Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

GÓaddi Mill-EŻami Tal-Princessa

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Studenta sabiħa u attriċi tal-films aspiranti, Dominika, ħolm li ssir stilla tal-iskrin. U meta n-ninfa waslet lejha, hija volontarjament segwita, u spiċċat fis-saltna tad-dragun. Dominica ħbiet abbiltajiet pendenti, u pestilenza stramba waslet għall-imperu u l-istati ġirien, b'riżultat ta 'dan kważi l-irġiel kollha saru petrified. Wieħed mill-aħħar rappreżentanti tas-sess aktar b'saħħtu, il-prinċep elf Oenomaus, irnexxielu jdewwem il-mewt tiegħu grazzi għar-rigal ta 'Dominika. U issa jridu jaħdmu flimkien biex jikxfu l-misteru ta 'pestilenza inkomprensibbli u jikxfu l-forzi dlam.

  GÓADDI MILL-EŻAMI TAL-PRINCESSA
  
  ANNOTAZZJONI
  Studenta sabiħa u attriċi tal-films aspiranti, Dominika, ħolm li ssir stilla tal-iskrin. U meta n-ninfa waslet lejha, hija volontarjament segwita, u spiċċat fis-saltna tad-dragun. Dominica ħbiet abbiltajiet pendenti, u pestilenza stramba waslet għall-imperu u l-istati ġirien, b'riżultat ta 'dan kważi l-irġiel kollha saru petrified. Wieħed mill-aħħar rappreżentanti tas-sess aktar b'saħħtu, il-prinċep elf Oenomaus, irnexxielu jdewwem il-mewt tiegħu grazzi għar-rigal ta 'Dominika. U issa jridu jaħdmu flimkien biex jikxfu l-misteru ta 'pestilenza inkomprensibbli u jikxfu l-forzi dlam.
  PROLOGUE
  Iddistingwit mis-sbuħija rari u unika tagħha, Dominika Delfinova rċeviet wieħed mir-rwoli ewlenin fil-blockbuster "Star Empress". U dan huwa film b'baġit kbir u jwiegħed profitti kbar. Qabel dan, Dominica kienet diġà ħadet sehem f'numru ta 'films, iżda rċeviet biss pennies. Is-sbuħija tagħha kienet isturdament, u xagħarha kien kulur tar-rebbiegħa qawwi ħafna, u ftit nies jemmnu li setgħet tgħaddi mingħajr żebgħa u verniċ. Imma hekk kien. Dominika kienet blonda naturali, għasel bi proporzjonijiet ideali, u wkoll b'muskoli skolpiti u stretch eċċellenti.
  Għalkemm it-tfajla ma kinitx involuta fl-arti marzjali, żifnet fil-ballet. U kellha veloċità, grazzja, u koordinazzjoni eċċellenti tal-movimenti.
  Hija setgħet, pereżempju, turi lilha nnifisha tajjeb f'films ta 'azzjoni. Bħal tifla li d-dehra anġelika tagħha taħbi xitan-gwerrier.
  Issa neħħiet iż-żraben u ġriet bil-ferħ mill-park, waqt li tħoss il-tickling pjaċevoli mill-ħaxix u ċ-ċagħaq tal-mogħdija bil-pettijiet vojta tagħha. Riġlejha tant kienu perfetti u seductive li spiss kienu fotografati barefoot u mill-qrib, li speċjalment ferħana lill-irġiel. Dominica kienet kburija b'riġlejha sbieħ, u libes dublett qasir sal-ġlata.
  F"dak il-mument, quddiemha dehret tifla f"daqqa. Żgħir ħafna, wieħed jista" jgħid, kważi tifla. Dominica kienet twila, muskolari, grazzjuża, u wiċċha, minkejja l-intoppi impekkabbli u l-ġilda bellusin, ma deherx wiċċ ta" tfajla żgħira u naive. U din hija bħal tifla tal-iskola, għalkemm hija liebsa pjuttost għani, u għandha dawn il-biċċiet tal-ħġieġ żgħar imdendlin fuqha u frizzanti fix-xemx.
  Dominica anke ħasbet li forsi dawn kienu dehbijiet reali.
  It-tifla ttimbrat sieqha żgħira u vojta. U rimjiet tal-bindweed bi blanzuni iskarlatina u vjola dehru fuq il-mogħdija tal-blat.
  Dominica saffar:
  - X'trick! Int ukoll attriċi tal-films jew attriċi taċ-ċirku?
  It-tfajla wieġbet b"keffa:
  - Jien ninfa! M'hemmx ħin biex tispjega aktar, segwini!
  It-tfajla ferret idejha ma temminx:
  - Well, that's... Ċajta tajba! X'jismek?
  In-ninfa tgħajjat:
  - Marquise de Cassandra. U biżżejjed diskors, kull mument li tkun fid-dinja tiegħek jeħtieġ enerġija kolossali u maġika!
  U hija soda, bl-ebda mod saħħa tat-tfal, qabdet id Dominica, għafastha bil-qawwa l-palma tagħha.
  L-attriċi tal-films b'saħħitha u destrezza immedjatament induna li kien inutli li tirreżisti qabda bħal din.
  It-tfajla, billi tuża s-swaba" vojta tas-sieq żgħira u grazzjuża tagħha, dawwar il-ġebla taċ-ċirku fuq is-saba" l-indiċi ta" idha ħielsa. U fl-istess mument, Dominika ħassitha bħallikieku kienet qed taqa" ġo bir. U kien sensazzjoni pjaċevoli ħafna u unika.
  Imbagħad kollox kien mimli b"dawl qawwi li jgħammex, li donnu jinfed kull ċellola tal-ġisem ta" tifla b"saħħitha, atletika, sabiħa unikament.
  . KAPITOLU Nru 1.
  Is-saqajn vojta ta" Dominika ħassew il-wiċċ jaħraq taħtha, u dik kienet l-ewwel impressjoni tagħha. Kien hemm teptip quddiem għajnejja, bħallikieku kont għomja minn fwawar qawwija, bħal blitz f"kamera. U t-tifla ma setgħetx mill-ewwel tara fejn kienet spiċċat.
  Instema" leħen ġentili tan-ninfa:
  - Tibżax! Issa se tgħaddi u tkun tista" tara kollox.
  Dominica tnikket u teptip. Saqajha vojta bdew iħossuhom aktar sħan. Taħt il-qigħan vojta u tat-tfajla kien hemm xi ħaġa taħraq, bħar-ramel tas-Saħara f"nofsinhar. Dominika kienet tħobb tiġri barefoot. Speċjalment meta drajt waqt it-testijiet tal-iskrin.
  Meta kienet tifla, ġiet offruta biex tilgħab uffiċjal tal-intelliġenza partiġġjana.
  Naturalment, matul il-gwerra, il-bniet imxew barefoot fis-sajf, peress li ż-żraben għandhom jittieħdu ħsieb, u stramba biżżejjed, meta timxi għal żmien twil, huwa saħansitra aktar faċli.
  U fl-aħħar wassluha biex iddendelha, barefoot fil-borra. Dan huwa fl-istil ta 'Zoya Kosmodemyanskaya, Dominika biss hija blonda u ħafna aktar sabiħa, u għandha CHARM naturali. U meta jitbissem u jikxef snienu bojod, bħallikieku magħmul minn perli naturali, ineħħi kompletament is-saqaf miċ-ċappetti tiegħu.
  U hawn il-qigħan jinħarqu, u b'xi mod sħun. Kien sħun f'Moska f'Mejju, imma ma stajtx issejjaħlu sħun.
  U hawn, qisu x'imkien fl-Għarabja f'nofsinhar. Huwa saħansitra aktar sħun hemmhekk. Darba ffilmjat film fl-Emirates, u kellha timxi mikxufa fuq ir-ramel. Naturalment, filgħodu, meta r-ramel kien kesaħ ftit matul il-lejl, iżda kien għadu sħun, saħansitra xeħmu saqajha bil-vażelina biex jagħmluha aktar faċli.
  Imma t-tfal tal-lokal jiġru bla saqajn, għall-inqas fost il-foqra, u jidħku, juru snienhom żgħar, mingħajr ma jesperjenzaw skumdità.
  Tabilħaqq, it-teptip f"għajnejha waqfet, u Dominica rat li kienet fil-pjazza tal-belt. Il-ġebla taħt saqajn is-sbuħija kienu oranġjo u vjola. U d-djar madwar huma għoljin, sbieħ ħafna, bħallikieku fiċ-ċentru ta 'San Pietruburgu, fejn l-antikità ġiet ippreservata. Hawnhekk biss il-bini huwa ogħla u saħansitra aktar vibranti, ikkulurit, sinjur, lussuż u elaborat.
  U hemm ħafna weraq tad-deheb, li bla dubju huwa pjaċir għall-għajn. U hemm ħafna bniet sbieħ fit-toroq. Huma, jteptep barefoot, grazzjużi, ikkunzati, saqajn muskolari, bdew jdawru Dominica u tagħha marquise-nymph glamorous.
  Il-bniet kienu kollha, mingħajr eċċezzjoni, sbieħ, żgħar, barefoot, iżda lebsin dehbijiet. Xi wħud għandhom aktar dehbijiet b'ħaġar prezzjuż, oħrajn għandhom inqas. Diversi tfajliet kienu lebsin tuniki bojod u qosra biss.
  Hekk kienu jidhru l-iskjavi meta kienu jagħmlu films dwar żminijiet antiki, innotat Dominika.
  Madankollu , mhux il-bniet kollha kienu umani. Xi wħud għandhom widnejn bħal linċi, oħrajn għandhom imnieħer tal-ajkla. Diversi tfajliet kienu iżgħar, bħall-Marquise de Cassandra, bniet biss, imma telqu u ċċaqilqu mingħajr ma jmissu l-bankina bis-saqajn żgħar tagħhom.
  Saltna sħiħa ta" tfajliet li, ma jibżgħux mill-bankina sħuna, jiffawru t-takkuna vojta u roża tagħhom.
  U dawru lil Dominica u lill-markiża b"ċurkett, u tbissmu, ċċekkjaw bil-kwiet.
  Il-bniet ħarġu riħa pjaċevoli ħafna ta 'korpi żgħar u muskolari
  tas-sess ġust, imħallat ma fwejjaħ għaljin.
  Xi wħud kellhom ukoll l-armi f"idejhom. B'mod partikolari, pruwi, crossbows b'forma eleganti, xwabel, sabres, daggers u quivers ta 'vleġeġ.
  Kienet tfakkar ħafna fl-ekstras għall-iffilmjar ta 'film fantastiku; huwa saħansitra sorprendenti li rnexxielhom jiġbru tant sbuħija bla difetti, mgħawweġ, atletiċi f'post wieħed.
  Il-biċċa l-kbira tat-tfajliet kienu kważi għarwiena, sidirhom u ġenbejn biss kienu miksija b'ġojjellerija magħmula minn ħaġar prezzjuż.
  Madwar tużżana tfajla b'tuniċi modesti niżlu għarkobbtejhom, iżommu buqar tax-xorb li jleqqu l-platinu u trejs tad-deheb ta 'diversi ikel u frott.
  Dominika ghamlet konfuzjoni:
  - Xi trid minni? - U hi żiedet ftit aktar kunfidenti. "Jekk ikollok ħin, inkun lest li nidher fl-ekstras tiegħek, ħallasni tajjeb."
  In-nymph Marquise wieġbet bi tbissima:
  - Apparentement taħseb li dan huwa film? Le, dan huwa l-Imperu Elf- Dragun !
  Dominique daħak u qabeż. Tkakeni ħarqu bla ħniena. Hija ħadet żibeġ ta 'għaraq. Ukoll, huwa sħun. Eżatt bħal fid-deżert Għarbi. Hija tal-għaġeb kif is-sbuħija jimxu barefoot hawn, u l-ġilda tagħhom ma titqaxxarx mix-xemx.
  Fejn hi? Ovvjament mhux fir-Russja...
  Dominica ħares lejn is-sema u saffar. Is-sema kien isfar, sħab rari kien oranġjo, u kien hemm diversi dwal f'daqqa ... Mhux ta 'b'xejn li kien daqshekk sħun. Barra minn hekk, id-dwal huma tant imżejna fil-forma, b'curls jew qrun...
  Dominika ħasset li kienet qed timrad. Bħal, dan huwa kif in-nies imorru miġnun. Wiċċha sabiħa mibruma u pallida.
  Hija tħawwad, iżda żewġ tfajliet elf bil-widnejn appoġġawha. Ir-rappreżentanti tas-sess ġust infirdu, u l-beauties b'tuniċi bojod u trasluċidi ġabu l-bastimenti tagħha bix-xorb fuq il-korpi mikxufa, tant sbieħ u muskolari tal-bniet. U ferraw l-inbid Emerald fi skutelli tad-deheb.
  Dominika tixrob bi rgħiba. U ħasset li l-inbid kien ħelu u fit-togħma mhux tas-soltu; l-enerġija, is-saħħa u l-qawwa immedjatament nixxew mill-vini tagħha.
  U s-saqajn tat-tfajla diġà vojta ma ħarqux daqshekk, jew aħjar, ħassew sħana pjaċevoli, u t-temperatura madwar saret ideali, bħal fil-ħolma.
  Dominique qamet u ħadlu rasha lewn weraq tad-deheb, u għajjat:
  - Hello sleepwalkers!
  Imbagħad it-tfajla malajr ikkoreġiet ruħha:
  - Ninsab ferħan li niltaqa' ma' ħuti, jew aħjar, ħuti f'moħħi!
  Il-bniet clapped idejhom. U kantaw fil-kor:
  - Nawgurawlek il-kuntentizza,
  Int it-tama tagħna, emminni...
  Mogħdijiet għal dinjiet oħra -
  Il-bieb infetaħ!
  Il-Markiża de Cassandra ħabtet b"rasha:
  - Iva, trid tgħinna. U se jkun hemm premju kbir għal dan.
  Dominica qabdet l-ispallejn muskolari tagħha u staqsiet sorpriża:
  - U kif nista' ngħinek?
  It-tifla ninfa riedet tgħid xi ħaġa, meta nstema" ħoss ta" tromba u ħoss ta" ġwienaħ. Ir-rappreżentanti numerużi kollha tas-sess ġust niżlu għarkobbtet f'daqqa u mgħawġa fi pruwa rispettuż.
  Il-Markiża tat daqqa ta" ras lil Dominika:
  - Qawwa isfel ukoll.
  L-attriċi tfajla staqsiet sorpriża:
  - Għalxiex?
  It-tifla ninfa tgħajjat:
  - Id-Dukessa Dragun tiltaqa' miegħek. Dragons jaħkmu l-imperu tagħna. Ejja, fuq irkoppa waħda!
  Dominica ddeċidiet li ma tkisserx il-kburija tagħha. Għalkemm kienet tibża" li l-bankina sħuna taħraqha l-irkoppa vojta, ikkunzata għal bronż ċar. Iżda l-ġilda b'mod ċar saret aktar b'saħħitha u inqas sensittiva. Jidher ċar li n-nies hawn imorru barefoot mhux minħabba l-faqar. Iżda għal raġunijiet aktar serji li għad iridu jiġu ċċarati.
  Imbagħad id-dukessa tad-dragun stess dehret. Bhima bi tlett irjus, ikkuluriti jgħajtu ħafna, bħal farfett. Kbir, bħal ġellied tajjeb, imma xejn tal-biża", jew mhux tal-biża" jekk hi.
  L-irjus dehru relattivament żgħar, u kuruni żgħar iżda jleqqu xegħlu fuqhom.
  Meta d-dragun femminili tellgħu, il-bniet taħt ġwienaħha bidlu l-kulur tal-ġilda tagħhom għal lelà, u mbagħad għal Emerald. Dan sar sabiħ.
  Dominica kienet bħallikieku mqaxxar. Din kienet l-ewwel darba li rat dragun reali fir-realtà. Iva, fil-films, ovvjament, jagħmlu Dragons tajbin bl-użu ta 'grafika tal-kompjuter. Imma dan id-dragun huwa reali, sabiħ ħafna u grazzjuż.
  Ir-ras, dik fin-nofs, staqsiet, il-vuċi tagħha kienet pjaċevoli ħafna:
  - Jien kuntent ħafna li narak, mistieden tagħna mill-pjaneta Dinja!
  Dominica tbissmet u wieġbet:
  - U jien ferħan ħafna li narak ukoll!
  Id-Dukessa tad-Dragun ħabtet u kompliet, ir-ras fuq il-lemin diġà titkellem:
  - Steddinkom għax fil-vini tiegħek inixxi d-demm ta" dak stess, ma nafx min, min jgħix hemm, ma nafx fejn!
  Dominika Delfinova għorok waħda minn riġlejha vojta u mnaqqxa mal-oħra u qalet b"konfużjoni:
  - Qis, ma fhimtx!
  Il-kap tad-dukessa tad-dragun fuq ix-xellug wieġbet b"ton kunfidenti:
  - U ma nifhmux dan aħna stess. Imma fi kwalunkwe każ, għandna problema tant terribbli li qisna n-nies li qed jegħrqu, naqbdu mat-tiben!
  Dominica ttimbrat saqajha vojta, seduttiva ħafna u kantat:
  - Żommni, tiben, żommni,
  Meta jkun hemm ħmistax-il punt madwar il-maltemp...
  Qarr l-għedewwa li għandhom l-elfi,
  Id-destin tefgħetni hekk fil-ħajja!
  Bniet ta 'kull strixxi clapped idejhom flimkien, u kien tant sabiħ u frisk.
  Il-kap ċentrali reġa" tkellem:
  - Allura, għandna pestilenza stramba. Rappreżentanti tas-sess aktar b'saħħtu, kemm jekk ikunu elves, bnedmin, trolls, hobbits, vampires, gnomes u oħrajn li jgħixu fl-univers tagħna, għal raġunijiet mhux magħrufa bdew iduru għall-ġebel u jitfarrku f'daqqa. F"pajjiżna, apparti l-orki u n-nnomi, kien hemm tnax-il darba inqas irġiel minn nisa, u issa għebu kważi għal kollox! Ovvjament, din hija traġedja!
  Dominika daħqet u ħarġet:
  - Din hija tant sabiħa! Inkella m'hemm l-ebda mod kif toħroġ minn dawn l-irġiel hairy u diżgustanti! U l-aktar importanti, iktar ma jkun ikrah raġel, b'żaqq u qargħi, tikmix, aktar jeħel miegħek.
  Wieħed mill-elfi oġġezzjona:
  - M'hemm l-ebda elfi żaqqu, imkemmxa u qargħi! Lanqas għandhom daqna jew mustaċċi.
  Dominica rrimarkat:
  " Barra minn hekk, huwa iktar għali li tkun involuta ma" dawn iż-żgħażagħ!" Ma jippermettux il-passaġġ lanqas. Jien tant għajjien b'dawn il-partitarji. U int, grazzi lil Alla, m'għandekx dawn l-irġiel li jixbħu, għaraq, diżgustanti, u tista 'tistrieħ u tirrilassa.
  It-tliet irjus tad-dragun raħħqu f"daqqa:
  - Dinja mingħajr irġiel hija kkundannata li tmut! Meta mqabbla man-nies tal-pjaneta Dinja, ngħixu żmien twil ħafna, speċjalment Dragons. Iva, huwa boring mingħajr irġiel, u m'hemm l-ebda armonija fl-univers mingħajr is-sess aktar b'saħħtu.
  Il-bniet għamlu ħsejjes ta" approvazzjoni. Wieħed għammar:
  - L-irġiel tagħna kollha huma sbieħ! Darba , eluf ta" snin ilu, l-irġiel tar-razza umana kellhom xagħar, tikek qargħi, tikmix, żaqq, iżda issa huma kollha żgħar, sbieħ, mgħawweġ u riħa pjaċevoli, bħall-elfi!
  Dominika daħqet u għajbet ... Imbagħad wieġbet:
  - KOLLOX SEW! Forsi fi ftit xhur nibda n-nieqes l-irġiel. Jien biss ma nifhimx kif nista' ngħinek?
  Ir-ras tal-lemin tad-dukessa tad-dragun wieġbet:
  - Biex inkun onest, ma nafux dan aħna stess. Imma għandek id-demm ta 'kreatura minn univers ieħor, fejn l-abitanti kollha m'għandhomx żewġ sessi, bħalma għandna fid-Dinja, iżda tlieta. U forsi dan jgħinna nerġgħu lura lill-irġiel tagħna!
  Dominica ħadet ruħha u nnotat:
  - Ħlejjaq trisesswali ? Iva, naqra fantaxjenza, dan huwa teoretikament possibbli!
  It-tifla ninfa ħabtet:
  - Iva! Il-pestilenza ma messithomx. Imma min se jiggarantixxi li ma tidhirx infezzjoni li se taħsad is-sess ġust? U jista 'jkun saħansitra agħar! U anke mingħajr is-sess aktar b'saħħtu, jekk aggressur jinvadi l-univers tagħna, allura mhux se jkollna ċans niġġieldu lura.
  L-attriċi tat-tfajla qabdet:
  - KOLLOX SEW! Nissimpatizza miegħek. Mill-mod, dan jista 'jiġi fid-Dinja?
  Ir-ras tax-xellug tad-dukessa tad-dragun ikkonfermat:
  - Iva! Pjuttost possibilment. Mela taħsibx li qed jitolbuk favur. Għandek ħu iżgħar, u jaġixxi wkoll fil-films. Trid li dan it-tifel idur f"ġebel u jitfarraġ fi trab?
  Dominica b"rabja ttimbrat saqajha vojta u qalet bi dwejjaq:
  - Taf ħafna fuqi!
  It-tifla ninfa wieġbet:
  - Xi kultant inħobbu naraw films mill-pjaneta tiegħek. Jista 'jitniżżel direttament mill-Internet, li ma jeħtieġx infiq kbir ta' enerġija maġika. Għalhekk rajna lilek ukoll. U l-fairies għolja ħassew l-aura unika tiegħek, u raw lil ħuk, għandu wkoll biċċa minn dik, ma nafx min!
  Dominica saffar u mtajjar:
  - Naf żgur li dak kollu li hu impossibbli huwa possibbli! Madankollu , ikun aħjar għalija li nistudja in absentia!
  Il-Marquise de Cassandra innotat:
  - Eżattament, dan huwa dak li għandek tagħmel. Studja, studja u erġa" studja!
  It-tfajla studenta ghamlet dispjaċir:
  - Għal xiex ieħor dan?
  Immedjatament, it-tliet kapijiet tad-dukessa tad-dragun tkellmu b'mod sinkroniku u armonjuż fil-vuċijiet pjaċevoli tagħhom:
  - Ma taf xejn dwar il-maġija u s-sorcery! U jeħtieġ li jkollok għarfien estensiv u fundamentali biex tgħinna. Ladarba inti gradwat mill-Akkademja Dragun Imperjali ta 'Dularis , ser ikollok setgħat qabel mhux magħrufa li jippermettu li tilbes il-kuruna tal-Princess sorceress. U f'dan il-każ biss tkun tista ', jew aħjar, ikollok mill-inqas ċans żgħir li tirritorna r-rappreżentanti tas-sess aktar b'saħħtu mid-dinja ta' taħt.
  Dominic saffar u rrimarka:
  - Oh, dak li ma jogħġobnix hu li nistudja!
  Tabilħaqq, kienet tħobb tiżfen, taqbeż, u taġixxi fil-films. Saħansitra nħobbha ħafna. Iżda l-istudji tagħha kienu diffiċli għaliha. Saħansitra daħlet f"dipartiment imħallas biex tkun tista" tikseb id-diploma tagħha b"inqas sforz. Tabilħaqq, huwa aktar faċli b'dan il-mod.
  Dominica ma kienet tidħol fl-akkademja xejn kieku ma kinitx moda mingħajr edukazzjoni ogħla. Barra minn hekk, anke biljunarji mhux se jiżżewġu tifla mingħajr diploma.
  Imma biex tiżżewweġ oligarka, għani kemm jista 'jkun u, fl-istess ħin, preferibbilment antik, marid u kompletament senili. Imbagħad teħles minnha, sir armla biljunarja u għix għall-pjaċir tiegħek.
  U ikteb skripts tal-films lilek innifsek. Saħansitra kellha idea. U hi fir-rwol ewlieni. Bħall-Imperatur Palpatine , jew aħjar, l-ispirtu skur tiegħu mxiet fi tfajla klonu u beda joħloq imperu ġdid b'konkwisti.
  Iva, dan huwa kbir ! Madankollu, ir-rwol ewlieni tagħha ma kienx ħażin xorta waħda, u riħa qisha flus kbar. Imma ... Issa, hija saret hit . U se jkollha tagħmel dak li tħobb l-inqas - tistudja!
  Dominica staqsiet b"leħen tregħid:
  - X'jiġri jekk nirrifjuta?
  Il-bniet madwar għamlu storbju bi dispjaċir. Wieħed għajjat:
  - Rimja tagħha fuq takkuna!
  It-Tliet Kapijiet tad-Dukessa Dragun wieġbu:
  - M'għandna l-ebda dritt morali li nġiegħlek. Madankollu, sabiex jiġi estratt mill-pjaneta Dinja, kienet meħtieġa ħafna enerġija maġika għalja. U lura, jekk trid terga" lura, ħallas il-vjaġġ hawn, l-inbid għali li xrobt, u l-biljett tar-ritorn.
  Dominica tgħajjat:
  - Mhuwiex ġust li niċċarġjani għal xi ħaġa li ma ridtx nagħmel! Kont imċaqlaq kontra r-rieda tiegħi!
  Ir-ras ċentrali tad-dragun femminili wieġbet:
  - Int, forsi, waħda mill-aħħar ċansijiet tagħna! Veru, inti xorta tista 'tipprova ma' ħuk, iżda huwa għadu tifel, u madankollu, raġel, u hu wkoll jista 'jfarrak fit-trab.
  Dominique għajjat furjuż:
  - Tmissx lil ħu! Mhu affari tiegħu!
  Id-Dukessa tad-Dragun staqsiet b"mod insinwanti:
  -Int lest li tistudja biex tkun Princess? Immaġina x'opportunitajiet ser ikollok. M'intix se tixjieħ, int se tgħix diversi eluf ta 'snin, u forsi saħansitra aktar jekk tikseb maġija saħansitra aktar avvanzata u ssir alla immortali. U jkollok sudditi u s-saltna tiegħek stess!
  Dominica ħadet nifs kbir u qalet b"talba:
  - Ħallini naħseb ftit.
  It-tifla tal-markiża kkonfermat:
  - Iva, ħallih jaħseb dwarha. Jeħtieġ li ssir taf id-dinja tagħna aħjar. Ħallih jadatta u jiġi f"sensih. U se jieħu d-deċiżjoni t-tajba.
  Id-Dukessa tad-Dragun qabdet b"rasha affermattiva bit-tliet irjus:
  - Ħallih jimxi madwar il-belt. Huwa kbir u sabiħ ħafna. Uriha, Cassandra, u intom it-tfajliet tagħtuha t-triq. Tfixkilx!
  Is-sess ġust infired. In-nymph marquise ħadet xi ħaġa li kienet qisha pizza mit-trej u għaddieha lil Dominika:
  - Hawn, tiekol! Inti se ssir aktar b'saħħitha.
  Tfajla b'tunika tefgħet inbid, diġà roża, ġo goblet tad-deheb minn buqar tal-platinu . Dominika b"kawtela ħadet gidma tal-pizza. Irriżulta li kien estremament fit-togħma, u t-tfajla bdiet tiekol, b'ħafna aktar kunfidenza, u ħaslitha bl-inbid, tant ħelu u aromatiku.
  Wara dan, il-burdata ta" Dominica żdiedet sew. U kantat:
  Rigal tal-għalliema,
  Huma qattgħu ħin miegħi...
  Għallmuni għal xejn...
  U mbagħad it-tfajla studenta ma sabitx rima adattata, u dak li kien qed jteptep fir-ras sabiħa tagħha deher vulgari ħafna u mhux xieraq.
  Huma marru flimkien, u n-ninfa mexxietha minn driegħ. Għalkemm kienet aktar minn ras iqsar u irqaq minn Dominika qawwija u twila u daqshekk muskolari.
  Iż-żewġ tfajliet ttimbraw saqajhom vojta u mxew bil-ħeffa ta" gazelles żgħar.
  Id-djar madwar kienu luxurious ħafna . L-ebda belt fid-Dinja qatt ma kienet daqshekk sabiħa. Kien hemm ukoll fjuri jikbru hawn, hekk enormi, qawwi u fragranti. Kollox dwar din il-belt kien sabiħ u glamorous.
  U ħafna bniet. Lebsin b'mod lussu ħafna , jew, għall-kuntrarju, b'mod aktar modest , u xi bniet ħaslu t-toroq . Imma kulħadd huwa żagħżugħ, frisk, sabiħ u barefoot.
  Dominica staqsiet sorpriża:
  - Għaliex ma jilbsux żraben, jew għall-inqas flip flops?
  Il-Markiża de Cassandra wieġbet bi tbissima:
  - Din hija l-maġija ta 'din il-pjaneta. Jgħinna nżommu ż-żgħażagħ eterna, il-maġija mitfugħa, u s-swaba 'tagħna vojta jistgħu jintużaw ukoll fil-battalja!
  L-artist tifla daħqet u rrimarkat:
  - Din hija meraviljuża! B"mod ġenerali, meta kont żgħir ħafna, kont imbarazzat nimxi vojta, għax kont nemmen li dan kien sinjal ta" faqar estrem. Imma mbagħad drajt il-films. Barra minn hekk, kien meħtieġ li l-pettijiet ikunu ftit aktar ħorox meta kont nilgħab lil oħt Spartacus fit-tfulija, jew diversi tipi ta 'partiġjani. Għoġobni. Imma jekk timxi madwar Moska bla saqajn, tkun żbaljat għal persuna marida mentalment, u hemm wisq infezzjoni u ħmieġ fit-toroq!
  It-tifla ninfa ħabtet:
  - Iva - dan jinftiehem! Barra minn hekk, it-tmexxija mingħajr żraben hija ħafna aktar b'aġilità, peress li l-ġilda ta 'gwerrier hija ħafna aktar b'saħħitha mill-qigħan tal-istivali l-aktar għaljin, u hija elastika, flessibbli u ċċarġjata bil-maġija!
  Huma mxew 'il quddiem. Tista 'tara kemm għolja, bħall-ispira tat-torri tat-TV Ostankino, il-ġettijiet tal-funtana rush. Allura dawn jitilgħu, kuntrarju għal -liġijiet tal-fiżika. U l-ġettijiet infushom huma b'ħafna kuluri. Kemm hu sabiħ dan.
  U liema palazzi hemm madwar? Kemm hawn kollox luxurious. U l-istatut sparkles mhux biss bid-deheb, iżda wkoll b'xi metall qawwi u oranġjo mhux magħruf fid-Dinja.
  Dominica nnutat:
  - Il-belt tiegħek hija bħal fairy tale. U l-bniet huma magnífico, bħal ġenna reali, u mhux waħda ivvintata, bħal tagħna!
  Cassandra tgħajjat u staqsiet:
  - Għaliex taħseb li l-ġenna tiegħek hija magħmula?
  L-artist tat-tfajla wieġbet b'mod pjuttost loġiku:
  - Minħabba li għandu deskrizzjonijiet konfliġġenti. Reliġjon waħda tgħid ħaġa waħda, oħra tgħid xi ħaġa oħra, u terza tgħid eżattament l-oppost!
  Il-markiża ninfa ħabtet:
  - Iva naf! Ħarist lejn l-Internet tiegħek. Huwa aktar faċli milli tivvjaġġa lejn id-Dinja. Huwa tant aktar sempliċi li anke elves sempliċi, trolls u nies jistgħu jitilgħu fih u jaraw film. Bl-isplendor kollu tad-dinja maġika, aħna, sfortunatament, m'għandniex teknoloġiji avvanzati bħall-poplu tad-Dinja. Intom dilettanti fil-maġija, iżda l-iżvilupp tat-teknoloġija tagħna huwa ffriżat!
  Dominica staqsiet sorpriża:
  - Għaliex ffriżajt it-teknoloġija?
  In-ninfa, b"leħnu, wieġbet:
  - Mhux aħna. Dawn huma Dragons. Jidher li ma jridux jimminaw il-poter tagħhom. Għalkemm, ovvjament, jippermettulna ngħixu b'mod normali, u għal xi wħud anke b'lussu, iżda ... Ejja ma nitkellmux dwar dan!
  U għal darb'oħra kien hemm pawża. Il-lussu madwar huwa, ovvjament, super. Kollox huwa tant sabiħ, dekorazzjonijiet bħal dawn, statwi, djar u tempji.
  Iva, it-tempji, ovvjament, huma diversi ħafna. Mhux bħas-soltu fid-Dinja f'ċerti xebh. U huma kompletament differenti fl-istil, kulur, u forma . U ovvjament, sabiħ. Hawn huma l-figuri, u koppli, u poligoni, priżmi u l-bqija.
  U ħafna tempji għandhom koppli fil-forma ta 'blanzuni tal-isbaħ fjuri.
  Dominica ħares lejn is-sieħba tagħha u staqsietha:
  - Tidher qisha skola ... Imma kemm għandek verament?
  Cassandra wieġbet bi tbissima:
  - In-nies għandhom dan il-qal: mhix drawwa li tistaqsi mara dwar l-età tagħha!
  L-artist tat-tfajla kkonkludiet:
  - Probabbilment ħafna.
  It-tifla ninfa ħabtet:
  - Jista 'jkun! Imma ngħixu itwal minn elves, trolls, nies, u anke minn gnomes u vampiri. Minħabba li għandna d-demm tal-allat fina, aħna qraba tad-demm magħhom. Il-bqija għandhom konnessjoni aktar indiretta ma ' immortals .
  Dominica ghamlet:
  - Aħna lkoll ulied Alla. Xi ftit.
  Cassandra kklikkjat saqajha vojta.
  U mbagħad dehret bastun maġiku f'idejn in-nymph. Hi whislet bil-kwiet:
  - Għandu vina tad-dragun ġewwa fih. Dan huwa artifact qawwi ħafna, għali u rari. Iżda hemm ukoll saħħa kbira fiha. Nuruk l-impatt?
  Dominica spiċċat:
  - Rajt sensiela dwar tifel b'bastun maġiku. Imma hemm tifel imqaxxra hemmhekk , b'xagħar skur u nuċċalijiet. Mhux bħal ħu - gustuż, muskolari b'xagħar blond. Mill-mod, jien ukoll lgħabt kemm gwerrier u wizard!
  Cassandra ikkonfermat:
  - Naf lil ħuk. Iva, huwa tifel sabiħ ħafna u mhux tas-soltu. U b"differenza minnek, iċ-ċampjin tad-dinja fil- karate fost it-tfal.
  Dominika daħlet b"disprezz:
  - Għalkemm huwa tifel, huwa raġel! Iżda għall-irġiel, il-ġlied u l-ġlied hija ħaġa komuni.
  It-tifla ninfa wieġbet:
  - Għandna tnax-il darba inqas irġiel minn nisa mill-popli ewlenin tal-imperu: nies, elfi, trolls, hobbits u vampiri. Għalhekk is-sess ġust irid jiġġieled ukoll. Għall-kuntrarju, fost l-orki u n-nani hemm tnax-il darba aktar irġiel milli nisa. Għalhekk saħansitra sar b'xi mod aktar faċli għalina minn qabel. L-orcs u jien iġġieldu kontinwament, u telgħu bħal toad għall -bugħawwieġ, issa m'hemm kważi ħadd biex jiġġieldu miegħu. Għalkemm nisa u orcs, biex inkun onest, mhux ħafna. Iżda l-gnomes huma aħjar , jidhru aktar bħal hobbits nisa. L-innifishom infushom jixjieħu, isiru griżi, jikbru daqna twila, iżda sal-mewt tagħhom huma veloċi u b'aġilità, u minkejja t-tikmix, iżommu snienhom kollha. U jekk sinna tinqata", terġa" tikber!
  Dominica qabdet:
  - Ara naqra! Inti bħal klieb il-baħar. Imma darba staqsejt, jekk il-bniedem hux maħluq fuq ix-xbieha u x-xebh ta" Alla, allura għaliex snienu huma daqshekk dgħajfa. U l-qassis gerbet xi ħaġa bħal, il-laħam huwa mgħobbi bid-dnub. Mill-mod, meta s-snien taʼ ħu ġie knock out, kiber lura litteralment fi żmien ġurnata. Saħansitra ridt nieħuh għand it-tabib. U mbagħad bdilt il-fehma tiegħi, se jistudjaw it-tifel bħal far fil-laboratorju!
  Cassandra qabdet.
  - Huwa dritt! Int intelliġenti. Imma ma tħobbx tistudja.
  It-tfajla qabdet bil-qawwa:
  - Iva! Huwa boring. U għandna wkoll ... Tajjeb , ma nafx, meta toqgħod fuq l-iskrivanija tiegħek iweġġa' dahrek, u trid tiġri u taqbeż!
  It-tifla ninfa kantat:
  - Iva, bniet, kun af li kulħadd ma jħobbx jgħammar ,
  Nixtieq nista" niġri bil-mixi min-nida!
  U l-koppja sabiħa daħqet. Hawn imorru lil hinn. Dominica nnotat li m'hemmx karozzi bħal dawk fid-Dinja. Imma hemm unicorns sbieħ ħafna. Bħal dawk li jpinġu fl- Anime . U żwiemel sempliċi huma biss sabiħ. U meta l-karru għaġġel, jidher qisu fairy tale.
  Xi tfajliet itiru qishom huma għasafar. Veru , huwa rari, hawnhekk tista 'tara li mhux il-maġiċi kollha huma avvanzati. M'hemmx barrakki ta' tallaba. Għall-kuntrarju, il-belt kollha hija bħal palazzi sodi, jew djar li jidhru qishom artijiet b"funtani u ġonna. U kemm jidher kbir.
  Bażikament, Dominika kellha logħba - bennej. Hemm ħafna li jistgħu jinbnew hemmhekk. U tabilħaqq, biex tibni belt b'tali mod li l-ħaġa sħiħa tkun bħal fairy tale dwar il-ġenna. Hawnhekk l-istess ħaġa saret realtà.
  Dominica nnutat:
  - U jgħidu li l-ġenna fid-Dinja mhix possibbli? Dan hu dak li jgħidu r-reliġjonijiet kollha tad-Dinja!
  Cassandra spjegat:
  - Ħlief komuniżmu. L-unika reliġjon li twiegħed is-sema fid-Dinja. U dan huwa loġiku. Min għandu bżonn jemmen fis-sema, lanqas wara l-mewt, imma b"mod ġenerali, wara t-tmiem tad-dinja, li b"mod ġenerali huwa ġenn!
  L-attriċi tfajla qablet:
  - Iva, ma nħobbx id-duttrina tat-tmiem tad-dinja! Huwa aħjar li tibni l-ġenna lilek innifsek, u mhux fuq l-għadam!
  Il-markiża ninfa qamet:
  - Tistinkax għall-ġenna fis-sema, imma pjuttost għix u toħloq il-ferħ tiegħek. U kun intelliġenti.
  Dominica irrimarkat filosofikament:
  - Taf, b'xi mod, meta jkun hemm biss bniet madwar, tħoss li hemm xi ħaġa nieqsa. Għalkemm l-irġiel rari huma sbieħ anke fil-films. Ukoll, ħafna mis-subien huma ħelu, u sa l-erbgħin sena, jippruvaw isibu raġel mingħajr żaqq u geddum doppju.
  Cassandra daħqet u wieġbet:
  - Int intelliġenti. M'għandix kliem. B'mod aktar preċiż, mhux ħafna ... Imma mhux biss wiċċ sabiħ u figura Slender huma importanti f'raġel. In-nisa anke fid-Dinja japprezzaw xi ħaġa oħra għajr data esterna f'raġel!
  Dominica qabdet:
  - Ukoll, iva, eżattament! U wkoll flus. Meta l-kartiera tiegħek tkun issikkata, it-tikmix, il-baldness u ż-żaqq mhumiex daqshekk notevoli.
  Ninfa nnutat:
  - M'għandniex problemi bid-dehra tal-irġiel. Il-maġija tgħaddi l-arja kollha hawn. U l-irġiel saru rġiel żgħażagħ b'uċuħ sbieħ ħafna; huwa saħansitra spjaċevoli li anke d-daqna u l-mustaċċi tan-nies sparixxew. Minħabba dan, l-elves tagħhom jistgħu jiġu distinti biss mill-forma tal-widnejn tagħhom. U dan ... Ukoll , in-nisa huma mdorrijin għaliha. Imma daqna għandha wkoll ċertu seħer. Ma naqbilx ma" dawk it-tfajliet li jqisu d-daqna bħala ikrah.
  Dominic daħak u wieġeb:
  - Id-daqna għandha tifħir u unur, imma l-qattus għandu l-mustaċċi wkoll!
  Cassandra xejriet il-bastun maġiku tagħha ... U f'idejn il-mara sabiħa , deher kejk sabiħ fil-forma ta 'kappell cocked ta' Napuljun, bil-ward, peprin u friefet magħmulin minn krema b'ħafna kuluri.
  In-nymph marquise qamet b"vuċi l-aktar tenera tagħha:
  - Ipprova, huwa fit-togħma ħafna, u huwa b'xejn mingħajr kaboċċi!
  Dominica staqsiet, f'daqqa waħda taħseb:
  -X'jiġri jekk inti xorta titlob lili ħlas?
  Il-markiża-ninfa kantat:
  - Trid tħallas għal kollox, emminni,
  Allura niftħu l-bieb għas-suċċess!
  . KAPITOLU Nru 2.
  U Cassandra reġgħet xejret il-bastun tagħha, nixxiegħa ta" dawl ħarġet mill-ponta tagħha, u dehru żewġ siġġijiet li qishom kienu magħmula mill-kristall, u mejda żgħira u eleganti.
  Il-markiża-ninfa ssuġġeriet:
  - Ejja nieklu bilqiegħda, bħal nies kultivati! Forsi tixtieq ukoll ftit inbid?
  Dominica nnotat b'mod loġiku:
  - Jekk tixrob ħafna inbid, tista 'tdawwar mutu. U għandi nżomm ras ċara u friska!
  Cassandra ħadet rasha negattivament.
  - Tibżax! M'hemmx gramma ta' alkoħol fl-inbid tagħna. Iġib biss benefiċċji. U hija waħda mir-raġunijiet għalfejn in-nies fid-dinja tagħna jgħixu sa elf sena mingħajr ma tixjieħ. U b'maġija qawwija u avvanzata tista' ddum ħafna aktar.
  L-attriċi tat-tfajla qabdet:
  - Imbagħad ferragħha!
  In-ninfa ħarġet raġġ mill-ponta tal-bastun tagħha, whispering xi ħaġa ... U dehru goblets magħmulin minn metall oranġjo jgħajjat, li fihom xi ħaġa safra u bil-bżieżaq splaxx.
  Dominica nnutat, waqt li ħadet ftit sip mit-tazza tagħha:
  - Inbid pjaċevoli u aromatiku ħafna, jagħmel ħalqek daqshekk frisk ... U minn xiex huwa magħmul?
  Cassandra wieġbet bl-aħrax:
  "Meta tistudja fl-Akkademja tal-Imperatur tad-Dragun, issir taf!"
  It-tifla staqsiet:
  -Fejn hu l-imperatur tad-dragun innifsu?
  In-ninfa wieġbet b"daqqa:
  - Huwa wkoll sparixxa. Issa l-Imperatriċi Caroline tinsab floku. Dragons għandhom bejn wieħed u ieħor numri ugwali ta 'nisa u rġiel, bħall-bnedmin. F'dan ir-rigward, għandek xebh.
  Dominica spiċċat:
  - Għaliex l-Imperatriċi ma rċevietnix personalment?
  Cassandra tgħajjat:
  - Ukoll, għandek conceit! Dukessa hija biżżejjed. Ikun meħtieġ, u l-kbira Caroline nnifisha se taċċettah.
  It-tifla kantat:
  - In-nies ammiraw lir-Reġina,
  Is-subien kollha fil-bitħa nħobbu!
  Imma kont kuraġġuż ħafna
  Għażilt biljunarju!
  In-nymph Marquise wieġbet bi tbissima:
  - Taħseb li biljuni ta" min jgħixu ma" persuna mhux maħbuba? Xi ngħidu dwar ix-xaħam fiż-żaqq, it-tikek qargħi, it-tikmix u r-riħa ħażina?!
  Dominika tgħajjat b"mod aggressiv:
  jħassarx il-ħajja tiegħi u ta' bniet oħra ! Jew noħodlu bil-maneġġ tiegħi fis-sodda!
  Cassandra daħqet u nnotat:
  - Nippretendu li hija ċajta. Int trid issir l-inkarnazzjoni tal-ġid.
  L-attriċi tfajla loġikament irrimarkat:
  - L-eroj ideali jġiegħlu lill-pubbliku jixtieq iqajjem !
  In-ninfa ma weġbitx, iżda bl-għajnuna ta 'kuċċarina tal-platinu kielet il-kejk u xorob l-inbid aromatiku. Dominika ddeċidiet ukoll li tgawdi l-ikel għalissa. Barra minn hekk, mixja fl-arja friska tqanqallek l-aptit.
  Hija ftakret l-isparatura. B'mod partikolari, meta lagħbu partiġjani tfal. Hemm, pereżempju, għall-ewwel is-subien u l-bniet kienu pjuttost mitmugħa tajjeb qabel il-gwerra. U matul il-gwerra taħt l-okkupazzjoni kellhom jitnaqqsu. Biex tagħmel dan, kien rakkomandat li taħdem aktar u tiekol inqas. L-ewwel waħda kienet realizzata xorta waħda, peress li ħafna teħid ġew iffilmjati bi tfal li jiġru, iżda t-tieni waħda hija aktar diffiċli. Atturi żgħażagħ tal-films attakkaw il-monti, jixtru l-ikel għalihom infushom.
  Imbagħad kienu pprojbiti li jqattgħu l-lejl fil-lukanda, u kienu msakkra f"kamra separata b"bars, li kienet tidher qisha ċella kbira u komuni.
  Dominika ma tmutx bil-ġuħ, ma ridux li s-sbuħija tagħha tbati minn malnutrizzjoni, u xorta waħda hija naturalment pjuttost niexfa, mhux smin xejn, u ż-żfin iżżomm ukoll il-muskoli u l-ġisem tagħha f'forma tajba.
  Iżda l-guys, ovvjament, batew minħabba li s-sett inbidel f'ħabs tat-tfal. U kien hemm ukoll episodji mal-priġunieri. Koppja tas-subien saħansitra qaxxru rashom, li seta" ma kienx meħtieġ.
  Iva, il-ħajja ta 'attur tal-films mhix faċli.
  Per eżempju, dwar ir-rewwixta ta 'Spartacus. Skwadra sħiħa ta" subien ħadmu barefoot f"lombcloths biss fil-barrieri. Ukoll, aktar minn teħid wieħed kien meħtieġ. Ipprova jimxi bil-pettijiet vojta fuq il-ġebel li jaqtgħu tal-minjieri. Hawnhekk is-saqajn vojta tas-subien bdew joħorġu d-demm u saqajhom bdew jaqtgħu. U huma , tabilħaqq, kienu mxarrbin bl-għaraq u tħawwad bl-għeja.
  F'dan il-film, il-karattru prinċipali kien saħansitra Spartacus , tifel skjav, li, mill-mod, issuġġerixxa l-idea ta 'rewwixta lill-gladjatur pjuttost ta' suċċess u għani li rċieva l-libertà tiegħu.
  Dominica l-ewwel kellha l-oħt Spartacus fit-tfulija, u kellha wkoll tqatta 'ħin mas-subien fil-barrieri bħala kastig.
  Għalhekk kienet taf ukoll x"kienu ċagħaq li jaqta" u qoffa tqil tas-sejjieħ.
  U int verament drag tagħha u 'l fuq. Huwa teżawrixxi ħafna, iżda jżid l-istamina tiegħek.
  Dominica ħadet sehem f'diversi films. Darba anke fir-rwol ta 'kabin boy Jim f'xi verżjoni ta' "Treasure Island" li hija 'l bogħod mill-kanon. Hemm, anki fir-rwol ta 'kok ma kienx il- Fidda b'sieq waħda , iżda mara ħomor, in-neputija ta' Morgan.
  Dan huwa, ovvjament, jibred. Dominica stess kienet fl-irwol ta" tifel, li għalih saħansitra riedu jaqtgħu xagħarha. Iżda mbagħad finalment solvew il-problema bl-għajnuna ta 'parrokka.
  Iva, dan ir-rwol tagħha, wieħed jista 'jgħid, kien ta' suċċess mil-lat tal-logħba. Iżda l-film innifsu ma kisebx popolarità lil hinn mill-kanon. Irriżulta li kien xi tip ta 'żibel infernali.
  Ħafna drabi klassiċi li mhumiex skont il-kanon jintlaqgħu b'ostilità.
  Il-markiża-ninfa interrompiet il-memorji ta" Dominica:
  - Inti taf. Ilna bilqiegħda hawn għal xi żmien. Mhux wasal iż-żmien li tolqot it-triq?!
  It-tfajla qabdet l-ispallejn u nnutat:
  - Tista 'tmur għal mixja. Għadni ħafna enerġija.
  Cassandra xejriet il-bastun tagħha, u l-kejk nofsu mittiekel, u l-platti bl-inbid, eċċ sparixxew.
  Dominica ghamlet:
  - Eżatt bħal fil-fairy tale!
  Il-markiża tgħajjat:
  - Le! Din mhix fairy tale, iżda realtà maġika.
  U żewġ rappreżentanti tas-sess ġust splashed tul it-triq. Il-burdata ta' Dominica saret kompletament ferrieħa ! Hija tbissmet ħafna. U anke kantat:
  It-triq, it-triq, tidher qisha ħabib,
  Katina tal-posta magħmula minn azzar b'aspetti...
  U x-xabla taqta ħafna - l-azzar tad-damask imfaħħar,
  Iva, se jkun hemm sitwazzjoni serja fil-battalja!
  Imbagħad Cassandra nnotat b"ħarsa serja, u waqfet:
  - Inti taf! Eżamijiet serji għad-dħul jistennewk fl-akkademja. Forsi għal wizards ereditarji, dawn se jidhru faċli, imma lanqas biss għandek ħjiel dwar il-maġija.
  Dominika daħqet b"mod mhux xieraq u oġġezzjonat:
  - Le! Fil-films, rajt il-maġija taħdem ħafna drabi. U emminni, naf xi ħaġa!
  Il-markiża ninfa, u bqajt leħnu, lissnet:
  - Jien nagħtik il-bastun maġiku tiegħi! Hija b'saħħitha ħafna, b'vina tad-dragun. Ipprova użaha, pereżempju, biex tħeġġiġ ... Ukoll, fjura tinsihom!
  L-attriċi tifla ħarset lura. Madwar, ħdejn id-djar u fit-triq stess, hemm flower beds bl-aktar fjuri brillanti, bħal ħaġar prezzjuż kbir. Fuq is-siġar kibru wkoll blanzuni li jgħammxu. Barra minn hekk, xi fjuri kellhom ukoll weraq ta 'diversi kuluri u sfumaturi. U kien hemm anke curls strambi.
  Dominica qagħditilha l-ispallejn xejn dojoq u wieġbet pjuttost bis-serjetà:
  - Għaliex għandna bżonn xi tip ta 'minsijin? Diġà hawn ħafna fjuri differenti, ħafna akbar u sbieħ.
  Cassandra tbissmet ironikament:
  - U xi trid?
  L-attriċi tfajla ddikjarat b'mod deċiżiv:
  - Huwa aħjar li tqajjem xi ħaġa ferm aktar siewja u utli! - Dominica ttimbrat l-għarqub vojt tagħha, u wassal biex il-madum ikkulurit jinżel bħal silġ li jkisser. Is-sorresa li qed taspira żiedet: "Pereżempju, ikun ferm aħjar li toħloq djamant daqs coconut!" Dan huwa ħafna aktar utli u prattiku.
  Il-Markiża ħarset lejha b"mod suspettuż u staqsiet:
  - Tixtieq tmur fid-Dinja? X'ma nħobbniex?
  Dominica nnotat ironikament:
  - Dwar id-dinja tiegħek nistgħu ngħidu l-istess ħaġa li qal Ostap Bender dwar in-natura tal-Kawkasu - hija sabiħa wisq - l-immaġinazzjoni ta 'idjota!
  Cassandra daħqet u rrimarkat:
  - U int intelliġenti, imma għażżien! M'għandekx biżżejjed fanatiżmu biex tmur lejn il-mira tiegħek bħal jet bulldozer, mingħajr ma tieqaf!
  L-attriċi tat-tfajla għamlet wiċċ, u nnutat:
  - M'hemm l-ebda bulldozers bil-ġett. Mill-inqas fid-Dinja!
  In-nymph marquise qablet:
  - Jista' ma jkollokx. Iżda hemm razez li huma teknoloġikament saħansitra aktar avvanzati mill-umanità. Madankollu, tasal għalihom huwa saħansitra aktar diffiċli milli tasal fid-Dinja.
  Dominique tgħajjat hekk kif staqsiet:
  - Iva? Jistgħu jtiru bejn l-istilel?
  Cassandra wieġbet b"fiduċja:
  - Huma jistgħu! Fil-prinċipju, nistgħu nagħmlu dan bl-għajnuna tal-maġija.
  L-attriċi tfajla kantat:
  Naturalment huwa diffiċli li wieħed ibassar
  Dak li jistenna f'din id-dinja mill-isbaħ...
  Se ttiru fis-sħab -
  Tlugħ fuq ajruplan stilla!
  U t-tfajla ddikjarat b'mod deċiżiv, u għamlet wiċċ ta 'theddid:
  - Agħtini l-bastun maġiku! U nagħmel djamant daqs dulliegħa tajba!
  Cassandra riedet tgħid xi ħaġa. Imma nstema" t-tqaxxir tal-ġwienaħ. Dragun ieħor kien qed itir. X'aktarx, ukoll mara. Kważi qabdet in-nixxiegħa tal-funtana, li sparat għoli fis-sema minn ħalq il-griffin, miksija bil-weraq tad-deheb u rubini.
  Il-mostru bi tliet irjus kien aktar sabiħ milli tal-biża.
  In-nymph marquise inxteħet. Dominique biss ħadlu rasha ftit.
  Id-dragun mara niżlet quddiemhom. Instema" vuċi pjaċevoli u ċara għal mostru daqshekk kbir:
  - Int l-ipokrita li diġà qed tissejjaħ il-messija?
  Dominica wieġbet bi tbissima innoċenti:
  - Ma tantx nixtieq inkun messija!
  Id-dragun femminili kienet sorpriża:
  - U għaliex hu hekk?
  L-attriċi tfajla wieġbet onestament:
  - Għax il-messija ġeneralment jispiċċaw imsallab!
  Il-kreatura bil-ġwienaħ heżżet ġwienaħha. Għandha oħrajn kbar, simili għal dawk tal-friefet il-lejl, fi tliet kuluri biss: aħmar, isfar u aħdar. M'għandniex xi ngħidu, hija taħlita sabiħa.
  Id-dragun tan-nisa ċappet:
  - U tista 'tara minn dik id-dinja fejn magicians huma scammers kompluti u crooks?
  Dominika daħqet u wieġbet u wriet snienha bojod ħafna u tleqq:
  - Forsi hekk hu. Għalkemm, kien hemm xi profeti. Bħan-nanna Vanga. Għal xi raġuni biss it-tbassir tagħha sar realtà, bħala regola, b'mod retroattiv.
  Il-markiża-ninfa nnotat:
  - Anke sorcerers u magicians ta' livell għoli ħafna jaraw il-futur b'mod estremament vag. U lanqas l-ogħla Alla mhux se jagħtu garanzija ta" x"se jiġri fi żmien mitt sena. U aktar minn hekk, f"elf u miljun!
  Id-dragun femminili xeħet dawl ħafif u ċapċap:
  - Iva... sabiex ikun hemm tbassir reali fuq din il-pjaneta. Anke t-tensjoni tal-ipernoosfera tiegħek hija kompletament differenti minn tagħna. Għalkemm, forsi hu għalhekk li żammejt l-oriġinalità tiegħek u ma sirtx l-iskjavi tagħna!
  Dominica reġgħet daħqet bil-ferħ u nnotat:
  - Biex tkun ilsir tiegħek? Huwa saħansitra umoristiċi. Għal dejjem żgħażagħ, għal dejjem barefoot.
  Cassandra xeħet u ssuġġeriet:
  - Uri lill-kontessa tad-dragun x'tista' tagħmel. Ipprova, għall-inqas bl-għajnuna ta 'bastun maġiku, biex taqa' mill-inqas qatra waħda ta 'ilma.
  L-attriċi tat-tfajla daħlet b'disprezz:
  - Qatra waħda ilma? Iva, dan mhu serju xejn. Forsi huwa aħjar li immedjatament tikseb barmil deheb.
  Il-Kontessa Dragon ssuġġeriet:
  - Ħallih jagħmel il-maġija kif irid. Agħtiha bastun u ara li tiftakar mill-inqas spell wieħed b'mod korrett.
  Cassandra tgħajjat u tgħajjat:
  - Iva, jidher kbir ! Ħares biss. Il-bastun maġiku huwa qawwi wisq, u tista 'tikkawża ħsara lill-belt, lill-ħlejjaq ħajjin, u lilek innifsek.
  Dominica ghamlet:
  - Jien mhux stupid kif taħseb!
  Il-Kontessa Dragon ssuġġeriet:
  - Ejja nagħtuha xi ħaġa aktar bla ħsara u inqas qawwija allura. Inkella tagħmel toqba fija wkoll.
  Cassandra kantat:
  Biex timmanifesta fil-maġija,
  Għandna bżonn it-talent...
  Huwa aħjar għalik li toħloq
  Djamanti kbar!
  U t-tifla ninfa għafast saqajha vojta. Deher ċirku tal-platinu li jidher żgħir. Cassandra tefgħetha b"sieqha, u l-artifatt maġiku spiċċa eżatt ħdejn wiċċ Dominica.
  Il-Markiża tgħajjat:
  - Tista 'tieħu dan iċ-ċirku. Poġġiha fuq subgħajk l-indiċi. U pprova xewqa xi ħaġa b'leħen għoli. Il-maġija fiha mhix qawwija, iżda taħdem sempliċiment. Mhuwiex biżżejjed għal djamant daqs coconut, iżda, pereżempju, id-daqs ta 'piżelli huwa biżżejjed!
  L-attriċi tifla qabdet iċ-ċirku f"idejha. Imma minflok is-saba" l-indiċi, poġġietha fuq subgħajha tan-nofs u, tbissem b"mod sarkastiku, staqsiet:
  - X'jiġri jekk tipprova bħal dan? X'se jiġri allura?
  Cassandra wkoll daħqet sarkastikament:
  - OK, ipprova!
  Dominica tgħajjat:
  - Ixwi l-għarqbejn tal-markiża bin-nar!
  Il-fjamma taħqet taħt is-saqajn vojta ta" Dominica . Il-lingwata vojta nħarqet ħafna, għajjat u bdiet tiġri. Tabilħaqq, in-nar mhuwiex dgħajjef. Imma ma rnexxilniex naslu ' l bogħod. It-tfajla kienet imgeżwer mad-denb twil tal-kontessa tad-dragun.
  Leħen pjaċevoli u femminili nstema" mir-rettil qawwi:
  - Ara naqra! Inti għadek kif ġejt fid-dinja tagħna, u trid tfixkel ninfa, qarib tal-ogħla Alla? Taf li għal dan int se tintbagħat bħala lsir f"barriera? U int se taħdem hemm kompletament mikxufa, fil-ktajjen u tirċievi frosti u bsaten, tiekol ħobż u ilma. U jkollok ukoll torqod b'katina u fuq il-ġebel. U ma tkun taf xejn ħlief xogħol iebes u frosti. Speċjalment issa , meta skjavi maskili jkunu mferrxin, tifla twila u muskolari bħalek mhux se tweġġgħna fil-minjieri!
  Dominica tnikket għal dan il-kliem. Darba daqqet lil Cleopatra f"film b"baġit baxx. Biex tiffranka l-flus, il-pittura kienet intitolata "Kleopatra fil-jasar ta" Augustus." Jiġifieri wkoll mhix kanoniku. Cleopatra ma wettqitx suwiċidju u nqabdet.
  Ukoll, hija ntbagħtet fil-minjieri. U hemm imxiet madwar nofsha mikxufa u mikxufa. U l-mixi fuq ġebel li jaqta 'f'minjiera bil-pettijiet vojta huwa pjuttost uġigħ. Ukoll, iġorru tagħbija wkoll. Kien meħtieġ li l-għaraq tal-iskjavi jkun reali, u wiċċha jkun reali, mhux ippretendit li jkun eżawrit.
  Iżda, ovvjament, huwa biss film, u wieħed pjuttost irħis fuq dak. U sawwtuha b"frosta, li wkoll kienet irreali. Imma xorta tweġġa . _ Għalkemm id-demm, ovvjament, kien falz.
  B'mod ġenerali, il-film kien irħis, u apparti barrieri bi tfajliet nofshom mikxufin, prattikament ma kien muri xejn aktar. Il-kalkolu kien apparentement biex jattira irġiel sesswalment ansjużi. Ukoll, u wkoll, kulħadd jaf l-isem - Cleopatra! U dan jista 'jintuża biex tixtri
  Dominika ħadet nifs fil-fond, u l-istilel tal-films xi drabi jgħumu fihom x"tip ta" ħmieġ?
  Il-markiża ninfa qamet:
  - Tkunx imdejjaq, għesel, għandna bżonnek. Aħna ma nagħtuk lil ħadd.
  Il-Kontessa Dragon tgħajjat:
  - Ħallih jipprova jerġa' jipprattika qabel l-eżami. Ukoll, ejja nippruvaw niġbdu xi ħaġa!
  Dominica għorok iċ-ċirku u qalet:
  - Irrid ġelat taċ-ċikkulata!
  It-tifla ħaditha u ffriżat fit-tensjoni.
  U taħlita ta" silġ imfarrak u ċikkulata titfa" fuqha. Minħabba f"hekk, Dominica kienet maħmuġa minn ras sa saqajk, u saħansitra scratched.
  Il-kontessa tad-dragun tant daħqet li l-ġettijiet tal-funtana heżżew u l-fjuri heżżu.
  Il-markiża ninfa bil-kalma irrimarkat:
  - Orrajt! Għall-kuntrarju, hija għandha abbiltajiet kbar, hija riproduċiet tant ġelat u ċikkulata b'tali artifact, li ġeneralment ma jkunx qawwi ħafna!
  Dominika lagħtet iċ-ċikkulata minn ħaddejnha u beżqet bi frustrazzjoni, tnikket:
  - Huwa morr!
  Cassandra daħqet u rrimarkat:
  - U ċ-ċikkulata hija morra. Ma kontx taf dan?!
  L-attriċi tfajla għajjat:
  - U hawn, fid-Dinja u fir-Russja, huwa ħelu !
  Il-Markiża qabdet:
  - Naf! Nafu wkoll kif nagħmlu ċikkulata ħelwa. Imma għalissa trid tikkuntenta b"dak li għandek. B'mod aktar preċiż, ma speċifikajtx x'tip ta 'ċikkulata ridt speċifikament. U b'mod ġenerali, huwa tajjeb li ordnajt biss ġelat. Kieku ġratlek, pereżempju, li tieħu banju tad-deheb, kont tolqot il-quċċata ta" rasek ħafna aktar.
  Dominica nnutat b"mod wit:
  - Il-ħajja hija fl-aqwa tagħha, u kollox huwa fuq ir-ras!
  Il-Kontessa Dragon ssuġġeriet:
  "Minflok nonsense, li mhux se jgħinha meta tidħol fl-akkademja tad-Dragun, huwa aħjar li tħalliha tipprova toħloq djamant tassew żgħir." Normalment, dan huwa possibbli għal dawk li għandhom livell innate għoli ta 'abbiltajiet maġiċi.
  Cassandra wieġbet:
  - Le! Din hija triq ovvja wisq. Għandek taġixxi ħafna aktar sottili.
  Dominika saffar b"mod kapriċċjuż:
  - Jien imxarrab u maħmuġ, tiġieġ grilled biss. Tista' tirranġa dan?
  Il-markiża ninfa ħabtet:
  - Ovvjament, is-sbuħija tagħna!
  U għamlet tmienja bil-bastun maġiku tagħha. Teptip b'dawl blu. U issa t-tfajla mid-Dinja reġgħet saret nadifa u pulita, u kważi l-grif kollha sparixxew. Ħlief waħda fuq ħaddejn il-lemin.
  Imma Domika ma ratx lilha nnifisha, u ma tatx kas.
  Il-Kontessa tad-Dragun issira:
  - U allura, għeżież tiegħi... Nara li tifhem xi ħaġa? Allura, tifla sabiħa mill-pjaneta tat-teknoloġiji li qed jikbru?
  Bi tweġiba, Dominique kanta:
  Imma għala,
  Huwa impossibbli li tgħix minn moħħok!
  Għaliex, il-ħajja ma tgħallimna xejn!
  Imma għala! Imma għala!
  U daħqet, għax din il-kanzunetta, interpretata minn Boyarsky , kienet xierqa u sabiħa. Iżda l-vuċi anġelika tagħha kkaġuna biss daħk.
  Cassandra tissaq, għajnejh iteptep:
  - Inti ma tistax tiġi miċħuda sens ta 'umoriżmu. Imma int qatt serji?
  Dominica xewħet. Ftakret kif kellha tfajla li kisbet grad ħażin l-iskola. U ma kien hemm ebda mod li setgħet tagħti ħarsa mqalleb wiċċha. Għall-kuntrarju, jien anke ridt li mikxuf snieni. Ukoll, dan jifhem ... Hija għandha wisq riħ f'rasha. Per eżempju, xi guys se mikxuf snienhom fil-folla, u dak hu r-rwol kollu tagħhom!
  U Dominica riedet tilgħab... Princesses, naturalment.
  Il-Kontessa tad-Dragun imbagħad issuġġeriet:
  - Ħalliha tiżfen għalina aħjar. Rajt li fil-films tiżfen tassew tajjeb .
  Dak l-aħħar huwa minnu. Dominica setgħet tiżfen. Saħansitra riedu jeħduha għar-rwol ta" Esmeralda. Barra minn hekk, skont il-kanonku, jidher li lanqas hi żingara. U għaliex ma bjonda li tgħammix ma tilgħabx dan ir-rwol?
  Iżda l-adattament tal-films tal-klassiċi, u anke dawk barranin, ukoll jagħti lok għal ċerti problemi. Għalhekk, hija ġiet iffilmjata fi rwol differenti, iżda wkoll żfin.
  Iva, hi, ovvjament, kienet tħobb tiżfen u kienet taf tiżfen. Madanakollu, ħadet u qalbet:
  - Indura l-manku!
  In-ninfa tal-markiża tgħajjat:
  - X'aktar?
  Dominica wieġbet b"mod loġiku:
  - Anke żingari fis-suq ma jiżfnux b'xejn. Allura għandi bżonn borża b'saħħitha tad-deheb. Mhux ċar?
  Il-Kontessa Dragon tgħajjat:
  - X'sħabi cheeky ! Fil-fatt, l-aħjar post tagħha huwa fil-barrieri. Hemm fl-istess ħin tiżviluppa s-sabar u tidra l-ubbidjenza. Għal dan, jeħtieġ li titkabbar b'mod aħrax!
  F'daqqa waħda tfajla ġriet lejhom. Fid -dehra, kienet tidher li kienet tifel tal-bniedem ta" mhux aktar minn għaxar snin. Iżda fl-istess ħin, kienet liebes dehbijiet prezzjużi, bħallikieku f'ħanut ta 'ġojjellerija. Saqajn vojta, żgħar, tat-tfal dehru mhux xierqa u redikoli f"tali lussu.
  It-tifla ċċekkjat:
  - Nista 'nixtri lil dan l-iskjav mingħandek. Kemm trid għaliha!?
  Cassandra wieġbet b"fiduċja:
  - Din it-tfajla mhix għall-bejgħ! U filwaqt li hi mhix skjava. Madankollu, forsi hi mhux se tkun ħielsa għal żmien twil ħafna.
  Dominica ghamlet:
  - Kemm hu immorali meta tifel żgħir jixtri skjavi għalih innifsu!
  Il-markiża-ninfa wieġbet b"fiduċja:
  - Din mhix tifel, imma hobbit mara! U l-hobbits jidhru qishom tfal umani...
  It-tfajla ttimbrat saqajha ċkejkna b"rabja u ċappat:
  - Jien barunessa! U dan ifisser li l-iskjav tiegħek huwa obbligat ibaxxi lejja.
  Dominica tgħajjat b"mod aggressiv:
  - Qatt f'moħħok ! I se, I se pruwa għat-tifel!
  Bi tweġiba, il-barunessa hobbit qabdet idu l-leminija. Sajjetta tellgħu u laqtu lit-tfajla attriċi fuq saqajha vojta. B"reazzjoni, id-Dominku mdendel għajjat xi ħaġa. U kejk kbir miksi bil-krema waqa 'fuq it-tfajla sorceress awdaċi. Saħansitra nqatgħet saqajha, u s-sbuħija ċkejkna waqgħet fuq il-bankina. Imma hi immedjatament qabżet, kollha mċappsa bil-gallettini, ħalib ikkondensat u pejst taċ-ċikkulata. Il-barunessa hobbit ħadlu sieq ix-xellugija, mikxufa, żgħira, fuq tnejn li ċrieki tas-swaba" b"ħaġar prezzjuż ilu.
  U ħarġet mewġa maġika sħiħa ta 'tsunami. Duminku tefa" għoxrin metru "l fuq. Wara dan, it-tifla waqgħet għal isfel. Fortunatament, peress li kienet tiżfen sa minn tfulija u taġixxi f'films, hija kienet diġà waqgħet minn għoli differenti ħafna drabi u wettqet stunts akrobatiċi.
  Għalhekk, Dominika iggruppat ruħha fil-ħarifa bħal qattus u niżlet b'suċċess pjuttost. Ħlief li r-riġlejn tat-tfajla, diġà maħruqa bil-maġija tal-ġlied, esperjenzaw uġigħ qawwi meta ġew f'kuntatt mal-madum ikkulurit li jkopri ż-żona. It-tfajla għajjat.
  U l-kontessa tad-dragun geżwer denbha twila qisha l-arżnu madwar il-barunessa sħaħra u ssifna:
  - Waqqaf il-ġlieda! Inkella t-tnejn tmur taħt arrest! Jekk trid tiġġieled, hemm grawnds speċjali ta 'taħriġ fejn isiru duelli maġiċi u oħrajn!
  Dominica tweeted:
  - Iva, eżattament duel! Biss mingħajr armi - idejn u saqajn!
  Il-Barunessa tal-Hobbit tfajt b"disprezz:
  - Ġlieda ma 'l-iskjavi! Biex inkun onest, dan huwa tal-biża għalija ! Ikun aħjar li fil-fatt tibgħatha fil -minjieri. It-tagħlim tal-maġija lil iblah bħal dan huwa perikoluż ħafna.
  Il-markiża-ninfa qablet b"ton serju:
  - Jien nibda naħseb hekk ukoll. Iva, din it-tfajla għandha xi rigal speċjali biex toħloq diżastri u tagħti lok għal kunflitti.
  L-attriċi tfajla oġġezzjonat:
  - L-ewwel ma mmur għand ħadd! Fir-rigward tal-bqija ... B'kull falliment, taf kif tiġġieled lura, inkella ma tarax suċċess.
  Il-kontessa tad-dragun ħarġet lit-tfajla imqareb, li kienet tidher qisha tifel, iżda kienet verament kapaċi tpoġġi reġiment sħiħ ta 'tankijiet għal titjira.
  Id-denb kien kemmxejn imtebba bil-krema, ħalib ikkondensat, tixrid taċ-ċikkulata, u gallettini. Il-kejk kien enormi, u b'mod ċar magħmul mill-qalb. Saħansitra ħasra li kisruha flok jieklu. Il-kontessa tad-dragun qatgħet is-swaba" u s-saqajn tagħha, u n-nixxiegħa tal-kristall tal-funtana nħaslet fuqha, ħaslet il-ħmieġ.
  Cassandra qabdet.
  - L-indafa hija ċ-ċavetta għas-saħħa! Ordna l-ewwel!
  Il-Baroness tal-Hobbit għorok waħda mir-riġlejn tagħha żgħar, ikkunzati u grazzjużi mal-oħra. Għal ftit sekondi xegħlet bħal bozza tad-dawl. U l-eċċessi kulinari kollha li kienu ħakmu ħafna lit-tfajla sorceres sparixxew. U dehbijiet lussużi shone b'qawwa mġedda. Hija, fil-fatt, tant saret tixbah lil prinċipessa li Dominika ħasset it-tenerezza.
  Kellha wkoll iċ-ċans li tilgħab tifla prinċipessa f"wieħed mill-ħrejjef. Hemmhekk kellha tinfired minn ħwejjeġ lussużi u żraben prezzjużi u ssir qaddejja tas-saħħara. Ilbes ċraret u imxi fiż-żraben tal-injam. U f'dawn il-pads huwa ħafna agħar minn sempliċiment barefoot. Saħansitra bdiet tipperswadi lid-direttur li jista" jkun aħjar li tiffilmja mingħajr żraben. Wara kollox, is-saqajn vojta tat-tfajla fi ċraret kienu enfasizzaw il-faqar u l-bidla fl-istatus ta 'prinċipessa għal skjava de facto b'mod ħafna aktar qawwi.
  Iżda d-direttur kellu l-ideat tiegħu. Fl-aħħar, waqt li ħarbet mit-torri tal-mewt, fl-aħħar ħelset miż-żraben u l-ħażniet, u mbagħad kienet barefoot, tħossok hena vera. Issa, madankollu, saqajha mikxufa kienu ħruq, u anke nfafet żgħar dehru, li kienet kemm bl-uġigħ u diżgustanti!
  Il-barunessa tal-hobbit ħarġet il-palma ċkejkna tagħha, tenera u fl-istess ħin ikkunzata, lejha, ħawwad id Dominica b"saħħa tat-tfal u ċajpir:
  - Tajjeb, paċi! Jisimni Laska. U taħsibx, raġel, li jien tifla li ma tagħmilx ħsara, orċi, goblins, spori ta 'Koshchei, kollha ħadu ħafna minni !
  Dominica staqsiet sorpriża:
  - Kemm għandek, tifel?
  Weasel tbissem u wieġbet:
  - Fost ir-rappreżentanti tas-sess ġust mhix drawwa li tistaqsi dwar l-età! Sa fejn inħares jien, dak il-qodma inti tagħtini.
  L-attriċi tfajla daħqet u rrimarkat:
  - Għandek għaxar snin! Mhux aktar!
  Il-Kontessa Dragon tgħajjat:
  - Iva, hi diġà aktar minn tliet mija. Li, madankollu, ma jimpurtax. Fid-dinja tagħna, in-nisa kollha huma żgħar u sbieħ. Oqgħod magħna tifla, int tkun ir-reġina tagħna!
  Dominica wieġbet b"koppja famuża:
  Jekk l-armata qaddisa tgħid,
  Armi lil Rus', għix fil-ġenna...
  Jien ngħid: "M"hemmx bżonn is-sema,"
  Agħtini art twelidi!
  . KAPITOLU Nru 3.
  Il-Markiża u l-Barunessa ħabtu idejhom u qalu fl-unison:
  - Bravo! Dan għamilt int?!
  Dominica ħadet rasha tad-deheb negattivament:
  - Le. Mhux jien. Xi ħadd ieħor, ma niftakarx l-awtur!
  Cassandra għamlet grima:
  - Stramba, għandek memorja eċċellenti!
  L-attriċi tfajla wieġbet onestament:
  - Naħseb wisq dwari nnifsi milli dwar oħrajn. Huwa aħjar li nħallihom jafu aktar dwari milli nagħmel dwar oħrajn. Jien ukoll kultant nikkomponi, u mhux agħar minn Pushkin.
  Il-kontessa tad-dragun kixfet snienha jleqqu u frizzanti bħal djamanti f"ħalqha wiesgħa u qalet bis-serjetà:
  - Forsi tista" tkanta xi ħaġa tal-kompożizzjoni tiegħek?
  Dominica qalet b"talba, u togħrok saqajha maħruqa:
  - L-ebda mistoqsija! Agħtini mill-inqas munita tad-deheb waħda. U nwettaq kanzunetta hit sħiħa għalik. U tkanta għal xejn? Mhux rispettabbli! U trivjalment, bla profitt!
  Il-marquise-nymph frowned, u bastun magic tagħha flashed menacingly fl-idejn tagħha, hija kienet determinata li tikkastiga l-tfajla impudent li dared li jikkontradixxu l-dragun.
  Il-Kontessa tad-Dragun issira b"mod konċiljatorju:
  - Agħtiha munita tal-fidda. Ħallih ikanta mill-qalb.
  Dominica tbissem, snienha, tant perfetti, tfarrak bħal qċaċet tal-muntanji silġ fix-xemx qawwi f"nofsinhar. U tgħajjat:
  - Flus bil-quddiem!
  Il-ballottra tefgħetilha munita u bqajt:
  - Hawn, aqbadha!
  It-tifla tefgħet sieqha 'l fuq u rnexxielha taqbad biċċa tonda tal-fidda b'subgħajha vojta. Imbagħad ittrasferixxiha fuq il-palma tagħha. Ħarist lejn il-munita. Ma kien xejn, il-fidda kienet kompletament ġdida, fuq naħa waħda kien hemm dragun b"seba" irjus, u f"saqajnha kellu xettru u mazz. U min- naħa l-oħra , tifla sabiħa b'xagħar kaboċċi lush ħafna. U huwa sabiħ.
  Dominika ma setgħetx tirreżisti t-tentazzjoni li tipprova l-munita u wieġbet bi tbissima:
  - Dan huwa sabiħ. Jikessaħ għalf.
  Il-ballottra issira:
  - Issa, ikanta! Ejja naraw x'tista' tagħmel!
  Il-Kontessa Dragon żiedet:
  - U trid tkanta b'leħen għoli, u twettaq ballata ftit jew wisq twila, peress li ħallasna!
  L-attriċi tat-tfajla qablet:
  - Iva, nifhem hekk! Ma tistax tkanta bħal...
  U allura l-assoċjazzjoni ma ġrathiex. Tajjeb, li ngħidu nightingale mhuwiex kompletament korrett jew xieraq. Imma xi ħaġa oħra, mhux verament dik!
  It-tifla ninfa ttimbrat saqajha vojta:
  - Ejja nibdew!
  Dominica bdiet tkanta bil-vuċi ċara u ġentili tagħha;
  Kont attriċi famuża
  Filming, ġurament, mużika, blalen...
  Hija bdiet tiżfen b"mod furjuż u selvaġġ,
  Bħall-inkarnazzjoni ta" Satana!
  
