Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

قبولی در امتحان پرنسس

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    دومینیکا، یک دانشجوی زیبا و بازیگر مشتاق سینما، رویای تبدیل شدن به یک ستاره سینما را در سر دارد. و هنگامی که پوره نزد او آمد، با کمال میل او را دنبال کرد و به پادشاهی اژدها ختم شد. دومینیکا توانایی های برجسته ای را پنهان کرده است و آفت عجیبی به امپراتوری و ایالات همسایه رسیده است که در نتیجه تقریباً همه نرها متحجر شده اند. یکی از آخرین نمایندگان جنس قوی تر، شاهزاده جن اونوماوس، به لطف هدیه دومینیکا، موفق شد مرگ خود را به تاخیر بیندازد. و اکنون آنها باید با هم کار کنند تا رمز و راز یک آفت غیرقابل درک را کشف کنند و نیروهای تاریک را افشا کنند.

  قبولی در امتحان پرنسس
  
  حاشیه نویسی
  دومینیکا، یک دانشجوی زیبا و بازیگر مشتاق سینما، رویای تبدیل شدن به یک ستاره سینما را در سر دارد. و هنگامی که پوره نزد او آمد، با کمال میل او را دنبال کرد و به پادشاهی اژدها ختم شد. دومینیکا توانایی های برجسته ای را پنهان کرده است و آفت عجیبی به امپراتوری و ایالات همسایه رسیده است که در نتیجه تقریباً همه نرها متحجر شده اند. یکی از آخرین نمایندگان جنس قوی تر، شاهزاده جن اونوماوس، به لطف هدیه دومینیکا، موفق شد مرگ خود را به تاخیر بیندازد. و اکنون آنها باید با هم کار کنند تا رمز و راز یک آفت غیرقابل درک را کشف کنند و نیروهای تاریک را افشا کنند.
  مقدمه
  دومینیکا دلفینووا که با زیبایی نادر و منحصر به فرد خود متمایز شده بود، یکی از نقش های اصلی فیلم پرفروش "ستاره امپراتور" را دریافت کرد. و این فیلمی است با بودجه هنگفت و نوید سودهای کلان. قبل از این ، دومینیکا قبلاً در تعدادی فیلم بازی کرده بود ، اما فقط سکه دریافت کرد. زیبایی او خیره کننده بود و موهایش به رنگ قاصدکی بسیار روشن بهاری بود و کمتر کسی باور داشت که او بدون رنگ و لاک کار کند. اما این طور بود. دومینیکا یک بلوند طبیعی و عسلی با تناسبات ایده آل و همچنین با عضلات تراشیده و کشش عالی بود.
  اگرچه این دختر به هنرهای رزمی نمی پرداخت ، اما در باله می رقصید. و سرعت، ظرافت و هماهنگی عالی حرکات داشت.
  به عنوان مثال، او می تواند خود را به خوبی در فیلم های اکشن نشان دهد. مثل دختری که ظاهر فرشته ای او یک شیطان جنگجو را پنهان می کند.
  حالا کفشهایش را درآورد و با خوشحالی در پارک دوید و غلغلکهای دلپذیری از چمنها و سنگریزههای مسیر را با کفهای برهنهاش احساس کرد. پاهای او به قدری عالی و فریبنده بودند که اغلب با پای برهنه و در نمای نزدیک از آنها عکس می گرفتند که به ویژه مردان را به وجد می آورد. دومینیکا به پاهای زیبایش افتخار می کرد و تا یخبندان دامن کوتاه می پوشید.
  در همین لحظه ناگهان دختری مقابل او ظاهر شد. خیلی جوان، شاید بتوان گفت، تقریباً یک دختر. دومینیکا قد بلند، عضلانی، برازنده بود و چهره اش، با وجود صافی بی عیب و نقص و پوست مخملی، شبیه چهره یک دختر جوان و ساده لوح به نظر نمی رسید. و این مانند یک دختر مدرسه ای است، اگرچه لباس کاملاً غنی به تن دارد، و این تکه های شیشه کوچک را به او آویزان کرده و در آفتاب درخشان می درخشند.
  دومینیکا حتی فکر کرد که شاید اینها جواهرات واقعی باشند.
  دختر پای کوچک و برهنه اش را کوبید. و شاخههای علف هرز با جوانههای قرمز و ارغوانی در مسیر صخرهای ظاهر شدند.
  دومینیکا سوت زد:
  - چه حقه ای! آیا شما هم بازیگر سینما هستید یا سیرک؟
  دختر با زمزمه جواب داد:
  - من یک پوره هستم! دیگه وقت توضیح دادن نیست منو دنبال کن!
  دختر ناباورانه دستانش را باز کرد:
  - خب همین... شوخی خوب! اسمت چیه؟
  پوره جیغی کشید:
  - مارکیز دو کاساندرا. و صحبت کافی، هر لحظه بودن در دنیای شما نیاز به انرژی عظیم و جادویی دارد!
  و او محکم، بدون هیچ قدرتی کودکانه، دست دومینیکا را گرفت و با قدرت کف دست او را فشار داد.
  بازیگر قوی و ماهر فیلم بلافاصله متوجه شد که مقاومت در برابر چنین چنگالی بی فایده است.
  دختر با استفاده از انگشتان برهنه پای کوچک و برازنده اش، سنگ انگشتر را روی انگشت اشاره دست آزادش چرخاند. و در همان لحظه، دومینیکا احساس کرد که دارد در چاه می افتد. و این یک احساس بسیار دلپذیر و منحصر به فرد بود.
  سپس همه چیز با نور خیره کننده ای پر شد، که به نظر می رسید تمام سلول های بدن یک دختر قوی، ورزشکار و منحصر به فرد زیبا را سوراخ می کند.
  . فصل شماره 1.
  پاهای برهنه دومینیکا سطح داغ را در زیر خود احساس می کرد و این اولین برداشت او بود. در مقابل چشمانم سوسو می زد، گویی با فلاش های قدرتمند کور شده بودم، مثل برق آسا در دوربین. و دختر بلافاصله نتوانست ببیند به کجا رسیده است.
  صدای ملایم حوری شنیده شد:
  - نترس! حالا می گذرد و شما می توانید همه چیز را ببینید.
  دومینیکا خم شد و پلک زد. پاهای برهنه اش شروع به گرم شدن کرد. زیر پاهای لخت و دخترانه چیزی می سوخت، مثل شن های صحرا در ظهر. دومینیکا عاشق دویدن با پای برهنه بود. مخصوصاً وقتی در تست های صفحه نمایش به آن عادت کردم.
  زمانی که او دختر بود به او پیشنهاد شد نقش یک افسر اطلاعاتی پارتیزان را بازی کند.
  البته، در طول جنگ، دختران در تابستان با پای برهنه راه می رفتند، زیرا باید از کفش مراقبت کرد، و عجیب است که وقتی برای مدت طولانی راه می روید، راحت تر است.
  و در پایان او را با پای برهنه در برف به دار آویختند. این به سبک Zoya Kosmodemyanskaya است، فقط دومینیکا بلوند و بسیار زیباتر است و جذابیت طبیعی دارد. و وقتی لبخند میزند و دندانهای سفیدش را که انگار از مروارید طبیعی ساخته شدهاند بیرون میآورد، سقف را کاملاً از لولاهایش جدا میکند.
  و اینجا کف پاها می سوزند، و به نوعی گرم است. در ماه می در مسکو هوا گرم بود، اما نمی توان آن را گرم نامید.
  و اینجا، مثل جایی در عربستان در ظهر است. آنجا حتی گرمتر است. او یک بار در امارات فیلمبرداری کرد و مجبور شد با پای برهنه روی شن ها راه برود. طبیعتاً صبح که شن ها در طول شب کمی خنک شده بودند، اما هنوز گرم بودند، حتی برای راحت شدن کار، پاهای او را با وازلین چرب کردند.
  اما کودکان محلی، حداقل در میان فقرا، با پای برهنه به اطراف می دوند و بدون اینکه احساس ناراحتی کنند، با نشان دادن دندان های کوچک خود می خندند.
  در واقع، سوسو زدن در چشمانش متوقف شد و دومینیکا دید که او در میدان شهر است. سنگفرش های زیر پای این زیبایی نارنجی و بنفش بود. و خانه های اطراف بلند هستند، بسیار زیبا، انگار در مرکز سنت پترزبورگ، جایی که دوران باستان حفظ شده است. فقط در اینجا ساختمان ها بلندتر و حتی پر جنب و جوش تر، رنگارنگ، غنی، مجلل و استادانه هستند.
  و ورق طلا بسیار است که بی شک چشم نواز است. و دختران زیبای زیادی در خیابان ها هستند. آنها با پاهای برهنه، برنزه، برنزه و عضلانی برق می زدند و شروع به احاطه کردن دومینیکا و پوره مارکیز پر زرق و برق او کردند.
  دخترها بدون استثنا همه زیبا، جوان، پابرهنه، اما جواهرات به تن داشتند. برخی جواهرات بیشتری با سنگ های قیمتی دارند، برخی دیگر کمتر. چند دختر فقط تونیک سفید و کوتاه پوشیده بودند.
  دومینیکا خاطرنشان کرد که برده ها معمولاً وقتی فیلم هایی درباره دوران باستان می ساختند، شبیه این بودند.
  با این حال ، همه دختران انسان نبودند. برخی گوش هایی شبیه سیاهگوش دارند و برخی دیگر بینی عقابی دارند. چند دختر کوچکتر بودند، مانند مارکیز د کاساندرا، فقط دختر بودند، اما آنها از زمین بلند شدند و بدون اینکه با پاهای کوچکشان به پیاده رو دست بزنند، حرکت کردند.
  پادشاهی کامل از دخترانی که بدون ترس از سنگفرش داغ، پاشنه های برهنه و صورتی خود را به رخ می کشند.
  و آنها دومینیکا و مارکیز را با یک حلقه احاطه کردند و لبخند زدند و آرام صحبت کردند.
  دختران بوی بسیار مطبوعی از بدن های جوان و عضلانی می دادند
  از جنس منصف، مخلوط با عطرهای گران قیمت.
  برخی نیز اسلحه در دست داشتند. به ویژه، کمان، کمان های پولادی با شکل ظریف، شمشیر، شمشیر، خنجر و تیرهای تیر.
  این بسیار یادآور موارد اضافی برای فیلمبرداری یک فیلم فانتزی بود؛ حتی تعجب آور است که آنها توانستند زیبایی های بی عیب و نقص، منحنی و ورزشی را در یک مکان جمع کنند.
  بیشتر دختران تقریباً برهنه بودند، فقط سینه ها و باسن آنها با جواهرات ساخته شده از سنگ های قیمتی پوشیده شده بود.
  حدود دوازده دختر با تونیکهای ساده زانو زدهاند و کوزههای نوشیدنی و سینیهای طلایی با غذاها و میوههای مختلف در دست داشتند.
  دومینیکا با گیجی زمزمه کرد:
  - تو از من چی میخوای؟ - و او کمی با اطمینان بیشتر اضافه کرد. "اگر وقت دارید، من حاضرم در بخش اضافی شما ظاهر شوم، فقط پول خوبی به من بدهید."
  پوره مارکیز با لبخند پاسخ داد:
  - ظاهراً فکر می کنید این یک فیلم است؟ نه، این امپراتوری الف- اژدها است !
  دومینیک قهقهه ای زد و پرید. پاشنه هایم بی رحمانه سوختند. مهره های عرق را تکان داد. خب دمش گرم درست مثل صحرای عربستان. شگفتانگیز است که چگونه زیباییها در اینجا با پای برهنه راه میروند و پوستشان از آفتاب جدا نمیشود.
  او کجاست؟ البته نه در روسیه...
  دومینیکا نگاهی به آسمان انداخت و سوت زد. آسمان زرد بود، ابرهای نادر نارنجی بود، و چندین نور در آن واحد وجود داشت ... جای تعجب نیست که آنقدر گرم بود. علاوه بر این، لامپ ها بسیار آراسته شکل هستند، با فر یا شاخ ...
  دومینیکا احساس کرد که دارد بیمار می شود. مثلا مردم اینطوری دیوانه می شوند. صورت زیبایش پیچید و رنگ پریده شد.
  او تلو تلو خورد، اما دو دختر جن با گوش از او حمایت کردند. نمایندگان جنس منصف از هم جدا شدند و زیبایی ها با لباس های سفید و شفاف رگ های او را با نوشیدنی روی بدن برهنه و زیبا و عضلانی دختران آوردند. و شراب زمرد را در کاسه های طلایی ریختند.
  دومینیکا با حرص نوشید. و او احساس کرد که شراب به طور غیرمعمول شیرین و خوشمزه است؛ انرژی، قدرت و نشاط بلافاصله در رگ هایش جاری شد.
  و پاهای برهنه دختر آنقدر نسوختند، یا بهتر است بگوییم، آنها گرمای دلپذیری را احساس کردند و دمای اطراف مانند یک رویا ایده آل شد.
  دومینیک سرش را بلند کرد و سر به رنگ طلایی اش را تکان داد و فریاد زد:
  - سلام خوابگردها!
  سپس دختر به سرعت خود را اصلاح کرد:
  - خوشحالم که با برادرانم، یا بهتر است بگوییم، خواهرانم را در ذهن ملاقات کردم!
  دخترها دست زدند. و آنها به صورت گروهی آواز خواندند:
  - ما برای شما آرزوی خوشبختی داریم،
  تو امید ما هستی باور کن...
  مسیرهایی به دنیاهای دیگر -
  در باز شد!
  مارکیز دو کاساندرا سری تکان داد:
  - بله، شما باید به ما کمک کنید. و پاداش بزرگی برای این وجود خواهد داشت.
  دومینیکا شانه های عضلانی اش را بالا انداخت و با تعجب پرسید:
  - و چگونه می توانم به شما کمک کنم؟
  دختر حوری می خواست چیزی بگوید که صدای شیپور و صدای بال به گوش رسید. همه نمایندگان متعدد جنس منصف به یکباره زانو زدند و با احترام خم شدند.
  مارکیز همچنین به دومینیکا اشاره کرد:
  - تو هم تعظیم کن.
  دختر بازیگر با تعجب پرسید:
  - برای چی؟
  دختر پوره جیغی کشید:
  - دوشس اژدها با شما ملاقات می کند. اژدها بر امپراتوری ما حکومت می کند. بیا، روی یک زانو!
  دومینیکا تصمیم گرفت غرور خود را نشکند. اگرچه می ترسید که سنگفرش داغ زانوی برهنه اش را که برنزه شده بود بسوزاند. اما پوست به وضوح قوی تر و کمتر حساس شده است. واضح است که مردم اینجا پابرهنه می روند نه به خاطر فقر. اما به دلایل جدی تری که هنوز باید روشن شود.
  سپس خود دوشس اژدها ظاهر شد. جانوری با سه سر، رنگی بسیار روشن، مانند پروانه. بزرگ، مثل یک مبارز خوب، اما اصلا ترسناک نیست، یا اگر او باشد، ترسناک نیست.
  سرها نسبتاً کوچک به نظر می رسیدند و تاج های کوچک اما درخشان روی آنها می درخشید.
  هنگامی که اژدهای ماده از آنجا عبور کرد، دخترانی که زیر بال او بودند رنگ پوست خود را به یاسی و سپس به زمرد تغییر دادند. این زیبا شده است.
  دومینیکا انگار طلسم شده بود. این اولین بار بود که او یک اژدهای واقعی را در واقعیت می دید. بله، در فیلم ها، البته با استفاده از گرافیک کامپیوتری، اژدهای خوبی می سازند. اما این اژدها واقعی، بسیار زیبا و برازنده است.
  سر که وسط بود پرسید، صدایش خیلی دلنشین بود:
  - از دیدن شما بسیار خوشحالم، مهمان ما از سیاره زمین!
  دومینیکا لبخندی زد و جواب داد:
  - و من هم خیلی خوشحالم که شما را می بینم!
  دوشس اژدها سری تکان داد و ادامه داد، سر سمت راست قبلاً صحبت می کرد:
  - ما تو را دعوت کردیم چون در رگ های تو خون همان کسی جاری است، نمی دانم کی، که آنجا زندگی می کند، نمی دانم کجاست!
  دومینیکا دلفینووا یکی از پاهای برهنه و اسکنه شده اش را به دیگری مالید و با گیج گفت:
  - انگار نفهمیدم!
  سر دوشس اژدها در سمت چپ با لحنی مطمئن پاسخ داد:
  - و ما خودمان این را درک نمی کنیم. اما در هر صورت ما آنقدر مشکل وحشتناکی داریم که مثل غرق شدگان هستیم که به نی چنگ زده ایم!
  دومینیکا پای برهنه و بسیار فریبنده اش را زد و خواند:
  - من را نگه دار، نی، مرا نگه دار،
  وقتی پانزده نقطه در اطراف طوفان وجود دارد ...
  دشمنانی را که الف ها دارند پاره کنید
  سرنوشت مرا اینگونه در زندگی پرتاب کرده است!
  دختران از هر رگه ای دست هایشان را به هم می زدند و خیلی دوست داشتنی و باحال بود.
  رئیس مرکز دوباره صحبت کرد:
  - پس ما یک آفت عجیب داریم. نمایندگان جنس قوی تر، اعم از الف ها، انسان ها، ترول ها، هابیت ها، خون آشام ها، کوتوله ها و دیگرانی که در جهان ما زندگی می کنند، به دلایل نامعلومی شروع به تبدیل شدن به سنگ و فرو ریختن یکباره کردند. در کشور ما به غیر از اورک ها و گنوم ها، تعداد نرها دوازده برابر ماده ها کمتر بود و اکنون تقریباً به طور کامل ناپدید شده اند! البته این یک فاجعه است!
  دومینیکا نیشخندی زد و با صدای بلند گفت:
  - این خیلی فوق العاده است! در غیر این صورت هیچ راهی برای فرار از این مردان مودار و زننده وجود ندارد! و از همه مهمتر، هر چه مرد زشت تر باشد، با شکم و سر طاس، چین و چروک، بیشتر به شما می چسبد.
  یکی از الف ها اعتراض کرد:
  - هیچ جن گلدانی، چروکیده و طاس وجود ندارد! حتی ریش و سبیل هم ندارند.
  دومینیکا خاطرنشان کرد:
  " علاوه بر این، درگیر شدن با این جوانان گران تر است!" اجازه عبور هم نمی دهند. من خیلی از این هواداران خسته شدم. و شما خدا را شکر این نرهای هوسانگیز و عرقریز و زننده را ندارید و میتوانید استراحت کنید و استراحت کنید.
  هر سه سر اژدها به یکباره رعد و برق زدند:
  - دنیای بدون نر محکوم به مرگ است! در مقایسه با مردم سیاره زمین، ما مدت زیادی زندگی می کنیم، به خصوص اژدها. بله، بدون مردان خسته کننده است، و هیچ هماهنگی در جهان بدون جنس قوی تر وجود ندارد.
  دخترها سر و صدای تایید بلند کردند. یکی زمزمه کرد:
  - همه مردان ما زیبا هستند! روزی روزگاری ، هزاران سال پیش، مردان نسل بشر دارای مو، لکه های طاس، چین و چروک، شکم بودند، اما اکنون همه آنها جوان، زیبا، منحنی و بوی مطبوع هستند، مانند جن ها!
  دومینیکا خندید و چشمکی زد ... بعد جواب داد:
  - خوب! شاید تا یکی دو ماه دیگر دلم برای مردان تنگ شود. من فقط نمی فهمم چگونه می توانم به شما کمک کنم؟
  سر راست دوشس اژدها پاسخ داد:
  - راستش را بخواهید، ما خودمان این را نمی دانیم. اما شما خون موجودی از جهان دیگری دارید، جایی که همه ساکنان آن مانند ما روی زمین دو جنس نیستند، بلکه سه جنس دارند. و شاید این به ما کمک کند تا مردان خود را برگردانیم!
  دومینیکا خودش را تکان داد و گفت:
  - موجودات سه جنسی ؟ بله، من علمی تخیلی خواندم، این از نظر تئوری امکان پذیر است!
  دختر پوره سری تکان داد:
  - آره! آفت به آنها نرسید. اما چه کسی تضمین می کند که عفونتی ظاهر نشود که جنس منصف را از بین ببرد؟ و حتی می تواند بدتر از این باشد! و حتی بدون جنس قوی تر، اگر یک متجاوز به جهان ما حمله کند، دیگر فرصتی برای مقابله با آن نخواهیم داشت.
  دختر بازیگر سری تکان داد:
  - خوب! من با تو همدردی میکنم. به هر حال، آیا این می تواند به زمین بیاید؟
  سر چپ دوشس اژدها تایید کرد:
  - آره! کاملاً ممکن است. پس فکر نکنید که از شما لطفی می خواهند. شما یک برادر کوچکتر دارید و او در فیلم ها نیز بازی می کند. آیا می خواهید این پسر به سنگ تبدیل شود و به خاک تبدیل شود؟
  دومینیکا با عصبانیت پای برهنه اش را کوبید و با ناراحتی گفت:
  - تو از من چیز زیادی می دانی!
  دختر حوری پاسخ داد:
  - ما گاهی دوست داریم از سیاره شما فیلم ببینیم. می توان آن را به طور مستقیم از اینترنت بارگیری کرد، که نیازی به هزینه های زیادی از انرژی جادویی ندارد. به همین دلیل شما را هم دیدیم. و پری های بلند هاله ی بی نظیر تو را حس کردند و برادرت را دیدند، او هم تکه ای از آن را دارد، نمی دانم کیست!
  دومینیکا سوت زد و فریاد زد:
  - من مطمئناً می دانم که هر چیزی که غیرممکن است ممکن است! با این حال بهتر است غیرحضوری درس بخوانم!
  مارکیز دو کاساندرا خاطرنشان کرد:
  - دقیقا، این کاری است که شما باید انجام دهید. مطالعه کنید، مطالعه کنید و دوباره مطالعه کنید!
  دختر دانشجو با ناراحتی زمزمه کرد:
  - این دیگه واسه چیه؟
  بلافاصله، سه سر دوشس اژدها به طور همزمان و هماهنگ با صدای دلنشین خود صحبت کردند:
  - تو از جادو و جادو چیزی نمی دانی! و برای کمک به ما باید دانش گسترده و اساسی داشته باشید. هنگامی که از آکادمی امپراتوری اژدها دولاریس فارغ التحصیل شدید، قدرت های ناشناخته ای خواهید داشت که به شما اجازه می دهد تاج شاهزاده خانم جادوگر را بپوشید. و فقط در این صورت قادر خواهید بود، یا بهتر است بگوییم، حداقل شانس کمی برای بازگرداندن نمایندگان جنس قوی تر از دنیای اموات به دست خواهید آورد.
  دومینیک سوت زد و گفت:
  - آه، چیزی که دوست ندارم درس خواندن است!
  در واقع، او عاشق رقصیدن، پریدن و بازی در فیلم بود. حتی خیلی دوستش داشتم. اما درسش برایش سخت بود. او حتی در یک بخش پولی ثبت نام کرد تا بتواند با تلاش کمتر دیپلم خود را بگیرد. در واقع، این راه راحت تر است.
  دومینیکا اگر بدون تحصیلات عالی مد نبود اصلا وارد آکادمی نمی شد. علاوه بر این، حتی میلیاردرها نیز با یک دختر بدون دیپلم ازدواج نمی کنند.
  اما ازدواج با یک الیگارشی، تا حد امکان ثروتمند و در عین حال ترجیحاً مسن، بیمار و کاملاً پیر. سپس از شر آن خلاص شوید، بیوه میلیاردر شوید و برای لذت خود زندگی کنید.
  و خودتان فیلمنامه بنویسید. او حتی یک ایده داشت. و او در نقش اصلی است. مانند امپراطور پالپاتین ، یا بهتر است بگوییم، روح تاریک او به یک دختر کلون منتقل شد و شروع به ایجاد یک امپراتوری جدید با فتوحات کرد.
  عالی است ! با این حال نقش اصلی او بد نبود و بوی پول کلانی می داد. اما ... حالا او تبدیل به یک هیت شده است . و او باید کاری را که کمتر از همه دوست دارد انجام دهد - مطالعه کند!
  دومینیکا با صدایی لرزان پرسید:
  -اگه امتناع کنم چی؟
  دخترهای اطراف با ناراحتی سر و صدا کردند. یکی فریاد زد:
  - به پاشنه اش شلیک کن!
  سه سر دوشس اژدها پاسخ دادند:
  - ما حق اخلاقی نداریم که شما را مجبور کنیم. با این حال، برای استخراج شما از سیاره زمین، انرژی جادویی گران زیادی مورد نیاز بود. و اگر می خواهید برگردید، هزینه سفر به اینجا، شراب گران قیمتی که خورده اید و بلیط برگشت را بپردازید.
  دومینیکا جیغی کشید:
  - منصفانه نیست که برای کاری که نمی خواستم از من پول بگیری! من برخلاف میلم حرکت کردم!
  سر مرکزی اژدهای ماده پاسخ داد:
  - تو شاید یکی از آخرین شانس های ما هستی! درست است، شما هنوز هم می توانید با برادرتان تلاش کنید، اما او هنوز یک پسر است، و با این وجود، یک مرد، و او نیز می تواند در خاک فرو برود.
  دومینیک با عصبانیت فریاد زد:
  - دست به برادرم نزن! به او مربوط نیست!
  دوشس اژدها با کنایه پرسید:
  -آیا حاضری برای شاهزاده شدن درس بخوانی؟ تصور کنید چه فرصت هایی خواهید داشت. شما پیر نخواهید شد، چندین هزار سال زندگی خواهید کرد، و شاید حتی بیشتر از آن اگر به جادوی پیشرفته تری دست پیدا کنید و خدایی جاودانه شوید. و شما رعایا و پادشاهی خود را خواهید داشت!
  دومینیکا نفس سنگینی کشید و با التماس گفت:
  - بگذار کمی فکر کنم.
  دختر مارکیز تایید کرد:
  - بله، بگذارید در مورد آن فکر کند. او باید دنیای ما را بهتر بشناسد. بگذارید خودش را تطبیق دهد و به خودش بیاید. و تصمیم درستی خواهد گرفت.
  دوشس اژدها با هر سه سر سری تکان داد:
  - بگذار در شهر قدم بزند. بزرگ و زیباست او را نشان بده، کاساندرا، و شما دختران راه را به او بدهید. دخالت نکن!
  جنس زیبا از هم جدا شدند. پوره مارکیز چیزی شبیه پیتزا از سینی برداشت و به دومینیکا داد:
  - اینجا، بخور! شما قوی تر خواهید شد.
  دختری با تونیک شرابی که قبلاً صورتی بود در یک جام طلایی از یک کوزه پلاتینی ریخت . دومینیکا با احتیاط پیتزا را گاز گرفت. معلوم شد که بسیار خوشمزه است، و دختر با اطمینان بیشتری شروع به خوردن کرد و آن را با شراب، بسیار شیرین و معطر شست.
  پس از آن، روحیه دومینیکا به شدت بالا رفت. و آواز خواند:
  هدیه معلمان،
  با من وقت گذراندند...
  بیهوده به من یاد دادند...
  و سپس دختر دانشجو قافیه مناسبی پیدا نکرد و آنچه در سر زیبایش چشمک می زد بسیار مبتذل و نامناسب به نظر می رسید.
  آنها با هم به راه افتادند و پوره بازوی او را هدایت کرد. اگرچه او بیش از یک سر کوتاهتر و لاغرتر از دومینیکای قوی و بلندقد و بسیار عضلانی بود.
  هر دو دختر پاهای برهنه خود را می کوبند و با سرعت غزال های جوان حرکت می کردند.
  خانه های اطراف بسیار مجلل بودند . هیچ شهری روی زمین تا به حال اینقدر باشکوه نبوده است. همچنین گلهایی در اینجا رشد می کردند، بسیار بزرگ، درخشان و معطر. همه چیز این شهر زیبا و پر زرق و برق بود.
  و تعداد زیادی دختر لباس بسیار مجلل و یا برعکس متواضعانهتر میپوشیدند و برخی از دختران خیابانها را میشستند. اما همه جوان، شاداب، زیبا و پابرهنه هستند.
  دومینیکا با تعجب پرسید:
  - چرا کفش نمی پوشند، یا حداقل دمپایی نمی پوشند؟
  مارکیز دو کاساندرا با لبخند پاسخ داد:
  - این جادوی این سیاره است. این به ما کمک میکند تا جوانی ابدی را حفظ کنیم، جادو را به کار ببریم و از انگشتان پا برهنه ما نیز میتوان در جنگ استفاده کرد!
  دختر هنرمند خندید و گفت:
  - این فوق العاده است! به طور کلی، وقتی خیلی کوچک بودم، خجالت میکشیدم که پابرهنه راه بروم، زیرا معتقد بودم که این نشانه فقر شدید است. اما بعد به فیلم عادت کردم. علاوه بر این، زمانی که در کودکی نقش خواهر اسپارتاکوس یا انواع مختلف پارتیزان را بازی می کردم، لازم بود که کف پا کمی خشن تر باشد. من آن را دوست داشتم. اما اگر پابرهنه در مسکو قدم بزنید با یک بیمار روانی اشتباه می شوید و در خیابان ها عفونت و خاک بسیار زیاد است!
  دختر پوره سری تکان داد:
  - بله - قابل درک است! به علاوه، دویدن بدون کفش بسیار چابکتر است، زیرا پوست یک جنگجو بسیار قویتر از کفی گرانترین چکمهها است، و کشسان، انعطافپذیر و پر از جادو است!
  آنها حرکت کردند. میتوانید ببینید، مانند مناره برج تلویزیونی Ostankino، فوارههای فواره چقدر بالا میروند. بنابراین آنها بر خلاف قوانین فیزیک بلند می شوند . و خود جت ها چند رنگ هستند. چقدر این زیباست
  و چه قصرهایی در اطراف وجود دارد؟ چقدر همه چیز اینجا لوکس است. و این قانون نه تنها با طلا، بلکه با برخی فلزات درخشان و نارنجی ناشناخته روی زمین می درخشد.
  دومینیکا خاطرنشان کرد:
  - شهر شما مثل یک افسانه است. و دختران با شکوه هستند، مانند یک بهشت واقعی، و نه یک بهشت اختراع شده، مانند ما!
  کاساندرا خندید و پرسید:
  - چرا فکر می کنی بهشتت ساخته شده است؟
  دختر هنرمند کاملا منطقی پاسخ داد:
  - چون اوصاف متناقض دارد. یک دین یک چیز می گوید، دیگری چیز دیگری و سومی دقیقا برعکس!
  پوره مارکیز سر تکان داد:
  -آره میدونم! من به اینترنت شما نگاه کردم. این آسان تر از سفر به زمین است. آنقدر سادهتر است که حتی الفها، ترولها و افراد ساده هم میتوانند از آن بالا رفته و فیلم تماشا کنند. با تمام شکوه و جلال دنیای جادویی، متأسفانه ما مانند مردم زمین فناوری های پیشرفته ای نداریم. شما در جادو آماتور هستید، اما توسعه فناوری ما متوقف شده است!
  دومینیکا با تعجب پرسید:
  - چرا تکنولوژی را منجمد کردی؟
  حوری در حالی که صدایش را پایین می آورد، پاسخ داد:
  - این ما نیستیم. اینها اژدها هستند. آنها ظاهراً نمی خواهند قدرت خود را تضعیف کنند. اگرچه، البته، آنها به ما اجازه می دهند که به طور عادی زندگی کنیم، و برای برخی حتی مجلل، اما ... اجازه دهید در مورد آن صحبت نکنیم!
  و دوباره مکث شد. لوکس بودن اطراف، البته، فوق العاده است. همه چیز بسیار زیبا است، مانند تزئینات، مجسمه ها، خانه ها و معابد.
  بله، معابد، البته، بسیار متنوع هستند. نه به طور معمول در زمین در شباهت های خاص. و از نظر سبک، رنگ و شکل کاملاً متفاوت هستند . و البته زیبا. در اینجا شکل ها، گنبدها، و چند ضلعی ها، منشورها و غیره هستند.
  و بسیاری از معابد دارای گنبدهایی به شکل جوانه هایی از زیباترین گل ها هستند.
  دومینیکا به همسرش نگاه کرد و از او پرسید:
  - تو شبیه یک دختر مدرسه ای هستی ... اما واقعا چند سالته؟
  کاساندرا با لبخند پاسخ داد:
  - مردم این ضرب المثل را دارند: مرسوم نیست که سن خانم را بپرسند!
  این دختر هنرمند در پایان گفت:
  - احتمالا زیاد.
  دختر پوره سری تکان داد:
  - شاید! اما ما بیشتر از الف ها، ترول ها، مردم و حتی از آدمک ها و خون آشام ها زندگی می کنیم. چون خون خدایان را در خود داریم، با آنها همخون هستیم. بقیه ارتباط غیر مستقیم بیشتری با جاودانه ها دارند .
  دومینیکا زمزمه کرد:
  - ما همه پسر و دختر خدا هستیم. تاحدی.
  کاساندرا روی انگشتان پاهای برهنه اش کلیک کرد.
  و سپس یک عصای جادویی در دستان پوره ظاهر شد. او به آرامی زمزمه کرد:
  - داخلش رگ اژدها هست. این یک مصنوع بسیار قدرتمند، گران قیمت و کمیاب است. اما قدرت زیادی نیز در آن نهفته است. تاثیر را به شما نشان می دهد؟
  دومینیکا با صدای بلند گفت:
  - سریال پسری با عصای جادویی دیدم. اما پسری لاغر با موهای تیره و عینک آنجاست. نه مثل برادرم - خوش تیپ، عضلانی با موهای بور. اتفاقا من هم جنگجو بازی کردم و هم جادوگر!
  کاساندرا تایید کرد:
  - من برادرت را می شناسم. بله، او یک پسر بسیار زیبا و غیر معمول است. و برخلاف شما قهرمان جهان در کاراته در بین کودکان.
  دومینیکا با تحقیر خرخر کرد:
  - با اینکه پسره ولی مرده! اما برای مردان دعوا و دعوا امری رایج است.
  دختر حوری پاسخ داد:
  - ما دوازده برابر کمتر از زنان مردان از مردمان اصلی امپراتوری داریم: مردم، الف ها، ترول ها، هابیت ها و خون آشام ها. بنابراین جنس منصف نیز باید مبارزه کند. برعکس، در بین اورکها و کوتولهها، نرها دوازده برابر مادهها هستند. بنابراین حتی به نوعی برای ما راحت تر از قبل شد. من و اورکها مدام دعوا میکردیم، و آنها مثل وزغ تا گرفتگی میرفتند، حالا تقریباً کسی نیست که با او بجنگیم. اگرچه زنان و اورک ها، صادقانه بگویم، نه چندان زیاد. اما کوتوله ها بهتر هستند ، آنها بیشتر شبیه هابیت های ماده هستند. خود کوتوله ها پیر می شوند، خاکستری می شوند، ریش بلند می کنند، اما تا زمان مرگ سریع و چابک هستند و با وجود چین و چروک ها، تمام دندان های خود را حفظ می کنند. و اگر دندانی کنده شود دوباره رشد می کند!
  دومینیکا سری تکان داد:
  - وای! تو مثل کوسه هستی اما یک بار پرسیدم اگر انسان به صورت و شباهت خدا آفریده شده است پس چرا دندان هایش اینقدر ضعیف است؟ و کشیش چیزی شبیه این زمزمه کرد که بدن بار گناه دارد. به هر حال، وقتی دندان برادرم کنده شد، به معنای واقعی کلمه در عرض یک روز رشد کرد. حتی می خواستم ببرمش دکتر . و بعد نظرم عوض شد، بچه را مثل موش در آزمایشگاه مطالعه می کنند!
  کاساندرا سری تکان داد.
  - درست است! تو باهوشی اما شما دوست ندارید مطالعه کنید.
  دختر به شدت سری تکان داد:
  - آره! خسته کننده است. و ما هم داریم ... خب ، نمیدانم، وقتی پشت میزت مینشینی، کمرت درد میکند، و میخواهی بدوی و بپری!
  دختر حوری خواند:
  - بله، دختران، این را بدانید که همه دوست ندارند انباشته کنند ،
  کاش می توانستم با پای برهنه از میان شبنم بدوم!
  و زوج زیبا خندیدند. در اینجا آنها جلوتر می روند. دومینیکا متوجه شد که هیچ ماشینی مانند آن روی زمین وجود ندارد. اما تک شاخ های بسیار زیبایی وجود دارد. مثل اونایی که تو انیمه می کشن . و اسب های ساده فقط دوست داشتنی هستند. و وقتی کالسکه عجله می کند، شبیه یک افسانه است.
  بعضی دخترا انگار پرنده هستن پرواز میکنن درست است ، نادر است، در اینجا می توانید ببینید که همه جادوگران پیشرفته نیستند. کلبه گداها وجود ندارد. برعکس، کل شهر مانند قصرهای محکم است، یا خانه هایی که شبیه املاکی با فواره ها و باغ ها هستند. و چقدر عالی به نظر می رسد.
  در اصل، دومینیکا یک بازی - سازنده بازی کرد. چیزهای زیادی می توان در آنجا ساخت. و به راستی که شهری بسازند که همه چیز مانند افسانه ای از بهشت باشد. اینجا هم همین اتفاق افتاد.
  دومینیکا خاطرنشان کرد:
  - و می گویند بهشت روی زمین ممکن نیست؟ این چیزی است که همه ادیان کره زمین می گویند!
  کاساندرا توضیح داد:
  - به جز کمونیسم. تنها دینی که وعده بهشت روی زمین را می دهد. و این منطقی است. کی باید به بهشت ایمان بیاره، حتی بعد از مرگ، بلکه به طور کلی، بعد از پایان دنیا که در کل دیوانگی است!
  بازیگر دختر هم قبول کرد:
  - بله، من دکترین پایان جهان را دوست ندارم! بهتر است بهشت را خودتان بسازید، نه روی استخوان!
  پوره مارکیز جیغ زد:
  - برای بهشت در بهشت تلاش نکنید، بلکه زندگی کنید و شادی خود را خلق کنید. و باهوش باش
  دومینیکا از نظر فلسفی اظهار داشت:
  -میدونی یه جورایی وقتی فقط دخترا دور و برت هستن احساس میکنی یه چیزی کمه. اگرچه مردان حتی در فیلم ها به ندرت زیبا هستند. همچنین اکثر پسرها ناز هستند و تا چهل سالگی سعی کنید مردی بدون شکم و چانه دوتایی پیدا کنید.
  کاساندرا خندید و پاسخ داد:
  - تو باهوشی من حرفی ندارم به عبارت دقیق تر، نه خیلی ... اما نه تنها چهره زیبا و اندام باریک در یک مرد مهم است. زنان حتی روی زمین به چیزی غیر از داده های بیرونی در یک مرد ارزش می دهند!
  دومینیکا سری تکان داد:
  - خب بله دقیقا! و همچنین پول. وقتی کیف پول شما تنگ است، چین و چروک، طاسی و شکم چندان به چشم نمی آید.
  پوره خاطرنشان کرد:
  - هیچ مشکلی با ظاهر مردان نداریم. جادو در تمام هوای اینجا نفوذ می کند. و نرها به مردان جوانی با چهره های بسیار زیبا تبدیل شدند؛ حتی ناخوشایند است که حتی ریش و سبیل مردم ناپدید شد. به همین دلیل، الف های آنها را فقط می توان با شکل گوششان تشخیص داد. و این ... خب ، زنان به آن عادت کرده اند. اما ریش هم جذابیت خاصی دارد. من با آن دخترانی که ریش را زشت می دانند موافق نیستم.
  دومینیک خندید و جواب داد:
  - ریش ستایش و شرف دارد، گربه هم سبیل دارد!
  کاساندرا عصای جادویش را تکان داد ... و در دستان زن زیبا ، کیک زیبایی به شکل کلاه خمیده ناپلئون، با گل رز، خشخاش و پروانه های ساخته شده از خامه چند رنگ ظاهر شد.
  پوره مارکیز با لطیف ترین صدایش چهچهه زد:
  - آن را امتحان کنید، بسیار خوشمزه است، و بدون کلم رایگان است!
  دومینیکا در حالی که ناگهان فکر کرد پرسید:
  -اگر هنوز از من هزینه بگیری چی؟
  پوره مارکیز سرود:
  - شما باید برای همه چیز هزینه کنید، باور کنید،
  بنابراین ما درهای موفقیت را باز می کنیم!
  . فصل شماره 2.
  و کاساندرا دوباره عصای خود را تکان داد، جریانی از نور از نوک آن بیرون زد و دو صندلی ظاهر شد که به نظر می رسید از کریستال ساخته شده بودند و یک میز کوچک و زیبا.
  پوره مارکیز پیشنهاد کرد:
  - نشسته بخوریم مثل مردم با فرهنگ! شاید شما هم کمی شراب میل کنید؟
  دومینیکا به طور منطقی اشاره کرد:
  - اگر شراب زیاد بنوشید، می توانید گنگ شوید. و من باید سر روشن و تازه داشته باشم!
  کاساندرا سرش را منفی تکان داد.
  - نترس! در شراب ما یک گرم الکل وجود ندارد. فقط سود می آورد. و این یکی از دلایلی است که مردم جهان ما تا هزار سال بدون پیری زندگی می کنند. و با سحر و جادو قوی و پیشرفته می توانید بسیار بیشتر دوام بیاورید.
  دختر بازیگر سری تکان داد:
  - پس بریز!
  پوره پرتویی را از نوک عصای خود رها کرد و چیزی را زمزمه کرد ... و جام هایی از فلز نارنجی روشن ظاهر شد که در آن چیزی زرد و حباب هایی پاشیده شد.
  دومینیکا با خوردن جرعه ای از جام خود اشاره کرد:
  - شرابی بسیار مطبوع و معطر است که به دهان شما احساس طراوت می دهد ... و از چه چیزی درست می شود؟
  کاساندرا با تندی پاسخ داد:
  "وقتی در آکادمی امپراتور اژدها درس می خوانید، متوجه خواهید شد!"
  دختر پرسید:
  -امپراتور اژدها خودش کجاست؟
  حوری با آهی جواب داد:
  - او هم ناپدید شد. اکنون ملکه کارولین به جای اوست. اژدهاها تقریباً مانند انسانها تعداد زن و مرد برابری دارند. در این زمینه شما شباهت هایی دارید.
  دومینیکا با صدای بلند گفت:
  - چرا امپراطور شخصاً از من استقبال نکرد؟
  کاساندرا جیغی کشید:
  -خب تو خود داری! یک دوشس کافی است. لازم خواهد بود و خود کارولین بزرگ آن را می پذیرد.
  دختر خواند:
  - مردم ملکه را تحسین می کردند،
  همه پسرهای حیاط عاشق شدند!
  اما من خیلی شجاع بودم
  من یک میلیاردر را انتخاب کردم!
  پوره مارکیز با لبخند پاسخ داد:
  - آیا فکر می کنید میلیاردها ارزش زندگی با یک فرد مورد بی مهری را دارد؟ چربی شکم، لکه های طاس، چین و چروک و بوی بد چه می شود؟!
  دومینیکا با عصبانیت غر زد:
  زندگی من و دختران دیگر را خراب نکند ! یا با یالم در رختخواب خفه اش می کنم!
  کاساندرا نیشخندی زد و گفت:
  - وانمود می کنم که شوخی است. شما باید مظهر خیر شوید.
  دختر بازیگر منطقی گفت:
  - قهرمانان ایده آل باعث می شوند که مردم بخواهند پوک کنند !
  پوره جوابی نداد، اما با کمک قاشق پلاتینی کیک را خورد و شراب معطر را میل کرد. دومینیکا نیز تصمیم گرفت فعلا از غذا لذت ببرد. علاوه بر این، پیاده روی در هوای تازه اشتهای شما را تحریک می کند.
  او تیراندازی را به یاد آورد. مخصوصاً وقتی بچه پارتیزان بازی می کردند. مثلاً در آنجا، ابتدا دختران و پسران قبل از جنگ کاملاً تغذیه می کردند. و در طول جنگ تحت اشغال آنها مجبور بودند لاغر شوند. برای این کار توصیه می شد بیشتر بدوید و کمتر بخورید. اولی به هر حال محقق شد، زیرا بسیاری از عکسها با بچههای در حال دویدن فیلمبرداری شده بودند، اما دومی سختتر است. بازیگران جوان فیلم به غرفه ها حمله کردند و برای خود غذا می خریدند.
  سپس آنها را از گذراندن شب در هتل منع کردند و در اتاقی جداگانه با میله ها که شبیه یک سلول بزرگ و مشترک به نظر می رسید محبوس شدند.
  دومینیکا از گرسنگی نمیمیرد، آنها نمیخواستند زیبایی او از سوء تغذیه رنج ببرد، و به هر حال او به طور طبیعی کاملاً خشک است، اصلاً چاق نیست، و رقصیدن نیز عضلات و بدن او را در فرم خوبی نگه میدارد.
  اما بچه ها البته رنج کشیدند زیرا مجموعه به زندان کودکان تبدیل شد. و همچنین قسمت هایی با زندانیان وجود داشت. چند نفر از پسرها حتی سر خود را تراشیدند که شاید غیرضروری باشد.
  بله، زندگی یک بازیگر سینما آسان نیست.
  مثلاً در مورد قیام اسپارتاکوس. یک گروه کامل از پسران با پای برهنه در معادن فقط با لباس کمر کار می کردند. همچنین، بیش از یک برداشت مورد نیاز بود. سعی کنید با کفی برهنه روی سنگ های تیز معدن راه بروید. در اینجا پای برهنه پسرها شروع به خونریزی کرد و پاهای آنها شروع به ترک خوردن کرد. و به راستی که از عرق خیس شده بودند و از خستگی می لرزیدند.
  در این فیلم شخصیت اصلی زوج بود اسپارتاکوس ، پسر برده ای که به هر حال، ایده قیام را به گلادیاتور نسبتاً موفق و ثروتمندی که آزادی خود را دریافت کرد، پیشنهاد کرد.
  دومینیکا اولین بار در دوران کودکی نقش خواهر اسپارتاکوس را بازی کرد و همچنین مجبور شد برای تنبیه با پسران در معادن وقت بگذراند.
  بنابراین او همچنین می دانست که سنگریزه های تیز و سبدی سنگین از آوار چیست.
  و شما واقعا او را بالا و بالا می کشید. این بسیار طاقت فرسا است، اما استقامت شما را افزایش می دهد.
  دومینیکا در فیلم های مختلفی بازی کرد. حتی یک بار در نقش پسر کابین جیم در نسخه ای از "جزیره گنج" که دور از قانون است. در آنجا، حتی در نقش آشپز ، نقره یک پا نبود ، بلکه یک زن مو قرمز، خواهرزاده مورگان بود.
  این، البته، جالب است. دومینیکا خودش در نقش یک پسر بود که حتی می خواستند موهایش را کوتاه کنند. اما در نهایت با کمک کلاه گیس مشکل را حل کردند.
  بله، این نقش او، شاید بتوان گفت، از نظر بازی موفق بود. اما خود فیلم فراتر از کانون محبوبیت پیدا نکرد. معلوم شد که نوعی زباله جهنمی است.
  اغلب آثار کلاسیک که مطابق قانون نیستند با خصومت روبرو می شوند.
  پوره مارکیز خاطرات دومینیکا را قطع کرد:
  - میدونی. مدتی است که اینجا نشسته ایم. آیا وقت آن نرسیده که به جاده برسیم؟!
  دختر شانه هایش را بالا انداخت و گفت:
  -میتونی بری پیاده روی من هنوز انرژی زیادی دارم.
  کاساندرا چوب دستی خود را تکان داد و کیک نیمه خورده و ظروف شراب و غیره ناپدید شدند.
  دومینیکا زمزمه کرد:
  - درست مثل یک افسانه!
  مارکیز جیغی کشید:
  - نه! این یک افسانه نیست، بلکه یک واقعیت جادویی است.
  و دو نماینده جنس منصفانه در امتداد جاده پاشیدند. حال و هوای دومینیکا کاملاً شاد شد ! او لبخند گسترده ای زد. و حتی آواز خواند:
  جاده، جاده، شبیه یک دوست است،
  میله زنجیری ساخته شده از فولاد روکش ...
  و شمشیر بسیار تیز است - فولاد جلالی،
  بله، یک وضعیت جدی در نبرد وجود خواهد داشت!
  سپس کاساندرا با نگاه جدی متوجه شد و ایستاد:
  - میدونی! امتحانات ورودی جدی در آکادمی در انتظار شما خواهد بود. شاید برای جادوگران ارثی، آسان به نظر برسند، اما شما حتی سرنخی از جادو ندارید.
  دومینیکا خندید و مخالفت کرد:
  - نه! در فیلم ها بارها کار جادویی دیده ام. و باور کنید من چیزی می دانم!
  پوره مارکیز در حالی که صدایش را پایین می آورد، زمزمه کرد:
  - عصای جادویی ام را به تو می دهم! او بسیار قوی است، با رگ اژدها. سعی کنید از آن استفاده کنید، برای مثال، برای تجسم ... خوب، یک گل فراموش شده!
  دختر بازیگر به عقب نگاه کرد. دور تا دور، نزدیک خانه ها و در خود خیابان، تخت گل هایی با درخشان ترین گل ها، مانند سنگ های قیمتی درشت، وجود دارد. جوانه های خیره کننده نیز روی درختان رشد کردند. علاوه بر این، برخی از گل ها نیز دارای برگ هایی با رنگ ها و سایه های مختلف بودند. و حتی فرهای عجیب و غریب وجود داشت.
  دومینیکا شانه های نه چندان باریک خود را بالا انداخت و کاملا جدی پاسخ داد:
  - چرا ما به نوعی فراموشکار نیاز داریم؟ در حال حاضر تعداد زیادی گل مختلف در اینجا وجود دارد، بسیار بزرگتر و زیباتر.
  کاساندرا با کنایه لبخند زد:
  - و چه می خواهی؟
  دختر بازیگر با قاطعیت گفت:
  - بهتر است چیزی بسیار ارزشمندتر و مفیدتر را تداعی کنید! - دومینیکا پاشنه برهنهاش را کوبید و باعث شد کاشیهای رنگی مانند یخ شکسته به صدا درآیند. این جادوگر مشتاق افزود: برای مثال، بهتر است الماسی به اندازه یک نارگیل بسازیم! این بسیار مفیدتر و کاربردی تر است.
  مارکیز با مشکوک به او نگاه کرد و پرسید:
  -میخوای بری زمین؟ چه چیزی را دوست نداریم؟
  دومینیکا به طعنه اشاره کرد:
  همان چیزی را بگوییم که اوستاپ بندر در مورد طبیعت قفقاز گفت - خیلی زیباست - تخیل یک احمق!
  کاساندرا پوزخندی زد و گفت:
  - و تو باهوشی، اما تنبلی! تو آنقدر تعصب نداری که مثل جت بولدوزر بدون توقف به سمت هدفت بروی!
  این دختر بازیگر چهره ای درآورد و خاطرنشان کرد:
  - هیچ جت بولدوزر وجود ندارد. حداقل روی زمین!
  پوره مارکیز سری به تایید تکان داد:
  - شاید نداشته باشی. اما نژادهایی وجود دارند که از نظر فناوری حتی از انسانیت پیشرفته تر هستند. با این حال، رسیدن به آنها حتی دشوارتر از رسیدن به زمین است.
  دومینیک در حالی که پرسید:
  - آره؟ آیا آنها می توانند بین ستاره ها پرواز کنند؟
  کاساندرا با اطمینان پاسخ داد:
  - آنها می توانند! در اصل، ما می توانیم این کار را با کمک جادو انجام دهیم.
  دختر بازیگر آواز خواند:
  البته پیش بینی سخت است
  آنچه در این دنیای شگفت انگیز در انتظار است ...
  ما در ابرها پرواز خواهیم کرد -
  سوار شدن به هواپیمای ستاره ای!
  و دختر با قاطعیت اعلام کرد و با چهره ای تهدیدآمیز گفت:
  - عصای جادو را به من بده! و الماسی به اندازه یک هندوانه خوب درست می کنم!
  کاساندرا می خواست چیزی بگوید. اما صدای خش خش بال ها شنیده شد. اژدهای دیگری در حال پرواز بود. به احتمال زیاد، همچنین یک زن. او تقریباً جوی آب فواره را گرفت که از دهان گریفین به آسمان پرتاب می شد که با ورق طلا و یاقوت پوشیده شده بود.
  هیولای سه سر زیباتر از ترسناک بود.
  پوره مارکیز تعظیم کرد. دومینیک فقط سرش را کمی تکان داد.
  اژدهای ماده در مقابل آنها فرود آمد. صدای بسیار دلنشین و واضحی برای چنین هیولای بزرگی شنیده شد:
  - آیا تو همان منافقی هستی که قبلاً او را مسیح می نامند؟
  دومینیکا با لبخند معصومانه ای پاسخ داد:
  - من واقعاً دوست ندارم مسیح باشم!
  اژدهای ماده تعجب کرد:
  - و چرا؟
  بازیگر دختر صادقانه پاسخ داد:
  - چون مسیحا معمولاً به صلیب کشیده می شوند!
  موجود بالدار بالهایش را تکان داد. او دارای اندازه های بزرگ است، شبیه به خفاش ها، فقط در سه رنگ: قرمز، زرد و سبز. نیازی به گفتن نیست که ترکیب زیبایی است.
  اژدهای ماده چهچهه زد:
  - و شما می توانید از آن دنیایی ببینید که جادوگران کلاهبردار و کلاهبردار کامل هستند؟
  دومینیکا خندید و با نشان دادن دندان های بسیار سفید و براقش پاسخ داد:
  - شاید اینطور باشد. هر چند که برخی از پیامبران بودند. مثل مادربزرگ وانگا. فقط به دلایلی پیش بینی های او به عنوان یک قاعده به طور عطف به ماسبق شد.
  پوره مارکیز خاطرنشان کرد:
  - حتی جادوگران و جادوگران سطح بسیار بالا نیز آینده را به شدت مبهم می بینند. و حتی بالاترین خدایان تضمینی برای آنچه در صد سال آینده رخ خواهد داد، نمی دهند. و حتی بیشتر از آن، در هزار و یک میلیون!
  اژدهای ماده نوری روشن کرد و جیغ زد:
  - بله ... به طوری که پیش بینی های واقعی در این سیاره وجود دارد. حتی تنش هایپرنووسفر شما با ما کاملا متفاوت است. هرچند شاید به همین دلیل است که اصالت خود را حفظ کردی و برده ما نشدی!
  دومینیکا بار دیگر با خوشحالی خندید و گفت:
  - برده تو باشم؟ حتی خنده دار است. برای همیشه جوان، برای همیشه پابرهنه.
  کاساندرا سری تکان داد و پیشنهاد داد:
  - به کنتس اژدها نشان دهید که چه کاری می توانید انجام دهید. سعی کنید حداقل با کمک یک عصای جادویی حداقل یک قطره آب بریزد.
  دختر بازیگر با تحقیر خرخر کرد:
  - یک قطره آب؟ بله، این اصلا جدی نیست. شاید بهتر باشد فوراً یک بشکه طلا تهیه کنید.
  کنتس اژدها پیشنهاد کرد:
  - بگذار هر طور که می خواهد جادو کند. یک عصا به او بدهید و ببینید که حداقل یک طلسم را به درستی به خاطر می آورد.
  کاساندرا قهقهه ای زد و جیغ کشید:
  - بله، عالی به نظر می رسد ! فقط نگاه. عصای جادویی بیش از حد قدرتمند است و می توانید به شهر، موجودات زنده و خود آسیب وارد کنید.
  دومینیکا غر زد:
  هم که فکر میکنی احمق نیستم !
  کنتس اژدها پیشنهاد کرد:
  - بیایید چیزی بی ضررتر و کم قدرت تر به او بدهیم. در غیر این صورت او نیز در من سوراخ خواهد کرد.
  کاساندرا خواند:
  برای تجلی در جادو،
  نیاز به استعداد داریم...
  برای شما بهتر است که خلق کنید
  الماس های بزرگ!
  و دختر پوره بر انگشتان پاهای برهنه اش کلیک کرد. یک حلقه پلاتین کوچک ظاهر شد. کاساندرا آن را با پای خود پرتاب کرد و مصنوع جادویی درست در کنار صورت دومینیکا قرار گرفت.
  مارکیز جیغ زد:
  - می توانید این انگشتر را بردارید. آن را روی انگشت اشاره خود قرار دهید. و سعی کنید چیزی را با صدای بلند آرزو کنید. جادو در آن قوی نیست، اما به سادگی کار می کند. برای الماسی به اندازه یک نارگیل کافی نیست، اما مثلاً اندازه یک نخود کافی است!
  دختر بازیگر انگشتر را در دست گرفت. اما به جای انگشت اشاره، آن را روی انگشت وسطش گذاشت و با لبخند طعنه آمیزی پرسید:
  - اگه اینجوری امتحان کنی چی؟ آن وقت چه خواهد شد؟
  کاساندرا نیز پوزخندی طعنه آمیز زد:
  - باشه، امتحان کن!
  دومینیکا جیغی کشید:
  - پاشنه مارکیز را با آتش کباب کن!
  شعله زیر پای برهنه دومینیکا شعله ور شد . کف پای برهنه به شدت سوخته بود، جیغ زد و شروع به دویدن کرد. در واقع، آتش ضعیف نیست. اما ما موفق نشدیم خیلی دور برویم . دختر دور دم بلند کنتس اژدها پیچیده بود.
  صدای دلنشین و زنانه ای از خزنده قدرتمند شنیده شد:
  - وای! شما تازه وارد دنیای ما شده اید و می خواهید یک پوره، یکی از خویشاوندان بالاترین خدایان را فلج کنید؟ آیا می دانی که برای این کار به عنوان برده به معدن فرستاده می شوی؟ و در آنجا کاملاً برهنه و در زنجیر کار خواهید کرد و تازیانه و چوب دریافت خواهید کرد و نان و آب خواهید خورد. و همچنین باید با زنجیر و روی سنگ بخوابید. و جز سخت کوشی و شلاق چیزی نخواهید دانست. مخصوصا الان که برده های مرد پراکنده شده اند، دختر قد بلند و عضلانی مثل شما در معدن به ما آسیب نمی رساند!
  دومینیکا از این سخنان گیج شد. او یک بار در یک فیلم کمهزینه نقش کلئوپاترا را بازی کرد. برای صرفه جویی در هزینه، عنوان نقاشی "کلئوپاترا در اسارت آگوستوس" بود. یعنی قانون هم نیست. کلئوپاترا خودکشی نکرد و اسیر شد.
  خب او را به معدن فرستادند. و در آنجا نیمه برهنه و پابرهنه راه می رفت . و راه رفتن روی سنگ های تیز در معدن با کفی برهنه بسیار دردناک است. خب بار هم حمل کن لازم بود که عرق کنیز واقعی باشد و صورتش واقعی باشد نه اینکه وانمود کند که خسته است.
  اما، البته، این فقط یک فیلم است، و در عین حال بسیار ارزان است. و او را با شلاق زدند که این هم غیر واقعی بود. اما هنوز هم درد دارد . اگرچه خون، البته، جعلی بود.
  در کل فیلم ارزان بود و به غیر از معادن با دختران نیمه برهنه عملا هیچ چیز دیگری نمایش داده نشد. این محاسبه ظاهرا برای جذب مردان مضطرب جنسی بود. خوب، و همچنین، همه نام را می دانند - کلئوپاترا! و این می تواند برای خرید استفاده شود
  دومینیکا نفس عمیقی کشید و ستاره های سینما گاهی در چه مدفوعی استحمام می کنند؟
  پوره مارکیز جیغ زد:
  - ناراحت نباش عزیزم، ما به تو نیاز داریم. ما تو را به کسی نمی سپاریم
  کنتس اژدها فریاد زد:
  - بگذارید قبل از امتحان دوباره تمرین کند. خوب، بیایید سعی کنیم چیزی را تداعی کنیم!
  دومینیکا حلقه را مالید و گفت:
  - من بستنی شکلاتی می خوام!
  دختر آن را گرفت و از تنش یخ کرد.
  و مخلوطی از یخ خرد شده و شکلات روی آن می ریزد. در نتیجه دومینیکا از سر تا پا کثیف و حتی خراشیده شده بود.
  کنتس اژدها چنان خندید که فواره های فواره تکان خورد و گل ها تکان خوردند.
  پوره مارکیز با آرامش گفت:
  - خوبه! برعکس، او توانایی های فوق العاده ای دارد، او بستنی و شکلات زیادی را با چنین مصنوع تولید می کند که عموماً قدرت زیادی ندارد!
  دومینیکا شکلات را از روی گونه هایش لیسید و با ناراحتی آب دهانش را تف کرد و ناله کرد:
  - او تلخ است!
  کاساندرا خندید و گفت:
  - و شکلات تلخ است. اینو نمیدونستی؟!
  دختر هنرپیشه فریاد زد:
  - و اینجا، روی زمین و در روسیه، شیرین است !
  مارکیز سری تکان داد:
  - میدانم! ما همچنین می دانیم که چگونه شکلات شیرین درست کنیم. اما در حال حاضر باید به آنچه دارید راضی باشید. به طور دقیق تر، شما مشخص نکردید که به طور خاص چه نوع شکلاتی می خواهید. و به طور کلی، خوب است که فقط بستنی سفارش دادید. اگر به ذهنتان می رسید که مثلاً حمام طلا بگیرید، خیلی بیشتر به سرتان می زدید.
  دومینیکا هوشمندانه خاطرنشان کرد:
  - زندگی در جریان است، و همه چیز بالای سر است!
  کنتس اژدها پیشنهاد کرد:
  به جای مزخرفات، که وقتی وارد آکادمی اژدها میشود به او کمک نمیکند، بهتر است به او اجازه دهیم یک الماس واقعا کوچک بسازد." معمولاً برای کسانی که توانایی های جادویی ذاتی بالایی دارند این امکان وجود دارد.
  کاساندرا پاسخ داد:
  - نه! این یک مسیر خیلی واضح است. شما باید بسیار ظریف تر عمل کنید.
  دومینیکا با هوسبازی زمزمه کرد:
  - من خیس و کثیف هستم، فقط مرغ کبابی. آیا می توانید این را درست کنید؟
  پوره مارکیز سر تکان داد:
  - البته زیبایی ما!
  و با عصای جادویش یک هشت درست کرد. با نور آبی چشمک زد. و حالا دختر زمینی دوباره تمیز و مرتب شد و تقریباً تمام خراش ها ناپدید شدند. به جز یکی روی گونه راست.
  اما دومیکا خودش را نمی دید و توجهی نمی کرد.
  کنتس اژدها زمزمه کرد:
  - و خب عزیزم... میبینم چیزی فهمیدی؟ بنابراین، یک دختر زیبا از سیاره فناوری های در حال رشد؟
  در پاسخ، دومینیک آواز خواند:
  اما چرا،
  غیرممکن است که با ذهن خود زندگی کنید!
  چرا، زندگی چیزی به ما نمی آموزد!
  اما چرا! اما چرا!
  و او خندید، زیرا این آهنگ که توسط بویارسکی اجرا شد ، مناسب و زیبا بود. اما صدای فرشته ای او فقط باعث خنده شد.
  کاساندرا خش خش کرد و چشمانش برق زد:
  - نمی توان حس شوخ طبعی را از شما سلب کرد. اما آیا شما هرگز جدی هستید؟
  دومینیکا اخم کرد. او به یاد آورد که چگونه نقش دختری را بازی می کرد که در مدرسه نمره بد گرفته بود. و به هیچ وجه نمی توانست به چهره اش نگاهی ناراحت نشان دهد. برعکس، حتی می خواستم دندان هایم را خالی کنم. خوب، این قابل درک است ... او باد زیادی در سر دارد. به عنوان مثال، برخی از بچه ها فقط دندان های خود را در میان جمعیت خالی می کنند، و این تمام نقش آنهاست!
  و دومینیکا می خواست بازی کند... البته پرنسس ها.
  کنتس اژدها سپس پیشنهاد کرد:
  - بگذار بهتر برای ما برقصد. دیدی که تو فیلم ها خیلی خوب می رقصه .
  اون آخری درسته دومینیکا می توانست برقصد. حتی می خواستند او را برای نقش اسمرالدا ببرند. علاوه بر این، طبق قانون، به نظر می رسد که او حتی یک کولی نیست. و چرا یک بلوند خیره کننده این نقش را بازی نمی کند؟
  اما اقتباس سینمایی از آثار کلاسیک و حتی خارجی نیز مشکلات خاصی را ایجاد می کند. بنابراین، او در نقشی متفاوت و همچنین در حال رقص فیلمبرداری شد.
  بله، او، البته، عاشق رقصیدن بود و رقصیدن را بلد بود. با این حال، او آن را گرفت و با صدای بلند گفت:
  - دسته را طلا کن!
  پوره مارکیز جیغی کشید:
  - دیگه چی؟
  دومینیکا منطقی جواب داد:
  - حتی کولی ها در بازار مجانی نمی رقصند. بنابراین من به یک کیسه طلای سنگین نیاز دارم. معلوم نیست؟
  کنتس اژدها فریاد زد:
  - چه آدم گستاخی ! در واقع بهترین مکان آن در معادن است. در آنجا او در همان زمان استقامت را توسعه می دهد و به اطاعت عادت می کند. برای این، او باید به روشی خشن تربیت شود!
  ناگهان دختری به سمت آنها دوید. در ظاهر، به نظر می رسید که او یک فرزند انسان است که بیش از ده سال ندارد. اما در عین حال جواهرات گرانبهایی به تن داشت، انگار در یک جواهر فروشی. پاهای برهنه، کوچک و کودکانه در چنین تجملی نامناسب و مضحک به نظر می رسید.
  دختر چک کرد:
  - من می توانم این برده را از شما بخرم. چقدر برای این میخوای!؟
  کاساندرا با اطمینان پاسخ داد:
  - این دختر فروشی نیست! و در حالی که کنیز نیست. با این حال، شاید او برای مدت طولانی آزاد نباشد.
  دومینیکا زمزمه کرد:
  - چقدر بد اخلاقی است که یک بچه کوچک برای خودش برده می خرد!
  پوره مارکیز با اطمینان پاسخ داد:
  - این یک بچه نیست، بلکه یک هابیت زن است! و هابیت ها شبیه بچه های انسان هستند...
  دختر با عصبانیت پای کوچکش را کوبید و جیغ زد:
  - من بارونس هستم! و این یعنی غلام تو موظف است در برابر من تعظیم کند.
  دومینیکا به شدت جیغ زد:
  - مهم نیست ! می کنم، به بچه تعظیم می کنم!
  در پاسخ، بارونس هابیت دست راست او را تکان داد. صاعقه به بیرون پرید و به پاهای برهنه دختر بازیگر اصابت کرد. در پاسخ، دومینیک نیش خورده چیزی فریاد زد. و یک کیک بزرگ که با خامه پوشیده شده بود روی دختر جادوگر جسور افتاد. او حتی از پاهایش افتاد و زیبایی کوچک روی سنگفرش افتاد. اما او بلافاصله از جا پرید و همه را در بیسکویت، شیر تغلیظ شده و خمیر شکلات آغشته کرد. بارونس هابیت پای چپ و برهنه و کوچکش را تکان داد که روی دو انگشتش حلقه هایی با سنگ های قیمتی می درخشید.
  و یک موج سونامی جادویی کامل پرواز کرد. دومینیک بیست متر به بالا پرتاب شد. پس از آن دختر به زمین افتاد. خوشبختانه او که از اوایل کودکی به رقصیدن و بازی در فیلم می پرداخت، بارها از ارتفاعات مختلف سقوط کرده بود و بدلکاری های آکروباتیک انجام می داد.
  بنابراین، دومینیکا خود را در پاییز مانند یک گربه گروه بندی کرد و با موفقیت فرود آمد. با این تفاوت که پاهای دختر که قبلاً توسط جادوی جنگی سوخته بودند، هنگام تماس با کاشی های رنگی که منطقه را پوشانده بودند، درد شدیدی را تجربه کردند. دختر جیغ زد.
  و کنتس اژدها دم بلند و کاج مانند خود را دور بارونس جادوگر پیچید و زمزمه کرد:
  - دعوا را بس کن! در غیر این صورت هر دو دستگیر خواهید شد! اگر می خواهید مبارزه کنید، زمین های تمرین ویژه ای وجود دارد که در آن جادو و دوئل های دیگر برگزار می شود!
  دومینیکا توییت کرد:
  - بله دقیقا دوئل! فقط بدون سلاح - دست و پا!
  بارونس هابیت با تحقیر خرخر کرد:
  - با غلام بجنگ! راستش این برای من ترسناک است ! بهتر است او را به معدن بفرستیم . آموزش جادو به چنین احمقی بسیار خطرناک است.
  پوره مارکیز با لحنی جدی موافقت کرد:
  - منم دارم به این فکر میکنم. بله، این دختر استعداد خاصی برای ایجاد بلایا و ایجاد درگیری دارد.
  این دختر بازیگر اعتراض کرد:
  - من اول پیش کسی نمی روم! در مورد بقیه ... با هر شکستی، بدانید که چگونه به مقابله بپردازید، در غیر این صورت موفقیت را نخواهید دید.
  کنتس اژدها دختر شیطان را که شبیه یک کودک به نظر می رسید، اما واقعاً قادر بود یک هنگ کامل از تانک ها را به پرواز درآورد، آزاد کرد.
  دم کمی با خامه، شیر تغلیظ شده، شکلات پخش شده و بیسکویت آغشته شده بود. کیک بزرگ بود و به وضوح از قلب ساخته شده بود. حتی حیف است که به جای خوردن آن را شکستند. کنتس اژدها انگشتان و پنجه هایش را شکست و جریان کریستالی چشمه روی او نشست و خاک را از بین برد.
  کاساندرا سری تکان داد.
  - پاکیزگی کلید سلامتی است! اول سفارش دهید
  بارونس هابیت یکی از پاهای کوچک، برنزه و برازنده اش را به پای دیگر مالید. برای چند ثانیه مثل یک لامپ روشن شد. و تمام افراط در آشپزی که دختر جادوگر را به شدت آغشته کرده بود ناپدید شد. و جواهرات مجلل با قدرتی تازه می درخشیدند. او در واقع آنقدر شبیه یک شاهزاده خانم شد که دومینیکا احساس لطافت کرد.
  او همچنین این شانس را داشت که در یکی از افسانه ها نقش یک دختر شاهزاده خانم را بازی کند. در آنجا او مجبور شد از لباس های مجلل و کفش های قیمتی جدا شود و خدمتکار یک جادوگر شود. کهنه بپوشید و با کفش های چوبی راه بروید. و در چنین پدها بسیار بدتر از پابرهنه است. او حتی شروع به متقاعد کردن کارگردان کرد که شاید بهتر باشد بدون کفش فیلمبرداری شود. از این گذشته، پاهای برهنه دختر در پارچههای پارچهای به شدت بر فقر و تغییر وضعیت یک شاهزاده خانم به یک برده واقعی تأکید میکرد.
  اما کارگردان به وضوح ایده های خود را داشت. در نهایت هنگام فرار از برج مرگ بالاخره از شر کفش ها و استوک خلاص شد و سپس پابرهنه شد و سعادت واقعی را احساس کرد. حالا اما پاهای برهنه اش سوخته بود و حتی تاول های کوچکی هم ظاهر شد که هم دردناک بود و هم منزجر کننده!
  بارونس هابیت کف دست کوچکش را که لطیف و در عین حال برنزه بود به سمت او دراز کرد و با قدرتی کودکانه و جیک جیک با دومینیکا دست داد:
  - باشه، صلح! اسم من لاسکا است. و فکر نکن، مرد، که من یک دختر بیآزارم، اورکها، اجنه، هاگهای کوشچی، همه آنها چیز زیادی از من گرفتند !
  دومینیکا با تعجب پرسید:
  - چند سالته بچه؟
  راسو لبخندی زد و جواب داد:
  - در میان نمایندگان جنس منصفانه مرسوم نیست که در مورد سن سؤال کنید! تا اونجایی که من نگاه میکنم همین چند ساله به من میدی.
  دختر بازیگر خندید و گفت:
  - ده ساله شدی! بیشتر نه!
  کنتس اژدها فریاد زد:
  - بله، او در حال حاضر بیش از سیصد است. که، با این حال، مهم نیست. در دنیای ما، همه زنان جوان و زیبا هستند. با ما بمان دختر، تو ملکه ما خواهی شد!
  دومینیکا با دوبیتی معروف پاسخ داد:
  اگر سپاه مقدس بگویند
  روسیه را دور بریز، در بهشت زندگی کن...
  می گویم: به بهشت نیازی نیست.
  وطنم را به من بده!
  . فصل شماره 3.
  مارکیز و بارونس دست خود را زدند و یکصدا فریاد زدند:
  - براوو! اینو خودت ساختی؟!
  دومینیکا سر طلایی اش را منفی تکان داد:
  - نه من نه. یکی دیگر، نویسنده را یادم نیست!
  کاساندرا گریه کرد:
  - عجیبه، تو حافظه ی خوبی داری!
  بازیگر دختر صادقانه پاسخ داد:
  - من بیش از حد به خودم فکر می کنم تا به دیگران. بهتر است به آنها اجازه بدهم بیشتر در مورد من بدانند تا من در مورد دیگران. من همچنین گاهی اوقات آهنگسازی می کنم و بدتر از پوشکین نیستم.
  کنتس اژدها دندانهای درخشان و درخشان خود را مانند الماس در دهان پهنش گذاشت و با جدیت گفت:
  - شاید بتوانید چیزی از آهنگسازی خودتان بخوانید؟
  دومینیکا در حالی که پاهای سوخته اش را می مالید با التماس گفت:
  - سوالی نیست! فقط یک سکه طلا به من بده. و من یک آهنگ کامل را برای شما اجرا خواهم کرد. و بیهوده بخوانی؟ غیر قابل احترام! و پیش پا افتاده، بی سود!
  پوره مارکیز اخم کرد و عصای جادویش به طرز تهدیدآمیزی در دستش چشمک زد، او مصمم بود دختر گستاخی را که جرات داشت با اژدها مخالفت کند مجازات کند.
  کنتس اژدها به آرامی زمزمه کرد:
  - یک سکه نقره به او بدهید. بگذار از ته دل بخواند.
  دومینیکا لبخندی زد، دندانهایش بسیار عالی، مثل قلههای کوه یخی زیر آفتاب درخشان در ظهر میدرخشیدند. و او جیغ زد:
  - پول جلو!
  راسو سکه ای به او پرتاب کرد و نعره زد:
  - اینجا، بگیر!
  دختر پایش را بالا انداخت و توانست با انگشتانش یک تکه نقره ای گرد را بگیرد. سپس آن را به کف دست خود منتقل کرد. به سکه نگاه کردم. چیزی نبود، نقره کاملاً نو بود، یک طرف آن اژدهایی با هفت سر بود و در پنجه هایش یک عصا و یک گرز داشت. و از طرفی دختری زیبا با موهای مجعد بسیار شاداب. و دوست داشتنی است.
  دومینیکا نتوانست در برابر وسوسه امتحان سکه مقاومت کند و با لبخند پاسخ داد:
  - این دوست داشتنی است. چیزهای جالب.
  راسو زمزمه کرد:
  - حالا بخوان! بیایید ببینیم چه کاری می توانید انجام دهید!
  کنتس اژدها اضافه کرد:
  - و شما باید با صدای بلند بخوانید، و یک تصنیف کم و بیش طولانی اجرا کنید، زیرا ما پول دادیم!
  دختر بازیگر سر به تایید تکان داد:
  - بله، این را می فهمم! شما نمی توانید مانند ... آواز بخوانید ...
  و سپس این ارتباط به ذهن او خطور نکرد. خوب، گفتن یک بلبل کاملاً صحیح یا مناسب نیست. اما چیز دیگری، نه واقعاً!
  دختر پوره پای برهنه اش را کوبید:
  - بیا شروع کنیم!
  دومینیکا با صدای شفاف و ملایم خود شروع به خواندن کرد.
  من بازیگر معروفی بودم
  فیلمبرداری، فحش دادن، موسیقی، توپ ...
  او با عصبانیت و وحشیانه شروع به رقصیدن کرد،
  مثل تجسم شیطان!
  
