafe bareféiss duerch d'Puddelen ...
  Iwwert eis ass e gëllene Flillek Cherub,
  Blizzard a Keelt wäerten eis net Angscht maachen!
  
  Gleeft mir, eis Feinde kënnen eis net besiegen,
  Nerven aus Stol an eng Flam am Häerz ...
  An d'Kraaft vum Geescht, wéi Dir e Bär sidd,
  Mir wäerten de Banner ophiewen, ech weess!
  
  Wien huet déi stralende Meedercher gär,
  Hien ass schéin a Séil a Bild ...
  Bereet eng mächteg Maschinnegewier,
  Och wann Äre Géigner geféierlech ass!
  
  Ech weess, mir wäerten definitiv gewannen,
  Mir wäerte fir ëmmer mat eisem Heemechtsland vereent sinn ...
  No allem ass et eng ganz Stärewelt virun eis,
  Loosst de Mënsch eng staark Kreatur ginn!
  
  D'Liicht vum Vaterland ouni seng majestéitesch Grenzen -
  Rubin Stäre Feier iwwer Kapp.
  Rus huet sech mat onstierwlecher Herrlechkeet bedeckt -
  De mächtegen Held, den Drayman, schléit!
  
  Rowan Rubin an Smaragde Blieder -
  Saphir blénkt am Feld , Cornflower ...
  Ech schécken meng Gedanken un Iech, Russland -
  En duebel-Kapp Adler fléien mat Lidder!
  
  An Tauendrëpsen sinn Pärelen Schneeflocke Diamanten,
  Alles ass gutt am grousse Mammeland!
  D'Äerd ass fett, et huet Venen wéi Fiederen,
  D'Schnéiflacke sinn duerch de frësche Wand ewechgehäit ginn!
  
  An enger Regioun vu Russland sinn Äis, Seals,
  IN Frënd , Kamelen sinn d'Gold vun der Wüst.
  Et ass hei waarm wann d'Schnéistuerm brühlen,
  Well mir halen Gott an eisen Häerzer!
  
  Waassermelonen, Melonen a Bananen wuessen,
  An iergendwou am Summer rennt Dir op Skates...
  Gutt, wou fannt Dir esou Länner op der Welt?
  Wou d"Vëlker esou staark an de Faust sinn!
  
  A Russland ass de Feat vu Waffen héichgehalen,
  Dobäi ass de Mënsch de Schëpfer vu sengem eegene Schicksal!
  Mir kënne gutt kämpfen ,
  Sou datt eng Iwwerschwemmung vun Ierger net zu Rus kënnt!
  
  Eis Fraen sinn schéin, jiddereen weess
  An et gi keng méi staark Männer mat Courage!
  Vaterland, Dir sidd d'Ausféierung vum Paradäis -
  Ee souveräne Gott ass de Meeschter vun der Famill!
  
  Orthodox Symboler ginn guttgeheescht,
  D'Campagne déi en Zaldot lancéiert ...
  Mir kommen heem mat generéisem Verschwendung,
  Ouni e Schlag ze verpassen, schloen d'Bëscher hir Feinde erof!
  
  Loosst eis dem ganzen Universum Fridden a Gléck ginn,
  An zesumme mat Gott wäerte mir déi Doudeg operstoen!
  Fir d'Herrlechkeet vun eisem incorruptible Mammeland -
  Mir wäerten sécher gewannen, ech weess!
  D'Dominika huet och hir Lidder opgeholl. A si hunn alles zesummen gedanzt, an hir plakeg, gebrannt, staark Been waren a Bewegung an danzen.
  Dunn huet d'Margarita den Horn geblosen:
  - Luuchten aus! Dat ass et, d'Iessenzäit ass eriwwer.
  D'Krieger Kanner hunn onwuel den Dësch verlooss. Tatsächlech, wéi kënnt Dir et net opgoen ? Wann et wuertwiertlech Dosende vu verschiddenen Zorte vu Crème sinn. An et ass extrem lecker. An de Geroch vun dësen Glace, Pâtisserie, Kuchen, Bretzelen an aner lecker an appetitlech Saache si sou spannend an attraktiv.
  Dominica huet geruff :
  - Net ze iessen ! Praxis Moderatioun!
  Margarita tweeted:
  - Wësst jiddereen datt eng Persoun kee Schwäin ass! An Dir musst ganz clever iessen.
  Den heroesche Jong Dobrynya, dee selwer just eng Dose Kuchen giess hat a sech mat villfaarwege Crème verschmiert huet, huet gemëscht:
  - Dëst ass alles erstaunlech! Awer Dir musst wëssen wéini ze stoppen. D'Iessen ass gutt, awer d'Iessen ass schlecht.
  De Jong Prënz Oenomaus huet d'accord:
  - Ären Haaptfeind ass Äre Bauch. Awer wann se soen - gitt Äert Iessen dem Feind, dat heescht net wuertwiertlech ze huelen!
  Dobrynya huet mat engem Laachen bemierkt:
  - Awer no engem haarden Dag, oder Schluechte, oder Training, sollt Dir gutt iessen! Soss gëtt et keng Kraaft.
  Dominica wénkt mat engem Laachen a sot:
  - Ech perséinlech léiwer de Protein an der Mëllech fir den Dinner opzeléisen an ze drénken. Et ass zefriddestellend, an an der Nuecht wuessen d'Muskelen a verbrennen net. Gutt, Gîte rural Kéis mat Fësch fir Iessen ass ganz gesond. De Kierper vun Athleten brauch Proteinen.
  D'Kand Krieger goufen iergendwéi gebaut. A si hunn erëm ugefaang an d'Schlass vun der béiser Zauberin Bastinda ze marschéieren. D'Landschaft ronderëm ass weider üppig. Wéi och ëmmer , wat déi kleng, jonk Arméi, déi mat den bloen, staubegen Fersen flaunt, gaang ass, ëmsou méi d'Natur huet sech direkt virun eisen Ae verwinnt.
  Si sinn op d'Kinnekräich vu Ratten kommen, an dës si ganz ruinös Besëtzer.
  Fir sech selwer ze begeeschteren, hunn d'Kanner-Krieger ugefaang ze sangen an hunn ugefaang méi energesch mat de Féiss ze stampen:
  Elfia bléie wéi e Busch ënner de Kinneken,
  Et ass endlos a méi schéin wéi den Universum ...
  Victoire huet en onbegrenzte Kont opgemaach,
  Eise Glawen wäert zu Rodnovery erëmbelieft ginn!
  
  D'Gréisst vum Vaterland, gleewen et, ass
  Kann hir léif Häerz méi héich eropgoen ...
  Also datt d'Gléck vum Universum läit
  Elfia mat engem staarken Daach ze hunn!
  
  Notéiert datt eisen Elf no vir flitt,
  A schneit d'Wellen mat senger Këscht ...
  Awer mir mussen, mir kommen de anere Wee ronderëm,
  An et ginn anerer, gleeft mir, Riichter!
  
  Eist Mammeland wäert eng grouss Welt hunn,
  Wat mat hellem Liicht blénkt ...
  A virun allem ass den Elfrog den Idol vun der Séil,
  Wat de Wanter an de Summer mécht!
  
  Jo, ech weess, et ass schwéier fir eis Kärelen,
  Awer Dir servéiert Oenomai trei ...
  D'Boot gouf getraff, d'Ouer ass gebrach,
  An iergendwou blaft e grujelegen Hond menacéiert!
  
  Nee, mir ginn den Elf dem Géigner net ,
  Eis Schwäerter si geschnidden, gleeft mir, méi schaarf ...
  Mir wäerte stoen a gewannen erëm
  A schwätzt kee Blödsinn, Dämonen!
  
  Hei si mir zesummen fir d'Parade,
  Et gëtt kee méi schéint hellegt Land am Universum ...
  Gleeft mir, mir schécken eis Feinde zesummen an d'Häll,
  A mir wäerten e Paradäis selwer bauen, Dir wësst, souguer!
  
  Keen kann eis stoppen
  Mir sinn déi grouss Ritter vun den Elfen ...
  Esou Kraaft, eng oniwwersiichtlech Arméi,
  A loosst eis de ganze Planéit méi glécklech maachen!
  
  Loosst eis d'Welt a Schéinheet weisen,
  Loosst eis de siwefaarwege Fändel iwwer de Planéit erhéijen ...
  A mir wäerte glécklech sinn, gleeft mir, iwwerall,
  Schliisslech ginn Heldedakte gesongen!
  
  Notéiert w.e.g. datt den Elffridden iwwerall zu engem Präis ass,
  An et wäert sech kontinuéierlech ausbauen ...
  An d'Leit wäerte glécklech sinn op der Äerd,
  Well et gëtt keng Schimmt fir d'Vaterland!
  
  Wann de grousse Solcesus kënnt ,
  Et gëtt keng Däischtert an eisem Universum ...
  A wann de Mann an den Elf net Feigling sinn,
  Säi Schicksal ass Sonnenopgang a Schafung!
  Dëst ass e Lidd dat d'Séil beréiert! E flotten a wonnerbare Lidd.
  Och wann d'Landschaft ronderëm vill méi schlëmm ginn ass - rutscht Beem, gehackte Gras, alles ass zerdréckt an iwwerdeckt mat Spure vu Rattepoten.
  Margarita notéiert:
  - Jo, erwaart kee Gutt vun dëse Ratten! A ronderëm sinn et Nullen.
  Mat engem Laachen sou strahlend a frësch, huet d'Dominica bemierkt, hir Zänn ze verbidden:
  - Dëst war natierlech ze erwaarden! Alles ass ze sënnvoll ginn . Awer wat kënnt Dir vun enger Rat huelen - ausser Dünger aus Feeën!
  A béid Meedercher platzen aus laachen. Duerno huet de ganze Kannerkader hire Barfußschrëtt erhéicht. Zwee Kriegerjongen hu sech no vir gerannt an hunn hir Schwerter wéi Wandmillen geschwächt.
  vun den heroesche Jongen op béide Säite gehackt . Dëst war e schlëmmen Kampf.
  D'Kanner hunn hiren Tempo nach méi erhéicht a wuertwiertlech ugefaang ze lafen. An dunn koum eng grouss Truppe Ratten virun. Déi eelst vun hinnen war d'Gréisst vun engem gudde Stier. D'Meedchen Actrice Dominika ass an d'Schluecht op engem Draach gefuer. A si war prett ze kämpfen, awer hiren éischte Schlag vum Zauberwand huet déi eeler Rat getraff.
  An et huet beliicht an an e grousse Krees vu gewielte Kéis mat Lächer ëmgewandelt. An esou en appetitleche Geroch ass vun him erausgaang, datt d'Ratten vun der Attack op de Kannerbataillon ofgelenkt goufen an hire fréiere Leader ugegraff hunn, dee mam Aroma vun der exquisite Delikatesse fir Mais sou appetitlech ginn ass.
  Dëst huet sech als Iwwerraschung erausgestallt.
  Margarita notéiert:
  - Är Fäegkeeten wuessen all Stonn! An dat, muss ech soen, ass extrem cool !
  Dominica huet hire gëllene Kapp geknackt:
  - Ech ka vill maachen! An dëst ass mäi grousse Credo! A wann ech ufänken, da wäert näischt mech ophalen.
  An d'Meedchen huet et geholl an en anere Kader mat magesche Blëtz geschloen . An zousätzlech Transformatiounen stattfonnt.
  E puer Dutzend Ratten goufen grouss, gesträifte Waassermelonen, déi ganz appetitlech ausgesinn.
  D'Krieger Kanner sangen am Chouer:
  Melonen, Waassermelonen, Weessbullen,
  E generéist, räich Land ...
  A sëtzt um Troun zu Elfiburg -
  Papp Kinnek Oenomai!
  An esou hunn d'Kanner-Krieger endlech mat de Ratten gekämpft, a loosse mer se ouni Ënnerbriechung ofhacken. An d'Krieger schwéngen hir Schwäerter energesch . An d'Meedercher hunn ugefaang vu Béi ze schéissen . E puer vun hinnen waren Elfen, a si ware ganz qualifizéiert fir ze schéissen. Dëst war wierklech e richtege Kampf.
  A e puer méi Ratten-Squads ginn an d'Schluecht. Si fléissen wéi en déiwe Floss.
  Dominica notéiert:
  - Wa mir iwwer eppes Schlechtes a Béiss schwätzen, da gëtt et d'Gefill datt et keng Limite gëtt!
  D'Margarita huet mat engem Laachen gesongen, wat awer traureg war:
  Warriors vun der Däischtert si wierklech staark,
  Béis regéiert d'Welt ouni d'Zuel ze wëssen ...
  Awer Dir sidd d'Jongen vum Satan,
  Break d'Kraaft vu Christus net!
  Dobrynya, sprangen vum Draach, huet ugefaang d'Ratten ze schneiden. Hien huet dat mat zwee Schwäerter gläichzäiteg gemaach, a wéinst de schnelle Beweegunge vum Jong huet et geschéngt wéi wann e Kaffismüller funktionnéiert. Dëst ass wou d'Ausrüstung ugefaang huet.
  Och den Oenomaus huet sech der Schluecht ugeschloss. De Jong huet eng Rat mat den Zänn um Schwanz gegraff an op déi aner gehäit a Schanken gebrach. Dunn huet hien gesongen:
  - Meng grouss Kraaft ass grouss,
  An ech wäert ni meng Feinde ofginn ...
  Vum Schlag vun der Fauscht vum Jong,
  Déi béis Rat wäert zu Schimmt fléien!
  Tatsächlech weist de Jongprënz sech als e ganz haarde Kämpfer am Kampf.
  Dobrynya ass och mächteg, muskulär, obwuel hien e jonke Been benotzt huet an net iwwer Schwerter ze vergiessen . An hien huet ugefaang en aussergewéinlecht Niveau vu Mëssbrauch ze weisen. Wéi haart a bluddeg et alles war.
  De Jong huet sech als ganz aggressiv a kämpfend erausgestallt, sou wéi déi aner Kämpfer vun der jonker Arméi.
  An dem Jong seng blo Heel duerchbréngt de Schädel vun de Ratten duerch.
  Dëst ass Killer a gläichzäiteg gëtt et e Laachen op de Lippen vum Jong .
  Dominica benotzt hir magesch Kraaft fir déi nächst Transformatiounen. An hien ass extrem aktiv.
  De Krieger spréngt op a dréint sech ëm. An elo flitt erëm e Stroum vun Energie aus hirem Zauberwand. An trefft den Orc.
  E shaggy, brong Bär gëtt direkt an e Schockela Marshmallow. Wéi flott ass dëst ?
  D'Margarita huet mat engem Laachen gefrot:
  -Kënnt Dir Halva maachen?
  Dominica huet hire gëllene Kapp geknackt:
  - Natierlech kann ech! An et wäert wonnerbar sinn!
  An d'Meedchen huet magesch Käschten souwuel aus hiren Hänn wéi och vun hiren bloen Zänn fräigelooss. Flamen hunn d'Equipe vun den Orken getraff. An e ganze Floss Hunneg fléisst ... Den Hunneg war giel-orange a sprëtzt wéi eng Surf.
  D'Margarita huet mat engem Geck geäntwert:
  - Dir wësst, dat ass net ganz wat Dir braucht!
  Dominica wénkt averstanen.
  - Richteg, net ganz Halva, awer och zimlech séiss!
  D'Partisan Meedchen bemierkt:
  - Halva war eng Raritéit virum Krich. Awer si hunn Hunneg och während der Besetzung giess.
  erëm geschloen , dës Kéier op d'Ratten, a gesongen:
  De beschte Kaddo ass natierlech Hunneg,
  De Jong wäert dat natierlech verstoen ...
  Och e bëssen - en Teelöffel,
  Dëst ass scho gutt, gutt, loosst e ganze Pot!
  D'Margarita huet och geschloen, fir d'éischt mat engem Zauberwand, an duerno mat hiren bloen Zänn, weider:
  Awer Schatz, dat ass eng ganz komesch Saach,
  All Saach existéiert oder net ...
  Awer Schatz, ech verstinn just net wat d'Geheimnis ass,
  Wann et existéiert, dann ass et direkt fort!
  Awer wann Dir et iesst, da gëtt et keng Probleemer méi!
  D'Dominica huet et geholl an um Draach ëmgedréint. Hirem Laachen gouf sou béis, a gläichzäiteg frou. D'Meedche gefillt kolossal Kraaft bannent selwer. An du koum eng Well aus hirem Zauberwand eraus. An op eemol hunn e puer dausend Ratten zu leckere Koteletten an der Zooss ëmgewandelt. An nach eng Welle vum Zauberwand, an d'Ratten goufen a Fëschgeschir verwandelt.
  Ausserdeem war hir Bäilag luxuriéis, mat Bananen, Ananas an aner ganz lecker Friichten. An alles ass sou erstaunlech lecker a wonnerbar.
  Dominica huet gesonge:
  D'Säit Platen si wonnerbar
  D'Meedercher si charmant ...
  A véier Luuchten blénken,
  Punch den Orc an de Schnéi!
  D'Margarita huet witzeg bemierkt:
  - E gudde Kach mécht Koteletten aus Orken a Ratten, an och iessbar!
  De Jong Dobrynya huet e schwéiere Cobblestone op d'Stir vum Goblin geholl a gehäit. Hien huet säi Schädel duerchgebrach a gesongen:
  - Wann Dir esou e Freak sidd ,
  Ech schloen dech ...
  Gutt, wat wann Dir e Blockhead sidd,
  Dann ass en aktive Plang prett!
  . KAPITEL Nr 11.
  De Brudder Dominika Dolfinova huet säin Numm geännert. An elo huet hie sech ganz cool genannt - Caligula. Entweder zu Éiere vum berühmte Keeser, oder imitéiert den Numm vun engem vun den Ieselen am Cartoon iwwer Dunno.
  An elo huet de Kampfjong Caligula Delfinen decidéiert datt hien op der Sich no senger Schwëster muss goen. Awer wou fir hir vermësst Persoun ze sichen?
  An de Jong huet sech op ee berühmt Buch iwwer Magie gedréit. Hien huet natierlech net all Zorte vu Psychiker an Zauberer vertraut.
  Awer firwat probéiert net selwer an Trance ze goen. Ausserdeem ass säi Papp kee Mënsch, an hie kann seng eege magesch Fäegkeeten hunn, a vun engem ganz aussergewéinlechen Niveau.
  De Jong Caligula huet d'Delfinen geholl an sech op de Canapé an der Lotuspositioun gesat. A probéiert sech ze konzentréieren. De jonke Filmschauspiller huet seng Been gekräizt an de Réck riicht gemaach. An esou ass de Jong an eppes komplett verréckt a faarweg gefall, a probéiert d'Dominica ze fannen.
  D'Herrlechkeet vun der Theaterperformance ass schwéier ze beschreiwen. Wann virun allem Elfen, Orken, Goblins gekämpft hunn ... Eng Kostümshow mat ville Meedercher vun allen Nationalitéiten a verschiddene Grad vu Plakegkeet. De Spektakel ass schéin an beandrockend a senger Originalitéit, besonnesch wann d'Meedercher hir blo Féiss entweder op de waarme Sand oder op d'Schneedreifen sprëtzen.
  Si attackéieren andeems se mat Schwerter a Speer op d'Rüstung vu verschiddene Forme vu Panzer schloen. An d'Metallmonster reagéieren mat Jets vu waarme Flamewerfer. D'Temperatur vun der Flam ass niddereg an d'Meedercher, jäizend, sinn nëmme liicht verbrannt, a jäizen häerzzerräissend. An d'Orken brëllen nach méi haart, an hir Stiermer knacken , knacken, knacken - multi-faarweg Konfetti zerbriechen aus de Schlag.
  An dekoréiert Biplane rennen vun uewen aus, hannerloossen Garlanden vun ausgefalene Zich mat verschiddene Kaskaden vu Schéinheet.
  Dat verrécktst, an dat ka souguer den Daach vun de Scharnéier blosen, ass, datt d'Fantasiewelt mat realen, historesche Personnagen gemëscht ass, wann och aus der wäiter Vergaangenheet.
  Stalin, bei dëser Geleeënheet, onerwaart, onnéideg Geheimnis opginn, bemierkt:
  - D'Luftwaffe huet déi fortgeschratt Héichten an der Loftfaart erreecht. Och wann net
  Wann Dir Diskothéiken zielt , huet de Bomber TA-700, fäeg fir bis zu fofzeg Tonnen Bommen ze droen, e seriöen Androck gemaach.
  Hitler huet geschwat:
  - Awer de " Super Monster " mat enger 3200-mm-Kaliber Pistoul, zweehonnert Tonnen Rakéiteladungen, ass nach ëmmer en oniwwertraff militäresch Konschtwierk.
  De Stalin huet dunn en Toast proposéiert:
  - Also loosst eis drun drénken datt de Mond all Konscht erfuerdert ausser militäresch Konscht!
  De grousse Leader vun allen Zäiten a Vëlker genéisst mat Freed de Wäin virun der Gebuert vu Jesus Christus versiegelt, an d'Welt Fuhrer drénken Jus aus nonzeg-zéng Uebst. Béid Diktatoren hu gekuckt wéi d'Spuer vun enger Rakéit déi no uewen flitt kloer iwwer den Himmel um Monitor geschnidden. Wéi déi lëschteg Stëmm vun engem russesche Meedchen ze héieren:
  - D'Entrée an d'Ëmlafbunn war erfollegräich.
  An donnerend Applaus vun alle Stänn - et ass fäerdeg! De Mënsch ass endlech am Weltraum, an dëst gouf vu Vertrieder vun de gréisste Rennen op der Äerd gemaach - d'Russen an den Däitschen.
  De ganzen Himmel vun Horizont bis Horizont gouf mat Blëtz vun Dausende vu Freedefeier vun alle Faarwen vum Reebou a Millioune Nuancen gemoolt, wann, wéi et schéngt, e fantastesche Napalm iwwer d'Tënt vum Nuetsraum verbreet huet. Zur selwechter Zäit hunn eenzel flammend Supernovae sech an kloer Inskriptiounen ëmgewandelt - Slogans. Wéi: "Motherland and Space", "Forward to the Stars", "Union of the Peoples of the Earth"!
  Dëst ass wierklech eng Zort Wahnsinn. Et war wéi wann eng superkosmesch a fantastesch Leeschtung entstanen ass. Eng Aart vun alternativer Geschicht, wou et kee Krich tëscht dem Drëtte Räich an der UdSSR war, an et war ganz cool . Awer elo gesäit dat net ganz gutt aus, fir et mild ze soen.
  Hie muss seng eeler Schwëster fannen. An dat ass d'Haaptaufgab vum Jong, dee schonn an enger Serie vu Filmer matgespillt huet, a war ganz schéin a muskulär, mat engem Fliesenähnlechen Muskelrelief.
  An den neien Numm Caligula sollt vill Opmierksamkeet ugezunn hunn.
  De Jong huet seng Meditatioun weidergefouert. An op eemol hunn ech e Meedchen gesinn, schéin wéi en Engel, a mat krullend Hoer d'Faarf vum Blatgold. Si huet de Jong hir Hand ausgestreckt a sot mat engem Laachen:
  - Mir hunn eng Rei vu wichtege Missiounen fir mat Iech ze kompletéieren!
  De Jong Caligula huet mat engem Laachen gefrot:
  - An da kann ech meng Schwëster fannen, déi iergendwou onbekannt verschwonnen ass?
  D'Meedchen huet hir gëllen Hoer gerëselt an huet zouversiichtlech geäntwert:
  - Jo, et ass méiglech. Awer Är Schwëster erfëllt elo e schwieregen Messias - fir all Vertrieder vum méi staarken Geschlecht ze retten, iwwer deen d'Drohung vun der Zerstéierung hänkt. An et ass sou schwéier.
  Caligula Dolphins gefrot:
  - Wat ass Ären Numm, a wien bass du?
  D'Meedchen huet mat engem séissen Laachen geäntwert:
  - Ech sinn d'Margarita Korshunova, e Partisan Meedchen, dat vun den Nazien opgehaang ass, an elo an enger neier Welt erëmbelieft. An dëst ass mäi Schicksal, d'Guttheet ze déngen an d'Leit ze retten.
  De Jong-Schauspiller huet geknackt:
  - Ech verstinn dech ganz gutt. Also, si mir fir e puer lëschteg Missiounen? Aart wéi an de Filmer, awer wierklech?
  Margarita huet geknackt:
  - Jo, wéi wierklech! Mä mir hunn esou Méiglechkeeten, datt mir net fäerten soll.
  Caligula vun den Delfinen an de Pionéierpartisan Margarita haten keng Zäit fir de fantastesche Spektakel ze diskutéieren an ze akzeptéieren, an ass wierklech an déi nei Welt agaangen, an an engem Zoustand vu Kampf Trance!
  Margarita notéiert:
  - Mir hunn elo eng ganz Arméi. An Dir verstitt wat Verantwortung Dir an ech hunn!
  Caligula huet zouversiichtlech geäntwert:
  - Natierlech verstinn ech! An ech hoffen e wiirdege Kommandant ze ginn.
  An de Jong huet säi schaarfe Schwäert gedréint.
  Mir hu séier e Snack giess an eis gerannt fir Truppen ze bauen. Si sollten sou séier wéi méiglech an Italien goen an d'Fiedere vum Päpst a Brand setzen.
  D'Arméi huet sech vu Wien op de Schlag vun den Trommelen an d'Spill vu groussen Trompetten opgaang. D'Infanterie hat nach keng Zäit fir unzegoen an d'Kavallerie huet sech ronderëm gekrasch. Vill Reiter aus verschiddene Länner, déi an der Tsarist russesch Räich koum. Dëst huet et méiglech gemaach, d'Foussgänger mat zéngdausende vun Hief ze trëppelen . Dasshing Kosaken a liicht Tatar Kavallerie rennen no vir. Nächst plënneren räich dekoréiert Détachementer vun der polnescher Här. Gutt, déi elegant Hären hunn ausgesinn wéi se fir eng kinneklech Parade gesammelt goufen. Ausserdeem wëll jidderee deen aneren an der Glanz vun hirer Kleedung iwwerwannen, vum Helm bis zum Gurt. Et ginn och Teutonesch Ritter a Rüstung. D'Rüstung ass poléiert fir e Glanz, vergëllt oder Sëlwer. Et ginn och Schwede mat enger spezieller Uniform, a Finnen. Mount Janissaries a Spagi, Arab Kavallerie.
  A vill Banneren a Flagpole vu Vëlker vum Equator bis zum Arktesche Ozean. A wéi vill Trophäen ... Dëst sinn déi erobert Muechten.
  An hei kommen d'Éisträicher , a mat hinnen d'Däitschen. Mir hu sech fräiwëlleg fir d'Wanderung agereecht. Och d'Iddi fir Italien ze plünderen ass eng grouss Versuchung. D'Natur ass do generéis an et gëtt vill Suen! Wéi aner gutt Saachen déi mat Schaufel gesammelt kënne ginn.
  Caligula de Tomboy huet gesongen:
  Eis Arméi ass staark
  Si schützt d'Welt ...
  Gutt, wat wann et e Krich ass,
  Et ass net op eiser Säit!
  An de Bouf huet de bloe Fouss an de Puddel gestampelt. Natierlech huet hien nëmmen Shorts un, well hien sech sou séier an engem Zoustand vu Kampf Trance bewegt, datt seng Kleeder nëmmen an de Wee stinn a sech räissen.
  D'Margarita huet hire Frënd a Matbierger annihilator gefrot:
  - Oder vläicht wäert Dir eigentlech sangen? Ausserdeem ass et genau Ären!
  De Jong Schauspiller wénkt mat engem Laachen, dee wéi e Wollefswëll war:
  - Wat mengt Dir, ech kann net?
  A Caligula vun den Delfinen ugefaang ze sangen;
  Oh, dës Welt, Dir sidd sou traureg,
  Just e Mier vun Tréinen - en Ozean ...
  Wou ass de Mëtteg astral Wee vun der Séil,
  Den Doudegen huel gedreemt an Eden ze kommen!
  