  Saqajja huma tant b'saħħithom
  Huma ġġieldu kontra l-hopak furjuż...
  Aħna bniet daqshekk friski
  Ejja nimxu l-waħda sneaky mill-ewwel!
  
  Imma sibt ruħi f'dinja, taf, speċjali,
  Fejn id-draguni jaħkmu bħal slaten...
  L-ordni hemm hija ġdida ħafna,
  Almenu tiċritak il-qmis!
  Kelli nsir skjav barefoot
  Jkollok frosta fuq dahar...
  Is-sħab fuqna huma blu,
  Il-post huwa spjaċevoli fid-Dinja!
  
  Hawn nanu serju jiġi lejja,
  U jaqbad frosta f"idejh...
  Tifel ras bajda ġera minn -
  L-iskjav huwa barefoot, is-sid jidher stingy!
  
  Il-gnome jidħak, imiss snienu b'sieq,
  Bħal tifla b'artiklu , żiemel...
  Sabiex l-ors jigdimha b"sieq każin -
  Dan se jkun it-tmiem tal-baldness tan-nanu!
  
  Imma biegħuni lill-minjieri,
  Ma kienx hemm postijiet viżibbli fil-harem...
  U tawni frosta qawwija fl-insegwiment,
  Għax it-tifla tiekol ħafna!
  
  Hawn in-gnome qed imexxini fuq ħabel,
  Is-seħer tat-tfajla huwa assolutament aqwa ...
  Il-vuċi tal-iskjavi hija ċara ħafna,
  Imma fl-aħħar hemm biss żerijiet!
  
  Jien kważi għarwien u barefoot
  Jien naħdem fil-minjieri bħal dak il-ħmar...
  Omm, ngħid, għeżież tiegħi,
  Kemm irriżulta stupidu!
  
  Jien kont tifla kapaċi
  Immultiplikat frazzjonijiet f'rasi...
  U issa f'wieħed, ikkunsidraha, dublett,
  Jien fil-jasar selvaġġ!
  
  Għal żmien twil, twil kont nissaporti l-gnome,
  Irċevejt frosta fuq wara...
  Sawtuni għan-negozju u mhux għan-negozju,
  Wegħdu li se jitimgħuni aktar tard!
  
  Imma l-iskjavi barefoot irribellaw,
  Crowbars fl-azzjoni, imrietel,
  U issa, ikkunsidraha l-element tiegħek ,
  Lil gnome bil-baldness Jien mejjet !
  
  Ukoll, dawk il-ħżiena nqatlu,
  Kellna vittmi terribbli...
  Imma, emminni, ħelsna lilna nfusna -
  Il-bniet urew l-aqwa klassi!
  
  U issa għandna armata kbira,
  Il-ġuvini wkoll qed jidħlu fil-battalja magħna...
  Aħna nkissru tarki bħal twavel,
  Il-ħakkiema ħżiena se jkunu kaput!
  
  U mbagħad l-iskjavitù tal-infern se tisparixxi,
  Ir-raġel iddritta spallejh...
  U ntemmu s-sinjur, xbajti bl-għedewwa,
  Ikun hemm seklu ta" ferħ u progress!
  
  U mbagħad ikun hemm il-paċi madwar id-dinja,
  Raġel, stilla kbira...
  Aħna se ttiru fl-arja starry, taf,
  Ħalli l-ħolm tan-nies isir realtà!
  It-tfajla spiċċat fuq nota għolja, bil-vuċi tagħha shimmer bħal qniepen tal-fidda.
  It-tfajla ninfa clapped idejha. Diversi elfi u trolls u ftit nies ukoll semgħu l-kanzunetta ta" Dominica. U tefgħuha l-muniti: kemm tal-fidda kif ukoll tal-bronż.
  L-attriċi tfajla tbaxxa. U qabdithom mill-madum. Ħadet xi wħud mill-muniti b"idejha, u xi wħud b"saqajha vojta. U kienet dehra sabiħa.
  Iva, għandha saqajn seduttivi u skaljati bħal dawn. U kemm hi sabiħa u impressjonanti fiha nfisha. Ukoll, fejn huma primadonna oħra meta mqabbla magħha? Se jażżardaw jagħmlu fuq il-palk barefoot? Jew fi dublett qasir?
  Il-Kontessa Dragon innotat:
  - Dan huwa l-kantant! Le, hi tappartjeni fl-akkademja. U biss fl-akkademja, fil-fakultà li tagħżel hi stess.
  Dominic daħak u kanta:
  Aħna t-tfajliet se nkunu l-imħallfin tagħna stess,
  U jekk trid tagħżel, u l-għażla hija diffiċli...
  Aħna nagħżlu ilbiesi tal-injam,
  Għax il-poplu tagħna għandu biss unur!
  Il-ballottra twittat:
  - Għandek vuċi... Biss anġlu ta' livell għoli!
  Dominica tbissem u tefgħet waħda mill-muniti ogħla b"sieqha vojta, u mbagħad tgħawweġ u qabditha b"ilsienha. U mbagħad beda jgħajjat. Mill-kuntatt mal-bżieq, il-metall oranġjo istantanjament saħna u ħaraq il-ħalq tas-sbuħija.
  It-tfajla bdiet tbeżq u tgħajjat. U x-xewqa tagħha li tkanta evaporat f"daqqa.
  It-tifla ninfa ħadet iċ-ċirku tagħha, u s-sħana f"ħalq Dominica marret minnufih. It-tfajla baqgħet:
  - Ara naqra! Issa nifhem x"inhi li tkun dragun li jaqbad in-nar!
  Weasel irrimarkat bi tbissima:
  - Aħjar tard milli qatt,
  It-tifla għandha xi snin kbar quddiem!
  Il-Kontessa Dragon innotat:
  "Għandna struttura differenti tal-ħalq u tal-gerżuma mill-bnedmin, u l-fjamma ma taħraq xejn. Mela tinkwetax dwarna.
  L-udjenza li kienet miġbura madwar kienet għadha tagħmel storbju u titlob, tħabbat idejha:
  - Agħmel xi ħaġa oħra, int merħba!
  Dominica tweeted:
  - Jekk tikteb il-muniti, nagħmel dan!
  Bi tweġiba, ħsejjes u assigurazzjonijiet:
  - Iva, ovja! Merħba.
  U taħt ir-riġlejn vojta, muskolari, ikkunzati u grazzjużi tat-tfajla, li kienet iswaba 'b'grazzja inimitabbli, tellgħu muniti tad-deheb, tal-fidda, tal-larinġ, tal-bronż u tal-platinu.
  Dominika saret ferrie[a minn dan, [asset entu]ja]mu, u bdiet tkanta bil-[e;;a;
  Il-maltempati u l-uragani mhumiex ostakoli għall-koppja tagħna,
  Ulied il-Patrija, li jiffjorixxu bħall-arbuxxelli tal-ward.
  Min ma għarafx il-gwerra ma kielx poriġ tal-millieġ,
  Alla s-Salvatur Ġesù jmexxina fil-battalja!
  
  Aħna mdorrijin niġġieldu anke f'oċean maltemp,
  Kull persuna hija bħal ċippa baħar.
  Nemmen li se nqattgħu l-mostri tal-Horde f"biċċiet fil-battalja,
  Unur tagħna ma jistax jiġi knocked out bi sledgehammer u martell!
  
  Ix-xabla kien imsaħħan fil-forġa, fl-infern sħun ħafna,
  Xfafar inċiżivi huma minfaħ iebsa ħafna!
  Kun suldat bla biża"; b"qalb b"saħħitha u ttemprat,
  Jekk hemm il-mewt, allura wieqfa, tiġrix!
  
  Iva , il-gwerra, ovvjament, mhix festa bl-għasel ħelu,
  Wara kollox, hemm tiċrit fuqha, u d-demm joħroġ bil-ħxuna.
  Il-lupu jgħajjat fit-tul u l-ors b"għajta feroċi,
  U ħalli d-daqqa lura tkun fl-għajn, mhux il-ħuġbejn!
  
  Hemm lanza li tista" tittaqqab il-katina tal-malta,
  Hemm tarki li ma jistgħux jiġu ppenetrati minn munzell!
  Imma tkun kodard, tħallix lix -xjaten jagħmlu uċuħ ,
  Biex ma ssirx bħall-logħba fix-xbieki!
  
  Emminni, se tasal soluzzjoni radjanti,
  Għal kulħadd hemm premju li ma jistax jinstab ogħla!
  Għal ħsieb kriminali, nemmen, se tiġi l-vendetta,
  M'hemm l-ebda valur ieħor ħlief it-triq diffiċli!
  Allura tkanta Dominica, u l-folla mċajpra faħħarha b"entużjażmu kbir. Anke jekk huma kollha nisa, m'hemmx irġiel f'din id-dinja. Jew, kważi mingħajr is-sess b'saħħtu.
  Wara dan, il-kontessa tad-dragun ħadet denbha u nnutat:
  - Ukoll, għandi mmur! Qed noħroġ mill-mod!
  In-ninfa qabdet il-munita b"sieqha vojta u ssuġġeriet:
  - Ejja niċċekkjaw. Jien ser tarmi, u tgħid - irjus jew dnub ! Aqta xiex, il-munita hija tiegħek, le, tagħtini munita lura!
  Il-Kontessa tad-Dragun tgħajjat bid-daħk u wieġbet:
  - Naf it-tricks tiegħek! Għalhekk aħjar ma taħlix il-ħin jew ir-ras!
  Dominika daħqet u nnotat:
  - Ir-ras mhix widnejn, tista 'tiċritha mill-kappell, ma tistax ħitha lura!
  Il-ballottra ċċappjat u kantat:
  -Il-widnejn fuq il-quċċata tar-ras huma widnejn!
  Widnejn fuq il-quċċata tar-ras - pazjent fi sptar mentali !
  Il-Dragun Countess tellgħet fl-arja. U ma kkummentatx dwar dak li kantat it-tifla ninfa. U dan, għandu jiġi nnutat, huwa estremament jibred.
  Dominica bdiet bil-għaġla tiġbor il-muniti b"idejha u saqajha vojta. U għamlitha b"pass mgħaġġel.
  Weasel irrimarkat, grif xagħarha b"bastun maġiku:
  - Il-flus, ovvjament, huma importanti. Iżda saħansitra aktar importanti huma perjodi, artifacts, talismani, medaljuni, amuleti, eċċ. Inkella, ma tkunx tista 'tgħix ħajja lussuża u lussuża !
  Dominica qablet:
  - Il-flus ma jistgħux jixtru s-saħħa, emminni,
  Il-flus ma jistgħux jixtru l-imħabba u l-unur...
  Mela m'għandekx squabble bħal annimal
  Kun af li mhux se tbigħ art twelidek għall-profitt!
  U t-tifla, bil-lingwata vojta, tfaċċa munita vjola. U mbagħad saqajha vojta f"daqqa waħda daret, f"ħakka t"għajn, f"riq ta" papra.
  Dominique għajjat bil-biża":
  - X'infern hu dan!
  In-nymph Marquise wieġbet bi tbissima:
  - Dan huwa metall maġiku speċjali, jaħdem biss meta jiġi f'kuntatt mal-ġilda ta 'xi ħadd li għandu allat Olympian fil-familja tagħhom!
  U Laska esklama bil-ferħ:
  - Ara naqra! Għandek dak it-tip ta" demm fik. Allura aħna ma żbaljawx.
  Dominica ghamlet:
  - Imma din hija l-ikrah! Jekk tista', neħħi saqajk. U erġa" agħtini sieq normali.
  In-ninfa ħadet rasha:
  - Le! Għandek diġà tagħmel dan lilek innifsek.
  It-tifla maqbuda tgħajjat:
  - Dan kif huwa possibbli?
  Weasel issuġġeriet:
  - Immaġina f'moħħok kif tixtieq li tidher riġel tiegħek, ikklikkja s-saba 'l-kbir u l-werrej ta' idek il-leminija, u għandek tirnexxi!
  Duminku ħadu u daħħalha. Imbagħad waslet il-klikk.
  U flok sieq taċ-ċawla dehret sieq fi boot tal-feltru u bi ski. U sar saħansitra aktar skomdu meta l-iski clattered fuq il-cobblestones.
  In-ninfa daħqet u kantat:
  - Għalliema b'xejn,
  Ħin ħela miegħek...
  Jien batejt għal xejn mat-tifla,
  L-aktar magician skillful!
  Dominica kienet offiż:
  - Jien mhux sorceress. U għadni qed nitgħallem. Iżda t-triq għall-għarfien qatt mhi faċli wisq ... Iva , għall-films!
  Weasel qaleb bi qbil:
  - Iva, fiċ-ċinema, forsi aktar u aktar. U din, ovvjament, hija l-problema kbira tagħna.
  L-udjenza bdiet tinġabar mill-ġdid: kienet dehra umoristiċi. B'mod aktar preċiż, hawn kull tip ta 'bniet. U grazzi għal dan. L-attriċi tfajla ppruvat taħseb mill-ġdid u tittrasforma sieqha. Iżda din id-darba dehret xi ħaġa fuq il-binarji u b'radar, għalkemm żgħir.
  Dominica kantat mingħajr ma tilfet l-ottimiżmu tagħha:
  Nitlobkom biex ma tkunx sorpriż
  Jekk isseħħ il-maġija...
  Jekk jiġri, jekk jiġri,
  Jekk isseħħ il-maġija!
  In-ninfa tbissem lura u nnutat:
  - Iva, biex tmur bil-vuċi tiegħek, għandu jkollok ukoll il-ħila li tuża l-maġija!
  Imbagħad tfajla hobbit marret lejhom u ssuġġeriet, iddawwar il-bastun maġiku tagħha:
  - Ejja nagħmluha aħjar! U taf, għandi nofs elf sena prattika!
  Weasel oġġezzjonat:
  - Le! Ħalliha tagħmel dan hi stess!
  Dominica tweeted:
  Tlift moħħi, tlift moħħi,
  Jiena nagħmel jien, nagħmel jien!
  U t-tifla reġgħet whispered xi ħaġa li tapprova. U mbagħad riġel tagħha, fil-forma ta 'tank b'radar, fl-aħħar reġgħet kisbet il-forma grazzjuża tagħha ta' qabel. U rriżulta li kien bħallikieku sar fuq ordni.
  Dominica qamet u ċċaqlaq subgħajha. Il-burdata tagħha saret ferrieħa, u kantat:
  Aħna l-bniet huma l-aktar b'saħħithom fid-dinja,
  U, emminni, ma ssibx sbuħija aktar friska...
  Aħna verament se nixxarrab l-għedewwa tagħna fit- tojlit ,
  U għal dejjem jidher għoxrin sena!
  Wara li, is-sbuħija, hi se tidħaq u tidħaq, turi snien kbar u tleqq tagħha.
  Dominika bdiet tiżfen, saqajha vojta mgħollija fl-arja. U kantat:
  Jien sorceres jibred ħafna
  Jekk nittajpja sieq, ikun hemm kollass...
  Kont inħobb naqbeż bil-mixi
  Ikkunsidraha ideali reali!
  Din hija l-kanzunetta tagħha - biss kbira u friska!
  Għalkemm, min-naħa l-oħra, huwa estremament sempliċi u mhux ikkumplikat. Iva, it-tfajla hija tali li ma tiddejjaqx.
  It-tfajla hobbit innotat:
  - Tgħallem malajr ħafna!
  U ħadet riġlejha, li kienu mżejna fl-għekiesi bi brazzuletti miżbugħin b"ħaġar prezzjuż, u fuq kull subgħajha b"ċirku.
  Hija tidher qisha tifel, iżda ġġudikati min-numru ta 'ġebel, speċjalment fuq riġlejn t'isfel tagħha, hija sorceres ta' grad għoli.
  Weasel qalbet lit-tfajla:
  - Rajtek x'imkien. Int, b'kumbinazzjoni, Princess Alsou ?
  Il-hobbit mara ħassret:
  - Iva , hekk hu! Imma int taf, Markiz, ma 'din it-tfajla mill-pjaneta Dinja, ma jkollokx problemi!
  Weasel qablet:
  - Dritt! Imma huwa impossibbli mod ieħor. Alas, din hija tali dinja li ma tistax tgħaddi mingħajr problemi u avventuri.
  Dominic għaġġel iżid:
  -Ħajja mingħajr avventuri u jisfrutta hija wisq boring. Qis soppa bla bżar!
  Il-Prinċipessa Alsou qablet:
  - Iva, hekk hu! Dak il-villains huma għal. Wieħed minnhom ħarġet pesta li toqtol is-sess aktar b"saħħtu.
  Dominica kantat b"daqqa:
  Ma tistax tgħix mingħajr nisa, hu veru,
  Imma mingħajr l-irġiel, m'hemmx ferħ ukoll...
  Irriżulta hekk, kien ħażin ħafna,
  Jekk ma jkunx hemm sid qawwi!
  Weasel qablet:
  - Jista 'jkun! Imma hawn, kif jgħidu, huwa xabla b"żewġ truf. Minn naħa m'hemmx sess b'saħħtu, imma min-naħa l-oħra...
  Il-hobbit mara malajr oġġezzjonat:
  - Le! Ħażin minn kull naħa. Allura m'hemmx għalfejn titkellem bla sens. Irġiel huma meħtieġa wkoll.
  Dominica wieġbet:
  - Irġiel fl-annimali. Għal individwi intelliġenti, xi ħaġa hija differenti.
  Weasel daħqet u wieġbet:
  - Iva, għall-irġiel, ovvjament. U ma stajt insib xi ngħid.
  Diversi ħamiem, b"rix oranġjo u munqar indurat, tellgħu ħdejhom. L-għasafar kienu interessanti ħafna. Sempliċement sabiħ minn naħa waħda. Iżda min- naħa l-oħra , kien hemm ukoll xi nuqqas ta 'togħma fihom.
  Dominica mibdul:
  - Għaliex indura l-munqar tal-ħamiem?
  Weasel spjegat:
  - Ħadd indurat! Dan minħabba li qatgħu l-frawli bit-topaz.
  L-attriċi tat-tfajla għajjat:
  - Xiex? Bit-topaz?
  It-tfajla hobbit ħabtet:
  - Iva, hemm frawli bħal dawn! Xi, ma kontx taf?
  Weasel irrimarkat:
  - Kif tkun taf? Hija fid-dinja tagħna pjuttost reċentement.
  It-tliet rappreżentanti tas-sess ġust għaġġlu l-pass tagħhom. U l-għarqbejn vojta u roża tagħhom tefgħu.
  Djar dehru madwar , tall, jixbħu roża, vjola, emerald drills jitilgħu. U deher estremament futuristiku. Saħansitra kien hemm xi ajruplani fis-sema. B"mod aktar preċiż, ġarra magħmula mid-deheb u miżgħuda bid-djamanti, miġbuda minn sitt żwiemel tal-ġwienaħ, abjad s-silġ, għadda b"għaġġla.
  It-tliet tfajliet taw ċawwa żgħira. Imma milli jidher, il-persuna nobbli ma kellha l-ebda ħin għal sbuħija, u t-triumvirat segwa aktar.
  Kien hemm ippodromu quddiem, qisu grawnd enormi. Kien ċar li kien is-sit tat-tiġrijiet taż-żwiemel.
  Il-markiża-ninfa ssuġġeriet:
  - Irridu niċċekkjaw jekk l-istudent tagħna għandux id-don tal-klavivedenza. Għalhekk, se nattendu għat-tiġrijiet.
  Madwar l-ippodromu kien hemm ċint tal-malji twal magħmul minn metall tal-fidda u oranġjo, miksi bil-perli u xi ġebel blu u vjola, kif ukoll ħġieġ li jfakkar il-ħġieġ Ċek . U deher sabiħ ħafna.
  U fid-daħla kien hemm żewġ funtani fuq il-ġnub, li ħarġu ġettijiet b"ħafna kuluri minn koppji sbieħ indurati: - elf li kien qed jgħannaq tifel elf.
  Iva, kollox deher sabiħ ħafna. U fid-daħla hemm għassa tal-bniet. Ukoll sabiħ ħafna u fid-dawl, armatura tal-fidda.
  Kollox jidher hekk mill-isbaħ. Hemm daqstant rappreżentanti tas-sess ġust madwar.
  Dominika ftakret fil-film dwar l-Arċipelagu Gulag u l-kamp tan-nisa. In-nisa kollha li kien hemm, bħallikieku b"għażla, kienu żgħażagħ, sbieħ, u libsu libsa li ħallew riġlejhom mill-isbaħ kompletament esposti. Ukoll, peress li s-sajf fis-Siberja huwa sħun u anke, forsi, sħun, il-bniet kienu barefoot. Li għamel il-film popolari ħafna fost l-irġiel. U Dominica kellha membru ribelli Komsomol li organizza rewwixta sħiħa ta 'bniet. U l-beauties saħansitra ħatfu l-armi, u ħadu reġiment sħiħ NKVD fil-battalja, u setgħu jirbħu.
  Il-film, ovvjament, irriżulta frisk. U l-ġellieda barefoot, glamorous, sbieħ dehru sempliċement super.
  Dominika, mill-mod, oriġinarjament suppost kellha r-rwol tal-kuġin ta 'Fandera, li organizza rewwixta tal-priġunieri, iżda film bħal dan seta' ġie pprojbit. U hija sempliċement saret studenta eċċellenti u membru tal-Komsomol.
  Dominica tefgħet lit-tfajla mill-għassa. F'daqqa waħda, eżatt minn taħt id-Dinja, bħal jack minn kaxxa tat-tanba, dragun qabeż 'il barra. Żgħir , kemmxejn akbar minn albatros, bi tliet irjus.
  Hu jew hi tellgħu lejn il-bniet, u leħen daqq:
  - Agħtini lura ħu!
  In-nymph marquise wieġbet b"daqqa:
  - Dan huwa impossibbli, Belka.
  B"reazzjoni, it-tfajla tad-dragun, li l-imwieżen tagħha tfarrku fit-tliet xemx bil-kuluri kollha tal-qawsalla, u li ġwienaħha tant kienu sbieħ li tmewwew f"għajnejn, bdiet tgħajjat.
  - Irrid ħu! Irrid ħu! Fejn hu!
  It-tfajla tal-hobbit baqgħet:
  - Iva, aħna nfusna qegħdin naħsbu dwar kif nirritornaw lilna l-irġiel tagħna. U m'hemmx għalfejn tkun kapriċjuż.
  It-tfajla tad-dragun, x"tista" tieħu minn frieħ, ikkalmat u ċappet, qabżet lejn Dominica:
  - Naf li tista! Int il-magħżul!
  It-tfajla milquta daħqet u kantat bi tweġiba:
  - Kollox impossibbli, emminni, huwa possibbli,
  Iżda l-approċċ għal din il-problema huwa diffiċli ħafna...
  Madankollu, jekk tisforza moħħok waqt li tilgħab,
  Nista' nsir tifla Jedi sabiħa !
  It-tfajla tad-Dragun ferħet u ċapret bi tweġiba:
  Moħħok mhux daqs subgħajk,
  Ġenju, taf, fid-Dinja...
  U tifel sabiħ qed jistenni,
  Fuq żiemel tal-istralċ!
  Dominika ħassitha umoristika u tgħajjat:
  - Dragun fuq żiemel? Dan huwa kif jidher!
  Il-Markiża irrimarkat:
  - Xi, ma tafx il-kunċett ta" allegorija!?
  L-attriċi tfajla daħqet u nnutat:
  Nistgħu mmutu kullimkien
  Anke f'inżul ix-xemx tal-ambra...
  B'mod ġenerali, ngħixu liberament,
  Iva, b'xejn!
  B'mod figurattiv!
  It-tfajla tad-dragun ħarġet dwal minn ħalqha, kienet tixbah a lighter, u squeaked:
  - Din hija kanzunetta sabiħa. Madankollu , nixtieq li l-mistieden sabiħ minn Dinja mhux magħrufa jwettaq xi ħaġa oħra interessanti.
  Dominica qagħdet l-ispallejn u nnutat:
  - Naf li leħni jwaqqa' l-muniti mhux agħar minn nunchucks li jħabbtu qatgħat tal-qamħ. Madankollu, ikolli nerġa 'ngħaqqad leħni! U għal xiex? Fejn tonfoq il-flus hawn?
  Il-markiża oġġezzjonat:
  - L-ewwelnett, int se timmatra flusek fuq wieħed miż-żwiemel fl-ippodromu u tipprova żżid il-kapital tiegħek. U t-tieni, din it-tfajla mhix biss dragun femminili żgħir, iżda wkoll prinċipessa. Hi se tagħtik iċ-ċirku tagħha, li fih qawwa maġika kolossali. U għal dan , emminni, ta" min jipprova u tkanta kif suppost!
  Dominica xeħet rasha qawwija fuq għonqha b"saħħitha u rrimarkat:
  - F'dan il-każ, nara li hemm xi ħaġa li tipprova! Barra minn hekk, kif tista 'tirrifjuta tifel!
  It-tfajla tad-dragun qamet:
  - Jien ma tifel xejn. Jien prinċipessa u nista" nagħmel dan! Jien ser intajjar lejn il-pjaneta tiegħek. U se nħaraq il-kapital tiegħek.
  Dominica daħlet b"mod ta" theddida:
  - U għandna difiża bl-ajru għal nies bħalek! X'tgħid għal dan, salvaġġ?
  It-tfajla tad-Dragun ghamlet:
  - Inti ser tintbagħat fil-barrieri. Int se taħdem għarwien u fil-ktajjen taħt id-daqqiet tal-frosti tal-orc overseers.
  It-tfajla hobbit ħabtet:
  - Iva, hi tista 'tagħmel dan! Barra minn hekk, int bniedem. U n-nies tagħna... Huma meqjusa bħala ta" livell aktar baxx, għal ħafna raġunijiet.
  Il-ballottra tgħajjat:
  - Mela aħjar tkanta! Il-pubbliku diġà nġabar hawn, u aħna wkoll naqilgħu l-flus.
  Fil-fatt, qam storbju fil-folla ta 'diversi rappreżentanti tas-sess ġust, u nstemgħu ċapċip u esklamazzjonijiet:
  - Ikanta, fjura ċkejkna, tistħi!
  Tajjeb, bniedem, ejja nilgħab il-mużika!
  Irridu nisimgħu t-trill tal-għasfur tal-ġenna!
  Dominica damet ħafna u bdiet tkanta;
  Ix-xatt fuq Elfa huwa spazjuż , wieqaf,
  Il-mewġ jitfarrak bi tleqq igglejżjat...
  Elfia saret art twelidi,
  It-trill tan-nishingale jkanta lilna kanzunetta mill-isbaħ!
  
  F'dgħajsa wiesgħa, għeżież u jien qed inbaħħru,
  Zlata Val niżżel nisġiet tagħha.
  Kemm hu tajjeb għalija u għall-maħbub tiegħi li nkunu flimkien,
  Ħasra li ma taqbadx kukkudrill bil-qasba tas-sajd.
  
  Le, mhux ilma, tidwir ta" wara,
  Hija n-natura li tagħtina xampanja.
  Din l-art hi bħal omm għażiża għalija,
  Il-ġenerożità tad-dinja fl-ilbies rjali!
  
  Qtar bħal perli taħt ir-raġġ tal-qamar
  Tixrob qisha naħal bi ġwienaħ tal-fidda...
  Virgo, int bħal anġlu b"ħolma għalija,
  B"wiċċ l-innoċenza - l-aktar Madonna safja!
  
  Ir-riħa hija għasel, u x-xagħar tal-ħarir,
  Ix-xufftejn infirdu bħal satin.
  Nemmen li wasal il-mument tant mistenni,
  Il-ħrejjef se jsiru reali!
  
  Xofftejna mimsus fl-ecstasy,
  Il-ħlewwa hija tali li ma jkunx hemm aktar kliem .
  Emminni, inti sbuħija mhux mill-art,
  Il-lott jiddeċiedi, tarmi l-munita ogħla!
  
  Hawn il-bews wieħed wara l-ieħor,
  Sighs u daħk tal-ferħ tagħna maltemp.
  Il-qdusija tar-ruħ tkun ippreservata mill-kerubin,
  Il-magħżul jitfa" l-lista tad-dnubiet fl-urna.
  
  Le, taf, hemm isbah minnek fid-Dinja,
  Il-passjoni taħraq bħal nar qawwi f"qalbi!
  Aħna se ngħixu fl-aqwa pajjiż,
  Ejja niftħu t-twieqi u l-bieb fl-ispazju!
  Hekk is-sbuħija kantata kanzunetta mill-isbaħ. U tfajliet ta" kull tip ta" ċapċip idejhom għaliha. U fl-istess ħin tefgħu muniti, inklużi dawk tad-deheb. U dan huwa kbir .
  It-tfajla hobbit ħadet il-bastun maġiku tagħha, u l-flus bdew jiffurmaw munzell separat waħedhom. U kibret kolonna sħiħa ta 'muniti b'ħafna kuluri.
  It-tfajla tad-Dragun ukoll ħabbat idejha, u mbagħad ħarġet fjammi qawwija mit-tliet irjus tagħha. Wara dan qalet b"mod kapriċċjuż:
  - Dan huwa, ovvjament, tajjeb, iżda mhux biżżejjed! Għandi bżonn li tkanta għalija wkoll!
  Dominica ħarġet iċ-ċawbla u staqsiet:
  - Mhix wisq?
  Il-Markiża għamlitha:
  - Tixtieq tikseb tali ċirku siewi għal kanzunetta waħda biss? Ukoll, inti impudent ! Ikollok kuxjenza, għax l-artifact huwa ta 'valur.
  It-tfajla tal-hobbit xeħtet:
  - Kull oġġett għandu l-prezz tiegħu. U ġeneralment, għal artifact siewi, għandek bżonn twettaq tliet xewqat, jew tipprovdi tliet servizzi. Dawn huma r-regoli. U int stess tifhem għaliex!
  L-udjenza ta 'bniet assortiti ċċappat idejhom u ttimbrat saqajhom vojta, u rari ħafna biż-żraben:
  Ejja, ikanta ftit aktar!
  Irridu kanzunetti!
  Se jkun jibred ħafna !
  Wettaq ir-rumanz!
  Aħna nħallsuk tajjeb!
  Weasel ġibdet b"rasha lil Dominika:
  - Tajjeb, tkisserx! Ejja, ikanta!
  U s-sbuħija sabiħa heżżet il-manerija qawwija u qawwija tagħha. Hija ttimbrat riġlejha vojta u muskolari u kantat, b'sensazzjoni u espressjoni kbira;
  tagħna , il-verità tagħna
  Jikkonsisti f"li jġorru l-fidi!
  U mhux għada, u mhux għada,
  U llum salva l-Patrija!
  
  Aħna nirrispettaw l-Elf tagħna ,
  Wara kollox, hi d-dinja kollha, taf id-dinja!
  Il-bandalora skarlatina tagħna tal-Patrija,
  U m'hemm l-ebda aħmar isbaħ!
  
  Il-pijunier ma jsellemx il-bust,
  Is-sinjal tiegħu huwa l-bandiera tal-Patrija!
  Aħna ġġieldu l-avversarju bis-sengħa,
  Kisbiet glorifikanti fil-poeżiji!
  
  Kun af li hemm fidi waħda biss fuq il-pjaneta,
  Fidi fil għażiż , elfiniżmu qaddis!
  Biex it-tfal ferħanin jidħku,
  l-Orċiżmu jista" jinqala" fl-abbiss !
  
  Kull kavallier kien biss tifel,
  Fuq il-ħaxix u nixxigħat barefoot...
  Imma issa għandu winċ f"idejh,
  Dashingly flattens metall bil-martell!
  
  Xi ħadd jiffoka machine gun bil-magni,
  Ukoll, xi ħadd qed jispara mill-ispalla!
  Il-bandalora skarlatina ttir bħal bandiera ħamra,
  Aħna negħlbu l-għedewwa ħżiena mingħajr ċajt!
  
  L-antenati tagħna bil-kuraġġ ħadu l-Orklin ,
  Ukoll, xi ngħidu għalina? Qegħdin fi triqitna lejn Mars!
  Aħna nies, mhux makakki fuq fergħa,
  Il- ponn tal-avversarju jolqtu dritt f"għajnejh!
  
  Imma nafu wkoll kif nieħu pjaċir,
  Ħabbat it-tanbur, idoqq it-trombi!
  Uċuħ tat-tfal ħelu ħafna,
  U klassifikazzjonijiet ta 'erba' u ħamsa!
  
  L-aktar eżami tal-battalja diffiċli -
  Li ma tgħaddix minn dan qisha tmut!
  Imma fil-mewt għandna banner bil-torċa,
  Il-forġa tar-ram elven ma tistax taqa'!
  It-tfajla kantat tant sabiħ u skillfully u, fl-istess ħin, żfin, u saqajha kienu tant seductive. Hija ħasra biss li ma kienx hemm irġiel madwar biex japprezzaw is-sbuħija tagħha. U t-tfajla għandha f'livell kolossali, u l-gwerriera turi l-pressjoni u l-atmosfera kolossali tagħha.
  U bosta mijiet ta 'bniet diġà nġabru, u qed jagħmlu storbju. Jafgħu l-flus, u għandhom irwejjaħ qawwija ħafna ta" iġsma żgħażagħ, friski, femminili u fwejjaħ u fwejjaħ għaljin. Hemm ħafna x'tagħmel rasek iddur hawn.
  Xi wħud mill-muniti kienu taċ-ċeramika, u kien hemm saħansitra ftit muniti tal-injam , li kien kbir. Iżda l-flus tal-karti tas-soltu għall-pjaneta Dinja b'xi mod mhumiex viżibbli. U dan huwa b'xi mod mhux tas-soltu għal Dominica. Kultant ħsibijiet jitfu minn moħħok dwar kemm huma selvaġġi hawn. Xi ngħidu dwar kards elettroniċi għall-ħlasijiet? Ukoll, dan huwa assolutament meraviljuż għal dan il-livell ta 'żvilupp.
  Allura xi ħadd tefa" kejk nofsu mittiekel bil-krema taħt saqajn vojta ta" kantanta tifla.
  It-tfajla hobbit laqtet il-kejk bis-sajjetta mill-bastun tagħha. U waqgħet istantanjament.
  Is-sbuħija żgħira nnutat:
  - Terġax tagħmel hekk! Flus biss!
  Il-ballottra kantat:
  - Agħmel flus! Agħmel flus!
  Tinsa dwar id-dwejjaq, l-għażż...
  Agħmel flus! Agħmel flus!
  Jekk meħtieġ, mill-inqas il-ġurnata kollha!
  It-tfajla tad-Dragun ħadet ġwienaħha u ċapret:
  - Ukoll, dan huwa t-tieni servizz! Imma biex tikseb ċirku artifact , għandek bżonn ukoll it-tielet wieħed!
  Dominica nefħet ħaddejnha u qalet b"ton kunfidenti:
  - Jekk trid, inkun kuntent nerġa' nkanta għalik! Biex inkun onest, inħobb inkanta.
  L-udjenza ta" madwar elf mara, rappreżentanti tas-sess ġust, ħajtu u ttimbraw kważi għal kollox is-saqajn vojta, grazzjużi u ta" tifla tagħhom:
  - Erġa' jkanta! Erġa" jkanta!
  Bravo, encore! Bravo, encore!
  It-tfajla tad-Dragun oġġezzjonat, u għolli leħinha:
  - Le! Agħti ċirku bħal dan biss għall-kanzunetti! Hawnhekk trid tagħmel xi ħaġa aktar siewja u, fl-istess ħin, diffiċli.
  Kien hemm pawża ta" tensjoni. Aktar minn elf tifla ta" razez differenti ffriżaw b"antiċipazzjoni.
  F'daqqa waħda deher tifel. L-uniku rappreżentant tas-sess b'saħħtu fosthom. Kien ta" razza umana, liebes xorts biss, muskolari u b"marka ta" skjavi fuq spalltu, kien jidher ta" madwar tnax-il sena u kien ċar li kien imsawwat aktar minn darba. Jiġri "l fuq, it-takkuna tat-trab tiegħu u tat-tfal iteptep lejn it-tfajla tad-Dragun, waqa" għarkopptejh u għajta:
  - Ħallihom jeħlisni! Agħtini lura l-pożizzjoni tiegħi!
  It-tfajla tad-Dragun ħabtet u kkonfermat:
  - Dak hu! It-tifel ikun ħieles jekk tista" tibdellu f"elf!
  Dominica ferret idejha:
  - Imma dan huwa impossibbli!
  Il-markiża-ninfa ssuġġeriet:
  - Dan it-tifel tal-iskjavi kien reċentement il-prinċep tal-kuruna ta 'imperu enormi, jismu Oenomaus. U issa, sar tifel tar-razza umana u lsir biex jevita l-pestilenza tax-xitan. Erġa" tagħmlu prinċep elf, u allura forsi nistgħu naqbdu l-ħajta tat-tħabbil kollu!
  . KAPITOLU Nru 4.
  Il-prinċipessa hobbit ikkonfermat:
  - Dan huwa ċ-ċans tiegħek, Dominic. U tagħna wkoll. L-irġiel kważi kollha sparixxew. U dan, għalkemm mhux petrified, tilef it-titlu u l-pożizzjoni tiegħu, u anke ġismu, sar skjav uman.
  It-tifel ħabbar rasu ħafif u maqtugħ :
  - Jsawtuni kuljum biex ma ndurx fil-ġebla! Għal xi raġuni, huma l-iskjavi li huma flogged li huma l-aktar reżistenti għall-epidemija!
  Dominica ferret idejha u wieġbet:
  - Iva, m'għandi l-ebda idea kif disinchant lilu! U li l-prinċep kien ukoll tifel?
  It-tifel slave ħadlu rasu.
  - Le, kont adult pjuttost! Imma meta bdiet tinbidel fil-ġebla, in-nymph tal-ballottra użat maġija speċjali. Sirt skjav żagħżugħ u ġejt bit-tarjola. Dan tani diversi xhur, għalkemm bl-uġigħ, iżda l-ħajja. Imma llum jew għada, dan se jispiċċa. Barra minn hekk, iridu jsawtuni iebes, u kuljum ikolli, jew inġorr ġebel tqil, jew iddawwar rota!
  It-tifla ninfa ħabtet:
  - Iva! Dan huwa l-uniku mod biex b'xi mod tittardja l-effett tal-pestilenza tal-ġebel. Għad hemm subien skjavi tar-razza umana fil-minjieri li għadhom ma petrifikawx u qed jaħdmu. Iżda dawn huma l-uniċi rappreżentanti tas-sess b'saħħtu li jibqgħu. U mbagħad xi wħud minnhom ukoll jibdlu f"ġebel u mbagħad jitfarrku fi trab.
  Dominica saffar:
  - Dan huwa terribbli! Katastrofi universali! U sabiex tgħix u ssir skjav!
  It-tifel, liebes ix-xorts qosra suwed li kienu jagħmlu l-ħwejjeġ kollha tiegħu, u wiry, b"muskoli dgħif taħt ġilda li dehru rqiqa minħabba n-nuqqas ta" xaħam, kanta:
  - Iva, jien prinċep, u skjav biss, imma xiex,
  Ħalli n-nobbli jsejħuli hekk...
  Kemm huma 'l bogħod minni,
  Tifel bil-katina tar-riġel miksura!
  It-tfajla tad-Dragun xeħtet bil-wink:
  - Allura erġa' agħmel lilu prinċep elf, u mbagħad tista 'tikseb dan iċ-ċirku siewi ta' maġija tad-dragun!
  Dominica ferret idejha:
  - Ukoll, kkritikat, m'għandix fehim bażiku tal-maġija, u int titlob dan! Li, forsi, int stess mhux se tagħmel!
  In-nymph marquise irrimarkat b"daqqa:
  - Forsi ma nistgħux nagħmlu dan lanqas ... X'tgħid?
  It-tfajla tad-dragun qalet:
  "Ilha fuq saqajha għal żmien twil." U l-akkademja tad-dragun se tagħlaq dalwaqt. Allura, ħallih l-ewwel jgħaddi mill -eżamijiet li jsakkar, u mbagħad jipprova jneħħi lit-tifel prinċep.
  Dominica qablet.
  - Ukoll, dan huwa kif, fil-prinċipju, tista '...
  In-nymph marquise qabdet it-talisman tagħha mdendla ma" għonqha. U għorokha bil-pali tagħha u bdiet tgħawweġ xi ħaġa, qisha spell. It-tfajla tad-Dragun qamet, uriet snienha:
  - Dan huwa test serju għaliha ... Tista 'tiċċaqlaq mingħajr ħafna ħsara jekk tuża ultra spell!
  Dominica riedet tikseb kjarifika dwar xi tfisser l-ultra spell, iżda n-nymph-marquise ttimbrat saqajha vojta, imżejjen biċ-ċrieki, u t-tifla nqabdet f'daqq ta' riħ. Kien bħallikieku xi ġgant ħaha f"idu u ġarrha.
  L-attriċi tat-tfajla għajjat:
  - X'qabża!
  U għalhekk huma, flimkien man-nymph-marquise, sabu ruħhom fid-daħla tal -palazz. Kienet tfakkar l-Hermitage f"San Pietruburgu, biss kien ogħla, tletin sular b"saqaf għoli. U wkoll, aktar lush u sbieħ mill-Xitwa famuża.
  Dominica ferret riġlejha, wegħdet ġnubha bil-ponn u qalet:
  - Ara naqra !
  In-ninfa kkonfermat bi tbissima:
  - Iva, dan huwa bini sabiħ tal-Akkademja tad-Dragon.
  Quddiem id-daħla, funtana fil-forma ta 'dragun b'seba' irjus tfarrak bid-deheb u xi metall oranġjo jgħajjat mhux magħruf fuq l-art. U minn kull ħalq nixxiegħa ta 'ilma ġriet fis-sema, frizzanti bħal djamanti fir-raġġi ta' diversi luminari mżejna.
  Dominica nnutat:
  - Hija isbaħ kemm il-ġettijiet itiru għoljin!
  Il-markiża-ninfa wieġbet b"mod lakoniku:
  - Technomagic!
  Kull ras tad-dragun kellha għajnejn magħmula minn ħaġar prezzjuż, u ta 'kuluri differenti. Deher estremament b'saħħtu , għani u b'togħma.
  Hemm ukoll sqaqien puliti bi fjuri magnífico, distinti minn varjetà ta 'forom u tipi ta' blanzuni. Is-saqajn vojta tat-tfajliet imxew tul il-madum lixx u b'disinn qawwi tal-mogħdijiet b'eleganti u grazzja indeskrivibbli. Kienu ta" etajiet differenti, imma kollha kienu sbieħ, ħafna kienu jilbsu ġojjellerija prezzjuża.
  Kien hemm l-aktar elfi hawn, iżda kien hemm ukoll bniet umani, trolls nisa u hobbits. L-aħħar tfajliet ma jistgħux jiġu distinti minn dawk umani. Kif, mill-mod, huma nymphs u dryads. Huwa għax jilbsu ċrieki fuq saqajhom vojta tas-saqajn żgħar u grazzjużi tagħhom?
  Imma l-bniet umani jistgħu jagħmlu dan ukoll.
  Dominika, studenta pjuttost twila, dehret wisq kbira u matura meta mqabbla mal-istudenti nisa. U dan imbarazzaha ħafna.
  It-tifla staqsiet lin-ninfa:
  - Qisni wirja ta' mużew hawn!
  Il-markiża staqsiet bi tbissima:
  -Rajt il-film dwar Harry Potter?
  Dominic daħak u wieġeb:
  - Iva, ovvjament, rajtha. U anke ppruvaw jagħmlu remake ta" dan il-film. Ukoll, allura xiex?
  In-ninfa irrimarkat:
  - Kien hemm subien u bniet. U hawn, kif tara, m'hemmx subien, u dan ifixkel l-armonija!
  Dominica nnutat:
  - Harry Potter kien ukoll tifel, u kien aktar faċli għalih. Imma li tkun adult fost it-tfal. Huwa agħar milli toqgħod it-tieni sena!
  Il-markiża riedet tgħid xi ħaġa meta tfajla mikxufa, iżda b"brazzuletta tad-djamanti f"xagħarha, ġriet lejhom. Hija tbissmet bil-ħlewwa ħafna u qagħdet:
  - Inti l-magħżul?
  Dominica tbissmet u wieġbet:
  -Iva!
  It-tfajla daħqet u nnutat:
  - Imma inti probabilment ma tafx kif tagħmel ħafna! Per eżempju, tista 'tagħmel potion inviżibilità?
  L-attriċi tfajla wieġbet b"daqqa:
  - Sfortunatament le. Kif taħdem?
  It-tfajla b"brazzuletta tad-djamanti u xagħar vjola u oranġjo tajjar rasha. U ħarġet flixkun mill-but tal-libsa. Dawwar il-plagg. Ħadet ħorba u... sparixxa.
  Dominica teptip għajnejha żaffir f"konfużjoni. U mbagħad ħassejt niskata ħafifa fuq imnieħri. Imbagħad ġibdu xagħarha. Il-viżjoni ħerqana ta" Dominica rat is-saqajn mikxufin tat-tfajla inviżibbli jimxu fuq madum b"ħafna kuluri u jgħollu biċċiet żgħar ta" trab u tentix mis-siġar u l-fjuri. It-tifla qabdet b"għaqal ħafna u, b"sieq vojta, qabdet lit-tfajla żagħżugħa imqareb minn widna.
  Hi għajjat. U Dominica setgħet tarah. It-tifla saret trasparenti, bħal ghost jew ologramma. U għajjat b"leħen imbeżża":
  - Iweġġgħu! Ħallini mmur, zija!
  Il-markiża-ninfa tgħajjat:
  - Għaqlija, iva! Diġà ħsibt li ma tistax tagħmel xejn!
  Dominica kantat bi tweġiba:
  Jekk timrad, niġi
  Se nxerred l-uġigħ b'idi...
  Nista' nagħmel kollox, nista' nagħmel kollox,
  Qalbi mhix ġebla!
  Il-bniet li resqu lejhom daħku. Minkejja d-dekorazzjonijiet, kien ċar li l-ilbiesi tagħhom kienu pjuttost stretti u ta 'stil uniformi, għalkemm lussuż. Għalkemm f"aspetti oħra kien hemm sens ta" diversità. Xi tfajliet kellhom imsielet fil-widnejn, filwaqt li oħrajn le. U xi wħud, speċjalment bniet hobbit, daħħlu ċrieki tad-deheb bil-ġebel f'imnieħerhom.
  Dan għamlu, b"mod partikolari, biex jiddistingwu ruħhom minn tfal umani, li kienu wisq simili. Id-Dryads kienu jħobbu wkoll iċ-ċrieket f"imnieħerhom u f"widnejnhom. Saltna sabiħa ta" tfajliet, minn sebgħa sa adoloxxenti. Madankollu, fost l-elfi, l-adulti u l-adolexxenza prattikament mhumiex differenti fid-dehra, l-istess bħal fost hobbits, trolls, nymphs, u dryads. Imma Dominica tidher qisha adulta u tifla sabiħa ħafna, b"wiċċ espressiv ta" prinċipessa reali. Forsi ikkunzat wisq.
  Iva, saħansitra daħlulha ġilda meta daqqet waħda mill-onorevoli nobbli tal-Medju Evu. Dakinhar, wiċċ ikkunzat kien meqjus bħala sinjal ta 'twelid baxx.
  Mill-mod, mhux biss il-ġilda ta" wiċċha tħaffef, iżda wkoll fuq saqajha. Kien hemm episodju meta kienet immexxija mikxufa u fi ċraret lejn l-armar.
  Kien hemm anke kanzunetta:
  Iż-żmien għall-fidwa wasal kważi
  Ir-reġina hija mmexxija barefoot lejn l-armar!
  Minflok dehbijiet, hija liebes ċraret,
  L-għonq taċ-ċinju huwa vittma tal-eżekuturi!
  Iva, deher estremament umoristiċi u anke, bil-mod tiegħu, b'xi mod tkessiq . Wara tħaffif, hija kellha taġixxi fir-rwol tar-Reġina Semiramis. U f'dawn il-filmings, prattikament ma kinitx iffilmjata barefoot. Iva, kien rwol interessanti. Imma milli jidher id-direttur ma għoġbithiex. Wisq sabiħ u blond għasel. U għar-rwol ta 'Semiramis ippreferew mara anzjana b'xagħar iswed. U Dominica kellha ssir skjava. U kienet saħansitra mmarkata b'ħadid sħun. U huma groped lili, pjuttost bejn wieħed u ieħor, mill-irġiel.
  Iva, u kien hemm xena fuq l-ixkaffa. Naturalment, il-frosta kienet magħmula mill-fowm, u meta jtellgħuk magħha ma tweġġax. Iżda l-istess, meta inti mdendla u tkun bit-tarjola , huwa spjaċevoli.
  L-istudenti tfajliet ingħaqdu flimkien. Imbagħad deher l-għalliem tad-driad. Kienet liebsa libsa iskarlatina u stil differenti.
  Marret lejn Dominica u baqgħet:
  -Int ġdid?
  L-attriċi tifel qagħdet l-ispallejn:
  - Jien ma ngħidx hekk!
  L-għalliem xeħet rasha. F"imnieħerha kien hemm ċirku magħmul minn metall oranġjo u b"ġebla strixxata. Hija wkoll tidher qisha adoloxxenti u tinsab mikxufa. Barra minn hekk, hemm ċirku fuq kull toe vojta. U dan diġà huwa livell pjuttost għoli ta 'sorcery.
  Il-markiża ninfa nnutat:
  - Hija studenta kapaċi, u għandha talent!
  L-għalliem tad-drijade tefa" ċagħaq żgħira fuq il-madum ikkulurit u ordnat:
  - Agħmel waħda ġdida sabiex ittir fil-palma tiegħek!
  Dominica spiċċat:
  - Telekinesis, jew xiex?
  Bi tweġiba, il-bniet daħku. L-għalliem għajjat:
  - Imxerred! Għaliex huma ffullati flimkien!
  Kien hemm grunt mhux sodisfatt u storbju. Iżda l-bniet ma argumentawx, iżda bdew jinfirxu bil-mod. Iżda fl-istess ħin, tħares lejn it-tfajla l-ġdida.
  L-għalliem għajjat:
  - Tajjeb, ejja, ordna li l-ġebla tittir fil-palma tiegħek!
  Dominika, li tħossha qisha iblah għal kollox , esclamat:
  - Ittajjar fil-palma tiegħi!
  Il-ġebla ma ċċaqlaqx. Imbagħad it-tifla għajjat b"rabja:
  - Ittajjar lejja, malajr!
  U mbagħad waqa" ċagħaq u, bħal meteorite, laqat lit-tifla f"għajnejh. Id-daqqa kienet tajba, daqqa deċenti mill-ewwel nefħet, u Dominika stess waqgħet mitlufa minn sensiha.
  Diversi tfajliet li ma kellhomx ħin jitilqu, u dawk l-oħrajn li daru, infaqgħu jidħku mill-ewwel. U dan id-daħk kien ifakkar fid-daqq ta" mijiet ta" qniepen tal-fidda.
  In-nymph marquise ferret dirgħajha u nnutat:
  - Hemm abbiltajiet, u liema oħrajn! Fi kliem sempliċi, lift ġebla mingħajr perjodi. Lanqas kull ninfa jew dryad novizzi ma jistgħu jagħmlu dan.
  L-għalliem qabel:
  - Iva, hi kapaċi! Iżda wkoll perikolużi. Dan huwa kapaċi mhux biss li jirritorna l-irġiel lilna, iżda wkoll joqtol lin-nisa. Din hija qawwa selvaġġa!
  Il-Markiża irrimarkat:
  - Din it-tfajla hija djamant li teħtieġ illustrar!
  Dominika qamet u qabżet fuq saqajha. Rasha kienet qed tixxaqqaq u kien hemm nefħa fuq forehead.
  It-tifla għajjat:
  - U lil min għandi noqtol issa?
  L-għalliem wieġeb furjuż:
  - Jien stess! Inti tista 'tajjeb ħafna blow tiegħek imħuħ. Hija ħaġa tajba li ma għedtilkomx biex splodu l-blat!
  Dominica daħqet u wieġbet:
  - Iva, f'dan il-każ ikun hemm Hiroshima reali!
  Il-parrinu tad-drijad staqsa sorpriża:
  -X'inhu Hiroshima?
  L-attriċi tfajla qabdet l-ispallejn tagħha, li ma kinux dgħajfa, u wieġbet b'kunfidenza:
  - Din hija l-belt li fuqha twaqqfet bomba atomika, li r-riżultat tagħha mietu ħamsin elf ruħ u ndarbu mitt elf!
  L-għalliema saffar:
  - Ara naqra! Ara naqra bomba!
  Waħda mill-istudenti tfajliet tgħajjat:
  - Din iz-zija qed tgħarraq!
  U ieħor żied:
  - Tibdel il-vjola f'widnejk!
  Il-markiża ninfa oġġezzjonat:
  - Jien mort fuq id-Dinja aktar minn darba, u tlajt fuq l-Internet tagħhom ħafna drabi, u naf lil Hiroshima - huwa veru. U dan huwa terribbli, u saħansitra aktar nies mietu hemmhekk u mietu mir-radjazzjoni.
  Waħda mit-tfajliet tgħajjat:
  - X'inhi r-radjazzjoni?
  Dominika ghamlet, wieğbet bil-ghağğla:
  - Meta sħaba ta 'elettroni tinqata' min-nukleu ta 'atomu u ssir jonizzata, isseħħ ir-radjazzjoni. In-nukleu vojt ta 'atomu jeqred ir-rabtiet intermolekulari, u dawn il-pawżi jikkawżaw ħsara severa lill-ġisem, kemm ta' bniedem kif ukoll, naħseb, ta 'elf.
  Il-bniet squeaked fil-biża 'b'reazzjoni. Waħda mill-iżgħar xebba:
  - Omm, nibża mir-radjazzjoni!
  In-nymph-marquise, magħrufa bħala Laska, daħqet u wieġbet:
  - Tibżax! Hi mhux se twassalkom hawn !
  Dominica nnutat b"mod wit:
  - Ġejna attakkati mir-radjazzjoni,
  U fejn issib kenn issa...
  U hawn għandek organizzazzjoni -
  Ara, qed jolqtuni fuq għonq!
  Wara dan it-tfajla ħaditha u bdiet tiżfen. U t-tfajliet l-oħra bdew jiżfnu.
  L-għalliem snapped subgħajha . F"ħalqha deher saffar. U kif se tgħaddi t-trill nightingale. Il-bniet l-oħra ħaduha mill-ewwel u ffriżaw . Parrinu ieħor deher b'libsa sewda stretta u ta l-kmand:
  - Pass pass!
  Il-bniet istantanjament ħejjew fl-għoli. U bdew jimmarċjaw, ikejlu l-passi tagħhom u jġebbdu l-qigħan ta" saqajhom vojta, bħal suldati. U għamluha bħallikieku l-marċ kien familjari għalihom, bħall-gwardja presidenzjali.
  L-għalliem b"libsa sewda, imżejjen bi żaffiri, żmeraldi u xi ġebel ta" kulur kiesaħ li għadu mhux magħruf fuq il-pjaneta Dinja, ikkmanda:
  - Issa, ikanta!
  Il-bniet, ittimbraw saqajhom vojta, ikkunzati, żgħar u grazzjużi, staqsew flimkien:
  - X'għandek tkanta?!
  Il-parrinu wieġeb b"toni kesħin:
  - Dwar dak li kienu jkantaw is-subien li kieku ma ntlaqtux minn pestilenza infernali!
  U l-bniet-istudenti kantaw fil-kor u b"espressjoni kbira;
  Il-kwiekeb jitpeżżnu fid -dlam tal-lejl,
  U d-dija tal-qamar tal-fidda!
  Is-sbuħija tixgħel għajnejha ħelwin,
  Aħna impenjati magħha għal dejjem!
  
  Inżul ix-xemx krimżi kien skura,
  Imma se jinqala" bidunett qawwi!
  U r-riħ sar ferrieħa, storbjuż,
  Il-qlugħ tal-bastiment minfuħ!
  
  Ir-ruħ tiegħi hija ġebla tqila,
  It-testijiet tal-ġlied jistennew!
  U ħalli l-bandalora ttir fuq ir-ras,
  Ejja mmorru sa l-aħħar!
  
  Il-qalb ma titkabbarx bil-ħażiż ,
  Titjira mgħaġġla ta 'ajkla!
  Anke jekk id-demm jagħli, b"titjira impenjattiva,
  Jien nieħu titjira bħal vleġġa!
  
  Iż-żafżafa qasmu lejja,
  Alla li Jista" Kollox dawwar ħarstu!
  Anke jekk inti kompletament bla pretenzjoni,
  Se nżidlek is-saħħa fil-battalja!
  
  Wara kollox, int onestament taqdi lill-Patrija,
  Imma l-laħam huwa dgħajjef, l-ispirtu huwa marid!
  Mhux se jiddispjaċih, naf il-ħajja
  Tħallixni nbiddel f"qarn ta" muntun!
  
  Se naħsel id-dnubiet tal-jiem li għaddew,
  Ħalli dak li ġara fil-passat jitlaq!
  Tara, il-lanġas qed jimmatura fil-ġnien,
  L-iskeċċ se jiddeskrivi l-ajruplan!
  
  Aqdi lill-Patrija bil-qawwa kollha tiegħek,
  Tinsa li hemm il-paċi fid-dinja!
  Biex ma nagħtux in-nar lill-imsaġar,
  Jalla kulħadd jgħix tajjeb miegħek!
  
  Għal dan jien sempliċiment wieġeb:
  Mulej, se nħaffer l-art!
  Biex it-tfal jidħku bil-ferħ,
  Sabiex ma jkollokx għalfejn tirrikonċilja n-nies tiegħek!
  
  Wara kollox, it-tajjeb jiddependi minna,
  Kulħadd jiddeċiedi - l-għażla hija tiegħu!
  U mingħandek il-ħjut li jista" kollox,
  Inti żżomm l-univers fil-ponn tiegħek!
  
  Aħna se nżommu miegħek ukoll,
  Wara kollox, il-Patrija ma tistax tinstab aktar qaddisa!
  Waqt l-isparar, swaba" tnemnim ħafna,
  U għadna lanqas għoxrin!
  
  Ir-rebħa hija frott li ma jistax jintlaħaq;
  Għal dawk li huma dgħajfa, kodard, jew stupid!
  Imma s-suldati jistgħu jimmaniġġjaw il-qċaċet kollha,
  Aħna se nieħdu dan il-piż eċċessiv fuq iż-żokra!
  Wara sparixxew fil-palazz lussuż tal-akkademja tad-dragun.
  U l-parrinu bl- iswed ħares bir-reqqa lejn Dominica u nnota:
  - Int sabiha hafna. Speċjalment għar-razza umana imperfetta. Huwa aqwa!
  Dominica kantat b"entużjażmu bi tweġiba:
  Jien il-perfezzjoni nfisha
  Jien il-perfezzjoni nfisha
  Minn tbissima għal ġest,
  Fuq kollox tifħir!
  Oh, liema hena
  Kun af li jien perfetta
  Kun af li jien perfetta
  Kun af li jien ideali!
  L-għalliem b"libsa sewda ħares severament lejn it-tfajla u nnota:
  - Hija għandha pudur aqwa! X"għeżież!
  In-ninfa tal-ballott ssuġġeriet:
  - Forsi għandna ngħamlu l-għarqbejn tagħha bil-bsaten?
  L-għalliem xagħlitha spallejha u wieġbet mhux wisq kunfidenti:
  - Mhux idea ħażina! Imma huwa aħjar li teħodha għand il-kaptan tad-dragun. Ejja naraw jekk tistax tgħaddi mill-eżami tad-dħul!?
  Il-Markiża nnotat bi tbissima:
  - Eżamijiet tad-dħul? Din mhix l-iktar idea stupida, iżda tista 'tiġi adottata fl-ewwel kors, fejn se tkun trivjalment sempliċi!
  L-għalliem oġġezzjonat b"tona severa:
  - U poġġi dan il-kbir ma' bniet ta' seba' snin? Iva, se jkabbruha u joqrosha. Iva, u hi stess tista 'tieħu lil xi ħadd u toqtolhom. Le, dan mhu approċċ tan-negozju xejn! Bniet anzjani għandhom bżonnha, u għal dan trid turi livell għoli ta" talent!
  Weasel qabdet:
  - Ħsejjes loġiku!
  Dominica ħadet rasha, li kienet qisha ċikwejra ta" Mejju:
  - Tiddejjaqx bi tfajliet żgħar.
  L-għalliem qal:
  "Imbagħad agħmel l-eżamijiet ma' Lady Dragon Master." F'dan il-każ, inti tkun ammess għal kors elite. Saħansitra se tgħix f"kamra sabiħa separata, b"saucer tal-fidda u tuffieħ li jferra".
  L-attriċi tfajla staqsiet sorpriża:
  - Kif huwa, bi saucer tal-fidda?
  Il-parrinu spjega:
  - Qisek għandek it-televiżjoni fid-Dinja. Biss jista' jkun hemm inqas programmi għalissa. Allura? Għandek it-teknoloġija, għandna l-maġija. Imma hawn tista 'tara permezz ta' saucer, jekk għandek ħila maġika reali, x'inhu għaddej.
  Dominica staqsiet b"insinwazzjoni:
  -Tista 'tara d-Dinja?
  L-għalliem qallu bi qbil:
  - U d-Dinja tista 'tkun ... Sakemm, ovvjament, inti magician avvanzat ħafna. Jien, ukoll, użajt l-Internet - invenzjoni umana friska. U rrid ngħid, int verament taf kif tispara. U ħarġu b'netwerk interessanti. Huwa saħansitra sorprendenti li l-elettriku sempliċi mingħajr ebda maġija huwa kapaċi għal dan!
  Dominica qabdet l-ispallejn u wieġbet:
  - Iva, dan jissorprendi lili nnifsi! Għaliex ma tagħmilx dan għalik innifsek?
  Imbagħad il-markiża ninfa wieġbet:
  - Il-progress xjentifiku huwa ħaġa perikoluża. Jekk il-bombi tagħna jerġgħu jibdew jisplodu, u mhux sempliċi, imma nukleari ! B'dan il-mod, ħadd ma jitħalla ħaj, u r-radjazzjoni maġika hija agħar mir-radjazzjoni normali!
  Dominica saffar:
  - Hawn huma ! Dan jiġri.
  It-tfajliet għajjat:
  - M'għandniex bżonn xi ħadd bħal dan , hi zija ħażina!
  Il-parrinu b'tonijiet tħaddan ordna:
  - Imxi warajja!
  U hi mxiet. Kellha sandlijiet speċjali f"riġlejha li ħallew saqajha miftuħa quddiem u ppermettewha tagħmel spell biċ-ċrieket. Il-parrinu nnifisha tidher ukoll żgħira - mhux tikmix waħda, wiċċ bla difetti. Iżda l-istruttura tagħha hija viżibbli, mhux il-linji artab emerġenti ta 'adoloxxenti, iżda mara adulta b'karatteristiċi klassiċi u, wieħed jista' saħansitra jgħid, aristokratiċi. U l-ħarsa hija tant diffiċli.
  Dominika ħasbet li kellha xi tip ta" titlu. U forsi mhux żgħir.
  Hija marret warajha, u l-markiża-ninfa qabżet ħdejha u ċċappjat, kixfet snienha:
  - Inti tali reġina magnífico. Imma l-ħotob fuq forehead diġà fieqet, qed tirkupra malajr!
  Dominika nnotat b'daqq:
  Espansjoni tas-saħħa u dumbbells,
  Moħħ b'saħħtu f'ġisem b'saħħtu!
  Għalhekk għaddew minn funtana u seba" ġettijiet li ħarġu mitt metru tajjeb fl-arja , mistagħġbu bis-sbuħija tal-għaġeb. Sussegwentement hemm il-bieb, fid-daħla ta" arker mara, u armatura indurata .
  Sellmu lit-tfajla l-ġdida b'nods u l-ittimbrar ta' saqajhom vojta u mnaqqxa.
  Dominica nnutat:
  -Bniet għandhom tliet kwalitajiet tajbin. Waħda, li huma sbieħ, u t-tieni, li huma...
  U mbagħad it-tweġiba ma ġietx f'moħħna. U hawn qegħdin ġewwa l-bini tal-akkademja tad-dragun. Hemm lussu bħal dan hawn, lanqas tista 'tqabbilha ma' Peterhof. Minbarra deheb u platinu, għad hemm ħafna metalli differenti li m'għandhomx analogi fuq il-pjaneta tad-Dinja. U wkoll, bosta ħaġar prezzjuż tal-mudelli l-aktar kumplessi u sbieħ, miksija b'ornamenti, blanzuni tal-fjuri grazzjużi u irridixxenti. Hemm ukoll ħafna ritratti differenti fuq il-ħitan. L-aktar elves u elves. Imma hemm ħlejjaq oħra. Iżda kważi l-uċuħ u l-figuri kollha huma żgħar u prominenti. Irġiel żgħażagħ ħafna drabi jippożaw b'sidru vojt. U huma simili ħafna għall-istatwi tal-Greċja tal-qedem u Ruma. Hawn ħafna affarijiet ... U hemm ukoll funtani ħerġin minn madwar il-kantunieri, li wkoll tidher sabiħa u b'togħma.
  Mirja bi frejms oranġjo u deheb, inkwadrati bid-djamanti u topazes, huma wkoll viżibbli. Li fih innifsu jidher pjuttost deċenti u huwa wkoll pjaċir għall-għajn.
  Dominika ħadet pjaċir tinnota li l-ħotob tal-ġebel tagħha kienet prattikament sparixxa. U hi għal darb'oħra sabiħa u xagħar tad-deheb . U tifla bħal din...
  Xagħarha tant jgħajjat li ftit nies jemmnu li mhix miżbugħa. Iżda dan huwa l-kulur naturali tagħha. U jaqbelha tajjeb ħafna kontra t-tan tal-bronż tal-wiċċ żagħżugħ tagħha.
  Hija tifla ta" demm nobbli, u taqbeż minn żmien għal żmien bħal xadina.
  U l-akkademja nnifisha hija aktar friska mill-Palazz ta" Versailles. Mela ipprova tersaq qrib tagħha.
  Dominica ħaditha u kantat:
  Il-kmamar tas-sigurtà tal-palazzi huma tħajjar għalina,
  Il-libertà qatt mhu se tiġi sostitwita!
  Il-libertà qatt mhu se tiġi sostitwita!
  U saqajha mikxufa qabad ċagħaq tad-djamanti mill-art u tefgħuha ogħla. Ttajret, iżda n-nfa qaqtilha subgħajha, u d-djamant spiċċa fil-pala miftuħa tagħha.
  Dominica nnutat:
  - Għamiltu b'mod għaqli!
  Il-ballottra ċapret:
  Aktar b'aġilità minn makakk
  Aktar iebes minn barri...
  U s-sens tax-xamm huwa bħal dak ta" kelb,
  U l-għajn hija bħal tal-ajkla!
  Il-parrinu nnota f"tonijiet severi:
  - Issa se ninżlu 'l isfel .
  Dominica balbet:
  - Jew forsi aħjar, għall-kuntrarju, togħla?
  Hija ħadet rasha:
  - Hemm grawnd taħt l-art taħt. Hemm int se turi l-ħiliet tiegħek jekk trid tidħol fl-elite!
  L-attriċi tfajla timida staqsiet:
  - X'jiġri jekk ma ngħaddix mill-eżamijiet?
  L-għalliem qal b"mod sever:
  - U allura inti ssir skjav. Int lgħabt skjavi fil-films u taf x'inhu?
  Dominica daħqet u wieġbet:
  - Illum it-tfajla hija skjava mikxufa,
  U għada hija biss alla friska!
  U hi, fil-fatt, bdiet tieħdu gost u mingħajr ebda diffikultajiet.
  U għalhekk bdew jinżlu t-taraġ tal-irħam. U kien bħal niżla fl-infern.
  Dominica ftakret kif kienet tinterpreta s-saħħara fil-films. Hi ttellgħet fuq katina, b"idejha marbuta warajha mas-saqaf. U tassew weġġgħet. U tissikka l-vini. Il-ġisem ikkunzat u muskolari tat-tfajla huwa miksi bl-għaraq mill-uġigħ u t-tensjoni. U mbagħad il-katina tiġi rilaxxata. U hi tħoss serħan għal mument u tgħaġġel isfel. U hemm tensjoni hemm eżatt fuq l-art.
  U Dominica tgħajjat minn uġigħ infernali fil-ġogi u l-ispallejn tagħha. Iva, trid tħossha.
  In-ninfa, meta rat li wiċċ it-tfajla kien qed jgħajjar , innutat:
  - M'għandekx għalfejn tkun skjav. Inti tista 'ukoll issir student fil-grupp junior.
  Dominika tgħajjat u nnotat, tkanta, tgħawweġ lilha nfisha, tifla kbira, u attriċi hekk:
  L-ewwel grad, l-ewwel grad,
  Illum il-vaganza tiegħek...
  Huwa żmien sabiħ u divertenti,
  L-ewwel laqgħa mal-iskola!
  Laska nnota:
  - Mhux umoristiċi! Intom qatt ma ħolmu bil-kapaċitajiet tagħna fil-maġija!
  Dominica wieġbet b'mod aggressiv:
  - Qatt ħlomt bil-kisbiet teknoloġiċi tagħna? Bomba waħda ta 'l-idroġenu se tagħlaq il-maġija kollha tiegħek.
  Il-parrinu bl- iswed innota:
  - M'hemmx għalfejn tiftaħar . Dan mhux xieraq!
  Dominica wieġbet:
  - Din mhix bragging, iżda dikjarazzjoni ta 'fatti. Bomba tal-idroġenu b"qawwa ta" mitt megaton kapaċi teqred il-ħajja kollha f"raġġ ta" mitt kilometru. Tista" timmaġina x"inhu dan?
  Nymph ikkonfermat:
  - Mhux qed tigdeb! In-nies fil-fatt għandhom tali armi fantastically distruttivi. U l-aktar importanti, hemm ukoll missili li kapaċi jwassluha lejn il-mira.
  L-għalliem għajjat minn snienha:
  - Hija ħasra li l-pestilenza fuq l-irġiel ma affettwatx id-Dinja. Irġiel aggressivi bħal tiegħek ma jistħoqqilhomx jgħixu!
  Dominica ma argumentatx, b"ras:
  - Xi drabi naħseb ukoll li huwa hekk.
  Ninfa nnutat:
  - In-nies huma differenti wkoll. Taħsibx li huma kollha ħżiena. Għalkemm, liema nies huma aktar numerużi, ħżiena jew tajba, ma tistax tgħid sewwa mal-ewwel daqqa t'għajn!
  Dominica nnutat bi tbissima li dehret imdejjaq ħafna:
  - Jekk tara t-televiżjoni ċentrali, allura, forsi, hemm aktar ħżiena . Jew saħansitra ħżiena ħafna!
  Nymph ikkonfermat:
  - Din hija ksenofobija! Meta l-mibegħda tissaħħaħ lejn dak kollu li mhux bħalek. Iżda dan m'għandux jittieħed bħala eżempju.
  Dominica nnutat:
  - Tajjeb, ejja ma nitkellmux dwar il-politika. L-għan tiegħi huwa li nsalva r-rappreżentanti kollha tas-sess b'saħħtu fuq il-pjaneta ... Jiġifieri , fl-univers tiegħek. U dan huwa aktar minn pjaneta!
  Weasel bil-pulit wieġbet:
  - Din mhix pjaneta, lanqas waħda kbira, iżda lanqas mhi univers. Hija xi ħaġa bejn pjaneta kbira ħafna u l-univers. Imma nippreferi ma nidħolx fil-ħaxix ħażin...
  Il-parrinu ħawwad widnejnha karatteristiċi, li ħarġu minn taħt xagħarha, u qal:
  - Fi kwalunkwe każ, mhux biss aħna, iżda hemm akkademji oħra ta 'Dragons u mhux Dragons li qed ifittxu modi biex isalvaw l-irġiel, u jekk possibbli, jirritornahom.
  Dominica tgħajjat:
  - Raġel li jegħreq jaqbad it-tiben! U huwa verament briks...
  Il-markiża ninfa ssuġġeriet:
  - Forsi għandek tkanta aħjar, l-inżul huwa pjuttost twil!
  L-attriċi tat-tfajla qabdet:
  - Iva, naqbel , huwa saħansitra aktar frisk milli fis-subway!
  U Dominica xeħet rasha, li tfarrket bil-weraq tad-deheb, u kantat:
  M'hemm l-ebda età jew għoli fil-gwerra,
  Hi tagħmel il-bniet u s-subien ugwali!
  Dawk li ma jridux hena fis-skiet,
  Min irid itir saħansitra ogħla!
  
