Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Lalana Ny Fanadinana Andriamanitra

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Mpianatra tsara tarehy sy mpilalao sarimihetsika maniry mafy, Dominika, manonofy ho lasa kintan'ny efijery. Ary nony tonga teo aminy ny nymph, dia nanaraka azy an-tsitrapo izy, ary niafara tamin'ny fanjakan'ny dragona. Dominika dia nanafina fahaiza-manao miavaka, ary nisy areti-mandringana hafahafa tonga teo amin'ny empira sy ny firenena mifanila aminy, ka saika ny lehilahy rehetra no lasa natahotra. Ny iray amin'ireo solontenan'ny firaisana ara-nofo matanjaka kokoa, ny printsy elf Oenomaus, dia nahavita nanemotra ny fahafatesany noho ny fanomezana an'i Dominika. Ary ankehitriny dia tsy maintsy miara-miasa izy ireo hamoaka ny misterin'ny areti-mandringana tsy takatry ny saina sy hampiharihary ny hery maizina.

  LALANA NY FANADINANA ANDRIAMANITRA
  
  Filazana fohy
  Mpianatra tsara tarehy sy mpilalao sarimihetsika maniry mafy, Dominika, manonofy ho lasa kintan'ny efijery. Ary nony tonga teo aminy ny nymph, dia nanaraka azy an-tsitrapo izy, ary niafara tamin'ny fanjakan'ny dragona. Dominika dia nanafina fahaiza-manao miavaka, ary nisy areti-mandringana hafahafa tonga teo amin'ny empira sy ny firenena mifanila aminy, ka saika ny lehilahy rehetra no lasa natahotra. Ny iray amin'ireo solontenan'ny firaisana ara-nofo matanjaka kokoa, ny printsy elf Oenomaus, dia nahavita nanemotra ny fahafatesany noho ny fanomezana an'i Dominika. Ary ankehitriny dia tsy maintsy miara-miasa izy ireo hamoaka ny misterin'ny areti-mandringana tsy takatry ny saina sy hampiharihary ny hery maizina.
  Sasin-teny
  Miavaka amin'ny hatsaran-tarehiny tsy fahita firy sy tsy manam-paharoa, Dominika Delfinova dia nahazo ny iray amin'ireo anjara asa lehibe ao amin'ny blockbuster "Star Empress". Ary sarimihetsika manana teti-bola be io ary mampanantena tombony be. Talohan'izany, Dominika dia efa nilalao sarimihetsika maromaro, saingy tsy nahazo afa-tsy vola. Nahavariana ny hatsaran-tarehiny, ary ny volony dia loko dandelion lohataona tena mamirapiratra, ary vitsy ny olona nino fa afaka manao tsy misy loko sy vernis izy. Fa izay no nitranga. Dominika dia blonde voajanahary, tantely miaraka amin'ny habeny tsara indrindra, ary misy hozatra voasokitra sy mihinjitra tsara.
  Na dia tsy nandray anjara tamin'ny haiady aza ilay tovovavy, dia nandihy tamin'ny ballet izy. Ary nanana hafainganam-pandeha sy fahasoavana ary fandrindrana tsara ny fihetsiketsehana izy.
  Azony atao, ohatra, ny mampiseho ny tenany amin'ny sarimihetsika mihetsika. Toy ny ankizivavy manana endrika anjely manafina devoly mpiady.
  Ankehitriny dia nanala ny kirarony izy ary nihazakazaka namakivaky ny valan-javaboary tamim-pifaliana, nahatsapa ny fikikisana mahafinaritra avy amin'ny bozaka sy ny vatokely amin'ny lalana miaraka amin'ny faladiany. Ny tongony dia tonga lafatra sy mamitaka, ka matetika no nalaina sary tsy nikiraro sy akaiky, izay tena nahafaly ny lehilahy. Dominika dia nirehareha tamin'ny tongony tsara tarehy, ary nanao zipo fohy mandra-pahatongan'ny fanala.
  Tamin"io fotoana io dia nisy tovovavy niseho tampoka teo anoloany. Tena tanora, hoy ny olona iray, saika tovovavy. Lava i Dominica, hozatra, tsara tarehy, ary ny tarehiny, na dia malama tsy misy ilana azy aza sy ny hodiny velvety, dia tsy toy ny tarehin"ny tovovavy tanora sy tsy misy dikany. Ary toy ny ankizivavy mpianatra izy io, na dia miakanjo be aza izy, ary manana ireo fitaratra kely mihantona eo aminy sy manjelanjelatra amin'ny masoandro.
  Nihevitra mihitsy aza i Dominica fa mety ho firavaka tena izy ireo.
  tovovavy ny tongony kely tsy nanan-tongotra. Ary nipoitra teo amin'ny lalana be vato ny solofom-bozaka misy tsimoka mena sy volomparasy.
  Dominica nisioka hoe:
  - Tetika re izany! Mpilalao sarimihetsika na mpanao cirque koa ve ianao?
  Nibitsibitsika ilay tovovavy namaly hoe:
  - Nymph aho! Tsy misy fotoana hanazavana intsony fa araho aho!
  Nanatsotra ny tanany tamin'ny tsy finoana ilay tovovavy:
  - Eny, izany ... Vazivazy tsara! Iza ny anaranao?
  Nikiakiaka ilay nymph:
  - Marquise de Cassandra. Ary ampy ny resaka, ny fotoana rehetra iainanao eto amin'izao tontolo izao dia mitaky angovo mahery vaika sy mahagaga!
  Ary tamin"ny fomba hentitra izy, tsy tamin"ny herin"ny zaza mihitsy, dia nandray ny tanan"i Dominica, ary naforitra mafy ny felany.
  Tonga dia nahatsapa avy hatrany ilay mpilalao sarimihetsika matanjaka sy dexterous fa tsy misy ilana azy ny manohitra ny fikolokoloana toy izany.
  Ilay tovovavy, nampiasa ny rantsan-tongony kely sy tsara tarehy, dia nanodina ny vato amin'ny peratra teo amin'ny fanondron'ny tanany malalaka. Ary tamin"izay fotoana izay ihany, dia nahatsapa ho toy ny latsaka tao anaty lavadrano i Dominika. Ary fahatsapana tena nahafinaritra sy tsy manam-paharoa izany.
  Avy eo dia feno hazavana manjelanjelatra ny zava-drehetra, izay toa nanindrona ny sela rehetra amin'ny vatan'ny tovovavy matanjaka, atletika, tsara tarehy miavaka.
  . TOKO No. 1.
  Ny tongotr'i Dominika tsy niboridana dia nahatsapa ny faritra mafana tao ambaniny, ary izany no tsapany voalohany. Nisy tselatra teo anoloan'ny masoko, toy ny hoe jamban'ny tselatra mahery vaika aho, toy ny tselatra ao anaty fakantsary. Ary tsy hitan"ilay tovovavy avy hatrany izay niafarany.
  Re ny feo malefaka ny nymph:
  - Aza matahotra! Ankehitriny dia handalo izany ary ho hitanao ny zava-drehetra.
  Dominica nikiakiaka sy nitsetra. Nanomboka nafana ny tongony niboridana. Nisy zavatra nirehitra teo ambanin'ny faladian'ny tovovavy, toy ny fasika any Sahara amin'ny mitataovovonana. Tia nihazakazaka tsy nikiraro i Dominika. Indrindra fa rehefa zatra aho nandritra ny andrana écran.
  Fony izy zazavavy, dia natolotra ny hilalao ny anjara asan'ny manam-pahaizana manokana.
  Mazava ho azy, nandritra ny ady dia nandeha tsy nikiraro ny tovovavy tamin'ny vanin-taona mafana, satria ny kiraro dia tokony hokarakaraina, ary mahagaga fa rehefa mandeha ela ianao, dia vao mainka mora kokoa.
  Ary tamin'ny farany dia nentin'izy ireo hanantona azy, tsy nikiraro tao anaty ranomandry. Izany dia ao amin'ny fomba Zoya Kosmodemyanskaya, Dominika ihany no blonde ary tsara tarehy kokoa, ary manana toetra voajanahary izy. Ary rehefa mitsiky sy mampiseho ny nifiny fotsy izy, toy ny vita amin"ny perla voajanahary, dia esoriny tanteraka ny tafo amin"ny saviny.
  Ary eto ny faladiany mirehitra, ary somary mafana. Nafana ny tany Moskoa tamin'ny volana Mey, saingy tsy azonao antsoina hoe mafana.
  Ary eto, tahaka ny any amin"ny toerana iray any Arabia amin"ny mitataovovonana. Vao mainka mafana ny andro any. Indray mandeha izy dia naka sarimihetsika tany Emirates, ary tsy maintsy nandeha tsy nikiraro teo ambonin'ny fasika. Mazava ho azy fa ny maraina, rehefa nangatsiaka kely ny fasika tamin"ny alina, nefa mbola mafana, dia nohosoran"izy ireo tamin"ny Vaseline mihitsy aza ny tongony mba hahamora izany.
  Saingy ny ankizy eo an-toerana dia mihazakazaka tsy misy kiraro, farafaharatsiny eo amin'ny mahantra, ary mihomehy, mampiseho ny nifiny kely, nefa tsy mahazo aina.
  Eny tokoa, nijanona ny fanjerany teo amin"ny masony, ary hitan"i Dominica fa teo amin"ny kianjan"ny tanàna izy. Mivolom-boasary sy volomparasy ny vato be teo ambanin'ny tongotr'ilay tsara tarehy. Ary ny trano manodidina dia avo, tena tsara tarehy, toy ny hoe eo afovoan'i Saint-Pétersbourg, izay voatahiry ny fahagola. Eto ihany ireo tranobe no avo kokoa ary vao mainka mamiratra, miloko, manankarena, mirentirenty ary mirindra.
  Ary misy ravina volamena be dia be, izay tsy isalasalana fa mahafinaritra ny maso. Ary misy ankizivavy tsara tarehy maro eny an-dalambe. Nanomboka nanodidina an'i Dominica sy ny marquise-nymph manjelanjelatra izy ireo.
  Ny zazavavy rehetra, tsy an-kanavaka, tsara tarehy, tanora, tsy nikiraro, fa nanao firavaka. Ny sasany dia manana firavaka bebe kokoa miaraka amin'ny vatosoa, ny hafa manana kely kokoa. Tsy nanao afa-tsy akanjo fotsy sy fohy ny ankizivavy maromaro.
  Toy izany matetika ny endriky ny andevo rehefa nanao sarimihetsika momba ny andro fahiny, hoy i Dominika.
  Tsy ny vehivavy rehetra anefa no olombelona. Ny sasany manana sofina toy ny lynx, ny hafa manana oron'ny voromahery. Vehivavy maromaro no kely kokoa, toa an'i Marquise de Cassandra, tovovavy fotsiny, saingy niainga izy ireo ary nihetsika tsy nikasika ny lalantsara tamin'ny tongony keliny.
  Fanjakan'ny tovovavy iray manontolo, izay tsy matahotra ny lalan-kely mafana, mampideradera ny kirarony mavokely mavokely.
  Ary nanodidina an'i Dominica sy ilay marquise tamin'ny peratra izy ireo, ary nitsiky, niresaka tamim-pahanginana.
  Namoaka fofona mahafinaritra ny vatana tanora sy hozatra ireo tovovavy
  ny firaisana ara-drariny, mifangaro amin'ny menaka manitra lafo vidy.
  Nisy koa ny fitaovam-piadiana teny an-tanany. Indrindra indrindra, tsipìka, miendrika tsipìka kanto, sabatra, sabatra, sabatra ary zana-tsipìka.
  Tena nampahatsiahy ny fanampim-panazavana tamin'ny fakàna horonan-tsarimihetsika fantasy izany; mahagaga mihitsy aza fa nahavita nanangona tsara tarehy tsy misy kilema, miolikolika, ara-panatanjahantena amin'ny toerana iray izy ireo.
  Saika niboridana ny ankamaroan"ireo tovovavy, fa ny tratrany sy ny valahany ihany no nosaronana firavaka vita amin"ny vatosoa.
  Ankizivavy am-polony teo ho eo nanao akanjo maotina no nandohalika, nitazona siny fisotro manjelanjelatra sy lovia volamena misy sakafo sy voankazo isan-karazany.
  Dominika nibitsibitsika tao anaty fisafotofotoana hoe:
  - Inona no andrasanao amiko? - Ary nampiany tamim-pahatokiana kokoa. "Raha manam-potoana ianao dia vonona ny hiseho amin'ny fanampinao aho, karamao tsara fotsiny aho."
  Nitsiky ilay nymph marquise namaly hoe:
  - Toa heverinao fa sarimihetsika ity? Tsia, ity no Fanjakana Elf- Dragon !
  Nitsiky i Dominique ary nitsambikina. Nirehitra tsy nisy antra ny ombelahin-tongotro. Nopotehiny ny hatsembohana. Eny, mafana ny andro. Toy ny tany an'efitra arabo. Mahavariana ny fandehanan"ireo tsara tarehy tsy nikiraro eto, ary tsy mihosotra amin"ny masoandro ny hodiny.
  Aiza izy? Mazava ho azy fa tsy any Rosia ...
  Nijery ny lanitra i Dominica ary nisioka. Mavo ny lanitra, volomboasary ny rahona tsy fahita firy, ary nisy jiro maromaro indray mandeha ... Tsy mahagaga raha mafana be ny andro. Ambonin'izany, ny famirapiratana dia tena ravaka amin'ny endrika, misy olioly na tandroka...
  Tsapan"i Dominika fa narary izy. Toy izao ny fomba adala ny olona. Ny tarehiny mahafatifaty dia nivadika ary nanjary hatsatra.
  Nivembena izy, saingy nisy tovovavy roa nanan-tsofina nanohana azy. Nisaraka ireo solontenan'ny firaisana ara-nofo, ary ireo tsara tarehy manao akanjo fotsy sy mangarahara dia nitondra ny vatany misy zava-pisotro teo amin'ny vatany miboridana, tsara tarehy sy hozatra. Ary nandraraka divay emeraoda tao anaty vilia baolina volamena izy ireo.
  Nisotro tafahoatra i Dominika. Ary tsapany fa mamy sy matsiro tsy mahazatra ilay divay, ary avy hatrany dia nikoriana tao amin"ny lalan-drany ny hery sy ny tanjaka ary ny tanjaka.
  Ary ny tongotr'ilay tovovavy dia tsy nirehitra loatra, na ny marimarina kokoa, nahatsapa hafanana mahafinaritra izy ireo, ary ny mari-pana manodidina dia nanjary tonga lafatra, toy ny tao amin'ny nofy.
  Nifoha i Dominique ary nanozongozona ny lohany miloko ravinkazo volamena sady niantsoantso hoe:
  - Salama ry matory!
  Dia nanitsy haingana ilay tovovavy:
  - Faly aho mihaona amin'ireo rahalahiko, na ny marimarina kokoa, rahavavy ao an-tsaina!
  Nitehaka ny tovovavy. Ary nihira hira hoe:
  - Mirary fahasambarana ho anao izahay,
  Ianao no fanantenanay, minoa ahy...
  Ny lalana mankany amin'ny tontolo hafa -
  Nivoha ny varavarana!
  Nanaiky i Marquise de Cassandra hoe:
  - Eny, tsy maintsy manampy anay ianao. Ary hisy valisoa lehibe ho an'izany.
  Nanafintohina ny sorony hozatra i Dominica ary nanontany tena hoe:
  - Ary ahoana no ahafahako manampy anao?
  Te hilaza zavatra ilay tovovavy nymph, rehefa re ny feon"ny trompetra sy ny feon"ny elatra. Ireo solontenan'ny firaisana ara-drariny rehetra dia nandohalika niaraka tamin'izay ary niondrika tamim-panajana.
  Ny Marquise koa dia nanosika an'i Dominique:
  - Miondrika koa.
  Gaga ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika nanontany hoe:
  - Hatao inona?
  Nikiakiaka ilay tovovavy nymph:
  - Mihaona aminao ny Duchess Dragon. Dragona no mitondra ny fanjakantsika. Andeha, amin'ny lohalika iray!
  Nanapa-kevitra ny tsy handrava ny avonavony i Dominica. Na dia natahotra aza izy sao handoro ny lohaliny miboridana ny lalambe mafana, izay miloko varahina. Saingy mazava ho azy fa lasa matanjaka sy tsy dia saro-pady ny hoditra. Mazava fa tsy noho ny fahantrana ny olona eto. Saingy noho ny antony matotra izay mbola mila hazavaina.
  Dia niseho ny duchess dragona. Biby manana loha telo, tena mamiratra, toy ny lolo. Lehibe, toy ny mpiady mahay, fa tsy mampatahotra mihitsy, na tsy mampatahotra raha izy.
  Toa kely ny lohany, ary nisy satroboninahitra kely nefa mamirapiratra namirapiratra teo aminy.
  ho lilac ireo tovovavy teo ambanin'ny elany , ary lasa emeraoda. Lasa tsara tarehy izany.
  Dominica dia toy ny hoe gaga. Sambany izy no nahita dragona tena izy. Eny, amin'ny sarimihetsika, mazava ho azy, manao dragona tsara izy ireo amin'ny fampiasana sary an-tsary. Saingy ity dragona ity dia tena izy, tena tsara tarehy sy tsara tarehy.
  Nanontany ilay loha, ilay eo afovoany, nahafinaritra be ny feony:
  - Tena faly aho mahita anao, vahiny avy amin'ny planeta Tany!
  Nitsiky i Dominica ary namaly hoe:
  - Ary tena faly aho mahita anao koa!
  Nanaiky ny Dragon Duchess ary nanohy, ny loha teo ankavanana dia efa niteny hoe:
  - Nanasa anao izahay fa ao amin'ny lalan-dranao no mikoriana ny ran'ilay tena, tsy fantatro hoe iza, iza no mipetraka ao, tsy fantatro hoe aiza!
  Dominika Delfinova nanosotra ny iray tamin'ny tongony niboridana sy voafafy tamin'ny ilany ary niteny tamin'ny fisavoritahana hoe:
  - Toy ny hoe, tsy azoko!
  Ny lohan'ilay duchess dragona eo ankavia dia namaly tamin'ny feo matoky tena hoe:
  - Ary tsy takatry ny tenanay izany. Saingy na izany na tsy izany, manana olana goavana isika ka toy ny olona an-drano, mifikitra amin'ny mololo!
  Nohitsakitsahin'i Dominica ny tongony miboridana, tena manintona ary nihira hoe:
  - Tazony aho, mololo, tano aho,
  Rehefa misy teboka dimy ambin'ny folo manodidina ny tafiotra...
  Ravao ny fahavalon'ny elves,
  Ny anjara no nanipy ahy toy izao teo amin'ny fiainana!
  Nitehaka ny tanany ny tovovavy rehetra, ary tena mahafinaritra sy mangatsiatsiaka ilay izy.
  Niteny indray ny lehiben'ny foibe:
  - Noho izany, manana areti-mandringana hafahafa isika. Solontenan'ny firaisana ara-nofo matanjaka kokoa, na elves, olombelona, trolls, hobbits, vampira, gnomes sy ny hafa monina eto amin'izao tontolo izao, noho ny antony tsy fantatra dia nanomboka nivadika ho vato sy nirodana indray mandeha. Eto amin'ny firenentsika, ankoatra ny orcs sy gnomes, dia avo roa ambin'ny folo heny ny lahy noho ny vavy, ary saika nanjavona tanteraka izy ireo ankehitriny! Mazava ho azy fa loza izany!
  Nitsiky i Dominika sady niteny hoe:
  - Tena mahafinaritra izany! Raha tsy izany dia tsy misy lalan-kivoahana amin'ireo lehilahy be volo sy ratsy fanahy ireo! Ary ny tena zava-dehibe, ny lehilahy ratsy tarehy, be kibo sy sola loha, ketrona, dia vao mainka mifikitra aminao.
  Nanohitra ny iray tamin'ireo elf:
  - Tsy misy kibo, kentrona ary sola! Tsy manana volombava na volombava akory izy ireo.
  Hoy i Dominica:
  " Afa-tsy izany, lafo kokoa ny mifandray amin"ireo tanora ireo!" Tsy avelan'izy ireo mandalo koa. Tena leo ireto mpankafy ireto aho. Ary ianao, misaotra an'Andriamanitra, aza manana an'ireny lehilahy mitsiriritra, tsemboka, ratsy fanahy ireny, ary afaka miala sasatra sy miala sasatra ianao.
  Nikotrokotroka niaraka tamin'izay ny lohan'ny dragona telo:
  - Tontolo tsy misy lehilahy dia voaheloka ho faty! Raha oharina amin'ny olona eto amin'ny planeta Tany, dia ela velona isika, indrindra fa ny dragona. Eny, mankaleo tsy misy lehilahy, ary tsy misy firindrana eo amin'izao rehetra izao raha tsy misy firaisana ara-nofo matanjaka kokoa.
  Nitabataba ny ankizivavy. Nimonomonona ny iray:
  - Tsara tarehy daholo ny lehilahy! Indray andro , an'arivony taona lasa izay, ny lehilahy amin'ny taranak'olombelona dia nanana volo, sola, ketrona, kibo, fa ankehitriny izy rehetra dia tanora, tsara tarehy, miolakolaka ary manitra mahafinaritra, toy ny elf!
  Nihomehezan'i Dominika sady nibitsika ... Dia namaly izy hoe:
  - OK! Mety ho afaka roa volana aho dia manomboka malahelo lehilahy. Tsy azoko fotsiny hoe ahoana no ahafahako manampy anao?
  Namaly ny lohan"ilay dragona andriana havanana hoe:
  - Raha ny marina, tsy fantatsika izany. Fa ianao kosa manana ran'ny zavaboary avy amin'izao rehetra izao, izay tsy manana lahy sy vavy roa ny mponina rehetra, toy ny eto an-tany, fa telo. Ary angamba izany dia hanampy antsika hamerina ny lahy!
  Nihozongozona ny tenany i Dominica ary nanamarika hoe:
  - Zavaboary telo lahy ? Eny, mamaky tantara foronina momba ny siansa aho, azo atao izany!
  Nanaiky ilay tovovavy nymph:
  - Eny! Tsy nikasika azy ireo ny areti-mandringana. Iza anefa no hiantoka fa tsy hisy otrikaretina hiseho izay hanimba ny firaisana ara-nofo? Ary mety ho ratsy kokoa aza izany! Ary na dia tsy misy firaisana ara-nofo matanjaka kokoa aza, raha misy mpanafika manafika an'izao rehetra izao, dia tsy hanana fahafahana hiady isika.
  Nanaiky ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika:
  - OK! Miombom-po aminao aho. Raha ny marina, mety ho tonga eto an-tany ve izany?
  Nanamafy ny loha havian'ny duchess dragona:
  - Eny! Tena mety. Aza mieritreritra àry fa mangataka sitraka aminao izy ireo. Manana zandrinao ianao, ary izy koa dia manao sarimihetsika. Tianao hivadika ho vato sy hirodana ho vovoka ve ity zazalahy ity?
  Nohitsakitsahin'i Dominica tamin-katezerana ny tongony ary sosotra niteny hoe:
  - Mahay zavatra betsaka momba ahy ianao!
  Namaly ilay tovovavy nymph:
  - Tianay indraindray ny mijery sarimihetsika avy amin'ny planetanao. Azo alaina mivantana avy amin'ny Internet izy io, izay tsy mitaky fandaniana lehibe amin'ny angovo mahagaga. Izany no antony nahitanay anao koa. Ary ireo fairies avo dia nahatsapa ny aura tsy manam-paharoa, ary nahita ny rahalahinao, izy koa dia manana ampahany amin'izany, tsy fantatro hoe iza!
  Nisioka sy nihiaka i Dominica:
  - Fantatro tsara fa izay rehetra tsy azo atao dia azo atao! Na izany aza , aleoko mianatra in absentia!
  Marquise de Cassandra nanamarika:
  - Marina tokoa fa izao no tokony hataonao. Mianara, mandalina ary mandalina indray!
  Nimonomonona tsy faly ilay tovovavy mpianatra:
  - Inona koa ity?
  Avy hatrany dia niteny nifanitsy sy nirindra tamin'ny feony mahafinaritra ireo lohan'ny duchess dragona telo:
  - Tsy mahalala na inona na inona momba ny ody sy ny ody ianao! Ary mila manana fahalalana mivelatra sy fototra ianao hanampy anay. Raha vao nahazo diplaoma avy amin'ny Imperial Dragon Academy of Dularis ianao , dia hanana hery tsy fantatra taloha izay ahafahanao mitafy ny satroboninahitry ny andriambavy mpamosavy. Ary amin'ity tranga ity ihany no ho afaka, na ny marimarina kokoa, dia hahazo, fara fahakeliny, mba hiverina ny solontenan'ny firaisana ara-nofo matanjaka kokoa avy any ambanin'ny tany.
  Nisioka sy nanamarika i Dominic:
  - Oh, ny tsy tiako dia ny mianatra!
  Tena tia nandihy sy nitsambikina ary nanao sarimihetsika izy. Tena tiako mihitsy aza. Sarotra taminy anefa ny fianarany. Nisoratra anarana tao amin"ny sampam-pitsikilovana karama mihitsy aza izy mba hahazoany ny diplaoma amin"ny ezaka kely kokoa. Eny tokoa, mora kokoa izany fomba izany.
  Tsy ho niditra tao amin'ny akademia mihitsy i Dominica raha tsy lamaody raha tsy nisy fianarana ambony. Ankoatra izany, na ny miliaridera aza dia tsy hanambady tovovavy tsy manana diplaoma.
  Fa ny hanambady oligarch, manan-karena araka izay azo atao ary, miaraka amin'izay koa, antitra kokoa, marary ary tena antitra. Dia esory izany, lasa mananotena miliaridera ary mivelona amin'ny fahafinaretanao manokana.
  Ary manorata horonan-tsarimihetsika manokana. Nanana hevitra mihitsy aza izy. Ary izy no loha laharana. Tahaka ny Emperora Palpatine , na ny marimarina kokoa, ny fanahiny maizina dia nifindra tao amin'ny tovovavy clone ary nanomboka namorona empira vaovao misy fandresena.
  tsara izany ! Na izany aza, ny anjara asany voalohany dia tsy ratsy, ary toy ny vola be. Saingy ... Ankehitriny, lasa malaza izy . Ary tsy maintsy manao izay tiany indrindra izy - mianatra!
  Nanontany tamin'ny feo mangovitra i Dominica:
  - Ahoana raha mandà aho?
  Nitabataba noho ny tsy fahafaliany ireo tovovavy manodidina. Nihiaka ny iray:
  - Tifiro izy!
  Namaly ireo Lohan'ny Dragon Duchess:
  - Tsy manan-jo hanery anao izahay. Na izany aza, mba hanesorana anao amin'ny planeta Tany, dia ilaina ny angovo mahagaga lafo vidy. Ary miverena, raha te hiverina ianao, dia mandoa ny dia eto, ny divay lafo vidy nosotroinao, ary ny tapakila miverina.
  Dominica nikiakiaka:
  - Tsy rariny ny manefa ahy amin'ny zavatra tsy tiako hatao! Nanohina ny foko aho!
  Ny lohan'ilay dragona vavy dia namaly hoe:
  - Ianao angamba no iray amin'ireo vintana farany! Marina fa mbola afaka manandrana miaraka amin'ny rahalahinao ianao, nefa mbola zazalahy izy, ary na izany aza, lehilahy, ary izy koa dia mety hirodana ho vovoka.
  Dominique nikiakiaka mafy hoe:
  - Aza mikasika ny rahalahiko! Tsy raharahany izany!
  Nanontany tamim-pitenenana ny Duchess Dragon hoe:
  -Vonona hianatra ho andriambavy ve ianao? Alaivo sary an-tsaina hoe inona no fahafahana azonao. Tsy ho antitra ianao, ho velona arivo taona maro, ary mety ho mihoatra noho izany aza raha mahazo ody mandroso kokoa ianao ary lasa andriamanitra tsy mety maty. Ary hanana olom-pehezina sy fanjakanao ianao!
  Nifoka rivotra mafy i Dominica ary nitalaho hoe:
  - Avelao aho hieritreritra kely.
  Nanamafy ilay tovovavy marquise:
  - Eny, avelao izy hieritreritra izany. Mila mahafantatra tsara ny tontolontsika izy. Avelao izy hifanaraka sy ho tonga saina. Ary handray fanapahan-kevitra tsara izy.
  Nanaiky tamim-pahamarinana ny Duchess Dragon tamin'ny lohany telo:
  - Avelao izy handehandeha manodidina ny tanàna. Lehibe sy tsara tarehy. Asehoy azy, Cassandra, ary omeo azy ny lalana. Aza mitsabaka!
  Nisaraka ny firaisana ara-drariny. Naka zavatra mitovy amin'ny pizza tao anaty lovia ilay nymph marquise ary natolony an'i Dominika:
  - Inty, hano! Hatanjaka kokoa ianao.
  Nandraraka divay, efa mavokely, tao anaty kaopy volamena avy amin'ny siny platinum ny tovovavy iray mitafy akanjo . Nihinana ny pizza tamim-pitandremana i Dominika. Tena matsiro tokoa ilay izy, ary nanomboka nihinana ilay tovovavy, tamim-pahatokiana kokoa, ary nanasa azy tamin'ny divay, mamy sy mamy.
  Taorian'izay dia nitombo be ny fihetseham-pon'i Dominica. Ary nihira izy hoe:
  Fanomezana mpampianatra,
  Nandany fotoana niaraka tamiko izy ireo...
  Nampianatra ahy foana izy ireo...
  Ary avy eo ilay tovovavy mpianatra dia tsy nahita rima sahaza, ary ny zavatra nanjelanjelatra teo amin'ny lohany tsara tarehy dia tena vetaveta sy tsy mendrika.
  Niara-nandeha izy ireo, ary nitarika azy tamin'ny sandriny ilay nymph. Na dia lehibe kokoa noho ny lohany aza izy dia fohy sy manify kokoa noho ny Dominika matanjaka sy lava ary hozatra.
  Samy nanitsaka ny tongony izy roa vavy ary nihetsika niaraka tamin'ny hafainganan'ny gazela tanora.
  Tena raitra ny trano manodidina . Tsy mbola nisy tanàna tsara tarehy toy izany teto an-tany. Nisy voninkazo naniry koa teto, tena ngezabe sy mamirapiratra ary manitra. Ny zava-drehetra momba ity tanàna ity dia tsara tarehy sy be voninahitra.
  Ary vehivavy maro. Tena raitra niakanjo , na, ny mifanohitra amin`izany, maotina kokoa, ary nanasa ny arabe ny ankizivavy sasany. Saingy ny rehetra dia tanora, vaovao, tsara tarehy ary tsy nikiraro.
  Gaga i Dominica nanontany hoe:
  - Nahoana izy ireo no tsy manao kiraro, na farafaharatsiny flip flop?
  Namaly tamim-pitsikiana ny Marquise de Cassandra hoe:
  - Izany no majika amin'ity planeta ity. Manampy antsika hihazona ny fahatanorana mandrakizay izany, ny fanaovana ody, ary ny rantsan-tongontsika miboridana dia azo ampiasaina amin'ny ady!
  Nihomehezan'ilay zazavavy mpanakanto sady niteny hoe:
  - Mahafinaritra ity! Amin'ny ankapobeny, fony aho mbola kely dia menatra ny nandeha tsy nikiraro, satria nino aho fa mariky ny fahantrana lalina izany. Saingy zatra tamin'ny sarimihetsika aho avy eo. Fanampin'izany, nilaina ny ho manjavozavo kokoa ny faladia rehefa nilalao tamin'ny anabavin'i Spartacus aho tamin'ny fahazazako, na karazana partisans isan-karazany. tiako ilay izy. Fa raha mandehandeha manodidina an'i Moskoa tsy manao kapa ianao, dia ho diso hevitra ho olona marary saina, ary be loatra ny aretina sy ny loto eny an-dalambe!
  Nanaiky ilay tovovavy nymph:
  - Eny - azo takarina izany! Ankoatra izany, ny mihazakazaka tsy misy kiraro dia malefaka kokoa, satria ny hoditry ny mpiady dia matanjaka kokoa noho ny faladian'ny kiraro lafo vidy indrindra, ary elastika, malefaka ary voampanga amin'ny ody!
  Nandroso izy ireo. Hitanao ny haavon'ny haavon'ny tilikambon'ny fahitalavitra Ostankino. Noho izany dia miala izy ireo, mifanohitra amin'ny lalàn'ny fizika. Ary ny jet mihitsy dia maro loko. Kanto tokoa ity.
  Ary inona no lapa manodidina? Endrey ny raitra eto. Ary ny sata dia mamirapiratra tsy amin'ny volamena ihany, fa amin'ny metaly mamirapiratra sy volom-boasary tsy fantatra eto an-tany.
  Dominica nanamarika:
  - Toy ny angano ny tanànanao. Ary ny tovovavy dia mahafinaritra, toy ny tena paradisa, fa tsy noforonina, toa antsika!
  Nitsiky i Cassandra ary nanontany hoe:
  - Nahoana araka ny hevitrao no voaforona ny paradisanao?
  Namaly araka ny lojika ilay tovovavy mpanakanto:
  - Satria manana famaritana mifanohitra izy. Ny fivavahana iray dia milaza zavatra iray, ny iray hafa milaza zavatra hafa, ary ny fahatelo milaza ny mifanohitra amin"izany!
  Niondrika ilay nymph marquise:
  - Eny, fantatro! Nijery ny Interneto aho. Mora kokoa noho ny mandeha an-tany. Tsotra kokoa izany fa na dia elves tsotra sy trolls ary olona aza dia afaka miditra ao ary mijery sarimihetsika. Miaraka amin'ny famirapiratan'ny tontolon'ny majika, indrisy fa tsy manana teknolojia avo lenta toy ny olona eto an-tany isika. Mazoto amin'ny ody ianao, saingy mivaingana ny fivoarantsika teknolojia!
  Gaga i Dominica nanontany hoe:
  - Nahoana ianao no nampangina ny teknolojia?
  Ilay nymph, nampidininy ny feony, dia namaly hoe:
  - Tsy izahay. Dragona ireo. Toa tsy te hanimba ny fahefany izy ireo. Na dia mazava ho azy aza fa mamela antsika hiaina ara-dalàna izy ireo, ary ho an'ny sasany aza mirentirenty, fa ... Aoka tsy hiresaka momba izany isika!
  Ary nisy fiatoana indray. Ny haitraitra manodidina dia, mazava ho azy, super. Tena tsara tarehy ny zava-drehetra, toy ny haingon-trano, sarivongana, trano ary tempoly.
  Eny, ny tempoly, mazava ho azy, dia tena isan-karazany. Tsy toy ny mahazatra eto an-tany amin'ny fitoviana sasany. Ary izy ireo dia samy hafa tanteraka amin'ny fomba, ny fandokoana ary ny endriny . Ary mazava ho azy, tsara tarehy. Ireto ny tarehimarika, sy domes, sy polygons, prisma sy ny sisa.
  Ary maro ny tempoly manana domes amin`ny endriky ny tsiry ny voninkazo tsara tarehy indrindra.
  Nijery ny namany i Dominica ary nanontany azy hoe:
  - Toy ny ankizivavy mpianatra ianao ... Fa firy taona ianao?
  Namaly tamim-pitsikiana i Cassandra hoe:
  - Hoy ny olona: tsy fanao ny manontany vehivavy momba ny taonany!
  Nanatsoaka hevitra ilay tovovavy mpanakanto:
  - Betsaka angamba.
  Nanaiky ilay tovovavy nymph:
  - Angamba! Saingy velona ela kokoa noho ny elves, trolls, olona, ary na dia noho ny gnomes sy ny vampira aza isika. Satria manana ny ran'ireo andriamanitra ao anatintsika isika, dia havan'izy ireo isika. Ny ambiny dia manana fifandraisana ankolaka kokoa amin'ny tsy mety maty .
  Dominica nibitsibitsika hoe:
  - Zanakalahy sy zanakavavin'Andriamanitra avokoa isika rehetra. Somary.
  Nokitikitika ny rantsantongony i Cassandra.
  Ary avy eo nisy tehina majika niseho teo an-tanan'ny nymph. Nibitsibitsika mangina izy hoe:
  - Misy vina dragona ao anatiny. Ity dia artifact tena mahery vaika, lafo ary tsy fahita firy. Misy hery lehibe koa anefa ao. Asehoy anao ny fiantraikany?
  Dominica niteny hoe:
  - Nijery andian-tantara momba ny zazalahy iray manana tehina majika aho. Fa misy ankizilahy mahia , manana volo mainty sy solomaso. Tsy toy ny rahalahiko - tsara tarehy, hozatra amin'ny volo blond. Raha ny marina, izaho koa dia sady mpiady no mpilalao ody!
  Cassandra nanamafy:
  - Fantatro ny rahalahinao. Eny, zazalahy tena tsara tarehy sy tsy mahazatra izy. Ary tsy toa anao, tompon-daka eran-tany amin'ny karate eo amin'ny ankizy.
  Nitsoka mafy i Dominika:
  - Na dia zazalahy aza izy dia lehilahy! Fa ho an'ny lehilahy dia zavatra mahazatra ny miady sy miady.
  Namaly ilay tovovavy nymph:
  - Manana lehilahy roa ambin'ny folo heny kokoa noho ny vehivavy avy amin'ny vahoaka lehibe ao amin'ny empira isika: olona, elves, trolls, hobbit ary vampira. Ka tsy maintsy miady koa ny firaisana ara-drariny. Mifanohitra amin'izany, eo amin'ny orcs sy gnomes dia avo roa ambin'ny folo heny ny lahy noho ny vavy. Lasa mora kokoa noho ny teo aloha àry ilay izy. Niady tsy tapaka izaho sy ny orcs, ary nihanika toy ny saobakaka izy ireo mba hikorontana, saika tsy misy olona hiady aminy intsony. Na dia vehivavy sy orc aza, raha ny marina, tsy dia be loatra. Saingy tsara kokoa ny gnomes , mitovy amin'ny hobbit vavy izy ireo. Ny gnomes ny tenany dia mihantitra, mifofofofo, maniry volombava lava, fa mandra-pahafatiny dia haingana sy haingana izy ireo, ary na dia eo aza ny ketrona dia mitazona ny nifiny rehetra. Ary raha misy nify miongana dia mitombo indray!
  Dominica nikiakiaka:
  - Oay! Tahaka ny antsantsa ianao. Fa nanontany aho indray mandeha hoe raha noforonina araka ny endrik"Andriamanitra sy ny endrik"Andriamanitra ny olona, nahoana no malemy ny nifiny. Ary ny mpisorona niteny toy ny hoe, ny nofo vesaran'ny fahotana. Raha ny tokony ho izy, rehefa nipoitra ny nifin"ny rahalahiko dia nitombo ara-bakiteny tao anatin"ny iray andro. Naniry hitondra azy tany amin"ny dokotera mihitsy aza aho. Dia niova hevitra aho, dia hianatra ilay zaza toy ny voalavo any amin'ny laboratoara!
  Nanaiky i Cassandra.
  - Marina izany! Hendry ianao. Saingy tsy tianao ny mianatra.
  Nanohina mafy ilay tovovavy:
  - Eny! Mankaleo. Ary manana ... Eny ary , tsy fantatro, rehefa mipetraka eo amin'ny biraonao ianao dia marary ny lamosinao, ary te hihazakazaka sy hitsambikina ianao!
  Nihira ilay tovovavy nymph:
  - Eny, ry zazavavy, fantaro fa ny olona rehetra dia tsy tia mikorontana ,
  Enga anie ka ho nihazakazaka tsy nikiraro tao anaty ando aho!
  Ary nihomehy ireo mpivady tsara tarehy. Eto izy ireo dia lasa lavitra kokoa. Nahatsikaritra i Dominica fa tsy misy fiara toa an'ireo eto an-tany. Saingy misy unicorn tena tsara tarehy. Toy ny ataon'izy ireo amin'ny anime . Ary ny soavaly tsotra dia mahafinaritra. Ary rehefa mihazakazaka ny kalesy dia toa angano.
  Misy ankizivavy manidina toy ny vorona. Marina fa tsy fahita firy izany, eto dia hitanao fa tsy ny mpanao ody rehetra no mandroso. Tsy misy trano fonenan"ny mpangataka. Mifanohitra amin"izany, fa ny tanàna manontolo dia toy ny lapa mafy, na trano toy ny tany misy loharano sy zaridaina. Ary tena mahafinaritra tokoa izany.
  Amin'ny ankapobeny, nilalao lalao - mpanamboatra i Dominika. Betsaka ny azo amboarina ao. Ary eny tokoa, mba hanorina tanàna toy izany ny zava-drehetra dia toy ny angano momba ny paradisa. Toy izany koa no nitranga teto.
  Dominica nanamarika:
  - Ary hoy izy ireo fa tsy azo atao ny lanitra eto an-tany? Izany no lazain'ny fivavahana rehetra eto an-tany!
  Nanazava i Cassandra hoe:
  - Afa-tsy ny kominisma. Ny hany fivavahana mampanantena ny lanitra eto an-tany. Ary lojika izany. Iza no mila mino ny lanitra, na dia aorian'ny fahafatesana aza, fa amin'ny ankapobeny, aorian'ny faran'izao tontolo izao, izay amin'ny ankapobeny dia hadalana!
  Nanaiky ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika:
  - Eny, tsy tiako ny fampianarana momba ny fahataperan'izao tontolo izao! Aleo manao ny lanitra ny tenanao, fa tsy amin'ny taolana!
  Ny nymph marquise nikiakiaka:
  - Aza miezaka ny ho paradisa any an-danitra fa aleo miaina sy mamorona ny fahasambarana ho anao. Ary mba hendry.
  Nanamarika filozofika i Dominica:
  - Fantatrao, na ahoana na ahoana, rehefa tsy misy afa-tsy tovovavy manodidina dia mahatsapa ianao fa misy zavatra tsy ampy. Na dia tsy dia tsara tarehy aza ny lehilahy na dia amin'ny sarimihetsika aza. Ary koa, ny ankamaroan'ny ankizilahy dia mahafatifaty, ary amin'ny efapolo taona, miezaka mitady lehilahy tsy misy kibo sy roa saoka.
  Nihomehy i Cassandra ary namaly hoe:
  - Hendry ianao. Tsy manana teny aho. Raha ny marimarina kokoa, tsy dia be loatra ... Fa tsy ny tarehy tsara tarehy sy ny endrika manify ihany no zava-dehibe amin'ny lehilahy. Ny vehivavy na eto an-tany aza dia manome lanja zavatra hafa ankoatry ny angona ivelany amin'ny lehilahy!
  Dominica nikiakiaka:
  - Eny, marina tokoa! Ary koa ny vola. Rehefa tery ny poketrao dia tsy hita loatra ny fiketronana, ny sola ary ny kibo.
  Nymph nanamarika:
  - Tsy manana olana amin'ny endriky ny lehilahy izahay. Ny majika dia manenika ny rivotra rehetra eto. Ary ny lahy dia tonga tovolahy tsara tarehy, ary na dia ny volombava sy ny volombava aza nanjavona. Noho izany, ny elves dia tsy afaka manavaka afa-tsy ny endriky ny sofiny. Ary ity ... Eny , zatra izany ny vehivavy. Fa ny volombava koa dia manana ody manokana. Tsy miombon-kevitra amin'ireo tovovavy izay mihevitra ny volombava ho faharatsiana aho.
  Nitsiky i Dominic ary namaly hoe:
  - Ny volombava misy dera sy voninahitra, fa ny saka koa misy volombava!
  Cassandra nanofahofa ny herin'ny maizina ... Ary teo an-tanan'ilay vehivavy tsara tarehy , dia nisy mofomamy tsara tarehy niseho tamin'ny endriky ny satroka napoizin'i Napoleon, miaraka amin'ny raozy, poppies ary lolo vita amin'ny crème maro loko.
  Nitsoka tamin'ny feony malefaka indrindra ilay nymph marquise:
  - Andramo fa tena matsiro, ary maimaim-poana tsy misy laisoa!
  Nanontany i Dominica, nieritreritra tampoka hoe:
  -Ahoana raha mbola mampandoa vola amiko ianao?
  Nihira ny marquise-nymph:
  - Tsy maintsy mandoa ny zava-drehetra ianao, minoa ahy,
  Koa manokatra varavarana ho amin"ny fahombiazana isika!
  . TOKO No. 2.
  Ary nanofahofa ny tehiny indray i Cassandra, nisy hazavana nipoitra avy teo amin'ny tendrony, ary nisy seza roa niseho toa vita tamin'ny kristaly, ary latabatra kely kanto.
  Nanolo-kevitra ny marquise-nymph:
  - Andao hisakafo mipetrapetraka toy ny olona kolontsaina! Mety ho tianao koa ny divay?
  Nanamarika lojika i Dominica:
  - Raha misotro divay be ianao dia mety ho moana. Ary tokony hitazona loha mazava sy vaovao aho!
  Nihifikifi-doha ratsy i Cassandra.
  - Aza matahotra! Tsy misy na dia grama iray aza ny alikaola ao amin'ny divay. Mitondra tombontsoa fotsiny izany. Ary izany no iray amin'ireo antony mahatonga ny olona eto amin'izao tontolo izao hiaina hatramin'ny arivo taona tsy misy fahanterana. Ary amin'ny ody mahery sy mandroso dia afaka maharitra ela kokoa ianao.
  Nanaiky ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika:
  - Arotsaka avy eo!
  Namoaka taratra avy amin'ny tendron'ny tehiny ilay nymph, nibitsibitsika zavatra ... Ary nisy goblets vita tamin'ny metaly volomboasary mamiratra, izay nisy zavatra mavo sy misy bubbles.
  Nanamarika i Dominica, nisotro kely ny kapoakany:
  - Divay tena mahafinaritra sy manitra, mamelombelona ny vavanao ...Ary avy amin'ny inona izany?
  Namaly mafy i Cassandra hoe:
  "Rehefa mianatra ao amin'ny Akademia Emperora Dragon ianao dia ho hitanao izany!"
  Nanontany ilay tovovavy hoe:
  -Aiza ny emperora dragona mihitsy?
  Nisento ilay nymfa namaly hoe:
  - Nanjavona koa izy. Ankehitriny dia eo amin'ny toerany ny Empress Caroline. Ny dragona dia manana vehivavy sy lehilahy mitovy amin'ny isan'ny olombelona. Amin'ity lafiny ity, manana fitoviana ianao.
  Dominica niteny hoe:
  - Nahoana no tsy nandray ahy manokana ny Empress?
  Cassandra nikiakiaka:
  - Eny, manana fieboeboana ianao! Duchess dia ampy. Ilaina izany, ary i Caroline lehibe mihitsy no hanaiky izany.
  Nihira ilay zazavavy:
  - Nidera ny Mpanjakavavy ny olona,
  Raiki-pitia daholo ny ankizilahy teo an-tokotany!
  Tena sahy anefa aho
  Nifidy miliaridera aho!
  Nitsiky ilay nymph marquise namaly hoe:
  - Heverinao ve fa an'arivony tapitrisa no mendrika hiarahana amin'ny olona tsy tiana? Ahoana ny amin'ny tavy kibo, pentina sola, ketrona ary fofona ratsy?!
  Nitaraina mafy i Dominika:
  hanimba ny fiainako sy ny ankizivavy hafa ! Na hokendaiko amin'ny kitrotro eo am-pandriana izy!
  Nitsiky i Cassandra ary nanamarika hoe:
  - Mody vazivazy aho. Tsy maintsy ho lasa endriky ny tsara ianao.
  Nanamarika lojika ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika:
  - Ny mahery fo idealy dia mahatonga ny vahoaka hifoka !
  Tsy namaly ilay nymph, fa noho ny fanampian'ny sotro platinum dia nihinana ilay mofomamy izy ary nisotro divay manitra. Nanapa-kevitra ny hankafy ny sakafo ihany koa i Dominika amin'izao fotoana izao. Ambonin'izany, ny fandehanana eny amin'ny rivotra madio dia manaitra ny filanao.
  Tadidiny ilay tifitra. Indrindra indrindra, rehefa nilalao ny ankizy partisans. Tany, ohatra, tamin"ny voalohany dia tena voky tsara ny ankizilahy sy ankizivavy talohan"ny ady. Ary nandritra ny ady teo ambany fibodoana dia tsy maintsy nihanify izy ireo. Mba hanaovana izany, dia nanolorana azy ho hihazakazaka bebe kokoa sy hihinana kely. Tsapa ihany anefa ny voalohany, satria maro no nalaina sary niaraka tamin'ny ankizy mihazakazaka, fa ny faharoa dia sarotra kokoa. Nanafika ireo toeram-pivarotana ireo tanora mpilalao sarimihetsika, nividy sakafo ho azy ireo.
  Avy eo dia norarana ny handany ny alina tao amin'ny hotely, ary nohidiana tao amin'ny efitrano mitokana misy trano fisotroana, izay sahala amin'ny efitra lehibe iray mahazatra.
  Tsy noana i Dominika, tsy tian'izy ireo hijaly noho ny tsy fahampian-tsakafo ny hatsaran-tarehiny, ary na izany aza dia tena maina izy, tsy mibontsina mihitsy, ary ny dihy koa dia mitazona ny hozatra sy ny vatany amin'ny endriny tsara.
  Nijaly anefa ry zalahy, mazava ho azy, satria navadika ho fonjan"ny ankizy ny setroka. Ary nisy ihany koa ny fizarana momba ny voafonja. Nanaratra ny lohany mihitsy aza ny roa tamin"ireo tovolahy, izay mety ho tsy nilaina.
  Eny, tsy mora ny fiainan"ny mpilalao sarimihetsika.
  Ohatra, momba ny fikomiana Spartacus. Ankizilahy iray manontolo no niasa tsy nikiraro tamin'ny andilany fotsiny tao amin'ireo toeram-pitrandrahana. Ankoatra izany, mihoatra ny iray no takiana. Miezaha mandehandeha amin'ny faladian-tongotra eo amin'ny vato maranitra amin'ny toeram-pitrandrahana. Nanomboka nandeha ra ny tongotr"ireo ankizilahy ireo ary nanomboka niketraka ny tongony. Ary dia lena tokoa ny hatsembohana sy nangovitra noho ny harerahana.
  Amin'ity horonantsary ity, ny mpilalao fototra dia mitovy Spartacus , zazalahy andevo, izay, teny an-dalana, dia nanolo-kevitra ny fikomiana ho an'ny gladiatera mahomby sy manankarena izay nahazo ny fahafahany.
  Dominica voalohany nilalao ny anabavin'i Spartacus tamin'ny fahazazany, ary izy koa dia tsy maintsy nandany fotoana niaraka tamin'ny ankizilahy tao amin'ny toeram-pitrandrahana ho sazy.
  Fantany koa àry ny atao hoe vatokely maranitra sy harona feno korontam-bato.
  Ary tena taritinao miakatra sy miakatra izy. Tena mandreraka, nefa mampitombo ny herinao.
  Dominica dia nilalao sarimihetsika isan-karazany. Na dia teo amin'ny andraikitry ny zazalahy kely Jim ao amin'ny dikan-teny sasany amin'ny "Nosy Treasure" izay lavitra ny kanona. Ao, na dia eo amin'ny andraikitry ny mpahandro aza dia tsy ny Silver legged , fa vehivavy mena volo, zanak'anabavin'i Morgan.
  Mazava ho azy fa mahafinaritra izany. Dominica mihitsy no nitana ny anjara asan'ny zazalahy iray, izay tiany hanapaka ny volony mihitsy aza. Saingy tamin'ny farany dia namaha ny olana tamin'ny fanampian'ny wig izy ireo.
  Eny, io anjara asany io, hoy ny olona iray, dia nahomby tamin'ny fomba fijery ny lalao. Saingy ny sarimihetsika mihitsy dia tsy nahazo laza mihoatra ny kanona. Hita fa karazana fako maloto.
  Matetika ny klasika izay tsy araka ny kanôna dia mihaona amin'ny fankahalana.
  Nanapaka ny fahatsiarovana an'i Dominica ilay marquise-nymph:
  - Fantatrao. Efa elaela ihany izahay no nipetraka teto. Tsy izao ve no fotoana tokony handehanana eny an-dalana?!
  Nanaiky ilay tovovavy ary nanamarika hoe:
  - Afaka mandeha an-tongotra ianao. Mbola manana hery be aho.
  Nanofahofa ny tehiny i Cassandra, ary nanjavona ilay mofomamy efa nohanina, sy ny lovia misy divay, sns.
  Dominica nibitsibitsika hoe:
  - Toy ny amin'ny angano!
  Nikiakiaka ilay marquise:
  - Tsia! Tsy angano izany, fa zava-misy mahagaga.
  Ary nisy solontena roa avy amin'ny firaisana ara-nofo nipoitra teny an-dalana. Lasa falifaly tanteraka ny toe-tsain'i Dominica ! Nitsiky be izy. Ary nihira mihitsy aza izy hoe:
  Ny lalana, ny lalana, toa namana,
  Taratasy rojo vita amin'ny vy faceted...
  Ary ny sabatra dia tena maranitra - ny vy damask malaza,
  Eny, hisy toe-javatra matotra amin"ny ady!
  Dia nahatsikaritra tamin'ny fijery matotra i Cassandra, nijanona:
  - Fantatrao! Miandry anao any amin'ny akademia ny fanadinana fidirana matotra. Angamba ho an'ny mpamosavy lova dia toa mora izy ireo, saingy tsy manana hevitra momba ny ody ianao.
  Nihomehy tsy araka ny tokony ho izy i Dominika ary nanohitra:
  - Tsia! Tao amin'ny sarimihetsika dia imbetsaka aho no nahita asa majika. Ary minoa ahy fa mahalala zavatra aho!
  Ilay nymph marquise, nampidininy ny feony, dia nibitsibitsika hoe:
  - Omeko anao ny tehina majika! Matanjaka be izy, misy lalan-drahona. Andramo ampiasaina, ohatra, mba hanandrana ... Eny, voninkazo manadino ahy!
  Nitodika tany aoriana ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika. Manodidina ny trano sy eny an-dalana mihitsy no misy fandriana voninkazo misy voninkazo mamiratra, toy ny vatosoa lehibe. Nisy tsiry manjelanjelatra koa nitombo teo amin"ireo hazo. Ankoatra izany, ny voninkazo sasany dia nanana ravin-kazo sy loko isan-karazany. Ary nisy olioly hafahafa mihitsy aza.
  Tsy tery sorony mihitsy i Dominica ary namaly tamim-pahamatorana hoe:
  - Nahoana isika no mila karazana manadino-aho? Efa misy voninkazo maro samihafa eto, lehibe kokoa sy tsara tarehy kokoa.
  Nitsiky maneso i Cassandra:
  - Ary inona no tadiavinao?
  Nanambara tamim-pahatapahan-kevitra ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika:
  - Tsara kokoa ny manao zavatra sarobidy sy mahasoa kokoa! - Nohitsakitsahin'i Dominica ny ombelahin-tongony, ka nahatonga ny taila miloko mikotroka toy ny ranomandry vaky. Hoy koa ilay vehivavy naniry ody: "Tsara kokoa, ohatra, ny mamorona diamondra mitovy habe amin"ny voaniho!" Tena ilaina sy azo ampiharina kokoa izany.
  Nijery azy tamim-panahiana ilay Marquise ka nanontany hoe:
  - Te ho any an-tany ve ianao? Inona no tsy tiantsika?
  Nanamarika i Dominica fa maneso:
  - Ny momba ny tontolonao dia afaka milaza zavatra mitovy amin'ny nolazain'i Ostap Bender momba ny toetran'ny Caucasus - tena tsara tarehy - ny fisainan'ny adala!
  Nitsiky i Cassandra sady niteny hoe:
  - Ary ianao dia manan-tsaina, fa kamo! Tsy ampy ny fanatisma ho any amin'ny tanjonao toy ny jet bulldozer, tsy mijanona!
  Ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika dia nanao tarehy, nanamarika:
  - Tsy misy jet bulldozer. Farafaharatsiny eto an-tany!
  Niondrika niombon-kevitra ilay nymph marquise:
  - Mety tsy manana ianao. Saingy misy ny firazanana izay mandroso ara-teknolojia kokoa noho ny olombelona. Na izany aza, ny hahatongavana any amin'izy ireo dia sarotra kokoa noho ny mankany amin'ny tany.
  Nimenomenona i Dominique rehefa nanontany hoe:
  - Eny? Afaka manidina eo anelanelan'ny kintana ve izy ireo?
  Namaly tamim-pahatokiana i Cassandra hoe:
  - Afaka! Amin'ny ankapobeny dia afaka manao izany isika amin'ny fanampian'ny majika.
  Nihira ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika:
  Mazava ho azy fa sarotra ny maminavina
  Inona no miandry eto amin'ity tontolo mahafinaritra ity...
  Hanidina eny amin'ny rahona isika -
  Miakatra fiaramanidina kintana!
  Ary ilay zazavavy dia nanambara tamim-pahatapahan-kevitra, nanao endrika mampatahotra:
  - Omeo ahy ny tehina majika! Ary hanao diamondra mitovy habe amin'ny pastèque tsara aho!
  Te hilaza zavatra i Cassandra. Re anefa ny fikopakopaky ny elatra. Nisy dragona iray hafa nanidina. Azo inoana fa vehivavy ihany koa. Saika tratrany ny reniranon'ny loharano, izay nitifitra avo tamin'ny lanitra avy teo am-bavan'ny griffin, rakotra ravina volamena sy robina.
  Ilay biby goavam-be manan-doha telo dia tsara tarehy kokoa noho ny mampatahotra.
  Niondrika ny marquise nymph. Nihifikifi-doha kely fotsiny i Dominique.
  Nipetraka teo anoloan"izy ireo ilay dragona vavy. Feo mahafinaritra sy mazava no re ho an'ny biby goavam-be toy izany:
  - Ianao ve ilay mpihatsaravelatsihy izay efa antsoina hoe mesia?
  Namaly tamim-pitsikiana tsy manan-tsiny i Dominica:
  - Tsy te ho mesia aho!
  Gaga ilay dragona vavy:
  - Ary nahoana izany?
  Namaly tamim-pahatsorana ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika:
  - Satria matetika ny mesia no hohomboana!
  Nanozongozona ny elany ilay zavamananaina manana elatra. Manana lehibe izy, mitovy amin'ny an'ny ramanavy, amin'ny loko telo ihany: mena, mavo ary maitso. Tsy ilaina ny milaza fa fitambarana mahafinaritra izany.
  Nitsoka ilay dragona vavy:
  - Ary hitanao avy amin'io tontolo io fa ny mpanao ody dia mpisoloky sy mpisoloky tanteraka?
  Nihomehy i Dominika ary namaly, nampiseho ny nifiny fotsy sy mamirapiratra:
  - Sao dia izay no izy. Nisy mpaminany sasany anefa. Tahaka an'i Bebe Vanga. Noho ny antony sasany dia tanteraka ny faminaniany, toy ny fitsipika, mihemotra.
  Nanamarika ny marquise-nymph:
  - Na ny mpamosavy sy ny mpanao ody ambony aza dia mahita ny ho avy manjavozavo. Ary na dia ireo Andriamanitra avo indrindra aza dia tsy hanome antoka ny amin"izay hitranga ao anatin"ny zato taona. Ary mihoatra noho izany aza, amin'ny arivo sy iray tapitrisa!
  Namirapiratra hazavana ilay dragona vavy ary nitsoka:
  - Eny... mba misy tena mpamantatra eto amin'ity planeta ity. Na ny fihenjanana hypernoosphere anao aza dia hafa tanteraka amin'ny anay. Na izany aza, angamba izany no nahatonga anao nitazona ny maha-izy anao ary tsy lasa andevonay!
  Dominica indray nihomehy tamim-pifaliana ary nanamarika hoe:
  - Ho andevonao? Mampihomehy aza. Tanora mandrakizay, tsy nikiraro mandrakizay.
  Nanaiky i Cassandra ary nanoro hevitra hoe:
  - Asehoy ny kaontin'ny dragona izay azonao atao. Andramo, fara fahakeliny, miaraka amin'ny fanampian'ny ody wand, mba hahatonga rano indray mitete, fara fahakeliny.
  Ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika dia nitsoka mafy:
  - Rano indray mitete? Eny, tsy matotra mihitsy izany. Angamba tsara kokoa ny mahazo barika volamena avy hatrany.
  Nanolo-kevitra ny Dragon Countess hoe:
  - Avelao izy hanao ody araka izay tiany. Omeo tehina izy ary tadiavo tsara ny ody iray farafahakeliny.
  Nitsiky i Cassandra sady nikiakiaka hoe:
  - Eny, toa mahafinaritra izany ! Jereo fotsiny. Mahery loatra ny wand majika, ary mety hanimba ny tanàna, ny zavamananaina ary ny tenanao ianao.
  Nitaraina i Dominica:
  vendrana araka ny hevitrao aho !
  Nanolo-kevitra ny Dragon Countess hoe:
  - Andeha isika hanome azy zavatra tsy mampidi-doza kokoa sy tsy dia mahery. Raha tsy izany dia hanao loaka ahy koa izy.
  Nihira i Cassandra hoe:
  Miseho amin'ny majika,
  Mila talenta isika...
  Tsara kokoa ho anao ny mamorona
  diamondra lehibe!
  Ary nikasika ny rantsantongony ilay tovovavy nymph. Nisy peratra platinum kely nipoitra. Natsipin"i Cassandra tamin"ny tongony ilay izy, ary nifarana teo akaikin"ny tarehin"i Dominica ilay zava-maneno mahagaga.
  Hoy ny Marquise:
  - Azonao raisina io peratra io. Apetraho eo amin"ny fanondronao. Ary miezaha mirary zavatra mafy. Ny ody ao anatiny dia tsy matanjaka, fa miasa tsotra. Tsy ampy ny diamondra mitovy habe amin'ny voaniho, fa, ohatra, ny haben'ny pea dia ampy!
  Noraisin"ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika teny an-tanany ilay peratra. Fa raha tokony ho ny fanondro, dia nataony teo amin'ny rantsan-tanany afovoany izany ary, nitsiky tamim-panesoana, dia nanontany hoe:
  - Ahoana raha manandrana toy izao ianao? Inona no hitranga amin"izay?
  Nitsiky maneso koa i Cassandra :
  - OK, andramo!
  Dominica nikiakiaka:
  - Atsofohy amin'ny afo ny ombelahin-tongotry ny marquise!
  Nirehitra teo ambanin'ny tongotr'i Dominica ny lelafo . May mafy ny falany, nikiakiaka izy ary nanomboka nihazakazaka. Eny tokoa, tsy malemy ny afo. Saingy tsy nahavita nandeha lavitra izahay. Nofonosina teo amin"ny rambo lavan"ilay dragona countess ilay tovovavy.
  Nisy feo mahafinaritra sy vehivavy re avy amin'ilay biby mandady mahery:
  - Oay! Vao tonga teto amin'ny tontolontsika ianao, dia te-hanakilema ny nymph, havan'ireo andriamanitra avo indrindra? Fantatrao va fa izany no handefasana anao ho andevo any amin'ny fihadiam-bato? Ary hiasa mitanjaka tanteraka ao ianao, mifatotra amin'ny rojo ary handray karavasy sy hazo, hihinana mofo sy rano. Ary tsy maintsy hatory mifatotra rojo sy vato ihany koa ianao. Ary tsy ho fantatrao afa-tsy ny asa mafy sy ny karavasy. Amin'izao fotoana izao indrindra , rehefa niparitaka ny andevo lahy, tsy handratra anay any amin'ny toeram-pitrandrahana ny tovovavy lava sy hozatra toa anao!
  Nirenireny i Dominica tamin'ireo teny ireo. Indray mandeha izy dia nilalao an'i Cleopatra tamin'ny sarimihetsika ambany tetibola. Mba hitsitsiana vola dia nitondra ny lohateny hoe "Cleopatra in Captivity of Augustus" ilay sary hosodoko. Izany hoe tsy canon koa izy io. Tsy namono tena i Cleopatra ka voasambotra.
  Nalefa tany amin'ny toeram-pitrandrahana izy. Ary teo izy dia nandehandeha niboridana sady tsy nikiraro. Ary ny mandeha amin'ny vato maranitra amin'ny toeram-pitrandrahana tsy misy falany dia tena maharary. Eny, mitondrà entana koa. Tsy maintsy nisy ny hatsembohan"ilay andevo, ary tena nisy ny tarehiny, fa tsy mody reraka.
  Saingy, mazava ho azy, sarimihetsika fotsiny izy io, ary lafo be amin'izany. Ary nokapohiny tamin'ny karavasy izy, izay tsy tena izy koa. Saingy mbola maharary ihany . Na dia ny ra, mazava ho azy, dia sandoka.
  Amin'ny ankapobeny, mora vidy ilay sarimihetsika, ary ankoatry ny toeram-pitrandrahana miaraka amin'ireo tovovavy tsy miboridana, saika tsy misy zavatra hafa naseho. Ny kajikajy dia toa natao hisarihana ny lehilahy manahy ara-nofo. Eny ary, fantatry ny rehetra ny anarana - Cleopatra! Ary azo ampiasaina hividianana izany
  Nifoka rivotra lalina i Dominika, ary karazana diky manao ahoana no ataon"ny kintan"ny sarimihetsika indraindray?
  Ny nymph marquise nikiakiaka:
  - Aza malahelo, ry malala, mila anao izahay. Tsy hatolotray na iza na iza ianao.
  Nierona ny Countess Dragon:
  - Avelao izy hanandrana indray alohan'ny fanadinana. Eny ary, andeha isika hanandrana zavatra!
  Nokosesin'i Dominica ilay peratra ary hoy izy:
  - Mila gilasy sôkôla aho!
  Noraisin"ilay tovovavy ilay izy ary nangatsiaka noho ny fihenjanana.
  Ary mifangaro gilasy sy sôkôla voatoto eo amboniny. Vokany, naloto hatrany an-tampon-doha ka hatrany amin"ny rantsan-tongotra i Dominica, ary nikasika mihitsy aza.
  Nihomehy mafy ilay dragona kaontin-drongony ka nihozongozona ny voro-drano ary nihozongozona ny voninkazo.
  Nanamarika tamim-pahatoniana ilay nymph marquise:
  - Tsy maninona! Mifanohitra amin'izany, manana fahaiza-manao lehibe izy, namoaka gilasy sy sôkôla be dia be tamin'ny artifact toy izany, izay tsy dia mahery loatra amin'ny ankapobeny!
  Nilelaka ny sôkôla teo amin'ny takolany i Dominika ary nandrora tamin'ny fahasorenana sady nitaraina hoe:
  - Mangidy izy!
  Nitsiky i Cassandra ary niteny hoe:
  - Ary mangidy ny sôkôla. Tsy fantatrao ve izany?!
  Nitaraina ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika:
  - Ary eto, eto an-tany sy any Rosia, dia mamy !
  Nanaiky i Marquise hoe:
  - Fantatro! Haintsika koa ny manao sôkôla mamy. Fa amin'izao fotoana izao dia tsy maintsy mianina amin'izay anananao ianao. Ny marimarina kokoa, tsy nofaritanao hoe karazana sôkôla tianao manokana. Ary amin'ny ankapobeny, tsara raha nanafatra gilasy fotsiny ianao. Raha tonga tao an-tsainao, ohatra, ny handro volamena, dia ho mafy kokoa ny tampon-dohanao.
  Dominica nanamarika tamim-pahakingana:
  - Mihodinkodina ny fiainana, ary eo ambonin'ny loha ny zava-drehetra!
  Nanolo-kevitra ny Dragon Countess hoe:
  "Raha tokony ho tsy misy dikany, izay tsy hanampy azy rehefa miditra ao amin'ny akademia dragona, dia aleo izy manandrana mamorona diamondra tena kely." Amin'ny ankapobeny dia azo atao izany ho an'ireo izay manana fahaiza-manao mahagaga avo lenta.
  Namaly i Cassandra hoe:
  - Tsia! Mazava loatra ity lalana ity. Tokony hanao zavatra an-kolaka kokoa ianao.
  Dominika nibitsibitsika mafy hoe:
  - Lena sy maloto aho fa akoho natono fotsiny. Afaka manamboatra an'ity ve ianao?
  Niondrika ilay nymph marquise:
  - Mazava ho azy fa ny hatsaran-tarehintsika!
  Ary nanao valo tamin'ny tehiny ody izy. Nanjelanjelatra tamin'ny hazavana manga izany. Ary ankehitriny dia lasa madio sy milamina indray ilay tovovavy avy eto an-tany, ary saika nanjavona avokoa ny scratches rehetra. Afa-tsy ny iray amin'ny takolaka havanana.
  Saingy tsy nahita ny tenany i Domika, ary tsy niraharaha.
  Nisioka ny Dragon Countess:
  - Ary noho izany, ry malalako... Hitako fa azonao ny zavatra iray? Noho izany, tovovavy tsara tarehy avy amin'ny planeta teknolojia mitombo?
  Ho setrin'izany dia nihira i Dominique hoe:
  Fa nahoana,
  Tsy azo atao ny miaina amin'ny sainao!
  Tsy mampianatra antsika na inona na inona ny fiainana!
  Fa nahoana! Fa nahoana!
  Ary nihomehy izy, satria ity hira ity, nataon'i Boyarsky , dia mety sy tsara tarehy. Fa ny feon'ny anjely dia niteraka fihomehezana fotsiny.
  Nitsikitsiky i Cassandra sady namirapiratra ny maso:
  - Tsy azo lavina ny fahatsapana vazivazy. Fa tena matotra ve ianao?
  Dominica dia niondrika. Tadidiny ny nilalao zazavavy iray nahazo naoty ratsy tany an-tsekoly. Ary tsy nisy fomba azony nanehoana ny tarehiny sosotra. Nifanohitra tamin"izany anefa, fa te hanala nifiko mihitsy aza aho. Eny, azo takarina izany ... Be loatra ny rivotra ao an-dohany. Ohatra, ny bandy sasany dia hanala-nify fotsiny amin'ny vahoaka, ary izany no anjarany manontolo!
  Ary te hilalao i Dominica... Princesses, mazava ho azy.
  Nanolo-kevitra ny Countess Dragon avy eo:
  - Avelao izy handihy ho antsika tsara kokoa. Hitanao fa tena nandihy izy tamin'ny sarimihetsika .
  Marina io farany io. Afaka nandihy i Dominica. Naniry hitondra azy ho Esmeralda mihitsy aza izy ireo. Ankoatr'izay, araka ny voalazan'ny kanôna, dia toa tsy Gypsy akory izy. Ary maninona raha blonde manjelanjelatra no milalao an'io anjara io?
  Fa ny fampifanarahana amin'ny sarimihetsika klasika, ary na dia ny vahiny aza, dia miteraka olana sasany. Noho izany dia nalaina sary tamin'ny anjara asa hafa izy, fa nandihy koa.
  Eny, mazava ho azy, tia mandihy izy ary nahay nandihy. Na izany aza, dia nandray izany izy ary niteny hoe:
  - Aforeto ny tahony!
  Nikiakiaka ilay marquise nymph:
  - Inona koa?
  Namaly lojika i Dominica:
  - Na ny gypsies eny an-tsena aza tsy mandihy maimaim-poana. Ka mila kitapom-bolamena be aho. Tsy mazava ve?
  Nierona ny Countess Dragon:
  - Lehilahy masiaka ! Raha ny marina, ny toerana tsara indrindra dia ao amin'ny toeram-pitrandrahana. Any koa izy no hanana fiaretana sy zatra mankatò. Mba hanaovana izany dia mila tezaina amin'ny fomba henjana izy!
  Tampoka teo dia nisy ankizivavy iray nihazakazaka nanatona azy ireo. Raha ny bika aman'endriny, dia toa zanak'olombelona tsy mihoatra ny folo taona izy. Saingy tamin'izany fotoana izany dia nanao firavaka sarobidy izy, toy ny tany amin'ny fivarotana firavaka. Ny tongotra miboridana, kely, zaza dia toa tsy mendrika sy mahatsikaiky amin'ny rendrarendra toy izany.
  Nanamarina ilay tovovavy:
  - Afaka mividy ity andevo ity aminao aho. Ohatrinona no tadiavinao amin'izany!?
  Namaly tamim-pahatokiana i Cassandra hoe:
  - Tsy amidy ity sipa ity! Ary raha mbola tsy andevo izy. Mety tsy ho afaka ela be anefa izy.
  Dominica nibitsibitsika hoe:
  - Tena maloto fitondran-tena tokoa ny ankizy kely mividy andevo ho azy!
  Namaly tamim-pahatokiana ilay marquise-nymph:
  - Tsy zaza io fa hobbit vavy! Ary toy ny zanak'olombelona ny hobbits...
  Nohitsakitsahin'ilay tovovavy tamin-katezerana ny tongony keliny sady nikiakiaka hoe:
  - Baroness aho! Ary midika izany fa tsy maintsy miankohoka eo anatrehanao ny mpanomponao.
  Dominica nikiakiaka mafy:
  - Tsy maninona ! Hiankohoka amin'ilay zaza aho!
  Ho setrin'izany dia notapahin'ilay barônesse hobbit ny tanany havanana. Nirefodrefotra ny varatra ka namely ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika teo amin"ny tongony. Ho setrin'izany dia niantsoantso ilay Dominic voatsindrona. Ary nisy mofomamy lehibe nasiana crème nilatsaka teo amin'ilay tovovavy mpamosavy sahy. Nazera tamin"ny tongony mihitsy aza izy, ary nianjera teo amin"ny lampivato ilay hatsaran-tarehy kely. Nitsambikina avy hatrany anefa izy, voahosotry ny biscuit sy ny ronono manta ary ny paty sôkôla. Ny hobbit baroness dia nanozongozona ny tongony havia, niboridana, kely, teo amin'ny rantsan-tongony roa misy vatosoa namirapiratra.
  Ary nisy onja tsunami mahagaga iray nanidina. Natsipy tany ambony roapolo metatra i Dominic. Nianjera ilay tovovavy taorian"izay. Soa ihany fa nandihy hatramin'ny fahazazany sy nanao sarimihetsika izy, dia efa lavo imbetsaka avy amin'ny haavo samihafa ary nanao fihetsiketsehana akrobatika.
  Noho izany, i Dominika dia nanangona ny tenany tamin'ny fararano toy ny saka ary nipetraka soa aman-tsara. Afa-tsy ny tongotr"ilay tovovavy, izay efa main"ny herin"ny maizina, dia niharan"ny fanaintainana mafy rehefa nifanena tamin"ireo taila miloko nandrakotra ny faritra. Nikiakiaka ilay tovovavy.
  Ary ny rambony lava miendrika kesika dia nofonosin'ilay andriambavilanitra dragona manodidina ilay barônà mpamosavy ary nisitrika hoe:
  - Atsaharo ny ady! Raha tsy izany dia samy ho voasambotra ianareo! Raha te hiady ianao dia misy toeram-piofanana manokana izay anaovana duels majika sy hafa!
  Dominica nisioka hoe:
  - Eny, ady marina tokoa! Tsy misy fitaovam-piadiana ihany - tanana sy tongotra!
  Ny Hobbit Baroness dia nitsoka mafy:
  - Miady amin'ny andevo! Raha ny marina, mampatahotra ahy izany ! Aleo tena alefa any amin'ny toeram-pitrandrahana izy . Tena mampidi-doza ny fampianarana mazia amin'ny adala toy izany.
  Nanaiky tamin'ny feo matotra ilay marquise-nymph:
  - Manomboka mieritreritra toy izany koa aho. Eny, manana fanomezam-pahasoavana manokana ity tovovavy ity amin'ny famoronana loza sy miteraka fifandirana.
  Nanohitra ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika:
  - Tsy mankany amin'iza na iza aloha aho! Ho an'ny sisa ... Amin'ny tsy fahombiazana rehetra, mahaiza miady, raha tsy izany dia tsy hahita fahombiazana.
  Navotsotry ny Countess dragona ilay tovovavy maditra, izay toa zaza, nefa tena nahay nandroaka fiara mifono vy iray manontolo.
  Ny rambony dia voaloto kely tamin'ny crème, ronono mangotraka, sôkôla voapetaka ary biscuit. Ny mofomamy dia lehibe, ary mazava tsara vita avy amin'ny fo. Mampalahelo aza fa novakian"izy ireo fa tsy nohaniny. Nopotehin'ny kaontin'ny dragona ny rantsan-tànany sy ny tongony, ary nanasa azy ny renirano kristaly tamin'ny loharano, nanasa ny loto.
  Nanaiky i Cassandra.
  - Ny fahadiovana no fanalahidin'ny fahasalamana! Manafatra aloha!
  Ny Hobbit Baroness dia nanosotra ny iray tamin'ny tongony kely, miloko volomparasy ary tsara tarehy. Nandritra ny segondra vitsy dia nirehitra toy ny jiro izy. Ary nanjavona avokoa ny fihoaram-pefy culinary izay nanosotra mafy ilay tovovavy mpamosavy. Ary ny firavaka raitra dia namirapiratra tamin'ny tanjaka nohavaozina. Izy, raha ny marina, dia nanjary toy ny andriambavy ka nahatsapa ny halemem-panahy i Dominika.
  Nanana fahafahana hilalao zazavavy andriambavy amin'ny iray amin'ireo angano koa izy. Tao izy dia tsy maintsy nisaraka tamin'ny akanjo raitra sy kiraro sarobidy ary lasa mpanompon'ny mpamosavy. Manaova lamba ary mandehana amin'ny kiraro hazo. Ary amin'ny pads toy izany dia ratsy kokoa noho ny tsy nikiraro fotsiny. Nanomboka nandresy lahatra ny tale mihitsy aza izy fa mety tsara kokoa ny manao sarimihetsika tsy misy kiraro mihitsy. Raha ny marina, ny tongotr'ilay tovovavy tamin'ny lamba rovitra dia nanantitrantitra mafy kokoa ny fahantrana sy ny fiovan'ny satan'ny andriambavy ho andevo tena izy.
  Mazava anefa fa nanana ny heviny manokana ny tale. Tamin'ny farany, raha nandositra ny tilikambon'ny fahafatesana izy, dia nesoriny tamin'ny farany ny kiraro sy ny tahiry, ary avy eo dia tsy nikiraro izy, nahatsapa fifaliana marina. Ary izao anefa, ny tongony niboridana dia may, ary na dia nipoitra kely aza, izay sady maharary no maharikoriko!
  Ny hobbit baroness dia nanolotra ny felany kely, malemilemy ary miloko volomparasy, taminy, nandray ny tanan'i Dominica tamin'ny herin'ny zaza sy nikiakiaka:
  - Okay, fiadanana! Laska no anarako. Ary aza mieritreritra, ralehilahy, fa zazavavy tsy mampidi-doza aho, orcs, goblins, spores Koshchei, izy rehetra dia nahazo be dia be avy amiko !
  Gaga i Dominica nanontany hoe:
  - Firy taona ianao, anaka?
  Nitsiky i Weasel ary namaly hoe:
  - Amin'ny solontenan'ny firaisana ara-drariny dia tsy mahazatra ny manontany momba ny taona! Raha ny fijeriko azy dia izay ny taona omenao ahy.
  Nihomehy ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika ary nilaza hoe:
  - Folo taona ianao! Tsy misy intsony!
  Nierona ny Countess Dragon:
  - Eny, efa telonjato mahery izy. Izay anefa tsy maninona. Ao amin'ny tontolo misy antsika, ny vehivavy rehetra dia tanora sy tsara tarehy. Mijanòna aminay vavy fa ianao no ho mpanjakavavinay!
  Namaly an-tsoratra malaza i Dominica:
  Raha hoy ny tafika masina hoe:
  Ario ry Rus', mipetraha any am-paradisa...
  Hoy aho hoe: "Tsy ilaina ny lanitra",
  Omeo ahy ny tanindrazako!
  . TOKO No. 3.
  Nitehaka ny tanany ny Marquise sy ny Baroness ary niara-nihiaka hoe:
  - Bravo! Ianao ve no nanao an'io?!
  Dominica dia nihozongozona ny lohany volamena:
  - Tsia. Tsy izaho. Olona hafa, tsy tadidiko ny mpanoratra!
  Nitomany i Cassandra:
  - Hafahafa, manana fahatsiarovana tsara ianao!
  Namaly tamim-pahatsorana ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika:
  - Mieritreritra be loatra momba ny tenako aho noho ny momba ny hafa. Tsara kokoa ny mampahafantatra azy ireo bebe kokoa momba ahy toy izay ataoko momba ny hafa. Nanoratra koa aho indraindray, ary tsy ratsy noho ny Pushkin.
  Nampiseho ny nifiny mamirapiratra sy manjelanjelatra toy ny diamondra teo amin'ny vavany midadasika ilay mpanjakavavy dragona ary nilaza tamim-pahamatorana hoe:
  - Angamba afaka mihira amin'ny zavatra noforoninao manokana ianao?
  Nitalaho i Dominica, nanosotra ny tongony may:
  - Tsy misy fanontaniana! Omeo farantsa kely volamena iray aho. Ary hanao hira iray manontolo ho anao aho. Ary mihira tsinontsinona? Tsy hajaina! Ary tsy misy dikany, tsy mahasoa!
  Ny marquise-nymph dia nanafintohina, ary ny tendrony majika dia nipoitra tampoka teny an-tanany, tapa-kevitra izy ny hanasazy ilay tovovavy masiaka izay sahy nanohitra ilay dragona.
  Ny dragona dia nanitikitika tamim-pihavanana hoe:
  - Omeo farantsa volafotsy izy. Aoka izy hihira amin"ny fo.
  Nitsiky i Dominica, ny nifiny, tena tonga lafatra, nanjelanjelatra toy ny tampon-tendrombohitra mamirifiry amin'ny masoandro mamirapiratra amin'ny mitataovovonana. Ary nikiakiaka izy hoe:
  - Vola aloha!
  Nanipy vola madinika taminy ilay vazaha ary niteny hoe:
  - Indro, sambory!
  Natsipin"ilay tovovavy ny tongony ary nahavita nisambotra tapa-bolafotsy iray tamin"ny rantsantanany. Avy eo dia nafindrany teo amin"ny felatanany izany. Nijery ilay vola madinika aho. Tsy inona izany, fa vaovao tanteraka ilay volafotsy, teo an-daniny iray nisy dragona manan-doha fito, ary teo an-tongony dia nisy tehim-panjakana sy mace. Ary amin'ny lafiny iray , tovovavy tsara tarehy manana volo olioly be dia be. Ary mahafinaritra.
  Tsy nahatohitra ny fakam-panahy hanandrana ilay vola madinika i Dominika ary namaly tamim-pitsikiana hoe:
  - Mahafinaritra ity. Zavatra mangatsiatsiaka.
  Nisioka ny weasel hoe:
  - Ankehitriny, mihira! Andeha hojerentsika izay azonao atao!
  Nanampy ilay Dragon Countess hoe:
  - Ary tsy maintsy mihira mafy ianao, ary manao ballad lava kokoa na latsaka, satria nandoa vola izahay!
  Nanaiky ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika:
  - Eny, azoko izany! Tsy afaka mihira toy ny...
  Ary avy eo dia tsy tonga tao aminy ilay fikambanana. Eny, tsy mety na mety ny filazana hoe nightingale. Fa zavatra hafa, tsy izany tokoa!
  Nohitsakitsahin'ilay tovovavy niboridana ny tongony:
  - Andao hanomboka!
  Nanomboka nihira tamin"ny feony mazava sy malefaka i Dominica;
  Mpilalao sarimihetsika malaza aho
  Filming, miteny ratsy, mozika, baolina...
  Nanomboka nandihy tamin-katezerana izy,
  Toy ny endrik'i Satana!
  
