Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Slaag Voor Het Prinses-Examen

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Dominika, een mooie studente en aspirant-filmactrice, droomt ervan een filmster te worden. En toen de nimf naar haar toe kwam, volgde ze haar gewillig en belandde in het koninkrijk van de draak. Dominica heeft uitstekende capaciteiten verborgen en er is een vreemde pest over het rijk en de aangrenzende staten gekomen, waardoor bijna alle mannen versteend zijn geraakt. Een van de laatste vertegenwoordigers van het sterkere geslacht, de elfenprins Oenomaus, wist zijn dood uit te stellen dankzij het geschenk van Dominica. En nu moeten ze samenwerken om het mysterie van een onbegrijpelijke pestilentie te ontrafelen en de duistere krachten bloot te leggen.

  SLAAG VOOR HET PRINSES-EXAMEN
  
  ANNOTATIE
  Dominika, een mooie studente en aspirant-filmactrice, droomt ervan een filmster te worden. En toen de nimf naar haar toe kwam, volgde ze haar gewillig en belandde in het koninkrijk van de draak. Dominica heeft uitstekende capaciteiten verborgen en er is een vreemde pest over het rijk en de aangrenzende staten gekomen, waardoor bijna alle mannen versteend zijn geraakt. Een van de laatste vertegenwoordigers van het sterkere geslacht, de elfenprins Oenomaus, wist zijn dood uit te stellen dankzij het geschenk van Dominica. En nu moeten ze samenwerken om het mysterie van een onbegrijpelijke pestilentie te ontrafelen en de duistere krachten bloot te leggen.
  PROLOOG
  Onderscheiden door haar zeldzame, unieke schoonheid, ontving Dominika Delfinova een van de hoofdrollen in de blockbuster "Star Empress". En dit is een film met een enorm budget en belooft enorme winsten. Voordien speelde Dominica al in een aantal films, maar ontving slechts centen. Haar schoonheid was adembenemend en haar haar had een zeer heldere lente-paardenbloemkleur, en weinig mensen geloofden dat ze het zonder kleurstoffen en vernis kon doen. Maar zo was het. Dominika was een natuurlijke, honingblonde vrouw met ideale proporties, en ook met gebeeldhouwde spieren en uitstekende rek.
  Hoewel het meisje zich niet bezighield met vechtsporten, danste ze in ballet. En ze had snelheid, gratie en uitstekende coördinatie van bewegingen.
  Ze kon zichzelf bijvoorbeeld goed laten zien in actiefilms. Als een meisje wiens engelachtige uiterlijk een krijger-duivel verbergt.
  Nu trok ze haar schoenen uit en rende vrolijk door het park, terwijl ze met haar blote zolen het aangename gekriebel van het gras en de kiezelstenen van het pad voelde. Haar benen waren zo perfect en verleidelijk dat ze vaak op blote voeten en in close-up werden gefotografeerd, wat vooral mannen verrukte. Dominica was trots op haar mooie benen en droeg tot de vorst een kort rokje.
  Op dat moment verscheen er plotseling een meisje voor haar. Heel jong, zou je kunnen zeggen, bijna een meisje. Dominica was lang, gespierd, gracieus en haar gezicht leek, ondanks de onberispelijke gladheid en fluweelzachte huid, niet het gezicht van een jong, naïef meisje. En dit lijkt op een schoolmeisje, ook al is ze behoorlijk rijkelijk gekleed en heeft ze kleine stukjes glas aan haar hangen die helder glinsteren in de zon.
  Dominica dacht zelfs dat dit misschien echte sieraden waren.
  Het meisje stampte met haar kleine, blote voet. En op het rotsachtige pad verschenen windescheuten met scharlakenrode en paarse knoppen.
  Dominica floot:
  - Wat een truc! Ben jij ook filmactrice of circusartiest?
  Het meisje antwoordde fluisterend:
  - Ik ben een nimf! Er is geen tijd meer om het uit te leggen, volg mij!
  Het meisje spreidde vol ongeloof haar handen:
  - Nou, dat is... Goede grap! Wat is je naam?
  De nimf piepte:
  - Markiezin de Cassandra. En genoeg gepraat, elk moment dat je in jouw wereld bent, vereist kolossale, magische energie!
  En ze pakte stevig, zonder enige kinderachtige kracht, Dominica's hand vast en kneep krachtig in haar handpalm.
  De sterke en behendige filmactrice besefte onmiddellijk dat het nutteloos was om zo'n greep te weerstaan.
  Het meisje gebruikte de blote tenen van haar kleine, sierlijke voet en draaide de steen van de ring om de wijsvinger van haar vrije hand. En op hetzelfde moment had Dominika het gevoel alsof ze in een put viel. En het was een heel prettig, uniek gevoel.
  Toen werd alles gevuld met een verblindend helder licht, dat elke cel van het lichaam van een sterk, atletisch, uniek mooi meisje leek te doorboren.
  . HOOFDSTUK Nr. 1.
  Dominika's blote voeten voelden het hete oppervlak onder haar, en dat was haar eerste indruk. Er was een flikkering voor mijn ogen, alsof ik verblind was door krachtige flitsen, als een flits in een camera. En het meisje kon niet meteen zien waar ze terecht was gekomen.
  De zachte stem van de nimf werd gehoord:
  - Wees niet bang! Nu gaat het voorbij en kun je alles zien.
  Dominica huiverde en knipperde met haar ogen. Haar blote voeten begonnen heter aan te voelen. Onder de blote, meisjesachtige zolen brandde iets, als het zand van de Sahara op de middag. Dominika hield ervan om op blote voeten te rennen. Vooral toen ik eraan gewend raakte tijdens schermtests.
  Toen ze een meisje was, werd haar aangeboden om een partijdige inlichtingenofficier te spelen.
  Natuurlijk liepen meisjes tijdens de oorlog in de zomer op blote voeten, omdat er voor schoenen gezorgd moet worden, en vreemd genoeg is het zelfs nog gemakkelijker als je lang loopt.
  En uiteindelijk brachten ze haar ertoe haar op te hangen, blootsvoets in de sneeuw. Dit is in de stijl van Zoya Kosmodemyanskaya, alleen Dominika is blond en veel mooier, en ze heeft een natuurlijke charme. En als hij lacht en zijn witte tanden ontbloot, alsof hij van natuurlijke parels is gemaakt, haalt hij het dak volledig uit zijn scharnieren.
  En hier branden de zolen, en het is op de een of andere manier heet. Het was warm in Moskou in mei, maar warm kon je het niet noemen.
  En hier is het net als ergens in Arabië rond het middaguur. Daar is het nog warmer. Ze heeft ooit een film gefilmd in de Emiraten, en ze moest blootsvoets over het zand lopen. Natuurlijk, 's ochtends, toen het zand 's nachts een beetje was afgekoeld, maar het nog steeds heet was, smeerden ze zelfs haar voeten in met vaseline om het gemakkelijker te maken.
  Maar lokale kinderen rennen op blote voeten rond, althans onder de armen, en lachen, terwijl ze hun kleine tanden laten zien, zonder ongemak te ervaren.
  Het flikkeren in haar ogen stopte inderdaad en Dominica zag dat ze op het stadsplein was. De kasseien onder de voeten van de schoonheid waren oranje en paars. En de huizen eromheen zijn hoog, heel mooi, alsof ze in het centrum van Sint-Petersburg liggen, waar de oudheid bewaard is gebleven. Alleen hier zijn de gebouwen groter en nog levendiger, kleurrijker, rijker, luxueuzer en uitgebreider.
  En er zit veel bladgoud in, wat ongetwijfeld een lust voor het oog is. En er zijn veel mooie meisjes op straat. Zij, op blote voeten, gracieuze, gebruinde, gespierde benen, begonnen Dominica en haar glamoureuze marquise-nimf te omsingelen.
  De meisjes waren allemaal, zonder uitzondering, mooi, jong, blootsvoets, maar droegen sieraden. Sommigen hebben meer sieraden met edelstenen, anderen hebben minder. Verschillende meisjes droegen alleen witte, korte tunieken.
  Zo zagen slaven er meestal uit als ze films over de oudheid maakten, merkte Dominika op.
  Niet alle meisjes waren echter mensen. Sommigen hebben oren als een lynx, anderen hebben adelaarsneuzen. Verschillende meisjes waren kleiner, zoals de markiezin de Cassandra, gewoon meisjes, maar ze vertrokken en bewogen zich zonder de stoep met hun kleine voetjes te raken.
  Een heel koninkrijk meisjes die, niet bang voor de hete stoep, pronken met hun blote, roze hakken.
  En zij omringden Dominica en de markiezin met een ring en glimlachten zachtjes babbelend.
  De meisjes verspreidden een zeer aangename geur van jonge, gespierde lichamen
  van de schone seks, vermengd met dure parfums.
  Sommigen hadden ook wapens in hun handen. In het bijzonder bogen, sierlijk gevormde kruisbogen, zwaarden, sabels, dolken en pijlenkokers.
  Het deed sterk denken aan figuranten bij het filmen van een fantasiefilm; het is zelfs verrassend dat ze erin slaagden zoveel onberispelijke, ronde, atletische schoonheden op één plek te verzamelen.
  De meeste meisjes waren bijna naakt, alleen hun borsten en heupen waren bedekt met sieraden gemaakt van edelstenen.
  Ongeveer een dozijn meisjes in bescheiden tunieken knielden neer, met platina glinsterende kannen met drank en gouden dienbladen met verschillende soorten voedsel en fruit.
  Dominika mompelde verward:
  - Wat wil je van me? - En ze voegde er wat zelfverzekerder aan toe. "Als je tijd hebt, wil ik graag in je figuranten verschijnen, betaal me maar goed."
  De nimf-markiezin antwoordde glimlachend:
  - Denk je blijkbaar dat dit een film is? Nee, dit is het Elf- Draakrijk !
  Dominique giechelde en sprong. Mijn hielen brandden genadeloos. Ze schudde de zweetdruppels van zich af. Nou, het is heet. Net als in de Arabische woestijn. Het is verbazingwekkend hoe de schoonheden hier op blote voeten lopen en hun huid niet schilfert van de zon.
  Waar is ze? Uiteraard niet in Rusland...
  Dominica keek naar de lucht en floot. De lucht was geel, zeldzame wolken waren oranje en er waren meerdere lichten tegelijk ... Geen wonder dat het zo heet was. Bovendien zijn de lampen zo sierlijk van vorm, met krullen of hoorns...
  Dominika voelde dat ze ziek werd. Dit is bijvoorbeeld hoe mensen gek worden. Haar mooie gezicht vertrok en werd bleek.
  Ze wankelde, maar twee elfmeisjes met oren ondersteunden haar. De vertegenwoordigers van het schone geslacht gingen uit elkaar en de schoonheden in witte, doorschijnende tunieken brachten haar vaten met drank op de naakte, zo mooie en gespierde lichamen van de meisjes. En ze goten smaragdgroene wijn in gouden schalen.
  Dominika dronk gretig. En ze voelde dat de wijn ongewoon zoet en smakelijk was; energie, kracht en kracht stroomden onmiddellijk door haar aderen.
  En de toch al blote voeten van het meisje brandden niet zo erg, of beter gezegd, ze voelden een aangename warmte, en de temperatuur rondom werd ideaal, zoals in een droom.
  Dominique sprong op, schudde haar bladgoudkleurige hoofd en riep:
  - Hallo slaapwandelaars!
  Toen corrigeerde het meisje zichzelf snel:
  - Ik ben blij mijn broers te ontmoeten, of beter gezegd, mijn zussen in gedachten!
  De meisjes klapten in hun handen. En ze zongen in koor:
  - Wij wensen je geluk,
  Jij bent onze hoop, geloof me...
  Paden naar andere werelden -
  De deur werd geopend!
  Markiezin de Cassandra knikte:
  - Ja, je moet ons helpen. En daar zal een enorme beloning voor zijn.
  Dominica haalde haar gespierde schouders op en vroeg verbaasd:
  - En hoe kan ik je helpen?
  Het nimfmeisje wilde iets zeggen toen het geluid van een trompet en het geluid van vleugels werd gehoord. Alle talrijke vertegenwoordigers van het schone geslacht knielden tegelijk neer en maakten een respectvolle buiging.
  De markiezin stootte Dominique ook aan:
  - Buig ook.
  De meisjesactrice vroeg verrast:
  - Waarvoor?
  Het nimfmeisje piepte:
  - De Drakenhertogin ontmoet je. Draken regeren ons rijk. Kom op, op één knie!
  Dominica besloot haar trots niet te breken. Hoewel ze bang was dat de hete stoep haar tot lichtbrons gebruinde blote knie zou verbranden. Maar de huid is duidelijk sterker en minder gevoelig geworden. Het is duidelijk dat mensen hier op blote voeten lopen, niet vanwege armoede. Maar om ernstiger redenen die nog steeds moeten worden opgehelderd.
  Toen verscheen de drakenhertogin zelf. Een beest met drie koppen, heel fel gekleurd, zoals een vlinder. Groot, als een goede vechter, maar helemaal niet eng, of niet eng als zij het is.
  De hoofden leken relatief klein en er schitterden kleine maar heldere kronen op.
  Toen de vrouwelijke draak voorbij vloog, veranderden de meisjes onder haar vleugels hun huidskleur in lila en vervolgens in smaragd. Dit is prachtig geworden.
  Dominica was alsof ze betoverd was. Dit was de eerste keer dat ze een echte draak in werkelijkheid zag. Ja, in de films maken ze natuurlijk goede draken met behulp van computergraphics. Maar deze draak is echt, heel mooi en sierlijk.
  Het hoofd, dat in het midden, vroeg, haar stem was heel aangenaam:
  - Ik ben erg blij je te zien, onze gast van planeet Aarde!
  Dominica glimlachte en antwoordde:
  - En ik ben ook erg blij jou te zien!
  De Drakenhertogin knikte en vervolgde, terwijl het hoofd rechts al sprak:
  - We hebben je uitgenodigd omdat in je aderen het bloed stroomt van degene, ik weet niet wie, wie daar woont, ik weet niet waar!
  Dominika Delfinova wreef een van haar blote, gebeitelde benen tegen de andere en zei verward:
  - Het is alsof ik het niet begreep!
  Het hoofd van de drakenhertogin aan de linkerkant antwoordde op zelfverzekerde toon:
  - En wij begrijpen dit zelf niet. Maar hoe dan ook, we hebben zo'n verschrikkelijk probleem dat we lijken op verdrinkende mensen, die zich vastklampen aan rietjes!
  Dominica stampte met haar blote, zeer verleidelijke voet en zong:
  - Houd me vast, stro, houd me vast,
  Als er vijftien punten rond de storm zijn...
  Verscheur de vijanden die de elfen hebben,
  Het lot heeft mij zo in het leven gegooid!
  Meisjes van alle pluimage klapten in hun handen, en het was zo mooi en cool.
  Het centrale hoofd sprak opnieuw:
  - We hebben dus een vreemde pest. Vertegenwoordigers van het sterkere geslacht, of het nu elfen, mensen, trollen, hobbits, vampieren, kabouters en anderen zijn die in ons universum leven, begonnen om onbekende redenen in steen te veranderen en in één keer af te brokkelen. In ons land waren er, afgezien van orks en kabouters, twaalf keer minder mannetjes dan vrouwtjes, en nu zijn ze bijna volledig verdwenen! Natuurlijk is dit een tragedie!
  Dominika giechelde en flapte eruit:
  - Dit is zo geweldig! Anders is er geen uitweg uit deze harige, vervelende mannen! En het allerbelangrijkste: hoe lelijker een man is, met een dikke buik en een kaal hoofd, rimpels, hoe meer hij zich aan je vastklampt.
  Eén van de elfen maakte bezwaar:
  - Er zijn geen dikbuikige, gerimpelde en kale elfen! Ze hebben niet eens een baard of snor.
  Dominica merkte op:
  " Bovendien is het duurder om met deze jongeren in zee te gaan!" Ze laten ook geen doorgang toe. Ik ben deze fans zo beu. En jij, godzijdank, hebt niet deze wellustige, bezwete, vervelende mannen, en je kunt rusten en ontspannen.
  Alle drie de drakenkoppen donderden tegelijk:
  - Een wereld zonder mannen is gedoemd te sterven! Vergeleken met de mensen op planeet Aarde leven we heel lang, vooral de draken. Ja, het is saai zonder mannen, en er is geen harmonie in het universum zonder de sterkere seks.
  De meisjes maakten goedkeurende geluiden. Eén mompelde:
  - Al onze mannen zijn mooi! Er was eens , duizenden jaren geleden, mannen van het menselijk ras haar, kale plekken, rimpels, buiken, maar nu zijn ze allemaal jong, mooi, rond en ruiken ze aangenaam, als elfen!
  Dominika lachte en knipoogde ... Toen antwoordde ze:
  - OK! Misschien begin ik over een paar maanden mannen te missen. Ik begrijp gewoon niet hoe ik je kan helpen?
  Het rechterhoofd van de drakenhertogin antwoordde:
  - Eerlijk gezegd weten we dit zelf niet. Maar je hebt het bloed van een wezen uit een ander universum, waar alle bewoners niet twee geslachten hebben, zoals wij op aarde hebben, maar drie. En misschien helpt dit ons om onze mannetjes terug te krijgen!
  Dominica schudde zichzelf en merkte op:
  - Triseksuele wezens? Ja, ik lees science fiction, dit is theoretisch mogelijk!
  Het nimfmeisje knikte:
  - Ja! De pest heeft hen niet getroffen. Maar wie garandeert dat er geen infectie zal verschijnen die de schone seks zal neermaaien? En het kan nog erger! En zelfs zonder de sterkere seks zullen we, als een agressor ons universum binnendringt, geen kans hebben om terug te vechten.
  De meisjesactrice knikte:
  - OK! Ik leef met je mee. Kan dit trouwens naar de aarde komen?
  Het linkerhoofd van de drakenhertogin bevestigde:
  - Ja! Heel waarschijnlijk. Denk dus niet dat ze je om een gunst vragen. Je hebt een jongere broer, en hij speelt ook in films. Wil je dat deze jongen in steen verandert en tot stof vergaat?
  Dominica stampte boos met haar blote voet en zei geïrriteerd:
  - Je weet veel over mij!
  Het nimfmeisje antwoordde:
  - Soms kijken we graag naar films van jouw planeet. Het kan rechtstreeks van internet worden gedownload, waarvoor geen grote uitgaven aan magische energie nodig zijn. Daarom zagen wij jou ook. En de hoge feeën voelden jouw unieke uitstraling, en ze zagen je broer, daar heeft hij ook een stukje van, ik weet niet wie!
  Dominica floot en koerde:
  - Ik weet zeker dat alles wat onmogelijk is, mogelijk is! Het zou echter beter voor mij zijn om bij verstek te studeren!
  Markiezin de Cassandra merkte op:
  - Precies, dit is wat je moet doen. Studeren, studeren en nog eens studeren!
  Het studentenmeisje mompelde ontevreden:
  - Waar is dit anders voor?
  Onmiddellijk spraken de drie hoofden van de drakenhertogin synchroon en harmonieus met hun aangename stemmen:
  - Je weet niets van magie en tovenarij! En om ons te helpen heb je uitgebreide en fundamentele kennis nodig. Als je eenmaal bent afgestudeerd aan de Imperial Dragon Academy van Dularis , beschik je over voorheen onbekende krachten waarmee je de kroon van de tovenaresprinses kunt dragen. En alleen in dit geval kun je, of beter gezegd, krijg je op zijn minst een kleine kans om de vertegenwoordigers van het sterkere geslacht uit de onderwereld terug te sturen.
  Dominic floot en merkte op:
  - Oh, wat ik niet leuk vind, is studeren!
  Ze hield inderdaad van dansen, springen en acteren in films. Ik vond het zelfs heel leuk. Maar haar studie viel haar zwaar. Ze schreef zich zelfs in op een betaalde afdeling, zodat ze met minder moeite haar diploma kon behalen. Het is inderdaad gemakkelijker op deze manier.
  Dominica zou helemaal niet naar de academie zijn gegaan als het niet in de mode was zonder een hogere opleiding. Bovendien zullen zelfs miljardairs niet met een meisje trouwen zonder diploma.
  Maar trouwen met een oligarch, zo rijk mogelijk en tegelijkertijd het liefst oud, ziek en volkomen seniel. Doe er dan vanaf, word een miljardair-weduwe en leef voor je eigen plezier.
  En schrijf zelf filmscripts. Ze had zelfs een idee. En zij speelt de hoofdrol. Net als keizer Palpatine , of beter gezegd, verhuisde zijn duistere geest naar een kloonmeisje en begon een nieuw imperium te creëren met veroveringen.
  Ja, dat is geweldig ! Haar hoofdrol was echter sowieso niet slecht, en het rook naar groot geld. Maar ... Nu is ze een hit geworden . En ze zal moeten doen waar ze het minst van houdt: studeren!
  Dominica vroeg met trillende stem:
  - Wat als ik weiger?
  De meisjes in de buurt maakten lawaai van ongenoegen. Eén riep:
  - Schiet haar op haar hielen!
  De drie hoofden van de Drakenhertogin antwoordden:
  - We hebben geen moreel recht om je te dwingen. Om jullie van planeet Aarde te halen was echter veel dure magische energie nodig. En terug, als je terug wilt komen, betaal dan de reis hierheen, de dure wijn die je hebt gedronken en het retourticket.
  Dominica piepte:
  - Het is niet eerlijk om mij kosten in rekening te brengen voor iets dat ik niet wilde doen! Ik werd tegen mijn wil verplaatst!
  De centrale kop van de vrouwelijke draak antwoordde:
  - Jij bent misschien wel een van onze laatste kansen! Het is waar dat je het nog steeds met je broer kunt proberen, maar hij is nog een jongen, en toch een man, en ook hij kan tot stof afbrokkelen.
  Dominique schreeuwde woedend:
  - Raak mijn broer niet aan! Het zijn zijn zaken niet!
  De Drakenhertogin vroeg insinuerend:
  -Ben je bereid om te studeren om prinses te worden? Stel je voor welke kansen je zult hebben. Je zult niet oud worden, je zult duizenden jaren leven, en misschien zelfs nog wel langer als je nog geavanceerdere magie verkrijgt en een onsterfelijke god wordt. En je zult onderdanen hebben en je eigen koninkrijk!
  Dominica haalde zwaar adem en zei smekend:
  - Laat me even nadenken.
  Het markiezinmeisje bevestigde:
  - Ja, laat hem erover nadenken. Ze moet onze wereld beter leren kennen. Laat hem zich aanpassen en tot bezinning komen. En hij zal de juiste beslissing nemen.
  De Drakenhertogin knikte bevestigend met alle drie de hoofden:
  - Laat hem door de stad lopen. Het is groot en prachtig. Laat haar uit, Cassandra, en jullie meiden wijzen haar de weg. Kom er niet tussen!
  De schone seks ging uiteen. De nimf-markiezin pakte iets dat op pizza leek uit het dienblad en overhandigde het aan Dominika:
  - Hier, eet! Je zult sterker worden.
  Een meisje in een tuniek goot wijn, die al roze was, uit een platina kruik in een gouden beker . Dominika nam voorzichtig een hap van de pizza. Het bleek buitengewoon lekker te zijn, en het meisje begon veel zelfverzekerder te eten en spoelde het weg met wijn, zo zoet en aromatisch.
  Daarna steeg de stemming van Dominica sterk. En ze zong:
  Geschenk van leraren,
  Ze brachten tijd met mij door...
  Ze hebben mij voor niets geleerd...
  En toen vond het studentenmeisje geen geschikt rijm, en wat in haar mooie hoofd flitste, zag er erg vulgair en ongepast uit.
  Ze gingen samen op pad en de nimf leidde haar bij de arm. Hoewel ze meer dan een kop kleiner en dunner was dan de sterke, lange en zo gespierde Dominika.
  Beide meisjes stampten met hun blote voeten en bewogen zich voort met de snelheid van jonge gazellen.
  De huizen rondom waren zeer luxe . Geen enkele stad op aarde is ooit zo prachtig geweest. Er groeiden hier ook bloemen, zo groot, helder en geurig. Alles aan deze stad was mooi en glamoureus.
  En veel meisjes. Zeer luxueus gekleed , of juist bescheidener, en sommige meisjes spoelden de straten. Maar iedereen is jong, fris, mooi en op blote voeten.
  Dominica vroeg verbaasd:
  - Waarom dragen ze geen schoenen, of op zijn minst slippers?
  De markiezin de Cassandra antwoordde glimlachend:
  - Dit is de magie van deze planeet. Het helpt ons de eeuwige jeugd te behouden, magie te gebruiken en onze blote tenen kunnen ook in de strijd worden gebruikt!
  De meisjeskunstenaar lachte en merkte op:
  - Dit is geweldig! Over het algemeen schaamde ik me, toen ik nog heel klein was, om op blote voeten te lopen, omdat ik geloofde dat dit een teken was van extreme armoede. Maar toen raakte ik gewend aan de films. Bovendien was het nodig dat de zolen wat ruwer waren als ik in mijn jeugd de zus van Spartacus speelde, of verschillende soorten partizanen. Ik vond het leuk. Maar als je op blote voeten door Moskou loopt, word je aangezien voor een geestesziek persoon, en er is te veel infectie en vuil op straat!
  Het nimfmeisje knikte:
  - Ja - dat is begrijpelijk! Bovendien is hardlopen zonder schoenen veel wendbaarder, omdat de huid van een krijger veel sterker is dan de zolen van de duurste laarzen, en hij is elastisch, flexibel en geladen met magie!
  Ze gingen verder. Je kunt zien hoe hoog, net als de torenspits van de Ostankino TV-toren, de stralen van de fontein stromen. Dus gaan ze van start, in strijd met de wetten van de natuurkunde. En de jets zelf zijn veelkleurig. Hoe mooi is dit.
  En welke paleizen zijn er overal in de buurt? Wat is alles hier luxe. En het statuut schittert niet alleen met goud, maar ook met een helder, oranje metaal dat onbekend is op aarde.
  Dominica merkte op:
  - Je stad is als een sprookje. En de meisjes zijn prachtig, als een echt paradijs, en niet een verzonnen paradijs, zoals het onze!
  Cassandra giechelde en vroeg:
  - Waarom denk je dat jouw paradijs verzonnen is?
  De meisjeskunstenaar antwoordde heel logisch:
  - Omdat hij tegenstrijdige beschrijvingen heeft. De ene religie zegt het ene, de andere zegt iets anders, en een derde zegt precies het tegenovergestelde!
  De nimf-markiezin knikte:
  - Ja ik weet het! Ik heb naar je internet gekeken. Het is gemakkelijker dan naar de aarde reizen. Het is zo eenvoudiger dat zelfs simpele elfen, trollen en mensen erin kunnen klimmen en een film kunnen kijken. Ondanks alle pracht van de magische wereld beschikken wij helaas niet over zulke geavanceerde technologieën als de mensen op aarde. Jullie zijn amateurs in magie, maar onze technologische ontwikkeling is bevroren!
  Dominica vroeg verbaasd:
  - Waarom heb je de technologie bevroren?
  De nimf, terwijl ze haar stem dempte, antwoordde:
  - Wij zijn het niet. Dit zijn draken. Ze willen hun macht blijkbaar niet ondermijnen. Hoewel ze ons natuurlijk in staat stellen normaal te leven, en voor sommigen zelfs luxueus, maar ... laten we daar niet over praten!
  En opnieuw was er een pauze. De luxe rondom is natuurlijk super. Alles is zo mooi, zulke versieringen, beelden, huizen en tempels.
  Ja, tempels zijn natuurlijk heel divers. Niet zoals gebruikelijk op aarde in bepaalde overeenkomsten. En ze zijn totaal verschillend qua stijl, kleur en vorm . En natuurlijk prachtig. Hier zijn de figuren, en koepels, en polygonen, prisma's enzovoort.
  En veel tempels hebben koepels in de vorm van knoppen van de mooiste bloemen.
  Dominica keek naar haar partner en vroeg haar:
  - Je ziet eruit als een schoolmeisje ... Maar hoe oud ben je echt?
  Cassandra antwoordde glimlachend:
  - Mensen hebben dit gezegde: het is niet gebruikelijk om een dame naar haar leeftijd te vragen!
  De meisjeskunstenaar concludeerde:
  - Waarschijnlijk veel.
  Het nimfmeisje knikte:
  - Misschien! Maar we leven langer dan elfen, trollen, mensen en zelfs dan kabouters en vampieren. Omdat we het bloed van de goden in ons hebben, zijn we bloedverwanten van hen. De rest heeft een meer indirecte verbinding met onsterfelijken .
  Dominica mompelde:
  - We zijn allemaal zonen en dochters van God. Iets.
  Cassandra klikte met haar blote tenen.
  En toen verscheen er een toverstaf in de handen van de nimf. Ze fluisterde zachtjes:
  - Er zit een drakenader in. Dit is een zeer krachtig artefact, duur en zeldzaam. Maar er schuilt ook een grote kracht in. Laat je de impact zien?
  Dominica flapte eruit:
  - Ik heb een serie gezien over een jongen met een toverstaf. Maar er is daar een magere jongen , met donker haar en een bril. Niet zoals mijn broer: knap, gespierd en blond haar. Ik speelde trouwens ook zowel een krijger als een tovenaar!
  Cassandra bevestigde:
  - Ik ken je broer. Ja, hij is een heel knappe, ongewone jongen. En in tegenstelling tot jou, de wereldkampioen karate onder kinderen.
  Dominika snoof minachtend:
  - Hoewel hij een jongen is, is hij een man! Maar voor mannen is vechten en vechten heel gewoon.
  Het nimfmeisje antwoordde:
  - We hebben twaalf keer minder mannen dan vrouwen uit de belangrijkste volkeren van het rijk: mensen, elfen, trollen, hobbits en vampieren. Dus de eerlijke seks moet ook vechten. Integendeel, onder orks en kabouters zijn er twaalf keer meer mannen dan vrouwen. Het werd dus op de een of andere manier zelfs gemakkelijker voor ons dan voorheen. De orks en ik vochten voortdurend, en ze klommen als een pad om te krampen, nu is er bijna niemand om mee te vechten. Hoewel vrouwen en orcs, om eerlijk te zijn, niet zo veel zijn. Maar de kabouters zijn beter , ze lijken meer op vrouwelijke hobbits. De kabouters zelf worden ouder, worden grijs, krijgen lange baarden, maar tot hun dood zijn ze snel en behendig, en ondanks de rimpels behouden ze al hun tanden. En als een tand wordt uitgeslagen, groeit hij terug!
  Dominica knikte:
  - Wauw! Jullie lijken op haaien. Maar ik vroeg me ooit af: als de mens geschapen is naar het beeld en de gelijkenis van God, waarom zijn zijn tanden dan zo zwak? En de priester mompelde zoiets als: het vlees is belast met zonde. Trouwens, toen de tand van mijn broer werd uitgeslagen, groeide hij letterlijk binnen een dag terug. Ik wilde zelfs met hem naar de dokter gaan . En toen veranderde ik van gedachten, ze zullen het kind bestuderen als een rat in een laboratorium!
  Cassandra knikte.
  - Het is juist! Jij bent slim. Maar je houdt niet van studeren.
  Het meisje knikte krachtig:
  - Ja! Het is saai. En we hebben ook ... Nou , ik weet het niet, als je aan je bureau zit, doet je rug pijn en wil je rennen en springen!
  Het nimfmeisje zong:
  - Ja meiden, weet dat iedereen niet van proppen houdt ,
  Ik wou dat ik op blote voeten door de dauw kon rennen!
  En het prachtige stel lachte. Hier gaan ze verder. Dominica merkte op dat er geen auto's zijn zoals die op aarde. Maar er zijn hele mooie eenhoorns. Zoals degenen die ze in anime tekenen . En eenvoudige paarden zijn gewoon prachtig. En als het rijtuig snelt, lijkt het wel een sprookje.
  Sommige meisjes vliegen alsof ze vogels zijn. Toegegeven , het is zeldzaam, hier kun je zien dat niet alle magiërs gevorderd zijn. Er zijn geen bedelaarshutten. Integendeel, de hele stad lijkt op massieve paleizen, of huizen die op landgoederen lijken met fonteinen en tuinen. En wat ziet het er geweldig uit.
  Kortom, Dominika speelde een spelbouwer. Er kan daar veel gebouwd worden. En inderdaad, om een stad zo te bouwen dat het geheel lijkt op een sprookje over het paradijs. Hier werd hetzelfde werkelijkheid.
  Dominica merkte op:
  - En ze zeggen dat de hemel op aarde niet mogelijk is? Dit is wat alle religies op aarde zeggen!
  Cassandra legde uit:
  - Behalve het communisme. De enige religie die de hemel op aarde belooft. En dit is logisch. Wie moet er in de hemel geloven, zelfs niet na de dood, maar in het algemeen, na het einde van de wereld, wat over het algemeen waanzin is!
  De meisjesactrice was het ermee eens:
  - Ja, ik hou niet van de leer van het einde van de wereld! Het is beter om de hemel zelf te bouwen, en niet op botten!
  De nimf-markiezin piepte:
  - Streef niet naar het paradijs in de hemel, maar leef en creëer je eigen geluk. En wees slim.
  Dominica merkte filosofisch op:
  - Weet je, op de een of andere manier, als er alleen maar meisjes in de buurt zijn, heb je het gevoel dat er iets ontbreekt. Hoewel mannen zelfs in films zelden mooi zijn. Bovendien zijn de meeste jongens schattig en proberen ze tegen de leeftijd van veertig een man te vinden zonder buik en onderkin.
  Cassandra lachte en antwoordde:
  - Jij bent slim. Ik heb geen woorden. Om precies te zijn, niet heel veel ... Maar niet alleen een mooi gezicht en een slank figuur zijn belangrijk bij een man. Vrouwen waarderen zelfs op aarde iets anders dan externe gegevens in een man!
  Dominica knikte:
  - Nou ja, precies! En ook geld. Als je portemonnee krap is, vallen rimpels, kaalheid en buik niet zo op.
  Nimf merkte op:
  - We hebben geen problemen met het uiterlijk van mannen. Magie doordringt hier de hele lucht. En de mannetjes werden jonge mannen met heel mooie gezichten; het is zelfs onaangenaam dat zelfs de baarden en snorren van mensen verdwenen. Hierdoor kunnen hun elfen alleen worden onderscheiden door de vorm van hun oren. En dit ... Nou ja , vrouwen zijn eraan gewend. Maar een baard heeft ook een bepaalde charme. Ik ben het niet eens met die meisjes die een baard lelijk vinden.
  Dominic giechelde en antwoordde:
  - De baard heeft lof en eer, maar de kat heeft ook een snor!
  Cassandra zwaaide met haar toverstaf ... En in de handen van de mooie vrouw verscheen een prachtige taart in de vorm van de schuine hoed van Napoleon, met rozen, klaprozen en vlinders gemaakt van veelkleurige crème.
  De nimf-markiezin tjilpte met haar meest tedere stem:
  - Probeer het, het is erg lekker, en het is gratis zonder kool!
  vroeg Dominica, plotseling denkend:
  -Wat als je mij nog steeds een vergoeding in rekening brengt?
  De markiezin-nimf zong:
  - Je moet voor alles betalen, geloof me,
  Dus wij openen de deur naar succes!
  . HOOFDSTUK Nr. 2.
  En Cassandra zwaaide opnieuw met haar toverstok, er vloog een stroom licht uit de punt ervan, en er verschenen twee stoelen die eruit zagen alsof ze van kristal waren gemaakt, en een kleine, elegante tafel.
  De markiezin-nimf stelde voor:
  - Laten we zittend eten, als beschaafde mensen! Misschien heb je ook zin in een wijntje?
  Dominica merkte logischerwijs op:
  - Als je veel wijn drinkt, kun je stom worden. En ik moet een helder en fris hoofd houden!
  Cassandra schudde ontkennend haar hoofd.
  - Wees niet bang! Er zit geen gram alcohol in onze wijn. Het levert alleen maar voordelen op. En het is een van de redenen waarom mensen in onze wereld duizend jaar leven zonder ouder te worden. En met sterke en geavanceerde magie kun je het veel langer volhouden.
  De meisjesactrice knikte:
  - Giet het dan!
  De nimf liet een straal los uit de punt van haar toverstok en fluisterde iets ... En er verschenen bekers van fel oranje metaal, waarin iets geels en met belletjes spatte.
  Dominica merkte op, terwijl ze een klein slokje uit haar beker nam:
  - Een zeer aangename en aromatische wijn, hij laat je mond zo fris aanvoelen ...En waar is hij van gemaakt?
  Cassandra antwoordde hard:
  "Als je aan de Dragon Emperor Academy studeert, kom je erachter!"
  Het meisje vroeg:
  -Waar is de drakenkeizer zelf?
  De nimf antwoordde met een zucht:
  - Hij verdween ook. Nu is keizerin Caroline in zijn plaats. Draken hebben ongeveer evenveel vrouwen als mannen, net als mensen. Wat dat betreft heb je overeenkomsten.
  Dominica flapte eruit:
  - Waarom heeft de keizerin mij niet persoonlijk ontvangen?
  Cassandra piepte:
  - Nou, je hebt een verwaandheid! Een hertogin is genoeg. Het zal nodig zijn, en de grote Caroline zelf zal het accepteren.
  Het meisje zong:
  - Mensen bewonderden de koningin,
  Alle jongens in de tuin werden verliefd!
  Maar ik was heel moedig
  Ik heb een miljardair gekozen!
  De nimf-markiezin antwoordde glimlachend:
  - Denk je dat miljarden de moeite waard zijn om met een onbemind persoon te leven? Hoe zit het met buikvet, kale plekken, rimpels en slechte geur?!
  Dominika gromde agressief:
  de levens van mij en andere meisjes niet bederft ! Of ik wurg hem met mijn manen in bed!
  Cassandra giechelde en merkte op:
  - Ik zal doen alsof het een grap is. Je moet de belichaming van het goede worden.
  De meisjesactrice merkte logischerwijs op:
  - Ideale helden zorgen ervoor dat het publiek moet kotsen !
  De nimf gaf geen antwoord, maar at met behulp van een platina lepel de taart op en dronk van de aromatische wijn. Ook Dominika besloot voorlopig van het eten te genieten. Bovendien wekt een wandeling in de frisse lucht uw eetlust.
  Ze herinnerde zich de schietpartij. In het bijzonder toen ze kinderpartizanen speelden. Daar waren de jongens en meisjes bijvoorbeeld voor de oorlog aanvankelijk behoorlijk goed gevoed. En tijdens de bezettingsoorlog moesten ze mager worden. Om dit te doen, werd aanbevolen om meer te rennen en minder te eten. De eerste is toch gerealiseerd, aangezien veel opnames met rennende kinderen zijn gefilmd, maar de tweede is lastiger. Jonge filmacteurs vielen de kraampjes aan en kochten eten voor zichzelf.
  Vervolgens werd het hun verboden de nacht in het hotel door te brengen en werden ze opgesloten in een aparte kamer met tralies, die eruitzag als een grote, gewone cel.
  Dominika heeft geen honger geleden, ze wilden niet dat haar schoonheid aan ondervoeding zou lijden, en bovendien is ze van nature vrij droog, helemaal niet mollig, en dansen houdt ook haar spieren en lichaam in goede conditie.
  Maar de jongens leden natuurlijk omdat de set in een kindergevangenis werd veranderd. En er waren ook afleveringen met gevangenen. Een paar jongens schoor zelfs hun hoofd, wat misschien niet nodig was.
  Ja, het leven van een filmacteur is niet gemakkelijk.
  Bijvoorbeeld over de opstand van Spartacus. Een hele ploeg jongens werkte blootsvoets en alleen in lendendoeken in de steengroeven. Bovendien was er meer dan één take nodig. Probeer eens met blote zolen over de scherpe stenen van de mijnen te lopen. Hier begonnen de blote voeten van de jongens te bloeden en hun voeten begonnen te kraken. En ze waren inderdaad nat van het zweet en beefden van vermoeidheid.
  In deze film was de hoofdpersoon gelijk Spartacus , een slavenjongen, die trouwens het idee van opstand opperde aan de tamelijk succesvolle en rijke gladiator die zijn vrijheid ontving.
  Dominica speelde voor het eerst de zus van Spartacus in haar kindertijd, en als straf moest ze ook tijd doorbrengen met de jongens in de steengroeven.
  Ze wist dus ook wat scherpe steentjes en een zware mand met puin waren.
  En je sleept haar echt omhoog en omhoog. Het is erg vermoeiend, maar het verhoogt je uithoudingsvermogen.
  Dominica speelde in verschillende films. Eén keer zelfs in de rol van scheepsjongen Jim in een versie van "Treasure Island" die verre van de canon is. Daar was het zelfs in de rol van kok niet de eenbenige Silver , maar een roodharige vrouw, het nichtje van Morgan.
  Dit is natuurlijk gaaf. Dominica zelf speelde de rol van een jongen, waarvoor ze zelfs haar haar wilden knippen. Maar toen losten ze het probleem uiteindelijk op met behulp van een pruik.
  Ja, deze rol van haar was, zou je kunnen zeggen, succesvol vanuit het oogpunt van het spel. Maar de film zelf werd niet populairder dan de canon. Het bleek een soort hels afval te zijn.
  Klassiekers die niet volgens de canon zijn, stuiten vaak op vijandigheid.
  De markiezin-nimf onderbrak Dominica's herinneringen:
  - Je weet wel. Wij zitten hier al een tijdje. Is het niet tijd om op pad te gaan?!
  Het meisje haalde haar schouders op en merkte op:
  - Je kunt gaan wandelen. Ik heb nog steeds veel energie.
  Cassandra zwaaide met haar toverstok en de half opgegeten cake en de borden met wijn, enz. verdwenen.
  Dominica mompelde:
  - Net als in een sprookje!
  De markiezin piepte:
  - Nee! Dit is geen sprookje, maar een magische realiteit.
  En twee vertegenwoordigers van het schone geslacht spatten langs de weg. Dominica's humeur werd helemaal vrolijk ! Ze glimlachte breed. En ze zong zelfs:
  De weg, de weg, ziet eruit als een vriend,
  Maliënkolder van gefacetteerd staal...
  En het zwaard is erg scherp - het geroemde damaststaal,
  Ja, er zal een ernstige situatie in de strijd ontstaan!
  Toen merkte Cassandra het met een serieuze blik op en bleef staan:
  - Je weet wel! Op de academie wachten je serieuze toelatingsexamens. Misschien lijken ze voor erfelijke tovenaars gemakkelijk, maar je hebt niet eens een idee van magie.
  Dominika lachte ongepast en maakte bezwaar:
  - Nee! In de films heb ik vaak magie gezien. En geloof me, ik weet iets!
  De nimf-markiezin fluisterde met zachtere stem:
  - Ik geef je mijn toverstaf! Ze is erg sterk, met een drakenader. Probeer het bijvoorbeeld te gebruiken om te toveren ... Nou ja, een vergeet-mij-nietje!
  De meisjesactrice keek terug. Rondom, bij de huizen en op straat zelf, zijn bloembedden met de helderste bloemen, zoals grote edelstenen. Er groeiden ook schitterende knoppen aan de bomen. Bovendien hadden sommige bloemen ook bladeren in verschillende kleuren en tinten. En er waren zelfs vreemde krullen.
  Dominica haalde haar helemaal geen smalle schouders op en antwoordde heel serieus:
  - Waarom hebben we een soort vergeet-mij-nietje nodig? Er staan hier al heel veel verschillende bloemen, veel groter en mooier.
  Cassandra glimlachte ironisch:
  - En wat wil jij?
  De meisjesactrice verklaarde resoluut:
  - Het is beter om iets veel waardevoller en nuttiger te toveren! - Dominica stampte met haar blote hiel, waardoor de gekleurde tegels rinkelden als een brekende ijspegel. De aspirant-tovenares voegde eraan toe: "Het zou bijvoorbeeld veel beter zijn om een diamant ter grootte van een kokosnoot te maken!" Dit is veel nuttiger en praktischer.
  De markiezin keek haar achterdochtig aan en vroeg:
  - Wil je naar de aarde? Wat vinden we niet leuk?
  Dominica merkte ironisch op:
  - Over jouw wereld kunnen we hetzelfde zeggen als Ostap Bender zei over de aard van de Kaukasus - het is te mooi - de verbeeldingskracht van een idioot!
  Cassandra grijnsde en merkte op:
  - En je bent slim, maar lui! Je hebt niet genoeg fanatisme om als een straalbulldozer je doel te bereiken, zonder te stoppen!
  De meisjesactrice trok een gezicht en merkte op:
  - Er zijn geen straalbulldozers. In ieder geval op aarde!
  De nimf-markiezin knikte instemmend:
  - Misschien niet. Maar er zijn rassen die technologisch nog geavanceerder zijn dan de mensheid. Het is echter nog moeilijker om ze te bereiken dan om naar de aarde te gaan.
  Dominique trok een grimas terwijl ze vroeg:
  - Ja? Kunnen ze tussen de sterren vliegen?
  Cassandra antwoordde vol vertrouwen:
  - Ze kunnen! In principe kunnen we dit doen met behulp van magie.
  De meisjesactrice zong:
  Natuurlijk is het moeilijk te voorspellen
  Wat staat je te wachten in deze wondere wereld...
  We zullen in de wolken vliegen -
  Aan boord van een sterrenvliegtuig!
  En het meisje verklaarde resoluut, met een dreigend gezicht:
  - Geef me de toverstaf! En ik zal een diamant maken ter grootte van een goede watermeloen!
  Cassandra wilde iets zeggen. Maar het geritsel van de vleugels werd gehoord. Er vloog nog een draak. Hoogstwaarschijnlijk ook een vrouwtje. Ze ving bijna de stroom van de fontein op, die vanuit de monding van de griffioen hoog de lucht in schoot, bedekt met bladgoud en robijnen.
  Het driekoppige monster was eerder mooi dan eng.
  De nimf-markiezin boog. Dominique schudde slechts lichtjes haar hoofd.
  De vrouwelijke draak landde voor hen. Voor zo'n groot monster werd een zeer aangename en heldere stem gehoord:
  - Ben jij de hypocriet die nu al de messias wordt genoemd?
  Dominica antwoordde met een onschuldige glimlach:
  - Ik zou niet echt graag een messias willen zijn!
  De vrouwelijke draak was verrast:
  - En waarom is dat?
  De meisjesactrice antwoordde eerlijk:
  - Omdat messiassen meestal gekruisigd worden!
  Het gevleugelde wezen schudde zijn vleugels. Ze heeft grote, vergelijkbaar met die van vleermuizen, alleen in drie kleuren: rood, geel en groen. Het hoeft geen betoog dat het een prachtige combinatie is.
  De vrouwelijke draak piepte:
  - En je kunt vanuit die wereld zien waar goochelaars complete oplichters en boeven zijn?
  Dominika lachte en antwoordde, terwijl ze haar heel witte, glanzende tanden liet zien:
  - Misschien is het zo. Hoewel er enkele profeten waren. Zoals oma Vanga. Alleen om de een of andere reden kwamen haar voorspellingen in de regel met terugwerkende kracht uit.
  De markiezin-nimf merkte op:
  - Zelfs tovenaars en magiërs van zeer hoog niveau zien de toekomst uiterst vaag. En zelfs de hoogste goden zullen geen garantie geven over wat er over honderd jaar zal gebeuren. En nog meer, in duizend en een miljoen!
  De vrouwelijke draak flitste met een lichtlicht en piepte:
  - Ja... zodat er echte voorspellers op deze planeet zijn. Zelfs jouw hypernoösfeerspanning is compleet anders dan de onze. Hoewel, misschien is dat de reden waarom je je originaliteit hebt behouden en niet onze slaven bent geworden!
  Dominica lachte opnieuw opgewekt en merkte op:
  - Om je slaaf te zijn? Het is zelfs grappig. Voor altijd jong, voor altijd op blote voeten.
  Cassandra knikte en stelde voor:
  - Laat de drakengravin zien wat je kunt doen. Probeer, in ieder geval met behulp van een toverstaf, minstens één druppel water te laten vallen.
  De meisjesactrice snoof minachtend:
  - Eén druppel water? Ja, dit is helemaal niet ernstig. Misschien is het beter om meteen een vat goud te pakken.
  De Drakengravin stelde voor:
  - Laat hem magie doen zoals hij wil. Geef haar een toverstok en zorg ervoor dat ze minstens één spreuk correct onthoudt.
  Cassandra giechelde en piepte:
  - Ja, het ziet er geweldig uit ! Kijk gewoon. De toverstaf is te krachtig en je kunt schade toebrengen aan de stad, levende wezens en jezelf.
  Dominica gromde:
  - Ik ben niet zo dom als je denkt!
  De Drakengravin stelde voor:
  - Laten we haar dan iets onschuldigers en minder krachtigs geven. Anders maakt ze ook een gat in mij.
  Cassandra zong:
  Om zich in magie te manifesteren,
  Wij hebben talenten nodig...
  Het is beter voor jou om te creëren
  Grote diamanten!
  En het nimfmeisje klikte met haar blote tenen. Er verscheen een klein uitziende platina ring. Cassandra gooide ermee met haar voet en het magische artefact belandde vlak naast Dominica"s gezicht.
  De markiezin piepte:
  - Je mag deze ring meenemen. Plaats het op uw wijsvinger. En probeer hardop iets te wensen. De magie erin is niet sterk, maar het werkt eenvoudig. Het is niet genoeg voor een diamant ter grootte van een kokosnoot, maar bijvoorbeeld de grootte van een erwt is voldoende!
  De meisjesactrice ving de ring in haar hand. Maar in plaats van de wijsvinger legde ze die op haar middelvinger en vroeg sarcastisch glimlachend:
  - Wat als je het zo probeert? Wat zal er dan gebeuren?
  Cassandra grijnsde ook sarcastisch:
  - Oke probeer!
  Dominica piepte:
  - Rooster de hielen van de markiezin met vuur!
  De vlam laaide op onder Dominica's blote voeten . De blote zool was ernstig verbrand, ze schreeuwde en begon te rennen. Het vuur is inderdaad niet zwak. Maar het is ons niet gelukt om ver te komen . Het meisje was om de lange staart van de drakengravin gewikkeld.
  Er werd een aangename, vrouwelijke stem gehoord van het machtige reptiel:
  - Wauw! Je bent net in onze wereld gekomen en je wilt een nimf verlammen, een familielid van de hoogste goden? Weet je dat je hiervoor als slaaf naar een steengroeve wordt gestuurd? En je zult daar helemaal naakt werken, geketend en zwepen en stokken ontvangen, terwijl je brood en water eet. En je zult ook geketend en op stenen moeten slapen. En je zult niets anders weten dan hard werken en zwepen. Vooral nu , nu de mannelijke slaven zich hebben verspreid, zal een lang en gespierd meisje als jij ons geen pijn doen in de mijnen!
  Dominica huiverde bij deze woorden. Ze speelde ooit Cleopatra in een lowbudgetfilm. Om geld te besparen kreeg het schilderij de titel "Cleopatra in gevangenschap van Augustus". Dat wil zeggen, het is ook geen canon. Cleopatra pleegde geen zelfmoord en werd gevangengenomen.
  Nou, ze werd naar de mijnen gestuurd. En daar liep ze halfnaakt en op blote voeten rond . En met blote zolen over scherpe stenen in een mijn lopen is behoorlijk pijnlijk. Draag ook een last. Het was noodzakelijk dat het zweet van de slaaf echt was en dat haar gezicht echt was, en niet deed alsof ze uitgeput was.
  Maar het is natuurlijk maar een film, en bovendien behoorlijk goedkoop. En ze sloegen haar met een zweep, wat ook onwerkelijk was. Maar het doet nog steeds pijn . Hoewel het bloed natuurlijk nep was.
  Over het algemeen was de film goedkoop en werd er, afgezien van steengroeven met halfnaakte meisjes, vrijwel niets anders vertoond. De berekening was blijkbaar bedoeld om seksueel angstige mannen aan te trekken. Nou ja, en iedereen kent ook de naam: Cleopatra! En dit kan worden gebruikt om te kopen
  Dominika haalde diep adem, en in wat voor uitwerpselen baden filmsterren soms?
  De nimf-markiezin piepte:
  - Wees niet verdrietig, lieverd, we hebben je nodig. We zullen je aan niemand uitleveren.
  De Drakengravin brulde:
  - Laat hem proberen nog een keer te oefenen voor het examen. Nou, laten we proberen iets te toveren!
  Dominica wreef over de ring en zei:
  - Ik wil chocolade-ijs!
  Het meisje pakte het aan en verstijfde van spanning.
  En er ploft een mengsel van gemalen ijs en chocolade op. Als gevolg hiervan was Dominica van top tot teen vuil en zelfs bekrast.
  De drakengravin lachte zo hard dat de fontein en de bloemen trilden.
  De nimf-markiezin merkte kalm op:
  - Het is ok! Integendeel, ze heeft geweldige capaciteiten, ze heeft zoveel ijs en chocolade gereproduceerd met zo'n artefact, dat over het algemeen niet erg krachtig is!
  Dominika likte de chocolade van haar wangen en spuugde gefrustreerd uit, jammerend:
  - Hij is verbitterd!
  Cassandra lachte en merkte op:
  - En chocolade is bitter. Wist je dit niet?!
  De meisjesactrice brulde:
  - En hier, op aarde en in Rusland, is het lief !
  De markiezin knikte:
  - Ik weet! We weten ook hoe we zoete chocolade moeten maken. Maar voorlopig zul je tevreden moeten zijn met wat je hebt. Om precies te zijn, u heeft niet gespecificeerd wat voor soort chocolade u specifiek wilde. En over het algemeen is het maar goed dat je alleen ijs hebt besteld. Als je bijvoorbeeld zou bedenken om een bad met goud te nemen, zou je veel harder tegen de bovenkant van je hoofd slaan.
  Dominica merkte geestig op:
  - Het leven is in volle gang en alles gaat boven het hoofd!
  De Drakengravin stelde voor:
  "In plaats van onzin, die haar niet zal helpen als ze naar de drakenacademie gaat, is het beter om haar te laten proberen een heel kleine diamant te creëren." Meestal is dit mogelijk voor degenen met een hoog aangeboren niveau van magische vaardigheden.
  Cassandra antwoordde:
  - Nee! Dit is een te voor de hand liggende weg. Je zou veel subtieler moeten handelen.
  Dominika siste grillig:
  - Ik ben nat en vies, alleen gegrilde kip. Kun je dit oplossen?
  De nimf-markiezin knikte:
  - Natuurlijk, onze schoonheid!
  En ze maakte een acht met haar toverstaf. Het flitste met een blauw licht. En nu werd het meisje van de aarde weer schoon en netjes en verdwenen bijna alle krassen. Behalve één op de rechterwang.
  Maar Domika zag zichzelf niet en lette niet op.
  De Drakengravin siste:
  - En dus, mijn liefste... Ik zie dat je iets begrijpt? Dus een mooi meisje van de planeet van groeiende technologieën?
  Als reactie zong Dominique:
  Maar waarom,
  Het is onmogelijk om volgens je geest te leven!
  Het leven leert ons niets!
  Maar waarom! Maar waarom!
  En ze lachte, omdat dit lied, uitgevoerd door Boyarsky , passend en mooi was. Maar haar engelachtige stem veroorzaakte slechts een lachbui.
  Cassandra siste met knipperende ogen:
  - Gevoel voor humor kan je niet worden ontzegd. Maar ben je ooit serieus?
  Dominica fronste. Ze herinnerde zich hoe ze een meisje speelde dat een slecht cijfer haalde op school. En het was onmogelijk dat ze haar gezicht een boos gezicht kon geven. Integendeel, ik wilde zelfs mijn tanden blootleggen. Nou, dat is begrijpelijk ... Ze heeft te veel wind in haar hoofd. Sommige jongens laten bijvoorbeeld gewoon hun tanden zien in de menigte, en dat is hun hele rol!
  En Dominica wilde spelen... Prinsessen natuurlijk.
  De Drakengravin stelde toen voor:
  - Laat haar beter voor ons dansen. Je zag dat ze in de films heel goed danste .
  Dat laatste is waar. Dominica kon dansen. Ze wilden haar zelfs meenemen voor de rol van Esmeralda. Bovendien lijkt het er volgens de canon op dat ze niet eens een zigeunerin is. En waarom zou een oogverblindende blondine deze rol niet spelen?
  Maar de verfilming van klassiekers, en zelfs buitenlandse, geeft ook aanleiding tot bepaalde problemen. Daarom werd ze gefilmd in een andere rol, maar ook dansend.
  Ja, ze hield natuurlijk van dansen en wist hoe ze moest dansen. Niettemin pakte ze het aan en flapte eruit:
  - Vergul het handvat!
  De markiezinnimf piepte:
  - Wat meer?
  Dominica antwoordde logisch:
  - Zelfs zigeuners op de markt dansen niet gratis. Ik heb dus een flinke zak goud nodig. Is het niet duidelijk?
  De Drakengravin brulde:
  - Wat een brutale kerel ! De beste plaats is zelfs in de steengroeven. Daar zal ze tegelijkertijd uithoudingsvermogen ontwikkelen en wennen aan gehoorzaamheid. Hiervoor moet ze op een harde manier worden opgevoed!
  Opeens kwam er een meisje naar hen toe. Qua uiterlijk leek ze een mensenkind van niet meer dan tien jaar oud. Maar tegelijkertijd droeg ze kostbare sieraden, alsof ze in een juwelierszaak was. Blote, kleine, kinderlijke voeten zagen er ongepast en belachelijk uit in zoveel luxe.
  Het meisje controleerde:
  - Ik kan deze slaaf van je kopen. Hoe veel wil je ervoor!?
  Cassandra antwoordde vol vertrouwen:
  - Dit meisje is niet te koop! En terwijl ze geen slaaf is. Maar misschien zal ze niet lang vrij zijn.
  Dominica mompelde:
  - Hoe immoreel is het als een klein kind slaven voor zichzelf koopt!
  De markiezin-nimf antwoordde vol vertrouwen:
  - Dit is geen kind, maar een vrouwelijke hobbit! En hobbits zien eruit als mensenkinderen...
  Het meisje stampte boos met haar voetje en piepte:
  - Ik ben een barones! En dit betekent dat uw slaaf verplicht is voor mij te buigen.
  Dominica piepte agressief:
  - Maakt niet uit ! Ik zal, ik zal buigen voor het kind!
  Als reactie daarop schudde de hobbitbarones met haar rechterhand. De bliksem vloog naar buiten en trof de meisjesactrice op haar blote benen. Als reactie riep de gestoken Dominic iets. En een grote cake, dik bedekt met room, viel op het gedurfde tovenaresmeisje. Ze werd zelfs omvergeworpen en de kleine schoonheid viel op de stoep. Maar ze sprong meteen op, helemaal besmeurd met koekjes, gecondenseerde melk en chocoladepasta. De hobbit-barones schudde haar linker, blote, kleine voet, aan wier twee tenen ringen met edelstenen glinsterden.
  En er vloog een hele magische tsunami-golf uit. Dominic werd twintig meter omhoog gegooid. Waarna het meisje viel. Gelukkig was ze, nadat ze al sinds haar vroege jeugd had gedanst en in films had gespeeld, al vaak van verschillende hoogtes gevallen en acrobatische stunts uitgevoerd.
  Daarom groepeerde Dominika zichzelf in de herfst als een kat en landde behoorlijk succesvol. Behalve dat de benen van het meisje, die al verschroeid waren door gevechtsmagie, hevige pijn ervoeren toen ze in contact kwamen met de gekleurde tegels die het gebied bedekten. Het meisje schreeuwde.
  En de drakengravin sloeg haar lange, dennenachtige staart om de tovenares-barones en siste:
  - Stop het gevecht! Anders worden jullie allebei gearresteerd! Als je wilt vechten, zijn er speciale oefenterreinen waar magie en andere duels worden gehouden!
  Dominica tweette:
  - Ja, precies een duel! Alleen zonder wapens - handen en voeten!
  De Hobbit-barones snoof minachtend:
  - Vecht met de slaaf! Eerlijk gezegd vind ik dit beangstigend ! Het zou beter zijn om haar daadwerkelijk naar de mijnen te sturen . Het is erg gevaarlijk om magie aan zo'n dwaas te leren .
  De markiezin-nimf was het er op serieuze toon mee eens:
  - Dat begin ik ook te denken. Ja, dit meisje heeft een speciale gave voor het veroorzaken van rampen en het veroorzaken van conflicten.
  De meisjesactrice maakte bezwaar:
  - Ik ga niet eerst naar iemand toe! Wat de rest betreft ... Weet bij elke mislukking hoe je terug moet vechten, anders zul je geen succes zien.
  De drakengravin liet het ondeugende meisje los, dat eruitzag als een kind, maar werkelijk in staat was een heel regiment tanks op de vlucht te jagen.
  De staart was licht bevlekt met room, gecondenseerde melk, chocopasta en biscuit. De taart was enorm en duidelijk uit het hart gemaakt. Het is zelfs jammer dat ze het hebben gebroken in plaats van op te eten. De drakengravin knipte met haar vingers en poten, en de kristallen stroom van de fontein spoelde over haar heen en spoelde het vuil weg.
  Cassandra knikte.
  - Reinheid is de sleutel tot gezondheid! Bestel eerst!
  De Hobbit-barones wreef een van haar kleine, gebruinde, sierlijke benen tegen de andere. Een paar seconden lang lichtte ze op als een gloeilamp. En alle culinaire excessen die het tovenaresmeisje zwaar hadden besmeurd, verdwenen. En luxueuze sieraden schitterden met hernieuwde kracht. Ze leek zelfs zo veel op een prinses dat Dominika tederheid voelde.
  Ze kreeg ook de kans om een prinsesmeisje te spelen in een van de sprookjes. Daar moest ze afstand doen van luxe kleding en kostbare schoenen en een heksendienaar worden. Draag vodden en loop op klompen. En in dergelijke pads is het veel erger dan alleen op blote voeten. Ze begon de regisseur er zelfs van te overtuigen dat het misschien beter was om helemaal zonder schoenen te filmen. De blote voeten van het meisje in lompen zouden immers de armoede en de verandering van de status van prinses in feitelijke slaaf veel sterker hebben benadrukt.
  Maar de regisseur had duidelijk zijn eigen ideeën. Uiteindelijk, terwijl ze uit de toren van de dood ontsnapte, ontdeed ze zich eindelijk van de schoenen en kousen, en toen was ze op blote voeten en voelde ze ware gelukzaligheid. Nu waren haar blote voeten echter verschroeid en verschenen er zelfs kleine blaren, wat zowel pijnlijk als walgelijk was!
  De hobbit-barones strekte haar kleine handpalm, zacht en tegelijkertijd gebruind, naar haar uit, terwijl ze Dominica's hand schudde met kinderlijke kracht en tjilpend:
  - Oké, vrede! Mijn naam is Laska. En denk niet, man, dat ik een onschuldig meisje ben, orks, goblins, Koshchei's sporen, ze hebben allemaal veel uit mij gehaald !
  Dominica vroeg verbaasd:
  - Hoe oud ben je, kind?
  Wezel glimlachte en antwoordde:
  - Onder vertegenwoordigers van het schone geslacht is het niet gebruikelijk om naar leeftijd te vragen! Zover ik kijk, is dat hoe oud je mij geeft.
  De meisjesactrice lachte en merkte op:
  - Je bent tien jaar oud! Niet meer!
  De Drakengravin brulde:
  - Ja, ze is al over de driehonderd. Wat echter niet uitmaakt. In onze wereld zijn alle vrouwen jong en mooi. Blijf bij ons meisje, je zult onze koningin zijn!
  Dominica reageerde met een beroemd couplet:
  Als het heilige leger zegt:
  Gooi Rus weg, leef in het paradijs...
  Ik zal zeggen: "Er is geen noodzaak voor de hemel,"
  Geef mij mijn vaderland!
  . HOOFDSTUK Nr. 3.
  De markiezin en de barones klapten in de handen en riepen in koor uit:
  - Bravo! Heb je dit zelf verzonnen?!
  Dominica schudde negatief haar gouden hoofd:
  - Nee. Niet ik. Iemand anders, ik herinner me de auteur niet!
  Cassandra trok een grimas:
  - Vreemd, je hebt een uitstekend geheugen!
  De meisjesactrice antwoordde eerlijk:
  - Ik denk teveel aan mezelf dan aan anderen. Het is beter om hen meer over mij te laten weten dan ik over anderen. Ik componeer ook wel eens, en niet slechter dan Poesjkin.
  De drakengravin ontblootte haar heldere, fonkelende tanden als diamanten in haar brede mond en zei ernstig:
  - Misschien kun je iets van je eigen compositie zingen?
  Dominica zei smekend, terwijl ze over haar verschroeide voeten wreef:
  - Geen vraag! Geef me tenminste één gouden munt. En ik zal een heel hit voor je ten gehore brengen. En voor niets zingen? Onrespectvol! En triviaal, onrendabel!
  De markiezin-nimf fronste en haar toverstaf flitste dreigend in haar hand. Ze was vastbesloten het onbeschaamde meisje te straffen dat het waagde de draak tegen te spreken.
  De drakengravin siste verzoenend:
  - Geef haar een zilveren munt. Laat hem zingen vanuit zijn hart.
  Dominica glimlachte. Haar tanden, zo volmaakt, glinsterden als ijskoude bergtoppen in de felle zon rond het middaguur. En ze piepte:
  - Geld vooraf!
  De wezel gooide haar een munt toe en koerde:
  - Hier, vang het!
  Het meisje gooide haar been omhoog en slaagde erin een zilveren rond stuk met haar blote vingers te vangen. Vervolgens bracht ze het over naar haar handpalm. Ik keek naar de munt. Het was niets, het zilver was volkomen nieuw, aan de ene kant zat een draak met zeven koppen, en in zijn poten hield hij een scepter en een knots. En aan de andere kant een mooi meisje met heel weelderig krullend haar. En het is prachtig.
  Dominika kon de verleiding niet weerstaan om de munt te proberen en antwoordde met een glimlach:
  - Dit is prachtig. Coole dingen.
  De wezel siste:
  - Zing nu! Laten we eens kijken wat je kunt doen!
  De Drakengravin voegde toe:
  - En je moet luid zingen en een min of meer lange ballad uitvoeren, aangezien we betaalden!
  De meisjesactrice knikte instemmend:
  - Ja, ik begrijp dat! Je kunt niet zingen als...
  En toen kwam de associatie niet bij haar op. Nou ja, het is niet helemaal juist of gepast om een nachtegaal te zeggen. Maar iets anders, niet echt dat!
  Het nimfmeisje stampte met haar blote voet:
  - Laten we beginnen!
  Dominica begon met haar heldere en zachte stem te zingen;
  Ik was een beroemde actrice
  Filmen, vloeken, muziek, ballen...
  Ze begon woedend en wild te dansen,
  Zoals de belichaming van Satan!
  