  Aħna naqtgħu, nisparaw u nqattgħu,
  Għalina hemm il-fidi - servizz lill-Patrija!
  Naturalment, huwa aħjar li sservi bħala xabla,
  Biex tirbaħ il-battalja b'mod deċiżiv!
  
  X"iktar hu iktar importanti għan-nisa tagħna?
  Naturalment, teħodha mhux biss fuq is-sodda!
  Int raġel tal-ajkla, mhux għasafar tal-ħasra,
  Istinkaw biex inżommu djarna milli jaħarqu!
  
  Din hija battalja ħarxa, naraw li ġejja,
  Il-horde qed ibaħħar, il-mases ma jistgħux jingħaddu!
  Imma l-ħaddieda fasslu tarka b"saħħitha,
  Ir-rogħda u l-ħażen mhux se jbeżżgħuna!
  
  U rġajna flimkien, leġjun,
  Il-lanez jinżammu sewwa f"idejn il-qawwa!
  Kun l-ghadu mill-inqas champion fil-qerda,
  Oqbra jistennew, mhux midalji fuq iż-żokra!
  
  Ħabna , iżda l-bniet jinten ,
  Ix-xwabel fl-idejn jixgħel bħas-sajjetti!
  Bniet b'saħħithom bħal dawn, ħarsa iebsa,
  Għall-għira tal -kwiekeb Jedi !
  
  X'ħasbu l-orki, il-kreaturi , is-slaten ?
  Imma issa l-"orsijiet" qed jiġru!
  Aħna l-ġellieda sagri tar-Rus',
  Kull ġellied, tifla, jew raġel!
  
  Aħna nkeċċuhom u ma nieħdux priġunieri,
  Nies ħielsa m'għandhomx jipproduċu skjavi mhux kuntenti!
  Aħna ttrattati ċ-ċawla shaggy,
  L-interessi tal-patrija huma ogħla minn dawk privati!
  Iva, il-kanzunetta mhix dgħajfa u l-vuċi tal-gwerriera hija meraviljuża.
  L-inżul tlesta, u issa tliet tfajliet ta 'speċi differenti: mentor elf, nymph marquise u drop-in uman, sabu ruħhom fit-territorju ta' stadium kbir taħt l-art, mhux inferjuri fid-daqs għal Luzhniki, u forsi saħansitra superjuri.
  Kellha ħafna ta" kull xorta ta" apparat, saqaf għoli u stands għal mijiet ta" eluf ta" spettaturi, u siġġijiet irrakkmati bil-bellus, perli, deheb, jew saħansitra għall-mistednin l-aktar għaljin bid-djamanti u ġebel ieħor.
  Fl-istess ħin , kien kważi vojt. Veru, fiċ-ċentru kien hemm il-Gran Mastru stess u l-kap tal-akkademja, id-Dragon Dukessa de Montserrat.
  Mara sabiħa ħafna b'seba' irjus, miżbugħa bil-kuluri kollha tal-qawsalla. U jidher daqshekk sabiħ, sempliċiment aqwa, speċjalment jekk taraha fir-realtà u mhux f'film.
  Dominica kantat barra minn postu:
  Sema għoli, distanzi imbiegħda,
  Isma l-kanzunetta dwar il-kuraġġużi Akmale ...
  Huwa Dragun ħażin, hu ħeles l-art,
  U dan il-kavallier ħalla d-dawl tas-sema!
  Il-kanzunetti jerġgħu jitkantaw...
  Hawnhekk id-Dukessa tad-Dragun ta" Montserrat interrompiet b"vuċi ta" theddid, bħat-trombi ta" Ġeriko:
  - Int , nara, inti tfajla impudente ħafna, b'ilsien li jista' faċilment jindawwar f'linja twila madwar għonqek uman.
  Dominica wieġbet bi tbissima innoċenti:
  - Ma ridtx noffenduk. Huwa biss li verament inħobb inkanta. U Akmal huwa biss tifel ta' sħarijiet, karattru ta' film minn film għat-tfal. Tiħux bis-serjetà wisq!
  Dragun femminili b'seba' ras, madwar id-daqs ta' ajruplan tajjeb ta" attakk b"żewġ postijiet, daħqet u nnutat, bis-seba" kapijiet tagħha jitkellmu fl-istess ħin, bħallikieku ffurmaw ħaġa waħda, minkejja l-imħuħ differenti tagħhom:
  - U int witty u kuraġġuż, u fl-istess ħin, risorsi. Tista 'mill-inqas tagħmel xi ħaġa fil-maġija?
  Dominica kantat kanzunetta komika bi tweġiba:
  Rigal tal-għalliema,
  Huma qattgħu ħin miegħi...
  Sofra miegħi għal xejn -
  L-aktar magician skillful!
  
  Għalliema għaqlin
  Smajt bla attenzjoni...
  Dak kollu li ma kienx mitlub lili
  Għamilt b'xi mod!
  . KAPITOLU Nru 5.
  It-tifel ilsir u eks prinċep Oenomaus reġa" ġie assenjat biex idawwar ir-rota tqila. Tifel, taʼ madwar ħdax-il jew tnax-il sena, qed jaħkem l-għeja u jistrieħu saqajh vojt fuq ġebel li jaqtgħu, kien qed iħamm il-qamħ. Żewġ tfajliet elf laqtu, bejn wieħed u ieħor f'intervalli ugwali, fuq id-dahar vojt u muskolari tat-tifel. B'xi mod, din l-eżistenza ta 'skjavi pprovdiet trekking milli jduru għall-ġebel. Iżda skjavi subien żgħażagħ m'għandhomx jitħallew jistrieħu u għandhom jintlaqtu ħarxa u pjuttost bil-qawwa.
  U hekk sakemm it-tifel ilsir, kompletament eżawrit, jorqod. U wara, jerġgħu jrabbuh, jitimgħu biex ma jmutx bil-ġuħ u jkollu s-saħħa jaħdem. U jerġgħu jisfruttaw.
  Dan jagħti l-ħajja, iżda biss waħda ħafna uġigħ. Bħal, bħall-infern matul il-ħajja, ħlief li l-ġisem huwa żagħżugħ u b'saħħtu u l-ħsibijiet huma fir-ras u l-kuxjenza hija ċara. Iżda dan jagħmilha saħansitra aktar umiljanti u bl-uġigħ. Biex ineħħu xi ftit mill-uġigħ u l-għeja, l-ex prinċep u issa t-tifel ilsir Oenomaus uża l-immaġinazzjoni tiegħu;
  Ekwipaġġ ta 'pirati fuq Dragons battalja jgerrbu s-sħab fit-tfittxija tal-priża. Elf żagħżugħ gustuż u muskolari Oenomaus b"libsa intelliġenti, stivali li jixegħlu bil-verniċ iskarlatina, u bi xprun tad-djamanti jikkontrolla l-mostru bi tliet irjus tiegħu. U l-bqija tat-tim jikkonsisti minn bniet tal-għaġeb. Huma muskolari, ikkunzati, barefoot, u l-ħwejjeġ kollha tagħhom huma ġiżirajjen taʼ ħaġar prezzjuż fuq sidirhom u ġenbejn. U kulħadd, ovvjament, huwa biss mudelli tal-moda b'xagħar qawwi. Huma mmuntaw dragoni li kienu kemmxejn iżgħar u kellhom ras waħda biss.
  Ukoll, ovvjament, huwa raġel, is-sess aktar b'saħħtu, u t-tim tiegħu huwa magħmul minn rappreżentanti tas-sess ġust. U m"għandux bżonn irġiel oħra.
  Allura l-kaptan maskili biss għandu żraben, u s-subordinati delightful tiegħu jistgħu jagħmlu affarijiet bis-saqajn vojta u grazzjużi tagħhom fil-battalja li ma jistgħux jingħadu f'fairy tale jew deskritti b'pinna! Is-sbuħija kapaċi jitfgħu splussivi b'forza letali, u jitfgħu sejf, boomerang, jew labra velenuża.
  Oenomaus, il-prinċep żagħżugħ, kanta b"ferħ u ferħ:
  Ir-raġel għani, ovvjament, se jidħak,
  Ħawwad il-mammuna tiegħek, żaqqek sħiħ!
  U d-destin tagħna hu li mmutu bl-uġigħ,
  Il-mewt qed tħares fuq kulħadd, anzjana bil-meċess!
  
  U rridu niġru fuq il-ħaxix,
  Wara kollox, għadna, essenzjalment, tfal biss!
  Imma t-tifel iħoss doppjament jasar,
  M'hemm l-ebda libertà fl-ebda ħabs fuq il-pjaneta!
  
  Irridu niġġieldu, dan huwa d-destin,
  Oqtol sħabu jekk ikollok toqtol ħu!
  M'hemm l-ebda skop li titlob lil Dak li Jista' Kollox,
  Għal dnubiethom l-iskjavi jġorru t-tpattija?
  
  Hemm demm fl-arena u ħmieġ fil-dungeon,
  Il-firien gidmu saqajli vojta!
  Il-prinċep rgħiba jgerfa b"sieq barri tiegħu,
  Għandu jintbagħat hu stess!
  
  Biex tgħix, trid toqtol,
  Tbati kemm fir-ruħ kif ukoll fil-ġisem mortali!
  In-nobbli jiffestaw il-katavri tal-faqar,
  Il-stink mietet, dak kollu li baqa" kien daqqa ta" ġibs!
  
  Iżda l-istess, l-ispirtu tar-rieda ma jistax jitkisser,
  Il-Patrija hija ħajja fil-ħsibijiet tat-tifel!
  Armata se tasal għand l-Elves eterni bl-abbuż,
  Aħna se tarmi l-għonja għall -għemil tagħhom !
  
  Imbagħad il-borża tal-flus se tkun qed tħawwad ,
   Min għafas il-meraq mill-Patrija!
  Biex nirbħu, għandna bżonn moħħ qawwi,
  U jekk inti kodard, anke l-Allat huma bla saħħa!
  
  Hawn swing tax-xabla, ir-ras tellgħet,
  Il-exekutur f'daqqa waħda nbidel fi vittma!
  Kif ix-xitan ħarab f"daqqa mill-kaldarun,
  Allura r-rabja titkeċċa minn qalb kbira!
  
  M'hemmx għalfejn taħseb, l-elfi tad-dawl huma dgħajfa,
  Il-poplu tagħna ma qata" rasu quddiem ħadd!
  lill-ġdid mill-infern ,
  U aħna ġentili biżżejjed biex nixorbu te mill-saucer!
  Kanzunetta sabiħa, u t-tim tiegħu ta 'Dragons huwa magnífico. Għalhekk iddur fuq in-naħa tal-lemin, tifla elf b"xagħar aħmar tar-ram li tħawwad fir-riħ bħal bandalora proletarja tgħajjat:
  - Wasal iż-żmien li ssir serja, oh prinċep tal-pirati tal-ajru!
  Enomai xeħet bi tbissima:
  - Żgur! Dan hu li aħna twieldu għalih!
  Il-bniet kantaw fil-kor, fl-unison, jonqsu u jilagħbu bil-ġisimhom b"saħħithom, skolpiti minn muskoli żviluppati:
  Aħna foqra, aħna pirati foqra,
  Jiddispjaċina ħafna, ħafna...
  Inpoġġu vażetti fis-sema għall-karavelli,
  Imma għax ma daħħlux il-moralità fina!
  U l-ġellieda kantaw b"ferħ u eċċitament saħansitra akbar, u leħinhom kienu bħal trilli tan-niskili sħaħ:
  Il-pirati m'għandhomx bżonn ix-xjenza
  U huwa ċar għaliex...
  Għandna saqajn u dirgħajn,
  Imma m"għandniex bżonn rasna!
  F'dan il-mument, tfajla b'xagħar isfar-vjola saffar shrilly:
  - Priża 'l quddiem! Hemm gallun tal-ajru sħiħ fuq l-intestatura tal-lemin!
  Il-bniet kantaw fil-kor:
  Eh ma , fuq l-oċean, eh ma , Dragons fil-kontroll,
  Eh ma , ara fuq il-ġid fabulous...
  Aħna ma jimpurtahomx mil-liġijiet, qed nibnu ordni ġdid,
  Li tmut dgħajjef u stupid taħt ix-xwabel!
  Il-Prinċep Oenomaus ordna:
  - Ukoll, bniet, jekk aħna destinati li jisirqu, allura aħna se jisirqu!
  U mbagħad qatgħa sħiħa ta 'Draguni ġrew biex jattakkaw. Huma ġrew lejn il-mira tagħhom.
  Il-gallun kien vapur kbir u sabiħ. Minkejja l-piż tqil u mgħobbi b'diversi oġġetti, grazzi għall-maġija, floated bla xkiel fl-atmosfera. U r-riħ nefaħ il-qlugħ ta" dan il-gallun.
  Enomai innota li l-qlugħ tal-bastiment kellhom mudelli jleqqu u sbieħ ħafna. U dan, ejja ngħidu, huwa jibred ħafna . Speċjalment meta dehret ix-xemx li togħla.
  Mill-gallun innutaw merħla ta" pirati li jikkontrollaw draguni mħarrġa. U t-tim beda jgħajjat dwarha. Fiha, ukoll, il-maġġoranza huma bniet sbieħ b'tuniċi u subien skjavi. Kienu biss fil-bagolli ta 'l-għawm, koppja ta' skjavi żgħażagħ biss kellhom brazzuletti tad-deheb u tal-fidda frizzanti fuq l-għekiesi u l-polz tagħhom.
  Il-bniet gwerriera kienu imżejna b'mod aktar lavishly. Imma wkoll barefoot, bħal subien ta" tnax sa erbatax-il sena, muskolari, sbieħ, imma b"marki skjavi fuq sidirhom u fuq spallejhom.
  Tifla waħda biss gwerriera kellha stivali eleganti fuq saqajha. Milli jidher hi l-aktar waħda importanti hawn u l-kaptan. Blonde tant sabiħa b'xagħar li qisu kien imbexxex bi trab tad-deheb.
  U x"wiċċ ħelu għandha. U l-ġisem huwa miksi b'armatura li hija mitfugħa fi platinu, żaffiri, żmeraldi, topazes, rubini, agates u djamanti. Barra minn hekk, il-ħaġar prezzjuż huma rranġati f'ornament mill-isbaħ tal-isbaħ kuluri. Hemm ward, tulipani, cornflowers, forget-me-nots, mimosas, peonies u ħafna oħrajn.
  Fuq l-armatura luxurious tagħha, il-fjuri kollha huma differenti, u mhux waħda hija ripetuta.
  Il-prinċep pirata Oenomaus ħass żieda qawwija ta" sentimenti qawwijin fih innifsu u qagħad:
  - Ukoll, huwa verament possibbli li tfixkel u toqtol sbuħija bħal din! Ma nistax inġorr dnub bħal dan fuq ruħi.
  Is-sieħeb ta" xagħar aħmar tan-nar irrimarka:
  - Imma għalhekk aħna pirati! Wara kollox...huwa impossibbli li tagħmel pirata mingħajr dnub.
  Ieħor irrimarka bi tbissima:
  Iva, huwa diffiċli li tassew toqtol lill-maħbubin,
  Wara kollox, elf , emminni, twieled għall-kuntentizza...
  Imma jekk int pirata, ix-xafra hija l-omm,
  Mingħajr demm, xita u temp ħażin ta" dejjem!
  Ir-redhead innota wkoll:
  - Dawn huma bniet u subien sbieħ, ovvjament, iżda mhumiex ir-razza tagħna ta 'elves, iżda mir-razza tan-nies! Ħares, kbir , lejn il-forma tal-widnejn tagħhom.
  Oenomaus kien sorpriż:
  - In-nies huma daqshekk sbieħ u żgħar?
  Il-gwerrier tan-nar qal:
  - Dak hu! Bl-għajnuna tal-maġija huma rċevew iż-żgħażagħ eterna. U issa dawn is-subien huma mwaħħla fl-adoloxxenza bikrija tagħhom.
  Issa se jkunu dejjem żgħażagħ u sottomessi.
  Il-prinċep żagħżugħ kanta:
  L-elfi kollha, in-nies fuq il-pjaneta,
  Għandhom dejjem ikunu ħbieb...
  It-tfal għandhom dejjem jidħku.
  U għix f'dinja paċifika!
  It-tfal għandhom jidħku
  It-tfal għandhom jidħku
  It-tfal għandhom jidħku -
  U għix f'dinja paċifika!
  L-elf blond issuġġerixxa:
  - Hemm għażla! L-aqwa ġellied min-naħa tagħhom u l-aqwa jew l-aħjar min-naħa tagħna se jiġġieldu. F'każ ta 'rebħa, huma jaqsmu l-ispam magħna, u f'każ ta' telfa, il-gwerrier jitlef isir . jew skjav jew katavru!
  Oenomaus innota:
  - Dan huwa loġiku! Jien lest niġġieled!
  Bniet fuq Dragons mdawra l-gallun. Huma aktar mgħaġġla; vapur enormi sempliċement ma setax jaħrab mill-qatgħa b'aġilità.
  Imma l-gallun kellu xkubetti. U bdew jidderieġuhom, u l-ftejjel saħansitra bdew ipejpu.
  Oenomaus qal b"vuċi tar-ragħad:
  - Nipproponi duel! Skont id-drawwa tal-pirati tal-ajru. Ġellied wieħed min-naħa tiegħek, u wieħed minn tagħna. Int se tagħti nofs il-merkanzija tiegħek lir-rebbieħ. U f'każ ta 'telfa , agħmel li trid ma' min jitlef. Aħna mhux se ndejquk.
  Il-kaptan tat-tfajla bl-armatura prezzjuża bil-fjuri wieġeb:
  - Kbir! Aħna naċċettaw din l-isfida! Se niġġieled! U tinnomina lil min trid!
  Il-Prinċep elf Oenomaus iddikjara b"mod deċiżiv:
  - Jiena l-uniku rappreżentant tas-sess aktar b'saħħtu fostkom. Allura għandi niġġieled!
  L-assistent ta" xagħar aħmar qal b"mod aggressiv:
  - M'iniex agħar ġellied! Irrid niġġieled!
  U ħawwadha saqajha barefoot, eleganti, agħali ħafna, li hija mobbli, bħall-ġisem ta 'kobra.
  Il-gwerrier żagħżugħ oġġezzjona:
  - Aħna kaptani, se niġġieldu!
  It-tfajla bl-armatura prezzjuża ħabtet u qalet bi tbissima:
  - Marquise de Diana, għas-servizz tiegħek!
  L-elf żagħżugħ wieġeb b"fiduċja:
  - Prinċep Oenomaus! Lest għall-battalja!
  U bil-għaqal ħafna l-gwerrier żagħżugħ qabeż fuq il-gverta u ġibed is-sejf twil u rqiq tiegħu.
  Lady de Diana ġibdet ukoll ix-xafra tagħha u staqsiet bi tbissima:
  - Għaliex il-prinċep f'daqqa waħda sar pirata għatx demm?
  Oenomaus wieġeb dan b"mod deċiżiv:
  - Hija storja twila. Imma jien mhux pirata għatxan id-demm, imma wieħed nobbli! U dan jagħmel differenza.
  Il-markiża wieġbet bi tbissima:
  - Mhux se noqtollek, int tkun l-iskjav personali u l-priġunier tiegħi. Se nġagħlek lagħaq il-qigħan vojt ta" saqajja b"ilsienek u b"hekk tagħtini pjaċir!
  Enomaus daħaq u wieġeb:
  Lanqas jien ma noqtollek ! U huwa saħansitra sabiħ li ticklek saqajn bħal dawn b'ilsienek. Imma minkejja li int gwerrier serju, mhux se tistenna għat-telfa tiegħi!
  Diana tbissmet usa" , bi snienha kbar, u wieġbet:
  - Ejja naraw! Mhux jien biss, imma wkoll bniet oħra se jirkbuk fil-magħluq. U aħna se nittorturak u nsawtuk sal-mewt. Ejja naraw kif titbissem f"dan il-każ!
  Il-prinċep pirata kanta bi tweġiba:
  Taqtax qalbek, taqtax qalbek, taqtax qalbek
  Fil-battalja mal-mostru tal-ħmar il-lejl, tkun timida...
  Tbissem, tbissima, tbissima -
  Kun af li kollox jidher tajjeb u tajjeb !
  Il-Markiża qabdet b"ħarsa kuntenta ħafna:
  - Inti żagħżugħ ferrieħa! Int tagħmel jester kbir. Forsi saħansitra nagħtikom lir-reġina. U se jkun pjaċevoli!
  Oenomaus wieġeb irrabjat:
  - Biżżejjed chatter idle. Ejja niġġieldu!
  It-tfajla bl-armatura qabżet minn fuq l-art tal-batterija u attakkat lill-kontroparti tagħha. Oenomaus iltaqa" magħha, qata" d-daqqiet, u saħansitra wieġeb, kważi qata" widna s-sbuħija. Hija qabżet lura u nnotat bi tbissima pantera:
  - U m'intix ħażin. Ħsibt li inti prinċep bħalma jien soru!
  It-tifla, madankollu, mhix elf, għandha widna umana. Imma Oenomaus huwa elf. In-nies u l-elfi għandhom tfal komuni - half-breeds . Iżda huma normalment imsejħa bastards . U ma tantx jogħġbuhom it-tnejn.
  It-tifla markiza reġgħet attakkat. Hija wettqet kombinazzjonijiet kumplessi ma 'xwabel. U x-xafra tagħha teptip, qabżet, u reġgħet tidwir, bħall-ġwienaħ ta" mitħna f"uragan. U hi attakkat.
  Il-prinċep, li ma kienx bla raġuni l-werriet ta" imperu enormi, ta daqqa qawwija f"sidirha. U nifed l-armatura. Saħansitra nxerred demm. U kien ċar li t-tifla kienet feruta.
  Hija marret lura u safqet:
  - Tifel mostru perikoluż!
  Edmond wieġeb bi tbissima kondexxendenti:
  "Nista ' nkun mostru, imma jien 'il bogħod minn tifel!"
  Diana daħqet u reġgħet attakkat. Għalkemm demm iskarlatina kien qed iqattar minnha. U hi mifruxa mal-gverta.
  Ir-reġina ħomor innotat:
  - Jien kont naqtagħha rasha mill-ewwel! Jien ma niġbed il-bagpipes.
  Il-Markiża-Kaptan issaq:
  - U nista 'nagħtik opportunità bħal din!
  Oenomaus wieġeb billi laqat lill-gwerriera taħt l-idejn bis-sejf u qatgħet l-għerq tagħha. Hija waqqgħet l-arma minn idu l-leminija, iżda immedjatament qabdet fix - xellug tagħha. U hi grinned karnivorously, bħallikieku hi kienet il-mistress tas-sitwazzjoni f'dan Showdown.
  Iż-żagħżugħ innota:
  - Int tifla kuraġġuża! Imma mbagħad iweġġgħu. Aħjar ċedi!
  Diana għajjat:
  - Se mmutu, imma mhux se naqtgħu qalbna!
  Il-gwerrier tal-pirata b"xagħar aħmar xebba:
  Trid tirrispetta magħna, tibża minna,
  L-isfruttamenti tal-pirati nisa huma bla tmiem...
  L-elfi tad-dawl dejjem kienu jafu jiġġieldu,
  U l-pjaneta hija miġnuna dwarna!
  U daħk bi tweġiba, hekk irridixxenti u tisfir. Kollox deher hekk frisk u b'sensazzjoni.
  U Diana reġgħet attakkat. Hija aġixxiet b'idha x-xellugija mhux agħar milli bil-lemin tagħha. U kien pjuttost sabiħ, movimenti grazzjużi bħal dawn . Barra minn hekk, il-marquise-kaptan neħħa l-istivali, u s-saqajn żgħar u grazzjużi tagħha saru mikxufin. U dan żied mad-destrezza tagħha.
  Oenomaus innota:
  - U barefoot jixraqlek, għażiża sbuħija!
  Diana issira:
  - Int se tkess it-tkaken vojta tiegħi!
  Il-ġlieda kienet aggressiva ħafna. Il-Markiża attakkat b"furja selvaġġa u brandi l-arma tagħha bħallikieku kienet fann ta" mara. U dan irriżulta li kien estremament sabiħ. U mbagħad il-ponta grif lil Oenomaus tul il-ħaddejn lixx, bla xagħar u lewn tal-elf.
  Iż-żagħżugħ innota:
  - Int tajjeb!
  Diana xeħet:
  - Iva, jien jibred! U għal darb'oħra l-swing u twist.
  Il-pirata ta" xagħar aħmar għajjat:
  - Laqtuha! Oqtolha!
  Oenomaus wieġeb bi tbissima:
  - Xi ngħidu dwar il-kmandament tal-Almighty - toqtolx?
  It -tifla tan-nar wieġbet:
  - Litteralment - tikkommettix qtil ħażen!
  Il-prinċep pirata għajjat:
  - Allura, huwa possibbli li twettaq qtil tajjeb?
  It-tfajla ta" xagħar aħmar ikkonfermat:
  - Lanqas mhu possibbli, iżda huwa meħtieġ!
  Intant, il-kaptan tat-tfajla feruta pprova jattakka mill-ġdid, u aġixxa tajjeb ħafna. U hi grif lil Oenomaia fuq id-driegħ u l-ispalla.
  Diana għajjat:
  - Tħossok ħażin! Jien noqtollek, puppy!
  Oenomaus kanta bi tweġiba, parrying l-attakki;
  Nafu glorja immortali fil-battalji,
  Billi ma tafx biża", aqta" bil-kuraġġ!
  Jalla s-sejf jgħinna fil-kisbiet kbar,
  Jegħleb lill-ghadu - xejn m'hu importanti!
  
  Aħna nbaħħru fuq il-baħar, mingħajr ma nafu ebda dubju,
  Pirata u maltempata, uragan mhuwiex ostaklu!
  Il-memorja tibqa" fil-qlub tal-ġenerazzjonijiet,
  L-ghadu jingħeleb - dak hu l-premju kollu!
  
  Is-sbuħija tagħtik imħabba b'passjoni,
  U għada l-eżekuzzjoni jistenna l-armar!
  Li tgħaqqad ħajtek ma 'filibuster hija perikoluża,
  Il-fortuna titfa" d-dadi b"mod kapriċċi!
  U fl-aħħar kelma, il-prinċep pirata qatgħet f"idejn it-tifla tal-markiża bis-sejf tiegħu, u l-arma waqgħet minn idha pallida.
  Diana tbissmet u qabżet, timmira l-għarqub vojt tagħha lejn il-geddum ta 'Oenomai. U t-tifla daret b"mod każwali. Iż-żagħżugħ qabadha u mbagħad tefagħha. Diana waqgħet fuq il-gverta u baqgħet stordita. Hija verament ippruvat taqbeż, iżda l-ponta tas-sieq tal-but laqatha fil-geddum, u t-tfajla ħarġet kompletament mid-daqqa qawwija.
  Enomaus għolla jdejh u għajjat:
  - Rebħa!
  Ħassar għadda mill-ekwipaġġ ta" bniet u subien barefoot. U l-ġellieda bis -subien l-iskjavi tagħhom niżlu għarkubbtejhom b"mod sfida.
  Il-gwerrier b"xagħar aħmar innota:
  - B'xi mod irriżulta faċli ħafna! Ħsibt li jkun aktar diffiċli.
  Oenomaus ghamlet:
  - Id-dundjan ħaseb u spiċċa fis-soppa!
  It-tfajla daħqet u nnotat b"daħq:
  Taħsibx fuq elves
  Jasal iż-żmien, tifhem għalik innifsek...
  Isaffar bħal balal fit-tempju tiegħek,
  U t-tifla tiġri fil-battalja kompletament barefoot !
  Ir-redhead issuġġeriet:
  - Ejja nsawtu subien skjavi fuq l-għarqbejn tagħhom bil-bsaten. Naħseb li se jħobbuh!
  Oenomaus għamel għajnejh u rrimarka:
  - Taħseb li ser jogħġobhom? Għalkemm il-qigħan mhux maħduma tas-subien probabbilment mhumiex daqshekk sensittivi għall-uġigħ minn stikka.
  Il-pirata ta 'xagħar aħmar innota:
  - Il-ħaġa prinċipali hija li aħna bhalu! Il-ħallelin bħalna jsibuha pjaċevoli ħafna li jittorturaw subien sbieħ!
  Tfajla sabiħa b"tunika intelliġenti u ġojjellerija fuq il-polz u l-għekiesi tbaxxat:
  - Jien lest, bħala l-assistent tal-markiża, biex inkompli l-ġlieda! U wassal in-nofs l-ieħor tal-gamma!
  Il-pirata tan-nar għajjat:
  - Hi tiegħi! Se niġġieled magħha! Dan huwa ċar.
  Enomai xeħet bi qbil:
  - Loġiku! Mhux kollox għalija li nieħu waħdi. Anke jekk jien l-aktar wieħed importanti għalik.
  Il-gwerrier b"xagħar aħmar oġġezzjona:
  - M'hemm l-ebda kap fost indaqs. U nipproponi li niġġieled mingħajr armi.
  Il-gwerrier b"tunika nnota:
  - Mingħajr l-armi? Ma tibżax, elf?
  Il-pirata tan-nar wieġeb b'mod deċiżiv:
  - Tmurx fil-foresta biex tibża' mill-ilpup!
  It-tfajla fit-tunika, din il-blonda tal-għasel tal-għasel, staqsiet b"ton ġentili:
  - Ħalli ż-żagħżugħ charming jkanta għalina. Naħseb xi ħaġa lirika, u bniet oħra se jappoġġjawni.
  Is-sbuħija fuq iż-żewġ naħat ċapċpu fl-unison:
  - Merħba! Irridu l-kanzunetti tiegħek fil-quċċata tal-pulmun tagħna!
  Oenomaus kanta bi tbissima:
  Niftakar kif issa, il-wiċċ jgħajjat radjanti,
  Il-ħarsa qabditli qalbi bħal sejf!
  Ħaraqt fin-nixxiegħat tar-riħ tan-nar,
  Int biss bqajt sieket bi tweġiba!
  
  Leħnek, kemm hu sabiħ u pur,
  Nemmen fil-kaskata bla tarf tal- caresses tiegħek!
  M'għandix bżonn ħajja ta' mibegħda mingħajrek,
  U issa raġġ etern idawwalni!
  
  Int l-alla tal-imħabba bla limitu,
  Oċean mimli dawl tal-għaġeb!
  Kisser is-silġ, b"ċajt,
  Mhux se nara s-sebħ mingħajrek!
  
  Wiċċek jiddi bħax-xemx fuq,
  M'hemmx aktar figuri sbieħ fl-univers!
  Is-sentiment tal-passjoni jkopri bħal uragan,
  Li tkun miegħek għal dejjem hi hena!
  
  L-uġigħ f"ruħi qed jinqala" bħal maltempata,
  U n-nar f"sidri jaħraq bla ħniena!
  Inħobbok, int tħares kburi lura,
  Is-silġ fi frak jaqtagħlek qalbek!
  
  Bejn id-dwal fl-oċean starry bla limitu,
  Jien u int togħla fis-smewwiet bħall-ajkli!
  U xufftejk, frizzanti bir-rubini,
  xi ħaġa b"tenerezza u b"passjoni!
  U l-applaws huwa tali li l-beauties sempliċiment jifgaw bil-pjaċir. Imma f"dak il-mument waħda mit-tfajliet għajjat:
  - Żewġ frejgati tal-ġlieda kontra ġejjin hawn!
  Oenomaus innota b"daqq ta" diqa:
  - Ukoll, dan huwa eżattament dak li ridt? Kellek bżonn ġlieda interessanti? Allura inti se tikseb dan!
  Ir-redhead irrimarkat irrabjata:
  - Sejħuhom! Cruisers bis-suldati. U issa mhux se titlaq b'daqqiet biss fuq l-għarqbejn tiegħek!
  It-tfajla li kienet qed tħares permezz tat-trombi nnutat:
  - Hemm orki fuq il-vapuri. U dan ifisser test serju jistenniena.
  Oenomaus loġikament innota:
  - Imma nistgħu noqtlu l-għedewwa tagħna mingħajr ebda ħsara lill-kuxjenza tagħna. Meta tmiss ġellieda sbieħ, qalbek litteralment tiddemm!
  It-tfajla b"xagħar aħdar irrimarkat:
  - Id-draguni tagħna huma aktar mgħaġġla mill-frejgati. Jista" jkun li jkollna ħin biex nitilqu!
  Il-prinċep pirata qal b"mod deċiżiv:
  - Fid-dizzjunarju tagħna m'hemm l-ebda kelma bħal ħarba!
  U t-tfajliet pirati kantaw b"rabja, lesti għal battalja ta" ħajja jew mewt;
  Ngħixu f"dinja mimlija firda, dwejjaq...
  X'għandu jagħmel suldat meta jkun waħdu ?
  L-Allat, bir-raġun, iddeċidew b'mod krudili għalina -
  Dan il-bniedem qed idawwar it-tempji griżi!
  
  L-univers huwa daqshekk krudili għall-imħabba,
  Tiċrit ta" separazzjoni nieżel f"kaskata...
  Il-kompassjoni sparixxa mingħajr traċċa, bħal ħolma,
  U l-ħajja saret bħal ġebla mingħajr irtubija!
  
  Qed jiffriża fid-deżert, u s-silġ qed jaħraq bis-sħana,
  Kif katina sadid tiġbor qalbi!
  U x-xita tas-separazzjoni tħabbat bħal frazzjonijiet fuq is-saqaf -
  Il-bwiet huma vojta, fadal biss ram!
  
  Imma l-fidi fil-proeza ta" ġellied tispira,
  L-Alla li Jistaʼ Kollox, taf, għamel wegħda soda!
  U se jkun bħal weraq f'Mejju sħun għalina,
  Meta nibtu, niltaqgħu mas-sebħ!
  
  Trid tagħmel il-pjaneta aktar ferħana?
  Sabiex kull wieħed minna jkanta glorjuż bħal nightingale?
  Imbagħad l-għasel l-aktar ħelu sar ħsad mis-siġra tal-linden -
  Fir-ruħ tal-ġganti, ejja nsemmu l-gideb !
  
  M'hemmx għalfejn tqarraq b'Alla, emminni,
  Jarah sewwa minn min minna hu kodard u boor !
  Agħti t-tifsira tal-Mulej lis-sagrifiċċju,
  Mhux ta" b"xejn li tgħid, inħallaskom in-nies!
  
  qabditna online ,
  Ħadd ma jaf fejn jispiċċaw il-qtil.
  Ġuda mdendel fuq aspen immuffat -
  U għal dawk li emmnu - kuruna tar-rand!
  
  Kull persuna tista 'ssir aħjar
  L-għażla tagħna hija konxja - nistinkaw għal Kristu.
  Imma kultant ikun hemm għadajjar tad-demm,
  Mill-inqas hemm wegħda - dalwaqt niġi!
  
  Oh dinja, kemm għandek vjolenza,
  Bħallikieku ma nistgħux ngħixu fil-paċi !
  Il-mara tgħajjat fuq it-tebut tas-suldat,
  Kemm hu rqiq il-ħajt fraġli tal-ħajja!
  
  It-tixrid tad-demm mhix is-sejħa tagħna -
  Irrid inħobb, nagħti l-ġenna tal-Patrija!
  Għaliex din il-kastig hija għalina lkoll?
  Tweġiba: agħti l-ġid tiegħek kollu lill-foqra!
  
  Impossibbli li tixtri s-salvazzjoni għall-flus,
  Għax m"hemmx prezz għad-deheb għal Alla!
  U fil-knisja titbaxxa l-Ħadd,
  Biex issir bil-ġwienaħ bħall-ajkli!
  
  U jasal iż-żmien - tiġi s-Saltna t'Alla,
  Id-dlam ħażen u predatorju se jispiċċa!
  L-ispiritwali se titħassar, jasar indannat,
  U l-pajjiż se jsir fi Greatness of Happiness!
  Wara kanzunetta ta 'ispirazzjoni bħal din, il-bniet-pirati fuq Dragons ħadu u marru għall-maltemp frejgati kbar, li kienu mimlija orcs - orsijiet smelly u hairy.
  Kien hemm inqas bniet mill-kreaturi diżgustanti, iżda kienu ħafna aktar b'aġilità u destrezza.
  U mbagħad il-bniet li kienu fuq il-bastiment merkantili wkoll daħlu fil-battalja fuq in-naħa tal-pirati. U wkoll is-subien l-iskjavi ġrew biex iżarmaw l-armi. Din hija tali unità li jmissu tan-nies u l-elves kontra l-għedewwa storiċi eterna tagħhom - l-orcs.
  Oenomaus ingħaqad ukoll mal-battalja. Iż-żagħżugħ tbandal żewġ xwabel f'daqqa, imexxi l-mitħna, jaqta' l-irjus tal-orki. Ġieled bil-furja ta" iljun.
  U ħdejh hemm ir-redhead . L-għarqub vojt tat-tfajla laqat lill-ork fil-geddum u kisirlu xedaq. U mbagħad l-orc waqa" għal isfel, u qrun tiegħu laqtu fl-istonku. U kienet battalja miġġielda iebes.
  Oenomaus jiġġieled bil-kuraġġ. Hawnhekk iħaddan farfett bix-xwabel tiegħu, bħal fann, u jaqta" l-irjus li jirromblu bħall-kaboċċi.
  Il-prinċep żagħżugħ kanta b"entużjażmu, u wera l-għeġubijiet tal-erojiżmu:
  Jekk il-ponn tiegħek huwa b'saħħtu -
  Dan ifisser li inti tkun l-ewwel fil-ħajja!
  U allura l-sieħba mhux raġel fqir,
  Għandu qalb tad-deheb u nervituri tal-azzar!
  
  Imma aktar importanti minn hekk, emminha, huwa moħħ b'saħħtu,
  Minħabba ġellied elf huwa cooler minn annimal .
  Jekk int skur fil-ħajja,
  Imbagħad daħka ferrieħa tagħmlek maħbub!
  
  Suppliment awtomatiku, taf, saħħa għall-ponn,
  Minħabba li hija mimlija għarfien, Know-How!
  Imma ipprova agħti s-setgħa f'idejn iblah ,
  Imbagħad ikollok biss uġigħ bħala premju!
  
  Kien hemm żmien meta kienu jmorru għall-kaċċa ma" każin,
  Pruwa, kiver ta" vleġeġ kontra ġilda ħoxna...
  Imma għamlu chervonets fejn marru pennies,
  U huwa faċli ħafna li taqbeż fil-galaxie!
  
  Għalkemm l-edukazzjoni hija tajba -
  Imma interessanti wkoll li tieħu l-kuraġġ...
  U ugwali għal bayonet, se ssir chisel,
  U naqdu lill-Patrija Omm b"mod onest ħafna.
  
  Imma l-vjolenza ħażina hija salib tqil,
  Il-kamp tal-battalja tagħna huwa mimli demm...
  Alla li Jistaʼ Kollox għala reġaʼ qam wara li sofra?
  Sabiex il-ġabra militari tas-suldati tkun tista" tissaħħaħ!
  
  Id-dmugħ tax-xebba qed nieżel - il-ħabib maħbub tagħha niżel,
  L-omm titlob b"għajjat, tgħajjat fil-quċċata ta" pulmun...
  Barra mit-twieqi qed jiffriża, u n-nar intefa,
  Hawn żagħżugħ gustuż midfun taħt l-art!
  
  Oh, destin krudili, x'destin ħażin,
  Verġni Marija , fejn hi n-natura tajba tiegħek?
  Ir-raġel ried isir għarusa qabel,
  U issa r-riħ qed jonfoħ it-trab taħt l-arżnu!
  
  Il-ħajja se tiġi kuntenta - se tkun tajba,
  It-tuffieħ se ssir żerriegħa tal-peprin tal-għasel...
  L-avversarju mostru jinbidel fi trab u trab,
  Ħalli x-xorti vera taqsam il-limitu!
  
  Kollox isir fuq Elf, u t-tefgħa hija fuq Fars,
  Ejja niġbru girlanda mimlija stilel f"ponn!
  U hello guys, biss l-aqwa klassi,
  U ghoul terribbli kien mitfugħ fin-nar !
  
  Il-machine gun diġà saret familjari - il-balal qed jitferrgħu f'nixxiegħa,
  U l-ghadu kien eżawrit, dak li ried kien żero!
  Jekk tirbaħ, issir għani,
  Min beda n-nar jispiċċa fil-faqar!
  Din hija kanzunetta u ġlieda kbira, bi bandli ta" xwabel li jaqtgħu ħafna u b"aġilità. U d-daqqiet isegwu fuq l-irjus, bħallikieku fuq l-asfalt. U ħafna orcs diġà nqatlu. U skjavi subien fil-battalja. Ħadd minnhom ma jidher akbar minn erbatax-il sena, iżda huma kollha muskolari. Il-korpi dgħif tas-subien skjavi huma mwebbsa minn xogħol iebes. U l-għarqbejn mhux maħduma u calloused kontinwament jolqtu l-geddum tal-orki, u jkissru xedaqhom.
  Il-kaptan tat-tfajla daħal f"sensiha. U poġġiet bilqiegħda. Iż-żewġ dirgħajha weġġgħu serjament - l-għeruq inqatgħu. Ukoll, dan mhuwiex fatali; bl-għajnuna ta 'potions maġiċi u sħaħar, il-ħsara tista' tiġi rrestawrata. Iżda dan se jieħu mill-inqas ftit sigħat. Fil-frattemp, hi ma tistax tiġġieled.
  U m'hemm ħadd biex jgħin - il-bniet u s-subien kollha qegħdin fil-battalja, u jiġġieldu b'fury selvaġġ. Din hija ġlieda daqshekk brutali.
  Diana mċaqalqa, fortunatament saqajha kienu vojta u relattivament intatti. U b"swabaʼ ħeġġa bħal xadina, il-kaptan tat-tfajla beda jfittex il-kitt tal-ewwel għajnuna. Hemm pozzjoni li tfejjaq il-feriti, u dawk gravi ħafna, u balzmu universali. Barra minn hekk, għaliex ma tingħaqadx fil-battalja wara li tgeżwer ir-riġlejn u llubrikathom bil-balzmu u l-pozzjoni?
  Bis-saqajn vojta tista' tarmi oġġetti qawwija ħafna u velenużi. U dan ikun daqshekk frisk u distruttiv.
  Diana aġixxiet b'fiduċja. U saqajha huma tant vojta u nimble. Hija libes stivali kontra qalbha, biss biex tenfasizza l-istatus tagħha. F"dinja fejn hemm diversi luminari u sajf ta" dejjem, iż-żraben mhumiex meħtieġa biex saqajk ma jħossux kesħin, imma għas-sbuħija, u biex tenfasizza li int la skjav u lanqas skjav. U dan huwa loġiku...
  Hawn wieħed mis-subien, ukoll barefoot, tefa" labra li taqta" f"imnieħer l-orku. U hu, wara li rċieva porzjon ta 'velenu, ffriżat u miet istantanjament.
  It-tifel ilsir kanta b"entużjażmu, u s-subien l-iskjavi l-oħra ngħaqdu fihom, kienu umani u kantaw bħall-bnedmin:
  Issa, jekk hemm problemi fl-univers,
  Ma jseħħx bi prezz ...
  Ma tridx aktar bidla
  Ir-raġel ma jafx xi jrid!
  
  U hemm Chernobog b'setgħa qawwija,
  Il-Kbir għandu setgħa universali ...
  Jagħtiha lil raġel dritt fuq rasu,
  Sabiex ir-razza umana ma ssirx kompletament selvaġġa!
  
  Iva, ir-Razza li Jista" Kollox ħolquH,
  Sabiex in-nies ikollhom raġuni biex jiżviluppaw...
  Sabiex persuna trid kollox f'daqqa,
  U n-nies tgħallmu jiġġieldu iebes!
  
  Bħala gwerrier jirbaħ il-ħażen,
  Dik il-Virga maħluqa għall-ġid tal-bniedem...
  U ferra t-tjubija għall-erwieħ u l-ġisem,
  Qatt mhu tard wisq biex titgħallem tiġġieled!
  
  X"jixtieq Alla li Jistaʼ Kollox?
  Biex ma jażżardux iġibu l-Elf għarkubbtejha...
  Sabiex id-destin ħażin ma jaħkemx,
  Biex mijiet ta" ġenerazzjonijiet jiżviluppaw!
  
  Iva, Chernobog huwa inċentiv għan-nies,
  Biex ma jkunx hemm għażżien, ma jkunx hemm staġnar...
  Jalla tkun orkshista jinkisru f'biċċiet,
  Imxi madwar l-Orklin f'formazzjoni ta' ħbiberija!
  
  Mela titlifx jekk ikun diffiċli,
  Jekk l-inkwiet jolqot il-Patrija...
  Rod se tagħmel dan sabiħ u faċilment,
  Biss biex in-nies jiċċaqilqu!
  
  U Chernobog huwa biss ħuk il-kbir,
  Għalkemm huwa strett , iħobbok bla tarf...
  Int ser tolqot l-akbar punteġġ
  Meta inti se taqdi l-Elf għal dejjem!
  L-orċi sofrew telf kbir, inqatgħu kemm mill-bniet kif ukoll mis-subien. U anke Diana, b"idejha mgeżwra, daħlet fil-battalja. U saqajhom vojta tefgħu xfafar tal-leħja li laqtu għonq l-orċi u qatgħu l-arterji tagħhom. U kull xorta ta 'griżmejn u għalf. U deher estremament impressjonanti.
  U mbagħad is-sieq vojta ta 'Diana tefa' piżelli bil-ħaxix tad-dmugħ ippressat. U immedjatament tużżana orcs, immexxija mill-ġenerali, ġew mitfugħa u tellgħu fuq il-ġenb tal-frejgata. Din hija qerda u mewt tassew kolossali ta' orsijiet kannella u ikrah.
  Oenomaus qal bi tbissima:
  - Aħna tal-istess demm: int u jien! Dritt?
  Diana wieġbet bi tbissima ta" ħbiberija:
  - Meta aħna magħqudin, aħna invincible! Il-bniedem u l-elf huma poter, u jinstema" kburi ħafna!
  It-tfajliet żiedu l-pressjoni tagħhom. L-orki li baqgħu ħajjin, bl-użu ta" paraxutijiet mhux raffinati, bdew jaqbżu "l isfel, glisser minn frejgati bil-ġwienaħ. Uħud mill-paraxutijiet, minħabba l-piż tqil tagħhom, qatgħu, u orsijiet kbar waqgħu bħal ġebel, iżda għall-kuntrarju tal-ġebel, huma jgħajtu u misħuta maħmuġin ħafna!
  Diana tweeted:
  Mhux faċli li tkun mara tajba,
  Kindness ma tiddependix mill-għoli!
  Oenomaus wettaq mitħna oħra bix-xwabel jaqtgħu u twal tiegħu, u qataʼ ras kaptan taʼ ors enormi. Hija rrumblat fuq il-gverta bħal barmil, tfarrak demm. U l-prinċep żagħżugħ kanta:
  Id-demm reġa" nieżel bħal xmara,
  L-avversarju tiegħek huwa pjuttost iebes...
  Imma tibżax minn Satana,
  U rritorna l-mostru fid-dlam!
  . KAPITOLU Nru 6.
  Id-dukessa tad-dragun b"seba" irjus u, fl-istess ħin, il-Gran Mastru ta" l-Akkademja tal-Maġika, issiġru u staqsew:
  - Tista ' togħla għall-għoli ta' raġel adult u tistrieħ fl-arja għal mill-inqas minuta?
  Dominica daħqet u wieġbet:
  Nista", imma nista" nagħmilha differenti
  Iġri barefoot fin-nida...
  It-tifla taqbeż bħal żrinġ -
  Dan ifisser xi ħaġa differenti minn kulħadd!
  Il-ħalq tad-Dukessa tad-Dragun fetaħ, u ħarġet in-nar minnha. Il-fjamma għaddiet minnha u ħarqet lit-tfajla sabiħa bi tbatija ħafna fuq il-qigħan ta" saqajha vojta, roża b"kurva grazzjuża tal-għarqub.
  U Dominic għajjat, iżda mill-ewwel għaqqadha xedaq sewwa. U sidirha marret ħafna. Laqtet tajjeb, anke l-folji mill-ewwel nefħu. Kien bħallikieku l-inkwiżituri tal-qedem ittorturawha.
  It-tfajla tgħajjat:
  Lancelot u King Arthur għalik !
  Id-Dukessa tad-Dragun għajjat:
  Min aktar hu dan li inti tazzarda thedded lili?
  Il-markiża ninfa wieġbet:
  - Dawn huma eroj mill-folklor uman. Huma assolutament sikuri għalik, Grazzja Tiegħek!
  Id-dragun femminili għajjat:
  - KOLLOX SEW! Issa għandek kompitu prattiku, fejjaq saqajk maħruqa. Dan huwa utli ħafna fil-prattika, u se jkun utli aktar minn darba fil-ħajja.
  Dominica, tbissem bil-qawwa, kantat:
  - U wieħed, u tnejn, u tlieta, u ħamsa!
  Mhux se niddejjaq nirrepeti...
  Tgħid l-istess ħaġa
  Dak huwa biżżejjed biex iħammġu l-ilmijiet għalik!
  Il-Gran Mastru Dragon innota:
  - U hi tfajla cheeky. Forsi mhux biss taqli l-għarqbejn tagħha, iżda wkoll tkisser saqajha?
  Il-markiża ninfa rrimarkat:
  - Irridu nkunu paċenzjużi, o dukessa. Forsi din it-tfajla hija l-uniku ċans tagħna li nsalvaw is-sess aktar b'saħħtu. U ġib lura l-irġiel!
  Id-dragun femminili għajjat:
  - Dan huwa iblah! Raġel li jegħreq jaqbad tiben, u int taqbad l-għarqub vojt ta" tifla umana . Hija wriet l-ebda abbiltajiet speċjali.
  Il-markiża ninfa oġġezzjonat:
  "Hija kienet kapaċi tgħolli ġebla bl-ordni tagħha mingħajr ebda maġija jew perjodi, u dan jiswa ħafna!"
  Id-Dukessa ta" Montserrat daħqet u wieġbet:
  - Iva, hija famużament iweġġgħu forehead tagħha. Veru, issa m'hemm l-ebda traċċa. U dan mhux tipiku għan-nies.
  Weasel ikkonfermat:
  - Huwa immedjatament ovvju li hija speċjali u magħżula! U teħtieġ approċċ speċjali, sinċier u sottili.
  Id-Dukessa tad-Dragun qabdet b"seba" irjus f"daqqa:
  - Iva, approċċ sinċier u speċjali... Forsi għandi nilgħaqha t-tkaken b'ilsieni, bħala sinjal ta' rispett kbir!
  Dominica damet u wieġbet b"kunfidenza:
  - Le, aħjar ma tużax ilsienek! - U żiedet, bla mistenni tagħmel wiċċha ħafna aktar ħelwa. - Għalkemm l-ilsien huwa bla dubju l-aktar parti b'saħħitha tal-ġisem. Huwa kapaċi jċaqlaq miljuni taʼ armati!
  Il-markiża ninfa ssuġġeriet:
  - Agħtiha kompitu sempliċi. Pereżempju, ħalliha ġġiegħel lill-qattus jersaq lejha u jpurr, u mbagħad mur lura!
  Hawnhekk, it-troll femminili li qabel kien siekta b"libsa vjola, b"bastun maġiku f"idejha, oġġezzjonat:
  - Le! Mhux se nħalluha tittortura lill-qtates. Huwa aħjar li tiġġieledni bil-bastun maġiku. Dan se jkun eżami tassew serju u test effettiv!
  U ttimbrat l-għarqub tas-sandlijiet tagħha, mimli żaffiri u djamanti vjola u lelà.
  Id-Dukessa tad-Dragun wieġbet:
  "Huwa diffiċli wisq għal tifla novizza li tiġġieled mal-kaptan tal-Akkademja tad-Dragon." Kien diffiċli li tiġġieled miegħek, anke din il-Laska b'esperjenza kbira u mħawwra!
  It-troll femminili daħqet u nnutat:
  - Speċjalment! Wara dan, anki Koschey l-Immortali mhux se jibżgħu minnha!
  Imbagħad Dominika qalet:
  - X'għandek Koschey l-Immortali?
  Id-Dukessa tad-Dragun qabdet:
  - Naturalment, hemm, madankollu, huwa 'l bogħod minn artijiet imbiegħda fir-renju bogħod. Imma hemm dan trick maħmuġ vili !
  It-tfajla milquta nnotat bi tbissima:
  - Jew forsi kkawża pestilenza? Biex toqtol l-irġiel kollha u taqbad in-nisa tiegħek!
  Id-Dukessa tad-Dragun wieġbet:
  - Bilkemm! Għandna għaxar darbiet aktar nisa milli rġiel. U fost l-orcs u goblins li jiffurmaw l-armata ta 'Koshchei l-Immortali, għall-kuntrarju, hemm għaxar darbiet aktar irġiel minn nisa, u huma ħafna akbar u aktar b'saħħithom. Għala għandu jeqred lis-sudditi u l-armata tiegħu stess!
  Dominica nnutat:
  - Iżda l-pestilenza ma taffettwax Koshchei innifsu?
  It-troll femminili qaleb:
  - Iva, ebda maġija tal-ġlied ma taħdem fuqu. Ma jieħu l-ebda armi. Anke l-bomba tal-idroġenu tiegħek ma tistax teqredha. Tali hija l-essenza!
  It-tfajla milquta nnutat:
  - Imma aktarx għandu l-mewt fil-bajda tiegħu, fuq il-ponta ta 'labra!
  Id-Dukessa tad-Dragun wieġbet b"vuċi bir-ragħad:
  - Mhuwiex daqshekk sempliċi! Kieku kien daqshekk faċli li ssib il-mewt ta 'Koshchei, allura ma kienx ikun ħaj żmien twil ilu. U għalhekk, għandha tant sekli li...
  Il-markiża ninfa wieġbet għaliha:
  - Intom kienu għadhom jaqbżu fis-siġar, imma hu diġà kellu l-poter tiegħu stess u poġġa fuq it-tron. Aħseb x'tip ta' entità hi din!
  Dominica ħaditha u kantat:
  Ix-xadini jagħmlu uċuħ
  U joqogħdu fuq fergħa...
  Għadu frivoli
  Kien hemm l-antenati tagħna!
  It-troll femminili rrimarkat:
  - Koshchei, ovvjament, huwa wkoll suspettat. U meta bdiet il-pestilenza, huwa kien, ovvjament, l-ewwel li kien suspettat. Dan huwa, b'xi mod, il-kap tal-assi tal-ħażen. Bħad -dragun maskili b'mitt ras , l-akbar Dragun, l-imperatur tal-imperaturi u l-ħażin. Iżda dan il-mostru wkoll petrifikat u sfaxxa. Imma Koschey għallinqas jagħti kas! Barra minn hekk, huma wkoll issuspettati r-re tal-Jinn, Iblis... Jinn huma spirti, u ma jistgħux petrify.
  Imma l-ġenji b"xi mod ħbew. U kien bħallikieku sparixxew!
  Dominica kantat bi tweġiba:
  Il-ġenju ħarġet, le, emminni, il-bniet għandhom saħħa,
  U sparixxew...
  U mbagħad id-dragun oġġezzjona għas -sbuħija ,
  Mexxi, jekk jogħġbok!
  Il-Markiża de Lasca irrimarkat:
  - Hemm ġenji kemm tajbin kif ukoll ħżiena. Huma b'saħħithom, iżda l-kapaċitajiet tagħhom huma limitati. Iżda teoretikament, jekk wieħed mill-irġiel jew nisa talab lill-imperatur jinn Iblis biex jeqred ir-razza maskili, u kien kapaċi jsib ċirku ta 'omnipotenza li jagħti poter fuq din l-akbar forza fl-univers tagħna, allura jista' jikkawża dan!
  Dominica qabdet:
  - Din hija diġà xi ħaġa! Irridu nsibu ċ-Ċirku tal-Omnipotenza. U mbagħad nirranġaw kollox.
  Id-dragun mara daħqet, u l-vuċi tagħha kienet bħal tar-ragħad. U mbagħad wieġbet:
  - Iċ-Ċurkett Wieħed huwa diffiċli ħafna li ssib. Peress li tagħti poter fuq territorju komparabbli mal-galaxie kollha. Barra minn hekk, jekk fl-univers tiegħek il-galaxie tkun kważi vojta minħabba l-arranġament rari tal-kwiekeb, allura hawnhekk huwa territorju abitat minn triljuni ta 'ħlejjaq intelliġenti u ħafna renji. U milli jidher, ħadd ma sabuh għadu, peress li ma kien hemm l-ebda imperatur tal-univers tal-fairy-tale tagħna!
  Dominika daħqet u staqsiet:
  - Għandek Alla?
  Il-Markiża-ninfa wieġbet:
  - Jekk hemmx Alla Suprem bħal dan, Ħallieq fl -Universi kollha, jew jekk ma jeżistix, ħadd ma jafx verament. Anke Koschey l-Immortali. Iżda hemm allat ta ' grad aktar baxx. Iżda huma tali li huma ta 'ftit użu, u huwa aħjar li toqgħod 'il bogħod. B'mod ġenerali, il-kelma Alla għandha ħafna tifsiriet. Allura l-ogħla ġenji huma pjuttost ugwali fis-saħħa għall-allat.
  It-troll femminili rrimarkat:
  - Għandna wkoll reliġjonijiet, iżda ftit li xejn huma utli. Kif inhu tiegħek, bil-mod. Issa, meta kien hemm koronavirus , il-knejjes kienu verament vojta, u t-talb għen lil xi ħadd, jew l-inċens ipproteġihom mill-viruses. Għaliex intom intom daqshekk gullible, taħsbu li billi tinżel għarkubbtejhom u tbaxxew tista" titlob xi ħaġa lura!
  Dominica wieġbet b'mod aggressiv:
  - Imma jien ma nemminx f'Alla jew f'allat! U jien ma jimpurtani minn hekk. Imma ma kontx nemmen fl-elves qabel, u qiesthom bħala fairy tale u invenzjoni umana. - It-tfajla tat daqqa ta" ħarta fuq il-qiegħ tal-ġebel u kompliet. - U issa nara li hemm elves, dragons, trolls, nymphs, allura għaliex ma nemminx f'Alla u l-anġli? Barra minn hekk, ħafna biljuni ta 'nies jemmnu fil-Almighty, u kważi esklussivament tfal żgħar, u mhux kollha kemm huma, jemmnu bis-serjetà fid-Dragons u l-elves.
  Il-Markiża Laska daħqet:
  - Naf! Din it-tifla, meta kienet żgħira, tara cartoons dwar Dunno u, fil-fatt, bdiet tfittex bastun maġiku fil-bitħa. U hi ċċekkjat kull friegħa. U t-tfal l-oħra daħqu biha. Fil-fatt, anke f"età bikrija ħafna nies jifhmu li l-bastun maġiku huma ħrejjef!
  Dominica nnutat:
  - Imma fid-dinja tiegħek hemm bastun maġiku!
  It-troll femminili qaleb:
  - Naturalment hemm! U sabiex tgħix, ikollok titgħallem kif tużahom !
  Id-dragun femminili għajjat:
  - Bħalissa! Agħtiha bastun maġiku, naraw x"hi kapaċi din it-tfajla, taqta ħafna u b"ilsien kuraġġuż!
  Dominica kantat:
  Nitlobkom biex ma tkunx sorpriż
  Jekk isseħħ il-maġija!
  Jekk jiġri, jekk jiġri l-maġija!
  Laska nnota:
  - Ukoll, mhix sabiħa? Tali sorceress!
  It-troll femminili ħadet il-bastun maġiku tagħha b'mod aktar sod f'idu l-leminija u xejrietha. U sajjetta laqtet lil Dominica. Iżda t-tfajla-attriċi rnexxielha taqbeż fl-aħħar mument, u d-daqqa tilfet. Il-madum tal-irħam ta" warajh indewweb u beda jpejjep.
  Id-Dukessa tad-Dragun qalet:
  - Oqgħod attent, Cobra! Int ser tagħmel ħsara lill-kisi kollu!
  Weasel daħqet u nnutat:
  - Dan huwa l-metodu tal-bastun maġiku!
  It-troll femminili Cobra kantat bi tweġiba:
  - Omm ħażina, il-metodu tiegħi huwa sempliċi,
  Ma nħobbx niġbed denb il-qattus!
  Dominica għajjat bi tweġiba:
  Hemm ħmar il-lejl fl-istudenti tiegħi,
  Qabża waħda - hit waħda!
  Id-Dukessa tad-Dragun interrompiet:
  -Ara, infafet tagħha diġà marret! Fin-nies, il-ħsara ma titlaqx daqshekk malajr. X"tifla ! _
  Il-markiża ninfa kkonfermat:
  - Dak hu! Ma kontx żbaljat dwarha. Ir-riġenerazzjoni hija rari fis-saħħa, anke għal sorceresses, u ma ġietx ittrattata bil-maġija.
  Dominika għamlet il-għajn u b'mod dimostrattiv qagħdet fuq idejha. U saqajha vojta leħħew fl-arja bħal xfafar tal-iskrun. U t-tifla ħaditha u kantat b"entużjażmu, bil-vuċi tal-fidda tagħha:
  Aħna tajna r-rieda tagħna fil-battalji,
  Brother, iġġieldu għall-Patrija.
  Deher qisu elfiniżmu mill-bogħod,
  Suldat Elf daħal fl-Orklin!
  
  L-antenati tagħna fsaw ix-xwabel,
  U mbagħad il-pistoli daħlu fl-azzjoni...
  Is-siġar tal-betula jiftħu l-fergħat tagħhom,
  Il-bniet qed jaħmu torti!
  
  jirnexxi fi kwalunkwe battalja ,
  Taf tieħu l-affarijiet b"moħħha.
  Kultant jinħaraq infern pur.
  Imma aħna se jegħleb l-avversarju !
  
  Elf jipproteġi d-Dinja,
  Jagħti kenn lil dawk li huma barefoot u għarwiena.
  Lestejna l-battalja f'Mejju,
  Orkmacht kienet tistenna telfa furjuża!
  
  U wara l-kostruzzjoni u ż-żrigħ,
  L-għelieqi qed jiffjorixxu u s-segala hija f'munzelli.
  Intom eroj, bniet, nanniet,
  Kien hemm silġ u borra fit-trinek!
  
  Mill-Patrija qalbiena tagħna,
  Ħu pruwa fil-fond.
  Itiru l-bandalori tal-elfiniżmu,
  U l-bandalori tal-Fuhrer huma għall-iskrappjar!
  
  Is-sekli se jgħaddu taħtna Stilel,
  Empire huwa swarm galaxie.
  Qatt mhu tard wisq biex titwieled
  U midfuna l-ghadu fl-ispazju!
  
