Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

ГҮнжийн Шалгалтанд Аваарай

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Үзэсгэлэнт оюутан, кино жүжигчин болох хүсэлтэй Доминика дэлгэцийн од болохыг мөрөөддөг. Нимф түүн дээр ирэхэд тэр сайн дураараа түүнийг дагаж, луугийн хаант улсад очив. Доминика нь гайхалтай чадварыг нуусан бөгөөд эзэнт гүрэн болон хөрш зэргэлдээ мужуудад хачирхалтай тахал ирж, үүний үр дүнд бараг бүх эрчүүд чулуужсан байв. Хүчирхэг сексийн сүүлчийн төлөөлөгчдийн нэг, элф хунтайж Оеномаус Доминикагийн бэлэгний ачаар үхлээ хойшлуулж чаджээ. Одоо тэд үл ойлгогдох тахлын нууцыг нээж, хар хүчийг илчлэхийн тулд хамтран ажиллах ёстой.

  ГҮНЖИЙН ШАЛГАЛТАНД АВААРАЙ
  
  ТАЙЛБАР
  Үзэсгэлэнт оюутан, кино жүжигчин болох хүсэлтэй Доминика дэлгэцийн од болохыг мөрөөддөг. Нимф түүн дээр ирэхэд тэр сайн дураараа түүнийг дагаж, луугийн хаант улсад очив. Доминика нь гайхалтай чадварыг нуусан бөгөөд эзэнт гүрэн болон хөрш зэргэлдээ мужуудад хачирхалтай тахал ирж, үүний үр дүнд бараг бүх эрчүүд чулуужсан байв. Хүчирхэг сексийн сүүлчийн төлөөлөгчдийн нэг, элф хунтайж Оеномаус Доминикагийн бэлэгний ачаар үхлээ хойшлуулж чаджээ. Одоо тэд үл ойлгогдох тахлын нууцыг нээж, хар хүчийг илчлэхийн тулд хамтран ажиллах ёстой.
  ӨГҮҮЛЭГ
  Ховор, өвөрмөц гоо үзэсгэлэнгээрээ ялгардаг Доминика Делфинова "Оддын эзэн хаан" блокбастерийн гол дүрүүдийн нэгийг авсан. Мөн энэ бол асар их төсөвтэй, асар их ашиг амласан кино юм. Үүнээс өмнө Доминика хэд хэдэн кинонд тоглосон ч зөвхөн пенни авч байжээ. Түүний гоо үзэсгэлэн нь гайхалтай байсан бөгөөд үс нь маш тод хаврын данделион өнгөтэй байсан бөгөөд цөөхөн хүн түүнийг будаг, лакгүйгээр хийж чадна гэдэгт итгэдэг байв. Гэхдээ ийм л байсан. Доминика бол хамгийн тохиромжтой харьцаатай, баримал булчинтай, маш сайн сунгалттай байгалийн зөгийн бал шаргал үстэй байсан.
  Хэдийгээр охин тулааны урлагаар хичээллэдэггүй ч балетаар бүжиглэдэг байв. Мөн тэрээр хурд, нигүүлсэл, хөдөлгөөний маш сайн зохицуулалттай байв.
  Жишээлбэл, тэрээр тулаант кинонд өөрийгөө сайн харуулж чаддаг. Тэнгэр элч шиг дүр төрх нь дайчин чөтгөрийг нуусан охин шиг.
  Одоо тэр гутлаа тайлж, цэцэрлэгт хүрээлэнгээр аз жаргалтай гүйж, нүцгэн ултай замын өвс, хайрга чулуунаас тааламжтай гижигдэхийг мэдэрч байв. Түүний хөл нь маш төгс, сэтгэл татам байсан тул хөл нүцгэн, ойроос зургаа авахуулах нь ихэвчлэн эрчүүдийг баярлуулдаг байв. Доминика үзэсгэлэнтэй хөлөөрөө бахархаж, хүйтэн жавар хүртэл богино банзал өмссөн байв.
  Энэ үед гэнэт түүний өмнө нэг охин гарч ирэв. Маш залуу, бараг охин гэж хэлж болно. Доминика өндөр, булчинлаг, дэгжин байсан бөгөөд түүний царай нь өө сэвгүй толигор, хилэн арьстай байсан ч залуу, гэнэн охины царай биш юм. Энэ бол сургуулийн охин шиг, гэхдээ тэр нэлээд баян хувцасласан, дээр нь эдгээр жижиг шилнүүд өлгөөтэй, наранд гялалзсан байдаг.
  Доминика эдгээрийг жинхэнэ үнэт эдлэл байж магадгүй гэж бодсон.
  Бүсгүй жижигхэн, нүцгэн хөлөө дарав. Мөн хад чулуун зам дээр час улаан, нил ягаан нахиа бүхий биндэрийн найлзуурууд гарч ирэв.
  Доминика шүгэлдэн:
  -Ямар заль вэ! Та бас кино жүжигчин үү, циркчин үү?
  Охин шивнэж хариулав:
  - Би бол нимф! Дахиж тайлбарлах цаг алга, намайг дага!
  Охин итгэлгүйхэн гараа дэлгэн:
  - За энэ чинь... Сайхан онигоо! Таны нэр хэн бэ?
  Нимфа хашгирав:
  - Маркиз де Кассандра. Мөн хангалттай яриа, таны ертөнцөд байх мөч бүр асар их, ид шидийн энерги шаарддаг!
  Тэгээд тэр ямар ч хүүхдийн хүч чадалгүйгээр Доминикагийн гараас чанга атган, алгаа хүчтэй шахав.
  Хүчирхэг, авхаалжтай кино жүжигчин ийм барьцыг эсэргүүцэх нь дэмий гэдгийг шууд ойлгов.
  Бүсгүй жижигхэн гоёмсог хөлийнхөө нүцгэн хурууг ашиглан чөлөөт гарынхаа долоовор хуруунд бөгжний чулууг эргүүлэв. Яг тэр мөчид Доминика худаг руу унаж байгаа юм шиг санагдав. Мөн энэ нь маш тааламжтай, өвөрмөц мэдрэмж байсан.
  Дараа нь бүх зүйл нүд гялбам хурц гэрлээр дүүрч, хүчирхэг, хөнгөн атлетик, өвөрмөц үзэсгэлэнтэй бүсгүйн биеийн эд эс бүрийг нэвт шингээж байх шиг санагдав.
  . БҮЛЭГ Љ1.
  Доминикагийн нүцгэн хөл нь түүний доорх халуун гадаргууг мэдэрсэн бөгөөд энэ нь түүний анхны сэтгэгдэл байв. Нүдний минь өмнүүр яг л камерын цохилт шиг хүчтэй гялбаанд сохолсон юм шиг анивчсан юм. Тэгээд охин хаана очсоноо шууд харж чадаагүй.
  Нимфийн эелдэг дуу хоолой сонсогдов:
  - Битгий ай! Одоо энэ нь өнгөрч, та бүх зүйлийг харах боломжтой болно.
  Доминика нүдээ анив. Түүний нүцгэн хөл улам халуу оргиж эхлэв. Нүцгэн, охин шиг улны доор үд дунд Сахарын элс шиг зүйл шатаж байв. Доминика хөл нүцгэн гүйх дуртай байв. Ялангуяа дэлгэцийн тестийн үеэр дассан.
  Түүнийг охин байхад нь партизаны тагнуулын ажилтны дүрд тоглох санал иржээ.
  Мэдээжийн хэрэг, дайны үед охидууд зуны улиралд хөл нүцгэн алхдаг байсан, учир нь гутлыг арчлах ёстой бөгөөд хачирхалтай нь та удаан алхахад илүү хялбар байдаг.
  Эцэст нь тэд түүнийг цасан дээр хөл нүцгэн дүүжлэхэд хүргэв. Энэ бол Зоя Космодемьянскаягийн хэв маягтай, зөвхөн Доминика шаргал үстэй, илүү үзэсгэлэнтэй бөгөөд байгалийн сэтгэл татам юм. Тэгээд байгалийн сувдаар хийсэн юм шиг цагаан шүдээ илбэн инээхдээ дээврийг нугаснаас нь бүрмөсөн салгадаг.
  Энд ул нь шатаж, ямар нэгэн байдлаар халуун байна. 5-р сард Москвад дулаахан байсан ч та үүнийг халуун гэж хэлж чадахгүй.
  Энд, үд дунд Арабын хаа нэгтээ байгаа юм шиг байна. Тэнд бүр ч халуун байна. Тэрээр нэг удаа Эмиратад киноны зураг авалтад орж, элсэн дээр хөл нүцгэн алхахаас өөр аргагүй болжээ. Угаасаа өглөө, шөнөдөө элс бага зэрэг хөргөсөн ч халуун хэвээр байхад нь хөлийг нь вазелинаар тосолж хөнгөвчилсөн.
  Гэтэл нутгийн хүүхдүүд ядаж л ядуусын дунд хөл нүцгэн гүйж, ямар ч таагүй мэдрэмж төрүүлэхгүй жижигхэн шүдээ харуулан инээдэг.
  Үнэхээр ч түүний нүд анивчихаа больж, Доминика түүнийг хотын талбайд байгааг харав. Гоо сайхны хөлийн доорх чулуунууд улбар шар, нил ягаан өнгөтэй байв. Мөн эргэн тойрон дахь байшингууд нь эртний үеийг хадгалсан Санкт-Петербург хотын төвд байгаа мэт өндөр, маш үзэсгэлэнтэй юм. Гагцхүү энд барилгууд илүү өндөр, бүр илүү эрч хүчтэй, өнгөлөг, баян тансаг, чамин хийцтэй байдаг.
  Мөн маш олон алтан навч байгаа нь эргэлзээгүй нүдийг баясгадаг. Мөн гудамжинд олон сайхан охид байдаг. Тэд хөл нүцгэн, дэгжин, борлосон, булчинлаг хөлөөрөө Доминика болон түүний дур булаам маркиза-нимфийг хүрээлж эхлэв.
  Охидууд бүгд үзэсгэлэнтэй, залуу, хөл нүцгэн, гэхдээ гоёл чимэглэлтэй байв. Зарим нь үнэт чулуутай гоёл чимэглэлтэй, бусад нь бага байдаг. Хэд хэдэн охид зөвхөн цагаан богино цамц өмссөн байв.
  Эртний үеийн тухай кино хийхдээ боолууд ихэвчлэн ийм харагддаг байсан гэж Доминика тэмдэглэжээ.
  Гэсэн хэдий ч бүх охид хүн байгаагүй. Зарим нь шилүүс шиг чихтэй, зарим нь бүргэд хамартай. Хэд хэдэн охид Маркиз де Кассандра шиг жижиг байсан, зүгээр л охид байсан ч жижиг хөлөөрөө хучилтанд хүрэлгүйгээр хөөрч, хөдөлдөг байв.
  Халуун замаас айхгүй нүцгэн ягаан өсгийтөөрөө гайхуулдаг охидын бүхэл бүтэн хаант улс.
  Тэд Доминика болон маркизыг бөгжөөр хүрээлж, чимээгүйхэн ярилцаж инээмсэглэв.
  Бүсгүйчүүдээс залуу, булчинлаг биеийн маш тааламжтай үнэр ханхалсан
  Үнэтэй үнэртэй устай холилдсон шударга сексийн .
  Зарим хүмүүсийн гарт зэвсэг байсан. Ялангуяа нум, гоёмсог хэлбэртэй загалмай, сэлэм, сэлэм, чинжаал, сумны хясаа.
  Энэ нь уран зөгнөлт киноны зураг авалтын нэмэлт зүйлсийг санагдуулсан бөгөөд тэд маш олон өөгүй, муруй, спортлог гоо сайхныг нэг дор цуглуулж чадсан нь бүр гайхмаар юм.
  Охидын ихэнх нь нүцгэн шахуу байсан бөгөөд зөвхөн хөх, ташаагаар нь үнэт чулуугаар урласан гоёл чимэглэлтэй байжээ.
  Даруухан дээл өмссөн арав орчим охид цагаан алтаар гялалзсан ундааны сав, янз бүрийн хоол, жимсний алтан тавиуртай өвдөг сөгдөв.
  Доминика эргэлзэн бувтнаад:
  -Чи надаас юу хүсээд байгаа юм бэ? - Тэгээд тэр бага зэрэг итгэлтэйгээр нэмж хэлэв. "Хэрэв чамд зав байгаа бол би таны нэмэлт ажилд оролцоход бэлэн байна, зүгээр л надад сайн цалин өг."
  Нимф маркиз инээмсэглэн хариулав:
  -Та үүнийг кино гэж бодож байгаа бололтой? Үгүй ээ, энэ бол Элф- Луугийн эзэнт гүрэн !
  Доминик инээгээд үсрэв. Миний өсгий хайр найргүй шатаж байв. Тэр хөлсний ирмэгийг сэгсэрлээ. За, халуун байна. Яг л Арабын цөлд байдаг шиг. Үзэсгэлэнт бүсгүйчүүд энд хөл нүцгэн алхаж, арьс нь наранд гууждаггүй нь үнэхээр гайхалтай.
  Тэр хаана байна? Орост байхгүй нь ойлгомжтой...
  Доминика тэнгэр рүү хараад шүгэлдэв. Тэнгэр шаргал өнгөтэй, ховор үүлс улбар шар өнгөтэй, нэгэн зэрэг хэд хэдэн гэрэл асч байв ... Ийм халуун байсан нь гайхах зүйл биш юм. Түүгээр ч зогсохгүй, гэрэлтүүлэгч нь буржгар эсвэл эвэртэй, гоёмсог хэлбэртэй байдаг ...
  Доминика өвдөж байгаагаа мэдэрсэн. Хүмүүс ингэж галзуурдаг гэдэг шиг. Хөөрхөн царай нь эргэсэн, цонхийсон.
  Тэр гуйвсан ч чихтэй хоёр элф охин түүнийг дэмжив. Шударга сексийн төлөөлөгчид салж, цагаан, тунгалаг өмд өмссөн гоо үзэсгэлэн нь охидын нүцгэн, үзэсгэлэнтэй, булчинлаг бие дээр ундаатай савыг авчрав. Тэд алтан аяганд маргад дарс асгав.
  Доминика шунаж уусан. Тэр дарс ер бусын чихэрлэг, амттай болохыг мэдэрсэн; эрч хүч, хүч чадал, эрч хүч тэр даруй судсаар урсав.
  Охины аль хэдийн нүцгэн хөл нь тийм ч их шатаагүй, эс тэгвээс тэд тааламжтай дулааныг мэдэрч, эргэн тойрон дахь температур зүүдэндээ байгаа мэт хамгийн тохиромжтой болсон.
  Доминик сэрээд алтан навчтай толгойгоо сэгсрэн:
  - Сайн байна уу нойрмоглогчид!
  Дараа нь охин хурдан өөрийгөө засаж:
  - Би ах нартайгаа, эс тэгвээс эгч нартайгаа уулзаж байгаадаа баяртай байна!
  Охид алгаа ташив. Тэд найрал дуугаар дуулжээ:
  - Бид танд аз жаргал хүсье,
  Та бол бидний найдвар, надад итгээрэй ...
  Бусад ертөнц рүү хүрэх замууд -
  Хаалга нээгдэв!
  Маркиз де Кассандра толгой дохив:
  - Тийм ээ, та бидэнд туслах ёстой. Мөн үүний төлөө асар их шагнал авах болно.
  Доминика булчинлаг мөрөө хавчаад гайхан асуув:
  - Тэгээд би чамд яаж туслах вэ?
  Бүрээний чимээ, далавчны чимээ сонсогдоход нимф охин ямар нэг юм хэлэхийг хүсэв. Шударга сексийн олон тооны төлөөлөгчид нэгэн зэрэг өвдөг сөгдөн, хүндэтгэлтэйгээр бөхийв.
  Маркиз мөн Доминикаг нудраад:
  - Бас бөхий.
  Жүжигчин охин гайхан асуув:
  - Юуны төлөө?
  Нимфа охин хашгирав:
  - Луугийн гүнгийн авхай тантай уулзаж байна. Луунууд манай эзэнт гүрнийг захирдаг. Алив, нэг өвдөг сөгдөн ир!
  Доминика өөрийн бардам зангаа эвдэхгүй байхаар шийджээ. Хэдийгээр тэр халуун хучилт нь цайвар хүрэл болтлоо борлосон нүцгэн өвдөгийг нь түлэхээс айж байв. Гэхдээ арьс илүү хүчтэй, эмзэг болсон нь илт. Эндхийн хүмүүс ядуурлаас биш хөл нүцгэн явдаг нь тодорхой. Гэхдээ илүү ноцтой шалтгааны улмаас үүнийг тодруулах шаардлагатай хэвээр байна.
  Дараа нь луугийн гүнгийн авхай өөрөө гарч ирэв. Маш тод өнгөтэй, эрвээхэй шиг гурван толгойтой араатан. Том, сайн тулаанч шиг, гэхдээ аймаар биш, эсвэл хэрэв тэр бол аймшигтай биш.
  Толгойнууд нь харьцангуй жижиг мэт санагдаж, жижиг боловч тод титэмүүд нь гялалзаж байв.
  Эмэгтэй луу нисэх үед түүний далавчны доорх охид арьсны өнгийг голт бор, дараа нь маргад болгон өөрчилсөн. Энэ сайхан болсон.
  Доминика ид шидтэй мэт байлаа. Энэ бол тэр жинхэнэ лууг анх удаа харсан явдал юм. Тиймээ, кинон дээр мэдээж компьютер график ашиглан сайн луу хийдэг. Гэхдээ энэ луу бол жинхэнэ, маш үзэсгэлэнтэй, дэгжин юм.
  Голд байгаа толгой нь асуухад түүний хоолой маш тааламжтай байв.
  - Дэлхийгээс ирсэн зочин тантай уулзаж байгаадаа маш их баяртай байна!
  Доминика инээмсэглээд хариулав:
  - Би ч бас чамайг харсандаа маш их баяртай байна!
  баруун талд байгаа толгой аль хэдийн хэлэв:
  - Таны судсанд яг тэр хүний цус урсдаг, хэн, хэн тэнд амьдардаг, хаана байдгийг мэдэхгүй тул бид таныг урьсан!
  Доминика Делфинова нэг нүцгэн, цүүцсэн хөлөө нөгөөдөө үрж, эргэлзэн хэлэв:
  - Би ойлгохгүй байна!
  Зүүн талд байгаа луугийн гүнгийн тэргүүн итгэлтэйгээр хариулав.
  - Бид өөрсдөө үүнийг ойлгохгүй байна. Гэхдээ ямар ч байсан бид хүмүүсийг живүүлэх, сүрэл зуурах шиг ийм аймшигтай асуудалтай байна!
  Доминика түүний нүцгэн, маш дур булаам хөлийг нь дарж, дуулав:
  - Намайг барь, сүрэл, намайг барь,
  Шуурганы эргэн тойронд арван таван цэг байхад...
  Элфүүдэд байгаа дайснуудыг бут цохиж,
  Хувь тавилан намайг амьдралдаа ингэж хаясан!
  Бүх төрлийн охид алгаа ташихад үнэхээр хөөрхөн бас дажгүй байлаа.
  Төвийн дарга дахин хэлэв:
  -Тэгэхээр манайд сонин тахал байна. Манай орчлонд амьдардаг элфүүд, хүмүүс, троллууд, хоббитууд, цус сорогчид, гномууд болон бусад хүчирхэг хүйсийн төлөөлөгчид үл мэдэгдэх шалтгаанаар чулуу болж, тэр дороо сүйрч эхлэв. Манай улсад орк, гномуудаас гадна эрэгтэйчүүд эмэгчинээсээ 12 дахин цөөн байсан бөгөөд одоо бараг бүрмөсөн алга болжээ! Мэдээжийн хэрэг, энэ бол эмгэнэл юм!
  Доминика инээвхийлэн хэлээд:
  - Энэ үнэхээр гайхалтай! Тэгэхгүй бол энэ үсэрхэг, муухай эрчүүдээс гарах арга байхгүй! Хамгийн гол нь гэдэстэй , халзан толгойтой эр хүн хэдий чинээ царай муутай байх тусам үрчлээтэх тусам чамтай зууралддаг.
  Элфүүдийн нэг нь эсэргүүцэв:
  - Тогоотой, үрчлээстэй, халзан элфүүд байдаггүй! Тэдэнд сахал, сахал ч байхгүй.
  Доминика:
  " Түүгээр ч барахгүй, эдгээр залуучуудтай холбогдох нь илүү үнэтэй юм!" Тэд бас нэвтрүүлэхийг зөвшөөрдөггүй. Би эдгээр шүтэн бишрэгчдээс маш залхаж байна. Бурханд талархъя, чамд ийм хүсэл тачаалтай, хөлөрсөн, муухай эрчүүд байхгүй тул та амарч, тайвширч чадна.
  Гурван луугийн толгой бүгд нэгэн зэрэг дуугарав:
  - Эрчүүдгүй ертөнц үхэх нь гарцаагүй! Дэлхий гаригийн хүмүүстэй харьцуулахад бид маш урт насалдаг, ялангуяа луунууд. Тийм ээ, эрэгтэй хүнгүйгээр уйтгартай, хүчирхэг сексгүйгээр орчлонд эв найрамдал гэж байдаггүй.
  Бүсгүйчүүд зөвшөөрч буй мэт чимээ гаргав. Нэг нь бувтнав:
  - Манай эрчүүд бүгд үзэсгэлэнтэй! Нэгэн цагт , олон мянган жилийн өмнө хүн төрөлхтний эрчүүд үс, халзан, үрчлээстэй, гэдэстэй байсан бол одоо тэд бүгд залуу, үзэсгэлэнтэй, муруй, элфүүд шиг сайхан үнэртэй болжээ!
  Доминика инээгээд нүд ирмэв ... Дараа нь тэр хариулав:
  - БОЛЖ БАЙНА УУ! Магадгүй хэдэн сарын дараа би эрчүүдийг санаж эхлэх байх. Би чамд яаж тусалж чадахаа ойлгохгүй байна уу?
  Луугийн гүнгийн баруун толгой хариуд нь:
  -Үнэнийг хэлэхэд бид өөрсдөө үүнийг мэдэхгүй. Гэхдээ чамд өөр орчлонгийн амьтдын цус байгаа бөгөөд тэнд оршин суугчид бүгдээрээ манай дэлхий дээрх шиг хоёр хүйстэй биш, гурван хүйстэй байдаг. Магадгүй энэ нь бидэнд эрчүүдээ эргүүлэн авахад тусална!
  Доминика өөрийгөө сэгсрэн тэмдэглэв:
  - Гурвалсан амьтад уу? Тийм ээ, би шинжлэх ухааны зөгнөлт зохиол уншсан, энэ нь онолын хувьд боломжтой!
  Нимфа охин толгой дохив:
  - Тийм ээ! Тэдэнд тахал хүрсэнгүй. Гэхдээ шударга сексийг тайрах халдвар гарахгүй гэдгийг хэн баталгаажуулах вэ? Мөн үүнээс ч дор байж магадгүй юм! Хүчирхэг хүйстэн байхгүй ч гэсэн түрэмгийлэгч манай орчлонг эзлэн түрэмгийлвэл бидэнд хариу цохилт өгөх боломж байхгүй.
  Жүжигчин охин толгой дохин:
  - БОЛЖ БАЙНА УУ! Би чамайг өрөвдөж байна. Дашрамд хэлэхэд энэ нь Дэлхий дээр ирж чадах уу?
  Луугийн гүнгийн зүүн толгой батлав:
  - Тийм ээ! Маш магадлалтай. Тиймээс тэд чамаас тусламж гуйж байна гэж битгий бодоорой. Та нэг дүүтэй, тэр бас кинонд тоглодог. Та энэ хүүг чулуу болж, тоос болон бутрахыг хүсч байна уу?
  Доминика түүний нүцгэн хөлийг ууртайгаар дэвсээд, уцаарлангуй хэлэв.
  - Чи миний тухай ихийг мэднэ!
  Нимф охин хариулав:
  -Бид заримдаа танай гаригийн киног үзэх дуртай. Үүнийг интернетээс шууд татаж авах боломжтой бөгөөд энэ нь ид шидийн энергийн их хэмжээний зардал шаарддаггүй. Тийм учраас бид ч бас чамайг харсан. Өндөр дагина нар чиний өвөрмөц аураг мэдэрсэн, ахыг чинь харсан, түүнд ч бас тийм зүйл бий, хэн гэдгийг нь мэдэхгүй!
  Доминика шүгэлдэн дуугарав:
  - Боломжгүй бүх зүйл боломжтой гэдгийг би баттай мэдэж байна! Гэсэн хэдий ч би гадуур сурсан нь дээр байх!
  Маркиз де Кассандра тэмдэглэв:
  -Яг энэ бол чиний хийх ёстой зүйл. Сура, суралц, дахин суралц!
  Оюутан охин дургүйцсэн янзтай бувтнав:
  - Энэ өөр юунд зориулагдсан бэ?
  Тэр даруй луугийн гүнгийн гурван толгой сайхан хоолойгоор синхрон, эв найртай ярив.
  - Та ид шид, ид шидний талаар юу ч мэдэхгүй! Мөн та бидэнд туслахын тулд өргөн цар хүрээтэй, суурь мэдлэгтэй байх хэрэгтэй. Дуларисын эзэн хааны луугийн академийг төгссөний дараа чи илбэчин гүнжийн титмийг зүүх боломжийг олгох урьд өмнө мэдэгдээгүй хүч чадалтай болно. Зөвхөн энэ тохиолдолд л та хүчирхэг сексийн төлөөлөгчдийг газар доорх ертөнцөөс буцааж өгөх боломжтой болно, эс тэгвээс та ядаж бага ч гэсэн боломж авах болно.
  Доминик шүгэлдэн хэлээд:
  - Өө, миний дургүй зүйл бол сурах!
  Тэр үнэхээр бүжиглэх, үсрэх, кинонд тоглох дуртай байв. Би бүр маш их дуртай байсан. Гэхдээ хичээл нь түүнд хэцүү байсан. Тэр ч байтугай бага хүчин чармайлтаар дипломоо авахын тулд төлбөртэй тэнхимд элсэн орсон. Үнэн хэрэгтээ энэ нь илүү хялбар юм.
  Доминика дээд боловсролгүй бол моод биш байсан бол академид огт орохгүй байсан. Түүгээр ч барахгүй тэрбумтнууд ч дипломгүй охинтой гэрлэхгүй.
  Гэхдээ аль болох баян, тэр үед хөгшин, өвчтэй, хөгширсөн олигархитай гэрлэх нь дээр. Тэгээд түүнээсээ салж, тэрбумтан бэлэвсэн эхнэр болж, өөрийнхөө таашаалд нийцүүлэн амьдар.
  Тэгээд өөрөө кино зохиол бичээрэй. Түүнд нэг санаа ч байсан. Тэгээд тэр гол дүрд тоглодог. Эзэн хаан Палпатин шиг , эс тэгвээс түүний харанхуй сүнс нь клон охинд шилжиж , байлдан дагуулалтаар шинэ эзэнт гүрнийг байгуулж эхлэв.
  Тийм ээ, энэ бол гайхалтай ! Гэсэн хэдий ч түүний гол дүр нь ямар ч байсан гайгүй байсан бөгөөд энэ нь их мөнгө үнэртэж байв. Гэхдээ ... Одоо тэр хит болсон . Тэгээд тэр хамгийн бага дуртай зүйлээ хийх хэрэгтэй болно - суралцах!
  Доминика чичирсэн хоолойгоор асуув:
  - Хэрэв би татгалзвал яах вэ?
  Эргэн тойрон дахь охидууд дургүйцсэн байдалтай шуугиж байв. Нэг нь хашгирав:
  - Түүнийг өсгий дээр нь бууд!
  Луугийн гүнгийн гурван толгой хариуд нь:
  -Таныг хүчлэх ёс суртахууны эрх бидэнд байхгүй. Гэсэн хэдий ч таныг Дэлхий гарагаас гаргаж авахын тулд маш их үнэтэй ид шидийн энерги шаардагдана. Тэгээд буцаад ирэхийг хүсвэл наашаа явах зам, уусан үнэтэй дарс, буцах тасалбараа төл.
  Доминика хашгирав:
  Хийхийг хүсээгүй зүйлийнхээ төлөө надаас мөнгө нэхэх нь шударга бус хэрэг ! Би өөрийн хүслийн эсрэг хөдөлсөн!
  Эм луугийн төв толгой хариуд нь:
  - Та бол бидний сүүлчийн боломжуудын нэг юм! Үнэн, та ахтайгаа хамт оролдож болно, гэхдээ тэр хүү хэвээр байгаа, гэхдээ эр хүн, тэр ч бас тоос шороонд бутарч чадна.
  Доминик ууртайгаар хашгирав:
  - Миний дүүд битгий хүр! Энэ бол түүний асуудал биш!
  Луугийн гүнгийн авхай ёжтойгоор асуув:
  -Та гүнж болохын тулд суралцах хүсэлтэй юу? Танд ямар боломж гарахыг төсөөлөөд үз дээ. Чи хөгшрөхгүй, хэдэн мянган жил амьдрах болно, магадгүй илүү дэвшилтэт ид шидийг олж аваад үхэшгүй мөнхийн бурхан болвол бүр ч илүү байх болно. Мөн та харьяат болон өөрийн хаант улстай болно!
  Доминика хүндээр амьсгалж, гуйсан байдалтай хэлэв:
  - Жаахан бодъё.
  Маркиз охин батлав:
  -Тийм ээ, тэр энэ тухай бод. Тэр манай ертөнцийг илүү сайн мэдэх хэрэгтэй. Дасан зохицож, ухаан орохыг зөвшөөр. Тэгээд тэр зөв шийдвэр гаргах болно.
  Луугийн гүнгийн авхай гурван толгойгоо сайшаан толгой дохив.
  - Түүнийг хотыг тойрон алхуул. Энэ нь том бөгөөд гоёмсог юм. Кассандра, түүнд үзүүлээрэй, охид та нар түүнд зам тавьж өг. Битгий хөндлөнгөөс оролц!
  Шударга секс салсан. Нимф маркиз тавиур дээрээс пицца шиг юм аваад Доминика руу өгөв.
  - Энд идээрэй! Та илүү хүчтэй болно.
  Хувцасны өмсгөлтэй охин цагаан алттай лонхтой алтан аяганд аль хэдийн ягаан өнгөтэй дарс асгав . Доминика болгоомжтойгоор пиццанаас хазав. Энэ нь маш амттай болж, охин илүү итгэлтэйгээр идэж, амттай, анхилуун үнэртэй дарсаар угааж эхлэв .
  Үүний дараа Доминикагийн сэтгэл санаа огцом өссөн. Тэгээд тэр дуулсан:
  Багш нарын бэлэг,
  Тэд надтай хамт цагийг өнгөрөөсөн ...
  Тэд надад дэмий л сургасан...
  Тэгээд оюутан охин тохирох шүлэг олоогүй бөгөөд түүний сайхан толгойд гялалзсан зүйл нь маш бүдүүлэг, зохисгүй харагдаж байв.
  Тэд хамтдаа хөдөлж, нимф түүнийг гараас нь хөтлөв. Хэдийгээр тэр хүчтэй, өндөр, булчинлаг Доминикагаас нэг толгойноос илүү намхан, туранхай байсан.
  Хоёр охин хоёулаа хөл нүцгэн, зээрд төлийн хурдаар хөдлөв.
  Эргэн тойрон дахь байшингууд нь маш тансаг байв . Дэлхий дээр хэзээ ч ийм гайхалтай хот байгаагүй. Энд бас асар том, тод, анхилуун үнэртэй цэцэг ургадаг байв. Энэ хотын бүх зүйл үзэсгэлэнтэй, дур булаам байв.
  Бас олон охид. Маш тансаг хувцасласан , эсвэл эсрэгээрээ, илүү даруухан, зарим охид гудамжинд угаадаг байв. Гэхдээ бүгд залуу, шинэлэг, үзэсгэлэнтэй, хөл нүцгэн.
  Доминика гайхан асуув:
  - Тэд яагаад гутал өмсдөггүй, ядаж л флип флоп өмсдөггүй юм бэ?
  Маркиз де Кассандра инээмсэглэн хариулав.
  - Энэ бол энэ гарагийн ид шид юм. Энэ нь бидэнд мөнхийн залуу насыг хадгалах, ид шид үзүүлэхэд тусалдаг бөгөөд бидний хөлийн нүцгэн хурууг тулалдаанд ч ашиглаж болно!
  Зураач охин инээгээд:
  - Энэ бол гайхалтай! Ер нь би багадаа хөл нүцгэн явахаас ичдэг байсан, учир нь энэ нь туйлын ядуурлын шинж гэж үздэг байсан. Харин дараа нь кинонд дассан. Тэгээд ч намайг багадаа Спартакийн эгч юм уу янз бүрийн партизануудын дүрд тоглоход ул нь арай ширүүн байх ёстой байсан. Би дуртай. Гэхдээ та Москваг хөл нүцгэн алхаж байвал сэтгэцийн өвчтэй хүн гэж андуурч, гудамжинд хэтэрхий их халдвар, шороо байна!
  Нимфа охин толгой дохив:
  - Тийм ээ, энэ нь ойлгомжтой! Дээрээс нь дайчин хүний арьс хамгийн үнэтэй гутлын улнаас хамаагүй бат бөх, уян хатан, уян хатан, ид шидээр цэнэглэгддэг тул гуталгүй гүйх нь илүү уян хатан байдаг!
  Тэд цаашаа явлаа. Останкиногийн телевизийн цамхагийн орой шиг усан оргилуурын тийрэлтэт онгоцууд ямар өндөрт урсаж байгааг та харж болно. Тиймээс тэд физикийн хуулиас үл хамааран хөөрдөг . Мөн тийрэлтэт онгоцууд нь олон өнгийн байдаг. Энэ ямар үзэсгэлэнтэй юм бэ.
  Мөн эргэн тойронд ямар ордон байдаг вэ? Энд бүх зүйл ямар тансаг юм бэ. Энэхүү дүрэм нь зөвхөн алтаар төдийгүй дэлхий дээр үл мэдэгдэх улбар шар өнгийн металлаар гялалздаг.
  Доминика тэмдэглэв:
  -Танай хот яг л үлгэр шиг. Охидууд бол жинхэнэ диваажин шиг гайхамшигтай, харин манайх шиг зохион бүтээсэн зүйл биш юм!
  Кассандра инээгээд асуув:
  -Та яагаад диваажингаа бүрдүүлсэн гэж боддог вэ?
  Зураач охин нэлээд логиктой хариулав:
  -Яагаад гэвэл тэр зөрчилтэй тайлбартай. Нэг шашин нэгийг хэлдэг, нөгөө нь өөр зүйл хэлдэг, гурав дахь нь яг эсрэгээр хэлдэг!
  Нимф маркиз толгой дохив:
  - Тиймээ би мэднэ! Би таны интернетийг харлаа. Энэ нь дэлхий рүү аялахаас хялбар юм. Энэ нь маш энгийн тул энгийн элфүүд, троллууд болон хүмүүс ч гэсэн түүн рүү авирч, кино үзэх боломжтой. Ид шидийн ертөнцийн бүхий л сүр жавхлантай байхад харамсалтай нь бидэнд дэлхийн хүмүүс шиг ийм дэвшилтэт технологи байхгүй. Та ид шид сонирхогчид боловч бидний технологийн хөгжил хөлдсөн байна!
  Доминика гайхан асуув:
  -Яагаад технологийг царцаасан юм бэ?
  Нимф дуугаа намсгаж хариулав:
  -Бид биш. Эдгээр нь луунууд юм. Тэд эрх мэдлээ сулруулахыг хүсэхгүй байгаа бололтой. Мэдээжийн хэрэг, тэд биднийг хэвийн, зарим нь бүр тансаг амьдрах боломжийг олгодог, гэхдээ ... Энэ тухай ярихаа больё!
  Тэгээд дахиад л завсарлага авлаа. Эргэн тойрон дахь тансаг байдал нь мэдээжийн хэрэг супер юм. Бүх зүйл маш үзэсгэлэнтэй, ийм чимэглэл, хөшөө, байшин, сүм хийд.
  Тийм ээ, сүм хийдүүд мэдээжийн хэрэг маш олон янз байдаг. Зарим ижил төстэй байдал нь дэлхий дээрх ердийнх шиг биш юм. Мөн тэдгээр нь хэв маяг, өнгө, хэлбэрийн хувьд огт өөр юм . Мэдээжийн хэрэг , үзэсгэлэнтэй. Энд дүрсүүд, бөмбөгөр, олон өнцөгт, призм гэх мэт.
  Мөн олон сүм хийдүүд хамгийн үзэсгэлэнтэй цэцгийн нахиа хэлбэртэй бөмбөгөр хэлбэртэй байдаг.
  Доминика хамтрагч руугаа хараад түүнээс асуув:
  - Та сургуулийн охин шиг харагдаж байна ... Гэхдээ чи үнэхээр хэдэн настай вэ?
  Кассандра инээмсэглэн хариулав:
  -Хүмүүс ийм үг хэлдэг: эмэгтэй хүнээс насыг нь асуух нь заншилгүй!
  Зураач охин дүгнэв:
  - Маш их байх.
  Нимфа охин толгой дохив:
  - Магадгүй! Гэхдээ бид элфүүд, троллууд, хүмүүсээс, тэр ч байтугай гном, цус сорогчдоос ч илүү урт насалдаг. Бидний дотор бурхадын цус байдаг учраас бид тэдэнтэй цусан төрлийн холбоотой. Үлдсэн хэсэг нь үхэшгүй мөнхтэй шууд бус холбоотой байдаг .
  Доминика бувтнав:
  - Бид бүгд Бурханы охид, хөвгүүд. Зарим талаараа.
  Кассандра хөл нүцгэн хуруугаа дарав.
  Тэгээд шидэт саваа нимфийн гарт гарч ирэв. Тэр чимээгүйхэн шивнэв:
  - Дотор нь лууны судалтай. Энэ бол маш хүчтэй, үнэтэй, ховор олдвор юм. Гэхдээ үүнд бас агуу хүч бий. Үр нөлөөг нь харуулах уу?
  Доминика дуугаа хураав:
  -Би шидэт саваа барьсан хүүгийн тухай олон ангит кино үзсэн. Гэтэл тэнд хар үстэй, нүдний шилтэй туранхай хүү байдаг . Миний ах шиг биш - царайлаг, шаргал үстэй булчинлаг. Дашрамд хэлэхэд би бас дайчин, шидтэний дүрд тоглосон!
  Кассандра баталсан:
  -Би ахыг тань мэднэ. Тийм ээ, тэр маш царайлаг, ер бусын хүү юм. Мөн чамаас ялгаатай нь хүүхдийн дунд каратэгийн дэлхийн аварга .
  Доминика үл тоомсорлон хурхирлаа:
  -Хэдийгээр тэр хүү ч гэсэн эр хүн шүү дээ! Харин эрчүүдийн хувьд зодолдох, зодолдох нь энгийн зүйл.
  Нимф охин хариулав:
  -Бид эзэнт гүрний гол ард түмэн болох хүмүүс, элфүүд, троллууд, хоббитууд, цус сорогчид эмэгтэйчүүдээс арван хоёр дахин цөөн эрчүүдтэй. Тиймээс шударга сексийнхэн ч тэмцэх ёстой. Харин ч орк, гномуудын дунд эрэгтэйчүүд эмэгтэйчүүдээс 12 дахин их байдаг. Тиймээс энэ нь бидний хувьд өмнөхөөсөө илүү хялбар болсон. Оркууд бид хоёр байнга тулалдаж, тэд бах шиг авирдаг байсан , одоо тулалдах хүн бараг байхгүй. Хэдийгээр эмэгтэйчүүд, оркууд ч үнэнийг хэлэхэд тийм ч их биш. Гэхдээ гномууд илүү сайн , тэд эмэгтэй хоббит шиг харагддаг. Гномууд өөрсдөө хөгширч, саарал болж, урт сахал ургаж, нас барах хүртлээ хурдан бөгөөд хурдан бөгөөд үрчлээстэй байсан ч бүх шүдээ хадгалдаг. Хэрэв шүд нь унавал дахин ургана!
  Доминика толгой дохив:
  - Хөөх! Та бол акул шиг юм. Гэхдээ би хүн Бурханы дүр төрх, дүр төрхөөр бүтээгдсэн юм бол яагаад шүд нь ийм сул дорой байдаг юм бэ гэж би асуусан. Тэгээд тахилч махан бие нь нүглийн дарамтанд орсон гэх мэтээр бувтнав. Дашрамд дурдахад, ахын шүдийг унагахад нэг өдрийн дотор шууд ургасан. Би бүр түүнийг эмчид үзүүлэхийг хүссэн . Тэгээд би бодлоо өөрчилсөн, тэд хүүхдийг лабораторид харх шиг судлах болно!
  Кассандра толгой дохив.
  - Энэ нь зөв! Чи ухаантай. Гэхдээ та суралцах дургүй.
  Охин хүчтэй толгой дохив:
  - Тийм ээ! Энэ нь уйтгартай юм. Бидэнд бас байна ... За , би мэдэхгүй, чи ширээн дээрээ суух үед нуруу чинь өвдөж, гүйж, үсрэхийг хүсч байна!
  Нимф охин дуулжээ:
  - Тийм ээ, охидоо, хүн бүр шахах дургүй гэдгийг мэдээрэй .
  Шүүдэр дундуур хөл нүцгэн гүйсэн ч болоосой!
  Тэгээд хөөрхөн хосууд инээлдэв. Энд тэд цаашаа явна. Дэлхий дээр ийм машин байдаггүйг Доминика анзаарчээ. Гэхдээ маш үзэсгэлэнтэй ганц эвэртүүд байдаг. Тэд анимэ дээр зурдаг шиг . Мөн энгийн морьд сайхан байдаг. Тэгээд сүйх тэрэг гүйхээрээ үлгэр шиг л харагдана.
  Зарим охид яг л шувуу шиг нисдэг. Үнэн , энэ нь ховор тохиолддог, эндээс та бүх илбэчид дэвшилттэй байдаггүйг харж болно. Гуйлгачдын урц байхгүй. Эсрэгээрээ, хот бүхэлдээ хатуу ордон, эсвэл усан оргилуур, цэцэрлэгт хүрээлэнтэй эдлэн газар шиг байшингууд юм . Бас ямар сайхан харагдаж байна.
  Үндсэндээ Доминика барилгачин тоглоом тоглосон. Тэнд барьж болох зүйл их байна. Үнэхээр ч тэр чигээрээ диваажингийн үлгэр шиг тийм хот барина. Энд ижил зүйл биелэв.
  Доминика тэмдэглэв:
  -Тэгээд тэд дэлхий дээр диваажин байх боломжгүй гэж хэлдэг? Үүнийг дэлхийн бүх шашнууд хэлдэг!
  Кассандра тайлбарлав:
  -Коммунизмаас бусад нь. Дэлхий дээрх диваажинг амласан цорын ганц шашин. Мөн энэ нь логик юм. Үхсэний дараа ч биш, ер нь ертөнц сөнөсөний дараа тэнгэрт итгэх нь хэнд хэрэгтэй вэ, энэ нь ерөнхийдөө галзуурал юм!
  Жүжигчин охин зөвшөөрөв:
  - Тийм ээ, би дэлхийн төгсгөлийн сургаалд дургүй! Диваажиныг яс дээр биш, өөрөө барьсан нь дээр!
  Нимф маркиз жиргэжээ:
  -Тэнгэрийн диваажинд бүү тэмүүл, харин өөрийнхөөрөө амьдарч аз жаргалаа бүтээ. Мөн ухаалаг бай.
  Доминика гүн ухааны үүднээс ингэж тэмдэглэв:
  -Яагаад ч юм эргэн тойронд зөвхөн охид байхад ямар нэгэн зүйл дутуу байгаа юм шиг санагддаг. Хэдийгээр эрчүүд кинон дээр ч үзэсгэлэнтэй байдаггүй. Мөн хөвгүүдийн ихэнх нь өхөөрдөм бөгөөд дөч хүрэхэд гэдэс, давхар эрүүгүй эрийг хайж олохыг хичээ.
  Кассандра инээгээд хариулав:
  - Чи ухаантай. Хэлэх үг алга. Бүр нарийн яривал тийм ч их биш ... Гэхдээ эрэгтэй хүнд зөвхөн сайхан царай, гоолиг бие чухал биш. Дэлхий дээрх эмэгтэйчүүд ч гэсэн эрэгтэй хүний гадаад мэдээллээс өөр зүйлийг үнэлдэг!
  Доминика толгой дохив:
  - За, тийм ээ, яг! Мөн мөнгө. Таны хэтэвч бариу байхад үрчлээ, халзан, гэдэс нь тийм ч их анзаарагддаггүй.
  Нимф тэмдэглэв:
  - Манайд эрчүүдийн гадаад үзэмжтэй холбоотой асуудал байхгүй. Эндхийн бүх агаарт ид шид нэвтэрдэг. Тэгээд эрчүүд нь их хөөрхөн царайтай залуус болж, хүмүүсийн сахал, сахал хүртэл алга болсон нь бүр таагүй. Үүнээс болж элфүүд нь зөвхөн чихнийх нь хэлбэрээр л ялгагдах боломжтой. Тэгээд энэ ... За , эмэгтэйчүүд үүнд дассан. Гэхдээ сахал бас тодорхой сэтгэл татам байдаг. Сахлыг муухай гэж үздэг охидтой би санал нийлэхгүй байна.
  Доминик инээгээд хариулав:
  - Сахал нь магтаал, хүндэтгэлтэй, харин муур нь бас сахалтай!
  Кассандра шидэт саваагаа даллав ... Сайхан бүсгүйн гарт Наполеоны малгай хэлбэртэй, олон өнгийн цөцгийтэй сарнай, намуу цэцэг, эрвээхэй бүхий сайхан бялуу гарч ирэв.
  Нимф маркиз хамгийн эелдэг хоолойгоор жиргэж:
  - Оролдоод үзээрэй, энэ нь маш амттай, байцаагүйгээр үнэгүй!
  Доминика гэнэт бодов:
  -Хэрэв та надаас төлбөр авсаар байвал яах вэ?
  Маркиз-нимф дуулжээ:
  - Та бүх зүйлийг төлөх ёстой, надад итгээрэй,
  Тиймээс бид амжилтанд хүрэх хаалгыг нээж байна!
  . БҮЛЭГ Љ 2.
  Тэгээд Кассандра саваагаа дахин даллаж, үзүүрээс нь гэрлийн урсгал гарч ирэн, болороор хийсэн бололтой хоёр сандал, жижигхэн гоёмсог ширээ гарч ирэв.
  Маркиз-нимф:
  - Соёлтой хүмүүс шиг суугаад идэцгээе! Магадгүй та бас дарс уумаар байна уу?
  Доминика логикоор тэмдэглэв:
  - Дарс их уувал дүлий болж болно. Би толгойгоо цэвэр, цэвэр байлгах ёстой!
  Кассандра толгойгоо сөргөөр сэгсрэв.
  - Битгий ай! Манай дарсанд нэг ч грамм архи байдаггүй. Энэ нь зөвхөн ашиг тусаа өгдөг. Энэ нь манай дэлхий дээрх хүмүүс хөгшрөхгүйгээр мянган жил насалдаг шалтгаануудын нэг юм. Хүчтэй, дэвшилтэт ид шидийн тусламжтайгаар та илүү удаан үргэлжлэх боломжтой.
  Жүжигчин охин толгой дохин:
  - Дараа нь асга!
  Нимф савааныхаа үзүүрээс туяа гаргаж, ямар нэгэн зүйл шивнэв ... Тэгээд тод улбар шар өнгийн металлаар хийсэн аяганууд гарч ирэхэд шар өнгөтэй, бөмбөлөгтэй зүйл цацрав.
  Доминика аяганаасаа бага зэрэг балгаснаа тэмдэглээд:
  - Маш тааламжтай, анхилуун үнэртэй дарс таны амыг шинэлэг мэдрэмж төрүүлдэг ...Тэгээд энэ нь юугаар хийгдсэн бэ?
  Кассандра хатуугаар хариулав:
  "Чи Луугийн эзэн хааны академид суралцахдаа үүнийг мэдэх болно!"
  Охин асуув:
  -Луу эзэн хаан өөрөө хаана байна?
  Нимф санаа алдсаар хариулав:
  - Тэр бас алга болсон. Одоо түүний оронд хатан хаан Каролин байна. Луунууд нь хүмүүстэй адил ойролцоогоор тэнцүү тооны эмэгтэйчүүд, эрэгтэйчүүдтэй байдаг. Үүнтэй холбоотойгоор танд ижил төстэй зүйл бий.
  Доминика дуугаа хураав:
  - Эзэн хаан яагаад намайг биечлэн хүлээж аваагүй юм бэ?
  Кассандра хашгирав:
  - За, чамд бардам байна! Гүнж байхад хангалттай. Энэ нь зайлшгүй шаардлагатай бөгөөд агуу Каролин өөрөө үүнийг хүлээн зөвшөөрөх болно.
  Охин дуулжээ:
  - Хүмүүс хатан хааныг биширдэг,
  Хашаанд байсан бүх хөвгүүд дурласан!
  Гэхдээ би их зоригтой байсан
  Би тэрбумтан сонгосон!
  Нимф маркиз инээмсэглэн хариулав:
  -Таны бодлоор хэдэн тэрбумаар нь хайргүй хүнтэй амьдрах нь үнэ цэнэтэй гэж үү? Гэдэсний өөх, халзан, үрчлээс, эвгүй үнэрийг яах вэ?!
  Доминика түрэмгийлэн архирав:
  Миний болон бусад охидын амьдралыг сүйтгэхгүйн тулд би түүнийг хордуулна ! Эсвэл би түүнийг орон дээрээ дэлээрээ боомилох болно!
  Кассандра инээгээд тэмдэглэв:
  -Би үүнийг онигоо юм шиг дүр эсгэх болно. Та сайн сайхны биелэл болох ёстой.
  Жүжигчин охин логикоор ингэж хэлэв:
  бөөлжихийг хүсдэг !
  Нимф хариулсангүй, харин цагаан алтны халбагаар бялуу идэж, анхилуун үнэртэй дарс балгав. Доминика ч бас одоохондоо хоол идэхээр шийдэв. Түүнээс гадна цэвэр агаарт алхах нь таны хоолны дуршилыг нэмэгдүүлдэг.
  Тэр буудаж байсныг санав. Тэр дундаа хүүхэд партизан тоглож байхдаа. Тэнд, жишээлбэл, дайн эхлэхээс өмнө охид, хөвгүүд эхэндээ хангалттай хооллож байсан. Эзлэгдсэн дайны үеэр тэд туранхай болох ёстой байв. Үүнийг хийхийн тулд илүү их гүйж, бага идэхийг зөвлөж байна. Эхнийх нь ямар ч байсан хэрэгжсэн, учир нь гүйж буй хүүхдүүдтэй олон зураг авалт хийгдсэн боловч хоёр дахь нь илүү хэцүү байдаг. Залуу кино жүжигчид лангуу руу дайрч, өөрсдөдөө хоол хүнс худалдаж авав.
  Дараа нь тэднийг зочид буудалд хонохыг хориглож, том, нийтлэг камер шиг баар бүхий тусдаа өрөөнд түгжээ.
  Доминика өлсөөгүй, гоо үзэсгэлэнг нь хоол тэжээлийн дутагдалд оруулахыг хүсээгүй, ямар ч байсан тэр үнэхээр хуурай, огт махлаг биш, бүжиглэх нь түүний булчин, биеийг сайн сайхан байлгадаг.
  Гэвч энэ сэтийг хүүхдийн шорон болгосны улмаас залуус мэдээж хохирсон. Мөн хоригдлуудтай холбоотой ангиуд бас байсан. Хэд хэдэн хөвгүүд үсээ хуссан нь шаардлагагүй байсан байж магадгүй юм.
  Тиймээ, кино жүжигчний амьдрал амаргүй.
  Жишээлбэл, Спартакийн бослогын тухай. Бүхэл бүтэн бүлэг хөвгүүд карьеруудад хөл нүцгэн ажилладаг байв. Мөн нэгээс олон удаа авах шаардлагатай байсан. Уурхайн хурц чулуун дээр нүцгэн ултай алхаж үзээрэй. Энд хөвгүүдийн нүцгэн хөл цус алдаж, хөл нь хагарч эхлэв. Тэд үнэхээр хөлсөөр норж, ядарсандаа чичирч байв.
  Энэ кинонд гол дүр нь жигд байсан Боолын хүү Спартак эрх чөлөөгөө авсан нэлээд амжилттай, баян гладиаторт бослого гаргах санааг дэвшүүлсэн юм.
  Доминика багадаа Спартакийн дүүгийн дүрд тоглож байсан бөгөөд тэрээр шийтгэл болгон карьерын хөвгүүдтэй хамт цагийг өнгөрөөх ёстой байв.
  Тиймээс тэр хурц хайрга, хүнд сагс гэж юу болохыг мэддэг байв.
  Тэгээд чи түүнийг үнэхээр дээш нь чирдэг. Энэ нь маш их ядаргаатай боловч таны тэсвэр тэвчээрийг нэмэгдүүлдэг.
  Доминика янз бүрийн кинонд тоглосон. Нэгэн цагт "Эрдэнэсийн арал" киноны аль нэг хувилбарт бүхээгийн хүү Жим дүрд тоглож байсан бөгөөд энэ нь каноноос хол байдаг. Тэнд тогоочийн дүрд нэг хөлтэй Мөнгө биш , харин Морганы зээ охин байсан улаан үстэй эмэгтэй байв.
  Энэ нь мэдээжийн хэрэг сайхан юм. Доминика өөрөө хүүгийн дүрд тоглосон тул үсийг нь тайрахыг хүртэл хүссэн. Гэвч тэд эцэст нь хиймэл үсний тусламжтайгаар асуудлыг шийдсэн.
  Тийм ээ, түүний энэ дүр нь тоглоомын үүднээс амжилттай болсон гэж хэлж болно. Гэхдээ энэ кино өөрөө каноноос илүү алдартай болсонгүй. Энэ нь ямар нэгэн тамын хог болж хувирав.
  Дүрмийн дагуу бус сонгодог бүтээлүүд ихэвчлэн дайсагналтай тулгардаг.
  Маркиз нимф Доминикагийн дурсамжийг таслан:
  - Та мэднэ. Бид энд суугаад багагүй хугацаа өнгөрлөө. Замд гарах цаг болоогүй гэж үү?!
  Охин мөрөө хавчаад тэмдэглэв:
  - Та зугаалж болно. Би маш их энергитэй хэвээр байна.
  Кассандра саваагаа даллаж, хагас идсэн бялуу, дарстай аяга таваг гэх мэт алга болов.
  Доминика бувтнав:
  - Яг л үлгэрт гардаг шиг!
  Маркиз хашгирав:
  - Үгүй! Энэ бол үлгэр биш, харин ид шидийн бодит байдал юм.
  Шударга сексийн хоёр төлөөлөгч зам дагуу цацав. Доминикагийн сэтгэл санаа бүрэн дүүрэн хөгжилтэй болсон ! Тэр өргөн инээмсэглэв. Тэгээд тэр бүр дуулсан:
  Зам, зам, найз шиг харагдаж байна,
  Зүссэн гангаар хийсэн гинжин шуудан...
  Мөн илд нь маш хурц - алдаршсан дамаск ган,
  Тийм ээ, тулалдаанд ноцтой нөхцөл байдал үүсэх болно!
  Дараа нь Кассандра нухацтай хараад зогсоод:
  - Чи мэднэ! Академид элсэлтийн ноцтой шалгалтууд таныг хүлээж байна. Магадгүй удамшлын шидтэнгүүдийн хувьд тэд амархан мэт санагдаж болох ч танд ид шидийн талаар огт ойлголт байхгүй.
  Доминика зүй бусаар инээж, эсэргүүцэв:
  - Үгүй! Кинон дээр би ид шидийн бүтээлийг олон удаа үзсэн. Надад итгээрэй, би нэг зүйлийг мэднэ!
  Нимф маркиз дуугаа намсгаж, шивнэв:
  - Би чамд шидэт саваагаа өгье! Тэр маш хүчтэй, луугийн судалтай. Үүнийг ашиглаж үзээрэй, жишээлбэл, ид шид ... За, намайг мартдаггүй цэцэг!
  Жүжигчин охин эргэж харав. Эргэн тойрон, байшингийн ойролцоо, гудамжинд том үнэт чулуу шиг хамгийн тод цэцэг бүхий цэцгийн ор байдаг. Моднууд дээр ч нүд гялбам нахиа ургажээ. Түүнээс гадна зарим цэцэг нь янз бүрийн өнгө, сүүдэртэй навчтай байв. Тэгээд бүр хачин буржгар үстэй байсан.
  Доминика түүнийг огтхон ч нарийхан мөрөө хавчиж, нэлээд нухацтай хариулав.
  -Яагаад намайг мартдаггүй юм бэ? Энд аль хэдийн маш олон янзын цэцэг бий, илүү том, илүү үзэсгэлэнтэй.
  Кассандра ёжтой инээмсэглэн:
  -Тэгээд та юу хүсч байна вэ?
  Жүжигчин охин шийдэмгий хэлэв:
  - Илүү үнэ цэнэтэй, хэрэгтэй зүйлийг төсөөлөх нь дээр! - Доминика нүцгэн өсгийгөө дарснаар өнгөт хавтангууд нь мөсөн бүрхүүл хагарсан мэт хангинав. "Жишээ нь, наргил модны самрын хэмжээтэй алмаз хийсэн нь хамаагүй дээр!" Энэ нь илүү ашигтай, практик юм.
  Маркиз түүн рүү сэжигтэй харан асуув:
  -Та дэлхий рүү явмаар байна уу? Бид юунд дургүй вэ?
  Доминика инээдтэй байдлаар тэмдэглэв:
  Остап Бендер Кавказын байгалийн тухай хэлсэнтэй ижил зүйлийг хэлж чадна - энэ бол хэтэрхий үзэсгэлэнтэй - тэнэг хүний төсөөлөл!
  Кассандра инээмсэглэн хэлээд:
  - Мөн та ухаалаг, гэхдээ залхуу юм! Зорилгодоо тийрэлтэт бульдозер шиг зогсолтгүй явах хангалттай фанатизм танд алга!
  Жүжигчин охин царай гарган:
  - Тийрэлтэт бульдозер байхгүй. Наад зах нь дэлхий дээр!
  Нимф маркиз толгой дохив:
  -Танд байхгүй байж магадгүй. Гэхдээ технологийн хувьд хүн төрөлхтөнөөс ч илүү дэвшилттэй уралдаанууд байдаг. Гэсэн хэдий ч тэдэнд хүрэх нь Дэлхийд хүрэхээс ч хэцүү байдаг.
  гэж асуухад Доминик ярвайв:
  -Тийм үү? Тэд оддын хооронд нисч чадах уу?
  Кассандра итгэлтэйгээр хариулав:
  - Тэд чадна! Зарчмын хувьд бид үүнийг ид шидийн тусламжтайгаар хийж чадна.
  Жүжигчин охин дуулжээ:
  Мэдээжийн хэрэг таамаглахад хэцүү
  Энэ гайхалтай ертөнцөд юу хүлээж байна ...
  Бид үүлэн дунд нисэх болно -
  Одтой онгоцонд сууж байна!
  Бүсгүй эрс шийдэмгий хэлээд заналхийлсэн царай гарган:
  - Надад шидэт саваа өгөөч! Тэгээд би сайн тарвасны хэмжээтэй алмаз хийх болно!
  Кассандра ямар нэг юм хэлэхийг хүссэн. Гэвч далавчны чимээ сонсогдов. Өөр нэг луу нисч байв. Хамгийн магадлалтай, бас эмэгтэй. Алтан навч, бадмаарагт бүрхэгдсэн гриффиний амнаас тэнгэрт буусан усан оргилуурын урсгалыг тэр бараг барьж авав.
  Гурван толгойтой мангас аймшигтай гэхээсээ илүү үзэсгэлэнтэй байв.
  Нимф маркиз бөхийв. Доминик зүгээр л толгойгоо үл ялиг сэгсрэв.
  Эмэгтэй луу тэдний өмнө буув. Ийм том мангасын хувьд маш тааламжтай, тод дуу хоолой сонсогдов:
  -Та аль хэдийн Мессиа гэж нэрлэгддэг хоёр нүүртэн мөн үү?
  Доминика гэмгүй инээмсэглэн хариулав:
  - Би Мессиа байхыг үнэхээр хүсэхгүй байна!
  Эмэгтэй луу гайхаж:
  -Тэгээд яагаад тэр вэ?
  Жүжигчин охин үнэнчээр хариулав:
  - Яагаад гэвэл Мессиа ихэвчлэн цовдлогдож дуусдаг!
  Далавчтай амьтан далавчаа сэгсэрлээ. Тэр сарьсан багваахайтай төстэй том хэмжээтэй, зөвхөн улаан, шар, ногоон гэсэн гурван өнгөтэй байдаг. Энэ бол гайхалтай хослол гэдгийг хэлэх шаардлагагүй.
  Эмэгтэй луу жиргэж:
  -Тэгээд тэр ертөнцөөс илбэчид бүрэн луйварчид, луйварчид байдгийг та харж байна уу?
  Доминика инээгээд маш цагаан гялалзсан шүдээ харуулан хариулав.
  -Магадгүй тийм л байх. Хэдийгээр зарим бошиглогчид байсан. Ванга эмээ шиг. Зөвхөн ямар нэг шалтгааны улмаас түүний таамаглал, дүрмээр бол буцаан биелсэн.
  Маркиз-нимф тэмдэглэв:
  - Маш өндөр түвшний мэргэ төлөгчид, илбэчид ч ирээдүйг туйлын бүрхэг хардаг. Мөн хамгийн дээд бурхад хүртэл зуун жилийн дараа юу болох талаар баталгаа өгөхгүй. Түүнээс гадна мянга саяар!
  Эмэгтэй луу гэрэл асаагаад жиргэжээ:
  -Тийм ээ... тэгэхээр энэ гараг дээр жинхэнэ таамаглагчид байдаг. Таны гиперноосферийн хурцадмал байдал хүртэл биднийхээс тэс өөр. Тийм ч учраас та өөрийн өвөрмөц байдлаа хадгалж, бидний боол болоогүй байж магадгүй юм!
  Доминика дахин нэг удаа инээж, тэмдэглэв:
  -Таны боол болох уу? Бүр инээдтэй ч юм шиг. Үүрд залуу, үүрд хөл нүцгэн.
  Кассандра толгой дохин санал болгов:
  - Луу гүнжид юу хийж чадахаа харуул. Ядаж шидэт саваагаар нэг дусал ус унагахыг хичээгээрэй.
  Жүжигчин охин үл тоомсорлон хурхирав:
  -Нэг дусал ус уу? Тиймээ, энэ нь огт ноцтой биш юм. Тэр даруй нэг баррель алт авах нь дээр байх.
  Луу гүнгийн авхай санал болгов:
  -Түүнд хүссэнээрээ ид шид хийгээч. Түүнд шидэт саваа өгч, тэр дор хаяж нэг шившлэгийг зөв санаж байгааг хараарай.
  Кассандра инээж, хашгирав:
  гайхалтай харагдаж байна ! Зүгээр л хар. Шидэт саваа хэтэрхий хүчтэй тул та хот, амьд биет болон өөртөө хохирол учруулж болзошгүй.
  Доминика архирав:
  -Би чиний бодсон шиг тэнэг биш!
  Луу гүнгийн авхай санал болгов:
  -Тэгвэл түүнд илүү хор хөнөөлгүй, хүч багатай зүйл өгье. Тэгэхгүй бол тэр миний дотор нүх гаргах болно.
  Кассандра дуулсан:
  Ид шидээр харуулахын тулд,
  Бидэнд авьяас хэрэгтэй...
  Чиний хувьд бүтээх нь дээр
  Том очир алмааз!
  Тэгээд нимф охин хөлийн нүцгэн хуруугаа дарав. Жижигхэн цагаан алтны бөгж гарч ирэв. Кассандра түүнийг хөлөөрөө шидэхэд ид шидийн олдвор Доминикагийн нүүрэн дээр гарч ирэв.
  Маркиз гонгиноод:
  - Та энэ бөгжийг авч болно. Үүнийг долоовор хуруун дээрээ тавь. Мөн ямар нэг зүйлийг чангаар хүсэхийг хичээ. Түүний доторх ид шид нь тийм ч хүчтэй биш боловч энгийн байдлаар ажилладаг. Кокосын хэмжээтэй очир алмааз хангалттай биш, гэхдээ жишээлбэл, вандуйны хэмжээ хангалттай!
  Жүжигчин бүсгүй гартаа бөгжөө барьж авав. Гэвч тэр долоовор хурууны оронд дунд хуруугаа тавиад ёжтой инээмсэглэн асуув.
  - Ингэж оролдвол яах вэ? Дараа нь юу болох вэ?
  Кассандра бас ёжтой инээв:
  - За, оролдоод үз!
  Доминика хашгирав:
  - Маркизын өсгийг галд шарж идээрэй!
  Дөл Доминикагийн нүцгэн хөл дор дүрэлзэв . Нүцгэн ул нь маш их түлэгдсэн тул тэр хашгирч, гүйж эхлэв. Үнэн хэрэгтээ гал нь сул биш юм. Гэхдээ бид хол явж чадаагүй . Охиныг луу гүнгийн урт сүүлээр ороосон байв.
  Хүчирхэг хэвлээр явагчаас тааламжтай, эмэгтэйлэг дуу хоолой сонсогдов:
  - Хөөх! Чи дөнгөж манай ертөнцөд ирээд, дээд бурхадын хамаатан болох нимфийг тахир дутуу болгохыг хүсч байна уу? Үүний төлөө чамайг карьерын боол болгон явуулна гэдгийг чи мэдэх үү? Та нар тэнд бүрэн нүцгэн, гинжтэй ажиллаж, ташуур, саваа авч, талх, ус идэх болно. Мөн та гинжлэгдсэн, чулуун дээр унтах хэрэгтэй болно. Мөн та шаргуу хөдөлмөр, ташуураас өөр юу ч мэдэхгүй. Ялангуяа одоо , эрэгтэй боолууд тарсан үед чам шиг өндөр булчинлаг охин биднийг уурхайд гэмтээхгүй!
  Доминика эдгээр үгийг сонсоод нүд ирмэв. Тэрээр нэг удаа бага төсөвтэй кинонд Клеопатрагийн дүрийг бүтээсэн. Мөнгө хэмнэхийн тулд уг зургийг "Аггустын боолчлолд байгаа Клеопатра" гэж нэрлэжээ. Энэ нь бас канон биш юм. Клеопатра амиа хорлоогүй бөгөөд баригдсан.
  За, түүнийг уурхай руу явуулсан. Тэнд тэр хагас нүцгэн, хөл нүцгэн алхсан . Уурхайн хурц чулуун дээр нүцгэн ултай алхах нь нэлээд өвдөлттэй байдаг. За бас ачаа үүрээрэй. Энэ нь боолын хөлс нь бодитой, царай нь ядарсан мэт дүр эсгэх биш жинхэнэ байх ёстой байв .
  Гэхдээ мэдээжийн хэрэг, энэ бол зүгээр л кино бөгөөд үүнтэй холбоотойгоор нэлээд хямдхан кино юм. Тэд түүнийг ташуураар зодсон нь бас бодит бус байв. Гэхдээ өвдөж байна . _ Хэдийгээр цус нь мэдээжийн хэрэг хуурамч байсан.
  Ерөнхийдөө энэ кино хямдхан байсан бөгөөд хагас нүцгэн охидтой карьеруудыг эс тооцвол өөр юу ч үзүүлсэнгүй. Тооцоолол нь бэлгийн дур хүсэлд автсан эрчүүдийг татах зорилготой байсан бололтой. Мөн Клеопатра гэдэг нэрийг бүгд мэддэг! Мөн үүнийг худалдан авахад ашиглаж болно
  Доминика гүнзгий амьсгаа авав, киноны одод заримдаа ямар өтгөнд угаал үйлддэг вэ?
  Нимф маркиз жиргэжээ:
  - Битгий гуниглаарай, хонгор минь, чи бидэнд хэрэгтэй байна. Бид чамайг хэнд ч өгөхгүй.
  Луу гүнж архиран:
  -Түүнд шалгалтын өмнө дахин дадлага хийхийг оролдоорой. За, ямар нэг зүйлийг төсөөлж үзье!
  Доминика бөгжөө үрээд:
  - Би шоколадтай зайрмаг авмаар байна!
  Охин үүнийг аваад хурцадмал байдалд хөшиж орхив.
  Дээрээс нь буталсан мөс, шоколадны холимог хийнэ. Үүний үр дүнд Доминика толгойноосоо хөл хүртэл бохирдсон, бүр маажсан байв.
  Луу гүнгийн авхай маш их инээж, усан оргилуурын тийрэлтэт онгоцууд чичирч, цэцэг чичирч байв.
  Нимф маркиз тайвнаар хэлэв:
  -Зүгээр дээ! Эсрэгээрээ тэр маш их чадвартай, ийм олдвороор маш их зайрмаг, шоколад үйлдвэрлэсэн нь ерөнхийдөө тийм ч хүчтэй биш юм!
  Доминика хацар дээрх шоколадаа долоож, бухимдан нулимж:
  - Тэр гашуун байна!
  Кассандра инээгээд хэлэв:
  - Шоколад бол гашуун. Та үүнийг мэдээгүй гэж үү?!
  Жүжигчин охин архирлаа:
  - Энд, дэлхий дээр ч, Орост ч сайхан байна !
  Маркиз толгой дохив:
  - Би мэднэ! Мөн бид чихэрлэг шоколад хэрхэн хийхийг мэддэг. Гэхдээ одоохондоо байгаа зүйлдээ сэтгэл хангалуун байх хэрэгтэй. Бүр тодруулбал, та ямар төрлийн шоколад авахыг хүсч байгаагаа тодорхой заагаагүй байна. Ерөнхийдөө та зөвхөн зайрмаг захиалсан нь сайн хэрэг. Жишээлбэл, алттай усанд орох нь танд санаанд орсон бол толгойн оройг илүү хүчтэй цохих болно.
  Доминика ухаантай тэмдэглэв:
  - Амьдрал бүрэн дүүрэн, бүх зүйл толгойноосоо давж байна!
  Луу гүнгийн авхай санал болгов:
  "Түүнд луугийн академид ороход тус болохгүй дэмий ярианы оронд үнэхээр жижиг очир алмааз бүтээхийг оролдсон нь дээр." Ихэнхдээ энэ нь төрөлхийн ид шидийн өндөр чадвартай хүмүүст боломжтой байдаг.
  Кассандра хариулав:
  - Үгүй! Энэ бол хэтэрхий ойлгомжтой зам юм. Та илүү нарийн үйлдэл хийх хэрэгтэй.
  Доминика илэн далангүй исгэрэн:
  - Би нойтон, бохир, зүгээр л шарсан тахиа. Та үүнийг засаж чадах уу?
  Нимф маркиз толгой дохив:
  - Мэдээжийн хэрэг, бидний гоо үзэсгэлэн!
  Тэгээд тэр шидэт саваагаараа найм хийсэн. Энэ нь цэнхэр гэрлээр анивчив. Тэгээд одоо Дэлхийгээс ирсэн охин дахин цэвэрхэн, эмх цэгцтэй болж, бараг бүх зураас нь алга болжээ. Баруун хацар дээрх нэгийг эс тооцвол.
  Гэвч Домика өөрийгөө хараагүй, бас анхаарсангүй.
  Луу гүнгийн авхай исгэрэв:
  -Тэгэхээр хонгор минь... Чамайг нэг юм ойлгож байна уу? Тэгвэл өсөн нэмэгдэж буй технологийн гарагийн үзэсгэлэнт бүсгүй юу?
  Хариуд нь Доминик дуулжээ:
  Гэхдээ яагаад,
  Өөрийн бодлоор амьдрах боломжгүй!
  Яагаад, амьдрал бидэнд юу ч заадаггүй!
  Гэхдээ яагаад! Гэхдээ яагаад!
  Боярскийн хийсэн энэ дуу тохиромжтой, үзэсгэлэнтэй байсан тул тэр инээв . Гэвч түүний сахиусан тэнгэр шиг хоолой нь зөвхөн инээдийг төрүүлэв.
  Кассандра исгэрсээр нүд нь гялалзаж:
  -Хошин шогийн мэдрэмжтэй байхыг үгүйсгэх аргагүй. Гэхдээ та хэзээ нэгэн цагт ноцтой байсан уу?
  Доминика хөмсөг зангидан. Сургуульдаа муу дүн авсан охины дүрд хэрхэн тоглосноо санав. Тэгээд ч тэр царайгаа гунигтай болгох арга байсангүй. Харин ч шүдээ нүцгэмээр санагдсан. За, энэ нь ойлгомжтой ... Түүний толгойд хэтэрхий их салхи байна. Жишээлбэл, зарим залуус олны дунд шүдээ нүцгэн байх болно, энэ бол тэдний бүх үүрэг юм !
  Тэгээд Доминика тоглохыг хүссэн... Мэдээж гүнж нар.
  Луу гүнгийн авхай дараа нь:
  - Түүнийг бидний төлөө илүү сайн бүжиглээрэй. Та кинон дээр түүнийг үнэхээр сайн бүжиглэдэг гэдгийг харсан .
  Сүүлийнх нь үнэн. Доминика бүжиглэж чаддаг байсан. Тэд түүнийг Эсмеральдагийн дүрд авахыг хүртэл хүссэн. Түүгээр ч барахгүй, каноны дагуу тэр бүр цыган ч биш бололтой. Нүд гялбам шаргал үст яагаад энэ дүрд тоглож болохгүй гэж?
  Гэхдээ сонгодог зохиол, тэр ч байтугай гадаадын киноны дасан зохицох нь тодорхой асуудлуудыг үүсгэдэг. Тиймээс тэрээр өөр дүрд тоглохоос гадна бүжиглэж байсан.
  Тийм ээ, тэр мэдээж бүжиглэх дуртай, бүжиглэхийг мэддэг байсан. Гэсэн хэдий ч тэр үүнийг авч, бүдгэрэв:
  - Бариулыг алтадаарай!
  Маркиз нимфа хашгирав:
  - Өөр яах вэ?
  Доминика логикоор хариулав:
  -Захын цыганууд ч үнэгүй бүжиглэдэггүй. Тэгэхээр надад маш том ууттай алт хэрэгтэй байна. Энэ нь тодорхой биш гэж үү?
  Луу гүнгийн авхай архиран:
  -Ямар царай муутай хүн бэ ! Үнэн хэрэгтээ түүний хамгийн сайн газар бол карьерууд юм. Тэнд тэр нэгэн зэрэг тэсвэр тэвчээрийг хөгжүүлж, дуулгавартай байдалд дасах болно. Үүний тулд түүнийг хатуу ширүүн хүмүүжүүлэх хэрэгтэй!
  Гэнэт нэг охин тэдэн рүү гүйж ирэв. Гаднах төрхөөрөө бол арав гаруйхан настай хүний хүүхэд бололтой. Гэхдээ яг тэр үед үнэт эдлэлийн дэлгүүрт байгаа мэт үнэт эдлэл өмссөн байв. Нүцгэн, жижигхэн, хүүхэд шиг хөл нь ийм тансаг байдалд тохиромжгүй, инээдтэй харагдаж байв.
  Охин шалгав:
  -Би чамаас энэ боолыг худалдаж авч болно. Та үүнийг хэр их хүсч байна!?
  Кассандра итгэлтэйгээр хариулав:
  - Энэ охин зарагдахгүй! Тэгээд тэр боол биш байхад. Гэсэн хэдий ч тэр удаан хугацаанд эрх чөлөөтэй байж чадахгүй байх.
  Доминика бувтнав:
  - Бяцхан хүүхэд өөртөө боол худалдаж авах нь ямар ёс суртахуунгүй вэ!
  Маркиз нимф итгэлтэйгээр хариулав:
  - Энэ бол хүүхэд биш, харин эмэгтэй хоббит! Хоббитууд хүний хүүхэд шиг харагддаг ...
  Охин ууртай бяцхан хөлөө дэвсээд:
  - Би баронесса! Энэ нь таны боол надад мөргөх үүрэгтэй гэсэн үг юм.
  Доминика түрэмгийлэн хашгирав:
  - Санаа зовох хэрэггүй ! Би болно, би хүүхдэд мөргөх болно!
  Үүний хариуд хоббит баронесса баруун гараа татав. Аянга нисч, жүжигчин бүсгүйн нүцгэн хөлийг нь цохив. Хариуд нь хатгуулсан Доминик ямар нэг юм хашгирав. Зоригтой илбэчин охин дээр өтгөн өтгөн цөцгийтэй том бялуу унав. Тэр ч байтугай хөлийг нь унагаж, бяцхан гоо үзэсгэлэн нь явган хүний зам дээр унав. Гэвч тэр даруй үсрэн босч, бүгдийг нь жигнэмэг, өтгөрүүлсэн сүү, шоколадны зуурмагаар түрхэв. Хоббит баронесс зүүн, нүцгэн жижиг хөлөө сэгсэрч, хоёр хуруунд нь үнэт чулуун цагираг гэрэлтэв.
  Тэгээд бүхэл бүтэн ид шидийн цунами давалгаа гарч ирэв. Доминикийг хорин метрийн дээш шидэв. Үүний дараа охин унажээ. Аз болоход багаасаа бүжиглэж, кинонд тоглож байсан тэрээр олон удаа өндрөөс унаж, акробатын үзүүлбэр үзүүлжээ.
  Тиймээс Доминика намрын улиралд муур шиг бүлэглэж, нэлээд амжилттай газарджээ. Байлдааны ид шидэнд аль хэдийн шатсан охины хөл талбайг бүрхсэн өнгөт хавтангуудад хүрэхэд хүчтэй өвдсөнийг эс тооцвол. Охин хашгирав.
  Луу гүнж нарс шиг урт сүүлээ баронесс шидтэний эргэн тойронд ороож, исгэрэв:
  -Тэмцэлээ зогсоо! Тэгэхгүй бол хоёулаа баривчлагдах болно! Хэрэв та тулалдах хүсэлтэй байгаа бол ид шидийн болон бусад тулаан болдог тусгай бэлтгэлийн талбайнууд байдаг!
  Доминика твиттер хуудсандаа:
  - Тийм ээ, яг дуэль! Зөвхөн зэвсэггүй - гар, хөл!
  Хоббит Баронесса үл тоомсорлон хурхирлаа:
  - Боолтой тулалд! Үнэнийг хэлэхэд энэ нь миний хувьд аймшигтай юм ! Түүнийг уурхай руу явуулсан нь дээр байх . Ийм тэнэг хүнд ид шид заана гэдэг маш аюултай.
  Маркиз-нимф ноцтой өнгөөр санал нийлэв:
  -Би ч гэсэн тэгж бодож эхэлж байна. Тийм ээ, энэ охин гамшиг үүсгэж, мөргөлдөөн үүсгэх онцгой авьяастай.
  Жүжигчин охин эсэргүүцэв:
  - Би хэнд ч түрүүлж очдоггүй! Бусдын хувьд ... Бүтэлгүйтэл болгонд хэрхэн тэмцэхээ мэддэг, эс тэгвээс та амжилтыг олж харахгүй.
  Луугийн гүнгийн авхай хүүхэд шиг царайтай ч бүхэл бүтэн танкийг хөдөлгөх чадвартай дэггүй охиныг суллав.
  Сүүл нь цөцгий, өтгөрүүлсэн сүү, шоколадны түрхлэг, жигнэмэгээр бага зэрэг будагдсан байв. Бялуу нь асар том бөгөөд зүрх сэтгэлээсээ хийсэн нь тодорхой байв. Тэд үүнийг идэхийн оронд эвдсэн нь харамсалтай. Луу гүнгийн авхай хуруу, сарвуугаа тас цохиход усан оргилуурын болор урсгал түүний дээгүүр урсаж, шороог угаав.
  Кассандра толгой дохив.
  - Цэвэр байдал бол эрүүл мэндийн түлхүүр юм! Эхлээд захиалаарай!
  Хоббит баронесс жижигхэн, борлосон, гоёмсог хөлийнхөө нэгийг нөгөөгөөр нь үрэв. Хэдэн секундын турш тэр гэрлийн чийдэн шиг асав. Тэгээд илбэчин охиныг маш ихээр доромжилж байсан бүх хоолны хэт их зүйл алга болжээ. Мөн тансаг үнэт эдлэлүүд шинэ эрч хүчээр гэрэлтэв. Тэр үнэхээр гүнж шиг болсон тул Доминика эмзэглэлийг мэдэрсэн.
  Мөн нэгэн үлгэрт гүнж охины дүрд тоглох завшаан тохиосон. Тэнд тэрээр тансаг хувцас, үнэт гутлаас салж, шулмын зарц болох ёстой байв. Ноорхой хувцас өмсөж, модон гутал өмс. Мөн ийм дэвсгэрт энэ нь зүгээр л хөл нүцгэн явахаас хамаагүй муу юм. Тэр бүр гуталгүй зураг авалт хийсэн нь дээр гэж найруулагчийг ятгаж эхэлжээ. Эцсийн эцэст охины өөдөс нүцгэн хөл нь ядуурал, гүнжийн статусыг бодит боол болгон өөрчлөхийг илүү хүчтэй онцолсон байх болно.
  Гэхдээ найруулагч өөрийн гэсэн санаатай байсан нь тодорхой. Эцэст нь тэр үхлийн цамхгаас зугтаж яваад эцэст нь гутал, хувьцаанаас салж, жинхэнэ аз жаргалыг мэдэрч, хөл нүцгэн байв. Харин одоо түүний нүцгэн хөл нь шатаж, бүр жижиг цэврүүнүүд гарч ирсэн нь өвдөж, жигшмээр байв!
  Хоббит баронесс зөөлөн, нарийхан алгаа түүн рүү сунган Доминикагийн гарыг хүүхдийнхээ хүчээр сэгсэрч, жиргэж:
  - За, амар амгалан! Намайг Ласка гэдэг. Намайг хор хөнөөлгүй охин, оркууд, гоблинууд, Кощейгийн спорууд гэж битгий бодоорой, тэд бүгд надаас их зүйлийг авсан !
  Доминика гайхан асуув:
  -Хүүхэд чи хэдэн настай вэ?
  Weasel инээмсэглээд хариулав:
  - Шударга сексийн төлөөлөгчдийн дунд насны талаар асуух нь заншилгүй байдаг! Миний харж байгаагаар чи надад хэдэн нас өгдөг.
  Жүжигчин охин инээгээд:
  - Та арван настай! Дахиж үгүй!
  Луу гүнж архиран:
  - Тийм ээ, тэр аль хэдийн гурван зуу гаруй болсон. Гэсэн хэдий ч энэ нь хамаагүй. Манай ертөнцөд бүх эмэгтэйчүүд залуу, үзэсгэлэнтэй байдаг. Бүсгүй бидэнтэй хамт байгаарай, чи бидний хатан хаан болно!
  Доминика алдартай хос шүлгээр хариулав:
  Хэрэв ариун арми хэлвэл:
  Оросыг хая, диваажинд амьдар...
  Би: "Тэнгэр байх шаардлагагүй" гэж хэлнэ.
  Эх орноо надад өгөөч!
  . БҮЛЭГ Љ3.
  Маркиз, баронесса хоёр алгаа ташиж, нэгэн дуугаар хэлэв:
  - Браво! Чи өөрөө үүнийг зохиосон уу?!
  Доминика алтан толгойгоо сөргөөр сэгсрэн:
  - Үгүй. Би биш. Өөр хэн нэгэн, би зохиолчийг санахгүй байна!
  Кассандра ярвайн:
  - Хачирхалтай, та гайхалтай ой санамжтай!
  Жүжигчин охин үнэнчээр хариулав:
  -Би бусдаас илүү өөрийнхөө тухай боддог. Би бусдын тухай мэдснээс илүү миний тухай тэдэнд ойлгуулсан нь дээр . Би бас заримдаа зохиодог, Пушкинээс муу зүйл биш.
  Луу гүнгийн авхай том амандаа алмаз шиг гялалзсан, гялалзсан шүдээ дэлгэн нухацтай хэлэв:
  -Өөрийнхөө найруулсан дууг дуулж болох уу?
  Доминика түлэгдсэн хөлөө илж гуйн:
  - Асуулт байхгүй! Надад ядаж нэг алтан зоос өгөөч. Мөн би танд зориулж бүхэл бүтэн хит дууг дуулах болно. Тэгээд дэмий дуулах уу? Хүндэтгэлгүй! Мөн өчүүхэн, ашиггүй!
  Маркиз нимф хөмсгөө зангидан, шидэт саваа нь түүний гарт сүрдмээр гялсхийж, луутай зөрчилдөж зүрхэлсэн увайгүй охиныг шийтгэхээр шийдэв.
  Луу гүнгийн авхай эвлэрүүлэн исгэв:
  - Түүнд мөнгөн зоос өг. Түүнийг зүрх сэтгэлээсээ дуулцгаая.
  Доминика инээмсэглэж, шүд нь маш төгс, үд дундын хурц наранд мөсөн уулын оргил мэт гялалзав. Тэгээд тэр хашгирав:
  - Урьдчилсан мөнгө!
  Зоос түүнд зоос шидээд:
  - Энд, барьж ав!
  Охин хөлөө дээш нь шидээд нүцгэн хуруугаараа мөнгөн дугуйг барьж авав. Дараа нь тэр алган дээрээ шилжүүлэв. Би зоос руу харлаа. Юу ч биш, мөнгө нь цоо шинэ, нэг талд нь долоон толгойтой луу, сарвуунд нь таяг, сойз барьсан байв. Нөгөөтэйгүүр , маш тансаг буржгар үстэй үзэсгэлэнтэй охин. Бас хөөрхөн юмаа.
  Доминика зоос оролдох уруу таталтыг эсэргүүцэж чадалгүй инээмсэглэн хариулав.
  - Энэ хөөрхөн юм. Гайхалтай зүйл.
  Загас исгэрэн:
  - Одоо дуул! Та юу хийж чадахаа харцгаая!
  Луу гүнгийн авхай нэмж хэлэв:
  - Бид мөнгө төлсөн тул та чангаар дуулж, бага багаар урт баллад дуулах ёстой!
  Жүжигчин охин зөвшөөрч толгой дохив:
  - Тийм ээ, би ойлгож байна! Чи дуулж чадахгүй...
  Дараа нь холбоо түүнд санаанд ороогүй. Яахав, булбул гэж хэлэх нь тийм ч зөв, зохимжтой зүйл биш юм. Гэхдээ өөр зүйл, үнэндээ тийм биш!
  Нимф охин нүцгэн хөлөө дарж:
  - Эхэлцгээе!
  Доминика түүний тод, эелдэг хоолойгоор дуулж эхлэв;
  Би алдартай жүжигчин байсан
  Зураг авалт, хараалын үг, хөгжим, бөмбөг...
  Тэр ууртай, зэрлэгээр бүжиглэж эхлэв.
  Сатаны биелэл шиг!
  