  Mijn benen zijn zo sterk
  Ze vochten tegen de woedende hopak...
  Wij zijn zulke coole meiden
  Laten we de stiekeme meteen verplaatsen!
  
  Maar ik bevond me in een wereld, weet je, speciaal,
  Waar draken regeren als koningen...
  De bestelling daar is erg nieuw,
  Scheur tenminste je shirt!
  Ik moest een slaaf op blote voeten worden
  Een zweep op de rug krijgen...
  De wolken boven ons zijn blauw,
  De plaats is onaangenaam op aarde!
  
  Hier komt een strenge dwerg op mij af,
  En hij heeft een zweep in zijn handen...
  Een jongen met wit hoofd rende voorbij...
  De slaaf is op blote voeten, de eigenaar is duidelijk gierig!
  
  De kabouter lacht, raakt zijn tanden aan met zijn poot,
  Als een meisje met een artikel, een hengst...
  Zodat de beer eraan knaagt met een klompvoet -
  Dit zal het einde zijn van de kaalheid van de dwerg!
  
  Maar ze verkochten me aan de mijnen,
  Er waren geen zichtbare plaatsen in de harem...
  En ze gaven me een sterke zweep in de achtervolging,
  Omdat het meisje veel eet!
  
  Hier leidt de kabouter mij aan een touw,
  De charmes van het meisje zijn absoluut geweldig ...
  De stem van de slaaf is heel duidelijk,
  Maar uiteindelijk zijn er alleen maar nullen!
  
  Ik ben bijna naakt en op blote voeten
  Ik werk in de mijnen, net als die ezel...
  Mam, zeg ik, mijn liefste,
  Hoe dom is het gebleken!
  
  Ik was een capabel meisje
  Ik vermenigvuldigde breuken in mijn hoofd...
  En nu in één, beschouw het als een rok,
  Ik ben in wilde slavernij!
  
  Heel lang heb ik de kabouter verdragen,
  Ik kreeg een zweep op de rug...
  Ze sloegen me voor zaken en niet voor zaken,
  Ze beloofden mij later eten te geven!
  
  Maar de slaven op blote voeten kwamen in opstand,
  Koevoeten in actie, hamers,
  En beschouw het nu als jouw element ,
  Aan een kabouter met kaalheid Ik ben dood !
  
  Nou, die bozen zijn gedood,
  We hadden vreselijke slachtoffers...
  Maar geloof me, we hebben onszelf bevrijd...
  De meiden toonden topklasse!
  
  En nu hebben we een groot leger,
  De jongens gaan ook met ons de strijd aan...
  We breken schilden als planken,
  De kwade heersers zullen kaput zijn!
  
  En dan zal de slavernij van de hel verdwijnen,
  De man strekt zijn schouders...
  En we zullen een einde maken aan de heerschappij, die genoeg heeft van vijanden,
  Er zal een eeuw van geluk en vooruitgang komen!
  
  En dan zal er vrede zijn over de hele wereld,
  Man, grote ster...
  We zullen vliegen in de sterrenlucht, weet je,
  Laat de dromen van mensen uitkomen!
  Het meisje eindigde op een hoge toon, terwijl haar stem glinsterde als zilveren belletjes.
  Het nimfmeisje klapte in haar handen. Verschillende elfen en trollen en een paar mensen luisterden ook naar Dominica's lied. En ze gooiden haar munten: zowel zilver als brons.
  De meisjesactrice maakte een buiging. En ze pakte ze van de tegels. Sommige munten pakte ze met haar handen, en andere met haar blote tenen. En het was een prachtig gezicht.
  Ja, ze heeft zulke verleidelijke en gebeitelde benen. En hoe mooi en indrukwekkend ze van zichzelf is. Waar zijn andere prima donna's vergeleken met haar? Zullen ze het aandurven om op blote voeten op het podium te staan? Of in een kort rokje?
  De Drakengravin merkte op:
  - Dit is de zanger! Nee, ze hoort op de academie. En alleen op de academie, op de faculteit die zij zelf kiest.
  Dominic giechelde en zong:
  Wij meisjes zullen onze eigen juryleden zijn,
  En als je moet kiezen, en de keuze is moeilijk...
  We kiezen voor houten pakken,
  Omdat ons volk alleen maar eer heeft!
  De wezel twitterde:
  - Je hebt een stem... Gewoon een engel van hoog niveau!
  Dominica glimlachte en gooide een van de munten met haar blote voet hoger, boog zich toen voorover en ving hem op met haar tong. En toen begon hij te schreeuwen. Door contact met speeksel warmde het oranje metaal onmiddellijk op en verbrandde de mond van de schoonheid.
  Het meisje begon te spugen en te kreunen. En haar verlangen om te zingen verdween plotseling.
  Het nimfmeisje schudde haar ring en de hitte in Dominica"s mond verdween onmiddellijk. Het meisje koerde:
  - Wauw! Nu begrijp ik hoe het is om een vuurspuwende draak te zijn!
  Wezel merkte glimlachend op:
  - Beter laat dan nooit,
  Het meisje heeft geweldige jaren voor de boeg!
  De Drakengravin merkte op:
  "We hebben een andere structuur van de mond en keel dan mensen, en de vlam brandt helemaal niet. Maak je dus geen zorgen om ons.
  Het publiek dat zich eromheen had verzameld, maakte nog steeds lawaai en veeleisend, terwijl ze in de handen klapten:
  - Doe iets anders, graag gedaan!
  Dominica tweette:
  - Als je munten krabbelt, zal ik het doen!
  Als reactie hierop, lawaai en garanties:
  - Ja natuurlijk! Welkom.
  En onder de blote, gespierde, gebruinde en sierlijke benen van het meisje, die ze met onnavolgbare gratie beving, vlogen gouden, zilveren, oranje, bronzen en platina munten.
  Dominika werd hier vrolijk van, voelde enthousiasme en begon met hartstocht te zingen;
  Stormen en orkanen vormen geen barrière voor ons echtpaar,
  Dochters van het vaderland, die bloeien als rozenstruiken.
  Wie de oorlog niet heeft gekend, heeft geen gierstpap gegeten,
  God de Verlosser Jezus leidt ons in de strijd!
  
  We zijn gewend om zelfs in een stormachtige oceaan te vechten,
  Ieder mens is als een chip overboord.
  Ik geloof dat we de monsters van de Horde in de strijd aan stukken zullen scheuren,
  Onze eer kan niet worden uitgeschakeld met een voorhamer en een hamer!
  
  Het zwaard werd verhit in de smidse, in het zeer hete inferno,
  Geslepen messen zijn zeer taaie balgen!
  Wees een onverschrokken soldaat; met een sterk, getemperd hart,
  Als er dood is, sta dan stil, ren niet weg!
  
  Ja , oorlog is natuurlijk geen feest met zoete honing,
  Er zitten tenslotte tranen op en het bloed stroomt dik.
  De wolf huilt langdurig en de beer met een woest gebrul,
  En laat de klap in ruil daarvoor in het oog zijn, en niet in de wenkbrauw!
  
  Er is een speer die maliënkolder kan doorboren,
  Er zijn schilden waar een stapel niet doorheen kan dringen!
  Maar wees geen lafaard, laat de duivels geen gezichten trekken ,
  Om niet te worden zoals het spel in de netten!
  
  Geloof me, er zal een stralende oplossing komen,
  Voor iedereen is er een beloning die niet hoger te vinden is!
  Ik geloof dat wraak zal komen voor een criminele gedachte,
  Er is geen andere moed dan het moeilijke pad!
  Dus zong Dominica, en de bonte menigte applaudisseerde haar met groot enthousiasme. Ook al zijn het allemaal vrouwen, er zijn geen mannen op deze wereld. Of bijna zonder het sterkere geslacht.
  Waarna de drakengravin haar staart schudde en opmerkte:
  - Nou ik moet gaan! Ik ga uit de weg!
  De nimf pakte de munt met haar blote voet op en stelde voor:
  - Laten we het controleren. Ik gooi, en jij zegt: kop of munt ! Raad eens, de munt is van jou, nee, jij geeft mij een munt terug!
  De Drakengravin brulde van het lachen en antwoordde:
  - Ik ken je trucjes! Het is dus beter om je tijd en je hoofd niet te verspillen!
  Dominika grijnsde en merkte op:
  - Het hoofd is geen oren, je kunt het van de hoed afscheuren, je kunt het niet weer vastnaaien!
  De wezel piepte en zong:
  -De oren bovenop het hoofd zijn oren!
  Oren bovenop het hoofd - een patiënt in een psychiatrisch ziekenhuis !
  De Drakengravin vloog de lucht in. En ze gaf geen commentaar op wat het nimfmeisje zong. En dit moet worden opgemerkt, het is buitengewoon cool.
  Dominica begon haastig munten te verzamelen met haar handen en blote voeten. En dat deed ze in een snel tempo.
  Wezel merkte op, terwijl hij met een toverstaf aan haar haar krabde:
  - Geld is natuurlijk belangrijk. Maar nog belangrijker zijn spreuken, artefacten, talismannen, medaillons, amuletten, enz. Anders kun je geen luxueus en luxueus leven leiden !
  Dominica was het ermee eens:
  - Met geld kun je geen gezondheid kopen, geloof me,
  Met geld kun je geen liefde en eer kopen...
  Maak dus geen ruzie als een beest
  Weet dat u uw thuisland niet met winst zult verkopen!
  En het meisje slaat met haar blote zool op een paarse munt. En toen veranderde haar blote been plotseling, in een oogwenk, in een eendenpoot.
  Dominique schreeuwde van angst:
  - Wat is dit in hemelsnaam!
  De nimf-markiezin antwoordde glimlachend:
  - Dit is een bijzonder magisch metaal, het werkt alleen als het in contact komt met de huid van iemand die Olympische goden in de familie heeft!
  En Laska riep vreugdevol uit:
  - Wauw! Je hebt dat soort bloed in je. We hebben ons dus niet vergist.
  Dominica mompelde:
  - Maar dit is lelijkheid! Als je kunt, verwijder dan je poot. En geef mij weer een normaal been.
  De nimf schudde haar hoofd:
  - Nee! Dit dient u zelf al te doen.
  Het gevangen meisje piepte:
  - Hoe is dit mogelijk?
  Wezel stelde voor:
  - Stel je voor hoe je zou willen dat je been eruit zou zien, klik met de duim en wijsvinger van je rechterhand en het zou moeten lukken!
  Dominic pakte het aan en introduceerde het. Toen kwam de klik.
  En in plaats van een kraaienpoot verscheen er een voet in een vilten laars en met een ski. En het werd nog ongemakkelijker toen de ski op de kasseien kletterde.
  De nimf grijnsde en zong:
  - Gratis leraren,
  Tijd verspild met jou...
  Ik heb voor niets geleden met het meisje,
  De meest bekwame goochelaar!
  Dominica was beledigd:
  - Ik ben geen tovenares. En ik leer nog steeds. Maar de weg naar kennis is nooit zo gemakkelijk ... Ja , naar de film!
  Wezel knikte instemmend:
  - Ja, in de bioscoop, misschien nog wel meer. En dit is natuurlijk ons grote probleem.
  Het publiek begon zich weer te verzamelen: het was een grappig gezicht. Om precies te zijn, er zijn hier allerlei soorten meisjes. En bedankt daarvoor. De meisjesactrice probeerde opnieuw na te denken en haar voet te transformeren. Maar deze keer verscheen er iets op sporen en met een radar, zij het klein.
  Dominica zong zonder haar optimisme te verliezen:
  Ik vraag u om niet verrast te zijn
  Als magie gebeurt...
  Als het gebeurt, als het gebeurt,
  Als magie gebeurt!
  De nimf glimlachte terug en merkte op:
  - Ja, om bij je stem te passen, moet je ook de mogelijkheid hebben om magie te gebruiken!
  Toen rende een hobbitmeisje naar hen toe en stelde, terwijl ze met haar toverstaf ronddraaide, voor:
  - Laten we het beter doen! En weet, ik heb een halfduizend jaar ervaring!
  Wezel maakte bezwaar:
  - Nee! Laat haar het zelf doen!
  Dominica tweette:
  Ik ben gek geworden, ik ben gek geworden,
  Ik doe het zelf, ik doe het zelf!
  En het meisje fluisterde opnieuw iets goedkeurend. En toen kreeg haar been, in de vorm van een tank met radar, eindelijk zijn sierlijke, vroegere vorm terug. En het bleek alsof het op bestelling was gemaakt.
  Dominica stond op en bewoog haar vingers. Haar stemming werd opgewekt en ze zong:
  Wij meisjes zijn de sterkste ter wereld,
  En geloof me, coolere schoonheden zul je niet vinden...
  We zullen onze vijanden echt laten weken in het toilet ,
  En hij zal er voor altijd twintig jaar oud uitzien!
  Waarna de schoonheid zal lachen en lachen, terwijl ze haar grote en glanzende tanden laat zien.
  Dominika begon te dansen, haar blote benen hoog in de lucht. En ze zong:
  Ik ben een hele coole tovenares
  Als ik met mijn voet stamp, zal er een ineenstorting plaatsvinden...
  Ik vond het heerlijk om op blote voeten te springen
  Beschouw het als een echt ideaal!
  Dit is haar liedje - gewoon geweldig en cool!
  Hoewel het aan de andere kant uiterst eenvoudig en ongecompliceerd is. Ja, het meisje is zo dat je je niet zult vervelen.
  Het hobbitmeisje merkte op:
  - Leert heel snel!
  En ze schudde haar benen, die aan de enkels versierd waren met armbanden bezaaid met edelstenen, en aan elke vinger een ring.
  Ze ziet eruit als een kind, maar afgaande op het aantal stenen, vooral op haar onderste ledematen, is ze een hooggeplaatste tovenares.
  Wezel knikte naar het meisje:
  - Ik heb je ergens gezien. Bent u toevallig prinses Alsou ?
  De vrouwelijke hobbit knikte:
  - Ja , zo is het! Maar weet u, markies, met dit meisje van planeet Aarde zult u geen problemen ondervinden!
  Wezel was het ermee eens:
  - Rechts! Maar anders is het onmogelijk. Helaas, dit is zo'n wereld dat het niet zonder problemen en avonturen kan.
  Dominic haastte zich om toe te voegen:
  -Het leven zonder avonturen en exploits is te saai. Het is als soep zonder peper!
  Prinses Alsou was het ermee eens:
  - Ja dat klopt! Daar zijn schurken voor. Eén van hen ontketende een plaag die het sterkere geslacht doodt.
  Dominica zong met een zucht:
  Je kunt niet leven zonder vrouwen, dat is waar,
  Maar zonder mannen is er ook geen vreugde...
  Het bleek zo te zijn, het was heel erg,
  Als er geen sterke eigenaar is!
  Wezel was het ermee eens:
  - Misschien! Maar hier is het, zoals ze zeggen, een tweesnijdend zwaard. Aan de ene kant bestaat er geen sterkere seks, maar aan de andere kant...
  De vrouwelijke hobbit maakte snel bezwaar:
  - Nee! Slecht van alle kanten. Het is dus niet nodig om onzin te praten. Mannetjes zijn ook nodig.
  Dominica antwoordde:
  - Mannetjes bij dieren. Voor intelligente individuen ligt iets anders.
  Wezel lachte en antwoordde:
  - Ja, voor mannen natuurlijk. En ik kon niets vinden om te zeggen.
  Verschillende duiven, met oranje veren en vergulde snavels, vlogen langs hen heen. De vogels waren erg interessant. Aan de ene kant gewoonweg prachtig. Maar aan de andere kant was er ook een gebrek aan smaak.
  Dominica vervangen:
  - Waarom de snavels van duiven vergulden?
  Wezel uitgelegd:
  - Niemand verguld! Dit komt omdat ze aardbeien met topaas pikten.
  De meisjesactrice mompelde:
  - Wat? Met topaas?
  Het hobbitmeisje knikte:
  - Ja, er zijn zulke aardbeien! Wat, wist je het niet?
  Wezel merkte op:
  - Hoe zou ze dat weten? Ze is vrij recent in onze wereld.
  De drie vertegenwoordigers van het schone geslacht versnelden hun tempo. En hun blote, roze hakken flitsten.
  Rondom verschenen huizen , hoog, die leken op roze, paarse, smaragdgroene boren die omhoog gingen. En het zag er extreem futuristisch uit. Er waren zelfs enkele vliegtuigen in de lucht. Om precies te zijn, snelde een koets van goud en bezaaid met diamanten, getrokken door zes gevleugelde, sneeuwwitte paarden, voorbij.
  Alle drie de meisjes maakten een lichte buiging. Maar blijkbaar had de nobele persoon geen tijd voor schoonheden, en het driemanschap volgde verder.
  Er lag een hippodroom verderop, het leek op een enorm stadion. Het was duidelijk de plek waar paardenraces plaatsvonden.
  De markiezin-nimf stelde voor:
  - We moeten controleren of onze leerling de gave van helderziendheid heeft. Daarom zullen wij de races bijwonen.
  Rond de hippodroom stond een hoog hekwerk van zilver en oranje metaal, bezaaid met parels en enkele blauwe en paarse stenen, evenals glas dat aan Tsjechisch glas deed denken . En het zag er heel mooi uit.
  En bij de ingang waren er aan de zijkanten twee fonteinen, die veelkleurige stralen uit vergulde mooie paren gooiden: - een elf die een elfenjongen knuffelde.
  Ja, alles zag er heel mooi uit. En bij de ingang staat een bewaker van meisjes. Ook zeer mooi en in licht zilveren pantser.
  Alles ziet er zo prachtig uit. Er zijn zoveel vertegenwoordigers van de eerlijke seks in de buurt.
  Dominika herinnerde zich de film over de Goelagarchipel en het vrouwenkamp. Alle vrouwen daar waren, alsof ze dat zelf wilden, jong en mooi, en droegen gewaden waardoor hun prachtige benen volledig zichtbaar waren. Omdat de zomer in Siberië warm en misschien zelfs heet is, waren de meisjes blootsvoets. Dat maakte de film erg populair onder mannen. En Dominica speelde een rebels Komsomol-lid dat een hele opstand van meisjes organiseerde. En de schoonheden grepen zelfs wapens en namen het op tegen een heel NKVD-regiment in de strijd, en wisten het te winnen.
  De film is natuurlijk cool geworden. En de blote voeten, glamoureuze, mooie krijgers zagen er gewoonweg super uit.
  Dominika zou overigens oorspronkelijk de rol spelen van Fandera"s neef, die een gevangenenrel organiseerde, maar zo"n film had verboden kunnen worden. En ze werd gewoon een uitstekende student en Komsomol-lid.
  Dominica maakte een buiging voor het meisje van de bewaker. Plotseling sprong er recht van onder de aarde, als een jack uit een snuifdoos, een draak naar buiten. Klein , iets groter dan een albatros, met drie koppen.
  Hij of zij vloog naar de meisjes toe en er klonk een stem:
  - Geef me mijn broer terug!
  De nimf-markiezin antwoordde met een zucht:
  - Dit is onmogelijk, Belka.
  Als reactie hierop begon het drakenmeisje, wier schubben schitterden in de drie zonnen met alle kleuren van de regenboog, en wier vleugels zo mooi waren dat ze in de ogen rimpelden, te brullen.
  - Ik wil een broer! Ik wil een broer! Waar is hij!
  Het hobbitmeisje koerde:
  - Ja, wij zijn zelf druk bezig met nadenken over hoe we onze mannen aan ons kunnen teruggeven. En het is niet nodig om wispelturig te zijn.
  Het drakenmeisje, wat kun je van een welp nemen, kalmeerde en piepte, terwijl ze naar Dominica sprong:
  - Ik weet dat je het kan! Jij bent de uitverkorene!
  Het huurmoordenaar grijnsde en zong als reactie:
  - Alles wat onmogelijk is, geloof me, is mogelijk,
  Maar het benaderen van dit probleem is erg moeilijk...
  Als u echter uw hersenen belast tijdens het spelen,
  Ik kan een prachtig Jedi- meisje worden !
  Het drakenmeisje vrolijkte op en piepte als antwoord:
  Je geest is niet zo groot als een vinger,
  Genie, weet je, op aarde...
  En een mooie jongen wacht op mij,
  Op een kronkelend paard!
  Dominika voelde zich grappig en giechelde:
  - Een draak op een paard? Dit is hoe het eruit ziet!
  De markiezin merkte op:
  van allegorie niet !?
  De meisjesactrice lachte en merkte op:
  We kunnen overal sterven
  Zelfs in de zonsondergang van amber...
  Over het algemeen leven we vrij,
  Ja, gratis!
  Figuurlijk spreken!
  Het drakenmeisje liet lichtjes uit haar mond komen, het leek op een aansteker, en piepte:
  - Dit is een mooi liedje. Ik wil echter dat de mooie gast van een onbekende aarde iets anders interessants opvoert.
  Dominica haalde haar schouders op en merkte op:
  - Ik weet dat mijn stem munten niet erger omver gooit dan nunchucks die graanschoven omgooien. Ik moet echter mijn stem opnieuw spannen! En voor wat? Waar kun je hier geld uitgeven?
  De markiezin maakte bezwaar:
  - Ten eerste zet u uw geld in op een van de paarden op de hippodroom en probeert u uw kapitaal te vergroten. En ten tweede is dit meisje niet alleen een kleine vrouwelijke draak, maar ook een prinses. Ze zal je haar ring geven, die een enorme magische kracht bevat. En geloof me, het is de moeite waard om het te proberen en goed te zingen!
  Dominica knikte met haar heldere hoofd op haar sterke nek en merkte op:
  - In dit geval zie ik dat er iets is om te proberen! Bovendien, hoe kun je een kind weigeren!
  Het drakenmeisje piepte:
  - Ik ben helemaal geen kind. Ik ben een prinses en ik kan dit! Ik vlieg naar jouw planeet. En ik zal je kapitaal verbranden.
  Dominica snoof dreigend:
  - En we hebben luchtverdediging voor mensen zoals jij! Wat zeg je hiervan, wilde?
  Het drakenmeisje mompelde:
  - Je wordt naar de steengroeven gestuurd. Je zult naakt en geketend werken onder de slagen van de zwepen van de orc-opzieners.
  Het hobbitmeisje knikte:
  - Ja, ze kan het! Bovendien ben je een mens. En onze mensen... Ze worden om vele redenen als van een lager niveau beschouwd.
  De wezel piepte:
  - Dus je kunt maar beter zingen! Het publiek heeft zich hier al verzameld en we zullen ook geld verdienen.
  In feite ontstond er een geluid in de menigte van verschillende vertegenwoordigers van het schone geslacht, en er werden geklap en uitroepen gehoord:
  - Zing, kleine bloem, schaam je niet!
  Nou man, laten we muziek spelen!
  Wij willen luisteren naar de triller van de paradijsvogel!
  Dominica zuchtte zwaar en begon te zingen;
  De oever op Elfa is ruim , steil,
  De golven spatten met een glazige glans...
  Elfia werd mijn geboorteland,
  De triller van de nachtegaal zingt een prachtig lied voor ons!
  
  In een brede boot varen mijn lief en ik,
  Zlata Val liet haar vlechten zakken.
  Hoe goed is het voor mij en mijn geliefde om samen te zijn,
  Het is jammer om geen krokodil te vangen met een hengel.
  
  Nee, geen water, dat achterwaarts ruist,
  Het is de natuur die ons champagne geeft.
  Dit land is als een dierbare moeder voor mij,
  De vrijgevigheid van de aarde in koninklijke kledij!
  
  Druppelt als parels onder de maanstraal
  Spatten als een zwerm bijen met een zilveren vleugel...
  Maagd, je bent als een engel met een droom voor mij,
  Met het gezicht van onschuld - de meest pure Madonna!
  
  De geur is honing, en het haar is zijde,
  De lippen gingen uiteen als satijn.
  Ik geloof dat het langverwachte moment is aangebroken,
  Sprookjes zullen werkelijkheid worden!
  
  Onze lippen raakten elkaar in extase,
  De zoetheid is zodanig dat er geen woorden meer zijn .
  Geloof me, je bent een onaardse schoonheid,
  Het lot zal beslissen, gooi de munt hoger!
  
  Hier zijn de kussen de een na de ander,
  Zuchten en lachen van onze stormachtige vreugde.
  De heiligheid van de ziel zal worden bewaard door de cherub,
  De uitverkorene zal de lijst met zonden in de urn gooien.
  
  Nee, weet je, er is mooier dan jij op aarde,
  Passie brandt als een helder vuur in mijn hart!
  We zullen in het beste land leven,
  Laten we de ramen en de deur naar de ruimte openen!
  Dit is hoe de schoonheid een prachtig lied zong. En meisjes van alle pluimage klapten voor haar in de handen. En tegelijkertijd gooiden ze munten, inclusief gouden. En dat is geweldig .
  Het hobbitmeisje schudde haar toverstaf en het geld begon vanzelf een aparte stapel te vormen. En er groeide een hele kolom met veelkleurige munten.
  Het drakenmeisje klapte ook in haar handen en liet toen heldere vlammen uit haar drie hoofden ontsnappen. Waarna ze grillig zei:
  - Dit is natuurlijk goed, maar niet genoeg! Ik wil dat jij ook voor mij zingt!
  Dominica fronste en vroeg:
  - Is dat niet te veel?
  De markiezin bracht haar tot zwijgen:
  - Wil je zo'n waardevolle ring krijgen voor slechts één nummer? Nou, jij bent onbeschaamd ! Heb een geweten, want het artefact is waardevol.
  Het hobbitmeisje piepte:
  - Elk artikel heeft zijn eigen prijs. En meestal moet je voor een waardevol artefact drie wensen vervullen of drie diensten verlenen. Dit zijn de regels. En je begrijpt zelf waarom!
  Het publiek, bestaande uit verschillende meisjes, klapte in de handen en stampte met blote voeten, en zeer zelden met schoenen:
  Kom op, zing nog wat!
  Wij willen liedjes!
  Het zal heel gaaf zijn !
  Voer de romantiek uit!
  Wij betalen u goed!
  Wezel knikte naar Dominika:
  - Nou, breek niet af! Kom op, zing!
  En de prachtige schoonheid schudde haar heldere, heldere manen. Ze stampte met haar blote, gespierde benen en zong met veel gevoel en expressie;
  Onze waarheid, onze waarheid
  Bestaat uit het dragen van geloof!
  En niet morgen, en niet morgen,
  En red vandaag het vaderland!
  
  Wij respecteren onze Elf ,
  Ze is tenslotte de hele wereld, ken de wereld!
  Onze scharlakenrode vlag van het Moederland,
  En helderder rood bestaat niet!
  
  De pionier groet niet de buste,
  Zijn teken is de vlag van het moederland!
  We hebben de tegenstander vakkundig bestreden,
  Verheerlijkende prestaties in vers!
  
  Weet dat er maar één geloof op deze planeet is,
  Geloof in lieve , heilige elfinisme!
  Zodat gelukkige kinderen lachen,
  Orcisme in de afgrond kan losbarsten !
  
  Elke ridder was maar een kind,
  Op blote voeten op het gras en de beekjes...
  Maar nu heeft hij een lier in zijn handen,
  Maakt metaal razendsnel plat met een hamer!
  
  Iemand scherpt een machinegeweer met machines,
  Nou, iemand schiet vanaf de schouder!
  De scharlakenrode vlag wappert als een rode vlag,
  We verslaan kwade vijanden zonder grappen te maken!
  
  Onze voorouders namen moedig Orklin mee,
  Nou, hoe zit het met ons? Wij zijn op weg naar Mars!
  Wij zijn mensen, geen makaken op een tak,
  De vuist van de tegenstander raakt hem recht in zijn oog!
  
  Maar we weten ook hoe we plezier moeten maken,
  Versla de trommel, speel op de trompetten!
  Zeer schattige kindergezichten,
  En beoordelingen van vier en vijf!
  
  Het moeilijkste gevechtsexamen -
  Dit niet meemaken is als doodgaan!
  Maar bij de dood hebben we een vaandel met een fakkel,
  De elfenkopersmederij kan niet vallen!
  Het meisje zong zo mooi en vakkundig en danste tegelijkertijd, en haar benen waren zo verleidelijk. Het is alleen jammer dat er geen mannen in de buurt waren die haar schoonheid konden waarderen. En het meisje heeft het op een kolossaal niveau, en de krijger toont haar kolossale druk en sfeer.
  En er zijn al honderden meisjes verzameld, en ze maken lawaai. Ze gooien met geld en ze ruiken hele sterke geuren van jonge, frisse, vrouwelijke lichamen en dure parfums en parfums. Er is hier veel dat je hoofd doet tollen.
  Sommige munten waren van keramiek en er waren zelfs een paar houten munten , wat geweldig was. Maar het gebruikelijke papiergeld voor planeet Aarde is op de een of andere manier niet zichtbaar. En dit is op de een of andere manier ongebruikelijk voor Dominica. Soms flitsen gedachten door je hoofd over hoe wilden ze hier zijn. Hoe zit het met elektronische kaarten voor betalingen? Nou, dit is absoluut fantastisch voor dit ontwikkelingsniveau.
  Dus gooide iemand een half opgegeten taart met slagroom onder de blote voeten van een zangeres.
  Het hobbitmeisje sloeg met de bliksem met haar toverstok op de taart. En het viel meteen uit elkaar.
  De kleine schoonheid merkte op:
  - Doe dat niet nog een keer! Alleen geld!
  De wezel zong:
  - Geld verdienen! Geld verdienen!
  Verveling, luiheid vergeten...
  Geld verdienen! Geld verdienen!
  Desnoods in ieder geval de hele dag!
  Het drakenmeisje schudde haar vleugels en piepte:
  - Nou, dit is de tweede dienst! Maar om een artefactring te krijgen , heb je ook een derde nodig!
  Dominica blies haar wangen op en zei op zelfverzekerde toon:
  - Als je wilt, zal ik graag weer voor je zingen! Eerlijk gezegd houd ik van zingen.
  Het publiek van ongeveer duizend vrouwen, vertegenwoordigers van het schone geslacht, brulde en stampte bijna geheel met hun blote, sierlijke, meisjesachtige voeten:
  - Zing nog eens! Zing opnieuw!
  Bravo, toegift! Bravo, toegift!
  Het drakenmeisje maakte bezwaar en verhief haar stem:
  - Nee! Geef zo'n ring weg alleen voor liedjes! Hier moet ze iets waardevollers en tegelijkertijd moeilijkers doen.
  Er volgde een gespannen pauze. Meer dan duizend meisjes van verschillende rassen verstijfden van verwachting.
  Opeens verscheen er een jongen. De enige vertegenwoordiger van het sterkere geslacht onder hen. Hij was van het menselijk ras, droeg alleen korte broeken, was gespierd en had een slavenmerk op zijn schouder. Hij zag er ongeveer twaalf jaar oud uit en was duidelijk meer dan eens geslagen. Hij rende naar voren, terwijl zijn stoffige, kinderlijke hakken naar het drakenmeisje flitsten, viel op zijn knieën en jammerde:
  - Laat ze me vrijlaten! Geef mij mijn positie terug!
  Het drakenmeisje knikte en bevestigde:
  - Dat is het! De jongen komt vrij als je hem in een elf kunt veranderen!
  Dominica spreidde haar handen:
  - Maar dit is onmogelijk!
  De markiezin-nimf stelde voor:
  - Dit slavenkind was onlangs de kroonprins van een enorm rijk, genaamd Oenomaus. En nu werd hij een jongen van het menselijk ras en een slaaf om de pest van de duivel te vermijden. Maak van hem weer een elfenprins, en dan kunnen we misschien de draad van de hele kluwen pakken!
  . HOOFDSTUK Nr. 4.
  De hobbitprinses bevestigde:
  - Dit is je kans, Dominic. En die van ons ook. De mannetjes zijn bijna allemaal verdwenen. En deze, hoewel niet versteend, verloor zijn titel en positie, en zelfs zijn lichaam, en werd een menselijke slaaf.
  De jongen knikte met zijn lichte, kortgeknipte hoofd:
  - Ze slaan me elke dag zodat ik niet in steen verander! Om de een of andere reden zijn het de slaven die gegeseld worden die het meest resistent zijn tegen de epidemie!
  Dominica spreidde haar handen en antwoordde:
  - Ja, ik heb geen idee hoe ik hem moet ontgoochelen! En dat de prins ook nog een kind was?
  De slavenjongen schudde zijn hoofd.
  - Nee, ik was behoorlijk volwassen! Maar toen het in steen begon te veranderen, gebruikte de wezelnimf speciale magie. Ik werd een jonge slaaf en werd geslagen. Dit gaf mij enkele maanden, zij het pijnlijk, maar leven. Maar vroeg of laat zal dit eindigen. Bovendien moeten ze me hard slaan, en elke dag moet ik zware stenen dragen of aan een wiel draaien!
  Het nimfmeisje knikte:
  - Ja! Dit is de enige manier om op de een of andere manier het effect van de steenpest te vertragen. Er zijn nog steeds slavenjongens van het menselijk ras in de mijnen die nog niet versteend zijn en aan het werk zijn. Maar dit zijn de enige vertegenwoordigers van het sterkere geslacht die overblijven. En dan veranderen sommigen ook in steen en verkruimelen ze tot stof.
  Dominica floot:
  - Dit is verschrikkelijk! Universele catastrofe! En om te leven en een slaaf te worden!
  De jongen, die de zwarte korte broek droeg waaruit al zijn kleren bestonden, en pezig was, met magere spieren onder de huid die dun leken vanwege het gebrek aan vet, zong:
  - Ja, ik ben een prins, en alleen een slaaf, maar wat,
  Laat de edelen mij zo noemen...
  Hoe ver, ver weg zijn ze van mij,
  Een jongen met een gebroken beenketting!
  Het drakenmeisje piepte met een knipoog:
  - Maak hem dus weer een elfenprins, en dan kun je deze waardevolle ring van drakenmagie krijgen!
  Dominica spreidde haar handen:
  - Nou, verdomme, ik heb geen basiskennis van magie, en jij eist dit! Wat u zelf misschien niet zult doen!
  De nimf-markiezin merkte zuchtend op:
  - Misschien kunnen wij dit ook niet doen ... Wat zeg je ervan?
  Het drakenmeisje zei:
  "Ze staat al een hele tijd op de been." En de drakenacademie zal binnenkort sluiten. Dus laat hem eerst de bedwelmende examens halen en probeer dan de jonge prins te ontgoochelen.
  Dominica knikte instemmend.
  - Nou, dit is hoe je in principe...
  De nimf-markiezin pakte haar talisman op die om haar nek hing. En ze wreef erover met haar handpalmen en begon iets te mompelen, als een spreuk. Het drakenmeisje piepte en liet haar tanden zien:
  - Dit is een serieuze test voor haar ... Kan ze zonder veel schade bewegen als ze een ultra-spreuk gebruikt!
  Dominica wilde opheldering krijgen over wat de ultra-spreuk betekent, maar de nimf-markiezin stampte met haar blote voet, versierd met ringen, en het meisje kwam in een wervelwind terecht. Het was alsof een reus haar in zijn hand nam en haar droeg.
  De meisjesactrice mompelde:
  - Wat een sprong!
  En zo bevonden zij zich, samen met de nimf-markiezin, bij de ingang van het paleis. Het deed denken aan de Hermitage in Sint-Petersburg, alleen was het hoger, dertig verdiepingen met een hoog plafond. En ook weelderiger en mooier dan de beroemde Winter.
  Dominica spreidde haar benen, steunde haar zij met haar vuisten en riep uit:
  - Wauw !
  De nimf bevestigde glimlachend:
  - Ja, dit is een prachtig gebouw van de Drakenacademie.
  Voor de ingang schitterde een fontein in de vorm van een zevenkoppige draak van goud en een helder oranje metaal dat op aarde onbekend was. En uit elke mond stroomde een stroom water de lucht in, sprankelend als diamanten in de stralen van verschillende sierlijke hemellichten.
  Dominica merkte op:
  - Het is geweldig hoe hoog de jets vliegen!
  De markiezin-nimf antwoordde laconiek:
  - Technomagisch!
  Elke drakenkop had ogen gemaakt van edelstenen en van verschillende kleuren. Het zag er buitengewoon gezond , rijk en smaakvol uit.
  Er zijn ook nette steegjes met prachtige bloemen, die zich onderscheiden door een verscheidenheid aan vormen en soorten knoppen. De blote voeten van de meisjes liepen met onbeschrijfelijke elegantie en gratie over de gladde tegels met felgekleurde patronen van de paden. Ze waren van verschillende leeftijden, maar ze waren allemaal mooi en velen droegen kostbare sieraden.
  Er waren hier vooral elfen, maar er waren ook menselijke meisjes, vrouwelijke trollen en hobbits. De laatste meisjes zijn niet van menselijke te onderscheiden. Net als trouwens nimfen en dryaden. Is het omdat ze ringen dragen aan de blote tenen van hun kleine, sierlijke voeten?
  Maar menselijke meisjes kunnen dit ook.
  Dominika, een vrij lange studente, zag er te groot en volwassen uit vergeleken met de vrouwelijke studenten. En dit bracht haar enorm in verlegenheid.
  Het meisje vroeg aan de nimf:
  - Ik zie eruit als een museumtentoonstelling hier!
  De markiezin vroeg glimlachend:
  -Heb je de film over Harry Potter gezien?
  Dominic giechelde en antwoordde:
  - Ja, natuurlijk heb ik ernaar gekeken. En ze probeerden zelfs een remake van deze film te maken. Nou, en dan?
  De nimf merkte op:
  - Er waren daar jongens en meisjes. En hier zijn, zoals je ziet, geen jongens, en dit verstoort de harmonie!
  Dominica merkte op:
  - Harry Potter was ook een kind, en het was gemakkelijker voor hem. Maar om volwassen te zijn onder de kinderen. Het is erger dan een tweede jaar blijven!
  De markiezin wilde iets zeggen toen een meisje op blote voeten, maar met een diamanten broche in het haar, naar hen toe rende. Ze glimlachte heel lief en koerde:
  - Ben jij de uitverkorene?
  Dominica glimlachte en antwoordde:
  -Ja!
  Het meisje lachte en merkte op:
  - Maar je weet waarschijnlijk niet hoe je veel moet doen! Kun je bijvoorbeeld een onzichtbaarheidsdrankje maken?
  De meisjesactrice antwoordde met een zucht:
  - Helaas niet. Hoe werkt het?
  Het meisje met een diamanten broche en paars en oranje gespikkeld haar knikte met haar hoofd. En ze haalde een fles uit haar jurkzak. Ik heb de stekker omgedraaid. Ze nam een slok en... verdween.
  Dominica knipperde verward met haar saffieren ogen. En toen voelde ik een lichte knijp in mijn neus. Toen trokken ze aan haar haar. Dominica's scherpe blik zag hoe de blote voeten van een onzichtbaar meisje op veelkleurige tegels stapten en kleine stofdeeltjes en pluisjes van bomen en bloemen omhoog brachten. Het meisje schokte heel behendig en pakte met haar blote voet het jonge ondeugende meisje bij het oor.
  Ze schreeuwde. En Dominica kon haar zien. Het meisje werd transparant, als een geest of een hologram. En hij schreeuwde met een bange stem:
  - Pijn doen! Laat me gaan, tante!
  De markiezin-nimf riep uit:
  - Slim, ja! Ik dacht al dat je niets kon doen!
  Dominica zong als antwoord:
  Als je ziek wordt, kom ik
  Ik zal de pijn verspreiden met mijn handen...
  Ik kan alles, ik kan alles,
  Mijn hart is geen steen!
  De meisjes die hen benaderden, lachten. Ondanks de versieringen was het duidelijk dat hun jurken behoorlijk streng waren en een uniforme, zij het luxueuze, stijl hadden. Hoewel er in andere opzichten een gevoel van diversiteit was. Sommige meisjes hadden oorbellen in hun oren, andere niet. En sommigen, vooral hobbitmeisjes, staken gouden ringen met stenen in hun neus.
  Ze deden dit vooral om zich te onderscheiden van menselijke kinderen, die te veel op elkaar leken. Dryaden hielden ook van ringen in hun neus en oren. Een prachtig koninkrijk van meisjes, van zeven tot tieners. Bij elfen zien volwassenheid en adolescentie er echter praktisch niet anders uit, net als bij hobbits, trollen, nimfen en dryaden. Maar Dominica ziet eruit als een volwassene en een heel mooi meisje, met het expressieve gezicht van een echte prinses. Misschien te bruin.
  Ja, ze hebben zelfs haar huid lichter gemaakt toen ze een van de nobele dames uit de middeleeuwen speelde. Destijds werd een gebruind gezicht beschouwd als een teken van lage geboorte.
  Trouwens, niet alleen de huid van haar gezicht was lichter, maar ook van haar benen. Er was een episode waarin ze op blote voeten en in lompen naar het schavot werd geleid.
  Er was zelfs een liedje:
  De tijd voor verlossing is bijna hier
  De koningin wordt op blote voeten naar het schavot geleid!
  In plaats van sieraden draagt ze vodden,
  De nek van de zwaan is het slachtoffer van de beulen!
  Ja, het zag er buitengewoon grappig uit en op zijn eigen manier zelfs op de een of andere manier griezelig . Na bliksem moest ze optreden in de rol van koningin Semiramis. En bij deze opnames werd ze praktisch niet op blote voeten gefilmd. Ja, het was een interessante rol. Maar blijkbaar mocht de regisseur haar niet. Te mooi en honingblond. En voor de rol van Semiramis gaven ze de voorkeur aan een oudere vrouw met zwart haar. En Dominica moest een slaaf worden. En ze werd zelfs gebrandmerkt met een heet strijkijzer. En ze betasten mij, vrij ruw, door mannen.
  Ja, en er was een scène op het rek. Natuurlijk was de zweep gemaakt van schuim, en als ze je ermee slaan, doet het geen pijn. Maar toch is het onaangenaam als je hangt en geslagen wordt .
  De meisjesstudenten zaten bij elkaar. Toen verscheen de dryad-leraar. Ze droeg een scharlakenrode jurk en een andere stijl.
  Ze liep naar Dominica toe en koerde:
  -Ben je nieuw?
  De kinderactrice haalde haar schouders op:
  - Dat zou ik niet zeggen!
  De lerares schudde haar hoofd. In haar neus zat een ring van oranje metaal met een gestreepte steen. Ze ziet er ook uit als een tienermeisje en is op blote voeten. Bovendien zit er aan elke blote teen een ring. En dit is al een vrij hoog niveau van tovenarij.
  De nimf-markiezin merkte op:
  - Ze is een capabele student en ze heeft talent!
  De dryade-leraar gooide een klein steentje op de gekleurde tegel en beval:
  - Maak een nieuwe zodat deze in je handpalm vliegt!
  Dominica flapte eruit:
  - Telekinese, of wat?
  Als reactie lachten de meisjes. De leraar riep:
  - Verspreid! Waarom zijn ze druk bij elkaar!
  Er klonk een ontevreden gegrom en geluid. Maar de meisjes maakten geen ruzie, maar begonnen zich langzaam te verspreiden. Maar tegelijkertijd kijkend naar het nieuwe meisje.
  De leraar mompelde:
  - Nou, kom op, geef opdracht dat de steen in je handpalm vliegt!
  Dominika, die zich een volslagen dwaas voelde , riep uit:
  - Vlieg in mijn handpalm!
  De steen bewoog niet. Toen schreeuwde het meisje van woede:
  - Vlieg snel naar mij toe!
  En toen viel er een steentje en raakte het meisje als een meteoriet in het voorhoofd. De klap was goed, er zwol onmiddellijk een behoorlijke knobbel op en Dominika viel zelf bewusteloos.
  Verschillende meisjes die geen tijd hadden om te vertrekken, en de anderen die zich omdraaiden, barstten meteen in lachen uit. En dit gelach deed denken aan het luiden van honderden zilveren bellen.
  De nimf-markiezin spreidde haar armen en merkte op:
  - Er zijn capaciteiten, en welke andere! In eenvoudige woorden: til een steen op zonder spreuken. Zelfs niet elke beginnende nimf of dryade kan dit.
  De leraar was het ermee eens:
  - Ja, ze is capabel! Maar ook gevaarlijk. Deze is heel goed in staat om niet alleen de mannen naar ons terug te brengen, maar ook de vrouwtjes te doden. Dit is wilde kracht!
  De markiezin merkte op:
  - Dit meisje is een diamant die gepolijst moet worden!
  Dominika stond op en sprong overeind. Haar hoofd barstte en er zat een zwelling op haar voorhoofd.
  Het meisje riep:
  - En wie moet ik nu vermoorden?
  De leraar antwoordde woedend:
  - Ikzelf! Je zou heel goed je hersens eruit kunnen blazen. Het is maar goed dat ik je niet heb verteld de rots op te blazen!
  Dominica lachte en antwoordde:
  - Ja, in dit geval zou er een echt Hiroshima zijn!
  De dryad-mentor vroeg verbaasd:
  -Wat is Hiroshima?
  De meisjesactrice haalde haar schouders op, die niet zwak waren, en antwoordde zelfverzekerd:
  - Dit is de stad waarop een atoombom is gevallen, waardoor vijftigduizend mensen omkwamen en honderdduizend gewond raakten!
  De leraar floot:
  - Wauw! Wauw bom!
  Een van de studentes piepte:
  - Deze tante overstroomt!
  En een ander voegde eraan toe:
  - Verandert viooltjes in je oren!
  De nimf-markiezin maakte bezwaar:
  - Ik ben meer dan eens op aarde geweest en heb vele malen hun internet beklommen, en ik ken Hiroshima - het is waar. En dit is verschrikkelijk, en er stierven nog meer mensen en stierven door straling.
  Eén van de meisjes piepte:
  - Wat is straling?
  Dominika mompelde en antwoordde haastig:
  - Wanneer een elektronenwolk zich losmaakt van de kern van een atoom en deze wordt geïoniseerd, ontstaat er straling. De kale kern van een atoom vernietigt intermoleculaire bindingen, en deze breuken veroorzaken ernstige schade aan het lichaam, zowel van een mens als, denk ik, van een elf.
  De meisjes piepten als reactie van angst. Een van de kleinere piepte:
  - Mam, ik ben bang voor straling!
  De nimf-markiezin, ook bekend als Laska, lachte en antwoordde:
  - Wees niet bang! Ze krijgt je hier niet !
  Dominica merkte geestig op:
  - We werden aangevallen door straling,
  En waar kun je nu onderdak vinden...
  En hier heb je een organisatie -
  Kijk, ze slaan me in mijn nek!
  Waarna het meisje het pakte en begon te dansen. En de andere meisjes begonnen te dansen.
  De lerares knipte met haar vingers . Er verscheen een fluitje in haar mond. En hoe de nachtegaaltriller zal stromen. De andere meisjes pakten het meteen aan en verstijfden . Een andere mentor verscheen in een strikte zwarte jurk en gaf het bevel:
  - Stap voor stap!
  De meisjes stonden meteen in de rij. En ze begonnen te marcheren, terwijl ze hun stappen maten en hun blote voetzolen strekten, als soldaten. En ze deden het alsof marcheren hen bekend was, zoals de presidentiële garde.
  De leraar in een zwarte jurk, versierd met saffieren, smaragden en enkele koudgekleurde stenen die nog onbekend zijn op planeet Aarde, beval:
  - Zing nu!
  De meisjes stampten met hun blote, gebruinde, kleine en sierlijke benen en vroegen in koor:
  - Waarover te zingen?!
  De mentor antwoordde op koude toon:
  -Over waar de jongens over zouden zingen als ze niet getroffen waren door een helse pest!
  En de meisjesstudenten zongen in koor en met grote expressie;
  De sterren fonkelen in de duisternis van de nacht,
  En de glans van de zilveren maan!
  De schoonheid fronst haar schattige ogen,
  Wij zijn voor altijd met haar verloofd!
  
  De karmozijnrode zonsondergang was somber,
  Maar er zal een heldere dageraad aanbreken!
  En de wind werd vrolijk, luidruchtig,
  Het zeil van het schip is opgezwollen!
  
  Mijn ziel is een zware steen,
  De tests van de jager wachten!
  En laat de banier boven het hoofd wapperen,
  Laten we helemaal tot het einde gaan!
  
  Het hart zal niet overwoekerd worden door mos ,
  Snelle vlucht van een adelaar!
  Ook al kookt het bloed, met een onstuimige vlucht,
  Ik zal vliegen als een pijl!
  
  De wilgen bogen voor mij,
  De Almachtige God wendde zijn blik af!
  Ook al ben je volkomen pretentieloos,
  Ik zal je kracht geven in de strijd!
  
  Je dient tenslotte eerlijk het vaderland,
  Maar het vlees is zwak, de geest is ziek!
  Je zult er geen spijt van krijgen, ik ken het leven
  Laat mij niet in een ramshoorn veranderen!
  
  Ik zal de zonden van vervlogen tijden wegwassen,
  Laat wat er in het verleden is gebeurd, verdwijnen!
  Zie je, de peren rijpen in de tuin,
  De schets schetst het vlak!
  
  Dien het vaderland met al je macht,
  Vergeet dat er vrede is in de wereld!
  Om de bosjes niet in brand te steken,
  Moge iedereen goed bij jou leven!
  
  Hierop antwoordde ik eenvoudigweg:
  Heer, ik zal de aarde graven!
  Zodat kinderen lachen van geluk,
  Zodat u uw eigen volk niet hoeft te verzoenen!
  
  Het goede hangt immers van ons af,
  Iedereen beslist - de keuze is aan henzelf!
  En van jou de Almachtige draden,
  Je houdt het universum in je vuist!
  
  Wij zullen jou ook vasthouden,
  Het moederland kan tenslotte niet heiliger worden gevonden!
  Tijdens het schieten werden mijn vingers erg gevoelloos,
  En we zijn nog niet eens twintig!
  
  Overwinning is een onbereikbare vrucht;
  Voor degenen die zwak, laf of dom zijn!
  Maar de soldaten kunnen alle pieken aan,
  We zullen dit buitensporige gewicht op de navel leggen!
  Daarna verdwenen ze in het luxueuze paleis van de drakenacademie.
  En de mentor in het zwart keek Dominica aandachtig aan en merkte op:
  - Je bent erg mooi. Vooral voor het onvolmaakte menselijke ras. Het is geweldig!
  Dominica zong enthousiast als antwoord:
  Ik ben de perfectie zelf
  Ik ben de perfectie zelf
  Van een glimlach tot een gebaar,
  Bovenal lof!
  O, wat een gelukzaligheid
  Weet dat ik perfect ben
  Weet dat ik perfect ben
  Weet dat ik ideaal ben!
  De leraar in een zwarte jurk keek het meisje streng aan en merkte op:
  - Ze heeft een geweldige bescheidenheid! Wat een schat!
  De wezelnimf stelde voor:
  -Misschien moeten we haar hielen kietelen met stokken?
  De lerares haalde haar schouders op en antwoordde niet al te zelfverzekerd:
  - Geen slecht idee! Maar het is beter om haar naar de drakenmeester te brengen. Eens kijken of ze kan slagen voor het toelatingsexamen!?
  De markiezin merkte glimlachend op:
  - Toelatingsexamens? Dit is niet het domste idee, maar het kan in de allereerste cursus worden overgenomen, waar het triviaal eenvoudig zal zijn!
  De leraar protesteerde op strenge toon:
  - En deze grote jongen bij zevenjarige meisjes zetten? Ja, ze zullen haar plagen en knijpen. Ja, en zij kan zelf iemand meenemen en vermoorden. Nee, dit is helemaal geen zakelijke aanpak! Oudere meisjes hebben haar nodig, en daarvoor moet ze een hoog talent tonen!
  Wezel knikte:
  - Klinkt logisch!
  Dominica schudde haar hoofd, dat leek op een meipaardenbloem:
  - Val me niet lastig met kleine meisjes.
  De leraar knikte:
  "Doe dan de examens bij Lady Dragon Master." In dit geval wordt u toegelaten tot een elitecursus. Je woont zelfs in een aparte, mooie kamer, met een zilveren schotel en een schenkende appel.
  De meisjesactrice vroeg verrast:
  - Hoe is het, met een zilveren schotel?
  De mentor legde uit:
  - Het is alsof je televisie op aarde hebt. Alleen zijn er voorlopig mogelijk minder programma's. Dus? Jij hebt technologie, wij hebben magie. Maar hier kun je, als je echte magische vaardigheden hebt, door een schoteltje zien wat er aan de hand is.
  Dominica vroeg insinuerend:
  -Kun je de aarde zien?
  De leraar knikte instemmend:
  - En de aarde kan ... Tenzij je natuurlijk een zeer gevorderde goochelaar bent. Ik surfte ook op internet - een coole menselijke uitvinding. En ik moet zeggen, jij weet echt hoe je moet schieten. En ze kwamen met een interessant netwerk. Het is zelfs verrassend dat eenvoudige elektriciteit zonder enige magie daartoe in staat is!
  Dominica haalde haar schouders op en antwoordde:
  - Ja, dit verbaast mij zelf! Waarom doe je dit niet voor jezelf?
  Toen antwoordde de nimf-markiezin:
  - Wetenschappelijke vooruitgang is gevaarlijk. Als onze bommen weer gaan ontploffen, en niet de simpele, maar de nucleaire ! Op deze manier blijft niemand in leven en is magische straling erger dan normale straling!
  Dominica floot:
  - Hier zijn ze ! Het gebeurt.
  De meisjesstudenten riepen:
  Zo iemand hebben we niet nodig , ze is een slechte tante!
  De mentor beval in ijzige tinten:
  - Volg mij!
  En ze verhuisde. Ze had speciale sandalen aan haar voeten waardoor haar tenen aan de voorkant open bleven en ze spreuken met ringen kon uitspreken. De mentor zelf ziet er ook jong uit - geen enkele rimpel, een onberispelijk gezicht. Maar haar structuur is zichtbaar, niet de zacht opkomende lijnen van een tiener, maar een volwassen vrouw met klassieke en, je zou zelfs kunnen zeggen, aristocratische trekken. En het uiterlijk is zo moeilijk.
  Dominika dacht dat ze een soort titel had. En misschien niet klein.
  Ze volgde haar, en de marquise-nimf sprong naast haar op en piepte, haar tanden ontblotend:
  - Je bent zo'n geweldige koningin. Maar de bult op je voorhoofd is al genezen, je herstelt snel!
  Dominika merkte grinnikend op:
  Krachtexpander en dumbbells,
  Een gezonde geest in een gezond lichaam!
  Dus passeerden ze een fontein en zeven stralen die ruim honderd meter de lucht in uitbarsten , zich verwonderend over de wonderbaarlijke schoonheid. Het volgende is de poort, bij de ingang van een vrouwelijke boogschutter, en een verguld pantser.
  Ze begroetten het nieuwe meisje met knikjes en het stampen van hun blote, gebeitelde voeten.
  Dominica merkte op:
  -Meisjes hebben drie goede eigenschappen. Ten eerste dat ze mooi zijn, en ten tweede dat ze...
  En toen kwam het antwoord niet in me op. En hier zijn ze in het gebouw van de Drakenacademie. Er is hier zoveel luxe, je kunt het niet eens vergelijken met Peterhof. Naast goud en platina zijn er nog steeds veel verschillende metalen die geen analogen hebben op planeet Aarde. En ook talloze edelstenen met de meest complexe en prachtige patronen, omzoomd met ornamenten, sierlijke, iriserende bloemknoppen. Ook hangen er veel verschillende portretten aan de muren. Meestal elfen en elfen. Maar er zijn andere wezens. Maar bijna alle gezichten en figuren zijn jong en prominent. Jonge mannen poseren vaak met ontbloot bovenlijf. En ze lijken erg op de beelden uit het oude Griekenland en Rome. Er zijn hier veel dingen ... En er komen ook fonteinen uit de hoeken, die er ook mooi en smaakvol uitzien.
  Spiegels met oranje en gouden lijsten, omlijst met diamanten en topazen, zijn ook zichtbaar. Dat ziet er op zich best netjes uit en is ook nog eens een lust voor het oog.
  Dominika was blij om te zien dat haar stenen bult vrijwel verdwenen was. En ze is weer mooi en goudharig . En zo'n meisje...
  Haar haar is zo helder dat maar weinig mensen geloven dat ze niet geverfd is. Maar dit is haar natuurlijke kleur. En het staat haar heel goed bij de bronskleurige kleur van haar jonge gezicht.
  Ze is een meisje van edel bloed en springt af en toe op als een aap.
  En de academie zelf is cooler dan het paleis van Versailles. Probeer dus dicht bij haar te komen.
  Dominica pakte het aan en zong:
  De gewelven van paleizen zijn verleidelijk voor ons,
  Vrijheid zal nooit vervangen worden!
  Vrijheid zal nooit vervangen worden!
  En haar blote tenen pakten een diamanten steentje van de vloer en gooiden het hoger. Hij vloog voorbij, maar de nimf knipte met haar vingers en de diamant belandde in haar open handpalm.
  Dominica merkte op:
  - Je hebt het slim gedaan!
  De wezel piepte:
  Wendbaarder dan een makaak
  Sterker dan een os...
  En het reukvermogen is als dat van een hond,
  En het oog is als dat van een adelaar!
  De mentor merkte op strenge toon op:
  - Nu gaan we naar beneden .
  Dominica stamelde:
  - Of misschien is het juist beter om op te staan?
  Zij schudde haar hoofd:
  - Er is een ondergronds stadion beneden. Daar laat je je vaardigheden zien als je bij de elite wilt komen!
  De meisjesactrice vroeg verlegen:
  - Wat moet ik doen als ik de examens niet haal?
  De leraar zei streng:
  - En dan word je een slaaf. Je hebt slaven gespeeld in films en weet je wat het is?
  Dominica lachte en antwoordde:
  - Vandaag is het meisje een naakte slaaf,
  En morgen is gewoon een coole godin!
  En ze begon in feite plezier te hebben en zonder enige problemen.
  En dus begonnen ze de marmeren treden af te dalen. En het was als een afdaling naar de hel.
  Dominica herinnerde zich hoe ze in films een heks speelde. Ze werd aan een ketting getild, met haar handen achter haar aan het plafond vastgebonden. En het deed echt pijn. En het vernauwt de aderen. Het gebruinde, gespierde lichaam van het meisje is bedekt met zweet van pijn en spanning. En dan wordt de ketting losgelaten. En ze voelt even verlichting en rent naar beneden. En er is spanning op de vloer.
  En Dominica schreeuwt van helse pijn in haar gewrichten en schouders. Ja, je moet het voelen.
  De nimf, die zag dat het gezicht van het meisje een grimas trok , merkte op:
  - Je hoeft geen slaaf te zijn. Het kan zijn dat jij leerling wordt in de juniorgroep.
  Dominika giechelde en merkte op, zingend, zichzelf bespottend, een volwassen meisje, en bovendien een actrice:
  Eersteklasser, eersteklasser,
  Vandaag is het jouw vakantie...
  Het is een geweldige en leuke tijd,
  Eerste kennismaking met school!
  Laska merkte op:
  - Niet grappig! Jullie hebben nooit gedroomd van onze capaciteiten op het gebied van magie!
  Dominica reageerde agressief:
  - Heb je ooit gedroomd van onze technologische prestaties? Eén waterstofbom zal al je magie uitschakelen.
  De mentor in het zwart merkte op:
  - Er is geen reden om op te scheppen . Dit is niet gepast!
  Dominica antwoordde:
  - Dit is geen opschepperij, maar een vaststelling van feiten. Een waterstofbom met een kracht van honderd megaton is in staat al het leven binnen een straal van honderd kilometer te vernietigen. Kunt u zich voorstellen wat dit is?
  Nimf bevestigd:
  - Ze liegt niet! Mensen hebben eigenlijk zulke fantastisch destructieve wapens. En het allerbelangrijkste: er zijn ook raketten die het naar het doel kunnen brengen.
  De lerares mompelde door haar tanden:
  - Het is jammer dat de pest onder de mensen de aarde niet heeft getroffen. Agressieve mannen zoals de jouwe verdienen het niet om te leven!
  Dominica maakte geen ruzie en knikte:
  - Soms denk ik ook dat het zo is.
  Nimf merkte op:
  - Mensen zijn ook verschillend. Denk niet dat ze allemaal slecht zijn. Hoewel je, welke mensen talrijker zijn, slecht of goed, op het eerste gezicht niet goed kunt zien!
  Dominica merkte op met een glimlach die er heel verdrietig uitzag:
  - Als je naar centrale televisie kijkt, zijn er misschien meer slechte . Of zelfs hele slechte!
  Nimf bevestigd:
  - Dit is vreemdelingenhaat! Wanneer de haat wordt geïntensiveerd jegens alles wat niet zoals jij is. Maar dit mag niet als voorbeeld worden genomen.
  Dominica merkte op:
  - Oké, laten we het niet over politiek hebben. Mijn doel is om alle vertegenwoordigers van het sterkere geslacht op de planeet te redden ... dat wil zeggen, in jouw universum. En dit is meer dan een planeet!
  Wezel antwoordde beleefd:
  - Dit is geen planeet, zelfs geen grote, maar het is ook niet echt een universum. Het is iets tussen een hele grote planeet en het universum. Maar ik ga liever niet in het onkruid...
  De mentor schudde haar karakteristieke oren, die onder haar haar vandaan kwamen, en zei:
  - In ieder geval niet alleen wij, maar er zijn ook andere academies van draken en niet-draken die manieren zoeken om de mannetjes te redden en, indien mogelijk, terug te geven.
  Dominica piepte:
  - Een drenkeling grijpt zich vast aan rietjes! En het is echt een baksteen...
  De nimf-markiezin stelde voor:
  - Misschien moet je beter zingen, de afdaling is behoorlijk lang!
  De meisjesactrice knikte:
  - Ja, ik ben het ermee eens , het is zelfs koeler dan in de metro!
  En Dominica knikte met haar hoofd, dat fonkelde van bladgoud, en zong:
  Er is geen leeftijd of lengte in oorlog,
  Ze maakt meisjes en jongens gelijk!
  Degenen die geen gelukzaligheid in stilte willen,
  Wie wil nog hoger vliegen!
  