  پاهام خیلی قویه
  آنها با هوپاک خشمگین مبارزه کردند...
  ما خیلی دخترای باحالی هستیم
  بیایید ابله را فوراً جابجا کنیم!
  
  اما من خودم را در یک دنیای خاص یافتم،
  جایی که اژدهاها مانند پادشاهان حکومت می کنند...
  سفارش اونجا خیلی جدیده
  حداقل پیراهنت را پاره کن!
  باید برده پابرهنه می شدم
  زدن شلاق به پشت...
  ابرهای بالای سر ما آبی هستند،
  مکان روی زمین ناخوشایند است!
  
  اینجا یک کوتوله ی خشن به سمتم می آید،
  و شلاقی را در دستانش می بندد...
  پسری سرسفید دوید
  غلام پابرهنه، صاحبش معلوم است خسیس!
  
  آدمک می خندد، با پنجه دندان هایش را لمس می کند،
  مثل دختری با مقاله، اسب نر...
  به طوری که خرس آن را با پای پرانتزی می جود -
  این پایان طاسی کوتوله خواهد بود!
  
  اما آنها مرا به معدن فروختند،
  هیچ مکان قابل مشاهده ای در حرمسرا وجود نداشت ...
  و در تعقیب به من شلاق محکمی زدند،
  چون دختره زیاد میخوره!
  
  اینجا گنوم مرا روی طناب می برد،
  جذابیت های دختر کاملاً شگفت انگیز است ...
  صدای غلام بسیار واضح است،
  اما در نهایت فقط صفر وجود دارد!
  
  من تقریباً برهنه و پابرهنه هستم
  من مثل اون الاغ تو معدن کار میکنم...
  مامان میگم عزیزم
  چقدر احمقانه معلوم شد!
  
  من دختر توانمندی بودم
  کسرها را در سرم ضرب کردم...
  و اکنون در یکی، آن را یک دامن در نظر بگیرید،
  من در اسارت وحشی هستم!
  
  برای مدت طولانی، گنوم را تحمل کردم،
  یک شلاق در پشتم دریافت کردم...
  آنها مرا برای تجارت کتک زدند نه برای تجارت،
  قول دادند بعدا به من غذا بدهند!
  
  اما بردگان پابرهنه شورش کردند،
  کلاغ در حال عمل، چکش،
  و اکنون، آن را عنصر خود در نظر بگیرید ،
  به یک آدمک با طاسی من مرده ام !
  
  خب، آن شرورها کشته شدند،
  تلفات وحشتناکی داشتیم...
  اما، باور کنید، ما خودمان را آزاد کردیم -
  دختران کلاس برتر را نشان دادند !
  
  و اکنون ما یک ارتش بزرگ داریم،
  بچه ها هم با ما وارد جنگ می شوند...
  ما سپرها را مانند تخته می شکنیم،
  حاکمان شرور کاپوت خواهند شد!
  
  و سپس بردگی جهنم از بین می رود
  مرد شانه هایش را صاف می کند...
  و ما به ربوبیت که از دشمنان خسته شده ایم پایان خواهیم داد،
  یک قرن خوشبختی و پیشرفت خواهد بود!
  
  و سپس صلح در سراسر جهان برقرار خواهد شد،
  مرد، ستاره بزرگ ...
  ما در هوای پر ستاره پرواز خواهیم کرد، می دانید،
  بگذار رویاهای مردم محقق شود!
  دختر با صدای بلندی که مثل زنگ های نقره ای می درخشید به پایان رسید.
  دختر حوری دستش را زد. چند الف و ترول و چند نفر هم به آهنگ دومینیکا گوش دادند. و سکه های او را پرتاب کردند: هم نقره و هم برنز.
  دختر بازیگر تعظیم کرد. و او آنها را از روی کاشی ها برداشت. او تعدادی از سکه ها را با دستان خود گرفت و برخی را با انگشتان پا برهنه. و منظره زیبایی بود
  بله، او چنین پاهای فریبنده و تراشی دارد. و چقدر او در خودش زیبا و تاثیرگذار است. خوب، دیگر پریمادوناها در مقایسه با او کجا هستند؟ آیا آنها جرات خواهند کرد که پابرهنه روی صحنه اجرا کنند؟ یا با دامن کوتاه؟
  کنتس اژدها خاطرنشان کرد:
  - این خواننده است! نه، او متعلق به آکادمی است. و فقط در آکادمی، در دانشکده ای که خودش انتخاب می کند.
  دومینیک قهقهه ای زد و خواند:
  ما دختران قاضی خودمان خواهیم بود،
  و اگر مجبوری انتخاب کنی و انتخاب سخت است...
  ما کت و شلوارهای چوبی را انتخاب می کنیم،
  چون مردم ما فقط شرف دارند!
  راسو توییت کرد:
  - تو یه صدا... فقط یه فرشته سطح بالا!
  دومینیکا لبخندی زد و یکی از سکه ها را با پای برهنه اش پرت کرد و بعد خم شد و با زبانش آن را گرفت. و بعد شروع کرد به جیغ زدن. در اثر تماس با بزاق، فلز نارنجی فورا داغ شد و دهان زیبایی را سوزاند.
  دختر شروع به تف کردن و ناله کردن کرد. و میل او به آواز خواندن ناگهان تبخیر شد.
  دختر پوره حلقه اش را تکان داد و گرمای دهان دومینیکا بلافاصله برطرف شد. دختر نعره زد:
  - وای! حالا میفهمم اژدهای آتشین بودن چه جوریه!
  راسو با لبخند گفت:
  - دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است،
  این دختر سال های خوبی در پیش دارد!
  کنتس اژدها خاطرنشان کرد:
  ما ساختار دهان و گلو متفاوتی نسبت به انسان داریم و شعله اصلا نمی سوزد. پس نگران ما نباش
  تماشاگرانی که دور هم جمع شده بودند همچنان سروصدا می کردند و مطالبه می کردند و دست می زدند:
  - یه کار دیگه بکن، خوش اومدی!
  دومینیکا توییت کرد:
  - اگر سکه می نویسی، من این کار را می کنم!
  در پاسخ، سر و صدا و اطمینان:
  - بله حتما! خوش آمدی.
  و زیر پاهای برهنه، عضلانی، برنزه و برازنده دختر که با ظرافتی تکرار نشدنی روی آنها انگشت گذاشته بود، سکههای طلا، نقره، نارنجی، برنز و پلاتین به پرواز درآمدند.
  دومینیکا از این کار خوشحال شد، مشتاق شد و با شور شروع به آواز خواندن کرد.
  طوفان ها و طوفان ها مانعی برای زوج ما نیستند،
  دختران وطن که مانند بوته های رز شکوفا می شوند.
  کسی که جنگ را نشناخته است، فرنی ارزن نخورده است،
  خدای نجات دهنده عیسی ما را به نبرد هدایت می کند!
  
  ما به جنگیدن حتی در یک اقیانوس طوفانی عادت کرده ایم،
  هر آدمی مثل یک تراشه روی زمین است.
  من معتقدم که در نبرد هیولاهای هورد را تکه تکه خواهیم کرد،
  آبروی ما با پتک و پتک از بین نمی رود!
  
  شمشیر در فورج گرم شد، در دوزخ بسیار داغ،
  تیغه های تیز شده دم بسیار سختی هستند!
  یک سرباز بی باک باشید؛ با قلبی قوی و متین
  اگر مرگ هست پس بی حرکت بایست، فرار نکن!
  
  بله ، جنگ، البته، جشنی با عسل شیرین نیست،
  از این گذشته ، اشک روی آن جاری است و خون به شدت جریان دارد.
  گرگ طولانی زوزه می کشد و خرس با غرش وحشیانه،
  و ضربه متقابل در چشم باشد نه ابرو!
  
  نیزه ای وجود دارد که می تواند مهره های زنجیره ای را سوراخ کند،
  سپرهایی هستند که شمع نمی تواند به آنها نفوذ کند!
  اما ترسو نباش، اجازه نده شیاطین چهره بسازند ،
  تا مثل بازی در نت نشویم!
  
  باور کنید راه حلی درخشان خواهد آمد،
  برای همه پاداشی وجود دارد که بالاتر از آن پیدا نمی شود!
  برای یک فکر جنایتکارانه، من معتقدم، انتقام خواهد آمد،
  هیچ شجاعتی جز مسیر دشوار وجود ندارد!
  بنابراین دومینیکا آواز خواند و جمعیت متفرقه با اشتیاق فراوان او را تشویق کردند. حتی اگر همه آنها زن باشند، هیچ مردی در این دنیا وجود ندارد. یا تقریباً بدون جنس قوی تر.
  پس از آن، کنتس اژدها دم خود را تکان داد و خاطرنشان کرد:
  - بسیار خب من باید بروم! دارم از سر راه می افتم!
  پوره با پای برهنه سکه را برداشت و پیشنهاد کرد:
  - بیا بررسی کنیم. من می اندازم، و شما می گویید - سر یا دم ! حدس بزنید، سکه مال شماست، نه، یک سکه به من پس می دهید!
  کنتس اژدها با خنده غرش کرد و پاسخ داد:
  - من حقه های شما را می دانم! پس بهتر است وقت یا سرتان را تلف نکنید!
  دومینیکا پوزخندی زد و گفت:
  - سر گوش نیست، می توانی آن را از کلاه درآوری، نمی توانی دوباره آن را بدوزی!
  راسو جیغ زد و آواز خواند:
  -گوش های بالای سر، گوش هستند!
  گوش در بالای سر - یک بیمار در یک بیمارستان روانی !
  کنتس اژدها به هوا پرواز کرد. و در مورد آنچه دختر حوریه می خواند اظهار نظری نکرد. و این، باید توجه داشت، بسیار جالب است.
  دومینیکا با دست و پای برهنه شروع به جمع آوری سکه کرد. و او این کار را با سرعتی سریع انجام داد.
  راسو در حالی که موهایش را با عصای جادویی می خراشید گفت:
  - البته پول مهم است. اما مهمتر از آن جادوها، مصنوعات، طلسم ها، مدال ها، طلسم ها و غیره هستند. در غیر این صورت نمی توانید یک زندگی مجلل و مجلل داشته باشید !
  دومینیکا موافقت کرد:
  - با پول نمی توان سلامتی خرید، باور کنید،
  با پول نمیشه عشق و افتخار خرید...
  پس مثل یک حیوان دعوا نکنید
  بدانید که وطن خود را برای منفعت نمی فروشید!
  و دختر با کفی لختش سکه ای بنفش می زند. و سپس پای برهنه او ناگهان در یک چشم به هم زدن تبدیل به پای اردک شد.
  دومینیک از ترس فریاد زد:
  - این دیگه چه کوفتیه!
  پوره مارکیز با لبخند پاسخ داد:
  - این یک فلز جادویی خاص است، فقط زمانی که با پوست کسی که خدایان المپیک در خانواده خود دارد تماس پیدا می کند، کار می کند!
  و لاسکا با خوشحالی فریاد زد:
  - وای! تو همچین خونی تو وجودت هست پس ما اشتباه نکردیم.
  دومینیکا زمزمه کرد:
  - اما این زشتی است! اگر می توانید پنجه خود را بردارید. و دوباره یک پای معمولی به من بده.
  حوری سرش را تکان داد:
  - نه! شما قبلاً باید این کار را خودتان انجام دهید.
  دختر گیر افتاده جیغی کشید:
  - چه طور ممکنه؟
  راسو پیشنهاد کرد:
  - در ذهن خود تصور کنید که دوست دارید پایتان چه شکلی باشد، روی انگشت شست و سبابه دست راست خود کلیک کنید و باید موفق شوید!
  دومینیک آن را گرفت و معرفی کرد. سپس کلیک آمد.
  و به جای پای کلاغی، پایی در چکمه نمدی و با اسکی ظاهر شد. و زمانی که اسکی روی سنگفرش ها به صدا درآمد، ناراحت کننده تر شد.
  حوری پوزخندی زد و خواند:
  - معلمان رایگان،
  وقت تلف شده با تو...
  من برای هیچ چیز با دختر عذاب کشیدم،
  ماهرترین شعبده باز!
  دومینیکا آزرده شد:
  - من جادوگر نیستم. و من هنوز در حال یادگیری هستم. اما راه رسیدن به دانش هرگز آسان نیست ... بله ، به سمت سینما!
  راسو سری به تایید تکان داد:
  - بله، در سینما، شاید حتی بیشتر. و این البته مشکل بزرگ ماست.
  حضار دوباره شروع به جمع شدن کردند: منظره خندهداری بود. به عبارت دقیق تر، همه جور دختر اینجا وجود دارد. و از این بابت متشکرم. بازیگر دختر سعی کرد دوباره فکر کند و پای خود را متحول کند. اما این بار چیزی در مسیر و با رادار ظاهر شد، هرچند کوچک.
  دومینیکا بدون از دست دادن خوش بینی خود آواز خواند:
  از شما می خواهم که تعجب نکنید
  اگر جادو اتفاق بیفتد ...
  اگر اتفاق بیفتد، اگر اتفاق بیفتد،
  اگر جادو اتفاق بیفتد!
  پوره لبخندی زد و گفت:
  - بله، برای رفتن با صدای خود، باید توانایی استفاده از ماژیک را نیز داشته باشید!
  سپس یک دختر هابیت به سمت آنها دوید و با چرخاندن عصای جادویی خود پیشنهاد کرد:
  -بیا بهتر انجامش بدیم! و بدانید من نیم هزار سال تمرین دارم!
  راسو اعتراض کرد:
  - نه! بگذار خودش این کار را بکند!
  دومینیکا توییت کرد:
  عقلم را از دست داده ام، عقلم را از دست داده ام،
  خودم انجامش میدم، خودم انجامش میدم!
  و دختر دوباره چیزی تایید کننده را زمزمه کرد. و سپس پای او، به شکل یک تانک با رادار، در نهایت شکل برازنده و سابق خود را به دست آورد. و معلوم شد که به سفارش ساخته شده است.
  دومینیکا بلند شد و انگشتانش را تکان داد. حالش شاد شد و آواز خواند:
  ما دخترها قوی ترین های دنیا هستیم،
  و باور کن زیبایی های باحال تری پیدا نخواهی کرد...
  ما واقعاً دشمنان خود را در توالت خیس خواهیم کرد ،
  و او برای همیشه بیست ساله به نظر می رسد!
  پس از آن، زیبایی، او می خندد و می خندد و دندان های بزرگ و براق خود را نشان می دهد.
  دومینیکا شروع به رقصیدن کرد، پاهای برهنه اش در هوا بلند شده بود. و آواز خواند:
  من یه جادوگر خیلی باحالم
  اگر پایم را بکوبم، فرو ریختن می شود...
  من عاشق پابرهنه پریدن بودم
  آن را یک ایده آل واقعی در نظر بگیرید!
  این آهنگ اوست - فقط عالی و باحال!
  ساده و بدون پیچیدگی است . بله، دختر طوری است که حوصله شما سر نمی رود.
  دختر هابیت خاطرنشان کرد:
  - خیلی سریع یاد می گیرد!
  و پاهایش را که در مچ پاها با دستبندهایی با سنگهای قیمتی تزئین شده بود، تکان داد و روی هر انگشت یک حلقه.
  او شبیه یک کودک به نظر می رسد، اما با توجه به تعداد سنگ ها، به خصوص در اندام تحتانی، او یک جادوگر عالی رتبه است.
  راسو سری به دختر تکان داد:
  - جایی دیدمت. آیا شما به طور تصادفی، شاهزاده آلسو هستید ؟
  هابیت زن سری تکان داد:
  - بله ، همین طور است! اما میدانی، مارکیز، با این دختر از سیاره زمین، هیچ مشکلی نخواهی داشت!
  راسو موافقت کرد:
  - درست! اما غیر ممکن است. افسوس که این دنیایی است که نمی تواند بدون مشکل و ماجراجویی انجام دهد.
  دومینیک با عجله اضافه کرد:
  -زندگی بدون ماجراجویی و سوء استفاده بیش از حد خسته کننده است. مثل سوپ بدون فلفل!
  پرنسس آلسو موافقت کرد:
  - بله درست است! شرورها برای همین هستند. یکی از آنها طاعون را راه انداخت که جنس قوی تر را می کشد.
  دومینیکا با آهی خواند:
  شما نمی توانید بدون زنان زندگی کنید، این درست است،
  اما بدون مردها هم شادی نیست...
  اینطوری معلوم شد، خیلی بد بود،
  اگر مالک قوی نباشد!
  راسو موافقت کرد:
  - شاید! اما اینجا، همانطور که می گویند، این یک شمشیر دو لبه است. از یک طرف جنس قوی تری وجود ندارد، اما از طرف دیگر ...
  هابیت زن به سرعت اعتراض کرد:
  - نه! از همه طرف بد پس نیازی به حرف بیهوده نیست. مردان نیز مورد نیاز است.
  دومینیکا پاسخ داد:
  - نر در حیوانات. برای افراد باهوش، چیزی متفاوت است.
  راسو خندید و جواب داد:
  - بله، برای مردان، البته. و چیزی برای گفتن پیدا نکردم.
  چند کبوتر با پرهای نارنجی و منقارهای طلاکاری شده از کنار آنها عبور کردند. پرنده ها خیلی جالب بودند. از یک طرف به سادگی دوست داشتنی است. اما از سوی دیگر ، کم ذوقی نیز در آنها وجود داشت.
  دومینیکا جایگزین شد:
  - چرا منقار کبوترها را طلا می کنند؟
  راسو توضیح داد:
  - کسی طلاکاری نکرد! این به این دلیل است که آنها توت فرنگی را با توپاز نوک زدند.
  دختر بازیگر زمزمه کرد:
  - چی؟ با توپاز؟
  دختر هابیت سری تکان داد:
  - بله، چنین توت فرنگی وجود دارد! چی، نمیدونستی؟
  راسو خاطرنشان کرد:
  - او از کجا می داند؟ او اخیراً در دنیای ما است.
  سه نماینده جنس منصفانه سرعت خود را تسریع کردند. و پاشنه های برهنه و صورتی آنها برق زد.
  خانه هایی در اطراف ظاهر شدند ، بلند، شبیه مته های صورتی، بنفش، زمرد. و بسیار آینده نگر به نظر می رسید. حتی تعدادی هواپیما در آسمان بود. به عبارت دقیقتر، کالسکهای از طلا و پر از الماس که توسط شش اسب بالدار و سفید برفی کشیده شده بود، با عجله از کنارش رد شد.
  هر سه دختر کمی تعظیم کردند. اما ظاهراً شخص نجیب برای زیبایی ها وقت نداشت و سه گانه بیشتر دنبال می کردند.
  یک هیپودروم جلوتر بود، شبیه یک استادیوم بزرگ بود. به وضوح محل مسابقه اسب دوانی بود.
  پوره مارکیز پیشنهاد کرد:
  - باید بررسی کنیم که آیا مردمک چشم ما استعداد روشن بینی دارد یا خیر. بنابراین در مسابقات حضور خواهیم داشت.
  در اطراف هیپودروم یک حصار مشبک بلند ساخته شده از نقره و فلز نارنجی وجود داشت که با مروارید و سنگ های آبی و بنفش پوشیده شده بود و همچنین شیشه ای شبیه شیشه چک وجود داشت . و بسیار زیبا به نظر می رسید.
  و در ورودی دو فواره در طرفین وجود داشت که جت های رنگارنگ را از زوج های زیبای طلاکاری شده بیرون می انداخت: - جنی که پسر جن را در آغوش گرفته بود.
  بله، همه چیز بسیار زیبا به نظر می رسید. و در ورودی یک نگهبان از دختران وجود دارد. همچنین زره نقره ای بسیار زیبا و سبک.
  همه چیز خیلی عالی به نظر می رسد. بسیاری از نمایندگان جنس منصف در اطراف وجود دارد.
  دومینیکا فیلم مجمع الجزایر گولاگ و اردوگاه زنان را به یاد آورد. همه زنان آنجا، گویی به انتخاب، جوان، زیبا بودند و عبایی می پوشیدند که پاهای باشکوه آنها را کاملاً آشکار می کرد. خوب، از آنجایی که تابستان در سیبری گرم و حتی، شاید، گرم است، دختران پابرهنه بودند. که باعث محبوبیت این فیلم در بین مردان شد. و دومینیکا نقش یک عضو شورشی کومسومول را بازی کرد که یک قیام کامل از دختران را سازماندهی کرد. و زیبایی ها حتی اسلحه ها را به دست گرفتند و در نبرد یک هنگ NKVD را به دست گرفتند و توانستند آن را پیروز شوند.
  فیلم البته جالب بود. و جنگجویان پابرهنه، پر زرق و برق و زیبا به سادگی فوق العاده به نظر می رسیدند.
  اتفاقاً دومینیکا در ابتدا قرار بود نقش پسر عموی فاندرا را بازی کند که شورش زندانیان را سازماندهی کرد ، اما چنین فیلمی می توانست توقیف شود. و او به سادگی یک دانش آموز عالی و یک عضو Komsomol شد.
  دومینیکا به دختر نگهبان تعظیم کرد. ناگهان، درست از زیر زمین، مانند جک از جعبه انفیه، اژدهایی بیرون پرید. کوچک ، کمی بزرگتر از آلباتروس، با سه سر.
  او به سمت دخترها پرواز کرد و صدایی بلند شد:
  - برادرم را پس بده!
  پوره مارکیز با آهی جواب داد:
  - این غیر ممکن است، بلکا.
  در پاسخ، دختر اژدها که پولک هایش در سه خورشید با تمام رنگ های رنگین کمان می درخشید و بال هایش آنقدر زیبا بود که در چشم ها موج می زد، شروع به غرش کرد.
  - من یک برادر می خواهم! من یک برادر می خواهم! او کجاست!
  دختر هابیت نعره زد:
  - بله، ما خودمان مشغول فکر کردن هستیم که چگونه مردانمان را به خودمان برگردانیم. و نیازی به دمدمی مزاج بودن نیست.
  دختر اژدها، چه چیزی می توانی از توله بگیری، آرام شد و جیغ زد و به سمت دومینیکا پرید:
  - میدونم که میتونی! شما برگزیده هستید!
  دختر ضربه خورده پوزخندی زد و در جواب خواند:
  - هر چیزی غیر ممکن است، باور کن، ممکن است،
  اما نزدیک شدن به این مشکل خیلی سخته...
  با این حال، اگر هنگام بازی به مغز خود فشار بیاورید،
  من می توانم یک دختر زیبای جدی شوم !
  دختر اژدها خوشحال شد و در جواب جیغ زد:
  ذهن شما به اندازه یک انگشت نیست،
  میدونی نابغه روی زمین...
  و یک پسر زیبا منتظر من است
  سوار بر اسب پیچ در پیچ!
  دومینیکا خنده دار بود و قهقهه زد:
  - اژدها روی اسب؟ این چیزی است که به نظر می رسد!
  مارکیز خاطرنشان کرد:
  را نمی دانید !؟
  این دختر بازیگر خندید و خاطرنشان کرد:
  ما می توانیم در هر جایی بمیریم
  حتی در غروب کهربا...
  به طور کلی، ما آزادانه زندگی می کنیم،
  بله، رایگان!
  به بیان مجازی!
  دختر اژدها نورهایی را از دهانش رها کرد، شبیه فندک بود و جیرجیر کرد:
  - این یک آهنگ دوست داشتنی است. با این حال ، من می خواهم مهمان زیبا از یک زمین ناشناخته چیز جالب دیگری را اجرا کند.
  دومینیکا شانه بالا انداخت و گفت:
  - میدانم که صدای من سکهها را خراب میکند، بدتر از آنها نیست که دستههای غلات را از بین میبرند. با این حال، باید دوباره صدایم را فشرده کنم! و برای چه؟ اینجا کجا پول خرج کنیم؟
  مارکیز اعتراض کرد:
  - ابتدا پول خود را روی یکی از اسب های هیپودروم شرط بندی می کنید و سعی می کنید سرمایه خود را افزایش دهید. و دوم اینکه این دختر نه تنها یک اژدهای کوچک زن، بلکه یک شاهزاده خانم نیز هست. او حلقه خود را که حاوی قدرت جادویی عظیم است به شما می دهد. و برای این ، باور کنید، ارزش تلاش و آواز خواندن را دارد!
  دومینیکا سر روشنش را روی گردن محکمش تکان داد و گفت:
  - در این مورد، من می بینم چیزی برای تلاش وجود دارد! علاوه بر این، چگونه می توانید یک کودک را رد کنید!
  دختر اژدها جیغ زد:
  - من اصلا بچه نیستم. من یک شاهزاده خانم هستم و می توانم این کار را انجام دهم! من به سیاره شما پرواز خواهم کرد. و سرمایه شما را می سوزانم.
  دومینیکا به طرز تهدیدآمیزی خرخر کرد:
  - و ما برای امثال شما پدافند هوایی داریم! به این چی میگی وحشی؟
  دختر اژدها زمزمه کرد:
  - شما را به معادن می فرستند. شما برهنه و در زنجیر زیر ضربات شلاق ناظران اورک کار خواهید کرد.
  دختر هابیت سری تکان داد:
  - بله، او می تواند این کار را انجام دهد! علاوه بر این، شما انسان هستید. و مردم ما... به دلایل زیادی از سطح پایین تری به حساب می آیند.
  راسو جیغی کشید:
  - پس بهتره بخونی! مردم قبلاً اینجا جمع شده اند و ما نیز درآمد کسب خواهیم کرد.
  در واقع، سر و صدایی در میان جمعیت نمایندگان مختلف جنس عادلانه به پا شد و کف زدن و تعجب شنیده شد:
  - بخوان، گل کوچولو، خجالت نکش!
  خوب، مرد، بیا موسیقی بزنیم!
  می خواهیم به تریل پرنده بهشتی گوش کنیم!
  دومینیکا آه سختی کشید و شروع به خواندن کرد.
  ساحل الفا بزرگ ، شیب دار است،
  موج ها با درخششی لعاب می پاشند...
  الفیا وطن مادری من شد
  تریل بلبل یک آهنگ فوق العاده برای ما می خواند!
  