  Миний хөл маш хүчтэй
  Тэд ууртай хопактай тулалдсан ...
  Бид ийм дажгүй охид юм
  Зальхайг нэн даруй хөдөлгөе!
  
  Гэхдээ би өөрийгөө онцгой ертөнцөд олсон.
  Луунууд хаан шиг захирдаг газар ...
  Тэнд байгаа захиалга маш шинэ,
  Ядаж цамцаа урж хая!
  Би хөл нүцгэн боол болох ёстой байсан
  Нуруундаа ташуур авч байна...
  Бидний дээрх үүлс цэнхэр,
  Энэ газар дэлхий дээр тааламжгүй байна!
  
  Энд нэг хатуу одой над дээр ирж байна,
  Тэгээд тэр ташуураа гартаа атгав ...
  Нэг цагаан толгойтой хүү гүйж ирэв -
  Боол нь хөл нүцгэн, эзэн нь илт харамч!
  
  Гном инээж, сарвуугаараа шүдээ хүрч,
  Өгүүллэгтэй охин шиг азарга...
  Ингэснээр баавгай түүнийг хөлөөрөө хаздаг -
  Энэ нь одойн халзан төгсгөл болно!
  
  Гэхдээ тэд намайг уурхайд зарсан.
  Гаремд харагдах газар байсангүй...
  Тэд намайг хөөцөлдөхдөө хүчтэй ташуур өгсөн.
  Учир нь охин маш их иддэг!
  
  Энд гном намайг олсоор хөтөлж байна,
  Охины сэтгэл татам байдал үнэхээр гайхалтай ...
  Боолын хоолой маш тод,
  Гэхдээ эцэст нь зөвхөн тэг л байна!
  
  Би бараг нүцгэн, хөл нүцгэн байна
  Би тэр илжиг шиг уурхайд ажилладаг...
  Ээж ээ, хонгор минь
  Энэ нь ямар тэнэг болсон бэ!
  
  Би чадвартай охин байсан
  Би толгойдоо бутархайг үржүүлсэн...
  Тэгээд одоо нэгд нь бодоод үз дээ, банзал,
  Би зэрлэг боолчлолд байна!
  
  Удаан хугацааны турш би гномыг тэвчсэн,
  Би нуруун дээрээ ташуур авсан ...
  Тэд намайг бизнесийн төлөө бус бизнесийн төлөө зодсон.
  Тэд дараа нь намайг тэжээнэ гэж амласан!
  
  Гэвч хөл нүцгэн боолууд бослого гаргаж,
  Хөдөлгөөнт хөшүүрэг, алх,
  Одоо үүнийг өөрийн элемент гэж үз ,
  Халзан болсон гном руу Би үхсэн !
  
  За, тэр муу хүмүүс алагдсан,
  Бид маш их хохирол амссан ...
  Гэхдээ надад итгээрэй, бид өөрсдийгөө чөлөөлсөн -
  Охидууд дээд зэрэглэлийг харуулсан !
  
  Одоо бид том армитай,
  Залуус ч бас бидэнтэй тулалдах гэж байна...
  Бид самбар шиг бамбайг эвдэж,
  Муу удирдагчид ялагдах болно!
  
  Тэгээд тамын боолчлол алга болно,
  Эр хүн мөрөө тэгшилнэ...
  Мөн бид дайснуудаас залхсан ноёнтон байдлыг эцэс болгоно.
  Аз жаргал, хөгжил дэвшлийн зуун байх болно!
  
  Дараа нь дэлхий даяар амар амгалан байх болно,
  Хүн минь, агуу од...
  Бид одтой агаарт нисэх болно, чи мэднэ
  Хүмүүсийн мөрөөдөл биелэх болтугай!
  Мөнгөн хонх шиг гялалзсан хоолойтой охин дуугаа өндөр нотоор дуусгав.
  Нимф охин алгаа ташив. Доминикагийн дууг хэд хэдэн элф, тролль, хэд хэдэн хүн сонсов. Тэд түүнд мөнгө, хүрэл хоёр зоос шидэв.
  Жүжигчин охин бөхийв. Тэгээд тэр тэднийг хавтангаас авав. Тэр зоосноос заримыг нь гараараа, заримыг нь хөлийн хуруугаараа авав. Мөн энэ нь үнэхээр сайхан үзэгдэл байв.
  Тийм ээ, тэр ийм сэтгэл татам, цүүцтэй хөлтэй. Тэр өөрөө ямар үзэсгэлэнтэй, сэтгэл татам юм бэ. Түүнтэй харьцуулбал бусад прима донна хаана байна? Тэд хөл нүцгэн тайзан дээр гарч зүрхлэх болов уу? Эсвэл богино банзал өмссөн үү?
  Луу гүнгийн авхай тэмдэглэв:
  - Энэ бол дуучин! Үгүй ээ, тэр академид харьяалагддаг. Зөвхөн академид, өөрийн сонгосон факультетэд л.
  Доминик инээгээд дуулж:
  Бүсгүйчүүд бид өөрсдөө шүүгч болно,
  Хэрэв та сонгох хэрэгтэй бол сонголт нь хэцүү бол ...
  Бид модон костюм сонгодог,
  Учир нь манай ард түмэнд нэр төр л бий!
  Залхуу жиргэжээ:
  -Чи хоолойтой... Зүгээр л дээд түвшний сахиусан тэнгэр!
  Доминика инээмсэглэн нүцгэн хөлөөрөө зоосны нэгийг нь дээш шидээд доош бөхийж хэлээрээ барьж авав. Тэгээд тэр хашгирч эхлэв. Шүлстэй харьцсанаас улбар шар металл тэр даруйдаа халж, гоо сайхны амыг шатаажээ.
  Охин нулимж, ёолож эхлэв. Тэгээд дуулах хүсэл нь гэнэт алга болов.
  Нимф охин бөгжөө сэгсэрч, Доминикагийн аман дахь халуун тэр даруй арилав. Охин хашгирав:
  - Хөөх! Одоо би галаар амьсгалдаг луу байх ямар байдгийг ойлгож байна!
  Вейсел инээмсэглэн хэлэв:
  - Хэзээ ч үгүй байснаас оройтсон нь дээр,
  Охиныг гайхалтай он жилүүд хүлээж байна!
  Луу гүнгийн авхай тэмдэглэв:
  "Бидний ам, хоолойн бүтэц нь хүнээс өөр бөгөөд дөл нь огт шатдаггүй. Тиймээс бидний төлөө санаа зовох хэрэггүй.
  Эргэн тойронд цугларсан үзэгчид шуугиан дэгдээж, шаардаж, алга ташин:
  -Өөр зүйл хий, урьж байна!
  Доминика твиттер хуудсандаа:
  - Хэрэв та зоос сараавал би үүнийг хийх болно!
  Хариуд нь дуу чимээ, баталгаа:
  - Тийм ээ, мэдээжийн хэрэг! Тавтай морил.
  Охины нүцгэн, булчинлаг, борлосон, дэгжин хөлний доор алт, мөнгө, улбар шар, хүрэл, цагаан алтаар хийсэн зооснууд нисч байв.
  Үүнээс Доминика хөгжилтэй болж, урам зоригийг мэдэрч, урам зоригтойгоор дуулж эхлэв;
  Шуурга, хар салхи нь манай хосуудад саад болохгүй,
  Сарнайн бут шиг цэцэглэдэг эх орны охид.
  Дайныг мэдэхгүй хүн шар будаа идээгүй,
  Бурхан, Аврагч Есүс биднийг тулалдаанд удирддаг!
  
  Бид шуургатай далайд ч тулалдаж дассан,
  Хүн бүр чип шиг л байдаг.
  Бид Ордын мангасуудыг тулалдаанд бут цохино гэдэгт би итгэж байна.
  Бидний нэр төрийг лантуу, алхаар цохиж болохгүй!
  
  Сэлэм нь гал тогооны өрөөнд, маш халуун тамд халсан.
  Хурц ир нь маш хатуу хөөрөг юм!
  Айдасгүй цэрэг байх; хүчтэй, ааштай зүрх сэтгэлтэй,
  Хэрэв үхэл байгаа бол зогс, бүү гүй!
  
  Тийм ээ , дайн бол мэдээж чихэрлэг зөгийн балтай найр биш,
  Эцсийн эцэст, дээр нь нулимс асгарч, цус өтгөн урсдаг.
  Чоно удаан уйлж, баавгай ширүүн архиран ,
  Мөн хариу цохилт нь хөмсөг биш харин нүдэнд байх болтугай!
  
  Гинжин шууданг цоолж чадах жад байдаг,
  Овоолгыг нэвтлэх боломжгүй бамбайнууд байдаг!
  Гэхдээ бүү хулчгар бай, чөтгөрүүдийг нүүр царай болгохыг бүү зөвшөөр ,
  Торон дахь тоглоом шиг болохгүйн тулд!
  
  Надад итгээрэй, гэрэлтсэн шийдэл ирнэ,
  Хүн бүрт илүү өндөр шагналыг олж чадахгүй!
  Гэмт хэрэгтнүүдийн хувьд өс хонзон ирнэ гэдэгт би итгэдэг.
  Хэцүү замаас өөр эр зориг байхгүй!
  Тиймээс Доминика дуулж, алаг олон түмэн түүнийг маш их урам зоригтойгоор алга ташив. Тэд бүгд эмэгтэй байсан ч энэ дэлхий дээр эрэгтэй гэж байдаггүй. Эсвэл, бараг хүчтэй сексгүй.
  Үүний дараа луугийн гүнж сүүлээ сэгсэрч тэмдэглэв:
  - За, би явах ёстой! Би замаасаа холдож байна!
  Нимф нүцгэн хөлөөрөө зоос аваад:
  - Шалгацгаая. Би шидэх болно, чи хэлэх болно - толгой эсвэл сүүл ! Зоос таных, үгүй ээ, чи надад зоос буцааж өгөөч!
  Луу гүнгийн авхай инээж архирч, хариулав:
  - Би чиний заль мэхийг мэднэ! Тиймээс цаг хугацаа, толгойгоо үрэхгүй байх нь дээр!
  Доминика инээгээд тэмдэглээд:
  - Толгой нь чих биш, малгайнаас нь урж болно, буцааж оёж болохгүй!
  Загас жиргэж, дуулав:
  -Толгойн орой дээрх чих бол чих юм!
  Толгойн орой дээрх чих - сэтгэцийн эмнэлэгт байгаа өвчтөн !
  Луу гүнгийн авхай агаарт нисэв. Мөн тэрээр нимф охин юу дуулсан талаар тайлбар хийгээгүй. Мөн энэ нь маш гайхалтай гэдгийг тэмдэглэх нь зүйтэй.
  Доминика гар, хөл нүцгэн зоос цуглуулж эхлэв. Тэгээд тэр үүнийг маш хурдан хийсэн.
  Уизел шидэт балаар үсээ маажин хэлээд:
  -Мөнгө мэдээж чухал. Гэхдээ үүнээс ч илүү чухал зүйл бол шившлэг, эд өлгийн зүйл, сахиус, медаль, сахиус гэх мэт. Тэгэхгүй бол та тансаг, тансаг амьдралаар амьдрах боломжгүй болно !
  Доминика зөвшөөрөв:
  - Эрүүл мэндийг мөнгөөр худалдаж авч чадахгүй, надад итгээрэй,
  Мөнгөөр хайр хүндэтгэлийг худалдаж авч чадахгүй...
  Тиймээс амьтан шиг хэрэлдэж болохгүй
  Ашиг олохын тулд эх орноо худалдахгүй гэдгээ мэдээрэй!
  Бас нүцгэн ултай охин нил ягаан зоос цохив. Тэгээд түүний нүцгэн хөл гэнэт нүд ирмэхийн зуур нугасны хөл болон хувирав.
  Доминик айсандаа хашгирав:
  - Энэ юу вэ!
  Нимф маркиз инээмсэглэн хариулав:
  - Энэ бол онцгой ид шидийн металл бөгөөд зөвхөн Олимпийн бурхадтай хүмүүсийн арьсанд хүрэхэд л ажилладаг!
  Ласка баяртайгаар хэлэв:
  - Хөөх! Чиний дотор ийм цус бий. Тиймээс бид андуураагүй.
  Доминика бувтнав:
  - Гэхдээ энэ бол муухай юм! Хэрэв боломжтой бол сарвуугаа ав. Тэгээд надад дахин нэг хэвийн хөл өг.
  Нимфа толгой сэгсрэн:
  - Үгүй! Та үүнийг аль хэдийн өөрөө хийх ёстой.
  Хавханд орсон охин хашгирав:
  - Энэ яаж боломжтой вэ?
  Weasel санал болгосон:
  - Та өөрийн хөлөө ямар байгаасай гэж хүсч байгаагаа төсөөлөөд баруун гарынхаа эрхий, долоовор хурууг дар, тэгвэл амжилтанд хүрнэ!
  Доминик үүнийг аваад танилцуулав. Дараа нь товшилт гарч ирэв.
  Хэрээний оронд эсгий гуталтай, цанатай хөл гарч ирэв. Мөн цана бул чулуун дээр шажигнах нь бүр ч эвгүй болов.
  Нимф инээгээд дуулав:
  - Чөлөөт багш нар,
  Чамтай хамт өнгөрөөсөн цагийг...
  Би охинтой юу ч хамаагүй зовсон
  Хамгийн чадварлаг илбэчин!
  Доминика гомдсон:
  -Би илбэчин биш. Тэгээд би одоо болтол сурсаар л байна. Гэхдээ мэдлэгт хүрэх зам хэзээ ч тийм амархан байдаггүй ... Тийм ээ , кино руу!
  Вейсел толгой дохив:
  - Тийм ээ, кино театрт, магадгүй бүр ч илүү. Мэдээжийн хэрэг энэ бол бидний хамгийн том асуудал юм.
  Үзэгчид дахин цугларч эхлэв: энэ бол инээдтэй үзэгдэл байв. Бүр тодруулбал энд янз бүрийн охид байдаг. Үүний төлөө баярлалаа. Жүжигчин бүсгүй дахин бодож, хөлөө өөрчлөхийг оролдов. Гэхдээ энэ удаад жижиг ч гэсэн радар, зам дээр ямар нэгэн зүйл гарч ирэв.
  Доминика өөдрөг сэтгэлээ алдалгүй дуулжээ.
  Би танаас битгий гайхаарай гэж гуйж байна
  Хэрэв ид шид тохиолдвол ...
  Хэрэв энэ нь тохиолдвол, хэрэв энэ нь тохиолдвол,
  Хэрэв ид шид тохиолдвол!
  Нимф хариу инээмсэглээд тэмдэглэв:
  -Тийм ээ, дуугаараа явахын тулд ид шид хэрэглэх чадвартай байх ёстой!
  Тэгтэл нэг хоббит охин тэдэн дээр гүйж ирээд шидэт саваагаа эргүүлэн:
  - Үүнийг илүү сайн хийцгээе! Би хагас мянган жилийн дадлага туршлагатай гэдгийг мэдээрэй!
  Weasel эсэргүүцэв:
  - Үгүй! Түүнийг өөрөө хийгээч!
  Доминика твиттер хуудсандаа:
  Би ухаан алдсан, би ухаан алдсан,
  Би өөрөө хийх болно, би өөрөө үүнийг хийх болно!
  Тэгээд охин дахин ямар нэгэн зүйл шивнэв. Дараа нь түүний хөл нь радартай танк хэлбэртэй болж, эцэст нь гоёмсог, хуучин хэлбэрээ олж авав. Тэгээд захиалгаар хийсэн юм шиг л болсон.
  Доминика босоод хуруугаа хөдөлгөв. Түүний сэтгэл санаа хөгжилтэй болж, тэр дуулжээ:
  Охид бид дэлхийн хамгийн хүчтэй нь
  Надад итгээрэй, та илүү сайхан гоо сайхныг олохгүй ...
  Бид дайснуудаа бие засах газар үнэхээр дэвтээнэ .
  Тэгээд тэр үүрд хорин настай харагдах болно!
  Үүний дараа гоо үзэсгэлэн нь том, гялалзсан шүдээ харуулж инээж, инээх болно.
  Доминика бүжиглэж эхлэв, нүцгэн хөл нь агаарт өргөгдсөн. Тэгээд тэр дуулсан:
  Би их дажгүй илбэчин юм
  Би хөлөө дарвал нурах болно...
  Би хөл нүцгэн үсрэх дуртай байсан
  Үүнийг жинхэнэ идеал гэж бодоорой!
  Энэ бол түүний дуу - зүгээр л гайхалтай , гайхалтай!
  Хэдийгээр нөгөө талаас энэ нь маш энгийн бөгөөд төвөгтэй биш юм. Тийм ээ, охин бол та уйдахгүй.
  Хоббит охин тэмдэглэв:
  - Маш хурдан сурдаг!
  Тэр шагайндаа үнэт чулуугаар чимэглэсэн бугуйвч, хуруу бүрт бөгж зүүсэн хөлөө сэгсэрэв.
  Тэр хүүхэд шиг харагддаг ч чулуунуудын тоо, тэр дундаа доод мөчнийх нь чулуунаас харахад өндөр зэрэглэлийн шидтэн юм.
  Вейсел охин руу толгой дохив:
  -Би чамайг хаа нэгтээ харсан. Та Алсу гүнж мөн үү ?
  Эмэгтэй хоббит толгой дохив:
  - Тийм ээ , ийм байна! Гэхдээ чи мэдэж байгаа, Маркиз, энэ дэлхийн охинтой бол чамд ямар ч асуудал гарахгүй!
  Weasel зөвшөөрөв:
  - Зөв! Гэхдээ өөрөөр хийх боломжгүй. Харамсалтай нь, энэ бол асуудал, адал явдалгүйгээр хийх боломжгүй ийм ертөнц юм.
  Доминик нэмэх гэж яарав:
  -Адал явдал, мөлжлөггүй амьдрал дэндүү уйтгартай. Энэ нь чинжүүгүй шөл шиг юм!
  Гүнж Алсу зөвшөөрөв:
  - Тиймээ зөв! Хорон санаатнууд үүний төлөө байдаг. Тэдний нэг нь хүчтэй бэлгийн хавьтлыг устгадаг тахал дэгдээв.
  Доминика санаа алдан дуулжээ:
  Та эмэгтэйчүүдгүйгээр амьдарч чадахгүй, энэ нь үнэн,
  Гэхдээ эрчүүдгүйгээр баяр баясгалан гэж байдаггүй ...
  Энэ нь ийм болж, энэ нь маш муу байсан,
  Хүчтэй эзэн байхгүй бол!
  Weasel зөвшөөрөв:
  - Магадгүй! Гэхдээ энд тэдний хэлснээр энэ бол хоёр талдаа иртэй сэлэм юм. Нэг талаас илүү хүчтэй секс гэж байдаггүй ч нөгөө талаар...
  Эмэгтэй хоббит хурдан эсэргүүцэв:
  - Үгүй! Бүх талаараа муу. Тиймээс дэмий юм ярих шаардлагагүй. Эрэгтэйчүүд бас хэрэгтэй.
  Доминика хариулав:
  - Амьтны эр. Ухаалаг хүмүүсийн хувьд өөр зүйл байдаг.
  Вейсел инээгээд хариулав:
  -Тийм ээ, мэдээж эрчүүдийн хувьд. Тэгээд хэлэх үг олдсонгүй.
  Тэдний дэргэдүүр улбар шар өнгийн өдтэй, алтадмал хошуутай хэд хэдэн тагтаа нисэв. Шувууд маш сонирхолтой байсан. Нэг талаараа зүгээр л хөөрхөн. Гэхдээ нөгөө талаас тэдний амт чанар багатай байсан.
  Доминика солигдсон:
  -Яагаад тагтааны хошууг алтаддаг вэ?
  Weasel тайлбарлав:
  - Хэн ч алтадаагүй! Учир нь тэд гүзээлзгэнэийг топазаар гацсан.
  Жүжигчин охин бувтнаад:
  - Юу? Топазтай юу?
  Хоббит охин толгой дохив:
  - Тийм ээ, ийм гүзээлзгэнэ байдаг! Юу, чи мэдээгүй юм уу?
  Weasel тэмдэглэв:
  - Тэр яаж мэдэх вэ? Тэр саяхан манай ертөнцөд ирсэн.
  Шударга сексийн гурван төлөөлөгч хурдаа нэмэв. Мөн тэдний нүцгэн ягаан өсгийт гялсхийв.
  ягаан, нил ягаан, маргад өрөмтэй төстэй өндөр байшингууд гарч ирэв. Мөн энэ нь маш футурист харагдаж байсан. Тэнгэрт хэдэн онгоц хүртэл байсан. Бүр тодруулбал, зургаан далавчтай, цасан цагаан морины зурсан алтаар хийсэн, очир эрдэнийн шигтгээтэй сүйх тэрэг гүйн өнгөрөв.
  Гурван охин бүгд бага зэрэг бөхийв. Гэвч эрхэмсэг хүнд гоо үзэсгэлэнд цаг зав гардаггүй байсан тул гурвалсан байдал цааш үргэлжилсэн бололтой.
  Урд нь ипподром байсан, том цэнгэлдэх хүрээлэн шиг харагдаж байсан. Энэ нь хурдан морины уралдаан болдог газар байсан нь тодорхой.
  Маркиз-нимф:
  - Манай сурагчид зөн совингийн авьяас байгаа эсэхийг шалгах хэрэгтэй. Тиймээс бид уралдаанд оролцох болно.
  Ипподромын эргэн тойронд сувд, хөх, нил ягаан өнгийн чулуугаар чимэглэсэн мөнгө, улбар шар өнгийн металлаар хийсэн өндөр торон хашаа, мөн чехийн шилийг санагдуулам шил байв . Тэгээд их гоё харагдаж байсан.
  Хажуу талд нь алтадмал үзэсгэлэнтэй хосуудын олон өнгийн тийрэлтэт онгоцуудыг шидсэн хоёр усан оргилуур байсан: - элф хүүг тэвэрч байсан элф.
  Тийм ээ, бүх зүйл маш үзэсгэлэнтэй харагдаж байсан. Тэгээд үүдэнд нь охидын харуул байдаг. Мөн маш үзэсгэлэнтэй, хөнгөн, мөнгөн хуягтай.
  Бүх зүйл үнэхээр гайхалтай харагдаж байна. Эргэн тойронд шударга сексийн олон төлөөлөгчид байдаг.
  Доминика Гулаг архипелаг болон эмэгтэйчүүдийн хуарангийн тухай киног санав. Тэндхийн эмэгтэйчүүд бүгд сонголтоороо залуу, үзэсгэлэнтэй, гоёмсог хөлөө бүрэн ил гаргасан дээл өмссөн байв. За, Сибирьт зун дулаахан, магадгүй халуун байдаг тул охид хөл нүцгэн байсан. Энэ нь киног эрчүүдийн дунд маш их алдартай болгосон. Мөн Доминика охидын бүхэл бүтэн бослогыг зохион байгуулсан босогч комсомол гишүүний дүрд тоглосон. Үзэсгэлэнт бүсгүйчүүд бүр зэвсэг барьж, тулалдаанд НКВД-ийн бүхэл бүтэн дэглэмийг авч, ялж чадсан.
  Энэ кино мэдээж гайхалтай сайхан болсон. Мөн хөл нүцгэн, дур булаам, үзэсгэлэнтэй дайчид зүгээр л супер харагдаж байв.
  Дашрамд дурдахад, Доминика хоригдлуудын үймээн самууныг зохион байгуулсан Фандерагийн үеэлийн дүрд тоглох ёстой байсан ч ийм киног хориглож магадгүй юм. Түүнийг зүгээр л онц сурлагатан, комсомол гишүүн болгосон.
  Доминика хамгаалагчаас охинд бөхийв. Гэнэт яг л дэлхийн доороос хөөрөгнөөс гарсан домкрат шиг луу үсрэн гарч ирэв. Жижиг , альбатросоос арай том, гурван толгойтой.
  Тэр охидууд руу нисч ирэхэд дуу чимээ сонсогдов:
  - Ахыг минь буцааж өгөөч!
  Нимф маркиз санаа алдаад хариулав.
  - Энэ боломжгүй, Белка.
  Хариуд нь хайрс нь гурван наранд солонгын өнгөөр гялалзаж, далавчнууд нь нүдийг нь даллаж орхих шиг сайхан догдолж, архирч эхлэв.
  - Би ах хүсч байна! Би ах хүсч байна! Тэр хаана байна!
  Хоббит охин дуу алдав:
  -Тийм ээ, бид өөрсдөө эрчүүдээ бидэнд яаж буцааж өгөх талаар бодож завгүй байна. Мөн дур булаам байх шаардлагагүй.
  Луу охин, чи бамбаруушнаас юу авах вэ, тайвширч, Доминика руу үсрэн жиргэж:
  - Чамайг чадна гэдгийг би мэднэ! Чи бол сонгогдсон хүн!
  Хит болсон охин инээмсэглэн хариуд нь дуулжээ.
  - Боломжгүй бүх зүйл боломжтой, надад итгээрэй,
  Гэхдээ энэ асуудалд хандах нь маш хэцүү ...
  Гэсэн хэдий ч, хэрэв та тоглож байхдаа тархиа ачаалвал
  Би үзэсгэлэнтэй Жеди охин болж чадна !
  Луу охин баярлан жиргэж хариуд нь:
  Таны оюун ухаан хурууны чинээ биш,
  Суут ухаантан, чи мэднэ, Дэлхий дээр ...
  Намайг хөөрхөн хүү хүлээж байна
  Уранхай морь дээр!
  Доминика инээдтэй санагдаж, инээвхийлэв:
  - Морин дээрх луу юу? Энэ нь иймэрхүү харагдаж байна!
  Маркиз хэлэхдээ:
  гэсэн ойлголтыг мэдэхгүй байна !?
  Жүжигчин охин инээгээд тэмдэглэв.
  Бид хаана ч үхэж болно
  Хувын нар жаргах үед ч гэсэн...
  Ерөнхийдөө бид эрх чөлөөтэй амьдарч байна,
  Тийм ээ, үнэ төлбөргүй!
  Дүрслэн хэлэхэд!
  Луу охин амнаасаа гэрэл гаргаж, асаагуур шиг болж, хашгирав:
  - Энэ сайхан дуу байна. Гэсэн хэдий ч би үл мэдэгдэх дэлхийн үзэсгэлэнт зочноос өөр сонирхолтой зүйл хийхийг хүсч байна.
  Доминика мөрөө хавчаад тэмдэглэв:
  нунчакуудын боодолтой үр тариа тогшихоос дутуугүй гэдгийг би мэднэ . Гэсэн хэдий ч би дахин хоолойгоо чангалах хэрэгтэй байна! Тэгээд юуны төлөө? Энд мөнгөө хаана зарцуулах вэ?
  Маркиз эсэргүүцэв:
  -Нэгдүгээрт, та ипподром дахь мориныхоо аль нэгэнд мөнгөө бооцоо тавьж, хөрөнгөө нэмэгдүүлэхийг хичээнэ. Хоёрдугаарт, энэ охин бол бяцхан эм луу төдийгүй гүнж юм. Тэр танд асар их ид шидийн хүчийг агуулсан бөгжөө өгөх болно. Үүний тулд надад итгээрэй, хичээж, зөв дуулах нь зүйтэй юм!
  Доминика тод толгойгоо хүчтэй хүзүүн дээрээ дохин хэлэв:
  - Энэ тохиолдолд оролдох зүйл байгааг би харж байна! Түүнээс гадна та хүүхдээс яаж татгалзах вэ!
  Луу охин жиргэж:
  -Би ерөөсөө хүүхэд биш. Би гүнж, би үүнийг хийж чадна! Би танай гараг руу нисэх болно. Тэгээд би чиний нийслэлийг шатаана.
  Доминика сүрдмээр хурхирч:
  - Бид чам шиг хүмүүст зориулсан агаарын довтолгооноос хамгаалах хэрэгсэлтэй! Чи үүнийг юу гэж хэлэх вэ, зэрлэг?
  Луу охин бувтнаад:
  -Таныг карьерууд руу явуулна. Та оркуудын харгалзагч нарын ташуурын дор нүцгэн, гинжтэй ажиллах болно.
  Хоббит охин толгой дохив:
  - Тийм ээ, тэр чадна! Дээрээс нь та хүн шүү дээ. Тэгээд манайхан... Доод түвшнийх гэж үздэг, олон шалтгаантай.
  Загас хашгирав:
  - Тэгэхээр чи дуулах нь дээр! Олон нийт энд аль хэдийн цугларсан, бид бас мөнгө олох болно.
  Үнэн хэрэгтээ шударга сексийн янз бүрийн төлөөлөгчдийн цугласан дунд чимээ шуугиан гарч, алга ташилт, хашгирах дуу сонсогдов.
  - Дуул, бяцхан цэцэг, битгий ич!
  За, залуу минь, хөгжим тоглоцгооё!
  Бид диваажингийн шувууны дууг сонсохыг хүсч байна!
  Доминика хүндээр санаа алдаж, дуулж эхлэв;
  Эльфагийн эрэг нь өргөн , эгц,
  Долгион нь гялалзсан гялбаагаар цацагдана ...
  Элфиа миний төрөлх нутаг болсон,
  Булбулын трилли бидэнд гайхалтай дууг дуулдаг!
  
  Хонгор минь бид хоёр өргөн завин дээр явж байна,
  Злата Вал сүлжсэн үсээ буулгав.
  Хайрттайгаа хамт байх нь хичнээн сайхан бэ?
  Матарыг саваагаар барихгүй байх нь харамсалтай.
  
  Үгүй ээ, ус биш, хойд зүгт чимээ шуугиантай,
  Байгаль л бидэнд шампанск өгдөг.
  Энэ нутаг миний хувьд хайртай ээж шиг минь
  Хааны хувцастай дэлхийн өгөөмөр сэтгэл!
  
  Сарны туяанд сувд шиг дусдаг
  Мөнгөн далавчтай зөгий сүрэг шиг цацрах...
  Охины ордныхон, чи миний хувьд мөрөөдөлтэй сахиусан тэнгэр шиг юм.
  Гэмгүй царайтай - хамгийн цэвэрхэн Мадонна!
  
  Үнэр нь зөгийн бал, үс нь торго,
  Уруул нь сатин шиг салав.
  Удаан хүлээсэн мөч ирсэн гэдэгт би итгэж байна,
  Үлгэр бодит болох болно!
  
  Бидний уруул хөөрсөндөө хүрч,
  Амттай нь ямар ч үг олдохгүй .
  Надад итгээрэй, чи бол ер бусын гоо үзэсгэлэн,
  Сугалаа шийдэх болно, зоосоо өндөр шидээрэй!
  
  Энд ар араасаа үнсэлтүүд байна,
  Бидний шуургатай баяр баясгалангийн санаа алдаж, инээд хөөр.
  Херубууд сүнсний ариун байдлыг хадгална.
  Сонгогдсон хүн нүглийн жагсаалтыг саванд хаях болно.
  
  Үгүй ээ, дэлхий дээр чамаас илүү үзэсгэлэнтэй гэдгийг мэдээрэй.
  Хүсэл тэмүүлэл миний зүрхэнд тод гал мэт шатаж байна!
  Бид хамгийн сайхан улсад амьдрах болно,
  Цонх, хаалгыг сансарт нээцгээе!
  Гоо үзэсгэлэнт бүсгүй ийнхүү гайхалтай дууг дуулжээ. Бүх төрлийн охид түүний төлөө алгаа ташив. Үүний зэрэгцээ тэд зоос, тэр дундаа алтан зоос шидсэн. Энэ бол гайхалтай .
  Хоббит охин шидэт саваагаа сэгсэрч, мөнгө нь өөрөө тусдаа овоо болж эхлэв. Мөн олон өнгийн зоос бүхий бүхэл бүтэн багана ургав.
  Луу охин мөн алгаа ташиж, дараа нь гурван толгойноос нь тод дөлийг гаргав. Үүний дараа тэр зоригтойгоор хэлэв:
  - Энэ бол мэдээж сайн, гэхдээ хангалттай биш! Чи ч бас надад зориулж дуулах хэрэгтэй байна!
  Доминика хөмсгөө зангидан асуув:
  - Энэ хэтэрхий их биш гэж үү?
  Маркиз түүнийг дуугарч:
  -Ганцхан дуугаараа ийм үнэтэй бөгж авмаар байна уу? За, чи бол бүдүүлэг юм ! Олдвор нь үнэ цэнэтэй учраас ухамсартай бай.
  Хоббит охин жиргэж:
  - Бараа бүр өөрийн гэсэн үнэтэй байдаг. Мөн ихэвчлэн үнэт олдворын хувьд та гурван хүслийг биелүүлэх эсвэл гурван үйлчилгээ үзүүлэх хэрэгтэй. Эдгээр нь дүрэм юм. Та өөрөө яагаад гэдгийг ойлгож байна!
  Төрөл бүрийн охидын үзэгчид алгаа ташиж, хөл нүцгэн, маш ховор гуталтай:
  Алив, дахиад жаахан дуул!
  Бид дуу хүсч байна!
  сайхан байх болно !
  Романтик үзүүлээрэй!
  Бид танд сайн төлөх болно!
  Weasel Доминика руу толгой дохив:
  - За, битгий эвдэр! Алив, дуул!
  Үзэсгэлэнт гоо үзэсгэлэн нь түүний тод, тод дэлийг сэгсэрэв. Тэр нүцгэн, булчинлаг хөлөө дарж, гайхалтай мэдрэмж, илэрхийлэлтэйгээр дуулжээ;
  Бидний үнэн, бидний үнэн
  Итгэл тээхээс бүрддэг!
  Маргааш ч биш, маргааш ч биш,
  Өнөөдөр Эх орноо авар!
  
  Бид Элфээ хүндэлдэг ,
  Эцсийн эцэст тэр бол бүхэл бүтэн ертөнц, ертөнцийг мэдээрэй!
  Манай эх орны час улаан туг,
  Үүнээс илүү тод улаан гэж байхгүй!
  
  Анхдагч нь цээжиндээ биш,
  Түүний тэмдэг бол Эх орны туг юм!
  Бид дайсантай чадварлаг тулалдаж,
  Амжилтыг шүлгээр магтаж байна!
  
  Дэлхий дээр ганцхан итгэл байдаг гэдгийг мэд.
  Итгэл _ эрхэм , ариун элфинизм!
  Аз жаргалтай хүүхдүүд инээж,
  орцизм ангал руу дэлбэрэх болно !
  
  Рыцарь бүр хүүхэд байсан,
  Хөл нүцгэн зүлгэн дээр, горхи дээр ...
  Харин одоо тэр гартаа эргүүлэгтэй,
  Металлыг алхаар гайхалтай тэгшлэв!
  
  Хэн нэгэн пулемётыг машинуудаар хурцалж,
  За, хэн нэгэн мөрөн дээрээс буудаж байна!
  Час улаан туг улаан туг шиг намирч,
  Бид муу дайснуудыг хошигнолгүйгээр ялав!
  
  Манай өвөг дээдэс Орклинийг зоригтой авч ,
  За, бид яах вэ? Бид Ангараг руу явж байна!
  Бид бол хүмүүс болохоос мөчир дээрх макака биш,
  Дайсны нударга нүд рүү нь шууд цохив!
  
  Гэхдээ бид хэрхэн зугаацахаа мэддэг,
  Бөмбөр цохиж, бүрээ тоглоорой!
  Маш хөөрхөн хүүхдүүдийн царай,
  Мөн дөрөв ба тавын үнэлгээ!
  
  Хамгийн хэцүү тулааны шалгалт -
  Үүнийг даван туулахгүй байх нь үхэхтэй адил юм!
  Гэвч үхэлд бид бамбартай тугтай,
  Элфийн зэсийн үйлдвэр унаж чадахгүй!
  Охин маш сайхан, чадварлаг дуулж, тэр үед бүжиглэж, хөл нь үнэхээр сэтгэл татам байв. Түүний гоо үзэсгэлэнг үнэлэх эрчүүд эргэн тойронд байгаагүй нь харамсалтай. Мөн охин үүнийг асар их түвшинд эзэмшдэг бөгөөд дайчин түүний асар их дарамт, уур амьсгалыг харуулдаг.
  Хэдэн зуун охид аль хэдийн цугларсан бөгөөд тэд шуугиж байна. Тэд мөнгө хаядаг, тэд залуу, шинэхэн, эмэгтэй хүний биеийн маш хурц үнэртэй, үнэтэй үнэртэй ус, үнэртэй устай байдаг. Энд таны толгойг эргүүлэх зүйл их байна.
  Зарим зоос нь шаазан байсан бөгөөд бүр хэд хэдэн модон зоос байсан нь гайхалтай байсан. Гэхдээ дэлхий дээрх ердийн цаасан мөнгө ямар нэгэн байдлаар харагдахгүй байна. Энэ нь Доминикагийн хувьд ер бусын зүйл юм. Заримдаа таны толгойд тэд энд ямар зэрлэгүүд байгаа тухай бодол эргэлддэг. Төлбөрийн цахим картыг яах вэ? За, энэ нь хөгжлийн энэ түвшний хувьд үнэхээр гайхалтай юм.
  Ингээд хэн нэгэн дуучин бүсгүйн хөл нүцгэн дор хагас идсэн цөцгийтэй бялуу шидэв.
  Хоббит охин саваагаараа аянга бууж бялууг цохив. Тэгээд тэр даруй задарсан.
  Бяцхан гоо сайхан тэмдэглэв:
  - Дахиж ийм зүйл битгий хий! Зөвхөн мөнгө!
  Загас дуулжээ:
  - Мөнгө олох! Мөнгө олох!
  Уйтгар гуниг, залхуурлыг мартах...
  Мөнгө олох! Мөнгө олох!
  Шаардлагатай бол ядаж бүтэн өдөр!
  Луу охин далавчаа сэгсрэн жиргэж:
  - За, энэ бол хоёр дахь үйлчилгээ юм! Гэхдээ олдворын бөгж авахын тулд гурав дахь нь бас хэрэгтэй!
  Доминика хацраа илбэн, өөртөө итгэлтэй өнгөөр хэлэв.
  -Хэрвээ хүсвэл би чамд дахин дуулахдаа баяртай байх болно! Үнэнийг хэлэхэд би дуулах дуртай.
  Шударга сексийн төлөөлөл болох мянга орчим эмэгтэйн үзэгчид бараг бүхэлдээ нүцгэн, дэгжин, охин шиг хөлөөрөө архирч, дарав.
  - Дахин дуул! Дахин дуул!
  Браво, сайн бай! Браво, сайн бай!
  Луу охин эсэргүүцэн дуугаа өндөрсгөн:
  - Үгүй! Зөвхөн дуунд зориулж ийм бөгж бэлэглээрэй! Энд тэр илүү үнэ цэнэтэй, үүнтэй зэрэгцэн хэцүү зүйл хийх хэрэгтэй.
  Ширүүн завсарлага байлаа. Янз бүрийн үндэстний мянга гаруй охид хүлээлтэнд хөлдсөн.
  Гэнэт нэг хүү гарч ирэв. Тэдний дунд хүчирхэг сексийн цорын ганц төлөөлөгч. Тэрээр хүн төрөлхтний гаралтай, зөвхөн богино өмд өмссөн, булчинлаг, мөрөн дээрээ боолын тамгатай, арван хоёр настай байсан бөгөөд нэг бус удаа зодуулж байсан нь илт байв. Тоостой, хүүхэд шиг өсгийт нь луу охины зүг гүйж ирээд өвдөг дээрээ сөхрөн гаслан:
  - Тэд намайг суллая! Миний байр суурийг буцааж өгөөч!
  Луу охин толгой дохин баталж:
  - Ингээд л боллоо! Хэрэв та түүнийг элф болгож чадвал хүү эрх чөлөөтэй болно!
  Доминика гараа дэлгэн:
  - Гэхдээ энэ боломжгүй!
  Маркиз-нимф:
  - Энэ боол хүүхэд саяхан Оеномаус хэмээх асар том гүрний угсаа залгамжлах ханхүү байсан. Одоо тэр хүн төрөлхтний хөвгүүн болж, чөтгөрийн тахлаас зайлсхийхийн тулд боол болжээ. Түүнийг дахин элф хунтайж болго, тэгвэл бид бүхэл бүтэн орооцолдсон утсыг шүүрч авах болно!
  . БҮЛЭГ Љ 4.
  Хоббит гүнж батлав:
  - Энэ бол чиний боломж, Доминик. Бас манайх. Эрчүүд бараг бүгд алга болсон. Мөн энэ нь хэдийгээр чулуужаагүй ч цол , албан тушаалаа алдаж, бие махбодоо хүртэл алдаж хүний боол болжээ.
  Хүү гөлгөр толгойгоо дохин:
  - Тэд намайг чулуу болгохгүйн тулд өдөр бүр зоддог! Яагаад ч юм боолууд тахал өвчинд хамгийн тэсвэртэй нь ташуурддаг!
  Доминика гараа дэлгээд хариулав:
  -Тийм ээ, би түүнийг яаж урмыг нь хугалахаа мэдэхгүй байна! Тэгээд ханхүү бас хүүхэд байсан гэж үү?
  Боол хүү толгой сэгсэрлээ.
  - Үгүй ээ, би насанд хүрсэн хүн байсан! Гэвч энэ нь чулуу болж эхлэхэд эрлийз тусгай ид шид хэрэглэжээ. Би залуу боол болж, ташуурдуулсан. Энэ нь надад хэдэн сар, зовлонтой ч амьдрал өгсөн. Гэхдээ эрт орой хэзээ нэгэн цагт энэ нь дуусах болно. Түүгээр ч барахгүй тэд намайг хүчтэй цохих ёстой, би өдөр бүр хүнд чулуу зөөх, эсвэл дугуй эргүүлэх хэрэгтэй болдог!
  Нимфа охин толгой дохив:
  - Тийм ээ! Энэ бол чулуун тахлын үр нөлөөг ямар нэгэн байдлаар хойшлуулах цорын ганц арга зам юм. Уурхайд чулуужиж амжаагүй, ажиллаж байгаа хүн төрөлхтний боол хөвгүүд байсаар байна. Гэхдээ эдгээр нь хүчирхэг сексийн цорын ганц төлөөлөгчид хэвээр байна. Дараа нь тэдний зарим нь чулуу болж, дараа нь тоос шороо болж сүйрдэг.
  Доминика шүгэлдэн:
  - Энэ аймшигтай! Бүх нийтийн сүйрэл! Мөн амьдарч, боол болохын тулд!
  Бүх хувцсыг нь бүрдүүлсэн хар богино шорт өмссөн, арьсан доорх туранхай булчингууд нь өөхгүйн улмаас туранхай мэт санагдсан хөвгүүн:
  - Тийм ээ, би ханхүү, зөвхөн боол, гэхдээ юу вэ?
  Эрхэм дээдсүүд намайг ингэж дуудах болтугай...
  Тэд надаас хичнээн хол, хол байгаа бол
  Хөлний гинж тасарсан хүү!
  Луу охин нүд ирмээд жиргэжээ:
  - Тиймээс түүнийг дахин элф хунтайж болго, тэгвэл чи луугийн ид шидийн үнэ цэнэтэй бөгжийг авах боломжтой!
  Доминика гараа дэлгэн:
  - За, хараал ид, надад ид шидийн талаар үндсэн ойлголт байхгүй, та үүнийг шаардаж байна! Магадгүй та өөрөө үүнийг хийхгүй байх!
  Нимф маркиз санаа алдаад:
  - Магадгүй бид үүнийг бас хийж чадахгүй байх ... Та юу гэж хэлэх вэ?
  Луу охин хэлэв:
  "Тэр удаан хугацаанд хөл дээрээ боссон." Тэгээд луугийн академи удахгүй хаагдана. Тиймээс тэр эхлээд мансуурсан шалгалтыг өгч , дараа нь хүү ханхүүгийн сэтгэлийг тайлахыг хичээгээрэй.
  Доминика толгой дохив.
  - За ингээд зарчмын хувьд ингэж болно...
  Нимф маркиз хүзүүндээ өлгөөтэй сахиусаа авав. Тэгээд тэр алгаагаараа үрж, шившлэг шиг ямар нэгэн зүйл бувтнаж эхлэв. Луу охин шүдээ үзүүлэн жиргэж:
  - Энэ бол түүний хувьд ноцтой сорилт юм ... Тэр хэт шившлэг хэрэглэвэл ямар ч гэмтэлгүйгээр хөдөлж чадах уу!
  Доминика хэт шившлэг гэж юу гэсэн үг болохыг тодруулахыг хүссэн боловч нимф-маркиз нүцгэн хөлөө бөгжөөр чимэглэж, охиныг хар салхинд авав. Ямар нэг аварга биет түүнийг гартаа атгаж, үүрч явах шиг болов.
  Жүжигчин охин бувтнаад:
  - Ямар үсрэлт вэ!
  Ингээд тэд нимф-маркизтай хамт ордны үүдэнд оров. Энэ нь Санкт-Петербургийн Эрмитажийг санагдуулсан, зөвхөн өндөр таазтай, гучин давхар өндөр байв. Мөн алдартай Өвлийг бодвол илүү тансаг , үзэсгэлэнтэй.
  Доминика хөлөө дэлгэн, нударгаараа хажуу тийшээ бөхийлгөж,:
  - Хөөх !
  Нимф инээмсэглэн баталж:
  -Тийм ээ, энэ бол Луу академийн сайхан барилга.
  Орцны өмнө долоон толгойтой луу хэлбэртэй усан оргилуур алт, дэлхий дээр үл мэдэгдэх улбар шар өнгийн металлаар гялалзаж байв. Ам бүрээс усны урсгал тэнгэрт урсаж, хэд хэдэн гоёл чимэглэлийн гэрлийн цацрагт очир алмааз шиг гялалзаж байв.
  Доминика тэмдэглэв:
  - Онгоц ямар өндөрт нисдэг нь гайхалтай!
  Маркиз-нимф товчхон хариулав:
  - Техномажик!
  Лууны толгой бүр үнэт чулуугаар хийсэн нүдтэй, өөр өөр өнгөтэй байв. Энэ нь маш эрүүл , баялаг, амттай харагдаж байв.
  Мөн янз бүрийн хэлбэр, нахиа төрлөөр ялгагддаг гайхамшигтай цэцэг бүхий цэвэрхэн гудамжууд байдаг. Охидын хөл нүцгэн замуудын гөлгөр, тод хээтэй хавтангуудаар үгээр илэрхийлэхийн аргагүй дэгжин, дэгжин алхаж байв. Тэд өөр өөр насныхан байсан ч бүгд үзэсгэлэнтэй, олон нь үнэт эдлэл өмсдөг байв.
  Энд голдуу элфүүд байсан ч хүний охид, эмэгтэй троллууд, хоббитууд бас байсан. Сүүлийн охидыг хүнийхээс ялгах аргагүй . Дашрамд хэлэхэд, nymphs болон dryads юм. Жижигхэн, дэгжин хөлийнхөө нүцгэн хуруунд бөгж зүүдэг болохоор тэр үү?
  Гэхдээ хүний охид ч үүнийг хийж чадна.
  Нэлээд өндөр оюутан Доминика эмэгтэй оюутнуудтай харьцуулахад хэтэрхий том, төлөвшсөн харагдаж байв. Энэ нь түүнийг маш их эвгүй байдалд оруулав.
  Охин нимфээс асуув:
  - Би энд музейн үзмэр шиг харагдаж байна!
  Маркиз инээмсэглэн асуув:
  -Харри Поттерын тухай киног үзсэн үү?
  Доминик инээгээд хариулав:
  -Тийм ээ, мэдээж би үзсэн. Мөн тэд энэ киног дахин хийх гэж оролдсон. За яахав?
  Нимф тэмдэглэв:
  -Тэнд охид, хөвгүүд байсан. Энд таны харж байгаагаар хөвгүүд байдаггүй бөгөөд энэ нь эв найрамдлыг алдагдуулдаг!
  Доминика тэмдэглэв:
  -Харри Поттер ч бас хүүхэд байсан болохоор түүнд амар байсан. Гэхдээ хүүхдүүдийн дунд насанд хүрсэн байх. Энэ нь хоёр дахь жил байхаас ч дор юм!
  Маркиз ямар нэг юм хэлэхийг хүссэн ч үсэндээ алмаазан энгэрийн зүүсэн хөл нүцгэн охин тэдэн рүү гүйж ирэв. Тэр маш эелдэг инээмсэглээд:
  -Та сонгосон хүн мөн үү?
  Доминика инээмсэглээд хариулав:
  -Тийм ээ!
  Охин инээгээд тэмдэглэв:
  - Гэхдээ та яаж их зүйл хийхээ мэдэхгүй байж магадгүй юм! Жишээлбэл, та үл үзэгдэх эм хийж чадах уу?
  Жүжигчин охин санаа алдсаар хариулав.
  -Харамсалтай нь үгүй. Энэ яаж ажилдаг вэ?
  Очир эрдэнийн энгэрийн зүүлттэй, нил ягаан, улбар шар алаг үстэй охин толгой дохив. Тэгээд тэр даашинзныхаа халааснаас нэг шил гаргаж ирэв. Би залгуурыг эргүүлэв. Тэр нэг балгаад... алга болов.
  Доминика эргэлзэн индранил нүдээ анив. Тэгээд хамраа бага зэрэг чимхэх шиг боллоо. Дараа нь тэд түүний үсийг зулгаав. Доминикагийн алсын хараа нь үл үзэгдэгч охины нүцгэн хөл олон өнгийн хавтан дээр гишгэж, мод, цэцэгнээс жижиг тоос, хөвсгөр урсахыг харав. Охин маш чадварлаг хөдөлж, нүцгэн хөлөөрөө залуу дэггүй охины чихнээс зуурав.
  Тэр хашгирав. Тэгээд Доминика түүнийг харж чадсан. Охин сүнс эсвэл голограмм шиг тунгалаг болсон. Тэгээд тэр айсан хоолойгоор хашгирав:
  - Өвдөж байна! Намайг явуулаач, авга эгч!
  Маркиз-нимф хашгирав:
  - Ухаантай, тийм ээ! Би чамайг юу ч хийж чадахгүй гэж аль хэдийн бодсон!
  Хариуд нь Доминика дуулав:
  Хэрэв та өвдвөл би ирнэ
  Би гараараа өвдөлтийг тараах болно ...
  Би бүгдийг хийж чадна, би бүгдийг хийж чадна,
  Миний зүрх бол чулуу биш!
  Тэдэн рүү дөхөж очсон охид инээлдэв. Хэдийгээр гоёл чимэглэлтэй байсан ч тэдний хувцаслалт нь нэлээд хатуу бөгөөд тансаг ч гэсэн дүрэмт хувцастай байсан нь илт байв. Хэдийгээр бусад талаараа олон янз байдлын мэдрэмж байсан. Зарим охид чихэндээ ээмэгтэй байсан бол зарим нь ээмэг зүүгээгүй. Мөн зарим нь, ялангуяа хоббит охид, хамар руу нь чулуугаар хийсэн алтан бөгж зүүсэн.
  Тэд үүнийг, ялангуяа дэндүү төстэй, хүний хүүхдүүдээс ялгахын тулд хийсэн. Dryads бас хамар, чихэндээ цагираг тавих дуртай байв. Долоогоос өсвөр насны охидын үзэсгэлэнтэй хаант улс. Гэсэн хэдий ч элфүүдийн дунд насанд хүрсэн болон өсвөр нас нь хоббит, тролль, нимф, драйадуудын адил гадаад төрхөөрөө бараг ялгаатай байдаггүй. Гэхдээ Доминика жинхэнэ гүнжийн илэрхий царайтай, насанд хүрсэн, маш үзэсгэлэнтэй охин шиг харагддаг. Магадгүй хэт борлосон байх.
  Тийм ээ, тэд түүнийг Дундад зууны үеийн эрхэмсэг хатагтайн нэгний дүрд тоглоход арьсыг нь хүртэл цайруулж байсан. Тэр үед борлосон нүүр нь бага төрөлтийн шинж гэж үздэг байв.
  Дашрамд дурдахад, түүний нүүрний арьс төдийгүй хөлнийх нь арьсыг цайруулжээ. Түүнийг хөл нүцгэн, ноорхой хувцастай хашаа руу хөтөлсөн тохиолдол гарсан.
  Тэр ч байтугай дуу байсан:
  Гэнэтийн цаг ойртож байна
  Хатан хааныг хөл нүцгэн тавцан руу хөтлөв!
  Тэр үнэт эдлэлийн оронд өөдөс өмссөн,
  Хунгийн хүзүү цаазлагчдын золиос болжээ!
  Тийм ээ, энэ нь маш инээдтэй, бүр өөрийн гэсэн байдлаар, ямар нэгэн байдлаар аймшигтай харагдаж байсан . Гэрэлтсэний дараа тэрээр Семирамида хатны дүрд тоглох ёстой байв. Мөн эдгээр зураг авалтад тэр бараг хөл нүцгэн зураг авалтад ороогүй. Тиймээ, сонирхолтой дүр байсан. Гэхдээ захирал түүнд дургүй байсан бололтой. Хэтэрхий үзэсгэлэнтэй, зөгийн бал шаргал үстэй. Мөн Семирамисын дүрд тэд хар үстэй хөгшин эмэгтэйг илүүд үздэг байв. Мөн Доминика боол болох ёстой байв. Тэгээд бүр халуун төмрөөр тамгалуулсан. Тэгээд тэд намайг эрчүүдээр нэлээн бүдүүлэгээр тэврэв.
  Тиймээ, тавиур дээр нэг дүр зураг байсан. Мэдээжийн хэрэг, ташуур нь хөөсөөр хийгдсэн бөгөөд тэд таныг ташуурдах үед энэ нь гэмтдэггүй. Гэсэн хэдий ч та дүүжлэгдэж, ташуурдах үед энэ нь тааламжгүй байдаг.
  Оюутан охид нэг дор бөөгнөрөв. Тэгтэл дриад багш гарч ирэв. Тэр час улаан даашинз өмсөж, өөр хэв маягтай байв.
  Тэр Доминика руу алхаж ирээд:
  -Шинэ үү?
  Жүжигчин хүүхэд мөрөө хавчин:
  - Би тэгж хэлэхгүй!
  Багш толгой сэгсэрлээ. Түүний хамарт улбар шар өнгийн металлаар хийсэн, судалтай чулуугаар хийсэн бөгж байв . Тэр бас өсвөр насны охин шиг харагддаг, хөл нүцгэн байдаг. Түүгээр ч барахгүй хөлийн нүцгэн хуруу бүрт бөгж байдаг. Мөн энэ нь аль хэдийн нэлээд өндөр түвшний ид шид юм.
  Нимф Маркиз тэмдэглэв:
  - Тэр чадварлаг оюутан, авьяастай!
  Драйадын багш өнгөт хавтан дээр жижиг хайрга шидээд:
  - Таны алган дээр нисэхийн тулд шинээр хий!
  Доминика дуугаа хураав:
  - Телекинез, эсвэл юу?
  Хариуд нь охид инээлдэв. Багш хашгирав:
  -Тарах! Тэд яагаад бөөгнөрсөн юм бэ!
  Сэтгэл ханамжгүй шуугиан, чимээ гарав. Гэвч охид маргалдсангүй аажуухан тарж эхлэв. Гэхдээ тэр үед шинэ охин руу харж байна.
  Багш бувтнав:
  - За, алив, чулуу таны алган руу нисэхийг тушаа!
  хүн шиг санан :
  - Миний алган руу нис!
  Чулуу хөдөлсөнгүй. Тэгтэл охин уурлан хашгирав:
  - Над руу хурдан нисээрэй!
  Тэгээд хайрга унаж, яг л солир шиг охины духан руу цохив. Цохилт нь сайн байсан, сайн бөөн юм тэр даруй хавдаж, Доминика өөрөө ухаангүй унав.
  Явж амжаагүй хэд хэдэн охид, эргэн тойрныхоо бусад хүмүүс тэр дороо инээлдэв. Мөн энэ инээд олон зуун мөнгөн хонхны дууг санагдуулна.
  Нимф маркиз гараа дэлгээд тэмдэглэв:
  - Чадварууд байдаг, бусад нь юу вэ! Энгийн үгээр хэлбэл шившлэггүй чулууг өргө. Бүр шинэхэн нимф эсвэл дриад бүр үүнийг хийж чадахгүй.
  Багш зөвшөөрөв:
  - Тийм ээ, тэр чадвартай! Гэхдээ бас аюултай. Энэ нь зөвхөн эрчүүдийг бидэнд буцааж өгөхөөс гадна эмэгтэйчүүдийг алах чадвартай юм. Энэ бол зэрлэг хүч юм!
  Маркиз хэлэхдээ:
  - Энэ охин өнгөлөх шаардлагатай алмааз юм!
  Доминика босоод үсрэн бослоо. Толгой нь хагарч, духан дээр нь хавдсан байсан.
  Охин хашгирав:
  - Тэгээд би одоо хэнийг алах ёстой вэ?
  Багш ууртайгаар хариулав:
  - Би өөрөө! Та тархиа маш сайн үлээж чадна. Би чамд чулууг дэлбэл гэж хэлээгүй нь сайн хэрэг!
  Доминика инээгээд хариулав:
  - Тийм ээ, энэ тохиолдолд жинхэнэ Хирошима байх болно!
  Дриад багш гайхан асуув:
  -Хирошима гэж юу вэ?
  Жүжигчин бүсгүй сул дорой биш мөрөө хавчиж, итгэлтэйгээр хариулав.
  - Энэ бол атомын бөмбөг хаясан хот бөгөөд үүний үр дүнд тавин мянган хүн нас барж, зуун мянган хүн шархадсан!
  Багш шүгэлдэн:
  - Хөөх! Хөөх бөмбөг!
  Оюутнуудын нэг охин хашгирав:
  - Энэ авга эгч үерлэж байна!
  Мөн өөр нэг нь нэмж хэлэв:
  - Нил ягааныг таны чих болгон хувиргадаг!
  Нимф маркиз эсэргүүцэв:
  - Би дэлхий дээр нэг бус удаа очиж, тэдний интернетэд олон удаа авирч байсан бөгөөд Хирошимаг мэднэ - энэ нь үнэн. Энэ бол аймшигтай бөгөөд үүнээс ч олон хүн тэнд нас барж, цацраг туяанаас болж нас барсан.
  Нэг охин хашгирав:
  -Цацраг туяа гэж юу вэ?
  Доминика бувтнаад яаран хариулав:
  - Атомын цөмөөс электрон үүл тасарч ионжих үед цацраг туяа үүсдэг. Атомын нүцгэн цөм нь молекул хоорондын холбоог устгадаг бөгөөд эдгээр тасалдал нь хүний болон миний бодлоор элфийн биед ноцтой хохирол учруулдаг.
  Хариуд нь охид айсандаа хашгирав. Багачуудын нэг нь жиргэжээ:
  - Ээж ээ, би цацраг туяанаас айж байна!
  Нимф-маркиз буюу Ласка инээгээд хариулав:
  - Битгий ай! Тэр чамайг энд авчрахгүй !
  Доминика ухаантай тэмдэглэв:
  - Бид цацрагийн халдлагад өртсөн,
  Тэгээд одоо хоргодох байрыг хаанаас олох вэ...
  Энд танд байгууллага байна -
  Хараач, тэд миний хүзүүг цохиж байна!
  Үүний дараа охин үүнийг аваад бүжиглэж эхлэв. Тэгээд бусад охид бүжиглэж эхлэв.
  Багш хуруугаа шидэв . Түүний аманд шүгэл гарч ирэв. Мөн булбулин трилл хэрхэн урсах вэ. Нөгөө охидууд тэр дороо аваад хөшчихөв . Өөр нэг зөвлөгч хатуу хар даашинзтай гарч ирээд тушаал өгөв.
  - Алхам алхамаар!
  Охидууд тэр дороо өндөрт жагсав. Тэгээд тэд цэргүүд шиг алхаа хэмжиж, нүцгэн хөлийнхөө улыг сунган алхаж эхлэв. Тэгээд ерөнхийлөгчийн харуул шиг жагсах нь тэдэнд танил юм шиг л хийсэн.
  Дэлхий дээр өнөөг хүртэл үл мэдэгдэх индранил, маргад, хүйтэн чулуугаар чимэглэсэн хар даашинзтай багш тушаав.
  - Одоо дуул!
  Бүсгүйчүүд нүцгэн, борлосон, жижигхэн, гоёмсог хөлөө тамгалж, дуу нэгтэйгээр асуув:
  - Юуны тухай дуулах вэ?!
  Ментор хүйтэн өнгөөр хариулав:
  -Хэрэв тэд тамын тахлаар нэрвэгдээгүй бол хөвгүүд юуны тухай дуулах байсан талаар!
  Оюутан охид найрал дуугаар, гайхалтай илэрхийлэлтэйгээр дуулжээ;
  Шөнийн харанхуйд одод гялалзаж ,
  Мөнгөн сарны туяа!
  Үзэсгэлэнт нь түүний өхөөрдөм нүдийг хөмсгөө зангидан,
  Бид түүнтэй үүрд сүй тавьсан!
  
  Час улаан нар жаргах нь гунигтай байв
  Гэхдээ гэгээлэг үүр цайх болно!
  Салхи хөгжилтэй, чимээ шуугиантай болж,
  Хөлөг онгоцны далбаа хавдсан байна!
  
  Миний сэтгэл бол хүнд чулуу,
  Сөнөөгчдийн туршилтууд хүлээж байна!
  Толгойн дээгүүр туг далбаа хийцгээе.
  Эцсээ хүртэл явцгаая!
  
  хөвдөөр дарагдахгүй ,
  Бүргэдийн хурдан нислэг!
  Цус нь буцалж байсан ч хурдан нислэгээр
  Би сум шиг ниснэ!
  
  Бургас надад мөргөж,
  Төгс Хүчит Бурхан түүний харцыг эргүүлэв!
  Хэдийгээр та бүрэн мадаггүй зөв байдаг ч,
  Би тулалдаанд танд хүч нэмэх болно!
  
  Эцсийн эцэст та эх орондоо шударгаар үйлчилдэг,
  Гэхдээ махан бие сул, сүнс нь өвчтэй!
  Чи харамсахгүй ээ, би амьдралыг мэднэ
  Намайг хуцны эвэр болгохыг бүү зөвшөөр!
  
  Би өнгөрсөн өдрүүдийн нүглийг угаана.
  Өнгөрсөнд юу тохиолдсоныг орхи!
  Харж байна уу, лийр цэцэрлэгт боловсорч гүйцсэн,
  Ноорог нь онгоцыг тоймлох болно!
  
  Эх орондоо бүх хүч чадлаараа үйлчилж,
  Дэлхий дээр амар амгалан байдгийг март!
  төгөлд гал гаргахгүйн тулд
  Бүгд чамтай сайхан амьдрах болтугай!
  
  Үүнд би зүгээр л хариулсан:
  Эзэн минь, би дэлхийг ухах болно!
  Ингэснээр хүүхдүүд аз жаргалтай инээж,
  Ингэснээр та өөрийнхөө хүмүүсийг эвлэрүүлэх шаардлагагүй болно!
  
  Эцсийн эцэст сайн сайхан нь биднээс хамаарна,
  Хүн бүр шийддэг - сонголт нь тэднийх!
  Мөн танаас Төгс Хүчит утаснууд,
  Та орчлон ертөнцийг нударгаараа барь!
  
  Бид ч бас чамайг барих болно,
  Эцсийн эцэст, Эх орон илүү ариун байж чадахгүй!
  Буудаж байх үед миний хуруунууд маш их мэдээ алдав.
  Мөн бид хорин ч хүрээгүй байна!
  
  Ялалт бол хүршгүй үр жимс юм;
  Сул дорой, хулчгар, тэнэг хүмүүст зориулав!
  Гэхдээ цэргүүд бүх оргилыг даван туулж чадна.
  хүйснээсээ авах болно !
  Дараа нь тэд Луугийн академийн тансаг ордон руу алга болжээ.
  Хар хувцастай зөвлөгч Доминика руу анхааралтай хараад:
  -Та их үзэсгэлэнтэй юм. Ялангуяа төгс бус хүн төрөлхтний хувьд. Энэ бол гайхалтай!
  Доминика хариуд нь урам зоригтойгоор дуулав.
  Би өөрөө төгс төгөлдөр
  Би өөрөө төгс төгөлдөр
  Инээмсэглэлээс дохио зангаа хүртэл,
  Хамгийн гол нь магтаал!
  Өө, ямар аз жаргал вэ
  Намайг төгс гэдгийг мэд
  Намайг төгс гэдгийг мэд
  Би хамгийн тохиромжтой гэдгийг мэдээрэй!
  Хар даашинзтай багш охин руу ширүүн хараад:
  - Тэр гайхалтай даруу зантай! Яасан хонгор минь!
  Загасчин:
  - Магадгүй бид түүний өсгийг саваагаар гижигдэх ёстой юу?
  Багш мөрөө хавчин, тийм ч итгэлтэй биш хариулав:
  - Муу санаа биш! Гэхдээ түүнийг лууны эзэн рүү аваачсан нь дээр. Тэр элсэлтийн шалгалтанд тэнцэх эсэхийг харцгаая!?
  Маркиз инээмсэглэн тэмдэглэв.
  -Элсэлтийн шалгалт? Энэ бол хамгийн тэнэг санаа биш, гэхдээ энэ нь маш энгийн байх болно, эхний курс дээр үүнийг баталж болно!
  Багш хатуу өнгөөр эсэргүүцэв:
  -Тэгээд энэ том залууг долоон настай охидтой суулгах уу? Тийм ээ, тэд түүнийг шоолж, чимхэх болно. Тийм ээ, тэр өөрөө хэн нэгнийг аваад алж чадна. Үгүй ээ, энэ бол бизнесийн хандлага биш юм! Хуучин охидод түүнд хэрэгтэй бөгөөд үүний тулд тэр өндөр түвшний авьяасыг харуулах ёстой!
  Weasel толгой дохив:
  - Логик сонсогдож байна!
  Доминика тавдугаар сарын данделион шиг толгойгоо сэгсрэн:
  -Намайг жаахан охидод битгий зовоо.
  Багш толгой дохин:
  "Тэгвэл Хатагтай Луу Мастертай шалгалт өг." Энэ тохиолдолд та элит курст элсэх болно. Мөнгөн тавагтай, асгасан алимтай тусдаа сайхан өрөөнд хүртэл амьдрах болно.
  Жүжигчин охин гайхан асуув:
  -Ямар байна, мөнгөн тавагтай юу?
  Ментор тайлбарлав:
  -Та дэлхий дээр телевизтэй юм шиг байна. Зөвхөн одоохондоо цөөн программ байж магадгүй. Тэгээд юу гэж? Танд технологи бий, бидэнд ид шид бий. Гэхдээ энд та тавагны дундуур харж болно, хэрэв танд жинхэнэ ид шидийн ур чадвар байгаа бол юу болж байгааг харж болно.
  Доминика ёжтойгоор асуув:
  -Та дэлхийг харж чадах уу?
  Багш зөвшөөрснөөр толгой дохив:
  - Мөн Дэлхий байж болно ... Хэрэв та мэдээж маш дэвшилтэт илбэчин бол. Би ч гэсэн интернетээр хэссэн - хүний гайхалтай бүтээл. Би хэлэх ёстой, чи яаж буудахаа үнэхээр мэддэг. Тэгээд тэд сонирхолтой сүлжээг гаргаж ирэв. Ямар ч ид шидгүй энгийн цахилгаан ийм чадвартай байдаг нь бүр гайхмаар юм!
  Доминика мөрөө хавчаад хариулав:
  - Тийм ээ, энэ намайг өөрөө гайхшруулж байна! Та яагаад үүнийг өөрийнхөө төлөө хийж болохгүй гэж?
  Дараа нь нимф маркиз хариулав:
  - Шинжлэх ухааны дэвшил бол аюултай зүйл. Хэрэв манай бөмбөг энгийн биш, харин цөмийн бөмбөг дахин дэлбэрч эхэлбэл ! Ингэснээр хэн ч амьд үлдэхгүй бөгөөд ид шидийн цацраг нь ердийн цацраг туяанаас илүү муу юм!
  Доминика шүгэлдэн:
  - Тэд энд байна ! Энэ нь тохиолддог.
  Оюутан охид хашгирав:
  ийм хүн хэрэггүй , тэр бол муу авга эгч!
  Мөсөн өнгөөр зөвлөгч:
  - Намайг дага!
  Тэгээд тэр хөдөлсөн. Тэрбээр хөлөндөө тусгай шаахайтай байсан бөгөөд хуруугаа урд нь онгорхой болгож, бөгжөөр шившлэг хийх боломжийг олгодог байв. Ментор өөрөө ч залуу харагддаг - нэг ч үрчлээсгүй, өөгүй царайтай. Гэхдээ түүний бүтэц нь өсвөр насныхны зөөлөн гарч ирж буй шугамууд биш, харин сонгодог, бүр язгууртны шинж чанартай насанд хүрсэн эмэгтэйд харагдаж байна. Мөн гадаад төрх нь маш хэцүү байдаг.
  Доминика өөрийгөө ямар нэгэн цолтой гэж бодсон. Мөн жижиг биш ч байж магадгүй.
  Тэр түүнийг дагаж, маркиза түүний хажууд үсрэн босч, шүдээ ил гарган:
  -Та үнэхээр гайхалтай хатан хаан юм. Гэхдээ духан дээрх овойлт аль хэдийн эдгэрсэн, та хурдан эдгэрч байна!
  Доминика инээгээд тэмдэглэв:
  Хүч тэлэгч ба дамббелл,
  Эрүүл биед эрүүл ухаан оршино!
  Тиймээс тэд усан оргилуурын дэргэдүүр өнгөрч, долоон тийрэлтэт онгоц зуун метрийн өндөрт хөөрч , гайхамшигт гоо үзэсгэлэнг гайхшруулав. Дараа нь эмэгтэй харваачийн үүдэнд байдаг хаалга, алтадмал хуягтай.
  Тэд шинэхэн бүсгүйг толгой дохиж, нүцгэн, цүүцүүлсэн хөлөө даран угтав.
  Доминика тэмдэглэв:
  -Охидод гурван сайхан чанар байдаг. Нэг нь, тэд үзэсгэлэнтэй, хоёрдугаарт, тэд ...
  Тэгээд хариулт нь санаанд орсонгүй. Энд тэд луу академийн барилга дотор байна. Энд ийм тансаг байдал бий, та үүнийг Петерхофтой харьцуулах аргагүй юм. Алт, цагаан алтнаас гадна дэлхий дээр ижил төстэй олон төрлийн металлууд байсаар байна. Мөн түүнчлэн, гоёл чимэглэл, гоёмсог, цахилдаг цэцгийн нахиагаар доторлогоотой, хамгийн нарийн төвөгтэй , үзэсгэлэнтэй хээтэй олон тооны үнэт чулуунууд. Мөн ханан дээр олон янзын хөрөг зураг байдаг. Ихэнхдээ элф, элфүүд байдаг. Гэхдээ өөр амьтад байдаг. Гэхдээ бараг бүх царай, дүр төрх нь залуу, алдартай. Залуу эрчүүд ихэвчлэн цээж нүцгэн зургаа гаргадаг. Мөн тэд эртний Грек, Ромын хөшөөтэй маш төстэй юм. Энд маш олон зүйл бий ... Мөн буланг тойрох усан оргилуурууд бас үзэсгэлэнтэй, амттай харагдаж байна.
  Очир алмааз, молороор чимэглэсэн улбар шар, алтан хүрээтэй тольнууд бас харагдаж байна. Энэ нь өөрөө нэлээд дажгүй харагддаг бөгөөд бас нүдэнд тааламжтай байдаг.
  Доминика түүний чулуун овойлт бараг алга болсныг тэмдэглэхэд таатай байв. Тэр дахин үзэсгэлэнтэй, алтан үстэй болжээ . Тэгээд ийм охин ...
  Үс нь маш цайвар тул түүнийг будаагүй гэдэгт итгэдэг хүн цөөхөн. Гэхдээ энэ бол түүний төрөлхийн өнгө юм. Мөн энэ нь түүний залуу нүүрний хүрэл туяанд маш сайн тохирдог.
  Тэр бол язгууртан цустай охин бөгөөд сармагчин шиг үе үе үсрэн босдог.
  Академи өөрөө Версалийн ордонтой харьцуулахад сэрүүн байдаг. Тиймээс түүнтэй ойртохыг хичээ.
  Доминика үүнийг аваад дуулав:
  Ордны хонгилууд биднийг уруу татдаг,
  Эрх чөлөө хэзээ ч солигдохгүй!
  Эрх чөлөө хэзээ ч солигдохгүй!
  Түүний хөлийн нүцгэн хуруунууд шалнаас алмаазан хайрга авч, илүү өндөр шидэв. Хажуугаар нь нисэн өнгөрч, харин нимфа хуруугаа хагалж, очир алмааз нь задгай алганд нь оров.
  Доминика тэмдэглэв:
  - Та үүнийг ухаалаг хийсэн!
  Загас жиргэж:
  Макакагаас ч илүү хөдөлгөөнтэй
  Үхэрээс ч хатуу...
  Мөн үнэрлэх мэдрэмж нь нохой шиг,
  Мөн нүд нь бүргэдийнхтэй адил юм!
  Ментор хатуу өнгөөр тэмдэглэв:
  - Одоо бид доошоо бууна .
  Доминика түгдрэн:
  - Эсвэл эсрэгээрээ боссон нь дээр болов уу?
  Тэр толгой сэгсрээд:
  -Доор нь газар доорх цэнгэлдэх хүрээлэн байгаа. Хэрэв та элитэд орохыг хүсч байвал тэнд ур чадвараа харуулах болно!
  Жүжигчин охин ичимхий асуув:
  -Шалгалтанд тэнцэхгүй бол яах вэ?
  Багш хатуухан хэлэв:
  - Тэгээд чи боол болно. Та кинонд боолын дүрд тоглосон бөгөөд энэ нь юу болохыг та мэдэх үү?
  Доминика инээгээд хариулав:
  - Өнөөдөр охин бол нүцгэн боол,
  Маргааш бол зүгээр л сайхан дарь эх байна!
  Тэр үнэндээ ямар ч бэрхшээлгүйгээр хөгжилтэй байж эхлэв.
  Ингээд тэд гантиг шатаар бууж эхлэв. Тэгээд яг л там руу буух шиг болсон.
  Доминика кинон дээр хэрхэн шулам дүрд тоглосноо санав. Түүнийг гинжээр өргөж, гарыг нь таазанд бэхэлсэн байв. Тэгээд үнэхээр өвдөж байна. Мөн энэ нь судсыг чангална. Охины борлосон, булчинлаг бие нь өвдөлт, хурцадмал байдлаас болж хөлсөөр бүрхэгдсэн байдаг. Тэгээд дараа нь гинж суллагдана. Тэгээд тэр хэсэгхэн зуур тайвширч, доош гүйнэ. Тэгээд шалан дээр хурцадмал байдал бий.
  Доминика үе мөч, мөрөндөө аймшигтай өвдөлтөөс болж хашгирч байна. Тийм ээ, та үүнийг мэдрэх хэрэгтэй.
  Нимф охины царай ярвайж байгааг хараад :
  -Чи заавал боол байх албагүй. Та бага бүлгийн оюутан болж магадгүй.
  Доминика инээж, дуулж, өөрийгөө, насанд хүрсэн охин, жүжигчин эмэгтэйг шоолж:
  Нэгдүгээр ангийн сурагч, нэгдүгээр ангийн сурагч,
  Өнөөдөр таны баярын өдөр...
  Энэ бол гайхалтай, хөгжилтэй цаг юм
  Сургуультай анхны уулзалт!
  Ласка тэмдэглэв:
  - Хөгжилтэй биш! Та нар бидний ид шидийн чадварыг хэзээ ч мөрөөдөж байгаагүй!
  Доминика түрэмгий байдлаар хариулав:
  - Та манай технологийн ололт амжилтыг мөрөөдөж байсан уу? Нэг устөрөгчийн бөмбөг таны бүх ид шидийг унтраана.
  Хар хувцастай зөвлөгч дараахь зүйлийг тэмдэглэв.
  -Охирох шаардлагагүй . Энэ тохиромжгүй!
  Доминика хариулав:
  - Энэ бол онгирох зүйл биш, харин баримттай мэдэгдэл юм. Зуун мегатонны хүчин чадалтай устөрөгчийн бөмбөг нь зуун километрийн радиус дахь бүх амьдралыг устгах чадвартай. Энэ юу болохыг та төсөөлж чадах уу?
  Нимф батлагдсан:
  - Тэр худлаа хэлэхгүй байна! Хүмүүс үнэхээр ийм гайхалтай сүйтгэгч зэвсэгтэй байдаг. Хамгийн гол нь түүнийг бай руу хүргэх чадвартай пуужингууд бас бий.
  Багш шүднийхээ завсраар бувтнав:
  -Хүмүүсийн тахал дэлхий дээр нөлөөлөөгүй нь харамсалтай. Танайх шиг түрэмгий эрчүүд амьдрах ёсгүй!
  Доминика маргалдсангүй, толгой дохин:
  -Би ч бас тийм юм байна гэж хааяа боддог.
  Нимф тэмдэглэв:
  -Хүмүүс ч өөр. Тэд бүгд муу гэж битгий бодоорой. Хэдийгээр хүмүүс илүү олон, муу эсвэл сайн байдгийг та эхлээд шууд ялгаж чадахгүй!
  Доминика маш гунигтай инээмсэглэн тэмдэглэв:
  -Төв телевиз үзэх юм бол муу нь ч олон байгаа байх . Эсвэл бүр маш муу!
  Нимф батлагдсан:
  - Энэ бол харийнхныг үзэн ядах явдал! Чамтай адилгүй бүх зүйлд үзэн ядалт улам хүчтэй болох үед. Гэхдээ үүнийг жишээ болгон авч болохгүй.
  Доминика тэмдэглэв:
  -За, улс төр ярихаа больё. Миний зорилго бол дэлхий дээрх хүчирхэг хүйсийн бүх төлөөлөгчдийг аврах явдал юм ... Энэ бол таны орчлонд. Мөн энэ бол гаригаас илүү юм!
  Вейсел эелдэгээр хариулав:
  - Энэ бол том гариг ч биш, гэхдээ огтхон ч орчлон ертөнц биш юм. Энэ бол маш том гариг болон орчлон ертөнцийн хоорондох зүйл юм. Гэхдээ би хогийн ургамал руу орохгүй байх нь дээр ...
  Багш нь үснийх нь доороос гарч ирсэн чихийг нь сэгсрэн:
  -Ямар ч байсан эрийг аврах арга хайж байгаа луу болон луу бус академиуд ганцхан манайх ч биш, болж өгвөл буцааж өгөөч.
  Доминика хашгирав:
  - Живж буй хүн дэрсээс зуурч байна! Энэ бол үнэхээр тоосго ...
  Нимф Маркиз санал болгов:
  - Магадгүй та илүү сайн дуулах хэрэгтэй, буух хугацаа нэлээд урт байна!
  Жүжигчин охин толгой дохин:
  - Тийм ээ, би зөвшөөрч байна , энэ нь метроныхоос ч илүү сэрүүн байна!
  Доминика алтан навчаар гялалзсан толгойгоо дохиод:
  Дайнд нас, өндөр гэж байдаггүй,
  Тэр охид хөвгүүдийг тэгшитгэдэг!
  Чимээгүй аз жаргалыг хүсдэггүй хүмүүс,
  Хэн илүү өндөр нисэхийг хүсдэг вэ!
  