  Matanjaka be ny tongotro
  Niady tamin'ny hopak tezitra izy ireo...
  Zazavavy mangatsiatsiaka be izahay
  Aleo hamindra avy hatrany ilay mpitsikilo!
  
  Saingy nahita ny tenako tao amin'ny tontolo iray aho, fantatrao, manokana,
  Aiza no manjaka toy ny mpanjaka ny dragona...
  Vaovao be ny commande any,
  Farafaharatsiny rovitra ny lobakao!
  Tsy maintsy lasa andevo tsy nikiraro aho
  Mahazo karavasy ao ambadika...
  Manga ny rahona eo ambonintsika,
  Ny toerana dia tsy mahafinaritra eto an-tany!
  
  Indro misy dwarf henjana manatona ahy,
  Ary mamehy karavasy eny an-tanany izy...
  Zazalahy fotsy loha nihazakazaka teny an-
  Tsy nikiraro ny andevo, hita fa mahihitra ny tompony!
  
  Mihomehy ny gnome, mikasika ny nifiny amin'ny tongony,
  Toy ny tovovavy manana lahatsoratra, ny soavaly...
  Ka ny bera dia mikaroka azy amin'ny tongotra kibay -
  Izany no hiafaran'ny sola ny dwarf!
  
  Fa namidin'izy ireo tany amin'ny toeram-pitrandrahana aho,
  Tsy nisy toerana hita maso tao amin'ny harem...
  Ary nomeny karavasy mafy aho hanenjika ahy,
  Satria mihinana be ilay tovovavy !
  
  Eto ny gnome dia mitarika ahy amin'ny tady,
  mahagaga ny hatsaran'ilay tovovavy ...
  Mazava be ny feon'ny andevo,
  Saingy amin'ny farany dia tsy misy afa-tsy aotra!
  
  Saika miboridana sy tsy nikiraro aho
  Miasa any amin'ny toeram-pitrandrahana toa an'io ampondra io aho...
  Neny, hoy aho, ry malalako,
  Hadalana tokoa izany!
  
  Zazavavy nahay aho
  Nampitombo ny ampahany tao an-dohako aho...
  Ary ankehitriny amin'ny iray, diniho izany, zipo,
  Andevozin'ny bibidia aho!
  
  Efa ela no niaretako ny gnome,
  Nahazo karavasy tao ambadika aho...
  Nokapohiny aho noho ny raharaham-barotra fa tsy noho ny raharaham-barotra,
  Nampanantena izy ireo fa hanome sakafo ahy any aoriana any!
  
  Fa niodina ny andevo tsy nikiraro,
  Crowbars miasa, tantanana,
  Ary izao, hevero ho singanao izany ,
  Ho an'ny gnome sola maty aho !
  
  Eny, novonoina ireo ratsy fanahy ireo,
  Naratra mafy izahay...
  Saingy minoa ahy, nanafaka ny tenantsika isika -
  Nampiseho kilasy ambony ny tovovavy !
  
  Ary ankehitriny manana tafika lehibe isika,
  Hiady aminay koa ry zalahy...
  Manapaka ampinga toy ny hazo fisaka izahay,
  Ho kaput ny mpitondra ratsy fanahy!
  
  Ary dia hanjavona ny fanandevozan'ny helo,
  Nahitsy ny sorony ilay lehilahy...
  Ary hofoanantsika ny tompo, leon'ny fahavalo,
  Hisy taonjato fahasambarana sy fandrosoana!
  
  Ary amin'izay dia hisy fiadanana eran'izao tontolo izao,
  Lehilahy, kintana lehibe...
  Hanidina amin'ny rivotra feno kintana isika, fantatrao,
  Avelao ho tanteraka ny nofinofin'ny olona!
  Nifarana tamin"ny feo avo ilay tovovavy, sady nanjelanjelatra toy ny lakolosy volafotsy ny feony.
  Nitehaka ny tanany ilay tovovavy nymph. Nihaino ny hiran'i Dominica koa ny elf sy trolls ary olona roa. Ary natsipiny ny farantsany, dia volafotsy sy varahina.
  Niondrika ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika. Ary nalainy tamin'ny taila ireo. Nalainy tamin"ny tanany ny vola madinika sasany, ary ny sasany tamin"ny rantsan-tongony. Ary fahitana mahafinaritra izany.
  Eny, manana tongotra mamitaka sy voafafy toy izany izy. Ary tena tsara tarehy sy mahavariana tokoa izy ao amin'ny tenany. Eny, aiza ny primadona hafa raha oharina aminy? Ho sahy hanao fampisehoana an-tsehatra tsy manao kiraro ve izy ireo? Sa amin'ny zipo fohy?
  Nanamarika ny Countess Dragon:
  - Ity ilay mpihira! Tsia, ao amin'ny akademia izy. Ary ao amin'ny akademia ihany, ao amin'ny sampam-pianarana izay nofidiny.
  Nitsiky i Dominic sady nihira hoe:
  Isika vehivavy no ho mpitsara antsika,
  Ary raha tsy maintsy misafidy ianao, ary sarotra ny safidy ...
  Mifidy akanjo hazo izahay,
  Satria ny vahoakantsika ihany no manana voninahitra!
  Nibitsika ilay weasel hoe:
  - Manana feo ianao ... Anjely avo lenta fotsiny!
  Nitsiky i Dominica ary nanipy ny iray tamin"ireo vola madinika ambony tamin"ny tongony niboridana, ary avy eo dia niondrika ary nisambotra izany tamin"ny lelany. Dia nanomboka nikiakiaka izy. Noho ny fifandraisana tamin'ny rora dia nafana avy hatrany ilay metaly voasary ary nandoro ny vavan'ilay hatsaran-tarehy.
  Nanomboka nandrora sy nitoloko ilay tovovavy. Ary levona tampoka ny faniriany hihira.
  Nanozongozona ny peratra ny tovovavy nymph, ary niala avy hatrany ny hafanana tao amin'ny vavan'i Dominica. Hoy ilay tovovavy:
  - Oay! Azoko tsara izao ny atao hoe dragona mifofofofo!
  Hoy i Weasel tamin'ny tsiky:
  - Aleo tara toy izay tsy misy,
  Manana taona lehibe ho avy ilay tovovavy!
  Nanamarika ny Countess Dragon:
  "Manana firafitry ny vava sy ny tenda hafa noho ny olombelona isika, ary tsy mirehitra mihitsy ny lelafo. Koa aza manahy momba anay.
  Mbola nitabataba sy nitaky teny ireo mpanatrika nitangorona teo, nitehaka:
  - Manaova zavatra hafa, azonao atao!
  Dominica nisioka hoe:
  - Raha manoratra vola madinika ianao dia hataoko izany!
  Ho setrin'izany, tabataba sy antoka:
  - Eny Mazava ho azy! Tongasoa.
  Ary teo ambanin'ny tongotr'ilay zazavavy miboridana, hozatra, mihosin-koditra ary tsara tarehy, izay nopotehiny tamin'ny hatsaram-panahy tsy manam-paharoa, dia nanidina ny vola madinika volamena, volafotsy, voasary, varahina ary platinum.
  Lasa falifaly i Dominika noho izany, nahatsapa hafanam-po, ary nanomboka nihira tamin-kafanam-po;
  Tsy sakana ho an'ny mpivady ny tafio-drivotra sy ny rivo-doza,
  Ny zanakavavin'ny Tanindrazana, izay mamony toy ny roimemy.
  Izay tsy nahalala ady dia tsy nihinana ampemby,
  Andriamanitra Jesosy Mpamonjy no mitarika antsika amin'ny ady!
  
  Efa zatra miady isika na dia ao anatin"ny ranomasina misamboaravoara aza,
  Ny olona tsirairay dia toy ny tsipìka ambonin'ny ranomasina.
  Mino aho fa hamiravira ny biby goavam-be ao amin'ny Horde isika amin'ny ady,
  Ny voninahitsika dia tsy azo harodana amin'ny tantanana sy ny tantanana!
  
  Ny sabatra dia nafana tao amin'ny forge, tao amin'ny inferno mafana indrindra,
  Ny lelany maranitra dia henjana be!
  Aoka ianao ho miaramila tsy matahotra; amin'ny fo mahery sy mora tezitra,
  Raha misy fahafatesana, dia mijanòna, aza mihazakazaka!
  
  Eny , ny ady, mazava ho azy, dia tsy fanasana amin'ny tantely mamy,
  Misy ranomaso manko ao, ary mikoriana be ny rà.
  Midradradradra ny amboadia ary mierona mafy ny bera,
  Ary aoka ny kapoka ho setrin'izany dia ny maso fa tsy ny volomaso!
  
  Misy lefona afaka manindrona rojo vy,
  Misy ampinga tsy azon'ny antontam-bato!
  Fa aza kanosa, aza avela ny devoly hanao tarehy ,
  Mba tsy ho toy ny lalao amin'ny harato!
  
  Minoa ahy, ho avy ny vahaolana mamirapiratra,
  Ho an'ny olona rehetra dia misy valisoa izay tsy hita ambony kokoa!
  Noho ny eritreri-dratsy, mino aho fa ho avy ny valifaty,
  Tsy misy hery hafa afa-tsy ny lalana sarotra!
  Nihira àry i Dominica, ary nitehaka azy tamin-kafanam-po ny vahoaka maro be. Na dia vehivavy daholo aza izy ireo dia tsy misy lehilahy eto amin'izao tontolo izao. Na, saika tsy misy firaisana ara-nofo matanjaka kokoa.
  Taorian'izay, nanozongozona ny rambony ilay mpanjakavavy dragona ary nanamarika hoe:
  - Eny, tsy maintsy mandeha aho! Miala amin'ny lalana aho!
  Noraisin'ilay nymfa tamin'ny tongony ilay vola madinika ary nanoro hevitra hoe:
  - Andeha hojerentsika. Hanipy aho, dia hoy ianao - loha na rambo ! Fantatrao ve fa anao ny vola madinika, tsia, averinao vola aho!
  Nierona tamin'ny fihomehezana ilay Countess Dragon ary namaly hoe:
  - Fantatro ny hafetsenao! Noho izany dia tsara kokoa ny tsy mandany fotoana na ny lohanao!
  Nitsiky i Dominika ary nanamarika hoe:
  - Tsy sofina ny loha, azonao rovitra ny satroka, tsy azo zaitra indray!
  Nitsoka sy nihira hoe:
  -Ny sofina eo an-tampon-doha dia sofina!
  Sofina eo an-tampon-doha - marary ao amin'ny hopitaly saina !
  Ny Dragon Countess dia nanidina teny amin'ny rivotra. Ary tsy naneho hevitra momba izay nohirain'ilay tovovavy nymph izy. Ary ity, tokony ho marihina, dia tena mangatsiatsiaka.
  Nanomboka nanangona vola madinika tamin'ny tanany sy ny tongony i Dominica. Ary vitany haingana izany.
  Nanamarika i Weasel, nandrakotra ny volony tamin'ny tehina majika:
  - Ny vola, mazava ho azy, dia zava-dehibe. Fa ny zava-dehibe kokoa dia ny ody, artifacts, talismans, medaly, amulets, sns. Raha tsy izany dia tsy ho afaka hiaina fiainana mirentirenty sy mirentirenty ianao !
  Nanaiky i Dominica:
  - Tsy mahavidy fahasalamana ny vola, minoa ahy,
  Tsy mahavidy fitiavana sy voninahitra ny vola...
  Koa aza mifanditra toy ny biby
  Fantaro fa tsy hivarotra ny tanindrazanareo hahazoana tombony!
  Ary ilay zazavavy, miaraka amin'ny falany, dia mitehaka vola madinika volomparasy. Ary avy eo ny tongony niboridana dia nivadika tampoka, tao anatin'ny indray mipi-maso, ho tongotry ny ganagana.
  Dominique niantsoantso tamin-tahotra hoe:
  - Inona ary ity!
  Nitsiky ilay nymph marquise namaly hoe:
  - metaly mahagaga manokana ity, fa miasa ihany rehefa mifandray amin'ny hoditry ny olona manana andriamanitra olympiana ao amin'ny fianakaviany!
  Ary nihiaka tamim-pifaliana i Laska:
  - Oay! Manana rà toy izany ianao ao anatinao. Ka tsy diso izahay.
  Dominica nibitsibitsika hoe:
  - Faharatsiana anefa izany! Raha azonao atao, esory ny tongotrao. Ary omeo tongotra ara-dalàna indray aho.
  Nihifikifi-doha ilay nymph:
  - Tsia! Tokony efa manao izany ny tenanao.
  Nikiakiaka ilay tovovavy voafandrika:
  - Ahoana no ahafahana manao izany?
  Weasel dia nanoro hevitra hoe:
  - Eritrereto ao an-tsainao hoe manao ahoana ny toetry ny tongotrao, tsindrio ny ankihibe sy ny fanondro amin'ny tananao havanana, dia tokony hahomby ianao!
  Noraisin'i Dominic ary nampidiriny. Dia tonga ny click.
  Ary raha tokony ho tongotry ny goaika, dia nisy tongotra nipoitra tamin'ny baoty tsapa sy tamin'ny ski. Ary vao mainka tsy nahazo aina rehefa nikaikaika teo amin"ireo vatolampy ny ski.
  Nitsiky ilay nymph ary nihira hoe:
  - Mpampianatra maimaimpoana,
  Lany andro niaraka taminao...
  Nijaly foana aho niaraka tamin'ilay tovovavy,
  Ny mpanao ody mahay indrindra!
  Nanafintohina i Dominica:
  - Tsy mpamosavy aho. Ary mbola mianatra ihany aho. Saingy ny lalana mankany amin'ny fahalalana dia tsy mora loatra ... Eny , mankany amin'ny sarimihetsika!
  Nanaiky i Weasel hoe:
  - Eny, ao amin'ny sinema, angamba mihoatra noho izany. Ary izany, mazava ho azy, no olana lehibe ho antsika.
  Nanomboka nitangorona indray ny mpanatrika: nahatsikaiky izany. Ny marimarina kokoa dia misy karazana tovovavy rehetra eto. Ary misaotra noho izany. Niezaka nieritreritra indray ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika ary nanova ny tongony. Saingy tamin'ity indray mitoraka ity dia nisy zavatra niseho tamin'ny lalamby sy tamin'ny radara, na dia kely aza.
  Dominica dia nihira tsy nanary ny fanantenany:
  Miangavy anao aho mba tsy ho gaga
  Raha mitranga ny majika...
  Raha mitranga izany, raha mitranga izany,
  Raha misy majika!
  Nitsiky ilay nymph ary nanamarika hoe:
  - Eny, mba handeha amin'ny feonao dia tokony hanana fahaizana mampiasa ody koa ianao!
  Avy eo nisy ankizivavy hobbit iray nihazakazaka nanatona azy ireo ary nanoro hevitra, nanodinkodina ny sandriny majika:
  - Aleo atao tsaratsara kokoa! Ary fantaro fa manana antsasaka arivo taona fanazaran-tena aho!
  Nanohitra ny Weasel:
  - Tsia! Avelao izy hanao izany!
  Dominica nisioka hoe:
  Very saina aho, very saina,
  Izaho no hanao an'io, izaho no hanao an'izany!
  Ary nibitsibitsika zavatra mankasitraka indray ilay tovovavy. Ary avy eo ny tongony, tamin'ny endrika tanky misy radara, dia niverina tamin'ny endriny tsara tarehy taloha. Ary dia hita ho toy ny natao hanafatra.
  Nitsangana i Dominica ary nanetsika ny rantsantanany. Nanjary falifaly ny fihetseham-pony, ary nihira izy hoe:
  Isika vehivavy no matanjaka indrindra eran-tany,
  Ary, minoa ahy, tsy hahita hatsarana mangatsiatsiaka kokoa ianao ...
  Tena handrendrika ny fahavalonay ao anaty kabine izahay ,
  Ary ho roapolo taona mandrakizay izy!
  Rehefa afaka izany, ny hatsaran-tarehy, dia hihomehy sy hihomehy, mampiseho ny lehibe sy mamirapiratra nify.
  Nanomboka nandihy i Dominika, niakatra ambony eny amin"ny rivotra ny tongony miboridana. Ary nihira izy hoe:
  Mpamosavy tena mahafinaritra aho
  Raha manitsaka ny tongotro aho dia hisy fianjerana...
  Tiako ny nitsambikina tsy nikiraro
  Hevero ho tena idealy!
  Ity ny hirany - tena tsara sady mangatsiatsiaka!
  Na izany aza, amin'ny lafiny iray, dia tena tsotra sy tsy sarotra. Eny, ilay tovovavy dia toy izany fa tsy ho leo ianao.
  Nanamarika ilay tovovavy hobbit:
  - Mianatra haingana be!
  Ary nanozongozona ny tongony, izay voaravaka fehin-tanana voaravaka vato soa, ary ny rantsan-tànany tsirairay dia nisy peratra.
  Tahaka ny zaza izy, saingy raha jerena ny hamaroan"ny vato, indrindra ny eo amin"ny rantsam-batany, dia mpamosavy ambony izy.
  Niondrika tamin'ilay zazavavy i Weasel:
  - Nahita anao tany ho any aho. Ianao ve, raha sendra, Princess Alsou ?
  Nanaiky ilay vehivavy hobbit:
  - Eny , izany no izy! Saingy fantatrao, Marquis, miaraka amin'ity tovovavy avy amin'ny planeta Tany ity, tsy hanana olana ianao!
  Nanaiky i Weasel:
  - Marina! Saingy tsy azo atao raha tsy izany. Indrisy, izao tontolo izao dia tsy ho vita raha tsy misy olana sy aventure.
  Dominic nanampy haingana hoe:
  - Mankaleo loatra ny fiainana tsy misy aventure sy exploitation. Toy ny lasopy tsy misy poivre izany!
  Princess Alsou :
  - Eny marina izany! Izany no atao hoe olon-dratsy. Ny iray tamin'izy ireo dia namoaka pesta izay mamono ny firaisana ara-nofo matanjaka kokoa.
  Nihira nisento i Dominica:
  Tsy afaka miaina tsy misy vehivavy ianao, marina izany,
  Fa raha tsy misy lehilahy dia tsy misy koa ny fifaliana...
  Izany no niseho, dia tena ratsy,
  Raha tsy misy tompony matanjaka!
  Nanaiky i Weasel:
  - Angamba! Saingy eto, araka ny filazan'izy ireo, dia sabatra roa lela izany. Amin'ny lafiny iray dia tsy misy firaisana ara-nofo matanjaka kokoa, fa amin'ny lafiny iray ...
  Nanohitra haingana ilay vehivavy hobbit:
  - Tsia! Ratsy amin'ny lafiny rehetra. Ka tsy ilaina ny miresaka tsy misy dikany. Ilaina koa ny lahy.
  Namaly i Dominica hoe:
  - Lahy amin'ny biby. Ho an'ny olona manan-tsaina dia misy zavatra hafa.
  Nihomehy i Weasel ary namaly hoe:
  - Eny, ho an'ny lehilahy, mazava ho azy. Ary tsy nahita na inona na inona holazaina aho.
  Voromailala maromaro, misy volom-boasary makirana sy vava volom-bolamena, no nanidina teo amin"izy ireo. Tena nahaliana ny vorona. Mahafinaritra fotsiny amin'ny lafiny iray. Saingy etsy ankilany , nisy ihany koa ny tsy fahampian'ny tsirony tamin'izy ireo.
  Dominica nosoloina:
  - Fa maninona no mametaka ny vavan'ny voromailala?
  Weasel nanazava hoe:
  - Tsy nisy olona niboridana! Izany dia noho izy ireo nanosika frezy tamin'ny topaz.
  Hoy ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika:
  - Inona? Miaraka amin'ny topaz?
  Hoy ilay tovovavy hobbit:
  - Eny, misy frezy toy izany! Inona, tsy fantatrao?
  Nanamarika i Weasel:
  - Ahoana no hahafantarany? Vao haingana izy no teto amin'izao tontolo izao.
  Nanafaingana ny dian"izy ireo ny solontenan"ny firaisana ara-drariny telo. Ary nanjelanjelatra ny ombelahin-tongony mavokely miboridana.
  Nipoitra manodidina ny trano , lava, mitovitovy amin'ny mavokely, volomparasy, emeraoda miakatra. Ary toa tena futuristic izany. Nisy fiaramanidina mihitsy aza teny an-danitra. Raha ny marimarina kokoa, dia nisy kalesy vita amin"ny volamena sy nasiana diamondra, notarihin"ny soavaly enina elatra sady fotsy oram-panala, nirohotra nandalo.
  Niondrika kely izy telo vavy. Saingy toa tsy nanam-potoana ho an'ny hatsaran-tarehy ilay olona ambony, ary nanaraka bebe kokoa ny triumvirate.
  Nisy hippodrome teo aloha, toy ny kianja lehibe. Mazava ho azy fa toerana nanaovana hazakazaka soavaly izany.
  Nanolo-kevitra ny marquise-nymph:
  - Mila manamarina isika raha manana fanomezam-pahasoavana ho an'ny clairvoyance ny mpianatsika. Noho izany, hanatrika ny hazakazaka isika.
  Nanodidina ny hippodrome dia nisy fefy harato avo vita amin'ny metaly volafotsy sy volom-boasary, voaravaka perla sy vato manga sy volomparasy, ary koa fitaratra mampahatsiahy ny fitaratra Czech . Ary toa tena tsara tarehy.
  Ary teo amin'ny fidirana dia nisy loharano roa teo amin'ny sisiny, izay namoaka fiaramanidina maro loko avy amin'ireo mpivady tsara tarehy gilded: - elf izay namihina zazalahy elf.
  Eny, tena tsara tarehy ny zava-drehetra. Ary eo amin'ny fidirana dia misy mpiambina zazavavy. Ary tena tsara tarehy sy amin'ny hazavana, fiadiana volafotsy.
  Toa mahafinaritra ny zava-drehetra. Be dia be ny solontenan'ny firaisana ara-drariny manodidina.
  Tsaroan'i Dominika ilay sarimihetsika momba ny Vondronosy Gulag sy ny tobin'ny vehivavy. Ny vehivavy rehetra teo dia, toy ny hoe nosafidiny, tanora, tsara tarehy, ary nanao akanjo izay namela ny ranjony tsara tarehy niharihary tanteraka. Eny, satria mafana ny fahavaratra any Siberia ary na dia, angamba, mafana, dia tsy nikiraro ny tovovavy. Izay nahatonga ilay sarimihetsika tena nalaza teo amin'ny lehilahy. Ary Dominika dia nilalao mpikambana ao amin'ny Komsomol mpikomy izay nikarakara fikomiana iray manontolon'ny tovovavy. Ary ny hatsaran-tarehy mihitsy aza naka fitaovam-piadiana, ary naka ny NKVD rezimanta iray manontolo tamin'ny ady, ary afaka nandresy izany.
  Mazava ho azy fa nahafinaritra ilay sarimihetsika. Ary ireo mpiady tsy nikiraro, mirentirenty, tsara tarehy dia tena tsara tarehy.
  Dominika, raha ny marina, tany am-boalohany dia tokony hilalao ny andraikitry ny zanak'olo-mpiray tam-po amin'i Fandera, izay nikarakara rotaka voafonja, saingy mety ho voarara ny sarimihetsika toy izany. Ary izy dia natao ho mpianatra tena tsara sy mpikambana ao amin'ny Komsomol.
  Niankohoka teo anatrehan"ilay tovovavy avy amin"ny mpiambina i Dominica. Tampoka teo, avy teo ambanin'ny tany, toy ny jack out of the snuff box, nisy dragona nitsambikina nivoaka. Kely , lehibe kely noho ny lohovava, manana loha telo.
  Nanidina nanatona an'ireo zazavavy izy, ary nisy feo naneno:
  - Avereno aho rahalahiko!
  Nisento namaly ilay nymph marquise hoe:
  - Tsy azo atao izany ry Belka.
  Ho setrin'izany dia nanomboka nirohondrohona ilay tovovavy dragona, izay namirapiratra tamin'ny masoandro telo ny kirany tamin'ny lokon'ny avana rehetra, ary tsara tarehy tokoa ny elany ka nirohondrohona teo amin'ny masony.
  - Mila rahalahy aho! Mila rahalahy aho! Aiza izy!
  Hoy ilay tovovavy hobbit:
  - Eny, izahay tena sahirana mieritreritra ny fomba hamerenana ny lehilahy aminay. Ary tsy ilaina ny ho capricious.
  Ilay tovovavy dragona, inona no azonao alaina amin'ny zazakely, tony sy nikiakiaka, nitsambikina nankany Dominika:
  - Fantatro fa vitanao! Ianao no voafidy!
  Nitsiky ilay tovovavy voadona ary nihira hoe:
  - Ny zavatra rehetra tsy azo atao, minoa ahy, dia azo atao,
  Sarotra be anefa ny manatona ity olana ity...
  Na izany aza, raha manery ny atidohanao ianao rehefa milalao,
  Afaka ho lasa tovovavy Jedi tsara tarehy aho !
  Nifaly ilay dragona ary nikiakiaka namaly hoe:
  Tsy mitovy habe amin'ny rantsantanana ny sainao,
  Genius, fantatrao, eto an-tany...
  Ary misy zazalahy tsara tarehy miandry ahy,
  Amin'ny soavaly miolikolika!
  Nahatsikaiky i Dominika ary nikiakiaka:
  - Dragona mitaingina soavaly? Toy izao ny endriny!
  Nanamarika ny Marquise hoe:
  - Inona, tsy hainao ny hevitry ny fanoharana!?
  Nihomehy ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika ary nanamarika hoe:
  Afaka maty na aiza na aiza isika
  Na dia amin'ny filentehan'ny amber aza ...
  Amin'ny ankapobeny, miaina malalaka isika,
  Eny, maimaim-poana!
  Ara-panoharana!
  Namoaka jiro avy teo am-bavany ilay tovovavy dragona, toy ny maivana kokoa izany, ary nikiakiaka hoe:
  - Hira mahafinaritra ity. Na izany aza , tiako ny vahiny tsara tarehy avy amin'ny tany tsy fantatra mba hanao zavatra hafa mahaliana.
  Dominica nikiakiaka ary nanamarika hoe:
  - Fantatro fa ny feoko dia mandondona vola madinika tsy ratsy noho ny nunchucks mandondòna amboara. Na izany aza, tsy maintsy manery ny feoko indray aho! Ary noho ny inona? Aiza no handaniana vola eto?
  Nanohitra ny marquise:
  - Voalohany, miloka amin'ny iray amin'ireo soavaly ao amin'ny hippodrome ny volanao ary manandrana mampitombo ny renivohitra. Ary faharoa, ity tovovavy ity dia tsy dragona vavy kely fotsiny, fa andriambavy koa. Hanome anao ny peratrany izy, izay misy hery mahagaga lehibe. Ary noho izany , minoa ahy, mendrika ny manandrana sy mihira tsara!
  Nanohina ny lohany mamirapiratra teo amin'ny tendany matanjaka i Dominica ary niteny hoe:
  - Amin'ity tranga ity, hitako fa misy zavatra andramana! Ambonin'izany, ahoana no handà zaza!
  Nitsoka ilay dragona vavy:
  - Tsy zaza mihitsy aho. andriambavy aho ary vitako izany! Hanidina ho any amin'ny planetanao aho. Ary hodorako ny renivohitra.
  Dominica nitsoka mafy:
  - Ary manana fiarovana an'habakabaka ho an'ny olona toa anao izahay! Inona no lazainao amin'ity ry savage?
  Nimonomonona ilay tovovavy dragona:
  - Halefa any amin'ny toeram-pitrandrahana ianao. Hiasa mitanjaka sy mifatotra ianao eo ambanin'ny kapohan'ny mpiandraikitra ny orc.
  Hoy ilay tovovavy hobbit:
  - Eny, vitany izany! Ankoatra izany, olombelona ianao. Ary ny vahoakantsika... Heverina ho ambany noho ny antony maro.
  Nikiakiaka ny weasel:
  - Koa aleo ianao mihira! Efa tafavory eto ny vahoaka, ary hahazo vola koa isika.
  Raha ny marina, nisy tabataba teo amin'ny vahoakan'ny solontenan'ny firaisana ara-drariny isan-karazany, ary re ny tehaka sy fitabatabana:
  - Mihirà, ry voninkazo kely, aza menatra!
  Eny, ry lehilahy, andao hilalao mozika!
  Te hihaino ny feon'ny voron'ny paradisa izahay!
  Nisento mafy i Dominica ary nanomboka nihira;
  Ny morontsirak'i Elfa dia malalaka , mideza,
  Mamirapiratra mamirapiratra ny onja...
  Lasa tanindrazako i Elfia,
  Hihira mahafinaritra ho antsika ny trill an'ny nightingale!
  
  Amin'ny sambo midadasika, izaho sy ny malalako dia mandeha an-tsambo,
  Zlata Val dia namela ny randranany.
  Endrey ny soa ho ahy sy ny malalako miaraka,
  Mampalahelo ny tsy misambotra voay amin'ny fanjonoana.
  
  Tsia, tsy rano, mikotrokotroka any aoriana,
  Ny natiora no manome antsika champagne.
  Toy ny reny malalako ity tany ity,
  Ny fahalalahan'ny tany amin'ny fitafian'ny mpanjaka!
  
  Mitete toy ny perla eo ambanin'ny tara-bolana
  Mipitika toy ny andiam-tantely manana elatra volafotsy...
  Virgo, toy ny anjely manana nofy ianao amiko,
  Miaraka amin'ny endriky ny tsy fananan-tsiny - ny Madonna madio indrindra!
  
  Tantely ny fofony, ary landy ny volo,
  Nisaraka toy ny satin ny molotra.
  Mino aho fa tonga ny fotoana nandrasana hatry ny ela,
  Ny angano dia ho lasa tena izy!
  
  Nikasika ny molotray,
  Ny mamy dia tsy misy teny intsony .
  Minoa ahy, hatsaran-tarehy tsy an-tany ianao,
  Ny antsapaka no hanapa-kevitra, atsipy ambony kokoa ny vola madinika!
  
  Ireto avy ny oroka,
  Sento sy fihomehezana ny hafaliantsika mifofofofo.
  Ny fahamasinan"ny fanahy dia hotehirizin"ny kerobima,
  Ny olom-boafidy dia hanipy ny lisitr'ireo ota ao anaty siny.
  
  Tsia, fantaro fa misy tsara tarehy noho ianao eto an-tany,
  Mirehitra toy ny afo mamiratra ato am-poko ny firehetam-po!
  Hiaina amin'ny firenena tsara indrindra isika,
  Andeha hovohantsika eny amin'ny habakabaka ny varavarankely sy ny varavarana!
  Toy izany no nihiran'ilay tsara tarehy hira mahafinaritra. Ary nitehaka ho azy ny zazavavy samy hafa karazana. Ary tamin'izany andro izany dia nanipy vola madinika, anisan'izany ny volamena. Ary tsara izany .
  Nahozongozonin"ilay tovovavy hobbit ny tsorakazony ody, ary nanomboka niforona ho an"ny tenany ny vola. Ary nitombo ny tsanganana iray manontolo misy vola madinika maro loko.
  Nitehaka ny tanany koa ilay tovovavy dragona, ary avy eo dia namoaka lelafo mamirapiratra avy teo amin"ny lohany telo. Taorian'izay dia niteny tamim-piheverana izy hoe:
  - Mazava ho azy fa tsara izany, saingy tsy ampy! Mila anao hihira ho ahy koa aho!
  Dominica dia nitsiky ary nanontany hoe:
  - Tsy be loatra ve izany?
  Nosakanan'i Marquise izy:
  - Te hahazo peratra sarobidy toy izany ve ianao amin'ny hira iray monja? Eny, tsy misy dikany ianao ! Manàna feon'ny fieritreretana, satria sarobidy ny artifact.
  Ilay tovovavy hobbit dia nikiakiaka hoe:
  - Samy manana ny vidiny ny entana tsirairay. Ary matetika, ho an'ny artifact sarobidy dia mila manatanteraka faniriana telo ianao, na manome serivisy telo. Ireo no fitsipika. Ary ianao mihitsy no mahatakatra ny antony!
  Nitehaka ny tanany sy nanindrona ny tongony ny mpanatrika zazavavy isan-karazany, ary tsy dia fahita firy tamin'ny kiraro:
  Andao, mihira bebe kokoa!
  Mila hira izahay!
  Tena hahafinaritra !
  Ataovy ny tantaram-pitiavana!
  Hanome anao tsara izahay!
  Niondrika tamin'i Dominika i Weasel:
  - Eny, aza rava! Avia, mihira!
  Ary ny hatsaran-tarehy tsara tarehy dia nanozongozona ny volony mamirapiratra sy mamirapiratra. Nohitsakitsahiny ny tongony miboridana sy hozatra ary nihira tamim-pihetseham-po sy fanehoan-kevitra lehibe;
  Ny fahamarinanay , ny fahamarinanay
  Ahitana ny fitondrana finoana!
  Ary tsy rahampitso, ary tsy rahampitso,
  Ary ankehitriny vonjeo ny Tanindrazana!
  
  ny Elf izahay ,
  Izy rahateo izao tontolo izao, fantaro izao tontolo izao!
  Fanevan'ny Tanindrazana jaky,
  Ary tsy misy mena mamiratra kokoa!
  
  Ny mpisava lalana dia tsy miarahaba ny bust,
  Ny famantarany dia ny sainan"ny Tanindrazana!
  ny fahavalo izahay ,
  Mankalaza ny zava-bita amin'ny andininy!
  
  Fantaro fa iray ihany ny finoana eto an-tany,
  Finoana ao ry elfinisme masina ô!
  Ka ihomehezan'ny ankizy falifaly,
  mety hipoaka any amin'ny lavaka mangitsokitsoka ny Orcisma !
  
  Ny Knight tsirairay dia zaza fotsiny,
  Eo amin"ny bozaka sy ny sakeli-drano tsy manao kapa...
  Fa izao izy dia manana fandrika eo an-tanany,
  Mamirapiratra ny metaly amin'ny tantanana!
  
  Misy mandranitra basy milina amin'ny milina,
  Eny, misy mitifitra avy eo an-tsorony!
  Manidina toy ny saina mena ny faneva jaky,
  Resy ny fahavalo ratsy tsy mivazivazy!
  
  Sahy naka an'i Orklin ny razambentsika ,
  Ary ahoana ny momba antsika? Eny an-dalana ho any Mars izahay!
  Olombelona izahay fa tsy macaque amin'ny sampana,
  Mamely ny masony ny totohondrin'ny fahavalo !
  
  Fa haintsika koa ny miala voly,
  Kapohy ny amponga, tsofy ny trompetra!
  Ny tarehin'ny ankizy tena mahafatifaty,
  Ary naoty efatra sy dimy!
  
  Ny fanadinana ady sarotra indrindra -
  Ny tsy mandalo an'izany dia toy ny maty!
  Fa amin'ny fahafatesana dia manana faneva misy fanilo isika,
  Tsy mety hianjera ny forge varahina elven!
  Kanto sy nahay nihira ilay tovovavy, sady nandihy, ary nangalatra ny tongony. Mampalahelo fa tsy nisy lehilahy teo akaiky teo nankasitraka ny hatsarany. Ary ny tovovavy dia manana izany amin'ny ambaratonga goavambe, ary ny mpiady dia mampiseho ny fanerena goavana sy ny ambiansy.
  Ary efa nisy ankizivavy an-jatony maro nivory, ary mitabataba izy ireo. Manary vola izy ireo, ary manana fofona mahery vaika amin'ny vatana tanora, vaovao, vehivavy ary menaka manitra sy menaka manitra lafo vidy. Be dia be ny mampihodinkodina ny lohanao eto.
  Ny sasany tamin'ireo vola madinika dia seramika, ary nisy mihitsy aza ny vola madinika hazo roa , izay tena tsara. Saingy ny vola taratasy mahazatra ho an'ny planeta Tany dia tsy hita. Ary tsy mahazatra izany ho an'i Dominika. Indraindray dia misy eritreritra mipoitra ao an-tsainao momba ny maha-savily azy ireo eto. Ahoana ny amin'ny karatra elektronika ho an'ny fandoavam-bola? Eny, tena mahafinaritra tokoa ho an'ity ambaratonga fampandrosoana ity.
  Noho izany dia nisy nanipy mofomamy efa nohanina tamin'ny antsasany niaraka tamin'ny crème teo ambanin'ny tongotry ny tovovavy mpihira iray.
  Nokapohin"ilay tovovavy hobbit tamin"ny varatra tamin"ny tehiny ilay mofomamy. Dia nirodana avy hatrany.
  Nanamarika ilay hatsaran-tarehy kely:
  - Aza manao izany indray! Vola ihany!
  Nihira ny weasel:
  - Mahazo vola! Mahazo vola!
  Manadino ny fahasorenana, ny hakamoana...
  Mahazo vola! Mahazo vola!
  Raha ilaina, fara fahakeliny ny andro manontolo!
  Nanozongozona ny elany ilay tovovavy dragona ary nibitsibitsika hoe:
  - Eny, ity no serivisy faharoa! Fa mba hahazoana peratra artifact , mila iray fahatelo koa ianao!
  Dominica dia nibontsina ny takolany ary niteny tamim-pahatokiana hoe:
  - Raha tianao dia ho faly aho hihira ho anao indray! Raha ny marina, tiako ny mihira.
  Ny mpanatrika vehivavy arivo eo ho eo, solontenan'ny firaisana ara-drariny, dia nidradradradra sy nanindrona saika ny tongony miboridana, tsara tarehy, tovovavy:
  - Mihira indray! Mihira indray!
  Bravo, encore! Bravo, encore!
  Nanohitra ilay tovovavy dragona ka nanandratra ny feony:
  - Tsia! Omeo peratra toy izany ho an'ny hira fotsiny! Eto izy dia mila manao zavatra sarobidy kokoa ary, miaraka amin'izay koa, sarotra.
  Nisy fiatoana henjana. Maherin'ny arivo ankizivavy samy hafa firazanana nivaingana teo am-piandrasana.
  Nisy zazalahy niseho tampoka. Ny hany solontenan'ny firaisana ara-nofo matanjaka kokoa amin'izy ireo. Avy amin'ny taranak'olombelona izy, tsy nanao afa-tsy short, hozatra ary nisy marika andevo teo an-tsorony, dia nijery roa ambin'ny folo taona teo ho eo izy ary hita fa efa nokapohina mihoatra ny indray mandeha. Nihazakazaka niakatra izy, ny ombelahin-tongony feno vovoka sy ny zaza dia nitselatra nankany amin'ilay zazavavy dragona, dia nandohalika izy ary nitaraina hoe:
  - Avelao izy ireo hanafaka ahy! Avereno amiko ny toerana misy ahy!
  Nanaiky ilay tovovavy dragona ary nanamafy hoe:
  - Dia izay! Ho afaka ilay zazalahy raha afaka manova azy ho elf ianao!
  Dominica namelatra ny tanany:
  - Tsy azo atao anefa izany!
  Nanolo-kevitra ny marquise-nymph:
  - Io zaza andevo io vao haingana no printsy satroboninahitry ny empira lehibe iray antsoina hoe Oenomaus. Ary ankehitriny, dia tonga zanak'olombelona izy ary andevo mba hialana amin'ny areti-n'ny devoly. Ataovy printsy elf indray izy, ary avy eo dia mety ho azontsika ny tadin'ny tamboho iray manontolo!
  . TOKO 4.
  Nanamafy ny andriambavy hobbit hoe:
  - Ity no fahafahanao, Dominic. Ary ny antsika koa. Saika nanjavona avokoa ireo lahy. Ary ity iray ity, na dia tsy natahotra aza, dia very ny anaram-boninahitra sy ny toerany, ary na dia ny vatany aza, lasa andevo olombelona.
  voatapaka ilay zazalahy :
  - Nokapohiny isan'andro aho mba tsy hivadika ho vato! Noho ny antony, dia ny andevo nokapohina no tena mahatohitra ny valanaretina!
  Dominica namelatra ny tanany ary namaly hoe:
  - Eny, tsy haiko ny fomba hanalana azy! Ary mbola zaza koa ilay andriana?
  Nihifikifi-doha ilay tovolahy.
  - Tsia, olon-dehibe tokoa aho! Fa rehefa nanomboka nivadika ho vato, dia nampiasa ody manokana ny weasel nymph. Lasa andevo tanora aho ary nokapohina. Izany dia nanome ahy volana maromaro, na dia narary aza, fa ny fiainana. Saingy na ho ela na ho haingana dia hifarana izany. Ambonin"izany, tsy maintsy mamely ahy mafy izy ireo, ary isan"andro dia tsy maintsy, na mitondra vato mavesatra, na manodinkodina kodia!
  Nanaiky ilay tovovavy nymph:
  - Eny! Izany no hany fomba hanemorana ny vokatry ny areti-bato. Mbola misy ankizilahy andevozin"ny taranak"olombelona any amin"ireo toeram-pitrandrahana izay tsy mbola mifofofofo sy miasa. Saingy ireo ihany no solontenan'ny firaisana ara-nofo matanjaka kokoa. Ary avy eo ny sasany amin'izy ireo koa dia mivadika ho vato ary avy eo mirodana ho vovoka.
  Dominica nisioka hoe:
  - Mahatsiravina izany! Loza maneran-tany! Ary mba ho velona sy ho andevo!
  Ilay zazalahy, nanao ny short mainty izay mandrafitra ny fitafiany rehetra, ary miraviravy, misy hozatra mahia eo ambanin'ny hoditra toa manify noho ny tsy fisian'ny tavy, nihira hoe:
  - Eny, andriana aho, ary andevo ihany, fa ahoana,
  Avelao ny andriana hiantso ahy hoe...
  Manalavitra ahy tokoa izy ireo,
  Zazalahy tapaka rojo tongotra!
  Ilay tovovavy dragona dia nibitsibitsika tamin'ny mason'ny maso:
  - Ka ataovy ho printsy elf indray izy, ary avy eo azonao atao io peratra sarobidin'ny dragona io!
  Dominica namelatra ny tanany:
  - Eny, ozonao izany, tsy manana fahatakarana fototra momba ny majika aho, ary mitaky izany ianao! Izay angamba tsy hataonao mihitsy!
  Hoy ilay nymph marquise nisento:
  - Angamba tsy ho vitantsika koa izany ... Ahoana hoy ianao?
  Hoy ilay dragona vavy:
  "Efa ela izy no nijoro." Ary hikatona tsy ho ela ny akademia dragona. Noho izany, avelao izy aloha handalo ny fanadinana mahamamo, ary avy eo dia miezaka ny hanakorontana ny zazalahy andriana.
  Nanaiky i Dominica.
  - Eny, izany no fomba, amin'ny ankapobeny, azonao atao ...
  Noraisin'ilay nymph marquise ny ody nihantona teo amin'ny tendany. Ary nohosoriny tamin"ny felatanany izany ary nanomboka nimonomonona izy, toy ny ody. Ilay tovovavy dragona nikiakiaka, naneho ny nifiny:
  - Fitsapana matotra ho azy ity ... Afaka mihetsika tsy misy fahasimbana be ve izy raha mampiasa ody ultra!
  Te-hahazo fanazavana momba ny dikan'ny ody ultra i Dominica, saingy nohitsakitsahin'ilay nymph-marquise ny tongony, voaravaka peratra, ary tratran'ny tadio ilay tovovavy. Toy ny hoe nisy goavambe nandray azy teny an-tanany ka nitrotro azy.
  Hoy ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika:
  - Mitsambikina tokoa!
  Ary noho izany izy ireo, miaraka amin'ny nymph-marquise, dia nahita ny tenany teo amin'ny fidirana amin'ny lapa. Nampahatsiahy ny Hermitage tany Saint-Pétersbourg izy io, saingy avo kokoa, rihana telopolo misy valin-drihana avo. Ary koa, miloko sy tsara tarehy kokoa noho ny ririnina malaza.
  Namelatra ny tongony i Dominica, namelatra ny tanany tamin'ny totohondriny ary nihiaka hoe:
  - Oay !
  Nanamafy tamin'ny tsiky ilay nymph:
  - Eny, trano tsara tarehy an'ny Akademia Dragon ity.
  Teo anoloan'ny fidirana dia nisy loharano miendrika dragona manan-doha fito namirapiratra volamena sy metaly miloko volom-boasary mamiratra tsy fantatra teto an-tany. Ary avy amin"ny vavany tsirairay dia nisy rano nibosesika nankany an-danitra, manjelanjelatra toy ny diamondra eo amin"ny tara-pahazavan"ny hazavan"ny ravaka maromaro.
  Dominica nanamarika:
  - Mahafinaritra ny haavon'ny fiaramanidina!
  Ny marquise-nymph namaly laconically:
  - Technomagic!
  Ny lohan'ny dragona tsirairay dia nanana maso vita tamin'ny vatosoa, ary samy hafa loko. Toa tena salama , manankarena ary matsiro.
  Misy ihany koa ny lalantsara misy voninkazo mahafinaritra, miavaka amin'ny endrika sy karazana tsimokaretina isan-karazany. Ny tongotr'ireo tovovavy tsy hita maso dia nandeha tamin'ny taila malama sy mamirapiratra amin'ny lalana miaraka amin'ny kanto sy ny fahasoavana tsy hay lazaina. Samy hafa taona izy ireo, saingy tsara tarehy avokoa, maro no nanao firavaka sarobidy.
  Ny ankamaroan'ny elf dia teto, fa nisy koa ny tovovavy olombelona, ny trolls vavy ary ny hobbit. Tsy azo avahana amin"ny an"ny olombelona ny ankizivavy farany . Raha ny marina, dia nymphs sy dryads. Moa ve izy ireo manao peratra amin'ny rantsan-tongony kely sy tsara tarehy?
  Afaka manao izany koa anefa ny vehivavy olombelona.
  Dominika, mpianatra somary lava be, dia toa lehibe sy matotra loatra raha oharina amin'ny mpianatra vehivavy. Ary nahamenatra azy mafy izany.
  Nanontany ilay nymph ilay tovovavy:
  - Toy ny fampirantiana tranombakoka aho eto!
  Nanontany tamim-pitsikiana ilay marquise:
  -Efa nahita ny sarimihetsika momba an'i Harry Potter ve ianao?
  Nitsiky i Dominic ary namaly hoe:
  - Eny, mazava ho azy, nijery azy aho. Ary nanandrana nanamboatra indray ity sarimihetsika ity mihitsy aza izy ireo. Dia ahoana?
  Hoy ilay nymph:
  - Nisy zazalahy sy zazavavy tao. Ary eto, araka ny hitanao, tsy misy ankizilahy, ary izany dia manakorontana ny firindrana!
  Dominica nanamarika:
  - Mbola zaza ihany koa i Harry Potter, ary mora kokoa taminy izany. Fa ho olon-dehibe eo amin'ny ankizy. Ratsy noho ny mijanona amin'ny taona faharoa!
  Te-hilaza zavatra ilay marquise rehefa nihazakazaka nanatona azy ireo ny tovovavy iray tsy nikiraro, nefa nisy brooche diamondra teo amin'ny volony. Nitsiky izy ary nitsiky be:
  - Ianao ve no voafidy?
  Nitsiky i Dominica ary namaly hoe:
  -Eny!
  Nihomehy ilay tovovavy ary nanamarika hoe:
  - Saingy mety tsy hainao ny manao zavatra betsaka! Ohatra, azonao atao ve ny manamboatra potion tsy hita maso?
  Namaly nisento ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika:
  - Indrisy fa tsia. Ahoana no fiasan'izy io?
  Ilay tovovavy manana brooch diamondra sy volo volomparasy ary volom-boasary dia nanondrika ny lohany. Ary naka tavoahangy tao anaty paosin-dambany izy. Nahodiko ny plug. Nisotrosotro izy dia... nanjavona.
  Nanopy maso ny safira i Dominica noho ny fisavoritahana. Ary avy eo dia nahatsapa aho fa nisy tsindrona kely teo amin'ny oronako. Dia nosintonin'izy ireo ny volony. Hitan'ny fahitan'i Dominica fa ny tongotry ny tovovavy iray tsy hita maso manitsaka taila maro loko ary manangana vovoka sy vongan-kazo sy voninkazo. Nibosesika mafy ilay tovovavy ary nihazona ny sofiny tamin'ny tongony tsy nisy na inona na inona.
  Nikiakiaka izy. Ary afaka nahita azy i Dominica. Lasa mangarahara ilay tovovavy, toy ny matoatoa na holograma. Ary niantso tamin'ny feo raiki-tahotra izy hoe:
  - Maratra! Avelao aho ry nenitoa!
  Hoy ilay marquise-nymph:
  - Hendry, eny! Efa nieritreritra aho fa tsy afaka manao na inona na inona ianao!
  Dominica nihira ho setrin'izany:
  Raha marary ianao dia ho avy aho
  Ny tanako no hamelarako ny fanaintainana...
  Afaka manao ny zava-drehetra aho, afaka manao ny zava-drehetra aho,
  Tsy vato ny foko!
  ireo tovovavy nanatona azy ireo. Na dia teo aza ny haingon-trano, dia nazava fa ny akanjon'izy ireo dia henjana sy fanamiana, na dia mirentirenty aza. Na dia eo amin'ny lafiny hafa aza dia nisy ny fahatsapana ny fahasamihafana. Nisy ankizivavy nanana kavina teo amin"ny sofiny, fa ny hafa kosa tsy nanana. Ary ny sasany, indrindra fa ny tovovavy hobbit, dia nanisy peratra volamena misy vato ny orony.
  Nanao izany indrindra izy ireo mba hanavahana ny tenany amin"ny zanak"olombelona, izay mitovy loatra. Ny Dryads koa dia tia peratra amin'ny orony sy ny sofiny. Fanjakana tsara tarehy misy tovovavy, manomboka amin'ny fito ka hatramin'ny zatovo. Na izany aza, eo amin'ny elves, ny maha-olon-dehibe sy ny fahatanorana dia saika tsy misy hafa amin'ny endriny, toy ny eo amin'ny hobbits, trolls, nymphs ary dryads. Saingy toa olon-dehibe sy tovovavy tsara tarehy i Dominica, miaraka amin'ny endrik'ilay tena andriambavy. Mety ho tanned loatra.
  Eny, nanamaivana ny hodiny mihitsy aza izy ireo rehefa nilalao ny iray tamin'ireo vehivavy mendri-kaja tamin'ny Moyen Âge. Tamin'izany fotoana izany dia noheverina ho mariky ny fahateraham-pahaterahana ny tarehy miloko.
  Teny an-dalana, tsy ny hoditry ny tarehiny ihany no nohazavaina, fa ny tongony koa. Nisy fizaràna iray nentina tsy nikiraro sy nitafy voro-damba ho any amin'ny scaffold izy.
  Nisy hira mihitsy:
  Efa akaiky ny fotoana fanavotana
  Ny mpanjakavavy dia nentina tsy nikiraro hankany amin'ny scaffold!
  Raha tokony ho firavaka izy, dia mitafy voro-damba,
  Ny vozon'ny swan dia iharan'ny mpamono olona!
  Eny, tena mampihomehy tokoa ilay izy ary na dia, amin'ny fombany manokana aza, dia mampatahotra . Taorian'ny fahazavana dia tsy maintsy nilalao ny anjara asan'ny Queen Semiramis izy. Ary tamin'ireny horonantsary ireny dia saika tsy nikiraro izy. Eny, anjara mahaliana ilay izy. Saingy toa tsy tia azy ilay tale. Tsara tarehy loatra sy tantely blonde. Ary ho an'ny anjara asan'i Semiramis dia naleony vehivavy zokiolona manana volo mainty. Ary tsy maintsy lasa andevo i Dominica. Ary nasiana marika tamin"ny vy mahamay mihitsy aza izy. Ary nitsapatsapa ahy tamin'ny fomba mahery vaika izy ireo.
  Eny, ary nisy fisehoan-javatra teo amin'ny fitoeran'entana. Mazava ho azy fa ny karavasy dia vita amin'ny foam, ary rehefa karavasy ianao dia tsy maharary izany. Fa na izany aza, rehefa mihantona sy karavasy ianao , dia tsy mahafinaritra izany.
  Nitangorona ireo mpianatra tovovavy. Dia niseho ilay mpampianatra dryad. Nanao akanjo mena sy fomba hafa izy.
  Nandeha nankany Dominika izy ary niteny hoe:
  -Vaovao ve ianao?
  Nanaiky ilay zaza mpilalao sarimihetsika:
  - Tsy hiteny izany aho!
  Nihifikifi-doha ilay mpampianatra. Nisy peratra vita tamin"ny metaly miloko volom-boasary sy vato mitsipika teo amin"ny orony. Toa tovovavy tanora koa izy ary tsy nikiraro. Ankoatra izany, dia misy peratra eo amin'ny rantsan-tongotra tsirairay. Ary izany dia efa avo lenta ny famosaviana.
  Ny nymph marquise dia nanamarika:
  - Mpianatra mahay izy ary manana talenta!
  Ny mpampianatra dryad dia nanipy vatokely kely teo amin'ny taila miloko ary nanome baiko hoe:
  - Manaova vaovao mba hanidina amin'ny felanao!
  Dominica niteny hoe:
  - Telekinesis, sa ahoana?
  Ho setrin'izany dia nihomehy ireo tovovavy. Nihiaka ilay mpampianatra hoe:
  - Miparitaka! Fa maninona izy ireo no mivory!
  Nisy ny fimenomenona sy ny tabataba tsy afa-po. Tsy niady hevitra anefa ireo tovovavy, fa nanomboka niparitaka tsikelikely. Saingy miaraka amin'izay koa, mijery an'ilay tovovavy vaovao.
  Hoy ilay mpampianatra:
  - Eny, andeha, baiko ny vato hanidina eo amin'ny felanao!
  adala tanteraka , nihiaka hoe:
  - Manidina eny an-tanako!
  Tsy nihetsika ilay vato. Dia nikiakiaka tamin-katezerana ilay zazavavy:
  - Manidina atỳ amiko, faingana!
  Ary avy eo nisy vatokely nianjera ary, toy ny meteorita, namely ny handriny ilay tovovavy. Tsara ny kapoka, nivonto avy hatrany, ary i Dominika mihitsy no tsy nahatsiaro tena.
  Ankizivavy maromaro izay tsy nanam-potoana hialana, ary ireo hafa izay nitodika, dia nihomehy avy hatrany. Ary io fihomehezana io dia mampahatsiahy ny feon'ny lakolosy volafotsy an-jatony.
  Ny nymph marquise dia namelatra ny sandriny ary nanamarika hoe:
  - Misy fahaiza-manao, ary inona koa ny hafa! Amin'ny teny tsotra, manangana vato tsy misy ody. Tsy ny nymph na ny dryad rehetra no afaka manao izany.
  Nanaiky ny mpampianatra hoe:
  - Eny, mahay izy! Fa mampidi-doza koa. Tsy vitan'ny hoe mamerina ny lehilahy eto amintsika ihany ity iray ity , fa mamono ny vavy ihany koa. Hery bibidia izany!
  Nanamarika ny Marquise hoe:
  - Diamondra mila famolahana ity tovovavy ity!
  Nitsangana i Dominika ary nitsambikina. Vaky ny lohany ary nisy fivontosana teo amin"ny handriny.
  Nihiaka ilay tovovavy:
  - Ary iza no tokony hovonoiko ankehitriny?
  Namaly tamim-pahatezerana ilay mpampianatra hoe:
  - Ny tenako! Azonao atao tsara ny manapoaka ny atidohanao. Soa ihany fa tsy niteny taminao aho hoe hitsoka ny vato!
  Nihomehy i Dominica ary namaly hoe:
  - Eny, amin'ity tranga ity dia hisy Hiroshima tena izy!
  Gaga ilay mpanoro hevitra dryad hoe:
  - Inona no atao hoe Hiroshima?
  Ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika dia naninjitra ny sorony, izay tsy malemy, ary namaly tamim-pahatokiana hoe:
  - Ity no tanàna nandatsahana baomba atomika, ka olona dimy alina no maty ary iray hetsy no naratra!
  Nisioka ny mpampianatra hoe:
  - Oay! Wow bomb!
  Nikiakiaka ny iray tamin'ireo tovovavy mpianatra:
  - Safo-drano ity nenitoa ity!
  Ary nisy iray hafa nanampy hoe:
  - Manova violets ho ao an-tsofinao!
  Nanohitra ny nymph marquise:
  - Efa imbetsaka aho no teto an-tany, ary nihanika imbetsaka ny Internet, ary fantatro i Hiroshima - marina izany. Ary tena mahatsiravina izany, ary mbola betsaka kokoa ny olona maty tany sy maty noho ny taratra.
  Nikiakiaka ny iray tamin'ireo tovovavy:
  - Inona no atao hoe taratra?
  Nimonomonona i Dominika, namaly haingana hoe:
  - Rehefa miala amin'ny nucleus amin'ny atoma ny rahona elektrôna iray ka lasa ionized dia miseho ny taratra. Manimba ny fifamatorana eo amin'ny molekiola ny ivon'ny atôma iray, ary miteraka fahasimbana be amin'ny vatana, na an'ny olombelona, na elf, ny fahatapahan'izy ireo.
  Nikiakiaka noho ny tahotra ireo tovovavy ho setrin"izany. Nitsoka ny iray amin'ireo kely kokoa:
  - Neny, matahotra ny taratra aho!
  Ilay nymph-marquise, aka Laska, nihomehy ary namaly hoe:
  - Aza matahotra! Tsy hitondra anao eto izy !
  Dominica nanamarika tamim-pahakingana:
  - Notafihin'ny taratra izahay,
  Ary aiza no ahitana fialofana izao...
  Ary eto ianao manana fikambanana -
  Indro, mikapoka ny tendako izy ireo!
  Taorian"izay dia noraisin"ilay tovovavy ilay izy ary nanomboka nandihy. Ary nanomboka nandihy ireo tovovavy hafa.
  ny rantsantanany ilay mpampianatra . Nisy sioka niseho teo am-bavany. Ary ahoana no hikorianan'ny trill nightingale. Nandray izany avy hatrany ireo tovovavy hafa ary nangatsiaka . Nisy mpanoro hevitra iray hafa niseho tamin'ny akanjo mainty henjana ary nanome baiko:
  - Tsikelikely!
  Nilahatra avy hatrany teo amin"ny halavany ireo tovovavy. Ary nanomboka nandeha izy ireo, nandrefy ny diany sy namelatra ny faladiany, toy ny miaramila. Ary toy ny mahazatra azy ireo ny diabe, toy ny mpiambina ny filoha.
  Ilay mpampianatra manao akanjo mainty, voaravaka safira, emeraoda ary vato mangatsiatsiaka mbola tsy fantatra eto amin'ny planeta Tany, dia nandidy hoe:
  - Ankehitriny, mihira!
  Niara-nifanontany ireo tovovavy, nanindrona ny tongony miboridana, miloko volomparasy, kely sy tsara tarehy:
  - Inona no hirahiraina?!
  Namaly tamin'ny feo mangatsiaka ilay mpanoro hevitra:
  - Inona no hirahirain'ny ankizilahy raha tsy voan'ny areti-mandringana!
  Ary ny zazavavy-mpianatra dia nihira tamin'ny amboarampeo sy tamin'ny fanehoana fatratra;
  Ny kintana mamiratra ao anatin"ny haizin"ny alina,
  Ary ny famirapiratry ny volana volafotsy!
  Ny hatsaran-tarehy dia manenjika ny masony mahafatifaty,
  Efa nifamofo taminy mandrakizay izahay!
  
  Ny filentehan'ny masoandro mena dia manjombona,
  Fa hiposaka ny andro mazava!
  Dia nifaly sy nitabataba ny rivotra,
  Nivonto ny lay ny sambo!
  
  Vato mavesatra ny fanahiko,
  Miandry ny fitsapana ny mpiady!
  Ary aoka hanidina ambonin'ny lohany ny faneva,
  Andao handeha hatrany amin'ny farany!
  
  Ny fo tsy ho levon'ny moka ,
  Manidina haingana ny voromahery!
  Na dia mangotraka aza ny rà, miaraka amin'ny sidina manjelanjelatra,
  Handositra toy ny zana-tsipìka aho!
  
  Niankohoka teo anatrehako ny hazomalahelo,
  Ilay Andriamanitra Tsitoha dia nanodina ny masony!
  Na dia tsy mihatsaravelatsihy aza ianao,
  Hanampy hery ho anao amin'ny ady aho;
  
  Rehefa dinihina tokoa, dia manompo amin-kitsimpo ny Tanindrazana ianao,
  Fa ny nofo no malemy, ny fanahy no marary!
  Tsy hanenenanao izany fa fantatro ny fiainana
  aza avela ho tonga tandroka ondrilahy aho!
  
  Hosasako ny fahotan'ny andro lasa,
  Avelao ny zava-nitranga tamin'ny lasa!
  Hitanao fa masaka ny poara ao an-jaridaina,
  Ny sketch dia hanoritra ny fiaramanidina!
  
  Manompoa ny Tanindrazana amin"ny herinao rehetra,
  Adino fa misy fiadanana eto an-tany!
  Mba tsy handoro ny ala,
  Enga anie ny rehetra hiaina tsara miaraka aminao!
  
  Izao no navaliko tsotra izao:
  Tompo ô, handavaka ny tany aho!
  Ka ny ankizy hihomehezan'ny hafaliana,
  Ka tsy mila mampihavana ny olonao ianao!
  
  Raha ny marina, miankina amintsika ny tsara ,
  Samy manapa-kevitra ny tsirairay - azy ny safidy!
  Ary avy aminao ny kofehy Tsitoha,
  Tazoninao amin'ny totohondry izao rehetra izao!
  
  Hiaraka aminao koa izahay,
  Ny Tanindrazana rahateo tsy hita ho masina kokoa!
  Teo am-pitifirana, dia nibontsina be ny rantsantanako,
  Ary mbola tsy roapolo akory aza isika!
  
  Ny fandresena dia voa tsy azo tratrarina;
  Ho an'ireo malemy, kanosa, na vendrana!
  Fa ny miaramila dia mahazaka ny tampony rehetra,
  Horaisinay eo amin'ny foitra io lanja be loatra io!
  Taorian'izay dia nanjavona tao amin'ny lapan'ny dragona akademia izy ireo.
  Ary ilay mpanoro hevitra mitafy mainty dia nijery tsara an'i Dominica ary nahatsikaritra hoe:
  - Tena tsara tarehy ianao. Indrindra fa ho an"ny taranak"olombelona tsy lavorary. Mahagaga izany!
  Nihira tamin-kafanam-po i Dominica ho setrin'izany:
  Izaho dia fahatanterahana mihitsy
  Izaho dia fahatanterahana mihitsy
  Avy amin'ny tsiky ka hatramin'ny fihetsika,
  Ambonin'ny fiderana rehetra!
  Endrey ny fahasambarana
  Fantaro fa lavorary aho
  Fantaro fa lavorary aho
  Fantaro fa idealy aho!
  Ilay mpampianatra manao akanjo mainty dia nibanjina mafy an"ilay zazavavy ary nanamarika hoe:
  - Manana fahamaotinana mahagaga izy! Ry malala!
  Nanoro hevitra ny weasel nymph:
  - Sao dia tokony hokitikitika amin'ny hazo ny ombelahin-tongony?
  Nihinjitra ny sorony ilay mpampianatra ary tsy natoky tena loatra no namaly hoe:
  - Tsy hevitra ratsy! Fa tsara kokoa ny mitondra azy any amin'ny tompon'ny dragona. Andeha hojerentsika raha afaka ny fanadinana fidirana izy!?
  Nanamarika tamim-pitsikiana ny Marquise:
  - Fanadinana fidirana? Tsy io no hevitra adala indrindra, fa azo raisina amin'ny dingana voalohany indrindra, izay ho tsotra kely!
  Nanohitra tamin'ny feo henjana ilay mpampianatra:
  - Ary nametraka ity lehilahy lehibe ity miaraka amin'ny zazavavy fito taona? Eny, hananihany sy hanindrona azy izy ireo. Eny, ary izy mihitsy no afaka maka olona sy mamono azy. Tsia, tsy fomba ara-barotra mihitsy izany! Mila azy ny tovovavy lehibe, ary noho izany dia tsy maintsy mampiseho talenta avo lenta izy!
  Nanaiky i Weasel:
  - Toa mitombina!
  Nihifikifi-doha i Dominica, izay sahala amin'ny dandelion May:
  - Aza manelingelina ahy amin'ny zazavavy kely.
  Nanaiky ilay mpampianatra hoe:
  "Dia raiso ny fanadinana miaraka amin'i Lady Dragon Master." Amin'ity tranga ity dia ho raisina amin'ny fianarana ambony ianao. Hipetraka ao amin'ny efitrano mitokana sy tsara tarehy mihitsy aza ianao, miaraka amin'ny lovia volafotsy sy paoma.
  Gaga ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika nanontany hoe:
  - Ahoana izany, miaraka amin'ny lovia volafotsy?
  Nanazava ilay mpanoro hevitra hoe:
  - Toy ny manana fahitalavitra eto an-tany ianao. Mety ho vitsy kokoa ny fandaharana amin'izao fotoana izao. De maninona? Manana teknolojia ianao, manana ody izahay. Fa eto ianao dia afaka mahita amin'ny alalan'ny saucer, raha manana tena majika fahaiza-manao, inona no mitranga.
  Nanontany tamim-pitenenana i Dominica hoe:
  - Hitanao ve ny tany?
  Nanaiky ilay mpampianatra hoe:
  - Ary ny Tany dia mety ho ... Raha tsy hoe, mazava ho azy, ianao dia tena mandroso ody. Izaho koa dia nivezivezy tamin'ny Internet - noforonin'olombelona mahafinaritra. Ary tsy maintsy lazaiko, tena mahay mitifitra ianao. Ary namorona tambajotra mahaliana izy ireo. Mahagaga aza fa ny herinaratra tsotra tsy misy ody dia mahavita an'izany!
  Dominica nikibo ka namaly hoe:
  - Eny, mahagaga ahy izany! Nahoana no tsy manao izany ho an'ny tenanao ianao?
  Dia namaly ilay nymph marquise hoe:
  - Zavatra mampidi-doza ny fandrosoana ara-tsiansa. Raha manomboka mipoaka indray ny baombantsika, fa tsy ny tsotra, fa ny nokleary ! Amin'izany fomba izany dia tsy hisy ho velona intsony, ary ny taratra mahagaga dia ratsy noho ny taratra mahazatra!
  Dominica nisioka hoe:
  - Inty izy ireo ! Mitranga izany.
  Nihiakiaka ireo tovovavy mpianatra:
  - Tsy mila olona toy izany isika , nenitoa ratsy fanahy izy!
  Nanome baiko ilay mpanoro hevitra tamin'ny feo mangatsiaka:
  - Araho aho!
  Dia nifindra izy. Nanana kapa manokana teo amin'ny tongony izy izay namela ny rantsan-tongony nisokatra teo anoloana ary namela azy hanao ody tamin'ny peratra. Ny mpanoro hevitra ihany koa dia mijery tanora - tsy misy ketrona, endrika tsy misy kilema. Saingy ny firafiny dia hita, fa tsy ny tsipika malefaka mipoitra amin'ny zatovo iray, fa ny vehivavy lehibe iray manana endrika mahazatra ary, mety holazaina mihitsy aza, ny endriky ny aristokratika. Ary sarotra be ny fijery.
  Nihevitra i Dominika fa manana karazana anaram-boninahitra izy. Ary angamba tsy kely.
  Nanaraka azy izy, ary nitsambikina teo anilany ilay marquise-nymph ary nikiakiaka, nanala ny nifiny:
  - Mpanjakavavy mahafinaritra ianao. Fa efa sitrana ny dona eo amin'ny handrinao, sitrana haingana ianao!
  Nanamarika tamin'ny fihomehezana i Dominika:
  Strength expander sy dumbbells,
  Saina salama ao anaty vatana salama!
  Noho izany dia nandalo loharano sy fiaramanidina fito nipoaka tany amin'ny habakabaka izy ireo , ary talanjona tamin'ny hatsaran-tarehy mahagaga. Manaraka izany dia ny vavahady, eo amin'ny fidirana amin'ny vehivavy mpandefa zana-tsipìka, ary ny fiadiana volamena .
  Notsenain'izy ireo ilay zazavavy vaovao tamin'ny fikomiana sy ny fanosihosena ny tongony miboridana sy voafafy.
  Dominica nanamarika:
  - Manana toetra tsara telo ny tovovavy. Ny iray, tsara tarehy izy ireo, ary ny faharoa, fa izy ireo...
  Ary avy eo dia tsy tonga tao an-tsaina ny valiny. Ary eto izy ireo dia ao anatin'ny tranoben'ny akademia dragona. Misy haitraitra toy izany eto, tsy azonao ampitahaina amin'i Peterhof akory izany. Ankoatra ny volamena sy platinina, dia mbola misy metaly maro samihafa izay tsy misy analogue eto amin'ny planeta Tany. Ary koa, vato soa maro be pitsiny sy tsara tarehy lamina, nilahatra haingon-trano, tsara tarehy, iridescent voninkazo tsiry. Misy sary maro samihafa koa eo amin"ny rindrina. Matetika ny elves sy elves. Misy zavaboary hafa anefa. Saika tanora sy misongadina avokoa anefa ny tarehy sy ny bika aman"endrika rehetra. Matetika ny tovolahy no miboridana. Ary tena mitovy amin'ny sarivongan'i Gresy sy Roma fahiny izy ireo. Betsaka ny zavatra eto ... Ary misy loharano mivoaka avy eny an-joron-trano, izay tsara tarehy sy matsiro ihany koa.
  Hita taratra ihany koa ny fitaratra misy rindrina voasary sy volamena, voaravaka diamondra sy topazy. Izay raha ny tena izy dia toa mendrika ary mahafinaritra ny maso ihany koa.
  Faly i Dominika rehefa nanamarika fa saika tsy hita intsony ny vodiny vato. Ary tsara tarehy sy volom-bolamena indray izy . Ary vehivavy toy izany ...
  Mamirapiratra be ny volony ka vitsy no mino fa tsy voaloko izy. Fa io no loko natoraly. Ary mifanaraka tsara aminy izany manoloana ny volontsôkôlà varahina amin'ny tarehiny tanora.
  Zazavavy manana ra andriana izy, ary mitsambikina tsindraindray toy ny gidro.
  Ary ny akademia mihitsy no mangatsiaka kokoa noho ny Lapan'i Versailles. Koa miezaha hanatona azy.
  Nandray izany i Dominica ary nihira hoe:
  Ny tranon'ny lapa no maka fanahy antsika,
  Tsy hosoloina mihitsy ny fahafahana!
  Tsy hosoloina mihitsy ny fahafahana!
  Ary ny rantsantongony miboridana dia naka vato diamondra avy tamin'ny tany ary nanipy izany ambony kokoa. Nandalo ilay izy, saingy notapahin"ilay nymfa ny rantsan-tanany, ka niafara tamin"ny felatanany misokatra ilay diamondra.
  Dominica nanamarika:
  - Hendry no nataonao!
  Nitsoka ny weasel:
  Malalaka kokoa noho ny macaque
  Mafy noho ny omby...
  Ary ny fofon'aina dia tahaka ny an'ny alika,
  Ary ny maso dia tahaka ny an'ny voromahery!
  Nanamarika tamin'ny feo henjana ilay mpanoro hevitra:
  - Hidina ambany izahay izao .
  Dominica niteniteny foana:
  - Sa mety tsara kokoa, ny mifanohitra amin'izany, ny hitsangana?
  Nihifikifi-doha izy:
  - Misy kianja ambanin'ny tany ao ambany. Any no hampisehoanao ny fahaizanao raha te hiditra amin'ny elite ianao!
  Nanontany saro-kenatra ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika:
  - Ahoana raha tsy afaka fanadinana aho?
  Hentitra ilay mpampianatra nanao hoe:
  - Ary dia ho lasa andevo ianao. Efa nilalao andevo tamin'ny sarimihetsika ianao ary fantatrao hoe inona izany?
  Nihomehy i Dominica ary namaly hoe:
  Andevo miboridana ilay zazavavy ankehitriny ,
  Ary rahampitso dia andriamanibavy mangatsiatsiaka fotsiny!
  Ary izy, raha ny marina, dia nanomboka nifalifaly ary tsy nisy olana.
  Ary dia nanomboka nidina teo amin'ny tohatra marbra izy ireo. Ary toy ny fidinana tany amin"ny helo izany.
  Tsaroan'i Dominica ny fomba nilalao ody tamin'ny sarimihetsika. Nentina tamin"ny rojo vy izy, ary nafatotra teo ivohony teo amin"ny valin-drihana ny tanany. Ary tena narary. Ary manenjana ny lalan-dra. Feno hatsembohana noho ny fanaintainana sy ny fihenjanana ny vatan"ilay tovovavy miloko volomparasy. Ary dia navoaka ny rojo. Ary mahatsiaro maivamaivana kely izy ary midina midina. Ary misy fihenjanana eo amin'ny tany.
  Ary i Dominica dia mikiakiaka noho ny fanaintainan'ny helo amin'ny tonon-taolana sy ny sorony. Eny, mila mahatsapa izany ianao.
  Ny nymph, raha nahita fa ny tarehin'ilay zazavavy dia mimenomenona , dia nanamarika:
  - Tsy voatery ho andevo ianao. Mety ho lasa mpianatra ao amin'ny vondrona zandriny ianao.
  Nitsiky i Dominika ary nanamarika, nihira, naneso ny tenany, tovovavy lehibe iray ary mpilalao sarimihetsika tamin'izany:
  Mpampianatra kilasy voalohany, kilasy voalohany,
  Androany ny fialan-tsasatrao...
  Fotoana mahafinaritra sy mahafinaritra izany,
  Fihaonana voalohany tamin'ny sekoly!
  Laska nanamarika:
  - Tsy mampihomehy! Tsy nanonofy ny fahaizantsika amin'ny ody mihitsy ianareo vahoaka!
  Namaly tamin'ny fomba mahery vaika i Dominica:
  - Efa nanonofy ny zava-bitantsika ara-teknolojia ve ianao? Ny baomba hidrôzenina iray dia hanakatona ny herinao rehetra.
  ny mentor in black :
  - Tsy ilaina ny mirehareha . Tsy mety izany!
  Namaly i Dominica hoe:
  - Tsy fieboeboana izany fa fanambarana ny zava-misy. Ny baomba hidrôzenina manana hery megatons zato dia afaka manimba ny fiainana rehetra ao anatin'ny radius zato kilometatra. Azonao sary an-tsaina ve hoe inona izany?
  Nanamafy i Nymph:
  - Tsy mandainga izy! Tena manana fitaovam-piadiana mahery vaika toy izany ny olona . Ary ny tena zava-dehibe dia misy ihany koa ny balafomanga afaka manatitra izany any amin'ny lasibatra.
  Hoy ilay mpampianatra:
  - Mampalahelo fa tsy nisy fiantraikany tamin'ny tany ny areti-mandringana tamin'ny olombelona. Tsy mendrika ny ho velona ny lehilahy masiaka toa anao!
  Tsy niady hevitra i Dominica, nikiakiaka:
  - Heveriko koa indraindray fa izany no izy.
  Nymph nanamarika:
  - Hafa ihany koa ny olona. Aza mihevitra fa ratsy avokoa izy rehetra. Na izany aza, iza no olona maro kokoa, ratsy na tsara, tsy azonao lazaina tsara raha vao jerena!
  Dominica nanamarika tamin'ny tsiky izay toa tena mampalahelo:
  - Raha mijery televiziona afovoany ianao, dia mety ho betsaka kokoa ny ratsy . Na ny tena ratsy aza!
  Nanamafy i Nymph:
  - Fankahalana vahiny izany! Rehefa mihamafy ny fankahalana amin'izay rehetra tsy mitovy aminao. Tsy tokony horaisina ho ohatra anefa izany.
  Dominica nanamarika:
  - Eny, aoka tsy hiresaka politika isika. Ny tanjoko dia ny hamonjy ny solontenan'ny firaisana ara-nofo matanjaka kokoa eto an-tany ... Izany hoe, ao amin'ny tontolonao. Ary mihoatra noho ny planeta izany !
  Namaly tamim-panajana ny Weasel hoe:
  - Tsy planeta ity, na dia lehibe aza, fa tsy izao rehetra izao koa. Zavatra eo anelanelan'ny planeta lehibe sy izao rehetra izao izy io. Saingy aleoko tsy miditra amin'ny ahi-dratsy ...
  Ny mpanoro hevitra dia nanozongozona ny sofiny, izay nivoaka avy tao ambanin'ny volony, ary niteny hoe:
  - Na ahoana na ahoana, tsy isika ihany, fa misy akademia hafa misy dragona sy tsy dragona izay mitady fomba hamonjena ny lahy, ary raha azo atao dia avereno izy ireo.
  Dominica nikiakiaka:
  - Lehilahy maty an-drano mamihina mololo! Ary tena biriky ...
  Nanolo-kevitra ny marquise nymph:
  - Tsara kokoa angamba ny mihira, somary lava ny fidinana!
  Nanaiky ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika:
  - Eny, manaiky aho , mangatsiatsiaka kokoa noho ny any amin'ny metro!
  Ary i Dominica dia nanosika ny lohany, izay namirapiratra tamin'ny ravinkazo volamena, ary nihira hoe:
  Tsy misy taona na haavony amin'ny ady,
  Ataony mitovy ny ankizivavy sy ny ankizilahy!
  Ireo izay tsy maniry fahasambarana ao anaty fahanginana,
  Iza no te hanidina ambony kokoa!
  