  در یک قایق پهن من و عزیزم در حال قایقرانی هستیم
  زلاتا وال قیطان هایش را رها کرد.
  چقدر خوبه که من و عزیزم با هم باشیم
  حیف است تمساح را با چوب ماهیگیری نگیریم.
  
  نه، آب نیست، خش خش عقب،
  این طبیعت است که به ما شامپاین می دهد.
  این سرزمین برای من مثل یک مادر عزیز است
  سخاوت زمین در لباس سلطنتی!
  
  قطره هایی مانند مروارید زیر پرتو ماه
  مثل دسته ای از زنبورها با بال نقره ای می پاشید...
  باکره، تو مانند فرشته ای هستی که برای من رویایی دارد،
  با چهره معصوم - پاک ترین مدونا!
  
  بوی عسل و موها ابریشم است
  لب ها مثل ساتن باز شدند.
  من معتقدم لحظه مورد انتظار فرا رسیده است،
  افسانه ها واقعی خواهند شد!
  
  لب هایمان از وجد به هم خوردند،
  شیرینی آن چنان است که دیگر حرفی نیست .
  باور کن تو زیبایی غیر زمینی هستی
  لات تصمیم می گیرد، سکه را بالاتر بیندازید!
  
  اینجا بوسه ها یکی پس از دیگری است،
  آه و خنده شادی طوفانی ما.
  قدوسیت روح توسط کروبی حفظ خواهد شد،
  منتخب لیست گناهان را در کوزه می اندازد.
  
  نه، بدان، زیباتر از تو روی زمین وجود دارد،
  شور مثل آتشی روشن در دلم می سوزد!
  ما در بهترین کشور زندگی خواهیم کرد،
  بیایید پنجره ها و درها را به فضا باز کنیم!
  اینگونه بود که زیبایی یک آهنگ باشکوه خواند. و دختران از هر نوع راه راه برای او دست زدند. و در همان زمان سکه هایی از جمله طلا پرتاب کردند. و این عالی است .
  دختر هابیت عصای جادویی خود را تکان داد و پول به خودی خود شروع به تشکیل یک توده جداگانه کرد. و یک ستون کامل از سکه های چند رنگ رشد کرد.
  دختر اژدها نیز دستان خود را کف زد و سپس شعله های روشن را از سه سر خود رها کرد. پس از آن او با هوس باز گفت:
  - این البته خوب است، اما کافی نیست! نیاز دارم که برای من هم بخوانی!
  دومینیکا اخم کرد و پرسید:
  - خیلی زیاد نیست؟
  مارکیز او را ساکت کرد:
  - آیا می خواهید فقط برای یک آهنگ چنین انگشتر ارزشمندی بگیرید؟ خب تو گستاخی ! وجدان داشته باشید، زیرا مصنوع ارزشمند است.
  دختر هابیت جیغ زد:
  - هر کالایی قیمت مخصوص به خود را دارد. و معمولاً برای یک مصنوع ارزشمند، باید سه آرزو را برآورده کنید یا سه خدمت ارائه دهید. اینها قوانین هستند. و خودت میفهمی چرا!
  حضار دختران مختلف دست می زدند و پاهای برهنه خود را می کوبند و خیلی به ندرت با کفش:
  بیا، بیشتر بخوان!
  ما آهنگ می خواهیم!
  باحال خواهد بود !
  عاشقانه را اجرا کن!
  ما به شما پول خوبی می دهیم!
  راسو سری به دومینیکا تکان داد:
  -خب خراب نشو! بیا، آواز بخوان!
  و زیبایی زیبا یال روشن و درخشان او را تکان داد. او پاهای برهنه و عضلانی خود را کوبید و با احساس و بیان عالی آواز خواند.
  ما ، حقیقت ما
  شامل حمل ایمان است!
  و نه فردا و نه فردا
  و امروز میهن را نجات دهید!
  
  ما به جن خود احترام می گذاریم ،
  بالاخره او تمام دنیاست، دنیا را بشناسید!
  پرچم سرخ ما از سرزمین مادری،
  و هیچ قرمز روشن تر وجود ندارد!
  
  پیشگام به نیم تنه سلام نمی کند،
  نشان او پرچم وطن است!
  ما ماهرانه با حریف جنگیدیم ،
  تجلیل از دستاوردها در آیه!
  
  بدانید که تنها یک ایمان در این سیاره وجود دارد،
  ایمان به عزیز ، الفینیسم مقدس!
  به طوری که کودکان شاد بخندند،
  Orcism ممکن است به ورطه فوران کند !
  
  هر شوالیه فقط یک بچه بود،
  روی چمن ها و نهرها با پای برهنه...
  اما اکنون او یک وینچ در دستانش دارد،
  به طرز چشمگیری فلز را با چکش صاف می کند!
  
  یک نفر مسلسل را با ماشین تیز می کند،
  خب یکی داره از کتف شلیک میکنه!
  پرچم قرمز مایل به قرمز مانند یک پرچم قرمز در اهتزاز است،
  ما بدون شوخی دشمنان بد را شکست دادیم!
  
  اجداد ما با جسارت اورکلین را گرفتند ،
  خوب، ما چطور؟ ما در راه مریخ هستیم!
  ما مردمیم نه ماکاک های روی شاخه،
  مشت حریف درست به چشمش می خورد!
  
  اما ما همچنین می دانیم که چگونه سرگرم شویم،
  بر طبل بزن، ترومپت بزن!
  چهره های بسیار زیبای کودکانه،
  و رتبه های چهار و پنج!
  
  سخت ترین امتحان نبرد -
  گذر نکردن از این شرایط مثل مردن است!
  اما در مرگ ما یک بنر با مشعل داریم،
  جعل مس الف نمی تواند سقوط کند!
  دختر بسیار زیبا و ماهرانه می خواند و در عین حال می رقصید و پاهایش آنقدر فریبنده بود. فقط حیف است که هیچ مردی در این نزدیکی وجود نداشت که از زیبایی او قدردانی کند. و دختر آن را در سطح عظیمی دارد و جنگجو فشار و محیط عظیم خود را نشان می دهد.
  و چند صد دختر قبلاً جمع شده اند و سروصدا می کنند. پول می اندازند و بوی بسیار تند بدن جوان، شاداب، زنانه و عطرها و عطرهای گران قیمت دارند. اینجا چیزهای زیادی وجود دارد که سرتان را بچرخانید.
  بعضی از سکه ها سرامیکی بود و حتی چند سکه چوبی هم بود که عالی بود. اما پول کاغذی معمول برای سیاره زمین به نوعی قابل مشاهده نیست. و این برای دومینیکا غیرعادی است. گاهی اوقات افکاری در ذهن شما می گذرد که چقدر وحشی هستند. کارت های الکترونیکی برای پرداخت چطور؟ خوب، این برای این سطح از توسعه کاملاً فوق العاده است.
  پس یکی کیک نیمه خورده با خامه را زیر پای برهنه دختر خواننده انداخت.
  دختر هابیت با رعد و برق چوبی به کیک زد. و فوراً از هم پاشید.
  زیبایی کوچک خاطرنشان کرد:
  -دیگه اینکارو نکن! فقط پول!
  راسو خواند:
  - پول درآوردن! پول درآوردن!
  فراموش کردن کسالت و تنبلی...
  پول درآوردن! پول درآوردن!
  در صورت لزوم، حداقل تمام روز!
  دختر اژدها بالهایش را تکان داد و چهچهه زد:
  -خب این سرویس دومه! اما برای بدست آوردن انگشتر مصنوع ، به حلقه سوم نیز نیاز دارید!
  دومینیکا گونه هایش را پف کرد و با لحنی مطمئن گفت:
  - اگر می خواهی، خوشحال می شوم دوباره برایت بخوانم! راستش من عاشق خوانندگی هستم.
  حضار حدود هزار زن، نمایندگان جنس منصف، غرش کردند و تقریباً به طور کامل پاهای برهنه، برازنده و دخترانه خود را کوبیدند:
  - دوباره بخوان! دوباره بخوان!
  براوو، انکور! براوو، انکور!
  دختر اژدها مخالفت کرد و صدایش را بلند کرد:
  - نه! چنین حلقه ای را فقط برای آهنگ ها هدیه دهید! در اینجا او باید کاری ارزشمندتر و در عین حال دشوارتر انجام دهد.
  مکثی پرتنش بود. بیش از هزار دختر از نژادهای مختلف در انتظار یخ زدند.
  ناگهان پسری ظاهر شد. تنها نماینده جنس قوی تر در میان آنها. او از نژاد بشر بود، فقط شلوارک پوشیده بود، عضلانی و با مارک برده ای روی شانه اش، حدوداً دوازده ساله به نظر می رسید و مشخصاً بیش از یک بار مورد ضرب و شتم قرار گرفته بود. در حالی که پاشنه های خاکی و کودکانه اش به سمت دختر اژدها می دوید، به زانو افتاد و ناله کرد:
  - بگذار آزادم کنند! موقعیتم را به من پس بده!
  دختر اژدها سری تکان داد و تایید کرد:
  - خودشه! پسر آزاد می شود اگر بتوانید او را به جن تبدیل کنید!
  دومینیکا دستانش را باز کرد:
  - اما این غیر ممکن است!
  پوره مارکیز پیشنهاد کرد:
  - این طفل برده اخیراً ولیعهد یک امپراتوری عظیم به نام اونوماوس بود. و اکنون، پسری از نسل بشر و برده ای شد تا از آفت شیطان در امان بماند. دوباره او را شاهزاده وروجک کن، و آن وقت شاید بتوانیم نخ کل درهم را چنگ بزنیم!
  . فصل شماره 4.
  شاهزاده خانم هابیت تایید کرد:
  - این شانس توست، دومینیک. و مال ما هم نرها تقریباً همه ناپدید شدند. و این یکی گرچه متحجر نشد، اما لقب و مقام و حتی بدنش را از دست داد و برده انسان شد.
  پسر سر سبک و بریده اش را تکان داد :
  - هر روز مرا کتک می زنند تا سنگ نشم! بنا به دلایلی، این بردگان هستند که شلاق می خورند که بیشترین مقاومت را در برابر اپیدمی دارند!
  دومینیکا دستانش را باز کرد و پاسخ داد:
  - بله، من نمی دانم چگونه او را افسون کنم! و اینکه شاهزاده هم بچه بود؟
  پسر غلام سرش را تکان داد.
  - نه، من کاملا بالغ بودم! اما وقتی شروع به سنگ شدن کرد، پوره راسو از جادوی خاصی استفاده کرد. بنده جوان شدم و تازیانه خوردم. این به من چندین ماه، هرچند دردناک، اما زندگی داد. اما دیر یا زود، این به پایان می رسد. علاوه بر این، آنها باید من را محکم بکوبند و هر روز مجبور باشم یا سنگهای سنگین حمل کنم یا چرخ بچرخانم!
  دختر پوره سری تکان داد:
  - آره! این تنها راه برای به تاخیر انداختن اثر آفت سنگ است. هنوز پسران برده از نسل بشر در معادن هستند که هنوز متحجر نشده اند و مشغول کار هستند. اما اینها تنها نمایندگان جنس قوی تر هستند که باقی مانده اند. و سپس برخی از آنها نیز به سنگ تبدیل می شوند و سپس به خاک می ریزند.
  دومینیکا سوت زد:
  - این وحشتناکه! فاجعه جهانی! و برای زنده ماندن و برده شدن!
  پسر با شلوارک کوتاه مشکی که تمام لباسهایش را تشکیل میداد، و با ماهیچههای لاغر زیر پوست که به دلیل کمبود چربی لاغر به نظر میرسید، آواز خواند:
  - بله، من یک شاهزاده هستم، و فقط یک برده، اما چه،
  بگذار آقازاده ها مرا اینطور صدا کنند...
  چقدر از من دورند،
  پسری با زنجیر پا شکسته!
  دختر اژدها با چشمکی چهچهه زد:
  - پس دوباره او را شاهزاده جن کنید و سپس می توانید این حلقه ارزشمند جادوی اژدها را بدست آورید!
  دومینیکا دستانش را باز کرد:
  - خب، لعنتی، من درک اولیه ای از جادو ندارم، و شما این را مطالبه می کنید! کاری که شاید خود شما انجام ندهید!
  پوره مارکیز با آهی گفت:
  - شاید ما هم نتوانیم این کار را انجام دهیم ... شما چه می گویید؟
  دختر اژدها گفت:
  "او برای مدت طولانی روی پاهای خود ایستاده است." و آکادمی اژدها به زودی تعطیل خواهد شد. بنابراین، اجازه دهید او ابتدا امتحانات مست کننده را پشت سر بگذارد و سپس سعی کند شاهزاده پسر را افسون کند.
  دومینیکا سری به علامت تایید تکان داد.
  - خب، اصولاً اینطوری می توانی...
  پوره مارکیز طلسم خود را که به گردنش آویخته بود برداشت. و او آن را با کف دست مالید و شروع به زمزمه کردن چیزی کرد، مانند یک طلسم. دختر اژدها با نشان دادن دندان هایش چهچهه زد:
  - این یک آزمایش جدی برای او است ... اگر از طلسم اولترا استفاده کند می تواند بدون آسیب زیاد حرکت کند!
  دومینیکا می خواست در مورد معنای طلسم اولتر توضیح دهد ، اما پوره مارکیز پای برهنه او را که با حلقه ها تزئین شده بود، کوبید و دختر در گردباد گرفتار شد. انگار غولی او را در دست گرفت و برد.
  دختر بازیگر زمزمه کرد:
  - چه جهشی!
  و به این ترتیب آنها به همراه پوره مارکیز خود را در ورودی قصر یافتند . این مکان یادآور ارمیتاژ در سن پترزبورگ بود، فقط بالاتر بود، سی طبقه با سقف بلند. و همچنین، سرسبزتر و زیباتر از زمستان معروف.
  دومینیکا پاهایش را باز کرد، پهلوهایش را با مشت بالا داد و فریاد زد:
  - عجب !
  حوری با لبخند تایید کرد:
  - بله، این ساختمان زیبای آکادمی اژدها است.
  جلوی در ورودی، فوارهای به شکل اژدهای هفت سر که با طلا و مقداری فلز نارنجی درخشان روی زمین میدرخشید. و از هر دهانهای از آب به آسمان هجوم میآورد که مانند الماس در پرتوهای چندین نورپرداز پرزرق و برق میدرخشید.
  دومینیکا خاطرنشان کرد:
  - شگفت انگیز است که جت ها چقدر بالا می روند!
  پوره مارکیز با لکن پاسخ داد:
  - تکنوماژیک!
  هر سر اژدها چشمانی از سنگ های قیمتی و رنگ های مختلف داشت. بسیار سالم ، غنی و خوش ذوق به نظر می رسید.
  همچنین کوچه های منظمی با گل های باشکوه وجود دارد که با انواع شکل ها و انواع غنچه ها متمایز می شوند. پاهای برهنه دختران با ظرافت و ظرافت وصف ناپذیری در امتداد کاشیهای صاف و طرحدار راهها قدم میزدند. آنها در سنین مختلف بودند، اما همه زیبا بودند، بسیاری از جواهرات گرانبها استفاده می کردند.
  اینجا بیشتر الف ها بودند، اما دختران انسان، ترول های ماده و هابیت ها هم بودند. آخرین دختران را نمی توان از انسان ها تشخیص داد. همانطور که اتفاقاً پوره ها و دریادها هستند. آیا به این دلیل است که انگشترهایی را روی انگشتان برهنه پاهای کوچک و برازنده خود می زنند؟
  اما دختران انسان نیز می توانند این کار را انجام دهند.
  دومینیکا، دانش آموز نسبتاً بلند قد، در مقایسه با دانش آموزان دختر بسیار بزرگ و بالغ به نظر می رسید. و این او را به شدت شرمنده کرد.
  دختر از حوری پرسید:
  - من اینجا شبیه یک نمایشگاه موزه هستم!
  مارکیز با لبخند پرسید:
  آیا فیلم مربوط به هری پاتر را دیده اید؟
  دومینیک خندید و جواب داد:
  - بله، البته، آن را تماشا کردم. و حتی سعی کردند این فیلم را بازسازی کنند. خب پس چی؟
  حوری خاطرنشان کرد:
  - دختر و پسر آنجا بودند. و اینجا، همانطور که می بینید، هیچ پسری وجود ندارد و این هماهنگی را به هم می زند!
  دومینیکا خاطرنشان کرد:
  - هری پاتر هم بچه بود و برایش راحت تر بود. اما بزرگسال بودن در میان کودکان. بدتر از سال دوم ماندن است!
  مارکیز می خواست چیزی بگوید که یک دختر پابرهنه، اما با یک سنجاق الماس در موهایش، به سمت آنها دوید. خیلی شیرین لبخند زد و با صدای بلند گفت:
  - آیا شما برگزیده هستید؟
  دومینیکا لبخندی زد و جواب داد:
  -آره!
  دختر خندید و گفت:
  - اما احتمالاً نمی دانید چگونه کار زیادی انجام دهید! به عنوان مثال، آیا می توانید یک معجون نامرئی درست کنید؟
  دختر بازیگر با آهی جواب داد:
  - متاسفانه نه. چگونه کار می کند؟
  دختر با سنجاق الماس و موهای بنفش و خالدار نارنجی سرش را تکان داد. و یک بطری از جیب لباسش در آورد. دوشاخه را چرخاندم. جرعه ای نوشید و... ناپدید شد.
  دومینیکا با گیجی چشم های یاقوت کبودش را پلک زد. و بعد یه نیشگونگی خفیف روی بینی ام حس کردم. بعد موهایش را کشیدند. دید تیزبین دومینیکا، پاهای برهنه دختر نامرئی را می دید که روی کاشی های رنگارنگ پا می گذارد و لکه های ریز گرد و غبار و کرک از درختان و گل ها بلند می شد. دختر خیلی ماهرانه تکان خورد و با پای برهنه گوش دختر شیطون جوان را گرفت.
  او جیغ زد. و دومینیکا توانست او را ببیند. دختر شفاف شد، مانند یک روح یا یک هولوگرام. و با صدایی ترسیده فریاد زد:
  - صدمه! بذار برم خاله!
  پوره مارکیز فریاد زد:
  - هوشمندانه، بله! من قبلاً فکر می کردم شما نمی توانید کاری انجام دهید!
  دومینیکا در پاسخ آواز خواند:
  اگه مریض بشی من میام
  درد را با دستانم پخش خواهم کرد...
  من می توانم همه چیز را انجام دهم، من می توانم همه چیز را انجام دهم،
  قلب من سنگ نیست!
  دخترانی که به آنها نزدیک شدند خندیدند. با وجود تزیینات، مشخص بود که لباسهایشان کاملاً سختگیرانه و یکنواخت، هرچند مجلل است. هر چند از جهات دیگر حس تنوع وجود داشت. برخی از دختران گوشواره در گوش خود داشتند، در حالی که برخی دیگر نداشتند. و برخی، به خصوص دختران هابیت، حلقههای طلایی را با سنگ به بینی خود میزدند.
  آنها این کار را به ویژه برای متمایز ساختن خود از کودکان انسانی که بیش از حد شبیه بودند انجام دادند. دریادها حلقه هایی در بینی و گوش خود را نیز دوست داشتند. پادشاهی زیبا از دختران، از هفت تا نوجوان. با این حال، در بین الف ها، بزرگسالی و نوجوانی عملاً مانند هابیت ها، ترول ها، پوره ها و دریادها از نظر ظاهری تفاوتی ندارند. اما دومینیکا مانند یک دختر بالغ و بسیار زیبا به نظر می رسد، با چهره ای رسا از یک شاهزاده خانم واقعی. شاید خیلی برنزه
  بله، حتی زمانی که نقش یکی از بانوان نجیب قرون وسطی را بازی می کرد، پوست او را روشن کردند. در آن زمان، صورت برنزه نشانه کمزایی در نظر گرفته میشد.
  اتفاقاً نه تنها پوست صورتش روشن شد، بلکه روی پاهایش نیز روشن شد. قسمتی وجود داشت که او را با پاهای برهنه و ژنده پوش به داربست هدایت کردند.
  حتی یک آهنگ بود:
  زمان رستگاری تقریباً فرا رسیده است
  ملکه را با پای برهنه به داربست می برند!
  به جای جواهرات، او پارچه های پارچه ای پوشیده است،
  گردن قو قربانی جلادان!
  بله، بسیار خنده دار به نظر می رسید و حتی، در نوع خود، به نوعی ترسناک به نظر می رسید . پس از سبک شدن، مجبور شد در نقش ملکه سمیرامیس بازی کند. و در این فیلمبرداری ها عملاً با پای برهنه فیلمبرداری نشد. بله، نقش جالبی بود. اما ظاهراً کارگردان او را دوست نداشت. خیلی زیبا و بلوند عسلی. و برای نقش سمیرامیس زنی مسن تر با موهای مشکی را ترجیح دادند. و دومینیکا مجبور شد برده شود. و حتی او را با یک اتوی داغ مارک کردند. و آنها من را، کاملاً خشن، توسط مردان زیر آزمودند.
  بله، و صحنه ای روی قفسه وجود داشت. البته شلاق از فوم بود و وقتی با آن شلاق می زنند ضرری ندارد. اما در عین حال، وقتی شما را آویزان می کنند و شلاق می زنند ، ناخوشایند است.
  دانش آموزان دختر دور هم جمع شدند. سپس معلم دریاد ظاهر شد. او یک لباس قرمز و استایل متفاوت پوشیده بود.
  او به سمت دومینیکا رفت و نعره زد:
  -آیا شما تازه کار هستید؟
  بازیگر کودک شانه بالا انداخت:
  - من این را نمی گویم!
  معلم سرش را تکان داد. در بینی او حلقه ای از فلز نارنجی و با سنگی راه راه بود. او همچنین شبیه یک دختر نوجوان است و پابرهنه است. علاوه بر این، روی هر انگشت برهنه یک حلقه وجود دارد. و این در حال حاضر سطح نسبتاً بالایی از جادوگری است.
  پوره مارکیز خاطرنشان کرد:
  - او دانش آموز توانمندی است و استعداد دارد!
  معلم دریاد سنگریزه کوچکی را روی کاشی رنگی انداخت و دستور داد:
  - یک مورد جدید بسازید تا در کف دست شما پرواز کند!
  دومینیکا با صدای بلند گفت:
  - تلهکینزیس یا چی؟
  در جواب دخترها خندیدند. معلم فریاد زد:
  - پراکنده شوید! چرا دور هم جمع شده اند!
  غرغر ناراضی و سر و صدایی به گوش می رسید. اما دختران با هم بحث نکردند، بلکه به آرامی شروع به پراکندگی کردند. اما در عین حال به دختر جدید نگاه می کند.
  معلم زمزمه کرد:
  -خب، بیا، دستور بده سنگ در کف دستت پرواز کند!
  دومینیکا که احساس می کرد یک احمق تمام عیار بود ، فریاد زد:
  - در کف دستم پرواز کن!
  سنگ تکان نخورد. سپس دختر با عصبانیت فریاد زد:
  - سریع پیش من پرواز کن!
  و سپس یک سنگریزه افتاد و مانند یک شهاب سنگ به پیشانی دختر برخورد کرد. ضربه خوب بود، یک توده خوب بلافاصله متورم شد و خود دومینیکا بیهوش شد.
  چند دختری که وقت رفتن نداشتند و آنهایی که برگشتند، یک دفعه از خنده منفجر شدند. و این خنده یادآور صدای زنگ صدها زنگ نقره بود.
  پوره مارکیز دستانش را باز کرد و گفت:
  - توانایی ها وجود دارد، و چه موارد دیگری! به عبارت ساده، سنگ را بدون طلسم بلند کنید. حتی هر پوره یا دریاد تازه کار نمی تواند این کار را انجام دهد.
  معلم موافقت کرد:
  - بله، او توانایی دارد! بلکه خطرناک است. این یکی کاملاً قادر است نه تنها مردان را به ما بازگرداند، بلکه زنان را نیز بکشد. این قدرت وحشی است!
  مارکیز خاطرنشان کرد:
  - این دختر یک الماس است که نیاز به پولیش دارد!
  دومینیکا بلند شد و از جا پرید. سرش ترک می خورد و ورم روی پیشانی اش دیده می شد.
  دختر فریاد زد:
  - و حالا چه کسی را بکشم؟
  معلم با عصبانیت جواب داد:
  - خودم! شما به خوبی می توانید مغز خود را منفجر کنید. خیلی خوبه که نگفتم سنگ رو منفجر کن!
  دومینیکا خندید و جواب داد:
  - بله، در این صورت یک هیروشیما واقعی وجود خواهد داشت!
  مربی دریاد با تعجب پرسید:
  -هیروشیما چیست؟
  دختر بازیگر شانه هایش را که ضعیف نبود بالا انداخت و با اطمینان پاسخ داد:
  - این همان شهری است که یک بمب اتمی روی آن انداخته شد که در نتیجه آن پنجاه هزار نفر کشته و صد هزار نفر زخمی شدند!
  معلم سوت زد:
  - وای! عجب بمبی!
  یکی از دانش آموزان دختر جیغی زد:
  - این خاله داره سیل میاد!
  و دیگری اضافه کرد:
  - بنفشه را به گوش شما تبدیل می کند!
  پوره مارکیز اعتراض کرد:
  - من بیش از یک بار به زمین رفته ام و بارها از اینترنت آنها بالا رفته ام و هیروشیما را می شناسم - این درست است. و این وحشتناک است و حتی افراد بیشتری در آنجا مردند و در اثر تشعشعات جان خود را از دست دادند.
  یکی از دخترا جیغ زد:
  - تشعشع چیست؟
  دومینیکا زمزمه کرد و با عجله جواب داد:
  - وقتی ابر الکترونی از هسته اتم جدا می شود و یونیزه می شود، تشعشع رخ می دهد. هسته برهنه یک اتم پیوندهای بین مولکولی را از بین می برد و این گسست ها باعث آسیب شدید به بدن انسان و به نظر من جن می شود.
  دخترها در پاسخ از ترس جیغ جیغ کشیدند. یکی از کوچکترها جیک زد:
  - مامان، من از تشعشع می ترسم!
  پوره مارکیز، با نام مستعار لاسکا، خندید و پاسخ داد:
  - نترس! او شما را به اینجا نمی رساند !
  دومینیکا هوشمندانه خاطرنشان کرد:
  - ما توسط تشعشعات مورد حمله قرار گرفتیم،
  و حالا کجا پناه بگیریم...
  و در اینجا شما یک سازمان دارید -
  ببین گردنم را می زنند!
  پس از آن دختر آن را گرفت و شروع به رقصیدن کرد. و دختران دیگر شروع به رقصیدن کردند.
  معلم انگشتانش را به هم زد . سوتی در دهانش ظاهر شد. و چگونه تریل بلبل جاری خواهد شد. دخترای دیگه همون موقع برداشتن و یخ زدند . مربی دیگری با لباس مشکی سخت ظاهر شد و دستور داد:
  - گام به گام!
  دخترها فوراً در قد صف کشیدند. و آنها شروع به راهپیمایی کردند و گامهای خود را اندازه گرفتند و مانند سربازان کف پاهای برهنه خود را دراز کردند. و طوری این کار را انجام دادند که انگار راهپیمایی برایشان آشنا بود، مثل گارد ریاست جمهوری.
  معلم با لباس مشکی که با یاقوت کبود، زمرد و چند سنگ سرد رنگی که هنوز در سیاره زمین ناشناخته است تزئین شده بود، دستور داد:
  - حالا بخوان!
  دخترها در حالی که پاهای برهنه، برنزه، کوچک و برازنده خود را کوبیدند، یکصدا پرسیدند:
  - برای چی بخونم؟!
  مربی با لحنی سرد پاسخ داد:
  - در مورد اینکه پسرها اگر آفت جهنمی به آنها نرسیده بود در مورد چه چیزی آواز می خواندند!
  و دانشآموزان دختر در گروه کر و با بیانی عالی آواز خواندند.
  ستاره ها در تاریکی شب می درخشند،
  و درخشش ماه نقره ای!
  زیبایی چشمان نازش را اخم می کند،
  ما برای همیشه با او نامزدیم!
  