  Imma nemmen li l-moħħ se jkun paċifiku,
  U persuna hija bħal omm għal kulħadd,
  Hawnhekk il-familja tal-qedem qed tiffjorixxi,
  Radjanza tal-Glorja - Grazzja!
  U t-tfajla tkanta sabiħ ħafna, hija kantanta tant mill-isbaħ ta 'klassi dinjija. Jew kważi mondjali - li huwa saħansitra aktar umoristiku.
  Id-Dukessa tad-Dragun għajjat:
  -Fabulous! Jew forsi teħodha u agħmlu...
  It-troll femminili Cobra ghamlet:
  - Wasal iż-żmien li jkollok ġlieda bil-bastun maġiku! U mingħajr l-ebda dwiefer ċatt! Se niġġieldu l-għadu sal-aħħar!
  Il-markiża ninfa tgħajjat:
  - Tkunx stupid! X"ghadu hi għalik. Dan jista 'jkun l-aħħar ċans tagħna biex insalvaw u rritornaw is-sess aktar b'saħħtu!
  Dominica ghamlet bir-rabja:
  - Agħtini bastun maġiku u nneħħi t-taħlita minn fuq l-avversarju tiegħi. Jien Harry Potter bil-dublett, u mhux xi Dunno!
  Id-Dukessa tad-Dragun ghamlet:
  - X'tip ta' gang hija din?
  Weasel spjegat:
  - Karattri minn ħrejjef umani u folklor Harry Potter huwa tifel li studja f'akkademja tal-maġija, u Dunno huwa cartoons komiku .
  Cobra grinned u ħawwad bastun tagħha. Pulsar ħarġet u laqat fejn kienet wieqfa l-attriċi tal-films tat-tfajla. U hi, Dominika, qabżet lura b"għaqal ħafna, u teptip it-takkuna roża tagħha, li prattikament kienu ħielsa mit-trab. U l-fjammi ħaduha lingwata u lagħquha ħafif.
  It-tifla għajjat:
  - Oh , inti pervertit !
  U xejret idha. U f"daqqa waħda l-bastun maġiku li n-ninfa kienet qed iżżomm f"idejha daħlet fil-palma tagħha b"qawwa terribbli.
  U Dominic qabadha sewwa, bħal xadina b"aġilità. Wara dan, sparat pulsar bi tweġiba.
  L-attriċi tfajla ma whisper l-ebda perjodi, ma coo, hija sempliċement xxejret artifact maġiku. U l-embolu tan-nar tellgħu lejn Cobra. Hija ma stennietx dan u twaqqfet. Is-sandlijiet tagħha, stil ta" nofs żarbun li kienu jkopru biss l-għarqub, ħadlu "l fuq. U kien ċar li t-troll femminili weġġgħet gravi. U hi moaned fit-tul. U bdiet tispara lura mill-bastun maġiku tagħha.
  U l-pulsars imxerrda bħallikieku silġ kienu qed jaqgħu mis-sema. Kien hemm tassew skambju ta" daqqiet.
  B'mod aktar preċiż, hit waħda qawwija u sensiela ta 'daqqiet imdawwar ma tilfu l-mira.
  Il-pulsar laqat ukoll lid-dukessa tad-dragun. Hija wieġbet billi ħaditha u tgħajjat bin-nar minn ħalqha. U d-dawl tagħha ma kienx ta" ħsara, saħansitra qabad lin-nymph tal-marquise.
  Hija ħadet ukoll il-bastun maġiku tagħha u għajjat:
  - Biżżejjed tfal! Int verament diġà qasmet il-limiti kollha.
  Iżda ż-żewġ tfajliet lanqas biss ħasbu biex jikkalmaw. Dominika, li tħoss il-qawwa demonika fiha nfisha, laqtet bil-bastun maġiku tagħha u tefgħet pulsar wara l-ieħor. U l-blalen tagħha laqtu saqajn il-kaptan tat-troll femminili u ħarqu s-sandlijiet tagħha.
  Hi għajjat bir-rabja:
  - Tiġieġ tal-bniedem!
  Il-markiża ninfa oġġezzjonat:
  - Le! X'aktarx huwa lady hawk, jew għallinqas astun!
  Dominica reġgħet laqat , u din id-darba l-mewġa tat-tsunami tan-nar sfrenat tagħha verament laqtet bħal klabb magħmul mill-fjamma.
  U t-troll femminili Cobra se roar u jirrilaxxa l-maġija mingħajr restrizzjonijiet. Imma malli l-kolonna tan-nar titfagħha, litteralment tixgħelha l-libsa u tolqotha f"sidirha.
  In-nifs tat-troll femminili qabad. U Dominica ħadet aktar u żiedet pulsar qattiel fuq ras. U kien bħal sledgehammer laqatli moħħi.
  Il-kobra għajjat u fl-aħħar spiċċat. Saqajha vojta kienu maħruqa u nfafet. It-tfajla bl-imnieħer tal-akwilin ġiet imkanta u msawwta.
  Id-Dukessa tad-Dragun tgħajjat bil-ferħ:
  - Ara naqra! Int qbiżt l-aspettattivi kollha! Franchement, ma kontx naħseb li tista 'tagħmel tali ħaġa - knock out-Cobra innifsu!
  Il-markiża ninfa ħabtet:
  - Hija t-tama ewlenija u kważi l-unika tagħna! U jista 'jkun ġustifikat. Ara x'qed tagħmel din is-sbuħija miżbugħa !
  Tabilħaqq, Dominika ħadha u ħadet saqajha vojta u grazzjuża, u l-"mogħża" miksija bil-marokk f"daqqa waħda bejħ u galoped. Kien bħallikieku sar tassew ħaj u mobbli. U ejja verament jaqbżu u flirt.
  Id-Dukessa tad-Dragun infaqgħet tidħaq, tħawwad is-seba" irjus tagħha u rrimarkat:
  - Ara naqra! Kif tagħmel dan?
  Dominica qagħdet l-ispallejn u tgħajjat:
  Biex inkun onest, ma nafx
  Kollox imħallat fis-sħana ta" nofsinhar...
  Jien kważi qatt ma naqra spells.
  Jien ma nilgħab bl-ispirtu tar-riħ xejn!
  Minflok, dejjem inmissek, Sinjur,
  Ħu t-tfajla miegħek!
  Id-Dukessa tad-Dragun għajjat:
  - Dominica aċċettat! U fid-dawl tat-talent speċjali tiegħu, huwa jirreġistra fid-dipartiment tal-elite tal-Akkademja tad-Dragon. Fejn mhux biss mhux se jkollha tħallas għall-istudji tagħha, iżda, għall-kuntrarju, titħallas borża ta" studju miżjuda!
  Dominica qabżet ogħla, iddur u kantat:
  M'hemmx Dominica aħjar
  Hija l-kulur tad-Dinja...
  Ix-xemx titla 'fuq il-pjaneta,
  U madwar hemm żerijiet!
  In-nymph marquise staqsiet bi tbissima ħelwa:
  - X'se nikseb għal dan?
  Kien hemm pawża... Dominica spiċċat :
  - Trid issib tifel gustuż!
  Id-Dukessa tad-Dragun daħqet u wieġbet:
  - Madankollu , l-istudent il-ġdid kien ċarament sturdut minn kburija qawwija! Għalhekk, nipponi penitenza - biex tippronunzja mitt aforiżmi bil-ġwienaħ. U agħmel dan immedjatament!
  Dominica qabdet bi tbissima:
  - Jekk jogħġbok! Mhux ta" b"xejn li naġixxi f"films, u għandi memorja eċċellenti!
  Id-Dukessa tad-Dragun ghamlet:
  - Ejja malajr! Għandi wkoll limitu fil-ħin!
  Dominika ħadet nifs fil-fond u ħarbet b"veloċità ta" machine gun:
  Ħadd ma għandu bżonn widnejn ta" ħmar mejjet, imma s-smigħ ta" volpi ħajja huwa rigal għal dawk li m"għandhomx bżonn ħmar biex jilħqu l-għanijiet tagħhom!
  Ladarba tpoġġi ż-żraben f'moħħok, tibqa' barefoot għal dejjem!
  Il-gwerra hija arja għall-pulmuni, iżda mħallta biss mal-gass binarju!
  Jekk l-għadu ma jridx jaqta" qalbu u ma jafx jitlef, inġegħluh ineħħu ħwejġu u ngħallmuh kif jirbaħ!
  In-nies ħżiena jħobbu l-maġija sewda, in -nies tajbin mhux umani jħobbu l-maġija bajda!
  Il-qtil fil-gwerra huwa diffiċli fil-proċess, disgusting fil-perċezzjoni, imma kemm hu kbir fl-aħħar! Dan ifisser li l-gwerra ġġib is-saħħa lir-ruħ, twebbis lill-ġisem, u tnaddaf il-kartiera!
  Kultant il-gwerra timla bil-kbir kartieri, u fi proporzjon dirett mal-milja tad-demm imxerred, u l-vojt tal-qalb korrotta!
  Id-dejn lejn il-Patrija jiġi ppremjat b"devozzjoni altruista!
  Il-gwerra tittestja l-intelliġenti, issaħħaħ il-qawwi, tiddeverti lill-iblah ! -
  Li tkun żagħżugħa tad-daħk mhux pjaċevoli, li tagħmel lill-oħrajn jibki mhux boring!
  Ħakkiem tajjeb , bħall-għasel ħelu, l-ewwel jingħalaq, imbagħad jibża !
  U l-ħakkiem ħażen, bħall-assenzju, l-ewwel se jiġi ċċattjat u mbagħad jintrefgħu!
  Iva, id-deheb huwa artab, iżda jista 'jintuża faċilment biex ssawwar tarka impenetrabbli!
  Il-kwalità dejjem taqbeż il-kwantità - anke oċean ta 'porridge tax-xgħir perla mhuwiex ostaklu għal mannara!
  Il-ħażen hu mimli saħħa meta t-tajjeb jiddgħajjef bil-biża"!
  Ċajta hija tajba, kuċċarina hija tajba għall-pranzu, u għajnuna fil-bżonn!
  Tista 'tikseb xortik tajba darba jew darbtejn - mingħajr ħila, ix-xorti tisparixxi!
  Kull min mhux Leo Tolstoy huwa tramp letterarju!
  M'hemmx għalfejn titwieled Tolstoy biex tkun żagħżugħa għal-letteratura!
  Ejja nixorbu biex ikollna aktar nisa milli raġunijiet biex tinħoqq f"divorzju!
  Lust qerdet aktar irġiel mill-kompassjoni tan-nisa!
  Għajnejn preċiżi, idejn imdawwar, l-ghadu mhuwiex miss - mijopiku!
  Il-filosofija ma ttawwalx il-ħajja, imma tagħmilha mżejna, tiġġebbed il-frammenti!
  Kmandant jirbaħ bis-sengħa, biċċier bin-numri, ġenju bl-arti, pretender bil-qerq!
  Mela ejja nixorbu biex it-tama ma tmutx, u jmutu biss dawk li ma jgħixux!
  It-tama tmut l-aħħar ... U l-ewwel huma dawk li ma jiġġustifikawhiex!
  Fil-gwerra, il-loġika hija kunċett relattiv, bħaċ-ċikkulata; qabel ma jkollok ħin biex tammira l-vireg, huma diġà f"ħalqek; qabel ma jkollok ħin biex tiblagħhom, joħorġu mal-ġenb!
  Is-suċċess kultant tinten, il-kisba tinten bħal katavru, imma l-kuntentizza ma tistax tinten!
  Alla jinsab fuq il-wiċċ ta" kull ħaġa, u x-Xitan jinsab fid-dettalji tiegħu!
  Li tkun imsawta hija spjaċevoli anke għal masochist!
  Dak li Alla ma jafx hija biss mistoqsija li ma setax iwieġeb!
  Xadina hija aħjar minn bniedem peress li tista" tkun annimal litteralment biss!
  Priedka li ma twassalx għall-ġid hija bħal triq li twassal għall-mannara!
  Il-bini ta 'kwalunkwe duttrini fuq it-testi tal-Evanġelju huwa l-istess bħall-istudju tal-mekkanika kwantistika mill-fairy tales tal-Aħwa Grimm!
  Huwa diffiċli li tkun Alla, imma li tibqa" xitan huwa kompletament insupportabbli!
  Il-moħħ jirdoppja s-saħħa anki jekk in-numru ta" għedewwa jirdoppja!
  Il-ħajja hija kompromess sħiħ, mhux man-nies, imma man-natura!
  Il-forehead hija forma ta 'qanpiena , li jfisser li s-sillaba hija friska!
  għall-iblah , il-liġijiet tan-natura mhumiex preskritti għall-ġenji!
  Il-lingwa tingħata lill-intelliġenti biex jaħbu ħsibijiet dwar affarijiet stupidi u bla sens!
  Min jara d-daħk fid-dwejjaq se jmur traġikament għama mill-ferħ serju!
  - Hurry mingħajr għaġla - għaġġla mingħajr għaġla! Ikseb A mil-lezzjoni billi ssolvi azzjoni kumplessa!
  Ir-rebbieħa ma jiġux iġġudikati ... Għalkemm, xi drabi huma ġġudikati!
  - L-istupidità umana hija alleata ta 'allat ostili għan-nies!
  Raġel fil-barn huwa raġel, imma ħanżir anki f"palazz mhux se jitla" ogħla minn ħanżir!
  Hemm żewġ affarijiet infiniti: l-univers u l-għerf uman, madankollu, l-ewwel hija relattiva, u t-tieni hija assoluta!
  Dak li r-Russu ma jħobbx is-sewqan veloċi, u t-titjira veloċi !
  - Kulħadd ma jridx imur l-infern, iżda ftit biss jistgħu jduqu x-xewqa għall-opportunità tax-xitan!
  Imma mingħajr tisqija bid-dmugħ, ma tistax taħsad il-ħsad tal-ferħ, u mingħajr tisqija, allura r-rand tas-suċċess ma jikbrux!
  Alla jinsab f"kull ħaġa, jew fuq wiċċha, u x-Xitan jinsab fin-nuqqas ta" affarijiet, jew fil-fond tan-nuqqas materjali!
  Min jieħu l-ħin biex joqgħod attent se jsalva l-eternità fuq il-funeral tiegħu!
  Is-skiet tad-deheb, il-kelma fidda, imma tant jitferra" minn ħalq il-mara li anke d-djamanti jsiru matt!
  Is-silenzju huwa tad-deheb u l-ħażna twila ta 'flussi elokwenti mhux se sadid!
  U d-deheb jitlef il-valur tiegħu jekk jindifen fis-skiet fl-art!
  Xi drabi, billi tibqa' sieket, timla l-kartiera tiegħek b'aktar deheb milli billi titlob bil-leħen għal xi handout!
  Il-gwerra qatt mhi boring, tista 'tkun rutina, iżda biss sal-ewwel sparatura!
  Iż-żmien tal-paċi għandu tendenza li jkun ripetittiv, u battalja biss hija dejjem individwali!
  Fil-gwerra, bħal fiċ-ċess, ma tistax tfixkel, iżda d-differenza hija fil-pressjoni kostanti tal-ħin!
  Il-gwerra hija inkwiet ta" żmien etern anki qabel l-ewwel mossa!
  Fiċ-ċess, iċ-ċaqliq isiru f'dawra, iżda fil-gwerra, jieħdu dawra!
  Il-gwerra hija bħaċ-ċess, biss mingħajr regoli u f'ħin reali!
  Fil-gwerra hemm nuqqas ta" żmien għal dejjem, meta ssaltan il-paċi, hemm nuqqas ta" divertiment!
  L-iktar ħaġa interessanti fil-gwerra hija li kollox huwa dejjem serju, u l-konsenja biss hija għall-gost !
  Tista 'tċedi b'mod finta, iżda, sfortunatament , tista' biss iċedi għal rasha!
  Ix-xogħol iebes tat-taħriġ jagħti l-frott bil-faċilità tal-ġlieda! Min mhux għażżien isir eroj!
  Qatt mhu tard wisq biex titgħallem, sakemm ma tkunx mejjet!
  Anke raġel mejjet għandu ċans għal vendetta, sakemm ma jkunx ateu!
  Li ssir ateu jfisser li ma tibqax immortali!
  Jaħsbu b"rashom, imma jaġixxu bl-istonku tagħhom!
  Il-ħażen ma jgħix fil-qlub, imma fl-istonku!
  Il-qalb hija egoista biss minn żmien għal żmien, imma l-istonku dejjem!
  L-istonku huwa l-aktar parti terribbli tal-ġisem, iżda huwa dak li jimmotivana biex naħdmu!
  Mingħajr qalb m'hemm l-ebda bniedem, mingħajr stonku m'hemmx regħba umana!
  Huma jfarrku l-qalb u jtaffu l-istonku!
  Ma jimpurtanix kemm tiswa karozza, il-ħaġa prinċipali hija li l-prestiġju tal-Motherland m'għandux prezz!
  Jekk Ġesù jgħix fil-qalb, allura Satana jgħix fl-istonku!
  Stonku vojt iħeġġiġek timla l-kartiera tiegħek!
  Ras vojta tbattal il-kartiera tiegħek!
  Żaqq kbir mhuwiex sinjal ta 'persuna kbira, iżda jindika ftit rieda!
  Stonku vojt jimla r-ruħ bl-imrar!
  L-itqal żaqq hija dik li l-vojt tiegħu ġej minn ras mingħajr moħħ!
  Mara hija mitmugħa minn saqajha bħal lupu, biss bit-takkuna għolja!
  Fil-futur, ħafna jwiegħdu muntanji tad-deheb, iżda l-kuntentizza għadha l-kantuniera!
  Il-ħajja mhix bħall-karti, trid dejjem tagħti kollox għas- suċċess !
  Mira hija bħal xempju, tistinka għaliha, imma meta tilħaqha, tara li l-problemi żdiedu biss!
  Is-sigarett huwa l-aktar qattiel effettiv , speċjalment kontra l-klijent! Sigarett huwa bħal xkubetta siekta, iżda huwa fatali anke f'idejn dilettant!
  Is-sigarett huwa l-aktar sniper affidabbli, dejjem joqtol!
  Is-sigarett għandu togħma morra, iżda jattira aktar minn ħelu!
  Sigarett huwa bħal tifla ħażina , iżda l-firda minnu hija ħafna aktar ta 'uġigħ!
  Sigarett, b'differenza granata, meta jintrema, itawwal il-ħajja!
  Fil-gwerra, l-iqsar triq lejn l-għan hija manuvra roundabout, u l-verità pura hija qerq vili!
  Manuvra roundabout hija l-aktar mod żgur biex tqassar it-triq għall-mira tiegħek!
  Il-ħajja hija ħamra, imma titlaq bid-demm iskarlatina!
  Fil-gwerra, il-ħajja titlef il-valur tagħha, imma tikseb tifsira!
  Gwerra , bħal għarus, hija suxxettibbli għat-tradiment, iżda ma tħallihiex tibqa '!
  Gwerra hija mara lustful devouring korpi irġiel!
  L-etajiet kollha huma suġġetti għall-gwerra, bħall-imħabba, iżda mhuwiex passatemp pjaċevoli !
  Il-gwerra, bħal korteġjana, hija għalja u tinbidel, iżda dejjem tħalli memorja erojka!
  Il-gwerra mhix bħal ħolma; ma tistax tgħaddi mingħajr emozzjonijiet qawwija!
  Id-dinja hija boring u rilassati, il-gwerra hija interessanti u eċċitanti!
  Il-gwerra, dan id-demm u l-għaraq, jiffertilizza n-nebbieta li jwelldu l-kuraġġ!
  Ma jimpurtax kemm hu interessanti l-proċess tal-gwerra, kulħadd irid it-tmiem!
  Il-gwerra mhix ktieb, ma tistax tagħlaqha, ma tistax taħbiha taħt l-investi tiegħek, tista 'biss tħammeġha wkoll!
  Il-gwerra hija reliġjon: teħtieġ fanatiżmu, dixxiplina, ubbidjenza bla dubju, imma l-allat tagħha huma dejjem mortali!
  Fil-gwerra, bħal fil-każinò, ir-riskju huwa għoli, iżda r-rebħ huwa qasir!
  Is-suldat huwa mortali, il-glorja hija minsija, it-trofej jintlibsu, u r-raġunijiet biss biex jinbeda massakru ġdid ma jistgħux jitneħħew!
  Nisprezzaw lil qattiel sakemm ma jkunx suldat fuq quddiem; niddisprezzaw ħalliel jekk ikun marauder fil-kamp tal-battalja, doppjament!
  Suldat, dan huwa kavallier li l-armatura tiegħu għandha kuraġġ u unur! General Baron, li l-kuruna tiegħu hija l-prudenza u l-intelliġenza!
  Is-suldat ħsejjes kburi, il-privat ħsejjes dispreġġjattivi!
  L-ewwel wieħed fl-attakk jista 'jmut, iżda l-aħħar wieħed mhux se jibqa' fil-memorja!
  Aħjar li tkun l-ewwel f"li taqsam il-ħakma milli fl-attakk!
  Gwerra, bħal mara, biss jistabbilixxi l-irġiel mingħajr tkissir!
  Mara, għall-kuntrarju ta" gwerra, m"għandha l-ebda għaġġla biex tqatta" raġel!
  Il-gwerra, b"differenza għan-nisa, qatt ma hija sodisfatta bin-numru taʼ rġiel assenjati!
  Il-gwerra hija l-aktar mara insatiable, qatt ma tista 'tikseb biżżejjed irġiel, u mhux se tirrifjuta mara!
  In-nisa ma jħobbux jiġġieldu, imma l-ħeġġa li joqtlu raġel mhix wisq agħar minn balla!
  Anke balla żgħira tista" toqtol raġel, mara b"qalb kbira tista" tagħmlu ferħan!
  Qalb kbira ħafna drabi twassal għal ftit interess personali!
  Il-gwerra m"għandhiex wiċċ ta" mara, imma tneħħi d-demm lill-irġiel aħjar minn mara!
  Il-gwerra ma ġġibx ferħ, iżda tissodisfa l-istinti aggressivi!
  Ferħ fil-gwerra, il-katavri tal-għedewwa huma biss fil-prezz!
  Il-gwerra hija l-ħrit ta" għalqa: hija fertilizzata bil-katavri, tisqija bid-demm, imma toħroġ fir-rebħa!
  Ir-rebħa titrawwem fuq il-katavri u d-demm , imma tagħti l-frott bil-glorja!
  Il-gwerra qisha fjura li tiekol il-bniedem, tleqq, karnivora u b"riħa ħażina!
  Il-gwerra hija l-omm tal-progress u l-omm tal-għażż!
  U fil-gwerra, il-ħajja ta 'suldat mhix ta' valur, u l-ġenerali huma saħansitra telf!
  Jekk trid il-paċi, daħħal il-biża"; jekk trid il-gwerra, daħħal id-daħk!
  Id-daħk mhux dnub jekk m"intix żagħżugħ fl-affarijiet militari!
  Il-gwerra hija bħal ċirku, ir-rebbieħ biss għandu l-aħħar daħka!
  Fil-gwerra, bħal fiċ-ċirku, il-qattiel sneaky u serju biss!
  L-għaqda taħt reġim iebes hija aħjar minn kaos u sloppiness taħt wieħed artab!
  Il-mewt hija konvenzjoni, l-ignominija hija assoluta !
  Ma jimpurtax kemm hu kbir is-sultan, hu se jmur fil-qabar, bħall-kaċċatur!
  Politiku dejjem jigdeb, hu biss imut għal veru!
  L-immortalità hija reali, imma l-mewt hija illużorja!
  Is-slaten jistgħu jagħmlu kollox, imma mhux wieħed, l-ebda sultan wieħed ma jista" jaħrab mill-qabar lejn l-art!
  Kulħadd irid jgħix sabiħ, imma ftit biss imutu b"dinjità!
  Il-mewt twiegħed inkwiet, sakemm ma tixxejjex bir-raġġi tal-kisba!
  Il-ħajja mingħajr divertiment hija imħabba mingħajr passatempi!
  Tajjeb meta jkun hemm l-imħabba, agħar meta jkun hemm tixrid ta" demm!
  Is-sess huwa bħal torċa, iżda l-mili mill-ġdid jiswa aktar!
  Tista 'tgħix mingħajr sess, iżda ma tistax tirriproduċi!
  Iktar ma tkun sħuna l-imħabba, iktar ikun qawwi l-flussi tad-demm!
  In-nies iridu l-imħabba, l-annimali jridu s-sess, u l-ġenji jridu rivelazzjonijiet!
  Anke l-ħnieżer sieħbu, l-esteti jħobbuh!
  Is-sess jeħtieġ ukoll moderazzjoni, iktar ikun aħjar!
  M'hemm l-ebda limiti fl-imħabba, fil-kliem tas-sess huwa biżżejjed!
  Eħfef taħt in-nar jekk ikun hemm fjamma f"qalbek!
  Aħjar taħraq fil-fjammi milli ssir ir-ruħ ta" Kajjin!
  Il-gwerra hija s-sess tal-grupp: ħafna ġim u għajjat, imma mhux se jkun hemm daqshekk demm anki minn elf verġni!
  Is-sess huwa bħall-gwerra, iżda mhux daqshekk twil u ta 'rutina!
  Il-ġlied huwa bħal li tagħmel l-imħabba, imma l-ġemgħa mhix imħeġġa!
  Is-sess huwa tajjeb, ovvjament, imma sogħla bid-demm hija ħażina!
  Il-gwerra hija iebsa, imma l-umiljazzjoni tiżen aktar minn kull piż militari!
  Jekk trid tgħix, titgħallem tiġġieled, jekk trid tgħix, tgħallem tirbaħ!
  Fil-gwerra, il-mezzi kollha huma tajbin, ħlief it-tiġieġ!
  Kulħadd jista" jiġġieled, imma min jistħoqqlu biss jista" jirbaħ!
  Il-gwerra mhix post għall-ħsieb, hija mimlija ġenn kbir!
  Huwa aħjar li tiġġieled milli tinnegozja l-Patrija!
  Il-gwerra mhix ħelu, imma timliek bil-ferħ meta tiblah!
  Il-battalja ma tispiċċa qatt, biss ir-rogħda tal-kanunata tonqos!
  Il-kanunata tista 'tbatti, il-kanna tista' tinfaqa, iżda l-ġlieda qatt mhu se tieqaf!
  Fil-gwerra, l-iktar ħaġa interessanti hija l-imprevedibbiltà, il-ġlieda għal reali!
  Għaliex il-prezzijiet niżlu taħt Stalin għax inqatlu l-għedewwa tan-nies!
  Aħjar li titneħħa għall-flus milli tkun inżarbun għal xejn!
  Huwa litteralment isbaħ li tkun barefoot milli figurattivament li jkollok żraben fuq!
  Gwerra hija bħal ċirku, biss minflok daħk hemm tiċrit, u l-arena hija daqs pjaneta!
  Irrid il-paċi, jirriżulta li hija gwerra, irrid gwerra, jirriżulta li hija kapitulazzjoni!
  Il-gwerra, sa ċertu punt, hija omm, twelled fratellanza reali!
  Il-gwerra hija ħażina, imma twelled sħabi tajbin!
  L-armi twal huma tajbin jekk il-moħħ ma jkunx short-circuited!
  Is-saħħa tirbaħ, u l-moħħ prattiku biss jagħti r-rigali tar-rebħa!
  Is-saħħa u l-intelliġenza, bħar-raġel u l-mara, iwelldu r-rebħa f"pari biss!
  Persuna, b'differenza minn piramida, għandha appoġġ mhux ċatt fir-reżistenza!
  Il-piramida għandha erba 'kantunieri, iżda l-wiċċ ċatt jagħtiha stabbiltà!
  Mewt tajba hija aħjar minn ħajja ħażina !
  Tajjeb li tkun Alla fis-selvaġġ, imma ħażin li tkun xitan fiż-żona!
  Ix-xemx tinżel f"nofs jum, imma l-glorja tibqa" għal sekli sħaħ!
  Il-fama hija għal żmien qasir, ħlief għal kull ħaġa oħra!
  Għix għal dejjem, tgħallem għal dejjem, imma titgħallemx mill-ġdid!
  Il-glorja tista 'tkun qawwi ħafna, isbaħ mid-deheb, iżda tgħib aktar maż-żmien!
  Il-glorja hija bħax-xemx, imma ma tinżel bil-lejl!
  Mhux faċli li ssir famuż, anke bi sforz, imma l-għażż faċilment iwassal għall-għajb!
  Il-fama hi bħan-nar, togħġob lill-għajn, imma biex tiksebha, trid taħraq lil xi ħadd!
  Tajjeb li tkun fil- glorja, ħażin li tkun imdawwar b"dubbien li jżommu mal-fama!
  . KAPITOLU Nru 7.
  Wara l-qawmien, it-tifel prinċep Oenomaus jerġa" jinqabad mar-rota. Qabel dan, tħalla jaħsel fi nixxiegħa friska u jaħsel snienu. U mbagħad ħu kolazzjon modest.
  U kompli timxi f'moviment kostanti u ġisem tat-tfal, sabiex ma tkunx imrażżan mill-pestilenza tal-ġebel. Tali huwa d-destin diffiċli tal-persuna awissu u l-eredi tal-imperu elfi kbir.
  L-uniku mod biex tgħix huwa li tkun skjav żagħżugħ u taħdem ħafna. Dan jipprovdi protezzjoni temporanja mill-petrifikazzjoni. Hemm xi opportunitajiet hawn biex ittawwal l-eżistenza tiegħek, iżda hija pjuttost skomda u bl-uġigħ.
  Madankollu, it-tifel, li jdur ir-rota, juża l-immaġinazzjoni rikka tiegħu biex jgħaddi ruħu f"dinja immaġinarja u jdawwal l-eżistenza bla ferħ tiegħu fil-magħluq volontarju-obbligatorju.
  Tifel tal-kabina jtir fuq dragun żgħir bi tliet irjus. Irid isib f'pajjiż mhux magħruf, għadu ma jafx xiex, imma dak li jista 'jġib lura għas-sess aktar b'saħħtu u jwaqqaf l-estinzjoni u l-petrifikazzjoni tal-irġiel.
  Id-dragun għadu wkoll tifel, u t-tifel m'għandux ħafna snin, u huwa liebes biss xorts u backpack b'armament tal-ġlieda kontra, u pruwa, żewġ xwabel u par dagger fiċ-ċinturin tiegħu.
  Oenomaus itir fuq iż-żiemel tiegħu. U ħdejha tpoġġi t-tfajla Margarita fuq dragun żgħir. Hija liebes tunika biss, ikkunzata, u fuq saqajha vojta hemm ċrieki bil-maġija. Hija tirrappreżenta l-ġlied hit mid-dinja tal-bniedem.
  It-tifla mhix sempliċi. Fid-Dinja, kienet uffiċjal partiġġjan u tal-intelliġenza matul il-Gwerra Patrijottika l-Kbira. U wara mewtha, marret fid-dinja tal-maġija u l-maġija. U ilu fih għal aktar minn tlieta u disgħin sena. Hija ggradwat mill-Akkademja tad-Dragon u mhaddma s-sħaħar qawwi. Imma hi tidher l-istess kif kienet meta l-Ġermaniżi dendulha. Għal xi raġuni mhux qed jikber, u dan iħarbat lil Margarita. Kemm tista" tibqa" tifel etern?
  Veru, Oenomaus jgħid li hu stess kien prinċep elf adult, iżda sar tifel skjav. U wkoll, għalhekk huwa mqalleb dwarha. Għalkemm le, li tkun tifel mhux daqshekk ħażin, imma meta tkun ukoll skjav...
  Imma issa diġà qiegħed f'dinja oħra, mhux qed idawwar rota tal-iskjavi, iżda qed itir fuq dragun. U miegħu kien hemm it-tfajla partiġġjana Margarita, li kienet immexxija mikxufa mill-borra għall-eżekuzzjoni tagħha. U qabel ittorturawni wkoll. Huma qatgħuha daharha bil-barbed wire u inkaljaw il-qigħan tal-eroina żagħżugħa fuq nar.
  Huma mgħottija f'folji, u meta titfa' fuq il-borra kiesħa, huwa kważi pjaċevoli, hekk kif il-ħakk bl-uġigħ fis-saqajn maħruqa tiegħek jonqos. U fuq għonq il-pijunier kien hemm plakka - "Jien partiġġjan." Meta jiddendlu, bilkemm tweġġa ', huwa biss disgusting li tħares lejn l- uċuħ kuntenti tal-Krauts u l-pulizija. Tajjeb, biża", x"jiġri jekk l-infern jistennieha, bħal pijunier u ateu ardent? Fejn se jaqli mhux biss l-għarqbejn tiegħek, iżda l-ġisem kollu tiegħek, għal dejjem.
  Għalkemm, għaliex temmen f"tali bla sens? Għalkemm, hija ħasra li tmut u tmur fl-imsieba, wara li għext daqshekk ftit.
  Imma meta n-noose fuq għonqha delikata ssikkat, it-tfajla qamet fuq dragun. U ħdejha kien hemm ninfa sabiħa daqs anġlu. U Margarita ħasbet li l-ġenna għadha teżisti. Ġenna speċjali bħal din għal eroj pijunieri u atei.
  Iżda fil-fatt, fid-dinja maġika hemm it-tajjeb u l-ħażin, u l-problemi tagħha. Hija kienet malajr fieqet mill-qatgħat u l-ħruq tagħha bl-użu tal-maġija. U t-tfajla daħlet fl-Akkademja tad-Dragon, fl-iżgħar klassi. Iżda kellha talent, kapaċi u titgħallem malajr.
  U hi mhaddma ħiliet maġiċi qawwija. Għalhekk, minkejja d-dehra tat-tfal tagħha, hija marret mal-Prinċep Oenomaus fuq missjoni speċjali - biex issib xi ħaġa li tgħin biex issalva s-sess aktar b'saħħtu. Wara kollox, dinja mingħajr irġiel hija nieqsa minn armonija u interess. U s-sess ġust huwa bored u skomdu fih.
  Margarita, waqt li kienet qed itir, irrimarkat:
  - Xi drabi naħseb, l-irġiel se jirritornaw, u mbagħad xiex? Min għandu bżonn tifla żgħira? Kemm nixtieq nikber u nsir adult!
  Oenomaus wieġeb b"ton kunfidenti:
  - Jekk il-maġija tista 'tagħti l-ħajja lura lill-irġiel, allura huwa possibbli li tagħmlek adult. Tinsiex li l-elves u n-nymphs u d-drijadi ma jixjieħux, u din hija l-proprjetà naturali tagħhom. Imma nisa umani, le. Maġija qawwija hija meħtieġa biex tevitahom milli jinbidlu f'nisa qodma ikrah, diżgustanti u mibrumin. U li tkun anzjana kerha hija ferm agħar milli tkun tifla sabiħa. Biex ma nsemmux il-mard tax-xjuħija li jattakka lin-nies. M'għandekx maġija serja fid-Dinja, u probabilment rajt għalik innifsek kemm ix-xjuħija disgusting u disgusting hija, speċjalment għan-nisa.
  Margarita ħadet rasha negattivament:
  - Le, ma rridx inkun anzjana! Aħjar tkun skjav żagħżugħ milli reġina antik!
  Il-prinċep tifel ċaqlaq u nnota:
  - Inti tkun għal dejjem żagħżugħ, għal dejjem barefoot!
  It-tifla daħqet u rrimarkat:
  - Jien kont tifla tal-belt qabel il-gwerra. F'Leningrad, kien b'xi mod indiċenti li timxi barefoot, u l-klima hemmhekk ma kinitx sħuna ħafna. Għalhekk, fir-raħal kont b'xi mod imbarazzat li nkun tramping . Biss waqt l-okkupazzjoni, meta s-sandlijiet tat-tfal kienu mqattgħin u kien diffiċli ħafna li tikseb żraben ta 'daqs żgħir, tgħallimt nagħmel xi ħaġa bħal din. U taf, fl-ewwel jiem hija bl-uġigħ u l-kesħa, speċjalment jekk ma tiċċaqlaqx, iżda mbagħad tidra u saħansitra tkun pjaċevoli. Barra minn hekk, fl-Ukraina is-sajf huwa sħun ħafna u ġentili.
  Il-prinċep tat-tifel qal:
  - Iva! Fhimt. Imma ara min qed itir!
  Tabilħaqq , dehret quddiemhom mara fi stupa indurat. Le, mhux Baba Yaga, iżda sbuħija blonda spettakolari, għalkemm b'għamla wisq. U sparkles bi snien perla. U minflok ġummar, għandha vacuum cleaner elettriku kompletament modern. Iva, din hija storja divertenti.
  Bewsa lit-tfal u kantat:
  Mimli chanterelles, squirils,
  Se nsalva ftit ġamm...
  Wara kollox, subien u bniet
  Wara kollox, subien u bniet...
  I really, really, really love it!
  Margarita xeħet bi tweġiba u nnotat:
  - Iva, din hija modernità. Stupa antik b'mod ġdid!
  Il-blonde bil-vacuum cleaner milli jidher semgħet dan u, iddur, għajjat bi frustrazzjoni:
  - Fejn ħadt l-idea li l-istupa huwa antik? Iva, int stess, jekk bqajt fid-Dinja tiegħek, tkun diġà mara anzjana! U ikrah ħafna , jekk mhux f'tebut!
  Margarita qablet b"daqqa:
  - Iva, hekk hu! Probabbilment l-għadam kien jitfa" f"wiċċ l-ilma fil-qabar, jew tant kienet issir ikrah li kienet ta" diżgustanti tħares lejha.
  Oenomaus irrimarka:
  - In-nies huma ħlejjaq imċaħħda minn Alla. Huma mċaħħda minn dak li għandhom l-elves - żgħażagħ eterna! U s-sess b'saħħtu wkoll irid iqaxxar id-daqna. Is-subien jgħidu li huwa uġigħ ħafna u spjaċevoli!
  Il-blonde bil-vacuum cleaner ħadha u ħadha. U bżieżaq b'ħafna kuluri tellgħu lejn it-tfal li kienu bilqiegħda fuq id-Draguni żgħażagħ.
  Bi tweġiba, il-guys nefaħ mid-Dragons tagħhom, u l-bżieżaq tellgħu lura, bi tweġiba l-Blonde ħadlu l-bastun tagħha. U kollox beda jdur.
  Il-bżieżaq bdew iduru fi żfin tond, bħallikieku stralċjati. U kien kbir .
  It-tfajla nnutat:
  - M'intix Baba Yaga - riġel tal-għadam,
  U blonda friska hija nofs il-ferħ!
  Il-gwerrier bil-vacuum cleaner irrimarka b"rabja:
  It-tfal huma stupidi daqs il-konġestjonijiet tat-traffiku
  Int qed tinġibed fix-xibka...
  Ngħabbik fil-kaldarun,
  Jiena nagħmel nar għalik!
  U bi tweġiba hemm daħka ferrieħa u ferrieħa. Din hija tassew mara - b'kesħa kbira.
  It-tfal mibrum fuq id-draguni tagħhom u qabżu sa Baba Yaga. It-tfajla ħadet slingshot minn fuq il-backpack tagħha u baqgħet:
  - Tixtieq tirċeviha?
  Il-blonde daħqet u laqtet lis-sorceres pijunier bil-pulsar tagħha. Hija dodged fuq Dragun tagħha. U bi tweġiba huwa wkoll jagħmel is-sinjal tas-salib bil-braga, u kif se jagħtik daqqa .
  U nisġa tan-nar tħabbel liż-żgħażagħ Baba Yaga. Għalhekk sabet ruħha marbuta fiha.
  It-tifel Oenomai innota:
  - Tajjeb, jammettu, lil min mit-tfal ħtift?
  It-tfajla partiġġjana qabdet:
  - Dritt! Nafu li għandek imnieħer bħal kanun!
  Blonde Yaga tgħajjat, għażil:
  - Iva, nieħuk għaliha u...
  Mingħajr ma tkellem, is-sbuħija heżżet u ppruvat tkisser ix-xibka. Iżda l-erojina pijunier qasmet il-braga u sparat lejn Yagina bl-enerġija tal-maġija u l-awguri. Kif il-blonde bdiet tħawwad u ddawwar. U t-tifla kantat:
  Konna ispirati fi żminijiet diffiċli,
  Wara li r-rieda tkun aktar b'saħħitha mill-azzar...
  Meħlus id-dinja mill-pesta -
  Għażiż Sħabi Stalin!
  
  F'ħafna xbihat kejlt,
  F'univers bla tarf...
  Int ftaħtna t-triq it-tajba,
  Probabbilment tindikaha!
  
  Użajt xokk
  Maġija mis-Solċeniżmu...
  Hawn l-iskeda:
  Li jaqa" l-madmad tal-faxxiżmu!
  It-tifel elf innota:
  - Milli jidher kien raġel frisk, Stalin! Imma hu, probabbilment, bħan-nies kollha fid-Dinja, kien qed jixjieħ ukoll.
  It-tfajla sparat ukoll fuq Baba Yaga fil-modifika żgħira u ċapret:
  Lenin jgħix f'qalbi,
  Biex ma nafux id-dwejjaq...
  Infetaħ il-bieb għall-ispazju -
  Il-kwiekeb tfarrak fuqna!
  Blonde Yaga talbet:
  - Biżżejjed! Ħallini, titlobha, nagħmel xi ħaġa!
  Margarita tweeted:
  - Eħles lit-tfal maqbuda! Imbagħad forsi naħfruk. Kemm minnhom irdgħajt fil-vacuum cleaner tiegħek?
  Il-blonde ghamlet:
  - Ħa nħallik barra! Biss titfax il-maġija tas-salib fuqi!
  It-tifla daret. In-nisġa tan-nar mas-sinjura tal-moda raqdet. U hi mibruma madwar . Margarita wissiet:
  - Ħalli t-tfal kollha jmorru, mingħajr qerq!
  Il-blonde assigura solennement:
  - Nagħti kelmti!
  U mixgħul il-vacuum cleaner. Minnha bdew jaqbżu dellijiet ċari tat-tfal. Trasluċidi, bħal ghosts. Iżda Margarita xejret il-bastun maġiku tagħha, u dawn id-dellijiet inbidlu fi subien u bniet. Kien hemm tliet darbiet aktar minn dawn tal-aħħar. Iżda l-istess , Oenomai kien kuntent:
  - F'din id-dinja għall-inqas hemm sess aktar b'saħħtu. U kważi l-irġiel tagħna kollha mietu!
  Margarita irrimarkat bi tbissima radjanti:
  - Ma waslitx! U ħajr lill-allat!
  Wieħed mis-subien, barefoot, iżda b"kamisole lussuża, għalkemm imqatta", telaq lejn Oenomaia u ressaq lilu nnifsu:
  - Viscount de Lafer! Ara naqra, kemm hi disgusting li tkun ġewwa vacuum cleaner. U din il-kelba ġibditli wkoll l-istivali magħmula minn ġilda tad-dragun ġenwina.
  Margarita ghamlet b"daqqha:
  - Ejja, lura dak li nsteraq lill-Viscount !
  Blonde Yaga tgħajjat:
  - Ma nistax!
  Oenomaus ħareġ ukoll il-bastun maġiku tiegħu u, ħawwadha, għajjat:
  - U għaliex hu hekk?
  Is-saħħara sabiħa tgħajjat :
  - I biegħhom! Kienu prestiġjużi ħafna. Prinċep wieħed ħallas nofs xkora deheb għalihom!
  Margarita ghamlet:
  - Ukoll, abjad ... Għal dan aħna se nieħdu l-istivali tiegħek mingħandek. Huma wkoll magħmula minn ġilda tad-dragun, u anke ġilda tat-tiger.
  Blonde Yaga irrimarka:
  - Se jkunu kbar wisq għat-tifel. U jkun tal-mistħija li saħħara tal-grad tiegħi tidher mikxufa.
  Margarita daħqet u wieġbet:
  "Lanqas m'iniex saħħara dgħajfa, imma nkun vojta l-ħin kollu, anke f'dinjiet kesħin." U int mara bħal din. U naġġusta d-daqs tat-tifel!
  Il-Prinċep Oenomaus għajjat:
  - U naħlef ġurament li ma taħtafx tfal. Inkella nieħduk il-qorti tal-Gods.
  Żgħażagħ Baba Yaga tħawwad:
  - Jien ma nagħmel xejn ħażin lilhom. Hija biss l-enerġija tat-tfal li tippermettili nibqa" żgħira u sabiħa għal dejjem. U għalhekk, huma ħajjin.
  Margarita tgħajjat bil-biża:
  - Inti ser issib mod ieħor biex nifs ġdid. Fil-fatt, wasal iż-żmien li ngħallmu lezzjoni.
  U t-tfajla għoġbet kelma. U kif ħarġet flussi ta 'enerġija pulsar minn saqajha vojta u mill-ponta tal-bastun maġiku tagħha.
  U laqtu lill-blonde. F'daqqa waħda shriveled u naqas fid-daqs. Issa quddiemhom, flok tifla twila, kien hemm tifla imbeżża" ta" mhux aktar minn għaxar snin, bil-pigtails u saqajn vojta. Hi whislet:
  - M'hemmx bżonn! Inkun tajjeb! M'għandekx spank me!
  Margarita kellha stivali f"idejha. Hija xejret il-palma tagħha, u huma mexjin lejn it-tifel barefoot Viscount, li, flimkien mat-tfal l-oħra meħlusa, mexa bħallikieku bla piż fl-arja.
  Tifel minn familja nobbli ilbes l-istivali u kanta:
  Hemm ħafna perikli madwar it-tifel,
  Xi drabi d-dinja tixgħel bħal ġebla kiesħa...
  Madankollu, it-tifel tagħna qam mis-sufan,
  Għax hu ġellied nobbli, emminni!
  It-tfajla Yaga kkalmat u għajjat:
  - M'intix se taqbadni?
  Margarita qalet b"mod sever:
  - Jekk ma taġixxix b'mod għajb, allura għaliex għandek tiġi flogged?
  It-tfajla bjonda ċappat, u demgħa nieżlet fuq ħaddejha roża:
  "Issa jien tifel, u sħaħar oħra mhux se jirrispettawni!"
  Waħda mit-tfajliet meħlusa qalet:
  - Aħna wkoll tfal, u ma nibkux dwarha!
  Is-subien u l-bniet daħku.
  Margarita nnotat:
  - Trid tkun bil-ġuħ! Forsi nistgħu ninżlu u nieklu xi ħaġa hemmhekk?
  It-tfal għamlu storbju. Il-Vikonti ħares 'l isfel u rrimarka:
  - Taħtna hemm il-kastell tal-ġgant, u mhux aħjar minn Baba Yaga. Allura...
  Oenomaus esklama:
  - U l-ġgant għandu wkoll it-tfal fil-magħluq. Irridu ngħinuhom.
  Margarita tbissmet u ssuġġeriet lit-tfajla Yaga:
  - Forsi nistgħu nieħdu t-tfal flimkien u nsalvawhom mill-ġgant? Agħmel att tajjeb, u tkun aċċettat li tistudja fl-akkademja tal-fairy. Hemmhekk titgħallem tagħmel għemejjel tajbin!
  It-tifla tas-saħħara kantat:
  Min jgħin lin-nies
  Qed jaħli ħinu...
  azzjonijiet tajbin -
  Ma tistax issir famuż!
  Margarita oġġezzjonat:
  Il-petal tal-fjura huwa fraġli,
  Jekk inqatgħet żmien twil ilu...
  Għalkemm id-dinja ta 'madwar hija krudili,
  Irrid nagħmel it-tajjeb!
  
  Agħmel il-ġid lin-nies
  Agħmel għemejjel tajbin...
  U jiffjorixxu bħall-fjuri,
  Fjuri blu fid-dawl!
  Il-prinċep tifel innota b'ton aktar serju:
  - U int tipprova tagħmel it-tajjeb u tiġġieled il-ħażen, u nemmen li se togħġob!
  It-tfajla Yaga għaffet il-ponn tagħha u qalet:
  - Ukoll, ser nipprova. L-istess, m'hemm l-ebda mod lura għas-sħaħar ħżiena - huma se tidħaq u joqroskom ! Jien ser nitħarreġ mill-ġdid bħala fairy tajba!
  Margarita tbissmet u kantat:
  Kull min għandu intelliġenza fid-dinja,
  Għandhom dejjem ikunu ħbieb...
  Biex ma jiġrix bħal fil-gallerija tal-isparar -
  Il-logħba intelliġenti ma saritx!
  It-tifel prinċep ċappa:
  - Ukoll, ejja ninżlu għall-ġgant!
  Horde ta ' tfal, kważi għal kollox barefoot u ragged, irqaq u pallida, iżda enerġetiċi u eċċitati, ġrew 'il barra mis-sema.
  Margarita u Oenomai niżlu fuq id-draguni, u Yaga, li saret tifla, fuq il-mehrież. U l-vacuum cleaner baqa 'magħha, għalkemm deher kbir wisq għall-idejn tat-tfal.
  Dan huwa t-tim li niżel l-art. M'hemm xejn għall-kastell enormi tal-ġgant b'torrijiet bi kranji kbar joħorġu minnhom . Iżda l-entratura hija kkontrollata minn skeletri, flimkien ma 'skwadra sħiħa ta' orcs.
  It-tfal niżlu l-art. Kienu lesti jiġġieldu. It-tfajla Yaga għafset il-buttuna tal-vacuum cleaner u minnha waqgħu s-sabres, xwabel, lanez, saffif u anke xi magni tal-pistoli. Meta rat il-ħarsa konfuża tat-tfal, spjegat:
  - Qbadt bil-vacuum cleaner tiegħi. Huwa ħafna aħjar minn ġummar. U ġabra sħiħa ta" armi fiha.
  Margarita ħadet il-bastun maġiku tagħha u saqajha vojta, iżda mżejna biċ-ċrieket maġiċi, u baqgħet:
  - Issa se nitfa' spell li jagħti lill-arma tiegħek qawwa speċjali u mirakoluża.
  U t-tfajla sħaħra qalet:
  - Abra , kabra , codabra ! - U nixxigħat ta 'enerġija tellgħu mill-bastun maġiku tagħha u ċrieki maġiċi. U l-arma li Baba Yaga tat lit-tfal bdiet tiddi.
  Oenomai, bħala ġellied b'aktar esperjenza, qabad mitralla qasira u ħafifa li spara labar irqaq. It-tifel lagħaq xufftejh mmerraq u kanta:
  - Tajjeb għandu jkun b'machine gun,
  Agħfas bħall-azzar furious...
  Dak id-demm ma ħariġx bħal kaskata,
  U l-ġenna issaltan fl-univers!
  It-tfal exclaimed fl-unison, għollew l-armi tagħhom:
  Il-eżekutur huwa għaqli u krudili,
  In-nies tpoġġew mal-ħajt...
  Imma nemmen, in-nebbieta maltemp tagħna,
  Imma nemmen, in-nixxiegħa solari -
  Neħħi d-dlam tal-dungeon tal-ħabs!
  U għalhekk stakkament ta 'tfal, armati b'armament maġiku, ġrew biex jattakkaw. L-għarqbejn żgħar u vojta tas-subien u saħansitra aktar numerużi ta" bniet fteptew. Huma ma beżgħux mill-monsters, għalkemm reġiment sħiħ ta 'orcs bil-pil, smelly u disgusting kien qed joqrob lejhom .
  Oenomai, itir fuq dragun, fetaħ in-nar fuq l-għadu minn machine gun. Labar żgħar mtaqqba l-iġsma hairy ta 'l-orcs, u mbagħad ġara miraklu: inbidlu f'biċċiet kbar taċ-ċikkulata u pasti ta' l-għasel.
  Margarita tat ukoll sieq lill-għadu, billi tuża saqajha vojta u ċrieki maġiċi fuqhom. U għalhekk l-orki bix-xwabel, li ġew attakkati, inbidel immedjatament fi kull xorta ta" affarijiet delizzjużi, inkluż ħelu miksi biċ-ċikkulata u bil- ħalib tal-għasafar ġewwa. Dan huwa tassew Delicious. U cheesecakes, u donuts biż-żerriegħa tal-peprin u l-kannella.
  U l-bastun maġiku tat-tfajla partiġġjana tħawwad u toħloq affarijiet fabulosi.
  U għalhekk it-tfal daħlu fil-battalja mal-orki. L-ewwel nett, Viscount. Ħwejjeġ tiegħu, wara li t-tifel ilbes l-istivali, sar ġdid fjamant, bħallikieku ġdid fjamant. U ġġieled mhux biss b"sejf f"idu l-leminija, imma kellu wkoll xabla fix-xellug tiegħu.
  U mill-mess tax-xafra, seħħew trasformazzjonijiet fabulous. Issa, minflok orc, dehret torta ta" daqs impressjonanti biż-żbib. U mid-daqqa tax-xabla deher cheesecake taċ-ċikkulata. U guys oħra fil-battalja.
  Tfajla waħda, milli jidher minn pajjiż aktar żviluppat, serħet saqajha vojta fuq il-ħaxix u tfaċċat minn machine gun. Dak li jagħti lok għal diversi tipi ta 'trasformazzjonijiet tal-fairy-tale. U mill-orc ħareġ zalzett kbir mimli, u mbagħad dundjan bil-gravy. U liema kura oħra fit-togħma ma dehrux.
  U l-cupcakes tal-ġewż fragranti li ħarġu mill-mess tax-xfafar. U ġelat kbir ukoll.
  It-tfajla partiġġjana Margarita bdiet tkanta fl-ecstasy tal-battalja;
  Aħna pijunieri, ulied il-komuniżmu,
  Min irid ikabbar il-pajjiż...
  Hitler se jwieġeb bil-biża għar-rabja tiegħu,
  Aħna se tfarrak, emminni, Satana!
  
  Ħalna ġurament quddiem Alla,
  U Lenin ta qalbu liż-żgħażagħ ...
  Oh, tiġġudikax lill-pijunieri bl-aħrax,
  Dak li Jistaʼ Kollox tahom aktar saħħa!
  
  Morna lejn il-ġuvini barefoot ta 'quddiem,
  Huma riedu jiġġieldu, jippreservaw art twelidhom...
  Kemm is-subien kif ukoll it-tfajliet bil-qlub huma għalina,
  U l-lealtà tagħna hija armatura qawwija!
  
  Battalji ħarġu ħdejn Moska,
  It-tankijiet kienu qed jaħarqu, l-asfalt kien qed jiddewweb...
  Se naraw il-komuniżmu, nemmen, tajna,
  U tista 'toħroġ faxxist b'xabla!
  
  Emminnix, nies, Hitler mhux omnipotenti,
  Għalkemm l-idea tal-Führer tibqa" għaddejja...
  U laqtu lill-faxxisti ħafna,
  Ejja mmorru fuq il-vjaġġ kbir tagħna!
  
  Aħna mhux se nibżgħu mill-għedewwa tar-Rus',
  Aħna nħobbu l-USSR nattiva tagħna...
  M'intix kavallier b'ruħ ta' clown,
  Ejja nagħtu eżempju għas-saltna t"Alla!
  
  Hitler ma jafx, se jiġi msawwat ħażin,
  Anke jekk il-qawwa tal-infern qed tiġri fi ħdanu...
  U l-Krauts parassiti ġejjin,
  Li se timla l-paċi bin-nar!
  
  Il-kobor tar-Russi huwa li tirbaħ billi jilagħbu,
  Għalkemm hemm ammont kolossali ta" xogħol wara dan...
  Ir-rebħa se tasal, nemmen, f"Mejju lush,
  U l-Fuhrer se jkun kompletament kaput!
  
  Din hija l-fidi tagħna, il-qawwa tal-komuniżmu,
  Ħalli l-USSR jirnexxi għal dejjem ...
  Aħna se nfarrak, taf, il-madmad tal-faxxiżmu,
  Hekk ir-Russja saret armata!
  
  Fi Stalingrad il-Fritz ġew imsawta,
  Huma għarfu l-ponn qawwi tagħna...
  U tajna rigali friski,
  U taw nikil lid-dittatur!
  
  Pajjiżi, Russja sabiħa,
  Fiha, fl-Artiku, is-siġar tat-tuffieħ jiffjorixxu...
  Svarog u Stalin huma, taf, il-Messija,
  In-Nazis qed jaħarbu mill-ġellieda Russi!
  
  Hekk hu sabiħ l-univers,
  Meta l-komuniżmu jiddi fuqu...
  U l-provi jkunu għall-edifikazzjoni,
  Titjira 'l fuq biss u mhux sekonda 'l isfel!
  
  Ħadna x-Xitwa b'għajta ħamra selvaġġa,
  Kissru s-sinsla tal-Gwardja l-Bajda...
  L-għedewwa tar-Russja tal-komuniżmu huma megħluba,
  Għad għandna t-trofej għall-ikel!
  
  Żammna lil Stalin sewwa ħafna,
  Bniet barefoot fi kwalunkwe ġlata...
  Inti sirt, emminni, persuna b'saħħitha,
  U l-pijunier kiber biex sar kavallier!
  
  Le, ir-Russja qatt mhi se tkisser,
  Lenin immortali juri t-triq...
  Aħna ma nibżgħux minn fjammi tleqq,
  U r-Russi ma jistgħux jitbiegħdu mill-komuniżmu!
  
  
  F'isem Ommna Russja,
  Ejja ngħaqqdu l-qlub f'kuruna waħda...
  Hurrah, il-bniet għajjat b'leħen għoli,
  Ħolma kbira se ssir realtà!
  
  Iva, il-fidi tagħna hi li nkunu dejjem ma" missirijietna,
  U jekk tista" taqbeż lill-antenati tiegħek...
  Aħna se nkunu għal dejjem bil-qalb tajba,
  Għalkemm jidher mhux aktar minn għoxrin!
  
  Emmnni, inħobbu lil Art Ommna,
  Irridu l-hena għal dejjem...
  Lucifer, emminni, mhux se jeqridna,
  Is-sajf se jasal - il-kesħa se tisparixxi!
  
  Kollox se jiffjorixxi b'mod magnífico ħafna fir-Russja,
  Qisu l-inkwiet sparixxa mid-dinja...
  L-era, nemmen, tal-komuniżmu se tasal,
  Il-ġid u l-ferħ ikunu għal dejjem!
  
  Ix-xjenza se tqajjem lil dawk li nqatlu fil-battalji,
  In-nies se jkollhom iż-żgħażagħ għal dejjem...
  U l-bniedem huwa bħal dak li jista" kollox,
  Il-villain se jisparixxi, naf, fl-eternità!
  
  Fil-qosor, il-ferħ jiddi għal kulħadd fl -univers,
  In-nies kollha tad-dinja huma bħal familja waħda...
  It-tfal jidħku u jilagħbu fis-sema,
  Tħobbni b"kanzunetta!
  Allura hi kantat, u t-tfal bidlu l-orki f'xi ħaġa mhux tas-soltu fit-togħma u appetizing b'armi maġiċi. Iżda anke meta t-tfajla tas-saħħara ħarġet l-enerġija mill-vacuum cleaner, bdew jidhru nuċċalijiet bil-ħut, dixxijiet sekondarji u ċinji b'qoxra delikata , li fihom daru l-orċi bla ħniena. U kien sabiħ ħafna.
  Hawnhekk il-kmandant tal-goblin orc, wara li daħal taħt id-daqqa ta 'maġija tajba, inbidel f'kejk fragranti lush, miksi bil-ward, cornflowers krema u frott konfettura.
  U tant affarijiet differenti fit-togħma welldu armi maġiċi f'idejn tfal innoċenti.
  Iżda l-iskeletri wkoll daħlu fil-battalja wara l-orcs. Enormi u tal-biża. Huma mċaqalqa bħall-injam. It-tfal attakkawhom bix-xwabel u s-sabri u tefgħu is-saffi. U Oenomai mid-dragun u t-tfajla bil-mixi sparaw it-tifqigħ ta' machine-gun lejn l-iskeletri.
  Margarita użat ukoll il-maġija u wriet snienha perla. U għamlet mirakli konkreti. U l-maġija tagħha bidlet l-iskeletri fi tazzi tal-inbid tad-deheb mimlijin ġelat ikkulurit u kejkijiet imżejna b"mod għani.
  U mid-daqqiet tax-xwabel tas-subien, inkluż il-Viscount de Lafer, ħarġu kull xorta ta" affarijiet fit-togħma u appettanti. U tali aroma mifruxa mal-kastell kollu. Biss miraklu ta" mirakli.
  Minn wieħed mill-iskeletri enormi ħarġet muntanja sħiħa ta" kejkijiet. U dawn il-kejkijiet xewru bil-kuluri kollha tal-qawsalla minn diversi kremi.
  Iva, kien hemm tali affarijiet fit-togħma u appetizing ħafna hawn. Xi skeletri suwed ta 'theddida saru lollipops ta' daqs kolossali.
  U t -tfal bil-ġuħ ma setgħux jirreżistu li jipprovaw it-togħma fit-togħma. Margarita nefoħ il-gong u għajjat:
  L-istonku huma l-għedewwa ewlenin tagħna,
  Huma jitfgħuna, emminni, f"azzjonijiet ħżiena...
  Meta tifel jara torti,
  Qed jiġi mbuttat biex jisraq l-istonku b"mod vili!
  
  Mela tarbija tgħaġġlax
  Jasal iż-żmien, u xorta se tiekol...
  U tidinbx quddiem Alla, għażiż,
  Inkella tiddawwar fi firebrands!
  Oenomaus spjega lit-tfal:
  - Sakemm il-ġgant kannibali jiġi megħlub, li tiekol l-ikel huwa perikoluż. Il-villain prinċipali għandu jitqiegħed!
  Instema" stomp qawwi, u għall-ewwel deher dell ġiganteski li jkopri nofs l-għalqa, mimli b"kull xorta ta" kejkijiet u platti. U mbagħad il-ġgant bil-qrun innifsu. Kellha ħalq ta " sperma u saqajn irkuprati. U tant għoli li huwa ogħla mill-kastell diġà enormi b'torrijiet u skeletri.
  It-tfal squealed bil-biża, u l-thug kannibali immedjatament kiber fid-daqs.
  Margarita qalet bi tbissima:
  - Tibżax! Huwa kbir biss meta tibża minnu!
  Oenomaus esklama b"rabja:
  Inti tista 'ma tkunx kodard, imma inti iblah, u rajna l-sights!
  It-tfajla tas-saħħara Yaga ċapret:
  - Għeżież, għażiż ogre,
  Trid ħelu delizzjuż...
  Jew il-maġija ta" daqqa,
  Int ser ikollok b'xejn mill-ġdid!
  Margarita għajjat:
  - Tfal, għajtu fl-unison: ma nibżgħux minnkom! Ukoll, ejja niltaqgħu flimkien.
  Iżda kien diffiċli għall-guys biex jinġabru lilhom infushom quddiem tali scarecrow . It-tfajla bdiet taħrab, it-takkuna żgħar tondi tagħha. Il-Viscount de Lafer aktar kuraġġuż u koppja ta" subien bdew iżommhom lura. Kien ċar li l-guys kienu pallida bil-biża. U mbagħad Margarita kantat, biex tagħti kuraġġ, għanja ta" ġlied mill-gwerra;
  Aħna bniet mill-pajjiż tal-USSR,
  Li hija torċa għad-dinja kollha...
  Ejjew nuru, taf, eżempju ta" kobor,
  Hawn huma l-għemejjel erojċi kantati!
  
  Il-bniet twieldu taħt il-bandiera l-ħamra ,
  U barefoot jgħaġġlu mill-ġlata...
  Ulied ulied jiġġieldu għal Rus',
  Xi drabi l-għarusa tagħti lill-ġuvni tela!
  
  Se jkun hemm bandiera ħamra fuq l-univers,
  Jiddi daqshekk qawwi, bħal fjamma tal-torċa...
  Wara kollox, taf, erojku, għandna swing,
  U l-bandalora tagħna tixgħel bħall-aħmar!
  
  Temminhiex, il-faxxista kkritikat mhux se jgħaddi,
  U l-ispirtu Russu qatt mhu se jisparixxi...
  Ir-rebħiet se jiftħu kont bla tarf,
  Ejja ngħidu bonjour u bonjour lil xi ħadd!
  
  Ir-Russja hija pajjiż mill-isbaħ,
  Int tajt il-komuniżmu lill-popli...
  Għal dejjem mogħtija minn Alla b'ġenerożità ,
  Għall-Patrija, għall-hena u l-libertà!
  
  L-għadu mhux se jkun kapaċi jegħleb lill-Patrija,
  U ma jimpurtax kemm kien krudili u insidjuż...
  L-ors Russu invinċibbli tagħna,
  Is-suldat Russu huwa tant glorjuż għar-rebħa tiegħu!
  
  Pajjiż Sovjetiku sabiħ,
  It-tfajliet fiha huma kburin li huma sbieħ...
  Ġiet mogħtija lilna bit-twelid għal dejjem,
  U ejjew il-membri tal-Komsomol inkunu ġusti!
  
  Aħna qed niġġieldu fil-periferija ta 'Moska,
  Blizzard, snowdrifts, u l-bniet huma barefoot...
  M"aħniex se nċedu lil Patri tagħna lil Satana,
  anki l- ġellieda tagħna jisparaw b"mod preċiż!
  
  Allura fir-rabja l-bniet huma ħerqana biex jiġġieldu,
  U bl-għarqub għarwien jitfgħu pakkett-isplużjoni ...
  Faxxist, huwa biss jidher frisk,
  Fil-fatt, Kain biss ħażen!
  
  L-għedewwa ma jistgħux jegħlbu lill-bniet,
  Twieldu taħt stilla bħal din...
  Il-mostru invinċibbli tagħna huwa l-ors,
  Min għamel lill-Patrija martu!
  
  Aħna t-tfajliet Russi tajbin,
  Ma nibżgħux mit-tortura u l-ġlata...
  U aħna se nwarrbu, emminni, l-attakk tal-ħord ħażin,
  L-għadu se jimġenn mid-doża!
  
  Huma setgħu jimbuttaw lill-għadu 'l bogħod minn Moska,
  Għalkemm huwa mimli qawwa enormi...
  Aħna t-tfajliet tant kburin bina nfusna,
  L-avversarji kollha se jisparixxu fl-oqbra tagħhom!
  
  Temminx, l-għedewwa ma jistgħux jegħlbu lil Rus,
  Peress li kull kavallier ġej mill-ħrieqi...
  Il-kaċċatur jidher li sar kaċċa,
  U l-avversarju għadu biss tifel!
  
  Imma l-ispirtu Russu, kbir, jemmen l-ispirtu,
  Taf, hemm setgħat moħbija fiha ...
  L-għadu se jkun kompletament mgħaffeġ,
  Wara kollox, il-kavallieri huma invinċibbli fil-battalja!
  
  Armi d-dubji tiegħek , bniet ,
  Aħna l-aktar kuraġġużi, taf, fid-dinja...
  Ejjew nitfgħu l-ħrejjef ta" Satana fl-infern,
  Ejja nixxarrab l-avversarji kollha fit-tojlit!
  
  Il-gwerra qaddisa se tispiċċa
  Il-paċi u filgħodu se jiġu fuq il-pjaneta...
  Hija għal dejjem max-xemx, taf, mogħtija,
  Jalla s-sajf jaħraq għal dejjem!
  
  U l-komuniżmu etern fil- glorja,
  U Lenin u l-kbir Stalin qegħdin magħna...
  Fiċ-ċinema mdemmija issa biss hemm il-faxxiżmu,
  U r-rieda tagħna, emminni, hija aktar b'saħħitha mill-azzar!
  
  Ir-Russja tiegħi tirregola għal sekli sħaħ,
  U ta l-hena lill-univers kollu...
  Għandek bżonn is-saħħa ta 'ponn ta' l-azzar,
  U awdaċi, iżda b'mod raġonevoli!
  Għall-ewwel, Margarita waħedha kantat, iżda mbagħad Enomai, it-tfajla Yaga, Viscount de Lafer u tfal oħra ħadu l-kanzunetta. U dan kien diġà kor b"saħħtu, b"leħen sħiħ, li minnu heżżeż kollox. U l-ġgant enormi u reali beda jonqos fid-daqs. M'għadux jidher daqshekk frisk u menacing. U l-qrun saru iżgħar, u d-dwiefer saru iżgħar. Ara naqra...
  It-tfajla Yaga kantat b"tidħaq:
  Tajjeb, tajjeb, tista' tkun kburi bih -
  Sebgħa ma jibżgħux minn wieħed!
  It-tfal esklamaw fl-unison, u jtimbraw saqajhom vojta:
  Aħna ma nibżgħux minnek ogre,
  Int tkun magħfus taħt sieq tifel...
  Anke jekk m"aħniex ġellieda qodma biżżejjed,
  Darba konna taħt Baba Yaga !
  Dawn huma tfal, tant sbieħ kemm fir-ruħ kif ukoll fil-wiċċ. U jiġġieldu bħal ġganti. Għalkemm issa l-ġgant kannibali għandu jintemm moralment. U t-tfal bdew jiżfnu.
  U t-tfajla Yaga ħadet il-vacuum cleaner u ppuntatha lejn it-thug, u bdiet tgħawweġ xi ħaġa.
  Wieħed mis-subien lagħaq lollipop kbir fil-forma ta 'cockerel , li nbidel fi skeletru, u t-tfajla ħadet gidma ta' ġelat.
  It-tfal heddew lill-ġgant:
  - Se jiġri lilek ukoll!
  U litteralment ħadlu. Huwa ċkien saħansitra aktar. U n-nuċċalijiet tad-deheb bil -ġelat bil-kuluri kollha tal-qawsalla bdew jixgħelu saħansitra isbaħ u sbieħ.
  L-erojina pijuniera Margarita reġgħet kantat bir-rabja, kanzunetta patrijottika mill-gwerra, u l-bqija tat-tfal kantaw:
  ingħaqadt mal-Komsomol waqt li kont nilgħab,
  Tifla ta' ħolma sabiħa...
  Ħsibt li d-dinja kienet se tkun Mejju etern,
  Kull jum huwa t-twelid tar-rebbiegħa!
  
  Imma għal xi raġuni ma ħadmitx,
  B'xi mod, ma nistax inħobb ...
  Ukoll, għidli, guys, fil-ħniena tiegħi,
  Il-ħajja hija qadefa qawwija ħafna!
  
  F'daqqa waħda l-gwerra f'daqqa waħdek,
  U ġrew uragan tal-mewt...
  U t-tfajliet tiegħi għandhom ġisem b'saħħtu,
  Tista 'tpoġġi lilek innifsek taħt attakk f'daqqa!
  
  Emminni, ma rridx nieqaf,
  Ġlieda għall-Patrija sal-aħħar...
  Aħna nġorru granati f'backpack b'saħħtu,
  Stalin ħa post missieru fil-qlub!
  
  ġellieda kbar tar-Russja.
  Nistgħu nipproteġu l-paċi u l-ordni...
  Il-kwiekeb tas-sema saqu l-bellus,
  U l-kaċċatur inbidel f"kaċċa!
  
  Jien, tifla barefoot, niġġieled
  Mimli tentazzjoni u mħabba...
  Se jkun hemm, naf, post f"din il-ġenna,
  Ma tistax tibni l-hena fuq id-demm!
  
  ġellieda kbar tal-Patrija,
  Se niġġieldu b'mod sod ħdejn Moska...
  U mbagħad il-ħolma taħt il-komuniżmu,
  Kontra d-dinja ta" taħt ma" Satana!
  
  Russi kuraġġużi,
  Li jiġġieldu onestament sal-aħħar...
  Qegħdin jisparaw b'machine gun,
  Jekk għandek bżonn kuruna tad-deheb!
  
  Lanqas bullet ma jista" jwaqqafna
  Ġesù l-kbir Alla qam...
  Il-jiem tad-dragun predatorju spiċċaw,
  Saret aktar isbaħ mis-smewwiet!
  
  Inħobbok, għażiż Lada,
  L-ogħla Alla Svarog se jkun fil- glorja...
  Għandna bżonn niġġieldu għar-Russja,
  L-aqwa Alla l-Abjad huwa magħna!
  
  Tġibx ir-Russi għarkubbtejhom,
  Laħamna, emminni, ma jistax jitrażżan...
  Stalin u l-kbir Lenin huma magħna,
  Trid tgħaddi minn dan l-eżami wkoll!
  
  L-uġigħ tal-Patrija qiegħed ukoll f"qalbna,
  Nemmnu fil-kobor tagħha...
  Aħna malajr niftħu l-bieb għall-ispazju,
  Se tkun ħajja ħelwa ħafna!
  
  Aħna bniet sbieħ mikxufin ,
  Aħna niġru daqshekk b'mod mgħaġġel permezz ta 'snowdrifts...
  M'għandniex bżonn din il-vodka morra,
  Il-kerubin jifrex ġwienaħ!
  
  Aħna l-bniet se nqumu għall-Patrija,
  U aħna se nwieġbu lill-Krauts ħżiena, le,
  Kain Hellish se jinqered,
  U bonjour lil Kristu Salvatur!
  
  Se jkun hemm era - ma tistax tkun aħjar,
  Il-mejtin se jqumu għal dejjem...
  L-univers se jsir ġenna reali,
  Il-ħolma ta" kulħadd se ssir realtà!
  Margarita ħassitha ftit imdejjaq - diġà għandha aktar minn mitt sena, u għadha tifla. U forsi jibqa" tifel għal dejjem.
  Imma l-bqija tat-tfal ferħu u ferħu b"din il-kanzunetta.
  U l-ġgant kannibal formidabbli sar saħansitra iżgħar fl-istatura, u deher aktar bħal goblin imbeżża milli mostru.
  Biċċiet ġelat u kejk tellgħu fuqu. It-tfal daħqu u ħarġu ilsienhom. Dan deher komiku ħafna. U l-ġuvini ferrieħa komplew jagħmlu uċuħ.
  It-tfajla Yaga ħabtet xufftejha u ċapret:
  It-tfal għandhom jidħku
  It-tfal għandhom jidħku -
  U kif jgħixu l-eroj!
  U kif jgħixu l-eroj!
  U Baba Yaga pponta l-vacuum cleaner lejn orki u goblins oħra li kienu qed jaqbżu mill-kastell. U Enomai u t-tfajla bdew jisparaw fuqhom bil-machine guns. U għamluha mill-aqwa . U għal darb'oħra kien hemm tazzi bil-ġelat qawwi, rombli taż-żbib, kejkijiet tal-krema, corn flakes, ħelu tal-qoton u aktar . Kollox kellu riħa tant tajba u deher ferm appetizing.
  U t-tfal gwerriera daħku u wrew snienhom jaqtgħu u bojod, bħal dawk tal-frieħ tal-lupu.
  Kemm dehret aqwa u unika din l-azzjoni.
  U Margarita laqtet l-orċi u l-iskeletri bis-sajjetti, u kompliet it-trasformazzjoni mill-isbaħ tagħhom.
  Wara dan, it-tfajla pijuniera reġgħet kantat kanzunetta patrijottika u sublimi, u l-bqija tat-tfal fil-kor qabdu l-kanzunetta ferrieħa tagħha:
  Satana mhux se jegħlibna
  Patri tiegħi, l-isbaħ fid-dinja,
  Il-pajjiż sabiħ huwa famuż...
  L-adulti u t-tfal ikunu kuntenti fiha!
  
  Ħalli fih il-ġilji tal-wied jiffjorixxu bil-kbir,
  U l-kerubini jdoqqu innu deċenti...
  Il-Fuhrer se jkun kaput,
  Ir-Russi huma invinċibbli fil-battalji!
  
  Il-membri tal-Komsomol jiġru barefoot,
  Huma jħabbtu wiċċhom mal-borra bit-takkuna vojta...
  Hitler inti tfittex biss jibred
  Jiena nħarrek b'tank!
  
  Nistgħu negħlbu lin-Nazi?
  Bħal dejjem, aħna barefoot, bniet...
  L-aktar kavallier formidabbli tagħna huwa l-ors,
  Huwa se joqtol lil kulħadd b'machine gun!
  
  Le, aħna t-tfajliet diġà huma sbieħ ħafna,
  Litteralment inqatgħu lill-għedewwa kollha...
  Id-dwiefer, is-snien, il-ponn tagħna...
  Se nibnu post f"ġenna mill-isbaħ!
  
  Nemmen li se jkun hemm komuniżmu frisk,
  Il-pajjiż tal-pariri, emminni, qed jiffjorixxi fih...
  U n-Nażiżmu tal-għaġeb se jisparixxi,
  Nemmen li l-għemejjel tiegħek ikunu gglorifikati!
  
  Ir-reġjun se jiffjorixxi b'mod selvaġġ, nemmen,
  Mill-rebħa nerġgħu lura għar-rebħa...
  Nikolai għeleb lill-Ġappuniżi,
  Is-samurai se jwieġeb għall-meanness!
  
  Aħna mhux se nħallu lilna nfusna ninxaqlu,
  Ejja nfarrku lill-għedewwa tagħna b'daqqa waħda...
  Ħalli l-kaċċatur jinbidel f'kaċċa,
  Ma kienx ta" b"xejn li għaffeġna l-Wehrmacht!
  
  
  Emminni, mhux faċli għalina li nċedu qalbna,
  Ir-Russi dejjem għarfu jiġġieldu...
  Insiru l-bajjunetti tagħna bl -azzar,
  Il-Fuhrer se jsir xbieha ta" clown!
  
  Hekk hi art twelidi,
  L-accordion Russu idoqq fih...
  Il-ġnus kollha huma familja ta" ħbiberija,
  Abel jirbaħ, mhux Kajjin!
  