  Et enthält d'Äis vun Häerzen, gefruerene Krusten,
  An déi brennend Hëtzt vun neidesche Leidenschaften.
  Wéi onroueg, dee souguer jonk a Fleesch ass,
  De traureg Nightingale spillt am Trauer!
  
  Wéi de Schleim vun enger Bëscher, de Geescht vun der Routine,
  An den Zerfall vum Graf vu Suergen.
  Mee mir kënnen wa mir vereent sinn
  Huelt d'Leit aus dem Mier!
  
  Verdreift d'Mëttelheet vum Universum,
  Fluchen läschen ass e schrecklecht Zeechen ..
  Mir kënnen d'Leed vum Leed net droen,
  Loosst den Däiwel zu Stëbs ginn!
  
  De Planéit wäert séier seng Ketten ofwerfen,
  Et wäert awer keng Ëmlafbunn verloossen.
  TO Loosst eis éierlech behandelen
  Da ginn d'Leit op!
  
  Dir kënnt ouni Angscht opstoen,
  Dréckt net aner Leit ...
  Fir datt de Bastard net mat Fett schwëmmt,
  Fir datt eis Mamm net al gëtt!
  
  Mir drénken e bëssen dofir,
  Wäin dee méi séiss ass wéi den Hunneg vum Beien!
  Loosst et Probleemer an der Realitéit sinn ,
  Awer d'Stonn vun der Rechnung ass net komm!
  