  Бид цавчих, буудаж, цавчих,
  Бидний хувьд итгэл байдаг - Эх орондоо үйлчлэх!
  Мэдээжийн хэрэг, сэлэм мэт үйлчлэх нь дээр.
  Тулалдаанд шийдэмгий ялахын тулд!
  
  Манай эхнэрүүдэд өөр юу чухал вэ?
  Мэдээжийн хэрэг, үүнийг зөвхөн орон дээр биш!
  Чи бол бүргэдчин нөхөр болохоос өрөвдмөөр бор шувуу биш,
  Манай байшинг шатахгүй байхыг хичээгээрэй!
  
  Энэ бол ширүүн тулаан, бид ирэхийг харж байна,
  Орд хөвж байна, олныг тоолж баршгүй!
  Гэвч дархчууд хүчтэй бамбай хийж,
  Архирах ба хорон муу дуунууд биднийг айлгахгүй!
  
  Бид хамтдаа цуглав, легион,
  Хүчирхэг хүмүүсийн гарт жад чанга атгав!
  Ядаж сүйрлийн аварга дайсан бай,
  Хүйсэндээ медаль биш булш хүлээж байна!
  
  Бид мөргөлдсөн ч охид өмхий үнэртэж байна.
  Гарт байгаа сэлэм нь аянга шиг гялалзаж байна!
  Ийм хүчирхэг охид, хатуу ширүүн төрх,
  одод хүртэл атаархмаар Жеди !
  
  , хаад юу гэж боддог байсан бэ?
  Харин одоо "баавгай" гүйж байна!
  Бид бол Оросын ариун дайчид,
  Ямар ч тулаанч, охин эсвэл залуу!
  
  Бид тэднийг хөөж, олзлогдогчгүй,
  Чөлөөт хүмүүс аз жаргалгүй боолуудыг төрүүлэх ёсгүй!
  Бид сэгсгэр хэрээтэй харьцаж,
  Эх орны эрх ашиг хувийнхаас дээгүүр!
  Тийм ээ, дуу нь сул биш, дайчдын хоолой гайхалтай.
  Удам угсаа нь дуусч, одоо өөр өөр төрлийн гурван охин: элфийн зөвлөгч, маркиз нимф, хүний унадаг хүмүүс Лужникигээс дутахгүй, магадгүй илүү том газар доорхи цэнгэлдэх хүрээлэнгийн нутаг дэвсгэрт оров.
  Энэ нь олон төрлийн төхөөрөмжтэй, өндөр таазтай, олон зуун мянган үзэгчдэд зориулсан индэр, хилэн, сувд, алтаар чимэглэсэн сандал, тэр ч байтугай очир алмааз болон бусад чулуугаар чимэглэсэн хамгийн үнэтэй зочдод зориулагдсан байв.
  Үүний зэрэгцээ энэ нь бараг хоосон байв. Үнэн, төвд Их мастер өөрөө болон академийн тэргүүн Луугийн гүнгийн авхай де Монцеррат байв.
  Солонгын бүх өнгөөр будсан долоон толгойтой маш үзэсгэлэнтэй эмэгтэй. Энэ нь үнэхээр үзэсгэлэнтэй, зүгээр л гайхалтай харагдаж байна, ялангуяа та үүнийг киноноос биш бодитоор харвал.
  Доминика газаргүй дуулжээ:
  Өндөр тэнгэр, алс хол,
  Зоригтой хүмүүсийн тухай дууг сонсоорой Акмале ...
  Тэр бол хорон муу луу, тэр дэлхийг аварсан,
  Мөн энэ баатар тэнгэрийн гэрлийг орхисон!
  Дуунууд дахин дуулж байна ...
  Энд Луугийн гүнгийн авхай де Монцеррат Иерихогийн бүрээнүүд шиг сүрдүүлсэн хоолойгоор яриаг нь таслан хэлэв:
  -Чи миний харж байгаагаар, хүний хүзүүнд урт гогцоо шиг амархан эргэлддэг хэлтэй, их бардам охин юм.
  Доминика гэмгүй инээмсэглэн хариулав:
  -Би чамайг гомдоохыг бодоогүй. Зүгээр л би дуулах үнэхээр дуртай. Мөн Акмал бол зүгээр л үлгэрийн хүү, хүүхдийн киноны киноны дүр. Үүнийг хэтэрхий нухацтай авч үзэх хэрэггүй!
  -ийн хэмжээтэй долоон толгойтой эм луу сайн хоёр хүний суудалтай довтолгооны нисэх онгоц гэж инээж, долоон толгой нь нэгэн зэрэг ярьж, тархи нь өөр өөр байсан ч нэг бүхэл болсон мэт:
  - Та ухаалаг, зоригтой, нэгэн зэрэг авхаалжтай нэгэн. Та ядаж ид шидийн зүйл хийж чадах уу?
  Хариуд нь Доминика комик дуу дуулсан:
  Багш нарын бэлэг,
  Тэд надтай хамт цагийг өнгөрөөсөн ...
  Тэр надтай хамт зовсон -
  Хамгийн чадварлаг илбэчин!
  
  Мэргэн багш нар аа
  Би хайхрамжгүй сонссон ...
  Надаас асуугаагүй бүх зүйл
  Би үүнийг ямар нэгэн байдлаар хийсэн!
  . БҮЛЭГ Љ 5.
  Боол хүү, хунтайж асан Оеномаус дахин хүнд дугуй эргүүлэх үүрэг хүлээв. Арван нэг, арван хоёр орчим насны хүүхэд ядарч туйлдсан, хурц чулуун дээр нүцгэн хөлөө тавиад тариа тээрэмдэж байв. Хоёр элф охин хүүгийн нүцгэн булчинлаг нурууг ойролцоогоор тэнцүү зайтайгаар цохив. Ямар нэгэн байдлаар энэ боолын оршин тогтнол нь чулуу болж хувирахаас чөлөөлсөн. Харин залуу боолын хөвгүүдийг амрааж болохгүй, харин хатуу бөгөөд нэлээд хүчтэй цохих хэрэгтэй.
  Гэх мэтчилэн ядарч туйлдсан боол хүү унттал. Үүний дараа тэд түүнийг дахин өсгөж, өлсөж үхэхгүйн тулд хооллож, ажиллах хүч чадалтай болно. Тэгээд тэд дахин мориныхоо морийг татдаг.
  Энэ нь амьдралыг өгдөг, гэхдээ зөвхөн маш их өвддөг. Яг л амьдралынхаа там шиг бие нь залуу, эрүүл саруул, бодол толгойд, ухамсар нь тунгалаг байдгийг эс тооцвол. Гэхдээ энэ нь түүнийг улам доромжилж, зовоодог. Өвдөлт, ядаргаагаа бага зэрэг арилгахын тулд хуучин хунтайж, одоо боол хүү Оеномаус өөрийн төсөөллийг ашигласан;
  Тулааны луунууд дээрэмчдийн баг олз хайж үүлэн дээгүүр сэгсэрч байна. Ухаалаг костюмтай, час улаан лакаар гялалзсан гутал, алмаазан салаа бүхий царайлаг, булчинлаг залуу Оеномаус гурван толгойтой мангасыг удирдаж байна. Мөн багийн бусад нь гайхалтай охидоос бүрддэг. Тэд булчинлаг, борлосон, хөл нүцгэн, бүх хувцас нь цээж, ташаандаа үнэт чулуун зүүлт юм. Мэдээжийн хэрэг бүгд тод үстэй загвар өмсөгчид юм. Тэд арай жижиг , зөвхөн нэг толгойтой луунуудыг барьжээ .
  Мэдээжийн хэрэг, тэр бол эрэгтэй, илүү хүчтэй секс бөгөөд түүний баг нь шударга сексийн төлөөлөгчдөөс бүрддэг. Тэгээд түүнд өөр эрчүүд хэрэггүй.
  Тиймээс зөвхөн эрэгтэй ахмад л гуталтай бөгөөд түүний дур булаам захирлууд нь үлгэрт хэлж, үзэггээр дүрслэхийн аргагүй зүйлийг тулалдаанд нүцгэн, гоёмсог хөлөөрөө хийж чадна! Үзэсгэлэнт бүсгүйчүүд тэсрэх бодисыг үхлийн хүчээр шидэж, чинжаал, бумеранг эсвэл хортой зүү шидэх чадвартай.
  Залуу хунтайж Оеномаус баярлаж, баярлан дуулжээ:
  Баян хүн мэдээж инээх болно,
  Мамоноо сэгсэрээрэй, гэдэс дүүрээрэй!
  Бидний хувь тавилан нь өвдөлтөөр үхэх болно.
  Үхэл хүн бүрийг харж байна, хусууртай хөгшин эмэгтэй!
  
  Бид зүлгэн дээр гүйхийг хүсч байна,
  Эцсийн эцэст бид үндсэндээ зүгээр л хүүхдүүд хэвээр байна!
  Гэхдээ хүү хоёр дахин боолчлолыг мэдрэх болно,
  Манай гаригийн аль ч шоронд эрх чөлөө байхгүй!
  
  Бид тэмцэх ёстой, энэ бол хувь тавилан,
  Ахыг нь алах ёстой бол нөхрийг ал!
  Төгс Хүчит Бурханд залбирах нь утгагүй юм.
  Боолууд хэний нүглийн төлөө шийтгэл хүлээдэг вэ?
  
  Талбайд цус, гянданд шороо байна,
  Хархнууд миний нүцгэн хөлийг хазсан!
  Шуналтай ханхүү бухын хөлөөрөө шоглоно.
  Түүнийг өөрөө явуулах ёстой!
  
  Амьд үлдэхийн тулд алах хэрэгтэй
  Та сүнс болон мөнх бус биед хоёуланд нь зовж шаналж байна!
  Ядуурлын цогцос дээр язгууртнууд найрлаж,
  Өмхий үхсэн, зөвхөн шохойгоор цохиулсан!
  
  Гэсэн хэдий ч хүсэл зоригийн сүнсийг эвдэж чадахгүй,
  Хүүгийн бодолд эх орон амьд байна!
  Элфүүдэд мөнхийн арми хүчирхийлэлтэйгээр ирнэ.
  Бид баячуудыг үйлсийнх нь төлөө хаях болно !
  
  Дараа нь мөнгөний уут чичирнэ ,
   Эх орноос шүүсийг хэн шахав!
  Ялахын тулд бидэнд тод оюун ухаан хэрэгтэй,
  Хэрэв та хулчгар бол бурхад ч хүчгүй болно!
  
  Энд илдний савлуур, толгой нь ниссэн,
  Цаазаар авагч гэнэт хохирогч болж хувирав!
  Чөтгөр гэнэт тогооноос хэрхэн зугтсан бэ?
  Тиймээс уур нь том зүрхнээс гадагшилдаг!
  
  Бодох шаардлагагүй, гэрлийн элфүүд сул,
  Манай ард түмэн хэний ч өмнө сөгдөөгүй!
  тамаас ирсэн шинэ хүнийг хүлээж байх болно .
  Мөн бид тавагнаас цай ууж чаддаг сайхан сэтгэлтэй !
  Сайхан дуу, түүний луугийн баг үнэхээр гайхалтай. Баруун гар талд нь эргэлдэж , пролетарийн туг шиг салхинд хийссэн зэс улаан үстэй элф охин :
  - Нухацтай хандах цаг нь болсон, өө агаарын дээрэмчдийн ханхүү !
  Эномай инээмсэглэн толгой дохив:
  -Мэдээж! Үүний төлөө бид төрсөн!
  Бүсгүйчүүд хөгжингүй булчингуудаас урлан урласан хүчирхэг биеээрээ найрал дуугаар, нэгдмэл байдлаар дуулжээ.
  Бид ядуу, бид ядуу далайн дээрэмчид,
  Бид маш их харамсаж байна ...
  Бид карвельд зориулж лонхтой тэнгэрт тавьж,
  Гэхдээ тэд бидэнд ёс суртахууныг суулгаагүй учраас!
  Дайчид бүр ч их баяр хөөртэй, догдолж дуулж, тэдний дуу хоолой бүрэн биетэй булбул шиг байв.
  Далайн дээрэмчдэд шинжлэх ухаан хэрэггүй
  Тэгээд яагаад гэдэг нь ойлгомжтой...
  Бид хөл, гартай,
  Гэхдээ бидэнд толгой хэрэггүй!
  Энэ үед шар нил үстэй охин шүгэлдэн:
  - Урагшаа олз! Баруун гар талд бүхэл бүтэн агаарын галлеон байна!
  Охид найрал дуугаар дуулжээ:
  Өө ма , далай дээгүүр, eh ma , луунууд шалгаж байна,
  Өө Ээж ээ , гайхалтай баялгийг хараарай ...
  Бид хуулинд санаа тавьдаггүй, бид шинэ дэг журам байгуулж байна,
  Илдний дор сул дорой, тэнэг үхэх!
  Ханхүү Оеномаус зарлиг болов:
  - За охидоо, хэрэв бид дээрэмдэх тавилантай бол бид дээрэмдэх болно!
  Тэгээд бүхэл бүтэн луу сүрэг довтлохоор яаравчлав. Тэд зорилгынхоо зүг яаравчлав.
  Галлеон бол том, үзэсгэлэнтэй хөлөг онгоц байв. Хэдийгээр хүнд жинтэй, янз бүрийн бараа ачсан ч ид шидийн ачаар агаар мандалд жигдхэн хөвж байв. Мөн салхи энэ галлеоны далбааг үлээв.
  Эномай хөлөг онгоцны далбаа нь маш тод, үзэсгэлэнтэй хээтэй болохыг тэмдэглэв. Энэ бол маш сайхан гэж хэлье . Ялангуяа ургах нар гарч ирэхэд.
  Галлеон дээрээс тэд бэлтгэгдсэн лууг удирдаж буй дээрэмчдийн сүргийг олж харав. Тэгээд багийнхан энэ талаар шуугиж эхлэв. Тэнд ч дийлэнх нь дээл өмссөн сайхан охид, боол хөвгүүд байдаг. Тэд зөвхөн усан санд л байсан, хэдхэн залуу боолын шагай, бугуйндаа алт, мөнгөн бугуйвчнууд гялалзсан байв.
  Дайчин охидыг илүү тансаг чимэглэсэн байв. Гэхдээ бас хөл нүцгэн, арван хоёроос арван дөрвөн насны хөвгүүд шиг булчинлаг, үзэсгэлэнтэй, гэхдээ цээж, мөрөн дээрээ боолын тамгатай.
  Ганцхан дайчин охин хөл дээрээ ганган гутал өмссөн байв. Тэр энд хамгийн чухал, ахмад нь бололтой. Алтан нунтаг цацсан юм шиг үстэй ийм сайхан шаргал үстэй.
  Бас тэр ямар хөөрхөн царайтай юм бэ. Мөн бие нь цагаан алт, индранил, маргад, топаз, бадмаараг, оникс, очир алмаазаар цутгасан хуяг дуулгаар бүрхэгдсэн байдаг. Түүгээр ч зогсохгүй үнэт чулуунууд нь хамгийн үзэсгэлэнтэй өнгөөр чимэглэгдсэн байдаг. Сарнай, алтанзул цэцэг, эрдэнэ шишийн цэцэг, мартагдашгүй цэцэг, мимоза, цээнэ цэцэг болон бусад олон зүйл байдаг.
  Түүний тансаг хуяг дээр бүх цэцэг өөр өөр байдаг бөгөөд нэг нь ч давтагддаггүй.
  Далайн дээрэмчин хунтайж Оеномаус дотроо хурц мэдрэмжийг мэдэрч:
  -За, үнэхээр ийм гоо сайхныг тахир дутуу болгож, алах боломжтой юу! Би ийм гэм нүглийг сэтгэлдээ үүрч чадахгүй.
  Галт улаан үстэй хамтрагч ингэж хэлэв:
  - Гэхдээ ийм учраас бид далайн дээрэмчид юм! Эцсийн эцэст ... гэм нүгэлгүйгээр далайн дээрэм хийх боломжгүй юм.
  Өөр нэг нь инээмсэглэн хэлэв:
  Тиймээ, хайртай хүмүүсээ үнэхээр алах хэцүү,
  Эцсийн эцэст, элф аз жаргалын төлөө төрсөн, надад итгээрэй ...
  Гэхдээ хэрэв та далайн дээрэмчин бол ир нь эх,
  Цус, бороо, мөнхийн муу цаг агааргүй!
  Улаан үст бас тэмдэглэв:
  - Эдгээр нь мэдээжийн хэрэг үзэсгэлэнтэй охид, хөвгүүд, гэхдээ тэд бидний элфүүдийн үүлдэр биш, харин хүмүүсийн гарал үүсэлтэй! Тэдний чихний хэлбэрийг хараарай .
  Оеномай гайхан:
  -Хүмүүс ийм үзэсгэлэнтэй, залуу байна уу?
  Галын дайчин толгой дохив:
  - Ингээд л боллоо! Ид шидийн тусламжтайгаар тэд мөнхийн залуу насыг хүлээн авсан. Одоо эдгээр хөвгүүд өсвөр насандаа гацсан байна.
  Тэд одоо үргэлж залуу, хүлцэнгүй байх болно.
  Залуу ханхүү дуулжээ:
  Дэлхий дээрх бүх элфүүд, хүмүүс,
  Үргэлж найзууд байх ёстой...
  Хүүхдүүд үргэлж инээж байх ёстой.
  Мөн амар амгалан ертөнцөд амьдар!
  Хүүхдүүд инээх ёстой
  Хүүхдүүд инээх ёстой
  Хүүхдүүд инээх ёстой -
  Мөн амар амгалан ертөнцөд амьдар!
  Шаргал элф санал болгов:
  - Сонголт байна! Тэдний талаас шилдэг тулаанч, манай талаас шилдэг эсвэл шилдэг нь тулалдана. Ялсан тохиолдолд тэд бидэнтэй олзоо хуваалцаж, ялагдсан тохиолдолд ялагдсан дайчин болно . боол эсвэл цогцос!
  Oenomaus тэмдэглэв:
  - Энэ бол логик юм! Би тулалдахад бэлэн байна!
  Луу унасан охид галлеоныг хүрээлэв. Тэд илүү хурдан, асар том хөлөг онгоц хурдан сүргээс зугтаж чадахгүй байв.
  Гэхдээ галлеон буутай байсан. Тэгээд тэд тэднийг чиглүүлж эхэлсэн бөгөөд зулын голууд нь бүр тамхи татаж эхлэв.
  Оеномаус аянгатай хоолойгоор хэлэв:
  - Би дуэль санал болгож байна! Агаарын дээрэмчдийн заншлын дагуу. Танай талаас нэг, манайхаас нэг тулаанч. Та ялагчдаа ачааныхаа талыг өгнө. Мөн ялагдсан тохиолдолд ялагдагчтайгаа хүссэн зүйлээ хий . Бид танд төвөг учруулахгүй.
  Цэцэг барьсан үнэт хуягтай ахмад охин хариулав.
  - Агуу их! Бид энэ сорилтыг хүлээн зөвшөөрч байна! Би тулалдах болно! Тэгээд та хүссэн хүнээ нэр дэвшүүлээрэй!
  Элф хунтайж Оеномаус шийдэмгий хэлэв:
  -Би бол та нарын дундах хүчирхэг хүйсийн цорын ганц төлөөлөгч. Тиймээс би тэмцэх ёстой!
  Улаан үстэй туслах түрэмгийлэн хэлэв:
  - Би муу тэмцэгч биш! Би тулалдмаар байна!
  Тэгээд тэр кобрагийн бие шиг хөдөлгөөнтэй, хөл нүцгэн, дэгжин, маш уян хатан хөлөө сэгсэрэв.
  Залуу дайчин эсэргүүцэв:
  - Бид ахмадууд, бид тулалдах болно!
  Үнэт хуягтай охин толгой дохин инээмсэглэн хэлэв.
  - Маркиз де Диана, таны үйлчилгээнд!
  Залуу элф итгэлтэйгээр хариулав:
  - Ханхүү Оеномаус! Тулалдаанд бэлэн байна!
  Залуу дайчин маш чадварлаг хөлөг онгоцны тавцан дээр үсэрч, урт нимгэн сэлмээ сугалав.
  Хатагтай де Диана мөн ирээ сугалж аваад инээмсэглэн асуув.
  -Яагаад хунтайж гэнэт цусан дээрэмчин болсон юм бэ?
  Оеномаус үүнд шийдэмгий хариулав:
  - Энэ бол урт түүх юм. Гэхдээ би цуст далайн дээрэмчин биш, харин эрхэмсэг хүн! Мөн энэ нь өөрчлөлтийг бий болгодог.
  Маркиз инээмсэглэн хариулав:
  -Би чамайг алахгүй, чи миний хувийн боол, хоригдол болно. Би чамайг хэлээрээ миний хөлийн нүцгэн улыг долоож, улмаар надад таашаал өгөх болно!
  Оеномаус инээгээд хариулав:
  ч бас чамайг алахгүй ! Ийм хөлийг хэлээрээ гижигдэх нь бүр сайхан байдаг. Гэхдээ чи ноцтой дайчин байсан ч миний ялагдлыг хүлээхгүй!
  Диана том шүдээ өргөн инээмсэглээд хариулав:
  - Харцгаая! Ганц би ч биш, бусад охид ч чамайг олзлон унах болно. Тэгээд бид чамайг эрүүдэн шүүж үхтэл нь зодох болно. Энэ тохиолдолд та хэрхэн инээмсэглэхийг харцгаая!
  Далайн дээрэмчин ханхүү хариуд нь дуулжээ.
  Бүү бууж өг, битгий бууж өг, битгий бууж өг
  Хар дарсан зүүдний мангастай тулалдахдаа бүү ай...
  Инээмсэглэл, инээмсэглэл, инээмсэглэ -
  сайхан харагдаж байгааг мэдээрэй !
  Маркиз маш их баяртайгаар толгой дохив:
  - Та хөгжилтэй залуу байна! Та гайхалтай шоглогч болох байсан. Магадгүй би чамайг хатанд өгөх ч юм билүү. Мөн хөгжилтэй байх болно!
  Оеномаус ууртайгаар хариулав:
  - Хангалттай хоосон яриа. Тулалдацгаая!
  Хуягтай бүсгүй аккумляторын шалнаас үсэрч, хамтрагч руугаа дайрчээ. Оеномаус түүнтэй уулзаж, цохилтыг дарж, тэр ч байтугай хариу үйлдэл үзүүлж, гоо үзэсгэлэнгийн чихийг бараг таслав. Тэр буцаж үсэрч, ирвэс инээмсэглэлээр тэмдэглэв:
  - Та муу биш. Би чамайг гэлэнмаа шиг ханхүү гэж бодсон!
  Харин охин элф биш, хүний чихтэй. Гэхдээ Оеномаус бол элф юм. Хүмүүс ба элфүүд нийтлэг хүүхдүүдтэй байдаг - хагас үүлдэр . Гэхдээ тэднийг ихэвчлэн новш гэж нэрлэдэг . Мөн тэд хоёуланд нь үнэхээр дургүй байдаг.
  Маркиз охин дахин дайрлаа. Тэрээр сэлэмтэй нарийн төвөгтэй хослолуудыг хийжээ. Тэгээд түүний ир нь хар салхинд байгаа тээрмийн далавч шиг анивчиж, алгасч, дахин эргэв. Тэгээд тэр дайрсан.
  Асар том гүрний өв залгамжлагч биш байсан ханхүү түүний цээжинд хүчтэй цохилт өгчээ. Тэгээд тэр хуяг дуулга цооллоо. Бүр цус асгарсан. Тэгээд охин шархадсан нь тодорхой байсан.
  Тэр арагшаа ухарч:
  - Аюултай мангас хүү!
  Эдмон гутамшигтай инээмсэглэн хариулав:
  "Би мангас байж магадгүй, гэхдээ би хүүгээс хол байна!"
  Диана инээгээд дахин дайрлаа. Хэдийгээр түүнээс час улаан цус дусаж байв. Тэгээд тэр тавцан дээгүүр тархав.
  Улаан үстэй хатан хаан тэмдэглэв:
  - Би тэр даруй түүний толгойг таслах байсан! Би уут татахгүй.
  Маркиз-Ахмад исгэрэн:
  - Тэгээд би чамд ийм боломж олгож чадна!
  Оеномаус хариуд нь дайчны гар доогуур илдээрээ цохиж, шөрмөсийг нь таслав. Тэр баруун гараасаа зэвсгээ унагасан ч тэр даруй зүүн гараараа авав . Тэгээд тэр энэ тулааны нөхцөл байдлын эзэгтэй юм шиг махчин инээмсэглэв.
  Залуу тэмдэглэв:
  - Чи зоригтой охин юм! Гэхдээ дараа нь чи гомдох болно. Бууж өгсөн нь дээр!
  Диана хашгирав:
  - Бид үхэх болно, гэхдээ бид бууж өгөхгүй!
  Улаан үстэй далайн дээрэмчин дайчин жиргэж:
  Та биднийг хүндэтгэх ёстой, биднээс айж,
  Эмэгтэй далайн дээрэмчдийн мөлжлөг эцэс төгсгөлгүй...
  Гэрлийн элфүүд хэрхэн тулалдахаа үргэлж мэддэг байсан.
  Мөн гараг бидний тухай галзуу юм!
  Хариуд нь инээх нь үнэхээр цахилдаг, дуугарч байна. Бүх зүйл маш сайхан , мэдрэмжтэй харагдаж байв.
  Тэгээд Диана дахин дайрлаа. Тэр зүүн гараараа баруун гараараа муудсангүй. Бас нэлээн үзэсгэлэнтэй, ийм дэгжин хөдөлгөөнүүд байсан . Нэмж дурдахад маркиз-капитан гутлаа тайлж, жижигхэн, гоёмсог хөл нь нүцгэн болжээ. Энэ нь түүний авхаалж самбааг нэмсэн.
  Oenomaus тэмдэглэв:
  - Мөн хөл нүцгэн нь танд тохирсон, эрхэм гоо үзэсгэлэн!
  Диана хашгирав:
  - Чи миний нүцгэн өсгийг үнсэх болно!
  Тулаан маш ширүүн болсон. Маркиз зэрлэг ууртай довтолж, зэвсгээ хатагтайн шүтэн бишрэгч мэт шидэв. Мөн энэ нь маш үзэсгэлэнтэй болсон. Дараа нь үзүүр нь Оеномаусыг элфийн гөлгөр, үсгүй, ягаан хацрын дагуу маажив.
  Залуу тэмдэглэв:
  - Чи сайн байна!
  Диана толгой дохин:
  - Тийм ээ, би дажгүй! Мөн дахин савлуур болон мушгиа.
  Улаан үстэй далайн дээрэмчин хашгирав:
  - Түүнийг цохи! Түүнийг ал!
  Оеномаус инээмсэглэн хариулав:
  - Төгс Хүчит Бурханы зарлигийн тухайд - бүү ал.
  Галын охин хариулав:
  - Шууд утгаараа - муу аллага бүү үйлд!
  Далайн дээрэмчин ханхүү бувтнав:
  -Тэгэхээр сайн аллага үйлдэж болох уу?
  Улаан үстэй охин батлав:
  - Энэ нь бүр боломжгүй, гэхдээ энэ нь зайлшгүй шаардлагатай!
  Энэ хооронд шархадсан ахмад охин дахин довтлох гэж оролдсон бөгөөд маш сайн ажилласан. Тэгээд тэр Oenomaia-г гар, мөрөн дээрээ маажив.
  Диана архирлаа:
  - Чи муу байх болно! Би чамайг ална, гөлөг!
  Оеномаус хариуд нь дуулж, довтолгоог дарж байв;
  Бид тулалдаанд үхэшгүй алдар сууг мэддэг,
  Айдасгүйгээ зоригтойгоор цавчих!
  Илд бидэнд агуу амжилтад туслах болтугай
  Дайсныг ял - өөр юу ч хамаагүй!
  
  Бид ямар ч эргэлзээгүйгээр далай дээр хөвж,
  Далайн дээрэмчин, шуурга, хар салхи нь саад болохгүй!
  Дурсамж нь үеийн үед зүрх сэтгэлд үлдэх болно
  Дайсан ялагдсан - энэ бол бүх шагнал юм!
  
  Үзэсгэлэнт нь танд чин сэтгэлээсээ хайрыг өгөх болно
  Маргааш цаазаар авах ялтан хашааг хүлээж байна!
  Филибустертай амьдралаа холбох нь аюултай,
  Fortune хачирхалтай байдлаар шоо шиддэг!
  Эцэст нь хэлэхэд далайн дээрэмчин хунтайж маркиз охины гарыг сэлмээрээ цавчиж, зэвсгийн зэвсгийг түүний цайвар гараас унав.
  Диана инээмсэглэн үсрэн нүцгэн өсгийгөө Оеномайгийн эрүү рүү чиглүүлэв. Тэгээд охин тойрон алхаж байсан. Залуу түүнийг өргөж аваад доош шидэв. Диана тавцан дээр унаж, балмагдсан байв. Тэр үнэхээр үсрэх гэж оролдсон ч гутлын хурууны үзүүр эрүү рүү нь цохиж, хүчтэй цохилтоос охин бүрэн ухаан алдаж унасан.
  Оеномаус гараа дээш өргөөд:
  - Ялалт!
  Охид, хөл нүцгэн хөвгүүдийн багийнхны дундуур чимээ шуугиан тарив. Дайчид боол хөвгүүдтэйгээ сөхрөн сөхрөн суув.
  Улаан үстэй дайчин тэмдэглэв:
  - Ямар нэгэн байдлаар энэ нь маш амархан болсон! Энэ нь илүү хэцүү байх болно гэж би бодсон.
  Оеномаус бувтнав:
  - Цацагт хяруул бодож байгаад шөлөнд оров!
  Охин инээгээд инээгээд тэмдэглэв:
  Элфүүдийг битгий дорд үз
  Цаг нь ирнэ, чи өөрөө ойлгох болно...
  Тэд таны сүмд сум шиг исгэрч,
  Тэгээд охин бүрэн хөл нүцгэн тулалдаанд гүйж байна !
  Улаан үст санал болгов:
  -Боол хөвгүүдийг нүцгэн өсгийтэй нь саваагаар цохицгооё. Тэдэнд таалагдах байх гэж бодож байна!
  Оеномаус нүд ирмээд хэлэв:
  - Тэдэнд таалагдана гэж бодож байна уу? Хэдийгээр хөвгүүдийн барзгар ул нь саваагаар өвдөхөд тийм ч мэдрэмтгий биш байж магадгүй юм.
  Улаан үстэй далайн дээрэмчин тэмдэглэв:
  - Хамгийн гол нь бидэнд таалагдаж байна! Бидэн шиг дээрэмчдэд хөөрхөн хөвгүүдийг тамлах нь маш таатай санагддаг!
  Бугуй, шагайндаа гоёл чимэглэлтэй, ухаалаг цамц өмссөн үзэсгэлэнтэй охин:
  - Маркизын туслахын хувьд би тулааныг үргэлжлүүлэхэд бэлэн байна! Мөн олзны нөгөө талыг нь хүргэж өг!
  Галын дээрэмчин архирав:
  - Тэр минийх! Би түүнтэй тулалдах болно! Энэ бол ойлгомжтой.
  Эномай толгой дохив:
  - Логик! Ганцаараа авч явах нь надад хамаатай зүйл биш. Хэдийгээр би чиний хувьд хамгийн чухал нь байсан ч гэсэн.
  Улаан үстэй дайчин эсэргүүцэв:
  -Тэгш хүмүүсийн дунд дарга гэж байдаггүй. Мөн би зэвсэггүй тулалдахыг санал болгож байна.
  Цамц өмссөн дайчин:
  - Зэвсэггүй юу? Элф, чи айхгүй байна уу?
  Галын дээрэмчин шийдэмгий хариулав:
  - Чонооос айх гэж ой руу бүү ор!
  Энэ сайхан зөгийн бал шаргал дээл өмссөн охин зөөлөн дуугаар асуув.
  - Дур булаам залуу бидэнд зориулж дуулцгаая. Уянгын зүйл байвал бусад охид намайг дэмжинэ гэж бодож байна.
  Хоёр талын гоо бүсгүйчүүд нэгэн дуугаар жиргэж:
  - Тавтай морил! Бид таны дууг хамгийн дээд хэмжээнд хүргэхийг хүсч байна!
  Оеномаус инээмсэглэн дуулжээ:
  Би одоо яаж гэрэлтсэн гэрэлтсэн царайг санаж байна
  Энэ харц зүрхийг минь чинжаал шиг хатгав!
  Би галт салхины урсгалд шатсан,
  Та хариуд нь чимээгүй л байсан!
  
  Чиний хоолой ямар сайхан, цэвэрхэн юм бэ
  Таны энхрийлэх төгсгөлгүй хүрхрээнд би итгэдэг!
  Чамгүйгээр үзэн ядсан амьдрал надад хэрэггүй ,
  Одоо мөнхийн туяа намайг гэрэлтүүлэх болно!
  
  Та бол хязгааргүй хайрын бурхан,
  Гайхамшигтай гэрлээр дүүрэн далай!
  Хошигнолоор мөсөн дөнгө эвдэж,
  Би чамгүйгээр үүр цайхыг харахгүй!
  
  Чиний нүүрэн дээрх нар шиг гэрэлтдэг
  Орчлон ертөнцөд илүү үзэсгэлэнтэй дүр байхгүй!
  Хүсэл тэмүүллийн мэдрэмж нь хар салхи шиг бүрхэж,
  Чамтай үүрд хамт байх нь аз жаргал юм!
  
  Сэтгэлийн минь өвдөлт шуурга шиг ширүүсч байна
  Мөн миний цээжинд гал хайр найргүй шатаж байна!
  Би чамд хайртай, чи хариуд нь бардам харагдаж байна,
  Мөс нь таны зүрхийг шархлуулдаг!
  
  Хязгааргүй оддын далай дахь гэрлийн хооронд,
  Чи бид хоёр тэнгэрт бүргэд шиг дүүлэн нислээ!
  Мөн бадмаараг гялалзсан уруул чинь
  ямар нэг зүйлийг эелдэг , хүсэл тэмүүлэлтэй хэлэв!
  Мөн алга ташилт нь гоо үзэсгэлэнгүүд зүгээр л баярладаг. Гэтэл тэр үед охидын нэг нь:
  - Хоёр байлдааны фрегат энд ирж байна!
  Оеномаус гунигтай инээмсэглэлээр тэмдэглэв:
  -За, энэ яг таны хүссэн зүйл мөн үү? Танд сонирхолтой тулаан хэрэгтэй байсан уу? Тиймээс та үүнийг авах болно!
  Улаач ууртай хэлэв:
  - Тэд тэднийг дуудсан! Цэргүүдтэй хөлөг онгоцууд. Одоо та нүцгэн өсгий дээрээ зүгээр л цохиход салахгүй!
  Дурангаар харж байсан охин тэмдэглэв.
  - Усан онгоцон дээр оркууд байдаг. Энэ нь биднийг ноцтой сорилт хүлээж байна гэсэн үг юм.
  Оеномаус логикоор тэмдэглэв:
  -Гэхдээ бид өөрсдийн ухамсрыг гэмтээхгүйгээр дайснаа алж чадна. Үзэсгэлэнт дайчдын гарт хүрэхэд таны зүрх шууд утгаараа цус урсдаг!
  Ногоон үстэй охин хэлэв:
  -Манай луунууд фрегатаас хурдан. Бид явах цагтай байж магадгүй!
  Далайн дээрэмчин ханхүү шийдэмгий хэлэв:
  - Манай толь бичигт зугтах гэсэн үг байдаггүй!
  үхэл, үхлийн тулаанд бэлэн ууртайгаар дуулж байв ;
  Бид хагацал, уйтгар гунигаар дүүрэн ертөнцөд амьдарч байна...
  Цэрэг ганцаардсан үедээ юу хийх ёстой вэ?
  Бурхад бидний төлөө зөв, харгис хэрцгийгээр шийдсэн -
  Энэ залуу сүмээ саарал болгож байна!
  
  Орчлон ертөнц хайранд маш харгис,
  Хагацлын нулимс урсаж байв...
  Энэрэнгүй сэтгэл зүүд шиг ор мөргүй алга болсон.
  Тэгээд амьдрал зөөлөн чулуу шиг болсон!
  
  Цөлд хөлдөж, мөс нь халуунд шатаж байна.
  Зэвэрсэн гинж миний зүрхийг яаж бүрхэв!
  Мөн салан тусгаарлах бороо дээвэр дээрх хэсгүүд шиг цохилж байна -
  Халааснууд хоосон, зөвхөн зэс л үлдлээ!
  
  Гэхдээ тэмцэгчийн эр зоригт итгэх итгэл нь урам зориг өгдөг,
  Төгс Хүчит Бурхан хатуу тангараг өргөсөн гэдгийг та мэднэ!
  Энэ нь бидний хувьд 5-р сард дулаан навч шиг байх болно,
  Бид нахиалахдаа үүр цайхыг угтдаг!
  
  Та гарагийг илүү аз жаргалтай болгохыг хүсч байна уу?
  Бидний хүн бүр булбул шиг сүр жавхлантай дуулдаг гэж үү?
  Дараа нь хамгийн амттай зөгийн бал нь линден модны ургац болжээ.
  худал хуурмагийг зогсооцгооё !
  
  Бурханыг хуурах шаардлагагүй, надад итгээрэй,
  Тэр бидний хэн нь хулчгар, бүдүүлэг болохыг хардаг !
  Тахилд Их Эзэний утгыг өг,
  "Би та нарт эргүүлэн төлөх болно" гэж бичсэн нь гайхах зүйл биш юм!
  
  биднийг онлайнаар барьж авав .
  Аллага хаана дуусахыг хэн ч мэдэхгүй.
  Иуда ялзарсан улиас дээр дүүжлэв -
  Мөн итгэсэн хүмүүсийн хувьд - лаврын титэм!
  
  Ямар ч хүн илүү сайн болж чадна
  Бидний сонголт бол ухамсартай - Христ рүү тэмүүлэх явдал юм.
  Гэхдээ заримдаа цусан шалбааг байдаг.
  Наад зах нь амлалт байна - би удахгүй ирнэ!
  
  Өө, хорвоо чи ямар их хүчирхийлэлд өртөж байна вэ?
  тайван амьдарч чадахгүй юм шиг !
  Эхнэр нь цэргүүдийн авсыг гашилгаж,
  Амьдралын хэврэг утас ямар нимгэн вэ!
  
  Цус урсгах нь бидний дуудлага биш -
  Би хайрлахыг хүсч, эх орондоо диваажин өгөхийг хүсч байна!
  Яагаад бид бүгдэд энэ шийтгэл байдаг вэ?
  Хариулт: бүх баялгаа ядууст өг!
  
  Авралыг мөнгөөр худалдаж авах боломжгүй,
  Учир нь Бурханд алтны үнэ байхгүй!
  Ням гарагт сүмд та бөхийж,
  Бүргэд шиг далавчтай болохын тулд!
  
  Мөн цаг ирнэ - Бурханы хаант улс ирнэ,
  Муу болон махчин харанхуй төгсгөл болно!
  Сүнслэг байдал мөхөх болно, хараал идсэн боолчлол,
  Мөн улс орон аз жаргалын агуу байдалд байх болно!
  үнэртэй , үсэрхэг баавгайгаар дүүрсэн том фрегатуудыг авч, довтлохоор явав .
  Муухай амьтдыг бодвол охид цөөхөн байсан ч тэд илүү уян хатан, авхаалжтай байв.
  Дараа нь худалдааны хөлөг онгоцонд байсан охид далайн дээрэмчдийн талд тулалдаанд оров. Мөн боол хөвгүүд зэвсгээ задлахаар яаравчлав. Энэ бол ард түмэн, элфүүдийн мөнхийн түүхэн дайснууд болох оркуудын эсрэг ийм сэтгэл хөдөлгөм эв нэгдэл юм.
  Оеномаус мөн тулалдаанд нэгдсэн. Залуу нэгэн зэрэг хоёр сэлэм эргүүлж, тээрэм ажиллуулж, оркуудын толгойг таслав. Тэр арслангийн ууртай тулалдсан.
  Мөн түүний хажууд улаач байна . Охины нүцгэн өсгий оркийн эрүү рүү цохиж, эрүүг нь хугалжээ. Тэгээд орк унаж, эвэр нь гэдсэнд нь цохив . Тэгээд ширүүн тулаан болсон.
  Оеномаус зоригтой тулалддаг. Энд тэрээр сэнс шиг эрвээхэйг сэлмээрээ барьж, байцаа шиг эргэлдэж буй толгойнуудыг таслав.
  Залуу ханхүү баатарлаг байдлын гайхамшгийг харуулсан урам зоригтойгоор дуулжээ:
  Хэрэв таны нударга хүчтэй бол -
  Энэ нь та амьдралдаа хамгийн түрүүнд байх болно гэсэн үг юм!
  Тэгээд тэр нөхөр ядуу хүн биш,
  Тэр алтан зүрхтэй, ган мэдрэлтэй!
  
  Гэхдээ илүү чухал зүйл бол хүчтэй оюун ухаан гэдэгт итгээрэй.
  Учир нь элфийн тулаанч амьтнаас сэрүүн байдаг .
  Хэрэв та амьдралдаа гунигтай байвал,
  Дараа нь хөгжилтэй инээд таныг хайрлах болно!
  
  Автомат нэмэлт, мэдэх, нударгаа хийх хүч,
  Учир нь энэ нь мэдлэгээр дүүрэн байдаг, Ноу-Хау!
  тэнэг хүний гарт эрх мэдлийг өгөхийг хичээгээрэй .
  Дараа нь та зөвхөн шагнал болгон өвдөлтийг мэдрэх болно!
  
  Нэгэн цагт тэд саваа бариад анд явж байсан,
  Зузаан арьсан дээр нум, нум сум...
  Гэхдээ тэд пенни явсан газарт червонец хийсэн.
  Мөн галактик руу үсрэх нь маш амархан!
  
  Хэдийгээр боловсрол сайн -
  Гэхдээ зоригтой байх нь бас сонирхолтой...
  Жадтай тэнцэх нь цүүц болно,
  Мөн бид эх орондоо маш шударгаар үйлчилдэг.
  
  Харин хорон муу хүчирхийлэл бол хүнд загалмай,
  Бидний тулааны талбар цусаар дүүрсэн ...
  Яагаад Төгс Хүчит Бурхан зовлон зүдгүүрийн дараа дахин амилсан бэ?
  Цэргүүдийн цэргийн цугларалт бэхжихийн тулд!
  
  Охины нулимс урсаж байна - түүний хайртай найз унасан,
  Ээж нь дуу алдсаар орилон залбирдаг...
  Цонхны гадаа хөлдөж, задгай зуух унтарсан,
  Энд нэг царайлаг залуу газар доор булагдсан байна!
  
  Өө, хэрцгий хувь тавилан, ямар муухай хувь тавилан вэ?
  Виржин Мариа , чиний сайхан зан чанар хаана байна?
  Тэр хүн эртхэн сүй тавихыг хүссэн,
  Тэгээд одоо нарсан дор салхи тоос шороо цацаж байна!
  
  Амьдрал аз жаргалтай ирэх болно - энэ нь сайхан байх болно,
  Алимны бялуу зөгийн бал намуу үр болно...
  Мангас дайсан тоос, нунтаг болж хувирч,
  Жинхэнэ аз босгыг давах болтугай!
  
  Бүх зүйл Элф дээр хийгдсэн бөгөөд шидэлт нь Фарс дээр байна.
  Одоор дүүрэн зүүлтийг нударга болгон цуглуулцгаая!
  Сайн байна уу залуусаа, зүгээр л дээд анги,
  Аймшигт сүнс галд хаягджээ !
  
  Пулемёт аль хэдийн танил болсон - сумнууд урсгалаар цутгаж байна,
  Дайсан ядарч туйлдсан, түүний хүссэн зүйл бол тэг юм!
  Хэрэв та ялвал баян болно,
  Хэн түймэр гаргавал эцэст нь ядууралд орно!
  Энэ бол маш хурц, авхаалжтай сэлэмний савлуур бүхий дуу, том тулаан юм. Асфальт дээр байгаа мэт цохилтууд толгойн дээр ирдэг. Мөн маш олон оркууд аль хэдийн устгагдсан. Мөн тулалдаанд боол хөвгүүд. Тэдний хэн нь ч арван дөрөвөөс дээш настай харагдахгүй ч бүгд булчинлаг. Боол хөвгүүдийн туранхай бие нь хүнд хөдөлмөрөөр хатуурдаг. Мөн ширүүн, бүдүүн өсгийтэй гутал нь оркуудын эрүүг байнга цохиж, эрүүг нь хугалж байв.
  Ахмад охин ухаан оров. Тэгээд тэр суулаа. Түүний хоёр гар нь хүнд бэртсэн - шөрмөс нь таслагдсан. Энэ нь үхэлд хүргэхгүй, ид шид, ид шидтэй ундааны тусламжтайгаар хохирлыг нөхөн сэргээх боломжтой. Гэхдээ энэ нь дор хаяж хоёр цаг шаардагдана. Энэ хооронд тэр тэмцэж чадахгүй.
  Мөн туслах хэн ч байхгүй - бүх охид, хөвгүүд тулалдаанд оролцож, тэд зэрлэг уур хилэнгээр тулалддаг. Энэ бол ийм харгис хэрцгий тэмцэл юм.
  Диана хөдөлж, азаар хөл нь нүцгэн, харьцангуй бүрэн бүтэн байв. Сармагчных шиг уян хатан хуруугаараа ахмад охин анхны тусламжийн хэрэгсэл хайж эхлэв. Шарх, маш хүнд шархыг эдгээдэг эм, бүх нийтийн бальзам байдаг. Тэрнээс биш гар хөлөө боож, бальзам, эмээр тосолж байгаад тулалдаанд оролцохгүй яасан юм бэ?
  Нүцгэн хөлөөрөө та маш хүчтэй , хортой зүйлийг шидэж болно. Мөн энэ нь маш сайхан, сүйрэлтэй байх болно.
  Диана итгэлтэйгээр үйлдэв. Мөн түүний хөл нь маш нүцгэн, уян хатан байдаг. Тэр гутлыг дурамжхан өмсөж, зөвхөн статусаа онцолж байв. Хэд хэдэн гийгүүлэгч, мөнхийн зунтай хорвоод хөл чинь даарахгүй, гоо сайхны төлөө, боол ч биш, боол ч биш гэдгийг онцлохын тулд гутал хэрэггүй. Энэ бол логик юм ...
  Энд бас хөл нүцгэн хөвгүүдийн нэг нь оркийн хамар руу хурц зүү шиджээ. Тэгээд тэр хорны нэг хэсгийг хүлээн аваад хөлдөж, тэр даруй нас барав.
  Боол хүү урам зоригтойгоор дуулж, бусад боол хөвгүүд нийлж, тэд хүн байсан бөгөөд хүн шиг дуулав.
  Одоо, хэрэв орчлон ертөнцөд асуудал байгаа бол
  Энэ нь ямар ч үнээр хамаагүй ...
  Та дахиж өөрчлөлтийг хүсэхгүй байна
  Эрэгтэй хүн юу хүсч байгаагаа мэдэхгүй байна!
  
  Тэнд хүчирхэг хүчирхэг Чернобог бий.
  Агуу Нэгэн бүх нийтийн хүч чадалтай ...
  Тэр үүнийг эрэгтэй хүнд духан дээр нь өгдөг.
  Ингэснээр хүн төрөлхтөн бүрмөсөн зэрлэг болохгүй!
  
  Тийм ээ, Төгс Хүчит уралдаан Түүнийг бүтээсэн,
  Хүмүүс хөгжих шалтгаантай болохын тулд...
  Ингэснээр хүн бүгдийг нэг дор хүсдэг.
  Мөн хүмүүс шаргуу тэмцэж сурсан!
  
  Дайчин мууг ялан дийлдэг шиг,
  Хүний тусын тулд бүтээсэн тэр саваа...
  Мөн тэрээр сүнс болон бие махбодын төлөө сайн сайхныг асгаж,
  Тэмцэж сурахад хэзээ ч оройтдоггүй!
  
  Төгс Хүчит Бурхан юу хүсдэг вэ?
  Тэд элфийг өвдөг шороодуулж зүрхлэхгүйн тулд...
  Тиймээс муу хувь тавилан захирагдахгүй,
  Тиймээс олон зуун үе хөгжих болно!
  
  Тийм ээ, Чернобог бол хүмүүст зориулсан урамшуулал юм.
  Залхуурал, зогсонги байдал байхгүйн тулд...
  оркшиста байх болтугай няцлах ,
  Орклины эргэн тойронд нөхөрсөг хэлбэрээр алхаарай!
  
  Тиймээс хэцүү байвал бүү алдаарай,
  Хэрэв эх орондоо гай зовлон тохиолдвол ...
  Род үүнийг сайхан, амархан хийх болно,
  Зүгээр л хүмүүсийг хөдөлгөхийн тулд!
  
  Чернобог бол зүгээр л чиний ах,
  Хэдий хатуу ширүүн ч гэсэн тэр чамд хязгааргүй хайртай...
  Та хамгийн их оноо авах болно
  Хэзээ та Элфэд үүрд үйлчлэх болно!
  Оркууд асар их хохирол амссан бөгөөд тэднийг охид, хөвгүүд хоёуланг нь таслав. Мөн Диана хүртэл гараа ороож тулалдаанд оров. Мөн тэдний хөлийн нүцгэн хуруунууд сахлын ирийг шидэж, оркуудын хүзүүг мөргөж, судсыг нь таслав. Мөн янз бүрийн хоолой, эд зүйлс. Мөн энэ нь маш гайхалтай харагдаж байсан.
  Дараа нь Диана нүцгэн хөлөөрөө нулимсан өвстэй вандуй шидэв. Тэр даруй генерал тэргүүтэй хэдэн арван оркууд шидэж, фрегатын хажуугаар нисэв. Энэ бол хүрэн, муухай баавгайн үнэхээр асар их сүйрэл, үхэл юм.
  Оеномаус инээмсэглэн хэлэв:
  - Бид нэг цустай: чи бид хоёр! Тийм үү?
  Диана нөхөрсөг инээмсэглэлээр хариулав:
  - Бид нэгдмэл байвал бид ялагдашгүй! Хүн ба элф бол хүч чадал бөгөөд энэ нь маш их бахархаж байна!
  Охид дарамтаа нэмэгдүүлэв. Амьд үлдсэн оркууд бүдүүлэг шүхэр ашиглан далавчтай фрегатуудаас гулсаж доош үсэрч эхлэв. Зарим шүхэр нь хүнд жингээсээ болж урагдаж, том баавгайнууд чулуу шиг унасан боловч чулуун чулуунаас ялгаатай нь тэд хашгирч , маш бохир харааллав!
  Диана твиттер хуудсандаа:
  Сайн эмэгтэй байх амаргүй
  Сайхан сэтгэл нь өндрөөс хамаардаггүй!
  Оеномаус хурц, урт сэлмээрээ дахин нэг тээрэм хийж, асар том баавгайн ахмадын толгойг таслав. Тэр тавцан дээгүүр торх шиг эргэлдэж, цус цацав. Залуу ханхүү дуулжээ:
  Цус дахин гол мэт урсаж,
  Өрсөлдөгч чинь нэлээд хатуу...
  Гэхдээ Сатанаас бүү ай,
  Тэгээд мангасыг харанхуй руу буцаа!
  . БҮЛЭГ Љ 6.
  Долоон толгойт луу гүнгийн авхай, тэр үед ид шидийн академийн их мастер исгэрээд асуув.
  -Та насанд хүрсэн хүний өндөрт гарч, агаарт нэг минут ч болов өлгөж чадах уу?
  Доминика инээгээд хариулав:
  Би чадна, гэхдээ би үүнийг өөрөөр хийж чадна
  Шүүдэр дундуур хөл нүцгэн гүйх...
  Охин мэлхий шиг үсэрч байна -
  Энэ нь бусдаас өөр зүйл гэсэн үг!
  Луугийн гүнгийн ам ангайж, түүнээс гал дүрэлзэв. Дөл дамжин өнгөрч, үзэсгэлэнт бүсгүйн нүцгэн, ягаан, өсгий нь гоёмсог муруйтай хөлийн улыг нь маш ихээр шатаажээ.
  Доминик хашгирсан ч тэр даруй эрүүгээ чанга атгав. Тэгээд түүний цээж маш их хөдөлсөн. Энэ нь сайн цохисон, тэр ч байтугай цэврүү нь шууд хавдсан. Эртний инквизиторууд түүнийг тамласан мэт.
  Охин архирав:
  Таны хувьд Ланселот , Артур хаан хоёр байсаар л байна!
  Луу гүнгийн авхай архиран:
  намайг заналхийлж зүрхэлсэн энэ өөр хэн бэ ?
  Нимф маркиз хариулав:
  - Эдгээр нь хүний ардын аман зохиолын баатрууд юм. Тэд таны хувьд туйлын аюулгүй, Эрхэм дээдсээ!
  Эмэгтэй луу архиран:
  - БОЛЖ БАЙНА УУ! Одоо танд практик даалгавар байна, түлэгдсэн хөлөө эдгээ. Энэ нь практикт маш хэрэгтэй бөгөөд амьдралдаа нэгээс олон удаа хэрэг болно.
  Доминика хүчтэй инээмсэглэн дуулав:
  - Тэгээд нэг, хоёр, гурав, тав!
  Би давтахаас залхахгүй...
  Үүнтэй ижил зүйлийг хэлж байна
  Энэ нь танд усыг шаварлахад хангалттай!
  Их мастер Луу тэмдэглэв:
  -Тэгээд ч царайлаг охин. Зөвхөн өсгийг нь хуураад зогсохгүй хөлийн хурууг нь хугалж магадгүй юм болов уу?
  Нимф маркиз хэлэхдээ:
  - Бид тэвчээртэй байх хэрэгтэй, гүнгийн гүнж. Магадгүй энэ охин бол хүчирхэг сексийг аврах цорын ганц боломж юм. Тэгээд эрчүүдийг эргүүлж авчир!
  Эмэгтэй луу архиран:
  - Энэ тэнэг юм! Усанд живж буй хүн сүрэл шүүрэн авч, чи хүний охины нүцгэн өсгийг шүүрч ав . Тэр ямар ч онцгой чадвар харуулаагүй.
  Нимф маркиз эсэргүүцэв:
  ямар ч ид шид, шившлэггүйгээр өөрийн тушаалаар чулууг өргөж чадсан бөгөөд энэ нь маш их үнэ цэнэтэй юм!"
  Монцеррат гүнгийн авхай инээгээд хариулав:
  -Тийм ээ, тэр магнайгаа гэмтээсэн алдартай. Үнэн, одоо ямар ч ул мөр алга. Мөн энэ нь хүмүүсийн хувьд ердийн зүйл биш юм.
  Weasel баталсан:
  - Тэр онцгой, сонгогдсон гэдэг нь шууд илт байна! Мөн энэ нь онцгой, чин сэтгэлээсээ, нарийн арга барилыг шаарддаг.
  Луу гүнгийн авхай нэгэн зэрэг долоон толгой дохив:
  -Тийм ээ, чин сэтгэлээсээ, онцгой хандлага... Магадгүй би түүний өсгийг хэлээрээ долоох нь зүйтэй болов уу, энэ нь агуу хүндэтгэлийн шинж юм!
  Доминика нүд ирмээд итгэлтэйгээр хариулав:
  - Үгүй ээ, хэлээ ашиглахгүй байсан нь дээр! - Тэгээд тэр нэмж хэлээд гэнэт царайгаа илүү хөөрхөн болгов. - Хэл бол эргэлзээгүй хүний биеийн хамгийн хүчтэй хэсэг юм. Тэр олон сая армийг хөдөлгөх чадвартай!
  Нимф Маркиз санал болгов:
  - Түүнд энгийн даалгавар өг. Жишээлбэл, тэр муурыг түүн дээр ирүүлж, хашгирав, дараа нь буцаж яв!
  Энд өмнө нь чимээгүй байсан эмэгтэй тролль ягаан даашинзтай, гартаа шидэт саваа бариад:
  - Үгүй! Бид түүнийг зулзагыг тамлахыг зөвшөөрөхгүй. Надтай шидэт саваагаар тулалдсан нь дээр. Энэ бол үнэхээр ноцтой шалгалт, үр дүнтэй шалгалт байх болно!
  Тэр индранил, нил ягаан, голт бор очир алмаазаар чимэглэсэн шаахайныхаа өсгийг дарав.
  Луугийн гүнгийн авхай хариу хэлэв:
  "Шинэхэн охинд Луу академийн мастертай тулалдана гэдэг дэндүү хэцүү." Маш туршлагатай, туршлагатай Ласка хүртэл чамтай тулалдахад хэцүү байсан!
  Эмэгтэй тролль инээгээд тэмдэглэв:
  - Ялангуяа! Үүний дараа үхэшгүй Кощей хүртэл түүнээс айхгүй!
  Дараа нь Доминика үглэн хэлэв:
  - Юу вэ, чамд Үхэшгүй мөнх Кощей байгаа юу?
  Луугийн гүнгийн авхай толгой дохив:
  - Мэдээжийн хэрэг, тэр алс холын хаант улсад алс холын нутгаас хол байдаг. Гэхдээ ийм бузар булай арга байдаг !
  Хит болсон охин инээмсэглэн тэмдэглэв:
  - Эсвэл тэр тахал үүсгэсэн болов уу? Бүх эрчүүдийг алж, эмэгчингүүдийг чинь олзлохын тулд!
  Луугийн гүнгийн авхай хариу хэлэв:
  - Бараг! Манайд эрэгтэйчүүдээс арав дахин олон эмэгтэйчүүд байдаг. Үхэшгүй мөнх Кощейгийн армийг бүрдүүлдэг оркууд болон гоблинуудын дунд эсрэгээрээ эмэгтэйчүүдээс арав дахин олон эрчүүд байдаг бөгөөд тэд илүү том, илүү хүчтэй байдаг. Тэр яагаад өөрийн харьяат болон армиа устгах ёстой гэж!
  Доминика тэмдэглэв:
  -Гэхдээ тахал Кощейд өөрөө нөлөөлөөгүй юм уу?
  Эмэгтэй тролль толгой дохив:
  -Тийм ээ, түүнд ганц ч тулааны ид шид ажилладаггүй. Ямар ч зэвсэг авдаггүй. Таны устөрөгчийн бөмбөг ч түүнийг устгаж чадахгүй. Ийм л мөн чанар юм!
  Хит болсон охин тэмдэглэв:
  -Гэхдээ түүний өндгөнд зүүний үзүүрт үхэл байгаа байх!
  Луу гүнгийн авхай аянга дуугаар хариулав:
  - Энэ тийм ч энгийн биш! Хэрэв Кощейгийн үхлийг олох нь тийм амархан байсан бол тэр удаан хугацаанд амьд байхгүй байх байсан. Тиймээс, энэ нь маш олон зуун жилийн түүхтэй ...
  Нимф маркиз түүний өмнөөс хариулав:
  -Та нар мод руу үсэрсээр л байсан ч тэр аль хэдийн өөрийн гэсэн эрх мэдэлтэй болж, хаан ширээнд суусан. Энэ ямар төрлийн байгууллага болохыг бодоорой!
  Доминика үүнийг аваад дуулав:
  Сармагчингууд нүүр царай гаргадаг
  Тэгээд тэд мөчир дээр сууж байна ...
  Хөнгөмсөг хэвээрээ
  Бидний өвөг дээдэс байсан!
  Эмэгтэй тролль ингэж хэлэв:
  - Мэдээж Кощейг бас сэжиглэж байгаа. Мөн тахал эхлэхэд тэр мэдээж хамгийн түрүүнд сэжиглэгдэж байсан. Энэ нь нэг ёсондоо муугийн тэнхлэгийн толгой юм. Зуун толгойт эр луу шиг , луугийн хамгийн агуу нь, эзэн хаадын эзэн хаан, бузар муугийн нэгэн адил. Гэвч энэ мангас ч мөн адил чулуужиж, сүйрчээ. Гэхдээ Koschey наад зах нь хараал өгөх болно! Түүгээр ч барахгүй тэд Жиннүүдийн хаан Иблисийг сэжиглэж байсан ... Жин бол сүнснүүд бөгөөд тэд чулууждаггүй.
  Гэвч генүүд ямар нэгэн байдлаар нуугдав. Тэгээд тэд алга болсон юм шиг!
  Хариуд нь Доминика дуулав:
  Жин нь бүдгэрэв, үгүй, надад итгээрэй, охидууд хүч чадалтай,
  Тэгээд алга болсон ...
  Тэгээд луу гоо үзэсгэлэнг эсэргүүцэв .
  Гүй, гуйя!
  Маркиз де Ласка хэлэхдээ:
  - Сайн, муу аль аль нь байдаг. Тэд хүчтэй, гэхдээ тэдний чадвар хязгаарлагдмал. Гэвч онолын хувьд, хэрэв эрэгтэй эсвэл эмэгтэй хүмүүсийн аль нэг нь жиннүүдийн эзэн хаан Иблисээс эрэгтэй угсааг устгахыг гуйж, манай орчлон ертөнцийн хамгийн агуу хүчийг захирах бүхнийг чадагч бөгжийг олж чадсан бол тэр үүнийг үүсгэж чадна!
  Доминика толгой дохив:
  - Энэ бол аль хэдийн ямар нэг зүйл! Бид бүхнийг чадагч бөгжийг олох хэрэгтэй. Тэгээд бид бүгдийг засах болно.
  Эмэгтэй луу инээж, хоолой нь аянга цахилгаан мэт байв. Тэгээд тэр хариулав:
  -Нэг бөгжийг олоход маш хэцүү байдаг. Учир нь энэ нь бүхэл бүтэн галактиктай дүйцэхүйц нутаг дэвсгэрт хүчийг өгдөг. Түүгээр ч барахгүй, хэрэв танай орчлонд оддын ховор байрлалаас болж галактик бараг хоосон байгаа бол энд олон триллион оюун ухаант амьтан, олон хаант улсууд амьдардаг газар нутаг юм. Манай үлгэрийн ертөнцийн эзэн хаан байгаагүй тул түүнийг хэн ч олоогүй бололтой!
  Доминика инээгээд асуув:
  - Танд бурхан бий юу?
  Маркиз нимф хариулав:
  ертөнцөд Бүтээгч ийм Дээд Бурхан байдаг уу , эсвэл Тэр байхгүй юу гэдгийг өнөөг хүртэл хэн ч мэдэхгүй. Үхэшгүй мөнх Кощей хүртэл. Гэхдээ доод зэрэглэлийн бурхад байдаг . Гэвч тэдгээр нь ашиг багатай тул хол байх нь дээр. Ер нь бурхан гэдэг үг маш их утгатай. Тиймээс хамгийн дээд генүүд нь бурхадтай бараг тэнцүү байдаг.
  Эмэгтэй тролль ингэж хэлэв:
  - Манайд ч гэсэн шашин байдаг ч ашиг тус нь бага. Дашрамд хэлэхэд таных шиг. Одоо, коронавирус байх үед сүм хийдүүд үнэхээр хоосон байсан бөгөөд залбирал нь хэн нэгэнд тусалсан, эсвэл утлага нь тэднийг вирусээс хамгаалдаг байв. Өвдөг сөгдөж мөргөхөд хариуд нь юм гуйна гэж бодоод яагаад ийм итгэмтгий юм бэ хүмүүсээ!
  Доминика түрэмгий байдлаар хариулав:
  - Гэхдээ би бурхан эсвэл бурхадад огт итгэдэггүй! Тэгээд надад энэ хамаагүй. Гэхдээ би өмнө нь элфүүдэд итгэдэггүй байсан бөгөөд тэднийг үлгэр, хүний зохион бүтээсэн зүйл гэж үздэг байсан. - Охин нүцгэн улаараа чулуун хавтан дээр алгадаад үргэлжлүүлэв. - Тэгээд одоо би элфүүд, луунууд, троллууд, нимфүүд байдгийг харж байна, тэгвэл яагаад бурхан, сахиусан тэнгэрүүдэд итгэж болохгүй гэж? Түүгээр ч барахгүй олон тэрбум хүн Төгс Хүчит Бурханд итгэдэг бөгөөд тэд бүгдээрээ биш, бараг зөвхөн бага насны хүүхдүүд луу, элфүүдэд нухацтай итгэдэг.
  Маркиз Ласка инээв:
  - Би мэднэ! Энэ охин бага байхдаа Дунногийн тухай хүүхэлдэйн кино үзэж, хашаанаас шидэт саваа хайж эхлэв. Тэгээд тэр мөчир бүрийг шалгасан. Харин бусад хүүхдүүд түүнийг шоолж инээв. Үнэн хэрэгтээ ихэнх хүмүүс шидэт саваа бол үлгэр гэдгийг бага наснаасаа ч ойлгодог!
  Доминика тэмдэглэв:
  - Гэхдээ таны ертөнцөд шидэт саваа байдаг!
  Эмэгтэй тролль толгой дохив:
  -Мэдээж байгаа! Мөн амьд үлдэхийн тулд та тэдгээрийг хэрхэн ашиглахаа сурах хэрэгтэй болно !
  Эмэгтэй луу архиран:
  - Яг одоо! Түүнд шидэт саваа өгөөч, маш хурц, зоримог хэлтэй энэ охин ямар чадвартайг харах болно!
  Доминика дуулжээ:
  Би танаас битгий гайхаарай гэж гуйж байна
  Хэрэв ид шид тохиолдвол!
  Хэрэв энэ нь тохиолдвол, хэрэв ид шид тохиолдвол!
  Ласка тэмдэглэв:
  - За, тэр хөөрхөн биш гэж үү? Ийм илбэчин!
  Эмэгтэй тролль шидэт саваагаа баруун гартаа илүү чанга атган даллав. Мөн Доминикт аянга буув. Гэвч жүжигчин бүсгүй эцсийн мөчид үсэрч амжсан тул цохилтоо алдсан байна. Миний ард байсан гантиг хавтан хайлж, утаа гарч эхлэв.
  Луугийн гүнгийн авхай хэлэв:
  - Болгоомжтой байгаарай, Кобра! Та бүх бүрхүүлийг гэмтээнэ!
  Weasel инээгээд тэмдэглэв:
  - Энэ бол шидэт саваа арга!
  Эмэгтэй тролль Кобра хариуд нь дуулжээ.
  - Муу ээж ээ, миний арга энгийн,
  Би муурны сүүлийг татах дургүй!
  Доминика хариуд нь архирав:
  Миний сурагчид хар дарсан зүүд зүүдэлдэг.
  Нэг үсрэлт - нэг цохилт!
  Луугийн гүнгийн авхай яриаг нь таслан:
  -Хараач, түүний цэврүү аль хэдийн алга болсон байна! Хүмүүст гэмтэл тийм ч хурдан арилдаггүй. Ямар охин бэ !
  Нимф маркиз батлав:
  - Ингээд л боллоо! Би үүнд буруугүй байсан. Сэргээх нь ид шидээр эмчилдэггүй байсан ч ид шидтэнгүүдэд ч хүч чадал нь ховор байдаг.
  Доминика нүд ирмэж, гар дээрээ зогсов. Түүний нүцгэн хөл нь сэнсний ир шиг агаарт гялсхийв. Охин үүнийг аваад мөнгөн хоолойгоор урам зоригтойгоор дуулжээ.
  Бид тулалдаанд хүсэл зоригоо тайвшруулж,
  Ах аа, тэд эх орныхоо төлөө тулалдсан.
  Холоос элфинизм шиг харагдаж байсан,
  Элфийн цэрэг Орклинд орлоо!
  
  Бидний өвөг дээдэс сэлэм хийсэн,
  Тэгээд буунууд ажиллаж эхлэв ...
  Хус мод мөчрөө нээж,
  Охидууд бялуу хийж байна!
  
  ямар ч тулалдаанд амжилттай байдаг .
  Тэр аливаа зүйлийг оюун ухаанаараа хэрхэн хүлээж авахаа мэддэг.
  Заримдаа цэвэр там шатдаг.
  Гэхдээ бид дайсныг ялах болно !
  
  Элф дэлхийг хамгаалдаг,
  Хөл нүцгэн, нүцгэн байгаа хүмүүст хоргодох байр өгдөг.
  Бид 5-р сард тулаанаа дуусгасан.
  Оркмахтыг аймшигтай ялагдал хүлээж байв!
  
  Барилга, тариалалтын дараа
  Талбайнууд цэцэглэж, хөх тариа овоолж байна.
  Та бол баатрууд, охид, өвөө нар,
  Траншейнд хөлдөж, цас орж байв!
  
  Бидний эрэлхэг эх орноос,
  Гүн нум ав.
  Элфинизмын тугнууд нисч,
  Мөн Фюрерийн тугуудыг хаях зориулалттай!
  
  Бидний дор олон зуун өнгөрөх болно Одууд
  Эзэнт гүрэн бол галактикийн бөөгнөрөл юм.
  Төрөхөд хэзээ ч оройтдоггүй
  Мөн дайсныг сансарт булшлаарай!
  