  Dalwaqt l-USSR se tkun fil- glorja,
  Anke jekk l-għadu tagħna huwa krudili u traditur...
  Aħna se nagħtu eżempju għall-valur,
  L-ispirtu Russu se jiġi glorifikat fil-battalji!
  Fl-aħħar frażi, it-tfajla pijuniera ħadet u ħarġet is-sajjetti mill-bastun maġiku tagħha, u pulsars minn saqajha vojta bi ċrieki u ġebel maġiċi. Fl-aħħar għattew il-ġgant li kien ċkien bħal bebbuxu. Dik kienet kompletament mgħottija mid-dija tan-nar. Imbagħad reġgħet teptip. Orcs u skeletri fl-aħħar ttrasformaw f'kull xorta ta 'delicacies mill-isbaħ. Hekk Delicious u moqli, minn tipi differenti ta" prieżet, ħut mimli u wiżż, sa kejkijiet, pasti, karamelli u tazzi tal-ġelat.
  It-tfal ferħu u qabżu 'l fuq u' l isfel. Dehru kuntenti ħafna u ferħanin.
  Hawnhekk, fil-post tal-ġgant kannibal formidabbli u iebes, id-dawl inħela. Tfaċċat tifel irqiq ta" xagħri ċari bi xorts, ta" madwar seba" snin. Tali tifel li ma jagħmilx ħsara u ħelu minflok mostru formidabbli. Teptip għajnejh u għammar:
  - Tolqotx!
  Margarita għajjat:
  - Tibżax! Aħna mhux se nmissuk. Issa tista" tibda ħajtek mill-bidu u tmur l-iskola!
  It-tifel u l-eks kannibali tnikket:
  X'tip ta' ħajja skolastika hija din?
  t-test kuljum ...
  Żieda, diviżjoni,
  Tabella tal-multiplikazzjoni!
  Il-kastell tal-ġgant kannibali ġie trasformat eżatt quddiem għajnejna. Minflok kranji, fjuri ta 'sbuħija fabulous blooming fuq il-koppli. U l-koppli nfushom sparkled bid-deheb. U kollox sar tant magnífico, frizzanti, tgħammix, il-ħitan tal-kastell kienu miksija bil-fjuri. U flok id-demm, il-funtani bdew jiġru b"nixxiegħat tad-djamanti, u s-sħab inħelsu, u erba" xemx tiddi f"daqqa.
  U t-tfal meħlusa bdew joħorġu mill-kastell b"daħk ferrieħa. Mgħaġġlin, miċħuda, barefoot, kienu madankollu kuntenti.
  Is-subien u l-bniet qabdu fuq it-tratti delizzjużi, u btieti ta 'cocktails u meraq dehru eżatt minn taħt il-ħaxix.
  It-tfajla Yaga tellgħet lejn l-eks ġgant kannibali fuq mehries u tat il-ġelat lit-tifel. Belagħha u tbissem:
  - Fit-togħma!
  U żied bil-biża":
  - Aħfruni, tfal! Jien mistħija li kiltek. Kemm hu disgustanti dan!
  Aktar u aktar tfal spiċċaw barra. Inklużi dawk li jittieklu qabel mill-kannibali. It-tifel li ma jagħmilx ħsara ħabbat għajnejh u saħansitra kanta;
  Tajjeb, hux miraklu, hux fairy tale,
  Kollox sar hekk, emminni, mill-isbaħ!
  Le, huwa aħjar li tagħmel il-ġid għalina -
  U l-ħażen se jisparixxi fis-prontezza!
  Iva , kienet rebħa. Veru, wieħed mis-subien, b"torso muskoluż ħafna u bi xorts, ħares lejn il-wiċċ li jirrifletti u xebba:
  - Fejn mar l-għoli erojku tiegħi?
  Oenomaus staqsa:
  - U min int?
  It-tifel b"muskoli definiti ħafna wieġeb:
  - Nikitich.
  U wiċċu tifel skura, u għajjat:
  - Jien kont eroj kbir, u issa jien biss tifel barefoot fi xorts, min għandu bżonnni hekk?
  L-ex kannibali qaleb:
  - Ejja mmorru l-iskola flimkien!
  Dobrynya għajjat bir-rabja, u ta daqqa ta" sieq saqajh tifel vojta tant li l-ġebla nqasmet:
  - Ukoll, għall-infern ma 'l-iskola! Ħsibt li kont eżawrit !
  Margarita wieġbet b"daqqa:
  - Nifhimha!
  It-tifel Dobrynya għajjat:
  - X'tifhem! Issa marti se tħallini! Min għandu bżonnni tifel daqshekk imnikket !
  Oenomaus wieġeb bi tbissima:
  - L-iktar ħaġa importanti fil-ħajja hija r-ruħ. Id-daqs ma jimpurtax!
  Dobrynya oġġezzjonat:
  - Le! Ma tafx lil marti. Ladarba ċċaqlaq għarqubha tant li ħarġet is-snien li jsaffar tal-ħallelin tal-lejl! Hija stretta, u għaliex għandha bżonn tifel bla mustache ! - U t-tifel reġa" laqat b"sieq barefoot, childish, iżda b"saħħitha, bħal sledgehammer, sabiex il-cobblestone sfaxxat fi frammenti żgħar. U l-eroj żagħżugħ għajjat. - Agħmilni adult dalwaqt!
  Enomaus wieġeb b"daqqa:
  - Sfortunatament, ma nistgħux nagħmlu dan, hux?
  Margarita wieġbet:
  - Bħalissa, verament ma nistgħux, imma jekk tmur tivvjaġġa magħna għal skop kbir, allura nistgħu noħorġu b'xi ħaġa!
  It-tifel Dobrynya staqsa b"mod theddida:
  - X'inhu l-mira tiegħek?
  Oenomaus wieġeb b"fiduċja:
  - Biex issalva s-sess aktar b'saħħtu fuq skala univers mill-mewt. Hemm pestilenza fl-univers tagħna, u tista" tilħaq lilek ukoll!
  Margarita xeħet bi qbil:
  - Iva, Dobrynya, ingħaqad magħna. Għad għandek is-saħħa erojka tiegħek, u tkun utli ħafna għalina!
  It-tifel titan, għalkemm fid-dehra ma kienx akbar jew ogħla minn Oenomai, tifel ta 'madwar tnax-il sena , iżda kellu saħħa fiżika kolossali. Għalhekk għafas iċ-ċagħaq b"subgħajh vojt u litteralment ħa u għaffeġ, u wara rrimarka bi tbissima:
  - U għadni sew! Tajjeb, immur miegħek. Ikun tal-biża " li nirritorna għand marti sakemm nikber !
  Margarita, bi tbissima li kienet bħal ta" fairy, wieġbet:
  - Deċiżjoni għaqlija ħafna!
  U għafast saqajha vojta. It-tielet, dragun tarbija adorable deher.
  It-tfajla spjegat:
  - M'għandekx timxi bħal tallaba b'borża!
  . KAPITOLU Nru 8.
  Dominika kienet eżawrita ħafna waqt it-tranżizzjoni u tgħaddi mill-eżamijiet. Għalhekk, xebba sabiħa tagħha nħaslu f"banju u doċċa tad-deheb. U mbagħad poġġewha f'sodda ratba u sħuna f'kamra separata u lussuża għal studenti elite u studenti nisa. Dominica waqgħet f'ħolma stramba, l-aħħar xewqa tagħha kienet li tkun mal-Prinċep Oenomaus , li għalih ħasset simpatija u simpatija kbira.
  U hekk kif ġiet milqugħa mill-alla Morpheus, hi
  Dominica f"daqqa waħda ħasset li r-riħ kien qed jonfoħ f"wiċċha, u kienet bilqiegħda fuq dahar tiżloq u qxur. U sħab jteptep madwar.
  U t-tfajla daret u rat tifel gustuż u muskolari, li għarfet mill-ewwel. Iva, kien il-Prinċep Oenomaus, li sar skjav żagħżugħ. U issa huwa riekeb fuq dragun żgħir bi tliet irjus. Tfajla qed itir lejn il-lemin tiegħu. Hija wkoll sabiħa ħafna u ħelwa, b'xagħar aħmar dehbi. Hija tidher mhux akbar minn Oenomaus. U fuq in-naħa tax-xellug hemm tifel. Ukoll xagħru ċar , gustuż u muskolari ħafna, b'wiċċ espressiv. Tali grupp ta 'tfal ma backpacks u armi. U t-tifla għandha wkoll ċrieki f"saqajha u f"idejha wkoll.
  Id-dragun ħass il-piż żejjed u beda jbatti ġwienaħ tiegħu aktar spiss sabiex ma jiġġarrafx.
  It-tfajla Margarita ħadet il-bastun maġiku tagħha u għajjat:
  - Min int? Minn fejn ġiet?
  Oenomaus, madankollu, għaraf lil Dominica u qal b"ton kunfidenti:
  - Din hija waħda magħżula mill-pjaneta Dinja. Hija għandha ssalva s-sess aktar b'saħħtu fl-univers tagħna, skond il-profezija.
  It-tfajla Margarita daħqet:
  - Mill-pjaneta Dinja? esperjenzajt il-Gwerra Patrijottika l-Kbira?
  Dominica kkonfermat b'fiduċja:
  - Iva, kien!
  L-erojina pijuniera staqsiet b"mod insinwanti:
  - U meta għadda?
  It-tfajla milquta, mhux inqas kunfidenti, wieġbet:
  - Mit-tnejn u għoxrin ta" Ġunju wieħed u erbgħin sad-disa" ta" Mejju ħamsa u erbgħin, sew, ovvjament, irbaħna!
  Margarita wieġbet bi tbissima:
  - Naf li rbaħna! Inkella ma nkunux inkunu nitkellmu miegħek. Allura dan ifisser li aħna sħabna ta" pajjiżhom, imxerrdin biss maż-żmien. Kemm hu sabiħ li tiltaqa" ma" xi ħadd mill-pjaneta ta" oriġini tiegħek, u aktar u iktar minn pajjiżek!
  Dominica wieġbet b"daqqa:
  - Meta spiċċat il-Gwerra Patrijottika l-Kbira, in-nannu tiegħi kien għadu ma twieledx. Din hija storja twila għalina!
  Margarita irrimarkat ukoll b"daqqa:
  - U jien ma għextx biex nara t-tlestija tagħha. Ġejt imdendel f"Jannar tal-44. Imma jien emmint fir-rebħa tagħna. Kiev kienet diġà ġiet meħlusa, u Stalingrad u l-Kursk Bulge thundered. X'ħasra tmut meta għandek tnax-il sena biss , mingħajr ma tissieħeb mal-Komsomol.
  Dominica kienet sorpriża:
  - Jekk mietet tant ilu, allura għaliex għadha tifla?
  Margarita qabdet:
  - Ma nafx li. Għaddew kważi mitt sena mill-mewt tiegħi, u jien nibqa" tifel. Iżda hemm ukoll vantaġġ: ma nixjieħ xejn, u m'għandix mili wieħed fi snieni!
  Dominic daħak u nnota:
  - Iva, ix-xjuħija hija ħażina ħafna, sempliċiment disgusting!
  U l-attriċi sabiħa tal-films bdiet tkanta;
  L-umanità tinsab f"niket kbir,
  Probabbilment kulħadd jaħseb dwaru!
  Id-dmugħ inxtered fuq dan il-baħar,
  Il-biża" ta" persuna tinħaraq bin-nar!
  
  Snin jitkaxkru sena wara l-oħra fil-karavan,
  In-nanna togħrok il-henna fuq ħaddejha!
  U ġrat xi ħaġa lill -figura rqaq tax-xebba,
  Ma nifhimx minn fejn ġej it-tikmix!
  
  Għaliex il-kuruna tan-natura hija qawwija?
  Il-kreatur tal-magni għandu jinxfu f'daqqa!
  Dak li uża l-qawwa tar-riħ mal-karrettun,
  Ma jistax ilaħħaq mal -ħażen tat-tixjiħ!
  
  Sbuħija ssir skerz
  U l-eroj qed idbiel quddiem għajnejna!
  Kwalunkwe temp koroh issa,
  U bil-lejl inkun itturmentat mill-biża" selvaġġ!
  
  Imma ma nemminx li m'hemm l-ebda salvazzjoni,
  Persuna tista" targumenta ma" Alla!
  Sabiex familja ta" ħbiberija ssir eterna,
  Sabiex it-triq tmur għat-telgħa b"faċilità u wieqfa!
  
  In-nisa qodma ma jibqgħux ikollhom it-tikmix,
  Ejja nagħmlu l-irtirar tax-xjuħija fil-mistħija!
  U l-bniedem, iben qawwi tal-progress,
  Jħares lejn il-qofol tal-ħajja b"għajnejn ileqq!
  
  U se jkun hemm sbuħija bla tarf
  Il-ġranet se jġorru bħal xmara li tgħaddi!
  Il-qalb tajba tal-bniedem se tidher
  Wara kollox, il-qalb se ssir pura u nobbli!
  
  Emmen, se jiġi pjaċir ġdid,
  Matul is-snin, l-għerf se jiżdied!
  Wara kollox, is-silġ ma joqgħodx f'ġisem żgħir,
  Bħal tifel tal-iskola ħerqan biex jistudja għal ħamsa!
  
  Il-marka hija ogħla, ejja, fittex,
  Inti se terġa 'tagħmel l-eżami mill-inqas mitt darba!
  U tista ' tiekol kejkijiet tal-Għid bl-għasel,
  Tajjeb, issa sir tifla qodma!
  Kemm kantat sabiħ Dominika, vera primadonna. U l-kanzunetti tagħha kienu sħaħ u irridixxenti, bħall-trill ta 'nightingale.
  Enomai xeħet bi qbil:
  - Ma tistax targumenta kontra dan !
  Boy Dobrynya irrimarka:
  - Ix-xjuħija hija ħażina. Imma sibt tuffieħ rejuvenating għalija u għal marti. Jekk tiekol ftit minnhom, ma tixjieħx u ma ssirx tifel. U mbagħad waħda stupida żagħżugħa ħarġet lilha nfisha fuq tali tuffieħ. Kienet mara anzjana, imma spiċċat fuq il-potty. Għalhekk għandek tkun taf il-moderazzjoni f"kollox, u ftakar li l-etajiet kollha huma sottomessi għall-imħabba.
  Enomai f'daqqa waħda nnota:
  - Id-dragun tiegħi qed jieħu n-nifs ħafna! Huwa diffiċli għalih li jġorr żewġ persuni, speċjalment peress li Dominica mhix tifel, iżda tifla kbira ħafna u muskolari. Hija teħtieġ flyer ġdid!
  Margarita qalet b"kunfidenza, waqt li kklikkjat saqajha vojta:
  - Se jkun hemm flyer!
  Dragun żgħir bi tliet irjus deher għall-ewwel darba fl-arja. Imma t-tifla partiġġjana bagħtet raġġ ta" enerġija ġo fih, u dan id-dragun beda jikber.
  Dominica kienet sorpriża:
  - Dan huwa magic fl-azzjoni. Din hija l-ewwel darba li nara Dragons jitrabbew.
  Margarita wieġbet bi tbissima:
  - Id-Dragons mhumiex nies, huwa aktar faċli li trabbihom!
  Il-kruha kibret għal daqs kemmxejn akbar mit-tliet Dragons l-oħra. U daqqa oħra tas-swaba", din id-darba tal-idejn, u Dominica sabet ruħha f"sarġ komdu!
  It-tfajla pijuniera ħabtet:
  - Tara kemm hu sempliċi! Issa għandek id-dragun tiegħek stess. Tifraħ b"dan!
  It-tfajla milquta rrimarkat b"daqq:
  - Dan, ovvjament, huwa kbir , imma x'inhu l-punt li titla' mal-ħajt bil-ferħ?
  Margarita daħqet u wieġbet:
  - Ma ħlomtx bid-dragun tiegħek stess?
  Dominica ghamlet onestament:
  - Ħlomt bil-ħelikopter tiegħi stess. Imma ma kellhiex ħin biex taqla 'flus għalih. Allura m'hemm xejn li jkun partikolarment kuntenti dwar!
  Enomai innota bi tbissima:
  - Imma ħlomt b'dragun personali.
  Dobrynya ikkonfermat:
  - Dragun personali huwa frisk! Madankollu, iż- żiemel erojku tiegħi jistaʼ jtir ukoll jekk użajt il- maġija. Iżda għal perjodi speċjali, is-saħħar jeħtieġ li jitħallsu fid-deheb. U d-dragun huwa ħieles.
  Margarita żiedet:
  - Id-dragun huwa tajjeb ukoll għax jista 'jiekol bl-ilma waħdu. Ukoll, żid ftit ħaxix ħażin magħha, u se jkun kbir. Huwa se jieħu n-nar.
  Dominica staqsiet, kurjuża:
  - Verament iġġieledt il-Ġermaniżi?
  Margarita wieġbet onestament:
  - I ma tantx iġġieled. Ħdimt aktar fl-intelliġenza u l-komunikazzjoni. Imxi minn ġo rħula u bejn foresti. Ukoll, kull min għandu borża ta 'tallab u barefoot mix-xitwa għax-xitwa se jissuspetta. Veru, hija ħawwet l-isplussivi fuq in-Nazis ftit drabi. Ukoll, hija sparat biss meta ħaduni. Hija sparat lura sal-aħħar bulit. Hija nqabdet. Ukoll, ittorturawni, għalkemm bil-għaġla, u kienu mgħaġġla biex jiddendluni, peress li l-Armata l-Ħamra kienet proprju f'dak iż-żmien li tavvanza f'dik id-direzzjoni. Inkella setgħu itturmentawh aktar.
  Darba għamilt żewġ pulizija oħra bi ngħas u tajthom f"idejn il-partiġjani. Ukoll, mhux se nagħmel affarijiet, imma ovvjament kien hemm ħafna avventuri.
  Dominica staqsiet bi tbissima:
  - Kellek xi ordnijiet?
  Margarita wieġbet b"daqqa:
  - Le! Biss il-midalja "For Courage", kont meqjus żgħir wisq biex ningħata xi ħaġa serja. Ukoll, ma nafx jekk ġewx ippremjati wara mewtu u kif...
  Oenomaus irrimarka:
  - Ta 'tnax-il sena, diġà mhux ħażin li tifla jkollha premju militari! Għidli, kif inhu miegħek?
  It-tfajla pijuniera ħabtet:
  - Ukoll, iva, għidli, il-komuniżmu nbena u l-gwerer spiċċaw?
  Dominica tfajt u wieġbet b"fiduċja:
  - Le! Marret saħansitra agħar f'termini ta 'gwerer. Imma ma rridx nitkellem dwarha. Iżda n-nies saru saħansitra agħar.
  It-tifel Dobrynya issuġġerixxa:
  - Ejja nitkellmu aħjar dwar feats maġiċi. Inkella issa tibda titkellem dwar tankijiet...
  Margarita tefgħet il-għajn:
  - X'taf dwar it-tankijiet?
  Dobrynya wieġbet:
  - Kont f'dinja aktar żviluppata, u kien hemm dawn il-monsters tal-metall. Jisparaw bil-qawwi u huma perikolużi ħafna. Huwa diżgustanti li tiftakarhom.
  It-tfajla partiġġjana daħqet u rrimarkat:
  - Tferra ramel fit-tank tal-gass tat-tank Tiger. U waqaf. Hekk kien. U użat awl biex ittaqqab ir-roti tal-karozzi tan-Nażisti. Jien tifla żgħira, u kien aktar faċli għalija li nagħmel dan.
  Dominic daħak u nnota:
  - Proset! Inti erojina pijunier. Għandna bżonn nagħmlu films dwarek u niktbu kotba dwarek.
  Margarita qabdet:
  - Naf, hemm xi - "Red Devils", pereżempju. B"mod ġenerali, mhux talli ma kontx nemmen f"Alla, imma xi drabi għamilt affarijiet li issa nistħi bihom!
  Enomai irrimarka bi tbissima:
  - Jiġri. Xi drabi l-allat ma tantx iġibu ruħhom tajjeb. Imma fi kwalunkwe każ, issa int sorceres b'talent kbir, u għandek...
  Ma spiċċax. Quddiemhom dehru qatgħa xadini li jtiru. Kienu "l bogħod, iżda l-viżjoni ħerqana tat-tifel elf u t-tfajla s-sorceres raw li dawn il-primati bil-ġwienaħ kienu qed ikaxkru mill-inqas tużżana tfal fix-xibka. Kemm is-subien u l-bniet sfortunati jifgaw u jbatu ħafna waqt it-titjira, meta jintefgħu 'l fuq, u l-iġsma tat-tfal jinqatgħu mill-malji tal-azzar tax-xibka.
  Dominica rat dan ukoll u għajjat:
  - Għandna bżonn inħelsu l-guys!
  Dobrynya għoġobha u ġibdet is-sejf b"għajta:
  - Aħna se mmorru fil-battalja bil-kuraġġ,
  Għal Holy Rus' -
  Niġġieldu b'sejf,
  Jien mhux inbigh!
  Dominica nnutat, waqt li kixfu snienha:
  - Huwa, ovvjament, interessanti ħafna li tgħin lit-tfal. Imma għandna biżżejjed saħħa? Qrajt sħarijiet dwar xadini li jtajru, u jidhru li huma b'saħħithom ħafna!
  Margarita qablet u kantat:
  Il-ġellieda tad-dlam huma żgur b"saħħithom,
  Il-ħażen jaħkem id-dinja mingħajr ma jkun jaf in-numru...
  Imma lilkom, ulied Satana -
  Tkissirx il-qawwa ta" Kristu!
  Dobrynya irrimarkat:
  - Kellna avversarji differenti. U l-fatt li huma b'saħħithom, bħala regola, ma waqqafnax!
  U l-kwartett bid-Draguni ġrew wara x-xadini li jtajru. Kien hemm biss tużżana kkritikat minnhom - tlettax minnhom. U madwar l-istess numru ta 'tfal fil-magħluq. U din hija l-verità ħarxa tal-battalja.
  Margarita ġriet "il quddiem u, resqet lejn ix-xadini li jtajru, għajjat:
  - Ħalli t-tfal imorru, intom monsters!
  Il-mexxej tax-xadini saffar:
  - Mur 'il bogħod, tifla, inkella nibżgħu lilek ukoll.
  Margarita wieġbet bil-qalb:
  - Le! Int tħallihom imorru, jew ikollok tiġġieled magħna!
  Ix-xadini jgħajtu, u kixfu snienhom biż-żnub:
  - Qatt!
  Erbgħa minnhom baqgħu jżommu x-xibka mat-tfal, u l-bqija ġrew lejn l-istakkament żgħir ta" salvataġġ żgħażagħ.
  Dominica ħadet ponnijiet tagħha u sabre deher f'idejha.
  Margarita staqsiet:
  - Taf kif tagħmel ċint?
  Dominica wieġbet b"fiduċja:
  - Hemm kunċett! Hija aġixxiet fil-films.
  It-tfajla partiġġjana ċajt:
  - Dan se jkun utli għalik.
  L-attriċi tfajla kantat:
  Wasal iż-żmien għalik li tbandal is-sejf tiegħek,
  Wasal iż-żmien li tgħaġġel...
  Wasal iż-żmien għalik li tħawwad is-sejf tiegħek -
  X'jiġri jekk ikun utli!
  Iktebha fin-notebook tiegħek -
  Fuq kull paġna!
  Wasal iż-żmien għalik li tbandal is-sejf tiegħek,
  Wasal iż-żmien għalik li tbandal is-sejf tiegħek,
  Wasal iż-żmien għalik li tbandal is-sejf tiegħek!
  Wara dan l-erbgħa daħku. U x-xadini li jtajru ppruvaw jattakkaw. Huma mċaqalqa bħal tajriet jattakkaw għasafar.
  Margarita laqtet lill-mexxej tax-xadini li jtajru b"bastun maġiku u ċrieki maġiċi fuq saqajha vojta. U laqtet ħafna.
  Il- mexxej irċieva xokk, u rasu mill-ewwel inbidel f'kejk tal-ġewż tat-togħma ħafna. U s-saqajn tax-xadina li ttir ħarġu isterikament. Ix-xadini l-oħra li jtajru jsaffru bil-biża".
  Wieħed minnhom ġrew lejn l-erbgħa, iżda t-tifel Dobrynya laqat forehead tagħha bl-għarqub vojt, sabiex ix-xadina, wara li rċeviet daqqa qawwija, inqalbet.
  Dominica dawwar is-sejf u qatgħet il-ħorn tax-xadina li ttir, u wara kantat:
  Ninsabu fil-ġungla fl-art tax-xadini selvaġġi,
  Niġġieldu ma " dawk tal-ġwienaħ fis-sema...
  Il-kaċċa biex titla" banana misjura -
  Hang min jisraq it-tfal minn siġra!
  laqat ukoll lix-xadina, din id-darba fuq il-ġwienaħ, u ħabbat:
  Jiena kavallier tad-dawl, fuq irkopptejk savages,
  Jien se niknes l-għedewwa tal-Patrija minn wiċċ l-art!
  U għamel figura tmienja bix-xwabel. Wara dan, it-tifel ħoloq b'għaqal lill-primat midruba. U meta d-dragun infaqa 'fjammi, ix-xadina blinded għajjat. Fl-istess ħin kien hemm riħa ta" ħruq.
  L-erba" ġellieda marru fuq l-offensiva. Ix-xadini ppruvaw jagħmlu kontrattakk. Id-Draguni laqtuhom b'ġettijiet tan-nar li litteralment taw in-nar il-ġwienaħ tal-primati . U kienet riħa moqlija.
  It-tfajla Margarita ħadet u ħarġet nixxigħat ta 'maġija. U x-xadina li jmiss kellha doughnut taċ-ċikkulata minflok ras.
  Dobrynya qabad xadina waħda mill-ġwienaħ b"saqajh vojta u tefagħha lejn l-għasfur l-ieħor. U mbagħad kien hemm ħabta bi xrar.
  It-Titan Boy kanta:
  -Taf, għandi saħħa radjanti,
  Li tkun ħbieb magħha huwa bħal tilgħab bil-kukkudrill!
  U mbagħad it-tifla ta" Duminku qatgħet il-ġwienaħ tax-xadina bix-xabla. Inklinat u ħarġet funtana ta" demm vjola. Wara dan, ħabtet fis-sieħeb tagħha.
  Dominica ta daqqa ta" sieq lil waħda mill-ħlejjaq bil-ġwienaħ fix-xedaq bl-għarqub vojt u ċapret:
  Ukoll, okay, il-kreatura raqdet fis-serratura,
  Tajjeb, tawni fis-xedaq...
  Okay, kaxkruni fuq stretcher -
  Għid grazzi talli kont ħaj !
  U t-tifla laqtet xadina oħra f"rasha b"xabla. Wara dan, il-kreaturi bdew jaħarbu. Fl-istess ħin, erba" primati bil-ġwienaħ ippruvaw jieħdu l-magħluq, tfal imħabblin f"xibka.
  Margarita sparat raġġ maġiku lejhom, ix-xadina inbidel għal kollox f'torta tal-kannella bil-ġlata.
  Il-bqija ħarbu jgħajtu, ħarġu x-xibka. U t-tfal fil-magħluq bdew jaqgħu.
  Margarita għajjat:
  - Żomm ix-xibka, ejja, aktar b'saħħitha.
  U niżlet fuq id-dragun. Tliet ġellieda oħra ġrew warajha.
  It-tifel Dobrynya kanta:
  Oh, tfulija, tfulija, fejn qed itir?
  Oh, tfulija, tfulija, fejn inti mgħaġġla...
  Mimli xadini bil-pil, naf,
  Qed jaqbduk minn pajjiżi differenti!
  U t-tifel-eroj qabad ix-xibka b"saqajh vojta. Xorta waħda, li tkun raġel fi xorts għandu l-vantaġġi tiegħu. Huwa indiċenti għal adult li jimxi mingħajr stivali, iżda għal tifel huwa naturali, u jista 'juża saqajh b'saħħithom fl-azzjoni.
  L-erbgħa naqqsu x-xibka li nieżla u bdew jinżlu bla xkiel.
  Dominica nnotat bi tbissima:
  - Ma nixtieqx sehem ta' orfni,
  Ma nixtieqx jiem iebsa...
  Ħalli l-pjaneta ssir ġenna sabiħa,
  Jalla l-Mulej qaddis iħares lit-tfal!
  Il-ġuvini kienu scratched u tattered, kważi kollha barefoot, ħlief għal tifla waħda bi libsa eleganti u, forsi, lussuża u żraben irrakkmati bl-żmeraldi u rubini.
  It-tfajla ċappet:
  - Oqgħod attent, it-tim ta 'salvataġġ huwa missieri, id-Duka, u jien diġà nġorr it-titlu ta' Barunessa!
  Dominica wieġbet b"daħq:
  Kings jistgħu jagħmlu kull ħaġa
  Kings jistgħu jagħmlu kull ħaġa...
  Iżda ħafna drabi kissru
  Kultant joqogħdu!
  Żżewweġ għall-imħabba
  Żżewweġ għall-imħabba...
  Dgħajjef għalik, kulħadd
  M'intix Alla, sultan!
  Kull wieħed huwa dgħajjef għalik -
  M'intix Alla, sultan!
  It-tim niżżel it-tfal bir-reqqa. U ħarġet il-web. It-tfal - subien u bniet - ħassew il-libertà. U l-għarqbejn tondi tagħhom tefgħu meta ppruvaw jiġru.
  Imma Margarita waqqfithom b"għajjat ta" theddid:
  -Fejn sejrin? Xi ngħidu jekk ngħid grazzi?
  It-tfal waqfu. It-tfajla barunessa ħabtet:
  - Hekk hu, inti salvatni mill-jasar. Agħtini għand missieri, u tistenniek premju għoli. U ħalli l-bqija jaslu hemm huma stess - huma tallaba u barefoot.
  Tifel minn fost il-priġunieri oġġezzjona:
  - Missieri huwa l-konti! U ninsab barefoot għax inqabad waqt ġirja ta" taħriġ!
  Margarita staqsiet: "Għaliex qabduk?"
  It-tifel tal-Viscount għolli l-ispallejn tiegħu; kellu torso vojt u muskolari, ikkunzat, tul, u biss wiċċu espressiv, għalkemm infantili, kien ittradixxa r- razza tiegħu.
  It-tfajla barunessa wieġbet:
  -Huma riedu jeħodna Skelenton . Dan huwa Wizard qawwi li huwa relatat mill-bogħod ma 'Koshchei l-Immortali!
  Margarita ħabbat xufftejha u rrimarkat:
  - Skelenton , Wizard ħażen u kaptan tal-elementi, għandu artifact tiger iswed. Forsi dan jgħin biex isalva s-sess aktar b'saħħtu.
  It-tifel prinċep Oenomaus innota:
  - Barra minn hekk, huwa meħtieġ li jinħelsu tfal fil-magħluq oħra li qed jinżammu fil-magħluq mis-sorcerer tal-ħmar il-lejl. Inkella jkun hemm ħsara kbira lill-univers.
  Dominica staqsiet, mhux wisq kunfidenti:
  - Dan mhux se jtellifna mill-għan ewlieni?
  Margarita oġġezzjonat:
  - Viċi versa! Jekk tiġbor it-tnax-il artifatti kollha, tista 'tikseb il-qawwa ta' Alla li Jista' Kollox. U dan jagħmilha possibbli li jiġu salvati mhux biss is-sess aktar b'saħħtu, iżda li jinħolqu ħafna affarijiet tajbin oħra.
  It-tifel Dobrynya esklama:
  - Dan huwa aqwa! Imbagħad inkunu nistgħu nagħmlu xi ħaġa li eroj oħra qatt ma ħolmu biha!
  Dominika kantat bil-ferħ:
  Id-dinja tagħna hija bla ħniena, krudili, qarrieqa,
  Id-demm tan-nies joħroġ bħal nixxiegħa maltemp...
  Imma r-raġel huwa intelliġenti, famuż għall-progress tiegħu -
  Jegħlbu l-ostakli waqt il-logħob!
  
  Theddid bla għadd ta' ħmar il-lejl
  Id-destin huwa krudili, imdejjaq u umoristiku...
  Aħna xerrdu tiċrit stramb fid-dubju -
  Ħares lejn is-sema b'malinkoniku mhux terrestri !
  
  U ħalli jkun meħtieġ li jitfa '
  F'battalja furjuża, demm uman...
  Kisser il-ħajt tal-ħajja b"xabla, vleġġa,
  Mhux se nittradixxu l-imħabba għal dejjem!
  Margarita xeħet rasha tad-deheb:
  - Tkanta tajjeb Duminku, u l-kliem sensibbli jmiss ir-ruħ! Iżda dan mhux biżżejjed...
  L-attriċi tfajla kantat:
  Sar ħafif ħafna
  Salvajt il-Patrija...
  Kont tassew xortik tajba -
  Biss dan mhux biżżejjed!
  Biss, biss, biss -
  Dan mhux biżżejjed!
  It-tifel tal-Viscount tajjar siequ vojta tant li l-qtar tan-nida tellgħu minn fuq il-ħaxix oranġjo u jgħajjat:
  - Ieqaf tkanta! Ejja mmorru għand Skelentom u naqtgħuh f"biċċiet!
  Margarita irrimarkat b"daqqa:
  - Huwa twil wisq biex timxi. Għandek bżonn jew itir fuq id-Draguni, jew tiġi ttrasportat bl-użu ta 'midaljun!
  Oenomaus staqsa bi tbissima:
  - Għandek midaljun? Allura ġġorrna fuq!
  It-tifla partiġġjana wieġbet b"daqqa:
  - Jeħtieġ li jiġi ċċarġjat mill-ġdid sabiex jittrasporta t-tim kollu. Ejja nieklu għalissa. It-tfal probabbilment huma bil-ġuħ.
  It-tfajla tal-barunessa ħabtet rasha, l-imsielet tad-djamanti tagħha jinżlu:
  - Iva, dan huwa eżattament dak li għandu jsir. Hemm nar fl-istonku tiegħi!
  It-tifel Vikonti nnota:
  - Żaqq sħiħ huwa trux fil-battalja!
  Il-bqija tat-tfal, l-aktar bniet, għajtu flimkien:
  Irridu nieklu
  Iftaħ il-bibien usa'
  Inkella nieklu l-kok...
  Il-koki se jkollhom snack,
  U ejja nixorbu lill-uffiċjali tad-dmirijiet,
  Aħna ser neqirdu l-dining room kollha
  U nkissru l-platti!
  Margarita ħadet il-bastun maġiku tagħha. U dehret mejda b'diversi platti u kejk fuqha.
  It-tfajla kantat bi pjaċir:
  It-tfal ġabru għalik,
  Aħna m'aħna ruttam xejn -
  U titratta friska,
  Mhux biss poriġ bil-millieġ!
  Dominica xeħet u nnotat:
  - Imma aħsel idejk l-ewwel!
  It-tfal ġrew lejn il-nixxiegħa. It-tfajla barunessa biss baqgħet wieqfa. L-attriċi tfajla għajjat:
  - Għandek bżonn stedina speċjali?
  Il-barunessa żagħżugħa għajjat:
  - U jien għajjien li nxarrab idejja u saqajli mal-plebji!
  Dominica wieġbet severament:
  - Imbagħad jien mhux se nħallik fuq il-mejda!
  It-tifla dinjitarja qalet:
  - Se turini, tfajla barefoot ? Iva, jiena se jordnak biex tiġi flogged.
  Dominika qamet u għaqdet il-ponn tagħha:
  - U lil min se tordna?
  Il-Barunessa ħarset lura. Dominica kienet twila u muskolari, u d-drapp kien ikopri biss sidirha u koxox. U kien ċar li blalen tal-muskoli kienu qed jirrumblaw taħt il-ġilda ikkunzata, u kien hemm madum ta 'abs fuq l-istonku. Tfajla erojka bħal din tista" tolqok.
  Madankollu, Margarita qalet b"ton konċiljatorju:
  - Ejja lkoll naħslu idejna diġà. U jekk int, Dominica, inti adult, allura inti għandek tagħti eżempju għalina. Mela ejja lkoll naħslu flimkien.
  U marret lejn in-nixxiegħa. U magħha hemm it-tfajla Barunessa u Dominica. L-ilma kien imsaħħan mill-erba 'xemx, ġentili u sħun, għalhekk il-ħasil kien ta' pjaċir. It-tfal saħansitra għawmu fil-nixxiegħa. U bdew ibaxxu l-ilma fuq xulxin.
  Dominika wkoll tferrex qisha tifla żgħira u kantat:
  Ilma, ilma, ilma kiesaħ,
  Ma kienx bla raġuni li xerred mill-barmil!
  U kien hemm natura meraviljuża bħal din madwar. Fjuri luxurious ta 'diversi forom kibru fuq siġar lush. U l-petali ta 'dawn il-fjuri għandhom kuluri u sfumaturi differenti. Immaġina biss blanzuni frizzanti bil-kuluri kollha tal-qawsalla u jixgħel fir-raġġi ta 'erba' xemx.
  Din hija tassew sbuħija mill-isbaħ. U friefet daqs albatros jtiru, u l-ġwienaħ tagħhom għandhom xejriet li jiċċaqilqu, bħat-titjir tal-mewġ tal-baħar. U jseħħ moviment mill-isbaħ.
  Dominica kantat:
  Il-ġwienaħ ta" dak il-farfett
  Tant kienu tajbin...
  It-tifel tilef il-paċi tiegħu,
  U qal mill-qalb...
  Il-vizkonti ż-żagħżugħ, tbaxx, irrimarka:
  - Iva, hija sabiħa madwar...
  Fil-fatt, ħafna mis-siġar dehru qishom dnub tal-paguni bi ġojjellerija. U fuqhom, minbarra l-friefet, id-drabeli tal-platinu ċċaqalqu wkoll ġwienaħhom. U fil-foresta nstemgħu t-trills ta 'għasafar magnífico. Huma tant aqwa u meraviljużi bil-vuċijiet tagħhom li inti sempliċiment mistagħġeb.
  Dominica tweeted:
  Smajt il-kant il -merlu?
  Il-nightingales u l-orijoli huma impenjattivi...
  U xi drabi l-ħmir, il-ħmir jiġbdu hekk,
  Il-bniet qed jiġru barefoot!
  Iva, tabilħaqq, dan deher umoristiku ħafna.
  Wara l-għawm, it-tfal marru lejn il-mejda. U l-burdata tagħhom saret maġġuri, u kantaw bil-ferħ;
  Il-fairy it-tajba tatna
  Ħafna ġugarelli, ta" tipi differenti...
  Aħna twieldu minn forza enormi,
  Bħal għasafar u annimali!
  
  It-tfal jilagħbu fid-dawl tat-tbissima,
  Ferħ kbir wasal fid-dinja...
  Nistgħu naslu hemm mal-ewwel prova -
  Anke fil-madmad li ġenn, il-ħmar!
  
  Aħna ngħaġġlu saqajn vojta minn ġol-qtar tan-nida,
  Hemm ħafna ideat mill-isbaħ fid-dinja...
  It-tfal jaqtgħu dmugħ tal-perla,
  Emminni, ir-ruħ tiegħek issir aktar ferrieħa!
  
  Evil Koshchei qed jattakkawna,
  Baba Yaga qed tiġri f'mehrież...
  Huma jsawru b"mod vizzjuż tifla barefoot bil-frosta,
  U x-xmara tgħarraq ix-xtut!
  
  Imma aħna mhux se naqbdu, subien u bniet,
  Se niġġieldu bħal titan...
  U l-vuċi tagħna se tkun daqshekk ċara,
  Bħal bugle pijunier, drum!
  
  Ukoll, l-orċi mhumiex ostaklu għalina,
  Troll tal-ġenn mhux se jibżak...
  Se jkun hemm premju kbir għall-qlubija,
  Jekk it-tifel ma jkunx żero fl-abbuż!
  
  X'inhu s-serp Gorynych għal subien kuraġġużi,
  M'hemm l-ebda ostaklu għalina, aħna ħerqana biex niġġieldu l-ħażen...
  Nagħtuh mazz ħotob,
  U nsakkruh dritt fil-barn!
  
  Jekk goblin ħażen jispara minn kanun,
  Imbagħad inwieġbuh b'buckshot...
  Ieqaf tħaxxef is-snot guys tiegħek ,
  Ejja negħlbu lil Satana darba!
  
  Għall-battalja mdemmija, qaddisa u tajba,
  Bil-kuraġġ bniet, subien jiġru...
  Aħna se nmexxi l-qawwa sagra,
  Ejja nibdew id-dragun ħażen!
  
  M'hemmx xtut ferħanin għall-għeżież tagħna,
  Ejja naqbdu għadira sħiħa tal-ħut...
  F'ġieħ il-kbira, Elfia glamorous,
  It-tifel jipprova li huwa jibred ħafna!
  
  Ejja nagħmlu d-dinja hekk sabiħa
  Biex fiha jikbru fjuri mill-ġenna...
  Anke jekk kultant niġġieldu b"mod perikoluż,
  Wara kollox, il-ħolm se jsir realtà fid-dawl!
  
  Le, qatt mhu se nkunu taħt l-għedewwa,
  Ejja ngħidu bniet, subien jimxu 'l quddiem...
  Aħna se nitfgħu l-armata infidili taħt saqajna,
  Aħna noħorġu fattura għar-rebbieħ!
  
  Emminni, fid-dinja se jkun hemm sajf ta" dejjem,
  It-tfulija tagħna qatt mhi se tgħaddi...
  L-isfruttamenti tal-kavallieri huma tassew kantati,
  U mur kampanja rebbieħa!
  
  Ukoll, meta negħlbu l-Orks kollha,
  Il-battalja se tintemm b'rebħa glorjuża...
  Ikun meraviljuż fir-ruħ safja tiegħi,
  Ngħollu x-xabla, it-tarka b"saħħitha!
  kanzunetta qarrieqa u poġġew bilqiegħda fuq il-mejda. Bdew jieħdu pjaċir jieklu papri moqlija, mixwi, u ħut bil-ġenb.
  Dominica ngħaqdet magħhom. Qatgħet porzjon b"sikkina u nnotat:
  - Laħam eċċellenti!
  Margarita qabdet:
  - Ukoll, kif nagħmel il-maġija? Naqbel, huwa indistingwibbli mill-ħaġa reali!
  It-tfajla Barunessa nnutat:
  - Iva , laħam eċċellenti, imma xi ngħidu dwar il-ħut?
  U ppruvajt biċċa. Tabilħaqq, l-ikel kien mill-isbaħ. It-tfal kielu u nnutaw bi ferħ:
  - X'tip ta 'platti, x'tip ta' platti,
  Nixtieq nieħu kollox miegħi...
  Ħasra li l-mejda ma tkunx hekk spiss -
  Huma sempliċiment mitmugħa għall-qatla!
  Waħda mit-tfajliet tallaba barefoot staqsiet:
  - Nista 'nieħu xi ħelu taċ-ċikkulata?
  Margarita daħqet u xejret il-bastun tagħha. Mdendlin fuq siġra kbira daqs denb tal-pagun, il-koni mill-ewwel ġrew lejn il-mejda u ġew trasformati f"bars sbieħ, forma ta " annimali u ħut, miksija biċ-ċikkulata u b"mili mill-isbaħ.
  It-tfal ċapċpu kuntenti:
  - Kemm hu kbir dan , u wkoll, irridu ġelat!
  F"dak il-mument, diversi firien kbar bil-pil iskarlatina qabżu minn taħt il-ħaxix oranġjo u ppruvaw jattakkaw lit-tfal. Huma squealed fil-biża, kull far daqs ta 'lupu tajjeb. Margarita laqtithom bis-sajjetti mill-bastun maġiku tagħha u ċ-ċrieket maġiċi ta" saqajha vojta. U Dominica wkoll użat il-bastun maġiku tagħha biex toħroġ pulsar.
  Nuċċalijiet ta 'l-inbid tad-deheb dehru b'ġelat għani u lush imqiegħed f'forma ta' fjuri tal-għaġeb. Barra minn hekk, bil-frawli, tin, frawli selvaġġi u berries magnífico oħra.
  Dominika gerbet u nnutat, u indikat l-akbar tazza tal-inbid, li rriżulta li mhux biss deheb, iżda studded bid-djamanti. U l-ġelat fih deher qisu ornament meraviljuż, imqiegħed bil-kuluri kollha tal-qawsalla. U kemm deher sabiħ.
  Margarita nnotat:
  -Għandek bastun maġiku magħmul mill-vina tal-qalb ta 'dragun - dan huwa rari ħafna. Fejn ġibtu?
  Dominica wieġbet onestament:
  - Fil-battalja! U dan huwa veru u kuraġġuż!
  Oenomaus kanta bi ferħ:
  Gwaj lil min jiġġieled,
  B'xebba sabiħa fil-battalja...
  Jekk l-għadu huwa furjuż -
  Jien noqtol lill- bastard! Jien noqtol lill- bastard!
  It-tifel Dobrynya għajjat:
  - X'int, tifla , għaliex qed tkanta hekk? Irridu nkantaw: bi tifel qawwi fil-battalja! B'mod aktar preċiż, anke ma 'raġel b'saħħtu fil-battalja. Aħna biss subien fid-dehra, imma għal snin ilna irġiel!
  Oenomaus daħak u nnota:
  Nibqgħu tfal għal dejjem,
  Is-snin biss jinbidlu!
  Dominika daħqet u rrimarkat:
  - Hawnhekk se jkollna dinja tal-fairy-tale u trasformazzjoni.
  Wara dan, bdiet tiekol il-ġelat imsejjaħ tagħha. Hija togħma biss kbir. Dan huwa kif magnífico rriżulta li kien. U t-togħma ħelwa u ġentili tal-ġelat mifruxa mal-ilsien tat-tifla.
  It-tifel Dobrynya, wara l-ħut u l-laħam, bil-ferħ ukoll ta ġieħ lill-ġelat. Din hija tassew ħaġa, yummy .
  It-tfal ippruvaw jieklu b"mod li deher ċivilizzat u mhux slurp. Iva, il-ġelat tal-firien karnivori huwa ħaġa mill-isbaħ.
  Dominica nnotat bi tbissima radjanti:
  Kemm hu tajjeb li tkun tista" titfa" l-maġija,
  U dawwar il-far ħażen fi ġelat...
  Ikollna ħamsa soda -
  Nagħmlu xi ħaġa li mhi xejn suppost li ssir!
  U għal darb'oħra giggles tat-tfal bi tweġiba. U squeak sodisfatt...
  Kien hemm storbju fis-sema. X'imkien mit-tarf kien qed itir Dragun enormi. Mill-bogħod deher żgħir u mhux tal-biża", minkejja s-seba" irjus tiegħu. U kien tip ta 'mostru b'mod li ma jagħmilx ħsara.
  It-tfal daħku u bdew itellgħu l-għajn lil xulxin. Dan huwa verament pjaċevoli. U jċapċpu palm fuq il-palma.
  Li hemm tisfir.
  Dominika ħaditha u tefgħet il-boomerang b"saqajha vojta. Ittajjar u qata" l-ħotob, u matul il-ħarifa s-sbuħija laqtuha b"enerġija minn bastun maġiku. Deher kejk kbir f"forma ta" kappell cocked ta" Napuljun, mimli bil-peprin, ward u cornflowers.
  It-tfal kienu diġà mitmugħa tajjeb u laqgħu r-rigal b"entużjażmu moderat.
  It-tifel Vikonti qal:
  -Il-kejkijiet huma tajbin ħafna, imma xorta għandek tosserva l-moderazzjoni...
  Dominika daħqet u nnotat, tkantat:
  Kok għal għeluq snini,
  Ktibt prosit tal-kejk...
  U l-iskrizzjoni kkulurita mill-krema -
  Wasal iż-żmien li tmur il-belt ta" San Remo!
  Wara dan, it-tfajla ħaditha u reġgħet nediet il-boomerang. U ttajjar, qabad, u mibru. U t-tifla reġgħet qabdet b"sieqha vojta u kantat:
  Tħarisx 'l isfel fuq il-kejk
  Jasal iż-żmien meta int ukoll tmut ...
  Il-ġinġer isaffar bħal balla fit-tempju,
  Bid-dieta int ser verament kamin lilek innifsek!
  It-tfajla tal-barunessa belgħet b"diffikultà biċċa kejk b"kappell cocked, lagħqet xufftejha u nnutat:
  - Delicious! Imma ma jaqbilx aktar.
  It-tifel Vikonti nnota:
  - Mhux se jieħu ħafna xaħam biex tixħaħ.
  Dominica kantat bi tbissima u ċajta:
  Għall -kuċċarina tal-omm , għall-kuċċarina tal-papà,
  U għan-nanna kuċċarina ...
  U fuq il-ġenb tas-sodda!
  It-tfal, tabilħaqq, tqillu wara li kielu u waqgħu fuq il-ħaxix artab u oranġjo, ixxommu b"imnieħerhom. Fortunatament ma kien hemm l-ebda nemus jew insetti predaturi hawn. Dawk li tellgħu kienu kbar u ma gidmux, u prattikament ma kienx hemm problemi magħhom.
  Dominica staqsiet lil Margarita, it-tfajla tal-pijuniera wkoll għajjet u malajr għattilha ħalqha bil-palma tagħha:
  -Se torqod jew?
  L-erojina partiġġjana wieġbet:
  Xi, it-tfajla ma tistax torqod fl-abbuż u l-ansjetà?
  X'imkien l-għarusa qed idur ma' triq tal-foresti...
  Jidawwar mill-ħaxix taz-zekka u ma jaf xejn,
  U ċajt u drammi tad-destin imdannat!
  It-tifel erojku Dobrynya kien diġà jxamm minn imnieħru.
  Iva, it-tfal kellhom ħafna avventuri.
  Dominika kantat b"ċajta:
  Nirqdu mingħajr diffikultà,
  Veru, iva...
  Imma mbagħad, b"liema diffikultà,
  Inqumu aktar tard!
  . KAPITOLU Nru 9.
  Dominica qamet u ħarġet minn ħolma maġika li ħaditha f"dinja parallela. Wara dan, it-tfajla ħaslet lilha nfisha u ħadet doċċa bl-użu ta 'apparat tad-deheb. Ħsilt snieni u mort għall-kolazzjon.
  Hemmhekk iltaqgħet minn bniet u bniet oħra mill-klassi elite. Ħadu idejhom u dehru edukati. Kien hemm ukoll elfi, trolls nisa, hobbits nisa li kienu jidhru qishom bniet, ninfi, dryads, bniet umani, għalkemm kien hemm ftit minnhom. Kumpanija sabiħa miġbura.
  Il-bniet kienu bi ilbiesi eleganti u ġojjellerija, iżda barefoot, sabiex ikun aktar konvenjenti li jużaw saqajhom waqt is-sħaħar. U fil-klassi elite, l-edukazzjoni kienet kemmxejn differenti - huma semgħu lekċers mogħtija minn kokka b'mod rapidu, u wettqu diversi tipi ta 'kompiti. Kien maħsub li t-tfajla diġà kienet taf l-affarijiet bażiċi.
  Dominica lestiet diversi kompiti hawn. Hi sparat minn bastun maġiku u għamlet trasformazzjonijiet. U mbagħad hi whispered perjodi. Inqrawlha diversi kombinazzjonijiet kumplessi ta" kliem, u Dominika rrepetihom.
  Billi kienet attriċi tal-films, it-tfajla kellha memorja fenomenali, peress li fuq is-sett kellha bżonn tippronunzja ħafna djalogi.
  U ftakart kollox perfettament. Iżda dawn huma kollha fjuri; il-ħaġa prinċipali, ovvjament, hija t-tfittxija għal artifacts sabiex issalva s-sess aktar b'saħħtu.
  U għalhekk Dominika poġġiet bilqiegħda fil-pożizzjoni tal-lotus, ingħaqdet saqajha b"saħħithom u muskolari u ddritta daharha. U għal darb'oħra daħlet f'univers parallel, fejn it-tim tagħhom kien qed ifittex mod kif isalva s-sess aktar b'saħħtu.
  U eżatt fil-ħin. Għax kien hemm li l-goblin u n-nightingale ħalliel kienu qed jitkaxkru fuq ponot. Dawn iż-żewġ villains diġà xerrdu xibka maġika biex ikopru lit-tim irqad barefoot.
  Margarita raqdet ukoll, u ħolmet...
  It-tfajla rċeviet il-kompitu li splodi l-pont. Għalhekk marret barefoot, b"libsa tal-qoton imqatta" u b"borża tallaba, fuq tkixxif. Hija l-ħarifa u t-temp mhux tajjeb ħafna. Kien hemm ġlata bil-lejl, u l-ħaxix kien miksi bil-ġlata, li fuqha s-saqajn vojta tat-tifla ħallew marki żgħar u grazzjużi. Kienet niedja u kiesħa ħafna, bix-xita mħallta mal-borra.
  Is-swaba" ċkejkna tal-partiġjan barefoot daru blu mill-kesħa u l-umdità. Imma b"kuraġġ marret "il quddiem, saħansitra qabdet il-veloċità.
  U fl-istess ħin kantat;
  Ix-xita xerred stilla frammenti mas-sema,
  Huma ħejjew zokk imsaħħaħ għall-faxxiżmu!
  It-tankijiet tat-Tiger huma biss żibel - suq tal-briegħed maħmuġ ,
  Il-Wehrmacht tistenna telfa furjuża!
  Il-Wehrmacht tistenna telfa furjuża!
  
  Sħabna Stalin, il-mexxej, huwa s-saħħa ta 'miljuni,
  Għandu ponn tal-granit, pistola f"idu!
  Inkunu nistgħu negħlbu l-armata minn Sodoma,
  Is-saħħa tagħna hija monolith, fortunatament fid-Dinja!
  Is-saħħa tagħna hija monolith, fortunatament fid-Dinja!
  
  Il-partit tagħna m'għandu xejn aktar importanti x'jagħmel,
  Kif isalva l-poplu, il-ġid tal-Omm!
  Goebbels kellu, għall-infern b'nonsense,
  U jkun hemm rebħa, emminni, minkejja x-xjaten kollha!
  U jkun hemm rebħa, emminni, minkejja x-xjaten kollha!
  
  Is-sbuħija Russa, taf, hija famuża għall-qawwa tagħha,
  Għandha nisġa kannella tqila!
  U fil-battalji mal-faxxisti ż-żgħażagħ se jsiru famużi,
  Il-Pajjiż tad-Dawl se jieħu l-ħajja, jqum!
  Il-Pajjiż tad-Dawl se jieħu l-ħajja, jqum!
  
  Tħallix lil Hitler idaħħal imnieħru fir-Russi,
  Ir-raġel bil-mustaċċi jaħseb li hu Alla jibred!
  Se mmarċjaw tul triq ta" Berlin,
  Le, min hu saf fir-ruħ mhux se jsir ilsir!
  Le, min hu saf fir-ruħ mhux se jsir ilsir!
  
  Il-bandalora tagħna hija ħamra, il-kulur tad-demm furjuż,
  Ix-xemx diġà qed tiddi fuq ir-Reichstag!
  M'hemmx rigal aktar ġeneruż għat-tfal għeżież tagħna,
  Jekk il-qalb tkun kuraġġuża u l-biża" mgħaffeġ!
  Jekk il-qalb tkun kuraġġuża u l-biża" mgħaffeġ!
  Allura Margarita ġriet, il-bard giddem tkaken vojta, lejn il-pont. Hemm barbed wire mad-dawra u hemm torrijiet tal-machine gun.
  Il-Ġermaniżi jixorbu moonshine u jpejpu n-nirien. Margarita ġriet lejhom. Il-fqira, tifla ċkejkna blonda ma tidhirx tal-biża għall-Krauts. Barra minn hekk, f"tali umdità u kesħa, kważi ħadd, ħlief l-aħħar tallaba, kien jazzarda jmur barefoot.
  U t-tfajla bdiet tkantahom kanzunetta li ma tagħmilx ħsara u ferrieħa:
  Jien orfni żgħir fqir
  Niġri barefoot permezz tas-silġ fil-kesħa...
  Imma l-vuċi tat-tifla hija ċara ħafna,
  Hija se tkeċċi l-ġlata bħallikieku bil-forza!
  
  Il-gwerra ħadet lil ommi b'bomba,
  Missier, ovvjament, ġie msejjaħ fuq quddiem...
  Ħu xagħru kaboċċi huwa ffriżat mill-kesħa,
  L-oħt il-kbir tinsab fuq l-armar!
  
  Bil-ġuħ, naħdem qoxra tal-ħobż,
  U s-saqajn żgħar tiegħi huma ħomor mill-ġlata...
  Jien fejn jiekol il-kelb tat-tramp
  Għalkemm it-tifla hija ħelu u sabiħa!
  
  Nista" ngħid lil kulħadd b"kuraġġ u kuraġġ,
  Li, ovvjament, il-gwerra tkun indannata...
  Ma jimpurtax għalxiex qed niġġieldu,
  Il-mostru Satana huwa t-tort għal dan!
  
  Oh, saqajn it-tifla qed ibatu,
  U jweġġgħu ħafna f"din il-bard...
  Nixtieq li dalwaqt ikun hemm bidunett f'Mejju sħun,
  Jalla jtir il-falkun radjanti!
  
  Irridu nagħmlu art twelidna aktar sabiħa,
  Imma l-ġuħ, il-kesħa, il-ġriegħa u l-ġlied...
  Fejn sejjer, Russja sfortunata?
  Destin daqshekk diffiċli!
  
  Jien tifla, tifel biss,
  Irnexxieli nesperjenza ħafna...
  Ħdimt kważi mill-benniena,
  Studjajt biss għal erbgħa jew ħamsa!
  
  Għaliex ġie għandi din in-niket?
  Id-destin krudili tal-qlub miksura...
  Emmnni, ħażen bħal dan waqa",
  Dak li jidher li hu ftit u dak hu t-tmiem!
  
  Imma t-tifla taħt il-madmad ma nkisirx,
  Hi rnexxielha tħejji u miexi...
  Hija tifel, bogħod mill-qodma,
  U tieħu pjaċir tħaffef bil-saqajn!
  
  Il-marki tat-tifla ċkejkna huma grazzjużi,
  Raphael għamel tpinġijiet fuqhom ...
  U nemmen li ċ-ċkejken ikun ferħan,
  Il-Mulej jara lil uliedu, emminni!
  
  Huwa għalhekk li nkanta l-kanzunetta
  Għall-glorja ta" Alla l-Mulej Kristu...
  Nemmen li l-pjaneta se ssir ġenna
  U niltaqa" ma" missieri, emminni!
  
  Imbagħad jasal iż-żmien u jerġgħu jqumu,
  Min miet, min miet u min kien marid...
  U jkun hemm hena fix-xjuħija u fit-tfulija,
  Għax Ġesù ried!
  
  Iva, ninżel għarkobbtejh quddiem Alla,
  Se nwettaq dan is-salm fil-hena tad-dawl...
  F'isem il-ġenerazzjonijiet futuri kollha,
  Il-monsters kriminali se jiġu megħluba!
  
  Imbagħad it-tifla tkun fil-ferħ etern,
  U l-popli kollha ta" Omm l-Art...
  It-temp ħażin se jinfirex,
  Il-poplu tagħna mhux se jitkisser!
  
  qasmet ruħha, niżlet għarkopptejha,
  Bews is-salib tal-fidda...
  Hija ftit li xejn għamlet għal Alla, milli jidher
  Ġesù niżel mis-sema għalina!
  
  Dalwaqt inkunu lkoll ma" Dak li Jista" Kollox,
  Fl-id sabiħa u mħabba tiegħu...
  Ħalli ħsibijietna jtiru ogħla
  U s-saħħa tinsab f"ponn tat-tfal u qawwi!
  
  U issa naqra t-talb,
  Hi qalet, Alla tiegħi, aħfirli...
  Issa qegħdin fuq il-pedestall miegħu,
  U Kristu u jien, emminni, qegħdin fi triqitna!
  
  U mmorru driegħ f"driegħ miegħu fis-sema,
  U hemm xita tad-deheb taqa"...
  Il-Mulej se juri l-karattru ġeneruż tiegħu,
  U se tibgħat lill-avversarju dritt fit-tregħid!
  
  Fl-aħħarnett, hemm il-kuntentizza fid-dinja,
  Aħna stennejna d-dehra ta" Kristu...
  Aħna ttiru bħall-anġli għal festa fl-arja,
  L-imħabba tal-Mulej hi qawwija u safja!
  Wara kanzunetta bħal din, in-Nażisti emozzjonaw u ħallew lit-tfajla sfortunata tidħol tisħon u tawha t-te sħun. Margarita ppjanat li bil-kwiet tħawwel splussiv moħbi bħala ħobża fil-borża tagħha taħt il-binarju, iżda ma kellhiex ħin - qamet.
  In-nightingale il-ħallelin u l-goblin kienu viċin ħafna. Il-goblin kellu ħotob minflok imnieħer, wiċċ pjuttost diżgustanti u denk twal. Huwa wkoll pjuttost għoli, madwar tliet metri. Mhux ta" b"xejn li kaxkar ix-xibka. U Nightingale kien raġel xaħam u ruddy b"ħaddejn ħamster, snien ta" quddiem ħerġin u b"uniformi lussuża b"midalji. Ukoll, flimkien ma 'mustache, tipiku ta' Prussjani.
  Meta ra li l-attakk sorpriża ma rnexxilux, in-Nightingale the Robber poġġa żewġ swaba" f"ħalqu u pprova jsaffar.
  Dominika tah roundhouse kick bl-għarqub vojt. U l-ħalliel jgħajjat bl-uġigħ. U saħansitra beżaq id-demm.
  Il-goblin tbandal il-klabb tiegħu. It-tifel eroj Dobrynya qabeż u qabad lill-goblin minn xagħar, waqa" fuq dahru u tefgħu fuqu. Il-goblin waqaʼ fuq pjanta bħal Kaktus bil- fjuri u għajjat b"mod deafening. U l-għajta tiegħu kienet bħal dik ta" ħmar salvaġġ.
  Margarita daħqet. Nightingale pprova jsaffar mill-ġdid meta Dominica laqtitu f"geddum b"irkopptu. U hu wheezed.
  It-tifel erojku Dobrynya kanta:
  Il-goblin staqsiena,
  Inti camo int ġej ?
  Immexxi lejn il-belt -
  Għandna affarijiet x'nagħmlu!
  Il-goblin ipprova jerġa" jattakka mal-klabb. It-tifel eroj ħabat id-daqqa u għal darb'oħra tefa' lill-bniedem kbir fuqu nnifsu, għax Dobrynya m'għandux is-saħħa ta 'tifel. U kollox jidher li qed jaħdem.
  Il-goblin reġa" ġedded. U tela aktar bil-mod. It-tfal qamu u bdew jitfgħu koni tad-deheb lix-xitan tal-iswamp. Laqtuh u għamluh jgħajjat. U twitch.
  Margarita ħadet il-bastun maġiku tagħha. U l-koni bdew jinbidlu f'kejkijiet, u litteralment ħarbtu lill-goblin bil-krema, u wassluh biex jitħawwad bħal loach f'qali.
  U Dobrynya Nikitich għolla lil Nightingale the Robber f"idejh mifruxa u tefgħet fuq siġra tqila tal-arżnu b"koni tal-fidda. Mid-daqqa, il-Nightingale se jiġġarraf u jitħawwad, u jġiegħlu jċedi l-fatat, jew aħjar, jibża d-demm.
  It-tifel Dobrynya kanta:
  - Nightingale the Robber, inti villain,
  U laqtek f'wiċċek aktar iebes...
  Int mejjet issa, ħanut ,
  Joqtol lilek ukoll, il-whistler!
  U mbagħad jeħodha u jolqtu b"ponn kemm jista" fuq rasu. Il Nightingale the Robber għandu tisfir f"widnejh. U Dominica indikat il-bastun indiċi tagħha lejn il-goblin, u kif tefgħet ħajja kumplessa għat-trasformazzjoni. U se jagħmilha forza letali li fiha hemm kaskati ta 'enerġija.
  U mbagħad ... Kien hemm raġel hairy twil ta 'tliet metri, u issa floku kien hemm mejda mgħobbija b'kull xorta ta' ikel għani ħafna u ħelu mill-isbaħ. U aromi bħal dawn ħarġu minn din il-kċina meraviljuża.
  Dominica tweeted:
  - Dawn huma trasformazzjonijiet u mirakli ta 'mirakli,
  Naraw sempliċiment ġenna f"kull ħaġa tas-sema...
  radjanti bħal din kullimkien ,
  Jalla l-Mulej li Jista" Kollox jerġa" jqum!
  Fil-fatt, fuq il-mejda qiegħdin dehbi u oranġjo, meraviljuż, trejs tal-metall frizzanti bil-kejkijiet, bi kremi ta 'għexieren ta' kuluri u sfumaturi differenti, kif ukoll ikel ieħor mill-isbaħ ħafna, u overflows aromatiċi, l-aktar Delicious.
  U kemm kienu magnífico d-donuts, mifruxa bi trab mill-isbaħ. M'hemmx aktar żieda jew tnaqqis hawn. U nuċċalijiet imxerrda b'cocktails minn varjetà ta 'meraq, b'mili mill-isbaħ li ixxukkjat b'aromi u disinji ħelwin bil-glaze. U x"tip ta" blanzuni kien hemm.
  Margarita tbissmet f"konfużjoni u qalet sorpriża:
  -Int dawwar ix-xitan! Ukoll, moħħok ! Trid tkun kapaċi tagħmel xi ħaġa bħal din!
  Dominica, perplessa, staqsiet:
  - Huwa diffiċli?
  It-tifla partiġġjana wieġbet:
  - Iva, kważi impossibbli! U kont kapaċi tagħmel xi ħaġa bħal din.
  Sadanittant, in-nightingale ħalliel reġa" pprova jsaffar. U nefaħ ħaddejn wiesgħin qisu ħamster. Iżda t-tifel-eroj, malli jeħodha, se jiċċarġjaha bil-ponn tat-tfal, iżda letali, bħal sledgehammer. U l-whistler, bil-mod, knocks out aktar minn darba, qisu knocked out, sinna tad-deheb mitfugħa.
  U tellgħu ta" taħt fuq. Huwa plopped isfel u jiġġebbed bħallikieku kien knocked out. Imma mbagħad qabeż, reġa" poġġa subgħajh f"ħalqu u nefaħ. Imma flok saffar, dak kollu li ħareġ kien isfar patetiku. U huwa umoristiku ħafna. It-tfal daħqu. In-Nishingale the Robber għaxxaq:
  "Jien nibla"k f"mument, nibla"k, niblagħek, mhux se jkolli ħniena!"
  Bi tweġiba, Dobrynya, dan it-tifel erojku, ta daqqa taʼ sieq fuq il-geddum tan-Nightingale bl-għarqub vojt. U s-snien reġgħu tellgħu. Waqt li tefa" idejh "il barra, il-ħallelin ewlieni xegħleb lura.
  Dobrynya għajjat:
  U min se nsibu fil-battalja, u min se nsibu fil-battalja,
  Mhux se niċċajtaw b"dan, noqtlu gafa!
  Ahna noqtluk qisu gafa!
  Dominica ppuntat il-bastun maġiku tagħha lejn il-Nightingale il-Ħelsien megħlub. Margarita nnotat:
  - Trid tittrasformah ukoll?
  L-attriċi tat-tfajla qabdet:
  - Ħalli jkun hemm mill-inqas xi ħaġa utli!
  It-tifla partiġġjana kantat:
  It-tifel kien imrażżan minn skeda tal-ħadid,
  U kilt ħaġa waħda biss tajba għas-saħħa...
  Minħabba t-tagħbija tqila, f'daqqa waħda seħħ attakk,
  U rriżulta li kien ġenju ċibernetiku ta 'qawwa kolossali!
  U mbagħad Dominica mibrut, għamlet figura kkomplikata tmienja bil-bastun maġiku tagħha.
  U issa, minflok il-Rober Nightingale, dehret muntanja sħiħa ta 'ħelu, dragees u porzjonijiet ta' ġelat.
  Instemgħet daħka ferrieħa, u t-tfal bdew jaqbżu mill-ħaxix. Kienu ħelu, iżda rqaq, ragged, u tradizzjonalment barefoot. U b"regħba kbira ħarġu fuq il-kura, li fiha daru l-Ħallieq Nightingale u l-Goblin tas-Swamp. Margarita saffar b"subgħajha u għajjat:
  - Ieqfu, irġiel u bniet! Nifhimkom, inti bil-ġuħ wara li tkun maqbud minn dawn il-villains, imma aħsel idejk l-ewwel.
  U kif se jeħles sajjetti minn bastun maġiku. Is-subien kellhom jiġru lejn il-kurrent, it-takkuna blu tagħhom iteptpu. Fil-fatt, huwa rude li tiekol ikel b'idejn maħmuġin.
  Dominica staqsiet:
  - X'inhuma dawn, priġunieri u priġunieri tan-Nightingale u l-Goblin?
  Margarita ħabtet rasha qawwija:
  - Iva eżattament! Aħna neħlishom. Aktar preċiżament, kont int li ħelsitni. U dan huwa jibred ħafna .
  Kien hemm aktar minn mitt tifel u tifla, subien u bniet. Bħas-soltu, hemm tliet darbiet aktar rappreżentanti tas-sess ġust mis-sess aktar b'saħħtu.
  Dominica staqsiet sorpriża:
  - Hawnhekk kollha jidhru mhux aktar minn tnax-il sena. Xi, dawn il-ħallelin ma qatlux adulti?
  Margarita spjegat:
  - Le, ovvjament, joqtlu lill-adulti wkoll. Wara l-ħelsien biss l-adulti jirċievu l-iġsma tat-tfal. Kif kien, per eżempju, ma 'Dobrynya Nikitich. U miegħi wkoll, kont għadni qisni tfajla.
  L-attriċi tfajla nnotat:
  - It-tfulija eterna, bħal fil-fairy tale, hija kbira ! U tista 'saħansitra tgħid - kessaħ!
  Margarita xeħtet, mikxuf snienha:
  - Iva, dawn huma dinjiet mill-isbaħ li fihom kollox jibred ħafna . Imma hawn ħafna perikli. B'mod partikolari, hemm nies li huma ħafna aktar perikolużi mill-goblin u l-Nightingale the Robber.
  Dominica staqsiet f"daqqa:
  - Min, per eżempju?
  It-tifla partiġġjana qalet bil-kwiet:
  - Shapoklyak mara qodma!
  L-attriċi tfajla twittat:
  Sewwa, sew, in-nanna hija l-mexxejja!
  Li tkun ħbieb magħha huwa bħal tilgħab bil-kukkudrill!
  U t-tifla ħaditha u tefgħet il-kon b"saqajha vojta. Laqtet libellula. L-insett sploda, inxerred f'konfetti.
  Margarita nnotat, waqt li tħawwad rasha b"curls tad-deheb:
  - Mhux tajjeb li toqtol ħlejjaq ħajjin!
  Dominica nnutat:
  - Imma huwa biss insett!
  Margarita kantat bi tweġiba:
  - Int bżiq il-bżieq tiegħek fir-riħ,
  Tfarrakx bug jew nemel...
  Lanqas tkisser fergħa fil-foresta -
  Il-ħajja kollha fid-Dinja hija familja waħda!
  L-attriċi tat-tfajla xeħtet, kixfu snienha:
  - Jien, int, hu, hi - flimkien il-pajjiż kollu,
  Flimkien familja ta" ħbiberija!
  Fil-kelma aħna, mitt elf jien!
  It-tfal ħaslu lilhom infushom fin-nixxiegħa. U issa ġrew lejn l-ikel, ferrieħi u tleqq.
  Dominica u Margarita whispered spell flimkien, u l-mejda saret itwal. Issa kien hemm biżżejjed spazju biex kulħadd joqgħod bilqiegħda.
  It-tfal, tħawwad saqajhom vojta, poġġew bilqiegħda u kantaw f"kor f"vuċijiet ċari:
  It-tvalja tinfirex bħall-borra
  U l-goodies tpoġġew...
  It-tfal kollha se jkollhom suċċess,
  U mixwi minn Cheburashka!
  Wara dan, bdew jieklu. Hemm tant tfal sbieħ hawn, anke jekk huma eżawriti bil-ġuħ u ċ-ċaħda.
  Dominica u Margarita, peress li kienu mitmugħa tajjeb, mingħajr ma ħasbu darbtejn, bdew jiżfnu. U ejja nispiċċaw saqajk mikxufin, ikkunzati u ikkunzati.
  Il-bniet kantaw bil-vuċijiet radjanti tagħhom;
  Jien twelidt f"pajjiż spazjali
  Fejn il-bniet kollha qed jiġġieldu ħafna...
  Satana ma jistax jegħleb lill-Patrija,
  Għall-glorja ta" ommna r-Russja!
  
  Aħna nkunu nistgħu niddefendu r-Rus qaddisa,
  U ma jimpurtax kemm hu krudili u insidjuż l-għadu...
  Aħna se negħlbu lill-avversarji tagħna iebes,
  U l-ispirtu Russu bis-sejf ikun glorifikat!
  
  Ir-Russja, din hija Patrija tiegħi,
  Qaddisa u kożmikament terrestri...
  Il-ġnus kollha huma familja waħda,
  U t-tifla hija għal dejjem żgħira!
  
  Aħna se niddefendu lil Art Ommna fil-battalji,
  L-ebda ċans wieħed għall- avversarju ħażin ...
  Fuqna hemm kerubin bil-ġwienaħ tad-deheb.
  Ejja nagħtu rigal lil suldat Russu!
  
  Fir-Russja kollox tajjeb, tajjeb,
  U r-rieda tagħna tkun aktar b'saħħitha mill-azzar...
  It-tifel għandu qadefa b"saħħitha f"idejh,
  U Sħabi Stalin jaħkem hemm!
  
  In-nies iħobbu lil art ommi,
  Nagħmluha aktar sabiħa għal dejjem...
  Il-Patrija mhux se tinsteraq għal rublu,
  U Alla Svarog huwa l- messija l-kbir!
  
  Jalla art ommi tkun igglorifikata,
  l-avversarju fil-battalja ...
  Lada Omm Alla hija għażiża għalija,
  Ħalli l-għedewwa tar-Russja jiksbu r-rimi tagħhom!
  
  Jekk meħtieġ, nistgħu inxerrdu d-demm tal-għadu,
  Ir-Russja ma tistax tinġieb għarkupptejha...
  Il-kaċċatur dalwaqt se jinbidel f'kaċċa,
  U l-mexxej kbir, Lenin, se jkun magħna!
  
  Aħna se nirbħu l-kobor ta 'l-ispazju,
  Aħna se nagħtu hena, ferħ lill-univers kollu...
  Moska hija saħansitra ogħla minn Ruma stess,
  Bil-qawwa tagħha li ma tinbidel fil-battalja!
  
  Meta l-gwerra tasal fl-art sabiħa tagħna,
  Aħna se nuru lill-Führer il-karattru qawwi tagħna...
  Ir-Russu se jirċievi ħlas ġeneruż,
  Aħna ogħla mix-xemx u isbaħ mis-siġar!
  
  Emminni, Rus' mhux se jkun f'rovina,
  Il-Horde mhux se jġibna għarkopptejna...
  Iġġieled għal Art Ommek u tibżax,
  Ir-Russu ma jafx id-dgħjufija u l-għażż!
  
  Pajjiżna għażiż jerġa" jqum,
  Se juri l-univers kollu s-saħħa tiegħu...
  U Satana se jinqered
  L-għadu tal-Patrija se jiġġarraf fil-qabar!
  Hekk it-tfajliet, jaqbżu b"saqajhom vojta u jduru bħax-xjaten, bdew jgħajtu u jaqbżu f"daqqiet doppji.
  -bniet sbieħ u aggressivi hawn . U kif squeal, jaqbżu.
  Tajjeb, it-tfal jieklu u jkantaw ukoll xi ħaġa tagħhom. U jagħmlu dan b'mod pożittiv ħafna. Dawn huma l-kanzunetti tagħhom. U jduru qisu spinning top.
  Bniet tal-ogħla klassi.
  Imma mbagħad deher farfett kbir ħafna fis-sema, bħal Dragun reali. U ġwienaħ tagħha tant kienu kbar li tfarru bħad-deheb miksi b"ħaġar prezzjuż. U deher hekk aqwa u sabiħ. Dawn kienu tabilħaqq, franchement speaking, friefet li kienu daqshekk enormi, bħad-dinosawri.
  Dominica nnotat bi tbissima:
  - Mhux se tara l-ebda mirakli hawn. tal-għaġeb!
  Margarita daħqet u wieġbet:
  - Iva, dawn huma tabilħaqq artropodi li tiskanta. Iżda din mhix l-aktar ħaġa sorprendenti. Hemm ħafna affarijiet oħra friski ħafna.
  Dominica kantat:
  Imma la ktieb u lanqas mużew,
  Huma mhux se jissostitwixxu l-ħbieb tagħna!
  U t-tfajla mill-bastun maġiku se tirrilaxxa raġġ. U dehru nuċċalijiet ġodda tal-cocktail. U t-tfal attakkawhom.
  Hekk irriżulta kollox kbir . U biss xi tip ta" mużika idoqq f"rasi.
  U kif jistgħu ma jkantawx Duminku u Margarita;
  Is-sbuħija jattakkaw bla saqajn,
  Qed jiġru, bniet daqshekk sbieħ...
  Jekk għandek bżonn tolqot il-Fritz bil-ponn tiegħek,
  Jew se slash lilu b'magna pistola!
  
  Il-bniet ma jifilħux jiddubitaw
  Se jidfnu n-Nazis mejta...
  U se jkeċċuh iebsa minn fuq saqajh,
  U x'imkien l-ilpup jgħajtu karnivori!
  
  Ir-Russja, din hija kelma għas-suldati,
  Meta, emmnuni, ma tieħu ebda cooler...
  Għalkemm xi kultant is-sitwazzjoni hija skoraġġanti,
  Fejn il-Kain iswed ħażin jirbaħ!
  
  Temminx, membri tal-Komsomol ma jaħarbux,
  U jekk jiġru, allura biss biex jattakkaw...
  U n-Nazis kollha jinqatlu f'daqqa,
  U l-Fuhrer se jittella" sal-blokka tat-tqattigħ!
  
  Ir-Russja, din hija Patrija tiegħi,
  Hija radjanti, sempliċiment sabiħa...
  Min hu kodard lanqas rublu ma jiswa,
  U, taf, li targumenta ma 'gwerrier huwa perikoluż!
  
  Imma kun af li se negħlbu lill-faxxisti,
  Il-ħażen mhux se jsaltan fuq it-tron...
  Fuqna hemm kerubin bil-ġwienaħ tad-deheb,
  U Alla Svarog bil-kobor fil-kuruna!
  
  Min hu kodard, emminni, huwa lsir dgħajjef,
  Id-destin tiegħu huwa wieħed - li jissaporti l-insulti...
  Illum int mekkanik, għada foreman,
  U int stess tista" tħabbat dahar ħaddieħor!
  
  Il-bniet għandhom saħħa, sempliċiment vulkan,
  Xi drabi hi twaqqa" l-muntanji bil-qawwa...
  Il-gwerra qed tiġri b'uragan ħażin,
  U l-mewt frankament taħsad ir-razza umana!
  
  Jien ngħidilkom onestament, kavallieri,
  Aħna b'saħħithom meta aħna r-Russi nkunu magħqudin...
  Għandek bżonn snack biex tmur mal-furketta u s-sikkina tiegħek,
  Aħna kavallieri invinċibbli fil-battalji!
  