  غروب زرشکی غم انگیز بود
  اما سپیده دم روشن خواهد شد!
  و باد شاد و پر سر و صدا شد
  بادبان کشتی متورم شده است!
  
  روح من سنگ سنگینی است
  آزمایشات جنگنده در انتظار است!
  و بگذار بنر بالای سر پرواز کند،
  بیایید تا آخر راه برویم!
  
  دل از خزه پر نمی شود ،
  پرواز سریع یک عقاب!
  حتی اگر خون بجوشد، با پروازی شتابزده،
  من مثل یک تیر پرواز خواهم کرد!
  
  بیدها به من تعظیم کردند
  خدای متعال نگاهش را برگرداند!
  حتی اگر شما کاملا بی تکلف هستید،
  من در نبرد به شما قدرت خواهم افزود!
  
  از این گذشته ، شما صادقانه به میهن خدمت می کنید ،
  اما جسم ضعیف است، روح بیمار است!
  پشیمان نخواهی شد، من زندگی را می شناسم
  نذار تبدیل به شاخ قوچ بشم!
  
  گناهان روزهای گذشته را خواهم شست،
  بگذار آنچه در گذشته اتفاق افتاده از بین برود!
  می بینی، گلابی در باغ می رسد،
  طرح نقشه هواپیما را مشخص می کند!
  
  با تمام وجود به میهن خدمت کنید
  فراموش کن که در دنیا صلح وجود دارد!
  تا نخلستان ها را آتش نزنید،
  باشد که همه با شما خوب زندگی کنند!
  
  به این ساده جواب دادم:
  پروردگارا، من زمین را حفر خواهم کرد!
  به طوری که کودکان در شادی بخندند،
  برای اینکه مجبور نباشی با مردم خودت آشتی کنی!
  
  پس از همه، خوب به ما بستگی دارد،
  هر کس تصمیم می گیرد - انتخاب با خودش است!
  و از تو تارهای توانا،
  شما جهان را در مشت خود نگه می دارید!
  
  ما نیز به شما کمک خواهیم کرد،
  از این گذشته ، سرزمین مادری را نمی توان مقدس تر یافت!
  در حین تیراندازی، انگشتانم بسیار بی حس شدند،
  و ما هنوز بیست ساله نشده ایم!
  
  پیروزی میوه ای دست نیافتنی است.
  برای کسانی که ضعیف، ترسو، یا احمق هستند!
  اما سربازان می توانند تمام قله ها را تحمل کنند،
  را روی ناف می گیریم !
  پس از آن در قصر مجلل آکادمی اژدها ناپدید شدند.
  و مربی سیاه پوش با دقت به دومینیکا نگاه کرد و متوجه شد:
  - تو خیلی خوشگل هستی. مخصوصاً برای نسل ناقص بشر. شگفت انگیز است!
  دومینیکا در پاسخ با شور و شوق آواز خواند:
  من خود کمال هستم
  من خود کمال هستم
  از لبخند تا ژست،
  بالاتر از همه ستایش!
  اوه چه سعادتی
  بدانید که من کامل هستم
  بدانید که من کامل هستم
  بدانید که من ایده آل هستم!
  معلم با لباس مشکی به دختر نگاه کرد و گفت:
  - او عفت شگفت انگیزی دارد! چه عزیزی!
  پوره راسو پیشنهاد کرد:
  - شاید باید پاشنه هایش را با چوب قلقلک دهیم؟
  معلم شانه هایش را بالا انداخت و نه چندان مطمئن جواب داد:
  - فکر بدی نیست! اما بهتر است او را نزد استاد اژدها ببرید. ببینیم میتونه تو کنکور قبول بشه!؟
  مارکیز با لبخندی اشاره کرد:
  - امتحان ورودی؟ این احمقانه ترین ایده نیست، اما می توان آن را در همان اولین دوره، جایی که بسیار ساده خواهد بود، پذیرفت!
  معلم با لحنی شدید مخالفت کرد:
  - و این پسر بزرگ را با دختران هفت ساله قرار دهید؟ بله، آنها او را اذیت می کنند و او را نیشگون می گیرند. بله، و خودش می تواند کسی را بگیرد و بکشد. نه، این اصلا یک رویکرد تجاری نیست! دختران بزرگتر به او نیاز دارند و برای این کار او باید استعداد بالایی از خود نشان دهد!
  راسو سری تکان داد:
  - منطقی به نظر می رسد!
  دومینیکا سرش را که شبیه قاصدک ماه مه بود تکان داد:
  - منو با دخترای کوچولو اذیت نکن.
  معلم سری تکان داد:
  "پس با لیدی اژدها در امتحانات شرکت کن." در این صورت در دوره نخبگان پذیرفته می شوید. شما حتی در یک اتاق جداگانه و زیبا با یک نعلبکی نقره ای و یک سیب در حال ریختن زندگی خواهید کرد.
  دختر بازیگر با تعجب پرسید:
  - با نعلبکی نقره ای چطوره؟
  استاد راهنما توضیح داد:
  - انگار تو روی زمین تلویزیون داری. فقط ممکن است در حال حاضر برنامه های کمتری وجود داشته باشد. پس چی؟ شما تکنولوژی دارید، ما جادو داریم. اما در اینجا می توانید از طریق یک نعلبکی ببینید، اگر مهارت جادویی واقعی دارید، چه اتفاقی می افتد.
  دومینیکا با کنایه پرسید:
  -آیا می توانید زمین را ببینید؟
  معلم سری به تایید تکان داد:
  - و زمین می تواند ... اگر، البته، شما یک شعبده باز بسیار پیشرفته هستید. من هم در اینترنت گشت و گذار کردم - یک اختراع جالب انسانی. و باید بگویم، شما واقعاً تیراندازی را بلدید. و آنها به یک شبکه جالب رسیدند. حتی تعجب آور است که الکتریسیته ساده بدون هیچ جادویی قادر به این کار است!
  دومینیکا شانه بالا انداخت و پاسخ داد:
  - بله، این خود من را شگفت زده می کند! چرا این کار را برای خودت انجام نمی دهی؟
  سپس پوره مارکیز پاسخ داد:
  - پیشرفت علمی چیز خطرناکی است. اگر بمب های ما دوباره شروع به انفجار کنند، آن هم نه بمب های ساده، بلکه هسته ای ! به این ترتیب هیچ کس زنده نمی ماند و تشعشعات جادویی بدتر از تشعشعات معمولی است!
  دومینیکا سوت زد:
  - اینجا هستند ! اتفاق می افتد.
  دانش آموزان دختر فریاد زدند:
  به همچین کسی نیاز نداریم ، او خاله شیطان است!
  مربی با صدای یخی دستور داد:
  - بیا دنبالم!
  و او حرکت کرد. او صندل های خاصی روی پاهایش داشت که انگشتان پایش را در جلو باز می کرد و به او اجازه می داد با حلقه ها طلسم کند. خود مربی نیز جوان به نظر می رسد - نه یک چین و چروک، یک چهره بی عیب و نقص. اما ساختار او قابل مشاهده است، نه خطوط نرم در حال ظهور یک نوجوان، بلکه یک زن بالغ با ویژگی های کلاسیک و حتی شاید بتوان گفت اشرافی. و ظاهرش خیلی سخته
  دومینیکا فکر می کرد که نوعی عنوان دارد. و شاید کوچک نباشد.
  او به دنبال او رفت و پوره مارکیز در کنار او پرید و با دندان هایش چهچهه زد:
  - تو چنین ملکه باشکوهی هستی. اما برجستگی روی پیشانی شما بهبود یافته است، شما به سرعت در حال بهبودی هستید!
  دومینیکا با خنده اشاره کرد:
  تقویت کننده قدرت و دمبل،
  ذهن سالم در بدن سالم!
  بنابراین آنها از کنار یک فواره و هفت جت عبور کردند که در صد متری هوا فوران کردند و از زیبایی شگفت انگیز آن شگفت زده شدند. بعد دروازه، در ورودی یک کماندار زن و زره طلاکاری شده است .
  آنها با تکان دادن سر و کوبیدن پاهای برهنه و اسکنه شده خود از دختر جدید استقبال کردند.
  دومینیکا خاطرنشان کرد:
  -دختران سه خصلت خوب دارند. یکی اینکه زیبا هستند و دوم اینکه...
  و بعد جواب به ذهنم نرسید. و اینجا آنها در داخل ساختمان آکادمی اژدها هستند. در اینجا چنین تجملی وجود دارد، حتی نمی توانید آن را با پیترهوف مقایسه کنید. علاوه بر طلا و پلاتین، هنوز فلزات مختلف زیادی در سیاره زمین وجود دارد که مشابه آنها وجود ندارد. و همچنین، سنگ های قیمتی متعدد از پیچیده ترین و زیباترین الگوها، اندود شده با زیور آلات، جوانه های گل زیبا و رنگین کمانی. همچنین پرتره های مختلفی روی دیوارها وجود دارد. بیشتر جن ها و الف ها. اما موجودات دیگری نیز وجود دارند. اما تقریباً همه چهره ها و چهره ها جوان و برجسته هستند. مردان جوان اغلب با سینه برهنه ژست می گیرند. و شباهت زیادی به مجسمه های یونان و روم باستان دارند. اینجا چیزهای زیادی وجود دارد ... و همچنین فواره هایی از گوشه و کنار بیرون می آیند که زیبا و با سلیقه به نظر می رسند.
  آینه هایی با قاب نارنجی و طلایی، قاب شده با الماس و توپاز نیز نمایان است. که به خودی خود بسیار مناسب به نظر می رسد و برای چشم نیز دلپذیر است.
  دومینیکا با خوشحالی متوجه شد که برآمدگی سنگی او عملاً ناپدید شده است. و او دوباره زیبا و طلایی است . و همچین دختری...
  موهای او آنقدر درخشان است که کمتر کسی باور می کند که او رنگ نشده است. اما این رنگ طبیعی اوست. و در برابر برنزه برنز چهره جوانش بسیار مناسب است.
  او دختری با خون نجیب است و هر از گاهی مانند میمون از جا می پرد.
  و خود آکادمی خنک تر از کاخ ورسای است. پس سعی کن بهش نزدیک بشی
  دومینیکا آن را گرفت و خواند:
  طاق قصرها برای ما وسوسه انگیز است
  آزادی هرگز جایگزین نخواهد شد!
  آزادی هرگز جایگزین نخواهد شد!
  و انگشتان پا برهنه اش سنگریزه الماسی را از روی زمین برداشت و آن را بالاتر پرتاب کرد. پرواز کرد، اما پوره انگشتانش را شکست و الماس در کف دست باز او قرار گرفت.
  دومینیکا خاطرنشان کرد:
  - شما این کار را هوشمندانه انجام دادید!
  راسو جیغ زد:
  چابک تر از ماکاک
  سخت تر از گاو...
  و حس بویایی شبیه سگ است
  و چشم مثل عقاب است!
  مرشد با لحن سختی خاطرنشان کرد:
  - حالا میریم پایین .
  دومینیکا با لکنت گفت:
  - یا شاید بهتر است، برعکس، بلند شوید؟
  سرش را تکان داد:
  - زیر زمین یک استادیوم زیرزمینی هست. اگر می خواهید وارد نخبگان شوید، در آنجا مهارت های خود را نشان خواهید داد!
  دختر بازیگر با ترس پرسید:
  - اگر در امتحانات موفق نشوم چه؟
  معلم با لحن جدی گفت:
  - و آنگاه برده خواهی شد. شما در فیلم ها نقش برده را بازی کرده اید و می دانید چیست؟
  دومینیکا خندید و جواب داد:
  - امروز دختر یک برده برهنه است،
  و فردا فقط یک الهه باحال است!
  و او در واقع شروع به تفریح و بدون هیچ مشکلی کرد.
  و بنابراین آنها شروع به پایین رفتن از پله های مرمر کردند. و مثل هبوط به جهنم بود.
  دومینیکا به یاد آورد که چگونه یک جادوگر را در فیلم ها بازی می کرد. او را روی یک زنجیر بلند کردند و دستانش را از پشت به سقف بسته بودند. و واقعا درد داشت و رگ ها را سفت می کند. بدن برنزه و عضلانی دختر با عرق درد و تنش پوشیده شده است. و سپس زنجیر آزاد می شود. و برای لحظه ای احساس آرامش می کند و با عجله پایین می آید. و تنش همانجا روی زمین وجود دارد.
  و دومینیکا از درد جهنمی در مفاصل و شانه هایش فریاد می زند. بله، شما باید آن را احساس کنید.
  حوری با دیدن چهره دختر متعجب گفت:
  - لازم نیست برده باشی. ممکن است در گروه نوجوانان دانشجو شوید.
  دومینیکا قهقهه ای زد و گفت، آواز می خواند، خودش را مسخره می کرد، یک دختر بزرگ و یک بازیگر:
  کلاس اولی، کلاس اولی،
  امروز تعطیلات شماست...
  زمان فوق العاده و سرگرم کننده ای است،
  اولین ملاقات با مدرسه!
  لاسکا خاطرنشان کرد:
  - خنده دار نیست! شما مردم هرگز در مورد توانایی های ما در جادو نمی بینید!
  دومینیکا به شدت پاسخ داد:
  - آیا تا به حال در مورد دستاوردهای تکنولوژیکی ما رویا داشته اید؟ یک بمب هیدروژنی تمام جادوی شما را خاموش می کند.
  مربی سیاه پوش خاطرنشان کرد:
  - نیازی به لاف زدن نیست . این مناسب نیست!
  دومینیکا پاسخ داد:
  - این لاف زدن نیست، بلکه بیان حقایق است. یک بمب هیدروژنی با قدرت صد مگاتون قادر است تمام حیات را در شعاع صد کیلومتری از بین ببرد. می توانید تصور کنید این چیست؟
  پوره تایید کرد:
  - اون دروغ نمیگه! مردم در واقع چنین سلاح های مخرب فوق العاده ای دارند. و مهمتر از همه، موشک هایی نیز وجود دارند که می توانند آن را به هدف برسانند.
  معلم از لای دندان هایش زمزمه کرد:
  - حیف است که آفت بر روی مردان زمین را تحت تأثیر قرار نداد. نرهای پرخاشگری مثل شما لیاقت زندگی را ندارند!
  دومینیکا بحثی نکرد و سر تکان داد:
  - گاهی من هم فکر می کنم که اینطور است.
  پوره خاطرنشان کرد:
  - مردم هم با هم فرق دارند. فکر نکنید که همه آنها بد هستند. اگرچه تعداد افراد، بد یا خوب، بیشتر است، اما در نگاه اول نمی توانید درست تشخیص دهید!
  دومینیکا با لبخندی که بسیار غمگین به نظر می رسید گفت:
  - اگر تلویزیون مرکزی تماشا می کنید، شاید بدترها بیشتر باشند . یا حتی موارد بسیار بد!
  پوره تایید کرد:
  - این بیگانه هراسی است! وقتی نفرت نسبت به هر چیزی که شبیه تو نیست تشدید شود. اما این را نباید به عنوان مثال در نظر گرفت.
  دومینیکا خاطرنشان کرد:
  - باشه، از سیاست حرف نزنیم. هدف من این است که تمام نمایندگان جنس قوی تر در این سیاره را نجات دهم ... یعنی در جهان شما. و این بیشتر از یک سیاره است!
  راسو مودبانه پاسخ داد:
  - این یک سیاره، حتی یک سیاره بزرگ نیست، اما کاملاً یک جهان نیز نیست. این چیزی بین یک سیاره بسیار بزرگ و جهان است. اما من ترجیح می دهم وارد علف های هرز نشوم...
  مرشد گوش های مشخصش را که از زیر موهایش بیرون آمده بود تکان داد و گفت:
  - در هر صورت، نه تنها ما، بلکه آکادمی های دیگری از اژدها و غیراژدها هستند که به دنبال راه هایی برای نجات نرها هستند و در صورت امکان آنها را برگردانید.
  دومینیکا جیغی کشید:
  - مرد غریقی به نی چنگ می زند! و این واقعاً یک آجر است ...
  پوره مارکیز پیشنهاد کرد:
  - شاید بهتر باشه بخونی، نزول خیلی طولانیه!
  دختر بازیگر سری تکان داد:
  - بله، موافقم ، حتی از مترو هم خنک تر است!
  و دومینیکا سرش را که با ورق طلا می درخشید تکان داد و آواز خواند:
  در جنگ سن و قد وجود ندارد،
  او دختر و پسر را برابر می کند!
  کسانی که سعادت را در سکوت نمی خواهند،
  چه کسی می خواهد حتی بالاتر پرواز کند!
  
  خرد می کنیم، شلیک می کنیم و می بریم،
  برای ما ایمان وجود دارد - خدمت به میهن!
  البته، بهتر است به عنوان شمشیر خدمت کنید،
  برای پیروزی قاطعانه در نبرد!
  
  چه چیز دیگری برای همسرمان مهمتر است؟
  البته نه فقط روی تخت!
  تو شوهر عقابی نه گنجشک رقت انگیزی
  بکوشیم خانه هایمان را نسوزند!
  
  این یک نبرد شدید است، ما می بینیم که در راه است،
  گروه ترکان دریانوردی است، توده ها قابل شمارش نیستند!
  اما آهنگرها سپر محکمی ساختند،
  غرش و ناله های شیطانی ما را نمی ترساند!
  
  و ما با هم جمع شدیم، لژیون،
  نیزه ها را در دستان قدرتمندان محکم گرفته اند!
  دشمن باشید حداقل یک قهرمان در نابودی،
  قبرها در انتظارند، نه مدال در ناف!
  
  ما با هم برخورد کردیم ، اما دختران بوی تعفن می دهند،
  شمشیر در دستان مانند برق می درخشد!
  چنین دخترانی قوی، ظاهری سخت،
  به حسادت حتی ستاره ها جدی !
  
  ، پادشاهان چه فکر می کردند؟
  اما اکنون "خرس ها" در حال اجرا هستند!
  ما جنگجویان مقدس روسیه هستیم،
  هر مبارز، دختر یا پسر!
  
  ما آنها را میرانیم و هیچ زندانی نمیگیریم،
  آزادگان نباید برده های بدبخت تولید کنند!
  ما با کلاغ پشمالو برخورد کردیم،
  منافع وطن بالاتر از منافع خصوصی است!
  بله، آهنگ ضعیف نیست و صدای رزمنده فوق العاده است.
  فرود به پایان رسید و اکنون سه دختر از گونه های مختلف: یک مربی جن، یک پوره مارکیز و یک انسان رها شده، خود را در قلمرو یک استادیوم زیرزمینی بزرگ یافتند که از نظر اندازه کمتر از لوژنیکی نیست و شاید حتی برتر باشد.
  دارای انواع و اقسام وسایل، سقف بلند و جایگاهی برای صدها هزار تماشاگر، و صندلی هایی با مخمل، مروارید، طلا و یا حتی برای گران ترین مهمانان با الماس و سنگ های دیگر گلدوزی شده بود.
  در همان زمان تقریباً خالی بود. درست است ، در مرکز خود استاد بزرگ و رئیس آکادمی ، دوشس اژدها د مونتسرات قرار داشتند.
  یک زن بسیار زیبا با هفت سر که به تمام رنگ های رنگین کمان نقاشی شده است. و بسیار زیبا به نظر می رسد، به سادگی شگفت انگیز، به خصوص اگر آن را در واقعیت ببینید و نه در یک فیلم.
  دومینیکا بی جا خواند:
  آسمان بلند، فواصل دور،
  آهنگ در مورد شجاع را گوش کنید اکماله ...
  او یک اژدهای شیطانی است، او زمین را نجات داد،
  و این شوالیه نور آسمان را ترک کرد!
  آهنگ ها دوباره خوانده می شوند ...
  در اینجا دوشس اژدها دو مونتسرات با صدایی تهدیدآمیز، مانند شیپورهای جریکو صحبت کرد:
  - می بینم تو دختری بسیار گستاخی، با زبانی که به راحتی می تواند به صورت حلقه ای بلند دور گردن انسان تو بپیچد.
  دومینیکا با لبخند معصومانه ای پاسخ داد:
  - قصد توهین نداشتم. فقط من واقعاً عاشق آواز خواندن هستم. و اکمل فقط یک پسر افسانه ای است، یک شخصیت سینمایی از یک فیلم کودکان. زیاد جدی نگیرید!
  اژدهای هفت سر ماده تقریباً به اندازه یک هواپیمای تهاجمی دو سرنشینه خوب ، خندید و اشاره کرد، در حالی که هر هفت سر او همزمان صحبت میکردند، گویی یک کل واحد را تشکیل میدادند، با وجود مغزهای متفاوت:
  - و شما شوخ و شجاع و در عین حال مدبر هستید. آیا می توانید حداقل کاری در جادو انجام دهید؟
  دومینیکا در پاسخ یک آهنگ طنز خواند:
  هدیه معلمان،
  با من وقت گذراندند...
  او با من برای هیچ رنجی کشید -
  ماهرترین شعبده باز!
  
  معلمان خردمند
  بی توجه گوش دادم...
  همه چیزهایی که از من خواسته نشد
  یه جورایی انجامش دادم!
  . فصل شماره 5.
  پسر برده و شاهزاده سابق اونوماوس دوباره مأمور شد چرخ سنگین را بچرخاند. کودکی حدوداً یازده دوازده ساله، با خستگی زیاد و پاهای برهنهاش را روی سنگهای تیز گذاشته بود، غلات را آسیاب میکرد. دو دختر جن در فواصل تقریباً مساوی به پشت برهنه و عضلانی پسر ضربه زدند. این وجود برده به نحوی از تبدیل شدن به سنگ مهلت می داد. اما پسران برده جوان نباید اجازه استراحت داشته باشند و باید به شدت و کاملاً زور زده شوند.
  و به همین ترتیب تا زمانی که برده پسر کاملاً خسته به خواب می رود. و بعد از آن دوباره بزرگش می کنند، به او غذا می دهند تا از گرسنگی نمرده و قدرت کار پیدا کند. و دوباره مهار می کنند.
  این زندگی می دهد، اما فقط یک زندگی بسیار دردناک. مانند، مانند جهنم در طول زندگی، با این تفاوت که بدن جوان و سالم است و افکار در سر و هوشیاری روشن است. اما این باعث تحقیرتر و دردناک تر می شود. اونوماوس، شاهزاده سابق و پسر برده کنونی، برای اینکه کمی ذهن خود را از درد و خستگی دور کند، از تخیل خود استفاده کرد.
  خدمه ای از دزدان دریایی روی اژدهای جنگی در جستجوی طعمه ابرها را می گردند. یک جن جوان خوشتیپ و عضلانی Oenomaus با کت و شلوار هوشمند، چکمههایی که با لاک قرمز میدرخشند، و با خارهای الماس، هیولای سه سر خود را کنترل میکند. و بقیه تیم متشکل از دختران شگفت انگیز است. آنها عضلانی، برنزه، پابرهنه هستند و تمام لباسهایشان گردنبندهایی از سنگهای قیمتی روی سینه و باسنشان است. و همه، البته، فقط مدل های مد با موهای روشن هستند. آنها اژدهایی را سوار کردند که کمی کوچکتر بودند و فقط یک سر داشتند.
  خوب، البته، او یک مرد است، جنس قوی تر، و تیم او از نمایندگان جنس منصف تشکیل شده است. و او به مردان دیگر نیاز ندارد.
  بنابراین فقط کاپیتان مرد کفش دارد و زیردستان لذت بخش او می توانند با پاهای برهنه و برازنده خود در جنگ کارهایی را انجام دهند که نمی توان آن را در یک افسانه گفت یا با قلم توصیف کرد! زیباروها قادر به پرتاب مواد منفجره با نیروی کشنده و پرتاب خنجر، بومرنگ یا سوزن سمی هستند.
  اونوماوس، شاهزاده جوان، با لذت و شادی می خواند:
  مرد ثروتمند، البته، خواهد خندید،
  مامونت را تکان بده، شکم پرت را!
  و سرنوشت ما این است که با درد بمیریم،
  مرگ مواظب همه است، پیرزنی با داس!
  
  و ما می خواهیم روی چمن ها بدویم،
  به هر حال، ما هنوز، اساسا، فقط بچه هستیم!
  اما پسر احساس بردگی مضاعف خواهد کرد،
  در هیچ زندانی روی کره زمین آزادی وجود ندارد!
  
  ما باید بجنگیم، این سرنوشت است،
  اگر باید برادری را بکشی، رفیق را بکش!
  دعا با خدای متعال فایده ای ندارد
  بردگان به خاطر گناهان چه کسی مجازات می شوند؟
  
  خون در میدان است و خاک در سیاه چال،
  موش ها پاهای برهنه ام را گاز گرفتند!
  شاهزاده حریص با پای گاو خود مسخره می کند،
  خودش باید اخراج بشه!
  
  برای زنده ماندن باید بکشی
  شما هم در روح و هم در بدن فانی رنج می برید!
  بزرگواران بر جنازه های فقر می خندند،
  بوی تعفن مرد، فقط یک ضربه گچ باقی ماند!
  
  اما با این حال، روح اراده را نمی توان شکست،
  وطن در افکار پسر زنده است!
  ارتشی با بدرفتاری به سمت الفها ابدی خواهد آمد،
  اعمالشان به زمین خواهیم انداخت !
  
  سپس کیسه پول می لرزد ،
   چه کسی آب میوه ها را از میهن بیرون کشید!
  برای برنده شدن، ما به یک ذهن روشن نیاز داریم،
  و اگر ترسو باشی، حتی خدایان هم ناتوان هستند!
  
  اینجا یک تاب شمشیر است، سر پرواز کرد،
  جلاد ناگهان قربانی شد!
  چگونه شیطان ناگهان از دیگ فرار کرد
  پس خشم از دل بزرگ دفع می شود!
  