  Гэхдээ сэтгэл санаа амар амгалан байх болно гэдэгт би итгэдэг.
  Хүн бүхний хувьд ээж шиг байдаг,
  Энд эртний гэр бүл цэцэглэн хөгжиж байна,
  Алдрын туяа - Нигүүлсэл!
  Тэгээд тэр охин их гоё дуулдаг, ийм л гайхалтай дэлхийн хэмжээний дуучин. Эсвэл бараг ертөнцийнх - энэ нь бүр ч инээдтэй юм.
  Луу гүнгийн авхай архиран:
  - Гайхалтай! Эсвэл зүгээр л аваад хийчих...
  Эмэгтэй тролль Кобра хашгирав:
  - Шидэт саваатай тулалдах цаг боллоо! Мөн ямар ч мохоо хумсгүй! Бид дайсантай эцсээ хүртэл тулалдах болно!
  Нимф маркиз хашгирав:
  - Битгий тэнэг! Тэр чамд ямар дайсан бэ. Энэ нь хүчирхэг сексийг аварч, буцааж өгөх бидний сүүлчийн боломж байж магадгүй юм!
  Доминика ууртай бувтнаад:
  - Надад шидэт саваа өг, би өрсөлдөгчийнхөө хольцыг цохино. Би банзал өмссөн Харри Поттер байна, гэхдээ зарим нь мэдэхгүй!
  Луугийн гүнгийн авхай бувтнав:
  -Энэ ямар бүлэглэл вэ?
  Weasel тайлбарлав:
  - Хүний үлгэрийн баатрууд болон ардын аман зохиол Харри Поттер бол ид шидийн академид суралцаж байсан хүү бөгөөд Дунно бол комик хүүхэлдэйн кино юм .
  Кобра инээгээд саваагаа сэгсэрлээ. Пульсар нисэж, жүжигчин бүсгүйн зогсож байсан газрыг цохив . Тэр Доминика бараг л тоос шороогүй ягаан өсгийтэй гуталаа гялсхийтэл маш чадварлаг ухасхийв. Галын дөл түүний улыг авч, зөөлөн долоов.
  Охин хашгирав:
  - Өө , гаж донтон !
  Тэгээд тэр гараа даллав. Гэнэт нимфагийн гартаа барьж байсан шидэт саваа түүний алган руу аймшигт хүчээр оров.
  Тэгээд Доминик түүнийг уян хатан сармагчин шиг чанга атгав. Үүний дараа тэр хариуд нь пульсар харвасан.
  Жүжигчин бүсгүй ямар ч шившлэг шивнээгүй, дуугарсангүй, зүгээр л ид шидийн олдвороор даллав. Галт бөөгнөрөл Кобра руу нисэв. Тэр үүнийг төсөөлөөгүй бөгөөд унасан. Зөвхөн өсгийг нь бүрхсэн хагас гуталтай шаахай нь дээшээ сэгсэрнэ. Мөн эмэгтэй тролль хүнд бэртсэн нь тодорхой байв. Тэгээд тэр удаан гиншиж байв. Тэгээд тэр шидэт саваагаараа буцаж буудаж эхлэв.
  Мөн пульсарууд тэнгэрээс мөндөр буух мэт тарж байв. Үнэхээр цохилтын солилцоо байсан.
  Бүр нарийн яривал нэг хүчтэй цохилт, хэд хэдэн налуу цохилтууд онилсон байг алдсан.
  Мөн пульсар луугийн гүнжийг оносон. Тэр хариуд нь аван амнаас нь гал гарган хашгирав. Мөн түүний гэрэл нь хор хөнөөлгүй байсангүй, тэр ч байтугай маркиз нимфийг барьж авав.
  Тэр бас шидэт саваагаа сэгсэрч архирлаа:
  - Хангалттай хүүхдүүд! Та үнэхээр бүх хязгаарыг давсан байна.
  Гэвч хоёр охин хоёулаа тайвшрах талаар огт бодсонгүй. Доминика чөтгөрийн хүчийг мэдэрч, шидэт саваагаараа цохиж , пульсарыг нэг нэгээр нь шидэв. Мөн түүний бөмбөг нь эмэгтэй тролль мастерын хөлийг цохиж, шаахайг нь шатаажээ.
  Тэр уурандаа хашгирч:
  - Хүний тахиа!
  Нимф маркиз эсэргүүцэв:
  - Үгүй! Энэ нь хатагтай шонхор, эсвэл ядаж цаасан шувуу байх магадлалтай!
  Доминика дахин цохисон бөгөөд энэ удаад түүний галзуу галын цунами давалгаа яг л дөлөөр хийсэн цохиур шиг цохив.
  Мөн эмэгтэй тролль Кобра архирч, ямар ч хязгаарлалтгүйгээр ид шидийг гаргах болно. Гэвч галын багана түүнийг дээш шидэхэд шууд утгаараа даашинзыг нь шатааж, цээжин дээр нь цохив.
  Эмэгтэй троллийн амьсгал давчдав. Мөн Доминика үүнийг цааш нь авч, толгой дээр нь алуурчин пульсар нэмэв. Тэгээд тархийг минь лантуу цохих шиг болсон .
  Кобра архираад эцэст нь ухаан алджээ. Түүний хөл нүцгэн түлэгдэж, цэврүүтсэн байв. Сум хамартай охиныг дуулж, зодсон.
  Луугийн гүнгийн авхай баяртайгаар хэлэв:
  - Хөөх! Та бүх хүлээлтээс давсан! Үнэнийг хэлэхэд, би чамайг ийм зүйл хийж чадна гэж бодоогүй - Кобрыг өөрөө цохино!
  Нимф маркиз толгой дохив:
  - Тэр бол бидний гол, бараг цорын ганц найдвар юм! Тэгээд тэр зөвтгөгдөх магадлалтай. Энэ будсан гоо үзэсгэлэн юу хийж байгааг хараарай!
  Үнэхээр Доминика түүнийг аваад нүцгэн, гоёмсог хөлөө сэгсэрч, Марокко бүрээстэй "ямаа" гэнэт хөхөрч, тойрон давхив. Тэр үнэхээр амьд, хөдөлгөөнтэй болсон мэт. Тэгээд үнэхээр үсэрч сээтэгнэж үзье.
  Луугийн гүнгийн авхай долоон толгойгоо сэгсрэн инээгээд:
  - Хөөх! Тэр яаж үүнийг хийдэг вэ?
  Доминика мөрөө хавчаад гонгиноод:
  Үнэнийг хэлэхэд би мэдэхгүй
  Өдрийн халуунд бүх зүйл холилдсон ...
  Би шившлэг уншдаггүй.
  Би салхины сүнсээр огт тоглодоггүй!
  Үүний оронд би чамайг үргэлж санаж байна, эрхэм ээ,
  Охиныг өөртөө авч яваарай!
  Луу гүнгийн авхай архиран:
  - Доминика зөвшөөрлөө! Мөн түүний онцгой авьяасыг харгалзан тэрээр Драгон академийн элит тэнхимд элсэн орсон. Тэр зөвхөн сургалтын төлбөрөө төлөх шаардлагагүй, харин ч эсрэгээр нэмэгдүүлсэн тэтгэлэгт хамрагдах болно!
  Доминика дээш үсэрч, эргэн тойрон эргэлдэж, дуулав:
  Үүнээс илүү Доминика гэж байхгүй
  Тэр бол дэлхийн өнгө ...
  Нар гараг дээр мандаж,
  Мөн эргэн тойронд тэг байдаг!
  Нимф маркиз эелдэг инээмсэглэн асуув:
  - Үүний төлөө би юу авах вэ?
  Нэг хэсэг завсарлага авав... Доминика анивчаад :
  - Чи царайлаг хүү олох хэрэгтэй!
  Луу гүнгийн авхай инээгээд хариулав:
  - Гэсэн хэдий ч шинэ оюутан хүчтэй бардамнаасаа толгой эргэв. Тиймээс би наманчлалыг ногдуулдаг - зуун далавчтай афоризмыг хэлэх. Тэгээд нэн даруй хий!
  Доминика инээмсэглэн толгой дохив:
  - Гуйя! Би кинонд тоглосон нь дэмий хоосон зүйл биш бөгөөд би маш сайн ой санамжтай!
  Луугийн гүнгийн авхай бувтнав:
  - Хурдан ир! Би ч гэсэн цаг хугацааны хязгаартай!
  Доминика гүнзгий амьсгаа аваад пулемётын хурдаар сараачиж:
  Үхсэн илжигний чих хэнд ч хэрэггүй, харин амьд үнэгний сонсох нь илжиг хэрэггүй хүмүүст зорилгодоо хүрэх бэлэг юм!
  Нэгэнт л гутал өмсчихвөл үүрд хөл нүцгэн байх болно!
  Дайн бол уушгинд зориулсан агаар, гэхдээ зөвхөн хоёртын хийтэй холилдоно!
  Хэрэв дайсан бууж өгөхийг хүсэхгүй, яаж ялагдахаа мэдэхгүй байвал бид түүнийг хувцсаа тайлж, яаж ялахыг заах болно!
  Муу хүмүүс хар ид шидэнд дуртай, сайн хүмүүс цагаан ид шидэнд дуртай!
  Дайнд алах нь үйл явцад хэцүү, ойлголтод жигшүүртэй боловч эцэст нь ямар агуу юм бэ ! Энэ нь дайн нь сэтгэлийн эрүүл мэндийг авчирч, биеийг хатууруулж, хэтэвчийг цэвэрлэдэг гэсэн үг юм!
  Заримдаа дайн нь хэтэвчийг маш ихээр дүүргэдэг бөгөөд урссан цус бүрэн дүүрэн, ялзарсан зүрхний хоосон байдалтай шууд пропорциональ байдаг!
  Эх орныхоо төлөөх өр нь аминч бус үнэнчээр шагнагддаг!
  Дайн ухаантай хүмүүсийг сорьж, хүчтэйг хатууруулж, тэнэгүүдийг зугаацуулдаг ! -
  Инээх нь хөгжилтэй биш, бусдыг уйлуулах нь уйтгартай биш!
  сайн захирагч эхлээд долоож, дараа нь нулимна !
  Тэгээд хорон муу захирагч нь шарилж шиг эхлээд хавтгайрч , дараа нь гишгэгдэх болно!
  Тийм ээ, алт зөөлөн, гэхдээ түүгээр нэвтэршгүй бамбай хийхэд хялбар байдаг!
  Чанар нь тоо хэмжээнээс үргэлж давж гардаг - сувдан арвайн будаа ч гэсэн сүх барихад саад болохгүй!
  Сайныг айдас сулруулсан үед муу зүйл хүч чадлаар дүүрэн байдаг!
  Хошигнол бол сайн, халбага нь оройн хоолонд сайн, тусламж хэрэгтэй!
  Та нэг эсвэл хоёр удаа азтай байж болно - ур чадваргүй бол аз алга болно!
  Лев Толстой биш хэн ч байсан уран зохиолын тэнэмэл хүн!
  Уран зохиолд сорогч байхын тулд заавал Толстой төрөх албагүй!
  Салалтад нүүр улайх шалтгаанаас илүү олон эхнэртэй болохын тулд ууцгаая!
  Хүсэл тачаал нь эмэгтэйчүүдийг өрөвдөх сэтгэлээс илүү эрчүүдийг устгасан!
  Нарийвчлалтай нүд, налуу гар, дайсан бол мисс биш - миопик!
  Философи амьдралыг уртасгадаггүй, харин түүнийг чимдэг болгож, хэлтэрхийг нь сунгаж өгдөг!
  Командлагч ур чадвараараа, яргачин тоогоор, суут ухаантан урлагаараа, дүр эсгэдэг хүн заль мэхээрээ ялдаг!
  Тиймээс итгэл найдвар үхэхгүй, харин түүнд нийцэхгүй хүмүүс л үхэхийн тулд ууцгаая!
  Найдвар хамгийн сүүлд үхдэг ... Мөн эхнийх нь үүнийг зөвтгөдөггүй хүмүүс юм!
  Дайны үед логик нь шоколад шиг харьцангуй ойлголт юм; та баарыг биширч амжаагүй байхад тэд аль хэдийн аманд орсон байдаг; тэднийг залгихаас өмнө тэд хажуу тийшээ гарч ирдэг!
  Амжилт заримдаа өмхий үнэртдэг, амжилт нь цогцос шиг үнэртдэг ч аз жаргал өмхийрдөггүй!
  Бурхан бүх зүйлийн гадаргуу дээр, харин чөтгөр нарийн ширийн зүйлд байдаг!
  Зодох нь мазохист хүнд ч тааламжгүй!
  Бурханы мэдэхгүй зүйл бол зүгээр л түүний хариулж чадаагүй асуулт юм!
  Сармагчин бол шууд утгаараа амьтан байж чаддагаараа хүнээс дээр!
  Сайн зүйлд хөтөлдөггүй номлол нь сүх рүү хөтөлдөг замтай адил юм!
  Сайн мэдээний бичвэрүүд дээр аливаа сургаалыг бүтээх нь ах дүү Гриммийн үлгэрээс квант механикийг судлахтай адил юм!
  Бурхан байх хэцүү, гэхдээ чөтгөр хэвээр үлдэх нь тэвчихийн аргагүй юм!
  Дайснуудын тоо хоёр дахин нэмэгдсэн ч оюун ухаан хүчээ дөрөв дахин нэмэгдүүлнэ!
  Амьдрал бол хүмүүстэй биш, байгальтай бүрэн буулт хийх явдал юм!
  Дух нь хонх хэлбэртэй , энэ нь үе нь сэрүүн гэсэн үг юм!
  Тэнэгүүдэд хууль бичдэггүй , байгалийн хуулийг суут хүмүүст бичдэггүй!
  Тэнэг, утгагүй зүйлийн тухай бодлоо нуухын тулд хэлийг ухаалаг хүмүүст өгдөг !
  Уйтгар гунигт инээдтэй зүйлийг хардаг хүн ноцтой баяр баясгалангаас эмгэнэлтэйгээр сохор болно!
  - Яаралгүйгээр яараарай - яарахгүйгээр яараарай! Нарийн төвөгтэй үйлдлийг шийдэж хичээлээс А оноо аваарай!
  Ялагчдыг шүүдэггүй ... Хэдийгээр заримдаа тэднийг шүүдэг!
  - Хүний тэнэглэл бол хүмүүст дайсагнасан бурхдын холбоотон юм!
  Амбаарт байгаа хүн бол эр хүн, гэхдээ ордонд байгаа гахай ч гахайнаас дээш гарахгүй!
  Хязгааргүй хоёр зүйл байдаг: орчлон ертөнц ба хүний оюун ухаан, гэхдээ эхнийх нь харьцангуй, хоёр дахь нь үнэмлэхүй юм!
  Оросууд хурдан жолоодох, хурдан нисэхэд дургүй байдаг!
  - Хүн бүр тамд очихыг хүсдэггүй, гэхдээ цөөхөн хэд нь чөтгөрийн боломжийг олж авах хүслийг амталж чадна!
  Гэхдээ нулимс дуслуулан услахгүй бол баяр баясгалангийн ургац хурааж чадахгүй, усалгаагүй бол амжилтын амжилт ургахгүй!
  Бурхан бүх зүйлд эсвэл түүний гадаргуу дээр байдаг бөгөөд Диавол юмс байхгүй эсвэл материаллаг хомсдолын гүнд байдаг!
  Болгоомжтой байх цаг гаргадаг хүн оршуулгадаа үүрд мөнхөд аврах болно!
  Чимээгүй байх нь алтлаг, үг нь мөнгө, гэхдээ эмэгтэй хүний амнаас маш их урсдаг тул очир алмааз хүртэл уйтгартай болдог!
  Чимээгүй бол алтан бөгөөд уран яруу урсгалыг удаан хадгалах нь зэврэхгүй!
  Мөн алт чимээгүйхэн газарт булагдсан бол үнэ цэнээ алддаг!
  Заримдаа дуугүй байснаар та хэтэвчээ чанга дуугаар гуйхаас илүү алтаар дүүргэх болно!
  Дайн хэзээ ч уйтгартай байдаггүй, энэ нь ердийн зүйл байж болно, гэхдээ зөвхөн эхний цохилт хүртэл!
  Энх тайвны цаг давтагдах хандлагатай байдаг бөгөөд зөвхөн тулаан үргэлж хувь хүн байдаг!
  Дайнд, шатар шиг алдаа гаргаж чадахгүй, гэхдээ ялгаа нь цаг хугацааны байнгын дарамтанд байдаг!
  Дайн бол эхний нүүдлийн өмнөх мөнхийн бэрхшээл юм!
  Шатарт нүүдэл ээлжээр хийгддэг, харин дайнд ээлжлэн хийдэг!
  Дайн бол шатар шиг, зөвхөн дүрэмгүй, бодит цаг хугацаанд!
  Дайнд мөнхийн цаг хугацаа дутагдаж, энх тайван ноёрхох үед зугаа цэнгэлийн хомсдол байдаг!
  Дайны хамгийн сонирхолтой зүйл бол бүх зүйл үргэлж ноцтой байдаг бөгөөд энэ нь зөвхөн бууж өгөх явдал юм !
  Та хуурамчаар бууж өгч болно, гэхдээ харамсалтай нь та зөвхөн жинхэнэ бууж өгч чадна!
  Бэлтгэл сургуулилтын шаргуу хөдөлмөр нь тулалдаанд хялбархан үр дүнгээ өгдөг! Залхуу биш хүн баатар болно!
  Та үхээгүй л бол сурахад хэзээ ч оройтдоггүй!
  Үхсэн хүнд ч атеист биш л бол өшөө авах боломж бий!
  Атейист болно гэдэг үхэшгүй мөнх байхаа болино гэсэн үг!
  Тэд толгойгоороо боддог ч ходоодоороо ажилладаг!
  Муу зүйл зүрхэнд биш, харин ходоодонд амьдардаг!
  Зүрх нь зөвхөн үе үе хувиа хичээсэн байдаг, харин ходоод үргэлж байдаг!
  Ходоод бол биеийн хамгийн аймшигтай хэсэг боловч энэ нь биднийг ажиллахад түлхэц болдог!
  Зүрхгүй бол хүн байхгүй, ходоодгүй бол хүний шунал байхгүй!
  Тэд зүрхийг тайвшруулж, ходоодыг тайвшруулдаг!
  Машин ямар үнэтэй байх нь надад хамаагүй, гол нь эх орныхоо нэр хүнд үнэ цэнэгүй юм!
  Хэрэв Есүс зүрх сэтгэлд амьдардаг бол Сатан ходоодонд амьдардаг!
  Ходоод хоосон байх нь түрийвчээ дүүргэхийг урамшуулдаг!
  Хоосон толгой таны хэтэвчийг хоослодог!
  Том гэдэс нь агуу хүний шинж тэмдэг биш боловч хүсэл зориг багатайг илтгэнэ!
  Хоосон ходоод нь сэтгэлийг гашуунаар дүүргэдэг!
  Тархигүй толгойноос хоосрох нь хамгийн хүнд гэдэс юм !
  Эмэгтэй хүн чоно шиг хөлөөрөө тэжээгддэг, зөвхөн өндөр өсгийттэй!
  Ирээдүйд олон хүн алт уулс амлаж байгаа ч аз жаргал ойрхон байна!
  амжилтын төлөө үргэлж бүхнээ зориулах ёстой !
  Зорилго бол гэрэлт цамхаг шиг, та түүнийхээ төлөө тэмүүлдэг, харин түүндээ хүрэхэд асуудал улам бүр нэмэгдсээр байгааг хардаг!
  Тамхи бол хамгийн үр дүнтэй алуурчин , ялангуяа үйлчлүүлэгчийн эсрэг! Тамхи бол чимээгүй буутай адил боловч сонирхогчийн гарт ч үхэлд хүргэдэг!
  Тамхи бол хамгийн найдвартай мэргэн буудагч, үргэлж алж байдаг!
  Тамхи нь гашуун амттай боловч чихэрээс илүү татдаг!
  Тамхи нь муу охинтой адил боловч түүнээс салах нь илүү зовлонтой!
  Тамхи гранатаас ялгаатай нь шидэх үед амьдралыг уртасгадаг!
  Дайны үед зорилгодоо хүрэх хамгийн дөт зам бол тойргийн маневр, цэвэр үнэн бол бузар булхай юм!
  Тойрог маневр бол зорилгодоо хүрэх замыг богиносгох хамгийн найдвартай арга юм!
  Амьдрал улаан боловч улаан цусаар орхидог!
  Дайны үед амьдрал үнэ цэнээ алддаг ч утга учиртай болдог !
  Дайн нь хүргэн шиг урвахад өртөмтгий байдаг, гэхдээ энэ нь удаан үргэлжлэхийг зөвшөөрдөггүй!
  Дайн бол эрчүүдийн биеийг залгидаг шунал тачаалын эмэгтэй!
  Бүх насныхан хайрын адил дайнд өртдөг, гэхдээ энэ нь тийм ч таатай зугаа цэнгэл биш юм !
  Дайн нь эелдэг хүн шиг үнэтэй бөгөөд өөрчлөгддөг боловч үргэлж баатарлаг дурсамж үлдээдэг!
  Дайн бол зүүд шиг биш, хүчтэй сэтгэл хөдлөлгүйгээр хийж чадахгүй!
  Дэлхий уйтгартай, тайван, дайн сонирхолтой, сэтгэл хөдөлгөм!
  Дайн, энэ цус, хөлс нь эр зоригийг төрүүлдэг суулгацыг бордож байна!
  Дайны үйл явц хичнээн сонирхолтой байсан ч бүгд төгсгөлийг хүсдэг!
  Дайн бол ном биш, чи түүнийг хааж болохгүй, дэрэн дороо нууж болохгүй, чи бас бохирдуулж болно!
  Дайн бол шашин юм: энэ нь фанатизм, сахилга бат, эргэлзээгүй дуулгавартай байхыг шаарддаг, гэхдээ түүний бурхад үргэлж мөнх бус байдаг!
  Дайны үед, казиногийн нэгэн адил эрсдэл өндөр байдаг ч хожсон нь богино хугацаанд байдаг!
  Цэрэг бол мөнх бус, алдар нэр нь мартагдаж, цом нь элэгдэж, зөвхөн шинэ аллага эхлүүлэх шалтгаан нь арилдаггүй !
  Бид алуурчныг фронтын цэрэг биш л бол жигшдэг, харин хулгайчийг дайны талбарт дээрэмчин бол бид хоёр дахин жигшдэг!
  Цэрэг, энэ бол эр зориг, нэр төртэй хуяг дуулгатай баатар юм! Титэм нь хянамгай, ухаалаг байдаг генерал Барон!
  Цэрэг нь бардам сонсогддог, хувийн нь доромжилсон сонсогдож байна!
  Довтолгооны эхнийх нь үхэж магадгүй ч сүүлчийнх нь санах ойд үлдэхгүй!
  Довтолж байснаас олзоо хуваалцахдаа түрүүлж байсан нь дээр!
  Дайн, эмэгтэй хүн шиг зөвхөн эрчүүдийг эвдэхгүйгээр хэвтүүлдэг!
  Эмэгтэй хүн дайнаас ялгаатай нь эрэгтэй хүнийг үхүүлэх гэж яардаггүй!
  Дайн нь эмэгтэйчүүдээс ялгаатай нь томилогдсон эрчүүдийн тоонд хэзээ ч сэтгэл хангалуун байдаггүй!
  Дайн бол хамгийн цаддаггүй эмэгтэй, тэр хэзээ ч хангалттай эрчүүдийг авч чаддаггүй, эмэгтэй хүнээс татгалздаггүй!
  Эмэгтэйчүүд тулалдах дургүй, гэхдээ эр хүнийг алах хүсэл нь сумнаас илүү муу зүйл биш юм!
  Жижиг сум ч гэсэн эр хүнийг алж чадна, том зүрхтэй эмэгтэй түүнийг баярлуулж чадна!
  Том зүрх нь ихэвчлэн жижиг хувийн ашиг сонирхолд хүргэдэг!
  Дайнд эмэгтэй хүний царай байдаггүй ч эхнэрээс илүү эрчүүдийг цус алддаг!
  Дайн баяр баясгаланг авчирдаггүй, гэхдээ түрэмгий зөн совингоо хангадаг!
  Дайны баяр баясгалан, дайснуудын цогцос зөвхөн үнээр л байдаг!
  Дайн бол талбайг хагалах явдал юм: цогцосоор бордож, цусаар усалдаг боловч ялалтаар гарч ирдэг!
  Ялалт нь цогцос, цусаар тэжээгддэг боловч алдар суугаар үр жимсээ өгдөг!
  Дайн бол хүн иддэг цэцэг шиг, тод, махчин, муухай үнэртэй!
  Дайн бол хөгжил дэвшлийн эх, залхуугийн хойд эх юм!
  Дайнд цэргүүдийн амь нас үнэ цэнэтэй биш, генералууд бүр алдагдалтай байдаг!
  Хэрэв та энх тайвныг хүсч байвал айдас төрүүл, дайныг хүсч байвал инээ!
  Цэргийн хэрэгт инээдэг хүн биш бол инээх нь нүгэл биш!
  Дайн бол цирк шиг, зөвхөн ялагч л сүүлчийн инээдэг!
  Циркийн нэгэн адил дайнд зөвхөн зальтай, ноцтой алуурчин л байдаг!
  Зөөлөн дэглэмийн дор эмх замбараагүй байдал, замбараагүй байдлаас илүү хатуу дэглэмийн дор нэгдэх нь дээр!
  Үхэл бол ёс заншил, доромжлол бол үнэмлэхүй юм !
  Хаан хичнээн агуу байсан ч тэр анчин шиг булшинд очно!
  Улстөрч үргэлж худлаа ярьдаг, зөвхөн тэр л үхдэг!
  Үхэшгүй мөнх нь бодит, харин үхэл бол хуурмаг юм!
  Хаад бүгдийг хийж чадна, гэхдээ нэг ч биш, нэг ч хаан булшнаас дэлхий рүү зугтаж чадахгүй!
  Хүн бүр сайхан амьдрахыг хүсдэг, гэхдээ цөөхөн хэд нь нэр төртэй үхдэг!
  Амжилтын туяагаар гялалзахгүй л бол үхэл бэрхшээлийг амлаж байна!
  Зугаа цэнгэлгүй амьдрал бол хоббигүй хайр!
  Хайр байгаа цагт сайн, цус урссан үед муу!
  Секс нь бамбар мэт боловч дахин дүүргэх нь илүү үнэтэй байдаг!
  Та сексгүйгээр амьдарч чадна, гэхдээ үржих боломжгүй!
  Хайр илүү халуун байх тусам цус илүү хүчтэй урсдаг!
  Хүмүүс хайрыг хүсдэг, амьтад сексийг хүсдэг, суутнууд илчлэлтүүдийг хүсдэг!
  Гахайнууд хүртэл нөхөрлөдөг, гоо зүйчид үүнд дуртай!
  Секс бас дунд зэрэг шаарддаг, хэдий чинээ их байх тусмаа сайн!
  Хайр дурлалд хязгаар гэж үгүй, сексийн үгэнд хангалттай!
  Хэрэв таны зүрх сэтгэлд галын дөл байгаа бол галын дор илүү хялбар болно!
  Каины сүнс болсоноос галд шатсан нь дээр!
  Дайн бол групп секс: маш их ёолох, хашгирах, гэхдээ мянган онгон охидоос ч тийм их цус гарахгүй!
  Секс бол дайнтай адил, гэхдээ тийм ч урт, ердийн зүйл биш!
  Тэмцэх нь хайр дурлалтай адил боловч ёолох нь урам зориг өгдөггүй!
  Мэдээжийн хэрэг секс сайн, гэхдээ цусаар ханиалгах нь муу!
  Дайн бол хэцүү, гэхдээ доромжлол нь ямар ч цэргийн ачаанаас илүү хүнд байдаг!
  Амьдрахыг хүсвэл тэмцэж сур, амьд үлдэхийг хүсвэл ялж сур!
  Дайны үед бүх арга хэрэгсэл сайн байдаг, зүгээр л гацаанаас бусад!
  Хүн бүр тэмцэж чадна, гэхдээ зөвхөн зохистой хүн ялах болно!
  Дайн бол сэтгэх газар биш, агуу солиоролоор дүүрэн байдаг!
  Эх орноо худалдахаас илүүтэй тулалдсан нь дээр!
  Дайн бол чихэр биш, харин та үүнийг залгихад баяр баясгалангаар дүүргэдэг!
  Тулаан хэзээ ч дуусдаггүй, зөвхөн их бууны архирах чимээ намдах болно!
  Их буу бууж, торх нь хагарч магадгүй ч тэмцэл хэзээ ч зогсохгүй!
  Дайны үед хамгийн сонирхолтой зүйл бол урьдчилан таамаглах аргагүй байдал, жинхэнэ тэмцэл юм!
  Ардын дайснуудыг цаазалсан тул Сталины үед үнэ яагаад буурсан юм бэ!
  Дэмий дэмий хувцас өмссөнөөс мөнгөний төлөө хувцсаа тайлсан нь дээр!
  Шууд утгаараа гуталтай байснаас хөл нүцгэн байх нь илүү сайхан юм!
  Дайн бол цирк шиг, инээхийн оронд нулимс урсдаг, талбай нь гаригийн хэмжээтэй!
  Би энх тайвныг хүсч байна, энэ нь дайн болж хувирна, би дайныг хүсч байна, энэ нь бууж өгөхийг хүсч байна!
  Дайн бол ямар нэгэн хэмжээгээр эх хүн бөгөөд жинхэнэ ах дүүсийг төрүүлдэг!
  Дайн бол хорон муу боловч сайн нөхдийг төрүүлдэг!
  Ухаан богино холбоогүй бол урт гар сайн!
  Хүч чадал ялдаг бөгөөд зөвхөн практик оюун ухаан нь ялалтын бэлгүүдийг өгдөг!
  Эхнэр нөхөр шиг хүч чадал, оюун ухаан нь зөвхөн хос хосоороо ялалтыг төрүүлдэг!
  Хүн пирамидаас ялгаатай нь тэсвэр хатуужлын хувьд хавтгай бус тулгууртай байдаг!
  Пирамид дөрвөн булантай боловч тэгш гадаргуу нь тогтвортой байдлыг өгдөг!
  Муухай амьдралаас сайн үхэл дээр !
  Зэрлэг байгальд Бурхан байх нь сайн, харин бүсэд чөтгөр байх нь муу!
  Хагас өдрийн дараа нар жаргадаг ч алдар суу нь олон зууны турш үлддэг!
  Бусад бүх зүйлийг эс тооцвол алдар нэр богино настай!
  Үүрд амьдар, мөнхөд суралц, гэхдээ дахин бүү сур!
  Алдар нь маш тод, алтнаас илүү гэрэл гэгээтэй байж болох ч цаг хугацаа өнгөрөх тусам улам бүдгэрдэг!
  Алдар нь нар шиг боловч шөнө жаргадаггүй!
  Хичээл зүтгэлээр ч гэсэн алдартай болно гэдэг амаргүй, харин залхуурал нь гутамшигт амархан хүргэдэг!
  Алдар нэр бол нүдийг баясгах гал мэт боловч түүнийг олж авахын тулд хэн нэгнийг шатаах хэрэгтэй!
  нэр хүндтэй байх нь сайн , алдар нэрд наалдсан ялаагаар хүрээлэгдсэн байх нь муу!
  . БҮЛЭГ Љ 7.
  Сэрсэний дараа хөвгүүн хунтайж Оеномаус дахин дугуйнд гинжлэв. Үүнээс өмнө түүнийг сэрүүн урсгалд угааж, шүдээ угаахыг зөвшөөрсөн. Тэгээд даруухан өглөөний цай уу.
  Мөн та чулуун тахлаар дөнгөлөхгүйн тулд хүүхдийн бие, байнгын хөдөлгөөнөөр хөдөлж байгаарай. Их элфийн эзэнт гүрний өв залгамжлагч, 8-р сарын хүнд хэцүү хувь тавилан ийм л байна.
  Амьд үлдэх цорын ганц арга бол залуу боол байж, шаргуу хөдөлмөрлөх явдал юм. Энэ нь чулуужилтаас түр зуур хамгаалалт болдог. Таны оршин тогтнох хугацааг уртасгах зарим боломжууд энд байгаа боловч энэ нь нэлээд эвгүй, өвдөлттэй байдаг.
  Гэсэн хэдий ч хөвгүүн жолоогоо эргүүлж, төсөөллийн ертөнцөд өөрийгөө шингээж, сайн дурын албадан олзлогдолд байгаа баяр баясгалангүй оршихуйгаа гэрэлтүүлэхийн тулд баялаг төсөөллийг ашигладаг.
  Бүхээгний хүү жижигхэн, гурван толгойтой луу дээр нисдэг. Тэрээр үл мэдэгдэх улсаас юу олж мэдэхийг хүсч байгаа ч юуг нь олж мэдэхийг хүсч байгаа ч илүү хүчтэй хүйстэнд юу буцааж авчирч, эрчүүдийн устах, чулуужихыг зогсоохыг хүсч байна.
  Луу ч бас хүүхэд хэвээрээ байгаа бөгөөд хүү нь нэг их нас болоогүй, зөвхөн шорт өмсөж, байлдааны зэвсэг бүхий үүргэвч, бүсэндээ нум, хоёр сэлэм, хос чинжаал зүүсэн байна.
  Оеномаус морин дээрээ нисдэг. Түүний хажууд Маргарита охин жижиг луу дээр сууж байна. Тэр зөвхөн дээл өмссөн, борлосон, хөлийн нүцгэн хуруунд нь ид шидтэй бөгжнүүд байдаг. Тэр тулааныг төлөөлдөг хүний ертөнцийн хит .
  Охин энгийн биш. Дэлхий дээр тэрээр Аугаа эх орны дайны үед партизан, тагнуулын ажилтан байсан. Тэгээд нас барсны дараа тэр ид шид, ид шидийн ертөнцөд шилжсэн. Тэгээд ерэн гурван жил гаруй болж байна. Тэрээр Луугийн академийг төгсөж, хүчирхэг илбийг эзэмшсэн. Гэхдээ тэр Германчууд түүнийг дүүжлэх үеийнх шигээ харагдаж байна. Зарим шалтгааны улмаас энэ нь өсөхгүй байгаа нь Маргаритагийн сэтгэлийг гонсойлгодог. Хэдий болтол мөнхийн хүүхэд байж чадах вэ?
  Үнэн, Оеномаус өөрөө насанд хүрсэн элф хунтайж байсан ч боол болсон гэж хэлсэн. Тэгээд ч тэр үүнд сэтгэл дундуур байгаа юм. Үгүй ч гэсэн хүүхэд байх нь тийм ч муу зүйл биш ч гэсэн боол байхдаа...
  Харин одоо тэр аль хэдийн өөр ертөнцөд ирсэн, тэр боолын дугуй эргэдэггүй, харин луу дээр нисч байна. Түүнтэй хамт цаазаар авахуулахын тулд хөл нүцгэн цасан дундуур хөтөлсөн партизан охин Маргарита байв. Түүнээс өмнө тэд бас намайг тамласан. Тэд түүний нурууг өргөстэй утсаар цавчиж, залуу баатрын улыг гал дээр шарсан байна.
  Тэдгээр нь цэврүүтсэн, хүйтэн цасан дээр гишгэхэд түлэгдсэн хөлний өвдөлттэй загатнах нь бараг л тааламжтай байдаг. Анхдагчийн хүзүүн дээр "Би бол партизан" гэсэн самбар байв. Тэднийг өлгөхөд бараг өвддөггүй, Краутууд болон цагдаа нарын аз жаргалтай царайг харахад жигшүүртэй байдаг . Айдас, түүнийг анхдагч, шаргуу атейст шиг там хүлээж байвал яах вэ? Тэд зөвхөн өсгийтэй гутал төдийгүй таны бүх биеийг үүрд хуурах болно.
  Гэсэн хэдий ч тэр яагаад ийм утгагүй зүйлд итгэдэг вэ? Хэдий тийм ч бага амьдарсан болохоор үхэж, мартагдах нь харамсалтай.
  Гэвч түүний нарийн хүзүүний гогцоо чангарахад охин луу дээр сэржээ. Мөн түүний хажууд сахиусан тэнгэр шиг үзэсгэлэнтэй нимф байв. Маргарита диваажин хэвээр байна гэж бодсон . Анхдагч баатрууд болон атейст үзэлтнүүдийн хувьд ийм онцгой диваажин.
  Гэвч үнэн хэрэгтээ ид шидийн ертөнцөд сайн муу, түүний асуудлууд байдаг. Тэрээр тайралт, түлэгдэлтийг ид шидийн тусламжтайгаар хурдан эдгээжээ. Тэгээд охин хамгийн залуу ангидаа Луу академид элсэн орсон. Гэхдээ тэр авъяаслаг, чадвартай, хурдан суралцдаг байсан.
  Тэгээд тэр хүчтэй ид шидийн ур чадварыг эзэмшсэн. Тиймээс тэрээр хүүхэд шиг дүр төрхтэй байсан ч тэрээр хунтайж Оеномаустай хамт илүү хүчтэй сексийг аврахад туслах ямар нэг зүйлийг хайж олохоор тусгай даалгавараар явсан. Эцсийн эцэст эрэгтэй хүнгүй ертөнц эв найрамдал, сонирхолгүй байдаг. Мөн шударга секс нь уйтгартай, эвгүй байдаг.
  Маргарита нисч байхдаа:
  -Заримдаа эрчүүд эргэж ирэх байх, тэгээд яах вэ гэж боддог. Бяцхан охин хэнд хэрэгтэй вэ? Би том болоод насанд хүрсэн болоосой гэж ямар их хүсдэг вэ!
  Оеномаус итгэлтэйгээр хариулав:
  -Хэрэв ид шид эрчүүдэд амьдралыг буцааж өгч чадвал таныг насанд хүрсэн хүн болгох боломжтой. Элфүүд, нимфүүд, дриадууд хөгширдөггүй бөгөөд энэ нь тэдний байгалийн өмч гэдгийг бүү мартаарай. Гэхдээ хүний эмэгтэйчүүд, үгүй. Тэднийг муухай, муухай, бөгтөр хөгшин эмэгтэйчүүд болон хувирахаас сэргийлэхийн тулд хүчтэй ид шид хэрэгтэй. Бас царай муутай хөгшин эмэгтэй байх нь хөөрхөн охин байхаас хамаагүй муу юм. Хүнийг дайрдаг хөгшрөлтийн өвчнүүд битгий хэл. Дэлхий дээр танд ямар ч ноцтой ид шид байхгүй бөгөөд хөгшрөлт, ялангуяа эмэгтэйчүүдийн хувьд ямар жигшүүртэй, жигшүүртэй болохыг та өөрөө харсан байх.
  Маргарита толгойгоо сөргөөр сэгсрэн:
  - Үгүй ээ, би хөгшин эмэгтэй байхыг хүсэхгүй байна! Хөгшин хатан байснаас залуу боол байсан нь дээр!
  Хүү ханхүү инээгээд тэмдэглэв:
  - Чи үүрд залуу, үүрд хөл нүцгэн байх болно!
  Охин инээгээд:
  -Би дайны өмнө хотын охин байсан. Ленинградад хөл нүцгэн алхах нь ямар нэгэн байдлаар зохисгүй байсан бөгөөд тэндхийн уур амьсгал тийм ч дулаан биш байв. Тиймээс тосгонд би гишгэхээс ичиж байсан . Ажиллаж байх үед л хүүхдийн шаахай урагдаж, жижиг размертай гутал авахад хэцүү байсан үед л би ийм зүйл хийж сурсан. Эхний өдрүүдэд өвдөж, хүйтэн байдаг, ялангуяа хөдлөхгүй бол та үүнд дасаж, бүр тааламжтай байдаг. Түүнээс гадна Украинд зун маш дулаахан, зөөлөн байдаг.
  Хүү ханхүү толгой дохив:
  - Тийм ээ! Би ойлгож байна. Гэхдээ хэн нисч байгааг хараарай!
  Үнэхээр ч тэдний өмнө алтадмал суварга өмссөн хатагтай гарч ирэв. Үгүй ээ, Баба Яга биш, гэхдээ хэтэрхий их будалттай байсан ч гайхалтай шаргал үст гоо үзэсгэлэн. Мөн сувдан шүдтэй гялалздаг. Мөн шүүрний оронд тэр бүрэн орчин үеийн цахилгаан тоос сорогчтой. Тийм ээ, энэ бол хөгжилтэй түүх юм.
  Тэрээр хүүхдүүдийг үнсэж, дуулжээ:
  Чантерелла, хэрэм дүүрэн,
  Би чанамал хадгалах болно ...
  Эцсийн эцэст, охид, хөвгүүд
  Эцсийн эцэст охид, хөвгүүд ...
  Би үнэхээр, үнэхээр, үнэхээр хайртай!
  Маргарита хариуд нь толгой дохин тэмдэглээд:
  -Тийм ээ, энэ бол орчин үеийн байдал. Хуучин суварга шинэ аргаар!
  Тоос сорогчтой шаргал үст үүнийг сонссон бололтой эргэж хараад бухимдан архирав:
  - Суваргыг хуучирсан гэсэн ойлголт хаанаас төрсөн бэ? Тийм ээ, чи өөрөө, хэрэв та дэлхий дээрээ үлдсэн бол аль хэдийн хөгшин эмэгтэй байх байсан! Мөн авсанд биш бол маш муухай !
  Маргарита санаа алдан зөвшөөрөв.
  - Тиймээ зөв! Магадгүй яс нь булшинд хөвөх байсан юм уу, харахаар жигшмээр муухай болчихсон байх байсан.
  Оеномаус хэлэхдээ:
  - Хүмүүс бол бурхныг орхигдуулсан амьтад. Тэд элфүүдэд байгаа зүйлээс хасагдсан - мөнхийн залуу нас! Мөн илүү хүчтэй секс нь сахлаа хусах ёстой. Энэ нь маш их өвдөж, тааламжгүй гэж хөвгүүд хэлдэг!
  Тоос сорогчтой шаргал үст түүнийг аваад сэгсэрлээ. Мөн олон өнгийн бөмбөлөгүүд залуу луунууд дээр сууж байсан хүүхдүүд рүү нисэв.
  Үүний хариуд залуус луугаа үлээж, бөмбөлөгүүд буцаж нисч, шаргал үст шидэт саваагаа сэгсэрэв. Тэгээд бүх зүйл эргэлдэж эхлэв.
  Бөмбөлөгүүд нь шархадсан мэт дугуй бүжиглэж эхлэв. Тэгээд үнэхээр гайхалтай байсан .
  Охин тэмдэглэв:
  - Та Баба Яга биш - ясны хөл,
  Мөн сэрүүн шаргал бол аз жаргалын тал юм!
  Тоос сорогчтой дайчин уурлан хэлэв:
  Хүүхдүүд замын түгжрэл шиг тэнэг юм
  Таныг сүлжээнд татагдаж байна...
  Би чамайг тогоонд ачих болно
  Би чамд гал асаах болно!
  Үүний хариуд ийм хөгжилтэй, хөгжилтэй инээд байдаг. Энэ бол үнэхээр гайхалтай эмэгтэй юм.
  Хүүхдүүд луу дээрээ эргэлдэж , Баба Яга руу үсрэв. Охин үүргэвчнээсээ чавх гаргаж ирээд:
  - Та үүнийг хүлээж авахыг хүсч байна уу?
  Шаргал үст инээж, анхдагч илбэчинг пульсараараа цохив. Тэр луу руугаа зугтав. Мөн хариуд нь чавхаар загалмайн тэмдэг хийж, чамайг яаж өшиглөх болно .
  Галт тор нь залуу Баба Ягаг орооцолдов. Тиймээс тэр өөрийгөө түүнд хүлэгдсэн байхыг олж мэдэв.
  Хүү Оеномай тэмдэглэв:
  -За, хүлээн зөвшөөр, та хүүхдүүдийн хэнийг нь хулгайлсан бэ?
  Партизан охин толгой дохив:
  - Зөв! Таныг их буу шиг хоншоортой гэдгийг бид мэднэ!
  Шаргал Яга архиран эргэлдэж:
  - Тийм ээ, би чамайг авах болно, тэгээд ...
  Үзэсгэлэнт бүсгүй үг хэлэлгүй сэгсэрч торыг эвдэх гэж оролдов. Гэвч анхдагч баатар охин чавхыг давж, ид шид, зөн билгийн эрч хүчээр Ягина руу бууджээ. Шаргал үс хэрхэн сэгсэрч, бужигнаж эхлэв. Тэгээд охин дуулсан:
  Бид хүнд хэцүү үед урам зориг өгсөн,
  Хүсэл зоригийг гангаас хүчтэй болгочихоод...
  Дэлхийг тахлаас аварсан -
  Эрхэм нөхөр Сталин!
  
  Би хэмжсэн олон зураг дээр ,
  Эцэс төгсгөлгүй орчлонд...
  Та бидэнд зөв замыг нээж өгсөн,
  Үүнийг зааж байгаа байх!
  
  Би цочрол ашигласан
  Солценизмын ид шид...
  Энд хуваарь байна:
  Фашизмын буулга унах болно!
  Элф хүү тэмдэглэв:
  - Тэр бол дажгүй залуу байсан бололтой, Сталин! Гэхдээ тэр магадгүй дэлхий дээрх бүх хүмүүсийн нэгэн адил хөгширч байсан байх.
  Охин мөн залуу хувилбараар Баба Яга руу буудаж, жиргэжээ:
  Ленин миний зүрх сэтгэлд амьдардаг
  Бид уйтгар гунигийг мэдэхгүй байхын тулд ...
  Сансарт гарах хаалга нээгдэв -
  Бидний дээр одод гялалзаж байв!
  Шаргал Яга гуйв:
  - Хангалттай! Намайг явуул, гуй, би юу ч хийх болно!
  Маргарита твиттер хуудсандаа:
  - Олзлогдсон хүүхдүүдийг сулла! Тэгвэл бид чамайг уучлах байх. Та тэдгээрийн хэд нь тоос сорогчдоо сорсон бэ?
  Шаргал үст бувтнаад:
  - Би чамайг гаргая! Зүгээр л над дээр загалмайн ид шидийг бүү хий!
  Охин эргэж харав. Загварлаг хатагтайтай галт вэб унтав. Тэгээд тэр эргэн тойрон эргэв . Маргарита анхааруулав:
  - Бүх хүүхдүүдийг хууран мэхлэхгүйгээр явуул!
  Шаргал үст ёслол төгөлдөр хэлэв:
  - Би үгээ хэлье!
  Тэгээд тоос сорогчийг асаалаа. Хүүхдүүдийн цайвар сүүдэр тэндээс үсэрч эхлэв. Сүнс шиг тунгалаг. Гэвч Маргарита шидэт саваагаа даллахад эдгээр сүүдэр охид хөвгүүд болон хувирав. Сүүлийнх нь гурав дахин их байсан. Гэсэн хэдий ч Оеномай баяртай байв:
  - Энэ ертөнцөд ядаж л илүү хүчтэй секс байдаг. Манай бараг бүх эрчүүд үхсэн!
  Маргарита гялалзсан инээмсэглэлээр хэлэв:
  - Ирээгүй! Мөн бурхаддаа баярлалаа!
  Хөл нүцгэн, урагдсан ч гэсэн тансаг хувцас өмссөн хөвгүүдийн нэг нь Оеномая руу нисч ирээд өөрийгөө танилцуулав.
  - Виконт де Лафер! Хөөх, тоос сорогч дотор байх ямар зэвүүн юм бэ. Бас энэ гичий жинхэнэ лууны арьсаар хийсэн гутлыг минь тайлсан.
  Маргарита инээмсэглэн бувтнав:
  - Алив, хулгайлсан зүйлээ Виконт руу буцааж өг !
  Шаргал Яга дуугарав:
  - Би чадахгүй!
  Оеномаус мөн шидэт саваагаа гаргаж ирээд сэгсрэн архиран:
  -Тэгээд яагаад тэр вэ?
  Хөөрхөн шулам бахирч :
  - Би тэднийг зарсан! Тэд маш их нэр хүндтэй байсан. Нэг ханхүү тэдэнд хагас шуудай алт төлсөн!
  Маргарита бувтнав:
  - За, цагаан ... Үүний тулд бид танаас гутлыг чинь авах болно. Тэд мөн лууны арьс, тэр ч байтугай барын арьсаар хийгдсэн байдаг.
  Шаргал Яга хэлэхдээ:
  - Тэд хүүгийн хувьд хэтэрхий том байх болно. Тэгээд ч миний зэрэглэлийн шулам хөл нүцгэн харагдах нь ичмээр юм.
  Маргарита инээгээд хариулав:
  "Би бас сул шулам биш, гэхдээ хүйтэн ертөнцөд ч хөл нүцгэн байдаг." Бас чи ийм л хатагтай. Би хүүгийн хэмжээг тохируулах болно!
  Ханхүү Оеномаус архиран:
  - Мөн хүүхэд хулгайлахгүй гэж тангараг өргө. Тэгэхгүй бол бид чамайг бурхдын ордонд аваачих болно.
  Залуу Баба Яга түгдэрч:
  -Би тэдэнд муу юм хийдэггүй. Хүүхдүүдийн эрч хүч л намайг үүрд залуу, үзэсгэлэнтэй хэвээр үлдээх боломжийг олгодог. Тиймээс тэд амьд байна.
  Маргарита ширүүн архирав:
  -Та залуужих өөр аргыг олох болно. Үнэндээ чамд сургамж өгөх цаг нь болсон.
  Тэгээд охин шившлэг бувтнав. Тэр хөлийн нүцгэн хуруу, шидэт савааныхаа үзүүрээс пульсарын энергийг хэрхэн ялгаруулж байсныг.
  Тэгээд тэд шаргал үстийг цохив. Энэ нь гэнэт хорчийж, хэмжээ нь багассан. Одоо тэдний урд өндөр охины оронд арав гаруйхан настай, гэзэгтэй, хөл нүцгэн айсан охин зогсож байв. Тэр шивнэв:
  - Хэрэггүй! Би сайн байх болно! Намайг битгий цохи!
  Маргарита гартаа гуталтай байв. Тэр алгаа даллахад тэд хөл нүцгэн хүү Виконт руу хөвж, тэр бусад суллагдсан хүүхдүүдийн хамт агаарт жингүй мэт алхаж байв.
  Нэгэн язгууртан айлын хүү гутлаа өмсөөд:
  Хүүгийн эргэн тойронд олон аюул бий.
  Заримдаа дэлхий хүйтэн чулуу шиг гялалзаж байдаг ...
  Гэтэл манай хүү буйдангаас босож,
  Тэр бол эрхэмсэг тэмцэгч учраас надад итгээрэй!
  Яга охин тайвширч, бувтнаад:
  - Та намайг ташуурдах гэж байгаа юм биш үү?
  Маргарита хатуухан хэлэв:
  -Хэрвээ та хэрцгий үйлдэл хийхгүй бол яагаад ташуурдах ёстой гэж?
  Шаргал охин жиргэж, ягаан хацрыг нь даган нулимс урсан:
  "Би одоо хүүхэд, бусад шулам намайг хүндлэхгүй!"
  Суллагдсан охидын нэг нь:
  - Бид ч бас хүүхдүүд, бид үүнд уйлдаггүй!
  Хөвгүүд, охид инээлдэв.
  Маргарита тэмдэглэв:
  - Та өлссөн байх ёстой! Магадгүй бид доошоо бууж тэнд ямар нэг юм идэж болох уу?
  Хүүхдүүд чимээ шуугиан тарьсан. Виконт доош хараад:
  - Бидний доор аварга том цайз байгаа бөгөөд тэр Баба Ягагаас илүү биш юм. Тиймээс...
  Оеномаус хашгирав:
  -Тэгээд аварга хүн олзлогдсон хүүхдүүдтэй. Бид тэдэнд туслах ёстой.
  Маргарита инээмсэглэн Яга охинд санал болгов:
  -Магадгүй хүүхдүүдийг хамтад нь аваад аварга томоос аварч чадах болов уу? Сайн үйлс хийвэл та үлгэрийн академид элсэх болно. Тэнд та сайн үйл хийж сурах болно!
  Шулам охин дуулсан:
  Хүмүүст хэн тусалдаг
  Тэр цагаа дэмий үрж байна ...
  Сайн үйлс -
  Та алдартай болж чадахгүй!
  Маргарита эсэргүүцэв:
  Цэцгийн дэлбээ эмзэг,
  Хэрэв энэ нь удаан хугацааны өмнө урагдсан бол ...
  Хэдийгээр дэлхий ертөнц харгис хэрцгий боловч
  Би сайн зүйл хийхийг хүсч байна!
  
  Хүмүүст сайн зүйл хий
  Сайн үйлс хий...
  Тэд цэцэг шиг цэцэглэнэ,
  Гэрэлд цэнхэр цэцэг!
  Хүү ханхүү илүү ноцтой өнгөөр тэмдэглэв:
  сайныг хийж, муутай тэмцэхийг хичээдэг , энэ нь танд таалагдана гэдэгт би итгэж байна!
  Яга охин нударгаа зангидан:
  - За, би хичээх болно. Гэсэн хэдий ч муу шулам руу буцах зам байхгүй - тэд чамайг инээж, чимхэх болно ! Би сайн дагина шиг дахин сургах болно!
  Маргарита инээмсэглэн дуулав:
  Дэлхий дээрх оюун ухаантай хүн бүр,
  Үргэлж найзууд байх ёстой...
  Энэ нь буудлагын галлерей шиг болохгүйн тулд -
  Ухаалаг тоглоом болоогүй!
  Хүү ханхүү жиргэж:
  - За, аварга руу бууцгаая!
  бөөгнөрөл тэнгэрээс гарч ирэв.
  Маргарита, Оеномай хоёр луу дээр бууж, охин болсон Яга миномет дээр буув. Хүүхдийн гарт хэтэрхий том мэт санагдсан ч тоос сорогч түүнтэй хамт үлдэв.
  Энэ бол газарт буусан баг юм. Том гавлын яснууд цухуйсан цамхаг бүхий аварга том шилтгээнд юу ч байхгүй . Гэхдээ орцыг араг яс, дээр нь бүхэл бүтэн оркууд удирддаг.
  Хүүхдүүд газардлаа. Тэд тулалдахад бэлэн байсан. Яга охин тоос сорогчийн товчлуурыг дарахад тэндээс сэлэм, жад, чинжаал, хэдэн пулемёт хүртэл унав. Хүүхдүүдийн эргэлзсэн харцыг хараад тэрээр тайлбарлав:
  -Би тоос сорогчоороо шүүрч авсан. Энэ нь шүүрнээс хамаагүй дээр юм. Мөн бүхэл бүтэн зэвсгийн цуглуулга.
  Маргарита шидэт саваа, нүцгэн хөлөө сэгсэрч, харин шидэт бөгжөөр чимэглэсэн бөгөөд дуу алдав:
  - Одоо би таны зэвсгийг онцгой, гайхамшигт хүчийг өгөх шившлэг хийх болно.
  Тэгээд илбэчин охин хэлэв:
  - Абра , кабра , кодабра ! - Мөн түүний шидэт саваа, шидэт бөгжнөөс энергийн урсгалууд урсан гарч ирэв. Баба Ягагийн хүүхдүүдэд өгсөн зэвсэг нь гэрэлтэж эхлэв.
  Оеномай илүү туршлагатай тулалдааны хувьд нимгэн зүү харвадаг богино, хөнгөн пулемёт авав. Хүү шүүслэг уруулаа долоож, дуулав:
  - Сайн пулемёттой байх ёстой,
  Ууртай ган шиг цохи...
  Тэр цус нь хүрхрээ шиг урсаагүй,
  Орчлон ертөнцөд диваажин хаанчлав!
  Хүүхдүүд нэгэн дуугаар буугаа өргөөд:
  Цаазлагч зальтай, хэрцгий,
  Хүмүүсийг хананд наалдсан ...
  Гэхдээ би итгэж байна, манай шуургатай нахиа,
  Гэхдээ би итгэж байна, нарны урсгал -
  Шоронгийн харанхуйг арилга!
  Ийнхүү ид шидийн зэвсгээр зэвсэглэсэн хүүхдүүдийн отряд довтлохоор яаравчлав. Хөвгүүд, бүр олон охидын жижиг, нүцгэн өсгийт гялсхийв. Үслэг, үнэртэй , жигшүүрт оркуудын бүхэл бүтэн дэглэм тэдэнд ойртож байсан ч тэд мангасуудаас айдаггүй байв.
  Луу дээр нисч явсан Оеномай пулемётоос дайсан руу гал нээв. Жижиг зүү нь оркуудын үсэрхэг биеийг цоолж, дараа нь гайхамшиг тохиолдов: тэд том шоколад, зөгийн балны боов болон хувирав.
  Маргарита ч бас хөлийн нүцгэн хуруу, шидэт бөгжөөрөө дайсныг өшиглөв . Ингээд дайралтанд өртсөн сэлэмтэй оркууд тэр даруй болж хувирав шоколадаар бүрсэн чихэр, дотор нь шувууны сүүтэй чихэр зэрэг бүх төрлийн амттай зүйлс . Энэ бол үнэхээр амттай юм. Мөн бяслагны бялуу, намуу үр, шанцайтай гурилан бүтээгдэхүүн.
  Партизан охины шидэт саваа даллаж, гайхалтай зүйлсийг бүтээдэг.
  Ингээд хүүхдүүд оркуудтай тулалдаанд оров. Юуны өмнө Виконт. Хүү гутлаа өмссөний дараа хувцас нь цоо шинэ мэт цоо шинэ болжээ. Мөн тэрээр баруун гартаа илд бариад зогсохгүй зүүн гартаа сэлэм барьж байв.
  Хутга хүрэхээс л гайхалтай өөрчлөлтүүд гарсан. Одоо оркийн оронд үзэмтэй гайхалтай хэмжээтэй бялуу гарч ирэв. Мөн илдний цохилтоос шоколадтай бяслагны бялуу гарч ирэв. Мөн тулалдаанд байгаа бусад залуус.
  Өндөр хөгжилтэй орны нэгэн охин хөл нүцгэн зүлгэн дээр тавиад пулемётоос сараачиж байлаа. Энэ нь янз бүрийн үлгэрийн өөрчлөлтийг бий болгодог. Тэгээд оркоос том чихмэл хиам, дараа нь соустай цацагт хяруул гарч ирэв. Өөр ямар амттай амттан харагдахгүй байна.
  Мөн ирний хүрэлтээс үүссэн анхилуун үнэртэй кокосын кекс. Мөн гайхалтай зайрмаг.
  Партизан охин Маргарита байлдааны хөөрөлд автан дуулж эхлэв;
  Бид анхдагчид, коммунизмын хүүхдүүд,
  Улс орноо өөд татахыг хүссэн хүн ...
  Гитлер уурласандаа хатуухан хариулах болно.
  Бид бутлах болно, надад итгээрэй, Сатан!
  
  Бид Бурханы өмнө тангараг өргөсөн,
  Ленин залуучуудад зүрх сэтгэлээ өгсөн ...
  Өө, анхдагчдыг хатуу шүүмжилж болохгүй,
  Төгс Хүчит Бурхан тэдэнд илүү их хүч чадал өгсөн!
  
  Бид урд хөл нүцгэн явсан залуус,
  Тэд эх орноо авч үлдэхийн төлөө тэмцэхийг хүссэн ...
  Хасууртай охид, хөвгүүд хоёулаа бидний төлөө,
  Мөн бидний үнэнч байдал бол хүчтэй хуяг юм!
  
  Москвагийн ойролцоо тулаан өрнөж,
  Танкууд шатаж, асфальт хайлж байв ...
  Бид коммунизмыг харах болно, би итгэж байна, бид өгсөн,
  Та фашистыг өргөн сэлмээр гаргаж чадна!
  
  Надад битгий итгээрэй, хүмүүс ээ, Гитлер бол бүхнийг чадагч биш.
  Хэдийгээр Фюрерийн санаа оршин тогтнож байна ...
  Бид фашистуудыг хүчтэй цохив.
  Агуу аялалдаа гарцгаая !
  
  Бид Оросын дайснуудаас айхгүй,
  Бид төрөлх ЗХУ-д хайртай ...
  Та алиалагчийн сүнстэй баатар биш,
  Бурханы хаант улсад үлгэр жишээ үзүүлье!
  
  Гитлер мэдэхгүй, түүнийг маш их зодох болно,
  Түүний дотор тамын хүч эргэлдэж байгаа ч...
  Мөн шимэгч Краутууд ирж байна.
  Энэ нь амар амгаланг галаар дүүргэх болно!
  
  Оросуудын агуу байдал бол тоглож ялах явдал юм.
  Үүний цаана асар их ажил байгаа ч...
  Ялалт 5-р сард ирнэ гэдэгт би итгэж байна.
  Мөн Фюрер бүрэн дүүрэн байх болно!
  
  Энэ бол бидний итгэл, коммунизмын хүч,
  ЗХУ үүрд цэцэглэн хөгжих болтугай ...
  Бид фашизмын буулгаг бутлах болно.
  Орос ингэж л арми болчихлоо!
  
  Сталинградад Фрицийг зодож,
  Тэд бидний хүчтэй нударгыг таньсан...
  Мөн бид сайхан бэлэг өгсөн,
  Тэгээд тэд дарангуйлагчд никель өгсөн!
  
  Миний эх орон, үзэсгэлэнтэй Орос,
  Тэнд Арктикт алимны мод цэцэглэдэг...
  Сварог, Сталин хоёр бол Мессиа юм.
  Нацистууд Оросын дайчдаас зугтаж байна!
  
  Орчлон ертөнц ийм л үзэсгэлэнтэй,
  Түүний дээр коммунизм гэрэлтэх үед ...
  Мөн сорилтууд нь хүмүүжүүлэх зорилготой байх болно,
  Зөвхөн дээшээ нис, доошоо секунд ч биш!
  
  Бид Өвлийг зэрлэг улаан хашхирлаар хүлээж авлаа.
  Тэд цагаан хамгаалагчдын ноён нурууг хугалсан...
  Коммунизмын Оросын дайснуудыг цохиж,
  Бидэнд үдийн цайны цомууд байгаа!
  
  Бид Сталиныг маш чанга барьж,
  Ямар ч хүйтэнд хөл нүцгэн охид бүсгүйчүүд...
  Та хүчтэй хүн болсон, надад итгээрэй,
  Мөн анхдагч хүлэг баатар болж өссөн!
  
  Үгүй ээ, Орос хэзээ ч бутрахгүй,
  Үхэшгүй мөнх Ленин замыг зааж байна ...
  Бид гялгар галаас айдаггүй,
  Оросууд коммунизмаас буцаж чадахгүй!
  
  
  Манай эх Оросын нэрээр,
  Зүрх сэтгэлээ нэг хэлхээнд нэгтгэцгээе...
  Хуррай, охид чангаар хашгирав.
  Агуу мөрөөдөл биелэх болно!
  
  Тийм ээ, бидний итгэл эцгүүдтэйгээ үргэлж хамт байх,
  Мөн өвөг дээдсээ давж чадвал...
  Бид үүрд мөнхөд зоригтой байх болно,
  Хэдийгээр тэр хорь гаруйгүй харагдаж байна!
  
  Надад итгээрэй, бид эх орондоо хайртай,
  Бид үүрд аз жаргалыг хүсч байна ...
  Люсифер, надад итгээрэй, биднийг устгахгүй,
  Зун ирэх болно - хүйтэн алга болно!
  
  Орост бүх зүйл маш гайхамшигтай цэцэглэх болно,
  Хорвоо ертөнцөөс гай зовлон алга болчихсон юм шиг...
  Коммунизмын эрин ирнэ гэдэгт би итгэдэг.
  Эд баялаг, баяр баясгалан үүрд мөнх байх болно!
  
  Шинжлэх ухаан тулалдаанд амь үрэгдсэн хүмүүсийг амилуулна.
  Хүмүүс үүрд залуу настай байх болно ...
  Мөн хүн Төгс Хүчит Нэгэнтэй адил,
  Муу санаатан мөнхөд алга болно, би мэднэ!
  
  Товчхондоо, аз жаргал орчлон ертөнцийн бүх хүмүүст гэрэлтдэг .
  Дэлхийн бүх хүмүүс нэг гэр бүл шиг ...
  Хүүхдүүд тэнгэрт инээж, тоглодог,
  Та намайг дуугаар хайрлах болно!
  Тиймээс тэр дуулж, хүүхдүүд оркуудыг ид шидийн зэвсгээр ер бусын амттай, дур булаам зүйл болгон хувиргасан. Гэвч шулам охин тоос сорогчоос эрчим хүч гаргах үед ч гэсэн загастай аяга, хачир, амтат царцдастай хун гарч ирэн , энэрэлгүй оркууд орж ирэв. Тэгээд их үзэсгэлэнтэй байсан.
  Энд гоблин орк командлагч сайн ид шидийн цохилтод орж, сарнай, цөцгий эрдэнэ шишийн цэцэг, чихэрлэг жимсээр бүрхэгдсэн анхилуун үнэртэй бялуу болж хувирав.
  Маш олон төрлийн амттай зүйлс гэм зэмгүй хүүхдүүдийн гарт ид шидийн зэвсгийг төрүүлэв.
  Гэвч араг яснууд ч бас оркуудын араас тулалдаанд орсон. Асар том, аймшигтай. Тэд мод шиг хөдөлсөн. Хүүхдүүд тэднийг сэлэм, сэлэм барин дайрч, чинжаал шидэв. Тэгээд луугийн Оеномай, явган охин хоёр пулемётоор араг яс руу цохив.
  Маргарита ч ид шид хэрэглэж, сувдан шүдээ үзүүлжээ. Тэгээд тэр тодорхой гайхамшгуудыг үйлдсэн. Түүний ид шид нь араг ясыг өнгөлөг зайрмаг, тансаг чимэглэсэн бялуугаар дүүрэн алтан дарсны шил болгон хувиргасан.
  Виконт де Лафер зэрэг хөвгүүдийн сэлэмний цохилтоос бүх төрлийн амттай, дур булаам зүйл гарч ирэв. Ийм үнэр нь шилтгээн даяар тархав. Зүгээр л гайхамшгийн гайхамшиг.
  Нэг том араг яснаас бүхэл бүтэн уулын бялуу гарч ирэв. Мөн эдгээр бялуунууд нь янз бүрийн тосноос солонгын бүх өнгөөр гялалзаж байв.
  Тийм ээ, энд ийм амттай, маш их дур булаам зүйлс байсан. Зарим аюул заналхийлсэн хар араг яснууд асар том хэмжээтэй чихэр болжээ.
  Мөн өлссөн хүүхдүүд амттай амттан идэхээс татгалзаж чадсангүй. Маргарита гонг үлээж, хашгирав:
  Ходоод бол бидний гол дайсан,
  оруулдаг , надад итгээрэй ...
  Хүү бялуу хараад,
  Түүнийг ходоодыг нь хулгайлахаар шахаж байна!
  
  Тиймээс хүүхэд битгий яараарай
  Цаг нь ирнэ, чи идсээр л байх болно...
  Бурханы өмнө бүү нүгэл үйлд, хайрт минь,
  Үгүй бол та галт зэвсгүүд болж хувирах болно!
  Оеномаус хүүхдүүдэд тайлбарлав:
  -Их идэгч аварга ялагдах хүртэл хоол идэх нь аюултай. Гол муу санаатныг буулгах ёстой!
  Чанга гишгэх чимээ сонсогдож, эхлээд бүх төрлийн бялуу, аяга таваг дүүрэн талбайн талыг бүрхсэн аварга том сүүдэр гарч ирэв. Тэгээд эвэрт аварга өөрөө. Энэ нь эр бэлгийн халимны амтай , сарвуутай хөлтэй байв. Энэ нь цамхаг, араг яс бүхий аль хэдийн асар том цайзаас өндөр юм .
  Хүүхдүүд айсандаа хашгирч, махчин дээрэмчин тэр даруй томорчээ.
  Маргарита инээмсэглэн хэлэв:
  - Битгий ай! Чи түүнээс айсан үед л тэр том юм!
  Оеномаус ууртайгаар хашгирав:
  Чи хулчгар биш байж магадгүй, гэхдээ чи тэнэг, бид үзэмжийг харсан!
  Шулам охин Яга жиргэж:
  - Эрхэм хүндэт золиг минь,
  Та амттай чихэр хүсч байна уу ...
  Эсвэл цохилтын ид шид,
  Та үүнийг дахин үнэгүй авах болно!
  Маргарита хашгирав:
  - Хүүхдүүд ээ, нэг дуугаар хашгир: бид та нараас айхгүй! За, хамтдаа орцгооё.
  аймшигт хэрэмний өмнө цугларахад хэцүү байсан . Охин жижиг дугуй өсгийтэй гуталтай зугтаж эхлэв. Илүү зоригтой Виконт де Лафер болон хэдэн хөвгүүд тэднийг барьж эхлэв. Залуус айсандаа цонхийсон нь илт байв. Дараа нь Маргарита дайны үеийн байлдааны дууг эр зориг өгөхийн тулд дуулжээ;
  Бид ЗХУ-ын охид,
  Энэ нь дэлхий даяарх бамбар юм ...
  Агуу байдлын жишээг үзүүлье.
  Энд дуулагдсан баатарлаг үйлсүүд байна!
  
  Улаан тугны дор охид төрсөн ,
  хөл нүцгэн хүйтэн жавар дундуур гүйдэг ...
  Охид, хөвгүүд Оросын төлөө тулалдаж байна.
  Заримдаа сүйт бүсгүй тэр залууд сарнай өгдөг!
  
  Орчлон ертөнц дээр улаан туг байх болно,
  Бамбарын дөл шиг маш тод гэрэлтээрэй ...
  Эцсийн эцэст, та мэднэ, баатарлаг, бид савлууртай,
  Манай туг улаан шиг гялалзаж байна!
  
  Битгий итгээрэй, хараал идсэн фашист өнгөрөхгүй,
  Оросын сүнс хэзээ ч мөхөхгүй ...
  Ялалт эцэс төгсгөлгүй данс нээх болно,
  Хэн нэгэнд сайн уу, сайн уу гэж хэлцгээе!
  
  Орос бол гайхалтай улс,
  Та ард түмэнд коммунизмыг өгсөн ...
  Бурханаас үүрд өгөөмөр өгсөн ,
  Эх орныхоо төлөө, аз жаргал, эрх чөлөөний төлөө!
  
  Дайсан эх орноо ялж чадахгүй,
  Тэр хичнээн харгис хэрцгий, зальтай байсан ч хамаагүй...
  Манай ялагдашгүй Оросын баавгай,
  Оросын цэрэг ялалтдаа маш их алдар суутай!
  
  Зөвлөлтийн сайхан орон,
  Тэнд байгаа охидууд үзэсгэлэнтэй гэдгээрээ бахархдаг ...
  Түүнийг төрөлхийн бидэнд үүрд өгсөн,
  Комсомолчууд бид шударга байцгаая!
  
  Бид Москвагийн захад тулалдаж байна.
  Цасан шуурга, цасан шуурга, охидууд хөл нүцгэн...
  Бид эх орноо Сатанд өгөхгүй,
  тэр ч байтугай бидний хусуурууд ч гэсэн үнэн зөв харвадаг!
  
  Тиймээс охидууд уурандаа тулалдахыг эрмэлздэг.
  Тэгээд нүцгэн өсгийтэй нь тэд тэсрэлт боодол шиддэг ...
  Фашист, тэр зүгээр л дажгүй харагдаж байна,
  Үнэндээ зүгээр л муу Каин!
  
  Дайснууд охидыг ялж чадахгүй
  Тэд ийм одны дор төрсөн ...
  Манай ялагдашгүй мангас бол баавгай,
  Эх орноо хэн өөрийн эхнэр болгосон бэ!
  
  Орос охид бид сайн,
  Бид эрүү шүүлт, хяруунаас айдаггүй...
  Бид муу ёрын сүргийн дайралтыг няцаах болно, надад итгээрэй.
  Дайсан тунгаас галзуурна !
  
  Тэд дайсныг Москвагаас холдуулж чадсан.
  Хэдийгээр тэр асар их хүчээр дүүрэн байдаг ...
  Бүсгүйчүүд бид өөрөөрөө бахархаж байна
  Өрсөлдөгчид бүгд булшиндаа алга болно!
  
  Битгий итгээрэй, дайснууд Оросыг ялж чадахгүй,
  Рыцарь бүр живхнээс гаралтай болохоор...
  Анчин тоглоом болон хувирсан бололтой,
  Дайсан нь хүүхэд хэвээрээ л байна!
  
  Гэхдээ Оросын сүнс агуу, сүнсэнд итгэ,
  Үүнд далд хүч байдаг гэдгийг та мэднэ ...
  Дайсан бүрэн дарагдах болно,
  Эцсийн эцэст, баатрууд тулалдаанд ялагдашгүй!
  
  Эргэлзээгээ хойш тавь , охидоо
  Бид дэлхийн хамгийн зоригтой нь шүү дээ...
  Сатаны цэргүүдийг там руу хаяцгаая.
  дайснуудаа жорлонд дэвтээцгээе !
  
  Ариун дайн дуусна
  Дэлхий дээр амар амгалан, өглөө ирэх болно ...
  Тэр үүрд нартай хамт байдаг, чи мэднэ, өгөгдсөн,
  Зун мөнхөд дүрэлзэх болтугай!
  
  Коммунизм мөнхийн алдар сууд ,
  Ленин, агуу Сталин бидэнтэй хамт байна ...
  Цуст кино урлагт одоо л фашизм бий.
  Бидний хүсэл зориг гангаас илүү хүчтэй гэдэгт итгээрэй!
  
  Миний Орос олон зууны турш захирч байна
  Мөн бүх орчлонд аз жаргал бэлэглэсэн ...
  Танд ган нударганы хүч хэрэгтэй,
  Зоригтой, гэхдээ боломжийн байдлаар!
  Эхлээд Маргарита ганцаараа дуулж байсан бол дараа нь Эномай, охин Яга, Виконт де Лафер болон бусад хүүхдүүд дууг дуулав. Энэ бол аль хэдийн хүчтэй, бүрэн дуутай найрал дуу байсан бөгөөд бүх зүйл чичирч байв. Мөн асар том, жинхэнэ аварга биетийн хэмжээ буурч эхлэв. Тэр тийм ч дажгүй, заналхийлсэн харагдахаа больсон. Мөн эвэр нь жижиг болж, сарвуу нь жижиг болжээ. Хөөх...
  Яга охин инээж дуулсан:
  Сайн байна, сайн байна, та түүнтэй бахархаж болно -
  Долоон хүн нэгээс айдаггүй!
  Хүүхдүүд нэг дуугаар нүцгэн хөлөө дэвсээд:
  Бид чамаас айхгүй ээ,
  Хүүхдийн хөлд гишгэгдэх болно...
  Хэдийгээр бид хангалттай дайчин биш ч гэсэн,
  Ягагийн дор байсан !
  Эдгээр нь хүүхдүүд бөгөөд сэтгэл, царайгаараа маш үзэсгэлэнтэй юм. Мөн тэд аварга том биетүүд шиг тулалддаг. Хэдийгээр одоо хүн иддэг аварга биетийг ёс суртахууны хувьд дуусгах ёстой. Тэгээд хүүхдүүд бүжиглэж эхлэв.
  Яга охин тоос сорогчоо аваад дээрэмчин рүү чиглүүлж, ямар нэгэн зүйл бувтнаж эхлэв.
  Хөвгүүдийн нэг нь араг яс болж хувирсан кокерель хэлбэртэй том чихэр долоож , охин зайрмагнаас хазав.
  Хүүхдүүд аварга томыг заналхийлэв:
  - Чамд ч бас тохиолдох болно!
  Тэгээд тэр шууд утгаараа чичирчээ. Тэр бүр ч агшав. Мөн солонгын бүх өнгөөр зайрмагтай алтан шилнүүд улам хурц, үзэсгэлэнтэй болж эхлэв.
  Анхдагч баатар Маргарита дахин уур хилэнгээр дайны үеийн эх оронч дууг дуулж, бусад хүүхдүүд найрал дуугаар:
  Би тоглож байхдаа комсомолд элссэн.
  Сайхан мөрөөдлийн охин...
  Дэлхий ертөнц мөнх болно гэж би бодсон
  Өдөр бүр хаврын мэндэлдэг!
  
  Гэвч зарим нэг шалтгааны улмаас бүтсэнгүй,
  Ямар нэгэн байдлаар би дурлаж чадахгүй байна ...
  Залуус аа, надад хэлээрэй, миний өршөөлөөр
  Амьдрал бол маш хүчтэй сэлүүр юм!
  
  Гэнэт дайн гэнэт дуугарч,
  Мөн үхлийн хар шуурга урсав ...
  Миний охид чийрэг биетэй,
  Та өөрийгөө нэг дор дайралтанд оруулж болно!
  
  Надад итгээрэй, би бууж өгөхийг хүсэхгүй байна,
  Эх орныхоо төлөө эцсээ хүртэл тэмц...
  Бид гранатуудыг хүчтэй үүргэвчиндээ авч явдаг,
  Сталин зүрх сэтгэлд аавыгаа сольсон!
  
  Оросын агуу дайчид.
  Бид энх тайван, дэг журмыг хамгаалж чадна...
  Тэнгэрийн одод хилэнг усалж,
  Тэгээд анчин тоглоом болж хувирав!
  
  Би хөл нүцгэн охинтой тулалддаг
  дүүрэн ...
  Энэ диваажинд газар байх болно гэдгийг би мэднэ.
  Та цус дээр аз жаргалыг барьж чадахгүй!
  
  Эх орны агуу дайчид,
  Бид Москвагийн дэргэд тууштай тулалдах болно...
  Тэгээд коммунизмын үеийн мөрөөдөл,
  Сатантай газар доорх ертөнцийн эсрэг!
  
  Оросын зоригтой залуус,
  Тэд эцсээ хүртэл шударгаар тэмцэнэ гэж...
  пулемётоор буудаж байна,
  Хэрэв танд алтан титэм хэрэгтэй бол!
  
  Биднийг сум ч зогсоож чадахгүй
  Агуу Бурхан Есүс амилсан...
  Махчин луугийн өдрүүд дуусч,
  Тэнгэрээс бүр ч тод гэрэлтэв!
  
  Би чамд хайртай, хайрт Лада,
  Хамгийн дээд бурхан Сварог алдар сууд байх болно ...
  Бид Оросын төлөө тэмцэх хэрэгтэй
  Хамгийн сайн Цагаан Бурхан бидэнтэй хамт байна!
  
  Оросуудыг бүү сөхрүүл
  Бидний махан биеийг хазаарлах боломжгүй, надад итгээрэй ...
  Сталин, агуу Ленин бидэнтэй хамт
  Та энэ шалгалтыг бас давах ёстой!
  
  Эх орны зовлон бидний зүрх сэтгэлд бас байдаг
  Бид түүний агуу байдалд итгэдэг ...
  Бид сансар огторгуйн хаалгыг хурдан нээж,
  Энэ нь маш сайхан амьдрал байх болно!
  
  Бид хөл нүцгэн сайхан охид ,
  Бид цасан шуурганы дундуур маш хурдан гүйдэг ...
  Бидэнд энэ гашуун архи хэрэггүй,
  Херуб далавчаа дэлгэдэг!
  
  Охид бид эх орныхоо төлөө зогсох болно
  Бид муу Краутуудад хариулах болно, үгүй,
  Тамын Каин устгагдах болно,
  Мөн Аврагч Христэд мэнд хүргэе!
  
  Эрин үе ирнэ - үүнээс илүү байж болохгүй,
  Үхсэн хүмүүс үүрд амилах болно ...
  Орчлон ертөнц жинхэнэ диваажин болно
  Хүн бүрийн мөрөөдөл биелэх болно!
  Маргарита бага зэрэг гунигтай санагдсан - тэр аль хэдийн зуу гаруй настай, охин хэвээр байна. Магадгүй тэр үүрд хүүхэд хэвээр үлдэх болно.
  Харин бусад хүүхдүүд энэ дуунд баярлаж, баясав.
  Мөн аймшигт хүн иддэг аварга биет нь улам жижиг болж, мангас гэхээсээ илүү айсан гоблин шиг харагдаж байв.
  Хэсэг зайрмаг, бялуу түүн рүү нисэв. Хүүхдүүд инээж, хэлээ гаргав. Энэ их инээдтэй харагдаж байлаа. Хөгжилтэй залуус нүүр царайгаа үргэлжлүүлэв.
  Яга охин уруулаа цохиж, жиргэжээ:
  Хүүхдүүд инээх ёстой
  Хүүхдүүд инээх ёстой -
  Баатрууд яаж амьдардаг вэ!
  Баатрууд яаж амьдардаг вэ!
  Тэгээд Баба Яга шилтгээнээс үсэрч буй бусад орк, гоблин руу тоос сорогчоор чиглүүлэв. Тэгээд Эномай охин хоёр тэднийг пулемётоор буудаж эхлэв. Тэгээд тэд үүнийг маш сайн хийсэн . Дахин тод зайрмаг, үзэмний ороомог, цөцгийтэй бялуу, эрдэнэ шишийн ширхэг, хөвөн чихэр гэх мэт аяганууд байсан . Бүх зүйл маш сайхан үнэртэй, маш их дур булаам харагдаж байв.
  Дайчин хүүхдүүд инээж, чонын зулзага шиг хурц цагаан шүдээ харуулав.
  Энэ үйлдэл ямар гайхалтай, өвөрмөц харагдаж байв.
  Маргарита орк болон араг ясыг аянга цохиж , тэдний гайхамшигтай хувирлыг үргэлжлүүлэв.
  Үүний дараа анхдагч охин дахин эх оронч, гайхалтай дууг дуулж, бусад хүүхдүүд найрал дуугаар түүний хөгжилтэй, хөгжилтэй дууг авав.
  Сатан биднийг ялахгүй
  Дэлхий дээрх хамгийн үзэсгэлэнтэй эх орон минь
  Үзэсгэлэнт улс нь алдартай ...
  Насанд хүрэгчид болон хүүхдүүд үүнд баяртай байх болно!
  
  Тэнд хөндийн сараана цэцэг гайхамшигтай цэцэглэе.
  Херубууд сайхан дуулал тоглодог...
  Фюрер капут болно,
  Оросууд тулалдаанд ялагдашгүй!
  
  Комсомол гишүүд хөл нүцгэн гүйдэг,
  Тэд нүцгэн өсгийтэй цасан дээр гишгэдэг...
  Гитлер чи зүгээр л сайхан харагдаж байна
  Би чамайг танкаар дайруулна!
  
  Бид нацистуудыг ялж чадах уу?
  Урьдын адил хөл нүцгэн байна охидоо...
  Бидний хамгийн хүчирхэг баатар бол баавгай,
  Тэр хүн бүрийг пулемётоор алах болно!
  
  Үгүй ээ, охид бид аль хэдийн маш сайхан байна ,
  Бид шууд утгаараа бүх дайснуудыг салгаж хаядаг ...
  Бидний хумс, шүд, нударга...
  Бид гайхамшигтай диваажинд байр барих болно!
  
  Сэрүүн коммунизм бий болно гэдэгт би итгэдэг,
  Зөвлөгөөний орон цэцэглэж байна, надад итгээрэй...
  Мөн эмгэнэлтэй нацизм алга болно,
  Таны үйлс алдарших болно гэдэгт би итгэдэг!
  
  Энэ бүс нутаг зэрлэгээр цэцэглэнэ, би итгэж байна,
  Бид ялалтаас ялалт руу буцаж ирлээ...
  Николай япончуудыг ялж,
  Самурай бүдүүлэг байдлын төлөө хариулах болно!
  
  Бид өөрсдийгөө хазайлгахыг зөвшөөрөхгүй,
  Дайснуудаа нэг цохилтоор бут цохицгооё...
  Анчин тоглоом болж хувирцгаая,
  Бид Вермахтыг бут цохисон нь дэмий хоосон биш юм!
  
  
  Надад итгээрэй, бид бууж өгөх нь тийм ч амар биш,
  Оросууд хэрхэн тулалдах талаар мэддэг байсан ...
  гангаар хурцалж ,
  Фюрер алиалагчийн дүр болох болно!
  
  Эх орон минь ийм л байна даа
  Түүнд орос баян хуур тоглодог...
  Бүх үндэстэн найрсаг гэр бүл,
  Каин биш Абел ялна!
  