  Manapaka sy mitifitra ary manapaka izahay,
  Ho antsika dia misy ny finoana - fanompoana ny Tanindrazana!
  Mazava ho azy fa tsara kokoa ny manompo toy ny sabatra,
  Mba handresy amin'ny ady amin'ny fomba hentitra!
  
  Inona koa no zava-dehibe kokoa ho an"ny vadintsika?
  Mazava ho azy fa tsy eo am-pandriana ihany no ento!
  Vady voromahery ianao, fa tsy fody mahonena,
  Miezaha mba tsy ho may ny tranonay!
  
  Ady mafy ity, hitantsika fa ho avy,
  Mandeha ny andiana, tsy tambo isaina ny vahoaka!
  Fa ny mpanefy dia nanao ampinga mafy,
  Tsy hampatahotra antsika ny firohondrohona sy ny feo ratsy!
  
  Ary niara-nivory izahay, ry legiona,
  Ny lefona dia voatana mafy eny an-tànan'ny mahery!
  Aoka ho fahavalo farafaharatsiny tompon-daka amin'ny fandringanana,
  Fasana no miandry fa tsy medaly eo amin'ny foitra!
  
  Nifandona izahay , fa maimbo ny tovovavy,
  Ny sabatra eny an-tanana dia mamiratra toy ny varatra!
  Vehivavy matanjaka toy izany, henjana,
  Ny fitsiriritana na dia ny kintana aza Jedi !
  
  noeritreretin'ny orcs, ny zavaboary , ny mpanjaka ?
  Fa izao dia mihazakazaka ny "bera"!
  Isika no mpiady masin'i Rus',
  Na iza na iza mpiady, na tovovavy, na lehilahy!
  
  Mandroaka azy ireo izahay ka tsy mitondra babo,
  Tsy tokony hamoaka andevo tsy faly ny olona afaka!
  Niatrika ny goaika shaggy izahay,
  Ny tombontsoan"ny tanindrazana dia ambony noho ny an"olon-tsotra!
  Eny, tsy malemy ilay hira ary mahafinaritra ny feon'ny mpiady.
  Vita ny fidinana, ary ankehitriny dia zazavavy telo samy hafa karazana: elf mpanoro hevitra, marquise nymph sy ny olombelona drop-in, nahita ny tenany tao amin'ny faritry ny kianja lehibe ambanin'ny tany, tsy latsa-danja noho ny Luzhniki, ary mety ho ambony.
  Nanana fitaovana maro isan-karazany izy io, misy valin-drihana avo ary mijoro ho an"ny mpijery an"hetsiny, ary seza misy peta-kofehy vita amin"ny volory, perla, volamena, na ho an"ireo vahiny lafo vidy indrindra misy diamondra sy vato hafa aza.
  Tamin'izay fotoana izay ihany koa dia saika tsy nisy na inona na inona. Marina fa teo afovoany dia ny Grand Master sy ny lehiben'ny akademia, ny Dragon Duchess de Montserrat.
  Vehivavy tena tsara tarehy manana loha fito, voaloko amin'ny loko rehetra amin'ny avana. Ary toa tsara tarehy, mahagaga tsotra izao, indrindra raha hitanao amin'ny zava-misy fa tsy amin'ny sarimihetsika.
  Dominica nihira tsy amin'ny toerany:
  Lanitra avo, lavitra,
  Henoy ny hira momba ny mahery fo Akmale ...
  Dragona ratsy fanahy izy, namonjy ny tany,
  Ary nandao ny hazavan'ny lanitra ity Knight ity!
  Hira indray no hiraina...
  Eto ny Dragon Duchess de Montserrat dia nanapaka tamin'ny feo mampitahotra, toy ny trompetran'i Jeriko:
  - Ianao , hitako, dia tovovavy tsy misy dikany, manana lela mora mihodinkodina amin'ny tendanao.
  Namaly tamim-pitsikiana tsy manan-tsiny i Dominica:
  - Tsy nieritreritra ny hanafintohina anao aho. Soa ihany fa tena tia mihira aho. Ary Akmal dia zazalahy angano fotsiny, mpilalao sarimihetsika amin'ny sarimihetsika ho an'ny ankizy. Aza atao matotra loatra!
  Dragona vavy manana loha fito, mitovy habe amin'ny fiaramanidina mpanafika tsara seza roa, nihomehy sady nanamarika, niaraka tamin'ny lohany fito samy niteny, toy ny hoe namorona iray manontolo, na dia samy hafa aza ny atidohany:
  - Ary ianao dia be herim-po sy be herim-po, ary miaraka amin'izay koa, manam-pahaizana. Afaka manao zavatra amin'ny ody ve ianao farafaharatsiny?
  Dominica dia nihira hira tantara an-tsary ho setrin'izany:
  Fanomezana mpampianatra,
  Nandany fotoana niaraka tamiko izy ireo...
  Nijaly niaraka tamiko foana izy -
  Ny mpanao ody mahay indrindra!
  
  Mpampianatra hendry
  Tsy nihaino aho...
  Izay rehetra tsy nanontaniana ahy
  Nataoko izany!
  . TOKO No. 5.
  Nasaina nanodina ny kodiarana mavesatra indray ilay zazalahy andevo sy ny printsy teo aloha Oenomaus. Nisy zaza iraika ambin'ny folo na roa ambin'ny folo taona teo ho eo, izay reraka be ka nandry teo amin'ny vato maranitra ny tongony, dia nitoto vary. Ankizivavy elf roa no nidaroka, teo amin'ny elanelana mitovy, teo amin'ny lamosin'ilay ankizilahy miboridana. Na ahoana na ahoana, io fisian'ny andevo io dia nanome fanamaivanana tsy hivadika ho vato. Tsy tokony havela hiala sasatra anefa ny tovolahy andevo, ka kapohina amin-kery sy amin-kery.
  Dia toy izany hatrany mandra- pahatongan'ny andevo, izay reraka tanteraka, dia resin-tory. Ary rehefa afaka izany, dia nanangana azy indray, nanome sakafo azy mba tsy ho faty mosary sy hanana hery miasa. Ary miverina indray izy ireo.
  Izany dia manome aina, fa ny tena maharary. Tahaka ny helo mandritra ny fiainana, afa-tsy hoe tanora sy salama ny vatana ary ao an-doha ny eritreritra ary mazava ny fahatsiarovan-tena. Vao mainka mahamenatra sy maharary kokoa anefa izany. Mba hanesorana kely ny alahelony sy ny havizanana, dia nampiasa ny eritreriny i Oenomaus, andriana teo aloha ary zazalahy andevo ankehitriny;
  Ny ekipan'ny jiolahin-tsambo mitaingina dragona miady dia mikaroka ny rahona mitady remby. Oenomaus tanora elf tsara tarehy sy hozatra manao akanjo marani-tsaina, kiraro manjelanjelatra miaraka amin'ny varnish mena, ary misy tady diamondra mifehy ny biby goavam-be telo lohany. Ary ny ambiny amin'ny ekipa dia ahitana tovovavy mahagaga. Izy ireo dia hozatra, miloko volomparasy, tsy manao kapa, ary ny akanjony rehetra dia rojo vatosoa eo amin'ny tratrany sy ny valahany. Ary ny olon-drehetra, mazava ho azy, dia modely fotsiny amin'ny volo marevaka. Nitaingina dragona kely kely izy ireo ary iray ihany ny lohany.
  Mazava ho azy fa lehilahy izy, ny firaisana ara-nofo matanjaka kokoa, ary ny ekipany dia misy solontenan'ny firaisana ara-drariny. Ary tsy mila lehilahy hafa izy.
  Koa ny kapiteny lahy ihany no manana kiraro, ary ireo mpiara-miasa aminy mahafinaritra dia afaka manao zavatra amin'ny tongotra miboridana sy tsara tarehy amin'ny ady izay tsy azo lazaina amin'ny angano na lazaina amin'ny penina! Mahay mitoraka baomba amin'ny hery mahafaty ny tsara tarehy, ary manipy sabatra, boomerang, na fanjaitra misy poizina.
  Nihira tamim-pifaliana sy fifaliana i Oenomaus, ilay andriana tanora:
  Ny mpanankarena, mazava ho azy, hihomehy,
  Atsangano ny mamônao, ny kibonao feno!
  Ary ny anjarantsika dia ny ho faty amin'ny fanaintainana,
  Miambina ny olona rehetra ny fahafatesana, vehivavy antitra iray misy antsy!
  
  Ary te-hihazakazaka amin'ny ahitra izahay,
  Raha ny marina, mbola zaza ihany isika amin'ny ankapobeny!
  Fa ilay zazalahy dia hahatsapa fanandevozana avo roa heny,
  Tsy misy fahalalahana amin'ny fonja rehetra eto an-tany!
  
  Tsy maintsy miady isika, izany no anjara,
  Mamono namana raha tsy maintsy mamono rahalahy!
  Tsy misy dikany ny mivavaka amin'ny Tsitoha,
  Ny fahotan'iza no mamaly ny andevo?
  
  Misy rà ao amin'ny kianja ary loto ao amin'ny tranomaizina,
  Nokaikerin'ny voalavo ny tongotro!
  Ny andriandahy tia vola dia maneso amin'ny tongotry ny ombiny,
  Izy mihitsy no tokony handroaka!
  
  Mba ho velona dia tsy maintsy mamono,
  Mijaly na amin'ny fanahy ianao na amin'ny vatana mety maty!
  Ny andriana mivoky ny fatin"ny fahantrana,
  Maty ny maimbo, kapoka tsaoka sisa no tavela!
  
  Fa na izany aza, ny fanahin'ny sitrapo tsy azo rava,
  Velona ao an-tsain'ilay zazalahy ny Tanindrazana!
  Tafika iray ho avy amin'ny Elves mandrakizay miaraka amin'ny fanararaotana,
  Hanongana ny mpanankarena izahay noho ny asany !
  
  Dia hihozongozona ny kitapom-bola ,
   Iza no nanosika ny ranom-boankazo nivoaka ny Tanindrazana!
  Mila saina mamirapiratra isika raha te handresy,
  Ary raha kanosa ianao, na ireo Andriamanitra aza dia tsy manan-kery!
  
  Inty ny sabatra, nanidina ny loha,
  Nivadika ho faty tampoka ilay mpamono olona!
  Ahoana no nandosiran'ny devoly tampoka avy tao anaty vilany,
  Noho izany dia voaroaka amin"ny fo lehibe ny fahatezerana!
  
  Tsy mila mieritreritra, malemy ny elves ny hazavana ,
  Tsy niankohoka tamin'iza na iza ny vahoakantsika!
  ilay vao tonga avy any amin'ny helo ,
  Ary tsara fanahy izahay misotro dite avy amin'ny saucer!
  Hira mahafinaritra, ary mahafinaritra ny ekipan'ny dragona. Noho izany , nivezivezy teo an-kavanana, ny tovovavy elf iray manana volo varahina mena izay mihodinkodina amin'ny rivotra toy ny faneva proletarianina, dia nihiaka hoe:
  - Fotoana tokony ho matotra izao oh andrianan'ny piraty an'habakabaka!
  Nitsiky i Enomai:
  - Azo antoka! Izany no nahaterahantsika!
  Nihira an-kira ireo tovovavy, niray feo, nitsambikina sy nilalao tamin'ny vatany matanjaka, voasokitra avy amin'ny hozatra mivoatra:
  Mahantra izahay, piraty mahantra,
  Tena miala tsiny izahay...
  Mametraka siny eny an-danitra izahay ho an'ny caravels,
  Fa satria tsy nampiditra moraly tao amintsika izy ireo!
  Ary ny mpiady dia nihira tamin'ny hafaliana sy ny fientanentanana bebe kokoa, ary ny feony dia toy ny feon'ny nightingale feno vatana:
  Tsy mila siansa ny piraty
  Ary mazava ny antony...
  Manana tongotra sy sandry izahay,
  Saingy tsy mila ny lohanay izahay!
  Tamin'izay fotoana izay, nisy ankizivavy manana volo mavo-violet nisioka mafy hoe:
  - Remby aloha! Misy galleon an'habakabaka iray manontolo eo amin'ny ilany havanana!
  Nihira an-kira ny ankizivavy:
  eh! ma , eny ambonin'ny ranomasina, eh ma , dragona manara-maso,
  eh! ma , jereo ny harena mahafinaritra...
  Tsy miraharaha ny lalàna izahay, manangana lamina vaovao,
  Ho faty malemy sy adala amin'ny sabatra!
  Nandidy ny Printsy Oenomaus hoe:
  - Eny, ry zazavavy, raha voatendry handroba isika dia handroba!
  Ary avy eo dia nirohotra nanafika ny andiana dragona iray manontolo. Nirohotra nankany amin"ny tanjony izy ireo.
  Sambo lehibe sy tsara tarehy ilay galleon. Na dia teo aza ny lanja mavesatra sy feno entana isan-karazany, noho ny herin'ny maizina, dia nitsinkafona tsara teo amin'ny atmosfera. Ary notsofin'ny rivotra ny lay an'io galleon io.
  Nomarihin"i Enomai fa ny lazan"ilay sambo dia tena namirapiratra sy tsara tarehy. Ary ity, andao lazaina, dia tena mahafinaritra . Indrindra rehefa niseho ny masoandro niposaka.
  Avy amin'ny galleon izy ireo dia nahatsikaritra andiana jiolahin-tsambo nifehy ny dragona voaofana. Ary nanomboka nitabataba momba izany ny ekipa. Ao anatin'izany koa, ny ankamaroany dia tovovavy tsara tarehy mitafy akanjo sy ankizilahy andevo. Tao anaty lomano fotsiny izy ireo, andevo roa lahy ihany no nanana fehin-tanana volamena sy volafotsy namirapiratra teo amin"ny kitrokeliny sy ny hato-tanany.
  Ny tovovavy mpiady dia voaravaka mirentirenty kokoa. Tsy nikiraro koa anefa, toy ny ankizilahy roa ambin"ny folo ka hatramin"ny efatra ambin"ny folo taona, hozatra, tsara tarehy, nefa misy marika andevo eo amin"ny tratrany sy ny sorony.
  Zazavavy mpiady iray ihany no nanana kiraro kanto teo amin'ny tongony. Toa izy no manan-danja indrindra eto sy ny kapiteny. Blonde tsara tarehy toy izany miaraka amin'ny volo toa nofafazana vovoka volamena.
  Ary tena mahafatifaty ny endriny. Ary ny vatana dia rakotra fiadiana izay nasiana platina, safira, emeraoda, topazy, robina, agata ary diamondra. Ambonin'izany, ny vatosoa dia voalamina amin'ny haingo mahafinaritra amin'ny loko tsara indrindra. Misy raozy, tulips, cornflowers, forget-me-nots, mimosas, peonies sy ny maro hafa.
  Amin'ny fiadiana mirentirenty dia samy hafa ny voninkazo rehetra, ary tsy misy miverimberina na dia iray aza.
  Ilay printsy jiolahin-tsambo Oenomaus dia nahatsapa fihetseham-po mamirapiratra tao anatiny ary nihiaka hoe:
  - Tena azo atao ve ny mandringa sy mamono ny hatsaran-tarehy toy izany! Tsy zakako ny ota toy izany amin'ny fanahiko.
  Hoy ilay namany mena volo mirehitra:
  - Fa izany no mahatonga antsika piraty! Rehefa dinihina tokoa...tsy azo atao ny manao piraty raha tsy misy ota.
  ny iray hafa nitsiky:
  Eny, sarotra ny mamono tena ny olon-tiana,
  Rehefa dinihina tokoa, ny elf , minoa ahy, dia teraka ho amin'ny fahasambarana ...
  Fa raha piraty ianao, ny lelany dia ny reny,
  Tsy misy rà, orana ary andro ratsy mandrakizay!
  Nanamarika ihany koa ilay mena mena:
  - Zazavavy sy zazalahy tsara tarehy tokoa ireo, mazava ho azy, fa tsy karazana elves amintsika izy ireo, fa avy amin'ny firazanana! Jereo, ry lehibe , ny endriky ny sofiny;
  Gaga i Oenomai:
  - Tena tsara tarehy sy tanora ve ny olona?
  Nanaiky ilay mpiady afo:
  - Dia izay! Noho ny fanampian'ny ody dia nahazo tanora mandrakizay izy ireo. Ary izao ireo ankizilahy ireo dia tafahitsoka ao anatin'ny fahatanorany.
  Ho tanora sy hanaiky foana izy ireo izao.
  Nihira ilay printsy tanora hoe:
  Ny elves rehetra, ny olona eto an-tany,
  Tokony ho mpinamana foana...
  Tokony hihomehy foana ny ankizy.
  Ary miaina ao anatin'ny tontolo milamina!
  Tokony hihomehy ny ankizy
  Tokony hihomehy ny ankizy
  Tokony hihomehy ny ankizy -
  Ary miaina ao anatin'ny tontolo milamina!
  Nanoro hevitra ilay elf blonde:
  - Misy safidy! Ny mpiady tsara indrindra avy amin'ny andaniny sy ny tsara indrindra na ny tsara indrindra avy amin'ny ilantsika no hiady. Raha misy fandresena dia mizara ny zavatra azo babo amintsika izy ireo, ary raha resy dia lasa . na andevo na faty!
  Nanamarika i Oenomaus:
  - Lojika izany! Vonona hiady aho!
  Nanodidina ny galleon ny ankizivavy mitaingina dragona. Haingana kokoa izy ireo, ary tsy afa-nandositra ny andian'ondry kinga ny sambo lehibe iray.
  Nisy basy anefa ilay galleon. Ary nanomboka nitarika azy ireo izy ireo, ary nanomboka nifoka sigara mihitsy aza ny lahin-jiro.
  Hoy i Oenomaus tamin'ny feo mikotrokotroka:
  - Atolotra duel aho! Araka ny fomban'ny piraty an'habakabaka. Mpiady iray avy amin'ny ankilanao, ary iray avy aminay. Ny antsasaky ny entanao no homenao ny mpandresy. Ary raha sendra resy , ataovy izay tianao amin'ny resy. Tsy hanahirana anao izahay.
  Namaly ilay kapitenin-jazavavy mitafy fiadiana sarobidy miaraka amin'ny voninkazo:
  - Tsara! Ekenay ity fanamby ity! Hiady aho! Ary ianao no manendry izay tianao!
  Nanambara tamim-pahatapahan-kevitra ny Printsy Elf Oenomaus hoe:
  - Izaho irery no solontenan'ny firaisana ara-nofo matanjaka kokoa eo aminareo. Ka tsy maintsy miady aho!
  Hoy ilay mpanampy mena volo:
  - Tsy mpiady ratsy kokoa aho! Te hiady aho!
  Ary nanozongozona ny ranjony tsy nikiraro, kanto, tena kinga, izay mihetsiketsika, toy ny vatan'ny kôbra.
  Nanohitra ilay tovolahy mpiady:
  - Kapiteny isika, hiady!
  Niondrika ilay tovovavy mitafy fiadiana sarobidy ary nitsiky izy hoe:
  - Marquise de Diana, amin'ny fanompoanao!
  Namaly tamim-pahatokiana ilay elf tanora hoe:
  - Printsy Oenomaus! Vonona hiady!
  Ary nitsambikina teo amin'ny tokotany ilay tovolahy mpiady ary nanatsoaka ny sabany lava manify.
  Nanao ny lelany koa i Lady de Diana ary nanontany tamim-pitsikiana hoe:
  - Nahoana no lasa piraty lian-dra tampoka ny andriana?
  Namaly izany tamim-pahatapahan-kevitra i Oenomaus:
  - Tantara lava. Fa izaho tsy piraty lian-dra fa andriana! Ary misy fiovana izany.
  Namaly tamim-pitsikiana ilay marquise hoe:
  - Tsy hamono anao aho, fa ho andevoko sy gadrako manokana ianao. Hataoko milelaka ny faladiako amin'ny lelanao ianao, ka dia hahafaly ahy izany!
  Nihomehy i Oenomaus ary namaly hoe:
  Tsy hamono anao koa aho! Ary mahafinaritra mihitsy aza ny mikitikitika tongotra toy izany amin'ny lelanao. Fa na dia mpiady matotra aza ianao dia tsy hiandry ny fahareseko!
  kokoa i Diana , tamin'ny nifiny lehibe, ary namaly hoe:
  - Andao hojerena! Tsy izaho ihany, fa ny ankizivavy hafa koa no hitondra anao ho babo. Ary hampijalinay sy hokapohinay ho faty. Andeha hojerentsika ny tsiky anao amin'ity tranga ity!
  Nihira ho setrin'izany ilay printsy piraty:
  Aza kivy, aza kivy, aza kivy
  Amin'ny ady amin'ny biby goavam-be nofy ratsy, aza saro-kenatra ...
  Mitsiky, mitsiky, mitsiky -
  Fantaro fa tsara ny zava-drehetra ary tsara !
  Niondrika tamin'ny fijery tena faly ilay Marquise:
  - Tovolahy falifaly ianao! Hanao vazivazy lehibe ianao. Angamba homeko an"ny mpanjakavavy mihitsy aza ianao. Ary ho mampihomehy!
  Tezitra i Oenomaus namaly hoe:
  - Resaka tsy misy dikany. Andao hiady!
  Nitsambikina avy teo amin"ny gorodona bateria ilay tovovavy nanao fiadiana ary nanafika ny namany. Nifanena taminy i Oenomaus, nisakana ny kapoka, ary namaly mihitsy aza, saika nanapaka ny sofin"ilay hatsaran-tarehy. Nitsambikina niverina izy ary nanamarika tamin'ny tsiky pantera:
  - Ary tsy ratsy ianao. Noheveriko fa andriana toa ahy masera ianao!
  Tsy elf anefa ilay tovovavy fa manan-tsofina olombelona. Elf anefa i Oenomaus. Ny olona sy ny elf dia manan-janaka mahazatra - antsasa-kilao . Matetika anefa izy ireo no antsoina hoe baomba . Ary tsy tena tia azy roa ireo.
  Nanafika indray ilay tovovavy marquise. Nanao tsikombakomba sarotra tamin'ny sabatra izy. Ary ny lelany dia nitselatra, nitsambikina, ary nihodina indray, toy ny elatry ny fikosoham-bary ao anaty rivo-doza. Ary nanafika izy.
  Ilay printsy, izay tsy noho ny antony mpandova fanjakana lehibe iray, dia namely mafy ny tratrany. Ary nandefona ny fiadiana izy. Niparitaka mihitsy ny rà. Ary hita fa naratra ilay tovovavy.
  Nihemotra izy ary nibitsibitsika hoe:
  - Zazalahy biby goavam-be mampidi-doza!
  Namaly tamim-pitsikiana feno fanetren-tena i Edmond:
  "Mety ho biby goavam-be aho, saingy lavitra ny zazalahy aho!"
  Nihomehy i Diana ary nanafika indray. Na dia nisy rà mena mitete avy taminy aza. Ary niparitaka nanerana ny tokotany izy.
  Nanamarika ilay mpanjakavavy mena volo:
  - Ho tapaka avy hatrany ny lohany! Tsy nisintona ny sodina aho.
  Nitsikitsiky ny Kapiteny Marquise hoe:
  - Ary afaka manome anao fahafahana toy izany aho!
  Namaly izany i Oenomaus tamin'ny famelezana ilay mpiady teo ambanin'ny tanany tamin'ny sabany sy nanapaka ny hodiny. Nazerany teny an-tanany havanana ilay fitaovam-piadiana, saingy noraisiny avy hatrany teo amin"ny ankaviany. Ary nitsiky izy, toy ny tompovavin'ny toe-javatra tamin'ity fifandonana ity.
  Nanamarika ilay tovolahy hoe:
  - Vehivavy be herim-po ianao! Maratra anefa ianao avy eo. Aleo miala!
  Hoy i Diana:
  - Ho faty isika fa tsy ho kivy!
  Ilay mpiady jiolahin-tsambo mena volo nikiakiaka hoe:
  Tsy maintsy manaja anay ianao, matahora anay,
  Tsy misy fiafarany ny fanararaotana ataon"ireo vehivavy piraty...
  Ny elves amin'ny mazava dia nahay niady foana,
  Ary adala amintsika ny planeta!
  Ary ny hehy ho setrin'izany, ka iridescent sy maneno. Toa mangatsiatsiaka sy feno fihetseham-po ny zava-drehetra.
  Ary nanafika indray i Diana. Ny tanany havia no nanaovany zavatra tsy ratsy noho ny tamin'ny ankavanana. Ary tena tsara tarehy, fihetsika tsara tarehy toy izany . Fanampin'izany, nesorin'ilay kapiteny marquise ny kirarony, ary niboridana ny tongony kely sy tsara tarehy. Ary izany dia nanampy ny fahaizany.
  Nanamarika i Oenomaus:
  - Ary ny tsy nikiraro dia mety aminao, ry hatsaran-tarehy!
  Nitsikitsiky i Diana hoe:
  - Hanoroka ny ombelahin-tongotro ianao!
  Nahery vaika tokoa ny ady. Nanafika tamin'ny fahatezerana mafy ilay Marquise ary nanandratra ny fitaovam-piadiany toy ny mpankafy ramatoa. Ary izany dia nivadika ho tena tsara tarehy. Ary avy eo ny tendrony dia nandrakotra ny Oenomaus teo amin'ny takolaky ny elf malama, tsy misy volo, rosy.
  Nanamarika ilay tovolahy hoe:
  - Mahay ianao!
  Nanaiky i Diana hoe:
  - Eny, tsara aho! Ary indray ny savily sy ny miolakolaka.
  Nihiaka ilay piraty mena volo:
  - Kapohy izy! Vonoy izy!
  Namaly tamim-pitsikiana i Oenomaus hoe:
  - Ahoana ny amin'ny didin'ny Tsitoha - aza mamono olona?
  Namaly ilay tovovavy mpamono afo:
  - Ara-bakiteny - aza mamono olona ratsy!
  Hoy ilay printsy piraty:
  - Noho izany, azo atao ve ny mamono olona tsara?
  Nanamafy ilay tovovavy mena volo:
  - Tsy azo atao akory izany, fa ilaina izany!
  Tetsy an-danin"izany, niezaka nanafika indray ilay kapiteny tovovavy naratra, ary nanao zavatra tsara. Ary nokarohiny i Oenomaia ny sandriny sy ny sorony.
  Nitaraina i Diana hoe:
  - Ho ratsy fanahy ianao! hovonoiko ianao ry alikakely a!
  Nihira ho setrin'izany i Oenomaus, nanakana ny fanafihana;
  Fantatsika ny voninahitra tsy mety maty amin'ny ady,
  Katsaho amin-kerim-po!
  Enga anie ny sabatra hanampy antsika amin'ny zava-bita lehibe,
  Reseo ny fahavalo - tsy misy zava-dehibe!
  
  Mandeha an-dranomasina izahay, tsy misy fisalasalana,
  Pirate sy tafio-drivotra, rivo-doza tsy sakana!
  Hitoetra ao am-pon"ny taranaka fara mandimby ny fahatsiarovana,
  Resy ny fahavalo - izany no valisoa manontolo!
  
  Ny hatsarana dia hanome anao fitiavana am-pitiavana,
  Ary rahampitso ny execution dia miandry ny scaffold!
  Mampidi-doza ny mampifandray ny fiainanao amin'ny filibustera,
  Ny Fortune dia manipy ny dice amin'ny fomba hafahafa!
  Ary tamin'ny teny farany dia notapahin'ilay printsy piraty tamin'ny sabany ny tanan'ilay tovovavy marquise, ary nianjera teo amin'ny tanany hatsatra ilay fitaovam-piadiana.
  Nitsiky i Diana ary nitsambikina, nikendry ny saokabon'i Oenomai ny ombelahin-tongony. Ary nandeha an-tongotra ilay tovovavy. Nobatain"ilay tovolahy izy ary nazerany. Nianjera teo amin'ny tokotanin-tsambo i Diana ary gaga. Niezaka nitsambikina tokoa izy, fa ny tendron"ny rantsan-tongotr"ilay baoty no nahavoa azy teo amin"ny saokany, ka torana tanteraka ilay tovovavy noho ilay kapoka mahery vaika.
  Nanandratra ny tanany i Oenomaus ary nihiaka hoe:
  - Fandresena!
  Nisy tabataba nanerana ny ekipan'ny tovovavy sy zazalahy tsy nikiraro. Ary nandohalika tamim-pahatokiana ireo mpiady niaraka tamin"ny ankizilahiny .
  Nanamarika ilay mpiady mena volo:
  - Na ahoana na ahoana dia lasa mora be izany! Nihevitra aho fa ho sarotra kokoa izany.
  Hoy i Oenomaus:
  - Nieritreritra ilay vorontsiloza ka niafara tamin'ny lasopy!
  Nihomehy ilay tovovavy ary nanamarika tamin'ny fihomehezana:
  Aza manambany ny elves
  Ho avy ny fotoana, ho azonao ny tenanao...
  Sioka toy ny bala ao amin'ny tempolinao izy ireo,
  Ary tsy nikiraro tanteraka ilay tovovavy !
  Nanolo-kevitra ny mena mena:
  - Andeha hokapohintsika amin'ny hazo ny andevolahy amin'ny ombelahin-tongony. Heveriko fa ho tian'izy ireo izany!
  Oenomaus dia nibitsibitsika sady niteny hoe:
  - Heverinao ve fa ho tian'izy ireo izany? Na dia mafy aza ny faladian'ny ankizilahy dia mety tsy dia saro-pady amin'ny fanaintainan'ny hazo.
  Nanamarika ilay piraty mena volo:
  - Ny zava-dehibe dia ny hoe tianay izany! Ny jiolahy toa antsika dia mahita fa tena mahafinaritra ny mampijaly ankizilahy tsara tarehy!
  Zazavavy tsara tarehy mitafy akanjo marani-tsaina sy firavaka eo amin'ny hato-tanany sy ny kitrokeliny dia niondrika:
  - Vonona aho, amin'ny maha mpanampy ny marquise, hanohy ny ady! Ary atolory ny antsasaky ny babo!
  Nitaraina ilay piraty afo:
  - Ahy izy! Hiady aminy aho! Mazava izany.
  Nanaiky i Enomai hoe:
  - Lojika! Tsy ho ahy ny hanala irery. Na dia izaho aza no manan-danja indrindra aminao.
  Nanohitra ilay mpiady mena volo:
  - Tsy misy lohan'ny mitovy. Ary manoro hevitra aho ny hiady tsy misy fitaovam-piadiana.
  Nanamarika ilay mpiady mitafy akanjo:
  - Tsy misy fitaovam-piadiana? Tsy matahotra ve ianao ry elf?
  Namaly tamim-pahatapahan-kevitra ilay piraty afo:
  - Aza mandeha any anaty ala hatahotra amboadia!
  Nanontany tamin'ny feo malefaka ilay tovovavy mitafy akanjo, ity blonde tantely mahafinaritra ity:
  - Aoka hihira ho antsika ilay tovolahy mahafatifaty. Heveriko fa misy tononkira, ary hanohana ahy ny ankizivavy hafa.
  Niray feo ny tsara tarehy teo amin'ny andaniny roa:
  - Tongasoa eto! Tianay ny hiranareo ho ambony indrindra amin'ny havokavokay!
  Nihira tamim-pitsikiana i Oenomaus:
  Tsaroako izao, ilay tarehy mamirapiratra mamirapiratra,
  Ny fijery dia nanindrona ny foko toy ny antsy!
  Nirehitra tao anatin'ny rivotry ny afo aho,
  Nangina fotsiny ianao namaly!
  
  Tsara sy madio ny feonao,
  Mino ny riandrano tsy misy fiafarany aho!
  Tsy mila fiainana feno fankahalana aho raha tsy misy anao,
  Ary ankehitriny ny taratra mandrakizay no hanazava ahy!
  
  Andriamanitry ny fitiavana tsy manam-petra ianao,
  Ranomasina feno hazavana mahagaga!
  Tapaho ny gadran-dranomandry, mivazivazy,
  Tsy hahita ny maraina aho raha tsy misy anao!
  
  Ny tavanao dia mamirapiratra tahaka ny masoandro any ambony,
  Tsy misy tarehimarika tsara tarehy intsony eto amin'izao rehetra izao!
  Ny fihetseham-po feno fitiavana dia mandrakotra toy ny rivo-doza,
  Ny miaraka aminao mandrakizay dia fahasambarana!
  
  Ny fanaintainan'ny fanahiko dia mifofofofo toy ny tafio-drivotra,
  Ary mirehitra tsy misy indrafo ny afo ao an-tratrako!
  Tiako ianao, mijery amim-pireharehana ianao,
  Manimba ny fonao ny ranomandry ho vaky!
  
  Eo anelanelan'ny jiro ao amin'ny ranomasina feno kintana tsy misy fetra,
  Izaho sy ianao dia nanidina eny amin'ny lanitra tahaka ny voromahery!
  Ary ny molotrao, manjelanjelatra amin'ny voahangy,
  zavatra tamim-pitiavana sy tamim-pitiavana izy ireo!
  Ary ny tehaka dia toy izany ny tsara tarehy kenda noho ny hafaliana. Tamin"izay fotoana izay anefa dia niantsoantso ny iray tamin"ireo tovovavy hoe:
  - Frigate roa no ho avy eto!
  Nanamarika i Oenomaus tamin'ny fitsiky mampalahelo:
  - Eny, izany tokoa ve no tadiavinao? Mila ady mahaliana ve ianao? Ka ho azonao izany!
  ilay menamena tamin-katezerana:
  - Niantso azy ireo izy ireo! Cruisers miaraka amin'ny miaramila. Ary ankehitriny dia tsy ho afa-miala amin'ny kapoka amin'ny voditongony fotsiny ianao!
  Nanamarika ilay tovovavy nijery tamin'ny lamosina:
  - Misy orcs amin'ny sambo. Ary midika izany fa misy fitsapana matotra miandry antsika.
  Nanamarika lojika i Oenomaus:
  - Afaka mamono ny fahavalontsika anefa isika nefa tsy manimba ny feon"ny fieritreretana. Rehefa mikasika mpiady mahafatifaty ianao dia mandeha rà ara-bakiteny ny fonao!
  Hoy ilay tovovavy manana volo maitso:
  - Ny dragonantsika dia haingana kokoa noho ny frigate. Mety hanana fotoana hiaingana isika!
  Hoy ilay printsy piraty:
  - Ao amin'ny rakibolanay dia tsy misy teny hoe mandositra!
  Ary nihira tamim-pahatezerana ireo tovovavy jiolahin-tsambo, vonona hiady amin'ny fiainana na ny fahafatesana;
  Miaina ao anatin"ny tontolo feno fisarahana, alahelo...
  Inona no tokony hataon'ny miaramila rehefa manirery izy ?
  Ireo Andriamanitra, marina, nanapa-kevitra tamin-kabibiana ho antsika -
  Mampifotsy ny tempoliny ity lehilahy ity!
  
  Loza loatra amin"ny fitiavana izao tontolo izao,
  Nirotsaka an-tsehatra ny ranomaso fisarahana...
  Ny fangorahana dia nanjavona tsy nisy soritra, toy ny nofy,
  Ary ny fiainana dia tonga toy ny vato tsy misy halemem-panahy!
  
  Mangatsiaka any an'efitra, ary mirehitra ny ranomandry,
  Endrey ny rojo harafesina manarona ny foko!
  Ary ny orana fisarahana dia mifofotra toy ny ampahany amin'ny tafo -
  Foana ny paosy, ny varahina sisa!
  
  Fa ny finoana ny asan'ny mpiady dia manentana,
  Ilay Andriamanitra Tsitoha, fantatrao, dia nanao voady mafy!
  Ary ho toy ny ravina amin'ny volana Mey mafana ho antsika,
  Rehefa mitsimoka isika dia mihaona amin'ny maraina!
  
  Te hampifaly kokoa ny planeta ve ianao?
  Ka samy hihira amim-boninahitra toy ny alinalina?
  Avy eo ny tantely mamy indrindra dia tonga fijinjana avy amin'ny hazo linden -
  Ao amin'ny fanahin'ny goavambe, andao hamarana ny lainga !
  
  Tsy ilaina ny mamitaka an'Andriamanitra, minoa ahy,
  Hitany tsara hoe iza amintsika no kanosa sy adala !
  Omeo ny hevitry ny Tompo ny fanatitra,
  Tsy mahagaga raha hoy izy: Hovaliako ianareo vahoaka!
  
  nahatratra anay tamin'ny Internet ny herisetra ratsy ,
  Tsy misy mahalala hoe aiza no hiafaran'ny famonoana.
  Jodasy mihantona eo amin'ny aspen efa lo -
  Ary ho an'ireo izay nino - satroboninahitra laurel!
  
  Afaka ny ho tsara kokoa ny olona rehetra
  Ny safidintsika dia mihevi-tena ho an'i Kristy.
  Fa indraindray misy ra mandriaka,
  Farafaharatsiny misy fampanantenana - ho avy tsy ho ela aho!
  
  Ry izao tontolo izao, firy ny herisetra anananao,
  Toy ny hoe tsy afaka miaina am-pilaminana isika !
  Nidradradradra teo amin"ny vatam-paty ny vadiny,
  Manify ny kofehy marefo amin'ny fiainana!
  
  Tsy antsointsika ny fandatsahan-dra -
  Te-hitia aho, hanome paradisa ny Tanindrazana!
  Nahoana no izao sazy izao ho antsika rehetra?
  Valiny: atolory ho an'ny mahantra ny fanananao rehetra!
  
  Tsy azo atao ny mividy ny famonjena amin'ny vola,
  Satria tsy misy vidiny ny volamena ho an'Andriamanitra!
  Ary miankohoka amin'ny alahady ianao ao am-piangonana,
  Lasa manana elatra toy ny voromahery!
  
  Ary ho avy ny fotoana - ho avy ny Fanjakan'Andriamanitra,
  Hifarana ny haizina ratsy sy mpiremby!
  Ho levona ny fanahy, fanandevozana voaozona,
  Ary ny firenena dia ho lasa ao amin'ny Fahalehibeazan'ny fahasambarana!
  Taorian'ny hira manentana fanahy toy izany, ireo tovovavy-piraty amin'ny dragona dia naka ary nandeha nanafika frigates lehibe, izay feno orcs - orsa maimbo sy volom-borona.
  Vitsy kokoa ny ankizivavy noho ireo zavaboary masiaka, saingy kinga sy kinga kokoa izy ireo.
  Ary avy eo ireo tovovavy izay teo amin'ny sambo mpivarotra dia niditra ny ady teo anilan'ny piraty. Ary nirohotra nandrava ny fitaovam-piadiana koa ireo tovolahy andevo. Izany dia firaisankina manohina ny olona sy ny elves manohitra ny fahavalony ara-tantara mandrakizay - ny orcs.
  Nanatevin-daharana ny ady koa i Oenomaus. Nanakopaka sabatra roa niaraka tamin"izay ilay tovolahy, nampandeha ny fikosoham-bary, nanapaka ny lohan"ireo orcs. Niady tamin'ny fahatezeran'ny liona izy.
  Ary eo anilany ny mena mena . Ny ombelahin-tongotr'ilay zazavavy dia namely ny orc teo amin'ny saokany ary tapaka ny valanoranony. Dia nianjera ilay orc, ary nidona tamin"ny kibony ny tandrony. Ary ady mafy izany.
  Miady amin-kerim-po i Oenomaus. Eto izy dia mitondra lolo amin'ny sabany, toy ny fantson-drano, ary manapaka ny loha mihodinkodina toy ny laisoa.
  Nihira tamin-kafanam-po ilay printsy tanora, nampiseho ireo fahagagana momba ny herim-po:
  Raha matanjaka ny totohondry -
  Midika izany fa ianao no ho voalohany amin'ny fiainana!
  Ary avy eo ny namana dia tsy mahantra,
  Manana fo volamena sy nerveuse vy izy!
  
  Fa ny tena zava-dehibe dia minoa fa saina matanjaka io,
  Satria mangatsiaka kokoa noho ny biby ny mpiady elf .
  Raha manjombona ianao amin'ny fiainana,
  Dia ho tia anao ny fihomehezana mahafaly!
  
  Fanampiana mandeha ho azy, mahafantatra, hery amin'ny totohondry,
  Satria feno fahalalana, Fahalalana!
  Fa miezaha manome ny fahefana eo an-tanan'ny adala ,
  Amin'izay fotoana izay ihany no hahazoanao fanaintainana ho valisoa!
  
  Nisy fotoana nandehanany nihaza niaraka tamin"ny klioba,
  Tsipìka, zana-tsipìka mamely hoditra matevina...
  Saingy nanao chervonets izay nandehanan'ny pennies izy ireo,
  Ary tena mora ny mitsambikina any amin'ny vahindanitra!
  
  Na dia tsara aza ny fianarana -
  Mahaliana koa anefa ny maka herim-po...
  Ary mitovy amin'ny bayonet, dia ho tonga fandraka,
  Ary manompo amim-pahamarinana ny Tanindrazana izahay.
  
  Fa ny herisetra ratsy dia hazo fijaliana mavesatra,
  Feno rà ny kianjan"ny ady eto amintsika...
  Nahoana no nitsangana indray ilay Andriamanitra Mahery Indrindra rehefa avy nijaly?
  Mba hanamafisana ny fivorian"ny miaramila!
  
  Latsaka ny ranomason"ilay tovovavy - lavo ny sakaizany malalany,
  Ny renim-pianakaviana dia mivavaka amin'ny fitarainana, mikiakiaka amin'ny faran'ny havokavony ...
  Mangatsiaka any ivelan'ny varavarankely, ary maty ny afo,
  Ity misy tovolahy tsara tarehy nalevina tany ambanin'ny tany!
  
  Oh, anjara lozabe, tena ratsy izany,
  Maria Virjiny , aiza ny toetra tsaranao?
  Naniry ho fofombady haingana ilay lehilahy,
  Ary izao ny rivotra mitsoka vovoka ao ambanin'ny kesika!
  
  Ho tonga sambatra ny fiainana - ho tsara izany,
  Ny paoma dia ho lasa voan-tantely poppy ...
  vovoka sy vovoka ny fahavalon"ny biby goavam-be ,
  Avelao hiampita ny tokonam-baravarana ny tena vintana!
  
  Ny zava-drehetra dia vita amin'ny Elf, ary ny fanipazana dia eo amin'ny Fars,
  Andao hanangona fehiloha feno kintana ho totohondry!
  Ary salama ry zalahy, kilasy ambony fotsiny,
  Ary nisy ghoul mahatsiravina natsipy tao anaty afo !
  
  Ny basy dia efa mahazatra - ny bala dia mirotsaka amin'ny renirano,
  Ary reraka ny fahavalo, ny zavatra tadiaviny dia aotra!
  Raha mandresy ianao dia ho lasa mpanankarena,
  Na iza na iza nanomboka ny afo dia hiafara amin'ny fahantrana!
  Hira sy ady lehibe ity, miaraka amin'ny sabatra maranitra sy kinga. Ary ny kapoka manaraka ny lohany, toy ny amin'ny asfalta. Ary orcs maro no efa maty. Ary andevolahy amin'ny ady. Tsy misy toa zokiny mihoatra ny efatra ambin'ny folo amin'izy ireo, fa hozatra avokoa. Ny vatana mahia an'ireo ankizilahy andevo dia mihamafy noho ny asa mafy. Ary ny ombelahin-tongony marokoroko sy callouses dia namely tsy an-kijanona ny vavan'ny orcs, tapaka ny valanoranony.
  Tonga saina ilay kapiteny tovovavy. Dia nipetraka izy. Naratra mafy ny tanany roa - tapaka ny tendany. Eny, tsy mahafaty izany, miaraka amin'ny fanampian'ny ody sy ody ody dia azo averina amin'ny laoniny ny fahasimbana. Haharitra adiny roa farafahakeliny anefa izany. Mandra-piandry izany dia tsy afaka miady izy.
  Ary tsy misy hanampy - ny ankizivavy sy ny ankizilahy rehetra ao amin'ny ady, ary miady amin'ny fahatezerana mafy. Ady feno habibiana tokoa izany.
  Nihetsika i Diana, soa ihany fa niboridana ny tongony ary somary tsy nisy dikany. Ary tamin'ny rantsan-tànan'ny gidro, dia nanomboka nitady ny kitapo vonjy maika ilay kapiteny zazavavy. Misy fanafody manasitrana ratra, ary tena mafy, ary balsama manerantany. Ankoatr'izay, maninona raha manatevin-daharana ny ady rehefa avy nofonosina ny rantsambatana sy fanosorana balsama sy fanafody?
  Amin'ny tongotra miboridana dia afaka manipy zavatra tena mahery sy misy poizina ianao. Ary izany dia ho mangatsiatsiaka sy manimba.
  Diana . Ary miboridana sy malazo ny tongony. Nanao baoty tsy nisalasala izy, mba hanasongadinana ny maha izy azy. Ao amin'ny tontolo izay misy jiro maromaro sy fahavaratra mandrakizay, tsy ilaina ny kiraro mba tsy hahatonga ny tongotrao ho mangatsiaka, fa ho an'ny hatsaran-tarehy, ary hanamafisana fa tsy andevo na andevo ianao. Ary lojika izany...
  Teo ny iray tamin"ireo ankizilahy, izay tsy nikiraro koa, dia nanipy fanjaitra maranitra teo amin"ny oron"ilay orc. Ary rehefa nahazo ampahany tamin'ny poizina izy, dia nangina ka maty niaraka tamin'izay.
  Nihira tamin-kafanam-po ilay ankizilahy, ary nanatevin-daharana ireo andevolahy hafa, fa olombelona izy ireo ka nihira toy ny olombelona:
  Ankehitriny, raha misy olana eo amin'izao rehetra izao,
  Tsy mitranga izany na inona na inona ...
  Tsy mila fiovana intsony ianao
  Tsy fantatry ny lehilahy izay tadiaviny!
  
  Ary misy Chernobog manana hery mahery,
  Ilay Lehibe dia manana ny herin'izao rehetra izao ...
  Omeny ny lehilahy eo amin"ny handriny izany,
  Mba tsy ho lasa bibidia tanteraka ny taranak'olombelona!
  
  Eny, ny taranaka Tsitoha nahary Azy,
  Mba manana antony hampandrosoana...
  Ka ny olona iray dia maniry ny zavatra rehetra indray mandeha,
  Ary nianatra niady mafy ny olona!
  
  Toy ny maharesy ny ratsy ny mpiady,
  Io Rod noforonina ho tombontsoan'ny olombelona io...
  Ary nandatsaka soa ho an'ny fanahy sy ny vatana izy,
  Mbola tsy tara ny mianatra miady!
  
  Inona no tadiavin"Andriamanitra Tsitoha?
  Mba tsy ho sahy hitondra ny Elf handohalika izy ireo ...
  Mba tsy hanjakan'ny ratsy fanahy,
  Ka taranaka an-jatony no mivoatra!
  
  Eny, fandrisihana ho an'ny olona i Chernobog,
  Mba tsy hisian"ny hakamoana, tsy hisian"ny stagnation...
  Enga anie ianao ho orkshista misara - bazana,
  Mandehana manodidina an'i Orklin amin'ny endrika sariaka!
  
  Ka aza very raha sarotra,
  Raha sendra olana ny Tanindrazana...
  Ny Rod dia hanao izany tsara sy mora,
  Mba hampihetsika ny olona fotsiny!
  
  Ary i Chernobog dia zokinao ihany,
  Na dia sarotiny aza izy dia tia anao tsy misy farany...
  Hahazo isa ambony indrindra ianao
  Rehefa hanompo ny Elf mandrakizay ianao!
  Niharan'ny fatiantoka lehibe ny orcs, samy nokapain'ny ankizivavy sy ny ankizilahy izy ireo. Ary na i Diana aza, nifono tanany, dia niditra tamin'ny ady. Ary ny rantsantongony miboridana dia nanipy hareza izay namely ny vozon'ireo orcs ary nanapaka ny lalan-drany. Ary ny karazana tenda sy ny zavatra rehetra. Ary tena nanaitra tokoa ilay izy.
  Ary avy eo ny tongotr'i Diana dia nanipy voanjo misy ahi-dranomaso. Ary avy hatrany dia nisy orcs am-polony, notarihin'ny jeneraly, natsipy ary nanidina teo amin'ny sisin'ny frigate. Tena fanimbana goavana sy fahafatesan'ny bera volontany sy ratsy tarehy tokoa izany.
  Nitsiky i Oenomaus hoe:
  - Ra iray ihany isika: izaho sy ianao! Marina ve?
  Nitsiky am-pirahalahiana i Diana namaly hoe:
  - Rehefa miray hina dia tsy azo resena! Ny lehilahy sy ny elf dia hery, ary toa mirehareha tokoa izany!
  Nampitombo ny fanerena ny tovovavy. Nanomboka nitsambikina nidina ireo orcs sisa tavela, tamin'ny alàlan'ny parachute, nitsambikina avy teo amin'ny frigates misy elatra. Ny sasany amin"ireo elon"omby, noho ny mavesatra, rovitra, ary ny bera vaventy dia nianjera toy ny vato, fa tsy toy ny cobblestone, dia nikiakiaka sy nanozona tena maloto!
  Nibitsika i Diana hoe:
  Tsy mora ny ho vehivavy tsara,
  Tsy miankina amin'ny haavo ny hatsaram-panahy!
  Nanao fikosoham-bary hafa niaraka tamin'ny sabany maranitra sy lava i Oenomaus, ary nanapaka ny lohan'ny kapitenin'ny bera lehibe iray. Nihodinkodina toy ny barika izy, nandriaka ny ra. Ary nihira ny printsy tanora hoe:
  Niboiboika toy ny renirano indray ny rà,
  Henjana ny mpifanandrina aminao...
  Fa aza matahotra an'i Satana,
  Ary avereno ao anaty haizina ilay biby goavam-be!
  . TOKO No. 6.
  Ilay duchess dragona manan-doha fito ary, tamin'izany fotoana izany, ny Grand Master of the Academy of Magic, dia misisika ary nanontany hoe:
  miakatra amin'ny haavon'ny lehilahy lehibe ve ianao ary mihantona amin'ny rivotra mandritra ny iray minitra farafahakeliny?
  Nihomehy i Dominica ary namaly hoe:
  Afaka manao izany aho, saingy hafa no vitako
  Mihazakazaka tsy manao kapa amin'ny ando...
  Mitsambikina toy ny sahona ilay tovovavy -
  Izany dia midika zavatra hafa noho ny olon-drehetra!
  Nisokatra ny vavan"ilay dragona, ary nisy afo nirehitra avy tao. Nandalo teo ny lelafo ary nandoro ilay tovovavy tsara tarehy tamin'ny lohany miboridana, mavokely, miaraka amin'ny fiolahana tsara tarehy amin'ny ombelahin-tongony.
  Ary nikiakiaka i Dominic, fa avy hatrany dia nanaikitra mafy ny valanoranony. Ary niondrika mafy ny tratrany. Nandona tsara, na dia ny blisters aza dia nivonto avy hatrany. Toy ny hoe nampijaly azy ireo inquisitors fahiny.
  Nitaraina ilay tovovavy:
  Lancelot sy King Arthur ho anao !
  Nidradradradra ny Duchess Dragon:
  Iza koa ity sahinao mandrahona ahy?
  Namaly ilay nymph marquise hoe:
  - Mahery fo avy amin'ny folklore olombelona ireo. Tena azo antoka ho anao izy ireo, ry Fahasoavana!
  Nierona ilay dragona vavy:
  - OK! Manana asa azo ampiharina ianao izao, sitrano ny tongotrao may. Tena ilaina amin'ny fampiharana izany, ary ho tonga amin'ny fampiasana mihoatra ny indray mandeha eo amin'ny fiainana.
  Dominica, nitsiky tamin-kery, nihira hoe:
  - Ary iray, roa, telo, dimy!
  Tsy ho sasatra aho hamerina...
  Mitovy ny teny
  Ampy izay handotoana ny rano ho anao!
  Nanamarika ny Grand Master Dragon:
  - Ary tovovavy masiaka izy. Angamba tsy nendasina fotsiny ny ombelahin-tongony, fa tapaka koa ny rantsan-tongony?
  Hoy ilay nymph marquise:
  - Mila manam-paharetana isika ry duchess. Angamba ity tovovavy ity no hany fahafahanay hamonjy ny firaisana ara-nofo matanjaka kokoa. Ary avereno ireo lehilahy ireo!
  Nierona ilay dragona vavy:
  - Hadalana izany! Lehilahy maty an-drano maka mololo, ary ianao no maka ny ombelahin-tongotry ny vehivavy olombelona . Tsy nampiseho fahaiza-manao manokana izy.
  Nanohitra ny nymph marquise:
  "Nahay nanainga vato tamin'ny baikony izy nefa tsy nisy ody na ody, ary sarobidy be izany!"
  Nihomehy ny Duchess of Montserrat ary namaly hoe:
  - Eny, nalaza izy nandratra ny handriny. Marina fa tsy misy soritra izao. Ary tsy mahazatra amin'ny olona izany.
  Nanamafy ny weasel:
  - Hita avy hatrany fa miavaka sy voafidy izy! Ary mitaky fomba manokana, tso-po ary an-kolaka izany.
  Nihantona tamin'ny loha fito indray ilay Dragon Duchess:
  - Eny, fomba fijery tso-po sy manokana... Angamba tokony hilelaka ny ombelahin-tongony amin'ny lelako aho, ho mariky ny fanajana lehibe!
  Nitomany i Dominica ary namaly tamim-pahatokiana hoe:
  - Tsia, aleo tsy mampiasa lela! - Ary hoy koa izy, tsy nampoizina no nahatonga ny tavany ho mamy kokoa. - Na dia tsy isalasalàna aza fa ny lela no faritra matanjaka indrindra amin"ny vatana. Mahay manetsika tafika an-tapitrisany izy!
  Nanoro hevitra ny nymph marquise:
  - Omeo asa tsotra izy. Avelao, ohatra, ny saka hanatona azy, dia mirediredy, ary avy eo miverina!
  Eto, ilay troll vehivavy mangina teo aloha manao akanjo volomparasy, miaraka amin'ny tehina majika eny an-tanany, dia nanohitra:
  - Tsia! Tsy avelanay hampijaly ny saka. Aleo miady amiko amin'ny tehina majika. Tena ho fanadinana matotra sy fitsapana mandaitra tokoa izany!
  Ary notombohiny ny ombelahin-tongony, voaravaka safira sy diamondra volomparasy ary lilac.
  Namaly ny Dragon Duchess hoe:
  "Sarotra loatra ho an'ny zazavavy vao haingana ny miady amin'ny tompon'ny Akademia Dragon." Sarotra ny niady taminao, na dia ity Laska efa za-draharaha sy za-draharaha ity aza!
  Nihomehy ilay vehivavy troll ary nanamarika hoe:
  - Indrindra! Aorian'izany, na i Koschey ilay tsy mety maty aza dia tsy hatahotra azy!
  Dia niteny i Dominika hoe:
  - Inona, manana Koschey ilay tsy mety maty ve ianao?
  Nanaiky ny Dragon Duchess hoe:
  - Mazava ho azy fa misy, na izany aza, izy dia lavitra ny tany lavitra any amin'ny fanjakana lavitra. Saingy misy ity tetika maloto maloto ity !
  Nanamarika tamim-pitsikiana ilay tovovavy voadona:
  - Sa mety niteraka areti-mandringana izy? Mba hamono ny lahy rehetra sy hisambotra ny vavy!
  Namaly ny Dragon Duchess hoe:
  - Zara raha! Manana vehivavy avo folo heny noho ny lahy isika. Ary eo amin'ireo orcs sy goblin izay mandrafitra ny tafik'i Koshchei tsy mety maty, ny mifanohitra amin'izany, dia misy impolo heny noho ny vehivavy, ary lehibe kokoa sy matanjaka kokoa izy ireo. Nahoana izy no handringana ny olom-peheziny sy ny tafiny!
  Dominica nanamarika:
  - Saingy tsy misy fiantraikany amin'ny Koshchei ny areti-mandringana?
  Nanaiky ilay troll vavy:
  - Eny, tsy misy na dia ody ady iray miasa aminy. Tsy mandray fitaovam-piadiana. Na ny baomba hidrôzeninao aza tsy afaka manimba azy. Izany no tena zava-dehibe!
  Nanamarika ilay tovovavy voadona:
  - Fa mety maty ao anaty atodiny izy, eo amin'ny tendron'ny fanjaitra!
  Namaly tamin'ny feo mikotrokotroka ny Duchess Dragon:
  - Tsy dia tsotra izany! Raha toa ka mora tokoa ny nahita ny fahafatesan'i Koshchei, dia tsy ho velona ela be izy. Ary noho izany, efa taonjato maro tokoa no...
  Namaly azy ny nymph marquise:
  - Mbola nitsambikina teny amin'ny hazo ihany ianareo, fa efa nanana ny heriny izy ka nipetraka teo amin'ny seza fiandrianana. Eritrereto hoe karazana enti-manana inona izany!
  Nandray izany i Dominica ary nihira hoe:
  Manao tarehy ny gidro
  Ary mipetraka eo amin'ny sampana izy ireo...
  Mbola tsy misy dikany
  Teo ny razambentsika!
  Hoy ilay troll vehivavy:
  - Koshchei, mazava ho azy, dia ahiahiana ihany koa. Ary rehefa nanomboka ny areti-mandringana, dia mazava ho azy fa izy no voalohany niahiahy. Amin'ny lafiny iray, io no lohan'ny famaky ny ratsy. Tahaka ny dragona lahy manan-doha zato , ilay lehibe indrindra amin'ny dragona, ny emperora emperora ary ilay ratsy. Saingy ity biby goavam-be ity koa dia nandositra sy nirodana. Fa i Koschey farafaharatsiny dia hanome tsiny! Ambonin'izany, niahiahy ny mpanjakan'ny Jiny, Iblis, ny Jiny... Jiny dia fanahy, ary tsy afaka mamono.
  Saingy niery ny génie. Ary toy ny hoe nanjavona izy ireo!
  Dominica nihira ho setrin'izany:
  Nivazavaza ilay genie, tsia, minoa ahy, manana hery ny tovovavy ,
  Ary nanjavona...
  Ary avy eo ilay dragona dia nanohitra ny hatsaran-tarehy ,
  Mihazakazaha azafady!
  Nanamarika ny Marquise de Lasca:
  - Misy génie tsara sy ratsy. Matanjaka izy ireo, saingy voafetra ny fahaizany. Fa ara-teorika, raha ny iray amin'ireo lahy na vavy nangataka ny jiny emperora Iblis mba handringana ny lehilahy, ary afaka nahita peratra ny omnipotence izay hanome fahefana amin'ny hery lehibe indrindra eto amin'izao tontolo izao, dia mety hahatonga izany!
  Dominica nikiakiaka:
  - Efa zavatra izany! Mila mahita ny Ring of Omnipotence isika. Dia hamboarintsika ny zava-drehetra.
  Nihomehy ilay dragona vavy, ary toy ny kotroka ny feony. Dia namaly izy hoe:
  - Ny peratra iray dia tena sarotra hita. Satria manome fahefana amin'ny faritany iray mitovy amin'ny vahindanitra manontolo. Ankoatr'izay, raha toa ka saika foana ny vahindanitra ao amin'ny tontolo misy anao noho ny fandaharana tsy fahita firy amin'ny kintana, dia eto izy io dia faritany onenan'ny zavamananaina manan-tsaina an'arivony tapitrisa sy fanjakana maro. Ary toa mbola tsy nisy nahita azy, satria mbola tsy nisy emperora teto amin'izao tontolo izao angano misy antsika!
  Nitsiky i Dominika ary nanontany hoe:
  - Manana Andriamanitra ve ianao?
  Namaly ny Marquise-nymph:
  - Na misy izany Andriamanitra Fara Tampony izany, na Mpamorona amin"izao rehetra izao, na tsy misy Izy, dia mbola tsy misy mahalala. Na i Koschey ilay tsy mety maty aza. Fa misy andriamanitra ambany . Saingy tsy dia misy dikany loatra izy ireo, ary tsara kokoa ny miala. Amin"ny ankapobeny dia misy dikany maro ny teny hoe Andriamanitra. Noho izany, ny génie ambony indrindra dia mitovy hery amin'ireo andriamanitra.
  Hoy ilay troll vehivavy:
  - Manana fivavahana koa isika, nefa tsy dia misy dikany firy. Tahaka ny anao, raha ny marina. Ankehitriny, rehefa nisy coronavirus , dia tena foana ny fiangonana, ary ny vavaka dia nanampy olona iray, na ny emboka manitra niaro azy ireo tamin'ny viriosy. Fa maninona ianareo vahoaka no be fihinan-kanina ka mihevitra fa amin'ny mandohalika sy miankohoka dia afaka mangataka valim-bavaka!
  Namaly tamin'ny fomba mahery vaika i Dominica:
  - Fa izaho tsy mino an'Andriamanitra na andriamanitra mihitsy! Ary tsy miraharaha an'izany aho. Saingy tsy nino ny elves aho taloha, ary nihevitra azy ireo ho angano sy noforonin'olombelona. - Nokapohin"ilay tovovavy teo amin"ilay takela-bato ny falany niboridana ary nanohy. - Ary ankehitriny hitako fa misy elf, dragona, trolls, nymphs, koa nahoana no tsy mino an'Andriamanitra sy ny anjely? Ambonin'izany, olona an'arivony tapitrisa no mino ny Tsitoha, ary saika ny ankizy madinika ihany, fa tsy izy rehetra, no tena mino ny dragona sy ny elves.
  Marquise Laska nihomehy:
  - Fantatro! Ity tovovavy ity, fony izy mbola kely, dia nijery sariitatra momba an'i Dunno ary, raha ny marina, dia nanomboka nitady ody teo an-tokotany. Ary nojereny ny rantsany rehetra. Ary nihomehy azy ny ankizy hafa. Raha ny marina, na dia mbola kely aza ny ankamaroan'ny olona dia mahatakatra fa angano ny wand majika!
  Dominica nanamarika:
  - Fa ao amin'ny tontolonao misy tehina majika!
  Nanaiky ilay troll vavy:
  - Mazava ho azy fa misy! Ary raha te ho velona ianao dia tsy maintsy mianatra ny fomba fampiasana azy ireo !
  Nierona ilay dragona vavy:
  - Izao dia izao! Omeo tehina majika izy fa ho hitantsika hoe inona no hain'ity tovovavy ity, tena maranitra sy sahy miteny!
  Dominica nihira hoe:
  Miangavy anao aho mba tsy ho gaga
  Raha misy majika!
  Raha mitranga izany, raha mitranga ny ody!
  Laska nanamarika:
  - Eny, tsy mahafinaritra ve izy? Mpamosavy toy izany!
  Noraisin'ilay troll vavy mafy kokoa teny an-tanany havanana ny tehiny majika ary nanofahofa azy. Ary namely an'i Dominika ny tselatra. Saingy nahavita nitsambikina tamin'ny fotoana farany ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika, ary tsy nahomby ilay kapoka. Niempo ny taila marbra tao ivohoko ary nanomboka nifoka sigara.
  Ilay Dragon Duchess dia nihiaka hoe:
  - Tandremo ry Cobra a! Hanimba ny coating manontolo ianao!
  Nihomehy i Weasel ary nanamarika hoe:
  - Ity no fomba fiasa majika!
  Ilay vehivavy troll Cobra nihira ho setrin'izany:
  - Neny ratsy, ny fombako dia tsotra,
  Tsy tiako ny misintona ny rambon'ny saka!
  Nitaraina i Dominica namaly hoe:
  Misy nofy ratsy ao amin'ny mpianatro,
  Iray hitsambikina - iray hitifitra!
  Nanapaka ny Dragon Duchess:
  -Jereo fa efa levona ny blisters! Amin'ny olona, ny fahasimbana dia tsy mandeha haingana toy izany. Tena vehivavy !
  Nanamafy ny nymph marquise:
  - Dia izay! Tsy diso aho tamin"izany. Tsy fahita firy ny fahaterahana indray, na dia ho an'ny mpamosavy aza, ary tsy notsaboina tamin'ny ody.
  Dominika dia nibitsibitsika ary nijoro teo amin'ny tanany. Ary ny tongony niboridana dia nanjelanjelatra eny amin'ny rivotra toy ny lelan-tsabatra. Ary noraisin'ilay zazavavy ilay izy ka nihira tamim-pahavitrihana, tamin'ny feony volafotsy:
  Nandefitra ny sitraponay tamin'ny ady izahay,
  Rahalahy, niady ho an"ny Tanindrazana izy ireo.
  Tahaka ny elfinism avy lavitra,
  Nisy miaramila Elf niditra tao Orklin!
  
  Nanao sabatra ny razantsika,
  Ary avy eo dia nandeha ny basy...
  Manokatra ny rantsany ny hazo birch,
  Ny zazavavy dia manamboatra pies!
  
  dia mahomby amin'ny ady rehetra ,
  Mahay mandray zavatra amin"ny sainy izy.
  Indraindray ny afobe madio dia may.
  Fa handresy ny fahavalo isika !
  
  Elf miaro ny tany,
  Manome fialofana ho an"izay tsy misaron-kiraro sy mitanjaka.
  Vitanay ny ady tamin'ny volana Mey,
  Faharesena feno hatezerana no niandry an'i Orkmacht!
  
  Ary rehefa vita ny fanorenana sy ny famafazana,
  Mivelatra ny saha ary mivondrona ny vary.
  Mahery fo ianareo, zazavavy, raibe,
  Nisy hatsiaka sy lanezy tao anaty hady!
  
  Avy amin"ny Tanindrazanay mahery fo,
  Makà tsipìka lalina.
  Manidina ny fanevan'ny elfinism,
  Ary ny fanevan'ny Fuhrer dia natao ho fako!
  
  Taonjato maro no handalo eo ambanintsika Kintana,
  Ny Empire dia andiam-balalasy.
  Mbola tsy tara ny teraka
  Ary aleveno eny amin'ny habakabaka ny fahavalo!
  