  X'inhi l-fidi tagħna, fil-Mulej Kristu,
  Għalkemm nirrispettaw ukoll lil Lada...
  Sħabi Stalin huwa bħal missierna,
  U se jkun hemm post tal-komuniżmu tal-ġenna!
  
  Dak li darba kien mejjet se jiġi rxoxtat
  U se nsiru isbaħ u aktar għaqli...
  U r-raġel, ovvjament, huwa kburi ħafna,
  Għalkemm kultant jitkellem bla sens!
  
  Fl-imħabba, Patrija hija bħal kewkba,
  Emminni, qatt mhu se joħroġ...
  Ħolma kbira se ssir realtà
  Se jkun hemm paċi u hena fl-univers kollu!
  
  Inħobb lil Maria, nonora lil Lada b'mod sagru,
  Svarog huwa sabiħ u Perun huwa kbir...
  Inħobb lil Ġesù u lil Stalin,
  Uċuħ qaddisa ta" ikoni huma għalija!
  
  Meta se jkun hemm ġenna vera?
  Emminni, it-tamiet kollha tiegħek se jsiru realtà fiha...
  Agħti qalbek lil Art Ommek,
  Kollox se jkun tajjeb, aktar b'saħħtu minn qabel!
  Wara dan, fl-aħħar, it-tfal meħlusa kielu. Imbagħad ġew iffurmati fi stakkament. Aktar minn mitt tifel u tifla.
  U bdew marċ. Dobrynya innota bi tbissima ħelwa:
  - Se jiġġieldu, jien ċert!
  U t-tifel eroj qabeż fuq id-dragun.
  Oenomaus innota:
  - Stakkament bħal dan jimxi bil-mod wisq. Nimxu ħafna aktar malajr fuq Dragons. U hawn għandek tkun taf ukoll meta tieqaf.
  It-tfal inbnew. Barunessa waħda biss kienet liebsa b"mod diċenti u anke b"lussu. Il-bqija dehru qishom tallaba, ragamuffins żgħażagħ . Madankollu, huwa ħafna aktar destrezza li tiċċaqlaq barefoot.
  Dominica nnutat:
  - Jekk it-tfajla tal-barunessa timxi, allura ż-żraben prezzjużi tagħha jitwaqqgħu u jaqgħu barra. Forsi għandek tkun barefoot bħal kulħadd?
  Il-Barunessa wieġbet:
  - Ma tistax tistenna! Aħjar ibgħatni għand missieri, id-Duka, jagħtik premju u ma jweġġgħekx!
  Margarita qabdet lejn Dominica:
  -Għandek qawwa naturali maġika bħal din. Mela ejja, ejja teħodha flimkien u nibagħtu ħlasijiet radjanti, u titfa" lit-tifla fil-kastell ta" missierha!
  L-attriċi tfajla irrimarkat:
  - Xi ngħidu dwar il-premju?
  Margarita daħqet u rrimarkat:
  - Tajjeb, jagħtuk purse tad-deheb, allura huwa verament ħafna? Barra minn hekk, nista 'nqajjem deheb minn siġar u koni ordinarji, u hekk tista' int!
  Dominica saffar:
  - Ara naqra! Allura nistgħu nixtru lilna nfusna dukedom!
  It-tifla partiġġjana oġġezzjonat:
  - Huwa pprojbit! Id-deheb maġiku huwa pprojbit milli jitqiegħed fiċ-ċirkolazzjoni, inkella jkun hemm aktar minnu minn ħadid. Inti tifhem, inflazzjoni tal-munita prezzjuża!
  Dominica nnutat:
  - Dan bħal fl-iperbolojd tal-inġinier Garin?
  Margarita qabdet:
  - Xi haga hekk. Qrajt dan il-ktieb meta kont żgħir. Iva, allura l-istandard tad-deheb waqa ', u kien tal-biża' .
  Enomai innota bi tbissima:
  - Imma xorta, forsi tqajjem barunessa? Biex ma tkunx daqshekk diżgustanti!
  Dobrynya qabdet bi tbissima:
  - Iva, se nagħmlu dan mill-ewwel,
  Ejja nagħtuha xi ħaġa friska!
  Il-Barunessa reġgħet ttimbrat għarqubha fuq il-ħaxix u tgħajjat:
  - Ħudni għand missieri! Jew se nġibkom ilkoll eżegwiti!
  It-tfal daħqu fl-unison.
  F'daqqa waħda, gnome fil-kappell deher minn taħt il-ħaxix. Huwa ċar li kien għadu żgħir ħafna, mingħajr daqna. Imma b"bastun maġiku f"idu.
  Leħen żgħir qal:
  - Imbagħad nisma' leħen ta' tifla kapriċjuża. Forsi wasal iż-żmien li tedukaha?
  Il-Barunessa tgħajjat:
  - Ipprova biss, sucker !
  U ppruvat iċċaqlaq lill-gnome bis-sieq taż-żarbun tagħha. Huwa ħawwad bastun maġiku tiegħu. It-tfajla u t-tifel kapriċċjuż mill-poplu tal-qedem sparixxew.
  Dominica qalet:
  - Ara naqra!
  Margarita qabdet:
  - Dan huwa tifel nanu. Tip speċjali ta 'gnome b'don maġija. Issa ħa lit-tfajla kapriċjuża biex titqajjem. U l-barunessa milli jidher ikollha titgħallem il-kultura, il-pulitija u taħdem b"kuxjenza.
  Enomai irrimarka bi tbissima:
  - U jien ridt spank tagħha! U għalhekk, il-piż huwa minn fuq spallejk.
  Dobrynya ssuġġeriet:
  -Int tmur Skeleton? Allura forsi wasal iż-żmien li tolqot it-triq.
  Margarita nnotat:
  - Ftit eqreb hemm il-kastell tal-ħażen sorceress Bastinda, li tippossjedi artifact ieħor minn tnax - far isfar. Dan huwa dak li kellna nqabdu.
  Barra minn hekk, diġà għandna armata żgħira, aktar minn mitt ġuvni. Fosthom hemm l-eroj Phoenix Falcon. Huwa wkoll tifel, imma b"saħħa kbira.
  Dobrynya innota:
  - Naf lil Phoenix. Kif inqabad?
  It-tifla partiġġjana wieġbet:
  - Permezz tal-mala, bħalek. Imma issa għandna armata, u se nidħlu fil-palazz ta" Bastinda!
  Dominika lagħbet bl-abs fuq żaqqha. Imbagħad ħadet u għaffeġ ġewż mimduda fuq il-ħaxix b"saqajha vojta. Tefgħet il-qalba tagħha, qabditha f"ħalqha, tomgħodha bi snienha qawwija u baqgħet:
  - Mur għal attakk? Ukoll, jogħġobni din l-idea. Għalkemm, l-isem Bastinda ifakkarni fi rakkont tat-tfal. Mhux dik li qatt ma taħsel ruħha?
  Margarita ħadet rasha:
  - Naf ukoll dan il-fairy tale. Le, din hija witch kemmxejn differenti. Hija għandha armata sħiħa ta 'firien. Ukoll, u wkoll orcs merċenarji. Artefa CT bil-far jagħti poter enormi fuq annimali gerriema, għalhekk...
  It-tifla partiġġjana ordnat:
  - It-tfal! Oħroġ il-labar mill-prinjoli tal-fidda fil-qrib, dalwaqt tarawhom meta nidħlu fil-masġar. Dan jista 'jagħmel arma deċenti.
  Il-ġuvini wieġbu:
  - Aħna se nagħmlu kollox, is-salvatur tagħna!
  U t-tim mexa. Għalkemm kien hemm tliet darbiet aktar bniet milli subien, kienu jafu jimmarċjaw ukoll. U ġibdu saqajhom saqajhom. Fl-istess ħin, kienet qed tindaqq il-mużika.
  L-istakkament mexa fuq il-marċ. Hawnhekk, wara li jieklu, xi wħud mill-guys yawned ħafna, iżda l-bniet bdew iħabbtu tnabar homemade magħmula minn weraq tal-pagun , u l-burdata saret aktar ferrieħa.
  It-tfal tramped fil-formazzjoni. Dominica ħasbet li kien bħal fil-film dwar Malchish-Kibalchish . Kien hemm ukoll guys jimmarċjaw barefoot. Iżda għal xi raġuni ma kien hemm l-ebda bniet fil-film Sovjetiku. U dan huwa saħansitra stramba, peress li taħt ir-reġim l-Aħmar huma kontinwament insistew fuq l-ugwaljanza tas-sessi.
  U hemm tant tfajliet hawn, u huma bħal ġellieda mwielda naturali fuq il-marċ - parzjalment nies, parzjalment mill-familja elf, kif jidher minn widnejn il-linċi. Ukoll, tip ta 'matriarchy.
  It-tfal imxew, u fl-istess ħin, bdew ikantaw, bħallikieku mingħajr dan:
  Elfia huwa pajjiż għaqli tagħna,
  Taħt il-ħakma tas-Sultan Messija...
  Ġie mogħti lilna għal dejjem minn Alla,
  Biex nagħmlu ħajjitna aktar ferħana!
  
  Jalla Enomaus it-tajjeb ikun fil- glorja,
  Min għeleb lill-għedewwa tal-Patrija...
  Inti tiġġieled għaliha u tazzarda,
  U dalwaqt nibdew ngħixu taħt is-Solċeniżmu !
  
  Bniet barefoot jiġru
  Iridu jiġġieldu l-għadu...
  U dan Orkler mhux daqshekk jibred,
  Anzi, huwa biss immaġni ta" clown!
  
  Pajjiż kbir bla tarf
  Li fiha r-rieda, tafu, tal-ġenerazzjonijiet...
  Għalkemm il-qaddejja ta" Satana qed jippjanaw,
  Imma l-ġenju tan-nar se jkun magħna!
  
  Nemmen li l-pressjoni tagħna ma tistax titrażżan,
  Ovvjament, aħna se nkeċċu lill-għedewwa tagħna mal-art...
  Int iktebha fin-notebook tiegħek, tifel żgħir,
  Kemm hi sabiħa għan-nies li jgħixu taħt Oenomaus !
  
  Nagħmlu l-Patrija isbaħ minn ħaddieħor,
  Il-ġenna se tiġi f'din il-ħajja...
  Ejja niċċelebraw is-suċċess selvaġġ tagħna
  U dalwaqt se ngħixu taħt elfiniżmu!
  
  Le, emminni, aħna l-Orkisti ma nistgħux inkissru,
  Għalkemm l-għadu huwa b'saħħtu u għaraq ħafna...
  Imma se ngħaddu l-eżamijiet b'A,
  Jalla jkun tajjeb taħt Oenomaus !
  
  Il-kobor glorjuż tat-Tsar, emminni,
  Bil-kuruna tiegħek mimlija djamanti...
  U, tafu, il-kruha ħarxa se titgħaffeġ,
  Il-pesta se tonqos ukoll, emminni, lebbra!
  
  Le, għal Elfia għandek bżonn ukoll Elfrog ,
  Ħbieb, ittradix lil Alla tiegħek...
  Kbira u glorjuża hija l-Familja li tista" kollox,
  Uriex id-dgħufijiet tiegħek!
  
  Lada sabiħa hija l-forġa tal-allat,
  Emmnuni, welldet l-imħabba...
  Taħlix lin-nies biss kliem mhux meħtieġ,
  Infetaħ kobor bla limitu!
  
  Ma tistax iżżomm lura l-vleġġa ta" Elfrog ,
  Hi se tittaqqab kull avversarju ...
  Tixtieqx biss affarijiet stupidi,
  It-tarka tas-suldat elven se tkopri!
  
  Elfia, din hija bla dubju qawwa,
  Hija tista 'tmexxi l-muntanji...
  Għalkemm kultant il-laħam ibati ħafna,
  Nistgħu nirrifjutaw l-ostakli kollha!
  
  ta' elfi dalwaqt se tqum ,
  Li tramples l-univers...
  Il-kerubin ta" Alla jifrex ġwienaħ,
  U jkun hemm xi ħaġa, emminni, tal-Ħolqien...
  
  L-alla Lada hija glorjuża, emminni,
  Hija tat l-imħabba lil uliedha kollha...
  U issa se jkun kavallier qawwi,
  U ejja naqtgħu l-avversarju bil-qawwa fil-geddum!
  
  Int Fiev , bħall-kapitali għall -elves ,
  Omm, emminni, bliet glorjużi tad-Drussja...
  Ejja nojtu lill- avversarju ,
  Aħna kavallieri, emminni, m"aħniex kodardi!
  
  Għal art qaddisa tiegħi,
  Se niġġieldu ħafna...
  Elf mhux se jinsterqu minn rublu,
  Wara kollox, l-elves ħfief dejjem kienu jafu jiġġieldu!
  
  Hemm bniet sbieħ, emminni,
  Li huma jgħaġġlu bil-kesħa ħafna...
  Il-Fuhrer, bhima salvaġġa, se titqaxxar,
  Aħna se nkabbru tela sabiħa, taf,!
  
  Le, qatt mhu se nkampaw bir- rabja ,
  Ejja ngħollu l -Elf imdawwal mix-xemx...
  Ħolma kbira se ssir realtà
  Taħt dan is-sema huwa blu radjanti!
  
  Żrinġ se jiġi u jqajjem lill-mejtin,
  Imma rridu nqajmuha għall-ħajja friska...
  Aħna se nirbħu l-kobor ta 'l-univers,
  Kristu huwa immortali, u Ġuda jinsab fl-infern!
  
  Aqdi lil Oenomai lealment,
  U jekk jogħġbok tirribellax kontra s-slaten...
  Jalla wlied l-elfi jkunu fil- glorja,
  Elfia, dan mhux post fuq il-mappa!
  
  Dalwaqt se nirbħu l-univers,
  Ħa jkun hemm setgħa fuq il-ħajja u l-mewt...
  Kull min jgħix isir kerubin,
  Dak il-bniedem bħal Alla, emmnuh!
  . KAPITOLU Nru 10.
  Dominica marret lura fil-klassi tal-akkademja tagħha, u temm is-sessjoni tagħha fil-pożizzjoni tal-lotus. Issa reġgħet bdiet tistudja diversi tipi ta" perjodi, ta" diversi forom u tipi. U għamlet dan b"rieda kbira.
  Wara dan, mort pranzu. Ħdejha kien hemm it-tfajla Fiesta. Huma kielu klamari fi zalza flimkien u ħaslu b"taħlita ta" ħalib u meraq tat-tadam. Wara dan, kollox sar maġġuri.
  Wara l-pranzu, Dominica ħarġet ma" Fiesta bl-użu ta" bastun maġiku. U tefgħet kejk kbir bil-krema fuqha , u smeagħha minn ras sa saqajha.
  Ammettiet it-telfa u tatha ċirku minn kull saqajha vojta. U issa Dominica hija armata saħansitra aktar b'saħħitha u aktar letali .
  Wara, iż-żewġ tfajliet ħadu doċċa u marru fil-kmamar tagħhom.
  Fil-kamra, Dominica poġġiet bilqiegħda fuq is-sodda, mitwija saqajha f"forma ta" lotus, u reġgħet ċċaqlaq l-essenza fiżika u spiritwali tagħha għal livell ieħor tad-dinja mentali.
  Issa qed jogħlew fuq id-Draguni, u skwadra ta" tfal qed jimxu taħthom.
  Immexxi minn żewġ subien: il-Viscount u l-eroj Phoenix Falcon. Iż-żewġ subien huma subien gustużi b'muskoli prominenti ħafna, u fi xorts biss. Qawwija, ejja ngħidu, guys. U jimxu, jaqbżu l-kolonna.
  It-tfal jippruvaw jiċċaqilqu malajr kemm jista 'jkun, u kull tant żmien jibdew jiġru. U qisu armata ta" anġli b"irjus jgħajtu u ħelu. U għadhom mhux armati, ħlief għal batons homemade.
  Imma mbagħad daħlu fil- masġar tal-arżnu. Diversi ilpup ghamlu, iżda Phoenix tefagħhom kon tqil bis-sieq vojta tiegħu, u litteralment kisser il-kranju tal-predatur.
  Waqa", u l-ilpup l-oħra bdew jaħarbu. U t-tfal bdew jirranġaw il-koni u l-friegħi.
  Margarita nnotat:
  "Niftakar darba stakkament sħiħ ta" tfal partiġġjani għamel battalja serja. U l-battaljun Ġermaniż ħarab. U t - tfal ġrew warajhom u laqtuhom bil - braga .
  Dominica qablet:
  - Slingshot, din hija forza letali!
  Il-ġellieda tat-tfal, fil-fatt, bdew jibnu slingshots. U tagħmel xi ħaġa bħal pruwi.
  Margarita ħaditha u nnotat bi tbissima:
  - L-arma tagħna tkun l-aktar perfetta jekk titkeċċa bil-maġija.
  Dominika ċċappjat, mikxuf snienha:
  - Speċjalment jekk inżidha!
  Wara li t-tfal armaw lilhom infushom, iż-żewġ sorceres b"saħħithom qabdu l-bastun tagħhom.
  Margarita imsajjar:
  - Aħna nħeġġu fl-unison!
  Dominica kkonfermat:
  - Eżattament!
  Iż-żewġ tfajliet ġabru l-enerġija tal-bastun maġiku tagħhom u nedewha bil-qawwa kolossali tagħhom. U mbagħad il-beauties ħadu u nedew flussi ta 'enerġija minn saqajhom vojta permezz tal-grupp ta' tfal. U mbagħad ġara miraklu, u eluf ta ' photoblitzes , jew, bħal supernova minjatura, infaqgħu fi fjammi.
  Margarita u Dominica bdew jaqraw l-incantesimi u jkantaw:
  Aħna bniet, nidħlu fil-Panteon,
  Ħalfu ġurament li jkunu fidili lejn il-Patrija...
  Sabiex telfa furjuża tistenna lill-Orkisisti,
  Ukoll, kif dwar l-Elves jgħixu taħt xemx !
  
  Nymphin huwa magħna , bħall-metall,
  Magħmul mill-bronż, li huwa aktar b'saħħtu minn kull azzar...
  Ħlomt li nbiddel id-dinja ta" taħt fuq,
  Kif ħalla l-ġenju kbir Gralin!
  
  Aħna se nagħmlu l-Patrija aktar friska,
  U ngħollu l-Patrija 'l fuq mill-kwiekeb...
  Jalla jkun hemm suċċess mal -bniet elf ,
  Anke jekk is-saqajn żgħar tagħna huma kompletament vojta !
  
  Orkshist attakka lil art twelidi,
  Trolls Samurai ġejjin mil-Lvant...
  Inħobb lil Solcesus u Gralin ,
  U , nemmen, se nqattgħu l-avversarju f'biċċiet !
  
  Elfrog huwa magħna ,
  Liema Solċeniżmu , biċ-ċajt, se jibni...
  L-aktar b'saħħitha minn kulħadd fl -univers hija l-Familja glorjuża,
  Se żżid is-sensi u r-rieda lilna!
  
  Nemmen li qatt mhu se naqtgħu qalbna,
  Il-Patrija ma tistax tinġieb għarkupptejha...
  Comrade Gralin hija stilla tleqq,
  U l-għalliem tagħna huwa l-ġenju għaqli Drenin !
  
  Aħna se nagħmlu Patrija tagħna,
  Aktar sbieħ u radjanti fuq il-pjaneta...
  U taf, se jkun hemm pistola qattiel,
  Ħalli l-adulti u t-tfal jieħdu gost!
  
  Aħraq Elfrog , taħraqx f'qalbek,
  Int il-patrun tax-xwabel kollha Elf...
  Dalwaqt se nibnu, nemmen, ġenna b"saħħitha,
  Jasal Solcesus , missjoni qaddisa!
  
  Afdawx lill -gang Orkler , ħbieb,
  Li se tirbaħ faċilment u b'mod menacingly...
  Aħna lkoll familja waħda -
  U emminni, mhux tard wisq biex tħobb lil Art Ommok!
  
  Il-Mulej li jista" kollox jipproteġina lkoll,
  Se jgħolli bandiera b'seba' kuluri fuq l-art...
  U l-predatur ħażin jinbidel f'kaċċa,
  Nistgħu nkampaw ma" Satana wkoll!
  
  Inħobb il-Patrija l-Kbira,
  Fl-univers kollu m'hemmx iktar sabiħ int,
  Mhux se nbiegħu Elfia għal rublu,
  Ejja nibnu l-paċi u l-kuntentizza fl-univers!
  
  F'isem Art Ommna, ħolma,
  Il-kbir Elf se jqum...
  Kull ħaġa oħra hija biss vanità
  U messija ġdid ikun magħna!
  
  Oh Lada, li jista" kollox tiegħi,
  Int se tagħti l-imħabba u l-paċi lill-elfi ħfief ...
  Indur lejk, nitlobkom,
  U jekk meħtieġ, agħfas bis-sajjetti!
  
  Ælfria , Madonna tas-Sema,
  Ta lil Solcesus lill-Univers ...
  Għal ġid tiegħek qam Alla l-kbir,
  In-nies ma tantx tilfu t-togħma tagħhom!
  
  Jekk jogħġbok innota, l-elves huma bħal dan,
  L-allat Elfi huma rispettati ħafna...
  Aħna wlied il-kbar tal-Patrija,
  U l-bniet dejjem jirbħu d-dinja!
  
  Ħbieb, għandna bżonn nitolbu lill-Patrija,
  Perun, Yarilo u Elfrog setgħana ...
  Aħna se nkunu irġiel b'saħħithom ħafna,
  U se nqatgħu anke s-sħab fis-sema!
  
  Issa l-ghadu diġà ġie misjuq lura minn Elfskva ,
  Int weġġgħu ħafna lill-ambjentalisti ...
  Aħna fidili lejn Solcesus u Gralin ,
  U se jkun hemm ħafna tankijiet bl-armi tan-nar!
  
  Le, l-ghadu mhux se jkun jista 'jrażżan l-elves,
  Peress li l-ġellieda tagħna huma omnipotenti...
  Għaddi mill-eżamijiet, ħamsa biss,
  Biex kull tifel ikun qawwi ħafna!
  
  Soltsegrad se jkun glorjuż ,
  U se nżommuh mill-attakk...
  L-allinjament rebbieħ tal-kavallieri se jiġi,
  Anke jekk id-demm jiċċirkola fi nixxiegħa inkontrollabbli!
  
  Bniet barefoot fil-kesħa,
  Jiġru, it-takkuna jteptep...
  U se jolqtu lill-Orks bil-ponn tagħhom,
  Il-Kajin mhux soċjevoli se jiġi ċċattjat!
  
  Kollox se jkun tajjeb, in-nies jafu,
  Se niskopru kostellazzjonijiet fl-ispazju...
  Wara kollox, huwa dnub li tiddubita l-valur,
  U se jkun hemm bniedem fuq it-tron ta" Alla!
  
  Dalwaqt se nqajmu l-mejtin bix-xjenza,
  Nistgħu nsiru iżgħar u aktar sbieħ...
  Fuqna hemm kerubin bil-ġwienaħ tad-deheb,
  Lil ommi sabiħa tiegħi Elf!
  Allura l-bniet kantaw, u l-armata kollha tat-tfal sabu ruħhom f'korazza brillanti u b'armi qawwija, anke kesħin.
  Wara dan, tlesta r-riarmament tas-subien u l-bniet. U kienu lesti għal ġlieda serja.
  Dominica u Margarita ħarġu raġġi ta 'poter li wasslu għal trasformazzjonijiet fuq skala kbira. U issa l-armata tat-tfal kienet lesta.
  U għalhekk bdiet marċ ta" battalja.
  Dobrynya innota b'ħarsa kuntenta ħafna:
  - Se nerġgħu nirbħu! U din hija l-essenza tagħna.
  Fekruna daqs tank tajjeb tat-Tiger Ġermaniż tkaxkru "l quddiem. Hija kellha qoxra djamant, jew aħjar, frizzanti bħallikieku miksija b'ħaġar prezzjuż. Annimal ħelu ħafna.
  Margarita nnotat b"mod wit:
  - B'tali qoxra, il-fekruna nnifisha tirriskja li ssir vittma ta 'kaċċatur ambizzjuż!
  Dominica xeħet u kantat:
  Il-frak huma tajbin
  Kontra machine gun, sfortunatament , xejn!
  Iżda l-kanzunetta tagħha rriżulta li ma tantx raġjonevoli, u barra minn postu.
  It-tfal gwerriera daru madwar il-fekruna. Wieħed mis-subien ried jispara fuqha, iżda s-suldat tat-tfajla poġġa idejha fuq l-ispalla tat-tifel u tgħajjat:
  - M'hemmx bżonn!
  Tfajla oħra rrimarkat:
  - Għal dan huwa t-tim!
  Dawn huma tassew tfal li jiġġieldu li huma ħerqana biex jiġġieldu.
  Dominika nnotat b'daqq:
  U fuq ix-xellug hemm l-armata tagħna, u fuq il-lemin hemm l-armata tagħna,
  Tajjeb li daqqa ta" ponn f"wiċċi b"wisq xorb !
  Il-ġellieda kienu f'burdata tajba ħafna . U jidher li huma lesti biex jibdew vjaġġ twil ħafna. U l-burdata tagħhom verament mhux se tgħib.
  Margarita irrimarkat bi tbissima:
  - Iva, irrid ngħid li għadna xxurtjati.
  Dominica staqsiet bi tbissima:
  - Kemm xortik tajba?
  It-tfajla partiġġjana wieġbet b"fiduċja:
  - Il-fatt li l-Gwerra Patrijottika l-Kbira damet inqas minn erba' snin. Fir-realtà, il-Ġermaniżi setgħu jirreżistu ħafna aktar fuq il-linji difensivi qawwija tagħhom!
  L-attriċi tat-tfajla qabdet:
  - Naqbel ma' dan. Hemm anke xi stejjer alternattivi dwar dan is-suġġett. Imma fi kwalunkwe każ, aħna kapaċi noħolqu miraklu. Fir-rigward tal-Ġermaniżi, wara li rrealizzaw li l-gwerra kienet diġà mitlufa, ma riedu jirreżistu xejn. U b"hekk aġixxew bil-mod pragmatiku tagħhom!
  Margarita nnotat:
  - Hawnhekk hemm vettura waħda mhux ta 'suċċess kbir - din hija t-Tiger, tqila wisq, u b'ġonta protetta ħażin bejn it-turret u l-buq. Dan it-tank, trid tammetti, mhux partikolarment tajjeb. Tqil wisq u skadut, anke l-armatura ma tinsabx f'għoljiet razzjonali. U t-tqegħid tat-trasmissjoni separatament mill-magna huwa żball kbir.
  Dominica qablet.
  - Ma tistax targumenta kontra dan ! Naturalment huwa żball! Iżda min-naħa l-oħra, il-mejtin biss ma jiżbaljawx, u biss jekk ikunu minn ħajja oħra. U naħseb li hi. Almenu għalik!
  Margarita xeħet bi qbil:
  - Iva, żgur li hemm ħajja ta' wara! U jien personalment kont konvint minn dan. U jekk f"dan l-univers jien iddestinat li nitħassar, allura f"ieħor, xi ħaġa tkompli!
  L-attriċi tat-tfajla qabdet:
  - Bħal logħba tal-kompjuter bla tarf b'numru innumerabbli ta 'livelli differenti!
  It-tifla partiġġjana kkonfermat:
  - Ukoll, iva! Xi ħaġa bħal dik, u din, irrid ngħid, hija friska ħafna ! U hawn tista" tiċċelebra aktar minn darba jew darbtejn.
  It-tifel eroj Dobrynya kanta:
  - Wasal iż-żmien, wasal iż-żmien, ejja nifirħu,
  F'ħajti...
  Lis-sbuħija u t-tazza, ix-xafra xxurtjata.
  Bye, bye, jixxengel, rix fuq elmi,
  Aħna se whisper lid-destin aktar minn darba!
  Aħna se whisper lid-destin aktar minn darba!
  Se nqatta" l-ghadu! Se nqatta" l-ghadu! Se nqatta" l-ghadu!
  U nstema" d-daħk sonoru tat-tfal. Dinosawru kbir deher quddiem l-armata żgħira . Veru, ma deherx wisq ta" theddida, imma kien kbir. U ġismu huwa kbir, iżda rasu, għall-kuntrarju, huwa żgħir, flimkien ma 'denb twil. U fuq hemm ukoll xewk tal-għaksa.
  Dominica qalet:
  - Din hija kruha - kbira !
  Margarita xeħet bi qbil:
  - Annimal qawwi ! Imma tinkwetax. Jekk ma nmissuhiex, ma tmissniex!
  U t-tifla partiġġjana ordnat:
  - Gwerriera żgħażagħ - tisparawx u tagħmlux storbju!
  It-tfal saru kwieti. U ppruvaw jimxu b"saqajhom vojta mingħajr ma jagħmlu storbju.
  Dominica nnutat:
  - X'jiġri jekk id-dinosawru huwa trux?
  Margarita tbissmet u riedet tgħid xi ħaġa. F'daqqa waħda kien hemm daqqiet u xquq ta' friegħi li jkissru. Deher annimal daqs bini ta" seba" sulari, b"ħalq kbir, qisu balena sperma tawwalija. Dan huwa verament brute kbir . U l-fangs huma madwar ħames metri twal.
  Id-dinosawru, li waqaf u ħares b"kurżità lejn il-grupp ta" tfal, ra mostru tal-biża" u ħarab biex jaħrab. U kien bħallikieku, fil-fatt, kien xprunat fuq. Huwa aktar għali li tiġġieled ġgant bħal dan it-tyrannosaurus bis-snien tas-sabre.
  Dominica u Margarita għollew il-bastun maġiku tagħhom. It-tifla partiġġjana sparat l-ewwel. U mill-ponta tal-bastun tagħha, pulsar qattiel se jtir barra. U se jolqot ħalq il-mostru. U se jkun pjuttost maħruq. Iżda bi tweġiba kien hemm għaġeb saħansitra aktar terribbli u deafening.
  Dominica ħadha u bi tweġiba , laqtitu bil-qawwa kollha tagħha, aġixxiet bil-qawwa, bħallikieku qed taħbat munzell qattiel u, ċajpir:
  Dinosaurs, forsi inti hawn, u mhux fl-Afrika,
  Forsi tomgħod il-ħuxlief għall-kolazzjon,
  Dinosaurs,...
  U t-tfajla bagħtet il-porzjon tagħha ta 'maġija lill-ġgant. U ħadu s-snien tiegħu fang, u meta ntlaqtu, inbidlu fi blanzuni sbieħ u roża.
  Dominica kantat:
  Ridt nagħmel ħadida
  L-iljunfant deher f'daqqa...
  Ġwienaħ bħal naħla -
  Fjuri flok widnejn!
  Margarita infaqgħet tidħak u, għal darb"oħra, kienet tolqotha b"pulsar qerrieda u qerrieda. Iżda l-armata tat-tfal bdiet iddoċċa l-mostru bil-vleġeġ. U l-iskala-korazza tiegħu bdiet tbaxxaq .
  Dominika ħadet u ħarġet il-maġija kemm minn saqajha vojta kif ukoll mill-bastun tagħha. U ħadem tajjeb hawn.
  Kien bħallikieku xi ħaġa maġika ħaditha u ċċarġjat ruħha b'qawwa distruttiva kolossali.
  Margarita ħaditha u qagħdet, b"għajnejha taż-żaffir għajbet:
  - Ara naqra!
  It-Tyrannosaurus waqa", u minfloku dehret mejda kbira u wiesgħa, mgħobbija bil-ħxuna bl-ikel. U hawn kien diġà daqshekk luxurious u bla preċedent, uniku. U delikati li jgħammxu bħal dawn.
  Dominica kantat:
  Dan irriżulta Delicious
  U l-aroma hija ħafna ħelwa mill-għasel...
  Mhux se nirbħu mill-bidu,
  U n-natura tagħna se tiffjorixxi!
  Margarita kkonfermat bi tbissima, u kixfet snienha:
  - Iva, se tiffjorixxi! U dan huwa kbir!
  Wara dan, it-tfajla partiġġjana żiedet:
  - U taf kif titfa 'maġija. Dan , irrid ngħid, huwa aqwa! Dawwar daqs daqshekk kbir fi kura fit-togħma . Dawn mhumiex orki jew goblins - huwa aktar faċli magħhom!
  Dominica xeħet u kantat:
  - Kollox impossibbli huwa possibbli, naf żgur,
  U titgħallem titfa 'maġija, pjuttost in absentia!
  U daqqa sieqek fuq azzar b'saħħtu ħafna,
  U slash -mostru b'sharpener li jaqta'!
  Margarita daħqet u bi tbissima nnotat li tfarrak bil-perli:
  - Iva, tkanta b"mod li tmiss li ma ssibx tort! Super!
  Dominica qablet:
  - Jiena super kbir - ġlied cooler mid-dinja!
  U kif se jieħu u jirrombla b"għajnejh li huma tant żaffir u bħall-kwiekeb.
  Il-mejda bl-ikel ġibdet it-tifel tal-ġellieda, u wħud minnhom bdew jersqu lejha u jieħdu doughnuts u kejkijiet, mgħaddsa fiċ-ċikkulata u diversi tipi ta" kremi. Aħjar, aqbad ftit ġelat. Dan huwa assolutament superb.
  Margarita daqqet qarnha u għajjat:
  - M'għandekx bżonn tiekol wisq ,
  M'hemmx bżonn li intom ilkoll tiġru fil-bourgeoisie...
  U ikteb lilek innifsek notebook,
  Il-mobilità xorta se tkun utli!
  Dominica nnotat bi tbissima ħelwa:
  - Iva, tassew irriżulta mill-aqwa!
  U għamlet bl-għajnejn tagħha blu cornflower.
  Margarita nnotat:
  - Il-laħam tad-dinosauri mhuwiex fit-togħma ħafna, u saħansitra inqas għal ħlejjaq karnivori. Imma biex tiekol iż-żiemel...
  Dobrynya għajjat:
  - Mhux se nħallik tiekol iż-żiemel!
  U t-tifel-eroj kanta:
  Sivka-burka, kaurka profetiku,
  Stand quddiemi
  Bħal werqa quddiem il-ħaxix!
  Sivka-burka, kaurka profetiku,
  Neċessarju ħafna, ħafna
  Niltaqgħu miegħek!
  Oenomaus ħadu u qabeż minn fuq id-dragun. Ried tassew jipprova f"liema tip ta " ikel kien inbidel id-dinosawru. Ħafna probabbli, hija xi ħaġa charming. U t-tifel-prinċep ħa l-kejk biċ-ċikkulata u tefagħlu f"ħalqu.
  U beda tomgħod bil-qawwa, kien kremuż u ħelu. Huwa tant Delicious.
  It-tfal xeħtu fl-unison:
  - Tajjeb, ħalluni nipprova! Tkunx zijiet ħżiena!
  Margarita tbissmet b"mod innoċenti:
  - Jisimni zija? Huwa umoristiċi!
  U t-tifla partiġġjana tgħajjat:
  - Nagħtikom għaxar minuti biex tiekol! Tista' tiekol, imma bil-moderazzjoni!
  Dominica staqsiet bi tbissima:
  -Kellt tbati l-ġuħ fi żmien il-gwerra?
  Margarita ħabtet rasha tad-deheb, lewn ċikwejra tar-rebbiegħa:
  - Iva, kif! U kien estremament eżawrjenti!
  It-tifla bdiet tkanta bil-vuċi ċara tagħha biex tenfasizza t-traġedja tas-sitwazzjoni.
  Waqt li tkanta, it-tfajla saħansitra qabżet minn fuq id-dragun. U bdiet tiżfen fuq il-ħaxix oranġjo b"saqajha vojta.
  U l-vuċi tagħha kienet tant irridixxenti u radjanti:
  Aħna membri tal-Komsomol, bniet tal-ħolm,
  Dwar il-futur tan-nies ta" dan il-pajjiż sabiħ...
  Meta nkunu fidili lejn id-Dinja u l-pjaneta,
  U nirbħu din il-battalja perikoluża!
  
  Kwalunkwe negozju huwa argumentat allura,
  Nar jaħraq b"mod vjolenti f"qalb żagħżugħa...
  Bniet, dan huwa biss sabiħ
  Ejja niftħu l-bieb għall-kobor tal-ispazju!
  
  Kull min hu raġel huwa ġgant
  Ix-xjenza, naf, se tagħtih is-setgħa...
  Emminni, is-sejħa tagħna hija dejjem l-istess,
  Allura li Abel jaħkem, u Kajjin jinsab fil-jasar!
  
  Irrid ħsad abbundanti biex jimmatura,
  Biex il-pjaneta tiffjorixxi...
  Biex tiġi ġenna sabiħa u sabiħa,
  U l-ħbiberija kienet aktar b'saħħitha mill-metall!
  
  Aħna se nirbħu l-ispazju,
  Il-bniet jiġru vojta minn ġo għadajjar...
  Fuqna hemm kerubin bil-ġwienaħ tad-deheb,
  Blizzard u kesħa mhux se jbeżżgħuna!
  
  Emmnni, l-għedewwa tagħna ma jistgħux jegħlbuna,
  Nervituri tal-azzar u fjamma fil-qalb...
  U l-qawwa ta 'l-ispirtu, bħal inti ors,
  Se ngħollu l-bandalora, naf!
  
  Min iħobb l-aktar bniet radjanti ,
  Huwa sabiħ kemm fir-ruħ kif ukoll fix-xbieha...
  Ipprepara machine gun qawwija,
  Għalkemm l-avversarju tiegħek huwa perikoluż!
  
  Naf li żgur se nirbħu,
  Aħna se nkunu magħqudin għal dejjem ma" Art Ommna...
  Wara kollox, hemm dinja kollha stilla quddiemna,
  Ħalli l-bniedem isir ħlejqa b"saħħitha!
  
  Id-dawl tal-Patrija mingħajr il-konfini maestużi tagħha -
  L-istilel Ruby jisparaw fuq rashom.
  Rus' għattiet ruħha bi glorja immortali -
  L-eroj qawwi, id-drayman, taħbita!
  
  Rowan ruby fil-weraq żmerald -
  Sapphire sparks fl-għalqa , cornflower...
  Nibgħat il-ħsibijiet tiegħi lilek, ir-Russja -
  Ajkla b"żewġ ras titjira bil-kanzunetti!
  
  Fil-qtar tan-nida, il-perli huma djamanti tal-flake tas-silġ,
  Kollox tajjeb fl-Art Patrija l-kbira!
  L-art hi xaħam, għandha vini bħar-rix,
  Ir-riħ frisk neħqu l-borra tas-silġ!
  
  F'reġjun wieħed tar-Russja hemm silġ, siġilli,
  IN Ħabib , l-iġmla huma d-deheb tad-deżert.
  Huwa sħun hawn meta l-maltempati jgħajtu,
  Għax inżommu lil Alla f"qalbna!
  
  Dulliegħ, bettieħ u banana jikbru,
  U x'imkien fis-sajf tkun qed tiġri fuq skates...
  Ukoll, fejn tista 'ssib pajjiżi bħal dawn fid-dinja?
  Fejn il-popli huma tant b"saħħithom f"ponnhom!
  
  Fir-Russja, il-proeza tal-armi hija eżaltata,
  Fiha, il-bniedem huwa l-Ħallieq tad-destin tiegħu stess!
  Nistgħu niġġieldu sewwa ,
  Sabiex ma jasalx għargħar ta" nkwiet f"Rus"!
  
  In-nisa tagħna huma sbieħ, kulħadd jaf
  U m"hemmx irġiel aktar b"saħħithom b"kuraġġ!
  Patrija, inti l-inkarnazzjoni tal-ġenna -
  Alla wieħed sovran huwa l-Imgħallem tal-Familja!
  
  Ikoni Ortodossi se jiġu approvati,
  Il-kampanja li suldat jibda...
  Se niġu d-dar b"salt ġeneruż,
  Mingħajr ma jitilfu taħbit, l-archeri jolqtu lill-għedewwa tagħhom!
  
  Ejja nagħtu l-paċi u l-hena lill-univers kollu,
  U flimkien ma" Alla nqajmu l-mejtin!
  Għall-glorja ta" Patrija inkorruttibbli tagħna -
  Żgur li se nirbħu, naf!
  Dominika wkoll telgħet il-kanzunetti tagħha. U żifnu kollox flimkien, u saqajhom mikxufin, ikkunzati u b"saħħithom kienu miexja u jiżfnu.
  Imbagħad Margarita daqqet il-ħorn:
  - Dwal barra! Dak hu, il-ħin tal-ikel spiċċa.
  It-tfal gwerriera b"qalbhom ħallew il-mejda. Fil-fatt, kif tista' ma tgobbihx ? Meta jkun hemm litteralment għexieren ta 'tipi differenti ta' krema. U huwa estremament Delicious. U l-irwejjaħ ta 'dawn il-ġelati, pasti, kejkijiet, pretzels, u affarijiet delizzjużi u appetizing huma tant eċċitanti u attraenti.
  Dominica barked :
  - Tikolx iżżejjed ! Ipprattika l-moderazzjoni!
  Margarita tweeted:
  - Kun af lil kulħadd li persuna mhix ħanżir! U għandek bżonn tiekol bil-għaqal ħafna.
  It-tifel erojku Dobrynya, li hu stess kien għadu kif kiel tużżana kejkijiet u ħabb lilu nnifsu bi krema b'ħafna kuluri, gerbet:
  - Dan kollu huwa aqwa! Imma trid tkun taf meta tieqaf. Tiekol huwa tajjeb, iżda tiekol żejjed huwa ħażin.
  It-tifel prinċep Oenomaus qabel:
  - L-għadu ewlieni tiegħek huwa l-istonku tiegħek. Imma meta jgħidu - agħti l-ikla tiegħek lill-għadu, dan ma jfissirx li teħodha litteralment!
  Dobrynya irrimarkat bi tbissima:
  - Imma wara ġurnata iebsa, jew battalji, jew taħriġ, għandek tiekol tajjeb! Inkella ma jkunx hemm saħħa.
  Dominica qabdet bi tbissima u qalet:
  - Jien personalment nippreferi li nħall il-proteina fil-ħalib għall-pranzu u nixrobha. Huwa sodisfaċenti, u bil-lejl il-muskoli jikbru u ma jinħarqux. Ukoll, il-ġobon cottage bil-ħut għall-pranzu huwa b'saħħtu ħafna. Il-ġisem tal-atleti jeħtieġ proteini.
  Il-ġellieda tfal kienu mibnija b'xi mod. U reġgħu bdew jimxu lejn il-kastell tas-sħaħra ħażina Bastinda. Il-pajsaġġ madwar kompla jkun lush. Madankollu , iktar ma marret l -armata żgħira u żagħżugħa, flaunting tkaken vojta u fit-trab tagħha, aktar in-natura nixfet eżatt quddiem għajnejna.
  Huma kienu qed joqorbu lejn is-saltna tal-firien, u dawn huma sidien ħafna ruinous.
  Biex iferrħu lilhom infushom, it-tfal-ġellieda bdew ikantaw u bdew iħaffu saqajhom b"aktar enerġija:
  Elfia jiffjorixxi bħal arbuxxell taħt slaten,
  Hija bla tarf u isbah mill-univers...
  Victory fetħet kont bla limitu,
  Il-fidi tagħna se tiġi rxoxtata f'Rodnovery !
  
  Il-kobor tal-Patrija, emmnu, hija
  Jalla l-qalb għażiża tagħha togħla aktar...
  Sabiex il-kuntentizza tal-univers tinsab fiha
  Li jkollok Elfia b'saqaf b'saħħtu!
  
  Innota li l-Elf tagħna jtir 'il quddiem,
  U jaqta" l-mewġ b"sidru...
  Imma rridu, se niġu bil-maqlub,
  U jkun hemm oħrajn, emminni, imħallfin!
  
  Art Ommna jkollha dinja kbira,
  Li jixgħel b'dawl qawwi...
  U fuq kollox Elfrog huwa l-idolu tar-ruħ,
  Li jibdel ix-xitwa fis-sajf!
  
  Iva, naf, huwa diffiċli għalina guys,
  Imma int taqdi lil Oenomai lealment ...
  Id-dgħajsa ntlaqtet, il-qadef inkisret,
  U x'imkien kelb feroċi jbejken b'mod menacingly!
  
  Le, mhux se nagħtu lil Elf lill-avversarju ,
  Ix-xwabel tagħna huma bla xfafar, emminni, aktar qawwija...
  Aħna se noqogħdu u nerġgħu nirbħu
  U titkellimx bla sens, demonji!
  
  Hawnhekk qed niltaqgħu flimkien għall-parata,
  M'hemm l-ebda pajjiż qaddis aktar sabiħ fl-univers...
  Emmnni, se nibagħtu lill-għedewwa tagħna flimkien fl-infern,
  U aħna nibnu ġenna aħna stess, taf, anke!
  
  Ħadd ma jista" jwaqqafna
  Aħna l-kavallieri l-kbar tal-Elves...
  Tali poter, armata invinċibbli,
  U ejja nagħmlu l-pjaneta kollha ferħana!
  
  Ejja nuru lilna nfusna lid-dinja fis-sbuħija,
  Ejja ngħollu l-bandiera b'seba' kuluri fuq il-pjaneta...
  U se nkunu kuntenti, emminni, kullimkien,
  Wara kollox, l-għemejjel erojċi huma kantati!
  
  Jekk jogħġbok innota li l-paċi tal-elf hija primjum kullimkien,
  U se jespandi kontinwament...
  U n-nies se jkunu kuntenti fid-Dinja,
  Għax m"hemmx mistħija għall-Patrija!
  
  Meta jiġi l-kbir Solcesus ,
  Mhux se jkun hemm dlam fl-univers tagħna...
  U jekk il-bniedem u l-elf mhumiex kodard,
  Id-destin tiegħu huwa t-tlugħ ix-xemx u l-ħolqien!
  Din hija kanzunetta li tmiss ir-ruħ! Kanzunetta sabiħa u mill-isbaħ.
  Għalkemm il-pajsaġġ tal-madwar sar ħafna agħar - siġar imqaxxra , ħaxix imqatta ', kollox huwa mgħaffeġ u miksi bi traċċi ta' saqajn tal-firien.
  Margarita nnotat:
  - Iva, tistennewx xi ġid minn dawn il-firien! U madwar hemm żerijiet.
  Bi tbissima daqshekk radjanti u friska, Dominica irrimarkat waqt li kixfet snienha:
  - Dan, ovvjament, kien mistenni! Kollox sar wisq bla sens . Imma x'tista 'tieħu minn far - ħlief fertilizzant mill-ħmieġ!
  U ż-żewġ tfajliet infaqgħu jidħku. Wara dan l-iskwadra kollha tat-tfal żiedet il-pass barefoot. Żewġ subien gwerriera ġrew "il quddiem u jbandlu x-xwabel tagħhom bħall-imtieħen tar-riħ.
  U għalhekk l-ewwel far, daqs bulldog tajjeb, inqatgħet mis-subien erojċi fuq iż-żewġ naħat. Din kienet battalja serja li qed issir.
  It-tfal żiedu l-pass tagħhom u litteralment bdew jiġru. U mbagħad truppa kbira ta 'firien dehru quddiem. L-akbar minnhom kien daqs barri tajjeb. L-attriċi tfajla Dominika rikbet fil-battalja fuq dragun. U kienet lesta biex tiġġieled, iżda l-ewwel daqqa tagħha mill-bastun maġiku laqtet lill-far anzjan.
  U xegħlet u nbidel f'ċirku kbir ta 'ġobon magħżul bit-toqob. U tali riħa appetizing ħarġet minnu li l-firien kienu distratti mill-attakk fuq il-battaljun tat-tfal u attakkaw il-mexxej ta 'qabel tagħhom, li kien sar tant appetizing bl-aroma ta' l-aktar ħelwa exquisite għall-ġrieden.
  Din irriżulta li kienet sorpriża.
  Margarita nnotat:
  - Il-kapaċitajiet tiegħek qed jikbru kull siegħa! U dan, irrid ngħid, huwa estremament jibred !
  Dominica xeħet rasha tad-deheb:
  - Kapaċi nagħmel ħafna! U dan huwa l-kredu kbir tiegħi! U jekk nibda, allura xejn ma jwaqqafni.
  U t-tifla ħaditha u laqtet skwadra oħra b"sajjetti maġiċi. U seħħew trasformazzjonijiet addizzjonali.
  Diversi tużżani firien saru dulliegħ kbir u strixxat li dehru appettanti ħafna.
  It-tfal gwerriera kantaw fil-kor:
  Bettieħ, dulliegħ, pasti tal-qamħ,
  Art ġeneruża u prospera...
  U joqgħod fuq it-tron f'Elfiburg -
  Patri Re Oenomai!
  U għalhekk it-tfal-ġellieda fl-aħħar iġġieldu mal-firien, u ejja nqattgħuhom mingħajr interruzzjoni. U l-ġellieda jbandlu x-xwabel tagħhom b'mod enerġetiku . U l-bniet bdew jisparaw mill- pruwi. Xi wħud minnhom kienu elfi, u kienu ħila ħafna fl-isparar. Din kienet tassew ġlieda reali.
  U diversi skwadri oħra tal-firien jidħlu fil-battalja. Jiċċirkolaw bħal xmara fond.
  Dominica nnutat:
  - Meta nitkellmu dwar xi ħaġa ħażina u ħażina, hemm sensazzjoni li m'hemm l-ebda limitu!
  Margarita kantat bi tbissima, li, madankollu , kienet imdejqa:
  Il-ġellieda tad-dlam huma tassew b'saħħithom,
  Il-ħażen jaħkem id-dinja mingħajr ma jkun jaf in-numru...
  Imma intom ulied Satana,
  Tkissirx il-qawwa ta" Kristu!
  Dobrynya, jaqbeż mid-dragun, bdiet tnaqqas il-firien. Huwa għamel dan b'żewġ xwabel f'daqqa, u minħabba l-movimenti mgħaġġla tat-tifel, deher bħallikieku grinder tal-kafè kien qed jaħdem. Hawnhekk beda l-isterminazzjoni.
  Oenomaus ingħaqad ukoll mal-battalja. It-tifel qabad far wieħed minn denb b"saqajh u tefagħ fuq l-ieħor, u kiser l-għadam. Imbagħad kanta:
  - Il-qawwa kbira tiegħi hija kbira,
  U qatt mhu se nċedi lill-għedewwa tiegħi...
  Mid-daqqa ta" ponn tat-tifel,
  Il-far ħażen se jtir għall-mistħija!
  Tabilħaqq, it-tifel prinċep juri lilu nnifsu bħala ġellied iebes ħafna fil-battalja.
  Dobrynya huwa wkoll qawwi, muskolari, għalkemm uża saqajn boyish u, mingħajr ma jinsa dwar xwabel . U beda juri livell ta" abbuż mill-aqwa. Kemm kien iebes u mdemmi kollox.
  It-tifel irriżulta li kien aggressiv u kombatattiv ħafna, kif kienu l-ġellieda l-oħra tal-armata żagħżugħa.
  U l-għarqub vojt tat-tifel jittaqqab il-kranji tal-firien dritt.
  Dan huwa qattiel u, fl-istess ħin, hemm tbissima fuq xufftejn it-tifel .
  Dominica tuża s-setgħa maġika tagħha għat-trasformazzjonijiet li jmiss. U huwa estremament attiv.
  Il-gwerrier jaqbeż u jdur. U issa fluss ta 'enerġija dubbien mill-bastun maġiku tagħha mill-ġdid. U jolqot l-orc.
  Ors shaggy u kannella immedjatament jinbidel fi marshmallow taċ-ċikkulata. Kemm hu kbir dan ?
  Margarita staqsiet bi tbissima:
  -Tista 'tagħmel halva?
  Dominica xeħet rasha tad-deheb:
  - Ovvjament nista! U se jkun sabiħ!
  U t-tifla ħarġet akkużi maġiċi kemm minn idejha kif ukoll minn saqajha vojta. Fjammi laqtu l-iskwadra ta 'orcs. U ħarġet xmara sħiħa ta" għasel... L-għasel kien isfar-oranġjo u mferrex bħas-surf.
  Margarita wieġbet b"daħq:
  - Taf, dan mhuwiex dak li għandek bżonn!
  Dominica qablet.
  - Veru, mhux pjuttost halva, iżda wkoll pjuttost ħelu!
  It-tifla partiġġjana nnotat:
  - Halva kienet rarità qabel il-gwerra. Iżda huma kielu għasel anke waqt l-okkupazzjoni.
  reġgħet tat daqqa ta" sieq , din id-darba mal-firien, u kantat:
  L-aqwa rigal, ovvjament, huwa l-għasel,
  It-tifel, ovvjament, se jifhem dan...
  Anke ftit - kuċċarina,
  Dan huwa diġà tajjeb, ukoll, aħseb u ara borma sħiħa!
  Margarita tat ukoll sieq, l-ewwel b"bastun maġiku, u mbagħad b"saqajha vojta, kompliet:
  Imma għasel, din hija ħaġa stramba ħafna,
  Kull ħaġa jew teżisti jew ma teżistix...
  Imma għasel, ma nifhimx x'inhu s-sigriet,
  Jekk teżisti, allura immedjatament marret!
  Imma jekk tiekol, allura ma jkunx hemm aktar problemi!
  Dominica ħaditha u daret fuq id-dragun. It-tbissima tagħha saret tant sinistra, u fl-istess ħin, ferrieħa. It-tfajla ħasset saħħa kolossali ġewwa ruħha. U mbagħad ħarġet mewġa mill-bastun maġiku tagħha. U mill-ewwel ftit eluf firien inbidel fi chops delicious fiz-zalza. U mewġa oħra tal-bastun maġiku, u l-firien inbidel fi platti tal-ħut.
  Barra minn hekk, id-dixx tal-ġenb tagħhom kien lussuż, bil-banana, l-ananas, u frott ieħor delizzjuż ħafna. U kollox huwa tant tal-għaġeb fit-togħma u mill-isbaħ.
  Dominica kantat:
  Il-platti sekondarji huma mill-isbaħ
  Il-bniet huma charming...
  U erba" dwal jiddi,
  Punch l-orc fil-geddum!
  Margarita nnotat b"mod wit:
  - Kok tajjeb jagħmel chops minn orki u firien, u dawk li jittieklu minn hekk!
  It-tifel Dobrynya ħa u tefaʼ ċagħaq tqil fuq forehead tal-goblin. Hu nifed il-kranju tiegħu u kanta:
  -Jekk int skerz bħal dan ,
  se naqbadlek...
  Ukoll, x'jiġri jekk int blockhead,
  Imbagħad pjan attiv huwa lest!
  . KAPITOLU Nru 11.
  Ħu Dominika Dolfinova biddel ismu. U issa sejjaħ lilu nnifsu ħafna frisk - Caligula. Jew f'ġieħ l-imperatur infami, jew jimitaw l-isem ta' wieħed mill-ħmir fil-kartun dwar Dunno.
  U issa t-tifel tal-ġlied Caligula Dolphins iddeċieda li kellu bżonn imur ifittex lil oħtu. Imma fejn tfittex il-persuna nieqsa tagħha?
  U t-tifel daru għal ktieb wieħed famuż dwar il-maġija. Huwa, ovvjament, ma kienx jafda kull xorta ta 'psikiċi u sorcerers.
  Imma għaliex ma tippruvax tidħol fi trance lilek innifsek. Barra minn hekk, missieru mhuwiex uman, u jista 'jkollu l-abbiltajiet maġiċi tiegħu stess, u ta' livell kompletament straordinarju.
  It-tifel Caligula ħa d-Dniefel u poġġa bilqiegħda fuq is-sufan fil-pożizzjoni tal-lotus. U ppruvaw tikkonċentra. L-attur tal-films żagħżugħ qasam saqajh u ddritta dahru. U għalhekk it-tifel waqa" f"xi ħaġa kompletament miġnun u kkulurita, jipprova jsib lil Dominica.
  Il-kobor tar-rappreżentazzjoni teatrali diffiċli biex tiġi deskritta. Meta, b'mod partikolari, elfi, orċi, goblins iġġieldu... Spettaklu tal-kostumi b'ħafna tfajliet ta' kull nazzjonalità u gradi differenti ta' nudità. L-ispettaklu huwa sabiħ u impressjonanti fl-oriġinalità tiegħu, speċjalment meta l-bniet iferrxu saqajhom vojta jew fuq ir-ramel sħun jew fuq il-snowdrifts.
  Huma jattakkaw billi jolqtu bix-xwabel u l-lanez fl-armatura ta 'diversi forom ta' tankijiet. U l-monsters tal-metall jirrispondu b'ġettijiet ta 'flamethrowers sħan. It-temperatura tal-fjamma hija baxxa u l-bniet, screaming, huma biss ftit maħruqa, u scream qalb-rendingly. U l-orcs roar saħansitra aktar qawwi, u foreheads tagħhom bang , bang, bang - confetti b'ħafna kuluri crumbles mid-daqqa.
  U l-biplanes imżejjen jiġru minn fuq, u jħallu warajhom girlandi ta 'ferroviji fancy b'diversi kaskati ta' sbuħija.
  L-iktar ħaġa miġnun, u din tista" saħansitra jonfoħ is-saqaf minn fuq iċ-ċappetti tagħha, hija li d-dinja tal-fantasija hija mħallta ma" figuri reali, storiċi, għalkemm mill-passat imbiegħed.
  Stalin, f"din l-okkażjoni, bla mistenni, abbanduna s-segretezza bla bżonn, irrimarka:
  - Il-Luftwaffe laħqet l-għoli l-aktar avvanzati fl-avjazzjoni. Anke jekk le
  Jekk tgħodd discos , il-bomber TA-700, kapaċi jġorr sa ħamsin tunnellata ta 'bombi, ħalla impressjoni serja.
  Hitler ċaqlaq:
  - Iżda s-" Super Monster " b"kanun ta" kalibru ta" 3200 mm, mitejn tunnellata ta" rokits, għadu xogħol ta" arti militari bla qabeż.
  Stalin imbagħad ippropona toast:
  - Mela ejja nixorbu l-fatt li l-ħalq jeħtieġ kwalunkwe arti ħlief l-arti militari!
  Il-mexxej kbir ta 'kull żmien u popli savored bi pjaċir l-inbid issiġillat qabel it-twelid ta' Ġesù Kristu, u l-Fuhrer dinja xorbu meraq minn għaxra u disgħin frott. Iż-żewġ dittaturi ħarsu lejn kif it-traċċa ta 'rokit li jtir 'il fuq qatgħet b'mod ċar tul is-sema fuq il-monitor. Kif tisma 'leħen ferrieħa ta' tifla Russa:
  - Id-dħul fl-orbita kien suċċess.
  U applaws bir-ragħad mill-istands kollha - lest! Il-bniedem fl-aħħar jinsab fl-ispazju, u dan sar minn rappreżentanti tal-akbar razez fid-Dinja - ir-Russi u l-Ġermaniżi.
  Is-sema kollu minn orizzont għal orizzont kien miżbugħ bi fwawar ta" eluf ta" logħob tan-nar ta" kull kuluri tal-qawsalla u miljuni ta" sfumaturi, meta, donnu, napalm fabulous infirex mal-linka tal-ispazju tal-lejl. Fl-istess ħin , supernovae tisreġ individwali inbidel fi iskrizzjonijiet ċari - slogans . Bħal: "Patrija u Spazju", "Il quddiem lejn l-Istilel", "Unjoni tal-Popli tad-Dinja"!
  Din hija tassew xi tip ta" ġenn. Kien bħallikieku qamet prestazzjoni super-kożmika u meraviljuża. Xi tip ta 'storja alternattiva, fejn ma kien hemm l-ebda gwerra bejn it-Tielet Reich u l-USSR, u rriżulta li kien jibred ħafna . Imma issa dan ma tantx jidher tajjeb, biex ngħiduha ħafif.
  Għandu jsib lil oħtu l-kbir. U dan huwa l-kompitu ewlieni tat-tifel, li kien diġà starred f'serje ta 'films, u kien gustuż ħafna u muskolari, b'serħan tal-muskoli bħal madum.
  U l-isem il-ġdid Caligula kellu ġibed ħafna attenzjoni.
  It-tifel kompla l-meditazzjoni tiegħu. U f"daqqa waħda rajt tifla, sabiħa bħal anġlu, u b"xagħar kaboċċi lewn weraq tad-deheb. Hija tat idejha lit-tifel u qalet bi tbissima:
  - Għandna numru ta' missjonijiet importanti x'nlestu miegħek!
  It-tifel Caligula staqsa bi tbissima:
  - U mbagħad nista 'nsib lil oħti, li sparixxa x'imkien mhux magħruf?
  It-tifla ħadet xagħarha tad-deheb u wieġbet b"kunfidenza:
  - Iva, huwa possibbli. Imma oħt tiegħek issa qed tissodisfa messija diffiċli - biex issalva r-rappreżentanti kollha tas-sess aktar b'saħħtu, li fuqhom tistrieħ it-theddida tal-qerda. U huwa daqshekk diffiċli.
  Caligula Dolphins staqsa:
  - X'jismek, u min int?
  It-tifla wieġbet bi tbissima ħelwa:
  - Jiena Margarita Korshunova, tifla partiġġjana mdendla min-Nazi, u issa rxoxtata f'dinja ġdida. U dan hu d-destin tiegħi, li naqdi t-tjubija u nsalva n-nies.
  L-attur tifel qal:
  - Nifhimkom ħafna. Allura, aħna qegħdin għal xi missjonijiet divertenti? Tip ta" bħal fil-films, imma vera?
  Margarita qabdet:
  - Iva, bħallikieku għal veru! Imma għandna tali opportunitajiet li m'għandniex nibżgħu.
  Caligula of the Dolphins u l-pijuniera partiġġjana Margarita ma kellhomx ħin biex jiddiskutu u jaċċettaw l-ispettaklu fabulous, u verament daħlu fid-dinja l-ġdida, u fi stat ta 'trance miġġielda!
  Margarita nnotat:
  - Issa għandna armata sħiħa. U tifhem x"responsabbiltà għandna jien u int!
  Caligula wieġeb b"fiduċja:
  - Ovvjament nifhem! U nittama li nkun kmandant denju.
  U t-tifel idawwar ix-xabla li jaqta".
  Malajr ħadna snack u ġrew biex nibnu truppi. Imisshom marru l-Italja kemm jista" jkun malajr u jagħtu n-nar ir-rix tal-papat.
  L-armata ħarġet minn Vjenna għal daqq ta" tnabar u daqq ta" trombi kbar. L-infanterija kienet għadha ma kellhiex ħin toqrob u l-kavallerija kienet qed tiġri. Ħafna rwiemel minn diversi pajjiżi li daħlu fl-Imperu Russu Tsarist. Dan għamilha possibbli li jitfgħu l-għoljiet b'għexieren ta 'eluf ta' nagħal. Dashing Cossacks u kavallerija Tatar ħafifa għaġġla 'l quddiem. Li jmiss jimxu stakkamenti richly imżejjen tal-gentry Pollakk. Ukoll, l-irġiel eleganti dehru qishom kienu miġbura għal parata rjali. Barra minn hekk, kulħadd irid jegħleb lill-ieħor fl-isplendor tal-ilbies tiegħu, mill-elmu għal xedd. Hemm ukoll kavallieri Teuttoni fl-armatura. L-armatura hija illustrata għal shine, indurat jew fidda. Hemm ukoll Svediżi b'uniformi speċjali, u Finlandiżi. Ġannizzeri Muntati u Spagi, kavallerija Għarbija.
  U ħafna banners u arbli tal-popli mill-ekwatur sal-Oċean Artiku. U kemm trofej ... Dawn huma l-poteri maħkuma.
  U hawn jiġu l-Awstrijaċi , u magħhom il-Ġermaniżi. Aħna volontarji għat-tlugħ. Ukoll, l-idea li tisraq lill-Italja hija tentazzjoni kbira. In-natura hija ġeneruża hemmhekk u hemm ħafna flus! Bħal affarijiet tajbin oħra li jistgħu jinġabru bil-pali.
  Caligula it Tomboy kanta:
  L-armata tagħna hija b'saħħitha
  Hija tipproteġi d-dinja...
  Ukoll, x'jiġri jekk ikun hemm gwerra,
  Mhux min-naħa tagħna!
  U t-tifel ttimbra siequ vojta fil-għadira. Naturalment, kien liebes xorts biss, peress li tant kien miexi malajr fi stat ta 'trance ta' ġlieda li l-ħwejjeġ tiegħu kienu biss ifixklu u jitqattgħu.
  Margarita staqsiet lil ħabiba u sħabha annihilator:
  - Jew forsi fil-fatt ser tkanta? Barra minn hekk, huwa eżattament tiegħek!
  L-attur tifel għożż bi tbissima li kienet qisha lupu:
  - X'taħseb, ma nistax?
  U Caligula tad-Dniefel beda jkanta;
  Oh, din id-dinja, inti tant imdejjaq,
  Biss baħar tad-dmugħ - oċean...
  Fejn hi t-triq astrali ta" nofsinhar tar-ruħ,
  Il-mejtin howl ħolmu li jaslu l-Eden!
  
  Fih is-silġ tal-qlub, qxur iffriżat,
  U s-sħana taħraq tal-passjonijiet għira.
  Kemm hu żagħżugħ, li hu saħansitra żgħir fil-laħam,
  In-nightingale imdejjaq jilgħab fil-luttu!
  
  Bħall-mukus ta 'woodlice, l-ispirtu ta' rutina,
  U t-tħassir tal-qabar mill-inkwiet.
  Imma nistgħu jekk aħna magħqudin
  Oħroġ lin-nies mill-ħobż!
  
  Tkeċċi l-kumdità tal-univers,
  Ħassar is-saħta huwa sinjal terribbli ..
  Ma nistgħux inġorru r-riedni tat-tbatija,
  Ħalli x-Xitan idur fit-trab!
  
  Il-pjaneta malajr tarmi l-ktajjen tagħha,
  Madankollu, mhux se jħalli l-orbita.
  TO Ejja nittrattaw lil xulxin onestament
  Imbagħad il-poplu jqum!
  
  Tista tqum mingħajr biża,
  Timbottax nies oħra...
  Biex il-bastard ma jgħumx bix-xaħam,
  Biex ommna ma tixjieħx!
  
  Nixorbu ftit għal dan,
  Inbid li huwa ħelu mill-għasel tan-naħal!
  Ħalli jkun hemm problemi fir- realtà ,
  Imma s-siegħa tal-kalkoli ma waslitx!
  