  Удалгүй ЗСБНХУ алдарших болно ,
  Дайсан маань хэрцгий, урвасан ч...
  Бид эр зоригийн үлгэр жишээ үзүүлэх болно,
  Оросын сүнс тулалдаанд алдарших болно!
  Сүүлчийн хэллэг дээр анхдагч охин шидэт саваанаас аянга, нүцгэн хуруунаасаа пульсарыг шидэт бөгж, чулуугаар авч, суллав. Тэд эцэст нь эмгэн хумс шиг агшсан аварга биетийг бүрхэв. Тэр нь галын туяанд бүрэн бүрхэгдсэн байв. Дараа нь дахин гялсхийв. Оркууд болон араг яснууд эцэст нь бүх төрлийн гайхалтай амттан болж хувирав. Янз бүрийн төрлийн хиам, чихмэл загас, галуу, бялуу, нарийн боов, карамель, зайрмагны шил хүртэл маш амттай, шарсан.
  Хүүхдүүд баярлан хөөрч, үсрэн бууцгаав. Тэд маш их баяртай, баяртай харагдаж байв.
  Энд, айхтар, ширүүн хүн иддэг аварга биетийн оронд гэрэл сарнив. Долоон настай шорт өмссөн туранхай цайвар үстэй хүү гарч ирэв. Аймшигтай мангасын оронд ийм хор хөнөөлгүй, хөөрхөн хүүхэд. Тэр нүдээ анивчаад гиншиж:
  - Намайг битгий цохи!
  Маргарита хашгирав:
  - Битгий ай! Бид чамд хүрэхгүй. Одоо та амьдралаа эхнээс нь эхлүүлж, сургуульдаа явж болно!
  Хүү, хуучин каннибал хоёр гаслан:
  Энэ ямар сургуулийн амьдрал вэ?
  Өдөр бүр шалгалт хаана байна ...
  Нэмэх, хуваах,
  Үржүүлэх хүснэгт!
  Хүн иддэг аварга шилтгээн бидний нүдний өмнө өөрчлөгдөв. Бөмбөг дээр гавлын ясны оронд гайхамшигтай гоо үзэсгэлэнгийн цэцэг цэцэглэжээ. Бөмбөг нь өөрөө алтаар гялалзаж байв. Бүх зүйл маш гайхамшигтай, гялалзсан, нүд гялбам болж, цайзын хана цэцэгсээр бүрхэгдсэн байв. Цусны оронд усан оргилуурууд очир эрдэнийн урсгалаар урсаж, үүл сарниж, дөрвөн нар нэгэн зэрэг гэрэлтэв.
  Мөн чөлөөлөгдсөн хүүхдүүд баяр хөөртэй инээдээр цайзаас гарч гүйж эхлэв. Туранхай, ноорхой, хөл нүцгэн байсан ч тэд аз жаргалтай байв.
  Охид, хөвгүүд амттай амттан дээр довтолж, коктейль, шүүстэй торхнууд өвсөн дороос гарч ирэв .
  Яга охин зуурмаг дээр хуучин хүн иддэг аварга биет рүү нисч, хүүд зайрмаг өгөв. Тэр үүнийг залгиад инээмсэглэв:
  - Амттай!
  Тэгээд тэр айдастай нэмж хэлэв:
  - Хүүхдүүд ээ, намайг уучлаарай! Би чамайг идсэндээ ичиж байна. Энэ ямар жигшүүртэй юм бэ!
  Илүү олон хүүхэд гарч гүйв. Өмнө нь хүн идсэн хоолыг оруулаад . Хор хөнөөлгүй хүү нүдээ цавчиж, бүр дуулав;
  Энэ бол гайхамшиг биш гэж үү, үлгэр биш гэж үү
  Бүх зүйл ийм болсон, надад итгээрэй, гайхалтай!
  Үгүй ээ, бидний төлөө сайн зүйл хийсэн нь дээр -
  Мөн хорон муу зүйл мөнх бус байдал руу алга болно!
  Тийм ээ , энэ бол ялалт байсан. Маш булчинлаг их биетэй, шорт өмссөн хөвгүүдийн нэг нь цацруулагч гадаргуу руу хараад гаслав.
  -Миний баатарлаг өндөр хаашаа явсан бэ?
  Оеномаус асуув:
  - Харин чи хэн бэ?
  Маш том булчинтай хүү хариулав:
  - Никитич.
  Түүний хүүхэд шиг царай барайж, тэр бувтнав:
  - Би агуу баатар байсан, одоо би шорт өмссөн хөл нүцгэн хүү , хэнд ийм хэрэгтэй вэ.
  Хуучин хүн иддэг хүн илэн далангүй хэлэв:
  -Хоёулаа сургууль руугаа явцгаая!
  Добрынья уурлан архирч, нүцгэн хүүгийн хөлөө маш хүчтэй өшиглөж , чулуу хагарлаа:
  - Сургуулийн тамд! Би ядарсан гэж бодсон !
  Маргарита санаа алдан хариулав.
  - Би үүнийг ойлгож байна!
  Хүү Добрыня архирлаа:
  - Та юу ойлгож байна! Одоо эхнэр маань намайг орхих болно! Надад ийм шуугиантай хүүхэд хэнд хэрэгтэй юм бэ !
  Оеномаус инээмсэглэн хариулав:
  -Амьдралын хамгийн чухал зүйл бол сэтгэл юм. Хэмжээ нь хамаагүй!
  Добрыня эсэргүүцэв:
  - Үгүй! Чи миний эхнэрийг мэдэхгүй. Нэг удаа тэр өсгийгөө маш хүчтэй хөдөлгөж, булбулчин дээрэмчийн шүгэлдэх шүдийг тас цохив! Тэр хатуу бөгөөд яагаад түүнд сахалгүй хүү хэрэгтэй байна вэ ! - Тэгээд хүү дахин хөл нүцгэн, хүүхэд шиг, гэхдээ хүчтэй хөлөөрөө лантуу шиг цохиж, чулуу нь жижиг хэсгүүдэд хуваагдав. Тэгээд залуу баатар хашгирав. - Удахгүй намайг насанд хүрсэн болгоорой!
  Оеномаус санаа алдаад хариулав.
  - Харамсалтай нь, бид үүнийг хийж чадахгүй, тийм үү?
  Маргарита хариулав:
  - Яг одоо, бид үнэхээр чадахгүй байна, гэхдээ хэрэв та бидэнтэй сайхан зорилгын төлөө явах юм бол бид ямар нэгэн зүйл бодож магадгүй!
  Добрынья хүү сүрдүүлэн асуув:
  -Таны зорилго юу вэ?
  Оеномаус итгэлтэйгээр хариулав:
  - Орчлон ертөнцийн хэмжээнд хүчирхэг хүйсийг үхлээс аврах. Манай орчлонд тахал байдаг бөгөөд энэ нь танд ч хүрч чадна!
  Маргарита зөвшөөрч толгой дохив:
  - Тийм ээ, Добрыня, бидэнтэй нэгдээрэй. Та баатарлаг хүч чадалтай хэвээр байгаа бөгөөд та бидэнд маш их хэрэгтэй байх болно!
  хүүгээс хөгшин, өндөр биш байсан ч бие бялдрын асар их хүч чадалтай байв. Тиймээс тэр хайрга чулууг нүцгэн хуруугаараа шахаж, шууд утгаараа аваад буталсаны дараа тэрээр инээмсэглэн хэлэв.
  - Тэгээд би зүгээр л байна! За, би чамтай хамт явъя. Би том болтол эхнэртээ буцаж очих нь аймшигтай байх болно !
  Маргарита дагина шиг инээмсэглэн хариулав:
  - Маш ухаалаг шийдвэр!
  Тэгээд тэр нүцгэн хуруугаа дарав. Гурав дахь хөөрхөн луу зулзага гарч ирэв.
  Охин тайлбарлав:
  -Чи ууттай гуйлгачин шиг явах ёсгүй!
  . БҮЛЭГ Љ8.
  Доминика шилжилтийн болон шалгалт өгөхдөө маш их ядарсан байв. Тиймээс түүний үзэсгэлэнт охидыг алтан ваннд угааж, шүршүүрт оруулав. Дараа нь тэд түүнийг элит оюутнууд, эмэгтэй оюутнуудад зориулагдсан тусдаа, тансаг өрөөнд зөөлөн, дулаан орон дээр суулгав. Доминика хачирхалтай мөрөөдөлд автсан бөгөөд түүний сүүлчийн хүсэл бол хунтайж Оеномаустай хамт байх явдал байсан бөгөөд түүнд маш их өрөвдөх сэтгэл, өрөвдөх сэтгэл төрж байв.
  Түүнийг Морфей бурхан тэвэрсэн даруйдаа тэр
  Доминика гэнэт нүүр рүү нь салхи үлээж байгааг мэдэрч, гулгамтгай нуруун дээр сууж байв. Мөн эргэн тойронд үүлс анивчдаг.
  Охин эргэж харвал царайлаг, булчинлаг хөвгүүнийг тэр даруй танив. Тиймээ, хунтайж Оеномаус залуу боол болсон юм. Одоо тэр жижигхэн гурван толгойтой луу унаж байна. Түүний баруун талд нэг охин нисч байна. Тэр бас маш үзэсгэлэнтэй, эгдүүтэй, алтан улаан үстэй. Тэр Oenomaus-аас хөгшин харагдахгүй байна. Мөн зүүн талд нь хүү байна. Мөн цайвар үстэй , царайлаг, маш булчинлаг, илэрхий царайтай. Ийм бүлэг хүүхдүүд үүргэвчтэй, зэвсэгтэй. Мөн охин хөлийн хуруу, гартаа бөгжтэй.
  Луу илүүдэл жинг мэдэрч, унахгүйн тулд далавчаа илүү олон удаа дэвсэж эхлэв.
  Маргарита охин шидэт саваагаа сэгсэрч архирлаа:
  - Чи хэн бэ? Хаанаас ирсэн юм бэ?
  Харин Оеномаус Доминикаг таньж, өөртөө итгэлтэй өнгөөр хэлэв.
  - Энэ бол дэлхийгээс сонгогдсон хүн. Тэрээр эш үзүүллэгийн дагуу манай орчлон дахь хүчирхэг сексийг аврах ёстой.
  Маргарита охин инээмсэглэв:
  -Дэлхий гарагаас? Та Аугаа эх орны дайныг мэдэрч байсан уу?
  Доминика итгэлтэйгээр баталсан:
  - Тийм байсан!
  Анхдагч баатар бүсгүй ёжтойгоор асуув:
  -Тэгээд хэзээ өнгөрсөн бэ?
  Цохилтод өртсөн охин өөртөө итгэлтэйгээр хариулав:
  - Зургадугаар сарын 41-ний хорин хоёроос дөчин тавдугаар сарын 9-ний хооронд, мэдээжийн хэрэг бид ялсан!
  Маргарита инээмсэглэн хариулав:
  - Бид ялсныг би мэднэ! Тэгэхгүй бол бид чамтай ярихгүй байх байсан. Тэгэхээр бид цаг хугацааны явцад тархай бутархай нутаг нэгт хүмүүс гэсэн үг. Төрөлх гарагаасаа, тэр байтугай эх орноосоо хүнтэй уулзах ямар сайхан бэ!
  Доминика санаа алдаад хариулав:
  - Аугаа эх орны дайн дуусахад өвөө маань төрөөгүй байсан. Энэ бол бидний хувьд урт түүх юм!
  Маргарита бас санаа алдаад:
  - Тэгээд би дуусгахыг нь харах гэж амьдарсангүй. Би 44 оны нэгдүгээр сард дүүжлэгдсэн. Гэхдээ би бидний ялалтад итгэсэн. Киев аль хэдийн чөлөөлөгдөж, Сталинград, Курскийн булга аянга цахилгаантай байв. Дөнгөж арван хоёр настай байхдаа комсомолд элсээгүй үхэх нь ямар харамсалтай вэ.
  Доминика гайхаж:
  -Тийм эрт нас барсан юм бол яагаад охин хэвээрээ байгаа юм бэ?
  Маргарита мөрөө хавчин:
  - Би үүнийг мэдэхгүй. Нас барснаас хойш бараг зуун жил өнгөрсөн ч би хүүхэд хэвээрээ байна. Гэхдээ бас нэг давуу тал бий: би огт хөгшрөөгүй, шүдэнд минь ганц ч ломбо байхгүй!
  Доминик инээгээд тэмдэглээд:
  - Тийм ээ, хөгшрөлт маш муу, зүгээр л жигшүүртэй!
  Мөн үзэсгэлэнтэй кино жүжигчин дуулж эхлэв;
  Хүн төрөлхтөн маш их гашуудаж байна
  Магадгүй хүн бүр түүний тухай боддог байх!
  Энэ тэнгисийн дээгүүр нулимс урссан,
  Хүний айдас галд шатдаг!
  
  Жилээс жилд цуваагаар мөлхөж,
  Эмээ хацар дээрээ хна үрж байна!
  Охины туранхай дүрд ямар нэгэн зүйл тохиолдсон .
  Үрчлээ хаанаас гардагийг би ойлгохгүй байна!
  
  Байгалийн титэм яагаад гэрэлтдэг вэ?
  Машин бүтээгч гэнэт хатах ёстой!
  Салхины хүчийг тэргэнцэрт татсан хүн,
  хөгшрөлтийн хор хөнөөлийг даван туулж чадахгүй !
  
  Гоо сайхан хүн галзуу болж хувирдаг
  Мөн баатар бидний нүдний өмнө хатаж байна!
  Одоо ямар ч таагүй цаг агаар
  Шөнөдөө би зэрлэг айдсаас болж зовж шаналж байна!
  
  Гэхдээ аврал байхгүй гэдэгт би итгэдэггүй,
  Хүн Бурхантай маргаж чадна!
  Тиймээс найрсаг гэр бүл мөнх болно
  Ингэснээр зам амархан, эгц өгсөх болно!
  
  Хөгшин эмэгтэйчүүд үрчлээсгүй болно,
  Ичиж хөгшрөлтийн ухралт хийцгээе!
  Хүн, дэвшлийн хүчирхэг хүү,
  Тэрээр амьдралын оргилыг тод нүдээр хардаг!
  
  Мөн төгсгөлгүй гоо үзэсгэлэн байх болно
  Бүрэн урсах гол мэт өдрүүд урсах болно!
  Хүний сайхан сэтгэл гарч ирнэ
  Эцсийн эцэст зүрх сэтгэл цэвэр, эрхэмсэг болно!
  
  Шинэ таашаал ирнэ гэдэгт итгээрэй,
  Жил ирэх тусам мэргэн ухаан нэмэгдэх болно!
  Эцсийн эцэст мөс нь залуу биед тогтдоггүй,
  Таван жил сурах хүсэлтэй сургуулийн хүүхэд шиг!
  
  Тэмдэглэл илүү өндөр байна, алив, хай,
  Та дор хаяж зуу дахин шалгалт өгөх болно!
  Мөн та зөгийн балтай Улаан өндөгний баярын бялуу идэж болно,
  За, одоо хөгшин охин болоорой!
  Жинхэнэ прима донна Доминика ямар сайхан дуулсан бэ. Мөн түүний дуунууд яг л булбулын цог шиг бүрэн биетэй, цахилдаг байв.
  Эномай толгой дохив:
  маргаж чадахгүй !
  Хүү Добрыня хэлэв:
  -Хөгшрөлт муу. Гэхдээ би өөртөө болон эхнэртээ залуужуулах алим авсан. Хэрэв та бага зэрэг идвэл хөгшрөхгүй, хүүхэд ч болохгүй. Тэгээд нэг тэнэг шулам ийм алим дээр хоолложээ . Тэр хөгшин эмэгтэй байсан ч эцэст нь тогоонд оров. Тиймээс та бүх зүйлд даруу байдлыг мэддэг байх ёстой бөгөөд бүх насныхан хайранд захирагддаг гэдгийг санаарай.
  Эномай гэнэт тэмдэглэв:
  - Миний луу хүнд амьсгалж байна! Доминика бол хүүхэд биш, маш том биетэй, булчинлаг охин учраас түүнд хоёр хүн авч явахад хэцүү байдаг. Түүнд шинэ хуудас хэрэгтэй байна!
  Маргарита итгэлтэйгээр хөлийн хуруугаа даран хэлэв.
  - Зар сурталчилгааны хуудас байх болно!
  Гурван толгойтой жижиг луу анх агаарт гарч ирэв. Гэвч партизан охин түүнд энергийн туяа илгээж, энэ луу ургаж эхлэв.
  Доминика гайхаж:
  - Энэ бол үйл ажиллагааны ид шид юм. Би анх удаа лууг өсгөж байгааг харж байна.
  Маргарита инээмсэглэн хариулав:
  - Луу бол хүмүүс биш, тэднийг өсгөх нь илүү хялбар!
  Тэр араатан бусад гурван луугаас арай том болтлоо томорчээ. Тэгээд дахин нэг хуруугаа цохиж, энэ удаад гар, Доминика эвтэйхэн эмээл дээр суув!
  Анхдагч охин толгой дохив:
  - Энэ нь ямар энгийн болохыг та харж байна! Одоо та өөрийн гэсэн луутай болсон. Үүнд баярла!
  Хит болсон охин инээвхийлэн хэлэв:
  - Энэ нь мэдээжийн хэрэг гайхалтай , гэхдээ ханан дээр баяр баясгалантайгаар авирах нь ямар хэрэг вэ?
  Маргарита инээгээд хариулав:
  - Та өөрийнхөө лууг мөрөөдөж байгаагүй гэж үү?
  Доминика үнэн сэтгэлээсээ бувтнаад:
  -Би өөрийнхөө нисдэг тэрэгтэй болохыг мөрөөддөг байсан. Гэвч түүнд мөнгө олох цаг байсангүй. Тиймээс онцгой баярлах зүйл байхгүй!
  Эномай инээмсэглэн тэмдэглэв:
  -Гэхдээ би хувийн лууг мөрөөддөг байсан.
  Добрыня батлав:
  - Хувийн луу сайхан байна! Гэхдээ ид шид хэрэглэвэл баатарлаг морь маань ч бас нисдэг байсан. Гэхдээ тусгай шившлэг хийхдээ шидтэнгүүдэд алтаар мөнгө төлөх шаардлагатай байдаг. Тэгээд луу эрх чөлөөтэй.
  Маргарита нэмж хэлэв:
  - Луу дангаараа усаар хооллодог учраас бас сайн. Үүн дээр бага зэрэг хогийн ургамал нэмбэл сайхан болно. Тэр галаар амьсгалах болно.
  Доминика сониучирхан асуув:
  -Та үнэхээр германчуудтай тулалдсан уу?
  Маргарита үнэнчээр хариулав:
  -Би үнэхээр барилдаагүй. Би тагнуул, харилцаа холбооны салбарт илүү ажилласан. Би тосгоноор, ойн дундуур алхсан. Яахав өвлөөс өвөл хүртэл гуйлгачин цүнхтэй, хөл нүцгэн хүн хардах биз. Тэр нацистуудад хэд хэдэн удаа тэсрэх бодис тавьсан нь үнэн. Яахав тэр намайг авч явахад л буудсан. Тэр сүүлчийн сум хүртэл хариу буудсан. Тэр баригдсан. Яахав, тэд намайг яаран ч гэсэн тамлаж, улаан арми яг тэр зүгт урагшилж байсан тул намайг дүүжлэх гэж яарч байсан. Тэгэхгүй бол тэд түүнийг удаан тарчлааж болох байсан.
  Нэг удаа би дахиад хоёр цагдаа нойрсож, партизануудад өгсөн. За, би зохиохгүй, гэхдээ мэдээж олон адал явдал байсан.
  Доминика инээмсэглэн асуув:
  -Танд захиалга байсан уу?
  Маргарита санаа алдан хариулав.
  - Үгүй! Зөвхөн "Эр зоригийн төлөө" медалийг би ямар ч ноцтой зүйлээр шагнуулахад хэтэрхий жижиг гэж үзсэн. Тэднийг нас барсны дараа шагнасан эсэхийг мэдэхгүй байна ...
  Оеномаус хэлэхдээ:
  - Арван хоёр настайдаа охин цэргийн шагнал авах нь тийм ч муу биш юм! Надад хэлээч, чамд ямар байна?
  Анхдагч охин толгой дохив:
  -Тийм ээ, надад хэлээч, коммунизм баригдаж, дайн дууслаа?
  Доминика санаа алдаад итгэлтэйгээр хариулав:
  - Үгүй! Дайны хувьд бүр ч дордов. Гэхдээ би энэ тухай яримааргүй байна. Гэтэл хүмүүс бүр дордсон.
  Хүү Добрыня санал болгов:
  -Ид шидийн эр зоригийн талаар ярилцъя. Үгүй бол та одоо танкны тухай ярьж эхлэх болно ...
  Маргарита хөмсгөө зангидан:
  -Та танкийн талаар юу мэдэх вэ?
  Добрыня хариулав:
  - Би илүү өндөр хөгжилтэй ертөнцөд байсан бөгөөд эдгээр төмөр мангасууд байсан. Тэд чанга буудаж, маш аюултай. Тэднийг санах нь жигшүүртэй юм.
  Партизан охин инээгээд хэлэв:
  -Би Tiger савны хийн саванд элс асгасан. Тэгээд тэр зогсов. Тийм байсан. Тэгээд тэр нацистуудын машинуудын дугуйг цоолохын тулд хясаа ашигласан . Би жаахан охин, үүнийг хийх нь надад илүү хялбар байсан.
  Доминик инээгээд тэмдэглээд:
  - Сайн хийлээ! Та бол анхдагч баатар юм. Бид таны тухай кино хийж, таны тухай ном бичих хэрэгтэй.
  Маргарита толгой дохив:
  - Жишээлбэл, "Улаан чөтгөрүүд" байдаг гэдгийг би мэднэ. Ерөнхийдөө би Бурханд итгэдэггүй байсан ч заримдаа ичиж байгаа зүйлээ хийдэг байсан!
  Эномай инээмсэглэн хэлэв:
  -Болж байна. Заримдаа бурхад тийм ч сайн зан гаргадаггүй. Гэхдээ ямар ч байсан та одоо маш авьяаслаг илбэчин болсон тул та...
  Тэр дуусгасангүй. Тэдний өмнө нисдэг сармагчингийн сүрэг гарч ирэв. Тэд хол байсан ч элф хүү, илбэчин охин хоёрын хурц хараа нь эдгээр далавчит приматууд дор хаяж арван хүүхдийг торонд чирж байгааг харав. Азгүй охид, хөвгүүд нисэхдээ амьсгал хурааж, маш их зовж шаналж, шидэгдэж, хүүхдийн биеийг торны ган тороор таслав.
  Доминика ч үүнийг хараад хашгирав:
  - Бид залуусыг суллах хэрэгтэй!
  Добрынья толгой дохин сэлмээ сугалан хашгирав:
  - Бид тулалдаанд зоригтой орох болно,
  Ариун Оросын хувьд -
  Бид илдээр тулалдаж,
  Би зарахгүй!
  Доминика шүдээ гарган:
  -Хүүхдэд туслах нь мэдээж их сонирхолтой. Гэхдээ бидэнд хангалттай хүч байна уу? Би нисдэг сармагчингийн тухай үлгэр уншсан , тэд маш хүчтэй юм шиг санагддаг!
  Маргарита зөвшөөрч толгой дохин:
  Харанхуйн дайчид үнэхээр хүчтэй,
  Тоо мэдэхгүй байж хорвоо дэлхийг эзэгнэдэг...
  Харин Сатаны хөвгүүд та нарт -
  Христийн хүчийг бүү эвд!
  Добрыня тэмдэглэв:
  -Бидэнд өөр өөр өрсөлдөгчид байсан. Тэд хүчтэй байдаг нь дүрмээр бол биднийг зогсоосонгүй!
  Луутай дөрвөл нисдэг сармагчингуудын араас гүйв. Тэдний арваад л байсан - арван гурав нь. Мөн ойролцоогоор ижил тооны олзлогдсон хүүхдүүд. Энэ бол тулааны хатуу үнэн.
  Маргарита урагш гүйж, нисч буй сармагчингууд руу ойртож ирээд:
  - Хүүхдүүдээ явуул, мангасууд!
  Сармагчингуудын удирдагч исгэрэв:
  - Охин минь хол яв, эс тэгвээс бид чамайг ч бас дэрлэнэ.
  Маргарита зоригтойгоор хариулав:
  - Үгүй! Та тэднийг явуул, эс тэгвээс бидэнтэй тулалдах хэрэгтэй болно!
  Сармагчингууд соёотой шүдээ гарган орилов:
  - Хэзээ ч үгүй!
  Тэдний дөрөв нь хүүхдүүдтэй тор барихаар үлдэж, үлдсэн хэсэг нь залуу аврагчдын жижиг отряд руу гүйв.
  Доминика нударгаараа сэгсэрч, гарт нь сэлэм гарч ирэв.
  Маргарита асуув:
  - Та яаж хашаа барихаа мэдэх үү?
  Доминика итгэлтэйгээр хариулав:
  - Нэг ойлголт байдаг! Тэрээр кинонд тоглосон.
  Партизан охин дуу алдав:
  - Энэ нь танд ашигтай байх болно.
  Жүжигчин охин дуулжээ:
  Чи сэлмээ савлах цаг болжээ
  Яарах цаг боллоо...
  Та сэлмээ даллах цаг болжээ -
  Хэрэгтэй байвал яах вэ!
  Үүнийг дэвтэртээ бичээрэй -
  Хуудас бүр дээр!
  Чи сэлмээ савлах цаг болжээ
  Чи сэлмээ савлах цаг болжээ
  Та сэлмээ савлах цаг боллоо!
  Үүний дараа дөрөв инээв. Тэгээд нисдэг сармагчингууд дайрах гэж оролдов. Тэд бор шувуу руу дайрсан цаасан шувуу шиг хөдөлж байв.
  Маргарита нүцгэн хөл дээрээ шидэт саваа, шидэт бөгжөөр нисдэг сармагчингуудын удирдагчийг цохив . Тэгээд маш хүнд цохилт болсон.
  Удирдагч цочирдсон бөгөөд толгой нь тэр даруй маш амттай кокосын бялуу болж хувирав. Нисдэг сармагчингийн сарвуу нь догдолж байв. Нөгөө нисдэг сармагчингууд айсандаа исгэрэв.
  Тэдний нэг нь дөрөв рүү гүйсэн боловч Добрыня хүү духан дээрээ нүцгэн өсгийөөрөө цохиход сармагчин хүчтэй цохилтонд оров.
  Доминика сэлмээ эргүүлж, нисч буй сармагчингийн эврийг огтолсны дараа тэрээр дуулжээ:
  Бид зэрлэг сармагчингийн нутагт ширэнгэн ойд байна,
  тэнгэрт далавчтай хүмүүстэй тулалддаг ...
  Залгих гэж ан хийж байна боловсорсон банана -
  Модноос хүүхэд хулгайлсан хүнийг дүүжлээрэй!
  Оеномаус сармагчинг энэ удаад жигүүрт нь цохиод :
  Би бол гэрлийн баатар, чиний өвдөг сөгдөн зэрлэгүүд,
  Би эх орны дайснуудыг газрын хөрснөөс арчиж хаях болно!
  Тэгээд тэр сэлмээр наймны дүрс бүтээжээ. Үүний дараа хүү шархадсан приматаас авхаалжтай бултав. Луу галд шатахад сохор сармагчин хашгирав. Үүний зэрэгцээ шатаж буй үнэр гарч ирэв.
  Дөрвөн тулаанч довтолгоонд оров. Сармагчингууд сөрөг довтолгоонд орохыг оролдов. Луунууд тэднийг галын тийрэлтэт онгоцоор цохисон нь приматуудын далавчийг шатаажээ. Тэгээд шарсан үнэртэй байсан.
  Маргарита охин ид шидийн урсгалыг авч, суллав. Тэгээд дараагийн сармагчин толгойн оронд шоколадан гурилан бүтээгдэхүүнтэй байсан.
  Добрыня нэг сармагчинг далавчнаас нь хуруугаараа бариад нөгөө шувуу руу шидэв. Тэгээд дараа нь очтой мөргөлдсөн.
  The Titan Boy дуулсан:
  -Чи мэднэ дээ, би гялалзсан хүч чадалтай,
  Түүнтэй найзууд байх нь матартай тоглохтой адил юм!
  Дараа нь Доминикийн охин илдээрээ сармагчингийн далавчийг цавчив. Тэр хазайж, нил ягаан өнгийн усан оргилуурыг гаргав. Үүний дараа тэр хамтрагчтайгаа мөргөлдсөн.
  Доминика далавчтай амьтдын нэгнийх нь эрүү рүү нүцгэн өсгийгөөрөө өшиглөж , жиргэжээ:
  За яахав, амьтан модны үртэс дотор унтчихсан,
  За, тэд миний эрүү рүү өшиглөсөн ...
  За, тэд намайг дамнуурга дээр чирсэн -
  Амьд байгаадаа баярлалаа гэж хэлээрэй !
  Тэгээд охин өөр сармагчингийн толгой руу сэлмээр цохив . Үүний дараа амьтад зугтаж эхлэв. Үүний зэрэгцээ дөрвөн далавчит примат олзлогдсон хүмүүсийг авч явахыг оролдсон бөгөөд хүүхдүүд торонд орооцолджээ.
  Маргарита тэдэн рүү шидэт цацраг шидэхэд сармагчин бүхэлдээ царцсан шанцайтай бялуу болон хувирав.
  Үлдсэн хэсэг нь хашгирч, торыг суллаж зугтав. Мөн олзлогдсон хүүхдүүд унаж эхлэв.
  Маргарита хашгирав:
  - Тор барь, алив, илүү хүчтэй.
  Тэгээд тэр луу руу дайрав. Өөр гурван тулаанч түүний араас гүйв.
  Добрынья хүү дуулсан:
  Өө, хүүхэд нас, бага нас, чи хаашаа нисч байна вэ?
  Өө, хүүхэд нас, бага нас, хаана яарч байна вэ ...
  Үслэг сармагчингуудаар дүүрэн, би мэднэ
  Тэд чамайг өөр өөр улсаас барьж байна!
  Тэгээд баатар хүү нүцгэн хуруугаараа торыг авав. Гэсэн хэдий ч богино өмдтэй залуу байх нь давуу талтай. Насанд хүрсэн хүн гуталгүй алхах нь зохисгүй, харин хүүгийн хувьд энэ нь байгалийн зүйл бөгөөд тэрээр хүчирхэг хөлөө үйл ажиллагаандаа ашиглаж чаддаг.
  Дөрөв унасан торыг удаашруулж, жигдхэн бууж эхлэв.
  Доминика инээмсэглэн тэмдэглэв:
  - Би чамд өнчин хүүхдийн хувь заяаг хүсэхгүй байна,
  Би чамд хэцүү өдрүүдийг хүсэхгүй байна ...
  Гараг нь гэрэлт диваажин болох болтугай
  Ариун Эзэн хүүхдүүдийг хамгаалах болтугай!
  Залуус нь маажин, урагдсан, бараг бүгд хөл нүцгэн байсан, зөвхөн нэг охиноос бусад нь ганган, магадгүй тансаг даашинз, маргад, бадмаараг шигтгэсэн гутал өмссөн байв.
  Охин гиншиж:
  - Болгоомжтой байгаарай, аврах баг бол миний аав, герцог, би аль хэдийн баронесса цолыг авсан!
  Доминика инээвхийлэн хариулав:
  Хаад юу ч хийж чадна
  Хаад юу ч хийж чадна...
  Гэхдээ ихэвчлэн эвдэрдэг
  Заримдаа тэд суудаг!
  Хайрын төлөө гэрлэ
  Хайрын төлөө гэрлэ...
  Таны хувьд сул дорой
  Та бол бурхан биш, хаан минь!
  Таны хувьд хэн ч сул байна -
  Та бол бурхан биш, хаан минь!
  Багийнхан хүүхдүүдийг болгоомжтой газардуулсан. Тэгээд тэр вэбийг задлав. Хүүхдүүд, охид, хөвгүүд эрх чөлөөг мэдэрсэн. Тэгээд гүйх гэтэл дугуй өсгийт нь гялсхийв.
  Гэвч Маргарита тэднийг сүрдүүлэн хашгиран зогсоов:
  -Залуус та хаашаа явж байгаа юм бэ? Баярлалаа гэж хэлвэл ямар вэ?
  Хүүхдүүд зогсов. Баронесса охин толгой дохив:
  -Тийм ээ, чи намайг олзлогдохоос аварсан. Намайг аавд минь хүргэж өгөөч, чамайг өндөр шагнал хүлээж байна. Үлдсэн хэсэг нь өөрсдөө тэнд очоорой - тэд гуйлгачин, хөл нүцгэн хүмүүс.
  Хоригдлуудын дундаас нэгэн хүү эсэргүүцэв:
  - Миний аав тоологч! Тэгээд бэлтгэлийн үеэр баригдсан болохоор хөл нүцгэн байна!
  Маргарита: "Тэд яагаад чамайг барьсан юм бэ?"
  Виконт хүү мөрөө хавчин, нүцгэн, булчинлаг их биетэй, борлосон, утаслаг, зөвхөн хүүхэд шиг царайлаг царай нь түүний үүлдэр угсааг урвасан байв.
  Баронесса охин хариулав:
  Скелентон руу аваачихыг хүссэн . Энэ бол үхэшгүй мөнх Кощейтай холын холбоотой хүчирхэг шидтэн юм!
  Маргарита уруулаа алгадаад:
  - Муу шидтэн, элементийн мастер Скелентон хар барын олдвортой. Магадгүй энэ нь илүү хүчтэй сексийг аврахад тусална.
  Хүү ханхүү Оеномаус тэмдэглэв:
  -Үүнээс гадна хар дарсан зүүдний шидтэнгүүдэд олзлогдсон бусад олзлогдсон хүүхдүүдийг суллах хэрэгтэй. Эс бөгөөс орчлон ертөнцөд асар их хор хөнөөл учруулах болно .
  Доминика тийм ч итгэлтэй биш асуув:
  - Энэ нь биднийг гол зорилгоосоо сатааруулахгүй гэж үү?
  Маргарита эсэргүүцэв:
  - Эсрэгээрээ! Хэрэв та арван хоёр олдворыг бүгдийг нь цуглуулбал Төгс Хүчит Бурханы хүчийг олж авах боломжтой. Энэ нь зөвхөн хүчирхэг сексийг аврах төдийгүй бусад олон сайн зүйлийг бий болгох боломжийг олгоно.
  Хүү Добрыня хэлэв:
  - Энэ гайхалтай юм! Дараа нь бид бусад баатруудын мөрөөдөж байгаагүй зүйлийг хийх боломжтой болно!
  Доминика баярлан дуулав:
  Манай ертөнц энэрэнгүй, харгис, урвасан,
  Хүмүүсийн цус шуурга шиг урсдаг...
  Гэхдээ тэр хүн ухаалаг, ахиц дэвшлээрээ алдартай -
  Тоглож байхдаа саад бэрхшээлийг даван туул!
  
  Тоо томшгүй олон хар дарсан зүүд заналхийлэл
  Хувь тавилан нь харгис, гунигтай, хөгжилтэй ...
  Бид эргэлзэж хачин нулимс урсгасан -
  Тэнгэрийг ер бусын гунигтай хараарай !
  
  Мөн энэ нь урсгах шаардлагатай байг
  Ширүүн тулалдаанд хүний цус...
  Амьдралын утсыг сэлэм, сумаар тасалж,
  Бид хайраас үүрд урвахгүй!
  Маргарита алтан толгойгоо дохив:
  - Та Доминикийг сайн дуулдаг, ухаалаг үгс нь сэтгэлд хүрдэг! Гэхдээ энэ нь хангалтгүй ...
  Жүжигчин охин дуулжээ:
  Энэ нь маш хөнгөн болсон
  Би эх орноо аварсан ...
  Би үнэхээр азтай байсан -
  Зөвхөн энэ нь хангалтгүй юм!
  Зөвхөн, зөвхөн, зөвхөн -
  Энэ хангалттай биш!
  Виконт хүү нүцгэн хөлөө маш хүчтэй дэвссэн тул шүүдэр дуслууд улбар шар өвснөөс нисч, архирав:
  - Дуулахаа боль! Скелентом руу явцгаая , бид түүнийг хэдэн хэсэг болгон таслах болно!
  Маргарита санаа алдан хэлэв:
  -Алхахад хэтэрхий урт байна. Та луугаар нисэх эсвэл медалиа ашиглан тээвэрлэх хэрэгтэй!
  Оеномаус инээмсэглэн асуув:
  -Танд медалиа бий юу? Тиймээс биднийг авч яваарай!
  Партизан охин санаа алдаад хариулав.
  - Бүхэл бүтэн багийг тээвэрлэхийн тулд дахин цэнэглэх шаардлагатай. Одоохондоо идэцгээе. Хүүхдүүд өлсөж байгаа байх.
  Баронесса охин толгойгоо дохин алмаазан ээмэг нь жингэнэн:
  -Тийм ээ, яг ийм зүйл хийх ёстой. Миний гэдсэнд гал гарч байна!
  Хүү виконт тэмдэглэв:
  - Бүтэн гэдэс тулалдаанд дүлий байна!
  Үлдсэн хүүхдүүд голдуу охидууд дуу нэгтэй хашгирав:
  Бид идмээр байна
  Хаалгыг илүү өргөн нээ
  Үгүй бол бид тогооч идэх болно ...
  Тогоочид зууш идэх болно,
  Тэгээд жижүүрүүддээ ууцгаая.
  Бид хоолны өрөөг бүхэлд нь устгах болно
  Тэгээд бид аяга тавгаа хугалах болно!
  Маргарита шидэт саваагаа сэгсэрлээ. Тэгээд хэд хэдэн аяга таваг, бялуу тавьсан ширээ гарч ирэв.
  Охин баярлан дуулав:
  Хүүхдүүд танд зориулж цуглуулсан,
  Бид огт хаягдал биш -
  Мөн сайхан амттан,
  Зөвхөн шар будаатай будаа биш!
  Доминика толгой дохин тэмдэглээд:
  - Гэхдээ эхлээд гараа угаа!
  Хүүхдүүд урсгал руу гүйв. Зөвхөн баронесса охин л зогсож байв. Жүжигчин охин архирлаа:
  -Танд тусгай урилга хэрэгтэй юу?
  Залуу баронесса бувтнав:
  - Мөн би плебейчүүдтэй гар хөлөө норгохоос залхаж байна!
  Доминика хатуухан хариулав:
  - Тэгвэл би чамайг ширээнд оруулахгүй!
  Эрхэм охин хэлэхдээ:
  -Хөл нүцгэн охин , чи намайг зааж өгөх гэж байна уу? Тийм ээ, би чамайг ташуурдуулахыг тушаах болно.
  Доминика босоод нударгаа зангидан:
  - Тэгээд хэнд захиалга өгөх вэ?
  Баронесса эргэж харав. Доминика өндөр, булчинлаг байсан бөгөөд даавуу нь зөвхөн хөх, гуяыг нь бүрхсэн байв. Идээлсэн арьсан дор булчингууд эргэлдэж, гэдсэн дээр хэвлийн хөндийн хавтангууд байгаа нь тодорхой байв. Ийм баатарлаг охин чамайг цохиж чадна.
  Гэсэн хэдий ч Маргарита эвлэрэх өнгөөр хэлэв:
  - Бүгдээрээ гараа угаацгаая. Хэрэв та, Доминика, насанд хүрсэн хүн бол бидэнд үлгэр дуурайл үзүүлэх ёстой. Тиймээс бүгдээрээ хамтдаа угаацгаая.
  Тэгээд тэр урсгал руу чиглэв. Түүнтэй хамт Баронесса охин, Доминика нар байна. Ус нь дөрвөн наранд халсан, зөөлөн, бүлээн байсан тул угаах нь тааламжтай байв. Хүүхдүүд горхинд хүртэл сэлж байсан. Тэгээд тэд бие бие рүүгээ ус цацаж эхлэв.
  Доминика ч бас жаахан охин шиг ийш тийшээ цацарч:
  Ус, ус, хүйтэн ус,
  Энэ нь хувингаас асгарсан нь шалтгаангүй байсан!
  Мөн эргэн тойронд ийм гайхалтай байгаль байсан. Янз бүрийн хэлбэрийн тансаг цэцэгс нь өтгөн модон дээр ургадаг. Мөн эдгээр цэцгийн дэлбээнүүд нь өөр өөр өнгө, сүүдэртэй байдаг. Нахиа солонгын бүх өнгөөр гялалзаж, дөрвөн нарны туяанд гялалзаж байна гэж төсөөлөөд үз дээ.
  Энэ бол үнэхээр гайхалтай гоо үзэсгэлэн юм. Альбатросын хэмжээтэй эрвээхэйнүүд нисдэг бөгөөд далавч нь далайн давалгаа цацрах мэт хөдөлгөөнтэй байдаг. Мөн гайхалтай хөдөлгөөн үүсдэг.
  Доминика дуулжээ:
  Тэр эрвээхэйний далавч
  Тэд маш сайн байсан ...
  Хүү амар амгаланг алдаж,
  Тэгээд тэр чин сэтгэлээсээ хэлсэн ...
  Залуу виконт шүршиж, хэлэв:
  -Тийм ээ, эргэн тойронд сайхан байна ...
  Үнэндээ олон мод тогос шувууны эрдэнийн сүүл шиг харагдаж байв. Тэдний дээр эрвээхэйгээс гадна цагаан алтны соно далавчаа хөдөлгөж байв. Мөн ойд гайхамшигтай шувуудын шуугиан сонсогдов. Тэд үнэхээр гайхалтай, дуу хоолойгоороо гайхалтай байдаг тул та зүгээр л гайхаж байна.
  Доминика твиттер хуудсандаа:
  Та хар шувуудын дуулахыг сонссон уу?
  Булшин ба ориоолууд хурдалж байна ...
  Заримдаа илжиг, илжиг ингэж хашгирав.
  Охидууд хөл нүцгэн гүйж байна!
  Тийм ээ, энэ үнэхээр инээдтэй харагдаж байсан.
  Усанд орсны дараа хүүхдүүд ширээ рүү явав. Мөн тэдний сэтгэлийн байдал гол болж, тэд баяр хөөрөөр дуулж;
  Сайн дагина бидэнд өгсөн
  Маш олон төрлийн тоглоомууд ...
  Бид асар их хүчээр төрсөн,
  Шувууд, амьтад шиг!
  
  Хүүхдүүд инээмсэглэлийн гэрэлд тоглож,
  Дэлхий дээр агуу баяр баясгалан ирлээ ...
  Бид эхний оролдлогоор тэнд хүрч чадна -
  Галзуурсан буулганд ч илжиг!
  
  Бид шүүдэр дундуур хөл нүцгэн гүйдэг,
  Дэлхий дээр маш олон гайхалтай санаанууд байдаг ...
  Хүүхдүүд сувдан нулимс унагаж,
  Надад итгээрэй, таны сэтгэл илүү хөгжилтэй болно!
  
  Хорон муу Кощей бидэн рүү дайрч байна,
  Баба Яга миномётоор гүйж байна ...
  Тэд хөл нүцгэн охиныг ташуураар хэрцгий ташуурдаж,
  Мөн гол нь эрэг дээр үерлэдэг!
  
  Гэхдээ бид цочирдохгүй, охид хөвгүүд ээ,
  Бид титан шиг тулалдах болно ...
  Бидний дуу хоолой маш тод байх болно,
  Яг л анхдагч бөмбөр шиг!
  
  За, оркууд бидэнд саад тотгор биш,
  Галзуу тролль чамайг айлгахгүй...
  Эр зоригийн төлөө агуу шагнал байх болно,
  Хэрвээ хүүхэд хүчирхийлэлд өртөөгүй бол!
  
  Зоригтой хөвгүүдэд зориулсан могой Горынич гэж юу вэ?
  Бидэнд ямар ч саад тотгор байхгүй, бид хорон муутай тэмцэх хүсэл эрмэлзэлтэй байна ...
  Бид түүнд олон тооны овойлт өгдөг.
  Тэгээд бид түүнийг шууд амбаарт түгждэг!
  
  Хэрэв муу гоблин их буунаас буудвал
  Дараа нь бид түүнд буултаар хариулах болно ...
  Залхуунуудаа гутахаа боль
  Сатаныг нэг удаа ялцгаая!
  
  Цуст тулалдаанд, ариун бөгөөд зөв,
  Зоригтой охид хөвгүүд гүйж...
  Бид ариун хүчийг захирна,
  Муу лууг устгацгаая!
  
  Бидний хайртай хүмүүст илүү аз жаргалтай эрэг гэж үгүй.
  Бүхэл бүтэн цөөрөм загас барьцгаая...
  Агуу, дур булаам Элфиагийн төлөө,
  Хүү өөрийгөө маш дажгүй гэдгээ батлах болно!
  
  Дэлхийг ийм сайхан болгоцгооё
  Тэнд диваажингийн цэцэг ургадаг болохоор...
  Хэдийгээр бид заримдаа аюултай тулалддаг ч,
  Эцсийн эцэст мөрөөдөл нь гэрэлд биелэх болно!
  
  Үгүй ээ, бид хэзээ ч дайсны дор байх болно,
  Охид, хөвгүүд урагшаа гэж хэлье...
  Бид үл итгэгч армийг хөл дороо гишгэнэ.
  Бид ялагчийн нэхэмжлэхийг гаргах болно!
  
  Надад итгээрэй, дэлхий дээр мөнхийн зун байх болно,
  Бидний хүүхэд нас хэзээ ч өнгөрөхгүй ...
  Баатруудын эр зоригийг үнэхээр дуулсан
  Мөн ялалтын кампанит ажил яваарай!
  
  За, бид бүх Оркуудыг ялах үед
  Тулалдаан гайхамшигт ялалтаар өндөрлөнө...
  Энэ нь миний цэвэр сэтгэлд гайхалтай байх болно,
  Бид сэлэм, хүчтэй бамбайг өргөж байна!
  Хүүхдүүд золбин дуу дуулж , ширээнд суув. Тэд шарсан нугас, шарсан мах, хачиртай загас идэх дуртай болжээ.
  Доминика тэдэнтэй нэгдсэн. Тэр зүсмэлийг хутгаар зүсээд тэмдэглэв:
  - Гайхалтай мах!
  Маргарита толгой дохив:
  - За, би яаж ид шид хийх вэ? Зөвшөөрч байна, энэ нь бодит зүйлээс ялгагдахгүй!
  Баронесса охин тэмдэглэв:
  - Тийм ээ , маш сайн мах, гэхдээ загас яах вэ?
  Тэгээд би нэг хэсэг оролдсон. Үнэхээр хоол нь гайхалтай байсан. Хүүхдүүд идэж, баяртайгаар тэмдэглэв:
  - Ямар төрлийн хоол, ямар төрлийн хоол,
  Би бүх зүйлийг өөртөө авч явахыг хүсч байна ...
  Ширээ ийм байдаггүй нь харамсалтай -
  Тэд зүгээр л нядлахаар хооллодог!
  Хөл нүцгэн гуйлгачин охидын нэг нь :
  - Би шоколадтай чихэр авч болох уу?
  Маргарита инээж, саваагаа даллав. Тогосны сүүл шиг том модон дээр өлгөөтэй боргоцойнууд тэр даруй ширээн дээр гүйж, шоколадаар бүрхэгдсэн, гайхалтай дүүргэгчтэй үзэсгэлэнтэй, амьтан , загасны хэлбэртэй баар болон хувирав .
  Хүүхдүүд баяртайгаар гиншиж:
  - Энэ ямар гайхалтай вэ , бас бид зайрмаг хүсч байна!
  Энэ үед улбар шар өвсний доороос час улаан үстэй хэд хэдэн том харх үсрэн гарч ирээд хүүхдүүд рүү дайрахыг оролдов. Тэд айсандаа хашгирав, харх тус бүр нь сайн чонын чинээ байв. Маргарита тэднийг шидэт саваагаараа аянга цохиж, хөл нүцгэн шидэт бөгжөөрөө цохив. Мөн Доминика шидэт саваагаа ашиглан пульсар гаргав.
  Алтан дарсны шилнүүд нь гайхамшигтай цэцэг хэлбэрээр байрлуулсан баялаг, өтгөн зайрмагтай гарч ирэв. Түүнээс гадна гүзээлзгэнэ, инжир, зэрлэг гүзээлзгэнэ болон бусад гайхалтай жимснүүдтэй.
  Доминика бувтнаад тэмдэглээд, хамгийн том дарсны хундага зааж, тэр нь зөвхөн алт төдийгүй алмаазан шигтгээтэй байв. Мөн доторх зайрмаг нь солонгын бүх өнгөөр чимэглэгдсэн гайхамшигтай гоёл чимэглэл шиг харагдаж байв. Бас ямар үзэсгэлэнтэй харагдаж байсан.
  Маргарита тэмдэглэв:
  -Та лууны зүрхний судсаар хийсэн шидэт саваатай - энэ нь маш ховор. Та хаанаас авсан бэ?
  Доминика үнэнчээр хариулав:
  - Тулалдаанд! Энэ бол үнэн бөгөөд зоригтой юм!
  Оеномаус баяртайгаар дуулжээ:
  Тэмцсэн хүн золгүй еэ!
  Тулалдаанд нэг хөөрхөн охинтой...
  Хэрэв дайсан уурласан бол -
  Би новшийг ална ! Би новшийг ална !
  Хүү Добрынья архирав:
  -Охин минь чи юу вэ , яагаад ингэж дуулж байгаа юм бэ? Бид дуулах ёстой: тулалдаанд хүчтэй хүүтэй хамт! Бүр тодруулбал, тулалдаанд хүчирхэг хүнтэй ч гэсэн. Бид зөвхөн гадаад төрхөөрөө хөвгүүд, гэхдээ олон жилийн турш бид эрчүүд байсан!
  Оеномаус инээгээд тэмдэглэв:
  Бид үүрд хүүхдүүд хэвээр үлдэнэ,
  Зөвхөн он жилүүд өөрчлөгддөг!
  Доминика инээгээд:
  - Энд бид үлгэрийн ертөнц, хувиралтай байх болно.
  Үүний дараа тэр ид шидийн зайрмагаа идэж эхлэв. Энэ нь зүгээр л гайхалтай амттай байсан. Ийм л гайхалтай зүйл болсон. Мөн зайрмагны сайхан, зөөлөн амт охины хэлээр тархав.
  Загас, махны дараа хүү Добрыня мөн зайрмагт дуртайяа хүндэтгэл үзүүлэв. Энэ бол үнэхээр амттай зүйл юм .
  Хүүхдүүд соёлтой харагдуулахгүй идэхийг хичээв . Тийм ээ, махчин харх зайрмаг бол гайхалтай зүйл юм.
  Доминика гэрэлтсэн инээмсэглэлээр тэмдэглэв:
  Ид шид үзүүлж чадна гэдэг ямар сайхан юм бэ
  Тэгээд муу хархыг зайрмаг болго...
  Бид хатуу тав авдаг -
  Огт хийх ёсгүй зүйлийг хийх!
  Дахин хариуд нь хүүхдүүдийн хөхрөлт. Тэгээд сэтгэл хангалуун орилох чимээ...
  Тэнгэрт чимээ гарав. Хаа нэг захаас асар том луу нисэж байв. Тэр холоос харахад долоон толгойтой хэдий ч аймаар биш жижигхэн мэт харагдаж байв. Мөн энэ нь ямар ч хор хөнөөлгүй мангас байсан.
  Хүүхдүүд инээж, бие бие рүүгээ нүд ирмэж эхлэв. Энэ үнэхээр хөгжилтэй юм. Мөн тэд алган дээрээ алга ташдаг.
  Дуугарч байна гэж.
  Доминика түүнийг аваад хөлийн нүцгэн хуруугаараа бумеранг шидэв. Тэр дээгүүр нисч, овойлтыг тасдаж, уналтын үеэр гоо үзэсгэлэн нь шидэт саваагаар эрч хүчээр цохив . Намуу цэцэг, сарнай, эрдэнэ шишийн цэцгээр чимэглэсэн Наполеоны малгай хэлбэртэй том бялуу гарч ирэв.
  Хүүхдүүд аль хэдийн сайн хооллож байсан бөгөөд бэлгийг дунд зэргийн урам зоригтойгоор угтав.
  Виконт хүү хэлэв:
  -Бялуу маш сайн, гэхдээ та дунд зэрэг баримтлах хэрэгтэй ...
  Доминика инээгээд тэмдэглээд дуулж байна:
  Миний төрсөн өдрийн тогооч ,
  Би бялуунд баяр хүргэе гэж бичсэн ...
  Мөн цөцгийн өнгөтэй бичээс -
  Сан Ремо хот руу явах цаг боллоо!
  Үүний дараа охин үүнийг аваад бумеранг дахин хөөргөв. Тэгээд тэр дээгүүр нисч, эргэлдэж, эргэв. Охин түүнийг хөл нүцгэн дахин барьж аваад:
  Бялууг бүү дорд үз
  үхэх цаг ирнэ ...
  Цагаан гаа нь сүмд сум шиг исгэрч,
  Хоолны дэглэм барьснаар та үнэхээр өөрийгөө хуурах болно!
  Баронесса охин малгайтай бялууг хэцүүхэн залгиж, уруулаа долоож, тэмдэглэв.
  - Амттай! Гэхдээ энэ нь тохирохгүй байна.
  Хүү виконт тэмдэглэв:
  - Таргалахад удаан хугацаа шаардагдахгүй.
  Доминика инээмсэглэн, хошигносон байдлаар дуулжээ.
  Ээжийн халбага, аавын халбага ,
  Мөн эмээгийн хувьд шанага ...
  Мөн орны хажуу талд!
  Хүүхдүүд үнэхээр хоол идсэний дараа жинд орж, зөөлөн улбар шар өнгийн зүлгэн дээр хамраараа үнэрлэж унав. Азаар энд махчин шумуул, шавж байгаагүй. Нисдэг хүмүүс том хэмжээтэй, хаздаггүй байсан бөгөөд тэдэнтэй бараг ямар ч асуудал гараагүй.
  Доминика Маргаритагаас асуухад анхдагч охин мөн эвшээж, амаа алгаараа хурдан дарав:
  -Унтах гэж байгаа юм уу?
  Партизан баатар хариулав:
  Юу вэ, охин хүчирхийлэл, түгшүүртэй унтаж чадахгүй байна уу?
  Сүйт залуу хаа нэгтээ ойн замаар тэнүүчилж байна ...
  Тэр гаа өвсөөр тэнүүчилж, юу ч мэдэхгүй,
  Мөн хараал идсэн хувь заяаны хошигнол, жүжиг!
  Баатарлаг хүү Добрынья аль хэдийн хамраараа үнэрлэж байв.
  Тийм ээ, хүүхдүүд олон адал явдалтай тулгарсан.
  Доминика наргианаар дууллаа:
  Бид хүндрэлгүйгээр унтдаг,
  Энэ үнэн, тиймээ ...
  Гэхдээ дараа нь, ямар хэцүү,
  Бид дараа нь сэрдэг!
  . БҮЛЭГ Љ 9.
  Доминика сэрж, ид шидийн зүүднээсээ гарч, түүнийг параллель ертөнцөд аваачжээ. Үүний дараа охин биеэ угааж, алтан төхөөрөмж ашиглан шүршүүрт оров. Шүдээ угаачихаад өглөөний цайгаа уулаа.
  Тэнд түүнийг элит ангийн бусад охид, охид угтаж авсан. Тэд гар барьж, эелдэг харцаар харав. Түүнчлэн элфүүд, эм троллууд, охид шиг харагддаг эмэгтэй хоббитууд, нимфүүд, дриадууд, хүний охидууд байсан ч цөөхөн байсан. Сайхан компани цугларчээ.
  Охидууд гоёмсог даашинз, гоёл чимэглэлтэй байсан ч хөл нүцгэн байсан тул шулмын үеэр хөлөө ашиглах нь илүү тохиромжтой байх болно. Элит ангид боловсрол арай өөр байсан - тэд шар шувууны лекцийг хурдан галаар сонсож, янз бүрийн даалгавар гүйцэтгэдэг байв. Энэ охин аль хэдийн үндсийг мэддэг гэж үздэг байсан.
  Доминика энд хэд хэдэн ажлыг гүйцэтгэсэн. Тэр шидэт саваагаар буудаж, өөрчлөлт хийсэн. Тэгээд тэр шившлэг шивнэв. Хэд хэдэн төвөгтэй үгсийн хослолыг түүнд уншиж өгсөн бөгөөд Доминика тэдгээрийг давтав.
  Кино жүжигчин байхдаа охин гайхалтай дурсамжтай байсан тул зураг авалтын үеэр олон харилцан яриа өрнүүлэх шаардлагатай байв.
  Тэгээд би бүх зүйлийг маш сайн санаж байсан. Гэхдээ эдгээр нь бүгд цэцэг бөгөөд мэдээжийн хэрэг хамгийн гол зүйл бол илүү хүчтэй хүйсийг аврахын тулд олдвор хайх явдал юм.
  Ингээд Доминика бадамлянхуа байрлалд суугаад хүчирхэг, булчинлаг хөлөө нийлүүлэн нуруугаа тэгшлэв. Тэгээд тэр дахин параллель ертөнц рүү умбаж, тэдний баг хүчирхэг хүйсийг аврах арга замыг хайж байв.
  Тэгээд яг цагтаа. Учир нь тэнд гоблин, дээрэмчин булбул хоёр хөлийнхөө үзүүр дээр мөлхөж байв. Энэ хоёр хорон санаат хөл нүцгэн нойрсож буй багийг халхлах шидэт торыг хэдийнэ дэлгэжээ.
  Маргарита ч бас унтсан бөгөөд тэр зүүдэлжээ...
  Охин гүүрийг дэлбэлэх даалгавар авсан. Тиймээс тэр хөл нүцгэн, урагдсан даавуун даашинзтай, гуйлгачин цүнхтэй, тагнуулын ажилд явсан. Намар болж, цаг агаар тийм ч таатай биш байна. Шөнөдөө хүйтэн жавартай байсан бөгөөд өвс нь хяруугаар хучигдсан байсан бөгөөд охины нүцгэн хөл нь жижигхэн, гоёмсог ул мөр үлдээжээ. Маш чийглэг, хүйтэн байсан бөгөөд бороо цастай холилдсон.
  Хөл нүцгэн партизаны хөлийн хуруунууд хүйтэн, чийглэгээс хөхөрчээ. Гэхдээ тэр зоригтойгоор урагш алхаж, бүр хурдаа нэмэв.
  Үүний зэрэгцээ тэр дуулсан;
  Бороо тэнгэрт оддын хэсгүүдийг тарааж,
  Тэд фашизмд хурц гадас бэлдсэн!
  Tiger танк бол зүгээр л хог юм - бохир бүүргийн зах ,
  Вермахтыг аймшигтай ялагдал хүлээж байна!
  Вермахтыг аймшигтай ялагдал хүлээж байна!
  
  Манай нөхөр Сталин удирдагч бол сая сая хүний хүч юм.
  Тэр гартаа боржин нударгатай, пулемёттой!
  Бид Содомоос ирсэн армийг ялж чадна.
  Бидний хүч чадал бол аз болоход дэлхий дээрх цул юм!
  Бидний хүч чадал бол аз болоход дэлхий дээрх цул юм!
  
  Манай намд өөр хийх зүйл алга
  Эх орны сайн сайхан ард түмнээ яаж аврах вэ!
  Геббельс дэмий хоосон зүйлд автсан.
  Бүх чөтгөрүүдийг үл харгалзан ялалт байх болно, надад итгээрэй!
  Бүх чөтгөрүүдийг үл харгалзан ялалт байх болно, надад итгээрэй!
  
  Оросын гоо үзэсгэлэн нь хүч чадлаараа алдартай.
  Тэр хүнд бор сүлжсэн байна!
  Фашистуудтай тулалдаанд залуучууд алдартай болно.
  Гэрэлт улс босож, амилах болно!
  Гэрэлт улс босож, амилах болно!
  
  оросуудад хамраа бүү хий ,
  Сахалтай залуу өөрийгөө сайхан бурхан гэж боддог!
  Бид Берлиний гудамжаар алхна.
  Үгүй ээ, сэтгэл нь цэвэр хүн боол болохгүй!
  Үгүй ээ, сэтгэл нь цэвэр хүн боол болохгүй!
  
  Манай туг улаан, ууртай цусны өнгө,
  Рейхстаг дээр нар аль хэдийн гэрэлтэж байна!
  Бидний хайрт хүүхдүүдэд илүү өгөөмөр бэлэг байхгүй.
  Хэрэв зүрх зоригтой, айдас дарагдсан бол!
  Хэрэв зүрх зоригтой, айдас дарагдсан бол!
  Тиймээс Маргарита гүйж, хүйтэн өсгийтийг нь хазаж, гүүр рүү гүйв. Эргэн тойрон өргөст тортой, пулемётын цамхагууд байдаг.
  Германчууд сарны туяа ууж, гал түлдэг. Маргарита тэдэн рүү гүйв. Хөөрхий, шаргал үстэй бяцхан охин Краутуудад аймаар санагдахгүй байна. Түүгээр ч барахгүй ийм чийг, хүйтэнд сүүлчийн гуйлгачидаас өөр хэн ч хөл нүцгэн явж зүрхлэхгүй байх.
  Тэгээд охин тэдэнд хор хөнөөлгүй, хөгжилтэй дуу дуулж эхлэв.
  Би хөөрхий бяцхан өнчин хүүхэд
  Би хүйтэнд хөл нүцгэн цасан дундуур гүйдэг...
  Гэхдээ охины хоолой маш тод,
  Тэр хүйтэн жаварыг хүчээр хөөж гаргах болно!
  
  Дайн ээжийг минь бөмбөгөөр авч явсан.
  Аавыг мэдээж фронтод дуудсан...
  Буржгар үстэй ах хүйтэнд хөлдсөн,
  Том эгч нь тавцан дээр байна!
  
  Өлсөж, би талхны царцдас хазаж байна,
  Бяцхан хөл минь хяруунд улайчихсан...
  Тэнэмэл нохой хооллож байсан газар би байна
  Хэдийгээр охин хөөрхөн, үзэсгэлэнтэй юм!
  
  Би бүх хүнд зоригтой, зоригтой хэлж чадна.
  Мэдээжийн хэрэг, дайныг хараах болно ...
  Бид юуны төлөө тэмцэж байгаа нь хамаагүй,
  Мангас Сатан үүнд буруутай!
  
  Өө, охины хөл өвдөж байна,
  Тэд энэ хүйтэнд маш их өвддөг ...
  Удахгүй дулаан тавдугаар сард үүр цайхыг хүсч байна,
  Гэрэлт шонхор шувуу нисэх болтугай!
  
  Бид эх орноо илүү үзэсгэлэнтэй болгохыг хүсч байна
  Гэвч өлсгөлөн, хүйтэн, цасан шуурга, цасан шуурга...
  Хөөрхий Орос минь чи хаашаа явж байгаа юм бэ?
  Ийм хэцүү хувь тавилан!
  
  Би охин, зүгээр л хүүхэд,
  Би маш их зүйлийг мэдэрч чадсан ...
  Би өлгийтэй байхаасаа л ажилласан,
  Би дөрөв тавхан л сурсан!
  
  Энэ уй гашуу яагаад надад ирсэн юм бэ?
  Эвдэрсэн зүрхний харгис хувь тавилан...
  Надад итгээрэй, ийм муу зүйл унасан,
  Жаахан юм шиг санагдаж байгаа бөгөөд энэ бол төгсгөл!
  
  Гэвч буулган доорх охин тасарсангүй,
  Тэр бэлдэж чадсан бөгөөд алхаж байна ...
  Тэр бол хөгшрөлтөөс хол хүүхэд,
  Тэр хөл нүцгэн гишгэх дуртай!
  
  Бяцхан охины хөлийн мөр нь гоёмсог,
  Рафаэль тэдэн дээр зурсан ...
  Бяцхан нь аз жаргалтай байх болно гэдэгт би итгэдэг,
  Их Эзэн хүүхдүүдээ харах болно, надад итгээрэй!
  
  Тийм учраас би дууг дуулдаг
  Эзэн Христ Бурханы алдрын төлөө...
  Энэ гараг диваажин болно гэдэгт би итгэдэг
  Тэгээд би аавтайгаа уулзах болно, надад итгээрэй!
  
  Дараа нь цаг ирж, тэд дахин босох болно.
  Хэн үхэв, хэн үхэв, хэн өвдөв...
  Мөн өндөр нас, бага насны аз жаргал байх болно,
  Учир нь Есүс үүнийг хүссэн!
  
  Тийм ээ, би Бурханы өмнө сөхрөх болно,
  Би энэ дууллыг гэрлийн аз жаргалд биелүүлэх болно ...
  Бүх хойч үеийнхээ нэрийн өмнөөс
  Гэмт хэрэгтэн мангасууд ялагдах болно!
  
  Дараа нь охин мөнхийн аз жаргалд байх болно,
  Мөн эх дэлхийн бүх ард түмэн...
  Муу цаг агаар алга болно,
  Манай ард түмэн эвдэрч сүйрэхгүй!
  
  Тэр өөрийгөө хөндлөн гулдран, өвдөг сөгдөн,
  Мөнгөн загалмайг үнсэв ...
  Тэр Бурханы төлөө бага зүйл хийсэн бололтой
  Есүс бидний төлөө тэнгэрээс бууж ирсэн!
  
  Удахгүй бид бүгд Төгс Хүчит Бурхантай хамт байх болно,
  Түүний сайхан, хайрт гарт ...
  Бидний бодол санаа илүү өндөрт нисэх болтугай
  Хүч чадал нь хүүхэд шиг, хүчтэй нударганд оршдог!
  
  Одоо би залбирлыг уншиж,
  Тэр "Бурхан минь, намайг өршөөгөөч ...
  Одоо бид түүнтэй хамт тавцан дээр байна,
  Христ бид хоёр замдаа явж байна, надад итгээрэй!
  
  Бид Түүнтэй хамт тэнгэрт гаран явах болно.
  Тэнд алтан бороо орно...
  Их Эзэн өгөөмөр зан чанарыг харуулах болно,
  Энэ нь дайсныг шууд чичиргээнд оруулах болно!
  
  Эцэст нь дэлхий дээр аз жаргал байдаг,
  Бид Христийн илрэлтийг хүлээсэн ...
  Бид тэнгэр элчүүд шиг агаарт найранд нисдэг,
  Их Эзэний хайр тод бөгөөд цэвэр ариун юм!
  Ийм дууны дараа нацистууд сэтгэл нь хөдөлж, азгүй охиныг дулаацуулж, халуун цай өгөв. Маргарита төмөр замын дор цүнхэндээ талхны дүрд хувирсан тэсрэх бодисыг чимээгүйхэн суулгахаар төлөвлөж байсан ч амжсангүй - тэр сэрлээ.
  Булбулчин дээрэмчин, гоблин хоёр маш ойрхон байв. Гоблин хамрын оронд овойлттой, нэлээд муухай царайтай, урт соёотой байв. Тэр бас нэлээд өндөр, гурван метр орчим. Тэр торыг чирсэнд гайхах зүйл алга. Найтингейл бол шишүүхэй хацартай, урд шүд нь цухуйсан, медальтай тансаг дүрэмт хувцастай тарган, улаан эр байв. За, дээр нь пруссчуудын ердийн сахал.
  Гэнэтийн дайралт үр дүнд хүрээгүйг харсан дээрэмчин Булшин хоёр хуруугаа амандаа хийж, шүгэлдэхийг оролдов.
  Доминика түүнийг нүцгэн өсгийөөрөө дугуй цохив . Тэгээд дээрэмчин өвдөж архирдаг. Тэгээд тэр бүр цусаа нулимсан.
  Гоблин саваагаа савлав. Баатар хүү Добрынья үсрэн босож, гоблиныг үснээс нь барьж, нуруун дээр нь унаж, түүнийг өөр дээрээ шидэв. Гоблин яг л цэцэгтэй кактус шиг ургамал руу унаж, дүлий улихав. Мөн түүний архирах нь зэрлэг илжиг шиг байв.
  Маргарита инээмсэглэв. Доминика түүний эрүү рүү өвдгөөрөө цохиход Найтингейл дахин шүгэлдэх гэж оролдов. Тэгээд тэр амьсгал хураав.
  Баатарлаг хүү Добрынья дуулжээ:
  Гоблин биднээс асуув.
  Камо чи чи ирж байна уу ?
  Хот руу явсан -
  Бидэнд хийх зүйл байна!
  Гоблин цохиуртай дахин довтлох гэж оролдов. Баатар хүү цохилтоос зайлсхийж, Добрыньяд хүүхэд шиг хүч байхгүй тул том эрийг дахин шидэв. Тэгээд бүх зүйл бүтэж байх шиг байна.
  Гоблин дахин сунгав. Тэгээд тэр илүү удаан босов. Хүүхдүүд сэрж, намаг чөтгөр рүү алтан боргоцой шидэж эхлэв. Тэд түүнийг цохиж, архируулсан. Тэгээд чичирнэ.
  Маргарита шидэт саваагаа сэгсэрлээ. Мөн боргоцой нь бялуу болж хувирч, гоблиныг цөцгийтэй тос түрхэж, түүнийг хайруулын тавган дээр байгаа зулзаган шиг татав.
  Добрынья Никитич булбулчин дээрэмчинг сунгасан гар дээрээ өргөж, мөнгөн боргоцойтой хүнд нарс мод руу шидсэн. Цохилтоос хойш Nightingale сүйрч, сэгсэрч, түүнийг сүнсээ өгөхийг албадах, эс тэгвээс цусыг нулимах болно.
  Добрынья хүү дуулсан:
  - Дээрэмчин Nightingale, чи бол муу санаатан,
  Тэгээд нүүр рүү чинь илүү хүчтэй цохино...
  Чи одоо үхчихлээ, муу новш минь
  Чамайг ч бас ална шүү, шүгэлчин!
  Тэгээд тэр үүнийг аваад нударгаараа толгой руу нь аль болох хүчтэй цохино. Дээрэмчин Nightingale-ийн чих хангинаж байна. Тэгээд Доминика долоовор саваагаа гоблин руу чиглүүлж, хувиргах нарийн шившлэгийг хэрхэн хийв. Мөн энэ нь эрчим хүчний каскад байдаг үхлийн хүч болгох болно.
  Тэгээд дараа нь ... Гурван метр өндөр үстэй залуу байсан бөгөөд одоо түүний оронд маш их баялаг хоол, гайхалтай амттангаар дүүрэн ширээ байв. Энэ гайхамшигтай гал тогооны өрөөнөөс ийм үнэр гарч ирэв.
  Доминика твиттер хуудсандаа:
  - Эдгээр нь гайхамшигт хувирал ба гайхамшиг юм.
  Бид зүгээр л диваажинг тэнгэрийн бүх зүйлд хардаг...
  Ийм гэрэлтсэн гоо үзэсгэлэн хаа сайгүй ,
  Төгс Хүчит Их Эзэн дахин амилах болтугай!
  Үнэн хэрэгтээ ширээн дээр алтан, улбар шар өнгийн, гайхалтай гялалзсан металл тавиурууд, бялуу, олон арван өнгө, сүүдэртэй тос, бусад маш гайхалтай хоол, анхилуун үнэрт халих нь хамгийн амттай байв .
  Гайхамшигтай нунтагаар цацсан гурилан бүтээгдэхүүн нь ямар гайхамшигтай байв. Энд нэмж хасах зүйл байхгүй. Төрөл бүрийн шүүсний коктейль, анхилуун үнэрийг цочирдуулсан гайхалтай дүүргэлт, паалантай чихэрлэг загвар бүхий шилнүүд. Тэгээд ямар нахиа байсан бэ?
  Маргарита эргэлзэн инээмсэглээд гайхсандаа:
  -Чи чөтгөрийг эргүүлсэн! За, хамаагүй ! Та ийм зүйл хийх чадвартай байх ёстой!
  Доминика гайхан асуув:
  -Хэцүү үү?
  Партизан охин хариулав:
  - Тийм ээ, бараг боломжгүй! Мөн та ийм зүйл хийж чадсан.
  Энэ хооронд дээрэмчин булбул дахин исгэрэх гэж оролдов. Тэгээд тэр шишүүхэй шиг өргөн хацраа хөөргөв. Харин баатар хүү түүнийг авангуутаа хүүхэд шиг боловч үхлийн аюултай, лантуу шиг нударгаар цэнэглэнэ. Дашрамд хэлэхэд исгэрч нэг бус удаа тогшдог, энэ нь унасан, цутгамал алтан шүд шиг харагдаж байна.
  Тэгээд тэр дээшээ доошоо нисэв. Тэр унасан мэт суниаж, унасан. Гэтэл тэр үсрэн босоод дахин хуруугаа амандаа хийж, үлээв. Гэвч шүгэлний оронд өрөвдмөөр исгэрэл л гарч ирэв. Бас их инээдтэй. Хүүхдүүд инээлдэв. Дээрэмчин Nightingale хашгирав:
  "Би чамайг агшин зуур залгина, би чамайг залгина, залгина, өршөөхгүй!"
  Үүний хариуд Добрынья хэмээх энэ баатарлаг хүү нүцгэн өсгийөөрөө Булшингийн эрүүг өшиглөв. Тэгээд шүд нь дахин нисэв. Гараа шидээд ахлах дээрэмчин хойш бөхийв.
  Добрыня архирлаа:
  Бид тулалдаанд хэнийг олж, хэнийг тулалдаанд олох вэ?
  Бид үүнтэй хошигнохгүй, бид гадаа алах болно!
  Бид чамайг гахайн ялаа шиг алах болно!
  Доминика шидэт саваагаа ялагдсан дээрэмчин Nightingale рүү чиглүүлэв. Маргарита тэмдэглэв:
  - Та ч гэсэн түүнийг өөрчилмөөр байна уу?
  Жүжигчин охин толгой дохин:
  - Наад зах нь хэрэгтэй зүйл байгаасай!
  Партизан охин дуулжээ:
  Хүүг төмөр хуваарь дөнгөлөв.
  Тэгээд би ганц л эрүүл зүйл идсэн...
  Хүнд ачааны улмаас гэнэт халдлага гарч,
  Энэ нь асар их хүч чадлын кибер суут ухаантан болж хувирав!
  Дараа нь Доминика эргэлдэж, шидэт саваагаараа ээдрээтэй найман дүрийг бүтээв.
  Эдүгээ дээрэмчин булшны оронд бүхэл бүтэн уулын чихэр, драже, зайрмагны хэсэг гарч ирэв.
  Хөгжилтэй инээд сонсогдож, хүүхдүүд өвснөөс үсэрч эхлэв. Тэд хөөрхөн атлаа туранхай, ноорхой, уламжлал ёсоор хөл нүцгэн байсан. Тэд маш их шуналтайгаар дээрэмчин булшин ба намгийн гоблин хоёрын эргэсэн амттан руу дайрав. Маргарита хуруугаараа шүгэлдэн:
  - Охид, залуусаа зогсоо! Би чамайг ойлгож байна, чи энэ муу санаатнуудад баригдсаны дараа өлсөж байна, гэхдээ эхлээд гараа угаа.
  Тэр шидэт саваанаас аянга яаж гаргах вэ. Хөвгүүд цэнхэр өсгийт нь гялалзаж горхи руу гүйх ёстой байв. Уг нь бохир гараар хоол идэх нь бүдүүлэг хэрэг.
  Доминика асуув:
  - Энэ юу вэ, Nightingale болон Goblin-ийн хоригдлууд болон олзлогддог хүмүүс?
  Маргарита тод толгойгоо дохив:
  - Яг тийм! Бид тэднийг сулласан. Бүр тодруулбал чи намайг чөлөөлсөн. Мөн энэ нь маш дажгүй юм .
  Тэнд охид, хөвгүүд зуу гаруй хүүхэд байсан. Ердийнх шиг, шударга сексийн төлөөлөгчид илүү хүчтэй сексээс гурав дахин их байдаг.
  Доминика гайхан асуув:
  - Энд тэд бүгд арван хоёроос илүүгүй настай харагдаж байна. Юу вэ, эдгээр дээрэмчид насанд хүрэгчдийг алаагүй юм уу?
  Маргарита тайлбарлав:
  -Үгүй, мэдээж томчуудыг ч бас алж байна. Зөвхөн чөлөөлөгдсөний дараа насанд хүрэгчид хүүхдийн биеийг хүлээн авдаг. Жишээлбэл, Добрынья Никитичтэй хамт байсан шиг. Мөн надтай хамт би охин шиг харагдаж байсан.
  Жүжигчин охин дараахь зүйлийг тэмдэглэв.
  - Үлгэрт гардаг шиг мөнхийн хүүхэд нас үнэхээр сайхан байна ! Та бас хэлж болно - сайхан!
  Маргарита шүдээ гарган жиргэж:
  - Тийм ээ, эдгээр нь бүх зүйл маш сайхан байдаг гайхалтай ертөнцүүд юм . Гэхдээ энд маш их аюул бий. Тэр дундаа гоблин, дээрэмчин Nightingale хоёроос хамаагүй аюултай хүмүүс байдаг.
  Доминика шивнэн асуув:
  -Жишээ нь хэн бэ?
  Партизан охин чимээгүйхэн хэлэв:
  - Хөгшин эмэгтэй Шапокляк!
  Жүжигчин охин твиттер хуудсандаа:
  Сайн байна, сайн байна, эмээ нь бүлгийн дарга!
  Түүнтэй найзууд байх нь матартай тоглохтой адил юм!
  Тэгээд охин үүнийг аваад конусыг нүцгэн хуруугаараа шидэв. Энэ нь соно цохив. Шавж дэлбэрч, конфетти болон тарав.
  Маргарита алтан буржгар үсээр толгойгоо сэгсрэн тэмдэглэв:
  -Амьд амьтдыг алах нь сайн биш!
  Доминика тэмдэглэв:
  - Гэхдээ энэ бол зүгээр л шавьж!
  Маргарита хариуд нь дуулав:
  - Та шүлсээ салхинд нулимж,
  Алдаа, шоргоолжийг бүү няц ...
  Ойд мөчрийг ч хугалж болохгүй -
  Дэлхий дээрх бүх амьдрал нэг гэр бүл!
  Жүжигчин охин шүдээ илхэн жиргэж:
  - Би, чи, тэр, тэр - бүхэл бүтэн улс хамтдаа,
  Хамтдаа найрсаг гэр бүл!
  Бид гэдэг үгээр зуун мянган би!
  Хүүхдүүд горхинд өөрсдийгөө угаав. Одоо тэд баяр хөөртэй , гялалзсан хоол руу гүйв .
  Доминика Маргарита хоёр шивнэлдэж, ширээ урт болов. Одоо хүн болгонд суух хангалттай зай байсан.
  Хүүхдүүд нүцгэн хөлөө чичрэн суун, тунгалаг хоолойгоор найрал дуугаар дуулжээ.
  Ширээний бүтээлэг цас шиг тархдаг
  Мөн сайхан зүйлсийг байрлуулсан ...
  Хүүхдүүд бүгд амжилтанд хүрэх болно,
  Мөн Чебурашкагаас шарсан мах!
  Үүний дараа тэд идэж эхлэв. Өлсгөлөн, хомсдолд ядарсан ч гэсэн олон сайхан хүүхдүүд энд байна.
  Доминика, Маргарита хоёр сайн хооллож байсан тул хоёр ч удаа бодолгүйгээр бүжиглэж эхлэв. Тэгээд чиний нүцгэн, цүүцсэн, борлосон хөлийг чинь дэвсье.
  Охидууд гэрэлтсэн хоолойгоор дуулжээ;
  Би сансрын улсад төрсөн
  Бүх охид маш их зодолддог газар ...
  Сатан эх орноо ялж чадахгүй,
  Манай эх Оросын алдар хүндийн төлөө!
  
  Бид ариун Оросыг хамгаалах боломжтой болно.
  Дайсан хэчнээн харгис, хорон санаатай байсан ч...
  Бид өрсөлдөгчөө хүчтэй ялах болно
  Мөн сэлэмтэй Оросын сүнс алдарших болно!
  
  Орос, энэ бол миний эх орон,
  Ариун болон сансар огторгуйн хувьд дэлхийн...
  Бүх үндэстэн нэг гэр бүл,
  Мөн охин үүрд залуу байна!
  
  Бид тулалдаанд эх орноо хамгаалах болно,
  дайсанд ганц ч боломж байхгүй ...
  Бидний дээр алтан далавчтай херуб байдаг.
  Орос цэрэгт бэлэг өгье!
  
  Орост бүх зүйл сайхан, сайн,
  Мөн бидний хүсэл зориг гангаас хүчтэй байх болно ...
  Хүү гартаа хүчтэй сэлүүртэй,
  Нөхөр Сталин тэнд захирч байна!
  
  Хүмүүс эх орондоо хайртай,
  Бид үүнийг үүрд илүү үзэсгэлэнтэй болгох болно ...
  Эх орноо нэг рублийн төлөө хулгайлахгүй,
  Бурхан Сварог бол агуу Мессиа юм!
  
  Эх орон минь алдарших болтугай
  дайснаа тулалдаанд устгах болно ...
  Бурханы ээж Лада надад хайртай,
  Оросын дайснууд ялалтаа авцгаая!
  
  Шаардлагатай бол бид дайсны цусыг урсгаж чадна.
  Оросыг өвдөг шороодуулж болохгүй...
  Анчин удахгүй тоглоом болж хувирна,
  Мөн агуу удирдагч Ленин бидэнтэй хамт байх болно!
  
  Бид сансар огторгуйг эзлэх болно,
  Бид бүх орчлонд аз жаргал, баяр баясгаланг бэлэглэх болно ...
  Москва Ромоос ч өндөр,
  Тулалдаанд өөрчлөгдөөгүй хүчээрээ!
  
  Манай гэрэлт нутагт дайн ирэхэд
  Бид Фюрерт хүчирхэг зан чанараа харуулах болно ...
  Оросууд өгөөмөр төлбөр авах болно,
  Бид нарнаас өндөр, модноос илүү үзэсгэлэнтэй!
  
  Надад итгээрэй, Орос сүйрэхгүй,
  Орд биднийг өвдөг шороодуулахгүй...
  Эх орныхоо төлөө тэмц, бүү ай,
  Оросууд сул дорой байдал, залхуу байдлыг мэддэггүй!
  