  Da bauen mir en himmlescht Paradäis,
  All Kanner wäerten fir ëmmer genéissen.
  Mir fléien wéi e Pfeil an den himmlesche Fluch,
  En helle Dram ass richteg!
  D'Lidd ass op en Enn gaangen an domat ass d'Kämpfer Koppel aus der Landschaft vun den italieneschen Alpen op ...
  Muschelen waren explodéiert, a vill méi modern Waffen hu gebrannt. Hei ass et Port Arthur, déi legendär Stad. Et war säi Fall, deen den Ënnergang vun der Romanov Dynastie an der ganzer Autokratie als Ganzt markéiert huet. Wann dës Festung stoe gelooss hätt, wier et net esou eng grouss Revolutioun ginn. Am meeschten géingen se e bësse Kaméidi maachen an hir Hammer a Séilen leeën. Awer et war d'Néierlag hei, déi zu der Kette vun Eventer gefouert huet, déi d'Grouss Oktoberrevolutioun verursaacht huet.
  Ass dëst gutt oder schlecht? Den Event ass deier. Millioune vun Affer an Emigranten, mä méi spéit, d'Land däitlech beschleunegt seng Entwécklung.
  Och wann op eng ganz héich Käschten, der Populatioun vu Russland vun honnert Millioune Leit ofgeholl.
  Wéi se soen, d'Blutt huet de Patient geheelt.
  Awer elo gëtt et eng Chance, nodeems de Port Arthur erëmgewielt gouf, d'Geschicht zréckzekréien an eng eenzegaarteg Linn ze verfollegen. Wann zum Beispill d'Romanows d'Muecht behalen, a souguer an der autokratescher Versioun. Dëst ass natierlech Science Fiction, awer interessant. Also, wierklech, wat erwaart Russland wann d'Versioun vum Zarismus erhale bleift? Stagnatioun, oder vice versa, Victoire ?? Gëtt de System vun der absoluter Monarchie méi efficace wéi westlech Demokratien? Déi lescht ass scho moudesch ginn. Tatsächlech sinn d'Relatiounen tëscht Russland an dem Westen vum 21. Joerhonnert däitlech verschlechtert. Duerno gouf et moudesch no Weeër Alternativ zum westleche Parlamentarismus ze sichen. D'Konzept erschéngt: geréiert Demokratie. Dëst ass wann et formell fräi Wahlen gëtt, awer a Wierklechkeet sinn hir Resultater am Viraus virbestëmmt. Awer dës Regierungsform ass onbestänneg, an d'Partei un der Muecht, fir hir Positioun ze erhalen, beschränkt d'Demokratie schonn duerch Gesetzgebung. An da geet alles an d'Diktatur, d'Oppositioun verléiert schonn d'Vertriedung am Parlament.
  An da gëtt de Mechanismus vun der Repressioun an dem Terror lancéiert, oder am Géigendeel geschitt eng Revolutioun, entweder vun uewen, wéi ënner Gorbatschow, oder vun ënnen, wat och méi wéi eemol geschitt ass.
  A Russland während der Autokratie ass alles méi einfach. De Kinnek huet absolut Muecht: auszeféieren, entschëllegen, commandéieren. Hien huet déi héchst geriichtlech, exekutiv a legislativ Muechten. Et gëtt e Staatsrot vu Persounen, déi vum Monarch ernannt sinn, déi him nëmmen beroden, an et gëtt Beamten, déi de Wëlle vum Kinnek ausféieren.
  D'Staatsduma huet d'Monarchie vum Absolutismus limitéiert, de Keeser d'Recht op Gesetzer ze maachen, an deelweis d'Kontroll iwwer de Budget iwwerholl. Awer am wichtegsten ass et d'Duma, déi e Brutplaz a Viper fir verschidde Verschwörungen gouf. Dëst ass seng negativ!
  Op jidde Fall war och d'Partisanmeedchen net géint de Kinnek ze hëllefen. D'Margarita huet dem Caligula de Bully gefrot:
  - Also de Choix ass kloer, loosst eis attackéieren!
  Terminator Jong huet geäntwert:
  - Et gëtt keen anere Choix! Natierlech attackéiere mir!
  An de Schneidchaos huet ugefaang. Beschleunegt mat der Hëllef vu magesche Fäegkeeten op sechshonnert Kilometer pro Stonn, cherub Jongen, bal net oppassen op d'Explosioune vu Muschelen a Maschinnegewierer, sinn an de Reie vum Feind geplatzt. Glécklecherweis war d'Wieder och Pech, Reen an Däischtert. De Kuropatkin huet nach keng Leit op d'Offensiv geschéckt. An hien huet d'Artillerie virbereet. Am Géigesaz zum populäre Glawen war de Generol a fréiere Verdeedegungsminister keen Narren. Kuropatkin probéiert d'Zaldoten ze këmmeren a wëssenschaftlech ze kämpfen. Dëst war wat him entlooss huet. Indecisioun, Lues, de Wonsch fir sécher ze streiken, Handlung no enger Schabloun - huet den Erfolleg vun der Schluecht mat de couragéierte Japaner entzunn. Dofir war et net néideg, dem Suvorov seng getraut Attacken ze erwaarden fir de Port Arthur op der Bewegung z'erreechen. Leider huet de Kuropatkin nëmme gewonnen, well nom Doud vum Nogi säi Corps, d'Japaner, och ouni d'Formatioun z'änneren, vir geklommen, frontal attackéiert. An als Resultat hunn se hir Reihen ausgeschloen an zréckgezunn.
  Awer elo huet de Kuropatkin souwuel Muschelen a seng eege gefaangen.
  Dëst bedeit datt Dir Artilleriebeschosse souguer fir e puer Deeg maache kënnt, berechent wat wann d'Japaner zerbriechen. An dat trotz der Tatsaach, datt de Keeser Nicholas eng kategoresch Uerder ginn huet, direkt d'Festung ze stiermen an de Krich op en Enn ze bréngen, dee fir de Schatzkammer ruinéiert war .
  Hei ass natierlech Kuropatkin tëscht engem Fiels an enger haarder Plaz. Awer Port Arthur ass eng mächteg Festung, an elo datt d'Japaner sech an der etabléiert hunn - probéiert et, huelt et!
  Awer d'Margarita an d'Caligula vun den Delfinen, déi mat Schwäerter gehackt hunn an hir blo Zéiwe mat de Been vun hire Kanner werfen, awer sou flou wéi Propellerblades, si laanscht d'Bascht geplënnert, an hunn se vun Zaldoten geläscht. Als éischt musst Dir déi dominant Héichte kennen an da wäert et méiglech sinn de Wee fir d'attackéierend Truppen opzemaachen.
  Wärend de Samurai geschnidden huet, huet d'Margarita witzeg bemierkt:
  - Normalerweis kämpfe se fir de Fortschrëtt, awer mir, et stellt sech eraus, schénge fir d'Regressioun ze kämpfen!
  Caligula de Jong huet gelaacht:
  - Mengt Dir, datt d'Erfaassung vun dëser Festung d'Positioun vun der Autokratie verstäerkt?
  An hien huet eng ganz Rei vun Techniken mat Schwäerter duerchgefouert. Dëst ass wéi seng Schwäerter gedroen goufen.
  An dem Jong seng blo Féiss hunn Schlag gemaach , déi Kapp, Hals a Schanken gebrach hunn.
  D'Margarita, déi d'Blutt vun hire Lippen leckt, déi vill vun hire schnelle Schlag mat hiren Hänn a Féiss verstreet huet, huet bestätegt:
  - Op d'mannst souguer esou! No allem ass et kloer datt e Monarch dee Kricher gewënnt populär gëtt. Op d'mannst fir eng Zäit. Da gëtt d'Victoire vergiess, an déi duerchschnëttlech Persoun, oder allgemeng Leit, gëtt an eng banal Aarbechtsroutine gezunn. - D'Partisan Meedchen mat engem Kick , huet sechs Japaner gläichzäiteg erofgefall, an zwee goufen duerch hiren eegene Bajonett duerch e staarken Drock duerchgebrach, huet si bäigefüügt. - Vläicht ass dëst just eng temporär Erhuelung!
  An erëm huet si hir blo Ferse geplënnert, fënnef Krieger vum Land vun der Rising Sonn besiegt, dorënner dräi Offizéier.
  E barfuß Jong a Shorts, deen d'Japaner wéi Kabes schneiden, huet de Caligula logesch bemierkt:
  - No der Victoire wäert séier wirtschaftlech Wuesstem an Russland ufänken. Dëst bedeit datt d'Leit besser wäerte liewen, a revolutionär Gefiller falen.
  De jonke Krieger huet d'Kanoun esou gestouss, datt eng Dose Samurai Zaldoten op d'Kopp geflunn sinn . Terminator Jong dobäi. - D'Leit ruffen normalerweis wéinst Honger!
  D'Margarita, deen e Knach aus engem ofgeschniddene Schädel aus hirem Mond ausspëtzt, de Spëtz huet dräi japanesch Zaldoten geschloen, nëmmen deelweis averstanen:
  - Eigentlech ass dat net wouer! Jo, Revolutiounen an Onrouen ginn normalerweis vun enger verschlechterter wirtschaftlecher Situatioun encouragéiert, awer ... Schliisslech sinn d'Decembrists wéinst hirer eegener Aarmut net an d'Aktioun gaang.
  De Krieger Jong Caligula, nodeems hien e Päiperlek gemaach huet an eng Dosen japanesch Käpp ofgeschnidden huet, huet dunn ausgemaach:
  - Dat ass richteg, net wéinst der Aarmut! - De jonke Krieger huet eng ganz Handvoll Gunners ofgeschnidden an bäigefüügt. - Et ass net ëmmer nëtzlech fir mam Mo ze denken!
  Margarita korrigéiert, weider brutal ze hacken, sou datt d'Glieder vun de Japaner verspreet hunn:
  - Méi präzis, mam Bauch denken ass ni nëtzlech!
  Caligula, de Tomboy hei huet d'accord, d'Samurai geschnidden an hir Helmkäpp a verschidde Richtungen geheit, a mat grousser Ierger:
  - Dir hutt honnert Prozent Recht! Et gëtt näischt ze protestéieren!
  E Krieger an e richtege Pionéier-Partisan, an och déi rouegste Prinzessin, déi dësen Titel fir hir Servicer an enger vun de magesche Welten krut, huet gekrasch:
  - A mir wäerten d'Fett aus eis ewechhuelen! Also sief et - banzai !
  Japanesch mat de Féiss gebrach , souguer gesongen:
  Et war net ëmsoss datt ech op Rus geschéckt gi sinn,
  Bréngt Iech Gnod!
  Kurz gesoot! Kurz gesoot!
  Bref - roueg halen!
  An no esou Wierder ass d'Blutt nach méi hefteg gefloss. Natierlech ass et schued fir d'Japaner. D'Natioun ass ustrengend a bewonnerbar, awer et ass ënner dem Millesteen gefall an ass elo ophalen. Just wat wäert geschéien - Miel oder Miel, eng Fro vu Froen!
  D'Barfouss Partisan-Meedchen Margarita, Dosende vu Schlag an enger Sekonn geliwwert a knaschteg eropklammen, verbreet Läichen, op déi nächst Bastioun, deklaréiert, säi Fouss op den nächste Samurai am Kiefer geplënnert, a mat engem iwwerraschend passend Aphorismus:
  -Krich ass eng Basis Saach, engagéiert mat héije Gedanken!
  De Caligula, de Jongschauspiller, dee sech souguer e bësse méi séier wéi seng Frëndin geplënnert huet an aus deem sengem plakege Torso mat Muskelplécke, de Reen Blutt a Schankenfragmenter ewechgewäsch huet, ass weider:
  - Krich erschöpft de Kierper, awer encouragéiert de Geescht!
  D'Margarita huet eng Kaskade vu Somersaults erstallt, duerch d'Japaner geschnidden, a sangen eng Saz aus engem Hitsong vun de 70er vum 20. Joerhonnert:
  - Freed, Gnod a Plastizitéit! Allgemeng , stäerken, kräfteg encouragéieren, raus aus dem Bett a maacht Gymnastik!
  Caligula Delfinen, mat engem Schlag vu sengem muskuläre Been an d'Liewer, hunn de japanesche Colonel gezwongen duerch d'Loft ze fléien an direkt zwou Maschinnegewierer, déi um Tuerm stinn, erofgefall. Mechanesch Monstere späizen Bläi, duerch Inertie, falen, schloen hir eege , mëschen d'Reihen. Den Terminator Jong huet gebéit:
  - Entschëllegt, schmuel , mee ech wollt éischt sinn! An net nëmmen ech wollt, mee ech wäert!
  D'Margarita, klappt en aneren Tuerm mat Maschinnegewierer, déi an den USA gemaach goufen, mat hirem bloe Fouss beim Sprangen, logesch bemierkt:
  - Et ass net schlecht fir d'éischt ze sinn, fir sécher ze sinn, awer si sollten d'Bäll net vun hannen kachen!
  De Jong-Schauspiller Caligula, deen e Projektil mat senge bloe Fanger geworf huet, den héich explosive Shimosa explodéiert, de Samurai verstreet, sot:
  - Deen, deen d'Bäll Nuecht an Dag kacht, léisst sech net lieweg iessen!
  D'Margarita huet gelaacht a gesprongen an huet hire bloe Fouss an d'Metall vum Maschinnegewiertuerm geschloen. D'Edelstahl spréngt zréck, an d'japanesch Offizéier fléien op d'Kopp, hir gebéit Glidder fléien. Wierklech, si hunn ausgesinn wéi Insekten.
  D'Margarita huet och hei geschwat:
  - En Tramp kann souguer e "Stiwwel" mat enger Ferse undoen!
  De Caligula den Hooligan, deen och eng Waff an engem Sprong erausgeschloen huet a jidderee veruersaacht huet ze fléien, huet bemierkt:
  - "Stiwwelen" setzen keng Schong op een deen net d'Gehir huet fir Schong ze poléieren!
  D'Margarita huet geäntwert andeems se sech erëm ëmgedréint hunn an e ganze Peloton Japaner ofschneiden. D'Terminator Meedchen huet och hei geschéngt:
  - Komesch genuch sinn et vill éierlech Leit un der Spëtzt, awer et sinn e puer vun hinnen, déi ouni täuschend Knascht an hirem Carrièrewachstum kënne maachen!
  Caligula huet sech wéi e Wound-up Top gesponnen, d'Japaner geklappt an ofgeschnidden, a vernünfteg verséchert:
  - E Politiker spillt fair sou dacks wéi e Miner an engem wäisse Mantel an eng Minière erofgeet, an d'Motiv ass datselwecht: Subventiounen erauszéien fir e verschwonnene Ruff ze wäschen!
  D'Margarita huet dorop geäntwert, Blutt aus hiren Hoer gerëselt:
  -E Politiker, hien ass e Ligener am Liewen an en Hypokrit an Doten, mee den Doud ass gerecht och mat dësem Schlecht!
  Den Terminator Jong huet eng japanesch Pistoul gebrach , d'Schanken vun zwee Dutzend Zaldoten vum Empire of the Rising Sun gebrach an geäntwert:
  - Den Doud ass éierlech datt et ëmmer kënnt, awer et ass arbiträr fir d'Zäit vu sengem Besuch ze wielen!
  Port Arthur ass eng grouss Stad, an et huet vill defensiv Linnen. Also, leider a glécklecherweis, hunn d'Kämpfer genuch Zäit fir ze kämpfen.
  De Kämpfer Jong Caligula, deen d'Kämpfer mat Schwerter geschnidden huet, souguer eng Ierze vun der Vernichtung mat sengem bloe Fouss geheit, de Samurai auserneen räissen, huet gesonge:
  - Wéi ech net probéiert hunn, wéi ech net ustriewen! Et ass egal ob een do war fir ze kämpfen!
  D'Margarita huet eng aner Brout vun Zaldoten ofgeschnidden, déi ënner de Schlag vun engem Partisan Meedchen stierwen, dat wéi Blëtz blénkt, bemierkt:
  - An zu engem gewësse Mooss froe mir selwer e Kampf. No allem, zouginn et, Caligula, wollt Dir op Port Arthur goen?
  De jonke Terminator sot éierlech:
  - Natierlech! Dëst war meng passionéierte Wonsch.
  D'Margarita, d'Partisanesch Meedchen, huet d'Japaner erëm wéi e Raséierblad ofgeschnidden, gelaacht:
  - Ma, jo! Rett Russland vun der offensivste Néierlag an der ganzer dausendjäreger Geschicht vun de Kricher vun eisem Land!
  Boy Caligula huet zwee Dutzend Japaner mat e puer Schaukelen ofgeschnidden, säi Partner korrigéiert:
  - Déi offensiv Néierlag, vläicht, war während dem éischte Krich mat Tschetschenien.
  D'Margarita huet domat averstanen geknackt, och de Schnëttprozess beschleunegt:
  - ouni Zweiwel! De Géigner dee mer verluer hunn ass ze schwaach! Et war sou vill vun deem Tschetschenien, an och d'Halschent vun hinnen hunn fir eis gekämpft.
  Caligula den Tomboy huet gelaacht a probéiert säi Partner am Prozess vun der Ausstierzung viraus ze kommen:
  - Wéi de Moska en Elefant blaft!
  D'Margarita huet sënnvoll doriwwer bemierkt, erëm Schanken a bluddege Kribbelen aus hiren Hoer d'Faarf vum Schnéi mat enger Goldverstreuung ofgerappt, weider mat Hänn a Féiss déi couragéiert Japaner auszeschléissen, déi sech net wollten ofginn:
  - Wann d'Arméi an d'Leit net wëllen kämpfen, da komme sou Wonner. An am éischten TschetscheneschName Krich, an am russesch-japanesch Krich.
  D'Caligula vun den Delfinen ass gezwongen, wärend de Samurai auserneen ass, averstanen:
  - Du hues Recht! D'Leit vu Russland, leider, wëllen net d'Japaner kämpfen. - An de jonke Kämpfer, deen eng ganz Samurai-Firma mat de Kapp ofgeschnidden huet, huet bäigefüügt:
  - Awer an eiser Persoun ass e wonnerbare Faktor opgetaucht, deen eis erlaabt den onpopuläre Krich ze gewannen. Et ass souguer symbolesch datt an engem Krich ouni Kinnek am Kapp, Cherubim hëllefen!
  D'Margarita, déi Blutt vun de Lippen späizt a gëfteg Nadelen mat hire bloe Sohle geheit huet, d'Japaner zum Doud duerchbrach, huet bemierkt:
  - An awer ass eng drëtt Interventioun vun eiser Säit néideg!
  De Jong Caligula, nodeems hien eng aner Rei vu Läichen hannerlooss huet, a Fragmenter geschnidden, ouni besonnesch zweifelhaft, huet awer gefrot:
  - Sidd Dir sécher iwwer dëst?
  De jonke Krieger, deen d'Ausstierwen vun de Japaner zu Port Arthur ofgeschloss huet, huet mat engem Opschlag bestätegt:
  - Um Mier ass Togo ze staark. A wéi eng Zort Kommandant, oder méi genee Marine Kommandant Rozhdestvensky, ass leider all ze gutt bekannt. Kanner si wahrscheinlech nach besser bei nautesche Strategien!
  Caligula, deen de Samurai ouni Barmhäerzegkeet zerstéiert, ass gezwongen mat dem offensichtlechen averstanen ze sinn :
  - Natierlech, mat sou enger Persoun wéi Rozhdestvensky, och nach siwen zousätzlech Schluechtkreuzer, déi an Argentinien gebaut goufen, an d'Reparatur vun de Schëffer vum éischte Pazifik-Schwadron vun ënnen opgehuewe kritt, kann een net op d'Victoire zielen. Besonnesch wann Dir Iech drun erënnert datt 51 russesch Schëffer zu Tsushima gekämpft hunn, an nëmmen eng japanesch Zerstéierer ass versenkt!
  Margarita, an Opreegung gespuert, huet de Faass vun der Pistoul gebrach, a mat engem anere Schwert vum Schwert vu véier Japanesch, a mat enger schaarfer Nadel vun dräi méi, dobäi:
  - An et ass och bedeitend datt de couragéierten Admiral-Squadron gutt ofgefaang ka ginn ier en op d'Basis ukomm ass vum elusiven a fleesche Togo . An dëser Hisiicht ass d'Positioun vun der Rozhdestvensky Flott extrem schwiereg.
  De Caligula, de Tomboy, huet mat senge Been sou flott wéi en Af, eng aner Schuel, déi d'Japaner wéi eng Landmine ëmbruecht huet, geschloen:
  Wéi e Schwed bei Poltava,
  Rozhdestvensky koum an Ierger ...
  Hie gesäit couragéiert aus
  Tatsächlech ass et de Géigendeel!
  Partisan Meedchen, weiderhin de Géigner mat verduebelt Kraaft ze zerstéieren, an eng Mass vu Läichen hannerlooss, logesch a mat Berechnung, bemierkt:
  - Wann Dir Japan net um Mier besiegt, da wäert de haartnäckege Samurai fir eng laang Zäit kämpfen, an de Schatzkammer vun der russescher Kroun ass scho eidel, an d'Leit sinn um Rand. Mir mussen d'Schluecht séier mat enger klénger Victoire ofschléissen. Soss gëtt et eng Revolutioun an d'Entstoe vun engem méiglecherweis onnéideg a souguer schiedlech Parlament fir Russland!
  De Caligula, de Schauspiller-Jong, huet de japanesche Generol ielebou an huet hien an d'Héicht fléien, a gläichzäiteg dräi maskéierte Kärelen erofgefall, déi ouni Erfolleg probéiert hunn e primitiv Bommeleeër z'installéieren. Terminator Jong sot:
  - Wann et genuch Zäit ass, wou wäerte se goen?
  D'Margarita, d'Japaner a Splitter an e bluddege Chaos ze schneiden, bemierkt mat merkbaren Alarm:
  - Hei ass e Problem. Elo réckelen mir esou vu Festung zu Festung. Wat iwwer d'Mier?
  Den Tomboy Caligula huet gelaacht an huet e Funken aus sengen Ae verëffentlecht, deen de Munitiounsdepot getraff huet. Et gouf eng Explosioun déi e ganze Bataillon vu japanesche Zaldoten an d'Loft geheit huet.
  De Jong Schauspiller huet iwwer d'Gebrühl geruff:
  - Näischt Extras! Mat eisen Daten schwammen mir gutt, mir wäerte net mat Schwerter erdrénken. Hie wäert vu Schluechtschëff op Schluechtschëff schwammen, d'Placke läschen!
  D'Margarita, deenen hir Schwäerter, wéi e schaarfe Raséierapparat, vill, dapere, awer sënnlos stierwen Zaldoten ofgeschnidden hunn, huet an der Äntwert mat nach méi hell schaarf Zänn gelaacht:
  - Dir sidd definitiv e Riese vu Gedanken!
  D'Caligula vun den Delfinen, déi op d'Japaner geschnidden huet wéi wann et e Computerspill wier, huet éierlech geäntwert:
  - Wa mir d'Vitesse vum Denken huelen, dann hu mir tatsächlech kee Gläich !
  D'Terminator-Meedche war domatter eens, a fir ze iwwerzeegen ass si duerch e ganze Bataillon vu Samurai gaang.
  A si huet e bluddege Spuer hannerlooss mat Spuere vun de bloen, gemeiselte Féiss vum Meedchen.
  Gläichzäiteg huet si gesot:
  - An d'Vitesse vun de Kierper, déi vill méi bedeitend ass!
  Zesummen, a rennen mat esou enger Geschwindegkeet, musst Dir fäeg sinn d'Gläichgewiicht z'erhalen an net ze falen. Caligula den Hooligan méi oder manner geléngt. Am Allgemengen, theoretesch geschwat, eng Autokratie ouni Verfassung soll net a Russland fir ëmmer existéieren. D'Beispill vu westleche Länner mat hire Parlamenter ass ze ustiechend. Net ze vergiessen datt d'Oligarchen hir Muecht net nëmmen am wirtschaftlechen, mä och am politeschen Aspekt wëllen ausüben. Fir elo si si méi oder manner frëndlech mat der Autokratie, an eng wahrscheinlech Victoire am Pazifeschen Ozean an déi spéider Expansioun a China wäert dës Frëndschaft fir eng laang Zäit stäerken. De russesch-japanesche Krich ass iwwregens och ganz wichteg aus enger laangfristeg Perspektiv. D'Schafung vu Yellow Russland an d'Inklusioun vun net nëmmen Mandschurei, mä och aner chinesesch Regiounen, kéint zu der definitiver Divisioun vum Himmelräich féieren. Dëst bedeit datt de mächtege chinesesche Koloss am 21. Joerhonnert, dee behaapt eng Superpower a global Hegemonie ze sinn, wäert net als Staat existéieren.
  A wahrscheinlech, ouni d'Oktoberrevolutioun, wäert den Zesummebroch vum globalen Kolonialsystem net geschéien. D'Welt wäert méi rational a méi sécher sinn wéi am 21. Joerhonnert, wann et méi wéi zweehonnert Staaten op engem klenge Planéit sinn. Amplaz wäerten e puer Räicher entstoen, vläicht souguer de russesche gëtt de mächtegsten, oder op d'mannst déi extensivst.
  Et ass net esou schwéier virauszesoen, wat am Fall vun enger Victoire iwwer Japan geschitt. Wahrscheinlech , Däitschland, fir déi d'russesch Arméi eng grouss Autoritéit gëtt, wäert net riskéieren de Krich géint Russland ze erklären. Awer vläicht wëll hien e Krich op enger Front, an der Belsch a Frankräich.
  attackéiere kann , wéi an der realer Geschicht geschitt ass, no hannen. Gutt, op d'mannst fir datt déi aggressiv Däitsch net ze staark kënne ginn.
  Dann nees den Éischte Weltkrich. Russland kann Chinesesch Divisiounen an eng mächteg Pazifik Flott op der Front hunn, wat e Plus wäert sinn, awer ... An der realer Geschicht huet Japan op der Säit vun der Entente gekämpft, an der selwechter Alternativ kann d'Land vun der Rising Sun weisen e Wonsch fir Revanche. An da kréie mir eng zweet Front am Osten. An dëst ass net ganz flott .
  Zousätzlech, kann een net erwaarden eng bedeitend Stäerkung vun der russescher Arméi, am Verglach zu Real Geschicht. Obwuel, natierlech, eng séier wirtschaftlech Erhuelung kéint fréi ufänken, net 1909, mä 1906, an nach méi steil. No all, Russland d'Victoire kéint de Glawen vun souwuel auslännesch an Gewalt Investisseuren an d'Urteel Regime stäerken , an de Flux vum Kapital wier méi grouss wéi an der Realitéit.
  Dëst wäert d'Finanzéierung fir d'Arméi erhéijen. Ausser natierlech, datt d'Zarregierung sech ze selbstvertrauen stellt. Wann et virun allem schéngt, datt mir jidderee wäerte besiegen an an Asphalt rullen. Prinzipiell ass d'Resultat vum Éischte Weltkrich an dësem Fall guer net evident. A vläicht musse mer dann, fir datt alles gutt geléist gëtt, eng véierte Kéier intervenéieren.
  Obwuel d'Méiglechkeet, datt et iwwerhaapt keen Éischte Weltkrich gëtt, am Prinzip net ausgeschloss ass. An dësem Fall ... Et ass scho schwéier ze soen wéi weider Eventer sech entwéckele wäerten. Wéi laang wäert den Zar Nicholas II regéieren, a wien wäert hien nofolgen? Den Tsarevich Alexei ass am Zweiwel; hie kann net bis Adulthood liewen. Brudder Mikhail a seng Kanner? Souwuel dës an aner Optiounen sinn méiglech.
  Wéi laang kann Nicholas II liewen? Et waren keng laang Liewer ënnert de Romanovs, awer am Allgemengen, en Zar, dee wéineg gedronk huet an net gefëmmt huet, konnt eng laang Zäit liewen. An obwuel hie mat Gentilitéit a Frëndlechkeet vum Häerz geschriwwe gouf, war hien kee Liberal. Also ass et onwahrscheinlech datt de Keeser ouni extremen Drock eng Verfassung zouginn. Wéi och ëmmer, d'Weeër vum Här sinn onkloerbar. Alles ka geschéien wéi am mannsten erwaart. An de Wollef gëtt zu engem Lämmche, an d'Lämmche zu engem Wollef!
  An elo si se baussenzeg sou schéin a léif Kanner - e Jong an e Meedchen, vun engem zimlech zaarten Alter, rächen Fort no Fort a Bastion no Bastion. Hei ass zum Beispill den Haaptbierg mam einfachen Numm Vysoka. Vun hei kënnt Dir de ganzen Hafe gesinn mat de russesche Schëffer vum éischte Pazifik-Squadron gefléckt, souwéi aner Plazen an Approche fir d'Stad.
  D'Margarita, zouversiichtlech vill a bluddeg Japanesch ofgeschnidden, commandéiert:
  - Ma, solle mir et och botzen?
  De Kämpfer Caligula, dee leschte Samurai mat senge Schwäerter ofgeschloss huet, huet sarkastesch geäntwert:
  - Natierlech wäerte mir botzen an nei botzen!
  An d'Koppel ass mat der Vitess vun engem Kampfjet op d'Héicht gerannt. Mir mussen eis séier maachen. Am Mount Mäerz sinn d'Nuechte net sou laang, a während dem Dag, och mat hirer Geschwindegkeet, ass et onwahrscheinlech datt et méiglech ass komplett Hits vu ville Musketen ze vermeiden, dat heescht Gewierer an, am wichtegsten, Maschinnegewierer .
  Et ass gutt datt et keng automatesch Maschinnen gëtt. An iergendwéi méi roueg. D'Sonn opgaang ass net presséiert fir d'Däischtert vum Reen an dem mëllechen Niwwel ze verdreiwen, deen alles fëllt.
  Et ass moies fraschteg, an d'Äiskrust knaschtert ënnert de gekrauste Féiss vun den Terminator Kärelen, déi, och wa se wollten, hir Schong net undoen - si géifen räissen. An hir Been sinn och Waffen net méi schlëmm wéi déi agilst Hänn. D'Krust vun Äis knaschteg, awer stéiert guer net mat der Spëtzt ze fléien an d'Zerstéierung do weiderzeféieren, och den Déngscht vun den eelef Zoll Waffen.
  Wat ass d'Notzung vun esou Stämme? Awer Dir kënnt Ziler wéi se net mat grousse Waffen schloen, awer et ass ganz einfach d'Wuecht ze botzen. D'Margarita, nodeems se eng Dutzend Japaner an den Ofgrond mat engem Dreiftëscher geheit hunn, hu si schrecklech gejaut wéi se gefall sinn, soten:
  - Also de Showdown leeft op eng cool Manéier ...
  Den Terminator Jong Caligula huet gelaacht, eng Dosen dapere japanesch Krieger an den Ofgrond geheit a mat Genoss bemierkt:
  - Et gëtt souguer langweileg ...
  D'Margarita huet et ofgeschnidden an huet hire ofgeschniddene Kapp an engem Bogen op hire Partner geworf:
  - Et ass an der Rei. Et ass nach méi effektiv. Oder wëllt Dir en Duell mat Zauberer?
  Supermuechten hien elo hat, huet Eisen Bounen wéi eng Schlaang gekaut an geäntwert:
  - Ech géif net refuséieren , awer am zwanzegsten Joerhonnert ass et wéineg Chance fir se ze stéieren !
  D'Margarita, déi aner Dutzend Japaner fir zerräissen Fleesch ofgeschnidden huet, huet gelaacht:
  - Awer kuckt, Ninja!
  Tatsächlech sinn zwee Dutzend maskéiert Kämpfer a schwaarze Kleeder gerannt fir de Krieger z'attackéieren. A si si mat Schwäerter bewaffnet, zwee an all Hand. Fir Mënschen hunn Ninjas sech gutt bewegt. Et konnt een déi aussergewéinlech Virbereedung a widdert Training aus der fréicher Kandheet spieren. Awer a Wierklechkeet, wat kann géint Cherubs sinn? Den Ënnerscheed an der Geschwindegkeet tëscht Onstierflechen, Kanner déi mat Hëllef vu Magie opgepompelt sinn, a Mënschen ass ze grouss. An Ninjas, obwuel gutt trainéiert Kämpfer, sinn nach ëmmer Leit.
  D'Margarita huet zwee vun hinnen gläichzäiteg mat enger séierer Wandmillen ofgeschnidden, an esou huet deen Drëtte mat hirem bloen, girleschen, eleganten, awer déidleche Fouss an der Leescht gelueden, datt hie méi wéi fofzeg Meter erop geflunn ass an d'Fändelstang aus dem Tuerm gerappt huet. D'Margarita huet sech géint d'Stäre gekämpft, déi op si geworf goufen, a weider ze beweegen, dräi méi ofgeschnidden an de véierte ëmbruecht andeems se dräi Dolch mat hiren Zänn geheit hunn. Den Ninja ass vun zwee fortgaang, awer deen Drëtte, fléien laanscht eng gebrach Trajectoire, ass direkt am Häerz gelant.
  Déi tomboyish Caligula ass och an de Sträit gaangen. Hien huet de purpurroude Ninja an d'Halschent geschnidden an en nach méi séier Attack entlooss, deen d'Käpp vun de maskéierte Männer ofgeschloen huet, déi probéiert seng Koppelen unzegräifen.
  Déi schwaarz onsichtbar Männer hunn net opginn, awer si waren ze lues a Geschwindegkeet am Verglach zum Jong a Cherub Meedchen, deen se attackéiert huet. Si hate guer keng Chance.
  D'Margarita, an der irresistibeler Bewegung vun engem schnelle Geescht, huet souguer gesongen:
  - Du wäerts mech geschwënn vergiessen, Dir gitt wéi naass Reen an d'Schoul ! Aner Engelen déngen eis, an Dir gitt mam Dracula an de Sarg!
  D'Ninja ass gefall, a Stécker geschnidden, Blutt wéi reife Waassermelounen ënner dem Spalt gesprëtzt. A si hunn net opgehalen ze attackéieren. Awer ... All dräianzwanzeg grouss Kämpfer sinn am Kampf gefall. Duerno huet déi herrlech Koppel gewiesselt fir déi iwwerliewend Dénger bei de Waffen ofzeschléissen ...
  Den Niwwel huet sech schonn ugefangen ze verschwannen, an d'Sonn huet sech méi staark gewisen. An déi couragéiert Krieger sinn op eng aner Verteidegungslinn geplënnert. Den Attentat war nach net ugefaang, a mir hu selwer misse kämpfen. D'Kämpfer hunn sech awer nach net eescht midd gefillt, mee wollten einfach iessen. Ma, mir hunn erëm ugefaang réit Päerdsfleesch ze iessen. Ee, et gi keng Leit, no all.
  Den Terminator Jong Caligula, deen eng Nadel mat sengem bloe Fouss geworf huet, e puer Japaner domat duerchgebrach huet, huet gesot:
  - Déi schwéierst Sklaverei ass e Sklave vum Mo ze sinn - de Meeschter ass barmhäerzlech, onofhängeg vun der Leedung oder der Fülle!
  D'Margarita huet domat averstanen, weider d'Samurai ze schneiden, déi nach ëmmer kräischen, wéi eng Onmass vu Spriecher, déi a Wellen perkoléieren . Ënnert de Japaner waren et ganz jonk Leit, ongeféier siechzéng oder siwwenzéng Joer al, an et war sou désagréabel hinnen ëmzebréngen. Anscheinend hunn d'Autoritéite vum Land vun der Rising Sun all hir Reserven fir de Krich ofgeschrauft. Mee de Kuropatkin, op dee jidderee gespaut an op gespaut huet, huet sech nach ëmmer ëm d'Zaldoten gekëmmert, a vill manner verluer wéi d'Japaner. An dofir soll hie Kreditt ginn. A no an no hunn d'japanesch eenheeten sech besser gekämpft, an aus dem europäeschen deel vu russland koumen frësch, gutt ausgebilte kräften. Inklusiv Garderegimenter.
  Partisan Meedchen geduecht, datt eppes ähnleches am Zweete Weltkrich geschitt ass. Déi formidabel Däitscher hunn fortgeschratt an erreecht Erfolleg bis hir Elite-Eenheeten komplett oder bal komplett ausgeschloen goufen. Duerno konnten se d'Rout Arméi net enthalen.
  Richteg, et muss gesot ginn, datt d'Personal Unitéiten vun der Rouder Arméi och geschloen goufen. An dëst huet sech als Problem erausgestallt.
  D'Margarita ass an d'Schluecht gerannt mat de Wierder:
  - Gott wäert dech net opginn, de Schwäin wäert dech net iessen, an déi béis Draachen wäerten ënner Arrest sinn!
  . KAPITEL Nr 12.
  Dominica ass zréck an d'Dragon Academy nëmmen fir eng Zäit. Si huet erëm séier e puer Dosen Zauber geléiert, an e puer komplex Wierder.
  Dunn dräi Meedercher: en Elf, en Hobbit an e weiblechen Troll, hu mat hir gespillt fir Zaubersteng méi héich ze werfen.
  Dominica huet hinnen geschloen. An d'Steng selwer hunn ganz hell gegluecht a blénken, wéi Tau-Tropfen an de Strahlen vun de véier Luuchten.
  Duerno hunn d'Meedchen Zauberinnen hir zwee Réng mat Steng vun all Fouss ginn, fir datt de Krieger hir Zauber fir e grousst Zil stäerken konnt: dat méi staarkt Geschlecht ze retten.
  Elo bal all Zéiwe vun der Schauspillerin Meedchen blo Féiss, ausser de klenge Fanger, haten magesch Réng. A si gouf nach méi staark an der Magie wéi se virdru war. Dëst ass tatsächlech e Meedchen dat kapabel ass eng Stad ze zerstéieren an e Palais ze bauen.
  An esou huet si séier nach honnert Zauber geléiert, an amplaz ze raschten, huet si sech op de Pelzteppech gesat. Si ass an d'Lotuspositioun gefall, a bal direkt hir mental Essenz a Séil, an hire Kierper duebel, hunn sech an engem parallelen Universum fonnt, zesumme mat engem Kampfteam, och wann no baussen jonk.
  Horde vu Ratten am Land vun der béiser Zauberin Bastinda gekämpft .
  Déi éischt Gruppe vu fleischende Nager goufen ëmbruecht oder Transformatiounen erlieft.
  Duerno sinn d'Felder opgetaucht, wou déi onglécklech Kannersklaven geschafft hunn. Si goufe vu grousse Ratten Iwwersiichter der Gréisst vun uerdentlech boer beobachtet. Si hunn Peitschen an de Patten gehalen an hallefplakeg Jongen a Meedercher geschloen.
  Dominica war indignéiert:
  - Wéi schlecht ass et wann Kanner leiden!
  An a Roserei huet si e puer Blëtzer gläichzäiteg op d'Ratten gebrannt, a si goufen zu grouss, mat Schockela bedeckte Bomien.
  D'Kand Sklaven squealed iwwerrascht, an dann zu esou engem appetitlech a parfüméierter richen Iessen gerannt. A loosst eis Stécker draus räissen.
  D'Dominica huet hir Zauberwand erëm gewénkt, an huet erëm Transformatioune gemaach, déi éierlech Ratten a lecker Platen ëmgewandelt, gekacht:
  Kanner, dëst sinn d'Stären um Himmel,
  Blummen wuessen an de Wisen ...
  Et gëtt Freed um Planéit,
  Schéin Dreem wäerte bléien!
  D'Margarita, déi och an Transformatiounen involvéiert war, huet logesch bemierkt:
  - Dir hutt eng grouss bannenzeg Hëtzt a Frëndlechkeet!
  Op eemol, wéi eng Jack-in-the-Box, ass eng rieseg Dinosaurier-ähnlech Rat opgetaucht. Si huet de Mond opgemaach an eppes dafend gejaut.
  Béid Meedercher sinn Zaubererinnen, wéi se Blëtz a Pulsaren bei hatt befreien, a vu Zauberstänn, a vu Réng op hire bloe Féiss. An de verbonne Stroum vun der Energie huet e risegt Monster getraff, fënnefanzwanzeg Meter grouss. Hien ass zesummegefall, an huet sech direkt ëmgedréit fir déi vill verschidden, räich a variéiert Platen um laangen Dësch ze gesinn. An hei gouf et ënner anerem gëlle Wäiglieser mat enger grousser Villfalt vun Glace.
  Sklave Kanner hunn ugefaang d'Aarbecht ronderëm de Perimeter opzehalen an déi gehaasst Ratten unzegräifen, an se mat Séilen, Hoes an aner landwirtschaftlech Objeten ze hacken.
  An et war sou vill Roserei an hinnen. D'Rebellejongen hunn esouguer ugefaangen begeeschtert ze sangen;
  Wien an der Däischtert vun der Sklaverei ass, huelt d'Schwäert an Ären Hänn,
  An toleréiert net vernoléissegt Schimmt ...
  Äre Feind wäert kee Fundament op Blutt bauen,
  Dir wäert him en ongléckleche Saz ausginn!
  