  Wij hakken, schieten en snijden,
  Voor ons is er geloof - dienstbaarheid aan het moederland!
  Natuurlijk is het beter om als zwaard te dienen,
  Om de strijd beslissend te winnen!
  
  Wat is nog belangrijker voor onze vrouwen?
  Neem hem natuurlijk niet alleen mee op bed!
  Je bent een arendsechtgenoot, geen zielige mus,
  Probeer te voorkomen dat onze huizen in brand vliegen!
  
  Dit is een felle strijd, we zien het aankomen,
  De horde vaart, de massa is niet te tellen!
  Maar de smeden smeedden een sterk schild,
  Het gebrul en de kwade geluiden zullen ons niet bang maken!
  
  En we kwamen samen, legioen,
  De speren worden stevig vastgehouden in de handen van de machtigen!
  Wees de vijand, tenminste een kampioen in vernietiging,
  Er wachten graven, geen medailles bij de navel!
  
  We kwamen in botsing , maar de meisjes stinken,
  Zwaarden in handen schitteren als bliksem!
  Wat een sterke meiden, stoere uitstraling,
  Tot afgunst van zelfs de sterren Jedi !
  
  dachten de orks, de wezens , de koningen ?
  Maar nu rennen de "beren"!
  Wij zijn de heilige strijders van Rus',
  Elke vechter, meisje of jongen!
  
  Wij verdrijven ze en nemen geen gevangenen,
  Vrije mensen mogen geen ongelukkige slaven voortbrengen!
  We hebben te maken gehad met de ruige kraai,
  De belangen van het vaderland zijn hoger dan de particuliere belangen!
  Ja, het lied is niet zwak en de stem van de krijger is prachtig.
  De afdaling was voltooid en nu bevonden drie meisjes van verschillende soorten: een elfmentor, een marquise-nimf en een menselijke drop-in zich op het grondgebied van een groot ondergronds stadion, niet minder groot dan Luzhniki, en misschien zelfs superieur.
  Het had veel allerlei apparaten, een hoog plafond en tribunes voor honderdduizenden toeschouwers, en stoelen geborduurd met fluweel, parels, goud of zelfs voor de duurste gasten met diamanten en andere stenen.
  Tegelijkertijd was het bijna leeg. Het is waar dat in het midden de Grootmeester zelf en het hoofd van de academie, de Drakenhertogin de Montserrat, stonden.
  Een heel mooi vrouwtje met zeven hoofden, geschilderd in alle kleuren van de regenboog. En het ziet er zo mooi uit, gewoon geweldig, vooral als je het in werkelijkheid ziet en niet in een film.
  Dominica zong misplaatst:
  Hoge lucht, verre afstanden,
  Luister naar het lied over de dapperen Akmale ...
  Hij is een kwade draak, hij heeft de aarde bevrijd,
  En deze ridder verliet het licht van de lucht!
  Er worden weer liedjes gezongen...
  Hier onderbrak de Drakenhertogin de Montserrat met een dreigende stem, zoals de trompetten van Jericho:
  - Ik zie dat jij een heel brutaal meisje bent, met een tong die gemakkelijk in een lange lus om je menselijke nek zou kunnen krullen.
  Dominica antwoordde met een onschuldige glimlach:
  - Het was niet mijn bedoeling je te beledigen. Het is gewoon dat ik heel graag zing. En Akmal is gewoon een sprookjesjongen, een filmpersonage uit een kinderfilm. Neem het niet te serieus!
  Zevenkoppige vrouwelijke draak, ongeveer zo groot als een goed tweezits aanvalsvliegtuig, lachte en merkte op, terwijl alle zeven hoofden tegelijkertijd spraken, alsof ze één geheel vormden, ondanks hun verschillende hersenen:
  - En je bent geestig en moedig, en tegelijkertijd vindingrijk. Kun je tenminste iets met magie doen?
  Dominica zong als reactie een komisch lied:
  Geschenk van leraren,
  Ze brachten tijd met mij door...
  Hij heeft voor niets met mij geleden -
  De meest bekwame goochelaar!
  
  Wijze leraren
  Ik luisterde aandachtig...
  Alles wat niet aan mij werd gevraagd
  Ik heb het op de een of andere manier gedaan!
  . HOOFDSTUK Nr. 5.
  De slavenjongen en voormalig prins Oenomaus kreeg opnieuw de opdracht om aan het zware wiel te draaien. Een kind van ongeveer elf of twaalf jaar oud, overweldigend door vermoeidheid en met zijn blote voeten op scherpe stenen rustend, was graan aan het malen. Twee elfmeisjes sloegen, met ongeveer gelijke tussenpozen, op de blote, gespierde rug van de jongen. Op de een of andere manier zorgde dit slavenbestaan voor een uitstel van het veranderen in steen. Maar jonge slavenjongens mogen niet rusten en moeten hard en krachtig worden geslagen.
  En zo verder totdat de slavenjongen, volledig uitgeput, in slaap valt. En daarna voeden ze hem weer op, voeden hem zodat hij niet van de honger omkomt en de kracht heeft om te werken. En ze tuigen zich weer op.
  Dit geeft leven, maar slechts een zeer pijnlijk leven. Als een hel tijdens het leven, behalve dat het lichaam jong en gezond is en de gedachten in het hoofd zitten en het bewustzijn helder is. Maar dit maakt het nog vernederender en pijnlijker. Om zijn gedachten een beetje af te leiden van de pijn en vermoeidheid, gebruikte de voormalige prins en nu slavenjongen Oenomaus zijn verbeeldingskracht;
  Een ploeg piraten op gevechtsdraken doorkruist de wolken op zoek naar prooien. Een knappe, gespierde jonge elf Oenomaus in een keurig pak, laarzen die glinsteren van scharlakenrode lak en met diamanten sporen bestuurt zijn driekoppige monster. En de rest van het team bestaat uit geweldige meiden. Ze zijn gespierd, gebruind, blootsvoets, en al hun kleding bestaat uit kettingen van edelstenen op hun borst en heupen. En iedereen is natuurlijk gewoon een fotomodel met licht haar. Ze monteerden draken die iets kleiner waren en slechts één kop hadden.
  Nou ja, hij is natuurlijk een man, het sterkere geslacht, en zijn team bestaat uit vertegenwoordigers van het schone geslacht. En hij heeft geen andere mannen nodig.
  Dus alleen de mannelijke kapitein heeft schoenen, en zijn verrukkelijke ondergeschikten kunnen in de strijd met hun blote, sierlijke voeten dingen doen die niet in een sprookje kunnen worden gezegd of met een pen kunnen worden beschreven! De schoonheden zijn in staat explosieven met dodelijke kracht te gooien, en een dolk, boemerang of giftige naald te gooien.
  Oenomaus, de jonge prins, zong met vreugde en vreugde:
  De rijke man zal natuurlijk lachen,
  Schud je mammon, je volle buik!
  En ons lot is om te sterven met pijn,
  De dood waakt over iedereen, een oude vrouw met een zeis!
  
  En we willen rennen op het gras,
  We zijn tenslotte in wezen nog steeds maar kinderen!
  Maar de jongen zal een dubbele slavernij voelen,
  Er is geen vrijheid in welke gevangenis dan ook op deze planeet!
  
  We moeten vechten, dit is het lot,
  Dood een kameraad als je een broer moet doden!
  Het heeft geen zin om tot de Almachtige te bidden,
  Voor wiens zonden moeten slaven vergelding dragen?
  
  Er is bloed in de arena en vuil in de kerker,
  De ratten beten in mijn blote voeten!
  De hebzuchtige prins plaagt met zijn stierenpoot,
  Hij zou zelf weggestuurd moeten worden!
  
  Om te overleven moet je doden,
  Je lijdt zowel in ziel als in sterfelijk lichaam!
  De edelen smullen van de lijken van de armoede,
  De stank stierf weg, het enige dat overbleef was een krijtstreep!
  
  Maar toch kan de geest van de wil niet gebroken worden,
  Het vaderland leeft in de gedachten van de jongen!
  Een leger zal voor eeuwig naar de Elfen komen met misbruik,
  We zullen de rijken neerwerpen vanwege hun daden !
  
  Dan zal de geldzak trillen ,
   Wie perste de sappen uit het vaderland!
  Om te winnen hebben we een heldere geest nodig,
  En als je een lafaard bent, zijn zelfs de goden machteloos!
  
  Hier is een zwaai met het zwaard, het hoofd vloog eraf,
  De beul veranderde plotseling in een slachtoffer!
  Hoe de duivel plotseling uit de ketel ontsnapte,
  Woede wordt dus uit een groot hart verdreven!
  
  Je hoeft niet na te denken, de elfen van het licht zijn zwak,
  Ons volk heeft voor niemand gebogen!
  de nieuwkomer uit de hel ,
  En wij zijn zo vriendelijk om thee uit het schoteltje te drinken!
  Een prachtig lied, en zijn team van draken is geweldig. Dus aan de rechterkant zweefde een elfenmeisje met koperrood haar dat als een proletarische vlag in de wind wapperde:
  - Het is tijd om serieus te worden, oh prins van de luchtpiraten!
  Enomai knikte glimlachend:
  - Zeker! Dit is waar wij voor geboren zijn!
  De meisjes zongen in koor, in koor, stuiterend en spelend met hun sterke lichamen, gevormd uit ontwikkelde spieren:
  We zijn arm, we zijn arme piraten,
  Het spijt ons heel erg...
  We zetten potten in de lucht voor de karvelen,
  Maar omdat ze ons geen moraliteit hebben bijgebracht!
  En de krijgers zongen met nog grotere vrolijkheid en opwinding, en hun stemmen klonken als volle nachtegaaltrillingen:
  Piraten hebben geen wetenschap nodig
  En het is duidelijk waarom...
  We hebben benen en armen,
  Maar we hebben ons hoofd niet nodig!
  Op dat moment floot een meisje met geelviolet haar schril:
  - Prooi vooruit! Er staat een heel luchtgaljoen op de juiste koers!
  De meisjes zongen in koor:
  Eh ma , over de oceaan, eh ma , draken onder controle,
  Eh Ma , kijk eens naar de fantastische rijkdom...
  We geven niets om de wetten, we bouwen aan een nieuwe orde,
  Om zwak en dom te sterven onder het zwaard!
  Prins Oenomaus beval:
  - Nou meiden, als we voorbestemd zijn om te beroven, dan zullen we beroven!
  En toen haastte een hele zwerm draken zich om aan te vallen. Ze renden naar hun doel.
  Het galjoen was een groot en mooi schip. Ondanks het zware gewicht en beladen met verschillende goederen, zweefde het dankzij magie soepel in de atmosfeer. En de wind blies de zeilen van dit galjoen.
  Enomai merkte op dat de zeilen van het schip zeer heldere en mooie patronen hadden. En dit is, laten we zeggen, erg cool . Vooral toen de opkomende zon verscheen.
  Vanuit het galjoen zagen ze een zwerm piraten die getrainde draken controleerden. En het team begon zich er druk over te maken. Ook daarin bestaat de meerderheid uit mooie meisjes in tunieken en slavinnen. Ze hadden alleen een zwembroek aan, slechts een paar jonge slaven hadden gouden en zilveren armbanden die glinsterden om hun enkels en polsen.
  De krijgersmeisjes waren uitbundiger versierd. Maar ook blootsvoets, zoals jongens van twaalf tot veertien jaar oud, gespierd, mooi, maar met slavenmerken op borst en schouders.
  Slechts één krijgersmeisje had elegante laarzen aan haar voeten. Blijkbaar is zij hier de belangrijkste en de kapitein. Zo'n mooie blondine met haar dat eruitzag alsof het met gouden poeder was bestrooid.
  En wat een schattig gezichtje heeft ze. En het lichaam is bedekt met een pantser dat is gegoten in platina, saffieren, smaragden, topazen, robijnen, agaten en diamanten. Bovendien zijn de edelstenen gerangschikt in een prachtig ornament van de mooiste kleuren. Er zijn rozen, tulpen, korenbloemen, vergeet-mij-nietjes, mimosa's, pioenrozen en vele anderen.
  Op haar luxueuze pantser zijn alle bloemen verschillend, en niet één wordt herhaald.
  De piratenprins Oenomaus voelde een golf van heldere gevoelens in zichzelf en koerde:
  - Nou, is het echt mogelijk om zo'n schoonheid te verlammen en te doden! Ik kan zo'n zonde niet op mijn ziel dragen.
  De vurige roodharige partner merkte op:
  - Maar daarom zijn we piraten! Het is tenslotte onmogelijk om zonder zonde te piraten.
  Een ander merkte glimlachend op:
  Ja, het is moeilijk om dierbaren echt te doden,
  Een elf, geloof me, werd tenslotte geboren voor geluk...
  Maar als je een piraat bent, is het mes de moeder,
  Zonder bloed, regen en eeuwig slecht weer!
  De roodharige merkte ook op:
  - Dit zijn natuurlijk mooie meisjes en jongens, maar ze zijn niet ons elfenras, maar van het mensenras! Kijk eens, geweldig , naar de vorm van hun oren.
  Oenomai was verrast:
  - Zijn mensen zo mooi en jong?
  De vuurstrijder knikte:
  - Dat is het! Met behulp van magie ontvingen ze de eeuwige jeugd. En nu zitten deze jongens vast in hun vroege tienerjaren.
  Ze zullen nu altijd jong en onderdanig zijn.
  De jonge prins zong:
  Alle elfen, mensen op de planeet,
  Moeten altijd vrienden zijn...
  Kinderen moeten altijd lachen.
  En leef in een vredige wereld!
  Kinderen moeten lachen
  Kinderen moeten lachen
  Kinderen moeten lachen -
  En leef in een vredige wereld!
  De blonde elf stelde voor:
  - Er is een optie! De beste vechter van hun kant en de beste of beste van onze kant zullen vechten. In het geval van een overwinning delen ze de buit met ons, en in het geval van een nederlaag wordt de verliezende krijger . een slaaf of een lijk!
  Oenomaus merkte op:
  - Dit is logisch! Ik ben klaar om te vechten!
  Meisjes op draken omringden het galjoen. Ze zijn sneller; een enorm schip kon simpelweg niet ontsnappen aan de behendige kudde.
  Maar het galjoen had kanonnen. En ze begonnen ze te richten, en de pitten begonnen zelfs te roken.
  Oenomaus zei met donderende stem:
  - Ik stel een duel voor! Volgens de gewoonte van luchtpiraten. Eén vechter van jouw kant, en één van onze kant. Je geeft de helft van je lading aan de winnaar. En in geval van een nederlaag , doe met de verliezer wat je wilt . Wij zullen u niet lastig vallen.
  De meisjeskapitein in kostbaar harnas met bloemen antwoordde:
  - Geweldig! Wij gaan deze uitdaging aan! Ik zal vechten! En jij nomineert wie je wilt!
  Elfenprins Oenomaus verklaarde resoluut:
  - Ik ben de enige vertegenwoordiger van de sterkere seks onder jullie. Dus ik moet vechten!
  De roodharige assistent zei agressief:
  - Ik ben geen slechtere vechter! Ik wil vechten!
  En ze schudde haar blote voeten, elegante, zeer behendige been, dat beweeglijk is, als het lichaam van een cobra.
  De jonge krijger maakte bezwaar:
  - Wij zijn kapiteins, we zullen vechten!
  Het meisje in het kostbare harnas knikte en zei glimlachend:
  - Markiezin de Diana, tot uw dienst!
  De jonge elf antwoordde vol vertrouwen:
  - Prins Oenomaus! Klaar voor de strijd!
  En heel behendig sprong de jonge krijger op het dek en trok zijn lange, dunne zwaard.
  Lady de Diana trok ook haar mes en vroeg glimlachend:
  - Waarom werd de prins plotseling een bloeddorstige piraat?
  Oenomaus antwoordde hierop resoluut:
  - Het is een lang verhaal. Maar ik ben geen bloeddorstige piraat, maar een nobele! En dat maakt een verschil.
  De markiezin antwoordde glimlachend:
  - Ik zal je niet vermoorden, je zult mijn persoonlijke slaaf en gevangene zijn. Ik zal je met je tong de blote voetzolen laten likken en mij daardoor plezier bezorgen!
  Oenomaus lachte en antwoordde:
  jou ook niet vermoorden ! En het is zelfs leuk om zulke voeten met je tong te kietelen. Maar ook al ben je een serieuze krijger, je wacht niet op mijn nederlaag!
  Diana glimlachte breder , met haar grote tanden, en antwoordde:
  - Laten we eens kijken! Niet alleen ik, maar ook andere meisjes zullen je gevangen nemen. En we zullen je martelen en doodslaan. Laten we eens kijken hoe je in dit geval lacht!
  De piratenprins zong als antwoord:
  Geef niet op, geef niet op, geef niet op
  Wees niet timide in de strijd met het nachtmerriemonster...
  Lach, lach, lach -
  Weet dat alles er geweldig en oké uitziet !
  De markiezin knikte met een zeer tevreden blik:
  - Je bent een vrolijke jongeman! Je zou een geweldige nar zijn. Misschien geef ik je zelfs aan de koningin. En het zal leuk zijn!
  Oenomaus antwoordde boos:
  - Genoeg ijdel gebabbel. Laten we vechten!
  Het meisje in harnas sprong van de batterijvloer en viel haar tegenhanger aan. Oenomaus ontmoette haar, pareerde de slagen en reageerde zelfs, waarbij hij bijna het oor van de schoonheid afsneed. Ze sprong achteruit en merkte met een panterglimlach op:
  - En je bent niet slecht. Ik dacht dat je een prins was, net zoals ik een non was!
  Het meisje is echter geen elf, ze heeft een menselijk oor. Maar Oenomaus is een elf. Mensen en elfen hebben gewone kinderen: halfbloeden . Maar meestal worden ze klootzakken genoemd . En ze vinden ze allebei niet echt leuk.
  Het markiezinmeisje viel opnieuw aan. Ze voerde complexe combinaties uit met zwaarden. En haar mes flikkerde, maakte een sprongetje en draaide weer rond, als de vleugels van een molen in een orkaan. En zij viel aan.
  De prins, die niet zonder reden erfgenaam was van een enorm rijk, deelde een harde klap op haar borst uit. En hij doorboorde het pantser. Bloed spatte er zelfs vanaf. En het was duidelijk dat het meisje gewond was.
  Ze deed een stap achteruit en siste:
  - Gevaarlijke monsterjongen!
  Edmond antwoordde met een neerbuigende glimlach:
  "Ik ben misschien een monster, maar ik ben verre van een jongen!"
  Diana lachte en viel opnieuw aan. Hoewel er scharlaken bloed uit haar druppelde. En ze verspreidde zich over het dek.
  De roodharige koningin merkte op:
  - Ik zou haar hoofd meteen hebben afgehakt! Ik zou niet aan de doedelzak trekken.
  De markiezin-kapitein siste:
  - En ik kan je zo'n kans geven!
  Oenomaus reageerde door de krijger met zijn zwaard onder de hand te slaan en haar pees door te snijden. Ze liet het wapen uit haar rechterhand vallen, maar pakte het onmiddellijk met haar linkerhand op. En ze grijnsde vleesetend, alsof zij de meesteres was van de situatie in deze confrontatie.
  De jongeman merkte op:
  - Je bent een moedig meisje! Maar dan raak je gewond. Geef het beter op!
  Diana riep uit:
  - We zullen sterven, maar we zullen niet opgeven!
  De roodharige piratenkrijger piepte:
  Je moet ons respecteren, bang voor ons zijn,
  De heldendaden van vrouwelijke piraten zijn eindeloos...
  De elfen van het licht wisten altijd hoe ze moesten vechten,
  En de planeet is gek op ons!
  En gelach als reactie, zo iriserend en rinkelend. Alles zag er zo gaaf en met gevoel uit.
  En Diana viel opnieuw aan. Ze gedroeg zich met haar linkerhand niet slechter dan met haar rechterhand. En het was heel mooi, zulke sierlijke bewegingen. Bovendien trok de markiezin-kapitein haar laarzen uit en werden haar kleine, sierlijke voeten bloot. En dit droeg bij aan haar behendigheid.
  Oenomaus merkte op:
  - En blote voeten staan je goed, lieve schoonheid!
  Diana siste:
  - Je kust mijn blote hielen!
  Het gevecht was zeer agressief. De markiezin viel met wilde woede aan en zwaaide met haar wapen alsof het een dameswaaier was. En dit bleek buitengewoon mooi te zijn. En toen krabde de punt Oenomaus langs de gladde, haarloze, roze wang van de elf.
  De jongeman merkte op:
  - Jij bent goed!
  Diana knikte:
  - Ja, ik ben cool! En weer het zwaaien en draaien.
  De roodharige piraat riep:
  - Sla haar! Vermoord haar!
  Oenomaus antwoordde glimlachend:
  - Hoe zit het met het gebod van de Almachtige: niet doden?
  Het vuurmeisje antwoordde :
  - Letterlijk: pleeg geen kwaadaardige moord!
  De piratenprins mompelde:
  - Dus het is mogelijk om een goede moord te plegen?
  Het roodharige meisje bevestigde:
  - Het is niet eens mogelijk, maar het is noodzakelijk!
  Ondertussen probeerde de gewonde meisjeskapitein opnieuw aan te vallen en handelde heel goed. En ze krabde Oenomaia op arm en schouder.
  Diana brulde:
  - Je zult je slecht voelen! Ik vermoord je, puppy!
  Oenomaus zong als reactie en pareerde de aanvallen;
  We kennen onsterfelijke glorie in veldslagen,
  Zonder angst te kennen, hak dapper!
  Moge het zwaard ons helpen bij grote prestaties,
  Versla de vijand - niets anders doet er toe!
  
  We varen op zee, zonder enige twijfel te kennen,
  Een piraat en een storm, een orkaan is geen barrière!
  De herinnering zal in de harten van generaties blijven,
  De vijand is verslagen - dat is de hele beloning!
  
  De schoonheid zal je hartstochtelijk liefde geven,
  En morgen wacht de beul op het schavot!
  Je leven verbinden met een filibuster is gevaarlijk,
  Fortune gooit de dobbelstenen op een speelse manier!
  En bij het laatste woord sloeg de piratenprins met zijn zwaard in de hand van het markiezinmeisje, en het wapen viel uit haar bleke hand.
  Diana glimlachte en sprong, terwijl ze haar blote hiel op Oenomai"s kin richtte. En het meisje liep nonchalant rond. De jongeman tilde haar op en gooide haar vervolgens neer. Diana stortte neer op het dek en was stomverbaasd. Ze probeerde echt overeind te springen, maar de punt van de teen van de laars raakte haar in de kin en het meisje viel volledig flauw door de krachtige klap.
  Oenomaus hief zijn handen op en riep uit:
  - Zege!
  Er ging een gerommel door de bemanning van meisjes en jongens op blote voeten. En de krijgers met hun slavenjongens knielden uitdagend neer.
  De roodharige krijger merkte op:
  - Op de een of andere manier bleek het heel gemakkelijk! Ik dacht dat het moeilijker zou zijn.
  Oenomaus mompelde:
  - De kalkoen dacht na en belandde in de soep!
  Het meisje lachte en merkte grinnikend op:
  Denk niet neer op elfen
  De tijd zal komen, je zult het zelf begrijpen...
  Ze fluiten als kogels naar je slaap,
  En het meisje gaat geheel blootsvoets de strijd aan !
  De roodharige stelde voor:
  - Laten we slavenjongens met stokken op hun blote hielen slaan. Ik denk dat ze het geweldig zullen vinden!
  Oenomaus knipoogde en merkte op:
  - Denk je dat ze het leuk zullen vinden? Al zijn de ruwe zolen van jongens waarschijnlijk niet zo gevoelig voor de pijn van een stok.
  De roodharige piraat merkte op:
  - Het belangrijkste is dat we het leuk vinden! Rovers zoals wij vinden het erg prettig om mooie jongens te martelen!
  Een mooi meisje in een mooie tuniek en sieraden om haar polsen en enkels koerde:
  - Ik ben bereid, als assistent van de markiezin, om de strijd voort te zetten! En bezorg de andere helft van de buit!
  De vuurpiraat gromde:
  - Ze is van mij! Ik zal met haar vechten! Dit is duidelijk.
  Enomai knikte instemmend:
  - Logisch! Het is niet aan mij om alles alleen mee te nemen. Ook al ben ik voor jou de belangrijkste.
  De roodharige krijger maakte bezwaar:
  - Er zijn geen leiders onder gelijken. En ik stel voor om zonder wapens te vechten.
  De krijger in een tuniek merkte op:
  - Zonder wapens? Ben je niet bang, elf?
  De vuurpiraat antwoordde resoluut:
  - Ga niet het bos in om bang te zijn voor wolven!
  Het meisje in de tuniek, deze verrukkelijke honingblonde, vroeg op zachte toon:
  - Laat de charmante jongeman voor ons zingen. Ik denk iets lyrisch, en andere meisjes zullen mij steunen.
  De schoonheden aan beide kanten tjilpten in koor:
  - Welkom! We willen dat jouw liedjes uit onze longen komen!
  Oenomaus zong glimlachend:
  Ik herinner me hoe nu, het stralend heldere gezicht,
  De blik doorboorde mijn hart als een dolk!
  Ik verbrandde in de stromen van vurige wind,
  Je bleef gewoon stil als antwoord!
  
  Jouw stem, hoe mooi en puur die is,
  Ik geloof in de eindeloze waterval van jouw liefkozingen!
  Ik heb geen haatdragend leven nodig zonder jou,
  En nu zal een eeuwige straal mij verlichten!
  
  Jij bent de godin van grenzeloze liefde,
  Een oceaan vol wonderbaarlijk licht!
  Breek de ijsboeien, gekscherend,
  Ik zal de dageraad niet zien zonder jou!
  
  Je gezicht straalt als de zon erboven,
  Er zijn geen mooiere figuren meer in het universum!
  Het gevoel van passie bedekt zich als een orkaan,
  Voor altijd bij je zijn is geluk!
  
  De pijn in mijn ziel woedt als een storm,
  En het vuur in mijn borst brandt genadeloos!
  Ik hou van je, je kijkt trots terug,
  IJs in scherven breekt je hart!
  
  Tussen de lichten in de grenzeloze sterrenoceaan,
  Jij en ik zweefden als adelaars door de lucht!
  En je lippen, sprankelend van robijnen,
  iets teder en hartstochtelijk!
  En het applaus is zodanig dat de schoonheden gewoon stikken van verrukking. Maar op dat moment riep een van de meisjes:
  - Er komen hier twee gevechtsfregatten!
  Oenomaus merkte met een droevige grijns op:
  - Nou, is dit precies wat je wilde? Had je een interessant gevecht nodig? Dus je zult het krijgen!
  De roodharige merkte boos op:
  - Ze hebben ze gebeld! Kruisers met soldaten. En nu kom je niet meer weg met alleen maar klappen op je blote hielen!
  Het meisje dat door een verrekijker keek, merkte op:
  - Er zijn orks op de schepen. En dit betekent dat er een serieuze test op ons wacht.
  Oenomaus merkte logischerwijs op:
  - Maar we kunnen onze vijanden doden zonder enige schade aan ons geweten. Als je mooie krijgers aanraakt, bloedt je hart letterlijk!
  Het meisje met het groene haar merkte op:
  - Onze draken zijn sneller dan fregatten. Misschien hebben we nog tijd om te vertrekken!
  De piratenprins zei resoluut:
  - In ons woordenboek bestaat er geen woord als ontsnappen!
  En de piratenmeisjes zongen van woede, klaar voor een gevecht op leven en dood;
  We leven in een wereld vol scheiding, verdriet...
  Wat moet een soldaat doen als hij eenzaam is ?
  De Goden hebben terecht en wreed voor ons besloten...
  Deze man kleurt zijn slapen grijs!
  
  Het universum is zo wreed om lief te hebben,
  Tranen van scheiding stroomden in een waterval...
  Compassie verdween spoorloos, als een droom,
  En het leven werd als een steen zonder zachtheid!
  
  Het vriest in de woestijn, en het ijs brandt van de hitte,
  Hoe omhult een roestige ketting mijn hart!
  En de regen van scheiding klopt als fracties op het dak -
  De zakken zijn leeg, er blijft alleen koper over!
  
  Maar het geloof in de prestatie van een vechter inspireert,
  Weet u, de Almachtige God heeft een krachtige gelofte afgelegd!
  En het zal voor ons zijn als bladeren in de warme mei,
  Als we ontkiemen, ontmoeten we de dageraad!
  
  Wil jij de planeet gelukkiger maken?
  Zodat ieder van ons glorieus zingt als een nachtegaal?
  Toen werd de zoetste honing een oogst van de lindeboom -
  Laten we in de ziel van reuzen een einde maken aan leugens !
  
  Het is niet nodig om God te misleiden, geloof me,
  Hij ziet dwars door wie van ons een lafaard en een lomp is !
  Geef de betekenis van de Heer aan het offer,
  Geen wonder dat er staat: ik zal jullie terugbetalen!
  
  ons online gevangen ,
  Niemand weet waar de moorden eindigen.
  Judas hangt aan een rotte esp -
  En voor degenen die geloofden: een lauwerkrans!
  
  Ieder mens kan beter worden
  Onze keuze is bewust: streven naar Christus.
  Maar soms zijn er plassen bloed,
  Er is tenminste een belofte: ik kom snel!
  
  Oh wereld, hoeveel geweld heb je,
  Alsof we niet vreedzaam kunnen leven !
  De vrouw jammerde over de kist van de soldaat,
  Hoe dun is de kwetsbare draad van het leven!
  
  Bloed vergieten is niet onze roeping -
  Ik wil liefhebben, het vaderlandparadijs geven!
  Waarom is deze straf voor ons allemaal?
  Antwoord: geef al je rijkdom aan de armen!
  
  Het is onmogelijk om verlossing voor geld te kopen,
  Omdat er voor God geen prijs is voor goud!
  En in de kerk buig je op zondag,
  Om gevleugeld te worden als adelaars!
  
  En de tijd zal komen - Gods koninkrijk zal komen,
  Er zal een einde komen aan de kwaadaardige en roofzuchtige duisternis!
  Het geestelijke zal vergaan, verdomde slavernij,
  En het land zal groots van geluk worden!
  Na zo'n inspirerend lied gingen de meisjes-piraten op draken grote fregatten bestormen, die vol orks zaten - stinkende en harige beren.
  Er waren minder meisjes dan de vervelende wezens, maar ze waren veel behendiger en behendiger.
  En toen gingen de meisjes die op het koopvaardijschip zaten ook aan de kant van de piraten de strijd aan. En ook de slavenjongens haastten zich om de wapens te demonteren. Dit is zo'n ontroerende eenheid van mensen en elfen tegen hun eeuwige historische vijanden: de orcs.
  Oenomaus mengde zich ook in de strijd. De jongeman zwaaide met twee zwaarden tegelijk, liet de molen draaien en hakte de hoofden van de orks af. Hij vocht met de woede van een leeuw.
  En naast hem staat de roodharige . De blote hiel van het meisje raakte de ork in de kin en brak zijn kaak. En toen viel de ork naar beneden en zijn hoorns raakten hem in zijn maag. En het was een zwaarbevochten strijd.
  Oenomaus vecht dapper. Hier hanteert hij een vlinder met zijn zwaarden, als een waaier, en snijdt hoofden af die rollen als kool.
  De jonge prins zong enthousiast en liet de wonderen van heldendom zien:
  Als je vuist sterk is -
  Dit betekent dat jij de eerste in het leven bent!
  En dan is de kameraad geen arme man,
  Hij heeft een hart van goud en stalen zenuwen!
  
  Maar wat nog belangrijker is: geloof het, het is een sterke geest.
  Omdat een elfvechter cooler is dan een dier .
  Als je somber in het leven staat,
  Dan zal een vrolijke lach je geliefd maken!
  
  Automatische aanvulling, weet het, kracht om te vuisten,
  Omdat het vol kennis zit, Know-How!
  Maar probeer de macht in de handen van een dwaas te geven ,
  Dan krijg je alleen maar pijn als beloning!
  
  Er was een tijd dat ze gingen jagen met een knuppel,
  Een boog, een pijlenkoker tegen een dikke huid...
  Maar ze maakten tsjervonets waar centen naartoe gingen,
  En het is heel gemakkelijk om in de melkweg te springen!
  
  Hoewel onderwijs goed is -
  Maar het is ook interessant om moed te vatten...
  En gelijk aan een bajonet, zal het een beitel worden,
  En we dienen het Moeder Vaderland heel eerlijk.
  
  Maar kwaadaardig geweld is een zwaar kruis,
  Ons slagveld is gevuld met bloed...
  Waarom stond de Almachtige God na lijden weer op?
  Zodat de militaire bijeenkomst van soldaten versterkt kan worden!
  
  De tranen van het meisje vallen - haar geliefde vriend is gevallen,
  De moeder bidt kreunend en schreeuwt uit volle borst...
  Het vriest buiten de ramen, en de open haard is uitgegaan,
  Hier is een knappe jongeman ondergronds begraven!
  
  Oh, wreed lot, wat een slecht lot,
  Maagd Maria , waar is uw goede aard?
  De man wilde eerder verloofd worden,
  En nu blaast de wind stof onder de dennen!
  
  Het leven zal gelukkig zijn - het zal goed zijn,
  Appeltaart wordt honingmaanzaad...
  De monsterlijke tegenstander verandert in stof en poeder,
  Laat het echte geluk de drempel overschrijden!
  
  Alles wordt gedaan op Elf, en de worp is op Fars,
  Laten we een slinger vol sterren in een vuist verzamelen!
  En hallo jongens, gewoon topklasse,
  En een verschrikkelijke geest werd in het vuur gegooid !
  
  Het machinegeweer is al bekend geworden - de kogels stromen in een stroom,
  En de vijand was uitgeput, wat hij wilde was nul!
  Als je wint, word je rijk,
  Degene die het vuur heeft aangestoken, zal in armoede belanden!
  Dit is een lied en een groot gevecht, met schommelingen van zeer scherpe en behendige zwaarden. En de slagen volgen op de hoofden, alsof ze op asfalt zijn. En er zijn al veel orcs gedood. En slavenjongens in de strijd. Geen van hen ziet er ouder uit dan veertien, maar ze zijn allemaal gespierd. De magere lichamen van de slavenjongens worden gehard door hard werken. En de ruwe, eeltige hakken raakten voortdurend de kin van de orks, waardoor hun kaken braken.
  De meisjeskapitein kwam tot bezinning. En ze ging zitten. Haar beide armen raakten ernstig gewond - de pezen waren doorgesneden. Welnu, dit is niet dodelijk; met behulp van magie- en hekserijdrankjes kan de schade worden hersteld. Maar dit zal minstens een paar uur duren. In de tussentijd kan ze niet vechten.
  En er is niemand om te helpen - alle meisjes en jongens zijn in de strijd, en ze vechten met wilde woede. Dit is zo'n brutaal gevecht.
  Diana bewoog, gelukkig waren haar voeten bloot en relatief intact. En met behendige vingers als die van een aap begon de meisjeskapitein te zoeken naar de EHBO-doos. Er is een drankje dat wonden geneest, en zeer ernstige, en een universele balsem. Trouwens, waarom zou je je niet aansluiten bij de strijd nadat je de ledematen hebt omwikkeld en ze hebt ingesmeerd met balsem en een drankje?
  krachtige en giftige voorwerpen gooien . En dat zou zo cool en destructief zijn.
  Diana handelde zelfverzekerd. En haar voeten zijn zo bloot en lenig. Ze droeg met tegenzin laarzen, alleen om haar status te benadrukken. In een wereld waar er meerdere hemellichten zijn en de eeuwige zomer, zijn schoenen niet nodig zodat je voeten niet koud aanvoelen, maar voor schoonheid, en om te benadrukken dat je noch een slaaf, noch een slaaf bent. En dit is logisch...
  Hier gooide een van de jongens, ook op blote voeten, een scherpe naald in de neus van de ork. En hij, nadat hij een portie gif had gekregen, bevroor en stierf onmiddellijk.
  De slavenjongen zong enthousiast, en de andere slavenjongens deden mee, ze waren menselijk en zongen als mensen:
  Als er problemen zijn in het universum,
  Het gebeurt niet tegen elke prijs...
  Je wilt geen verandering meer
  De man weet niet wat hij wil!
  
  En er is Tsjernobog met machtige kracht,
  De Grote heeft universele macht ...
  Hij geeft het aan een man recht op het voorhoofd,
  Zodat het menselijk ras niet helemaal wild wordt!
  
  Ja, het Almachtige Ras heeft Hem geschapen,
  Zodat mensen een reden hebben om zich te ontwikkelen...
  Zodat een mens alles tegelijk wil,
  En mensen leerden hard vechten!
  
  Zoals een krijger het kwaad overwint,
  Die Rod gemaakt ten behoeve van de mens...
  En hij stortte goedheid uit voor zielen en lichamen,
  Het is nooit te laat om te leren vechten!
  
  Wat wil Almachtige God?
  Zodat ze de Elf niet op haar knieën durven te brengen...
  Zodat het kwade lot niet regeert,
  Zodat honderden generaties zich ontwikkelen!
  
  Ja, Tsjernobog is een stimulans voor mensen,
  Zodat er geen luiheid is, geen stagnatie...
  Moge jij een orkshista zijn in gruzelementen breken,
  Loop rond Orklin in vriendelijke formatie!
  
  Dus verdwaal niet als het moeilijk is,
  Als problemen het vaderland overkomen...
  Rod zal het mooi en gemakkelijk doen,
  Gewoon om mensen in beweging te krijgen!
  
  En Chernobog is gewoon je oudere broer,
  Hoewel hij streng is , houdt hij eindeloos van je...
  Je haalt de hoogste score
  Wanneer je de Elf voor altijd zult dienen!
  De orks leden enorme verliezen, ze werden neergeschoten door zowel meisjes als jongens. En zelfs Diana ging met haar handen gewikkeld de strijd aan. En hun blote tenen gooiden scheermesjes die de nek van de orks raakten en hun slagaders doorsneden. En allerlei soorten kelen en zo. En het zag er buitengewoon indrukwekkend uit.
  En toen gooide Diana"s blote voet een erwt met samengedrukt traangas. En onmiddellijk werden een tiental orks, geleid door de generaal, naar boven geworpen en vlogen over de zijkant van het fregat. Dit is werkelijk een kolossale vernietiging en dood van bruine en lelijke beren.
  Oenomaus zei glimlachend:
  - Wij zijn van hetzelfde bloed: jij en ik! Rechts?
  Diana antwoordde met een vriendelijke glimlach:
  - Als we verenigd zijn, zijn we onoverwinnelijk! Man en elf zijn macht, en het klinkt erg trots!
  De meisjes voerden hun druk op. De overlevende orks begonnen, met behulp van ruwe parachutes, naar beneden te springen en zweefden van gevleugelde fregatten. Sommige parachutes scheurden vanwege hun zware gewicht en grote beren vielen als stenen naar beneden, maar in tegenstelling tot de kasseien schreeuwden en vloekten ze erg vies!
  Diana tweette:
  Het is niet gemakkelijk om een goede vrouw te zijn,
  Vriendelijkheid is niet afhankelijk van lengte!
  Oenomaus voerde met zijn scherpe en lange zwaarden nog een molen uit en hakte het hoofd van een enorme berenkapitein af. Ze rolde als een ton over het dek en spetterde bloed. En de jonge prins zong:
  Het bloed stroomde weer als een rivier,
  Je tegenstander is behoorlijk taai...
  Maar wees niet bang voor Satan,
  En breng het monster terug naar de duisternis!
  . HOOFDSTUK Nr. 6.
  De zevenkoppige drakenhertogin en tegelijkertijd de Grootmeester van de Academie voor Toverkunst siste en vroeg:
  - Kun jij de lengte van een volwassen man bereiken en minstens een minuut in de lucht blijven hangen?
  Dominica lachte en antwoordde:
  Dat kan, maar ik kan het ook anders doen
  Ren op blote voeten door de dauw...
  Het meisje springt als een kikker -
  Dit betekent iets anders dan alle anderen!
  De mond van de drakenhertogin ging open en er vlamde vuur uit. De vlam ging er doorheen en verbrandde het mooie meisje zeer pijnlijk op haar blote, roze voetzolen met een sierlijke ronding van de hiel.
  En Dominic schreeuwde, maar klemde onmiddellijk haar kaken op elkaar. En haar borst ging zwaar op en neer. Het sloeg goed aan, zelfs de blaren zwollen onmiddellijk op. Het was alsof de oude inquisiteurs haar hadden gemarteld.
  Het meisje gromde:
  Lancelot en Koning Arthur voor jou !
  De Drakenhertogin brulde:
  Met wie durf je mij nog meer te bedreigen?
  De nimf-markiezin antwoordde:
  - Dit zijn helden uit de menselijke folklore. Ze zijn absoluut veilig voor u, Uwe Genade!
  De vrouwelijke draak brulde:
  - OK! Nu heb je een praktische taak: genees je verbrande voeten. Dit is in de praktijk erg handig en zal meer dan eens in het leven van pas komen.
  Dominica zong krachtig glimlachend:
  - En één, en twee, en drie, en vijf!
  Ik zal het niet beu worden om te herhalen...
  Hetzelfde zeggen
  Dat is genoeg om het water voor u te vertroebelen!
  Grootmeester Draak merkte op:
  - En ze is een brutaal meisje. Misschien bakt ze niet alleen haar hielen, maar breekt ze ook haar tenen?
  De nimf-markiezin merkte op:
  - We moeten geduld hebben, hertogin . Misschien is dit meisje onze enige kans om het sterkere geslacht te redden. En breng de mannen terug!
  De vrouwelijke draak brulde:
  - Dit is flauw! Een drenkeling pakt een rietje, en jij pakt de blote hiel van een mensenmeisje . Ze toonde geen speciale vaardigheden.
  De nimf-markiezin maakte bezwaar:
  "Ze kon met haar bevel een steen optillen zonder enige magie of spreuken, en dat is veel waard!"
  De hertogin van Montserrat lachte en antwoordde:
  - Ja, ze heeft haar voorhoofd bezeerd. Toegegeven, nu is er geen spoor meer. En dit is niet typisch voor mensen.
  Wezel bevestigd:
  - Het is meteen duidelijk dat ze speciaal en uitverkoren is! En het vraagt om een bijzondere, oprechte en subtiele aanpak.
  De Drakenhertogin knikte met zeven hoofden tegelijk:
  - Ja, een oprechte en bijzondere benadering... Misschien moet ik haar hielen met mijn tong likken, als teken van groot respect!
  Dominica kromp ineen en antwoordde zelfverzekerd:
  - Nee, gebruik je tong beter niet! - En ze voegde eraan toe, waardoor haar gezicht onverwacht veel zoeter werd. - Hoewel de tong ongetwijfeld het sterkste deel van het lichaam is. Hij is in staat miljoenen legers te verplaatsen!
  De nimf-markiezin stelde voor:
  - Geef haar een eenvoudige taak. Laat haar bijvoorbeeld de kat naar haar toe laten komen en spinnen, en dan teruggaan!
  Hier maakte de voorheen zwijgzame vrouwelijke trol in een paarse jurk, met een toverstaf in haar handen, bezwaar:
  - Nee! We laten haar het katje niet martelen. Het is beter om mij te bevechten met toverstokjes. Dit wordt een heel serieus examen en een effectieve test!
  En ze stampte op de hak van haar sandalen, bezaaid met saffieren en paarse en lila diamanten.
  De Drakenhertogin antwoordde:
  "Het is te moeilijk voor een beginnend meisje om te vechten met de meester van de Drakenacademie." Het was moeilijk om met jou te vechten, zelfs met deze zeer ervaren en doorgewinterde Laska!
  De vrouwelijke trol lachte en merkte op:
  - Speciaal! Hierna zal zelfs Koschey de Onsterfelijke niet bang voor haar zijn!
  Toen flapte Dominika eruit:
  - Wat, heb je Koschey de Onsterfelijke?
  De Drakenhertogin knikte:
  - Natuurlijk is er echter hij ver van verre landen in het verre koninkrijk. Maar er is een gemene vuile truc !
  Het huurmoordenaar merkte glimlachend op:
  - Of veroorzaakte hij misschien een pest? Om alle mannetjes te doden en je vrouwtjes te vangen!
  De Drakenhertogin antwoordde:
  - Nauwelijks! We hebben tien keer meer vrouwen dan mannen. En onder de orks en goblins waaruit het leger van Koshchei de Onsterfelijke bestaat, zijn er daarentegen tien keer meer mannen dan vrouwen, en ze zijn veel groter en sterker. Waarom zou hij zijn eigen onderdanen en leger vernietigen!
  Dominica merkte op:
  - Maar de pest treft Koshchei zelf niet?
  De vrouwelijke trol knikte:
  - Ja, geen enkele gevechtsmagie werkt op hem. Neemt geen wapens. Zelfs jouw waterstofbom kan het niet vernietigen. Dat is de essentie!
  Het huurmoordenaar merkte op:
  - Maar hij heeft waarschijnlijk de dood in zijn ei, op de punt van een naald!
  De Drakenhertogin antwoordde met donderende stem:
  - Het is niet zo simpel! Als het zo gemakkelijk was om de dood van Koshchei te vinden, dan zou hij al lang geleden niet meer hebben geleefd. En dus is het zoveel eeuwen oud dat...
  De nimf-markiezin antwoordde voor haar:
  - Jullie waren nog steeds in bomen aan het springen, maar hij had al zijn eigen kracht en zat op de troon. Bedenk eens wat voor soort entiteit dit is!
  Dominica pakte het aan en zong:
  Apen trekken gezichten
  En ze zitten op een tak...
  Nog steeds frivool
  Daar waren onze voorouders!
  De vrouwelijke trol merkte op:
  - Koshchei wordt natuurlijk ook verdacht. En toen de pest begon, was hij uiteraard de eerste die verdacht werd. Dit is in zekere zin het hoofd van de as van het kwaad. Zoals de honderdkoppige mannelijke draak, de grootste der draken, de keizer der keizers en de boze. Maar ook dit monster versteende en brokkelde af. Maar Koschey zou het in ieder geval verdomd kunnen schelen! Bovendien verdachten ze ook de koning van de Jinn, Iblis... Jinn zijn geesten, en ze kunnen niet verstenen.
  Maar de geesten verborgen zich op de een of andere manier. En het was alsof ze verdwenen waren!
  Dominica zong als antwoord:
  De geest flapte eruit: nee, geloof me, meisjes hebben kracht,
  En verdween...
  En toen maakte de draak bezwaar tegen de schoonheid ,
  Ren, alsjeblieft!
  De markiezin de Lasca merkte op:
  - Er zijn zowel goede als kwade geesten. Ze zijn sterk, maar hun mogelijkheden zijn beperkt. Maar theoretisch gezien, als een van de mannen of vrouwen de djinn-keizer Iblis zou vragen het mannelijke ras te vernietigen, en in staat zou zijn een ring van almacht te vinden die macht zou geven over deze grootste kracht in ons universum, dan zou hij dit kunnen veroorzaken!
  Dominica knikte:
  - Dit is al iets! We moeten de Ring van Almacht vinden. En dan gaan we alles in orde maken.
  De vrouwelijke draak lachte en haar stem klonk als een donderslag. En toen antwoordde ze:
  - De Ene Ring is erg moeilijk te vinden. Omdat het macht geeft over een gebied dat vergelijkbaar is met de hele melkweg. Bovendien, als de melkweg in jouw universum bijna leeg is vanwege de zeldzame opstelling van sterren, dan is het hier een gebied dat wordt bewoond door biljoenen intelligente wezens en vele koninkrijken. En blijkbaar heeft nog niemand hem gevonden, aangezien er geen keizer was van ons sprookjesuniversum!
  Dominika giechelde en vroeg:
  - Heb jij een God?
  De markiezinnimf antwoordde:
  - Of er zo'n Oppergod, een Schepper in alle Universums bestaat, of dat Hij niet bestaat, weet nog niemand echt. Zelfs Koschey de Onsterfelijke. Maar er zijn goden van lagere rang. Maar ze zijn van dien aard dat ze van weinig nut zijn, en het is beter om weg te blijven. Over het algemeen heeft het woord God veel betekenissen. Dus de hoogste geesten zijn qua kracht vrijwel gelijk aan de goden.
  De vrouwelijke trol merkte op:
  - We hebben ook religies, maar die hebben weinig nut. Zoals die van jou trouwens. Toen er een coronavirus was , waren de kerken echt leeg, en gebeden hielpen iemand, of wierook beschermde hem tegen virussen. Waarom zijn jullie zo goedgelovig en denken jullie dat je door te knielen en te buigen om iets terug kunt smeken!
  Dominica reageerde agressief:
  - Maar ik geloof helemaal niet in God of goden! En dat interesseert mij niet. Maar ik geloofde voorheen niet in elfen en beschouwde ze als een sprookje en een menselijke uitvinding. - Het meisje sloeg met haar blote zool op de stenen plaat en ging verder. - En nu zie ik dat er elfen, draken, trollen, nimfen zijn, dus waarom niet in God en engelen geloven? Bovendien geloven vele miljarden mensen in de Almachtige, en bijna uitsluitend kleine kinderen, en niet allemaal, geloven serieus in draken en elfen.
  Markiezin Laska lachte:
  - Ik weet! Dit meisje keek, toen ze klein was, naar een tekenfilm over Dunno en begon in feite op zoek te gaan naar een toverstaf in de tuin. En ze controleerde elk takje. En de andere kinderen lachten haar uit. Sterker nog, zelfs op jonge leeftijd begrijpen de meeste mensen dat toverstafjes sprookjes zijn!
  Dominica merkte op:
  - Maar in jouw wereld zijn er toverstokjes!
  De vrouwelijke trol knikte:
  - Natuurlijk is dat zo! En om te overleven, zul je moeten leren hoe je ze kunt gebruiken !
  De vrouwelijke draak brulde:
  - Direct! Geef haar een toverstaf, we zullen zien waartoe dit meisje, zeer scherp en met een krachtige tong, in staat is!
  Dominica zong:
  Ik vraag u om niet verrast te zijn
  Als magie gebeurt!
  Als het gebeurt, als er magie gebeurt!
  Laska merkte op:
  - Nou, is ze niet lief? Zo'n tovenares!
  De vrouwelijke trol nam haar toverstaf steviger in haar rechterhand en zwaaide ermee. En de bliksem trof Dominica. Maar de meisjesactrice slaagde er op het laatste moment in om eraf te springen en de klap miste. De marmeren tegel achter mij smolt en begon te roken.
  De Drakenhertogin riep uit:
  - Wees voorzichtig, Cobra! Je beschadigt de hele coating!
  Wezel lachte en merkte op:
  - Dit is de toverstafmethode!
  De vrouwelijke trol Cobra zong als antwoord:
  - Slechte moeder, mijn methode is eenvoudig,
  Ik hou er niet van om aan de staart van de kat te trekken!
  Dominica gromde als antwoord:
  Er is een nachtmerrie bij mijn leerlingen,
  Eén sprong - één treffer!
  De Drakenhertogin onderbrak:
  -Kijk, haar blaren zijn al verdwenen! Bij mensen verdwijnt de schade niet zo snel. Wat een meisje !
  De nimf-markiezin bevestigde:
  - Dat is het! Ik had het niet mis. Regeneratie is zeldzaam in kracht, zelfs voor tovenaressen, en het werd niet met magie behandeld.
  Dominika knipoogde en ging demonstratief op haar handen staan. En haar blote voeten flitsten als propellerbladen door de lucht. En het meisje pakte het aan en zong enthousiast met haar zilveren stem:
  We temperden onze wil in gevechten,
  Broeder, ze vochten voor het vaderland.
  Het leek van verre op elfinisme,
  Een Elfensoldaat is Orklin binnengekomen!
  
  Onze voorouders smeedden zwaarden,
  En toen kwamen de kanonnen in actie...
  Berkenbomen openen hun takken,
  De meiden bakken taarten!
  
  is succesvol in elk gevecht ,
  Ze weet hoe ze dingen met haar gedachten moet nemen.
  Soms brandt de pure hel.
  Maar we zullen de tegenstander verslaan !
  
  Elf beschermt de aarde,
  Geeft onderdak aan degenen die blootsvoets en naakt zijn.
  We beëindigden de strijd in mei,
  Een furieuze nederlaag wachtte de Orkmacht!
  
  En na het bouwen en zaaien,
  De velden bloeien en de rogge ligt in stapels.
  Jullie zijn helden, meisjes, grootvaders,
  Het vroor en sneeuwde in de loopgraven!
  
  Van ons dappere vaderland,
  Maak een diepe buiging.
  De vaandels van het elfinisme vliegen,
  En de spandoeken van de Führer zijn bestemd voor de sloop!
  
  Eeuwen zullen onder ons voorbijgaan Sterren,
  Empire is een zwerm van sterrenstelsels.
  Het is nooit te laat om geboren te worden
  En begraaf de vijand in de ruimte!
  