  نیازی به فکر نیست، جن های نور ضعیف هستند،
  مردم ما در برابر کسی سر فرود نیاورده اند!
  تازه وارد از جهنم خواهند بود ،
  و ما آنقدر لطف داریم که از نعلبکی چای بنوشیم!
  یک آهنگ زیبا، و تیم اژدها او با شکوه است. دختر جنی با موهای قرمز مسی که در باد مثل یک بنر پرولتری به اهتزاز در میآمد، در سمت راست معلق بود و فریاد زد :
  - وقت جدی گرفتن است، اوه شاهزاده دزدان دریایی!
  انومای با لبخند سری تکان داد:
  - قطعا! این چیزی است که ما برای آن به دنیا آمده ایم!
  دختران در گروه کر، همصدا، جهش و بازی با بدن قوی خود، که از ماهیچه های توسعه یافته ساخته شده بودند، آواز خواندند:
  ما فقیریم، ما دزدان دریایی فقیریم،
  خیلی خیلی متاسفیم...
  کوزه هایی در آسمان برای کارول ها می گذاریم،
  اما چون اخلاق را به ما القا نکردند!
  و رزمندگان با شادی و هیجان بیشتر آواز می خواندند و صدای آنها مانند تریل های بلبل پر تن بود:
  دزدان دریایی به علم نیاز ندارند
  و واضح است که چرا ...
  ما پا و بازو داریم،
  اما ما به سرمان نیاز نداریم!
  در این لحظه دختری با موهای زرد مایل به بنفش با صدای بلند سوت زد:
  - شکار پیش رو! یک گالن هوای کامل در سمت راست وجود دارد!
  دختران در گروه کر آواز خواندند:
  هه ما ، بالای اقیانوس، ای ما ، اژدها در حال کنترل،
  هه مادر ، به ثروت افسانه نگاه کن...
  ما به قوانین اهمیت نمی دهیم، ما در حال ایجاد نظم جدیدی هستیم،
  زیر شمشیر ضعیف و احمق مردن!
  شاهزاده اونوماوس دستور داد:
  -خب دخترا اگه مقدر شده دزدی کنیم پس دزدی می کنیم!
  و سپس یک گله کامل از اژدها برای حمله هجوم آوردند. به سوی هدف خود شتافتند.
  گالن کشتی بزرگ و زیبایی بود. با وجود وزن زیاد و مملو از کالاهای مختلف، به لطف جادو، به آرامی در جو شناور شد. و باد بادبان های این گالون را وزید.
  انومای خاطرنشان کرد که بادبان های کشتی دارای الگوهای بسیار درخشان و زیبایی بودند. و این، بیایید بگوییم، بسیار جالب است . به خصوص هنگامی که خورشید طلوع می کند.
  از گالن متوجه دسته ای از دزدان دریایی شدند که اژدهایان آموزش دیده را کنترل می کردند. و تیم شروع به سر و صدا در مورد آن کرد. در آن نیز اکثریت را دختران زیبای تن پوش و پسران کنیز تشکیل می دهند. آنها فقط در تنه شنا بودند، فقط چند برده جوان دستبندهای طلا و نقره بر روی مچ پا و مچ دستشان درخشان بود.
  دختران جنگجو با شکوه بیشتری تزئین شده بودند. بلکه پابرهنه، مثل پسران دوازده تا چهارده ساله، عضلانی، زیبا، اما با مارک های برده بر سینه و شانه هایشان.
  فقط یک دختر جنگجو چکمه های ظریفی روی پاهایش داشت. ظاهراً او در اینجا مهم ترین و کاپیتان است. یک بلوند زیبا با موهایی که انگار با پودر طلایی پاشیده شده بود.
  و چه قیافه بامزه ای داره و بدن با زره پوشیده شده است که از پلاتین، یاقوت کبود، زمرد، توپاز، یاقوت، عقیق و الماس ریخته شده است. علاوه بر این، سنگ های قیمتی در تزئینی شگفت انگیز از زیباترین رنگ ها چیده شده اند. گل رز، لاله، گل ذرت، فراموشکار، میموزا، گل صد تومانی و بسیاری دیگر وجود دارد.
  روی زره مجلل او، همه گل ها متفاوت هستند و هیچ کدام تکرار نمی شود.
  شاهزاده دزد دریایی اونوماوس موجی از احساسات درخشان را در درون خود احساس کرد و نعره زد:
  - خوب، واقعاً می توان چنین زیبایی را فلج کرد و کشت! من نمی توانم چنین گناهی را بر روحم تحمل کنم.
  شریک با موهای قرمز آتشین گفت:
  - اما به همین دلیل است که ما دزد دریایی هستیم! از این گذشته... دزدی دریایی بدون گناه غیرممکن است.
  دیگری با لبخند گفت:
  بله، کشتن واقعی عزیزان سخت است،
  بالاخره یک جن ، باور کنید برای خوشبختی به دنیا آمده است...
  اما اگر دزد دریایی هستید، تیغ مادر است،
  بدون خون، باران و هوای بد ابدی!
  مو قرمز همچنین خاطرنشان کرد:
  - اینها البته دختر و پسرهای خوشگلی هستند، اما از جنس نژاد ما نیستند، بلکه از نژاد مردم هستند! نگاه کن، بزرگ ، به شکل گوش آنها.
  اونوماس تعجب کرد:
  - آیا مردم اینقدر زیبا و جوان هستند؟
  رزمنده آتش نشان داد:
  - خودشه! با کمک جادو آنها جوانی ابدی را دریافت کردند. و حالا این پسرها در سالهای اولیه نوجوانی گیر کرده اند.
  آنها اکنون همیشه جوان و مطیع خواهند بود.
  شاهزاده جوان خواند:
  همه الف ها، مردم روی کره زمین،
  همیشه باید دوست بود...
  بچه ها همیشه باید بخندند.
  و در دنیایی آرام زندگی کنید!
  بچه ها باید بخندند
  بچه ها باید بخندند
  بچه ها باید بخندند -
  و در دنیایی آرام زندگی کنید!
  جن بلوند پیشنهاد کرد:
  - یه گزینه هست! بهترین مبارز از طرف آنها و بهترین یا بهترین از طرف ما می جنگند. در صورت پیروزی، غنائم را با ما تقسیم می کنند و در صورت شکست، رزمنده بازنده می شود . یا برده یا جسد!
  اونوماوس خاطرنشان کرد:
  - این منطقی است! من آماده مبارزه هستم!
  دخترانی روی اژدها اطراف گالون را احاطه کردند. آنها سریعتر هستند؛ یک کشتی عظیم به سادگی نمی تواند از گله چابک فرار کند.
  اما گالیون اسلحه داشت. و آنها شروع به هدایت آنها کردند و فتیله ها حتی شروع به دود کردن کردند.
  اونوماس با صدای رعدآلود گفت:
  - من پیشنهاد دوئل می کنم! طبق رسم دزدان دریایی. یک جنگنده از طرف شما و یکی از طرف ما. نیمی از محموله خود را به برنده می دهید. و در صورت شکست ، با بازنده هر کاری می خواهی بکن . ما شما را اذیت نمی کنیم.
  کاپیتان دختر با زره گرانبها با گل پاسخ داد:
  - عالی! ما این چالش را می پذیریم! من مبارزه خواهم کرد! و شما هر کس را که می خواهید نامزد می کنید!
  جن شاهزاده اونوماوس قاطعانه گفت:
  - من تنها نماینده جنس قوی تر در بین شما هستم. پس باید بجنگم!
  دستیار مو قرمز با عصبانیت گفت:
  - من جنگنده بدتر نیستم! من می خواهم مبارزه کنم!
  و پای برهنه و ظریف و بسیار زیرک خود را که متحرک است مانند بدن مار کبری تکان داد.
  جوان رزمنده اعتراض کرد:
  - ما کاپیتان هستیم، می جنگیم!
  دختر زره گرانبها سری تکان داد و با لبخند گفت:
  - مارکیز دو دیانا، در خدمت شما!
  جن جوان با اطمینان پاسخ داد:
  - شاهزاده اونوماوس! آماده برای نبرد!
  و بسیار ماهرانه جنگجوی جوان روی عرشه پرید و شمشیر بلند و نازک خود را کشید.
  لیدی دی دیانا نیز تیغه خود را کشید و با لبخند پرسید:
  - چرا شاهزاده ناگهان به یک دزد دریایی تشنه به خون تبدیل شد؟
  اونوماوس به این قاطعانه پاسخ داد:
  - قصه اش مفصل است. اما من یک دزد دریایی تشنه به خون نیستم، بلکه یک نجیب هستم! و این تفاوت را ایجاد می کند.
  مارکیز با لبخند جواب داد:
  - من تو را نمی کشم، تو برده و زندانی شخصی من خواهی بود. کاری می کنم که کف پاهایم را با زبانت لیس بزنی و از این طریق به من لذت ببری!
  اونوماس خندید و جواب داد:
  - من هم تو را نمی کشم! و حتی غلغلک دادن چنین پاهایی با زبان خوب است. اما با وجود اینکه شما یک جنگجوی جدی هستید، منتظر شکست من نخواهید بود!
  دایانا با دندان های درشت لبخندی گشادتر زد و پاسخ داد:
  - اجازه بدید ببینم! نه تنها من، بلکه دختران دیگر هم سوار تو اسیر خواهند شد. و ما شما را شکنجه می کنیم و تا حد مرگ کتک می زنیم. بیایید ببینیم در این مورد چگونه لبخند می زنید!
  شاهزاده دزدان دریایی در پاسخ آواز خواند:
  تسلیم نشو، تسلیم نشو، تسلیم نشو
  در نبرد با هیولای کابوس ترسو نباش...
  لبخند بزن، لبخند بزن -
  بدانید که همه چیز عالی و خوب به نظر می رسد !
  مارکیز با نگاهی بسیار خوشحال سری تکان داد:
  - تو جوان بانشاطی! شما یک شوخی بزرگ خواهید ساخت. شاید حتی تو را به ملکه بدهم. و سرگرم کننده خواهد بود!
  اونوماس با عصبانیت پاسخ داد:
  - بسه حرف بیهوده. بجنگیم!
  دختر زره پوش از کف باتری پرید و به همتای خود حمله کرد. اونوماوس با او ملاقات کرد، ضربات را رد کرد و حتی پاسخ داد و تقریباً گوش زیبایی را قطع کرد. او به عقب پرید و با لبخند پلنگی گفت:
  - و تو بد نیستی. فکر می کردم تو شاهزاده ای مثل من یک راهبه!
  دختر اما جن نیست، او گوش انسان دارد. اما اونوماوس یک جن است. مردم و الف ها فرزندان مشترکی دارند - نیمه نژاد . اما معمولاً به آنها حرامزاده می گویند . و آنها واقعاً هر دوی آنها را دوست ندارند.
  دختر مارکیز دوباره حمله کرد. او ترکیبات پیچیده ای را با شمشیر انجام داد. و تیغهاش سوسو میزد، میپرید و دوباره میچرخید، مثل بالهای آسیاب در طوفان. و او حمله کرد.
  شاهزاده که بی دلیل وارث یک امپراتوری عظیم نبود، ضربه محکمی به سینه او وارد کرد. و زره را سوراخ کرد. حتی خون پاشید. و معلوم بود که دختر زخمی شده است.
  عقب رفت و زمزمه کرد:
  - پسر هیولا خطرناک!
  ادموند با لبخند محرمانه ای پاسخ داد:
  "من ممکن است یک هیولا باشم، اما من از یک پسر دور هستم!"
  دایانا خندید و دوباره حمله کرد. هر چند خون قرمز از او می چکید. و او در سراسر عرشه پخش شد.
  ملکه مو قرمز خاطرنشان کرد:
  - من همون موقع سرش را می بریدم! من کوله ها را نمی کشیدم.
  کاپیتان مارکیز زمزمه کرد:
  - و من می توانم چنین فرصتی را به شما بدهم!
  اونوماوس با زدن شمشیر به زیر دست جنگجو و بریدن تاندون او پاسخ داد. او اسلحه را از دست راستش انداخت، اما بلافاصله آن را از دست چپش برداشت . و پوزخندی گوشتخواری زد، انگار که معشوقه اوضاع در این مسابقه بود.
  مرد جوان خاطرنشان کرد:
  - تو دختر شجاعی! اما بعد شما صدمه می بینید. بهتر است تسلیم شوید!
  دیانا فریاد زد:
  - می میریم، اما تسلیم نمی شویم!
  جنگجوی دزد دریایی مو قرمز چهچهه زد:
  شما باید به ما احترام بگذارید، از ما بترسید،
  سوء استفاده های دزدان دریایی زن بی پایان است...
  الف های نور همیشه می دانستند چگونه بجنگند،
  و سیاره ما دیوانه است!
  و در جواب خنده، چنان رنگین کمانی و زنگ. همه چیز خیلی باحال و با احساس به نظر می رسید.
  و دایانا دوباره حمله کرد. او با دست چپش بدتر از دست راستش عمل نمی کرد. و بسیار زیبا بود، چنین حرکات برازنده ای. علاوه بر این، کاپیتان مارکیز چکمه هایش را در آورد و پاهای کوچک و برازنده اش برهنه شد. و این بر مهارت او افزود.
  اونوماوس خاطرنشان کرد:
  - و پابرهنه به تو می آید، زیبایی عزیز!
  دیانا زمزمه کرد:
  - پاشنه های لخت مرا می بوسید!
  مبارزه بسیار تهاجمی بود. مارکیز با خشم وحشیانه حمله کرد و سلاح خود را طوری به اهتزاز درآورد که گویی طرفدار یک خانم است. و این بسیار زیبا شد. و سپس نوک اونوماوس را در امتداد گونه صاف، بدون مو و گلگون الف خراشید.
  مرد جوان خاطرنشان کرد:
  - شما خوب هستید!
  دیانا سری تکان داد:
  - بله، من باحالم! و دوباره نوسان و پیچش.
  دزد دریایی مو قرمز فریاد زد:
  - بزنش! او را بکش!
  اونوماوس با لبخند پاسخ داد:
  - چه خبر از فرمان حق تعالی - نکشید؟
  دختر آتشین پاسخ داد:
  - به معنای واقعی کلمه - مرتکب قتل شیطانی نشوید!
  شاهزاده دزد دریایی زمزمه کرد:
  - پس، آیا ممکن است یک قتل خوب انجام شود؟
  دختر مو قرمز تایید کرد:
  - حتی ممکن نیست، اما لازم است!
  در این بین ناخدا دختر مجروح دوباره سعی کرد حمله کند و خیلی خوب عمل کرد. و اونومایا را روی بازو و شانه خراشید.
  دیانا فریاد زد:
  - احساس بدی خواهی داشت! می کشمت توله سگ!
  Oenomaus در پاسخ آواز خواند و حملات را متوقف کرد.
  ما شکوه جاودانه را در نبردها می شناسیم،
  بدون ترس، شجاعانه خرد کنید!
  باشد که شمشیر به ما در دستاوردهای بزرگ کمک کند،
  دشمن را شکست دهید - هیچ چیز دیگری مهم نیست!
  
  ما در دریا حرکت می کنیم، بدون اینکه هیچ شکی بدانیم،
  دزد دریایی و طوفان، طوفان مانعی ندارد!
  یاد و خاطره در دل نسل ها خواهد ماند
  دشمن شکست خورده است - این تمام پاداش است!
  
  زیبایی عاشقانه به شما عشق می بخشد،
  و فردا جلاد در انتظار داربست است!
  پیوند دادن زندگی خود با فیلیباستر خطرناک است،
  فورچون به طرز عجیبی تاس می اندازد!
  و در آخرین کلمه، شاهزاده دزد دریایی با شمشیر به دست دختر مارکیز زد و اسلحه از دست رنگ پریده او افتاد.
  دایانا لبخندی زد و پرید و پاشنه برهنهاش را به سمت چانه اونومای نشانه رفت. و دختر به طور معمولی راه می رفت. مرد جوان او را بلند کرد و سپس به پایین انداخت. دایانا روی عرشه سقوط کرد و مات و مبهوت شد. او واقعاً سعی کرد از جا بپرد، اما نوک پنجه چکمه به چانه او اصابت کرد و دختر از شدت ضربه کاملاً از هوش رفت.
  اونوماوس دستانش را بالا برد و فریاد زد:
  - پیروزی!
  صدایی از میان خدمه دختران و پسران پابرهنه گذشت. و رزمندگان با پسران غلام خود سرکشی به زانو در آمدند.
  رزمنده مو قرمز خاطرنشان کرد:
  - یه جورایی خیلی راحت معلوم شد! فکر می کردم سخت تر باشد.
  اونوماس زمزمه کرد:
  - بوقلمون فکر کرد و در سوپ تمام شد!
  دختر خندید و با خنده گفت:
  به جن ها فکر نکن
  زمانش میرسه خودت میفهمی...
  آنها مانند گلوله به سمت شقیقه شما سوت می زنند،
  و دختر کاملاً پابرهنه وارد نبرد می شود !
  مو قرمز پیشنهاد کرد:
  - بیایید پسرهای برده را روی پاشنه های برهنه با چوب بکوبیم. من فکر می کنم آنها آن را دوست خواهند داشت!
  اونوماس چشمکی زد و گفت:
  - فکر می کنی خوششان بیاید؟ اگرچه کف پاهای خشن پسران احتمالاً به درد ناشی از چوب حساس نیست.
  دزد دریایی مو قرمز خاطرنشان کرد:
  - نکته اصلی این است که ما آن را دوست داریم! برای دزدهایی مثل ما خیلی خوشایند است که پسرهای زیبا را شکنجه کنند!
  دختری زیبا با تونیک هوشمند و زیورآلات روی مچ دست و مچ پایش نعره زد:
  - من به عنوان دستیار مارکیز آماده هستم تا به مبارزه ادامه دهم! و نصف دیگر غنائم را تحویل دهید!
  دزد دریایی آتش غر زد:
  - اون مال منه! من با او دعوا خواهم کرد! این واضح است.
  انومای سرش را به نشانه موافقت تکان داد:
  - منطقی! همه چیز برای من نیست که به تنهایی آن را بردارم. حتی اگر من برای شما مهم ترین باشم.
  جنگجوی مو قرمز اعتراض کرد:
  - هیچ رئیسی در میان برابران وجود ندارد. و من پیشنهاد می کنم بدون سلاح بجنگیم.
  جنگجوی تونیک پوش خاطرنشان کرد:
  - بدون اسلحه؟ نمی ترسی جن؟
  دزد دریایی آتش با قاطعیت پاسخ داد:
  - برای ترسیدن از گرگ به جنگل نرو!
  دختر تونیک پوش، این بلوند عسلی دلپذیر، با لحنی ملایم پرسید:
  - بگذار جوان جذاب برای ما بخواند. فکر می کنم چیزی غنایی است و دختران دیگر از من حمایت خواهند کرد.
  زیبایی های دو طرف یکصدا جیک می زدند:
  - خوش آمدی! ما می خواهیم که آهنگ های شما در اوج ما باشد!
  اونوماوس با لبخند می خواند:
  به یاد می آورم که چگونه اکنون، چهره درخشان،
  نگاه مثل خنجر قلبم را سوراخ کرد!
  در جویبارهای باد آتشین سوختم
  فقط در جواب سکوت کردی!
  
  صدای تو چقدر زیبا و ناب است
  من به آبشار بی پایان نوازش های تو ایمان دارم!
  بدون تو به یک زندگی نفرت انگیز نیاز ندارم ،
  و اکنون یک پرتو ابدی مرا روشن خواهد کرد!
  
  تو الهه عشق بی کران هستی
  اقیانوسی پر از نور شگفت انگیز!
  به شوخی قید یخ را بشکن،
  من بدون تو سحر را نخواهم دید!
  
  صورتت مثل خورشید بالا می درخشد،
  هیچ چهره زیباتری در جهان وجود ندارد!
  احساس شور و شوق مانند طوفان را فرا می گیرد،
  با تو بودن برای همیشه خوشبختی است!
  
  درد روحم مثل طوفان می جوشد
  و آتش در سینه ام بی رحمانه می سوزد!
  دوستت دارم، تو متقابلا با افتخار نگاه می کنی،
  خرد شدن یخ قلبت را می شکند!
  
  میان نورهای اقیانوس پر ستاره بی کران،
  من و تو مثل عقاب در آسمان اوج گرفتیم!
  و لب هایت که از یاقوت می درخشند،
  و پرشور چیزی گفتند !
  و تشویق به گونه ای است که زیبایی ها به سادگی خفه می شوند. اما در آن لحظه یکی از دخترها فریاد زد:
  - دو ناوچه جنگی می آیند اینجا!
  اونوماس با پوزخندی غمگین اشاره کرد:
  - خوب، این دقیقاً همان چیزی است که می خواستی؟ آیا به یک مبارزه جالب نیاز داشتید؟ بنابراین شما آن را دریافت خواهید کرد!
  مو قرمز با عصبانیت گفت:
  - بهشون زنگ زدند! رزمناوها با سربازان. و حالا شما فقط با ضربه هایی که به پاشنه های برهنه خود وارد می کنید، از دست نخواهید رفت!
  دختری که با دوربین دوچشمی نگاه می کرد گفت:
  - در کشتی ها اورک ها وجود دارد. و این بدان معنی است که یک آزمایش جدی در انتظار ما است.
  Oenomaus به طور منطقی اشاره کرد:
  - اما ما می توانیم بدون هیچ آسیبی به وجدان خود دشمنان خود را بکشیم. هنگامی که شما جنگجویان زیبا را لمس می کنید، قلب شما به معنای واقعی کلمه خون می شود!
  دختر با موهای سبز گفت:
  - اژدهایان ما سریعتر از ناوچه ها هستند. ممکن است زمان برای رفتن داشته باشیم!
  شاهزاده دزد دریایی با قاطعیت گفت:
  - در فرهنگ لغت ما کلمه ای به نام فرار وجود ندارد!
  و دختران دزد دریایی با خشم آواز خواندند و آماده نبرد مرگ یا زندگی بودند.
  ما در دنیایی زندگی می کنیم که پر از جدایی و غم است...
  یک سرباز وقتی تنهاست چه باید بکند ؟
  خدایان، به درستی، ظالمانه برای ما تصمیم گرفتند -
  این مرد شقیقه هایش را خاکستری می کند!
  
  کائنات نسبت به عشق بسیار بی رحم است،
  اشک جدایی در یک آبشار جاری شد...
  شفقت بدون هیچ اثری ناپدید شد، مانند یک رویا،
  و زندگی مثل یک سنگ شد بدون نرمی!
  
  در بیابان یخ می زند و یخ از گرما می سوزد،
  چقدر زنجیر زنگ زده قلبم را می پوشاند!
  و باران جدایی مانند کسری بر بام می زند -
  جیب ها خالی است، فقط مس باقی مانده است!
  
  اما ایمان به شاهکار یک مبارز الهام بخش است،
  خدای متعال می دانید نذر محکمی کرده است!
  و برای ما مانند برگ های ماه مه گرم خواهد بود،
  وقتی جوانه می زنیم با سحر روبرو می شویم!
  
  آیا می خواهید این سیاره را شادتر کنید؟
  طوری که هرکداممان مثل بلبل با شکوه بخوانیم؟
  سپس شیرین ترین عسل برداشتی از درخت نمدار شد -
  در روح غول ها، بیایید به دروغ پایان دهیم !
  
  نیازی به فریب دادن خدا نیست باور کن
  او درست می بیند که کدام یک از ما ترسو و کسالت هستیم !
  معنای پروردگار را به قربانی بدهید،
  جای تعجب نیست که می گوید، من به شما مردم را جبران می کنم!
  
  ما را در فضای مجازی گرفتار کرد ،
  هیچ کس نمی داند قتل ها به کجا ختم می شود.
  یهودا روی صخره ای پوسیده آویزان است -
  و برای کسانی که ایمان آوردند - تاج لور!
  
  هر شخصی می تواند بهتر شود
  انتخاب ما آگاهانه است - تلاش برای مسیح.
  اما گاهی اوقات گودال های خون وجود دارد،
  حداقل یک قول وجود دارد - من به زودی می آیم!
  
  ای دنیا چقدر خشونت داری
  انگار نمیتونیم با آرامش زندگی کنیم !
  زن بر سر تابوت سرباز ناله کرد
  نخ شکننده زندگی چقدر نازک است!
  
  ریختن خون خواسته ما نیست -
  من می خواهم عاشق باشم، بهشت را به وطن بدهم!
  چرا این مجازات برای همه ماست؟
  جواب: تمام دارایی خود را به فقرا بدهید!
  
  خرید رستگاری با پول غیرممکن است،
  چون برای خدا طلا قیمت ندارد!
  و در کلیسا روز یکشنبه تعظیم می کنید،
  بالدار شدن مثل عقاب!
  
  و زمان خواهد آمد - پادشاهی خدا خواهد آمد،
  تاریکی شیطانی و درنده پایان خواهد یافت!
  اراده روحانی از بین می رود، بردگی لعنتی،
  و کشور به عظمت خوشبختی تبدیل خواهد شد!
  پس از چنین آهنگ الهامبخشی، دختران دزد دریایی روی اژدها، کشتیهای بزرگی را که پر از اورکها بودند - خرسهای بدبو و پشمالو - بردند و رفتند.
  تعداد دختران کمتر از موجودات زننده بود، اما آنها بسیار چابک تر و ماهرتر بودند.
  و سپس دخترانی که در کشتی تجاری بودند نیز در کنار دزدان دریایی وارد جنگ شدند. و همچنین پسران برده هجوم آوردند تا اسلحه ها را از هم جدا کنند. این چنین اتحاد تکان دهنده ای از مردم و الف ها در برابر دشمنان تاریخی ابدی آنها - اورک ها است.
  Oenomaus نیز به نبرد پیوست. مرد جوان همزمان دو شمشیر تاب داد و آسیاب را اداره کرد و سر اورک ها را برید. با خشم شیر جنگید.
  و در کنار او مو قرمز است . پاشنه برهنه دختر به چانه اورک برخورد کرد و فک او شکست. و سپس اورک به پایین افتاد و شاخ هایش به شکم او برخورد کردند . و این یک نبرد سخت بود.
  Oenomaus شجاعانه می جنگد. در اینجا او با شمشیرهای خود پروانه ای را مانند بادبزن به دست می گیرد و سرهایی را که مانند کلم می غلتند، می برد.
  شاهزاده جوان با شور و شوق آواز خواند و شگفتی های قهرمانی را نشان داد:
  اگر مشت شما قوی است -
  این بدان معنی است که شما اولین نفر در زندگی خواهید بود!
  و سپس رفیق مرد فقیری نیست،
  او یک قلب طلا و اعصاب فولادی دارد!
  
  اما مهمتر از آن، باور کنید، این یک ذهن قوی است،
  چون جنگنده جن از حیوان باحال تر است .
  اگر در زندگی غمگین هستید،
  سپس یک خنده شاد شما را عاشق می کند!
  
  مکمل خودکار، دانستن، قدرت به مشت،
  از آنجا که پر از دانش، دانش است!
  سعی کن قدرت را به دست یک احمق بسپاری
  در آن صورت فقط به عنوان پاداش درد دریافت خواهید کرد!
  
  زمانی بود که با چماق به شکار می رفتند،
  یک کمان، تیری از تیر بر پوست کلفت...
  اما آنها هرجا که سکهها میرفت، شرونت میساختند،
  و پریدن به کهکشان بسیار آسان است!
  
  اگرچه آموزش خوب است -
  اما جسارت هم جالب است...
  و برابر با سرنیزه، اسکنه می شود،
  و ما صادقانه به میهن مادری خدمت می کنیم.
  
  اما خشونت شیطانی صلیب سنگینی است،
  میدان جنگ ما پر از خون است...
  چرا خداوند متعال پس از رنج دوباره قیام کرد؟
  تا تجمع نظامی سربازان تقویت شود!
  
  اشک دوشیزه می ریزد - دوست محبوبش افتاده است
  مادر با ناله نماز می خواند و در بالای ریه اش فریاد می کشد...
  بیرون پنجره ها یخ می زند و شومینه خاموش شده است
  اینجا یک جوان خوش تیپ است که در زیر زمین دفن شده است!
  
  ای سرنوشت بی رحم، چه سرنوشت بدی
  مریم باکره ، طبیعت خوب شما کجاست؟
  مرد می خواست زودتر نامزد شود،
  و حالا باد زیر کاج ها غبار می برد!
  
  زندگی شاد خواهد آمد - خوب خواهد بود،
  پای سیب تبدیل به دانه خشخاش عسل می شود...
  دشمن هیولا تبدیل به خاک و پودر می شود،
  بگذار شانس واقعی از آستانه عبور کند!
  
  همه چیز روی الف انجام می شود و پرتاب در فارس است.
  بیایید یک گلدسته پر از ستاره را در یک مشت جمع کنیم!
  و سلام بچه ها، فقط کلاس برتر،
  و یک غول وحشتناک در آتش انداخته شد !
  
  مسلسل قبلاً آشنا شده است - گلوله ها در یک جریان می ریزند،
  و دشمن از پا افتاده بود، چیزی که می خواست صفر بود!
  اگر برنده شوید، ثروتمند خواهید شد،
  هر کس آتش را به راه انداخت در فقر فرو می رود!
  این یک آهنگ و یک مبارزه بزرگ با تاب خوردن شمشیرهای بسیار تیز و چابک است. و ضربات روی سرها دنبال می شود، انگار روی آسفالت. و تعداد زیادی اورک قبلاً کشته شده اند. و پسران برده در جنگ. هیچ کدام از آنها بیشتر از چهارده سال به نظر نمی رسند، اما همه آنها عضلانی هستند. بدن لاغر پسران برده با کار سخت سخت می شود. و پاشنه های خشن و پینه دار مدام به چانه اورک ها برخورد می کند و آرواره های آنها را می شکند.
  کاپیتان دختر به خود آمد. و او نشست. هر دو دست او به شدت آسیب دیده بودند - تاندون ها بریده شدند. خب، این کشنده نیست؛ با کمک معجون های جادویی و جادوگری می توان آسیب را جبران کرد. اما این حداقل چند ساعت طول می کشد. در این بین او نمی تواند مبارزه کند.
  و کسی نیست که کمک کند - همه دختران و پسران در نبرد هستند و با خشم وحشی می جنگند. این یک مبارزه وحشیانه است.
  دایانا حرکت کرد، خوشبختانه پاهایش برهنه و نسبتا سالم بود. و کاپیتان دختر با انگشتان زیرک مانند میمون شروع به جستجوی جعبه کمک های اولیه کرد. معجونی است که زخم ها را شفا می دهد و زخم های بسیار شدید و مرهم جهانی. علاوه بر این، چرا پس از پیچیدن اندام و روان کردن آنها با مومیایی و معجون، به نبرد نپیوندید؟
  با پاهای برهنه می توانید اشیاء بسیار قدرتمند و سمی را پرتاب کنید. و این بسیار جالب و مخرب خواهد بود.
  دایانا با اطمینان عمل کرد. و پاهای او بسیار برهنه و زیرک است. او با اکراه چکمه می پوشید تا بر وضعیت خود تأکید کند. در دنیایی که چندین نور و تابستان ابدی وجود دارد، کفش لازم نیست تا پاهای شما سرد نشود، بلکه برای زیبایی و تاکید بر اینکه نه بنده هستید و نه بنده. و این منطقی است ...
  در اینجا یکی از پسرها که آن هم پابرهنه بود، یک سوزن تیز به بینی اورک انداخت. و او با دریافت بخشی از سم، یخ زد و فوراً درگذشت.
  غلام با شور و شوق آواز می خواند و غلامان دیگر هم به آن می پیوندند، آنها انسان بودند و مانند انسان می خواندند:
  حال اگر مشکلاتی در کائنات وجود داشته باشد،
  به هر قیمتی نمیشه...
  تو دیگه نمیخوای تغییر کنی
  مرد نمی داند چه می خواهد!
  
  و چرنوبوگ با قدرتی عظیم وجود دارد،
  بزرگ قدرت جهانی دارد ...
  درست روی پیشانی به مردی می دهد،
  تا نسل بشر کاملاً وحشی نشود!
  
