Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

BestÅ Prinsesseksamen

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    En vakker student og ambisiøs filmskuespillerinne, Dominika, drømmer om å bli filmstjerne. Og da nymfen kom til henne, fulgte hun henne villig, og endte opp i dragens rike. Dominica har gjemt fremragende evner, og en merkelig pest har kommet til imperiet og nabostatene, som et resultat av at nesten alle menn har blitt forsteinet. En av de siste representantene for det sterkere kjønn, alveprinsen Oenomaus, klarte å forsinke hans død takket være gaven til Dominica. Og nå må de jobbe sammen for å avdekke mysteriet med en uforståelig pest og avsløre de mørke kreftene.

  BESTÅ PRINSESSEKSAMEN
  
  KOMMENTAR
  En vakker student og ambisiøs filmskuespillerinne, Dominika, drømmer om å bli filmstjerne. Og da nymfen kom til henne, fulgte hun henne villig, og endte opp i dragens rike. Dominica har gjemt fremragende evner, og en merkelig pest har kommet til imperiet og nabostatene, som et resultat av at nesten alle menn har blitt forsteinet. En av de siste representantene for det sterkere kjønn, alveprinsen Oenomaus, klarte å forsinke hans død takket være gaven til Dominica. Og nå må de jobbe sammen for å avdekke mysteriet med en uforståelig pest og avsløre de mørke kreftene.
  PROLOG
  Utmerket av sin sjeldne, unike skjønnhet, mottok Dominika Delfinova en av hovedrollene i storfilmen "Star Empress". Og dette er en film med et enormt budsjett og lover enorme fortjenester. Før dette hadde Dominica allerede spilt i en rekke filmer, men mottok bare kroner. Skjønnheten hennes var fantastisk, og håret hennes hadde en veldig lys vårløvetannfarge, og få mennesker trodde at hun kunne klare seg uten fargestoffer og lakk. Men sånn var det. Dominika var en naturlig, honningblond med ideelle proporsjoner, og også med skulpturerte muskler og utmerket strekk.
  Selv om jenta ikke engasjerte seg i kampsport, danset hun i ballett. Og hun hadde hurtighet, ynde og utmerket koordinering av bevegelser.
  Hun kunne for eksempel vist seg godt frem i actionfilmer. Som en jente hvis engleaktige utseende skjuler en kriger-djevel.
  Nå tok hun av seg skoene og løp glad gjennom parken, og kjente den hyggelige kilingen fra gresset og småsteinene på stien med de bare sålene. Bena hennes var så perfekte og forførende at de ofte ble fotografert barbeint og i nærbilde, noe som spesielt gledet menn. Dominica var stolt av de vakre beina sine, og hadde på seg et kort skjørt til frosten.
  I det øyeblikket dukket plutselig en jente opp foran henne. Veldig ung, kan man si, nesten en jente. Dominica var høy, muskuløs, grasiøs, og ansiktet hennes, til tross for den upåklagelige glattheten og fløyelsmyke huden, virket ikke som ansiktet til en ung, naiv jente. Og dette er som en skolejente, selv om hun er ganske rikt kledd, og hun har disse små glassbitene hengende på seg og glitrer sterkt i solen.
  Dominica trodde til og med at dette kanskje var ekte smykker.
  Jenta stampet med den lille, bare foten. Og bindweed-skudd med skarlagenrøde og lilla knopper dukket opp på den steinete stien.
  Dominica plystret:
  - For et triks! Er du også en filmskuespiller eller sirkusartist?
  Jenta svarte hviskende:
  - Jeg er en nymfe! Det er ikke tid til å forklare lenger, følg meg!
  Jenta spredte hendene i vantro:
  - Vel, det er... God vits! Hva heter du?
  Nymfen knirket:
  - Marquise de Cassandra. Og nok snakk, hvert øyeblikk av å være i din verden krever kolossal, magisk energi!
  Og hun grep bestemt, uten på noen måte barnslig styrke, Dominicas hånd og klemte håndflaten hennes kraftig.
  Den sterke og flinke filmskuespillerinnen innså umiddelbart at det var nytteløst å motstå et slikt grep.
  Jenta, ved å bruke de bare tærne på den lille, grasiøse foten, snudde ringens stein på pekefingeren på den frie hånden. Og i samme øyeblikk følte Dominika det som om hun falt i en brønn. Og det var en veldig hyggelig, unik følelse.
  Så ble alt fylt med et blendende sterkt lys, som så ut til å trenge gjennom hver celle i kroppen til en sterk, atletisk, unikt vakker jente.
  . KAPITTEL nr. 1.
  Dominikas bare føtter kjente den varme overflaten under henne, og det var hennes første inntrykk. Det flimret foran øynene mine, som om jeg hadde blitt blendet av kraftige blitz, som en blitz i et kamera. Og jenta var ikke umiddelbart i stand til å se hvor hun var havnet.
  Den milde stemmen til nymfen ble hørt:
  - Ikke vær redd! Nå vil det gå over og du vil kunne se alt.
  Dominica krympet og blunket. De bare føttene hennes begynte å bli varmere. Under de nakne, jenteaktige sålene var det noe som brant, som sanden i Sahara ved middagstid. Dominika elsket å løpe barbeint. Spesielt når jeg ble vant til det under skjermtester.
  Da hun var jente, ble hun tilbudt å spille en partisan etterretningsoffiser.
  Selvfølgelig, under krigen, gikk jenter barbeint om sommeren, siden sko bør tas vare på, og merkelig nok, når du går lenge, er det enda lettere.
  Og til slutt førte de henne til å henge henne, barbeint i snøen. Dette er i stil med Zoya Kosmodemyanskaya, bare Dominika er blond og mye vakrere, og hun har naturlig sjarm. Og når han smiler og blotter sine hvite tenner, som om han var laget av naturperler, fjerner han taket helt fra hengslene.
  Og her brenner sålene, og det er på en eller annen måte varmt. Det var varmt i Moskva i mai, men du kan ikke kalle det varmt.
  Og her er det som et sted i Arabia ved middagstid. Det er enda varmere der. Hun filmet en gang en film i Emiratene, og hun måtte gå barbeint i sanden. Naturligvis, om morgenen, når sanden hadde avkjølt seg litt i løpet av natten, men det fortsatt var varmt, smurte de til og med føttene hennes med vaselin for å gjøre det lettere.
  Men lokale barn løper rundt barbeint, i hvert fall blant de fattige, og ler, viser de små tenner, uten å oppleve ubehag.
  Faktisk stoppet flimringen i øynene hennes, og Dominica så at hun var på torget i byen. Brosteinene under skjønnhetens føtter var oransje og lilla. Og husene rundt er høye, veldig vakre, som i sentrum av St. Petersburg, hvor antikken er bevart. Bare her er bygningene høyere og enda mer levende, fargerike, rike, luksuriøse og forseggjorte.
  Og det er mye bladgull, som utvilsomt er en fryd for øyet. Og det er mange vakre jenter på gata. De, blinkende barbeint, grasiøse, solbrune, muskuløse ben, begynte å omringe Dominica og hennes glamorøse markisenymfe.
  Jentene var alle, uten unntak, vakre, unge, barbeint, men iført smykker. Noen har flere smykker med edelstener, andre har mindre. Flere jenter hadde kun på seg hvite, korte tunikaer.
  Slik så slaver vanligvis ut når de laget filmer om antikken, bemerket Dominika.
  Imidlertid var ikke alle jenter mennesker . Noen har ører som en gaupe, andre har ørnenese. Flere jenter var mindre, som Marquise de Cassandra, bare jenter, men de tok av og beveget seg uten å røre fortauet med de små føttene.
  Et helt kongerike av jenter som, ikke redde for det varme fortauet, stiller med sine bare, rosa hæler.
  Og de omringet Dominica og markisen med en ring, og smilte og skravlet stille.
  Jentene avga en veldig behagelig lukt av unge, muskuløse kropper
  av det rettferdige kjønn, blandet med dyre parfymer.
  Noen hadde også våpen i hendene. Spesielt buer, elegant formede armbrøster, sverd, sabler, dolker og pilkogger.
  Det minnet veldig om statister for innspillingen av en fantasyfilm; det er til og med overraskende at de klarte å samle så mange feilfrie, svingete, atletiske skjønnheter på ett sted.
  De fleste av jentene var nesten nakne, bare brystene og hoftene var dekket med smykker laget av edelstener.
  Omtrent et dusin jenter i beskjedne tunikaer knelte og holdt platina-glitrende kanner med drikke og gylne brett med forskjellige matvarer og frukter.
  Dominika mumlet forvirret:
  - Hva vil du ha av meg? - Og hun la til litt mer selvsikkert. "Hvis du har tid, vil jeg være villig til å vises i statistene dine, bare betal meg godt."
  Nymfemarkisen svarte med et smil:
  - Du tror tydeligvis at dette er en film? Nei, dette er alve- drage- imperiet !
  Dominique fniste og hoppet. Hælene mine brant nådeløst. Hun ristet av seg svetteperler. Vel, det er varmt. Akkurat som i den arabiske ørkenen. Det er utrolig hvordan skjønnhetene går barbeint her, og huden deres skreller ikke av solen.
  Hvor er hun? Tydeligvis ikke i Russland...
  Dominica kikket mot himmelen og plystret. Himmelen var gul, sjeldne skyer var oransje, og det var flere lys samtidig ... Ikke rart det var så varmt. Dessuten er armaturene så utsmykkede i form, med krøller eller horn ...
  Dominika kjente at hun begynte å bli syk. Det er slik folk blir gale. Det vakre ansiktet hennes vred seg og ble blekt.
  Hun vaklet, men to alvejenter med ører støttet henne. Representantene for det rettferdige kjønn skiltes, og skjønnhetene i hvite, gjennomskinnelige tunikaer brakte karene hennes med drikke på de nakne, så vakre og muskuløse kroppene til jentene. Og de helte smaragdvin i gullskåler.
  Dominika drakk grådig. Og hun følte at vinen var uvanlig søt og velsmakende; energi, styrke og kraft strømmet umiddelbart gjennom årene hennes.
  Og jentas allerede bare føtter brant ikke så mye, eller rettere sagt, de følte en behagelig varme, og temperaturen rundt ble ideell, som i en drøm.
  Dominique våknet opp og ristet på det bladgullfargede hodet og ropte:
  - Hei søvngjengere!
  Så korrigerte jenta seg raskt:
  - Jeg er glad for å møte mine brødre, eller rettere sagt, søstre i tankene!
  Jentene klappet i hendene. Og de sang i kor:
  - Vi ønsker deg lykke,
  Du er vårt håp, tro meg...
  Veier til andre verdener -
  Døren ble åpnet!
  Marquise de Cassandra nikket:
  - Ja, du må hjelpe oss. Og det vil være en enorm belønning for dette.
  Dominica trakk på de muskuløse skuldrene og spurte overrasket:
  - Og hvordan kan jeg hjelpe deg?
  Nymfejenta ville si noe, da lyden av en trompet og lyden av vinger ble hørt. Alle de tallrike representantene for det rettferdige kjønn knelte ned på en gang og bøyde seg i respektfull bue.
  Markisen dyttet også til Dominique:
  - Bøy deg også ned.
  Jenteskuespillerinnen spurte overrasket:
  - For hva?
  Nymfejenta knirket:
  - Dragehertuginnen møter deg. Drager styrer imperiet vårt. Kom igjen, på ett kne!
  Dominica bestemte seg for ikke å bryte stoltheten. Selv om hun var redd for at det varme fortauet skulle brenne det bare kneet hennes, solbrun til lys bronse. Men huden har tydeligvis blitt sterkere og mindre følsom. Det er tydelig at folk her går barbeint ikke på grunn av fattigdom. Men av mer alvorlige grunner som fortsatt må avklares.
  Så dukket selve dragehertuginnen opp. Et beist med tre hoder, veldig fargerike, som en sommerfugl. Stor, som en god fighter, men ikke skummel i det hele tatt, eller ikke skummel hvis det er henne.
  Hodene virket relativt små, og små, men lyse kroner glitret på dem.
  Da den kvinnelige dragen fløy forbi, endret jentene under vingene hennes hudfarge til lilla, og deretter til smaragd. Dette har blitt vakkert.
  Dominica var som trollbundet. Dette var første gang hun hadde sett en ekte drage i virkeligheten. Ja, i filmene lager de selvfølgelig gode drager ved hjelp av datagrafikk. Men denne dragen er ekte, veldig vakker og grasiøs.
  Hodet, det i midten, spurte, stemmen hennes var veldig behagelig:
  - Jeg er veldig glad for å se deg, vår gjest fra planeten Jorden!
  Dominica smilte og svarte:
  - Og jeg er veldig glad for å se deg også!
  Dragehertuginnen nikket og fortsatte, hodet til høyre snakket allerede:
  - Vi inviterte deg fordi blodet til den ene renner i dine årer, jeg vet ikke hvem, hvem som bor der, jeg vet ikke hvor!
  Dominika Delfinova gned det ene bare, meislede bena mot det andre og sa forvirret:
  - Det er som om jeg ikke forsto det!
  Dragehertuginnens hode til venstre svarte i en selvsikker tone:
  - Og dette forstår vi ikke selv. Men i alle fall har vi et så forferdelig problem at vi er som druknende mennesker, og griper i sugerør!
  Dominica stampet den nakne, veldig forførende foten og sang:
  - Hold meg, halm, hold meg,
  Når det er femten punkter rundt stormen...
  Riv i stykker fiendene som alvene har,
  Skjebnen har kastet meg slik i livet!
  Jenter av alle slag klappet hendene sammen, og det var så deilig og kult.
  Det sentrale hodet snakket igjen:
  - Så, vi har en merkelig pest. Representanter for det sterkere kjønn, det være seg alver, mennesker, troll, hobbiter, vampyrer, nisser og andre som lever i universet vårt, begynte av ukjente grunner å bli til stein og smuldre med en gang. I vårt land, bortsett fra orker og nisser, var det tolv ganger færre hanner enn hunner, og nå er de nesten helt forsvunnet! Selvfølgelig er dette en tragedie!
  Dominika fniste og slengte ut:
  - Dette er så fantastisk! Ellers er det ingen vei utenom disse hårete, ekle mennene! Og viktigst av alt, jo styggere en mann er, med mage og skallet hode, rynker, jo mer klamrer han seg til deg.
  En av alvene protesterte:
  - Det er ingen gryte-, rynkete og skallete alver! De har ikke engang skjegg eller bart.
  Dominica bemerket:
  " Dessuten er det dyrere å engasjere seg med disse ungdommene!" De tillater heller ikke passasje. Jeg er så lei av disse fansen. Og du, gudskjelov, har ikke disse lystne, svette, ekle hannene, og du kan hvile og slappe av.
  Alle tre dragehodene tordnet på en gang:
  - En verden uten menn er dømt til å dø! Sammenlignet med menneskene på planeten Jorden lever vi veldig lenge, spesielt drager. Ja, det er kjedelig uten menn, og det er ingen harmoni i universet uten det sterkere kjønn.
  Jentene lagde godkjennelseslyder. En mumlet:
  - Alle mennene våre er vakre! En gang for tusenvis av år siden hadde menn av menneskeheten hår, skallede flekker, rynker, mager, men nå er de alle unge, vakre, svingete og lukter behagelig, som alver!
  Dominika lo og blunket ... Så svarte hun:
  - OK! Kanskje om et par måneder begynner jeg å savne menn. Jeg forstår bare ikke hvordan jeg kan hjelpe deg?
  Det høyre hodet til dragehertuginnen svarte:
  - For å være ærlig vet vi ikke dette selv. Men du har blodet til en skapning fra et annet univers, der alle innbyggerne ikke har to kjønn, som vi har på jorden, men tre. Og kanskje vil dette hjelpe oss å få hannene våre tilbake!
  Dominica ristet på seg selv og bemerket:
  - Triseksuelle skapninger? Ja, jeg leser science fiction, dette er teoretisk mulig!
  Nymfejenta nikket:
  - Ja! Pesten rørte dem ikke. Men hvem vil garantere at det ikke dukker opp en infeksjon som vil klippe ned det rettferdige kjønn? Og det kan bli enda verre! Og selv uten det sterkere kjønn, hvis en aggressor invaderer universet vårt, vil vi ikke ha en sjanse til å slå tilbake.
  Jenteskuespillerinnen nikket:
  - OK! Jeg føler med deg. Forresten, kan dette komme til jorden?
  Det venstre hodet til dragehertuginnen bekreftet:
  - Ja! Ganske mulig. Så ikke tro at de ber deg om en tjeneste. Du har en yngre bror, og han spiller også i filmer. Vil du at denne gutten skal bli til stein og smuldre til støv?
  Dominica stampet sint med bare foten og sa irritert:
  - Du vet mye om meg!
  Nymfejenta svarte:
  - Noen ganger liker vi å se filmer fra planeten din. Den kan lastes ned direkte fra Internett, noe som ikke krever store utgifter til magisk energi. Derfor så vi deg også. Og de høye feene følte din unike aura, og de så broren din, han har også en del av det, jeg vet ikke hvem!
  Dominica plystret og kurret:
  - Jeg vet med sikkerhet at alt som er umulig er mulig! Imidlertid ville det være bedre for meg å studere i fravær!
  Marquise de Cassandra bemerket:
  - Akkurat, det er dette du må gjøre. Studer, studer og studer igjen!
  Studentjenta mumlet misfornøyd:
  - Hva annet er dette for noe?
  Umiddelbart snakket de tre hodene til dragehertuginnen synkront og harmonisk med sine hyggelige stemmer:
  - Du kan ingenting om magi og trolldom! Og du må ha omfattende og grunnleggende kunnskap for å hjelpe oss. Når du er uteksaminert fra Imperial Dragon Academy of Dularis , vil du ha tidligere ukjente krefter som vil tillate deg å bære kronen til trollkvinnens prinsesse. Og bare i dette tilfellet vil du være i stand til, eller rettere sagt, vil du få minst en liten sjanse til å returnere representantene for det sterkere kjønn fra underverdenen.
  Dominic plystret og bemerket:
  - Å, det jeg ikke liker er å studere!
  Faktisk elsket hun å danse, hoppe og spille i filmer. Jeg elsket det til og med veldig mye. Men studiene var vanskelige for henne. Hun meldte seg til og med på en betalt avdeling slik at hun kunne få vitnemålet med mindre innsats. Det er faktisk enklere på denne måten.
  Dominica hadde ikke kommet inn på akademiet i det hele tatt hvis det ikke var mote uten høyere utdanning. Dessuten vil selv milliardærer ikke gifte seg med en jente uten vitnemål.
  Men å gifte seg med en oligark, så rik som mulig og samtidig helst gammel, syk og fullstendig senil. Så bli kvitt det, bli milliardær-enke og lev for din egen fornøyelse.
  Og skriv filmmanus selv. Hun hadde til og med en idé. Og hun er i hovedrollen. Som keiser Palpatine , eller rettere sagt, flyttet hans mørke ånd inn i en klonejente og begynte å skape et nytt imperium med erobringer.
  Ja, det er flott ! Hovedrollen hennes var imidlertid ikke dårlig uansett, og det luktet store penger. Men ... Nå har hun blitt en hit . Og hun må gjøre det hun elsker minst - studere!
  Dominica spurte med skjelvende stemme:
  - Hva om jeg nekter?
  Jentene rundt bråket av misnøye. En ropte:
  - Skyt henne i hælene hennes!
  The Three Heads of the Dragon Duchess svarte:
  - Vi har ingen moralsk rett til å tvinge deg. Men for å trekke deg ut fra planeten Jorden, var det nødvendig med mye dyr magisk energi. Og tilbake, hvis du ønsker å komme tilbake, betal for reisen hit, den dyre vinen du drakk, og returbilletten.
  Dominica skrek:
  - Det er ikke rettferdig å belaste meg for noe jeg ikke ville gjøre! Jeg ble flyttet mot min vilje!
  Det sentrale hodet til den kvinnelige dragen svarte:
  - Du er vår, kanskje, en av våre siste sjanser! Riktignok kan du fortsatt prøve med broren din, men han er fortsatt en gutt, og likevel en mann, og han kan også smuldre til støv.
  Dominique skrek rasende:
  - Ikke rør broren min! Det er ikke hans sak!
  Dragehertuginnen spurte insinuerende:
  -Er du villig til å studere til prinsesse? Tenk deg hvilke muligheter du vil ha. Du vil ikke bli gammel, du vil leve flere tusen år, og kanskje enda mer hvis du oppnår enda mer avansert magi og blir en udødelig gud. Og du vil ha undersåtter og ditt eget rike!
  Dominica pustet tungt og sa bedende:
  - La meg tenke litt.
  Marquise-jenta bekreftet:
  - Ja, la ham tenke på det. Hun trenger å bli bedre kjent med vår verden. La ham tilpasse seg og komme til fornuft. Og han vil ta den riktige avgjørelsen.
  Dragehertuginnen nikket bekreftende med alle tre hodene:
  - La ham gå rundt i byen. Det er stort og flott. Vis henne ut, Cassandra, og dere jenter gir henne vei. Ikke bland deg inn!
  Det rettferdige kjønn skilte seg. Nymfemarkisen tok noe som så ut som pizza fra brettet og ga det til Dominika:
  - Her, spis! Du vil bli sterkere.
  En jente i tunika helte vin, allerede rosa, i en gyllen beger fra en platinamugge . Dominika tok forsiktig en bit av pizzaen. Det viste seg å være ekstremt velsmakende, og jenta begynte å spise, mye mer selvsikkert, og vasket det ned med vin, så søt og aromatisk.
  Deretter steg humøret til Dominica kraftig. Og hun sang:
  Gave av lærere,
  De tilbrakte tid med meg...
  De lærte meg for ingenting...
  Og så fant ikke studentjenta et passende rim, og det som blinket i det vakre hodet hennes så veldig vulgært og upassende ut.
  De dro sammen, og nymfen førte henne i armen. Selv om hun var mer enn et hode kortere og tynnere enn den sterke og høye og så muskuløse Dominika.
  Begge jentene trampet bare føtter og beveget seg med unge gasellers hastighet.
  Husene rundt var veldig luksuriøse . Ingen by på jorden har noen gang vært så storslått. Det vokste også blomster her, så enorme, lyse og velduftende. Alt ved denne byen var vakkert og glamorøst.
  Og mange jenter. Veldig luksuriøst kledd , eller tvert imot, mer beskjedent, og noen jenter vasket gatene. Men alle er unge, friske, vakre og barbeinte.
  Dominica spurte overrasket:
  - Hvorfor bruker de ikke sko, eller i det minste flip flops?
  Marquise de Cassandra svarte med et smil:
  - Dette er magien til denne planeten. Det hjelper oss å opprettholde evig ungdom, kaste magi, og våre bare tær kan også brukes i kamp!
  Jentekunstneren lo og sa:
  - Dette er fantastisk! Generelt sett, da jeg var veldig liten, var jeg flau over å gå barbeint, fordi jeg trodde at dette var et tegn på ekstrem fattigdom. Men så ble jeg vant til filmene. Dessuten var det nødvendig at sålene var litt grovere når jeg spilte Spartacus sin søster i barndommen, eller ulike typer partisaner. Jeg likte det. Men hvis du går barbeint rundt i Moskva, blir du forvekslet med en psykisk syk person, og det er for mye infeksjon og skitt på gatene!
  Nymfejenta nikket:
  - Ja - det er forståelig! I tillegg er det mye mer smidig å løpe uten sko, siden huden til en kriger er mye sterkere enn sålene til de dyreste støvlene, og den er elastisk, fleksibel og ladet med magi!
  De gikk videre. Du kan se hvor høyt, som spiret til TV-tårnet Ostankino, strålene fra fontenen suser. Så de tar av, i strid med fysikkens lover. Og selve jetflyene er flerfargede. Hvor vakkert dette er.
  Og hvilke palasser er det rundt omkring? Hvor luksuriøst alt er her. Og statutten glitrer ikke bare av gull, men også med noe lyst, oransje metall ukjent på jorden.
  Dominica bemerket:
  - Byen din er som et eventyr. Og jentene er fantastiske, som et ekte paradis, og ikke et oppfunnet, som vårt!
  Cassandra fniste og spurte:
  - Hvorfor tror du at ditt paradis er sminket?
  Jentekunstneren svarte ganske logisk:
  - Fordi han har motstridende beskrivelser. En religion sier en ting, en annen sier noe annet, og en tredje sier det stikk motsatte!
  Nymfemarkisen nikket:
  - Ja jeg vet! Jeg så på Internett. Det er enklere enn å reise til jorden. Det er så enklere at selv enkle alver, troll og folk kan klatre inn i den og se en film. Med all prakten til den magiske verden, har vi dessverre ikke så avanserte teknologier som jordens mennesker. Dere er amatører innen magi, men teknologiutviklingen vår er frosset!
  Dominica spurte overrasket:
  - Hvorfor fryser du ned teknologi?
  Nymfen senket stemmen og svarte:
  - Det er ikke oss. Dette er drager. De ønsker tilsynelatende ikke å undergrave makten deres. Selv om de selvfølgelig lar oss leve normalt, og for noen til og med luksuriøst, men ... La oss ikke snakke om det!
  Og igjen ble det en pause. Luksusen rundt er selvfølgelig super. Alt er så vakkert, slike dekorasjoner, statuer, hus og templer.
  Ja, templer er selvfølgelig veldig forskjellige. Ikke som vanlig på jorden i visse likheter. Og de er helt forskjellige i stil, farge og form . Og selvfølgelig vakker. Her er figurene, og kupler, og polygoner, prismer og så videre.
  Og mange templer har kupler i form av knopper av de vakreste blomstene.
  Dominica så på partneren sin og spurte henne:
  - Du ser ut som en skolejente ... Men hvor gammel er du egentlig?
  Cassandra svarte med et smil:
  - Folk har dette ordtaket: det er ikke vanlig å spørre en dame om alderen hennes!
  Jentekunstneren konkluderte:
  - Sikkert mye.
  Nymfejenta nikket:
  - Kan være! Men vi lever lenger enn alver, troll, mennesker og til og med enn nisser og vampyrer. Fordi vi har gudenes blod i oss, er vi blodslektninger med dem. Resten har en mer indirekte forbindelse med udødelige .
  Dominica mumlet:
  - Vi er alle sønner og døtre av Gud. Noe.
  Cassandra klikket med bare tærne.
  Og så dukket det opp en tryllestav i nymfens hender. Hun hvisket stille:
  - Den har en dragevene inni seg. Dette er en veldig kraftig artefakt, dyr og sjelden. Men det er også stor styrke i det. Vise deg effekten?
  Dominica røpet ut:
  - Jeg så en serie om en gutt med en tryllestav. Men det er en tynn gutt der , med mørkt hår og briller. Ikke som broren min - kjekk, muskuløs med blondt hår. Jeg spilte forresten også både kriger og trollmann!
  Cassandra bekreftet:
  - Jeg kjenner broren din. Ja, han er en veldig kjekk, uvanlig gutt. Og i motsetning til deg, verdensmester i karate blant barn.
  Dominika fnyste foraktelig:
  - Selv om han er en gutt, er han en mann! Men for menn er det å slåss og slåss en vanlig ting.
  Nymfejenta svarte:
  - Vi har tolv ganger færre menn enn kvinner fra imperiets hovedfolk: mennesker, alver, troll, hobbiter og vampyrer. Så det rettferdige kjønn må også kjempe. Tvert imot, blant orker og nisser er det tolv ganger flere hanner enn kvinner. Så det ble til og med på en eller annen måte lettere for oss enn før. Orkene og jeg kjempet konstant, og de klatret som en padde for å krampe, nå er det nesten ingen å kjempe med. Selv om kvinner og orker, for å være ærlig, ikke så veldig mye. Men nissene er bedre , de ser mer ut som kvinnelige hobbiter. Gnomene selv eldes, blir grå, får langt skjegg, men frem til døden er de raske og smidige, og til tross for rynkene beholder de alle tennene. Og hvis en tann blir slått ut, vokser den ut igjen!
  Dominica nikket:
  - Wow! Du er som haier. Men jeg spurte en gang, hvis mennesket er skapt i Guds bilde og likhet, hvorfor er tennene hans så svake. Og presten mumlet noe sånt som at kjødet er belastet med synd. Forresten, da brorens tann ble slått ut, vokste den tilbake bokstavelig talt i løpet av en dag. Jeg ville til og med ta ham med til legen. Og så ombestemte jeg meg, de skal studere barnet som en rotte i et laboratorium!
  Cassandra nikket.
  - Det er riktig! Du er smart. Men du liker ikke å studere.
  Jenta nikket kraftig:
  - Ja! Det er kjedelig. Og vi har også ... Vel , jeg vet ikke, når du sitter ved skrivebordet ditt gjør det vondt i ryggen, og du vil løpe og hoppe!
  Nymfejenta sang:
  - Ja, jenter, vet at alle ikke liker å stappe ,
  Jeg skulle ønske jeg kunne løpe barbeint gjennom duggen!
  Og det nydelige paret lo. Her går de videre. Dominica la merke til at det ikke er noen biler som de på jorden. Men det er veldig vakre enhjørninger. Som de de tegner i anime . Og enkle hester er bare herlige. Og når vogna haster, ser det ut som et eventyr.
  Noen jenter flyr som fugler. Det er sant , det er sjeldent, her kan du se at ikke alle magikere er avanserte. Det er ingen tiggerhytter. Tvert imot er hele byen som solide palasser, eller hus som ser ut som eiendommer med fontener og hager. Og hvor flott det ser ut.
  I utgangspunktet spilte Dominika et spill - byggmester. Det er mye som kan bygges der. Og faktisk å bygge en by slik at det hele er som et eventyr om paradis. Her ble det samme oppfylt.
  Dominica bemerket:
  - Og de sier at himmelen på jorden ikke er mulig? Dette er hva alle religionene på jorden sier!
  Cassandra forklarte:
  - Bortsett fra kommunismen. Den eneste religionen som lover himmelen på jorden. Og dette er logisk. Hvem trenger å tro på himmelen, ikke engang etter døden, men generelt, etter verdens ende, som generelt er galskap!
  Jenteskuespillerinnen var enig:
  - Ja, jeg liker ikke læren om verdens ende! Det er bedre å bygge himmelen selv, og ikke på bein!
  Nymfemarkisen kvitret:
  - Ikke strev etter paradis i himmelen, men lev heller og skap din egen lykke. Og vær smart.
  Dominica sa filosofisk:
  - Du vet, liksom, når det bare er jenter rundt, føler du at noe mangler. Selv om menn sjelden er vakre selv på film. Dessuten er de fleste av guttene søte, og prøver i en alder av førti å finne en mann uten mage og dobbel hake.
  Cassandra lo og svarte:
  - Du er smart. Jeg er målløs. Mer presist, ikke veldig mye ... Men ikke bare et vakkert ansikt og en slank figur er viktig hos en mann. Kvinner selv på jorden verdsetter noe annet enn eksterne data hos en mann!
  Dominica nikket:
  - Vel, ja, akkurat! Og også penger. Når lommeboken er stram, er ikke rynker, skallethet og mage så merkbare.
  Nymfe bemerket:
  - Vi har ingen problemer med utseendet til menn. Magi gjennomsyrer all luften her. Og hannene ble unge menn med veldig pene ansikter; det er til og med ubehagelig at til og med folks skjegg og barter forsvant. På grunn av dette kan alvene deres bare skilles ut av formen på ørene. Og dette ... Vel , kvinner er vant til det. Men et skjegg har også en viss sjarm. Jeg er ikke enig med de jentene som anser skjegg som en stygghet.
  Dominic fniste og svarte:
  - Skjegget har ros og ære, men katten har også bart!
  Cassandra viftet med tryllestaven sin ... Og i hendene på den vakre kvinnen dukket det opp en vakker kake i form av Napoleons spennede hatt, med roser, valmuer og sommerfugler laget av flerfarget krem.
  Nymfemarkisen kvitret med sin ømmeste stemme:
  - Prøv det, det er veldig velsmakende, og det er gratis uten kål!
  spurte Dominica og tenkte plutselig:
  -Hva om du fortsatt krever et gebyr?
  Markisenymfen sang:
  - Du må betale for alt, tro meg,
  Så vi åpner døren til suksess!
  . KAPITTEL nr. 2.
  Og Cassandra viftet med tryllestaven sin igjen, en strøm av lys fløy ut av tuppen, og det dukket opp to stoler som så ut som de var laget av krystall, og et lite, elegant bord.
  Markisenymfen foreslo:
  - La oss spise sittende, som kulturfolk! Kanskje du også vil ha litt vin?
  Dominica bemerket logisk:
  - Drikker du mye vin kan du bli dum. Og jeg burde holde et klart og friskt hode!
  Cassandra ristet negativt på hodet.
  - Ikke vær redd! Det er ikke et gram alkohol i vinen vår. Det gir bare fordeler. Og det er en av grunnene til at mennesker i vår verden lever opptil tusen år uten å eldes. Og med sterk og avansert magi kan du vare mye lenger.
  Jenteskuespillerinnen nikket:
  - Så hell det!
  Nymfen slapp en stråle fra tuppen av tryllestaven hennes og hvisket noe ... Og det dukket opp begre laget av lys oransje metall, der noe gult og med bobler sprutet.
  Dominica bemerket og tok en liten slurk fra begeret:
  - En veldig behagelig og aromatisk vin, den får munnen til å føles så frisk ...Og hva er den laget av?
  Cassandra svarte hardt:
  "Når du studerer ved Dragon Emperor Academy, vil du finne ut det!"
  Jenta spurte:
  -Hvor er selve dragekeiseren?
  Nymfen svarte med et sukk:
  - Han forsvant også. Nå er keiserinne Caroline på sin plass. Drager har omtrent like mange kvinner og menn, akkurat som mennesker. I denne forbindelse har du likheter.
  Dominica røpet ut:
  - Hvorfor mottok ikke keiserinnen meg personlig?
  Cassandra skrek:
  - Vel, du har en innbilskhet! En hertuginne er nok. Det vil være nødvendig, og den store Caroline vil selv akseptere det.
  Jenta sang:
  - Folk beundret dronningen,
  Alle guttene i gården ble forelsket!
  Men jeg var veldig modig
  Jeg valgte en milliardær!
  Nymfemarkisen svarte med et smil:
  - Synes du milliarder er verdt å leve med en uelsket person? Hva med magefett, skallede flekker, rynker og vond lukt?!
  Dominika knurret aggressivt:
  ødelegger livet til meg og andre jenter ! Eller jeg kveler ham med manken min i sengen!
  Cassandra fniste og bemerket:
  - Jeg skal late som om det er en spøk. Du må bli legemliggjørelsen av det gode.
  Jenteskuespillerinnen bemerket logisk:
  - Ideelle helter gir publikum lyst til å spy !
  Nymfen svarte ikke, men ved hjelp av en platinaskje spiste hun kaken og nippet til den aromatiske vinen. Dominika bestemte seg også for å nyte maten foreløpig. Dessuten vekker en tur i frisk luft appetitten din.
  Hun husket skytingen. Spesielt når de lekte barnepartisaner. Der var for eksempel guttene og jentene til å begynne med ganske godt mette før krigen. Og under okkupasjonskrigen måtte de bli tynne. For å gjøre dette ble det anbefalt å løpe mer og spise mindre. Den første ble realisert uansett, siden mange bilder ble filmet med løpende barn, men den andre er vanskeligere. Unge filmskuespillere angrep bodene og kjøpte mat til seg selv.
  Da fikk de forbud mot å overnatte på hotellet, og ble låst inne i et eget rom med barer, som så ut som en stor, felles celle.
  Dominika sultet ikke, de ville ikke at skjønnheten hennes skulle lide av underernæring, og uansett er hun naturlig nok ganske tørr, ikke lubben i det hele tatt, og dans holder også musklene og kroppen i god form.
  Men gutta led selvfølgelig fordi settet ble omgjort til et barnefengsel. Og det var også episoder med fanger. Et par av guttene barberte til og med hodet, noe som kan ha vært unødvendig.
  Ja, livet til en filmskuespiller er ikke lett.
  For eksempel om opprøret til Spartacus. En hel guttetropp jobbet barbeint i bare lendeklede i bruddene. Det var også nødvendig med mer enn ett opptak. Prøv å gå med bare såler på de skarpe steinene i gruvene. Her begynte guttenes bare føtter å blø og føttene deres begynte å sprekke. Og de var faktisk våte av svette og skalv av tretthet.
  I denne filmen var hovedpersonen jevn Spartacus , en slavegutt, som forresten foreslo ideen om opprør til den ganske vellykkede og rike gladiatoren som fikk sin frihet.
  Dominica spilte først søsteren til Spartacus i barndommen, og hun måtte også tilbringe tid med guttene i steinbruddene som straff.
  Så hun visste også hva skarpe småstein og en tung kurv med steinsprut var.
  Og du drar henne virkelig opp og opp. Det er veldig slitsomt, men det øker utholdenheten din.
  Dominica spilte hovedrollen i forskjellige filmer. En gang selv i rollen som hyttegutt Jim i en eller annen versjon av "Skatteøya" som er langt fra kanon. Der, selv i rollen som kokk, var det ikke den ettbente Silver , men en rødhåret kvinne, Morgans niese.
  Dette er selvfølgelig kult. Dominica var selv i rollen som en gutt, som de til og med ønsket å klippe håret hennes for. Men så løste de til slutt problemet ved hjelp av en parykk.
  Ja, denne rollen hennes, kan man si, var vellykket sett fra spillets synspunkt. Men selve filmen fikk ikke popularitet utover kanonen. Det viste seg å være en slags helvetes søppel.
  Ofte blir klassikere som ikke er i henhold til kanon møtt med fiendtlighet.
  Markisenymfen avbrøt Dominicas minner:
  - Du vet. Vi har sittet her en stund. Er det ikke på tide å ta turen?!
  Jenta trakk på skuldrene og bemerket:
  - Du kan gå en tur. Jeg har fortsatt mye energi.
  Cassandra viftet med tryllestaven, og den halvspiste kaken, og oppvasken med vin osv. forsvant.
  Dominica mumlet:
  - Akkurat som i et eventyr!
  Markisen knirket:
  - Nei! Dette er ikke et eventyr, men en magisk virkelighet.
  Og to representanter for det rettferdige kjønn plasket langs veien. Dominicas humør ble helt muntert ! Hun smilte bredt. Og hun sang til og med:
  Veien, veien, ser ut som en venn,
  Ringbrynje laget av fasettert stål...
  Og sverdet er veldig skarpt - det beryktede damaskstålet,
  Ja, det blir en alvorlig situasjon i kampen!
  Da la Cassandra merke til med et alvorlig blikk, og stoppet:
  - Du vet! Seriøse opptaksprøver venter på deg på akademiet. Kanskje for arvelige trollmenn vil de virke enkle, men du har ikke engang en anelse om magi.
  Dominika lo upassende og protesterte:
  - Nei! I filmene har jeg sett magisk arbeid mange ganger. Og tro meg, jeg vet noe!
  Nymfemarkisen senket stemmen og hvisket:
  - Jeg skal gi deg tryllestaven min! Hun er veldig sterk, med en dragevene. Prøv å bruke den for eksempel til å trylle ... Vel, en forglemmgei-blomst!
  Jenteskuespillerinnen så tilbake. Rundt omkring, i nærheten av husene og på selve gaten, er det blomsterbed med de lyseste blomstene, som store edelstener. Det vokste også blendende knopper på trærne. Dessuten hadde noen blomster også blader i forskjellige farger og nyanser. Og det var til og med merkelige krøller.
  Dominica trakk på de smale skuldrene og svarte ganske alvorlig:
  - Hvorfor trenger vi en form for forglemmigei? Det er allerede mange forskjellige blomster her, mye større og vakrere.
  Cassandra smilte ironisk:
  - Og hva vil du?
  Jenteskuespillerinnen uttalte bestemt:
  - Det er bedre å trylle frem noe mye mer verdifullt og nyttig! - Dominica trampet på den bare hælen, og fikk de fargede flisene til å klirre som en knekkende istapp. Den aspirerende trollkvinnen la til: "For eksempel ville det være mye bedre å lage en diamant på størrelse med en kokosnøtt!" Dette er mye mer nyttig og praktisk.
  Markisen så mistenksomt på henne og spurte:
  - Vil du til jorden? Hva liker vi ikke?
  Dominica bemerket ironisk:
  - Om din verden kan vi si det samme som Ostap Bender sa om naturen til Kaukasus - den er for vakker - fantasien til en idiot!
  Cassandra gliste og sa:
  - Og du er smart, men lat! Du har ikke nok fanatisme til å gå mot målet ditt som en jetbuldoser, uten å stoppe!
  Jenteskuespillerinnen gjorde et ansikt og la merke til:
  - Det er ingen jetbuldosere. I hvert fall på jorden!
  Nymfemarkisen nikket samtykkende:
  - Det har du kanskje ikke. Men det finnes raser som er teknologisk enda mer avanserte enn menneskeheten. Men å komme til dem er enda vanskeligere enn å komme til jorden.
  Dominique grimaserte da hun spurte:
  - Ja? Kan de fly mellom stjernene?
  Cassandra svarte selvsikkert:
  - De kan! I prinsippet kan vi gjøre dette ved hjelp av magi.
  Jenteskuespillerinnen sang:
  Selvfølgelig er det vanskelig å forutsi
  Hva venter i denne fantastiske verden...
  Vi vil fly i skyene -
  Gå ombord på et stjernefly!
  Og jenta erklærte bestemt og lagde et truende ansikt:
  - Gi meg tryllestaven! Og jeg skal lage en diamant på størrelse med en god vannmelon!
  Cassandra ville si noe. Men vingesus ble hørt. En annen drage fløy. Mest sannsynlig også en kvinne. Hun fanget nesten strømmen av fontenen, som skjøt høyt til himmelen fra munnen på griffinen, dekket med bladgull og rubiner.
  Det trehodede monsteret var vakrere enn skummelt.
  Nymfemarkisen bukket. Dominique bare ristet lett på hodet.
  Den kvinnelige dragen landet foran dem. En veldig hyggelig og klar stemme ble hørt for et så stort monster:
  - Er du hykleren som allerede blir kalt messias?
  Dominica svarte med et uskyldig smil:
  - Jeg ville egentlig ikke vært en messias!
  Den kvinnelige dragen ble overrasket:
  - Og hvorfor det?
  Jenteskuespillerinnen svarte ærlig:
  - Fordi messiaser som regel ender opp med å bli korsfestet!
  Den bevingede skapningen ristet med vingene. Hun har store, som ligner på flaggermus, bare i tre farger: rød, gul og grønn. Unødvendig å si, det er en vakker kombinasjon.
  Den kvinnelige dragen kvitret:
  - Og du kan se fra den verden hvor magikere er komplette svindlere og skurker?
  Dominika lo og svarte og viste de veldig hvite, blanke tenner:
  - Kanskje det er sånn det er. Selv om det var noen profeter. Som bestemor Vanga. Bare av en eller annen grunn gikk spådommene hennes i oppfyllelse, som regel med tilbakevirkende kraft.
  Markisenymfen bemerket:
  - Selv trollmenn og magikere på veldig høyt nivå ser ekstremt vagt på fremtiden. Og selv de høyeste gudene vil ikke gi noen garanti for hva som vil skje om hundre år. Og enda mer, i tusen og en million!
  Den kvinnelige dragen blinket med et lett lys og kvitret:
  - Ja... slik at det er reelle prediktorer på denne planeten. Selv din hypernoosfærespenning er helt annerledes enn vår. Selv om det kanskje er derfor du beholdt originaliteten din og ikke ble våre slaver!
  Dominica lo nok en gang muntert og noterte:
  - Å være slaven din? Det er til og med morsomt. For alltid ung, alltid barbeint.
  Cassandra nikket og foreslo:
  - Vis dragegrevinnen hva du kan. Prøv, i det minste ved hjelp av en tryllestav, å få minst én vanndråpe til å falle.
  Jenteskuespillerinnen fnyste foraktelig:
  - En dråpe vann? Ja, dette er ikke alvorlig i det hele tatt. Kanskje det er bedre å umiddelbart få en tønne med gull.
  Dragegrevinnen foreslo:
  - La ham gjøre magi som han vil. Gi henne en tryllestav og se at hun husker minst én trolldom riktig.
  Cassandra fniste og knirket:
  - Ja, det ser flott ut ! Bare se. Tryllestaven er for kraftig, og du kan forårsake skade på byen, levende vesener og deg selv.
  Dominica knurret:
  - Jeg er ikke så dum som du tror!
  Dragegrevinnen foreslo:
  - La oss gi henne noe mer harmløst og mindre kraftig da. Ellers vil hun også lage hull i meg.
  Cassandra sang:
  Å manifestere seg i magi,
  Vi trenger talent...
  Det er bedre for deg å lage
  Store diamanter!
  Og nymfejenta klikket med bare tærne. En liten platinaring dukket opp. Cassandra slengte den med foten, og den magiske gjenstanden havnet rett ved siden av Dominicas ansikt.
  Markisen kvitret:
  - Du kan ta denne ringen. Plasser den på pekefingeren. Og prøv å ønske noe høyt. Magien i den er ikke sterk, men den fungerer rett og slett. Det er ikke nok for en diamant på størrelse med en kokosnøtt, men for eksempel størrelsen på en ert er nok!
  Jenteskuespillerinnen fanget ringen i hånden hennes. Men i stedet for pekefingeren la hun den på langfingeren og spurte sarkastisk:
  - Hva om du prøver slik? Hva vil skje da?
  Cassandra gliste også sarkastisk:
  - Ok, prøv!
  Dominica skrek:
  - Stek markisens hæler med ild!
  Flammen flammet under Dominicas bare føtter . Den nakne sålen var kraftig forbrent, hun skrek og begynte å løpe. Brannen er faktisk ikke svak. Men vi rakk ikke å komme langt. Jenta ble viklet rundt den lange halen til dragegrevinnen.
  En behagelig, feminin stemme ble hørt fra det mektige krypdyret:
  - Wow! Du kom nettopp inn i vår verden, og du ønsker å lamme en nymfe, en slektning av de høyeste gudene? Vet du at du for dette vil bli sendt som slave til et steinbrudd? Og du skal jobbe der helt naken, i lenker og motta pisker og pinner, spise brød og vann. Og du må også sove lenket og på steiner. Og du vil ikke kunne annet enn hardt arbeid og pisk. Spesielt nå , når mannlige slaver har spredt seg, vil ikke en høy og muskuløs jente som deg skade oss i gruvene!
  Dominica krympet av disse ordene. Hun spilte en gang Cleopatra i en lavbudsjettfilm. For å spare penger fikk maleriet tittelen "Kleopatra i fangenskap av Augustus." Det vil si at den heller ikke er kanon. Cleopatra begikk ikke selvmord og ble tatt til fange.
  Vel, hun ble sendt til gruvene. Og der gikk hun rundt halvnaken og barbeint. Og å gå på skarpe steiner i en gruve med bare såler er ganske sårt. Vel, bære en last også. Det var nødvendig for slavens svette å være ekte, og ansiktet hennes å være ekte, ikke late som om det var utmattet.
  Men, selvfølgelig, det er bare en film, og en ganske billig en på det. Og de slo henne med en pisk, som også var uvirkelig. Men det gjør fortsatt vondt . Selv om blodet selvfølgelig var falskt.
  Generelt var filmen billig, og bortsett fra steinbrudd med halvnakne jenter ble det praktisk talt ikke vist noe annet. Regnestykket skulle tilsynelatende tiltrekke seg seksuelt engstelige menn. Vel, og også, alle kjenner navnet - Cleopatra! Og dette kan brukes til å kjøpe
  Dominika trakk pusten dypt, og hva slags avføring bader filmstjerner noen ganger i?
  Nymfemarkisen kvitret:
  - Ikke vær trist, kjære, vi trenger deg. Vi vil ikke overlate deg til noen.
  Dragegrevinnen brølte:
  - La han prøve å øve igjen før eksamen. Vel, la oss prøve å trylle frem noe!
  Dominica gned ringen og sa:
  - Jeg vil ha sjokoladeis!
  Jenta tok den og frøs av spenning.
  Og en blanding av knust is og sjokolade plopper på den. Som et resultat var Dominica skitten fra topp til tå, og til og med skrapet.
  Dragegrevinnen lo så mye at fontenens stråler ristet og blomstene ristet.
  Nymfemarkisen bemerket rolig:
  - Det er greit! Tvert imot, hun har store evner, hun reproduserte så mye is og sjokolade med en slik artefakt, som generelt sett ikke er særlig kraftig!
  Dominika slikket sjokoladen fra kinnene hennes og spyttet i frustrasjon og sutrende:
  - Han er bitter!
  Cassandra lo og sa:
  - Og sjokolade er bitter. Visste du ikke dette?!
  Jenteskuespillerinnen brølte:
  - Og her, på jorden og i Russland, er det søtt !
  Markisen nikket:
  - Jeg vet! Vi vet også hvordan man lager søt sjokolade. Men foreløpig må du være fornøyd med det du har. Mer presist spesifiserte du ikke hva slags sjokolade du spesifikt ville ha. Og generelt sett er det bra at du bare bestilte is. Hvis det gikk opp for deg, for eksempel å ta et gullbad, ville du slått toppen av hodet mye hardere.
  Dominica bemerket vittig:
  - Livet er i full gang, og alt er over hodet!
  Dragegrevinnen foreslo:
  "I stedet for tull, som ikke hjelper henne når hun går inn på drageakademiet, er det bedre å la henne prøve å lage en veldig liten diamant." Vanligvis er dette mulig for de som har et høyt medfødt nivå av magiske evner.
  Cassandra svarte:
  - Nei! Dette er en for åpenbar vei. Du bør opptre mye mer subtilt.
  Dominika hveste lunefullt:
  - Jeg er våt og skitten, bare grillet kylling. Kan du fikse dette?
  Nymfemarkisen nikket:
  - Selvfølgelig, vår skjønnhet!
  Og hun laget en åtter med tryllestaven sin. Det blinket med blått lys. Og nå ble jenta fra Jorden ren og ryddig igjen, og nesten alle ripene forsvant. Bortsett fra en på høyre kinn.
  Men Domika så ikke seg selv og tok ikke hensyn.
  Dragegrevinnen hvisket:
  - Og så, min kjære... Jeg ser at du forstår noe? Så, en vakker jente fra planeten med voksende teknologier?
  Som svar sang Dominique:
  Men hvorfor,
  Det er umulig å leve etter tankene dine!
  Ja, livet lærer oss ingenting!
  Men hvorfor! Men hvorfor!
  Og hun lo, fordi denne sangen, fremført av Boyarsky , var passende og vakker. Men hennes englestemme forårsaket bare latterkrampe.
  Cassandra hveste, øynene blinket:
  - Du kan ikke nektes en sans for humor. Men er du noen gang seriøs?
  Dominica rynket pannen. Hun husket hvordan hun spilte en jente som fikk dårlig karakter på skolen. Og det var ingen måte hun kunne gi ansiktet et opprørt utseende. Tvert imot, jeg ville til og med blotte tennene mine. Vel, det er forståelig ... Hun har for mye vind i hodet. For eksempel vil noen gutter bare blotte tennene i mengden, og det er hele deres rolle!
  Og Dominica ville leke... Prinsesser, selvfølgelig.
  Dragegrevinnen foreslo da:
  - La henne danse bedre for oss. Du så at i filmene danser hun veldig bra .
  Det siste er sant. Dominica kunne danse. De ønsket til og med å ta henne for rollen som Esmeralda. Dessuten, ifølge kanonen, ser det ut til at hun ikke engang er en sigøyner. Og hvorfor ikke en blendende blondine spille denne rollen?
  Men filmatiseringen av klassikere, og til og med utenlandske, gir også opphav til visse problemer. Derfor ble hun filmet i en annen rolle, men også dansende.
  Ja, hun elsket selvfølgelig å danse og visste hvordan hun skulle danse. Likevel tok hun det og slengte ut:
  - Forgyll håndtaket!
  Markisenymfen knirket:
  - Hva mer?
  Dominica svarte logisk:
  - Selv sigøynere på markedet danser ikke gratis. Så jeg trenger en heftig pose med gull. Er det ikke klart?
  Dragegrevinnen brølte:
  - For en frekk kar ! Faktisk er det beste stedet i steinbruddene. Der skal hun samtidig utvikle utholdenhet og venne seg til lydighet. Til dette må hun oppdras på en hard måte!
  Plutselig løp en jente bort til dem. Utseendemessig så hun ut til å være et menneskebarn på ikke mer enn ti år gammelt. Men samtidig hadde hun på seg dyrebare smykker, som i en smykkebutikk. Bare, små, barnslige føtter så upassende og latterlige ut i slik luksus.
  Jenta sjekket:
  - Jeg kan kjøpe denne slaven av deg. Hvor mye vil du ha for den!?
  Cassandra svarte selvsikkert:
  - Denne jenta er ikke til salgs! Og mens hun ikke er en slave. Imidlertid vil hun kanskje ikke være fri særlig lenge.
  Dominica mumlet:
  - Så umoralsk er det når et lite barn kjøper slaver til seg selv!
  Markisenymfen svarte selvsikkert:
  - Dette er ikke et barn, men en kvinnelig hobbit! Og hobbiter ser ut som menneskebarn...
  Jenta trampet sint med den lille foten og kvitret:
  - Jeg er en baronesse! Og dette betyr at slaven din er forpliktet til å bøye seg for meg.
  Dominica knirket aggressivt:
  - Glem ikke ! Jeg vil, jeg vil bøye meg for barnet!
  Som svar rykket hobbitbaronessen hennes høyre hånd. Lynet fløy ut og slo jenteskuespillerinnen på bare bena. Som svar ropte den stikkende Dominic noe. Og en stor kake tykt dekket med krem falt på den vågale trollkvinnen. Hun ble til og med slått av beina, og den lille skjønnheten falt på fortauet. Men hun spratt umiddelbart opp, alt smurt inn i kjeks, kondensert melk og sjokoladepasta. Hobbitbaronessen ristet på venstre, nakne, lille fot, på to av tærne ringene med edelstener lyste.
  Og en hel magisk tsunamibølge fløy ut. Dominic ble kastet tjue meter opp. Deretter falt jenta ned. Heldigvis, etter å ha danset siden tidlig barndom og spilt i filmer, hadde hun allerede falt fra forskjellige høyder mange ganger og utført akrobatiske stunts.
  Derfor grupperte Dominika seg om høsten som en katt og landet ganske vellykket. Bortsett fra at jentas ben, allerede svidd av kampmagi, opplevde sterke smerter da de kom i kontakt med de fargede flisene som dekket området. Jenta skrek.
  Og dragegrevinnen viklet den lange, furuaktige halen rundt trollkvinnen baronessen og hveste:
  - Stopp kampen! Ellers blir dere begge arrestert! Hvis du vil kjempe, er det spesielle treningsbaner hvor magiske og andre dueller holdes!
  Dominica twitret:
  - Ja, akkurat en duell! Bare uten våpen - hender og føtter!
  Hobbitbaronessen fnyste foraktelig:
  - Kjemp med slaven! For å være ærlig er dette skummelt for meg ! Det ville være bedre å faktisk sende henne til gruvene. Å lære magi til en slik tosk er veldig farlig.
  Markisenymfen var enig med en alvorlig tone:
  - Jeg begynner å tenke det også. Ja, denne jenta har en spesiell gave til å skape katastrofer og gi opphav til konflikter.
  Jenteskuespillerinnen innvendte:
  - Jeg går ikke til noen først! Som for resten ... Med hver fiasko, vet hvordan du skal slå tilbake, ellers vil du ikke se suksess.
  Dragegrevinnen løslot den slemme jenta, som så ut som et barn, men som virkelig var i stand til å sette et helt regiment med stridsvogner på flukt.
  Halen var litt flekket med fløte, kondensert melk, sjokoladepålegg og kjeks. Kaken var diger, og tydelig laget fra hjertet. Det er til og med synd at de brøt det i stedet for å spise det. Dragegrevinnen knipset med fingrene og potene, og krystallstrømmen fra fontenen skyllet over henne og vasket bort skitten.
  Cassandra nikket.
  - Renslighet er nøkkelen til helse! Bestill først!
  Hobbitbaronessen gned det ene av de små, solbrune, grasiøse bena hennes mot det andre. I et par sekunder lyste hun opp som en lyspære. Og alle de kulinariske utskeielsene som hadde smurt tungt på trollkvinnen, forsvant. Og luksuriøse smykker strålte med fornyet kraft. Hun ble faktisk så lik en prinsesse at Dominika følte seg øm.
  Hun hadde også sjansen til å spille en prinsessejente i et av eventyrene. Der måtte hun skille seg med luksuriøse klær og dyrebare sko og bli en hekses tjener. Bruk filler og gå i tresko. Og i slike puter er det mye verre enn bare barbeint. Hun begynte til og med å overtale regissøren om at det kunne være bedre å filme uten sko i det hele tatt. Tross alt ville jentas bare føtter i filler ha understreket fattigdom og endringen i statusen til en prinsesse til en de facto slave mye sterkere.
  Men regissøren hadde tydeligvis sine egne ideer. Til slutt, mens hun rømte fra dødens tårn, ble hun endelig kvitt skoene og aksjene, og så var hun barbeint og følte ekte lykke. Men nå var de bare føttene hennes svidd, og til og med små blemmer dukket opp, som var både vondt og ekkelt!
  Hobbitbaronessen rakte den lille håndflaten, øm og samtidig solbrun, til henne, og håndhilste på Dominica med barnslig styrke og kvitrende:
  - Ok, fred! Jeg heter Laska. Og ikke tro, mann, at jeg er en ufarlig jente, orker, nisser, Koshcheis sporer, de har alle fått mye ut av meg !
  Dominica spurte overrasket:
  - Hvor gammel er du, barn?
  Weasel smilte og svarte:
  - Blant representanter for det rettferdige kjønn er det ikke vanlig å spørre om alder! Så vidt jeg ser ut, er det så gammel du gir meg.
  Jenteskuespillerinnen lo og sa:
  - Du er ti år! Ikke mer!
  Dragegrevinnen brølte:
  - Ja, hun er allerede over tre hundre. Noe som imidlertid ikke spiller noen rolle. I vår verden er alle kvinner unge og vakre. Bli hos oss jente, du vil bli vår dronning!
  Dominica svarte med en kjent kuplett:
  Hvis den hellige hær sier,
  Kast Rus', lev i paradis...
  Jeg vil si: "Det er ikke behov for himmelen,"
  Gi meg mitt hjemland!
  . KAPITTEL nr. 3.
  Markisen og baronessen klappet i hendene og utbrøt unisont:
  - Bravo! Har du funnet på dette selv?!
  Dominica ristet negativt på gullhodet:
  - Nei. Ikke meg. Noen andre, jeg husker ikke forfatteren!
  Cassandra grimaserte:
  - Rart, du har en utmerket hukommelse!
  Jenteskuespillerinnen svarte ærlig:
  - Jeg tenker for mye på meg selv enn på andre. Det er bedre å fortelle dem mer om meg enn jeg gjør om andre. Jeg komponerer også noen ganger, og ikke verre enn Pushkin.
  Dragegrevinnen blottet de lyse, glitrende tennene som diamanter i den brede munnen og sa alvorlig:
  - Kanskje du kan synge noe av din egen komposisjon?
  Dominica sa bedende og gned de brente føttene:
  - Ingen spørsmål! Bare gi meg minst én gullmynt. Og jeg skal fremføre en hel hitlåt for deg. Og synge for ingenting? Urespektabelt! Og trivielt, ulønnsomt!
  Markisenymfen rynket pannen, og tryllestaven hennes blinket truende i hånden hennes, hun var fast bestemt på å straffe den frekke jenta som våget å motsi dragen.
  Dragegrevinnen hvisket forsonende:
  - Gi henne en sølvmynt. La ham synge fra hjertet.
  Dominica smilte, tennene hennes, så perfekte, glitret som iskalde fjelltopper i den lyse solen ved middagstid. Og hun knirket:
  - Penger i forkant!
  Veselen kastet en mynt til henne og kurret:
  - Her, ta den!
  Jenta kastet beinet opp og klarte å fange en sølv rund brikke med bare fingrene. Så overførte hun den til håndflaten. Jeg så på mynten. Det var ingenting, sølvet var helt nytt, på den ene siden var det en drage med syv hoder, og i potene holdt den et septer og en mace. Og på den annen side , en vakker jente med veldig frodig krøllete hår. Og det er nydelig.
  Dominika kunne ikke motstå fristelsen til å prøve mynten og svarte med et smil:
  - Dette er deilig. Kule ting.
  Veselen hvisket:
  - Nå, syng! La oss se hva du kan gjøre!
  Dragegrevinnen la til:
  - Og du må synge høyt, og fremføre en mer eller mindre lang ballade, siden vi betalte!
  Jenteskuespillerinnen nikket samtykkende:
  - Ja, det skjønner jeg! Du kan ikke synge som...
  Og da falt ikke assosiasjonen opp for henne. Vel, å si en nattergal er ikke helt riktig eller passende. Men noe annet, egentlig ikke det!
  Nymfejenta stampet barfoten:
  - La oss begynne!
  Dominica begynte å synge med sin klare og milde stemme;
  Jeg var en kjent skuespillerinne
  Filming, banning, musikk, baller...
  Hun begynte å danse rasende og vilt,
  Som legemliggjørelsen av Satan!
  