  Maar ik geloof dat de geest vredig zal zijn,
  En een mens is als een moeder voor iedereen,
  Hier bloeit de oude familie,
  Uitstraling van glorie - genade!
  En het meisje zingt heel mooi, ze is zo'n geweldige zangeres van wereldklasse. Of quasi-werelds - wat nog grappiger is.
  De Drakenhertogin brulde:
  -Geweldig! Of misschien gewoon nemen en doen...
  De vrouwelijke trol Cobra kwaakte:
  - Het is tijd om te vechten met toverstokjes! En zonder stompe nagels! Wij zullen de vijand tot het einde bevechten!
  De nimf-markiezin piepte:
  - Doe niet zo dom! Wat een vijand is zij voor jou. Dit kan onze laatste kans zijn om het sterkere geslacht te redden en terug te geven!
  Dominica mompelde van woede:
  - Geef me een toverstaf en ik sla het mengsel van mijn tegenstander. Ik ben Harry Potter in een rok, en niet een of andere Dunno!
  De Drakenhertogin mompelde:
  - Wat voor soort bende is dit?
  Wezel uitgelegd:
  - Personages uit menselijke sprookjes en folklore Harry Potter is een jongen die aan een magische academie heeft gestudeerd, en Dunno is een stripverhaal .
  Cobra grijnsde en schudde haar toverstok. Een pulsar vloog naar buiten en raakte de plek waar de vrouwelijke filmactrice stond. En zij, Dominika, sprong heel behendig achteruit en liet haar roze hakken zien, die vrijwel stofvrij waren. En de vlammen pakten haar zool en likten hem lichtjes.
  Het meisje riep:
  - O , jij viezerik !
  En ze zwaaide met haar hand. En plotseling stormde de toverstaf die de nimf in haar handen hield met vreselijke kracht in haar handpalm.
  En Dominic pakte haar stevig vast, als een behendige aap. Waarna ze als reactie een pulsar afvuurde.
  De meisjesactrice fluisterde geen spreuken, koerde niet, ze zwaaide eenvoudigweg met een magisch artefact. En het vurige stolsel vloog richting Cobra. Ze had dit niet verwacht en werd neergeslagen. Haar sandalen, een halfschoenmodel dat alleen de hiel bedekte, trilden omhoog. En het was duidelijk dat de vrouwelijke trol ernstig gewond was. En ze kreunde langdurig. En ze begon terug te schieten met haar toverstaf.
  En de pulsars verspreidden zich alsof er hagelstenen uit de lucht vielen. Er vond werkelijk een uitwisseling van klappen plaats.
  Om precies te zijn: één harde klap en een reeks schuine slagen misten het doel.
  De pulsar raakte ook de drakenhertogin. Ze reageerde door het aan te nemen en met vuur uit haar mond te grommen. En haar licht was niet onschadelijk, het ving zelfs de markiezinnimf op.
  Ze schudde ook haar toverstaf en brulde:
  - Genoeg kinderen! Je hebt werkelijk alle grenzen al overschreden.
  Maar beide meisjes dachten er niet eens aan om te kalmeren. Dominika voelde de demonische kracht in zichzelf, sloeg met haar toverstaf en gooide de ene pulsar na de andere. En haar ballen raakten de voeten van de vrouwelijke trollenmeester en verbrandden haar sandalen.
  Ze schreeuwde van woede:
  - Menselijke kip!
  De nimf-markiezin maakte bezwaar:
  - Nee! Het is hoogstwaarschijnlijk een lady hawk, of op zijn minst een vlieger!
  Dominica sloeg opnieuw toe , en deze keer sloeg de tsunami-golf van haar hectische vuur werkelijk toe als een knuppel van vlammen.
  En de vrouwelijke trol Cobra zal brullen en magie vrijgeven zonder beperkingen. Maar zodra de vuurkolom haar omhoog gooit, verschroeit haar jurk letterlijk en raakt haar op de borst.
  De adem van de vrouwelijke trol stokte. En Dominica ging nog verder en voegde een dodelijke pulsar toe aan het hoofd. En het was alsof een voorhamer mijn hersenen raakte .
  De cobra brulde en viel uiteindelijk flauw. Haar blote voeten waren verbrand en hadden blaren. Het meisje met de arendsneus werd geschroeid en geslagen.
  De Drakenhertogin riep vreugdevol uit:
  - Wauw! Je hebt alle verwachtingen overtroffen! Eerlijk gezegd dacht ik niet dat je zoiets zou kunnen doen: de Cobra zelf uitschakelen!
  De nimf-markiezin knikte:
  - Ze is onze belangrijkste en bijna enige hoop! En misschien heeft hij wel gelijk. Kijk eens wat deze geschilderde schoonheid doet!
  Dominika pakte het inderdaad aan en schudde met haar blote, sierlijke voet, en de met Marokko beklede "geit" blaatte plotseling en galoppeerde rond. Het was alsof hij werkelijk levend en mobiel was geworden. En laten we echt opspringen en flirten.
  De Drakenhertogin barstte in lachen uit, schudde haar zeven hoofden en merkte op:
  - Wauw! Hoe doet ze het?
  Dominica haalde haar schouders op en piepte:
  Eerlijk gezegd weet ik het niet
  Alles door elkaar in de middaghitte...
  Ik lees bijna nooit spreuken.
  Ik speel helemaal niet met de windgeest!
  In plaats daarvan mis ik u altijd, meneer,
  Neem het meisje mee!
  De drakenhertogin brulde:
  - Dominica geaccepteerd! En gezien zijn bijzondere talent schrijft hij zich in voor de elite-afdeling van de Dragon Academy. Waar ze niet alleen niet voor haar studie hoeft te betalen, maar integendeel een verhoogde studiebeurs krijgt!
  Dominica sprong hoger, draaide zich om en zong:
  Er is geen betere Dominica
  Zij is de kleur van de aarde...
  De zon komt op boven de planeet,
  En overal staan nullen!
  De nimf-markiezin vroeg met een lieve glimlach:
  - Wat krijg ik hiervoor?
  Er viel een stilte... Dominica flapte eruit :
  - Je moet een knappe jongen vinden!
  De Drakenhertogin lachte en antwoordde:
  - De nieuwe student was echter duidelijk duizelig van sterke trots! Daarom leg ik boete op - om honderd gevleugelde aforismen uit te spreken. En doe het meteen!
  Dominica knikte glimlachend:
  - Alsjeblieft! Het is niet voor niets dat ik in films speelde, en ik heb een uitstekend geheugen!
  De Drakenhertogin mompelde:
  - Kom snel! Ik heb ook een tijdslimiet!
  Dominika haalde diep adem en krabbelde met machinegeweersnelheid:
  Niemand heeft de oren van een dode ezel nodig, maar het horen van een levende vos is een geschenk voor degenen die geen ezels nodig hebben om hun doelen te bereiken!
  Als je eenmaal aan schoenen denkt, blijf je voor altijd op blote voeten!
  Oorlog is lucht voor de longen, maar alleen vermengd met binair gas!
  Als de vijand niet wil opgeven en niet weet hoe hij moet verliezen, zullen we hem dwingen zijn kleren uit te trekken en hem leren hoe hij moet winnen!
  Slechte mensen houden van zwarte magie, goede niet-mensen houden van witte magie!
  Doden in een oorlog is moeilijk in het proces, walgelijk in de perceptie, maar hoe geweldig is het uiteindelijk! Dit betekent dat oorlog gezondheid voor de ziel brengt, verharding voor het lichaam en de portemonnee zuivert!
  Soms vult oorlog de portemonnee enorm , en dat in directe verhouding tot de volheid van het bloedvergieten en de leegte van het verdorven hart!
  Schuld aan het vaderland wordt beloond met onbaatzuchtige toewijding!
  Oorlog stelt de slimmen op de proef, maakt de sterken sterker en vermaakt de dwazen ! -
  Een lachertje zijn is niet leuk, anderen aan het huilen maken is niet saai!
  Een goede liniaal zal, net als zoete honing, eerst worden gelikt en dan worden uitgespuugd !
  En de boze heerser zal, net als alsem, eerst worden platgedrukt en vervolgens vertrapt!
  Ja, goud is zacht, maar je kunt er gemakkelijk een ondoordringbaar schild mee smeden!
  Kwaliteit gaat altijd boven kwantiteit - zelfs een oceaan van parelgortpap is geen obstakel voor een bijl!
  Het kwaad is vol kracht als het goede verzwakt wordt door angst!
  Een grap is goed, een lepel is goed voor het avondeten en voor hulp in nood!
  Je kunt een of twee keer geluk hebben - zonder vaardigheid verdwijnt het geluk!
  Iedereen die niet Leo Tolstoj is, is een literaire zwerver!
  Je hoeft niet als Tolstoj geboren te zijn om een sukkel voor literatuur te zijn!
  Laten we drinken op het feit dat we meer vrouwen hebben dan redenen om te blozen bij een scheiding!
  Lust heeft meer mannen vernietigd dan het mededogen van vrouwen!
  Nauwkeurig oog, schuine handen, de vijand is geen misser - bijziend!
  Filosofie verlengt het leven niet, maar maakt het sierlijk en strekt de fragmenten uit!
  Een commandant wint met vaardigheid, een slager met cijfers, een genie met kunst, een pretendent met bedrog!
  Laten we dus drinken zodat de hoop niet sterft, en alleen degenen die er niet aan voldoen sterven!
  De hoop sterft als laatste ... En de eersten zijn degenen die het niet rechtvaardigen!
  In oorlog is logica een relatief begrip, net als chocolade; voordat je zelfs maar de tijd hebt om de repen te bewonderen, zitten ze al in je mond; voordat je tijd hebt om ze door te slikken, komen ze er zijdelings uit!
  Succes stinkt soms, prestatie ruikt naar een lijk, maar geluk kan niet stinken!
  God zit aan de oppervlakte van alles, en de Duivel zit in de details!
  Geslagen worden is zelfs voor een masochist onaangenaam!
  Wat God niet weet, is slechts een vraag die hij niet kon beantwoorden!
  Een aap is beter dan een mens omdat hij alleen letterlijk een dier kan zijn!
  Een preek die niet tot het goede leidt, is als een pad dat naar een bijl leidt!
  Het bouwen van doctrines op de teksten van het Evangelie is hetzelfde als het bestuderen van de kwantummechanica uit de sprookjes van de gebroeders Grimm!
  Het is moeilijk om God te zijn, maar een duivel blijven is volkomen ondraaglijk!
  De geest verviervoudigt de kracht, zelfs als het aantal vijanden verdubbelt!
  Het leven is een compleet compromis, niet met mensen, maar met de natuur!
  Het voorhoofd is klokvormig , wat betekent dat de lettergreep cool is!
  voor dwazen , natuurwetten zijn niet voorgeschreven voor genieën!
  Taal wordt aan de slimme gegeven om gedachten over domme en betekenisloze dingen te verbergen!
  Hij die het grappige in het droevige ziet, zal op tragische wijze blind worden van ernstige vreugde!
  - Haast zonder haast - haast zonder haast! Haal een 10 voor de les door een complexe actie op te lossen!
  De winnaars worden niet beoordeeld ... Al worden ze soms wel beoordeeld!
  - Menselijke domheid is een bondgenoot van goden die vijandig tegenover mensen staan!
  Een man in een schuur is een man, maar een varken, zelfs in een paleis, zal niet hoger stijgen dan een zwijn!
  Er zijn twee oneindige dingen: het universum en het menselijk vernuft, maar de eerste is relatief en de tweede is absoluut!
  Welke Rus houdt er niet van snel rijden en verdomd snel vliegen!
  - Iedereen wil niet naar de hel, maar slechts enkelen kunnen het verlangen naar de kansen van de duivel proeven!
  Maar zonder tranen te begieten, kun je de oogst van vreugde niet binnenhalen, en zonder irrigatie zullen de lauweren van succes niet groeien!
  God bevindt zich in alles, of aan de oppervlakte ervan, en de Duivel bevindt zich in de afwezigheid van dingen, of in de diepten van materieel tekort!
  Wie de tijd neemt om voorzichtig te zijn, bespaart de eeuwigheid op zijn begrafenis!
  Stilte is goud, het woord is zilver, maar er komt zoveel uit de mond van een vrouw dat zelfs diamanten dof worden!
  Stilte is goud en de lange opslag van welsprekende stromen zal niet roesten!
  En goud verliest zijn waarde als het stilletjes in de grond wordt begraven!
  Soms vul je, door te zwijgen, je portemonnee met meer goud dan door luid te smeken om een aalmoes!
  Oorlog is nooit saai, het kan routine zijn, maar alleen tot het eerste schot!
  Vredestijd heeft de neiging repetitief te zijn, en alleen een strijd is altijd individueel!
  In oorlog kun je, net als bij schaken, niet blunderen, maar het verschil zit hem in de constante tijdsdruk!
  Oorlog is een eeuwige tijdnood, zelfs vóór de eerste zet!
  Bij schaken worden zetten om de beurt gedaan, maar tijdens oorlog gebeurt dat om de beurt!
  Oorlog is als schaken, alleen zonder regels en in realtime!
  In oorlog is er een eeuwig gebrek aan tijd, wanneer vrede heerst, is er een tekort aan plezier!
  Het interessantste aan oorlog is dat alles altijd serieus is, en het is alleen maar om te laten zien dat het capitulatie is!
  Je kunt het veinzen opgeven, maar helaas kun je het alleen echt opgeven!
  Het harde werk van de training wordt beloond met het gemak van de strijd! Wie niet lui is, wordt een held!
  Het is nooit te laat om te leren, tenzij je dood bent!
  Zelfs een dode man heeft een kans op wraak, tenzij hij een atheïst is!
  Atheïst worden betekent ophouden onsterfelijk te zijn!
  Ze denken met hun hoofd, maar handelen met hun maag!
  Het kwaad leeft niet in de harten, maar in de magen!
  Het hart is slechts af en toe egoïstisch, maar de maag is dat altijd!
  De maag is het meest verschrikkelijke deel van het lichaam, maar het is wat ons motiveert om te werken!
  Zonder hart is er geen mens, zonder maag is er geen menselijke hebzucht!
  Ze troosten het hart en kalmeren de maag!
  Het maakt me niet uit hoeveel een auto kost, het belangrijkste is dat het prestige van het moederland geen prijs heeft!
  Als Jezus in het hart leeft, dan leeft Satan in de maag!
  Een lege maag moedigt je aan om je portemonnee te vullen!
  Een leeg hoofd maakt je portemonnee leeg!
  Een dikke buik is geen teken van een geweldig persoon, maar duidt wel op weinig wilskracht!
  Een lege maag vult de ziel met bitterheid!
  De zwaarste buik is degene waarvan de leegte voortkomt uit een hoofd zonder hersenen!
  Een vrouw wordt als een wolf aan haar voeten gevoed, alleen op hoge hakken!
  In de toekomst beloven velen bergen goud, maar het geluk ligt nog steeds om de hoek!
  Het leven is niet zoals kaarten, je moet altijd alles geven voor succes !
  Een doel is als een baken, je streeft ernaar, maar als je het bereikt, zie je dat de problemen alleen maar groter zijn geworden!
  De sigaret is de meest effectieve moordenaar , vooral tegen de klant! Een sigaret is als een stil geweer, maar zelfs in de handen van een amateur is hij dodelijk!
  De sigaret is de meest betrouwbare sluipschutter, hij doodt altijd!
  De sigaret smaakt bitter, maar trekt meer aan dan snoep!
  Een sigaret is als een stoute meid , maar afscheid nemen is veel pijnlijker!
  Een sigaret verlengt, in tegenstelling tot een granaat, het leven als hij wordt gegooid!
  In oorlog is de kortste weg naar het doel een omslachtige manoeuvre, en de pure waarheid is een gemene misleiding!
  Een rotondemanoeuvre is de zekerste manier om het pad naar je doel te verkorten!
  Het leven is rood, maar het vertrekt met scharlaken bloed!
  In oorlog verliest het leven zijn waarde, maar krijgt het betekenis!
  Oorlog is, net als een bruidegom, vatbaar voor verraad, maar laat het niet voortduren!
  Oorlog is een wellustige vrouw die mannenlichamen verslindt!
  Alle leeftijden zijn onderhevig aan oorlog, net als liefde, maar het is geen prettig tijdverdrijf !
  Oorlog is, net als een courtisane, duur en veranderlijk, maar laat altijd een heroïsche herinnering achter!
  Oorlog is niet als een droom; je kunt niet zonder sterke emoties!
  De wereld is saai en ontspannend, oorlog is interessant en opwindend!
  Oorlog, dit bloed en zweet, bevrucht de zaailingen die moed voortbrengen!
  Hoe interessant het oorlogsproces ook is, iedereen wil het einde!
  Oorlog is geen boek, je kunt het niet dichtslaan, je kunt het niet onder je kussen verstoppen, je kunt het ook gewoon vies maken!
  Oorlog is een religie: het vereist fanatisme, discipline en onvoorwaardelijke gehoorzaamheid, maar zijn goden zijn altijd sterfelijk!
  In oorlog is, net als in een casino, het risico groot, maar de winsten zijn van korte duur!
  De soldaat is sterfelijk, glorie wordt vergeten, trofeeën verslijten en alleen de redenen om een nieuw bloedbad te beginnen zijn onherstelbaar!
  We verachten een moordenaar tenzij hij een soldaat aan het front is; we verachten een dief als hij een plunderaar is op het slagveld, en dat is dubbel zo!
  Soldaat, dit is een ridder wiens pantser moed en eer heeft! Generaal Baron, wiens kroon voorzichtigheid en intelligentie is!
  De soldaat klinkt trots, de privé klinkt denigrerend!
  De eerste in de aanval kan sterven, maar de laatste zal niet in het geheugen blijven!
  Het is beter om de eerste te zijn bij het delen van de buit dan bij het aanvallen!
  Oorlog legt, net als een vrouw, alleen mannen neer zonder te breken!
  Een vrouw heeft, in tegenstelling tot een oorlog, geen haast om een man ter dood te brengen!
  Oorlog is, in tegenstelling tot vrouwen, nooit tevreden met het toegewezen aantal mannen!
  Oorlog is de meest onverzadigbare vrouw, ze kan nooit genoeg mannen krijgen, en ze zal een vrouw niet weigeren!
  Vrouwen houden niet van vechten, maar de drang om een man te doden is niet veel erger dan een kogel!
  Zelfs een kleine kogel kan een man doden, een vrouw met een groot hart kan hem gelukkig maken!
  Een groot hart leidt vaak tot weinig eigenbelang!
  Oorlog heeft niet het gezicht van een vrouw, maar het bloedt mannen beter dan een vrouw!
  Oorlog brengt geen vreugde, maar bevredigt agressieve instincten!
  Vreugde in oorlog, de lijken van vijanden zijn alleen in prijs!
  Oorlog is het ploegen van een veld: het wordt bevrucht met lijken, bewaterd met bloed, maar het komt tevoorschijn als een overwinning!
  Overwinning wordt gevoed met lijken en bloed , maar draagt vrucht met glorie!
  Oorlog is als een mensenetende bloem: helder, vleesetend en met een slechte geur!
  Oorlog is de moeder van de vooruitgang en de stiefmoeder van luiheid!
  En in oorlog is het leven van een soldaat niet waardevol, en de generaals zijn zelfs een verlies!
  Als je vrede wilt, zorg dan voor angst; als je oorlog wilt, zorg dan voor gelach!
  Lachen is geen zonde als je geen lachertje bent in militaire aangelegenheden!
  Oorlog is als een circus, alleen de winnaar lacht het laatst!
  In oorlog, net als in het circus, alleen de stiekeme, serieuze moordenaar!
  Eenheid onder een hard regime is beter dan chaos en slordigheid onder een zacht regime!
  De dood is een conventie, schande is absoluut !
  Hoe groot de koning ook is, hij zal naar het graf gaan, net als de jager!
  Een politicus liegt altijd, alleen sterft hij echt!
  Onsterfelijkheid is echt, maar de dood is een illusie!
  Koningen kunnen alles, maar niet één, niet één koning kan uit het graf naar de aarde ontsnappen!
  Iedereen wil mooi leven, maar slechts enkelen sterven waardig!
  De dood belooft problemen, tenzij hij schittert van de stralen van prestatie!
  Leven zonder entertainment is liefde zonder hobby's!
  Het is goed als er liefde is, erger als er bloedvergieten is!
  Seks is als een fakkel, maar navullingen kosten meer!
  Je kunt leven zonder seks, maar je kunt je niet voortplanten!
  Hoe heter de liefde, hoe sterker het bloed stroomt!
  Mensen willen liefde, dieren willen seks en genieën willen openbaringen!
  Zelfs varkens paren, estheten zijn er dol op!
  Seks vereist ook gematigdheid, hoe meer hoe beter!
  Er zijn geen grenzen in de liefde, in seks zijn woorden genoeg!
  Het is gemakkelijker onder vuur als er een vlam in je hart is!
  Het is beter om in vlammen te branden dan de ziel van Kaïn te worden!
  Oorlog is groepsseks: veel gekreun en geschreeuw, maar zoveel bloed zal er zelfs van duizend maagden niet zijn!
  Seks is als oorlog, maar niet zo lang en routineus!
  Vechten is als de liefde bedrijven, maar kreunen wordt niet aangemoedigd!
  Seks is natuurlijk goed, maar bloed ophoesten is slecht!
  Oorlog is zwaar, maar vernedering weegt zwaarder dan welke militaire last dan ook!
  Als je wilt leven, leer dan vechten, als je wilt overleven, leer dan winnen!
  In oorlog zijn alle middelen goed, behalve het opgeven!
  Iedereen kan vechten, maar alleen de waardigen kunnen winnen!
  Oorlog is geen plaats om na te denken, het is vol grote waanzin!
  Het is beter om te vechten dan om het vaderland te verhandelen!
  Oorlog is geen snoepje, maar het vervult je met vreugde als je het doorslikt!
  De strijd eindigt nooit, alleen het gebrul van de kanonade neemt af!
  De kanonade kan afnemen, de loop kan barsten, maar het gevecht zal nooit stoppen!
  In oorlog is het meest interessante de onvoorspelbaarheid, de strijd voor het echte leven!
  Waarom daalden de prijzen onder Stalin omdat de vijanden van het volk ter dood werden gebracht!
  Het is beter om je uit te kleden voor geld, dan voor niets geschoeid te zijn!
  Het is letterlijk fijner om op blote voeten te lopen dan figuurlijk om schoenen aan te hebben!
  Oorlog is als een circus, alleen in plaats van gelach zijn er tranen, en de arena is zo groot als een planeet!
  Ik wil vrede, het blijkt oorlog, ik wil oorlog, het blijkt capitulatie!
  Oorlog is tot op zekere hoogte een moeder, die echte broederschap voortbrengt!
  Oorlog is slecht, maar brengt goede kameraden voort!
  Lange armen zijn goed als de geest niet wordt kortgesloten!
  Kracht wint, en alleen de praktische geest kent de gaven van de overwinning toe!
  Kracht en intelligentie zorgen, net als man en vrouw, alleen voor de overwinning in paren!
  Een persoon heeft, in tegenstelling tot een piramide, een niet-vlakke ondersteuning in uithoudingsvermogen!
  De piramide heeft vier hoeken, maar het vlakke oppervlak zorgt voor stabiliteit!
  Een goede dood is beter dan een waardeloos leven!
  Het is goed om God te zijn in het wild, maar het is slecht om een duivel te zijn in de zone!
  De zon gaat binnen een halve dag onder, maar de glorie blijft eeuwenlang bestaan!
  Roem is van korte duur, afgezien van al het andere!
  Leef voor altijd, leer voor altijd, maar leer niet opnieuw!
  Glorie kan heel helder zijn, helderder dan goud, maar vervaagt na verloop van tijd steeds meer!
  Glorie is als de zon, maar hij gaat niet onder in de nacht!
  Het is niet gemakkelijk om beroemd te worden, zelfs niet met moeite, maar luiheid leidt gemakkelijk tot schande!
  Roem is als vuur, een lust voor het oog, maar om het te krijgen moet je iemand verbranden!
  Het is goed om in glorie te zijn, het is slecht om omringd te zijn door vliegen die zich vastklampen aan roem!
  . HOOFDSTUK Nr. 7.
  Na het ontwaken wordt de jongensprins Oenomaus opnieuw aan het stuur vastgeketend. Voordien mocht hij zich wassen in een koele stroom en zijn tanden poetsen. En daarna een bescheiden ontbijtje.
  En blijf in constante beweging bewegen als een kinderlichaam, zodat je niet geketend wordt door de steenpest. Dat is het moeilijke lot van de verheven persoon en erfgenaam van het grote elfenrijk.
  De enige manier om te overleven is door een jonge slaaf te zijn en hard te werken. Dit biedt tijdelijke bescherming tegen verstening. Er zijn hier enkele mogelijkheden om je bestaan te verlengen, maar het is behoorlijk ongemakkelijk en pijnlijk.
  De jongen, die aan het wiel draait, gebruikt echter zijn rijke verbeeldingskracht om zich onder te dompelen in een denkbeeldige wereld en zijn vreugdeloze bestaan in vrijwillig-verplichte gevangenschap op te fleuren.
  Een scheepsjongen vliegt op een kleine, driekoppige draak. Hij wil in een onbekend land vinden, nog niet wetende wat, maar wat hij terug kan brengen naar de sterkere seks en het uitsterven en verstenen van mannen kan stoppen.
  De draak is ook nog een kind, en de jongen is nog niet veel jaar oud, en hij draagt alleen een korte broek en een rugzak met een gevechtsarsenaal, en een boog, twee zwaarden en een paar dolken in zijn riem.
  Oenomaus vliegt op zijn paard. En naast haar zit het meisje Margarita op een kleine draak. Ze draagt alleen een tuniek, gebruind, en op haar blote tenen zitten ringen met magie. Zij vertegenwoordigt de strijd een hit uit de mensenwereld.
  Het meisje is niet eenvoudig. Op aarde was ze een partijdige en inlichtingenofficier tijdens de Grote Patriottische Oorlog. En na haar dood verhuisde ze naar de wereld van magie en magie. En hij is er al meer dan drieënnegentig jaar mee bezig. Ze studeerde af aan de Drakenacademie en beheerste krachtige hekserij. Maar ze ziet er nog hetzelfde uit als toen de Duitsers haar ophingen. Om de een of andere reden groeit het niet, en dit maakt Margarita van streek. Hoe lang kun je een eeuwig kind zijn?
  Het is waar dat Oenomaus zegt dat hij zelf een volwassen elfenprins was, maar een slavenjongen werd. En daarom is hij er ook boos over. Hoewel nee, kind zijn is niet zo erg, maar als je dan ook nog een slaaf bent...
  Maar nu is hij al in een andere wereld, hij draait geen slavenwiel, maar vliegt op een draak. En met hem was het partijdige meisje Margarita, die op blote voeten door de sneeuw naar haar executie werd geleid. En daarvoor martelden ze mij ook. Ze sneden haar in de rug met prikkeldraad en roosterden de zolen van de jonge heldin boven een vuur.
  Ze zitten onder de blaren, en als je op de koude sneeuw stapt, is het bijna aangenaam, omdat de pijnlijke jeuk in je verschroeide voeten afneemt. En om de nek van de pionier zat een plaquette: "Ik ben een partizaan." Als ze hangen, doet het nauwelijks pijn, het is gewoon walgelijk om naar de blije gezichten van de moffen en politieagenten te kijken. Nou, angst, wat als de hel op haar wacht, als een pionier en een fervent atheïst? Waar ze niet alleen je hielen zullen bakken, maar je hele lichaam, voor altijd.
  Maar waarom gelooft ze in zulke onzin? Hoewel het jammer is om te sterven en in de vergetelheid te raken, omdat je zo weinig hebt geleefd.
  Maar toen de strop om haar delicate nek strakker werd, werd het meisje wakker op een draak. En naast haar stond een nimf zo mooi als een engel. En Margarita dacht dat de hemel nog steeds bestaat. Zo'n bijzonder paradijs voor pioniershelden en atheïsten.
  Maar in feite bestaat er in de magische wereld goed en kwaad, en de problemen ervan. Met behulp van magie werd ze snel genezen van haar snijwonden en brandwonden. En het meisje ging naar de Dragon Academy, in de jongste klas. Maar ze was getalenteerd, capabel en een snelle leerling.
  En ze beheerste sterke magische vaardigheden. Daarom ging ze, ondanks haar kinderlijke uiterlijk, met prins Oenomaus op een speciale missie: om iets te vinden dat zou helpen het sterkere geslacht te redden. Een wereld zonder mensen is immers verstoken van harmonie en interesse. En de eerlijke seks verveelt zich en voelt zich er ongemakkelijk in.
  Margarita merkte tijdens het vliegen op:
  - Soms denk ik: de mannen komen terug, en wat dan? Wie heeft er een klein meisje nodig? Wat zou ik graag willen dat ik volwassen kon worden!
  Oenomaus antwoordde op zelfverzekerde toon:
  -Als magie het leven van mannen kan terugbrengen, dan is het ook mogelijk dat je er volwassen van wordt. Vergeet alleen niet dat elfen, nimfen en dryaden niet ouder worden, en dit is hun natuurlijke eigenschap. Maar menselijke vrouwen, nee. Er is sterke magie nodig om te voorkomen dat ze lelijke, vervelende en gebochelde oude vrouwen worden. En een lelijke oude vrouw zijn is veel erger dan een mooi meisje zijn. Om nog maar te zwijgen van de ouderdomsziekten die mensen aanvallen. Je kent geen serieuze magie op aarde, en je hebt waarschijnlijk zelf gezien hoe walgelijk en weerzinwekkend de ouderdom is, vooral voor vrouwen.
  Margarita schudde negatief haar hoofd:
  - Nee, ik wil geen oude vrouw zijn! Het is beter een jonge slaaf te zijn dan een oude koningin!
  De jongensprins grinnikte en merkte op:
  - Je zult voor altijd jong zijn, voor altijd op blote voeten!
  Het meisje lachte en merkte op:
  - Ik was een stadsmeisje voor de oorlog. In Leningrad was het op de een of andere manier onfatsoenlijk om op blote voeten te lopen, en het klimaat was daar niet erg warm. Daarom schaamde ik me er in het dorp op de een of andere manier voor dat ik rondliep . Pas tijdens de bezetting, toen de kindersandalen kapot waren en het erg moeilijk was om aan kleine schoenen te komen, heb ik zoiets leren doen. En weet je, de eerste dagen is het pijnlijk en koud, vooral als je niet beweegt, maar dan raak je eraan gewend en is het zelfs prettig. Bovendien is de zomer in Oekraïne erg warm en zacht.
  De jongensprins knikte:
  - Ja! Ik begrijp. Maar kijk eens wie er vliegt!
  inderdaad een dame in een vergulde stoepa voor hen. Nee, geen Baba Yaga, maar een spectaculaire blonde schoonheid, zij het met teveel make-up. En schittert met parelwitte tanden. En in plaats van een bezem heeft ze een compleet moderne elektrische stofzuiger. Ja, dit is een vermakelijk verhaal.
  Ze blies een kus naar de kinderen en zong:
  Vol cantharellen, eekhoorns,
  Ik bewaar wat jam...
  Jongens en meisjes tenslotte
  Jongens en meisjes tenslotte...
  Ik vind het echt heel erg leuk!
  Margarita knikte als antwoord en merkte op:
  - Ja, dit is moderniteit. Een oude stoepa op een nieuwe manier!
  De blondine met de stofzuiger hoorde dit blijkbaar en draaide zich om en brulde van frustratie:
  - Hoe kwam je op het idee dat de stoepa oud is? Ja, jijzelf zou, als je op aarde bleef, al een oude vrouw zijn! En heel lelijk , zo niet in een kist!
  Margarita was het met een zucht eens:
  - Ja dat klopt! Waarschijnlijk zouden de botten in het graf zijn blijven drijven, anders zou ze zo lelijk zijn geworden dat het walgelijk was om naar te kijken.
  Oenomaus merkte op:
  -Mensen zijn wezens zonder God. Ze zijn beroofd van wat de elven hebben: de eeuwige jeugd! En het sterkere geslacht moet ook zijn baard scheren. De jongens zeggen dat het erg pijnlijk en onaangenaam is!
  De blondine met de stofzuiger pakte het aan en schudde ermee. En veelkleurige bubbels vlogen naar de kinderen die op de jonge draken zaten.
  Als reactie bliezen de jongens uit hun draken, en de bubbels vlogen terug, als reactie schudde de blondine haar toverstok. En alles begon te draaien.
  De belletjes begonnen rond te draaien, alsof ze opgewonden waren. En het was geweldig .
  Het meisje merkte op:
  - Je bent geen Baba Yaga - een bottenbeen,
  En een coole blondine is de helft van geluk!
  De krijger met de stofzuiger merkte woedend op:
  Kinderen zijn net zo dom als files
  Je wordt in het net getrokken...
  Ik zal je in de ketel laden,
  Ik steek een vuur voor je aan!
  En als reactie daarop is er zo'n opgewekte en vreugdevolle lach. Dit is echt een vrouw - met veel coolheid.
  De kinderen draaiden zich om hun draken en sprongen op naar Baba Yaga. Het meisje haalde een katapult uit haar rugzak en koerde:
  - Wil je het ontvangen?
  De blondine lachte en sloeg de pionier-tovenares met haar pulsar. Ze ontweek haar draak. En als reactie zal hij ook het kruisteken maken met een katapult, en hoe hij je zal schoppen .
  En een vurig web verstrikte de jonge Baba Yaga. Dus ze merkte dat ze erin vastzat.
  De jongen Oenomai merkte op:
  - Geef toe, welke van de kinderen heb je ontvoerd?
  Het partijdige meisje knikte:
  - Rechts! We weten dat je een kanonachtige snuit hebt!
  Blonde Yaga gromde draaiend:
  - Ja, ik neem je ervoor en...
  Zonder iets te zeggen schudde de schoonheid en probeerde het net te breken. Maar de pionierheldin stak de katapult over en schoot op Yagina met de energie van magie en voortekenen. Hoe de blondine begon te trillen en te kronkelen. En het meisje zong:
  We werden geïnspireerd in moeilijke tijden,
  Omdat ik de wil sterker heb gemaakt dan staal...
  De wereld verlost van de pest -
  Beste kameraad Stalin!
  
  In veel afbeeldingen die ik heb gemeten,
  In een eindeloos universum...
  Je hebt het juiste pad voor ons geopend,
  Geeft het waarschijnlijk aan!
  
  Ik heb een schok gebruikt
  Magie van Solcenisme...
  Hier is het schema:
  Dat het juk van het fascisme zal vallen!
  De elfenjongen merkte op:
  - Blijkbaar was hij een coole kerel, Stalin! Maar waarschijnlijk werd hij, net als alle mensen op aarde, ook ouder.
  Het meisje schoot ook op Baba Yaga in de jonge versie en piepte:
  Lenin leeft in mijn hart,
  Zodat we geen verdriet kennen...
  De deur naar de ruimte werd geopend -
  De sterren schitterden boven ons!
  Blonde Yaga smeekte:
  - Genoeg! Laat me gaan, eis het, ik zal alles doen!
  Margarita twitterde:
  - Laat de gevangengenomen kinderen vrij! Dan vergeven we je misschien. Hoeveel ervan heb je in je stofzuiger gezogen?
  De blondine mompelde:
  - Ik laat je eruit! Werp de magie van het kruis gewoon niet op mij!
  Het meisje draaide zich om. Het vurige web met de modieuze mevrouw sliep. En ze draaide zich om . Margarita waarschuwde:
  - Laat alle kinderen gaan, zonder bedrog!
  De blondine verzekerde plechtig:
  - Ik geef mijn woord!
  En zette de stofzuiger aan. Bleke schaduwen van kinderen begonnen eruit te springen. Doorschijnend, als geesten. Maar Margarita zwaaide met haar toverstaf en deze schaduwen veranderden in jongens en meisjes. Van deze laatste waren er drie keer meer. Maar toch was Oenomai blij:
  - In deze wereld is er tenminste een sterker geslacht. En bijna al onze mannen zijn uitgestorven!
  Margarita merkte met een stralende glimlach op:
  - Het is niet aangekomen! En dank de goden!
  Een van de jongens vloog op blote voeten, maar in een luxueus, zij het gescheurd hemdje, naar Oenomaia en stelde zichzelf voor:
  - Burggraaf de Lafer! Wauw, wat walgelijk is het om in een stofzuiger te zitten. En deze teef trok ook mijn laarzen uit, gemaakt van echt drakenleer.
  Margarita mompelde grijnzend:
  - Kom op, geef wat gestolen is terug aan de burggraaf !
  Blonde Yaga neuriede:
  - Ik kan niet!
  Oenomaus haalde ook zijn toverstaf tevoorschijn, schudde ermee en brulde:
  - En waarom is dat?
  De mooie heks gorgelde :
  - Ik heb ze verkocht! Ze waren zeer prestigieus. Eén prins betaalde er een halve zak goud voor!
  Margarita mompelde:
  - Nou ja, wit ... Hiervoor nemen we je laarzen van je over. Ze zijn ook gemaakt van drakenhuid en zelfs tijgerhuid.
  Blonde Yaga merkte op:
  - Ze zullen te groot zijn voor de jongen. En het zou een schande zijn als een heks van mijn rang blootsvoets zou verschijnen.
  Margarita lachte en antwoordde:
  "Ik ben ook geen zwakke heks, maar ik loop de hele tijd op blote voeten, zelfs in koude werelden." En jij bent zo'n dame. En ik zal de maat van de jongen aanpassen!
  Prins Oenomaus brulde:
  - En zweer een eed dat je geen kinderen zult ontvoeren. Anders nemen we je mee naar het hof van de Goden.
  De jonge Baba Yaga stamelde:
  - Ik doe ze niets slechts aan. Het is gewoon de energie van kinderen die ervoor zorgt dat ik voor altijd jong en mooi kan blijven. En dus leven ze nog.
  Margarita gromde hevig:
  - Je zult een andere manier vinden om te verjongen. Eigenlijk is het tijd om je een lesje te leren.
  En het meisje mompelde een spreuk. En hoe ze stromen pulsar-energie vrijgaf uit haar blote tenen en uit de punt van haar toverstaf.
  En ze sloegen de blondine. Het verschrompelde plotseling en werd kleiner. Nu stond er voor hen, in plaats van een lang meisje, een bang meisje van niet ouder dan tien jaar oud, met staartjes en blote voeten. Ze fluisterde:
  - Niet nodig! Ik zal goed zijn! Sla mij niet!
  Margarita had laarzen in haar handen. Ze zwaaide met haar handpalm en ze zweefden naar de blote voetenjongen Burggraaf, die samen met de andere bevrijde kinderen als gewichtloos door de lucht liep.
  Een jongen uit een adellijke familie trok zijn laarzen aan en zong:
  Er zijn veel gevaren rond de jongen,
  Soms glinstert de wereld als een koude steen...
  jongen stond echter op van de bank,
  Omdat hij een nobele vechter is, geloof me!
  Het Yaga-meisje kalmeerde en mompelde:
  - Ga je mij niet slaan?
  Margarita zei streng:
  - Als je niet schandalig handelt, waarom zou je dan gegeseld moeten worden?
  Het blonde meisje piepte en er liep een traan over haar roze wang:
  "Ik ben nu een kind en andere heksen zullen mij niet respecteren!"
  Eén van de vrijgelaten meisjes verklaarde:
  - Wij zijn ook kinderen, en we huilen er niet om!
  De jongens en meisjes lachten.
  Margarita merkte op:
  - Je moet vast honger hebben! Misschien kunnen we naar beneden gaan en daar iets eten?
  De kinderen maakten lawaai. De burggraaf keek naar beneden en merkte op:
  - Beneden ons ligt het kasteel van de reus, en hij is niet beter dan Baba Yaga. Dus...
  Oenomaus riep uit:
  - En de reus heeft ook kinderen in gevangenschap. Wij moeten ze helpen.
  Margarita glimlachte en stelde aan het meisje Yaga voor:
  - Misschien kunnen we de kinderen samenbrengen en ze redden van de reus? Doe een goede daad en je wordt toegelaten om te studeren aan de Feeënacademie. Daar leer je goede daden te doen!
  Het heksenmeisje zong:
  Wie helpt mensen
  Hij verspilt zijn tijd...
  Goede daden -
  Beroemd kun je niet worden!
  Margarita maakte bezwaar:
  Het bloemblad van een bloem is kwetsbaar,
  Als het al lang geleden is afgebroken...
  Hoewel de wereld om ons heen wreed is,
  Ik wil het goed doen!
  
  Doe goed voor mensen
  Doe goede daden...
  En ze zullen bloeien als bloemen,
  Blauwe bloemen in het licht!
  De jongensprins merkte op serieuzere toon op:
  het goede te doen en het kwade te bestrijden, en ik geloof dat je het leuk zult vinden!
  Het meisje Yaga balde haar vuisten en zei:
  - Nou, ik zal het proberen. Toch is er geen weg terug voor boze heksen - ze zullen lachen en je knijpen ! Ik zal me omscholen tot een goede fee!
  Margarita glimlachte en zong:
  Iedereen die intelligentie heeft in de wereld,
  Het moeten altijd vrienden zijn...
  Zodat het niet gebeurt zoals in een schiettent -
  Het intelligente spel is niet geworden!
  De jongensprins piepte:
  - Nou, laten we naar de reus gaan!
  Een horde kinderen, bijna geheel blootsvoets en haveloos, mager en bleek, maar energiek en opgewonden, stormde de lucht uit.
  Margarita en Oenomai daalden neer op draken, en Yaga, die een meisje werd, op de vijzel. En de stofzuiger bleef bij haar, ook al leek die te groot voor kinderhandjes.
  Dit is het team dat naar de grond is afgedaald. Er is niets aan het enorme kasteel van de reus met torens waar grote schedels uit steken . Maar de ingang wordt gecontroleerd door skeletten, plus een hele ploeg orcs.
  De kinderen zijn geland. Ze waren klaar om te vechten. Het Yaga-meisje drukte op de knop van de stofzuiger en sabels, zwaarden, speren, dolken en zelfs een paar machinegeweren vielen eruit. Toen ze de verwarde blik van de kinderen zag, legde ze uit:
  - Ik heb het met mijn stofzuiger gepakt. Het is veel beter dan een bezem. En er zit een hele verzameling wapens in.
  Margarita schudde met haar toverstaf en haar blote voeten, maar versierd met magische ringen, en koerde:
  - Nu zal ik een spreuk uitspreken die je wapen een speciale, wonderbaarlijke kracht zal geven.
  En het tovenaresmeisje zei:
  -Abra , kabra , codabra ! _ - En energiestromen vlogen uit haar toverstaf en magische ringen. En het wapen dat Baba Yaga aan de kinderen gaf, begon te gloeien.
  Oenomai pakte, als meer ervaren jager, een kort, licht machinegeweer op dat dunne naalden afvuurde. De jongen likte zijn sappige lippen en zong:
  - Goed zou moeten zijn met een machinegeweer,
  Sla als woedend staal...
  Dat bloed stroomde niet als een waterval,
  En het paradijs regeerde in het universum!
  De kinderen riepen in koor, terwijl ze hun wapens omhoog hielden:
  De beul is sluw en wreed,
  Het volk is tegen de muur gezet...
  Maar ik geloof dat onze stormachtige spruit,
  Maar ik geloof dat de zonnestroom...
  Verdrijf de duisternis van de gevangeniskerker!
  En dus haastte een detachement kinderen, gewapend met een magisch arsenaal, zich om aan te vallen. De kleine, blote hakken van jongens en nog talrijker meisjes flitsten. Ze waren niet bang voor monsters, hoewel een heel regiment harige, stinkende , walgelijke orks hen naderde .
  Oenomai, vliegend op een draak, opende het vuur op de vijand vanuit een machinegeweer. Kleine naalden doorboorden de harige lichamen van de orks, en toen gebeurde er een wonder: ze veranderden in grote chocoladerepen en honingbroodjes.
  Margarita schopte de vijand ook met haar blote tenen en magische ringen erop. En dus veranderden de orks met zwaarden, die werden aangevallen, onmiddellijk in allerlei heerlijke dingen, waaronder snoepjes bedekt met chocolade en met vogelmelk erin. Dit is echt heerlijk. En cheesecakes en donuts met maanzaad en kaneel.
  En de toverstaf van het partijdige meisje zwaait en creëert fantastische dingen.
  En dus gingen de kinderen de strijd aan met de orks. Allereerst Burggraaf. Nadat de jongen zijn laarzen had aangetrokken, werden zijn kleren gloednieuw, alsof ze gloednieuw waren. En hij vocht niet alleen met een zwaard in zijn rechterhand, maar hield ook een zwaard in zijn linkerhand.
  En door de aanraking van het mes vonden fantastische transformaties plaats. Nu verscheen er in plaats van een ork een taart van indrukwekkend formaat met rozijnen. En uit de slag van het zwaard verscheen een chocoladecheesecake. En andere jongens in de strijd.
  Een meisje, blijkbaar uit een meer ontwikkeld land, liet haar blote voeten op het gras rusten en krabbelde met een machinegeweer. Wat aanleiding geeft tot verschillende soorten sprookjesachtige transformaties. En uit de ork kwam een grote gevulde worst, en daarna een kalkoen met jus. En welke andere smakelijke lekkernijen verschenen niet.
  En de geurige kokoscupcakes die ontstonden door de aanraking van de messen. En ook geweldig ijs.
  Het partijdige meisje Margarita begon te zingen in extase van de strijd;
  Wij zijn pioniers, kinderen van het communisme,
  Wie wil het land verhogen...
  Hitler zal fel antwoorden op zijn woede,
  We zullen, geloof me, Satan verpletteren!
  
  Wij hebben een eed afgelegd voor God,
  En Lenin gaf zijn hart aan de jongeren ...
  Oh, oordeel niet hard over de pioniers,
  De Almachtige gaf hen meer kracht!
  
  We gingen op blote voeten naar voren, jongens,
  Ze wilden vechten en hun thuisland behouden...
  Zowel de jongens als de meisjes met zeisen zijn voor ons,
  En onze loyaliteit is een sterk pantser!
  
  Er woedden veldslagen in de buurt van Moskou,
  Tanks stonden in brand, asfalt smolt...
  We zullen het communisme zien, ik geloof dat we hebben gegeven,
  En je kunt een fascist uitschakelen met een slagzwaard!
  
  Geloof me niet, mensen, Hitler is niet almachtig.
  Hoewel het idee van de Führer voortleeft...
  En we hebben de fascisten hard getroffen,
  Laten we op onze geweldige reis gaan!
  
  We zullen de vijanden van Rus niet vrezen,
  Wij houden van onze geboorteland USSR...
  Je bent geen ridder met de ziel van een clown,
  Laten wij een voorbeeld zijn voor het koninkrijk van God!
  
  Hitler weet het niet, hij zal zwaar geslagen worden,
  Ook al woedt de macht van de hel in hem...
  En de parasitaire moffen komen eraan,
  Die de vrede met vuur zal vullen!
  
  De grootheid van de Russen is om te winnen door te spelen,
  Hoewel hier een enorme hoeveelheid werk achter zit...
  De overwinning zal komen, geloof ik, in de weelderige mei,
  En de Führer zal volledig kaput zijn!
  
  Dit is ons geloof, de kracht van het communisme,
  Laat de USSR voor altijd bloeien ...
  We zullen, weet je, het juk van het fascisme verpletteren,
  Dit is hoe Rusland een leger is geworden!
  
  Bij Stalingrad werden de Fritz verslagen,
  Ze herkenden onze sterke vuist...
  En we deelden leuke cadeautjes uit,
  En ze gaven de dictator een stuiver!
  
  Mijn land, mooi Rusland,
  Daarin, in het noordpoolgebied, bloeien appelbomen...
  Svarog en Stalin zijn, weet je, de Messias,
  De nazi's vluchten voor de Russische strijders!
  
  Zo mooi is het heelal,
  Als het communisme boven hem schijnt...
  En de beproevingen zullen voor opbouw zijn,
  Vlucht alleen omhoog en geen seconde omlaag!
  
  We namen de winter met een wilde rode kreet,
  Ze braken de ruggengraat van de Witte Garde...
  De vijanden van Rusland van het communisme zijn verslagen,
  We hebben nog steeds de trofeeën voor de lunch!
  
  We hielden Stalin heel stevig vast,
  Meisjes op blote voeten bij vorst...
  Je bent, geloof me, een sterk persoon geworden,
  En de pionier is uitgegroeid tot een ridder!
  
  Nee, Rusland zal nooit breken,
  De onsterfelijke Lenin wijst de weg...
  Wij zijn niet bang voor glanzende vlammen,
  En de Russen kunnen zich niet afkeren van het communisme!
  
  
  In naam van onze Moeder Rusland,
  Laten we harten combineren in één krans...
  Hoera, riepen de meisjes luid:
  Een grote droom zal uitkomen!
  
  Ja, ons geloof is om altijd bij onze vaderen te zijn,
  En als je je voorouders kunt overtreffen...
  We zullen voor altijd dapper goed gedaan worden,
  Hoewel hij er niet ouder uitziet dan twintig!
  
  Geloof me, we houden van ons moederland,
  Wij willen eeuwig geluk...
  Lucifer, geloof me, zal ons niet vernietigen,
  De zomer zal komen - de kou zal verdwijnen!
  
  Alles zal zeer prachtig bloeien in Rusland,
  Het is alsof de problemen uit de wereld zijn verdwenen...
  Ik geloof dat het tijdperk van het communisme zal komen,
  Rijkdom en vreugde zullen voor altijd zijn!
  
  De wetenschap zal degenen die in veldslagen zijn gedood weer tot leven wekken,
  Mensen zullen voor altijd jeugd hebben...
  En de mens is als de Almachtige,
  De slechterik zal verdwijnen, ik weet het, tot in de eeuwigheid!
  
  Kortom, geluk straalt voor iedereen in het universum,
  Alle mensen van de wereld zijn als één familie...
  Kinderen lachen en spelen in de hemel,
  Je zult van me houden met een liedje!
  Dus zong ze, en de kinderen veranderden de orks in iets ongewoon smakelijks en smakelijks met magische wapens. Maar zelfs toen het heksenmeisje energie uit de stofzuiger liet ontsnappen, begonnen er glazen met vis, bijgerechten en zwanen met een heerlijke korst te verschijnen , waarin de meedogenloze orks veranderden. En het was heel mooi.
  Hier veranderde de kobold-orc-commandant, onder de invloed van goede magie, in een weelderige geurige cake, bedekt met rozen, crèmekleurige korenbloemen en gekonfijt fruit.
  En zoveel verschillende smakelijke dingen brachten magische wapens voort in de handen van onschuldige kinderen.
  Maar de skeletten kwamen ook na de orcs in de strijd. Enorm en eng. Ze bewogen als hout. De kinderen vielen hen aan met zwaarden en sabels en gooiden met dolken. En Oenomai van de draak en het meisje te voet vuurden machinegeweerschoten af op de skeletten.
  Margarita gebruikte ook magie en liet haar parelwitte tanden zien. En ze deed concrete wonderen. En haar magie veranderde skeletten in gouden wijnglazen vol kleurrijk ijs en rijkelijk versierde taarten.
  En uit de slagen van de zwaarden van de jongens, waaronder de burggraaf de Lafer, ontstonden allerlei smakelijke en smakelijke dingen. En zo'n geur verspreidde zich door het kasteel. Gewoon een wonder der wonderen.
  Uit een van de enorme skeletten kwam een hele berg taarten tevoorschijn. En deze taarten schitterden met alle kleuren van de regenboog uit verschillende crèmes.
  Ja, er waren hier zulke smakelijke, zeer smakelijke dingen. Sommige dreigende zwarte skeletten werden kolossale lollies.
  En de hongerige kinderen konden het niet laten om de lekkere lekkernijen te proberen. Margarita blies op de gong en riep:
  Magen zijn onze belangrijkste vijanden,
  Ze gooien ons, geloof me, in kwade acties...
  Als een jongen taarten ziet,
  Hij wordt ertoe aangezet om op gemene wijze magen te stelen!
  
  Dus schat, haast je niet
  De tijd zal komen, en je zult nog steeds eten...
  En zondig niet voor God, dierbare,
  Anders veranderen jullie in vuurbranden!
  Oenomaus legde de kinderen uit:
  - Totdat de kannibaalreus verslagen is, is het eten van voedsel gevaarlijk. De belangrijkste slechterik moet worden verslagen!
  Er klonk een luide stamper en eerst verscheen er een gigantische schaduw, die de helft van het veld bedekte, gevuld met allerlei soorten taarten en gerechten. En dan de gehoornde reus zelf. Het had de mond van een potvis en klauwpoten. En zo hoog dat het groter is dan het toch al enorme kasteel met torens en skeletten.
  De kinderen gilden van angst en de kannibaalmisdadiger werd onmiddellijk groter.
  Margarita zei glimlachend:
  - Wees niet bang! Hij is alleen groot als je bang voor hem bent!
  Oenomaus riep woedend uit:
  Jij bent misschien geen lafaard, maar je bent een dwaas, en we hebben de bezienswaardigheden gezien!
  Het heksenmeisje Yaga piepte:
  - Beste, beste boeman,
  Wil je heerlijke zoetigheden...
  Of de magie van een klap,
  Je krijgt hem weer gratis!
  Margarita riep:
  - Kinderen, roep in koor: wij zijn niet bang voor jullie! Laten we samenkomen.
  Maar het was moeilijk voor de jongens om zich voor zo'n vogelverschrikker te verzamelen . Het meisje begon weg te rennen, haar kleine ronde hakken. De moediger burggraaf de Lafer en een paar jongens begonnen hen tegen te houden. Het was duidelijk dat de jongens bleek waren van angst. En toen zong Margarita, om moed te geven, een strijdlied uit de oorlog;
  Wij zijn meisjes uit het land van de USSR,
  Dat is een fakkel voor de hele wereld...
  Laat ons een voorbeeld van grootsheid tonen,
  Hier worden de heldendaden gezongen!
  
  Meisjes werden geboren onder de rode vlag ,
  En op blote voeten rennen ze door de vorst...
  Dochters en zonen vechten voor Rus',
  Soms geeft de bruid de man een roos!
  
  Er zal een rode vlag boven het universum hangen,
  Schijn zo helder, als een fakkelvlam...
  Heroïsch, we hebben tenslotte een swing,
  En ons spandoek schittert als rood!
  
  Geloof het niet, de verdomde fascist zal niet passeren,
  En de Russische geest zal nooit verdwijnen...
  Overwinningen zullen een eindeloze rekening openen,
  Laten we hallo en hallo zeggen tegen iedereen!
  
  Rusland is een prachtig land,
  Je gaf het communisme aan de volkeren...
  genereus door God gegeven ,
  Voor het moederland, voor geluk en vrijheid!
  
  De vijand zal het vaderland niet kunnen verslaan,
  En hoe wreed en verraderlijk hij ook was...
  Onze onoverwinnelijke Russische beer,
  De Russische soldaat is zo glorieus voor zijn overwinning!
  
  Prachtig Sovjetland,
  De meisjes erin zijn er trots op dat ze mooi zijn...
  Ze is voor altijd aan ons gegeven door geboorte,
  En laten wij Komsomol-leden eerlijk zijn!
  
  We vechten aan de rand van Moskou,
  Sneeuwstorm, sneeuwstormen en de meisjes zijn op blote voeten...
  We zullen ons vaderland niet aan Satan overgeven,
  zelfs onze zeisen schieten nauwkeurig!
  
  Dus in woede willen de meisjes graag vechten,
  En met de blote hiel gooien ze een explosiepakket ...
  Een fascist, hij ziet er gewoon cool uit,
  In feite gewoon de boze Kaïn!
  
  Vijanden kunnen meisjes niet verslaan,
  Ze zijn onder zo'n ster geboren...
  Ons onoverwinnelijke monster is de beer,
  Wie heeft het moederland tot zijn vrouw gemaakt!
  
  Wij Russische meisjes zijn goed,
  We zijn niet bang voor marteling en vorst...
  En we zullen, geloof me, de aanval van de kwade horde afweren,
  De vijand zal gek worden van de dosis!
  
  Ze waren in staat de vijand uit Moskou weg te duwen,
  Hoewel hij over een enorme kracht beschikt...
  Wij meiden zijn zo trots op onszelf,
  Tegenstanders zullen allemaal in hun graven verdwijnen!
  
  Geloof het niet, vijanden kunnen Rus niet verslaan',
  Omdat elke ridder uit luiers komt...
  De jager is blijkbaar in wild veranderd,
  En de tegenstander is nog maar een kind!
  
  Maar de Russische geest, geweldig, geloof de geest,
  Weet je, er zitten verborgen krachten in ...
  De vijand zal volledig verpletterd worden,
  Ridders zijn tenslotte onoverwinnelijk in de strijd!
  
  Zet je twijfels opzij , meiden ,
  Wij zijn de moedigste, weet je, ter wereld...
  Laten we Satans hordes in het inferno werpen,
  Laten we alle tegenstanders in het toilet laten weken!
  
  De heilige oorlog zal eindigen
  Vrede en morgen zullen over de planeet komen...
  Ze is voor altijd bij de zon, weet je, gegeven,
  Moge de zomer voor altijd stralen!
  
  En het communisme eeuwig in glorie,
  En Lenin en de grote Stalin zijn bij ons...
  In de bloedige cinema bestaat pas nu fascisme,
  En onze wil, geloof me, is sterker dan staal!
  
  Mijn Rusland regeert al eeuwen,
  En gaf geluk aan het hele universum...
  Je hebt de kracht van een stalen vuist nodig,
  En gedurfd, maar op een redelijke manier!
  Aanvankelijk zong Margarita alleen, maar toen namen Enomai, het meisje Yaga, burggraaf de Lafer en andere kinderen het lied over. En dit was al een sterk, volstemmig koor, waarvan alles schudde. En de enorme, echte reus begon kleiner te worden. Hij zag er niet meer zo cool en dreigend uit. En de hoorns werden kleiner en de klauwen werden kleiner. Wauw...
  Het meisje Yaga zong lachend:
  Goed gedaan, goed gedaan, je kunt trots op hem zijn -
  Zeven zijn niet bang voor één!
  De kinderen riepen in koor en stampten met hun blote voeten:
  Wij zijn niet bang voor jou boeman,
  Je zult vertrapt worden onder de voet van een kind...
  Ook al zijn we niet oud genoeg strijders,
  We waren ooit onder Baba Yaga !
  Dit zijn kinderen, zo mooi van ziel en gezicht. En ze vechten als reuzen. Hoewel de kannibaalgigant nu moreel moet worden afgemaakt. En de kinderen begonnen te dansen.
  En het meisje Yaga pakte de stofzuiger, richtte hem op de misdadiger en begon iets te mompelen.
  Een van de jongens likte aan een grote lolly in de vorm van een haan , die in een skelet veranderde, en het meisje nam een hap ijs.
  De kinderen bedreigden de reus:
  - Het zal jou ook overkomen!
  En hij schudde letterlijk. Hij kromp nog meer. En de gouden glazen met ijs in alle kleuren van de regenboog begonnen nog helderder en mooier te schitteren.
  De pioniersterheldin Margarita zong opnieuw van woede, een patriottisch lied uit de oorlog, en de rest van de kinderen zongen:
  Ik sloot me aan bij de Komsomol tijdens het spelen,
  Meisje van een mooie droom...
  Ik dacht dat de wereld een eeuwige mei zou zijn,
  Elke dag is de geboorte van de lente!
  
  Maar om een of andere reden lukte het niet,
  Op de een of andere manier kan ik niet verliefd worden ...
  Nou, vertel me, jongens, overgeleverd aan mijn genade,
  Het leven is een zeer sterke riem!
  
  Plotseling donderde de oorlog plotseling,
  En een orkaan des doods raasde...
  En mijn meisjes hebben een sterk lichaam,
  Je kunt jezelf meteen aanvallen!
  
  Geloof me, ik wil niet opgeven,
  Vecht voor het vaderland tot het einde...
  We dragen granaten in een sterke rugzak,
  Stalin verving zijn vader in de harten!
  
  Grote strijders van Rusland.
  Wij kunnen de vrede en orde beschermen...
  De sterren van de hemel bewaterden het fluweel,
  En de jager veranderde in wild!
  
  Ik, een meisje op blote voeten, vecht
  Vol verleiding en liefde...
  Er zal, ik weet het, een plek zijn in dit paradijs,
  Je kunt geen geluk bouwen op bloed!
  
  Grote strijders van het vaderland,
  We zullen stevig vechten in de buurt van Moskou...
  En dan de droom onder het communisme,
  Tegen de onderwereld met Satan!
  
  Dappere Russische jongens,
  Dat ze eerlijk vechten tot het einde...
  schieten met een machinegeweer,
  Als je een gouden kroon nodig hebt!
  
  Zelfs een kogel kan ons niet tegenhouden
  Jezus, de grote God, is opgestaan...
  De dagen van de roofzuchtige draak zijn voorbij,
  Vanuit de lucht werd het nog helderder!
  
  Ik hou van je, lieve Lada,
  De hoogste God Svarog zal in glorie zijn...
  We moeten vechten voor Rusland,
  De beste Witte God is bij ons!
  
  Breng de Russen niet op hun knieën,
  Ons vlees, geloof me, kan niet worden beteugeld...
  Stalin en de grote Lenin zijn bij ons,
  Ook voor dit examen moet u slagen!
  
  De pijn van het vaderland zit ook in ons hart,
  Wij geloven in haar grootsheid...
  We openen snel de deur naar de ruimte,
  Het zal een heel lief leven zijn!
  
  Wij zijn mooie meisjes op blote voeten ,
  We rennen zo snel door de sneeuwbanken...
  We hebben deze bittere wodka niet nodig,
  De cherub spreidt zijn vleugels!
  
  Wij meisjes zullen opkomen voor het vaderland,
  En we zullen de boze moffen antwoorden: nee,
  De helse Kaïn zal vernietigd worden,
  En hallo aan Christus de Verlosser!
  
  Er zal een tijdperk komen - het kan niet beter zijn,
  De doden zullen voor altijd opstaan...
  Het universum zal een waar paradijs worden,
  Ieders droom zal uitkomen!
  Margarita voelde zich een beetje verdrietig - ze is al meer dan honderd jaar oud en ze is nog steeds een meisje. En misschien zal hij voor altijd een kind blijven.
  Maar de rest van de kinderen was blij en verrukt over dit lied.
  En de formidabele kannibaalreus werd nog kleiner van gestalte en leek meer op een bange kobold dan op een monster.
  Stukken ijs en cake vlogen op hem af. De kinderen lachten en staken hun tong uit. Dit zag er heel komisch uit. En de vrolijke jongens bleven gezichten trekken.
  Het meisje Yaga sloeg met haar lippen en piepte:
  Kinderen moeten lachen
  Kinderen moeten lachen -
  En hoe helden leven!
  En hoe helden leven!
  En Baba Yaga richtte de stofzuiger op andere orks en goblins die uit het kasteel sprongen. En Enomai en het meisje begonnen met machinegeweren op hen te schieten. En dat hebben ze geweldig gedaan . En weer waren er glazen met helder ijs, rozijnenbroodjes, slagroomtaarten, cornflakes, suikerspinnen en meer . Alles rook zo lekker en zag er buitengewoon smakelijk uit.
  En de krijgerskinderen lachten en lieten hun scherpe, witte tanden zien, zoals die van wolvenwelpen.
  Wat zag deze actie er geweldig en uniek uit.
  En Margarita sloeg de orks en skeletten met bliksem, waardoor hun prachtige transformatie werd voortgezet.
  Waarna het pioniersmeisje opnieuw een patriottisch en subliem lied zong, en de rest van de kinderen in koor haar parmantige en opgewekte lied oppikte:
  Satan zal ons niet verslaan,
  Mijn thuisland, het mooiste ter wereld,
  Het prachtige land staat bekend...
  Volwassenen en kinderen zullen er blij mee zijn!
  
  Laat de lelietje-van-dalen er prachtig in bloeien,
  En de cherubs spelen een fatsoenlijke hymne...
  De Führer zal kaput zijn,
  Russen zijn onoverwinnelijk in gevechten!
  
  Komsomol-leden lopen op blote voeten,
  Ze stampen met hun blote hakken in de sneeuw...
  Hitler, je ziet er gewoon cool uit
  Ik zal je overreden met een tank!
  
  Kunnen we de nazi"s verslaan?
  Zoals altijd lopen we op blote voeten, meiden...
  Onze meest geduchte ridder is de beer,
  Hij zal iedereen vermoorden met een machinegeweer!
  
  Nee, wij meiden zijn al heel cool,
  We verscheuren letterlijk alle vijanden...
  Onze klauwen, tanden, vuisten...
  We gaan een plek bouwen in een prachtig paradijs!
  
  Ik geloof dat er een cool communisme zal zijn,
  Geloof me, het land van advies bloeit erin...
  En het jammerlijke nazisme zal verdwijnen,
  Ik geloof dat je daden verheerlijkt zullen worden!
  
  Ik geloof dat de regio wild zal bloeien,
  Van de overwinning zijn we terug naar de overwinning...
  Nikolai versloeg de Japanners,
  De samurai zal antwoorden voor gemeenheid!
  
  Wij laten ons niet kantelen,
  Laten we onze vijanden met één klap verpletteren...
  Laat de jager in wild veranderen,
  Het was niet voor niets dat we de Wehrmacht hebben verpletterd!
  
  
  Geloof me, het is niet gemakkelijk voor ons om op te geven,
  De Russen hebben altijd geweten hoe ze moesten vechten...
  geslepen met staal,
  De Führer zal het beeld worden van een clown!
  
  Dit is hoe mijn vaderland eruit ziet,
  De Russische accordeon speelt erin...
  Alle naties zijn een vriendelijke familie,
  Abel triomfeert, niet Kaïn!
  