  Эрхэм эх орон маань дахин босно
  Бүх орчлонд хүч чадлаа харуулах болно ...
  Мөн Сатан устгагдах болно
  Эх орны дайсан булшинд нурах болно!
  Ингэж л хөл нүцгэн үсэрч, чөтгөр шиг эргэлдэж байсан хүүхнүүд давхар эргэлдэж архирч, харайж эхлэв.
  Эдгээр нь үзэсгэлэнтэй, түрэмгий охидууд юм . Тэд хэрхэн хашгирч, үсэрч байна.
  За яахав, хүүхдүүд хоолоо идээд, бас өөрсдийнхөө юм дуулна. Мөн тэд үүнийг маш эерэг байдлаар хийдэг. Эдгээр нь тэдний дуунууд юм. Мөн тэд яг л эргэлддэг дугуй шиг эргэлддэг.
  Дээд зэрэглэлийн охид.
  Гэтэл тэнгэрт жинхэнэ луу шиг маш том эрвээхэй гарч ирэв. Түүний далавчнууд нь маш том байсан тул үнэт чулуугаар чимэглэсэн алт шиг гялалзаж байв. Мөн энэ нь үнэхээр гайхалтай, үзэсгэлэнтэй харагдаж байв. Үнэнийг хэлэхэд эдгээр нь үлэг гүрвэлүүд шиг асар том эрвээхэй байсан.
  Доминика инээмсэглэн тэмдэглэв:
  - Та энд ямар ч гайхамшгийг харахгүй. Гайхалтай!
  Маргарита инээгээд хариулав:
  - Тийм ээ, эдгээр нь үнэхээр гайхшруулдаг үе хөлтүүд юм. Гэхдээ энэ нь хамгийн гайхмаар зүйл биш юм. Өөр маш олон сайхан зүйлс бий.
  Доминика дуулжээ:
  Гэхдээ ном ч биш, музей ч биш,
  Тэд бидний найзуудыг орлохгүй!
  Мөн шидэт саваанаас гарсан охин туяа гаргах болно. Мөн шинэ коктейлийн шил гарч ирэв. Тэгээд хүүхдүүд тэдэн рүү дайрсан.
  Ингээд л бүх зүйл гайхалтай болсон . Миний толгойд зүгээр л ямар нэгэн хөгжим тоглодог.
  Доминик, Маргарита хоёр яаж дуулахгүй байна вэ;
  Гоо сайханууд хөл нүцгэн дайрч,
  Тэд гүйж байна, ийм сайхан охидууд ...
  Хэрэв та Фрицийг нударгаараа цохих шаардлагатай бол
  Эсвэл тэд түүнийг пулемётоор цавчих болно !
  
  Охидууд эргэлзэж чадахгүй
  Тэд нацистуудыг үхсэн оршуулах болно ...
  Тэд түүнийг хөлөөс нь хүчтэй өшиглөх болно .
  Мөн хаа нэгтээ чоно махчин улих!
  
  Орос, энэ бол цэргүүдэд зориулсан үг
  Хэзээ надад итгээрэй, энэ нь ямар ч сэрүүн болохгүй ...
  Хэдийгээр нөхцөл байдал заримдаа бүрхэг байдаг ч,
  Муу хар Каин ялдаг газар!
  
  Битгий итгээрэй, комсомолчууд зугтдаггүй,
  Хэрэв тэд гүйх юм бол зөвхөн дайрахын тулд ...
  Бүх нацистууд нэг дор алагдах болно.
  Мөн Фюрерийг хагалах блок руу өргөх болно!
  
  Орос, энэ бол миний эх орон,
  Тэр гэрэлтсэн, зүгээр л үзэсгэлэнтэй ...
  Хэн хулчгар байна, тэр ч байтугай рублийн үнэ цэнэгүй,
  Дайчинтай маргах нь аюултай гэдгийг та мэднэ!
  
  Гэхдээ бид фашистуудыг ялна гэдгийг мэдээрэй,
  Муу зүйл хаан ширээнд суухгүй...
  Бидний дээр алтан далавчтай херуб байна.
  Мөн титэм дэх агуу их Бурхан Сварог!
  
  Хэн хулчгар байна, надад итгээрэй, сул боол,
  Түүний хувь тавилан нэг юм - доромжлолыг тэвчих ...
  Өнөөдөр та механикч, маргааш та мастер болно.
  Та өөрөө бусдын нурууг цохиж чадна!
  
  Охидууд хүч чадалтай, зүгээр л галт уул,
  Заримдаа тэр уулыг хүчтэй нураадаг ...
  Муу хар шуургатай дайн үргэлжилж байна,
  Үхэл хүн төрөлхтнийг илэн далангүй устгадаг!
  
  Би та нарт чин сэтгэлээсээ хэлье, баатарууд,
  Оросууд бид эв нэгдэлтэй байхдаа хүчтэй...
  Сэрээ, хутгатайгаа хамт идэх зууш хэрэгтэй байна,
  Бид тулалдаанд ялагдашгүй баатрууд!
  
  Эзэн Христэд итгэх бидний итгэл юу вэ?
  Хэдийгээр бид ч бас Ладаг хүндэлдэг...
  Нөхөр Сталин бол манай аав шиг,
  Мөн диваажингийн коммунизмын газар байх болно!
  
  Нэгэн цагт үхсэн хүн амилна
  Бид улам үзэсгэлэнтэй, ухаалаг болно ...
  Тэр хүн мэдээж их бахархаж байна,
  Хэдийгээр тэр заримдаа дэмий юм ярьдаг!
  
  Хайрын хувьд бидний Эх орон од шиг,
  Надад итгээрэй, энэ нь хэзээ ч гарахгүй ...
  Агуу мөрөөдөл биелэх болно
  Орчлон ертөнц даяар амар амгалан, аз жаргал байх болно!
  
  Би Марияд хайртай, би Ладаг ариунаар хүндэтгэдэг,
  Сварог үзэсгэлэнтэй, Перун бол гайхалтай ...
  Би Есүс , Сталин хоёрт хайртай .
  Дүрсүүдийн ариун нүүр царай надад хайртай!
  
  Жинхэнэ диваажин хэзээ бий болох вэ?
  Надад итгээрэй, үүнд таны бүх итгэл найдвар биелэх болно ...
  Эх орондоо зүрх сэтгэлээ өгч,
  Бүх зүйл сайхан болно, өмнөхөөсөө илүү хүчтэй!
  Үүний дараа эцэст нь суллагдсан хүүхдүүд хоол идсэн. Дараа нь тэднийг отряд болгон байгуулжээ. Зуу гаруй охид хөвгүүд.
  Тэгээд тэд жагсаалд гарав. Добрыня эелдэг инээмсэглэлээр тэмдэглэв:
  - Тэд тулалдах болно, би итгэлтэй байна!
  Тэгээд баатар хүү луу руу үсрэв.
  Oenomaus тэмдэглэв:
  - Ийм отряд хэтэрхий удаан хөдөлнө. Бид луунууд дээр илүү хурдан хөдөлдөг. Энд та хэзээ зогсохоо мэдэх ёстой.
  Хүүхдүүд баригдсан. Ганцхан баронесса л дэгжин, бүр тансаг хувцасласан байв. Бусад нь гуйлгачин, залуу рагамуффин шиг харагдаж байв . Гэсэн хэдий ч хөл нүцгэн явах нь илүү уян хатан байдаг.
  Доминика тэмдэглэв:
  -Баронесс охин алхвал нандин гутал нь нураад унана. Магадгүй та бусад шиг хөл нүцгэн байх ёстой юм болов уу?
  Баронесса хариулав:
  - Та хүлээж чадахгүй! Намайг герцог аав руу минь явуулсан нь дээр, тэр чамд шагнал өгч, чамайг гомдоохгүй!
  Маргарита Доминика руу толгой дохив:
  -Танд байгалийн ийм ид шидтэй хүч бий. За алив, хамтдаа авч, гэрэлт цэнэг илгээж, охиныг эцгийнх нь шилтгээнд хаяцгаая!
  Жүжигчин охин хэлэхдээ:
  -Шагналын тухайд?
  Маргарита инээгээд хэлэв:
  - За, тэд чамд түрийвчтэй алт өгөх болно, тэгэхээр энэ үнэхээр их юм уу? Түүгээр ч барахгүй, би жирийн мод, боргоцойноос алтыг ид шидэлж чадна, та ч бас чадна!
  Доминика шүгэлдэн:
  - Хөөх! Тиймээс бид өөрсдийгөө герцог улсыг худалдаж авч чадна!
  Партизан охин эсэргүүцэв:
  - Хориотой! Шидэт алтыг эргэлтэд оруулахыг хориглодог, эс тэгвээс төмрөөс илүү их байх байсан. Үнэт зоосны инфляцийг та ойлгож байна!
  Доминика тэмдэглэв:
  - Энэ нь инженер Гарины гиперболоидтой адил уу?
  Маргарита толгой дохив:
  - Тиймэрхүү нэг юм. Би энэ номыг бага байхдаа уншиж байсан. Тийм ээ, дараа нь алтны стандарт нурж, аймшигтай байсан .
  Эномай инээмсэглэн тэмдэглэв:
  - Гэсэн хэдий ч, магадгүй баронесса өсгөх үү? Тэр тийм жигшүүртэй биш байхын тулд!
  Добрынья инээмсэглэн толгой дохив:
  - Тийм ээ, бид үүнийг нэг дор хийх болно,
  Түүнд ямар нэг сайхан зүйл өгье!
  Баронесса өвсөн дээр өсгийгөө дахин дэвсээд архирлаа:
  - Намайг аав руу аваач! Эсвэл би та нарыг бүгдийг нь цаазлах болно!
  Хүүхдүүд нэгэн дуугаар инээлдэв.
  Гэнэт өвсөн дороос малгай өмссөн гном гарч ирэв. Тэр сахалгүй залуу байсан нь тодорхой. Гэхдээ гартаа шидэт саваатай.
  Намуухан хоолой хэлэв:
  -Тэгвэл би дур булаам охины дууг сонсдог. Магадгүй түүнд боловсрол олгох цаг болсон болов уу?
  Баронесса архиран:
  - Зүгээр л оролдоод үз дээ, новш !
  Тэгээд тэр гутлын хөлөөрөө гномыг хөдөлгөхийг оролдов. Тэр шидэт саваагаа сэгсэрлээ. Эртний хүмүүсийн дур булаам охин, хөвгүүн алга болжээ.
  Доминика ингэж хэлэв:
  - Хөөх!
  Маргарита толгой дохив:
  - Энэ бол одой хүү. Ид шидээр авьяастай гномын онцгой төрөл. Одоо тэр дур булаам охиныг өсгөхөөр авав. Баронесса нь соёл, эелдэг зан, ухамсартай ажиллахад суралцах ёстой бололтой.
  Эномай инээмсэглэн хэлэв:
  - Тэгээд би түүнийг цохихыг хүссэн! Тиймээс таны нуруун дээрх ачааг үүрч байна.
  Добрыня санал болгов:
  -Та Skeleton руу явах гэж байна уу? Тиймээс замд гарах цаг нь болсон болов уу.
  Маргарита тэмдэглэв:
  -Бага зэрэг ойртсон муу шидтэн Бастиндагийн цайз байдаг бөгөөд тэр арван хоёроос өөр олдворыг эзэмшдэг - шар харх. Энэ бол бидний барьж авах ёстой байсан зүйл юм.
  Түүгээр ч барахгүй бид аль хэдийн цөөн тооны армитай, зуу гаруй залуустай. Тэдний дунд баатар Финикс Шонхор байдаг. Тэр бас хүү, гэхдээ маш их хүч чадалтай.
  Добрыня тэмдэглэв:
  - Би Финиксийг мэднэ. Тэр яаж баригдсан бэ?
  Партизан охин хариулав:
  -Яг чам шиг зальтай. Харин одоо бид армитай болсон бөгөөд бид Бастиндагийн ордон руу дайрах болно!
  Доминика хэвлийн булчингаа гэдсэн дээрээ тоглуулж байв. Дараа нь тэр аван өвсөн дээр хэвтэж байсан самарыг хөлийн хуруугаараа бутлав. Тэр цөмийг нь шидээд амандаа барьж, хүчтэй шүдээрээ зажилж:
  -Халдлага хийх гэж байна уу? За, энэ санаа надад таалагдаж байна. Гэсэн хэдий ч Бастинда гэдэг нэр надад хүүхдийн үлгэрийг санагдуулдаг. Энэ чинь хэзээ ч угаадаггүй хүн биш гэж үү?
  Маргарита толгой сэгсрэн:
  -Би ч гэсэн энэ үлгэрийг мэднэ. Үгүй ээ, энэ бол арай өөр шулам юм. Тэр бүхэл бүтэн хархны армитай. Мөн түүнчлэн хөлсний оркууд. Хархтай Artefa CT нь мэрэгч амьтдад асар их хүчийг өгдөг тул...
  Партизан охин тушаав:
  - Хүүхдүүд ээ! Ойролцоох мөнгөн гацууруудаас зүүг тасла, та биднийг төгөлд ороход удахгүй харах болно. Энэ нь сайн зэвсэг хийж чадна.
  Залуус хариулав:
  - Бид бүгдийг хийх болно, бидний аврагч!
  Тэгээд баг нь жагсав. Хэдийгээр охид хөвгүүдээс гурав дахин олон байсан ч тэд хэрхэн жагсахыг мэддэг байв. Тэгээд тэд хөлийнхөө хурууг татав. Үүний зэрэгцээ хөгжим тоглож байв.
  Отряд маршаар хөдөлсөн. Энд хоол идсэний дараа зарим залуус ихэд эвшээж байсан ч охид тогос навчаар хийсэн гар хийцийн бөмбөр цохиж , сэтгэл санаа улам хөгжилтэй болжээ.
  Хүүхдүүд хөл хөдөлгөөнд оров. Доминика үүнийг Малчиш-Кибальчишийн тухай кинонд гардаг шиг санагдав . Хөл нүцгэн жагссан залуус ч байсан. Гэхдээ яагаад ч юм Зөвлөлтийн кинонд охид байгаагүй. Улаан дэглэмийн үед тэд хүйсийн тэгш байдлыг байнга шаарддаг тул энэ нь бүр хачирхалтай юм.
  Энд маш олон охид байдаг бөгөөд тэд яг л төрөлхийн дайчид шиг, зарим нь хүмүүс, зарим нь элфийн гэр бүлийнхэн байдаг нь тэдний шилүүс чихнээс харагддаг. За, нэг төрлийн матриарх.
  Хүүхдүүд жагсч, тэр үед тэд үүнгүйгээр дуулж эхлэв.
  Элфиа бол бидний ухаалаг улс,
  Мессиа хааны удирдлаган дор...
  Үүнийг Бурхан бидэнд үүрд өгсөн,
  Бидний амьдралыг илүү аз жаргалтай болгохын тулд!
  
  Сайн Оеномаус алдарших болтугай
  Эх орны дайснуудыг хэн ялав...
  Та түүний төлөө тэмцэж, зүрхлээрэй
  Солценизмын дор амьдарч эхлэх болно !
  
  Хөл нүцгэн охид гүйдэг
  Тэд дайсантай тулалдахыг хүсч байна ...
  Энэ Орклер тийм ч дажгүй биш,
  Харин ч тэр зүгээр л алиалагчийн дүр!
  
  Төгсгөлгүй агуу улс
  Үе үеийн хүсэл зоригийг та мэднэ ...
  Хэдийгээр Сатаны зарц нар хуйвалдаан хийж байгаа ч,
  Гэхдээ галт суут ухаантан бидэнтэй хамт байх болно!
  
  Бидний дарамтыг барьж чадахгүй гэдэгт би итгэж байна.
  Мэдээжийн хэрэг, бид дайснаа устгана ...
  Та үүнийг дэвтэртээ бичээрэй, бяцхан хүү минь
  Oenomaus дор амьдрах нь ямар гайхалтай вэ !
  
  Бид эх орноо хэнээс ч илүү үзэсгэлэнтэй болгоно.
  Энэ насандаа диваажин ирэх болно...
  Зэрлэг амжилтаа тэмдэглэцгээе
  Мөн удахгүй бид элфинизм дор амьдрах болно!
  
  Үгүй ээ, надад итгээрэй, бид оркистууд эвдэрч чадахгүй.
  Хэдийгээр дайсан хүчтэй, маш зальтай ч...
  Гэхдээ бид шалгалтыг А үнэлгээтэй өгөх болно,
  Oenomaus дор сайхан байх болтугай !
  
  Хааны гайхамшигт агуу байдал, надад итгээрэй,
  Очир эрдэнээр дүүрэн титэмээрээ...
  Мөн та нар мэдэж байгаа, догшин араатан бут цохигдох болно.
  Тахал бас намдах болно, надад итгээрэй, уяман өвчин!
  
  Үгүй ээ, Элфиагийн хувьд танд Элфрог хэрэгтэй .
  Найзууд аа, бурхадаасаа бүү урваач...
  Төгс Хүчит Гэр бүл бол агуу бөгөөд сүр жавхлантай,
  Өөрийн сул талаа бүү харуул!
  
  Үзэсгэлэнт Лада бол бурхдын сүлд,
  Надад итгээрэй, тэр хайрыг төрүүлсэн ...
  Хүмүүсийг зүгээр л хэрэггүй үгээр бүү үрээрэй,
  Хязгааргүй агуу байдлыг нээв!
  
  Элфрогийн сумыг барьж чадахгүй ,
  дайсныг цоолох болно ...
  Зүгээр л тэнэг зүйл битгий хүс,
  Элфийн цэргийн бамбай бүрхэх болно!
  
  Элфиа, энэ бол эргэлзээгүй хүч,
  Тэр уулыг хөдөлгөж чадна ...
  Хэдийгээр заримдаа махан бие маш их зовдог ч,
  Бид бүх саад бэрхшээлийг даван туулж чадна!
  
  Элфүүдийн гайхамшигт ертөнц удахгүй бий болно
  Орчлон ертөнцийг уландаа гишгэдэг...
  Бурханы херуб далавчаа дэлгэнэ.
  Надад итгээрэй, Бүтээлийн нэг зүйл байх болно ...
  
  Лада бурхан бол гайхамшигтай, надад итгээрэй,
  Тэр бүх хөвгүүддээ хайраа өгсөн ...
  Одоо тэр хүчтэй баатар болно,
  Дайсныхоо хоншоор руу хүчтэй цохицгооё !
  
  Та бол элфүүдийн нийслэл шиг Фиев юм .
  Друссын алдарт хотуудын эх нь надад итгээрэй.
  Дайсан руугаа цохицгооё .
  Бид баатрууд, надад итгээрэй, бид хулчгар биш!
  
  Гэгээн эх орныхоо төлөө,
  Бид маш шаргуу тэмцэх болно ...
  Элфийг рубль дээрэмдэхгүй,
  Эцсийн эцэст, хөнгөн элфүүд хэрхэн тулалдахаа үргэлж мэддэг байсан!
  
  Сайхан охид байдаг, надад итгээрэй,
  Тэд хүйтэнд маш хурдан гүйдэг ...
  Зэрлэг араатан Фюрер таслагдах болно,
  Бид сайхан сарнай ургуулна!
  
  хилэнг хэзээ ч тэвчихгүй ,
  Нарны гэрэлтсэн элфийг босгоцгооё ...
  Агуу мөрөөдөл биелэх болно
  Энэ тэнгэрийн доор цэнхэр өнгөтэй байна!
  
  Elfrog ирж үхэгсдийг амилуулна.
  Гэхдээ бид үүнийг насан туршдаа сэргээх хэрэгтэй.
  Бид орчлон ертөнцийн уудам нутгийг байлдан дагуулах болно,
  Христ үхэшгүй мөнх бөгөөд Иуда тамд байна!
  
  Оеномад үнэнчээр үйлчилж,
  Мөн хаадын эсрэг битгий бослоорой...
  Элфүүдийн хөвгүүд алдар суутай байх болтугай
  Элфия, энэ газрын зураг дээрх цэг биш!
  
  Бид удахгүй орчлон ертөнцийг байлдан дагуулах болно,
  Амьдрал ба үхлийг даван туулах хүч байх болтугай ...
  Амьд хүн бүр херуб болно,
  Тэр хүн бол Бурхан шиг, итгээрэй!
  . БҮЛЭГ Љ 10.
  Доминика академийн ангидаа буцаж ирээд бадамлянхуа байрлалаар хичээлээ дуусгав. Одоо тэр дахин янз бүрийн хэлбэр, төрөл бүрийн шившлэгүүдийг судалж эхлэв. Тэгээд тэр үүнийг маш их хүсэл зоригоор хийсэн.
  Үүний дараа би оройн хоолонд оров. Түүний хажууд Фиеста охин байв. Тэд хамтдаа соустай далайн амьтан идэж, сүү, улаан лоолийн шүүстэй хольж угаана. Үүний дараа бүх зүйл томоохон болсон.
  Оройн хоолны дараа Доминика шидэт саваа ашиглан Fiesta-тай хашаа барьжээ. Тэгээд тэр түүн дээр цөцгийтэй том бялуу шидээд толгойноос нь хөл хүртэл түрхэв.
  Тэр ялагдлаа хүлээн зөвшөөрч, нүцгэн хөл бүрээсээ бөгж бэлэглэсэн. Одоо Доминика улам хүчтэй, үхлийн аюултай зэвсэглэсэн байна .
  Үүний дараа хоёр охин усанд орж, өрөөндөө оров.
  Өрөөнд Доминика орон дээр суугаад бадамлянхуа хэлбэртэй хөлөө нугалж, бие махбодийн болон оюун санааны мөн чанарыг дахин оюун санааны ертөнцийн өөр түвшинд шилжүүлэв.
  Одоо тэд луунууд дээр нисч, тэдний доор хүүхдүүдийн баг алхаж байна.
  Виконт ба баатар Финикс Шонхор гэсэн хоёр хүү удирддаг. Хоёр хүү хоёулаа маш тод булчинтай, зөвхөн шорт өмссөн царайлаг хөвгүүд юм. Хүчтэй, залуусаа гэж хэлье. Тэгээд тэд баганыг гүйцэж жагсдаг.
  Хүүхдүүд аль болох хурдан хөдлөхийг хичээдэг бөгөөд хааяа гүйж эхэлдэг. Мөн энэ нь тод, хөөрхөн толгойтой сахиусан тэнгэрүүдийн арми шиг харагдаж байна. Тэд гар хийцийн бороохойноос бусад нь зэвсэггүй хэвээр байна.
  Харин дараа нь тэд нарсан төгөлд оров. Хэд хэдэн чоно архирах боловч Финикс нүцгэн хөлөөрөө тэдэн рүү хүнд боргоцой шидсэн нь махчин амьтны гавлын ясыг яг үнэндээ хугалжээ.
  Тэр унаж, бусад чоно зугтаж эхлэв. Мөн хүүхдүүд боргоцой, мөчрийг ялгаж эхлэв.
  Маргарита тэмдэглэв:
  "Нэг удаа партизан хүүхдүүдийн бүхэл бүтэн отряд ноцтой тулалдаан болж байсныг би санаж байна. Тэгээд Германы батальон зугтав. Тэгээд хүүхдүүд араас нь гүйж ирээд чавхаар цохисон .
  Доминика зөвшөөрөв:
  - Чавхан, энэ бол үхлийн хүч!
  Дайчин хүүхдүүд үнэндээ чавх барьж эхэлжээ. Мөн нум шиг зүйл хий.
  Маргарита үүнийг аваад инээмсэглэн тэмдэглэв.
  - Бидний зэвсэг ид шидээр хөөгдвөл хамгийн төгс байх болно.
  Доминика шүдээ гарган жиргэж:
  - Ялангуяа би үүнийг нэмбэл!
  Хүүхдүүд зэвсэглэсний дараа хоёр хүчирхэг илбэчин саваагаа авав.
  Маргарита хашгирав:
  - Бид нэгэн дуугаар илбэдэж байна!
  Доминика баталсан:
  - Яг!
  Хоёр охин хоёулаа шидэт савааныхаа энергийг цуглуулж, асар их хүчээрээ хөөргөв. Дараа нь гоо үзэсгэлэнгүүд хүүхдүүдийн дундуур хөл нүцгэн хуруунаасаа энергийн урсгалыг авч, эхлүүлэв. Дараа нь гайхамшиг тохиолдож, мянга мянган гэрэл зураг , эсвэл бяцхан супернова шиг галд автав.
  Маргарита, Доминика хоёр шившлэг уншиж, дуулж эхлэв:
  Бид пантеонд орж байгаа охид,
  Тэд эх орондоо үнэнч байхаа тангараглав...
  Тиймээс оркишистуудыг ширүүн ялагдал хүлээж байна.
  гэрэлд амьдардаг бол ямар вэ !
  
  Нимфин металл шиг бидэнтэй хамт байна .
  Ямар ч гангаас илүү бат бөх хүрэлээр хийсэн...
  Би ертөнцийг орвонгоор нь эргүүлэхийг мөрөөддөг байсан,
  Агуу суут Грелин гэрээсэлсэн шиг!
  
  Бид эх орноо сэрүүн болгоно,
  Мөн бид Эх орноо оддын дээгүүр өргөх болно ...
  Элф охидууд амжилт гаргах болтугай
  Хэдийгээр бидний бяцхан хөл бүрэн нүцгэн байна !
  
  Оркшист миний нутаг руу дайрлаа
  Самурай троллууд зүүн зүгээс ирж байна...
  Би Солцесус , Грелин хоёрт хайртай ,
  Мөн бид дайснаа хэсэг хэсгээр нь таслах болно гэдэгт би итгэж байна !
  
  Элфрог бидэнтэй хамт байна .
  Аль Солценизм , тоглоом шоглоомоор, бүтээх вэ...
  Орчлонгийн хамгийн хүчирхэг нь алдар суут гэр бүл юм.
  Энэ нь бидэнд ухамсар, хүсэл зоригийг нэмэх болно!
  
  Бид хэзээ ч бууж өгөхгүй гэдэгт би итгэдэг,
  Эх орноо өвдөг сөхрүүлж болохгүй...
  Нөхөр Гранин бол тод од,
  Манай багш бол ухаалаг суут Дренин юм !
  
  Бид эх орноо болгоно,
  Дэлхий дээр илүү үзэсгэлэнтэй, гэрэлтсэн ...
  Алуурчин буу байх болно гэдгийг чи мэднэ.
  Насанд хүрэгчид болон хүүхдүүдийг хөгжилтэй өнгөрүүлээрэй!
  
  Элмэлхийг шатаа , зүрх сэтгэлдээ бүү шат.
  Та бол бүх Элф сэлэмний ивээн тэтгэгч юм...
  Бид удахгүй хүчирхэг диваажин байгуулна гэдэгт итгэж байна.
  Солкесус ирнэ, ариун даалгавар!
  
  Орклерын бүлэглэлд бүү итгэ , найзуудаа,
  Тэр амархан бөгөөд сүрдүүлгээр ялах болно ...
  Бид бүгд нэг гэр бүл -
  Надад итгээрэй, эх орноо хайрлахад оройтоогүй байна!
  
  Төгс Хүчит Их Эзэн биднийг бүгдийг хамгаалдаг,
  Долоон өнгийн туг далбаагаа мандуулна...
  Муу махчин амьтан тоглоом болж хувирна,
  Бид ч бас Сатаныг даван туулж чадна!
  
  Би агуу эх орондоо хайртай,
  Бүхэл бүтэн орчлонд чамаас илүү үзэсгэлэнтэй гэж үгүй.
  Бид Эльфиаг рублиэр зарахгүй,
  Орчлон ертөнцөд амар амгалан, аз жаргалыг бүтээцгээе!
  
  Эх орныхоо нэрийн өмнөөс мөрөөдөл,
  Агуу Элф босох болно ...
  Бусад бүх зүйл зүгээр л дэмий хоосон зүйл
  Мөн шинэ Мессиа бидэнтэй хамт байх болно!
  
  Өө Лада, миний агуу хүчтэн,
  гэрлийн элфүүдэд хайр, амар амгаланг өгөх болно ...
  Би чам руу хандаж, чамаас гуйж байна
  Шаардлагатай бол аянга цохи!
  
  Ælfria , Тэнгэрийн бидний хатагтай,
  Солцесусыг орчлон ертөнцөд өгсөн ...
  Таны төлөө агуу Бурхан амилсан.
  Хүмүүс үнэхээр амтаа алдаагүй байна!
  
  Элфүүд ийм байдаг гэдгийг анхаарна уу .
  Элфийн бурхад маш их хүндэтгэлтэй байдаг ...
  Бид эх орны агуу хөвгүүд
  Мөн охид үргэлж дэлхийг ялдаг!
  
  Найзууд аа, бид эх орондоо залбирах хэрэгтэй
  Перун, Ярило, Элфрог хүчирхэг ...
  Бид маш хүчтэй нөхөр байх болно,
  Мөн бид тэнгэр дэх үүлсийг хүртэл үлээх болно!
  
  Эльфсквагаас хөөгдсөн .
  Та байгаль орчныхныг маш их хохироосон ...
  Бид Солкесус , Грелин нарт үнэнч байна .
  Мөн буутай олон танк байх болно!
  
  Үгүй ээ, дайсан элфүүдийг хазаарлаж чадахгүй,
  Манай дайчид бүхнийг чадагч болохоор...
  Шалгалтанд тэнцсэн, ердөө тав,
  Ингэснээр бүх хөвгүүд маш хүчтэй байх болно!
  
  Сольцеград гайхамшигтай байх болно ,
  Мөн бид түүнийг дайралтаас хамгаалах болно ...
  Баатруудын ялалтын эгнээ ирэх болно,
  Хэдийгээр цус нь хяналтгүй урсгалаар урсдаг ч гэсэн!
  
  Хүйтэнд хөл нүцгэн охид,
  Тэд гүйж, өсгий нь гялсхийв ...
  Тэгээд тэд нударгаараа Оркуудыг цохих болно,
  Нийгэмгүй Кайн хавтгайрна!
  
  Бүх зүйл сайхан болно, хүмүүс мэднэ,
  Бид сансар огторгуйд одны ордуудыг нээх болно...
  Эцсийн эцэст эр зоригт эргэлзэх нь нүгэл юм,
  Мөн Бурханы сэнтийд нэгэн хүн байх болно!
  
  Бид удахгүй үхэгсдийг шинжлэх ухаанаар амилуулна.
  Бид илүү залуу, үзэсгэлэнтэй болж чадна ...
  Бидний дээр алтан далавчтай херуб байна.
  Миний хөөрхөн Элф ээждээ!
  Тиймээс охид дуулж, хүүхдүүдийн бүх арми гялалзсан хуяг дуулгатай, хүчтэй, бүр хүйтэн зэвсгүүдтэй байв.
  Үүний дараа охид, хөвгүүдийг дахин зэвсэглэх ажил дууссан. Тэгээд тэд ноцтой тулалдаанд бэлэн байсан.
  Доминика, Маргарита нар эрчим хүчний туяаг ялгаруулж, томоохон хэмжээний өөрчлөлтөд хүргэсэн. Тэгээд одоо хүүхдийн арми бэлэн болсон.
  Тэгээд тэр тулааны маршаар гарав.
  Добрыня маш их баяртайгаар тэмдэглэв:
  - Бид дахин ялах болно! Мөн энэ бол бидний мөн чанар юм.
  Германы барын сайн танкийн хэмжээтэй яст мэлхий урд нь мөлхөж байв. Тэр алмаазан бүрхүүлтэй, эс тэгвээс үнэт чулуугаар бүрхэгдсэн мэт гялалзсан байв. Их хөөрхөн амьтан.
  Маргарита ухаалгаар тэмдэглэв:
  - Ийм бүрхүүлтэй бол яст мэлхий өөрөө амбицтай анчны золиос болох эрсдэлтэй!
  Доминика толгой дохин дуулав:
  Шарууд сайн байна
  Пулемётын эсрэг, харамсалтай нь юу ч биш!
  Гэвч түүний дуу тийм ч үндэслэлтэй биш, газаргүй болжээ.
  Дайчин хүүхдүүд яст мэлхийг тойрон алхав. Хөвгүүдийн нэг нь түүн рүү буудахыг хүссэн боловч цэрэг охин гараа хүүгийн мөрөн дээр тавиад :
  - Хэрэггүй!
  Өөр нэг охин хэлэв:
  - Баг нь үүний төлөө!
  Эдгээр нь үнэхээр тэмцэгч хүүхдүүд бөгөөд тулалдах хүсэлтэй байдаг.
  Доминика инээгээд тэмдэглэв:
  Зүүн талд нь манай арми, баруун талд нь манай арми,
  нүүр рүү минь цохих нь сайн хэрэг !
  Дайчдын сэтгэл санаа маш сайхан байсан . Мөн тэд маш урт аялалд гарахад бэлэн байгаа бололтой. Мөн тэдний сэтгэлийн байдал үнэхээр алга болохгүй.
  Маргарита инээмсэглэн хэлэв:
  -Тийм ээ, бид азтай хэвээр байгаа гэдгийг хэлэх ёстой.
  Доминика инээмсэглэн асуув:
  -Ямар азтай юм бэ?
  Партизан охин итгэлтэйгээр хариулав:
  - Аугаа эх орны дайн дөрөв хүрэхгүй жил үргэлжилсэн. Бодит байдал дээр Германчууд хүчирхэг хамгаалалтын шугам дээрээ илүү удаан эсэргүүцэх боломжтой байсан!
  Жүжигчин охин толгой дохин:
  -Би үүнтэй санал нэг байна. Энэ сэдвээр өөр өөр түүхүүд ч бий. Гэхдээ ямар ч тохиолдолд бид гайхамшгийг бүтээх чадвартай. Германчуудын хувьд дайн аль хэдийн ялагдсаныг мэдээд тэд эсэргүүцэхийг огт хүссэнгүй. Тиймээс тэд өөрсдийн прагматик арга замаар ажилласан!
  Маргарита тэмдэглэв:
  - Энэ бол тийм ч амжилттай биш нэг тээврийн хэрэгсэл юм - энэ бол хэтэрхий хүнд, цамхаг ба их биений хоорондох хамгаалалт муутай Tiger юм. Энэ сав тийм ч сайн биш гэдгийг та хүлээн зөвшөөрөх ёстой. Хэт хүнд , хуучирсан, хуяг нь ч оновчтой налуу дээр байрладаггүй. Мөн хурдны хайрцгийг хөдөлгүүрээс тусад нь байрлуулах нь маш том алдаа юм.
  Доминика толгой дохив.
  маргаж чадахгүй ! Мэдээжийн хэрэг алдаа! Гэхдээ нөгөө талаас үхсэн хүмүүс л алдаа гаргадаггүй, өөр амьдралаас ирсэн тохиолдолд л алдаа гаргадаггүй. Тэгээд би түүнийг тийм гэж бодож байна. Наад зах нь чиний төлөө!
  Маргарита зөвшөөрч толгой дохив:
  -Тийм ээ, хойд нас гэдэг нь гарцаагүй! Би хувьдаа үүнд итгэлтэй байсан. Хэрэв би энэ орчлонд мөхөх тавилантай бол өөр ертөнцөд ямар нэгэн зүйл үргэлжлэх болно!
  Жүжигчин охин толгой дохин:
  - Тоо томшгүй олон янзын түвшний компьютерийн төгсгөлгүй тоглоом шиг!
  Партизан охин батлав:
  - За, тийм ээ! Үүнтэй төстэй зүйл, би хэлэх ёстой, энэ нь маш сайхан юм ! Энд та нэгээс хоёр удаа баярлаж болно.
  Баатар хүү Добрынья дуулжээ:
  - Цаг нь боллоо, цаг боллоо, баярлацгаая,
  Миний амьдралд ...
  Гоо сайхан, аяганд, азтай ир.
  Баяртай, баяртай, найгасан, дуулга дээрх өд,
  Бид хувь заяанд нэгээс олон удаа шивнэх болно!
  Бид хувь заяанд нэгээс олон удаа шивнэх болно!
  Би дайсныг таслах болно! Би дайсныг таслах болно! Би дайсныг таслах болно!
  Мөн хүүхдүүдийн чанга инээд сонсогдов. Жижиг армийн өмнө том үлэг гүрвэл гарч ирэв . Тэр тийм ч сүрдмээр харагдахгүй байсан ч том биетэй байсан нь үнэн. Түүний бие том, гэхдээ толгой нь эсрэгээрээ жижиг, урт сүүлтэй. Дээрээс нь нугасны сэрвээнүүд байдаг.
  Доминика ингэж хэлэв:
  - Энэ бол араатан - гайхалтай !
  Маргарита зөвшөөрч толгой дохив:
  - Том амьтан! Гэхдээ санаа зовох хэрэггүй. Хэрэв бид хүрэхгүй бол энэ нь бидэнд хүрэхгүй!
  Партизан охин тушаав:
  - Залуу дайчид - бүү бууд, чимээ бүү гарга!
  Хүүхдүүд чимээгүй болов. Тэгээд тэд чимээ шуугиангүй хөл нүцгэн алхах гэж оролдсон.
  Доминика тэмдэглэв:
  - Үлэг гүрвэл дүлий бол яах вэ?
  Маргарита инээмсэглээд ямар нэг юм хэлэхийг хүслээ. Гэнэт архирах чимээ гарч, хугарсан мөчрүүд хагарах чимээ гарав. Долоон давхар байшингийн дайтай, сунасан халим шиг том амтай амьтан гарч ирэв. Энэ бол үнэхээр том харгис юм. Мөн соёо нь таван метр орчим урттай.
  Хөдөлгөөнгүй зогсоод хэсэг хүүхдүүд рүү сониучирхан харж байсан үлэг гүрвэл аймшигт мангасыг хараад гүйгээд зугтав. Тэгээд яг үнэндээ түүнд түлхэц өгсөн юм шиг. Энэ сэлэм шүдтэй тираннозавр шиг аваргатай тулалдах нь илүү үнэтэй.
  Доминика, Маргарита хоёр шидэт саваагаа өргөв. Партизан охин түрүүлж буудлаа. Мөн түүний савааны үзүүрээс алуурчин пульсар гарч ирнэ. Тэгээд тэр мангасын ам руу цохино . Тэгээд тэр маш их шатах болно. Гэвч үүний хариуд бүр ч аймшигтай, дүлий архирах чимээ гарав.
  , хариуд нь тэр хамаг хүчээрээ цохиж, алуурчин овоо цохиж байгаа мэт хүчтэй хөдөлж, жиргэж:
  Үлэг гүрвэлүүд, та Африкт биш харин энд байгаа байх.
  Магадгүй та өглөөний цайндаа өвс зажилдаг байх,
  Үлэг гүрвэлүүд,...
  Тэгээд охин ид шидийн өөрийн хэсгийг аварга руу илгээв. Тэгээд тэд түүний соёо шүдийг авч, цохиход тэд үзэсгэлэнтэй, ягаан нахиа болж хувирав.
  Доминика дуулжээ:
  Би төмөр хиймээр санагдсан
  Заан гэнэт гарч ирэв ...
  Зөгий шиг далавч -
  Чихний оронд цэцэг!
  Маргарита тэсэлгүй инээж, түүнийг дахин сүйтгэгч, сүйтгэгч пульсараар цохив . Гэвч хүүхдийн арми мангасыг сумаар шүршиж эхлэв. Тэгээд түүний хуяг хуяг нь хөөсөрч эхлэв .
  Доминика нүцгэн хөл, саваа хоёроосоо ид шидийг авч суллав. Тэгээд энд сайн ажилласан.
  Ямар нэгэн ид шид түүнийг аваад асар их сүйрлийн хүчээр өөрийгөө цэнэглэсэн мэт.
  Маргарита үүнийг аваад индранил нүдээрээ нүдээ ирмэж жиргэжээ.
  - Хөөх!
  Тиранозавр нурж, оронд нь хоол хүнсээр дүүрэн асар том, өргөн ширээ гарч ирэв. Энд энэ нь аль хэдийн маш тансаг, урьд өмнө байгаагүй, өвөрмөц байсан. Мөн ийм нүд гялбам амттан.
  Доминика дуулжээ:
  Энэ амттай болсон
  Мөн үнэр нь зөгийн балнаас хамаагүй амттай ...
  Бид эхнээсээ ялахгүй,
  Мөн бидний байгаль цэцэглэн хөгжих болно!
  Маргарита шүдээ гарган инээмсэглэн баталж:
  - Тийм ээ, цэцэглэх болно! Энэ бол гайхалтай!
  Үүний дараа партизан охин нэмж хэлэв:
  - Мөн чи яаж ид шид хийхийг мэддэг. Энэ бол гайхалтай гэдгийг би хэлэх ёстой! Ийм том хэмжээтэйг амттай амттан болгон хувирга . Эдгээр нь орк эсвэл гоблин биш - тэдэнтэй ажиллах нь илүү хялбар!
  Доминика толгой дохин дуулав:
  - Боломжгүй бүх зүйл боломжтой, би итгэлтэй байна,
  Мөн гаднаас нь ид шид үзүүлж сур!
  Маш хүчтэй ган дээр хөлөө өшиглөж ,
  Тэгээд мангасыг хурц ирлэгчээр цавчих !
  Маргарита инээгээд, сувдаар гялалзаж байгаагаа инээмсэглэн тэмдэглэв.
  -Тийм ээ, та алдаагаа олохгүй тийм сэтгэл хөдөлгөм дуулдаг! Мундаг!
  Доминика зөвшөөрөв:
  - Би бол гайхалтай супер - дэлхийгээс илүү сэрүүн сөнөөгч!
  Тэгээд тэр нүдийг нь яаж авч, эргэлдүүлэх бол тэд үнэхээр индранил, од шиг.
  Хоолтой ширээ дайчин хүүхдүүдийг дуудаж, зарим нь түүн рүү ойртож, шоколад, янз бүрийн цөцгийд дүрсэн гурилан бүтээгдэхүүн, бялуу авч эхлэв. Дээрээс нь зайрмаг ав. Энэ бол үнэхээр гайхалтай.
  Маргарита дуут дохиогоо үлээж, архирлаа:
  идэх шаардлагагүй ,
  Та бүгд хөрөнгөтнүүд рүү яарах шаардлагагүй ...
  Өөртөө дэвтэр бичээрэй,
  Хөдөлгөөнт байдал нь ашигтай хэвээр байх болно!
  Доминика сайхан инээмсэглэлээр тэмдэглэв:
  - Тийм ээ, үнэхээр гайхалтай болсон!
  Тэгээд тэр эрдэнэ шишийн цэнхэр нүдээрээ нүд ирмэв.
  Маргарита тэмдэглэв:
  - Үлэг гүрвэлийн мах тийм ч амттай биш, харин махчин амьтдын хувьд үүнээс ч бага байдаг. Харин морио идэхийн тулд...
  Добрыня архирлаа:
  - Би чамайг морь идэхийг зөвшөөрөхгүй!
  Тэгээд баатар хүү дуулсан:
  Сивка-бурка, бошиглогч каурка,
  Миний өмнө зогс
  Өвсний өмнөх навч шиг!
  Сивка-бурка, бошиглогч каурка,
  Маш, маш хэрэгтэй
  Чамтай уулзая!
  Оеномаус түүнийг аваад луугаас үсрэв. Тэр үлэг гүрвэл ямар хоол болсныг туршиж үзэхийг үнэхээр хүсч байсан. Энэ нь сэтгэл татам зүйл байх магадлалтай. Тэгээд хүү-ханхүү шоколадтай бялууг аваад амандаа шидэв.
  Тэгээд тэр хүчтэй зажилж эхлэв, энэ нь өтгөн, амттай байсан. Энэ их амттай.
  Хүүхдүүд нэгэн дуугаар гиншиж:
  - За, оролдоод үзье! Битгий муу авга эгч нар бай!
  Маргарита гэмгүй инээмсэглэн:
  -Намайг авга эгч гэдэг? Хөгжилтэй юмаа!
  Тэгээд партизан охин хашгирав:
  - Би чамд идэх арван минут өгье! Та идэж болно, гэхдээ дунд зэрэг!
  Доминика инээмсэглэн асуув:
  -Дайны үед өлсөх хэрэг гарсан уу?
  Маргарита хаврын данделион шиг алтан толгойгоо дохив.
  - Тийм ээ, яаж! Мөн энэ нь маш их ядаргаатай байсан!
  Нөхцөл байдлын эмгэнэлт байдлыг онцлон тэмдэглэхийн тулд охин тод хоолойгоороо дуулж эхлэв.
  Бүсгүй дуулж байхдаа луунаас хүртэл үсэрчээ. Тэгээд тэр улбар шар зүлгэн дээр хөл нүцгэн бүжиглэж эхлэв.
  Түүний хоолой маш цахилдаг, гэрэлтсэн байв:
  Бид комсомол гишүүд, мөрөөдлийн охид,
  Энэ сайхан орны ард түмний ирээдүйн тухай...
  Бид эх дэлхий, гаригтаа үнэнч байхдаа
  Мөн бид энэ аюултай тулалдаанд яллаа!
  
  Дараа нь аливаа бизнес маргаантай байдаг.
  Залуу хүний зүрхэнд гал түймэр асдаг...
  Охидууд, энэ бол зүгээр л үзэсгэлэнтэй юм
  Өргөн уудам орон зайд хаалгыг нээцгээе!
  
  Эр хүн бол аварга хүн
  Шинжлэх ухаан түүнд хүч өгөхийг би мэднэ ...
  Надад итгээрэй, бидний дуудлага үргэлж ижил байдаг,
  Ингэснээр Абел захирч, Каин олзлогдоно!
  
  Би арвин ургац авахыг хүсч байна,
  Манай гараг цэцэглэн хөгжихийн тулд...
  Сайхан, гайхамшигтай диваажин ирэхийн тулд,
  Мөн нөхөрлөл металлаас илүү хүчтэй байсан!
  
  Бид сансар огторгуйг эзлэх болно,
  Охидууд шалбааг дундуур хөл нүцгэн гүйдэг...
  Бидний дээр алтан далавчтай херуб байна.
  Цасан шуурга, хүйтэн биднийг айлгахгүй!
  
  Надад итгээрэй, бидний дайснууд биднийг ялж чадахгүй,
  Ган мэдрэл, зүрхэнд дөл...
  Та баавгай шиг сүнсний хүч чадал,
  Бид тугаа өргөх болно, би мэднэ!
  
  Хамгийн гялалзсан охидод хэн хайртай вэ ?
  Тэр сэтгэлээрээ ч, дүр төрхөөрөө ч үзэсгэлэнтэй...
  Хүчирхэг пулемёт бэлтгэ,
  Хэдийгээр таны өрсөлдөгч аюултай!
  
  Бид гарцаагүй ялна гэдгийг би мэдэж байна,
  Бид эх оронтойгоо үүрд хамт байх болно...
  Эцсийн эцэст бидний өмнө бүхэл бүтэн одтой ертөнц байна,
  Хүн хүчирхэг амьтан болцгооё!
  
  Гайхамшигтай хил хязгааргүй эх орны гэрэл -
  Дээрээс нь бадмаараг одууд шатаж байна.
  Орос өөрийгөө үхэшгүй алдар суугаар бүрхсэн -
  Хүчирхэг баатар, зураач, зоддог!
  
  Маргад эрдэнийн навчис дахь Rowan бадмаараг -
  Талбайд индранил гялалзаж , эрдэнэ шишийн цэцэг...
  Би чамд бодлоо илгээж байна, Орос -
  Хоёр толгойтой бүргэд дуутай нисч байна!
  
  Шүүдрийн дусал дахь сувд нь цасан ширхгийн алмаз,
  Агуу эх оронд бүх зүйл сайхан байна!
  Дэлхий тарган, өд шиг судалтай,
  Цасан шуургыг шинэхэн салхинд аваачив!
  
  ОХУ-ын нэг бүс нутагт мөс, далайн хав,
  IN найз аа , тэмээ бол цөлийн алт юм.
  Цасан шуурга шуурч байхад энд дулаахан байна,
  Учир нь бид Бурханыг зүрх сэтгэлдээ хадгалдаг!
  
  Тарвас, амтат гуа, банана ургадаг,
  Зуны хаа нэгтээ тэшүүрээр уралдаж байна...
  За, ийм улс орнуудыг дэлхийн хаанаас олох вэ?
  Хүмүүс нударгаараа ийм хүчтэй байдаг газар!
  
  Орос улсад зэвсгийн эр зориг өргөмжлөгдсөн,
  Үүний дотор хүн бол өөрийн хувь заяаг бүтээгч юм!
  сайн тэмцэж чадна ,
  Орост зовлонгийн үер ирэхгүй байхын тулд!
  
  Манай эмэгтэйчүүд үзэсгэлэнтэй, хүн бүр мэддэг
  Үүнээс илүү зоригтой эрчүүд байдаггүй!
  Эх орон, чи бол диваажингийн биелэл юм -
  Нэгэн дээд эрхт Бурхан бол гэр бүлийн эзэн юм!
  
  Ортодокс дүрсийг батлах болно,
  Цэргийн эхлүүлсэн аян...
  Бид гэртээ өгөөмөр олзтой ирнэ,
  Харваачид нэг ч цохилт алдалгүй дайснаа цохино!
  
  Бүх орчлонд амар амгалан, аз жаргалыг бэлэглэе,
  Бурхантай хамт бид үхэгсдийг амилуулна!
  Манай ялзрашгүй эх орныхоо алдар хүндийн төлөө -
  Бид ялах нь гарцаагүй , би мэднэ!
  Доминика ч дуунуудаа түүж авсан. Тэгээд тэд хамтдаа бүжиглэж, нүцгэн, борлосон, хүчтэй хөл нь хөдөлж, бүжиглэж байв.
  Дараа нь Маргарита дуут дохиогоо цохив:
  - Гэрэл гарч! Ингээд л хоолны цаг дууслаа.
  Дайчин хүүхдүүд ширээнээсээ дурамжхан гарч одов. Үнэн хэрэгтээ та үүнийг яаж идэхгүй байх вэ ? Шууд утгаараа хэдэн арван төрлийн цөцгий байдаг бол. Мөн энэ нь маш амттай юм. Мөн эдгээр зайрмаг, нарийн боов, бялуу, претзел болон бусад амттай, дур булаам зүйлсийн үнэр нь үнэхээр сэтгэл хөдөлгөм, сэтгэл татам юм.
  Доминика хуцав :
  Хэт их идэж болохгүй ! Зохицуулах дадлага хий!
  Маргарита твиттер хуудсандаа:
  - Хүн бол гахай биш гэдгийг хүн бүр мэддэг! Мөн та маш ухаалаг хооллох хэрэгтэй.
  Дөнгөж хэдэн арван бялуу идэж, олон өнгийн цөцгийтэй тос түрхсэн баатарлаг хүү Добрыня бувтналаа.
  - Энэ бүхэн гайхалтай! Гэхдээ та хэзээ зогсоохоо мэдэх хэрэгтэй. Хоол идэх нь сайн, харин хэтрүүлэн идэх нь муу.
  Хүү хунтайж Оеномаус зөвшөөрөв:
  -Таны гол дайсан бол ходоод чинь. Гэхдээ тэд оройн хоолоо дайсандаа өг гэж хэлэхэд энэ нь шууд утгаараа хүлээж авах гэсэн үг биш юм!
  Добрыня инээмсэглэн хэлэв:
  - Гэхдээ хэцүү өдөр, тулаан, бэлтгэлийн дараа та сайн идэх хэрэгтэй! Тэгэхгүй бол хүч байхгүй болно.
  Доминика инээмсэглэн толгой дохин:
  -Би хувьдаа оройн хоолондоо сүүн дэх уураг уусгаад уухыг илүүд үздэг. Энэ нь сэтгэл ханамжтай, шөнийн цагаар булчингууд ургаж, шатдаггүй. За, оройн хоолонд зориулсан загастай зуслангийн бяслаг нь маш эрүүл байдаг. Тамирчдын биед уураг хэрэгтэй.
  Дайчин хүүхдүүдийг ямар нэгэн байдлаар босгосон. Тэгээд тэд дахин муу илбэчин Бастиндагийн шилтгээн рүү алхаж эхлэв. Эргэн тойрон дахь ландшафт нь өтгөн хэвээр байв. Гэсэн хэдий ч нүцгэн , тоос шороотой өсгийтөөрөө гайхуулсан жижиг, залуу арми цааш явах тусам байгаль бидний нүдний өмнө хатаж байв.
  Тэд хархны хаант улсад ойртож байсан бөгөөд эдгээр нь маш сүйрсэн эзэд юм.
  Өөрсдийгөө баярлуулахын тулд дайчин хүүхдүүд дуулж, хөлөө илүү эрч хүчтэй цохиж эхлэв.
  Элфиа хаадын дор бут шиг цэцэглэдэг,
  Энэ бол орчлон ертөнцөөс илүү төгсгөлгүй, үзэсгэлэнтэй ...
  Ялалт хязгааргүй данс нээж,
  Бидний итгэл Родноверид амилах болно !
  
  Эх орны агуу байдал гэдэгт итгээрэй
  Түүний хайрт зүрх нь илүү өндөр байх болтугай ...
  Ингэснээр орчлон ертөнцийн аз жаргал оршино
  Элфиа хүчтэй дээвэртэй байхын тулд!
  
  Манай элф урагш нисэж байгааг анзаараарай.
  Мөн цээжээрээ долгионыг таслав ...
  Гэхдээ бид эсрэгээрээ ирэх ёстой,
  Мөн бусад хүмүүс байх болно, надад итгээрэй, шүүгчид!
  
  Манай эх орон агуу ертөнцтэй болно
  Хурц гэрлээр асдаг...
  Хамгийн гол нь Элфрог бол сэтгэлийн шүтээн юм.
  Өвлийг зун болгон хувиргадаг !
  
  Тийм ээ, би мэднэ, энэ нь бидэнд хэцүү байна,
  Гэхдээ та Оеномад үнэнчээр үйлчилдэг ...
  Завь мөргөсөн, сэлүүр хугарсан,
  Хаа нэг догшин нохой аймшигтай хуцаж байна!
  
  Үгүй ээ, бид Элфийг дайсандаа өгөхгүй ,
  Бидний сэлэм иртэй, надад итгээрэй, илүү хурц ...
  Бид зогсож, дахин ялах болно
  Битгий дэмий юм ярь, чөтгөрүүд!
  
  Энд бид жагсаалд цугларч байна,
  Үүнээс илүү сайхан ариун орон орчлонд байхгүй...
  Надад итгээрэй, бид дайснуудаа хамтдаа там руу илгээнэ.
  Тэгээд бид өөрсдөө диваажин байгуулна шүү дээ!
  
  Биднийг хэн ч зогсоож чадахгүй
  Бид бол Элфүүдийн агуу баатрууд...
  Ийм хүч чадал, ялагдашгүй арми,
  Мөн бүх гарагийг илүү аз жаргалтай болгоцгооё!
  
  Дэлхийд гоо үзэсгэлэнгээр өөрсдийгөө харуулцгаая,
  Дэлхий дээр долоон өнгийн тугийг мандуулъя...
  Бид аз жаргалтай байх болно, надад итгээрэй, хаа сайгүй,
  Эцсийн эцэст баатарлаг үйлс дуулагддаг!
  
  Элфийн амгалан тайван байдал хаа сайгүй өндөр байдаг гэдгийг анхаарна уу.
  Мөн энэ нь тасралтгүй өргөжин тэлэх болно ...
  Хүмүүс дэлхий дээр аз жаргалтай байх болно,
  Учир нь эх орныхоо төлөө ичгүүр байхгүй!
  
  Агуу Солкесус ирэхэд ,
  Манай орчлонд харанхуй байхгүй болно...
  Хэрэв хүн ба элф хулчгар биш бол
  Түүний хувь тавилан бол нар мандах ба бүтээл юм!
  Энэ бол сэтгэлийг хөдөлгөдөг дуу юм! Гайхалтай, гайхалтай дуу.
  Хэдийгээр эргэн тойрон дахь ландшафт улам дордсон - хагарсан мод, жижиглэсэн өвс, бүх зүйл бутарч, хархны сарвууны ул мөрөөр хучигдсан байдаг.
  Маргарита тэмдэглэв:
  - Тийм ээ, эдгээр хархнаас сайн зүйл хүлээх хэрэггүй! Мөн эргэн тойронд нь тэг байдаг.
  Доминика маш гэрэлтсэн, шинэлэг инээмсэглэлээр шүдээ гарган хэлэв:
  - Мэдээжийн хэрэг үүнийг хүлээж байсан! Бүх зүйл хэтэрхий утгагүй болсон . Гэхдээ та хархнаас юу авч болох вэ - ялгадасын бордооноос бусад!
  Тэгээд хоёр охин тэсэлгүй инээв. Үүний дараа бүх хүүхдийн баг хөл нүцгэн алхаагаа нэмэгдүүлэв. Хоёр дайчин хөвгүүн урагш давхиж, салхин тээрэм мэт сэлмээ шидэв .
  Ингээд л сайн бульдогын чинээ анхны хархыг хоёр талын баатарлаг хөвгүүд цавчиж авав. Энэ бол ноцтой тулаан байв.
  Хүүхдүүд хурдаа улам нэмэгдүүлж, шууд утгаараа гүйж эхлэв. Дараа нь том хархнууд урд гарч ирэв. Тэдний хамгийн том нь сайн бухын чинээ байв. Жүжигчин охин Доминика луу хөлөглөн тулалдаанд оролцов. Тэр тулалдахад бэлэн байсан ч шидэт саваагаар хийсэн анхны цохилт нь хөгшин хархыг цохив.
  Мөн энэ нь асч, нүхтэй сонгосон бяслагны том тойрог болж хувирав. Тvvнээс ийм хоолны дуршил тєрvvлсэн vнэр гарч ирсэн тул хулганууд хvvхдийн батальон руу дайрахаас сатааран, хулганад зориулсан хамгийн тансаг амттангийн vнэрээр маш их дур булаам болсон хуучин удирдагч руугаа дайрчээ.
  Энэ нь гэнэтийн зүйл болж хувирав.
  Маргарита тэмдэглэв:
  - Таны чадвар цаг бүр нэмэгдэж байна! Энэ бол үнэхээр гайхалтай гэдгийг би хэлэх ёстой !
  Доминика алтан толгойгоо дохив:
  - Би маш их зүйлийг хийж чадна! Мөн энэ бол миний агуу итгэл үнэмшил юм! Хэрэв би эхэлбэл намайг юу ч зогсоохгүй.
  Тэгээд охин үүнийг аваад өөр нэг отрядыг шидэт аянга цохив . Мөн нэмэлт өөрчлөлтүүд хийгдсэн.
  Хэдэн арван харх том, судалтай тарвас болсон нь маш дур булаам харагдаж байв.
  Дайчин хүүхдүүд найрал дуугаар:
  Гуа, тарвас, улаан буудайн талх,
  Өгөөмөр, баян чинээлэг нутаг...
  Эльфибург дахь сэнтийд заларч -
  Эцэг хаан Оеномай!
  Ингээд дайчин хүүхдүүд эцэст нь хархуудтай тулалдаж, тэднийг тасалдалгүй цавчихъя. Мөн дайчид сэлмээ эрч хүчтэйгээр савладаг . Тэгээд охид нумнаас буудаж эхлэв. Тэдний зарим нь элфүүд байсан бөгөөд тэд буудахдаа маш чадварлаг байв. Энэ үнэхээр жинхэнэ тулаан байсан.
  Бас хэд хэдэн хархын баг тулалдаанд оролцов. Тэд гүн гол мэт урсдаг.
  Доминика тэмдэглэв:
  - Бид ямар нэг муу, муу зүйлийн тухай ярихад хязгааргүй юм шиг мэдрэмж төрдөг!
  Маргарита инээмсэглэн дуулж байсан ч гунигтай байв:
  Харанхуйн дайчид үнэхээр хүчтэй,
  Тоо мэдэхгүй байж хорвоо дэлхийг эзэгнэдэг...
  Харин та нар бол Сатаны хөвгүүд.
  Христийн хүчийг бүү эвд!
  Добрыня луугаас үсрэн хархыг цавчиж эхлэв. Тэр үүнийг нэг дор хоёр сэлмээр хийсэн бөгөөд хүүгийн хурдан хөдөлгөөнөөс болж кофе бутлуурын машин ажиллаж байгаа мэт санагдав. Эндээс устгал эхэлсэн.
  Оеномаус мөн тулалдаанд нэгдсэн. Хүү нэг хархыг сүүлнээс нь хөлийн хуруугаараа бариад нөгөө харх руу шидэж, ясыг нь хугалав. Дараа нь тэр дуулжээ:
  - Миний агуу хүч агуу,
  Мөн би дайснууддаа хэзээ ч бууж өгөхгүй ...
  Хүүгийн нударганы цохилтоос
  Муу харх ичгүүрт нисэх болно!
  Үнэхээр ч хүү ханхүү өөрийгөө тулалдаанд маш хатуу тэмцэгч гэдгээ харуулж байна.
  Добрынья ч бас хүчирхэг, булчинлаг боловч хөвгүүн шиг хөлтэй, сэлэмний тухай мартдаггүй . Мөн тэрээр хүчирхийллийн гайхалтай түвшинг харуулж эхлэв. Энэ бүхэн ямар хэцүү, цуст байсан бэ.
  Хүү нь залуу армийн бусад дайчдын нэгэн адил маш түрэмгий, тэмцэгч болж хувирав.
  Хүүгийн нүцгэн өсгий нь хархны гавлын ясыг яг нэвт цоолж байна.
  Энэ бол алуурчин бөгөөд тэр үед хүүгийн уруул дээр инээмсэглэл тодорч байна .
  Доминика өөрийн ид шидийн хүчийг дараагийн өөрчлөлтөд ашигладаг. Тэгээд тэр маш идэвхтэй.
  Дайчин үсрэн босч, эргэн тойрон эргэлддэг. Одоо түүний шидэт саваанаас дахин энергийн урсгал нисч байна. Тэгээд оркыг цохино.
  Үслэг, хүрэн баавгай тэр даруй шоколадан зефир болж хувирдаг. Энэ ямар агуу вэ ?
  Маргарита инээмсэглэн асуув:
  -Та халва хийж чадах уу?
  Доминика алтан толгойгоо дохив:
  - Мэдээж би чадна! Мөн энэ нь гайхалтай байх болно!
  Охин гар болон хөлийн нүцгэн хуруунаасаа ид шидийн цэнэгийг суллав. Оркуудын багийг дөл тусав. Тэгээд бүхэл бүтэн зөгийн бал урсав... Зөгийн бал нь шар улбар шар өнгөтэй бөгөөд далайн эрэг шиг цацрав.
  Маргарита инээвхийлэн хариулав:
  - Энэ нь танд хэрэгтэй зүйл биш гэдгийг та мэднэ!
  Доминика толгой дохив.
  - Үнэн, тийм ч халва биш, бас маш амттай!
  Партизан охин тэмдэглэв:
  - Халва бол дайны өмнө ховор байсан. Гэхдээ тэд эзлэгдсэн үед ч зөгийн бал иддэг байв.
  энэ удаад хархнууд руу дахин өшиглөж , дуулж:
  Мэдээжийн хэрэг хамгийн сайхан бэлэг бол зөгийн бал,
  Хүү мэдээж үүнийг ойлгох болно ...
  Бага зэрэг ч гэсэн - нэг халбага,
  Энэ нь аль хэдийн сайн байна, за, бүхэл бүтэн сав битгий хэл!
  Маргарита мөн эхлээд шидэт саваагаар , дараа нь хөлийн нүцгэн хуруугаараа өшиглөн үргэлжлүүлэн:
  Гэхдээ хонгор минь, энэ бол маш хачирхалтай зүйл юм
  Бүх зүйл байдаг эсвэл байдаггүй ...
  Гэхдээ хонгор минь, би нууц нь юу болохыг ойлгохгүй байна,
  Хэрэв байгаа бол тэр даруй алга болно!
  Гэхдээ хэрэв та үүнийг идвэл цаашид асуудал гарахгүй!
  Доминика түүнийг аваад луу дээр эргэлдэв. Инээмсэглэл нь үнэхээр аймшигтай, бас нэгэн зэрэг баяр баясгалантай болжээ. Охин дотроо асар их хүчийг мэдэрсэн. Тэгээд түүний шидэт саваанаас долгион гарч ирэв. Тэгээд тэр даруй хэдэн мянган харх соустай амттай жигнэмэг болж хувирав. Мөн шидэт саваа дахин нэг давалгаад, хархнууд загасны хоол болж хувирав.
  Түүгээр ч барахгүй тэдний хачир нь гадил, хан боргоцой болон бусад маш амттай жимсээр тансаг байв. Мөн бүх зүйл үнэхээр гайхалтай амттай, гайхалтай.
  Доминика дуулжээ:
  Хачир нь гайхалтай
  Охидууд нь сэтгэл татам юм ...
  Мөн дөрвөн гэрэлтүүлэгч гэрэлтэж,
  Оркыг хоншоор руу нь цохи!
  Маргарита ухаалгаар тэмдэглэв:
  - Сайн тогооч орк, хархнаас жигнэмэг хийдэг, тэр дундаа идэж болно!
  Добрыня хүү гоблины духан дээр хүнд чулуу авч шидсэн. Тэрээр гавлынхаа ясыг шууд цоолж, дууг дуулжээ:
  -Хэрвээ чи ийм галзуу юм бол
  Би чамайг өшиглөнө...
  За яахав, чи гажиг толгойтой бол яах вэ?
  Дараа нь идэвхтэй төлөвлөгөө бэлэн боллоо!
  . БҮЛЭГ Љ11.
  Доминика Долфиновагийн ах нэрээ өөрчилсөн. Одоо тэр өөрийгөө маш дажгүй гэж нэрлэдэг - Калигула. Нэг бол гутамшигтай эзэн хааны нэр хүндэд, эсвэл Дунногийн тухай хүүхэлдэйн киноны нэг илжигний нэрийг дуурайлган дуурайлган хийсэн.
  Одоо тулаанч хүү Калигула Дельфинс эгчийгээ хайх хэрэгтэй гэж шийджээ. Харин түүний алга болсон хүнийг хаанаас хайх вэ?
  Тэгээд хүү ид шидийн нэг алдартай ном руу эргэв. Тэр мэдээж янз бүрийн зөн билэгч, илбэчинд итгэдэггүй байсан.
  Гэхдээ яагаад өөрөө транс руу орж болохгүй гэж. Түүгээр ч барахгүй түүний аав нь хүн биш бөгөөд тэр өөрийн ид шидийн чадвартай, ер бусын түвшний чадвартай байж магадгүй юм.
  Хүү Калигула дельфинүүдийг аваад бадамлянхуа байрлалтай буйдан дээр суув. Тэгээд анхаарлаа төвлөрүүлэхийг хичээсэн. Залуу кино жүжигчин хөлөө зөрүүлж, нуруугаа тэгшлэв. Тиймээс хүү Доминикаг олох гэж галзуу, өнгөлөг зүйл рүү шумбав .
  Театрын тоглолтын сүр жавхланг тайлбарлахад бэрх. Ялангуяа элфүүд, оркууд, гоблинууд тулалдаж байхад... Бүх үндэстний олон охид, янз бүрийн түвшний нүцгэлсэн хувцасны шоу. Үзэсгэлэн нь үзэсгэлэнтэй бөгөөд өвөрмөц байдлаараа гайхалтай, ялангуяа охид халуун элсэн дээр эсвэл цасан шуурга дээр нүцгэн хөлөө цацах үед.
  Тэд янз бүрийн хэлбэрийн танкийн хуяг дуулга руу сэлэм, жадаар цохиж дайрдаг. Металл мангасууд халуун гал сөнөөгч онгоцоор хариу үйлдэл үзүүлдэг. Галын температур бага, охидууд хашгирахдаа бага зэрэг шатаж, зүрхийг нь шархлуулж хашгирав. Оркууд улам чангаар архирч, дух нь цохилж , цохилж, цохилж байна - олон өнгийн конфети цохилтоос болж сүйрэв.
  Чимэглэсэн хоёр онгоцууд дээрээс яаран гарч ирэн, янз бүрийн гоо үзэсгэлэн бүхий гоёмсог галт тэрэгний зүүлтүүдийг үлдээжээ.
  Хамгийн галзуу зүйл бөгөөд энэ нь бүр нугасныхаа дээврийг үлээж чаддаг нь уран зөгнөлийн ертөнц нь алс холын өнгөрсөн ч гэсэн бодит, түүхэн дүрүүдтэй холилдсон явдал юм.
  Сталин энэ үеэр гэнэтийн байдлаар шаардлагагүй нууцлалыг орхин:
  - Luftwaffe нисэхийн хамгийн дэвшилтэт өндөрлөгт хүрсэн. Үгүй байсан ч гэсэн
  Хэрэв та дискоуудыг тооцвол тавин тонн хүртэл бөмбөг тээвэрлэх чадвартай TA-700 бөмбөгдөгч онгоц ноцтой сэтгэгдэл төрүүлэв.
  Гитлер шоолж:
  -Гэхдээ 3200 мм-ийн калибрын буутай, хоёр зуун тонн пуужингийн цэнэг бүхий " Супер мангас " бол цэргийн урлагийн хосгүй бүтээл хэвээр байна.
  Дараа нь Сталин хундага өргөхийг санал болгов:
  амны хөндийд цэргийн урлагаас бусад урлаг хэрэгтэй гэдгийг ойлгоцгооё !
  Бүх цаг үе, ард түмний агуу удирдагч Есүс Христийг төрөхөөс өмнө битүүмжилсэн дарсыг таашаалтайгаар амталж, дэлхийн Фюрер ерэн арван жимсний шүүсийг ууж байв. Хоёр дарангуйлагч хоёулаа дээшээ нисч буй пуужингийн мөр тэнгэрийг огтолж байгааг монитор дээрээс харав. Орос охины хөгжилтэй хоолойг хэрхэн сонсох вэ:
  - Сансрын тойрог замд амжилттай нэвтэрсэн.
  Бүх индэр дээрээс нижигнэсэн алга ташилт - бүтлээ! Эцэст нь хүн сансарт гарсан бөгөөд үүнийг дэлхий дээрх хамгийн агуу арьстнуудын төлөөлөгчид болох Орос, Германчууд хийсэн.
  Тэнгэрийн хаяагаас тэнгэрийн хаяа хүртэл бүхэл бүтэн тэнгэр солонгын янз бүрийн өнгөт мянга мянган салют, сая сая сүүдэрээр будсан бөгөөд энэ нь шөнийн орон зайн бэхэнд гайхалтай напалм тархсан мэт санагдаж байв. Үүний зэрэгцээ бие даасан дүрэлзсэн суперновагууд тод бичээсүүд - уриа лоозон болж хувирав. "Эх орон ба орон зай", "Одод руу урагшаа", "Дэлхийн ард түмний холбоо" гэх мэт!
  Энэ бол үнэхээр галзуурал юм. Супер сансар огторгуй , гайхалтай тоглолт гарч ирэх шиг болов . Гуравдугаар Рейх ба ЗСБНХУ-ын хооронд дайн болоогүй, маш сайхан байсан түүхтэй . Гэхдээ одоо энэ нь бага зэрэг хэлэхэд тийм ч сайн харагдахгүй байна.
  Тэр эгчийгээ олох ёстой. Энэ бол аль хэдийн олон ангит кинонд тоглосон, маш царайлаг, булчинлаг, хавтанцар шиг булчин суларсан хүүгийн гол ажил юм.
  Мөн Калигула хэмээх шинэ нэр олны анхаарлыг татах ёстой байсан.
  Хүү бясалгалаа үргэлжлүүлэв. Гэнэт би сахиусан тэнгэр шиг үзэсгэлэнтэй, алтан навч шиг буржгар үстэй охиныг олж харав. Тэр хүү рүү гараа сунгаад инээмсэглэн хэлэв:
  - Бидэнд тантай хамт дуусгах хэд хэдэн чухал даалгавар байна!
  Хүү Калигула инээмсэглэн асуув:
  - Тэгээд би хаа нэг газар алга болсон эгчийгээ олж чадах уу?
  Охин алтан үсээ сэгсэрч, итгэлтэйгээр хариулав:
  -Тийм ээ, боломжтой. Харин таны эгч одоо сүйрлийн аюул нүүрлэж буй хүчирхэг хүйсийн бүх төлөөлөгчдийг аврах хүнд хэцүү Мессиа биелүүлж байна . Тэгээд их хэцүү.
  Калигула далайн гахайнууд асуув:
  -Таны нэр хэн бэ, чи хэн бэ?
  Охин эелдэг инээмсэглэлээр хариулав:
  -Би бол нацистуудад дүүжлэгдсэн партизан охин, одоо шинэ ертөнцөд амилсан Маргарита Коршунова. Энэ бол миний хувь тавилан, сайн сайхны төлөө үйлчилж, хүмүүсийг аврах явдал юм.
  Жүжигчин хүү толгой дохин:
  -Би чамайг маш их ойлгож байна. Тэгэхээр бид хөгжилтэй номлолд орох уу? Яг л кинон дээр гардаг шиг, гэхдээ үнэхээр үү?
  Маргарита толгой дохив:
  - Тийм ээ, үнэхээр юм шиг! Гэхдээ бидэнд айх хэрэггүй тийм боломжууд бий.
  Далайн гахайн Калигула ба анхдагч партизан Маргарита гайхалтай үзвэрийн талаар ярилцаж, хүлээж авах цаг байсангүй, үнэхээр шинэ ертөнцөд орж, байлдааны транс байдалд оров!
  Маргарита тэмдэглэв:
  -Одоо бид бүхэл бүтэн армитай болсон. Та бид хоёр ямар хариуцлага хүлээх ёстойг ойлгож байна!
  Калигула итгэлтэйгээр хариулав:
  - Мэдээж би ойлгож байна! Тэгээд би зохистой командлагч болно гэж найдаж байна.
  Тэгээд хүү хурц сэлмээ эргүүлэв.
  Бид хурдан зууш идээд, цэрэг босгохоор яарав. Тэд аль болох хурдан Италид очиж, пап ламын өдийг галд шатаах ёстой байв.
  Арми Венагаас бөмбөрийн цохилт, том бүрээний дуунаар хөдөллөө. Явган цэрэг ойртож амжаагүй байсан бөгөөд морьт цэргүүд ийш тийш бужигнаж байв. Хаант Оросын эзэнт гүрэнд янз бүрийн орноос олон морьтнууд орж ирэв. Энэ нь уулын бэлийг хэдэн арван мянган туурайгаар гишгэх боломжийг бүрдүүлсэн . Хурдан казакууд, хөнгөн Татарын морин цэрэг урагш давхиж байна. Дараа нь Польшийн ноёдын тансаг чимэглэсэн отрядууд хөдөлнө. За тэгээд ганган ноёд маань хааны парадад цугларсан юм шиг л харагдсан. Түүгээр ч зогсохгүй хүн бүр дуулга малгайнаас эхлээд өмсгөлийнхөө сүр жавхлангаар бусдаас илүү гарахыг хүсдэг. Мөн хуяг дуулгатай Тевтоны баатрууд байдаг. Хуяг нь гялалзтал өнгөлж, алтадмал эсвэл мөнгөлөг өнгөтэй байдаг. Мөн тусгай дүрэмт хувцастай Шведүүд, Финчүүд байдаг. Морьтон Янисар ба Спаги, Арабын морин цэрэг.
  Экватороос Хойд мөсөн далай хүртэлх ард түмний олон туг, тугны шон. Мөн хичнээн цом ... Эдгээр нь эзлэгдсэн хүчнүүд юм.
  Энд Австричууд , тэдэнтэй хамт германчууд ирэв. Бид явган аялалд сайн дураараа оролцсон. Мөн Италийг дээрэмдэх санаа нь маш их уруу таталт юм. Тэнд байгаль өгөөмөр, их мөнгө бий! Хүрзээр цуглуулж болох бусад сайн зүйлс шиг.
  Томбой Калигула дуулжээ:
  Манай арми хүчирхэг
  Тэр дэлхийг хамгаалдаг ...
  Дайн болвол яах вэ
  Энэ нь бидний талд биш!
  Тэгээд хүү шалбааг руу нүцгэн хөлөө дарав. Мэдээжийн хэрэг, тэр тулааны трансын байдалд маш хурдан хөдөлж, хувцас нь зөвхөн замд саад болж, урагдах тул тэр зөвхөн шорт өмссөн байв.
  Маргарита найз болон устгагчаасаа асуув:
  - Эсвэл та үнэхээр дуулах болов уу? Түүнээс гадна, энэ нь яг таных!
  Жүжигчин хүү чонын зулзага шиг инээмсэглэн толгой дохив.
  - Та юу гэж бодож байна, би чадахгүй байна уу?
  Мөн далайн гахайн Калигула дуулж эхлэв;
  Өө, энэ ертөнц, чи үнэхээр гунигтай байна
  Зүгээр л нулимсны далай - далай ...
  Үд дундын сүнсний астрал зам хаана байна,
  Үхсэн уйлах хүмүүс Еден рүү очихыг мөрөөддөг байсан!
  
  Энэ нь зүрхний мөс, хөлдөөсөн царцдас,
  Мөн атаархлын хүсэл тэмүүллийн шатаж буй халуун.
  Махан биетэй ч гэсэн залуу хүн ямар хүмүүн бэ?
  Уйтгар гунигтай булбул гашуудаж тоглодог!
  
  Модны бөөсний салс шиг, хэвшмэл байдлын сүнс,
  Мөн санаа зоволтоос болж булшны ялзрал.
  Гэхдээ бид эв нэгдэлтэй байвал чадна
  Ард түмнээ намагнаас гарга!
  
  Орчлон ертөнцийн доромжлолыг арилгах,
  Хараалыг арилгах нь аймшигтай шинж тэмдэг юм .
  Бид зовлонгийн жолоог дааж чадахгүй,
  Чөтгөр тоос болон хувиргаарай!
  
  Гараг гинжээ хурдан хаях болно,
  Гэсэн хэдий ч энэ нь тойрог замаас гарахгүй.
  TO Бие биедээ үнэнчээр хандая
  Дараа нь ард түмэн босох болно!
  
  Та айдасгүйгээр босож чадна,
  Бусдыг бүү түлх ...
  Новш тарган сэлэхгүйн тулд
  Манай ээж хөгшрөхгүйн тулд!
  
  Үүний тулд бид бага зэрэг уух болно,
  Зөгийн балнаас илүү амттай дарс!
  Бодит байдал дээр асуудал гарах болтугай
  Гэвч тооцооны цаг ирээгүй байна!
  