  De Jong gëtt vun engem béise Peitsche geschloen,
  En Hüttler quälert him mat enger béiser Rat...
  Awer de béise Tormentor wäert an eng Läich ginn,
  Héiert keng Meedercher méi kräischen!
  
  Sidd net e Sklave, am Stëbs erniddert,
  Huelt de Kapp séier op ...
  An et gëtt Elfinismus an der Distanz,
  Ech Léift Solntsus an Spartak!
  
  Kann et eng hell Welt am Universum ginn,
  An deem Gléck fir ëmmer fir Leit dauert ...
  An d'Kanner wäerten do e schéint Fest hunn,
  Dat Räich ass net aus Blutt, vu Faust!
  
  Et gëtt, mir gleewen, Paradäis am ganzen Universum,
  Mir beherrschen de Raum ...
  Iwwer dëst, Krieger Jong, getraut,
  Also datt et keen Albtraum a béis Schimmt hei ass!
  
  Jo, mir si Sklaven, an de Ketten ënner Ënnerdréckung kräischen,
  An e brennende Peitsche klappt eis an de Ripp...
  Awer ech gleewen datt mir all Orc-Ratten ëmbréngen,
  Well de Leader vun de Rebellen ass ganz cool!
  
  An dëser Stonn hunn d'Jongen all rebelléiert,
  D'Meedercher sinn och mat hinnen fir déi selwecht Saach ...
  An ech gleewen datt si Solzenismus ginn,
  Mir werfen dat gehaasste Joch of!
  
  Da wësst Dir, den Horn vun der Victoire kléngt,
  An d'Kanner wäerten an Herrlechkeet bléien ...
  Ännerungen waarden op eis am Gléck,
  Examen, passéiert alles mat perfekten Zeechen!
  
  Mir wäerten esou e Wonner erreechen, ech gleewen,
  Dass et e richtegt Liichtparadäis gëtt...
  Op d'mannst iergendwou ass eng Hex e béise Judas,
  Wat dreift d'Jongen an d'Scheier!
  
  Et gëtt keng Plaz fir eis Sklaven an der Ënnerwelt,
  Mir kënnen d'Däiwel aus de Splécken verdreiwen ...
  Am Numm vum Paradäis, dat helleg vum Här ass,
  Fir all fräi Freed Leit!
  
  Kann et Fridden uechter déi sublunary Welt ginn,
  Kann et Gléck an helleg Sonn sinn ...
  Mir schéissen op Feinde wéi an enger Schéissgalerie,
  Also dat nëmmen erop an net eng Sekonn erof!
  
  Jo, gleeft mir, eis Kraaft wäert net dréchen,
  Si wäert de Wee vum Himmel zum Universum sinn ...
  An d'Arméi vun de Rebellen wäert haart blaffen ,
  Fir déi feindlech Ratten ze erdrénken!
  
  Dëst ass wéi frou, glécklech,
  D'Gras wiisst wéi Rousen ronderëm ...
  Eis Jongen Equipe
  De Look ass definitiv dee vun engem Biergadler!
  
  D'Victoire wäert sécher sinn,
  Loosst eis bauen, ech gleewen, éierlech si mir Eden ...
  All Gléck, Freed op all Planéit,
  An Dir sidd keen Redneck , mee e respektablen Här!
  Dëst ass tatsächlech d'Hymn vun den erwächte Sklaven, déi Ratten an Orken zerbriechen.
  Mëttlerweil fléien Dominica a Margarita op Draachen, virun der Arméi, op d'Schlass.
  Zwou Zauberinnen, séier a glänzend mat Zauberstäbchen a Réng mat Talismanen op de bloe Féiss. Mat deem si fantastesch Transformatiounen ausféieren. An et ass näischt falsch mat der Tatsaach, datt elo aner, méi geféierlech geflüchteg Ratten probéieren se ze attackéieren.
  Nager Loftfaart ass kee Witz. Awer d'Meedercher hunn se mat hire magesche Kräfte geschloen an Zauber gegoss. An amplaz Monsteren erschéngt Kotteng. Sou séiss a parfüméierter.
  Ausserdeem ginn e puer vun de geflügelte Aaffen an Erdbeeren. Wat sou reift a schimmert mat Rubinen an Topaz.
  An e puer méi Aaffen mat Flilleke goufe Ballonen.
  Oenomai an Dobrynya sinn och an d'Schluecht op Draachen agaangen. Si hunn ugefaang hir Kollegen mat Schwäerter ze schneiden, wat relativ einfach an einfach ass. Gutt, an d'Draachen selwer, wann se et huelen a mat Feier brennen. A si wäerten déi geflüchteg verbrennen ouni Bedaueren oder Zweifel.
  Oenomaus bemierkt, de Feind ofgeschnidden:
  - Dëst, Dir gesitt, wäert ganz witzeg a cool sinn!
  Dobrynya bemierkt mat engem Laachen:
  - Jo, dat kann een net a Wierder ausdrécken!
  An den Heldejong huet eng ganz schaarf a fatal Nadel op de Feind gestart. Et huet d'Rat direkt an d'Ae getraff, an et ass mat engem aneren Nager kollidéiert. Dëst ass wou de Chaos ugefaang huet.
  Oenomaus huet gesongen:
  Ratten si ganz cool
  Si kënne souguer eng Eech knaen ...
  Äre Gehir ass schwéier ze gesinn,
  An d'Konvolutiounen si wéi e Fuedem!
  Dobrynya huet mat dësem averstanen:
  - Jo, Ratten knaen all méiglech béis Saachen!
  Margarita wénkt. Si huet sech erënnert wéi de Partisan Jong Andreika gefaange gouf. An hie war an engem kale Keller voller Ratten agespaart. An d'Nager hunn dem Jong bloe Féiss gebass, numm vun der Keelt. Andreika huet d'ganz Nuecht géint Ratten gekämpft an huet net geschlof. An de Moien gouf hien fir d'Verhéier geholl, an als éischt hunn si Salz op d'Wonnen op de Been vum Jong A gestrëtzt. Et war ganz schmerzhaf, an Andreika huet ugefaang ze kräischen . A si hunn hien och mat Stacheldrot geschloen.
  Mä de Partisan Jong verluer Bewosstsinn aus Péng Schock, awer näischt gesot.
  D'Margarita konnt dem Andreika seng Flucht arrangéieren. An dëst war hir feat. De Bouf konnt d'Péng iwwerwannen an op verréckten, gebassene Been verloossen. An dofir, Kudos fir hien.
  D'Partisanmeedchen huet d'Ratten geschloen a mat grousser Begeeschterung gesongen:
  Meng Waff ass wéi en ale Brudder
  Schéisst ganz präzis, präzis ...
  No allem huet e Meedchen eng Maschinnegewier am Darm,
  Och wann heiansdo d'Liewen wéi e Käfeg ass!
  
  Ech sinn e Meedchen dat net méi staark ass
  Wollef an Tigress an engem Test ...
  Awer d'Wuert ass kee Spatzen,
  Wann ech mat mengem beléiften sinn, gleewen ech, zesummen!
  
  Ech hu schonn dee Pass geholl,
  Den Iran huet d'Bierger gestiermt ...
  Si huet vill verschidde Länner eruewert,
  Nee, ech kann net friddlech um Canapé sëtzen!
  
  Dir wäert dat wahrscheinlech net verstoen,
  Wat heescht et mat Fanatiker ze kämpfen ...
  Schreift et an Ärem Notizbuch,
  A léiert anstänneg ze kämpfen, Guy!
  
  Et gëtt kee Mammeland vu mir, gleeft mir, braver,
  Si blénkt wéi en helle Rubin ...
  Och wann et Millioune vun Däiwel Zwee sinn,
  Mir wäerten nach eng Plaz am Himmel erreechen!
  
  Kann den Här mech schützen
  grousse Ritter, den Allmächtegen ...
  D'Meedchen huet mächtegt Fleesch,
  Si klappt d'Kiischt mat engem präzise Volley!
  
  Keen kann mech besiegen
  Ech sinn dat Meedchen deem säin Numm Legiounen ass!
  De Bier béien och bei menge Féiss,
  An d'Ahorn ginn Iech geschwënn Gold!
  
  Frost, leeft barfuß duerch de Schnéi,
  Snowdrifts, Dir wësst, Angscht e Meedchen net ...
  Ech ginn mäi Géigner eng flott Frisur,
  Si erkennen mech wéi e Greyhound!
  
  Ech sinn am fréie Fréijoer gebuer,
  Sou rout, wéi wann et e Banner wier...
  De Charakter ass ganz greyhound , groovy,
  An eng waarm Flam brennt a mengem Häerz!
  
  Jo, Dir konnt net méi e schéint Meedchen fannen,
  Si wäert jidderengem vill Léift ginn ...
  net emol zwanzeg aus,
  Mee si schléit souguer ganz schwéier!
  
  
  Dofir, béien dem Meedchen,
  A Kuss hir blot Féiss ...
  De Ritter wäert wéi e Pfeil no uewen rennen,
  Et wäert net schwéier fir eis de Problem ze léisen!
  D'Partisan Meedchen huet ganz seelen gesonge. All déi fléien Ratten hu geännert. E puer an Kotteng, e puer a Popcorn, e puer an Haferflocken, oder Seifeblasen. An e puer vun den Heldejonge goufen trivial zum Doud gehackt, oder d'Draachen hunn se mat Feier verbrannt. Dëst ware jo Muffins a Braten vu flotten Fleesch Koteletten.
  D'Dobrynya huet d'Nadel mat sengen Zänn geholl an lancéiert, an et huet de geflügelte Kakerlak duerchbrach, se an d'Steenmauer festgehalen. An et huet sech sou cool a cool erausgestallt.
  De Kakerlak huet op eemol opgestan an eng beandrockend Diamant Halskette koum op senger Plaz.
  Dobrynya huet gesonge:
  A wéi ech de Barbel gesinn hunn,
  Aj, aj , aj!
  D'Jongen hunn e Laf fir hir Suen,
  Schlof net!
  De Jong Enomai huet geäntwert:
  - Wow! Wéi gutt et erausgaang ass. Dëst ass e Bijou.
  D'Dobrynya huet gekrasch a gebrëllt:
  - Mir kënnen alles maachen, Hären, mir si scho laang, wou?
  D'Dominica huet an der Äntwert gekrasch, an huet och eng Dosen geflügelte Kakerlaken verwandelt, déi aus dem ominéisen Tuerm vun der Buerg a ganz Stärebiller vu Bijoue geflücht hunn. A wéi et wonnerbar fonkelt a blénkt, wéi Äis op de véier Luuchten, déi Sonnestrahlen ausginn.
  D'Margarita huet mat engem Laachen bemierkt:
  - Ech gleewen, datt dat Gutt iwwer dat Béist triumphéiert!
  Den Enomai huet mat engem Laachen bemierkt:
  - Gutt a Béis si relativ Konzepter. Hei ass eng Rat, se ass och lieweg, a mir schneiden se op!
  Dobrynya bemierkt:
  - An d'Planzen? Déi selwecht Geméis an Uebst sinn och lieweg, a si sinn och giess, an et schued!
  Dominica tweeted:
  - Dat ass wéi et geschitt, dat ass wéi et geschitt,
  Jiddereen verschlëmmt deen aneren op eemol!
  D'Meedchen-Schauspillerin mat engem Gebrëll huet et geholl an d'Magie vun hire bloe Féiss fräigelooss. An den Tuerm mam Ratten Schädel gouf transforméiert. Et gouf vergëllt, an eng Rous fonkelt mat Rubinen uewen.
  D'Margarita huet witzeg bemierkt, hir Zänn ze verstoppen a Kaskaden vu mäerdereschen an zerstéierende Strahlen aus hire bloen Zänn geschéckt. An d'Magie huet geschafft. A geschloen mäerderesch an zerstéierend, déi direkt an kreativ a floréierend verwandelt huet.
  Orcs a Goblins sinn erëm aus der Buerg gegoss . A si sinn an enger richteger Horde geklommen . E puer vun de shaggy Bieren hunn Stahlrüstung un. An dat si ganz glänzend Rüstung, mat Speeren an Axen.
  D'Dominica huet aggressiv bemierkt, hir Zänn ze verstoppen:
  - Elo ass dëst eng grujheleg Horde déi scho eran klëmmt . Gutt, wäerte mir hinnen mat eppes fatale treffen?
  D'Margarita huet mat engem béise Laachen bemierkt:
  - Jo, natierlech kënne mir dat maachen!
  An d'Zauberinnen-Meedercher hunn hir magesch Pulsare bei den Orken a Goblins geholl an lancéiert.
  Boy Dobrynya notéiert:
  - Dëst ass net schlecht, awer mir musse Kannerkrieger d'Méiglechkeet ginn ze kämpfen.
  An zwar dausende vu rebellesche Kanner sinn aus verschiddene Richtungen op d'Buerg gelaf. Vill vun hinnen, besonnesch d'Jongen, hunn Ketten un. E puer vun de Kärelen hunn geschafft, Monumenter a Skulpturen fir d'Hex Bastinda opgeriicht . E puer Statuen sinn bis zu honnert Meter an der Héicht gewuess, an nëmmen d'riseg Buerg tiermt iwwer hinnen.
  Déi zwee Stäerksten, obwuel net déi gréisste Jongen, de Viscount an de Phoenix, hu virun de Rescht gekämpft, an hunn d'Nager erofgesat.
  D'Orken hunn am Tour och ugefaang vu Béi ze schéissen. Awer d'Zauberinnen hunn se schwéier geschloen. Wann et relativ einfach war, Ratten ëmzebréngen, obwuel si fett a grouss waren, huet dat hir Mobilitéit beaflosst. Da wäerten d'Orken méi staark Kämpfer sinn, an d'Goblins sinn einfach Risen.
  Phoenix notéiert:
  - Ech hu mam Kartaus gekämpft . Also seng Kämpfer ware méi agil!
  De Viscount Kämpfer huet gesonge:
  Ech Léift Krich schrecklech
  Kampf wéi en Hunn ...
  An am Hand-zu-Hand Kampf,
  Ech kämpfen fir zwee Monsteren!
  De Phoenix huet mat engem Laachen bemierkt:
  - Jo, fir éierlech ze sinn, dat ass super ! Awer mir si gewinnt Monsteren vun Dausende ëmzebréngen.
  An esou hunn d'Helden Jongen de Goblin ëmbruecht. An de Rescht vun de Monstere schonn deelweis transforméiert an verschidden Zorte vu Liewensmëttel a Séissegkeeten. Awer ee vun de Goblins huet esou Glace an engem Wäinglas aus Smaragde geschnëtzt produzéiert.
  An op der Spëtzt ginn et Koupe vu multi-faarweg Glace, Stécker vu Schockela, kandéiert Friichten, Erdbeeren, Pistazien a sou weider, ganz appetitlech.
  D'Krieger Kanner wäerte vu Freed jäizen. Jo, et huet sech wierklech extrem lecker erausgestallt a faszinéiert d'Aen.
  D'Meedchen-Zauberin Margarita, déi eng aner Welle vun Zerstéierung an Zerstéierung verëffentlecht huet, huet eng aggressiv Carte Blanche gemaach an der Matière vum ellent an en appetitlechen ze transforméieren , an erausginn:
  - Op e puer Weeër ass Magie besser wéi den natierleche Prozess, richteg?
  Dominica averstanen:
  - Jo, ouni Zweiwel, mir kreéieren eppes Schéines a Leckeres. Awer firwat ginn et hei Dausende vu Sklaven, a si sinn all Kanner, an et gi keng Erwuessener an der Vue?
  D'Margarita huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Den Afloss vun der lokaler Magie. Et ass zimlech staark. An et stellt sech eraus datt et nëmmen Puppelcher op dëser Welt gëtt. Awer keng Suergen, d'lokal Loft eleng wäert Iech net an e klengt Meedchen maachen.
  D'Dominica huet iwwerrascht gefrot:
  - A firwat?
  D'Partisan Meedchen huet geäntwert:
  - An iwwer de Kapp vum Kabes!
  Den Ugrëff vu béisen Orken a Goblins huet ugefaang ze schwächen. E puer vun hinnen goufen duerch Kand Krieger ëmbruecht, an déi meescht goufen duerch déi staark Magie vun enger schéiner Koppel transforméiert. Dëst ass wierklech Magie, déi de Wand deen den Dunno hat eclipséiert.
  Dominica bemierkt, séiss grinsend:
  D'Zäit vun der Rechnung ass komm,
  Mir hunn den Orc an d'Ae geschloen ...
  Als Äntwert gouf hien wéi e Patt,
  An hien huet en Zänn gefrot!
  An tatsächlech, an All Zorte vu lecker Schneekereien ginn an Orken a Goblins transforméiert.
  An d'Kandkrieger si frou doriwwer. A Ratten ginn ouni Problemer ausernee gelooss . Awer aus hirem Schlag hunn erëm lecker Platen ugefaang ze erschéngen. An aner lecker an onheemlech Saachen.
  An d'Ratten ginn séier an eppes nëtzlech a fäeg ze iessen.
  D'Partisan Meedchen Margarita huet geruff:
  - Vläicht gi mer elo an d'Buerg selwer!?
  D'Meedchen Actrice bemierkt:
  "An do kann en Ambush op eis waarden." Mir sinn awer prett dofir!
  D'Margarita huet gelaacht an geäntwert:
  - Ech sinn e Pionéier, dat heescht datt ech ëmmer prett sinn!
  Elo sinn d'Kandsklaven an d'Buerg agebrach. Hir blo Féiss hunn op de schwaarze Marmer gestampt. Bannen hu si mat Orken, Goblins a Ratten gekämpft. A si hunn se ofgeschnidden, wéi wa se Cutters amplaz Schwäerter hätten. Dëst ass wou d'Ausschneiden ugefaang huet.
  Besonnesch hefteg hunn d'Jongen mat Schwäerter gekämpft. An d'Meedercher hu léiwer mat Béi schéissen. Glécklecherweis konnt d'Margarita Séilen a Hoes an echte Béi ëmsetzen. A si schéissen ganz Päck vu Pfeile, duerch d'Ratten.
  Dominica huet witzeg notéiert:
  - Scharf Pfeile vun engem Killerwee, sief cool, meng Kanner.
  Op eemol ass d'Hex Bastinda selwer aus dem Tuerm geflunn. Si huet ausgesinn wéi eng Fra vu ronn fënnefandrësseg, an huet sech wéi eng Spëtzt ronderëm gesponnen. Hir Hoer si schwaarz, gekrauselt, a si selwer hält zwee Zauberstäbchen an hiren handschueden Hänn.
  D'Hex war op engem Moto geflunn, an op hire Féiss waren Stiwwelen mat Spuren.
  Bastinda huet et geholl a gebrëllt:
  - Ech respektéieren déi staark
  An ech beleidegen déi schwaach ...
  Ech sinn e grousse Béisen
  A wéi ass et mat Iech, barfuß?
  Dominica huet als Äntwert getweet:
  Mäi Gesetz ass einfach
  Ech besiegen déi, déi béis sinn ...
  Wien schwaach ass, ech hëllefen,
  Ech kann et net anescht maachen!
  D'Bastinda huet aus de Zauberstäbchen geholl, wéi wa si Dominica mat Pulsaren schloen . Also huet si als Äntwert geflüstert. An d'Pulsaren hunn sech direkt a Kuchen ëmgewandelt an op d'Meedchen-Schauspillerin gefall, grëndlech geschmiert.
  Als Äntwert huet d'Dominica, an engem Roserei, e risege Pulsar aus hirem Wand a vun hire bloen Zänn erausbruecht.
  Et ass laanscht geflunn, awer de Bastinda konnt sech flüchten a gouf vun enger Entladung am Schlass getraff. Et huet bal direkt opgestan an huet ugefaang ze transforméieren. An am Plaz vum ominöse Schlass ass e luxuriéisste Palais entstanen - ganz an direkt.
  D'Bastinda huet hie gekuckt, mat hiren Ae geblénkt a fortgelaf. Méi präzis, fléien ewech. An e brennege Schwanz ass hannert hir bliwwen.
  D'Dominica an d'Margarita sinn no hir gerannt. Béid Zauberer waren kloer hannendrun a Geschwindegkeet.
  Trotzdem ass e fléien Motorrad vill méi séier wéi Draachen.
  D'Zauberinnen hunn ugefaang op Bastinda ze schéissen . Awer heiansdo huet si sech evitéiert oder verteidegt. Ausserdeem huet de Motorrad ganz séier d'Distanz vergréissert, hie mat Magie aus dem Feierberäich erausgeholl.
  Dominica notéiert:
  - Si verluer hirem Land, Sujeten a Muecht. Also, mir brauchen et elo net wierklech!
  Margarita notéiert:
  "Wann si de giele Rat-Artefakt geklaut an ewechgeholl huet, da wäert eis Victoire wäertlos sinn!"
  D'Meedche Schauspillerin, déi d'Zänn vun hiren bloen, gebratene Been knipst, huet zouversiichtlech erkläert:
  - Mee Dausende vu Kanner kruten Fräiheet! Dëst ass och eppes wäert!
  D'Partisan Meedchen huet d'accord:
  - Riets! Kee Wonner, datt mir geschafft hunn.
  Tatsächlech goufen d'Ratten endlech transforméiert an ëmbruecht, sou wéi d'Orken a Goblins. Domat gouf eng grouss Victoire gewonnen.
  Vill Dausende vu Kanner - Jongen a Meedercher - hu sech op der Plaz versammelt a gesonge, mat bloussem Féiss gestampelt:
  - Herrlechkeet un d'Helden! Éier fir d'Befreier! Down mat Sklaverei!
  Dëst war déi gréisste Victoire am Land vun de Ratten. An et gëtt sou vill fantastesch a lofteg Saachen hei.
  D'Margarita huet als éischt geschwat. Si, danzen , géif et huelen a sangen, an hirem Lidd war d'Lidd vun engem partisan Meedchen:
  Mir, Kanner vun Aarmut an d'Kleeder vum Summer,
  Gebuer an engem Shack am Reen ...
  Loosst dem Meedchen säin Dram sangen,
  Wéini gi mer erëm an eng waarm Schluecht!
  
  zoufälleg zu Elfxik ukomm ,
  A meng Mammeland, Hellege Rus ...
  Mat mengem Schicksal, komplett aussergewéinlech,
  Ech kämpfen fir d'Gléck an d'Léift vum Land!
  