  Binnenkort zal de USSR in glorie zijn,
  Ook al is onze vijand wreed en verraderlijk...
  We zullen een voorbeeld stellen voor moed,
  De Russische geest zal verheerlijkt worden in gevechten!
  Bij de laatste zin pakte het pioniersmeisje de bliksem uit haar toverstaf en liet ze pulsars los van haar blote tenen met magische ringen en stenen. Eindelijk bedekten ze de reus die als een slak was gekrompen. Die was volledig bedekt door de vurige gloed. Toen flitste het weer. Orks en skeletten zijn eindelijk getransformeerd in allerlei prachtige delicatessen. Zo lekker en gefrituurd, van verschillende soorten hammen, gevulde vis en ganzen, tot taarten, gebakjes, karamels en ijsglaasjes.
  De kinderen waren blij en sprongen op en neer. Ze zagen er erg blij en blij uit.
  Hier, in de plaats van de formidabele en stoere kannibaalreus, verdween het licht. Er verscheen een magere, blonde jongen in korte broek, ongeveer zeven jaar oud. Zo'n onschuldig en lief kind in plaats van een formidabel monster. Hij knipperde met zijn ogen en jammerde:
  - Sla mij niet!
  Margarita riep:
  - Wees niet bang! We zullen je niet aanraken. Nu kun je je leven helemaal opnieuw beginnen en naar school gaan!
  De jongen en voormalige kannibaal jammerden:
  Wat voor schoolleven is dit?
  de test elke dag ...
  Optellen, delen,
  Tafel van vermenigvuldiging!
  Het kasteel van de kannibaalreus werd vlak voor onze ogen getransformeerd. In plaats van schedels bloeiden bloemen van fabelachtige schoonheid op de koepels. En de koepels zelf schitterden van goud. En alles werd zo prachtig, sprankelend, oogverblindend dat de muren van het kasteel bedekt waren met bloemen. En in plaats van bloed begonnen de fonteinen te stromen met diamanten stromen, en de wolken verdwenen, en vier zonnen glansden tegelijk.
  En de bevrijde kinderen begonnen onder vreugdevol gelach het kasteel uit te rennen. Uitgemergeld, haveloos en op blote voeten waren ze toch gelukkig.
  Jongens en meisjes stortten zich op de heerlijke lekkernijen, en vaten met cocktails en sap verschenen recht onder het gras.
  Het meisje Yaga vloog op een vijzel naar de voormalige kannibaalreus en overhandigde de jongen een ijsje. Hij slikte het door en glimlachte:
  - Smaakvol!
  En hij voegde er angstig aan toe:
  - Vergeef me, kinderen! Ik schaam me dat ik je heb opgegeten. Hoe walgelijk is dit!
  Steeds meer kinderen liepen weg. Inclusief degenen die eerder door de kannibaal zijn opgegeten . De onschuldige jongen knipperde met zijn ogen en zong zelfs;
  Nou, is het geen wonder, is het geen sprookje?
  Alles is zo geworden, geloof me, geweldig!
  Nee, het is beter om goed voor ons te doen -
  En het kwaad zal verdwijnen in tijdloosheid!
  Ja , het was een overwinning. Het is waar dat een van de jongens, met een zeer gespierde torso en in korte broek, naar het reflecterende oppervlak keek en jammerde:
  - Waar is mijn heroïsche lengte gebleven?
  Oenomaüs vroeg:
  - En wie ben jij?
  De jongen met zeer gedefinieerde spieren antwoordde:
  - Nikitich.
  En zijn kinderlijke gezicht werd donker en hij mompelde:
  - Ik was een grote held, en nu ben ik gewoon een jongen op blote voeten in korte broek, die me zo nodig heeft.
  De voormalige kannibaal flapte eruit:
  - Laten we samen naar school gaan!
  Dobrynya brulde van woede en schopte zo hard met zijn blote jongensachtige voet dat de steen spleet:
  - Nou, naar de hel met school! Ik dacht dat ik uitgeput was !
  Margarita antwoordde met een zucht:
  - Ik begrijp het!
  De jongen Dobrynya brulde:
  - Wat begrijp je! Nu zal mijn vrouw mij verlaten! Wie heeft mij zo'n snotterend kind nodig !
  Oenomaus antwoordde glimlachend:
  - Het belangrijkste in het leven is de ziel. Grootte maakt niet uit!
  Dobrynya maakte bezwaar:
  - Nee! Je kent mijn vrouw niet. Eén keer bewoog ze haar hiel zo hard dat ze de fluitende tand van de nachtegaalrover eruit sloeg! Ze is streng, en waarom heeft ze een snorloze jongen nodig ! - En de jongen sloeg opnieuw met zijn blote voeten, kinderlijke, maar sterke voet, als een voorhamer, zodat de kasseien in kleine fragmenten uiteenspatten. En de jonge held schreeuwde. - Maak mij snel volwassen!
  Oenomaus antwoordde met een zucht:
  - Helaas kunnen we dit niet doen, toch?
  Margarita antwoordde:
  - Op dit moment kan dat echt niet, maar als je met ons mee gaat op reis voor een mooi doel, dan bedenken we misschien wel iets!
  De jongen Dobrynya vroeg dreigend:
  - Wat is jouw doel?
  Oenomaus antwoordde vol vertrouwen:
  - Om het sterkere geslacht op universumschaal te redden van de dood. Er is een pest in ons universum, en die kan ook jou bereiken!
  Margarita knikte instemmend:
  - Ja, Dobrynya, kom bij ons. Je hebt nog steeds je heldenkracht en je zult heel nuttig voor ons zijn!
  De titanenjongen, hoewel hij qua uiterlijk niet ouder of groter was dan Oenomai, een jongen van ongeveer twaalf jaar oud , maar hij had een enorme fysieke kracht. Dus kneep hij met zijn blote vingers in het steentje, pakte het letterlijk en verpletterde het, waarna hij glimlachend opmerkte:
  - En het gaat nog steeds goed met mij! Oké, ik ga met je mee. Het zal eng zijn om terug te keren naar mijn vrouw totdat ik groot ben !
  Margarita antwoordde met een glimlach als die van een fee:
  - Een zeer wijze beslissing!
  En ze klikte met haar blote tenen. Er verscheen een derde, schattige babydraak.
  Het meisje legde uit:
  - Je moet niet lopen als een bedelaar met een tas!
  . HOOFDSTUK Nr. 8.
  Dominika was erg uitgeput tijdens de overgang en het behalen van de examens. Daarom werden haar mooie meisjes gewassen in een gouden bad en douche. En daarna legden ze haar in een zacht, warm bed in een aparte, luxe kamer voor elitestudenten en vrouwelijke studenten. Dominica viel in een vreemde droom, haar laatste wens was om bij prins Oenomaus te zijn , voor wie ze grote sympathie en sympathie voelde.
  En zodra ze werd omhelsd door de god Morpheus, zij
  Dominica voelde plotseling dat de wind in haar gezicht blies en ze zat op een gladde, geschubde rug. En wolken flitsen rond.
  En het meisje draaide zich om en zag een knappe, gespierde jongen, die ze onmiddellijk herkende. Ja, het was prins Oenomaus, die een jonge slaaf werd. En nu rijdt hij op een kleine, driekoppige draak. Rechts van hem vliegt een meisje. Ze is ook heel mooi en lief, met goudrood haar. Ze lijkt niet ouder dan Oenomaus. En aan de linkerkant zit een jongen. Ook blond , knap en zeer gespierd, met een expressief gezicht. Zo'n groep kinderen met rugzakken en wapens. En het meisje heeft ook ringen aan haar tenen en handen.
  De draak voelde het extra gewicht en begon vaker met zijn vleugels te klapperen om niet in te storten.
  Het meisje Margarita schudde haar toverstaf en brulde:
  - Wie ben je? Waar kwam het vandaan?
  Oenomaus herkende Dominica echter en zei op zelfverzekerde toon:
  - Dit is een uitverkorene van planeet Aarde. Volgens de profetie moet ze de sterkere seks in ons universum redden.
  Het meisje Margarita grijnsde:
  - Van planeet Aarde? Heeft u de Grote Patriottische Oorlog meegemaakt?
  Dominica bevestigde vol vertrouwen:
  - Ja dat klopt!
  De pionierheldin vroeg insinuerend:
  - En wanneer is het voorbij?
  Het huurmeisje antwoordde niet minder zelfverzekerd:
  - Van tweeëntwintig juni eenenveertig tot en met negen mei vijfenveertig hebben we natuurlijk gewonnen!
  Margarita antwoordde glimlachend:
  - Ik weet dat we gewonnen hebben! Anders zouden we niet met je praten. Dat betekent dus dat we landgenoten zijn, verspreid over de tijd. Hoe leuk is het om iemand van jouw thuisplaneet te ontmoeten, en nog meer uit jouw land!
  Dominica antwoordde met een zucht:
  - Toen de Grote Patriottische Oorlog eindigde, was mijn grootvader nog niet geboren. Voor ons is dit een lang verhaal!
  Margarita merkte ook met een zucht op:
  - En ik heb de voltooiing ervan niet meer meegemaakt. Ik werd opgehangen in januari '44. Maar ik geloofde in onze overwinning. Kiev was al bevrijd en Stalingrad en de Koersk Ardennen donderden. Wat jammer om te sterven als je nog maar twaalf bent , zonder lid te zijn van de Komsomol.
  Dominica was verrast:
  - Als je zo lang geleden bent gestorven, waarom is het dan nog een meisje?
  Margarita haalde haar schouders op:
  - Ik weet dat niet. Er zijn bijna honderd jaar verstreken sinds mijn dood, en ik blijf een kind. Maar er is ook een pluspunt: ik word helemaal niet ouder en ik heb geen enkele vulling in mijn tanden!
  Dominic giechelde en merkte op:
  - Ja, ouderdom is erg slecht, gewoon walgelijk!
  En de mooie filmactrice begon te zingen;
  De mensheid verkeert in groot verdriet,
  Waarschijnlijk denkt iedereen aan hem!
  Tranen vloeiden over deze zee,
  De angst van een mens brandt met vuur!
  
  Jaren kruipen na jaar in een caravan,
  Oma smeert henna op haar wangen!
  En er gebeurde iets met het slanke figuur van het meisje,
  Ik begrijp niet waar de rimpels vandaan komen!
  
  Waarom is de kroon van de natuur helder?
  De maker van machines moet plotseling verwelken!
  Degene die de kracht van de wind aanwendde voor de kar,
  Hij kan het kwaad van ouder worden niet aan !
  
  Een schoonheid wordt een freak
  En de held verwelkt voor onze ogen!
  Welk slecht weer nu ook,
  En 's nachts word ik gekweld door wilde angst!
  
  Maar ik geloof niet dat er geen verlossing is,
  Een mens kan met God redetwisten!
  Zodat een vriendelijke familie eeuwig wordt,
  Zodat de weg gemakkelijk en steil omhoog gaat!
  
  Oude vrouwen zullen geen rimpels meer hebben,
  Laten we de ouderdom in schaamte laten terugtrekken!
  En de mens, de krachtige zoon van de vooruitgang,
  Hij kijkt met heldere ogen naar het hoogtepunt van het leven!
  
  En er zal eindeloze schoonheid zijn
  De dagen zullen stromen als een volstromende rivier!
  Menselijke vriendelijkheid zal verschijnen
  Het hart zal tenslotte puur en nobel worden!
  
  Geloof dat er nieuw plezier zal komen,
  Door de jaren heen zal de wijsheid toenemen!
  IJs nestelt zich immers niet in een jong lichaam,
  Als een schooljongen die graag voor vijf wil studeren!
  
  Het cijfer is hoger, kom op, zoek ernaar,
  Je doet het examen minimaal honderd keer opnieuw!
  En je kunt paaskoekjes eten met honing,
  Nou, word nu een oud meisje!
  Wat zong Dominika prachtig, een echte prima donna. En haar liedjes waren vol en iriserend, als de triller van een nachtegaal.
  Enomai knikte instemmend:
  - Hier kun je niet tegen ingaan !
  Jongen Dobrynya merkte op:
  - Ouderdom is slecht. Maar ik heb verjongende appels voor mezelf en mijn vrouw . Als je er een beetje van eet, word je niet oud en word je geen kind. En toen propte een stomme heks zich vol met zulke appels. Ze was een oude vrouw, maar ze belandde op het potje. Je moet dus in alles gematigdheid kennen en onthouden dat alle leeftijden onderworpen zijn aan liefde.
  Enomai merkte plotseling op:
  - Mijn draak ademt zwaar! Het is moeilijk voor hem om twee mensen te dragen, vooral omdat Dominica geen kind is, maar een heel groot en gespierd meisje. Ze heeft een nieuwe flyer nodig!
  Margarita zei zelfverzekerd, met haar blote tenen klikkend:
  - Er komt een flyer!
  Een kleine driekoppige draak verscheen voor het eerst in de lucht. Maar het partijdige meisje stuurde een straal energie naar hem toe, en deze draak begon te groeien.
  Dominica was verrast:
  - Dit is magie in actie. Dit is de eerste keer dat ik draken zie grootbrengen.
  Margarita antwoordde glimlachend:
  - Draken zijn geen mensen, het is gemakkelijker om ze groot te brengen!
  Het beest werd iets groter dan de andere drie draken. En nog een knipoog met de vingers, dit keer met de handen, en Dominika bevond zich in een comfortabel zadel!
  Het pioniersmeisje knikte:
  - Je ziet hoe eenvoudig het is! Nu heb je je eigen draak. Verheug u hierover!
  Het huurmoordenaar merkte grinnikend op:
  - Dit is natuurlijk geweldig , maar wat heeft het voor zin om met vreugde de muur te beklimmen?
  Margarita lachte en antwoordde:
  - Heb je niet gedroomd van je eigen draak?
  Dominica mompelde eerlijk:
  - Ik droomde van mijn eigen helikopter. Maar ze had geen tijd om geld voor hem te verdienen. Er is dus niets om bijzonder blij over te zijn!
  Enomai merkte glimlachend op:
  - Maar ik droomde van een persoonlijke draak.
  Dobrynya bevestigde:
  - Persoonlijke draak is cool! Mijn heldhaftige paard kon echter ook omhoog vliegen als ik magie gebruikte. Maar voor speciale spreuken moeten tovenaars in goud worden betaald. En de draak is gratis.
  Margarita voegde toe:
  - De draak is ook goed omdat hij zich alleen met water kan voeden. Voeg er een beetje wiet aan toe, en het zal geweldig zijn. Hij zal vuur spuwen.
  Dominica vroeg nieuwsgierig:
  - Heb je echt tegen de Duitsers gevochten?
  Margarita antwoordde eerlijk:
  - Ik heb niet echt gevochten. Ik werkte meer in de inlichtingen- en communicatiesector. Ik liep door dorpen en tussen bossen. Welnu, iedereen met een bedelaarstas en op blote voeten van winter tot winter zal het vermoeden. Het is waar dat ze een paar keer explosieven op de nazi's heeft geplant. Ze schoot alleen toen ze mij meenamen. Ze schoot terug tot de laatste kogel. Ze werd gevangengenomen. Nou, ze martelden me, zij het haastig, en ze hadden haast om me op te hangen, aangezien het Rode Leger juist op dat moment oprukte in die richting. Anders hadden ze hem nog langer kunnen kwellen.
  Op een keer maakte ik nog twee politieagenten slaperig en overhandigde ze aan de partizanen. Nou, ik zal het niet verzinnen, maar avonturen waren er natuurlijk genoeg.
  Dominica vroeg glimlachend:
  - Had je orders?
  Margarita antwoordde met een zucht:
  - Nee! Alleen de medaille "For Courage", ik werd als te klein beschouwd om iets serieus te krijgen. Nou, ik weet niet of ze postuum zijn toegekend en hoe...
  Oenomaus merkte op:
  - Op twaalfjarige leeftijd is het al niet slecht voor een meisje om een militaire onderscheiding te krijgen! Vertel eens, hoe gaat het met jou?
  Het pioniersmeisje knikte:
  - Nou ja, vertel me eens, het communisme is opgebouwd en de oorlogen zijn voorbij?
  Dominica zuchtte en antwoordde vol vertrouwen:
  - Nee! Het werd zelfs nog erger in termen van oorlogen. Maar ik wil er niet over praten. Maar de mensen zijn nog erger geworden.
  De jongen Dobrynya stelde voor:
  - Laten we het beter hebben over magische prestaties. Anders begin je nu over tanks te praten...
  Margarita fronste:
  - Wat weet jij over tanks?
  Dobrynya antwoordde:
  - Ik was in een meer ontwikkelde wereld, en er waren metalen monsters. Ze schieten luid en zijn erg gevaarlijk. Het is walgelijk om ze te herinneren.
  Het partijdige meisje grijnsde en merkte op:
  - Ik heb zand in de benzinetank van de Tiger-tank gegoten. En hij stopte. Het was zo. En ze gebruikte een priem om de wielen van de auto"s van de nazi"s te doorboren . Ik ben een klein meisje en het was gemakkelijker voor mij om dit te doen.
  Dominic giechelde en merkte op:
  - Goed gedaan! Je bent een pionierheldin. We moeten films over jou maken en boeken over jou schrijven.
  Margarita knikte:
  - Ik weet het, er zijn er een paar - bijvoorbeeld "Rode Duivels". Over het algemeen geloofde ik niet alleen niet in God, maar deed ik soms dingen waar ik me nu voor schaam!
  Enomai merkte glimlachend op:
  - Gebeurt. Soms gedragen de goden zich niet zo goed. Maar hoe dan ook, je bent nu een zeer getalenteerde tovenares, en je moet...
  Hij maakte het niet af. Voor hen verscheen een zwerm vliegende apen. Ze waren ver weg, maar het scherpe zicht van de elfenjongen en het tovenaresmeisje zag dat deze gevleugelde primaten minstens een dozijn kinderen in het net sleepten. Zowel de ongelukkige jongens als de meisjes stikken en lijden enorm tijdens de vlucht, wanneer ze worden overgeworpen, en de lichamen van de kinderen worden doorgesneden door de stalen mazen van het net.
  Dominica zag dit ook en riep:
  - We moeten de jongens bevrijden!
  Dobrynya knikte en trok zijn zwaard met een kreet:
  - We zullen moedig de strijd aangaan,
  Voor Heilige Rus' -
  Wij vechten met een zwaard,
  Ik verkoop niet!
  Dominica merkte met ontblote tanden op:
  - Het is natuurlijk heel interessant om kinderen te helpen. Maar hebben we genoeg kracht? Ik heb een sprookje gelezen over vliegende apen, en ze lijken erg sterk!
  Margarita knikte instemmend en zong:
  De krijgers van de duisternis zijn zeker sterk,
  Het kwaad regeert de wereld zonder het aantal te kennen...
  Maar voor jullie, zonen van Satan -
  Breek de macht van Christus niet!
  Dobrynya merkte op:
  - We hadden verschillende tegenstanders. En het feit dat ze in de regel sterk zijn, heeft ons niet tegengehouden!
  En het kwartet met draken snelde achter de vliegende apen aan. Er waren er maar een verdomd dozijn, dertien stuks. En ongeveer hetzelfde aantal gevangengenomen kinderen. En dit is de harde waarheid van de strijd.
  Margarita snelde naar voren en, terwijl ze de vliegende apen naderde, riep ze:
  - Laat de kinderen gaan, monsters!
  De leider van de apen siste:
  - Ga weg, meisje, anders zullen we jou ook inbakeren.
  Margarita antwoordde dapper:
  - Nee! Je laat ze gaan, anders moet je met ons vechten!
  De apen huilden, hun tanden ontblotend:
  - Nooit!
  Vier van hen bleven achter om samen met de kinderen het net vast te houden, en de rest snelde naar het kleine detachement jonge reddingswerkers.
  Dominica schudde haar vuisten en er verscheen een sabel in haar hand.
  Margarita vroeg:
  - Weet jij hoe je moet schermen?
  Dominica antwoordde zelfverzekerd:
  - Er is een concept! Ze speelde in films.
  Het partijdige meisje koerde:
  - Dit zal nuttig voor je zijn.
  De meisjesactrice zong:
  Het is tijd dat je met je zwaard zwaait,
  Het is tijd om op te schieten...
  Het is tijd dat je met je zwaard zwaait -
  Wat als het van pas komt!
  Schrijf het op in je notitieboekje -
  Op elke pagina!
  Het is tijd dat je met je zwaard zwaait,
  Het is tijd dat je met je zwaard zwaait,
  Het is tijd dat je met je zwaard zwaait!
  Waarna de vier lachten. En de vliegende apen probeerden aan te vallen. Ze bewogen zich als vliegers die mussen aanvielen.
  Margarita sloeg de leider van de vliegende apen met een toverstaf en magische ringen aan haar blote voeten. En het kwam heel hard aan.
  De leider kreeg een schok en zijn hoofd veranderde onmiddellijk in een zeer smakelijke kokosnootcake. En de poten van de vliegende aap trilden hysterisch. De andere vliegende apen floten van angst.
  Een van hen snelde naar de vier toe, maar de jongen Dobrynya sloeg met zijn blote hiel op haar voorhoofd, zodat de aap, na een harde klap te hebben gekregen, zich omdraaide.
  Dominica zwaaide met haar zwaard en sneed de hoorn van de vliegende aap af, waarna ze zong:
  We zijn in de jungle in het land van wilde apen,
  Wij vechten met de gevleugelden in de lucht...
  Jagen om op te slokken rijpe banaan -
  Hang degene die kinderen steelt op aan een boom!
  Oenomaus sloeg ook de aap, dit keer op de vleugel, en siste:
  Ik ben een ridder van het licht, op je knieën wilden,
  Ik zal de vijanden van het vaderland van de aardbodem wegvagen!
  En hij maakte een cijfer acht met zwaarden. Waarna de jongen behendig de gewonde primaat ontweek. En toen de draak in brand vloog, schreeuwde de blinde aap. Tegelijkertijd was er een brandlucht.
  De vier strijders gingen in de aanval. De apen probeerden een tegenaanval uit te voeren. De draken raakten hen met vuurstralen die letterlijk de vleugels van de primaten in brand staken. En het rook gebakken.
  Het meisje Margarita nam en liet magische stromen vrij. En de volgende aap had een chocoladedonut in plaats van een hoofd.
  Dobrynya pakte een aap met zijn blote tenen bij de vleugel en gooide hem naar de andere vogel. En toen was er een botsing met vonken.
  De Titan Boy zong:
  -Weet je, ik heb stralende kracht,
  Vrienden met haar zijn is als spelen met een krokodil!
  En toen sneed het meisje van Dominic de vleugel van de aap door met haar zwaard. Ze kantelde en liet een fontein van paars bloed los. Daarna botste ze tegen haar partner aan.
  Dominica schopte een van de gevleugelde wezens met haar blote hiel in de kaak en piepte:
  Nou, oké, het wezen viel in slaap in het zaagsel,
  Oké, ze hebben me tegen mijn kaak geschopt...
  Oké, ze hebben me op een brancard gesleept...
  Zeg bedankt dat je leeft !
  En het meisje sloeg een andere aap met een zwaard op het hoofd. Waarna de wezens begonnen weg te rennen. Tegelijkertijd probeerden vier gevleugelde primaten de gevangenen, kinderen verstrikt in een net, weg te halen.
  Margarita vuurde een magische straal op hen af, de aap veranderde helemaal in een kaneeltaart met glazuur.
  De rest rende schreeuwend weg en liet het net los. En de gevangengenomen kinderen begonnen te vallen.
  Margarita riep:
  - Houd het net vast, kom op, sterker.
  En ze stortte zich op de draak. Drie andere strijders renden achter haar aan.
  De jongen Dobrynya zong:
  Oh, kindertijd, kindertijd, waar vlieg je?
  Oh, kindertijd, kindertijd, waar heb je haast...
  Vol met harige apen, ik weet het,
  Ze vangen je op uit verschillende landen!
  En de jongensheld pakte het net op met zijn blote tenen. Toch heeft het zijn voordelen om een man in korte broek te zijn. Het is onfatsoenlijk voor een volwassene om zonder laarzen te lopen, maar voor een jongen is het normaal en hij kan zijn sterke benen in actie gebruiken.
  Alle vier vertraagden het vallende net en begonnen soepel te dalen.
  Dominica merkte glimlachend op:
  - Ik wens je geen weesdeel,
  Ik wens je geen moeilijke dagen...
  Laat de planeet een helder paradijs worden,
  Moge de heilige Heer de kinderen beschermen!
  De jongens waren bekrast en gehavend, bijna allemaal op blote voeten, behalve één meisje in een elegante en misschien luxueuze jurk en schoenen geborduurd met smaragden en robijnen.
  Het meisje piepte:
  - Wees voorzichtig, het reddingsteam is mijn vader, de hertog, en ik draag al de titel van barones!
  Dominica antwoordde grinnikend:
  Koningen kunnen alles
  Koningen kunnen alles...
  Maar ging vaak kapot
  Soms zitten ze!
  Trouwen uit liefde
  Trouwen uit liefde...
  Zwak voor jou, wie dan ook
  U bent God niet, koning!
  Iedereen is zwak voor jou -
  U bent God niet, koning!
  Het team landde de kinderen zorgvuldig. En ze ontrafelde het web. Kinderen - jongens en meisjes - voelden vrijheid. En hun ronde hakken flitsten als ze probeerden te rennen.
  Maar Margarita hield hen tegen met een dreigende kreet:
  -Waar gaan jullie naartoe? Wat dacht je ervan om dankjewel te zeggen?
  De kinderen stopten. Het baronesmeisje knikte:
  - Dat klopt, je hebt me uit gevangenschap gered. Lever mij over aan mijn vader, en er wacht je een hoge beloning. En laat de rest er zelf komen - het zijn bedelaars en op blote voeten.
  Een jongen uit de gevangenen maakte bezwaar:
  - Mijn vader is de graaf! En ik loop op blote voeten omdat ik werd betrapt tijdens een trainingsloop!
  Margarita vroeg: "Waarom hebben ze je gevangengenomen?"
  De burggraaf haalde zijn schouders op; hij had een blote, gespierde torso, gebruind en pezig, en alleen zijn expressieve, zij het kinderlijke, gezicht verraadde zijn ras.
  Het baronesmeisje antwoordde:
  Skelenton brengen . Dit is een krachtige tovenaar die in de verte verwant is aan Koshchei de Onsterfelijke!
  Margarita smakte met haar lippen en merkte op:
  - Skelenton , een boze tovenaar en meester van de elementen, heeft een zwart tijgerartefact. Misschien zal dit helpen het sterkere geslacht te redden.
  De jonge prins Oenomaus merkte op:
  - Bovendien is het noodzakelijk om andere gevangengenomen kinderen te bevrijden die gevangen worden gehouden door de nachtmerrie-tovenaar. Anders zal er grote schade aan het universum ontstaan.
  Dominica vroeg, niet al te zelfverzekerd:
  - Zal dit ons niet afleiden van het hoofddoel?
  Margarita maakte bezwaar:
  - Vice versa! Als je alle twaalf artefacten verzamelt, kun je de kracht van Almachtige God verkrijgen. En dit zal het mogelijk maken om niet alleen de sterkere seks te redden, maar om nog veel meer goede dingen te creëren.
  De jongen Dobrynya riep uit:
  - Dit is geweldig! Dan kunnen we iets doen waar andere helden nooit van hebben gedroomd!
  Dominika zong verrukt:
  Onze wereld is genadeloos, wreed, verraderlijk,
  Het bloed van mensen stroomt als een stormachtige stroom...
  Maar de man is slim, beroemd om zijn vooruitgang -
  Overwin obstakels tijdens het spelen!
  
  Talloze nachtmerrieachtige bedreigingen
  Het lot is wreed, verdrietig en grappig...
  We lieten vreemde tranen vallen in twijfel -
  Kijk naar de lucht met onaardse melancholie !
  
  En laat het nodig zijn om te werpen
  In een hevige strijd, menselijk bloed...
  Breek de levensdraad met een zwaard, een pijl,
  We zullen de liefde niet voor altijd verraden!
  Margarita knikte met haar gouden hoofd:
  - Je zingt Dominic goed, en de verstandige woorden raken de ziel! Maar dit is niet genoeg...
  De meisjesactrice zong:
  Het werd heel licht
  Ik heb het vaderland gered...
  Ik had echt geluk -
  Alleen dit is niet genoeg!
  Alleen, alleen, alleen -
  Dit is niet genoeg!
  De burggraafjongen stampte zo hard met zijn blote voet dat de dauwdruppels van het oranje gras vlogen en gromden:
  - Stop met zingen! Laten we naar Skelentom gaan en hem in stukken scheuren!
  Margarita merkte met een zucht op:
  - Het is te lang om te lopen. Je moet op draken vliegen of vervoerd worden met een medaillon!
  Oenomaus vroeg glimlachend:
  - Heb je een medaillon? Dus draag ons over!
  Het partijdige meisje antwoordde met een zucht:
  - Hij moet worden opgeladen om het hele team te kunnen vervoeren. Laten we voorlopig eten. De kinderen hebben waarschijnlijk honger.
  Het baronesmeisje knikte met haar hoofd en haar diamanten oorbellen rinkelden:
  - Ja, dit is precies wat er moet gebeuren. Er is een vuur in mijn maag!
  De jongensburggraaf merkte op:
  - Een volle buik is doof in de strijd!
  De rest van de kinderen, voornamelijk meisjes, riepen in koor:
  Wij willen eten
  Zet de deuren wijder open
  Anders eten we de kok op...
  De koks krijgen een hapje,
  En laten we drinken op de dienstdoende officieren,
  We vernietigen de hele eetkamer
  En we breken de afwas!
  Margarita schudde haar toverstaf. En er verscheen een tafel met verschillende borden en een taart erop.
  Het meisje zong vol vreugde:
  De kinderen hebben voor u ingezameld,
  Wij zijn helemaal geen restjes -
  En coole lekkernijen,
  Niet alleen pap met gierst!
  Dominica knikte en merkte op:
  - Maar was eerst je handen!
  De kinderen renden naar de beek. Alleen het baronesmeisje bleef staan. De meisjesactrice brulde:
  -Heeft u een speciale uitnodiging nodig?
  De jonge barones mompelde:
  - En ik ben het beu om mijn handen en voeten nat te maken van de plebejers!
  Dominica antwoordde streng:
  - Dan laat ik je niet aan tafel toe!
  Het hoogwaardigheidsbekleder zei:
  - Ga jij, meisje op blote voeten , mij aanwijzen? Ja, ik zal opdracht geven je te laten geselen.
  Dominika stond op en balde haar vuisten:
  - En wie ga je bestellen?
  De barones keek achterom. Dominica was lang en gespierd, en de stof bedekte alleen haar borsten en dijen. En het was duidelijk dat spierballen onder de gebruinde huid rolden, en er lagen buikspieren op de buik. Zo'n heldhaftig meisje kan je slaan.
  Margarita zei echter op verzoenende toon:
  - Laten we allemaal onze handen al wassen. En als jij, Dominica, volwassen bent, dan zou je een voorbeeld voor ons moeten zijn. Dus laten we allemaal samen wassen.
  En ze liep richting de beek. En bij haar is het baronesmeisje en Dominica. Het water werd verwarmd door de vier zonnen, zacht en warm, dus wassen was een genot. De kinderen zwommen zelfs in de beek. En ze begonnen water op elkaar te spetteren.
  Dominika spetterde ook rond als een klein meisje en zong:
  Water, water, koud water,
  Het is niet voor niets uit de emmer gemorst!
  En er was zo'n prachtige natuur in de buurt. Aan weelderige bomen groeiden luxueuze bloemen in verschillende vormen. En de bloembladen van deze bloemen hebben verschillende kleuren en tinten. Stel je eens voor dat de toppen sprankelen in alle kleuren van de regenboog en glinsteren in de stralen van vier zonnen.
  Dit is werkelijk een prachtige schoonheid. En vlinders ter grootte van albatrossen vliegen, en hun vleugels hebben bewegende patronen, zoals het spatten van zeegolven. En er ontstaat een prachtige beweging.
  Dominica zong:
  De vleugels van die vlinder
  Ze waren zo goed...
  De jongen verloor zijn vrede,
  En hij zei vanuit het hart...
  De jonge burggraaf merkte spetterend op:
  - Ja, het is overal prachtig...
  In feite leken veel van de bomen op de met juwelen bezette staarten van pauwen. En boven hen bewogen naast vlinders ook platina libellen hun vleugels. En in het bos werden de trillingen van prachtige vogels gehoord. Ze zijn zo geweldig en prachtig met hun stemmen dat je gewoon versteld staat.
  Dominica tweette:
  Heb je de merels horen zingen?
  Nachtegalen en wielewaal zijn onstuimig...
  En soms balken ezels, ezels zo,
  De meiden rennen op blote voeten!
  Ja, inderdaad, dit zag er erg grappig uit.
  Na het baden gingen de kinderen naar de tafel. En hun humeur werd groot, en ze zongen van vreugde;
  De goede fee gaf ons
  Veel speelgoed, van verschillende soorten...
  We zijn geboren door een enorme kracht,
  Zoals vogels en dieren!
  
  Kinderen spelen in het licht van een glimlach,
  Er is grote vreugde over de wereld gekomen...
  We kunnen er bij de eerste poging komen -
  Zelfs onder het juk dat gek werd, de ezel!
  
  We rennen blootsvoets door de dauwdruppels,
  Er zijn zoveel prachtige ideeën in de wereld...
  Kinderen laten parelwitte tranen vallen,
  Geloof me, je ziel zal vrolijker worden!
  
  De kwaadaardige Koshchei vallen ons aan,
  Baba Yaga snelt in een mortier...
  Ze slaan een meisje op blote voeten venijnig met een zweep,
  En de rivier overstroomt de oevers!
  
  Maar we zullen niet terugdeinzen, jongens en meisjes,
  We zullen vechten als een titan...
  En onze stem zal zo helder zijn,
  Als een pioniersbugel, trommel!
  
  Nou, de orks zijn geen obstakel voor ons,
  Een gekke trol zal je niet bang maken...
  Er zal een grote beloning zijn voor moed,
  Als het kind niet nul is in misbruik!
  
  Wat is de slang Gorynych voor dappere jongens,
  Er is geen obstakel voor ons, we willen graag het kwaad bestrijden...
  We geven hem een hoop stoten,
  En we sluiten hem meteen op in de schuur!
  
  Als een kwade goblin met een kanon schiet,
  Dan zullen we hem antwoorden met een hagel...
  Hou op met het uitsmeren van jullie snot, jongens ,
  Laten we Satan een keer verslaan!
  
  Naar de bloedige strijd, heilig en rechtvaardig,
  Dappere meisjes, jongens rennen...
  Wij zullen heersen over de heilige macht,
  Laten we de kwade draak kaput!
  
  Er zijn geen gelukkiger kusten voor onze dierbaren,
  Laten we een hele vijver met vissen vangen...
  In het belang van de grote, glamoureuze Elfia,
  De jongen zal bewijzen dat hij erg cool is!
  
  Laten we de wereld zo mooi maken
  Zodat er bloemen uit het paradijs in groeien...
  Ook al vechten we soms gevaarlijk,
  In het licht worden dromen immers werkelijkheid!
  
  Nee, we zullen nooit onder vijanden staan,
  Laten we zeggen meisjes, jongens, ga je gang...
  Wij zullen het ongelovige leger onder onze voeten vertrappen,
  Wij maken een factuur op voor de winnaar!
  
  Geloof me, er zal een eeuwige zomer in de wereld zijn,
  Onze kindertijd zal nooit voorbij gaan...
  De heldendaden van de ridders worden waarlijk gezongen,
  En ga op een zegevierende campagne!
  
  Nou, als we alle Orks verslaan,
  De strijd zal eindigen met een glorieuze overwinning...
  Het zal prachtig zijn in mijn zuivere ziel,
  Wij heffen het zwaard, het sterke schild!
  De kinderen zongen een ondeugend liedje en gingen aan tafel zitten. Ze begonnen te genieten van het eten van gebakken eenden, gebraad en vis met bijgerechten.
  Dominica sloot zich bij hen aan. Ze sneed een sneetje af met een mes en merkte op:
  - Uitstekend vlees!
  Margarita knikte:
  - Nou, hoe doe ik magie? Mee eens, het is niet van echt te onderscheiden!
  Het baronesmeisje merkte op:
  - Ja , uitstekend vlees, maar hoe zit het met de vis?
  En ik probeerde een stuk. Het eten was inderdaad heerlijk. De kinderen aten en merkten met vreugde op:
  - Wat voor soort gerechten, wat voor soort gerechten,
  Ik wou dat ik alles mee kon nemen...
  Het is jammer dat de tafel er niet vaak zo uitziet -
  Ze worden gewoon gevoerd voor de slacht!
  Een van de bedelaarsmeisjes op blote voeten vroeg:
  - Mag ik wat chocoladesnoepjes?
  Margarita lachte en zwaaide met haar toverstok. Hangend aan een boom zo groot als de staart van een pauw, snelden de kegels meteen naar de tafel en werden omgetoverd tot prachtige, dier- en visvormige repen, omhuld met chocolade en met een prachtige vulling.
  De kinderen tjilpten tevreden:
  - Hoe geweldig is dit , en we willen ook ijs!
  Op dat moment sprongen verschillende grote ratten met scharlakenrode vacht onder het oranje gras vandaan en probeerden de kinderen aan te vallen. Ze gilden van angst, elke rat was zo groot als een goede wolf. Margarita sloeg hen met de bliksem van haar toverstaf en de magische ringen van haar blote voeten. En Dominica gebruikte ook haar toverstaf om een pulsar los te laten.
  Er verschenen gouden wijnglazen met rijk, weelderig ijs in de vorm van wonderbaarlijke bloemen. Bovendien met aardbeien, vijgen, wilde aardbeien en andere prachtige bessen.
  Dominika mompelde en merkte op, wijzend naar het grootste wijnglas, dat niet alleen van goud bleek te zijn, maar ook bezaaid met diamanten. En het ijs erin zag eruit als een prachtig ornament, opgemaakt in alle kleuren van de regenboog. En wat zag het er mooi uit.
  Margarita merkte op:
  -Je hebt een toverstaf gemaakt van de hartader van een draak - dit is zeer zeldzaam. Waar heb je het vandaan?
  Dominica antwoordde eerlijk:
  - In gevecht! En dit is waar en moedig!
  Oenomaus zong met vreugde:
  Wee hem die vecht,
  Met een mooi meisje in de strijd...
  Als de vijand woedend is -
  Ik vermoord de klootzak! Ik vermoord de klootzak!
  De jongen Dobrynya gromde:
  - Wat ben je, meisje , waarom zing je zo? We moeten zingen: met een sterke jongen in de strijd! Om precies te zijn, zelfs met een machtige man in de strijd. Qua uiterlijk zijn we nog maar jongens, maar al jaren zijn we mannen!
  Oenomaus lachte en merkte op:
  Wij blijven voor altijd kinderen,
  Alleen de jaren veranderen!
  Dominika lachte en merkte op:
  - Hier zullen we een sprookjeswereld en transformatie hebben.
  Waarna ze haar toverijsje begon te eten. Het smaakte gewoon geweldig. Zo schitterend is het geworden. En de zoete, zachte smaak van ijs verspreidde zich over de tong van het meisje.
  De jongen Dobrynya bracht, na de vis en het vlees, ook graag hulde aan het ijs. Dit is echt iets, lekker .
  De kinderen probeerden op een beschaafde manier te eten en niet te slurpen. Ja, vleesetend rattenijs is iets geweldigs.
  Dominica merkte met een stralende glimlach op:
  Hoe goed is het om magie te kunnen gebruiken,
  En verander de kwade rat in ijs...
  We krijgen een solide vijf:
  Iets doen dat helemaal niet hoort te gebeuren!
  En opnieuw giechelt het kind als reactie. En een tevreden piepje...
  Er was een geluid in de lucht. Ergens vanaf de rand vloog een enorme draak. Van een afstand leek hij klein en niet eng, ondanks zijn zeven hoofden. En het was een soort monster op een onschuldige manier.
  De kinderen lachten en begonnen naar elkaar te knipogen. Dit is echt leuk. En ze klappen palm op palm.
  Dat er een bel klinkt.
  Dominika pakte het aan en gooide de boemerang met haar blote tenen. Hij vloog erheen en sneed de bult af, en tijdens de val raakte de schoonheid hem met de energie van een toverstaf. Er verscheen een grote taart in de vorm van de schuine hoed van Napoleon, bezaaid met klaprozen, rozen en korenbloemen.
  De kinderen waren al goed gevoed en begroetten het geschenk met gematigd enthousiasme.
  De jongensburggraaf zei:
  -Taarten zijn erg lekker, maar je moet toch met mate blijven...
  Dominika giechelde en merkte op, terwijl ze zong:
  Een kok voor mijn verjaardag,
  Ik heb gefeliciteerd op de taart geschreven...
  En de inscriptie gekleurd van crème -
  Het is tijd om naar de stad San Remo te gaan!
  Waarna het meisje het pakte en de boemerang opnieuw lanceerde. En hij vloog erheen, maakte een sprong en draaide. En het meisje pakte hem weer met haar blote voet en zong:
  Kijk niet neer op de taart
  Er zal een tijd komen dat ook jij zult sterven ...
  De peperkoek fluit als een kogel in de slaap,
  Met het dieet verpest je jezelf echt!
  Het baronesmeisje slikte met moeite een stuk taart met een schuine hoed door, likte haar lippen en merkte op:
  - Verrukkelijk! Maar het past niet meer.
  De jongensburggraaf merkte op:
  - Het duurt niet lang om dik te worden.
  Dominica zong glimlachend en gekscherend:
  Voor mama's lepel, voor papa's lepel,
  En voor oma een pollepel ...
  En aan de zijkant van het bed!
  De kinderen werden inderdaad zwaar na het eten en vielen snuffelend met hun neus op het zachte, oranje gras. Gelukkig waren hier geen roofmuggen of insecten. Degenen die vlogen waren groot en bijten niet, en er waren vrijwel geen problemen met hen.
  vroeg Dominica aan Margarita, het pioniersmeisje gaapte ook en bedekte snel haar mond met haar handpalm:
  -Ga je slapen of?
  De partijdige heldin antwoordde:
  Wat, het meisje kan niet slapen vanwege het misbruik en de angst?
  Ergens dwaalt de verloofde langs een bosweg...
  Hij dwaalt door het muntgras en weet niets,
  En verdomde lotgrappen en toneelstukken!
  De heldhaftige jongen Dobrynya snuffelde al door zijn neus.
  Ja, de kinderen hebben veel avonturen beleefd.
  Dominika zong gekscherend:
  We vallen zonder problemen in slaap,
  Het is waar, ja...
  Maar dan, met welke moeite,
  Wij worden later wakker!
  . HOOFDSTUK Nr. 9.
  Dominica werd wakker en kwam uit een magische droom die haar naar een parallelle wereld bracht. Daarna waste het meisje zichzelf en nam een douche met een gouden apparaat. Ik poetste mijn tanden en ging ontbijten.
  Daar werd ze opgewacht door andere meisjes en meisjes uit de eliteklasse. Ze schudden elkaar de hand en keken beleefd. Er waren ook elfen, vrouwelijke trollen, vrouwelijke hobbits die op meisjes leken, nimfen, dryaden, menselijke meisjes, hoewel er maar een paar waren. Een mooi gezelschap verzameld.
  De meisjes droegen elegante jurken en sieraden, maar op blote voeten, zodat het handiger zou zijn om hun voeten te gebruiken tijdens hekserij. En in de eliteklasse was het onderwijs enigszins anders: ze luisterden snel naar lezingen die door een uil werden gegeven en voerden verschillende soorten taken uit. Men geloofde dat het meisje de basis al kende.
  Dominica heeft hier verschillende taken uitgevoerd. Ze schoot met een toverstaf en maakte transformaties. En toen fluisterde ze spreuken. Er werden haar verschillende complexe woordcombinaties voorgelezen, en Dominika herhaalde ze.
  Als filmactrice had het meisje een fenomenaal geheugen, omdat ze op de set veel dialogen moest uitspreken.
  En ik herinnerde me alles perfect. Maar dit zijn allemaal bloemen; het belangrijkste is natuurlijk de zoektocht naar artefacten om het sterkere geslacht te redden.
  En dus ging Dominika in de lotushouding zitten, terwijl ze haar sterke, gespierde benen samenvoegde en haar rug rechtte. En opnieuw stortte ze zich in een parallel universum, waar hun team op zoek was naar een manier om het sterkere geslacht te redden.
  En net op tijd. Omdat het daar was dat de kobold en de roversnachtegaal op hun tenen naar boven kropen. Deze twee schurken hebben al een magisch net uitgespreid om het slapende team op blote voeten te bedekken.
  Margarita sliep ook, en ze droomde...
  Het meisje kreeg de taak om de brug op te blazen. Dus ging ze op blote voeten, in een gescheurde katoenen jurk en met een bedelende tas, op verkenning. Het is herfst en het weer is niet zo goed. 'S Nachts was er vorst en het gras was bedekt met rijp, waarop de blote voeten van het meisje kleine, sierlijke voetafdrukken achterlieten. Het was erg vochtig en koud, met regen vermengd met sneeuw.
  De kleine tenen van de partizaan op blote voeten werden blauw van de kou en de vochtigheid. Maar ze liep moedig naar voren en versnelde zelfs.
  En tegelijkertijd zong ze;
  De regen verspreidde sterfragmenten door de lucht,
  Ze hebben een scherpere inzet voor het fascisme voorbereid!
  De Tiger-tanks zijn gewoon onzin - een vuile vlooienmarkt ,
  De Wehrmacht wacht op een furieuze nederlaag!
  De Wehrmacht wacht op een furieuze nederlaag!
  
  Onze kameraad Stalin, de leider, is de kracht van miljoenen,
  Hij heeft een granieten vuist en een machinegeweer in zijn hand!
  We zullen het leger uit Sodom kunnen verslaan,
  Onze kracht is een monoliet, gelukkig op aarde!
  Onze kracht is een monoliet, gelukkig op aarde!
  
  Onze partij heeft niets belangrijkers te doen,
  Hoe de mensen te redden, het welzijn van het moederland!
  Goebbels bezeten, naar de hel met onzin,
  En er zal een overwinning zijn, geloof me, ondanks alle duivels!
  En er zal een overwinning zijn, geloof me, ondanks alle duivels!
  
  De Russische schoonheid staat bekend om haar kracht,
  Ze heeft een zware bruine vlecht!
  En in gevechten met de fascisten zal de jeugd beroemd worden,
  Het Lichtland zal tot leven komen en opstaan!
  Het Lichtland zal tot leven komen en opstaan!
  
  zijn neus niet in de Russen steken,
  De besnorde man denkt dat hij een coole God is!
  We marcheren door een Berlijnse straat,
  Nee, degene die puur van ziel is, zal geen slaaf worden!
  Nee, degene die puur van ziel is, zal geen slaaf worden!
  
  Onze vlag is rood, de kleur van woedend bloed,
  De zon schijnt al op de Reichstag!
  Er is geen genereuzer geschenk voor onze lieve kinderen,
  Als het hart moedig is en de angst verpletterd wordt!
  Als het hart moedig is en de angst verpletterd wordt!
  Dus rende Margarita naar de brug, terwijl de kou in haar blote hielen beet. Er ligt overal prikkeldraad en er staan machinegeweertorens.
  De Duitsers drinken maneschijn en roken vuurtjes. Margarita rende naar hen toe. Het arme, blonde meisje lijkt de moffen niet eng. Bovendien zou bij zulke vochtigheid en kou bijna niemand, behalve de laatste bedelaars, op blote voeten durven lopen.
  En het meisje begon een onschuldig en vrolijk liedje voor hen te zingen:
  Ik ben een arme kleine wees
  Ik ren op blote voeten door de sneeuw in de kou...
  Maar de stem van het meisje is heel duidelijk,
  Ze zal de vorst verdrijven als met geweld!
  
  De oorlog kostte mijn moeder een bom,
  Vader werd natuurlijk naar het front geroepen...
  Broer met krullend haar is bevroren van de kou,
  De oudere zus staat op het schavot!
  
  Hongerig knaag ik aan een korst brood,
  En mijn voetjes zijn rood van de vorst...
  Ik ben waar de zwerverhond dineerde
  Hoewel het meisje schattig en mooi is!
  
  Ik kan iedereen moedig en moedig vertellen:
  Dat de oorlog natuurlijk verdoemd is...
  Het maakt niet uit waar we voor vechten,
  Het monster Satan is hiervan de schuldige!
  
  Oh, de benen van het meisje lijden,
  En ze doen veel pijn in deze kou...
  Ik wou dat er spoedig een dageraad zou aanbreken in de warme mei,
  Moge de stralende valk vliegen!
  
  Wij willen ons vaderland mooier maken,
  Maar honger, kou, sneeuwstormen en sneeuwstormen...
  Waar ga je heen, ongelukkig Rusland?
  Wat een moeilijk lot!
  
  Ik ben een meisje, nog maar een kind,
  Ik heb veel mogen beleven...
  Ik werkte bijna vanaf de wieg,
  Ik heb maar vier of vijf jaar gestudeerd!
  
  Waarom kwam dit verdriet naar mij toe?
  Het wrede lot van gebroken harten...
  Geloof me, er is zoveel kwaad gevallen,
  Wat lijkt maar een klein beetje en dat is het einde!
  
  Maar het meisje onder het juk brak niet,
  Ze slaagde erin zich klaar te maken en loopt...
  Ze is een kind, nog lang niet oud,
  En ze vindt het heerlijk om op blote voeten te stampen!
  
  De voetafdrukken van een klein meisje zijn sierlijk,
  Rafaël maakte er tekeningen op ...
  En ik geloof dat de kleine gelukkig zal zijn,
  De Heer zal zijn kinderen zien, geloof me!
  
  Daarom zing ik het lied
  Tot eer van God, de Heer Christus...
  Ik geloof dat de planeet een paradijs zal worden
  En ik zal mijn vader ontmoeten, geloof me!
  
  Dan zal de tijd komen dat ze weer zullen opstaan,
  Wie stierf, wie stierf en wie was ziek...
  En er zal geluk zijn op oudere leeftijd en in de kindertijd,
  Omdat Jezus het wilde!
  
  Ja, ik zal knielen voor God,
  Ik zal deze psalm vervullen in het geluk van het licht...
  In naam van alle toekomstige generaties,
  De criminele monsters zullen worden verslagen!
  
  Dan zal het meisje eeuwig geluk hebben,
  En alle volkeren van Moeder Aarde...
  Het volkomen slechte weer zal verdwijnen,
  Ons volk zal niet failliet gaan!
  
  Ze sloeg een kruis, ging op haar knieën zitten,
  Kuste het zilveren kruis...
  Blijkbaar heeft ze weinig voor God gedaan
  Jezus is voor ons uit de hemel neergedaald!
  
  Binnenkort zullen we allemaal bij de Almachtige zijn,
  In zijn mooie, liefdevolle hand...
  Laat onze gedachten hoger vliegen
  En kracht schuilt in een kinderlijke, sterke vuist!
  
  En nu lees ik het gebed,
  Ze zei: Mijn God, vergeef me...
  Nu staan we met hem op het voetstuk,
  En Christus en ik, geloof me, zijn onderweg!
  
  En wij zullen arm in arm met Hem naar de hemel gaan,
  En daar zal gouden regen vallen...
  De Heer zal zijn genereus karakter tonen,
  En het zal de tegenstander rechtstreeks doen beven!
  
  Eindelijk is er geluk in de wereld,
  Wij hebben gewacht op de verschijning van Christus...
  We vliegen als engelen naar een feest in de lucht,
  De liefde van de Heer is helder en puur!
  Na zo'n lied werden de nazi's emotioneel en lieten het ongelukkige meisje binnen om op te warmen en gaven haar hete thee. Margarita was van plan stilletjes een explosief, vermomd als brood, in haar tas onder de reling te planten, maar had geen tijd - ze werd wakker.
  De nachtegaal, de overvaller en de goblin waren heel dichtbij. De goblin had een bult in plaats van een neus, een nogal smerig gezicht en lange hoektanden. Hij is ook behoorlijk lang, ongeveer drie meter. Geen wonder dat hij het net sleepte. En Nightingale was een dikke, blozend man met hamsterwangen, uitstekende voortanden en in een luxueus uniform met medailles. Nou ja, plus een snor, typisch voor Pruisen.
  Toen hij zag dat de verrassingsaanval niet lukte, stak de Nachtegaal de Rover twee vingers in zijn mond en probeerde te fluiten.
  Dominika gaf hem een schop met haar blote hiel. En de overvaller brult van de pijn. En hij spuugde zelfs bloed uit.
  De goblin zwaaide met zijn knuppel. De heldenjongen Dobrynya sprong op en greep de goblin bij zijn haar, viel op zijn rug en gooide hem over zichzelf heen. De goblin stortte als een cactus met bloemen op een plant en huilde oorverdovend. En zijn gebrul was als dat van een wilde ezel.
  Margarita grijnsde. Nightingale probeerde opnieuw te fluiten toen Dominika hem met haar knie op zijn kin sloeg. En hij piepte.
  De heldhaftige jongen Dobrynya zong:
  De goblin vroeg ons:
  Jij camouflage kom je ?
  Op weg naar de stad -
  We hebben dingen te doen!
  De goblin probeerde opnieuw aan te vallen met de club. De heldenjongen ontweek de klap en gooide de grote man opnieuw over zichzelf heen, omdat Dobrynya niet de kracht van een kind heeft. En alles lijkt te lukken.
  De kobold strekte zich weer uit. En hij stond langzamer op. De kinderen werden wakker en begonnen gouden kegels naar de moerasduivel te gooien. Ze sloegen hem en lieten hem brullen. En trillen.
  Margarita schudde haar toverstaf. En de kegels begonnen in cakes te veranderen, en ze smeerden de goblin letterlijk in met room, waardoor hij trilde als een modderkruiper in een koekenpan.
  En Dobrynya Nikitich tilde de Nachtegaal de Rover in zijn uitgestrekte armen en gooide hem op een zware dennenboom met zilveren kegels. Door de klap zal de Nachtegaal neerstorten en trillen, waardoor hij gedwongen wordt de geest op te geven, of beter gezegd, bloed uit te spugen.
  De jongen Dobrynya zong:
  - Nightingale the Robber, je bent een slechterik,
  En je nog harder in je gezicht slaan ...
  Je bent nu dood, schurk ,
  Dood jou ook, de fluiter!
  En dan pakt hij het en slaat het met zijn vuist zo hard als hij kan op zijn hoofd. De Nachtegaal de Rover heeft een piep in zijn oren. En Dominica richtte haar toverstaf op de goblin, en hoe ze een complexe spreuk uitsprak voor transformatie. En het zal er een dodelijke kracht van maken waarin energiestromen plaatsvinden.
  En toen ... Er was een lange, harige man van drie meter, en nu stond op zijn plaats een tafel beladen met allerlei soorten zeer rijk voedsel en heerlijke snoepjes. En zulke geuren zweefden uit deze prachtige keuken.
  Dominica tweette:
  - Dit zijn transformaties en wonderen van wonderen,
  Wij zien eenvoudigweg het paradijs in alles wat hemels is...
  Zo'n stralende schoonheid overal ,
  Moge de Almachtige Heer weer opstaan!
  In feite lagen er op de tafel gouden en oranje, prachtige, sprankelende metalen dienbladen met taarten, met crèmes in tientallen verschillende kleuren en tinten, evenals ander zeer heerlijk voedsel, en aromatische overvloeiingen, de heerlijkste.
  En hoe prachtig waren de donuts, bestrooid met prachtig poeder. Er is hier geen optellen of aftrekken meer. En glazen spatten van cocktails uit verschillende sappen, met prachtige vullingen die shockeerden van aroma's en zoete ontwerpen met glazuur. En wat voor knoppen er waren.
  Margarita glimlachte verward en riep verbaasd uit:
  -Je hebt de duivel veranderd! Nou ja, laat maar ! Zoiets moet je kunnen!
  Dominica vroeg perplex:
  - Is het moeilijk?
  Het partijdige meisje antwoordde:
  - Ja, bijna onmogelijk! En jij kon zoiets als dit doen.
  Ondertussen probeerde de roversnachtegaal opnieuw te fluiten. En hij blies zijn brede, hamsterachtige wangen op. Maar de jongensheld zal hem, zodra hij hem pakt, aanvallen met zijn kinderlijke, maar dodelijke, als een voorhamer, vuist. En de fluiter slaat trouwens meer dan eens uit, het lijkt op een uitgeslagen, gegoten gouden tand.
  En hij vloog ondersteboven. Hij liet zich op de grond vallen en strekte zich uit alsof hij bewusteloos was. Maar toen sprong hij op, stak zijn vingers weer in zijn mond en blies. Maar in plaats van een fluitje kwam er alleen maar een zielig gesis uit. En het is heel grappig. De kinderen lachten. De Nachtegaal de Rover kwaakte:
  "Ik zal je in een oogwenk opslokken, ik zal je opslokken, ik zal je opslokken, ik zal geen genade hebben!"
  Als reactie hierop schopte Dobrynya, deze heldhaftige jongen, de kin van de Nachtegaal met zijn blote hiel. En de tanden vlogen weer. De hoofdrover strekte zijn armen uit en leunde achterover.
  Dobrynya brulde:
  En wie zullen we vinden in de strijd, en wie zullen we vinden in de strijd,
  Daar maken we geen grapjes over, we doden een paardevlieg!
  We vermoorden je als een horzel!
  Dominica richtte haar toverstaf op de verslagen Nightingale the Robber. Margarita merkte op:
  - Wil jij hem ook transformeren?
  De meisjesactrice knikte:
  - Laat er tenminste iets nuttigs zijn!
  Het partijdige meisje zong:
  De jongen was geketend aan een ijzeren schema,
  En ik heb maar één gezond ding gegeten...
  Door de zware belasting vond er plotseling een aanval plaats,
  En het bleek een cybergenie met kolossale macht te zijn!
  En toen draaide Dominica zich om en maakte met haar toverstaf een ingewikkeld cijfer acht.
  En nu verscheen er in plaats van de Roversnachtegaal een hele berg snoepjes, dragees en porties ijs.
  Er klonk een opgewekte lach en kinderen begonnen uit het gras te springen. Ze waren schattig, maar dun, haveloos en traditioneel op blote voeten. En met grote hebzucht stortten ze zich op het lekkers, waar de Rover Nachtegaal en de Moeraskobold in veranderden. Margarita floot met haar vingers en riep:
  - Stop, jongens en meisjes! Ik begrijp je, je hebt honger nadat je door deze schurken bent gevangengenomen, maar was eerst je handen.
  En hoe hij de bliksem uit een toverstaf zal laten ontsnappen. De jongens moesten naar de beek rennen, terwijl hun blauwe hakken glinsterden. Het is zelfs onbeleefd om met vuile handen te eten.
  Dominica vroeg:
  - Wat zijn dit, gevangenen en gevangenen van de Nachtegaal en de Goblin?
  Margarita knikte met haar heldere hoofd:
  - Ja precies! Wij hebben ze bevrijd. Om precies te zijn, jij was het die mij bevrijdde. En dit is heel gaaf .
  Er waren ruim honderd kinderen, jongens en meisjes. Zoals gewoonlijk zijn er drie keer meer vertegenwoordigers van het schone geslacht dan het sterkere geslacht.
  Dominica vroeg verbaasd:
  - Hier zien ze er allemaal niet ouder uit dan twaalf jaar. Wat, deze overvallers hebben geen volwassenen vermoord?
  Margarita legde uit:
  - Nee, natuurlijk vermoorden ze ook volwassenen. Pas na de bevrijding krijgen volwassenen kinderlichamen. Zoals het bijvoorbeeld was met Dobrynya Nikitich. En ook bij mij zag ik er nog steeds uit als een meisje.
  De meisjesactrice merkte op:
  - Eeuwige kindertijd, zoals in een sprookje, is geweldig ! En je kunt zelfs zeggen: cool!
  Margarita piepte en ontblootte haar tanden:
  - Ja, dit zijn prachtige werelden waarin alles heel cool is . Maar er schuilen hier veel gevaren. Er zijn vooral mensen die veel gevaarlijker zijn dan de goblin en de Nightingale the Robber.
  Dominica vroeg fluisterend:
  - Wie bijvoorbeeld?
  Het partijdige meisje zei zachtjes:
  - Oude vrouw Shapoklyak!
  De meisjesactrice tweette:
  Goed gedaan, goed gedaan, oma is de leider!
  Vrienden met haar zijn is als spelen met een krokodil!
  En het meisje pakte het en gooide de kegel met haar blote tenen. Het raakte een libel. Het insect explodeerde en verspreidde zich in confetti.
  Margarita merkte op, terwijl ze haar hoofd schudde met gouden krullen:
  - Het is niet goed om levende wezens te doden!
  Dominica merkte op:
  - Maar het is maar een insect!
  Margarita zong als antwoord:
  - Je spuugt je speeksel in de wind,
  Verpletter geen insect of mier...
  Breek niet eens een tak in het bos -
  Al het leven op aarde is één familie!
  De meisjesactrice piepte en ontblootte haar tanden:
  - Ik, jij, hij, zij - samen het hele land,
  Samen een vriendelijke familie!
  In het woord wij, honderdduizend ik!
  De kinderen wasten zich in de beek. En nu renden ze naar het eten, vrolijk en glanzend.
  Dominica en Margarita fluisterden samen een spreuk, en de tafel werd langer. Nu was er genoeg ruimte voor iedereen om te gaan zitten.
  De kinderen gingen op blote voeten zitten en zongen met heldere stemmen in koor:
  Het tafelkleed verspreidt zich als sneeuw
  En het lekkers werd geplaatst...
  De kinderen zullen allemaal succesvol zijn,
  En gebraden van Cheburashka!
  Daarna begonnen ze te eten. Er zijn hier zoveel prachtige kinderen, ook al zijn ze uitgeput door honger en ontbering.
  Dominica en Margarita begonnen, omdat ze goed gevoed waren, zonder er twee keer over na te denken, te dansen. En laten we met je blote, gebeitelde, gebruinde voeten stampen.
  De meisjes zongen met hun stralende stemmen;
  Ik ben geboren in een ruimteland
  Waar alle meisjes erg vechten...
  Satan kan het vaderland niet verslaan,
  Tot eer van onze moeder Rusland!
  
  We zullen het heilige Rus kunnen verdedigen',
  En hoe wreed en verraderlijk de vijand ook is...
  Wij zullen onze tegenstanders hard verslaan,
  En de Russische geest met het zwaard zal verheerlijkt worden!
  
  Rusland, dit is mijn moederland,
  Heilig en kosmisch aards...
  Alle naties zijn één familie,
  En het meisje is voor altijd jong!
  
  We zullen ons moederland verdedigen in veldslagen,
  Geen enkele kans voor de kwade tegenstander ...
  Boven ons staat een cherub met gouden vleugels.
  Laten we een geschenk geven aan een Russische soldaat!
  
  In Rusland is alles goed, goed,
  En onze wil zal sterker zijn dan staal...
  De jongen heeft een sterke roeispaan in zijn handen,
  En kameraad Stalin regeert daar!
  
  Mensen houden van mijn moederland,
  Wij zullen het voor altijd mooier maken...
  Het vaderland zal niet worden gestolen voor een roebel,
  En God Svarog is de grote Messias!
  
  Moge mijn moederland verheerlijkt worden,
  de tegenstander in de strijd vernietigen ...
  Lada Moeder van God is mij dierbaar,
  Laat de vijanden van Rusland hun verdiende loon krijgen!
  
  Indien nodig kunnen we het bloed van de vijand vergieten,
  Rusland kan niet op de knieën worden gebracht...
  De jager zal spoedig in wild veranderen,
  En de grote leider, Lenin, zal bij ons zijn!
  
  We zullen de uitgestrektheid van de ruimte overwinnen,
  We zullen geluk en vreugde schenken aan het hele universum...
  Moskou ligt zelfs hoger dan Rome zelf,
  Met zijn onveranderlijke kracht in de strijd!
  
  Als de oorlog ons heldere land bereikt,
  We zullen de Führer ons krachtige karakter laten zien...
  De Rus krijgt een royale vergoeding,
  Wij zijn hoger dan de zon en mooier dan de bomen!
  
  Geloof me, Rus zal niet in puin liggen,
  De Horde zal ons niet op onze knieën dwingen...
  Vecht voor je moederland en wees niet bang,
  De Rus kent geen zwakte en luiheid!
  
  Ons dierbare land zal weer opstaan,
  Zal het hele universum zijn kracht laten zien...
  En Satan zal vernietigd worden
  De vijand van het vaderland zal in het graf instorten!
  Dat is hoe de meisjes, springend met hun blote voeten en ronddraaiend als duivels, begonnen te brullen en in dubbele salto's te springen.
  Dit zijn de mooie en agressieve meisjes hier . En hoe ze piepen en opspringen.
  Nou ja, de kinderen eten en zingen ook zelf iets. En dat doen ze op een hele positieve manier. Dit zijn hun liedjes. En ze draaien rond als een tol.
  Topklasse meiden.
  Maar toen verscheen er een hele grote vlinder in de lucht, als een echte draak. En haar vleugels waren zo groot dat ze schitterden als goud bezaaid met edelstenen. En het zag er zo geweldig en mooi uit. Eerlijk gezegd waren dit inderdaad vlinders die zo groot waren, net als dinosaurussen.
  Dominica merkte glimlachend op:
  - Je zult hier geen wonderen zien. Verbazingwekkend!
  Margarita lachte en antwoordde:
  - Ja, dit zijn inderdaad geleedpotigen die verbazen. Maar dit is niet het meest verrassende. Er zijn nog veel meer leuke dingen.
  Dominica zong:
  Maar noch een boek, noch een museum,
  Ze zullen onze vrienden niet vervangen!
  En het meisje met de toverstaf zal een straal loslaten. En er verschenen nieuwe cocktailglazen. En de kinderen vielen hen aan.
  Zo geweldig is alles geworden . En er speelt gewoon een soort muziek in mijn hoofd.
  En hoe kunnen Dominic en Margarita niet zingen;
  Schoonheden vallen blootsvoets aan,
  Ze rennen, zulke aardige meiden...
  Als je de Fritz met je vuist moet slaan,
  Of ze snijden hem neer met een machinegeweer!
  
  Meisjes kunnen het zich niet veroorloven om te twijfelen
  Ze zullen de nazi's dood begraven...
  En ze zullen hem hard van zijn voeten schoppen,
  En ergens huilen wolven vleesetend!
  
  Rusland, dit is een woord voor soldaten,
  Als het, geloof me, niet cooler wordt...
  Ook al is de situatie soms somber,
  Waar de kwade zwarte Kaïn zegeviert!
  
  Geloof het niet, Komsomol-leden rennen niet weg,
  En als ze vluchten, dan alleen om aan te vallen...
  En alle nazi's zullen in één keer worden gedood,
  En de Führer zal naar het hakblok worden verheven!
  
  Rusland, dit is mijn moederland,
  Ze straalt, gewoon prachtig...
  Wie een lafaard is, is nog geen roebel waard,
  En weet je, ruzie maken met een krijger is gevaarlijk!
  