  Bena mine er så sterke
  De kjempet mot den rasende hopaken...
  Vi er så kule jenter
  La oss flytte den sleipe med en gang!
  
  Men jeg befant meg i en verden, du vet, spesiell,
  Der drager hersker som konger...
  Ordningen der er veldig ny,
  Riv i det minste skjorta!
  Jeg måtte bli barfotslave
  Får en pisk på ryggen...
  Skyene over oss er blå,
  Stedet er ubehagelig på jorden!
  
  Her kommer en streng dverg bort til meg,
  Og han holder en pisk i hendene...
  En hvithodet gutt løp forbi -
  Slaven er barbeint, eieren er tydelig gjerrig!
  
  Gnomen ler, tar på tennene med labben,
  Som en jente med en artikkel, en hingst...
  Slik at bjørnen gnager den med en klumpfot -
  Dette vil være slutten på dvergens skallethet!
  
  Men de solgte meg til gruvene,
  Det var ingen synlige steder i haremet...
  Og de ga meg en sterk pisk i jakten,
  Fordi jenta spiser mye!
  
  Her leder nissen meg på et tau,
  Jentas sjarm er helt fantastisk ...
  Slavens stemme er veldig klar,
  Men til slutt er det bare nuller!
  
  Jeg er nesten naken og barbeint
  Jeg jobber i gruvene som det eselet...
  Mamma, sier jeg, min kjære,
  Så dumt det ble!
  
  Jeg var en dyktig jente
  Jeg multipliserte brøker i hodet mitt...
  Og nå i ett, tenk på det, et skjørt,
  Jeg er i vill trelldom!
  
  I lang, lang tid tålte jeg nissen,
  Jeg fikk en pisk på ryggen...
  De slo meg for forretninger og ikke for forretninger,
  De lovet å mate meg senere!
  
  Men barfotslavene gjorde opprør,
  Knejern i aksjon, hammere,
  Og nå, betrakt det som ditt element ,
  Til en nisse med skallethet Jeg er død !
  
  Vel, de onde ble drept,
  Vi hadde forferdelige skader...
  Men tro meg, vi frigjorde oss selv -
  Jentene viste toppklasse!
  
  Og nå har vi en stor hær,
  Gutta skal også i kamp med oss...
  Vi bryter skjold som brett,
  De onde herskerne vil være kaput!
  
  Og da vil helvetes slaveri forsvinne,
  Mannen retter på skuldrene...
  Og vi vil gjøre slutt på herredømmet, lei av fiender,
  Det vil være et århundre med lykke og fremgang!
  
  Og så blir det fred i hele verden,
  Mann, stor stjerne...
  Vi vil fly i stjerneluften, vet du,
  La folks drømmer gå i oppfyllelse!
  Jenta avsluttet på en høy tone, med stemmen som glitret som sølvbjeller.
  Nymfejenta klappet i hendene. Flere alver og troll og et par personer hørte også på Dominicas sang. Og de kastet myntene hennes: både sølv og bronse.
  Jenteskuespillerinnen bøyde seg. Og hun tok dem opp fra flisene. Hun tok noen av myntene med hendene, og noen med bare tærne. Og det var et nydelig syn.
  Ja, hun har så forførende og meislede ben. Og hvor vakker og imponerende hun er i seg selv. Vel, hvor er andre primadonnaer sammenlignet med henne? Vil de tørre å opptre på scenen barbeint? Eller i et kort skjørt?
  Dragegrevinnen bemerket:
  - Dette er sangeren! Nei, hun hører hjemme på akademiet. Og bare på akademiet, på fakultetet som hun selv velger.
  Dominic fniste og sang:
  Vi jenter skal være våre egne dommere,
  Og hvis du må velge, og valget er vanskelig...
  Vi velger tredresser,
  Fordi vårt folk har bare ære!
  Veselen tvitret:
  - Du har en stemme... Bare en engel på høyt nivå!
  Dominica smilte og kastet en av myntene høyere med bare foten, og bøyde seg så ned og fanget den med tungen. Og så begynte han å skrike. Fra kontakt med spytt ble det oransje metallet øyeblikkelig varmet opp og brente skjønnhetens munn.
  Jenta begynte å spytte og stønne. Og lysten hennes til å synge forsvant plutselig.
  Nymfejenta ristet på ringen, og varmen i munnen til Dominica forsvant umiddelbart. Jenta kurret:
  - Wow! Nå forstår jeg hvordan det er å være en ildpustende drage!
  Weasel sa med et smil:
  - Bedre sent enn aldri,
  Jenta har noen fine år foran seg!
  Dragegrevinnen bemerket:
  "Vi har en annen struktur i munn og svelg enn mennesker, og flammen brenner ikke i det hele tatt. Så ikke bekymre deg for oss.
  Publikum som hadde samlet seg rundt sto fortsatt og krevde og klappet i hendene:
  - Gjør noe annet, du er velkommen!
  Dominica twitret:
  - Hvis du skribler mynter, så gjør jeg det!
  Som svar, støy og forsikringer:
  - Ja, selvfølgelig! Velkommen.
  Og under jentas nakne, muskuløse, solbrune og grasiøse ben, som hun fingret med uforlignelig ynde, fløy gull-, sølv-, oransje-, bronse- og platinamynter.
  Dominika ble munter av dette, kjente entusiasme og begynte å synge med iver;
  Stormer og orkaner er ingen hindring for paret vårt,
  Fedrelandets døtre, som blomstrer som rosebusker.
  Den som ikke har kjent krig, har ikke spist hirsegrøt,
  Gud Frelseren Jesus leder oss inn i kamp!
  
  Vi er vant til å kjempe selv i et stormfullt hav,
  Hver person er som en chip over bord.
  Jeg tror vi vil rive hordens monstre i stykker i kamp,
  Vår ære kan ikke slås ut med slegge og hammer!
  
  Sverdet ble oppvarmet i smia, i det veldig varme infernoet,
  Slipte kniver er en veldig tøff belg!
  Vær en fryktløs soldat; med et sterkt, temperert hjerte,
  Hvis det er død, stå stille, ikke løp!
  
  Ja , krig er selvfølgelig ikke en fest med søt honning,
  Tross alt er det tårer på den, og blodet renner tykt.
  Ulven hyler langvarig og bjørnen med et voldsomt brøl,
  Og la slaget til gjengjeld være i øyet, ikke øyenbrynet!
  
  Det er et spyd som kan stikke hull på ringbrynje,
  Det er skjold som ikke kan penetreres av en haug!
  Men ikke vær feig, ikke la djevlene lage ansikter ,
  For ikke å bli som leken i nettene!
  
  Tro meg, en strålende løsning vil komme,
  For alle er det en belønning som ikke finnes høyere!
  For en kriminell tanke, tror jeg, vil hevn komme,
  Det er ingen annen tapperhet enn den vanskelige veien!
  Så Dominica sang, og den brokete mengden applauderte henne med stor entusiasme. Selv om de alle er kvinner, er det ingen menn i denne verden. Eller, nesten uten det sterkere kjønn.
  Deretter ristet dragegrevinnen på halen og bemerket:
  - Vel, jeg må gå! Jeg kommer meg ut av veien!
  Nymfen plukket opp mynten med bare foten og foreslo:
  - La oss sjekke. Jeg skal kaste, og du sier - hoder eller haler ! Gjett hva, mynten er din, nei, du gir meg en mynt tilbake!
  Dragegrevinnen brølte av latter og svarte:
  - Jeg kan triksene dine! Så det er bedre å ikke kaste bort tiden eller hodet!
  Dominika gliste og la merke til:
  - Hodet er ikke ører, du kan rive det av hatten, du kan ikke sy det på igjen!
  Veselen kvitret og sang:
  -Ørene på toppen av hodet er ører!
  Ører på toppen av hodet - en pasient på et mentalsykehus !
  Dragegrevinnen fløy opp i luften. Og hun kommenterte ikke hva nymfejenta sang. Og dette, det skal bemerkes, er ekstremt kult.
  Dominica begynte i all hast å samle mynter med hendene og bare føtter. Og hun gjorde det i høyt tempo.
  Weasel bemerket og klørte seg i håret med en tryllestav:
  - Penger er selvfølgelig viktig. Men enda viktigere er trollformler, gjenstander, talismaner, medaljonger, amuletter, etc. Ellers vil du ikke kunne leve et luksuriøst og luksuriøst liv !
  Dominica var enig:
  - Penger kan ikke kjøpe helse, tro meg,
  Penger kan ikke kjøpe kjærlighet og ære...
  Så ikke krangle som et dyr
  Vit at du ikke vil selge hjemlandet ditt for profitt!
  Og jenta, med sin bare såle, slår en lilla mynt. Og så ble det bare beinet hennes plutselig, på et blunk, til en andefot.
  Dominique skrek i frykt:
  - Hva i helvete er dette!
  Nymfemarkisen svarte med et smil:
  - Dette er et spesielt magisk metall, bare det fungerer når det kommer i kontakt med huden til en som har olympiske guder i familien!
  Og Laska utbrøt gledelig:
  - Wow! Du har sånt blod i deg. Så vi tok ikke feil.
  Dominica mumlet:
  - Men dette er stygt! Hvis du kan, fjern labben. Og gi meg et normalt ben igjen.
  Nymfen ristet på hodet:
  - Nei! Du bør allerede gjøre dette selv.
  Den fangede jenta knirket:
  - Hvordan er dette mulig?
  Weasel foreslo:
  - Forestill deg hvordan du vil at benet ditt skal se ut, klikk på tommelen og pekefingeren på høyre hånd, så skal du lykkes!
  Dominic tok den og introduserte den. Så kom klikket.
  Og i stedet for en kråkefot dukket det opp en fot i en filtstøvel og med ski. Og enda mer ubehagelig ble det da skien klirret på brosteinen.
  Nymfen gliste og sang:
  - Gratis lærere,
  Bortkastet tid med deg...
  Jeg led for ingenting med jenta,
  Den dyktigste magikeren!
  Dominica ble fornærmet:
  - Jeg er ingen trollkvinne. Og jeg lærer fortsatt bare. Men veien til kunnskap er aldri for enkel ... Ja, til kino!
  Weasel nikket samtykkende:
  - Ja, på kino, kanskje enda mer. Og dette er selvfølgelig vårt store problem.
  Publikum begynte å samle seg igjen: det var et morsomt syn. Mer presist, det er alle slags jenter her. Og takk for det. Jenteskuespillerinnen prøvde å tenke igjen og forvandle foten hennes. Men denne gangen dukket det opp noe på spor og med radar, om enn lite.
  Dominica sang uten å miste optimismen:
  Jeg ber deg om ikke å bli overrasket
  Hvis magi skjer...
  Hvis det skjer, hvis det skjer,
  Hvis magi skjer!
  Nymfen smilte tilbake og la merke til:
  - Ja, for å gå med stemmen din, bør du også ha evnen til å bruke magi!
  Så løp en hobbitjente bort til dem og foreslo, mens hun snudde tryllestaven sin:
  - La oss gjøre det bedre! Og vet, jeg har et halvt tusen år med praksis!
  Weasel protesterte:
  - Nei! La henne gjøre det selv!
  Dominica twitret:
  Jeg har mistet vettet, jeg har mistet vettet,
  Jeg skal gjøre det selv, jeg skal gjøre det selv!
  Og jenta hvisket igjen noe bifallende. Og så fikk beinet hennes, i form av en tank med radar, endelig tilbake sin grasiøse, tidligere form. Og det viste seg å være som om det var laget på bestilling.
  Dominica reiste seg og beveget fingrene. Humøret hennes ble muntert, og hun sang:
  Vi jenter er de sterkeste i verden,
  Og tro meg, du vil ikke finne kulere skjønnheter ...
  Vi vil virkelig suge fiendene våre i toalettet ,
  Og han vil for alltid se tjue år gammel ut!
  Etter det, skjønnheten, vil hun le og le, vise sine store og skinnende tenner.
  Dominika begynte å danse, de bare bena hennes hevet høyt i været. Og hun sang:
  Jeg er en veldig kul trollkvinne
  Hvis jeg stamper med foten, blir det kollaps...
  Jeg elsket å hoppe barbeint
  Vurder det som et ekte ideal!
  Dette er sangen hennes - bare flott og kul!
  Selv om det på den annen side er ekstremt enkelt og ukomplisert. Ja, jenta er slik at du ikke vil kjede deg.
  Hobbitjenta bemerket:
  - Lærer veldig raskt!
  Og hun ristet på bena, som var dekorert ved anklene med armbånd besatt med edelstener, og på hver finger med en ring.
  Hun ser ut som et barn, men å dømme etter antall steiner, spesielt på underekstremitetene, er hun en høytstående trollkvinne.
  Weasel nikket til jenta:
  - Jeg så deg et sted. Er du tilfeldigvis prinsesse Alsou ?
  Den kvinnelige hobbiten nikket:
  - Ja , sånn er det! Men du vet, Marquis, med denne jenta fra planeten Jorden, vil du ikke ha noen problemer!
  Weasel var enig:
  - Ikke sant! Men det er umulig ellers. Akk, dette er en slik verden at den ikke kan klare seg uten problemer og eventyr.
  Dominic skyndte seg å legge til:
  -Livet uten eventyr og bedrifter er for kjedelig. Det er som suppe uten pepper!
  Prinsesse Alsou var enig:
  - Ja, det er riktig! Det er det skurker er til for. En av dem utløste en pest som dreper det sterkere kjønn.
  Dominica sang med et sukk:
  Du kan ikke leve uten kvinner, det er sant,
  Men uten menn er det heller ingen glede...
  Det ble sånn, det var veldig ille,
  Hvis det ikke er en sterk eier!
  Weasel var enig:
  - Kan være! Men her, som de sier, er det et tveegget sverd. På den ene siden er det ingen sterkere sex, men på den andre...
  Den kvinnelige hobbiten protesterte raskt:
  - Nei! Dårlig fra alle kanter. Så det er ingen grunn til å snakke tull. Hanner trengs også.
  Dominica svarte:
  - Hanner i dyr. For intelligente individer er noe annerledes.
  Weasel lo og svarte:
  - Ja, for menn, selvfølgelig. Og jeg fant ikke noe å si.
  Flere duer, med oransje fjær og forgylte nebb, fløy forbi dem. Fuglene var veldig interessante. Rett og slett nydelig på den ene siden. Men på den annen side var det også en viss mangel på smak i dem.
  Dominica erstattet:
  - Hvorfor forgylle nebbene til duer?
  Weasel forklarte:
  - Ingen forgylte! Dette er fordi de hakket jordbær med topas.
  Jenteskuespillerinnen mumlet:
  - Hva? Med topas?
  Hobbitjenta nikket:
  - Ja, det finnes slike jordbær! Hva, visste du ikke?
  Weasel bemerket:
  - Hvordan skulle hun vite det? Hun er i vår verden ganske nylig.
  De tre representantene for det rettferdige kjønn satte farten opp. Og de nakne, rosa hælene deres blinket.
  Hus dukket opp rundt , høye, som lignet rosa, lilla, smaragdbor som gikk opp. Og det så ekstremt futuristisk ut. Det var til og med noen fly på himmelen. Mer presist suste forbi en vogn laget av gull og besatt med diamanter, trukket av seks bevingede, snøhvite hester.
  Alle tre jentene bøyde seg lett. Men tilsynelatende hadde den edle personen ikke tid til skjønnheter, og triumviratet fulgte videre.
  Det var en hippodrome foran, det så ut som et enormt stadion. Det var helt klart stedet for hesteveddeløp.
  Markisenymfen foreslo:
  - Vi må sjekke om eleven vår har klarsynsgaven. Derfor vil vi delta på løpene.
  Rundt hippodromen var det et høyt nettinggjerde laget av sølv og oransje metall, besatt med perler og noen blå og lilla steiner, samt glass som minner om tsjekkisk glass . Og det så veldig vakkert ut.
  Og ved inngangen var det to fontener på sidene, som kastet ut flerfargede stråler fra forgylte vakre par: - en alv som holdt på med en alvgutt.
  Ja, alt så veldig vakkert ut. Og ved inngangen er det en vakt med jenter. Også veldig vakker og i lett, sølv rustning.
  Alt ser så fantastisk ut. Det er så mange representanter for det rettferdige kjønn rundt omkring.
  Dominika husket filmen om Gulag-skjærgården og kvinneleiren. Alle kvinnene der var, som ved valg, unge, vakre og hadde på seg kapper som etterlot de praktfulle bena deres helt eksponert. Vel, siden sommeren i Sibir er varm og til og med kanskje varm, var jentene barbeint. Noe som gjorde filmen veldig populær blant menn. Og Dominica spilte et opprørsk Komsomol-medlem som organiserte et helt opprør av jenter. Og skjønnhetene grep til og med våpen og tok på seg et helt NKVD-regiment i kamp, og klarte å vinne det.
  Filmen ble selvfølgelig kul. Og de barbeinte, glamorøse, vakre krigerne så rett og slett super ut.
  Dominika, forresten, skulle opprinnelig spille rollen som Fanderas fetter, som organiserte et fangeopprør, men en slik film kunne vært forbudt. Og hun ble rett og slett gjort til en utmerket student og et Komsomol-medlem.
  Dominica bukket for jenta fra vakten. Plutselig, rett fra under jorden, som en jekk ut av en snusboks, hoppet en drage ut. Liten , litt større enn en albatross, med tre hoder.
  Han eller hun fløy opp til jentene, og en stemme ringte:
  - Gi meg tilbake broren min!
  Nymfemarkisen svarte med et sukk:
  - Dette er umulig, Belka.
  Som svar begynte dragejenta, hvis skjell glitret i de tre solene med alle regnbuens farger, og hvis vinger var så vakre at de kruset i øynene, begynte å brøle.
  - Jeg vil ha en bror! Jeg vil ha en bror! Hvor er han!
  Hobbitjenta kurret:
  - Ja, vi er selv opptatt av å tenke på hvordan vi skal returnere mennene våre til oss. Og det er ingen grunn til å være lunefull.
  Dragejenta, hva kan du ta fra en unge, roet seg ned og kvitret, og hoppet opp til Dominica:
  - Jeg vet du kan! Du er den utvalgte!
  Hit-jenta gliste og sang som svar:
  - Alt umulig, tro meg, er mulig,
  Men det er veldig vanskelig å nærme seg dette problemet...
  Men hvis du anstrenger hjernen mens du spiller,
  Jeg kan bli en vakker Jedi- jente !
  Dragejenta muntret opp og kvitret som svar:
  Sinnet ditt er ikke på størrelse med en finger,
  Genialt, du vet, på jorden...
  Og en vakker gutt venter på meg,
  På en svingete hest!
  Dominika følte seg morsom og fniste:
  - En drage på en hest? Slik ser det ut!
  Markisen bemerket:
  - Hva, du kjenner ikke allegoribegrepet !?
  Jenteskuespillerinnen lo og bemerket:
  Vi kan dø hvor som helst
  Selv i solnedgangen av rav...
  Generelt lever vi fritt,
  Ja, gratis!
  Billedlig talt!
  Dragejenta slapp lys fra munnen, den lignet en lighter, og knirket:
  - Dette er en nydelig sang. Imidlertid vil jeg at den vakre gjesten fra en ukjent jord skal fremføre noe annet interessant.
  Dominica trakk på skuldrene og bemerket:
  - Jeg vet at stemmen min slår ned mynter ikke verre enn nunchucker som slår ut kornskiver. Jeg må imidlertid anstrenge stemmen min igjen! Og for hva? Hvor skal man bruke penger her?
  Markisen innvendte:
  - For det første vil du satse pengene dine på en av hestene på hippodromen og prøve å øke kapitalen din. Og for det andre er denne jenta ikke bare en liten kvinnelig drage, men også en prinsesse. Hun vil gi deg ringen sin, som inneholder kolossal magisk kraft. Og for dette , tro meg, det er verdt å prøve og synge skikkelig!
  Dominica nikket med det lyse hodet på den sterke nakken og sa:
  - I dette tilfellet ser jeg det er noe å prøve! Dessuten, hvordan kan du nekte et barn!
  Dragejenta kvitret:
  - Jeg er ikke et barn i det hele tatt. Jeg er en prinsesse og jeg kan gjøre dette! Jeg flyr til planeten din. Og jeg skal brenne din kapital.
  Dominica fnyste truende:
  - Og vi har luftvern for slike som deg! Hva sier du til dette, villmann?
  Dragejenta mumlet:
  - Du blir sendt til bruddene. Du skal jobbe naken og i lenker under slagene fra piskene til orkene.
  Hobbitjenta nikket:
  - Ja, hun klarer det! Dessuten er du et menneske. Og våre folk... De anses å være på et lavere nivå, av mange grunner.
  Veselen knirket:
  - Så det er best å synge! Publikum har allerede samlet seg her, og vi vil også tjene penger.
  Faktisk oppsto det en lyd i mengden av forskjellige representanter for det rettferdige kjønn, og klapping og utrop ble hørt:
  - Syng, lille blomst, ikke skamm deg!
  Vel, mann, la oss spille musikk!
  Vi vil lytte til trillen til paradisfuglen!
  Dominica sukket tungt og begynte å synge;
  Stranden på Elfa er romslig , bratt,
  Bølgene plasker med en glasert glans...
  Elfia ble mitt hjemland,
  Nattergalens trille synger for oss en fantastisk sang!
  
  I en bred båt seiler min kjære og jeg,
  Zlata Val slapp ned flettene.
  Hvor godt det er for meg og min elskede å være sammen,
  Det er synd å ikke fange en krokodille med fiskestang.
  
  Nei, ikke vann, raslende akterover,
  Det er naturen som gir oss champagne.
  Dette landet er som en kjær mor for meg,
  Jordens generøsitet i kongelig antrekk!
  
  Dråper som perler under månestrålen
  Plasker som en sverm av bier med en sølvvinge...
  Jomfruen, du er som en engel med en drøm for meg,
  Med uskyldens ansikt - den mest rene Madonna!
  
  Lukten er honning, og håret er silke,
  Leppene delte seg som sateng.
  Jeg tror det etterlengtede øyeblikket har kommet,
  Eventyr vil bli ekte!
  
  Leppene våre berørte i ekstase,
  Søtmen er slik at det ikke er flere ord .
  Tro meg, du er en overjordisk skjønnhet,
  Lott vil avgjøre, kast mynten høyere!
  
  Her er kyssene etter hverandre,
  Sukk og latter av vår stormfulle glede.
  Sjelens hellighet vil bli bevart av kjeruben,
  Den utvalgte vil kaste listen over synder i urnen.
  
  Nei, vet, det er vakrere enn deg på jorden,
  Lidenskapen brenner som en lys ild i hjertet mitt!
  Vi skal bo i det beste landet,
  La oss åpne vinduene og døren ut i rommet!
  Slik sang skjønnheten en fantastisk sang. Og jenter av alle slag klappet i hendene for henne. Og samtidig kastet de mynter, inkludert gull. Og det er flott .
  Hobbitjenta ristet tryllestaven, og pengene begynte å danne en egen haug av seg selv. Og en hel kolonne med flerfargede mynter vokste frem.
  Dragejenta klappet også i hendene, og slapp deretter lyse flammer fra de tre hodene hennes. Deretter sa hun lunefullt:
  - Dette er selvfølgelig bra, men ikke nok! Jeg trenger at du også synger for meg!
  Dominica rynket pannen og spurte:
  - Er ikke det for mye?
  Markisen stilte henne:
  - Vil du få en så verdifull ring for bare én sang? Vel, du er frekk ! Ha en samvittighet, for gjenstanden er verdifull.
  Hobbitjenta kvitret:
  - Hver vare har sin egen pris. Og vanligvis, for en verdifull artefakt, må du oppfylle tre ønsker, eller gi tre tjenester. Dette er reglene. Og du skjønner selv hvorfor!
  Publikum av diverse jenter klappet i hendene og stampet med bare føtter, og svært sjelden med sko:
  Kom igjen, syng litt mer!
  Vi vil ha sanger!
  Det blir veldig kult !
  Utfør romantikken!
  Vi betaler deg godt!
  Weasel nikket til Dominika:
  - Vel, ikke knekk sammen! Kom igjen, syng!
  Og den vakre skjønnheten rystet hennes lyse, lyse manke. Hun stampet de bare, muskuløse bena og sang, med stor følelse og uttrykk;
  Vår sannhet, vår sannhet
  Består av å bære tro!
  Og ikke i morgen, og ikke i morgen,
  Og i dag redde fedrelandet!
  
  Vi respekterer vår alv ,
  Hun er tross alt hele verden, kjenn verden!
  Vårt skarlagenrøde banner av moderlandet,
  Og det er ingen lysere rødt!
  
  Pioneren hilser ikke bysten,
  Tegnet hans er Fosterlandets flagg!
  Vi kjempet dyktig mot motstanderen ,
  Glorifiserende prestasjoner i vers!
  
  Vet at det bare er én tro på planeten,
  Tro på kjære , hellige elfinisme!
  Så glade barn ler,
  orcismen kan bryte ut i avgrunnen !
  
  Hver ridder var bare et barn,
  På gresset og bekkene barbeint...
  Men nå har han en vinsj i hendene,
  Flater metall med en hammer!
  
  Noen sliper et maskingevær med maskiner,
  Vel, noen skyter fra skulderen!
  Det skarlagenrøde banneret vaier som et rødt flagg,
  Vi slår onde fiender uten å spøke!
  
  Våre forfedre tok frimodig Orklin ,
  Vel, hva med oss? Vi er på vei til Mars!
  Vi er mennesker, ikke makaker på en gren,
  Motstanderens knyttneve treffer ham rett i øyet!
  
  Men vi vet også å ha det gøy,
  Slå på tromme, spill trompeter!
  Veldig søte barneansikter,
  Og karakterer på fire og fem!
  
  Den vanskeligste kampeksamenen -
  Å ikke gå gjennom dette er som å dø!
  Men i døden har vi et banner med en fakkel,
  Elven kobbersmia kan ikke falle!
  Jenta sang så vakkert og dyktig og danset samtidig, og bena hennes var så forførende. Det er bare synd at det ikke var noen menn rundt som kunne sette pris på hennes skjønnhet. Og jenta har det på et kolossalt nivå, og krigeren viser sitt kolossale press og stemning.
  Og flere hundre jenter har allerede samlet seg, og de lager bråk. De kaster penger, og de har veldig sterke lukter av unge, friske, kvinnelige kropper og dyre parfymer og parfymer. Det er mye som får hodet til å snurre her.
  Noen av myntene var keramiske, og det var til og med et par tremynter , noe som var flott. Men de vanlige papirpengene for planeten Jorden er på en eller annen måte ikke synlige. Og dette er på en eller annen måte uvanlig for Dominica. Noen ganger går det tanker gjennom hodet ditt om hvor villmenn de er her. Hva med elektroniske kort for betalinger? Vel, dette er helt fantastisk for dette utviklingsnivået.
  Så noen kastet en halvspist kake med krem under de bare føttene til en sangerinne.
  Hobbitjenta slo kaken med lynet fra tryllestaven. Og det falt umiddelbart fra hverandre.
  Den lille skjønnheten bemerket:
  - Ikke gjør det igjen! Bare penger!
  Veselen sang:
  - Tjene penger! Tjene penger!
  Å glemme kjedsomhet, latskap...
  Tjene penger! Tjene penger!
  Om nødvendig, i hvert fall hele dagen!
  Dragejenta ristet på vingene og kvitret:
  - Vel, dette er den andre gudstjenesten! Men for å få en artefaktring trenger du også en tredje!
  Dominica blåste ut kinnene og sa i en selvsikker tone:
  - Hvis du vil, synger jeg gjerne for deg igjen! For å være ærlig elsker jeg å synge.
  Publikum på rundt tusen kvinner, representanter for det rettferdige kjønn, brølte og stampet nesten utelukkende med sine bare, grasiøse, jenteaktige føtter:
  - Syng igjen! Syng igjen!
  Bravo, ekstranummer! Bravo, ekstranummer!
  Dragejenta protesterte og hevet stemmen:
  - Nei! Gi bort en slik ring bare for sanger! Her må hun gjøre noe mer verdifullt og samtidig vanskelig.
  Det ble en spent pause. Mer enn tusen jenter av forskjellige raser frøs i forventning.
  Plutselig dukket det opp en gutt. Den eneste representanten for det sterkere kjønn blant dem. Han var av menneskeslekten, kun iført shorts, muskuløs og med et slavemerke på skulderen, han så rundt tolv år gammel ut og hadde tydeligvis blitt slått mer enn én gang. Han løp opp, de støvete, barnslige hælene blinkende mot dragejenta, falt på kne og sutret:
  - La dem sette meg fri! Gi meg tilbake posisjonen min!
  Dragejenta nikket og bekreftet:
  - Det er det! Gutten blir fri hvis du kan gjøre ham til en alv!
  Dominica spredte hendene:
  - Men dette er umulig!
  Markisenymfen foreslo:
  - Dette slavebarnet var nylig kronprinsen til et enormt imperium, ved navn Oenomaus. Og nå ble han en gutt av menneskeheten og en slave for å unngå djevelens pest. Gjør ham til en alveprins igjen, og så kan vi kanskje ta tak i tråden til hele floken!
  . KAPITTEL nr. 4.
  Hobbitprinsessen bekreftet:
  - Dette er din sjanse, Dominic. Og vår også. Hannene forsvant nesten alle. Og denne, selv om han ikke var forsteinet, mistet sin tittel og stilling, og til og med kroppen sin, og ble en menneskelig slave.
  Gutten nikket med det lette, beskårede hodet:
  - De slår meg hver dag slik at jeg ikke blir til stein! Av en eller annen grunn er det slavene som blir pisket som er mest motstandsdyktige mot epidemien!
  Dominica spredte hendene og svarte:
  - Ja, jeg aner ikke hvordan jeg skal avfortrylle ham! Og at prinsen også var et barn?
  Slavgutten ristet på hodet.
  - Nei, jeg var ganske voksen! Men da den begynte å bli til stein, brukte veslenymfen spesiell magi. Jeg ble en ung slave og ble pisket. Dette ga meg flere måneder, om enn smertefullt, men liv. Men før eller siden tar dette slutt. Dessuten må de slå meg hardt, og hver dag må jeg, eller bære tunge steiner, eller snurre et hjul!
  Nymfejenta nikket:
  - Ja! Dette er den eneste måten å på en eller annen måte forsinke effekten av steinpest. Det er fortsatt slavegutter av menneskeheten i gruvene som ennå ikke har forsteinet seg og jobber. Men dette er de eneste representantene for det sterkere kjønn som gjenstår. Og så blir noen av dem også til stein og smuldrer opp til støv.
  Dominica plystret:
  - Dette er forferdelig! Universell katastrofe! Og for å leve og bli en slave!
  Gutten, iført den svarte korte shortsen som utgjorde alle klærne hans, og treet, med magre muskler under huden som virket tynne på grunn av mangel på fett, sang:
  - Ja, jeg er en prins, og bare en slave, men hva,
  La adelen kalle meg det...
  Hvor langt, langt unna de er fra meg,
  En gutt med brukket benkjede!
  Dragejenta kvitret med et blunk:
  - Så gjør ham til en alveprins igjen, og så kan du få denne verdifulle ringen av dragemagi!
  Dominica spredte hendene:
  - Vel, for helvete, jeg har ikke en grunnleggende forståelse av magi, og du krever dette! Noe du kanskje ikke selv gjør!
  Nymfemarkisen sa med et sukk:
  - Kanskje vi ikke klarer dette heller ... Hva sier du?
  Dragejenta sa:
  "Hun har vært på beina lenge." Og drageakademiet stenger snart. Så la ham først bestå de berusende eksamenene, og prøv deretter å skuffe gutteprinsen.
  Dominica nikket samtykkende.
  - Vel, slik kan du i prinsippet...
  Nymfemarkisen tok opp talismanen hennes hengende rundt halsen hennes. Og hun gned den med håndflatene og begynte å mumle noe, som en trolldom. Dragejenta kvitret og viste tennene:
  - Dette er en alvorlig test for henne ... Kan hun bevege seg uten store skader hvis hun bruker en ultra-trollformel!
  Dominica ønsket å få en avklaring på hva ultra-trolldommen betyr, men nymfemarkisen stampet hennes barfot, dekorert med ringer, og jenta ble fanget i en virvelvind. Det var som om en kjempe tok henne i hånden og bar henne.
  Jenteskuespillerinnen mumlet:
  - For et sprang!
  Og slik befant de seg sammen med nymfemarkisen ved inngangen til palasset. Det minnet om Eremitasjen i St. Petersburg, bare det var høyere, tretti etasjer med høyt tak. Og også mer frodig og vakker enn den berømte vinteren.
  Dominica spredte bena, støttet opp sidene med nevene og utbrøt:
  - Wow !
  Nymfen bekreftet med et smil:
  - Ja, dette er et vakkert bygg av Drageakademiet.
  Foran inngangen glitret en fontene i form av en syvhodet drage av gull og noe knalloransje metall ukjent på jorden. Og fra hver munn strømmet en vannstrøm inn i himmelen, glitrende som diamanter i strålene fra flere utsmykkede armaturer.
  Dominica bemerket:
  - Det er fantastisk hvor høyt jetflyene flyr!
  Markisenymfen svarte lakonisk:
  - Teknomagisk!
  Hvert dragehode hadde øyne laget av edelstener og i forskjellige farger. Det så ekstremt sunt , rikt og smakfullt ut.
  Det er også pene smug med praktfulle blomster, kjennetegnet ved en rekke former og typer knopper. De bare føttene til jentene gikk langs de glatte, lystmønstrede flisene på stiene med ubeskrivelig eleganse og ynde. De var i forskjellige aldre, men alle var vakre, mange hadde på seg dyrebare smykker.
  Det var mest alver her, men det var også menneskejenter, kvinnelige troll og hobbiter. De siste jentene kan ikke skilles fra menneskelige. Som, forresten, er nymfer og dryader. Er det fordi de bærer ringer på de bare tærne til sine små og grasiøse føtter?
  Men menneskejenter kan også gjøre dette.
  Dominika, en ganske høy student, så for stor og moden ut sammenlignet med de kvinnelige studentene. Og dette gjorde henne veldig flau.
  Jenta spurte nymfen:
  - Jeg ser ut som en museumsutstilling her!
  Markisen spurte med et smil:
  -Har du sett filmen om Harry Potter?
  Dominic fniste og svarte:
  - Ja, selvfølgelig, jeg så den. Og de prøvde til og med å lage en nyinnspilling av denne filmen. Vel, hva så?
  Nymfen bemerket:
  - Det var gutter og jenter der. Og her, som du ser, er det ingen gutter, og dette forstyrrer harmonien!
  Dominica bemerket:
  - Harry Potter var også et barn, og det var lettere for ham. Men å være voksen blant barn. Det er verre enn å bli et annet år!
  Markisen ville si noe da en barbeint jente, men med en diamantbrosje i håret, løp bort til dem. Hun smilte veldig søtt og kurret:
  - Er du den utvalgte?
  Dominica smilte og svarte:
  -Ja!
  Jenta lo og la merke til:
  - Men du vet sannsynligvis ikke hvordan du gjør mye! Kan du for eksempel lage en usynlighetsdrikk?
  Jenteskuespillerinnen svarte med et sukk:
  - Dessverre ikke. Hvordan virker det?
  Jenta med en diamantbrosje og lilla og oransje flekkete hår nikket på hodet. Og hun tok en flaske opp av kjolelommen. Jeg skrudde på støpselet. Hun tok en slurk og... forsvant.
  Dominica blunket forvirret med safirøynene. Og så kjente jeg en lett klem på nesen. Så trakk de henne i håret. Dominicas skarpe syn så den usynlige jentas bare føtter tråkke på flerfargede fliser og løfte opp små støvflekker og lo fra trær og blomster. Jenta rykket veldig behendig og med den bare foten tok hun den unge slemme jenta i øret.
  Hun skrek. Og Dominica kunne se henne. Jenta ble gjennomsiktig, som et spøkelse eller et hologram. Og han skrek med en skremt stemme:
  - Vondt! La meg gå, tante!
  Markisenymfen utbrøt:
  - Smart, ja! Jeg trodde allerede at du ikke kunne gjøre noe!
  Dominica sang som svar:
  Blir du syk, kommer jeg
  Jeg vil spre smerten med hendene...
  Jeg kan gjøre alt, jeg kan gjøre alt,
  Mitt hjerte er ikke en stein!
  Jentene som kom bort til dem lo. Til tross for dekorasjonene var det tydelig at kjolene deres var ganske strenge og av en ensartet, om enn luksuriøs stil. Selv om det på andre måter var en følelse av mangfold. Noen jenter hadde øredobber i ørene, mens andre ikke hadde det. Og noen, spesielt hobbitjenter, tredde gullringer med steiner inn i nesen.
  De gjorde dette spesielt for å skille seg fra menneskebarn, som var for like. Dryads elsket også ringer i nesen og ørene. Et vakkert kongerike av jenter, fra syv til tenåringer. Men blant alver er voksen og ungdomsår praktisk talt ikke annerledes i utseende, akkurat som blant hobbiter, troll, nymfer og dryader. Men Dominica ser ut som en voksen og en veldig vakker jente, med det uttrykksfulle ansiktet til en ekte prinsesse. Kanskje for solbrun.
  Ja, de gjorde til og med huden hennes lysere da hun spilte en av middelalderens adelige damer. Den gang ble et solbrun ansikt ansett som et tegn på lav fødsel.
  Forresten ble ikke bare huden i ansiktet hennes lysnet, men også på bena. Det var en episode da hun ble ført barbeint og i filler til stillaset.
  Det var til og med en sang:
  Tiden for forløsning er snart her
  Dronningen blir ført barbeint til stillaset!
  I stedet for smykker, har hun på seg filler,
  Svanenakken er et offer for bødlene!
  Ja, det så ekstremt morsomt ut og til og med, på sin egen måte, på en eller annen måte skummelt . Etter lynet måtte hun opptre i rollen som dronning Semiramis. Og i disse filmingene ble hun praktisk talt ikke filmet barbeint. Ja, det var en interessant rolle. Men tilsynelatende likte ikke regissøren henne. For vakker og honningblond. Og for rollen som Semiramis foretrakk de en eldre kvinne med svart hår. Og Dominica måtte bli slave. Og hun ble til og med merket med et varmt strykejern. Og de famlet meg, ganske grovt, av menn.
  Ja, og det var en scene på stativet. Selvfølgelig var pisken laget av skum, og når de pisker deg med den gjør det ikke vondt. Men likevel, når du henger og blir pisket , er det ubehagelig.
  Jentestudentene klemte seg sammen. Så dukket dryad-læreren opp. Hun hadde på seg en skarlagenrød kjole og en annen stil.
  Hun gikk opp til Dominica og kurret:
  -Er du ny?
  Barneskuespillerinnen trakk på skuldrene:
  - Det vil jeg ikke si!
  Læreren ristet på hodet. I nesen hennes var det en ring laget av oransje metall og med en stripet stein. Hun ser også ut som en tenåringsjente og er barbeint. Dessuten er det en ring på hver bar tå. Og dette er allerede et ganske høyt nivå av trolldom.
  Nymfemarkisen bemerket:
  - Hun er en dyktig elev, og hun har talent!
  Dryad-læreren kastet en liten rullestein på den fargede flisen og beordret:
  - Lag en ny slik at den vil fly inn i håndflaten din!
  Dominica røpet ut:
  - Telekinesis, eller hva?
  Som svar lo jentene. Læreren ropte:
  - Spred! Hvorfor er de overfylt sammen!
  Det var et misfornøyd grynt og bråk. Men jentene kranglet ikke, men begynte sakte å spre seg. Men ser samtidig mot den nye jenta.
  Læreren mumlet:
  - Vel, kom igjen, beordre steinen til å fly inn i håndflaten din!
  Dominika, som følte seg som en fullstendig tosk , utbrøt:
  - Fly inn i håndflaten min!
  Steinen rørte seg ikke. Så skrek jenta av raseri:
  - Fly til meg, fort!
  Og så falt en småstein og slo jenta i pannen som en meteoritt. Slaget var bra, en grei klump hovnet umiddelbart opp, og selveste Dominika falt bevisstløs.
  Flere jenter som ikke rakk å gå, og de andre som snudde seg, brøt ut i latter med en gang. Og denne latteren minnet om ringingen av hundrevis av sølvbjeller.
  Nymfemarkisen spredte armene og bemerket:
  - Det finnes evner, og hvilke andre! Med enkle ord, løft en stein uten staver. Ikke engang hver nybegynner nymfe eller dryad kan gjøre dette.
  Læreren var enig:
  - Ja, hun er dyktig! Men også farlig. Denne er ganske i stand til ikke bare å returnere mennene til oss, men også drepe hunnene. Dette er vill kraft!
  Markisen bemerket:
  - Denne jenta er en diamant som trenger polering!
  Dominika reiste seg og reiste seg. Hodet hennes sprakk og det var en hevelse i pannen.
  Jenta ropte:
  - Og hvem skal jeg drepe nå?
  Læreren svarte rasende:
  - Meg selv! Du kan godt blåse hjernen din ut. Det er bra at jeg ikke ba deg sprenge steinen!
  Dominica lo og svarte:
  - Ja, i dette tilfellet ville det vært en ekte Hiroshima!
  Dryad-mentoren spurte overrasket:
  -Hva er Hiroshima?
  Jenteskuespillerinnen trakk på skuldrene, som ikke var svake, og svarte selvsikkert:
  - Dette er byen som en atombombe ble sluppet på, som et resultat av at femti tusen mennesker døde og hundre tusen ble såret!
  Læreren plystret:
  - Wow! Wow bombe!
  En av jentestudentene knirket:
  - Denne tanten flommer over!
  Og en annen la til:
  - Gjør fioler inn i ørene dine!
  Nymfemarkisen innvendte:
  - Jeg har vært på jorden mer enn én gang, og klatret på Internett mange ganger, og jeg kjenner Hiroshima - det er sant. Og dette er forferdelig, og enda flere mennesker døde der og døde av stråling.
  En av jentene skrek:
  - Hva er stråling?
  Dominika mumlet og svarte raskt:
  - Når en elektronsky bryter av fra kjernen til et atom og den blir ionisert, oppstår det stråling. Den nakne kjernen til et atom ødelegger intermolekylære bindinger, og disse bruddene forårsaker alvorlig skade på kroppen, både på et menneske og, tror jeg, på en alv.
  Jentene knirket i frykt som svar. En av de mindre kvitret:
  - Mamma, jeg er redd for stråling!
  Nymfemarkisen, aka Laska, lo og svarte:
  - Ikke vær redd! Hun vil ikke få deg hit !
  Dominica bemerket vittig:
  - Vi ble angrepet av stråling,
  Og hvor kan man finne ly nå...
  Og her har du en organisasjon -
  Se, de slår meg i nakken!
  Deretter tok jenta den og begynte å danse. Og de andre jentene begynte å danse.
  Læreren knipset med fingrene . En fløyte dukket opp i munnen hennes. Og hvordan nattergaletrillen vil flyte. De andre jentene tok det med en gang og frøs . En annen mentor dukket opp i en streng svart kjole og ga kommandoen:
  - Steg for steg!
  Jentene stilte øyeblikkelig opp i høyden. Og de begynte å marsjere, målte skrittene sine og strakte sine bare fotsåler, som soldater. Og de gjorde det som om marsjering var kjent for dem, som presidentgarden.
  Læreren i en svart kjole, dekorert med safirer, smaragder og noen kaldfargede steiner som fortsatt er ukjente på planeten Jorden, kommanderte:
  - Nå, syng!
  Jentene stampet med bare, solbrune, små og grasiøse ben, spurte i kor:
  - Hva skal man synge om?!
  Mentoren svarte i kalde toner:
  - Om hva guttene ville synge om hvis de ikke hadde blitt rammet av en helvetes pest!
  Og jente-elevene sang i kor og med flott uttrykk;
  Stjernene glimter i nattens mørke,
  Og glansen fra sølvmånen!
  Skjønnheten rynker de søte øynene hennes,
  Vi er forlovet med henne for alltid!
  
  Den karmosinrøde solnedgangen var dyster,
  Men en lys daggry vil bryte ut!
  Og vinden ble munter, støyende,
  Skipsseilet har hovnet opp!
  
  Min sjel er en tung stein,
  Fighterens tester venter!
  Og la banneret fly over hodet,
  La oss gå helt til slutten!
  
  Hjertet vil ikke være overgrodd med mose ,
  Rask flytur av en ørn!
  Selv om blodet koker, med en strålende flukt,
  Jeg vil fly som en pil!
  
  Pilene bøyde seg for meg,
  Den allmektige Gud snudde blikket!
  Selv om du er helt upretensiøs,
  Jeg vil gi deg styrke i kampen!
  
  Tross alt tjener du fedrelandet ærlig,
  Men kjødet er svakt, ånden er syk!
  Du vil ikke angre på det, jeg kjenner livet
  Ikke la meg bli til et værhorn!
  
  Jeg vil vaske bort syndene fra gamle dager,
  La det som skjedde i fortiden forsvinne!
  Du skjønner, pærer modnes i hagen,
  Skissen vil skissere flyet!
  
  Tjen fedrelandet med all din makt,
  Glem at det er fred i verden!
  For ikke å sette fyr på lundene,
  Måtte alle leve godt med deg!
  
  Til dette svarte jeg bare:
  Herre, jeg vil grave jorden!
  Slik at barn ler av lykke,
  Slik at du ikke trenger å forsone ditt eget folk!
  
  Tross alt avhenger det gode av oss,
  Alle bestemmer - valget er deres eget!
  Og fra deg de allmektige tråder,
  Du holder universet i neven!
  
  Vi vil også holde på deg,
  Tross alt kan ikke moderlandet finnes helligere!
  Mens jeg fotograferte ble fingrene mine veldig nummen,
  Og vi er ikke engang tjue ennå!
  
  Seier er en uoppnåelig frukt;
  For de som er svake, feige eller dumme!
  Men soldatene kan håndtere alle toppene,
  Vi vil ta denne overdrevne vekten på navlen!
  Etterpå forsvant de inn i det luksuriøse palasset til drageakademiet.
  Og mentoren i svart så nøye på Dominica og la merke til:
  - Du er veldig vakker. Spesielt for den ufullkomne menneskeheten. Det er utrolig!
  Dominica sang entusiastisk som svar:
  Jeg er selve perfeksjonen
  Jeg er selve perfeksjonen
  Fra et smil til en gest,
  Fremfor alt ros!
  Å, hvilken lykke
  Vet at jeg er perfekt
  Vet at jeg er perfekt
  Vit at jeg er ideell!
  Læreren i en svart kjole så strengt på jenta og la merke til:
  - Hun har utrolig beskjedenhet! For en kjære!
  Veselnymfen foreslo:
  - Kanskje vi skal kile hælene hennes med pinner?
  Læreren trakk på skuldrene og svarte ikke så selvsikkert:
  - Ikke dumt ide! Men det er bedre å ta henne til dragemesteren. La oss se om hun klarer opptaksprøven!?
  Markisen bemerket med et smil:
  - Opptaksprøve? Dette er ikke den dummeste ideen, men den kan tas i bruk i det aller første kurset, hvor det vil være trivielt enkelt!
  Læreren protesterte i strenge toner:
  - Og sette denne store fyren med sju år gamle jenter? Ja, de vil erte henne og klype henne. Ja, og hun kan selv ta noen og drepe dem. Nei, dette er ikke en forretningstilnærming i det hele tatt! Eldre jenter trenger henne, og for dette må hun vise et høyt nivå av talent!
  Weasel nikket:
  - Høres logisk ut!
  Dominica ristet på hodet, som så ut som en mai-løvetann:
  - Ikke bry meg med små jenter.
  Læreren nikket:
  "Så ta eksamenene med Lady Dragon Master." I dette tilfellet vil du bli tatt opp på et elitekurs. Du vil til og med bo i et eget, fint rom, med en sølvfat og et skjenkende eple.
  Jenteskuespillerinnen spurte overrasket:
  - Hvordan er det, med en sølvfat?
  Mentoren forklarte:
  - Det er som om du har TV på jorden. Bare det kan være færre programmer for nå. Hva så? Du har teknologi, vi har magi. Men her kan du se gjennom en tallerken, hvis du har ekte magiske ferdigheter, hva som skjer.
  Dominica spurte insinuerende:
  - Kan du se jorden?
  Læreren nikket samtykkende:
  - Og Jorden kan være ... Hvis du selvfølgelig er en veldig avansert magiker. Jeg surfet også på Internett - en kul menneskelig oppfinnelse. Og jeg må si, du vet virkelig hvordan du skyter. Og de kom opp med et interessant nettverk. Det er til og med overraskende at enkel elektrisitet uten magi er i stand til dette!
  Dominica trakk på skuldrene og svarte:
  - Ja, dette overrasker meg selv! Hvorfor gjør du ikke dette for deg selv?
  Da svarte nymfemarkisen:
  - Vitenskapelig fremgang er en farlig ting. Hvis bombene våre begynner å eksplodere igjen, og ikke enkle, men atomvåpen ! På denne måten vil ingen bli igjen i live, og magisk stråling er verre enn vanlig stråling!
  Dominica plystret:
  - Her er de ! Det skjer.
  Jentestudentene ropte:
  - Vi trenger ikke noen sånn , hun er en ond tante!
  Mentoren i iskalde toner beordret:
  - Følg meg!
  Og hun flyttet. Hun hadde spesielle sandaler på føttene som lot tærne åpne seg foran og lot henne trylleforme med ringer. Mentoren selv ser også ung ut - ikke en eneste rynke, et feilfritt ansikt. Men strukturen hennes er synlig, ikke de myke fremkommende linjene til en tenåring, men en voksen kvinne med klassiske og, kan man til og med si, aristokratiske trekk. Og utseendet er så vanskelig.
  Dominika trodde hun hadde en slags tittel. Og kanskje ikke liten.
  Hun fulgte henne, og markisenymfen sprang opp ved siden av henne og kvitret og blottet tenner:
  - Du er en så fantastisk dronning. Men kulen i pannen din har allerede grodd, du kommer deg raskt!
  Dominika bemerket med en latter:
  Styrkeutvider og manualer,
  Et sunt sinn i en sunn kropp!
  Så de gikk forbi en fontene og syv jetfly som brøt ut et godt hundretall meter opp i luften , og undret seg over den fantastiske skjønnheten. Neste er porten, ved inngangen til en kvinnelig bueskytter, og forgylt rustning.
  De hilste den nye jenta med nikk og stamping med de bare, meislede føttene.
  Dominica bemerket:
  -Jenter har tre gode egenskaper. Den ene, at de er vakre, og den andre, at de...
  Og så dukket ikke svaret opp. Og her er de inne i drageakademiets bygning. Det er slik luksus her, du kan ikke engang sammenligne det med Peterhof. I tillegg til gull og platina er det fortsatt mange forskjellige metaller som ikke har noen analoger på planeten Jorden. Og også, mange edelstener av de mest komplekse og vakre mønstrene, foret med ornamenter, grasiøse, iriserende blomsterknopper. Det er også mange forskjellige portretter på veggene. Mest nisser og nisser. Men det finnes andre skapninger. Men nesten alle ansiktene og figurene er unge og fremtredende. Unge menn poserer ofte med bar overkropp. Og de ligner veldig på statuene av antikkens Hellas og Roma. Det er mange ting her ... Og det er også fontener som kommer ut fra rundt hjørnene, som også ser vakre og smakfulle ut.
  Speil med oransje og gullrammer, innrammet med diamanter og topaser, er også synlige. Som i seg selv ser ganske grei ut og også er en fryd for øyet.
  Dominika var glad for å konstatere at steinbulen hennes praktisk talt hadde forsvunnet. Og hun er igjen vakker og gullhåret . Og en sånn jente...
  Håret hennes er så lyst at få mennesker tror at hun ikke er farget. Men dette er hennes naturlige farge. Og det passer henne veldig godt mot bronsebrunen i hennes unge ansikt.
  Hun er en jente av edelt blod, og hopper opp fra tid til annen som en ape.
  Og selve akademiet er kulere enn Versailles-palasset. Så prøv å komme nær henne.
  Dominica tok den og sang:
  Hvelvene til palassene frister oss,
  Frihet vil aldri bli erstattet!
  Frihet vil aldri bli erstattet!
  Og de bare tærne hennes plukket opp en diamantstein fra gulvet og kastet den høyere. Den fløy forbi, men nymfen knakk fingrene hennes, og diamanten havnet i den åpne håndflaten hennes.
  Dominica bemerket:
  - Du gjorde det smart!
  Veselen kvitret:
  Mer smidig enn en makak
  Hardere enn en okse...
  Og luktesansen er som en hund,
  Og øyet er som en ørns!
  Mentoren bemerket i strenge toner:
  - Nå går vi ned .
  Dominica stammet:
  - Eller kanskje det er bedre tvert imot å reise seg?
  Hun ristet på hodet:
  - Det er en underjordisk stadion nedenfor. Der vil du vise dine ferdigheter hvis du vil komme deg inn i eliten!
  Jenteskuespillerinnen spurte sjenert:
  - Hva om jeg ikke består eksamen?
  Læreren sa strengt:
  - Og så blir du en slave. Du har spilt slaver i filmer og vet du hva det er?
  Dominica lo og svarte:
  - I dag er jenta en naken slave,
  Og i morgen er bare en kul gudinne!
  Og hun begynte faktisk å ha det gøy og uten noen vanskeligheter.
  Og så begynte de å gå ned marmortrappene. Og det var som en nedstigning til helvete.
  Dominica husket hvordan hun spilte en heks i filmene. Hun ble løftet på et kjede, med hendene bundet bak seg i taket. Og det gjorde virkelig vondt. Og det strammer venene. Jentas solbrune, muskuløse kropp er dekket av svette av smerte og spenning. Og så slippes kjeden. Og hun føler lettelse et øyeblikk og skynder seg ned. Og det er spenning på gulvet.
  Og Dominica skriker av helvetes smerte i leddene og skuldrene. Ja, du må føle det.
  Nymfen, som så at jentas ansikt grimaserte , bemerket:
  - Du trenger ikke være slave. Du kan godt bli elev i juniorgruppen.
  Dominika fniste og noterte, sang, hånet seg selv, en voksen jente og en skuespillerinne på det:
  Førsteklassing, førsteklassing,
  I dag er det din ferie...
  Det er en fantastisk og morsom tid,
  Første møte med skolen!
  Laska bemerket:
  - Ikke morsomt! Dere har aldri drømt om våre evner innen magi!
  Dominica svarte aggressivt:
  - Har du noen gang drømt om våre teknologiske prestasjoner? Én hydrogenbombe vil stenge ned all magien din.
  Mentoren i svart bemerket:
  - Det er ingen grunn til å skryte . Dette er ikke hensiktsmessig!
  Dominica svarte:
  - Dette er ikke skryt, men en faktaerklæring. En hydrogenbombe med en kraft på hundre megatonn er i stand til å ødelegge alt liv innenfor en radius på hundre kilometer. Kan du forestille deg hva dette er?
  Nymfe bekreftet:
  - Hun lyver ikke! Folk har faktisk så fantastisk destruktive våpen. Og viktigst av alt, det er også missiler som er i stand til å levere det til målet.
  Læreren mumlet gjennom tennene hennes:
  - Det er synd at pesten på menn ikke påvirket jorden. Aggressive menn som din fortjener ikke å leve!
  Dominica kranglet ikke og nikket:
  - Noen ganger tenker jeg også at det er slik.
  Nymfe bemerket:
  - Folk er forskjellige også. Ikke tro at de alle er dårlige. Selv om, hvilke personer som er flere, dårlige eller gode, kan du ikke si med en gang!
  Dominica bemerket med et smil som så veldig trist ut:
  - Hvis du ser på sentral-tv, så er det kanskje flere dårlige . Eller til og med veldig dårlige!
  Nymfe bekreftet:
  - Dette er fremmedfrykt! Når hatet forsterkes mot alt som ikke er som deg. Men dette skal ikke tas som eksempel.
  Dominica bemerket:
  - Ok, la oss ikke snakke om politikk. Målet mitt er å redde alle representanter for det sterkere kjønn på planeten ... Det vil si i ditt univers. Og dette er mer enn en planet!
  Weasel svarte høflig:
  - Dette er ikke en planet, selv en stor, men det er ikke helt et univers heller. Det er noe mellom en veldig stor planet og universet. Men jeg vil helst ikke gå inn i ugresset...
  Mentoren ristet på hennes karakteristiske ører, som kom ut under håret hennes, og sa:
  - I alle fall ikke bare oss, men det er andre akademier av drager og ikke-drager som leter etter måter å redde hannene på, og om mulig returnere dem.
  Dominica skrek:
  - En druknende mann klyper seg i sugerør! Og det er virkelig en murstein...
  Nymfemarkisen foreslo:
  - Kanskje du burde synge bedre, nedstigningen er ganske lang!
  Jenteskuespillerinnen nikket:
  - Ja, jeg er enig , det er enda kulere enn i T-banen!
  Og Dominica nikket på hodet, som glitret av bladgull, og sang:
  Det er ingen alder eller høyde i krig,
  Hun gjør jenter og gutter likeverdige!
  De som ikke vil ha lykke i stillhet,
  Hvem vil fly enda høyere!
  