  An et gëtt keng méi schéin Mammeland vu Russland,
  Sidd Dir fir kämpft et , a fäert net ...
  An et gëtt kee méi glécklecht Land am Universum,
  Dir sidd d'Liichtfakel vum Universum, Rus!
  
  Ech wäert duerch Feier a Waasser fir dech goen,
  D'Pionéier si gewinnt ze gewannen ...
  Mir wäerten ëmmer de Leit freeën,
  Well d'Kraaft vun der Arméi ass onbegrenzt!
  
  Loosst eis op d'Attack fir d'Motherland goen,
  Ënnert dem Gejäiz vun engem mächtege, rosen Hurra ...
  Den Hitler kritt säi Remboursement bis zum Enn,
  Mir dreiwen d'Nazis aus dem Haff!
  
  Mäi Vaterland ass voller Helden,
  An de Stalin ass e grousse Ris ...
  D'Pionéier marschéieren a Formation,
  Déi Allmächteg Famill, eisen Här, O een!
  
  Am Numm vum Liicht a vum gudde Liewen,
  Mir wäerten dapere kämpfen, Kanner...
  No allem wäert eng Generatioun ënner Kommunismus liewen,
  Gleeft mir, d'Hoffnung kann eis net ewechgeholl ginn!
  
  Mir hunn eist Heemechtsland gär, Kärelen,
  Mir wëllen Iech iwwer d'Wolleken erhéijen...
  De Faschismus wäert eng staark Retributioun kréien,
  Vun de Pionéier, den couragéierten Adler!
  
  Mir wäerten et erreechen, ech gleewen, mir wäerte geschwënn gewannen,
  Och wann de Faschismus lëschteg a grausam ass ...
  Grousspappen wäerten houfreg op eis sinn,
  A Svarog féiert Iech an d'Schluecht!
  
  Fir d'Herrlechkeet vun eisem valante Vaterland,
  Den Här Allmächtege selwer ass op d'Kräiz eropgaang ...
  Mir wäerten eist Liewen fir Russland net bedaueren,
  Loosst eng haart Stëmm vum Himmel héieren!
  
  Kampf fir d'Herrlechkeet vun eisem Mammeland,
  Loyal Kämpfer hunn hatt gär ...
  Dir sidd Wëllefcher, keng feig Huesen,
  Och d'Ritter si ganz houfreg!
  
  kënnen de Mound aus dem Vault kréien,
  Fang eng Hiecht, e grousse Catfish ...
  De grousse Lenin ass fir d'Fräiheet opgestan,
  Mir bréngen d'Gebai zum Liewen!
  
  Am Numm vun der Famill, bauen Pyramiden,
  An d'Schëffer, déi d'Himmelwelt zerräissen ...
  An Hitler , am Geck, ëmbréngen d'Kämpfer ,
  Den Allmächtegen ass fir eis gestuerwen an erëm opgestan!
  
  Dir sidd léif, béis Lada,
  De grousse Wäisse Gott gouf vun Iech gebuer ...
  A mir musse couragéiert fir Iech kämpfen,
  Kann den Allmächtegen Iech hëllefen fir ëmmer ze liewen!
  
  Léift, Éier Gott Jesus,
  Hien ass e russesche Guy, mat eis fir ëmmer ...
  Et ass Zäit d'Ornament kompetent ze broderen,
  Loosst d'Joer fir ëmmer mat Freed gefëllt sinn!
  
  D'Gréisst vu mengem hellege Russland,
  Kapabel fir Géigner ze besiegen ...
  Och wann d'Fraen an Angscht geruff hunn,
  Mir kënnen den Draach briechen!
  
  Fir d'Herrlechkeet vum hellege Mammeland, gleeft mir,
  Am Numm vum russesche Gott Christus ...
  Mir bauen geschwënn grouss Kierchen,
  Loosst eis op de Wee bis zum Schluss goen!
  
  Léift, gleew mir, weess keng onnéideg Wierder,
  Et gëtt keng onnéideg Langweil méi dran ze gesinn...
  Loosst de Kain an der Ënnerwelt stierwen,
  An den Abel wäert säi Lidd erëm sangen!
  
  Hei stompelen mir mat engem Bugel ronderëm Berlin,
  D'Trompett kléngt wéi eng Klack ...
  Dir sollt besser e Krieger ganz bescheiden sinn,
  Blos den Nazien de Kapp mat enger Axt!
  
  D'Famill wäert erëmbeliewen, gleeft mir, déi Doudeg geschwënn,
  Wäiss Gott wäert Iech all Léift ginn
  A mir hu ganz kloer decidéiert,
  Wat wäert eng Éiwegkeet vun helle Verännerungen sinn!
  gedanzt, mat bloe Féiss gestampelt, lëschteg a begeeschtert . An aner Kanner, fréier Sklaven, hunn gesongen an gedanzt, probéiert opzestoen, oder éischter, méi héich ze sprangen.
  Dobrynya, e staarke Jong , huet e Steen geholl an en méi héich geworf. Et ass erop geflunn an explodéiert, wéi Freedefeier an Dausende vu multi-faarwege Fragmenter verbreet.
  De Jong Viscount huet geruff:
  - Dëst ass wierklech fantastesch!
  D'Dobrynya huet dogéint dogéint gemaach andeems se de Steen erëm geheien, an d'Margarita huet et mam Blëtz geschloen , sou datt et a vill méi faarweg a blendend glänzend Fragmenter verstreet huet:
  - Nee! Dëst ass sou eng Realitéit. An et gëtt näischt méi héich wéi dës Realitéit!
  Den Heldenjong Phoenix rosen, huet seng blo Féiss gestampelt sou datt d'Gras ugefaang huet ze fëmmen, huet geruff:
  - Eis Lokomotiv fléien no vir - se hält an der Gemeng!
  Mir hu keen anere Wee - e mächtege Gewier!
  An och d'Meedchen nieft hinnen sprange just op an erof.
  Hir Stëmmung war positiv, an d'Freed war voll amgaang.
  D'Dominica huet och decidéiert hir Witz e bëssen ze weisen.
  A loosst eis ganz Stréimunge vun Ären exzellenten, gutt geübte Aphorismen auskrabbelen;
  E Sklave ka fräi ginn, en Narr ka schlau ginn, en aarme Mënsch ka räich ginn, awer wann Dir d'Harntheet vun engem Iesel hutt, sidd Dir ëmmer en Iesel!
  Aarm ass net deen, dee keng Suen huet, mä deen, deem säi Kapp voller Séi ass!
  Striewe net fir Kinnek ze sinn wann Dir kee Gehir hutt!
  Och de Shah wäert sou verréckt sinn wéi en Iesel!
  De Kinnek ass selbstverständlech e Léiw, awer net ouni Fuussähnlech Ressourcen, an d'Léiwen sinn Haut!
  Kréien net, mä bleift roueg wann Dir nach net op der Plaz vum Léiw sidd, an de Fuuss huet säi Kostüm net ginn!
  E Politiker ass wéi de Fuuss am Krylov senger Fabel, awer sidd net als Wieler eng Kräid!
  Wann Dir wéi e Stomp sidd, da wäerte se d'Spuere vun Iech op d'Wuerzelen ewechhuelen!
  Fir datt d'Land net un engem Joch gebonnen gëtt, muss et staark sinn, wéi e Stier!
  Loftfaart ass néideg fir d'Land ze fléien!
  De Politiker ass prett de Mound ze verspriechen, just net an d'Drain ze goen!
  Wien seng Gesondheet net gedronk huet, ass fir ëmmer jonk!
  Eiche Argumenter handelen um Stompel!
  E Politiker wäert Iech gären d'Spuere vun Iech huelen wann Dir e Stomp sidd!
  Mee de Mënsch huet ee Virdeel iwwer d'Affen: heiansdo ass hien op d'mannst e bëssen e richtege Fuuss!
  De Politiker huet d'Ambitioune vun engem Léiw, de Geck vun engem Fuuss, awer seng Methode si komplett schweier!
  Wann e Politiker zevill Fuuss ass, da gëtt hien e komplette Schwäin!
  E Politiker mat engem Fuuss an engem Wollef Grëff wäert Kebab aus Wieler maachen!
  A Gléck erfuerdert Effort, nëmme mat der haarder Aarbecht vun engem Päerd kënnt Dir den Halsband vun der Soumissioun ofwerfen!
  Gleeft un Erfolleg wann Dir jiddereen iwwerschreift!
  E Politiker ka souguer e Fuuss iwwerliewen, awer hien kann d'Zäit net fir ëmmer narren!
  E Wieler flitt dacks wéi eng Bei op d'Honeg Ried vun engem Politiker, awer dacks gëtt hie selwer gestach!
  E Politiker schléckt Wieler wéi e Python Huesen drénkt, zitt Mécke wéi Wodka a séiss Velcro un!
  E Wollef kann net ouni Fleesch liewen, an e Politiker kann net ouni Täuschung liewen!
  Dat schnellste Päerd wäert deem, dee gutt erfuerscht ass, befollegen!
  Et ass méi einfach fir e Politiker sech selwer no baussen ze dréinen, wéi eppes ze verspriechen wat gemaach ka ginn!
  Fir wien och ëmmer Dir stëmmt, Dir wäert d'Resultat mat enger Minutt Stille éieren!
  Sidd op d'mannst e bësse ressourcevoll Fuuss wann Dir net wëllt en gehackten Iesel ginn!
  Vertrau net Politiker, fir Wieler si just Sandpapier, déi Chips vun Eichen ofschneiden!
  Wien net e komplette Narr ass , wäert e Penny an e Gewiichtspenny maachen!
  Et gi keng Verwandten an der Politik, mä et ginn déi, déi wëllen deelen wat Dir als Bridder hutt!
  Et gi vill béis Saachen am Liewen, awer dat Schlëmmst ass wann d'Liewen op en Enn kënnt!
  Wann Dir Gott méi no wëllt kommen, nagel den Af an Ärer Séil un d'Kräiz!
  De Mënsch ass entstanen, wann net aus engem Af, dann huet op alle Fall opgehalen en Af ze sinn!
  Wann Dir de Geescht vun engem Af hutt, da schléckt de Fuuss Iech wéi e predatoresche Boa Constrictor!
  Näischt ass onendlech ausser d'Zäit, déi et brauch fir Politiker ze liwweren wat se verspriechen!
  Wann Dir vill blaft , wäert Dir wéi e geschlagenen Hond gejaut hunn!
  Vertrau net engem deen haart schwätzt, a roude Feier kann Iech verbrennen!
  Och Gott kann net eng Fra streiden an en Af op den Niveau vun der mënschlecher Kultur erhéijen!
  Ouni Léift gëtt et kee Laachen, ausser et ass de predatoresche Grinsen vun engem Politiker!
  Ze laang an de Wolleke gewiescht, flitt de Flilleklosen Politiker an den Drain!
  Eng kleng Séil huet ëmmer d'Ambitioune vun engem Ris!
  Eng kleng Séil huet e giganteschen Conceit!
  E Politiker ass en Déif dee Gesetzer fir sech selwer schreift an d'Land als Zone Territoire ugesinn!
  De Politiker huet siwe Freideg an der Woch, awer wann et néideg ass, d'Verspriechen ze erfëllen , kënnt de jiddesche Samschdeg!
  Eenheet ass gutt, soulaang se net mat engem Politiker paréiert!
  E Politiker ass esou eng Kreatur, déi mat schweieresche Methoden e Schof aus Iech maache wëll!
  Déi schweieresch Methode vun de Politiker maachen de Wieler zu engem Kottlett!
  Ënnert engem Schwäin Herrscher ass d'Liewen ni fett!
  E Schwäin President maachen ass ze fetteg!
  Wann Dir wëllt President ginn, gräift Är Chancen!
  En Herrscher deen de Wieler als Schof betruecht ass en typesche Schwäin!
  Gott, dat ass net nëmmen Allmuecht, mee och de Wëllen fir op d'Kräiz ze goen fir d'Wuel vun Ärem Noper!
  En Herrscher, dee laang um Troun sëtzt, bewierkt, datt de Staat sëtzt!
  E jonke Leader ass wéi e frësche Päerd, en alen ass wéi eng Mare mat gebrochenen Hoeven!
  Am Mëttel fir göttlech Héichten z'erreechen ass de Satan selwer e Politiker!
  E Politiker ass Gott nëmmen an enger Saach, an Ausrieden ze kommen, firwat seng Wahlverspriechen esou däiwel gescheitert goufen!
  Politiker, wéi Béier, nëmmen gutt kal an op den Dësch!
  De Politiker ass séiss mat senge Rieden, mä de batteren Nogeschmaach dovun ass guer net wéi Béier!
  Déi eenzeg Kéier wou d'Wourecht aus dem Mond vum Politiker erauskënnt, ass wann hien sech selwer falsch interpretéiert!
  E Politiker, fir op d'mannst e bëssen Göttlech ze ginn, kräizt de Wieler ganz !
  Och d'Kraaft vun engem Bier wäert Iech net retten wann Äre Geescht en Deck ass!
  E Fuuss ass esou en Déier, datt et dräi Haut vun engem Léiw ofhëlt!
  E Politiker ass am stäerkste wann säi Wieler schwaach am Kapp ass!
  Dofir kënnt e Politiker mat Hunneg eraus, fir datt de Wieler guer net späizt!
  Dee mat Séi am Kapp gëtt schwéier mat engem Batong getraff!
  D'Eech ass de Kinnek vun de Beem, den Eechekapp mécht all Stompel zu engem Sujet!
  Eech ass resistent géint Verrotten, den Eichenkapp ass voller Stëbs!
  Wann Dir e Stomp sidd, dann hutt Dir op d'mannst e Spill um Kapp !
  Dat Onbekannt ass grujeleg, awer dat Bekannt mécht Iech heiansdo einfach Angscht!
  Wëssen schaaft Vertrauen och wann et schwéier ass, Ignoranz , Duercherneen och wann et einfach ass!
  E Feigling ass net een deen Angscht huet, mee een deen faul ass fir de Courage ze kultivéieren!
  Angscht ass Schwächt, Courage ass Kraaft, awer passt op de Moron an Iech selwer !
  Jiddereen, dee sech duerch d'Nues féiere léisst, riskéiert ënnert den dräi Pinien verluer ze goen!
  Endlos Dommheet mécht Iech a Kreeser Spadséiergank, mat Ärer Erfindung annuléiert!
  Et ass egal ob d'Mëllech op Äre Lippen net gedréchent ass, et ass méi schlëmm wann et an Ären Häerzer Rou ass!
  Stallt Brout vun Almosen, batter Salz vun der Berouegung!
  Hunneg aus de Lëpsen vun engem Politiker zitt déi, deenen hir Lippen keng getrocknene Mëllech hunn!
  E Politiker ass keen Déif am Gesetz, hien ass en Déif dee Gesetzer mécht!
  De Politiker versprécht e séiss Liewen, gët Hunneg vu senge Lippen, awer seng Patten si plakeg, wéi eng Méck!
  En eloquent Politiker leet dem Wieler säi Portemonnaie an!
  Firwat ass Rou gëllen well et bezuelt gëtt!
  Wat ass déi gréisste Saach op der Welt? E Bierg vu Verspriechen vun engem Politiker!
  De Politiker wëll Suen a Muecht, hien ass bereet, jidderengem an d'Stéck ze räissen!
  E Politiker ass fir d'éischt e Fuuss, net ëmmer hell an Ausgesinn, awer ëmmer mam Schwanz wackelt!
  De Politiker freet sech, Äre Portemonnaie mat just eidelen Verspriechen ze fëllen!
  E Politiker ass nëmmen éierlech iwwer eng Saach, wann e seet - mir, well hien net méi säin eegent Selbst huet!
  Wat si méi wéi Atomer am Universum? Gesiichter a Maske vu Politiker!
  Wat e Politiker am léifsten mécht, ass d'Täsche vum Wieler erauszehuelen!
  E Politiker huet siwe Freideg an der Woch, awer de Wieler lauschteren ass ëmmer säin Dag!
  Wien ass fir d'éischt komm? Politiker, well se Chaos geschaf hunn!
  Gleeft net un d'Keelheet vun den Hunn Politiker, si sangen ëmmer vun enger anerer Stëmm, e Fuuss!
  Wann e Politiker seng Wierder wéi en Nightingale ausgëtt, heescht dat, datt e Fuuss säi Phonogramm gemaach huet!
  Et ass méi wahrscheinlech datt e Kriibs um Bierg päift wéi e Politiker säi Verspriechen erfëllt ouni ze blosen!
  E Politiker ass ähnlech wéi eng Nuetsfee, nëmmen hien rifft normalerweis Clienten am Dag of!
  Wéi ass e Politiker ähnlech wéi en Hond? Wann hien vill brécht, ass hien definitiv zamm an huet e Besëtzer!
  Déi, fir déi se mam Häerz wielen, kommen dacks an d'Liewer vum Wieler!
  E Politiker ass wéi Wodka, de Wieler wäert mat senger Liewer spieren, datt se verbrannt ass!
  E Politiker dréit Äert Gehir aus, wéi Wodka, nëmmen am Géigesaz zu hatt ass et voller Dreck!
  De Politiker mécht gär Niwwel mam transparenten Zil räich ze ginn!
  E Politiker huet vill Verspriechen, awer nach méi Excuse wann se net agehale ginn!
  E Politiker ass e Fuuss, awer méi dacks vun enger groer Faarf!
  De Politiker hëlt d'Spuere vun den Eichen a klappt Eikelen wéi e Schwäin!
  Wann e Politiker schwätzt wéi eng Séi, da mécht hien definitiv aus engem Wieler eng Stompel!
  De Politiker schwätzt gär iwwer Gott, well hie selwer de Satan ass!
  E Politiker ass sou lëschteg wéi den Däiwel, awer en Engel beim Verdeelen vun Verspriechen !
  De Politiker kräizt sech gär, awer seng Hänn erreechen ëmmer säi Portemonnaie!
  Andeems Dir Äre Vote un engem eloquente Politiker gitt, riskéiert Dir Blutt ze Husten!
  Normalerweis wielen d'Leit tëscht Kazen an engem Poch, Wëllef a Schofskleeder, an engem Fuuss mat verfaultem Kéis!
  Wann e Politiker säi Verspriechen erfëllt huet, kuckt op de Bierg fir ze kucken, ob e Kriibs drop päischt!
  Et ass méi einfach e Kolobok ze hänken wéi e Politiker ze zwéngen säi Verspriechen ze erfëllen !
  De Politiker ass nëmmen an enger Saach konsequent - op der Sich no Virdeeler fir seng eegen Täsch!
  E Politiker ännert seng Mataarbechter wéi Handschuesch, nëmmen dat mécht seng Hänn nach méi dreckeg!
  E Politiker ass en Déier dat aus engem Wieler en Hirsch mécht!
  Politiker, wann net e Wollef am Schofskleed, dann en typesche Ram!
  E Politiker, dee kee Fuuss ass, ass e Ram oder en Hirsch!
  E Politiker kann Bierger verspriechen, mä dono läscht een nëmmen den Dreck!
  Maach net séier fir den Hunn ze stëmmen, hien péckt dech dout!
  Diktator, dëst ass e Fuuss op engem Léiw Troun ëmgi vu Widder!
  Wann Dir net wëllt en Hirsch ginn, da sidd op d'mannst e klenge Fuuss selwer!
  Deen, deen net fir näischt Kraut zielt, gewënnt d'Wahlen!
  Dir kënnt mat Ärem Häerz wielen, awer de Gewënner gewënnt mat Ärem Gehir!
  