  Дараа нь бид тэнгэрлэг диваажинг барих болно,
  Бүх хүүхдүүд үүрд баярлах болно.
  Бид тэнгэрийн нислэг рүү сум шиг нисдэг,
  Гэрэлт мөрөөдөл биеллээ!
  түүнтэй хамт тэмцэгч хосууд Италийн Альпийн ландшафтаас ...
  Бүрхүүлүүд дэлбэрч, илүү орчин үеийн буунууд буудаж байв. Энд Порт Артур, домогт хот байна. Энэ бол түүний уналт нь Романовын гүрэн болон бүхэлдээ автократ улсыг сүйрүүлсэн юм. Хэрэв энэ цайз зогсож байсан бол ийм том хувьсгал гарахгүй байсан. Дээд тал нь жаахан шуугиан дэгдээгээд алх хадраа тавиад л. Гэхдээ энд ялагдсан нь Октябрийн их хувьсгалыг үүсгэсэн үйл явдлын гинжин хэлхээнд хүргэсэн юм.
  Энэ сайн уу, муу юу? Арга хэмжээ нь үнэтэй. Олон сая хохирогчид, цагаачид байсан боловч хожим нь тус улс хөгжлийг хурдасгасан.
  Маш өндөр өртөгтэй байсан ч Оросын хүн ам нэг зуун сая хүнээр буурчээ.
  Тэдний хэлснээр цус урсгах нь өвчтөнийг эдгээдэг.
  Харин одоо Порт Артурыг эргүүлэн авснаар түүхийг эргүүлж, өвөрмөц шугамыг дагах боломж байна. Жишээлбэл, Романовууд эрх мэдлээ хадгалж үлдэх үед, тэр ч байтугай автократ хувилбарт ч гэсэн. Энэ нь мэдээжийн хэрэг шинжлэх ухааны уран зөгнөлт, гэхдээ сонирхолтой юм. Үнэхээр хаант засаглалын хувилбар хадгалагдвал Оросыг юу хүлээж байна вэ? зогсонги байдал, эсвэл эсрэгээрээ ялалт ?? Үнэмлэхүй хаант засаглалын тогтолцоо барууны ардчиллаас илүү үр дүнтэй болох уу, сүүлийнх нь аль хэдийн моод болсон. 21-р зууны Орос, Барууны харилцаа үнэхээр муудсан. Үүний дараа барууны парламентаризмаас өөр арга зам хайх нь моод болсон. Удирдлагатай ардчилал гэсэн ойлголт гарч ирэв. Энэ нь албан ёсоор чөлөөт сонгууль болдог ч бодит байдал дээр үр дүнг нь урьдчилан тодорхойлсон байдаг. Гэвч засаглалын энэ хэлбэр тогтворгүй, эрх баригч нам нь байр сууриа хадгалахын тулд хууль тогтоох замаар ардчиллыг аль хэдийнэ хумьж байна. Дараа нь бүх зүйл дарангуйлал руу шилжиж , сөрөг хүчин парламент дахь төлөөлөлгүй болсон.
  Дараа нь хэлмэгдүүлэлт, терроризмын механизм хөдөлдөг, эсвэл эсрэгээрээ, Горбачевын үеийнх шиг дээрээс эсвэл доороос хувьсгал гарч ирдэг бөгөөд энэ нь бас нэг бус удаа болсон.
  Орост автократ засгийн үед бүх зүйл илүү хялбар болсон. Хаан нь туйлын эрх мэдэлтэй: цаазлах, өршөөх, захирах. Тэрээр шүүх, гүйцэтгэх, хууль тогтоох дээд эрх мэдэлтэй. Хаанаас томилогдсон, зөвхөн түүнд зөвлөгөө өгдөг хүмүүсээс бүрдсэн Төрийн зөвлөл, хааны гэрээслэлийг хэрэгжүүлэгч түшмэдүүд байдаг.
  Төрийн Дум нь абсолютизмын хаант засаглалыг хязгаарлаж, эзэн хааныг хууль батлах эрхийг хасч, зарим талаараа төсөвт хяналт тавьжээ. Гэхдээ хамгийн чухал нь Дум нь янз бүрийн хуйвалдааны үүр уурхай, хорт могой болсон юм. Энэ бол түүний сөрөг!
  Ямар ч байсан партизан охин хүртэл хаанд туслахын эсрэг байсангүй. Маргарита дээрэлхэгч Калигулагаас асуув:
  -Тэгэхээр сонголт тодорхой байна, дайрцгаая!
  Терминатор хүү хариулав:
  - Өөр сонголт байхгүй! Мэдээжийн хэрэг бид дайрдаг!
  Тэгээд огтлох эмх замбараагүй байдал эхэлсэн. Херубын хөвгүүд ид шидийн чадварын тусламжтайгаар цагт зургаан зуун км хурдалж, хясааны дэлбэрэлт, пулемётын буудлагад бараг анхаарал хандуулаагүй тул дайсны эгнээнд оров. Аз болоход, цаг агаар бас азгүй, бороо, харанхуй байсан. Куропаткин хүмүүсийг довтолгоонд явуулаагүй байна. Тэгээд тэр их бууны бэлтгэл хийсэн. Олон нийтийн итгэл үнэмшлээс үл хамааран генерал, Батлан хамгаалахын сайд асан хүн тэнэг байгаагүй. Куропаткин цэргүүдэд анхаарал халамж тавьж, шинжлэх ухааны үүднээс тулалдах гэж оролдсон. Энэ нь түүнийг сэтгэлээр унагасан юм. Шийдвэргүй байдал, удаашрал, баттай цохилт өгөх хүсэл, загварын дагуу хийсэн үйлдэл нь зоригтой япончуудтай хийсэн тулалдаанд амжилтаа алдсан юм . Тиймээс Суворовын зоримог дайралт Порт Артурыг хөдөлгөж байхад нь хүлээх шаардлагагүй байв. Харамсалтай нь Куропаткин зөвхөн Ногигийн корпусыг нас барсны дараа япончууд ч гэсэн бүрэлдэхүүнээ өөрчлөлгүй урагш ахиж, толгойгоо гашилгаж довтолсон тул л ялалт байгуулав. Үүний үр дүнд тэд эгнээгээ хасч, ухарчээ.
  Харин одоо Куропаткин өөрийн болон өөрийн гэсэн бүрхүүлтэй байна.
  Энэ нь япончууд эвдэрвэл яах вэ гэдгийг тооцоод хэдэн өдөр ч гэсэн их буугаар буудаж чадна гэсэн үг. Энэ нь эзэн хаан Николас нэн даруй цайз руу дайрч, эрдэнэсийн санд сүйрсэн дайныг дуусгахыг хатуу тушаал өгсөн ч гэсэн .
  Энд мэдээж Куропаткин хад чулуу, хатуу газрын хооронд байна. Гэхдээ Порт Артур бол хүчирхэг цайз бөгөөд одоо япончууд тэнд суурьшсан тул үзээрэй, аваарай!
  Гэвч далайн гахайн Маргарита, Калигула нар сэлэм цавчиж, хүүхдийнхээ хөлөөр хөлийн нүцгэн хуруугаа шидэж, харин сэнсний ир шиг уян хатан, батионуудын дагуу хөдөлж, тэднийг цэргүүдээс цэвэрлэв. Юуны өмнө та давамгайлсан өндөрлөгүүдийг мэдэх хэрэгтэй бөгөөд дараа нь довтолж буй цэргүүдийн замыг нээх боломжтой болно.
  Маргарита самурай цавчиж байхдаа ухаантай хэлэв:
  - Ихэвчлэн тэд ахиц дэвшлийн төлөө тэмцдэг, харин бид ухралтын төлөө тэмцэж байх шиг байна!
  Калигула хүү инээмсэглэн:
  -Энэ цайзыг эргүүлэн авснаар Автократ засгийн байр суурь бэхжинэ гэсэн үг үү?
  Мөн тэрээр сэлэм ашиглан бүхэл бүтэн цуврал техникийг гүйцэтгэсэн. Ингэж л түүний сэлмийг зөөв.
  Хүүгийн нүцгэн хөл нь толгой, хүзүү, ясыг хугалсан цохилтыг өгчээ.
  Маргарита гар, хөлөөрөө хурдан цохилтоос нь элбэг дэлбэг тархсан уруулынхаа цусыг долоож, батлав:
  - Наад зах нь тийм! Эцсийн эцэст дайнд ялсан хаан алдартай болох нь ойлгомжтой. Ядаж хэсэг хугацаанд. Дараа нь ялалт мартагдаж, жирийн хүмүүс буюу энгийн хүмүүс ажил хийх улиг болсон хэвшилд татагдан ордог. - Партизан охин нэг өшиглөлтөөр зургаан японыг нэг дор унагаж, хоёрыг нь хүчтэй түлхэлтээр жад нь цоо хатгасан гэж тэр нэмж хэлэв. - Магадгүй энэ нь түр зуурын хугацаа юм!
  Тэгээд тэр нүцгэн өсгийгөө дахин хөдөлгөж, наран ургах газрын таван дайчин, түүний дотор гурван офицерыг ялав.
  Шорт өмд өмссөн хөл нүцгэн хүү япончуудыг байцаа шиг хэрчиж, Калигула логикоор хэлэв.
  -Ялалтын дараа Орост эдийн засгийн эрчимтэй өсөлт эхэлнэ. Энэ нь хүмүүс илүү сайхан амьдрах болно, хувьсгалт сэтгэл хөдлөл буурна гэсэн үг юм.
  Дайчин залуу их бууг өшиглөсөн байдлаар арваад самурай цэрэг хөмрүүлэн нисэв . Терминатор хүү нэмж хэлэв. - Хүмүүс ихэвчлэн өлсгөлөнгөөс болж бослого гаргадаг!
  Маргарита амнаасаа тасарсан гавлын ясны ясыг нулимж, шүлс нь гурван япон цэргийг цохиход хэсэгчлэн зөвшөөрөв.
  -Үнэндээ энэ үнэн биш! Тийм ээ, хувьсгал, үймээн самууныг ихэвчлэн эдийн засгийн нөхцөл байдал муудсанаас өдөөдөг боловч ... Эцсийн эцэст Декабристууд өөрсдийн ядуу зүдүү байдлаасаа болж үйл ажиллагаа явуулаагүй.
  Дайчин хүү Калигула эрвээхэйний нүүдэл хийж, арваад япон толгойг тасдаж аваад зөвшөөрөв.
  -Ядуурлаас болоод биш, зөв! - Залуу дайчин бүхэл бүтэн атга буучдыг огтолж, нэмэв. - Ходоодоороо бодох нь үргэлж ашигтай байдаггүй!
  Маргарита засч залруулж, харгис хэрцгийгээр цавчиж, япончуудын мөчрүүд тарж:
  - Бүр тодруулбал, ходоодоороо бодох нь хэзээ ч ашиггүй!
  Эндэхийн том хүү Калигула зөвшөөрч, самурай нарыг цавчиж, дуулгатай толгойг нь янз бүрээр шидэж, маш их хүсэл тэмүүлэлтэй:
  - Таны зуун хувь зөв! Эсэргүүцэх зүйл алга!
  Дайчин, жинхэнэ анхдагч партизан, тэр ч байтугай ид шидийн ертөнцийн нэгэнд үйлчилснийхээ төлөө энэ цолыг хүртсэн хамгийн тайван гүнж:
  - Мөн бид өөх тосыг өөрөөсөө зайлуулах болно! Ийм бай - банзай !
  Калигула өрөвдөлгүйгээр, зогсолтгүй, сэлэм цавчиж, япон хэлийг хөлөөрөө хугалж , бүр дуулав.
  Намайг Орос руу явуулсан нь дэмий зүйл биш юм.
  Танд нигүүлсэл авчрах болтугай!
  Товчхондоо! Товчхондоо!
  Товчхондоо - чимээгүй байгаарай!
  Ийм үгсийн дараа цус улам хүчтэй урсав. Мэдээж япончуудын хувьд харамсалтай. Улс үндэстэн ажилсаг, биширмээр боловч тээрмийн чулуун дор унаж, өдгөө тээрэмдэж зогсч байна. Зүгээр л юу болох вэ - гурил эсвэл гурил, асуултын асуулт!
  Хөл нүцгэн партизан охин Маргарита секундын дотор хэдэн арван цохилт өгч, үрчийсэн цогцсуудыг дараагийн бэхэлгээ рүү тарааж, эрүүний дараагийн самурай руу хөлөө хөдөлгөж, гайхалтай оновчтой афоризмтайгаар хэлэв:
  -Дайн бол өндөр бодолтойгоор хийсэн суурь зүйл!
  Найз охиноосоо ч илүү хурдан хөдөлж, нүцгэн их биенээсээ булчин шөрмөстэй бороо цус, ясны хэлтэрхийг угааж байсан жүжигчин Калигула үргэлжлүүлэн:
  - Дайн биеийг ядраадаг ч сүнсийг зоригжуулдаг!
  Маргарита япончуудыг огтолж, 20-р зууны далаад оны хит дуунаас нэгэн хэллэгийг дуулжээ.
  - Хөгжилтэй байдал, нигүүлсэл, уян хатан байдал! Ерөнхий , хүчирхэгжүүлж, эрч хүчтэйгээр урамшуулж, орноосоо босч, гимнастик хий!
  Калигула далайн гахайнууд булчинлаг хөлөөсөө цави руу цохиж, Японы хурандааг агаарт нисэхийг албадаж, цамхаг дээр зогсож байсан хоёр пулемётыг шууд унагав. Механик мангасууд хар тугалга нулимж, инерцээр унаж, өөрсдийгөө цохиж , зэрэглэлээ бууруулж байна. Терминатор хүү бөхийв:
  - Уучлаарай, нарийссан нүдтэй , гэхдээ би нэгдүгээрт байхыг хүссэн! Би зөвхөн хүсээд зогсохгүй, тэгэх болно!
  Маргарита үсэрч байхдаа нүцгэн хөлөөрөө АНУ-д үйлдвэрлэсэн пулемёт бүхий өөр нэг цамхгийг нурааж, логикоор хэлэв.
  - Анхны байх нь тийм ч муу биш, гэхдээ тэд бөмбөгийг араас нь чанаж болохгүй!
  Жүжигчин хүү Калигула нүцгэн хуруугаараа сум шидэж, өндөр тэсрэх бодис бүхий шимоса дэлбэрч, самурайнуудыг тарааж:
  - Өдөр шөнөгүй бөмбөг буцалгадаг хүн өөрийгөө амьдаар нь идэхийг зөвшөөрөхгүй!
  Маргарита инээгээд үсрэн нүцгэн хөлөөрөө пулемётын цамхагийн төмөр рүү цохив. Зэвэрдэггүй ган пүрш буцаж, Японы офицерууд гутлуулсан мөчрүүд нь дээшээ доошоо нисдэг. Үнэхээр тэд шавж шиг харагдаж байсан.
  Маргарита энд бас ингэж хэлэв:
  - Тэнэмэл хүн өсгийтэй "гутал" өмсөж болно!
  Хулиган Калигула мөн үсрэлтээр буу цохиж, хүн бүрийг нисэн одов:
  - Гутал өнгөлөх ухаангүй хүнд "гутал" гутлаа өмсдөггүй!
  Маргарита хариуд нь дахин эргэж, бүхэл бүтэн япончуудыг таслав. Терминатор охин энд бас гялалзсан:
  - Хачирхалтай нь, дээд талд маш олон шударга хүмүүс байдаг, гэхдээ тэдний дунд карьерын өсөлтөд заль мэхгүйгээр хийж чадах хүн цөөхөн байдаг!
  Калигула яг л шархалсан мэт эргэлдэж, япончуудыг цохиж, цавчиж, үндэслэлтэй итгэлтэй хэлэв:
  -Уурхайчин цагаан халаадтай уурхай руу буух шиг улстөрч шударга тоглодог, сэдэл нь нэг л байна: унасан нэр хүндээ угаахын тулд татаас авах!
  Маргарита үүнд хариулж, үснээс нь цусыг сэгсэрч:
  -Улстөрч хүн амьдралаараа худалч, үйлдлээрээ хоёр нүүртэй ч энэ луйварчинтай ч үхэл шударга шүү дээ!
  Терминатор хүү Японы бууг хагалж , Мандах нарны эзэнт гүрний хорин хэдэн цэргүүдийн ясыг хугалаад хариуд нь:
  -Үхэл үнэнч шударга боловч ирэх цагаа сонгохдоо дур зоргоороо байдаг!
  Порт Артур бол том хот бөгөөд олон хамгаалалтын шугамтай. Тиймээс харамсалтай, азаар тулаанчдад тулалдах хангалттай хугацаа байна.
  Тэмцэгч хөвгүүн Калигула тулаанчдыг сэлмээр цавчиж, бүр нүцгэн хөлөөрөө устгалын вандуй шидэж, самурай нарыг урж, дуулжээ.
  - Би яаж хичээгээгүй, яаж хичээгээгүй юм бэ! Тэнд хэн нэгэн тулалдах нь хамаагүй!
  Маргарита аянга шиг гялсхийсэн партизан охины цохилтын дор үхэж буй өөр нэг цэргийг таслан:
  -Тэгээд ямар нэг хэмжээгээр бид өөрсдөө тэмцэлдэхийг гуйж байгаа. Эцсийн эцэст, Калигула, чи Порт Артур руу явахыг хүссэн үү?
  Залуу терминатор үнэнчээр хэлэв:
  - Байгалийн! Энэ бол миний хамгийн их хүсэл тэмүүлэл байсан.
  Партизан охин Маргарита дахиад л япончуудыг сахлын ир шиг таслан инээвхийлэв.
  - За, тийм ээ! Манай улсын дайны мянган жилийн түүхэн дэх хамгийн довтолгооны ялагдлаас Оросыг авраач!
  Калигула хүү хоёр савлуураар хоёр арваад японыг цавчиж, хамтрагчдаа залруулж:
  -Хамгийн доромжилсон ялагдал нь Чеченьтэй хийсэн анхны дайны үеэр байсан байх.
  Маргарита үүнийг зөвшөөрч толгой дохин, бүр цавчих үйл явцыг хурдасгав.
  - эргэлзээгүй! Бидний алдсан өрсөлдөгч хэтэрхий сул байна! Тэр Чечень маш их байсан, бүр тал хувь нь бидний төлөө тулалдсан.
  Том хөвгүүн Калигула инээгээд, устгах үйл явцад хамтрагчаасаа түрүүлэхийг хичээв:
  - Моска заан руу яаж хуцдаг вэ!
  Маргарита үүнийг ухаалгаар тэмдэглэж, үснийхээ яс, цуст үйрмэгийг цасан өнгөтэй алтаар дахин сэгсэрч, бууж өгөхийг хүсээгүй эрэлхэг япончуудыг улам бүр эрчимтэй, гар, хөлөөрөө устгасаар байв.
  -Арми, ард түмэн тулалдах хүсэлгүй байвал ийм гайхамшиг тохиолддог. Анхны Чечений дайн, Орос-Японы дайнд .
  Далайн гахайн Калигула самурайг устгаж байхдаа дараахь зүйлийг зөвшөөрөхөөс өөр аргагүйд хүрэв.
  - Чиний зөв! Харамсалтай нь Оросын ард түмэн япончуудтай тулалдахыг хүсэхгүй байна. - Тэгээд залуу тулаанч бүхэл бүтэн самурай багийг толгойгоо тасдаж орхин нэмж хэлэв.
  -Гэхдээ бидний хувьд тааламжгүй дайнд ялах боломжийг олгох гайхамшигт хүчин зүйл бий болсон. Толгойдоо хаангүй дайнд херубууд тусалдаг нь бүр бэлгэдэл юм!
  Маргарита уруулаасаа цусаа нулимж, нүцгэн улаараа хортой зүү шидэж, япончуудыг цоолж үхтэл нь хэлэв.
  - Гэсэн хэдий ч бидний зүгээс гурав дахь хөндлөнгийн оролцоо зайлшгүй шаардлагатай байна!
  Хүү Калигула хэсэг хэсгээрээ зүсэгдсэн өөр эгнээний цогцсыг орхиод эргэлзэлгүйгээр асуув.
  -Та энэ талаар итгэлтэй байна уу?
  Порт Артур дахь япончуудыг устгаж дуусаад залуу дайчин санаа алдаад:
  -Далайд Того дэндүү хүчтэй. Ямар төрлийн командлагч, тодруулбал тэнгисийн цэргийн командлагч Рождественский нь харамсалтай нь дэндүү алдартай. Хүүхдүүд далайн стратегид илүү сайн байдаг байх!
  Самурай нарыг өршөөлгүйгээр цавчиж буй Калигула тодорхой зүйлтэй санал нийлэхээс өөр аргагүйд хүрэв .
  Номхон далайн анхны эскадрилийн хөлөг онгоцыг ёроолоос нь зассан ч ялалтад найдаж болохгүй. Ялангуяа Цушимад Оросын тавин нэгэн хөлөг онгоц тулалдаж, зөвхөн нэг Японы устгагч живж байсныг санаж байгаа бол!
  Маргарита сэтгэл догдлон бууны амыг хугалж, дөрвөн японы сэлэм дахин савлуулан, гурав дахин хурц зүүгээр нэмж хэлэв.
  - Зоригтой адмиралын эскадриль бааз руу ирэхээс өмнө баригдашгүй, махчин Тогогийн дайралтад өртөж магадгүй нь бас чухал юм . Үүнтэй холбогдуулан Рождественскийн флотын байр суурь маш хэцүү байна.
  Япончуудыг мина шиг устгасан өөр нэг хясаа сармагчин шиг хурдан хөлөөрөө харваж буй том хүү Калигула:
  Полтавагийн ойролцоох Швед хүн шиг
  Рождественский асуудалд оров ...
  Тэр зоригтой харагдаж байна
  Үнэндээ бол эсрэгээрээ!
  Партизан охин дайснаа хоёр дахин их хүчээр буталж, олон тооны цогцос үлдээж, логик, тооцоотойгоор тэмдэглэв.
  - Хэрэв та Японыг далайд дийлэхгүй бол зөрүүд самурай нар удаан хугацаанд тулалдах болно, Оросын титмийн сан хөмрөг аль хэдийн хоосорч, ард түмэн ирмэгцээ байна. Бид тулааныг гайхалтай ялалтаар хурдан дуусгах хэрэгтэй. Үгүй бол хувьсгал гарч, Орост шаардлагагүй, бүр хор хөнөөлтэй парламент бий болно!
  Жүжигчин хүү Калигула Японы генералыг тохойгоороо бөхийлгөж, өндөрт нисэхэд хүргэсэн бөгөөд нэгэн зэрэг баг өмссөн гурван залууг анхдагч бөмбөг хөөргөх төхөөрөмж байрлуулах гэж оролдсон ч бүтэлгүйтжээ. Терминатор хүү хэлэхдээ:
  -Хэрэв хангалттай хугацаа байвал тэд хаашаа явах вэ?
  Маргарита япончуудыг хэсэг болгон хувааж, цуст замбараагүй байдалд оруулаад мэдэгдэхүйц түгшүүртэйгээр тэмдэглэв.
  - Энд асуудал байна. Одоо бид цайзаас цайз руу ингэж нүүж байна. Далайг яах вэ?
  Томбой Калигула инээгээд нүднээс нь оч гарган сумны агуулахад тусав. Дэлбэрэлт болж, бүхэл бүтэн батальон Японы цэргүүд агаарт шидэгдсэн.
  Жүжигчин хүү архирах чимээнээр хашгирав:
  - Гоц гойд зүйлгүй! Өгөгдлөөрөө бид сайн сэлж, сэлэмд живэхгүй. Тэр байлдааны хөлөг онгоцноос байлдааны хөлөг рүү сэлж, тавцангаа цэвэрлэнэ!
  Маргарита сэлэм нь хурц сахлын хутга шиг олон, эрэлхэг боловч утгагүй үхэж буй цэргүүдийг тасалж, бүр ч хурц шүдтэй инээмсэглэв.
  - Та бол гарцаагүй бодлын аварга хүн!
  Дельфинүүдийн Калигула япончуудыг компьютер тоглоом шиг цавчиж, шударгаар хариулав.
  - Хэрэв бид сэтгэхүйн хурдыг авбал бидэнтэй тэнцэх хүн байхгүй !
  Терминатор охин үүнтэй санал нийлж, итгэлтэй байхын тулд бүхэл бүтэн самурай батальоноор алхсан.
  Тэгээд тэр охины нүцгэн, цүүцсэн хөлний ул мөр бүхий цуст ул мөр үлдээжээ.
  Үүний зэрэгцээ тэр хэлэв:
  - Мөн биеийн хурд нь илүү чухал юм!
  Хамтдаа ийм хурдтай давхихдаа та тэнцвэрээ хадгалж, унахгүй байх хэрэгтэй. Хулиган Калигула их бага хэмжээгээр амжилтанд хүрдэг. Ер нь онолын хувьд үндсэн хуульгүй автократ Орост үүрд байх ёсгүй. Барууны орнуудын парламенттай жишээ дэндүү халдвартай. Олигархиудын эрх мэдлээ эдийн засгийн төдийгүй улс төрийн хүрээнд хэрэгжүүлэхийг зорьсон нь бүү хэл. Одоогийн байдлаар тэд автократтай их бага хэмжээгээр найрсаг байгаа бөгөөд Номхон далайд ялалт байгуулж, улмаар Хятад руу тэлэх нь энэ нөхөрлөлийг удаан хугацаанд бэхжүүлэх болно. Дашрамд дурдахад, Орос-Японы дайн нь урт хугацааны хэтийн төлөвийн хувьд маш чухал юм. Шар Орос улсыг байгуулж, зөвхөн Манжуур төдийгүй Хятадын бусад бүс нутгийг багтаасан нь Тэнгэрийн эзэнт гүрнийг эцэслэн хуваахад хүргэж болзошгүй юм. Энэ нь өөрийгөө супер гүрэн, дэлхийн ноёрхогч хэмээн зарлаж буй ХХI зууны хүчирхэг Хятадын аварга улс төр болон оршин тогтнох боломжгүй гэсэн үг.
  Аравдугаар сарын хувьсгалгүйгээр дэлхийн колоничлолын систем задрахгүй байх магадлалтай. Жижиг гариг дээр хоёр зуу гаруй муж улсууд байдаг XXI зууныг бодвол дэлхий илүү ухаалаг, аюулгүй байх болно. Үүний оронд хэд хэдэн эзэнт гүрэн бий болно, магадгүй Орос улс ч гэсэн хамгийн хүчирхэг, эсвэл ядаж хамгийн өргөн цар хүрээтэй болох болно.
  Японыг ялсан тохиолдолд юу болохыг урьдчилан таамаглахад тийм ч хэцүү биш. Оросын арми томоохон эрх мэдэлтэй болох Герман улс Орост дайн зарлах эрсдэлгүй байх магадлалтай . Гэхдээ тэр Бельги, Францыг цохиж нэг фронтод дайн хийхийг хүсэх байх.
  жинхэнэ түүхэнд тохиолдсон шиг ар тал руу нь дайрч магадгүй юм . Ядаж түрэмгий германчууд хэт хүчтэй болохгүйн тулд.
  Дараа нь дахин Дэлхийн нэгдүгээр дайн. Оросууд фронтод Хятадын дивизүүд, Номхон далайн хүчирхэг флоттой байж магадгүй бөгөөд энэ нь давуу тал болно, гэхдээ ... Бодит түүхэнд Япон Антантын талд тулалдаж байсан, мөн адил хувилбараар Нар мандах газар харуулж магадгүй юм. өшөө авах хүсэл. Дараа нь бид зүүн талаараа хоёр дахь фронттой болно. Мөн энэ нь тийм ч гайхалтай биш юм .
  Нэмж дурдахад бодит түүхтэй харьцуулахад Оросын арми мэдэгдэхүйц хүчирхэгжинэ гэж найдаж болохгүй. Мэдээжийн хэрэг, эдийн засгийн хурдацтай сэргэлт 1909 онд биш, харин 1906 онд эрт эхэлж, бүр илүү огцом байж болно. Эцсийн эцэст Оросын ялалт нь гадаад, дотоодын хөрөнгө оруулагчдын эрх баригч дэглэмд итгэх итгэлийг бэхжүүлж , хөрөнгийн урсгал бодит байдлаас илүү их байх болно.
  Энэ нь эргээд армийн санхүүжилтийг нэмэгдүүлнэ. Мэдээжийн хэрэг, хаадын засгийн газар өөртөө хэт итгэлтэй болж хувирахгүй бол. Хэзээ, ялангуяа бид бүгдийг ялж, асфальт руу өнхрүүлэх болно. Зарчмын хувьд дэлхийн нэгдүгээр дайны үр дүн энэ тохиолдолд огт тодорхойгүй байна. Магадгүй дараа нь бүх зүйл сайн шийдэгдэхийн тулд бид дөрөв дэх удаагаа хөндлөнгөөс оролцох хэрэгтэй болно.
  Хэдийгээр дэлхийн нэгдүгээр дайн огт гарахгүй байх магадлалыг зарчмын хувьд үгүйсгэхгүй. Энэ тохиолдолд ... Цаашид үйл явдал хэрхэн өрнөхийг хэлэхэд хэцүү байна. II Николас хаан хэр удаан хаанчлах вэ, түүнийг хэн залгамжлах вэ? Царевич Алексей эргэлзэж байна, тэр насанд хүрэхгүй байж магадгүй юм. Михаил ах болон түүний хүүхдүүд? Энэ болон бусад сонголтууд хоёулаа боломжтой.
  II Николас хэр удаан амьдрах вэ? Романовчуудын дунд урт элэгтэй хүмүүс байдаггүй байсан ч ерөнхийдөө бага ууж, тамхи татдаггүй хаан нэлээд урт наслах боломжтой байв. Хэдийгээр түүнийг эелдэг зөөлөн, сайхан сэтгэлээр үнэлдэг байсан ч тэрээр либерал биш байв. Тиймээс эзэн хаан ямар ч дарамт шахалтгүйгээр үндсэн хууль батлах нь юу л бол. Гэсэн хэдий ч, Их Эзэний зам нь үл ойлгогдох юм. Бүх зүйл санаанд оромгүй байдлаар тохиолдож болно. Тэгээд чоно хурга болж, хурга нь чоно болж хувирна!
  Одоо тэд гаднаасаа ийм хөөрхөн, өхөөрдөм хүүхдүүд юм - цайзыг цайз, бастионыг бастионоор цэвэрлэдэг нэлээн эелдэг насны хүү, охин. Жишээлбэл, Высока хэмээх энгийн нэртэй гол уул энд байна. Эндээс та Номхон далайн анхны эскадрилийн Оросын хөлөг онгоцууд засварлаж буй боомт, түүнчлэн бусад талбай , хот руу ойртох замыг харж болно.
  Маргарита олон тооны япончуудыг итгэлтэйгээр цавчиж, цус урсгаж байгаад:
  - За, бас цэвэрлэх үү?
  Сүүлчийн самурайг сэлмээрээ дуусгаад тулаанч Калигула хүү ёжтой хариулав.
  - Мэдээжийн хэрэг, бид цэвэрлэж, дахин цэвэрлэх болно!
  Тэгээд хосууд сөнөөгч онгоцны хурдаар оргил руу гүйв. Бид яарах хэрэгтэй. Гуравдугаар сард шөнө тийм ч урт биш бөгөөд өдрийн цагаар хурдтай байсан ч олон тооны сум, тухайлбал винтов, хамгийн чухал нь пулемётын цохилтоос бүрэн зайлсхийх боломжгүй юм. .
  Автомат машин байхгүй нь сайн хэрэг. Тэгээд ямар нэг байдлаар тайвширсан. Мандах нар борооны харанхуйг, бүх зүйлийг дүүргэх сүүн мананг арилгах гэж яарахгүй байна.
  Өглөө нь хүйтэн жавартай, Терминаторын залуусын хөл дор мөсний царцдас шаржигнах бөгөөд тэд хүссэн ч гутлаа өмсдөггүй - урагдах болно. Мөн тэдний хөл нь хамгийн хурдан гараас ч муугүй зэвсэг юм. Мөсний царцдас хагарч байгаа боловч дээд тал руу нисч, тэнд сүйрлийг үргэлжлүүлэхэд, тэр дундаа арван нэгэн инчийн бууны үйлчилгээнд огтхон ч саад болохгүй.
  Ийм хонгил ямар хэрэгтэй юм бэ? Гэхдээ та тэдэн шиг том буугаар байг онож чадахгүй, гэхдээ харуулуудыг цэвэрлэхэд маш хялбар байдаг. Маргарита арваад япон хүнийг нэг эргэдэг тавиураар ангал руу шидэж, тэд унахдаа аймшигтай хашгирав .
  -Тэгэхээр тулаан сайхан болж байна ...
  Терминатор хүү Калигула инээж, арваад эрэлхэг япон дайчдыг ангал руу шидэж, сэтгэл хангалуун хэлэв:
  - Бүр уйтгартай болж байна ...
  Маргарита тасархай толгойгоо хамтрагч руугаа нуман болгов.
  - Зүгээрдээ. Энэ нь бүр илүү үр дүнтэй байдаг. Эсвэл та шидтэнгүүдтэй тулаан хийхийг хүсч байна уу?
  одоо ямар их хүч чадалтай вэ, могой шиг төмөр шош зажилж, хариулав:
  - Би татгалзахгүй , гэхдээ 20-р зуунд тэдэнтэй бүдрэх магадлал бага байна !
  Маргарита дахиад хэдэн арван японыг урагдсан махны төлөө цавчиж, инээвхийлэв.
  - Гэхдээ хар даа, нинжа!
  Үнэхээр ч хар дээлтэй хорин хэдэн баг өмссөн дайчин дайчин руу дайрахаар яаравчлав. Тэд хоёр гартаа хоёр илдээр зэвсэглэсэн байна. Хүний хувьд нинжа нар сайн хөдөлдөг байсан. Бага наснаасаа л ер бусын бэлтгэл, зэрлэг сургуулилтыг мэдэрч байсан. Гэвч бодит байдал дээр херубуудыг юу эсэргүүцэж болох вэ? Үхэшгүй мөнх, ид шидийн тусламжтайгаар хөөрсөн хүүхдүүд, хүмүүсийн хурдны ялгаа дэндүү их юм. Нинжа нар хэдийгээр сайн бэлтгэгдсэн тулаанчид ч хүмүүс хэвээрээ л байна.
  Маргарита хоёрыг нь нэгэн зэрэг хурдан салхин тээрэмээр огтолж, гурав дахь нь нүцгэн, охин шиг, дэгжин мөртлөө үхлийн аюултай хөлөөрөө цавь руу нь тултал тавин метр дээш нисч, цамхгийн тугны шонг урж хаяв. Маргарита түүн рүү шидсэн ододтой тулалдаж, үргэлжлүүлэн хөдөлж, дахин гурвыг нь огтолж, дөрөв дэхийг нь гурван чинжаал хуруугаараа шидэв. Нинжа хоёроос холдсон боловч гурав дахь нь эвдэрсэн зам дагуу нисч, яг зүрхэнд нь газарджээ.
  Том хүү Калигула ч мөн адил тулаанд оров. Тэрээр нил ягаан хүрээтэй нинжаг хоёр хувааж, бүр ч хурдан довтолж, хосууд руугаа дайрах гэж байсан багтай хүмүүсийн толгойг тас цохив.
  Хар үл үзэгдэгч нар бууж өгөөгүй ч тэдэн рүү дайрсан хөвгүүн, херуб охидтой харьцуулахад хурд хэт удаан байв. Тэдэнд огт боломж байгаагүй.
  Маргарита хурдан сүнсний үл тоомсорлон хөдөлж, бүр дуулав:
  -Чи удахгүй намайг мартаж, нойтон бороо шиг Үхэгсдийн орон руу явах болно ! Бусад сахиусан тэнгэрүүд бидэнд үйлчилдэг бөгөөд та Дракулатай хамт авс руу орох болно!
  Нинжа унаж, хэсэг хэсгээрээ зүсэгдэж, хутганы доор боловсорсон тарвас шиг цус цацав. Тэгээд тэд довтолгоогоо зогсоосонгүй. Гэвч ... Хорин гурван агуу тэмцэгч бүгд тулалдаанд унасан. Үүний дараа гайхамшигтай хосууд амьд үлдсэн зарц нараа буугаар дуусгахаар болжээ ...
  Манан аль хэдийн сарниж, нар улам хүчтэй тусч эхлэв. Тэгээд эрэлхэг дайчид хамгаалалтын өөр шугам руу шилжлээ. Дайралт хараахан эхлээгүй байсан тул бид өөрсдөө тэмцэх хэрэгтэй болсон. Гэсэн хэдий ч тулаанчид ноцтой ядарсан мэдрэмж төрөөгүй, харин зүгээр л идэхийг хүсчээ. За тэгээд ахиад л адууны түүхий мах идэж эхэллээ. Эцсийн эцэст хүмүүс байдаггүй.
  Терминатор хүү Калигула нүцгэн хөлөөрөө зүү шидэж, хэдэн японыг цоолж, ингэж хэлэв.
  -Хамгийн хэцүү боол бол ходоодны боол байх - эзэн нь хоосон, дүүрэн байхаас үл хамааран өршөөлгүй байдаг!
  давалгаанд нэвчиж байсан тоо томшгүй олон царцаа шиг мөлхөж байсан самурайнуудыг үргэлжлүүлэн цавчиж байв . Япончуудын дунд арван зургаа, арван долоо орчим насны маш залуу залуус байсан бөгөөд тэднийг алах нь үнэхээр тааламжгүй байв. Мандах нарны газрын эрх баригчид байлдааны бүх нөөцөө шавхсан бололтой. Гэвч хүн болгоны өөдөөс нулимж, нулимж байсан Куропаткин цэргүүдээ асарч, япончуудаас хамаагүй бага алдсан. Үүний төлөө түүнд итгэл өгөх ёстой. Аажмаар Японы ангиуд илүү сайн тулалдаж, Оросын Европын хэсгээс шинэ, сайн бэлтгэгдсэн хүчнүүд ирэв. Үүнд харуулын дэглэмүүд орно.
  Партизан охин дэлхийн 2-р дайнд үүнтэй төстэй зүйл тохиолдсон гэж бодож байв. Хүчирхэг германчууд элит ангиудаа бүрэн буюу бараг бүрмөсөн цохих хүртэл урагшилж, амжилтанд хүрсэн. Үүний дараа тэд Улаан армийг барьж чадсангүй.
  Улаан армийн боловсон хүчний ангиуд ч мөн цохиулсан гэж хэлэх ёстой. Тэгээд энэ нь үнэхээр асуудал болж хувирав.
  Маргарита тулалдаанд яаран оров:
  - Бурхан чамайг бууж өгөхгүй, гахай идэхгүй, муу луунууд баривчлагдах болно!
  . БҮЛЭГ Љ12.
  Доминика Луу академид хэсэг хугацаанд л буцаж ирэв. Тэр дахин хэдэн арван шившлэг, зарим нарийн төвөгтэй үгсийг хурдан сурсан.
  Дараа нь элф, хоббит, эм тролль гэсэн гурван охин түүнтэй хамт шидэт чулууг өндөрт шидэж тоглов.
  Доминика тэднийг хожсон. Чулуунууд өөрсдөө маш тод гэрэлтэж, дөрвөн гэрлийн туяанд шүүдэр дусал мэт гялалзаж байв.
  Үүний дараа илбэчин охид түүнд хөл тус бүрээс нь чулуутай хоёр бөгж өгч, дайчин хүчирхэг хүйсийг аврах агуу зорилгын төлөө шившлэгээ хүчирхэгжүүлжээ.
  Одоо жүжигчин бүсгүйн нүцгэн хөлийн хуруунаас бусад нь бараг бүх хуруу нь шидэт бөгжтэй байв. Тэр ид шидээрээ өмнөхөөсөө ч илүү хүчирхэг болсон. Энэ бол үнэндээ хотыг сүйтгэж, ордон барих чадвартай охин юм.
  Тиймээс тэр хурдан хэдэн зуун шившлэг сурч, амрахын оронд үслэг хивс дээр суув. Тэрээр бадамлянхуа цэцгийн байрлалд орж, бараг тэр даруйдаа түүний оюун санаа, сүнс, түүний бие давхар болж, гаднах залуу ч гэсэн байлдааны багийн хамт зэрэгцээ орчлонд оров.
  муу ёрын илбэчин Бастиндагийн оронд хархуудын бүлэгтэй тулалдсаар байв .
  Эхний бүлэг махчин мэрэгч амьтдыг устгасан эсвэл өөрчлөлтийг мэдэрсэн.
  Дараа нь азгүй боолын хүүхдүүд ажилладаг талбайнууд гарч ирэв. Тэднийг олигтойхон гахайн чинээ том хархнууд ажиглаж байв. Тэд савартаа ташуур барьж , хагас нүцгэн охид, хөвгүүдийг ташуурддаг.
  Доминика уурлаж:
  - Хүүхдүүд зовж шаналах нь ямар муухай юм бэ!
  Уурандаа тэр хархнууд руу нэгэн зэрэг хэд хэдэн аянга буудсан бөгөөд тэд шоколадаар бүрсэн том эмээ болж хувирав.
  Боолын хүүхдүүд гайхсандаа хашгирч, дараа нь ийм хоолны дуршил, анхилуун үнэртэй хоол руу яаравчлав. Тэгээд түүнээс хэсэг хэсгээрээ урж хаяцгаая.
  Доминика шидэт саваагаа дахин даллаж, дахин өөрчлөлт хийж, өөдгүй хархнуудыг амттай хоол болгон хувиргаж, хашгирав:
  Хүүхдүүд ээ, эдгээр нь тэнгэрт байгаа одод юм.
  Нугад цэцэг ургаж байна ...
  Дэлхий дээр баяр баясгалан байх болно,
  Сайхан мөрөөдөл цэцэглэх болно!
  Өөрчлөлтөд оролцож байсан Маргарита логикоор тэмдэглэв:
  - Та гайхалтай дотоод дулаан, сайхан сэтгэлтэй!
  Гэнэт яг л үлэг гүрвэл шиг том харх гарч ирэв. Тэр амаа ангайж, дүлиймээр зүйл хашгирав.
  Хоёр охин хоёулаа илбэчин бөгөөд тэд түүн рүү аянга, пульсар, шидэт саваа, хөл нүцгэн бөгжнөөс хэрхэн яаж чөлөөлөх вэ. Мөн холбогдсон энергийн урсгал нь хорин таван метр өндөр асар том мангасыг цохив. Тэр нуран унасан даруйдаа эргэж харвал урт ширээн дээр олон янзын, баялаг, олон төрлийн хоол байхыг харав. Мөн энд бусад зүйлсийн дунд олон төрлийн зайрмагтай алтан дарсны шилнүүд байсан.
  хөдөө аж ахуйн зүйлээр цавчиж эхлэв .
  Мөн тэдний дотор маш их уур хилэн байсан. Босогч хөвгүүд бүр урам зоригтойгоор дуулж эхлэв;
  харанхуйд байгаа хэн боловч гартаа сэлмээ ав.
  Мөн доромжлогдсон ичгүүрийг бүү тэвч ...
  Дайсан чинь цусан дээр суурь барихгүй,
  Чи түүнд аз жаргалгүй өгүүлбэр хэлэх болно!
  
  Хүүг муу ташуураар зодож,
  Цаазын ялтан түүнийг муу хархаар тарчилж байна...
  Харин хорон санаат тарчлаагч цогцос болж хувирна.
  Дахиж охидын уйлахыг битгий сонсоорой!
  
  Тоос шороонд доромжлогдсон боол бүү бай,
  Толгойгоо хурдан өргө...
  Мөн алсад элфинизм байх болно,
  , Спартак хоёрт хайртай !
  
  Орчлон ертөнцөд гэрэлт ертөнц байх болтугай
  Ямар аз жаргал хүмүүсийн хувьд үүрд үргэлжлэх болно ...
  Хүүхдүүд тэнд баяр хөөртэй найр хийх болно.
  Тэр хаант улс цус, нударгаар тогтохгүй!
  
  Бүх орчлонд диваажин байх болно гэдэгт бид итгэдэг.
  Бид орон зайг эзэмших болно ...
  Энэ тухай, дайчин хүү, зориглоо,
  Энд хар дарсан зүүд, муу ичгүүр байхгүй байхын тулд!
  
  Тийм ээ, бид дарангуйллын дор гинжэнд гиншиж гиншиж буй боолууд.
  Мөн шатаж буй ташуур бидний хавирга руу ташуурддаг ...
  Гэхдээ бид бүх орк-хархнуудыг устгана гэдэгт би итгэж байна.
  Учир нь босогчдын удирдагч их дажгүй юм!
  
  Энэ цагт хөвгүүд бүгд бослого гаргаж,
  Охидууд ч гэсэн тэдэнтэй ижил зүйлээр хамт байдаг ...
  Тэд солценизм өгнө гэдэгт би итгэж байна,
  Бид үзэн ядсан буулгыг хаях болно!
  
  Дараа нь ялалтын дуут дохио дуугарах болно.
  Мөн хүүхдүүд алдар суугаар цэцэглэн хөгжих болно ...
  Өөрчлөлтүүд биднийг аз жаргалаар хүлээж байна,
  Шалгалт, бүх зүйлийг төгс оноогоор давах!
  
  Бид ийм гайхамшигт хүрэх болно, би итгэж байна,
  Жинхэнэ гэрлийн диваажин байх болно гэж...
  Ядаж л хаа нэгтээ шулам бол бузар булай Иудас,
  Хөвгүүдийг амбаар руу юу хүргэж байна вэ!
  
  Газар доорх ертөнцөд боолууд бидэнд газар байхгүй,
  Бид чөтгөрүүдийг хагарлаас зайлуулж чадна...
  Их Эзэний ариун диваажингийн нэрээр
  Бүх чөлөөт баяр баясгалантай хүмүүст зориулав!
  
  Сарны доорх дэлхий даяар амар амгалан байх болтугай
  нарны гэрэл байх болтугай ...
  Бид буудлагын галлерей шиг дайснууд руу бууддаг.
  Ингэснээр зөвхөн дээшээ, нэг секунд ч доошилж болохгүй!
  
  Тийм ээ, надад итгээрэй, бидний хүч хатахгүй,
  Тэр огторгуйд хүрэх диваажингийн зам байх болно...
  Мөн босогчдын арми чанга хуцах болно .
  Дайсагнагч хархнуудыг живүүлэхийн тулд!
  
  Ийм л баяр хөөртэй, аз жаргалтай,
  Эргэн тойрон өвс сарнай шиг ургана...
  Манай хөвгүүдийн баг
  Гадаад төрх нь гарцаагүй уулын бүргэдийнх юм!
  
  Ялалт гарцаагүй,
  Барьцгаая, би итгэж байна, бид үнэнийг хэлэхэд бид Эден ...
  Аливаа гариг дээрх бүх аз жаргал, баяр баясгалан,
  Та улаач биш , харин нэр хүндтэй ноён юм!
  Энэ бол үнэхээр харх, оркуудыг дардаг сэрсэн боолуудын сүлд дуу юм.
  Энэ хооронд Доминика, Маргарита нар луу унасан армиас түрүүлэн цайз руу нисэв.
  нүцгэн хөл дээрээ сахиустай бөгж зүүсэн хурдан бөгөөд гялалзсан хоёр илбэчин . Үүний тусламжтайгаар тэд гайхалтай өөрчлөлтүүдийг хийдэг. Одоо бусад, илүү аюултай далавчит хархнууд тэдэн рүү дайрах гэж оролдож байгаа нь буруу зүйл биш юм.
  Мэрэгчдийн нисэх нь тоглоом биш юм. Харин охид ид шидийн хүчээр тэднийг цохиж , шившлэг хийдэг. Мөн мангасуудын оронд хөвөн чихэр гарч ирнэ. Маш амттай, анхилуун үнэртэй.
  Үүнээс гадна далавчтай сармагчингуудын зарим нь гүзээлзгэнэ болж хувирдаг. Энэ нь маш боловсорч гүйцсэн бөгөөд бадмаараг, молороор гялалздаг.
  Бас хэдэн далавчтай сармагчингууд бөмбөлөг болжээ.
  Оеномай, Добрынья нар мөн лууны тулаанд оров. Тэд сэлмээрээ хамтрагчидаа огтолж эхэлсэн бөгөөд энэ нь харьцангуй энгийн бөгөөд ойлгомжтой юм. За тэгээд луунууд өөрсдөө үүнийг аваад галд дүрэлзэнэ. Мөн тэд далавчитнуудыг ямар ч харамсах, эргэлзээгүйгээр шатаах болно.
  Оеномаус дайсныг таслан зогсоов:
  - Энэ бол маш хөгжилтэй, дажгүй байх болно!
  Добрыня инээмсэглэн:
  - Тийм ээ, үүнийг үгээр илэрхийлэхийн аргагүй!
  Мөн баатар хүү дайсан руу маш хурц, үхлийн зүү шивэв. Энэ нь хархыг нүд рүү нь цохиж, өөр мэрэгчтэй мөргөлдсөн. Эндээс л эмх замбараагүй байдал эхэлсэн.
  Оеномаус дуулжээ:
  Хархнууд их дажгүй
  Тэд царс модыг ч хазаж чадна ...
  Таны тархийг харахад хэцүү,
  Мөн эргэлтүүд нь утас шиг юм!
  Добрыня үүнтэй санал нэг байна:
  - Тийм ээ, хархнууд янз бүрийн муухай зүйлийг хаздаг!
  Маргарита нүд ирмэв. Тэр партизан хүү Андрейка хэрхэн баригдсаныг санав. Тэгээд хархаар дүүрсэн хүйтэн хонгилд цоожилчихсон. Мэрэгч амьтад хүйтнээс болж нүцгэн хүүгийн хөлийг хазав. Андрей шөнөжин хархтай тулалдаж , унтсангүй. Өглөө нь түүнийг байцаалтад аваачиж, эхлээд хүү А-гийн хөлний шарханд давс цацжээ. Энэ нь маш их өвдөж байсан тул Андрей хашгирч эхлэв . Мөн тэд түүнийг өргөст тороор цохив.
  Гэвч партизан хүү өвдөлтийн цочролоос ухаан алдсан ч юу ч хэлсэнгүй.
  Маргарита Андрейгийн зугтахыг зохион байгуулж чадсан. Энэ бол түүний эр зориг байв. Хүү өвдөлтийг даван туулж, тахир дутуу, хазуулсан хөл дээрээ гарч чадсан. Үүний төлөө түүнд баяр хүргэе.
  Партизан охин хархнуудыг цохиж, маш их урам зоригтойгоор дуулав:
  Миний буу том ах шиг
  Маш нарийвчлалтай, нарийвчлалтай бууддаг ...
  Эцсийн эцэст охины гэдэс дотор пулемёт байдаг.
  Хэдийгээр амьдрал заримдаа тор шиг байдаг!
  
  Би түүнээс өөр хүчтэй охин
  Чоно бар хоёр нэг сорилд...
  Гэхдээ энэ үг нь бор шувуу биш,
  Хайрттайгаа хамт байхдаа би итгэдэг, хамтдаа!
  
  Би аль хэдийн дамжуулалтыг авсан,
  Иран уул руу дайрчээ...
  Тэрээр олон улс орныг байлдан дагуулж,
  Үгүй ээ, би буйдангийн дэргэд тайван сууж чадахгүй!
  
  Та үүнийг ойлгохгүй байх магадлалтай,
  Фанатикуудтай тэмцэнэ гэдэг юу гэсэн үг вэ...
  Үүнийг дэвтэртээ бичээрэй,
  Мөн зохистой тулалдаж сур, залуу минь!
  
  Миний эх орон гэж байхгүй, надад итгээрэй, зоригтой,
  Тэр тод бадмаараг шиг гялалзаж байна ...
  Хэдийгээр олон сая чөтгөрийн мөчир байдаг ч,
  Бид диваажин дахь байрандаа хүрэх болно!
  
  Их Эзэн намайг хамгаалах болтугай
  агуу баатар, Төгс Хүчит...
  Охин хүчтэй махтай,
  Тэр интоорыг нарийн цохилтоор унагав!
  
  Хэн ч намайг ялж чадахгүй
  Би бол легион гэдэг охин!
  Баавгай бас миний хөлд бөхийж,
  Мөн агч мод удахгүй танд алт өгөх болно!
  
  Хүйтэн, цасан дундуур хөл нүцгэн гүйж ,
  Цасан шуурга, охиныг айлгаж болохгүй...
  Би дайсандаа үсээ тайруулна.
  Тэд намайг саарал нохой шиг таньдаг!
  
  Би хаврын эхэн сард төрсөн,
  Яг л туг шиг улаан...
  Дүр нь их буурал , царайлаг,
  Миний зүрхэнд халуун дөл шатаж байна!
  
  Тийм ээ, та илүү үзэсгэлэнтэй охиныг олж чадаагүй,
  Тэр хүн бүхэнд хайрыг элбэг дэлбэг өгөх болно ...
  хорин настай ч харагдахгүй байна
  Гэхдээ тэр бүр маш хүчтэй цохидог !
  
  
  Тиймээс охинд бөхийж,
  Тэгээд түүний нүцгэн хөлийг үнсээрэй...
  Рыцарь сум шиг дээш гүйнэ,
  Асуудлыг шийдэх нь бидэнд хэцүү биш байх болно!
  Партизан охин маш их сэтгэл хөдөлгөм дуулжээ. Бүх нисдэг хархнууд өөрчлөгдсөн. Зарим нь хөвөн чихэр, зарим нь попкорн, зарим нь овъёос, эсвэл савангийн хөөс. Мөн зарим баатар хөвгүүдийг хакердуулж алах эсвэл луунууд галд шатаажээ. Эдгээр нь үнэхээр маффин, шарсан махтай сайхан зүсмэлүүд байсан.
  Добрыня зүүг авч, хөлийнхөө хуруугаар хөөргөхөд далавчтай жоомыг цоолж, чулуун хананд наав. Тэгээд үнэхээр дажгүй , дажгүй болсон.
  Жоом гэнэт асаж, оронд нь гайхалтай алмаазан зүүлт гарч ирэв.
  Добрынья дуулжээ:
  Тэгээд би барбелийг хараад,
  Ай, ай , ай!
  Хөвгүүд мөнгөний төлөө гүйж,
  Битгий түр хойшлуул!
  Хүү Эномай хариулав:
  - Хөөх! Ямар сайн болсон. Энэ бол эрдэнийн чулуу юм.
  Добрынья гонгиноод архирлаа:
  - Бид бүгдийг хийж чадна, ноёд оо, бид удаан хугацаанд тариалсан, хаана?
  Доминика хариуд нь жиргэж, мөн цайзын аймшигт цамхгаас нисч ирсэн хэдэн арван далавчтай жоомыг бүхэл бүтэн эрдэнийн одны ордонд хувиргав. Энэ нь нарны туяа цацруулж буй дөрвөн гэрлийн мөстлөгүүд шиг гайхалтай гялалзаж, гялалзаж байна.
  Маргарита инээгээд тэмдэглэв:
  - Сайн мууг ялна гэдэгт би итгэдэг!
  Эномай инээмсэглэн тэмдэглэв:
  - Сайн муу хоёр харьцангуй ойлголт. Энд харх байна, тэр бас амьд, бид түүнийг цавчих!
  Добрыня тэмдэглэв:
  - Тэгээд ургамал уу? Ижил хүнсний ногоо, жимс жимсгэнэ бас амьд, бас иддэг, харамсалтай байна!
  Доминика твиттер хуудсандаа:
  -Тийм юм болдог, тэгдэг юм,
  бүр нөгөөгөө нэг дор залгидаг!
  Архирах жүжигчин бүсгүй үүнийг аваад нүцгэн хөлнөөсөө ид шидийг гаргажээ. Мөн хархны гавлын ястай цамхаг өөрчлөгдсөн. Энэ нь алтадмал болж, дээр нь бадмаараг сарнай гялалзав.
  гэж Маргарита шүдээ ил гарган, хөлийн нүцгэн хуруунаас нь алах, сүйтгэгч туяа цацруулж байгааг ухаантай тэмдэглэв. Мөн ид шид нь ажилласан. Тэгээд цохисон алуурчин, хор хөнөөлтэй бөгөөд тэр даруй бүтээлч, цэцэглэн хөгжиж байв.
  Оркууд болон гоблинууд шилтгээнээс дахин гарч ирэв . Тэгээд тэд жинхэнэ сүрэгт авирав . Зарим сэвсгэр баавгайнууд ган хуяг өмссөн байв. Эдгээр нь жад, сүх бүхий маш гялалзсан хуяг юм.
  Доминика түрэмгийлэн хэлэн шүдээ гарган:
  -Одоо энэ бол аль хэдийн авирч байгаа аймшигтай сүрлэг юм . За, бид тэдэнтэй үхлийн аюултай зүйлтэй уулзах уу?
  Маргарита хорон санаатай инээмсэглэн тэмдэглэв:
  - Тийм ээ, мэдээжийн хэрэг бид үүнийг хийж чадна!
  Мөн илбэчин охид ид шидийн пульсараа авч, орк, гоблин руу хөөргөв.
  Хүү Добрыня тэмдэглэв:
  тулалдах боломжийг олгох ёстой .
  Үнэхээр ч олон мянган босогч хүүхдүүд янз бүрийн талаас шилтгээн рүү гүйв. Тэдний олонх, ялангуяа хөвгүүд гинж зүүсэн байв. Зарим залуус шулам Бастиндагийн хөшөө, баримал босгож, ажиллаж байв . Зарим баримлууд зуун метр хүртэл өндөр байсан бөгөөд зөвхөн аварга цайз л тэдний дээр өргөгдсөн байв.
  Виконт, Финикс гэсэн хамгийн том хөвгүүд биш ч гэсэн хамгийн хүчирхэг хоёр хөвгүүд бусдаасаа түрүүлж, мэрэгч амьтдыг дарав.
  Оркууд ч эргээд нумаас харваж эхлэв. Гэвч илбэчид тэднийг хүчтэй цохив. Тарган, том байсан ч хархыг устгах нь харьцангуй хялбар байсан бол энэ нь тэдний хөдөлгөөнд нөлөөлсөн. Тэгвэл оркууд илүү хүчтэй тулаанчид, гоблинууд бол зүгээр л аварга биетүүд байх болно.
  Финикс тэмдэглэв:
  -Би Картаустай тулалдсан . Тиймээс түүний тулаанчид илүү хурдан байсан!
  Виконт сөнөөгч дуулжээ:
  Би дайнд маш их хайртай
  Азарган тахиа шиг зодолдоод...
  Мөн гардан тулаанд
  Би хоёр мангасын төлөө тулалдаж байна!
  Финикс инээмсэглэн:
  - Тийм ээ, үнэнийг хэлэхэд энэ бол гайхалтай ! Гэхдээ бид мангасуудыг мянгаар нь алж дассан.
  Ингээд баатар хөвгүүд гоблиныг алав. Үлдсэн мангасууд аль хэдийн хэсэгчлэн өөрчлөгдсөн байв төрөл бүрийн хоол, амттан. Гэтэл гоблинуудын нэг нь маргад эрдэнээр сийлсэн дарсны аяганд ийм зайрмаг үйлдвэрлэжээ.
  Дээрээс нь олон өнгийн зайрмаг, шоколадны хэсэг, чихэртэй жимс, гүзээлзгэнэ, пистачиос гэх мэт маш их дур булаам.
  Дайчин хүүхдүүд баярлан хашгирах болно. Тийм ээ, энэ нь үнэхээр гайхалтай амттай болж, нүдийг баясгадаг.
  булаам болгон хувиргах талаар түрэмгий үг хэлэн:
  -Зарим талаараа ид шид нь байгалийн үйл явцаас илүү байдаг, тийм ээ?
  Доминика зөвшөөрөв:
  -Тийм ээ, бид ямар ч эргэлзээгүйгээр үзэсгэлэнтэй, амттай зүйлийг бүтээж байна. Гэтэл яагаад энд олон мянган боолууд байгаа, тэд бүгд хүүхэд, том хүн харагдахгүй байна вэ?
  Маргарита инээмсэглэн хариулав:
  - Нутгийн ид шидийн нөлөө. Энэ нь нэлээд хүчтэй юм. Үнэхээр энэ дэлхий дээр дөнгөж хөлд орж буй хүүхдүүд л байдаг нь харагдаж байна. Гэхдээ санаа зоволтгүй, зөвхөн нутгийн агаар чамайг жаахан охин болгохгүй.
  Доминика гайхан асуув:
  - Тэгээд яагаад?
  Партизан охин хариулав:
  - Мөн байцааны толгойн тухай!
  Муу ёрын орк, гоблинуудын довтолгоо суларч эхлэв. Тэдний зарим нь дайчин хүүхдүүдийн гарт амиа алдаж, ихэнх нь сайхан хосын хүчтэй ид шидээр хувирч өөрчлөгдсөн. Энэ бол үнэхээр ид шид бөгөөд Дунногийн шидэт савааг хиртэж байна.
  Доминика эгдүүтэй инээмсэглэн тэмдэглэв:
  Тооцоолох цаг ирлээ,
  Бид оркыг нүд рүү нь цохив ...
  Хариуд нь тэр бялуу шиг болж,
  Тэгээд тэр шүд гуйв!
  Тэгээд үнэхээр, дотор Бүх төрлийн амттай амттан нь орк, гоблин болон хувирдаг.
  Дайчин хүүхдүүд үүнд их баяртай байна. Мөн хархыг ямар ч асуудалгүйгээр устгадаг . Гэвч тэдний цохилтоос дахин амттай хоол гарч ирэв. Мөн бусад амттай, гайхалтай зүйлс.
  Мөн хархнууд хурдан ашигтай, идэх чадвартай зүйл болж хувирдаг.
  Партизан охин Маргарита:
  - Магадгүй одоо бид цайз руугаа орох байх!?
  Жүжигчин охин хэлэхдээ:
  "Тэнд биднийг отолт хүлээж магадгүй." Гэсэн хэдий ч бид үүнд бэлэн байна!
  Маргарита инээгээд хариулав:
  - Би анхдагч, энэ нь би үргэлж бэлэн байна гэсэн үг!
  Одоо боолын хүүхдүүд шилтгээнд нэвтэрчээ. Тэдний хөл нүцгэн хар гантиг чулууг гишгэв. Дотор нь тэд орк, гоблин, хархтай тулалдаж байв. Мөн тэд сэлэмний оронд зүсэгчтэй юм шиг цавчив. Эндээс огтлолт эхэлсэн.
  Ялангуяа хөвгүүд сэлэм барин ширүүн тулалддаг байв. Мөн охид нумаар буудахыг илүүд үздэг байв. Аз болоход Маргарита хадуур, зээтүүг жинхэнэ нум болгон хувиргаж чаджээ. Тэд хархыг цоолж, бүхэл бүтэн сумаар харвадаг.
  Доминика ухаантай тэмдэглэв:
  -Алуурчны замын хурц сумнууд, сэрүүн байгаарай хүүхдүүд минь.
  Гэнэт шулам Бастинда өөрөө цамхгаас нисэв. Тэр гучин тав орчим насны эмэгтэй шиг харагдаж, яг л орой шиг эргэлдэж байв. Түүний үс нь хар, буржгар, тэр өөрөө бээлийтэй гартаа хоёр шидэт саваа барьдаг.
  Шулам мотоцикль дээр нисч байсан бөгөөд түүний хөл дээр салаа гутал байв.
  Бастинда түүнийг аваад архиран:
  -Би хүчтэйг хүндэлдэг
  Тэгээд би сул дорой хүмүүсийг гомдоодог ...
  Би том муу хүн
  Чи яах вэ, хөл нүцгэн?
  Хариуд нь Доминика твиттер хуудсандаа:
  Миний хууль энгийн
  Би хорон муу хүмүүсийг ялдаг ...
  Хэн сул дорой байна, би туслах болно,
  Би үүнийг өөр аргаар хийж чадахгүй!
  Доминикаг пульсараар цохиж байгаа мэт шидэт саваанаас авав . Тиймээс тэр хариу шүгэлдэв. Пульсарууд тэр даруй бялуу болж хувирч, жүжигчин бүсгүйн дээр унаж, түүнийг сайтар будав.
  Үүний хариуд Доминика уурлаж, саваа болон хөлийн нүцгэн хуруунаасаа асар том пульсар гаргав.
  Хажуугаар нь нисэн өнгөрч байсан ч Бастинда зугтаж чадсан бөгөөд шилтгээнд гоожсон. Энэ нь бараг тэр даруй гэрэлтэж, хувирч эхлэв. Аймшигт цайзын оронд хамгийн тансаг ордон тэр даруй босч ирэв.
  Бастинда түүн рүү хальт харснаа нүдээ анивчаад зугтав. Илүү нарийн, нисэх. Түүний ард галт сүүл үлдэв.
  Доминика, Маргарита хоёр түүний араас гүйв. Хоёр илбэчин хоёулаа хурдаараа илт хоцорч байв.
  Гэсэн хэдий ч нисдэг мотоцикл луугаас хамаагүй хурдан байдаг.
  Илбэчин охид Бастинда руу буудаж эхлэв . Гэвч тэр хааяа зайлсхийж эсвэл өмгөөлсөн. Түүгээр ч барахгүй мотоцикль зайг маш хурдан нэмэгдүүлж, түүнийг галын талбайгаас ид шидээр гаргажээ.
  Доминика тэмдэглэв:
  - Тэр эх орон, харьяат, эрх мэдлээ алдсан. Тиймээс, одоо бидэнд энэ үнэхээр хэрэггүй!
  Маргарита тэмдэглэв:
  "Хэрэв тэр шар хархны олдворыг хулгайлж аваад явсан бол бидний ялалт ямар ч үнэ цэнэгүй болно!"
  Жүжигчин бүсгүй нүцгэн, борлосон хөлийнхөө хурууг гөвж, итгэлтэйгээр мэдэгдэв.
  - Гэхдээ олон мянган хүүхдүүд эрх чөлөөг олж авсан! Энэ нь бас үнэ цэнэтэй зүйл юм!
  Партизан охин зөвшөөрөв:
  - Зөв! Бид ажилласанд гайхах зүйл алга.
  Үнэн хэрэгтээ, хархнууд эцэст нь орк, гоблин нар шиг өөрчлөгдөж, алагдсан. Ийнхүү томоохон ялалт байгууллаа.
  Талбайд олон мянган хүүхэд, охид хөвгүүд цугларч, хөл нүцгэн:
  - Баатруудын алдар алдар! Чөлөөлөгчдөд алдар! Боолчлолд авт!
  Энэ нь хархны орны хамгийн том ялалт байв. Энд маш олон гайхалтай, агаартай зүйлс бий.
  Маргарита эхлээд үг хэлэв. Тэр бүжиглэж , түүнийг аваад дуулах бөгөөд түүний дуу нь партизаны охины дуу байв.
  Бид ядуурлын хүүхдүүд, зуны энхрийлэл,
  Борооны дор овоохойд төрсөн ...
  Охины мөрөөдлийг дуулцгаая,
  Бид дахин хэзээ халуун тулаанд орох вэ!
  
  санамсаргүйгээр Elfxik -д очсон .
  Миний эх орон, Ариун Орос ...
  Миний хувь тавилан, ер бусын,
  Би эх орныхоо аз жаргал, хайрын төлөө тэмцдэг!
  
  Оросоос илүү үзэсгэлэнтэй эх орон гэж байхгүй.
  Та төлөө байна уу үүнтэй тэмц , бүү ай...
  Орчлон ертөнцөд илүү аз жаргалтай улс гэж байдаггүй.
  Та бол орчлон ертөнцийн гэрлийн бамбар юм, Орос!
  
  Би чиний төлөө гал, усыг туулах болно.
  Анхдагчид ялахад дассан...
  Бид үргэлж ард түмэнд таалагдах болно,
  Учир нь армийн хүч хязгааргүй юм!
  
  Эх орныхоо төлөө дайралт хийцгээе.
  Хүчтэй, хилэгнэсэн хашгирах дуун дор ...
  Гитлер эцсээ хүртэл мөнгөө авах болно.
  Бид нацистуудыг хашаанаас гаргах болно!
  
  Миний эх орон баатраар дүүрэн,
  Сталин бол агуу аварга ...
  Анхдагчид жагсаж,
  Төгс Хүчит Гэр бүл, бидний Эзэн, Ай нэг!
  
  Гэрэл гэгээ, сайхан амьдралын нэрээр
  Бид зоригтой тулалдах болно, хүүхдүүд ээ...
  Эцсийн эцэст, коммунизмын үед нэг үе амьдрах болно,
  Надад итгээрэй, итгэл найдварыг биднээс салгаж чадахгүй!
  
  Бид эх орондоо хайртай, залуусаа,
  Бид чамайг үүлнээс дээш өргөхийг хүсч байна ...
  Фашизм хүчтэй шийтгэл хүлээж,
  Анхдагчдаас эрэлхэг бүргэдчид!
  
  Бид үүнд хүрэх болно, би удахгүй ялна гэдэгт итгэж байна,
  Хэдийгээр фашизм бол зальтай, харгис хэрцгий боловч...
  Өвөө биднээр бахархах болно,
  Мөн Сварог таныг тулалдаанд хөтлөх болно!
  
  Манай эрэлхэг эх орны алдар суугийн төлөө,
  Төгс Хүчит Их Эзэн өөрөө загалмай дээр дээш өргөгдсөн...
  Бид Оросын төлөө амьдралдаа харамсахгүй,
  Тэнгэрээс чанга дуу хоолой сонсогдох болтугай!
  
  Эх орныхоо алдар хүндийн төлөө тэмцэж,
  Үнэнч тэмцэгчид түүнд хайртай...
  Та нар чоно бамбарууш, хулчгар туулай биш,
  Баатрууд хүртэл их бахархдаг!
  
  хонгилоос сарыг авах боломжтой .
  Цурхай, том муур загас барих...
  Агуу Ленин эрх чөлөөний төлөө боссон,
  Бид барилгыг амилуулна!
  
  Гэр бүлийн нэрээр пирамидуудыг барьж,
  Тэнгэрийн хонгилыг урах хөлөг онгоцууд ...
  Гитлер хошигнолоор байлдагчдыг ална .
  Төгс Хүчит Бурхан бидний төлөө үхэж, дахин амилсан!
  
  Чи бол хонгор минь, зальтай Лада,
  Агуу Цагаан бурхан танаас төрсөн...
  Бид чиний төлөө зоригтой тэмцэх ёстой.
  Төгс Хүчит Бурхан чамайг үүрд мөнх амьдрахад туслах болтугай!
  
  Хайраа, Бурхан Есүсийг хүндэл,
  Тэр бол орос залуу, бидэнтэй үүрд хамт ...
  Чимэглэлийг чадварлаг хатгамал хийх цаг болжээ.
  Он жилүүд үүрд баяр хөөрөөр дүүрэн байх болтугай!
  
  Миний ариун Оросын агуу байдал,
  Дайснуудаа ялах чадвартай ...
  Хэдийгээр эмэгтэйчүүд айсандаа хашгирав.
  Бид лууг эвдэж чадна!
  
  Ариун эх орны алдрын төлөө надад итгээрэй
  Оросын бурхан Христийн нэрээр...
  Бид удахгүй том сүмүүд барина.
  Замаа эцсээ хүртэл алхцгаая!
  
  Хайраа, надад итгээрэй, шаардлагагүй үгсийг мэддэггүй,
  Үүнээс илүү их уйтгартай байдал харагдахгүй байна ...
  Каин газар доорх ертөнцөд мөхөх болтугай.
  Мөн Абел дуугаа дахин дуулах болно!
  
  Энд бид Берлиний эргэн тойронд хорхойтой эргэлдэж байна.
  Бүрээ хонх шиг сонсогдоно...
  Та маш даруухан дайчин байсан нь дээр.
  толгойг сүхээр хий !
  
  Гэр бүл удахгүй амилах болно, надад итгээрэй, үхсэн хүмүүс удахгүй
  Цагаан бурхан танд хайр бүрийг өгөх болно
  Тэгээд бид маш тодорхой шийдсэн,
  Мөнхийн тод өөрчлөлтүүд юу байх вэ!
  бүжиглэж, нүцгэн хөлөө дарж, хөгжилтэй , урам зоригтой байв . Бусад хүүхдүүд, хуучин боолууд дуулж, бүжиглэж, босохыг хичээж, эс тэгвээс дээш үсрэхийг хичээдэг.
  Добрыня хүчтэй хүү байсан тул чулуу аваад өндөр шидэв. Тэр нисч, дэлбэрч, салют шиг олон мянган өнгөт хэлтэрхийнүүд болон тарав.
  Виконт хүү хашгирав:
  - Энэ бол үнэхээр гайхалтай!
  Добрынья үүнийг эсэргүүцэж, чулууг дахин шидэж, Маргарита түүнийг аянга цохиж , олон өнгийн, нүд гялбам гялалзсан хэсгүүдэд тарав.
  - Үгүй! Энэ бол ийм бодит байдал. Мөн энэ бодит байдлаас илүү өндөр зүйл байхгүй!
  Баатар хүү Финикс уурлан, нүцгэн хөлөө дэвсэж, өвс нь тамхи татаад, хашгирав.
  - Манай зүтгүүр урагшаа нисдэг - коммунд зогсдог!
  Бидэнд өөр арга байхгүй - хүчирхэг винтов!
  Бас тэдний хажууд байгаа охин ч бас үсэрч харайна.
  Тэдний сэтгэл санаа өөдрөг, баяр баясгалан бүрэн дүүрэн байлаа.
  Доминика ч бас ухаантай гэдгээ бага зэрэг харуулахаар шийджээ.
  Таны маш сайн, сайн туршсан афоризмуудыг бүхэлд нь сараачцгаая;
  Боол эрх чөлөөтэй болж, тэнэг хүн ухаантай, ядуу хүн баяжиж болно, харин илжиг шиг зөрүүд зантай бол чи үргэлж илжиг хэвээрээ байх болно!
  Хөөрхий бол мөнгөгүй хүн биш, харин толгой нь үртсээр дүүрсэн хүн юм!
  Тархи байхгүй бол хаан болох гэж бүү тэмүүл!
  Шах хүртэл илжиг шиг галзуурна!
  Хаан бол мэдээжийн хэрэг арслан, гэхдээ үнэг шиг авхаалжтай байдаггүй, арслангууд нь арьстай!
  Арслангийн оронд хараахан ороогүй, үнэг хувцасаа өгөөгүй бол бүү архир, харин дуугүй байгаарай!
  Улстөрч бол Крыловын үлгэрт гардаг үнэгтэй адил боловч сонгогчийн хувьд хэрээ болж болохгүй!
  Хэрэв та хожуул шиг байвал тэд чамаас үртэсийг үндсээр нь арилгах болно!
  Улс орноо буулганд уяхгүйн тулд бух шиг хүчтэй байх ёстой!
  Улс орныг нисэхийн тулд нисэх хэрэгтэй!
  Улстөрч сарыг амлахад бэлэн байна, зүгээр л бохирдуулахгүй!
  Эрүүл мэндээ уугаагүй хүн үүрд залуу байна!
  Оак аргументууд хожуул дээр ажиллаж байна!
  Чамайг хожуул бол улстөрч дураараа хусуулах болно!
  Гэхдээ хүн сармагчингаас нэг давуу талтай: заримдаа тэр жинхэнэ үнэг шиг бага ч гэсэн юм!
  Улстөрч нь арслангийн амбицтай, үнэгний зальтай ч арга барил нь шал залхуу!
  Улстөрч хүн дэндүү үнэгтэй бол тэр хүн бүрэн гахай болно!
  Үнэгний арга зальтай, чонын барьцтай улстөрч сонгогчдоос жигнэмэг хийнэ!
  Аз нь хичээл зүтгэл шаарддаг, зөвхөн морины шаргуу хөдөлмөрөөр л хүлцэнгүй хүзүүвчийг хаяж чадна!
  Хэрэв та хүн бүрийг ялж чадвал амжилтанд итгээрэй!
  Улстөрч үнэгийг ч ялж чадна, гэхдээ цаг хугацааг мөнхөд хуурч чадахгүй!
  Сонгогч улстөрчийн балласан яриа руу зөгий шиг нисдэг ч өөрөө хатгуулах нь олонтаа!
  Улстөрч сонгогчдыг питон туулай залгих шиг залгиж, архи шиг ялаа, чихэрлэг Velcro шиг татдаг!
  Чоно махгүйгээр амьдрахгүй, улстөрч хуурахгүйгээр амьдарч чадахгүй!
  Хамгийн хурдан морь ухаантай хүнд дуулгавартай байх болно!
  Улстөрч хүн хийж болох зүйл амлаж байснаас өөрийгөө эргүүлэх нь амархан!
  Та хэний төлөө саналаа өгсөн ч нэг минут чимээгүй байж үр дүнг хүндэтгэх болно!
  Хэрвээ чи хакердсан илжиг болохыг хүсэхгүй байгаа бол ядаж жаахан авхаалжтай үнэг бай!
  Улстөрчдөд бүү итгэ, сонгогчдын хувьд тэд царс модны үртэс хуулж авдаг зүлгүүр юм!
  тэнэг биш хэн ч нэг пенни жинтэй мөнгө болгох болно!
  Улс төрд хамаатан садан гэж байдаггүй ч ах дүүгийн хувьд байгаа юмаа хуваалцах гэсэн хүмүүс байх болно !
  Амьдралд олон муухай зүйл байдаг, гэхдээ хамгийн муу зүйл бол амьдрал дуусах үе юм!
  Хэрэв та Бурханд ойртохыг хүсч байвал сэтгэлдээ сармагчинг загалмайд хадаж байгаарай!
  Хүн сармагчингаас үүссэн бол ямар ч байсан сармагчин байхаа больсон!
  Хэрэв та сармагчингийн ухаантай бол үнэг чамайг махчин боа шиг залгих болно!
  Улстөрчдөд амласан зүйлээ биелүүлэх цаг хугацаанаас өөр юу ч хязгааргүй гэж үгүй!
  Хэрэв та маш их хуцвал зодуулсан нохой шиг гаслах болно!
  Чанга ярьдаг хүнд бүү итгэ, улаан гал чамайг шатааж чадна!
  Бурхан ч гэсэн эмэгтэй хүнтэй маргалдаж, сармагчинг хүний соёлын түвшинд хүргэж чадахгүй!
  Хайргүйгээр инээмсэглэл байхгүй, улс төрчийн махчин инээмсэглэл л биш бол!
  Хэт удаан үүлэн дунд байсан тул далавчгүй улстөрч ус зайлуулах хоолой руу нисэв!
  Жижигхэн сүнс үргэлж аварга хүний амбицтай байдаг!
  Жижигхэн сүнс асар их бардам зантай!
  Улстөрч бол өөртөө зориулж хууль бичдэг, улс орныг бүсийн нутаг дэвсгэр гэж үздэг хулгайч!
  амлалтаа биелүүлэх шаардлагатай үед Еврейн Бямба гараг ирдэг!
  Улстөрчтэй нийлэхгүй л бол эв нэгдэл сайхан!
  Улстөрч гэдэг чинь хов живээр хонь болгох гэсэн ийм амьтан шүү дээ!
  Улстөрчдийн шулуухан арга сонгогчдыг цавчих болгож байна!
  Гахайн захирагчийн дор амьдрал хэзээ ч тарган байдаггүй!
  Гахайн ерөнхийлөгч болгох нь хэтэрхий тарган юм!
  Хэрэв та ерөнхийлөгч болохыг хүсч байвал боломжоо ашигла!
  Сонгогчдыг хонь гэж үздэг захирагч бол жирийн гахай!
  Бурхан минь, энэ бол зөвхөн бүхнийг чадагч биш, бас хөршийнхөө төлөө загалмайд явах хүсэл юм!
  Удаан хугацааны турш хаан ширээнд суусан эрх баригч төрийг уналтад оруулдаг!
  Залуу дарга бол шинэхэн морь шиг, хөгшин бол туурай нь хугарсан гүү шиг!
  Тэнгэрлэг өндөрлөгт хүрэхийн тулд Сатан өөрөө улс төрч юм!
  Улстөрч бол сонгуулийн амлалтууд нь яагаад ийм чөтгөр шиг бүтэлгүйтсэн талаар шалтаг тоочдог ганц зүйлд л бурхан юм!
  Шар айраг шиг улстөрч зөвхөн хүйтэн, ширээн дээр сайн байдаг!
  Улстөрч яриандаа эгдүүтэй байдаг ч гашуун амт нь шар айраг шиг биш юм!
  Улстөрчийн амнаас үнэн гарч ирдэг цорын ганц цаг бол өөрийгөө буруугаар тайлбарлах үед л!
  Улстөрч бага ч гэсэн Тэнгэрлэг болохын тулд сонгогчийг бүрэн хэмжээгээр цовдлоно !
  Хэрэв таны оюун ухаан тавцан бол баавгайн хүч ч гэсэн чамайг аврахгүй!
  Үнэг бол арслангийн гурван арьс авах тийм амьтан юм!
  Сонгогч нь сэтгэлгээ сул байвал улстөрч хамгийн хүчтэй!
  Тийм учраас сонгогчийг нулимахгүйн тулд улстөрч зөгийн балтай гарч ирдэг!
  Толгойдоо модны үртэстэй хүн бороохойгоор хүчтэй цохино!
  Царс бол модны хаан, царс модны толгой нь ямар ч хожуулыг сэдэв болгон хувиргадаг!
  Царс нь ялзрахад тэсвэртэй, царс модны толгой нь тоосоор дүүрэн байдаг!
  Хэрэв та хожуул бол ядаж толгой дээрээ гадастай байх болно !
  Үл мэдэгдэх зүйл нь аймшигтай, гэхдээ мэддэг зүйл нь таныг заримдаа айдас төрүүлдэг!
  Мэдлэг хэцүү байсан ч итгэлийг бий болгодог, мунхаг байдал амархан байсан ч төөрөгдөл үүсгэдэг!
  Аймхай хүн бол айдаг хүн биш, харин зоригийг төлөвшүүлэхээс залхуу хүн юм!
  Айдас бол сул дорой байдал, зориг бол хүч чадал, гэхдээ өөртөө байгаа тэнэглэлээс болгоомжил !
  Өөрийгөө хамраараа удирдуулахыг зөвшөөрсөн хүн гурван нарсны дунд төөрөх эрсдэлтэй!
  Эцэс төгсгөлгүй тэнэглэл таныг овсгоо самбаагаа хүчингүй болгож, тойрог замаар алхахад хүргэдэг!
  Таны уруул дээрх сүү хатаагүй байсан ч хамаагүй, зүрхэнд чинь увайгүй байдал байгаа бол бүр ч дор!
  Өглөгийн хуучирсан талх, наманчлалын гашуун давс!
  Улстөрчийн амнаас гарсан зөгийн бал уруул нь сүү хатаагүй хүмүүсийг татдаг!
  Улстөрч бол хуулийн хулгайч биш, хууль гаргадаг хулгайч!
  Улстөрч сайхан амьдралыг амлаж, уруулаасаа зөгийн бал асгаж, харин сарвуу нь ялаа шиг наалддаг!
  Уран үгтэй улстөрч сонгогчийн хэтэвчинд шургуулж байна!
  Төлбөртэй учраас чимээгүй байх нь яагаад алтан юм бэ!
  Дэлхий дээрх хамгийн том зүйл юу вэ? Улстөрчийн амласан уул ам!
  Улстөрч мөнгө, эрх мэдлийг хүсдэг, хэнийг ч урж таслахад бэлэн!
  Улс төрч гэдэг бол нэгдүгээрт үнэг, дандаа царай зүсээрээ гялалзаад байдаггүй мөртлөө дандаа сүүлээ сэгсэрдэг амьтан!
  Улстөрч таны хэтэвчийг зүгээр л хоосон амлалтаар дүүргэж байгаадаа баяртай байна!
  Улстөрч нэг л зүйлд үнэнчээр ханддаг - бид гэсэн үг, учир нь түүнд өөрийн гэсэн хүн байхаа больсон!
  Орчлон ертөнцөд атомаас илүү юу байдаг вэ? Улстөрчдийн нүүр царай , маск!
  Улстөрчийн хамгийн дураараа хийдэг зүйл бол сонгогчдын халаасыг шүүрэх!
  Улстөрч долоо хоногт долоон баасан гаригтай байдаг ч сонгогчдыг сонсох нь үргэлж амралтын өдөр байдаг!
  Хэн түрүүлж ирсэн бэ? Улстөрчид эмх замбараагүй байдал үүсгэсэн учраас!
  Азарган тахиа улс төрчдийн дажгүй байдалд бүү итгэ, тэд үргэлж өөр хэн нэгний дуугаар дуулдаг, үнэг!
  Улстөрч үгээ булбул шиг урсгаж байвал үнэг фонограмаа хийсэн гэсэн үг!
  Улстөрч нүүр улайхгүй амлалтаа биелүүлэхээс илүү хорт хавдар ууланд исгэрэх магадлал өндөр!
  Улс төрч бол шөнийн дагинатай төстэй, зөвхөн өдрийн цагаар үйлчлүүлэгчээ урж хаядаг!
  Улстөрч нохойтой юугаараа адилхан вэ? Их эвдэрвэл гарцаагүй номхон , эзэнтэй!
  Тэдний төлөө сэтгэл зүрхээрээ санал өгсөн хүмүүс сонгогчдын элэг рүү орох нь элбэг!
  Улстөрч бол архи шиг, шатаж байгааг сонгогч элэгээрээ мэдэрнэ!
  Улстөрч таны тархийг архи шиг эргүүлдэг, түүн шиг л хог хаягдлаар дүүрэн байдаг!
  Улстөрч баяжих гэсэн ил тод зорилготой манан үүсгэх дуртай!
  Улстөрч хүнд олон амлалт байдаг ч биелүүлэхгүй бол бүр ч их шалтаг!
  Улс төрч бол үнэг, гэхдээ ихэнхдээ саарал өнгөтэй байдаг!
  Улстөрч царс модны хусуурыг авч, гахай шиг царсны үрсийг нураадаг!
  Улстөрч хөрөө шиг хэл амтай бол сонгогчоос хожуул хийх нь гарцаагүй!
  Улс төрч өөрөө Сатан учраас Бурханы тухай ярих дуртай!
  Улстөрч бол чөтгөр шиг зальтай, харин амлалт түгээх сахиусан тэнгэр !
  Улстөрч өөрийгөө хөндлөн гарах дуртай ч гар нь үргэлж хэтэвчиндээ хүрдэг!
  Уран чадварлаг улстөрчдөд саналаа өгснөөр цусаар ханиалгах эрсдэлтэй!
  Хүмүүс ихэвчлэн нудрах муур, хонины арьстай чоно, ялзарсан бяслагтай үнэг хоёрын аль нэгийг нь сонгодог!
  Улстөрч амлалтаа биелүүлсэн бол хорт хавдар исгэрч байгаа эсэхийг уул руугаа хар!
  Улстөрчийг амлалтаа биелүүлэхийг албадахаас илүү колобок дүүжлэх нь илүү хялбар юм !
  Улстөрч зөвхөн нэг зүйлд тууштай байдаг - өөрийн халаасанд ашиг тусаа хайж байна!
  Улстөрч хүн хамтрагчидаа бээлий шиг сольдог, зөвхөн энэ нь түүний гарыг улам бохир болгодог!
  Улстөрч бол сонгогчийг буг болгодог амьтан!
  Улстөрч хонины арьстай чоно биш юмаа гэхэд жирийн хуц!
  Үнэг биш улстөрч бол хуц, буга!
  Улстөрч хүн уул амлаж чадна, гэхдээ үүний дараа та зөвхөн нурангиг цэвэрлэ!
  Азарган тахианы төлөө санал өгөх гэж бүү яар, тэр чамайг үхүүлэх болно!
  Дарангуйлагч аа, энэ бол хуцаар хүрээлэгдсэн арслангийн сэнтийд заларсан үнэг юм!
  Хэрэв та буга болохыг хүсэхгүй байгаа бол өөрөө бага зэрэг үнэг болоорой!
  Хэрээг дэмий тоодоггүй хүн сонгуульд ялна!
  Та зүрх сэтгэлээрээ саналаа өгч болно, гэхдээ ялагч таны тархиар ялах болно!
  