  Fa mino aho fa hilamina ny saina,
  Ary ny olona dia toy ny reny amin'ny olona rehetra,
  Eto ny fianakaviana fahiny dia miroborobo,
  Famirapiratry ny voninahitra - Fahasoavana!
  Ary ny zazavavy mihira tena tsara tarehy, izy dia tena mahafinaritra izao tontolo izao mpihira. Na toy izao tontolo izao - izay mampihomehy kokoa.
  Nidradradradra ny Duchess Dragon:
  -Mahafinaritra! Na mety alaina fotsiny dia ataovy...
  Nitabataba ilay vehivavy troll Cobra:
  - Fotoana hiadiana amin'ny ody! Sady tsy misy hoho blunt! Hiady amin'ny fahavalo hatramin'ny farany isika!
  Nikiakiaka ilay nymph marquise:
  - Aza adala! Tena fahavalonao izy. Ity angamba no fotoana farany hamonjena sy hamerenana ny firaisana ara-nofo matanjaka kokoa!
  Nimonomonona tamim-pahatezerana i Dominica:
  - Omeo tehina majika aho dia handondona ny fifangaroana amin'ny mpifanandrina amiko. Harry Potter aho amin'ny zipo, fa tsy hoe Dunno!
  Nimenomenona ilay Dragon Duchess:
  - Karazan-jiolahy manao ahoana ity?
  Weasel nanazava hoe:
  - Ireo olona avy amin'ny angano sy folklore Harry Potter dia zazalahy nianatra tao amin'ny akademia majika, ary i Dunno dia sariitatra tantara an-tsary .
  Nitsiky i Cobra ary nanozongozona ny tehiny. Nisy pulsar nanidina ary namely ny toerana nijoroan'ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika. Ary izy, Dominika, dia nitsambikina tamim-pahakingana, nanjera ny ombelahin-tongony mavokely, izay saika tsy nisy vovoka. Ary naka ny faladiany ny lelafo ary nilelaka moramora izany.
  Nihiakiaka ilay tovovavy hoe:
  - O , ry mpanao ratsy !
  Ary nanofahofa tanana izy. Ary tampoka teo dia nirohotra teo amin'ny felatanany tamin'ny hery mahatsiravina ilay tehina majika notazonin'ilay nymfa teny an-tanany.
  Ary i Dominic no nihazona azy mafy, toy ny gidro kinga. Taorian'izay dia nandefa pulsar izy ho setrin'izany.
  Ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika dia tsy nibitsibitsika ody, tsy nihomehy, nanofahofa artifact mahagaga fotsiny izy. Ary nanidina nankany amin'ny Cobra ilay afo mirehitra. Tsy nampoiziny izany ka nazera. Nihozongozona niakatra ihany ny kapany, izay fomba antsasa-kiraro izay mandrakotra ny ombelahin-tongony. Ary mazava ho azy fa naratra mafy ilay vehivavy troll. Dia nitoloko lava izy. Ary nanomboka nitifitra avy amin'ny tehiny ody izy.
  Ary ny pulsars dia niparitaka toy ny havandra latsaka avy any an-danitra. Nisy tokoa ny fifanakalozana kapoka.
  Raha ny marimarina kokoa, tsy tratra ny tanjona.
  Ny pulsar koa dia namely ny dragona duchess. Namaly izy ka naka izany ary nitsoka afo avy teo am-bavany. Ary ny hazavany dia tsy mampidi-doza, na dia nisambotra ny marquise nymph.
  Nanozongozona ny tsora-kazony majika koa izy ary nidradradradra hoe:
  - Aoka izay anaka! Tena efa nihoatra ny fetra rehetra ianao.
  Tsy nieritreritra ny hilamina akory anefa izy roa vavy. Dominika, nahatsapa ny herin'ny demonia tao amin'ny tenany, dia namely tamin'ny herin'ny maizina ary nanipy pulsar nifandimby. Ary nahavoa ny tongotry ny tompon'ny troll vavy ny baolinany ary nandoro ny kapany.
  Nihiakiaka tamim-pahatezerana izy hoe:
  - Akoho olombelona!
  Nanohitra ny nymph marquise:
  - Tsia! Tena azo inoana fa andriambavilanitra, na fara-faharatsiny, papango!
  Nidona indray i Dominica , ary tamin'ity indray mitoraka ity dia tena namely toy ny kibay vita amin'ny lelafo ny onjan'ny tsunami tamin'ny afony.
  Ary ny troll Cobra vavy dia hierona sy hamoaka ody tsy misy fameperana. Fa raha vao manipy azy ny andry afo, dia mandoro ara-bakiteny ny akanjony ary mamely ny tratrany.
  Tratra ny fofon'ilay troll vavy. Ary nitondra izany i Dominica ary nanampy pulsar mpamono ny lohany. Ary toy ny sledgehammer namely ny atidohako.
  Nierona ilay cobra ary maty ihany nony farany. May sy nirefodrefotra ny tongony niboridana. Nodorana sy nokapohina ilay tovovavy manana orona aquiline.
  Nihiaka tamim-pifaliana ilay Dragon Duchess:
  - Oay! Nihoatra ny nantenaina rehetra ianao! Raha ny marina, tsy nieritreritra aho fa afaka manao zavatra toy izany ianao - mandondona ny Cobra mihitsy!
  Niondrika ilay nymph marquise:
  - Izy no tena fanantenantsika ary saika tokana ihany! Ary mety hamarinina tsara izy. Jereo ny ataon'ity hatsaran-tarehy voaloko ity!
  Noraisin'i Dominika tokoa ilay izy ary nanozongozona ny tongony miboridana sy tsara tarehy, ary nidoboka tampoka ilay "osy" voaravaka maraoka ary nirimorimo. Toy ny hoe lasa tena velona sy nivezivezy tokoa izy. Ary aleo tena mitsambikina sy manadala.
  Nihomehezan'ilay Dragona Duchess, nihozongozona ny lohany fito ary niteny hoe:
  - Oay! Ahoana no ataony?
  Dominica nikiakiaka sady nikiakiaka hoe:
  Raha ny marina, tsy fantatro
  Nifangaro tao anatin"ny hainandro mitataovovonana ny zava-drehetra...
  Saika tsy namaky ody mihitsy aho.
  Tsy milalao fanahy rivotra mihitsy aho!
  Fa malahelo anao foana aho, Tompoko,
  Ento miaraka aminao ilay tovovavy!
  Nidradradradra ny duchess dragona:
  - Nanaiky i Dominika! Ary noho ny talentany manokana dia nisoratra anarana tao amin'ny departemantan'ny sangany ao amin'ny Dragon Academy izy. Izay tsy vitan'ny hoe tsy maintsy mandoa ny fianarany, fa, mifanohitra amin'izany, dia hahazo vatsim-pianarana mitombo!
  Nitsambikina ambony kokoa i Dominica, nihodinkodina ary nihira hoe:
  Tsy misy Dominica tsara kokoa
  Izy no lokon'ny tany...
  Ny masoandro miposaka ambonin'ny planeta,
  Ary ny manodidina dia misy aotra!
  Nanontany tamim-pitsikiana mamy ilay nymph marquise:
  - Inona no ho azoko amin'izany?
  Nisy fiatoana... Niteny i Dominica hoe :
  - Mila mitady zazalahy tsara tarehy ianao!
  Nihomehy ilay Dragon Duchess ary namaly hoe:
  - Na izany aza , ny mpianatra vaovao dia mazava ho azy fa sahiran-tsaina noho ny avonavona! Noho izany, mametraka fibebahana aho - manonona aphorisms elatra zato. Ary ataovy avy hatrany!
  Nitsiky i Dominica:
  - Mba miangavy re! Tsy zava-poana ny nanaovako sarimihetsika, ary manana fahatsiarovana tsara aho!
  Nimenomenona ilay Dragon Duchess:
  - Avia haingana! Misy fetrany koa ny fotoana!
  Nifoka rivotra lalina i Dominika ary nanoratra tamin'ny hafainganam-pandehan'ny basy:
  Tsy misy mila sofin'ny boriky maty, fa ny fandrenesan'ny amboahaolo velona dia fanomezana ho an'izay tsy mila ampondra hanatratrarana ny tanjony!
  Raha vao mametraka kiraro ao an-tsainao ianao dia hijanona ho tsy nikiraro mandrakizay!
  Ny ady dia rivotra ho an'ny havokavoka, fa mifangaro amin'ny gazy binary fotsiny!
  Raha tsy te hilavo lefona ny fahavalo ary tsy mahay resy, dia hanery azy hanala ny akanjony isika ary hampianatra azy ny fomba handresena!
  Ny olon-dratsy tia mazia mainty, ny tsara tsy olombelona tia mazia fotsy!
  Ny famonoana amin'ny ady dia sarotra amin'ny dingana, maharikoriko amin'ny fiheverana, fa tena lehibe tokoa izany amin'ny farany! Midika izany fa mitondra fahasalamana ho an'ny fanahy ny ady, manamafy ny vatana ary manadio ny poketra!
  Indraindray ny ady dia mameno ny kitapom- bola , ary mifanandrify amin"ny fahafenoan"ny ra latsaka, sy ny fahabangana amin"ny fo maloto!
  Ny trosa amin'ny Tanindrazana dia valian'ny fanoloran-tena tsy misy fitiavan-tena!
  Ny ady dia mitsapa ny hendry, manamafy ny matanjaka, mampiala voly ny adala ! -
  Tsy mahafinaritra ny manao fihomehezana, tsy mankaleo ny mampitomany ny hafa!
  Ny mpanapaka tsara , toy ny tantely mamy, dia holelaka aloha, dia rora !
  Ary ny mpanapaka ratsy fanahy, toy ny zava-mahafaty, dia hotorotoroina aloha vao hohitsakitsahina!
  Eny, malefaka ny volamena, nefa azo ampiasaina mora foana mba hamoronana ampinga tsy azo trandrahana!
  Ny kalitao dia mihoatra lavitra noho ny habetsahana - na ny ranomasimbe misy vary orza voahangy aza dia tsy sakana amin'ny famaky!
  Feno hery ny ratsy rehefa malemy noho ny tahotra ny tsara!
  Ny vazivazy dia tsara, ny sotro dia tsara ho an'ny sakafo hariva, ary fanampiana izay mila fanampiana!
  Afaka mahazo vintana indray mandeha na indroa ianao - tsy misy fahaiza-manao dia manjavona ny vintana!
  Na iza na iza tsy Leo Tolstoy dia tramp literatiora!
  Tsy voatery ho teraka Tolstoy ianao vao ho mpanonofy amin'ny literatiora!
  Aoka isika hisotro ny fananana vady bebe kokoa noho ny antony mahamenatra amin'ny fisaraham-panambadiana!
  Ny filan'ny nofo dia nandrava lehilahy betsaka noho ny fangorahana ny vehivavy!
  Ny maso marina, ny tanana mitongilana, ny fahavalo dia tsy diso - myopic!
  Ny filozofia dia tsy manalava ny androm-piainana, fa mampiravaka azy, mamelatra ny sombiny!
  Ny komandy dia mandresy amin'ny fahaiza-manao, ny mpivaro-kena amin'ny isa, ny manam-pahaizana amin'ny zavakanto, ny mody amin'ny fitaka!
  Koa aoka isika hisotro mba tsy ho faty ny fanantenana, fa izay tsy mahavelona azy ihany no ho faty!
  Ny fanantenana dia maty farany ... Ary ny voalohany dia ireo izay tsy manamarina izany!
  Amin'ny ady, ny lojika dia foto-kevitra iray, toy ny sôkôla, na dia tsy manam-potoana hankafizanao ny bara aza dia efa eo am-bavanao izy ireo, alohan'ny anananao fotoana hitelina azy dia mivoaka amin'ny sisiny!
  Maimbo ny fahombiazana indraindray, maimbo faty ny zava-bita, fa tsy maimbo ny fahasambarana!
  Andriamanitra dia eo amin"ny zava-drehetra, ary ny Devoly dia ao anatin"ny tsipiriany!
  Ny kapohina dia tsy mahafinaritra na ho an'ny masochist aza!
  Ny tsy fantatr'Andriamanitra dia fanontaniana tsy voavaly fotsiny!
  Tsara noho ny olombelona ny gidro satria biby ara-bakiteny ihany!
  Ny toriteny tsy mitondra any amin'ny tsara dia toy ny lalana mankany amin'ny famaky!
  Ny fananganana fotopampianarana rehetra amin'ny lahatsoratry ny Filazantsara dia mitovy amin'ny fandalinana ny mekanika quantum avy amin'ny angano nataon'ny Rahalahy Grimm!
  Sarotra ny hoe Andriamanitra, fa ny mijanona ho devoly dia tsy zaka mihitsy!
  Ny saina dia mampitombo ny hery na dia mitombo avo roa heny aza ny isan'ny fahavalo!
  Ny fiainana dia marimaritra iraisana, tsy amin'ny olona, fa amin'ny natiora!
  Ny handrina dia miendrika lakolosy , izay midika fa mangatsiatsiaka ny vaninteny!
  ho an'ny adala , ny lalàn'ny natiora tsy natao ho an'ny manam-pahaizana!
  ny hendry ny teny hanafenana eritreritra momba ny zavatra adala sy tsy misy dikany!
  Izay mahita ny mampihomehy ao anatin'ny mampalahelo dia ho jamba amin'ny fifaliana lehibe!
  - Faingana tsy maika - maika fa tsy maika! Mahazoa A avy amin'ny lesona amin'ny famahana hetsika sarotra!
  Tsy tsaraina ny mpandresy ... Na dia tsaraina aza indraindray!
  - Ny hadalan'ny olombelona dia mpiara-dia amin'ny andriamanitra fahavalon'ny olona!
  Ny olona ao an-tsompitra dia lehilahy, fa ny kisoa na dia ao an-dapa aza dia tsy ho avo noho ny lambo!
  Misy zavatra roa tsy manam-petra: izao rehetra izao sy ny faharanitan-tsain'olombelona, fa ny voalohany dia relative, ary ny faharoa dia tanteraka!
  Inona no tsy tian'ny Rosiana mitondra fiara haingana, ary sidina haingana !
  - Tsy ny olona rehetra no te ho any amin'ny helo, fa vitsy ihany no afaka manandrana ny faniriana ny fahafahan'ny devoly!
  Saingy raha tsy manondraka ranomaso ianao dia tsy afaka hijinja ny vokatry ny fifaliana, ary raha tsy misy fanondrahana, dia tsy hitombo ny loham-pahombiazana!
  Andriamanitra dia ao amin"ny zava-drehetra, na eo amin"ny endriny rehetra, ary ny Devoly dia ao anatin"ny tsy fisian"ny zavatra, na ao anatin"ny halalin"ny tsy fahampian-javatra!
  Na iza na iza maka fotoana hitandrina dia hamonjy ny mandrakizay amin'ny fandevenana azy!
  Volamena ny fahanginana, volafotsy ny teny, fa be dia be ny vavan"ny vehivavy ka na diamondra aza tonga donto!
  Volamena ny fahanginana ary tsy harafesina ny fitahirizana lavan'ny sakeli-drano be vava!
  Ary very hasina ny volamena raha alevina mangina ao anaty tany!
  Indraindray, amin'ny fijanonana mangina, dia hameno ny kitaponao amin'ny volamena betsaka kokoa noho ny amin'ny fangatahanao mafy hozaraina ianao!
  Ny ady dia tsy mankaleo velively, mety ho mahazatra, fa hatramin'ny tifitra voalohany ihany!
  Ny fotoam-piadanana dia matetika miverimberina, ary ny ady ihany no ataon'ny tsirairay!
  Amin'ny ady, toy ny amin'ny chess, tsy afaka manao fahadisoana ianao, fa ny fahasamihafana dia eo amin'ny fanerena tsy tapaka!
  Ny ady dia olana maharitra mandrakizay na dia alohan'ny hetsika voalohany aza!
  Amin'ny echec dia mifandimby ny fihetsehana, fa ny ady dia mifandimby!
  Ny ady dia toy ny echec, tsy misy fitsipika sy amin'ny fotoana tena izy!
  Ao amin'ny ady dia misy ny tsy fahampian'ny fotoana mandrakizay, rehefa manjaka ny fiadanana, tsy ampy ny fahafinaretana!
  Ny zava-mahaliana indrindra amin'ny ady dia ny zava-drehetra dia matotra foana, ary natao ho an'ny fanehoana fotsiny fa ny fanerena!
  Mety hilavo lefona ianao, nefa, indrisy , afaka miala amin'ny tena ianao!
  Ny asa mafy amin'ny fampiofanana dia mahafa-po amin'ny fahamoran'ny ady! Izay tsy kamo no ho lasa mahery fo!
  Mbola tsy tara ny mianatra, raha tsy maty!
  Na ny maty aza dia manana fahafahana hamaly faty, raha tsy hoe tsy mino an'Andriamanitra!
  Ny hoe tsy mino an'Andriamanitra dia midika hoe mitsahatra tsy mety maty!
  Mieritreritra amin"ny lohany izy, fa manao amin"ny kibony!
  Ny ratsy tsy mitoetra ao am-po fa ao an-kibo!
  Ny fo dia tia tena indraindray, fa ny kibo foana!
  Ny vavony no faritra faran'izay mahatsiravina indrindra amin'ny vatana, fa io no mandrisika antsika hiasa!
  Raha tsy misy fo tsy misy olona, tsy misy kibo tsy misy fitiavam-bola!
  Mampionona ny fo sy mampitony ny vavony!
  Tsy miraharaha ny vidin'ny fiara iray aho, ny zava-dehibe dia tsy misy vidiny ny voninahitry ny Tanindrazana!
  Raha velona ao am-po Jesosy, dia ao an-kibo i Satana!
  Ny kibo foana dia mamporisika anao hameno ny kitaponao!
  Loha foana no manary ny poketrao!
  Ny kibo be dia tsy mariky ny olona lehibe, fa manondro finiavana kely!
  Kibo foana no mameno ny fanahy mangidy!
  Ny kibo mavesatra indrindra dia ny loha tsy misy atidoha ny fahabangana!
  Ny vehivavy dia omena sakafo amin'ny tongony toy ny amboadia, afa-tsy amin'ny kiraro avo!
  Amin'ny hoavy, maro no mampanantena tendrombohitra volamena, fa ny fahasambarana dia mbola akaiky!
  Tsy toy ny karatra ny fiainana, tsy maintsy manome ny zava-drehetra ianao mba hahombiazana !
  Ny tanjona dia toy ny fanilo, miezaka mafy ianao, fa rehefa tonga dia hitanao fa nitombo ny olana!
  Ny sigara no famonoana mahomby indrindra , indrindra amin'ny mpanjifa! Ny sigara dia toy ny basy mangina, nefa mahafaty na dia eo am-pelatanan'ny mpankafy aza!
  Ny sigara no sniper azo antoka indrindra, mamono foana!
  Mangidy ny tsiron'ny sigara, nefa mahasarika mihoatra noho ny vatomamy!
  Ny sigara dia toy ny vehivavy ratsy fanahy , fa ny fisarahana aminy dia tena maharary kokoa!
  Ny sigara, tsy toy ny grenady, rehefa atsipy dia manalava ny androm-piainana!
  Amin'ny ady, ny lalana fohy indrindra mankany amin'ny tanjona dia ny fihodinana boribory, ary ny fahamarinana madio dia fitaka maloto!
  Ny fihodinana boribory no fomba azo antoka indrindra hanafohezana ny lalana mankany amin'ny tanjonao!
  Mena ny aina, fa ra mena midorehitra!
  Amin"ny ady, very hasina ny aina, nefa misy dikany!
  Ny ady , toy ny mpampakatra, dia mora mamadika, nefa tsy mamela azy hitoetra!
  Ny ady dia vehivavy mpitsiriritra mandevona ny vatan-dehilahy!
  Ny taona rehetra dia iharan'ny ady, toy ny fitiavana, fa tsy fialamboly mahafinaritra izany !
  Ny ady, toy ny courtesan, dia lafo sy miovaova, saingy mamela fahatsiarovana mahery fo foana!
  Tsy toy ny nofinofy ny ady; tsy afaka manao izany ianao raha tsy misy fihetseham-po mahery!
  Mankaleo sy miala voly izao tontolo izao, mahaliana sy mampientam-po ny ady!
  Ny ady, ity ra sy hatsembohana ity, no zezika ny zana-kazo miteraka herim-po!
  Na dia mahaliana toy inona aza ny fizotran'ny ady, samy maniry ny farany ny rehetra!
  Ny ady dia tsy boky, tsy azonao atao ny manidy azy, tsy afaka manafina azy ao ambanin'ny ondanao, azonao atao koa ny maloto!
  Fivavahana ny ady: mitaky fanatisma, fifehezana, fankatoavana tsy misy isalasalana, fa ny andriamaniny dia mety maty foana!
  Amin'ny ady, toy ny amin'ny casino, ny risika dia avo, fa ny fandresena dia vetivety!
  Maty ny miaramila, hadino ny voninahitra, lany ny amboara, ary ny antony hanombohana vono olona vaovao ihany no tsy azo esorina!
  Manao tsinontsinona ny mpamono olona isika raha tsy hoe miaramila eo aloha, ary ny mpangalatra dia tsinontsinona raha mpangalatra eny an-kianja, dia avo roa heny izany!
  Miaramila, ity dia miaramila manana herim-po sy voninahitra ny fiadiana! Jeneraly Baron, izay satroboninahitry ny fahamalinana sy ny faharanitan-tsaina!
  Mirehareha ny miaramila, manambany ny olon-tsotra!
  Ny voalohany amin'ny fanafihana dia mety ho faty, fa ny farany tsy ho tadidy!
  Aleo aloha mizara babo toy izay manafika!
  Ny ady, toy ny vehivavy, mandry fotsiny ny lehilahy tsy tapaka!
  Ny vehivavy, tsy toy ny ady, dia tsy maika hamono lehilahy!
  Ny ady, tsy toy ny vehivavy, dia tsy afa-po amin"ny isan"ny lehilahy voatendry!
  Ny ady no vehivavy tsy mety afa-po indrindra, tsy ampy azy mihitsy ny lehilahy, ary tsy mandà vehivavy izy!
  Ny vehivavy tsy tia miady, fa ny faniriana hamono lehilahy tsy dia ratsy noho ny bala!
  Na ny bala kely aza dia mahafaty lehilahy, ny vehivavy be fo dia afaka mahafaly azy!
  Ny fo be dia matetika mitarika ho amin'ny tombontsoa manokana!
  Tsy misy tarehin-behivavy ny ady, fa mahavoa ny lehilahy noho ny vady!
  Ny ady dia tsy mitondra fifaliana, fa manome fahafaham-po ny fihetseham-po mahery vaika!
  Fifaliana amin'ny ady, ny fatin'ny fahavalo tsy misy vidiny!
  Ny ady dia fangady saha: zezika faty, tondrahana rà, fa mipoitra amin'ny fandresena!
  Ny fandresena dia kolokoloina amin'ny faty sy ny ra , fa mamoa amin'ny voninahitra!
  Ny ady dia toy ny voninkazo mihinana olona, mamiratra, mpihinam-boankazo ary misy fofona ratsy!
  Ny ady no renin'ny fandrosoana ary renikelin'ny hakamoana!
  Ary amin'ny ady dia tsy misy vidiny ny ain'ny miaramila, ary ny jeneraly aza very!
  Raha mila fihavanana ianao, ampidiro tahotra; raha mila ady ianao, ataovy hehy!
  Tsy fahotana ny fihomehezana raha tsy fihomehezana amin"ny raharaha miaramila!
  Ny ady dia toy ny cirque, ny mpandresy ihany no mihomehy farany!
  Amin'ny ady, toy ny amin'ny cirque, ny mpamono olona masiaka sy matotra ihany!
  Ny firaisankina eo ambany fitondrana mafy dia tsara noho ny korontana sy ny fikatsoana eo ambany fitondrana malefaka!
  Fifanarahana ny fahafatesana, tanteraka ny fahafaham-baraka !
  Na dia lehibe toy ny inona aza ny mpanjaka, dia ho any am-pasana izy, toy ny mpihaza!
  Mandainga foana ny mpanao politika fa izy ihany no tena maty!
  Tena misy ny tsy fahafatesana, fa mamitaka ny fahafatesana!
  Ny mpanjaka dia afaka manao ny zava-drehetra, fa tsy misy na dia mpanjaka iray aza afa-mandositra ny fasana ho ety an-tany!
  Ny olona rehetra te ho velona tsara tarehy, fa vitsy ihany no maty am-boninahitra!
  Mampanantena fahasahiranana ny fahafatesana, raha tsy mamiratra amin'ny taratry ny zava-bita!
  Ny fiainana tsy misy fialamboly dia fitiavana tsy misy fialamboly!
  Tsara rehefa misy fitiavana, ratsy kokoa rehefa misy rà mandriaka!
  Ny firaisana ara-nofo dia toy ny fanilo, fa ny refill dia lafo kokoa!
  Afaka miaina tsy misy firaisana ara-nofo ianao, fa tsy afaka miteraka!
  Arakaraka ny mahamay ny fitiavana no mihamatanjaka ny rà mandriaka!
  Fitiavana no tadiavin'ny olona, firaisan'ny lahy sy vavy ary fanambaram-panambadiana!
  Na ny kisoa aza, tia azy ny aesthetes!
  Ny firaisana ara-nofo ihany koa dia mitaky ny antonony, ny bebe kokoa no tsara kokoa!
  Tsy misy fetra ny fitiavana, amin'ny resaka firaisana dia ampy!
  Mora kokoa amin'ny afo raha misy lelafo ao am-ponao!
  Aleo mirehitra toy izay tonga fanahin'i Kaina!
  Ny ady dia firaisana ara-nofo: be dia be ny fitarainana sy ny kiakiaka, fa tsy ho be loatra ny ra na dia avy amin'ny virijiny arivo aza!
  Toy ny ady ny firaisana ara-nofo, fa tsy lava sy mahazatra!
  Ny ady dia toy ny mitia, fa ny mimenomenona tsy amporisihina!
  Tsara ny firaisana ara-nofo, mazava ho azy, fa ratsy ny mikohaka!
  Mafy ny ady, fa ny fanalam-baraka dia mavesatra kokoa noho ny enta-mavesatry ny miaramila!
  Raha te ho velona ianao dia mianara miady, raha te ho velona ianao dia mianara handresy!
  Amin'ny ady, ny fomba rehetra dia tsara, afa-tsy ny misakafo!
  Afaka miady ny rehetra, fa ny mendrika ihany no mahazo fandresena!
  Tsy toerana fieritreretana ny ady fa feno hadalana!
  Aleo miady toy izay mivarotra ny Tanindrazana!
  Tsy vatomamy ny ady, fa mameno ny hafaliana rehefa atelina!
  Tsy mitsahatra ny ady fa ny firohondrohon'ny tafondro ihany no mitsahatra!
  Mety hihena ny tafondro, mety ho vaky ny barika, fa tsy hijanona ny ady!
  Amin'ny ady, ny zavatra mahaliana indrindra dia ny tsy ampoizina, ny ady amin'ny tena izy!
  Nahoana no nidina ny vidim-piainana teo ambanin'i Stalin satria novonoina ny fahavalon'ny vahoaka!
  Aleo miboridana vola toy izay misaron-kira foana!
  Tsara ara-bakiteny ny tsy nikiraro noho ny an'ohatra hoe manao kiraro!
  Ny ady dia toy ny cirque, fa tsy ny fihomehezana ihany no misy ranomaso, ary ny kianja dia mitovy habe amin'ny planeta!
  Fihavanana no tadiavina, tonga ady, ady no tadiavina, tonga ho an'ny capitation!
  Ny ady, amin'ny lafiny iray, dia reny, miteraka tena firahalahiana!
  Ratsy ny ady, fa miteraka namana tsara!
  Tsara ny sandry lava raha tsy short circuit ny saina!
  Mandresy ny hery, ary ny saina azo ampiharina ihany no manome ny fanomezam-pahasoavana!
  Ny hery sy ny faharanitan-tsaina, toy ny mpivady, dia miteraka fandresena tsiroaroa fotsiny!
  Ny olona iray, tsy mitovy amin'ny piramida, dia manana tohana tsy mitongilana amin'ny fiaretana!
  Ny piramida dia manana zoro efatra, fa ny tany fisaka dia manome azy fitoniana!
  Ny fahafatesana tsara dia tsara noho ny fiainana ratsy !
  Tsara ny hoe Andriamanitra any an'ala, fa ratsy ny devoly any amin'ny faritra!
  Ny masoandro milentika ao anatin"ny antsasaky ny andro, fa ny voninahitra dia mitoetra mandritra ny taonjato maro!
  Fohy ny laza, afa-tsy ny zavatra hafa rehetra!
  Miaina mandrakizay, mianara mandrakizay, fa aza mianatra!
  Ny voninahitra dia mety ho tena mamirapiratra, mamiratra kokoa noho ny volamena, saingy mihamalalaka kokoa rehefa mandeha ny fotoana!
  Ny voninahitra dia tahaka ny masoandro, nefa tsy milentika amin'ny alina!
  Tsy mora ny lasa malaza, na dia amin"ny ezaka aza, fa ny hakamoana dia mitondra fahafaham-baraka!
  Ny laza dia toy ny afo, mahafinaritra ny maso, fa mba hahazoana azy dia tsy maintsy mandoro olona ianao!
  Tsara ny manana voninahitra , ratsy ny hodidinin'ny lalitra mifikitra amin'ny laza!
  . TOKO No. 7.
  Taorian'ny nifoha, dia nofatorana rojo vy teo amin'ny kodiarana indray ilay zazalahy printsy Oenomaus. Talohan'izay dia navela nisasa tamin'ny rano mangatsiaka sy niborosy nify izy. Ary avy eo manaova sakafo maraina maotina.
  Ary manohy mihetsika amin'ny hetsika tsy tapaka sy ny vatan'ny zaza, mba tsy ho voafatotra amin'ny areti-bato. Toy izany ny sarotra ho an'ny olona ambony sy mpandova ny empira lehibe elven.
  Ny hany fomba hivelomana dia ny maha-andevo tanora sy miasa mafy. Izany dia manome fiarovana vonjimaika amin'ny petrification. Misy ny fahafahana hanalava ny fisianao eto, saingy tena tsy mahazo aina sy maharary izany.
  Na izany aza, ilay zazalahy, manodinkodina ny kodia, dia mampiasa ny eritreriny manankarena mba hanitrika ny tenany ao anatin'ny tontolo an-tsaina sy hampamirapiratra ny fisiany tsy faly amin'ny fahababoana an-tsitrapo.
  Manidina amin'ny dragona kely manan-doha telo ny zazalahy kely iray. Te hahita any amin'ny firenena tsy fantatra izy, tsy mbola fantany hoe inona, fa inona no azony averina amin'ny firaisana ara-nofo matanjaka kokoa ary hampitsahatra ny fandringanana sy ny famonoana ny lehilahy.
  Mbola zaza ihany koa ilay dragona, ary mbola tsy ampy taona ilay zazalahy , ary tsy nanao afa-tsy pataloha fohy sy kitapo misy fitaovam-piadiana, ary tsipìka, sabatra roa ary sabatra roa ao anaty fehikibony.
  Manidina amin'ny soavaliny i Oenomaus. Ary eo akaikiny dia mipetraka amin'ny dragona kely iray ilay tovovavy Margarita. Tsy manao afa-tsy akanjo hoditra izy, miloko volontsôkôlà, ary misy peratra majika eo amin"ny rantsan-tongony. Izy no misolo tena ny ady voa avy amin'ny tontolon'ny olombelona.
  Tsy tsotra ilay tovovavy. Teto an-tany, izy dia manamboninahitra antoko sy manamboninahitra nandritra ny Ady Lehibe Tia Tanindrazana. Ary taorian'ny nahafatesany, dia nifindra tany amin'ny tontolon'ny ody sy ny ody izy. Ary efa telo amby sivifolo taona mahery izy no tao. Nahazo diplaoma tao amin'ny Dragon Academy izy ary nahay ody mahery. Saingy mitovy amin'ny nisehoany tamin'ny nanantonan'ny Alemà azy izy. Noho ny antony sasany dia tsy mitombo izany, ary mahasosotra an'i Margarita izany. Mandra-pahoviana ianao no ho zaza mandrakizay?
  Marina fa nilaza i Oenomaus fa ny tenany dia andriana elf efa lehibe, fa lasa andevolahy. Ary koa, izany no mahatonga azy ho tezitra amin'izany. Na dia tsy izany aza, tsy dia ratsy loatra ny hoe zaza, fa rehefa andevo koa...
  Fa izao izy dia efa any amin'ny tontolo hafa, tsy manodina kodiaran'ny andevo, fa manidina amin'ny dragona. Ary niaraka taminy ilay tovovavy mpiandany amin'i Margarita, izay nentina tsy nikiraro namakivaky ny ranomandry mba hamonoana azy. Ary talohan'izay dia nampijaliny koa aho. Nokapain'izy ireo tamin'ny tariby mikitoantoana ny lamosiny ary natsatsika tamin'ny afo ny faladian'ilay tovovavy mahery fo.
  Feno blisters izy ireo, ary rehefa manitsaka ny lanezy mangatsiaka ianao, dia saika mahafinaritra izany, satria mihena ny mangidihidy maharary amin'ny tongotrao may. Ary teo amin'ny vozon'ny mpisava lalana dia nisy takela-pahatsiarovana - "Izaho dia antoko." Rehefa mihantona izy ireo, dia zara raha maharary, maharikoriko fotsiny ny mijery ny endrik'ireo Krauts sy ny polisy. Eny, matahotra, ahoana raha misy helo miandry azy, toy ny mpisava lalana sy tsy mino an"Andriamanitra mafana fo? Izay hanendasany tsy ny ombelahin-tongony ihany, fa ny vatanao manontolo, mandrakizay.
  Na izany aza, nahoana izy no mino ny hadalana toy izany? Na izany aza, mampalahelo ny maty sy lasa hadino, rehefa niaina kely.
  Saingy rehefa nihenjana ny tady teo amin'ny tendany malemy, dia taitra tamin'ny dragona ilay tovovavy. Ary teo anilany nisy nymph tsara tarehy toy ny anjely. Ary nihevitra i Margarita fa mbola misy ny lanitra. Paradisa manokana ho an'ireo mpisava lalana mahery fo sy tsy mino an'Andriamanitra izany.
  Fa raha ny marina, ao amin'ny tontolo mahagaga misy ny tsara sy ny ratsy, ary ny olana. Vetivety dia sitrana tamin"ny dian-kapoka sy ny may tamin"ny fampiasana ody izy. Ary ny zazavavy niditra tao amin'ny Dragon Academy, ao amin'ny kilasy zandriny indrindra. Saingy nanan-talenta sy nahay ary nahay nianatra izy.
  Ary nahay majika matanjaka izy. Noho izany, na dia eo aza ny bika aman'endriny, dia nandeha niaraka tamin'ny Printsy Oenomaus tamin'ny iraka manokana izy - mba hitady zavatra izay hanampy hamonjy ny firaisana ara-nofo matanjaka kokoa. Raha ny marina, ny tontolo tsy misy lehilahy dia tsy misy firindrana sy fahalianana. Ary ny firaisana ara-drariny dia leo sy tsy mahazo aina ao.
  Margarita, raha nanidina, dia nanamarika hoe:
  - Heveriko indraindray fa hiverina ny lehilahy, ary ahoana? Iza no mila zazavavy kely? Enga anie aho ho lehibe sy ho olon-dehibe!
  Namaly tamim-pahatokiana i Oenomaus hoe:
  - Raha afaka mamerina ny fiainana ho an'ny lehilahy ny ody, dia mety hahatonga anao ho olon-dehibe izany. Aza adino fotsiny fa ny elves sy nymphs ary ny dryads dia tsy mihantitra, ary izany no fananany voajanahary. Fa ny vehivavy olombelona, tsia. Ilaina ny ody mahery mba hisakanana azy ireo tsy hivadika ho vehivavy antitra ratsy tarehy sy ratsy fanahy ary miondrika. Ary ny maha-vehivavy antitra ratsy tarehy dia ratsy lavitra noho ny maha-vehivavy tsara tarehy. Tsy lazaina intsony ny aretin"ny fahanterana mamely ny olona. Tsy manana ody matotra ianao eto an-tany, ary mety ho hitanao fa maharikoriko sy maharikoriko ny fahanterana, indrindra ho an'ny vehivavy.
  Nihifikifi-doha ratsy i Margarita:
  - Tsia, tsy te ho vehivavy antitra aho! Aleo andevo tanora toy izay mpanjakavavy antitra!
  Nitsiky ilay zazalahy andriana ary nanamarika hoe:
  - Ho tanora mandrakizay ianao, tsy hikiraro mandrakizay!
  Nihomehy ilay tovovavy ary niteny hoe:
  - Tovovavin'ny tanàna aho talohan'ny ady. Tany Leningrad, toa tsy mendrika ny mandeha tsy nikiraro, ary tsy dia mafana loatra ny toetr'andro any. Noho izany, tao an-tanàna aho dia somary menatra ny nanosihosy . Nandritra ny fibodoana ihany, rehefa rovitra ny kapa ho an'ny ankizy ary sarotra be ny nahazo kiraro kely, dia nianatra nanao zavatra toy izany aho. Ary fantatrao fa amin'ny andro voalohany dia maharary sy mangatsiaka, indrindra raha tsy mihetsika ianao, fa avy eo dia zatra izany ary mahafinaritra mihitsy aza. Ambonin'izany, any Ukraine dia mafana sy malefaka ny fahavaratra.
  Nanaiky ilay zazalahy andriana:
  - Eny! Azoko. Fa jereo hoe iza no manidina!
  Eny tokoa , nisy ramatoa nanao stupa volamena niseho teo anoloan'izy ireo. Tsia, tsy Baba Yaga, fa hatsaran-tarehy blonde mahavariana, na dia misy makiazy be loatra aza. Ary mamirapiratra miaraka amin'ny nify voahangy. Ary ho solon'ny kifafa dia manana mpanadio banga elektrika maoderina tanteraka izy. Eny, tantara mampiala voly ity.
  Nanoroka ny ankizy izy ary nihira hoe:
  Feno chanterelles, squirrels,
  Te-hitahiry jamba aho...
  Raha ny marina, ny ankizilahy sy ny ankizivavy
  Ny ankizilahy sy ankizivavy rahateo...
  Tena tiako tokoa!
  Nanaiky i Margarita ho valin'izany ary nanamarika hoe:
  - Eny, izany no modernity. Stupa taloha amin'ny fomba vaovao!
  Toa nahare izany ilay blonde manana mpanadio vacuum, ary nitodika izy, nidradradradra noho ny fahasorenana:
  - Taiza no nahazoanao hevitra fa efa antitra ny stupa? Eny, ny tenanao, raha nijanona teto an-tany ianao, dia efa antitra! Ary tena ratsy tarehy , raha tsy ao anaty vatam-paty!
  Nanaiky tamim-pisentoana i Margarita:
  - Eny marina izany! Angamba nitsinkafona tao am-pasana ny taolana, raha tsy izany dia lasa ratsy tarehy ka naharikoriko ny fijery azy.
  Nanamarika i Oenomaus hoe:
  - Zavaboary tsy manana an'Andriamanitra ny olona. Esorina amin'izy ireo izay ananan'ny elf - tanora mandrakizay! Ary ny firaisana ara-nofo matanjaka kokoa koa dia tsy maintsy manaratra ny volombavany. Ny ankizilahy milaza fa tena maharary sy tsy mahafinaritra!
  Ilay blonde niaraka tamin'ny mpanadio banga dia naka izany ary nanozongozona azy. Ary nisy bubbles maro loko nanidina nankany amin'ireo ankizy nipetraka teo amin'ireo dragona tanora.
  Ho setrin'izany dia nitsoka ny dragona ry zalahy, ary niverina ireo bubbles, ho setrin'izany dia nanozongozona ny tehiny ilay blonde. Ary nanomboka nihodina ny zava-drehetra.
  Nanomboka nihodina tamin'ny dihy boribory ny bubbles, toy ny nipoitra. Ary tsara izany .
  Nanamarika ilay tovovavy:
  - Tsy Baba Yaga ianao - tongotra taolana,
  Ary ny blonde mangatsiatsiaka dia antsasaky ny fahasambarana!
  Tezitra ilay mpiady nitondra mpanadio banga nanao hoe:
  Adala tahaka ny fitohanan"ny fiara ny ankizy
  Voasaringotra ao anaty harato ianao...
  Hampiditra anao ao anaty vilany aho,
  handrehitra afo ho anao aho!
  Ary ho setrin'izany dia misy fihomehezana mahafaly sy mahafaly. Tena vehivavy ity - miaraka amin'ny cool be.
  Nihodina tamin'ny dragona ny ankizy ary nitsambikina nankany Baba Yaga. Naka antsamotady teo amin'ny kitapony ilay tovovavy ary nihiaka hoe:
  - Te hahazo izany ve ianao?
  Nihomehy ilay blonde ary nokapohiny tamin'ny pulsar ilay mpamosavy mpisava lalana. Nandositra ny dragona izy. Ary ho setrin'izany dia hanao ny mariky ny hazo fijaliana amin'ny antsamotady koa izy, ary ny fomba handakany anao .
  Ary tranon-kala mirehitra no nifatratra tamin'ilay tanora Baba Yaga. Hitany àry fa voafatotra tao izy.
  Hoy ilay zazalahy Oenomai:
  - Ekeo, iza amin'ireo ankizy no nalainao an-keriny?
  Nanohina ny fony ilay tovovavy:
  - Marina! Fantatray fa manana tafondro toy ny tafondro ianao!
  Blonde Yaga nidradradradra, nihodina:
  - Eny, hitondra anao aho ary ...
  Tsy niteny anefa ilay hatsaran-tarehy ka niezaka ny hanapaka ny harato. Saingy niampita ny antsamotady ilay mahery fo mpisava lalana ary nitifitra an'i Yagina tamin'ny herin'ny majika sy ny fambara. Ahoana no nanombohan'ilay blonde nihozongozona sy nitebiteby. Ary nihira ilay zazavavy hoe:
  Nahazo aingam-panahy izahay tamin'ny fotoan-tsarotra,
  Nanao ny sitrapony ho mahery noho ny vy...
  Nanafaka an'izao tontolo izao tamin'ny pesta -
  Ry namana Stalin malala!
  
  Tamin'ny sary maro norefesiko,
  Ao amin'ny tontolo tsy misy farany...
  Nanokatra ny lalana marina ho anay ianao,
  Mampiseho izany angamba!
  
  Nampiasa taitra aho
  Magic avy amin'ny Solcenisme...
  Ity ny fandaharam-potoana:
  Ho lavo ny ziogan'ny fasisma!
  Nanamarika ilay zazalahy elf:
  - Toa lehilahy mahafinaritra izy, Stalin! Saingy izy, angamba, tahaka ny olona rehetra eto an-tany, dia efa antitra ihany koa.
  Nitifitra an'i Baba Yaga ihany koa ilay tovovavy tamin'ilay fanovana tanora ary nibitsibitsika hoe:
  Mipetraka ao am-poko i Lenin,
  Mba tsy hahafantarantsika ny alahelo...
  Nisokatra ny varavaran'ny habakabaka -
  Namirapiratra teo amboninay ny kintana!
  Nitalaho i Blonde Yaga hoe:
  - Ampy! Avelao aho, angataho izany, hanao izay rehetra azoko atao aho!
  Margarita nisioka hoe:
  - Alefaso ireo zaza voasambotra! Dia angamba hamela anao izahay. Firy amin'izy ireo no notsentseninao tao amin'ny mpanadio banga anao?
  Hoy ilay blonde:
  - Havoakako ianao! Aza ariana amiko ny ody hazo fijaliana!
  Nihodina ilay tovovavy. Natory ny tranokala mirehitra miaraka amin'ny madama lamaody. Dia nihodina izy . Nampitandrina i Margarita hoe:
  - Avelao handeha daholo ny ankizy, tsy misy fitaka!
  Nanome toky ilay blonde:
  - Omeko ny teniko!
  Ary velomina ny mpanadio banga. Nanomboka nitsambikina avy tao ny aloky ny ankizy hatsatra. Mangatsiaka, toy ny matoatoa. Fa i Margarita kosa nanofahofa ny tehiny ody, ary nivadika ho ankizilahy sy ankizivavy ireo aloka ireo. Nitombo avo telo heny ireto farany. Fa na izany aza dia faly i Oenomai:
  - Eto amin'ity tontolo ity farafaharatsiny dia misy firaisana ara-nofo matanjaka kokoa. Ary saika maty daholo ny lehilahy!
  Nanamarika tamim-pitsikiana mamirapiratra i Margarita:
  - Tsy tonga! Ary misaotra an'Andriamanitra!
  Ny iray tamin'ireo zazalahy, tsy nikiraro, nefa tamin'ny akanjo raitra, na dia rovitra aza, dia nanidina nankany Oenomaia ary nampahafantatra ny tenany:
  - Viscount de Lafer! Oay, tena maharikoriko ny ao anaty mpanadio banga. Ary nesoriny koa ny kiraroko vita amin'ny hoditra dragona tena izy .
  Nimenomenona i Margarita hoe:
  - Andao, avereno any amin'ny Viscount ny nangalarina !
  Blonde Yaga nanao hoe:
  - Tsy afaka aho!
  Navoakan'i Oenomaus koa ny tsora-kazony majika, ary nanozongozona azy, nidradradradra:
  - Ary nahoana izany?
  Ilay mpamosavy tsara tarehy nigogogogo :
  - Namidy aho! Tena nalaza izy ireo. Andriana iray no nandoa volamena antsasaky ny gony ho azy ireo!
  Nimenomenona i Margarita hoe:
  - Eny, fotsy ... Noho izany dia hanaisotra ny kiraronao aminao izahay. Izy ireo koa dia vita amin'ny hoditry ny dragona, ary na dia ny hoditry ny tigra aza.
  Blonde Yaga dia nanamarika hoe:
  - Ho lehibe loatra ho an'ilay zazalahy izy ireo. Sady mahamenatra ny mpamosavy iray mitovy amin'ny ahy ny miseho tsy nikiraro.
  Nihomehy i Margarita ary namaly hoe:
  "Tsy mpamosavy malemy koa aho, fa tsy nikiraro foana, na dia amin'ny tontolo mangatsiaka aza." Ary vehivavy toy izany ianao. Ary hanitsy ny haben'ny ankizilahy aho!
  Nitaraina ny Printsy Oenomaus hoe:
  - Ary mianiana fa tsy haka an-keriny zaza ianao. Raha tsy izany dia hitondra anao any amin'ny lapan'ny Andriamanitsika izahay.
  Niteniteny foana i Baba Yaga tanora:
  - Tsy manao ratsy amin'izy ireo aho. Ny herin'ny ankizy ihany no mamela ahy hijanona ho tanora sy tsara tarehy mandrakizay. Ary noho izany dia velona izy ireo.
  Nitaraina mafy i Margarita hoe:
  - Hahita fomba hafa hamelomana indray ianao. Raha ny marina dia izao no fotoana hampianarana anao lesona.
  Ary nanao ody ilay tovovavy. Ary ny fomba namoahany angovo pulsar avy amin'ny rantsan-tongony miboridana sy avy amin'ny tendron'ny tehina majika.
  Ary namely ny blonde izy ireo. Nihena tampoka ilay izy ary nihena ny habeny. Ankehitriny, teo anoloan'izy ireo, fa tsy tovovavy lava, dia nisy tovovavy iray natahotra tsy mihoatra ny folo taona, ary niboridana sy niboridana. Nibitsibitsika izy hoe:
  - Tsy mila! Ho tsara aho! Aza mikapoka ahy!
  Nanana baoty teny an-tanany i Margarita. Nanofahofa ny felatanany izy, ary nitsinkafona nankany amin'ilay zazalahy tsy nikiraro Viscount izy ireo, izay, niaraka tamin'ireo ankizy hafa afaka, nandeha toy ny tsy nisy lanjany teny amin'ny rivotra.
  Nanao ny kirarony ny ankizilahy iray avy amin"ny fianakaviana manan-kaja ary nihira hoe:
  Betsaka ny loza manodidina ilay zazalahy,
  Indraindray dia manjelanjelatra toy ny vato mangatsiaka izao tontolo izao...
  avy teo amin"ny sofa anefa ny zanakay ,
  Satria mpiady ambony izy, minoa ahy!
  Nitony ilay tovovavy Yaga ary niteny hoe:
  - Tsy hikapoka ahy ve ianao?
  Niteny mafy i Margarita hoe:
  - Raha tsy manao zavatra tafahoatra ianao, nahoana ianao no tokony hokapohina?
  Nitsoka ilay tovovavy blonde, ary nisy ranomaso nilatsaka teo amin'ny takolany mavokely:
  "Zaza aho izao, ary tsy hanaja ahy ny mpamosavy hafa!"
  Hoy ny iray tamin'ireo tovovavy navotsotra:
  - Zaza koa izahay, ary tsy mitomany izany!
  Nihomehy ireo ankizilahy sy ankizivavy.
  Nanamarika i Margarita hoe:
  - Tsy maintsy noana ianao! Angamba afaka midina any ambany rihana isika ary mihinana zavatra any?
  Nitabataba ny ankizy. Nijery ambany ny Viscount ary nanamarika hoe:
  - Eo ambanintsika ny lapa lehibe, ary tsy tsara noho Baba Yaga izy. Noho izany...
  Hoy i Oenomaus:
  - Ary manan-janaka babo koa ilay goavambe. Mila manampy azy ireo isika.
  Nitsiky i Margarita ary nanoro hevitra an'ilay tovovavy Yaga hoe:
  - Sao dia afaka mitondra ny ankizy isika ary mamonjy azy ireo amin'ny goavambe? Manaova asa tsara, dia ho ekena hianatra any amin'ny akademia fairy ianao. Any no hianaranao manao asa soa!
  Nihira ilay tovovavy mpamosavy hoe:
  Izay manampy olona
  Mandany fotoana izy...
  Asa tsara -
  Tsy afaka ny ho malaza ianao!
  Nanohitra i Margarita:
  Ny felam-boninkazo dia marefo,
  Raha nokapaina efa ela...
  Na dia lozabe aza izao tontolo izao,
  Te hanao ny tsara aho!
  
  Manaova soa amin"ny olona
  Manaova asa soa...
  Ary hamony tahaka ny voninkazo izy ireo,
  Voninkazo manga amin'ny hazavana!
  Nanamarika tamin'ny feo matotra kokoa ilay zazalahy andriana:
  - Ary miezaka manao ny tsara sy miady amin'ny ratsy ianao, ary mino aho fa ho tianao izany!
  Nofehezin'ilay tovovavy Yaga ny totohondriny ary hoy izy:
  - Eny, hanandrana aho. Na izany aza, tsy misy fomba hiverenan'ny mpamosavy ratsy fanahy - hihomehy sy hanindrona anao izy ireo ! Hiofana ho angano tsara aho!
  Nitsiky i Margarita ary nihira hoe:
  Izay rehetra manan-tsaina eto amin'izao tontolo izao,
  Tsy maintsy namana foana...
  Mba tsy hitranga toy ny ao amin'ny galeria fitifirana -
  Ny lalao manan-tsaina tsy lasa!
  Ilay zazalahy andriana nikiakiaka hoe:
  - Eny, andeha isika hidina any amin'ny goavambe!
  maro be , saika tsy nikiraro sy rovitra, mahia sy hatsatra, nefa mazoto sy mientanentana, nirohotra nivoaka avy tany an-danitra.
  Margarita sy Oenomai dia nidina tamin'ny dragona, ary Yaga, izay lasa zazavavy, dia teo amin'ny feta. Ary nijanona teo aminy ilay mpanadio banga, na dia toa lehibe loatra ho an'ny tanan'ny ankizy aza izany.
  Io no ekipa nidina an-tanety. Tsy misy na inona na inona ao amin'ny lapa lehibe misy tilikambo misy karandoha lehibe mipoitra avy amin'izy ireo . Fa ny fidirana dia fehezin'ny taolam-paty, miampy andiana orcs iray manontolo.
  Efa tafapetraka ny ankizy. Vonona hiady izy ireo. Ilay tovovavy Yaga dia nanindry ny bokotra mpanadio banga ary sabatra, sabatra, lefona, sabatra ary na dia basy milina roa aza dia latsaka avy tao. Rehefa nahita ny fikorontanan'ireo ankizy izy dia nanazava hoe:
  - Noraisiko tamin'ny vacuum cleaner ilay izy. Tsara lavitra noho ny kifafa izany. Ary ny fitambaran'ny fitaovam-piadiana ao aminy.
  Nahozongozonin'i Margarita ny tsorakazony majika sy ny tongony niboridana, saingy voaravaka peratra majika, ary nihiaka hoe:
  - Ankehitriny dia hanao ody aho izay hanome hery manokana sy mahagaga ny fiadianao.
  Ary hoy ilay vehivavy mpamosavy:
  - Abra , kabra , codabra ! - Ary nisy onja mahery nipoitra avy teo amin'ny tandrony majika sy ny peratra majika. Ary nanomboka namirapiratra ny fitaovam-piadiana nomen'i Baba Yaga ny ankizy.
  Oenomai, amin'ny maha mpiady za-draharaha kokoa, dia naka basy milina fohy sy maivana izay nandefa fanjaitra manify. Nilelaka ny molony be ranony ilay zazalahy ary nihira hoe:
  - Tokony ho tsara miaraka amin'ny basy milina,
  Kapoka toy ny vy tezitra...
  Tsy nikoriana toy ny riandrano io rà io,
  Ary nanjaka teo amin"izao rehetra izao ny paradisa!
  Niara-nihiaka ireo ankizy sady nanandratra ny basy:
  Fetsy sy lozabe ny mpamono olona,
  Natsangana teo amin"ny rindrina ny vahoaka...
  Fa mino aho, ny tsimoka misy tafio-drivotra,
  Saingy mino aho, ny reniranon'ny masoandro -
  Esory ny haizin'ny fonja!
  Ary noho izany dia nisy andian-jazakely nirongo fitaovam-piadiana mahagaga, nirohotra nanafika. Nirefodrefotra ny ombelahin-tongotry ny ankizilahy kely sy niboridana ary mbola maro kokoa aza ny tovovavy. Tsy natahotra biby goavam-be izy ireo, na dia nisy orcs feno volom-bolo sy maimbo ary maharikoriko aza nanatona azy ireo .
  Oenomai, nanidina tamin'ny dragona, nitifitra ny fahavalo tamin'ny basy milina. Ny fanjaitra kely dia nanindrona ny volon'ireo orcs, ary avy eo dia nisy fahagagana: nivadika ho sôkôla lehibe sy mofo tantely.
  Nodakan'i Margarita koa ny fahavalo, tamin'ny rantsantongony sy ny peratra majika. Ary noho izany dia nivadika avy hatrany ireo orcs manana sabatra, izay voatafika karazan-javatra matsiro rehetra , anisan'izany ny vatomamy voarakotra amin'ny sôkôla sy ny rononon'ny vorona ao anatiny. Tena matsiro io . Ary ny fromazy, ary donuts miaraka amin'ny poppy voa sy kanelina.
  Ary ny onja majika an'ny tovovavy partisan dia onja ary mamorona zavatra mahafinaritra.
  Ary dia niady tamin'ny orcs ny ankizy. Voalohany indrindra, Viscount. Ny akanjony, rehefa avy nanao ny kirarony ilay zazalahy, dia nanjary vaovao, toy ny vaovao. Ary tsy tamin"ny sabatra teny an-tanany havanana ihany no niady, fa nihazona sabatra teo amin"ny ankaviany koa.
  Ary avy amin'ny fikasihan'ny lelany dia nisy fiovana mahatalanjona. Ankehitriny, ho solon'ny orc, dia nipoitra ny pie lehibe misy voaloboka. Ary avy amin'ny famelezan'ny sabatra dia nisy cheesecake sôkôla niseho. Ary ry zalahy hafa amin'ny ady.
  Ankizivavy iray, izay toa avy any amin"ny tany mandroso kokoa, no nametraka ny tongony tamin"ny bozaka ary nanoratra tamin"ny basy. Inona no mahatonga ny fiovana isan-karazany ny angano. Ary nivoaka avy tao amin'ilay orc ny saosisy lehibe feno, ary avy eo vorontsiloza misy saosy. Ary inona no sakafo matsiro hafa tsy niseho.
  Ary ny mofomamy voanio manitra izay nipoitra avy amin'ny fikasihan'ny lelany. Ary gilasy lehibe koa.
  Nanomboka nihira tao anatin'ny fientanam-po tamin'ny ady ilay tovovavy partisan Margarita;
  Mpisava lalana isika, zanaky ny kominisma,
  Iza no te hanandratra ny firenena...
  Hamaly mafy ny hatezerany i Hitler,
  Hotorotorointsika, minoa ahy, ry Satana!
  
  Nianiana teo anatrehan"Andriamanitra izahay,
  Ary i Lenin dia nanome ny fony ho an'ny tanora ...
  Aza mitsara mafy ny mpisava lalana,
  Nomen'ny Tsitoha hery bebe kokoa izy ireo!
  
  Nandeha teo aloha ry zalahy tsy nikiraro,
  Te hiady izy ireo, hiaro ny tanindrazany...
  Na ny ankizilahy na ny ankizivavy manana lefona dia ho antsika,
  Ary ny tsy fivadihantsika dia fiadiana mahery!
  
  Nipoaka ny ady tany akaikin'i Moskoa,
  Nirehitra ny fiara mifono vy, nitsonika ny asfalta...
  Ho hitantsika ny kominisma, mino aho fa nanome,
  Ary azonao atao ny manala fasista amin'ny sabatra!
  
  Aza mino ahy, ry vahoaka, i Hitler dia tsy manam-pahefana,
  Na dia velona aza ny hevitr'i Fuhrer ...
  Ary namely mafy ny fasista izahay,
  Andao handeha amin'ny diantsika lehibe !
  
  Tsy hatahotra ny fahavalon'i Rosia izahay,
  Tianay ny URSS tanindrazantsika...
  Tsy Knight manana fanahin'ny clown ianao,
  Aoka isika hanome ohatra ho an"ny fanjakan"Andriamanitra!
  
  Tsy fantatr'i Hitler fa hokapohina mafy izy,
  Na dia mirongatra ao anatiny aza ny herin'ny helo...
  Ary ho avy ny Krauts parasitika,
  Izay hameno ny fiadanana amin'ny afo!
  
  Ny halehiben'ny Rosiana dia ny fandresena amin'ny filalaovana,
  Na dia misy asa goavana ao ambadik'ity...
  Ho avy ny fandresena, mino aho, amin'ny volana Mey,
  Ary ny Fuhrer dia ho kaput tanteraka!
  
  Izany no finoantsika, herin'ny kominisma,
  Avelao ny URSS hiroborobo mandrakizay ...
  Hotorotoroinay, fantatrao, ny ziogan'ny fasisma,
  Toy izany no nahatonga an'i Rosia ho tafika!
  
  Tao Stalingrad dia nodarohana ny Fritz,
  Fantatr'izy ireo ny totohondrintsika matanjaka...
  Ary nanome fanomezana mahafinaritra izahay,
  Ary nomeny nikela ny mpanao didy jadona!
  
  Ry fireneko, Rosia tsara tarehy,
  Ao anatin'izany, any amin'ny Arktika, ny hazo paoma mamony ...
  Svarog sy Stalin dia, fantatrao, ny Mesia,
  Mandositra ny mpiady Rosiana ny Nazia!
  
  Kanto izao tontolo izao,
  Rehefa mamiratra eo amboniny ny kominisma...
  Ary ny fitsapana dia ho fampandrosoana,
  Miakatra fotsiny ny sidina fa tsy midina iray segondra!
  
  Nandray ny ririnina niaraka tamin'ny hiaka mena izahay,
  Notapahin"izy ireo ny taolan-damosin"ny Mpiambina Fotsy...
  Resy ny fahavalon'i Rosia ny kominisma,
  Mbola manana ny amboara ho an'ny sakafo atoandro!
  
  Nohazoninay mafy i Stalin,
  Tovovavy tsy nikiraro tao anatin'ny fanala...
  Lasa olona matanjaka ianao, minoa ahy,
  Ary ny mpisava lalana dia nitombo ho lasa Knight!
  
  Tsia, tsy ho tapaka mihitsy i Rosia,
  Lenin tsy mety maty dia mampiseho ny lalana...
  Tsy matahotra lelafo mamirapiratra izahay,
  Ary tsy afaka miala amin'ny kominisma ny Rosiana!
  
  
  Amin'ny anaran'i Rosia Renintsika,
  Andao hanambatra ny fo ho fehezam-boninkazo iray...
  Hurray, niantso mafy ireo tovovavy,
  Ho tanteraka ny nofy lehibe!
  
  Eny, ny finoanay dia ny hitoetra amin'ny razantsika mandrakariva.
  Ary raha afaka mihoatra ny razanao ianao ...
  Ho vita tsara amin-kerim-po mandrakizay isika,
  Na dia toa tsy mihoatra ny roapolo aza izy!
  
  Minoa ahy, tianay ny Tanindrazanay,
  Hasambarana mandrakizay no tadiavintsika...
  Losifera, minoa ahy, tsy handringana antsika,
  Ho avy ny fahavaratra - hanjavona ny hatsiaka!
  
  Ny zava-drehetra dia hamony tena tsara any Rosia,
  Toy ny hoe nanjavona teo amin"izao tontolo izao ny olana...
  Mino aho fa ho avy ny vanim-potoanan'ny kominisma,
  Haharitra mandrakizay ny harena sy ny fifaliana!
  
  Ny siansa dia hanangana izay maty tamin'ny ady,
  Hanana tanora mandrakizay ny olona...
  Ary ny olona dia tahaka ny Tsitoha,
  Ny olon-dratsy dia hanjavona, fantatro, any amin'ny mandrakizay!
  
  Raha fintinina, ny fahasambarana dia mamirapiratra ho an'ny rehetra eto amin'izao tontolo izao,
  Toy ny fianakaviana iray ihany ny olona rehetra eran-tany...
  Mihomehy sy milalao any an-danitra ny ankizy,
  Hitia ahy amin'ny hira ianao!
  Nihira àry izy, ary nanova ny orcs ho zavatra matsiro sy mahafa-po amin"ny fitaovam-piadiana mahagaga ny ankizy. Saingy na dia namoaka angovo avy amin'ny vacuum cleaner aza ilay tovovavy mpamosavy, dia nanomboka niseho ny solomaso misy trondro, vilia sy sisan-tsakafo misy crust matsiro , izay nitodika ireo orcs tsy misy indrafo. Ary tena tsara tarehy izany.
  Eto ny komandin'ny goblin orc, izay tonga teo ambanin'ny famelezan'ny ody tsara, dia nivadika ho mofomamy mamy mamy, rakotra raozy, voninkazo katsaka ary voankazo mamy.
  Ary be dia be ny zavatra matsiro isan-karazany niteraka fitaovam-piadiana majika eo an-tanan'ny ankizy tsy manan-tsiny.
  Saingy niditra tao amin'ny ady koa ny taolam-paty taorian'ny orcs. Lehibe sy mampatahotra. Nihetsika toy ny hazo izy ireo. Nanafika azy ireo tamin"ny sabatra sy sabatra ireo ankizy ary nitoraka antsy. Ary Oenomai avy amin'ny dragona sy ilay tovovavy nandeha an-tongotra nitifitra basy milina nipoaka tamin'ny taolana.
  Nampiasa ody koa i Margarita ary nampiseho ny nifiny voahangy. Ary nanao fahagagana mivaingana izy. Ary ny heriny dia nanova taolam-paty ho vera divay volamena feno gilasy miloko sy mofomamy voaravaka.
  Ary avy amin'ny famelezan'ny sabatry ny ankizilahy, anisan'izany ny Viscount de Lafer, dia nipoitra ny karazan-javatra matsiro sy mahafa-po rehetra. Ary niparitaka nanerana ny lapa ny hanitra toy izany. Fahagagana mahagaga fotsiny.
  Avy amin'ny iray amin'ireo taolam-paty lehibe dia nipoitra ny tendrombohitra feno mofo. Ary ireo mofomamy ireo dia namirapiratra tamin'ny loko rehetra amin'ny avana avy amin'ny crème isan-karazany.
  Eny, nisy zavatra matsiro sy tena nahafinaritra teto. Ny taolam-paty mainty sasany mampatahotra dia lasa lollipop lehibe.
  Ary ny ankizy noana dia tsy nahatohitra ny nanandrana ny sakafo matsiro. Nitsoka ny gong i Margarita ary nihiaka hoe:
  Ny vavony no tena fahavalontsika,
  Mampiditra antsika, minoa ahy, amin'ny asa ratsy izy ireo ...
  Rehefa mahita pies ny ankizilahy,
  Voatosika hangalatra kibo!
  
  Ka aza maika ny zaza
  Ho avy ny fotoana, mbola hihinana ianareo...
  Ary aza manota eo anatrehan'Andriamanitra, ry malala,
  Raha tsy izany dia hivadika ho afo ianao!
  Nanazava tamin'ny ankizy i Oenomaus hoe:
  - Mandra-pandresena ilay goavam-be mpihinana dia mampidi-doza ny fihinanana sakafo. Tsy maintsy atsahatra ny olon-dratsy!
  Nisy fanindronana mafy re, ary tamin"ny voalohany dia nisy aloka goavam-be niseho, nandrakotra ny antsasaky ny saha, feno mofo sy lovia isan-karazany. Ary avy eo ilay goavam-be misy tandroka ny tenany. Nanana vavan'ny trozona tsirinaina izy io ary nisy holatra. Ary avo dia avo kokoa noho ilay lapa efa lehibe misy tilikambo sy taolam-paty.
  Nikiakiaka noho ny tahotra ireo ankizy, ary nitombo avy hatrany ilay jiolahy mpihinana.
  Nitsiky i Margarita hoe:
  - Aza matahotra! Lehibe izy rehefa matahotra azy ianao!
  Nihiaka tamim-pahatezerana i Oenomaus hoe:
  Mety tsy kanosa ianao, fa adala, ary efa hitanay ny zavatra hita!
  Ilay tovovavy mpamosavy Yaga nikiakiaka hoe:
  - Ry ogre malala,
  Mila mamy matsiro ve ianao...
  Na ny ody kapoka,
  Hahazo maimaim-poana indray ianao!
  Nihiaka i Margarita hoe:
  - Anaka, miray feo hoe: tsy matahotra anareo izahay! Eny ary, andao hiaraka.
  Sarotra tamin"izy ireo anefa ny nivondrona teo anoloan"ny jiolahy . Nanomboka nandositra ilay tovovavy, ny ombelahin-tongony kely boribory. Nanomboka nisakana azy ireo ny Viscount de Lafer sy ny ankizilahy roa. Hita fa hatsatra noho ny tahotra ry zalahy. Ary avy eo i Margarita dia nihira, mba hanome herim-po, hira miady amin'ny ady;
  Vehivavy avy any amin'ny firenena URSS izahay,
  Izay fanilo ho an'izao tontolo izao...
  Avelao izahay hampiseho, fantatrao, ohatry ny fahalehibiazana,
  Indreto ny asa mahery fo hiraina!
  
  tao ambanin'ny saina mena ny zazavavy ,
  Ary tsy nikiraro izy ireo nirohotra namakivaky ny fanala...
  Ny zanakavavy sy ny zanakalahy dia miady ho an'i Rus',
  Indraindray ny ampakarina dia manome raozy an'ilay bandy!
  
  Hisy saina mena eran'izao rehetra izao,
  Mamirapiratra toy ny lelafo...
  Rehefa dinihina tokoa, fantatrao, mahery fo, manana savily izahay,
  Ary ny fanevantsika dia mamirapiratra toy ny mena!
  
  Aza mino izany, ny fasista voaozona tsy handalo,
  tsy ho levona mihitsy ny toe-tsaina Rosiana ...
  Hanokatra kaonty tsy misy farany ny fandresena,
  Aleo manao veloma sy manao veloma na iza na iza!
  
  Rosia dia firenena mahafinaritra,
  Nomenao ny kominisma ny vahoaka...
  Nomen'Andriamanitra malala- tanana mandrakizay ,
  Ho an"ny Tanindrazana, ho fahasambarana sy fahafahana!
  
  Tsy haharesy ny Tanindrazana ny fahavalo,
  Ary na lozabe sy feno habibiana toy inona aza izy...
  Ny orsa Rosiana tsy mety resy,
  Tena be voninahitra ny miaramila Rosiana noho ny fandreseny!
  
  Firenena Sovietika tsara tarehy,
  Mirehareha ny tovovavy ao anatiny fa tsara tarehy...
  Nomena antsika mandrakizay izy,
  Ary aoka isika mpikambana ao amin'ny Komsomol hanao ny rariny!
  
  Miady any amin'ny sisin'i Moskoa izahay,
  Ny tafio-drivotra, ny ranomandry, ary ny zazavavy dia tsy nikiraro...
  Tsy hanolotra ny Tanindrazanay ho an"i Satana isika,
  na dia ny savitsika aza dia mitifitra marina!
  
  Noho izany, amin'ny fahatezerana ny zazavavy dia mazoto miady,
  Ary miaraka amin'ny ombelahin-tongony miboridana izy ireo dia manipy fonosana fipoahana ...
  Fasista, tsara tarehy fotsiny izy,
  Raha ny marina, Kaina ratsy fanahy ihany!
  
  Tsy maharesy ny tovovavy ny fahavalo,
  Teraka tao ambanin'ny kintana toy izany izy ireo...
  Ny biby goavam-bentsika tsy mety resy dia ny bera,
  Iza no nanao ny Tanindrazana ho vadiny!
  
  Tsara izahay tovovavy Rosiana,
  Tsy matahotra fampijaliana sy fanala isika...
  Ary hanohitra, minoa ahy, ny fanafihan'ny andian-jiolahy,
  Ny fahavalo dia ho lasa adala amin'ny fatra!
  
  Afaka nanosika ny fahavalo hiala tao Moskoa izy ireo,
  Na dia feno hery goavana aza izy...
  Tena mirehareha ny tenanay izahay vehivavy,
  Hanjavona any am-pasana avokoa ny mpanohitra!
  
  Aza mino izany, ny fahavalo dia tsy afaka mandresy an'i Rus',
  Satria ny knight rehetra dia avy amin'ny diaper...
  Toa lasa lalao ilay mpihaza,
  Ary mbola zaza ihany ny fahavalo !
  
  Fa ny fanahy Rosiana, lehibe, mino ny fanahy,
  Fantatrao fa misy hery miafina ao ...
  Hotorotoroina tanteraka ny fahavalo,
  Rehefa dinihina tokoa, ny Knight dia tsy azo resena amin'ny ady!
  
  Esory ny fisalasalanao ry zazavavy ,
  Isika no sahy indrindra eran-tany, fantatrao...
  Andeha hatsipitsika any amin"ny afobe ny tafik"i Satana,
  Aleo alentika ao anaty kabine ny fahavalo rehetra!
  
  Hifarana ny ady masina
  Ho tonga manerana ny planeta ny fiadanana sy ny maraina...
  Miaraka amin'ny masoandro mandrakizay izy, fantatrao, nomena,
  Hirehitra mandrakizay anie ny fahavaratra!
  
  Ary ny kominisma mandrakizay amin'ny voninahitra,
  Ary miaraka aminay i Lenin sy i Stalin lehibe...
  Ao amin'ny sinema mihoson-drà ihany izao ny fasisma,
  Ary ny sitrapontsika, minoa ahy, dia mahery noho ny vy!
  
  Ny Rosiako dia nanjaka nandritra ny taonjato maro,
  Ary nanome fahasambarana ho an'izao rehetra izao...
  Mila herin'ny totohondry vy ianao,
  Ary sahy, fa amin'ny fomba mitombina!
  Tamin'ny voalohany, i Margarita irery no nihira, fa avy eo i Enomai, ilay tovovavy Yaga, Viscount de Lafer ary ankizy hafa no nandray ilay hira. Ary efa nisy amboarampeo matanjaka sy feno feo, izay nihozongozona ny zava-drehetra. Ary nanomboka nihena ny habeny ilay goavambe tena izy. Tsy nangatsiaka sy nampitahotra intsony izy. Ary nihabetsaka ny tandroka, ary nihena ny hoho. Oay...
  Nihira tamim-pihomehezana ilay tovovavy Yaga:
  Tsara, vita tsara, afaka mirehareha aminy ianao -
  Fito tsy matahotra iray!
  Niara-nihiaka ireo ankizy, nanitsaka ny tongony:
  Tsy matahotra Anao izahay,
  Hohitsakitsahina eo ambany tongotry ny zaza...
  Na dia tsy ampy taona aza isika mpiady,
  Teo ambanin'i Baba Yaga izahay taloha !
  Ankizy ireo, tena tsara tarehy na ny fanahy na ny tarehy. Ary miady toy ny goavambe izy ireo. Na dia izao aza dia tokony ho tapitra ara-moraly ny goavambe kanibal. Ary nanomboka nandihy ny ankizy.
  Ary naka ilay mpanadio banga ilay tovovavy Yaga ary nanondro an'ilay jiolahy, ary nanomboka nibitsibitsika zavatra.
  Ny iray tamin'ireo ankizilahy dia nilelaka lollipop lehibe miendrika akoholahy , izay nivadika ho taolam-paty, ary nihinana gilasy ilay tovovavy.
  Nandrahona ilay goavambe ireo ankizy:
  - Hihatra aminao koa izany!
  Ary nangovitra ara-bakiteny izy. Vao mainka nihena izy. Ary ny solomaso volamena misy gilasy amin'ny loko rehetra amin'ny avana dia nanomboka namirapiratra kokoa sy tsara tarehy kokoa.
  Ilay mahery fo mpisava lalana Margarita indray nihira tamim-pahatezerana, hira feno fitiavan-tanindrazana tamin'ny ady, ary ny ankizy ambiny dia nihira hoe:
  Niditra tao amin'ny Komsomol aho raha nilalao,
  Tovovavy nofinofy tsara...
  Nihevitra aho fa ho May mandrakizay izao tontolo izao,
  Isan'andro dia ny fahaterahan'ny lohataona!
  
  Saingy noho ny antony iray dia tsy nahomby izany,
  Na ahoana na ahoana, tsy afaka ny ho tia ...
  Eny, lazao amiko, ry zalahy, amin'ny famindram-poko,
  Fivoy mahery vaika ny fiainana!
  
  Nirefodrefotra tampoka ny ady,
  Ary nisy rivo-doza mahafaty...
  Ary ny zanako vavy dia manana vatana matanjaka,
  Afaka manafika ny tenanao indray mandeha ianao!
  
  Minoa ahy, tsy te hilavo lefona aho,
  Miady hatramin"ny farany ny Tanindrazana...
  Mitondra grenady ao anaty kitapo matanjaka izahay,
  Nosoloin'i Stalin ny rainy tao am-pony!
  
  Mpiady lehibe an'i Rosia.
  Afaka miaro ny fandriampahalemana sy ny filaminana isika...
  Ny kintan'ny lanitra nanondraka ny volory,
  Ary nivadika ho lalao ilay mpihaza!
  
  Izaho, tovovavy tsy nikiraro, miady
  Feno fakam- panahy sy fitiavana...
  Fantatro fa hisy toerana eto amin'ity paradisa ity,
  Tsy afaka manorina fahasambarana amin'ny ra ianao!
  
  Mpiady lehibe an"ny Tanindrazana,
  Hiady mafy isika eo akaikin'i Moskoa...
  Ary avy eo ny nofy eo ambanin'ny kominisma,
  Manohitra ny fiainan-tsi-hita miaraka amin'i Satana!
  
  Ry lehilahy Rosiana mahery fo,
  Ny hoe miady am-pahatsorana hatramin"ny farany...
  Mitifitra amin'ny basim-borona izy ireo,
  Raha mila satroboninahitra volamena ianao!
  
  Na bala iray aza tsy mahasakana antsika
  Jesosy, Andriamanitra lehibe, efa nitsangana...
  Tapitra ny andron'ny dragona mpiremby,
  Vao mainka namirapiratra avy eny amin"ny lanitra izany!
  
  Tiako ianao, ry Lada malala,
  Ny Andriamanitra avo indrindra Svarog dia ho ao amin'ny voninahitra...
  Mila miady ho an'i Rosia isika,
  Ilay Andriamanitra Fotsy tsara indrindra dia miaraka amintsika!
  
  Aza mandohalika ny Rosiana,
  Ny nofontsika, minoa ahy, tsy azo sakanana...
  Stalin sy Lenin lehibe dia miaraka aminay,
  Tsy maintsy mandalo ity fanadinana ity koa ianao!
  
  Ao am-pontsika koa ny fanaintainan"ny Tanindrazana,
  Mino ny fahalehibeazany izahay...
  Manokatra haingana ny varavarana mankany amin'ny habakabaka izahay,
  Ho fiainana mamy be!
  
  Vehivavy tsara tarehy tsy nikiraro izahay ,
  Mihazakazaka be izahay mamakivaky ny ranomandry...
  Tsy mila ity vodka mangidy ity izahay,
  Ny kerobima mamelatra ny elany;
  
  Hijoro ho an"ny Tanindrazana izahay zazavavy,
  Ary hamaly ny Krauts ratsy izahay, tsia,
  Ho ringana i Kaina helo,
  Ary miarahaba an'i Kristy Mpamonjy!
  
  Hisy vanim-potoana - tsy ho tsara kokoa izany,
  Hitsangana mandrakizay ny maty...
  Ho lasa paradisa tena izy izao rehetra izao,
  Ho tanteraka ny nofinofin"ny tsirairay!
  Nalahelo kely i Margarita - efa zato taona mahery izy, ary mbola zazavavy izy. Ary angamba hijanona ho zaza mandrakizay izy.
  Faly sy faly tamin"io hira io ny ankizy ambiny .
  Ary ilay goavam-be mpihinan-kanina mahatahotra dia nanjary kely kokoa, ary toa ny goblin matahotra noho ny biby goavam-be.
  Tapaka gilasy sy mofomamy nanidina teny aminy. Nihomehezan"ireo ankizy ary navoakany ny lelany. Toa mahatsikaiky tokoa izany. Ary nanohy nanao tarehy ireo bandy falifaly.
  Nikapoka ny molony ilay tovovavy Yaga ary nibitsibitsika hoe:
  Tokony hihomehy ny ankizy
  Tokony hihomehy ny ankizy -
  Ary ahoana ny fiainan'ny mahery fo!
  Ary ahoana ny fiainan'ny mahery fo!
  Ary i Baba Yaga dia nanondro ny mpanadio banga tamin'ireo orcs sy goblins hafa izay nitsambikina avy tao amin'ny lapa. Ary nanomboka nitifitra azy ireo tamin"ny basim-borona i Enomai sy ilay tovovavy. Ary nanao izany tsara izy ireo . Ary nisy indray ny solomaso misy gilasy mamiratra, horonana voaloboka, mofomamy mofomamy, tavin-katsaka, vatomamy landihazo sy ny maro hafa . Namboarina tsara ny zava-drehetra ary tena nahafinaritra.
  Ary nihomehy ireo ankizy mpiady ary nampiseho ny nifiny maranitra sy fotsy, toy ny an'ny zanaky ny amboadia.
  Tena mahagaga sy tsy manam-paharoa ity hetsika ity.
  Ary i Margarita dia namely ny orcs sy ny taolam-paty tamin'ny tselatra, nanohy ny fiovan'izy ireo mahafinaritra.
  Taorian"izay dia nihira hira feno fitiavan-tanindrazana sy mihaja indray ilay tovovavy mpisava lalana, ary ny ankizy ambin"ny antoko mpihira dia nandray ny hirany mahafaly sy falifaly:
  Tsy handresy antsika i Satana,
  Ny tanindrazako, ny tsara indrindra eto an-tany,
  Malaza ny firenena kanto...
  Ho faly amin"izany ny olon-dehibe sy ny ankizy!
  
  Aoka ny lilia eny an-dohasaha hamony tsara ao,
  Ary mitendry hira mendrika ny kerobima...
  Ny Fuhrer dia ho kaput,
  Tsy resy amin'ny ady ny Rosiana!
  
  Ny mpikambana ao amin'ny Komsomol dia mihazakazaka tsy misy kiraro,
  Manitsakitsaka ny lanezy amin'ny ombelahin-tongony izy ireo...
  Hitler mijery tsara ianao
  Hotafihiko amin'ny tanky ianao!
  
  Afaka mandresy ny Nazi ve isika?
  Toy ny mahazatra, tsy nikiraro izahay ry tovovavy...
  Ny mpitaingin-tsoavaly mampahatahotra indrindra antsika dia ny bera,
  Hovonoiny amin"ny basy!
  
  Tsia, efa tena tsara izahay tovovavy ,
  Mamiravira ara-bakiteny ny fahavalo rehetra isika...
  Ny hoho, ny nify, ny totohondry...
  Hanorina toerana ao amin"ny paradisa mahafinaritra isika!
  
  Mino aho fa hisy kominisma mangatsiatsiaka,
  Ny firenena manoro hevitra, minoa ahy, dia mamony ao...
  Ary hanjavona ny Nazisma mampalahelo,
  Mino aho fa homem-boninahitra ny asanao!
  
  Hivelatra be ny faritra, mino aho,
  Avy amin'ny fandresena dia miverina amin'ny fandresena isika...
  Nandresy ny Japoney i Nikolai,
  Ny samurai dia hamaly ny faharatsiana!
  
  Tsy hamela ny tenantsika ho mitongilana isika,
  Andeha hotorotorointsika indray mandeha ny fahavalontsika...
  Avelao hivadika lalao ny mpihaza,
  Tsy natao ho tsinontsinona ny nanorotoro ny Wehrmacht!
  
  
  Minoa ahy, tsy mora amintsika ny kivy,
  Hain"ny Rosiana hatramin"izay ny miady...
  Noraranay tamin'ny vy ny bayonety,
  Ny Fuhrer dia ho lasa sarin'ny clown!
  