  Imbagħad se nibnu ġenna tas-sema,
  It-tfal kollha se jgawdu għal dejjem.
  Aħna ttiru bħal vleġġa fit-titjira tas-sema,
  Ħolma sabiħa li saret realtà!
  Il-kanzunetta spiċċat u, magħha, il-koppja tal-ġlied mxiet mill-pajsaġġ tal-Alpi Taljani għal ...
  Qxur kienu qed jisplodu, u pistoli ħafna aktar moderni kienu qed jisparaw. Hawnhekk huwa Port Arthur, il-belt leġġendarja. Kienet il-waqgħa tiegħu li mmarkat it-tnaqqis tad-dinastija Romanov u l-Awtokrazija kollha kemm hi. Kieku din il-fortizza kienet wieqfa, ma kienx ikun hemm rivoluzzjoni daqshekk kbira. L-iktar kienu jagħmlu ftit storbju u jimteddu l-imrietel u l-minġel. Iżda kienet it-telfa hawn li wasslet għall-katina ta 'avvenimenti li kkawżaw ir-Rivoluzzjoni l-Kbira ta' Ottubru.
  Dan huwa tajjeb jew ħażin? L-avveniment huwa għali. Miljuni ta 'vittmi u emigranti, iżda aktar tard, il-pajjiż aċċellera b'mod sinifikanti l-iżvilupp tiegħu.
  Anke jekk bi spiża għolja ħafna, il-popolazzjoni tar-Russja naqset b'mitt miljun ruħ.
  Kif jgħidu, il-ħruġ tad-demm fejjaq lill-pazjent.
  Imma issa hemm ċans, wara li reġa ħa Port Arthur, li jdawwar lura l-istorja u ssegwi linja unika. Meta, pereżempju, ir-Romanov iżommu l-poter, u anke fil-verżjoni awtokratika. Din hija, ovvjament, fantaxjenza, iżda interessanti. Allura, tassew, x'qed jistenna lir-Russja jekk il-verżjoni tat-zariżmu tiġi ppreservata?? Staġnar, jew viċi versa, rebħa?? Is-sistema tal-monarkija assoluta se ssir aktar effettiva mid-demokraziji tal-Punent?Dawn tal-aħħar diġà saru moda. Tabilħaqq, ir-relazzjonijiet bejn ir-Russja tas-seklu wieħed u għoxrin u l-Punent iddeterjoraw b'mod sinifikanti. Wara dan, sar moda li tfittex modi alternattivi għall-parlamentariżmu tal-Punent. Il-kunċett deher: demokrazija ġestita. Dan meta formalment ikun hemm elezzjonijiet ħielsa, iżda fir-realtà r-riżultati tagħhom huma predeterminati minn qabel. Iżda din il-forma ta" gvern hija instabbli, u l-partit fil-poter, biex iżomm il-pożizzjoni tiegħu, diġà qed inaqqsu d-demokrazija permezz tal-leġiżlazzjoni. U allura kollox imur lejn id-dittatorjat, l-oppożizzjoni diġà titlef ir-rappreżentanza fil-parlament.
  U mbagħad jitnieda l-mekkaniżmu tar-repressjoni u t-terrur, jew, għall-kuntrarju, isseħħ rivoluzzjoni, jew minn fuq, bħal taħt Gorbachev, jew minn taħt, li ġara wkoll aktar minn darba.
  Fir-Russja matul l-Awtokrazija, kollox huwa aktar sempliċi. Ir-re għandu poter assolut: li jesegwixxi, li jaħfer, li jikkmanda. Huwa għandu l-ogħla setgħat ġudizzjarji, eżekuttivi u leġiżlattivi. Hemm Kunsill tal-Istat ta 'persuni maħtura mill-monarka, li jagħtuh biss pariri, u hemm uffiċjali li jwettqu r-rieda tar-re.
  Id-Duma tal-Istat illimitat il-monarkija tal-assolutiżmu, iċaħħad lill-imperatur mid-dritt li jagħmel liġijiet, u, parzjalment, ħadet il-kontroll tal-baġit. Iżda l-aktar importanti, kienet id-Duma li saret art ta 'tnissil u viper għal diversi konspirazzjonijiet. Dan huwa negattiv tiegħu!
  Fi kwalunkwe każ, lanqas it-tfajla partiġġjana ma kinitx kontra li tgħin lir-re. Margarita staqsiet lil Caligula l-bully:
  - Allura l-għażla hija ċara, ejja nattakkaw!
  It-tifel Terminator wieġeb:
  - M'hemm l-ebda għażla oħra! Ovvjament nattakkaw!
  U beda l-kaos tat-tqattigħ. Wara li aċċelleraw bl-għajnuna ta 'abbiltajiet maġiċi b'sitt mitt kilometru fis-siegħa, is-subien cherub, kważi ma jagħtux attenzjoni għall-isplużjonijiet ta' qxur u tiri ta 'magna, infaqgħu fil-gradi ta' l-għadu. Fortunatament, it-temp kien ukoll sfortunat, xita u dlam. Kuropatkin għadu ma bagħatx nies fuq l-offensiva. U wettaq il-preparazzjoni tal-artillerija. Kuntrarju għat -twemmin popolari , il-ġenerali u eks ministru tad-difiża ma kienx iblah. Kuropatkin ipprova jieħu ħsieb is-suldati u jiġġieled xjentifikament. Dan kien dak li ħallieh. Indeċiżjoni, dewmien, ix-xewqa li jolqot żgur, azzjoni skond mudell - ċaħħad is-suċċess tal-battalja mal -Ġappuniżi kuraġġużi. Għalhekk, ma kienx hemm bżonn nistennew li l-attakki awdaċi ta 'Suvorov jaqbdu Port Arthur waqt il-moviment. Alas, Kuropatkin rebaħ biss minħabba li wara l-mewt tal-korp ta 'Nogi, il-Ġappuniżi, ukoll mingħajr ma nbidlu l-formazzjoni , telgħu 'l quddiem, attakkaw bir-ras. U bħala riżultat, huma knock out ranks tagħhom u rolled lura.
  Imma issa Kuropatkin qabad kemm qxur kif ukoll tiegħu.
  Dan ifisser li tista 'twettaq qoxra tal-artillerija anke għal diversi jiem, u tikkalkula x'jiġri jekk il-Ġappuniżi jkissru. U dan minkejja l-fatt li l-Imperatur Nikola ta ordni kategorika biex immedjatament jattakka l-fortizza u jtemm il-gwerra, li kienet ruinous għat-teżor.
  Hawnhekk, ovvjament, Kuropatkin huwa bejn blat u post iebes. Imma Port Arthur hija fortizza qawwija, u issa li l-Ġappuniżi stabbilixxew fiha - ipprova, ħudha!
  Imma Margarita u Kaligula tad-Dniefel, qatgħu bix-xwabel u tefgħu saqajhom vojta b"riġlejn uliedhom, iżda ħeġġa daqs xfafar tal-iskrun, imxew tul is-swar, u neħħewhom mis-suldati. L-ewwelnett, trid tkun taf l-għoli dominanti u mbagħad ikun possibbli li tiftaħ it-triq għat-truppi li jattakkaw.
  Waqt li qatgħet is-samuraj, Margarita irrimarkat b"mod wit:
  - Normalment jiġġieldu għall-fini tal-progress, iżda aħna, jirriżulta, jidhru li qed niġġieldu għall-fini tar-rigressjoni!
  Caligula t-tifel daħk:
  - Tgħid li l-qbid mill-ġdid ta" din il-fortizza se jsaħħaħ il-pożizzjoni tal-Awtokrazija?
  U wettaq sensiela sħiħa ta 'tekniki bix-xwabel. Hekk inġarru x-xwabel tiegħu.
  U s-saqajn vojta tat-tifel taw daqqiet li kissru rashom, għenuq u għadam.
  Margarita, li lagħaq id-demm minn xufftejha li nxerred b"mod abbundanti mid-daqqiet veloċi tagħha b"idejha u saqajha, ikkonfermat:
  - Mill-inqas anke hekk! Wara kollox, jidher ċar li monarka li jirbaħ il-gwerer isir popolari. Mill-inqas għal xi żmien. Imbagħad ir-rebħa tintesa, u l-persuna medja, jew nies komuni, tinġibed f'rutina ta 'xogħol banali. - It-tfajla partiġġjana b'kick wieħed , wara li waqqgħet sitt Ġappuniżi f'daqqa, u tnejn ġew imtaqqba mill-bajjunetta tagħhom stess minn spinta qawwija, żiedet tgħid. - Forsi din hija biss reprieve temporanja!
  U għal darb'oħra ċċaqlaq l-għarqub vojt tagħha, u għelbet ħames ġellieda tal-art tax-xemx li qed togħla, inklużi tliet uffiċjali.
  Tifel barefoot bi xorts, qatgħat lill-Ġappuniżi bħall-kaboċċi, Caligula loġikament irrimarka:
  - Wara r-rebħa, it-tkabbir ekonomiku rapidu se jibda fir-Russja. Dan ifisser li n-nies se jgħixu aħjar, u s-sentimenti rivoluzzjonarji se jonqsu.
  Il-gwerriera żagħżugħ ta daqqa ta" sieq lill-kanun b"tali mod li tużżana suldati Samurai tellgħu rashom . Tfajjel Terminator miżjud. - In-nies normalment jinqalgħu minħabba l-ġuħ!
  Margarita, beżqet għadma minn kranju maqtugħ minn ħalqha, il-bżiq laqtet tliet suldati Ġappuniżi, qablet biss parzjalment:
  - Fil-fatt dan mhux minnu! Iva, ir-rivoluzzjonijiet u l-irvellijiet normalment jiġu xprunati minn sitwazzjoni ekonomika li tmur għall-agħar, iżda ... Wara kollox, id-Decembristi ma marrux għall-azzjoni minħabba l-faqar tagħhom stess.
  It-tifel gwerrier Caligula, wara li wettaq mossa tal-farfett u qata" tużżana irjus Ġappuniżi, imbagħad qabel:
  - Hekk hu, mhux minħabba l-faqar! - Il-gwerriera żagħżugħ maqtugħa numru sħiħ ta 'gunners u miżjuda. - Mhux dejjem utli li taħseb bl-istonku tiegħek!
  Margarita ikkoreġiet, kompliet tqatta 'b'mod brutali, sabiex ir-riġlejn tal-Ġappuniżi mifruxa:
  - B'mod aktar preċiż, il-ħsieb bl-istonku tiegħek qatt mhu utli!
  Caligula t-tomboy hawn qabel, qatgħet is-samurai u tefa" rashom bl-elmu f"direzzjonijiet differenti, u b"ħerqa kbira:
  - Għandek raġun mija fil-mija! M'hemm xejn xi joġġezzjona!
  Gwerriera u partiġġjan pijunier reali, u barra minn hekk, l-aktar prinċipessa trankwilla, wara li rċeviet dan it-titlu għas-servizzi tagħha f'waħda mid-dinjiet maġiċi, għajjat:
  - U se nneħħu x-xaħam minna nfusna! Hekk ikun - banzai !
  Mingħajr ħasra jew waqfien, Caligula, qatgħet bis-sejf u kiser il-Ġappuniż b"saqajh , saħansitra kanta:
  Ma kienx għalxejn li ntbagħt ir-Rus,
  Ġibkom grazzja!
  Fil-qosor! Fil-qosor!
  Fil-qosor - żomm kwiet!
  U wara kliem bħal dan id-demm nixxa aktar vjolenti. Naturalment, hija ħasra għall-Ġappuniżi. In-nazzjon huwa ħabrieki u admirabbli, iżda waqa" taħt il-ġebla tal-mitħna u issa qed jitħan. Eżatt x'se jiġri - dqiq jew dqiq, kwistjoni ta 'mistoqsijiet!
  It-tfajla partiġġjana barefoot Margarita, li tagħti għexieren ta 'daqqiet fit-tieni u tixbit b'mod dashingly, tferrex katavri mgħaġġlin, fuq il-bastjun li jmiss, iddikjarat, ċċaqlaq sieqha lejn is-samurai li jmiss fix-xedaq, u b'aforiżmu sorprendentement xieraq:
  -Gwerra hija ħaġa bażi, impenjata bi ħsibijiet lofty!
  Caligula, l-attur tfajjel li ċċaqlaq saħansitra ftit aktar malajr mill-ħabiba tiegħu u li minn fuq it-torso mikxuf tiegħu bil-madum tal-muskoli, ix-xita ħaslet demm u frak tal-għadam, kompla:
  - Il-gwerra teżawrixxi l-ġisem, iżda tinkoraġġixxi l-ispirtu!
  Margarita ħolqot kaskata ta" taqlib, qatgħet il-Ġappuniż, u kantat frażi minn kanzunetta hit tas-snin sebgħin tas-seklu għoxrin:
  - Ferħ, grazzja u plastikità! Ġenerali , tisħiħ, inkoraġġiment vigoruż, oħroġ mis-sodda u agħmel ġinnastika!
  Caligula Dolphins, b"daqqa minn siequ muskolari sal-groin, ġiegħel lill-kurunell Ġappuniż itir fl-arja u immedjatament waqqa" żewġ machine guns wieqfa fuq it-torri. Monsters mekkaniċi jibżgħu ċomb, bl-inerzja, jaqgħu, taħbit tagħhom stess , ħsad l-gradi. It-tifel Terminator inxellera:
  - Jiddispjaċini, għajnejhom dejqa , imma ridt inkun l-ewwel! U mhux biss ridt, imma se!
  Margarita, li waqqgħet torri ieħor bil-machine guns magħmula fl-Istati Uniti b"sieqha vojta waqt li taqbeż, loġikament irrimarkat:
  - Mhuwiex ħażin li tkun l-ewwel, żgur, imma m'għandhomx isajru l-blalen minn wara!
  It-tifel-attur Caligula, li tefa' projettili b'subgħajh vojta, ix-shimosa li sploda ħafna, xerred lis-samurai, qal:
  - Min jgħalli l-blalen lejl u nhar mhux se jħalli lilu nnifsu jittiekel ħaj!
  Margarita daħqet u qabżet u ħabtet saqajha vojta fil-metall tat-torri tal-machine gun. Il-molol ta 'l-istainless steel lura, u l-uffiċjali Ġappuniżi jtiru rasu 'l isfel, ir-riġlejn b'riġlejn tagħhom ibbutjati jitfgħu. Tassew, dehru qishom insetti.
  Margarita tkellmet hawn ukoll:
  - Tramp jista 'saħansitra jpoġġi fuq "boot" b'għarqub!
  Caligula l-hooligan, ukoll ħabbat pistola f"qabża u wassal biex kulħadd itir, irrimarka:
  - "Boots" ma tpoġġix żraben fuq xi ħadd li m'għandux il-moħħ biex jillustra ż-żraben!
  Margarita wieġbet billi reġgħet daret u qatgħet platoon sħiħ ta" Ġappuniżi. It-tfajla Terminator tiddi hawn ukoll:
  - B'mod stramb, hemm ħafna nies onesti fil-quċċata, iżda hemm ftit fosthom li jistgħu jgħaddu mingħajr cunning qarrieqa fit-tkabbir tal-karriera tagħhom!
  Caligula mibruma bħal ferita 'l fuq, iħabbat u jaqta' l-Ġappuniż, u raġonevolment assigurat:
  - Politikant jilgħab ġust daqs kemm minatur jinżel ġo minjiera bil-kisja bajda, u l-motiv huwa l-istess: li jiġbed sussidji biex taħsel reputazzjoni mċappsa!
  Margarita wieġbet għal dan, ħawwad demm minn xagħarha:
  -Politiku, giddieb fil-ħajja u ipokrita fl-għemil, imma l-mewt hija ġusta anke ma" dan il-qlub!
  It-tifel tat-Terminator qata " pistola Ġappuniża, kiser l-għadam ta" żewġ tużżani suldati tal-Imperu tax-Xemx li Jogħla, u wieġeb:
  - Il-mewt hija onesta fis-sens li tiġi dejjem, iżda hija arbitrarja fl-għażla tal-ħin taż-żjara tagħha!
  Port Arthur hija belt kbira, u għandha ħafna linji difensivi. Għalhekk, sfortunatament u fortunatament, il-ġellieda għandhom ħin biżżejjed biex jiġġieldu.
  It-tifel ġellieda Caligula, qatgħat lill-ġellieda bix-xwabel, saħansitra tefa' piżelli ta 'annihilation b'sieq vojta, iqattar is-samurai, kanta:
  - Kif ma ppruvajtx, kif ma stinkajtx! Ma jimpurtax jekk xi ħadd kien hemm biex jiġġieled!
  Margarita, waqt li taqta" nilma oħra ta" suldati li kienu qed imutu taħt id-daqqiet ta" tifla partiġġjana li tefgħet bħal sajjetta, irrimarkat:
  - U sa ċertu punt, aħna stess qed nitolbu għal ġlieda. Wara kollox, ammetta, Caligula, xtaqt tmur Port Arthur?
  It-terminatur żagħżugħ qal onestament:
  - Naturalment! Din kienet l-aktar xewqa passjonata tiegħi.
  Margarita, it-tfajla partiġġjana, reġgħet taqta" lill-Ġappuniż bħal xafra tal-leħja, tgħajjat:
  - Ukoll, iva! Salva lir-Russja mill-aktar telfa offensiva fl-istorja kollha ta" elf sena tal-gwerer ta" pajjiżna!
  It-tifel Caligula naqqas żewġ tużżani Ġappuniżi bi ftit bandli, ikkoreġixxa lil sieħbu:
  - L-iktar telfa offensiva, forsi, kienet matul l-ewwel gwerra maċ-Ċeċnija.
  Margarita qablet ma" dan, anke tħaffef il-proċess tat-tqattigħ:
  - Bla dubju! L-avversarju li tlifna huwa dgħajjef wisq! Kien hemm ħafna minn dik iċ-Ċeċenja, u anke nofshom iġġieldu għalina.
  Caligula t-tomboy ċaqlaq, jipprova jeħles lil sieħbu fil-proċess ta" sterminazzjoni:
  - Kif Moska qoxra fuq iljunfant!
  Margarita irrimarkat b"mod sensibbli dwar dan, reġgħet ħawwad l-għadam u l-frak imdemmi minn xagħarha lewn borra b"tifrix ta" deheb, kompliet teqred lill-Ġappuniżi kuraġġużi li ma ridux iċedu, b"intensità dejjem akbar, b"idejn u saqajn:
  - Meta l-armata u n-nies ma jridux jiġġieldu, allura jseħħu mirakli bħal dawn. U fl-ewwel gwerra Ċeċenja, u fil- gwerra Russa-Ġappuniża.
  Caligula of the Dolphins hija sfurzata, filwaqt li teqred lis-samurai, li taqbel:
  - Għandek raġun! In-nies tar-Russja, sfortunatament, ma jridux jiġġieldu kontra l-Ġappuniżi. - U l-ġellied żagħżugħ, li ħalla kumpanija sħiħa ta" Samurai b"rashom maqtugħa, żied:
  - Imma fil-persuna tagħna deher fattur mirakoluż, li jippermettilna nirbħu l-gwerra mhux popolari. Huwa saħansitra simboliku li fi gwerra mingħajr sultan f"rasu, il-kerubini jgħinu!
  Margarita, beżqet demm minn xufftejha u tefgħet labar velenużi bil-qiegħ vojt tagħha, ittaqqab lill-Ġappuniż għall-mewt, irrimarkat:
  - U madankollu t-tielet intervent min-naħa tagħna huwa meħtieġ!
  Kaligula t-tifel, wara li ħalla ringiela oħra ta" katavri maqtugħin fi frammenti, mingħajr ma ddubita b"mod partikolari, madankollu staqsa:
  -Int ċert dwar dan?
  Il-gwerrier żagħżugħ, li lesta l-esterminazzjoni tal-Ġappuniżi f'Port Arthur, ikkonferma b'daqqa:
  - Fuq il-baħar, it-Togo huwa qawwi wisq. U x'tip ta 'kmandant, jew aktar preċiżament kmandant navali Rozhdestvensky, sfortunatament huwa magħruf wisq. It-tfal probabbilment huma saħansitra aħjar fl-istrateġiji nawtiċi!
  Caligula, li slashes lis-samurai mingħajr ħniena, huwa mġiegħel jaqbel ma ' l-ovvju :
  - Naturalment, ma 'persuna bħal Rozhdestvensky, anke wara li rċeviet seba' cruisers tal-battalja addizzjonali mibnija fl-Arġentina, u wara li ssewwew il- vapuri tal-ewwel skwadra tal-Paċifiku mqajma mill-qiegħ, wieħed ma jistax joqgħod fuq ir-rebħa. Speċjalment jekk tiftakar li wieħed u ħamsin vapur Russu ġġieldu fi Tsushima, u destroyer Ġappuniż wieħed biss kien għereq!
  Margarita, f"eċċitament, kissret il-kanna tal-pistola, u bi tbandil ieħor tax-xabla ta" erba" Ġappuniżi, u b"labra taqta" ta" tlieta oħra, żiedet:
  - U huwa wkoll sinifikanti li l-iskwadra ta 'l-ammiral kuraġġuż tista' tkun interċettata qabel ma tasal fil-bażi mit- Togo elużiv u karnivori . F'dan ir-rigward, il-pożizzjoni tal-flotta Rozhdestvensky hija estremament diffiċli.
  Caligula, it-tomboy, nieda b"saqajh ħeġġa daqs xadina, qoxra oħra li qatlet lill-Ġappuniżi bħal minjiera ta" l-art, qala:
  Bħal Żvediż ħdejn Poltava,
  Rozhdestvensky daħal fl-inkwiet...
  Jidher kuraġġuż
  Fil-fatt, huwa l-oppost!
  It-tfajla partiġġjana, kompliet tqatta" l-għadu b"qawwa rduppjata, u ħalliet massa ta" katavri, loġikament u b"kalkoli, innutat:
  - Jekk ma tegħlibx il-Ġappun fuq il-baħar, allura s-samurai iebsa se jiġġieled għal żmien twil, u t-teżor tal-kuruna Russa diġà huwa vojt, u n-nies huma fuq xifer. Irridu ntemmu malajr il-battalja b"rebħa qawwija. Inkella, se jkun hemm rivoluzzjoni u l-emerġenza ta 'parlament possibilment bla bżonn u anke ta' ħsara għar-Russja!
  Caligula, l-attur-tifel, ta l-minkeb lill-ġeneral Ġappuniż u ġegħlu jtir fl-għoli, u fl-istess ħin waqqa" tliet guys mgħottija li ppruvaw bla suċċess iħaddmu lanċjar tal-bombi primittiv. It-tifel Terminator qal:
  - Jekk ikun hemm biżżejjed ħin, fejn se jmorru?
  Margarita, tqatta 'l-Ġappuniż fi frak u mess imdemmi, innotat b'allarm notevoli:
  - Hemm problema hawn. Issa qed nimxu hekk minn fort għal forti. Xi ngħidu dwar il-baħar?
  Tomboy Caligula ċaqlaq u ħareġ xrar minn għajnejh li laqtet id-depot tal-munizzjon. Kien hemm splużjoni li tefgħet fl-arja battaljun sħiħ ta" suldati Ġappuniżi.
  L-attur tifel għajjat fuq l-għajta:
  - Xejn speċjali! Bid-dejta tagħna, ngħumu tajjeb, mhux se negħrqu bix-xwabel. Huwa se jgħum minn battleship għal battleship, ikklerja l-gverti!
  Margarita, li x-xwabel tagħha, bħal leħja li jaqtgħu, qatgħu bosta suldati kuraġġużi, iżda li mietu bla sens, tbissmet bi tweġiba bi snien li jaqtgħu saħansitra aktar:
  - Int żgur ġgant tal-ħsieb!
  Caligula tad-Dniefel, tajjar lill-Ġappuniżi bħallikieku kienet logħba tal-kompjuter, wieġbet onestament:
  - Jekk nieħdu l-veloċità tal-ħsieb, allura aħna, fil-fatt, m'għandniex ugwali !
  It-tfajla Terminator qablet ma" dan, u biex tkun konvinċenti, għaddiet minn battaljun sħiħ ta" samurai.
  U ħalliet warajha traċċa mdemmija bi traċċi ta" saqajn mikxufin u ċekkel tat-tifla.
  Fl-istess ħin qalet:
  - U l-veloċità tal-korpi, li hija ħafna aktar sinifikanti!
  Flimkien, u tgħaġġel b'veloċità bħal din, trid tkun kapaċi żżomm il-bilanċ u ma taqax. Caligula l-hooligan xi ftit jew wisq jirnexxi. B'mod ġenerali, teoretikament, awtokrazija mingħajr kostituzzjoni m'għandhiex teżisti fir-Russja għal dejjem. L-eżempju tal-pajjiżi tal-Punent bil-parlamenti tagħhom huwa kontaġjuż wisq. Biex ma nsemmux il-fatt li l-oligarki jridu jeżerċitaw il-poter tagħhom mhux biss fl-aspett ekonomiku, iżda wkoll fl-aspett politiku. Għalissa huma ftit jew wisq ħbiberija mal-awtokrazija, u rebħa probabbli fl-Oċean Paċifiku u l-espansjoni sussegwenti fiċ-Ċina se jsaħħu din il-ħbiberija għal żmien twil. Mill-mod, il-gwerra Russa-Ġappuniża hija wkoll importanti ħafna minn perspettiva fit-tul. Il-ħolqien tar-Russja Isfar u l-inklużjoni ta 'mhux biss Manchuria, iżda wkoll reġjuni Ċiniżi oħra, jistgħu jwasslu għad-diviżjoni finali tal-Imperu Ċelesti. Dan ifisser li l-kolossu qawwi Ċiniż fis-seklu wieħed u għoxrin, li jistqarr li huwa Superpotenza u eġemonija globali, mhux se jkun jista" jeżisti bħala stat.
  U x'aktarx, mingħajr ir-Rivoluzzjoni ta' Ottubru, il-kollass tas-sistema kolonjali globali mhux se jseħħ. Id-dinja se tkun aktar razzjonali u aktar sigura milli fis-seklu wieħed u għoxrin, meta jkun hemm aktar minn mitejn stat fuq pjaneta żgħira. Minflok, se jinqalgħu diversi imperi, forsi anke dak Russu se jsir l-aktar qawwi, jew għall-inqas l-aktar estensiv.
  Mhux daqshekk diffiċli li wieħed ibassar x"se jiġri f"każ ta" rebħa fuq il-Ġappun. Ħafna probabbli , il-Ġermanja, li għaliha l-armata Russa se ssir awtorità kbira, mhux se tirriskja li tiddikjara gwerra lir-Russja. Imma forsi jrid gwerra fuq front wieħed, li tolqot lill-Belġju u lil Franza.
  Madankollu, Tsar Nicholas huwa tali li jista ' jattakka , kif ġara fl-istorja reali, fuq wara. Ukoll, għall-inqas sabiex il-Ġermaniżi aggressivi ma setgħux isiru wisq b'saħħithom.
  Imbagħad mill-ġdid l-Ewwel Gwerra Dinjija. Ir-Russja jista 'jkollha diviżjonijiet Ċiniżi u Flotta tal-Paċifiku b'saħħitha fuq quddiem, li se tkun vantaġġ, iżda ... Fl -istorja reali, il-Ġappun ġġieled fuq in-naħa tal-Entente, fl-istess alternattiva, l-Land tax-Xemx li Jqum tista' turi xewqa għal vendetta. U mbagħad se jkollna t-tieni front fil-lvant. U dan mhux kbir ħafna .
  Barra minn hekk, wieħed ma jistax jistenna tisħiħ sinifikanti tal-armata Russa, meta mqabbel mal-Istorja Reali. Għalkemm, ovvjament, irkupru ekonomiku mgħaġġel jista 'jibda aktar kmieni, mhux fl-1909, iżda fl-1906, u jkun saħansitra aktar wieqaf. Wara kollox, ir-rebħa tar-Russja tista 'ssaħħaħ il-fidi kemm ta' investituri barranin kif ukoll domestiċi fir- reġim ta 'tmexxija, u l-influss ta' kapital ikun akbar milli fir-realtà.
  Dan imbagħad se jżid il-finanzjament għall-armata. Sakemm, ovvjament, il-gvern zarist ma jirriżultax wisq kunfidenti fih innifsu. Meta, b"mod partikolari, jidher li se negħlbu lil kulħadd u nirbħuhom fl-asfalt. Fil-prinċipju, l-eżitu tal-Ewwel Gwerra Dinjija, f'dan il-każ, mhu ovvju xejn. U forsi allura, biex kollox jiġi solvut tajjeb, ikollna nintervjenu għar-raba" darba.
  Għalkemm il-possibbiltà li ma jkunx hemm l-Ewwel Gwerra Dinjija xejn mhix eskluża fil-prinċipju. F'dan il-każ ... Diġà huwa diffiċli li wieħed jgħid kif se jiżviluppaw aktar avvenimenti. Kemm se jdum jaħkem it-Tsar Nicholas II, u min se jieħu postha? Tsarevich Alexei huwa fid-dubju; jista 'ma jgħix sal-adult. Ħuna Mikhail u wliedu? Kemm din u għażliet oħra huma possibbli.
  Kemm jista" jgħix Nikola II? Ma kien hemm l-ebda fwied twil fost ir-Romanov, iżda, b'mod ġenerali, tsar li xorbu ftit u ma jpejpux seta 'jgħix żmien pjuttost twil. U għalkemm kien akkreditat b"ġentilezza u qalb tajba, ma kienx liberali. Għalhekk mhux probabbli li l-imperatur jagħti kostituzzjoni mingħajr pressjoni estrema. Madankollu, it-toroq tal-Mulej huma inskrutibbli. Kollox jista' jiġri bl-inqas mod mistenni. U l-lupu jinbidel f"ħaruf, u l-ħaruf f"lupu!
  U issa huma tfal daqshekk sbieħ u ħelu - tifel u tifla, ta 'età pjuttost tenera, ikklerjar fort wara forti u bastjun wara bastjun. Hawnhekk, pereżempju, hija l-muntanja ewlenija bl-isem sempliċi Vysoka. Minn hawn tista" tara l-port kollu bil-vapuri Russi tal-ewwel skwadra tal-Paċifiku qed jissewwew, kif ukoll kwadri u approċċi oħra lejn il-belt.
  Margarita, b"kunfidenza tqatta" Ġappuniżi numerużi u fsada, tikkmanda:
  - Ukoll, għandna naddafha wkoll?
  It-tifel ġellied Caligula, li temm l-aħħar samurai bix-xwabel tiegħu, wieġeb sarkastiku:
  - Naturalment, aħna se nodfa u nerġgħu naddaf!
  U l-koppja ġrew lejn l-għoli bil-veloċità ta 'ġett tal-ġlied. Irridu ngħaġġlu. Fix-xahar ta 'Marzu, l-iljieli mhumiex daqshekk twal, u matul il-ġurnata, anke bil-veloċità tagħhom, huwa improbabbli li jkun possibbli li jiġu evitati kompletament hits minn azzarini numerużi, jiġifieri xkubetti u, l-aktar importanti, pistoli tal-magni. .
  Tajjeb li m'hemmx magni awtomatiċi. U b'xi mod aktar kalm. Ix-xemx li qed titla" m"għandha ebda għaġla biex tneħħi d-dlam mix-xita u ċ-ċpar tal-ħalib li jimla kollox.
  Huwa ġlata filgħodu, u l-qoxra tas-silġ tkisser taħt is-saqajn calloused tal-ġuvini tat-Terminator, li, anki jekk riedu, ma jilbsu ż-żraben tagħhom - kienu tiċrita. U saqajhom huma wkoll armi mhux agħar mill-idejn l-aktar b'aġilità. Il-qoxra ta 'silġ crunches, iżda ma jinterferixxi xejn mat-titjir sal-quċċata u tkompli l-qerda hemmhekk, inkluż is-servizz tal-kanuni ħdax-il pulzier.
  X'inhu l-użu ta 'bagolli bħal dawn? Imma ma tistax tolqot miri bħalhom b'pistoli kbar, iżda huwa faċli ħafna li tnaddaf il-gwardji. Margarita, wara li tefgħet tużżana Ġappuniż fl-abbiss b"turntable wieħed, għajjat terribbli hekk kif waqgħu, qalet:
  - Allura l-konfrontazzjoni għaddejja b'mod frisk ...
  It-tifel terminatur Caligula ċaqlaq, tefa" tużżana ġellieda Ġappuniżi kuraġġużi fl-abbiss u rrimarka b"relish:
  - Saħansitra qed tiddejjaq...
  Margarita xejritha, tefgħet rasha maqtugħa f"ark lejn is-sieħeb tagħha:
  - Tajjeb. Huwa saħansitra aktar effettiv. Jew tixtieq duel ma" sħaħ?
  x"superpotenzi kellu issa , jomgħod fażola tal-ħadid bħal serp u wieġeb:
  - Jien ma nirrifjutax , imma fis-seklu għoxrin ftit hemm ċans li tfixkel magħhom !
  Margarita, waqt li qatgħet tużżana Ġappuniża oħra għal laħam imqatta", daħqet:
  - Imma ara, ninja!
  Tabilħaqq, żewġ tużżani ġellieda mgħottija bl-ilbies iswed ġrew biex jattakkaw lill-gwerrier. U huma armati bix-xwabel, tnejn f"kull id. Għall-bnedmin, in-ninjas mxew tajjeb. Wieħed jista 'jħoss il-preparazzjoni straordinarja u t-taħriġ selvaġġi mit-tfulija bikrija. Imma fir-realtà, x"jistaʼ jopponi l-kerubini? Id-differenza fil-veloċità bejn immortals, it-tfal ippumpjati bl-għajnuna tal-maġija, u l-bnedmin hija kbira wisq. U ninjas, għalkemm ġellieda mħarrġa sew, għadhom nies.
  Margarita qatgħet tnejn minnhom f"daqqa b"mitħna mgħaġġla, u hekk inkarigat it-tielet b"sieq tagħha vojta, tifla, eleganti, iżda fatali fil-ġonna li tellgħu aktar minn ħamsin metru "l fuq u qatgħet l-arblu tat-torri. Margarita ġġieled kontra l-kwiekeb mitfugħa lejha u, kompliet tiċċaqlaq, qatgħet tlieta oħra, u qatlet ir-raba" billi tefgħet tliet saffif b"saqajha. In-ninja tbiegħed minn tnejn, iżda t-tielet, itir tul trajettorja miksura, niżel dritt fil-qalb.
  Il-Kaligula tomboyish daħlet ukoll fil-fray. Huwa qata" n-ninja b"rimm vjola bin-nofs u wassal għal attakk saħansitra aktar mgħaġġel li waqqa" l-irjus tal-irġiel maskedi li kienu qed jippruvaw jattakkaw il-pari tiegħu.
  L-irġiel inviżibbli suwed ma qatgħux qalbhom, iżda kienu bil-mod wisq fil-veloċità meta mqabbla mat-tifel u t-tifla kerubini li attakkawhom. Ma kellhom l-ebda ċans.
  Margarita, fil-moviment irresistibbli ta" ghost veloċi, saħansitra kantat:
  - Dalwaqt tinsa lili, int se tmur ix- Xeol bħax-xita mxarrba! Anġli oħra jservuna, u int se tidħol fit-tebut ma" Dracula!
  In-ninja waqa", maqtugħ f"biċċiet, tixrid demm bħal dulliegħ misjur taħt il-mansa. U ma waqfux jattakkaw. Iżda ... It-tlieta u għoxrin ġellieda kbira waqgħu fil-battalja. Wara dan, il-koppja magnífico qalbet biex tispiċċa l-qaddejja li baqgħu ħajjin fl-armi tan-nar...
  Iċ-ċpar kien diġà beda jinħela, u x-Xemx bdiet tiddi aktar b"saħħitha. U l-ġellieda kuraġġużi marru għal linja oħra ta 'difiża. L-attakk kien għadu ma beda, u kellna niġġieldu lilna nfusna. Madankollu, il-ġellieda għadhom ma ħassewx għajjien serjament, iżda sempliċement riedu jieklu. Ukoll, bdejna nieklu laħam taż-żiemel nej mill-ġdid. Ukoll, m'hemmx nies, wara kollox.
  It-tifel Terminator Caligula, li tefa" labra b"siequ vojta, daħħal diversi Ġappuniżi biha, tkellem:
  - L-iktar skjavitù diffiċli hija li tkun skjav tal-istonku - il-kaptan huwa bla ħniena, irrispettivament mill-vojt jew mill-milja!
  Margarita qablet ma" dan, u kompliet tqatta" s-samuraj li kienu għadhom jitkaxkru, bħall-ħarrub bla għadd, li kienu qed jitnaddfu fil-mewġ. Fost il-Ġappuniżi kien hemm guys żgħar ħafna, madwar sittax jew sbatax-il sena, u kien tant spjaċevoli li joqtluhom. Jidher li l-awtoritajiet tal-Land tax-Xemx li Tqum ħarġu r-riżervi kollha tagħhom għall-gwerra. Iżda Kuropatkin, li kulħadd beżqu fuqu u beżqu fuqu, xorta ħa ħsieb is-suldati, u tilef ħafna inqas mill-Ġappuniżi. U għal dan għandu jingħata kreditu. U gradwalment l-unitajiet Ġappuniżi ġġieldu aħjar, u forzi friski u mħarrġa tajjeb waslu mill-parti Ewropea tar-Russja. Inklużi reġimenti tal-gwardji.
  It-tifla partiġġjana ħasbet li ġrat xi ħaġa simili fit-Tieni Gwerra Dinjija. Il-Ġermaniżi formidabbli avvanzaw u kisbu suċċess sakemm l-unitajiet elite tagħhom ġew kompletament, jew kważi kompletament, knock out. Wara dan, ma setgħux iżommu l-Armata l-Ħamra.
  Veru, għandu jingħad li l-unitajiet tal-persunal tal-Armata l-Ħamra wkoll ġew eliminati. U dan, tabilħaqq, irriżulta li kien problema.
  Margarita daħlet fil-battalja bil-kliem:
  - Alla mhux se jċedik, il-ħanżir mhux se jiekol, u d-draguni ħżiena jkunu taħt arrest!
  . KAPITOLU Nru 12.
  Dominica reġgħet lura għall-Akkademja tad-Dragon għal ftit żmien biss. Hija għal darb'oħra malajr tgħallmu diversi tużżani perjodi, u xi kliem kumpless.
  Imbagħad tliet tfajliet: elf, hobbit u troll mara, lagħbu magħha biex jitfgħu ġebel magic ogħla.
  Dominica għelbithom. U l-ġebel innifsu kien jixegħlu ħafna u tleqq, bħal qtar ta" nida fir-raġġi ta" l-erba" dwal.
  Wara dan, it-tfajla sorceresses tawha żewġ ċrieki b'ġebel minn kull sieq, sabiex il-gwerriera tkun tista 'ssaħħaħ il-perjodi tagħha għall-fini ta' għan kbir: issalva s-sess aktar b'saħħtu.
  Issa kważi s-saqajn kollha tas-saqajn vojta tat-tfajla attriċi, ħlief is-saba 'ċ-ċkejken, kellhom ċrieki maġiċi. U saret saħansitra aktar qawwija fil-maġija milli kienet qabel. Din hija, fil-fatt, tifla li kapaċi teqred belt u tibni palazz.
  U għalhekk malajr tgħallmet mitt speċi oħra, u flok tistrieħ, poġġiet bilqiegħda fuq it-tapit tal-pil. Hija daħlet fil-pożizzjoni tal-lotus, u kważi immedjatament l-essenza mentali u r-ruħ tagħha, u l-ġisem tagħha doppju, sabu ruħhom f'univers parallel, flimkien ma 'tim tal-ġlied, għalkemm esternament żgħażagħ.
  Armata ta" tfal, immexxija minn kwartett ta" ġellieda, kompliet tiġġieled ma " hordes ta " firien fil-pajjiż tas-sorceress ħażen Bastinda.
  L-ewwel gruppi ta 'annimali gerriema karnivori nqatlu jew esperjenzaw trasformazzjonijiet.
  Imbagħad dehru l-għelieqi fejn kienu jaħdmu l-iskjavi tat-tfal sfortunati. Kienu jarawhom indokraturi kbar tal-firien daqs ħnieżer deċenti. Huma żammew il-frosti f"saqajhom u ħarġu subien u bniet nofshom mikxufin.
  Dominica kienet indignata:
  - Kemm hu ħażin meta t-tfal ibatu!
  U b"rabja sparat diversi sajjetti f"daqqa lejn il-firien, u inbidlu f"nanniet kbar miksija biċ-ċikkulata.
  L-iskjavi tat-tfal squealed sorpriża, u mbagħad ġrew lejn ikel tali appetizing u riħa fragranti. U ejja qatgħu biċċiet minnha.
  Dominica reġgħet xejret il-bastun maġiku tagħha, u għal darb'oħra għamlet trasformazzjonijiet, u bidlet il-firien vili fi platti delizzjużi, tkessiħ:
  Tfal, dawn huma l-kwiekeb fis-sema,
  Il-fjuri qed jikbru fil-mergħat...
  Se jkun hemm ferħ fuq il-pjaneta,
  Ħolm sabiħ se jiffjor!
  Margarita, li kienet involuta wkoll fit-trasformazzjonijiet, loġikament innotat:
  - Għandek sħana interna kbira u kindness!
  F'daqqa waħda, bħal jack-in-the-box, deher far enormi bħal dinosawru. Fetħet ħalqha u għajjat xi ħaġa li torda.
  Iż-żewġ tfajliet huma sorceresses, kif se jirrilaxxaw is-sajjetti u pulsars fuqha, u minn bastun maġiku, u minn ċrieki fuq saqajhom vojta. U n-nixxiegħa konnessa ta 'enerġija laqtet mostru enormi, twil ħamsa u għoxrin metru. Waqa", u mill-ewwel daret biex jara l-ħafna platti differenti, sinjuri u varjati fuq il-mejda twila. U hawn, fost affarijiet oħra, kien hemm tazzi tal-inbid tad-deheb b"varjetà wiesgħa ta" ġelat.
  It-tfal l-iskjavi bdew jieqfu mix-xogħol madwar il-perimetru kollu u jattakkaw il-firien mibgħudin, u qatgħuhom b"minġel, mgħażq, u oġġetti agrikoli oħra.
  U kien hemm tant rabja fihom. Is-subien ribelli saħansitra bdew ikantaw b"entużjażmu;
  Min hu fid -dlam tal-jasar, ħu s-sejf f"idejk,
  U tittollerax mistħija umiljata...
  L-għadu tiegħek mhux se jibni pedament fuq id-demm,
  Inti se tgħaddi sentenza kuntenti fuqu!
  
  It-tifel jiġi msawwat minn frosta ħażina,
  Executioner qed itturmentah b"far ħażin...
  Imma t-tormentur ħażen jinbidel f'katavru,
  Tisma' aktar tfajliet jibku!
  
  Tkunx ilsir, umiljat fit-trab,
  Għolli rasek malajr...
  U se jkun hemm elfiniżmu fil-bogħod,
  Inħobb lil Solntsus u Spartak!
  
  Jalla jkun hemm dinja tleqq fl-univers,
  Li fiha l-hena se ddum għal dejjem għan-nies...
  U t-tfal ikollhom festa hienja hemmhekk,
  Dik is-saltna mhix tad-demm, tal-ponn!
  
  Se jkun hemm, aħna nemmnu, ġenna fl-univers kollu,
  Aħna se nikkontrollaw l-ispazju...
  Dwar dan, tifel gwerriera, ażżarda,
  Sabiex ma jkunx hemm ħmar il-lejl u mistħija ħażen hawn!
  
  Iva, aħna skjavi, niġnu fi ktajjen taħt oppressjoni,
  U frosta taħraq idilna fil-kustilji...
  Imma nemmen li se noqtlu l-orc-firien kollha,
  Għax il-mexxej tar-ribelli huwa jibred ħafna!
  
  F"din is-siegħa s-subien kollha rribellaw,
  Il-bniet huma wkoll magħhom għall-istess ħaġa ...
  U nemmen li se jagħtu solċeniżmu,
  Aħna se tarmi l-madmad mibegħda!
  
  Imbagħad, taf, il-ħorn tar-rebħa se jdoqq,
  U t-tfal jiffjorixxu fil- glorja...
  Il-bidliet jistennewna fil-ferħ,
  Eżamijiet, tgħaddi kollox b'marki perfetti!
  
  Aħna se niksbu miraklu bħal dan, nemmen,
  Li jkun hemm vera ġenna tad-dawl...
  Għallinqas x'imkien saħħara hija Ġuda vili,
  Dak li jdaħħal is-subien fil-barn!
  
  M'hemm l-ebda post għalina l-iskjavi fid-dinja ta 'taħt,
  Nistgħu nkeċċu lix-xjaten mix-xquq...
  Fl-isem tal-ġenna, li hi qaddisa tal-Mulej,
  Għan-nies ferrieħa kollha b'xejn!
  
  Jalla jkun hemm paċi madwar id-dinja sublunar,
  Jalla jkun hemm hena u xemx sagru ...
  Nisparaw fuq l-għedewwa bħal fil-gallerija tal-isparar,
  Allura li 'l fuq biss u mhux sekonda 'l isfel!
  
  Iva, emminni, il-qawwa tagħna mhux se tinxef,
  Hi se tkun it-triq tas-sema lejn l-univers...
  U l-armata tar-ribelli se bark qawwi ,
  Biex jegħrqu l-firien ostili!
  
  Hekk ferrieħi, ferħanin,
  Il-ħaxix jikber bħal ward madwar...
  It-tim tas-subien tagħna
  Id-dehra hija definittivament dik ta" ajkla tal-muntanji!
  
  Ir-rebħa tkun ċerta,
  Ejja nibnu, nemmen, onestament aħna Eden...
  Il-ferħ kollu, il-ferħ fuq kwalunkwe pjaneta,
  U m'intix redneck , imma sinjur rispettabbli!
  Dan huwa, tabilħaqq, l-innu tal-iskjavi mqajmin li jfarrak il-firien u l-orki.
  Sadanittant, Dominica u Margarita fuq Dragons, quddiem l-armata, itiru sal-kastell.
  Żewġ sorceresses, veloċi u frizzanti b'bastun maġiku u ċrieki b'talisman fuq saqajhom vojta. Li magħhom iwettqu trasformazzjonijiet fabulous. U m'hemm xejn ħażin fil-fatt li issa firien bil-ġwienaħ oħra, aktar perikolużi qed jippruvaw jattakkawhom.
  L-avjazzjoni tal-gerriema mhix ċajta. Iżda l-bniet laqtuhom bis-setgħat maġiċi tagħhom u tefgħu perjodi. U minflok monsters, jidher ħelu tal-qoton. Hekk ħelu u fragranti.
  Barra minn hekk, uħud mix-xadini bil-ġwienaħ jinbidlu fi frawli. Li huwa tant misjur u shimmers ma rubini u topaz.
  U xi xadini oħra bil-ġwienaħ saru blalen.
  Oenomai u Dobrynya wkoll daħlu fil-battalja fuq Dragons. Huma bdew inaqqsu l-kontropartijiet tagħhom bi xwabel, li huwa relattivament sempliċi u sempliċi. Ukoll, u d-Dragons infushom, meta jeħduha u blaze bin-nar. U jaqtgħu l-ġwienaħ bla ebda dispjaċir jew dubji.
  Oenomaus innota, u qatgħa l-għadu:
  - Dan, tara, se jkun ħafna umoristiċi u jibred!
  Dobrynya innota bi tbissima:
  - Iva, dan ma jistax jitqiegħed fi kliem!
  U t-tifel eroj nieda labra qawwija u letali lejn l-ghadu. Laqtet lill-far dritt fl-għajn, u ħabat ma gerriema ieħor. Dan huwa fejn beda l-kaos.
  Oenomaus kanta:
  Il-firien huma jibred ħafna
  Jistgħu anke jgernu ballut...
  Moħħek diffiċli biex tara,
  U l-konvoluzzjonijiet huma bħal ħajta!
  Dobrynya qablet ma' dan:
  - Iva, il-firien gnaw kull xorta ta 'affarijiet diżgustanti!
  Margarita għamlet il-għajn. Ftakret kif inqabad it-tifel partiġġjan Andreika. U kien maqful f"kantina kiesħa mimlija firien. U l-annimali gerriema gidmu s-saqajn vojta tat-tifel, imrażżna mill-kesħa. Andreika ġġieled il-firien il-lejl kollu u ma raqditx. U filgħodu ttieħed għall-interrogazzjoni, u l-ewwel ferrex melħ fuq il-feriti ta" saqajn it-tifel A. Kienet ħafna wġigħ, u Andreika bdiet tgħajjat . U sawtuh ukoll bil-barbed wire.
  Iżda t-tifel partiġġjan tilef minn sensieh minħabba xokk ta" wġigħ, iżda ma qal xejn.
  Margarita setgħet tirranġa l-ħarba ta" Andreika. U din kienet il-proeza tagħha. It-tifel seta" jegħleb l-uġigħ u jitlaq fuq saqajn iddgħajfin u mgidmu. U għal dan, awguri lilu.
  It-tifla partiġġjana sawwat lill-firien u kantat b"entużjażmu kbir:
  Il-pistola tiegħi hija bħal ħu anzjan
  Tispara b'mod preċiż ħafna, preċiż...
  Wara kollox, tifla għandha mitralja fl-imsaren tagħha,
  Għalkemm kultant il-ħajja hija bħal gaġġa!
  
  Jien tifla li m'hix aktar b'saħħitha
  Lupu u tigress f'test wieħed...
  Imma l-kelma mhix għasafar,
  Meta nkun mal-maħbub tiegħi, nemmen, flimkien!
  
  Diġà ħadt liema pass,
  L-Iran daħlu mal-muntanji...
  Hi rebħet ħafna pajjiżi differenti,
  Le, ma nistax noqgħod bil-paċi ħdejn is-sufan!
  
  Probabbilment mhux se tifhem dan,
  Xi jfisser li tiġġieled mal-fanatiċi...
  Iktebha fin-notebook tiegħek,
  U tgħallem tiġġieled b'mod diċenti, raġel!
  
  M'hemm l-ebda Patrija tiegħi, emminni, iktar kuraġġuż,
  Hija tixgħel bħal rubin qawwi...
  Anke jekk hemm miljuni ta" friegħi tax-xjaten,
  Aħna xorta se niksbu post fis-sema!
  
  Jalla l-Mulej jipproteġini
  il-kbir tagħna , dak li jista" kollox...
  It-tifla għandha laħam qawwi,
  Twaqqa" ċ-ċirasa b"volley preċiż!
  
  Ħadd ma jista" jegħlibni
  Jien it-tfajla li jisimha leġjuni!
  L-ors ukoll ibaxxi f"saqajja,
  U l-aġġru dalwaqt se jagħtik deheb!
  
  Ġlata, tiġri barefoot mal-borra,
  Snowdrifts, taf, tibżax tifla...
  Jiena nagħti lill-avversarju tiegħi haircut impenjattiv,
  Jagħrfuni bħal greyhound!
  
  Jien twelidt kmieni fir-rebbiegħa,
  Hekk aħmar, bħallikieku kien banner...
  Il-karattru huwa Greyhound ħafna , groovy,
  U fjamma sħuna taħraq f"qalbi!
  
  Iva, ma stajtx issib tifla aktar sabiħa,
  Hija se tagħti lil kulħadd imħabba abbundanti...
  lanqas tidher għoxrin,
  Imma hi saħansitra tolqot ħafna!
  
  
  Għalhekk, pruwa lejn it-tfajla,
  U bews saqajha vojta...
  Il-kavallier se jgħaġġel 'il fuq bħal vleġġa,
  Mhux se jkun diffiċli għalina li nsolvu l-problema!
  It-tifla partiġġjana kantat b"ruħ ħafna. Il-firien kollha li jtajru nbidlu. Xi wħud fil-qoton kandju, xi wħud fil-popcorn, xi wħud fil-ħafur, jew bżieżaq tas-sapun. U xi wħud mis-subien eroj ġew imqattgħin b'mod trivjali, jew id-Dragons ħarquhom bin-nar. Dawn kienu tabilħaqq muffins u mixwi ta 'chops sbieħ u tal-laħam.
  Dobrynya ħadet u nediet il-labra b'saqajh, u mtaqqba il-wirdien bil-ġwienaħ, u waħħalha mal-ħajt tal-ġebel. U rriżulta li kien tant frisk u frisk.
  Il-wirdien xegħlet f"daqqa waħda u f"postha dehret ġiżirana impressjonanti tad-djamanti.
  Dobrynya kantat:
  U meta rajt il-barbel,
  Ay, ay , ay!
  Is-subien taw ġirja għal flushom,
  M'għandekx snooze!
  It-tifel Enomai wieġeb:
  - Ara naqra! Kemm irriżulta tajjeb. Din hija ġawhra.
  Dobrynya tgerbet u għajjat:
  - Nistgħu nagħmlu dan kollu, rġulija, ilna niżirgħu, fejn?
  Dominica chirped bi tweġiba, u wkoll dawru tużżana wirdien tal-ġwienaħ li ħarġu 'l barra mit-torri ominous tal-kastell f'kostellazzjonijiet sħaħ ta' ġawhar. U kif tixgħel u tixxeqq mill-isbaħ, bħal ċilinju fuq l-erba" dwal li jibagħtu r-raġġi tax-xemx.
  Margarita nnotat b"ċaqlaq:
  - Nemmen li t-tajjeb jirbaħ fuq il-ħażen!
  Enomai innota bi tbissima:
  - It-tajjeb u l-ħażin huma kunċetti relattivi. Hawnhekk huwa far, huwa wkoll ħaj, u naqtgħuh!
  Dobrynya irrimarkat:
  - U l-pjanti? L-istess ħaxix u frott huma wkoll ħajjin, u jittieklu wkoll, u ħasra!
  Dominica tweeted:
  - Hekk jiġri, hekk jiġri,
  Kull wieħed jibla lill-ieħor f"daqqa!
  It-tfajla-attriċi b'daqqiet ħaditha u ħarġet il-maġija minn saqajha vojta. U t-torri bil-kranju tal-far ġie trasformat. Sar indurat, u warda tfarrak bir-rubini fuq nett.
  Margarita innotat b"mod wittily, kixef snienha u bagħtet kaskati taʼ raġġi qattiela u distruttivi minn saqajha vojta. U l-maġija ħadmet. U thrashed qattiel u distruttiv, li mill-ewwel inbidel f"kreattivi u li jiffjorixxu.
  Orcs u goblins jitferra 'barra mill-kastell mill-ġdid . U telgħu fi horde reali . Xi wħud mill-orsijiet shaggy kienu lebsin armatura tal-azzar. U dawn huma armatura tleqq ħafna, bil-lanez u l-mannara.
  Dominica nnutat b'mod aggressiv, u kixfet snienha:
  - Issa dan huwa horde creepy diġà tixbit fi . Ukoll, għandna niltaqgħu magħhom b'xi ħaġa letali?
  Margarita nnotat bi tbissima malizzjuża:
  - Iva, ovvjament nistgħu nagħmlu dan!
  U l-bniet sorceress ħadu u nediet pulsars maġika tagħhom fuq l-orcs u goblins.
  Boy Dobrynya innota:
  - Dan mhux ħażin, imma rridu nagħtu lill-ġellieda tfal l-opportunità li jiġġieldu.
  U, tabilħaqq, eluf taʼ tfal ribelli ġrew lejn il- kastell minn direzzjonijiet differenti. Ħafna minnhom, speċjalment is-subien, kienu lebsin ktajjen. Uħud mill-guys ħadmu, waqqaf monumenti u skulturi lis-saħħara Bastinda . Xi statwi kibru sa mitt metru għoli, u l-kastell ġgant biss kien fuqhom.
  L-aktar żewġ subien b"saħħithom, għalkemm mhux l-akbar, il-Viscount u Phoenix, iġġieldu qabel il-bqija, u waqqsu l-annimali gerriema.
  L-orki, min-naħa tagħhom, bdew jisparaw ukoll mill-pruwi. Iżda l-sorceresses laqtuhom iebes. Jekk kien relattivament faċli li joqtlu l-firien, minkejja li kienu xaħam u kbar, dan affettwa l-mobilità tagħhom. Imbagħad l-orcs se jkunu ġellieda aktar b'saħħithom, u l-goblins huma sempliċiment ġganti.
  Phoenix innota:
  - I ġġieled ma 'Kartaus . Allura l-ġellieda tiegħu kienu aktar b'aġilità!
  Il-ġellied Vikonti kanta:
  Inħobb il-gwerra ħafna
  Jiġġieled bħas-serduk...
  U fil-ġlied idejn għal naħa,
  Qed niġġieled għal żewġ mostri!
  Phoenix innota bi tbissima:
  - Iva, biex inkun onest, dan huwa kbir ! Imma aħna mdorrijin noqtlu l-mostri bl-eluf.
  U għalhekk is-subien eroj qatlu lill-goblin. U l-bqija tal-monsters kienu diġà ġew parzjalment trasformati diversi tipi ta" ikel u ħelu. Iżda wieħed mill-goblins ipproduċa ġelat bħal dan f'tazza tal-inbid imnaqqxa mill-Emerald.
  U fuq nett hemm munzelli ta 'ġelat b'ħafna kuluri, biċċiet ta' ċikkulata, frott konfettura, frawli, pistaċċi u l-bqija, appetizing ħafna.
  It-tfal gwerriera se jgħajtu bil-ferħ. Iva, verament irriżulta estremament fit-togħma u mesmerizes l-għajnejn.
  It-tfajla-sorceres Margarita, wara li ħarġet mewġa oħra ta 'qerda u annihilation, għamlet carte blanche aggressiva fil-kwistjoni tat-trasformazzjoni tal-ikrah f'waħda appetizing , u ħarġet:
  - F'ċerti modi, il-maġija hija aħjar mill-proċess naturali, hux?
  Dominica qablet:
  - Iva, mingħajr ebda dubju, qed noħolqu xi ħaġa sabiħa u fit-togħma. Imma għaliex hawn eluf ta" skjavi, u kollha huma tfal, u m"hemmx adulti fil-vista?
  Margarita wieġbet bi tbissima:
  - L-influwenza tal-maġija lokali. Huwa pjuttost qawwi. U tabilħaqq, jirriżulta li hemm biss tfal żgħar f'din id-dinja. Imma tinkwetax, l-arja lokali waħedha mhux se tibdelek fi tifla żgħira.
  Dominica staqsiet sorpriża:
  - U għaliex?
  It-tifla partiġġjana wieġbet:
  - U dwar ir-ras tal-kaboċċi!
  L-attakk tal-orki u l-goblins ħżiena bdiet tiddgħajjef. Xi wħud minnhom inqatlu minn ġellieda tfal, u l-biċċa l-kbira ġew trasformati mill-maġija qawwija ta 'koppja sabiħa. Din hija tassew maġija, teclipsing-bastun li Dunno kellu.
  Dominica nnutat, tbissem bil-ħlewwa:
  Wasal iż-żmien tal-kalkoli,
  Laqtu lill -orc f'għajnejh...
  Bi tweġiba, sar bħal torta,
  U talab sinna!
  U tabilħaqq, fi Kull xorta ta 'jittratta fit-togħma huma trasformati orcs u goblins.
  U l-ġellieda tfal huma kuntenti b'dan. U l-firien jiġu sterminati mingħajr problemi . Iżda mid-daqqiet tagħhom, reġgħu bdew jidhru platti delizzjużi. U affarijiet oħra delizzjużi u inkredibbli.
  U l-firien malajr jiġu trasformati f'xi ħaġa utli u kapaċi li jittieklu.
  It-tfajla partiġġjana Margarita tgħajjat:
  - Forsi issa nidħlu fil-kastell innifsu!?
  L-attriċi tfajla irrimarkat:
  "U hemm imbussata tista" tistenniena hemmhekk." Madankollu, aħna lesti għal dan!
  Margarita daħqet u wieġbet:
  - Jien pijunier, li jfisser li jien dejjem lest!
  Issa l-iskjavi tat-tfal daħlu fil-kastell. Saqajhom vojta ħarġu fuq l-irħam iswed. Ġewwa huma ġġieldu ma 'orcs, goblins, u firien. U qatgħuhom bħallikieku kellhom cutters minflok xwabel. Dan huwa fejn beda l-qtugħ.
  Is-subien iġġieldu bix-xwabel speċjalment bil-biża. U l-bniet ippreferew jisparaw bi pruwi. Fortunatament, Margarita setgħet tikkonverti sickles u hoes fi pruwi reali. U jisparaw pakketti sħaħ ta" vleġeġ, u jtaqqbu l-firien.
  Dominica nnutat b"mod wit:
  - Vleġeġ li jaqtgħu ta 'mogħdija qattiel, kun jibred, uliedi.
  F'daqqa waħda s-saħħara Bastinda stess tellgħet mit-torri. Kienet tidher qisha mara ta" madwar ħamsa u tletin, u ddur qisha top. Xagħarha huwa iswed, kaboċċi, u hi stess iżżomm żewġ bastun maġiku f"idejha ingwanti.
  Is-saħħara kienet qed itir fuq mutur, u fuq saqajha kien hemm stivali bi xpruni.
  Bastinda ħadha u għajjat:
  - Nirrispetta l-qawwi
  U noffendi lid-dgħajjef...
  Jien ħażen kbir
  Lyrics meaning: U xi ngħidu dwarek, barefoot?
  Dominica wetbet bi tweġiba:
  Il-liġi tiegħi hija sempliċi
  Negħleb lil dawk li huma ħżiena...
  Min hu dgħajjef, jien ngħin,
  Ma nistax nagħmel mod ieħor!
  Bastinda ħadet mill-bastun maġiku, bħallikieku kienet qed tolqot lil Dominica bil-pulsars. Allura hi saffar bi tweġiba. U l-pulsars immedjatament inbidel f'kejkijiet u waqgħu fuq it-tfajla-attriċi, smearingha sewwa.
  B"reazzjoni, Dominica, f"rabja, ħarġet pulsar enormi mill-bastun tagħha u minn saqajha vojta.
  Ttajjar, iżda Bastinda seta" jaħrab u ntlaqtet minn skariku fil-kastell. Kważi istantanjament xegħel u beda jittrasforma. U minflok il-kastell ominous, qam palazz mill-aktar luxurious - kompletament u immedjatament.
  Bastinda ħares lejh, teptip għajnejha u ħarbet. B'mod aktar preċiż, itir bogħod. U denb tan-nar baqa" warajha.
  Dominica u Margarita ġrew warajha. Iż-żewġ sorceresses kienu ċarament lura fil-veloċità.
  Xorta waħda, mutur li jtir huwa ħafna aktar mgħaġġel mid-Dragons.
  It-tfajliet sorceres bdew jisparaw fuq Bastinda . Imma kull tant żmien kienet tevita jew poġġiet difiża. Barra minn hekk, il-motoċikletta malajr ħafna żiedet id-distanza, u ħarġet mill-firxa tal-isparar bil-maġija.
  Dominica nnutat:
  - Hija tilfet pajjiżha, is-suġġetti u l-poter. Allura, m'għandniex bżonnha verament issa!
  Margarita nnotat:
  "Jekk serqet u ħadet l-artifatt tal-far isfar, allura r-rebħa tagħna ma tiswa għal xejn!"
  L-attriċi tat-tfajla, qasmet is-swaba' ta' saqajha mikxufa u kkunzata, iddikjarat b'fiduċja:
  - Imma eluf ta" tfal kisbu l-libertà! Dan ukoll jiswa xi ħaġa!
  It-tifla partiġġjana qablet:
  - Dritt! Mhux ta" b"xejn li ħdimna.
  Tabilħaqq, il-firien finalment ġew trasformati u maqtula, bħalma kienu l-orki u l-goblins. B"hekk intreb[et reb[a kbira.
  Bosta eluf ta" tfal - subien u bniet - inġabru fil-pjazza u jkantaw, ikabbru saqajhom vojta:
  -Glorja lill-eroj! Glorja lil-liberaturi! Down bl-iskjavitù!
  Din kienet l-akbar rebħa fil-pajjiż tal-firien. U hemm tant għalf fabulous u arja hawn.
  Margarita tkellmet l-ewwel. Hi, tiżfen , kienet teħodha u tkanta, u l-għanja tagħha kienet l-għanja ta" tifla partiġġjana:
  Aħna, ulied il-faqar u l-carezza tas-sajf,
  Imwieled fi shack fix-xita...
  Ħalli l-ħolma tat-tifla titkanta,
  Meta se nerġgħu nidħlu f'battalja sħuna!
  
  Spiċċajt f'Elfxik b'inċident,
  U Patri Ommi, Holy Rus'...
  Bid-destin tiegħi, kompletament straordinarju,
  Niġġieled għall-kuntentizza u l-imħabba tal-pajjiż!
  
  U m'hemmx Patrija aktar sabiħa tar-Russja,
  Inti għal tiġġieledha , u tibżax...
  U m'hemm l-ebda pajjiż aktar ferħan fl-univers,
  Int it-torċa tad-dawl tal-univers, Rus'!
  
  Jien se ngħaddi min-nar u mill-ilma għalik,
  Il-pijunieri huma mdorrijin jirbħu...
  Dejjem inkunu nogħġbu lin-nies,
  Għax is-saħħa tal-armata hija bla limitu!
  
  Ejja mmorru fuq l-attakk għall-Patrija,
  Taħt l-għajta ta" hurra qawwija u furjuża...
  Hitler se jikseb il-ħlas lura tiegħu sal-aħħar,
  Se nkeċċu lin-Nażisti barra mill-bitħa!
  
  Patri tiegħi hija mimlija eroj,
  U Stalin huwa ġgant kbir...
  Il-pijunieri jimxu fil-formazzjoni,
  Il-Familja li Jista" Kollox, Sidna, O wieħed!
  
  F'isem id-dawl u l-ħajja tajba,
  Se niġġieldu bil-qalb, tfal...
  Wara kollox, ġenerazzjoni se tgħix taħt il-komuniżmu,
  Emminni, it-tama ma tistax titneħħa minna!
  
  Aħna nħobbu lil Art Ommna, guys,
  Irridu ngħolluk fuq is-sħab...
  Il-faxxiżmu se jirċievi tpattija qawwija,
  Mill-pijunieri, l-ajkli qalbiena!
  
  Aħna se niksbuha, nemmen, dalwaqt se nirbħu,
  Għalkemm il-faxxiżmu huwa insidjuż u krudili...
  In-nanniet ikunu kburin minna,
  U Svarog se jwassalk fil-battalja!
  
  Għall-glorja tal-Patrija qalbiena tagħna,
  Il-Mulej li jista" kollox tela" fuq is-salib...
  Aħna mhux se jiddispjaċina minn ħajjitna għar-Russja,
  Ħa jinstema" leħen qawwi mis-sema!
  
  Ġlieda għall-glorja ta" Art Ommna,
  Il-ġellieda leali jħobbuha...
  Intom frieħ tal-lupu, mhux liebri kodard,
  Anke l-kavallieri huma kburin ħafna!
  
  kapaċi nġibu l-qamar mill-kaxxa-forti,
  Aqbad lizz, catfish kbir...
  Il-kbir Lenin qam għal-libertà,
  Aħna se nġibu l-bini għall-ħajja!
  
  Fl-Isem tal-Familja, ibni piramidi,
  U l-vapuri li se jkissru l-kaxxa-forti tas-sema...
  U Hitler , b'ċajta, joqtol lill-ġellieda ,
  Dak li Jista" Kollox miet u qam għalina!
  
  Int għażiż, Lada ħażina,
  L-Alla l-Abjad il-kbir twieled minnek...
  U rridu niġġieldu bil-kuraġġ għalik,
  Jalla Dak li Jista" Kollox jgħinek tgħix għal dejjem!
  
  Imħabba, unora lil Alla Ġesù,
  Huwa raġel Russu, magħna għal dejjem...
  Wasal iż-żmien li rrakkmat l-ornament b'sengħa,
  Jalla s-snin jimtlew bil-ferħ għal dejjem!
  
  Il-kobor tar-Russja qaddisa tiegħi,
  Kapaċi jegħleb lill-avversarji ...
  Għalkemm in-nisa għajtu bil-biża",
  Nistgħu nkissru d-dragun!
  
  Għall-glorja tal-Patri Mqaddsa, emminni,
  F'Isem l-Alla Russu Kristu...
  Dalwaqt nibnu knejjes kbar,
  Ejja nimxu fit-triq tagħna sal-aħħar nett!
  
  Imħabba, emminni, ma tafx kliem mhux meħtieġ,
  M'hemmx aktar dwejjaq bla bżonn li wieħed jara fih...
  Ħalli Kajjin jitħassar fid-dinja ta" taħt,
  U Abel jerġa" jkanta l-għanja tiegħu!
  
  Hawnhekk qed nispiċċaw madwar Berlin bil-bungle,
  It-tromba tinstema bħal qanpiena...
  Aħjar tkun gwerrier modest ħafna,
  Nefħu ras in-Nazis b"mannara!
  
  Il-familja se tirxoxta, emminni, il-mejtin dalwaqt,
  Alla abjad jagħtik kull imħabba
  U ddeċidejna b'mod ċar ħafna,
  X'se tkun eternità ta' bidliet qawwijin!
  żfen it-tfajla pijuniera, ittimbrat saqajha vojta, bil-ferħ u b"entużjażmu . U tfal oħra, li qabel kienu skjavi, kantaw u żifnu, jippruvaw jqumu, jew aħjar, jaqbżu ogħla.
  Dobrynya, li kienet tifel b'saħħtu , ħadet ġebla u tefagħha ogħla. Telgħet u splodiet, inferrex bħal logħob tan-nar f"eluf ta" frammenti b"ħafna kuluri.
  It-tifel Vizkonti bemħ:
  - Dan huwa tassew meraviljuż!
  Dobrynya oġġezzjonat għal dan billi reġgħet tefgħet il-ġebla, u Margarita laqtitu bis-sajjetti, u b'hekk ħarġet f'ħafna frammenti b'ħafna kuluri u li jgħammxu:
  - Le! Din hija realtà bħal din. U m'hemm xejn ogħla minn din ir-realtà!
  It-tifel eroj Phoenix furious, ittimbra saqajh vojta sabiex il-ħaxix beda jpejjep, għajjat:
  - Il-lokomotiva tagħna jtiru 'l quddiem - tieqaf fil-komun!
  M'għandniex mod ieħor - xkubetta qawwija!
  U t-tfajla ta" ħdejhom, ukoll, se taqbeż u "l isfel.
  Il-burdata tagħhom kienet pożittiva, u l-ferħ kien fl-aqwa tiegħu.
  Dominica ddeċidiet ukoll li turi xi ftit il-ħeġġa tagħha.
  U ejja nitfgħu flussi sħaħ tal-aforiżmi eċċellenti u pprattikati tajjeb tiegħek;
  Ilsir jista" jsir ħieles, iblah jista " jsir intelliġenti, fqir jista" jsir għani, imma jekk ikollok l-ebusija ta" ħmar, dejjem tkun ħmar!
  Miskin mhux dak li m"għandux flus, imma dak li rasu mimlija serratura!
  Taspirax li tkun re jekk ma jkollokx imħuħ!
  Anki x-Shah se jkun miġnun daqs ħmar!
  Ir-re huwa, ovvjament, iljun, iżda mhux mingħajr risorsi bħal volpi, u l-iljuni huma mqaxxra!
  Tgħajjax, imma pjuttost ibqa' sieket jekk għadek ma tkunx fil-post tal-iljun, u l-volpi ma tatx il-libsa tiegħu!
  Politikant huwa bħall-volpi fil-fabula ta" Krylov, imma tkunx ċawla bħala votant!
  Jekk inti bħal zokk, allura jneħħu ċ-ċana minn fuq l-għeruq!
  Biex il-pajjiż ma jkunx imqabbad ma" madmad, irid ikun b"saħħtu, bħal barri!
  L-avjazzjoni hija meħtieġa biex il-pajjiż itir!
  Il-politiku lest iwiegħed il-qamar, biss li ma jinżel fil-fossa!
  Min ma jixrobx saħħtu għal dejjem żagħżugħ!
  Argumenti tal-ballut qed jaġixxu fuq iz-zokk!
  Politiku minn jeddu jneħħilek iċ-ċana minn fuqek jekk int zokk!
  Iżda l-bniedem għandu vantaġġ wieħed fuq ix-xadini: xi drabi huwa tal-inqas xi ftit ta 'volpi reali!
  Il-politiku għandu l-ambizzjonijiet ta 'iljun, l-għaqal ta' volpi, iżda l-metodi tiegħu huma kompletament swinish!
  Jekk politiku huwa wisq ta 'volpi, allura jsir ħanżir sħiħ!
  Politikant b"għaqal ta" volpi u qabda ta" lupu se jagħmel kebab mill-votanti!
  U x-xorti teħtieġ sforz, biss bix-xogħol iebes ta 'żiemel tista' tarmi l-għonq tas-sottomissjoni!
  Emmen fis-suċċess jekk outwit lil kulħadd!
  Politikant jista" jegħleb anke volpi, imma ma jistax iqarraq iż-żmien għal dejjem!
  Votant ħafna drabi jtir bħal naħla għal diskors għasel ta" politiku, imma ħafna drabi hu stess jitneħħa!
  Politiku jibla" l-votanti bħal pitun jibla" fniek, jattira dubbien bħal vodka u Velcro ħelu!
  Lupu ma jistax jgħix mingħajr laħam, u politiku ma jistax jgħix mingħajr qerq!
  L-iktar żiemel mgħaġġel se jobdi lil dak li hu sofistikat tajjeb!
  Eħfef għal politiku jdawwar lilu nnifsu minn ġewwa milli jwiegħed xi ħaġa li tista" ssir!
  Għal min tivvota għalih, tonora r-riżultat b"minuta silenzju!
  Kun mill-inqas volpi ftit riżorsi jekk ma tridx issir ħmar imqaxxar!
  Tafdax lill-politiċi, għall-votanti huma biss sandpaper stripping chips mis-siġar tal-ballut!
  Min mhux iblah komplet ibiddel penny f"penny piż!
  Fil-politika m"hemmx qraba, imma jkun hemm min irid jaqsam dak li għandek bħala aħwa!
  Hemm ħafna affarijiet koroh fil-ħajja, imma l-agħar ħaġa hi meta l-ħajja tiġi fi tmiemha!
  Jekk trid tersaq eqreb lejn Alla, waħħal ix-xadina f"ruħek mas-salib!
  Il-bniedem oriġina, jekk mhux minn xadina, allura, fi kwalunkwe każ, ma baqax xadina!
  Jekk għandek il-moħħ ta 'xadina, allura l-volpi se tibla inti bħal boa constrictor predatorju!
  Xejn mhu infinit ħlief iż-żmien li jieħu l-politiċi biex iwettqu dak li jwiegħdu!
  Jekk inti qoxra ħafna , inti se whine bħal kelb imsawwat!
  Tafdax lil xi ħadd li jitkellem bil-leħen, u n-nar aħmar jista" jaħraqk!
  Anke Alla ma jistax jargumenta lil mara u jgħolli xadina sal-livell tal-kultura umana!
  Mingħajr mħabba m"hemmx tbissima, sakemm ma tkunx it-tbissima predatorja ta" politiku!
  Ilu twil wisq fis-sħab, il-politiku bla ġwienaħ itir fl-fossa!
  Ruħ żgħira dejjem għandha l-ambizzjonijiet ta 'ġgant!
  Ruħ żgħira għandha conceit ġiganteski!
  Politiku huwa ħalliel li jikteb il-liġijiet għalih innifsu u jqis lill-pajjiż bħala territorju ta" żona!
  Il-politiku għandu seba' Ġimgħa fil-ġimgħa, imma meta jkun meħtieġ li titwettaq il-wegħda , jiġi s-Sibt Lhudi!
  L-għaqda tajba, sakemm ma tkunx tgħammir ma" politiku!
  Politikant huwa tali ħlejqa li trid tagħmel nagħaġ minnek bl-użu ta 'metodi swinish!
  Il-metodi swinish tal-politiċi jbiddlu l-votanti f'chop!
  Taħt ħakkiem tal-ħanżir, il-ħajja qatt mhi xaħam!
  Li tagħmel president tal-ħanżir huwa xaħmi wisq!
  Jekk trid issir president, aħtaf iċ-ċansijiet tiegħek!
  Ħakkiem li jqis lill-votanti bħala nagħaġ huwa ħanżir tipiku!
  Alla, din mhix biss omnipotenza, imma wkoll ir-rieda li tmur fuq is-salib f"ġieħ il-proxxmu!
  Ħakkiem li jpoġġi fuq it-tron għal żmien twil jikkawża li l-istat jitbaxxa!
  Mexxej żagħżugħ qisu żiemel frisk, qadim bħal debba bid-nagħal miksura!
  Fil-mezzi tal-kisba tal-għoli Divina, Satana nnifsu huwa politiku!
  Politiku huwa Alla f"ħaġa waħda biss, li joħroġ bl-iskużi għaliex il-wegħdiet elettorali tiegħu kienu fallew tant devilishly!
  Il-politiku, bħall-birra, huwa tajjeb biss kiesaħ u fuq il-mejda!
  Il-politiku huwa ħelu bid-diskorsi tiegħu, iżda l-aħħar togħma morra minnhom mhu xejn bħall-birra!
  L-unika darba li toħroġ il-verità minn fomm politiku huwa meta jinterpreta lilu nnifsu ħażin!
  Politiku, biex isir tal-inqas ftit Divin, isallab lill-votant bis- sħiħ !
  Anke s-saħħa ta" ors mhux se ssalvak jekk moħħok ikun gverta!
  Volpi huwa annimal tali li se jieħu tliet ġlud minn iljun!
  Politikant huwa l-aktar b"saħħtu meta l-votant tiegħu jkun dgħajjef f"moħħu!
  Għalhekk politiku joħroġ bl-għasel biex il-votant ma beżiq xejn!
  Dak li għandu s-serratura f"rasu se jintlaqat ħafna bil-bakkata!
  Il-ballut huwa s-sultan tas-siġar, ir- ras tal-ballut iddawwar kull zokk f"suġġett!
  Il-ballut huwa reżistenti għat-taħsir, ir-ras tal-ballut hija mimlija trab!
  Jekk inti zokk, allura għallinqas għandek sehem fuq rasek !
  Il-magħruf huwa tal-biża, imma dak magħruf kultant iġġiegħlek sempliċement tibża!
  L-għarfien joħloq fiduċja anke meta jkun diffiċli, injoranza , konfużjoni anke meta jkun faċli!
  Kodard mhux min jibża", imma għażżien jikkultiva l-kuraġġ!
  Il-biża" hija dgħjufija, il-kuraġġ huwa saħħa, imma oqgħod attent mill -moron fik innifsek !
  Min iħalli lilu nnifsu jitmexxa mill-imnieħer jirriskja li jintilef fost it-tliet arżnu!
  Stupidità bla tarf iġiegħlek timxi fiċ-ċrieki, bl-għerf tiegħek annullat!
  Ma jimpurtax jekk il-ħalib fuq xofftejk ma nixefx, huwa agħar jekk ikun hemm callousness f'qalbek!
  Ħobż ta" l-elemna wieqaf, melħ morr tal-indiema!
  Għasel minn fomm politiku jiġbed lil dawk li xofftejhom ma nixxfux ħalib!
  Politiku mhux ħalliel fil-liġi, huwa ħalliel li jagħmel il-liġijiet!
  Il-politiku jwiegħed ħajja ħelwa, iferra l-għasel minn xufftejh, imma saqajh iwaħħlu, bħal dubbien!
  Politikant elokwenti qed idaħħal fil-kartiera tal-votant!
  Għaliex is-skiet huwa tad-deheb għax jitħallas għalih!
  X'inhi l-akbar ħaġa fid-dinja? Muntanja ta" wegħdiet magħmula minn politiku!
  Il-politiku jrid il-flus u l-poter, lest iqatta" biċċiet lil kulħadd!
  Politikant huwa, l-ewwel nett, volpi, mhux dejjem jgħajjat fid-dehra, imma dejjem ixejjer denbu!
  Il-politiku huwa kuntent li jimla l-kartiera tiegħek biss bi wegħdiet vojta!
  Politikant huwa onest biss dwar ħaġa waħda meta jgħid - aħna, peress li m'għadx għandu l-awto tiegħu!
  X'inhuma aktar minn atomi fl-univers? Uċuħ u maskri tal-politiċi!
  Dak li jagħmel l-aktar minn jedd politiku huwa li jagħżel il-bwiet tal-votanti!
  Politiku għandu seba" Ġimgħa fil-ġimgħa, imma li jisma" lill-votanti huwa dejjem il-jum liberu tiegħu!
  Min ġie l-ewwel? Il-politiċi, għax ħolqu l-kaos!
  Temminx fil-kesħa tal-politiċi tas-serduk, dejjem ikantaw minn leħen ħaddieħor, volpi!
  Jekk politiku jferra kliemu bħal nightingale, ifisser li volpi għamel il-fonogramma tiegħu!
  Huwa iktar probabbli li kanċer isaffar fuq il-muntanja milli politiku jwettaq il-wegħda tiegħu mingħajr ma jimmar!
  Politikant huwa simili għal fairy bil-lejl, biss hu normalment RIP off klijenti matul il-jum!
  Politiku kif jixbah lil kelb? Meta jkisser ħafna, żgur li jkun immanġa u għandu sid!
  Dawk li għalihom jivvutaw b"qalbhom sikwit jispiċċaw fil-fwied tal-votanti!
  Politiku qisu vodka, il-votant iħossu bil-fwied li hu maħkum!
  Politiku jdawwarlek moħħok, bħall-vodka, biss b"differenza minnha hija mimlija ħmieġ!
  Il-politiku jħobb joħloq ċpar bil-għan trasparenti li jsir sinjur!
  Politiku għandu ħafna wegħdiet, imma aktar skużi jekk ma jinżammux!
  Politiku huwa volpi, imma aktar spiss ta" kulur griż!
  Il-politiku jneħħi ċ-ċana mis-siġar tal-ballut u jwaqqa" ġandar bħal ħanżir!
  Jekk politiku jitkellem bhal serrieq, allura zgur jaghmel zokk minn votant!
  Il-politiku jħobb jitkellem dwar Alla għax hu stess huwa Satana!
  Politiku huwa għaqli daqs ix-xitan, imma anġlu fit-tqassim tal-wegħdiet !
  Il-politiku jħobb is-salib lilu nnifsu, imma jdejh dejjem jilħqu l-kartiera tiegħu!
  Billi tagħti l-vot tiegħek lil politiku elokwenti, tirriskja li sogħla demm!
  Normalment in-nies jagħżlu bejn qtates f'poke, ilpup fil-ħwejjeġ tan-nagħaġ, u volpi bil-ġobon immuffat!
  Jekk politiku wettaq il-wegħda tiegħu, ħares lejn il-muntanja biex tara jekk kanċer hux isaffar fuqha!
  Huwa aktar faċli li tiddendel kolobok milli ġġiegħel politiku jwettaq il-wegħda tiegħu !
  Il-politiku huwa konsistenti f"ħaġa waħda biss - fit-tfittxija ta" benefiċċji għall-but tiegħu!
  Politikant ibiddel lil sħabu bħal ingwanti, biss dan jagħmel idejh aktar maħmuġin!
  Politikant huwa annimal li jagħmel ċriev minn votant!
  Politiku, jekk mhux lupu b"ilbies tan-nagħaġ, allura muntun tipiku!
  Politikant li mhux volpi huwa muntun jew ċriev!
  Politikant jista" jwiegħed muntanji, imma wara tneħħi biss it-terrapien!
  Tgħaġġelx biex tivvota lis-serduk, jaqtagħlek mejjet!
  Dittatur, din hija volpi fuq tron tal-iljun imdawwar bil-imtaten!
  Jekk ma tridx tirriżulta li tkun ċriev, kun tal-inqas volpi żgħir lilek innifsek!
  Min ma jgħoddx ċawla għal xejn jirbaħ l-elezzjoni!
  Tista" tivvota b"qalbek, imma r-rebbieħ jirbaħ b"moħħok!
  