  Vi hogger, skyter og kutter,
  For oss er det tro - tjeneste for fedrelandet!
  Selvfølgelig er det bedre å tjene som et sverd,
  For å vinne kampen avgjørende!
  
  Hva annet er viktigere for våre koner?
  Ta det selvfølgelig ikke bare på sengen!
  Du er en ørnemann, ikke en ynkelig spurv,
  Prøv å forhindre at husene våre brenner!
  
  Dette er en hard kamp, vi ser den kommer,
  Horden seiler, massene kan ikke telles!
  Men smedene smidde et sterkt skjold,
  Brølet og de onde lydene vil ikke skremme oss!
  
  Og vi samlet oss, legion,
  Spydene holdes tett i hendene på de mektige!
  Vær fienden i det minste en mester i ødeleggelse,
  Graver venter, ikke medaljer ved navlen!
  
  Vi kolliderte , men jentene stinker,
  Sverd i hendene glitrer som lyn!
  Så sterke jenter, tøft utseende,
  stjernenes misunnelse Jedi !
  
  tenkte orkene, skapningene , kongene ?
  Men nå løper "bjørnene"!
  Vi er de hellige krigerne til Rus,
  Enhver fighter, jente eller fyr!
  
  Vi driver dem bort og tar ingen fanger,
  Frie mennesker skal ikke produsere ulykkelige slaver!
  Vi taklet den raggete kråka,
  Fedrelandets interesser er høyere enn private!
  Ja, sangen er ikke svak og krigerens stemme er fantastisk.
  Nedstigningen ble fullført, og nå befant tre jenter av forskjellige arter: en alvementor, en markisenymfe og en menneskelig drop-in seg på territoriet til et stort underjordisk stadion, ikke underordnet i størrelse enn Luzhniki, og kanskje til og med overlegent.
  Den hadde mye av alle slags apparater, høyt under taket og stativer for hundretusenvis av tilskuere, og stoler brodert med fløyel, perler, gull, eller til og med for de dyreste gjestene med diamanter og andre steiner.
  Samtidig var det nesten tomt . Riktignok var stormesteren selv og lederen av akademiet, dragehertuginnen de Montserrat, i sentrum.
  En veldig vakker hunn med syv hoder, malt i alle regnbuens farger. Og det ser så vakkert ut, rett og slett fantastisk, spesielt hvis du ser det i virkeligheten og ikke i en film.
  Dominica sang malplassert:
  Høy himmel, fjerne avstander,
  Lytt til sangen om de modige Akmale ...
  Han er en ond drage, han reddet jorden,
  Og denne ridderen forlot himmelens lys!
  Sangene synges igjen...
  Her avbrøt dragehertuginnen de Montserrat med en truende stemme, som trompetene i Jeriko:
  - Du , ser jeg, er en veldig frekk jente, med en tunge som lett kan krølle seg til en lang løkke rundt den menneskelige halsen din.
  Dominica svarte med et uskyldig smil:
  - Jeg mente ikke å fornærme deg. Det er bare det at jeg virkelig elsker å synge. Og Akmal er bare en eventyrgutt, en filmkarakter fra en barnefilm. Ikke ta det for seriøst!
  Syvhodet kvinnelig drage, omtrent på størrelse med et godt toseters angrepsfly, lo og bemerket, med alle de syv hodene hennes som snakket samtidig, som om de dannet en helhet, til tross for deres forskjellige hjerner:
  - Og du er vittig og modig, og samtidig ressurssterk. Kan du i det minste gjøre noe i magi?
  Dominica sang en komisk sang som svar:
  Gave av lærere,
  De tilbrakte tid med meg...
  Han led med meg for ingenting -
  Den dyktigste magikeren!
  
  Kloke lærere
  Jeg lyttet uoppmerksomt...
  Alt som ikke ble spurt meg
  Jeg gjorde det på en måte!
  . KAPITTEL nr. 5.
  Slavgutten og tidligere prins Oenomaus fikk igjen i oppdrag å snu det tunge hjulet. Et barn, rundt elleve eller tolv år gammelt, overveldende tretthet og hvilte bare føtter på skarpe steiner, malte korn. To alvejenter slo, med omtrent like mellomrom, på guttens nakne, muskuløse rygg. På en eller annen måte ga denne slavetilværelsen en utsettelse fra å bli til stein. Men unge slavegutter skal ikke få hvile og skal bli slått hardt og ganske kraftig.
  Og så videre til slavegutten, helt utslitt, sovner. Og etter det oppdrar de ham igjen, mater ham slik at han ikke dør av sult og har styrke til å jobbe. Og de seler igjen.
  Dette gir liv, men bare en veldig smertefull en. Som, som helvete i løpet av livet, bortsett fra at kroppen er ung og frisk og tankene er i hodet og bevisstheten er klar. Men dette gjør det enda mer ydmykende og smertefullt. For å ta tankene bort litt fra smerten og trettheten, brukte den tidligere prinsen og nå slavegutten Oenomaus fantasien;
  Et mannskap av pirater på kampdrager gjennomsøker skyene på jakt etter byttedyr. En kjekk, muskuløs ung alv Oenomaus i en smart dress, støvler som glitrer med skarlagenslakk og med diamantsporer kontrollerer det trehodede monsteret hans. Og resten av laget består av fantastiske jenter. De er muskuløse, solbrune, barbeint, og alle klærne deres er halskjeder av edelstener på brystet og hoftene. Og alle er selvfølgelig bare motemodeller med lyst hår. De monterte drager som var litt mindre og hadde bare ett hode.
  Vel, selvfølgelig, han er en mann, det sterkere kjønn, og teamet hans består av representanter for det rettferdige kjønn. Og han trenger ikke andre menn.
  Så bare den mannlige kapteinen har sko, og hans herlige underordnede kan gjøre ting med sine bare, grasiøse føtter i kamp som ikke kan sies i et eventyr eller beskrives med en penn! Skjønnhetene er i stand til å kaste eksplosiver med dødelig kraft, og kaste en dolk, boomerang eller giftig nål.
  Oenomaus, den unge prinsen, sang med glede og glede:
  Den rike mannen vil selvfølgelig le,
  Rist din mammon, din fulle mage!
  Og vår skjebne er å dø med smerte,
  Døden våker over alle, en gammel kvinne med ljå!
  
  Og vi vil løpe på gresset,
  Tross alt er vi fortsatt i hovedsak bare barn!
  Men gutten vil føle dobbelt slaveri,
  Det er ingen frihet i noe fengsel på planeten!
  
  Vi må kjempe, dette er skjebnen,
  Drep en kamerat hvis du må drepe en bror!
  Det er ingen vits i å be til den allmektige,
  For hvis synder bærer slaver gjengjeldelse?
  
  Det er blod i arenaen og skitt i fangehullet,
  Rottene bet meg bare føtter!
  Den grådige prinsen erter med oksefoten sin,
  Han burde sendes bort selv!
  
  For å overleve må du drepe,
  Du lider både i sjel og i dødelig kropp!
  De adelige fester seg med fattigdommens lik,
  Stinken døde, alt som gjensto var et krittstrøk!
  
  Men viljens ånd kan likevel ikke brytes,
  Fedrelandet lever i guttens tanker!
  En hær vil komme til alvene evig med overgrep,
  Vi vil kaste ned de rike for deres gjerninger !
  
  Da skal pengesekken skjelve ,
   Hvem presset saftene ut av fedrelandet!
  For å vinne trenger vi et lyst sinn,
  Og hvis du er en feiging, er til og med gudene maktesløse!
  
  Her er en sving med sverdet, hodet fløy av,
  Bøddelen ble plutselig til et offer!
  Hvordan djevelen plutselig rømte fra gryten,
  Så sinne blir utvist fra et stort hjerte!
  
  Ingen grunn til å tenke, lysalvene er svake,
  Vårt folk har ikke bøyd seg for noen!
  nykommeren fra helvete ,
  Og vi er så snille å drikke te fra fatet!
  En vakker sang, og teamet hans av drager er fantastisk. Så svevende på høyre hånd, utbrøt en alvjente med kobberrødt hår som flagret i vinden som et proletarisk banner:
  - Det er på tide å gjøre alvor, åh prinsen av luftpirater!
  Enomai nikket med et smil:
  - Absolutt! Det er dette vi ble født til!
  Jentene sang i kor, unisont, spretter og leker med sine sterke kropper, skulpturert av utviklede muskler:
  Vi er fattige, vi er fattige pirater,
  Vi beklager veldig...
  Vi setter krukker på himmelen for karavellene,
  Men fordi de ikke innpodet moral i oss!
  Og krigerne sang med enda større munterhet og begeistring, og stemmene deres var som fyldige nattergaletriller:
  Pirater trenger ikke vitenskap
  Og det er klart hvorfor...
  Vi har bein og armer,
  Men vi trenger ikke hodet!
  I dette øyeblikket plystret en jente med gulfiolett hår skingrende:
  - Bytte fremover! Det er en hel luftgaljon på høyre overskrift!
  Jentene sang i kor:
  Eh ma , over havet, eh ma , drager i sjakk,
  Eh ma , se over den fantastiske rikdommen...
  Vi bryr oss ikke om lovene, vi bygger en ny orden,
  Å dø svak og dum under sverd!
  Prins Oenomaus beordret:
  - Vel, jenter, hvis vi er forutbestemt til å rane, så raner vi!
  Og så stormet en hel flokk med drager til angrep. De skyndte seg mot målet sitt.
  Galjonen var et stort og vakkert skip. Til tross for den tunge vekten og lastet med diverse varer, takket være magi, fløt den jevnt i atmosfæren. Og vinden blåste seilene til denne galjonen.
  Enomai bemerket at fartøyets seil hadde veldig lyse og vakre mønstre. Og dette, la oss si, er veldig kult . Spesielt når den stigende solen dukket opp.
  Fra gallionen la de merke til en flokk pirater som kontrollerte trente drager. Og laget begynte å mase om det. Også i den er flertallet vakre jenter i tunika og slavegutter. De var bare i badebukse, bare et par unge slaver hadde gull- og sølvarmbånd glitrende på anklene og håndleddene.
  Krigerjentene var pyntet mer overdådig. Men også barbeint, som gutter på tolv til fjorten år, muskuløse, vakre, men med slavemerker på bryst og skuldre.
  Bare én krigerjente hadde elegante støvler på føttene. Hun er tydeligvis den viktigste her og kapteinen. En så vakker blondine med hår som så ut som det var drysset med gyllent pudder.
  Og for et søtt ansikt hun har. Og kroppen er dekket med rustning som er støpt i platina, safirer, smaragder, topaser, rubiner, agater og diamanter. Dessuten er edelstenene arrangert i et fantastisk ornament av de vakreste farger. Det er roser, tulipaner, kornblomster, forglemmegei, mimoser, peoner og mange andre.
  På hennes luksuriøse rustning er alle blomstene forskjellige, og ikke en gjentas.
  Piratprinsen Oenomaus følte en bølge av lyse følelser i seg selv og kurret:
  - Vel, er det virkelig mulig å lamme og drepe en slik skjønnhet! Jeg kan ikke bære en slik synd på min sjel.
  Den brennende rødhårede partneren sa:
  - Men det er derfor vi er pirater! Tross alt... det er umulig å piratkopiere uten synd.
  En annen sa med et smil:
  Ja, det er vanskelig å virkelig drepe kjære,
  Tross alt ble en alv , tro meg, født for lykke...
  Men hvis du er en pirat, er bladet moren,
  Uten blod, regn og evig dårlig vær!
  Den rødhårede bemerket også:
  - Dette er vakre jenter og gutter, selvfølgelig, men de er ikke vår rase av alver, men fra rasen av mennesker! Se, flott en , på formen på ørene deres.
  Oenomaus ble overrasket:
  - Er folk så vakre og unge?
  Brannkrigeren nikket:
  - Det er det! Ved hjelp av magi mottok de evig ungdom. Og nå sitter disse guttene fast i de tidlige tenårene.
  De vil nå alltid være unge og underdanige.
  Den unge prinsen sang:
  Alle alvene, menneskene på planeten,
  Må alltid være venner...
  Barn skal alltid le.
  Og lev i en fredelig verden!
  Barn skal le
  Barn skal le
  Barn skal le -
  Og lev i en fredelig verden!
  Den blonde alven foreslo:
  - Det er et alternativ! Den beste fighteren fra deres side og den beste eller beste fra vår side vil kjempe. I tilfelle seier deler de byttet med oss, og i tilfelle tap blir den tapende krigeren . enten en slave eller et lik!
  Oenomaus bemerket:
  - Dette er logisk! Jeg er klar til å kjempe!
  Jenter på drager omringet gallionen. De er raskere; et massivt skip kunne rett og slett ikke unnslippe den smidige flokken.
  Men galjonen hadde våpen. Og de begynte å lede dem, og vekene begynte til og med å ryke.
  Oenomaus sa med en dundrende stemme:
  - Jeg foreslår en duell! Etter skikken til luftpirater. En fighter fra din side, og en fra vår. Du vil gi halvparten av lasten til vinneren. Og i tilfelle tap , gjør hva du vil med taperen. Vi vil ikke plage deg.
  Jentekapteinen i dyrebar rustning med blomster svarte:
  - Flott! Vi tar denne utfordringen! Jeg skal kjempe! Og du nominerer hvem du vil!
  Alveprins Oenomaus uttalte bestemt:
  - Jeg er den eneste representanten for det sterkere kjønn blant dere. Så jeg må kjempe!
  Den rødhårede assistenten sa aggressivt:
  - Jeg er ikke en dårligere fighter! Jeg vil kjempe!
  Og hun ristet på det barbeinte, elegante, veldig kvikke benet, som er bevegelig, som kroppen til en kobra.
  Den unge krigeren protesterte:
  - Vi er kapteiner, vi skal kjempe!
  Jenta i dyrebar rustning nikket og sa med et smil:
  - Marquise de Diana, til tjeneste!
  Den unge alven svarte selvsikkert:
  - Prins Oenomaus! Klar for kamp!
  Og meget behendig hoppet den unge krigeren opp på dekk og trakk sitt lange, tynne sverd.
  Lady de Diana trakk også bladet og spurte med et smil:
  - Hvorfor ble prinsen plutselig en blodtørstig sjørøver?
  Oenomaus svarte dette bestemt:
  - Det er en lang historie. Men jeg er ikke en blodtørstig pirat, men en edel! Og det utgjør en forskjell.
  Markisen svarte med et smil:
  - Jeg skal ikke drepe deg, du vil være min personlige slave og fange. Jeg vil få deg til å slikke de bare fotsålene mine med tungen og derved gi meg glede!
  Oenomaus lo og svarte:
  vil ikke drepe deg heller ! Og det er til og med hyggelig å kile slike føtter med tungen. Men selv om du er en seriøs kriger, vil du ikke vente på mitt nederlag!
  Diana smilte bredere , med sine store tenner, og svarte:
  - La oss se! Ikke bare meg, men også andre jenter vil ri deg til fange. Og vi skal torturere deg og slå deg i hjel. La oss se hvordan du smiler i dette tilfellet!
  Piratprinsen sang som svar:
  Ikke gi opp, ikke gi opp, ikke gi opp
  Ikke vær redd i kampen med marerittmonsteret...
  Smil, smil, smil -
  Vet at alt ser bra og greit ut !
  Markisen nikket med et veldig fornøyd blikk:
  - Du er en blid ung mann! Du ville blitt en stor narr. Kanskje jeg til og med gir deg til dronningen. Og det blir gøy!
  Oenomaus svarte sint:
  - Nok ledig prat. La oss sloss!
  Jenta i rustning hoppet fra batterigulvet og angrep motparten. Oenomaus møtte henne, parerte slagene og svarte til og med, og kuttet nesten av skjønnhetens øre. Hun hoppet tilbake og noterte med et pantersmil:
  - Og du er ikke dårlig. Jeg trodde du var en prins som jeg var en nonne!
  Jenta er imidlertid ikke en alv, hun har et menneskelig øre. Men Oenomaus er en alv. Folk og alver har felles barn - halvblods . Men de kalles vanligvis bastards . Og de liker egentlig ikke begge.
  Markisjenta angrep igjen. Hun utførte komplekse kombinasjoner med sverd. Og bladet hennes flimret, hoppet og snurret igjen, som vingene til en mølle i en orkan. Og hun angrep.
  Prinsen, som ikke uten grunn var arving til et enormt imperium, ga henne et kraftig slag for brystet. Og han gjennomboret rustningen. Blod sprutet til og med. Og det var tydelig at jenta var såret.
  Hun gikk tilbake og hvisket:
  - Farlig monstergutt!
  Edmond svarte med et nedlatende smil:
  "Jeg er kanskje et monster, men jeg er langt fra en gutt!"
  Diana lo og angrep igjen. Selv om det dryppet skarlagensrødt blod fra henne. Og hun spredte seg over dekket.
  Den rødhårede dronningen bemerket:
  - Jeg ville ha kuttet hodet av henne med en gang! Jeg ville ikke dra sekkepipene.
  Marquise-kapteinen hvisket:
  - Og jeg kan gi deg en slik mulighet!
  Oenomaus svarte med å slå krigeren under hånden med sverdet og kutte senen hennes. Hun slapp våpenet fra høyre hånd, men tok det umiddelbart opp i den venstre. Og hun gliste kjøttetende, som om hun var situasjonens elskerinne i dette oppgjøret.
  Den unge mannen bemerket:
  - Du er en modig jente! Men så blir du såret. Bedre å gi opp!
  Diana utbrøt:
  - Vi skal dø, men vi gir oss ikke!
  Den rødhårede sjørøverkrigeren kvitret:
  Du må respektere oss, frykte oss,
  Bedriftene til kvinnelige pirater er uendelige...
  Lysalvene visste alltid hvordan de skulle kjempe,
  Og planeten er gal etter oss!
  Og latter som svar, så iriserende og ringende. Alt så så kult og med følelse.
  Og Diana angrep igjen. Hun handlet med venstre hånd ikke verre enn med høyre. Og det var ganske vakkert, slike grasiøse bevegelser. I tillegg tok markiskapteinen av seg støvlene, og de små, grasiøse føttene hennes ble bare. Og dette bidro til hennes fingerferdighet.
  Oenomaus bemerket:
  - Og barfot passer deg, kjære skjønnhet!
  Diana hvisket:
  - Du skal kysse de bare hælene mine!
  Kampen var veldig aggressiv. Markisen angrep med vilt raseri og svingte våpenet hennes som om det var en dames fan. Og dette viste seg å være ekstremt vakkert. Og så skrapte tuppen Oenomaus langs alvens glatte, hårløse, rosenrøde kinn.
  Den unge mannen bemerket:
  - Du er god!
  Diana nikket:
  - Ja, jeg er kul! Og igjen sving og vri.
  Den rødhårede piraten ropte:
  - Slå henne! Drep henne!
  Oenomaus svarte med et smil:
  - Hva med den allmektiges bud - ikke drep?
  Brannjenta svarte :
  - Bokstavelig talt - ikke begå onde drap!
  Piratprinsen mumlet:
  - Så det er mulig å begå et godt drap?
  Den rødhårede jenta bekreftet:
  - Det er ikke engang mulig, men det er nødvendig!
  I mellomtiden forsøkte den sårede jentekapteinen å angripe igjen, og opptrådte veldig bra. Og hun klødde Oenomaia på armen og skulderen.
  Diana brølte:
  - Du vil føle deg dårlig! Jeg dreper deg, valp!
  Oenomaus sang som svar og parerte angrepene;
  Vi kjenner udødelig ære i kamper,
  Uten frykt, hugg tappert!
  Måtte sverdet hjelpe oss i store prestasjoner,
  Beseire fienden - ingenting annet betyr noe!
  
  Vi seiler på havet, uten å kjenne noen tvil,
  En pirat og en storm, en orkan er ingen barriere!
  Minnet vil forbli i hjertene til generasjoner,
  Fienden er beseiret - det er hele belønningen!
  
  Skjønnheten vil gi deg lidenskapelig kjærlighet,
  Og i morgen venter bøddelen på stillaset!
  Å koble livet ditt med en filibuster er farlig,
  Fortune kaster terningene på en snodig måte!
  Og ved siste ord hugget sjørøverprinsen i hånden til markisjenta med sverdet sitt, og våpenet falt fra den bleke hånden hennes.
  Diana smilte og hoppet og rettet sin bare hæl mot Oenomais hake. Og jenta gikk tilfeldig rundt. Den unge mannen tok henne opp og kastet henne deretter ned. Diana krasjet på dekk og ble lamslått. Hun prøvde virkelig å hoppe opp, men tuppen av støvelen traff henne i haken, og jenta svimte fullstendig av det kraftige slaget.
  Oenomaus løftet hendene og utbrøt:
  - Seier!
  En bulder gikk gjennom mannskapet av jenter og barfotgutter. Og krigerne med sine slavegutter knelte trassig ned.
  Den rødhårede krigeren bemerket:
  - På en eller annen måte ble det veldig enkelt! Jeg trodde det ville være vanskeligere.
  Oenomaus mumlet:
  - Kalkunen tenkte og havnet i suppa!
  Jenta lo og noterte med en latter:
  Ikke tenk ned på alver
  Tiden kommer, du vil forstå det selv...
  De plystrer som kuler mot tinningen din,
  Og jenta løper inn i kamp helt barbeint !
  Den rødhårede foreslo:
  - La oss slå slavegutter på bare hæler med kjepper. Jeg tror de kommer til å elske det!
  Oenomaus blunket og bemerket:
  - Tror du de vil like det? Selv om de grove sålene til gutter nok ikke er så følsomme for smertene fra en pinne.
  Den rødhårede piraten bemerket:
  - Hovedsaken er at vi liker det! Røvere som oss synes det er veldig hyggelig å torturere vakre gutter!
  En vakker jente i en smart tunika og smykker på håndleddene og anklene kurret:
  - Jeg er klar, som markisens assistent, til å fortsette kampen! Og lever den andre halvparten av byttet!
  Ildpiraten knurret:
  - Hun er min! Jeg vil kjempe med henne! Dette er klart.
  Enomai nikket samtykkende:
  - Logisk! Det er ikke alt for meg å ta bort alene. Selv om jeg er den viktigste for deg.
  Den rødhårede krigeren protesterte:
  - Det er ingen høvding blant likemenn. Og jeg foreslår å kjempe uten våpen.
  Krigeren i en tunika bemerket:
  - Uten våpen? Er du ikke redd, alv?
  Ildpiraten svarte bestemt:
  - Ikke gå inn i skogen for å være redd for ulver!
  Jenta i tunikaen, denne herlige honningblondinen, spurte i en mild tone:
  - La den sjarmerende unge mannen synge for oss. Jeg tror noe lyrisk, og andre jenter vil støtte meg.
  Skjønnhetene på begge sider kvitret unisont:
  - Velkommen! Vi vil ha sangene dine på toppen av lungene våre!
  Oenomaus sang med et smil:
  Jeg husker hvordan nå, det strålende lyse ansiktet,
  Blikket gjennomboret hjertet mitt som en dolk!
  Jeg brant i strømmene av brennende vind,
  Du var bare stille som svar!
  
  Stemmen din, hvor vakker og ren den er,
  Jeg tror på den endeløse fossen av kjærtegnene dine!
  Jeg trenger ikke et hatefullt liv uten deg,
  Og nå vil en evig stråle lyse opp meg!
  
  Du er gudinnen for grenseløs kjærlighet,
  Et hav fullt av fantastisk lys!
  Bryt islenkene, på spøk,
  Jeg vil ikke se morgengryet uten deg!
  
  Ansiktet ditt skinner som solen over,
  Det finnes ingen vakrere figurer i universet!
  Følelsen av lidenskap dekker som en orkan,
  Å være med deg for alltid er lykke!
  
  Smerten i sjelen min raser som en storm,
  Og ilden i brystet mitt brenner nådeløst!
  Jeg elsker deg, du ser stolt tilbake,
  Is i skår knuser hjertet ditt!
  
  Mellom lysene i det grenseløse stjernehavet,
  Du og jeg svevde i himmelen som ørner!
  Og leppene dine, glitrende av rubiner,
  noe ømt og lidenskapelig!
  Og applausen er slik at skjønnhetene rett og slett kveles av glede. Men i det øyeblikket ropte en av jentene:
  - To kampfregatter kommer hit!
  Oenomaus bemerket med et trist glis:
  - Vel, var det akkurat dette du ville? Trengte du en interessant kamp? Så du får det!
  Den rødhårede sa sint:
  - De ringte dem! Kryssere med soldater. Og nå slipper du ikke unna med bare slag på bare hæler!
  Jenta som så gjennom kikkerten bemerket:
  - Det er orker på skipene. Og dette betyr at en seriøs test venter oss.
  Oenomaus bemerket logisk:
  - Men vi kan drepe fiendene våre uten skade på samvittigheten. Når du berører vakre krigere, blør hjertet ditt bokstavelig talt!
  Jenta med grønt hår sa:
  - Dragene våre er raskere enn fregatter. Vi kan godt ha tid til å dra!
  Piratprinsen sa bestemt:
  - I vår ordbok finnes det ikke et ord som heter flukt!
  Og sjørøverjentene sang av raseri, klare for en kamp på liv eller død;
  Vi lever i en verden full av separasjon, tristhet...
  Hva bør en soldat gjøre når han er ensom ?
  Gudene bestemte med rette, grusomt for oss -
  Denne fyren gjør tinningene grå!
  
  Universet er så grusomt å elske,
  Separasjonstårene rant i en kaskade...
  Medfølelse forsvant sporløst, som en drøm,
  Og livet ble som en stein uten mykhet!
  
  Det er iskaldt i ørkenen, og isen brenner av varme,
  Hvordan en rusten kjede omslutter hjertet mitt!
  Og separasjonsregnet slår som fraksjoner på taket -
  Lommene er tomme, kun kobber er igjen!
  
  Men troen på en fighters bragd inspirerer,
  Den allmektige Gud, du vet, har avlagt et fast løfte!
  Og det vil være som blader i varm mai for oss,
  Når vi spirer, møter vi morgengryet!
  
  Vil du gjøre planeten lykkeligere?
  Slik at hver og en av oss synger strålende som en nattergal?
  Så ble den søteste honningen en høsting fra lindetreet -
  I gigantenes sjel, la oss få slutt på løgnene !
  
  Det er ingen grunn til å lure Gud, tro meg,
  Han ser rett igjennom hvem av oss som er feiging og tulling !
  Gi Herrens betydning til offeret,
  Ikke rart det står, jeg skal gjengjelde dere!
  
  fanget oss på nettet ,
  Ingen vet hvor drapene ender.
  Judas henger på en råtten osp -
  Og for de som trodde - en laurbærkrone!
  
  Enhver person kan bli bedre
  Vårt valg er bevisst - å streve etter Kristus.
  Men noen ganger er det blodpytter,
  Det er i hvert fall et løfte - jeg kommer snart!
  
  Å verden, hvor mye vold du har,
  Som om vi ikke kan leve fredelig !
  Kona jamret over soldatens kiste,
  Hvor tynn er livets skjøre tråd!
  
  Å utgyte blod er ikke vårt kall -
  Jeg vil elske, gi fedrelandet paradis!
  Hvorfor er denne straffen for oss alle?
  Svar: gi all rikdommen din til de fattige!
  
  Det er umulig å kjøpe frelse for penger,
  For det er ingen pris for gull for Gud!
  Og i kirken bukker du på søndag,
  Å bli bevinget som ørner!
  
  Og tiden vil komme - Guds rike vil komme,
  Det onde og rovmørket vil ta slutt!
  Den åndelige vil gå til grunne, fordømt slaveri,
  Og landet vil bli i storhet av lykke!
  Etter en så inspirerende sang tok og gikk piratene på drager for å storme store fregatter, som var fulle av orker - stinkende og hårete bjørner.
  Det var færre jenter enn de ekle skapningene, men de var mye mer smidige og behendige.
  Og så gikk også jentene som var på handelsskipet inn i slaget på piratenes side. Og også slaveguttene skyndte seg for å demontere våpnene. Dette er en så rørende enhet av mennesker og alver mot deres evige historiske fiender - orkene.
  Oenomaus ble også med i kampen. Den unge mannen svingte to sverd på en gang, kjørte møllen og kuttet hodene til orkene. Han kjempet med en løves raseri.
  Og ved siden av ham er den rødhårede . Jentas bare hæl traff orken i haken og brakk kjeven hans. Og så falt orken ned, og hornene hans traff ham i magen. Og det var en hard kamp.
  Oenomaus kjemper tappert. Her bruker han en sommerfugl med sverdene, som en vifte, og skjærer av hoder som ruller som kål.
  Den unge prinsen sang med entusiasme og viste heroismens under:
  Hvis knyttneven din er sterk -
  Dette betyr at du blir den første i livet!
  Og da er ikke kameraten en fattig mann,
  Han har et hjerte av gull og nerver av stål!
  
  Men enda viktigere, tro det, det er et sterkt sinn,
  Fordi en alvekjemper er kulere enn et dyr .
  Hvis du er dyster i livet,
  Da vil en munter latter gjøre deg elsket!
  
  Automatisk supplement, vet, styrke til knyttneve,
  Fordi den er full av kunnskap, Know-How!
  Men prøv å gi makten i hendene på en dåre ,
  Da får du kun smerter som belønning!
  
  Det var en gang de gikk på jakt med en klubb,
  En bue, et pilekogger mot tykk hud...
  Men de laget chervonetter der pennyene gikk,
  Og det er veldig enkelt å hoppe inn i galaksen!
  
  Selv om utdanning er bra -
  Men det er også interessant å ta mot til seg...
  Og lik en bajonett, vil det bli en meisel,
  Og vi tjener Mother Fedreland veldig ærlig.
  
  Men ond vold er et tungt kors,
  Slagmarken vår er fylt med blod...
  Hvorfor stod den allmektige Gud opp igjen etter å ha lidd?
  Slik at den militære samlingen av soldater kan styrkes!
  
  Pikens tårer faller - hennes elskede venn har falt,
  Moren ber med et stønn, skrikende på toppen av lungene hennes...
  Det er iskaldt utenfor vinduene, og peisen har sluknet,
  Her er en kjekk ung mann begravd under jorden!
  
  Å, grusom skjebne, for en ond skjebne,
  Jomfru Maria , hvor er din gode natur?
  Mannen ønsket å bli forlovet før,
  Og nå blåser vinden støv under furuene!
  
  Livet kommer lykkelig - det blir bra,
  Eplepai blir honningvalmuefrø...
  Monstermotstanderen blir til støv og pulver,
  La ekte flaks gå over terskelen!
  
  Alt er gjort på Elf, og kastet er på Fars,
  La oss samle en krans full av stjerner til en knyttneve!
  Og hei folkens, bare toppklasse,
  Og en forferdelig spøkelse ble kastet i ilden !
  
  Maskingeværet har allerede blitt kjent - kulene strømmer i en bekk,
  Og fienden var utslitt, det han ville var null!
  Hvis du vinner, blir du rik,
  Den som startet brannen vil havne i fattigdom!
  Dette er en sang og en stor kamp, med svinger av veldig skarpe og smidige sverd. Og slagene følger på hodene, som på asfalt. Og mange orker er allerede drept. Og slavegutter i kamp. Ingen av dem ser eldre enn fjorten ut, men de er alle muskuløse. De magre kroppene til slaveguttene er herdet av hardt arbeid. Og de grove, hardhårede hælene treffer stadig haken til orkene og knekker kjevene deres.
  Jentekapteinen kom til fornuft. Og hun satte seg ned. Begge armene hennes ble alvorlig skadet - senene ble kuttet. Vel, dette er ikke dødelig; ved hjelp av magi og trolldomsdrikker kan skaden gjenopprettes. Men dette vil ta minst et par timer. I mellomtiden kan hun ikke kjempe.
  Og det er ingen som hjelper - alle jentene og guttene er i kamp, og de kjemper med vilt raseri. Dette er en så brutal kamp.
  Diana beveget seg, heldigvis var føttene hennes nakne og relativt intakte. Og med kvikke fingre som en ape, begynte jentekapteinen å lete etter førstehjelpsskrinet. Det er en trylledrikk som leger sår, og veldig alvorlige, og en universell balsam. Dessuten, hvorfor ikke bli med i kampen etter å ha pakket inn lemmene og smurt dem med balsam og trylledrikk?
  Med bare føtter kan du kaste veldig kraftige og giftige gjenstander. Og det ville vært så kult og destruktivt.
  Diana handlet selvsikkert. Og føttene hennes er så nakne og kvikke. Hun brukte støvler motvillig, bare for å understreke statusen hennes. I en verden hvor det er flere armaturer og evig sommer, trengs ikke sko for at føttene ikke skal føles kalde, men for skjønnheten, og for å understreke at du verken er en slave eller en slave. Og dette er logisk...
  Her kastet en av guttene, også barbeint, en skarp nål inn i nesen til orken. Og han, etter å ha mottatt en porsjon gift, frøs og døde øyeblikkelig.
  Slavgutten sang entusiastisk, og de andre slaveguttene ble med, de var mennesker og sang som mennesker:
  Nå, hvis det er problemer i universet,
  Det skjer ikke for enhver pris...
  Du vil ikke ha forandring lenger
  Mannen vet ikke hva han vil!
  
  Og der er Chernobog med mektig kraft,
  Den Store har universell kraft ...
  Han gir den til en mann rett på pannen,
  Slik at menneskeslekten ikke blir helt vill!
  
  Ja, den allmektige rase skapte ham,
  Slik at folk har en grunn til å utvikle seg...
  Slik at en person vil ha alt på en gang,
  Og folk lærte å kjempe hardt!
  
  Som en kriger overvinner det onde,
  Den Rod skapte til fordel for mennesket...
  Og han utøste godhet for sjeler og kropper,
  Det er aldri for sent å lære å kjempe!
  
  Hva vil den allmektige Gud?
  Slik at de ikke tør bringe alven på kne...
  Slik at den onde skjebnen ikke styrer,
  Slik at hundrevis av generasjoner utvikler seg!
  
  Ja, Chernobog er et insentiv for folk,
  Slik at det ikke er latskap, ingen stagnasjon ...
  Måtte du være en orkshista bryte i filler,
  Gå rundt Orklin i vennlig form!
  
  Så ikke gå deg vill hvis det er vanskelig,
  Hvis problemer rammer fedrelandet...
  Rod vil gjøre det vakkert og enkelt,
  Bare for å få folk til å bevege seg!
  
  Og Chernobog er bare din eldre bror,
  Selv om han er streng , elsker han deg uendelig...
  Du vil treffe den høyeste poengsummen
  Når du vil tjene alven for alltid!
  Orkene led store tap, de ble hugget ned av både jenter og gutter. Og til og med Diana, med hendene pakket inn, gikk inn i kampen. Og de bare tærne deres kastet barberblader som traff orkenes nakke og kuttet arteriene deres. Og alle slags struper og sånt. Og det så ekstremt imponerende ut.
  Og så kastet Dianas bare fot en ert med presset tåregress. Og umiddelbart ble et dusin orker, ledet av generalen, kastet opp og fløy over siden av fregatten. Dette er virkelig kolossal ødeleggelse og død av brune og stygge bjørner.
  Oenomaus sa med et smil:
  - Vi er av samme blod: du og meg! Ikke sant?
  Diana svarte med et vennlig smil:
  - Når vi er forent, er vi uovervinnelige! Mann og alv er makt, og det høres veldig stolt ut!
  Jentene økte presset. De overlevende orkene, ved hjelp av rå fallskjermer, begynte å hoppe ned og gled fra bevingede fregatter. Noen av fallskjermene revnet, på grunn av sin tunge vekt, og store bjørner falt ned som steiner, men i motsetning til brosteinene, skrek og bannet de veldig skitne!
  Diana twitret:
  Det er ikke lett å være en god kvinne,
  Vennlighet er ikke avhengig av høyde!
  Oenomaus utførte en annen mølle med sine skarpe og lange sverd, og kuttet hodet av en enorm bjørnekaptein. Hun rullet over dekket som en tønne og sprutet blod. Og den unge prinsen sang:
  Blodet rant igjen som en elv,
  Motstanderen din er ganske tøff...
  Men vær ikke redd for Satan,
  Og returner monsteret til mørket!
  . KAPITTEL nr. 6.
  Den syvhodede dragehertuginnen og samtidig stormesteren ved Magiakademiet, hveste og spurte:
  - Kan du stige til en voksen mann og henge i luften i minst ett minutt?
  Dominica lo og svarte:
  Jeg kan, men jeg kan gjøre det annerledes
  Løp barbeint gjennom duggen...
  Jenta hopper som en frosk -
  Dette betyr noe annet enn alle andre!
  Dragehertuginnens munn åpnet seg, og ild flammet ut av den. Flammen gikk gjennom og brant den vakre jenta veldig smertefullt på hennes nakne, rosa fotsåle med en grasiøs hælkurv.
  Og Dominic skrek, men klemte umiddelbart kjeven hennes hardt. Og brystet hennes hev tungt. Det traff godt, selv blemmene hovnet opp med en gang. Det var som om de gamle inkvisitorene hadde torturert henne.
  Jenta knurret:
  Lancelot og King Arthur for deg !
  Dragehertuginnen brølte:
  Hvem ellers er dette du tør å true meg med?
  Nymfemarkisen svarte:
  - Dette er helter fra menneskelig folklore. De er helt trygge for deg, din nåde!
  Den kvinnelige dragen brølte:
  - OK! Nå har du en praktisk oppgave, helbrede dine forbrente føtter. Dette er veldig nyttig i praksis, og vil komme godt med mer enn en gang i livet.
  Dominica, smilende sterkt, sang:
  - Og en, og to, og tre, og fem!
  Jeg blir ikke lei av å gjenta...
  Sier det samme
  Det er nok til å gjørme vannet for deg!
  Grand Master Dragon bemerket:
  - Og hun er en frekk jente. Kanskje ikke bare steke hælene hennes, men også knekke tærne?
  Nymfemarkisen sa:
  - Vi må være tålmodige, hertuginne . Kanskje denne jenta er vår eneste sjanse til å redde det sterkere kjønn. Og få mennene tilbake!
  Den kvinnelige dragen brølte:
  - Dette er dumt! En druknende mann griper et sugerør, og du griper den nakne hælen til en menneskejente . Hun viste ingen spesielle evner.
  Nymfemarkisen innvendte:
  "Hun var i stand til å løfte en stein med ordren sin uten noen magi eller trollformler, og det er verdt mye!"
  Hertuginnen av Montserrat lo og svarte:
  - Ja, hun skadet pannen som kjent. Riktignok er det ingen spor nå. Og dette er ikke typisk for mennesker.
  Weasel bekreftet:
  - Det er umiddelbart tydelig at hun er spesiell og utvalgt! Og det krever en spesiell, oppriktig og subtil tilnærming.
  Dragehertuginnen nikket med syv hoder på en gang:
  - Ja, en oppriktig og spesiell tilnærming... Kanskje jeg skulle slikke hælene hennes med tungen, som et tegn på stor respekt!
  Dominica krympet seg og svarte selvsikkert:
  - Nei, det er best å ikke bruke tungen! - Og hun la til, og gjorde ansiktet hennes uventet mye søtere. - Selv om tungen utvilsomt er den sterkeste delen av kroppen. Han er i stand til å flytte millioner av hærer!
  Nymfemarkisen foreslo:
  - Gi henne en enkel oppgave. La henne for eksempel få katten til å komme bort til henne og spinne, og så gå tilbake!
  Her innvendte det tidligere tause kvinnetrollet i lilla kjole, med en tryllestav i hendene:
  - Nei! Vi lar henne ikke torturere kattungen. Det er bedre å kjempe mot meg med tryllestaver. Dette blir en virkelig seriøs eksamen og en effektiv test!
  Og hun stemplet hælen på sandalene sine, besatt med safirer og lilla og lilla diamanter.
  Dragehertuginnen svarte:
  "Det er for vanskelig for en nybegynner jente å kjempe med mester ved Dragon Academy." Det var vanskelig å kjempe med deg, selv denne svært erfarne og erfarne Laska!
  Kvinnetrollet lo og noterte:
  - Spesielt! Etter dette vil ikke selv Koschey den udødelige være redd henne!
  Så røpet Dominika ut:
  - Hva, har du Koschey den udødelige?
  Dragehertuginnen nikket:
  - Selvfølgelig er det, men han er langt fra fjerne land i det fjerne riket. Men det er dette sjofele skitne trikset !
  Hit-jenta bemerket med et smil:
  - Eller kanskje han forårsaket en pest? For å drepe alle hannene og fange hunnene dine!
  Dragehertuginnen svarte:
  - Neppe! Vi har ti ganger flere kvinner enn menn. Og blant orkene og nissene som utgjør hæren til Koshchei den udødelige, tvert imot, er det ti ganger flere menn enn kvinner, og de er mye større og sterkere. Hvorfor skulle han ødelegge sine egne undersåtter og hær!
  Dominica bemerket:
  - Men pesten påvirker ikke Koshchei selv?
  Kvinnetrollet nikket:
  - Ja, ikke en eneste kampmagi virker på ham. Tar ingen våpen. Selv hydrogenbomben din kan ikke ødelegge den. Slik er essensen!
  Hit-jenta bemerket:
  - Men han har nok døden i egget sitt, på spissen av en nål!
  Dragehertuginnen svarte med en dundrende stemme:
  - Det er ikke så enkelt! Hvis det var så lett å finne Koshcheis død, ville han ikke vært i live for lenge siden. Og så, det er så mange århundrer gammelt at...
  Nymfemarkisen svarte for henne:
  - Dere hoppet fortsatt i trær, men han hadde allerede sin egen kraft og satt på tronen. Tenk hva slags enhet dette er!
  Dominica tok den og sang:
  Aper lager ansikter
  Og de sitter på en gren...
  Fortsatt useriøst
  Der var våre forfedre!
  Det kvinnelige trollet sa:
  - Koshchei er selvfølgelig også mistenkt. Og da pesten begynte, var han selvfølgelig den første som ble mistenkt. Dette er på en måte hodet på ondskapens akse. Som den hundrehodede hanndragen, den største av dragene, keiserens keiser og den onde. Men også dette monsteret forsteinet og smuldret opp. Men Koschey ville i det minste brydd seg! Dessuten mistenkte de også kongen av Jinn, Iblis... Jinn er ånder, og de kan ikke forsteine seg.
  Men geniene gjemte seg på en eller annen måte. Og det var som om de hadde forsvunnet!
  Dominica sang som svar:
  Anden sa ut, nei, tro meg, jenter har styrke,
  Og forsvant...
  Og så protesterte dragen mot skjønnheten ,
  Løp, vær så snill!
  Marquise de Lasca bemerket:
  - Det finnes både gode og onde genier. De er sterke, men deres evner er begrenset. Men teoretisk sett, hvis en av hannene eller hunnene ba jinn-keiseren Iblis om å ødelegge den mannlige rasen, og var i stand til å finne en ring av allmakt som ville gi makt over denne største kraften i universet vårt, så kunne han forårsake dette!
  Dominica nikket:
  - Dette er allerede noe! Vi må finne Ring of Allmakt. Og så skal vi fikse alt.
  Den kvinnelige dragen lo, og stemmen hennes var som torden. Og så svarte hun:
  - Den ene ringen er veldig vanskelig å finne. Siden det gir makt over et territorium som kan sammenlignes med hele galaksen. Dessuten, hvis galaksen er nesten tom i universet ditt på grunn av det sjeldne arrangementet av stjerner, så er det her et territorium bebodd av billioner av intelligente vesener og mange riker. Og tilsynelatende har ingen funnet ham ennå, siden det ikke fantes noen keiser av vårt eventyrlige univers!
  Dominika fniste og spurte:
  - Har du en Gud?
  Markisenymfen svarte:
  - Om det finnes en slik Høyeste Gud, en Skaper i alle Univers, eller om Han ikke eksisterer, er det ingen som egentlig vet den dag i dag. Selv Koschey den udødelige. Men det finnes guder av lavere rang. Men de er slik at de er til liten nytte, og det er bedre å holde seg unna. Generelt har ordet Gud mange betydninger. Så de høyeste andene er ganske like i styrke med gudene.
  Det kvinnelige trollet sa:
  - Vi har også religioner, men de er til liten nytte. Som er din, forresten. Nå, da det var et koronavirus , var kirkene virkelig tomme, og bønner hjalp noen, eller røkelse beskyttet dem mot virus. Hvorfor er dere så godtroende, og tenker at ved å knele og bøye dere kan dere tigge om noe tilbake!
  Dominica svarte aggressivt:
  - Men jeg tror ikke på Gud eller guder i det hele tatt! Og det bryr jeg meg ikke om. Men jeg trodde ikke på alver før, og betraktet dem som et eventyr og en menneskelig oppfinnelse. - Jenta slo den nakne sålen sin på steinplaten og fortsatte. - Og nå ser jeg at det er alver, drager, troll, nymfer, så hvorfor ikke tro på Gud og engler? Dessuten tror mange milliarder mennesker på den allmektige, og nesten utelukkende små barn, og ikke alle av dem, tror seriøst på drager og alver.
  Marquise Laska lo:
  - Jeg vet! Denne jenta, da hun var liten, så en tegneserie om Dunno og begynte faktisk å lete etter en tryllestav i hagen. Og hun sjekket hver kvist. Og de andre barna lo av henne. Faktisk, selv i en tidlig alder forstår de fleste at tryllestaver er eventyr!
  Dominica bemerket:
  - Men i din verden er det tryllestaver!
  Kvinnetrollet nikket:
  - Selvfølgelig er det det! Og for å overleve, må du lære å bruke dem !
  Den kvinnelige dragen brølte:
  - Akkurat nå! Gi henne en tryllestav, så får vi se hva denne jenta, veldig skarp og dristig, er i stand til!
  Dominica sang:
  Jeg ber deg om ikke å bli overrasket
  Hvis magi skjer!
  Hvis det skjer, hvis magi skjer!
  Laska bemerket:
  - Vel, er hun ikke nydelig? For en trollkvinne!
  Hunn-trollet tok tryllestaven sin mer fast i høyre hånd og viftet med den. Og lynet slo ned i Dominica. Men jente-skuespilleren klarte å hoppe av i siste øyeblikk, og slaget bommet. Marmorflisen bak meg smeltet og begynte å ryke.
  Dragehertuginnen utbrøt:
  - Vær forsiktig, Cobra! Du vil skade hele belegget!
  Weasel lo og bemerket:
  - Dette er tryllestavmetoden!
  Det kvinnelige trollet Cobra sang som svar:
  - Onde mor, metoden min er enkel,
  Jeg liker ikke å trekke i halen på katten!
  Dominica knurret som svar:
  Det er et mareritt i pupillene mine,
  Ett hopp - ett treff!
  Dragehertuginnen avbrøt:
  -Se, blemmene hennes er allerede borte! Hos mennesker forsvinner ikke skader så raskt. For en jente !
  Nymfemarkisen bekreftet:
  - Det er det! Jeg tok ikke feil om det. Regenerering er sjelden i styrke, selv for trollkvinner, og den ble ikke behandlet med magi.
  Dominika blunket og stilte seg demonstrativt på hendene. Og hennes bare føtter blinket i luften som propellblader. Og jenta tok den og sang entusiastisk med sin sølvstemme:
  Vi dempet vår vilje i kamper,
  Bror, de kjempet for fedrelandet.
  Så ut som elfinisme langveisfra,
  En alvesoldat har gått inn i Orklin!
  
  Våre forfedre smidde sverd,
  Og så gikk våpnene i aksjon...
  Bjørketrær åpner grenene sine,
  Jentene baker paier!
  
  er vellykket i enhver kamp ,
  Hun vet hvordan hun skal ta ting med hodet.
  Noen ganger brenner det rene helvete.
  Men vi vil beseire motstanderen !
  
  Alven beskytter jorden,
  Gir ly til de som er barbeint og nakne.
  Vi avsluttet kampen i mai,
  Et rasende nederlag ventet Orkmacht!
  
  Og etter konstruksjon og såing,
  Åkrene blomstrer og rugen er i stabler.
  Dere er helter, jenter, bestefedre,
  Det var iskaldt og snø i skyttergravene!
  
  Fra vårt tapre fedreland,
  Ta en dyp bukk.
  Elfinismens bannere flyr,
  Og Führerens bannere er til skroting!
  
  Århundrer vil gå under oss stjerner,
  Empire er en galaksesverm.
  Det er aldri for sent å bli født
  Og begrav fienden i verdensrommet!
  