  Maar weet dat we de fascisten zullen verslaan,
  Het kwaad zal niet regeren op de troon...
  Boven ons is een cherub met gouden vleugels,
  En God Svarog met grootheid in de kroon!
  
  Wie een lafaard is, geloof me, is een zwakke slaaf,
  Zijn lot is één: beledigingen verdragen...
  Vandaag ben je monteur, morgen ben je voorman,
  En jijzelf kunt de ruggen van anderen verslaan!
  
  Meisjes hebben kracht, gewoon een vulkaan,
  Soms vernietigt ze met kracht bergen...
  De oorlog woedt met een kwade orkaan,
  En de dood maait eerlijk gezegd het menselijk ras neer!
  
  Ik zal jullie eerlijk zeggen, ridders,
  We zijn sterk als wij Russen verenigd zijn...
  Heb je een tussendoortje nodig voor bij je vork en mes,
  Wij zijn ridders die onoverwinnelijk zijn in gevechten!
  
  Wat is ons geloof in de Heer Christus,
  Hoewel we ook Lada respecteren...
  Kameraad Stalin is als onze vader,
  En er zal een plaats van paradijselijk communisme zijn!
  
  Degene die ooit dood was, zal weer tot leven komen
  En we zullen mooier en wijzer worden...
  En de man is natuurlijk erg trots,
  Hoewel hij soms onzin praat!
  
  In de liefde is ons vaderland als een ster,
  Geloof me, het gaat nooit meer uit...
  Een grote droom zal uitkomen
  Er zal vrede en geluk zijn in het hele universum!
  
  Ik hou van Maria, ik eer Lada heilig,
  Svarog is mooi en Perun is geweldig...
  Ik hou van Jezus en Stalin,
  Heilige gezichten van iconen zijn mij dierbaar!
  
  Wanneer zal er een echt paradijs zijn?
  Geloof me, al je hoop zal daarin uitkomen...
  Geef je hart aan je moederland,
  Alles komt goed, sterker dan voorheen!
  Waarna eindelijk de vrijgelaten kinderen aten. Ze werden vervolgens gevormd tot een detachement. Ruim honderd jongens en meisjes.
  En ze gingen op mars. Dobrynya merkte met een lieve glimlach op:
  - Ze zullen vechten, dat weet ik zeker!
  En de heldenjongen sprong op de draak.
  Oenomaus merkte op:
  - Zo'n detachement zal te langzaam bewegen. We bewegen veel sneller op draken. En hier moet je ook weten wanneer je moet stoppen.
  De kinderen zijn gebouwd. Slechts één barones was fatsoenlijk en zelfs luxueus gekleed. De rest zag eruit als bedelaars, jonge ragamuffins . Het is echter veel handiger om op blote voeten te bewegen.
  Dominica merkte op:
  - Als het baronesmeisje loopt, zullen haar kostbare schoenen kapot gaan en uit elkaar vallen. Misschien moet je net als iedereen op blote voeten lopen?
  De barones antwoordde:
  - Je kunt niet wachten! Stuur me maar beter naar mijn vader, de hertog, hij zal je een beloning geven en je geen pijn doen!
  Margarita knikte naar Dominica:
  -Je hebt zo'n magische natuurlijke kracht. Dus kom op, laten we de krachten bundelen en stralende aanvallen sturen, en het meisje in het kasteel van haar vader gooien!
  De meisjesactrice merkte op:
  - Hoe zit het met de beloning?
  Margarita lachte en merkte op:
  - Nou, ze geven je een portemonnee met goud, dus is dat echt veel? Bovendien kan ik goud toveren uit gewone bomen en kegels, en jij ook!
  Dominica floot:
  - Wauw! Dus we kunnen een hertogdom voor onszelf kopen!
  Het partijdige meisje maakte bezwaar:
  - Het is verboden! Het is verboden magisch goud in omloop te brengen, anders zou er meer van zijn dan ijzer. Je begrijpt het, inflatie van de kostbare munt!
  Dominica merkte op:
  - Is dit zoals in de hyperboloïde van ingenieur Garin?
  Margarita knikte:
  - Zoiets. Ik las dit boek toen ik klein was. Ja, toen stortte de gouden standaard in, en dat was eng .
  Enomai merkte glimlachend op:
  - Maar toch, misschien een barones opvoeden? Zodat ze niet zo walgelijk zou zijn!
  Dobrynya knikte glimlachend:
  - Ja, we zullen dit meteen doen,
  Laten we haar iets leuks geven!
  De barones stampte opnieuw met haar hak op het gras en brulde:
  - Breng me naar mijn vader! Of ik laat jullie allemaal executeren!
  De kinderen lachten in koor.
  Plotseling verscheen er een kabouter met een hoed onder het gras. Hij was duidelijk nog heel jong, zonder baard. Maar dan wel met een toverstaf in de hand.
  Een klein stemmetje zei:
  - Dan hoor ik de stem van een wispelturig meisje. Misschien is het tijd om haar te onderwijzen?
  De barones brulde:
  - Probeer het gewoon, sukkel !
  En ze probeerde de kabouter met haar schoenveter te verplaatsen. Hij schudde zijn toverstaf. Het wispelturige meisje en de jongen van het oude volk verdwenen.
  Dominica riep uit:
  - Wauw!
  Margarita knikte:
  - Dit is een dwergjongen. Een speciaal type kabouter begaafd met magie. Nu nam hij het wispelturige meisje mee om groot te brengen. En de barones zal blijkbaar cultuur, beleefdheid moeten leren en gewetensvol moeten werken.
  Enomai merkte glimlachend op:
  - En ik wilde haar slaan! En zo valt de last van je schouders.
  Dobrynya stelde voor:
  -Ga je naar Skeleton? Dus misschien is het tijd om op pad te gaan.
  Margarita merkte op:
  - Iets dichterbij is er het kasteel van de kwaadaardige tovenares Bastinda, die nog een van de twaalf artefacten bezit: een gele rat. Dit is wat we hadden moeten vastleggen.
  Bovendien hebben we al een klein leger, meer dan honderd man. Onder hen is de held Phoenix Falcon. Hij is ook een jongen, maar met grote kracht.
  Dobrynya merkte op:
  - Ik ken Phoenix. Hoe werd hij gevangengenomen?
  Het partijdige meisje antwoordde:
  - Door sluwheid, net als jij. Maar nu hebben we een leger en zullen we het paleis van Bastinda bestormen!
  Dominika speelde met haar buikspieren op haar buik. Toen pakte ze het en verpletterde met haar blote tenen een noot die op het gras lag. Ze gooide de pit weg, ving hem op in haar mond, kauwde erop met haar sterke tanden en koerde:
  - Ga je voor een aanval? Nou, ik vind dit idee leuk. Al doet de naam Bastinda mij denken aan een kindersprookje. Is dat niet degene die zich nooit wast?
  Margarita schudde haar hoofd:
  - Ik ken dit sprookje ook. Nee, dit is een iets andere heks. Ze heeft een heel leger ratten. Nou ja, en ook huursoldaten. Artefa CT met rat geeft enorme macht over knaagdieren, dus...
  Het partijdige meisje beval:
  - Kinderen! Breek de naalden uit de nabijgelegen zilversparren, je zult ze snel zien als we het bos binnengaan. Dit kan een fatsoenlijk wapen zijn.
  De jongens antwoordden:
  - We zullen alles doen, onze redder!
  En het team marcheerde. Hoewel er drie keer meer meisjes waren dan jongens, wisten ze ook hoe ze moesten marcheren. En zij trokken de tenen van hun voeten omhoog. Tegelijkertijd speelde er muziek.
  Het detachement zette de mars voort. Hier, na het eten, geeuwden sommige jongens zwaar, maar de meisjes begonnen op zelfgemaakte trommels van pauwenbladeren te slaan , en de stemming werd opgewekter.
  De kinderen liepen in formatie. Dominica dacht dat het was zoals in de film over Malchish-Kibalchish . Er waren ook jongens die op blote voeten marcheerden. Maar om de een of andere reden waren er geen meisjes in de Sovjetfilm. En dit is zelfs vreemd, aangezien ze onder het Rode regime voortdurend aandrongen op gelijkheid van de seksen.
  En er zijn hier zoveel meisjes, en ze zijn als geboren krijgers op mars - deels mensen, deels uit de elfenfamilie, zoals te zien is aan hun lynxoren. Nou ja, een soort matriarchaat.
  De kinderen marcheerden en begonnen tegelijkertijd te zingen, alsof ze dit niet hadden:
  Elfia is ons wijze land,
  Onder de heerschappij van de Messias Koning...
  Het is ons voor altijd door God gegeven,
  Om ons leven gelukkiger te maken!
  
  Moge de goede Oenomaus in glorie zijn,
  Wie versloeg de vijanden van het vaderland...
  Je vecht voor haar en durft,
  het Solcenisme gaan leven !
  
  Meisjes op blote voeten rennen
  Ze willen de vijand bevechten...
  En deze Orkler is niet zo cool,
  Integendeel, hij is gewoon een afbeelding van een clown!
  
  Groot eindeloos land
  Waarin de wil, weet je, van generaties...
  Hoewel de dienaren van Satan plannen smeden,
  Maar het vurige genie zal bij ons zijn!
  
  Ik geloof dat onze druk niet onder controle kan worden gehouden,
  Natuurlijk zullen we onze vijanden met de grond gelijk maken...
  Schrijf het op in je notitieboekje, kleine jongen,
  Oenomaus leven !
  
  Wij zullen het vaderland mooier maken dan wie dan ook,
  De hemel zal komen in dit leven...
  Laten we ons wilde succes vieren
  En binnenkort zullen we onder elfinisme leven!
  
  Nee, geloof me, wij orkishisten kunnen niet gebroken worden,
  Hoewel de vijand sterk en zeer sluw is...
  Maar we slagen voor de examens met een A,
  Moge het goed zijn onder Oenomaus !
  
  De glorieuze grootheid van de tsaar, geloof me,
  Met je kroon vol diamanten...
  En weet je, het woeste beest zal verpletterd worden,
  De plaag zal ook afnemen, geloof me, melaatsheid!
  
  Nee, voor Elfia heb je ook Elfrog nodig ,
  Vrienden, verraad uw goden niet...
  Groot en glorieus is de almachtige Familie,
  Laat je zwakheden niet zien!
  
  Mooie Lada is de smederij van de goden,
  Geloof me, ze heeft liefde gebaard...
  Verspil mensen niet alleen maar onnodige woorden,
  Grenzeloze grootsheid geopend!
  
  de pijl van Elfrog niet tegenhouden ,
  Ze zal elke tegenstander doorboren ...
  Wens gewoon geen domme dingen,
  Het schild van de elfensoldaat zal dekking bieden!
  
  Elfia, dit is zonder enige twijfel macht,
  Ze kan bergen verzetten...
  Hoewel het vlees soms erg lijdt,
  We kunnen alle obstakels verwerpen!
  
  Er zal spoedig een glorieuze wereld van elfen ontstaan ,
  Die het universum vertrapt...
  Gods cherub zal zijn vleugels spreiden,
  En er zal iets zijn, geloof me, van de schepping...
  
  Godin Lada is glorieus, geloof me,
  Ze gaf liefde aan al haar zonen...
  En nu zal hij een sterke ridder zijn,
  En laten we de tegenstander hard in de snuit slaan!
  
  Jij bent Fiev , zoals de hoofdstad voor de elfen ,
  De moeder van, geloof me, glorieuze Drussische steden...
  Laten we de tegenstander aanvallen ,
  Wij zijn ridders, geloof me, we zijn geen lafaards!
  
  Voor mijn heilige vaderland,
  Wij zullen heel hard vechten...
  Elf zal niet worden beroofd van een roebel,
  De lichtelfen wisten immers altijd hoe ze moesten vechten!
  
  Er zijn mooie meisjes, geloof me,
  Dat ze heel onstuimig in de kou rennen...
  De Führer, een wild beest, zal verscheurd worden,
  We zullen een prachtige, je weet wel, roos laten groeien!
  
  Nee, we zullen nooit boosheid tolereren ,
  de zonovergoten Elf opwekken ...
  Een grote droom zal uitkomen
  Onder deze lucht is stralend blauw!
  
  Elfrog zal komen en de doden opwekken,
  Maar we moeten het nieuw leven inblazen, cool voor het leven...
  We zullen de uitgestrektheid van het universum overwinnen,
  Christus is onsterfelijk en Judas bevindt zich in de hel!
  
  Dien Oenomai trouw,
  En kom alsjeblieft niet in opstand tegen koningen...
  Mogen de zonen van de elfen in glorie zijn ,
  Elfia, dit is geen plek op de kaart!
  
  We zullen spoedig het universum veroveren,
  Laat er macht zijn over leven en dood...
  Iedereen die leeft, zal een cherub worden,
  Die man is als God, geloof het!
  . HOOFDSTUK Nr. 10.
  Dominica keerde terug naar haar klaslokaal op de academie en beëindigde haar sessie in de lotushouding. Nu begon ze opnieuw verschillende soorten spreuken te bestuderen, in verschillende vormen en typen. En dat deed ze met grote bereidheid.
  Daarna ging ik eten. Naast haar zat het meisje Fiesta. Ze aten samen inktvis in saus en spoelden het weg met een mengsel van melk en tomatensap. Daarna werd alles belangrijk.
  Na het eten schermde Dominica met Fiesta met behulp van toverstokjes. En ze gooide een grote taart met room over haar heen , waardoor ze van top tot teen werd ingesmeerd.
  Ze gaf haar nederlaag toe en gaf haar een ring vanaf elk van haar blote voeten. En nu is Dominica nog sterker en dodelijker bewapend .
  Daarna namen beide meisjes een douche en gingen naar hun kamers.
  In de kamer ging Dominica op het bed zitten, vouwde haar benen in de vorm van een lotus en verplaatste haar fysieke en spirituele essentie opnieuw naar een ander niveau van de mentale wereld.
  Nu vliegen ze op draken, en een groep kinderen marcheert onder hen.
  Onder leiding van twee jongens: de Burggraaf en de held Phoenix Falcon. Beide jongens zijn knappe jongens met zeer prominente spieren, en alleen in korte broek. Sterk, laten we zeggen, jongens. En ze marcheren en halen de colonne in.
  Kinderen proberen zo snel mogelijk te bewegen en zo nu en dan beginnen ze te rennen. En het ziet eruit als een leger engelen met heldere, schattige hoofden. En ze zijn nog steeds ongewapend, afgezien van zelfgemaakte wapenstokken.
  Maar toen gingen ze het dennenbos in . Verschillende wolven gromden, maar Phoenix gooide met zijn blote voet een zware kegel naar hen, en die brak letterlijk de schedel van het roofdier.
  Hij viel om en de andere wolven begonnen weg te rennen. En de kinderen begonnen de kegels en twijgen uit te zoeken.
  Margarita merkte op:
  "Ik herinner me dat een heel detachement partijdige kinderen ooit een serieuze strijd voerde. En het Duitse bataljon vluchtte. En de kinderen renden achter hen aan en sloegen hen met katapulten .
  Dominica was het ermee eens:
  - Katapult, dit is dodelijke kracht!
  Kinderkrijgers begonnen in feite katapulten te bouwen. En maak zoiets als strikken.
  Margarita pakte het aan en merkte glimlachend op:
  - Ons wapen zal het meest perfect zijn als het met magie wordt verdreven.
  Dominika piepte en ontblootte haar tanden:
  - Vooral als ik het toevoeg!
  Nadat de kinderen zich hadden bewapend, pakten beide sterke tovenaressen hun toverstokken op.
  Margarita koerde:
  - Wij toveren samen!
  Dominica bevestigde:
  - Precies!
  Beide meisjes verzamelden de energie van hun toverstokjes en lanceerden deze met hun kolossale kracht. En toen lieten de schoonheden energiestromen van hun blote tenen door de groep kinderen stromen. En toen gebeurde er een wonder, en duizenden fotoblitzes , of, zoals een miniatuursupernova, barsten in vlammen op.
  Margarita en Dominica begonnen spreuken te lezen en te zingen:
  Wij zijn meisjes die het pantheon binnengaan,
  Ze hebben een eed gezworen trouw te zijn aan het vaderland...
  Zodat de orkishisten een furieuze nederlaag te wachten staan,
  Nou, wat dacht je van de Elfen die onder de zon leven !
  
  Nymphin is tenslotte bij ons , net als metaal,
  Gemaakt van brons, dat sterker is dan welk staal dan ook...
  Ik droomde ervan werelden op zijn kop te zetten,
  Zoals het grote genie Gralin heeft nagelaten!
  
  We zullen het vaderland koeler maken,
  En we zullen het vaderland boven de sterren verheffen...
  Moge er succes zijn met de elfmeisjes ,
  Ook al zijn onze voetjes helemaal bloot !
  
  Orkshist viel mijn vaderland aan,
  Samurai-trollen komen uit het oosten...
  Ik hou van Solcesus en Gralin ,
  En ik geloof dat we de tegenstander aan stukken zullen scheuren !
  
  Elfrog is tenslotte bij ons ,
  Welk Solcenisme , gekscherend, zal bouwen...
  sterkste van allemaal in het universum is de glorieuze Familie,
  Het zal bewustzijn en wil aan ons toevoegen!
  
  Ik geloof dat we nooit zullen opgeven,
  Het vaderland kan niet op de knieën worden gebracht...
  Kameraad Gralin is een heldere ster,
  En onze leraar is het wijze genie Drenin !
  
  Wij zullen ons vaderland maken,
  Mooier en stralender op de planeet...
  En weet je, er zal een moordwapen zijn,
  Laat volwassenen en kinderen plezier hebben!
  
  Verbrand Elfrog , brand niet in je hart,
  Jij bent de beschermheer van alle Elfenzwaarden...
  Ik geloof dat we binnenkort een sterk paradijs zullen bouwen,
  Solcesus zal komen, heilige missie!
  
  Orkler- bende niet , vrienden,
  Dat ze gemakkelijk en dreigend zal winnen...
  We zijn allemaal één familie -
  En geloof me, het is nog niet te laat om van je moederland te houden!
  
  De Almachtige Heer beschermt ons allemaal,
  Zal een zevenkleurige vlag over de grond hijsen...
  En het kwade roofdier zal veranderen in wild,
  Wij kunnen ook met Satan omgaan!
  
  Ik hou van het Grote Vaderland,
  In het hele universum is er geen mooiere jij,
  We verkopen Elfia niet voor een roebel,
  Laten we vrede en geluk in het universum opbouwen!
  
  In naam van ons moederland, een droom,
  De grote Elf zal opstaan...
  Al het andere is slechts ijdelheid
  En er zal een nieuwe Messias bij ons zijn!
  
  Oh Lada, mijn almachtige,
  Je zult liefde en vrede geven aan de lichtelfen ...
  Ik wend mij tot u en smeek u,
  En sla desnoods met de bliksem!
  
  Ælfria , Onze Lieve Vrouw van de Hemel,
  Gaf Solcesus aan het universum ...
  Ter wille van jou is de grote God opgestaan,
  Mensen zijn hun smaak niet echt kwijtgeraakt!
  
  Let op, elfen zijn zo,
  De Elvengoden worden zeer gerespecteerd...
  Wij zijn grote zonen van het Moederland,
  En dochters winnen altijd de wereld!
  
  Vrienden, we moeten bidden tot het moederland,
  Perun, Yarilo en Elfrog machtig ...
  Wij zullen zeer sterke echtgenoten zijn,
  En we zullen zelfs de wolken in de lucht wegblazen!
  
  Nu is de vijand al teruggedreven uit Elfskva ,
  Je hebt de milieuactivisten veel pijn gedaan...
  Wij zijn trouw aan Solcesus en Gralin ,
  En er zullen voldoende tanks met kanonnen zijn!
  
  Nee, de vijand zal de elfen niet kunnen beteugelen,
  Omdat onze krijgers almachtig zijn...
  Examens halen, slechts een vijf,
  Zodat iedere jongen heel sterk zou zijn!
  
  Soltsegrad zal glorieus zijn ,
  En wij zullen hem behoeden voor de aanval...
  De zegevierende opstelling van de ridders zal komen,
  Ook al stroomt het bloed in een oncontroleerbare stroom!
  
  Meisjes op blote voeten in de kou,
  Ze rennen, hun hakken flitsen...
  En ze zullen de Orks met hun vuisten slaan,
  De ongezellige Kaïn zal platgedrukt worden!
  
  Alles komt goed, mensen weten het,
  We zullen sterrenbeelden in de ruimte ontdekken...
  Het is tenslotte een zonde om aan moed te twijfelen,
  En er zal een man op Gods troon zijn!
  
  We zullen spoedig de doden tot leven wekken met wetenschap,
  We kunnen jonger en mooier worden...
  Boven ons is een cherub met gouden vleugels,
  Aan mijn mooie Elfenmoeder!
  Dus zongen de meisjes, en het hele leger kinderen bevond zich in glanzende harnassen en met sterke, zelfs koude wapens.
  Daarna werd de herbewapening van de jongens en meisjes voltooid. En ze waren klaar voor een serieus gevecht.
  Dominica en Margarita straalden macht uit die tot grootschalige transformaties leidden. En nu was het kinderleger klaar.
  En dus vertrok ze op een strijdmars.
  Dobrynya merkte met een zeer tevreden blik op:
  - We gaan weer winnen! En dit is onze essentie.
  Een schildpad ter grootte van een goede Duitse Tiger-tank kroop vooruit. Ze had een diamanten schelp, of beter gezegd, sprankelend alsof ze bedekt was met edelstenen. Een heel schattig dier.
  Margarita merkte geestig op:
  - Met zo'n schild loopt de schildpad zelf het risico slachtoffer te worden van een ambitieuze jager!
  Dominica knikte en zong:
  Scherven zijn goed
  Tegen een machinegeweer, helaas , niets!
  Maar haar lied bleek niet erg redelijk en misplaatst.
  De krijgerskinderen liepen om de schildpad heen. Een van de jongens wilde op haar schieten, maar de meisjessoldaat legde haar hand op de schouder van de jongen en piepte:
  - Niet nodig!
  Een ander meisje merkte op:
  - Daar is het team voor!
  Dit zijn echt vechtende kinderen die graag willen vechten.
  Dominika merkte grinnikend op:
  En aan de linkerkant is ons leger, en aan de rechterkant is ons leger,
  Het is goed om mij in mijn gezicht te slaan als ik te veel drink !
  De krijgers waren in een zeer goed humeur . En het lijkt erop dat ze klaar zijn om aan een zeer lange reis te beginnen. En hun humeur zal echt niet vervagen.
  Margarita merkte glimlachend op:
  - Ja, ik moet zeggen dat we nog steeds geluk hebben.
  Dominica vroeg glimlachend:
  - Hoe gelukkig?
  Het partijdige meisje antwoordde vol vertrouwen:
  - Het feit dat de Grote Patriottische Oorlog minder dan vier jaar heeft geduurd. In werkelijkheid hadden de Duitsers veel langer weerstand kunnen bieden op hun krachtige verdedigingslinies!
  De meisjesactrice knikte:
  - Ik ben het hier mee eens. Er zijn zelfs enkele alternatieve verhalen over dit onderwerp. Maar in ieder geval zijn we in staat een wonder te creëren. Wat de Duitsers betreft, omdat ze zich realiseerden dat de oorlog al verloren was, wilden ze helemaal geen weerstand bieden. En dus handelden ze op hun eigen pragmatische manier!
  Margarita merkte op:
  - Hier is een niet erg succesvol voertuig: dit is de Tiger, te zwaar en met een slecht beschermde verbinding tussen de koepel en de romp. Je moet toegeven dat deze tank niet bijzonder goed is. Te zwaar en verouderd, zelfs het pantser bevindt zich niet op rationele hellingen. En het apart plaatsen van de transmissie van de motor is een grote vergissing.
  Dominica knikte instemmend.
  - Hier kun je niet tegen ingaan ! Natuurlijk is het een vergissing! Maar aan de andere kant maken alleen de doden geen fouten, en alleen als ze uit een ander leven komen. En ik denk dat zij dat ook is. In ieder geval voor jou!
  Margarita knikte instemmend:
  - Ja, er is zeker een hiernamaals! En daar was ik persoonlijk van overtuigd. En als ik in dit universum voorbestemd ben om te vergaan, dan zal er in een ander universum iets doorgaan!
  De meisjesactrice knikte:
  - Als een eindeloos computerspel met ontelbaar veel verschillende niveaus!
  Het partijdige meisje bevestigde:
  - Wel, ja! Zoiets, en dit moet ik zeggen, is erg cool ! En hier kun je je meer dan een of twee keer verheugen.
  De heldenjongen Dobrynya zong:
  - Het is tijd, het is tijd, laten we ons verheugen,
  In mijn leven...
  Op de schoonheid en de beker, het gelukszwaard.
  Dag, dag, zwaaien, veren op helmen,
  We zullen meer dan eens tegen het lot fluisteren!
  We zullen meer dan eens tegen het lot fluisteren!
  Ik zal de vijand verscheuren! Ik zal de vijand verscheuren! Ik zal de vijand verscheuren!
  En het sonore gelach van de kinderen werd gehoord. Een grote dinosaurus verscheen voor het kleine leger . Toegegeven, hij zag er niet al te dreigend uit, maar hij was groot. En zijn lichaam is groot, maar zijn hoofd is daarentegen klein, plus een lange staart. En bovenop zitten ook knokkelvinnen.
  Dominica riep uit:
  - Dit is een beest - geweldig !
  Margarita knikte instemmend:
  - Fors dier! Maar maak je geen zorgen. Als wij het niet aanraken, raakt het ons ook niet!
  En het partijdige meisje beval:
  - Jonge krijgers - schiet niet en maak geen lawaai!
  De kinderen werden stil. En ze probeerden op blote voeten te lopen zonder geluid te maken.
  Dominica merkte op:
  - Wat als de dinosaurus doof is?
  Margarita glimlachte en wilde iets zeggen. Plotseling klonk er een gebrul en het kraken van brekende takken. Er verscheen een dier ter grootte van een gebouw van zeven verdiepingen, met een enorme mond, als een langwerpige potvis. Dit is echt een grote bruut. En de hoektanden zijn ongeveer vijf meter lang.
  De dinosaurus, die stil stond en nieuwsgierig naar de groep kinderen keek, zag een verschrikkelijk monster en haastte zich om weg te rennen. En het was alsof hij feitelijk werd aangespoord. Het is duurder om tegen een reus als deze sabeltandtyrannosaurus te vechten.
  Dominica en Margarita hielden hun toverstokjes omhoog. Het partijdige meisje schoot als eerste. En vanaf het puntje van haar stok zal er een moorddadige pulsar uitvliegen. En hij zal de mond van het monster raken. En hij zal flink verschroeid zijn. Maar als reactie klonk er een nog verschrikkelijker en oorverdovend gebrul.
  en als antwoord sloeg ze er met alle macht op, met kracht alsof ze op een moorddadige hoop sloeg en tjilpend:
  Dinosaurussen, misschien ben je hier, en niet in Afrika,
  Misschien kauw je hooi als ontbijt,
  Dinosaurussen,...
  En het meisje stuurde haar portie magie naar de reus. En ze namen zijn hoektanden, en toen ze geraakt werden, veranderden ze in prachtige, roze knoppen.
  Dominica zong:
  Ik wilde een strijkijzer maken
  De olifant verscheen plotseling...
  Vleugels als een bij -
  Bloemen in plaats van oren!
  Margarita barstte in lachen uit en opnieuw sloeg ze haar met een destructieve en destructieve pulsar. Maar het kinderleger begon het monster met pijlen te overladen. En zijn schubpantser begon te borrelen .
  Dominika nam magie van zowel haar blote voeten als haar toverstok en liet deze los. En dat werkte hier goed.
  Het was alsof iets magisch het had meegenomen en zichzelf had opgeladen met een kolossale vernietigende kracht.
  Margarita pakte het aan en piepte, knipogend met haar saffieren ogen:
  - Wauw!
  De Tyrannosaurus zakte in elkaar en op zijn plaats verscheen een enorme, brede tafel, dik beladen met voedsel. En hier was het al zo luxueus en ongekend, uniek. En zulke oogverblindende lekkernijen.
  Dominica zong:
  Dit bleek heerlijk
  En het aroma is veel zoeter dan honing...
  We zullen niet vanaf nul winnen,
  En onze natuur zal bloeien!
  Margarita bevestigde glimlachend en ontblootte haar tanden:
  - Ja, het zal bloeien! En dat is geweldig!
  Waarna het partijdige meisje eraan toevoegde:
  - En je weet hoe je magie moet gebruiken. Dit moet ik zeggen: geweldig! Maak van zo'n groot formaat een smakelijke traktatie . Dit zijn geen orcs of goblins - het is gemakkelijker met hen!
  Dominica knikte en zong:
  - Alles wat onmogelijk is, is mogelijk, dat weet ik zeker,
  En leer magie uit te spreken, geheel bij verstek!
  En schop je voet op heel sterk staal,
  En snij het monster in stukken met een scherpe puntenslijper!
  Margarita giechelde en merkte glimlachend op dat ze schitterde van de parels:
  - Ja, je zingt zo ontroerend dat je geen fouten zult vinden! Super!
  Dominica was het ermee eens:
  - Ik ben een geweldige super - een vechter die cooler is dan de wereld!
  En hoe hij met zijn ogen zal rollen, zodat ze zo saffier zijn en op sterren lijken.
  De tafel met eten wenkte de kinderkrijgers, en sommigen van hen kwamen ernaartoe en namen donuts en cakes, gedoopt in chocolade en verschillende soorten crèmes. Beter nog: pak een ijsje. Dit is absoluut fantastisch.
  Margarita blies op haar hoorn en brulde:
  - Jullie hoeven niet te veel te eten ,
  Het is niet nodig dat jullie allemaal de bourgeoisie binnenstormen...
  En schrijf jezelf een notitieboekje,
  Mobiliteit zal nog steeds van pas komen!
  Dominica merkte met een lieve glimlach op:
  - Ja, het is echt geweldig geworden!
  En ze knipoogde met haar korenbloemblauwe ogen.
  Margarita merkte op:
  - Het vlees van dinosaurussen is niet erg smakelijk, en nog minder voor vleesetende wezens. Maar om het paard op te eten...
  Dobrynya brulde:
  - Ik laat je het paard niet opeten!
  En de jongensheld zong:
  Sivka-burka, profetische kaurka,
  Ga voor mij staan
  Als een blad voor het gras!
  Sivka-burka, profetische kaurka,
  Heel, heel noodzakelijk
  Ontmoet je!
  Oenomaus pakte het en sprong van de draak. Hij wilde heel graag proberen in wat voor soort voedsel de dinosaurus was veranderd. Hoogstwaarschijnlijk is het iets charmants. En de jongensprins nam de cake met chocolade en gooide hem in zijn mond.
  En hij begon krachtig te kauwen, het was romig en zoet. Het is zo lekker.
  De kinderen riepen in koor:
  - Nou, laat me het proberen! Wees geen slechte tantes!
  Margarita glimlachte onschuldig:
  - Mijn naam is tante? Het is grappig!
  En het partijdige meisje riep:
  - Ik geef je tien minuten om te eten! Je kunt eten, maar met mate!
  Dominica vroeg glimlachend:
  -Heb je honger moeten lijden tijdens de oorlog?
  Margarita knikte met haar gouden hoofd, de kleur van een lentepaardebloem:
  - Ja hoe! En het was enorm vermoeiend!
  Het meisje begon met haar heldere stem te zingen om de tragedie van de situatie te benadrukken.
  Al zingend sprong het meisje zelfs van de draak. En ze begon met haar blote voeten op het oranje gras te dansen.
  En haar stem was zo iriserend en stralend:
  Wij zijn Komsomol-leden, droommeisjes,
  Over de toekomst van de mensen in dit prachtige land...
  Als we trouw zijn aan de aarde en de planeet,
  En wij winnen deze gevaarlijke strijd!
  
  Elk bedrijf wordt dan beargumenteerd,
  Een vuur brandt hevig in een jong hart...
  Meisjes, dit is gewoon prachtig
  Laten we de deur openen naar de uitgestrektheid van de ruimte!
  
  Iedereen die een man is, is een reus
  Ik weet dat de wetenschap hem macht zal geven...
  Geloof me, onze oproep is altijd dezelfde,
  Zodat Abel regeert, en Kaïn in gevangenschap zit!
  
  Ik wil dat een overvloedige oogst rijpt,
  Om de planeet te laten bloeien...
  Zodat er een prachtig, wonderbaarlijk paradijs mag komen,
  En vriendschap was sterker dan metaal!
  
  We zullen de ruimte veroveren,
  Meisjes rennen op blote voeten door plassen...
  Boven ons is een cherub met gouden vleugels,
  Sneeuwstorm en kou zullen ons niet bang maken!
  
  Geloof me, onze vijanden kunnen ons niet verslaan,
  Stalen zenuwen en een vlam in het hart...
  En de kracht van de geest, alsof je een beer bent,
  We zullen de vlag hijsen, ik weet het!
  
  Wie houdt van de meest stralende meisjes,
  Hij is mooi, zowel naar ziel als naar beeld...
  Bereid een machtig machinegeweer voor,
  Hoewel je tegenstander gevaarlijk is!
  
  Ik weet dat we zeker zullen winnen,
  Wij zullen voor altijd verenigd zijn met ons Moederland...
  Er ligt tenslotte een hele sterrenwereld voor ons,
  Laat de mens een sterk wezen worden!
  
  Het licht van het vaderland zonder zijn majestueuze grenzen -
  Robijnrode sterren schieten boven je hoofd.
  Rus' bedekte zichzelf met onsterfelijke glorie -
  De machtige held, de drayman, klopt!
  
  Lijsterbes robijn in smaragdgroene bladeren -
  Saffier schittert in het veld , korenbloem...
  Ik stuur mijn gedachten naar jou, Rusland -
  Een tweekoppige adelaar vliegt met gezang op de vlucht!
  
  In dauwdruppels zijn parels sneeuwvlokdiamanten,
  Alles is goed in het grote moederland!
  De aarde is dik, ze heeft aderen als veren,
  De sneeuwbanken zijn weggevaagd door de frisse wind!
  
  In één regio van Rusland zijn er ijs, zeehonden,
  IN vriend , kamelen zijn het goud van de woestijn.
  Het is hier warm als de sneeuwstormen brullen,
  Omdat we God in ons hart houden!
  
  Watermeloenen, meloenen en bananen groeien,
  En ergens in de zomer race je op schaatsen...
  Welnu, waar kun je zulke landen in de wereld vinden?
  Waar de volkeren zo sterk in hun vuisten zijn!
  
  In Rusland wordt het wapenfeit verheven,
  Daarin is de mens de Schepper van zijn eigen lot!
  We kunnen prima vechten ,
  Zodat er geen vloed aan problemen over Rus komt!
  
  Onze vrouwen zijn mooi, dat weet iedereen
  En er zijn geen sterkere mannen met moed!
  Vaderland, jij bent de belichaming van het paradijs -
  Eén soevereine God is de Meester van het gezin!
  
  Orthodoxe iconen zullen worden goedgekeurd,
  De campagne die een soldaat op gang brengt...
  We komen thuis met een royale buit,
  Zonder een slag te missen slaan de boogschutters hun vijanden neer!
  
  Laten we vrede en geluk schenken aan het hele universum,
  En samen met God zullen we de doden opwekken!
  Voor de glorie van ons onvergankelijke moederland -
  We zullen zeker winnen, ik weet het!
  Dominika pakte ook haar liedjes op. En ze dansten het allemaal samen, en hun naakte, gebruinde, sterke benen waren in beweging en dansten.
  Toen blies Margarita op de hoorn:
  - Lichten uit! Dat is alles, de maaltijd is voorbij.
  De krijgerskinderen verlieten met tegenzin de tafel. Hoe kun je het eigenlijk niet opslokken ? Terwijl er letterlijk tientallen verschillende soorten crèmes zijn. En het is ontzettend lekker. En de geuren van deze ijsjes, gebakjes, cakes, pretzels en andere heerlijke en smakelijke dingen zijn zo opwindend en aantrekkelijk.
  Dominica blafte :
  - Eet niet te veel ! Oefen met mate!
  Margarita twitterde:
  - Weet iedereen dat een persoon geen varken is! En je moet heel verstandig eten.
  De heldhaftige jongen Dobrynya, die zelf net een dozijn taarten had gegeten en zichzelf had ingesmeerd met veelkleurige room, mompelde:
  - Dit is allemaal geweldig! Maar je moet weten wanneer je moet stoppen. Eten is goed, maar te veel eten is slecht.
  De jonge prins Oenomaus was het ermee eens:
  - Je grootste vijand is je maag. Maar als ze zeggen: geef je diner aan de vijand, betekent dit niet dat je het letterlijk moet nemen!
  Dobrynya merkte glimlachend op:
  - Maar na een zware dag, of gevechten, of training, moet je goed eten! Anders zal er geen macht zijn.
  Dominica knikte glimlachend en zei:
  - Persoonlijk geef ik er de voorkeur aan om het eiwit voor het avondeten in melk op te lossen en op te drinken. Het geeft voldoening en 's nachts groeien de spieren en verbranden ze niet. Nou, kwark met vis als avondeten is heel gezond. Het lichaam van atleten heeft eiwitten nodig.
  De kinderkrijgers zijn op de een of andere manier gebouwd. En ze begonnen opnieuw naar het kasteel van de kwaadaardige tovenares Bastinda te marcheren. Het landschap eromheen bleef weelderig. Maar hoe verder het kleine, jonge leger, pronkend met zijn blote, stoffige hakken, ging, hoe meer de natuur voor onze ogen verdorde.
  Ze naderden het koninkrijk van de ratten, en dit zijn zeer ruïneuze eigenaren.
  Om zichzelf op te vrolijken begonnen de kinderkrijgers te zingen en energieker met hun voeten te stampen:
  Elfia bloeit als een struik onder koningen,
  Het is eindeloos en mooier dan het universum...
  Overwinning opende een onbeperkte rekening,
  Ons geloof zal herleven in Rodnovery !
  
  Geloof het, de grootsheid van het vaderland is dat wel
  Moge haar dierbare hart hoger stijgen...
  Zodat het geluk van het universum erin ligt
  Om Elfia te hebben met een sterk dak!
  
  Merk op dat onze Elf naar voren vliegt,
  En snijdt de golven met zijn borst...
  Maar we moeten, we komen de andere kant op,
  En er zullen anderen zijn, geloof me, rechters!
  
  Ons moederland zal een geweldige wereld hebben,
  Die straalt van helder licht...
  En bovenal is Elfrog het idool van de ziel,
  Zo wordt de winter zomer!
  
  Ja, ik weet het, het is moeilijk voor ons jongens,
  Maar je dient Oenomai trouw ...
  De boot werd geraakt, de riem brak,
  En ergens blaft een woeste hond dreigend!
  
  Nee, we geven Elf niet aan de tegenstander ,
  Onze zwaarden hebben messen, geloof me, scherper...
  Wij zullen standhouden en opnieuw winnen
  En praat geen onzin, demonen!
  
  Hier komen we samen voor de parade,
  Er is geen mooier heilig land in het universum...
  Geloof me, we zullen onze vijanden samen naar de hel sturen,
  En we zullen zelf een paradijs bouwen, weet je, zelfs!
  
  Niemand kan ons tegenhouden
  Wij zijn de grote ridders van de Elfen...
  Zo'n macht, een onoverwinnelijk leger,
  En laten we de hele planeet gelukkiger maken!
  
  Laten we onszelf in schoonheid aan de wereld tonen,
  Laten we de zevenkleurenvlag over de planeet hijsen...
  En we zullen gelukkig zijn, geloof me, overal,
  Er worden immers heldendaden bezongen!
  
  Houd er rekening mee dat elfenvrede overal kostbaar is,
  En het zal voortdurend uitbreiden...
  En mensen zullen gelukkig zijn op aarde,
  Omdat er geen schande is voor het vaderland!
  
  Wanneer de grote Solcesus komt ,
  Er zal geen duisternis zijn in ons universum...
  En als mens en elf geen lafaards zijn,
  Zijn lot is zonsopgang en creatie!
  Dit is een lied dat de ziel raakt! Een heerlijk en schitterend lied.
  Hoewel het landschap eromheen veel erger is geworden: bomen met sporen , gehakseld gras, alles is verpletterd en bedekt met sporen van rattenpoten.
  Margarita merkte op:
  - Ja, verwacht geen goeds van deze ratten! En overal staan nullen.
  Met een glimlach die zo stralend en fris was, merkte Dominica op, haar tanden ontblotend:
  - Dit was natuurlijk te verwachten! Alles is te onzinnig geworden . Maar wat kun je van een rat nemen - behalve kunstmest uit uitwerpselen!
  En beide meisjes barstten in lachen uit. Waarna het hele kinderteam de stap op blote voeten verhoogde. Twee krijgersjongens stormden naar voren en zwaaiden met hun zwaarden als windmolens.
  door de heldhaftige jongens aan beide kanten in stukken gehakt . Dit was een serieuze strijd die op komst was.
  De kinderen voerden hun tempo nog verder op en gingen letterlijk rennen. En toen verscheen er een grote troep ratten voor ons. De oudste van hen had het formaat van een goede stier. De meisjesactrice Dominika reed de strijd aan op een draak. En ze was klaar om te vechten, maar haar eerste klap van de toverstaf trof de oudere rat.
  En het lichtte op en veranderde in een grote cirkel van geselecteerde kaas met gaten. En er kwam zo'n smakelijke geur van hem uit dat de ratten werden afgeleid van de aanval op het kinderbataljon en hun voormalige leider aanvielen, die zo smakelijk was geworden met de geur van de meest voortreffelijke delicatesse voor muizen.
  Dit bleek een verrassing.
  Margarita merkte op:
  - Je vaardigheden groeien elk uur! En dit is, moet ik zeggen, buitengewoon cool !
  Dominica knikte met haar gouden hoofd:
  - Ik kan veel! En dit is mijn grote credo! En als ik aan de slag ga, houdt niets mij tegen.
  En het meisje pakte het en sloeg een ander team met magische bliksem. En er vonden nog meer transformaties plaats.
  Enkele tientallen ratten werden grote, gestreepte watermeloenen die er erg smakelijk uitzagen.
  De krijgerskinderen zongen in koor:
  Meloenen, watermeloenen, tarwebroodjes,
  Een genereus, welvarend land...
  En zit op de troon in Elfiburg -
  Vader Koning Oenomai!
  En dus vochten de kinderkrijgers uiteindelijk met de ratten, en laten we ze zonder onderbrekingen omhakken. En de krijgers zwaaien energiek met hun zwaarden . En de meisjes begonnen met bogen te schieten. Sommigen van hen waren elfen en ze waren zeer bedreven in het schieten. Dit was echt een echt gevecht.
  En nog een aantal rattensquadrons gaan de strijd aan. Ze stromen als een diepe rivier.
  Dominica merkte op:
  - Als we over iets slechts en kwaads praten, is er een gevoel dat er geen limiet is!
  Margarita zong met een glimlach, die echter verdrietig was:
  Strijders van de duisternis zijn echt sterk,
  Het kwaad regeert de wereld zonder het aantal te kennen...
  Maar jullie zijn de zonen van Satan,
  Breek de macht van Christus niet!
  Dobrynya, die van de draak sprong, begon de ratten om te hakken. Hij deed dit met twee zwaarden tegelijk, en door de snelle bewegingen van de jongen leek het alsof er een koffiemolen werkte. Hier begon de uitroeiing.
  Oenomaus mengde zich ook in de strijd. De jongen pakte de ene rat met zijn tenen bij de staart en gooide hem naar de andere, waardoor de botten braken. Toen zong hij:
  - Mijn grote kracht is groot,
  En ik zal me nooit overgeven aan mijn vijanden...
  Door de klap van de vuist van de jongen,
  De kwade rat zal zich schamen!
  De jongensprins toont zich inderdaad een zeer harde strijder in de strijd.
  Dobrynya is ook krachtig en gespierd, hoewel hij jongensachtige benen gebruikte en niet te vergeten zwaarden . En hij begon een uitzonderlijk niveau van misbruik te vertonen. Hoe zwaar en bloedig was het allemaal.
  De jongen bleek zeer agressief en strijdlustig, net als de andere strijders van het jonge leger.
  En de blote hiel van de jongen prikt dwars door de schedels van de ratten.
  Dit is moordend en tegelijkertijd ligt er een glimlach op de lippen van de jongen .
  Dominica gebruikt haar magische kracht voor de volgende transformaties. En hij is extreem actief.
  De krijger springt op en draait rond. En nu vliegt er weer een stroom energie uit haar toverstaf. En raakt de orc.
  Een ruige, bruine beer verandert onmiddellijk in een chocolademarshmallow. Hoe geweldig is dit ?
  Margarita vroeg glimlachend:
  -Kun je halva maken?
  Dominica knikte met haar gouden hoofd:
  - Natuurlijk kan ik dat! En het zal geweldig zijn!
  En het meisje liet magische ladingen los, zowel uit haar handen als uit haar blote tenen. Vlammen raakten het team van orks. En er stroomde een hele rivier van honing... De honing was geeloranje en spetterde als een branding.
  Margarita antwoordde grinnikend:
  - Weet je, dit is niet helemaal wat je nodig hebt!
  Dominica knikte instemmend.
  - Toegegeven, niet helemaal halva, maar ook best zoet!
  Het partijdige meisje merkte op:
  - Halva was vóór de oorlog een zeldzaamheid. Maar zelfs tijdens de bezetting aten ze honing.
  schopte opnieuw , dit keer tegen de ratten, en zong:
  Het beste cadeau is natuurlijk honing,
  De jongen zal dit natuurlijk begrijpen...
  Zelfs een klein beetje - een theelepel,
  Dit is al lekker, laat staan een hele pot!
  Margarita schopte ook, eerst met een toverstaf en daarna met haar blote tenen, en vervolgde:
  Maar lieverd, dit is iets heel vreemds,
  Alles bestaat of bestaat niet...
  Maar lieverd, ik begrijp gewoon niet wat het geheim is,
  Als het bestaat, dan is het meteen weg!
  Maar als je het eet, zullen er geen problemen meer zijn!
  Dominica pakte het en draaide zich om naar de draak. Haar glimlach werd zo sinister en tegelijkertijd vreugdevol. Het meisje voelde een enorme kracht in zichzelf. En toen kwam er een golf uit haar toverstaf. En meteen veranderden een paar duizend ratten in heerlijke karbonades in saus. En nog een zwaai met de toverstaf, en de ratten veranderden in visgerechten.
  Bovendien was hun bijgerecht luxueus, met bananen, ananas en ander heerlijk fruit. En alles is zo ongelooflijk lekker en geweldig.
  Dominica zong:
  De bijgerechten zijn geweldig
  De meisjes zijn charmant...
  En vier hemellichten schijnen,
  Sla de ork in zijn snuit!
  Margarita merkte geestig op:
  - Een goede kok maakt karbonades van orks en ratten, en ook eetbare!
  De jongen die Dobrynya pakte en gooide een zware straatkei naar het voorhoofd van de goblin. Hij doorboorde zijn schedel dwars door en zong:
  -Als je zo'n freak bent ,
  Ik zal je schoppen...
  Nou, wat als je een domkop bent,
  Dan ligt er een actief plan klaar!
  . HOOFDSTUK Nr. 11.
  De broer van Dominika Dolfinova veranderde zijn naam. En nu noemde hij zichzelf heel cool: Caligula. Hetzij ter ere van de beruchte keizer, hetzij ter imitatie van de naam van een van de ezels in de tekenfilm over Dunno.
  En nu besloot de vechtende jongen Caligula Dolphins dat hij op zoek moest gaan naar zijn zus. Maar waar moet ze haar vermiste persoon zoeken?
  En de jongen wendde zich tot een beroemd boek over magie. Hij vertrouwde natuurlijk niet allerlei helderzienden en tovenaars.
  Maar waarom probeer je niet zelf in trance te gaan? Bovendien is zijn vader geen mens en heeft hij mogelijk zijn eigen magische vermogens, en wel van een volkomen buitengewoon niveau.
  De jongen Caligula pakte de dolfijnen en ging in de lotushouding op de bank zitten. En probeerde zich te concentreren. De jonge filmacteur sloeg zijn benen over elkaar en rechtte zijn rug. En dus stortte de jongen zich in iets compleet geks en kleurrijks, in een poging Dominica te vinden.
  De grootsheid van de theatervoorstelling is moeilijk te beschrijven. Toen vooral elfen, orcs en goblins vochten... Een kostuumshow met veel meisjes van alle nationaliteiten en verschillende mate van naaktheid. Het spektakel is mooi en indrukwekkend in zijn originaliteit, vooral wanneer de meisjes met hun blote voeten op het hete zand of op de sneeuwbanken spetteren.
  Ze vallen aan door met zwaarden en speren op het pantser van verschillende soorten tanks te slaan. En de metalen monsters reageren met stralen hete vlammenwerpers. De temperatuur van de vlam is laag en de meisjes, schreeuwend, zijn slechts licht verbrand en schreeuwen hartverscheurend. En de orks brullen nog luider, en hun voorhoofd knalt , knal, knal - veelkleurige confetti brokkelt af van de slagen.
  En versierde tweedekkers stormen van bovenaf en laten slingers van mooie treinen achter met verschillende watervallen van schoonheid.
  Het gekste, en dit kan zelfs het dak uit zijn scharnieren blazen, is dat de fantasiewereld vermengd wordt met echte, historische figuren, zij het uit een ver verleden.
  Stalin merkte bij deze gelegenheid onverwachts de onnodige geheimhouding op:
  - De Luftwaffe heeft de meest geavanceerde hoogten in de luchtvaart bereikt. Zelfs als dat niet het geval is
  Als je discotheken meetelt , maakte de TA-700 bommenwerper, die tot vijftig ton bommen kon vervoeren, een serieuze indruk.
  Hitler grapte:
  - Maar het ' Super Monster ' met een kanon van 3200 mm kaliber en tweehonderd ton raketladingen is nog steeds een onovertroffen militair kunstwerk.
  Stalin stelde vervolgens een toost voor:
  - Laten we dus drinken op het feit dat de mond elke kunst vereist, behalve militaire kunst!
  De grote leider van alle tijden en volkeren dronk met plezier van de wijn die vóór de geboorte van Jezus Christus was verzegeld, en de wereld-Führer dronk sap van tienennegentig vruchten. Beide dictators keken hoe het spoor van een omhoogvliegende raket op de monitor duidelijk door de lucht sneed. Hoe de vrolijke stem van een Russisch meisje te horen:
  - De intrede in een baan om de aarde was succesvol.
  En daverend applaus van alle tribunes: het is klaar! De mens is eindelijk in de ruimte, en dit werd gedaan door vertegenwoordigers van de grootste rassen op aarde: de Russen en de Duitsers.
  De hele lucht, van horizon tot horizon, was beschilderd met flitsen van duizenden vuurwerk in alle kleuren van de regenboog en miljoenen tinten, terwijl, zo leek het, een fabelachtige napalm zich over de inkt van de nachtelijke ruimte verspreidde. Tegelijkertijd veranderden individuele vlammende supernova's in duidelijke inscripties - slogans. Zoals: "Moederland en ruimte", "Vooruit naar de sterren", "Unie van de volkeren van de aarde"!
  Dit is echt een soort waanzin. Het was alsof er een superkosmische en fantastische prestatie ontstond. Een soort alternatieve geschiedenis, waar er geen oorlog was tussen het Derde Rijk en de USSR, en het bleek erg cool te zijn . Maar nu ziet dit er op zijn zachtst gezegd niet zo goed uit.
  Hij moet zijn oudere zus vinden. En dit is de hoofdtaak van de jongen, die al in een reeks films had gespeeld, en erg knap en gespierd was, met tegelachtige spierontspanning.
  En de nieuwe naam Caligula had veel aandacht moeten trekken.
  De jongen vervolgde zijn meditatie. En plotseling zag ik een meisje, zo mooi als een engel, en met krullend haar in de kleur van bladgoud. Ze strekte haar hand uit naar de jongen en zei glimlachend:
  - We hebben een aantal belangrijke missies die we samen met jou moeten voltooien!
  De jongen Caligula vroeg glimlachend:
  - En dan kan ik mijn zus vinden, die ergens onbekend is verdwenen?
  Het meisje schudde haar gouden haar en antwoordde zelfverzekerd:
  - Ja het is mogelijk. Maar je zus vervult nu een moeilijke messias: het redden van alle vertegenwoordigers van de sterkere seks, over wie de dreiging van vernietiging hangt. En het is zo moeilijk.
  Caligula Dolphins vroeg:
  - Wat is je naam en wie ben je?
  Het meisje antwoordde met een lieve glimlach:
  - Ik ben Margarita Korshunova, een partijdig meisje dat door de nazi's is opgehangen en nu weer tot leven is gewekt in een nieuwe wereld. En dit is mijn lot: het goede dienen en mensen redden.
  De jongensacteur knikte:
  - Ik begrijp je heel goed. Dus, staan we klaar voor een aantal leuke missies? Een beetje zoals in de film, maar dan in het echt?
  Margarita knikte:
  - Ja, alsof het echt is! Maar we hebben zulke kansen dat we niet bang hoeven te zijn.
  Caligula of the Dolphins en de pionierende partijgenoot Margarita hadden geen tijd om het fantastische spektakel te bespreken en te accepteren, en gingen echt de nieuwe wereld binnen, en in een staat van gevechtstrance!
  Margarita merkte op:
  - We hebben nu een heel leger. En je begrijpt welke verantwoordelijkheid jij en ik hebben!
  Caligula antwoordde zelfverzekerd:
  - Natuurlijk begrijp ik het! En ik hoop een waardige commandant te worden.
  En de jongen draaide met zijn scherpe zwaard.
  We aten snel een hapje en haastten ons om troepen te bouwen. Ze hadden zo snel mogelijk naar Italië moeten gaan en de veren van het pausdom in brand moeten steken.
  Het leger vertrok vanuit Wenen op het ritme van de trommels en het spelen van grote trompetten. De infanterie had nog geen tijd gehad om te naderen en de cavalerie haastte zich rond. Veel ruiters uit verschillende landen die het tsaristische Russische rijk binnenkwamen. Dit maakte het mogelijk om de uitlopers met tienduizenden hoeven te vertrappen. Onstuimige Kozakken en lichte Tataarse cavalerie rennen naar voren. Volgende stap rijkelijk versierde detachementen van de Poolse adel. Nou, de elegante heren zagen eruit alsof ze bijeen waren voor een koninklijke parade. Bovendien wil iedereen de ander overtreffen in de pracht van zijn kleding, van helm tot harnas. Er zijn ook Duitse ridders in harnas. Het pantser is glanzend gepolijst, verguld of zilver. Er zijn ook Zweden met een speciaal uniform, en Finnen. Bereden Janitsaren en Spagi, Arabische cavalerie.
  En veel spandoeken en vlaggenmasten van volkeren van de evenaar tot aan de Noordelijke IJszee. En hoeveel trofeeën ... Dit zijn de veroverde machten.
  En hier komen de Oostenrijkers , en met hen de Duitsers. Wij hebben ons vrijwillig aangemeld voor de wandeling. Ook het idee om Italië te plunderen is een grote verleiding. De natuur is daar genereus en er is veel geld! Net als andere goede dingen die met schoppen kunnen worden verzameld.
  Caligula de Tomboy zong:
  Ons leger is sterk
  Ze beschermt de wereld...
  Wat als er oorlog uitbreekt?
  Het staat niet aan onze kant!
  En de jongen stampte met zijn blote voet in de plas. Natuurlijk droeg hij alleen korte broeken, omdat hij zich zo snel bewoog in een staat van gevechtstrance dat zijn kleren alleen maar in de weg zaten en zouden scheuren.
  Margarita vroeg haar vriendin en mede-vernietiger:
  - Of misschien ga je wel echt zingen? Bovendien is hij precies van jou!
  De jongensacteur knikte met een glimlach die leek op die van een wolvenwelp:
  - Wat denk je, dat kan ik niet?
  En Caligula van de Dolfijnen begon te zingen;
  Oh, deze wereld, je bent zo verdrietig,
  Gewoon een zee van tranen - een oceaan...
  Waar is het astrale pad van de ziel op de middag,
  Het dode gehuil droomde ervan Eden te bereiken!
  
  Het bevat het ijs van harten, bevroren korsten,
  En de brandende hitte van jaloerse hartstochten.
  Hoe ongevoelig, die zelfs jong van vlees is,
  De droevige nachtegaal speelt in rouw!
  
  Zoals het slijm van een pissebed, de geest van routine,
  En het verval van het graf door zorgen.
  Maar het kan wel als we verenigd zijn
  Haal de mensen uit het moeras!
  
  Verdrijf de gemeenheid van het universum,
  Het wissen van vloeken is een verschrikkelijk teken .
  We kunnen de teugels van het lijden niet dragen,
  Laat de Duivel in stof veranderen!
  
  De planeet zal snel zijn ketenen afwerpen,
  Het zal echter de baan niet verlaten.
  NAAR Laten we eerlijk met elkaar omgaan
  Dan zal het volk opstaan!
  
  Je kunt zonder angst opstaan,
  Dwing andere mensen niet...
  Zodat de klootzak niet met vet zwemt,
  Zodat onze moeder niet oud wordt!
  
  Daar drinken we een beetje voor,
  Wijn die zoeter is dan bijenhoning!
  Laat er in werkelijkheid problemen zijn ,
  Maar het uur van afrekening is nog niet gekomen!
  