  Politikant huwa volpi li jippreferi ġobon aħdar, bħall-kulur tad-dollaru, minn dawk li jgħoddu ċawla!
  Mart mhix mitten, malli tbiddel l-ingwanti, żgur li se tinbidel f"skumbag minn avventuri sultry!
  Subien Genius jagħmlu ħafna aktar skoperti minn irġiel medjokri qodma ta 'struzzjonijiet!
  Fiż-żgħażagħ hemm nar fil-qalb, skoperta fir-ras, u r-riżultat huwa rebħa!
  It-triq għas-suċċess mhix dejjem dritta, iżda ma tittollerax dahar mgħawweġ fis-sottomissjoni!
  Il-politiku jgħawweġ biex jgħolli mnieħru ogħla!
  Il-politiku jbaxxi biex imbagħad jitgħawweġ fuq il-votant!
  Il-politiku lest iħaffer imnieħru fl-art sabiex jidfen ir-responsabbiltà tiegħu lejn il-votanti!
  Kollox impossibbli huwa possibbli fid-dinja tagħna, u nemmen lili, l-għajxien huwa diffiċli ħafna, bħallikieku f'gallerija tal-isparar!
  Ħmar b"borża tad-deheb jiflaħ aħjar minn ħajt ta" fortizza milli mammut b"muntun tal-azzar!
  Politiku b"ħalq tad-deheb jibdel lill-votanti f"ħmir b"boroż tad-deheb ta" offerti!
  Min hu l-aktar kruha b'saħħitha? Ovvjament, ħmar mgħobbi b"borża tad-deheb! Il-volpi tħobb il-kulur isfar tat-tradiment u l-muniti tad-deheb tal-offerti!
  Il-politiċi ħafna drabi jxejru bnadar ħomor f"ġieħ il-kulur isfar tal-muniti li jieħdu mill-bwiet tal-votanti mingħajr ma jimbluh!
  Id-diskorsi elokwenti ta" politiċi mellifluwi xerrdu dmugħ qares ta" ommijiet li wliedhom spiċċaw fil-qatla mdemmija!
  Min iwiegħed muntanji tad-deheb ma jiswax penny tar-ram imkisser!
  . KAPITOLU Nru 13.
  Caligula Delfinov għandu l-missjoni tiegħu. Trid issib lil oħt il-kbir bi kwalunkwe spiża. U int stess, sadanittant, ġejt trasportat lejn dinja parallela, fejn ħloqt il-missjonijiet uniċi u, fl-istess ħin, friski ħafna u uniċi tiegħek.
  Margarita u Caligula messew it-takkuna vojta u tondi tagħhom u għajjat:
  -Denb b'denb,
  Għajn għal għajn!
  Mhux Barbos -
  Fantomas !
  Issa l-guys imxerrda f'direzzjonijiet differenti sabiex ilestu malajr it-tħin tal-gradi li jkopru l-approċċi lejn Port Arthur, l-armata tal-Land tax-Xemx li Jogħla. It-tfal tat-Terminator imxew bħal scythes elettriċi minn ġo ħaxix artab, u bla ħniena qerdu lill-Ġappuniżi.
  Kuropatkin xorta eżita bl-ordni li jibda l-attakk, għalkemm fuq Mount High il-koppja ġlied installat it-tricolor Tricolor , il-ġellieda tat-tfal sempliċement miżbugħa kartun kbir, u issa huwa viżibbli b'mod ċar matul il-ġurnata. Iżda l-eks ministru tad-difiża kien għadu lura. Għalkemm , fl-istess ħin, Kuropatkin ma kienx kodard. Matul il-gwerra tal-1877-1878 wera kuraġġ straordinarju.
  Iva, u biex itejjeb il-ħajja tas-suldati ordinarji, bħala Ministru tad-Difiża għamel ħafna, u ma nqabadx fis-serq. Għalkemm l-effettività tal-ġlieda kontra l-armata ma tantx żdiedet taħtu. Iżda ma kellux id-determinazzjoni ta 'Suvorov, jew saħansitra avventuriżmu. Alexander Suvorov ġġieled b'mod kuraġġuż ħafna, kontinwament jibbilanċja f'xifer telfa sħiħa. Madankollu, l-intuwizzjoni mogħtija min-natura u x-xorti fenomenali għamluha possibbli li jitbassru l-passi ta 'ritaljazzjoni tal-għadu, ir-reazzjoni tiegħu u jirbħu rebħiet. Dan huwa fl-istil ta' Tal, li għamel sagrifiċċji żbaljati, rriskja telfa, iżda fil-biċċa l-kbira tal-każijiet rebaħ ... Iżda l-aqwa plejers taċ-ċess fid-dinja raw permezz ta 'Tal.
  L-ewwel wieħed li tah grinder tal-laħam u telfa kien Mikhail Botvinnik. Dan iċ-champion kien jaf jipprogramma u jimmarka l-punti dgħajfa tal-għadu.
  U l-kewkba tal-ġenju Tal dgħajjef.
  Probabbilment, Suvorov, kieku għex aktar u kieku nzerta jiġġieled ma Napuljun, kien ikun imsawwat. Iżda l-armata Torka, li magħha ġġieled Alexander Vasilyevich, kienet wisq lura mill-aspetti kollha, u l-kmandanti ma ġewx maħtura skond il-kwalitajiet ta 'tmexxija tagħhom.
  U matul il-gwerra mal-Franċiżi, il-paddling pools kellhom kmand żgħir wisq u sottovalutazzjoni eċċessiva tal-armata tal-ors Russu.
  Kuropatkin, min-naħa l-oħra, ġeneralment kien jibża jattakka, u pprefera joqgħod fuq id-difensiva. Meta tikkalkula huwa ċar li l-għadu se jfarrak lilu nnifsu kontra r-redobts. Kien ma" tali kmandant li l-gwerra ntilfet.
  U t-tfajla Margarita u Caligula Delfini ġew taħt in-nar... Huma ġew salvati , madankollu, bil-veloċità, meta l-ġellieda immortali infaqgħu fis-swar u kienu diġà tħin lil kulħadd ġewwa, ġilda kważi impenetrabbli u , ovvjament, il-ħila li jirkupraw kważi istantanjament.
  Dolfinov Jr. , qatgħa ġenerali Ġappuniż ieħor, għajjat frażi minn "Highlander," waqt li tefa" labar velenużi b"saqajh vojta u beżoq id-demm:
  - Għandu jkun fadal wieħed biss!
  U x-xwabel tiegħu, bħas-sajjetti, iwettqu mitħna qattiela u unika. B'mod aktar preċiż, mitt teknika tat-tħin bil -qtugħ tal-għedewwa f'minuta ta 'koppja ta' battaljuni.
  Is-samurai waqa 'mill-daqqa, u s-saqajn vojta tat-tifel terminator ħallew warajhom mudell sħiħ ta' binarji ta 'qbiż u tkebbib.
  It-tfajla sabiħa partiġġjana Margarita, waqt li tnaddaf fort ieħor tal-konkos rinfurzat, splodiet il-munizzjon, u kkaġunat eluf ta" pistoli b"saħħithom itiru fl-arja. Wara l-ħabib tiegħu, it-tifel artist Caligula rrepeta manuvra simili.
  Margarita, li tefgħet granata b"sieqha vojta u ta" tifla "l bogħod, approvat:
  - Int sejjer mill-aqwa, tifel !
  Il-gwerrier invinċibbli, li wkoll tefa' r-rigal qattiela ta 'l-annihilation b'aċċelerazzjoni kbira, jaqta' s-samurai, wieġeb:
  - Aħjar titgħallem milli titgħallem mill-ġdid!
  Splużjonijiet qawwija tas-swar ma baqgħux inosservati fil-gradi tal-armata Russa. Il-Logutenent Ġenerali Zeleny irrapporta lill-Adjutant Ġenerali Kuropatkin:
  - Eċċellenza tiegħek. Skont id-dejta tagħna, il-battalja ilha tiġri fiċ-ċittadella tal-għadu, u anke, żgur, splodew diversi swar!
  Kuropatkin wieġeb bil-mod:
  - Kalm, kalm biss!
  Ukoll, bħal Carleson, li s-saqaf tiegħu kien minfuħa minn fuq iċ-ċappetti tiegħu. Għalkemm is-sitwazzjoni teħtieġ biss miżuri drastiċi. Il-Ġeneral Zeleny u Kondratenko jinsistu:
  - Għandna bżonn nojtu immedjatament!
  Kuropatkin ħares minn ġol-nuċċalijiet tiegħu lejn iż-żewġ ġenerali. Green għadu żgħir, iżda jidher saħansitra iżgħar mis-snin tiegħu, veloċi, impetuous. Kondratenko huwa ħu l-eroj ta 'Port Arthur, ukoll mill-ġenerazzjoni żagħżugħa ta' mexxejja kapaċi. Naturalment, falkuni bħal dawn huma ħerqana biex jiġġieldu. Barra minn hekk, hemm ordni kategorika mill-Imperatur u s-Sovran tar-Rus Kollha, Nicholas II, biex immedjatament jattakkaw il-belt taċ-ċittadella. U huwa no brainer li t-teżor rjali mhux se jkun kapaċi jiflaħ il-piż ta 'gwerra daqshekk diffiċli għal żmien twil.
  Madankollu, jekk ma tafx il-ford, tidħolx fl-ilma! Għandna bżonn insemmu x'inhu dak u fejn min qed jattakka.
  Kuropatkin staqsa lil Kondratenko:
  - Liema unitajiet Ġappuniżi għamlu l-isparar?
  Il-ġenerali ddikjara b'mod ċar:
  - L-iscouts jirrapportaw li dehru anġli - żagħżugħ sabiħ u tifla b'xagħar tad-deheb, li jimxu b'veloċità inkredibbli, u meta jinqatgħu ma jistgħux jidhru.
  Kuropatkin salib lilu nnifsu tliet darbiet b"pass sfrenat u għajjat:
  - Allura jirriżulta li dawn huma anġli mill-ġdid?
  Il-Ġeneral Zeleny ttimbra għarqub mal-art:
  - Iva eżattament! Mitt tas-sema!
  Kuropatkin saħansitra saffar:
  - Ara naqra! Il-Mulej ma jabbandunax ir-Russja!
  Kondratenko qal b"mod istruttiv:
  - Irridu nattakkaw lill-ghadu immedjatament, Field Marshal! Jew aħna stess se mmorru fuq l-offensiva!
  Kuropatkin qal languidly:
  - Le, rġulija. Nagħti l-ordnijiet. Peress li Alla ddeċieda li jgħinna, allura huwa dnub li tpoġġi s-suldati fi grinder tal-laħam!
  Kondratenko loġikament innota:
  - Anke f'Iżrael, Alla li Jista' Kollox talab li l-Lhud ukoll jiġġieldu, u ma jirċevux kollox għal xejn u mingħajr ġlieda.
  Il-field marshal mill-swamp, strateġ ta 'tattiċi ta' stennija u jara, wieġeb għal dan:
  - Imma l-Appostlu Pawlu qal li biex taqdi lil Alla ma teħtieġx idejn tal-bniedem!
  Il-Ġeneral Zeleny diġà qabad:
  - Għaliex mela, Eċċellenza Tiegħek, taqsam lilek innifsek kontinwament, speċjalment meta qxur qed jisplodu fil-qrib!
  Kuropatkin kien diġà beda jirrabja:
  - Imma għax kollox jiġri skond ir-rieda ta 'Alla. Mela ejja nagħmlu servizz ta" talb l-ewwel. Jekk tkun insolenti, it-tnejn se jiġu arrestati!
  B'mod ġenerali, l-idea li jsir servizz ta 'talb dehret interessanti. Ħalli l-kerubini jieħdu r-rap għal kulħadd.
  Caligula it-tomboy u t-tfajla partiġġjana Margarita diġà huma ftit għajjien, u l-biċċa l-kbira tax-xogħol diġà tlesta. Allura għaliex ma tiffriskax fil-baħar, u tirramel sewwa l-iskwadra tat -Togo . Wara kollox, hija tista 'wkoll tiftaħ in-nar, inkluż minn pistoli ta' tnax-il pulzier. U dan huwa kalibru ta '306 millimetri, li jista' jikkawża telf sinifikanti lit-truppi li jattakkaw.
  Veru, il-Ġappuniżi, f'dan il-każ, se jkollhom jisparaw kważi bl-addoċċ, madwar il-linja. U jkunu jistgħu jolqtu b'nar dirett biss meta l-battalja tmur fil-limiti tal-belt.
  Il-mira ewlenija hija erba" vapuri tal-battalja b"kanuni ta" tnax-il pulzier abbord.
  It-tfajla partiġġjana, qatgħet lill-Ġappuniż bix-xwabel qattiela tagħha u ħawwad iċ-ċipep tal-għadam mwaħħla, issuġġeriet:
  - Forsi nistgħu ndaqs iċ-ċansijiet tagħna ftit? T. għandu superjorità fil-ġlieda kontra l-armi fuq l-iskwadra ta' Rozhdestvensky, bejn wieħed u ieħor 1.8 għal 1. B'dan il-mod aħna se ndaqs ftit il-bilanċ tal-forzi.
  Kaligula tad-Dniefel, qatgħet l-aħħar samuraj, staqsa lill-gwerriera Margarita:
  - Nibdew bil-xempju?
  It-tifla partiġġjana , tefgħet qoxra b"saqajha vojta u qatgħet tużżana Ġappuniżi oħra, u ħalliet biss biċċiet imqattgħin, oġġezzjonat:
  - Ma jibdewx bl-aktar Delicious! Fortunatament, m'hemmx għalfejn tfittex skwadra. Ejja nikklikkjaw l-ewwel żewġ armadillos.
  Caligula t-tifel ċaqlaq, tefa" granata bl-għarqub vojt, ippunta x-xabla mdemmija tiegħu lejn il- vapur tan-Nutili , u qal bil-ferħ:
  - U dan huwa tiegħi!
  Margarita, wara li reġgħet qatgħet fatali lill-Ġappuniżi, issuġġeriet lis-sieħeb tagħha:
  - Imma ejja jimteddu fl-ilma għal nofs siegħa biex tirkupra.
  Tabilħaqq, il-mistrieħ mhux se jweġġa". Iżda Caligula Dolphins ma ħela l-ebda ħin waqt il-pawsa qasira. B'mod partikolari, stajna nikkunsidraw xi ħaġa interessanti.
  Il-konspiraturi nġabru fil-kantina. Lampa elettrika taħt is-saqaf titfa" dellijiet ta" ħażina. Il-famuż ras qargħi ta 'Lenin jiddi dgħajjef, ħdejn ix-shaggy Koba , magħruf aħjar mad-dinja bħala Stalin, imbagħad uffiċjal navali b'uniformi pulita, filwaqt li l-Logutenent Schmit ftit magħruf, b'daqna dandy, Bukharin.
  Trotsky mhux biżżejjed għal-laqgħa sħiħa, iżda għalissa hu u Lenin jinsabu f'loggerheads. U għalhekk, inġabru l-aktar Bolxeviki influwenti, lesti li jagħmlu rivoluzzjoni, jew kolp ta" stat, tkun xi tkun, biss biex jiksbu l-poter.
  Lenin ħa l-kelma l-ewwel:
  - Huwa estremament importanti , sħabi, li tiġi evitata r-rebħa tal-Awtokrazija fil-gwerra imperjalista inġusta tagħha mal-Ġappun bi kwalunkwe spiża. Il-kawża tar-rivoluzzjoni titlob dan!
  Timid spanks bi tweġiba.
  Bukharin, ħabbat il-pali tiegħu u ħawwad id-daqna sewda li żżejjen wiċċu għadu żgħir, ikkonferma:
  - Iva, m'għandniex nagħtu lill-awtokrazija l-iċken ċans. Dan jista" jinxtamm qisu tradiment, imma jien ngħid, Mikado huwa l-aqwa u l-alleat ewlieni tal-Bolxeviki u l-komuniżmu dinji!
  Koba Joseph ghamlet irrabjat:
  - Sewwa qal! Għalkemm dan ma jinxtammx qisu tradiment, diġà huwa tradiment innifsu!
  Lenin, li mbagħad mar bil-psewdonimu Karpov, irrimarka bi grin:
  - Għall-fini tar-rivoluzzjoni globali, kultant ikollok tagħmel sagrifiċċji. Inkluż li tissagrifika parti mill-kuxjenza tiegħek u r-ruħ tiegħek stess. - Ulyanov uncorked, ħoll ir-ras, flixkun birra Ġermaniża. Għall-eloquence, għandek aġġorna gerżuma tiegħek. Ħa ftit sips u kompla. - Taħseb li jien stess nieħu pjaċir nixtieq il-ħażen u t-telfa lil pajjiżi stess. Madankollu, inkun sinċier, ir-rivoluzzjoni hija possibbli biss jekk ir-reġim tal-Awtokrazija jiddgħajjef serjament. U x'jista' jdgħajjef l-Awtokrazija aktar minn telfa fil-gwerra?
  Koba qal bi qbil:
  - Xejn... Xi drabi l-ogħla għan jeħtieġ sagrifiċċji, u sagrifiċċji konsiderevoli!
  Lenin kompla l-filosofija tiegħu:
  - Allura, mhux se niddiskutu l-moralità u l-filosofija tal-ateiżmu. Din mhix il-ħaġa prinċipali. Jidher ċar li l-ħidma li qed nagħmlu se twassal għall-ħelsien tal-ħaddiema u l-iskjavi tal-pajjiżi kollha u tad-dinja kollha. U l-fatt li t-telf kollu tal-istat tagħna u popli oħra se jiġi kkumpensat mitt darba. - Ulyanov waqaf u żied b'ton differenti. - U x'passi konkreti nistgħu nieħdu biex negħlbu l-Awtokrazija li hija mibgħuda mill-poplu u minna?
  Hawnhekk il-Logutenent Schmid tkellem b"leħen irqiq:
  - Naħseb, biex nibdew, li jisplodu l-Ferroviji Trans-Siberjani f'diversi postijiet f'daqqa. Dan ikollu impatt fatali fuq il-provvista tat-truppi zarist fil-Manċurja.
  Koba daħk bħal volpi:
  - Bravo , it-tifel qed jagħmel progress! U ħsibt li nisraq diversi banek sabiex inaqqas l-istandard tad-deheb tar-rublu tat-Tsar.
  Ulyanov b'mod sever ħadlu subgħajh l-indiċi lejn il-"Ġorġjan meraviljuż":
  - Tkunx imqareb! Proposta interessanti ħafna . Tista 'tħassir pjuttost Kuropatkina.
  Schmid kompla:
  - B'mod ġenerali, il-pjan tiegħi jinvolvi li nqajjem rewwixta fuq il-bastimenti kollha tal-Flotta tal-Baħar l-Iswed. Imbagħad l-armata tmur fuq in-naħa tan-nies tax-xogħol, u l-Awtokrazija se tikkollassa mill-ewwel!
  Koba ċaqlaq ironikament:
  - Iva, il-kanċer se jsaffar fuq il-muntanji!
  - Koba , ieqaf! - Lenin barked u żied. - Huwa, tabilħaqq, meħtieġ li titħejja u titwettaq rewwixta fil-Baħar l-Iswed. U meta l-Kuropatkin imsawwat jaħrab minn Port Arthur , l-ammutinament madwar l-armata se jsir reali!
  Schmid tilef il-kuraġġ tiegħu:
  - Iva, se nagħmluh fl-ispirtu!
  Bukharin ħa l-kelma:
  - L-aktar alleat numeruż tagħna fid-Dinja huma l-bdiewa; meta jqumu, ikunu jistgħu jqabbdu l-forzi kollha tal-Awtokrazija. Jeħtieġ li nibagħtu l-aġitaturi tagħna fl-irħula, billi nitolbu li l-bdiewa jingħataw mhux biss art, imma wkoll proprjetà, dak kollu li hu tas-sidien!
  Koba interrompa ironikament:
  - Inklużi n-nisa u l-bniet tagħhom!
  Bukharin daħka:
  - U dan ukoll! Huwa sempliċi daqs Emelyan Pugachev - ir-ras se titqatta ', il-bar se tkun imdendla, u l-oġġetti tagħhom se jittieħdu għalik innifsek u jinqasmu b'mod ugwali! U n-nisa u l-bniet tas-sidien tal-art huma l-iskjavi tiegħek!
  Ulyanov approva din is-sejħa:
  - Dritt! Aħna ser hang minnhom kollha! It-triq kollha lejn il-Pol tat-Tramuntana!
  Koba issuġġerixxa:
  - Għandna bżonn nużaw b'mod attiv l-element robber kemm jista 'jkun. B'mod partikolari , ir-rivoluzzjonarji l-aktar b'saħħithom u ta 'suċċess joħorġu mill-kriminali . Per eżempju, Kotovsky mhuwiex eroj? Eroj! U Patri Makhno mhux agħar!
  Bukharin għaqqad b"rasu qawwi:
  - Dak hu! Se nfarrakhom kollha bil-kriminalità !
  Ulyanov ħabbat il-ponn fuq il-mejda:
  - Terrur, terrur u għal darb'oħra terrur rivoluzzjonarju!
  Ma kienx possibbli li tosserva l-konversazzjoni ulterjuri ta 'l-"erba' magnífico". Wara li qam, kien meħtieġ li nimxu għal-livell prattiku ta 'implimentazzjoni ta' strateġija rebbieħa. B'mod partikolari, ċar il-battleships mit-timijiet.
  Caligula malajr għem lejn il-mira tiegħu, u Margarita lejn tagħha. Il-ġuvini, bl-użu ta" subgħajhom u saqajhom, telgħu istantanjament fuq il-bastimenti vittmi tagħhom.
  Caligula it-tomboy ma baqax iħoss il-brejkijiet, hekk kif beda jaqta" lil kulħadd fil-filliera. Mhuwiex diffiċli li titla' abbord vapur, essenzjalment klassi ta 'battalja. Sakemm, ovvjament, ma tkunx aktar minn bniedem. Allura, run u aqta '. U b'veloċità sopranaturali bħal din, ħadd m'għandu ċans jirreżistik.
  Ukoll, bis-swaba 'mikxufa tat-tfal tiegħek, iżda aktar mgħaġġla mis-saqajn ta' saqajn ta 'cheetah, tarmi labar velenużi. U dan se xokk kompletament ukoll lill-Ġappuniżi.
  Il-ġellieda tal-Land tax-Xemx li Jogħla huma għal darb'oħra mimdudin maqtugħin , u l-pjan tal-par ta 'terminaturi huwa sempliċi. Wasal fil-kompartiment tal-munizzjon, imbagħad sploda l-munizzjon b'tali mod li l-bojlers ikunu koperti wkoll. Wara dan, il-bastiment bil-ħsara ma jkollu l-ebda għażla ħlief li jmur fil-qiegħ.
  Caligula tad-Dniefel, qatgħa u msammar bis-sejf, qabeż il-provvista tal-munizzjon. Ukoll, x'inhuma balal individwali għalih, li t-tifel jispara fuq il-fly, jew saħansitra jitfa 'lura lejn l-ghadu. Huwa speċjalment tajjeb jekk, b'sieq vojta, immedjatament tfarrak numru żgħir ta 'skrataċ fl-ghadu b'forza frantic u letali, letali u irresistibbli.
  Allura li t-triq tas-samurai lejn l-imperu rjali ta 'Nicholas II ġiet imblukkata.
  Mhux diffiċli wkoll li tittrasferixxi l-munizzjon fl-istiva sabiex il-qiegħ tal-battalja jintefaħ, ukoll bis-saħħa fiżika tiegħu.
  Il-gverta tal-azzar, imsaħħan fix-xemx ta 'Marzu, tickles b'mod pjaċevoli l-pettijiet elastiċi vojta tat-tifel terminatur. U qxur ħoxnin li jisplodu ħafna mimlijin shimosa iġbed l-ispallejn. Int taqbeż 'l isfel, tinjora t-taraġ spirali, u issa tinsab fil-post it-tajjeb. Issa l-ħitan se jkunu mfarrka u l-bojlers se jisplodu, jagħmlu tali toqob li lanqas din il-ħaġa enormi ma tibqax ħaj.
  Din il-ħaġa interessanti hija l-armadillo Ġappuniż. Il-vapur huwa spazjuż u wiesa ', bi ħxuna kbira ta' armatura li tkopri l-gverti. U l-btieti tal-kanuni twal u ħoxnin, kapaċi jolqtu ftit għexieren ta 'kilometri, jew saħansitra aktar ... Veru, ma nbnietx mill-Ġappuniżi, iżda mill-Ingliżi. Iżda l-flotta rjali hija kważi kollha tal-produzzjoni tagħha stess, li għandha l-vantaġġi u l-iżvantaġġi tagħha. Allura l-Ingliżi għamlu battleship - magna nobbli. Ħasra, imma rridu nibagħtuh fil-qiegħ...
  Kien hemm splużjoni, u l-metall tal-gverta li tkissir laqat ir-riġlejn vojta u muskolari tat-tifel, u tefgħu 'l fuq mill-wiċċ. Wara dan, it-tifel niżel fl-ilma u għem b'mod vigoruż, jipprova jitbiegħed mill-idromassaġġi. Kolossu bħal dan qed jegħreq.
  U l-bastiment tal-battalja ta 'Margarita maqsum: maħduma b'mod nadif u sinkroniku. Issa wasal iż-żmien li tegħreq iż-żewġ cruisers tal-battalja armati li baqgħu ħajjin.
  Ħalli t-Togo , li kkawża tant inkwiet għall-flotta Russa, imur ukoll fil-qiegħ. Din issir lezzjoni għal dawk kollha li jiġu fl-art ta" Art Ommek bl-armi f"idejhom.
  Caligula tad-Dniefel jaqbad bil-qawwa l-ilma tal-oċean b"idejh u saqajh u bis-sfafar:
  - Int tkun megħlub mill-Ġappuniżi! Din mhix logħba madhouse !
  L-istess bħall -aħħar darba, kważi mingħajr ma tmiss il-metall u l-armatura tittajjar fuq il-gverta. Hemmhekk tibda tqatta 'samurai bħal dan bil-mod fil-kaboċċi. Probabbilment, anke brimba mwaħħla fir-reżina hija mitt darba aktar b'aġilità minn dawn l-insetti mill-Art tax-Xemx li Jogħla. Allura inti tgħaġġel u taqta 'armi, saqajn, irjus ... U huma biss joqgħod. Fl-aħjar, wieħed minnhom jirnexxilu jgħid:
  - Banzai!
  Tomboy Caligula jidhaq u jqaxxar imnieħru lejhom:
  - Banzai, tazzardax!
  U b"saqajh mikxuf jitfa" l-iskrataċ, ittaqqab il-foreheads, il-ħalq u l-griżmejn tas-samurai.
  Sussegwentement, irrepeti l-kombinazzjoni preċedenti. Madankollu, għal bidla, il-Caligula magnífico malajr immira l-kanun ta 'tnax-il pulzier li kien diġà mgħobbi u spara ċarġ lejn l-eqreb cruiser tal-battalja. Il-hit irriżulta li kien preċiż, u ċarġ Ġappuniż b'splussiv kbir ikkawżat nar kbir fuq il-gverta.
  Il-gwerrier żagħżugħ innota li tabilħaqq, meta jidħol prodott tal-industrija fl-Art tax-Xemx li Jogħla, joħroġ ħafna nar u duħħan. Li, ovvjament, jagħmel l-isparar aktar faċli . Meta wieħed iqis li s-samurai ilhom fi gwerra mar-Russja għal żmien twil, l-iskwadra tal-ġlieda tagħhom tabilħaqq għandha superjorità kwalitattiva.
  Veru, kemm jistgħu jiksbu l-Ġappuniżi jekk jitilfu l-bastimenti kbar kollha tagħhom?
  Il-bastiment ewlieni tat-Togo b'mod tardiv jindika t-tluq. Iżda din hija verament mhux soluzzjoni utli . Il-battalja enormi tisplodi, u żewġ sekondi wara jisplodi wkoll il-vapur li kien qed iġorr Caligula of the Dolphins. Huwa fl-aħħar sieq uffiċjal tal-Imperu Ġappuniż bl-għarqub. U għal darb'oħra ż-żewġ ġellieda kuraġġużi tkeċċew 'il barra mill-mewġa ta' xokk...
  Tfajla partiġġjana li tiġġieled, wara li nefaħ ras kaptan tal-ewwel grad, tgħajjat fil-quċċata tal-pulmun tagħha:
  - Logħba tal-hockey tal-baħar: ir-Russja kontra l-Ġappun - skurja erbgħa għal żero!
  Tabilħaqq, issa l-Ġappun m'għandux battleship wieħed fis-servizz. Veru, għad hemm daqs tmien cruisers tal-klassi tal-battalja. U hemm għażla: li tegħrquhom jew ma tegħrqux?
  Caligula, wara li qatgħet il-kelb il-baħar li ġera lejh bis-sejf, iddeċieda b"mod loġiku:
  - Agħfas waqt li l-ħadid ikun jaħraq! Jiġifieri ngħarrquhom!
  Margarita, wara li qatgħet predatur ieħor tal-baħar, qablet ma" din id-deċiżjoni:
  - Għaliex ħela ta 'ħin fuq trifles? Jista" jkun li ma jkunx hemm darba li jmiss għalina!
  Caligula it-tomboy, tefa" l-kaxxa tal-iskartoċċ b"siequ, eżatt f"għajn il-kelb il-baħar, loġikament oġġezzjona:
  - Naħseb li se! Alla jħobb it-trinità!
  Imma hu xorta waħda għam. Jistgħu jirritornaw lejn il-fortizza taċ-ċittadella bil-lejl. Dan ma jwassalhom imkien. U jekk Kuropatkin jieħu l-stronghold mingħajr il-parteċipazzjoni tagħhom, allura ħafna aħjar. Tabilħaqq, ma jistgħux jagħmlu kollox waħedhom. Huwa saħansitra interessanti x'se jgħidu d-dixxendenti dwar din il-gwerra stramba mal-Ġappun? Huma jqisuha bħala att glorjuż, jew, għall-kuntrarju, se jsawruh kif mirbuħ biss minn forzi sopranaturali!
  Iżda Caligula faċilment qabeż lill-vittma li jmiss tiegħu - il-cruiser tal-battalja. Esternament, huma kemmxejn differenti mill-armadillos. B'mod partikolari, hemm ftit inqas armor, u minflok pistoli ta 'tnax-il pulzier hemm dawk ta' għaxar pulzieri, iżda l-prestazzjoni hija ħafna aħjar. Iżda dawn huma wkoll bastimenti tal-klassi lineari. U mbagħad hemm cruisers medji u ħfief.
  Il-gwerrier żagħżugħ hawn biddel xi ftit it-tattika tiegħu u qata" l-baħrin samurai u nailed xi wħud bl-iskrataċ li tefa" b"saqajh boyish vojta . Imbagħad, huwa ħa u sploda l-munizzjon biex il-cruiser tal-battalja midfun imnieħru fl-ilma u b'hekk mar fil-qiegħ mhux immedjatament, iżda gradwalment idur.
  Forsi l-attur tifel Caligula ried isalva mill-inqas parti mill-ekwipaġġ mill-mewt b"dan il-mod. Tabilħaqq, fejn seta" jpoġġi daqshekk splussivi... Margarita, wara li qatlet massa kbira ta" baħrin samurai, inklinat il-cruiser tagħha abbord.
  It-tifla kburi ċċelebrat is-suċċess tagħha, u s-sieħeb tagħha wkoll:
  - Score: sitta - żero!
  Caligula it-tomboy, b"rabja u ferħ, minn suċċess kbir, kanta:
  - U s-samurai tellgħu l-art, taħt il-pressjoni ta 'l-azzar u n-nar!
  Vittmi ġodda tal-baħar ... Iva , jidher li l-Ġappuniżi li bdew din il-kampanja twieldu taħt stilla sfortunata. U lanqas it-tmien miljun alla fir-reliġjon Shinto tagħhom ma jgħinuhomx.
  Lill-Tomboyish Caligula, battle cruiser jidher qisu biċċa kartun li jeħtieġ li tiġi mgħarrqa. Saħansitra ddeċieda li jipprova tattika kemmxejn differenti, jiġifieri billi jippenetra fl-istiva u jaqta" l-qiegħ hemm bix-xwabel. Wara kollox, huwa għandu metall maġiku maqbud minn ninjas u sorcerers. Dan ifisser li trid issir operazzjoni.
  U għalhekk ... Jirriżulta li l-ħadid lineari qed jinfaqa... Huwa meħtieġ li tgħarraq tliet kompartimenti biex jiġi żgurat li. It-tifel Terminator jgħid b"daħka:
  - Hawn aħna fuq dak il-vapur...
  Biex tegħreq cruiser tal-battalja b'daqqiet ta 'xabla, int verament jeħtieġ li jkollok saħħa superumana u immaġinazzjoni straordinarja.
  Margarita tippreferi approċċ ħafna aktar sempliċi, billi targumenta li r-ripetizzjoni hija l-omm tat-tagħlim. U jekk iva, allura l-ghadu jkun mgħarraq mill-isplużjoni.
  L-alla gwerriera u tifla partiġġjana tgħolli l-kbir u tgħid:
  - Diġà huma t-tmienja!
  It-tifel Caligula, mingħajr ċerimonja, jaqta" bosta samuraj, u jitfa" skrataċ letali b"saqajh, jgħid:
  - Iżda dan huwa sempliċiment delightful!
  Fadal erba" vittmi oħra... Jeħtieġ li jiġu mgħarrqa b"xi mod biex dan ma jsirx wisq normali. Oħroġ b'xi ħaġa speċjali, unika. U l-ġuvini, mingħajr ma jgħidu kelma, jaġixxu kif ġej. Jiġifieri, jaħtfu t-tmun tal-kontroll ... Fortunatament, il-vapuri diġà qegħdin f'veloċità sħiħa, li jfisser li mhux daqshekk diffiċli li tlaħħaq magħhom. U għalhekk, taqbad it-tmun tal-kontroll u tmur għall-muntun... Battlecruisers, il-vapuri huma ġodda, iżda hemm ħafna bastimenti skaduti fil-flotta Ġappuniża li m'għandhom l-ebda ċans li jaħarbu minn muntun ta 'linja dritta.
  X'jiġri jekk il-vapuri, u anke dawk magħmula mill-metall, jaħbtu b'veloċità għolja fil-baħar?
  Imbagħad jiġri dan li ġej: roar terribbli, it-tħin tal-korazza, il-folji tal-azzar taż-żewġ bastimenti jinfaqgħu. Għexieren u mijiet ta" baħrin, b"uċuħ sofor mgħawġa, jgħaġġlu tul il-gverti mkissrin, għajnejhom dojoq joħorġu minn foreheads, u nixxigħat ta" demm itiru minn ħalqhom bi snien knocked out.
  U l-ġellieda Ġappuniżi jaqgħu l-baħar, jaqgħu fi flussi ta 'ragħwa li jibilgħuhom mill-ewwel. U l-vapuri jibdew jegħrqu malajr, u jkaxkru ħafna ħajjiet fil-fond.
  Margarita, kompliet teqred lill-baħrin mingħajr ħasra jew ċerimonja, qalet bi tbissima:
  "Huwa tajjeb ukoll li l-Ġappuniżi ma jieħdux nisa u tfal abbord."
  Caligula, billi ħarġet il-kelb il-baħar li tela" fuqu, qabel ma" dan il-pront:
  - Iva, il-kult tal-Amażonji ma ħax għeruq fost is-samurai. Veru, dawn jidhru li għandhom ninjas nisa!
  L-alla żagħżugħa gwerriera u, fl-istess ħin, tfajla partiġġjana ġabret fil-qosor:
  - Tnax-żero favur tagħna ... Imma għad fadal żewġ ġildijiet tal-aħħar. X'għandek tagħmel magħhom?
  Caligula it-tomboy qatgħet kelb il-baħar ieħor f"biċċiet u sempliċement issuġġerixxa:
  - Ejja neħduhom fil-port ta 'Dalniy. Issa jinsab taħt il-kontroll Russu, u żewġ cruisers mill-aqwa u tal-aħħar se jtejbu ħafna l-flotta tagħna!
  Margarita, li tfarrak il-predaturi tal-ibħra bix-xwabel, qablet malajr ma 'dan:
  - Iva, u din hija l-aħjar soluzzjoni!
  Għalkemm il-Ġappuniżi għandhom reputazzjoni li huma ġellieda bla tgħawwiġ, l-effett morali tad-daqqiet furious taż-żewġ anġli super qabeż l-aspettattivi l-aktar selvaġġi tagħna. Tabilħaqq, jekk ikollok tiġġieled mhux man-nies, iżda ma 'kreaturi simili għall-allat l-aktar reali, u forsi anke demiurges, allura anke l-ġellieda tal-Land tax-Xemx li Jqum jista' ma jkollhomx kuraġġ.
  Għalhekk, wara li Margarita fuq cruiser wieħed, u Caligula fuq l-oħra, qatgħu lill-uffiċjali l-aktar żelużi, u taw daqqa ta" sieq lil xi wħud minnhom, baħrin u mekkaniċi oħra qiesu li kien aħjar li jissottomettu ruħhom għal dawn is-super- ħlejjaq . U ż-żewġ battlecruisers marru lejn il-port ta 'Dalniy, li l-Ġappuniżi ċedew, wara t-telfa riċenti tagħhom, mingħajr ġlieda lill-armata Russa.
  Caligula Dolfinov ħaseb li, wara kollox, l-awtorità tal-forza li jolqot hija l-awtorità. Per eżempju, matul il-Battalja ta ' Khalkhin Gol, kemm Ġappuniżi nqabdu mill-armata Sovjetika formidabbli? Skont id-dejta Sovjetika, 476 persuna, skond kalkoli oħra aktar tard, madwar 200, u bħala riżultat ta 'skambju reċiproku, 88 biss ġew ritornati lill-Ġappuniżi, jiġifieri, hekk ftit lura lejn art twelidhom.
  Jiġifieri, is-samurai wera fermezza. Wara li tilfet, skont id-dejta Sovjetika, inqatlu madwar għoxrin elf ruħ.
  Bħala paragun, l-armata Sovjetika tilfet kważi daqstant maqtula ( mingħajr ma ngħoddu dawk li mietu fil-jasar) matul it-Tieni Gwerra Dinjija daqs priġunieri.
  U dan minkejja l-fatt li l-NKVD ittratta brutalment mal-familji ta 'dawk li ċedew.
  Allura r-reżiljenza tas-suldati Ġappuniżi mhix esaġerata. Matul il-Gwerra Russo-Ġappuniża, il-Ġappuniżi tilfu mitt darba inqas suldati bħala priġunieri tal-gwerra mir-Russi!
  Iżda, madankollu, dan huwa parzjalment dovut għall-fatt li l-armata Russa ma rebħitx battalja kbira waħda. U mingħajr rebħiet m"hemmx priġunieri.
  Madankollu, jiġri li l-armata li qed tavvanza għandha wkoll ħafna suldati maqbuda.
  It-tifel gwerrier Caligula qal lil Margarita permezz ta" walkie-talkie primittiv:
  - Forsi ngħollu l-bandiera l-bajda wara kollox, inkella jegħrquna?
  Margarita oġġezzjonat:
  "Huwa disgrazzja li tbaħħar taħt bandiera bajda." Aħjar tagħti l-Russu tricolor fuq rasek!
  Il-gwerriera żagħżugħ nieda l-labra fis-sieq mikxufa u agili tat-tifel-terminator, u wara li ttafed is-samuraj li jmiss f"moħħu, irrimarka:
  - U fl-opinjoni tiegħi, Andreevsky b'salib se jkun aktar suċċess!
  Bil-punteġġ erbatax għal żero, l-arbli navali mal-Ġappun huma lesti u issa tista 'mhux biss tieħu l-vapuri maqbuda lilek innifsek, iżda wkoll tkanta. Caligula of the Dolphins kanta l-kanzunetta tar-rebħa tiegħu f"wiċċu:
  Meddiet kbar ta' ibħra, oċeani -
  Ħartuhom taħt il-bandiera tricolor!
  Is-suldati rebħu muntanji kbar,
  L-ajkli għoġbu fir-rebħa!
  
  Il-ġellieda Russi ġew rikonoxxuti mill-pjaneta,
  Laqtu lill-għedewwa bix-xwabel u l-bajjunetti!
  Konna kapaċi neħħew il-madmad tal-faxxiżmu minn nofs id-dinja,
  Temmejna l-marċ tagħna b"rebħa f"Berlin!
  
  waslu fuq tankijiet bil-ħott,
  Qed jheddu li jeqirdu l-għelieqi kollha Russi!
  Imma jħabbtu l-iskejjer bil - qawwi ,
  Biex uliedna jkunu jistgħu jgħixu ferħanin mingħajr madmad!
  
  Aħna ulied il-Patrija, li hija ogħla minn kulħadd fid-dinja,
  Aħna twieldu, għaġna Calico b'saqajn tagħna!
  interċeda għalina, u bagħatna għall -battalja ,
  U Alla ġab Mejju jiffjorixxi fil-ferħ!
  
  M'hemm l-ebda sehem ta 'ġellied u qalb ogħla ,
  Dak li jagħti ħolma u twelid mill-ġdid!
  Iftaħ il-bieb glorjuż għall-immortalità,
  Imma jekk qed toqgħod f'embossat, kun kwiet !
  
  Hemm ilpup u nagħaġ, imma intom ir-rgħajja tal-univers,
  U huwa s-sehem tiegħek li twassal l-ordni lill-posterità!
  Biex twettaq il-kwistjoni sa l-aħħar tal-ħolqien,
  Biex in-nar ta" dejjem f"qalbek ta" mħabba ma jintefax!
  
  Min jaf fejn bullet ghadu se jwaqqaf suldat,
  Iżda xorta waħda, fil-battalja, il-mewt hija aħjar minn mard immuffat!
  U jekk tmut, allura ħabib tiegħek se jfarrak lill-avversarju ,
  Mhux se jittollera, għax bniet barefoot qed jiġu misjuqa fil-magħluq!
  
  Oh, id-destin Russu, gwerra u nar wara gwerra,
  Għal dawk li jridu jmorru għall-vaganza, m'hemmx post għalihom, taf, fil-ġenna!
  Hawnhekk l-infern Sam daħal f"konfoffa ma" Satana,
  Jhedded: - Se naqqas l-atomu u nkisser is-silġ!
  
  Iżda se jkun hemm ukoll protezzjoni kontra missili,
  U bomba nukleari ma tistax teqred Moska...
  Nistgħu nużaw tankijiet biex niksbu l-parassita,
  U l-kanzunetti boring dwar il-waqa" jagħmluk imdejjaq!
  
  Ibigħ għal Penny, mhux sehem Russu,
  Wara kollox, kull wieħed minna huwa gwerrier kbir!
  Temminx li Alla diġà poġġa fir-rwol,
  Fil-fatt, inti tiddeċiedi kemm jibred l-hol!
  
  Kien hemm fallimenti, kien hemm telfiet,
  Ġara bħal liebri li jirtiraw minn ilpup terribbli!
  Imma jekk tibda l-gwerra, nerġgħu nkunu hemm,
  Smash l-armata brutali ta 'monsters b'ritmu hellish!
  
  Emminni, mhux qed nilagħbu għall-fini tal-gwerra,
  M'għandniex sejħa oħra ħlief li nkunu ħbieb sbieħ!
  Aħna nies aħwa, mhux Abel u Kajjin,
  Għalina, għasfur huwa kanzunetta, u mhux logħba xaħam!
  . EPILOGUE
  Wara li Dominica ħarġet il-ħeġġa tagħha, it-tfal għajtu u daqqu idejhom għal żmien twil. Iva, huwa kbir , tista 'tgħid li rnexxielha - tbexxix aforiżmi u humming lilha nfisha.
  Wara dan, Margarita u Dumnika ħabbru festa għad-dinja kollha, biex ikun hemm gost u ferħ fir-ruħ.
  Huma xejru l-bastun maġiku tagħhom, u dehru imwejjed lussużi, mgħobbija bil-ħxuna bl-ikel . Kollox hawn kien lussuż u għani ħafna.
  Tali platti mill-isbaħ u ħafna kejkijiet, torti tal-custard, donuts, pretzels, muffins u kejkijiet imżejjen b'mod għani. Huwa impossibbli li tgħid fi sħarijiet, u lanqas li tiddeskriviha b'pinna.
  U kollox huwa tant appetizing u aromatiku li huwa litteralment uniku fis-sofistikazzjoni u s-sbuħija tiegħu.
  Margarita tweeted:
  L-aħjar, l-aħjar għat-tfal,
  Fuq il-pjaneta ferrieħa tagħna...
  Viva x-xemx u r-riħ,
  Ikkunsidra l-fairies responsabbli għal kollox!
  U bdiet tiżfen. U Dominica marret warajha, u bosta tfajliet oħra magħhom. Marret tajjeb ħafna .
  Margarita loġikament innotat:
  - Kollox se jkun tajjeb, kollox se jkun tajjeb jekk ma nħaslux !
  U t-tifla partiġġjana ħadet u ħarġet logħob tan-nar ieħor mill-bastun maġiku tagħha. U kienet qisha funtana ta" djamanti tiċċirkola f"nixxiegħa ta" maltemp ħafna.
  Dominica nnutat:
  - Sbuħija, sbuħija.
  Tispara bħal funtana minn balena!
  Wara wasal iż-żmien għad-divertiment. Bosta mill-akbar subien, ta" madwar erbatax-il sena u muskolari ħafna, poġġew ingwanti rotob fuq idejhom u bdew jiġġieldu ma" xulxin.
  Laqtu b"idejhom u saqajhom vojta, waqt li jitbissmu u jidħku.
  Dobrynya nnutat bi grin:
  - Wara kollox, għandhom tagħmir tal-farms kollettiv!
  Il-Prinċep Oenomaus qal:
  - Mhumiex imħarrġa fl-arti marzjali !
  It-tfajjel Dobrynya saffar, jaqbeż fiċ-ċirku improvisat:
  - Ħallini mmur!
  U żewġ adoloxxenti muskolari jiġġieldu ħabtu ma" xulxin. Is-subien infaqgħu jidħku u attakkaw lil Dobrynya. Kien hemm żarmar u waving ta 'armi u saqajn.
  Dobrynya b'għaqal imxerrda u imbuttathom fil-ġenb. Imbagħad qabad wieħed mis-subien minn imnieħer b'saqajh vojt . Huwa howled fl-uġigħ selvaġġ. U t-tifel eroj mill-ġdid, mingħajr ebda ċerimonja, tefgħu u ġiegħlu jdur.
  It-tfal tal-madwar daħku u ċċapċpu idejhom. U Dobrynya imbuttat erba" subien flimkien f"daqqa u b"għaqal imgeżwerhom f"tvalja.
  Wara dan, id-daħk sar kompletament deafening. L-istess bħall-applaws tat-tfal. Tabilħaqq, deher jibred ħafna .
  Dobrynya irrimarkat b"mod wit:
  - Hu li ażżarda kielu!
  Dominika daħlet ukoll fiċ-ċirku. Hija għamlet ukoll arti marzjali. Wara kollox, li jaġixxi fil-films mhix ċajta. Hija wriet ruħha bħala Supergirl u ġġieldet ma 'supervillain . Iż-żewġ tfajliet imbagħad saħħew lil xulxin għal tużżana tieħu. U dan huwa kbir . Anke tbenġil tagħhom kien reali.
  Issa żagħżugħ b"saħħtu u muskolari ta" madwar erbatax-il sena b"bagolli tal-għawm laqa" kontra Dominica. U pprova jattakka lit-tfajla. Dominica wieġbet b"daqqa preċiża mill-għarqub vojta tagħha lejn il-plexus solari, u t-tifel waqa" u beda jdawwar.
  Dominica tweeted:
  - M'intix tifel , m'intix tifel,
  Mhux reali...
  M'intix tifel , m'intix tifel -
  Kaxxa immuffata!
  laqat lil Dominica fuq dahar muskolari bil-qawwa kollha . It-tfajla għajjat u tatu lura. Dodged u ġrew lejn Dominika u pprova jiġġieledha. Iż-żagħżugħ kien b"saħħtu u mwebbes b"xogħol iebes fuq sit ta" kostruzzjoni. U Dominika kellha tisforza s-saħħa kollha tagħha biex ma taqax. Iżda hi żelqet barra u mbagħad tefgħet it- tifel qawwi fuqha. Waqa", ħabat f"dixx bi storion. U t-tifel ħammeġ ħafna.
  U l-bqija tat-tfal daħku b"mod selvaġġ u għamlu uċuħ. Dan verament deher kbir .
  It-tifel qabeż, iżda rċieva kick iebsa
  bniet attriċi fil-geddum, kien milqut bil-qasba tiegħu fil -moviment li ġej, u t-tifel muskolari waqa 'fuq.
  Dominic kanta b'mod aggressiv:
  Qed jistenna b'mod insidjuż vittma fil-minjiera,
  Tipponta radar lejn is-sema...
  Żball wieħed - tlugħ aċċidentali,
  U daqqa hija inevitabbli!
  Din hija, tabilħaqq, tifla tal-karate. Għalhekk daret u tat tifel ieħor f"imnieħer bl-għarqub vojt. Huwa waqa 'u rilaxxati funtana tad-demm minn sniffer tiegħu . Iżda mill-ewwel qabeż. U għal darb'oħra fil-battalja. U Dominika tħawwadlu, iġiegħlu jaqa". Din hija verament mara.
  Dobrynya għoġbit b"rashom b"approvazzjoni:
  - Ibqa sejjer hekk! Ukoll, inti tifla friska !
  Hawn tifel ieħor b"saħħtu li tellgħu "l bogħod mid-daqqa ta" Dominica.
  Dan huwa fejn bdiet il-konfrontazzjoni. It-tfajla tefgħet żagħżugħa oħra fuqha u ċċappjat:
  Bniet mis-soċjetà għolja,
  Verament irrid nħabbat lill-bniedem!
  Wara dan, it-tfajla reġgħet imbuttat lis-subien flimkien, u tathom tbenġil u ħotob. U deher estremament umoristiċi u umoristiċi.
  waqqgħet ukoll lis-subien :
  - Int it- tifla tagħna ! Sħan ħafna u kombattenti!
  Dominica għoġbit b"rasu u ċapret:
  It-tfajla ġellied għandha demm jaħraq,
  Il-horde għomja qed jattakkana!
  Hija whispered perjodi, u xita reali ta 'krema, ħalib ikkondensat u għasel jitferra' l isfel fuq is-subien minn fuq.
  U għal darb'oħra d-daħk ferrieħa tat-tfal. Kollox qed idawwar u jiġri hekk frisk u aggressiv. U hemm mumenti umoristiċi f"din l-aggressjoni.
  It-tifel prinċep Oenomaus huwa, ovvjament, ukoll fil-logħba. Kif jista' xi ħadd jimmaniġġja mingħajrha? U l-gwerriera żagħżugħ b'għaqal ħafna jitfa' fuqu tifel li jidher akbar u akbar. U għal darb'oħra esklamazzjonijiet entużjasti. Iva, din hija verament ġlieda li hija meħtieġa.
  Enomai xejriet idu, u t-tifel waqa" fuq munzell ta" kejkijiet miksija bil-krema. U nfaqgħu u xerrdu hekk umoristiċi u bi ħġarhom. U dawn kienu l-aromi tal-kċina maġika.
  Dobrynya innota b"daqqa:
  - Hija tal-mistħija li taħli ikel bħal dan!
  Dominic daħak u wieġeb:
  - Dak huwa OK! Jien nagħmel aktar maġija!
  It-tifel Phoenix kanta:
  X'imkien fil-foresta hemm sħaħ,
  Joħtu caftan għal Satana...
  Boulders ġew mitfugħa madwar,
  Pajjiżna fabulous!
  Wara dan, sar ħbieb ma 'Dobrynya. Iż-żewġ subien erojċi l-ewwel bdew imexxu l-ponn tagħhom, jippruvaw jolqtu lil xulxin f"wiċċhom . Għabbewha każwalment ftit drabi, u tbenġil deher. Imbagħad is-subien-ġellieda ħaduha u ħabtu rashom. Allura bdew itir xrar minn għajnejja.
  Imbottaw lil xulxin, ħabtu l-irjus u mbagħad bdew jiġġieldu. U l-ġlieda kienet iebsa ħafna. Is-subien kavallieri ħabtu, jgħaffġu lil xulxin u għafsu lil xulxin.
  Imbagħad reġgħu bdew iħabbtu l-irjus, li dehru aktar stupidi milli jibred u menacing. U dan aġixxa b"tali mod li ġab lit-tfal-spettaturi f"daħk storment.
  Dominica ħadet ir-rix f"idejha u bdiet tħakkek it-takkuna vojta tas-subien. Dobrynya u Phoenix bdew tidħaq, huwa verament tant ticklik u frisk li ma tkunx tista 'tieqaf tidħaq.
  Margarita nnotat bi tbissima primadonna:
  - Iva, int tifla friska. Biss kaptan entertainer. X'iktar tista' tagħmel?
  Dominica ghamlet:
  - Iva, b'mod ġenerali, nista' nagħmel assolutament kollox. U se tara dan aktar minn darba!
  Dobrynya u Phoenix separati. Kienu jgħarqu u t-torsos skolpiti tagħhom ileqqu bħallikieku kienu mxarrxin biż-żejt taż-żebbuġa.
  Margarita irrimarkat b"daqqa:
  - Għandna rebħa, iżda m'aħniex eqreb lejn l-għan li nsalvaw is-sess aktar b'saħħtu. Il-far isfar jappartjeni għall-għadu tagħna Bastinda, li sparixxa għal ħadd ma jaf fejn. U xerrdejna l-fażola. Tajjeb, mhux għalxejn, imma xorta mingħajr ir-riżultat li konna noqogħdu fuqu!
  Dominica kantat bi tweġiba:
  Il-ħajja mhix faċli
  U l-mogħdijiet ma jwasslux dritt...
  Kollox jasal tard wisq
  Dan kollu marret malajr wisq!
  Bil-mod il-mod, il-burdata tat-tfal meħlusa saret aktar kalma. U l-ġlied, anke dawk umoristiċi, spiċċaw, u l-mużika saret inqas qawwija.
  U mbagħad f"daqqa waħda nstema" ħoss. Il-ħorn tal-allarm instema.
  Is-subien u l-bniet mill-ewwel qabżu minn fuq is-siġġijiet tagħhom u briżmu bix-xwabel u lanez. Kienu lesti għal ġlieda.
  Dragons dehru fis-sema. Kienu bi tliet ras, seba" ras, u tnax-il ras . U kien hemm ħafna minnhom, u rettili ta 'daqs kbir. Naturalment, iktar ma jkun hemm irjus, iktar ikun kbir id-daqs. U fosthom kien hemm is-saħħara familjari Bastinda, li dehret żgħira fl-isfond tad-Dragons.
  Dominic saffar u nnota:
  - Ara naqra! Jidher li għadu mhux spiċċa!
  Margarita kantat bi tweġiba:
  Naqa" b"sidri, naqbad iċ-ċomb,
  L-art hija mimlija toqob, bħal bast...
  Imma naf li dan għadu mhux it-tmiem -
  It-tmiem huwa biss il-bidu!
  Kien hemm madwar ħamsin elf tifel tal-ġellieda - din hija armata sħiħa, ma kienx hemm aktar minn mitejn Dragun. Għalhekk, il-ġellieda żgħażagħ ma ħarbux. Kienu lesti jiġġieldu u jagħtu ħajjithom għal qalbhom, u forsi saħansitra jirbħu!
  Iż-żewġ naħat huma kombatttivi u determinati.
  L-akbar dragun ta " tnax-il ras ragħad:
  - Tibżax! Mhux se niġġieldu mat-tfal! Aħna għall-paċi u l-ġustizzja!
  Dominica għajjat:
  - Allura għaliex ġejt hawn?
  Hawn Bastinda għajjat, daħka b"mod aggressiv:
  - Naf li l-għan ewlieni tiegħek kien li tikseb l-artifact tal-Firien Isfar, u mhux li teħles lill-iskjavi tat-tfal!
  Margarita oġġezzjonat:
  - Ma jinterferixxix! Fi kwalunkwe każ, aħna ma ridniex inħallu lil uliedna u qatt ma se!
  It-tnax-il kap tad-dragun qalu f"daqqa:
  "Napprezzaw in-nobbli tiegħek!" Imma Bastinda tistiednek biex tilgħab logħba. Jekk tirbaħ, jagħtik il-far isfar, jekk jagħmel hekk, allura l-erbgħa tiegħek isiru l-iskjavi tagħha għal dejjem.
  Is-sħaħra Bastinda qabdet:
  - Iva! Dak hu! Tajjeb, it-tfal, hemm wisq tfixkil magħhom. L-erbgħa tiegħek se jkunu ħafna aktar utli fl-iskjavitù!
  Dominica nnotat bi tbissima:
  - Nistgħu nilagħbu logħba. Ħalli biss, f'każ ta 'telf, lis-saħħara Bastinda mhux biss tagħtina l-artifact tagħha tal-Firien Isfar, iżda wkoll issir l-iskjav tagħna.
  Margarita kkonfermat, billi ttimbrat saqajha vojta:
  - Dak hu! Dan huwa eżattament dak li għandna bżonn! Ikun ġust jekk Bastinda tirriskja wkoll il-libertà tagħha!
  It-Tnax-il Ras qal:
  - Ħalli jkun hekk! L-artifact u l-libertà tas-saħħara, kontra l-libertà ta 'erba' individwi sinifikanti - ġust!
  Is-sħaħra Bastinda xeħet rasha b"xagħar iswed:
  - Tajjeb, hekk ikun! Jien dejjem nirbaħ din il-logħba xorta waħda. U anki l-għarfien tal-maġija mhux se jgħinhom!
  Id-dragun bi tnax-il ras għajjat:
  - Twiegħed li se twettaq il-wegħdiet tiegħek f'każ ta' telfa?
  Il-ħamsa kollha esklamaw fl-unison:
  - Nagħtu!
  Is-sorresa Bastinda ħadet bord bil-kwadri mill-backpack tagħha u qalet:
  - Imbagħad ejja nibdew!
  U fetħet il-bord; immedjatament dehru figuri fuqha. Kienet kemmxejn reminixxenti taċ-ċess tradizzjonali, biss il-kwadri ma kinux tnejn, iżda tliet kuluri: abjad, iswed u griż. U kellna ħafna aktar figuri. Hemm jester, archers u uffiċjal, ġenerali, marixxall, ballista, chariot u xi ħaġa oħra.
  Dominica ghamlet:
  - Iva, lanqas naf kif jimxu! Dan huwa inġust!
  Is-sħaħra Bastinda wieġbet bi tbissima:
  - Int diġà tajt kelmtek u m'hemmx fejn tirtira. Ir-rifjut li tilgħab huwa ekwivalenti għal telfa!
  Margarita qabdet:
  - Naf din il-logħba! U kif jimxu fiha wkoll il-figuri! Mela ejja nilagħbu!
  Is-sħaħra Bastinda qabdet:
  - Tajjeb mela! Il-figura ewlenija hawnhekk hija r-re u se nilagħbu sa checkmate!
  Il-ġellieda tfal clapped idejhom. Margarita ħadet il-bastun maġiku tagħha, u quddiemhom dehret xbieha ta" bord kbir bi tliet tipi ta" ċelloli. U issa eluf ta" eks skjavi setgħu jarawha f"daqqa.
  Margarita nnotat:
  - Qabel il-gwerra, irbaħt logħba taċ-ċess kontra Botvinnik innifsu, għalkemm mhux personalment, iżda f'logħba simultanja. Iżda ta 'tmien snin, tħabbat liċ-champion tal-USSR hija friska!
  Is-sħaħra Bastinda għajjat:
  - Din hija logħba kompletament differenti! Iċ-ċess lanqas biss kien qrib tagħha!
  It-tfajla partiġġjana qabdet:
  - Naf! Huwa aktar ikkumplikat u hemm aktar biċċiet, imma nista' nilgħabha! Allura taħsibx li se tkun faċli għalik!
  Is-saħħara b"xagħar iswed qabdet:
  - Il-biċċiet tiegħi huma ħomor - jibdew l-ewwel!
  U hi mexxa l-slinger ' il quddiem . Margarita wieġbet billi ċċaqlaq lill-archer. Bdiet logħba bħal din bil-mimduda. Kien hemm mitt figura fuq kull naħa, u t-tlieta, ħlief is-slaten. Hemm wieħed minnhom, u l-logħba tispiċċa b'mate. Ukoll, dan huwa sabiħ u loġiku.
  Bastinda lagħab u daħka. Segwew l-ewwel skambji. Imbagħad il-manuvri ta 'jesters veloċi. Dominica nnotat li l-jester jiċċaqlaq bħal reġina fiċ-ċess tradizzjonali, iżda jolqot bħal kavallier.
  Iva, huwa interessanti. L-uffiċjal qisu isqof, iżda jolqot bħal sultan. U l-ġenerali jiċċaqlaq bħal rook, imma jolqot bħal kavallier. Il-marixxall jiċċaqlaq bħal reġina, imma jolqot biss bħal qafla. Naturalment, il-figuri l-aktar qawwija huma l-grand viziers, jimxu bħal reġina u bħal kavallier, u wkoll jolqtu. Hemm, ovvjament, irġejjen, u huma bħal fiċ-ċess regolari. Archers jimxu bħal pawns, iżda jisparaw dijagonalment tliet kwadri 'l quddiem, u slingers tnejn biss. Jidher li infantrymen ordinarji huma l-aktar dgħajfa, iżda jistgħu, malli jilħqu l-aħħar linja, jinbidlu fi kwalunkwe biċċa ħlief ir-re.
  Il-karru jimxi bħal żiemel, imma jolqot bħal iljunfant. Iva, huwa interessanti kif jirriżulta. Hemm ukoll ballista - tiċċaqlaq bħal rook, iżda tolqot bħal reġina. Rooks, kavallieri u isqfijiet, bħal fiċ-ċess ordinarju. Imma hemm ukoll unicorn. Huwa jimxi bħal sultan, imma jolqot bħal reġina. U unicorn rjali. Jimxi bħal iljunfant, imma jolqot bħal grand vizir, jiġifieri bħal reġina u kavallier. Iva, din mhix logħba taċ-ċajta. U hemm tliet figuri kull wieħed. U pprova xi ħaġa mingħajr yawning. U issa, jidher li Bastinda diġà qabad aktar territorju u kiseb vantaġġ materjali.
  Huwa ċar, hija ħafna aktar esperjenza minn Margarita.
  Dominica b'kunfidenza, jew pjuttost ironikament, tweeted:
  - Imxi ż-żiemel! Żiemel!
  Margarita xejrietha:
  - Tfixkilx! Dak li jrid isir, nagħmel!
  U t-tifla partiġġjana ċaqlaq il-figura tagħha b'mod deċiżiv. Bastinda kompla jattakka. Il-battalja kienet iebsa ħafna u bla ħniena.
  Margarita, sabiex terġa" tikseb ftit kunfidenza u kalm u tiġġenera ispirazzjoni fil-logħba, bdiet tkanta;
  Jirragħwa 'l fuq, jgħolli l-għoljiet weqfin,
  Il-mewġ, il-qajd tas-silġ qerdu l-oċean!
  It-travu maqtugħ, is-sħab kien mimli ċomb,
  U riħ frisk għaffeġ iċ-ċpar!
  
  Jien miegħek fuq irdum tal-kosta,
  In-nefħa tal-baħar tħakkek widnejk!
  Il-ġellieda għannqet għonqha b"id ġentili,
  Il-Mulej qaddis qam f"ruħi!
  
  L-uċuħ tal-muntanji tas-silġ huma indurati,
  U friefet tal-perli fuq is-sider!
  Fil-bogħod, bastimenti jimirħu bil-qlugħ,
  Ma tistax tinfired mill-ħolma tiegħek u torqod!
  
  Kont qed nippunta lejk, għeżież,
  Għajnejk radjanti mid-dmugħ!
  Wara kollox, mingħajrek, lanqas id-dinja mhix biżżejjed għalija,
  Maltempati u maltempati bir-ragħad qed jgħajtu fil-qalb!
  
  Flimkien miegħek se nduqu ħafna glorja,
  U l-velenu jippenetra l-ambizzjoni!
  Iġbed is-sejf tiegħek f'isem dik il-qawwa,
  li jaqdi !
  Margarita kantat perfettament u, ferħet, fetħet attakk deċiżiv. It-tifla partiġġjana ma qagħditx lura milli tissagrifika, u f"xi ħin il-bilanċ materjali tal-forzi deher katastrofiku għaliha. Imma hawn ftit attakki tattiċi aktar qawwija u...
  Margarita qalet bi tbissima innoċenti:
  - Checkmate, Sinjura Bastinda!
  Teptip b"mod selvaġġ u ħarset madwaru, ħarset lejn il-ġenb lejn l-akbar dragun ta" tnax-il ras . Kien daqs ajruplan tal-linja grand-class , il-medda ta 'kull ġwienaħ kienet tajba mitejn metru - dan huwa mostru. Forsi anke l-maġija fenomenali tat-tfajla-attriċi magħżula Dominica ma setgħetx tegħleb tali ġgant.
  Il-mexxej tad-dragun enormi għajjat bi tnax-il ras fl-istess ħin:
  -Tlift lil Bastind. Allura agħti r-rebħ tiegħek lill-Firien Isfar - artifact siewi, u mur fl-iskjavitù tal-kaptani l-ġodda tiegħek!
  Bastinda faqqgħet u ħarġet artifact mill-backpack tagħha. B'mod mhux mistenni, kien biss daqs coconut, iżda tiddi b'dawl qawwi u isfar.
  Is-saħħara ħarġet u nnutat:
  - Huwa tiegħek. Bħal dak kollu li hu tiegħi, issa huwa tiegħek!
  Margarita ħadet l-artifatt f"idejha u mbagħad ħbetu fil-backpack tagħha. U hi nnotat:
  - Dan huwa tajjeb! Ukoll, x'għandna nagħmlu jien u int, Bastinda?
  Barra minn hekk, mara sewda għadha pjuttost żgħira u attraenti wieġbet:
  - Kapaċi nagħmel ħafna affarijiet. Jien diġà għandi aktar minn elf sena. U x'jiġri jekk nista 'ngħallem tekniki magic mhux magħrufa. Ukoll, u wkoll tkun il-maniġer tar-renju. Għandi ħafna esperjenza f'dan, u mhux biss fil-ġestjoni tat-tfal.
  Margarita qabdet l-ispallejn u nnutat:
  "Naħseb li forsi nħallik tmur, wara li l-ewwel ħadt ġurament li tagħmel biss għemejjel tajbin."
  Dominica ghamlet:
  - X'jiġri jekk hi tinsab? Għandna nies, taf. Anke l-Koran jgħid li l-ġuramenti jistgħu jinkisru f"xi każijiet.
  U l-attriċi tfajla kantat:
  Emmnni, il-qaddejja tiegħek jinxfu,
  Int tiġi tradit, int se tiġi tradit...
  U dawk li naħlef fl-imħabba hekk,
  Ħares, joqtluk!
  Margarita oġġezzjonat:
  "Hija drawwa li s-saħħara tagħna jżommu kemm kliemhom kif ukoll il-ġuramenti tagħhom." Li ssir xi ħadd li jkisser il-ġurament ifisser li jġarrab damnazzjoni eterna u disprezz minn kulħadd. Għalhekk Bastinda jew iżżomm il-ġurament tagħha jew tirrifjuta li teħodha. Għalhekk għandha għażla bejn l-iskjavitù u l-għotja ta" għemejjel ħżiena għal dejjem!
  Witch ma xagħar iswed qagħad:
  - Hemm xi ħaġa li taħseb dwarha hawn. Qatt tagħmel il-ħażen, dan huwa wkoll diffiċli ħafna, u mhux dejjem pjaċevoli!
  Dominica kienet indignata:
  - Għaliex qed tiddeċiedi għalina, Margot? Qed naħseb, huwa aħjar li tkun l-iskjava tagħna. Qaddej maġiku u bla età se jkun pjuttost utli fid-dar. Hija m'għandhiex tkun l-iskjava tiegħek, iżda waħda komuni tagħna!
  It-tifel erojku Dobrynya ikkonferma:
  - Iva, hekk hu! L-erbgħa minna rriskjaw il-libertà tagħna. U trid tikkmandaha waħedha.
  It-tifel prinċep Oenomaus opina:
  "Naħseb ukoll li huwa aħjar li tħalliha tmur, tieħu ġurament li tagħmel biss għemejjel tajbin." Għaliex, waqt li tiġbor ħdax-il artifact ieħor, ikaxkar skjav miegħek? Hija biss piż!
  Dobrynya u Dominica qalu fl-unison:
  - Le, hija l-iskjava tagħna! U mhux se nħalluha tmur!
  Il-mexxej tad-dragun irrimarka:
  - Għandek qasma: tnejn kontra tnejn! Nissuġġerixxi li titfa" munita. Jekk huma l-irjus, nagħmlu kif trid Margarita, jekk huma dnub , nagħmlu kif trid Dominica!
  It-tfal gwerriera għajjat flimkien:
  - Dritt! Dritt! Dritt! Il-lott jiddeċiedi!
  Dominica ghamlet irrabjata:
  -Min se jitfa' l-munita?
  Id-dragun ragħad:
  - Jien!
  U mbagħad denbu tefa" ċirku tal-fidda li tellgħu fl-arja u waqa" fuq il-bankina tal-blat. Il-munita laqtet u ... Niżlet fuq tarfha...
  Id-dragun ġgant daħaq u wieġeb:
  - Jekk iva, allura nieħu lil Bastinda bħala l-mad tiegħi. U inti titħalla bl-artifact tagħha, il-far isfar, bħala trofew. Hekk kif ridt int, bil-mod!
  Dominica ghamlet:
  - U mutur. Irrid flyer bħal dan.
  Id-dragun ġgant issira:
  - Kanta kanzunetta! U aħna d-draguni se napprezzawha. Jekk togħġbok, il-mutur maġiku li jtir se jkun tiegħek. U jekk le, allura ... Int ukoll issir ilsir tagħna!
  Dominica kienet indignata:
  - Allura tista 'tgħid li ma tħobb l-ebda waħda mill-kanzunetti tiegħi!
  Id-dragun tar-ras ħabbar:
  - Mhux biss se niġġudikaw, iżda wkoll il-pubbliku, inklużi tfal u skjavi preċedenti!
  Dominica qabdet b"daqqa.
  - Imbagħad naqbel!
  U t-tifla bdiet tkanta b"sentiment u espressjoni;
   Liebsa biex tkun l-għira tar-rejiet kollha,
  Crimson, deheb, weraq fir-rubini!
  Bħal friefet ta" filgħaxija jogħlew,
  U l-leħen tal-irjieħ huwa l-organi tal-kerubini!
  
  L-aktar paċi lussuża hija spazjuża fil-ħarifa,
  Siġar, koppli ta" knejjes sagri!
  Kwalunkwe friegħa b'tinqix maħdum,
  Dewdrop perli u ġebel imprezzabbli!
  
  Il-għadira kienet miksija bil-fidda rqiqa,
  Xrar xrar minn taħt in-nagħal taż-żiemel!
  Intom tittrattaw lil xulxin bil-qalb,
  Jalla tgħix ferħan taħt sema ċar!
  
  Fix-xemx qawwi, bil-libsa tiegħi maħlula,
  Il-betula u l-luq jiżfnu l-vals tal-imħabba!
  Imdejjaqna dwar il-jiem li għerqu fl-abbiss,
  Żomm il-memorji tal-laqgħat miegħi!
  
  Se tasal ix-xitwa, iż-żgħażagħ fiha hija eterna,
  Mhux xagħar griż, djamanti fix-xagħar!
  Se niġbru lil sħabna kollha għall-festa,
  U ejja nesprimu l-ħolma f'versi dashing!
  Applaws maltemp u għajjat ta" "Bravo! Encore!", għexieren ta" eluf ta" griżmejn għarrqu l-pjazza kollha. Din tkun siegħa glorjuża, siegħa ta" trijonf għal Dominica, li skopriet it-talent tagħha bħala primadonna!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"