  Men jeg tror sinnet vil være fredfullt,
  Og en person er som en mor for alle,
  Her trives den gamle familien,
  Radiance of Glory - Grace!
  Og jenta synger veldig vakkert, hun er en så fantastisk sanger i verdensklasse. Eller kvasi-verdslig - som er enda morsommere.
  Dragehertuginnen brølte:
  -Fabelaktig! Eller kanskje bare ta det og gjøre det...
  Kvinnetrollet Cobra kvekte:
  - Det er på tide å slåss med tryllestaver! Og uten noen butte negler! Vi vil kjempe mot fienden til enden!
  Nymfemarkisen knirket:
  - Ikke vær dum! For en fiende hun er for deg. Dette kan være vår siste sjanse til å redde og returnere det sterkere kjønn!
  Dominica mumlet av raseri:
  - Gi meg en tryllestav, så skal jeg slå blandingen av motstanderen min. Jeg er Harry Potter i et skjørt, og ikke en dunno!
  Dragehertuginnen mumlet:
  - Hva slags gjeng er dette?
  Weasel forklarte:
  - Karakterer fra menneskelige eventyr og folklore Harry Potter er en gutt som studerte ved et magisk akademi, og Dunno er en tegneserie .
  Cobra gliste og ristet tryllestaven. En pulsar fløy ut og traff der jentefilmskuespillerinnen sto. Og hun, Dominika, hoppet veldig behendig tilbake og blinket med de rosa hælene sine, som var praktisk talt fri for støv. Og flammene tok sålen hennes og slikket lett på den.
  Jenta ropte:
  - Å , din pervers !
  Og hun viftet med hånden. Og plutselig stormet tryllestaven som nymfen holdt i hendene inn i håndflaten hennes med fryktelig kraft.
  Og Dominic grep henne hardt, som en smidig ape. Deretter avfyrte hun en pulsar som svar.
  Jenteskuespillerinnen hvisket ingen trollformler, kurret ikke, hun vinket bare en magisk gjenstand. Og den flammende klumpen fløy mot Cobra. Hun forventet ikke dette og ble slått ned. Sandalene hennes, en halvskostil som bare dekket hælen, ristet oppover. Og det var tydelig at kvinnetrollet var alvorlig skadet. Og hun stønnet lenge. Og hun begynte å skyte tilbake fra tryllestaven sin.
  Og pulsarene spredte seg som om hagl falt ned fra himmelen. Det ble virkelig slagutveksling.
  Mer presist, ett hardt treff og en rekke skrå slag bommet på målet.
  Pulsaren traff også dragehertuginnen. Hun svarte med å ta den og snerre med ild fra munnen. Og lyset hennes var ikke ufarlig, det fanget til og med markisenymfen.
  Hun ristet også på tryllestaven og brølte:
  - Nok barn! Du har virkelig allerede krysset alle grenser.
  Men begge jentene tenkte ikke engang på å roe seg ned. Dominika, som kjente den demoniske kraften i seg selv, slo med tryllestaven sin og kastet den ene pulsaren etter den andre. Og ballene hennes traff føttene til den kvinnelige trollmesteren og brente sandalene hennes.
  Hun skrek av raseri:
  - Menneskekylling!
  Nymfemarkisen innvendte:
  - Nei! Det er mest sannsynlig en damehauk, eller i det minste en drage!
  Dominica slo til igjen , og denne gangen slo tsunamibølgen av hennes paniske brann virkelig inn som en kølle laget av flammer.
  Og kvinnetrollet Cobra vil brøle og frigjøre magi uten begrensninger. Men så snart ildsøylen kaster henne opp, svir den bokstavelig talt kjolen hennes og treffer henne over brystet.
  Hunn-trollet tok pusten. Og Dominica tok det videre og la en morderpulsar til hodet. Og det var som en slegge traff hjernen min.
  Kobraen brølte og besvimte til slutt. De bare føttene hennes ble brent og hadde blemmer. Jenta med aquiline nese ble slått og slått.
  Dragehertuginnen utbrøt gledelig:
  - Wow! Du overgikk alle forventninger! Ærlig talt trodde jeg ikke at du kunne gjøre noe slikt - slå ut selve Cobraen!
  Nymfemarkisen nikket:
  - Hun er vårt viktigste og nesten eneste håp! Og han kan godt være berettiget. Se hva denne malte skjønnheten gjør!
  Ja, Dominika tok den og ristet på den nakne, grasiøse foten, og den marokko-polstrede "geita" brøt plutselig og galopperte rundt. Det var som om han var blitt virkelig levende og mobil. Og la oss virkelig hoppe opp og flørte.
  Dragehertuginnen brøt ut i latter, ristet på sine syv hoder og sa:
  - Wow! Hvordan gjør hun det?
  Dominica trakk på skuldrene og kvitret:
  For å være ærlig, så vet jeg ikke
  Alt blandet sammen i middagsvarmen...
  Jeg leser nesten aldri trollformler.
  Jeg leker ikke med vindånden i det hele tatt!
  I stedet savner jeg deg alltid, sir,
  Ta med jenta!
  Dragehertuginnen brølte:
  - Dominica godtok! Og i lys av sitt spesielle talent melder han seg på eliteavdelingen til Dragon Academy. Der hun ikke bare slipper å betale for studiene sine, men tvert imot får utbetalt et økt stipend!
  Dominica hoppet høyere, snurret rundt og sang:
  Det finnes ingen bedre Dominica
  Hun er jordens farge...
  Solen står opp over planeten,
  Og rundt omkring er det nuller!
  Nymfemarkisen spurte med et søtt smil:
  - Hva får jeg for dette?
  Det ble en pause... Dominica røpet ut :
  - Du må finne en kjekk gutt!
  Dragehertuginnen lo og svarte:
  - Den nye studenten var imidlertid tydelig svimmel av sterk stolthet! Derfor pålegger jeg en bot - å uttale hundre bevingede aforismer. Og gjør det umiddelbart!
  Dominica nikket med et smil:
  - Vær så snill! Det er ikke for ingenting at jeg spilte i filmer, og jeg har en utmerket hukommelse!
  Dragehertuginnen mumlet:
  - Kom fort! Jeg har også en tidsbegrensning!
  Dominika trakk pusten dypt og skriblet i maskingeværfart:
  Ingen trenger ørene til et dødt esel, men det å høre en levende rev er en gave til de som ikke trenger esler for å nå sine mål!
  Når du først har lagt sko på hodet, vil du forbli barfot for alltid!
  Krig er luft for lungene, men bare blandet med binær gass!
  Hvis fienden ikke vil gi opp og ikke vet hvordan han skal tape, vil vi tvinge ham til å ta av seg klærne og lære ham å vinne!
  Dårlige mennesker elsker svart magi, gode ikke-mennesker elsker hvit magi!
  Å drepe i krig er vanskelig i prosessen, ekkelt i oppfatningen, men hvor flott det er til slutt! Dette betyr at krig bringer helse til sjelen, herding til kroppen og renser lommeboken!
  Noen ganger fyller krig lommebokene i stor grad , og i direkte forhold til fylden av blodet som er utgytt, og tomheten i det korrupte hjertet!
  Gjeld til fedrelandet belønnes med uselvisk hengivenhet!
  Krig tester den smarte, tøffer den sterke, underholder idiotene ! -
  Å være til latter er ikke gøy, å få andre til å gråte er ikke kjedelig!
  En god linjal , som søt honning, vil først bli slikket og deretter spyttet ut !
  Og den onde herskeren, som malurt, vil først bli flatet og deretter tråkket på!
  Ja, gull er mykt, men det kan lett brukes til å smi et ugjennomtrengelig skjold!
  Kvalitet overgår alltid kvantitet - selv et hav av perlebygggrøt er ingen hindring for en øks!
  Ondskap er full av styrke når det gode svekkes av frykt!
  En spøk er bra, en skje er godt til middag, og hjelp i nød!
  Du kan være heldig en eller to ganger - uten dyktighet forsvinner flaksen!
  Alle som ikke er Leo Tolstoj er en litterær tramp!
  Du trenger ikke være født Tolstoj for å være en suger på litteratur!
  La oss drikke av å ha flere koner enn grunner til å rødme ved en skilsmisse!
  Begjær har ødelagt flere menn enn kvinners medfølelse!
  Nøyaktig øye, skråstilte hender, fienden er ikke en glipp - nærsynt!
  Filosofi forlenger ikke livet, men det gjør det utsmykket og strekker ut fragmentene!
  En kommandant vinner med dyktighet, en slakter med tall, et geni med kunst, en pretender med bedrag!
  Så la oss drikke slik at håpet ikke dør, og bare de som ikke lever opp til det dør!
  Håpet dør sist ... Og de første er de som ikke rettferdiggjør det!
  I krig er logikk et relativt begrep, som sjokolade; før du i det hele tatt har tid til å beundre barene, er de allerede i munnen din; før du rekker å svelge dem, kommer de ut sidelengs!
  Noen ganger stinker suksess, prestasjon lukter lik, men lykke kan ikke stinke!
  Gud er på overflaten av alle ting, og Djevelen er i detaljene!
  Å bli slått er ubehagelig selv for en masochist!
  Det Gud ikke vet er bare et spørsmål han ikke kunne svare på!
  En ape er bedre enn et menneske ved at den bare kan være et dyr bokstavelig talt!
  En preken som ikke fører til det gode er som en vei som fører til en øks!
  Å bygge noen doktriner på evangeliets tekster er det samme som å studere kvantemekanikk fra eventyrene til brødrene Grimm!
  Det er vanskelig å være Gud, men å forbli en djevel er helt uutholdelig!
  Sinnet firdobler styrken selv om antallet fiender dobles!
  Livet er et fullstendig kompromiss, ikke med mennesker, men med naturen!
  Pannen er klokkeformet , noe som betyr at stavelsen er kul!
  for idioter , naturlover er ikke foreskrevet for genier!
  Språk er gitt til de smarte for å skjule tanker om dumme og meningsløse ting!
  Den som ser det morsomme i det triste vil på tragisk vis bli blind av seriøs glede!
  - Skynd deg uten hastverk - skynd deg uten hast! Få en A fra leksjonen ved å løse en kompleks handling!
  Vinnerne blir ikke dømt ... Skjønt noen ganger blir de dømt!
  - Menneskelig dumhet er en alliert av guder som er fiendtlige mot mennesker!
  En mann i en låve er en mann, men en gris selv i et palass vil ikke stige høyere enn en villsvin!
  Det er to uendelige ting: universet og menneskelig oppfinnsomhet, men den første er relativ, og den andre er absolutt!
  Hvilken russer liker ikke rask kjøring, og jævla rask flytur!
  - Alle vil ikke til helvete, men bare noen få kan smake ønsket om djevelens mulighet!
  Men uten å vanne med tårer, kan du ikke høste gledens høst, og uten vanning vil ikke laurbærene av suksess vokse!
  Gud er i hver ting, eller på dens overflate, og Djevelen er i fravær av ting, eller i dypet av materiell mangel!
  Den som tar seg tid til å være forsiktig, vil redde evigheten i begravelsen hans!
  Stillhet er gull, ordet er sølv, men så mye strømmer ut av en kvinnes munn at selv diamanter blir matte!
  Stillhet er gull og lang lagring av veltalende bekker vil ikke ruste!
  Og gull mister sin verdi hvis det stilles ned i bakken!
  Noen ganger, ved å tie, vil du fylle lommeboken din med mer gull enn ved høylytt å tigge om en utdeling!
  Krig er aldri kjedelig, det kan være rutine, men bare til det første skuddet!
  Fredstid har en tendens til å være repeterende, og bare en kamp er alltid individuell!
  I krig, som i sjakk, kan du ikke tabber, men forskjellen ligger i det konstante tidspresset!
  Krig er et evig tidsproblem selv før det første trekket!
  I sjakk gjøres trekk etter tur, men i krig går de på tur!
  Krig er som sjakk, bare uten regler og i sanntid!
  I krig er det en evig mangel på tid, når freden råder, er det mangel på moro!
  Det mest interessante i krig er at alt alltid er alvorlig, og det er bare for å vise at det er kapitulasjon!
  Du kan gi opp falskt, men dessverre , du kan bare gi opp på ekte!
  Det harde arbeidet med å trene lønner seg med den enkle kamp! Den som ikke er lat vil bli en helt!
  Det er aldri for sent å lære, med mindre du er død!
  Selv en død mann har en sjanse til hevn, med mindre han er ateist!
  Å bli ateist betyr å slutte å være udødelig!
  De tenker med hodet, men handler med magen!
  Ondskap bor ikke i hjerter, men i mager!
  Hjertet er bare egoistisk fra tid til annen, men magen er det alltid!
  Magen er den mest forferdelige delen av kroppen, men det er det som motiverer oss til å jobbe!
  Uten et hjerte er det ingen mann, uten en mage er det ingen menneskelig grådighet!
  De trøster hjertet og beroliger magen!
  Jeg bryr meg ikke om hvor mye en bil koster, det viktigste er at fosterlandets prestisje ikke har noen pris!
  Hvis Jesus bor i hjertet, så bor Satan i magen!
  En tom mage oppfordrer deg til å fylle lommeboken!
  Et tomt hode tømmer lommeboken din!
  En stor mage er ikke et tegn på en flott person, men det indikerer lite viljestyrke!
  En tom mage fyller sjelen med bitterhet!
  Den tyngste magen er den hvis tomhet kommer fra et hode uten hjerne!
  En kvinne blir matet av føttene som en ulv, bare i høye hæler!
  I fremtiden lover mange fjell av gull, men lykken er fortsatt rett rundt hjørnet!
  Livet er ikke som kort, du må alltid gi alt for å lykkes !
  Et mål er som et fyrtårn, du streber etter det, men når du når det ser du at problemene bare har økt!
  Sigaretten er den mest effektive morderen , spesielt mot kunden! En sigarett er som en lydløs rifle, men den er dødelig selv i hendene på en amatør!
  Sigaretten er den mest pålitelige snikskytteren, den dreper alltid!
  Sigaretten smaker bittert, men den tiltrekker seg mer enn godteri!
  En sigarett er som en dårlig jente , men det er mye mer smertefullt å skille seg fra den!
  En sigarett, i motsetning til en granat, forlenger livet når den kastes!
  I krig er den korteste veien til målet en rundkjøringsmanøver, og den rene sannheten er et sjofel bedrag!
  En rundkjøringsmanøver er den sikreste måten å forkorte veien til målet ditt!
  Livet er rødt, men det går med skarlagensrødt blod!
  I krig mister livet sin verdi, men får mening!
  Krig , som en brudgom, er mottakelig for svik, men lar den ikke nøle!
  Krig er en begjærlig kvinne som sluker menns kropper!
  Alle aldre er utsatt for krig, som kjærlighet, men det er ikke noe hyggelig tidsfordriv !
  Krig, som en kurtisane, er dyr og foranderlig, men den etterlater alltid et heroisk minne!
  Krig er ikke som en drøm; du kan ikke klare deg uten sterke følelser!
  Verden er kjedelig og avslappende, krig er interessant og spennende!
  Krig, dette blodet og svetten, befrukter frøplantene som føder mot!
  Uansett hvor interessant krigens prosess er, vil alle ha slutten!
  Krig er ikke en bok, du kan ikke slenge den igjen, du kan ikke gjemme den under puten din, du kan bare skitne den også!
  Krig er en religion: den krever fanatisme, disiplin, utvilsom lydighet, men dens guder er alltid dødelige!
  I krig, som i et kasino, er risikoen høy, men gevinstene er kortvarige!
  Soldaten er dødelig, ære er glemt, trofeer slites ut, og bare grunnene til å starte en ny massakre er uløselige!
  Vi forakter en morder med mindre han er en soldat ved fronten; vi forakter en tyv hvis han er en marauder på slagmarken, dobbelt så!
  Soldat, dette er en ridder hvis rustning har mot og ære! General Baron, hvis krone er klokskap og intelligens!
  Soldaten høres stolt ut, den private høres nedsettende ut!
  Den første i angrepet kan dø, men den siste vil ikke forbli i minnet!
  Det er bedre å være først med å dele byttet enn å angripe!
  Krig, som en kvinne, legger bare menn ned uten å bryte!
  En kvinne, i motsetning til en krig, har ikke hastverk med å drepe en mann!
  Krig, i motsetning til kvinner, er aldri fornøyd med antall menn som er tildelt!
  Krig er den mest umettelige kvinnen, hun kan aldri få nok menn, og hun vil ikke nekte en kvinne!
  Kvinner liker ikke å slåss, men trangen til å drepe en mann er ikke mye verre enn en kule!
  Selv en liten kule kan drepe en mann, en kvinne med et stort hjerte kan gjøre ham glad!
  Et stort hjerte fører ofte til liten egeninteresse!
  Krig har ikke et kvinneansikt, men det blør menn bedre enn en kone!
  Krig gir ikke glede, men den tilfredsstiller aggressive instinkter!
  Glede i krig, likene av fiender er bare i pris!
  Krig er pløying av en åker: den blir befruktet med lik, vannet med blod, men den går fram til seier!
  Seier næres på lik og blod , men den bærer frukt med ære!
  Krig er som en menneskeetende blomst, lys, kjøttetende og med en vond lukt!
  Krig er fremgangens mor og latskapens stemor!
  Og i krig er ikke livet til en soldat verdifullt, og generalene er til og med et tap!
  Hvis du vil ha fred, innpod frykt; hvis du vil ha krig, innlep latter!
  Latter er ikke synd hvis du ikke er til latter i militære saker!
  Krig er som et sirkus, bare vinneren har den siste latteren!
  I krig, som i sirkuset, er det bare den sleipe, seriøse morderen!
  Samhold under et hardt regime er bedre enn kaos og slurv under et mykt!
  Døden er en konvensjon, vanære er absolutt !
  Uansett hvor stor kongen er, vil han gå i graven, akkurat som jegeren!
  En politiker lyver alltid, bare han dør på ekte!
  Udødelighet er ekte, men døden er illusorisk!
  Konger kan gjøre alt, men ikke én, ikke én konge kan rømme fra graven til jorden!
  Alle ønsker å leve vakkert, men bare noen få dør med verdighet!
  Døden lover problemer, med mindre den glitrer av prestasjonens stråler!
  Livet uten underholdning er kjærlighet uten hobbyer!
  Det er godt når det er kjærlighet, verre når det er blodsutgytelse!
  Sex er som en lommelykt, men påfyll koster mer!
  Du kan leve uten sex, men du kan ikke formere deg!
  Jo varmere kjærligheten er, jo sterkere strømmer blodet!
  Folk vil ha kjærlighet, dyr vil ha sex, og genier vil ha åpenbaringer!
  Selv griser parer seg, esteter elsker det!
  Sex krever også måtehold, jo mer jo bedre!
  Det er ingen grenser i kjærlighet, i sex ord er nok!
  Det er lettere under ild hvis det er en flamme i hjertet ditt!
  Det er bedre å brenne i flammer enn å bli Kains sjel!
  Krig er gruppesex: mye stønn og skrik, men det vil ikke være så mye blod selv fra tusen jomfruer!
  Sex er som krig, men ikke så lenge og rutinemessig!
  Å slåss er som å elske, men stønn oppmuntres ikke!
  Sex er selvfølgelig bra, men å hoste opp blod er dårlig!
  Krig er vanskelig, men ydmykelse veier tyngre enn noen militær byrde!
  Hvis du vil leve, lær å kjempe, hvis du vil overleve, lær å vinne!
  I krig er alle midler gode, bortsett fra å nøle!
  Alle kan kjempe, men bare de verdige kan vinne!
  Krig er ikke et sted å tenke, den er full av stor galskap!
  Det er bedre å kjempe enn å handle med fedrelandet!
  Krig er ikke godteri, men det fyller deg med glede når du svelger det!
  Kampen tar aldri slutt, bare brølet fra kanonaden avtar!
  Kanonaden kan avta, løpet kan sprekke, men kampen vil aldri stoppe!
  I krig er det mest interessante uforutsigbarheten, kampen på ekte!
  Hvorfor gikk prisene ned under Stalin fordi folkets fiender ble drept!
  Det er bedre å kle av seg for penger enn å bli skodd for ingenting!
  Det er bokstavelig talt finere å være barbeint enn i overført betydning å ha sko på!
  Krig er som et sirkus, bare i stedet for latter er det tårer, og arenaen er på størrelse med en planet!
  Jeg vil ha fred, det viser seg å være krig, jeg vil ha krig, det viser seg å være kapitulasjon!
  Krig, til en viss grad, er en mor, føder ekte brorskap!
  Krig er ond, men den føder gode kamerater!
  Lange armer er bra hvis sinnet ikke er kortsluttet!
  Styrken vinner, og bare det praktiske sinnet tildeler seiersgavene!
  Styrke og intelligens, som mann og kone, føder seier bare i par!
  En person, i motsetning til en pyramide, har en ikke-flat støtte i utholdenhet!
  Pyramiden har fire hjørner, men den flate overflaten gir den stabilitet!
  En god død er bedre enn et dårlig liv!
  Det er godt å være Gud i naturen, men det er dårlig å være en djevel i sonen!
  Solen går ned om en halv dag, men herligheten består i århundrer!
  Berømmelse er kortvarig, bortsett fra alt annet!
  Lev for alltid, lær for alltid, men ikke lær på nytt!
  Herlighet kan være veldig lys, lysere enn gull, men blekner mer over tid!
  Herlighet er som solen, men den går ikke ned om natten!
  Det er ikke lett å bli berømt, selv med innsats, men latskap fører lett til skam!
  Berømmelse er som ild, behagelig for øyet, men for å få det, må du brenne noen!
  Det er godt å være i ære, det er dårlig å være omgitt av fluer som klamrer seg til berømmelse!
  . KAPITTEL nr. 7.
  Etter oppvåkning er gutteprinsen Oenomaus igjen lenket til rattet. Før dette fikk han vaske seg i en kjølig bekk og pusse tennene. Og så spise en beskjeden frokost.
  Og fortsett å bevege deg i konstant bevegelse og en barnekropp, slik at du ikke blir lenket av steinpesten. Slik er den vanskelige skjebnen til den opphøyde personen og arvingen til det store alveriket.
  Den eneste måten å overleve på er å være en ung slave og jobbe hardt. Dette gir midlertidig beskyttelse mot forsteining. Det er noen muligheter her for å forlenge din eksistens, men det er ganske ubehagelig og smertefullt.
  Gutten, som snurrer på hjulet, bruker imidlertid sin rike fantasi til å fordype seg i en imaginær verden og lyse opp sin gledeløse tilværelse i frivillig-tvangsfangenskap.
  En hyttegutt flyr på en liten, trehodet drage. Han ønsker å finne i et ukjent land, uten å vite hva, men hva han kan bringe tilbake til det sterkere kjønn og stoppe utryddelsen og forsteiningen av menn.
  Dragen er også fortsatt et barn, og gutten er ikke mange år gammel, og han har bare på seg shorts og en ryggsekk med kamparsenal, og en bue, to sverd og et par dolker i beltet.
  Oenomaus flyr på hesten sin. Og ved siden av henne sitter jenta Margarita på en liten drage. Hun har bare på seg en tunika, solbrun, og på de bare tærne sitter ringer med magi. Hun representerer kampene en hit fra menneskeverdenen.
  Jenta er ikke enkel. På jorden var hun partisan og etterretningsoffiser under den store patriotiske krigen. Og etter hennes død flyttet hun inn i magiens og magiens verden. Og han har vært i det i mer enn nittitre år. Hun ble uteksaminert fra Dragon Academy og mestret kraftig hekseri. Men hun ser lik ut som da tyskerne hengte henne. Av en eller annen grunn vokser den ikke, og dette opprører Margarita. Hvor lenge kan du være et evig barn?
  Riktignok sier Oenomaus at han selv var en voksen alveprins, men ble slavegutt. Og det er også derfor han er opprørt over det. Selv om nei, det er ikke så ille å være barn, men når du også er en slave...
  Men nå er han allerede i en annen verden, han snurrer ikke et slavehjul, men flyr på en drage. Og med seg hadde han partisanjenta Margarita, som ble ført barbeint gjennom snøen til hennes henrettelse. Og før det torturerte de meg også. De kuttet ryggen hennes med piggtråd og stekte sålene til den unge heltinnen over bål.
  De er dekket av blemmer, og når du tråkker på den kalde snøen er det nesten behagelig, ettersom den smertefulle kløen i de svidde føttene avtar. Og på pionerens hals var det en plakett - "Jeg er en partisan." Når de henger, gjør det nesten ikke vondt, det er bare ekkelt å se på de glade ansiktene til Krauts og politimenn. Vel, frykt, hva om helvete venter henne, som en pioner og en ivrig ateist? Hvor de vil steke ikke bare hælene dine, men hele kroppen din, for alltid.
  Skjønt, hvorfor tror hun på slikt tull? Selv om det er synd å dø og gå i glemmeboken, etter å ha levd så lite.
  Men da løkken på den sarte halsen strammet seg til, våknet jenta på en drage. Og ved siden av henne var en nymfe så vakker som en engel. Og Margarita trodde at himmelen fortsatt eksisterer. Et så spesielt paradis for pionerhelter og ateister.
  Men faktisk, i den magiske verden er det godt og ondt, og dets problemer. Hun ble raskt helbredet for kutt og brannskader ved hjelp av magi. Og jenta gikk inn på Dragon Academy, i den yngste klassen. Men hun var talentfull, dyktig og lærer raskt.
  Og hun mestret sterke magiske ferdigheter. Derfor dro hun, til tross for sitt barnslige utseende, sammen med prins Oenomaus på et spesielt oppdrag - for å finne noe som kunne hjelpe til med å redde det sterkere kjønn. Tross alt er en verden uten menn blottet for harmoni og interesse. Og det rettferdige kjønn er lei og ubehagelig i det.
  Margarita, mens hun fløy, bemerket:
  - Noen ganger tenker jeg, mennene kommer tilbake, og hva så? Hvem trenger en liten jente? Jeg skulle ønske jeg kunne vokse opp og bli voksen!
  Oenomaus svarte i en selvsikker tone:
  - Hvis magi kan bringe livet tilbake til menn, så er det mulig for det å gjøre deg til en voksen. Bare ikke glem at alver og nymfer og dryader ikke eldes, og dette er deres naturlige egenskap. Men menneskekvinner, nei. Sterk magi er nødvendig for å forhindre at de blir til stygge, ekle og pukkelryggede gamle kvinner. Og å være en stygg gammel kvinne er mye verre enn å være en vakker jente. For ikke å snakke om alderdommens sykdommer som angriper mennesker. Du har ingen seriøs magi på jorden, og du har sikkert sett selv hvor ekkelt og ekkelt alderdom er, spesielt for kvinner.
  Margarita ristet negativt på hodet:
  - Nei, jeg vil ikke være en gammel kvinne! Bedre å være en ung slave enn en gammel dronning!
  Gutteprinsen humret og bemerket:
  - Du vil være evig ung, evig barbeint!
  Jenta lo og sa:
  - Jeg var byjente før krigen. I Leningrad var det på en eller annen måte uanstendig å gå barbeint, og klimaet der var ikke veldig varmt. Derfor var jeg i landsbyen på en eller annen måte flau over å trampe . Først under okkupasjonen, da barnas sandaler ble revet og det var veldig vanskelig å få små sko, lærte jeg å gjøre noe slikt. Og du vet, de første dagene er det smertefullt og kaldt, spesielt hvis du ikke beveger deg, men så blir du vant til det, og det er til og med hyggelig. Dessuten er sommeren i Ukraina veldig varm og mild.
  Gutteprinsen nikket:
  - Ja! Jeg forstår. Men se hvem som flyr!
  Faktisk dukket en dame i en forgylt stupa opp foran dem. Nei, ikke Baba Yaga, men en spektakulær blond skjønnhet, om enn med for mye sminke. Og glitrer med perlefargede tenner. Og i stedet for en kost har hun en helt moderne elektrisk støvsuger. Ja, dette er en underholdende historie.
  Hun blåste et kyss til barna og sang:
  Full av kantareller, ekorn,
  Jeg sparer litt syltetøy...
  Tross alt, gutter og jenter
  Tross alt, gutter og jenter...
  Jeg elsker det virkelig, virkelig!
  Margarita nikket som svar og bemerket:
  - Ja, dette er modernitet. En gammel stupa på en ny måte!
  Blondinen med støvsugeren hørte tilsynelatende dette, og snudde seg og brølte i frustrasjon:
  - Hvor fikk du ideen om at stupaen er gammel? Ja, du selv, hvis du ble på din jord, ville allerede vært en gammel kvinne! Og veldig stygg , om ikke i en kiste!
  Margarita var enig med et sukk:
  - Ja, det er riktig! Sannsynligvis ville beinene ha fløt i graven, eller hun hadde blitt så stygg at det var ekkelt å se på.
  Oenomaus bemerket:
  - Mennesker er skapninger fratatt Gud. De er fratatt det alvene har - evig ungdom! Og det sterkere kjønn må også barbere skjegget. Guttene sier at det er veldig vondt og ubehagelig!
  Blondinen med støvsugeren tok den og ristet den. Og flerfargede bobler fløy mot barna som satt på de unge dragene.
  Som svar blåste gutta fra dragene sine, og boblene fløy tilbake, som svar ristet blondinen staven hennes. Og alt begynte å snurre.
  Boblene begynte å snurre i en runddans, som om de ble avsluttet. Og det var flott .
  Jenta bemerket:
  - Du er ikke Baba Yaga - et beinben,
  Og en kul blondine er halvparten av lykke!
  Krigeren med støvsugeren sa rasende:
  Barn er like dumme som trafikkork
  Du blir dratt inn i nettet...
  Jeg laster deg i gryten,
  Jeg skal tenne bål for deg!
  Og som svar er det en så munter og gledelig latter. Dette er virkelig en kvinne - med stor kul.
  Barna snurret på dragene sine og hoppet opp til Baba Yaga. Jenta tok en sprettert fra ryggsekken og kurret:
  - Vil du motta den?
  Blondinen lo og slo pionertrollkvinnen med pulsaren sin. Hun unngikk dragen sin. Og som svar vil han også lage korsets tegn med en sprettert, og hvordan han vil sparke deg .
  Og et brennende nett viklet inn den unge Baba Yaga. Så hun fant seg selv bundet opp i det.
  Gutten Oenomai bemerket:
  - Vel, innrøm det, hvem av barna kidnappet du?
  Partisanjenta nikket:
  - Ikke sant! Vi vet at du har en kanonlignende snute!
  Blonde Yaga knurret og snurret:
  - Ja, jeg tar deg for det og...
  Uten å snakke ristet skjønnheten og prøvde å bryte nettet. Men pionerheltinnen krysset sprettert og skjøt på Yagina med energien til magi og varsler. Hvordan blondinen begynte å riste og vri seg. Og jenta sang:
  Vi ble inspirert i vanskelige tider,
  Etter å ha gjort viljen sterkere enn stål...
  Fridde verden fra pesten -
  Kjære kamerat Stalin!
  
  I mange bilder jeg målte,
  I et uendelig univers...
  Du åpnet den rette veien for oss,
  Sannsynligvis indikerer det!
  
  Jeg brukte et sjokk
  Magi fra solcenisme...
  Her er timeplanen:
  At fascismens åk vil falle!
  Alvgutten bemerket:
  - Han var tydeligvis en kul fyr, Stalin! Men han, sannsynligvis, som alle mennesker på jorden, ble også aldrende.
  Jenta skjøt også på Baba Yaga i den unge modifikasjonen og kvitret:
  Lenin bor i mitt hjerte,
  Slik at vi ikke kjenner tristhet ...
  Døren til verdensrommet ble åpnet -
  Stjernene glitret over oss!
  Blonde Yaga ba:
  - Nok! La meg gå, krev det, jeg skal gjøre hva som helst!
  Margarita tvitret:
  - Slipp de fangede barna løs! Da vil vi kanskje tilgi deg. Hvor mange av dem har du sugd inn i støvsugeren din?
  Blondinen mumlet:
  - Jeg slipper deg ut! Bare ikke kast korsets magi på meg!
  Jenta snudde seg. Det brennende nettet med den fasjonable madammen sov. Og hun snurret rundt . Margarita advarte:
  - La alle barna gå, uten bedrag!
  Blondinen forsikret høytidelig:
  - Jeg gir mitt ord!
  Og skrudde på støvsugeren. Bleke skygger av barn begynte å hoppe ut av den. Gjennomsiktig, som spøkelser. Men Margarita viftet med tryllestaven sin, og disse skyggene ble til gutter og jenter. Det var tre ganger flere av sistnevnte. Men likevel var Oenomai glad:
  - I denne verden er det i hvert fall et sterkere kjønn. Og nesten alle våre menn har dødd ut!
  Margarita sa med et strålende smil:
  - Den kom ikke! Og takk gudene!
  En av guttene, barbeint, men i en luksuriøs, om enn revet, camisole, fløy opp til Oenomaia og presenterte seg:
  - Viscount de Lafer! Wow, så ekkelt det er å være inne i en støvsuger. Og denne tispa trakk også av meg støvlene mine laget av ekte drageskinn.
  Margarita mumlet med et glis:
  - Kom igjen, returner det stjålne til viscounten !
  Blonde Yaga nynnet:
  - Jeg kan ikke!
  Oenomaus tok også frem tryllestaven sin og ristet den og brølte:
  - Og hvorfor det?
  Den vakre heksen klukket :
  - Jeg solgte dem! De var veldig prestisjetunge. En prins betalte en halv sekk gull for dem!
  Margarita mumlet:
  - Vel, hvit ... For dette tar vi fra deg støvlene dine. De er også laget av drageskinn, og til og med tigerskinn.
  Blonde Yaga bemerket:
  - De blir for store for gutten. Og det ville være skammelig for en heks av min rang å dukke opp barbeint.
  Margarita lo og svarte:
  "Jeg er heller ikke en svak heks, men jeg er barbeint hele tiden, selv i kalde verdener." Og du er en slik dame. Og jeg skal justere størrelsen til gutten!
  Prins Oenomaus brølte:
  - Og sverge en ed på at du ikke skal kidnappe barn. Ellers tar vi deg til gudenes domstol.
  Unge Baba Yaga stammet:
  - Jeg gjør dem ikke noe vondt. Det er bare energien til barn som gjør at jeg kan forbli ung og vakker for alltid. Og så er de i live.
  Margarita knurret heftig:
  - Du vil finne en annen måte å forynge på. Faktisk er det på tide å lære deg en lekse.
  Og jenta mumlet en trolldom. Og hvordan hun slapp strømmer av pulsarenergi fra de bare tærne og fra tuppen av tryllestaven.
  Og de slo blondinen. Den skrumpet plutselig og ble mindre. Nå foran dem, i stedet for en høy jente, var det en skremt jente ikke eldre enn ti år gammel, med pigtails og bare føtter. Hun hvisket:
  - Ikke nødvendig! Jeg skal bli bra! Ikke slå meg!
  Margarita hadde støvler i hendene. Hun viftet med håndflaten, og de fløt mot barfotgutten Viscount, som sammen med de andre frigjorte barna gikk som vektløs gjennom luften.
  En gutt fra en adelig familie tok på seg støvlene og sang:
  Det er mange farer rundt gutten,
  Noen ganger skimrer verden som en kald stein...
  Men gutten vår reiste seg fra sofaen,
  Fordi han er en edel fighter, tro meg!
  Yaga-jenta roet seg og mumlet:
  - Skal du ikke piske meg?
  Margarita sa strengt:
  - Hvis du ikke oppfører deg opprørende, hvorfor skal du da bli pisket?
  Den blonde jenta kvitret, og en tåre rant nedover det rosa kinnet hennes:
  "Jeg er et barn nå, og andre hekser vil ikke respektere meg!"
  En av de løslatte jentene sa:
  - Vi er også barn, og vi gråter ikke over det!
  Guttene og jentene lo.
  Margarita bemerket:
  - Du må være sulten! Kanskje vi kan gå ned og spise noe der?
  Barna lagde bråk. Viscounten så ned og bemerket:
  - Under oss er kjempens slott, og han er ikke bedre enn Baba Yaga. Så...
  Oenomaus utbrøt:
  - Og kjempen har også barn i fangenskap. Vi må hjelpe dem.
  Margarita smilte og foreslo til jenta Yaga:
  - Kanskje vi kan ta barna sammen og redde dem fra kjempen? Gjør en god gjerning, så blir du tatt opp til å studere ved feakademiet. Der vil du lære å gjøre gode gjerninger!
  Heksepiken sang:
  Som hjelper folk
  Han kaster bort tiden sin...
  Gode gjerninger -
  Du kan ikke bli berømt!
  Margarita protesterte:
  Kronbladet til en blomst er skjørt,
  Hvis den ble revet av for lenge siden...
  Selv om verden rundt er grusom,
  Jeg vil gjøre godt!
  
  Gjør folk godt
  Gjør gode gjerninger...
  Og de vil blomstre som blomster,
  Blå blomster i lyset!
  Gutteprinsen bemerket i en mer alvorlig tone:
  - Og du prøver å gjøre godt og kjempe mot det onde, og jeg tror du vil like det!
  Jenta Yaga knyttet nevene og sa:
  - Vel, jeg skal prøve. Likevel er det ingen vei tilbake til onde hekser - de vil le og klype deg ! Jeg skal omskolere meg til en god fe!
  Margarita smilte og sang:
  Alle som har intelligens i verden,
  Må alltid være venner...
  Slik at det ikke skjer som i et skytegalleri -
  Det intelligente spillet ble ikke!
  Gutten prins kvitret:
  - Vel, la oss gå ned til kjempen!
  En horde av barn, nesten helt barbeint og fillete, tynne og bleke, men energiske og spente, stormet ut av himmelen.
  Margarita og Oenomai gikk ned på drager, og Yaga, som ble en jente, på mørtelen. Og støvsugeren ble igjen med henne, selv om den virket for stor for barnehender.
  Dette er laget som falt til bakken. Det er ingenting ved gigantens enorme slott med tårn med store hodeskaller som stikker ut av dem . Men inngangen er kontrollert av skjeletter, pluss en hel gruppe orker.
  Barna har landet. De var klare til å kjempe. Yaga-jenta trykket på knappen til støvsugeren og sabler, sverd, spyd, dolker og til og med et par maskingevær falt ut av den. Da hun så det forvirrede utseendet til barna, forklarte hun:
  - Jeg tok tak i den med støvsugeren min. Det er mye bedre enn en kost. Og en hel samling våpen i den.
  Margarita ristet tryllestaven og bare føtter, men dekorert med magiske ringer, og kurret:
  - Nå skal jeg kaste en trolldom som vil gi våpenet ditt en spesiell, mirakuløs kraft.
  Og trollkvinnen sa:
  - Abra , kabra , codabra ! - Og strømmer av energi fløy ut av tryllestaven og magiske ringene hennes. Og våpenet som Baba Yaga ga til barna begynte å lyse.
  Oenomai, som en mer erfaren jagerfly, plukket opp en kort, lett maskingevær som avfyrte tynne nåler. Gutten slikket de saftige leppene og sang:
  - Bra skal være med maskingevær,
  Slå som rasende stål...
  Det blodet rant ikke som en foss,
  Og paradiset hersket i universet!
  Barna utbrøt unisont og løftet våpnene:
  Bøddelen er utspekulert og grusom,
  Folket har blitt stilt opp mot veggen...
  Men jeg tror, vår stormfulle spire,
  Men jeg tror, solstrømmen -
  Fjern mørket i fangehullet!
  Så en avdeling av barn, bevæpnet med et magisk arsenal, skyndte seg til angrep. De små, bare hælene til gutter og enda flere jenter blinket. De var ikke redde for monstre, selv om et helt regiment av lodne, stinkende , ekle orker nærmet seg dem .
  Oenomai, som fløy på en drage, åpnet ild mot fienden fra et maskingevær. Små nåler gjennomboret orkenes hårete kropper, og så skjedde et mirakel: de ble til store sjokoladebarer og honningboller.
  Margarita sparket også fienden ved å bruke de bare tærne og magiske ringene på dem. Og så orkene med sverd, som ble angrepet, snudde umiddelbart til alle slags deilige ting, inkludert godteri dekket med sjokolade og med fuglemelk inni. Dette er virkelig deilig. Og ostekaker, og smultringer med valmuefrø og kanel.
  Og partisanjentas tryllestav vinker og skaper fantastiske ting.
  Og så gikk barna i kamp med orkene. Først av alt, Viscount. Klærne hans, etter at gutten tok på seg støvlene, ble helt nye, som om de var helt nye. Og han kjempet ikke bare med et sverd i høyre hånd, men holdt også et sverd i venstre.
  Og fra berøring av bladet fant fabelaktige transformasjoner sted. Nå, i stedet for en ork, dukket det opp en pai av imponerende størrelse med rosiner. Og fra sverdslaget dukket det opp en sjokoladeostkake. Og andre gutter i kamp.
  En jente, tilsynelatende fra et mer utviklet land, hvilte bare føtter på gresset og skriblet fra et maskingevær. Det som gir opphav til ulike typer eventyrforvandlinger. Og ut av orken kom en stor, fylt pølse, og så en kalkun med saus. Og hvilke andre velsmakende godbiter dukket ikke opp.
  Og de duftende kokosnøttcupcakes som oppsto ved berøring av knivblader. Og god is også.
  Partisanjenta Margarita begynte å synge i kampekstase;
  Vi er pionerer, barn av kommunismen,
  Hvem vil heve landet...
  Hitler vil svare heftig for sitt sinne,
  Vi vil knuse, tro meg, Satan!
  
  Vi avla en ed for Gud,
  Og Lenin ga sitt hjerte til de unge ...
  Å, ikke døm pionerene hardt,
  Den Allmektige ga dem mer styrke!
  
  Vi gikk til fronten barbeint gutter,
  De ønsket å kjempe, bevare hjemlandet sitt...
  Både guttene og jentene med ljåer er for oss,
  Og vår lojalitet er sterk rustning!
  
  Kampene raste nær Moskva,
  Tanker brant, asfalt smeltet...
  Vi vil se kommunisme, tror jeg, vi har gitt,
  Og du kan ta ut en fascist med et bredsverd!
  
  Ikke tro meg, folkens, Hitler er ikke allmektig,
  Selv om Fuhrers idé lever videre...
  Og vi slår fascistene hardt,
  La oss gå på vår store reise!
  
  Vi vil ikke frykte fiendene til Rus,
  Vi elsker vårt hjemland USSR ...
  Du er ikke en ridder med sjelen til en klovn,
  La oss sette et eksempel for Guds rike!
  
  Hitler vet ikke, han vil bli hardt slått,
  Selv om helvetes makt raser i ham...
  Og de parasittiske Krauts kommer,
  Som vil fylle freden med ild!
  
  Russernes storhet er å vinne ved å spille,
  Selv om det ligger en kolossal mengde arbeid bak dette...
  Seieren vil komme, tror jeg, i frodig mai,
  Og Fuhrer vil være fullstendig kaput!
  
  Dette er vår tro, kommunismens kraft,
  La USSR blomstre for alltid ...
  Vi vil knuse, vet du, fascismens åk,
  Slik har Russland blitt en hær!
  
  I Stalingrad ble Fritz slått,
  De kjente igjen den sterke neven vår...
  Og vi ga ut kule gaver,
  Og de ga diktatoren en nikkel!
  
  Mitt land, vakre Russland,
  I den, i Arktis, blomstrer epletrær ...
  Svarog og Stalin er, du vet, Messias,
  Nazistene flykter fra de russiske krigere!
  
  Så vakkert er universet,
  Når kommunismen skinner over ham...
  Og prøvelsene vil være til oppbyggelse,
  Fly bare opp og ikke et sekund ned!
  
  Vi tok vinteren med et vilt rødt rop,
  De brakk ryggraden til White Guard...
  Russlands fiender av kommunismen blir slått,
  Vi har fortsatt trofeene til lunsj!
  
  Vi holdt Stalin veldig hardt,
  Jenter barbeint i all frost...
  Du har blitt, tro meg, en sterk person,
  Og pioneren har vokst til å bli en ridder!
  
  Nei, Russland vil aldri gå i stykker,
  Udødelige Lenin viser vei...
  Vi er ikke redde for blanke flammer,
  Og russerne kan ikke vende seg bort fra kommunismen!
  
  
  I navnet til vår mor Russland,
  La oss slå sammen hjerter til en krans...
  Hurra, ropte jentene høyt,
  En stor drøm vil gå i oppfyllelse!
  
  Ja, vår tro er å alltid være hos våre fedre,
  Og hvis du kan overgå dine forfedre...
  Vi vil for alltid være modig godt gjort,
  Selv om han ikke ser mer enn tjue ut!
  
  Tro meg, vi elsker vårt moderland,
  Vi vil ha lykke for alltid...
  Lucifer, tro meg, vil ikke ødelegge oss,
  Sommeren kommer - kulden forsvinner!
  
  Alt vil blomstre veldig praktfullt i Russland,
  Det er som om problemer har forsvunnet fra verden...
  Jeg tror kommunismens epoke vil komme,
  Rikdom og glede vil være for alltid!
  
  Vitenskapen vil gjenreise de drepte i kamper,
  Folk vil ha ungdom for alltid...
  Og mennesket er som den allmektige,
  Skurken vil forsvinne, jeg vet, inn i evigheten!
  
  Kort sagt, lykke skinner for alle i universet,
  Alle mennesker i verden er som én familie...
  Barn ler og leker i himmelen,
  Du vil elske meg med en sang!
  Så hun sang, og barna gjorde orkene til noe uvanlig velsmakende og appetittvekkende med magiske våpen. Men selv da heksejenta slapp energi fra støvsugeren, begynte det å dukke opp glass med fisk, tilbehør og svaner med en deilig skorpe , som de nådeløse orkene snudde seg til. Og det var veldig vakkert.
  Her forvandlet troll-orken-kommandanten, etter å ha kommet under slag av god magi, til en frodig duftende kake, dekket med roser, kremkornblomster og kandiserte frukter.
  Og så mange forskjellige smakfulle ting fødte magiske våpen i hendene på uskyldige barn.
  Men skjelettene kom også inn i kampen etter orkene. Stor og skummel. De beveget seg som tre. Barna angrep dem med sverd og sabler og kastet dolker. Og Oenomai fra dragen og jenta til fots skjøt med maskingevær mot skjelettene.
  Margarita brukte også magi og viste perlestennene sine. Og hun gjorde konkrete mirakler. Og magien hennes gjorde skjeletter til gylne vinglass fulle av fargerik iskrem og rikt dekorerte kaker.
  Og fra slagene fra guttenes sverd, inkludert Viscount de Lafer, oppsto alle slags smakfulle og appetittvekkende ting. Og en slik aroma spredte seg over hele slottet. Bare et mirakel av mirakler.
  Fra et av de enorme skjelettene dukket det opp et helt fjell med kaker. Og disse kakene glitret med alle regnbuens farger fra forskjellige kremer.
  Ja, det var så velsmakende, veldig appetittvekkende ting her. Noen truende svarte skjeletter ble til lollipops i kolossal størrelse.
  Og de sultne barna kunne ikke motstå å prøve de velsmakende godbitene. Margarita blåste i gongen og ropte:
  Magene er våre viktigste fiender,
  De kaster oss, tro meg, ut i onde handlinger...
  Når en gutt ser paier,
  Han blir presset til å stjele mager!
  
  Så baby ikke skynd deg
  Tiden kommer, og du vil fortsatt spise...
  Og synd ikke for Gud, kjære,
  Ellers blir du til ildsjel!
  Oenomaus forklarte barna:
  - Inntil kannibalgiganten er beseiret, er det farlig å spise mat. Hovedskurken må legges ned!
  Et høyt tramp hørtes, og først dukket det opp en gigantisk skygge som dekket halve åkeren, fylt med alskens kaker og fat. Og så den hornede kjempen selv. Den hadde munnen til en spermhval og klørføtter. Og så høyt at det er høyere enn det allerede enorme slottet med tårn og skjeletter.
  Barna hylte av frykt, og kannibalkjelleren vokste umiddelbart i størrelse.
  Margarita sa med et smil:
  - Ikke vær redd! Han er stor bare når du er redd for ham!
  Oenomaus utbrøt med raseri:
  Du er kanskje ikke feig, men du er en tosk, og vi har sett severdighetene!
  Heksepiken Yaga kvitret:
  - Kjære, kjære troll,
  Vil du ha deilige søtsaker...
  Eller magien til et slag,
  Du får det gratis igjen!
  Margarita ropte:
  - Barn, rop i kor: vi er ikke redde for dere! Vel, la oss komme sammen.
  Men det var vanskelig for gutta å samle seg foran et slikt fugleskremsel . Jenta begynte å stikke av med de små runde hælene hennes. Den mer modige Viscount de Lafer og et par gutter begynte å holde dem tilbake. Det var tydelig at gutta var bleke av frykt. Og så sang Margarita, for å gi mot, en kampsang fra krigen;
  Vi er jenter fra landet USSR,
  Som er en fakkel for hele verden...
  La oss vise, du vet, et eksempel på storhet,
  Her er heltedådene sunget!
  
  Jenter ble født under det røde flagget ,
  Og barbeint suser de gjennom frosten...
  Døtre og sønner kjemper for Rus',
  Noen ganger gir bruden fyren en rose!
  
  Det vil være et rødt flagg over universet,
  Lys så sterkt, som en fakkelflamme...
  Tross alt, du vet, heroisk, vi har en sving,
  Og banneret vårt glitrer som rødt!
  
  Ikke tro det, den fordømte fascisten vil ikke bestå,
  Og den russiske ånden vil aldri forsvinne...
  Seirer vil åpne en endeløs konto,
  La oss si hei og hei til hvem som helst!
  
  Russland er et fantastisk land,
  Du ga kommunismen til folkene...
  For alltid gitt av Gud sjenerøst ,
  For moderlandet, for lykke og frihet!
  
  Fienden vil ikke være i stand til å beseire fedrelandet,
  Og uansett hvor grusom og lumsk han var...
  Vår uovervinnelige russiske bjørn,
  Den russiske soldaten er så strålende for sin seier!
  
  Vakkert sovjetisk land,
  Jentene i den er stolte over at de er vakre...
  Hun ble gitt til oss ved fødselen for alltid,
  Og la oss Komsomol-medlemmer være rettferdige!
  
  Vi kjemper i utkanten av Moskva,
  Snøstorm, snøfonner og jentene er barbeint...
  Vi vil ikke gi opp vårt fedreland til Satan,
  selv ljåene våre skyter nøyaktig!
  
  Så i raseri er jentene ivrige etter å kjempe,
  Og med den nakne hælen kaster de en eksplosjonspakke ...
  En fascist, han ser bare kul ut,
  Faktisk bare onde Kain!
  
  Fiender kan ikke beseire jenter,
  De ble født under en slik stjerne...
  Vårt uovervinnelige monster er bjørnen,
  Hvem gjorde fædrelandet til sin kone!
  
  Vi russiske jenter er flinke,
  Vi er ikke redde for tortur og frost...
  Og vi vil slå tilbake, tro meg, angrepet fra den onde horden,
  Fienden vil bli gal av dosen!
  
  De var i stand til å skyve fienden bort fra Moskva,
  Selv om han er full av enorm kraft...
  Vi jenter er så stolte av oss selv,
  Alle motstandere vil forsvinne i gravene sine!
  
  Ikke tro det, fiender kan ikke beseire Rus',
  Siden hver ridder kommer fra bleier...
  Jegeren har tilsynelatende blitt til vilt,
  Og motstanderen er fortsatt bare et barn!
  
  Men den russiske ånden, stor, tro ånden,
  Du vet, det er skjulte krefter i det ...
  Fienden vil bli fullstendig knust,
  Tross alt er riddere uovervinnelige i kamp!
  
  Kast tvilen deres til side , jenter ,
  Vi er de modigste, du vet, i verden...
  La oss kaste Satans horder inn i infernoet,
  La oss suge alle motstanderne i toalettet!
  
  Den hellige krigen vil ta slutt
  Fred og morgen vil komme over planeten...
  Hun er for alltid med solen, du vet, gitt,
  Måtte sommeren flamme for alltid!
  
  Og kommunismen evig i herlighet,
  Og Lenin og den store Stalin er med oss...
  På blodig kino først nå er fascismen,
  Og vår vilje, tro meg, er sterkere enn stål!
  
  Mitt Russland regjerer i århundrer,
  Og ga lykke til hele universet...
  Du trenger styrken til en stålneve,
  Og dristig, men på en fornuftig måte!
  Først sang Margarita alene, men så tok Enomai, jenta Yaga, Viscount de Lafer og andre barn opp sangen. Og dette var allerede et sterkt, fullstemt kor, som alt ristet av. Og den enorme, ekte kjempen begynte å avta i størrelse. Han så ikke lenger så kul og truende ut. Og hornene ble mindre, og klørne ble mindre. Wow...
  Jenta Yaga sang med en latter:
  Godt gjort, godt gjort, du kan være stolt av ham -
  Sju er ikke redde for en!
  Barna utbrøt unisont og stampet med bare føtter:
  Vi er ikke redde for deg ogre,
  Du vil bli tråkket under et barns fot...
  Selv om vi ikke er gamle nok krigere,
  Vi var en gang under Baba Yaga !
  Dette er barn, så vakre i både sjel og ansikt. Og de kjemper som kjemper. Selv om nå bør kannibalgiganten være ferdig moralsk. Og barna begynte å danse.
  Og jenta Yaga tok støvsugeren og pekte den mot kjeltringen, og begynte å mumle noe.
  En av guttene slikket en stor slikkepinne i form av en hane , som ble til et skjelett, og jenta tok en bit iskrem.
  Barna truet kjempen:
  - Det vil skje deg også!
  Og han ristet bokstavelig talt. Han krympet enda mer. Og de gylne glassene med iskrem i alle regnbuens farger begynte å glitre enda klarere og vakrere.
  Pionerheltinnen Margarita sang igjen med raseri, en patriotisk sang fra krigen, og resten av barna koret:
  Jeg ble med i Komsomol mens jeg spilte,
  Jente med en vakker drøm...
  Jeg trodde verden ville være evig mai,
  Hver dag er vårens fødsel!
  
  Men av en eller annen grunn gikk det ikke,
  På en eller annen måte kan jeg ikke bli forelsket ...
  Vel, fortell meg, gutter, på min nåde,
  Livet er en veldig sterk åre!
  
  Plutselig tordnet krigen plutselig,
  Og en dødsorkan stormet...
  Og jentene mine har en sterk kropp,
  Du kan sette deg selv under angrep med en gang!
  
  Tro meg, jeg vil ikke gi opp,
  Kjemp for fedrelandet til slutten...
  Vi bærer granater i en sterk ryggsekk,
  Stalin erstattet sin far i hjertene!
  
  Store krigere i Russland.
  Vi kan beskytte fred og orden...
  Stjernene på himmelen vannet fløyel,
  Og jegeren ble til vilt!
  
  Jeg, en barbeint jente, kjemper
  Full av fristelser og kjærlighet...
  Det vil være, jeg vet, et sted i dette paradiset,
  Du kan ikke bygge lykke på blod!
  
  Store krigere fra fedrelandet,
  Vi vil kjempe hardt i nærheten av Moskva...
  Og så drømmen under kommunismen,
  Mot underverdenen med Satan!
  
  Modige russiske gutter,
  At de kjemper ærlig til siste slutt...
  skyter med maskingevær,
  Hvis du trenger en krone av gull!
  
  Ikke engang en kule kan stoppe oss
  Jesus, den store Gud, har oppstått...
  Dagene til rovdragen er over,
  Det ble enda lysere fra himmelen!
  
  Jeg elsker deg, kjære Lada,
  Den høyeste Gud Svarog vil være i herlighet...
  Vi må kjempe for Russland,
  Den beste hvite guden er med oss!
  
  Ikke få russerne på kne,
  Vårt kjøtt, tro meg, kan ikke dempes...
  Stalin og den store Lenin er med oss,
  Du må bestå denne eksamen også!
  
  Fedrelandets smerte er også i våre hjerter,
  Vi tror på hennes storhet...
  Vi åpner raskt døren til verdensrommet,
  Det blir et veldig søtt liv!
  
  Vi er barefoot vakre jenter ,
  Vi løper så raskt gjennom snøfonnene...
  Vi trenger ikke denne bitre vodkaen,
  Kjeruben brer ut sine vinger!
  
  Vi jenter vil stå opp for fedrelandet,
  Og vi vil svare den onde Krauts, nei,
  Helvetes Kain vil bli ødelagt,
  Og hei til Kristus Frelseren!
  
  Det kommer en epoke - det kunne ikke vært bedre,
  De døde vil stå opp for alltid...
  Universet vil bli et ekte paradis,
  Alles drøm vil gå i oppfyllelse!
  Margarita følte seg litt trist - hun er allerede mer enn hundre år gammel, og hun er fortsatt en jente. Og kanskje vil han for alltid forbli et barn.
  Men resten av barna gledet seg og var henrykte over denne sangen.
  Og den formidable kannibalkjempen ble enda mindre av vekst, og så mer ut som en skremt nisse enn et monster.
  Is- og kakebiter fløy på ham. Barna lo og stakk ut tunga. Dette så veldig komisk ut. Og de blide gutta fortsatte å lage ansikter.
  Jenta Yaga slo med leppene og kvitret:
  Barn skal le
  Barn skal le -
  Og hvordan helter lever!
  Og hvordan helter lever!
  Og Baba Yaga pekte støvsugeren mot andre orker og nisser som hoppet ut av slottet. Og Enomai og jenta begynte å skyte på dem med maskingevær. Og de gjorde det kjempebra . Og igjen var det glass med lys iskrem, rosinruller, kremkaker, cornflakes, sukkerspinn og mer . Alt luktet så godt og så ekstremt appetittvekkende ut.
  Og krigerbarna lo og viste sine skarpe, hvite tenner, som ulveunger.
  Hvor fantastisk og unik denne handlingen så ut.
  Og Margarita traff orkene og skjelettene med lyn, og fortsatte deres fantastiske transformasjon.
  Deretter sang pionerjenta igjen en patriotisk og sublim sang, og resten av barna i kor tok opp den muntre og muntre sangen hennes:
  Satan vil ikke beseire oss,
  Mitt hjemland, det vakreste i verden,
  Det vakre landet er kjent...
  Voksne og barn vil være glade i det!
  
  La liljene i dalen blomstre praktfullt i den,
  Og kjerubene spiller en anstendig salme...
  Führeren vil være kaput,
  Russere er uovervinnelige i kamper!
  
  Komsomol-medlemmer løper barbeint,
  De tramper i snøen med bare hæler...
  Hitler du ser bare kul ut
  Jeg kjører over deg med en tank!
  
  Kan vi beseire nazistene?
  Som alltid er vi barbeint, jenter...
  Vår mest formidable ridder er bjørnen,
  Han vil drepe alle med et maskingevær!
  
  Nei, vi jenter er allerede veldig kule,
  Vi river bokstavelig talt alle fiender fra hverandre...
  Våre klør, tenner, never...
  Vi skal bygge et sted i et fantastisk paradis!
  
  Jeg tror det vil være kul kommunisme,
  Rådenes land, tro meg, blomstrer i det ...
  Og sørgelig nazisme vil forsvinne,
  Jeg tror at dine gjerninger vil bli herliggjort!
  
  Regionen vil blomstre vilt, tror jeg,
  Fra seier er vi tilbake til seier...
  Nikolai beseiret japanerne,
  Samuraien vil svare for ondskap!
  
  Vi vil ikke la oss vippe,
  La oss knuse fiendene våre med ett slag...
  La jegeren bli til vilt,
  Det var ikke for ingenting vi knuste Wehrmacht!
  
  
  Tro meg, det er ikke lett for oss å gi opp,
  Russere har alltid visst hvordan de skal kjempe...
  slipte bajonettene våre med stål,
  Führeren vil bli bildet av en klovn!
  
  Dette er hvordan mitt hjemland er,
  Det russiske trekkspillet spiller i den...
  Alle nasjoner er en vennlig familie,
  Abel triumferer, ikke Kain!
  