  Toy izao ny tanindrazako,
  Ny akorandriaka rosiana no milalao ao...
  Ny firenena rehetra dia fianakaviana sariaka,
  Abela no nandresy fa tsy Kaina!
  
  any amin'ny voninahitra ny URSS ,
  Na dia lozabe sy mpamitaka aza ny fahavalontsika...
  Hanome ohatra ho an'ny herim-po isika,
  Hankalazaina amin'ny ady ny toe-tsaina Rosiana!
  Tamin'ny fehezan-teny farany, ilay tovovavy mpisava lalana dia naka sy namoaka tselatra avy amin'ny tehiny ody, ary pulsar avy amin'ny rantsan-tongony niboridana tamin'ny peratra majika sy vato. Nosaronan"izy ireo tamin"ny farany ilay goavambe nihena toy ny sifotra. Voasaron"ny hazavana mirehitra tanteraka ilay iray. Dia nitselatra indray. Orcs sy skeletons dia niova ho karazan-tsakafo mahafinaritra rehetra. Tena matsiro sy nendasina, avy amin'ny karazana hams, trondro sy gisa voatoto, hatramin'ny mofomamy, mofomamy, karamel ary vera gilasy.
  Faly ireo ankizy ary nitsambikina. Tena faly sy faly izy ireo.
  Eto, teo amin'ny toeran'ilay goavam-be mpihinana mahery vaika sy henjana, dia nilentika ny hazavana. Nipoitra ny ankizilahy mahia sy tsara volo manao short, fito taona eo ho eo. Zaza tsy mampidi-doza sy mamy toy izany fa tsy biby goavam-be. Nanopy ny masony izy ary nitaraina hoe:
  - Aza mamely ahy!
  Nihiaka i Margarita hoe:
  - Aza matahotra! Tsy hikasika anao izahay. Ankehitriny ianao dia afaka manomboka ny fiainanao hatrany am-boalohany ary mandeha mianatra!
  Nitaraina ilay zazalahy sy ilay mpihinan-kanina taloha hoe:
  Fiainam-pianarana manao ahoana izany?
  ny fitsapana isan'andro ...
  Fanampiny, fizarana,
  Tabilao fampitomboana!
  Niova teo imasontsika ny lapan'ilay goavam-be mpihinana. Raha tokony ho karandoha, dia voninkazo tsara tarehy mahafinaritra no naniry teo amin'ny domes. Ary ny domes mihitsy no namirapiratra volamena. Ary ny zava-drehetra dia lasa mahafinaritra, mamirapiratra, manjelanjelatra, ny rindrin'ny trano mimanda dia rakotra voninkazo. Ary raha tokony ho rà, dia nanomboka nikoriana tamin'ny diamondra ny loharano, ary nipoitra ny rahona, ary ny masoandro efatra dia namirapiratra indray mandeha.
  Ary nanomboka nihazakazaka nivoaka ny lapa tamin'ny fihomehezana ireo ankizy afaka. Kivy, rovitra, tsy nikiraro, na izany aza, dia faly izy ireo.
  Ny ankizilahy sy ankizivavy dia nitsambikina teo amin'ireo sakafo matsiro, ary nisy barela misy cocktails sy ranom-boankazo niseho avy teo ambanin'ny bozaka.
  Ilay tovovavy Yaga dia nanidina nankany amin'ilay goavam-be mpihinana teo aloha tamin'ny laona ary nanolotra ilay zazalahy gilasy. Nateliny izany ary nitsiky izy:
  - Matsiro!
  Ary nanampy tamin-tahotra izy hoe:
  - Mamelà ahy, anaka! Menatra aho fa nihinana anao. Maharikoriko tokoa izany!
  Nihamaro ny ankizy nihazakazaka nivoaka. Anisan"izany ireo nohanin"ny mpihinana teo aloha. Ilay zazalahy tsy mampidi-doza dia nanakimpy ny masony ary nihira mihitsy aza;
  Eny, tsy mahagaga ve izany, tsy angano,
  Lasa toy izany ny zava-drehetra, minoa ahy, mahafinaritra!
  Tsia, tsara kokoa ny manao soa ho antsika -
  Ary ny faharatsiana dia hanjavona amin'ny fotoana tsy mety!
  Eny , fandresena izany. Marina fa ny iray tamin'ireo ankizilahy, izay manana vatana hozatra be sy manao short, dia nijery ny endriky ny taratra ary nitaraina hoe:
  - Nankaiza ny haavon'ny maherifoko?
  Nanontany i Oenomaus hoe:
  - Ary iza ianao?
  Namaly ilay zazalahy manana hozatra voafaritra tsara:
  - Nikitich.
  Ary tonga maizina ny tarehiny fahazazany, dia nimonomonona izy:
  zazalahy tsy nikiraro fotsiny aho ankehitriny , izay mila ahy toy izany.
  Hoy ilay mpihinana teo aloha:
  - Andao hiaraka hianatra!
  Nirohondrohona tamin'ny hatezerana i Dobrynya, nandaka mafy ny tongo-tongony miboridana ka nisaraka ilay vato:
  - Eny, any amin'ny helo miaraka amin'ny sekoly! Nihevitra aho fa reraka !
  Nisento i Margarita namaly hoe:
  - azoko izany!
  Nidradradradra ilay zazalahy Dobrynya:
  - Inona no azonao! Dia handao ahy izao ny vadiko! Iza no mila ahy zaza snively toy izany !
  Namaly tamim-pitsikiana i Oenomaus hoe:
  - Ny zava-dehibe indrindra amin'ny fiainana dia ny fanahy. Tsy misy dikany ny habeny!
  Nanohitra i Dobrynya:
  - Tsia! Tsy fantatrao ny vadiko. Indray mandeha izy dia nanetsika mafy ny ombelahin-tongony ka nazerany ny nifin"ilay jiolahy misioka! Hentitra izy, ary nahoana izy no mila zazalahy tsy misy volombava ! - Ary ilay zazalahy indray dia namely ny tongony tsy nikiraro, zaza, nefa matanjaka, toy ny sledgehammer, hany ka vakivaky ny vato fisaka kely. Ary nikiakiaka ilay tovolahy mahery fo. - Ataovy olon-dehibe aho tsy ho ela!
  Nisento i Oenomaus namaly hoe:
  - Indrisy fa tsy vitantsika izany, sa tsy izany?
  Namaly i Margarita hoe:
  - Amin'izao fotoana izao, marina izany, tsy afaka izahay, fa raha handeha hiaraka aminay ianao amin'ny tanjona lehibe, dia mety ho tonga amin'ny zavatra izahay!
  Nanontany tamim-pahatahorana ilay zazalahy Dobrynya:
  - Inona no tanjonao?
  Namaly tamim-pahatokiana i Oenomaus hoe:
  - Mba hamonjena ny firaisana ara-nofo matanjaka kokoa amin'ny ambaratongan'izao rehetra izao amin'ny fahafatesana. Misy areti-mandringana eto amin"izao rehetra izao, ary mety hahatratra anao koa izany!
  Nanaiky i Margarita hoe:
  - Eny, ry Dobrynya, miaraha aminay. Mbola manana ny herinao mahery fo ianao, ary tena mahasoa anay!
  Ilay zazalahy titan, na dia tsy lehibe loatra na lava noho i Oenomai, zazalahy tokony ho roa ambin'ny folo taona eo amin'ny endriny , dia nanana hery ara-batana goavana izy. Noho izany dia nopotehiny tamin"ny rantsantanany tsy nisy pentina ilay vatokely ary noraisiny ara-bakiteny ary nopotehiny, ary avy eo dia hoy izy tamim-pitsikiana:
  - Ary mbola tsy maninona aho! Eny, handeha hiaraka aminao aho. Mampatahotra ny miverina amin'ny vadiko mandra-pahalehibeko !
  Margarita, niaraka tamin'ny tsiky toy ny angano, dia namaly hoe:
  - Fanapahan-kevitra tena hendry!
  Ary nikasika ny rantsan-tongony izy. Nisy dragona zaza fahatelo mahafatifaty niseho.
  Nanazava ilay tovovavy hoe:
  - Tsy tokony handeha toy ny mpangataka mitondra kitapo ianao!
  . TOKO No. 8.
  Tena reraka i Dominika nandritra ny tetezamita sy nandalo fanadinana. Noho izany, ny tovovavy tsara tarehy dia nosasana tamin'ny fandroana volamena sy ny fandroana. Ary avy eo dia napetrany tao amin'ny fandriana malefaka sy mafana ao amin'ny efitrano mitokana sy mirentirenty ho an'ny mpianatra ambony sy ny mpianatra vehivavy izy. Tao anatin'ny nofy hafahafa i Dominica, ny faniriany farany dia ny hiaraka amin'ny Printsy Oenomaus , izay nahatsapany fangorahana sy fangorahana lehibe.
  Ary raha vao nofihin'ny andriamanitra Morpheus izy, dia izy
  Tsapan"i Dominica tampoka fa nitsoka teo amin"ny tarehiny ny rivotra, ary nipetraka teo amin"ny lamosiny malama sy mikisaka izy. Ary misy rahona miposaka manodidina.
  Ary nitodika ilay zazavavy ka nahita zazalahy tsara tarehy sy hozatra, izay fantany avy hatrany. Eny, i Prince Oenomaus, izay lasa andevo tanora. Ary ankehitriny mitaingina dragona kely manan-doha telo izy. Misy ankizivavy manidina eo ankavanany. Tena tsara tarehy sy mamy koa izy, manana volo mena-mena volamena. Toa tsy antitra noho i Oenomaus izy. Ary eo amin'ny ilany havia dia zazalahy. Tsara volo ihany koa , tsara tarehy sy hozatra be, manana endrika maneho hevitra. Ankizy toy izany miaraka amin'ny kitapo sy fitaovam-piadiana. Ary manana peratra koa ilay tovovavy amin'ny rantsan-tongony sy ny tanany.
  Nahatsapa ny lanjany fanampiny ilay dragona ary nanomboka namelatra ny elany matetika kokoa mba tsy hirodana.
  Nahozongozonin'ilay tovovavy Margarita ny tsorakazony majika ary nidradradradra hoe:
  - Iza ianao? Avy aiza ilay izy?
  Nahafantatra an'i Dominika anefa i Oenomaus ary niteny tamim-pahatokiana hoe:
  - Ity dia voafidy avy amin'ny planeta Tany. Tsy maintsy mamonjy ny firaisana ara-nofo matanjaka kokoa eto amin'izao tontolo izao izy, araka ny faminaniana.
  Nitsiky ilay tovovavy Margarita:
  - Avy amin'ny planeta Tany? Efa niaina ny Ady Lehibe Tia Tanindrazana ve ianao?
  Dominica nanamafy tamim-pahatokiana:
  - Eny, nisy izany!
  Nanontany tamim-pitenenana ilay mahery fo mpisava lalana hoe:
  - Ary oviana no lasa?
  Ilay tovovavy voadona, tsy latsa-danja tamin'ny fahatokiana, dia namaly hoe:
  - Nanomboka tamin'ny faharoa amby roapolo tamin'ny iraika amby efapolo Jona ka hatramin'ny fahasivy dimy amby efapolo, mazava ho azy fa nandresy isika!
  Namaly tamim-pitsikiana i Margarita hoe:
  - Fantatro fa nandresy isika! Raha tsy izany dia tsy hiresaka aminao izahay. Midika izany fa mpiray tanindrazana isika, miparitaka fotsiny rehefa mandeha ny fotoana. Tena mahafinaritra tokoa ny mihaona amin'ny olona avy amin'ny planeta misy anao, ary indrindra indrindra avy amin'ny firenenao!
  Nisento i Dominica namaly hoe:
  - Rehefa nifarana ny Ady Lehibe Tia Tanindrazana dia tsy mbola teraka ny dadabeko. Tantara lava ho antsika ity!
  Hoy koa i Margarita sady nisento:
  - Ary tsy niaina hahita ny fahavitan'izany aho. Nahantona aho tamin'ny Janoary '44. Nino ny fandresentsika anefa aho. Efa nafahana i Kiev, ary nikotroka i Stalingrad sy Kursk Bulge. Mampalahelo ny maty rehefa roa ambin'ny folo taona ianao , nefa tsy miditra ao amin'ny Komsomol.
  Gaga i Dominica:
  - Raha maty ela be ianao dia nahoana no mbola vehivavy?
  Nanaiky i Margarita hoe:
  - Tsy haiko izany. Efa ho zato taona no lasa hatramin"ny nahafatesany, ary mbola zaza aho. Fa misy tombony ihany koa: tsy mihantitra mihitsy aho, ary tsy misy famenoana ny nifiko na dia iray aza!
  Nitsiky i Dominic ary nanamarika hoe:
  - Eny, tena ratsy ny fahanterana, maharikoriko tsotra izao!
  Ary nanomboka nihira ilay mpilalao sarimihetsika tsara tarehy;
  Tena alahelo ny olombelona,
  Angamba mieritreritra azy ny rehetra!
  Nirotsaka tamin"ity ranomasina ity ny ranomaso,
  Mirehitra afo ny tahotra olona!
  
  Ny taona dia mandady isan-taona amin'ny caravan,
  Ny renibe dia manosotra henna amin'ny takolany!
  Ary nisy zavatra nitranga tamin'ny endrik'ilay tovovavy,
  Tsy azoko hoe avy aiza ny ketrona!
  
  Nahoana no mamirapiratra ny satroboninahitry ny natiora?
  Tsy maintsy malazo tampoka ilay mpamorona milina!
  Ilay nampiasa ny herin'ny rivotra ho amin'ny sarety,
  Tsy mahazaka ny faharatsian"ny fahanterana izy!
  
  Ny hatsaran-tarehy lasa freak
  Ary malazo eo imasontsika ilay maherifo!
  Ny andro ratsy rehetra izao,
  Ary amin'ny alina dia ampijalian'ny tahotra mafy aho!
  
  Fa tsy mino aho fa tsy misy famonjena,
  Afaka miady hevitra amin"Andriamanitra ny olona iray!
  Ka ny fianakaviana sariaka ho mandrakizay,
  Mba hiakatra mora sy mideza ny lalana!
  
  Tsy hisy kentrona intsony ny vehivavy antitra,
  Avelao hihemotra amin'ny henatra ny fahanterana!
  Ary lehilahy, zanaky ny fandrosoana mahery,
  Mijery ny tampon"ny fiainana amin"ny maso mamirapiratra izy!
  
  Ary hisy hatsarana tsy manam-petra
  Hikoriana toy ny renirano ny andro!
  Hiseho ny hatsaram-pon"olombelona
  Rehefa dinihina tokoa, ny fo dia ho madio sy mendri-kaja!
  
  Minoa fa ho avy ny fahafinaretana vaovao,
  Rehefa mandeha ny taona, dia hitombo ny fahendrena!
  Rehefa dinihina tokoa, ny ranomandry dia tsy mipetraka ao amin'ny vatana tanora,
  Toy ny ankizilahy mazoto mianatra dimy!
  
  Avo kokoa ny marika, andao, tadiavo,
  Haverinao ny fanadinana in-jato farafahakeliny!
  Ary afaka mihinana mofo Paska miaraka amin'ny tantely ianao ,
  Eny ary, lasa tovovavy antitra izao!
  Kanto tokoa ny hira Dominika, tena primadona. Ary ny hirany dia feno vatana sy iridescent, toy ny trill ny nightingale.
  Nanaiky i Enomai hoe:
  - Tsy afaka miady hevitra amin'izany ianao !
  Hoy i Boy Dobrynya:
  - Ratsy ny fahanterana. Saingy nahazo paoma mamelombelona ho an'ny tenako sy ny vadiko aho. Raha mihinana kely amin'izy ireo ianao dia tsy ho antitra ary tsy hivadika ho zaza. Ary avy eo ny mpamosavy adala iray nigoka ny tenany tamin'ny paoma toy izany. Vehivavy antitra izy, saingy niafara tamin'ny vilany. Noho izany dia tokony ho fantatrao ny antonony amin'ny zava-drehetra, ary tsarovy fa ny taona rehetra dia manaiky ny fitiavana.
  Nanamarika tampoka i Enomai:
  - Mifoka rivotra ny dragonako! Sarotra aminy ny mitondra olona roa, indrindra fa i Dominica dia tsy zaza, fa tovovavy lehibe sy hozatra. Mila flyer vaovao izy!
  Hoy i Margarita tamim-pahatokiana, nanindry ny rantsan-tongony:
  - Hisy flyer!
  Nisy dragona kely manan-doha telo niseho voalohany teny amin"ny rivotra. Saingy nandefa taratra angovo ho azy ilay tovovavy mpiaro, ary nanomboka nitombo io dragona io.
  Gaga i Dominica:
  - Majika amin'ny asa izany. Sambany aho nahita dragona natsangana.
  Namaly tamim-pitsikiana i Margarita hoe:
  - Tsy olona ny dragona, mora kokoa ny mitaiza azy!
  Nitombo kely noho ireo dragona telo hafa ilay bibidia. Ary ny rantsan-tanana iray hafa indray, tamin'ity indray mitoraka ity dia ny tanana, ary i Dominica dia nahita ny tenany tao anaty lasely mahafinaritra!
  Nanaiky ilay tovovavy mpisava lalana:
  - Hitanao fa tsotra izany! Manana ny dragona manokana ianao izao. Mifalia amin'izany!
  Hoy ilay tovovavy nikiakiaka:
  - Mazava ho azy, mahafinaritra izany , fa inona no ilana ny fiakarana manda amin'ny hafaliana?
  Nihomehy i Margarita ary namaly hoe:
  - Tsy nanonofy ny dragonao ve ianao?
  Nimonomonona tamim-pahatsorana i Dominica:
  - Nanonofy ny helikopterako manokana aho. Saingy tsy nanam-potoana hitadiavam-bola ho azy izy. Noho izany dia tsy misy na inona na inona hahafaly indrindra!
  Nomarihin"i Enomay tamim-pitsikiana hoe:
  - Fa nanonofy dragona manokana aho.
  Nanamafy i Dobrynya:
  - Mahafinaritra ny dragona manokana! Na izany aza, ny soavaliko mahery fo dia afaka manidina koa raha mampiasa ody aho. Fa ho an'ny ody manokana dia mila karama volamena ny mpamosavy. Ary afaka ny dragona.
  Nanampy i Margarita hoe:
  - Tsara koa ny dragona satria afaka mihinana rano irery. Eny ary, ampio ahi-dratsy kely izany, dia ho tsara izany. Hifoka afo Izy.
  Nanontany i Dominica, liana:
  - Tena niady tamin'ny Alemà ve ianao?
  Namaly tamim-pahatsorana i Margarita hoe:
  - Tsy tena niady aho. Niasa bebe kokoa tamin'ny faharanitan-tsaina sy ny fifandraisana aho. Namakivaky vohitra sy teny anelanelan"ny ala aho. Eny, hiahiahy izay manana kitapon"ny mpangataka sy tsy nikiraro hatramin"ny ririnina ka hatramin"ny ririnina. Marina fa imbetsaka izy no nanao zavatra nipoaka tamin'ny Nazia. Eny, nitifitra fotsiny izy rehefa naka ahy. Nitifitra izy mandra-pahatongan'ny bala farany. Voasambotra izy. Eny, nampijaly ahy izy ireo, na dia maika aza, ary maika hanantona ahy izy ireo, satria vao haingana no nandroso tamin"izany lalana izany ny Tafika Mena. Raha tsy izany dia afaka nampijaly azy ela kokoa izy ireo.
  Indray mandeha aho dia nampatoritory polisy roa hafa, ary natolotro an"ireo antokon"olona. Eny, tsy hanao zavatra aho, fa mazava ho azy fa be dia be ny aventures.
  Nanontany tamim-pitsikiana i Dominica:
  - Nahazo baiko ve ianao?
  Nisento i Margarita namaly hoe:
  - Tsia! Ny medaly "For Courage" ihany no noheverina ho kely loatra ka tsy azo omena na inona na inona matotra. Eny ary, tsy fantatro raha nomena azy ireo taorian'ny nahafatesany ary ahoana ...
  Nanamarika i Oenomaus hoe:
  - Amin'ny roa ambin'ny folo taona, efa tsy ratsy ho an'ny zazavavy ny mahazo loka miaramila! Lazao ahy, manao ahoana ianao?
  Nanaiky ilay tovovavy mpisava lalana:
  - Eny, eny, lazao ahy, ny kominisma dia naorina ary vita ny ady?
  Nisento i Dominica ary namaly tamim-pahatokiana hoe:
  - Tsia! Vao mainka niharatsy izany raha resaka ady. Saingy tsy te hiresaka momba izany aho. Vao mainka niharatsy anefa ny olona.
  Nanoro hevitra ilay zazalahy Dobrynya hoe:
  - Aleo hiresaka tsara kokoa momba ny asa mahagaga. Raha tsy izany dia hanomboka hiresaka momba ny tanky ianao ...
  Nanafintohina i Margarita:
  - Inona no fantatrao momba ny fiara mifono vy?
  Namaly i Dobrynya hoe:
  - Tany amin'ny tontolo mandroso kokoa aho, ary nisy ireo biby goavam-be ireo. Mitifitra mafy izy ireo ary tena mampidi-doza. Maharikoriko ny mahatsiaro azy ireo.
  Nitsiky ilay tovovavy ary niteny hoe:
  - Nandraraka fasika tao amin'ny fitoeram-pako an'ny Tiger aho. Dia nijanona izy. Izany tokoa. Ary nampiasa awl izy hanindrona ny kodiaran'ny fiaran'ny Nazia. Zazavavy kely aho, ary mora kokoa tamiko ny nanao izany.
  Nitsiky i Dominic ary nanamarika hoe:
  - Vita tsara! Mahery fo mpisava lalana ianao. Mila manao sarimihetsika momba anao izahay ary manoratra boky momba anao.
  Nanaiky i Margarita hoe:
  - Fantatro fa misy - "Devil Mena", ohatra. Amin"ny ankapobeny, tsy hoe tsy nino an"Andriamanitra fotsiny aho, fa indraindray nanao zavatra izay mahamenatra ahy izao!
  Nitsiky i Enomai nanao hoe:
  - Mitranga. Indraindray tsy dia tsara fitondran-tena ny andriamanitra. Saingy na izany na tsy izany, ianao izao dia mpamosavy tena manan-talenta, ary tokony...
  Tsy vitany. Nisy andiana gidro nanidina teo anoloan"izy ireo. Lavidavitra izy ireo, fa ny fahitan"ilay zazalahy elf sy ilay tovovavy mpamosavy dia nahita fa nitaritarika ankizy roa ambin"ny folo tao anaty harato ireto primates manana elatra ireto. Samy sempotra sy mijaly mafy eny am-panidinana ny ankizilahy na ny ankizivavy mahonena, rehefa ariana, ary ny fatin'ny ankizy dia tapaka amin'ny harato.
  Nahita izany koa i Dominica ka niantsoantso hoe:
  - Mila manafaka ry zalahy!
  Niondrika i Dobrynya ary nanatsoaka ny sabany tamin'ny fitarainana hoe:
  - Hiditra amin'ny ady isika,
  Ho an'i Rus Masina -
  Miady amin'ny sabatra izahay,
  tsy mivarotra aho!
  Nanamarika i Dominica, nampiseho ny nifiny:
  - Mazava ho azy fa tena mahaliana ny manampy ny ankizy. Saingy manana hery ampy ve isika? Namaky angano momba ny gidro manidina aho , ary toa matanjaka be izy ireo!
  Nanaiky i Margarita ary nihira hoe:
  Mahery tokoa ny mpiady ao amin'ny maizina,
  Ny ratsy no mibaiko izao tontolo izao nefa tsy mahalala ny isany...
  Fa ianareo, ry zanak'i Satana,
  Aza rava ny herin'i Kristy!
  Hoy i Dobrynya:
  - Samy nanana ny mpanohitra izahay. Ary ny hoe matanjaka izy ireo, amin'ny ankapobeny, dia tsy nanakana anay!
  Ary ny quartet miaraka amin'ny dragona dia nihazakazaka nanaraka ny gidro manidina. Am-polony fotsiny izy ireo - telo ambin'ny folo amin'izy ireo. Ary mitovy ny isan'ny ankizy babo. Ary izany no fahamarinana henjana momba ny ady.
  Nirohotra nandroso i Margarita ary, nanatona ireo gidro manidina, dia niantsoantso hoe:
  - Avelao handeha ny ankizy ry monsters!
  Nisioka ny lehiben'ny gidro hoe:
  - Mandehana, ry zazavavy, fa raha tsy izany dia hampangotraka anao koa izahay.
  Namaly tamim-pahasahiana i Margarita hoe:
  - Tsia! Avelanao handeha izy ireo, raha tsy izany dia tsy maintsy miady aminay ianao!
  Nidradradradra ny gidro, nanandratra ny nifiny:
  - Sanatria!
  Ny efatra tamin'izy ireo dia nijanona nitazona ny harato niaraka tamin'ireo ankizy, ary ny ambiny kosa nirohotra nankany amin'ny vondrona kely misy mpamonjy voina.
  Nanozongozona ny totohondriny i Dominica ary nisy sabatra niseho teny an-tanany.
  Nanontany i Margarita hoe:
  - Mahay fefy ve ianao?
  Namaly tamim-pahatokiana i Dominica:
  - Misy hevitra! Nilalao sarimihetsika izy.
  Niresaka ilay tovovavy kely:
  - Hahasoa anao izany.
  Nihira ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika:
  Tonga ny fotoana hanitsianao ny sabatrao,
  Tonga ny fotoana hanafaingana...
  Fotoana izao hanofahofanao ny sabatrao -
  Ahoana raha azo ampiasaina!
  Soraty ao amin'ny kahienao izany -
  Amin'ny pejy tsirairay!
  Tonga ny fotoana hanitsianao ny sabatrao,
  Tonga ny fotoana hanitsianao ny sabatrao,
  Fotoana hanitsianao ny sabatrao izao!
  Taorian"izay dia nihomehy izy efa-dahy. Ary niezaka nanafika ireo gidro manidina. Nihetsika toy ny papango mamely fody izy ireo.
  Margarita namely ny mpitarika ny gidro manidina tamin'ny majika sy peratra majika teo an-tongony. Ary namely mafy dia mafy.
  Taitra ilay mpitarika, ary avy hatrany dia lasa mofo voanio matsiro ny lohany. Ary nihetsiketsika mafy ny tongotry ny gidro manidina. Nisioka noho ny tahotra ireo gidro manidina hafa.
  Nirohotra nankany amin"izy efa-dahy ny iray tamin"izy ireo, fa ilay zazalahy Dobrynya kosa namely ny handriny tamin"ny ombelahin-tongony, hany ka nivadika ilay gidro, rehefa nahazo kapoka mafy.
  Nanofa ny sabany i Dominica ary nanapaka ny tandroky ny gidro manidina, ary avy eo nihira izy hoe:
  Any anaty ala izahay, any amin'ny tanin'ny gidro dia,
  Miady amin'ny elatra eny an-danitra isika...
  Mihaza mba hihinana akondro masaka -
  Ahantona izay mangalatra ankizy amin'ny hazo!
  Nokapohin'i Oenomaus koa ilay gidro, tamin'ity indray mitoraka ity teo amin'ny elany, ary nisitrika hoe:
  Knightn'ny fahazavana aho, mandohalika ireo olon-dratsy,
  Hofoanako tsy ho eo ambonin"ny tany ny fahavalon"ny Tanindrazana!
  Ary nanao tarehimarika valo tamin'ny sabatra izy. Taorian"izay, dia nitsoaka tamim-pahakingana ilay tovolahy naratra. Ary rehefa nirehitra ilay dragona, dia nikiakiaka ilay gidro jamba. Tamin"izay fotoana izay dia nisy fofona may.
  Nandeha nanafika ireo mpiady efatra. Niezaka nanohitra ireo gidro. Nokapohin'ny dragona tamin'ny afo izy ireo , izay nandoro ara-bakiteny ny elatry ny primates. Ary fofona nendasina.
  Nalain'ilay tovovavy Margarita ary namoaka ody majika. Ary ny gidro manaraka dia nanana donut sôkôla fa tsy loha.
  Noraisin'i Dobrynya tamin'ny elatra ny gidro iray tamin'ny rantsantongony ary natsipiny tamin'ny vorona iray hafa. Ary avy eo dia nisy fifandonana tamin'ny pitik'afo.
  Nihira ny zazalahy Titan:
  - Fantatrao fa manana hery mamirapiratra aho,
  Toy ny milalao voay ny namana aminy!
  Ary avy eo dia notapahin'ny zanakavavin'i Dominic tamin'ny sabany ny elatry ny gidro. Nitongilana izy ary namoaka loharanon-dra volomparasy. Taorian"izay dia nifatratra tamin"ny namany izy.
  Nodakan'i Dominica tamin'ny ombelahin-tongony niboridana ny iray tamin'ireo zavaboary manana elatra teo amin'ny valanoranony ary nikiakiaka hoe:
  Eny ary, eny, resin-tory tao anaty vovobony ilay zavaboary,
  Eny, nodakan'izy ireo teo amin'ny valanoranony aho...
  Eny, notaritarihin'izy ireo teo ambony fandriana aho -
  Lazao fa misaotra fa velona ianao !
  Ary nokapohiny tamin"ny sabatra ny lohan"ilay gidro iray hafa. Taorian"izay dia nanomboka nandositra ireo zavaboary. Tamin"izay fotoana izay ihany koa dia nisy primatiora efatra nanana elatra nanandrana naka an"ireo babo, ankizy voafandrika tao anaty harato.
  Nitifitra taratra majika tamin'izy ireo i Margarita, nivadika ho kanelina feno fanala ilay gidro.
  Ny ambiny nitsoaka nikiakiaka, namoaka ny harato. Ary nanomboka lavo ireo ankizy babo.
  Nihiaka i Margarita hoe:
  - Tazony ny harato, avia, matanjaka kokoa.
  Ary nitsambikina teo amin'ilay dragona izy. Nirohotra nanaraka azy ny mpiady telo hafa.
  Ilay zazalahy Dobrynya nihira hoe:
  Oh, fahazazana, fahazazana, aiza ianao no manidina?
  Ry fahazazana, fahazazana, aiza ianao no maika...
  Feno gidro volom-bolo, fantatro,
  Misambotra anao avy amin'ny firenena samihafa izy ireo!
  Ary ilay zazalahy mahery fo dia naka ny harato tamin'ny rantsan-tongony. Na izany aza, manana tombony ny lehilahy manao short. Tsy mendrika ho an'ny olon-dehibe ny mandeha tsy misy kiraro, fa ho an'ny ankizilahy dia voajanahary izany, ary afaka mampiasa ny tongony matanjaka izy.
  Nampihena ny harato nianjera izy efa-dahy ary nanomboka nidina tsara.
  Nanamarika tamim-pitsikiana i Dominica:
  - Tsy mila anjara ho an'ny kamboty aho,
  Tsy maniry anao andro sarotra aho ...
  Aoka ho paradisa mamirapiratra ny planeta,
  Ny Tompo masina anie hiaro ny zaza!
  Raiki-tahotra sy rovitra ry zalahy, saika tsy nikiraro avokoa, afa-tsy ny tovovavy iray nanao akanjo sy kiraro raitra ary voaravaka emeraoda sy robina.
  Hoy ilay tovovavy:
  - Tandremo fa ny ekipa mpamonjy voina dia ny raiko, ny Duke, ary izaho dia efa mitondra ny anaram-boninahitra Baroness!
  Namaly tamin'ny fihomehezana i Dominica:
  Afaka manao na inona na inona ny mpanjaka
  Afaka manao na inona na inona ny mpanjaka...
  Matetika anefa no tapaka
  Indraindray izy ireo mipetraka!
  Manambady noho ny fitiavana
  Manambady noho ny fitiavana...
  Malemy ho anao, na iza na iza
  Tsy Andriamanitra ianao ry mpanjaka ô!
  Na iza na iza malemy ho anao -
  Tsy Andriamanitra ianao ry mpanjaka ô!
  Nametraka tamim-pitandremana ireo ankizy ny ekipa. Ary namaha ny tranonkala izy. Ny ankizy - lahy sy vavy - dia nahatsapa fahafahana. Ary nanjelanjelatra ny ombelahin-tongony boribory rehefa niezaka nihazakazaka.
  Saingy nosakanan'i Margarita izy ireo tamin'ny antso mafy hoe:
  -Ho aiza ianareo? Ahoana raha misaotra?
  Nijanona ireo ankizy. Niondrika ilay tovovavy baroness:
  - Marina izany, namonjy ahy tamin'ny fahababoana ianao. Atero amin'ny raiko aho, dia valim-pitia lehibe no miandry anao. Ary avelao ny ambiny ho tonga any - mpangataka izy ireo ary tsy manao kapa.
  Nanohitra ny zazalahy iray tamin'ireo voafonja:
  - Ny raiko no isany! Ary tsy nikiraro aho satria voasambotra nandritra ny fihazakazahana!
  Nanontany i Margarita hoe: "Nahoana ianao no nosamborin"izy ireo?"
  Ilay zazalahy Viscount dia naninjitra ny sorony; nanana vatana miboridana sy hozatra izy, miloko volomparasy, mivalona, ary ny tarehiny mibaribary, na dia zaza aza, no namadika ny taranany.
  Namaly ilay tovovavy barôna hoe:
  - Te hitondra anay tany Skelenton izy ireo . Ity dia mpamosavy mahery izay mifandray akaiky amin'i Koshchei tsy mety maty!
  Nikapoka ny molony i Margarita ary niteny hoe:
  - Skelenton , mpamosavy ratsy fanahy sy tompon'ny singa, dia manana artifact tigra mainty. Angamba izany dia hanampy hamonjy ny firaisana ara-nofo matanjaka kokoa.
  Nanamarika ilay zazalahy printsy Oenomaus:
  - Fanampin'izany dia ilaina ny manafaka ireo ankizy babo hafa izay nosamborin'ny mpamosavy nofy ratsy. Raha tsy izany dia hisy fahavoazana lehibe ho an"izao rehetra izao.
  Nanontany i Dominica, tsy natoky tena loatra:
  - Tsy hanelingelina antsika amin'ny tanjona fototra ve izany?
  Nanohitra i Margarita:
  - Vice versa! Raha manangona ireo vakoka roa ambin'ny folo ianao dia afaka mahazo ny herin'Andriamanitra Tsitoha. Ary izany dia ho azo atao ny hamonjy tsy ny firaisana ara-nofo matanjaka kokoa, fa mba hamorona zavatra tsara maro hafa.
  Hoy ilay zazalahy Dobrynya:
  - Mahagaga izany! Amin'izay dia ho afaka hanao zavatra izay tsy nofinofin'ny mahery fo hafa hatrizay!
  Nihira tamim-pifaliana i Dominika:
  Ny tontolontsika dia tsy misy indrafo, lozabe, mpamitaka,
  Ny ran'ny olona mikoriana toy ny riandrano...
  Fa ilay lehilahy dia hendry, malaza amin'ny fandrosoany -
  Reseo ny sakana rehefa milalao!
  
  Fandrahonana nofy ratsy tsy tambo isaina
  Loza sy mampalahelo ary mahatsikaiky ny anjara...
  Latsa-dranomaso hafahafa izahay noho ny fisalasalana -
  Jereo ny lanitra miaraka amin'ny melancholy tsy misy dikany !
  
  Ary aoka ho ilaina ny mandatsaka
  Ao anatin'ny ady feno hatezerana, ràn'olona...
  Tapaho ny tadin"ny fiainana amin"ny sabatra, zana-tsipìka,
  Tsy hamadika fitiavana mandrakizay isika!
  Nanohina ny lohany volamena i Margarita:
  - Mihira an'i Dominic tsara ianao, ary ny teny manan-danja dia manohina ny fanahy! Saingy tsy ampy izany...
  Nihira ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika:
  Lasa maivana be ilay izy
  Namonjy ny Tanindrazana aho...
  Tena tsara vintana aho -
  Izany ihany no tsy ampy!
  Ihany, fotsiny, ihany -
  Tsy ampy izany!
  Nohitsakitsahin'ilay zazalahy Viscount ny tongony niboridana mafy ka nanidina teo amin'ny bozaka voasary ny ando ary nidradradradra hoe:
  - Atsaharo ny mihira! Andeha ho any amin'ny Skelentom dia hotorotorointsika izy!
  Nisento i Margarita:
  - Lava loatra ny mandeha. Mila manidina amin'ny dragona ianao, na entina mampiasa medaly!
  Nanontany tamim-pitsikiana i Oenomaus hoe:
  - Manana medaly ve ianao? Koa ento izahay!
  Namaly tamim-pisentoana ilay tovovavy mpifanandrina:
  - Mila averina averina izany mba hitaterana ny ekipa manontolo. Andao hisakafo izao. Noana angamba ny ankizy.
  Nanohina ny lohany ilay tovovavy barôna, niondrika ny kavina diamondra:
  - Eny, izany indrindra no tokony hatao. Misy afo ao an-kiboko!
  Nanamarika ilay zazalahy viscount:
  - Ny kibo feno dia marenina amin'ny ady!
  Ny ankizy ambiny, ny ankamaroany dia zazavavy, niray feo nikiakiaka hoe:
  Te-hisakafo izahay
  Sokafy malalaka kokoa ny varavarana
  Raha tsy izany dia hihinana ny mpahandro isika ...
  Hanana tsakitsaky ny mpahandro,
  Ary andao hisotro amin'ny tompon'andraikitra,
  Hopotehinay ny efitra fisakafoana manontolo
  Dia hovakiantsika ny lovia!
  Nahozongozonin'i Margarita ny tehina majika. Ary nisy latabatra nisy vilia maromaro sy mofomamy teo amboniny.
  Nihira tamim-pifaliana ilay zazavavy:
  Nanangona ho anao ny ankizy,
  Tsy potika mihitsy izahay -
  Ary zava-mahafinaritra,
  Tsy lafarinina misy ampemby ihany!
  Nanohina ny fony i Dominica ary nanamarika hoe:
  - Fa sasao aloha ny tanana!
  Nirohotra nankany amin"ny renirano ireo ankizy. Ilay tovovavy barôna ihany no nijanona. Nitaraina ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika:
  - Mila fanasana manokana ve ianao?
  Nimenomenona ilay barôna tanora hoe:
  - Ary leo aho mandona ny tanako sy ny tongotro miaraka amin'ny plebeians!
  Namaly henjana i Dominica:
  - Dia tsy avelako ho eo ambony latabatra ianao!
  Hoy ilay tovovavy manan-kaja:
  - Hasehonao ahy ve ry tovovavy tsy nikiraro ? Eny, handidy anao hokapohina Aho;
  Nitsangana i Dominika ary namehy ny totohondriny:
  - Ary iza no hanafatrao?
  Nitodika ny Baroness. Lava sy hozatra i Dominica, ary ny tratrany sy ny feny ihany no nanarona ny lamba. Ary mazava ho azy fa mihodinkodina eo ambanin'ny hoditry ny hozatry ny hozatra, ary misy taila eo amin'ny vavony. Ny tovovavy mahery fo toy izany dia afaka mamely anao.
  Na izany aza, hoy i Margarita tamin'ny feo fampihavanana:
  - Aoka samy hanasa tanana sahady. Ary raha olon-dehibe ianao Dominica, dia tokony hanome ohatra ho anay ianao. Koa andao isika samy hanasa.
  Dia nankany amin'ny renirano izy. Ary miaraka aminy ny tovovavy Baroness sy Dominica. Ny rano dia nafanain'ny masoandro efatra, malefaka sy mafana, ka nahafinaritra ny fanasana. Nilomano tao anaty riaka mihitsy aza ny ankizy. Ary nanomboka nifanipaka rano izy roa lahy.
  Dominika koa nitsambikina toy ny zazavavy kely ary nihira hoe:
  Rano, rano, rano mangatsiaka,
  Tsy noho ny antony anefa no niraraka avy tao anaty siny!
  Ary nisy zavaboary mahafinaritra toy izany manodidina. Naniry teo amin"ny hazo mijoalajoala ny voninkazo raitra samy hafa endrika. Ary ny felany amin'ireo voninkazo ireo dia manana loko sy loko samihafa. Alao sary an-tsaina fotsiny ireo tsimoka mamiratra miaraka amin'ny loko rehetra amin'ny avana ary manjelanjelatra amin'ny tara-masoandro efatra.
  Tena hatsarana mahafinaritra tokoa izany. Ary manidina ny lolo mitovy habe amin"ny lohovava, ary manana endrika mihetsika ny elany, toy ny fiparitahan"ny onjan-dranomasina. Ary misy hetsika mahafinaritra mitranga.
  Dominica nihira hoe:
  Ny elatry ny lolo
  Tena tsara izy ireo...
  Very saina ilay zazalahy,
  Ary hoy izy tamin'ny fo...
  Ilay tanora viscount, nitsimoka, dia nanamarika hoe:
  - Eny, mahafinaritra ny manodidina ...
  Raha ny marina, dia maro tamin"ireo hazo no nitovitovy tamin"ny rambon"ny vorombola. Ary ambonin'izy ireo, ankoatry ny lolo, ny dragonflies platinum koa dia nanosika ny elany. Ary tao an'ala dia re ny feon'ny vorona mahafinaritra. Tena mahagaga sy mahafinaritra izy ireo amin'ny feony ka gaga fotsiny ianao.
  Dominica nisioka hoe:
  nandre ny vorona mainty nihira ve ianao ?
  Ny nightingale sy ny orioles dia manjavozavo ...
  Ary indraindray ny ampondra, ny boriky maneno toy izany,
  Nihazakazaka tsy nikiraro ny tovovavy !
  Eny, tena mampihomehy tokoa izany.
  Rehefa avy nandro ireo ankizy dia nandeha teo amin"ny latabatra. Ary nitombo ny toe-pony, ary nihira tamim-pifaliana izy;
  Nanome anay ilay angano tsara
  Kilalao maro, isan-karazany...
  Teraka tamin'ny hery lehibe izahay,
  Toy ny vorona sy ny biby!
  
  Ny ankizy milalao amin'ny fahazavan'ny tsiky,
  Fifaliana lehibe no tonga teto amin'izao tontolo izao...
  Afaka tonga any amin'ny andrana voalohany isika -
  Na dia tamin'ny zioga lasa adala aza, dia ny boriky!
  
  Mirohotra tsy manao kiraro amin'ny ando izahay,
  Betsaka ny hevitra mahafinaritra eto amin'izao tontolo izao...
  Mitete ranomaso voahangy ny ankizy,
  Minoa ahy, ho falifaly kokoa ny fanahinao!
  
  Manafika antsika ny Koshchei ratsy fanahy,
  Baba Yaga dia nihazakazaka tao anaty laona...
  Karavasy amin'ny karavasy ny tovovavy iray tsy nikiraro,
  Ary tondraka ny ony!
  
  Fa tsy ho kivy izahay, ry zazalahy sy zazavavy,
  Hiady toy ny titan isika...
  Ary hazava tsara ny feontsika,
  Toy ny trompetra mpisava lalana, amponga!
  
  Eny, tsy sakana ho antsika ny orcs,
  Tsy hampatahotra anao ny troll adala...
  Hisy valisoa lehibe ho an'ny herim-po,
  Raha tsy aotra ny zaza amin'ny fanararaotana!
  
  Inona no bibilava Gorynych ho an'ny zazalahy be herim-po,
  Tsy misy sakana ho antsika fa mazoto miady amin"ny ratsy...
  Omentsika fehezam-boninkazo izy,
  Ary nanidy azy avy hatrany tao anaty tranom-borona izahay!
  
  Raha misy goblin ratsy tifitra avy amin'ny tafondro,
  Dia hamaly azy amin'ny buckshot isika...
  Atsaharo ny fanosoram-potaka ry zalahy ,
  Andeha isika handresy an'i Satana indray mandeha!
  
  Ho amin'ny ady feno rà, masina sy mahitsy,
  Sahy tovovavy, lehilahy mihazakazaka...
  Hitondra ny hery masina isika,
  Andeha hojerentsika ny dragona ratsy fanahy!
  
  Tsy misy tora-pasika sambatra kokoa ho an'ireo malalantsika,
  Andao hisambotra trondro iray manontolo...
  Noho ny Elfia lehibe sy be voninahitra,
  Hoporofoin'ilay zazalahy fa tena cool izy!
  
  Andao hanao izao tontolo izao ho tsara tarehy
  Ka ny voninkazo avy any am-paradisa no maniry ao...
  Na dia miady mafy aza isika indraindray,
  Rehefa dinihina tokoa, ny nofy dia ho tanteraka amin'ny mazava!
  
  Tsia, tsy ho eo ambanin'ny fahavalo na oviana na oviana isika,
  Aleo atao hoe vavy, ry zalahy mandrosoa...
  Hohitsahintsika eo ambanin'ny tongotsika ny miaramila tsy mino,
  Hamoaka faktiora ho an'ny mpandresy izahay!
  
  Minoa Ahy fa hisy fahavaratra mandrakizay eto amin'izao tontolo izao,
  Tsy ho lany mihitsy ny fahazazanay...
  Ny fanararaotan'ny knight dia hiraina tokoa,
  Ary mandehana amin'ny fampielezan-kevitra mandresy!
  
  Eny ary, rehefa resintsika ny Orks rehetra,
  Fandresena be voninahitra no hiafarany ny ady...
  Hahagaga izany ao amin'ny fanahiko madio,
  Manangana ny sabatra izahay, ny ampinga mafy!
  hira ratsy ny ankizy ary nipetraka teo ambony latabatra. Nanomboka nankafizin"izy ireo ny nihinana ganagana nendasina sy natsatsika ary trondro niaraka tamin"ny laoka.
  Nanatevin-daharana azy ireo i Dominica. Nanapaka silaka tamin'ny antsy izy ary nanamarika hoe:
  - Hena tena tsara!
  Nanaiky i Margarita hoe:
  - Eny, ahoana no fanaovana majika? Ekeo fa tsy azo avahana amin'ny tena izy!
  Nanamarika ilay tovovavy Baroness:
  - Eny , hena tena tsara, fa ny trondro?
  Ary nanandrana sombiny aho. Tena nahafinaritra tokoa ny sakafo. Nihinana ny ankizy ary nanamarika tamim-pifaliana hoe:
  - Karazana lovia inona, karazana lovia inona,
  Enga anie mba ho entiko miaraka amiko ny zava-drehetra...
  Mampalahelo fa tsy toy izany matetika ny latabatra -
  Omena vonoina fotsiny izy ireo!
  ny iray tamin'ireo tovovavy mpangataka :
  - Afaka mahazo vatomamy sôkôla ve aho?
  Nihomehy i Margarita ary nanofahofa ny tehiny. Nihantona teo amin"ny hazo lehibe tahaka ny rambon"ny vorombola, dia nirohotra avy hatrany teo amin"ny latabatra ireo cones ary niova ho barany tsara tarehy, biby ary trondro, voarakotra sôkôla ary feno famenoana mahafinaritra.
  Nitabataba mafy ireo ankizy:
  - Tena mahafinaritra ity , ary koa, mila gilasy izahay!
  Tamin"izay fotoana izay dia nisy voalavo lehibe maromaro miloko mena midorehitra nitsambikina avy tao ambanin"ny bozaka voasary ary niezaka nanafika ireo ankizy. Nikiakiaka noho ny tahotra izy ireo, samy mitovy habe amin"ny amboadia tsara. Nokapohin'i Margarita tamin'ny tselatra avy amin'ny tsora-kazony sy ny peratra majika tamin'ny tongony niboridana izy ireo. Ary i Dominica koa dia nampiasa ny tehiny majika hamoahana pulsar.
  Nipoitra ny vera divay volamena niaraka tamin'ny gilasy manankarena sy feno voninkazo miendrika voninkazo mahafinaritra. Ankoatra izany, miaraka amin'ny frezy, aviavy, frezy bibidia ary voaroy mahafinaritra hafa.
  Nimenomenona sy nanamarika i Dominika, nanondro ilay vera divay lehibe indrindra, izay hita fa tsy volamena ihany, fa nasiana diamondra. Ary ny gilasy tao anatiny dia toa haingo mahatalanjona, napetraka amin'ny loko rehetra amin'ny avana. Ary tsara tarehy tokoa ilay izy.
  Nanamarika i Margarita hoe:
  -Manana tehina majika vita amin'ny fon'ny dragona ianao - tena tsy fahita firy izany. Taiza no nahazoanao izany?
  Namaly tamim-pahatsorana i Dominica:
  - Amin'ny ady! Ary marina sy be herim-po izany!
  Nihira tamim-pifaliana i Oenomaus:
  Lozan"izay miady,
  Miaraka amin'ny tovovavy tsara tarehy amin'ny ady...
  Raha tezitra ny fahavalo -
  hovonoiko ilay bobaka ! hovonoiko ilay bobaka !
  Nitaraina ilay zazalahy Dobrynya:
  - Fa inona ianao, ry zazavavy , nahoana ianao no mihira toy izany? Tsy maintsy mihira isika: miaraka amin'ny zazalahy matanjaka amin'ny ady! Ny marimarina kokoa, na dia miaraka amin'ny lehilahy mahery amin'ny ady aza. Zazalahy ihany izahay amin'ny endriny, fa efa an-taonany maro izahay no lehilahy!
  Nihomehy i Oenomaus ary nanamarika hoe:
  Mbola zaza mandrakizay isika,
  Ny taona ihany no miova!
  Nihomehy i Dominika ary niteny hoe:
  - Eto isika dia hanana tontolo angano sy fiovana.
  Taorian'izay dia nanomboka nihinana ny gilasy nomanina izy . Tsara be ilay izy. Toy izany no nisehoan'izany. Ary ny tsiro mamy sy malefaka amin'ny gilasy dia niparitaka nanerana ny lelan'ilay tovovavy.
  Ilay zazalahy Dobrynya, taorian'ny trondro sy ny hena, dia nanome voninahitra ny gilasy ihany koa. Tena zavatra ity, matsiro .
  Niezaka nihinana tamin"ny fomba nijery sivilizasiona ny ankizy fa tsy nitsoka. Eny, zavatra mahafinaritra ny gilasy voalavo mpihinam-boankazo.
  Dominica nanamarika tamin'ny tsiky mamirapiratra:
  Endrey ny hatsaran'ny mahay majika,
  Ary avadika ho gilasy ilay voalavo ratsy...
  Mahazo dimy matanjaka isika -
  Manao zavatra tsy tokony hatao mihitsy!
  Ary indray ny fihomehezan'ny ankizy ho setrin'izany. Ary squeak afa-po...
  Nisy tabataba teny an-danitra. Nisy dragona lehibe iray nanidina teo amin'ny sisiny. Avy lavitra izy dia toa kely ary tsy mampatahotra, na dia eo aza ny lohany fito. Ary karazana biby goavam-be amin'ny fomba tsy mampidi-doza.
  Nihomehy ireo ankizy ary nanomboka nifampijerijery. Tena mahafinaritra izany. Ary mitehaka amin'ny rofia izy ireo.
  Fa misy maneno.
  Dominika izany ary nanipy ny boomerang tamin'ny rantsantongony. Nanidina izy ary nanapaka ny tampony, ary nandritra ny fararano dia namely azy tamin'ny angovo avy amin'ny wand ody ny hatsaran-tarehy. Nisy mofomamy lehibe nipoitra tamin'ny endriky ny satrobon'i Napoleon, voaravaka poppies, raozy ary voninkazo katsaka.
  Efa voky tsara ireo ankizy ary niarahaba ny fanomezana tamin-kafanam-po antonony.
  Hoy ilay zazalahy viscount:
  -Tena tsara ny mofomamy, fa tokony hitandrina hatrany ianao ...
  Nitsiky i Dominika sady nanamarika, nihira hoe:
  Mahandro ho an'ny fitsingerenan'ny andro nahaterahana,
  Nanoratra arahaba tamin'ny mofomamy aho...
  Ary ny soratra miloko avy amin'ny crème -
  Fotoana handehanana any amin'ny tanànan'i San Remo!
  Taorian'izay dia noraisin'ilay tovovavy ilay izy ary nandefa ilay boomerang indray. Ary nanidina izy, nitsambikina ary nihodina. Ary nosamborin-drazazavavy tamin'ny tongony indray izy ka nihira hoe:
  Aza manambany ny mofomamy
  Ho avy ny fotoana hahafatesanao koa ...
  Ny gingerbread misioka toy ny bala ao amin'ny tempoly,
  Amin'ny régime dia tena hanakorontana ny tenanao ianao!
  Nitelina mofo kely niaraka tamin'ny satroka miondrika ilay tovovavy barôna, nilelaka ny molony ary nanamarika hoe:
  - Matsiro! Fa tsy mety intsony.
  Nanamarika ilay zazalahy viscount:
  - Tsy ho ela vao ho matavy.
  Nihira tamim-pitsikiana sy vazivazy i Dominica:
  Ho an'ny sotro an'i Neny , ho an'ny sotro i Dada,
  Ary ho an'i renibe iray lovia kely ...
  Ary eo anilan'ny fandriana!
  Navesatra tokoa ireo ankizy rehefa avy nihinana ka nianjera teo amin"ny bozaka malefaka sy voasary makirana, nisento tamin"ny orony. Soa ihany fa tsy nisy moka na bibikely mpiremby teto. Ireo izay nanidina dia lehibe ary tsy nanaikitra, ary saika tsy nisy olana tamin'izy ireo.
  Nanontany an'i Margarita i Dominica, nikiaka koa ilay tovovavy mpisava lalana ary nanarona haingana ny vavany tamin'ny felatanany:
  -Hatory ve ianao sa?
  Namaly ilay maherifo mpiady:
  Inona, tsy afaka matory amin'ny fanararaotana sy ny tebiteby ilay tovovavy?
  Mirenireny amin'ny lalan'ny ala ny fofombadin...
  Mirenireny eny amin'ny ahitra solila izy ka tsy mahalala na inona na inona,
  Ary vazivazy sy lalaovina ny anjara!
  Ilay zazalahy mahery fo Dobrynya dia efa nitsoka ny orony.
  Eny, nanana traikefa maro ny ankizy.
  Nihira nivazivazy i Dominika:
  Matory tsy misy olana izahay,
  Marina izany, eny...
  Nefa avy eo, amin'ny fahasarotana manao ahoana,
  Mifoha isika avy eo!
  . TOKO No. 9.
  Nifoha i Dominica ary nivoaka tamin'ny nofy mahagaga izay nitondra azy tany amin'ny tontolo mifanitsy. Taorian"izay dia nanasa tena sy nandro tamin"ny alalan"ny fitaovana volamena ilay tovovavy. Niborosy nify aho ary nandeha nisakafo maraina.
  Tao no nihaona tamin'ny tovovavy sy tovovavy hafa avy amin'ny kilasy ambony. Nifandray tanana izy ireo ary nijery fahalalam-pomba. Nisy koa elves, trolls vavy, vehivavy hobbit izay toa tovovavy, nymphs, dryads, tovovavy olombelona, na dia vitsy aza izy ireo. Nisy orinasa tsara tarehy nivory.
  Ny zazavavy dia nanao akanjo sy firavaka tsara tarehy, fa tsy nikiraro, mba ho mora kokoa ny mampiasa ny tongony mandritra ny ody. Ary amin'ny kilasy sangany dia somary hafa ny fanabeazana - nihaino lahateny nataon'ny vorondolo tamin'ny fomba haingana izy ireo, ary nanao asa isan-karazany. Noheverina fa efa hain"ilay tovovavy ny fototra.
  Nahavita asa maromaro teto i Dominica. Nitifitra tamin'ny tehina majika izy ary nanao fiovana. Dia nibitsibitsika ody izy avy eo. Teny maro be pitsiny no novakiana taminy, ary namerina izany i Dominika.
  Amin'ny maha-mpilalao sarimihetsika azy, ilay tovovavy dia nanana fahatsiarovana mahatalanjona, satria tao amin'ny seho dia nila nanonona fifanakalozan-dresaka be dia be izy.
  Ary tsaroako tsara ny zava-drehetra. Voninkazo avokoa anefa ireo, ny tena zava-dehibe, mazava ho azy, dia ny fitadiavana artifacts mba hamonjena ny firaisana ara-nofo matanjaka kokoa.
  Ary noho izany dia nipetraka teo amin'ny toerana lotus i Dominika, nanatevin-daharana ny tongony matanjaka sy hozatra ary nanitsy ny lamosiny. Ary indray izy dia niditra tao amin'ny universe mirazotra, izay nitadiavan'ny ekipany fomba hamonjena ny firaisana ara-nofo matanjaka kokoa.
  Ary ara-potoana. Satria teo no nandady an-tongony ilay goblin sy ilay robima jiolahy. Efa nanaparitaka harato ody hanarona ny ekipan"ny tsy nikiraro matory ireto olon-dratsy ireto.
  Natory koa i Margarita, ary nanonofy...
  Nandray ny asa fanapoahana ny tetezana ilay tovovavy. Noho izany dia nandeha tsy nikiraro izy, niakanjo landihazo rovitra ary niaraka tamin'ny kitapo mahantra, nitsikilo. Fararano izao ary tsy dia tsara ny andro. Nisy fanala ny alina, ary rakotry ny fanala ny bozaka, izay namela dian-tongotra kely sy tsara tarehy teo amin"ny tongotr"ilay tovovavy. Nandondona be ny andro sady nangatsiaka, niaraka tamin"ny orana miharo lanezy.
  Nivadika manga noho ny hatsiaka sy ny hamandoana ny rantsan-tongotra kelin'ilay mpikatroka tsy nikiraro. Nandroso tamim-pahasahiana anefa izy, ary nandroso haingana aza.
  Ary tamin'izany andro izany dia nihira izy;
  Ny orana dia nanaparitaka sombin-kintana nanerana ny lanitra,
  Nanomana tsato-kazo maranitra ho an'ny fasisma izy ireo!
  Fako fotsiny ny tanky Tiger - tsenan'ny parasy maloto ,
  Miandry faharesena feno hatezerana ny Wehrmacht!
  Miandry faharesena feno hatezerana ny Wehrmacht!
  
  Ny mpiara-dia amintsika Stalin, mpitarika, dia tanjaky ny olona an-tapitrisany,
  Manana totohondry granita izy, basy milina eny an-tanany!
  Ho afaka handresy ny tafika avy any Sodoma isika,
  Monolith ny herintsika, soa ihany eto an-tany!
  Monolith ny herintsika, soa ihany eto an-tany!
  
  kokoa ny antokontsika ,
  Ahoana no hamonjena ny vahoaka, ny soa ho an"ny Tanindrazana!
  Goebbels manana, ho any amin'ny helo amin'ny hadalana,
  Ary hisy fandresena, minoa ahy, na dia eo aza ny devoly rehetra!
  Ary hisy fandresena, minoa ahy, na dia eo aza ny devoly rehetra!
  
  Ny hatsaran-tarehy Rosiana, fantatrao, dia malaza amin'ny heriny,
  Manana randrana volontsôkôlà mavesatra izy!
  Ary amin'ny ady amin'ny fasista dia hanjary malaza ny tanora,
  Ho velona ny Tany Maivana, hitsangana!
  Ho velona ny Tany Maivana, hitsangana!
  
  Aza avela hitifitra ny orony amin'ny Rosiana i Hitler,
  Ilay lehilahy be volombava dia mihevitra fa Andriamanitra mangatsiatsiaka izy!
  Handeha amin'ny lalana Berlin izahay,
  Tsia, tsy ho andevo izay madio fanahy!
  Tsia, tsy ho andevo izay madio fanahy!
  
  Mena ny fanevantsika, lokon'ny ra fahatezerana,
  Efa miposaka eo amin'ny Reichstag ny masoandro!
  Tsy misy fanomezana malala-tanana intsony ho an'ny zanakay malala,
  Raha sahy ny fo ka potika ny tahotra!
  Raha sahy ny fo ka potika ny tahotra!
  Nihazakazaka àry i Margarita, nanaikitra ny ombelahin-tongony ny hatsiaka, nankeo amin"ny tetezana. Misy tariby barbed manodidina ary misy tilikambo basy milina.
  Ny Alemà dia misotro moonshine sy mifoka afo. Nihazakazaka nanatona azy ireo i Margarita. Toa tsy mampatahotra ny Krauts ilay zazavavy kely mahantra sy blond. Ambonin'izany, ao anatin'ny hamandoana sy ny hatsiaka toy izany, dia zara raha misy olona, afa-tsy ireo mpangataka farany, no sahy nandeha tsy nikiraro.
  Ary ilay zazavavy dia nanomboka nihira hira tsy mampidi-doza sy falifaly ho azy ireo:
  Kamboty kely mahantra aho
  Nihazakazaka tsy nikiraro tao anaty ranomandry aho tao anatin'ny hatsiaka...
  Fa mazava be ny feon-drazazavavy,
  Handroaka ny fanala toy ny an-keriny izy!
  
  Ny ady dia nitondra ny reniko tamin'ny baomba,
  Mazava ho azy fa nantsoina ho eo aloha i Dada...
  Rahalahy volo olioly mivaingana noho ny hatsiaka,
  Ny zokiny no eo amin'ny scaffold!
  
  Noana aho, mihitsa-mofo kely aho,
  Ary mena ny tongotro kely noho ny fanala...
  Izaho no toerana nisakafoan'ny alika mpihaza
  Na dia mahafatifaty sy tsara tarehy aza ilay tovovavy!
  
  Afaka milaza amin'ny rehetra amim-pahasahiana sy amin-kerim-po aho,
  Mazava ho azy fa voaozona ny ady...
  Tsy maninona na inona no iadianay,
  Ilay biby goavam-be Satana no tompon'andraikitra amin'izany!
  
  Oh, mijaly ny tongotry ny zazavavy,
  Ary marary mafy izy ireo amin'ity hatsiaka ity ...
  Maniry aho fa hisy ny maraina amin'ny volana Mey mafana,
  Enga anie hanidina ny voromahery!
  
  Te-hahatsara kokoa ny tanindrazantsika,
  Fa ny hanoanana, ny hatsiaka, ny tafio-drivotra sy ny tafio-drivotra...
  Ho aiza ianao ry Rosia indrisy?
  Sarotra ny anjara!
  
  Zazavavy aho, zaza ihany,
  Nahavita niaina zavatra maro aho...
  Saika hatramin'ny fahazazako no niasako,
  efatra na dimy monja no nianarako!
  
  Nahoana no tonga tamiko izany alahelo izany?
  Ny loza hanjo ny fo torotoro...
  Minoa ahy, efa lavo ny ratsy toy izany,
  Toa kely fotsiny ary izay no farany!
  
  Fa ilay zazavavy teo ambanin'ny zioga dia tsy tapaka,
  Nahavita niomana izy ary nandeha an-tongotra...
  Zaza lavitra ny fahanterana izy,
  Ary tia manitsaka tsy nikiraro izy!
  
  Ny dian-tongotry ny zazavavy kely dia tsara tarehy,
  Raphael dia nanao sary teo amin'izy ireo ...
  Ary mino aho fa ho sambatra ny kely,
  Ny Tompo hahita ny zanany, minoa Ahy!
  
  Izay no mahatonga ahy hihira ilay hira
  Ho voninahitr'Andriamanitra Kristy Tompo...
  Mino aho fa ho lasa paradisa ny planeta
  Ary hihaona amin'ny raiko aho, minoa ahy!
  
  Dia ho avy ny fotoana, ka hitsangana indray izy ireo,
  Iza no maty, iza no maty ary iza no narary...
  Ary hisy fahasambarana amin'ny fahanterana sy ny fahazazana,
  Satria nirin"i Jesosy izany!
  
  Eny, handohalika eo anatrehan"Andriamanitra aho,
  Hotanterahiko ao anatin"ny fahasambaran"ny mazava ity salamo ity...
  Amin'ny anaran'ny taranaka rehetra ho avy,
  Ho resy ireo biby goavam-be!
  
  Dia ho ao amin'ny fahasambarana mandrakizay ilay zazavavy,
  Ary ny vahoaka rehetra eto an-tany...
  Ny andro ratsy dia ho levona,
  Tsy ho potika ny vahoakantsika!
  
  Niampita ny tenany izy, nandohalika,
  Nanoroka ny lakroa volafotsy...
  Tsy dia nanao zavatra firy ho an"Andriamanitra izy
  Nidina avy tany an-danitra Jesosy ho antsika!
  
  Tsy ho ela dia hiaraka amin'ny Tsitoha isika rehetra,
  Amin'ny tanany tsara tarehy sy be fitiavana...
  Aoka hanidina ambony kokoa ny eritreritsika
  Ary ny tanjaka dia ao amin'ny totohondry matanjaka sy mahery!
  
  Ary izao novakiako ny vavaka,
  Hoy izy: Andriamanitro ô, mamelà ahy...
  Amin'izao fotoana izao isika dia eo an-tongony miaraka aminy,
  Ary izaho sy Kristy, minoa ahy, dia mandeha!
  
  Ary hiara-mandeha Aminy ho any an-danitra isika,
  Ary hilatsaka any ny orana volamena...
  Ny Tompo haneho ny toetrany malala-tanana,
  Ary hanongovitra avy hatrany ny fahavalo !
  
  Farany, misy fahasambarana eto amin'izao tontolo izao,
  Niandry ny fisehoan"i Kristy isika...
  Manidina tahaka ny anjely ho amin"ny fanasana eny amin"ny rivotra izahay,
  Mamirapiratra sy madio ny fitiavan"ny Tompo!
  Taorian'ny hira toy izany dia nihetsi-po ny Nazia ary namela ilay zazavavy mampalahelo niditra mba hanafana ary nanome azy dite mafana. Margarita dia nikasa ny hamboly am-pahanginana ny fipoahana misaron-tava ho mofo ao anaty kitapony eo ambanin'ny lalamby, saingy tsy nanam-potoana - nifoha izy.
  Nifanakaiky be ilay jiolahy sy ilay goblin. Ny goblin dia tsy nanana orona fa tsy orona, endrika somary ratsy tarehy ary lava ny tandrony. Somary lava ihany koa izy, manodidina ny telo metatra. Tsy mahagaga raha notaritariny ny harato. Ary Nightingale dia lehilahy matavy, mena mena amin'ny takolany hamstera, mipoitra ny nify eo anoloana ary manao fanamiana raitra misy medaly. Eny ary, miampy volombava, mahazatra ny Prussians.
  Rehefa nahita fa tsy nahomby ilay fanafihana tampoka, dia natsofoka tamin"ny vavany ny rantsantanany roa ilay Nightingale ilay jiolahy ary niezaka nisioka.
  Nanao daka an-trano i Dominika tamin'ny ombelahin-tongony. Ary mierona amin'ny fanaintainana ny jiolahy. Ary nandrora rà mihitsy aza izy.
  Ilay goblin dia nanipy ny kibayny. Ilay zazalahy mahery fo Dobrynya dia nitsambikina ary nisambotra ilay goblin tamin'ny volony, nianjera tamin'ny lamosiny ary nanipy azy teo amboniny. Nianjera tamin'ny zavamaniry toy ny cactus misy voninkazo ilay goblin ary nidradradradra mafy. Ary ny fieronany dia tahaka ny an"ny boriky dia.
  Nitsiky i Margarita. Niezaka nisioka indray i Nightingale rehefa nokapohan"i Dominika tamin"ny lohaliny ny saokany. Ary nisento izy.
  Ilay zazalahy mahery fo Dobrynya nihira hoe:
  Nanontany anay ilay goblin,
  Camo ianao ho avy ve ianao ?
  Nandeha an-tanàna -
  Manana zavatra hatao izahay!
  Niezaka nanafika indray niaraka tamin"ny klioba ilay goblin. Ilay zazalahy mahery fo dia nanala ny kapoka ary nanipy indray ilay lehilahy lehibe, satria tsy manana ny tanjaky ny zaza i Dobrynya. Ary toa mandeha ny zava-drehetra.
  Nitsotra indray ilay goblin. Ary nitsangana miadana kokoa izy. Nifoha ireo ankizy ary nanomboka nitora-bolamena tamin"ilay devoly honahona. Nokapohiny izy ka nampierona azy. Ary twitch.
  Nahozongozonin'i Margarita ny tehina majika. Ary nanomboka nivadika ho mofomamy ny cones, ary nohosoran'izy ireo ara-bakiteny ny goblin tamin'ny crème, ka nahatonga azy hihetsiketsika toy ny loach ao anaty vilany.
  Ary natsangan'i Dobrynya Nikitich teo amin'ny sandriny mivelatra ilay Nightingale ilay Mpandroba ary natsipiny teo amin'ny hazo kesika mavesatra misy kesika volafotsy. Avy amin'ny kapoka, ny Nightingale dia hianjera sy hihozongozona, hanery azy handao ny matoatoa, na ny marimarina kokoa, mandrora rà.
  Ilay zazalahy Dobrynya nihira hoe:
  - Nightingale the Robber, olon-dratsy ianao,
  Ary namely mafy ny tavanao ...
  Maty ianao izao, ry jiolahy ,
  Vonoy koa ianao ry mpisioka!
  Avy eo dia alainy ary hikapoka azy amin'ny totohondry mafy araka izay tratrany amin'ny lohany. Ny Nightingale the Robber dia maneno ao an-tsofiny. Ary i Dominica dia nanondro ny tondrony teo amin'ilay goblin, sy ny fomba nanaovany ody sarotra ho an'ny fiovana. Ary hahatonga azy ho hery mahafaty izay misy cascade ny angovo.
  Ary avy eo ... Nisy lehilahy iray lava volo telo metatra, ary ankehitriny teo amin'ny toerany dia nisy latabatra feno karazan-tsakafo tena manankarena sy zava-mamy mahafinaritra. Ary ny fofona toy izany dia nipoitra avy tao amin'ity lakozia mahafinaritra ity.
  Dominica nisioka hoe:
  - Ireo dia fiovana sy fahagagan'ny fahagagana,
  Mahita paradisa tsotra isika amin'ny zava-drehetra any an-danitra...
  Kanto mamiratra eny rehetra eny ,
  Hitsangana indray anie ny Tompo Tsitoha!
  Raha ny marina, eo amin`ny latabatra nandry volamena sy voasary, mahagaga, mamirapiratra metaly trays amin`ny mofo, amin`ny fanosotra am-polony maro samy hafa loko sy ny matoatoa va, ary koa ny sakafo hafa tena mahafinaritra, sy ny fofona manitra, ny tena matsiro .
  Ary tena mahafinaritra tokoa ny donuts, niparitaka tamin'ny vovoka mahafinaritra. Tsy misy ampiana na fanalana intsony eto. Ary ny solomaso voafafy cocktails avy amin'ny ranom-boankazo isan-karazany, miaraka amin'ny famenoana mahafinaritra izay nanaitra ny fofona sy ny endrika mamy miaraka amin'ny glaze. Ary ny karazana tsimoka nisy.
  Nitsiky tamin'ny fisavoritahana i Margarita ary nihiaka tamim-pahatairana hoe:
  -Navadikao ny devoly! Eny, tsy maninona ! Tsy maintsy mahavita zavatra toy izao ianao!
  Dominika, very hevitra, nanontany hoe:
  - Sarotra ve izany?
  Namaly ilay tovovavy mpanao politika hoe:
  - Eny, saika tsy azo atao! Ary afaka nanao zavatra toy izany ianao.
  Tetsy an-danin"izay, niezaka nisioka indray ilay jiolahy. Ary namboraka ny takolany mivelatra tahaka ny hamstera izy. Fa ilay zazalahy-mahery fo, raha vao maka izany, dia hiampanga azy amin'ny fahazazany, fa mahafaty, toy ny sledgehammer, totohondry. Ary ny whistler, teny an-dalana, mandondòna out mihoatra ny indray mandeha, dia toa nandondòna, nanipy nify volamena.
  Dia nanidina ambony ambany izy. Niondrika izy ary nitsotra toy ny hoe voadona. Nitsambikina anefa izy avy eo, natsofoka tao am-bavany indray ny rantsantanany ary nitsoka. Fa raha tokony ho sioka, dia sioka mahonena ihany no nivoaka . Ary tena mampihomehy. Nihomehy ireo ankizy. Nitabataba ny Nightingale the Robber:
  "Hitelina anao ao anatin"ny indray mipi-maso aho, hitelina anao aho, hitelina anao aho, tsy hamindra fo aho!"
  Ho setrin'izany, i Dobrynya, ity zazalahy mahery fo ity, dia nandaka ny saokaky ny Nightingale tamin'ny ombelahin-tongony. Dia nanidina indray ny nify. Nandroaka ny sandriny ilay lehiben"ny jiolahy ka niondrika.
  Nitabataba i Dobrynya:
  Ary iza no ho hitantsika amin'ny ady, ary iza no ho hitantsika amin'ny ady,
  Tsy hivazivazy amin'izany izahay fa hamono lalitra!
  Hovonoinay toy ny lalitra ianao!
  Nanondro ny tehiny majika teo amin'ilay Nightingale the Robber resy i Dominica. Nanamarika i Margarita hoe:
  - Te hanova azy koa ve ianao?
  Nanaiky ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika:
  - Avelao hisy zavatra mahasoa farafaharatsiny!
  Nihira ilay tovovavy mpanao politika:
  Voafatotry ny fandaharam-potoana vy ilay zazalahy,
  Ary zavatra ara-pahasalamana iray ihany no nohaniko...
  Noho ny vesatra mafy dia nisy fanafihana tampoka,
  Ary nivadika ho cyber genius amin'ny hery goavana!
  Ary avy eo dia nihodinkodina i Dominica, nanao tarehimarika saro-pady valo tamin'ny tehiny majika.
  Ary ankehitriny, ho solon'ny Robber Nightingale, nisy tendrombohitra feno zava-mamy, dragees ary ampahany amin'ny gilasy.
  Nisy fihomehezana falifaly re, ary nanomboka nitsambikina avy tao anaty bozaka ny ankizy. Mahafatifaty izy ireo, saingy mahia, rovitra, ary tsy nikiraro mahazatra. Ary tamin'ny fitiavam-bola lehibe dia nitsambikina tamin'ny sakafo izy ireo, izay nitodika tany amin'ny Robber Nightingale sy ny Goblin Swamp. Nisioka tamin'ny rantsantanany i Margarita ary niantsoantso hoe:
  - Atsaharo ry zalahy sy vavy! Azoko tsara ianao, noana ianao rehefa avy nosamborin'ireo olon-dratsy ireo, fa sasao ny tananao aloha.
  Ary ahoana no hamoahany tselatra avy amin'ny tehina majika. Tsy maintsy nihazakazaka nankeny amin"ny sakelidrano ireo ankizilahy, nanjelanjelatra ny ombelahin-tongony manga. Raha ny marina dia tsy mahalala fomba ny mihinana sakafo amin"ny tanana maloto.
  Nanontany i Dominica hoe:
  - Inona moa ireo voafonja sy babon'ny Nightingale sy ny Goblin?
  Nanohina ny lohany mamirapiratra i Margarita :
  - Eny marina! Nafahanay izy ireo. Ny marimarina kokoa dia ianao no nanafaka ahy. Ary tena marina izany .
  Nisy ankizy maherin"ny zato, lahy sy vavy. Toy ny mahazatra, misy solontenan'ny firaisana ara-drariny avo telo heny noho ny firaisana ara-nofo matanjaka kokoa.
  Gaga i Dominica nanontany hoe:
  - Eto izy rehetra dia tsy mihoatra ny roa ambin'ny folo taona. Inona, tsy namono olon-dehibe ireo jiolahy ireo?
  Nanazava i Margarita hoe:
  - Tsia, mazava ho azy, mamono olon-dehibe koa izy ireo. Aorian'ny fanafahana vao mahazo ny vatan'ny ankizy ny olon-dehibe. Toy izany, ohatra, tamin'i Dobrynya Nikitich. Ary niaraka tamiko koa dia mbola toy ny tovovavy ihany aho.
  Nanamarika ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika:
  - Ny fahazazana mandrakizay, toy ny amin'ny angano, dia mahafinaritra ! Ary afaka miteny mihitsy aza ianao - tsara!
  Margarita nikiakiaka, nanandratra ny nifiny:
  - Eny, izao tontolo izao mahafinaritra izay tena mahafinaritra ny zava-drehetra . Saingy misy loza be eto. Indrindra indrindra, misy olona mampidi-doza kokoa noho ny goblin sy ny Nightingale the Robber.
  Nanontany nibitsibitsika i Dominica hoe:
  - Iza, ohatra?
  Niteny mangina ilay tovovavy mpifanandrina:
  - Vehivavy antitra Shapoklyak!
  Nibitsika ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika:
  Tsara, vita tsara, i renibe no mpitarika!
  Toy ny milalao voay ny namana aminy!
  Dia noraisin-drazazavavy izany ka natsipiny tamin"ny rantsan-tongony ny kerobima. Nandona dragona. Nipoaka ilay bibikely, niparitaka tao anaty confetti.
  Nanamarika i Margarita, nihozongozona ny lohany tamin'ny olioly volamena:
  - Tsy tsara ny mamono zavamananaina!
  Dominica nanamarika:
  - Fa bibikely fotsiny izany!
  Nihira ho setrin'izany i Margarita:
  - Mandrora amin'ny rivotra ny roranao,
  Aza mamono bibikely na vitsika...
  Aza manapaka sampana any anaty ala aza -
  Ny fiainana rehetra eto an-tany dia fianakaviana iray ihany!
  Ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika dia nibitsibitsika, nampiseho ny nifiny:
  - Izaho, ianao, izy, izy - miaraka amin'ny firenena iray manontolo,
  Fianakaviana sariaka miaraka!
  Amin'ny teny hoe isika, iray hetsy I!
  Nisasa tamin"ny rano ireo ankizy. Ary ankehitriny izy ireo nihazakazaka nankany amin'ny sakafo, faly sy mamirapiratra.
  Nibitsibitsika ody i Dominica sy Margarita, ary nihalava kokoa ny latabatra. Ampy toerana hipetrahan"ny rehetra izao.
  Ny ankizy, nihetsiketsika niboridana, dia nipetraka ary nihira tamin'ny feo mazava tsara:
  Miparitaka toy ny lanezy ny lamban-databatra
  Ary napetraka ny zava-tsoa...
  Hahomby avokoa ny ankizy,
  Ary natsatsika avy any Cheburashka!
  Ary rehefa afaka izany, dia nanomboka nisakafo izy ireo. Be dia be ny ankizy tsara tarehy eto, na dia reraky ny hanoanana sy ny tsy fahampiana aza.
  Dominica sy Margarita, satria voky tsara, tsy nieritreritra indroa, dia nanomboka nandihy. Ary andeha hohitsakitsahintsika ny tongotrao miboridana, voafafy, mihosinkosina.
  Nihira tamin"ny feony mamirapiratra ireo tovovavy;
  Teraka tany amin'ny habakabaka aho
  Aiza no tena miady mafy ny tovovavy rehetra...
  Satana dia tsy afaka mandresy ny Tanindrazana,
  Ho voninahitr'i Rosia reninay!
  
  Ho afaka hiaro an'i Rosia masina isika,
  Ary na lozabe sy hafetsifetsena toy ny inona aza ny fahavalo...
  Handresy mafy ny mpifanandrina aminay izahay,
  Ary ny fanahy Rosiana miaraka amin'ny sabatra dia homem-boninahitra!
  
  Rosia, ity no tanindrazako,
  Masina sy ety an-tany...
  Ny firenena rehetra dia fianakaviana iray ihany,
  Ary mbola tanora foana ilay tovovavy!
  
  Hiaro ny Tanindrazanay amin"ny ady izahay,
  Tsy misy vintana iray ho an'ny fahavalo ratsy ...
  Eo amboniny dia misy kerobima misy elatra volamena.
  Andeha isika hanome fanomezana ho an'ny miaramila Rosiana!
  
  Ao Rosia dia tsara ny zava-drehetra, tsara,
  Ary ny sitrapontsika dia ho mahery noho ny vy...
  Manana fivoy mahery eny an-tanany ilay zazalahy,
  Ary i Comrade Stalin no manapaka eo!
  
  Tian"ny olona ny Tanindrazana,
  Hataontsika tsara kokoa mandrakizay...
  Ny Tanindrazana dia tsy hangalarina amin'ny roubles,
  Ary Andriamanitra Svarog no mesia lehibe !
  
  Omem-boninahitra anie ny Tanindrazanay,
  ny fahavalo amin'ny ady isika ...
  Lada Renin'Andriamanitra no malalako,
  Avelao ny fahavalon'i Rosia hahazo ny fahatongavany!
  
  Raha ilaina dia afaka mandatsaka ny ran'ny fahavalo isika,
  Tsy afaka mandohalika i Rosia...
  Tsy ho ela dia hivadika ho lalao ny mpihaza,
  Ary ny mpitarika lehibe, Lenin, dia hiaraka amintsika!
  
  Handresy ny habakabaka midadasika isika,
  Hanome fahasambarana, fifaliana ho an"izao rehetra izao isika...
  Avo kokoa noho i Roma i Moskoa,
  Amin'ny heriny tsy miova amin'ny ady!
  
  Rehefa tonga eto amin'ny taninay mamirapiratra ny ady,
  Hasehontsika amin'i Fuhrer ny toetrantsika matanjaka...
  Hahazo sara be ny Rosiana,
  Avo noho ny masoandro isika ary tsara tarehy noho ny hazo!
  
  Minoa ahy, tsy ho rava i Rus,
  Tsy handohalika antsika ny Horde...
  Miady ho an'ny Tanindrazanao ary aza matahotra,
  Ny Rosiana tsy mahalala fahalemena sy hakamoana!
  
  Hitsangana indray ny firenentsika,
  Haneho amin'izao rehetra izao ny heriny...
  Ary horinganina i Satana
  Hirodana any am-pasana ny fahavalon"ny Tanindrazana!
  Toy izany no nitsambikina tamin"ny tongotra niboridana sy nihodinkodina toy ny devoly ireo tovovavy, ka nanomboka nirohondrohona sy nitsambikina tamin"ny fikosoham-bary roa sosona.
  Ireo no tovovavy tsara tarehy sy mahery setra eto . Ary ahoana izy ireo mikiakiaka, mitsambikina.
  Eny ary, misakafo ny ankizy ary mihira zavatra ho azy manokana ihany koa. Ary manao izany amin'ny fomba tena tsara izy ireo. Ireo no hiran'izy ireo. Ary mihodinkodina toy ny tendrony mihodinkodina izy ireo.
  Top class girls.
  Saingy nisy lolo lehibe iray niseho teny an-danitra, toy ny tena dragona. Ary lehibe dia lehibe ny elany, ka nanjelanjelatra toy ny volamena nasiana vato soa. Ary toa mahagaga sy tsara tarehy izany. Ireny tokoa, raha ny marina, dia lolo goavam-be, toy ny dinosaurs.
  Nanamarika tamim-pitsikiana i Dominica:
  - Tsy hahita fahagagana eto ianao. Mahagaga!
  Nihomehy i Margarita ary namaly hoe:
  - Eny, arthropods tena mahavariana tokoa ireo. Tsy izany anefa no tena mahagaga. Misy zavatra hafa tena mahafinaritra.
  Dominica nihira hoe:
  Fa na boky na tranombakoka,
  Tsy hisolo ny namantsika ry zareo!
  Ary ny zazavavy avy amin'ny ody wand dia hamoaka andry. Ary nisy solomaso cocktail vaovao niseho. Ary ny ankizy namely azy.
  Toy izany ny zava -drehetra niseho . Ary karazana mozika fotsiny no milalao ao an-dohako.
  Ary ahoana no tsy hihira Dominic sy Margarita;
  Manafika tsy nikiraro ny tsara tarehy,
  Mihazakazaka izy ireo, tovovavy tsara tarehy ...
  Raha mila mamely ny Fritz amin'ny totohondry ianao,
  Na hotapahiny amin"ny basy!
  
  Tsy afaka misalasala ny ankizivavy
  Handevina ny Nazia maty izy ireo...
  Ary hanindaka azy amin'ny tongony izy,
  Ary ny amboadia midradradradra mafy!
  
  Rosia, teny ho an'ny miaramila izany,
  Rehefa, minoa ahy, tsy mihamangatsiaka kokoa izany ...
  Na dia manjavozavo aza indraindray ny zava-misy,
  Aiza no nandresen'i Kaina mainty ratsy fanahy!
  