  Dan zullen we een hemels paradijs bouwen,
  Alle kinderen zullen eeuwig genieten.
  Wij vliegen als een pijl in een hemelse vlucht,
  Een heldere droom die uitkomt!
  Het lied eindigde en daarmee verhuisde het vechtende koppel van het landschap van de Italiaanse Alpen naar ...
  Er ontploften granaten en er werd gevuurd met veel modernere kanonnen. Hier is het Port Arthur, de legendarische stad. Het was zijn val die het verval van de Romanov-dynastie en de hele autocratie als geheel markeerde. Als dit fort had gestaan, zou er niet zo'n grootschalige revolutie hebben plaatsgevonden. Hooguit maakten ze een beetje lawaai en legden ze hun hamers en sikkels neer. Maar het was de nederlaag hier die leidde tot de reeks gebeurtenissen die de Grote Oktoberrevolutie veroorzaakte.
  Is dit goed of slecht? Het evenement is duur. Miljoenen slachtoffers en emigranten, maar later versnelde het land zijn ontwikkeling aanzienlijk.
  Zelfs tegen zeer hoge kosten daalde de bevolking van Rusland met honderd miljoen mensen.
  Zoals ze zeggen, genas aderlating de patiënt.
  Maar nu is er een kans, na het heroveren van Port Arthur, om de geschiedenis terug te draaien en een unieke lijn te volgen. Wanneer bijvoorbeeld de Romanovs de macht behouden, en zelfs in de autocratische versie. Dit is natuurlijk sciencefiction, maar interessant. Dus wat staat Rusland werkelijk te wachten als de versie van het tsarisme behouden blijft? Stagnatie, of andersom, overwinning?? Zal het systeem van de absolute monarchie effectiever worden dan de westerse democratieën? Dat laatste is al in de mode. De betrekkingen tussen het Rusland van de 21e eeuw en het Westen zijn aanzienlijk verslechterd. Daarna werd het in de mode om naar alternatieven voor het westerse parlementarisme te zoeken. Het concept verscheen: beheerde democratie. Dit is wanneer er formeel vrije verkiezingen zijn, maar in werkelijkheid worden de resultaten van tevoren bepaald. Maar deze regeringsvorm is onstabiel, en de partij die aan de macht is, beperkt de democratie al door middel van wetgeving om haar positie te behouden. En dan gaat alles richting dictatuur, de oppositie verliest al vertegenwoordiging in het parlement.
  En dan wordt het mechanisme van repressie en terreur gelanceerd, of, integendeel, er vindt een revolutie plaats, hetzij van bovenaf, zoals onder Gorbatsjov, hetzij van onderaf, wat ook meer dan eens heeft plaatsgevonden.
  In Rusland tijdens de autocratie is alles eenvoudiger. De koning heeft absolute macht: executeren, vergeven, bevelen. Hij heeft de hoogste rechterlijke, uitvoerende en wetgevende bevoegdheden. Er is een Staatsraad van door de vorst benoemde personen, die hem alleen adviseren, en er zijn ambtenaren die de wil van de koning uitvoeren.
  De Staatsdoema beperkte de monarchie van het absolutisme, ontnam de keizer het recht om wetten te maken en nam gedeeltelijk de controle over de begroting over. Maar het belangrijkste was dat het de Doema was die een broedplaats en adder werd voor verschillende complotten. Dit is negatief!
  Hoe dan ook, zelfs het partijdige meisje was er niet tegen om de koning te helpen. Margarita vroeg Caligula de pestkop:
  - Dus de keuze is duidelijk, laten we aanvallen!
  Terminator-jongen antwoordde:
  - Er is geen andere keuze! Natuurlijk vallen wij aan!
  En de snijdende chaos begon. Nadat ze met behulp van magische vaardigheden met zeshonderd kilometer per uur waren versneld, stormden de cherubjongens, bijna zonder aandacht te besteden aan de explosies van granaten en machinegeweerschoten, de gelederen van de vijand binnen. Gelukkig zat het weer ook mee, regen en duisternis. Kuropatkin heeft nog geen mensen in de aanval gestuurd. En hij voerde artillerievoorbereiding uit. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, was de generaal en voormalig minister van Defensie geen dwaas. Kuropatkin probeerde voor de soldaten te zorgen en wetenschappelijk te vechten. Dit was wat hem in de steek liet. Besluiteloosheid, traagheid, de wens om zeker toe te slaan, actie volgens een sjabloon - beroofden het succes van de strijd met de dappere Japanners. Daarom was het niet nodig om te verwachten dat Suvorovs gedurfde aanvallen Port Arthur onderweg zouden veroveren. Helaas won Kuropatkin alleen omdat na de dood van Nogi's korps de Japanners, ook zonder van formatie te veranderen , vooruit klommen en frontaal aanvielen. En als resultaat schakelden ze hun gelederen uit en rolden terug.
  Maar nu heeft Kuropatkin zowel granaten als de zijne buitgemaakt.
  Dit betekent dat je zelfs meerdere dagen artilleriebeschietingen kunt uitvoeren, waarbij je berekent wat er gebeurt als de Japanners kapot gaan. En dit ondanks het feit dat keizer Nicolaas een categorisch bevel gaf om het fort onmiddellijk te bestormen en de oorlog te beëindigen, die rampzalig was voor de schatkist.
  Hier bevindt Kuropatkin zich natuurlijk tussen een rots en een harde plaats. Maar Port Arthur is een machtig fort, en nu de Japanners zich erin hebben gevestigd: probeer het, neem het!
  Maar Margarita en Caligula van de Dolfijnen, hakkend met zwaarden en gooiend met hun blote tenen met de benen van hun kinderen, maar zo behendig als propellerbladen, bewogen zich langs de bastions en zuiverden ze van soldaten. Allereerst moet je de dominante hoogten kennen en dan zal het mogelijk zijn om de weg te openen voor de aanvallende troepen.
  Terwijl ze de samoerai aan het hakken was, merkte Margarita geestig op:
  - Meestal vechten ze omwille van de vooruitgang, maar wij lijken te vechten omwille van de achteruitgang!
  Caligula de jongen grijnsde:
  - Bedoelt u dat de herovering van dit fort de positie van de autocratie zal versterken?
  En hij voerde een hele reeks technieken uit met zwaarden. Dit is hoe zijn zwaarden werden gedragen.
  En de blote voeten van de jongen deelden klappen uit die hoofden, nekken en botten braken.
  Margarita likte het bloed van haar lippen, die overvloedig verspreidden door haar snelle slagen met haar handen en voeten, en bevestigde:
  - Tenminste, zo! Het is immers duidelijk dat een monarch die oorlogen wint populair wordt. Tenminste voor even. Dan wordt de overwinning vergeten en wordt de gemiddelde mens, of het gewone volk, meegesleept in een banale werkroutine. - Het partijdige meisje met één trap , nadat ze zes Japanners tegelijk had neergeslagen, en twee werden door een krachtige duw doorboord door hun eigen bajonet, voegde ze eraan toe. - Misschien is dit slechts een tijdelijk uitstel!
  En opnieuw bewoog ze haar blote hiel en versloeg vijf krijgers van het land van de rijzende zon, waaronder drie officieren.
  Een jongen op blote voeten in korte broek, die de Japanners als kool hakte, merkte Caligula logischerwijs op:
  - Na de overwinning zal de snelle economische groei in Rusland beginnen. Dit betekent dat mensen beter zullen leven en dat revolutionaire gevoelens zullen afnemen.
  De jonge krijger schopte het kanon zo dat een tiental samurai-soldaten ondersteboven vlogen . Terminator-jongen toegevoegd. - Mensen komen meestal in opstand vanwege de honger!
  Margarita, die een bot uit een afgehakte schedel uit haar mond spuugde, waarbij het spuug drie Japanse soldaten trof, was het er slechts gedeeltelijk mee eens:
  - Eigenlijk is dit niet waar! Ja, revoluties en rellen worden meestal aangewakkerd door een verslechterende economische situatie, maar ... De Decembristen kwamen immers niet in actie vanwege hun eigen armoede.
  De krijgersjongen Caligula, die een vlinderbeweging had uitgevoerd en een tiental Japanse hoofden had afgehakt, stemde toen toe:
  - Dat klopt, niet vanwege armoede! - De jonge krijger hakte een heel handvol kanonniers neer en voegde toe. - Het is niet altijd nuttig om met je maag te denken!
  Margarita corrigeerde, terwijl ze brutaal bleef hakken, zodat de ledematen van de Japanners zich verspreidden:
  - Om precies te zijn: denken met je maag heeft nooit zin!
  Caligula, de tomboy, was het hier mee eens, hakte de samoerai in stukken en gooide hun gehelmde hoofden in verschillende richtingen, en met grote gretigheid:
  - Je hebt honderd procent gelijk! Er is niets om bezwaar tegen te maken!
  Een krijger en een echte pionier-partizaan, en bovendien de meest serene prinses, die deze titel had gekregen voor haar diensten in een van de magische werelden, gromde:
  - En we verwijderen het vet van onszelf! Het zij zo - banzai !
  Zonder medelijden of stoppen zong Caligula, hakkend met zwaarden en Japanners brekend met zijn voeten , zelfs:
  Het was niet voor niets dat ik naar Rus werd gestuurd,
  Breng je genade!
  In het kort! In het kort!
  Kortom: wees stil!
  En na zulke woorden vloeide het bloed nog heviger. Natuurlijk is het jammer voor de Japanners. De natie werkt hard en is bewonderenswaardig, maar is onder de molensteen gevallen en komt nu tot stilstand. Wat er precies zal gebeuren - meel of meel, een kwestie van vragen!
  Het op blote voeten partijdige meisje Margarita, dat in een seconde tientallen slagen uitdeelde en onstuimig klom, terwijl ze de verkreukelde lijken naar het volgende bastion verspreidde, verklaarde, terwijl ze haar voet naar de volgende samoerai in de kaak bewoog, en met een verrassend treffend aforisme:
  -Oorlog is iets laags, gepleegd met verheven gedachten!
  Caligula, de jongensacteur die zelfs nog iets sneller bewoog dan zijn vriendin en uit wiens naakte torso met spierbundels de regen bloed en botfragmenten wegspoelde, vervolgde:
  - Oorlog put het lichaam uit, maar moedigt de geest aan!
  Margarita creëerde een waterval van salto's, dwars door de Japanners, en zong een zin uit een hit uit de jaren zeventig van de twintigste eeuw:
  - Vrolijkheid, gratie en plasticiteit! Algemeen , versterkend, krachtig aanmoedigend, kom uit bed en doe gymnastiek!
  Caligula Dolphins dwong de Japanse kolonel met een klap van zijn gespierde been naar de lies door de lucht te vliegen en onmiddellijk twee machinegeweren neer te halen die op de toren stonden. Mechanische monsters die lood spugen, door traagheid, vallen, hun eigen monsters verslaan en de gelederen neermaaien. De Terminator-jongen boog:
  - Sorry, kleine ogen , maar ik wilde de eerste zijn! En dat wilde ik niet alleen, maar dat ga ik ook doen!
  Margarita, die tijdens het springen met haar blote voet een andere toren neerhaalde met machinegeweren gemaakt in de VS, merkte logischerwijs op:
  - Het is zeker niet slecht om de eerste te zijn, maar ze mogen de ballen niet van achteren koken!
  De jongen-acteur Caligula gooide een projectiel met zijn blote vingers, de explosieve shimosa explodeerde en verspreidde de samoerai en zei:
  - Degene die de ballen dag en nacht kookt, zal zich niet levend laten opeten!
  Margarita giechelde, sprong en sloeg met haar blote voet tegen het metaal van de machinegeweertoren. Het roestvrij staal veert terug en de Japanse officieren vliegen ondersteboven, hun gelaarsde ledematen zwaaiend. Eigenlijk leken het wel insecten.
  Margarita sprak hier ook:
  - Een zwerver kan zelfs een "laars" met hak aantrekken!
  Caligula de hooligan, die tijdens een sprong ook een pistool uitschakelde en ervoor zorgde dat iedereen wegvloog, merkte op:
  - "Laarzen" trek geen schoenen aan aan iemand die niet de hersens heeft om schoenen te poetsen!
  Margarita reageerde door zich opnieuw om te draaien en een heel peloton Japanners neer te halen. Het Terminator-meisje schitterde hier ook:
  - Vreemd genoeg zijn er veel eerlijke mensen aan de top, maar er zijn er maar weinig die het kunnen doen zonder bedrieglijke sluwheid in hun carrièregroei!
  Caligula draaide zich om als een opgewonden tol, sloeg de Japanners omver en sloeg ze neer, en was er redelijk zeker van:
  - Een politicus speelt net zo vaak eerlijk als een mijnwerker in een witte jas een mijn ingaat, en het motief is hetzelfde: subsidies verkrijgen om een aangetaste reputatie schoon te wassen!
  Margarita reageerde hierop en schudde het bloed uit haar haar:
  -Een politicus, hij is een leugenaar in het leven en een hypocriet in daden, maar de dood is zelfs voor deze schurk eerlijk!
  De Terminator-jongen sloeg een Japans geweer kapot, waardoor de botten van twintig soldaten van het Rijk van de Rijzende Zon braken, en antwoordde:
  - De dood is eerlijk omdat hij altijd komt, maar hij is willekeurig bij het kiezen van het tijdstip van zijn bezoek!
  Port Arthur is een grote stad en heeft veel verdedigingslinies. Dus helaas en gelukkig hebben de jagers genoeg tijd om te vechten.
  De jongensjager Caligula, die de jagers met zwaarden hakte, zelfs een erwt van vernietiging met zijn blote voet gooide, de samoerai uit elkaar rukte, zong:
  - Hoe ik het niet probeerde, hoe ik er niet naar streefde! Het maakt niet uit of er iemand was om te vechten!
  Margarita sneed nog een groep soldaten af die stierven onder de slagen van een partijdig meisje dat flitste als de bliksem, en merkte op:
  - En tot op zekere hoogte vragen wij zelf om een gevecht. Geef het toch maar toe, Caligula, wilde je naar Port Arthur?
  De jonge terminator zei eerlijk:
  - Van nature! Dit was mijn meest hartstochtelijke wens.
  Margarita, het partijdige meisje, dat de Japanners opnieuw als een scheermesje afsneed, giechelde:
  - Wel, ja! Red Rusland van de meest offensieve nederlaag in de hele duizendjarige geschiedenis van de oorlogen in ons land!
  Boy Caligula sloeg twee dozijn Japanners neer met een paar schommelingen en corrigeerde zijn partner:
  - De meest aanstootgevende nederlaag was misschien tijdens de eerste oorlog met Tsjetsjenië.
  Margarita knikte instemmend en versnelde zelfs het hakproces:
  - Ongetwijfeld! De tegenstander van wie we verloren hebben is te zwak! Er was zoveel van dat Tsjetsjenië, en zelfs de helft van hen vocht voor ons.
  Caligula de tomboy grinnikte, in een poging zijn partner voor te zijn tijdens het uitroeiingsproces:
  - Hoe Moska tegen een olifant blaft!
  Margarita maakte hier een verstandige opmerking over, terwijl ze opnieuw botten en bloederige kruimels uit haar haar schudde, de kleur van sneeuw hebbend met een laagje goud, en de dappere Japanners die zich niet wilden overgeven, met toenemende intensiteit met handen en voeten bleef uitroeien:
  -Als het leger en de mensen niet willen vechten, gebeuren zulke wonderen. En in de eerste Tsjetsjeense oorlog, en in de Russisch-Japanse oorlog.
  Caligula van de Dolfijnen wordt, terwijl ze de samoerai uitroeit, gedwongen in te stemmen:
  - Je hebt gelijk! Het Russische volk wil helaas niet tegen de Japanners vechten. - En de jonge jager, die een heel samurai-gezelschap achterliet met afgehakte hoofden, voegde eraan toe:
  - Maar in onze persoon is een wonderbaarlijke factor verschenen, waardoor we de impopulaire oorlog kunnen winnen. Het is zelfs symbolisch dat in een oorlog zonder koning in het hoofd cherubs helpen!
  Margarita, die bloed uit haar lippen spuugde en giftige naalden met haar blote zolen gooide, waarbij ze de Japanners doodstak, merkte op:
  - En toch is een derde interventie van onze kant noodzakelijk!
  Caligula de jongen, die nog een rij in stukken gesneden lijken had achtergelaten, zonder er in het bijzonder aan te twijfelen, vroeg niettemin:
  -Weet je dit zeker?
  De jonge krijger, die de uitroeiing van de Japanners in Port Arthur voltooide, bevestigde met een zucht:
  - Op zee is Togo te sterk. En wat voor soort commandant, of beter gezegd marinecommandant Rozhdestvensky, is helaas maar al te bekend. Kinderen zijn waarschijnlijk nog beter in nautische strategieën!
  Caligula, die de samoerai zonder genade neerhaalt, wordt gedwongen in te stemmen met het voor de hand liggende :
  - Natuurlijk, met iemand als Rozhdestvensky, die zelfs zeven extra slagkruisers heeft ontvangen die in Argentinië zijn gebouwd, en de schepen van het eerste Pacific-squadron heeft gerepareerd dat van onderaf is opgestaan, kan men natuurlijk niet op de overwinning rekenen. Vooral als je je herinnert dat eenenvijftig Russische schepen in Tsushima vochten en dat slechts één Japanse torpedobootjager tot zinken werd gebracht!
  Margarita brak in opwinding de loop van het geweer en voegde er met een nieuwe zwaardzwaai van vier Japanners en met een scherpe naald van nog eens drie aan toe:
  - En het is ook veelbetekenend dat het squadron van de dappere admiraal mogelijk wordt onderschept voordat het op de basis aankomt door de ongrijpbare en vleesetende Togo . In dit opzicht is de positie van de Rozhdestvensky-vloot buitengewoon moeilijk.
  Caligula de tomboy, die met zijn benen zo lenig als die van een aap, een nieuwe granaat lanceerde die de Japanners als een landmijn doodde, grapte:
  Als een Zweed bij Poltava,
  Rozjdestvenski kwam in de problemen...
  Hij ziet er moedig uit
  In feite is het het tegenovergestelde!
  Het partijdige meisje, dat de vijand met verdubbelde kracht bleef verscheuren en een massa lijken achterliet, logisch en met berekening, merkte op:
  - Als je Japan niet op zee verslaat, zal de koppige samoerai lange tijd vechten, en de schatkist van de Russische kroon is al leeg en de mensen zijn gespannen. We moeten de strijd snel beëindigen met een klinkende overwinning. Anders zal er een revolutie plaatsvinden en de opkomst van een mogelijk onnodig en zelfs schadelijk parlement voor Rusland!
  Caligula, de acteur-jongen, gaf de Japanse generaal een elleboogstoot en liet hem de hoogten in vliegen, en sloeg tegelijkertijd drie gemaskerde jongens neer die tevergeefs probeerden een primitieve bommenwerper in te zetten. Terminator-jongen zei:
  - Als er genoeg tijd is, waar gaan ze dan heen?
  Margarita, die de Japanners in splinters en een bloedige puinhoop hakte, merkte met merkbare schrik op:
  - Er is hier een probleem. Nu gaan we zo van fort naar fort. Hoe zit het met de zee?
  Tomboy Caligula grinnikte en er kwam een vonk uit zijn ogen die het munitiedepot raakte. Er vond een explosie plaats die een heel bataljon Japanse soldaten de lucht in gooide.
  De jongensacteur schreeuwde boven het gebrul uit:
  - Niets speciaals! Met onze gegevens zwemmen we goed, we zullen niet verdrinken met zwaarden. Hij zwemt van slagschip naar slagschip en maakt de dekken schoon!
  Margarita, wier zwaarden, als een scherp scheermes, talloze dappere, maar zinloos stervende soldaten afsneed, glimlachte als antwoord met nog helderder scherpe tanden:
  - Je bent absoluut een denker!
  Caligula van de Dolfijnen, die de Japanners uithaalde alsof het een computerspel was, antwoordde eerlijk:
  - Als we de snelheid van het denken nemen, dan hebben we in feite geen gelijke !
  Het Terminator-meisje was het hiermee eens en om overtuigend te zijn liep ze door een heel bataljon samoerai.
  En ze liet een bloedig spoor achter met sporen van de blote, gebeitelde voeten van het meisje.
  Tegelijkertijd verklaarde ze:
  - En de snelheid van de lichamen, die veel belangrijker is!
  Samen, en met zo'n snelheid haasten, moet je het evenwicht kunnen bewaren en niet omvallen. Caligula de hooligan slaagt min of meer. In het algemeen zou er, theoretisch gesproken, een autocratie zonder grondwet niet voor altijd in Rusland mogen bestaan. Het voorbeeld van de westerse landen met hun parlementen is te besmettelijk. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de oligarchen hun macht niet alleen op economisch, maar ook op politiek vlak willen uitoefenen. Voorlopig zijn ze min of meer bevriend met de autocratie, en een waarschijnlijke overwinning in de Stille Oceaan en de daaropvolgende expansie naar China zullen deze vriendschap voor lange tijd versterken. Overigens is de Russisch-Japanse oorlog ook vanuit een langetermijnperspectief van groot belang. De oprichting van Geel Rusland en de opname van niet alleen Mantsjoerije, maar ook andere Chinese regio's zouden kunnen leiden tot de uiteindelijke verdeling van het Hemelse Rijk. Dit betekent dat de machtige Chinese kolos in de 21e eeuw, die beweert een supermacht en mondiale hegemonie te zijn, niet als staat zal kunnen bestaan.
  En hoogstwaarschijnlijk zal de ineenstorting van het mondiale koloniale systeem zonder de Oktoberrevolutie niet plaatsvinden. De wereld zal rationeler en veiliger zijn dan in de eenentwintigste eeuw, wanneer er meer dan tweehonderd staten op een kleine planeet zijn. In plaats daarvan zullen er verschillende rijken ontstaan; misschien zal zelfs het Russische rijk het machtigste worden, of op zijn minst het meest uitgebreide.
  Het is niet zo moeilijk om te voorzien wat er zal gebeuren in het geval van een overwinning op Japan. Hoogstwaarschijnlijk zal Duitsland, waarvoor het Russische leger een grote autoriteit zal worden, niet het risico lopen Rusland de oorlog te verklaren . Maar misschien wil hij een oorlog aan één front, waarbij België en Frankrijk worden getroffen.
  Tsaar Nicolaas is echter zodanig dat hij, zoals in de echte geschiedenis is gebeurd, heel goed in de achterhoede kan aanvallen . Nou ja, in ieder geval zodat de agressieve Duitsers niet te sterk konden worden.
  Dan opnieuw de Eerste Wereldoorlog. Rusland heeft misschien Chinese divisies en een machtige Pacifische Vloot aan het front, wat een pluspunt zal zijn, maar ... In de echte geschiedenis vocht Japan aan de kant van de Entente, in hetzelfde alternatief zou het Land van de Rijzende Zon kunnen laten zien een verlangen naar wraak. En dan krijgen we een tweede front in het oosten. En dit is niet erg geweldig .
  Bovendien kan men geen significante versterking van het Russische leger verwachten, vergeleken met Real History. Hoewel een snel economisch herstel natuurlijk eerder zou kunnen beginnen, niet in 1909, maar in 1906, en zelfs nog steiler zou kunnen zijn. De overwinning van Rusland zou immers het vertrouwen van zowel buitenlandse als binnenlandse investeerders in het heersende regime kunnen versterken, en de instroom van kapitaal zou groter zijn dan in werkelijkheid.
  Dit zal op zijn beurt de financiering voor het leger vergroten. Tenzij de tsaristische regering natuurlijk te zelfverzekerd blijkt te zijn. Vooral wanneer het erop lijkt dat we iedereen zullen verslaan en in asfalt zullen rollen. In principe is de uitkomst van de Eerste Wereldoorlog in dit geval helemaal niet duidelijk. En misschien moeten we dan, om alles goed op te lossen, een vierde keer ingrijpen.
  Al is de mogelijkheid dat er helemaal geen Eerste Wereldoorlog komt in principe niet uitgesloten. In dit geval ... Het is al moeilijk te zeggen hoe verdere gebeurtenissen zich zullen ontwikkelen. Hoe lang zal tsaar Nicolaas II regeren, en wie zal hem opvolgen? Tsarevitsj Alexei twijfelt; hij zal misschien niet volwassen worden. Broeder Michail en zijn kinderen? Zowel deze als andere opties zijn mogelijk.
  Hoe lang kan Nicolaas II leven? Er waren geen langlevers onder de Romanovs, maar over het algemeen kon een tsaar die weinig dronk en niet rookte behoorlijk lang leven. En hoewel hem zachtmoedigheid en vriendelijkheid van hart werden toegeschreven, was hij geen liberaal. Het is dus onwaarschijnlijk dat de keizer zonder extreme druk een grondwet zal goedkeuren. De wegen van de Heer zijn echter ondoorgrondelijk. Alles kan gebeuren op de manier die het minst wordt verwacht. En de wolf verandert in een lam, en het lam in een wolf!
  En nu zijn het uiterlijk zulke mooie en schattige kinderen - een jongen en een meisje, van een nogal jonge leeftijd, die fort na fort en bastion na bastion opruimen. Hier ligt bijvoorbeeld de hoofdberg met de eenvoudige naam Vysoka. Vanaf hier kun je de hele haven zien met de Russische schepen van het eerste Pacific-squadron die worden gerepareerd, evenals andere pleinen en toegangen tot de stad.
  Margarita, die zelfverzekerd talloze en bloedende Japanners omhakt, beveelt:
  - Zullen we het ook opruimen?
  De jongensjager Caligula, die de laatste samoerai met zijn zwaarden afsloot, antwoordde sarcastisch:
  - Uiteraard maken wij schoon en opnieuw schoon!
  En het paar snelde naar de hoogten met de snelheid van een straaljager. We moeten ons haasten. In de maand maart zijn de nachten niet zo lang, en overdag is het, zelfs met hun snelheid, onwaarschijnlijk dat het mogelijk zal zijn om de treffers van talloze musketten, dat wil zeggen geweren en vooral machinegeweren, volledig te vermijden .
  Het is goed dat er geen automatische machines zijn. En ergens rustiger. De opkomende zon heeft geen haast om de duisternis te verdrijven van de regen en de melkachtige mist die alles vult.
  Het is ijzig in de ochtend en de ijskorst knarst onder de eeltige voeten van de Terminator-jongens, die, zelfs als ze dat zouden willen, hun schoenen niet zouden aantrekken - ze zouden scheuren. En hun benen zijn ook wapens die niet slechter zijn dan de meest behendige handen. De ijskorst knarst, maar belemmert het vliegen naar de top en het voortzetten van de vernietiging daar, inclusief de bediening van de elf-inch kanonnen, helemaal niet.
  Wat is het nut van zulke trunks? Maar je kunt zulke doelen niet met grote wapens raken, maar het is heel gemakkelijk om de bewakers uit te schakelen. Margarita, nadat ze met één draaischijf een tiental Japanners in de afgrond had gegooid, huilden ze vreselijk terwijl ze vielen en zeiden:
  - Dus de krachtmeting verloopt op een coole manier ...
  De terminatorjongen Caligula grinnikte, gooide een tiental dappere Japanse krijgers in de afgrond en merkte met plezier op:
  - Het wordt zelfs saai...
  Margarita wuifde het weg en gooide haar afgehakte hoofd in een boog naar haar partner:
  - Het is in orde. Het is nog effectiever. Of heb je zin in een duel met tovenaars?
  voor superkrachten hij nu had, kauwde op ijzeren bonen als een slang en antwoordde:
  - Ik zou niet weigeren , maar in de twintigste eeuw is de kans klein dat je ze tegenkomt !
  Margarita, die nog een dozijn Japanners in stukken hakte voor gescheurd vlees, giechelde:
  - Maar kijk, ninja!
  Twee dozijn gemaskerde strijders in zwarte gewaden haastten zich inderdaad om de krijger aan te vallen. En ze zijn gewapend met zwaarden, twee in elke hand. Voor mensen bewogen ninja's goed. Je kon de buitengewone voorbereiding en de barbaarse training al vanaf de vroege kinderjaren voelen. Maar wat kan er in werkelijkheid tegen cherubs zijn? Het snelheidsverschil tussen onsterfelijken, kinderen die met behulp van magie zijn opgepompt, en mensen is te groot. En ninja's zijn, hoewel goed opgeleide vechters, nog steeds mensen.
  Margarita sloeg er twee tegelijk om met een snelle windmolen, en bestormde de derde zo met haar blote, meisjesachtige, elegante, maar dodelijke voet in de lies, dat hij meer dan vijftig meter omhoog vloog en de vlaggenmast van de toren rukte. Margarita vocht tegen de sterren die naar haar werden geworpen en, terwijl ze bleef bewegen, hakte ze er nog drie neer en doodde de vierde door drie dolken met haar tenen te gooien. De ninja ontsnapte aan twee, maar de derde, die langs een gebroken traject vloog, landde precies in het hart.
  Ook de tomboy-achtige Caligula mengde zich in de strijd. Hij sneed de ninja met de paarsrand doormidden en ontketende een nog snellere aanval, waarbij de hoofden werden afgeslagen van de gemaskerde mannen die zijn paren probeerden aan te vallen.
  De zwarte onzichtbare mannen gaven niet op, maar ze waren te langzaam in vergelijking met de jongen en het cherubijnmeisje die hen aanvielen. Ze hadden helemaal geen kans.
  Margarita zong zelfs in de onweerstaanbare beweging van een snelle geest:
  Sheol gaan als natte regen! Andere engelen dienen ons, en jij gaat met Dracula de kist in!
  De ninja viel, in stukken gesneden, en spetterde bloed als rijpe watermeloenen onder het hakmes. En ze stopten niet met aanvallen. Maar ... Alle drieëntwintig grote strijders sneuvelden in de strijd. Waarna het magnifieke echtpaar overging op het afmaken van de overlevende bedienden met de kanonnen...
  De mist was al begonnen op te trekken en de zon begon sterker te schijnen. En de dappere krijgers trokken naar een andere verdedigingslinie. De aanval was nog niet begonnen en we moesten zelf vechten. De vechters voelden zich echter nog niet ernstig moe, maar wilden gewoon eten. Nou, we zijn weer rauw paardenvlees gaan eten. Nou ja, er zijn tenslotte geen mensen.
  Terminator-jongen Caligula, die met zijn blote voet een naald gooide en daarmee verschillende Japanners doorboorde, zei:
  - De moeilijkste slavernij is om een slaaf van de maag te zijn - de meester is genadeloos, ongeacht leegte of volheid!
  Margarita was het daarmee eens en ging door met het neerhakken van de samoerai die nog steeds rondkropen, als talloze sprinkhanen, die in golven doorsijpelden . Onder de Japanners bevonden zich heel jonge jongens, ongeveer zestien of zeventien jaar oud, en het was zo onaangenaam om ze te doden. Blijkbaar hebben de autoriteiten van het Land van de Rijzende Zon al hun reserves voor oorlogvoering bijeengebracht. Maar Kuropatkin, op wie iedereen spuugde en spuugde, zorgde nog steeds voor de soldaten en verloor veel minder dan de Japanners. En hiervoor moet hem de eer worden gegeven. En geleidelijk vochten de Japanse eenheden beter, en nieuwe, goed opgeleide troepen arriveerden uit het Europese deel van Rusland. Inclusief bewakersregimenten.
  Het partijdige meisje dacht dat er iets soortgelijks gebeurde in de Tweede Wereldoorlog. De formidabele Duitsers rukten op en boekten succes totdat hun elite-eenheden volledig of bijna volledig werden uitgeschakeld. Daarna waren ze niet meer in staat het Rode Leger in bedwang te houden.
  Toegegeven, het moet gezegd worden dat ook de personeelseenheden van het Rode Leger werden uitgeschakeld. En dit bleek inderdaad een probleem te zijn.
  Margarita haastte zich de strijd in met de woorden:
  - God zal je niet opgeven, het varken zal je niet opeten en de kwaadaardige draken zullen gearresteerd worden!
  . HOOFDSTUK Nr. 12.
  Dominica keerde slechts een tijdje terug naar de Drakenacademie. Ze leerde snel opnieuw enkele tientallen spreuken en enkele complexe woorden.
  Toen speelden drie meisjes: een elf, een hobbit en een vrouwelijke trol, met haar door magische stenen hoger te gooien.
  Dominica versloeg hen. En de stenen zelf gloeiden heel helder en glinsterden, als dauwdruppels in de stralen van de vier hemellichten.
  Daarna gaven de meisjestovenaressen haar twee ringen met stenen van elke voet, zodat de krijger haar spreuken kon versterken ter wille van een groot doel: het redden van het sterkere geslacht.
  Nu hadden bijna alle tenen van de blote voeten van het actricemeisje, behalve de pink, magische ringen. En ze werd nog krachtiger in magie dan voorheen. Dit is in feite een meisje dat in staat is een stad te vernietigen en een paleis te bouwen.
  En dus leerde ze snel nog honderd spreuken, en in plaats van te rusten ging ze op het bontkleed zitten. Ze stortte zich in de lotushouding en bijna onmiddellijk bevonden haar mentale essentie en ziel, en haar lichaam dubbel, zich in een parallel universum, samen met een vechtteam, hoewel uiterlijk jong.
  Een leger kinderen, geleid door een kwartet strijders, bleef vechten tegen hordes ratten in het land van de kwaadaardige tovenares Bastinda.
  De eerste groepen vleesetende knaagdieren werden gedood of ondergingen transformaties.
  Toen verschenen de velden waar de ongelukkige kindslaven werkten. Ze werden in de gaten gehouden door grote rattenopzichters ter grootte van fatsoenlijke zwijnen. Ze hielden zwepen in hun poten en sloegen halfnaakte jongens en meisjes.
  Dominica was verontwaardigd:
  - Hoe erg is het als kinderen lijden!
  En in woede vuurde ze meerdere bliksemschichten tegelijk af op de ratten, en ze veranderden in grote, met chocolade bedekte oma's.
  De kindslaven piepten van verbazing en haastten zich toen naar zo'n smakelijk en geurig ruikend voedsel. En laten we er stukjes van afscheuren.
  Dominica zwaaide opnieuw met haar toverstaf en voerde opnieuw transformaties uit, waarbij ze de gemene ratten in heerlijke gerechten veranderde, koerend:
  Kinderen, dit zijn de sterren aan de hemel,
  Er groeien bloemen in de weilanden...
  Er zal vreugde zijn op de planeet,
  Mooie dromen zullen bloeien!
  Margarita, die ook betrokken was bij transformaties, merkte logischerwijs op:
  - Je hebt een grote innerlijke warmte en vriendelijkheid!
  Plots verscheen er, als een duveltje uit een doos, een enorme dinosaurusachtige rat. Ze opende haar mond en schreeuwde iets oorverdovends.
  Beide meisjes zijn tovenaressen, zoals ze bliksem en pulsars op haar zullen loslaten, en van toverstokjes, en van ringen aan hun blote voeten. En de verbonden energiestroom raakte een enorm monster van vijfentwintig meter hoog. Hij zakte in elkaar en draaide zich onmiddellijk om en zag de vele verschillende, rijke en gevarieerde gerechten op de lange tafel. En hier stonden onder andere gouden wijnglazen met een grote verscheidenheid aan ijs.
  Slavenkinderen begonnen overal in de omgeving hun werk op te geven en vielen de gehate ratten aan, en hakten ze fijn met sikkels, schoffels en andere landbouwvoorwerpen .
  En er zat zoveel woede in hen. De rebellenjongens begonnen zelfs enthousiast te zingen;
  Wie zich ook in de duisternis van de slavernij bevindt, neem het zwaard in je handen,
  En tolereer geen vernederde schaamte...
  Je vijand zal geen fundament bouwen op bloed,
  Je zult een ongelukkig vonnis over hem uitspreken!
  
  De jongen wordt geslagen door een kwade zweep,
  Een beul kwelt hem met een kwade rat...
  Maar de boze kwelgeest zal in een lijk veranderen,
  Hoor geen meisjes meer huilen!
  
  Wees geen slaaf, vernederd in het stof,
  Hef je hoofd snel op...
  En er zal elfinisme zijn in de verte,
  Ik hou van Solntsus en Spartak!
  
  Moge er een heldere wereld zijn in het universum,
  Waarin het geluk voor mensen eeuwig zal duren...
  En de kinderen zullen daar een vrolijk feest hebben,
  Dat koninkrijk is niet van bloed, van vuisten!
  
  Er zal, zo geloven wij, een paradijs zijn in het hele universum,
  Wij zullen de ruimte beheersen...
  Hierover, krijgersjongen, durf,
  Zodat er hier geen nachtmerrie en kwade schaamte is!
  
  Ja, wij zijn slaven, kreunend in ketenen onder onderdrukking,
  En een brandende zweep slaat ons in de ribben...
  Maar ik geloof dat we alle orc-ratten zullen doden,
  Omdat de leider van de rebellen erg cool is!
  
  Op dit uur zijn de jongens allemaal in opstand gekomen,
  De meisjes zijn ook bij hen voor hetzelfde ...
  En ik geloof dat ze zonnewende zullen geven,
  Wij zullen het gehate juk afwerpen!
  
  Dan zal, weet je, de hoorn van de overwinning klinken,
  En de kinderen zullen bloeien in glorie...
  Veranderingen wachten ons in geluk,
  Examens, alles behalen met perfecte cijfers!
  
  Ik geloof dat we zo'n wonder zullen bereiken,
  Dat er een echt lichtparadijs zal zijn...
  Ergens is een heks tenminste een gemene Judas,
  Wat drijft de jongens de schuur in!
  
  Er is geen plaats voor ons slaven in de onderwereld,
  We kunnen de duivels uit de kieren verdrijven...
  In de naam van het paradijs, dat heilig is voor de Heer,
  Voor alle vrije vrolijke mensen!
  
  Moge er vrede zijn in de hele ondermaanse wereld,
  Moge er geluk en heilige zonneschijn zijn ...
  We schieten op vijanden zoals in een schiettent,
  Dus dat alleen maar omhoog en geen seconde omlaag!
  
  Ja, geloof me, onze kracht zal niet opdrogen,
  Zij zal het pad van de hemel naar het universum zijn...
  En het leger van de rebellen zal luid blaffen :
  Om de vijandige ratten te verdrinken!
  
  Dit is hoe blij, gelukkig,
  Het gras groeit overal als rozen...
  Ons jongensteam
  De look is absoluut die van een bergarend!
  
  De overwinning zal zeker zijn,
  Laten we bouwen, geloof ik, eerlijk gezegd zijn we Eden...
  Al het geluk en de vreugde op welke planeet dan ook,
  En jij bent geen redneck , maar een respectabele meneer!
  Dit is inderdaad het volkslied van de ontwaakte slaven die ratten en orks verpletteren.
  Ondertussen vliegen Dominica en Margarita op draken, vóór het leger, naar het kasteel.
  Twee tovenaressen, snel en sprankelend met toverstokjes en ringen met talismannen aan hun blote voeten. Waarmee ze fantastische transformaties doorvoeren. En er is niets mis met het feit dat andere, gevaarlijkere gevleugelde ratten hen nu proberen aan te vallen.
  De knaagdierluchtvaart is geen grap. Maar de meisjes sloegen hen met hun magische krachten en spraken spreuken uit. En in plaats van monsters verschijnt er suikerspin. Zo zoet en geurig.
  Bovendien veranderen sommige gevleugelde apen in aardbeien. Die zo rijp is en glinstert van robijnen en topaas.
  En nog een paar apen met vleugels werden ballonnen.
  Oenomai en Dobrynya gingen ook de strijd tegen draken aan. Ze begonnen hun tegenhangers met zwaarden om te hakken, wat relatief eenvoudig en duidelijk is. Nou ja, en de draken zelf, als ze het pakken en in vuur en vlam zetten. En ze zullen de gevleugelden verschroeien zonder enige spijt of twijfel.
  Oenomaus merkte op, terwijl hij de vijand neersloeg:
  - Dit, zie je, zal heel grappig en cool zijn!
  Dobrynya merkte glimlachend op:
  - Ja, dit is niet onder woorden te brengen!
  En de heldenjongen lanceerde een zeer scherpe en dodelijke naald naar de vijand. Het raakte de rat recht in het oog en kwam in botsing met een ander knaagdier. Dit is waar de chaos begon.
  Oenomaus zong:
  Ratten zijn erg cool
  Ze kunnen zelfs aan een eik knagen...
  Je hersenen zijn moeilijk te zien,
  En de windingen zijn als een draad!
  Dobrynya was het hiermee eens:
  - Ja, ratten knagen aan allerlei nare dingen!
  Margarita knipoogde. Ze herinnerde zich hoe de partijdige jongen Andreika werd gevangengenomen. En hij werd opgesloten in een koude kelder vol ratten. En de knaagdieren beten in de blote voeten van de jongen, gevoelloos van de kou. Andreika vocht de hele nacht tegen ratten en sliep niet. En 's ochtends werd hij meegenomen voor ondervraging, en eerst sprenkelden ze zout op de wonden op de benen van jongen A. Het was erg pijnlijk en Andreika begon te schreeuwen . En ze sloegen hem ook met prikkeldraad.
  Maar de partijdige jongen verloor het bewustzijn door een pijnschok, maar zei niets.
  Margarita slaagde erin de ontsnapping van Andreika te regelen. En dit was haar prestatie. De jongen kon de pijn overwinnen en met kreupele, gebeten benen vertrekken. En daarvoor een pluim voor hem.
  Het partijdige meisje sloeg de ratten en zong met groot enthousiasme:
  Mijn pistool is als een oudere broer
  Schiet zeer nauwkeurig, accuraat...
  Een meisje heeft tenslotte een machinegeweer in haar buik,
  Hoewel het leven soms als een kooi is!
  
  Ik ben een meisje dat niet sterker is
  Wolf en tijgerin in één test...
  Maar het woord is geen mus,
  Als ik bij mijn geliefde ben, geloof ik, samen!
  
  Ik heb al welke pas genomen,
  Iran bestormde de bergen...
  Ze veroverde veel verschillende landen,
  Nee, ik kan niet rustig bij de bank zitten!
  
  Waarschijnlijk begrijp je dit niet,
  Wat betekent het om met fanatici te vechten...
  Schrijf het op in je notitieboekje,
  En leer fatsoenlijk vechten, kerel!
  
  Er is geen moederland van mij, geloof me, moediger,
  Ze schittert als een heldere robijn...
  Ook al zijn er miljoenen duivelstakjes,
  Wij zullen alsnog een plekje in de hemel bereiken!
  
  Moge de Heer mij beschermen
  grote ridder, de Almachtige...
  Het meisje heeft krachtig vlees,
  Ze gooit de kers omver met een nauwkeurig salvo!
  
  Niemand kan mij verslaan
  Ik ben het meisje wiens naam legioenen is!
  Ook de beer buigt voor mijn voeten,
  En de esdoorns zullen je binnenkort goud opleveren!
  
  Frost, blootsvoets door de sneeuw rennend ,
  Sneeuwbanken, weet je, maken een meisje niet bang...
  Ik geef mijn tegenstander een onstuimig kapsel,
  Ze herkennen mij als een windhond!
  
  Ik ben geboren in het vroege voorjaar,
  Zo rood, alsof het een spandoek is...
  Het karakter is een zeer windhond , hip,
  En een hete vlam brandt in mijn hart!
  
  Ja, je kon geen mooier meisje vinden,
  Ze zal iedereen liefde in overvloed geven...
  niet eens twintig uit,
  Maar ze slaat zelfs heel hard!
  
  
  Buig daarom voor het meisje,
  En kus haar blote voeten...
  De ridder zal als een pijl naar boven snellen,
  Het zal voor ons niet moeilijk zijn om het probleem op te lossen!
  Het partijdige meisje zong heel soulvol. Alle vliegende ratten zijn veranderd. Sommige in suikerspin, sommige in popcorn, sommige in havermout of zeepbellen. En sommige van de heldenjongens werden op triviale wijze doodgehakt, of de draken verbrandden ze met vuur. Dit waren inderdaad muffins en braadstukken van mooie, vlezige karbonades.
  Dobrynya pakte de naald en lanceerde deze met zijn tenen, en hij doorboorde de gevleugelde kakkerlak en spelde hem tegen de stenen muur. En het bleek zo cool en cool te zijn.
  De kakkerlak lichtte plotseling op en er verscheen een indrukwekkende diamanten halsketting voor in de plaats.
  Dobrynya zong:
  En toen ik de barbeel zag,
  Ja, ai , ai!
  De jongens gaven een run voor hun geld,
  Niet snoozen!
  De jongen Enomai antwoordde:
  - Wauw! Wat is het goed afgelopen. Dit is een juweeltje.
  Dobrynya gromde en brulde:
  - We kunnen het allemaal, heren, we zaaien al heel lang, waar?
  Dominica piepte als antwoord en veranderde ook een tiental gevleugelde kakkerlakken die uit de onheilspellende toren van het kasteel fladderden in hele constellaties van juwelen. En hoe het prachtig schittert en glinstert, als ijspegels op de vier lampen die zonnestralen uitstralen.
  Margarita merkte grinnikend op:
  - Ik geloof dat het goede over het kwade triomfeert!
  Enomai merkte glimlachend op:
  - Goed en kwaad zijn relatieve begrippen. Hier is een rat, hij leeft ook, en we hakken hem in stukken!
  Dobrynya merkte op:
  - En de planten? Dezelfde groenten en fruit leven ook, en ze worden ook gegeten, en dat is jammer!
  Dominica tweette:
  - Zo gebeurt het, zo gebeurt het,
  Iedereen verslindt de ander tegelijk!
  De meisjesactrice pakte het brullend aan en liet magie los van haar blote voeten. En de toren met de rattenschedel werd getransformeerd. Het werd verguld en een roos schitterde met robijnen erop.
  Margarita merkte het geestig op, terwijl ze haar tanden ontblootte en stromen van moorddadige en vernietigende stralen uit haar blote tenen zond. En de magie werkte. En geslaagd moorddadig en destructief, dat onmiddellijk veranderde in creatief en bloeiend.
  Orks en goblins stroomden weer het kasteel uit . En ze klommen in een echte horde . Sommige van de ruige beren droegen stalen pantsers. En dit zijn zeer glanzende pantsers, met speren en bijlen.
  Dominica merkte agressief op en ontblootte haar tanden:
  - Dit is een griezelige horde die al naar binnen klimt . Zullen we ze met iets dodelijks tegemoet treden?
  Margarita merkte met een kwaadaardige glimlach op:
  - Ja, natuurlijk kunnen we dit doen!
  En de tovenaresmeisjes lanceerden hun magische pulsars op de orcs en goblins.
  Jongen Dobrynya merkte op:
  - Dit is niet slecht, maar we moeten kinderkrijgers de kans geven om te vechten.
  En inderdaad renden duizenden rebellenkinderen vanuit verschillende richtingen naar het kasteel. Velen van hen, vooral de jongens, droegen kettingen. Sommige jongens werkten en richtten monumenten en sculpturen op voor de heks Bastinda . Sommige beelden werden wel honderd meter hoog, en alleen het gigantische kasteel torende erboven uit.
  De twee sterkste, hoewel niet de grootste jongens, de Burggraaf en Phoenix, vochten voor de rest en versloegen de knaagdieren.
  De orks begonnen op hun beurt ook vanuit bogen te schieten. Maar de tovenaressen sloegen hen hard. Hoewel het relatief eenvoudig was om ratten te doden, ook al waren ze dik en groot, had dit invloed op hun mobiliteit. Dan zullen de orcs sterkere vechters zijn, en de goblins zijn gewoon reuzen.
  Phoenix merkte op:
  - Ik heb met Kartaus gevochten . Zijn vechters waren dus wendbaarder!
  De burggraafvechter zong:
  Ik hou verschrikkelijk van oorlog
  Vechten als een haan...
  En in man-tegen-man-gevechten,
  Ik vecht voor twee monsters!
  Phoenix merkte glimlachend op:
  - Ja, om eerlijk te zijn, dit is geweldig ! Maar we zijn gewend om duizenden monsters te doden.
  En dus doodden de heldenjongens de goblin. En de rest van de monsters was al gedeeltelijk getransformeerd in verschillende soorten voedsel en snoep. Maar een van de goblins maakte zo'n ijsje in een wijnglas gesneden uit smaragd.
  En bovenop zijn er hopen veelkleurig ijs, stukjes chocolade, gekonfijt fruit, aardbeien, pistachenoten enzovoort, erg smakelijk.
  De krijgerskinderen zullen schreeuwen van vreugde. Ja, het is echt heel lekker geworden en betoverend voor de ogen.
  De meisjes-tovenares Margarita, die een nieuwe golf van vernietiging en vernietiging had losgelaten, maakte een agressieve carte blanche in de kwestie van het transformeren van het lelijke in iets smakelijks , en vaardigde uit:
  - In sommige opzichten is magie beter dan het natuurlijke proces, toch?
  Dominica was het ermee eens:
  - Ja, zonder enige twijfel creëren we iets moois en smakelijks. Maar waarom zijn hier duizenden slaven, en het zijn allemaal kinderen, en er zijn geen volwassenen te bekennen?
  Margarita antwoordde glimlachend:
  - De invloed van lokale magie. Het is behoorlijk sterk. En inderdaad, het blijkt dat er alleen maar peuters op deze wereld zijn. Maar maak je geen zorgen, de lokale lucht alleen zal je niet in een klein meisje veranderen.
  Dominica vroeg verbaasd:
  - En waarom?
  Het partijdige meisje antwoordde:
  - En over de koolkop!
  De aanval van kwade orks en goblins begon te verzwakken. Sommigen van hen werden gedood door kinderkrijgers, en de meesten werden getransformeerd door de sterke magie van een mooi stel. Dit is echt magisch en overschaduwt de toverstok die Dunno had.
  Dominica merkte liefelijk grijnzend op:
  De tijd van afrekening is gekomen,
  We sloegen de ork in zijn oog...
  Als reactie daarop werd hij als een taart,
  En hij vroeg om een tand!
  En inderdaad, binnen Allerlei smakelijke lekkernijen worden omgetoverd tot orcs en goblins.
  En de kindkrijgers zijn hier blij mee. En ratten worden zonder problemen uitgeroeid . Maar door hun slagen begonnen er weer heerlijke gerechten te verschijnen. En andere heerlijke en ongelooflijke dingen.
  En de ratten veranderen snel in iets nuttigs dat gegeten kan worden.
  Het partijdige meisje Margarita riep uit:
  - Misschien gaan we nu het kasteel zelf binnen!?
  De meisjesactrice merkte op:
  "En daar kan een hinderlaag op ons wachten." Wij zijn er echter klaar voor!
  Margarita grijnsde en antwoordde:
  - Ik ben een pionier, wat betekent dat ik altijd klaar sta!
  Nu hebben de kindslaven ingebroken in het kasteel. Hun blote voeten stampten op het zwarte marmer. Binnen vochten ze met orks, goblins en ratten. En ze hakten ze om alsof ze messen hadden in plaats van zwaarden. Hier begon het snijden.
  De jongens vochten bijzonder hevig met zwaarden. En de meisjes gaven er de voorkeur aan om met bogen te schieten. Gelukkig kon Margarita sikkels en schoffels in echte bogen veranderen. En ze schieten hele pakjes pijlen af, waardoor ze de ratten doorboren.
  Dominica merkte geestig op:
  - Scherpe pijlen van een moordend pad, wees kalm, mijn kinderen.
  Plots vloog de heks Bastinda zelf de toren uit. Ze zag eruit als een vrouw van een jaar of vijfendertig en draaide rond als een tol. Haar haar is zwart en gekruld, en zijzelf houdt twee toverstokjes in haar gehandschoende handen.
  De heks vloog op een motorfiets en aan haar voeten zaten laarzen met sporen.
  Bastinda pakte het aan en brulde:
  - Ik respecteer de sterken
  En ik beledig de zwakken...
  Ik ben een groot kwaad
  En hoe zit het met jou, op blote voeten?
  Dominica tweette als reactie:
  Mijn wet is eenvoudig
  Ik versla degenen die slecht zijn...
  Wie zwak is, ik zal helpen,
  Ik kan het niet anders!
  Bastinda nam de toverstokjes weg, alsof ze Dominica met pulsars sloeg . Dus floot ze als antwoord. En de pulsars veranderden onmiddellijk in cakes en vielen op de meisjesactrice, waardoor ze grondig werd besmeurd.
  Als reactie daarop liet Dominica in woede een enorme pulsar los van haar toverstok en van haar blote tenen.
  Het vloog voorbij, maar Bastinda kon ontsnappen en werd getroffen door een ontlading in het kasteel. Het lichtte vrijwel onmiddellijk op en begon te transformeren. En in plaats van het onheilspellende kasteel verrees er een zeer luxueus paleis - geheel en onmiddellijk.
  Bastinda keek hem aan, knipperde met haar ogen en rende weg. Om precies te zijn: vlieg weg. En een vurige staart bleef achter haar.
  Dominica en Margarita renden achter haar aan. Beide tovenaressen liepen duidelijk achter qua snelheid.
  Toch is een vliegende motorfiets veel sneller dan draken.
  De tovenaresmeisjes begonnen op Bastinda te schieten . Maar zo nu en dan ontweek ze of verdedigde ze zich. Bovendien vergroot de motorfiets de afstand zeer snel, waardoor hij met magie uit het schietbereik wordt gehaald.
  Dominica merkte op:
  - Ze verloor haar land, onderdanen en macht. Dus we hebben het nu niet echt nodig!
  Margarita merkte op:
  "Als ze het artefact van de gele rat heeft gestolen en meegenomen, is onze overwinning waardeloos!"
  De meisjesactrice verklaarde vol vertrouwen met de tenen van haar blote, gebruinde benen:
  - Maar duizenden kinderen kregen vrijheid! Dit is ook wat waard!
  Het partijdige meisje was het ermee eens:
  - Rechts! Geen wonder dat we werkten.
  De ratten werden uiteindelijk getransformeerd en gedood, net als de orks en goblins. Zo werd een grote overwinning behaald.
  Vele duizenden kinderen - jongens en meisjes - verzamelden zich op het plein en zongen, stampend met hun blote voeten:
  -Glorie aan de helden! Glorie aan de bevrijders! Weg met de slavernij!
  Dit was de grootste overwinning in het land van de ratten. En er zijn hier zoveel fantastische en luchtige dingen.
  Margarita sprak als eerste. Zij danste , nam het aan en zong, en haar lied was het lied van een partijdig meisje:
  Wij, kinderen van armoede en de streling van de zomer,
  Geboren in een hut in de regen...
  Laat de droom van het meisje gezongen worden,
  Wanneer gaan we weer een hete strijd aan!
  
  per ongeluk in Elfxik terecht ,
  En mijn moederland, Heilige Rus'...
  Met mijn lot, volkomen buitengewoon,
  Ik vecht voor het geluk en de liefde van het land!
  
  En er is geen mooier moederland van Rusland,
  Ben jij voor vecht ertegen en wees niet bang...
  En er is geen gelukkiger land in het universum,
  Jij bent de fakkel van licht van het universum, Rus!
  
  Ik ga voor jou door vuur en water,
  De pioniers zijn gewend om te winnen...
  Wij zullen altijd een plezier doen voor de mensen,
  Omdat de kracht van het leger grenzeloos is!
  
  Laten we in de aanval gaan voor het Moederland,
  Onder de kreet van een krachtig, woedend hoera...
  Hitler zal zijn beloning tot het einde terugkrijgen,
  We zullen de nazi's uit de tuin verdrijven!
  
  Mijn vaderland is vol helden,
  En Stalin is een grote reus...
  De pioniers marcheren in formatie,
  De Almachtige Familie, onze Heer, O !
  
  In naam van het licht en het goede leven,
  We zullen dapper vechten, kinderen...
  Er zal immers een generatie onder het communisme leven,
  Geloof me, de hoop kan ons niet worden ontnomen!
  
  We houden van ons moederland, jongens,
  Wij willen je boven de wolken verheffen...
  Het fascisme zal een krachtige vergelding ontvangen,
  Van de pioniers, de dappere adelaars!
  
  We zullen het bereiken, ik geloof dat we snel zullen winnen,
  Hoewel het fascisme verraderlijk en wreed is...
  Grootvaders zullen trots op ons zijn,
  En Svarog zal je de strijd in leiden!
  
  Voor de glorie van ons dappere vaderland,
  De Almachtige Heer zelf is naar het kruis opgestegen...
  We zullen geen spijt krijgen van ons leven voor Rusland,
  Laat er een luide stem uit de hemel gehoord worden!
  
  Vecht voor de glorie van ons moederland,
  Trouwe strijders houden van haar...
  Jullie zijn wolvenwelpen, geen laffe hazen,
  Zelfs de ridders zijn erg trots!
  
  zijn in staat om de maan uit de kluis te halen,
  Vang een snoek, een grote meerval...
  De grote Lenin stond op voor vrijheid,
  Wij brengen het gebouw tot leven!
  
  In naam van de familie, bouw piramides,
  En de schepen die het hemelgewelf zullen verscheuren...
  En Hitler doodt gekscherend de strijders ,
  De Almachtige stierf en stond weer op voor ons!
  
  Jij bent lieve, ondeugende Lada,
  De grote Witte God werd door jou geboren...
  En we moeten dapper voor je vechten,
  Moge de Almachtige je helpen voor altijd te leven!
  
  Heb lief, eer God Jezus,
  Hij is een Rus, voor altijd bij ons...
  Het is tijd om het ornament vakkundig te borduren,
  Mogen de jaren voor altijd gevuld zijn met vreugde!
  
  De grootsheid van mijn heilig Rusland,
  In staat om tegenstanders te verslaan ...
  Hoewel de vrouwen het uitschreeuwden van angst,
  We kunnen de draak breken!
  
  Voor de glorie van het heilige moederland, geloof me,
  In de naam van de Russische God Christus...
  We zullen binnenkort grote kerken bouwen,
  Laten we onze weg naar het einde lopen!
  
  Liefde, geloof me, kent geen onnodige woorden,
  Er is geen onnodige verveling meer in te zien...
  Laat Kaïn omkomen in de onderwereld,
  En Abel zal zijn lied opnieuw zingen!
  
  Hier stampen we door Berlijn met een bugel,
  De trompet klinkt als een bel...
  Je kunt maar beter een heel bescheiden krijger zijn,
  Blaas het hoofd van de nazi's eraf met een bijl!
  
  De familie zal weer tot leven komen, geloof me, de doden zullen spoedig weer tot leven komen.
  Witte God zal je alle liefde geven
  En we hebben heel duidelijk besloten:
  Wat zal een eeuwigheid van heldere veranderingen zijn!
  danste het pioniersmeisje, stampvoetend met haar blote voeten, vrolijk en enthousiast . En andere kinderen, voormalige slaven, zongen en dansten, in een poging hoger te komen, of beter gezegd, hoger te springen.
  Dobrynya, die een sterke jongen was , pakte een steen en gooide die hoger. Het vloog omhoog en explodeerde, en verspreidde zich als vuurwerk in duizenden veelkleurige fragmenten.
  De jonge burggraaf brulde:
  - Dit is werkelijk fantastisch!
  Dobrynya maakte hiertegen bezwaar door de steen opnieuw te gooien, en Margarita sloeg erop met de bliksem, waardoor deze uiteenviel in een groot aantal veelkleurige en oogverblindend sprankelende fragmenten:
  - Nee! Dit is zo'n realiteit. En er is niets hoger dan deze realiteit!
  De heldenjongen Phoenix riep woedend, stampend met zijn blote voeten zodat het gras begon te roken:
  - Onze locomotief vliegt vooruit - hij stopt in de gemeente!
  We hebben geen andere manier - een machtig geweer!
  En het meisje naast hen springt ook gewoon op en neer.
  Hun humeur was positief en de vreugde was in volle gang.
  Dominica besloot ook een beetje met haar humor te pronken.
  En laten we hele stromen van uw uitstekende, goed geoefende aforismen opschrijven;
  Een slaaf kan vrij worden, een dwaas kan slim worden, een arm mens kan rijk worden, maar als je de koppigheid van een ezel hebt, zul je altijd een ezel blijven!
  Arm is niet degene die geen geld heeft, maar degene wiens hoofd vol zaagsel zit!
  Streef er niet naar om koning te worden als je geen hersens hebt!
  Zelfs de Sjah zal zo gek zijn als een ezel!
  De koning is natuurlijk een leeuw, maar niet zonder vosachtige vindingrijkheid, en leeuwen worden gevild!
  Grom niet, maar zwijg liever als je nog niet in de plaats van de leeuw bent en de vos zijn pak niet heeft gegeven!
  Een politicus is als de vos in de fabel van Krylov, maar wees geen kraai als kiezer!
  Als je als een stronk bent, zullen ze de spaanders van je verwijderen tot aan de wortels!
  Om ervoor te zorgen dat het land niet onder een juk wordt gespannen, moet het sterk zijn, als een stier!
  Luchtvaart is nodig om het land te laten vliegen!
  De politicus is klaar om de maan te beloven, alleen om niet in de problemen te raken!
  Hij die zijn gezondheid niet heeft gedronken, is voor altijd jong!
  Eiken argumenten werken in op de stronk!
  Een politicus zal graag het spaanders van je afhalen als je een stomp bent!
  Maar de mens heeft één voordeel ten opzichte van apen: soms is hij tenminste een beetje een echte vos!
  De politicus heeft de ambities van een leeuw, de sluwheid van een vos, maar zijn methoden zijn volkomen zwijnenachtig!
  Als een politicus te veel een vos is, wordt hij een compleet varken!
  Een politicus met de sluwheid van een vos en de greep van een wolf zal kebab van kiezers maken!
  En geluk vereist inspanning, alleen met het harde werk van een paard kun je de halsband van onderwerping afwerpen!
  Geloof in succes als je iedereen te slim af bent!
  Een politicus kan zelfs een vos te slim af zijn, maar hij kan de tijd niet eeuwig voor de gek houden!
  Een kiezer vliegt vaak als een bij naar de honingzoete toespraak van een politicus, maar vaak wordt hij zelf gestoken!
  Een politicus slokt kiezers op zoals een python konijnen, trekt vliegen aan als wodka en zoet klittenband!
  Een wolf kan niet leven zonder vlees, en een politicus kan niet leven zonder bedrog!
  Het snelste paard zal degene gehoorzamen die goed onderlegd is!
  Het is gemakkelijker voor een politicus om zichzelf binnenstebuiten te keren dan iets te beloven dat wel kan!
  Voor wie u ook stemt, u eert de uitslag met een minuut stilte!
  Wees op zijn minst een beetje vindingrijke vos als je geen afgezaagde ezel wilt worden!
  Vertrouw politici niet, voor kiezers zijn ze slechts schuurpapier dat spanen van eikenbomen verwijdert!
  Wie geen complete dwaas is , zal van een cent een zware cent maken!
  Er zijn geen familieleden in de politiek, maar er zullen er wel zijn die willen delen wat jullie als broers hebben!
  Er zijn veel vervelende dingen in het leven, maar het ergste is wanneer het leven ten einde komt!
  Als je dichter bij God wilt komen, nagel dan de aap in je ziel aan het kruis!
  De mens is ontstaan, zo niet uit een aap, dan is hij in ieder geval niet langer een aap!
  Als je de geest van een aap hebt, zal de vos je opslokken als een roofzuchtige boa constrictor!
  Niets is oneindig behalve de tijd die politici nodig hebben om te leveren wat ze beloven!
  Als je veel blaft , ga je zeuren als een geslagen hond!
  Vertrouw iemand die luid spreekt niet, want rood vuur kan je verbranden!
  Zelfs God kan een vrouw niet te slim af zijn en een aap tot het niveau van de menselijke cultuur verheffen!
  Zonder liefde is er geen glimlach, tenzij het de roofzuchtige grijns van een politicus is!
  Na te lang in de wolken te hebben gezeten, vliegt de vleugelloze politicus door de put!
  Een kleine ziel heeft altijd de ambities van een reus!
  Een kleine ziel heeft een gigantische verwaandheid!
  Een politicus is een dief die wetten voor zichzelf schrijft en het land als een zonegebied beschouwt!
  De politicus heeft zeven vrijdagen in de week, maar als het nodig is om de belofte na te komen , komt de Joodse zaterdag!
  Eenheid is goed, zolang het maar geen paring is met een politicus!
  Een politicus is zo'n wezen dat met zwijnachtige methoden een schaap van je wil maken!
  De slinkse methoden van politici maken van kiezers een karbonade!
  Onder een varkensliniaal is het leven nooit dik!
  Een varkenspresident maken is te vet!
  Als je president wilt worden, grijp dan je kansen!
  Een heerser die kiezers als schapen beschouwt, is een typisch varken!
  God, dit is niet alleen almacht, maar ook de bereidheid om ter wille van je naaste naar het kruis te gaan!
  Een heerser die lange tijd op de troon zit, zorgt ervoor dat de staat inzakt!
  Een jonge leider is als een vers paard, een oud paard is als een merrie met gebroken hoeven!
  Op het gebied van het bereiken van goddelijke hoogten is Satan zelf een politicus!
  Een politicus is maar in één ding God: in het bedenken van excuses waarom zijn verkiezingsbeloften zo duivels mislukten!
  Politicus is, net als bier, alleen lekker koud en op tafel!
  De politicus is zoet met zijn toespraken, maar de bittere nasmaak ervan lijkt helemaal niet op bier!
  De enige keer dat de waarheid uit de mond van een politicus komt, is wanneer hij zichzelf verkeerd interpreteert!
  Een politicus kruisigt, om op zijn minst een beetje goddelijk te worden, de kiezer ten volle !
  Zelfs de kracht van een beer zal je niet redden als je geest een kaartspel is!
  Een vos is zo'n dier dat hij drie huiden van een leeuw af kan nemen!
  Een politicus is het sterkst als zijn kiezer zwak van geest is!
  Daarom komt een politicus met honing naar buiten, zodat de kiezer helemaal niet spuugt!
  Degene met zaagsel in zijn hoofd zal hard worden geslagen met een wapenstok!
  De eik is de koning der bomen, de eikenkop maakt van elke stronk een onderwerp!
  Eik is bestand tegen rot, de eiken kop zit vol stof!
  Als je een stronk bent, dan heb je tenminste een staak op je hoofd !
  Het onbekende is eng, maar het bekende maakt je soms gewoon bang!
  Kennis schept vertrouwen, zelfs als het moeilijk is, onwetendheid en verwarring, zelfs als het gemakkelijk is!
  Een lafaard is niet iemand die bang is, maar iemand die lui is om moed te cultiveren!
  Angst is zwakte, moed is kracht, maar pas op voor de idioot in jezelf !
  Wie zich door de neus laat leiden, riskeert verdwaald te raken tussen de drie dennen!
  Door de eindeloze domheid loop je in cirkels, waarbij je vindingrijkheid teniet wordt gedaan!
  Het maakt niet uit of de melk op je lippen niet is opgedroogd, het is erger als er gevoelloosheid in je hart zit!
  Oud aalmoesbrood, bitter zout van berouw!
  Honing van de lippen van een politicus trekt mensen aan wier lippen geen opgedroogde melk hebben!
  Een politicus is geen dief in de wet, hij is een dief die wetten maakt!
  De politicus belooft een zoet leven, giet honing uit zijn lippen, maar zijn poten zijn plakkerig, als een vlieg!
  Een welsprekende politicus slurpt de portemonnee van de kiezer!
  Waarom is zwijgen goud omdat er voor betaald wordt!
  Wat is het grootste ding ter wereld? Een berg beloften van een politicus!
  De politicus wil geld en macht, hij is bereid iedereen aan stukken te scheuren!
  Een politicus is in de eerste plaats een vos, die er niet altijd helder uitziet, maar altijd kwispelt!
  De politicus vult graag uw portemonnee met alleen maar loze beloftes!
  Een politicus is maar over één ding eerlijk als hij zegt: wij, aangezien hij niet langer zijn eigen ik heeft!
  Wat zijn er meer dan atomen in het heelal? Gezichten en maskers van politici!
  Wat een politicus het liefste doet, is de zakken van de kiezers eruit pikken!
  Een politicus heeft zeven vrijdagen in de week, maar luisteren naar kiezers is altijd zijn vrije dag!
  Wie was er eerst? Politici, omdat zij chaos hebben gecreëerd!
  Geloof niet in de koelheid van haanpolitici, ze zingen altijd vanuit de stem van iemand anders, een vos!
  Als een politicus zijn woorden uitspreekt als een nachtegaal, betekent dit dat een vos zijn fonogram heeft gemaakt!
  Het is waarschijnlijker dat er een kankergezwel op de berg zal fluiten dan dat een politicus zijn belofte zal nakomen zonder te blozen!
  Een politicus lijkt op een nachtfee, alleen neemt hij overdag meestal klanten af!
  Hoe lijkt een politicus op een hond? Als hij veel kapot gaat, is hij zeker tam en heeft hij een baasje!
  Degenen op wie ze met hun hart stemmen, komen vaak in de lever van de kiezers terecht!
  Een politicus is als wodka, de kiezer zal met zijn lever voelen dat deze verschroeid is!
  Een politicus draait je hersens eruit, net als wodka, maar in tegenstelling tot haar zit het vol met droesem!
  De politicus houdt ervan om mist te creëren met het transparante doel om rijk te worden!
  Een politicus heeft veel beloftes, maar nog meer excuses als ze niet worden nagekomen!
  Een politicus is een vos, maar vaker grijs van kleur!
  De politicus verwijdert spaanders van de eikenbomen en slaat eikels omver als een varken!
  Als een politicus zo spraakzaam is als een zaag, zal hij zeker een kiezer tot een stommiteit maken!
  De politicus praat graag over God omdat hij zelf Satan is!
  Een politicus is zo sluw als de duivel, maar een engel in het uitdelen van beloften !
  De politicus houdt ervan om een kruis te slaan, maar zijn handen reiken altijd naar zijn portemonnee!
  Door uw stem te geven aan een welsprekende politicus, riskeert u bloed op te hoesten!
  Meestal kiezen mensen tussen katten in de zak, wolven in schaapskleren en een vos met rotte kaas!
  Als een politicus zijn belofte is nagekomen, kijk dan naar de berg om te zien of er een kankergezwel op fluit!
  Het is gemakkelijker een kolobok op te hangen dan een politicus te dwingen zijn belofte na te komen !
  De politicus is slechts in één ding consistent: op zoek naar voordelen voor zijn eigen portemonnee!
  Een politicus wisselt zijn medewerkers als handschoenen, alleen worden zijn handen hierdoor nog vuiler!
  Een politicus is een dier dat van een kiezer een hert maakt!
  Politicus, zo niet een wolf in schaapskleren, dan wel een typische ram!
  Een politicus die geen vos is, is een ram of een hert!
  Een politicus kan bergen beloven, maar daarna ruim je pas het puin op!
  Haast je niet om op de haan te stemmen, hij pikt je dood!
  Dictator, dit is een vos op een leeuwentroon omringd door rammen!
  Als je geen hert wilt zijn, wees dan zelf tenminste een kleine vos!
  Degene die niet voor niets kraaien telt, wint de verkiezingen!
  Je kunt stemmen met je hart, maar de winnaar wint met je hersens!
  