  آری، نژاد قادر متعال او را آفرید،
  تا مردم دلیلی برای پیشرفت داشته باشند...
  به طوری که یک نفر همه چیز را یکباره می خواهد،
  و مردم یاد گرفتند سخت بجنگند!
  
  همانطور که یک جنگجو بر شر غلبه می کند،
  آن راد به نفع انسان آفرید...
  و نیکی را برای جانها و بدنها ریخت،
  هیچ وقت برای یادگیری جنگیدن دیر نیست!
  
  خدای متعال چه می خواهد؟
  تا جرات نکنند جن را به زانو درآورند...
  تا سرنوشت شیطانی حاکم نشود
  به طوری که صدها نسل رشد می کنند!
  
  بله، چرنوبوگ یک انگیزه برای مردم است،
  تا تنبلی و رکود نباشد...
  باشد که شما یک ارکشیستا باشید شکستن به قلوه سنگ،
  در اطراف اورکلین در ترکیب دوستانه قدم بزنید!
  
  پس اگر سخت است گم نشو،
  اگر مشکلاتی برای وطن پیش بیاید...
  راد این کار را به زیبایی و آسانی انجام خواهد داد،
  فقط برای اینکه مردم حرکت کنند!
  
  و چرنوبوگ فقط برادر بزرگتر شماست،
  با اینکه سختگیره اما بی نهایت دوستت داره...
  شما بیشترین امتیاز را کسب خواهید کرد
  وقتی برای همیشه در خدمت جن خواهی بود!
  اورک ها متحمل خسارات زیادی شدند، آنها توسط دختران و پسران قطع شدند. و حتی دایانا با دست های بسته وارد نبرد شد. و انگشتان برهنهشان تیغهایی را پرتاب میکرد که به گردن اورکها برخورد میکرد و رگهایشان را برید. و انواع گلو و این چیزها. و بسیار چشمگیر به نظر می رسید.
  و سپس پای برهنه دایانا نخودی را با علف های اشک آور پرتاب کرد. و بلافاصله دوازده اورک به رهبری ژنرال پرتاب شدند و بر فراز ناو به پرواز درآمدند. این واقعاً نابودی و مرگ خرس های قهوه ای و زشت است.
  اونوماس با لبخند گفت:
  - ما هم خونیم: من و تو! درست؟
  دایانا با لبخندی دوستانه پاسخ داد:
  - وقتی متحد باشیم شکست ناپذیریم! انسان و جن قدرت هستند و بسیار غرورآمیز به نظر می رسد!
  دختران فشار خود را افزایش دادند. اورکهای زندهمانده با استفاده از چترهای خام شروع به پریدن به پایین کردند و از ناوچههای بالدار سر خوردند. برخی از چتر نجات ها به دلیل وزن زیاد پاره شدند و خرس های بزرگ مانند سنگ به زمین افتادند اما بر خلاف سنگفرش ها بسیار کثیف فریاد می زدند و فحش می دادند!
  دیانا توییت کرد:
  زن خوب بودن آسان نیست،
  مهربانی به قد بستگی ندارد!
  اونوماوس آسیاب دیگری را با شمشیرهای تیز و بلند خود انجام داد و سر ناخدای خرس بزرگی را برید. او مانند بشکه ای روی عرشه غلتید و خون پاشید. و شاهزاده جوان خواند:
  دوباره خون مثل رودخانه جاری شد
  حریفتون خیلی سخته...
  اما از شیطان نترس،
  و هیولا را به تاریکی برگردان!
  . فصل شماره 6.
  دوشس اژدهای هفت سر و در عین حال استاد اعظم آکادمی سحر و جادو خش خش کرد و پرسید:
  - آیا می توانید تا قد یک مرد بالغ بلند شوید و حداقل یک دقیقه در هوا معلق بمانید؟
  دومینیکا خندید و جواب داد:
  من می توانم، اما می توانم آن را متفاوت انجام دهم
  پابرهنه از میان شبنم بدوید...
  دختر مثل قورباغه می پرد -
  این یعنی چیزی متفاوت از بقیه!
  دهان دوشس اژدها باز شد و آتش از آن شعله ور شد. شعله از آن عبور کرد و دختر زیبا را به طرز بسیار دردناکی روی کف پاهای برهنه، صورتی و با انحنای برازنده پاشنه اش سوزاند.
  و دومینیک فریاد زد، اما بلافاصله فک خود را محکم به هم فشار داد. و سینه اش به شدت تکان خورد. به خوبی برخورد کرد، حتی تاول ها بلافاصله متورم شدند. انگار تفتیش عقاید باستانی او را شکنجه کرده بودند.
  دختر غرغر کرد:
  لنسلوت و شاه آرتور برای شما وجود دارد!
  دوشس اژدها فریاد زد:
  دیگه کیه که جرات میکنی منو تهدید کنی؟
  پوره مارکیز پاسخ داد:
  - اینها قهرمانان فولکلور انسانی هستند. آنها کاملاً برای شما بی خطر هستند، فضل شما!
  اژدهای ماده غرش کرد:
  - خوب! حالا شما یک کار عملی دارید، پاهای سوخته خود را درمان کنید. این در عمل بسیار مفید است و بیش از یک بار در زندگی مفید خواهد بود.
  دومینیکا در حالی که به زور لبخند میزد، خواند:
  - و یک، و دو، و سه، و پنج!
  از تکرار خسته نمیشم...
  همین را گفتن
  همین کافیست که آب را برایت گل آلود کند!
  استاد بزرگ اژدها خاطرنشان کرد:
  - و او یک دختر گستاخ است. شاید نه تنها پاشنه های او را سرخ کند، بلکه انگشتان پاهایش را هم بشکند؟
  پوره مارکیز خاطرنشان کرد:
  - ما باید صبور باشیم، اوه دوشس. شاید این دختر تنها شانس ما برای نجات جنس قوی تر باشد. و مردان را برگردانید!
  اژدهای ماده غرش کرد:
  - این احمقانه است! مردی که در حال غرق شدن است، نی را میگیرد و تو پاشنهی برهنهی یک دختر انسان را . او هیچ توانایی خاصی از خود نشان نداد.
  پوره مارکیز اعتراض کرد:
  "او توانست با دستور خود سنگی را بدون جادو یا طلسم بلند کند و این ارزش زیادی دارد!"
  دوشس مونتسرات خندید و پاسخ داد:
  - بله، معروف پیشانی اش را زخمی کرد. درست است، اکنون هیچ اثری وجود ندارد. و این برای مردم عادی نیست.
  راسو تایید کرد:
  - بلافاصله مشخص است که او خاص و انتخاب شده است! و نیازمند رویکردی خاص، صمیمانه و ظریف است.
  دوشس اژدها همزمان با هفت سر سر تکان داد:
  - بله برخورد صمیمانه و خاص... شاید به نشانه احترام زیاد باید پاشنه پاهایش را با زبانم لیس بزنم!
  دومینیکا خم شد و با اطمینان جواب داد:
  - نه، بهتره از زبانت استفاده نکنی! - و او اضافه کرد، به طور غیر منتظره ای صورت خود را بسیار شیرین تر کرد. - اگرچه زبان بدون شک قوی ترین قسمت بدن است. او قادر به حرکت میلیون ها ارتش است!
  پوره مارکیز پیشنهاد کرد:
  - یک کار ساده به او بدهید. مثلاً اجازه دهید گربه را به سمت او بیاورد و خرخر کند و سپس برگردد!
  در اینجا، ترول زن که قبلاً ساکت بود، با لباس بنفش، با یک عصای جادویی در دستانش، مخالفت کرد:
  - نه! اجازه نمی دهیم بچه گربه را شکنجه کند. بهتره با عصای جادو با من بجنگی. این یک امتحان واقعا جدی و یک آزمون موثر خواهد بود!
  و پاشنه صندلهایش را که با یاقوت کبود و الماسهای بنفش و یاسی میکوبید، مهر زد.
  دوشس اژدها پاسخ داد:
  "برای یک دختر تازه کار خیلی سخت است که با استاد آکادمی اژدها مبارزه کند." مبارزه با تو سخت بود، حتی این لاسکای بسیار باتجربه و چاشنی!
  ترول زن خندید و گفت:
  - بخصوص! پس از این، حتی کوشی جاودانه از او نمی ترسد!
  سپس دومینیکا با صدای بلند گفت:
  - چی، کوشی جاودانه داری؟
  دوشس اژدها سری تکان داد:
  - البته، وجود دارد، با این حال، او از سرزمین های دور در پادشاهی دور است. اما این ترفند کثیف زشت وجود دارد !
  دختر ضربه خورده با لبخند خاطرنشان کرد:
  - یا شاید او باعث آفت شده است؟ برای کشتن همه نرها و دستگیری زنان خود!
  دوشس اژدها پاسخ داد:
  - به ندرت! ما ده برابر بیشتر از مردان زن داریم. و در میان اورک ها و اجنه که ارتش کوشچی جاودانه را تشکیل می دهند، برعکس، نرها ده برابر بیشتر از ماده ها هستند و آنها بسیار بزرگتر و قوی تر هستند. چرا باید رعایا و ارتش خودش را نابود کند!
  دومینیکا خاطرنشان کرد:
  - اما آفت روی خود کوشچی تأثیر نمی گذارد؟
  ترول زن سری تکان داد:
  - بله، حتی یک جادوی رزمی روی او کار نمی کند. هیچ سلاحی نمی گیرد حتی بمب هیدروژنی شما هم نمی تواند آن را از بین ببرد. این جوهر است!
  دختر ضربه خورده خاطرنشان کرد:
  - اما احتمالاً مرگ در تخمش است، سر سوزن!
  دوشس اژدها با صدایی رعد آلود پاسخ داد:
  - به آن سادگی نیست! اگر یافتن مرگ کوشچی به این راحتی بود، او مدتها پیش زنده نبود. و بنابراین، قرن ها قدمت دارد که ...
  پوره مارکیز به جای او پاسخ داد:
  - شما مردم هنوز در درختان می پریدید، اما او قبلاً قدرت خود را داشت و بر تخت می نشست. فکر کنید این چه نوع موجودی است!
  دومینیکا آن را گرفت و خواند:
  میمون ها چهره می سازند
  و روی شاخه ای می نشینند...
  هنوز بیهوده
  اجداد ما آنجا بودند!
  ترول زن متذکر شد:
  - البته کوشچی هم مشکوک است. و هنگامی که بیماری شروع شد، البته او اولین کسی بود که مشکوک شد. این به نوعی سر محور شرارت است. مثل اژدهای نر صد سر ، بزرگترین اژدها، امپراطور امپراتورها و شیطان. اما این هیولا نیز متحجر و متلاشی شد. اما Koschey حداقل یک لعنتی! علاوه بر این، به ابلیس پادشاه جن نیز مشکوک بودند... جن ها ارواح هستند و نمی توانند تحجر کنند.
  اما جن ها به نوعی پنهان شدند. و انگار ناپدید شده بودند!
  دومینیکا در پاسخ آواز خواند:
  جن بلند شد، نه، باور کن دخترا قدرت دارند،
  و ناپدید شد...
  و سپس اژدها به زیبایی اعتراض کرد
  فرار کن لطفا!
  مارکیز دو لاسکا خاطرنشان کرد:
  - جن خوب و بد وجود دارد. آنها قوی هستند، اما توانایی های آنها محدود است. اما از نظر تئوری، اگر یکی از نرها یا ماده ها از امپراتور جن، ابلیس بخواهد که نژاد نر را نابود کند، و بتواند حلقه ای از قدرت مطلق پیدا کند که بر این بزرگترین نیرو در جهان ما قدرت بدهد، آنگاه می تواند باعث این امر شود!
  دومینیکا سری تکان داد:
  - این قبلاً چیزی است! ما باید حلقه قدرت مطلق را پیدا کنیم. و سپس همه چیز را درست می کنیم.
  اژدهای ماده خندید و صدایش مثل رعد بود. و بعد جواب داد:
  - پیدا کردن یک حلقه بسیار دشوار است. از آنجایی که قدرتی بر قلمروی قابل مقایسه با کل کهکشان می دهد. علاوه بر این، اگر در جهان شما کهکشان به دلیل چینش نادر ستاره ها تقریبا خالی است، در اینجا سرزمینی است که تریلیون ها موجود هوشمند و پادشاهی های زیادی در آن زندگی می کنند. و ظاهراً هنوز کسی او را پیدا نکرده است ، زیرا هیچ امپراتوری در جهان افسانه ای ما وجود نداشته است!
  دومینیکا خندید و پرسید:
  - تو خدا داری؟
  پوره مارکیز پاسخ داد:
  - آیا چنین خدای متعالی، خالقی در همه کائنات وجود دارد یا وجود ندارد، واقعاً تا به امروز هیچ کس نمی داند. حتی کوشی جاویدان. اما خدایان درجه پایین تر هستند . اما به گونه ای هستند که کاربرد چندانی ندارند و بهتر است دوری کنید. به طور کلی کلمه خدا معانی زیادی دارد. بنابراین بالاترین جن ها از نظر قدرت با خدایان کاملاً برابر هستند.
  ترول زن متذکر شد:
  - ما هم ادیان داریم ولی کم فایده است. اتفاقاً همانطور که مال شماست. اکنون، زمانی که ویروس کرونا وجود داشت ، کلیساها واقعاً خالی بودند و دعا به کسی کمک می کرد یا بخور دادن او را از ویروس ها محافظت می کرد. چرا شما مردم اینقدر ساده لوح هستید که فکر می کنید با زانو زدن و تعظیم می توانید در عوض چیزی التماس کنید!
  دومینیکا به شدت پاسخ داد:
  - اما من اصلا به خدا یا خدایان اعتقاد ندارم! و من به این مهم نیستم. اما من قبلاً به الف ها اعتقاد نداشتم و آنها را یک افسانه و یک اختراع انسانی می دانستم. - دخترک کف لخت خود را به تخته سنگ زد و ادامه داد. - و اکنون می بینم که جن ها، اژدها، ترول ها، پوره ها وجود دارند، پس چرا به خدا و فرشتگان ایمان نیاوریم؟ علاوه بر این، میلیاردها نفر به خداوند متعال اعتقاد دارند، و تقریباً منحصراً کودکان کوچک، و نه همه آنها، به طور جدی به اژدها و جن ها اعتقاد دارند.
  مارکیز لاسکا خندید:
  - میدانم! این دختر وقتی کوچک بود کارتون دانو را تماشا کرد و در واقع شروع به جستجوی عصای جادویی در حیاط کرد. و هر شاخه را چک کرد. و بچه های دیگر به او خندیدند. در واقع، حتی در سنین پایین، اکثر مردم میدانند که عصای جادویی افسانههایی هستند!
  دومینیکا خاطرنشان کرد:
  - اما در دنیای شما عصای جادویی وجود دارد!
  ترول زن سری تکان داد:
  - البته که هست! و برای زنده ماندن، باید یاد بگیرید که چگونه از آنها استفاده کنید !
  اژدهای ماده غرش کرد:
  - همین الان! یه عصای جادویی بهش بدید، ببینیم این دختر خیلی تیزبین و پرزبان چه توانایی داره!
  دومینیکا خواند:
  از شما می خواهم که تعجب نکنید
  اگر جادو اتفاق بیفتد!
  اگر اتفاق بیفتد، اگر جادو اتفاق بیفتد!
  لاسکا خاطرنشان کرد:
  - خوب، او دوست داشتنی نیست؟ چنین جادوگری!
  ترول ماده عصای جادویی اش را محکم تر در دست راستش گرفت و تکان داد. و صاعقه به دومینیکا رسید. اما این دختر بازیگر در آخرین لحظه موفق به پریدن شد و ضربه از دست رفت. کاشی مرمر پشت سرم آب شد و شروع به دود کردن کرد.
  دوشس اژدها فریاد زد:
  - مواظب باش کبرا! به کل پوشش آسیب می رسانید!
  راسو خندید و خاطرنشان کرد:
  - این روش عصای جادویی است!
  ترول زن کبرا در پاسخ آواز خواند:
  - مادر شیطان، روش من ساده است،
  من از کشیدن دم گربه خوشم نمی آید!
  دومینیکا در پاسخ غرغر کرد:
  یک کابوس در مردمک هایم هست،
  یک پرش - یک ضربه!
  دوشس اژدها حرفش را قطع کرد:
  -ببین تاول هاش رفته! در افراد آسیب به این سرعت از بین نمی رود. چه دختری !
  پوره مارکیز تایید کرد:
  - خودشه! در موردش اشتباه نکردم بازسازی از نظر قدرت حتی برای جادوگران نادر است و با جادو درمان نشد.
  دومینیکا چشمکی زد و به شکلی نمایشی روی دستانش ایستاد. و پاهای برهنهاش مثل تیغههای ملخ در هوا میدرخشید. و دختر آن را گرفت و با صدای نقره ای خود با شوق خواند:
  ما اراده خود را در نبردها تعدیل کردیم،
  برادر، آنها برای وطن جنگیدند.
  از دور شبیه الفینیسم بود،
  یک سرباز جن وارد اورکلین شد!
  
  اجداد ما شمشیر ساختند،
  و سپس اسلحه ها وارد عمل شدند ...
  درختان توس شاخه های خود را باز می کنند،
  دختران در حال پختن کیک هستند!
  
  در هر نبردی موفق است ،
  او می داند که چگونه همه چیز را با ذهن خود بگیرد.
  گاهی جهنم خالص می سوزد.
  اما ما دشمن را شکست خواهیم داد !
  
  الف از زمین محافظت می کند،
  به کسانی که پابرهنه و برهنه هستند پناه می دهد.
  ما نبرد را در ماه مه به پایان رساندیم،
  شکستی خشمگین در انتظار اورکماخت بود!
  
  و پس از ساخت و ساز و کاشت،
  مزارع در حال شکوفه دادن هستند و چاودار در پشته است.
  شما قهرمانان، دختران، پدربزرگ ها،
  یخ زدگی و برف در سنگرها بود!
  
  از وطن دلاور ما،
  یک تعظیم عمیق بگیرید.
  پرچم های الفینیسم به پرواز در می آیند،
  و بنرهای پیشور برای اسقاط است!
  
  قرنها از زیر ما ستارگان خواهد گذشت،
  امپراتوری یک ازدحام کهکشانی است.
  هیچ وقت برای به دنیا آمدن دیر نیست
  و دشمن را در فضا دفن کنید!
  