  Aza mino izany, tsy mandositra ny mpikambana ao amin'ny Komsomol,
  Ary raha mihazakazaka izy ireo, dia hanafika fotsiny ...
  Ary hovonoina indray mandeha ny Nazi rehetra,
  Ary ny Fuhrer dia hatsangana amin'ny sakana!
  
  Rosia, ity no tanindrazako,
  Mamirapiratra izy, tsara tarehy tsotra...
  Na iza na iza kanosa dia tsy mendrika na dia roubles aza,
  Ary, fantatrao fa mampidi-doza ny mifamaly amin'ny mpiady!
  
  Fa fantaro fa handresy ny fasista isika,
  Tsy hanjaka eo amin"ny seza fiandrianana ny ratsy...
  Eo ambonintsika dia misy kerobima manana elatra volamena,
  Ary Andriamanitra Svarog amin'ny lehibe amin'ny satro-boninahitra!
  
  Izay kanosa, minoa Ahy, dia mpanompo malemy,
  Iray ny anjarany - hiaritra ompa...
  Androany ianao dia mekanika, rahampitso ianao dia foreman,
  Ary ny tenanao dia afaka mamely lamosin'ny hafa!
  
  Manana hery ny zazavavy, volkano tsotra,
  Indraindray izy dia mandrava amin-kery ny tendrombohitra...
  Raikitra ny ady amin'ny rivo-doza,
  Ary ny fahafatesana dia mandripaka ny taranak"olombelona!
  
  Lazaiko marina aminareo ry Knight,
  Matanjaka isika rehefa miray hina ny Rosiana...
  Mila tsindrin-tsakafo miaraka amin'ny garpu sy ny antsy,
  Knight tsy resy amin'ny ady isika!
  
  Inona no finoantsika an'i Kristy Tompo,
  Na dia manaja an'i Lada aza izahay...
  Ny mpiara-dia Stalin dia tahaka ny rainay,
  Ary hisy toeran'ny kominisma paradisa!
  
  Ilay efa maty taloha dia hatsangana
  Ary ho tsara tarehy sy hendry kokoa isika...
  Ary ilay lehilahy, mazava ho azy, dia tena mirehareha,
  Na dia miteny tsy misy dikany aza izy indraindray!
  
  Amin'ny fitiavana, ny Tanindrazanay dia tahaka ny kintana,
  Minoa ahy fa tsy hivoaka mihitsy...
  Ho tanteraka ny nofy lehibe
  Hisy fiadanana sy fahasambarana manerana izao rehetra izao!
  
  Tiako i Maria, manome voninahitra an'i Lada aho,
  Tsara i Svarog ary mahafinaritra i Perun...
  Tiako i Jesosy sy i Stalin,
  Mahafinaritra ahy ny endrik'ireo sary masina!
  
  Rahoviana no hisy tena paradisa?
  Minoa ahy fa ho tanteraka amin'izany ny fanantenanao rehetra...
  Atolory ny Tanindrazanao ny fonao,
  Hilamina ny zava-drehetra, matanjaka kokoa noho ny teo aloha!
  Taorian"izay dia nisakafo ihany ireo ankizy afaka. Noforonina ho detachment izy ireo avy eo. Zato lahy sy vavy mahery.
  Dia niainga izy ireo nanao diabe. Dobrynya dia nanamarika tamin'ny tsiky mamy:
  - Hiady izy ireo, azoko antoka!
  Ary nitsambikina tamin'ilay dragona ilay zazalahy mahery fo.
  Nanamarika i Oenomaus:
  - Ny detachment toy izany dia hihetsika miadana loatra. Mandeha haingana kokoa amin'ny dragona izahay. Ary eto dia tokony ho fantatrao koa ny fotoana hijanonana.
  Naorina ny ankizy. Baroness iray ihany no nanao akanjo mihaja sy mirentirenty mihitsy. Ny ambiny dia toa mpangataka, tanora ragamuffins . Haingana kokoa anefa ny mihetsika tsy nikiraro.
  Dominica nanamarika:
  - Raha mandeha ilay tovovavy barôna, dia ho rava sy rava ny kirarony sarobidy. Angamba ianao tokony tsy nikiraro tahaka ny olon-drehetra?
  Namaly ny Baroness hoe:
  - Tsy afaka miandry ianao! Aleo alefa any amin'ny Duke raiko aho, fa homeny valisoa ianao fa tsy hanisy ratsy anao!
  Niondrika tamin'i Dominika i Margarita:
  -Manana hery voajanahary mahagaga toy izany ianao. Koa andeha, andao hiara-hiasa sy handefa fiampangana mamirapiratra, ary hanipy an-drazazavavy ao an-dapan-drainy!
  Nanamarika ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika:
  - Ahoana ny amin'ny valisoa?
  Nihomehy i Margarita ary niteny hoe:
  - Eny, hanome anao kitapom-bolamena izy ireo, ka tena betsaka ve izany? Ankoatr'izay, afaka manamboatra volamena avy amin'ny hazo sy cones aho, ary azonao atao koa!
  Dominica nisioka hoe:
  - Oay! Ka afaka mividy andriana isika!
  Nanohitra ilay tovovavy mpanao politika:
  - Fady! Ny volamena majika dia voarara tsy hivezivezy, raha tsy izany dia betsaka kokoa noho ny vy izany. Fantatrao, ny fisondrotry ny vola madinika!
  Dominica nanamarika:
  - Sahala amin'ny hyperboloid an'ny injeniera Garin ve izany?
  Nanaiky i Margarita hoe:
  - Zavatra toy izany. Namaky ity boky ity aho fony aho mbola kely. Eny, nirodana ny fenitry ny volamena, ary natahotra .
  Nomarihin"i Enomay tamim-pitsikiana hoe:
  - Na izany aza, mety hanangana baroness? Mba tsy haharikoriko azy!
  Nitsiky i Dobrynya:
  - Eny, hataontsika indray mandeha izany,
  Omeo zavatra mahafinaritra izy!
  Nohitsakitsahin'ny Baroness teo amin'ny bozaka indray ny ombelahin-tongony ary nidradradradra hoe:
  - Ento any amin'ny raiko aho! na hataoko hovonoina daholo ianareo!
  Niray feo ny ankizy.
  Tampoka teo dia nisy gnome iray tao anaty satroka niseho teo ambanin'ny bozaka. Mazava ho azy fa mbola tanora be izy, tsy nisy volombava. Saingy miaraka amin'ny tehina majika eny an-tanany.
  Nisy feo kely niteny hoe:
  - Avy eo aho dia mandre ny feon'ny tovovavy iray. Angamba izao no fotoana hanabeazana azy?
  Nidradradradra ny Baroness:
  - Andramo fotsiny, ry sipa !
  Ary nanandrana nanetsika ilay gnome tamin'ny tongony kirarony izy. Nohozongozoniny ny tehiny majika. Nanjavona ilay tovovavy sy zazalahy kely avy amin'ny olona taloha.
  Dominica nihiaka hoe:
  - Oay!
  Nanaiky i Margarita hoe:
  - Zazalahy dwarf ity. Karazana gnome manokana nomena ody. Ankehitriny dia naka ilay zazavavy capricious hobeazina. Ary toa tsy maintsy mianatra kolontsaina, fahalalam-pomba ary miasa amim-pahavitrihana ny barôna.
  Nitsiky i Enomai nanao hoe:
  - Ary te hamely azy aho! Ary noho izany, eny an-tsorokao ny enta-mavesatra.
  Nanoro hevitra i Dobrynya hoe:
  - Ho any Skeleton ve ianao? Noho izany dia mety ho tonga ny fotoana hidona amin'ny lalana.
  Nanamarika i Margarita hoe:
  - Any akaiky kokoa dia ny lapan'ny mpamosavy ratsy fanahy Bastinda, izay manana artifact iray hafa amin'ny roa ambin'ny folo - voalavo mavo. Io no tokony ho nosamborinay.
  Ambonin'izany, efa manana tafika kely isika, lehilahy maherin'ny zato. Anisan'izany ny mahery fo Phoenix Falcon. Zazalahy koa izy, nefa manana hery lehibe.
  Dobrynya nanamarika:
  - Fantatro i Phoenix. Ahoana no nisamborana azy?
  Namaly ilay tovovavy mpanao politika hoe:
  - Amin'ny hafetsena, toa anao. Manana tafika anefa isika izao, ary hamely ny lapan"i Bastinda!
  Dominika dia nilalao tamin'ny abs teo amin'ny kibony. Dia noraisiny izany ary notorotoroiny tamin'ny rantsantongony ny voa nandry teo amin'ny bozaka. Natsipiny ny voany, notrotroiny teo am-bavany, notsakotiny tamin"ny nifiny mafy, ary nikiakiaka:
  - Handeha hanafika? Eny, tiako io hevitra io. Na izany aza, mampahatsiahy ahy ny angano ho an'ny ankizy ny anarana Bastinda. Tsy izay ve no tsy manasa tena?
  Nihifikifi-doha i Margarita:
  - Fantatro koa ity angano ity. Tsia, mpamosavy hafa kely ity. Manana tafika voalavo manontolo izy. Eny ary, ary koa orcs mpikarama an'ady. Ny Artefa CT miaraka amin'ny voalavo dia manome hery lehibe amin'ny biby mpikiky, ka...
  Nanome baiko ilay tovovavy mpanao politika:
  - Ankizy! Esory ny fanjaitra avy amin'ny spruces volafotsy teo akaiky teo, ho hitanao tsy ho ela izy ireo rehefa miditra ao anaty ala izahay. Afaka manao fitaovam-piadiana mendrika izany.
  Namaly ry zalahy hoe:
  - Hanao ny zava-drehetra izahay, ry mpamonjy anay!
  Dia nandeha ny ekipa. Na dia avo telo heny noho ny ankizilahy aza ny ankizivavy, dia nahay nanao diabe ihany koa izy ireo. Dia nosintoniny ny rantsan-tongony. Nandritra izany fotoana izany, dia nandeha ny mozika.
  Nifindra tamin'ny diabe ny detachment. Eto, rehefa avy nisakafo, ny sasany tamin'ireo bandy nikiakiaka mafy, fa ny ankizivavy nanomboka nikapoka amponga vita amin'ny ravin -borombola , ary ny toe-po dia lasa falifaly kokoa.
  Ny ankizy dia voahitsakitsaka amin'ny formation. Nihevitra i Dominica fa toy ny ao amin'ny sarimihetsika momba an'i Malchish-Kibalchish izany . Nisy koa ry zalahy nandeha tsy nikiraro. Saingy noho ny antony tsy nisy ankizivavy tao amin'ny sarimihetsika Sovietika. Ary hafahafa izany, satria teo ambanin'ny fitondrana Mena dia nanantitrantitra tsy tapaka ny fitovian'ny lahy sy ny vavy.
  Ary misy ankizivavy maro eto, ary toy ny mpiady voajanahary izy ireo amin'ny diabe - ny ampahany amin'ny olona, ny ampahany amin'ny fianakaviana elf, araka ny hita amin'ny sofin'ny lynx. Eny, karazana matriarchie.
  Nandeha ny ankizy, ary nanomboka nihira izy ireo, toy ny hoe tsy misy an'ity:
  Elfia no firenentsika hendry,
  Teo ambany fitondran"ny Mesia Mpanjaka...
  Nomen'Andriamanitra antsika mandrakizay izany,
  Mba hahafaly ny fiainantsika!
  
  amin'ny voninahitra anie ny Oenomau tsara ,
  Iza no nandresy ny fahavalon"ny Tanindrazana...
  Miady ho azy ianao ary sahy,
  Ary tsy ho ela dia hanomboka hiaina eo ambanin'ny Solcenisme isika !
  
  Nihazakazaka ny tovovavy tsy nikiraro
  Te hiady amin"ny fahavalo...
  Ary ity Orkler ity dia tsy dia mahafinaritra,
  Fa kosa, sarin'ny clown fotsiny izy!
  
  Firenena lehibe tsy manam-petra
  Ao anatin'izany ny sitrapon'ireo taranaka...
  Na dia mitetika aza ny mpanompon"i Satana,
  Fa homba antsika ilay manam-pahaizana!
  
  Mino aho fa tsy ho voafehy ny fanerena ataontsika,
  Mazava ho azy fa handrava ny fahavalontsika amin'ny tany isika ...
  Soraty ao amin'ny kahienao izany, ry zazalahy kely,
  Tena mahafinaritra ny miaina eo ambanin'ny Oenomaus !
  
  Hataontsika tsara kokoa noho ny hafa ny Tanindrazana,
  Ho avy ny lanitra amin'izao fiainana izao...
  Andao hankalaza ny fahombiazantsika
  Ary tsy ho ela dia hiaina eo ambanin'ny elfinisme isika!
  
  Tsia, minoa ahy, tsy mety ho tapaka isika Orkishista,
  Na dia matanjaka sy fetsy aza ny fahavalo...
  Fa ho afa-panadinana amin'ny A,
  Enga anie ho tsara eo ambanin'ny Oenomaus !
  
  Ny fahalehibeazan'ny Tsar, minoa ahy,
  Miaraka amin'ny satroboninahitrao feno diamondra...
  Ary fantatrao fa hotorotoroina ny bibidia masiaka,
  Hihena koa ny pesta, minoa ahy ry habokana!
  
  Tsia, ho an'i Elfia dia mila Elfrog koa ianao ,
  Ry sakaiza, aza mamadika an'Andriamanitra...
  Lehibe sy be voninahitra ny Fianakaviana Tsitoha,
  Aza aseho ny fahalemenao!
  
  Lada tsara tarehy no forge an'ny andriamanitra,
  Minoa ahy fa niteraka fitiavana izy...
  Aza mandany ny olona amin'ny teny tsy ilaina fotsiny,
  Nisokatra ny fahalehibeazana tsy manam-petra!
  
  Tsy azonao atao ny mitazona ny zana-tsipìkan'i Elfrog ,
  Hanindrona ny fahavalo rehetra izy ...
  Aza maniry zavatra adala fotsiny,
  Hanarona ny ampingan'ny miaramila elven!
  
  Elfia, tsy isalasalana fa hery izany,
  Afaka mamindra tendrombohitra izy...
  Na dia mijaly mafy aza ny nofo indraindray,
  Afaka mandà ny sakana rehetra isika!
  
  Ho avy tsy ho ela ny tontolon'ny elf be voninahitra ,
  Izay manitsaka izao rehetra izao...
  Ny kerobima an"Andriamanitra hamelatra ny elany,
  Ary hisy zavatra iray, minoa ahy, momba ny Famoronana...
  
  Andriamanitra Lada be voninahitra, minoa ahy,
  Nomeny fitiavana ny zanany lahy rehetra...
  Ary ankehitriny dia ho miaramila mahery izy,
  Ary ndeha hamely mafy ny fahavalo amin'ny orona!
  
  Fiev ianao , toy ny renivohitra ho an'ny elves ,
  Ny renin'ny, minoa ahy, tanàna be voninahitra Drussian...
  Andeha hamely ny fahavalo ,
  Knight izahay, minoa ahy fa tsy kanosa izahay!
  
  Ho an'ny tanindrazako masina,
  Hiady mafy isika...
  Elf dia tsy handroba roubles,
  Rehefa dinihina tokoa, ny elf maivana dia nahay niady foana!
  
  Misy tovovavy tsara tarehy, minoa ahy,
  Satria izy ireo dia mirohotra mafy amin'ny hatsiaka...
  Ny Fuhrer, bibidia, dia hotorotoroina,
  Haniry raozy tsara tarehy izahay!
  
  Tsia, tsy hiaritra fahatezerana mihitsy izahay ,
  Andeha isika hanandratra ny Elf hazavan'ny masoandro...
  Ho tanteraka ny nofy lehibe
  Eo ambanin'ity lanitra ity dia manga mamirapiratra!
  
  ny Elfrog hanangana ny maty,
  Saingy mila mamelona azy io isika amin'ny fiainana mangatsiaka ...
  Handresy ny midadasika izao tontolo izao isika,
  Kristy tsy mety maty, ary Jodasy any amin"ny helo!
  
  Manompoa Oenomai amim-pahatokiana,
  Ary aza mikomy amin'ny mpanjaka...
  Enga anie ny zanaky ny elf amin'ny voninahitra,
  Elfia, tsy toerana eo amin'ny sarintany ity!
  
  Tsy ho ela dia handresy izao rehetra izao isika,
  Aoka hisy hery amin'ny fiainana sy ny fahafatesana...
  Izay velona rehetra ho tonga kerobima,
  Tahaka an'Andriamanitra io lehilahy io, minoa izany!
  . TOKO No. 10.
  Niverina tany amin'ny efitrano fianarany i Dominica, namarana ny fotoam-pivoriana tamin'ny toerana lotus. Ankehitriny dia nanomboka nianatra ody isan-karazany, samy hafa endrika sy karazany. Ary nanao izany tamim-pahavononana lehibe izy.
  Taorian'izay dia nandeha nisakafo aho. Teo anilany dia ilay tovovavy Fiesta. Niara-nihinana angisy tao anaty saosy izy ireo ary nosasana tamin"ny ronono nafangaro ranom-boankazo. Taorian'izay dia lasa lehibe ny zava-drehetra.
  Taorian'ny sakafo hariva dia nofefena tamin'ny Fiesta i Dominica tamin'ny fampiasana tehina majika. Ary natsipiny mofo lehibe nisy crème teo amboniny , nanosotra azy hatramin'ny lohany ka hatramin'ny tongotra.
  Niaiky ny fahareseny izy ary nomeny peratra avy amin'ny tongony tsirairay. Ary ankehitriny i Dominica dia mitam-piadiana mahery vaika sy mahafaty kokoa .
  Taorian"izay dia samy nandro ary niditra tao amin"ny efitranony izy roa vavy.
  Tao amin'ny efitrano, nipetraka teo am-pandriana i Dominica, naforitra ny tongony tamin'ny endrika lotus, ary nafindrany indray ny maha-izy azy ara-batana sy ara-panahy ho amin'ny ambaratonga hafa amin'ny tontolon'ny saina.
  Ankehitriny izy ireo dia miakatra amin'ny dragona, ary misy andian-jazakely mandeha eo ambaniny.
  Notarihin"ny zazalahy roa: ilay Viscount sy ilay mahery fo Phoenix Falcon. Zazalahy tsara tarehy manana hozatra misongadina be ireo ankizilahy ireo, ary manao short fotsiny . Matanjaka, ndao atao hoe ry zalahy. Dia nandeha izy ka nahatratra ny andry.
  Miezaka mihetsika haingana araka izay azo atao ny ankizy, ary manomboka mihazakazaka izy ireo. Ary toa tafik'anjely manana loha mamiratra sy mahafatifaty izy io. Ary mbola tsy mitam-piadiana izy ireo, afa-tsy ny kibay vita an-trano.
  Niditra tao amin"ilay ala kesika anefa izy ireo avy eo . Nierona ny amboadia maromaro, fa ny tongotr'ilay mpiremby kosa no nitorahan'i Phoenix tamin'ny karandohany mavesatra, ary nanapaka ara-bakiteny ny karandohan'ilay biby mpiremby.
  Nianjera izy, ary nanomboka nandositra ireo amboadia hafa. Ary ny ankizy dia nanomboka nandamina ny cones sy ny rantsan.
  Nanamarika i Margarita hoe:
  "Tsaroako indray mandeha nisy andiana ankizy mpiaro ny zon'olombelona nanao ady mafy. Ary nandositra ny tafika alemà. Ary nihazakazaka nanenjika azy ny ankizy ka namely azy tamin'ny antsamotady .
  Nanaiky i Dominica:
  - Slingshot, hery mahafaty izany!
  Ny ankizy mpiady, raha ny marina, dia nanomboka nanamboatra antsamotady. Ary manao zavatra toy ny tsipìka.
  Nandray izany i Margarita ary nanamarika tamim-pitsikiana hoe:
  - Ny fitaovam-piadiantsika no ho tonga lafatra indrindra raha esorina amin'ny majika.
  Nikiakiaka i Dominika, nanandratra ny nifiny:
  - Indrindra raha ampiako an'io!
  Rehefa avy nirongo fitaovam-piadiana ireo ankizy dia samy naka ny tehiny ireo mpamosavy matanjaka.
  Hoy i Margarita:
  - Miara-miombom-pihetseham-po isika!
  Dominica nanamafy:
  - Tena marina!
  Samy nanangona ny tanjaky ny tsorakazony ody izy roa vavy ary nandefa izany tamin'ny heriny goavana. Ary avy eo ireo tsara tarehy dia naka sy nandefa angovo avy amin'ny rantsan-tongony namakivaky ny andian-jazakely. Ary avy eo dia nisy fahagagana nitranga, ary ny photoblitzes an'arivony , na, toy ny supernova kely, nirehitra.
  Nanomboka namaky ody sy nihira i Margarita sy Dominica:
  Vehivavy izahay, miditra ao amin'ny pantheon,
  Nianiana izy ireo fa tsy hivadika amin"ny Tanindrazana...
  Ka resy mahatezitra no miandry ny Orkishista,
  Eny ary, ahoana ny momba ny Elves miaina ambanin'ny masoandro !
  
  nymphin dia miaraka amintsika , toy ny metaly,
  Vita amin'ny varahina, izay matanjaka noho ny vy rehetra...
  Nanonofy aho hamadika izao tontolo izao,
  Araka ny natolotr'i Gralin lehibe!
  
  Hataontsika mangatsiatsiaka kokoa ny Tanindrazana,
  Ary hanandratra ny Tanindrazana ambonin'ny kintana isika...
  Enga anie hisy fahombiazana miaraka amin'ireo tovovavy elf ,
  miboridana tanteraka aza ny tongotsika kely !
  
  Orkshist nanafika ny tanindrazako,
  Tonga avy any atsinanana ny trolls samurai...
  Tiako i Solcesus sy Gralin ,
  Ary mino aho fa hamiravira ny fahavalo isika !
  
  Elfrog dia miaraka amintsika ,
  Izay solcenisme , atao vazivazy, no hanangana...
  Ny mahery indrindra amin'izao rehetra izao dia ny Fianakaviana be voninahitra,
  Hanampy fahatsiarovan-tena sy sitrapo ho antsika izany!
  
  Mino aho fa tsy ho kivy na oviana na oviana isika,
  Tsy azo andohalika ny Tanindrazana...
  Kintana mamirapiratra i Comrade Gralin,
  Drenin hendry !
  
  Hanao ny Tanindrazanay izahay,
  Kanto sy mamirapiratra kokoa eto amin'ny planeta...
  Ary fantatrao fa hisy basy mpamono,
  Avelao ny olon-dehibe sy ny ankizy hifalifaly!
  
  Dory ny Elfrog , aza mirehitra ao am-ponao,
  Ianao no mpiaro ny sabatra Elf rehetra...
  Hanorina tsy ho ela isika, mino aho, paradisa matanjaka,
  Ho avy ny solcesus , iraka masina!
  
  Aza matoky ny andian-jiolahy Orkler ry namana,
  Mba handresy mora foana sy mandrahona...
  Isika rehetra dia fianakaviana iray -
  Ary minoa ahy, mbola tsy tara ny fitiavana ny Tanindrazanao!
  
  Ny Tompo Tsitoha miaro antsika rehetra,
  Hanangana sainam-pirenena fito miloko eny ambonin"ny tany...
  Ary ny mpiremby ratsy dia hivadika ho lalao,
  Afaka miatrika an"i Satana koa isika!
  
  Tiako ny Tanindrazana lehibe,
  Eo amin'izao rehetra izao dia tsy misy tsara tarehy intsony ianao,
  Tsy hivarotra roubles i Elfia,
  Andao hanangana fiadanana sy fahasambarana eo amin'izao rehetra izao!
  
  Amin'ny anaran'ny Tanindrazana, nofy,
  Hitsangana ny Elf lehibe...
  Zava-poana ihany ny hafa rehetra
  Ary hisy mesia vaovao homba antsika!
  
  Ry Lada, ry Tsitoha,
  Hanome fitiavana sy fiadanana ho an'ireo elf maivana ianao ...
  Mifona aminao aho, miangavy anao,
  Ary raha ilaina dia mamely tselatra!
  
  Ælfria , Andriambavy any an-danitra,
  Nanome an'i Solcesus ho an'izao rehetra izao ...
  Noho ny aminareo no nitsanganan"Andriamanitra lehibe,
  Tena tsy very tsiro ny olona!
  
  Mariho fa toy izany ny elves ,
  Tena hajaina ireo andriamanitra Elven...
  Zanaky ny Tanindrazana izahay,
  Ary ny zanakavavy dia mandresy an'izao tontolo izao foana!
  
  Ry namako, mila mivavaka amin"ny Tanindrazana isika,
  Perun, Yarilo ary Elfrog mahery ...
  Ho vady matanjaka be isika,
  Ary na dia ny rahona eny amin'ny lanitra aza dia hotsofinay!
  
  Ankehitriny dia efa voaroaka niala tao Elfskva ny fahavalo ,
  ny tontolo iainana ianao ...
  amin'i Solcesus sy Gralin izahay ,
  Ary ho betsaka ny fiara mifono vy misy basy!
  
  Tsia, tsy ho afaka hanakana ny elves ny fahavalo,
  Satria ny mpiady antsika dia mahery indrindra...
  Mandalo fanadinana, dimy ihany,
  Mba ho matanjaka be ny ankizilahy rehetra!
  
  ho be voninahitra i Soltsegrad ,
  Ary hiaro azy amin'ny fanafihana ...
  Ho avy ny fandresen'ny knights,
  Na dia mikoriana ao anaty rano tsy voafehy aza ny rà!
  
  Vehivavy tsy nikiraro tao anaty hatsiaka,
  Mihazakazaka izy ireo, mitselatra ny voditongony...
  Ary hamely ny Orks amin'ny totohondriny izy ireo,
  Ny Kaina tsy mahay mifanerasera dia hatao fisaka!
  
  Hilamina ny zava-drehetra, fantatry ny olona,
  Hahita antokon-kintana eny amin'ny habakabaka isika...
  Fa fahotana tokoa ny misalasala ny herim-po,
  Ary hisy lehilahy eo amin"ny seza fiandrianan"Andriamanitra!
  
  Tsy ho ela dia hanangana ny maty amin'ny siansa isika,
  Afaka ny ho tanora sy tsara tarehy kokoa isika...
  Eo ambonintsika dia misy kerobima manana elatra volamena,
  Ho an'ny reniko Elf tsara tarehy!
  Dia nihira ny zazavavy, ary ny miaramilan'ny ankizy rehetra dia hita tao amin'ny fiadiana mamirapiratra sy ny fitaovam-piadiana mahery vaika, mangatsiaka mihitsy aza.
  Taorian"izay dia vita ny fanamboarana fitaovam-piadiana ho an"ny zazalahy sy zazavavy. Ary vonona ny hiady mafy izy ireo.
  Dominica sy Margarita dia namoaka taratra hery izay nitarika ho amin'ny fiovana lehibe. Ary ankehitriny dia efa vonona ny tafiky ny ankizy.
  Dia niainga tamin'ny diabe izy.
  Dobrynya dia nanamarika tamin'ny fijery tena faly:
  - Handresy indray isika! Ary izany no maha-zava-dehibe antsika.
  Nisy sokatra mitovy habe amin'ny tanky Tiger alemà tsara nandady teo aloha. Nanana akorandriaka diamondra izy, na ny marimarina kokoa, nanjelanjelatra toy ny rakotry ny vatosoa. Biby tena mahafatifaty.
  Margarita dia nanamarika tamim-pahakingana:
  - Amin'ny akorandriaka toy izany, ny sokatra mihitsy no mety ho iharan'ny mpihaza fatra-paniry laza!
  Niondrika i Dominica ary nihira hoe:
  Tsara ny shards
  Manohitra basy milina, indrisy , tsy misy!
  Saingy ny hirany dia hita fa tsy dia mitombina loatra, ary tsy amin'ny toerany.
  Nitety ny sokatra ireo ankizy mpiady. Te hitifitra azy ny iray tamin"ireo ankizilahy, saingy nametraka ny tanany teo amin"ny sorok"ilay zazalahy ilay miaramila vavy ary nikiakiaka hoe:
  - Tsy mila!
  Hoy ny ankizivavy iray hafa:
  - Izany no tanjon'ny ekipa!
  Tena ankizy miady mafy tokoa ireo izay mazoto miady.
  Nanamarika tamin'ny fihomehezana i Dominika:
  Ary eo ankavia ny miaramilantsika, ary eo ankavanana ny miaramilantsika,
  Tsara ny mamely totohondry ny tarehiko amin'ny fisotroana be loatra !
  Tena tsara fanahy ny mpiady . Ary toa vonona ny hanao dia lavitra be izy ireo. Ary tsy ho levona tokoa ny toe-pony.
  Nitsiky i Margarita hoe:
  - Eny, tsy maintsy lazaiko fa mbola tsara vintana isika.
  Nanontany tamim-pitsikiana i Dominica:
  - Tsara vintana?
  Namaly tamim-pahatokiana ilay tovovavy mpiaro:
  - Ny zava-misy fa ny Ady Lehibe Tia Tanindrazana naharitra latsaky ny efa-taona. Raha ny marina, ny Alemà dia afaka nanohitra ela kokoa tamin'ny fiarovany matanjaka!
  Nanaiky ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika:
  - Miombon-kevitra amin'izany aho. Misy mihitsy aza ireo tantara hafa momba ity lohahevitra ity. Saingy na ahoana na ahoana, dia afaka mamorona fahagagana isika. Ary ny Alemà, rehefa nahatsapa fa efa resy ny ady, dia tsy te-hanohitra mihitsy. Ary dia toy izany no nanaovany ny fomba fanaony manokana!
  Nanamarika i Margarita hoe:
  - Ity misy fiara tsy dia nahomby loatra - ity no Tiger, mavesatra loatra, ary misy fifandraisana tsy voaaro eo amin'ny tilikambo sy ny vata. Ity tanky ity, tsy maintsy ekenao fa tsy dia tsara loatra. Mavesatra loatra sy efa lany andro, na dia ny fiadiana aza dia tsy hita amin'ny tehezan-tendrombohitra misaina. Ary ny fametrahana ny fampitana misaraka amin'ny motera dia fahadisoana lehibe.
  Nanaiky i Dominica.
  - Tsy afaka miady hevitra amin'izany ianao ! Mazava ho azy fa fahadisoana izany! Fa etsy ankilany, ny maty ihany no tsy manao fahadisoana, ary raha avy amin'ny fiainana hafa izy ireo. Ary heveriko fa izy. Farafaharatsiny ho anao!
  Nanaiky i Margarita hoe:
  - Eny, misy tokoa ny any ankoatra! Ary izaho manokana dia resy lahatra tamin'izany. Ary raha eto amin'izao tontolo izao aho no voatendry ho faty, dia any amin'ny hafa, hisy zavatra hitohy!
  Nanaiky ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika:
  - Toy ny lalao informatika tsy misy fiafarana miaraka amin'ny ambaratonga tsy tambo isaina!
  Nanamafy ilay tovovavy mpiaro:
  - Eny, eny! Zavatra toy izany, ary ity, tsy maintsy lazaiko, dia tena mahafinaritra ! Ary eto ianao dia afaka mifaly mihoatra ny indray mandeha na indroa.
  Ilay zazalahy mahery fo Dobrynya nihira hoe:
  - Fotoana izao, fotoana izao, andao hifaly,
  Amin'ny fiainako...
  Ho an'ny hatsaran-tarehy sy ny kaopy, ny tsara vintana.
  Veloma, veloma, mihozongozona, volom-borona amin'ny fiarovan-doha,
  Hibitsibitsika amin'ny anjara mihoatra ny indray mandeha isika!
  Hibitsibitsika amin'ny anjara mihoatra ny indray mandeha isika!
  Hotorotoroiko ny fahavalo! Hotorotoroiko ny fahavalo! Hotorotoroiko ny fahavalo!
  Ary re ny fihomehezan'ny ankizy. Nisy dinosaure lehibe niseho teo anoloan'ny tafika kely . Marina fa tsy natahotra loatra izy, fa lehibe. Ary lehibe ny vatany, fa ny lohany kosa dia kely, miampy rambony lava. Ary eo amboniny dia misy vombony koa.
  Dominica nihiaka hoe:
  Be bibidia ity !
  Nanaiky i Margarita hoe:
  - Biby mavesa-danja ! Fa aza manahy. Raha tsy hikasika azy isika dia tsy hikasika antsika izany!
  Ary nanome baiko ilay tovovavy mpifanandrina:
  - Tanora mpiady - aza mitifitra ary aza mitabataba!
  Nangina ny ankizy. Ary niezaka nandeha tamin"ny tongotra tsy nitabataba izy ireo.
  Dominica nanamarika:
  - Ahoana raha marenina ny dinôzôra?
  Nitsiky i Margarita ary te-hilaza zavatra. Tampoka teo dia nisy firohondrohona sy fikotrokotroky ny rantsankazo tapaka. Nipoitra ny biby mitovy habe amin'ny trano misy rihana fito, ary lehibe ny vavany, toy ny trozona tsirinaina lava. Tena zava -dehibe tokoa izany . Ary dimy metatra eo ho eo ny lavany.
  Ilay dinôzôra, izay nijanona ary nijery tamim-pahalianana ireo andian-jazakely, dia nahita biby goavam-be iray ary nihazakazaka nandositra. Ary toy ny hoe namporisika azy izy. Lafo kokoa ny miady amin'ny goavambe toa an'ity tyrannosaurus saber-toothed ity.
  Dominica sy Margarita dia nanangana ny tsorakazony. Nitifitra aloha ilay tovovavy mpanao politika. Ary avy amin'ny tendron'ny tehiny dia hisy pulsar mpamono olona hivoaka. Ary hamely ny vavan'ilay biby goavam-be izy. Ary ho may be izy. Fa ho setrin'izany dia vao mainka nisy firohondrohona nahatsiravina sy nandrenesam-peo.
  Noraisin'i Dominica izany ary ho setrin'izany , dia namely azy tamin'ny heriny rehetra izy, nanao fihetsika tamin-kery, toy ny hoe mamely antontam-pamonoana ary mikiakiaka hoe:
  Dinosaurs, angamba eto ianao, fa tsy any Afrika,
  Angamba ianao mitsako mololo ho an'ny sakafo maraina,
  Dinosaurs,...
  Ary nandefa ny anjara ody ho an'ilay goavambe ilay zazavavy. Ary nalain'izy ireo ny nifiny, ary rehefa voa, dia nivadika ho voninkazo mavokely tsara tarehy.
  Dominica nihira hoe:
  Te hanao vy aho
  Nipoitra tampoka ilay elefanta...
  Elatra toy ny tantely -
  Voninkazo fa tsy sofina!
  Nihomehezan'i Margarita ary, indray, namely azy tamin'ny pulsar manimba sy manimba. Saingy nanomboka nandrotsaka zana-tsipìka ilay biby goavam-be ny tafiky ny ankizy. Ary nanomboka niboiboika ny fiadiany mizana .
  Nalain'i Dominika ary namoaka ody tamin'ny tongony roa sy ny tehiny. Ary niasa tsara teto.
  Toy ny hoe nisy zava-mahagaga naka azy io ary niampanga ny tenany tamin'ny hery manimba goavana.
  Noraisin'i Margarita ilay izy ary nibitsibitsika sady nikiakiaka tamin'ny masony safira:
  - Oay!
  Nirodana ny Tyrannosaurus, ary teo amin'ny toerany dia nisy latabatra lehibe sy malalaka, feno sakafo. Ary eto dia efa tena raitra sy tsy nisy toy izany, tsy manam-paharoa. Ary ny sakafo matsiro toy izany.
  Dominica nihira hoe:
  Lasa matsiro izany
  Ary ny hanitra dia mamy kokoa noho ny tantely...
  Tsy handresy hatrany am-boalohany isika,
  Ary hiroborobo ny toetrantsika!
  Nohamafisin'i Margarita tamim-pitsikiana, nampiseho ny nifiny:
  - Eny, hiroborobo izany! Ary tsara izany!
  Taorian'izay, nanampy ilay tovovavy mpiaro:
  - Ary hainao ny manao ody. Ity , tsy maintsy lazaiko, dia mahagaga! Avadika ho sakafo matsiro ny habe lehibe toy izany . Tsy orcs na goblins ireo - mora kokoa amin'izy ireo!
  Niondrika i Dominica ary nihira hoe:
  - Ny zavatra rehetra tsy azo atao dia azo atao, fantatro tsara,
  Ary mianara manao mazia, tena tsy misy!
  Ary daka amin'ny vy matanjaka be ny tongotrao,
  Ary teteho ny biby goavam-be amin'ny maranitra!
  Nitsiky i Margarita ary nanamarika tamim-pitsikiana fa namirapiratra tamin'ny perla izy:
  - Eny, mihira mampihetsi-po ianao ka tsy hahita tsiny! Super!
  Nanaiky i Dominica:
  - Super lehibe aho - mpiady mangatsiaka kokoa noho izao tontolo izao!
  Ary ahoana no handraisany sy hikodiavany ny masony fa tena safira sy tahaka ny kintana izy ireo.
  Ny latabatra misy sakafo dia nanasa ireo ankizy mpiady, ary ny sasany tamin'izy ireo dia nanomboka nanatona ary naka donuts sy mofomamy, natsoboka tamin'ny sôkôla sy karazana crème isan-karazany. Tsara kokoa, maka gilasy. Tena mahafinaritra tokoa izany.
  Nitsoka ny anjomara i Margarita ary nidradradradra hoe:
  mihinana be loatra ianareo ,
  Tsy mila mirotoroto amin'ny bourgeoisie ianareo rehetra...
  Ary manorata kahie ho anao,
  Mbola ho azo ampiasaina ihany ny fivezivezena!
  Nanamarika tamin'ny tsiky mamy i Dominica:
  - Eny, tena tsara tokoa izany!
  Ary nikiakiaka tamin'ny masony manga cornflower izy.
  Nanamarika i Margarita hoe:
  - Tsy dia matsiro ny henan'ny dinosaurs, ary tsy dia matsiro loatra ho an'ny biby mpihinana sakafo. Fa ny mihinana ny soavaly...
  Nitabataba i Dobrynya:
  - Tsy avelako hihinana ny soavaly ianao!
  Ary nihira ilay zazalahy mahery fo:
  Sivka-burka, kaurka faminaniana,
  Mitsangàna eo anatrehako
  Toy ny ravina eo anoloan'ny ahitra!
  Sivka-burka, kaurka faminaniana,
  Tena ilaina tokoa
  Mihaona aminao!
  Nalain'i Oenomaus izany ary nitsambikina niala tamin'ilay dragona. Tena te hanandrana izay sakafo nivadika ho dinôzôra izy. Azo inoana fa zavatra mahafatifaty izany. Ary nalain'ilay andriana ilay mofomamy misy sôkôla ary natsipiny teo am-bavany.
  Ary nanomboka nitsako mafy izy, mamy sy mamy. Tena matsiro.
  Niray feo ny ankizy:
  - Eny, avelao aho hanandrana! Aza manao ratsy nenitoa!
  Nitsiky tsy nanan-tsiny i Margarita:
  - Nenitoa no anarako? mampihomehy!
  Ary hoy ilay vehivavy mpiady:
  - Omeko folo minitra hohanina ianao! Afaka mihinana ianao, fa amin'ny antonony!
  Nanontany tamim-pitsikiana i Dominica:
  -Tsy maintsy noana ve ianao nandritra ny ady?
  Nanohina ny lohany volamena i Margarita, miloko dandelion lohataona:
  - Eny, ahoana! Ary tena nandreraka!
  Nanomboka nihira tamin'ny feony mazava ilay tovovavy mba hanamafisana ny loza ateraky ny toe-javatra.
  Teo am-pihirana dia nitsambikina niala tamin"ilay dragona mihitsy ilay tovovavy. Ary nanomboka nandihy teo amin"ny bozaka voasary tamin"ny tongony izy.
  Ary ny feony dia nanjelanjelatra sy namirapiratra:
  Mpikambana Komsomol izahay, tovovavy nofinofy,
  Momba ny hoavin"ny vahoakan"ity firenena mahafinaritra ity...
  Rehefa mahatoky amin'ny tany sy ny planeta isika,
  Ary mandresy amin'ity ady mampidi-doza ity isika!
  
  Ny raharaham-barotra rehetra dia miady hevitra,
  Afo mirehitra mafy ao anatin"ny fo tanora...
  Ry zazavavy, tsara tarehy fotsiny izany
  Andeha hovohantsika ny varavaran'ny habakabaka midadasika!
  
  Na iza na iza lehilahy dia goavambe
  Ny siansa, fantatro, dia hanome azy hery...
  Minoa ahy fa mitovy foana ny antsontsika,
  Ka i Abela no manjaka, ary i Kaina dia babo!
  
  Maniry vokatra be ho masaka aho,
  Mba hiroborobo ny planeta...
  Mba ho tonga paradisa tsara tarehy sy mahafinaritra,
  Ary mafy kokoa noho ny metaly ny fisakaizana!
  
  Handresy ny habakabaka isika,
  Nihazakazaka tsy nikiraro tao anaty dobo ny tovovavy...
  Eo ambonintsika dia misy kerobima manana elatra volamena,
  Tsy hampatahotra antsika ny oram-baratra sy ny hatsiaka!
  
  Minoa Ahy fa tsy haharesy antsika ny fahavalontsika,
  Ny nerveuses vy sy lelafo ao am-po...
  Ary ny tanjaky ny fanahy, toy ny orsa ianao,
  Hatsangana ny faneva, fantatro!
  
  Iza no tia ny tovovavy mamirapiratra indrindra ,
  Tsara tarehy izy na amin'ny fanahy na amin'ny endriny ...
  Manomàna basy mahery vaika,
  Na dia mampidi-doza aza ny mpifanandrina aminao!
  
  Fantatro fa handresy tokoa isika,
  Ho tafaray mandrakizay amin"ny Tanindrazana...
  Raha ny marina, misy tontolo feno kintana eo anoloantsika,
  Aoka ny olona ho lasa zavaboary matanjaka!
  
  Ny fahazavan'ny Tanindrazana tsy misy sisintany mihaja -
  Kintan'ny Ruby mirehitra.
  Nanarona ny tenany tamin'ny voninahitra tsy mety maty i Rus -
  Ny mahery fo, ny mpilalao sarimihetsika, mikapoka!
  
  Rowan ruby amin'ny ravina emeralda -
  Mamirapiratra safira eny an-tsaha , voninkazo katsaka...
  Alefako aminao ny eritreritro, Rosia -
  Voromahery roa loha manidina amin'ny hira!
  
  Ao amin'ny ando misy perla misy oram-panala diamondra,
  Tsara ny zava-drehetra eto amin'ny Tanindrazana!
  Ny tany dia matavy, manana lalan-dra toy ny volom-borona,
  Nopaohin'ny rivotra madio ny ranomandry!
  
  Ao amin'ny faritra iray any Rosia misy ranomandry, tombo-kase,
  IN ry sakaiza , ny rameva dia volamena any an'efitra.
  Mafana eto rehefa mirohondrohona ny oram-panala,
  Satria mitana an"Andriamanitra ao am-pontsika isika!
  
  Mitombo ny pastèque sy melon ary akondro,
  Ary any amin'ny toerana iray amin'ny fahavaratra ianao dia mihazakazaka amin'ny skate ...
  Eny, aiza no ahitanao firenena toy izany eran-tany?
  Aiza ny vahoaka matanjaka amin'ny totohondriny!
  
  Any Rosia, ny herin'ny fitaovam-piadiana dia nasandratra,
  Ao anatin"izany ny olombelona no Mpamorona ny anjarany!
  Afaka miady tsara isika ,
  Mba tsy ho tonga any Rosia ny tondra-drano!
  
  Tsara tarehy ny vehivavy, fantatry ny rehetra
  Ary tsy misy lehilahy matanjaka kokoa manana herim-po!
  Ry Tanindrazana, ianao no endriky ny paradisa -
  Andriamanitra tokana no Tompon'ny Fianakaviana!
  
  Ny kisary ortodoksa dia ekena,
  Ny fanentanana nataon'ny miaramila iray...
  Hody izahay mitondra entana be dia be,
  Tsy nisy na dia iray akory aza, ny mpandefa zana-tsipìka dia namely ny fahavalony!
  
  Aoka isika hanome fiadanana sy fahasambarana ho an"izao rehetra izao,
  Ary miaraka amin'Andriamanitra hanangana ny maty isika!
  Ho voninahitry ny Tanindrazanay tsy mety lo -
  Azo antoka fa handresy isika , fantatro!
  Naka ny hirany koa i Dominika. Ary niara-nandihy izy ireo, ary nihetsiketsika sy nandihy ny tongony miboridana, miloko volomparasy, matanjaka.
  Dia nitsoka anjombona i Margarita:
  - Tapaka ny jiro! Dia izay, tapitra ny fotoam-pisakafoana.
  Niala tamin'ny latabatra ny ankizy mpiady. Raha ny marina, ahoana no tsy ahafahanao mihinana azy ? Rehefa misy karazana crème am-polony ara-bakiteny. Ary tena matsiro. Ary ny fofon'ireny gilasy, mofomamy, mofomamy, pretzels, ary zavatra hafa matsiro sy mahafa-po dia tena mampientanentana sy manintona.
  Dominica niteny hoe :
  - Aza mihinana be loatra ! Manaova fanazaran-tena!
  Margarita nisioka hoe:
  - Fantaro daholo fa tsy kisoa ny olona iray! Ary mila mihinana amim-pahendrena ianao.
  Ilay zazalahy mahery fo Dobrynya, izay vao avy nihinana mofo roa ambin'ny folo sy nanosotra ny tenany tamin'ny crème maro loko, dia nanao hoe:
  - Mahagaga daholo izany! Mila fantatrao anefa hoe rahoviana ianao no tokony hijanona. Tsara ny mihinana, fa ratsy ny mihinana be loatra.
  Nanaiky ilay zazalahy printsy Oenomaus:
  - Ny kibonao no fahavalonao lehibe. Saingy rehefa miteny izy ireo - omeo ny fahavalo ny sakafo harivanao, tsy midika izany hoe raisina ara-bakiteny izany!
  Hoy i Dobrynya tamim-pitsikiana:
  - Fa rehefa afaka andro sarotra, na ady, na fiofanana, dia tokony hihinana tsara! Raha tsy izany dia tsy hisy hery.
  Nitsiky i Dominica sady niteny hoe:
  - Izaho manokana dia aleoko levona anaty ronono ny proteinina ho an'ny sakafo hariva dia sotroina. Mahafa-po izany, ary amin'ny alina dia mitombo ny hozatra ary tsy mirehitra. Eny, ny fromazy trano bongony amin`ny trondro ho an`ny sakafo hariva dia tena salama. Ny vatan'ny atleta dia mila proteinina.
  Ny ankizy mpiady dia naorina tamin'ny fomba ahoana. Ary nanomboka nandeha indray izy ireo nankany amin'ny lapan'ny mpamosavy ratsy fanahy Bastinda. Nanjary nalaza ny tany manodidina. Na izany aza , arakaraky ny nandehanan'ilay tafika kely sy tanora, nampiseho ny voditongony feno vovoka, dia vao mainka nalazo teo imasontsika ny zavaboary.
  Nanatona ny fanjakan'ny voalavo izy ireo, ary tena manimba ny tompony ireo.
  Mba hampifaliana ny tenany dia nanomboka nihira ireo ankizy mpiady ary nanomboka nanitsaka ny tongony tamin-kery kokoa:
  Elfia mamony toy ny kirihitra eo ambanin'ny mpanjaka,
  Tsy manam-pahataperana sy tsara tarehy noho izao rehetra izao...
  Nanokatra kaonty tsy misy fetra ny fandresena,
  Hitsangana amin'ny maty ao Rodnovery ny finoantsika !
  
  Ny halehiben'ny Tanindrazana, minoa izany, dia
  Enga anie ny fony malala hiakatra ambony...
  Ka mipetraka ao ny fahasambaran"izao rehetra izao
  Ny fananana Elfia manana tafo mafy!
  
  Mariho fa manidina mandroso ny Elf,
  Ary manapaka ny onja amin'ny tratrany...
  Saingy tsy maintsy, ho avy amin'ny fomba hafa isika,
  Ary mbola hisy hafa koa minoa ahy ry mpitsara!
  
  Hanana tontolo lehibe ny Tanindrazanay,
  Izay mirehitra amin'ny hazavana mamiratra...
  Ary ambonin'ny zava-drehetra dia ny sampin'ny fanahy i Elfrog ,
  Izay mamadika ny ririnina ho fahavaratra!
  
  Eny, fantatro, sarotra ho antsika lehilahy izany,
  Oenomai amim-pahatokiana ianao ...
  Voadona ny sambo, tapaka ny fivoy,
  Ary any ho any misy alika masiaka mivovo mampahatahotra!
  
  Tsia, tsy hanome ny Elf ho an'ny fahavalo izahay ,
  Ny sabatray dia lelafo, minoa ahy, maranitra...
  Hijoro isika ary handresy indray
  Ary aza miteniteny foana ry demonia!
  
  Eto isika dia miara-mivory amin'ny matso,
  Tsy misy firenena masina tsara tarehy intsony eto amin'izao tontolo izao...
  Minoa Ahy fa halefantsika ho any amin"ny helo ny fahavalontsika,
  Ary ny tenanay dia hanorina paradisa, fantatrao, na dia!
  
  Tsy misy mahasakana antsika
  Isika no Knights of the Elves...
  Hery toy izany, tafika tsy azo resena,
  Ary andao hanao izay hahasambatra ny planeta manontolo!
  
  Andao haneho ny tenantsika amin'izao tontolo izao amin'ny hatsaran-tarehy,
  Andao hanandratra ny sainam-pirenena fito miloko eran'ny planeta...
  Ary ho sambatra isika, minoa ahy, na aiza na aiza,
  Asa mahery fo no hiraina!
  
  Azafady, mariho fa ny fiadanana elf dia ambony indrindra na aiza na aiza,
  Ary hiitatra hatrany...
  Ary ho faly ny olona eto an-tany,
  Satria tsy misy henatra ho an'ny Tanindrazana!
  
  Solcesus lehibe ,
  Tsy hisy haizina eto amin"izao tontolo izao...
  Ary raha tsy kanosa ny olona sy ny elf,
  Ny fiposahan'ny masoandro sy ny zavaboary no anjarany!
  Hira manohina ny fanahy ity! Hira mahafinaritra sy mahafinaritra.
  Na dia niharatsy aza ny tontolo manodidina - hazo rovitra , bozaka voatetika, potipotika ny zava-drehetra ary rakotra dian-tongotra voalavo.
  Nanamarika i Margarita hoe:
  - Eny, aza manantena soa amin'ireo voalavo ireo! Ary ny manodidina dia misy aotra.
  Miaraka amin'ny tsiky mamirapiratra sy vaovao, hoy i Dominica, nampiseho ny nifiny:
  - Mazava ho azy fa efa nampoizina izany! Lasa tsy misy dikany loatra ny zava-drehetra . Fa inona no azonao alaina avy amin'ny voalavo - afa-tsy ny zezika avy amin'ny diky!
  Ary samy nihomehy izy roa vavy. Taorian'izay dia nampitombo ny dian'izy ireo tsy nikiraro ny ekipan'ny ankizy manontolo. Nirohotra nandroso ny ankizilahy mpiady roa ary nanafaingana ny sabany toy ny fikosoham-drivotra.
  Ary noho izany ny voalavo voalohany, mitovy habe amin'ny bulldog tsara, dia notapahin'ireo tovolahy mahery fo teo amin'ny andaniny roa. Niady mafy izany.
  Vao mainka nampitombo ny hafainganam-pandehany ireo ankizy ary nanomboka nihazakazaka ara-bakiteny. Ary nisy andiana voalavo lehibe niseho teo aloha. Ny zokiny indrindra amin'izy ireo dia mitovy habe amin'ny omby tsara. Niady tamin'ny dragona ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika Dominika. Ary vonona ny hiady izy, fa ny kapoka voalohany avy amin'ny tehina majika dia namely ny voalavo zokiny.
  Ary nirehitra sy nivadika ho faribolana lehibe voafantina fromazy misy lavaka. Ary fofona mahamay toy izany no nipoitra avy tao aminy ka variana tamin"ny fanafihana ny andian-tafika ireo voalavo ka nanafika ny mpitarika azy ireo teo aloha, izay nanjary nahafinaritra tokoa ny hanitry ny hanitra faran"izay tsara ho an"ny totozy.
  Nivadika ho tsy nampoizina izany.
  Nanamarika i Margarita hoe:
  - Mitombo isan'ora ny fahaizanao! Ary ity, tsy maintsy lazaiko, dia tena mahafinaritra !
  Nanohina ny lohany volamena i Dominica:
  - Afaka manao betsaka aho! Ary ity no fanekeko lehibe! Ary raha manomboka aho, dia tsy hisy hahasakana ahy.
  Ary noraisin"ilay tovovavy ilay izy ary nokapohiny tamin"ny tselatra majika. Ary nisy fiovana fanampiny nitranga.
  Voalavo am-polony maro no lasa pastèque lehibe mitsipitsipika izay tena nahafinaritra.
  Nihira an-kira ny ankizy mpiady:
  Melon, pastèque, mofo varimbazaha,
  Tany malala-tanana sy manankarena...
  Ary mipetraka eo amin'ny seza fiandrianana ao Elfiburg -
  Mompera Mpanjaka Oenomai!
  Ary noho izany dia niady tamin'ny voalavo ihany ireo ankizy mpiady, ary ndeha hotapahintsika tsy an-kiato. Ary maninjitra ny sabany amin-kery ireo mpiady . Ary nanomboka nitifitra tamin'ny tsipìka ny zazavavy. Ny sasany tamin'izy ireo dia elf, ary tena nahay nitifitra. Tena ady tokoa izany .
  Ary andiana voalavo maromaro indray no miady. Mikoriana toy ny renirano lalina izy ireo.
  Dominica nanamarika:
  - Rehefa miresaka ratsy sy ratsy isika dia misy ny fahatsapana fa tsy misy fetra!
  Nihira tamim-pitsikiana i Margarita, izay nampalahelo anefa :
  Mahery tokoa ny mpiady amin"ny haizina,
  Ny ratsy no mibaiko izao tontolo izao nefa tsy mahalala ny isany...
  Fa ianareo dia zanak'i Satana,
  Aza rava ny herin'i Kristy!
  Dobrynya, nitsambikina avy tao amin'ny dragona, dia nanomboka nanapaka ny voalavo. Nanao izany tamin"ny sabatra roa izy indray mandeha, ary noho ny fihetsehan"ilay zazalahy haingana, dia toy ny hoe misy milina kafe miasa. Teo no nanomboka ny fandringanana.
  Nanatevin-daharana ny ady koa i Oenomaus. Noraisin"ilay zazalahy tamin"ny rambony ny rambony iray ary natsipiny tamin"ny iray hafa ka tapaka taolana. Dia nihira izy hoe:
  - Lehibe ny heriko lehibe,
  Ary tsy hitolo-batana amin'ny fahavaloko mihitsy aho...
  Avy amin'ny kapohan'ny totohondrin'ilay zazalahy,
  Hanidina ho henatra ny voalavo ratsy!
  Eny tokoa, ilay zazalahy andriana dia mampiseho ny tenany ho tena mpiady mafy amin'ny ady.
  Dobrynya koa dia mahery, hozatra, na dia nampiasa tongotra ankizilahy aza izy ary tsy nanadino ny sabatra . Ary nanomboka nampiseho ambaratongam-panararaotana miavaka izy. Tena mafy sy feno rà izany rehetra izany.
  Ilay zazalahy dia tena mahery setra sy tia ady, toy ny hafa mpiady amin'ny tafika tanora.
  Ary ny ombelahin-tongotr'ilay zazalahy dia manindrona ny karan-damosin'ny voalavo.
  Ity dia mpamono olona ary, miaraka amin'izay koa, misy tsiky eo amin'ny molotry ny zazalahy .
  Mampiasa ny heriny mahagaga i Dominica amin'ny fanovana manaraka. Ary tena mavitrika izy.
  Mitsambikina ilay mpiady ary mihodina manodidina. Ary ankehitriny dia misy angovo mikoriana indray avy amin'ny tehina majika. Ary namely ny orc.
  Orsa miloko volontsôkôlà mivadika avy hatrany ho marshmallow sôkôla. Hatraiza ity ?
  Nanontany tamim-pitsikiana i Margarita hoe:
  -Afaka manao halva ve ianao?
  Nanohina ny lohany volamena i Dominica:
  - Mazava ho azy fa afaka aho! Ary hahafinaritra izany!
  Ary ilay zazavavy dia namoaka fiampangana mahagaga tamin'ny tanany sy tamin'ny rantsan-tongony. Ny lelafo dia namely ny ekipan'ny orcs. Ary nisy reniranon-tantely iray manontolo nikoriana... Mavo -boasary mavo ny tantely ary niparitaka toy ny surf.
  Namaly tamin'ny fihomehezana i Margarita hoe:
  - Fantatrao fa tsy izany no tena ilainao!
  Nanaiky i Dominica.
  - Marina fa tsy halva loatra, fa mamy koa!
  Nanamarika ilay tovovavy partisan:
  - Halva dia tsy fahita firy talohan'ny ady. Nihinana tantely anefa izy ireo na dia nandritra ny fibodoana aza.
  nandaka indray , tamin'ity indray mitoraka ity tamin'ny voalavo, ary nihira hoe:
  Ny fanomezana tsara indrindra, mazava ho azy, dia tantely,
  Mazava ho azy fa ho takatr"ilay zazalahy izany...
  Na dia kely aza - iray sotrokely,
  Efa tsara io e, avelao ny vilany iray manontolo!
  Margarita koa dia nandaka, tamin'ny voalohany tamin'ny tehina majika, ary avy eo tamin'ny rantsan-tongony, nanohy:
  Fa, ry malala, zavatra hafahafa izany,
  Ny zava-drehetra na misy na tsy misy...
  Fa ry malala, tsy azoko fotsiny ny zava-miafina,
  Raha misy dia lasa avy hatrany!
  Fa raha mihinana azy ianao dia tsy hisy korontana intsony!
  Nalain'i Dominica izany ary nihodina teo amin'ilay dragona. Nanjary ratsy be ny fitsikiny, sady nahafaly. Nahatsapa hery lehibe tao anatiny ilay tovovavy. Ary avy eo dia nisy onja nivoaka avy tao amin'ny tehina majika. Ary niaraka tamin'izay dia nisy voalavo roa arivo nivadika ho masaka matsiro ao anaty saosy. Ary onja iray hafa ny ody wand, ary ny voalavo nivadika ho trondro lovia.
  Ambonin"izany, dia lafo vidy ny sakafon"izy ireo, nisy akondro sy mananasy ary voankazo hafa tena matsiro. Ary ny zava-drehetra dia tena mahavariana sy mahafinaritra.
  Dominica nihira hoe:
  Mahafinaritra ny lovia
  Ny tovovavy dia mahafatifaty ...
  Ary mamirapiratra efatra ny jiro,
  Asio totohondry ny orc!
  Margarita dia nanamarika tamim-pahakingana:
  - Ny mpahandro mahay dia manao kopa avy amin'ny orc sy voalavo, ary azo hanina amin'izay!
  Nalain'ilay zazalahy Dobrynya ary nanipy vato mavesatra teo amin'ny handrin'ilay goblin. Nandefona ny karandohany avy hatrany izy ary nihira hoe:
  - Raha toa ianao ka saro -kenatra ,
  dakako ianao...
  Eny ary, ahoana raha mpikatroka ianao,
  Dia vonona ny drafitra mavitrika!
  . TOKO No. 11.
  Nanova ny anarany ny rahalahin"i Dominika Dolfinova. Ary ankehitriny dia niantso ny tenany ho tena mangatsiatsiaka - Caligula. Na ho fanomezam-boninahitra ny emperora malaza, na maka tahaka ny anaran'ny iray amin'ireo ampondra ao amin'ny sariitatra momba an'i Dunno.
  Ary ankehitriny nanapa-kevitra ny zazalahy mpiady Caligula Dolphins fa mila mandeha mitady ny anabaviny izy. Aiza anefa no hitadiavana ilay olona tsy hitany?
  Ary ilay zazalahy dia nitodika tany amin'ny boky malaza iray momba ny ody. Izy, mazava ho azy, dia tsy natoky ny karazana psikolojia rehetra sy ny mpamosavy.
  Fa maninona raha manandrana miditra amin'ny trance ny tenanao. Ambonin'izany, ny rainy dia tsy olombelona, ary mety manana ny fahaizany majika, ary amin'ny ambaratonga miavaka tanteraka.
  Ny zazalahy Caligula dia naka ny Dolphins ary nipetraka teo amin'ny sofa amin'ny toerana misy lotus. Ary niezaka nifantoka. Ilay mpilalao sarimihetsika tanora dia niampita ny tongony ary nanitsy ny lamosiny. Ary noho izany ilay zazalahy dia nirotsaka tao amin'ny zavatra adala tanteraka sy maro loko, niezaka ny hahita Dominica.
  Sarotra ny milaza ny hakanton'ny fampisehoana teatra. Rehefa niady indrindra ny elf, orcs, goblins... Fampisehoana fitafy miaraka amin'ireo tovovavy maro avy amin'ny firenena rehetra sy miboridana samihafa. Kanto sy mahavariana ny fampisehoana amin'ny maha-izy azy, indrindra rehefa manipy ny tongony tsy misy ilana azy ny ankizivavy na amin'ny fasika mafana na amin'ny ranomandry.
  Manafika amin'ny famelezana amin'ny sabatra sy lefona izy ireo amin'ny fiadiana amin'ny karazana fiara mifono vy. Ary ireo biby goavam-be metaly dia mamaly amin'ny alàlan'ny jet de flamethrower mafana. Ny hafanan'ny lelafo dia ambany ary ireo tovovavy, nikiakiaka, dia may kely fotsiny, ary nikiakiaka mandratra fo. Ary vao mainka mirohondrohona ny orcs, ary ny handrin'izy ireo dia mipoitra , bang, bang - confetti miloko maro loko mirodana noho ny kapoka.
  Ary ny biplanes voaravaka dia mirohotra avy any ambony, namela garlandy misy lamasinina raitra miaraka amin'ny cascade isan-karazany.
  Ny tena adala indrindra, ary mety hipoaka mihitsy aza ny tafo amin'ny saviny, dia ny tontolon'ny fantasy dia mifangaro amin'ny olo-marina, ara-tantara, na dia efa ela be aza.
  Stalin, tamin'io fotoana io, tsy nampoizina, nandao ny tsiambaratelo tsy ilaina, dia nanamarika hoe:
  - Ny Luftwaffe dia nahatratra ny avo indrindra amin'ny fiaramanidina. Na dia tsy izany aza
  Raha manisa disco ianao , ny baomba TA-700, afaka mitondra baomba hatramin'ny dimampolo taonina, dia nahatonga fahatsapana lehibe.
  Nivazivazy i Hitler hoe:
  - Fa ny " Super Monster " miaraka amin'ny basy caliber 3200 mm, balafomanga roanjato taonina, dia mbola asa tsy manam-paharoa amin'ny zavakanto miaramila.
  Nanolotra toast i Stalin avy eo:
  - Koa aoka isika hisotro amin'ny zava-misy fa ny vava dia mitaky zava-kanto afa-tsy ny zavakanto miaramila!
  Ny mpitarika lehibe amin'ny fotoana rehetra sy ny vahoaka dia nankafy ny divay voaisy tombo-kase talohan'ny nahaterahan'i Jesosy Kristy, ary izao tontolo izao Fuhrer nisotro ranom-boankazo sivy amby sivifolo. Ireo mpanao didy jadona roa ireo dia samy nijery ny fomba namakivakian'ny lalan'ny balafomanga miakatra miakatra ny lanitra amin'ny fanaraha-maso. Ahoana no handrenesana ny feo falifaly amin'ny tovovavy Rosiana:
  - Nahomby ny fidirana amin'ny orbit.
  Ary ny tehaka mikotrokotroka avy amin'ny toerana rehetra - vita izany! Eny amin'ny habakabaka ihany ny olona, ary izany no nataon'ny solontenan'ny hazakazaka lehibe indrindra eto an-tany - ny Rosiana sy ny Alemà.
  Ny lanitra manontolo manomboka amin'ny faravodilanitra ka hatrany amin'ny faravodilanitra dia nolokoana afomanga an'arivony amin'ny loko rehetra amin'ny avana sy alokaloka an-tapitrisany, raha toa ka nisy napalm mahafinaritra niparitaka nanerana ny ranomaintin'ny habaka alina. Nandritra izany fotoana izany , ny supernova miredareda tsirairay dia nivadika ho soratra mazava - teny filamatra. Toy ny: "Tanindrazana sy habakabaka", "Mandrosoa ho any amin"ny kintana", "Fiombonan"ny vahoakan"ny tany"!
  Tena karazana hadalana tokoa izany. Toy ny hoe nisy fampisehoana super-kosmika sy mahatalanjona nipoitra. Ny karazana tantara hafa, izay tsy nisy ady teo amin'ny Reich Fahatelo sy ny URSS, ary tena nangatsiaka . Saingy izao dia tsy dia tsara loatra izany, raha lazaina amin'ny fomba malefaka.
  Tsy maintsy mahita ny zokiny vavy izy. Ary izany no tena asa ny ankizilahy, izay efa kintana amin'ny andian-dahatsoratra sarimihetsika, ary tena tsara tarehy sy hozatra, miaraka amin'ny taila-toy ny hozatra fanamaivanana.
  Ary ny anarana vaovao Caligula dia tokony ho nahasarika ny sain'ny maro.
  Nanohy ny fisaintsainany ilay zazalahy. Ary tampoka teo aho dia nahita zazavavy, tsara tarehy tahaka ny anjely, ary manana volo olioly miloko ravina volamena. Nanolotra ny tanany tamin"ilay zazalahy izy ary niteny tamim-pitsikiana hoe:
  - Manana iraka manan-danja maromaro hovitaina miaraka aminao izahay!
  Nanontany tamim-pitsikiana ilay zazalahy Caligula hoe:
  - Ary avy eo dia hitako ny anabaviko, izay nanjavona tany amin'ny toerana tsy fantatra?
  Nanozongozona ny volony volamena ilay tovovavy ary namaly tamim-pahatokiana hoe:
  - Eny, azo atao izany. Fa ny anabavinao izao dia manatanteraka mesia sarotra - hamonjy ny solontenan'ny firaisana ara-nofo matanjaka kokoa, izay mihantona ny fandrahonana ny fandringanana. Ary tena sarotra izany.
  Nanontany i Caligula Dolphins hoe:
  - Iza no anaranao, ary iza ianao?
  Nitsiky mamy ilay tovovavy namaly hoe:
  - Izaho no Margarita Korshunova, tovovavy miandany nahantona nataon'ny Nazia, ary nitsangana tamin'ny maty ao amin'ny tontolo vaovao. Ary izao no anjarako, hanompo ny tsara sy hamonjy ny olona.
  Nanaiky ilay zazalahy mpilalao sarimihetsika:
  - Tena azoko tsara ianao. Noho izany, ao anatin'ny iraka mahafinaritra ve isika? Tahaka ny amin'ny sarimihetsika, fa ny tena izy?
  Nanaiky i Margarita hoe:
  - Eny, toy ny tena izy! Saingy manana fahafahana toy izany isika ka tsy tokony hatahotra.
  Caligula ny feso sy ny mpisava lalana Margarita mpisava lalana dia tsy nanam-potoana mba hiresaka sy hanaiky ny mahafinaritra fampisehoana, ary tena niditra tao amin'ny tontolo vaovao, ary ao amin'ny toetry ny ady trance!
  Nanamarika i Margarita hoe:
  - Manana tafika iray manontolo isika izao. Ary azonao ny andraikitra ananantsika sy ianao!
  Namaly tamim-pahatokiana i Caligula hoe:
  - Mazava ho azy fa azoko! Ary manantena aho fa ho tonga komandy mendrika.
  Ary nanodinkodina ny sabany maranitra ilay zazalahy.
  Nihinana tsakitsaky haingana izahay ary nihazakazaka nanangana tafika. Tokony ho nankany Italia haingana izy ireo ary nandoro ny volon'ny papa.
  Niainga avy tany Vienne ny tafika, ka nitsoka amponga sy nitsoka trompetra lehibe. Mbola tsy nanam-potoana hanatonana ny miaramila an-tongotra ka efa nihaodihaody teny amin"ny manodidina. Maro ny mpitaingin-tsoavaly avy amin'ny firenena isan-karazany izay niditra tao amin'ny Fanjakana Rosiana tsarist. Izany no nahafahana nanosihosy ny tendrombohitra tamin"ny kitro an"aliny. Nirohotra nandroso ny Cossacks mahery vaika sy ny mpitaingin-tsoavaly Tatar maivana. Manaraka izany dia mihetsiketsika ireo detachments poloney voaravaka be. Eny, toa niangona ho amin'ny matso mpanjaka ireo lehilahy kanto. Ambonin'izany, samy te hihoatra ny hafa amin'ny famirapiratan'ny fitafiny ny tsirairay, manomboka amin'ny fiarovan-doha ka hatramin'ny harness. Misy koa ny Knights Teutonic amin'ny fiadiana. Ny fitaovam-piadiana dia voapoizina mba hamirapiratra, volamena na volafotsy. Misy ihany koa ny Soedoà manana fanamiana manokana, ary Finns. Janissaries sy Spagi, mpitaingin-tsoavaly Arabo.
  Ary sora-baventy sy tsangam-pirenena maro avy any amin'ny ekoatera ka hatrany amin'ny Oseana Arktika. Ary firy ny amboara ... Ireo no hery resy.
  Ary indro tonga ny Aotrisy , ary miaraka amin'izy ireo ny Alemà. Nanolo-tena hanao dia an-tongotra izahay. Ary koa, fakam-panahy lehibe ny hevitra handroba an'i Italia. Malala-tanana ny natiora any ary misy vola be! Toy ny zavatra tsara hafa azo angonina amin'ny angady.
  Nihira i Caligula the Tomboy:
  Mahery ny tafikay
  Miaro izao tontolo izao izy...
  Ahoana raha misy ady,
  Tsy miandany aminay!
  Ary ilay zazalahy dia nanitsaka ny tongony tamin'ny lavaka. Mazava ho azy fa tsy nanao afa-tsy short izy, satria nihetsiketsika haingana tao anatin'ny toe-javatra tsy fahita firy izy, hany ka hisakana ny akanjony ary rovitra.
  Nanontany ny namany sady mpamono olona i Margarita hoe:
  - Sa mety hihira tokoa ianao? Ankoatra izany, anao mihitsy izany!
  Nihantona tamin'ny tsiky toy ny zanak'amboadia ilay zazalahy mpilalao sarimihetsika:
  - Ahoana ny hevitrao, tsy azoko?
  nanomboka nihira i Caligula of the Dolphins ;
  Oh, izao tontolo izao, malahelo ianao,
  Ranomasin-dranomaso fotsiny - ranomasina...
  Aiza ny lalan'ny astral amin'ny mitataovovonana,
  Nanonofy ny ho any Edena ilay fidradradradrana maty!
  
  Ahitana ny ranomandry fo, ny crust mangatsiaka,
  Ary ny firehetan'ny firehetan'ny fitsiriritana.
  Endrey ny tsy mahafoy tena, izay mbola tanora amin'ny nofo,
  Milalao fisaonana ilay nightingale mampalahelo!
  
  Toy ny moka amin'ny moka, ny fanahin'ny fahazarana,
  Ary ny fahalòvana ny fasana noho ny tebiteby.
  Afaka anefa isika raha miray saina
  Esory ny vahoaka hiala amin'ny korontam-bato!
  
  Esory ny faharatsian'izao tontolo izao,
  Famantarana mahatsiravina ny famafana ozona ..
  Tsy zakanay ny fahoriana,
  Aoka ho vovoka ny Devoly!
  
  Ny planeta dia hanaisotra haingana ny rojony,
  Na izany aza, tsy hiala amin'ny orbit izy io.
  ny Andao hifampitondra amim -pahamarinana
  Dia hitsangana ny vahoaka!
  
  Afaka mitsangana tsy misy tahotra ianao,
  Aza manery ny hafa...
  Ka tsy milomano amin'ny tavy ny bozaka,
  Mba tsy ho antitra ny reninay!
  
  Hisotro kely isika amin"izany,
  divay mamy noho ny tantely!
  Aoka hisy olana amin'ny zava-misy ,
  Fa tsy mbola tonga ny ora famaliana!
  