  Snart vil USSR være i ære,
  Selv om vår fiende er grusom og forrædersk...
  Vi vil sette et eksempel for tapperhet,
  Den russiske ånden vil bli glorifisert i kamper!
  Ved den siste setningen tok og slapp pionerjenta lyn fra tryllestaven, og pulsarer fra de bare tærne med magiske ringer og steiner. De dekket til slutt kjempen som hadde krympet som en snegle. Den var fullstendig dekket av den brennende gløden. Så blinket det igjen. Orker og skjeletter har endelig forvandlet seg til alle slags fantastiske delikatesser. Så deilig og stekt, fra ulike typer skinker, fylt fisk og gjess, til kaker, bakverk, karameller og isglass.
  Barna frydet seg og hoppet opp og ned. De så veldig fornøyde og glade ut.
  Her, i stedet for den formidable og tøffe kannibalgiganten, forsvant lyset. En tynn, lyshåret gutt i shorts, rundt syv år gammel, dukket opp. Et så ufarlig og søtt barn i stedet for et formidabelt monster. Han blunket med øynene og sutret:
  - Ikke slå meg!
  Margarita ropte:
  - Ikke vær redd! Vi vil ikke røre deg. Nå kan du starte livet ditt fra bunnen av og gå på skolen!
  Gutten og tidligere kannibal sutret:
  Hva slags skoleliv er dette?
  testen hver dag ...
  Addisjon, divisjon,
  Gangetabell!
  Slottet til kannibalgiganten ble forvandlet rett foran øynene våre. I stedet for hodeskaller blomstret blomster av fabelaktig skjønnhet på kuplene. Og selve kuplene glitret av gull. Og alt ble så storslått, glitrende, blendende, veggene på slottet var dekket med blomster. Og i stedet for blod begynte fontenene å flyte med diamantstrømmer, og skyene forsvant, og fire soler skinte på en gang.
  Og de frigjorte barna begynte å løpe ut av slottet med gledelig latter. Avmagret, fillete, barbeint var de likevel glade.
  Gutter og jenter kastet seg over de deilige godbitene, og fat med cocktailer og juice dukket opp rett under gresset.
  Jenta Yaga fløy opp til den tidligere kannibalgiganten på en morter og ga gutten is. Han svelget den og brøt ut i et smil:
  - Velsmakende!
  Og han la fryktelig til:
  - Tilgi meg, barn! Jeg skammer meg over at jeg spiste deg. Så ekkelt dette er!
  Flere og flere barn løp ut. Inkludert de som ble spist tidligere av kannibalen. Den ufarlige gutten banket med øynene og sang til og med;
  Vel, er det ikke et mirakel, er det ikke et eventyr,
  Alt har blitt så, tro meg, fantastisk!
  Nei, det er bedre å gjøre godt for oss -
  Og ondskapen vil forsvinne inn i tidløsheten!
  Ja , det var en seier. Riktignok så en av guttene, med en veldig muskuløs overkropp og i shorts, på den reflekterende overflaten og sutret:
  - Hvor ble det av min heroiske høyde?
  Oenomaus spurte:
  - Og hvem er du?
  Gutten med veldig definerte muskler svarte:
  - Nikitich.
  Og hans barnlige ansikt mørknet, og han mumlet:
  - Jeg var en stor helt, og nå er jeg bare en barfotgutt i shorts, som trenger meg sånn.
  Den tidligere kannibalen røpet ut:
  - La oss gå på skolen sammen!
  Dobrynya brølte i sinne og sparket den nakne guttefoten så hardt at steinen splittet:
  - Vel, til helvete med skolen! Jeg trodde jeg var utslitt !
  Margarita svarte med et sukk:
  - Jeg forstår det!
  Gutten Dobrynya brølte:
  - Hva forstår du! Nå forlater min kone meg! Hvem trenger meg et så sniveling barn !
  Oenomaus svarte med et smil:
  - Det viktigste i livet er sjelen. Størrelse spiller ingen rolle!
  Dobrynya protesterte:
  - Nei! Du kjenner ikke kona mi. En gang beveget hun hælen så hardt at hun slo ut nattergal-ranerens pipetann! Hun er streng, og hvorfor trenger hun en bartløs gutt ! - Og gutten slo igjen med sin barbeinte, barnslige, men sterke fot, som en slegge, slik at brosteinen knuste i små fragmenter. Og den unge helten ropte. - Gjør meg snart voksen!
  Oenomaus svarte med et sukk:
  - Dessverre kan vi ikke gjøre dette, ikke sant?
  Margarita svarte:
  - Akkurat nå kan vi egentlig ikke det, men hvis du reiser med oss for et godt formål, kan vi finne på noe!
  Gutten Dobrynya spurte truende:
  - Hva er ditt mål?
  Oenomaus svarte selvsikkert:
  - Å redde det sterkere kjønn på en universalskala fra døden. Det er en pest i universet vårt, og den kan nå deg også!
  Margarita nikket samtykkende:
  - Ja, Dobrynya, bli med oss. Du har fortsatt din heroiske styrke, og du vil være veldig nyttig for oss!
  Titangutten, selv om han i utseende ikke var eldre eller høyere enn Oenomai, en gutt på rundt tolv år gammel , men han hadde kolossal fysisk styrke. Så han klemte småsteinen med bare fingrene og tok den bokstavelig talt og knuste den, hvoretter han bemerket med et smil:
  - Og jeg har det fortsatt bra! Ok, jeg blir med deg. Det vil være skummelt å gå tilbake til kona mi før jeg blir stor !
  Margarita, med et smil som var som en fes, svarte:
  - En veldig klok avgjørelse!
  Og hun klikket med bare tærne. En tredje, bedårende drageunge dukket opp.
  Jenta forklarte:
  - Du skal ikke gå som en tigger med en bag!
  . KAPITTEL nr. 8.
  Dominika var veldig utslitt under overgangen og besto eksamenene. Derfor ble hennes vakre jomfruer vasket i et gyllent badekar og dusj. Og så la de henne i en myk, varm seng i et eget, luksuriøst rom for elitestudenter og kvinnelige studenter. Dominica falt i en merkelig drøm, hennes siste ønske var å være sammen med prins Oenomaus , som hun følte stor sympati og sympati for.
  Og akkurat så snart hun ble omfavnet av guden Morpheus, hun
  Dominica kjente plutselig at vinden blåste i ansiktet hennes, og hun satt på en glatt, skjellende rygg. Og skyer blinker rundt.
  Og jenta snudde seg og så en kjekk, muskuløs gutt, som hun kjente igjen umiddelbart. Ja, det var prins Oenomaus, som ble en ung slave. Og nå rir han på en liten, trehodet drage. En jente flyr til høyre for ham. Hun er også veldig vakker og søt, med gullrødt hår. Hun ser ikke eldre ut enn Oenomaus. Og på venstre side er en gutt. Også lyshåret , kjekk og veldig muskuløs, med et uttrykksfullt ansikt. En sånn gruppe barn med ryggsekker og våpen. Og jenta har også ringer på tærne og hendene også.
  Dragen kjente den ekstra vekten og begynte å blafre med vingene oftere for ikke å kollapse.
  Jenta Margarita ristet tryllestaven sin og brølte:
  - Hvem er du? Hvor kom det fra?
  Oenomaus gjenkjente imidlertid Dominica og sa i en selvsikker tone:
  - Dette er en utvalgt fra planeten Jorden. Hun må redde det sterkere kjønn i universet vårt, ifølge profetien.
  Jenta Margarita gliste:
  - Fra planeten Jorden? Opplevde du den store patriotiske krigen?
  Dominica bekreftet selvsikkert:
  - Ja det var!
  Pionerheltinnen spurte insinuerende:
  - Og når gikk det over?
  Slaktejenta, ikke mindre selvsikkert, svarte:
  - Fra den tjueandre juni førtien til den niende mai førtifem, ja, selvfølgelig vant vi!
  Margarita svarte med et smil:
  - Jeg vet at vi vant! Ellers ville vi ikke snakket med deg. Så det betyr at vi er landsmenn, bare spredt over tid. Hvor hyggelig det er å møte noen fra hjemmeplaneten din, og enda mer fra landet ditt!
  Dominica svarte med et sukk:
  - Da den store patriotiske krigen tok slutt, var ikke bestefaren min født ennå. Dette er en lang historie for oss!
  Margarita sa også med et sukk:
  - Og jeg levde ikke før den var fullført. Jeg ble hengt i januar '44. Men jeg trodde på seieren vår. Kiev var allerede befridd, og Stalingrad og Kursk- bulen tordnet. Så synd å dø når du bare er tolv , uten å bli med i Komsomol.
  Dominica ble overrasket:
  - Hvis du døde for så lenge siden, hvorfor er det da fortsatt en jente?
  Margarita trakk på skuldrene:
  - Det vet jeg ikke. Nesten hundre år har gått siden min død, og jeg er fortsatt et barn. Men det er også et pluss: Jeg eldes ikke i det hele tatt, og det er ikke en eneste fylling i tennene mine!
  Dominic fniste og la merke til:
  - Ja, alderdom er veldig dårlig, rett og slett ekkelt!
  Og den vakre filmskuespillerinnen begynte å synge;
  Menneskeheten er i stor sorg,
  Sannsynligvis tenker alle på ham!
  Tårene ble felt over dette havet,
  En persons frykt brenner med ild!
  
  År kryper etter år i en campingvogn,
  Bestemor gnir henna på kinnene hennes!
  Og noe skjedde med pikens slanke skikkelse,
  Jeg forstår ikke hvor rynkene kommer fra!
  
  Hvorfor er naturens krone lys?
  Skaperen av maskiner må plutselig visne!
  Han som utnyttet vindens kraft til vogna,
  Han kan ikke takle ondskapen ved å bli eldre!
  
  En skjønnhet blir en freak
  Og helten visner bort foran øynene våre!
  Noe stygt vær nå,
  Og om natten plages jeg av vill frykt!
  
  Men jeg tror ikke at det ikke finnes noen frelse,
  En person kan krangle med Gud!
  Slik at en vennlig familie blir evig,
  Slik at veien går lett og bratt oppover!
  
  Gamle kvinner vil ikke lenger ha rynker,
  La oss få alderdommen til å trekke seg tilbake i skam!
  Og mann, fremskritts mektige sønn,
  Han ser på livets høydepunkt med lyse øyne!
  
  Og det vil være uendelig med skjønnhet
  Dagene vil flyte som en fullflytende elv!
  Menneskelig godhet vil dukke opp
  Tross alt vil hjertet bli rent og edelt!
  
  Tro, ny glede vil komme,
  Med årene vil visdommen øke!
  Tross alt legger isen seg ikke i en ung kropp,
  Som en skolegutt som er ivrig etter å studere for fem!
  
  Merket er høyere, kom igjen, se etter det,
  Du skal ta eksamen på nytt minst hundre ganger!
  Og du kan spise påskekaker med honning,
  Vel, bli en gammel jente nå!
  Så vakkert sang Dominika, en ekte primadonna. Og sangene hennes var fyldige og iriserende, som trillen til en nattergal.
  Enomai nikket samtykkende:
  - Du kan ikke argumentere mot dette !
  Boy Dobrynya bemerket:
  - Alderdom er dårlig. Men jeg fikk foryngende epler til meg selv og min kone . Hvis du spiser litt av dem, vil du ikke bli gammel, og du vil ikke bli et barn. Og så spiste en dum heks seg i slike epler. Hun var en gammel kvinne, men hun havnet på potta. Så du bør vite måtehold i alt, og husk at alle aldre er underdanige kjærligheten.
  Enomai bemerket plutselig:
  - Dragen min puster tungt! Det er vanskelig for ham å bære to personer, spesielt siden Dominica ikke er et barn, men en veldig stor og muskuløs jente. Hun trenger en ny flyer!
  Margarita sa selvsikkert og klikket med bare tærne:
  - Det kommer en flyer!
  En liten trehodet drage dukket først opp i luften. Men partisanjenta sendte en stråle av energi inn i ham, og denne dragen begynte å vokse.
  Dominica ble overrasket:
  - Dette er magi i aksjon. Dette er første gang jeg ser drager bli oppdratt.
  Margarita svarte med et smil:
  - Drager er ikke mennesker, det er lettere å oppdra dem!
  Udyret vokste til en størrelse litt større enn de tre andre dragene. Og enda et knips med fingrene, denne gangen med hendene, og Dominica befant seg i en komfortabel sal!
  Pionerjenta nikket:
  - Du ser hvor enkelt det er! Nå har du din egen drage. Gled deg over dette!
  Gjentasjen sa med en latter:
  - Dette er selvfølgelig flott , men hva er vitsen med å klatre opp veggen med glede?
  Margarita lo og svarte:
  - Har du ikke drømt om din egen drage?
  Dominica mumlet ærlig:
  - Jeg drømte om mitt eget helikopter. Men hun hadde ikke tid til å tjene penger for ham. Så det er ingenting å være spesielt glad for!
  Enomai bemerket med et smil:
  - Men jeg drømte om en personlig drage.
  Dobrynya bekreftet:
  - Personlig drage er kult! Men min heroiske hest kunne også fly opp hvis jeg brukte magi. Men for spesielle staver må trollmenn betales i gull. Og dragen er fri.
  Margarita la til:
  - Dragen er også god fordi den kan livnære seg på vann alene. Vel, legg til litt luke i det, så blir det flott. Han vil puste ild.
  spurte Dominica nysgjerrig:
  - Kjempet du virkelig mot tyskerne?
  Margarita svarte ærlig:
  - Jeg kjempet egentlig ikke. Jeg jobbet mer med etterretning og kommunikasjon. Jeg gikk gjennom landsbyer og mellom skoger. Vel, alle med tiggerpose og barbeint fra vinter til vinter vil mistenke. Riktignok plantet hun sprengstoff på nazistene et par ganger. Vel, hun skjøt bare da de tok meg. Hun skjøt tilbake til siste kule. Hun ble tatt til fange. Vel, de torturerte meg, om enn i hast, og de hadde det travelt med å henge meg, siden den røde hæren akkurat da var på vei frem i den retningen. Ellers kunne de ha plaget ham lenger.
  En gang gjorde jeg ytterligere to politimenn søvnige og overlot dem til partisanene. Vel, jeg skal ikke finne på ting, men det var selvfølgelig mange eventyr.
  Dominica spurte med et smil:
  - Hadde du noen bestillinger?
  Margarita svarte med et sukk:
  - Nei! Bare medaljen "For Courage", jeg ble ansett som for liten til å bli tildelt noe alvorlig. Vel, jeg vet ikke om de ble tildelt posthumt og hvordan...
  Oenomaus bemerket:
  - Som tolv år gammel er det allerede ikke verst for en jente å ha en militærpris! Fortell meg, hvordan er det med deg?
  Pionerjenta nikket:
  - Vel, ja, fortell meg, kommunismen er bygget og krigene er over?
  Dominica sukket og svarte selvsikkert:
  - Nei! Det ble enda verre når det gjelder kriger. Men jeg vil ikke snakke om det. Men folk har blitt enda verre.
  Gutten Dobrynya foreslo:
  - La oss heller snakke om magiske bragder. Ellers vil du nå begynne å snakke om tanks...
  Margarita rynket pannen:
  - Hva kan du om stridsvogner?
  Dobrynya svarte:
  - Jeg var i en mer utviklet verden, og der var disse metallmonstrene. De skyter høyt og er veldig farlige. Det er ekkelt å huske dem.
  Partisanjenta gliste og sa:
  - Jeg helte sand i bensintanken på Tiger-tanken. Og han stoppet opp. Det var så. Og hun brukte en syl for å stikke hull på hjulene til nazistenes biler. Jeg er en liten jente, og det var lettere for meg å gjøre dette.
  Dominic fniste og la merke til:
  - Bra gjort! Du er en pionerheltinne. Vi må lage filmer om deg og skrive bøker om deg.
  Margarita nikket:
  - Jeg vet, det er noen - "Red Devils", for eksempel. Generelt trodde jeg ikke bare på Gud, men noen ganger gjorde jeg ting som jeg nå skammer meg over!
  Enomai bemerket med et smil:
  - Skjer. Noen ganger oppfører ikke gudene seg særlig bra. Men uansett er du nå en veldig talentfull trollkvinne, og du burde...
  Han fullførte ikke. En flokk med flygende aper dukket opp foran dem. De var langt unna, men det skarpe synet til alvgutten og trollkvinnens jente så at disse bevingede primatene dro minst et dusin barn i nettet. Både de uheldige guttene og jentene kveles og lider sterkt i flukt, når de blir kastet opp, og barnas kropper kuttes av nettets stålmasker.
  Dominica så dette også og ropte:
  - Vi må frigjøre gutta!
  Dobrynya nikket og trakk sverdet med et rop:
  - Vi vil frimodig gå inn i kamp,
  For Holy Rus' -
  Vi kjemper med et sverd,
  Jeg selger ikke!
  Dominica bemerket og blottet tenner:
  - Det er selvfølgelig veldig interessant å hjelpe barn. Men har vi nok styrke? Jeg leste et eventyr om flygende aper, og de ser ut til å være veldig sterke!
  Margarita nikket samtykkende og sang:
  Mørkets krigere er sikkert sterke,
  Ondskapen styrer verden uten å vite tallet...
  Men til dere, Satans sønner -
  Ikke bryt Kristi kraft!
  Dobrynya bemerket:
  - Vi hadde forskjellige motstandere. Og det faktum at de er sterke, stoppet oss som regel ikke!
  Og kvartetten med drager stormet etter de flygende apene. Det var bare et forbannet dusin av dem - tretten av dem. Og omtrent like mange barn i fangenskap. Og dette er den harde sannheten i kampen.
  Margarita skyndte seg frem og nærmet seg de flygende apene og ropte:
  - La barna gå, dere monstre!
  Lederen for apene hvisket:
  - Gå bort, jente, ellers svøper vi deg også.
  Margarita svarte tappert:
  - Nei! Du slipper dem, ellers må du kjempe mot oss!
  Apene hylte og avslørte tennene sine:
  - Aldri!
  Fire av dem ble igjen for å holde nettet sammen med barna, og resten stormet mot den lille avdelingen av unge redningsmenn.
  Dominica ristet på knyttnevene og en sabel dukket opp i hånden hennes.
  Margarita spurte:
  - Vet du hvordan du gjerder?
  Dominica svarte selvsikkert:
  - Det er et konsept! Hun spilte i filmer.
  Partisanjenta kurret:
  - Dette vil være nyttig for deg.
  Jenteskuespillerinnen sang:
  Det er på tide for deg å svinge sverdet ditt,
  Det er på tide å skynde seg...
  Det er på tide for deg å vifte med sverdet ditt -
  Hva om det kommer godt med!
  Skriv det ned i notatboken din -
  På hver side!
  Det er på tide for deg å svinge sverdet ditt,
  Det er på tide for deg å svinge sverdet ditt,
  Det er på tide at du svinger sverdet ditt!
  Deretter lo de fire. Og de flygende apene prøvde å angripe. De beveget seg som drager som angrep spurver.
  Margarita slo lederen av de flygende apene med en tryllestav og magiske ringer på bare føtter. Og det slo veldig hardt.
  Lederen fikk et sjokk, og hodet hans ble umiddelbart til en veldig velsmakende kokosnøttkake. Og den flygende apekatten rykket hysterisk. De andre flygende apene plystret i frykt.
  En av dem stormet mot de fire, men gutten Dobrynya slo pannen hennes med sin bare hæl, slik at apen, etter å ha fått et kraftig slag, snudde seg.
  Dominica svingte sverdet og kuttet hornet til den flygende apen, hvoretter hun sang:
  Vi er i jungelen i landet til ville aper,
  Vi kjemper med de bevingede på himmelen...
  Jakt for å sluke moden banan -
  Heng den som stjeler barn fra et tre!
  Oenomaus slo også apen, denne gangen på vingen, og hveste:
  Jeg er en lysets ridder, på dine knær villmenn,
  Jeg vil feie fedrelandets fiender bort fra jordens overflate!
  Og han laget en åttefigur med sverd. Deretter unngikk gutten behendig unna den sårede primaten. Og da dragen brast i flammer, skrek den blinde apen. Samtidig luktet det brennende.
  De fire jagerflyene gikk til angrep. Apene prøvde å motangrep. Dragene traff dem med ildstråler som bokstavelig talt satte fyr på vingene til primatene. Og det luktet stekt.
  Jenta Margarita tok og slapp strømmer av magi. Og den neste apen hadde en sjokoladesmørring i stedet for et hode.
  Dobrynya grep den ene apen i vingen med de bare tærne og kastet den mot den andre fuglen. Og så var det en kollisjon med gnister.
  The Titan Boy sang:
  -Du vet, jeg har strålende styrke,
  Å være venn med henne er som å leke med en krokodille!
  Og så hugget jenta til Dominic apenes vinge med sverdet. Hun vippet og slapp ut en fontene med lilla blod. Deretter krasjet hun inn i partneren sin.
  Dominica sparket en av de bevingede skapningene i kjeven med den bare hælen og kvitret:
  Vel, ok, skapningen sovnet i sagflis,
  Ok, de sparket meg i kjeven...
  Ok, de dro meg på en båre -
  Si takk for at du er i live !
  Og jenta slo en annen ape på hodet med et sverd. Deretter begynte skapningene å stikke av. Samtidig prøvde fire bevingede primater å ta bort fangene, barn viklet inn i et nett.
  Margarita avfyrte en magisk stråle mot dem, apen ble helt til en kanelpai med frosting.
  Resten løp vekk skrikende og slapp nettet. Og de fangede barna begynte å falle.
  Margarita ropte:
  - Hold nettet, kom igjen, sterkere.
  Og hun slo ned på dragen. Tre andre jagerfly stormet etter henne.
  Gutten Dobrynya sang:
  Å, barndom, barndom, hvor flyr du?
  Å, barndom, barndom, hvor har du det travelt...
  Full av lodne aper, jeg vet,
  De fanger deg fra forskjellige land!
  Og guttehelten tok opp nettet med bare tærne. Likevel har det sine fordeler å være en fyr i shorts. Det er uanstendig for en voksen å gå uten støvler, men for en gutt er det naturlig, og han kan bruke sine sterke ben i aksjon.
  Alle fire bremset ned det fallende nettet og begynte å gå jevnt nedover.
  Dominica bemerket med et smil:
  - Jeg ønsker deg ikke en foreldreløs andel,
  Jeg ønsker deg ikke harde dager...
  La planeten bli et lyst paradis,
  Måtte den hellige Herre beskytte barna!
  Gutta ble ripet og revet, nesten alle barbeint, bortsett fra en jente i en elegant og kanskje luksuriøs kjole og sko brodert med smaragder og rubiner.
  Jenta kvitret:
  - Vær forsiktig, redningsteamet er min far, hertugen, og jeg bærer allerede tittelen baronesse!
  Dominica svarte med en latter:
  Konger kan gjøre alt
  Konger kan gjøre alt...
  Men brøt ofte
  Noen ganger sitter de!
  Gifte seg for kjærlighet
  Gifte seg for kjærlighet...
  Svak for deg, hvem som helst
  Du er ikke Gud, konge!
  Enhver er svak for deg -
  Du er ikke Gud, konge!
  Teamet landet forsiktig barna. Og hun nøste opp nettet. Barn - gutter og jenter - følte frihet. Og de runde hælene deres blinket når de prøvde å løpe.
  Men Margarita stoppet dem med et truende rop:
  -Hvor skal dere? Hva med å si takk?
  Barna stoppet. Baronessejenta nikket:
  - Det stemmer, du reddet meg fra fangenskap. Overgi meg til min far, og en høy belønning vil vente deg. Og la resten komme dit selv - de er tiggere og barbeint.
  En gutt blant fangene protesterte:
  - Min far er greven! Og jeg er barbeint fordi jeg ble tatt under et treningsløp!
  Margarita spurte: "Hvorfor fanget de deg?"
  Viscount-gutten trakk på skuldrene; han hadde en naken, muskuløs overkropp, solbrun, treet, og bare det uttrykksfulle, om enn barnslige, ansiktet hans forrådte rasen hans.
  Baronessejenta svarte:
  -De ville ta oss med til Skelenton . Dette er en mektig trollmann som er fjernt beslektet med Koshchei den udødelige!
  Margarita slo med leppene og sa:
  - Skelenton , en ond trollmann og mester over elementene, har en sort tigerartefakt. Kanskje dette vil bidra til å redde det sterkere kjønn.
  Gutteprinsen Oenomaus bemerket:
  - I tillegg er det nødvendig å frigjøre andre fangede barn som holdes fanget av mareritttrollmannen. Ellers vil det være stor skade på universet.
  Dominica spurte, ikke så selvsikkert:
  - Vil ikke dette distrahere oss fra hovedmålet?
  Margarita protesterte:
  - Vice versa! Hvis du samler alle de tolv gjenstandene, kan du få kraften til den allmektige Gud. Og dette vil gjøre det mulig å redde ikke bare det sterkere kjønn, men å skape mange andre gode ting.
  Gutten Dobrynya utbrøt:
  - Dette er utrolig! Da vil vi kunne gjøre noe som andre helter aldri har drømt om!
  Dominika sang i glede:
  Vår verden er nådeløs, grusom, forrædersk,
  Menneskenes blod renner som en stormfull bekk...
  Men mannen er smart, kjent for sin fremgang -
  Overvinn hindringer mens du spiller!
  
  Utallige marerittaktige trusler
  Skjebnen er grusom, trist og morsom...
  Vi felte merkelige tårer i tvil -
  Se på himmelen med overjordisk melankoli !
  
  Og la det være nødvendig å kaste
  I en rasende kamp, menneskeblod...
  Bryt livets tråd med et sverd, en pil,
  Vi vil ikke forråde kjærligheten for alltid!
  Margarita nikket med det gyldne hodet:
  - Du synger Dominic godt, og de fornuftige ordene berører sjelen! Men dette er ikke nok...
  Jenteskuespillerinnen sang:
  Det ble veldig lett
  Jeg reddet fedrelandet...
  Jeg var virkelig heldig -
  Bare dette er ikke nok!
  Bare, bare, bare -
  Dette er ikke nok!
  Viscount-gutten trampet med bare foten så hardt at duggdråpene fløy av det oransje gresset og knurret:
  - Slutt å synge! La oss gå til Skelentom og vi river ham i stykker!
  Margarita sa med et sukk:
  - Det er for lang tid å gå. Du må enten fly på drager, eller bli transportert med en medaljong!
  Oenomaus spurte med et smil:
  - Har du medaljong? Så bær oss over!
  Partisanjenta svarte med et sukk:
  - Den må lades opp for å frakte hele laget. La oss spise for nå. Barna er nok sultne.
  Baronessejenta nikket på hodet, diamantøredobbene hennes klirret:
  - Ja, det er akkurat dette som bør gjøres. Det brenner i magen min!
  Gutten bemerket:
  - En full mage er døv i kamp!
  Resten av barna, for det meste jenter, hylte i kor:
  Vi vil spise
  Åpne dørene bredere
  Ellers spiser vi kokken...
  Kokkene vil ha en matbit,
  Og la oss drikke til vakthavende offiserer,
  Vi ødelegger hele spisestuen
  Og vi skal bryte oppvasken!
  Margarita ristet tryllestaven. Og et bord dukket opp med flere retter og en kake på.
  Jenta sang med glede:
  Barna har samlet inn for deg,
  Vi er ikke skrot i det hele tatt -
  Og kule godbiter,
  Ikke bare grøt med hirse!
  Dominica nikket og noterte:
  - Men vask hendene først!
  Barna skyndte seg til bekken. Bare baronessejenta ble stående. Jenteskuespillerinnen brølte:
  - Trenger du en spesiell invitasjon?
  Den unge baronessen mumlet:
  - Og jeg er lei av å bli våt på hender og føtter med plebeierne!
  Dominica svarte strengt:
  - Da lar jeg deg ikke gå til bordet!
  Den ærede jenta sa:
  - Skal du vise meg, barfotjente ? Ja, jeg vil beordre deg til å bli pisket.
  Dominika reiste seg og knyttet nevene:
  - Og hvem skal du bestille?
  Baronessen så seg tilbake. Dominica var høy og muskuløs, og stoffet dekket bare brystene og lårene hennes. Og det var tydelig at det rullet muskelkuler under den solbrune huden, og det var fliser av magemuskler på magen. En så heroisk jente kan slå deg.
  Imidlertid sa Margarita i en forsonende tone:
  - La oss alle vaske hendene allerede. Og hvis du, Dominica, er voksen, bør du være et eksempel for oss. Så la oss alle vaske sammen.
  Og hun satte kursen mot bekken. Og med seg har hun baronessejenta og Dominica. Vannet ble varmet opp av de fire solene, mildt og varmt, så det var en fornøyelse å vaske. Barna svømte til og med i bekken. Og de begynte å sprute vann på hverandre.
  Dominika plasket også rundt som en liten jente og sang:
  Vann, vann, kaldt vann,
  Det var ikke uten grunn at det rant fra bøtta!
  Og det var så fantastisk natur rundt. Luksuriøse blomster av forskjellige former vokste på frodige trær. Og kronbladene til disse blomstene har forskjellige farger og nyanser. Bare forestill deg knopper som glitrer med alle regnbuens farger og skimrer i strålene fra fire soler.
  Dette er virkelig en fantastisk skjønnhet. Og sommerfugler på størrelse med albatrosser flyr, og vingene deres har bevegelige mønstre, som sprut av havbølger. Og en fantastisk bevegelse oppstår.
  Dominica sang:
  Vingene til den sommerfuglen
  De var så gode...
  Gutten mistet freden,
  Og han sa fra hjertet...
  Den unge viscounten sprutet og sa:
  - Ja, det er vakkert rundt...
  Faktisk så mange av trærne ut som de juvelbesatte halene til påfugler. Og over dem, i tillegg til sommerfugler, beveget platina-libellene også vingene. Og i skogen hørtes trillene av praktfulle fugler. De er så fantastiske og fantastiske med stemmene sine at du rett og slett blir overrasket.
  Dominica twitret:
  du hørt svarttrostene synge?
  Nattergaler og orioler fyker...
  Og noen ganger esler, esler braker sånn,
  Jentene løper barbeint!
  Ja, dette så veldig morsomt ut.
  Etter å ha badet gikk barna til bordet. Og humøret deres ble stort, og de sang i glede;
  Den gode feen ga oss
  Mange leker, av forskjellige slag...
  Vi ble født av en enorm kraft,
  Som fugler og dyr!
  
  Barn leker i lyset av et smil,
  Stor glede har kommet til verden...
  Vi kan komme dit på første forsøk -
  Selv i åket som ble gal, eselet!
  
  Vi suser barbeint gjennom duggdråpene,
  Det er så mange fantastiske ideer i verden...
  Barn slipper perle tårer,
  Tro meg, sjelen din vil bli mer munter!
  
  Den onde Koshchei angriper oss,
  Baba Yaga suser i en morter...
  De pisker ondskapsfullt en barbeint jente med en pisk,
  Og elven flommer over bredden!
  
  Men vi vil ikke vike, gutter og jenter,
  Vi skal kjempe som en titan...
  Og stemmen vår vil være så klar,
  Som en pionerbugle, tromme!
  
  Vel, orkene er ikke et hinder for oss,
  Et galt troll vil ikke skremme deg...
  Det vil bli en stor belønning for tapperhet,
  Hvis barnet ikke er null i overgrep!
  
  Hva er slangen Gorynych for modige gutter,
  Det er ingen hindring for oss, vi er ivrige etter å kjempe mot det onde...
  Vi gir ham en haug med støt,
  Og vi låser ham rett inn i låven!
  
  Hvis en ond nisse skyter fra en kanon,
  Da skal vi svare ham med tulle...
  Slutt å smøre snørret gutta ,
  La oss beseire Satan en gang!
  
  Til den blodige kampen, hellig og rett,
  Modige jenter, gutter løper...
  Vi vil styre den hellige makt,
  La oss kaput den onde dragen!
  
  Det finnes ingen lykkeligere strender for våre kjære,
  La oss fange en hel dam med fisk...
  For den store, glamorøse Elfias skyld,
  Gutten vil bevise at han er veldig kul!
  
  La oss gjøre verden så vakker
  Slik at blomster fra paradis vokser i den...
  Selv om vi noen ganger kjemper farlig,
  Tross alt vil drømmer gå i oppfyllelse i lyset!
  
  Nei, vi vil aldri være under fiender,
  La oss si at jenter, gutter går foran...
  Vi vil trampe den vantro hæren under våre føtter,
  Vi sender ut en faktura til vinneren!
  
  Tro meg, det vil være evig sommer i verden,
  Vår barndom vil aldri gå over...
  Riddernes bedrifter synges virkelig,
  Og gå på en seirende kampanje!
  
  Vel, når vi beseirer alle orkene,
  Kampen vil ende med en strålende seier...
  Det vil være fantastisk i min rene sjel,
  Vi hever sverdet, det sterke skjoldet!
  Barna sang en rampete sang og satte seg ved bordet. De begynte å kose seg med å spise stekte ender, steker og fisk med tilbehør.
  Dominica ble med dem. Hun skar en skive med en kniv og la merke til:
  - Utmerket kjøtt!
  Margarita nikket:
  - Vel, hvordan gjør jeg magi? Enig, det er umulig å skille fra ekte vare!
  Baronesse-jenta bemerket:
  - Ja , utmerket kjøtt, men hva med fisken?
  Og jeg prøvde et stykke. Faktisk, maten var fantastisk. Barna spiste og noterte med glede:
  - Hva slags retter, hva slags retter,
  Skulle ønske jeg kunne ta med meg alt...
  Det er synd at bordet ikke er slik ofte -
  De blir rett og slett fôret til slakting!
  En av de barbeinte tiggerjentene spurte:
  - Kan jeg få noen sjokoladegodteri?
  Margarita lo og viftet med tryllestaven. Hengende på et tre så stort som en påfuglhale stormet kjeglene umiddelbart til bordet og ble forvandlet til vakre, dyre- og fiskeformede barer, dekket med sjokolade og med et herlig fyll.
  Barna kvitret fornøyd:
  - Så flott dette er , og også, vi vil ha is!
  I det øyeblikket hoppet flere store rotter med rød pels ut fra det oransje gresset og forsøkte å angripe barna. De hylte av frykt, hver rotte var på størrelse med en god ulv. Margarita slo dem med lynet fra tryllestaven hennes og de magiske ringene på hennes bare føtter. Og Dominica brukte også tryllestaven sin for å frigjøre en pulsar.
  Gylne vinglass dukket opp med fyldig, frodig iskrem plassert i form av fantastiske blomster. Dessuten med jordbær, fiken, markjordbær og andre praktfulle bær.
  Dominika mumlet og noterte, og pekte på det største vinglasset, som viste seg å ikke bare være gull, men besatt med diamanter. Og isen i den så ut som en fantastisk pryd, lagt ut i alle regnbuens farger. Og så vakkert det så ut.
  Margarita bemerket:
  -Du har en tryllestav laget av hjertevenen til en drage - dette er veldig sjeldent. Hvor fikk du det?
  Dominica svarte ærlig:
  - I kamp! Og dette er sant og modig!
  Oenomaus sang med glede:
  Ve den som kjemper,
  Med en vakker jomfru i kamp...
  Hvis fienden er rasende -
  Jeg dreper jævelen! Jeg dreper jævelen!
  Gutten Dobrynya knurret:
  - Hva er du, jente , hvorfor synger du sånn? Vi må synge: med en sterk gutt i kamp! Mer presist, selv med en mektig mann i kamp. Vi er bare gutter i utseende, men i årevis har vi vært menn!
  Oenomaus lo og bemerket:
  Vi forblir barn for alltid,
  Bare årene forandrer seg!
  Dominika lo og sa:
  - Her skal vi ha en eventyrverden og forvandling.
  Deretter begynte hun å spise den tryllede isen sin. Det smakte bare kjempegodt. Så herlig ble det. Og den søte, milde smaken av iskrem spredte seg over jentas tunge.
  Gutten Dobrynya, etter fisken og kjøttet, hyllet også gjerne isen. Dette er virkelig en ting, kjempegodt .
  Barna prøvde å spise på en måte som så sivilisert ut og ikke slurpe. Ja, kjøttetende rotteis er en fantastisk ting.
  Dominica bemerket med et strålende smil:
  Hvor godt det er å kunne kaste magi,
  Og gjør den onde rotta til iskrem...
  Vi får en solid femmer -
  Å gjøre noe som slett ikke er ment å gjøres!
  Og igjen barnefnis som svar. Og et fornøyd knirk...
  Det var en lyd på himmelen. Et sted fra kanten fløy en enorm drage. På avstand virket han liten og ikke skummel, til tross for sine syv hoder. Og det var et slags monster på en ufarlig måte.
  Barna lo og begynte å blunke til hverandre. Dette er veldig gøy. Og de klapper håndflate på håndflate.
  At det ringer.
  Dominika tok den og kastet bumerangen med bare tærne. Han fløy over og kuttet av kulen, og i løpet av høsten slo skjønnheten den med energi fra en tryllestav. En stor kake dukket opp i form av Napoleons skråhatt, besatt med valmuer, roser og kornblomster.
  Barna var allerede godt mette og tok i mot gaven med moderat entusiasme.
  Gutten viscount sa:
  -Kaker er veldig gode, men du bør fortsatt være måteholden...
  Dominika fniste og noterte og sang:
  En kokk til bursdagen min,
  Jeg skrev gratulerer med kaken...
  Og inskripsjonen farget fra krem -
  Det er på tide å dra til byen San Remo!
  Deretter tok jenta den og lanserte bumerangen igjen. Og han fløy over, gjorde utfall og snurret. Og jenta tok ham igjen med sin bare fot og sang:
  Ikke se ned på kaken
  Tiden kommer da du også skal dø ...
  Pepperkakene plystrer som en kule mot templet,
  Med dietten vil du virkelig knekke deg selv!
  Baronessejenta svelget med vanskeligheter et stykke kake med en lue, slikket seg om leppene og la merke til:
  - Deilig! Men det passer ikke lenger.
  Gutten bemerket:
  - Det tar ikke lang tid å bli feit.
  Dominica sang med et smil og spøkefullt:
  For mammas skje, for pappas skje,
  Og til bestemor en øse ...
  Og på siden av sengen!
  Barna ble faktisk tunge etter å ha spist og falt på det myke, oransje gresset mens de snuste med nesen. Heldigvis var det ingen rovmygg eller insekter her. De som fløy var store og bet ikke, og det var praktisk talt ingen problemer med dem.
  Dominica spurte Margarita, pionerjenta gjespet også og dekket raskt til munnen med håndflaten:
  -Skal du sove eller?
  Den partisanske heltinnen svarte:
  Hva, jenta kan ikke sove i misbruket og angsten?
  Et sted vandrer den forlovede langs en skogsvei...
  Han vandrer gjennom myntegresset og vet ingenting,
  Og forbannet skjebne vitser og skuespill!
  Den heroiske gutten Dobrynya snuste allerede gjennom nesen hans.
  Ja, barna har hatt mange eventyr.
  Dominika sang på spøk:
  Vi sovner uten problemer,
  Det er sant, ja...
  Men så, med hvilken vanskelighet,
  Vi våkner senere!
  . KAPITTEL nr. 9.
  Dominica våknet og kom ut av en magisk drøm som tok henne til en parallell verden. Deretter vasket jenta seg og tok en dusj med en gylden enhet. Jeg pusset tennene og gikk til frokost.
  Der ble hun møtt av andre jenter og jenter fra eliteklassen. De håndhilste og så høflige ut. Det var også alver, kvinnelige troll, kvinnelige hobbiter som så ut som jenter, nymfer, dryader, menneskejenter, selv om det var få av dem. Et vakkert selskap samlet.
  Jentene var i elegante kjoler og smykker, men barbeint, slik at det skulle være mer praktisk å bruke føttene under hekseri. Og i eliteklassen var utdanningen noe annerledes - de hørte på forelesninger holdt av en ugle på hurtigfyrt vis, og utførte ulike typer oppgaver. Det ble antatt at jenta allerede visste det grunnleggende.
  Dominica fullførte flere oppgaver her. Hun skjøt fra en tryllestav og gjorde transformasjoner. Og så hvisket hun trylleformler. Flere komplekse ordkombinasjoner ble lest for henne, og Dominika gjentok dem.
  Som filmskuespillerinne hadde jenta et fenomenalt minne, siden hun trengte å uttale mange dialoger på settet.
  Og jeg husket alt perfekt. Men disse er alle blomster; det viktigste er selvfølgelig letingen etter gjenstander for å redde det sterkere kjønn.
  Så Dominika satte seg ned i lotusposisjon, slo seg sammen med de sterke, muskuløse bena og rettet ryggen. Og igjen kastet hun seg inn i et parallelt univers, der teamet deres lette etter en måte å redde det sterkere kjønn på.
  Og akkurat i tide. For det var der nissen og røvernattergalen kom snikende på tå. Disse to skurkene har allerede spredt et magisk nett for å dekke det sovende barfotlaget.
  Margarita sov også, og hun drømte...
  Jenta fikk i oppgave å sprenge brua. Så hun dro barbeint, i en opprevet bomullskjole og med en tiggere veske, på rekognosering. Det er høst og været er ikke særlig bra. Det var frost om natten, og gresset var dekket av frost, som jentas bare føtter satte små, grasiøse fotspor på. Det var veldig fuktig og kaldt, med regn blandet med snø.
  De små tærne til den barbeinte partisanen ble blå av kulde og fuktighet. Men hun gikk modig fremover og økte til og med farten.
  Og samtidig sang hun;
  Regnet spredte stjernefragmenter over himmelen,
  De har forberedt en skjerpet innsats for fascismen!
  Tigertankene er bare søppel - et skittent loppemarked ,
  Wehrmacht venter på et rasende nederlag!
  Wehrmacht venter på et rasende nederlag!
  
  Vår kamerat Stalin, lederen, er styrken til millioner,
  Han har en granittneve, et maskingevær i hånden!
  Vi vil være i stand til å beseire hæren fra Sodoma,
  Vår styrke er en monolitt, heldigvis på jorden!
  Vår styrke er en monolitt, heldigvis på jorden!
  
  Vårt parti har ikke noe viktigere å gjøre,
  Hvordan redde folket, det gode for fedrelandet!
  Goebbels besatt, til helvete med tull,
  Og det blir seier, tro meg, til tross for alle djevlene!
  Og det blir seier, tro meg, til tross for alle djevlene!
  
  Den russiske skjønnheten, du vet, er kjent for sin makt,
  Hun har en tung brun flette!
  Og i kamper med fascistene vil ungdommen bli berømt,
  The Light Country vil komme til liv og reise seg!
  The Light Country vil komme til liv og reise seg!
  
  Ikke la Hitler stikke nesen inn i russerne,
  Den bartede fyren synes han er en kul Gud!
  Vi marsjerer langs en Berlin-gate,
  Nei, den som er ren i sjelen vil ikke bli en slave!
  Nei, den som er ren i sjelen vil ikke bli en slave!
  
  Banneret vårt er rødt, fargen av rasende blod,
  Solen skinner allerede på Riksdagen!
  Det er ingen mer sjenerøs gave til våre kjære barn,
  Hvis hjertet er modig og frykten er knust!
  Hvis hjertet er modig og frykten er knust!
  Så Margarita løp opp, med kulden bitende i de bare hælene hennes, til broen. Det er piggtråd rundt omkring og det er maskingeværtårn.
  Tyskerne drikker måneskinn og røykbål. Margarita løp bort til dem. Den stakkars, blonde lille jenta virker ikke skummel for Krauts. Dessuten, i slik fuktighet og kulde, ville knapt noen, bortsett fra de siste tiggerne, våge å gå barbeint.
  Og jenta begynte å synge dem en harmløs og munter sang:
  Jeg er en stakkars liten foreldreløs
  Jeg løper barbeint gjennom snøen i kulden...
  Men jentas stemme er veldig klar,
  Hun vil drive ut frosten som med makt!
  
  Krigen tok min mor med en bombe,
  Far, selvfølgelig, ble kalt til fronten...
  Den krøllete broren er frosset av kulden,
  Storesøsteren er på stillaset!
  
  Sulten gnager jeg en brødskorpe,
  Og de små føttene mine er røde av frosten...
  Jeg er der trampehunden spiste
  Selv om jenta er søt og vakker!
  
  Jeg kan fortelle alle frimodig og modig,
  At, selvfølgelig, krig være fordømt...
  Det spiller ingen rolle hva vi kjemper for,
  Monsteret Satan har skylden for dette!
  
  Å, jentas ben lider,
  Og de verker veldig i denne kulden...
  Jeg skulle ønske det snart ville være daggry i varme mai,
  Måtte den strålende falken fly!
  
  Vi ønsker å gjøre vårt hjemland vakrere,
  Men sult, kulde, snøstorm og snøstorm...
  Hvor skal du, uheldige Russland?
  Så vanskelig skjebne!
  
  Jeg er en jente, bare et barn,
  Jeg klarte å oppleve mye...
  Jeg jobbet nesten fra vuggen,
  Jeg studerte bare i fire eller fem!
  
  Hvorfor kom denne sorgen til meg?
  Den grusomme skjebnen til knuste hjerter...
  Tro meg, slik ondskap har falt,
  Det som virker som bare litt, og det er slutten!
  
  Men jenta under åket brøt ikke,
  Hun klarte å gjøre seg klar og går...
  Hun er et barn, langt fra gammel,
  Og hun liker å trampe barbeint!
  
  Fotavtrykkene til en liten jente er grasiøse,
  Raphael laget tegninger på dem ...
  Og jeg tror at den lille vil bli glad,
  Herren vil se sine barn, tro meg!
  
  Det er derfor jeg synger sangen
  Til Guds Herre Kristi ære...
  Jeg tror at planeten vil bli et paradis
  Og jeg skal møte faren min, tro meg!
  
  Da vil tiden komme og de vil reise seg igjen,
  Hvem døde, hvem døde og hvem var syk...
  Og det vil være lykke i alderdommen og barndommen,
  Fordi Jesus ville det!
  
  Ja, jeg vil knele for Gud,
  Jeg vil oppfylle denne salmen i lysets lykke...
  I alle fremtidige generasjoners navn,
  De kriminelle monstrene vil bli beseiret!
  
  Da vil jenta være i evig lykke,
  Og alle folkene på Moder Jord...
  Det fullstendig dårlige været vil forsvinne,
  Vårt folk vil ikke være blakk!
  
  Hun krysset seg, gikk ned på kne,
  Kysset sølvkorset...
  Hun har tydeligvis gjort lite for Gud
  Jesus kom ned fra himmelen for oss!
  
  Vi vil snart alle være med den allmektige,
  I hans vakre, kjærlige hånd...
  La tankene våre fly høyere
  Og styrken ligger i en barnslig, sterk knyttneve!
  
  Og nå leser jeg bønnen,
  Hun sa: Min Gud, tilgi meg...
  Nå er vi på sokkelen med ham,
  Og Kristus og jeg, tro meg, er på vei!
  
  Og vi vil gå arm i arm med ham til himmelen,
  Og gullregn vil falle der...
  Herren vil vise sin sjenerøse karakter,
  Og det vil sende motstanderen rett ut i skjelving!
  
  Endelig er det lykke i verden,
  Vi har ventet på Kristi tilsynekomst...
  Vi flyr som engler til en fest i luften,
  Herrens kjærlighet er lys og ren!
  Etter en slik sang ble nazistene emosjonelle og lot den uheldige jenta komme inn for å varme seg og ga henne varm te. Margarita planla stille å plante et eksplosiv forkledd som et brød i posen hennes under skinnen, men hadde ikke tid - hun våknet.
  Nattergalen raneren og nissen var veldig nærme hverandre. Nissen hadde en støt i stedet for en nese, et ganske ekkelt ansikt og lange hoggtenner. Han er også ganske høy, rundt tre meter. Ikke rart han dro nettet. Og Nightingale var en feit, rødmosset mann med hamsterkinn, utstående fortenner og i en luksuriøs uniform med medaljer. Vel, pluss en bart, typisk for prøyssere.
  Da han så at overraskelsesangrepet ikke fungerte, stakk raneren nattergalen to fingre i munnen hans og prøvde å plystre.
  Dominika ga ham et rundhusspark med den bare hælen. Og raneren brøler av smerte. Og han spyttet til og med ut blod.
  Goblinen svingte køllen sin. Heltegutten Dobrynya hoppet opp og tok nissen i håret, falt på ryggen og kastet ham over seg. Nissen krasjet på en plante som en kaktus med blomster og hylte øredøvende. Og brølet hans var som et villesel.
  Margarita gliste. Nightingale prøvde å plystre igjen da Dominika slo ham i haken med kneet. Og han suste.
  Den heroiske gutten Dobrynya sang:
  Goblin spurte oss,
  Du camo kommer du ?
  På vei til byen -
  Vi har ting å gjøre!
  Goblin prøvde å angripe igjen med klubben. Heltegutten unngikk slaget og kastet igjen den store mannen over seg, fordi Dobrynya ikke har styrken til et barn. Og alt ser ut til å ordne seg.
  Nissen strakte seg ut igjen. Og han reiste seg saktere. Barna våknet og begynte å kaste gullkjegler mot sumpdjevelen. De slo ham og fikk ham til å brøle. Og rykk.
  Margarita ristet tryllestaven. Og kjeglene begynte å bli til kaker, og de smurte bokstavelig talt nissen med krem, noe som fikk ham til å rykke som en loach i en stekepanne.
  Og Dobrynya Nikitich løftet nattergalen røveren i de utstrakte armene hans og kastet ham på et tungt furutre med sølvkjegler. Fra slaget vil nattergalen krasje og riste, og tvinge ham til å gi opp spøkelset, eller rettere sagt, spytte ut blod.
  Gutten Dobrynya sang:
  - Nattergalen røveren, du er en skurk,
  Og slo deg hardere i ansiktet ...
  Du er død nå, din skurk ,
  Drep deg også, whistler!
  Og så tar han den og slår den med knyttneven så hardt han kan på hodet. Nattergalen røveren ringer i ørene. Og Dominica pekte trollstaven sin mot nissen, og hvordan hun kastet en kompleks trylleformel for transformasjon. Og det vil gjøre det til en dødelig kraft der det er kaskader av energi.
  Og så ... Det var en høy tre meter hårete fyr, og nå på stedet hans var det et bord lastet med alle slags veldig rik mat og fantastiske søtsaker. Og slike aromaer kom fra dette fantastiske kjøkkenet.
  Dominica twitret:
  - Dette er transformasjoner og mirakler av mirakler,
  Vi ser rett og slett paradis i alt himmelsk...
  Så strålende skjønnhet overalt ,
  Måtte Herren den allmektige stå opp igjen!
  Faktisk, på bordet lå gyldne og oransje, fantastiske, glitrende metallbrett med kaker, med kremer av dusinvis av forskjellige farger og nyanser, så vel som andre veldig fantastiske matvarer, og aromatiske overløp, alt det deiligste.
  Og hvor flotte smultringene var, strødd med herlig pulver. Det er ikke lenger å legge til eller trekke fra her. Og glass sprutet med cocktailer fra en rekke juice, med fantastiske fyll som sjokkerte med aromaer og søte design med glasur. Og hva slags knopper var det?
  Margarita smilte forvirret og utbrøt overrasket:
  -Du snudde djevelen! Vel, ikke bry deg ! Du må kunne noe slikt!
  Dominica, forvirret, spurte:
  - Det er vanskelig?
  Partisanjenta svarte:
  - Ja, nesten umulig! Og du var i stand til å gjøre noe slikt.
  I mellomtiden forsøkte ransnattergalen å plystre igjen. Og han blåste ut de brede, hamsterlignende kinnene. Men guttehelten, så snart han tar den, vil belaste den med sin barnslige, men dødelige, som en slegge, knyttneve. Og whistleren slår forresten ut mer enn en gang, den ser ut som en utslått, støpt gulltann.
  Og han fløy opp ned. Han falt ned og strakte seg ut som om han hadde blitt slått ut. Men så spratt han opp, stakk fingrene i munnen igjen og blåste. Men i stedet for en fløyte, var alt som kom ut et patetisk sus. Og det er veldig morsomt. Barna lo. Nattergalen røveren kvekket:
  "Jeg skal svelge deg på et øyeblikk, jeg skal svelge deg, jeg skal svelge deg, jeg vil ikke ha nåde!"
  Som svar sparket Dobrynya, denne heroiske gutten, nattergalens hake med sin bare hæl. Og tennene fløy igjen. Sjefsraneren kastet armene ut og lente seg bakover.
  Dobrynya brølte:
  Og hvem vil vi finne i kamp, og hvem vil vi finne i kamp,
  Vi vil ikke spøke med det, vi dreper en gadfly!
  Vi dreper deg som en gadfly!
  Dominica pekte tryllestaven sin mot den beseirede raneren Nightingale. Margarita bemerket:
  - Vil du forvandle ham også?
  Jenteskuespillerinnen nikket:
  - La det i det minste være noe nyttig!
  Partisanjenta sang:
  Gutten ble lenket av en jernplan,
  Og jeg spiste bare en sunn ting...
  På grunn av den store belastningen skjedde plutselig et angrep,
  Og det viste seg å være et cybergeni med kolossal makt!
  Og så snurret Dominica og laget en intrikat åttefigur med tryllestaven sin.
  Og nå, i stedet for røvernattergalen, dukket det opp et helt fjell av søtsaker, drageer og iskremporsjoner.
  En munter latter ble hørt, og barn begynte å hoppe ut av gresset. De var søte, men tynne, fillete og tradisjonelt barbeint. Og med stor grådighet kastet de seg over godbiten, som røvernattergalen og sumpnissen ble til. Margarita plystret med fingrene og ropte:
  - Stopp, gutter og jenter! Jeg forstår deg, du er sulten etter å ha blitt tatt til fange av disse skurkene, men vask hendene først.
  Og hvordan han vil slippe lyn fra en tryllestav. Guttene måtte løpe til bekken, med blå hæler blinkende. Faktisk er det frekt å spise mat med skitne hender.
  Dominica spurte:
  - Hva er dette, fanger og fanger av nattergalen og nissen?
  Margarita nikket med det lyse hodet:
  - Ja nøyaktig! Vi frigjorde dem. Mer presist, det var du som frigjorde meg. Og dette er veldig kult .
  Det var mer enn hundre barn, gutter og jenter. Som vanlig er det tre ganger flere representanter for det rettferdige kjønn enn det sterkere kjønn.
  Dominica spurte overrasket:
  - Her ser de alle ikke mer enn tolv år gamle ut. Hva, disse ranerne drepte ikke voksne?
  Margarita forklarte:
  - Nei, selvfølgelig, de dreper voksne også. Først etter frigjøringen mottar voksne barns kropper. Slik det for eksempel var med Dobrynya Nikitich. Og med meg også så jeg fortsatt ut som en jente.
  Jenteskuespillerinnen bemerket:
  - Evig barndom, som i et eventyr, er flott ! Og du kan til og med si - kult!
  Margarita kvitret og blottet tenner:
  - Ja, dette er fantastiske verdener der alt er veldig kult . Men det er mange farer her. Spesielt er det mennesker som er mye farligere enn nissen og nattergalen røveren.
  Dominica spurte hviskende:
  - Hvem, for eksempel?
  Partisanjenta sa stille:
  - Gammel kvinne Shapoklyak!
  Jenteskuespillerinnen tvitret:
  Godt gjort, godt gjort, bestemor er lederen!
  Å være venn med henne er som å leke med en krokodille!
  Og jenta tok den og kastet kjeglen med bare tærne. Den traff en øyenstikker. Insektet eksploderte og spredte seg til konfetti.
  Margarita bemerket mens hun ristet på hodet med gylne krøller:
  - Det er ikke bra å drepe levende vesener!
  Dominica bemerket:
  - Men det er bare et insekt!
  Margarita sang som svar:
  - Du spytter spyttet i vinden,
  Ikke knus en insekt eller en maur ...
  Ikke engang knekk en gren i skogen -
  Alt liv på jorden er én familie!
  Jenteskuespillerinnen kvitret og blottet tenner:
  - Jeg, du, han, hun - sammen hele landet,
  Sammen en vennlig familie!
  I ordet vi, hundre tusen jeg!
  Barna vasket seg i bekken. Og nå løp de til maten, glade og blanke.
  Dominica og Margarita hvisket en trolldom sammen, og bordet ble lengre. Nå var det plass nok til at alle kunne sette seg ned.
  Barna rykket på bare føtter, satte seg ned og sang i kor med sine klare stemmer:
  Duken brer seg som snø
  Og godsakene ble plassert...
  Alle barna vil lykkes,
  Og stek fra Cheburashka!
  Deretter begynte de å spise. Det er så mange vakre barn her, selv om de er utslitte av sult og nød.
  Dominica og Margarita begynte å danse, siden de var godt mette, uten å tenke seg om to ganger. Og la oss trampe på de bare, meislede, solbrune føttene dine.
  Jentene sang med sine strålende stemmer;
  Jeg ble født i et romland
  Der alle jentene kjemper veldig...
  Satan kan ikke beseire fedrelandet,
  Til ære for vår mor Russland!
  
  Vi vil være i stand til å forsvare det hellige Rus',
  Og uansett hvor grusom og lumsk fienden er...
  Vi vil slå motstanderne våre hardt,
  Og den russiske ånden med sverdet vil bli glorifisert!
  
  Russland, dette er mitt moderland,
  Hellig og kosmisk jordisk...
  Alle nasjoner er én familie,
  Og jenta er evig ung!
  
  Vi vil forsvare vårt moderland i kamper,
  Ikke en eneste sjanse for den onde motstanderen ...
  Over oss er en kjerub med gullvinger.
  La oss gi en gave til en russisk soldat!
  
  I Russland er alt bra, bra,
  Og vår vilje vil være sterkere enn stål...
  Gutten har en sterk åre i hendene,
  Og kamerat Stalin regjerer der!
  
  Folk elsker mitt fædreland,
  Vi vil gjøre det vakrere for alltid...
  Fedrelandet vil ikke bli stjålet for en rubel,
  Og Gud Svarog er den store messias!
  
  Måtte mitt fedreland bli herliggjort,
  motstanderen i kamp ...
  Lada Guds mor er kjær for meg,
  La fiendene til Russland få sin oppgjør!
  
  Om nødvendig kan vi utgyte fiendens blod,
  Russland kan ikke bringes i kne...
  Jegeren vil snart bli til vilt,
  Og den store lederen, Lenin, vil være med oss!
  
  Vi vil erobre verdensrommet,
  Vi vil gi lykke, glede til hele universet ...
  Moskva er enda høyere enn Roma selv,
  Med sin uforanderlige kraft i kamp!
  
  Når krigen kommer til vårt lyse land,
  Vi vil vise Fuhrer vår mektige karakter...
  Russeren vil motta en sjenerøs avgift,
  Vi er høyere enn solen og vakrere enn trærne!
  
  Tro meg, Rus vil ikke være i ruiner,
  Horden vil ikke bringe oss på kne...
  Kjemp for ditt moderland og ikke vær redd,
  Russeren kjenner ikke svakhet og latskap!
  
  Vårt kjære land vil reise seg igjen,
  Vil vise hele universet hans styrke...
  Og Satan vil bli ødelagt
  Fedrelandets fiende vil kollapse i graven!
  Slik begynte jentene, som hoppet med bare føtter og snurret som djevler, å brøle og hoppe i doble salto.
  Dette er de vakre og aggressive jentene her . Og hvordan de skriker og hopper opp.
  Vel, ok, barna spiser og synger også noe eget. Og de gjør det på en veldig positiv måte. Dette er sangene deres. Og de snurrer rundt som en snurrevad.
  Jenter i toppklasse.
  Men så dukket det opp en veldig stor sommerfugl på himmelen, som en ekte drage. Og vingene hennes var så store at de glitret som gull besatt med edelstener. Og det så så fantastisk og vakkert ut. Dette var faktisk, ærlig talt, sommerfugler som var så enorme, som dinosaurer.
  Dominica bemerket med et smil:
  - Du vil ikke se noen mirakler her. Fantastisk!
  Margarita lo og svarte:
  - Ja, dette er virkelig leddyr som forbløffer. Men dette er ikke det mest overraskende. Det er mange andre veldig kule ting.
  Dominica sang:
  Men verken en bok eller et museum,
  De vil ikke erstatte vennene våre!
  Og jenta fra tryllestaven vil slippe en stråle. Og nye cocktailglass dukket opp. Og barna angrep dem.
  Så flott alt ble . Og bare en slags musikk spiller i hodet mitt.
  Og hvordan kan Dominic og Margarita ikke synge;
  Skjønnheter angriper barbeint,
  De løper, så fine jenter...
  Hvis du trenger å slå Fritz med knyttneven,
  Eller de vil skjære ham med et maskingevær!
  
  Jenter har ikke råd til å tvile
  De vil begrave nazistene døde...
  Og de skal sparke ham hardt av føttene,
  Og et sted hyler ulver kjøttetende!
  
  Russland, dette er et ord for soldater,
  Når, tro meg, det ikke blir kulere...
  Selv om situasjonen noen ganger er dyster,
  Der den onde svarte Kain triumferer!
  