  Een politicus is een vos die de voorkeur geeft aan groene kaas, zoals de kleur van de dollar, van degenen die kraaien tellen!
  Een vrouw is geen want, zodra je van handschoenen wisselt, verander je zeker in een klootzak van zwoele avonturen!
  Geniale jongens doen veel meer ontdekkingen dan middelmatige oude mannen met instructies!
  In de jeugd is er vuur in het hart, ontdekking in het hoofd, en het resultaat is de overwinning!
  Het pad naar succes is niet altijd recht, maar het tolereert geen ruggebogen houding in onderwerping!
  De politicus buigt zich voorover en steekt zijn neus hoger!
  De politicus buigt om zich vervolgens over de kiezer heen te buigen!
  De politicus is bereid zijn neus in de grond te steken om zijn verantwoordelijkheid jegens de kiezers te begraven!
  Alles wat onmogelijk is, is mogelijk in onze wereld, en geloof me, het leven is heel moeilijk, alsof je in een schiettent zit!
  Een ezel met een zak goud kan beter door een vestingmuur breken dan een mammoet met een stalen ram!
  Een politicus met een gouden mond verandert kiezers in ezels met gouden zakken vol offers!
  Wie is het sterkste beest? Natuurlijk, een ezel beladen met een zak goud! De vos houdt van de gele kleur van verraad en van gouden offermunten!
  Politici zwaaien vaak met rode vlaggen omwille van de gele kleur van de munten die ze zonder blozen uit de zakken van kiezers halen!
  De welsprekende toespraken van zoetgevooisde politici vergoten bittere tranen van moeders wier zoons omkwamen in de bloedige slachting!
  Wie bergen goud belooft, is geen gebroken koperen cent waard!
  . HOOFDSTUK Nr. 13.
  Caligula Delfinov heeft zijn eigen missie. Je moet koste wat het kost je oudere zus vinden. En jijzelf werd ondertussen getransporteerd naar een parallelle wereld, waar je je eigen unieke en tegelijkertijd heel coole en unieke missies creëerde.
  Margarita en Caligula raakten hun blote, ronde hakken aan en brulden:
  -staart voor staart,
  Oog om oog!
  Geen Barbo's -
  Fantomen !
  Nu verspreidden de jongens zich in verschillende richtingen om snel het vermalen van de gelederen te voltooien die de toegangen tot Port Arthur, het leger van het Land van de Rijzende Zon, bedekten. De Terminator-kinderen bewogen zich als elektrische zeisen door zacht gras en roeiden de Japanners genadeloos uit.
  Kuropatkin aarzelde nog steeds met het bevel om de aanval te beginnen, hoewel op Mount High het vechtende paar de Tricolor- driekleur installeerde , de kindkrijgers eenvoudigweg groot karton schilderden, en het is nu overdag duidelijk zichtbaar. Maar de voormalige minister van Defensie aarzelde nog steeds. Hoewel Kuropatkin tegelijkertijd geen lafaard was. Tijdens de oorlog van 1877-1878 toonde hij buitengewone moed.
  Ja, en om het leven van gewone soldaten te verbeteren, deed hij als minister van Defensie veel en werd hij niet betrapt op diefstal. Hoewel de gevechtseffectiviteit van het leger onder hem niet veel toenam. Maar hij had niet de vastberadenheid van Soevorov, en zelfs niet het avonturisme. Alexander Suvorov vocht zeer moedig en balanceerde voortdurend op de rand van een volledige nederlaag. De intuïtie van de natuur en het fenomenale geluk maakten het echter mogelijk om de vergeldingsstappen van de vijand, zijn reactie en het behalen van overwinningen te voorspellen. Dit is in de stijl van Tal, die onjuiste offers bracht en een nederlaag riskeerde, maar in de meeste gevallen won ... Maar de beste schakers ter wereld doorzagen Tal.
  De eerste die hem een vleesmolen en een nederlaag gaf, was Mikhail Botvinnik. Deze kampioen wist de zwakke punten van de vijand te programmeren en te markeren.
  En de ster van het genie Tal doofde.
  Waarschijnlijk zou Suvorov, als hij langer had geleefd en als hij toevallig met Napoleon had gevochten, verslagen zijn. Maar het Turkse leger, waarmee Alexander Vasilyevich vocht, was vanuit alle gezichtspunten te achterlijk, en de commandanten werden niet benoemd op basis van hun leiderschapskwaliteiten.
  En tijdens de oorlog met de Fransen hadden de peuterbaden een te jong bevel en een buitensporige onderschatting van het leger van de Russische beer.
  Kuropatkin daarentegen was over het algemeen bang om aan te vallen en gaf er de voorkeur aan om in de verdediging te zitten. Berekenend is het duidelijk dat de vijand zichzelf tegen de schansen zal verpletteren. Met zo'n commandant was de oorlog verloren.
  En het meisje Margarita en Caligula Dolphins kwamen onder vuur te liggen... Ze werden echter gered door snelheid, toen de onsterfelijke krijgers de bastions binnenstormden en iedereen binnenin al aan het vermalen waren, een bijna ondoordringbare huid en , natuurlijk, het vermogen om bijna te herstellen onmiddellijk.
  Dolfinov jr. , die een andere Japanse generaal neersloeg, brulde een zin uit "Highlander", terwijl hij met zijn blote voeten giftige naalden gooide en bloed uitspuugde:
  - Er zou er nog maar één over moeten zijn!
  En zijn zwaarden voeren als bliksem een moorddadige, unieke molen uit. Om precies te zijn: honderd maaltechnieken waarbij vijanden in een minuut van een paar bataljons worden neergeslagen.
  De samoerai viel door de slagen en de blote voeten van de terminatorjongen lieten een heel patroon van springende en kronkelende sporen achter.
  Het mooie partijdige meisje Margarita blies tijdens het opruimen van een ander fort van gewapend beton de munitie op, waardoor duizenden krachtige kanonnen de lucht in vlogen. In navolging van zijn vriend herhaalde de jonge kunstenaar Caligula een soortgelijke manoeuvre.
  Margarita, die met haar blote, meisjesachtige voet een granaat over een grote afstand gooide, keurde het goed:
  - Je doet het geweldig, jongen !
  De onoverwinnelijke krijger, die ook met grote snelheid het moorddadige geschenk van vernietiging gooide en de samoerai neersloeg, antwoordde:
  - Het is beter om te leren dan opnieuw te leren!
  Krachtige explosies van de bastions bleven niet onopgemerkt in de gelederen van het Russische leger. Luitenant-generaal Zeleny rapporteerde aan adjudant-generaal Kuropatkin:
  - Uwe excellentie. Volgens onze gegevens woedt de strijd al heel lang in de vijandelijke citadel en zijn er zelfs, zeker, verschillende bastions ontploft!
  Kuropatkin antwoordde traag:
  - Kalm, gewoon kalm!
  Nou ja, net als Carleson, wiens dak uit zijn scharnieren waaide. Al vergt de situatie gewoon drastische maatregelen. Generaal Zeleny en Kondratenko benadrukken:
  - We moeten onmiddellijk toeslaan!
  Kuropatkin keek door zijn bril naar beide generaals. Green is nog jong, maar ziet er zelfs jonger uit dan zijn jaren, snel, onstuimig. Kondratenko is de broer van de held van Port Arthur, eveneens uit de jongere generatie bekwame leiders. Natuurlijk willen zulke valken graag vechten. Bovendien is er een categorisch bevel van de keizer en soeverein van heel Rusland, Nicolaas II, om de citadelstad onmiddellijk te bestormen. En het is een no-brainer dat de koninklijke schatkist de last van zo"n moeilijke oorlog niet lang zal kunnen weerstaan.
  Als je de doorwaadbare plaats echter niet kent, ga dan niet het water in! We moeten uitzoeken wat wat is en waar wie aanvalt.
  Kuropatkin vroeg Kondratenko:
  - Welke Japanse eenheden hebben geschoten?
  De generaal verklaarde duidelijk:
  - De verkenners melden dat er engelen zijn verschenen - een mooie jonge man en een meisje met gouden haar, die met ongelooflijke snelheid bewegen, en als ze worden gekapt, zijn ze niet te zien.
  Kuropatkin sloeg in een razend tempo driemaal een kruis en mompelde:
  - Dus het blijkt dat dit weer engelen zijn?
  Generaal Zeleny stampte met zijn hiel op de grond:
  - Ja precies! Hemelse honderd!
  Kuropatkin floot zelfs:
  - Wauw! De Heer laat Rusland niet in de steek!
  Kondratenko zei leerzaam:
  - We moeten de vijand onmiddellijk aanvallen, veldmaarschalk! Of wij gaan zelf in de aanval!
  Kuropatkin zei loom:
  - Nee, heren. Ik geef de bevelen. Omdat God besloot ons te helpen, is het een zonde om soldaten in een vleesmolen te stoppen!
  Kondratenko merkte logischerwijs op:
  - Zelfs in Israël eiste de Almachtige God dat de Joden ook zouden vechten, en niet alles voor niets en zonder strijd zouden ontvangen.
  De veldmaarschalk uit het moeras, een strateeg van de afwachtende tactiek, reageerde hierop:
  - Maar de apostel Paulus zei dat het dienen van God geen mensenhanden vereist!
  Generaal Zeleny laaide al op:
  - Waarom maakt u dan, Excellentie, voortdurend een kruis, vooral als granaten vlakbij ontploffen?
  Kuropatkin begon al boos te worden:
  - Maar omdat alles gebeurt volgens de wil van God. Laten we dus eerst een gebedsdienst houden. Als je onbeschaamd bent, worden jullie allebei gearresteerd!
  Over het geheel genomen leek het idee om een gebedsdienst te houden interessant. Laat de cherubs voor iedereen het woord nemen.
  Caligula de tomboy en het partijdige meisje Margarita zijn al een beetje moe en het meeste werk is al voltooid. Dus waarom zou u zich niet opfrissen in de zee en het squadron van Togo grondig schuren. Ze kan immers ook het vuur openen, ook met twaalf-inch kanonnen. En dit is een kaliber van 306 millimeter, wat aanzienlijke verliezen kan veroorzaken voor de aanvallende troepen.
  Het is waar dat de Japanners in dit geval bijna blindelings over de bergkam zullen moeten schieten. En ze zullen alleen met direct vuur kunnen toeslaan als de strijd de stadsgrenzen binnendringt.
  Het hoofddoel zijn vier slagschepen met twaalf-inch kanonnen aan boord.
  Het partijdige meisje, dat de Japanners met haar moordzuchtige zwaarden neersloeg en de vastzittende botsplinters eraf schudde, stelde voor:
  - Misschien kunnen we onze kansen een beetje verdelen? T. heeft een superioriteit in vuurgevechten over het squadron van Rozhdestvensky, ongeveer 1,8 tegen 1. Op deze manier zullen we de krachtenbalans enigszins gelijk maken.
  Caligula van de Dolfijnen, die de laatste samoerai omsloeg, vroeg de krijger Margarita:
  - Zullen we beginnen met het vlaggenschip?
  Het partijdige meisje gooide een granaat met haar blote tenen en verscheurde nog een dozijn Japanners, waarbij alleen gescheurde flarden achterbleven, maakte bezwaar:
  - Ze beginnen niet met het lekkerste! Gelukkig is het niet nodig om naar een squadron te zoeken. Laten we door de eerste twee gordeldieren klikken.
  Caligula de tomboy grinnikte, gooide een granaat met zijn blote hiel, richtte zijn bebloede zwaard op het Nutili- schip en riep opgewekt uit:
  - En deze is van mij!
  Margarita, die de Japanners opnieuw dodelijk had neergeslagen, stelde haar partner voor:
  - Maar laten we een half uur in het water blijven liggen om te herstellen.
  Rust kan inderdaad geen kwaad. Maar Caligula Dolphins verspilden geen tijd tijdens de korte pauze. We konden vooral iets interessants overwegen.
  De samenzweerders verzamelden zich in de kelder. Een elektrische lamp onder het plafond werpt onheilspellende schaduwen. Het beroemde kale hoofd van Lenin glanst vaag, naast de ruige Koba , in de wereld beter bekend als Stalin, destijds een marineofficier in een keurig uniform, terwijl de weinig bekende luitenant Schmit, met een sierlijke baard, Boecharin.
  Trotski is niet genoeg voor de volledige bijeenkomst, maar voorlopig liggen hij en Lenin met elkaar overhoop. En dus kwamen de meest invloedrijke bolsjewieken bijeen, klaar om een revolutie of een staatsgreep te plegen, wat dan ook, alleen maar om de macht te verwerven.
  Lenin nam als eerste het woord:
  - Het is uiterst belangrijk , kameraden, om koste wat kost de overwinning van de autocratie in haar onrechtvaardige imperialistische oorlog met Japan te voorkomen. De zaak van de revolutie vereist dit!
  Verlegen slaan als reactie.
  Boecharin klapte in zijn handpalmen en schudde de zwarte baard die zijn nog jonge gezicht sierde, en bevestigde:
  - Ja, we moeten de autocratie niet de minste kans geven. Dit ruikt misschien naar verraad, maar ik zal zeggen: Mikado is de beste en belangrijkste bondgenoot van de bolsjewieken en het wereldcommunisme!
  Koba Joseph mompelde boos:
  - Goed gezegd! Hoewel dit niet naar verraad ruikt, is het zelf al verraad!
  Lenin, die toen het pseudoniem Karpov gebruikte, merkte grijnzend op:
  - Ter wille van de mondiale revolutie moet je soms offers brengen. Inclusief het opofferen van een deel van je geweten en je eigen ziel. - Ulyanov ontkurkte een fles Duits bier en schroefde de kop los. Voor welsprekendheid moet je je keel opfrissen. Hij nam een paar slokjes en ging verder. - Denk je dat ik het zelf leuk vind om mijn eigen land kwaad en een nederlaag toe te wensen? Maar ik zal eerlijk zijn: een revolutie is alleen mogelijk als het regime van de autocratie ernstig verzwakt is. En wat zou de autocratie meer kunnen verzwakken dan een nederlaag in een oorlog?
  Koba knikte instemmend:
  - Niets... Soms vereist het hoogste doel offers, en aanzienlijke offers!
  Lenin vervolgde zijn filosofie:
  - We zullen dus niet de moraliteit en filosofie van het atheïsme bespreken. Dit is niet het belangrijkste. Het is duidelijk dat het werk dat wij ondernemen zal leiden tot de bevrijding van arbeiders en slaven uit alle landen en de hele wereld. En het feit dat alle verliezen van onze staat en andere volkeren honderdvoudig zullen worden gecompenseerd. - Ulyanov zweeg even en voegde er op een andere toon aan toe. - En welke concrete stappen kunnen we nemen om de autocratie te verslaan die door het volk en door ons wordt gehaat?
  Hier sprak luitenant Schmid met dunne stem:
  - Ik denk om te beginnen de Trans-Siberische spoorlijn op meerdere plaatsen tegelijk op te blazen. Dit zou een fatale impact hebben op de bevoorrading van de tsaristische troepen in Mantsjoerije.
  Koba grijnsde als een vos:
  - Bravo , de jongen boekt vooruitgang! En ik dacht erover om verschillende banken te beroven om de gouden standaard van de roebel van de tsaar te ondermijnen.
  Ulyanov schudde streng zijn wijsvinger naar de "geweldige Georgiër":
  - Wees niet stout! Een zeer interessant voorstel. Je kunt Kuropatkina vrijwel bederven.
  Schmid vervolgde:
  - Over het algemeen houdt mijn plan in dat er een opstand ontstaat tegen alle schepen van de Zwarte Zeevloot. Dan zal het leger de kant van de werkende mensen kiezen en zal de autocratie onmiddellijk instorten!
  Koba grinnikte ironisch:
  - Ja, de kanker zal op de berg fluiten!
  -Koba , stop! - Lenin blafte en voegde eraan toe. - Het is inderdaad noodzakelijk om een opstand in de Zwarte Zee voor te bereiden en uit te voeren. En wanneer de geslagen Kuropatkin uit Port Arthur vlucht , zal de muiterij in het hele leger werkelijkheid worden!
  Schmid verloor zijn geduld:
  - Ja, we zullen het in de geest doen!
  Boecharin nam het woord:
  -Onze meest talrijke bondgenoot op aarde zijn de boeren; als ze in opstand komen, zullen ze in staat zijn alle krachten van de autocratie te beteugelen. We moeten onze agitatoren naar de dorpen sturen en eisen dat de boeren niet alleen land krijgen, maar ook landgoederen, alles wat eigendom is van de landeigenaren!
  Koba onderbrak hem ironisch:
  - Inclusief hun vrouwen en dochters!
  Boecharin grinnikte:
  - En dit ook! Het is net zo simpel als Emelyan Pugachev deed: het hoofd wordt afgehakt, de bar wordt opgehangen en hun goederen worden voor jezelf meegenomen en gelijkelijk verdeeld! En de vrouwen en dochters van de landeigenaren zijn jouw slaven!
  Ulyanov keurde deze oproep goed:
  - Rechts! We hangen ze allemaal op! Helemaal naar de Noordpool!
  Koba stelde voor:
  - We moeten het roverselement zoveel mogelijk actief gebruiken. In het bijzonder komen de sterkste en meest succesvolle revolutionairen voort uit criminelen. Kotovsky is bijvoorbeeld geen held? Held! En pater Makhno is niet slechter!
  Boecharin knikte krachtig:
  - Dat is het! We zullen ze allemaal verpletteren met criminaliteit !
  Ulyanov sloeg met zijn vuist op tafel:
  - Terreur, terreur en nogmaals revolutionaire terreur!
  Het was niet mogelijk om het verdere gesprek van de "magnifieke vier" te observeren. Toen we wakker werden, was het nodig om over te gaan naar het praktische niveau van het implementeren van een winnende strategie. Verwijder vooral de slagschepen van de teams.
  Caligula zwom snel naar zijn doel, en Margarita naar het hare. De jongens klommen met hun vingers en tenen onmiddellijk op hun slachtofferschepen.
  Caligula de tomboy voelde de remmen niet meer, toen hij iedereen op een rij begon af te hakken. Het is niet moeilijk om aan boord van een schip te gaan, in wezen een slagschipklasse. Tenzij je natuurlijk meer dan een mens bent. Dus rennen en snijden. En met zo'n bovennatuurlijke snelheid heeft niemand de kans om je te weerstaan.
  Nou, met de blote vingers van je kinderen, maar sneller dan de poten van de benen van een cheetah, gooi je giftige naalden. En dit zal ook de Japanners volledig choqueren.
  De strijders van het Land van de Rijzende Zon liggen opnieuw neergehaald , en het plan van het paar terminators is eenvoudig. Ga naar het munitiecompartiment en laat de munitie zo ontploffen dat ook de ketels bedekt zijn. Daarna heeft het beschadigde schip geen andere keuze dan naar de bodem te gaan.
  Caligula van de Dolfijnen, snijdend en spijkerend met zijn zwaard, brak door naar de munitievoorraad. Welnu, wat zijn individuele kogels voor hem, die de jongen tijdens de vlucht neerschiet of zelfs teruggooit naar de vijand. Het is vooral goed als je met je blote voet onmiddellijk een handvol patronen in de vijand slaat met verwoede en dodelijke, dodelijke en onweerstaanbare kracht.
  Zodat het pad van de samoerai naar het koninklijke rijk van Nicolaas II werd geblokkeerd.
  Het is ook niet moeilijk om de munitie in het ruim over te brengen, zodat de bodem van het slagschip wordt opgeblazen, ook met zijn fysieke kracht.
  Het stalen dek, verwarmd in de maartzon, prikkelt aangenaam de blote elastische zolen van de terminatorjongen. En zware , explosieve granaten gevuld met shimosa trekken de schouders naar beneden. Je springt naar beneden, negeert de wenteltrap, en nu ben je op de juiste plek. Nu zullen de scheidingswanden worden vernield en zullen de ketels ontploffen, waardoor er zulke gaten ontstaan dat zelfs dit enorme ding het niet zal overleven.
  Dit interessante ding is het Japanse gordeldier. Het schip is ruim en breed, met een grote pantsering die de dekken bedekt. En de lange en dikke kanonlopen, die een paar tientallen kilometers kunnen raken, of zelfs meer ... Toegegeven, het is niet gebouwd door de Japanners, maar door de Britten. Maar de koninklijke vloot is bijna volledig van eigen productie, en dat heeft zijn voor- en nadelen. Dus maakten de Britten een slagschip - een nobele machine. Het is jammer, maar we moeten hem naar de bodem sturen...
  Er volgde een explosie en het metaal van het brekende dek raakte de blote, gespierde benen van de jongen, waardoor hij hoog boven het wateroppervlak terechtkwam. Waarna de jongen in het water plofte en krachtig zwom, in een poging weg te komen uit de draaikolk. Zo'n gevaarte is aan het zinken.
  En het slagschip van Margarita splitste: netjes en synchroon. Nu is het tijd om de overgebleven twee pantserkruisers tot zinken te brengen.
  Laat Togo , die zoveel problemen veroorzaakte voor de Russische vloot, ook naar de bodem gaan. Dit zal een les worden voor iedereen die met wapens in hun handen naar het land van jouw moederland komt.
  Caligula van de Dolfijnen harkt krachtig het oceaanwater met zijn handen en voeten en fluit:
  - Je wordt verslagen door de Japanners! Dit is geen gekkenhuisspel !
  Net als de vorige keer vlieg je bijna zonder het metaal en het pantser aan te raken het dek op. Daar begin je zulke langzame samurai in kool te hakken. Waarschijnlijk is zelfs een spin die vastzit in hars honderd keer wendbaarder dan deze insecten uit het Land van de Rijzende Zon. Dus je snelt er doorheen en snijdt armen, benen, hoofden af ... En ze blijven gewoon zitten. In het beste geval weet een van hen te zeggen:
  - Banzai!
  Tomboy Caligula giechelt en duimt met zijn neus naar hen:
  - Banzai, durf niet!
  En met zijn blote tenen gooit hij de patronen, waardoor het voorhoofd, de mond en de keel van de samoerai worden doorboord.
  Herhaal vervolgens de vorige combinatie. Voor de verandering richtte de magnifieke Caligula echter snel het reeds geladen twaalf-inch kanon en vuurde een aanval af op de dichtstbijzijnde gevechtskruiser. De treffer bleek accuraat en een explosieve Japanse aanval veroorzaakte een grote brand op het dek.
  De jonge krijger merkte inderdaad dat wanneer een product van de industrie in het Land van de Rijzende Zon binnenkomt, er veel vuur en rook naar buiten komt. Wat het fotograferen natuurlijk gemakkelijker maakt . Gezien het feit dat de samoerai al lange tijd in oorlog zijn met Rusland, heeft hun gevechtssquadron inderdaad een kwalitatieve superioriteit.
  Het is waar: hoeveel kunnen de Japanners bereiken als ze al hun grote schepen verliezen?
  Het vlaggenschip van Togo kondigt laat het vertrek aan. Maar dit is echt geen bruikbare oplossing . Het enorme slagschip ontploft, en twee seconden later ontploft ook het schip met Caligula of the Dolphins aan boord. Uiteindelijk schopte hij een officier van het Japanse rijk met zijn hiel. En opnieuw werden beide dappere strijders weggegooid door de schokgolf...
  Een vechtend partizaanmeisje, dat het hoofd van een kapitein van de eerste rang heeft afgeblazen, schreeuwt uit volle borst:
  - Zeehockeywedstrijd: Rusland versus Japan - score vier tegen nul!
  Nu heeft Japan zelfs geen enkel slagschip in dienst. Het is waar dat er nog steeds maar liefst acht gevechtskruisers zijn. En er is een keuze: ze verdrinken of niet?
  Caligula, nadat hij de haai die op hem af stormde met zijn zwaard had doorgesneden, besloot logisch:
  - Het ijzer smeden als het heet is! Dat wil zeggen: we verdrinken ze!
  Margarita, die een ander zeeroofdier had afgesneden, was het met deze beslissing eens:
  - Waarom tijd verspillen aan kleinigheden? Misschien komt er voor ons geen volgende keer!
  Caligula de tomboy gooide de patroonhuls met zijn voet recht in het oog van de haai en maakte logischerwijs bezwaar:
  - Ik denk dat het gaat! God houdt van de drie-eenheid!
  Maar hij zwom toch. Ze kunnen 's nachts terugkeren naar het citadelfort. Dit brengt hen nergens. En als Kuropatkin het bolwerk inneemt zonder hun deelname, des te beter. Ze kunnen inderdaad niet alles alleen. Het is zelfs interessant wat nakomelingen zullen zeggen over deze vreemde oorlog met Japan? Ze zullen het als een glorieuze daad beschouwen, of integendeel, ze zullen het uitroepen alsof het uitsluitend door bovennatuurlijke krachten is verkregen!
  Maar Caligula haalde gemakkelijk zijn volgende slachtoffer in: de gevechtskruiser. Uiterlijk verschillen ze enigszins van gordeldieren. In het bijzonder is er iets minder bepantsering, en in plaats van twaalf-inch kanonnen zijn er tien-inch kanonnen, maar de prestaties zijn veel beter. Maar dit zijn ook schepen van de lineaire klasse. En dan zijn er middelzware en lichte kruisers.
  jongensachtige voeten gooide . Vervolgens pakte hij de munitie en bracht deze tot ontploffing, zodat de gevechtskruiser zijn neus in het water begroef en zo niet onmiddellijk naar de bodem ging, maar geleidelijk omkeerde.
  Misschien wilde de jongensacteur Caligula op deze manier tenminste een deel van de bemanning van de dood redden. Waar kon hij zoveel explosieven laten? Margarita, nadat ze een grote massa samurai-matrozen had gedood, kantelde haar kruiser aan boord.
  Het meisje vierde trots haar succes, en haar partner ook:
  - Score: zes - nul!
  Caligula de tomboy zong in woede en vreugde, vanwege groot succes:
  - En de samoerai vloog naar de grond, onder de druk van staal en vuur!
  Nieuwe zeeslachtoffers ... Ja , het lijkt erop dat de Japanners die aan deze campagne vertrokken, onder een ongelukkige ster zijn geboren. En zelfs de acht miljoen goden in hun Shinto-religie helpen hen niet.
  Voor de tomboy-achtige Caligula lijkt een gevechtskruiser een stuk karton dat tot zinken moet worden gebracht. Hij besloot zelfs een iets andere tactiek te proberen, namelijk door in het ruim binnen te dringen en daar met zwaarden de bodem door te snijden. Hij heeft tenslotte een magisch metaal dat is buitgemaakt van ninja's en tovenaars. Dit betekent dat er een operatie moet plaatsvinden.
  En dus ... Het blijkt dat het lineaire ijzer barst... Om daarvoor te zorgen, moeten drie compartimenten onder water gezet worden. De Terminator-jongen zegt grijnzend:
  - Hier zijn we op dat schip...
  Om een gevechtskruiser met zwaardslagen tot zinken te brengen, heb je echt bovenmenselijke kracht en buitengewone verbeeldingskracht nodig.
  Margarita geeft de voorkeur aan een veel eenvoudiger aanpak, met het argument dat herhaling de moeder van leren is. En als dat zo is, dan zal de vijand overspoeld worden door de explosie.
  De krijgsgodin en het partijdige meisje steekt haar duim omhoog en zegt:
  - Het is al acht uur!
  Jongen Caligula, zonder enige vorm van ceremonie, slaat talloze samoerai neer en gooit dodelijke patronen met zijn voeten en roept uit:
  - Maar dit is gewoon heerlijk!
  Er zijn nog vier slachtoffers over... Ze moeten op de een of andere manier verdronken worden, zodat dit niet te gewoon wordt. Bedenk iets bijzonders, unieks. En de jongens handelen, zonder een woord te zeggen, als volgt. Ze grijpen namelijk de stuurroeren ... Gelukkig zijn de schepen al op volle snelheid, wat betekent dat het niet zo moeilijk is om ermee om te gaan. En dus pak je het roer en ga je rammen... Slagkruisers, de schepen zijn nieuw, maar er zijn veel verouderde schepen in de Japanse vloot die geen kans hebben om te ontsnappen aan een rechtlijnige ram.
  Wat als schepen, en zelfs schepen van metaal, met hoge snelheid in zee botsen?
  Dan gebeurt het volgende: een verschrikkelijk gebrul, het knarsen van pantsers, de stalen platen van beide schepen barsten. Tientallen en honderden matrozen, met verwrongen gele gezichten, rennen langs de kapotte dekken, hun smalle ogen puilen uit hun voorhoofd en stromen bloed vliegen uit hun mond met uitgeslagen tanden.
  En de Japanse jagers vallen overboord, vallen in schuimende stromen die hen in één keer verslinden. En de schepen beginnen snel te zinken, waardoor veel levens de diepte in worden gesleurd.
  Margarita, die zonder medelijden of ceremonieel de matrozen bleef uitroeien, zei glimlachend:
  "Het is ook goed dat de Japanners geen vrouwen en kinderen aan boord nemen."
  Caligula, die de haai ontleedde die op hem klom, was het hier meteen mee eens:
  - Ja, de cultus van de Amazones heeft geen wortel geschoten onder de samurai. Toegegeven, het lijkt erop dat ze vrouwelijke ninja's hebben!
  De jonge krijgergodin en tegelijkertijd het partijdige meisje vatte het samen:
  - Twaalf nul in ons voordeel ... Maar er zijn nog twee laatste daglelies over. Wat moet je ermee doen?
  Caligula de tomboy sneed een andere haai in stukken en stelde eenvoudigweg voor:
  - Laten we ze naar de haven van Dalniy brengen. Het staat nu onder Russische controle, en twee prachtige, ultramoderne kruisers zullen onze vloot enorm versterken!
  Margarita, die de roofdieren van de zeeën met zwaarden verpletterde, was het hier meteen mee eens:
  - Ja, en dit is de beste oplossing!
  Hoewel de Japanners de reputatie hebben onbuigzame strijders te zijn, overtrof het morele effect van de woedende slagen van de twee superengelen onze stoutste verwachtingen. Als je niet met mensen moet vechten, maar met wezens die lijken op de meest echte goden, en misschien zelfs demiurgen, dan ontbreekt het zelfs de strijders van het Land van de Rijzende Zon misschien aan moed.
  Daarom, nadat Margarita op de ene kruiser en Caligula op de andere de meest ijverige officieren hadden afgesneden en sommigen van hen hadden geschopt, vonden andere matrozen en monteurs het het beste om zich aan deze superwezens te onderwerpen . En beide kruisers gingen naar de haven van Dalniy, die de Japanners na hun recente nederlaag zonder slag of stoot tegen het Russische leger opgaven.
  Caligula Dolfinov dacht dat de autoriteit van slagkracht tenslotte autoriteit is. Hoeveel Japanners werden bijvoorbeeld tijdens de Slag om Khalkhin Gol gevangengenomen door het formidabele Sovjetleger? Volgens Sovjetgegevens werden 476 mensen, volgens andere latere berekeningen, ongeveer 200, en als resultaat van wederzijdse uitwisseling slechts 88 mensen teruggestuurd naar de Japanners, dat wil zeggen dat zo weinigen terugkeerden naar hun thuisland.
  Dat wil zeggen, de samurai toonde standvastigheid. Volgens Sovjetgegevens zijn ongeveer twintigduizend mensen om het leven gekomen.
  tijdens de Tweede Wereldoorlog bijna evenveel doden ( degenen die in gevangenschap stierven niet meegerekend) als gevangenen.
  En dit ondanks het feit dat de NKVD op brute wijze omging met de families van degenen die zich overgaven.
  De veerkracht van Japanse soldaten is dus niet overdreven. Tijdens de Russisch-Japanse oorlog verloren de Japanners honderd keer minder soldaten als krijgsgevangenen dan de Russen!
  Maar dit is echter gedeeltelijk te wijten aan het feit dat het Russische leger geen enkele grote veldslag heeft gewonnen. En zonder overwinningen zijn er geen gevangenen.
  Het komt echter voor dat het oprukkende leger ook veel soldaten gevangen neemt.
  De krijgersjongen Caligula zei via een primitieve walkietalkie tegen Margarita:
  - Misschien hijsen we toch de witte vlag, anders verdrinken ze ons?
  Margarita maakte bezwaar:
  "Het is een schande om onder een witte vlag te varen." Geef liever de driekleurige Rus over je hoofd!
  De jonge krijger stak de naald in de blootvoetse, behendige voet van de terminator, en nadat hij de volgende samoerai in het voorhoofd had doorboord, merkte hij op:
  - En naar mijn mening zal Andreevsky met een kruis succesvoller zijn!
  Met de score veertien tegen nul zijn de marinemasten met Japan voltooid en nu kun je de veroverde schepen niet alleen naar jezelf brengen , maar ook zingen. Caligula van de Dolfijnen zong zijn overwinningslied uit volle borst:
  Grote uitgestrekte zeeën, oceanen -
  We hebben ze onder de driekleurenvlag geploegd!
  De soldaten veroverden torenhoge bergen,
  De adelaars brulden van de overwinning!
  
  Russische krijgers werden erkend door de planeet,
  We slaan de vijanden met zwaarden en bajonetten!
  We zijn erin geslaagd het juk van het fascisme van de halve wereld af te werpen,
  We sloten onze mars af met een overwinning in Berlijn!
  
  arriveerden met gebochelde tanks,
  Ze dreigen alle Russische velden te vernietigen!
  Maar ze slaan de verdomde freaks hard ,
  Zodat onze kinderen gelukkig kunnen leven zonder juk!
  
  Wij zijn de kinderen van het vaderland, dat hoger is dan alle anderen in de wereld,
  We zijn geboren en kneden calico met onze blote voeten!
  kwam voor ons tussenbeide en stuurde ons ten strijde ,
  En God liet mei bloeien in vreugde!
  
  Er is geen deel van een vechter en een verhevener hart,
  Wat geeft een droom en wedergeboorte!
  Open de glorieuze deur naar onsterfelijkheid,
  Maar als je in een hinderlaag zit, wees dan stil !
  
  Er zijn wolven en schapen, maar jullie zijn de herders van het universum,
  En het is jouw aandeel om de opdracht aan het nageslacht over te brengen!
  Om de zaak naar het einde van de schepping te brengen,
  Zodat het eeuwige vuur in je hart van liefde niet uitgaat!
  
  Wie weet waar een vijandelijke kogel een soldaat zal tegenhouden,
  Maar toch is de dood in de strijd beter dan rotte ziekten!
  En als je sterft, zal je vriend de tegenstander verpletteren ,
  Hij tolereert het niet, omdat meisjes op blote voeten in gevangenschap worden gedreven!
  
  Oh, het Russische lot, oorlog en vuur na oorlog,
  Voor degenen die op vakantie willen, is er geen plaats voor hen, weet je, in het paradijs!
  Hier ging de helse Sam een samenzwering aan met Satan,
  Dreigt: - Ik zal het atoom neerhalen en de hagel breken!
  
  Maar er zal ook bescherming zijn tegen raketten,
  En een atoombom kan Moskou niet vernietigen...
  We kunnen tanks gebruiken om de parasiet te pakken te krijgen,
  En saaie liedjes over de gevallenen maken je verdrietig!
  
  Verkoop voor een cent, niet voor een Russisch aandeel,
  Ieder van ons is tenslotte een groot krijger!
  Geloof niet dat God ons al in de rol heeft geplaatst,
  Sterker nog, jij bepaalt hoe cool het gehuil is!
  
  Er waren mislukkingen, er waren nederlagen,
  Het gebeurde alsof hazen zich terugtrokken van verschrikkelijke wolven!
  Maar als de oorlog begint, zullen we er weer zijn,
  Vernietig het meedogenloze leger van monsters in een hels ritme!
  
  Geloof me, we spelen niet omwille van de oorlog,
  We hebben geen andere roeping dan aardige vrienden te zijn!
  Wij zijn broederlijke mensen, niet Abel en Kaïn,
  Voor ons is een vogel een lied, en geen dik spel!
  . EPILOOG
  Nadat Dominica haar humor had getoond, schreeuwden en klapten de kinderen lange tijd in hun handen. Ja, het is geweldig , je kunt zeggen dat het haar is gelukt - aforismen strooiend en in zichzelf neuriënd.
  Daarna kondigden Margarita en Dominica een feest aan voor de hele wereld, zodat er plezier en vreugde in de ziel zou zijn.
  Ze zwaaiden met hun toverstokjes en er verschenen luxueuze tafels, dik beladen met eten . Alles was hier luxueus en zeer rijk.
  Wat een heerlijke gerechten en veel taarten, custardtaarten, donuts, pretzels, muffins en rijkelijk versierde taarten. Het is onmogelijk om het in een sprookje te zeggen, noch om het met een pen te beschrijven.
  En alles is zo smakelijk en aromatisch dat het letterlijk uniek is in zijn verfijning en schoonheid.
  Margarita twitterde:
  Het allerbeste, het beste voor kinderen,
  Op onze vrolijke planeet...
  Lang leve de zon en de wind,
  Beschouw de feeën die verantwoordelijk zijn voor alles!
  En ze begon te dansen. En Dominica volgde haar, en een aantal andere meisjes met hen. Het ging geweldig .
  Margarita merkte logischerwijs op:
  - Alles komt goed, alles komt goed als we het niet verpesten !
  En het partijdige meisje nam nog een vuurwerk van haar toverstaf en liet het los. En het was als een fontein van diamanten die in een zeer stormachtige stroom stroomde.
  Dominica merkte op:
  - Schoonheid, schoonheid.
  Het schiet eruit als een fontein van een walvis!
  Daarna was het tijd voor vermaak. Een aantal van de grootste jongens, ongeveer veertien jaar oud en zeer gespierd, deden zachte handschoenen aan hun handen en begonnen met elkaar te vechten.
  Ze sloegen met hun handen en blote voeten, terwijl ze glimlachten en lachten.
  Dobrynya merkte grijnzend op:
  - Ze hebben tenslotte collectieve landbouwmachines!
  Prins Oenomaus knikte:
  - Ze zijn niet getraind in vechtsporten !
  De jongen Dobrynya siste en sprong in de geïmproviseerde ring:
  - Laat me gaan!
  En twee vechtende, gespierde tieners kwamen met elkaar in botsing. De jongens barstten in lachen uit en vielen Dobrynya aan. Er was demontage en zwaaien met armen en benen.
  Dobrynya verspreidde zich behendig en duwde ze opzij. Vervolgens pakte hij een van de jongens met zijn blote tenen bij de neus . Hij huilde van wilde pijn. En de heldenjongen gooide hem opnieuw, zonder enige ceremonie, en dwong hem zich om te draaien.
  De kinderen in de buurt lachten en klapten in hun handen. En Dobrynya duwde vier jongens tegelijk bij elkaar en wikkelde ze behendig in een tafelkleed.
  Daarna werd het gelach volkomen oorverdovend. Net als het applaus van de kinderen. Het zag er inderdaad heel gaaf uit .
  Dobrynya merkte geestig op:
  - Hij die het durfde at!
  Dominika kwam ook in de ring. Ze deed ook aan vechtsporten. Acteren in films is tenslotte geen grap. Ze toonde zichzelf als een Supergirl en vocht met een superschurk . Beide meisjes sloegen elkaar vervolgens voor een tiental opnames. En dat is geweldig . Zelfs hun blauwe plekken waren echt.
  Nu kwam een sterke, gespierde tiener van een jaar of veertien in zwembroek het tegen Dominica op. En hij probeerde het meisje aan te vallen. Dominica reageerde met een precieze klap van haar blote hiel op de zonnevlecht, en de jongen viel en begon te kronkelen.
  Dominica tweette:
  -Je bent geen jongen , je bent geen jongen,
  Niet echt...
  Je bent geen jongen , je bent geen jongen -
  Rotte doos!
  sloeg Dominica uit alle macht op de gespierde rug . Het meisje schreeuwde en schopte hem terug. Hij ontweek en snelde op Dominika af en probeerde met haar te vechten. De tiener was sterk en gehard door hard werken op een bouwplaats. En Dominika moest al haar krachten inspannen om niet te vallen. Maar ze glipte naar buiten en gooide de sterke jongen over haar heen. Hij viel en botste tegen een schotel met steur. En de jongen werd erg vies.
  En de rest van de kinderen lachte wild en trok gezichten. Dit zag er echt geweldig uit .
  De jongen sprong op, maar kreeg een harde trap
  actricemeisjes in de kin, hij werd bij de naderende beweging met zijn scheenbeen geraakt en de gespierde jongen viel om.
  Dominic zong agressief:
  Hij wacht verraderlijk op een slachtoffer in de mijn,
  Een radar naar de lucht richten...
  Eén fout: een onbedoelde start,
  En een klap is onvermijdelijk!
  Dit is inderdaad een karatemeisje. Dus draaide ze zich om en schopte een andere jongen met haar blote hiel tegen de neus. Hij viel en liet een fontein van bloed uit zijn snuiver stromen . Maar hij sprong meteen op. En opnieuw de strijd in. En Dominika laat hem struikelen, waardoor hij moet vallen. Dit is echt een vrouw.
  Dobrynya knikte goedkeurend:
  - Ga zo door! Nou, je bent een cool meisje !
  Hier is nog een sterke jongen die wegvloog van Dominica"s klap.
  Dit is waar de confrontatie begon. Het meisje gooide een andere tiener over haar heen en piepte:
  Meisjes uit de hogere kringen,
  Ik wil die man echt in elkaar slaan!
  Waarna het meisje de jongens opnieuw tegen elkaar duwde, waardoor ze blauwe plekken en bulten kregen. En het zag er buitengewoon grappig en grappig uit.
  ze de jongens ook neersloeg :
  - Jij bent ons meisje ! Zeer heet en strijdlustig!
  Dominica knikte en piepte:
  De meidenvechter heeft heet bloed,
  De blinde horde valt ons aan!
  Ze fluisterde spreuken en een echte regen van room, gecondenseerde melk en honing stroomde van bovenaf op de jongens neer.
  En opnieuw het vreugdevolle gelach van kinderen. Alles draait en gebeurt zo cool en agressief. En er zijn grappige momenten in deze agressie.
  De jongensprins Oenomaus doet uiteraard ook mee aan het spel. Hoe kan iemand zonder? En de jonge krijger gooit heel behendig een jongen over zich heen die er ouder en groter uitziet. En weer enthousiaste uitroepen. Ja, dit is echt een gevecht dat nodig is.
  Enomai zwaaide met zijn hand en de jongen viel op een stapel met room bedekte taarten. En ze barstten en verspreidden zich zo grappig en met enthousiasme. En dat waren de aroma's van de magische keuken.
  Dobrynya merkte met een zucht op:
  - Het is zonde om dergelijk voedsel te verspillen!
  Dominic giechelde en antwoordde:
  - Dat is goed! Ik zal meer magie doen!
  De Phoenix-jongen zong:
  Ergens in het bos zijn tovenaars,
  Ze naaien een kaftan voor Satan...
  Er werden keien rondgeslingerd,
  Ons fantastische land!
  Daarna raakte hij bevriend met Dobrynya. De twee heldhaftige jongens begonnen eerst met hun vuisten te zwaaien en probeerden elkaar in het gezicht te slaan . Ze laadden hem een paar keer terloops en er verschenen blauwe plekken. Toen pakten de jongens-vechters het en stootten hun voorhoofd. Dus de vonken vlogen uit mijn ogen.
  Ze duwden elkaar, stoten hun hoofden en begonnen toen te vechten. En de strijd was zeer hardnekkig. De ridderjongens worstelden, verpletterden elkaar en knepen elkaar.
  Toen begonnen ze weer met elkaar te stoten, wat eerder stompzinnig dan koel en dreigend leek. En dit werkte op zo'n manier dat het de kinderen-toeschouwers in een oorverdovend gelach bracht.
  Dominica nam de veer in haar handen en begon de blote hielen van de jongens te kietelen. Dobrynya en Phoenix begonnen te lachen, het is echt zo netelig en cool dat je niet kunt stoppen met lachen.
  Margarita merkte met een prima donna-glimlach op:
  - Ja, je bent een cool meisje. Gewoon een meester-entertainer. Wat kan je nog meer doen?
  Dominica gromde:
  - Ja, over het algemeen kan ik absoluut alles. En dit zul je meer dan eens zien!
  Dobrynya en Phoenix gingen uit elkaar. Ze zweetten en hun gebeeldhouwde torso's glinsterden alsof ze met olijfolie waren besprenkeld.
  Margarita merkte met een zucht op:
  - We hebben de overwinning behaald, maar we zijn niet dichter bij het doel om het sterkere geslacht te redden. De gele rat is van onze vijand Bastinda, die naar niemand weet waar verdwenen. En we hebben de bonen gemorst. Nou ja, niet voor niets, maar toch zonder het resultaat waar we op hadden gerekend!
  Dominica zong als antwoord:
  Het leven is niet gemakkelijk
  En de paden leiden niet recht...
  Alles komt te laat
  Het is allemaal te snel voorbij!
  Geleidelijk werd de stemming van de vrijgelaten kinderen rustiger. En de gevechten, zelfs de humoristische, stierven weg en de muziek werd minder luid.
  En toen klonk er plotseling een geluid. De alarmhoorn klonk.
  De jongens en meisjes sprongen onmiddellijk uit hun stoelen en staken met zwaarden en speren. Ze waren klaar voor een gevecht.
  Er verschenen draken in de lucht. Ze waren driekoppig, zevenkoppig en twaalfkoppig . En er waren er nogal wat, en grote reptielen. Uiteraard geldt: hoe meer koppen, hoe groter de maat. En onder hen was de bekende heks Bastinda, die klein leek tegen de achtergrond van de draken.
  Dominic floot en merkte op:
  - Wauw! Het lijkt erop dat het nog niet voorbij is!
  Margarita zong als antwoord:
  Ik val met mijn borst en grijp lood,
  De aarde is vol gaten, zoals bast...
  Maar ik weet dat dit nog niet het einde is -
  Het einde is pas het begin!
  Er waren ongeveer vijftigduizend krijgerskinderen - dit is een heel leger, er waren niet meer dan tweehonderd draken. Daarom renden de jonge krijgers niet weg. Ze waren klaar om te vechten en hun leven duur te geven, en misschien zelfs te winnen!
  Beide partijen zijn strijdlustig en vastberaden.
  De grootste twaalfkoppige draak donderde:
  - Wees niet bang! We zullen niet vechten met kinderen! Wij zijn voor vrede en gerechtigheid!
  Dominica riep:
  - Waarom ben je hierheen gekomen?
  Hier brulde Bastinda agressief grijnzend:
  - Ik weet dat het je belangrijkste doel was om het Gele Rat-artefact te bemachtigen, en niet om de kindslaven te bevrijden!
  Margarita maakte bezwaar:
  - Het interfereert niet! Hoe dan ook, we wilden onze kinderen niet achterlaten en dat zullen we ook nooit doen!
  Alle twaalf koppen van de draak zeiden tegelijk:
  "Wij waarderen uw nobelheid!" Maar Bastinda nodigt je uit om een spelletje te spelen. Als je wint, zal hij je de gele rat geven. Als hij dat doet, zullen je vier voor altijd zijn slaven worden.
  De tovenares Bastinda knikte:
  - Ja! Dat is het! Nou, kinderen, er is teveel ophef over hen. Jouw vier zullen veel nuttiger zijn in de slavernij!
  Dominica merkte glimlachend op:
  - We kunnen een spelletje spelen. Laat, in geval van verlies, de heks Bastinda ons niet alleen haar Gele Rat-artefact geven, maar ook onze slaaf worden.
  bevestigde Margarita, stampend met haar blote voet:
  - Dat is het! Dit is precies wat we nodig hebben! Het zou eerlijk zijn als Bastinda ook haar vrijheid riskeerde!
  De Twaalfkoppige zei:
  - Laat het zo zijn! Het artefact en de vrijheid van de heks, tegenover de vrijheid van vier belangrijke individuen - eerlijk!
  De tovenares Bastinda knikte met haar hoofd met zwart haar:
  - Oké, het zij zo! Ik win dit spel toch altijd. En zelfs kennis van magie zal hen niet helpen!
  De twaalfkoppige draak brulde:
  - Beloof je dat je je beloften zult nakomen in geval van een nederlaag?
  Alle vijf riepen in koor:
  - Wij geven!
  De tovenares Bastinda pakte een bord met vierkanten uit haar rugzak en zei:
  - Laten we dan beginnen!
  En ze vouwde het bord open, er verschenen onmiddellijk figuren op. Het deed enigszins denken aan traditioneel schaken, alleen waren de vierkanten niet twee, maar drie kleuren: wit, zwart en grijs. En we hadden nog veel meer cijfers. Er is een nar, boogschutters en een officier, een generaal, een maarschalk, een ballista, een strijdwagen en nog iets anders.
  Dominica mompelde:
  - Ja, ik weet niet eens hoe ze lopen! Dit is oneerlijk!
  De tovenares Bastinda antwoordde glimlachend:
  - Je hebt je woord al gegeven en er is geen plek om je terug te trekken. Weigering om te spelen komt neer op een nederlaag!
  Margarita knikte:
  - Ik ken dit spel! En hoe de figuren erin lopen ook! Dus laten we spelen!
  De tovenares Bastinda knikte:
  - Nou dan! De hoofdfiguur hier is de koning en we spelen tot schaakmat!
  De kinderkrijgers klapten in hun handen. Margarita schudde haar toverstaf en voor hen verscheen een afbeelding van een enorm bord met drie soorten cellen. En nu konden duizenden voormalige slaven haar tegelijk zien.
  Margarita merkte op:
  - Voor de oorlog won ik een schaakspel tegen Botvinnik zelf, zij het niet persoonlijk, maar in een gelijktijdig spel. Maar op achtjarige leeftijd is het verslaan van de USSR-kampioen cool!
  De tovenares Bastinda mompelde:
  - Dit is een heel ander spel! Schaken was niet eens in de buurt van haar!
  Het partijdige meisje knikte:
  - Ik weet! Het is ingewikkelder en er zijn meer stukken, maar ik kan het spelen! Denk dus niet dat het gemakkelijk voor je zal zijn!
  De heks met zwart haar knikte:
  - Mijn stukken zijn rood - ze beginnen als eerste!
  En zij bewoog de slinger naar voren . Margarita reageerde door de boogschutter te bewegen. Zo'n ontspannen spel begon. Aan elke kant stonden honderd figuren, en alle drie, behalve de koningen. Er is er één, en het spel eindigt met mate. Nou, dit is mooi en logisch.
  Bastinda speelde en grijnsde. De eerste uitwisselingen volgden. Dan de manoeuvres van snelle narren. Dominica merkte op dat de nar beweegt als een koningin bij traditioneel schaken, maar slaat als een paard.
  Ja, het is interessant. De officier ziet eruit als een bisschop, maar slaat als een koning. En de generaal beweegt als een toren, maar slaat als een paard. De maarschalk beweegt als een koningin, maar slaat alleen als een toren. De machtigste figuren zijn natuurlijk de grootviziers, ze bewegen als een koningin en als een ridder, en slaan ook toe. Er zijn natuurlijk koninginnen, en die zijn net als bij gewoon schaken. Boogschutters bewegen zich als pionnen, maar schieten diagonaal drie velden naar voren, en slingeraars slechts twee. Het lijkt erop dat gewone infanteristen de zwakste zijn, maar als ze de laatste linie bereiken, kunnen ze in elk stuk veranderen behalve de koning.
  De strijdwagen loopt als een paard, maar slaat als een olifant. Ja, het is interessant hoe het afloopt. Er is ook een ballista: hij beweegt als een toren, maar slaat als een koningin. Torens, ridders en lopers, zoals bij gewoon schaken. Maar er is ook een eenhoorn. Hij loopt als een koning, maar slaat als een koningin. En een koninklijke eenhoorn. Hij loopt als een olifant, maar slaat als een grootvizier, dat wil zeggen als een koningin en een ridder. Ja, dit is geen grapspel. En er zijn elk drie figuren. En probeer iets zonder te geeuwen. En nu lijkt het erop dat Bastinda al meer grondgebied heeft veroverd en een materieel voordeel heeft behaald.
  Het is duidelijk dat ze veel meer ervaring heeft dan Margarita.
  Dominica tweette zelfverzekerd, of liever ironisch:
  - Loop met het paard! Paard!
  Margarita wuifde haar uit:
  - Kom er niet tussen! Wat er gedaan moet worden, dat doe ik!
  En het partijdige meisje bewoog haar figuur resoluut. Bastinda bleef aanvallen. De strijd was zeer koppig en meedogenloos.
  Om wat zelfvertrouwen en kalmte te herwinnen en inspiratie in het spel op te wekken, begon Margarita te zingen;
  Het schuimt omhoog en verhoogt de steile hellingen,
  De golf, de ketenen van ijs vernietigden de oceaan!
  De straal werd doorgesneden, de wolken waren gevuld met lood,
  En een frisse wind verpletterde de mist!
  
  Ik ben bij je op een klif aan de kust,
  De deining van de zee kietelt je oor!
  De jager omhelsde haar nek met een zachte hand,
  De heilige Heer is in mijn ziel opgestaan!
  
  De toppen van de sneeuwbergen zijn verguld,
  En parelvlinders op de borst!
  In de verte zwierven schepen onder zeil,
  Je kunt je droom niet opgeven en in slaap vallen!
  
  Ik wees naar jou, geliefden,
  Je stralende ogen van tranen!
  Zonder jou is zelfs de wereld niet genoeg voor mij,
  Stormen en onweersbuien brullen in het hart!
  
  Samen met jou zullen we veel heerlijkheid proeven,
  En gif dringt door in ambitie!
  Trek je zwaard in de naam van die macht,
  om te dienen !
  Margarita zong perfect en, opgewekt, lanceerde ze een beslissende aanval. Het partijdige meisje aarzelde niet om op te offeren, en op een gegeven moment leek het materiële krachtenevenwicht catastrofaal voor haar. Maar hier zijn nog een paar sterke tactische aanvallen en...
  Margarita zei met een onschuldige glimlach:
  - Schaakmat, mevrouw Bastinda!
  Ze knipperde wild met haar ogen en keek om zich heen, terwijl ze opzij keek naar de grootste twaalfkoppige draak. Het had de grootte van een vliegtuig van grote klasse , de spanwijdte van elke vleugel was ruim tweehonderd meter - dit is een monster. Misschien kon zelfs de fenomenale magie van de gekozen meisjesactrice Dominica zo'n reus niet overwinnen.
  De enorme drakenleider brulde met twaalf koppen tegelijk:
  -Je hebt verloren van Bastind. Geef je winst dus aan de Gele Rat - een waardevol artefact, en ga in slavernij aan je nieuwe meesters!
  Bastinda zuchtte en haalde een artefact uit haar rugzak. Onverwachts was hij slechts zo groot als een kokosnoot, maar hij gloeide met een helder geel licht.
  De heks hield het omhoog en merkte op:
  - Hij is van jou. Zoals alles wat van mij is, is het nu van jou!
  Margarita nam het artefact in haar handen en verstopte het vervolgens in haar rugzak. En ze merkte op:
  - Dit is goed! Wat moeten jij en ik doen, Bastinda?
  Uiterlijk antwoordde een nog vrij jonge en aantrekkelijke zwarte vrouw:
  - Ik kan veel dingen doen. Ik ben al meer dan duizend jaar oud. En wat als ik je onbekende magische technieken kan leren. Nou ja, en wees ook de manager van het koninkrijk. Ik heb hierin veel ervaring, en niet alleen in het omgaan met kinderen.
  Margarita haalde haar schouders op en merkte op:
  "Ik denk dat ik je misschien laat gaan, nadat ik eerst een eed heb afgelegd om alleen goede daden te doen."
  Dominica mompelde:
  - Wat als ze liegt? We hebben mensen, weet je. Zelfs de Koran zegt dat eden in sommige gevallen gebroken kunnen worden.
  En de meisjesactrice zong:
  Geloof me, uw dienaren zullen zichzelf afdrogen,
  Je zult verraden worden, je zult verraden worden...
  En degenen die op deze manier in de liefde zweren,
  Kijk maar, ze vermoorden je!
  Margarita maakte bezwaar:
  "Het is gebruikelijk dat onze tovenaars zich zowel aan hun woorden als aan hun eden houden." Een eedbreker worden betekent dat je van iedereen eeuwige verdoemenis en minachting krijgt. Dus Bastinda zal haar eed houden of weigeren deze af te leggen. Ze heeft dus de keuze tussen slavernij en het voor altijd opgeven van slechte daden!
  Heks met zwart haar haalde zijn schouders op:
  - Er is hier iets om over na te denken. Doe nooit kwaad, dit is ook heel moeilijk, en niet altijd prettig!
  Dominica was verontwaardigd:
  - Waarom kies je voor ons, Margot? Ik denk: het is beter dat zij onze slaaf is. Een magische en tijdloze dienaar zal heel nuttig zijn in het huishouden. Ze zou niet jouw slaaf moeten zijn, maar onze gemeenschappelijke!
  De heldhaftige jongen Dobrynya bevestigde:
  - Ja dat klopt! We riskeerden alle vier onze vrijheid. En jij wilt haar alleen bevelen.
  De jongensprins Oenomaus meende:
  "Ik denk ook dat het beter is om haar te laten gaan en een eed af te leggen dat ze alleen goede daden zal doen." Waarom, terwijl je nog elf artefacten verzamelt, een slaaf met je meeslepen? Ze is gewoon een last!
  Dobrynya en Dominica zeiden in koor:
  - Nee, zij is onze slaaf! En we laten haar niet gaan!
  De drakenleider merkte op:
  - Je hebt een breuk: twee tegen twee! Ik stel voor om een muntje op te gooien. Als het kop is, doen we wat Margarita wil, als het munt is , doen we wat Dominica wil!
  De krijgerskinderen riepen in koor:
  - Rechts! Rechts! Rechts! Het lot zal beslissen!
  Dominica mompelde boos:
  -Wie gooit de munt?
  De draak donderde:
  - I!
  En toen gooide zijn staart een zilverachtige cirkel die door de lucht vloog en op de rotsachtige stoep viel. De munt raakte en ... Hij landde op de rand...
  De gigantische draak lachte en antwoordde:
  - Zo ja, dan neem ik Bastinda als dienstmeisje. En je houdt haar artefact, de gele rat, over als trofee. Precies zoals je wilde trouwens!
  Dominica mompelde:
  - En een motorfiets. Ik wil zo'n flyer.
  De gigantische draak siste:
  - Zing een liedje! En wij draken zullen het waarderen. Als je het leuk vindt, is de magische vliegende motorfiets van jou. En zo niet, dan ... Jij wordt ook onze slaaf!
  Dominica was verontwaardigd:
  - Je kunt dus zeggen dat je geen van mijn liedjes leuk vindt!
  De hoofddraak kondigde aan:
  - Niet alleen wij zullen oordelen, maar ook het publiek, inclusief kinderen en voormalige slaven!
  Dominica knikte zuchtend.
  - Dan ga ik akkoord!
  En het meisje begon met gevoel en expressie te zingen;
   Gekleed om de afgunst van alle koningen te zijn,
  Karmozijnrood, goud, bladeren in robijnen!
  Zoals avondvlinders zweven,
  En de stem van de wind zijn de organen van cherubs!
  
  De meest luxueuze rust is ruim in de herfst,
  Bomen, koepels van heilige kerken!
  Elke tak met gebeiteld houtsnijwerk,
  Dauwdruppelparels en kostbare stenen!
  
  De plas was bedekt met dun zilver,
  Vonken fonkelen onder de hoeven van het paard!
  Je gaat vriendelijk met elkaar om,
  Moge je gelukkig leven onder een heldere hemel!
  
  In de felle zon, met mijn jurk los,
  Berken en populieren dansen de wals van de liefde!
  We zijn verdrietig over de dagen die in de afgrond zijn gezonken,
  Bewaar de herinneringen aan ontmoetingen bij mij!
  
  De winter zal komen, de jeugd daarin is eeuwig,
  Geen grijs haar, diamanten in haar!
  We verzamelen al onze vrienden voor de vakantie,
  En laten we de droom in onstuimige verzen uitdrukken!
  Stormachtig applaus en geschreeuw van "Bravo! Encore!", stroomden tienduizenden kelen over het hele plein. Dit zou een glorieus uur zijn, een uur van triomf voor Dominica, die haar talent als prima donna ontdekte!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"