  E Politiker ass e Fuuss, dee léiwer grénge Kéis, wéi d'Faarf vum Dollar, vun deenen, déi Kraut zielen!
  Eng Fra ass net e Handtuch, soubal Dir Handschuesch ännert, wäert Dir definitiv zu engem Scumbag aus süchteg Abenteuer ginn!
  Genie Jongen maachen vill méi Entdeckungen wéi mëttelméisseg al Männer vun Uweisungen!
  An der Jugend gëtt et Feier am Häerz, Entdeckung am Kapp, an d'Resultat ass d'Victoire!
  De Wee zum Erfolleg ass net ëmmer riicht, awer et toleréiert net e Réck gebogen an der Soumissioun!
  De Politiker béckt sech fir d'Nues méi héich ze hiewen!
  De Politiker béien fir dann iwwer de Wieler ze béien!
  De Politiker ass prett seng Nues an de Buedem ze gräifen fir seng Verantwortung bei de Wieler ze begruewen!
  Alles onméiglech ass méiglech an eiser Welt, a gleeft mir, Liewen ass ganz schwéier, wéi wann an enger Schéisserei!
  En Iesel mat engem Sak vu Gold ass besser duerch eng Festungsmauer ze duerchbriechen wéi e Mammut mat engem Stol Ram!
  E Politiker mat engem gëllene Mond mécht de Wieler an Iesel mat gëllene Poschen vun Affer!
  Wien ass dat stäerkst Déier? Natierlech, en Iesel mat enger Täsch Gold gelueden! De Fuuss huet déi giel Faarf vum Verrot a Goldmënzen vun Affer gär!
  D'Politiker wénken dacks mat roude Fändelen fir déi giel Faarf vun de Mënzen, déi se ouni ze blosen aus der Täsch vun de Wieler huelen!
  Déi eloquent Riede vun mellifluous Politiker hunn batter Tréinen vu Mammen, deenen hir Jongen am bluddege Schluechten ëmkomm sinn!
  Wien d'Bierger vu Gold versprécht, ass kee gebrachene Kupfer Penny wäert!
  . KAPITEL Nr 13.
  Caligula Delfinov huet seng eege Missioun. Dir musst Är eeler Schwëster zu all Präis fannen. An Dir sidd selwer an der Tëschenzäit an eng parallel Welt transportéiert, wou Dir Är eege eenzegaarteg a gläichzäiteg ganz cool an eenzegaarteg Missiounen erstallt hutt.
  D'Margarita an d'Caligula hunn hir blo, ronn Fersen beréiert a gebrëllt:
  - Schwanz fir Schwanz,
  A fir en Aen!
  Net Barbos -
  Fantomen !
  Elo sinn d'Kärelen a verschiddene Richtungen verspreet fir séier d'Schleifen vun de Reihen ofzeschléissen, déi d'Approche fir Port Arthur, d'Arméi vum Land vun der Rising Sun ofdecken. D'Terminator Kanner hu sech wéi elektresch Schieten duerch mëllt Gras geplënnert, an hunn d'Japaner grëndlech ausgestreckt.
  De Kuropatkin huet nach ëmmer gezéckt mat der Uerdnung fir den Attentat unzefänken, obwuel um Mount High d'Kampfpaar Tricolor Tricolor installéiert hunn , hunn d'Kandkrieger einfach grouss Karton gemoolt, an et ass elo kloer am Dag ze gesinn. De fréiere Verdeedegungsminister huet awer nach gezéckt. Obwuel , an der selwechter Zäit, Kuropatkin war net e Feigling. Am Krich vun 1877-1878 huet hien aussergewéinleche Courage gewisen.
  Jo, a fir d'Liewen vun den gewéinlechen Zaldoten ze verbesseren, als Verdeedegungsminister huet hien vill gemaach, a gouf net am Vol gefaangen. Obwuel d'Kampf Effizienz vun der Arméi ënner him net vill eropgaang. Awer hien huet net d'Determinatioun vum Suvorov, oder souguer Abenteuer. Den Alexander Suvorov huet ganz fett gekämpft, stänneg balancéiert um Rand vun enger kompletter Néierlag. Wéi och ëmmer, d'Intuition, déi vun der Natur a phenomenalem Gléck gëtt, huet et méiglech gemaach d'Retaliatiounsschrëtt vum Feind, seng Reaktioun a Victoiren ze gewannen. Dëst ass am Stil vum Tal, deen falsch Opfer gemaach huet, riskéiert eng Néierlag, awer meeschtens gewonnen ... Awer déi bescht Schachspiller vun der Welt hunn den Tal gesinn.
  Deen éischten, deen him e Fleeschraaft a Néierlag huet, war de Mikhail Botvinnik. Dëse Champion wousst d'Schwäche Punkte vum Feind ze programméieren an ze markéieren.
  An de Stär vum Genie Tal huet dimméiert.
  Wahrscheinlech wier de Suvorov, wann hie méi laang gelieft hätt a wann hie mam Napoleon gekämpft hätt, geschloe ginn. Awer déi tierkesch Arméi, mat där Alexander Vasilyevich gekämpft huet, war ze réckgängeg aus all Siicht, an d'Kommandanten goufen net no hire Leadership Qualitéiten ernannt.
  A während dem Krich mat de Fransousen hunn d'Paddelbecken ze jonk Kommando an eng exzessiv Ënnerschätzung vun der Arméi vum russesche Bier.
  Kuropatkin, op der anerer Säit, war allgemeng Angscht ze attackéieren, léiwer op der Defensiv ze sëtzen. Berechent et ass kloer datt de Feind sech géint d'Redouten zerstéiert. Et war mat sou engem Kommandant de Krich verluer.
  An d'Meedchen Margarita a Caligula Delfinen koumen ënner Feier ... Si goufen awer duerch Geschwindegkeet gerett , wéi déi onstierwlech Krieger an d'Baschtounen ausgebrach sinn a scho jidderee bannen geschmëlzt hunn, bal onduerchsiichtlech Haut an , natierlech, d'Fäegkeet fir bal ze recuperéieren direkt.
  Den Dolfinov Jr. , deen en anere japanesche Generol ofgeschnidden huet, huet e Saz aus "Highlander" gebrëllt, wärend hien gëfteg Nadelen mat senge bloe Féiss geheit huet a Blutt ausspëtzt:
  - Et soll nëmmen een iwwreg bleiwen!
  A seng Schwäerter, wéi Blëtz, maachen eng mäerderesch, eenzegaarteg Millen aus. Méi präzis, honnert Schleiftechnike mat Feinde ofschneiden an enger Minutt vun e puer Bataillonen.
  De Samurai ass aus de Schlag gefall, an d'bloe Féiss vum Terminator Jong hunn e ganzt Muster vu Sprangen a Wicklunge hannerlooss.
  Dat schéint Partisan-Meedchen Margarita, wärend en anere Betonforte geläscht huet, huet d'Munitioun opgeblosen, sou datt Dausende vu mächtege Waffen an d'Loft fléien. No sengem Frënd huet de Jong Kënschtler Caligula en ähnlechen Manöver widderholl.
  D'Margarita, déi eng Granat mat hirem bloen, girlesche Fouss eng laang Distanz werfen, huet guttgeheescht:
  - Dir maacht super, Jong !
  Den invincible Krieger, deen och de mäerderesche Kaddo vun der Vernichtung mat grousser Beschleunegung geheit huet, de Samurai ofgeschnidden huet, huet geäntwert:
  - Et ass besser ze léieren wéi nei ze léieren!
  Mächteg Explosiounen vun de Bastiounen sinn net onnotéiert an de Reie vun der russescher Arméi gaangen. Generalleutnant Zeleny huet dem Adjutant General Kuropatkin gemellt:
  - Är Exzellenz. No eisen Donnéeën huet d'Schluecht an der feindlecher Zitadell fir eng laang Zäit gekrasch, a souguer, sécherlech, sinn e puer Bastiounen explodéiert!
  De Kuropatkin huet lues geäntwert:
  - Rou, just roueg!
  Gutt, grad wéi de Carleson, deem säin Daach aus sengen Scharnéier geblosen ass. Obwuel d'Situatioun just drastesch Moossname verlaangt. Generol Zeleny a Kondratenko insistéieren:
  - Mir mussen direkt streiken!
  De Kuropatkin huet duerch säi Brëll op béid Genereel gekuckt. Gréng ass nach ëmmer jonk, awer gesäit nach méi jonk wéi seng Joeren, séier, impetuous. Kondratenko ass de Brudder vum Held vum Port Arthur, och aus der jénger Generatioun vu kapabele Leader. Natierlech sinn esou Falke gär ze kämpfen. Ausserdeem gëtt et eng kategoresch Uerdnung vum Keeser a Souverän vun All Rus, Nikolaus II., fir direkt d'Zitadelstad ze stiermen. An et ass onméiglech datt de kinnekleche Schatzkammer d'Belaaschtung vun esou engem schwéiere Krich laang net widderstoen kann.
  Wéi och ëmmer, wann Dir de Ford net kennt, gitt net an d'Waasser! Mir mussen erausfannen wat wat ass a wou wien attackéiert.
  De Kuropatkin huet de Kondratenko gefrot:
  - Wéi eng japanesch Eenheeten hunn de Schéiss gemaach?
  De General huet kloer gesot:
  - D'Scouten berichten datt d'Engel erschéngt - e schéine jonke Mann an e Meedchen mat gëllenen Hoer, déi sech mat onheemlecher Geschwindegkeet beweegen, a wa se ofgeschnidden sinn, kënne se net gesi ginn.
  De Kuropatkin huet sech dräimol an engem frene Tempo gekräizt a gemëscht:
  - Also et stellt sech eraus, datt dat erëm Engelen sinn?
  De Generol Zeleny huet seng Ferse op de Buedem gestampelt:
  - Jo genee! Himmel honnert!
  De Kuropatkin huet souguer geflüstert:
  - Wow! Den Här verléisst Russland net!
  Kondratenko sot instruktiv:
  - Mir mussen de Feind direkt attackéieren, Feldmarschall! Oder mir ginn selwer an d'Offensiv!
  Kuropatkin sot languid:
  - Neen, Hären. Ech ginn d'Commanden. Well Gott decidéiert eis ze hëllefen, dann ass et eng Sënn fir Zaldoten an eng Fleeschrauerei ze setzen!
  Kondratenko huet logesch bemierkt:
  - Och an Israel huet den Allmächtege Gott gefuerdert, datt d'Judden och kämpfen, an net alles fir näischt an ouni Kampf kréien.
  De Feldmarschall aus dem Sumpf, e Strategist vun der wait-and-see-Taktik, huet dorop reagéiert:
  - Awer den Apostel Paul sot, datt Gott déngen net mënschlech Hänn verlaangt!
  De Generol Zeleny huet schonn opgeblosen:
  - Firwat kräischt Dir dann, Är Exzellenz, dauernd dech selwer, besonnesch wann Muschelen an der Géigend explodéieren!
  De Kuropatkin huet scho ugefaang rosen ze ginn:
  - Mä well alles geschitt no dem Wëlle vu Gott. Also loosst eis als éischt e Gebiedsdéngscht maachen. Wann Dir onschëlleg sidd, ginn Dir allebéid festgeholl!
  Insgesamt huet d'Iddi fir e Gebiedsdéngscht ze halen interessant ausgesinn. Loosst d'Cherubs de Rap fir jiddereen huelen.
  Caligula de Tomboy an d'Partisan Meedchen Margarita si schonn e bësse midd, an déi meescht vun der Aarbecht ass scho fäerdeg. Also firwat net am Mier frëschen, a grëndlech Sand Togo Squadron. No all, kann si och Feier oppen, dorënner aus zwielef-Zoll Waffen. An dat ass e kaliber vun 306 millimeter, wat bedeitend verloschter fir d ' ugrëffstruppe verursaache kann.
  True, d'Japaner, an dësem Fall, musse bal blann iwwer de Gruet schéissen. A si kënnen nëmme mat direktem Feier schloen wann d'Schluecht an d'Stadgrenze beweegt.
  D'Haaptziel ass véier Schluechtschëffer mat zwielef-Zoll Waffen u Bord.
  D'Partisanmeedchen, déi d'Japaner mat hire mäerderesche Schwäerter ofgeschnidden huet an déi gestoppt Knochenchips ofgerappt huet, huet virgeschloen:
  - Vläicht kënne mir eis Chancen e bëssen ausgläichen? T. huet Iwwerleeënheet am Pistoul Kampf iwwer Rozhdestvensky d'Squadron, ongeféier 1,8 ze 1. Esou wäerte mir d'Gläichgewiicht vun de Kräfte liicht ausgläichen.
  Caligula vun den Delfinen, déi lescht Samurai ofgeschnidden huet, huet de Krieger Margarita gefrot:
  - Solle mir mam Flaggschëff ufänken?
  D'Partisanmeedchen , huet eng Schuel mat hiren bloen Zänn geworf an eng Dose méi Japanesch auserneen zerräissen, nëmmen zerrissene Stécker hannerlooss, protestéiert:
  - Si fänken net mat de Leckersten un! Glécklecherweis ass et net néideg fir e Squadron ze sichen. Loosst eis duerch déi éischt zwee Armadillos klickt.
  Nutili Schëff geriicht , lëschteg ausgeruff:
  - An deen ass mäin!
  D'Margarita, déi d'Japaner erëm fatal ofgeschnidden huet, huet hirem Partner virgeschloen:
  - Mee loosse mer eng hallef Stonn am Waasser leien fir ze recuperéieren.
  Tatsächlech wäert de Rescht net schueden. Awer Caligula Delfinen hunn keng Zäit während der kuerzer Paus verschwenden. Besonnesch konnte mir eppes interessant betruechten.
  D'Verschwörer hu sech am Keller versammelt. Eng elektresch Luucht ënner der Plafong werft onheelbar Schatten. De berühmte kaale Kapp vu Lenin blénkt däischter, nieft dem shaggy Koba , besser bekannt als Stalin, dann e Marineoffizéier an enger ordentlecher Uniform, während de wéineg bekannte Lieutenant Schmit, mat engem dandy Baart, Bukharin.
  Trotzki geet net duer fir déi voll Versammlung, mee fir de Moment stinn hien an de Lenin an de Grëff. An dofir hu sech déi beaflosst Bolschewiken versammelt, prett fir eng Revolutioun oder e Putsch ze maachen, wat och ëmmer, just fir d'Muecht ze gewannen.
  De Lenin huet als éischt d'Wuert geholl:
  - Et ass extrem wichteg , Komeroden, d'Victoire vun der Autokratie a sengem ongerechte imperialistesche Krich mat Japan zu all Präis ze verhënneren. D'Ursaach vun der Revolutioun fuerdert dat!
  Schrecklech Spanks als Äntwert.
  De Bukharin, klappt seng Handflächen a rëselt de schwaarze Baart, deen säin nach jonkt Gesiicht dekoréiert, bestätegt:
  - Jo, mir däerfen der Autokratie net déi geringsten Chance ginn. Dëst kann no Verrot richen, awer ech wäert soen, de Mikado ass dee beschten an Haaptalliéierten vun de Bolschewiken a Weltkommunismus!
  De Koba Joseph huet rosen gemëscht:
  - Gutt gesot! Och wann dat net no Verrot richt, ass et scho Verrot selwer!
  De Lenin, deen dunn ënner dem Pseudonym Karpov gaangen ass, huet mat engem Grinsen bemierkt:
  - Fir d'Wuel vun der globaler Revolutioun, heiansdo musst Dir Affer maachen. Dorënner en Deel vun Ärem Gewëssen an Ärer eegener Séil opferen. - Den Ulyanov huet de Kork ofgeschnidden, de Kapp ofschrauwen, eng Fläsch däitsch Béier. Fir Éloquence, Dir sollt den Hals erfrëschen. Hien huet e puer Schluppen geholl a weider gaang. - Denkt Dir, datt ech selwer frou sinn, fir mäin eegent Land Béis a Néierlag ze wënschen. Wéi och ëmmer, ech wäert éierlech sinn, Revolutioun ass nëmme méiglech wann de Regime vun der Autokratie eescht geschwächt ass. A wat kéint d'Autokratie méi schwächen wéi d'Néierlag am Krich?
  De Koba huet averstanen geknackt:
  - Näischt... Heiansdo erfuerdert dat héchst Zil Affer, a bedeitend Affer!
  De Lenin huet seng Philosophie weidergefouert:
  - Also, mir wäerten d'Moral a Philosophie vum Atheismus net diskutéieren. Dëst ass net den Haapt Saach. Et ass kloer datt d'Aarbecht déi mir maache wäert zu der Befreiung vun den Aarbechter a Sklaven vun alle Länner an der ganzer Welt féieren. An d'Tatsaach, datt all d'Verloschter vun eisem Staat an anere Vëlker honnertfach kompenséiert ginn. - Ulyanov huet gestoppt an an engem aneren Toun bäigefüügt. - A wéi eng konkret Schrëtt kënne mir huelen fir d'Autokratie ze besiegen, déi vun de Leit an eis gehaasst gëtt?
  Hei huet de Lieutenant Schmid mat enger dënnter Stëmm geschwat:
  - Ech mengen, fir den Ufank, d'Transsibiresch Eisebunn op e puer Plazen gläichzäiteg ze sprengen. Dëst hätt e fatale Impakt op d'Versuergung vun den zaristeschen Truppen a Mandschurei.
  De Koba huet wéi e Fuuss gelaacht:
  - Bravo , de Jong mécht Fortschrëtter! An ech hu geduecht fir verschidde Banken ze beklauen fir de Goldstandard vum Zar Rubel ze ënnergruewen.
  Ulyanov huet de Zeigefanger streng op de "wonnerbare Georgian" gerëselt:
  - Sidd net naughty! Eng ganz interessant Propositioun. Dir kënnt Kuropatkina zimlech verwinnt.
  Schmid weider:
  - Am Allgemengen, meng Plang ëmfaasst en Opstand op all Schëffer vun der Black Sea Fleet. Da geet d'Arméi op d'Säit vun de schaffende Leit, an d'Autokratie fällt op eemol zesummen!
  De Koba huet ironesch gelaacht:
  - Jo, de Kriibs wäert um Bierg päifen!
  - Koba , halt op! - De Lenin huet geklappt an derbäigesat. - Et ass jo néideg fir en Opstand am Schwaarze Mier virzebereeden an duerchzeféieren. A wann de geschloene Kuropatkin vu Port Arthur flücht , wäert d'Mutin an der Arméi wierklech ginn!
  De Schmid huet seng Stëmmung verluer:
  - Jo, mir wäerten et am Geescht maachen!
  Bukharin huet d'Wuert geholl:
  - Eisen selten Alliéierten op der Äerd sinn d'Baueren; wa se opstinn, kënnen se all d'Kräfte vun der Autokratie bannen. Mir mussen eis Agitateuren an d'Dierfer schécken, a fuerderen, datt de Baueren net nëmmen Terrainen, mee och Eegentum kréien, alles wat dem Grondbesëtzer gehéiert!
  De Koba huet ironesch ënnerbrach:
  - Inklusiv hir Fraen a Meedercher!
  Bucharin huet gelaacht:
  - An dat och! Et ass sou einfach wéi den Emelyan Pugachev gemaach huet - de Kapp gëtt ofgeschnidden, d'Bar gëtt hänke gelooss, an hir Wueren ginn fir Iech selwer geholl a gläich opgedeelt! An d'Fraen an d'Duechtere vun de Grondbesëtzer sinn Är Sklaven!
  Ulyanov huet dësen Uruff guttgeheescht:
  - Riets! Mir hänken se all op! De ganze Wee bis op den Nordpol!
  Koba proposéiert:
  - Mir mussen de Raiberelement esou vill wéi méiglech aktiv benotzen. Besonnesch déi stäerkst an erfollegräichst Revolutionär entstinn aus Krimineller. Zum Beispill, ass Kotovsky keen Held? Held! An de Papp Makhno ass net méi schlëmm!
  De Bucharin huet kräfteg geknackt:
  - Dat ass et! Mir wäerten se all mat Kriminalitéit zerstéieren !
  Ulyanov huet seng Fauscht op den Dësch geschloen:
  - Terror, Terror an nach eng Kéier revolutionär Terror!
  Et war net méiglech, de weidere Gespréich vun de "magnificent four" ze beobachten. Erwächt ze hunn, war et néideg op de prakteschen Niveau ze réckelen fir eng Gewënnstrategie ëmzesetzen. Besonnesch d'Schluechtschëffer vun den Équipen läschen.
  Caligula schwammen séier zu sengem Zil, an Margarita zu hirem. D'Jongen, déi hir Fanger an Zänn benotzt hunn, sinn direkt op hir Affer Schëffer geklomm.
  Caligula de Tomboy huet net méi d'Bremsen gefillt, wéi hien ugefaang huet jidderee hannerteneen ze schneiden. Et ass net schwéier e Schëff ze Board, am Fong eng Schluechtschëff Klass. Ausser Dir sidd natierlech méi wéi Mënsch. Also, lafen a schneiden. A mat esou iwwernatierlech Geschwindegkeet huet keen eng Chance fir Iech ze widderstoen.
  Gutt, mat den bloe Fanger vun Äre Kanner, awer méi séier wéi d'Patten vun engem Gepard Been, werfen gëfteg Nadelen. An dat wäert och d'Japaner komplett schockéieren.
  D'Kämpfer vum Land vun der Rising Sun leien erëm ofgeschnidden , an de Plang vun de Pair vun Terminatoren ass einfach. Gitt an d'Munitiounsraum, detonéiert dann d'Munitioun sou datt d'Kessel och bedeckt sinn. Duerno wäert dat beschiedegt Schëff keng aner Wiel hunn wéi no ënnen ze goen.
  Caligula vun den Delfinen, mat sengem Schwäert ze schneiden an ze nagelen, ass duerch d'Munitiounsversuergung duerchgebrach. Gutt, wat sinn eenzel Kugelen fir hien, déi de Jong op der Flucht schéisst oder souguer op de Feind zréckgeet. Et ass besonnesch gutt, wann Dir mat Ärem bloe Fouss direkt eng Handvoll Patrounen an de Feind mat frantic an fatal, fatal an irresistibel Kraaft zerstéiert.
  Sou datt de Wee vum Samurai zum kinnekleche Räich vum Nicholas II blockéiert gouf.
  Et ass och net schwéier d'Munitioun an d'Holz ze transferéieren, sou datt de Buedem vum Schluechtschëff opgeblosen ass, och mat senger kierperlecher Kraaft.
  D'Stoldeck, erhëtzt an der Mäerzsonn, tickelt agreabel déi blo elastesch Sohle vum Terminator Jong. An hefteg héich explosive Muschelen gefëllt mat Shimosa zéien d'Schëlleren erof. Dir spréngt erof, ignoréiert d'Spiraltrap, an elo sidd Dir op der richteger Plaz. Elo wäerten d'Trennen zerbriechen an d'Kessel explodéieren, sou Lächer maachen, datt och dës rieseg Saach net iwwerlieft.
  Dës interessant Saach ass de japanesche Armadillo. D'Schëff ass grouss a breet, mat enger grousser Panzerdicke, déi d'Placken ofdeckt. An déi laang an déck Kanounefässer, déi fäeg sinn e puer zéng Kilometer ze schloen, oder souguer méi ... Richteg, et gouf net vun de Japaner gebaut, mee vun de Briten. Awer d'kinneklech Flott ass bal ganz vu senger eegener Produktioun, déi seng Virdeeler an Nodeeler huet. Also hunn d'Briten e Schluechtschëff gemaach - eng nobel Maschinn. Et ass schued, mee mir mussen hien no ënnen schécken ...
  Et gouf eng Explosioun, an d'Metall vum briechende Deck huet dem Jong seng blo, muskulär Been geschloen, an huet hien héich iwwer d'Uewerfläch geworf. Duerno ass de Jong an d'Waasser geplëmmt a kräfteg schwammen, a probéiert aus dem Whirlpool ewech ze kommen. Sou e Koloss ass ënnerzegoen.
  An dem Margarita säi Schluechtschëff opgedeelt: propper geschafft a synchron. Elo ass et Zäit déi iwwerliewend zwee gepanzert Schluechtkreuzer ze senken.
  Looss den Togo , deen esou vill Ierger fir déi russesch Flott gemaach huet, och op de Buedem goen. Dëst wäert eng Lektioun fir all déi ginn, déi an d'Land vun Ärem Mammeland mat Waffen an hiren Hänn kommen.
  Caligula vun den Delfinen kräfteg d'Ozeanwaasser mat sengen Hänn a Féiss a Flüschen:
  - Dir wäert vun de Japaner besiegt ginn! Dëst ass keen Madhouse Spill !
  Just wéi déi lescht Kéier, bal ouni d'Metall an d'Rüstung ze beréieren, flitt Dir op d'Deck. Do fänkt een un esou lues Samurai an de Kabes ze hacken. Wahrscheinlech ass och eng Spann, déi am Harz hänke bliwwen ass, honnert Mol méi agil wéi dës Insekten aus dem Land vun der Rising Sun. Also rennt Dir duerch a schneit Äerm, Been, Käpp of ... A si setzen sech einfach. Am beschten huet ee vun hinnen et fäerdeg bruecht ze soen:
  - Banzai!
  Den Tomboy Caligula giggelt an d'Nues op hinnen:
  - Banzai, getraut net!
  A mat sengen bloen Zéiwen werft hien d'Patrounen, duerch de Samurai seng Stiermer, Mond an Hals.
  Als nächst, widderhuelen déi viregt Kombinatioun. Wéi och ëmmer, fir eng Verännerung huet déi herrlech Caligula séier déi schonn gelueden zwielef-Zoll Pistoul gezielt an eng Charge an de nooste Schluechtkreuzer geschoss. Den Hit huet sech als korrekt erausgestallt, an eng héichexplosiv japanesch Charge huet e grousse Feier um Deck verursaacht.
  De jonke Krieger huet gemierkt datt wierklech, wann e Produkt vun der Industrie am Land vun der Rising Sun erakënnt, vill Feier an Damp erauskënnt. Wat natierlech de Schéissen méi einfach mécht . Bedenkt datt d'Samurai scho laang a Krich mat Russland waren, hir Kampfgeschwader huet wierklech eng qualitativ Iwwerleeënheet.
  Richteg, wéi vill kënnen d'Japaner erreechen wann se all hir grouss Schëffer verléieren?
  Togo säi Flaggschëff signaliséiert spéit Depart. Awer dëst ass wierklech keng nëtzlech Léisung . Dat riesegt Schluechtschëff explodéiert, an zwou Sekonnen méi spéit explodéiert och d'Schëff mat Caligula vun den Delfinen. Hien huet endlech en Offizéier vum japanesche Räich mat senger Ferse geschloen. An erëm goufen déi zwee brave Krieger vun der Schockwell erausgehäit ...
  E kämpft Meedchen-Partisan, deen de Kapp vun engem Kapitän vum éischte Rang ofgeblosen huet, jäizt op der Spëtzt vun hire Longen:
  - Sea Hockey Match: Russland vs Japan - Score véier op null!
  Tatsächlech huet Japan elo keen eenzegt Schluechtschëff am Déngscht. Richteg, et sinn nach ëmmer esou vill wéi aacht Schluecht-Klass Cruiser. An et gëtt e Choix: se erdrénken oder net erdrénken?
  De Caligula, nodeems hien den Hai mat sengem Schwert op hie gerannt huet, huet logesch decidéiert:
  - Schlag iwwerdeems d'Eisen waarm ass! Dat heescht, mir erdrénken se!
  D'Margarita, nodeems se en anere Mierpredator ofgeschnidden hunn, ass mat dëser Entscheedung averstanen:
  - Firwat Zäit op Trifles verschwenden? Et gëtt vläicht keng nächst Kéier fir eis!
  De Caligula, de Tomboy, deen de Patrounkëscht mam Fouss geheit huet, direkt an d'Ae vum Hai, huet logesch protestéiert:
  - Ech mengen et wäert! Gott huet Dräifaltegkeet gär!
  Mee hien huet souwisou schwammen. Si kënnen an der Nuecht zréck an d'Zitadell Festung. Dëst wäert se net iwwerall bréngen. A wann Kuropatkin der Héichbuerg ouni hir Participatioun hëlt, dann esou vill besser. Tatsächlech kënnen se net alles eleng maachen. Et ass souguer interessant wat d'Nokommen iwwer dëse komesche Krich mat Japan soen? Si wäerten et als eng glorräich Dot betruechten, oder am Géigendeel, si wäerten et boosen wéi se nëmme vun iwwernatierleche Kräften gewonnen hunn!
  Awer Caligula huet säin nächsten Affer einfach iwwerholl - de Schluechtkreuzer. Extern si se e bëssen anescht wéi Armadillos. Besonnesch gëtt et e bësse manner Rüstung, an amplaz vun zwielef-Zoll Waffen ginn et zéng-Zoll, mä d'Leeschtung ass vill besser. Awer dëst sinn och Schëffer vun der linearer Klass. An da ginn et mëttel a liicht Cruiser.
  De jonke Krieger hei huet seng Taktik e bëssen geännert an d'Samurai Matrousen ofgeschnidden an e puer mat Patrounen nagelen, déi hie mat senge kaale jonke Féiss gehäit huet. Duerno huet hien d'Munitioun geholl an detonéiert, sou datt de Schluechtkreuzer seng Nues am Waasser begruewen huet an domat net direkt no ënnen, mee lues a lues ëmgedréint ass.
  Vläicht wollt de Jong Schauspiller Caligula op d'mannst en Deel vun der Crew vum Doud op dës Manéier retten. Tatsächlech, wou konnt hien esou vill Sprengstoff leeën ... D'Margarita, nodeems se eng grouss Mass vu Samurai-Seiler ëmbruecht huet, huet hire Cruiser u Bord gekippt.
  D'Meedchen huet houfreg hiren Erfolleg gefeiert, an och hire Partner:
  - Score: sechs - null!
  Caligula de Tomboy, a Roserei a Freed, vu groussem Erfolleg, huet gesonge:
  - An de Samurai fléien op de Buedem, ënner dem Drock vu Stol a Feier!
  Nei Mier Affer ... Jo , et schéngt, datt d'Japaner, déi op dëser Campagne ugefaangen, ënner engem ongléckleche Stär gebuer goufen. An och déi aacht Millioune Gëtter an hirer Shinto Relioun hëllefen hinnen net.
  Fir déi tomboyish Caligula schéngt e Schluechtkreuzer wéi e Stéck Karton dat ënnerzegoen muss. Hien huet esouguer decidéiert, eng liicht aner Taktik ze probéieren, nämlech duerch an d'Hal ze penetréieren an do mat Schwäerter de Buedem ze schneiden. No all, huet hien eng magesch Metal vun Ninjas an Zauberer ageholl . Dëst bedeit datt eng Operatioun muss stattfannen.
  An esou ... Et stellt sech eraus datt d'linear Eisen platzt ... Et ass néideg fir dräi Kompartimenter ze iwwerschwemmt fir dat ze garantéieren. Den Terminator Jong seet mat engem Grinsen:
  - Hei si mir op deem Schëff ...
  Fir e Schluechtkreuzer mat Schéiss vun engem Schwäert ënnerzegoen, musst Dir wierklech iwwermënschlech Kraaft an aussergewéinlech Fantasi hunn.
  Margarita léiwer eng vill méi einfach Approche, argumentéiert datt Widderhuelung d'Mamm vum Léieren ass. A wa jo, da gëtt de Feind duerch d'Explosioun iwwerschwemmt.
  D'Krieger Gëttin a Partisan Meedchen hieft den Daumen erop a seet:
  - Et ass schonn aacht Auer!
  Boy Caligula, ouni Zeremonie, vill Samurai ofschneiden an déidlech Patroune mat senge Féiss werfen, rifft:
  - Mee dat ass einfach erfreelech!
  Et sinn nach véier Affer iwwreg... Si mussen iergendwéi erdrénke ginn, fir datt dat net ze ordinär gëtt. Kommt mat eppes Besonnesches, eenzegaarteg. An d'Jongen, ouni e Wuert ze soen, handelen wéi follegt. Si gräifen nämlech d'Kontrollrudder ... Glécklecherweis sinn d'Schëffer schonn op voller Vitess, dat heescht, datt et net sou schwéier ass mat hinnen ze bewältegen. An dofir gräift Dir d'Kontrollrudder a gitt op Ram ... Battlecruisers, d'Schëffer sinn nei, awer et gi vill verouderte Schëffer an der japanescher Flott déi keng Chance hunn aus engem riichter Linn Ram ze flüchten.
  Wat wann Schëffer, an och déi aus Metall, mat héijer Geschwindegkeet am Mier kollidéieren?
  Da geschitt déi folgend: e schrecklechen Gebrëll, d'Schleifen vun der Rüstung, d'Stolplacke vu béide Schëffer platzen. Zénger an Honnerte vu Séifuerer, mat verzerrte giele Gesiichter, rennen laanscht déi gebrach Deck, hir schmuel Aen bulten aus der Stir aus, a Bluttstroum fléien aus dem Mond mat ausgeschloenen Zänn.
  An d'japanesch Kämpfer falen iwwer Bord, falen a schaumend Baachen, déi se op eemol versenen. An d'Schëffer fänken séier ënnerzegoen, zéien vill Liewen an d'Déift.
  D'Margarita, weider d'Seeler ouni Schued oder Zeremonie auszeschléissen, huet mat engem Laachen erkläert:
  "Et ass och gutt datt d'Japaner keng Fraen a Kanner u Bord huelen."
  De Caligula, deen den Hai, deen op him geklommen ass, dissektéiert huet, ass einfach mat dësem averstanen:
  - Jo, de Kult vun den Amazonen huet net ënnert de Samurai root geholl. Richteg, si schéngen weiblech Ninjas ze hunn!
  Déi jonk Krieger-Gëttin a gläichzäiteg Partisan Meedchen zesummegefaasst:
  - Zwielef Null zu eiser Gonschten ... Mee et sinn nach zwou lescht Daglilien. Wat mat hinnen ze maachen?
  Caligula de Tomboy huet en aneren Hai a Stécker geschnidden an einfach proposéiert:
  - Loosst eis se an den Hafen vun Dalniy huelen. Et ass elo ënner russescher Kontroll, an zwee herrlech, modernste Cruiser wäerten eis Flott staark verbesseren!
  D'Margarita, déi d'Feidere vun de Mierer mat Schwerter zerstéiert, ass liicht domat averstanen:
  - Jo, an dat ass déi bescht Léisung!
  Och wann d'Japaner e Ruff hunn fir onendlech Kämpfer ze sinn, huet de moraleschen Effekt vun de rosen Schlässer vun den zwee Super Engelen eis wildest Erwaardungen iwwerschratt. Tatsächlech, wann Dir musst net mat Leit kämpfen, mä mat Kreaturen ähnlech wéi déi richteg Gëtter, a vläicht souguer Demiurgen, da kënnen och d'Kämpfer vum Land vun der Rising Sun Courage feelen.
  Dofir, nodeems d'Margarita op engem Cruiser, a Caligula op deem aneren, déi ängschtlech Offizéier ofgeschnidden hunn, an e puer vun hinnen ofgeschnidden hunn, hunn aner Séifuerer a Mechaniker et am beschten ugesinn fir dës Superwesen ze ënnerwerfen . A béid Schluechtkreuzer sinn op den Hafen vun Dalniy gaangen, deen d'Japaner opginn hunn, no hirer rezenter Néierlag, ouni Kampf géint d'russesch Arméi.
  Caligula Dolfinov geduecht, datt no all d'Autoritéit vun opfälleg Kraaft Autoritéit ass. Zum Beispill, wärend der Schluecht vu Khalkhin Gol, wéi vill Japaner goufen vun der formidabeler sowjetescher Arméi ageholl? No sowjetesch Donnéeën, 476 Leit, no anere spéider Berechnungen, ongeféier 200, an als Resultat vun géigesäitege Austausch, nëmmen 88 goufen op d'Japaner zréck, dat ass, sou wéineg zréck an hir Heemecht.
  Dat ass, de Samurai huet Festlechkeet gewisen. Hunn verluer, no sowjetesch Donnéeën, ronn zwanzeg dausend Leit ëmbruecht.
  Zum Verglach huet d'sowjetesch Arméi bal esou vill Doudeger verluer ( net déi, déi a Gefaangenschaft gestuerwen sinn) während dem Zweete Weltkrich als Gefaangenen verluer.
  An dat trotz der Tatsaach, datt d'NKVD brutal mat de Familljen vun deenen ofginn huet.
  Also d'Widderstandsfäegkeet vun de japanesche Zaldoten ass net iwwerdriwwen. Wärend dem russesch-japanesche Krich hunn d'Japaner honnertmol manner Zaldoten als Krichsgefaange verluer wéi d'Russen!
  Mä dat ass awer deelweis wéinst der Tatsaach, datt d'russesch Arméi net eng eenzeg grouss Schluecht gewonnen huet. An ouni Victoiren ginn et keng Prisonéier.
  Wéi och ëmmer, et geschitt, datt déi fortschrëttlech Arméi och vill Zaldoten ageholl huet.
  De Krieger Jong Caligula sot zu Margarita duerch e primitive Walkie-Talkie:
  - Vläit zéie mer dach de wäisse Fändel op, soss erdrénken se eis?
  D'Margarita huet dogéint:
  "Et ass eng Schimmt ënner engem wäisse Fändel ze segelen." Besser d'Tricolor Russesch iwwer de Kapp ginn!
  De jonke Krieger huet d'Nadel an de Jong-Terminator säi barfouss, flëssege Fouss lancéiert, an de nächste Samurai an der Stir duerchgebrach, huet hien bemierkt:
  - A menger Meenung no wäert Andreevsky mat engem Kräiz méi erfollegräich sinn!
  Mam Score vu véierzéng bis null sinn d'Marinemaste mat Japan fäerdeg an elo kënnt Dir net nëmmen déi ageholl Schëffer fir Iech selwer huelen , awer och sangen. Caligula vun den Delfinen huet säi Victoire Lidd op der Spëtzt vun de Longen gesongen:
  Grouss Ausdehnungen vu Mier, Ozeanen -
  Mir hunn se ënner dem Tricolore Fändel geploust!
  D'Zaldoten hunn tierkesch Bierger eruewert,
  D'Adler hunn an der Victoire gebrach!
  