  Ikke tro det, Komsomol-medlemmer flykter ikke,
  Og hvis de løper, så bare for å angripe...
  Og alle nazistene vil bli drept på en gang,
  Og Fuhrer vil bli hevet til hoggesten!
  
  Russland, dette er mitt moderland,
  Hun er strålende, rett og slett vakker...
  Den som er feig er ikke engang verdt en rubel,
  Og du vet, det er farlig å krangle med en kriger!
  
  Men vit at vi vil beseire fascistene,
  Det onde vil ikke herske på tronen...
  Over oss er en kjerub med gullvinger,
  Og Gud Svarog med storhet i kronen!
  
  Den som er feig, tro meg, er en svak slave,
  Hans skjebne er én - å tåle fornærmelser...
  I dag er du mekaniker, i morgen er du arbeidsleder,
  Og du kan selv slå andres rygg!
  
  Jenter har styrke, rett og slett en vulkan,
  Noen ganger river hun kraftig ned fjell...
  Krigen raser med en ond orkan,
  Og døden slår ærlig talt ned menneskeslekten!
  
  Jeg skal si dere ærlig, riddere,
  Vi er sterke når vi russere er forent...
  Trenger du en matbit med gaffel og kniv,
  Vi er uovervinnelige riddere i kamper!
  
  Hva er vår tro på Herren Kristus,
  Selv om vi også respekterer Lada...
  Kamerat Stalin er som vår far,
  Og det vil være et sted for paradiskommunisme!
  
  Den som en gang var død vil gjenoppstå
  Og vi skal bli vakrere og klokere...
  Og mannen er selvfølgelig veldig stolt,
  Selv om han noen ganger snakker tull!
  
  I kjærlighet er vårt fedreland som en stjerne,
  Tro meg, det vil aldri gå ut...
  En stor drøm vil gå i oppfyllelse
  Det vil være fred og lykke i hele universet!
  
  Jeg elsker Maria, jeg ærer Lada hellig,
  Svarog er vakker og Perun er flott...
  Jeg elsker Jesus og Stalin,
  Hellige ansikter til ikoner er kjære for meg!
  
  Når blir det ekte paradis?
  Tro meg, alle dine håp vil gå i oppfyllelse i det...
  Gi ditt hjerte til ditt moderland,
  Alt blir bra, sterkere enn før!
  Deretter spiste de frigjorte barna til slutt. De ble deretter dannet til en avdeling. Mer enn hundre gutter og jenter.
  Og de la ut på marsj. Dobrynya bemerket med et søtt smil:
  - De kommer til å kjempe, det er jeg sikker på!
  Og heltegutten hoppet på dragen.
  Oenomaus bemerket:
  - En slik løsrivelse vil bevege seg for sakte. Vi beveger oss mye raskere på drager. Og her bør du også vite når du skal stoppe.
  Barna ble bygget. Bare én baronesse var anstendig og til og med luksuriøst kledd. Resten så ut som tiggere, unge ragamuffins . Det er imidlertid mye mer behendig å bevege seg barbeint.
  Dominica bemerket:
  - Hvis baronessejenta går, så vil de dyrebare skoene hennes bli revet og falle fra hverandre. Kanskje du skal være barbeint som alle andre?
  Baronessen svarte:
  - Du kan ikke vente! Send meg heller til min far, hertugen, han vil gi deg en belønning og vil ikke skade deg!
  Margarita nikket til Dominica:
  -Du har så magisk naturlig kraft. Så kom igjen, la oss ta det sammen og sende strålende ladninger, og kaste jenta inn i farens slott!
  Jenteskuespillerinnen sa:
  - Hva med belønningen?
  Margarita lo og sa:
  - Vel, de vil gi deg en veske med gull, så er det virkelig mye? Dessuten kan jeg trylle frem gull fra vanlige trær og kongler, og det kan du også!
  Dominica plystret:
  - Wow! Så vi kan kjøpe oss et hertugdømme!
  Partisanjenta innvendte:
  - Det er forbudt! Magisk gull er forbudt å bli satt i omløp, ellers ville det vært mer av det enn jern. Du forstår, inflasjon av den dyrebare mynten!
  Dominica bemerket:
  - Er dette som i ingeniør Garins hyperboloid?
  Margarita nikket:
  - Noe sånt. Jeg leste denne boken da jeg var liten. Ja, da kollapset gullstandarden, og det var skummelt .
  Enomai bemerket med et smil:
  - Men likevel, kanskje oppdra en baronesse? For at hun ikke skulle være så ekkel!
  Dobrynya nikket med et smil:
  - Ja, vi skal gjøre dette med en gang,
  La oss gi henne noe kult!
  Baronessen trampet hælen i gresset igjen og brølte:
  - Ta meg til faren min! Ellers vil jeg få dere henrettet!
  Ungene lo i kor.
  Plutselig dukket det opp en nisse i hatt under gresset. Han var tydelig fortsatt veldig ung, uten skjegg. Men med en tryllestav i hånden.
  En liten stemme sa:
  - Da hører jeg stemmen til en lunefull jente. Kanskje det er på tide å utdanne henne?
  Baronessen brølte:
  - Bare prøv det, tøff !
  Og hun prøvde å flytte nissen med skofoten. Han ristet tryllestaven. Den lunefulle jenta og gutten fra det gamle folket forsvant.
  Dominica utbrøt:
  - Wow!
  Margarita nikket:
  - Dette er en dverggutt. En spesiell type nisse begavet med magi. Nå tok han den lunefulle jenta for å bli oppdratt. Og baronessen skal visstnok lære seg kultur, høflighet og jobbe samvittighetsfullt.
  Enomai bemerket med et smil:
  - Og jeg ville slå henne! Og så er byrden av dine skuldre.
  Dobrynya foreslo:
  -Skal du til Skeleton? Så kanskje det er på tide å ta turen.
  Margarita bemerket:
  - Litt nærmere der er slottet til den onde trollkvinnen Bastinda, som eier en annen gjenstand av tolv - en gul rotte. Dette er hva vi burde ha fanget.
  Dessuten har vi allerede en liten hær, mer enn hundre karer. Blant dem er helten Phoenix Falcon. Han er også en gutt, men med stor styrke.
  Dobrynya bemerket:
  - Jeg kjenner Phoenix. Hvordan ble han tatt til fange?
  Partisanjenta svarte:
  - Ved list, akkurat som deg. Men nå har vi en hær, og vi skal storme Bastindas palass!
  Dominika lekte med magen på magen. Så tok hun den og knuste en nøtt som lå på gresset med bare tærne. Hun kastet kjernen, fanget den i munnen, tygget den med sine sterke tenner og kurret:
  - Gå for et overfall? Vel, jeg liker denne ideen. Selv om navnet Bastinda minner meg om et barneeventyr. Er det ikke hun som aldri vasker seg?
  Margarita ristet på hodet:
  - Jeg kjenner dette eventyret også. Nei, dette er en litt annerledes heks. Hun har en hel hær av rotter. Vel, og også leiesoldat-orker. Artefa CT med en rotte gir enorm kraft over gnagere, så...
  Partisanjenta beordret:
  - Barn! Bryt ut nålene fra de nærliggende sølvgranene, du vil snart se dem når vi kommer inn i lunden. Dette kan lage et anstendig våpen.
  Gutta svarte:
  - Vi skal gjøre alt, vår frelser!
  Og laget marsjerte. Selv om det var tre ganger flere jenter enn gutter, visste de også hvordan de skulle marsjere. Og de dro opp tærne på føttene. Samtidig spilte det musikk.
  Avdelingen flyttet på marsjen. Her, etter å ha spist, gjespet noen av gutta kraftig, men jentene begynte å slå hjemmelagde trommer laget av påfuglblader , og stemningen ble mer munter.
  Barna tråkket i formasjon. Dominica trodde det var som i filmen om Malchish-Kibalchish . Det var også karer som marsjerte barbeint. Men av en eller annen grunn var det ingen jenter i den sovjetiske filmen. Og dette er til og med merkelig, siden de under det røde regimet hele tiden insisterte på likestilling mellom kjønnene.
  Og det er så mange jenter her, og de er som naturligfødte krigere på marsj - dels mennesker, dels fra alvefamilien, som man kan se av gaupeørene deres. Vel, et slags matriarkat.
  Barna marsjerte, og samtidig begynte de å synge, som uten dette:
  Elfia er vårt kloke land,
  Under Messias-kongens styre...
  Det ble gitt oss for alltid av Gud,
  For å gjøre livene våre lykkeligere!
  
  Måtte gode Oenomaus være i herlighet,
  Hvem beseiret fedrelandets fiender...
  Du kjemper for henne og tør,
  Og vi vil snart begynne å leve under solcenisme !
  
  Barbeinte jenter løper
  De vil kjempe mot fienden...
  Og denne Orkler er ikke så kul,
  Snarere er han bare et bilde av en klovn!
  
  Flott endeløst land
  Der vil du vet, generasjoner...
  Selv om Satans tjenere planlegger,
  Men det brennende geniet vil være med oss!
  
  Jeg tror at presset vårt ikke kan holdes tilbake,
  Selvfølgelig vil vi jevne våre fiender med bakken...
  Du skriver det ned i notatboken din, lille gutt,
  Så flott det er for folk å leve under Oenomaus !
  
  Vi vil gjøre fedrelandet vakrere enn noen andre,
  Himmelen vil komme i denne levetiden...
  La oss feire vår ville suksess
  Og snart lever vi under elfinisme!
  
  Nei, tro meg, vi orkishister kan ikke knuses,
  Selv om fienden er sterk og veldig utspekulert...
  Men vi vil bestå eksamen med A,
  Måtte det bli bra under Oenomaus !
  
  Tsarens strålende storhet, tro meg,
  Med kronen full av diamanter...
  Og du vet, det heftige dyret vil bli knust,
  Pesten vil også avta, tro meg, spedalskhet!
  
  Nei, for Elfia trenger du også Elfrog ,
  Venner, ikke forråd gudene deres...
  Stor og herlig er den allmektige familie,
  Ikke vis dine svakheter!
  
  Vakre Lada er gudenes smie,
  Tro meg, hun fødte kjærlighet...
  Ikke kast bort folk bare unødvendige ord,
  Åpnet grenseløs storhet!
  
  Du kan ikke holde tilbake Elfrogs pil ,
  Hun vil gjennombore enhver motstander ...
  Bare ikke ønske deg dumme ting,
  Skjoldet til alvesoldaten vil dekke!
  
  Elfia, dette er uten tvil makt,
  Hun kan flytte fjell...
  Selv om noen ganger kjødet lider mye,
  Vi kan avvise alle hindringer!
  
  av alver vil snart oppstå ,
  Som tråkker universet...
  Guds kjerub vil spre sine vinger,
  Og det vil være en ting, tro meg, med skapelsen...
  
  Gudinnen Lada er strålende, tro meg,
  Hun ga kjærlighet til alle sønnene sine...
  Og nå skal han bli en sterk ridder,
  Og la oss slå motstanderen hardt i trynet!
  
  Du er Fiev , som hovedstaden for alvene ,
  Moren til, tro meg, strålende drussiske byer...
  La oss slå mot motstanderen ,
  Vi er riddere, tro meg, vi er ikke feige!
  
  For mitt hellige hjemland,
  Vi skal kjempe hardt...
  Alven vil ikke bli frastjålet en rubel,
  Tross alt visste lysalvene alltid hvordan de skulle kjempe!
  
  Det er vakre jenter, tro meg,
  At de haster veldig i kulda...
  Fuhrer, et villdyr, vil bli revet i stykker,
  Vi skal dyrke en vakker rose!
  
  Nei, vi vil aldri tåle sinne ,
  La oss reise opp den solbelyste alven...
  En stor drøm vil gå i oppfyllelse
  Under denne himmelen er strålende blå!
  
  Alfrosk vil komme og vekke de døde,
  Men vi må gjenopplive det for livet kult...
  Vi vil erobre universets vidder,
  Kristus er udødelig, og Judas er i helvete!
  
  Tjen Oenomai trofast,
  Og vær så snill, ikke gjør opprør mot konger...
  Måtte alvenes sønner være i herlighet,
  Elfia, dette er ikke et sted på kartet!
  
  Vi vil snart erobre universet,
  La det være makt over liv og død...
  Den som lever skal bli en kjerub,
  Den mannen er som Gud, tro det!
  . KAPITTEL nr. 10.
  Dominica kom tilbake til akademiklasserommet og avsluttet økten i lotusposisjon. Nå begynte hun igjen å studere forskjellige slags trollformler, av forskjellige former og typer. Og dette gjorde hun med stor vilje.
  Etter det dro jeg til middag. Ved siden av henne sto jenta Fiesta. De spiste blekksprut i saus sammen og vasket den ned med en blanding av melk og tomatjuice. Etter det ble alt større.
  Etter middag inngjerdet Dominica med Fiesta ved hjelp av tryllestaver. Og hun kastet en stor kake med krem på henne og smurte henne fra topp til tå.
  Hun innrømmet nederlag og ga henne en ring fra hver av hennes bare føtter. Og nå er Dominica bevæpnet enda sterkere og mer dødelig .
  Deretter tok begge jentene en dusj og gikk til rommene sine.
  I rommet satte Dominica seg ned på sengen, foldet bena i form av en lotus, og flyttet igjen hennes fysiske og åndelige essens til et annet nivå i den mentale verden.
  Nå svever de på drager, og en gruppe barn marsjerer under dem.
  Ledet av to gutter: Viscounten og helten Phoenix Falcon. Begge guttene er kjekke gutter med svært fremtredende muskler, og i kun shorts. Sterkt, la oss si, folkens. Og de marsjerer og passerer kolonnen.
  Barn prøver å bevege seg så raskt som mulig, og nå og da begynner de å løpe. Og det ser ut som en hær av engler med lyse, søte hoder. Og de er fortsatt ubevæpnet, bortsett fra hjemmelagde batonger.
  Men så kom de inn i furuskogen . Flere ulver knurret, men Phoenix kastet en tung kjegle mot dem med sin bare fot, og den brakk bokstavelig talt rovdyrets hodeskalle.
  Han falt om, og de andre ulvene begynte å stikke av. Og barna begynte å sortere ut kongler og kvister.
  Margarita bemerket:
  "Jeg husker en gang en hel avdeling av partisanbarn iscenesatte en alvorlig kamp. Og den tyske bataljonen flyktet. Og barna løp etter dem og slo dem med sprettert .
  Dominica var enig:
  - Sprettert, dette er dødelig kraft!
  Barnekrigere begynte faktisk å bygge sprettert. Og lage noe som buer.
  Margarita tok det og noterte med et smil:
  - Våpenet vårt vil være det mest perfekte hvis det drives bort med magi.
  Dominika kvitret og blottet tenner:
  - Spesielt hvis jeg legger det til!
  Etter at barna bevæpnet seg, tok begge de sterke trollkvinnene opp tryllestavene sine.
  Margarita kurret:
  - Vi tryller unisont!
  Dominica bekreftet:
  - Nøyaktig!
  Begge jentene samlet energien fra tryllestavene sine og lanserte den med sin kolossale kraft. Og så tok skjønnhetene og lanserte strømmer av energi fra de bare tærne gjennom barneflokken. Og så skjedde et mirakel, og tusenvis av fotoblitzer , eller, som en miniatyrsupernova, brast i flammer.
  Margarita og Dominica begynte å lese trollformler og sang:
  Vi er jenter, går inn i panteonet,
  De sverget en ed på å være trofaste mot fedrelandet...
  Slik at et rasende nederlag venter orkishistene,
  Vel, hva med at alvene lever under solskinn !
  
  Nymphin med oss , som metall,
  Laget av bronse, som er sterkere enn noe stål...
  Jeg drømte om å snu verdener på hodet,
  Som det store geniet Gralin testamenterte!
  
  Vi vil gjøre fedrelandet kjøligere,
  Og vi vil heve fedrelandet over stjernene...
  Måtte det bli suksess med alvejentene ,
  Selv om de små føttene våre er helt bare !
  
  Orkshist angrep mitt hjemland,
  Samurai-troll kommer fra øst...
  Jeg elsker Solcesus og Gralin ,
  Og , jeg tror, vi vil rive motstanderen i stykker !
  
  Elfrog med oss ,
  Hvilken solcenisme , spøkefullt, vil bygge ...
  Den sterkeste av alt i universet er den strålende familien,
  Det vil legge bevissthet og vilje til oss!
  
  Jeg tror vi aldri vil gi opp,
  Fedrelandet kan ikke bringes på kne...
  Kamerat Gralin er en lys stjerne,
  Og læreren vår er det kloke geniet Drenin !
  
  Vi vil lage vårt fedreland,
  Vakre og mer strålende på planeten...
  Og du vet, det vil være en morderpistol,
  La voksne og barn ha det gøy!
  
  Brenn Elfrog , ikke brenn i hjertet ditt,
  Du er beskytteren for alle alvesverd...
  Vi vil snart bygge et sterkt paradis, tror jeg,
  Solcesus vil komme, hellig misjon!
  
  Ikke stol på Orkler- gjengen , venner,
  At hun vil vinne enkelt og truende...
  Vi er alle en familie -
  Og tro meg, det er ikke for sent å elske ditt moderland!
  
  Herren allmektige beskytter oss alle,
  Vil heve et syvfarget flagg over bakken...
  Og det onde rovdyret vil bli til spill,
  Vi kan også takle Satan!
  
  Jeg elsker det store fedrelandet,
  I hele universet er det ingen vakrere deg,
  Vi vil ikke selge Elfia for en rubel,
  La oss bygge fred og lykke i universet!
  
  I navnet til vårt moderland, en drøm,
  Den store alven vil reise seg...
  Alt annet er bare forfengelighet
  Og en ny messias vil være med oss!
  
  Å Lada, min allmektige,
  Du vil gi kjærlighet og fred til lysalvene ...
  Jeg vender meg til deg og ber deg,
  Og slå om nødvendig med lyn!
  
  Ælfria , Vår Frue av himmelen,
  Ga Solcesus til universet ...
  For din skyld har den store Gud oppstått,
  Folk har egentlig ikke mistet smaken!
  
  Vær oppmerksom på at alver er slik,
  Alvgudene er høyt respektert...
  Vi er store sønner av moderlandet,
  Og døtre vinner alltid verden!
  
  Venner, vi må be til moderlandet,
  Perun, Yarilo og Elfrog mektig ...
  Vi vil være veldig sterke ektemenn,
  Og vi vil blåse bort til og med skyene på himmelen!
  
  Nå er fienden allerede drevet tilbake fra Elfskva ,
  Du sårer miljøvernerne mye...
  Vi er trofaste mot Solcesus og Gralin ,
  Og det blir nok av stridsvogner med våpen!
  
  Nei, fienden vil ikke være i stand til å dempe alvene,
  Siden våre krigere er allmektige...
  Bestått eksamen, bare en femmer,
  Slik at hver gutt ville være veldig sterk!
  
  Soltsegrad vil være strålende ,
  Og vi vil holde ham fra angrepet...
  Den seirende justeringen av ridderne vil komme,
  Selv om blodet renner i en ukontrollerbar strøm!
  
  Jenter barbeint i kulden,
  De løper, hælene blinker...
  Og de vil slå orkene med knyttnevene,
  Den usosiale Kain vil bli forflatet!
  
  Alt blir bra, folk vet,
  Vi vil oppdage konstellasjoner i verdensrommet...
  Tross alt er det synd å tvile på tapperhet,
  Og det vil være en mann på Guds trone!
  
  Vi vil snart gjenopplive de døde med vitenskap,
  Vi kan bli yngre og vakrere...
  Over oss er en kjerub med gullvinger,
  Til min vakre alvemor!
  Så jentene sang, og hele hæren av barn befant seg i skinnende rustninger og med sterke, ja kalde, våpen.
  Deretter ble opprustningen av guttene og jentene fullført. Og de var klare for en alvorlig kamp.
  Dominica og Margarita sendte ut kraftstråler som førte til storskala transformasjoner. Og nå var barnehæren klar.
  Og så la hun ut på kampmarsj.
  Dobrynya bemerket med et veldig fornøyd blikk:
  - Vi skal vinne igjen! Og dette er vår essens.
  En skilpadde på størrelse med en god tysk tigertank krøp foran. Hun hadde et diamantskall, eller rettere sagt, glitrende som dekket med edelstener. Et veldig søtt dyr.
  Margarita bemerket vittig:
  - Med et slikt skall risikerer skilpadden selv å bli et offer for en ambisiøs jeger!
  Dominica nikket og sang:
  Skår er bra
  Mot et maskingevær, dessverre , ingenting!
  Men sangen hennes viste seg å være lite fornuftig, og malplassert.
  Krigerbarna gikk rundt skilpadden. En av guttene ville skyte på henne, men jentesoldaten la hånden hennes på guttens skulder og knirket:
  - Ikke nødvendig!
  En annen jente sa:
  - Det er det laget er til for!
  Dette er virkelig kjempebarn som er ivrige etter å kjempe.
  Dominika bemerket med en latter:
  Og til venstre er vår hær, og til høyre er vår hær,
  Det er godt å slå meg i ansiktet med for mye drikking !
  Krigerne var i veldig godt humør . Og det ser ut som de er klare til å legge ut på en veldig lang reise. Og humøret deres vil virkelig ikke falme.
  Margarita sa med et smil:
  - Ja, jeg må si at vi fortsatt er heldige.
  Dominica spurte med et smil:
  - Så heldig?
  Partisanjenta svarte selvsikkert:
  - Det faktum at den store patriotiske krigen varte i mindre enn fire år. I virkeligheten kunne tyskerne ha motstått mye lenger på sine kraftige forsvarslinjer!
  Jenteskuespillerinnen nikket:
  - Jeg er enig i dette. Det er til og med noen alternative historier om dette emnet. Men uansett er vi i stand til å skape et mirakel. Når det gjelder tyskerne, etter å ha innsett at krigen allerede var tapt, ønsket de ikke å gjøre motstand i det hele tatt. Og dermed handlet de på sin egen pragmatiske måte!
  Margarita bemerket:
  - Her er ett ikke særlig vellykket kjøretøy - dette er Tigeren, for tung, og med dårlig beskyttet ledd mellom tårnet og skroget. Denne tanken, må du innrømme, er ikke spesielt god. For tung og utdatert, selv rustningen er ikke plassert i rasjonelle bakker. Og å plassere girkassen separat fra motoren er en stor feil.
  Dominica nikket samtykkende.
  - Du kan ikke argumentere mot dette ! Selvfølgelig er det en feil! Men på den annen side er det bare de døde som ikke gjør feil, og bare hvis de er fra et annet liv. Og det tror jeg hun er. I hvert fall for deg!
  Margarita nikket samtykkende:
  - Ja, det finnes definitivt et liv etter døden! Og jeg var personlig overbevist om dette. Og hvis jeg i dette universet er bestemt til å gå til grunne, så vil noe fortsette i et annet!
  Jenteskuespillerinnen nikket:
  - Som et endeløst dataspill med utallige forskjellige nivåer!
  Partisanjenta bekreftet:
  - Vel ja! Noe sånt, og dette må jeg si er veldig kult ! Og her kan du glede deg mer enn én eller to ganger.
  Heltegutten Dobrynya sang:
  - Det er på tide, det er på tide, la oss glede oss,
  I mitt liv...
  Til skjønnheten og koppen, det heldige bladet.
  bye, bye, svaiende, fjær på hjelmer,
  Vi vil hviske til skjebnen mer enn en gang!
  Vi vil hviske til skjebnen mer enn en gang!
  Jeg skal rive fienden fra hverandre! Jeg skal rive fienden fra hverandre! Jeg skal rive fienden fra hverandre!
  Og barnas klangfulle latter ble hørt. En stor dinosaur dukket opp foran den lille hæren . Riktignok så han ikke for truende ut, men han var stor. Og kroppen hans er stor, men hodet, tvert imot, er lite, pluss en lang hale. Og på toppen er det også knokefinner.
  Dominica utbrøt:
  - Dette er et beist - flott !
  Margarita nikket samtykkende:
  - Heftig dyr! Men ikke bekymre deg. Hvis vi ikke rører det, rører det oss ikke!
  Og partisanjenta beordret:
  - Unge krigere - ikke skyt og ikke bråk!
  Barna ble stille. Og de prøvde å gå med bare føtter uten å lage lyd.
  Dominica bemerket:
  - Hva om dinosauren er døv?
  Margarita smilte og ville si noe. Plutselig kom det et brøl og knakk av knekkede greiner. Et dyr på størrelse med en syv-etasjers bygning dukket opp, med en enorm munn, som en langstrakt spermhval. Dette er virkelig en stor brute. Og hoggtennene er omtrent fem meter lange.
  Dinosauren, som sto stille og så nysgjerrig på barneflokken, så et forferdelig monster og skyndte seg å stikke av. Og det var som om han faktisk ble ansporet. Det er dyrere å kjempe mot en gigant som denne sabeltannede tyrannosaurusen.
  Dominica og Margarita reiste tryllestavene sine. Partisanjenta skjøt først. Og fra tuppen av stokken hennes vil en morderisk pulsar fly ut. Og han vil treffe munnen til monsteret. Og han vil bli ganske svidd. Men som svar kom det et enda mer forferdelig og øredøvende brøl.
  Dominica tok den og som svar slo hun den med all sin makt, handlet med kraft, som om hun banket en morderisk haug og kvitret :
  Dinosaurer, kanskje du er her, og ikke i Afrika,
  Kanskje du tygger høy til frokost,
  Dinosaurer,...
  Og jenta sendte sin del av magien til kjempen. Og de tok hoggtennene hans, og da de ble truffet, ble de til vakre, rosa knopper.
  Dominica sang:
  Jeg ville lage et strykejern
  Plutselig dukket elefanten opp...
  Vinger som en bie -
  Blomster i stedet for ører!
  Margarita brøt ut i latter, og igjen slo hun henne med en destruktiv og destruktiv pulsar. Men barnehæren begynte å overøse monsteret med piler. Og skala-rustningen hans begynte å boble .
  Dominika tok og slapp magi fra både hennes bare føtter og tryllestaven. Og det fungerte bra her.
  Det var som om noe magisk hadde tatt det og ladet seg selv med kolossal destruktiv kraft.
  Margarita tok den og kvitret og blunket med safirøynene:
  - Wow!
  Tyrannosaurusen kollapset, og i stedet dukket det opp et stort og bredt bord, tykt lastet med mat. Og her var det allerede så luksuriøst og enestående, unikt. Og slike blendende delikatesser.
  Dominica sang:
  Dette ble deilig
  Og aromaen er mye søtere enn honning...
  Vi vil ikke vinne fra bunnen av,
  Og naturen vår vil blomstre!
  Margarita bekreftet med et smil og blottet tenner:
  - Ja, det skal blomstre! Og det er flott!
  Deretter la partisanjenta til:
  - Og du vet hvordan du kaster magi. Dette må jeg si er fantastisk! Gjør en så stor størrelse til en velsmakende godbit . Dette er ikke orker eller nisser - det er lettere med dem!
  Dominica nikket og sang:
  - Alt umulig er mulig, jeg vet med sikkerhet,
  Og lær å kaste magi, helt i fravær!
  Og spark foten på veldig sterkt stål,
  Og skjær monsteret med en spisser!
  Margarita fniste og bemerket med et smil at hun glitret av perler:
  - Ja, du synger så rørende at du ikke finner feil! Super!
  Dominica var enig:
  - Jeg er en stor super - en fighter kulere enn verden!
  Og hvordan han vil ta og rulle med øynene at de er så safir og som stjerner.
  Bordet med mat vinket barnekrigerne, og noen av dem begynte å nærme seg det og ta smultringer og kaker, dyppet i sjokolade og forskjellige typer kremer. Enda bedre, ta en iskrem. Dette er helt suverent.
  Margarita blåste i hornet og brølte:
  - Dere trenger ikke spise for mye ,
  Det er ikke nødvendig for dere alle å skynde dere inn i borgerskapet...
  Og skriv en notatbok til deg selv,
  Mobilitet vil fortsatt komme godt med!
  Dominica bemerket med et søtt smil:
  - Ja, det ble virkelig kjempebra!
  Og hun blunket med sine kornblomstblå øyne.
  Margarita bemerket:
  - Kjøttet til dinosaurene er lite velsmakende, og enda mindre for kjøttetende skapninger. Men å spise hesten...
  Dobrynya brølte:
  - Jeg lar deg ikke spise hesten!
  Og guttehelten sang:
  Sivka-burka, profetisk kaurka,
  Stå foran meg
  Som et blad foran gresset!
  Sivka-burka, profetisk kaurka,
  Veldig, veldig nødvendig
  Møte deg!
  Oenomaus tok den og hoppet av dragen. Han ville virkelig prøve hva slags mat dinosauren hadde blitt til. Mest sannsynlig er det noe sjarmerende. Og gutteprinsen tok kaken med sjokolade og kastet den inn i munnen hans.
  Og han begynte å tygge kraftig, det var kremet og søtt. Det er så deilig.
  Barna sutret unisont:
  - Vel, la meg prøve! Ikke vær onde tanter!
  Margarita smilte uskyldig:
  - Jeg heter tante? Det er morsomt!
  Og partisanjenta ropte:
  - Jeg skal gi deg ti minutter å spise! Du kan spise, men med måte!
  Dominica spurte med et smil:
  -Måtte du gå sulten under krigen?
  Margarita nikket med det gylne hodet, fargen på en vårløvetann:
  - Ja, hvordan! Og det var ekstremt slitsomt!
  Jenta begynte å synge med sin klare stemme for å understreke tragedien i situasjonen.
  Mens hun sang, hoppet jenta til og med av dragen. Og hun begynte å danse på det oransje gresset med bare føtter.
  Og stemmen hennes var så iriserende og strålende:
  Vi er Komsomol-medlemmer, drømmejenter,
  Om fremtiden til folket i dette vakre landet...
  Når vi er trofaste mot jorden og planeten,
  Og vi vinner denne farlige kampen!
  
  Enhver forretning argumenteres da,
  En ild brenner voldsomt i et ungt hjerte...
  Jenter, dette er bare vakkert
  La oss åpne døren til det store rommet!
  
  Alle som er mann er en gigant
  Vitenskap, jeg vet, vil gi ham makt...
  Tro meg, vårt kall er alltid det samme,
  Slik at Abel regjerer, og Kain er i fangenskap!
  
  Jeg vil at en rik høst skal modnes,
  For at planeten skal blomstre...
  Slik at et vakkert, vidunderlig paradis kan komme,
  Og vennskap var sterkere enn metall!
  
  Vi vil erobre verdensrommet,
  Jenter løper barbeint gjennom vannpytter...
  Over oss er en kjerub med gullvinger,
  Snøstorm og kulde vil ikke skremme oss!
  
  Tro meg, våre fiender kan ikke beseire oss,
  Nerver av stål og en flamme i hjertet...
  Og åndens styrke, som om du er en bjørn,
  Vi skal heve banneret, jeg vet!
  
  Hvem elsker de mest strålende jentene,
  Han er vakker i både sjel og bilde...
  Forbered et mektig maskingevær,
  Selv om motstanderen din er farlig!
  
  Jeg vet at vi definitivt vil vinne,
  Vi vil for alltid være forent med vårt moderland...
  Tross alt er det en hel stjerneklar verden foran oss,
  La mennesket bli en sterk skapning!
  
  Fedrelandets lys uten dets majestetiske grenser -
  Rubinstjerner fyrer over hodet.
  Rus dekket seg med udødelig herlighet -
  Den mektige helten, draymannen, slår!
  
  Rowan rubin i smaragdblader -
  Safir glitrer i åkeren , kornblomst...
  Jeg sender mine tanker til deg, Russland -
  En dobbelthodet ørn flyr med sanger!
  
  I duggdråper er perler snøfnuggdiamanter,
  Alt er bra i det store moderlandet!
  Jorden er feit, den har årer som fjær,
  Snøhaugene har blitt revet med av den friske vinden!
  
  I en region i Russland er det is, seler,
  I venn , kameler er ørkenens gull.
  Det er varmt her når snøstormene bruser,
  Fordi vi har Gud i våre hjerter!
  
  Vannmeloner, meloner og bananer vokser,
  Og et sted om sommeren kjører du på skøyter...
  Vel, hvor kan du finne slike land i verden?
  Hvor folk er så sterke i nevene!
  
  I Russland er våpenbragden opphøyet,
  I den er mennesket skaperen av sin egen skjebne!
  Vi kan kjempe fint ,
  Slik at en flom av problemer ikke kommer til Rus!
  
  Kvinnene våre er vakre, det vet alle
  Og det finnes ingen sterkere menn med mot!
  Fedreland, du er legemliggjørelsen av paradis -
  Én suveren Gud er familiens mester!
  
  Ortodokse ikoner vil bli godkjent,
  Kampanjen som en soldat setter i gang...
  Vi kommer hjem med sjenerøst bytte,
  Uten å gå glipp av et slag slår bueskytterne ned fiendene sine!
  
  La oss gi fred og lykke til hele universet,
  Og sammen med Gud skal vi oppreise de døde!
  Til ære for vårt uforgjengelige moderland -
  Vi kommer garantert til å vinne, jeg vet!
  Dominika plukket også opp sangene hennes. Og de danset alt sammen, og deres nakne, solbrune, sterke ben var i bevegelse og danset.
  Så blåste Margarita i hornet:
  - Lysene slukkes! Det er det, måltidstiden er over.
  Krigerbarna forlot motvillig bordet. Faktisk, hvordan kan du ikke sluke det opp ? Når det er bokstavelig talt dusinvis av forskjellige typer krem. Og det er ekstremt deilig. Og luktene av disse iskremene, bakverkene, kakene, kringlene og andre deilige og appetittvekkende ting er så spennende og attraktive.
  Dominica bjeffet :
  - Ikke overspis ! Øv på moderasjon!
  Margarita tvitret:
  - Kjenn alle at en person ikke er en gris! Og du må spise veldig klokt.
  Den heroiske gutten Dobrynya, som selv nettopp hadde spist et dusin kaker og smurt seg inn med flerfarget krem, mumlet:
  - Alt dette er fantastisk! Men du må vite når du skal stoppe. Å spise er bra, men overspising er dårlig.
  Gutteprinsen Oenomaus var enig:
  - Hovedfienden din er magen. Men når de sier - gi middagen din til fienden, betyr ikke dette å ta det bokstavelig!
  Dobrynya bemerket med et smil:
  - Men etter en hard dag, eller kamper, eller trening, bør du spise godt! Ellers vil det ikke være strøm.
  Dominica nikket med et smil og sa:
  - Jeg personlig foretrekker å løse opp proteinet i melk til middag og drikke det. Det er tilfredsstillende, og om natten vokser musklene og brenner ikke. Vel, cottage cheese med fisk til middag er veldig sunt. Kroppen til idrettsutøvere trenger proteiner.
  Barnekrigerne ble bygget på en eller annen måte. Og de begynte igjen å marsjere til slottet til den onde trollkvinnen Bastinda. Landskapet rundt fortsatte å være frodig. Men jo lenger den lille, unge hæren, med sine nakne, støvete hæler, gikk, jo mer visnet naturen rett foran øynene våre.
  De nærmet seg rotternes rike, og dette er veldig ødeleggende eiere.
  For å muntre seg opp begynte barnekrigerne å synge og begynte å trampe mer energisk med føttene:
  Elfia blomstrer som en busk under konger,
  Det er uendelig og vakrere enn universet...
  Victory åpnet en grenseløs konto,
  Vår tro vil gjenoppstå i Rodnovery !
  
  Fedrelandets storhet, tro det, er
  Måtte hennes kjære hjerte stige høyere...
  Slik at universets lykke ligger i
  Å ha Elfia med et sterkt tak!
  
  Legg merke til at alven vår flyr fremover,
  Og skjærer bølgene med brystet...
  Men vi må, vi kommer omvendt,
  Og det vil være andre, tro meg, dommere!
  
  Vårt moderland vil ha en stor verden,
  Som flammer av sterkt lys...
  Og fremfor alt er Elfrog sjelens idol,
  Som gjør vinter til sommer!
  
  Ja, jeg vet, det er vanskelig for oss gutta,
  Men du tjener Oenomai trofast ...
  Båten ble truffet, åren brakk,
  Og et sted bjeffer en grusom hund truende!
  
  Nei, vi vil ikke gi Elf til motstanderen ,
  Sverdene våre har blader, tro meg, skarpere...
  Vi vil stå og vinne igjen
  Og ikke snakk tull, demoner!
  
  Her samles vi til paraden,
  Det finnes ikke noe vakrere hellig land i universet...
  Tro meg, vi vil sende våre fiender sammen til helvete,
  Og vi vil bygge et paradis selv, vet du, til og med!
  
  Ingen kan stoppe oss
  Vi er de store ridderne av alvene...
  Slik makt, en uovervinnelig hær,
  Og la oss gjøre hele planeten lykkeligere!
  
  La oss vise oss til verden i skjønnhet,
  La oss heve det syvfargede flagget over planeten...
  Og vi vil være glade, tro meg, overalt,
  Tross alt synges heltedåder!
  
  Vær oppmerksom på at alvefred er på topp overalt,
  Og den vil utvide seg kontinuerlig...
  Og folk vil være lykkelige på jorden,
  For det er ingen skam for fedrelandet!
  
  Når den store Solcesus kommer ,
  Det vil ikke være noe mørke i universet vårt...
  Og hvis mann og alv ikke er feige,
  Hans skjebne er soloppgang og skaperverk!
  Dette er en sang som berører sjelen! En herlig og storslått sang.
  Selv om landskapet rundt har blitt mye verre - sporete trær, hakket gress, er alt knust og dekket av spor etter rottepoter.
  Margarita bemerket:
  - Ja, ikke forvent noe godt fra disse rottene! Og rundt omkring er det nuller.
  Med et smil så strålende og friskt, bemerket Dominica og blottet tenner:
  - Dette var selvfølgelig å forvente! Alt har blitt for useriøst . Men hva kan du ta fra en rotte - bortsett fra gjødsel fra avføring!
  Og begge jentene bryter ut i latter. Deretter økte hele barnetroppen sitt barfotsteg. To krigergutter stormet frem og svingte sverdene som vindmøller.
  Og slik ble den første rotta, på størrelse med en god bulldog, hugget opp av de heroiske guttene på begge sider. Dette var en alvorlig kamp på gang.
  Barna økte tempoet enda mer og begynte bokstavelig talt å løpe. Og så dukket det opp en stor tropp med rotter foran. Den eldste av dem var på størrelse med en god okse. Jenteskuespillerinnen Dominika red inn i kamp på en drage. Og hun var klar til å kjempe, men hennes første slag fra tryllestaven traff den eldre rotta.
  Og den lyste opp og ble til en stor sirkel av utvalgt ost med hull. Og en så appetittvekkende lukt kom fra ham at rottene ble distrahert fra angrepet på barnebataljonen og angrep deres tidligere leder, som var blitt så appetittvekkende med duften av den mest utsøkte delikatesse for mus.
  Dette viste seg å være en overraskelse.
  Margarita bemerket:
  - Dine evner vokser hver time! Og dette må jeg si er ekstremt kult !
  Dominica nikket med det gyldne hodet:
  - Jeg kan mye! Og dette er min store credo! Og hvis jeg kommer i gang, vil ingenting stoppe meg.
  Og jenta tok den og slo et annet lag med magisk lyn. Og ytterligere transformasjoner fant sted.
  Flere titalls rotter ble store, stripete vannmeloner som så veldig appetittvekkende ut.
  Krigerbarna sang i kor:
  Meloner, vannmeloner, hveteboller,
  Et sjenerøst, velstående land...
  Og sitter på tronen i Elfiburg -
  Fader kong Oenomai!
  Og så kjempet barnekrigerne til slutt med rottene, og la oss hugge dem ned uten avbrudd. Og krigerne svinger sverdene energisk . Og jentene begynte å skyte fra buer. Noen av dem var alver, og de var veldig dyktige til å skyte. Dette var virkelig en skikkelig kamp.
  Og flere rottelag går i kamp. De renner som en dyp elv.
  Dominica bemerket:
  - Når vi snakker om noe vondt og ondt, er det en følelse av at det ikke er noen grense!
  Margarita sang med et smil, som imidlertid var trist:
  Mørkets krigere er virkelig sterke,
  Ondskapen styrer verden uten å vite tallet...
  Men dere er Satans sønner,
  Ikke bryt Kristi kraft!
  Dobrynya, som hoppet fra dragen, begynte å hugge ned rottene. Han gjorde dette med to sverd samtidig, og på grunn av guttens raske bevegelser virket det som om en kaffekvern fungerte. Det var her utryddelsen begynte.
  Oenomaus ble også med i kampen. Gutten tok den ene rotten i halen med tærne og kastet den på den andre, og knuste bein. Så sang han:
  - Min store styrke er stor,
  Og jeg vil aldri overgi meg til mine fiender...
  Fra slaget fra guttens knyttneve,
  Den onde rotta vil fly til skam!
  Faktisk viser gutteprinsen seg som en veldig tøff fighter i kamp.
  Dobrynya er også kraftig, muskuløs, selv om han brukte gutteben og ikke glemme sverd . Og han begynte å vise et enestående nivå av misbruk. Så tøft og blodig det hele var.
  Gutten viste seg å være veldig aggressiv og stridbar, i likhet med de andre jagerne i den unge hæren.
  Og guttens nakne hæl stikker tvers igjennom rottenes hodeskaller.
  Dette er morder, og samtidig er det et smil på guttens lepper .
  Dominica bruker sin magiske kraft til de neste transformasjonene. Og han er ekstremt aktiv.
  Krigeren hopper opp og snurrer rundt. Og nå flyr en strøm av energi fra tryllestaven hennes igjen. Og treffer orken.
  En raggete, brunbjørn blir umiddelbart til en sjokolademarshmallow. Hvor flott er dette ?
  Margarita spurte med et smil:
  -Kan du lage halva?
  Dominica nikket med det gyldne hodet:
  - Selvfølgelig kan jeg det! Og det blir fantastisk!
  Og jenta slapp magiske ladninger både fra hendene og fra de bare tærne. Flammer traff troppen av orker. Og en hel elv med honning rant... Honningen var guloransje og sprutet som en brenning.
  Margarita svarte med en latter:
  - Du vet, dette er ikke helt det du trenger!
  Dominica nikket samtykkende.
  - Riktignok ikke helt halva, men også ganske søtt!
  Partisanjenta bemerket:
  - Halva var en sjeldenhet før krigen. Men de spiste honning selv under okkupasjonen.
  sparket igjen , denne gangen mot rottene, og sang:
  Den beste gaven er selvfølgelig honning,
  Gutten vil selvfølgelig forstå dette...
  Selv en liten bit - en teskje,
  Dette er allerede bra, vel, enn si en hel pott!
  Margarita sparket også, først med en tryllestav, og deretter med bare tærne, og fortsatte:
  Men kjære, dette er en veldig merkelig ting,
  Hver ting enten eksisterer eller ikke...
  Men kjære, jeg forstår bare ikke hva hemmeligheten er,
  Hvis det finnes, så er det umiddelbart borte!
  Men hvis du spiser det, vil det ikke være flere problemer!
  Dominica tok den og snurret rundt på dragen. Smilet hennes ble så skummelt, og samtidig gledelig. Jenta kjente kolossal styrke i seg selv. Og så kom det en bølge ut av tryllestaven hennes. Og med en gang ble et par tusen rotter til deilige koteletter i saus. Og enda en bølge av tryllestaven, og rottene ble til fiskeretter.
  Dessuten var tilbehøret deres luksuriøst, med bananer, ananas og andre veldig deilige frukter. Og alt er så utrolig velsmakende og fantastisk.
  Dominica sang:
  Siden rettene er fantastiske
  Jentene er sjarmerende...
  Og fire lyskilder skinner,
  Slå orken i trynet!
  Margarita bemerket vittig:
  - En god kokk lager koteletter av orker og rotter, og spiselige til det!
  Gutten Dobrynya tok og kastet en tung brostein mot nissens panne. Han stakk hodeskallen tvers gjennom og sang:
  -Hvis du er så freak ,
  Jeg sparker deg...
  Vel, hva om du er et tullhode,
  Da er en aktiv plan klar!
  . KAPITTEL nr. 11.
  Dominika Dolfinovas bror skiftet navn. Og nå kalte han seg selv veldig kul - Caligula. Enten til ære for den beryktede keiseren, eller etterligning av navnet til et av eselene i tegneserien om Dunno.
  Og nå bestemte den kjempende gutten Caligula Dolphins at han måtte gå på leting etter søsteren sin. Men hvor skal man lete etter hennes savnede?
  Og gutten vendte seg til en berømt bok om magi. Han stolte selvfølgelig ikke på alle slags synske og trollmenn.
  Men hvorfor ikke prøve å gå i transe selv. Dessuten er ikke faren hans menneske, og han kan ha sine egne magiske evner, og på et helt ekstraordinært nivå.
  Gutten Caligula tok delfinene og satte seg på sofaen i lotusstilling. Og prøvde å konsentrere seg. Den unge filmskuespilleren krysset beina og rettet opp ryggen. Og så kastet gutten seg ut i noe helt sprøtt og fargerikt, og prøvde å finne Dominica.
  Storslåtten i teaterforestillingen er vanskelig å beskrive. Når spesielt alver, orker, nisser kjempet... Et kostymeshow med mange jenter av alle nasjonaliteter og varierende grad av nakenhet. Opptoget er vakkert og imponerende i sin originalitet, spesielt når jentene plasker sine bare føtter enten på den varme sanden eller på snøfonnene.
  De angriper ved å slå med sverd og spyd mot rustningen til ulike former for stridsvogner. Og metallmonstrene svarer med stråler av varme flammekastere. Temperaturen på flammen er lav, og jentene, skrikende, er bare lett forbrente, og skriker hjerteskjærende. Og orkene brøler enda høyere, og pannen deres banker , bang , bang - flerfarget konfetti smuldrer fra slagene.
  Og dekorerte biplaner suser ovenfra og etterlater seg girlandere av fancy tog med forskjellige kaskader av skjønnhet.
  Det galeste, og dette kan til og med blåse taket av hengslene, er at fantasiverdenen er blandet med ekte, historiske skikkelser, om enn fra en fjern fortid.
  Stalin, ved denne anledningen, uventet, forlot unødvendig hemmelighold, bemerket:
  - Luftwaffe har nådd de mest avanserte høydene innen luftfart. Selv om ikke
  Hvis du teller diskoteker , gjorde bombeflyet TA-700, som er i stand til å frakte opptil femti tonn bomber, et alvorlig inntrykk.
  Hitler sa:
  - Men " Supermonsteret " med en 3200 mm kaliberpistol, to hundre tonn rakettladninger, er fortsatt et uovertruffent militærkunstverk.
  Stalin foreslo deretter en skål:
  - Så la oss drikke til det faktum at munnen krever all kunst unntatt militærkunst!
  Den store lederen til alle tider og folk nøt med glede vinen forseglet før Jesu Kristi fødsel, og verden Fuhrer drakk juice fra nittiti frukter. Begge diktatorene så på hvordan sporet av en rakett som flyr oppover tydelig skar over himmelen på skjermen. Hvordan høre den muntre stemmen til en russisk jente:
  - Inntreden i bane var vellykket.
  Og dundrende applaus fra alle tribunen - det er gjort! Mennesket er endelig i verdensrommet, og dette ble gjort av representanter for de største rasene på jorden - russerne og tyskerne.
  Hele himmelen fra horisont til horisont ble malt med glimt av tusenvis av fyrverkeri i alle regnbuens farger og millioner av nyanser, da det virket som en fabelaktig napalm spredte seg over nattrommets blekk. Samtidig ble individuelle flammende supernovaer til klare inskripsjoner - slagord . Som: "Motherland and Space", "Forward to the Stars", "Union of the Peoples of the Earth"!
  Dette er virkelig en slags galskap. Det var som om det oppsto en superkosmisk og fantastisk forestilling. En slags alternativ historie, der det ikke var noen krig mellom Det tredje riket og Sovjetunionen, og det viste seg å være veldig kult . Men nå ser ikke dette særlig bra ut, for å si det mildt.
  Han må finne sin eldre søster. Og dette er hovedoppgaven til gutten, som allerede hadde spilt hovedrollen i en serie filmer, og var veldig kjekk og muskuløs, med flislignende muskelavlastning.
  Og det nye navnet Caligula skal ha vakt mye oppmerksomhet.
  Gutten fortsatte meditasjonen. Og plutselig så jeg en jente, vakker som en engel, og med krøllete hår fargen som bladgull. Hun rakte ut hånden til gutten og sa med et smil:
  - Vi har en rekke viktige oppdrag å fullføre sammen med deg!
  Gutten Caligula spurte med et smil:
  - Og så kan jeg finne søsteren min, som forsvant et ukjent sted?
  Jenta ristet på det gylne håret og svarte selvsikkert:
  - Ja, det er mulig. Men søsteren din oppfyller nå en vanskelig messias - å redde alle representanter for det sterkere kjønn, som trusselen om ødeleggelse henger over. Og det er så vanskelig.
  Caligula Dolphins spurte:
  - Hva heter du, og hvem er du?
  Jenta svarte med et søtt smil:
  - Jeg er Margarita Korshunova, en partisanjente hengt av nazistene, og nå gjenoppstått i en ny verden. Og dette er min skjebne, å tjene godhet og redde mennesker.
  Gutteskuespilleren nikket:
  - Jeg forstår deg veldig godt. Så, har vi noen morsomme oppdrag? Litt som på film, men på ekte?
  Margarita nikket:
  - Ja, som på ekte! Men vi har slike muligheter at vi ikke bør være redde.
  Caligula of the Dolphins og pionerpartisan Margarita hadde ikke tid til å diskutere og akseptere det fantastiske opptoget, og gikk virkelig inn i den nye verdenen, og i en tilstand av kamptranse!
  Margarita bemerket:
  - Vi har nå en hel hær. Og du forstår hvilket ansvar du og jeg har!
  Caligula svarte selvsikkert:
  - Klart jeg forstår! Og jeg håper å vise meg å bli en verdig sjef.
  Og gutten snurret sitt skarpe sverd.
  Vi tok oss raskt en matbit og skyndte oss å bygge tropper. De burde ha dratt til Italia så snart som mulig og satt fyr på pavedømmets fjær.
  Hæren la ut fra Wien til trommeslag og store trompeter. Infanteriet hadde ennå ikke rukket å nærme seg og kavaleriet suset rundt. Mange ryttere fra forskjellige land som gikk inn i det tsaristiske russiske imperiet. Dette gjorde det mulig å tråkke foten med titusenvis av hover. Strålende kosakker og lette tatariske kavaleri suser fremover. Neste trekk rikt dekorerte avdelinger av den polske herren. Vel, de elegante herrene så ut som de var samlet til en kongelig parade. Dessuten ønsker alle å overgå den andre i antrekkets prakt, fra hjelm til sele. Det er også teutoniske riddere i rustning. Rustningen er polert til en glans, forgylt eller sølv. Det er også svensker med spesiell uniform, og finner. Monterte janitsjarer og spagier, arabisk kavaleri.
  Og mange bannere og flaggstenger av folkeslag fra ekvator til Polhavet. Og hvor mange trofeer ... Dette er de erobrede maktene.
  Og her kommer østerrikerne , og med dem tyskerne. Vi meldte oss frivillig til turen. Dessuten er ideen om å plyndre Italia en stor fristelse. Naturen er raus der og det er mye penger! Som andre gode ting som kan samles med spader.
  Caligula the Tomboy sang:
  Hæren vår er sterk
  Hun beskytter verden...
  Vel, hva om det er en krig,
  Det er ikke på vår side!
  Og gutten stampet den bare foten i vannpytten. Selvfølgelig hadde han bare på seg shorts, siden han beveget seg så raskt i en tilstand av kamptranse at klærne hans bare ville komme i veien og revne.
  Margarita spurte vennen sin og andre utslettelse:
  - Eller kanskje du faktisk skal synge? Dessuten er den akkurat din!
  Gutteskuespilleren nikket med et smil som var som en ulveunge:
  - Hva tror du, jeg kan ikke?
  Og delfinenes Caligula begynte å synge;
  Å, denne verden, du er så trist,
  Bare et hav av tårer - et hav ...
  Hvor er sjelens astrale sti midt på dagen,
  De døde hylene drømte om å komme til Eden!
  
  Den inneholder isen av hjerter, frosne skorper,
  Og den brennende heten av misunnelige lidenskaper.
  Hvor ufølsom, som til og med er ung i kjødet,
  Den triste nattergalen spiller i sorg!
  
  Som slimet til en vedlus, rutinens ånd,
  Og gravens forfall av bekymringer.
  Men vi kan hvis vi står sammen
  Få folket ut av hengemyren!
  
  Fordriv universets ondskap,
  Slett forbannelser er et forferdelig tegn ..
  Vi kan ikke bære tøylene til lidelse,
  La djevelen bli til støv!
  
  Planeten vil raskt kaste av seg lenkene sine,
  Den vil imidlertid ikke forlate bane.
  TIL La oss behandle hverandre ærlig
  Da reiser folket seg!
  
  Du kan reise deg uten frykt,
  Ikke press andre mennesker...
  Slik at jævelen ikke svømmer med fett,
  Slik at moren vår ikke blir gammel!
  
  Vi skal drikke litt for det,
  Vin som er søtere enn biers honning!
  La det være problemer i virkeligheten ,
  Men regnskapets time er ikke kommet!
  