  Улстөрч бол хэрээ тоодог хүмүүсээс долларын өнгө шиг ногоон бяслагыг илүүд үздэг үнэг!
  Эхнэр бол бээлий биш, та бээлий солих тусам адал явдлуудын новш болж хувирах нь гарцаагүй!
  дундаж настнуудаас хамаагүй илүү нээлт хийдэг !
  Залуу насанд зүрхэнд гал, толгойд нээлт, үр дүн нь ялалт юм!
  Амжилтанд хүрэх зам үргэлж шулуун байдаггүй, гэхдээ нуруугаа бөхийлгөхийг тэвчихгүй!
  Улстөрч хамраа өндөрт өргөхийн тулд тонгойдог!
  Дараа нь улстөрч сонгогчийг бөхийлгөж бөхийлгөж байна!
  Улстөрч сонгогчдын өмнө хүлээсэн хариуцлагаа булшлахын тулд хамраа ухахад бэлэн байна!
  Манай ертөнцөд боломжгүй бүх зүйл боломжтой, надад итгээрэй, буудлагын галлерейд байгаа юм шиг амьдрах нь маш хэцүү!
  Ган хуцтай мамонтаас ууттай алттай илжиг цайзын ханыг нэвтлэх нь дээр !
  Алтан амтай улстөрч сонгогчдыг алтан ууттай өргөлөөр илжиг болгодог!
  Хамгийн хүчтэй араатан хэн бэ? Мэдээжийн хэрэг, ууттай алт ачсан илжиг! Үнэг урвасан шар өнгө, өргөлийн алтан зоосонд дуртай!
  Улстөрчид улайхгүйгээр сонгогчдын халааснаас авдаг зоосныхоо шаргал өнгөний төлөө улаан туг мандуулах нь элбэг!
  Улиг болсон улстөрчдийн уран яруу яриа хөвгүүд нь цуст аллагад амиа алдсан ээжүүдийн гашуун нулимсыг урсгасан!
  Уулс алт амласан хүн нэг ч зэс зоосны үнэд хүрэхгүй!
  . БҮЛЭГ Љ 13.
  Калигула Дельфинов өөрийн гэсэн зорилготой. Ямар ч үнээр хамаагүй эгчийгээ олох хэрэгтэй. Энэ хооронд та өөрийгөө зэрэгцээ ертөнцөд аваачиж, өөрийн өвөрмөц, нэгэн зэрэг маш гайхалтай, өвөрмөц даалгавруудыг бүтээсэн.
  Маргарита, Калигула хоёр нүцгэн дугуй өсгийтдөө хүрч архирлаа:
  -Сүүл сүүлээрээ,
  Нүдний төлөө нүд!
  Барбос биш -
  Фантомас !
  Одоо залуус Мандах наран орны арми болох Порт Артур руу ойртох замыг хамарсан эгнээг нунтаглах ажлыг хурдан дуусгахын тулд янз бүрийн чиглэлд тарав. Терминаторын хүүхдүүд зөөлөн өвсний дундуур цахилгаан хайс шиг хөдөлж, япончуудыг хайр найргүй устгасан.
  Куропаткин довтолгооныг эхлүүлэх тушаалд эргэлзсэн хэвээр байсан ч Өндөр уулан дээр тулалдаж буй хосууд гурван өнгийн гурван өнгийн будгийг суурилуулсан , дайчид хүүхдүүд зүгээр л том картоноор будаж байсан бөгөөд энэ нь одоо өдрийн цагаар тод харагдаж байна. Харин Батлан хамгаалахын сайд асан эргэлзсэн хэвээр байв. Хэдийгээр тэр үед Куропаткин хулчгар хүн биш байв. 1877-1878 оны дайны үеэр тэрээр ер бусын эр зориг үзүүлсэн.
  Тийм ээ, жирийн цэргүүдийн амьдралыг сайжруулахын тулд Батлан хамгаалахын сайдын хувьд маш их зүйл хийсэн, хулгайд баригдаагүй. Хэдийгээр түүний дор армийн байлдааны үр нөлөө тийм ч их нэмэгдээгүй. Гэхдээ түүнд Суворовын шийдэмгий байдал, тэр байтугай адал явдал байсангүй. Александр Суворов бүрэн ялагдлын ирмэг дээр байнга тэнцвэртэй байж, маш зоригтой тулалдаж байв. Гэсэн хэдий ч байгалиас заяасан зөн совин, гайхалтай аз нь дайсны хариу арга хэмжээ, түүний хариу үйлдэл, ялалтыг урьдчилан таамаглах боломжийг олгосон. Энэ бол буруу золиослол хийж, ялагдал хүлээх эрсдэлтэй ч ихэнх тохиолдолд хождог байсан Талын хэв маяг юм ... Гэхдээ дэлхийн шилдэг шатарчид Талийг харсан.
  мах бутлуур , ялагдал өгсөн хүн бол Михаил Ботвинник байв. Энэ аварга дайсны сул талыг хэрхэн програмчилж, тэмдэглэхээ мэддэг байсан.
  Тэгээд суут Талын од бүдгэрэв.
  Магадгүй, Суворов хэрвээ тэр удаан насалж, Наполеонтой тулалдсан бол зодох байсан байх. Гэхдээ Александр Васильевичтэй тулалдаж байсан Туркийн арми бүх талаасаа хэтэрхий хоцрогдсон байсан тул командлагчдыг манлайлах чанараар нь томилдоггүй байв.
  Францтай хийсэн дайны үеэр сэлүүрдэх усан сангууд хэтэрхий залуу тушаалтай байсан бөгөөд Оросын баавгайн армийг хэт дутуу үнэлдэг байв.
  Харин Куропаткин ерөнхийдөө довтлохоос эмээж, хамгаалалтад суухыг илүүд үздэг байв. Тооцоолон бодоход дайсан редутуудын эсрэг өөрийгөө бут цохих нь тодорхой. Ийм командлагчтай дайнд ялагдсан.
  Маргарита, Калигула далайн гахай нар галд өртөв ... Гэсэн хэдий ч үхэшгүй дайчид бааз руу дайран орж, дотор нь хүн бүрийг, бараг нэвтэршгүй арьс, мэдээжийн хэрэг бараг сэргэх чадвартай байх үед тэд хурдтайгаар аврагдсан. тэр даруй.
  Бага Долфинов өөр нэг япон генералыг цавчиж, нүцгэн хөлөөрөө хортой зүү шидэж, цусаа нулимж байхдаа "Өндөрлөгч" гэсэн өгүүлбэрийг архиран хэлэв.
  - Ганц л үлдэх ёстой!
  Мөн түүний сэлэм нь аянга мэт алуурчин, өвөрмөц тээрэм явуулдаг. Нарийвчлан хэлэхэд, хэдэн батальоны нэг минутын дотор дайснуудыг устгах зуун нунтаглах техник .
  Самурайнууд цохилтоос болж унасан бөгөөд терминатор хүүгийн нүцгэн хөл нь үсэрч, ороомгийн бүхэл бүтэн хэв маягийг үлдээжээ.
  Үзэсгэлэнт партизан охин Маргарита өөр нэг төмөр бетон цайзыг цэвэрлэж байхдаа сумаа дэлбэлж, олон мянган хүчирхэг буу агаарт нисэв. Найзынхаа араас зураач хүү Калигула ижил төстэй маневр хийжээ.
  Маргарита нүцгэн, охин шиг хөлөөрөө гранат шидэж, зөвшөөрөв.
  - Чи сайн байна, хүү минь !
  Ялагдашгүй дайчин мөн самурайг таслан устгаж, устгах аллагын бэлгийг маш их хурдтайгаар шидэж, хариулав.
  - Дахин сурснаас сурсан нь дээр!
  Батионуудын хүчтэй дэлбэрэлт Оросын армийн эгнээнд анзаарагдсангүй. Дэслэгч генерал Зелений адъютант генерал Куропаткинд хэлэв.
  -Эрхэмсэг ноёнтон. Бидний мэдээллээр дайсны цайзад удаан хугацааны турш тулалдаан үргэлжилж байгаа бөгөөд тэр ч байтугай хэд хэдэн бэхэлгээ дэлбэрч байсан нь гарцаагүй!
  Куропаткин удаанаар хариулав:
  - Тайвшир, зүгээр л тайвшир!
  Яг л дээврээ нугаснаасаа салгасан Карлесон шиг. Хэдийгээр нөхцөл байдал нь зөвхөн эрс арга хэмжээ авахыг шаарддаг. Генерал Зелений, Кондратенко нар:
  - Бид даруй цохилт өгөх хэрэгтэй!
  Куропаткин хоёр генерал руу нүдний шилээрээ харав. Ногоон залуу хэвээр байгаа ч наснаасаа ч залуу харагдаж байна, хурдан, эрч хүчтэй. Кондратенко бол Порт Артурын баатрын ах бөгөөд залуу үеийн чадварлаг удирдагчдын нэг юм. Мэдээжийн хэрэг, ийм шонхорууд тулалдах хүсэл эрмэлзэлтэй байдаг. Түүгээр ч зогсохгүй Бүх Оросын эзэн хаан, бүрэн эрхт хаан II Николас цитадел хот руу нэн даруй дайрах тухай хатуу тушаал гаргажээ. Хааны сан хөмрөг ийм хүнд дайны ачааг удаан даахгүй байх нь утгагүй хэрэг.
  Гэсэн хэдий ч, хэрэв та гарцыг мэдэхгүй бол ус руу бүү ор! Бид юу, хэн хаана дайрч байгааг олж мэдэх хэрэгтэй.
  Куропаткин Кондратенкогоос асуув:
  -Японы ямар ангиуд буудсан бэ?
  Генерал тодорхой хэлсэн:
  - Скаутуудын мэдээлснээр сахиусан тэнгэрүүд гарч ирэв - үзэсгэлэнтэй залуу, алтан үстэй охин хоёр гайхалтай хурдтай хөдөлж, таслахад харагдахгүй.
  Куропаткин галзуу хурдтай гурван удаа хөндлөн гарч, бувтнаад:
  -Тэгэхээр эдгээр нь дахиад л сахиусан тэнгэрүүд юм болов уу?
  Генерал Зеленый өсгийгөө шалан дээр дарав:
  - Яг тийм! Тэнгэрийн зуун!
  Куропаткин шүгэлдэв:
  - Хөөх! Эзэн Оросыг орхихгүй!
  Кондратенко сургамжтайгаар хэлэв:
  - Бид дайсан руу нэн даруй довтлох ёстой, хээрийн маршал! Эсвэл бид өөрсдөө довтолгоо хийх болно!
  Куропаткин уйтгартай хэлэв:
  -Үгүй ээ, ноёд оо. Би тушаал өгдөг. Бурхан бидэнд туслахаар шийдсэн тул цэргүүдийг мах бутлуурын дотор хийх нь нүгэл юм!
  Кондратенко логикоор тэмдэглэв.
  - Израильд ч гэсэн Төгс Хүчит Бурхан иудейчүүдийг ч гэсэн тулалдаж, бүх зүйлийг дэмий хоосон, тэмцэлгүйгээр хүлээн авахгүй байхыг шаардсан.
  хээрийн маршал , хүлээх, харах тактикийн стратегич үүнд хариулав.
  - Гэхдээ элч Паул Бурханд үйлчлэхэд хүний гар шаардлагагүй гэж хэлсэн!
  Генерал Зелений аль хэдийн цочирдсон:
  - Эрхэмсэг ноён, та яагаад байнга гаталж байна вэ, ялангуяа ойр хавьд сумнууд дэлбэрч байхад!
  Куропаткин аль хэдийн уурлаж эхлэв:
  -Гэхдээ бүх зүйл Бурханы хүслийн дагуу болдог учраас. Тиймээс эхлээд залбирлын үйлчлэл хийцгээе. Хэрэв та бүдүүлэг байвал хоёулаа баривчлагдах болно!
  Ерөнхийдөө залбирлын үйлчилгээ хийх санаа сонирхолтой харагдаж байв. Херубууд хүн бүрийн төлөө рэп хүлээн авцгаая.
  Томбой Калигула, партизан охин Маргарита нар аль хэдийн бага зэрэг ядарсан бөгөөд ихэнх ажил аль хэдийн дууссан. Тэгэхээр яагаад далайд сэргэж, Тогогийн эскадрилийг сайтар зүлгэж болохгүй гэж. Эцсийн эцэст тэр арван хоёр инчийн буунаас ч гал нээж чаддаг. Энэ нь 306 миллиметрийн калибрын хэмжээтэй бөгөөд довтолж буй цэргүүдэд ихээхэн хохирол учруулж болзошгүй юм.
  Энэ тохиолдолд япончууд уулын хяраар бараг сохроор буудах хэрэгтэй болох нь үнэн. Тэд тулалдаан хотын хязгаар руу шилжих үед л шууд галаар цохих боломжтой болно.
  Гол зорилт нь арван хоёр инчийн буутай дөрвөн байлдааны хөлөг онгоц юм.
  Партизан охин япончуудыг алуурчин сэлмээрээ цавчиж, наалдсан ясыг сэгсэрч:
  -Магадгүй бид боломжоо жаахан ч гэсэн тэгшитгэж чадах болов уу? Т. Рождественскийн эскадрилийн эсрэг буутай тулалдахдаа 1.8-аас 1-ээр илүү байна. Ингэснээр бид хүчний тэнцвэрийг бага зэрэг тэнцүүлэх болно.
  Дельфиний Калигула сүүлчийн самурайг таслан дайчин Маргаритагаас асуув.
  -Тэргvvрээс эхэлье?
  Партизан охин нүцгэн хуруугаараа хясаа шидэж, хэдэн арван японыг урж, зөвхөн урагдсан хэлтэрхий үлдээж, эсэргүүцэв.
  - Тэд хамгийн амттайгаар эхэлдэггүй! Аз болоход эскадриль хайх шаардлагагүй. Эхний хоёр армадилло дээр дарж үзье.
  Том хүү Калигула инээж, нүцгэн өсгийөөрөө гранат шидэж, цуст сэлмээ Нутили хөлөг рүү чиглүүлж , баяртайгаар хэлэв:
  - Энэ бол минийх!
  Маргарита япончуудыг дахин үхэлд хүргээд хамтрагчдаа санал болгов.
  -Гэхдээ хагас цаг усанд хэвтээд эдгэцгээе.
  Үнэхээр амралт нь гэмтэхгүй. Гэвч Калигула далайн гахайнууд богино завсарлагааны үеэр цагаа дэмий үрсэнгүй. Ялангуяа бид сонирхолтой зүйлийг авч үзэх боломжтой болсон.
  Хуйвалдагчид хонгилд цугларав. Таазны доорх цахилгаан чийдэн нь аймшигтай сүүдэр үүсгэдэг. Сталины нэрээр дэлхийд алдаршсан сэгсгэр Кобагийн хажууд Лениний алдарт халзан толгой бүдэгхэн гэрэлтэж , тэр үед цэвэрхэн дүрэмт хувцастай тэнгисийн цэргийн офицер байсан бол үл таних дэслэгч Шмит, нялцгай сахалтай Бухарин.
  Троцкий бүрэн хэмжээний уулзалтад хүрэлцэхгүй байгаа ч одоохондоо тэр хоёр Ленинтэй зөрчилдөж байна. Тиймээс хамгийн нөлөө бүхий большевикууд эрх мэдлийг олж авахын тулд хувьсгал эсвэл төрийн эргэлт хийхэд бэлэн цугларав.
  Ленин эхлээд үг хэлэв:
  -Японтой хийсэн шударга бус империалист дайнд автократ ялахаас ямар ч үнээр хамаагүй сэргийлэх нь туйлын чухал юм , нөхдүүд. Хувьсгалын шалтгаан үүнийг шаардаж байна!
  Хариуд нь ичимхий алгаддаг.
  Бухарин алгаа алгадаж, залуухан царайгаа чимсэн хар сахлаа сэгсэрч, батлав.
  -Тийм ээ, бид автократ улсад өчүүхэн ч боломж олгох ёсгүй. Энэ нь урвасан мэт үнэртэж магадгүй, гэхдээ би Микадо бол большевикууд ба дэлхийн коммунизмын хамгийн сайн, гол холбоотон гэдгийг хэлье !
  Коба Жозеф ууртай бувтнаад:
  - Сайхан хэлсэн! Хэдийгээр энэ нь урвасан мэт үнэргүй ч энэ нь өөрөө урвасан хэрэг юм!
  Дараа нь Карпов хэмээх нууц нэртэй байсан Ленин инээмсэглэн хэлэв.
  -Дэлхийн хувьсгалын төлөө заримдаа золиослох хэрэг гардаг. Үүнд өөрийн ухамсрын нэгээхэн хэсэг болон сэтгэлээ золиослох нь багтана. - Ульянов бөглөө тайлж, толгойг нь тайлж, нэг шил герман шар айраг. Уран хэлэхийн тулд хоолойгоо сэргээх хэрэгтэй. Тэр хоёр балгаад яриагаа үргэлжлүүлэв. -Би эх орондоо муу зүйл, ялагдал хүсэхдээ таатай байна гэж бодож байна уу? Гэсэн хэдий ч би илэн далангүй хэлье, Автократ дэглэмийг ноцтой сулруулсан тохиолдолд л хувьсгал хийх боломжтой. Автократыг дайнд ялагдахаас илүү юу сулруулах вэ?
  Коба толгой дохив:
  - Юу ч биш... Заримдаа хамгийн дээд зорилго нь золиослол, ихээхэн золиослол шаарддаг!
  Ленин гүн ухаанаа үргэлжлүүлэв:
  - Тэгэхээр бид шашингүйн үзлийн ёс суртахуун, философийн талаар ярихгүй. Энэ бол гол зүйл биш. Бидний хийж буй ажил бүх улс орны, бүх дэлхийн ажилчид, боолуудыг чөлөөлөхөд хүргэх нь тодорхой юм. Мөн манай улсын болон бусад ард түмний бүх хохирлыг зуу дахин нөхөн төлөх болно. - Ульянов түр зогсоод өөр өнгөөр нэмж хэлэв. -Ард түмэн болон бидний үзэн яддаг Автократыг ялахын тулд бид ямар тодорхой алхам хийх вэ?
  Энд дэслэгч Шмид нарийхан хоолойгоор хэлэв:
  -Би эхлээд Транссибирийн төмөр замыг хэд хэдэн газар зэрэг дэлбэлэх хэрэгтэй гэж бодож байна. Энэ нь Манжуур дахь хаадын цэргүүдийн хангамжид ноцтой нөлөө үзүүлэх болно.
  Коба яг л үнэг шиг инээгээд:
  - Браво , хүү ахиц дэвшил гаргаж байна! Би хааны рублийн алтан стандартыг сулруулахын тулд хэд хэдэн банк дээрэмдэх талаар бодсон.
  Ульянов "гайхалтай гүрж" рүү долоовор хуруугаа чанга сэгсэрлээ.
  - Битгий дэггүй! Маш сонирхолтой санал. Та Куропаткинаг бараг л сүйтгэж чадна.
  Шмид үргэлжлүүлэн:
  -Ерөнхийдөө миний төлөвлөгөөнд Хар тэнгисийн флотын бүх хөлөг онгоцонд бослого гаргахыг тусгасан. Дараа нь арми ажилчин ард түмний талд орж, Автократ тэр дороо сүйрэх болно!
  Коба ёжтой инээгээд:
  - Тийм ээ, хавдар нь ууланд исгэрэх болно!
  - Коба , боль! - гэж Ленин хуцаад нэмж хэлэв. -Үнэхээр Хар тэнгист бослогыг бэлтгэж, явуулах шаардлагатай байна. Зодуулсан Куропаткин Порт Артураас зугтах үед арми даяар үймээн самуун бодитой болно!
  Шмид тэсэлгүй:
  - Тийм ээ, бид үүнийг сүнсээр хийх болно!
  Бухарин үг хэлэв:
  - Дэлхий дээрх бидний хамгийн олон тооны холбоотон бол тариачид бөгөөд тэд босохдоо Автократийн бүх хүчийг дарах боломжтой болно. Тариаланчдад зөвхөн газар төдийгүй эдлэн газар, газар эзэмшигчдэд хамаарах бүх зүйлийг өгөхийг шаардаж, ухуулагчдыг тосгон руу илгээх хэрэгтэй!
  Коба ёжтойгоор яриаг нь таслаад:
  -Эхнэр охидыг нь оруулаад!
  Бухарин инээвхийлэн:
  - Энэ ч бас! Энэ нь Емельян Пугачевын хийсэн шиг энгийн зүйл юм - толгойг нь цавчиж, баарыг өлгөж, барааг нь өөртөө авч, тэнцүү хуваах болно! Мөн газрын эздийн эхнэр охид бол чиний боолууд!
  Ульянов энэхүү уриалгыг батлав.
  - Зөв! Бид бүгдийг нь өлгөх болно! Хойд туйл хүртэл!
  Коба санал болгосон:
  - Бид дээрэмчин элементийг аль болох идэвхтэй ашиглах хэрэгтэй. Ялангуяа гэмт хэрэгтнүүдээс хамгийн хүчирхэг, амжилттай хувьсгалчид гарч ирдэг. Жишээлбэл, Котовский баатар биш үү? Баатар! Аав Махно үүнээс ч дор биш!
  Бухарин хүчтэй толгой дохив:
  - Ингээд л боллоо! Бид тэднийг бүгдийг нь гэмт хэрэг үйлдэх болно !
  Ульянов нударгаараа ширээн дээр цохив:
  - Террор, терроризм, дахин хувьсгалт терроризм!
  "Гайхамшигт дөрөв"-ийн цаашдын яриаг ажиглах боломжгүй байв. Сэрсэнийхээ дараа ялалтын стратегийг хэрэгжүүлэх практик түвшинд шилжих шаардлагатай байв. Ялангуяа байлдааны хөлөг онгоцуудыг багуудаас чөлөөл.
  Калигула хурдан зорилгодоо, Маргарита өөрт нь сэлэв. Залуус хуруу, хөлийнхөө хурууг ашиглан хохирогчийн хөлөг онгоцон дээр тэр даруй авирав.
  Томбой Калигула хүн бүрийг дараалан цавчиж эхлэхэд тоормос мэдрэхээ больсон. Усан онгоцонд суух нь тийм ч хэцүү биш бөгөөд үндсэндээ байлдааны хөлөг онгоцны анги юм. Мэдээжийн хэрэг та хүнээс илүү биш л бол . Тиймээс, гүйж, огтол. Ийм ер бусын хурдаар хэн ч чамайг эсэргүүцэх боломж байхгүй.
  Хүүхдүүдийнхээ нүцгэн хуруугаараа, гэхдээ гепардын хөлний сарвуунаас хурдан, хортой зүү шидээрэй. Энэ нь бас япончуудыг бүрэн цочирдуулна.
  Мандах наран орны дайчид дахин хэвтэж байгаа бөгөөд хос төгсгөлийн төлөвлөгөө нь энгийн юм. Сумны тасалгаанд очиж, дараа нь уурын зуухнууд нь бүрхэгдсэн байхаар сумаа дэлбэл. Үүний дараа гэмтсэн хөлөг онгоц ёроол руу явахаас өөр аргагүй болно.
  Дельфинүүдийн Калигула илдээрээ зүсэж, хадаж, сумны нөөц рүү нэвтэрчээ. Хүү нь ялаагаараа буудаж, эсвэл бүр дайсан руу буцааж шиддэг бие даасан сумнууд нь түүний хувьд юу вэ. Хэрэв та нүцгэн хөлөөрөө цөөн хэдэн сумыг дайсан руу нэн даруй цочирдуулсан , үхэлд хүргэх, үхэлд хүргэх, тэсвэрлэшгүй хүчээр цохих нь ялангуяа сайн хэрэг.
  Ингэснээр II Николасын эзэнт гүрэнд хүрэх самурайн зам хаагдсан байв.
  Байлдааны хөлөг онгоцны ёроолыг бие махбодийн хүчээр дэлбэлэхийн тулд сумыг агуулах руу шилжүүлэх нь тийм ч хэцүү биш юм.
  Гуравдугаар сарын наранд халсан ган тавцан нь терминатор хүүгийн нүцгэн уян улыг тааламжтай гижигдэнэ. Шимозагаар дүүрсэн их хэмжээний тэсрэх бодисууд нь мөрийг доош татдаг. Та эргүүлэг шатыг үл тоомсорлон доошоо үсэрч, одоо та зөв газартаа байна. Одоо хуваалтууд нь эвдэрч, уурын зуухнууд нь дэлбэрч, ийм нүх гаргаж, энэ асар том зүйл ч амьд үлдэхгүй.
  Энэ сонирхолтой зүйл бол Японы армадилло юм. Усан онгоц нь өргөн, өргөн бөгөөд тавцанг бүрхсэн том зузаан хуягтай. Хэдэн арван км, бүр түүнээс ч илүүг онох чадвартай урт, зузаан их бууны торхууд ... Үнэн, үүнийг Япончууд биш, харин Британичууд барьсан. Гэхдээ хааны флот нь бараг бүхэлдээ өөрийн үйлдвэрлэсэн бөгөөд энэ нь давуу болон сул талуудтай. Тиймээс Британичууд байлдааны хөлөг онгоц - эрхэмсэг машин бүтээжээ. Харамсалтай нь, гэхдээ бид түүнийг доод тал руу нь явуулах ёстой ...
  Дэлбэрэлт болж, эвдэрсэн тавцангийн төмөр хүүгийн нүцгэн, булчинлаг хөлийг цохиж, түүнийг гадаргуугаас өндөрт шидэв. Үүний дараа хүү усанд шумбаж, усны эргүүлгээс холдохыг хичээж, хүчтэй сэлж эхлэв. Ийм том биет живж байна.
  Тэгээд Маргаритагийн байлдааны хөлөг хуваагдсан: цэвэрхэн, синхроноор ажилласан. Одоо амьд үлдсэн хоёр хуягт байлдааны хөлөг онгоцыг живүүлэх цаг болжээ.
  Оросын флотод маш их бэрхшээл учруулсан Того ч бас доод тал руугаа явцгаая . Энэ нь эх орныхоо нутагт гартаа зэвсэг барин ирсэн бүх хүмүүст сургамж болно.
  Далайн гахайн Калигула гар, хөлөөрөө далайн усыг хүчтэй тарьж, шүгэлдэн:
  -Чи япончуудад ялагдах болно! Энэ бол галзуугийн тоглоом биш !
  Өнгөрсөн удаагийнх шиг төмөр , хуягт хүрэхгүйгээр та тавцан руу нисдэг. Тэнд та ийм удаан самурайг байцаа болгон жижиглэж эхэлнэ. Магадгүй, давирхайд наалдсан аалз хүртэл нар мандах газрын эдгээр шавжнаас зуу дахин хурдан байдаг. Тиймээс та яаран гарч, гар, хөл, толгойгоо таслав ... Тэгээд тэд зүгээр л суурьшдаг. Хамгийн сайндаа тэдний нэг нь:
  - Банзай!
  Томбой Калигула инээгээд хамраа эрхий хуруугаараа тэдэн рүү илж:
  - Банзай, битгий зүрхлээрэй!
  Тэгээд тэр нүцгэн хуруугаараа сумыг шидэж, самурайн дух, ам, хоолойг цоолж байв.
  Дараа нь өмнөх хослолыг давтана. Гэсэн хэдий ч өөрчлөлт оруулахын тулд гайхамшигтай Калигула аль хэдийн цэнэглэгдсэн арван хоёр инчийн бууг хурдан онилж, хамгийн ойрын байлдааны хөлөг онгоц руу бууджээ. Цохилт нь үнэн зөв болж, Японы өндөр тэсрэх бөмбөг нь тавцан дээр их хэмжээний гал гарсан.
  Үнэхээр наран ургах орны үйлдвэрийн бүтээгдэхүүн орж ирэхэд бөөн гал, утаа гарч ирдгийг дайчин залуу анзаарчээ. Энэ нь мэдээж буудлага хийхэд хялбар болгодог . Самурай нар Оростой удаан хугацааны турш дайтаж байсныг бодоход тэдний байлдааны эскадрил үнэхээр чанарын хувьд давуу талтай.
  Япончууд бүх том хөлөг онгоцоо алдвал хэр их үр дүнд хүрэх вэ?
  Тогогийн тэргүүлэгч онгоц явахыг хойшлуулж байна. Гэхдээ энэ нь үнэхээр ашигтай шийдэл биш юм. Асар том байлдааны хөлөг дэлбэрч, хоёр секундын дараа далайн гахайн Калигулаг тээвэрлэж явсан хөлөг онгоц мөн дэлбэрчээ. Тэрээр эцэст нь Японы эзэнт гүрний офицерыг өсгийөөрөө өшиглөсөн. Дахиад л хоёр зоригтой дайчин цочролд шидэгдсэн...
  Нэгдүгээр зэрэглэлийн ахмадын толгойг сэгсэрч, тэмцэгч партизан охин уушгиныхаа дээд хэсэгт хашгирав.
  - Далайн хоккейн тоглолт: Орос, Япон хоёр - дөрвөөс тэг оноо!
  Үнэхээр одоо Японд нэг ч байлдааны хөлөг байхгүй. Тулааны ангиллын найман хөлөг онгоц байсаар байгаа нь үнэн. Тэднийг живүүлэх үү, живүүлэхгүй байх уу гэсэн сонголт бий.
  Калигула түүн рүү гүйж буй акулыг илдээрээ цавчиж, логикоор шийдэв:
  - Төмөр халуун байхад цохи! Энэ нь бид тэднийг живүүлэх болно!
  Маргарита өөр далайн махчин амьтдыг огтолж, энэ шийдвэрийг зөвшөөрөв.
  -Яагаад өчүүхэн зүйлд цаг үрдэг вэ? Бидний хувьд дараагийн удаа байхгүй байж магадгүй!
  Томбой Калигула сумны хайрцгийг хөлөөрөө акулын нүд рүү шидээд логикоор эсэргүүцэв:
  - Би тэгнэ гэж бодож байна! Бурхан гурвалыг хайрладаг!
  Гэхдээ тэр ямар ч байсан сэлж байсан. Тэд шөнийн цагаар цайзын цайз руу буцаж болно. Энэ нь тэднийг хаашаа ч авчрахгүй. Хэрэв Куропаткин тэдний оролцоогүйгээр бэхлэлтийг авбал хамаагүй дээр. Үнэндээ тэд ганцаараа бүгдийг хийж чадахгүй. Японтой хийсэн энэ хачирхалтай дайны талаар үр удам нь юу хэлэх нь бүр ч сонирхолтой юм? Тэд үүнийг алдар суут үйлс гэж үзэх болно, эсвэл эсрэгээрээ зөвхөн ер бусын хүчинд ялагдсан гэж үзэх болно !
  Гэвч Калигула дараагийн хохирогч болох байлдааны хөлөг онгоцыг амархан гүйцэж түрүүлэв. Гаднах байдлаар тэд армадиллогоос арай өөр юм. Ялангуяа хуяг нь арай бага, арван хоёр инчийн бууны оронд арван инчийн буу байдаг ч гүйцэтгэл нь хамаагүй дээр юм. Гэхдээ эдгээр нь бас шугаман ангийн судаснууд юм. Дараа нь дунд болон хөнгөн хөлөг онгоцууд байдаг.
  нүцгэн хөвгүүн хөлөөрөө шидсэн сумаараа заримыг нь хадаж байв . Дараа нь тэр зэвсгээ аваад дэлбэлснээр байлдааны хөлөг хамраа усанд булж, тэр дороо биш, харин аажмаар эргэв.
  Жүжигчин хүү Калигула ийм байдлаар багийнхаа нэг хэсгийг ч гэсэн үхлээс аврахыг хүссэн байж магадгүй юм. Үнэхээр тэр ийм олон тэсрэх бодисыг хаана тавьж чадаж байна аа... Маргарита самурай далайчдыг олноор нь хөнөөж, хөлөг онгоцоо хазайлгав.
  Охин амжилтаа бахархалтайгаар тэмдэглэж, хамтрагч нь ч бас:
  - Оноо: зургаа - тэг!
  Томбой Калигула их амжилтанд хүрсэндээ уурлаж, баярласандаа:
  - Мөн самурай ган, галын даралтын дор газар руу нисэв!
  Далайн шинэ хохирогчид ... Тийм ээ , энэ аяныг эхлүүлсэн Япончууд азгүй одны дор төрсөн бололтой. Шинто шашны найман сая бурхад ч тэдэнд тус болохгүй.
  Том хүү Калигулагийн хувьд байлдааны хөлөг онгоц живэх ёстой картон цаас шиг санагддаг. Тэр ч байтугай арай өөр тактикийг туршиж үзэхээр шийдсэн, тухайлбал, бариул руу нэвтэрч, ёроолыг нь илдээр огтолжээ. Ямартай ч түүнд нинжа , шидтэнгүүдээс олзлогдсон ид шидийн металл бий. Энэ нь мэс засал хийх ёстой гэсэн үг юм.
  Тэгээд л ... Шугаман төмөр хагарч байгаа нь харагдлаа... Үүнийг баталгаажуулахын тулд гурван тасалгааг үерлэх шаардлагатай. Терминатор хүү инээмсэглэн хэлэв:
  - Энд бид тэр хөлөг дээр байна ...
  Байлдааны хөлөг онгоцыг сэлэмний цохилтоор живүүлэхийн тулд та үнэхээр хүний хүч чадал, ер бусын төсөөлөлтэй байх хэрэгтэй.
  Маргарита илүү энгийн аргыг илүүд үздэг бөгөөд давталт нь суралцах эх юм гэж маргадаг. Хэрэв тийм бол дайсан дэлбэрэлтээр үерт автах болно.
  Дайчин дарь эх, партизан охин эрхий хуруугаа дээш өргөөд:
  - Аль хэдийн найман цаг боллоо!
  Калигула хүү ямар ч ёслолгүйгээр олон тооны самурайнуудыг цавчиж, хөлөөрөө үхлийн сум шидэж, хэлэв.
  - Гэхдээ энэ бол зүгээр л тааламжтай!
  Дахиад дөрвөн хохирогч үлдлээ... Энэ нь хэтэрхий энгийн зүйл болохгүйн тулд тэднийг ямар нэгэн байдлаар живүүлэх хэрэгтэй. Онцгой, өвөрмөц зүйлийг санаарай. Залуус юу ч хэлэлгүй дараах байдлаар ажиллана. Тухайлбал, тэд удирдлагын жолоог барьж авдаг ... Аз болоход хөлөг онгоцууд аль хэдийн бүрэн хурдтай байгаа бөгөөд энэ нь тэднийг даван туулахад тийм ч хэцүү биш гэсэн үг юм. Ингээд та удирдлагын жолоогоо бариад хуц руу яваарай... Байлдааны хөлөг онгоцнууд, хөлөг онгоцнууд шинэ, гэхдээ Японы флотод хуучирсан олон хөлөг онгоцууд байдаг бөгөөд тэдгээр нь шулуун шугамын хуцнаас мултрах боломжгүй байдаг.
  Усан онгоц, тэр ч байтугай төмрөөр хийсэн хөлөг онгоцууд далайд өндөр хурдтай мөргөлдвөл яах вэ?
  Дараа нь дараах зүйл тохиолддог: аймшигт архирах, хуяг дуулга, хоёр хөлөг онгоцны ган хуудас хагарлаа. Шар царай нь гажсан хэдэн арав, зуун далайчид эвдэрсэн тавцанг даган давхиж, нарийхан нүд нь духан дээрээ товойж, амнаас нь цус урсаж, шүд нь тасарна.
  Японы сөнөөгчид онгоцноос унаж, хөөсөрхөг урсгал руу унаж, тэднийг нэг дор залгина. Усан онгоцнууд хурдан живж, олон хүний амьдралыг гүн рүү чирч эхэлдэг.
  Маргарита далайчдыг өрөвдөхгүй, ёслолгүйгээр устгасаар инээмсэглэн хэлэв:
  "Япончууд эмэгтэйчүүд, хүүхдүүдийг онгоцонд суулгадаггүй нь бас сайн хэрэг."
  Калигула түүн дээр авирсан акулыг задлан үзээд үүнтэй шууд санал нийлэв.
  -Тийм ээ, самурайчуудын дунд Амазончуудын шүтлэг газар аваагүй. Тэдэнд эмэгтэй нинжа нар байгаа бололтой!
  Залуу дайчин бурхан, нэгэн зэрэг партизан охин:
  - Бидний талд арван хоёр тэг ... Гэхдээ сүүлийн хоёр өдрийн сараана үлдсэн хэвээр байна. Тэдэнтэй юу хийх вэ?
  Калигула өөр акулыг хэсэг болгон хувааж, зүгээр л санал болгов:
  - Тэднийг Дальный боомт руу аваачъя. Энэ нь одоо Оросын хяналтанд байгаа бөгөөд хоёр гайхамшигтай, хамгийн сүүлийн үеийн хөлөг онгоцууд манай флотыг ихээхэн нэмэгдүүлэх болно!
  Маргарита далайн махчин амьтдыг илдээр бут цохиж, үүнтэй шууд санал нийлэв.
  - Тийм ээ, энэ бол хамгийн сайн шийдэл юм!
  Япончууд нугаршгүй тэмцэгч гэдгээрээ алдартай ч хоёр супер сахиусан тэнгэрийн ширүүн цохилтын ёс суртахууны үр нөлөө нь бидний төсөөлж байснаас давсан юм. Үнэхээр хүмүүстэй биш, харин жинхэнэ бурхадтай төстэй амьтадтай, магадгүй демиургуудтай тулалдах шаардлагатай бол Наран мандах газрын дайчдад хүртэл эр зориг дутагдаж магадгүй юм.
  биетүүдэд захирагдах нь зүйтэй гэж үзсэн . Хоёр байлдааны хөлөг онгоц Оросын армитай тулалдахгүйгээр саяхан ялагдсаныхаа дараа Япончууд бууж өгсөн Дальный боомт руу чиглэв.
  Калигула Долфинов эцсийн эцэст цохилт өгөх эрх мэдэл бол эрх мэдэл гэж бодсон. Тухайлбал, Халхын голын тулалдааны үеэр Зөвлөлтийн хүчирхэг армид хэдэн япон хүн олзлогдсон бэ? ЗХУ-ын мэдээллээр 476 хүн, бусад хожмын тооцоогоор 200 орчим, харилцан солилцооны үр дүнд ердөө 88 нь л япончуудад буцаж ирсэн, өөрөөр хэлбэл цөөхөн хүн эх орондоо буцаж ирэв.
  Өөрөөр хэлбэл, самурай тууштай байдлыг харуулсан. Зөвлөлтийн мэдээллээр хорин мянга орчим хүн алагдсан.
  дэлхийн 2-р дайны үеэр олзлогдолд өртөж нас барсан хүмүүсийг тооцохгүйгээр бараг л олон хүнээ алджээ .
  Энэ нь НКВД бууж өгсөн хүмүүсийн ар гэрийнхэнтэй харгис хэрцгий хандсан ч гэсэн.
  Тиймээс Япон цэргүүдийн тэсвэр тэвчээрийг хэтрүүлсэнгүй. Орос-Японы дайны үеэр япончууд оросуудаас зуу дахин бага цэргээ алдсан!
  Гэхдээ энэ нь Оросын арми нэг ч томоохон тулалдаанд ялалт байгуулаагүйтэй холбоотой юм. Мөн ялалтгүйгээр хоригдлууд байдаггүй.
  Гэсэн хэдий ч урагшилж буй армид олон цэрэг олзлогдсон байдаг.
  Дайчин хөвгүүн Калигула Маргаритад энгийн радиогоор хэлэв.
  - Магадгүй бид цагаан туг мандуулах байх, эс бөгөөс тэд биднийг живүүлэх болов уу?
  Маргарита эсэргүүцэв:
  "Цагаан туг дор явах нь гутамшиг юм." Толгой дээрээ гурван өнгөт оросыг өгсөн нь дээр !
  Залуу дайчин хүү-терминаторын хөл нүцгэн, уян хатан хөл рүү зүү тавьж, дараагийн самурайн духан дээр цоолж, тэрээр хэлэв:
  - Миний бодлоор загалмайтай Андреевский илүү амжилттай байх болно!
  Арван дөрөвөөс тэг оноо авснаар Японтой тэнгисийн цэргийн баазууд дуусч, одоо та баригдсан хөлөг онгоцыг өөртөө авч явахаас гадна дуулах боломжтой. Далайн гахайн Калигула ялалтын дуугаа уушгиныхаа дээд хэсэгт дуулжээ.
  Том далай, далай тэнгисүүд -
  Бид тэднийг гурван өнгийн тугийн дор хагаллаа!
  Цэргүүд өндөр уулсыг байлдан дагуулж,
  Бүргэдүүд ялалтаар архирав!
  
  Оросын дайчдыг дэлхий ертөнц хүлээн зөвшөөрөв.
  Бид дайснуудыг сэлэм, жадаар цохив!
  Бид дэлхийн хагасаас фашизмын буулганаас салж чадсан.
  Бид Берлинд жагсаалаа ялалтаар дуусгалаа!
  
  нуруутай танкууд дээр ирэв .
  Тэд Оросын бүх талбайг устгана гэж сүрдүүлж байна!
  Гэхдээ тэд хараал идсэн галзуу хүмүүсийг хүчтэй цохиж ,
  Хүүхдүүд маань буулгагүйгээр аз жаргалтай амьдрахын тулд!
  
  Бид дэлхийн бүх хүнээс дээгүүрт орших эх орны хүүхдүүд юм.
  Бид нүцгэн хөлөөрөө калико зуурч төрсөн!
  бидний төлөө зуучлан биднийг тулалдаанд илгээв .
  Бурхан 5-р сарыг баяр баясгалантайгаар цэцэглүүлэв!
  
  илүү өндөр зүрх сэтгэлд хувь нэмэр байхгүй .
  Мөрөөдөл, төрөлтийг юу өгдөг вэ!
  Үхэшгүй мөнхийн алдар суут хаалгыг нээж,
  Харин та отолтонд сууж байгаа бол чимээгүй байгаарай !
  
  Чоно, хонь байдаг ч та нар орчлонгийн хоньчид,
  Мөн хойч үедээ захиалгыг дамжуулах нь таны хувь нэмэр!
  Бүтээлийн төгсгөл хүртэл асуудлыг авч явахын тулд,
  Таны хайрын зүрхэнд мөнхийн гал унтрахгүйн тулд!
  
  Дайсны сум цэргийг хаана зогсоохыг хэн мэдэх вэ
  Гэсэн хэдий ч тулалдаанд үхэх нь ялзарсан өвчнөөс дээр юм!
  Хэрэв та үхвэл найз чинь дайсныг дарах болно .
  Тэр үүнийг тэвчихгүй, учир нь хөл нүцгэн охидыг олзлуулж байна!
  
  Өө, Оросын хувь заяа, дайн ба дайны дараах гал
  Амралтаараа явах гэж байгаа хүмүүст диваажинд байх газар байхгүй ш дээ!
  Энд тамын Сэм Сатантай хуйвалдаан хийж,
  Сүрдүүлээд: - Би атомыг нурааж, мөндөр нураана!
  
  Гэхдээ пуужингийн эсрэг хамгаалалт бас байх болно,
  Цөмийн бөмбөг Москваг устгаж чадахгүй...
  Бид шимэгч хорхойг авахын тулд танк ашиглаж болно.
  унасан хүмүүсийн тухай уйтгартай дуунууд таныг гунигтай болгодог!
  
  Оросын хувьцааг биш нэг пенниээр зарах,
  Эцсийн эцэст бидний хүн нэг бүр агуу дайчин юм!
  Бурхан биднийг аль хэдийн дүрд оруулсан гэдэгт бүү итгэ,
  Үнэн хэрэгтээ, орилох нь ямар хүйтэн болохыг та өөрөө шийднэ!
  
  Амжилтгүй байсан, ялагдал байсан,
  Энэ нь аймшигт чононуудаас ухарч буй туулай шиг болсон!
  Гэхдээ дайн эхэлбэл бид дахин тэнд байх болно,
  Харгис хэрцгий мангасуудын армийг тамын хэмнэлээр бут цохи!
  
  Надад итгээрэй, бид дайны төлөө тоглоогүй,
  Бидэнд сайхан найзууд байхаас өөр дуудлага алга!
  Бид Абел, Каин хоёр биш, ахан дүүс
  Бидний хувьд шувуу бол тарган тоглоом биш харин дуу юм!
  . ЭПИЛОГ
  Доминика ухаанаа гялсхийлгэсний дараа хүүхдүүд орилолдож, алгаа ташив. Тийм ээ, гайхалтай байна , та түүнийг амжилтанд хүрсэн гэж хэлж болно - афоризм цацаж, өөртөө гоншигноно.
  Үүний дараа Маргарита, Доминика нар сэтгэлд хөгжилтэй, баяр баясгалантай байхын тулд дэлхий даяар найр зарлав.
  Тэд шидэт саваагаа даллаж, хоолоор дүүрэн тансаг ширээнүүд гарч ирэв . Эндхийн бүх зүйл тансаг, маш баян байсан.
  Ийм гайхалтай хоол, маш олон бялуу, жигнэмэг, гурилан бүтээгдэхүүн, жигнэмэг, маффин, баялаг чимэглэсэн бялуу. Үүнийг үлгэрт хэлэх, үзэггээр дүрслэх боломжгүй юм.
  Бүх зүйл маш их дур булаам, анхилуун үнэртэй байдаг тул нарийн төвөгтэй, гоо үзэсгэлэнгээрээ үнэхээр өвөрмөц юм.
  Маргарита твиттер хуудсандаа:
  Хамгийн сайн сайхан, хүүхдүүдэд хамгийн сайн сайхныг хүсье
  Манай хөгжилтэй гариг дээр...
  Нар, салхи урт наслаарай,
  Бүх зүйлийг хариуцдаг дагина гэж бодоорой!
  Тэгээд тэр бүжиглэж эхлэв. Доминика түүнийг дагаж хэд хэдэн охидтой хамт явав. Их сайхан болсон .
  Маргарита логикоор тэмдэглэв:
  - Бүх зүйл сайхан болно, хэрэв бид эвгүй бол бүх зүйл сайхан болно !
  Тэгээд партизан охин шидэт саваагаасаа өөр салют аваад гаргав. Мөн энэ нь маш шуургатай урсгалд урсдаг очир эрдэнийн усан оргилуур шиг байв.
  Доминика тэмдэглэв:
  - Гоо сайхан, гоо сайхан.
  Энэ нь халимнаас усан оргилуур мэт харваж байна!
  Дараа нь зугаа цэнгэлийн цаг болжээ. Арван дөрөв орчим настай, маш булчинлаг хэдэн том хөвгүүд гартаа зөөлөн бээлий өмсөж, хоорондоо зодолдож эхлэв.
  Тэд инээмсэглэн инээж байхдаа гар, хөл нүцгэн цохив.
  Добрыня инээмсэглэн тэмдэглэв:
  - Эцсийн эцэст тэд колхозын тоног төхөөрөмжтэй!
  Ханхүү Оеномаус толгой дохив:
  - Тэд тулааны урлагт сургаагүй !
  Хүү Добрынья исгэж, түр зуурын цагираг руу үсрэн:
  - Намайг явуул!
  Тэгээд хоёр бие биетэйгээ тулалдаж байсан булчинлаг өсвөр насныхан мөргөлджээ. Хөвгүүд тэсэлгүй инээж, Добрынья руу дайрав. Гар, хөлөө задлах, даллах явдал байсан.
  Добрыня чадварлаг тарааж, тэднийг хажуу тийш нь түлхэв. Тэгээд хөлийн нүцгэн хуруугаараа нэг хүүг хамраас нь бариад авлаа . Тэр зэрлэг өвдөлтөөр орилов. Тэгээд баатар хүү дахин ямар ч ёслолгүйгээр түүнийг шидэж, эргүүлэхийг албадав.
  Эргэн тойрон дахь хүүхдүүд инээлдэн алгаа ташив. Добрыня дөрвөн хүүг нэг дор түлхэж, ширээний бүтээлэгээр урам зоригтойгоор ороов.
  Үүний дараа инээд нь бүрэн дүлий болов. Яг л хүүхдүүдийн алга ташилт шиг. Нээрээ их дажгүй харагдаж байлаа .
  Добрыня ухаалгаар хэлэв:
  - Зоригтой хүн үүнийг идэв!
  Доминика мөн рингэнд гарсан. Тэр бас тулааны урлагаар хичээллэдэг байсан. Эцсийн эцэст кинонд тоглох нь тоглоом биш юм. Тэрээр өөрийгөө супер охин гэдгээ харуулж , супер муу санаатантай тулалдсан . Дараа нь хоёр охин бие биенээ хэдэн арван удаа цохив. Энэ бол гайхалтай . Тэдний хөхөрсөн нь хүртэл жинхэнэ байсан.
  Одоо арван дөрөв орчим настай, хүчтэй, булчинлаг өсвөр насны хөвгүүд Доминикагийн эсрэг гарч ирэв. Тэгээд тэр охин руу дайрах гэж оролдсон. Доминика хариуд нь нүцгэн өсгийгөөсөө нарны зангилаа руу цохиход хүү унаж, бужигнаж эхлэв.
  Доминика твиттер хуудсандаа:
  хүү биш , чи хүү биш,
  Бодит биш...
  хүү биш , чи хүү биш -
  Муудсан хайрцаг!
  Доминикагийн булчинлаг нуруу руу хамаг хүчээрээ цохив . Охин хашгиран түүнийг буцаан өшиглөө. Тэр бултаж, Доминика руу гүйж очоод түүнтэй тулалдах гэж оролдов. Өсвөр насны охин барилгын талбайн шаргуу хөдөлмөрөөр хүчтэй, хатуужилтай байв. Мөн Доминика унахгүйн тулд бүх хүчээ дайчлах хэрэгтэй болсон. Гэвч тэр халтирч гарч ирээд хүчтэй хүүг түүн дээр шидэв. Тэрээр хилэм загастай таваг мөргөж унажээ. Тэгээд хүү их бохирдсон.
  Үлдсэн хүүхдүүд нь инээж, царай гаргав. Энэ үнэхээр гайхалтай харагдаж байлаа .
  Хүү үсрэн боссон боловч хүчтэй цохилт авав
  Жүжигчин охидын эрүүнд тэрээр шилбэээрээ цохиулж , булчинлаг хүү унасан байна.
  Доминик түрэмгий дуугаар:
  Тэр уурхайд хохирогчийг нууцаар хүлээж байна.
  Радарыг тэнгэр рүү чиглүүлж байна ...
  Нэг алдаа - санамсаргүй хөөрөлт,
  Мөн цохилт нь зайлшгүй юм!
  Энэ бол үнэхээр каратэчин охин юм. Тэгээд эргэж хараад нүцгэн өсгийөөрөө өөр хүүгийн хамар руу өшиглөсөн . Тэрээр унаж, үнэрлэгчээс нь цусны булаг гаргав . Гэтэл тэр шууд л үсэрлээ. Тэгээд дахин тулалдаанд. Тэгээд Доминика түүнийг унагаж унагахад хүргэв. Энэ бол үнэхээр эмэгтэй хүн.
  Добрынья сайшаан толгой дохив:
  - Үргэлжлүүл! За, чи дажгүй охин юм !
  Доминикагийн цохилтоос зугтсан өөр нэг хүчирхэг хүү энд байна.
  Эндээс л тулаан эхэлсэн юм. Охин өөр нэг өсвөр насны охиныг түүн рүү шидэж, гонгинож:
  Өндөр нийгмийн охид,
  Би тэр залууг зодохыг үнэхээр хүсч байна!
  Үүний дараа охин дахин хөвгүүдийг түлхэж, хөхөрсөн, овойлт өгчээ. Мөн энэ нь маш хөгжилтэй, хөгжилтэй харагдаж байв.
  хөвгүүдийг унагав :
  - Чи бол манай охин ! Маш халуун, тэмцэгч!
  Доминика толгой дохин гонгиноод:
  Тэмцэгч охин халуун цустай,
  Сохор бүлэглэл бидэн рүү дайрч байна!
  Тэр шившлэг шивнэж, дээрээс нь хөвгүүд рүү цөцгий, өтгөрүүлсэн сүү, зөгийн балны жинхэнэ бороо асгарав.
  Мөн дахин хүүхдүүдийн баяр хөөртэй инээд. Бүх зүйл эргэлдэж, маш хүйтэн , түрэмгий болж байна. Мөн энэ түрэмгийлэлд инээдтэй мөчүүд байдаг.
  Хүү хунтайж Оеномаус мэдээжийн хэрэг тоглоомонд оролцож байна. Үүнгүйгээр хэн ч яаж зохицуулах вэ? Мөн залуу дайчин хөгшин, том харагддаг хөвгүүнийг маш чадварлаг шиддэг. Дахин урам зоригтой дуугаралтууд. Тийм ээ, энэ бол үнэхээр хэрэгтэй тэмцэл юм.
  Эномай гараа даллахад хүү овоо цөцгийтэй бялуун дээр унав. Тэд маш хөгжилтэй, баяр баясгалантайгаар хагарч, тарав. Ийм л ид шидийн гал тогооны анхилуун үнэр байв.
  Добрыня санаа алдаад тэмдэглэв.
  - Ийм хоолыг дэмий үрэх нь ичмээр юм!
  Доминик инээгээд хариулав:
  -Зүгээр дээ! Би илүү их ид шид хийх болно!
  Финиксийн хүү дуулсан:
  Ойн хаа нэгтээ илбэчид байдаг,
  Тэд Сатанд зориулж кафтан оёдог ...
  Эргэн тойрон чулуу шидэж,
  Манай гайхалтай эх орон!
  Үүний дараа тэрээр Добрыньятай найзууд болсон. Хоёр баатарлаг хүү эхлээд нударгаараа даллаж, бие биенийхээ нүүр рүү цохихыг оролдов . Тэд үүнийг хэд хэдэн удаа санамсаргүйгээр ачаад хөхөрсөн байв. Дараа нь тулаанч хөвгүүд үүнийг аваад магнайгаа цохив. Ингээд нүднээс минь оч урсаж эхлэв.
  Тэд бие биенээ түлхэж, толгойгоо цохиж , улмаар зодолдож эхлэв. Тэгээд зодоон их зөрүүд болсон. Хүлэг баатрын хөвгүүд бие биенээ няцалж, шахаж байв.
  Дараа нь тэд дахин толгойгоо цохиж эхлэв, энэ нь сэрүүн, заналхийлсэн гэхээсээ илүү тэнэг харагдаж байв. Энэ нь үзэгч хүүхдүүдийн чих дүлийтэл инээдэмд хүргэсэн байдлаар ажилласан.
  Доминика өдийг гартаа авч, хөвгүүдийн нүцгэн өсгийг гижигдэж эхлэв. Добрыня, Финикс хоёр инээж эхлэв, энэ үнэхээр эгдүүтэй, дажгүй байсан тул инээхээ болих аргагүй юм.
  Маргарита прима донна инээмсэглэн тэмдэглэв:
  -Тийм ээ, чи дажгүй охин. Зүгээр л мастер зугаацагч. Та өөр юу хийж чадах вэ?
  Доминика архирав:
  - Тийм ээ, ерөнхийдөө би бүх зүйлийг хийж чадна. Мөн та үүнийг нэгээс олон удаа харах болно!
  Добрыня, Финикс хоёр салсан. Тэд хөлөрч, баримал их бие нь оливын тосоор дуслуулсан мэт гялалзаж байв.
  Маргарита санаа алдан хэлэв:
  -Бид ялалт байгуулсан ч хүчирхэг хүйсийг аврах зорилгод ойртоогүй. Шар харх нь бидний дайсан Бастиндагийнх бөгөөд хаашаа ч алга болсон. Тэгээд бид шош асгарсан. За, дэмий хоосон биш, гэхдээ бидний найдаж байсан үр дүнд хүрээгүй хэвээр байна!
  Хариуд нь Доминика дуулав:
  Амьдрал амар биш
  Замууд нь шулуун чиглүүлдэггүй ...
  Бүх зүйл хэтэрхий оройтдог
  Энэ бүхэн хэтэрхий хурдан алга болсон!
  Аажмаар суллагдсан хүүхдүүдийн сэтгэл санаа тайван болсон. Тэгээд зодоон, тэр ч байтугай инээдэмтэй хэрүүл ч намжиж, хөгжим багассан.
  Тэгээд гэнэт чимээ гарав. Сэрүүлгийн дуут дохио дуугарлаа.
  Охид, хөвгүүд шууд л суудлаасаа үсрэн босч, сэлэм, жадаар үсэрлээ. Тэд тулалдаанд бэлэн байв.
  Тэнгэрт луунууд гарч ирэв. Тэд гурван толгойтой, долоон толгойтой, арван хоёр толгойтой байв . Тэдний нэлээд олон, том хэмжээтэй хэвлээр явагчид байсан. Мэдээжийн хэрэг, толгой их байх тусам хэмжээ нь том болно. Тэдний дунд луунуудын цаана жижигхэн мэт санагдсан танил шулам Бастинда байв.
  Доминик шүгэлдэж, тэмдэглэв:
  - Хөөх! Одоохондоо дуусаагүй юм шиг байна!
  Маргарита хариуд нь дуулав:
  Би цээжээрээ унаж, тугалга барьж,
  Газар шороо шиг нүхээр дүүрэн...
  Гэхдээ энэ хараахан төгсгөл биш гэдгийг би мэднэ -
  Төгсгөл бол зөвхөн эхлэл!
  Тавин мянга орчим дайчдын хүүхдүүд байсан - энэ бол бүхэл бүтэн арми, хоёр зуугаас илүүгүй луу байсан. Тиймээс залуу дайчид зугтсангүй. Тэд тулалдаж, амиа өгөхөд бэлэн байсан, магадгүй ялах ч юм билүү!
  Аль аль тал нь тэмцэгч, шийдэмгий.
  Хамгийн том арван хоёр толгойтой луу аянга дуугарав:
  - Битгий ай! Бид хүүхдүүдтэй тулалдахгүй! Бид энх тайван, шударга ёсны төлөө байна!
  Доминика хашгирав:
  -Тэгвэл яагаад энд ирсэн юм бэ?
  Энд Бастинда ширүүн инээмсэглэн архиран:
  -Таны гол зорилго бол боолын хүүхдүүдийг суллах биш харин Шар хархын олдворыг олж авах байсан гэдгийг би мэднэ!
  Маргарита эсэргүүцэв:
  - Энэ нь саад болохгүй! Ямар ч байсан бид хүүхдүүдээ орхихыг хүсээгүй бөгөөд хэзээ ч орхихгүй!
  Луугийн арван хоёр толгой бүгд нэгэн зэрэг хэлэв:
  "Бид таны эрхэмсэг байдлыг үнэлдэг!" Харин Бастинда таныг тоглоом тоглохыг урьж байна. Чи ялвал шар оготно өгнө, өгвөл чиний дөрөв үүрд түүний боол болно.
  Илбэчин Бастинда толгой дохив:
  - Тийм ээ! Ингээд л болоо! Хүүхдүүд ээ, тэдэнтэй хэтэрхий их шуугиан дэгдээж байна. Таны дөрөв боолчлолд илүү хэрэгтэй болно!
  Доминика инээмсэглэн тэмдэглэв:
  - Бид тоглоом тоглож болно. Алдагдсан тохиолдолд шулам Бастинда бидэнд Шар хархын олдворыг өгөөд зогсохгүй бидний боол болгоорой.
  Маргарита баталж, нүцгэн хөлөө дарж:
  - Ингээд л боллоо! Энэ бол яг бидэнд хэрэгтэй зүйл юм! Бастинда ч эрх чөлөөгөө эрсдэлд оруулсан бол шударга байх болно!
  Арван хоёр толгойт нэгэн хэлэв:
  - Ингэж байг! Дөрвөн чухал хүний эрх чөлөөний эсрэг шулмын олдвор ба эрх чөлөө - шударга!
  Илбэчин Бастинда хар үстэй толгойгоо дохиж:
  - За, тэгээрэй! Ямартай ч би энэ тоглолтод үргэлж ялдаг. Мөн ид шидийн мэдлэг ч тэдэнд тус болохгүй!
  Арван хоёр толгойтой луу архиран:
  -Ялагдвал амлалтаа биелүүлнэ гэж амлаж байна уу?
  Таван бүгд нэгэн дуугаар:
  - Бид өгдөг!
  Илбэчин Бастинда үүргэвчиндээ дөрвөлжин хэлбэртэй самбар гаргаж ирээд:
  - Тэгвэл эхэлцгээе!
  Тэгээд тэр самбарыг задлахад тэр даруй дүрсүүд гарч ирэв. Энэ нь уламжлалт шатрыг санагдуулдаг байсан бөгөөд зөвхөн квадратууд нь хоёр биш, цагаан, хар, саарал гэсэн гурван өнгөтэй байв. Мөн бидэнд илүү олон тоо байсан. Шоглогч, харваач, офицер, генерал, маршал, баллист, сүйх тэрэг гэх мэт өөр зүйл байдаг.
  Доминика бувтнав:
  - Тийм ээ, би тэднийг яаж алхаж байгааг ч мэдэхгүй! Энэ бол шударга бус юм!
  Илбэчин Бастинда инээмсэглэн хариулав.
  -Та үгээ өгчихсөн, ухрах газар алга. Тоглохоос татгалзах нь ялагдсантай адил юм!
  Маргарита толгой дохив:
  - Би энэ тоглоомыг мэднэ! Үүн дээр тоонууд хэрхэн алхаж байна! Тэгэхээр тоглоцгооё!
  Илбэчин Бастинда толгой дохив:
  - Тэгэхээр дараа нь! Энд байгаа гол дүр бол хаан бөгөөд бид мат болох хүртэл тоглох болно!
  Дайчин хүүхдүүд алгаа ташив. Маргарита шидэт саваагаа сэгсэртэл тэдний урд гурван төрлийн эс бүхий асар том самбарын дүрс гарч ирэв. Одоо хэдэн мянган хуучин боолууд түүнийг нэг дор харж болно.
  Маргарита тэмдэглэв:
  -Дайны өмнө би Ботвинниктэй өөрөө биечлэн биш ч нэгэн зэрэг тоглон шатар тоглож ялсан. Гэхдээ найман настайдаа ЗХУ-ын аваргыг ялах нь гайхалтай юм!
  Илбэчин Бастинда бувтнав:
  - Энэ бол огт өөр тоглоом! Шатар түүнд ойр ч байсангүй!
  Партизан охин толгой дохив:
  - Би мэднэ! Энэ нь илүү төвөгтэй, илүү олон хэсэг байдаг, гэхдээ би үүнийг тоглож чадна! Тиймээс энэ нь танд хялбар байх болно гэж битгий бодоорой!
  Хар үстэй шулам толгой дохив:
  - Миний хэсгүүд улаан байна - тэд эхлээд эхэлдэг!
  Тэгээд тэр дүүгүүрээ урагш хөдөлгөв . Маргарита хариуд нь харваачийг хөдөлгөв. Ийм тайван тоглоом эхэлсэн. Хаадаас бусад гурван тал дээр зуу зуун дүрс байв. Тэдний нэг нь байгаа бөгөөд тоглоом нь ханьтайгаа дуусдаг. За, энэ бол үзэсгэлэнтэй бөгөөд логик юм.
  Бастинда тоглож, инээмсэглэв. Үүний дараа анхны солилцоо явагдсан. Дараа нь хурдан онигоочдын маневрууд. Доминика онигоочин уламжлалт шатарт хатан хаан шиг хөдөлдөг ч баатар шиг цохидог гэж тэмдэглэжээ.
  Тийм ээ, сонирхолтой байна. Офицер нь бишоп шиг харагддаг ч хаан шиг цохидог. Мөн генерал дэгээ шиг хөдөлдөг ч баатар шиг цохидог. Маршал яг л хатан шиг хөдөлдөг, гэхдээ зөвхөн дэгээ шиг цохидог. Мэдээжийн хэрэг, хамгийн хүчирхэг хүмүүс бол агуу везирүүд бөгөөд тэд хатан шиг, баатар шиг хөдөлдөг, бас цохидог. Мэдээжийн хэрэг, хатадууд байдаг бөгөөд тэд ердийн шатрын адил байдаг. Харваачид яг л гар хөл шиг хөдөлдөг боловч ташуугаараа урагш гурван дөрвөлжин, харин хоёр сур харвадаг . Энгийн явган цэргүүд хамгийн сул нь юм шиг санагддаг, гэхдээ тэд сүүлчийн эгнээнд хүрч, хаанаас бусад бүх хэсэг болж хувирч чадна.
  Тэрэг нь морь шиг алхдаг боловч заан шиг цохино. Тийм ээ, энэ нь хэрхэн өрнөх нь сонирхолтой юм. Балиста бас байдаг - энэ нь дэгээ шиг хөдөлдөг, гэхдээ хатан хаан шиг цохидог. Энгийн шатрын адил дэгээ, баатар, бишопууд. Гэхдээ ганц эвэрт бас байдаг. Тэр хаан шиг алхдаг ч хатан шиг цохидог. Мөн хааны ганц эвэрт. Тэр заан шиг алхдаг, гэхдээ аварга вазир, өөрөөр хэлбэл хатан, баатар шиг цохидог. Тийм ээ, энэ бол онигоо тоглоом биш. Мөн тус бүр гурван тоо байна. Мөн эвшээхгүйгээр ямар нэг зүйлийг туршиж үзээрэй. Одоо Бастинда илүү их газар нутгийг эзэлж, материаллаг давуу талтай болсон бололтой .
  Тэр Маргаритагаас хамаагүй туршлагатай гэдэг нь ойлгомжтой.
  Доминика итгэлтэйгээр, эс тэгвээс ёжтойгоор твиттертээ:
  - Морь алх! Морь!
  Маргарита түүнийг даллаж:
  - Битгий хөндлөнгөөс оролц! Юу хийх хэрэгтэй вэ, би хийж байна!
  Партизан охин дүрээ шийдэмгий хөдөлгөв. Бастинда довтолгоогоо үргэлжлүүлэв. Тулалдаан маш их зөрүүд, өршөөлгүй байв.
  Маргарита бага зэрэг өөртөө итгэлтэй, тайван байдлаа олж, тоглоомд урам зориг өгөхийн тулд дуулж эхлэв;
  Энэ нь дээшээ хөөсөрч, эгц налууг дээшлүүлж,
  Далайн давалгаа, мөсөн дөнгө далайг сүйтгэсэн!
  Цацраг тасарч, үүлнүүд тугалгаар дүүрч,
  Мөн шинэхэн салхи мананг дарав!
  
  Би чамтай хамт далайн эрэг дээр байна
  Далайн хавагнах нь чихийг чинь гижигдэнэ!
  Тэмцэгч зөөлөн гараараа хүзүүг нь тэврэн,
  Ариун Эзэн миний сэтгэлд амиллаа!
  
  Цасан уулсын орой алтадмал,
  Мөн цээжин дээр сувдан эрвээхэй!
  Алсын зайд хөлөг онгоцууд далбаат дор тэнүүчилж,
  Та мөрөөдлөө орхиж, унтаж чадахгүй!
  
  Би чам руу зааж байсан, хайрт минь
  Таны нулимснаас гэрэлтсэн нүд!
  Эцсийн эцэст, чамгүйгээр дэлхий надад хангалттай биш,
  Зүрхэнд аадар бороо, аянга шуурч байна!
  
  Та нартай хамт бид маш их алдар сууг амтлах болно,
  Мөн хор нь амбиц руу нэвтэрдэг!
  Тэр хүч чадлын нэрээр сэлмээ сугалж,
  үйлчлэхдээ баяртай байна !
  Маргарита төгс дуулж, сэтгэл нь хөдөлж, шийдэмгий дайралт хийв. Партизан охин золиослоход эргэлздэггүй байсан бөгөөд хэзээ нэгэн цагт хүчний материаллаг тэнцвэрт байдал нь түүний хувьд сүйрлийн мэт санагдаж байв. Гэхдээ энд хэд хэдэн хүчтэй тактикийн цохилтууд болон...
  Маргарита гэмгүй инээмсэглэн хэлэв:
  - Шат мат, хатагтай Бастинда!
  Тэр нүдээ анивчиж, эргэн тойрноо харан хамгийн том арван хоёр толгойтой лууг хажуу тийш харав. Энэ бол дээд зэрэглэлийн онгоцны хэмжээтэй , далавч бүрийн урт нь хоёр зуун метрийн зайтай байсан - энэ бол мангас юм. Сонгогдсон жүжигчин бүсгүй Доминикагийн гайхамшигт ид шид ч ийм аварга биетийг даван туулж чадаагүй байж магадгүй юм.
  Асар том луугийн удирдагч арван хоёр толгойтой зэрэг архиран:
  -Та Бастинд хожигдсон. Тиймээс хожсон мөнгөө үнэ цэнэтэй олдвор болох Шар харханд өгч, шинэ эздийнхээ боолчлолд ороорой!
  Бастинда санаа алдаад үүргэвчнээсээ олдвор гаргаж ирэв. Санаанд оромгүй энэ нь зөвхөн наргил модны хэмжээтэй байсан ч хурц, шар өнгийн гэрлээр гэрэлтэв.
  Шулам түүнийг сунгаж тэмдэглэв.
  - Тэр чинийх. Минийх бүх зүйл шиг, энэ нь одоо чинийх!
  Маргарита олдворыг гартаа аваад үүргэвчиндээ нуужээ. Тэгээд тэр тэмдэглэв:
  - Энэ сайн байна! За, чи бид хоёр яах ёстой вэ, Бастинда?
  Гаднаас нь харахад нэлээд залуу, дур булаам хар эмэгтэй хариулав:
  -Би маш их зүйлийг хийж чадна. Би аль хэдийн мянга гаруй настай. Тэгээд би чамд үл мэдэгдэх ид шидийн техникийг зааж өгвөл яах вэ. За, бас хаант улсын менежер болоорой. Би энэ талаар маш их туршлагатай болохоос зөвхөн хүүхдүүдийг удирдах биш.
  Маргарита мөрөө хавчаад тэмдэглэв:
  "Би эхлээд зөвхөн сайн үйлсийг хийх тангараг өргөснөөр чамайг явуулах байх гэж бодож байна."
  Доминика бувтнав:
  - Тэр худлаа яривал яах вэ? Манайд хүмүүс байна ш дээ. Коран сударт хүртэл зарим тохиолдолд тангаргийг зөрчиж болно гэж бичсэн байдаг.
  Жүжигчин охин дуулжээ:
  Надад итгээрэй, таны зарц нар өөрсдийгөө хатаана.
  Чамайг урвана, урвана...
  Ингэж хайрын тангараг өргөдөг хүмүүс
  Зүгээр л хар, тэд чамайг алах болно!
  Маргарита эсэргүүцэв:
  "Манай шидтэнгүүд үгээ ч, тангаргаа ч сахидаг заншилтай." Тангараг зөрчигч болно гэдэг нь хүн бүрийн мөнхийн шийтгэл, жигшил зэвүүцлийг хүлээхийг хэлнэ. Тиймээс Бастинда тангарагтаа үнэнч байх болно, эсвэл өргөхөөс татгалзах болно. Тиймээс түүнд боолчлол, муу үйлийг үүрд орхих хоёрын аль нэгийг сонгох боломжтой!
  Шуламтай _ хар үс мөрөө хавчаад:
  -Энд бодох зүйл байна. Хэзээ ч муу зүйл бүү хий, энэ нь бас маш хэцүү бөгөөд үргэлж тааламжтай байдаггүй!
  Доминика уурлаж:
  - Маргот, чи яагаад бидний өмнөөс шийдээд байгаа юм бэ? Тэр бидний боол байсан нь дээр гэж би бодож байна. Ид шидтэй, хөгшрөлтгүй үйлчлэгч нь гэрт маш их хэрэгтэй болно. Тэр чиний боол биш, харин бидний нийтлэг хүн байх ёстой!
  Баатарлаг хүү Добрынья батлав:
  - Тиймээ зөв! Бид дөрөв эрх чөлөөгөө эрсдэлд оруулсан. Та түүнд ганцаараа тушаал өгөхийг хүсч байна.
  Хүү ханхүү Оеномаус ингэж хэлэв:
  "Би бас түүнийг зүгээр л сайн үйлс хийх тангараг өргөсөн нь дээр гэж бодож байна." Яагаад дахиад арван нэгэн эд өлгийн зүйл цуглуулж байтал боолыг хамт чирнэ вэ? Тэр бол зүгээр л ачаа!
  Добрынья, Доминика хоёр нэгэн дуугаар хэлэв:
  - Үгүй ээ, тэр бол бидний боол! Тэгээд бид түүнийг явуулахгүй!
  Луугийн удирдагч ингэж хэлэв:
  - Танд хуваагдсан байна: хоёр эсрэг хоёр! Би зоос шидэхийг санал болгож байна. Хэрэв энэ нь толгой байвал бид Маргаритагийн хүссэнээр хийх болно, хэрэв энэ нь сүүл бол бид Доминикагийн хүссэнээр хийх болно!
  Дайчин хүүхдүүд нэгэн дуугаар хашгирав:
  - Зөв! Зөв! Зөв! Олон зүйл шийдэх болно!
  Доминика ууртай бувтнаад:
  -Зоосыг хэн шидэх вэ?
  Луу аянга дуугарав:
  - Би!
  Дараа нь түүний сүүл нь мөнгөлөг тойрог шидээд агаарт нисч, чулуурхаг хучилт дээр унав. Зоос цохиод ... Ирмэг дээрээ буув...
  Аварга луу инээгээд хариулав:
  -Тийм бол би Бастиндаг шивэгчиндээ авдаг. Мөн та түүний олдвор болох шар хархыг цом болгон үлдээв. Дашрамд хэлэхэд таны хүссэнээр!
  Доминика бувтнав:
  - Мөн мотоцикль. Би ийм хуудас авмаар байна.
  Аварга луу исгэрэв:
  - Дуу дуулах! Луунууд бид үүнийг үнэлэх болно. Хэрэв танд таалагдвал ид шидийн нисдэг мотоцикл таных болно. Хэрэв үгүй бол ... Чи ч бас бидний боол болно!
  Доминика уурлаж:
  - Тэгэхээр та миний аль ч дуунд дургүй гэж хэлж болно!
  Толгой луу зарлав:
  -Зөвхөн бид шүүгээд зогсохгүй олон нийт, тэр дундаа хүүхдүүд, хуучин боолчуудыг шүүнэ!
  Доминика санаа алдаад толгой дохив.
  - Тэгвэл би зөвшөөрч байна!
  Тэгээд охин мэдрэмж, илэрхийлэлтэйгээр дуулж эхлэв;
   Бүх хаадын атаархлыг төрүүлэхээр хувцасласан ,
  Час улаан, алт, бадмаараг навч!
  Үдшийн эрвээхэй нисдэг шиг,
  Салхины дуу хоолой бол херубуудын эрхтэн юм!
  
  Намрын улиралд хамгийн тансаг амар амгалан байдаг.
  Мод, ариун сүмүүдийн бөмбөгөр!
  Цүүцтэй сийлбэр бүхий ямар ч мөчир,
  Шүүдрийн дусал сувд, үнэлж баршгүй чулуунууд!
  
  Шалбааг нимгэн мөнгөөр бүрхсэн,
  Морины туурайн доороос оч гялалзана!
  Та бие биедээ эелдэг ханддаг,
  Цэлмэг тэнгэрийн дор аз жаргалтай амьдрах болтугай!
  
  Гялалзсан наранд миний даашинзтай,
  Хус, улиас хайрын вальс бүжиглэж байна!
  Ангал руу живсэн өдрүүддээ бид гунигтай байна,
  Надтай уулзсан дурсамжаа хадгалаарай!
  
  Өвөл ирнэ, залуу нас мөнх болно,
  Саарал үс биш, үсэнд алмаз!
  Бид бүх найзуудаа баяраар цуглуулах болно.
  Мөрөөдлөө эгшиглэн шүлгээр илэрхийлье!
  Хүчтэй алга ташилт, "Браво! Encore!" гэж хэдэн арван мянган хоолой бүхэлдээ талбайг үерт автуулсан. Прима донна болох авьяасаа нээсэн Доминикагийн хувьд энэ бол гайхалтай цаг, ялалтын нэг цаг байх болно!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"