  Russesch Krieger goufen vum Planéit unerkannt,
  Mir schloen d'Feinde mat Schwäerter a Bajonetten!
  Mir konnten d'Joch vum Faschismus vun der Halschent vun der Welt ofwerfen,
  Mir hunn eisen Marsch mat Victoire zu Berlin ofgeschloss!
  
  koumen op Humpback Panzer,
  Si menacen all russesch Felder ze zerstéieren!
  Awer si schloen déi verdammt Freaks schwéier ,
  Fir datt eis Kanner ouni Joch glécklech kënne liewen!
  
  Mir sinn d'Kanner vum Vaterland, dat méi héich ass wéi all aner op der Welt,
  Mir sinn gebuer, mat kale Féiss Calico geknéit!
  huet fir eis intercedéiert, eis an d'Schluecht geschéckt ,
  A Gott huet de Mee a Freed bruecht!
  
  Et gëtt keen Deel vun engem Kämpfer an engem méi héije Häerz,
  Wat gëtt en Dram a Wiedergebuert!
  Maacht déi herrlech Dier zur Onstierflechkeet op,
  Awer wann Dir am Embush sëtzt, sief roueg !
  
  Et gi Wëllef a Schof, awer Dir sidd d'Schäfer vum Universum,
  An et ass Ären Deel fir d'Uerdnung un d'Nofolger ze vermëttelen!
  Fir d'Saach bis zum Enn vun der Schafung ze droen,
  Also datt dat éiwegt Feier an Ärem Häerz vu Léift net erausgeet!
  
  Wien weess wou eng feindlech Kugel en Zaldot stoppt,
  Awer nach ëmmer, am Kampf ass den Doud besser wéi verrotten Krankheeten!
  A wann Dir stierft, da wäert Äre Frënd de Géigner zerbriechen ,
  Hien toleréiert et net, well barfuß Meedercher ginn an d'Gefangenschaft gedriwwen!
  
  Oh, de russesche Schicksal, Krich a Feier nom Krich,
  Fir déi, déi an d'Vakanz wëlle goen, gëtt et keng Plaz fir si, wësst Dir, am Paradäis!
  Hei ass den hellesche Sam an eng Verschwörung mam Satan agaangen,
  Menacéiert: - Ech bréngen den Atom erof a briechen den Hagel!
  
  Awer et gëtt och Schutz géint Rakéiten,
  An eng Atombomm kann Moskau net zerstéieren ...
  Mir kënnen Panzer benotze fir de Parasit ze kréien,
  A langweileg Lidder iwwer déi verstuerwene maachen Iech traureg!
  
  Verkafen fir e Penny, net e russeschen Undeel,
  No allem ass jidderee vun eis e grousse Krieger!
  Gleeft net datt Gott eis schonn an d'Roll gesat huet,
  Tatsächlech entscheet Dir wéi cool d'Haul ass!
  
  Et goufe Feeler, et goufen Néierlag,
  Et ass geschitt wéi Huesen sech vu schreckleche Wëllef zréckzéien!
  Awer wann de Krich ufänkt, wäerte mir erëm do sinn,
  Smash déi brutal Arméi vu Monsteren an engem hellesche Rhythmus!
  