  Da skal vi bygge et himmelsk paradis,
  Alle barn vil nyte for alltid.
  Vi flyr som en pil inn i himmelsk flukt,
  En lys drøm som gikk i oppfyllelse!
  Sangen tok slutt, og med den flyttet det kjempende paret fra landskapet i de italienske alpene til ...
  Skjell eksploderte, og mye mer moderne våpen skjøt. Her er det Port Arthur, den legendariske byen. Det var hans fall som markerte nedgangen til Romanov-dynastiet og hele autokratiet som helhet. Hvis denne festningen hadde stått, ville det ikke blitt en så stor revolusjon. På det meste bråket de litt og la fra seg hammer og sigd. Men det var nederlaget her som førte til hendelseskjeden som forårsaket den store oktoberrevolusjonen.
  Er dette bra eller dårlig? Arrangementet er dyrt. Millioner av ofre og emigranter, men senere akselererte landet sin utvikling betydelig.
  Selv om det var til en svært høy pris, sank befolkningen i Russland med hundre millioner mennesker.
  Som de sier, blodatting kurerte pasienten.
  Men nå er det en sjanse, etter å ha gjenerobret Port Arthur, til å snu historien tilbake og følge en unik linje. Når for eksempel Romanovs beholder makten, og til og med i den autokratiske versjonen. Dette er selvfølgelig science fiction, men interessant. Så, egentlig, hva venter Russland hvis versjonen av tsarismen blir bevart?? Stagnasjon, eller omvendt, seier?? Vil systemet med absolutt monarki bli mer effektivt enn vestlige demokratier?Sistnevnte har allerede blitt moderne. Faktisk har forholdet mellom Russland og Vesten fra det tjueførste århundre forverret seg betydelig. Etter det ble det mote å se etter måter alternative til vestlig parlamentarisme. Konseptet dukket opp: administrert demokrati. Dette er når det formelt er frie valg, men i realiteten er resultatene forhåndsbestemt på forhånd. Men denne styreformen er ustabil, og partiet ved makten, for å opprettholde sin posisjon, innskrenker allerede demokratiet gjennom lovgivning. Og så går alt mot diktatur, opposisjonen mister allerede representasjon i parlamentet.
  Og så lanseres mekanismen for undertrykkelse og terror, eller tvert imot skjer det en revolusjon, enten ovenfra, som under Gorbatsjov, eller nedenfra, som også skjedde mer enn én gang.
  I Russland under autokratiet er alt enklere. Kongen har absolutt makt: å henrette, å benåde, å kommandere. Han har den høyeste dømmende, utøvende og lovgivende makt. Det er et statsråd av personer utnevnt av monarken, som bare gir ham råd, og det er embetsmenn som utfører kongens vilje.
  Statsdumaen begrenset absolutismens monarki, fratok keiseren retten til å lage lover, og tok delvis kontroll over budsjettet. Men viktigst av alt var det Dumaen som ble grobunn og hoggorm for ulike konspirasjoner. Dette er negativt!
  Uansett, selv partisanjenta var ikke imot å hjelpe kongen. Margarita spurte mobberen Caligula:
  - Så valget er klart, la oss angripe!
  Terminator boy svarte:
  - Det er ikke noe annet valg! Selvfølgelig angriper vi!
  Og kuttekaoset begynte. Etter å ha akselerert ved hjelp av magiske evner med seks hundre kilometer i timen, brøt kjerubguttene inn i fiendens rekker, som nesten ikke tok hensyn til eksplosjonene av skjell og maskingeværskudd. Heldigvis var det også uheldig vær, regn og mørke. Kuropatkin har ennå ikke sendt folk på offensiven. Og han utførte artilleriforberedelser. I motsetning til hva folk tror, var generalen og tidligere forsvarsminister ingen tosk. Kuropatkin prøvde å ta vare på soldatene og kjempe vitenskapelig. Det var dette som sviktet ham. Ubesluttsomhet, langsomhet, ønsket om å slå sikkert, handling etter en mal - fratok suksessen til kampen med de modige japanerne. Derfor var det ingen grunn til å forvente at Suvorovs dristige angrep ville fange Port Arthur på farten. Akk, Kuropatkin vant bare fordi etter døden til Nogis korps, klatret japanerne, også uten å endre formasjon , foran og angrep front mot front. Og som et resultat slo de ut rekkene og rullet tilbake.
  Men nå har Kuropatkin både fanget skjell og sine egne.
  Dette betyr at du kan utføre artilleribeskytning selv i flere dager, og beregne hva hvis japanerne bryter sammen. Og dette til tross for at keiser Nicholas ga en kategorisk ordre om å umiddelbart storme festningen og avslutte krigen, som var ødeleggende for statskassen.
  Her er selvfølgelig Kuropatkin mellom stein og hard. Men Port Arthur er en mektig festning, og nå som japanerne har slått seg ned i den - prøv den, ta den!
  Men Margarita og Caligula fra delfinene, hogg med sverd og kastet de bare tærne med barnas ben, men kvikke som propellblader, beveget seg langs bastionene og ryddet dem for soldater. Først av alt må du kjenne de dominerende høydene, og deretter vil det være mulig å åpne veien for de angrepende troppene.
  Mens hun hogget samurai, sa Margarita vittig:
  - Vanligvis kjemper de for fremgangens skyld, men vi, viser det seg, ser ut til å kjempe for regresjonens skyld!
  Gutten Caligula gliste:
  - Mener du at gjenerobringen av denne festningen vil styrke Autokratiets posisjon?
  Og han utførte en hel rekke teknikker med sverd. Slik ble sverdene hans båret.
  Og guttens bare føtter ga slag som knuste hoder, nakker og bein.
  Margarita slikket blodet fra leppene hennes som spredte seg rikelig fra hennes raske slag med hendene og føttene, bekreftet:
  - I hvert fall til og med sånn! Tross alt er det klart at en monark som vinner kriger blir populær. I hvert fall for en stund. Da er seieren glemt, og gjennomsnittsmennesket, eller vanlige folk, trekkes inn i en banal arbeidshverdag. - Partisanjenta med ett spark , etter å ha slått ned seks japanere på en gang, og to ble gjennomboret av sin egen bajonett etter et kraftig dytt, la hun til. - Kanskje dette bare er en midlertidig utsettelse!
  Og igjen beveget hun den nakne hælen og beseiret fem krigere fra den stigende solens land, inkludert tre offiserer.
  En barbeint gutt i shorts, hakker japanerne som kål, bemerket Caligula logisk:
  - Etter seieren vil en rask økonomisk vekst begynne i Russland. Dette betyr at folk vil leve bedre, og revolusjonære følelser vil avta.
  Den unge krigeren sparket kanonen på en slik måte at et dusin samuraisoldater fløy opp ned . Terminator boy lagt til. - Folk pleier å bråke på grunn av sult!
  Margarita spyttet ut et bein fra en avkuttet hodeskalle fra munnen, spyttet traff tre japanske soldater, var bare delvis enig:
  - Dette er faktisk ikke sant! Ja, revolusjoner og opptøyer er vanligvis ansporet av en forverret økonomisk situasjon, men ... Tross alt gikk ikke desembristene til handling på grunn av sin egen fattigdom.
  Krigergutten Caligula, etter å ha utført et sommerfugltrekk og kuttet av et dusin japanske hoder, ble så enig:
  - Det stemmer, ikke på grunn av fattigdom! - Den unge krigeren kuttet ned en hel håndfull skyttere og la til. - Det nytter ikke alltid å tenke med magen!
  Margarita korrigerte, og fortsatte å hakke brutalt, slik at japanernes lemmer spredte seg:
  - Mer presist, å tenke med magen er aldri nyttig!
  Tomboyen Caligula her sa ja, hogget opp samuraiene og kastet hodene med hjelm i forskjellige retninger, og med stor iver:
  - Du har hundre prosent rett! Det er ingenting å protestere mot!
  En kriger og en ekte pionerpartisan, og dessuten den mest rolige prinsessen, etter å ha mottatt denne tittelen for sine tjenester i en av de magiske verdenene, knurret:
  - Og fettet skal vi fjerne fra oss selv! Så være det - banzai !
  sang Caligula, som hugget med sverd og knuste japansk med føttene, til og med:
  Det var ikke forgjeves jeg ble sendt til Rus,
  Gi deg nåde!
  Kort oppsummert! Kort oppsummert!
  Kort sagt - hold kjeft!
  Og etter slike ord rant blodet enda voldsommere. Selvfølgelig er det synd for japanerne. Nasjonen er hardtarbeidende og beundringsverdig, men den har falt under kvernsteinen og holder nå på å stoppe opp. Akkurat hva som vil skje - mel eller mel, et spørsmål om spørsmål!
  Den barbeinte partisanjenta Margarita, som ga dusinvis av slag i løpet av et sekund og klatret overraskende, spredte sammenkrøllede lik, ut på neste bastion, erklærte, og flyttet foten til neste samuraien i kjeven, og med en overraskende treffende aforisme:
  -Krig er en dårlig ting, begått med høye tanker!
  Caligula, gutteskuespilleren som beveget seg enda litt raskere enn kjæresten sin og hvis nakne overkropp med fliser av muskler, regnet vasket bort blod og beinfragmenter, fortsatte:
  - Krig sliter ut kroppen, men oppmuntrer ånden!
  Margarita skapte en kaskade av saltomortaler, skar gjennom japanerne, og sang en setning fra en hitlåt fra syttitallet av det tjuende århundre:
  - Munterhet, ynde og plastisitet! Generelt , styrkende, kraftig oppmuntrende, kom deg ut av sengen og gjør gymnastikk!
  Caligula Dolphins, med et slag fra det muskuløse beinet til lysken, tvang den japanske obersten til å fly gjennom luften og umiddelbart slå ned to maskingevær som sto på tårnet. Mekaniske monstre som spytter bly, ved treghet, faller, slår sine egne , slår ned i rekkene. Terminator-gutten bukket:
  - Beklager, smaløyd , men jeg ville være først! Og ikke bare ville jeg, men jeg vil!
  Margarita, som slo ned et annet tårn med maskingevær laget i USA med bare foten mens hun hoppet, bemerket logisk:
  - Det er ikke ille å være først, for å være sikker, men de bør ikke koke ballene bakfra!
  Gutteskuespilleren Caligula kastet et prosjektil med bare fingrene, den høyeksplosive shimosaen eksploderte og spredte samuraiene, sa:
  - Den som koker ballene natt og dag vil ikke la seg spise levende!
  Margarita fniste og hoppet og slo den bare foten inn i metallet på maskingeværtårnet. Det rustfrie stålet fjærer tilbake, og de japanske offiserene flyr opp ned, mens de støvlete lemmene flakser. Virkelig, de så ut som insekter.
  Margarita uttalte seg her også:
  - En tramp kan til og med ta på seg en "støvel" med hæl!
  Holiganen Caligula, som også slo ut en pistol i et hopp og fikk alle til å fly bort, sa:
  - "Støvler" setter ikke sko på noen som ikke har hjernen til å pusse sko!
  Margarita svarte med å snu igjen og kutte ned en hel tropp med japanere. Terminator-jenta strålte her også:
  - Merkelig nok er det mange ærlige folk på toppen, men det er få blant dem som klarer seg uten svikefull list i karriereveksten!
  Caligula snurret som en oppviklet topp, slo ned og kuttet ned japanerne, og rimelig sikker:
  - En politiker spiller rettferdig like ofte som en gruvearbeider går ned i en gruve i hvit frakk, og motivet er det samme: å hente ut subsidier for å vaske et blakket rykte!
  Margarita reagerte på dette og ristet blod fra håret hennes:
  -En politiker, han er en løgner i livet og en hykler i gjerninger, men døden er rettferdig selv med denne useriøse!
  Terminator-gutten knuste en japansk pistol, knuste beinene til to dusin soldater fra Empire of the Rising Sun, og svarte:
  - Døden er ærlig ved at den alltid kommer, men den er vilkårlig i valg av tidspunkt for besøket!
  Port Arthur er en stor by, og den har mange forsvarslinjer. Så, dessverre og heldigvis, har jagerflyene nok tid til å kjempe.
  Guttejageren Caligula, som hogget jagerflyene med sverd, til og med kastet en ert av utslettelse med sin bare fot, rev i stykker samuraiene, sang:
  - Hvordan jeg ikke prøvde, hvordan jeg ikke strevde! Det spiller ingen rolle om noen var der for å kjempe!
  Margarita, som kuttet av en annen gruppe soldater som døde under slagene fra en partisanjente som blinket som et lyn, bemerket:
  - Og til en viss grad ber vi selv om kamp. Tross alt, innrøm det, Caligula, ønsket du å dra til Port Arthur?
  Den unge terminatoren sa ærlig:
  - Naturligvis! Dette var mitt mest lidenskapelige ønske.
  Margarita, partisanjenta, som igjen skar av japanerne som et barberblad, fniset:
  - Vel ja! Redd Russland fra det mest offensive nederlaget i hele den tusenårige historien til vårt lands kriger!
  Boy Caligula kuttet ned to dusin japanere med et par svinger, korrigerte partneren sin:
  - Det mest offensive nederlaget var kanskje under den første krigen med Tsjetsjenia.
  Margarita nikket samtykkende til dette, og fremskyndet til og med hakkeprosessen:
  - Utvilsomt! Motstanderen vi tapte for er for svak! Det var så mye av det Tsjetsjenia, og til og med halvparten av dem kjempet for oss.
  Tomboyen Caligula humret og prøvde å komme i forkant av partneren sin i utryddelsesprosessen:
  - Hvordan Moska bjeffer på en elefant!
  Margarita bemerket dette fornuftig, og igjen ristet av seg bein og blodige smuler fra håret hennes fargen på snø med en spredning av gull, og fortsatte å utrydde de modige japanerne som ikke ønsket å overgi seg, med økende intensitet, med hender og føtter:
  - Når hæren og folket ikke vil slåss, så skjer slike mirakler. Og i den første tsjetsjenske krigen, og i den russisk-japanske krigen.
  Caligula of the Dolphins blir tvunget, mens han utrydder samuraiene, til å gå med på:
  - Du har rett! Folket i Russland ønsker dessverre ikke å kjempe mot japanerne. - Og den unge jagerflyen, som forlot et helt samuraikompani med hodet avkuttet, la til:
  - Men i vår person har det dukket opp en mirakuløs faktor, som vil tillate oss å vinne den upopulære krigen. Det er til og med symbolsk at kjeruber hjelper til i en krig uten en konge i hodet!
  Margarita, som spyttet blod fra leppene hennes og kastet giftige nåler med de bare sålene, piercet japanerne til døde, bemerket:
  - Og likevel er et tredje inngrep fra vår side nødvendig!
  Gutten Caligula, etter å ha etterlatt en annen rad med lik skåret i fragmenter, uten å tvile spesielt på det, spurte likevel:
  -Er du sikker på dette?
  Den unge krigeren, som fullførte utryddelsen av japanerne i Port Arthur, bekreftet med et sukk:
  - Til sjøs er Togo for sterk. Og hva slags sjef, eller mer presist marinekommandør Rozhdestvensky, er dessverre alt for godt kjent. Barn er nok enda bedre på nautiske strategier!
  Caligula, som kutter samuraien uten nåde, blir tvunget til å være enig i det åpenbare :
  - Selvfølgelig, med en slik person som Rozhdestvensky, selv etter å ha mottatt syv ekstra kampkryssere bygget i Argentina, og etter å ha reparert skipene til den første stillehavsskvadronen hevet fra bunnen, kan man ikke regne med seier. Spesielt hvis du husker at 51 russiske skip kjempet i Tsushima, og bare en japansk destroyer ble senket!
  Margarita brøt i begeistring pistolløpet, og la til med en ny svinging av sverdet til fire japanere, og med en skarp nål på tre til:
  - Og det er også viktig at den modige admirals skvadron godt kan bli fanget opp før den ankommer basen av det unnvikende og kjøttetende Togo . I denne forbindelse er posisjonen til Rozhdestvensky-flåten ekstremt vanskelig.
  Tomboyen Caligula lanserte med bena så kvikke som en apes, et annet skall som drepte japanerne som en landmine, og sa:
  Som en svenske nær Poltava,
  Rozhdestvensky fikk problemer...
  Han ser modig ut
  Faktisk er det motsatt!
  Partisanjenta, som fortsatte å makulere fienden med fordoblet styrke, og etterlot seg en masse lik, logisk og med beregning, bemerket:
  - Hvis du ikke beseirer Japan til sjøs, vil den sta samuraien kjempe lenge, og statskassen til den russiske kronen er allerede tom, og folket er på kant. Vi må raskt avslutte kampen med en rungende seier. Ellers vil det bli en revolusjon og fremveksten av et muligens unødvendig og til og med skadelig parlament for Russland!
  Caligula, skuespiller-gutten, albuet den japanske generalen og fikk ham til å fly opp i høyden, og slo samtidig ned tre maskerte karer som uten hell forsøkte å utplassere en primitiv bombekaster. Terminator-gutten sa:
  - Hvis det er nok tid, hvor skal de gå?
  Margarita, hakket japanerne i splinter og et blodig rot, bemerket med merkbar alarm:
  - Det er et problem her. Nå beveger vi oss slik fra fort til fort. Hva med havet?
  Tomboy Caligula humret og slapp en gnist fra øynene hans som traff ammunisjonslageret. Det var en eksplosjon som kastet en hel bataljon med japanske soldater i luften.
  Gutteskuespilleren ropte over brølet:
  - Ikke noe spesielt! Med dataene våre svømmer vi godt, vi drukner ikke med sverd. Han vil svømme fra slagskip til slagskip og rydde dekkene!
  Margarita, hvis sverd, som en skarp barberhøvel, kuttet av mange, modige, men meningsløst døende soldater, smilte som svar med enda skarpere tenner:
  - Du er definitivt en tankekjempe!
  Caligula of the Dolphins, som skjærer mot japanerne som om det var et dataspill, svarte ærlig:
  - Hvis vi tar tankehastigheten, så har vi faktisk ingen like !
  Terminator-jenta var enig i dette, og for å være overbevisende gikk hun gjennom en hel bataljon med samurai.
  Og hun etterlot seg et blodig spor med spor av jentas bare, meislede føtter.
  Samtidig uttalte hun:
  - Og kroppens hastighet, som er mye mer betydelig!
  Sammen, og rushing i en slik fart, må du være i stand til å opprettholde balansen og ikke falle over ende. Caligula hooliganen lykkes mer eller mindre. Generelt sett, teoretisk sett, burde et autokrati uten grunnlov ikke eksistere i Russland for alltid. Eksemplet med vestlige land med sine parlamenter er for smittsomt. For ikke å snakke om det faktum at oligarkene ønsker å utøve sin makt ikke bare i det økonomiske, men også i det politiske. For nå er de mer eller mindre vennlige med autokratiet, og en sannsynlig seier i Stillehavet og den påfølgende ekspansjonen til Kina vil styrke dette vennskapet i lang tid. Den russisk-japanske krigen er forresten også svært viktig i et langsiktig perspektiv. Opprettelsen av det gule Russland og inkluderingen av ikke bare Manchuria, men også andre kinesiske regioner, kan føre til den endelige delingen av det himmelske riket. Dette betyr at den mektige kinesiske kolossen i det tjueførste århundre, som hevder å være en supermakt og globalt hegemoni, ikke vil kunne eksistere som en stat.
  Og mest sannsynlig, uten oktoberrevolusjonen, vil kollapsen av det globale kolonisystemet ikke skje. Verden vil være mer rasjonell og tryggere enn i det tjueførste århundre, da det er mer enn to hundre stater på en liten planet. I stedet vil flere imperier oppstå, kanskje til og med det russiske blir det mektigste, eller i det minste det mest omfattende.
  Det er ikke så vanskelig å forutse hva som vil skje ved en seier over Japan. Mest sannsynlig vil ikke Tyskland, som den russiske hæren vil bli en stor autoritet for , risikere å erklære krig mot Russland. Men kanskje vil han ha en krig på én front, som rammer Belgia og Frankrike.
  Imidlertid er tsar Nicholas slik at han godt kan angripe , som skjedde i den virkelige historien, bakover. Vel, i alle fall slik at de aggressive tyskerne ikke kunne bli for sterke.
  Så den første verdenskrig igjen. Russland kan ha kinesiske divisjoner og en mektig stillehavsflåte ved fronten, noe som vil være et pluss, men ... I den virkelige historien kjempet Japan på siden av ententen, i samme alternativ kan Land of the Rising Sun vise et ønske om hevn. Og så får vi en andre front i øst. Og dette er ikke veldig bra .
  I tillegg kan man ikke forvente en betydelig styrking av den russiske hæren, sammenlignet med Real History. Selv om selvfølgelig en rask økonomisk oppgang kunne begynne tidligere, ikke i 1909, men i 1906, og bli enda brattere. Tross alt kan Russlands seier styrke både utenlandske og innenlandske investorers tro på det regjerende regimet, og kapitaltilstrømningen vil være større enn i virkeligheten.
  Dette vil igjen øke bevilgningene til hæren. Med mindre, selvfølgelig, tsarregjeringen viser seg å være for selvsikker. Når det spesielt ser ut til at vi vil beseire alle og rulle dem inn i asfalt. I prinsippet er utfallet av første verdenskrig, i dette tilfellet, slett ikke åpenbart. Og kanskje da, for at alt skal løses bra, må vi gripe inn en fjerde gang.
  Selv om muligheten for at det ikke blir noen første verdenskrig i det hele tatt er ikke utelukket i prinsippet. I dette tilfellet ... Det er allerede vanskelig å si hvordan videre hendelser vil utvikle seg. Hvor lenge vil tsar Nicholas II regjere, og hvem skal etterfølge ham? Tsarevich Alexei er i tvil; han lever kanskje ikke til voksen alder. Bror Mikhail og hans barn? Både dette og andre alternativer er mulige.
  Hvor lenge kan Nicholas II leve? Det var ingen langlever blant Romanovene, men generelt sett kunne en tsar som drakk lite og ikke røykte leve ganske lenge. Og selv om han ble kreditert med mildhet og vennlighet i hjertet, var han ingen liberalist. Så det er usannsynlig at keiseren vil gi en grunnlov uten ekstremt press. Men Herrens veier er uransakelige. Alt kan skje slik minst forventet. Og ulven blir til et lam, og lammet til en ulv!
  Og nå er de utad så vakre og søte barn - en gutt og en jente, i en ganske øm alder, som rydder fort etter fort og bastion etter bastion. Her ligger for eksempel hovedfjellet med det enkle navnet Vysoka. Herfra kan du se hele havnen med de russiske skipene fra den første stillehavsskvadronen som blir reparert, samt andre torg og innfarter til byen.
  Margarita, som selvsikkert hogger ned mange og blødende japanere, kommanderer:
  - Vel, skal vi rydde opp i det også?
  Guttejageren Caligula, som avsluttet den siste samuraien med sverdene sine, svarte sarkastisk:
  - Selvfølgelig skal vi rydde og rydde på nytt!
  Og paret stormet til høyden i farten til et jagerfly. Vi må skynde oss. I mars måned er ikke nettene så lange, og på dagtid, selv med hastigheten, er det usannsynlig at det vil være mulig å unngå treff fra mange musketter, det vil si rifler og, viktigst av alt, maskingevær. .
  Det er bra at det ikke finnes automatiske maskiner. Og på en eller annen måte roligere. Den stigende solen har ikke hastverk med å fordrive mørket fra regnet og melketåka som fyller alt.
  Det er frost om morgenen, og isskorpen knaser under de hardnekkede føttene til Terminator-gutta, som, selv om de ville, ikke ville ta på seg skoene - de ville rive. Og bena deres er heller ikke verre våpen enn de mest smidige hendene. Isskorpen knaser, men forstyrrer ikke i det hele tatt å fly opp til toppen og fortsette ødeleggelsen der, inkludert tjenesten til de elleve-tommers kanonene.
  Hva er nytten med slike kofferter? Men du kan ikke treffe mål som dem med store våpen, men det er veldig enkelt å rense ut vaktene. Margarita, etter å ha kastet et dusin japanere i avgrunnen med en platespiller, hylte de forferdelig da de falt, sa:
  - Så oppgjøret pågår på en kul måte ...
  Terminatorgutten Caligula humret, kastet et dusin modige japanske krigere i avgrunnen og bemerket med behag:
  - Det blir til og med kjedelig...
  Margarita vinket den av, og kastet det avkuttede hodet i en bue mot partneren sin:
  - Det er greit. Det er enda mer effektivt. Eller vil du ha en duell med trollmenn?
  superkrefter han nå hadde, tygget jernbønner som en slange og svarte:
  - Jeg ville ikke nekte , men i det tjuende århundre er det liten sjanse for å snuble over dem !
  Margarita, hakket ned ytterligere et dusin japanere for revet kjøtt, fniset:
  - Men se, ninja!
  Faktisk stormet to dusin maskerte jagerfly i svarte kapper for å angripe krigeren. Og de er bevæpnet med sverd, to i hver hånd. For mennesker beveget ninjaer seg godt. Man kunne føle den ekstraordinære forberedelsen og villtreningen fra tidlig barndom. Men i virkeligheten, hva kan være i motsetning til kjeruber? Forskjellen i hastighet mellom udødelige, barn pumpet opp ved hjelp av magi, og mennesker er for stor. Og ninjaer, selv om de er godt trente jagerfly, er fortsatt mennesker.
  Margarita kuttet ned to av dem på en gang med en rask vindmølle, og så satte den tredje opp med sin nakne, jenteaktige, elegante, men dødelige fot i lysken at han fløy mer enn femti meter opp og rev flaggstangen fra tårnet. Margarita kjempet mot stjernene som ble kastet mot henne, og fortsatte å bevege seg, kuttet ned tre til og drepte den fjerde ved å kaste tre dolker med tærne. Ninjaen slapp unna to, men den tredje, som fløy langs en ødelagt bane, landet rett i hjertet.
  Den tomboyish Caligula gikk også inn i kampen. Han kuttet den lillakantede ninjaen i to og utløste et enda raskere angrep som slo hodet av de maskerte mennene som prøvde å angripe parene hans.
  De svarte usynlige mennene ga ikke opp, men de var for sakte i fart sammenlignet med gutten og kjerubjenta som angrep dem. De hadde ikke en sjanse i det hele tatt.
  Margarita, i den uimotståelige bevegelsen til et raskt spøkelse, sang til og med:
  - Du vil snart glemme meg, du skal til Sheol som vått regn! Andre engler tjener oss, og du vil gå i kisten med Dracula!
  Ninjaen falt, kuttet i stykker, og sprutet blod som modne vannmeloner under klyven. Og de sluttet ikke å angripe. Men ... Alle tjuetre store jagerfly falt i kamp. Deretter gikk det praktfulle ekteparet over til å fullføre de overlevende tjenerne ved våpnene ...
  Tåken hadde allerede begynt å forsvinne, og solen begynte å skinne sterkere. Og de modige krigerne flyttet til en annen forsvarslinje. Overfallet hadde ennå ikke begynt, og vi måtte kjempe selv. Men jagerflyene følte seg ennå ikke alvorlig slitne, men ville bare spise. Vel, vi begynte å spise rått hestekjøtt igjen. Vel, det er ikke mennesker, tross alt.
  Terminator-gutten Caligula, som kastet en nål med den bare foten og piercet flere japanere med den, sa ut:
  - Det hardeste slaveriet er å være magens slave - herren er nådeløs, uavhengig av tomhet eller fylde!
  Margarita var enig i dette, og fortsatte å hogge ned samuraiene som fortsatt krabbet, som utallige gresshopper, som sivet i bølger. Blant japanerne var det veldig unge gutter, rundt seksten eller sytten år gamle, og det var så ubehagelig å drepe dem. Tilsynelatende har myndighetene i Land of the Rising Sun skrapet opp alle reservene sine for krigføring. Men Kuropatkin, som alle spyttet på og spyttet på, tok seg likevel av soldatene, og tapte mye mindre enn japanerne. Og for dette bør han gis æren. Og etter hvert kjempet de japanske enhetene bedre ut, og friske, veltrente styrker ankom fra den europeiske delen av Russland. Inkludert vaktregimenter.
  Partisanjenta mente at noe lignende skjedde i andre verdenskrig. De formidable tyskerne avanserte og oppnådde suksess helt til deres eliteenheter ble fullstendig, eller nesten fullstendig, slått ut. Deretter klarte de ikke å inneholde den røde hæren.
  Riktignok må det sies at personellenhetene til den røde hæren også ble slått ut. Og dette viste seg faktisk å være et problem.
  Margarita stormet inn i kamp med ordene:
  - Gud vil ikke gi deg opp, grisen vil ikke spise deg, og de onde dragene vil bli arrestert!
  . KAPITTEL nr. 12.
  Dominica kom tilbake til Dragon Academy bare for en stund. Hun lærte igjen raskt flere dusin staver, og noen komplekse ord.
  Så lekte tre jenter: en alv, en hobbit og et kvinnetroll med henne i å kaste magiske steiner høyere.
  Dominica slo dem. Og selve steinene glødet veldig sterkt og glitret, som duggdråper i strålene fra de fire armaturene.
  Deretter ga trollkvinnene henne to ringer med steiner fra hver fot, slik at krigeren kunne styrke trolldommene hennes for et stort mål: å redde det sterkere kjønn.
  Nå hadde nesten alle tærne på skuespillerjentas bare føtter, bortsett fra lillefingeren, magiske ringer. Og hun ble enda kraftigere i magi enn hun var før. Dette er faktisk en jente som er i stand til å ødelegge en by og bygge et palass.
  Og så lærte hun fort hundre staver til, og i stedet for å hvile, satte hun seg på pelsteppet. Hun kastet seg inn i lotusposisjonen, og nesten umiddelbart befant hennes mentale essens og sjel, og kroppen hennes doble, seg i et parallelt univers, sammen med et kamplag, om enn ytre ungt.
  En hær av barn, ledet av en kvartett av krigere, fortsatte å kjempe mot horder av rotter i landet til den onde trollkvinnen Bastinda.
  De første gruppene av kjøttetende gnagere ble drept eller opplevd transformasjoner.
  Så dukket markene opp der de uheldige barneslavene jobbet. De ble overvåket av store rottetilsynsmenn på størrelse med anstendige villsvin. De holdt pisker i labbene og pisket halvnakne gutter og jenter.
  Dominica var indignert:
  - Så ille det er når barn lider!
  Og i sinne skjøt hun flere lyn på en gang mot rottene, og de ble til store, sjokoladedekkede bestemødre.
  Barneslavene hylte overrasket, og skyndte seg så til en så appetittvekkende og duftende mat. Og la oss rive stykker av det.
  Dominica viftet med tryllestaven sin igjen, og gjorde igjen transformasjoner, og gjorde de sjofele rottene til deilige retter, kurrende:
  Barn, dette er stjernene på himmelen,
  Blomster vokser på engene...
  Det vil være glede på planeten,
  Vakre drømmer vil blomstre!
  Margarita, som også var involvert i transformasjoner, bemerket logisk:
  - Du har stor indre varme og vennlighet!
  Plutselig, som en jack-in-the-box, dukket det opp en enorm dinosaurlignende rotte. Hun åpnet munnen og skrek noe øredøvende.
  Begge jentene er trollkvinner, hvordan de vil slippe lyn og pulsarer mot henne, og fra tryllestaver, og fra ringer på bare føtter. Og den tilkoblede strømmen av energi traff et enormt monster, tjuefem meter høyt. Han kollapset, og snudde seg umiddelbart for å se de mange forskjellige, rike og varierte rettene på langbordet. Og her var det blant annet gylne vinglass med et bredt utvalg av is.
  Slavebarn begynte å slutte å jobbe rundt omkretsen og angripe de forhatte rottene, og hogge dem med sigd, hakker og andre landbruksgjenstander .
  Og det var så mye raseri i dem. Opprørsguttene begynte til og med å synge entusiastisk;
  Den som er i slaveriets mørke, ta sverdet i hendene,
  Og ikke tolerer ydmyket skam...
  Din fiende vil ikke bygge et fundament på blod,
  Du vil felle en ulykkelig dom over ham!
  
  Gutten blir slått av en ond pisk,
  En bøddel plager ham med en ond rotte...
  Men den onde plageånden vil bli til et lik,
  Ikke hør flere jenter som gråter!
  
  Ikke vær en slave, ydmyket i støvet,
  Løft hodet raskt...
  Og det vil være elfinisme i det fjerne,
  Jeg elsker Solntsus og Spartak!
  
  Måtte det være en lys verden i universet,
  Der lykke vil vare evig for mennesker...
  Og barna skal ha en gledelig fest der,
  Det riket er ikke av blod, av never!
  
  Det vil være, tror vi, paradis i hele universet,
  Vi vil mestre plassen...
  Om dette, krigergutt, tør,
  Slik at det ikke er noe mareritt og ond skam her!
  
  Ja, vi er slaver, som stønner i lenker under undertrykkelse,
  Og en brennende pisk pisker oss i ribbeina...
  Men jeg tror at vi vil drepe alle orkerottene,
  Fordi lederen av opprørerne er veldig kul!
  
  På denne tiden har alle guttene gjort opprør,
  Jentene er også med dem for det samme ...
  Og jeg tror at de vil gi solcensisme,
  Vi vil kaste av oss det forhatte åket!
  
  Da, du vet, vil seiershornet lyde,
  Og barna vil blomstre i herlighet...
  Forandringer venter på oss i lykke,
  Eksamener, bestått alt med perfekte karakterer!
  
  Vi vil oppnå et slikt mirakel, tror jeg,
  At det blir et ekte lysparadis...
  I det minste et sted er en heks en sjofel Judas,
  Hva driver guttene inn i låven!
  
  Det er ikke plass for oss slaver i underverdenen,
  Vi kan drive djevlene ut av sprekkene...
  I paradisets navn, som er hellig for Herren,
  For alle frie glade mennesker!
  
  Måtte det bli fred i hele den undermåneske verden,
  Måtte det være lykke og hellig solskinn ...
  Vi skyter på fiender som i et skytegalleri,
  Så det bare opp og ikke et sekund ned!
  
  Ja, tro meg, vår kraft vil ikke tørke ut,
  Hun vil være himmelens vei til universet...
  Og opprørernes hær vil bjeffe høyt ,
  For å drukne de fiendtlige rottene!
  
  Dette er hvor glad, lykkelig,
  Gresset vokser som roser rundt...
  Guttelaget vårt
  Utseendet er definitivt som en fjellørn!
  
  Seieren vil være sikker,
  La oss bygge, tror jeg, ærlig talt er vi Eden...
  All lykke, glede på hvilken som helst planet,
  Og du er ikke en redneck , men en respektabel sir!
  Dette er faktisk hymnen til de oppvåknede slavene som knuser rotter og orker.
  I mellomtiden flyr Dominica og Margarita på drager, foran hæren, opp til slottet.
  To trollkvinner, raske og glitrende med tryllestaver og ringer med talismaner på bare føtter. Som de utfører fantastiske transformasjoner. Og det er ingenting galt med det faktum at nå prøver andre, farligere rotter med vinger å angripe dem.
  Gnagereflyvning er ingen spøk. Men jentene slo dem med sine magiske krefter og trollbinder. Og i stedet for monstre dukker sukkerspinn opp. Så søt og velduftende.
  I tillegg blir noen av de bevingede apene til jordbær. Som er så moden og skimrer av rubiner og topas.
  Og noen flere aper med vinger ble ballonger.
  Oenomai og Dobrynya gikk også inn i kampen på drager. De begynte å kutte ned sine kolleger med sverd, noe som er relativt enkelt og greit. Vel, og dragene selv, når de tar den og brenner av ild. Og de vil svi de bevingede uten noen anger eller tvil.
  Oenomaus bemerket, og kuttet ned fienden:
  - Dette, skjønner du, blir veldig morsomt og kult!
  Dobrynya bemerket med et smil:
  - Ja, dette kan ikke settes ord på!
  Og heltegutten lanserte en veldig skarp og dødelig nål mot fienden. Den traff rotta rett i øyet, og den kolliderte med en annen gnager. Det var her kaoset startet.
  Oenomaus sang:
  Rotter er veldig kule
  De kan til og med gnage en eik...
  Hjernen din er vanskelig å se,
  Og viklingene er som en tråd!
  Dobrynya var enig i dette:
  - Ja, rotter gnager alt mulig ekkelt!
  Margarita blunket. Hun husket hvordan partisan-gutten Andreika ble tatt til fange. Og han ble låst inne i en kald kjeller full av rotter. Og gnagerne bet guttens bare føtter, nummen av kulde. Andreika kjempet mot rotter hele natten og sov ikke. Og om morgenen ble han tatt til avhør, og først strødde de salt på sårene på gutt A sine ben. Det var veldig vondt, og Andreika begynte å skrike . Og de pisket ham også med piggtråd.
  Men partisangutten mistet bevisstheten av smertesjokk, men sa ikke noe.
  Margarita var i stand til å ordne Andreikas flukt. Og dette var hennes bragd. Gutten klarte å overvinne smerten og gå på forkrøplede, bitte ben. Og for det, kudos til ham.
  Partisanjenta slo rottene og sang med stor entusiasme:
  Våpenet mitt er som en eldre bror
  Skyter veldig nøyaktig, nøyaktig...
  Tross alt har en jente et maskingevær i tarmen,
  Selv om livet noen ganger er som et bur!
  
  Jeg er en jente som ikke er sterkere
  Ulv og tiger i en test...
  Men ordet er ikke en spurv,
  Når jeg er sammen med min elskede, tror jeg, sammen!
  
  Jeg tok allerede hvilket pass,
  Iran stormet fjellene...
  Hun erobret mange forskjellige land,
  Nei, jeg kan ikke sitte rolig ved sofaen!
  
  Du vil sannsynligvis ikke forstå dette,
  Hva vil det si å kjempe med fanatikere...
  Skriv det ned i notatboken din,
  Og lær deg å kjempe skikkelig, fyr!
  
  Det er ikke noe mitt moderland, tro meg, modigere,
  Hun glitrer som en lys rubin...
  Selv om det er millioner av djevler, kvister,
  Vi vil fortsatt oppnå en plass i himmelen!
  
  Må Herren beskytte meg
  store ridder, den allmektige...
  Jenta har kraftig kjøtt,
  Hun slår ned kirsebæret med en presis salve!
  
  Ingen kan beseire meg
  Jeg er jenta som heter legioner!
  Bjørnen bøyer seg også for føttene mine,
  Og lønnene vil snart gi deg gull!
  
  Frost, løper barbeint gjennom snøen,
  Snødrifter, du vet, ikke skremme en jente...
  Jeg vil gi min motstander en flott hårklipp,
  De kjenner meg igjen som en mynde!
  
  Jeg ble født tidlig på våren,
  Så rødt, som om det var et banner...
  Karakteren er veldig greyhound , groovy,
  Og en varm flamme brenner i hjertet mitt!
  
  Ja, du kunne ikke finne en vakrere jente,
  Hun vil gi alle kjærlighet rikelig ...
  ser ikke engang tjue ut,
  Men hun slår til og med veldig hardt!
  
  
  Derfor, bøy deg for jenta,
  Og kysse hennes bare føtter...
  Ridderen vil skynde seg oppover som en pil,
  Det vil ikke være vanskelig for oss å løse problemet!
  Partisanjenta sang veldig sjelfullt. Alle de flygende rottene har forandret seg. Noen i sukkerspinn, noen i popcorn, noen i havregryn, eller såpebobler. Og noen av helteguttene ble bagatellmessig hacket i hjel, eller dragene brente dem med ild. Dette var virkelig muffins og steker av fine, kjøttfulle koteletter.
  Dobrynya tok og lanserte nålen med tærne, og den stakk gjennom den bevingede kakerlakken og festet den til steinveggen. Og det viste seg å være så kult og kult.
  Plutselig lyste kakerlakken opp og et imponerende diamantkjede dukket opp i stedet.
  Dobrynya sang:
  Og da jeg så vektstangen,
  Å, å , å!
  Guttene løp for pengene sine,
  Ikke slumre!
  Gutten Enomai svarte:
  - Wow! Hvor bra det ble. Dette er en perle.
  Dobrynya gryntet og brølte:
  - Vi kan gjøre alt, mine herrer, vi har sådd lenge, hvor?
  Dominica kvitret som svar, og gjorde også et dusin bevingede kakerlakker som flagret ut av slottets illevarslende tårn til hele konstellasjoner av juveler. Og hvordan det glitrer og glitrer fantastisk, som istapper på de fire armaturene som sender ut solstråler.
  Margarita bemerket med en latter:
  - Jeg tror at det gode seier over det onde!
  Enomai bemerket med et smil:
  - Godt og ondt er relative begreper. Her er en rotte, den lever også, og vi hugger den opp!
  Dobrynya bemerket:
  - Og plantene? De samme grønnsakene og fruktene er også levende, og de blir også spist, og det er synd!
  Dominica twitret:
  - Det er slik det skjer, det er slik det skjer,
  Hver av dem sluker den andre på en gang!
  Jente-skuespillerinnen med et brøl tok det og slapp magien fra hennes bare føtter. Og tårnet med rotteskallen ble forvandlet. Den ble forgylt, og en rose glitret med rubiner på toppen.
  Margarita noterte vittig, blottet tennene og sendte kaskader av morderiske og destruktive stråler fra de bare tærne. Og magien virket. Og tråkket morderisk og destruktiv, som umiddelbart ble til kreativ og blomstrende.
  Orker og nisser strømmet ut av slottet igjen . Og de klatret i en ekte horde . Noen av raggebjørnene hadde på seg stålrustninger. Og disse er veldig skinnende rustninger, med spyd og økser.
  Dominica bemerket aggressivt og blottet tenner:
  - Nå er dette en skumle horde som allerede klatrer inn . Vel, skal vi møte dem med noe dødelig?
  Margarita bemerket med et ondsinnet smil:
  - Ja, selvfølgelig kan vi gjøre dette!
  Og trollkvinnene tok og lanserte sine magiske pulsarer mot orkene og nissene.
  Boy Dobrynya bemerket:
  - Dette er ikke dårlig, men vi må gi barnekrigere muligheten til å kjempe.
  Og tusenvis av opprørsbarn løp opp til slottet fra forskjellige retninger. Mange av dem, spesielt guttene, hadde på seg lenker. Noen av gutta jobbet og reiste monumenter og skulpturer til heksen Bastinda . Noen statuer vokste opp til hundre meter i høyden, og bare det gigantiske slottet ruvet over dem.
  De to sterkeste, selv om de ikke er de største guttene, Viscount og Phoenix, kjempet foran resten og slo ned gnagerne.
  Orkene begynte på sin side også å skyte fra buer. Men trollkvinnene slo dem hardt. Hvis det var relativt enkelt å drepe rotter, selv om de var fete og store, påvirket dette bevegeligheten. Da vil orkene være sterkere jagerfly, og nissene er rett og slett kjemper.
  Phoenix bemerket:
  - Jeg kjempet med Kartaus . Så fighterne hans var mer smidige!
  Viscount fighter sang:
  Jeg elsker krig fryktelig
  Slåss som en hane...
  Og i hånd-til-hånd kamp,
  Jeg kjemper for to monstre!
  Phoenix bemerket med et smil:
  - Ja, for å være ærlig, dette er flott ! Men vi er vant til å drepe monstre i tusenvis.
  Og så helteguttene drepte nissen. Og resten av monstrene var allerede delvis forvandlet til ulike typer mat og søtsaker. Men en av nissene produserte slik is i et vinglass skåret ut av smaragd.
  Og på toppen er det hauger av flerfarget iskrem, sjokoladebiter, kandiserte frukter, jordbær, pistasjnøtter og så videre, veldig appetittvekkende.
  Krigerbarna vil skrike av glede. Ja, det ble virkelig ekstremt velsmakende og fascinerer øynene.
  Trollkvinnen Margarita, etter å ha sluppet nok en bølge av ødeleggelse og tilintetgjørelse, gjorde en aggressiv carte blanche i spørsmålet om å forvandle det stygge til en appetittvekkende en , og utstedte:
  - På noen måter er magi bedre enn den naturlige prosessen, ikke sant?
  Dominica var enig:
  - Ja, uten tvil, vi lager noe vakkert og smakfullt. Men hvorfor er det tusenvis av slaver her, og de er alle barn, og det er ingen voksne i sikte?
  Margarita svarte med et smil:
  - Påvirkningen av lokal magi. Den er ganske sterk. Og det viser seg faktisk at det bare er småbarn i denne verden. Men ikke bekymre deg, den lokale luften alene vil ikke gjøre deg til en liten jente.
  Dominica spurte overrasket:
  - Og hvorfor?
  Partisanjenta svarte:
  - Og om kålhodet!
  Angrepet av onde orker og nisser begynte å svekkes. Noen av dem ble drept av barnekrigere, og de fleste ble forvandlet av den sterke magien til et vakkert par. Dette er virkelig magi, og formørker tryllestaven som Dunno hadde.
  Dominica bemerket, smilende søtt:
  Beregningens tid er kommet,
  Vi traff orken i øyet...
  Som svar ble han som en kake,
  Og han ba om en tann!
  Og faktisk i Alle slags velsmakende godbiter forvandles til orker og nisser.
  Og barnekrigerne gleder seg over dette. Og rotter utryddes uten problemer . Men fra slagene deres begynte deilige retter å dukke opp igjen. Og andre deilige og utrolige ting.
  Og rottene forvandles raskt til noe nyttig og i stand til å spises.
  Partisanjenta Margarita utbrøt:
  - Kanskje nå går vi inn i selve slottet!?
  Jenteskuespillerinnen sa:
  "Og et bakhold kan vente oss der." Vi er imidlertid klare for dette!
  Margarita gliste og svarte:
  - Jeg er en pioner, noe som betyr at jeg alltid er klar!
  Nå har barneslavene brutt seg inn på slottet. Deres bare føtter trampet på den svarte marmoren. Inne kjempet de med orker, nisser og rotter. Og de hogg dem ned som om de hadde kuttere i stedet for sverd. Det var her skjæringen startet.
  Guttene kjempet spesielt hardt med sverd. Og jentene foretrakk å skyte med buer. Heldigvis kunne Margarita konvertere sigd og hakker til ekte buer. Og de skyter hele pakker med piler og gjennomborer rottene.
  Dominica bemerket vittig:
  - Skarpe piler på en mordersti, vær kule, mine barn.
  Plutselig fløy heksen Bastinda selv ut av tårnet. Hun så ut som en kvinne på rundt trettifem, og snurret rundt som en topp. Håret hennes er svart, krøllete, og hun holder selv to tryllestaver i de hanskede hendene.
  Heksa fløy på motorsykkel, og på føttene hennes var det støvler med sporer.
  Bastinda tok den og brølte:
  - Jeg respekterer de sterke
  Og jeg fornærmer de svake...
  Jeg er et stort onde
  Og hva med deg, barbeint?
  Dominica tvitret som svar:
  Min lov er enkel
  Jeg beseirer de som er onde...
  Den som er svak, jeg skal hjelpe,
  Jeg kan ikke gjøre det på noen annen måte!
  Bastinda tok fra tryllestavene, som om hun slo Dominica med pulsarer. Så hun plystret som svar. Og pulsarene ble umiddelbart til kaker og falt på jente-skuespillerinnen og smurte henne grundig.
  Som svar slapp Dominica i raseri en enorm pulsar fra tryllestaven og fra de bare tærne.
  Den fløy forbi, men Bastinda klarte å rømme og ble truffet av et utslipp i slottet. Den lyste nesten umiddelbart opp og begynte å forvandle seg. Og i stedet for det illevarslende slottet oppsto et høyst luksuriøst palass - helt og umiddelbart.
  Bastinda så på ham, blunket med øynene og løp bort. Mer presist, fly vekk. Og en brennende hale forble bak henne.
  Dominica og Margarita stormet etter henne. Begge trollkvinnene lå tydelig bak i fart.
  Likevel er en flygende motorsykkel mye raskere enn drager.
  Trollkvinnene begynte å skyte på Bastinda . Men nå og da slapp hun unna eller forsvarte seg. Dessuten økte motorsykkelen veldig raskt avstanden, og tok ham ut av skytefeltet med magi.
  Dominica bemerket:
  - Hun mistet landet, undersåtter og makt. Så, vi trenger det egentlig ikke nå!
  Margarita bemerket:
  "Hvis hun stjal og tok bort den gule rotteartefakten, vil seieren vår være verdiløs!"
  Jenteskuespillerinnen, som knipset tærne på de nakne, solbrune bena, erklærte selvsikkert:
  - Men tusenvis av barn fikk frihet! Dette er også verdt noe!
  Partisanjenta var enig:
  - Ikke sant! Ikke rart vi jobbet.
  Faktisk ble rottene til slutt transformert og drept, det samme var orkene og nissene. Dermed ble en stor seier vunnet.
  Mange tusen barn - gutter og jenter - samlet seg på torget og sang mens de trampet med bare føtter:
  - Ære til heltene! Ære til befrierne! Ned med slaveri!
  Dette var den største seieren i rottenes land. Og det er så mye fabelaktig og luftig her.
  Margarita snakket først. Hun, dansende , tok den og sang, og sangen hennes var sangen til en partisan jente:
  Vi, fattigdommens barn og sommerens kjærtegn,
  Født i en hytte i regnet...
  La jentas drøm synges,
  Når skal vi gå inn i en het kamp igjen!
  
  Jeg havnet i Elfxik ved et uhell,
  Og mitt moderland, Holy Rus'...
  Med min skjebne, helt ekstraordinær,
  Jeg kjemper for landets lykke og kjærlighet!
  
  Og det er ikke noe vakrere Russlands moderland,
  Er du for bekjemp det , og ikke vær redd...
  Og det finnes ikke noe lykkeligere land i universet,
  Du er universets lysfakkel, Rus!
  
  Jeg vil gå gjennom ild og vann for deg,
  Pionerene er vant til å vinne...
  Vi vil alltid glede folket,
  Fordi styrken til hæren er ubegrenset!
  
  La oss gå til angrep for moderlandet,
  Under ropet fra et mektig, rasende hurra...
  Hitler vil få tilbakebetalingen til slutten,
  Vi skal drive nazistene ut av gården!
  
  Mitt fedreland er fullt av helter,
  Og Stalin er en stor gigant...
  Pionerene marsjerer i formasjon,
  Den allmektige familie, vår Herre, du !
  
  I lysets og det gode livets navn,
  Vi vil kjempe tappert, barn...
  Tross alt vil en generasjon leve under kommunismen,
  Tro meg, håp kan ikke tas fra oss!
  
  Vi elsker fedrelandet vårt, gutter,
  Vi ønsker å heve deg over skyene...
  Fascismen vil få en sterk gjengjeldelse,
  Fra pionerene, de tapre ørnene!
  
  Vi vil oppnå det, tror jeg, vi vil snart vinne,
  Selv om fascismen er lumsk og grusom...
  Bestefedre vil være stolte av oss,
  Og Svarog vil lede deg inn i kamp!
  
  Til ære for vårt tapre fedreland,
  Herren, den allmektige, steg opp til korset...
  Vi vil ikke angre på livene våre for Russland,
  La en høy røst høres fra himmelen!
  
  Kjemp for fedrelandets ære,
  Lojale krigere elsker henne...
  Dere er ulveunger, ikke feige harer,
  Selv ridderne er veldig stolte!
  
  er i stand til å få månen fra hvelvet,
  Fang en gjedde, en stor steinbit...
  Den store Lenin reiste seg for frihet,
  Vi skal bringe bygget til live!
  
  I familiens navn, bygg pyramider,
  Og skipene som vil rive opp himmelhvelvet...
  Og Hitler , spøkefullt, dreper jagerflyene ,
  Den Allmektige døde og sto opp igjen for oss!
  
  Du er kjære, rampete Lada,
  Den store hvite guden ble født av deg...
  Og vi må kjempe tappert for deg,
  Måtte den allmektige hjelpe deg å leve evig!
  
  Elsk, ær Gud Jesus,
  Han er en russisk fyr, med oss for alltid...
  Det er på tide å brodere ornamentet dyktig,
  Måtte årene være fylt med glede for alltid!
  
  Storheten til mitt hellige Russland,
  I stand til å beseire motstandere ...
  Selv om kvinnene ropte i frykt,
  Vi kan knekke dragen!
  
  Til ære for det hellige moderlandet, tro meg,
  I den russiske guden Kristi navn...
  Vi skal bygge store kirker snart,
  La oss gå vår vei helt til slutten!
  
  Kjærlighet, tro meg, kjenner ikke unødvendige ord,
  Det er ikke mer unødvendig kjedsomhet å se i den...
  La Kain gå til grunne i underverdenen,
  Og Abel skal synge sangen sin igjen!
  
  Her tramper vi rundt i Berlin med en bugle,
  Trompeten høres ut som en bjelle...
  Du bør være en veldig beskjeden kriger,
  Blås hodet av nazistene med en øks!
  
  Familien vil gjenoppstå, tro meg, de døde snart,
  Hvit Gud vil gi deg hver kjærlighet
  Og vi bestemte oss veldig tydelig,
  Hva vil være en evighet av lyse endringer!
  danset, stampet med bare føtter, muntert og entusiastisk . Og andre barn, tidligere slaver, sang og danset og prøvde å reise seg, eller rettere sagt, hoppe høyere.
  Dobrynya, som var en sterk gutt , tok en stein og kastet den høyere. Den fløy opp og eksploderte og spredte seg som fyrverkeri i tusenvis av flerfargede fragmenter.
  Gutten viscount ropte:
  - Dette er virkelig fantastisk!
  Dobrynya protesterte mot dette ved å kaste steinen igjen, og Margarita slo den med lynet, og fikk den til å spre seg i mange flerfargede og blendende glitrende fragmenter:
  - Nei! Dette er en slik realitet. Og det er ingenting høyere enn denne virkeligheten!
  Heltegutten Phoenix ropte rasende, mens han stampet med bare føtter slik at gresset begynte å ryke:
  - Lokomotivet vårt flyr frem - det stopper i kommunen!
  Vi har ingen annen vei - en mektig rifle!
  Og jenta ved siden av dem vil også bare hoppe opp og ned.
  Humøret deres var positivt, og gleden var i full sving.
  Dominica bestemte seg også for å vise frem viddene litt.
  Og la oss rable ut hele strømmer av dine utmerkede, godt praktiserte aforismer;
  En slave kan bli fri, en dåre kan bli smart, en fattig kan bli rik, men hvis du har staheten til et esel, vil du alltid være et esel!
  Fattig er ikke den som ikke har penger, men den som har hodet fullt av sagflis!
  Ikke strebe etter å være konge hvis du ikke har noen hjerner!
  Selv sjahen vil være gal som et esel!
  Kongen er selvfølgelig en løve, men ikke uten revelignende snarrådighet, og løver blir flådd!
  Ikke knurr, men vær heller stille hvis du ennå ikke er på løvens sted, og reven ikke har gitt seg!
  En politiker er som reven i Krylovs fabel, men ikke vær en kråke som velger!
  Hvis du er som en stubbe, så vil de fjerne sponene fra deg til røttene!
  For at landet ikke skal spennes til et åk, må det være sterkt, som en okse!
  Luftfart må til for å få landet til å fly!
  Politikeren er klar til å love månen, bare ikke gå i vasken!
  Den som ikke har drukket helsen sin er evig ung!
  Eik argumenter virker på stubben!
  En politiker tar villig av deg sponene hvis du er en stubbe!
  Men mennesket har en fordel fremfor aper: noen ganger er han i det minste litt av en ekte rev!
  Politikeren har ambisjonene til en løve, en revs list, men metodene hans er fullstendig svinske!
  Hvis en politiker er for mye rev, så blir han en komplett gris!
  En politiker med reves list og ulvegrep vil lage kebab av velgere!
  Og flaks krever innsats, bare med hardt arbeid fra en hest kan du kaste av underkastelsens krage!
  Tro på suksess hvis du overliste alle!
  En politiker kan overliste til og med en rev, men han kan ikke lure tiden for alltid!
  En velger flyr ofte som en bie til en politikers honningrike tale, men ofte blir han selv stukket!
  En politiker svelger velgere som en pytonslang svelger kaniner, tiltrekker seg fluer som vodka og søt borrelås!
  En ulv kan ikke leve uten kjøtt, og en politiker kan ikke leve uten bedrag!
  Den raskeste hesten vil adlyde den som er godt kunnskapsrik!
  Det er lettere for en politiker å snu seg ut og inn enn å love noe som kan gjøres!
  For hvem du enn stemmer på, vil du hedre resultatet med ett minutts stillhet!
  Vær i det minste en liten ressurssterk rev hvis du ikke ønsker å bli et avbrutt esel!
  Ikke stol på politikere, for velgere er de bare sandpapir som fjerner flis fra eiketrær!
  Den som ikke er en fullstendig tosk, vil gjøre en krone til en tung krone!
  Det er ingen slektninger i politikken, men det vil være de som vil dele det dere har som brødre!
  Det er mange ekle ting i livet, men det verste er når livet tar slutt!
  Hvis du vil komme nærmere Gud, spikre apen i sjelen din til korset!
  Mennesket oppsto, om ikke fra en ape, så sluttet det i alle fall å være en ape!
  Hvis du har sinnet til en ape, vil reven svelge deg som en rovboa-konstrictor!
  Ingenting er uendelig bortsett fra tiden det tar for politikere å levere det de lover!
  Hvis du bjeffer mye , vil du sutre som en slått hund!
  Ikke stol på noen som snakker høyt, og rød ild kan brenne deg!
  Selv Gud kan ikke argumentere for en kvinne og oppdra en ape til nivået av menneskelig kultur!
  Uten kjærlighet er det ikke noe smil, med mindre det er en politikers rovgris!
  Etter å ha vært i skyene for lenge, flyr den vingeløse politikeren ned i avløpet!
  En liten sjel har alltid ambisjonene til en kjempe!
  En liten sjel har en gigantisk innbilskhet!
  En politiker er en tyv som skriver lover for seg selv og anser landet som et soneterritorium!
  Politikeren har syv fredager i uken, men når det er nødvendig å oppfylle løftet , kommer den jødiske lørdagen!
  Samhold er bra, så lenge det ikke er parring med en politiker!
  En politiker er en slik skapning som vil gjøre en sau av deg ved å bruke svinaktige metoder!
  Politikernes svinske metoder gjør velgerne til en kotelett!
  Under en griselinjal er livet aldri fett!
  Å gjøre en grisepresident er for fett!
  Hvis du ønsker å bli president, grip sjansene dine!
  En hersker som anser velgere for å være sauer, er en typisk gris!
  Gud, dette er ikke bare allmakt, men også viljen til å gå til korset for din nestes skyld!
  En hersker som sitter lenge på tronen får staten til å synke!
  En ung leder er som en frisk hest, en gammel er som en hoppe med ødelagte hover!
  For å oppnå guddommelige høyder er Satan selv en politiker!
  En politiker er Gud i bare én ting, i å komme med unnskyldninger for hvorfor valgløftene hans ble så djevelsk feilslått!
  Politiker, som øl, er bare god kald og på bordet!
  Politikeren er søt med sine taler, men den bitre ettersmaken fra dem er slett ikke som øl!
  Den eneste gangen sannheten kommer ut av munnen til en politiker er når han feiltolker seg selv!
  En politiker, for å bli i det minste litt guddommelig, korsfester velgeren til det fulle !
  Selv en bjørns styrke vil ikke redde deg hvis sinnet ditt er en kortstokk!
  En rev er et slikt dyr at den vil ta tre skinn av en løve!
  En politiker er sterkest når velgeren hans er svak i tankene!
  Det er derfor en politiker kommer ut med honning slik at velgeren ikke spytter i det hele tatt!
  Den med sagflis i hodet vil bli hardt slått med en batong!
  Eiken er trærnes konge, eikehodet gjør enhver stubbe til et emne!
  Eik er motstandsdyktig mot råte, eikehodet er fullt av støv!
  Hvis du er en stubbe, så har du i det minste en innsats på hodet !
  Det ukjente er skummelt, men det kjente gjør deg noen ganger rett og slett redd!
  Kunnskap skaper selvtillit selv når det er vanskelig, uvitenhet , forvirring selv når det er lett!
  En feiging er ikke en som er redd, men en som er lat for å dyrke motet!
  Frykt er svakhet, mot er styrke, men pass deg for idioten i deg selv !
  Den som lar seg lede ved nesen risikerer å gå seg vill blant de tre furuene!
  Uendelig dumhet får deg til å gå i sirkler, med oppfinnsomheten din ugyldig!
  Det spiller ingen rolle om melken på leppene dine ikke har tørket, det er verre hvis det er følelsesløshet i hjertene dine!
  Gammelt brød av almisse, bittert salt av omvendelse!
  Honning fra leppene til en politiker tiltrekker seg de hvis lepper ikke har tørket melk!
  En politiker er ikke en tyv i lov, han er en tyv som lager lover!
  Politikeren lover et søtt liv, heller honning fra leppene, men potene hans er klissete, som en flue!
  En veltalende politiker legler inn i velgerens lommebok!
  Hvorfor er stillhet gull fordi det er betalt for!
  Hva er det største i verden? Et berg av løfter gitt av en politiker!
  Politikeren vil ha penger og makt, han er klar til å rive hvem som helst i stykker!
  En politiker er for det første en rev, ikke alltid lysende i utseende, men alltid logrende med halen!
  Politikeren fyller gjerne lommeboken med bare tomme løfter!
  En politiker er bare ærlig om én ting når han sier - vi, siden han ikke lenger har sitt eget jeg!
  Hva er mer enn atomer i universet? Ansikter og masker til politikere!
  Det en politiker gjør mest villig, er å plukke ut lommene til velgerne!
  En politiker har syv fredager i uken, men å lytte til velgerne er alltid fridagen hans!
  Hvem kom først? Politikere, fordi de skapte kaos!
  Ikke tro på kulheten til hanepolitikere, de synger alltid fra en annens stemme, en rev!
  Hvis en politiker øser ut ordene sine som en nattergal, betyr det at en rev har laget hans fonogram!
  Det er mer sannsynlig at en kreft vil plystre på fjellet enn at en politiker vil oppfylle løftet sitt uten å rødme!
  En politiker ligner på en nattfe, bare han pleier å rive av klienter på dagtid!
  Hvordan ligner en politiker på en hund? Når han bryter mye, er han definitivt tam og har en eier!
  De som de stemmer med hjertet på havner ofte i velgernes lever!
  En politiker er som vodka, velgeren vil føle med leveren at den er svidd!
  En politiker slår ut hjernen din, som vodka, bare i motsetning til henne er den full av drugg!
  Politikeren elsker å lage tåke med det transparente målet om å bli rik!
  En politiker har mange løfter, men enda flere unnskyldninger hvis de ikke holdes!
  En politiker er en rev, men oftere av en grå farge!
  Politikeren fjerner spon fra eiketrærne og slår ned eikenøtter som en gris!
  Hvis en politiker er snakkesalig som en sag, så vil han garantert gjøre en stump ut av en velger!
  Politikeren elsker å snakke om Gud fordi han selv er Satan!
  En politiker er like utspekulert som djevelen, men en engel når det gjelder å dele ut løfter !
  Politikeren elsker å korse seg, men hendene strekker seg alltid etter lommeboken!
  Ved å gi din stemme til en veltalende politiker risikerer du å hoste opp blod!
  Vanligvis velger folk mellom katter i stikk, ulver i fåreklær og en rev med råtten ost!
  Hvis en politiker har oppfylt løftet sitt, se på fjellet for å se om en kreft suser på det!
  Det er lettere å henge en kolobok enn å tvinge en politiker til å oppfylle løftet sitt !
  Politikeren er konsekvent kun på én ting - på jakt etter fordeler for egen lomme!
  En politiker skifter medarbeidere som hansker, bare dette gjør hendene enda skitnere!
  En politiker er et dyr som gjør en hjort ut av en velger!
  Politiker, om ikke en ulv i fåreklær, så en typisk vær!
  En politiker som ikke er en rev er en vær eller et rådyr!
  En politiker kan love fjell, men etter det rydder du bare vekk ruinene!
  Ikke skynd deg å stemme på hanen, han vil hakke deg død!
  Diktator, dette er en rev på en løvetrone omgitt av værer!
  Hvis du ikke vil vise deg å være et rådyr, vær i det minste en liten rev selv!
  Den som ikke teller kråker for ingenting, vinner valget!
  Du kan stemme med hjertet, men vinneren vinner med hjernen din!
  