  Dia hanorina paradisa any an-danitra isika,
  Hifaly mandrakizay ny ankizy rehetra.
  Manidina toy ny zana-tsipìka ho any an-danitra izahay,
  Nofinofy mamirapiratra tanteraka!
  Nifarana ny hira ary niaraka tamin'izany, nifindra avy any amin'ny faritry ny Alpes Italiana ny mpivady niady ho ...
  Nirefodrefotra ny basy, ary nisy basy maoderina maro kokoa nipoaka. Ity no Port Arthur, tanàna malaza. Ny fianjerany no nanamarika ny fihenan'ny tarana-mpanjaka Romanov sy ny Autocracy manontolo. Raha nijoro io rova io dia tsy ho nisy revolisiona goavana toy izany. Nitabataba kely izy ireo ary nametraka ny tantanana sy ny fijinjana. Saingy ny faharesena teto no nitarika ny fitohizan'ny zava-nitranga nahatonga ny Revolisiona Lehibe Oktobra.
  Tsara sa ratsy izany? Lafo ny hetsika. An-tapitrisany no tra-boina sy mpifindra monina, saingy taty aoriana dia nanafaingana ny fampandrosoana ny firenena.
  Na dia lafo be aza, dia nihena zato tapitrisa ny mponina ao Rosia.
  Araka ny filazan'izy ireo dia nanasitrana ilay marary ny fandatsahan-dra.
  Saingy ankehitriny dia misy ny fahafahana, rehefa naka indray an'i Port Arthur, hamerina ny tantara ary hanaraka tsipika tokana. Rehefa, ohatra, ny Romanovs mitana ny fahefana, ary na dia ao amin'ny autocratic dikan. Mazava ho azy fa fiction ara-tsiansa izany, saingy mahaliana. Noho izany, inona no miandry an'i Rosia raha voatahiry ny dikan-tsarisma ?? Stagnation, sa ny mifamadika amin'izay, fandresena?? Hahomby kokoa noho ny demokrasia tandrefana ve ny rafi-panjakana tanteraka ? Efa lasa lamaody ity farany. Eny tokoa, niharatsy be ny fifandraisana teo amin'i Rosia sy ny Tandrefana tamin'ny taonjato faha-21. Taorian'izay dia nanjary lamaody ny mitady fomba hafa amin'ny parlemantera tandrefana. Nipoitra ny hevitra hoe: demokrasia nitantana. Amin"ny fomba ofisialy no misy ny fifidianana malalaka, fa raha ny tena izy dia efa voafaritra mialoha ny vokatra azony. Tsy marin-toerana anefa io endriky ny fitondrana io, ary efa manakana ny demokrasia amin"ny alalan"ny lalàna ny antoko eo amin"ny fitondrana mba hitazomana ny toerany. Ary avy eo dia mizotra mankany amin'ny jadona ny zava-drehetra, efa very solontena ao amin'ny parlemanta ny mpanohitra.
  Ary avy eo dia manomboka ny fomba famoretana sy ny fampihorohoroana, na, ny mifanohitra amin'izany, ny revolisiona, na avy any ambony, toy ny eo ambany Gorbachev, na avy any ambany, izay nitranga mihoatra ny indray mandeha.
  Ao Rosia nandritra ny Autokrasia dia tsotra kokoa ny zava-drehetra. Manana fahefana tanteraka ny mpanjaka: manatanteraka, mamela heloka, mandidy. Izy no manana fahefana ambony indrindra amin"ny fitsarana, mpanatanteraka ary mpanao lalàna. Misy Filankevi-panjakana notendren"ny mpanjaka, izay manoro azy fotsiny, ary misy manam-pahefana manatanteraka ny sitrapon"ny mpanjaka.
  Ny Duma State dia nametra ny fanjakan'ny absolutism, nanaisotra ny emperora ny zo hanao lalàna, ary amin'ny ampahany, ny fifehezana ny tetibola. Fa ny tena zava-dehibe dia ny Duma no lasa toeram-piompiana sy viper ho an'ny tsikombakomba isan-karazany. Ity ny négatif azy!
  Na izany na tsy izany, na dia ilay zazavavy mpiandany aza dia tsy nanohitra ny fanampiana ny mpanjaka. Nanontany an'i Caligula ilay mpampijaly i Margarita hoe:
  - Ka mazava ny safidy, andao hanafika!
  Namaly ny zazalahy Terminator hoe:
  - Tsy misy safidy hafa! Mazava ho azy fa manafika isika!
  Ary nanomboka ny korontana nanapaka. Nanafaingana noho ny fanampian'ny herin'ny maizina enin-jato kilometatra isan'ora, ny kerobima, saika tsy niraharaha ny fipoahan'ny akorandriaka sy ny tifitra basy milina, dia nipoitra teo amin'ny laharan'ny fahavalo. Soa ihany fa ratsy vintana ihany koa ny andro, orana ary maizina. Tsy mbola nandefa olona hanafika i Kuropatkin. Ary nanao fiomanana amin'ny fitaovam-piadiana izy. Mifanohitra amin'ny finoan'ny besinimaro fa tsy adala ny jeneraly sy ny minisitry ny fiarovana teo aloha. Kuropatkin niezaka nikarakara ny miaramila sy niady ara-tsiansa. Izany no nampalahelo azy. Ny fisalasalana, ny fahalemem-panahy, ny faniriana hitokona azo antoka, ny hetsika araka ny modely - dia nanala ny fahombiazan'ny ady tamin'ny Japoney be herim-po. Noho izany, tsy ilaina ny manantena ny fanafihana feno fahasahian'i Suvorov hisambotra an'i Port Arthur amin'ny hetsika. Indrisy, nandresy ihany i Kuropatkin satria taorian'ny fahafatesan'ny corps Nogi, ny Japoney, izay tsy niova endrika ihany koa , dia niakatra teo aloha, nanafika an-doha. Ary vokatr'izany, nanongana ny laharan'izy ireo izy ireo ary nihemotra.
  Saingy izao i Kuropatkin dia samy naka akorandriaka sy ny azy.
  Midika izany fa afaka manao tifitra variraraka ianao na dia mandritra ny andro maromaro aza, kajy hoe ahoana raha rava ny Japoney. Ary izany na dia eo aza ny zava-misy fa ny Emperora Nicholas nanome baiko categorical mba hanafika avy hatrany ny trano mimanda sy hamarana ny ady, izay nanimba ny tahirim-bola.
  Eto, mazava ho azy, eo anelanelan'ny vatolampy sy toerana sarotra i Kuropatkin. Fa i Port Arthur dia fiarovana mafy, ary ankehitriny ny Japoney dia nanorim-ponenana tao - andramo, raiso!
  Saingy i Margarita sy Caligula an'ny Dolphins, nitetika tamin'ny sabatra ary nanipy ny rantsan-tongony tamin'ny tongotr'ireo zanany, saingy nihetsiketsika toy ny lelan-tsipìka, dia nifindra teny amin'ny bastion, nanala azy ireo tamin'ny miaramila. Voalohany indrindra, mila mahafantatra ny havoana manjaka ianao ary avy eo dia ho azo atao ny manokatra ny lalana ho an'ny tafika mpanafika.
  Raha nanapaka samurai i Margarita dia nanamarika tamim-pahakingana hoe:
  - Mazàna izy ireo no miady ho an'ny fandrosoana, fa isika kosa toa miady amin'ny fihemorana!
  Caligula ilay zazalahy nitsiky:
  - Midika ve izany fa hanamafy orina ny toeran'ny Autokrasia ny fakana an'io rova io?
  Ary nanao andiana teknika feno sabatra izy. Toy izany no nitondrana ny sabany.
  Ary ny tongotr'ilay zazalahy dia nikapoka ny lohany sy ny tendany ary ny taolana.
  Margarita, nilelaka ny ra avy amin'ny molony izay niparitaka be noho ny kapoka haingana nataony tamin'ny tanany sy ny tongony, dia nanamafy hoe:
  - Farafaharatsiny na dia toy izany aza! Mazava ho azy fa lasa malaza ny mpanjaka mandresy amin'ny ady. Farafaharatsiny mandritra ny fotoana fohy. Dia hadino ny fandresena, ary ny olon-tsotra, na ny olon-tsotra, dia voasarika ho amin'ny fanaon'ny asa mahazatra. - Ilay tovovavy mpifanandrina tamin'ny daka iray , izay nandondona Japoney enina niaraka tamin'izay, ary ny roa no notrotrohan'ny bayonet azy manokana noho ny fanosehana mafy, hoy ihany izy. - Sao dia fanamaivanana vonjimaika fotsiny izany!
  Ary nanetsika ny ombelahin-tongony indray izy, nandresy ny miaramila dimy tamin'ny tanin'ny fiposahan'ny masoandro, ary nisy manamboninahitra telo.
  Zazalahy tsy nikiraro nanao short, nanapaka ny Japoney toy ny laisoa, hoy i Caligula araka ny lojika:
  - Aorian'ny fandresena dia hanomboka ny fitomboana ara-toekarena haingana any Rosia. Midika izany fa hiaina tsara kokoa ny olona, ary hihena ny fihetseham-po revolisionera.
  Nodakan'ilay tovolahy mpiady ilay tafondro ka nisy miaramila samurai ampolony nanidina nivadika . Niampy ny Terminator boy. - Matetika ny olona no mikorontana noho ny hanoanana!
  Margarita, nandrora taolana tamin'ny karandohany tapaka teo am-bavany, ny rora namely miaramila Japoney telo, dia ny ampahany ihany no nanaiky:
  - Raha ny marina dia tsy marina izany! Eny, ny revolisiona sy ny rotaka dia matetika no atosiky ny toe-karena miharatsy, saingy ... Ny Decembrist rahateo dia tsy nandeha nanao hetsika noho ny fahantrany manokana.
  Ilay zazalahy mpiady Caligula, izay nanao fihetsika lolo sy nanapaka loha Japoney am-polony, dia nanaiky:
  - Marina izany fa tsy noho ny fahantrana! - Ny tanora mpiady dia nanapaka basy vitsivitsy ary nanampy. - Tsy ilaina foana ny mieritreritra amin'ny kibo!
  Nanitsy i Margarita, nanohy nanapaka tamin'ny fomba feno habibiana, ka niparitaka ny rantsan'ny Japoney:
  - Raha ny marimarina kokoa, tsy ilaina mihitsy ny mieritreritra amin'ny vavony!
  Nanaiky i Caligula ilay tomboy eto, nanapaka ny samurai ary nanipy ny lohany misaron-doha tamin'ny lalana samihafa, ary tamin-kafanam-po:
  - Marina zato isan-jato ianao! Tsy misy hanohitra!
  Mpiady sady mpisava lalana tena mpisava lalana, ary koa, ny andriambavy tony indrindra, rehefa nahazo an'io anaram-boninahitra io noho ny asany tao amin'ny iray amin'ireo tontolo mahagaga, dia nitaraina:
  - Ary hanala ny tavy aminay izahay! Koa aoka izany - banzai !
  Tsy niantra na nitsahatra i Caligula, nitetika tamin'ny sabatra sy nanapaka ny Japoney tamin'ny tongony , nihira mihitsy hoe:
  Tsy very maina ny nanirahana ahy tany Rosia,
  Mitondra fahasoavana ho anao!
  Raha afohezina! Raha afohezina!
  Raha fintinina - mangina!
  Ary taorian'ny teny toy izany dia vao mainka nikoriana mafy kokoa ny rà. Mazava ho azy fa mampalahelo ny Japoney. Mazoto miasa sy mendri-piderana ilay firenena, nefa nianjera tao ambanin"ny vato fikosoham-bary ka nitsahatra izao. Inona no hitranga - lafarinina na lafarinina, fanontaniana fanontaniana!
  Nanambara ilay tovovavy tsy nikiraro tsy nikiraro Margarita, nanao kapoka am-polony tao anatin'ny segondra iray sy nihanika mafy, nanaparitaka faty nikoropaka, teo amin'ny bastion manaraka, nanao hoe:
  -Zavatra fototra ny ady, atao amin'ny eritreritra ambony!
  Caligula, ilay zazalahy mpilalao sarimihetsika izay nihetsika haingana kokoa noho ny sipany ary avy amin'ny vatany miboridana misy taila misy hozatra, ny orana nanasa ny ra sy ny taolana, dia nanohy:
  - Mandreraka ny vatana ny ady, fa mampahery ny fanahy!
  Namorona cascade of somersaults i Margarita, nanapaka ny Japoney, ary nihira andian-teny iray avy amin'ny hira malaza tamin'ny taona fitopolo tamin'ny taonjato faha-20:
  - Fifaliana, fahasoavana ary plastika! General , manatanjaka, mamporisika mafy, mialà eo am-pandriana ary manaova gymnastique!
  Caligula Dolphins, tamin'ny kapoka teo amin'ny tongony hozatra teo amin'ny valahany, dia nanery ilay kolonely japoney hanidina eny amin'ny rivotra ary avy hatrany dia nandondona basy milina roa nitsangana teo amin'ny tilikambo. Ireo biby goavam-be mekanika mandrora firaka, amin'ny tsy fahampian-tsakafo, mianjera, mamely ny azy , manapaka ny laharana. Niankohoka ilay zazalahy Terminator:
  - Miala tsiny, tery maso , fa te ho voalohany aho! Ary tsy hoe tiako fotsiny, fa hataoko!
  Margarita, nandondona tilikambo iray hafa niaraka tamin'ny basy vita amin'ny milina vita tany Etazonia tamin'ny tongotra niboridana teo am-pitsambikina, dia nanamarika araka ny lojika hoe:
  - Tsy ratsy ny ho voalohany, azo antoka, fa tsy tokony hahandro ny baolina avy ao aoriana!
  Ilay zazalahy-mpilalao sarimihetsika Caligula, nanipy projectile tamin'ny rantsantanany niboridana, nipoaka ny shimosa avo lenta, nanaparitaka ny samurai, nilaza hoe:
  - Izay mahandro ny baolina andro aman'alina dia tsy manaiky hohanina velona!
  Nikiakiaka i Margarita ary nitsambikina ary nandondona ny tongony niboridana teo amin'ny metaly tamin'ny tilikambo basy milina. Miverina indray ilay vy tsy misy pentina, ary manidina ambony ambany ireo manamboninahitra Japoney, mirefodrefotra ny tongony. Toy ny bibikely tokoa izy ireo.
  Niteny teto koa i Margarita:
  - Ny tramp aza dia afaka manao "boot" miaraka amin'ny ombelahin-tongony!
  Caligula ilay hooligan, nandondona basy tamin'ny fitsambikinana ary nahatonga ny rehetra handositra, dia nanamarika hoe:
  - "Boots" aza asiana kiraro amin'ny olona tsy manana ati-doha hanala kiraro!
  Namaly i Margarita ka nitodika indray ary nanapaka andian-jatovo Japoney iray manontolo. Namirapiratra teto koa ilay tovovavy Terminator:
  - Mahagaga fa be dia be ny olo-marina eo an-tampony, saingy vitsy amin'izy ireo no afaka manao tsy misy hafetsena amin'ny fitomboan'ny asa!
  Nihodina toy ny fery teo ambony i Caligula, nandondona sy nanapaka ny Japoney, ary nanome toky hoe:
  - Manao ny rariny ny mpanao politika matetika toy ny mpitrandraka harena an-kibon"ny tany manao palitao fotsy, ary mitovy ihany ny anton-dia: maka vola fanampiana hanasana ny laza maloto!
  Namaly izany i Margarita, nihozongozona ny rà tamin'ny volony:
  -Ny mpanao politika dia mpandainga eo amin'ny fiainana ary mpihatsaravelatsihy amin'ny atao, fa rariny ny fahafatesana na dia amin'ity jiolahy ity aza!
  Nopotehin'ilay zazalahy Terminator ny basy Japoney iray, nanapaka ny taolan'ny miaramila roa ambin'ny folo tao amin'ny Empire of the Rising Sun, ary namaly hoe:
  - Ny fahafatesana dia marin-toetra amin'ny fahatongavany foana, fa amin'ny fisafidianana ny fotoana hitsidihana azy!
  Tanàna lehibe i Port Arthur, ary manana tsipika fiarovana maro. Noho izany, indrisy ary soa ihany fa manana fotoana ampy hiady ireo mpiady.
  Ilay zazalahy mpiady Caligula, nanapaka ny mpiady tamin'ny sabatra, na dia nanipy voan'ny fandringanana aza tamin'ny tongotra niboridana, nandrovitra ny samurai, nihira hoe:
  - Ahoana no tsy nanandrana aho, ahoana no tsy niezahako! Tsy maninona raha misy olona miady!
  Margarita, nanapaka andiana miaramila iray hafa izay namoy ny ainy noho ny daroka nataon'ny tovovavy mpiaro ny zon'olombelona izay nitselatra toy ny tselatra, dia nanamarika hoe:
  - Ary amin'ny lafiny iray, ny tenanay dia mangataka ady. Rehefa dinihina tokoa, ekeo izany ry Caligula, te ho any Port Arthur ve ianao?
  Nilaza tamim-pahatsorana ilay tanora terminator hoe:
  - Mazava ho azy! Izany no faniriako nafana fo indrindra.
  Margarita, ilay tovovavy mpiandany, nanapaka indray ny Japoney toy ny hareza, nikiakiaka:
  - Eny, eny! Vonjeo i Rosia amin'ny faharesena manafintohina indrindra teo amin'ny tantaran'ny adin'ny firenentsika naharitra arivo taona!
  Nokapain'i Boy Caligula ny Japoney roa ambin'ny folo tamin'ny savily roa, nanitsy ny namany:
  - Ny faharesena manafintohina indrindra, angamba, dia nandritra ny ady voalohany tamin'i Chechnya.
  Nanaiky izany i Margarita, ary nanafaingana ny fitetezana:
  - Tsy isalasalana! Malemy loatra ilay mpifanandrina resy! Be dia be tamin"izany Tsetsenia izany, ary na ny antsasany aza dia niady ho antsika.
  Caligula ilay tomboy nihomehy, niezaka ny hialoha ny namany amin'ny dingan'ny fandringanana:
  - Mivovàn'i Moska amin'ny elefanta!
  Margarita tamim-pahakingana momba izany, nanala ny taolana sy ny potipoti-drà tamin'ny volony ny lokon'ny lanezy miaraka amin'ny fiparitahan'ny volamena, nanohy ny fandringanana ireo Japoney be herim-po tsy te hitolo-batana, tamin'ny heriny nitombo, tamin'ny tanana sy tongotra:
  - Rehefa tsy te hiady ny tafika sy ny vahoaka dia misy fahagagana toy izany. Ary tamin'ny ady voalohany Chechen, ary tamin'ny ady Rosiana-Japoney.
  Caligula of the Dolphins dia noterena, raha nandripaka ny samurai, mba hanaiky:
  - Marina ny anao! Ny vahoakan'i Rosia, indrisy, tsy te hiady amin'ny Japoney. - Ary ilay tanora mpiady, nandao ny orinasa samurai iray manontolo izay tapaka ny lohany, dia nanampy hoe:
  - Fa eo amin'ny tenantsika dia nisy antony mahagaga niseho, izay ahafahantsika mandresy ny ady tsy tian'ny olona. Tena an"ohatra mihitsy aza fa ao anatin"ny ady tsy misy mpanjaka eo amin"ny lohany, dia manampy ny kerobima!
  Margarita, nandrora rà avy teo amin'ny molony sy nanipy fanjaitra misy poizina tamin'ny faladiany, nanindrona ilay Japoney ho faty, dia nanamarika hoe:
  - Ary mbola ilaina ny fanelanelanana fahatelo amin'ny anjarantsika!
  Caligula ilay zazalahy, izay namela andalana hafa noforonina ho sombintsombiny, tsy nisalasala mihitsy izany, dia nanontany hoe:
  -Azonao antoka ve izany?
  Ilay tanora mpiady, namita ny fandringanana ny Japoney tao Port Arthur, dia nanamafy tamim-pisentoana:
  - Any an-dranomasina, mahery loatra i Togo . Ary ny karazana komandy, na ny marimarina kokoa, ny komandin'ny tafika an-dranomasina Rozhdestvensky, dia indrisy fa fantatry ny rehetra. Ny ankizy angamba dia tsara kokoa amin'ny paikady nautical!
  Caligula, izay manapaka ny samurai tsy misy indrafo, dia voatery manaiky ny miharihary :
  - Mazava ho azy, miaraka amin'ny olona toa an'i Rozhdestvensky, na dia nahazo mpitaingin-tsoavaly fito fanampiny naorina tany Arzantina aza, ary nanamboatra ny sambon'ny squadron Pasifika voalohany natsangana avy any ambany, dia tsy afaka miantehitra amin'ny fandresena. Indrindra fa raha tsaroanao fa nisy sambo rosiana iraika amby dimampolo niady tany Tsushima, ary iray ihany ny mpanimba japoney rendrika!
  Margarita, tao anatin'ny fientanentanana, dia namaky ny barika nisy ny basy, ary niaraka tamin'ny sabatra Japoney efatra hafa, ary niaraka tamin'ny fanjaitra telo hafa, dia nanampy hoe:
  Togo saro-pantarina sy mpihinam-boankazo ny ekipan'ny amiraly be herim-po alohan'ny hahatongavan'ny toby . Amin'io lafiny io, ny toerana misy ny fiaramanidina Rozhdestvensky dia tena sarotra.
  Caligula ilay tomboy, nandeha tamin'ny tongony toy ny an'ny gidro, akorandriaka iray hafa namono ny Japoney toy ny vanja milevina, nanao vazivazy hoe:
  Toy ny Soedoà akaikin'i Poltava,
  Niditra an-keriny i Rozhdestvensky...
  Toa sahy izy
  Raha ny marina dia ny mifanohitra amin'izany!
  Nanamarika ilay tovovavy mpiaro ny zon'olombelona, izay nanohy nanapotika ny fahavalo tamin'ny hery avo roa heny, ary namela faty marobe, araka ny lojika sy tamin'ny kajikajy:
  - Raha tsy maharesy an'i Japana any an-dranomasina ianao, dia hiady mandritra ny fotoana maharitra ny samurai mafy loha, ary efa foana ny tahirim-bolan'ny satroboninahitra Rosiana, ary ny vahoaka dia eo anilany. Mila mamarana haingana ny ady amin'ny fandresena manakoako. Raha tsy izany dia hisy ny revolisiona sy ny firongatry ny parlemanta mety tsy ilaina ary manimba mihitsy aza ho an'i Rosia!
  Caligula, ilay zazalahy mpilalao sarimihetsika, dia nanohina ny jeneraly japoney ary nanidina azy tany amin'ny avo, ary tamin'izany fotoana izany dia nandona lehilahy telo misaron-tava tsy nahomby tamin'ny fiezahana hametraka baomba voalohany. Hoy ny Terminator boy:
  - Raha ampy ny fotoana dia ho aiza izy ireo?
  Margarita, nanapaka ny Japoney ho sombintsombiny sy korontana feno rà, nanamarika tamin'ny fanairana miharihary:
  - Misy olana eto. Amin'izao fotoana izao isika dia mihetsika toy izao avy any amin'ny toby. Ahoana ny amin"ny ranomasina?
  Nitsiky i Tomboy Caligula ary namoaka pitik'afo teo amin'ny masony izay namely ny fitoeram-bala. Nisy fipoahana izay nanipy miaramila japoney iray manontolo teny amin'ny rivotra.
  Nihiakiaka noho ny firohondrohona ilay zazalahy mpilalao sarimihetsika:
  - Tsy dia misy ambara! Miaraka amin'ny angonay, milomano tsara izahay, tsy ho rendrika amin'ny sabatra. Hilomano manomboka amin'ny sambo mpiady mankany amin'ny sambo mpiady izy, hanadio ny toby!
  Margarita, izay ny sabatra, toy ny hareza maranitra, nanapaka miaramila maro, be herim-po, nefa tsy misy dikany ho faty, nitsiky ho setrin'ny nify maranitra kokoa:
  - Tena be eritreritra tokoa ianao!
  Caligula of the Dolphins, nikapoka ny Japoney toy ny lalao ordinatera, namaly tamim-pahatsorana hoe:
  - Raha raisintsika ny hafainganan'ny fisainana dia tsy manan -tsahala isika raha ny marina !
  Nanaiky izany ilay tovovavy Terminator, ary mba ho resy lahatra, dia nandeha namakivaky andiana samurai iray manontolo izy.
  Ary namela lalan-drà misy dian-tongotr'ilay tovovavy miboridana sy voafety izy.
  Nandritra izany fotoana izany dia nilaza izy hoe:
  - Ary ny hafainganam-pandehan'ny vatana, izay manan-danja kokoa!
  Miaraka, ary mihazakazaka amin'ny hafainganam-pandeha toy izany, dia mila mahay mandanjalanja sy tsy lavo. Caligula ilay hooligan dia mahomby kokoa na latsaka. Amin'ny ankapobeny, raha miteny ara-teorika, ny autokrasia tsy misy lalàm-panorenana dia tsy tokony hisy mandrakizay ao Rosia. Ny ohatry ny firenena tandrefana miaraka amin'ny parlemanterany dia mifindra loatra. Tsy lazaina intsony fa tsy eo amin"ny lafiny toekarena ihany no tian"ireo oligarkia hampiasa ny fahefany fa eo amin"ny lafiny politika koa. Amin'izao fotoana izao dia sariaka amin'ny autokrasia izy ireo, ary ny fandresena azo inoana ao amin'ny Ranomasimbe Pasifika sy ny fanitarana manaraka any Shina dia hanamafy izany fisakaizana izany mandritra ny fotoana maharitra. Raha ny marina, ny ady Rosiana-Japoney dia tena zava-dehibe ihany koa amin'ny fomba fijery maharitra. Ny famoronana an'i Rosia mavo sy ny fampidirana tsy an'i Manchuria ihany, fa koa ny faritra Shinoa hafa, dia mety hitarika amin'ny fizarana farany amin'ny Fanjakana Celestial. Midika izany fa ny colossus sinoa mahery vaika tamin'ny taonjato faha-roapolo, izay mitonona ho firenena matanjaka sy hegemonie maneran-tany, dia tsy ho afaka ny ho fanjakana.
  Ary azo inoana fa raha tsy misy ny Revolisiona Oktobra, dia tsy hitranga ny firodanan'ny rafitra mpanjanaka maneran-tany. Izao tontolo izao dia ho misaina kokoa sy azo antoka kokoa noho ny tamin"ny taonjato faha-roapolo, rehefa misy fanjakana roanjato mahery eo amin"ny planeta kely iray. Empira maromaro kosa no hipoitra, angamba na ny Rosiana aza dia ho lasa mahery indrindra, na fara-faharatsiny ny midadasika indrindra.
  Tsy dia sarotra loatra ny maminavina izay hitranga amin'ny fandresena an'i Japana. Azo inoana fa i Alemaina, izay hahatongavan'ny tafika Rosiana ho fahefana lehibe, dia tsy hampidi-doza ny hanambara ady amin'i Rosia. Saingy mety haniry ady amin'ny lafiny iray izy, hamely an'i Belzika sy Frantsa.
  Na izany aza, Tsar Nicholas dia mety hanafika , toy ny nitranga tamin'ny tantara tena izy, any aoriana. Eny ary, fara faharatsiny, mba tsy ho lasa matanjaka loatra ny Alemana mahery setra.
  Avy eo indray ny Ady Lehibe Voalohany. Mety hanana fizarazarana sinoa i Rosia sy Fleet Pasifika matanjaka eo anoloana, izay ho fanampiny, fa ... Amin'ny tantara tena izy dia niady tamin'ny sisin'ny Entente i Japana, amin'ny safidy mitovy, ny Land of the Rising Sun dia mety hiseho. faniriana hamaly faty. Ary avy eo dia hahazo voalohany faharoa any atsinanana isika. Ary tsy dia lehibe loatra izany .
  Ankoatr'izay, tsy afaka manantena ny fanamafisana lehibe ny tafika Rosiana, raha oharina amin'ny Real History. Na dia mazava ho azy aza fa mety hanomboka aloha kokoa ny fanarenana ara-toekarena haingana, tsy tamin"ny 1909, fa tamin"ny 1906, ary vao mainka miharatsy kokoa aza. Raha ny marina, ny fandresen'i Rosia dia afaka manamafy ny finoan'ireo mpampiasa vola vahiny sy anatiny ao amin'ny fitondrana, ary ny fidiran'ny renivohitra dia ho lehibe kokoa noho ny zava-misy.
  Izany indray no hampitombo ny famatsiam-bola ho an"ny tafika. Raha tsy hoe, mazava ho azy, ny fitondrana tsarist dia lasa matoky tena loatra. Rehefa, indrindra, dia toa ho resy ny rehetra ka hanodina azy ho asfalta. Amin'ny ankapobeny, ny vokatry ny Ady Lehibe Voalohany, amin'ity tranga ity, dia tsy miharihary mihitsy. Ary angamba avy eo, mba hilamina tsara ny zava-drehetra, dia tsy maintsy miditra an-tsehatra fanefatra isika.
  Na dia mety tsy hisy mihitsy aza ny Ady Lehibe Voalohany dia tsy voahilika amin'ny foto-kevitra. Amin'ity tranga ity ... Efa sarotra ny milaza hoe ahoana no hivoahan'ny hetsika hafa. Hafiriana no hanjaka i Tsar Nicholas II, ary iza no handimby azy? Tsarevich Alexei dia misalasala; mety tsy ho ela velona izy. Rahalahy Mikhail sy ny zanany? Samy azo atao izany na safidy hafa.
  Hafiriana no mety ho velona i Nicholas II? Tsy nisy naharitra ela teo amin'ny Romanovs, fa amin'ny ankapobeny, ny tsar izay misotro kely sy tsy mifoka dia afaka miaina ela be. Ary na dia noheverina ho fahalemem-panahy sy hatsaram-po aza izy, dia tsy liberaly. Tsy azo inoana àry fa hanome lalàm-panorenana tsy misy fanerena tafahoatra ny emperora. Tsy takatry ny saina anefa ny lalan"ny Tompo. Ny zava-drehetra dia mety hitranga amin'ny fomba tsy ampoizina. Ary ny amboadia mivadika ho zanak'ondry, ary ny zanak'ondry ho amboadia!
  Ary ankehitriny izy ireo dia zaza tsara tarehy sy mahafatifaty toy ny ivelany - zazalahy sy zazavavy, mbola kely taona, manadio toby mimanda sy bastion aorian'ny bastion. Eto, ohatra, ny tendrombohitra lehibe misy ny anarana tsotra Vysoka. Avy eto ianao dia afaka mahita ny seranana iray manontolo miaraka amin'ireo sambo Rosiana an'ny ekipan'ny Pasifika voalohany namboarina, ary koa ny kianja hafa sy ny lalana mankany an-tanàna.
  Margarita, nanapaka tamim-pahatokiana ireo Japoney maro be nandeha ra, dia nandidy hoe:
  - Eny, hanadio azy koa ve isika?
  Ilay zazalahy mpiady Caligula, namarana ny samurai farany tamin'ny sabany, dia namaly tamim-panesoana hoe:
  - Mazava ho azy fa hanadio sy hanadio indray isika!
  Ary nirohotra nankany amin'ny avo izy mivady tamin'ny hafainganam-pandehan'ny fiaramanidina mpiady. Tsy maintsy maika isika. Amin'ny volana martsa dia tsy dia lava loatra ny alina, ary amin'ny antoandro, na dia amin'ny hafainganam-pandehany aza, dia tsy azo atao ny misoroka tanteraka ny fikapohana amin'ny basy marobe, izany hoe, basy ary, indrindra indrindra, basy milina. .
  Soa fa tsy misy milina mandeha ho azy. Ary tony kokoa. Ny masoandro miposaka dia tsy maika hanala ny haizina amin'ny orana sy ny zavona feno ronono mameno ny zava-drehetra.
  Mangatsiaka ny maraina, ary mipoitra eo ambanin'ny tongotr'ireo lehilahy Terminator ny voron-dranomandry, izay, na dia tiany aza, dia tsy hametraka ny kirarony - handrovitra. Ary ny tongony koa dia fitaovam-piadiana tsy ratsy noho ny tanana kinga indrindra. Ny crunches ny ranomandry, fa tsy hanelingelina mihitsy ny manidina niakatra ho any an-tampony sy ny fanohizana ny fandringanana any, anisan'izany ny fanompoana ny iraika ambin'ny folo santimetatra basy.
  Inona no ilana ny vatan-kazo toy izany? Saingy tsy azonao atao ny mamely lasibatra toa azy ireo amin'ny basy lehibe, fa tena mora ny manadio ny mpiambina. Margarita, rehefa nanipy Japoney am-polony tao amin'ny lavaka tsy hita noanoa niaraka tamin'ny latabatra fihodinana iray, dia nidradradradra mafy izy ireo rehefa nianjera, nanao hoe:
  - Noho izany dia mandeha amin'ny fomba mahafinaritra ny fifandonana ...
  Nihomehezan'i Caligula ilay zazalahy mpamadika, nanipy miaramila Japoney be herim-po am-polony tany amin'ny hantsana ary nilaza tamim-pifaliana hoe:
  - Na dia mankaleo aza ...
  Nanofahofa izany i Margarita, nanipy ny lohany tapatapaka teo amin'ny andohalambo tamin'ny namany:
  - Tsy maninona. Mbola mandaitra kokoa izany. Sa te hanao duel amin'ny mpamosavy?
  hery lehibe nananany ankehitriny , nitsako tsaramaso vy toy ny bibilava ary namaly hoe:
  - Tsy mandà aho , fa amin'ny taonjato faha-20 dia kely dia kely ny mety ho tafintohina amin'izy ireo !
  Margarita, nanapaka Japoney am-polony hafa noho ny hena rovitra, nikiakiaka:
  - Fa jereo ry ninja!
  Nirohotra nanafika an"ilay mpiady tokoa ireo mpiady misaron-tava roa ambin"ny folo nanao akanjo mainty. Ary mirongo sabatra roa amin'ny tanany avy izy ireo. Ho an'ny olombelona, ninjas nifindra tsara. Afaka mahatsapa ny fiomanana miavaka sy ny fanofanana feno habibiana hatramin'ny fahazazana. Fa raha ny tena marina, inona no mety hanohitra ny kerobima? Ny fahasamihafana eo amin'ny hafainganam-pandeha eo amin'ny tsy mety maty, ny ankizy pumped noho ny fanampian'ny majika, ary ny olombelona dia lehibe loatra. Ary ny ninjas, na dia mpiady voaofana tsara aza, dia mbola olona ihany.
  Nokapain'i Margarita ny roa tamin'izy ireo indray mandeha tamin'ny fikosoham-drivotra haingam-pandeha, ary noho izany dia nampangaina ny fahatelo tamin'ny tongony miboridana, tovovavy, kanto, nefa mahafaty teo amin'ny kibony ka nanidina maherin'ny dimampolo metatra izy ary nandrovitra ny tsangambato avy amin'ny tilikambo. Niady tamin"ireo kintana natsipy teny aminy i Margarita ary nanohy nihetsika, nanapaka telo hafa, ary namono ny fahefatra tamin"ny nitoraka antsy telo tamin"ny rantsan-tongony. Tafaporitsaka teo amin"ny roa ilay ninja, fa ny fahatelo kosa, nanidina tamin"ny lalan-kizorana tapaka, dia tonga tao am-pony.
  Niditra an-tsehatra ihany koa ilay Caligula tomboy. Notapatapahiny tamin'ny antsasany ilay ninja miloko volomparasy ary nandefa fanafihana haingana kokoa izay nandondona ny lohan'ireo lehilahy nisaron-tava nanafika azy roa lahy.
  Tsy nilavo lefona ireo lehilahy mainty hoditra tsy hita maso, fa miadana loatra ny hafainganam-pandehany raha oharina amin"ilay zazalahy sy zazavavy kerobima nanafika azy ireo. Tsy nanana fahafahana mihitsy izy ireo.
  Nihira mihitsy aza i Margarita, tao anatin'ny fihetsehan'ny matoatoa haingana:
  - Tsy ho ela dia hanadino ahy ianao, ho any amin'ny Seoly tahaka ny ranonorana mando ianao! Misy anjely hafa manompo anay, ary ianao dia hiditra ao amin'ny vatam-paty miaraka amin'i Dracula!
  ilay ninja , notapatapahina, niparitaka nanerana ny rà toy ny pastèque masaka teo ambanin'ny kibay. Ary tsy nitsahatra nanafika izy ireo. Saingy ... Resy tamin'ny ady avokoa ireo mpiady lehibe telo amby roapolo. Taorian'izay dia nivadika tamin'ny famonoana ireo mpanompo sisa velona tamin'ny basy ireo mpivady mahafinaritra ...
  Efa nanomboka nilentika ny zavona, ary nanomboka namirapiratra mafy kokoa ny Masoandro. Ary nifindra tany amin'ny tsipika fiarovana hafa ireo mpiady mahery fo. Mbola tsy nanomboka ny fanafihana, ka voatery niady izahay. Tsy mbola nahatsiaro reraka be anefa ireo mpiady fa te-hisakafo fotsiny. Nanomboka nihinana henan-tsoavaly manta indray izahay. Eny, tsy misy olona mihitsy.
  Caligula zazalahy terminator, nanipy fanjaitra tamin'ny tongotra niboridana, nanindrona Japoney maromaro tamin'izany, niteny hoe:
  - Ny fanandevozana mafy indrindra dia ny andevon'ny kibo - tsy misy indrafo ny tompony, na inona na inona fahabangana na fahafenoana!
  Nanaiky izany i Margarita, ary nanohy nanapaka ny samurai izay mbola nandady, toy ny valala tsy tambo isaina, izay mikoriana ao anaty onja. Tao amin'ny Japoney dia nisy tovolahy tena tanora, tokony ho enina ambin'ny folo na fito ambin'ny folo taona, ary tsy mahafinaritra ny mamono azy ireo. Toa nopotehin'ny manampahefana ao amin'ny Tany Miposaka ny tahiriny rehetra ho an'ny ady. Saingy i Kuropatkin, izay nororan'ny rehetra sy nororany, dia mbola nikarakara ny miaramila, ary very kely noho ny Japoney. Ary noho izany dia tokony homena voninahitra izy. Ary tsikelikely dia niady tsara kokoa ny vondrona Japoney, ary tonga avy any amin'ny faritra Eoropeana an'i Rosia ny hery vaovao sy voaofana tsara. Anisan'izany ny rezimanta mpiambina.
  Nihevitra ilay tovovavy mpiandany fa nisy zavatra toy izany koa tamin'ny Ady Lehibe Faharoa. Nandroso sy nahavita fahombiazana ireo Alemà nahery vaika mandra-pahafatiny tanteraka, na saika nandondona tanteraka, ny vondrona sangany. Taorian'izay dia tsy afaka nifehy ny Tafika Mena izy ireo.
  Na izany aza, tsy maintsy lazaina fa nandondona ihany koa ny vondrona mpiasan'ny Tafika Mena. Ary izany, raha ny marina, dia nivadika ho olana.
  Nirohotra niady i Margarita tamin'ny teny hoe:
  - Tsy hahafoy anao Andriamanitra, tsy hihinana anao ny kisoa, ary hosamborina ireo dragona ratsy fanahy!
  . TOKO No. 12.
  Niverina tany amin'ny Akademia Dragona i Dominica nandritra ny fotoana kelikely. Nianatra ody am-polony maro indray izy, ary teny sarotra.
  Avy eo dia nisy ankizivavy telo: elf, hobbit ary troll vavy, nilalao taminy tamin'ny fitoraham-bato avo kokoa.
  Dominika no nandresy azy ireo. Ary ny vato mihitsy no namirapiratra sy nanjelanjelatra, toy ny rano indray mitete avy amin'ny ando amin'ny tara-pahazavan'ny jiro efatra.
  Taorian'izay, nanome azy peratra roa miaraka amin'ny vato avy amin'ny tongotra tsirairay ireo mpamosavy vavy, mba hanamafisan'ilay mpiady ny ody nataony ho tanjona lehibe iray: hamonjy ny firaisana ara-nofo matanjaka kokoa.
  Ankehitriny dia saika ny rantsantongotry ny tongotr'ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika, afa-tsy ny rantsantanana kely, dia nanana peratra majika. Ary vao mainka nahery tamin"ny mazia izy noho ny teo aloha. Izany, raha ny marina, dia tovovavy mahay manimba tanàna sy manangana lapa.
  Ary noho izany dia nianatra ody zato hafa haingana izy, ary raha tokony hiala sasatra izy, dia nipetraka teo amin'ny karipetra. Nilentika tao amin'ny toeran'ny lotus izy, ary saika teo no ho eo ny maha-izy azy sy ny fanahiny, ary ny vatany avo roa heny, dia hita tao amin'ny tontolo mifanitsy, miaraka amin'ny ekipa mpiady, na dia tanora ivelany aza.
  Tafik'ankizy, notarihin'ny quartet mpiady, nanohy niady tamin'ny andiana voalavo tao amin'ny tanin'ny mpamosavy ratsy fanahy Bastinda.
  Novonoina na niaina fiovana ireo vondrona voalohany mpihinana biby mpikiky.
  Nipoitra avy eo ny saha niasan"ireo ankizy andevo nampalahelo. Nijery azy ireo ny mpiandraikitra voalavo lehibe mitovy habe amin'ny lambo mendrika. Nihazona karavasy teo amin"ny tongony izy ireo ary nikapoka ankizilahy sy ankizivavy antsasa-miboridana.
  Tezitra i Dominica:
  - Mampalahelo tokoa raha mijaly ny ankizy!
  Ary noho ny hatezerany dia nandefa tselatra maromaro indray niaraka tamin'ireo voalavo izy, ary nivadika ho renibeny lehibe mirakotra sokola.
  Nikiakiaka noho ny fahatairana ireo zaza andevo, ary avy eo dia nirohotra nankany amin"ny sakafo mahavelona sy mamerovero toy izany. Ary andeha hotapahintsika.
  Nanofahofa ny tsorakazony ody indray i Dominica, ary nanao fanovana indray, nanova ny voalavo ratsy ho lasa sakafo matsiro, nitabataba hoe:
  Anaka, ireto no kintana eny an-danitra,
  Mitombo ny voninkazo eny an-tsaha...
  Hisy fifaliana eto amin'ny planeta,
  Hiposaka ny nofy tsara tarehy!
  Margarita, izay nandray anjara tamin'ny fanovana ihany koa, dia nanamarika ara-lojika hoe:
  - Manana hafanana sy hatsaram-panahy lehibe ianao!
  Tampoka teo, toy ny jack-in-the-box, dia nisy voalavo lehibe toy ny dinôzôra niseho. Nisokatra ny vavany ary niantsoantso mafy izy.
  Mpamosavy izy roa vavy, ahoana no hamotsorany ny tselatra sy ny pulsars aminy, ary avy amin'ny tehina majika, ary avy amin'ny peratra amin'ny tongony. Ary nahavoa biby goavam-be iray, dimy amby roapolo metatra ny haavon'ny angovo mifandray. Nianjera izy, ary avy hatrany dia nitodika nijery ireo sakafo maro samy hafa sy manankarena ary isan-karazany teo ambony latabatra lava. Ary eto, ankoatra ny zavatra hafa, dia nisy vera divay volamena misy karazana gilasy.
  Nanomboka niala tamin"ny asa nanodidina ny manodidina ny ankizy andevo ary nanafika an"ireo voalavo nankahalaina, ary nanapaka azy ireo tamin"ny fijinjana sy angady ary fitaovana fambolena hafa.
  Ary nisy fahatezerana be tao amin"izy ireo. Nanomboka nihira tamin-kafanam-po mihitsy aza ireo tovolahy mpikomy;
  Izay ao amin'ny haizin'ny fanandevozana, raiso eny an-tananao ny sabatra,
  Ary aza mandefitra ny henatra afa-baraka ...
  Ny fahavalonao tsy hanao fanorenana amin'ny rà,
  Hanisy sazy tsy mahafaly azy ianao!
  
  Nokapohin"ny karavasy ratsy ilay zazalahy,
  Mpamono olona iray mampijaly azy amin"ny voalavo ratsy...
  Fa ny mpampijaly ratsy kosa ho faty,
  Aza maheno vehivavy mitomany intsony!
  
  Aza andevozina, afa-baraka amin'ny vovoka,
  Asandrato haingana ny loha...
  Ary hisy elfinism any lavitra,
  Tiako ny Solntsus sy Spartak!
  
  Enga anie mba hisy tontolo mamirapiratra eo amin'izao rehetra izao,
  Izay fahasambarana haharitra mandrakizay ho an'ny olona...
  Ary ny ankizy dia hanao fanasambe any,
  Io fanjakana io dia tsy rà, totohondry!
  
  Mino isika fa hisy paradisa manerana izao rehetra izao,
  Hifehy ny habaka isika...
  Momba izany, ry tovolahy mpiady, sahia,
  Mba tsy hisy nofy ratsy sy henatra ratsy eto!
  
  Eny, andevo izahay, mitoloko amin'ny fatorana,
  Ary karavasy mirehitra no mikapoka antsika amin'ny taolan-tehezana...
  Saingy mino aho fa hovonointsika ny orc-voalavo rehetra,
  Satria ny mpitarika ny mpikomy dia tena mangatsiatsiaka!
  
  Amin'izao ora izao dia samy nikomy avokoa ny ankizilahy,
  Miaraka amin'izy ireo ihany koa ny tovovavy amin'ny zavatra mitovy ...
  Ary mino aho fa hanome solcenism izy ireo,
  Harianay ny zioga ankahalaina!
  
  Avy eo, fantatrao, hitsoka ny anjomara fandresena,
  Ary ny zanaka hiroborobo amin'ny voninahitra...
  Fiovana no miandry antsika amin'ny fahasambarana,
  Fanadinana, mandalo ny zava-drehetra amin'ny naoty tonga lafatra!
  
  Hahazo fahagagana toy izany isika, mino aho,
  Ho tena paradisan'ny mazava...
  Farafaharatsiny any amin'ny toerana iray ny mpamosavy dia Jodasy ratsy fanahy,
  Inona no mahatonga ny ankizilahy ho any an-tranon'omby!
  
  Tsy misy toerana ho anay andevo any amin'ny fiainan-tsi-hita,
  Afaka mandroaka ny devoly amin'ny vakivaky isika...
  Amin'ny anaran'ny paradisa, izay masin'ny Tompo,
  Ho an'ny olona faly maimaimpoana rehetra!
  
  Enga anie ka hisy fiadanana manerana izao tontolo izao,
  Enga anie ka hisy fahasambarana sy masoandro masina ...
  Mitifitra fahavalo toy ny ao amin'ny galerie fitifirana izahay,
  Ka miakatra fotsiny fa tsy midina iray segondra!
  
  Eny, minoa ahy, tsy ho ritra ny herinay,
  Izy no ho lalan'ny lanitra mankany amin'izao rehetra izao...
  Ary ny miaramilan'ny mpikomy hihoby mafy ,
  Mba handrendrika ny voalavo fahavalo!
  
  Toy izany ny fifaliana, fifaliana,
  Maniry toy ny raozy ny ahitra manodidina...
  Ny ekipanay lahy
  Tena mitovy amin'ny voromahery tendrombohitra ny fijery!
  
  Ho azo antoka ny fandresena,
  Andeha isika hanorina, mino aho, marina tokoa fa Edena isika...
  Ny fahasambarana rehetra, ny fifaliana amin'ny planeta rehetra,
  menamena ianao , fa hajaina tompoko!
  Izany tokoa no hiram-pon'ireo andevo nifoha izay nanorotoro voalavo sy orcs.
  Mandritra izany fotoana izany, Dominica sy Margarita amin'ny dragona, mialoha ny tafika, manidina niakatra ho any amin'ny lapa.
  Mpamosavy roa, haingam-pandeha sy manjelanjelatra miaraka amin'ny tehina majika sy peratra misy ody amin'ny tongony. Amin'izany no anaovan'izy ireo fiovana mahafinaritra. Ary tsy misy maharatsy ny zava-misy fa ankehitriny misy voalavo elatra hafa mampidi-doza kokoa mitady hanafika azy ireo.
  Tsy vazivazy ny fiaramanidina rodent. Fa namely azy ireo tamin'ny herin'ny maizina sy ny ody ny ankizivavy . Ary raha tokony ho monsters, dia misy vatomamy landihazo. Tena mamy sy manitra.
  Ankoatra izany, ny gidro manana elatra sasany dia mivadika ho frezy. Izay tena masaka sy mamirapiratra miaraka amin'ny robina sy topaza.
  Ary nisy gidro nanana elatra lasa balaonina.
  Oenomai sy Dobrynya koa dia niditra tamin'ny ady tamin'ny dragona. Nanomboka nanapaka ny namany tamin"ny sabatra izy ireo, izay somary tsotra sy mahitsy. Eny ary, ary ny amboadia koa, rehefa maka izany ka mirehitra amin'ny afo. Ary handoro ny elatra tsy misy fanenenana na fisalasalana izy ireo.
  Nanamarika i Oenomaus, nanapaka ny fahavalo:
  - Ity, hitanao, dia ho tena mahatsikaiky sy mangatsiatsiaka!
  Nanamarika tamim-pitsikiana i Dobrynya:
  - Eny, tsy azo ambara amin'ny teny izany!
  Ary nandefa fanjaitra maranitra sy mahafaty tamin'ny fahavalo ilay zazalahy mahery fo. Voalavo teo amin"ny masony ilay voalavo, ary nifandona tamin"ny biby mpikiky hafa. Teo no nanomboka ny korontana.
  Nihira i Oenomaus:
  Tena mangatsiatsiaka ny voalavo
  Azon'izy ireo atao koa ny mikitika hazo oak...
  Sarotra tazana ny atidohanao,
  Ary ny convolutions dia toy ny kofehy!
  Nanaiky izany i Dobrynya:
  - Eny, mikiky ny zava-dratsy rehetra ny voalavo!
  Nivandravandra i Margarita. Tsaroany ny fomba nisamborana an'i Andreika ankizilahy mpiady. Ary nihidy tao anaty lakaly mangatsiaka feno voalavo izy. Ary nokaikerin'ny biby mpikiky ny tongotr'ilay zazalahy, maty noho ny hatsiaka. Niady tamin'ny voalavo i Andreika nandritra ny alina ary tsy natory. Ary nony maraina dia nentina natao famotorana izy, ary nofafazan"izy ireo sira aloha ny ratra teo amin"ny tongotry ny zazalahy A. Tena nampahory izany ary nanomboka nikiakiaka i Andreika . Ary nokapohin'izy ireo tamin'ny tariby barazy koa izy.
  Tsy nahatsiaro tena noho ny fahatairana nanaintaina anefa ilay ankizilahy partisan, saingy tsy niteny na inona na inona.
  Afaka nandamina ny fandosiran"i Andreika i Margarita. Ary izany no zava-bitany. Afaka nandresy ny fanaintainana ilay zazalahy ary namela tongotra kilemaina sy voakaikitry. Ary noho izany, dera ho azy.
  Nikapoka ny voalavo ilay tovovavy ary nihira tamin-kafanam-po:
  Toy ny zokiko lahy ny basyko
  Mitifitra tena marina, marina...
  Misy tovovavy manana basy milina ao anaty tsinainy,
  Na dia toy ny tranom-borona aza indraindray ny fiainana!
  
  Izaho dia tovovavy tsy matanjaka kokoa
  Ny amboadia sy ny tigresy tamin'ny fitsapana iray...
  Fa ny teny tsy tsintsina,
  Rehefa miaraka amin'ny malalako aho dia mino, miaraka!
  
  efa noraisiko izay pass,
  Nanafika ny tendrombohitra i Iran...
  Nandresy firenena maro samihafa izy,
  Tsia, tsy afaka mipetraka am-pilaminana eo akaikin'ny sofa aho!
  
  Mety tsy ho azonao izany,
  Inona no atao hoe miady amin'ny fanatika...
  Soraty ao amin"ny kahienao izany,
  Ary mianara miady am-pahamendrehana ry zalahy a!
  
  Tsy misy tanindrazako, minoa ahy, mahery fo,
  Mamirapiratra toy ny robina mamirapiratra izy...
  Na dia misy rantsana devoly an-tapitrisany aza,
  Mbola hahatratra toerana any an-danitra isika!
  
  Ny Tompo anie hiaro ahy
  lehibe antsika , ilay Tsitoha...
  Manana nofo mahery ilay tovovavy ,
  Nandondona ny serizy tamin'ny volley mazava izy!
  
  Tsy misy maharesy ahy
  Izaho ilay tovovavy atao hoe legiona!
  Ny bera koa miankohoka eo an-tongotro,
  Ary tsy ho ela dia hanome volamena anao ny maple!
  
  Frost, mihazakazaka tsy manao kapa amin'ny ranomandry,
  Oram-panala, fantatrao, aza mampatahotra ankizivavy ...
  Hataoko hihety volo ny fahavaloko ,
  Fantatr'izy ireo ho toy ny soavaly aho!
  
  Teraka tamin'ny fiandohan'ny lohataona aho,
  Mena , toy ny sora-baventy...
  Ny toetra dia tena greyhound , groovy,
  Ary misy lelafo mirehitra ato am-poko!
  
  Eny, tsy nahita tovovavy tsara tarehy kokoa ianao,
  Homeny fitiavana be dia be ny olona rehetra...
  Tsy miseho ho roapolo akory izy,
  Mamely mafy aza anefa izy!
  
  
  Noho izany, miankohoka amin'ny zazavavy,
  Ary manoroka ny tongony miboridana...
  Hiakatra miakatra toy ny zana-tsipìka ny miaramila,
  Tsy ho sarotra amintsika ny hamaha ny olana!
  Nihira tamim-pahatsorana tokoa ilay tovovavy mpiaro. Niova daholo ny voalavo manidina. Ny sasany amin'ny vatomamy landihazo, ny sasany amin'ny popcorn, ny sasany amin'ny oatmeal, na ny bubbles savony. Ary ny sasany tamin'ireo zazalahy mahery fo dia nokapohina tamin'ny fomba tsinontsinona, na nodoran'ny dragona tamin'ny afo. Mofomamy sy henan-kena tsara sy hena tokoa ireo.
  Noraisin'i Dobrynya ary nalefany tamin'ny rantsan-tongony ilay fanjaitra, ary nanindrona ny kalalao misy elatra izy io, ka nanindrona azy tamin'ny rindrina vato. Ary hita fa mangatsiatsiaka sy mangatsiatsiaka.
  Nirehitra tampoka ilay kalalao ary nisy rojo diamondra mahavariana niseho teo amin'ny toerany.
  Nihira i Dobrynya:
  Ary rehefa nahita ny barbel aho,
  Ay, ay , ay!
  Ny ankizilahy dia nandositra ny volany,
  Aza mandry!
  Namaly ilay zazalahy Enomai hoe:
  - Oay! Tena tsara ny zava-nitranga. Vatosoa ity.
  Nimenomenona i Dobrynya sady nidradradradra hoe:
  - Afaka manao izany rehetra izany izahay tompokolahy, efa namafy hatry ny ela izahay, aiza?
  Nikiakiaka i Dominica ho setrin'izany, ary namadika kalalao elatra am-polony koa izay nipoitra avy tao amin'ny tilikambon'ny trano mimanda ho lasa antokon-kintana feno firavaka. Ary ny famirapiratany sy ny famirapiratany mahatalanjona, toy ny ranomandry eo amin'ireo jiro efatra izay mandefa tara-masoandro.
  Nanamarika i Margarita tamin'ny fihomehezana:
  - Mino aho fa ny tsara dia mandresy ny ratsy!
  Nomarihin"i Enomay tamim-pitsikiana hoe:
  - Ny tsara sy ny ratsy dia hevitra mifanelanelana. Indro misy voalavo, velona koa izy, ary tetehina!
  Hoy i Dobrynya:
  - Ary ny zavamaniry? Ireo legioma sy voankazo ireo ihany koa dia velona, ary hohanina ihany koa, ary mampalahelo!
  Dominica nisioka hoe:
  - Izany no mitranga, izany no mitranga,
  Samy mihinana ny iray indray mandeha!
  Ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika niaraka tamin'ny firohondrohona dia nandray izany ary namoaka ody tamin'ny tongony. Ary niova ny tilikambo misy karandoha voalavo. Lasa volamena ilay izy, ary nisy raozy namirapiratra nisy robina teo amboniny.
  Nanamarika tamim-pitandremana i Margarita, nanala ny nifiny ary nandefa taratra mamono sy manimba avy amin'ny rantsantongony. Ary niasa ny ody. Ary nikoropaka mamono olona sy manimba, izay avy hatrany dia lasa mamorona sy miroborobo.
  Orcs sy goblin nirotsaka avy tao an-dapa indray . Ary nihanika tao anaty andiana tena izy ireo . Nitafy fiadiana vy ny sasany tamin'ireo orsa shaggy. Ary ireo dia fiadiana tena mamirapiratra, misy lefona sy famaky.
  Nanamarika tamin'ny fomba mahery vaika i Dominica, nampiseho ny nifiny:
  - Ankehitriny ity dia andiana mampatahotra efa miakatra . Eny, tokony hihaona amin'izy ireo amin'ny zavatra mahafaty ve isika?
  Margarita dia nanamarika tamin'ny tsiky ratsy:
  - Eny, mazava ho azy fa vitantsika izany!
  Ary ireo tovovavy mpamosavy dia naka sy nandefa ny pulsars mahagaga tamin'ny orcs sy goblins.
  Nanamarika i Boy Dobrynya:
  - Tsy ratsy izany, fa tsy maintsy omentsika fahafahana hiady ny ankizy mpiady .
  Ary eny tokoa, ankizy mpikomy an'arivony no nihazakazaka nankany amin'ny lapa avy amin'ny lalana samihafa. Maro tamin"izy ireo, indrindra fa ny ankizilahy, no nanao rojo vy. Niasa ny sasany tamin'ireo bandy, nanangana tsangambato sy sary sokitra ho an'i Bastinda mpamosavy . Ny sarivongana sasany dia nitombo hatramin'ny zato metatra ny haavony, ary ny lapa goavam-be ihany no nijoro teo amboniny.
  Ny roa matanjaka indrindra, na dia tsy ny lehibe indrindra aza, ny Viscount sy Phoenix, dia niady mialoha ny ambiny, nandroaka ireo mpikiky.
  Nanomboka nitifitra tamin'ny tsipìka koa ireo orcs. Nokapohin"ireo mpamosavy mafy anefa izy ireo. Raha toa ka mora ny mamono voalavo, na dia matavy sy lehibe aza, dia nisy fiantraikany tamin'ny fivezivezeny izany. Avy eo dia ho mpiady mahery kokoa ny orcs, ary ny goblin dia goavam-be fotsiny.
  Phoenix nanamarika:
  - Niady tamin'i Kartaus aho . Haingana kokoa àry ny mpiady taminy!
  Ilay mpiady viscount dia nihira hoe:
  Tena tiako ny ady
  Miady toy ny akoholahy...
  Ary amin'ny ady an-tànana,
  Miady amin'ny biby goavam-be roa aho!
  Phoenix dia nanamarika tamim-pitsikiana:
  - Eny, raha ny marina, tsara izany ! Fa efa zatra namono biby an'arivony izahay.
  Ary noho izany dia namono ny goblin ireo lehilahy mahery fo. Ary ny sisa amin'ireo biby goavam-be dia efa niova amin'ny ampahany karazan-tsakafo sy zava-mamy isan-karazany . Saingy ny iray tamin'ireo goblin dia namokatra gilasy toy izany tao anaty vera divay voasokitra tamin'ny emeraoda.
  Ary eo an-tampony dia misy gilasy maro loko, sombin-sôkôla, voankazo mamy, frezy, pistachios sy ny sisa, tena mahafa-po.
  Hiakiaka am-pifaliana ny ankizy mpiady. Eny, tena lasa matsiro sy mesmerizes ny maso.
  Ilay tovovavy mpamosavy Margarita, izay namoaka onjam-pahapotehana sy fandringanana indray, dia nanao carte blanche mahery setra tamin'ny fanovana ny ratsy ho lasa mahafinaritra , ary namoaka hoe:
  - Amin'ny lafiny sasany, tsara kokoa ny majika noho ny dingana voajanahary, sa tsy izany?
  Nanaiky i Dominica:
  - Eny, tsy isalasalana fa mamorona zavatra tsara tarehy sy matsiro izahay. Fa maninona no misy andevo an'arivony eto, ary ankizy daholo izy ireo, ary tsy misy olon-dehibe hita maso?
  Namaly tamim-pitsikiana i Margarita hoe:
  - Ny fiantraikan'ny ody eo an-toerana. Tena matanjaka. Ary raha ny marina, hita fa ny zaza tsy ampy taona eto amin'izao tontolo izao. Saingy aza manahy, ny rivotra eo an-toerana irery dia tsy hanova anao ho zazavavy kely.
  Gaga i Dominica nanontany hoe:
  - Ary nahoana?
  Namaly ilay tovovavy mpanao politika hoe:
  - Ary ny momba ny lohan'ny laisoa!
  Nanomboka nihena ny fanafihan'ny orcs sy goblin ratsy fanahy. Ny sasany tamin'izy ireo dia novonoin'ny ankizy mpiady, ary ny ankamaroany dia niova noho ny herin'ny maizina mahery nataon'ny mpivady tsara tarehy. Tena mahagaga izany, manaloka ny wand izay nananan'i Dunno.
  Nanamarika i Dominica, nitsiky tamim-pitiavana:
  Tonga ny fotoana famaliana,
  Nikapoka ny orc tamin'ny maso izahay ...
  Ho setrin'izany, dia lasa toy ny mofomamy izy,
  Ary nangataka nify izy!
  Ary tena, in Ny karazan-tsakafo matsiro rehetra dia miova ho orcs sy goblins.
  Ary ny ankizy mpiady dia faly amin'izany. Ary levona tsy misy olana ny voalavo . Nanomboka nipoitra indray anefa ny sakafo matsiro avy amin'ny daroka nataon'izy ireo. Ary zavatra hafa matsiro sy tsy mampino.
  Ary ny voalavo dia miova haingana ho zavatra mahasoa sy azo hanina.
  Nihiaka toy izao ilay tovovavy mpanao politika Margarita:
  - Sao dia ho any amin'ny lapa mihitsy isika izao!?
  Nanamarika ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika:
  "Ary mety hisy otrika miandry antsika any." Na izany aza, vonona amin'izany izahay!
  Nitsiky i Margarita ary namaly hoe:
  - Mpisava lalana aho, izany hoe vonona foana!
  Ankehitriny dia niditra an-keriny tao amin'ny trano mimanda ireo andevo kely. Nohitsakitsahin"ny tongotr"izy ireo ilay marbra mainty. Niady tamin'ny orcs sy goblin ary voalavo izy ireo tao anatiny. Ary notapahiny toy ny mpikapa fa tsy sabatra ireny. Teo no nanomboka ny fanapahana.
  Niady tamin'ny sabatra indrindra ireo ankizilahy ireo. Ary naleon'ireo tovovavy nitifitra tamin'ny tsipìka. Soa ihany fa afaka nanova ny fijinjana sy angady ho tena tsipìka i Margarita. Ary mitifitra zana-tsipìka maromaro izy ka manindrona ny voalavo.
  Dominica nanamarika tamim-pahakingana:
  - Zana-tsipìka maranitra amin'ny lalan'ny mpamono, mangatsiatsiaka, anaka.
  Tampoka teo, ilay mpamosavy Bastinda mihitsy no nanidina niala ny tilikambo. Tahaka ny vehivavy dimy amby telopolo teo ho eo izy, ary nihodina toy ny tampony. Mainty sy olioly ny volony, ary izy mihitsy no mitana tehina majika roa eny an-tanany misy fonon-tanana.
  Ilay mpamosavy dia nanidina tamin'ny môtô, ary teo an-tongony dia kiraro misy tsilo.
  Noraisin'i Bastinda izany ary nidradradradra hoe:
  - Manaja ny mahery aho
  Ary manafintohina ny malemy aho ...
  Ratsy be aho
  Ary ahoana ianao ry tsy nikiraro?
  Dominica nisioka ho setrin'izany:
  Tsotra ny lalàko
  Resy ny ratsy fanahy...
  Izay malemy, Izaho no hanampy,
  tsy vitako fomba hafa!
  Nalain'i Bastinda tamin'ny tehina majika, toy ny mamely an'i Dominika amin'ny pulsars. Nisioka àry izy ho valin"izany. Ary avy hatrany dia nivadika ho mofomamy ny pulsars ary nianjera tamin'ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika, nanosotra azy tsara.
  Ho setrin'izany, i Dominica, tao anatin'ny hatezerana, dia namoaka pulsar goavana avy amin'ny tehiny sy ny rantsan-tongony.
  Nandalo izany, saingy afaka nandositra i Bastinda ka voan"ny setsa-dranomaso tao an-dapa. Saika nirehitra avy hatrany ilay izy ary nanomboka niova. Ary teo amin'ny toeran'ny trano mimanda dia nisy lapa tena raitra - tanteraka ary avy hatrany.
  Nijery azy i Bastinda, nanopy ny masony ary nandositra. Ny marimarina kokoa, manidina. Ary nisy rambo afo nijanona teo aoriany.
  Nirohotra nanaraka azy i Dominica sy Margarita. Samy nihemotra tamin"ny hafainganam-pandehany ireo mpamosavy.
  Na izany aza, ny môtô manidina dia haingana lavitra noho ny dragona.
  Nanomboka nitifitra an'i Bastinda ireo tovovavy mpamosavy . Saingy indraindray izy dia nitsoaka na nanao fiarovan-tena. Ambonin'izany, dia nampitombo haingana ny halavirana ilay môtô, nitondra azy nivoaka tamin'ny tifitra tamin'ny herin'ny maizina.
  Dominica nanamarika:
  - Very ny tanindrazany sy ny olom-peheziny ary ny fahefany. Noho izany, tsy tena mila izany isika izao!
  Nanamarika i Margarita hoe:
  "Raha nangalatra sy nalainy ny artifact voalavo mavo, dia tsy hisy dikany ny fandresentsika!"
  Nanambara tamim-pahatokiana ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika, nanapaka ny rantsan-tongony miboridana sy miloko volomparasy:
  - Ankizy an'arivony anefa no nahazo fahafahana! Misy vidiny koa izany!
  Nanaiky ilay tovovavy iray:
  - Marina! Tsy mahagaga raha niasa izahay.
  Niova sy novonoina tokoa ny voalavo, toy ny orcs sy goblin. Fandresena lehibe no azo tamin"izany.
  Ankizy an'arivony maro - ankizilahy sy ankizivavy - no nivory teo an-kianja ary nihira, nanitsaka ny tongony:
  -Voninahitra ho an'ireo mahery fo! Voninahitra ho an'ny mpanafaka! Andevozin'ny fanandevozana!
  Io no fandresena lehibe indrindra teo amin'ny tanin'ny voalavo. Ary be dia be ny zavatra mahafinaritra sy mahafinaritra eto.
  Niteny voalohany i Margarita. Izy, nandihy , dia nandray izany ary nihira, ary ny hirany dia hiran'ny tovovavy iray:
  Isika zanaky ny fahantrana sy ny safosafo ny fahavaratra,
  Teraka tao anaty trano bongo tao anaty orana...
  Avelao hiraina ny nofin'ilay zazavavy,
  Rahoviana indray isika no hiditra amin'ny ady mafana!
  
  Niala tsy nahy aho tany Elxxik ,
  Ary ny tanindrazako, Holy Rus'...
  Miaraka amin'ny anjarako, tena miavaka,
  Miady ho an'ny fahasambarana sy ny fitiavana ny firenena aho!
  
  Ary tsy misy Tanindrazana tsara tarehy kokoa an'i Rosia,
  Moa ve ianao ho miadia , ary aza matahotra...
  Ary tsy misy firenena sambatra kokoa eto amin'izao tontolo izao,
  Ianao no fanilo ny fahazavan'izao rehetra izao ry Rus'!
  
  Izaho handeha hamaky ny afo sy ny rano ho anareo,
  Efa zatra mandresy ny mpisava lalana...
  Hahafaly ny vahoaka mandrakariva izahay,
  Satria tsy misy fetra ny tanjaky ny tafika!
  
  Andeha isika hanao fanafihana ho an'ny Tanindrazana,
  Eo ambanin'ny fitarainan'ny fihoaram-pefy mahery vaika...
  Hahazo ny karamany hatramin'ny farany i Hitler,
  Handroaka ny Nazi hiala an-tokotany izahay!
  
  Feno mahery ny Tanindrazana,
  Ary Stalin dia goavambe lehibe ...
  Ny mpisava lalana dia mandeha amin'ny fananganana,
  Ny Fianakaviana Tsitoha, Tomponay ô !
  
  Amin'ny anaran'ny fahazavana sy ny fiainana tsara,
  Hiady amin-kerim-po isika rankizy...
  Rehefa dinihina tokoa, taranaka iray no hiaina eo ambany kominisma,
  Minoa ahy fa tsy azo esorina amintsika ny fanantenana!
  
  Tianay ny Tanindrazanay ry zalahy,
  Tianay ny hanandratra anao ambonin'ny rahona...
  Hahazo valifaty mafy ny Fasisma,
  Avy amin'ny mpisava lalana, ny voromahery mahery!
  
  Ho tratrantsika izany, mino aho fa handresy tsy ho ela,
  Na dia mamitaka sy masiaka aza ny fasisma...
  Ho reharehantsika ny raibe,
  Ary i Svarog dia hitarika anao amin'ny ady!
  
  Ho voninahitry ny Tanindrazanay mahery fo,
  Ny Tompo Tsitoha mihitsy no niakatra teo amin"ny hazo fijaliana...
  Tsy hanenenanay ny fiainanay ho an'i Rosia,
  Aoka hisy feo mahery ho re avy any an-danitra!
  
  Miady ho voninahitry ny Tanindrazanay,
  Tia azy ny mpiady mahatoky...
  Zanaka amboadia ianareo fa tsy bitro kanosa,
  Na ny Knight aza mirehareha be!
  
  Afaka maka ny volana amin'ny vault isika ,
  Misambotra pike, trondro lehibe...
  Nitsangana ho amin'ny fahafahana i Lenin lehibe,
  Hamelona ny trano izahay!
  
  Amin'ny anaran'ny fianakaviana, manangana piramida,
  Ary ny sambo izay handrovitra ny sambon'ny lanitra...
  Ary Hitler , mivazivazy, mamono ny mpiady ,
  Maty sy nitsangana ho antsika ny Tsitoha!
  
  Ry malala, ry Lada ratsy fanahy,
  Ilay Andriamanitra Fotsy lehibe dia naterakao...
  Ary tsy maintsy miady amim-pahasahiana ho anao izahay,
  Hanampy anao ho velona mandrakizay anie ny Tsitoha!
  
  Fitiavana, omeo voninahitra Jesosy,
  Lehilahy Rosiana izy, miaraka amintsika mandrakizay...
  Fotoana hanaovana peta-kofehy tsara ny haingo,
  Ho feno fifaliana mandrakizay anie ny taona!
  
  Ny halehiben'i Rosia masina,
  Mahay mandresy ny fahavalo ...
  Na dia nitomany noho ny tahotra aza ny vehivavy,
  Afaka manapaka ny dragona isika!
  
  Ho voninahitry ny Tanindrazana masina, minoa ahy,
  Amin'ny anaran'i Kristy Andriamanitra Rosiana...
  Hanorina fiangonana lehibe tsy ho ela isika,
  Andao handeha amin'ny lalantsika hatramin'ny farany!
  
  Ny fitiavana, minoa ahy, tsy mahalala teny tsy ilaina,
  Tsy misy fahasorenana tsy ilaina intsony ho hita ao...
  Aoka ho faty any amin"ny fiainan-tsi-hita Kaina,
  Ary mbola hihira ny hirany indray i Abela!
  
  Eto izahay dia mitsambikina manodidina an'i Berlin miaraka amin'ny trompetra,
  Toy ny lakolosy ny trompetra...
  Aleo ho mpiady tena maotina ianao,
  Asio famaky ny lohan'ny Nazia!
  
  Hitsangana ny fianakaviana, minoa ahy, ny maty tsy ho ela,
  Andriamanitra fotsy dia hanome anao ny fitiavana tsirairay
  Ary nanapa-kevitra mazava tsara izahay,
  Inona no ho mandrakizay fiovana mamirapiratra!
  nandihy ilay tovovavy mpisava lalana, nanitsaka ny tongony, tamim-pifaliana sy tamin-kafanam-po . Ary ny ankizy hafa, andevo taloha, nihira sy nandihy, niezaka ny hitsangana, na ny marimarina kokoa, mitsambikina ambony kokoa.
  Dobrynya, izay zazalahy matanjaka , dia naka vato ary nitora-bato azy ambony kokoa. Nanidina izy io ary nipoaka, niparitaka toy ny afomanga ho sombin-javatra maro loko an'arivony.
  Hoy ilay zazalahy viscount:
  - Tena mahafinaritra tokoa izany!
  Nanohitra an'izany i Dobrynya tamin'ny nitora-bato indray, ary notifirin'i Margarita tamin'ny tselatra izany, ka nahatonga azy hiparitaka ho sombintsombiny maro loko sy manjelanjelatra:
  - Tsia! Tena zava-misy toy izany. Ary tsy misy ambony noho io zava-misy io!
  Ilay zazalahy mahery fo Phoenix dia tezitra mafy, nanitsaka ny tongony ka nanomboka nifoka sigara ny ahitra, niantsoantso hoe:
  - Manidina mandroso ny lokomotipintsika - mijanona ao amin'ny kaominina!
  Tsy manana fomba hafa isika - basy mahery!
  Ary ilay tovovavy teo akaikin'izy ireo koa dia hitsambikina sy hidina.
  Tena tsara ny fihetseham-pon'izy ireo, ary feno hafaliana.
  Nanapa-kevitra ny haneho ny fahaizany kely ihany koa i Dominica.
  Ary ndeha hosoratana amin'ny alalan'ny aphorisms tena tsara sy azo ampiharina;
  Ny andevo afaka ny ho afaka, ny adala afaka ny ho hendry, ny mahantra afaka ny hanan-karena, fa raha ny ditran'ny boriky dia ho boriky foana!
  Ny mahantra tsy izay tsy manam-bola fa ny lohany feno solofo!
  Aza mitsiriritra ho mpanjaka raha tsy manan-tsaina!
  Na ny Shah aza dia ho adala tahaka ny ampondra!
  Ny mpanjaka, mazava ho azy, dia liona, nefa tsy manana fahaiza-manao toy ny amboahaolo, ary ny liona dia mihodidina!
  Aza mierona, fa aleo mangina, raha mbola tsy eo amin'ny toeran'ny liona ianao, ary ny amboahaolo tsy mbola nanome ny akanjony!
  Ny mpanao politika dia toy ny amboahaolo ao amin'ny angano Krylov, fa aza goaika amin'ny maha mpifidy!
  Raha toa ianao ka toy ny vodi-kazo, dia hesoriny hatramin'ny fakany ny haratra aminao!
  Mba tsy ho voafehin'ny zioga ny firenena dia tsy maintsy matanjaka toy ny omby!
  Ilaina ny fiaramanidina mba hampanidina ny firenena!
  Vonona hanome toky ny volana ny mpanao politika fa tsy hidina an-kady!
  Izay tsy nisotro ny fahasalamany dia tanora mandrakizay!
  Mihetsika amin'ny foto-kazo ny arguments Oak!
  Ny mpanao pôlitika dia hanaisotra an-tsitrapo ny hozatry ny anao raha vody ianao!
  Saingy manana tombony tokana amin'ny gidro ny olona: indraindray izy dia farafaharatsiny tena fosa!
  Ny mpanao politika dia manana ambim-bava toy ny liona, hafetsen'ny amboahaolo, fa ny fomba fanaony dia tena kivy tanteraka!
  Raha amboahaolo loatra ny mpanao politika dia lasa kisoa tanteraka!
  Ny mpanao politika manana hafetsen'ny fosa sy ny fehin'ny amboadia dia hanao kebab amin'ny mpifidy!
  Ary ny vintana dia mitaky ezaka, miaraka amin'ny asa mafy amin'ny soavaly ihany no ahafahanao manary ny vozon'ny fanekena!
  Minoa ny fahombiazana raha mandresy ny rehetra ianao!
  Ny mpanao politika dia afaka mamitaka na dia amboahaolo aza, fa tsy afaka mamitaka fotoana mandrakizay izy!
  Matetika ny mpifidy dia manidina toy ny tantely amin'ny kabary tantelin'ny mpanao politika, fa ny tenany ihany no voatsindrona!
  Ny mpanao politika mitelina mpifidy toy ny bibilava mitelina bitro, misarika lalitra toy ny vodka sy Velcro mamy!
  Tsy afaka miaina tsy misy hena ny amboadia, ary tsy afaka miaina tsy misy fitaka ny mpanao politika!
  Ny soavaly haingana indrindra dia hankatò izay mahay!
  Mora kokoa ho an'ny mpanao politika ny mitodika any anaty noho ny mampanantena zavatra azo atao!
  Na iza na iza nofidianao dia hanome voninahitra ny vokatra amin'ny fahanginana iray minitra ianao!
  Aoka ianao ho amboahaolo kely mahay indrindra raha tsy te ho lasa boriky hackney ianao!
  Aza matoky ny mpanao politika, ho an'ny mpifidy dia fasika fotsiny izy ireo manala poti-kazo amin'ny hazo oaka!
  Na iza na iza tsy tena adala dia hamadika ny ariary ho lasa mavesatra!
  Tsy misy havana eo amin"ny politika fa hisy kosa ny te hizara izay anananao amin"ny maha mpirahalahy!
  Betsaka ny zava-dratsy eo amin'ny fiainana, fa ny ratsy indrindra dia rehefa tapitra ny fiainana!
  Raha te hanakaiky kokoa an'Andriamanitra ianao dia fantsiho eo amin'ny hazo fijaliana ilay gidro ao amin'ny fanahinao!
  Nipoitra ny olona, raha tsy avy amin'ny gidro, dia tsy ho gidro intsony!
  Raha manana sain'ny gidro ianao dia hitelina anao toy ny boay mpiremby ny fosa!
  Tsy misy tsy manam-petra afa-tsy ny fotoana ilan"ny mpanao politika hanatanterahan"ny zavatra nampanantenainy!
  Raha mivovo be ianao dia mimenomenona toy ny alika kapohina!
  Aza matoky olona miteny mafy fa mety handoro anao ny afo mena!
  Na Andriamanitra aza tsy afaka miady hevitra amin'ny vehivavy iray ary manangana gidro ho amin'ny kolontsaina olombelona!
  Raha tsy misy ny fitiavana dia tsy misy tsiky, raha tsy hoe tsiky miremby ataon'ny mpanao politika!
  Efa ela loatra teo amin'ny rahona ny mpanao politika tsy misy elatra dia misidina anaty tatatra!
  Ny fanahy kely dia manana ny fanirian'ny goavambe foana!
  Ny fanahy kely dia manana fieboeboana goavana!
  Ny mpanao politika dia mpangalatra manoratra lalàna ho an'ny tenany ary mihevitra ny firenena ho fari-tanin'ny faritra!
  Ny mpanao politika dia manana zoma fito isan-kerinandro, fa rehefa ilaina ny fanatanterahana ny teny fikasana , dia tonga ny Sabotsy Jiosy!
  Tsara ny firaisankina, raha mbola tsy mivady amin"ny mpanao politika!
  Ny mpanao politika dia zavaboary te-hanao ondry aminao amin'ny fomba kisoa!
  Ny fomba kisoa ataon'ny mpanao politika dia mamadika ny mpifidy ho simba!
  Eo ambanin'ny mpitondra kisoa, ny fiainana dia tsy matavy velively!
  Ny fanaovana prezidà kisoa dia matavy loatra!
  Raha te ho filoha ianao dia raiso ny vintanao!
  Kisoa mahazatra ny mpitondra mihevitra ny mpifidy ho ondry!
  Andriamanitra ô, tsy hoe omnipotence fotsiny izany, fa koa ny fahavononana hankany amin"ny hazo fijaliana ho an"ny namanao!
  Mpitondra mipetraka ela eo amin"ny seza fiandrianana no mahatonga ny fanjakana hirodana!
  Ny mpitarika tanora dia toy ny soavaly vaovao, ary ny antitra toy ny soavaly tapaka kitro!
  Amin'ny fomba hanatratrarana ny haavon'Andriamanitra, i Satana mihitsy no mpanao politika!
  Ny mpanao politika dia Andriamanitra amin'ny zavatra tokana, amin'ny famoahana fialan-tsiny amin'ny tsy fahombiazan'ny fampanantenany amin'ny fifidianana!
  Ny mpanao politika, toy ny labiera, dia mangatsiaka tsara sy ambony latabatra!
  Ny mpanao politika dia mamy amin'ny lahateniny, fa ny mangidy avy amin'izy ireo dia tsy mitovy amin'ny labiera!
  Ny tena ivoahan'ny marina @ vavan'ny mpanao politika dia rehefa diso hevitra ny tenany!
  Ny mpanao politika, mba ho lasa Andriamanitra kely, dia manombo ny mpifidy amin'ny fomba feno !
  Na ny herin'ny bera aza dia tsy hahavonjy anao raha toa ny sainao!
  Ny amboahaolo dia biby toy izany ka haka hoditra telo amin'ny liona!
  Ny mpanao politika no matanjaka indrindra rehefa malemy saina ny mpifidy azy!
  Izay no mahatonga ny mpanao politika mivoaka tantely mba tsy handrora ny mpifidy!
  Ilay misy vovo-tsofa eo amin'ny lohany dia ho voa mafy amin'ny kibay!
  Ny hazo oaka no mpanjakan'ny hazo, ny lohan'ny oaka dia mamadika ny fotony rehetra ho foto-kevitra!
  Ny hazo oaka dia mahatohitra ny lo, feno vovoka ny lohany!
  Raha vody ianao, fara faharatsiny, misy tsatoka eo amin'ny lohanao !
  Ny tsy fantatra dia mampatahotra, fa ny fantatra indraindray mahatonga anao hatahotra tsotra izao!
  Ny fahalalana dia miteraka fahatokiana na dia sarotra aza, tsy fahalalana , fisafotofotoana na dia mora aza!
  Ny kanosa dia tsy izay matahotra, fa izay kamo mamboly fahasahiana!
  Ny tahotra dia fahalemena, ny herim-po dia hery, fa tandremo ny moron ao anatinao !
  Na iza na iza manaiky hotarihin'ny orona dia mety ho very amin'ireo kesika telo!
  Ny hadalana tsy misy fiafarana dia mahatonga anao handeha amin'ny faribolana, miaraka amin'ny faharanitan-tsainao!
  Tsy maninona na dia tsy maina aza ny ronono eo amin'ny molotrao, dia ratsy kokoa raha misy tsy fahampian-tsakafo ao am-ponao!
  Mofon'ny fiantrana lany, fanasin'ny fibebahana!
  Ny tantely avy amin'ny molotry ny mpanao politika dia mahasarika izay tsy maina ronono ny molotra!
  Tsy mpangalatra lalàna ny mpanao politika fa mpangalatra mpanao lalàna!
  Mampanantena fiainana mamy ny mpanao politika, mandatsaka tantely amin"ny molony, fa miraikitra toy ny lalitra ny tongony!
  Politisiana mahay mandaha-teny no mitsambikina ao anaty kitapom-bolan'ny mpifidy!
  Nahoana no volamena ny fahanginana satria voaloa!
  Inona no zava-dehibe indrindra eto an-tany? Tendrombohitra fampanantenana nataon'ny mpanao politika!
  Vola sy fahefana no tadiavin"ny mpanao politika, vonona ny hamiravira na iza na iza!
  Ny mpanao pôlitika aloha dia amboahaolo, tsy mamiratra foana, fa mihozongozona foana ny rambony!
  Ny mpanao politika dia faly mameno ny poketranao amin'ny fampanantenana poakaty!
  Ny mpanao politika dia tsy marin-toetra amin'ny zavatra iray ihany rehefa miteny - isika, satria tsy manana ny tenany intsony izy!
  Inona no mihoatra noho ny ataoma eo amin'izao rehetra izao? Endriky sy saron-tava mpanao politika!
  Ny ataon'ny mpanao politika an-tsitrapo indrindra dia ny maka ny paosin'ny mpifidy!
  Zoma fito isan-kerinandro ny mpanao politika, fa ny fihainoana ny mpifidy no andro tsy iasanany!
  Iza no tonga voalohany? Ny mpanao politika, satria niteraka korontana!
  Aza mino ny fahanginan'ny mpanao pôlitika akoholahy fa ny feon'olon-kafa no hirahirany foana, fosa!
  Raha misy mpanao politika mandrotsaka ny teniny toy ny alina, dia midika izany fa fosa no nanao ny grafofany!
  Azo inoana kokoa fa ny homamiadana no misioka eny an-tendrombohitra noho ny mpanao politika manatanteraka ny fampanantenany tsy misy menatra!
  Ny mpanao politika dia mitovy amin'ny angano amin'ny alina, fa mazàna mandrovitra mpanjifa izy mandritra ny antoandro!
  Ahoana no itovizan'ny mpanao politika amin'ny alika? Rehefa vaky be dia tena voafolaka sy manana tompony!
  Ireo izay nifidy tamin'ny fony matetika no miafara any amin'ny atin'ny mpifidy!
  Toy ny vodka ny mpanao politika, ho tsapan'ny mpifidy amin'ny atiny fa may!
  Ny mpanao politika iray dia mamadika ny atidohanao, toy ny vodka, fa tsy mitovy aminy fa feno dregs!
  Ny mpanao politika dia tia mamorona zavona miaraka amin'ny tanjona mangarahara hanankarena!
  Betsaka ny fampanantenana ataon"ny mpanao politika, fa vao mainka misy fialan-tsiny raha tsy voatana!
  Ny mpanao politika dia amboahaolo, fa matetika ny loko volondavenona!
  Ny mpanao politika dia manaisotra ny haratra amin'ny hazo oaka ary mandondona ny acorns toy ny kisoa!
  Raha mpanao pôlitika no be resaka toy ny tsofa dia tena hanao vodivary ny mpifidy!
  Ny mpanao politika dia tia miresaka momba an'Andriamanitra satria izy mihitsy no Satana!
  Fetsy tahaka ny devoly ny mpanao politika, fa anjely mizara teny fikasana !
  Ny mpanao politika tia miampita ny tenany, fa ny tanany hatrany no maka ny poketrany!
  Amin'ny fanomezanao ny vatonao ho an'ny mpanao politika mahay mandaha-teny dia mety ho kohaka ianao!
  Matetika ny olona no misafidy ny saka amin'ny poketra, ny amboadia mitafy ondry, ary ny fosa misy fromazy lo!
  Raha nisy mpanao politika nahatanteraka ny fampanantenany dia jereo ny tendrombohitra sao misy homamiadana misioka ao!
  Mora kokoa ny manantona kolobok noho ny manery mpanao politika hanatanteraka ny fampanantenany !
  Ny mpanao politika dia tsy mivadika amin'ny zavatra tokana - amin'ny fitadiavana tombontsoa ho an'ny paosiny!
  Ovain'ny mpanao politika toy ny fonon-tanana ny mpiara-miasa aminy, vao mainka maloto ny tanany!
  Biby manao serfa amin'ny mpifidy ny mpanao politika!
  Ny mpanao politika, raha tsy amboadia mitafy ondry, dia ondrilahy mahazatra!
  Ny mpanao politika tsy fosa dia ondrilahy na serfa!
  Ny mpanao politika dia afaka mampanantena tendrombohitra, fa aorian'izany dia manaisotra ny korontam-bato ianao!
  Aza maika hifidy ny akoholahy fa ho faty ianao!
  Ry mpanao didy jadona, amboahaolo eo amin'ny seza fiandrianana liona voahodidin'ondrilahy io!
  Raha tsy te-hivadika ho serfa ianao, dia ataovy kely ny tenanao!
  Izay tsy manisa goaika ho tsinontsinona no mandresy amin'ny fifidianana!
  Afaka mifidy amin'ny fonao ianao, fa ny mpandresy dia handresy amin'ny atidohanao!
  