  Gleeft mir, mir spillen net fir de Krich,
  Mir hunn keen anere Ruff wéi léif Frënn ze sinn!
  Mir si bridderlech Leit, net Abel a Kain,
  Fir eis ass e Vugel e Lidd, an net e fett Spill!
  . EPILOG
  Nodeems d'Dominica hir Witz geblitzt huet, hunn d'Kanner laang gejaut an d'Hänn geklappt. Jo, et ass super , Dir kënnt soen datt hatt et fäerdeg bruecht huet - Aphorismen ze sprëtzen a fir sech selwer ze hummen.
  Duerno hunn d'Margarita an d'Dominica e Fest fir d'ganz Welt ugekënnegt, fir datt et Spaass a Freed an der Séil gëtt.
  Si hunn hir Zauberstänn gewénkt, a luxuriéis Dëscher erschéngen, déck mat Iessen gelueden . Alles hei war luxuriéis a ganz räich.
  Sou wonnerbar Platen a vill Kuchen, Kuchen, Donuts, Bretzelen, Muffins a räich dekoréiert Kuchen. Et ass onméiglech an engem Mäerchen ze soen, an och net mat engem Pen ze beschreiwen.
  An alles ass sou appetitlech an aromatesch datt et wuertwiertlech eenzegaarteg ass a senger Raffinesséierung a Schéinheet.
  Margarita tweeted:
  Alles Guddes, dat Bescht fir Kanner,
  Op eisem flotte Planéit...
  Vive d'Sonn a de Wand,
  Betruecht d'Feeën verantwortlech fir alles!
  A si huet ugefaang ze danzen. An Dominica no hirem, an e puer aner Meedercher mat hinnen. Et ass super gaangen .
  D'Margarita huet logesch bemierkt:
  - Alles wäert gutt sinn, alles wäert gutt sinn wa mir net messen !
  An d'Partisan Meedchen huet en anert Freedefeier aus hirem Zauberwand geholl an fräigelooss. An et war wéi e Sprangbuer vun Diamanten, déi an engem ganz stiermesche Stroum fléisst.
  Dominica notéiert:
  - Schéinheet, Schéinheet.
  Et schéisst wéi e Sprangbuer aus engem Wal!
  Duerno war et Zäit fir Ënnerhalung. Verschidde vun de gréisste Jongen, ongeféier véierzéng Joer al a ganz muskulär, hunn mëll Handschuesch op d'Hänn geluecht an hunn ugefaang mateneen ze kämpfen.
  Si hunn mat hiren Hänn a bloe Féiss geschloen, wärend se laachen a gelaacht hunn.
  Dobrynya bemierkt mat engem Grinsen:
  - Iwwerhaapt, si hu kollektiv Bauerenhaff Equipement!
  De Prënz Oenomaus huet geknackt:
  - Si sinn net a Kampfkonscht trainéiert !
  De Jong Dobrynya huet gejaut, sprangen an de provisoresche Rank:
  - Loosst mech goen!
  An zwee kämpfen muskulär Teenager sinn matenee kollidéiert. D'Jongen hunn d'Laachen ausgebrach an d'Dobrynya attackéiert. Et gouf Demontage a Wénkel vun Äerm a Been.
  D'Dobrynya huet sech schlau verspreet an se op der Säit gedréckt. Dunn huet hien ee vun de Jongen mat den bloen Zänn an d'Nues gegraff . Hien huet vu wilde Péng gejaut. An den Heldenjong huet hien erëm ouni Zeremonie gehäit an gezwongen sech ëmzedréien.
  D'Kanner ronderëm hunn gelaacht an d'Hänn geklappt. An d'Dobrynya huet véier Jongen gläichzäiteg gedréckt an huet se an engem Dëschtuch gewéckelt.
  Duerno gouf d'Laachen komplett iwwerdriwwen. Genau wéi de Kannerapplaus. Tatsächlech huet et ganz cool ausgesinn .
  Dobrynya huet witzeg bemierkt:
  - Deen, deen et getraut huet, huet et giess!
  D'Dominika koum och an de Rank. Si huet och Kampfkonscht gemaach. Iwwerhaapt, a Filmer ze handelen ass kee Witz. Si huet sech als Supergirl gewisen an huet mat engem Supervillain gekämpft . Béid Meedercher hunn dunn géigesäiteg fir eng Dosen Take geschloen. An dat ass super . Och hir Plooschter ware wierklech.
  Elo koum e staarken, muskuläre Teenager vu ronn véierzéng a Schwämm géint Dominica. An hien huet probéiert d'Meedchen ze attackéieren. D'Dominica huet mat engem präzise Schlag vun hirer bloer Ferse op de Solarplexus geäntwert, an de Jong ass gefall an huet ugefaang ze dréinen.
  Dominica tweeted:
  - Dir sidd kee Jong , Dir sidd kee Jong,
  Net echt...
  Dir sidd kee Jong , Dir sidd kee Jong -
  Verrotten Këscht!
  mat ganzer Kraaft op de Muskele Réck geschloen . D'Meedchen huet gejaut an hien zréckgeschloen. Hien huet sech op d'Dominika gerannt an huet probéiert géint hatt ze kämpfen. Den Teenager war staark a gehärt duerch haarder Aarbecht op engem Chantier. An d'Dominika huet missen all hir Kraaft ustrengen fir net ze falen. Awer si ass erausgerappt an huet dunn de staarke Jong iwwer si gehäit. Hie gefall, mat Sturgeon an e Plat gefall. An de Jong gouf ganz dreckeg.
  An de Rescht vun de Kanner hu vill gelaacht a Gesiichter gemaach. Dëst huet wierklech super ausgesinn .
  De Jong ass opgesprongen, krut awer en haarde Kick
  Schauspillerin Meedercher am Kinn, hie gouf mat sengem Schanken an der kommender Bewegung geschloen, an de muskuläre Jong ass ëmgefall.
  Den Dominic huet aggressiv gesongen:
  Hie waart onheemlech op en Affer an der Grouf,
  E Radar an den Himmel weisen ...
  Ee Feeler - en zoufälleg Start,
  An e Schlag ass inévitabel!
  Dëst ass wierklech e Karate Meedchen. Also huet si sech ëmgedréint an engem anere Jong mat hirem bloussem Ferse an d'Nues geschloen . Hien ass gefall an huet e Sprangbuer vu Blutt aus sengem Sniffer fräigelooss . Mä hien ass direkt opgesprongen. An erëm an d'Schluecht. An d'Dominika trëppelt hien a forcéiert hien ze falen. Dëst ass wierklech eng Fra.
  Dobrynya huet zoustëmmend geknackt:
  - Oprecht erhalen! Ma, du bass e coolt Meedchen !
  Hei ass en anere staarke Jong, dee vum Dominica säi Schlag fort geflunn ass.
  Dëst ass wou de Showdown ugefaang huet. D'Meedchen huet en aneren Teenager iwwer si gehäit an huet geziddert:
  Meedercher aus der High Society,
  Ech wëll wierklech de Guy schloen!
  Duerno huet d'Meedchen d'Jongen erëm zesummegedréckt, hinnen Plooschteren a Knollen ginn. An et huet extrem witzeg a witzeg ausgesinn.
  d'Jongen erofgeschloen :
  - Du bass eist Meedchen ! Ganz waarm a kämpft!
  D'Dominica huet geknuppt a gekrasch:
  D'Meedchen Kämpfer huet waarm Blutt,
  Déi blann Horde attackéiert eis!
  Si huet Zauber geflüstert, an e richtege Reen vu Crème, kondenséiert Mëllech an Hunneg ass vun uewen op d'Jongen gegoss.
  An erëm dat freedeg Laachen vu Kanner. Alles dréint a geschitt sou cool an aggressiv. An et gi witzeg Momenter an dëser Agressioun.
  De Jongprënz Oenomaus ass natierlech och am Spill. Wéi kann een sech ouni et verwalten? An de jonke Krieger werft ganz behendig iwwer sech e Jong, dee méi al a méi grouss ausgesäit. An erëm begeeschtert Ausrufezeeche. Jo, dëst ass wierklech e Kampf dee gebraucht gëtt.
  Den Enomai huet seng Hand gewénkt, an de Jong ass op e Koup Crème-bedeckte Kuchen gefall. A si platzen a verspreet sou witzeg a mat Gusto. An esou waren d'Aromen vun der magescher Kichen.
  Dobrynya bemierkt mat engem Opschlag:
  - Et ass schued esou Iessen ze verschwenden!
  Den Dominic huet gelaacht an geäntwert:
  - Dat ass OK! Ech wäert méi Magie maachen!
  De Phoenix Jong huet gesonge:
  Iergendwou am Bësch sinn Zauberer,
  Si nähen e Kaftan fir de Satan ...
  Boulders goufen ronderëm gehäit,
  Eist fantastescht Land!
  Duerno gouf hie Frënn mat Dobrynya. Déi zwee heroesch Jongen hunn fir d'éischt ugefaang mat der Fauscht ze wénken, a probéiert géigesäiteg an d' Gesiicht ze schloen . Si hunn et zoufälleg e puer Mol gelueden, a Plooschteren erschéngen. Dunn hunn d'Jonge-Kämpfer et geholl an d'Stire gestouss. Also Sparken ugefaang aus mengen Aen ze fléien.
  Si hunn sech géigesäiteg gedréckt, de Kapp gestouss an hunn dunn ugefaang ze kämpfen. An de Kampf war ganz haartnäckege. D'Ritterjongen hu sech gegraff, géigesäiteg zerdréckt an sech gepresst.
  Dunn hunn se nees ugefaange Kapp ze stoen, wat méi domm wéi cool a menacéiert ausgesinn huet. An dat huet esou gehandelt, datt et d"Kanner-Spectateuren an däitlech Laachen bruecht huet.
  D'Dominica huet d'Fieder an d'Hänn geholl an huet ugefaangen d'Jongen hir blo Fersen ze tickelen. Dobrynya a Phoenix hunn ugefaang ze laachen, et ass wierklech sou ticklesch a cool datt Dir net fäeg sidd ze laachen.
  D'Margarita huet mat engem Prima Donna Laachen bemierkt:
  - Jo, du bass e coolt Meedchen. Just e Master Entertainer. Wat soss kënnt Dir maachen?
  Dominica huet geruff:
  - Jo, am Allgemengen, ech kann absolut alles maachen. An Dir wäert dat méi wéi eemol gesinn!
  Dobrynya a Phoenix getrennt. Si hunn schweessen an hir skulptéiert Torsoen blénken, wéi wa se mat Olivenueleg gedréckt wieren.
  D'Margarita huet mat engem Opschlag bemierkt:
  - Mir hunn d'Victoire, awer mir sinn net méi no beim Zil fir dat méi staarkt Geschlecht ze retten. Déi giel Rat gehéiert eisem Feind Bastinda, dee verschwonnen ass, kee weess wou. A mir hunn d'Bounen ofgespillt. Gutt, net ëmsoss, awer nach ouni d'Resultat op deem mir gerechent hunn!
  Dominica huet als Äntwert gesongen:
  Liewen ass net einfach
  An d'Weeër féieren net riicht ...
  Alles kënnt ze spéit
  Et ass alles ze séier fort!
  No an no gouf d'Stëmmung vun de befreit Kanner méi roueg. An d'Kämpf, och déi humoristesch sinn, stierwen, an d'Musek gouf manner haart.
  An dunn ass op eemol e Kaméidi héieren. Den Alarmhorn huet geklappt.
  D'Jongen an d'Meedercher sinn direkt aus hire Sëtzer gesprongen an hunn mat Schwerter a Speer gebastelt. Si ware prett fir e Kampf.
  Draachen sinn am Himmel opgetaucht. Si waren dräi-Kapp, siwen-Kapp, an zwielef-Kapp . An et waren zimlech vill vun hinnen, a grouss Reptilien. Natierlech, wat méi Käpp, dest méi grouss ass d'Gréisst. An ënnert hinne war déi bekannt Hex Bastinda, déi géint den Hannergrond vun den Draachen kleng ausgesinn huet.
  Den Dominic huet geflüstert a bemierkt:
  - Wow! Et gesäit aus wéi wann et nach net eriwwer ass!
  D'Margarita huet als Äntwert gesongen:
  Ech falen mat menger Këscht, gräifen de Blei,
  D'Äerd ass voller Lächer, wéi Bast ...
  Awer ech weess datt dëst nach net d'Enn ass -
  D'Enn ass just den Ufank!
  Et waren ongeféier fofzeg dausend Kanner vu Krieger - dat ass eng ganz Arméi, et waren net méi wéi zweehonnert Draachen. Dofir sinn déi jonk Krieger net fortgelaf. Si ware prett fir ze kämpfen an hiert Liewe vill ze ginn, a vläicht souguer gewannen!
  Béid Säite si kämpfend an determinéiert.
  De gréissten zwielefkäppegen Draach huet gedonnert:
  - Fäert net! Mir wäerten net mat Kanner kämpfen! Mir si fir Fridden a Gerechtegkeet!
  Dominica huet geruff:
  - Also firwat sidd Dir hei komm?
  Hei huet d'Bastinda gebrëllt, aggressiv gelaacht:
  - Ech weess datt Äert Haaptziel war de Yellow Rat Artefakt ze kréien, an net d'Kand Sklaven ze befreien!
  D'Margarita huet dogéint:
  - Et stéiert net! Mir wollten op alle Fall eis Kanner net verloossen a wäerten ni!
  All zwielef Käpp vum Draach soten op eemol:
  "Mir schätzen Är Adel!" Mee Bastinda invitéiert Iech e Spill ze spillen. Wann Dir gewënnt, wäert hien Iech déi giel Rat ginn, wann hien et mécht, da ginn Är véier seng Sklaven fir ëmmer.
  D'Zauberin Bastinda huet geknackt:
  - Jo! Dat ass et! Gutt, Kanner, et gëtt ze vill Geschwëster mat hinnen. Är véier wäerte vill méi nëtzlech sinn an der Sklaverei!
  Dominica bemierkt mat engem Laachen:
  - Mir kënnen e Spill spillen. Loosst just, am Fall vu Verloscht, d'Hex Bastinda eis net nëmmen hir Yellow Rat Artefakt ginn, awer och eise Sklave ginn.
  D'Margarita huet bestätegt, mat hirem bloe Fouss gestampelt:
  - Dat ass et! Dat ass genau wat mir brauchen! Et wier fair wann d'Bastinda och hir Fräiheet riskéiert!
  Den Zwielef-Kapp sot:
  - Loosst et esou sinn! Den Artefakt an d'Fräiheet vun der Hex, géint d'Fräiheet vu véier bedeitende Individuen - fair!
  D'Zauberin Bastinda huet de Kapp mat schwaarzen Hoer geknackt:
  - Okay, also sief et! Ech gewannen ëmmer dëst Spill souwisou. A souguer Wëssen iwwer Magie wäert hinnen net hëllefen!
  Den zwielefkäppegen Draach huet gebrëllt:
  - Verspriechen Dir datt Dir Är Verspriechen am Fall vun enger Néierlag erfëllt?
  All fënnef hunn zesummen geruff:
  - Mir ginn!
  D'Zauberin Bastinda huet e Briet mat Quadraten aus hirem Rucksak geholl a gesot:
  - Da fänke mer un!
  A si huet d'Brett ausgeklappt; Figuren sinn direkt drop opgetaucht. Et huet e bëssen un traditionell Schach erënnert, nëmmen d'Plaze waren net zwee, mee dräi Faarwen: wäiss, schwaarz a gro. A mir hate vill méi Zuelen. Et gëtt e Geck, Bëscher an en Offizéier, e Generol, e Marschall, e Ballista, e Won an soss eppes.
  Dominica huet gemëscht:
  - Jo, ech weess net emol wéi se goen! Dëst ass ongerecht!
  D'Zauberin Bastinda huet mat engem Laachen geäntwert:
  - Dir hutt schonn Äert Wuert ginn an et gëtt néierens zréckzéien. Refus ze spillen ass entsprécht enger Néierlag!
  Margarita huet geknackt:
  - Ech kennen dëst Spill! A wéi d'Figuren och dran trëppelen! Also loosst eis spillen!
  D'Zauberin Bastinda huet geknackt:
  - Ma dann! D'Haaptfigur hei ass de Kinnek a mir spillen bis Sachmatt!
  D'Kandkrieger hunn hir Hänn geklappt. D'Margarita huet hir Zauberwand gerëselt, an e Bild vun engem risege Brett mat dräi Zorte Zellen erschéngt virun hinnen. An elo konnten dausende vu fréiere Sklaven hir op eemol gesinn.
  Margarita notéiert:
  - Virum Krich hunn ech eng Partie Schach géint Botvinnik selwer gewonnen, awer net perséinlech, mä an engem simultane Spill. Awer mat aacht Joer, de Champion vun der UdSSR ze schloen ass cool!
  D'Zauberin Bastinda huet gemëscht:
  - Dëst ass e komplett anescht Spill! Schach war emol net no bei hatt!
  D'Partisanmeedchen huet geknackt:
  - Ech weess! Et ass méi komplizéiert an et gi méi Stécker, awer ech kann et spillen! Also denkt net datt et fir Iech einfach wäert sinn!
  D'Hex mat schwaarzen Hoer huet geknuppt:
  - Meng Stécker si rout - si fänken als éischt un!
  A si huet de Schlaang no vir geréckelt . D'Margarita huet geäntwert andeems de Archer beweegt. Esou e gemittleche Spill huet ugefaang. Et waren honnert Figuren op all Säit, an all dräi, ausser de Kinneken. Et sinn ee vun hinnen, an d'Spill endet mat Mate. Gutt, dëst ass schéin a logesch.
  Bastinda huet gespillt a gelaacht. Déi éischt Austausch duerno. Dann d'Manöver vu séiere Geck. Dominica bemierkt datt de Geck sech wéi eng Kinnigin am traditionelle Schach bewegt, awer wéi e Ritter trefft.
  Jo, et ass interessant. Den Offizéier gesäit aus wéi e Bëschof, awer schléit wéi e Kinnek. An de Generol bewegt sech wéi e Rook, awer trefft wéi e Ritter. De Maréchal beweegt sech wéi eng Kinnigin, awer schléit nëmmen wéi e Rauch. Natierlech sinn déi mächtegst Figuren déi grouss Vizier, si beweegen sech wéi eng Kinnigin a wéi e Ritter, an och schloen. Et ginn natierlech Kinniginnen, a si si grad wéi am normale Schach. Archers plënneren wéi Baueren, mä si schéissen diagonal dräi Felder no vir, a slingers nëmmen zwee. Et schéngt, datt gewéinlech Infanteristen déi schwaachst sinn, awer si kënnen, wann se op déi lescht Linn kommen, an all Stéck ausser de Kinnek verwandelen.
  De Won geet wéi e Päerd, schléit awer wéi en Elefant. Jo, et ass interessant wéi et erauskënnt. Et gëtt och e Ballista - et bewegt sech wéi e Rauch, awer trefft wéi eng Kinnigin. Rooks, Ritter a Bëscheef, wéi am gewéinleche Schach. Awer et gëtt och en Eenhoorn. Hie geet wéi e Kinnek, awer schléit wéi eng Kinnigin. An e kinneklechen Eenhoorn. Hie geet wéi en Elefant, schléit awer wéi e Grand Vizier, dat heescht wéi eng Kinnigin an e Ritter. Jo, dëst ass kee Witz Spill. An et sinn all dräi Figuren. A probéiert eppes ouni ze gapen. An elo schéngt et datt de Bastinda scho méi Territoire erfaasst huet an e materielle Virdeel kritt huet.
  Et ass kloer, si ass vill méi erfuerene wéi Margarita.
  Dominica huet zouversiichtlech, oder éischter ironesch, tweeted:
  - Gitt d'Päerd! Päerd!
  D'Margarita huet hir ofgeschaaft:
  - Amëschen Iech net! Wat muss gemaach ginn, ech maachen!
  A partisan Meedchen entscheedend geplënnert hir Figur. Bastinda huet weider attackéiert. D'Schluecht war ganz haartnäckege a barmhäerzlech.
  D'Margarita, fir e bësse Vertrauen a Berouegung ze kréien an Inspiratioun am Spill ze generéieren, huet ugefaang ze sangen;
  Et schaumt no uewen, erhéicht déi steil Häng,
  D'Welle, d'Schëlleren vum Äis hunn den Ozean zerstéiert!
  De Strahl geschnidden, d'Wolleke ware mat Bläi gefëllt,
  An e frësche Wand huet den Niwwel zerquetscht!
  
  Ech si mat dir op engem Küsteklipp,
  D'Schwell vum Mier zitt d'Ouer!
  De Kämpfer huet den Hals mat enger sanfter Hand ëmgedeckt,
  Den hellege Här ass a menger Séil opgestan!
  
  D'Spëtze vun de Schnéi Bierger sinn vergëllt,
  A Pärel Päiperleken op der Broscht!
  An der Distanz sinn d'Schëffer ënner Segel gefuer,
  Dir kënnt Ären Dram net opginn a schlofen!
  
  Ech hunn op dech gewisen, léif,
  Är stralend Aen aus Tréinen!
  No all, ouni dech, och d'Welt ass net genuch fir mech,
  Stuerm an Donnerwieder brullen am Häerz!
  
  Zesumme mat Iech schmaachen mir vill Herrlechkeet,
  A Gëft penetréiert Ambitioun!
  Maacht Äert Schwäert am Numm vun där Kraaft,
  ze déngen !
  D'Margarita huet perfekt gesonge an, opgereegt, en entscheedend Attack lancéiert. D'Partisanmeedchen huet net gezéckt fir opferen, an irgendwann schéngt de materielle Kräftebalance fir si katastrofal ze sinn. Awer hei sinn e puer méi staark taktesch Ugrëffer an ...
  D'Margarita sot mat engem onschëllegen Laachen:
  - Schachmatt, Madame Bastinda!
  Si blénkt wëll an huet sech ëmgekuckt, e Bléck op de gréissten, zwielefkäppegen Draach. Et war d'Gréisst vun engem Grand-Klass Airliner , d'Spannung vun all Fligel war gutt zweehonnert Meter - dat ass e Monster. Vläicht souguer déi phenomenal Magie vun der gewielter Meedchen-Schauspillerin Dominica konnt sou e Ris net iwwerwannen.
  De risege Draach Leader huet mat zwielef Käpp gläichzäiteg gebrëllt:
  -Du hues dem Bastind verluer. Also gitt Äre Gewënn un d'Giel Rat - e wäertvollen Artefakt, a gitt an d'Sklaverei op Är nei Meeschter!
  D'Bastinda huet geschloen an huet en Artefakt aus hirem Rucksak geholl. Onerwaart war et nëmmen d'Gréisst vun enger Kokosnoss, awer et huet mat engem helle giele Liicht gegluecht.
  D'Hex huet et erausgehalen a bemierkt:
  - Hien ass ären. Wéi alles wat mäin ass, ass et elo ären!
  D'Margarita huet den Artefakt an d'Hänn geholl an huet en dann an hirem Rucksak verstoppt. A si huet bemierkt:
  - Dëst ass gutt! Ma, wat solls du an ech maachen, Bastinda?
  No baussen huet eng nach zimlech jonk an attraktiv schwaarz Fra geäntwert:
  - Ech ka vill Saache maachen. Ech si scho méi wéi dausend Joer al. A wat wann ech dir onbekannt magesch Techniken léieren kann. Gutt, a sidd och de Manager vum Räich. Ech hu vill Erfahrung an dësem, an net nëmmen d'Gestioun vun Kanner.
  D'Margarita huet d'Schëller gezunn an bemierkt:
  "Ech mengen, vläicht loossen ech dech goen, nodeems ech als éischt en Eed gemaach hunn, nëmme gutt Doten ze maachen."
  Dominica huet gemëscht:
  - Wat wann hatt läit? Mir hu Leit, Dir wësst. Och de Koran seet datt Eed an e puer Fäll gebrach kënne ginn.
  An d'Meedchen Actrice huet gesonge:
  Gleeft mir, Är Dénger wäerte sech dréchen,
  Dir wäert ausgeliwwert ginn, Dir wäert ausgeliwwert ginn ...
  An déi, déi esou verléift schwieren,
  Kuckt just, si wäerten dech ëmbréngen!
  D'Margarita huet dogéint:
  "Et ass üblech fir eis Zauberer souwuel hir Wierder an hir Eed ze halen." En Eedbriecher ze ginn heescht fir éiweg Verdammung a Veruechtung vu jidderengem opzehuelen. Also Bastinda wäert entweder hiren Eed halen oder refuséieren et ze huelen. Also huet si e Choix tëscht Sklaverei an opginn Béisen Doten fir ëmmer!
  Hex mat schwaarz Hoer zéien:
  - Hei ass eppes ze denken. Maacht ni Béisen, dat ass och ganz schwéier, an net ëmmer agreabel!
  Dominica war indignéiert:
  - Firwat entscheet Dir fir eis, Margot? Ech denken, et ass besser datt hatt eise Sklave ass. E mageschen an agelosen Dénger wäert ganz nëtzlech sinn am Stot. Si soll net däi Sklave sinn, mee eis gemeinsam!
  Den heroesche Jong Dobrynya huet bestätegt:
  - Jo dat ass richteg! Mir hunn all véier eis Fräiheet riskéiert. An Dir wëllt hir eleng commandéieren.
  De Jong-Prënz Oenomaus sot:
  "Ech mengen och, datt et besser ass hatt ze loossen, en Eed ze huelen fir nëmme gutt Doten ze maachen." Firwat, wärend Dir elf méi Artefakte sammelt, e Sklave mat Iech zitt? Si ass just eng Belaaschtung!
  Dobrynya an Dominica soten zesummen:
  - Nee, si ass eis Sklave! A mir loossen hatt net lass!
  Den Draach Leader huet bemierkt:
  - Dir hutt eng Split: zwee géint zwee! Ech proposéieren eng Mënz ze geheien. Wann et Käpp ass, maache mir wéi d'Margarita wëllt, wann et Schwänz ass , maache mir wéi d'Dominica wëllt!
  D'Krieger Kanner hunn zesummen geruff:
  - Riets! Riets! Riets! Vill wäert entscheeden!
  Dominica huet rosen gemëscht:
  - Wien wäert d'Mënz geheien?
  Den Draach huet gedonnert:
  - ech!
  An dunn huet säi Schwanz e sëlwerglänzende Krees geworf, deen duerch d'Loft geflunn ass an op de Fielsstrooss gefall ass. D'Mënz huet geschloen an ... Et ass um Rand gelant ...
  De riesegen Draach huet gelaacht an geäntwert:
  - Wann jo, dann huelen ech Bastinda als Déngschtmeedchen. An Dir sidd lénks mat hirem Artefakt, der gieler Rat, als Trophä. Just wéi Dir wollt, iwwregens!
  Dominica huet gemëscht:
  - An e Moto. Ech wëll e Flyer wéi dësen.
  De riesegen Draach huet gejaut:
  - Sang e Lidd! A mir Draachen wäert et appreciéieren. Wann Dir et gär hutt, wäert de magesche fléien Motorrad ären sinn. A wann net, dann ... Och Dir wäert eise Sklave ginn!
  Dominica war indignéiert:
  - Also Dir kënnt soen datt Dir keng vu menge Lidder gär hutt!
  De Kapp Draach huet ugekënnegt:
  - Net nëmme mir beurteelen, mä och de Public, dorënner Kanner a fréier Sklaven!
  Dominica wénkt mat engem Opschlag.
  - Da sinn ech d'accord!
  An d'Meedchen huet ugefaang mat Gefill an Ausdrock ze sangen;
   Verkleed fir den Näid vun alle Kinneken ze sinn,
  Crimson, Gold, Blieder an Rubinen!
  Wéi Owend Schmetterlinge schwiewen,
  An d'Stëmm vun de Wand ass d'Uergel vun de Cherubs!
  
  De luxuriéisste Fridden ass am Hierscht grouss,
  Beem, Kuppele vun helleg Kierchen!
  All Zwerg mat geschnidde Schnëtt,
  Dewdrop Pärelen a wäertvoll Steng!
  
  De Puddel war mat dënnem Sëlwer bedeckt,
  Sparke blénken ënnert dem Päerdshaff!
  Dir behandelt géigesäiteg frëndlech,
  Loosst Iech glécklech ënner engem kloren Himmel liewen!
  
  An der hell Sonn, mat mengem Kleed locker,
  Birken a Popelen danzen de Walz vun der Léift!
  Mir sinn traureg iwwer d'Deeg, déi an den Ofgrond gefall sinn,
  Halt d'Erënnerungen un Reuniounen mat mir!
  
  Wanter wäert kommen, Jugend an et ass éiweg,
  Net gro Hoer, Diamanten an Hoer!
  Mir sammelen all eis Frënn fir d'Vakanz,
  A loosst eis den Dram a flotten Verse ausdrécken!
  Stuermeg Applaus a Gejäiz vu "Bravo! Encore!", Zéngdausende vun Hals hunn déi ganz Plaz iwwerschwemmt. Dëst wier eng glorräich Stonn, eng Stonn Triumph fir Dominica, déi hiert Talent als Prima Donna entdeckt huet!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"