  En politiker er en rev som foretrekker grønn ost, som fargen på dollaren, fra de som teller kråker!
  En kone er ikke en vott, så snart du bytter hansker, vil du definitivt bli en skurk fra sensuelle eventyr!
  Geniale gutter gjør langt flere funn enn middelmådige gamle menn med instruksjoner!
  I ungdommen er det ild i hjertet, oppdagelse i hodet, og resultatet er seier!
  Veien til suksess er ikke alltid rett, men den tåler ikke en bøyd rygg i underkastelse!
  Politikeren bøyer seg for å heve nesen høyere!
  Politikeren bøyer seg for så å bøye seg over velgeren!
  Politikeren er klar til å stikke nesa i jorden for å begrave sitt ansvar overfor velgerne!
  Alt umulig er mulig i vår verden, og tro meg, å leve er veldig vanskelig, som i et skytegalleri!
  Et esel med en pose med gull er bedre i stand til å bryte gjennom en festningsmur enn en mammut med en stålvær!
  En politiker med gyllen munn gjør velgere til esler med gyldne poser med tilbud!
  Hvem er det sterkeste beistet? Selvfølgelig, et esel lastet med en pose med gull! Reven elsker den gule fargen på forræderi og gullmynter av tilbud!
  Politikere vifter ofte med røde flagg av hensyn til den gule fargen på myntene som de tar fra velgernes lommer uten å rødme!
  De veltalende talene til overflødige politikere felte bitre tårer fra mødre hvis sønner omkom i det blodige slaktet!
  Den som lover fjell av gull er ikke verdt en knust kobberpenning!
  . KAPITTEL nr. 13.
  Caligula Delfinov har sitt eget oppdrag. Du må finne din eldre søster for enhver pris. Og du selv ble i mellomtiden transportert til en parallell verden, hvor du skapte dine egne unike og samtidig veldig kule og unike oppdrag.
  Margarita og Caligula tok på de bare, runde hælene og brølte:
  - Hale for hale,
  Øye for øye!
  Ikke Barbos -
  Fantomer !
  Nå spredte gutta seg i forskjellige retninger for raskt å fullføre slipingen av rekkene som dekker tilnærmingene til Port Arthur, hæren til Land of the Rising Sun. Terminator-barna beveget seg som elektriske ljåer gjennom mykt gress, og utryddet nådeløst japanerne.
  Kuropatkin nølte fortsatt med ordren om å begynne angrepet, selv om det kjempende paret på Mount High installerte Tricolor tricolor , malte barnekrigerne ganske enkelt stor papp, og den er nå tydelig synlig i løpet av dagen. Men den tidligere forsvarsministeren var fortsatt nølende. Selv om Kuropatkin samtidig ikke var en feiging. Under krigen 1877-1878 viste han ekstraordinært mot.
  Ja, og for å forbedre livet til vanlige soldater, som forsvarsminister gjorde han mye, og ble ikke tatt i tyveri. Selv om kampeffektiviteten til hæren ikke økte mye under ham. Men han hadde ikke Suvorovs besluttsomhet, eller til og med eventyrlyst. Alexander Suvorov kjempet veldig dristig, og balanserte hele tiden på randen av fullstendig nederlag. Imidlertid gjorde intuisjonen gitt av naturen og den fenomenale flaksen det mulig å forutsi fiendens gjengjeldelsestrinn, hans reaksjon og vinne seire. Dette er i stil med Tal, som ofret uriktige, risikerte nederlag, men i de fleste tilfeller vant ... Men de beste sjakkspillerne i verden så gjennom Tal.
  Den første som ga ham en kjøttkvern og nederlag var Mikhail Botvinnik. Denne mesteren visste hvordan han skulle programmere og markere fiendens svake punkter.
  Og stjernen til geniet Tal dimmet.
  Sannsynligvis ville Suvorov, hvis han hadde levd lenger og hvis han tilfeldigvis hadde kjempet med Napoleon, blitt slått. Men den tyrkiske hæren, som Alexander Vasilyevich kjempet med, var for tilbakestående fra alle synspunkter, og befalene ble ikke utnevnt i henhold til deres lederegenskaper.
  Og under krigen med franskmennene hadde plaskebassengene en for ung kommando og en overdreven undervurdering av den russiske bjørnens hær.
  Kuropatkin, derimot, var generelt redd for å angripe, og foretrakk å sitte i defensiven. Å beregne det er klart at fienden vil knuse seg mot reduttene. Det var med en slik kommandant at krigen gikk tapt.
  Og jenta Margarita og Caligula Dolphins kom under ild... De ble imidlertid reddet av fart, da de udødelige krigerne brast inn i bastionene og allerede var i ferd med å male alle inne, nesten ugjennomtrengelig hud og , selvfølgelig, evnen til å komme seg nesten umiddelbart.
  Dolfinov Jr. , som kuttet ned en annen japansk general, brølte en setning fra "Highlander", mens han kastet giftige nåler med bare føtter og spyttet ut blod:
  - Det skal bare være én igjen!
  Og sverdene hans, som lyn, utfører en morderisk, unik mølle. Mer presist, hundre slipeteknikker med å kutte ned fiender på et minutt av et par bataljoner.
  Samuraien falt fra slagene, og de bare føttene til terminatorgutten etterlot seg et helt mønster av hoppende og svingete spor.
  Den vakre partisanjenta Margarita sprengte ammunisjonen mens hun ryddet et annet armert betongfort, og fikk tusenvis av kraftige våpen til å fly opp i luften. Etter vennen sin gjentok gutteartisten Caligula en lignende manøver.
  Margarita, som kastet en granat med den nakne, jentefoten lang avstand, godkjente:
  - Du har det bra, gutt !
  Den uovervinnelige krigeren, som også kastet den morderiske gaven utslettelse med stor akselerasjon, kuttet ned samuraiene, svarte:
  - Det er bedre å lære enn å lære på nytt!
  Kraftige eksplosjoner av bastionene gikk ikke ubemerket hen i den russiske hærens rekker. Generalløytnant Zeleny rapporterte til generaladjutant Kuropatkin:
  - Deres Eksellense. I følge våre data har slaget rast i fiendens citadell i lang tid, og til og med sikkert flere bastioner har eksplodert!
  Kuropatkin svarte tregt:
  - Rolig, bare rolig!
  Vel, akkurat som Carleson, hvis tak ble blåst av hengslene. Selv om situasjonen bare krever drastiske tiltak. General Zeleny og Kondratenko insisterer:
  - Vi må slå til umiddelbart!
  Kuropatkin så gjennom brillene på begge generalene. Green er fortsatt ung, men ser enda yngre ut enn årene, rask, heftig. Kondratenko er broren til helten til Port Arthur, også fra den yngre generasjonen av dyktige ledere. Selvfølgelig er slike falker ivrige etter å kjempe. Dessuten er det en kategorisk ordre fra keiseren og suverenen av All Rus, Nicholas II, om umiddelbart å storme citadellbyen. Og det er uten tvil at den kongelige statskassen ikke vil være i stand til å tåle byrden av en så vanskelig krig lenge.
  Men hvis du ikke kjenner vadestedet, ikke gå i vannet! Vi må finne ut hva som er hva og hvor hvem som angriper.
  Kuropatkin spurte Kondratenko:
  - Hvilke japanske enheter skjøt?
  Generalen sa tydelig:
  - Speiderne melder at engler har dukket opp - en vakker ung mann og en jente med gyllent hår, som beveger seg med en utrolig fart, og når de blir klippet ned kan de ikke sees.
  Kuropatkin krysset seg tre ganger i et hektisk tempo og mumlet:
  - Så det viser seg at dette er engler igjen?
  General Zeleny trampet hælen i gulvet:
  - Ja nøyaktig! Himmelske hundre!
  Kuropatkin plystret til og med:
  - Wow! Herren forlater ikke Russland!
  Kondratenko sa lærerikt:
  - Vi må angripe fienden umiddelbart, feltmarskalk! Eller vi selv går på offensiven!
  Kuropatkin sa sløvt:
  - Nei, mine herrer. Jeg gir ordrene. Siden Gud bestemte seg for å hjelpe oss, så er det synd å sette soldater i en kjøttkvern!
  Kondratenko bemerket logisk:
  - Selv i Israel krevde den allmektige Gud at jødene også skulle kjempe, og ikke motta alt for ingenting og uten kamp.
  Feltmarskalken fra sumpen, en strateg innen vent-og-se taktikk, svarte på dette:
  - Men apostelen Paulus sa at det å tjene Gud ikke krever menneskehender!
  Allerede general Zeleny blusset opp:
  - Hvorfor korser du deg da, Deres eksellens, hele tiden, spesielt når skjell eksploderer i nærheten!
  Kuropatkin begynte allerede å bli sint:
  - Men fordi alt skjer etter Guds vilje. Så la oss gjøre en bønnetjeneste først. Hvis dere er uforskammet, blir dere begge arrestert!
  Totalt sett så ideen om å holde en bønnegudstjeneste interessant ut. La kjerubene ta rappen for alle.
  Tomboyen Caligula og partisanjenta Margarita er allerede litt slitne, og det meste av arbeidet er allerede fullført. Så hvorfor ikke friske opp i sjøen og sande Togos skvadron grundig. Hun kan tross alt også åpne ild, blant annet fra tolvtommers våpen. Og dette er et kaliber på 306 millimeter, noe som kan forårsake betydelige tap for de angripende troppene.
  Riktignok vil japanerne, i dette tilfellet, måtte skyte nesten blindt, over ryggen. Og de vil bare kunne slå med direkte ild når slaget beveger seg inn i bygrensene.
  Hovedmålet er fire slagskip med tolv-tommers kanoner om bord.
  Partisanjenta, som kuttet ned japanerne med sine morderiske sverd og ristet av seg de fastsittende benflisene, foreslo:
  - Kanskje vi kan jevne ut sjansene våre litt? T. har overlegenhet i våpenkamp over Rozhdestvenskys skvadron, omtrent 1,8 til 1. På denne måten vil vi utjevne styrkebalansen litt.
  Caligula of the Dolphins, som skar ned den siste samuraien, spurte krigeren Margarita:
  - Skal vi begynne med flaggskipet?
  Partisanjenta , som kastet et skall med bare tærne og rev i stykker et dusin flere japanere, og etterlot seg bare revne stykker, innvendte:
  - De starter ikke med det deiligste! Heldigvis er det ikke nødvendig å lete etter en skvadron. La oss klikke gjennom de to første beltedyrene.
  Tomboyen Caligula humret, kastet en granat med sin bare hæl, pekte sitt blodige sverd mot Nutili- skipet og utbrøt muntert:
  - Og denne er min!
  Margarita, etter å ha drept japanerne igjen dødelig, foreslo for partneren sin:
  - Men la oss ligge en halvtime i vannet for å komme oss.
  Faktisk vil hvile ikke skade. Men Caligula Dolphins kastet ikke bort tid under den korte pausen. Spesielt var vi i stand til å vurdere noe interessant.
  Konspiratørene samlet seg i kjelleren. En elektrisk lampe under taket kaster illevarslende skygger. Det berømte skallete hodet til Lenin skinner svakt, ved siden av den raggete Koba , bedre kjent for verden som Stalin, den gang en sjøoffiser i en pen uniform, mens den lite kjente løytnant Schmit, med dandy skjegg, Bukharin.
  Trotskij er ikke nok for hele møtet, men foreløpig står han og Lenin i konflikt. Og så, de mest innflytelsesrike bolsjevikene samlet seg, klare til å iscenesette en revolusjon, eller et kupp, hva som helst, bare for å få makt.
  Lenin tok ordet først:
  - Det er ekstremt viktig , kamerater, å forhindre seier til autokratiet i dets urettferdige imperialistiske krig med Japan for enhver pris. Årsaken til revolusjonen krever dette!
  Frykte spanks som svar.
  Bukharin klappet i håndflatene og ristet det svarte skjegget som pryder det fortsatt unge ansiktet hans, bekreftet:
  - Ja, vi må ikke gi eneveldet den minste sjanse. Dette kan lukte som forræderi, men jeg vil si, Mikado er den beste og viktigste allierte av bolsjevikene og verdenskommunismen!
  Koba Joseph mumlet sint:
  - Bra sagt! Selv om dette ikke lukter forræderi, er det allerede forræderi i seg selv!
  Lenin, som deretter gikk under pseudonymet Karpov, bemerket med et glis:
  - Av hensyn til den globale revolusjonen må man noen ganger ofre. Inkludert å ofre en del av din samvittighet og din egen sjel. - Ulyanov tok opp korken og skrudde av hodet, en flaske tysk øl. For veltalenhet bør du friske opp halsen. Han tok et par slurker og fortsatte. - Tror du jeg selv er fornøyd med å ønske ondskap og nederlag til mitt eget land. Men jeg skal være ærlig, revolusjon er bare mulig hvis autokratiets regime er alvorlig svekket. Og hva kan svekke autokratiet mer enn nederlag i krig?
  Koba nikket samtykkende:
  - Ingenting... Noen ganger krever det høyeste målet ofre, og betydelige ofre!
  Lenin fortsatte sin filosofi:
  - Så, vi skal ikke diskutere ateismens moral og filosofi. Dette er ikke hovedsaken. Det er klart at arbeidet vi påtar oss vil føre til frigjøring av arbeidere og slaver i alle land og hele verden. Og det faktum at alle tapene til vår stat og andre folk vil bli kompensert hundre ganger. - Ulyanov stoppet opp og la til i en annen tone. - Og hvilke konkrete grep kan vi ta for å beseire Autokratiet som er hatet av folket og oss?
  Her talte løytnant Schmid med tynn stemme:
  - Jeg tenker for det første å sprenge den transsibirske jernbanen flere steder samtidig. Dette ville ha en fatal innvirkning på forsyningen av tsartroppene i Manchuria.
  Koba gliste som en rev:
  - Bravo , gutten gjør fremskritt! Og jeg tenkte på å rane flere banker for å undergrave gullstandarden til tsarens rubel.
  Ulyanov ristet strengt med pekefingeren til den "fantastiske georgieren":
  - Ikke vær slem! Et veldig interessant forslag. Du kan ganske mye ødelegge Kuropatkina.
  Schmid fortsatte:
  - Generelt sett innebærer planen min å reise et opprør på alle skipene i Svartehavsflåten. Da vil hæren gå over til det arbeidende folkets side, og Autokratiet vil kollapse med en gang!
  Koba humret ironisk:
  - Ja, kreften skal plystre på fjellet!
  - Koba , stopp! - Lenin bjeffet og la til. - Det er faktisk nødvendig å forberede og gjennomføre et opprør i Svartehavet. Og når den bankede Kuropatkin flykter fra Port Arthur , vil mytteriet i hele hæren bli virkelig!
  Schmid mistet besinnelsen:
  - Ja, vi skal gjøre det i ånden!
  Bucharin tok ordet:
  - Vår mest tallrike allierte på jorden er bøndene; når de reiser seg, vil de være i stand til å lenke alle autokratiets krefter. Vi må sende agitatorene våre til landsbyene og kreve at bøndene ikke bare skal få jord, men også eiendommer, alt som tilhører godseierne!
  Koba avbrøt ironisk:
  - Inkludert deres koner og døtre!
  Bucharin humret:
  - Og dette også! Det er like enkelt som Emelyan Pugachev gjorde - hodet vil bli kuttet av, baren vil bli hengt, og varene deres vil bli tatt for deg selv og delt likt! Og godseiernes koner og døtre er deres slaver!
  Ulyanov godkjente denne oppfordringen:
  - Ikke sant! Vi henger dem alle sammen! Helt til Nordpolen!
  Koba foreslo:
  - Vi må aktivt bruke røverelementet så mye som mulig. Spesielt kommer de sterkeste og mest suksessrike revolusjonære fra kriminelle. For eksempel er ikke Kotovsky en helt? Helt! Og far Makhno er ikke verre!
  Bukharin nikket kraftig:
  - Det er det! Vi vil knuse dem alle med kriminalitet !
  Ulyanov slo knyttneven i bordet:
  - Terror, terror og nok en gang revolusjonær terror!
  Det var ikke mulig å observere den videre samtalen til de "storslåtte fire". Etter å ha våknet, var det nødvendig å flytte til det praktiske nivået for å implementere en vinnende strategi. Spesielt fjern slagskipene fra lagene.
  Caligula svømte raskt til målet sitt, og Margarita til sitt. Gutta, ved hjelp av fingrene og tærne, klatret øyeblikkelig opp på offerskipene sine.
  Tomboyen Caligula kjente ikke lenger bremsene, da han begynte å hugge alle på rad. Det er ikke vanskelig å gå om bord på et skip, egentlig en slagskipklasse. Med mindre du selvfølgelig er mer enn et menneske. Så, løp og klipp. Og med en slik overnaturlig hastighet er det ingen som har en sjanse til å motstå deg.
  Vel, med barnas bare fingre, men raskere enn potene til en gepards ben, kast giftige nåler. Og dette vil også sjokkere japanerne fullstendig.
  Kampflyene i Land of the Rising Sun ligger igjen nedskåret , og planen til terminatorparet er enkel. Gå til ammunisjonsrommet, detoner deretter ammunisjonen på en slik måte at kjelene også dekkes. Deretter vil det skadede skipet ikke ha noe annet valg enn å gå til bunnen.
  Caligula of the Dolphins, som kuttet og spikret med sverdet sitt, brøt gjennom til ammunisjonsforsyningen. Vel, hva er individuelle kuler for ham, som gutten skyter ned i farten, eller til og med kaster tilbake mot fienden. Det er spesielt bra hvis du med bare foten umiddelbart knuser en håndfull patroner inn i fienden med frenetisk og dødelig, dødelig og uimotståelig kraft.
  Slik at samuraiens vei til det kongelige imperiet til Nicholas II ble blokkert.
  Det er heller ikke vanskelig å overføre ammunisjonen inn i lasterommet slik at bunnen av slagskipet sprenges, også med hans fysiske styrke.
  Ståldekket, oppvarmet i marssolen, kiler behagelig i de nakne elastiske sålene til terminatorgutten. Og heftige høyeksplosive skjell fylt med shimosa trekker ned skuldrene. Du hopper ned, ignorerer spiraltrappen, og nå er du på rett sted. Nå vil skilleveggene bli knust og kjelene vil eksplodere, og lage slike hull at selv denne enorme tingen ikke vil overleve.
  Denne interessante tingen er det japanske beltedyret. Skipet er romslig og bredt, med en stor pansertykkelse som dekker dekkene. Og de lange og tykke kanonløpene, i stand til å treffe et par titalls kilometer, eller enda mer ... Riktignok ble den ikke bygget av japanerne, men av britene. Men den kongelige flåten er nesten utelukkende av egen produksjon, som har sine fordeler og ulemper. Så britene laget et slagskip - en edel maskin. Det er synd, men vi må sende ham til bunns...
  Det var en eksplosjon, og metallet fra det knekkende dekket traff guttens nakne, muskuløse ben og kastet ham høyt over overflaten. Deretter ploppet gutten ut i vannet og svømte kraftig og prøvde å komme seg vekk fra boblebadet. En slik koloss synker.
  Og Margaritas slagskip delte seg: rent og synkront. Nå er det på tide å senke de to overlevende pansrede kampkrysserne.
  La Togo , som skapte så mye trøbbel for den russiske flåten, også gå til bunns. Dette vil bli en leksjon for alle de som kommer til ditt moderlands land med våpen i hendene.
  Caligula of the Dolphins raker havvannet kraftig med hender og føtter og plystrer:
  - Du vil bli beseiret av japanerne! Dette er ikke et galehusspill !
  Akkurat som sist, nesten uten å berøre metallet og rustningen flyr du opp på dekk. Der begynner du å hakke slike sakte samurai til kål. Sannsynligvis er selv en edderkopp som sitter fast i harpiks hundre ganger smidigere enn disse insektene fra Land of the Rising Sun. Så du skynder deg gjennom og kutter av armer, ben, hoder ... Og de legger seg bare. I beste fall klarer en av dem å si:
  - Banzai!
  Tomboy Caligula fniser og tommel nesen mot dem:
  - Banzai, ikke tør!
  Og med bare tærne kaster han patronene og stikker hull i samuraiens panner, munner og struper.
  Deretter gjentar du forrige kombinasjon. Men for en forandring siktet den praktfulle Caligula raskt den allerede ladede tolvtommerspistolen og avfyrte en ladning inn i den nærmeste kampkrysseren. Treffen viste seg å være nøyaktig, og en høyeksplosiv japansk ladning forårsaket en stor brann på dekket.
  Den unge krigeren la merke til at når et industriprodukt i Land of the Rising Sun kommer inn, kommer mye ild og røyk ut. Noe som selvfølgelig gjør det lettere å skyte . Tatt i betraktning at samuraiene har vært i krig med Russland i lang tid, har deres kampskvadron faktisk en kvalitativ overlegenhet.
  Sant nok, hvor mye kan japanerne oppnå hvis de mister alle sine store skip?
  Togos flaggskip signaliserer for sent avgang. Men dette er egentlig ikke en nyttig løsning . Det enorme slagskipet eksploderer, og to sekunder senere eksploderer også skipet som frakter Caligula of the Dolphins. Til slutt sparket han en offiser fra det japanske imperiet med hælen. Og igjen ble begge de modige krigerne kastet ut av sjokkbølgen...
  En stridende jentepartisan, etter å ha blåst av hodet til en kaptein av første rang, skriker til fulle:
  - Sjøhockeykamp: Russland mot Japan - score fire til null!
  Ja, nå har ikke Japan et eneste slagskip i tjeneste. Riktignok er det fortsatt så mange som åtte kampklassekryssere. Og det er et valg: å drukne dem eller ikke å drukne dem?
  Caligula, etter å ha kuttet haien som hastet mot ham med sverdet, bestemte seg logisk:
  - Slå til mens jernet er varmt! Det vil si at vi drukner dem!
  Margarita, etter å ha kuttet et annet sjørovdyr, var enig i denne avgjørelsen:
  - Hvorfor kaste bort tid på bagateller? Det er kanskje ikke en neste gang for oss!
  Tomboyen Caligula, som kastet patronhylsteret med foten rett inn i haiens øye, innvendte logisk:
  - Det tror jeg det blir! Gud elsker treenighet!
  Men han svømte likevel. De kan gå tilbake til festningen om natten. Dette vil ikke bringe dem noen vei. Og hvis Kuropatkin tar høyborget uten deres deltakelse, så desto bedre. De kan faktisk ikke gjøre alt alene. Det er til og med interessant hva etterkommere vil si om denne merkelige krigen med Japan? De vil betrakte det som en strålende gjerning, eller tvert imot, de vil utrope det som vunnet utelukkende av overnaturlige krefter!
  Men Caligula overtok lett sitt neste offer - kampkrysseren. Utvendig er de noe annerledes enn beltedyr. Spesielt er det litt mindre rustning, og i stedet for tolv-tommers kanoner er det ti-tommers, men ytelsen er mye bedre. Men dette er også kar av lineær klasse. Og så er det mellomstore og lette cruisere.
  Den unge krigeren her endret litt på taktikken og kuttet ned samurai-seilerne og spikret noen med patroner som han kastet med sine bare gutteføtter . Deretter tok han og detonerte ammunisjonen slik at kampkrysseren begravde nesen i vannet og dermed gikk til bunns ikke umiddelbart, men gradvis snudd.
  Kanskje gutteskuespilleren Caligula ønsket å redde i det minste en del av mannskapet fra døden på denne måten. Faktisk, hvor kunne han legge så mange eksplosiver... Margarita, etter å ha drept en stor masse samurai-seilere, vippet krysseren om bord.
  Jenta feiret stolt suksessen, og partneren hennes også:
  - Poengsum: seks - null!
  Tomboyen Caligula, i raseri og glede, fra stor suksess, sang:
  - Og samuraien fløy til bakken, under press av stål og ild!
  Nye havofre ... Ja , det ser ut til at japanerne som dro på denne kampanjen ble født under en uheldig stjerne. Og selv de åtte millioner gudene i deres shinto-religion hjelper dem ikke.
  For den tomboyish Caligula virker en battlecruiser som et stykke papp som må senkes. Han bestemte seg til og med for å prøve en litt annen taktikk, nemlig ved å trenge inn i lasterommet og kutte bunnen der med sverd. Tross alt har han et magisk metall fanget fra ninjaer og trollmenn. Dette betyr at en operasjon må finne sted.
  Og så ... Det viser seg at det lineære jernet sprekker... Det er nødvendig å oversvømme tre rom for å sikre det. Terminator-gutten sier med et glis:
  - Her er vi på det skipet...
  For å senke en kampkrysser med sverdslag, må du virkelig ha overmenneskelig styrke og ekstraordinær fantasi.
  Margarita foretrekker en mye enklere tilnærming, og hevder at repetisjon er læringens mor. Og i så fall vil fienden bli oversvømmet av eksplosjonen.
  Krigergudinnen og partisanjenta løfter tommelen opp og sier:
  - Klokken er allerede åtte!
  Gutten Caligula, uten seremoni, kuttet ned mange samuraier og kastet dødelige patroner med føttene, utbryter:
  - Men dette er rett og slett herlig!
  Det er fire flere ofre igjen... De må druknes på en eller annen måte slik at dette ikke blir for vanlig. Kom opp med noe spesielt, unikt. Og gutta, uten å si et ord, handler som følger. De griper nemlig kontrollrorene ... Heldigvis er skipene allerede i full fart, noe som gjør at det ikke er så vanskelig å takle dem. Og så tar du kontrollrorene og går til ram... Battlecruisers, skipene er nye, men det er mange utdaterte fartøyer i den japanske flåten som ikke har noen sjanse til å rømme fra en rettlinjet ram.
  Hva om skip, og til og med de laget av metall, kolliderer i høy hastighet i havet?
  Så skjer følgende: et forferdelig brøl, sliping av rustning, stålplatene til begge fartøyene brister. Titalls og hundrevis av sjømenn, med forvrengte gule ansikter, suser langs de ødelagte dekkene, deres smale øyne buler ut av pannen, og strømmer av blod flyr ut av munnen deres med utslåtte tenner.
  Og de japanske jagerflyene faller over bord, faller i frådende bekker som sluker dem med en gang. Og skipene begynner å synke raskt, og drar mange liv ned i dypet.
  Margarita, som fortsatte å utrydde sjømennene uten medlidenhet eller seremoni, erklærte med et smil:
  "Det er også bra at japanerne ikke tar kvinner og barn om bord."
  Caligula, som dissekere haien som klatret på ham, var lett enig i dette:
  - Ja, kulten av amasonene slo ikke rot blant samuraiene. Riktignok ser det ut til at de har kvinnelige ninjaer!
  Den unge krigergudinnen og på samme tid partisanjenta oppsummerte:
  - Tolv null i vår favør ... Men det er fortsatt to siste dagliljer igjen. Hva skal man gjøre med dem?
  Tomboyen Caligula kuttet en annen hai i biter og foreslo ganske enkelt:
  - La oss ta dem til Dalniy-havnen. Den er nå under russisk kontroll, og to praktfulle, toppmoderne cruisere vil forbedre flåten vår betydelig!
  Margarita, som knuste havets rovdyr med sverd, var lett enig i dette:
  - Ja, og dette er den beste løsningen!
  Selv om japanerne har et rykte på seg for å være ubøyelige jagerfly, overgikk den moralske effekten av de rasende slagene til de to superenglene våre villeste forventninger. Faktisk, hvis du ikke må kjempe med mennesker, men med skapninger som ligner på de mest ekte gudene, og kanskje til og med demiurger, kan til og med krigerne i Land of the Rising Sun mangle mot.
  Derfor, etter at Margarita på den ene krysseren, og Caligula på den andre, kuttet de mest ivrige offiserene og sparket noen av dem, anså andre sjømenn og mekanikere det best å underkaste seg disse supervesenene . Og begge slagkrysserne dro til havnen i Dalniy, som japanerne ga opp, etter deres nylige nederlag, uten kamp mot den russiske hæren.
  Caligula Dolfinov mente at autoriteten til slagkraft tross alt er autoritet. For eksempel, under slaget ved Khalkhin Gol, hvor mange japanere ble tatt til fange av den formidable sovjetiske hæren? I følge sovjetiske data ble 476 mennesker, ifølge andre senere beregninger, omtrent 200, og som et resultat av gjensidig utveksling ble bare 88 returnert til japanerne, det vil si at så få returnerte til hjemlandet.
  Det vil si at samuraiene viste fasthet. Etter å ha mistet, ifølge sovjetiske data, ble rundt tjue tusen mennesker drept.
  Til sammenligning mistet den sovjetiske hæren nesten like mange drepte ( ikke medregnet de som døde i fangenskap) under andre verdenskrig som fanger.
  Og dette til tross for at NKVD brutalt håndterte familiene til de som overga seg.
  Så motstandskraften til japanske soldater er ikke overdrevet. Under den russisk-japanske krigen mistet japanerne hundre ganger færre soldater som krigsfanger enn russerne!
  Men dette skyldes imidlertid delvis at den russiske hæren ikke vant et eneste større slag. Og uten seire er det ingen fanger.
  Det hender imidlertid at den fremrykkende hæren også har mange soldater tatt til fange.
  Krigergutten Caligula sa til Margarita gjennom en primitiv walkie-talkie:
  - Kanskje vi heiser det hvite flagget tross alt, ellers drukner de oss?
  Margarita protesterte:
  "Det er en skam å seile under et hvitt flagg." Bedre å gi tricolor- russen over hodet!
  Den unge krigeren satte nålen inn i gutteterminatorens barbeinte, kvikke fot, og etter å ha stukket den neste samuraien i pannen, bemerket han:
  - Og etter min mening vil Andreevsky med et kors være mer vellykket!
  Med poengsummen fjorten til null er marinemastene med Japan fullført, og nå kan du ikke bare ta de erobrede skipene til deg selv, men også synge. Caligula of the Dolphins sang sin seierssang på toppen av lungene:
  Store vidder av hav, hav -
  Vi pløyde dem under tricolor-flagget!
  Soldatene erobret ruvende fjell,
  Ørnene brølte i seier!
  
  Russiske krigere ble anerkjent av planeten,
  Vi treffer fiendene med sverd og bajonetter!
  Vi var i stand til å kaste bort fascismens åk fra halve verden,
  Vi avsluttet vår marsj med seier i Berlin!
  
  ankom på pukkelryggede stridsvogner,
  De truer med å ødelegge alle russiske felt!
  Men de slår de fordømte freaks hardt ,
  Slik at barna våre kan leve lykkelig uten åk!
  
  Vi er barn av fedrelandet, som er høyere enn alle andre i verden,
  Vi ble født og eltet calico med bare føtter!
  gikk i forbønn for oss og sendte oss til kamp ,
  Og Gud fikk mai til å blomstre i glede!
  
  Det er ingen del av en fighter og et høyere hjerte,
  Hva gir en drøm og gjenfødelse!
  Åpne den strålende døren til udødelighet,
  Men hvis du sitter i bakhold, vær stille !
  
  Det er ulver og sauer, men dere er universets hyrder,
  Og det er din del å formidle ordenen til ettertiden!
  For å føre saken til slutten av skapelsen,
  Slik at den evige ilden i ditt hjerte av kjærlighet ikke slukker!
  
  Hvem vet hvor en fiendtlig kule vil stoppe en soldat,
  Men likevel, i kamp er døden bedre enn råtne sykdommer!
  Og hvis du dør, vil vennen din knuse motstanderen ,
  Han vil ikke tolerere det, fordi barbeint jenter blir drevet i fangenskap!
  
  Å, den russiske skjebnen, krig og ild etter krig,
  For de som ønsker å reise på ferie, er det ikke plass til dem, vet du, i paradis!
  Her gikk den helvete Sam inn i en konspirasjon med Satan,
  Truer: - Jeg skal få ned atomet og bryte haglet!
  
  Men det vil også være beskyttelse mot missiler,
  Og en atombombe kan ikke ødelegge Moskva...
  Vi kan bruke tanker for å få parasitten,
  Og kjedelige sanger om de falne gjør deg trist!
  
  Selg for en krone, ikke en russisk aksje,
  Tross alt er hver enkelt av oss en stor kriger!
  Tro ikke at Gud allerede har plassert oss i rollen,
  Faktisk bestemmer du hvor kult hylet er!
  
  Det var fiaskoer, det var nederlag,
  Det skjedde som harer som trakk seg tilbake fra forferdelige ulver!
  Men hvis krigen starter, vil vi være der igjen,
  Knus den brutale hæren av monstre i en helvetes rytme!
  
  Tro meg, vi spiller ikke for krigens skyld,
  Vi har ikke noe annet kall enn å være hyggelige venner!
  Vi er broderfolk, ikke Abel og Kain,
  For oss er en fugl en sang, og ikke en fet lek!
  . EPILOG
  Etter at Dominica brente viddet, skrek barna og klappet lenge i hendene. Ja, det er flott , du kan si at hun lyktes - drysser aforismer og nynner for seg selv.
  Deretter annonserte Margarita og Dominica en fest for hele verden, slik at det skulle være moro og glede i sjelen.
  De viftet med tryllestavene sine, og luksuriøse bord dukket opp, tykt lastet med mat . Alt her var luksuriøst og veldig rikt.
  Så fantastiske retter og mye kaker, vaniljesaus, smultringer, kringler, muffins og rikt dekorerte kaker. Det er umulig å si i et eventyr, og heller ikke å beskrive det med en penn.
  Og alt er så appetittvekkende og aromatisk at det bokstavelig talt er unikt i sin raffinement og skjønnhet.
  Margarita tvitret:
  Alt det beste, det beste for barn,
  På vår glade planet...
  Lenge leve sol og vind,
  Se på feene som er ansvarlige for alt!
  Og hun begynte å danse. Og Dominica fulgte etter henne, og flere andre jenter med dem. Det gikk kjempebra .
  Margarita bemerket logisk:
  - Alt blir bra, alt blir bra hvis vi ikke roter til !
  Og partisanjenta tok og slapp enda et fyrverkeri fra tryllestaven hennes. Og det var som en fontene av diamanter som strømmet i en veldig stormfull bekk.
  Dominica bemerket:
  - Skjønnhet, skjønnhet.
  Det skyter ut som en fontene fra en hval!
  Etterpå var det tid for underholdning. Flere av de største guttene, rundt fjorten år og veldig muskuløse, tok myke hansker på hendene og begynte å slåss med hverandre.
  De slo med hendene og bare føtter, mens de smilte og lo.
  Dobrynya bemerket med et glis:
  - De har tross alt kollektivt gårdsutstyr!
  Prins Oenomaus nikket:
  - De er ikke trent i kampsport !
  Gutten Dobrynya hveste og hoppet inn i den provisoriske ringen:
  - Slipp meg!
  Og to kjempende muskuløse tenåringer kolliderte med hverandre. Guttene brøt ut i latter og angrep Dobrynya. Det var demontering og vifting med armer og ben.
  Dobrynya spredte seg behendig og dyttet dem til side. Så tok han en av guttene i nesen med bare tærne . Han hylte av vill smerte. Og heltegutten igjen, uten noen seremoni, kastet ham og tvang ham til å snu.
  Barna rundt lo og klappet i hendene. Og Dobrynya presset fire gutter sammen på en gang og pakket dem behendig inn i en duk.
  Deretter ble latteren helt øredøvende. Akkurat som barnas applaus. Det så faktisk veldig kult ut .
  Dobrynya bemerket vittig:
  - Han som turte spiste det!
  Dominika kom også inn i ringen. Hun drev også med kampsport. Å opptre i filmer er tross alt ingen spøk. Hun viste seg som en superjente og kjempet med en superskurk . Begge jentene banket deretter hverandre for et dusin opptak. Og det er flott . Selv blåmerkene deres var ekte.
  Nå møtte en sterk, muskuløs tenåring på rundt fjorten år i badebukse Dominica. Og han forsøkte å angripe jenta. Dominica svarte med et presist slag fra den bare hælen til solar plexus, og gutten falt og begynte å vri seg.
  Dominica twitret:
  -Du er ikke en gutt , du er ikke en gutt,
  Ikke ekte...
  Du er ikke en gutt , du er ikke en gutt -
  Råtten boks!
  slo Dominica på den muskuløse ryggen med all kraft . Jenta skrek og sparket ham tilbake. Han slapp unna og stormet mot Dominika og prøvde å kjempe mot henne. Tenåringen var sterk og herdet av hardt arbeid på en byggeplass. Og Dominika måtte anstrenge seg for ikke å falle. Men hun gled ut og kastet så den sterke gutten over henne. Han falt, krasjet inn i et fat med stør. Og gutten ble veldig skitten.
  Og resten av barna lo vilt og gjorde ansikter. Dette så virkelig flott ut .
  Gutten spratt opp, men fikk et hardt spark
  skuespillerjenter i haken, ble han truffet med leggen i den motgående bevegelsen, og den muskuløse gutten falt om.
  Dominic sang aggressivt:
  Han venter snikende på et offer i gruven,
  Peker en radar mot himmelen...
  En feil - en utilsiktet start,
  Og et slag er uunngåelig!
  Dette er faktisk en karatejente. Så hun snudde seg og sparket en annen gutt i nesen med den bare hælen. Han falt og slapp en blodfontene fra snifferen sin . Men han spratt opp umiddelbart. Og igjen i kamp. Og Dominika snubler ham og tvinger ham til å falle. Dette er virkelig en kvinne.
  Dobrynya nikket godkjennende:
  - Fortsett med det! Vel, du er en kul jente !
  Her er en annen sterk gutt som fløy bort fra Dominicas slag.
  Det var her oppgjøret begynte. Jenta kastet en annen tenåring over henne og kvitret:
  Jenter fra høysamfunnet,
  Jeg har veldig lyst til å slå fyren!
  Deretter presset jenta guttene sammen igjen og ga dem blåmerker og støt. Og det så ekstremt morsomt og morsomt ut.
  guttene ned :
  - Du er jenta vår ! Veldig varmt og stridbar!
  Dominica nikket og kvitret:
  Jentekjemperen har varmt blod,
  Den blinde horden angriper oss!
  Hun hvisket trylleformler, og et skikkelig regn av fløte, kondensert melk og honning rant ned over guttene ovenfra.
  Og igjen barnas gledelige latter. Alt spinner og skjer så kult og aggressivt. Og det er morsomme øyeblikk i denne aggresjonen.
  Gutteprinsen Oenomaus er selvfølgelig også med i spillet. Hvordan kan noen klare seg uten? Og den unge krigeren kaster veldig behendig over seg en gutt som ser eldre og større ut. Og igjen entusiastiske utrop. Ja, dette er virkelig en kamp som trengs.
  Enomai viftet med hånden, og gutten falt ned på en haug med kremdekkede kaker. Og de sprakk og spredte seg så morsomt og med velbehag. Og slik var aromaene fra det magiske kjøkkenet.
  Dobrynya bemerket med et sukk:
  - Det er synd å kaste bort slik mat!
  Dominic fniste og svarte:
  - Det er ok! Jeg skal gjøre mer magi!
  Phoenix-gutten sang:
  Et sted i skogen er det trollmenn,
  De syr en kaftan til Satan...
  Steinblokker ble kastet rundt,
  Vårt fantastiske land!
  Deretter ble han venn med Dobrynya. De to heroiske guttene begynte først å vifte med knyttnevene og forsøkte å slå hverandre i ansiktet . De lastet den tilfeldig et par ganger, og blåmerker dukket opp. Så tok guttekjemperne den og dunket i pannen. Så det begynte å lyse gnister fra øynene mine.
  De dyttet hverandre, slo hodet og begynte så å slåss. Og kampen var veldig sta. Ridderguttene grep, knuste hverandre og klemte hverandre.
  Så begynte de å støte på hodet igjen, noe som så mer dumt ut enn kult og truende. Og dette fungerte på en slik måte at det fikk barnetilskuerne til øredøvende latter.
  Dominica tok fjæren i hendene og begynte å kile guttenes bare hæler. Dobrynya og Phoenix begynte å le, det er virkelig så kilende og kult at du ikke kan slutte å le.
  Margarita bemerket med et primadonna-smil:
  - Ja, du er en kul jente. Bare en mester underholder. Hva annet kan du gjøre?
  Dominica knurret:
  - Ja, generelt sett kan jeg absolutt alt. Og du vil se dette mer enn én gang!
  Dobrynya og Phoenix skilte seg. De svettet og de skulpturerte overkroppene deres glitret som om de hadde blitt overøst med olivenolje.
  Margarita sa med et sukk:
  - Vi har seier, men vi er ikke nærmere målet om å redde det sterkere kjønn. Den gule rotta tilhører vår fiende Bastinda, som forsvant til ingen vet hvor. Og vi sølte bønnene. Vel, ikke forgjeves, men likevel uten resultatet som vi regnet med!
  Dominica sang som svar:
  Livet er ikke lett
  Og stiene går ikke rett...
  Alt kommer for sent
  Det hele er borte for tidlig!
  Gradvis ble stemningen roligere til de frigjorte barna. Og kampene, også humoristiske, stilnet, og musikken ble mindre høy.
  Og så hørtes det plutselig en lyd. Alarmhornet gikk.
  Guttene og jentene hoppet umiddelbart ut av setene og bustet med sverd og spyd. De var klare for kamp.
  Drager dukket opp på himmelen. De var trehodede, syvhodede og tolvhodede . Og det var ganske mange av dem, og store krypdyr. Naturligvis, jo flere hoder, jo større er størrelsen. Og blant dem var den kjente heksen Bastinda, som virket liten på bakgrunn av dragene.
  Dominic plystret og noterte:
  - Wow! Ser ut som det ikke er over ennå!
  Margarita sang som svar:
  Jeg faller med brystet, tar tak i ledningen,
  Jorden er full av hull, som bast...
  Men jeg vet at dette ikke er slutten ennå -
  Slutten er bare begynnelsen!
  Det var omtrent femti tusen barn av krigere - dette er en hel hær, det var ikke mer enn to hundre drager. Derfor rømte ikke de unge krigerne. De var klare til å kjempe og gi livet sitt dyrt, og kanskje til og med vinne!
  Begge sider er stridbare og målbevisste.
  Den største tolvhodede dragen tordnet:
  - Ikke vær redd! Vi vil ikke slåss med barn! Vi er for fred og rettferdighet!
  Dominica ropte:
  - Så hvorfor kom du hit?
  Her brølte Bastinda og gliste aggressivt:
  - Jeg vet at hovedmålet ditt var å skaffe den gule rotte-artefakten, og ikke å frigjøre barneslavene!
  Margarita protesterte:
  - Det forstyrrer ikke! Vi ønsket i alle fall ikke å forlate barna våre , og det vil vi aldri!
  Alle de tolv hodene til dragen sa med en gang:
  "Vi setter pris på din adel!" Men Bastinda inviterer deg til å spille et spill. Hvis du vinner, vil han gi deg den gule rotta, hvis han gjør det, vil dine fire bli dens slaver for alltid.
  Trollkvinnen Bastinda nikket:
  - Ja! Det er det! Vel, barn, det er for mye oppstyr med dem. Dine fire vil være mye mer nyttige i slaveri!
  Dominica bemerket med et smil:
  - Vi kan spille en kamp. Bare la, i tilfelle tap, heksen Bastinda ikke bare gi oss sin gule rotte-artefakt, men også bli vår slave.
  Margarita bekreftet og stampet med bare foten:
  - Det er det! Dette er akkurat det vi trenger! Det ville være rettferdig om Bastinda også risikerte sin frihet!
  Den tolvhodede sa:
  - La det bli slik! Artefakten og heksens frihet, mot friheten til fire betydelige individer - rettferdig!
  Trollkvinnen Bastinda nikket på hodet med svart hår:
  - Ok, så får det være! Jeg vinner alltid dette spillet uansett. Og selv kunnskap om magi vil ikke hjelpe dem!
  Den tolvhodede dragen brølte:
  - Lover du at du vil oppfylle løftene dine i tilfelle nederlag?
  Alle fem utbrøt unisont:
  - Vi gir!
  Trollkvinnen Bastinda tok et brett med firkanter fra ryggsekken og sa:
  - Så la oss starte!
  Og hun brettet ut brettet, og figurer dukket umiddelbart opp på det. Det minnet litt om tradisjonell sjakk, bare rutene var ikke to, men tre farger: hvit, svart og grå. Og vi hadde mange flere tall. Det er en narr, bueskyttere og en offiser, en general, en marskalk, en ballista, en vogn og noe annet.
  Dominica mumlet:
  - Ja, jeg vet ikke engang hvordan de går! Dette er urettferdig!
  Trollkvinnen Bastinda svarte med et smil:
  - Du har allerede gitt ditt ord og det er ingen steder å trekke seg tilbake. Å nekte å spille er ensbetydende med nederlag!
  Margarita nikket:
  - Jeg kan dette spillet! Og hvordan figurene går i den også! Så la oss spille!
  Trollkvinnen Bastinda nikket:
  - Da så! Hovedfiguren her er kongen og vi skal spille til sjakkmatt!
  Barnekrigerne klappet i hendene. Margarita ristet tryllestaven, og et bilde av et stort brett med tre typer celler dukket opp foran dem. Og nå kunne tusenvis av tidligere slaver se henne på en gang.
  Margarita bemerket:
  - Før krigen vant jeg et parti sjakk mot Botvinnik selv, dog ikke personlig, men i et samtidig parti. Men åtte år gammel er det kult å slå USSR-mesteren!
  Trollkvinnen Bastinda mumlet:
  - Dette er et helt annet spill! Sjakk var ikke engang i nærheten av henne!
  Partisanjenta nikket:
  - Jeg vet! Det er mer komplisert og det er flere brikker, men jeg kan spille det! Så tro ikke det blir lett for deg!
  Heksa med svart hår nikket:
  - Mine brikker er røde - de starter først!
  Og hun flyttet anhukeren fremover . Margarita svarte med å flytte bueskytteren. En så rolig lek begynte. Det var hundre figurer på hver side, og alle tre, bortsett fra kongene. Det er en av dem, og spillet avsluttes med kompis. Vel, dette er vakkert og logisk.
  Bastinda lekte og gliste. De første utvekslingene fulgte. Deretter manøvrene til raske narr. Dominica bemerket at narren beveger seg som en dronning i tradisjonell sjakk, men slår som en ridder.
  Ja, det er interessant. Offiseren ser ut som en biskop, men slår som en konge. Og generalen beveger seg som et tårn, men treffer som en ridder. Marskalken beveger seg som en dronning, men treffer bare som et tårn. Selvfølgelig er de mektigste figurene storvesirene, de beveger seg som en dronning og som en ridder, og slår også. Det finnes selvfølgelig dronninger, og de er akkurat som i vanlig sjakk. Bueskyttere beveger seg som bønder, men de skyter diagonalt tre ruter fremover, og slenger bare to. Det ser ut til at vanlige infanterister er de svakeste, men de kan, når de når den siste linjen, bli til en hvilken som helst brikke bortsett fra kongen.
  Vognen går som en hest, men treffer som en elefant. Ja, det er interessant hvordan det blir. Det er også en ballista - den beveger seg som et tårn, men treffer som en dronning. Rooks, riddere og biskoper, som i vanlig sjakk. Men det er også en enhjørning. Han går som en konge, men slår som en dronning. Og en kongelig enhjørning. Han går som en elefant, men treffer som en storvesir, det vil si som en dronning og en ridder. Ja, dette er ikke et spøkespill. Og det er tre figurer hver. Og prøv noe uten å gjespe. Og nå ser det ut til at Bastinda allerede har erobret mer territorium og fått en materiell fordel.
  Det er klart, hun er mye mer erfaren enn Margarita.
  Dominica tvitret selvsikkert, eller snarere ironisk nok:
  - Gå med hesten! Hest!
  Margarita vinket henne avgårde:
  - Ikke bland deg inn! Det som må gjøres, det gjør jeg!
  Og partisanjenta flyttet bestemt figuren hennes. Bastinda fortsatte å angripe. Kampen var veldig sta og nådeløs.
  Margarita, for å gjenvinne litt selvtillit og ro og generere inspirasjon i spillet, begynte å synge;
  Det skummer oppover og hever de bratte bakkene,
  Bølgen, islenkene ødela havet!
  Bjelken kuttet, skyene var fylt med bly,
  Og en frisk vind knuste tåken!
  
  Jeg er med deg på en kystklippe,
  Havets dønning kiler i øret!
  Fighteren klemte nakken hennes med en mild hånd,
  Den hellige Herre har stått opp i min sjel!
  
  Toppene av snøfjellene er forgylt,
  Og perlesommerfugler på brystet!
  I det fjerne streifet skip under seil,
  Du kan ikke gi opp drømmen din og sovne!
  
  Jeg pekte på deg, elskede,
  Dine strålende øyne fra tårer!
  Tross alt, uten deg, er ikke engang verden nok for meg,
  Storm og tordenvær bruser i hjertet!
  
  Sammen med deg skal vi smake mye herlighet,
  Og gift trenger gjennom ambisjoner!
  Trekk ditt sverd i den maktens navn,
  for å tjene !
  Margarita sang perfekt og, muntret opp, satte hun i gang et avgjørende angrep. Partisanjenta nølte ikke med å ofre, og på et tidspunkt virket den materielle styrkebalansen katastrofal for henne. Men her er noen flere sterke taktiske angrep og...
  Margarita sa med et uskyldig smil:
  - Sjakkmatt, fru Bastinda!
  Hun blunket vilt og så seg rundt og så sidelengs på den største, tolvhodede dragen. Det var på størrelse med et fly i stor klasse , spennet til hver vinge var godt to hundre meter - dette er et monster. Kanskje til og med den fenomenale magien til den valgte jente-skuespillerinnen Dominica kunne ikke overvinne en slik gigant.
  Den enorme dragelederen brølte med tolv hoder samtidig:
  -Du tapte for Bastind. Så gi gevinstene dine til den gule rotten - en verdifull gjenstand, og gå inn i slaveri til dine nye mestere!
  Bastinda sukket og tok en gjenstand ut av ryggsekken. Uventet var den bare på størrelse med en kokosnøtt, men den glødet med et sterkt, gult lys.
  Heksa holdt det frem og bemerket:
  - Han er din. Som alt som er mitt, er det nå ditt!
  Margarita tok gjenstanden i hendene og gjemte den deretter i ryggsekken. Og hun bemerket:
  - Dette er bra! Hva skal du og jeg gjøre, Bastinda?
  Utad svarte en fortsatt ganske ung og attraktiv svart kvinne:
  - Jeg kan gjøre mange ting. Jeg er allerede mer enn tusen år gammel. Og hva om jeg kan lære deg ukjente magiske teknikker. Vel, og også være sjefen for kongeriket. Jeg har mye erfaring med dette, og ikke bare å administrere barn.
  Margarita trakk på skuldrene og bemerket:
  "Jeg tror kanskje jeg lar deg gå, etter først å ha avlagt ed på å bare gjøre gode gjerninger."
  Dominica mumlet:
  - Hva om hun lyver? Vi har folk, vet du. Til og med Koranen sier at eder kan brytes i noen tilfeller.
  Og jenteskuespillerinnen sang:
  Tro meg, dine tjenere vil tørke seg,
  Du vil bli forrådt, du vil bli forrådt...
  Og de som sverger i kjærlighet som dette,
  Bare se, de dreper deg!
  Margarita protesterte:
  "Det er vanlig at våre trollmenn holder både sine ord og sine eder." Å bli en edsbryter betyr å pådra seg evig fordømmelse og forakt fra alle. Så Bastinda vil enten holde eden eller nekte å avlegge den. Så hun har et valg mellom slaveri og å gi opp onde gjerninger for alltid!
  Heks med svart hår trakk på skuldrene:
  - Det er noe å tenke på her. Gjør aldri ondt, dette er også veldig vanskelig, og ikke alltid hyggelig!
  Dominica var indignert:
  - Hvorfor bestemmer du for oss, Margot? Jeg tenker at det er bedre at hun er slaven vår. En magisk og tidløs tjener vil være ganske nyttig i husholdningen. Hun skal ikke være din slave, men vår vanlige!
  Den heroiske gutten Dobrynya bekreftet:
  - Ja, det er riktig! Alle fire av oss risikerte friheten. Og du vil kommandere henne alene.
  Gutteprinsen Oenomaus mente:
  "Jeg tror også det er bedre å la henne gå og avlegge en ed på å bare gjøre gode gjerninger." Hvorfor, mens du samler elleve gjenstander til, dra en slave med deg? Hun er bare en byrde!
  Dobrynya og Dominica sa unisont:
  - Nei, hun er slaven vår! Og vi lar henne ikke gå!
  Dragelederen sa:
  - Du har en splittelse: to mot to! Jeg foreslår å kaste en mynt. Hvis det er hoder, gjør vi som Margarita vil, hvis det er haler , gjør vi som Dominica vil!
  Krigerbarna ropte unisont:
  - Ikke sant! Ikke sant! Ikke sant! Lott vil avgjøre!
  Dominica mumlet sint:
  -Hvem skal kaste mynten?
  Dragen tordnet:
  - JEG!
  Og så kastet halen hans en sølvfarget sirkel som fløy gjennom luften og falt på det steinete fortauet. Mynten traff og ... den landet på kanten ...
  Den gigantiske dragen lo og svarte:
  - I så fall tar jeg Bastinda som hushjelp. Og du sitter igjen med gjenstanden hennes, den gule rotta, som et trofé. Akkurat som du ville, forresten!
  Dominica mumlet:
  - Og en motorsykkel. Jeg vil ha en slik flyer.
  Den gigantiske dragen hvisket:
  - Syng en sang! Og vi drager vil sette pris på det. Hvis du liker det, vil den magiske flygende motorsykkelen bli din. Og hvis ikke, så ... Du vil også bli vår slave!
  Dominica var indignert:
  - Så du kan si at du ikke liker noen av sangene mine!
  Hodedragen annonserte:
  - Ikke bare vi skal dømme, men også publikum, inkludert barn og tidligere slaver!
  Dominica nikket med et sukk.
  - Da er jeg enig!
  Og jenta begynte å synge med følelse og uttrykk;
   Kledd for å misunne alle konger,
  Crimson, gull, blader i rubiner!
  Som kveldssommerfugler svever,
  Og vindens røst er kjerubenes organer!
  
  Den mest luksuriøse freden er romslig om høsten,
  Trær, kupler av hellige kirker!
  Enhver kvist med meislede utskjæringer,
  Duggdråper og uvurderlige steiner!
  
  Sølvpytten var dekket med tynt sølv,
  Gnister glitrer under hestens hover!
  Dere behandler hverandre vennlig,
  Måtte du leve lykkelig under en klar himmel!
  
  I den lyse solen, med kjolen min løs,
  Bjørker og poppel danser kjærlighetens vals!
  Vi er triste over dagene som har sunket ned i avgrunnen,
  Ta vare på minnene fra møter med meg!
  
  Vinteren kommer, ungdom i den er evig,
  Ikke grått hår, diamanter i håret!
  Vi vil samle alle vennene våre til ferien,
  Og la oss uttrykke drømmen i flotte vers!
  Stormfull applaus og rop om "Bravo! Encore!", titusenvis av struper oversvømmet hele plassen. Dette ville vært en strålende time, en time med triumf for Dominica, som oppdaget talentet hennes som primadonna!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"