  Ny mpanao politika dia amboahaolo izay tia fromazy maitso, toy ny lokon'ny dolara, amin'ireo manisa goaika!
  Ny vady tsy saron-tava, raha vao miova fonon-tanana ianao dia tena hivadika ho scumbag avy amin'ny aventure sultry!
  Ny ankizilahy genius dia mahita zavatra lavitra kokoa noho ny olon-dehibe manana toromarika mahazatra !
  Ao amin'ny fahatanorana dia misy afo ao am-po, fahitana ao an-doha, ary ny vokatra dia fandresena!
  Ny lalana mankany amin'ny fahombiazana dia tsy mahitsy foana, fa tsy mahazaka lamosina miondrika amin'ny fanekena!
  Miondrika ny mpanao politika hanandratra ny orony!
  Miondrika ny mpanao politika avy eo miondrika amin'ny mpifidy!
  Vonona ny handevina ny orony amin"ny tany ny mpanao politika mba handevenana ny andraikiny amin"ny mpifidy!
  Ny zava-drehetra tsy azo atao dia azo atao eto amin'izao tontolo izao, ary minoa ahy, ny fiainana dia tena sarotra, toy ny ao amin'ny galeria fitifirana!
  Ny boriky mitondra kitapo volamena dia mahay mamaky ny manda mimanda noho ny mamôta misy ondrilahy vy!
  Ny mpanao politika manana vava volamena dia mamadika ny mpifidy ho ampondra mitondra kitapo volamena misy fanatitra!
  Iza no biby matanjaka indrindra? Mazava ho azy fa ampondra iray feno kitapo volamena! Ny amboahaolo dia tia ny loko mavo amin'ny famadihana sy ny vola madinika volamena amin'ny fanatitra!
  Matetika ny mpanao politika no manofahofa saina mena noho ny loko mavo amin'ny vola madinika izay alainy any am-paosin'ny mpifidy nefa tsy menatra!
  Nandatsa-dranomaso mangidy nataon'ireo renim-pianakaviana maty tamin'ny vonoan-drà ny kabary tsara lahatra nataon'ireo mpanao politika miraviravy tanana!
  Na iza na iza mampanantena tendrombohitra volamena dia tsy mendrika ny denaria varahina tapaka!
  . TOKO No. 13.
  Manana iraka manokana i Caligula Delfinov. Mila mitady ny zokinao ianao na inona na inona vidiny. Ary ianao, mandritra izany fotoana izany, dia nentina tany amin'ny tontolo mifanitsy, izay namoronanao manokana ary, miaraka amin'izay koa, tena mahafinaritra sy tsy manam-paharoa iraka.
  Nikasika ny ombelahin-tongony boribory boribory i Margarita sy Caligula ary nidradradradra:
  - Mifanohitra amin'ny rambony,
  Maso solon'ny maso!
  Tsy Barbos -
  Fantomas !
  Ankehitriny dia niparitaka tamin'ny lalana samy hafa ry zalahy mba hamita haingana ny fitotoana ny laharana mandrakotra ny fanatonana an'i Port Arthur, ny tafik'ny Tanin'ny Masoandro. Ny ankizy Terminator dia nihetsika toy ny scythes elektrika namakivaky ahitra malefaka, nandripaka ny Japoney tsy nisy indrafo.
  Mbola nisalasala ihany i Kuropatkin tamin'ny baiko hanombohana ny fanafihana, na dia teo amin'ny Tendrombohitra Avo aza ny mpivady niady dia nametraka ny Tricolor tricolor , ny ankizy mpiady dia nandoko baoritra lehibe fotsiny, ary hita mazava tsara ny andro. Mbola nisalasala ihany anefa ity minisitry ny fiarovana teo aloha ity. Na dia teo aza izany, tsy kanosa i Kuropatkin. Nandritra ny ady tamin'ny 1877-1878 dia nampiseho herim-po niavaka izy.
  Eny, ary mba hanatsarana ny fiainan'ny miaramila tsotra, amin'ny maha-Minisitry ny Fiarovam-pirenena azy dia nanao zavatra betsaka izy, ary tsy tratra tamin'ny halatra. Na dia tsy nitombo be teo ambaniny ny fahombiazan'ny ady. Saingy tsy nanana ny fahatapahan-kevitr'i Suvorov, na dia ny adventurism aza. Alexander Suvorov niady tena sahy, tsy mitsahatra mandanjalanja eo amin'ny sisin'ny faharesena tanteraka. Na izany aza, ny intuition nomen'ny natiora sy ny vintana mahagaga dia nahafahana naminavina ny dingana famaliana ny fahavalo, ny fihetsiny ary ny fandresena. Toy izany ny fomban'i Tal, izay nanao sorona diso, mety ho resy, saingy tamin'ny ankamaroan'ny tranga dia nandresy ... Fa ny mpilalao echec tsara indrindra eran-tany dia nahita an'i Tal.
  Ny voalohany nanome azy milina fitotoana hena sy resy dia i Mikhail Botvinnik. Ity tompon-daka ity dia nahay nanao fandaharana sy nanamarika ny fahalemen'ny fahavalo.
  Ary nalemy ny kintan'ny talenta Tal.
  Angamba, Suvorov, raha niaina ela kokoa izy ary raha sendra niady tamin'i Napoléon, dia ho voadaroka. Fa ny tafika Tiorka, izay niady Alexander Vasilyevich, dia nihemotra loatra amin'ny fomba fijery rehetra, ary ny komandy tsy voatendry araka ny fahaiza-mitarika.
  Ary nandritra ny ady tamin'ny Frantsay, ny dobo filomanosana dia nanana baiko sy fanambaniana tafahoatra ny tafik'ilay orsa Rosiana.
  Kuropatkin kosa tamin'ny ankapobeny dia natahotra ny hanafika, naleony nipetraka teo amin'ny fiarovan-tena. Ny kajy dia mazava fa ny fahavalo dia hanorotoro ny tenany amin'ny redoubts. Tamin'ny komandy toy izany no naharesy ny ady.
  Ary ilay tovovavy Margarita sy Caligula Dolphins dia niharan'ny afo... Voavonjy izy ireo , na izany aza, tamin'ny hafainganam-pandeha, rehefa niditra tao amin'ny bastion ireo mpiady tsy mety maty ary efa nikotrika ny olona rehetra tao anatiny, hoditra saika tsy azo trandrahana ary , mazava ho azy, ny fahafahana miverina saika. avy hatrany.
  Dolfinov Jr. , nanapaka ny jeneraly Japoney iray hafa, nidradradradra andian-teny avy amin'ny "Highlander," raha nanipy fanjaitra misy poizina tamin'ny tongony ary nandrora ny ra:
  - Tokony ho iray ihany!
  Ary ny sabany, toy ny tselatra, dia mitondra fikosoham-bary tsy manam-paharoa. Ny marimarina kokoa, teknika fikosoham-bary an-jatony miaraka amin'ny fanapahana ny fahavalo ao anatin'ny iray minitra amin'ny batalyona roa.
  Nianjera tamin'ny kapoka ny samurai, ary ny tongotr'ilay zazalahy terminator dia namela lamina mitsambikina sy mihodinkodina.
  Ilay tovovavy mahafatifaty mahafatifaty Margarita, raha nanadio toby vita amin'ny simenitra iray hafa, dia nanapoaka ny bala, nahatonga basy mahery an'arivony nanidina teny amin'ny rivotra. Taorian'ny namany, dia namerina fihetsika mitovy amin'izany ilay tovolahy mpanakanto Caligula.
  Margarita, nanipy grenady tamin'ny tongony miboridana, tovovavy lavidavitra, dia nanaiky:
  - Mahafinaritra ianao ry zalahy !
  Ilay mpiady tsy azo resena, izay nanipy ny fanomezam-pahasoavan'ny famongorana tamin'ny fomba haingana, nanapaka ny samurai, dia namaly hoe:
  - Aleo mianatra toy izay mianatra!
  Ny fipoahana mahery vaika tamin'ny bastion dia tsy voamarika teo amin'ny laharan'ny tafika Rosiana. Nitatitra tamin'ny Jeneraly Adjutant Kuropatkin ny Lietnà Jeneraly Zeleny:
  - Tompokolahy. Araka ny angon-drakitray dia efa ela ny ady tao amin'ny tranoben'ny fahavalo, ary na dia azo antoka aza, bastion maromaro no nipoaka!
  Namaly moramora i Kuropatkin hoe:
  - Tony, tony fotsiny!
  Eny, toa an'i Carleson, izay nopotehina tamin'ny saviny ny tafony. Na dia mitaky fepetra hentitra fotsiny aza ny zava-misy. Manamafy ny Jeneraly Zeleny sy Kondratenko hoe:
  - Mila mitokona avy hatrany!
  Kuropatkin dia nijery tamin'ny solomasony ireo jeneraly roa ireo. Green dia mbola tanora, nefa toa mbola tanora kokoa noho ny taonany, haingana, impetuous. Kondratenko dia rahalahin'ny maherifon'i Port Arthur, avy amin'ny taranaka tanora mpitarika mahay ihany koa. Mazava ho azy fa mazoto miady ny valala toy izany. Ambonin'izany, misy baiko voasokajy avy amin'ny Emperora sy Mpanjakan'ny Rosia rehetra, Nicholas II, hanafika avy hatrany ny tanàna mimanda. Ary tsy misy dikany fa ny tahirim-bolan'ny mpanjaka dia tsy hahazaka ny vesatry ny ady sarotra toy izany mandritra ny fotoana maharitra.
  Na izany aza, raha tsy fantatrao ny ford dia aza miditra anaty rano! Mila fantarina hoe inona ary aiza no manafika.
  Nanontany an'i Kondratenko i Kuropatkin hoe:
  - Iza avy ireo vondrona japoney nanao ny tifitra?
  Nilaza mazava ny jeneraly hoe:
  - Ny scouts dia mitatitra fa nisy anjely niseho - tovolahy tsara tarehy sy tovovavy manana volom-bolamena, izay mihetsika amin'ny hafainganam-pandeha tsy mampino, ary rehefa tapahina dia tsy hita.
  Niampita in-telo tamin'ny hafainganana mafy i Kuropatkin ary nanao hoe:
  - Dia hita fa anjely indray ireo?
  Ny Jeneraly Zeleny dia nanindrona ny ombelahin-tongony tamin'ny tany:
  - Eny marina! Zato avy any an-danitra!
  Kuropatkin dia nisioka hoe:
  - Oay! Tsy mahafoy an'i Rosia ny Tompo!
  Hoy i Kondratenko tamin'ny fampianarana:
  - Tsy maintsy manafika ny fahavalo avy hatrany isika ry Field Marshal! Na isika mihitsy no handeha hanafika!
  Kuropatkin niteny moramora hoe:
  - Tsia, tompoko. Omeko ny baiko. Koa satria nanapa-kevitra ny hanampy antsika Andriamanitra, dia fahotana ny mametraka miaramila ao anaty fitotoana hena!
  Nanamarika lojika i Kondratenko:
  - Na dia teo amin'ny Isiraely aza, Andriamanitra Tsitoha dia nitaky ny hiady koa ny Jiosy, ary tsy handray ny zava-drehetra tsy misy dikany sy tsy misy ady.
  Namaly izany ny mpitari-tafika avy ao amin'ny honahona, stratejika amin'ny tetika miandry sy mahita:
  - Nilaza anefa ny apostoly Paoly fa tsy mila tanan"olombelona ny fanompoana an"Andriamanitra!
  Efa nirehitra ny Jeneraly Zeleny:
  - Fa maninona ianao, Andriamatoa Filoha, no miampita tsy an-kijanona, indrindra rehefa misy akorandriaka mipoaka eo akaiky eo!
  Efa nanomboka tezitra i Kuropatkin:
  - Fa satria araka ny sitrapon'Andriamanitra no mitranga. Andeha àry hanao fotoam-bavaka aloha. Raha manambany ianareo dia samy hosamborina!
  Amin'ny ankapobeny, ny hevitra momba ny fanaovana fotoam-bavaka dia toa mahaliana. Avelao ny kerobima handray ny rap ho an'ny rehetra.
  Caligula ilay tomboy sy ilay tovovavy partisan Margarita dia efa reraka kely, ary ny ankamaroan'ny asa dia efa vita. Koa maninona raha manadio ny ranomasina, ary asio fasika tsara ny ekipan'i Togo . Rehefa dinihina tokoa, afaka mitifitra ihany koa izy, anisan'izany ny basy roa ambin'ny folo santimetatra. Ary ity dia kaliber 306 milimetatra, izay mety hiteraka fatiantoka lehibe ho an'ny tafika mpanafika.
  Marina fa ny Japoney, amin'ity tranga ity, dia tsy maintsy mitifitra saika an-jambany, manerana ny havoana. Ary ho afaka hamely amin'ny afo mivantana izy ireo raha tsy mifindra any amin'ny faritry ny tanàna ny ady.
  Sambo mpiady efatra misy basy mirefy roa ambin"ny folo santimetatra no tena lasibatra.
  Nanolo-kevitra ilay tovovavy mpiaro ny zon'olombelona, nanapaka ny Japoney tamin'ny sabany mpamono olona ary nanala ny tapa-taolana niraikitra:
  - Sao dia afaka manararaotra kely ve isika? T. dia manana ny ambony indrindra amin'ny ady mitam-basy noho ny squadron'i Rozhdestvensky, eo amin'ny 1.8 noho ny 1. Amin'izany fomba izany dia hampitoviana kely ny fifandanjan'ny hery.
  Caligula of the Dolphins, nanapaka ny samurai farany, nanontany an'i Margarita mpiady:
  - Hanomboka amin'ny sainam-pirenena ve isika?
  Ilay tovovavy mpiaro ny zon'olombelona , nanipy akorandriaka tamin'ny rantsan-tongony ary nandrovitra Japoney am-polony hafa, namela potipoti-javatra rovitra ihany, dia nanohitra:
  - Tsy manomboka amin'ny matsiro indrindra izy ireo! Soa ihany fa tsy ilaina ny mitady squadron. Andao tsindrio ny armadillos roa voalohany.
  Nikiakiaka i Caligula ilay tomboy, nanipy grenady tamin'ny ombelahin-tongony, nanondro ny sabany feno rà tamin'ny sambo Nutili , nihiaka tamim-pifaliana hoe:
  - Ary ahy ity iray ity!
  Margarita, izay namono indray ny Japoney, dia nanoro hevitra tamin'ny namany:
  - Fa aleo handry antsasak'adiny ao anaty rano vao sitrana.
  Eny tokoa, ny fitsaharana dia tsy handratra. Saingy tsy nandany fotoana nandritra ny fiatoana fohy ny Caligula Dolphins. Indrindra indrindra, afaka nandinika zavatra mahaliana izahay.
  Nitangorona tao anaty lakaly ireo mpiray tsikombakomba. Ny jiro elektrika eo ambanin'ny valindrihana dia mamoaka aloka ratsy. Ilay loha sola malaza an'i Lenin dia mamirapiratra manjavozavo, eo akaikin'i Koba shaggy , fantatra kokoa amin'izao tontolo izao amin'ny anarana hoe Stalin, avy eo dia manamboninahitry ny tafika an-dranomasina manao fanamiana milamina, raha ny Lieutenant Schmit tsy dia fantatra, manana volombava mavokely, Bukharin.
  Tsy ampy amin"ny fihaonana feno i Trotsky, fa amin"izao fotoana izao dia miady hevitra izy sy i Lenin. Ary noho izany, nivory ireo Bolsheviks nanan-kery indrindra, vonona ny hanao revolisiona, na fanonganam-panjakana, na inona na inona, mba hahazoana fahefana fotsiny.
  Lenin no nandray fitenenana voalohany:
  - Tena zava-dehibe , ry namana, ny fisorohana ny fandresen'ny Autokrasia amin'ny ady imperialista tsy ara-drariny amin'i Japana na inona na inona vidiny. Mitaky izany ny anton'ny revolisiona!
  Saro-kenatra kapoka ho setrin'izany.
  Bukharin, nitehaka ny felany ary nanozongozona ny volombava mainty mandravaka ny tarehiny mbola tanora, dia nanamafy:
  - Eny, tsy tokony hanome vintana kely ny autokrasia. Mety hanimbony toy ny famadihana izany, fa hoy aho hoe, i Mikado no mpiara-dia tsara indrindra sy lehibe indrindra amin'ny Bolsheviks sy ny kominisma maneran-tany!
  i Koba Joseph:
  - Tsara hoy! Na dia tsy mamofona famadihana aza izany dia efa famadihana mihitsy!
  Lenin, izay nandeha tamin'ny solon'anarana Karpov, dia nanamarika tamim-pitsikiana hoe:
  - Mba hisian'ny revolisiona eran-tany, indraindray tsy maintsy manao sorona ianao. Anisan'izany ny fanaovana sorona ny ampahany amin'ny feon'ny fieritreretanao sy ny fanahinao. - Nosokafan'i Ulyanov ny saron-tava, nanala ny lohany, tavoahangy labiera alemana. Ho an'ny fahaiza-miteny dia tokony hamelombelona ny tendanao ianao. Naka sipa roa izy ary nanohy. - Heverinao ve fa ny tenako dia faly mirary faharatsiana sy faharesena ho an'ny fireneko. Na izany aza, tso-po aho, ny revolisiona dia tsy azo atao raha toa ka mihamalemy tanteraka ny fitondran'ny Autocracy. Ary inona no mety hampihena ny Autocracy mihoatra noho ny faharesena amin'ny ady?
  Nanaiky i Koba hoe:
  - Tsy misy ... Indraindray ny tanjona ambony indrindra dia mitaky fahafoizan-tena, ary fahafoizan-tena lehibe!
  Nanohy ny filozofiany i Lenin:
  - Noho izany, tsy hiresaka momba ny fitondran-tena sy ny filozofian'ny tsy mino an'Andriamanitra isika. Tsy izany no zava-dehibe. Mazava fa ny asa ataontsika dia hitarika amin'ny fanafahana ny mpiasa sy ny andevo any amin'ny firenena rehetra sy izao tontolo izao. Ary ny zava-misy fa ny fatiantoka rehetra ny fanjakantsika sy ny olon-kafa dia ho onitra avo zato heny. - Niato i Ulyanov ary nanampy tamin'ny feo hafa. - Ary inona no dingana mivaingana azontsika atao mba handresena ny Autokrasia izay halan"ny vahoaka sy isika?
  Eto dia niteny tamin'ny feo manify ny Lieutenant Schmid:
  - Heveriko, ho fanombohana, hanapoaka ny lalamby Trans-Siberian amin'ny toerana maromaro indray mandeha. Mety hisy fiatraikany mahafaty amin'ny famatsiana ny tafika tsarista any Manchuria izany.
  Nitsiky toy ny amboahaolo i Koba :
  - Bravo , mandroso ny zazalahy! Ary nieritreritra ny handroba banky maromaro aho mba hanimba ny fenitry ny volamenan'ny roubles Tsar.
  Nanozongozona mafy ny fanondrony tamin'ilay "Georgie mahafinaritra" i Ulyanov:
  - Aza maditra! Tolo-kevitra tena mahaliana . Tena afaka manimba an'i Kuropatkina ianao.
  Schmid nanohy hoe:
  - Amin'ny ankapobeny, ny tetik'asako dia ny fananganana fikomiana amin'ny sambo rehetra ao amin'ny Black Sea Fleet. Avy eo ny tafika dia hankany amin'ny sisin'ny mpiasa, ary ny Autocracy dia hirodana avy hatrany!
  Nihomehezan'i Koba :
  - Eny, hitsoka eny an-tendrombohitra ny homamiadana!
  - Koba , ajanony! - Nivovo i Lenin ary nanampy. - Tena ilaina tokoa ny manomana sy manatanteraka fikomiana ao amin'ny Ranomasina Mainty. Ary rehefa mandositra an'i Port Arthur ny Kuropatkin voadaroka , dia ho tena misy ny fikomiana manerana ny tafika!
  Tsy tezitra i Schmid:
  - Eny, hanao izany amin'ny fanahy isika!
  Nandray fitenenana i Bukharin:
  - Ny mpiara-dia amintsika be indrindra eto an-tany dia ny tantsaha; rehefa mitsangana izy ireo dia ho afaka hamehy ny herin'ny Autocracy rehetra. Mila mandefa ireo mpikomy any an-tanàna isika, mitaky ny hanomezana ny tantsaha tsy tany ihany, fa ny fananan-tany, izay rehetra an'ny tompon-tany!
  Koba :
  - Anisan'izany ny vadiny sy ny zanany vavy!
  Nitsiky i Bukharin:
  - Ary ity koa! Tsotra toy ny nataon'i Emelyan Pugachev - hokapaina ny lohany, hahantona ny bara, ary alaina ho anao ny entany ary zaraina mitovy! Ary ny vadinareo sy ny zanakavavin'ny tompon-tany dia andevonareo!
  Nankatoavin'i Ulyanov ity antso ity:
  - Marina! Hanantona azy rehetra! Mankany amin'ny Tendrontany Avaratra!
  i Koba hoe:
  - Mila mavitrika mampiasa ny singa mpangalatra araka izay azo atao. Indrindra indrindra , ireo revolisionera matanjaka sy mahomby indrindra dia mipoitra avy amin'ny mpanao heloka bevava. Ohatra, i Kotovsky dia tsy mahery fo? Hero! Ary i Dada Makhno dia tsy ratsy kokoa!
  Nitoroka mafy i Bukharin:
  - Dia izay! Hotorotorointsika amin'ny heloka bevava izy rehetra !
  Nikapoka ny totohondry teo ambony latabatra i Ulyanov:
  - Fampihorohoroana, fampihorohoroana ary fampihorohoroana revolisionera indray!
  Tsy azo natao ny nitazana ny resaka fanampiny momba ny "efatra mahafinaritra". Rehefa nifoha, dia nilaina ny nifindra tany amin'ny ambaratonga azo ampiharina amin'ny fampiharana ny paikady mandresy. Indrindra indrindra, esory ny sambo mpiady amin'ny ekipa.
  Nilomano haingana nankany amin"ny tanjony i Caligula, ary nankany amin"ny tanjony i Margarita. Niakatra avy hatrany teo amin"ny sambo niharan"izy ireo ry zalahy, tamin"ny alalan"ny rantsantanany sy ny rantsan-tongony.
  Caligula ilay tomboy dia tsy nahatsapa intsony ny frein, satria nanomboka nanapaka ny olona rehetra izy. Tsy sarotra ny miditra amin'ny sambo, amin'ny ankapobeny dia kilasy an'ady. Raha tsy hoe, mazava ho azy, mihoatra noho ny olombelona ianao . Noho izany, mihazakazaka ary tapaho. Ary amin'ny hafainganam-pandeha mihoatra ny natoraly toy izany, tsy misy olona afaka manohitra anao.
  Eny ary, miaraka amin'ny rantsan-tanan'ny zanakao, fa haingana kokoa noho ny tongotry ny cheetah, manipy fanjaitra misy poizina. Ary izany koa dia hanafintohina tanteraka ny Japoney.
  Ireo mpiady ao amin'ny Land of the Rising Sun dia mandry indray , ary ny drafitry ny terminator dia tsotra. Mankanesa any amin'ny efitranon'ny bala, ary manapoaka ny bala amin'ny fomba izay manarona ny boiler. Aorian"izay dia tsy hanan-tsafidy afa-tsy ny hidina any amin"ny farany ambany ilay sambo simba.
  Caligula of the Dolphins, nanapaka sy nofantsihana tamin'ny sabany, dia niditra tao amin'ny famatsiana bala. Eny ary, inona no bala tsirairay ho azy, izay tifirin'ilay zazalahy eny amin'ny lalitra, na atsipy any amin'ny fahavalo mihitsy aza. Tena tsara izany raha toa ka, amin'ny tongotrao miboridana, dia manapotika avy hatrany ny basy vitsivitsy amin'ny fahavalo amin'ny hery mikoropaka sy mahafaty, mahafaty ary tsy azo toherina.
  Noho izany dia voasakana ny lalan'ny samurai mankany amin'ny fanjakan'i Nicholas II.
  Tsy sarotra ihany koa ny mamindra ny bala ao amin'ny fitazonana mba hipoaka ny fanambanin'ny sambo mpiady, miaraka amin'ny tanjany ara-batana ihany koa.
  Ny tokotanin-tsambo vy, nafanaina tamin'ny masoandro tamin'ny volana martsa, dia nampihetsi-po tamin'ny faladian'ilay zazalahy terminator. Ary ny akorandriaka mahery vaika feno shimosa dia misintona ny sorony. Mitsambikina midina ianao, tsy miraharaha ny tohatra miolikolika, ary eo amin'ny toerana mety ianao izao. Amin'izao fotoana izao dia hopotehina ny fizarazarana ary hipoaka ny boiler, ka hanao lavaka toy izany ka na dia ity zavatra goavana ity aza dia tsy ho tafavoaka velona.
  Ity zavatra mahaliana ity dia ny armadillo japoney. Malalaka sy midadasika ilay sambo, ary misy fiadiana matevina manarona ny tokotany. Ary ny barika tafondro lava sy matevina, afaka mamely roa kilometatra, na mihoatra aza ... Marina fa tsy ny Japoney no nanorina azy, fa ny Anglisy. Fa ny sambon'ny mpanjaka dia saika avy amin'ny famokarana azy manokana, izay manana ny tombony sy ny fatiantoka. Noho izany dia nanao sambo mpiady ny Anglisy - milina mendri-kaja. Mampalahelo fa tsy maintsy alefanay any ambany...
  Nisy fipoahana, ary namely ny tongotr'ilay zazalahy miboridana sy hozatra ny metaly teo amin'ilay tokotanin-tsambo vaky, ka nianjera teny ambonin'ny tany. Taorian'izay dia nilentika tao anaty rano ilay zazalahy ary nilomano mafy, niezaka niala tamin'ny tadio. Milentika ny colossus toy izany.
  Ary nizarazara ny sambo mpiady an'i Margarita: niasa madio sy nifanandrify. Fotoana izao handrotsahana ireo mpitaingin-tsoavaly roa mitam-piadiana sisa tavela.
  Avelao ho any amin'ny farany ambany koa i Togo , izay niteraka korontana be ho an'ny sambo Rosiana. Ho lasa lesona ho an"izay rehetra tonga eto amin"ny Tanindrazanao mitondra fitaovam-piadiana eny an-tanany izany.
  Caligula of the Dolphins dia manongotra ny ranomasimbe amin'ny tanany sy ny tongony ary ny sioka:
  - Ho resin'ny Japoney ianao! Tsy lalao adala ity !
  Tahaka ny tamin'ny fotoana farany, saika tsy mikasika ny metaly sy ny fiadiana ianao dia miakatra eo amin'ny tokotanin-tsambo. Any ianao dia manomboka manapaka samurai miadana toy izany ho laisoa. Angamba, na ny hala miraikitra amin"ny ditin-kazo aza dia kinga zato heny noho ireo bibikely avy any amin"ny Tanin"ny Masoandro miposaka ireo. Noho izany dia maika ianao ary tapaho ny sandry, ny tongotra, ny loha ... Dia mipetraka fotsiny izy ireo. Amin'ny tsara indrindra, ny iray amin'izy ireo dia mahavita miteny hoe:
  - Banzai!
  Tomboy Caligula nikiakiaka sy nanindrona ny orony tamin'izy ireo:
  - Banzai, aza sahy!
  Ary amin'ny rantsantongony miboridana no manipy ireo basy, manindrona ny handrin'ny samurai, ny vavany ary ny tendany.
  Manaraka, avereno ilay fitambarana teo aloha. Na izany aza, ho an'ny fanovana, ny Caligula mahafinaritra dia nikendry haingana ilay basy roa ambin'ny folo santimetatra efa feno ary nitifitra ny fiampangana an'ilay mpitaingina ady akaiky indrindra. Nivadika ho marina ny daroka, ary niteraka afo lehibe teo amin'ny tokotanin-tsambo ny fiampangana Japoney nipoaka mafy.
  Tsikaritr"ilay mpiady tanora tokoa fa rehefa miditra ny vokatra avy amin"ny indostria ao amin"ny Tanin"ny masoandro miposaka dia afo sy setroka be no mivoaka. Izay, mazava ho azy, dia manamora ny fitifirana . Raha heverina fa niady tamin'i Rosia nandritra ny fotoana ela ny samurai, dia manana ny maha-izy azy tokoa ny ekipany.
  Marina fa ohatrinona no azon"ny Japoney ho azon"izy ireo raha very daholo ny sambo lehibeny?
  Ny sainam-pirenen'i Togo dia nanamarika ny fiaingana. Saingy tena tsy vahaolana mahasoa izany. Nipoaka ilay sambo mpiady goavana, ary roa segondra taty aoriana dia nipoaka koa ilay sambo nitondra an'i Caligula of the Dolphins. Nodakany tamin'ny ombelahin-tongony ny manamboninahitra iray tao amin'ny Fanjakana Japoney. Ary indray ireo mpiady be herim-po roa ireo dia noroahin'ny onjam-panafintohina...
  Nisy tovovavy mpiady, nitsoka ny lohan'ny kapitenin'ny laharana voalohany, nikiakiaka teo an-tampon'ny havokavony:
  - Lalao hockey an-dranomasina: Rosia sy Japana - isa efatra no aotra!
  Eny tokoa, ankehitriny i Japon dia tsy manana sambo mpiady iray miasa. Marina fa mbola misy sambo mpitaingin-tsoavaly valo eo ho eo. Ary misy ny safidy: handrendrika azy ireo sa tsy handroboka azy?
  Caligula, rehefa nanapaka ny antsantsa nirohotra nankany aminy tamin'ny sabany, dia nanapa-kevitra araka ny lojika hoe:
  - Kapohina raha mbola mafana ny vy! Izany hoe mandrendrika azy ireo isika!
  Margarita, rehefa nanapaka biby mpiremby an-dranomasina hafa, dia nanaiky ity fanapahan-kevitra ity:
  - Nahoana no mandany fotoana amin'ny zavatra kely? Mety tsy hisy ny fotoana manaraka ho antsika!
  Caligula ilay tomboy, nanipy ny vatany tamin'ny tongony, teo amin'ny mason'ny antsantsa, dia nanohitra araka ny lojika hoe:
  - Heveriko fa ho tanteraka izany! Andriamanitra dia tia ny Andriamanitra telo izay iray!
  Saingy nilomano ihany izy. Afaka miverina any amin'ny trano mimanda izy ireo amin'ny alina. Tsy hitondra azy ireo na aiza na aiza izany. Ary raha maka ny fiarovana mafy i Kuropatkin tsy misy ny fandraisany anjara, dia tsara kokoa izany. Eny tokoa, tsy afaka manao ny zava-drehetra irery izy ireo. Mahaliana aza hoe inona no holazain'ny taranaka momba ity ady hafahafa amin'i Japana ity? Heverin'izy ireo ho asa be voninahitra izany, na, mifanohitra amin'izany, dia handrara azy io satria azon'ny hery mihoatra ny natoraly fotsiny!
  Saingy i Caligula dia nahatratra mora foana ny niharam-boina manaraka - ilay mpitaingina ady. Ny ivelany dia somary hafa noho ny armadillos izy ireo. Indrindra indrindra, misy fiadiana kely kokoa, ary raha tokony ho roa ambin'ny folo santimetatra ny basy dia folo santimetatra, fa ny fampisehoana dia tsara kokoa. Fa ireo koa dia sambo amin'ny kilasy linear. Ary avy eo dia misy cruisers antonony sy maivana.
  Nanova kely ny paikadiny ilay tovolahy mpiady ary nanapaka ireo tantsambo samurai ary nofantsihany tamin'ny basy izay natsipiny tamin'ny tongony miboridana . Avy eo dia nalainy ary nodorany ny bala ka nalevina tao anaty rano ny orony, ka tsy tonga dia nivarina tany ambany, fa nivadika tsikelikely.
  Angamba ilay zazalahy mpilalao sarimihetsika Caligula dia te hamonjy ny ampahany amin'ny ekipa amin'ny fahafatesana amin'ny fomba toy izany. Eny tokoa, taiza no hametrahany baomba be dia be... Margarita, namono tantsambo samurai marobe, nampitongilana ny sambony.
  Nankalaza tamim-pireharehana ny fahombiazany ilay tovovavy, ary ny namany koa:
  - Isa: enina - aotra!
  Caligula ilay tomboy, tao anatin'ny hatezerana sy fifaliana, noho ny fahombiazana lehibe, dia nihira hoe:
  - Ary ny samurai dia nanidina tamin'ny tany, teo ambanin'ny tsindry vy sy afo!
  Ireo niharam-boina an-dranomasina vaovao ... Eny , toa teraka teo ambanin'ny kintana ratsy vintana ireo Japoney izay niainga tamin'ity fampielezan-kevitra ity. Ary na dia ireo andriamanitra valo tapitrisa ao amin"ny fivavahan"ny shintoista aza dia tsy manampy azy ireo.
  Ho an'ny Caligula tomboy, mpitaingin-tsoavaly iray dia toa baoritra tsy maintsy alentika. Nanapa-kevitra ny hanandrana tetika hafa kely mihitsy aza izy, dia ny fidirany ao amin'ny fihazonana sy ny fanapahana ny farany ambany amin'ny sabatra. Rehefa dinihina tokoa, dia manana metaly mahagaga azo avy amin'ny ninjas sy ny mpamosavy. Midika izany fa tsy maintsy misy fandidiana.
  Ary noho izany ... Hita fa vaky ny vy linear ... Ilaina ny tondraka ny efitra telo mba hahazoana antoka izany. Hoy ilay zazalahy Terminator sady mitsiky:
  - Eto amin'ity sambo ity isika ...
  Mba handrendrika mpitaingina ady amin'ny kapoka sabatra, dia tena mila manana tanjaka mihoatra ny olombelona sy saina miavaka ianao.
  Tian'i Margarita ny fomba tsotra kokoa, amin'ny filazana fa ny famerimberenana no renin'ny fianarana. Ary raha izany, dia ho difotry ny fipoahana ny fahavalo.
  Ilay andriamanibavin'ny mpiady sy ny tovovavy mpiady dia manandratra ny ankihibeny ary miteny hoe:
  - Efa amin'ny valo izao!
  Boy Caligula, tsy nisy lanonana, nanapaka samurai maro, ary nanipy basy mahafaty tamin'ny tongony, nihiaka hoe:
  - Fa mahafinaritra fotsiny izany !
  Efatra indray ireo traboina... Mila atao an-drano izy ireo sao ho lasa mahazatra loatra. Manaova zavatra manokana, miavaka. Ary ry zalahy, tsy miteny, manao toy izao manaraka izao. Izany hoe lasan"izy ireo ny familiana fanaraha-maso ... Soa ihany fa efa mandeha amin"ny hafainganam-pandeha tanteraka ny sambo, izay midika fa tsy sarotra ny miatrika izany. Ary noho izany, alaivo ny familiana fanaraha-maso ary mandehana amin'ny ondrilahy ... Battlecruisers, vaovao ny sambo, saingy maro ireo sambo efa lany andro ao amin'ny andian-tsambo japoney izay tsy manana fahafahana handositra ny ondrilahy mahitsy.
  Ahoana raha mifandona mafy any an-dranomasina ny sambo, ary na dia ireo vita amin"ny metaly aza?
  Dia izao no mitranga: firohondrohona mahatsiravina, fitotoana ny fiadiana, vaky ny lamba vy tamin'ny sambo roa. Tantsambo am-polony sy an-jatony, manana endrika mavo mivadibadika, mirohotra manaraka ireo toby vaky, ny masony tery dia miboiboika avy eo amin"ny handriny, ary misy rà mandriaka mivoaka avy amin"ny vavany miaraka amin"ny nify tapaka.
  Ary ny mpiady Japoney dia mianjera any an-dranomasina, latsaka ao anaty sakeli-drano mandevona azy ireo indray mandeha. Ary nanomboka nilentika haingana ireo sambo, nitarika ain"olona maro ho any amin"ny lalina.
  Margarita, nanohy nandripaka ny tantsambo tsy nisy famindram-po na fombafomba, dia nanambara tamim-pitsikiana hoe:
  "Tsara koa ny tsy hitondran'ny Japoney vehivavy sy ankizy an-tsambo."
  Caligula, nanapaka ny antsantsa izay niakatra teo aminy, dia nanaiky avy hatrany izany:
  - Eny, tsy niorim-paka teo anivon'ny samurai ny fivavahan'ny Amazonia. Marina fa toa manana ninja vehivavy izy ireo!
  Ilay andriamanibavy mpiady tanora ary, tamin'izany fotoana izany, dia namintina hoe:
  - Roa ambin'ny folo aotra ho antsika ... Fa mbola misy roa andro farany sisa. Inona no hatao amin'izy ireo?
  Caligula ilay tomboy nanapaka antsantsa iray hafa ary nanoro hevitra tsotra izao:
  - Andao hitondra azy ireo any amin'ny seranana Dalniy. Eo ambany fifehezan'i Rosia izy io ankehitriny, ary ireo mpitaingin-tsoavaly roa tsara tarehy sy manara-penitra dia hanatsara ny sambontsika!
  Margarita, nanorotoro ireo biby mpiremby an-dranomasina tamin'ny sabatra, dia nanaiky izany avy hatrany:
  - Eny, ary ity no vahaolana tsara indrindra!
  Na dia malaza ho mpiady tsy mivadika aza ny Japoney, dia nihoatra ny nantenainay indrindra ny fiantraikan'ny kapoka mahery vaika nataon'ireo anjely mahery roa. Eny tokoa, raha tsy maintsy miady amin'ny olona ianao, fa amin'ny zavaboary mitovy amin'ireo andriamanitra tena izy, ary mety ho demiurges aza, dia mety tsy hanana herim-po na dia ny mpiady amin'ny Tany Miposaka aza.
  Noho izany, taorian'ny Margarita teo amin'ny sambo iray, ary Caligula tamin'ny iray hafa, nanapaka ireo manamboninahitra be zotom-po indrindra, ary nandaka ny sasany tamin'izy ireo, ny tantsambo sy ny mekanika hafa dia nihevitra fa tsara indrindra ny manaiky an'ireo olona ambony ireo . Ary samy nankany amin'ny seranan-tsambon'i Dalniy ireo mpiady mpiady, izay nilaozan'ny Japoney, taorian'ny fahareseny vao haingana, tsy nisy ady tamin'ny tafika Rosiana.
  Caligula Dolfinov dia nihevitra fa ny fahefan'ny hery mitokona dia fahefana. Ohatra, nandritra ny ady tao Khalkhin Gol, firy ny Japoney nosamborin"ny tafika sovietika nahery vaika? Araka ny angon-drakitra Sovietika, olona 476, araka ny kajikajy hafa taty aoriana, tokony ho 200, ary vokatry ny fifanakalozam-bola, dia 88 ihany no niverina tany amin'ny Japoney, izany hoe vitsy no niverina tany an-tanindrazany.
  Izany hoe, nampiseho hentitra ny samurai. Very, araka ny angon-drakitra Sovietika, tokony ho roa alina ny olona maty.
  Ho fampitahana, ny tafika sovietika dia namoy ny isan'ny maty ( tsy isaina ireo maty tamin'ny fahababoana) nandritra ny Ady Lehibe Faharoa ho voafonja.
  Ary izany na dia eo aza ny zava-misy fa ny NKVD nanao tamin-kerisetra ny fianakavian'ireo nitolo-batana.
  Noho izany, ny faharetan'ny miaramila japoney dia tsy tafahoatra. Nandritra ny Ady Rosiana-Japoney, ny Japoney very miaramila zato heny noho ny an'ny Rosiana gadra an'ady!
  Saingy, na izany aza, izany dia ampahany noho ny tsy naharesy na dia ady lehibe iray aza ny tafika Rosiana. Ary raha tsy misy ny fandresena dia tsy misy voafonja.
  Na izany aza, sendra ny tafika mandroso koa dia manana miaramila maro voasambotra.
  ilay tovolahy mpiady Caligula tamin'i Margarita tamin'ny alalan'ny walkie-talkie:
  - Angamba hanandratra ny saina fotsy isika, raha tsy izany dia handrendrika antsika izy ireo?
  Nanohitra i Margarita:
  "Mahamenatra ny mandeha sambo eo ambany saina fotsy." Aleo omena ny rosiana telo loko eo ambonin'ny lohanao!
  Ilay tovolahy mpiady dia nandefa ny fanjaitra teo amin'ny tongotr'ilay zazalahy tsy nikiraro sy nihetsiketsika, ary rehefa avy nanindrona ny samurai manaraka teo amin'ny handriny, dia hoy izy:
  - Ary raha ny hevitro, Andreevsky miaraka amin'ny lakroa dia hahomby kokoa!
  Miaraka amin'ny isa efatra ambin'ny folo ka hatramin'ny aotra, dia vita ny andrin-tsambo miaraka amin'i Japana ary ankehitriny dia tsy afaka maka ireo sambo voasambotra ho anao fotsiny ianao, fa mihira koa. Caligula of the Dolphins dia nihira ny hira fandreseny teo an-tampon'ny havokany:
  Ranomasina midadasika, ranomasina -
  Nokapainay teo ambanin'ny saina telo loko izy ireo!
  Nandresy ny tendrombohitra avo ny miaramila,
  Nierona tamin"ny fandresena ny voromahery!
  
  Ny mpiady Rosiana dia neken'ny planeta,
  Mamely ny fahavalo amin'ny sabatra sy bayonet izahay!
  Afaka nanary ny ziogan'ny fasisma tamin'ny antsasaky ny tany izahay,
  Nahavita ny dianay tamin'ny fandresena izahay tany Berlin!
  
  Tonga tamin'ny fiara mifono vy ny Nazia,
  Mandrahona ny handrava ny saha Rosiana rehetra izy ireo!
  Fa nopotehin'izy ireo mafy ireo freak voaozona ,
  Mba ho velona soa aman-tsara tsy misy zioga ny zanatsika!
  
  Zanaky ny Tanindrazana isika, izay ambony noho ny olona rehetra eran-tany,
  Teraka izahay, mametafeta calico amin'ny tongotra!
  Nifona ho antsika ny Tsitoha, naniraka antsika hiady ,
  Ary Andriamanitra nitondra ny volana Mey mba hamony amin'ny fifaliana!
  
  Tsy misy anjaran'ny mpiady sy ny fo avo kokoa ,
  Inona no manome nofy sy fahaterahana indray!
  Sokafy ny varavarana be voninahitra ho amin"ny tsy fahafatesana,
  Fa raha manao otrika ianao dia mangina !
  
  Misy amboadia sy ondry, fa ianareo no mpiandry izao rehetra izao,
  Ary anjaranao ny mampita ny lamina ho an'ny taranaka!
  Mba hitondra ny raharaha hatramin'ny faran'ny famoronana,
  Mba tsy ho faty ny afo mandrakizay ao am-ponao!
  
  Iza no mahalala hoe aiza no hanakanan'ny balan'ny fahavalo ny miaramila iray,
  Na izany aza, amin'ny ady, ny fahafatesana dia tsara noho ny aretina lo!
  Ary raha maty ianao, dia hanorotoro ny fahavalo ny sakaizanao ,
  Tsy handefitra izy, satria ny ankizivavy tsy nikiraro dia entina ho babo!
  
  Oh, ny anjara Rosiana, ady sy afo aorian'ny ady,
  Ho an'ireo izay te hanao vakansy dia tsy misy toerana ho azy ireo, fantatrao, any amin'ny paradisa!
  Eto i Sam hell dia niray tsikombakomba tamin'i Satana,
  Mandrahona: - Hampidina ny atoma aho ka hopotehiko ny havandra!
  
  Fa hisy koa ny fiarovana amin'ny balafomanga,
  Ary ny baomba nokleary dia tsy afaka manimba an'i Moskoa...
  Afaka mampiasa fiara mifono vy isika mba hahazoana ny parasy,
  Ary ny hira mankaleo momba ny lavo dia mampalahelo anao!
  
  Amidy denaria iray, fa tsy anjara Rosiana,
  Ny tsirairay amintsika rahateo dia mpiady lehibe!
  Aza mino fa efa napetrak'Andriamanitra eo amin'ny andraikitra isika,
  Raha ny marina, ianao no manapa-kevitra hoe tena mangatsiaka ny fidradradradrana!
  
  Nisy ny tsy fahombiazana, nisy ny faharesena,
  Toy ny bitro miala amin'ny amboadia mahatsiravina no nitrangan'izany!
  Fa raha manomboka ny ady, dia ho any indray isika,
  Poteho amin'ny gadona helo ny tafik'ireo biby goavam-be!
  
  Minoa ahy, tsy milalao ady isika,
  Tsy manana antso hafa afa-tsy ny ho mpinamana!
  Mpirahalahy isika fa tsy Abela sy Kaina,
  Aminay dia hira ny vorona fa tsy kilalao matavy!
  . EPILOGE
  Rehefa avy nanazava ny sainy i Dominica, dia nikiakiaka sy nitehaka nandritra ny fotoana ela ireo ankizy. Eny, mahafinaritra izany , azonao atao ny milaza fa nahomby izy - namafy aphorisms ary mimenomenona ho azy.
  Rehefa afaka izany, Margarita sy Dominica nanambara fety ho an'izao tontolo izao, mba hisy fifaliana sy fifaliana ao amin'ny fanahy.
  Nanofahofa ny tehiny ody izy ireo, ary nipoitra ireo latabatra raitra, feno sakafo . Ny zava-drehetra teto dia mirentirenty sy manankarena be.
  Ny lovia mahafinaritra toy izany sy ny mofomamy be dia be, custard pies, donuts, pretzels, muffins ary mofo voaravaka be. Tsy azo atao ny milaza amin'ny angano, na milaza izany amin'ny penina.
  Ary ny zava-drehetra dia tena mahafa-po sy hanitra ka tsy manam-paharoa ara-bakiteny amin'ny hatsarany sy ny hatsarany.
  Margarita nisioka hoe:
  Ny tsara indrindra, ny tsara indrindra ho an'ny ankizy,
  Ao amin'ny planeta falifaly ...
  Ho ela velona anie ny masoandro sy ny rivotra,
  Diniho ny fairies tompon'andraikitra amin'ny zava-drehetra!
  Ary nanomboka nandihy izy. Ary nanaraka azy i Dominica, ary nisy ankizivavy maromaro niaraka taminy. Nandeha tsara izany .
  Nanamarika lojika i Margarita:
  - Ho tsara ny zava-drehetra, ho tsara ny zava-drehetra raha tsy mikorontana isika !
  Ary ilay tovovavy partisan dia naka ary namoaka afomanga hafa avy amin'ny tehiny majika. Ary toy ny loharanon"ny diamondra mikoriana ao anatin"ny renirano mifofofofo be.
  Dominica nanamarika:
  - Kanto, hatsaran-tarehy.
  Mipoitra toy ny loharano avy amin'ny trozona!
  Fotoana fialamboly nony avy eo. Maro tamin'ireo zazalahy lehibe indrindra, efatra ambin'ny folo taona teo ho eo ary tena hozatra, nametraka fonon-tanana malefaka teo amin'ny tanany ary nanomboka niady.
  Nikapoka tamin"ny tanany sy ny tongony izy ireo, sady nitsiky sy nihomehy.
  Dobrynya dia nanamarika tamim-pitsikiana:
  - Manana fitaovam-pambolena iombonana izy ireo!
  Nanaiky ny Printsy Oenomaus hoe:
  - Tsy miofana amin'ny haiady ry zareo !
  Nitsikitsiky ilay zazalahy Dobrynya, nitsambikina tao anaty peratra vonjimaika:
  - Avelao aho handeha!
  Ary nifandona ny tovolahy roa niady hozatra. Nihomehy ireo ankizilahy ary nanafika an'i Dobrynya. Nisy ny fandravana sy fanofahofa tanana sy tongotra.
  Niparitaka haingana i Dobrynya ary nanosika azy ireo hiala. Avy eo dia noraisiny tamin'ny rantsantongony ny orony iray tamin'ireo ankizilahy . Nidradradradra mafy izy. Ary ilay zazalahy mahery fo indray, tsy nisy lanonana, nanipy azy sy nanery azy hivadika.
  Nihomehy sy nitehaka ny ankizy manodidina. Ary nanosika ankizilahy efatra niaraka tamin'izay i Dobrynya ary nofonosina lamban-databatra.
  Taorian"izay dia lasa be marenina tanteraka ny fihomehezana. Toy ny tehaka ny ankizy. Tena nahafinaritra tokoa ilay izy .
  Nanamarika tamim-pahakingana i Dobrynya:
  - Izay sahy nihinana!
  Niditra tao anaty peratra koa i Dominika. Nanao haiady koa izy. Tsy vazivazy rahateo ny filalaovana sarimihetsika. Naneho ny tenany ho Supergirl izy ary niady tamin'ny supervillain . Nifandona tamin"ny roapolo ny tovovavy avy eo. Ary tsara izany . Na ny dian"izy ireo aza dia tena nisy.
  Ankehitriny dia tanora matanjaka sy hozatra iray eo amin'ny efatra ambin'ny folo eo amin'ny vatan-kazo milomano no nanafika an'i Dominica. Ary niezaka nanafika an"ilay zazavavy izy. Novalian'i Dominica tamin'ny kapoka mazava avy amin'ny ombelahin-tongony miboridana teo amin'ny plexus solaire, ary nianjera ilay zazalahy ary nanomboka nihetsiketsika.
  Dominica nisioka hoe:
  -Tsy zazalahy ianao , tsy zazalahy ianao,
  Tsy tena...
  zazalahy ianao , tsy zazalahy ianao -
  Boaty lo!
  nokapohiny tamin"ny heriny rehetra ny lamosiny hozatra . Nikiakiaka ilay tovovavy ary nandaka azy niverina. Nitsoaka izy ary nirohotra nankany Dominika ary niezaka niady taminy. Natanjaka sy nihamafy ilay zatovo noho ny asa mafy tao amin"ny toeram-panorenana iray. Ary tsy maintsy nanery ny heriny rehetra i Dominika mba tsy ho lavo. Nitsoaka anefa izy ary natsipiny teo amboniny ilay zazalahy matanjaka. Nianjera izy, nianjera tamin'ny lovia misy sturgeon. Ary naloto be ilay zazalahy.
  Ary ny ankizy sisa dia nihomehy mafy sy nanao tarehy. Tena nahafinaritra tokoa izany .
  Nitsambikina ilay zazalahy, saingy nahazo daka mafy
  tovovavy mpilalao sarimihetsika teo amin'ny saokany, voadona tamin'ny hodiny izy tamin'ny hetsika ho avy, ary nianjera ilay zazalahy hozatra.
  Dominic nihira mafy:
  Miandry tra-boina ao amin'ny toeram-pitrandrahana izy,
  Manondro radara eny amin'ny lanitra...
  Fahadisoana iray - fiaingana tsy nahy,
  Ary tsy azo ihodivirana ny kapoka!
  Tena tovovavy karate io. Dia nihodina izy ary nandaka ankizilahy iray hafa tamin"ny ombelahin-tongony. Nianjera izy ary namoaka loharanon-dra teo amin'ny mpamono azy . Nitsambikina avy hatrany anefa izy. Ary amin'ny ady indray. Ary nosamborin'i Dominika izy, nanery azy hianjera. Tena vehivavy io.
  Nanaiky i Dobrynya hoe:
  - Tohizo fa tsara! Eny, vehivavy tsara tarehy ianao !
  Ity misy ankizilahy matanjaka iray hafa izay nandositra niala tamin'ny daroka nataon'i Dominica.
  Teo no nanomboka ny fifandonana. Nanipy zatovo iray hafa teo amboniny ilay tovovavy ary nikiakiaka hoe:
  Vehivavy avy amin'ny fiaraha-monina ambony,
  tena te hamely an'ilay bandy aho!
  Taorian"izay dia nanosika an"ireo ankizilahy indray ilay tovovavy ka naratra sy dona. Ary toa tena mampihomehy sy mahatsikaiky.
  nandondona ireo tovolahy ihany koa :
  -Ianao no zazavavy ! Tena mafana sy miady!
  Dominica nikiakiaka sady nikiakiaka hoe:
  Ra mafana ilay tovovavy mpiady,
  Manafika antsika ny andiana jamba!
  Nibitsibitsika ody izy, ary nisy oram-batravatra tena izy, ronono matimaty ary tantely nilatsaka tamin"ireo ankizilahy avy any ambony.
  Ary indray ny fihomehezan'ny ankizy. Mihodinkodina ny zava-drehetra ary mitranga amin'ny fomba mangatsiatsiaka sy mahery setra. Ary misy fotoana mahatsikaiky amin'ity herisetra ity.
  Ny zazalahy printsy Oenomaus dia mazava ho azy fa ao amin'ny lalao ihany koa. Ahoana no ahafahan'ny olona mitantana raha tsy misy izany? Ary ny tanora mpiady tena deftly manipy eo amboniny ny ankizilahy izay toa lehibe kokoa sy lehibe. Ary indray fihobiana nafana fo. Eny, ady tena ilaina tokoa izany.
  Nanofahofa ny tanany i Enomay, ka nianjera teo ambonin"ny antontam-mofo feno menaka ilay zazalahy . Ary nipoaka sy niparitaka be mampihomehy sy tamim-pifaliana. Ary toy izany ny fofon'ny lakozia mahagaga.
  Dobrynya dia nanamarika tamim-pisentoana hoe:
  - Mahamenatra ny mandany sakafo toy izany!
  Nitsiky i Dominic ary namaly hoe:
  - Tsy maninona izany! Mbola hanao ody aho!
  Nihira ilay zazalahy Phoenix:
  Any an'ala dia misy mpamosavy,
  Nanjaitra caftan ho an"i Satana izy ireo...
  Nisy vato natsipy manodidina,
  Ny firenentsika mahafinaritra!
  Taorian'izay dia lasa mpinamana tamin'i Dobrynya izy. Nanomboka nanofahofa totohondry voalohany ireo tovolahy mahery fo roa ireo, niezaka nikapoka ny tavany . Imbetsaka izy ireo no nametaka izany, ary nisy mangana. Avy eo dia noraisin'ireo mpiady ankizilahy izany ary nandondona ny handriny. Nanomboka nanidina teo amin'ny masoko àry ny pitik'afo.
  Nifanosika, nifandona ny lohany ary nanomboka niady. Ary mafy loha ny ady. Nifandona ireo ankizilahy knight, nifanoroka sy nifanosika.
  Avy eo dia nanomboka nikapoka loha indray izy ireo, izay toa adala kokoa noho ny mangatsiatsiaka sy mampatahotra. Ary izany dia nanao zavatra toy izany ka nahatonga ny ankizy mpijery ho any amin'ny marenina hehy.
  Noraisin'i Dominica teny an-tanany ilay volom-borona ary nanomboka nikitikitika ny ombelahin-tongotr'ireo ankizilahy. Nanomboka nihomehy i Dobrynya sy Phoenix, tena mampangitakitaka sy mangatsiatsiaka tokoa ka tsy ho afaka hijanona tsy hihomehy ianao.
  Margarita dia nanamarika tamin'ny tsiky voalohany:
  - Eny, tovovavy tsara ianao. Mpampiala voly mahay fotsiny. Inona koa no azonao atao?
  Nitaraina i Dominica:
  - Eny, amin'ny ankapobeny, vitako tanteraka ny zava-drehetra. Ary hahita izany mihoatra ny indray mandeha ianao!
  Nisaraka i Dobrynya sy Phoenix. Nitsemboka izy ireo ary nanjelanjelatra toy ny nototofana menaka oliva ny vatany voasokitra.
  Nisento i Margarita:
  - Manana fandresena isika, saingy tsy manakaiky ny tanjona hamonjena ny firaisana ara-nofo matanjaka kokoa. Ny voalavo mavo dia an'i Bastinda fahavalontsika, izay nanjavona tsy nisy nahalala hoe taiza. Ary nararaka ny tsaramaso izahay. Eny, tsy very maina, fa mbola tsy misy ny vokatra izay niankinantsika!
  Dominica nihira ho setrin'izany:
  Tsy mora ny fiainana
  Ary tsy mahitsy ny lalana...
  Tonga tara loatra ny zava-drehetra
  Vetivety loatra izany!
  Nilamina tsikelikely ny toe-tsain"ireo ankizy afaka. Ary nitsahatra ny ady, na dia mahatsikaiky aza, ary nihena ny mozika.
  Ary tampoka teo dia nisy tabataba re. Naneno ny anjomara fanairana.
  Avy hatrany dia nitsambikina niala teo amin"ny sezany ireo tovolahy sy tovovavy ary nivolom-bolo tamin"ny sabatra sy ny lefona. Vonona hiady izy ireo.
  Nipoitra teny an-danitra ny dragona. Loha telo sy loha fito ary roa ambin'ny folo izy ireo . Ary be dia be izy ireo, ary biby mandady lehibe. Mazava ho azy, arakaraka ny loha no lehibe kokoa ny habeny. Ary teo amin'izy ireo dia i Bastinda mpamosavy mahazatra, izay toa kely manoloana ny fiavian'ny dragona.
  Nisioka sioka i Dominic ary nanamarika hoe:
  - Oay! Toa mbola tsy vita!
  Nihira ho setrin'izany i Margarita:
  Nianjera tamin'ny tratrako aho, nisambotra firaka,
  Feno lavaka ny tany, toy ny hazo...
  Saingy fantatro fa tsy mbola izao no farany -
  fiandohana fotsiny ny farany!
  Teo amin'ny dimy alina ny zanaky ny mpiady - izany dia tafika iray manontolo, tsy mihoatra ny roan-jato ny dragona. Noho izany, tsy nandositra ireo tanora mpiady. Vonona ny hiady sy hanome ny ainy, ary mety handresy mihitsy aza!
  Samy miady sy tapa-kevitra ny roa tonta.
  ny dragona lehibe roa ambin'ny folo loha :
  - Aza matahotra! Tsy hiady amin'ny ankizy izahay! Mirary fiadanana sy fahamarinana izahay!
  Dominica nihiaka hoe:
  - Fa maninona ianao no tonga eto?
  Eto Bastinda dia nidradradradra, nitsiky mafy:
  - Fantatro fa ny tanjonao lehibe dia ny hahazoana ny artifact Yellow Rat, fa tsy ny hanafaka ny zaza andevo!
  Nanohitra i Margarita:
  - Tsy manelingelina izany! Na ahoana na ahoana, tsy te handao ny zanakay izahay ary tsy hanao izany mihitsy!
  Niara-niteny avokoa ireo lohan"ilay dragona roa ambin"ny folo:
  "Ankasitrahanay ny andrianao!" Saingy manasa anao hilalao lalao i Bastinda. Raha mandresy ianao dia homeny anao ny voalavo mavo, raha manao izany izy, dia ho andevony mandrakizay ny efa-dahy.
  Niondrika ilay mpamosavy Bastinda:
  - Eny! Dia izay! Eny, ry ankizy, be loatra ny tabataba amin'izy ireo. Tena ilaina kokoa amin'ny fanandevozana ny efa-nao!
  Nanamarika tamim-pitsikiana i Dominica:
  - Afaka milalao lalao isika. Avelao fotsiny, raha misy fatiantoka, ny mpamosavy Bastinda dia tsy hanome antsika ny artifacts Yellow Rat, fa ho lasa andevontsika koa.
  Nanamafy i Margarita, nanindrona ny tongony:
  - Dia izay! Izany indrindra no ilaintsika! Rariny raha nanao vivery ny fahafahany koa i Bastinda!
  Hoy ilay Loha Roa ambin'ny folo :
  - Aoka izay! Ny artifact sy ny fahalalahan'ny mpamosavy, manohitra ny fahalalahan'ny olona manan-danja efatra - rariny!
  Nanohina ny lohany tamin'ny volo mainty ilay mpamosavy Bastinda:
  - Eny, aoka izany! Mandresy foana ity lalao ity aho na izany aza. Ary na ny fahalalana ody aza tsy hanampy azy ireo!
  ilay dragona manan-doha roa ambin'ny folo :
  - Mampanantena ve ianao fa hanatanteraka ny nampanantenainao raha sendra resy?
  Niray feo izy dimy mianadahy:
  - Manome izahay!
  Nalain'ilay mpamosavy Bastinda ny hazo fisaka misy efamira avy tao amin'ny kitapony ary niteny hoe:
  - Andeha isika hanomboka!
  Dia namelatra ny solaitrabe izy; Somary nampahatsiahy ny échec nentim-paharazana ihany, fa tsy roa ny efamira, fa loko telo: fotsy, mainty ary volondavenona. Ary nanana tarehimarika betsaka kokoa izahay . Misy vazivazy, mpandefa zana-tsipìka sy manamboninahitra, jeneraly, marshal, ballista, kalesy ary zavatra hafa.
  Dominica nibitsibitsika hoe:
  - Eny, tsy fantatro akory ny fandehany! Tsy rariny izany!
  Namaly tamim-pitsikiana ilay mpamosavy Bastinda:
  - Efa nanome ny teninao ianao ka tsy misy hihemotra intsony. Ny fandavana hilalao dia mitovy amin'ny faharesena!
  Nanaiky i Margarita hoe:
  - Fantatro ity lalao ity! Ary ahoana ny fandehan'ireo tarehimarika ao anatiny! Andeha ary hilalao!
  Niondrika ilay mpamosavy Bastinda:
  - Eny ary! Ny tena olo-malaza eto dia ny mpanjaka ary isika dia hilalao mandra-checkmate!
  Nitehaka ireo ankizy mpiady. Nahozongozonin'i Margarita ny tsorakazony majika, ary nisy sarin'ny solaitrabe misy sela telo niseho teo anoloan'izy ireo. Ary ankehitriny dia andevo an'arivony taloha no nahita azy indray mandeha.
  Nanamarika i Margarita hoe:
  - Talohan'ny ady dia nandresy tamin'ny lalao echec tamin'i Botvinnik ny tenany, na dia tsy tamin'ny olona aza, fa tamin'ny lalao nifanandrify. Saingy tamin'ny valo taona, ny fandresena ny tompon-daka URSS dia mahafinaritra!
  Hoy ilay mpamosavy Bastinda:
  - Lalao hafa tanteraka ity! Tsy nanakaiky azy akory ny chess!
  Nanohina ny fony ilay tovovavy:
  - Fantatro! Sarotra kokoa ilay izy ary misy sombin-javatra maro kokoa, fa afaka milalao azy aho! Koa aza mieritreritra fa ho mora aminao izany!
  Nanaiky ilay mpamosavy mainty volo:
  - Mena ny sombin-tsaiko - manomboka aloha!
  Ary nandroso ny antsamotady . Namaly i Margarita tamin"ny fanetsehana ilay mpandefa zana-tsipìka. Nanomboka ny lalao mahafinaritra toy izany. Nisy tarehimarika zato teo amin'ny andaniny roa, ary izy telo lahy, afa-tsy ny mpanjaka. Misy ny iray amin'izy ireo, ary mifarana amin'ny namana ny lalao. Eny, tsara sy mitombina izany.
  Nilalao sy nitsiky i Bastinda. Nanaraka izany ny fifanakalozana voalohany. Avy eo ny fihetsehan'ny jesters haingana. Dominica dia nanamarika fa ny vazivazy dia mihetsika toy ny mpanjakavavy amin'ny echec nentim-paharazana, fa mamely toy ny Knight.
  Eny, mahaliana. Tahaka ny eveka ilay manamboninahitra, fa mamely toy ny mpanjaka. Ary ny jeneraly dia mihetsika toy ny rook, fa mamely toy ny Knight. Mihetsika toy ny mpanjakavavy ny marshal, fa mamely toy ny rook ihany. Mazava ho azy fa ny olo-mahery indrindra dia ny viziers lehibe, mihetsika toy ny mpanjakavavy sy toy ny Knight, ary namely ihany koa. Misy, mazava ho azy, ny mpanjakavavy, ary toy ny amin'ny echec mahazatra. Ny mpandefa zana-tsipìka dia mihetsiketsika toy ny pion, fa mitifitra efamira telo mitsivalana izy ireo, ary roa ihany no antsamotady . Toa ny miaramila an-tongotra tsotra no malemy indrindra, saingy afaka mivadika ho ampahany afa-tsy ny mpanjaka izy ireo rehefa tonga amin'ny laharana farany.
  Mandeha toy ny soavaly ny kalesy, fa mamely toy ny elefanta. Eny, mahaliana ny fandehany. Misy ihany koa ny ballista - mihetsika toy ny rook izy, fa mamely toy ny mpanjakavavy. Rooks, knights ary eveka, toy ny amin'ny chess mahazatra. Fa misy koa ny unicorn. Mandeha toy ny mpanjaka izy, fa mamely toy ny mpanjakavavy. Ary unicorn mpanjaka. Mandeha toy ny elefanta izy, fa mamely toy ny vizier lehibe, izany hoe, toy ny mpanjakavavy sy ny Knight. Eny, tsy lalao vazivazy izany. Ary misy tarehimarika telo avy. Ary manandrama zavatra tsy mikiaka. Ary ankehitriny, toa efa nahazo faritany bebe kokoa i Bastinda ary nahazo tombony ara-materialy.
  Mazava ho azy fa efa za-draharaha kokoa noho i Margarita izy.
  Dominica, na maneso kokoa, nisioka hoe:
  - Mandehana ny soavaly! Soavaly!
  Margarita nanofahofa azy:
  - Aza mitsabaka! Inona no tokony hatao, ataoko!
  Ary nanapa-kevitra ny hampihetsika ny endriny ilay tovovavy mpiaro. Nanohy ny fanafihana i Bastinda. Tena mafy loha sy tsy nisy indrafo ny ady.
  Margarita, mba hamerenana indray ny fahatokisan-tena sy fahatoniana kely ary hiteraka aingam-panahy amin'ny lalao, dia nanomboka nihira;
  Mifofofofo miakatra izy, mampiakatra ny hantsana mideza,
  Nanimba ny ranomasina ny onja, ny gadran'ny ranomandry!
  Nokapaina ny andry, feno firaka ny rahona,
  Ary nisy rivotra vaovao nanorotoro ny zavona!
  
  Miaraka aminao amin'ny hantsana amoron-tsiraka aho,
  Manelingelina ny sofinao ny fivontotry ny ranomasina!
  Nofihinin'ilay mpiady tamin'ny tanana malefaka ny tendany,
  Nitsangana tao amin'ny fanahiko ny Tompo masina!
  
  Ny tampon'ny tendrombohitra oram-panala dia voaravaka volamena,
  Ary lolo perla eo amin'ny tratra!
  Teny lavidavitra teny, nisy sambo nirenireny teo ambanin'ny sambo,
  Tsy afaka miala amin'ny nofinao ianao ary matory!
  
  Nanondro anao aho, ry malala,
  Ny masonao mamirapiratra noho ny ranomaso!
  Raha tsy misy anao, na izao tontolo izao aza dia tsy ampy ahy,
  Mirohondrohona ao am-po ny tafiotra sy ny kotrokorana!
  
  Hiaraka aminao izahay hanandrana voninahitra be,
  Ary ny poizina dia miditra amin'ny ambiansy!
  Tsoahy ny sabatrao amin'ny anaran'izany hery izany,
  faly manompo !
  Nihira soa aman-tsara i Margarita ary, falifaly, dia nanao fanafihana mahery vaika. Tsy nisalasala nanao sorona ilay tovovavy mpiaro, ary tamin'ny fotoana iray dia toa loza ho azy ny fifandanjana ara-materialy. Fa ireto misy fitokonana tetika mahery vaika sy...
  Hoy i Margarita tamim-pitsikiana tsy manan-tsiny:
  - Checkmate, Ramatoa Bastinda!
  Nipoitra tampoka izy ary nijery ny manodidina, nibanjina an'ilay dragona lehibe indrindra manana loha roa ambin'ny folo . Mitovy habe amin'ny fiaramanidina lehibe iray izy io, roanjato metatra tsara ny halavan'ny elany tsirairay - biby goavam-be io. Angamba na dia ny mahagaga mahagaga ny vehivavy-mpilalao sarimihetsika Dominica voafidy dia tsy afaka handresy goavana toy izany.
  Nidradradradra niaraka tamin'ny loha roa ambin'ny folo ilay mpitarika dragona lehibe:
  -Resy tamin'i Bastind ianao. Koa omeo ny fandresenao ho an'ny voalavo mavo - artifact sarobidy, ary mandehana any amin'ny fanandevozana ny tomponao vaovao!
  Nisento i Bastinda ary naka artifact tao anaty kitapony. Tsy nampoizina anefa fa mitovy habe amin"ny voaniho izy io, nefa namirapiratra tamin"ny hazavana mavo mamiratra.
  Nanao izany ilay mpamosavy ary nanamarika hoe:
  - Anao izy. Tahaka ny ahy rehetra, anao izao!
  Noraisin'i Margarita teny an-tanany ilay artifact ary nafeniny tao anaty kitapony. Ary nanamarika izy hoe:
  - Tsara izany! Inona no tokony hatao izaho sy ianao ry Bastinda?
  Ety ivelany, nisy vehivavy mainty hoditra mbola tanora sy tsara tarehy namaly hoe:
  - Afaka manao zavatra maro aho. Efa mihoatra ny arivo taona aho. Ary ahoana raha afaka mampianatra anao teknika majika tsy fantatra aho. Eny ary, ary aoka ho mpitantana ny fanjakana koa ianao. Manana traikefa be amin"izany aho fa tsy mitantana ankizy fotsiny.
  Nanaiky i Margarita ary nanamarika hoe:
  "Heveriko fa mety hamela anao handeha aho, rehefa nianiana voalohany fa hanao asa tsara ihany."
  Dominica nibitsibitsika hoe:
  - Ahoana raha mandainga izy? Manana olona izahay, fantatrao. Na ny CORAN aza dia milaza fa mety ho tapaka ny fianianana amin'ny toe-javatra sasany.
  Ary nihira ilay tovovavy mpilalao sarimihetsika:
  Minoa Ahy, ny mpanomponao ho maina,
  Hivadika ianao, hivadika...
  Ary ireo izay mianiana amin'ny fitiavana toy izany,
  Jereo fotsiny fa hovonoiny ianao!
  Nanohitra i Margarita:
  " Fanaon"ny mpamosavy amintsika ny mitandrina ny teniny sy ny fianianana. Ny hoe lasa mpandika fianianana dia midika ho fanamelohana sy fanamavoana mandrakizay avy amin'ny tsirairay. Ka na hitandrina ny fianianana na mandà tsy handray izany i Bastinda. Koa manana safidy izy na ny fanandevozana na ny fialana amin"ny asa ratsy mandrakizay!
  Mpamosavy miaraka amin'ny mainty volo:
  - Misy zavatra tokony hoeritreretina eto. Aza manao ratsy na oviana na oviana, izany koa dia tena sarotra, ary tsy mahafinaritra foana!
  Tezitra i Dominica:
  - Nahoana ianao no manapa-kevitra ho anay, Margot? Heveriko fa aleo izy ho andevonay. Ny mpanompo mahagaga sy tsy misy taona dia tena ilaina ao an-tokantrano. Tsy tokony ho andevonareo izy, fa ny ankohonanay!
  Nanamafy ilay zazalahy mahery fo Dobrynya:
  - Eny marina izany! Nanao vivery ny fahafahanay izahay efatra. Ary te hibaiko azy irery ianao.
  Hoy ilay printsy zazalahy Oenomaus:
  "Heveriko koa fa tsara kokoa ny mamela azy handeha, ary mianiana fa hanao asa tsara ihany." Nahoana, raha manangona zava-kanto iraika ambin'ny folo hafa ianao, dia misintona andevo miaraka aminao? Enta-mavesatra fotsiny izy!
  Niara-niteny i Dobrynya sy Dominica hoe:
  - Tsia, andevontsika izy! Ary tsy avelanay handeha izy!
  Hoy ilay mpitarika dragona:
  - Nisara-bazana ianao: roa manohitra roa! Manoro hevitra aho hanipy vola madinika. Raha lohany, dia hanao izay tian'i Margarita izahay, raha rambo , dia hanao izay tian'i Dominika!
  Niray feo ireo ankizy mpiady:
  - Marina! Marina! Marina! Ny maro no hanapa-kevitra!
  Nimonomonona tamin-katezerana i Dominica:
  -Iza no hanipy ny vola madinika?
  Nikotroka ny dragona:
  - izaho!
  Ary avy eo ny rambony dia nanipy faribolana volafotsy izay nanidina teny amin'ny rivotra ary nianjera teo amin'ny lampihazo be vato. Nidona ilay vola ary ... Nipetraka teo amin'ny sisiny...
  Nihomehy ilay dragona goavambe ary namaly hoe:
  - Raha izany no izy dia alaiko ho mpanompovaviko i Bastinda. Ary ianao dia tavela miaraka amin'ny artifact-ny, ny voalavo mavo, ho toy ny amboara. Araka ny tianao, raha ny marina!
  Dominica nibitsibitsika hoe:
  - Ary môtô. Mba mila flyer toy izao aho.
  Nitsikitsiky ilay dragona goavam-be hoe:
  - Mihirà hira! Ary hankasitraka izany izahay dragona. Raha tianao, dia ho anao ny môtô manidina mahagaga. Ary raha tsy izany, dia ... ho andevonay koa ianao!
  Tezitra i Dominica:
  - Ka azonao lazaina fa tsy tianao ny hirako!
  Nanambara ny dragona lehibe:
  - Tsy isika ihany no hitsara fa ny vahoaka koa, anisan'izany ny ankizy sy ny andevo taloha!
  Nisento i Dominica.
  - Dia manaiky aho!
  Ary nanomboka nihira tamim-pihetseham-po sy fanehoan-kevitra ilay zazavavy;
   Miakanjo ho fitsiriritan'ny mpanjaka rehetra,
  Jiro, volamena, ravina amin'ny robina!
  Toy ny lolo hariva manidina,
  Ary ny feon'ny rivotra dia taovan'ny kerobima!
  
  Ny fiadanana raitra indrindra dia malalaka amin'ny fararano,
  Hazo, tranon'ny fiangonana masina!
  Izay rantsankazo misy sokitra voafafy,
  Voahangy mitete ando sy vato sarobidy!
  
  Norakofana volafotsy manify ny dobo,
  Mitsilopilopy avy ao ambanin'ny kitron-tsoavaly!
  Mifampitondra tsara ianareo,
  Enga anie ianao hiaina amim-pifaliana eo ambanin"ny lanitra mazava!
  
  Amin'ny masoandro mamirapiratra, miaraka amin'ny akanjoko mivaha,
  Birches sy poplars mandihy ny waltz ny fitiavana!
  Malahelo izahay noho ny andro nilentika tao amin'ny lavaka tsy hita noanoa,
  Tazony amiko ny fahatsiarovana ny fihaonana!
  
  Ho avy ny ririnina, ny tanora ao aminy mandrakizay,
  Tsy volo fotsy, diamondra amin'ny volo!
  Hamory ny namantsika rehetra amin'ny fety isika,
  Ary andao haneho ny nofinofy amin'ny andinin-tsoratra masina!
  Tehaka mafy sy horakoraka "Bravo! Encore!", tenda an'aliny no nanenika ny kianja manontolo. Ho ora be voninahitra izany, ora iray fandresena ho an'i Dominika, izay nahita ny talentany amin'ny maha-primadona azy!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"