  اما من معتقدم که ذهن آرام خواهد بود،
  و انسان برای همه مثل مادر است
  اینجا خانواده باستانی در حال رشد است،
  Radiance of Glory - Grace!
  و دختر بسیار زیبا می خواند، او یک خواننده فوق العاده در سطح جهانی است. یا شبه دنیوی - که حتی خنده دارتر است.
  دوشس اژدها فریاد زد:
  -شگفت آور! یا شاید فقط آن را بگیرید و انجامش دهید...
  ترول ماده کبرا قار کرد:
  - وقت مبارزه با عصای جادویی است! و بدون هیچ ناخن کندی! تا آخر با دشمن می جنگیم!
  پوره مارکیز جیغی کشید:
  - احمق نباش! او چه دشمنی برای شما دارد. این ممکن است آخرین فرصت ما برای نجات و بازگرداندن جنس قوی تر باشد!
  دومینیکا با عصبانیت زمزمه کرد:
  - یک عصای جادویی به من بدهید و من مخلوط را از روی حریفم خواهم زد. من هری پاتر هستم با دامن، و نه یک دوننو!
  دوشس اژدها زمزمه کرد:
  - این چه جور باندیه؟
  راسو توضیح داد:
  - شخصیت هایی از افسانه های انسانی و فرهنگ عامه هری پاتر پسری است که در آکادمی جادو درس خوانده است و Dunno یک کارتون کمیک است .
  کبری پوزخندی زد و عصایش را تکان داد. یک تپ اختر به بیرون پرواز کرد و به جایی برخورد کرد که بازیگر زن فیلم دختر ایستاده بود. و او، دومینیکا، بسیار ماهرانه به عقب پرید و پاشنههای صورتی رنگش را که عملاً عاری از گرد و غبار بود، به رخ کشید. و شعله های آتش کف پای او را گرفت و به آرامی آن را لیسید.
  دختر فریاد زد:
  - اوه ای منحرف !
  و دستش را تکان داد. و ناگهان عصای جادویی که پوره در دستانش گرفته بود با نیرویی وحشتناک به کف دستش هجوم آورد.
  و دومینیک او را محکم گرفت، مانند میمونی چابک. پس از آن، او در پاسخ یک تپ اختر شلیک کرد.
  بازیگر دختر هیچ طلسمی را زمزمه نکرد، کوک نکرد، او به سادگی یک مصنوع جادویی را تکان داد. و لخته آتشین به سمت کبرا پرواز کرد. او انتظار این را نداشت و سرنگون شد. صندلهایش، مدل نیمکفشی که فقط پاشنه پا را میپوشاند، به سمت بالا میلرزید. و مشخص بود که ترول ماده به شدت مجروح شده است. و او به مدت طولانی ناله کرد. و او شروع به شلیک از چوب جادویی خود کرد.
  و تپ اخترها طوری پراکنده شدند که انگار تگرگ از آسمان می بارد. واقعاً ضربات رد و بدل شد.
  به طور دقیق تر، یک ضربه محکم و یک سری ضربات اریب به هدف رد شد.
  تپ اختر نیز به دوشس اژدها برخورد کرد. او با گرفتن آن و خرخر کردن با آتش از دهان خود پاسخ داد. و نور او بی ضرر نبود، حتی پوره مارکیز را گرفت.
  عصای جادویش را هم تکان داد و فریاد زد:
  - بسه بچه ها! شما واقعاً قبلاً از همه محدودیت ها عبور کرده اید.
  اما هر دو دختر حتی به آرامش فکر نمی کردند. دومینیکا که قدرت اهریمنی را در خود احساس می کرد، با عصای جادویی خود ضربه ای زد و تپ اختر را یکی پس از دیگری پرتاب کرد. و توپ های او به پای استاد ترول زن برخورد کرد و صندل های او را سوزاند.
  او با عصبانیت فریاد زد:
  - مرغ انسان!
  پوره مارکیز اعتراض کرد:
  - نه! به احتمال زیاد یک شاهین خانم یا حداقل یک بادبادک است!
  دومینیکا دوباره برخورد کرد و این بار موج سونامی آتش سوزان او واقعاً مانند یک چماق ساخته شده از شعله برخورد کرد.
  و ترول ماده کبرا غرش می کند و جادو را بدون محدودیت آزاد می کند. اما به محض اینکه ستون آتش او را بالا می اندازد، به معنای واقعی کلمه لباسش را می سوزاند و به سینه اش می زند.
  نفس ترول ماده حبس شد. و دومینیکا آن را جلوتر برد و یک تپ اختر قاتل به سر اضافه کرد. و مثل این بود که پتکی به مغزم خورد .
  مار کبری غرش کرد و بالاخره از حال رفت. پاهای برهنه اش سوخته و تاول زده بود. دختری که دماغ آکیلین داشت را آواز خواندند و کتک زدند.
  دوشس اژدها با خوشحالی فریاد زد:
  - وای! شما فراتر از همه انتظارات! صادقانه بگویم، من فکر نمی کردم که شما بتوانید چنین کاری انجام دهید - خود کبرا را ناک اوت کنید!
  پوره مارکیز سر تکان داد:
  - او امید اصلی و تقریباً تنها ماست! و او ممکن است به خوبی توجیه شود. ببینید این زیبایی نقاشی شده چه می کند!
  در واقع، دومینیکا آن را گرفت و پای برهنه و برازندهاش را تکان داد، و "بز" روکش مراکشی ناگهان باد کرد و به اطراف تاخت. انگار واقعاً زنده و متحرک شده بود. و بیایید واقعاً بپریم و معاشقه کنیم.
  دوشس اژدها از خنده منفجر شد و هفت سرش را تکان داد و گفت:
  - وای! او چگونه این کار را انجام می دهد؟
  دومینیکا شانه بالا انداخت و جیک جیک کرد:
  راستش را بخواهید، نمی دانم
  در گرمای نیمروز همه چیز به هم ریخت...
  من تقریبا هرگز طلسم نمی خوانم.
  من اصلا با روح باد بازی نمی کنم!
  در عوض، من همیشه دلتنگ شما هستم، قربان،
  دختر را با خود ببر!
  دوشس اژدها نعره زد:
  - دومینیکا قبول کرد! و با توجه به استعداد خاص خود، در بخش نخبگان آکادمی اژدها ثبت نام می کند. جایی که او نه تنها مجبور نیست هزینه تحصیل خود را بپردازد، بلکه برعکس، یک بورسیه تحصیلی افزایش یافته است!
  دومینیکا بالاتر پرید، دور خود چرخید و آواز خواند:
  دومینیکا بهتر از این وجود ندارد
  او رنگ زمین است...
  خورشید بر فراز سیاره طلوع می کند،
  و در اطراف صفر وجود دارد!
  پوره مارکیز با لبخندی شیرین پرسید:
  - برای این چی می گیرم؟
  مکثی شد... دومینیکا با صدای بلند گفت :
  - باید یه پسر خوش تیپ پیدا کنی!
  دوشس اژدها خندید و پاسخ داد:
  - با این حال ، دانش آموز جدید به وضوح از غرور قوی سرگیجه داشت! بنابراین، من یک توبه را تحمیل می کنم - برای تلفظ صد قصار بالدار. و بلافاصله این کار را انجام دهید!
  دومینیکا با لبخند سر تکان داد:
  - لطفا! بیخود نیست که در فیلم بازی کردم و حافظه خوبی دارم!
  دوشس اژدها زمزمه کرد:
  - سریعتر بیا! من هم محدودیت زمانی دارم!
  دومینیکا نفس عمیقی کشید و با سرعت مسلسل خط خطی کرد:
  هیچ کس به گوش الاغ مرده نیاز ندارد، اما شنیدن یک روباه زنده هدیه ای است برای کسانی که برای رسیدن به اهداف خود به الاغ نیاز ندارند!
  هنگامی که کفش را در ذهن خود بپوشید، برای همیشه پابرهنه خواهید ماند!
  جنگ برای ریه ها هواست، اما فقط با گاز دوتایی مخلوط شده است!
  اگر دشمن نمیخواهد تسلیم شود و شکست را بلد نیست، او را مجبور میکنیم لباسهایش را در بیاورد و به او یاد میدهیم که چگونه برنده شود!
  آدم های بد عاشق جادوی سیاه هستند، غیر انسان های خوب جادوی سفید را دوست دارند!
  کشتن در جنگ در این فرآیند دشوار است، در درک منزجر کننده است، اما در نهایت چقدر عالی است ! یعنی جنگ سلامتی روح، سخت شدن بدن و پاکسازی کیف پول!
  گاهی جنگ کیف پول ها را بسیار پر می کند و به تناسب پری خون های ریخته شده و پوچی دل فاسد!
  بدهی به میهن با فداکاری فداکارانه پاداش می گیرد!
  جنگ باهوش ها را آزمایش می کند، قوی ها را سخت می کند، احمق ها را سرگرم می کند ! -
  خنده دار بودن جالب نیست، گریه کردن دیگران کسل کننده نیست!
  یک خط کش خوب ، مثل عسل شیرین، ابتدا لیسیده می شود، سپس تف می کند !
  و فرمانروای خبیث مانند افسنطین ابتدا پهن می شود و سپس پایمال می شود!
  بله، طلا نرم است، اما به راحتی می توان از آن برای جعل یک سپر غیر قابل نفوذ استفاده کرد!
  کیفیت همیشه از کمیت پیشی می گیرد - حتی یک اقیانوس فرنی جو مروارید مانعی برای تبر نیست!
  شر وقتی پر از قدرت است که خیر با ترس ضعیف شود!
  یک شوخی خوب است، یک قاشق برای شام خوب است و کمک در نیاز!
  شما می توانید یک یا دو بار خوش شانس باشید - بدون مهارت، شانس ناپدید می شود!
  هر کس که لئو تولستوی نیست یک ولگرد ادبی است!
  لازم نیست تولستوی به دنیا بیایی تا مکنده ادبیات باشی!
  بیایید برای داشتن همسر بیشتر بنوشیم تا دلایلی برای سرخ شدن در طلاق!
  شهوت بیشتر از شفقت زنان مردها را نابود کرده است!
  چشم دقیق، دست های کج، دشمن یک خانم نیست - نزدیک بینی!
  فلسفه عمر را طولانی نمی کند، اما آن را آراسته می کند و تکه ها را دراز می کند!
  یک فرمانده با مهارت، یک قصاب با اعداد، یک نابغه با هنر، یک تظاهر با فریب!
  پس بیایید بنوشیم تا امید از بین نرود و فقط کسانی بمیرند که به آن پایبند نیستند!
  امید آخرین بار می میرد ... و اولین کسانی هستند که آن را توجیه نمی کنند!
  در جنگ، منطق یک مفهوم نسبی است، مانند شکلات؛ قبل از اینکه حتی زمانی برای تحسین میلهها داشته باشید، آنها از قبل در دهان شما هستند؛ قبل از اینکه فرصت داشته باشید آنها را ببلعید، از یک طرف بیرون میآیند!
  موفقیت گاهی بوی تعفن می دهد، موفقیت بوی جسد می دهد، اما خوشبختی نمی تواند بوی بد بدهد!
  خداوند در ظاهر هر چیزی است و شیطان در جزئیات آن!
  کتک خوردن حتی برای یک مازوخیست هم ناخوشایند است!
  چیزی که خدا نمی داند فقط یک سوال است که او نتوانست به آن پاسخ دهد!
  میمون از این جهت بهتر از انسان است که فقط می تواند به معنای واقعی کلمه حیوان باشد!
  خطبه ای که به خیر منتهی نمی شود مانند راهی است که به تبر منتهی می شود!
  ساختن هر گونه آموزه ای بر روی متون انجیل مانند مطالعه مکانیک کوانتومی از افسانه های برادران گریم است!
  خدا بودن سخت است اما شیطان ماندن کاملا غیر قابل تحمل است!
  قدرت ذهن چهار برابر می شود حتی اگر تعداد دشمنان دو برابر شود!
  زندگی یک سازش کامل است، نه با مردم، بلکه با طبیعت!
  پیشانی به شکل زنگ است ، یعنی هجا سرد است!
  برای احمق ها نوشته نمی شوند ، قوانین طبیعت برای نابغه ها تجویز نمی شوند!
  زبان به باهوش داده می شود تا افکار احمقانه و بی معنی را پنهان کند!
  کسی که خنده دار را در غم می بیند، به طرز غم انگیزی از شادی جدی کور می شود!
  - عجله بدون عجله - عجله بدون عجله! با حل یک عمل پیچیده یک A از درس بگیرید!
  برنده ها قضاوت نمی شوند ... هرچند گاهی قضاوت می شوند!
  - حماقت انسان متحد خدایان دشمن مردم است!
  یک مرد در انباری یک مرد است، اما یک خوک حتی در یک قصر از یک گراز بالاتر نمی رود!
  دو چیز بی نهایت وجود دارد: جهان هستی و نبوغ انسان، اما اولی نسبی است و دومی مطلق!
  سریع را دوست ندارد !
  - همه نمی خواهند به جهنم بروند، اما فقط تعداد کمی می توانند طعم فرصت شیطان را بچشند!
  اما بدون آبیاری با اشک، نمی توانید محصول شادی را درو کنید، و بدون آبیاری، آنگاه گل های موفقیت رشد نمی کنند!
  خداوند در هر چیزی یا در سطح آن است و شیطان در غیاب چیزها یا در اعماق کمبود مادی!
  کسی که وقت بگذارد و مراقب باشد، در تشییع جنازه اش جاودانه خواهد ماند!
  سکوت طلایی است، کلمه نقره است، اما آنقدر از دهان زن بیرون می ریزد که حتی الماس هم کسل کننده می شود!
  سکوت طلایی است و ذخیره طولانی نهرهای شیوا زنگ نخواهد زد!
  و طلا اگر بی صدا در زمین دفن شود ارزش خود را از دست می دهد!
  گاهی اوقات، با سکوت، کیف پول خود را از طلای بیشتری پر می کنید تا اینکه با صدای بلند التماس کنید!
  جنگ هرگز خسته کننده نیست، می تواند روتین باشد، اما فقط تا اولین شلیک!
  زمان صلح معمولاً تکراری است و فقط یک نبرد همیشه فردی است!
  در جنگ، مانند شطرنج، نمی توان اشتباه کرد، اما تفاوت در فشار زمان ثابت است!
  جنگ حتی قبل از اولین حرکت یک دردسر زمان ابدی است!
  در شطرنج حرکات به نوبت انجام می شود اما در جنگ به نوبت!
  جنگ مانند شطرنج است، فقط بدون قوانین و در زمان واقعی!
  در جنگ کمبود زمان ابدی وجود دارد، وقتی صلح حاکم است، کمبود سرگرمی وجود دارد!
  جالب ترین چیز در جنگ این است که همه چیز همیشه جدی است و فقط برای نشان دادن این است که تسلیم است!
  شما می توانید تسلیم واهی، اما، افسوس ، شما فقط می توانید به طور واقعی تسلیم شوید!
  کار سخت تمرین با سهولت مبارزه نتیجه می دهد! کسی که تنبل نباشد قهرمان می شود!
  هیچ وقت برای یادگیری دیر نیست، مگر اینکه مرده باشید!
  حتی یک مرده هم شانس انتقام دارد، مگر اینکه ملحد باشد!
  ملحد شدن یعنی از بین رفتن فنا ناپذیر!
  با سر فکر می کنند اما با شکم عمل می کنند!
  شر نه در دل ها، بلکه در شکم ها زندگی می کند!
  دل فقط گهگاهی خودخواه است، اما معده همیشه!
  معده وحشتناک ترین قسمت بدن است، اما این چیزی است که ما را به کار ترغیب می کند!
  بدون قلب انسان نیست، بدون شکم طمع انسان وجود ندارد!
  دل را آرام می کنند و معده را آرام می کنند!
  برای من مهم نیست که یک ماشین چقدر قیمت دارد، مهم این است که اعتبار وطن قیمتی ندارد!
  اگر عیسی در قلب زندگی می کند، پس شیطان در شکم زندگی می کند!
  شکم خالی شما را تشویق می کند که کیف پول خود را پر کنید!
  یک سر خالی کیف شما را خالی می کند!
  شکم بزرگ نشانه یک انسان بزرگ نیست، اما نشان دهنده قدرت کمی است!
  شکم خالی روح را پر از تلخی می کند!
  سنگین ترین شکم آن است که خالی شدنش از سر بی مغز باشد!
  زن مانند گرگ از پاهایش تغذیه می شود، فقط با کفش پاشنه بلند!
  در آینده، بسیاری وعده کوه های طلا را می دهند، اما خوشبختی هنوز در گوشه و کنار است!
  زندگی مثل کارت نیست، همیشه باید تمام تلاشت را برای موفقیت بگذاری !
  هدف مثل یک فانوس دریایی است، برای آن تلاش می کنی، اما وقتی به آن می رسی، می بینی که مشکلات فقط زیاد شده اند!
  سیگار مؤثرترین قاتل است مخصوصاً علیه مشتری! سیگار مثل تفنگ بی صداست، اما حتی در دستان آماتور هم کشنده است!
  سیگار قابل اعتمادترین تک تیرانداز است، همیشه می کشد!
  طعم سیگار تلخ است، اما بیشتر از آب نبات جذب می کند!
  سیگار مثل یک دختر بد است ، اما جدا شدن از آن بسیار دردناک تر است!
  سیگار بر خلاف نارنجک وقتی پرتاب می شود عمر را طولانی می کند!
  در جنگ کوتاه ترین راه رسیدن به هدف یک مانور دور زدن است و حقیقت ناب یک فریب پست!
  مانور گردشی مطمئن ترین راه برای کوتاه کردن مسیر رسیدن به هدف است!
  زندگی سرخ است، اما با خون سرخ رنگ می رود!
  در جنگ، زندگی ارزش خود را از دست می دهد، اما معنا پیدا می کند !
  جنگ هم مثل داماد مستعد خیانت است اما نمی گذارد که درنگ کند!
  جنگ زنی شهوتران است که بدن مردان را می بلعد!
  همه ی سنین در معرض جنگ هستند، مثل عشق، اما این یک سرگرمی خوشایند نیست !
  جنگ، مانند یک اطلسی، گران و قابل تغییر است، اما همیشه خاطره ای قهرمانانه به جا می گذارد!
  جنگ مانند یک رویا نیست، شما نمی توانید بدون احساسات قوی!
  دنیا خسته کننده و آرامش بخش است، جنگ جالب و هیجان انگیز است!
  جنگ، این خون و عرق، نهالی را بارور می کند که شهامت می زایید!
  روند جنگ هر چقدر هم جالب باشد، همه خواهان پایان هستند!
  جنگ یک کتاب نیست، شما نمی توانید آن را محکم ببندید، نمی توانید آن را زیر بالش خود پنهان کنید، فقط می توانید آن را هم کثیف کنید!
  جنگ یک دین است: به تعصب، انضباط، اطاعت بی چون و چرا نیاز دارد، اما خدایانش همیشه فانی هستند!
  در جنگ، مانند کازینو، ریسک زیاد است، اما برد کوتاه مدت است!
  سرباز فانی است، شکوه فراموش می شود، غنائم فرسوده می شوند و تنها دلایل شروع یک قتل عام جدید غیر قابل جبران است !
  ما قاتل را تحقیر می کنیم مگر اینکه در جبهه سرباز باشد، دزد را اگر غارتگر میدان جنگ باشد، دوبرابر!
  سرباز، این شوالیه ای است که زرهش شجاعت و شرافت دارد! ژنرال بارون که تاجش تدبیر و هوش است!
  سرباز افتخار می کند، خصوصی به نظر تحقیر آمیز!
  اولین نفر در حمله ممکن است بمیرد، اما آخرین نفر در خاطره نمی ماند!
  در تقسیم غنائم اول بودن بهتر از حمله کردن است!
  جنگ مثل یک زن فقط مردها را دراز می کشد بدون اینکه بشکند!
  زن بر خلاف جنگ عجله ای برای مرگ مرد ندارد!
  جنگ، برخلاف زنان، هرگز به تعداد مردان تعیین شده راضی نیست!
  جنگ سیری ناپذیرترین زن است، او هرگز نمی تواند به اندازه کافی مردان را جذب کند، و او یک زن را رد نمی کند!
  زن ها دوست ندارند دعوا کنند، اما اصرار به کشتن یک مرد بدتر از گلوله نیست!
  حتی یک گلوله کوچک می تواند یک مرد را بکشد، یک زن با قلب بزرگ می تواند او را خوشحال کند!
  یک قلب بزرگ اغلب به نفع شخصی کمی منجر می شود!
  جنگ چهره زن ندارد اما مردها را بهتر از زن خون می کند!
  جنگ شادی نمی آورد، اما غرایز تهاجمی را ارضا می کند!
  شادی در جنگ، اجساد دشمنان فقط به قیمت است!
  جنگ شخم زدن یک مزرعه است: با اجساد بارور می شود، با خون سیراب می شود، اما در پیروزی ظاهر می شود!
  پیروزی بر اجساد و خون پرورش می یابد ، اما با شکوه میوه می دهد!
  جنگ مانند گلی انسان خوار، درخشان، گوشتخوار و با بوی بد است!
  جنگ مادر پیشرفت و نامادری تنبلی است!
  و در جنگ جان یک سرباز ارزشی ندارد و ژنرال ها حتی ضرر هستند!
  اگر صلح می خواهی ترس را القا کن اگر جنگ می خواهی خنده را!
  خنده گناه نیست اگر در امور نظامی مایه خنده نباشید!
  جنگ مثل سیرک است، فقط برنده آخرین خنده را دارد!
  در جنگ، مانند سیرک، فقط یک قاتل ابلیس و جدی!
  اتحاد در یک رژیم سخت بهتر از هرج و مرج و شلختگی در یک رژیم نرم است!
  مرگ یک قرارداد است، ذلت مطلق است !
  شاه هر چقدر هم که بزرگ باشد، مثل شکارچی به گور می رود!
  یک سیاستمدار همیشه دروغ می گوید، فقط او واقعاً می میرد!
  جاودانگی واقعی است اما مرگ خیالی است!
  پادشاهان می توانند هر کاری انجام دهند، اما نه یک پادشاه، نه یک پادشاه نمی تواند از قبر به زمین بگریزد!
  همه می خواهند زیبا زندگی کنند، اما فقط عده کمی با وقار می میرند!
  مرگ نوید دردسر می دهد، مگر اینکه با پرتوهای موفقیت بدرخشد!
  زندگی بدون سرگرمی عشق بدون سرگرمی است!
  وقتی عشق هست خوبه وقتی خون ریخته بشه بدتر!
  سکس مانند مشعل است، اما پر کردن مجدد هزینه بیشتری دارد!
  شما می توانید بدون رابطه جنسی زندگی کنید، اما نمی توانید تولید مثل کنید!
  هر چه عشق داغ تر باشد، خون قوی تر در جریان است!
  مردم عشق می خواهند، حیوانات سکس می خواهند، و نابغه ها مکاشفه می خواهند!
  حتی خوک ها هم جفت می شوند، زیباشناسان آن را دوست دارند!
  رابطه جنسی نیز به اعتدال نیاز دارد، هر چه بیشتر بهتر!
  در عشق هیچ محدودیتی وجود ندارد، در سکس کلمات کافی است!
  زیر آتش آسان تر است اگر شعله ای در دلت باشد!
  بهتر است در شعله های آتش بسوزی تا روح قابیل شوی!
  جنگ یک رابطه جنسی گروهی است: ناله و فریاد زیاد، اما حتی از هزار باکره هم خون زیادی نخواهد آمد!
  رابطه جنسی مانند جنگ است، اما نه به اندازه طولانی و معمولی!
  دعوا مثل عشق ورزیدن است اما ناله تشویق نمی شود!
  البته رابطه جنسی خوب است، اما سرفه خونی بد است!
  جنگ سخت است، اما تحقیر از هر بار نظامی سنگین تر است!
  اگر می خواهی زندگی کنی، جنگیدن را یاد بگیر، اگر می خواهی زنده بمانی، پیروز شدن را بیاموز!
  در جنگ، همه وسایل خوب است، به جز جوجه کشی!
  همه می توانند بجنگند، اما فقط افراد شایسته می توانند برنده شوند!
  جنگ جای تفکر نیست، پر از جنون بزرگ است!
  جنگیدن بهتر از تجارت وطن است!
  جنگ شیرینی نیست، اما وقتی آن را می بلعید شما را سرشار از شادی می کند!
  نبرد هرگز به پایان نمی رسد، فقط غرش توپ فروکش می کند!
  توپخانه ممکن است فروکش کند، بشکه ممکن است منفجر شود، اما مبارزه هرگز متوقف نخواهد شد!
  در جنگ، جالب ترین چیز غیرقابل پیش بینی بودن است، مبارزه واقعی!
  چرا در زمان استالین قیمت ها پایین آمد زیرا دشمنان مردم به قتل رسیدند!
  بهتر است به خاطر پول درآوردن لباس بجای اینکه برای هیچ نپوشیده شوید!
  پابرهنه بودن به معنای واقعی کلمه بهتر از پوشیدن کفش است!
  جنگ مثل سیرک است فقط به جای خنده اشک می آید و عرصه به اندازه یک سیاره است!
  من صلح می خواهم، معلوم می شود که جنگ است، من جنگ می خواهم، معلوم می شود که کاپیتولاسیون است!
  جنگ تا حدودی مادر است، برادری واقعی را به دنیا می آورد!
  جنگ شر است، اما رفقای خوب به دنیا می آورد!
  بازوهای دراز خوب است اگر ذهن اتصال کوتاه نداشته باشد!
  قدرت پیروز می شود و فقط ذهن عملی هدایای پیروزی را اهدا می کند!
  قدرت و هوش، مانند زن و شوهر، فقط جفت به دنیا می آید!
  شخص بر خلاف هرم در استقامت تکیه گاه غیر مسطح دارد!
  هرم چهار گوشه دارد اما سطح صاف به آن ثبات می دهد!
  یک مرگ خوب بهتر از یک زندگی تلخ است!
  خدا بودن در طبیعت خوب است، اما شیطان بودن در منطقه بد است!
  خورشید در نیم روز غروب می کند، اما شکوه برای قرن ها باقی می ماند!
  شهرت کوتاه مدت است، به جز هر چیز دیگری!
  برای همیشه زندگی کن، برای همیشه یاد بگیر، اما دوباره یاد نگیر!
  شکوه می تواند بسیار درخشان، درخشان تر از طلا باشد، اما با گذشت زمان بیشتر محو می شود!
  شکوه مانند خورشید است، اما در شب غروب نمی کند!
  معروف شدن حتی با تلاش آسان نیست، اما تنبلی به راحتی منجر به آبروریزی می شود!
  شهرت مثل آتش است، چشم نواز، اما برای بدست آوردن آن باید کسی را بسوزاند!
  در شکوه بودن خوب است ، بد است در محاصره مگس هایی که به شهرت می چسبند!
  . فصل شماره 7.
  پس از بیدار شدن، شاهزاده پسر اونوماوس دوباره به چرخ زنجیر شده است. قبل از این، او اجازه داشت خود را در یک جریان خنک بشوید و دندان هایش را مسواک بزند. و سپس یک صبحانه متوسط میل کنید.
  و با حرکت مداوم و بدن کودک به حرکت خود ادامه دهید تا آفت سنگ در غل و زنجیر قرار نگیرید. سرنوشت سخت مرد آگوست و وارث امپراتوری بزرگ الف ها چنین است.
  تنها راه زنده ماندن این است که برده جوانی باشی و سخت تلاش کنی. این محافظت موقت در برابر تحجر را فراهم می کند. در اینجا فرصت هایی برای طولانی کردن وجود شما وجود دارد ، اما بسیار ناراحت کننده و دردناک است.
  با این حال، پسر با چرخاندن چرخ، از تخیل غنی خود استفاده می کند تا در دنیایی خیالی غوطه ور شود و وجود شادی خود را در اسارت داوطلبانه-اجباری روشن کند.
  یک پسر کابین روی یک اژدهای کوچک سه سر پرواز می کند. او می خواهد در کشوری ناشناخته بیابد، اما نمی داند چه چیزی را می تواند به جنس قوی تر بازگرداند و جلوی انقراض و تحجر مردان را بگیرد.
  اژدها هم هنوز بچه است و پسر خیلی سالش نیست و فقط شلوارک و کوله پشتی با زرادخانه جنگی و کمان و دو شمشیر و یک جفت خنجر در کمربندش پوشیده است.
  Oenomaus سوار بر اسب خود پرواز می کند. و در کنار او، دختر مارگاریتا روی یک اژدهای کوچک نشسته است. او فقط یک تونیک برنزه به تن دارد و روی انگشتانش حلقههایی با ماژیک است. او نماینده مبارزه است ضربه ای از دنیای انسان
  دختر ساده نیست. در زمین، او یک پارتیزان و افسر اطلاعاتی در طول جنگ بزرگ میهنی بود. و پس از مرگش به دنیای جادو و جادو رفت. و بیش از نود و سه سال در آن بوده است. او از آکادمی اژدها فارغ التحصیل شد و در جادوگری قدرتمند تسلط یافت. اما او همان چیزی است که وقتی آلمانی ها او را دار زدند. به دلایلی رشد نمی کند و این باعث ناراحتی مارگاریتا می شود. تا کی می توانید فرزند ابدی باشید؟
  درست است، اونوماوس می گوید که او خودش یک شاهزاده جن بالغ بود، اما تبدیل به یک برده پسر شد. و همچنین، به همین دلیل است که او از این موضوع ناراحت است. گرچه نه، بچه بودن آنقدرها هم بد نیست، اما وقتی برده هم هستی...
  اما اکنون او در دنیای دیگری است، او یک چرخ برده نمی چرخد، بلکه روی یک اژدها پرواز می کند. و با او دختر پارتیزان مارگاریتا بود که با پای برهنه از میان برف تا اعدام او هدایت شد. و قبل از آن نیز مرا شکنجه کردند. پشت او را با سیم خاردار بریدند و کفهای قهرمان جوان را روی آتش کباب کردند.
  آنها پوشیده از تاول هستند و وقتی روی برف سرد قدم می گذارید، تقریباً خوشایند است، زیرا خارش دردناک پاهای سوخته شما فروکش می کند. و روی گردن پیشگام یک پلاک وجود داشت - "من یک پارتیزان هستم". وقتی آنها آویزان می شوند، به سختی درد می کند، نگاه کردن به چهره های شاد کرات ها و پلیس ها منزجر کننده است . خوب، ترس، اگر جهنم در انتظار او باشد، مانند یک پیشگام و یک ملحد سرسخت، چه؟ جایی که نه تنها پاشنه های پا، بلکه تمام بدنت را برای همیشه سرخ می کنند.
  اگرچه، چرا او به چنین مزخرفاتی اعتقاد دارد؟ اگرچه، حیف است که بمیریم و به فراموشی سپرده شوند، زیرا اینقدر کم زندگی کرده اند.
  اما وقتی طناب گردن ظریفش سفت شد، دختر با اژدهایی از خواب بیدار شد. و در کنار او یک حوری به زیبایی یک فرشته بود. و مارگاریتا فکر کرد که بهشت هنوز وجود دارد. چنین بهشت ویژه ای برای قهرمانان پیشگام و ملحدان.
  اما در حقیقت، در دنیای جادویی خیر و شر و مشکلات آن وجود دارد. او به سرعت از بریدگی ها و سوختگی هایش با استفاده از جادو بهبود یافت. و دختر در جوانترین کلاس وارد آکادمی اژدها شد. اما او با استعداد، توانا و سریع یاد می گرفت.
  و او بر مهارت های جادویی قوی تسلط یافت. بنابراین، با وجود ظاهر کودکانه اش، او با شاهزاده اونوماوس در یک ماموریت ویژه رفت - برای یافتن چیزی که به نجات جنس قوی تر کمک کند. به هر حال، دنیای بدون مردان خالی از هماهنگی و علاقه است. و جنس منصف در آن بی حوصله و ناراحت است.
  مارگاریتا در حال پرواز گفت:
  - گاهی فکر می کنم مردها برمی گردند و بعد چه؟ چه کسی به یک دختر بچه نیاز دارد؟ چقدر دلم می خواست بزرگ بشم و بالغ بشم!
  اونوماوس با لحنی مطمئن پاسخ داد:
  - اگر جادو می تواند زندگی را به مردان بازگرداند، ممکن است شما را بالغ کند. فقط فراموش نکنید که جن ها و پوره ها و خشکی ها پیر نمی شوند و این خاصیت طبیعی آنهاست. اما زنان انسان، نه. جادوی قوی لازم است تا از تبدیل شدن آنها به پیرزن های زشت، زننده و قوزدار جلوگیری شود. و پیرزن زشت بودن خیلی بدتر از یک دختر زیباست. ناگفته نماند بیماری های دوران سالمندی که به مردم حمله می کند. شما هیچ جادوی جدی روی زمین ندارید و احتمالاً خودتان متوجه شده اید که پیری چقدر منزجر کننده و منزجر کننده است، به خصوص برای زنان.
  مارگاریتا سرش را منفی تکان داد:
  - نه، من نمی خواهم پیرزن باشم! برده جوان بودن بهتر از ملکه پیر!
  شاهزاده پسر خندید و گفت:
  - برای همیشه جوان خواهی ماند، برای همیشه پابرهنه!
  دختر خندید و گفت:
  - من قبل از جنگ یک دختر شهرستانی بودم. در لنینگراد راه رفتن با پای برهنه به نوعی ناپسند بود و آب و هوای آنجا خیلی گرم نبود. بنابراین، در روستا به نوعی خجالت می کشیدم که ولگرد کنم . فقط در دوران اشغال که صندل بچه ها پاره شده بود و تهیه کفش های سایز کوچک خیلی سخت بود، این کار را یاد گرفتم. و می دانید، در روزهای اول دردناک و سرد است، به خصوص اگر حرکت نکنید، اما بعد به آن عادت می کنید و حتی خوشایند است. علاوه بر این، در اوکراین تابستان بسیار گرم و ملایم است.
  شاهزاده پسر سری تکان داد:
  - آره! من میفهمم. اما ببینید چه کسی پرواز می کند!
  در واقع ، یک خانم با استوپای طلاکاری شده در مقابل آنها ظاهر شد. نه، نه بابا یاگا، بلکه یک زیبایی بلوند تماشایی، البته با آرایش بیش از حد. و با دندان های مرواریدی می درخشد. و به جای جارو یک جارو برقی کاملا مدرن دارد. بله، این یک داستان سرگرم کننده است.
  او بچه ها را بوسید و خواند:
  پر از سنجاب، سنجاب،
  کمی مربا پس انداز می کنم...
  بالاخره دختر و پسر
  بالاخره پسرا و دخترا...
  من واقعاً، واقعاً، واقعاً آن را دوست دارم!
  مارگاریتا در جواب سرش را تکان داد و گفت:
  - بله، این مدرنیته است. استوپای قدیمی به روشی جدید!
  ظاهراً بلوند با جاروبرقی این را شنید و در حالی که به طرف خود برمی گشت، با ناراحتی غرش کرد:
  - فکر قدیمی بودن استوپا را از کجا آوردی؟ بله، شما خود، اگر روی زمین خود می ماندید، قبلاً یک پیرزن بودید! و بسیار زشت ، اگر نه در تابوت!
  مارگاریتا با آهی موافقت کرد:
  - بله درست است! احتمالاً استخوانها در قبر شناور میشد، یا آنقدر زشت میشد که نگاه کردن به آن منزجر کننده بود.
  اونوماوس خاطرنشان کرد:
  - مردم موجوداتی هستند که از خدا محرومند. آنها از آنچه الف ها دارند محروم هستند - جوانی ابدی! و جنس قوی تر نیز باید ریش خود را بتراشد. پسرها می گویند خیلی دردناک و ناخوشایند است!
  بلوند جاروبرقی آن را گرفت و تکان داد. و حباب های رنگارنگ به سمت بچه هایی که روی اژدهای جوان نشسته بودند پرواز کردند.
  در پاسخ، بچه ها از اژدهای خود منفجر شدند و حباب ها به عقب برگشتند، در پاسخ، بلوند عصای خود را تکان داد. و همه چیز شروع به چرخیدن کرد.
  حباب ها در یک رقص گرد شروع به چرخیدن کردند، انگار که پیچیدند. و عالی بود
  دختر خاطرنشان کرد:
  - تو بابا یاگا نیستی - یک پای استخوانی،
  و یک بلوند باحال نیمی از خوشبختی است!
  جنگجو با جاروبرقی با عصبانیت گفت:
  بچه ها مثل راهبندان احمق هستند
  داری به تور کشیده میشی...
  تو را در دیگ بار می کنم،
  برایت آتش روشن می کنم!
  و در پاسخ چنین خنده شاد و شادی می آید. این واقعا یک زن است - با خونسردی عالی.
  بچه ها روی اژدهای خود چرخیدند و به سمت بابا یاگا پریدند. دختر از کوله پشتی خود یک تیرکمان درآورد و نعره زد:
  - آیا می خواهید آن را دریافت کنید؟
  بلوند خندید و با تپ اختر خود به جادوگر پیشگام ضربه زد. او از روی اژدهای خود طفره رفت. و در جواب نیز با تیرکمان علامت صلیب می کند و چگونه به تو لگد می زند .
  و یک شبکه آتشین بابا یاگا جوان را درگیر کرد. بنابراین او خود را در آن گرفتار یافت.
  پسر اونومای خاطرنشان کرد:
  -خب قبول کن کدوم یکی از بچه ها رو دزدیدی؟
  دختر پارتیزان سری تکان داد:
  - درست! ما می دانیم که شما پوزه توپ مانندی دارید!
  یاگا بلوند غرغر کرد و چرخید:
  - بله، من شما را برای این کار می گیرم و ...
  بدون صحبت، زیبایی تکان خورد و سعی کرد تور را بشکند. اما قهرمان پیشگام از تیرکمان عبور کرد و با انرژی جادو و شگون به یاگینا شلیک کرد. چگونه بلوند شروع به لرزیدن و پیچیدن کرد. و دختر خواند:
  ما در زمان های سخت الهام گرفتیم،
  اراده را قوی تر از فولاد ساختم...
  جهان را از طاعون نجات داد -
  رفیق استالین عزیز!
  
  در بسیاری از تصاویر که اندازه گیری کردم،
  در یک جهان بی پایان...
  راه درست را برای ما باز کردی
  احتمالا نشان دهنده آن است!
  
  من از شوک استفاده کردم
  جادو از سولسنیسم ...
  این برنامه این است:
  که یوغ فاشیسم سقوط خواهد کرد!
  پسر جن اشاره کرد:
  - ظاهراً آدم باحالی بود، استالین! اما او، احتمالاً، مانند همه مردم روی زمین، در حال پیر شدن بود.
  این دختر همچنین در اصلاح جوان به بابا یاگا شلیک کرد و جیغ زد:
  لنین در قلب من زندگی می کند،
  تا غم را نشناسیم...
  در فضا باز شد -
  ستاره ها بالای سر ما می درخشیدند!
  یاگا بلوند التماس کرد:
  - کافی! بگذار بروم، آن را مطالبه کن، من هر کاری انجام خواهم داد!
  مارگاریتا توییت کرد:
  - بچه های اسیر را آزاد کنید! بعد شاید ببخشیم چند تا از آنها را در جاروبرقی خود مکیده اید؟
  بلوند زمزمه کرد:
  - میذارمت بیرون! فقط جادوی صلیب را روی من نینداز!
  دختر برگشت. وب آتشین با خانم شیک پوش خوابید. و او به دور خود چرخید . مارگاریتا هشدار داد:
  - همه بچه ها را رها کنید، بدون فریب!
  بلوند به طور جدی اطمینان داد:
  - حرفم را می دهم!
  و جاروبرقی را روشن کرد. سایه های رنگ پریده کودکان شروع به پریدن از آن کردند. شفاف، مانند ارواح. اما مارگاریتا عصای جادویی خود را تکان داد و این سایه ها تبدیل به پسر و دختر شدند. این دومی سه برابر بیشتر بود. اما با این حال ، اونومای خوشحال بود:
  - در این دنیا حداقل یک جنس قوی تر وجود دارد. و تقریباً همه مردان ما مرده اند!
  مارگاریتا با لبخندی درخشان گفت:
  - نرسید! و خدا را شکر کن!
  یکی از پسرها، پابرهنه، اما با لباس مجلسی مجلل، هرچند پاره، به سوی اونومایا پرواز کرد و خود را معرفی کرد:
  - ویسکونت دی لافر! وای چقدر منزجر کننده است داخل جاروبرقی. و این عوضی چکمه های من را که از چرم اصل اژدها ساخته شده بود را درآورد.
  مارگاریتا با پوزخندی زمزمه کرد:
  - بیا، آنچه دزدیده شده را به ویسکونت برگردان !
  یاگا بلوند زمزمه کرد:
  - من نمی توانم!
  اونوماوس نیز عصای جادویی خود را بیرون آورد و در حالی که آن را تکان می داد، نعره زد:
  - و چرا؟
  جادوگر زیبا غرغر کرد :
  - فروختمشون! آنها بسیار معتبر بودند. یک شاهزاده نصف کیسه طلا برای آنها پرداخت!
  مارگاریتا زمزمه کرد:
  - خوب، سفید ... برای این ما چکمه های شما را از شما می گیریم. آنها همچنین از پوست اژدها و حتی پوست ببر ساخته شده اند.
  بلوند یاگا خاطرنشان کرد:
  - آنها برای پسر خیلی بزرگ خواهند بود. و این شرم آور است که جادوگری در درجه من پابرهنه ظاهر شود.
  مارگاریتا خندید و جواب داد:
  "من همچنین یک جادوگر ضعیف نیستم، اما همیشه پابرهنه هستم، حتی در دنیای سرد." و شما چنین خانمی هستید. و من اندازه پسر را تنظیم می کنم!
  شاهزاده اونوماوس فریاد زد:
  - و سوگند یاد کن که بچه ها را ربوده نکنی. در غیر این صورت شما را به دادگاه خدایان خواهیم برد.
  بابا یاگا جوان با لکنت گفت:
  - من هیچ بدی بهشون نمیکنم. فقط انرژی بچه هاست که به من اجازه می دهد برای همیشه جوان و زیبا بمانم. و بنابراین، آنها زنده هستند.
  مارگاریتا به شدت غرغر کرد:
  - راه دیگری برای تجدید قوا پیدا خواهید کرد. در واقع، وقت آن است که به شما درسی بدهم.
  و دختر طلسم زمزمه کرد. و چگونه او جریان های انرژی تپ اختر را از انگشتان پا برهنه و از نوک عصای جادویی اش آزاد کرد.
  و بلوند را زدند. ناگهان چروک شد و حجمش کم شد. حالا جلوی آنها به جای یک دختر قد بلند، دختری ترسیده بود که ده سال بیشتر نداشت، با دم و پاهای برهنه. او زمزمه کرد:
  - نیازی نیست! خوب میشم! به من کتک نزن!
  مارگاریتا چکمه هایی در دست داشت. کف دستش را تکان داد و آنها به سمت پسر پابرهنه ویسکونت شناور شدند که همراه با دیگر بچه های آزاد شده مانند بی وزنی در هوا راه می رفتند.
  پسری از خانواده ای اصیل چکمه هایش را پوشید و خواند:
  خطرات زیادی در اطراف پسر وجود دارد،
  گاهی دنیا مثل سنگ سرد می درخشد...
  با این حال، پسر ما از روی مبل بلند شد،
  چون او یک مبارز نجیب است، باور کنید!
  دختر یاگا آرام شد و زمزمه کرد:
  - نمیخوای منو شلاق بزنی؟
  مارگاریتا با سختی گفت:
  - اگر ظالمانه رفتار نمی کنید، پس چرا باید شلاق بخورید؟
  دختر بلوند جیغ زد و اشکی روی گونه صورتی او جاری شد:
  "من الان یک بچه هستم و جادوگران دیگر به من احترام نمی گذارند!"
  یکی از دختران آزاد شده اظهار داشت:
  - ما هم بچه ایم و بابتش گریه نمی کنیم!
  دخترها و پسرها خندیدند.
  مارگاریتا خاطرنشان کرد:
  - باید گرسنه باشی! شاید بتوانیم بریم پایین و آنجا چیزی بخوریم؟
  بچه ها سر و صدا کردند. ویکنت به پایین نگاه کرد و گفت:
  - زیر ما قلعه غول است و او بهتر از بابا یاگا نیست. بنابراین...
  اونوماوس فریاد زد:
  - و غول نیز فرزندانی در اسارت دارد. ما باید به آنها کمک کنیم.
  مارگاریتا لبخندی زد و به دختر یاگا پیشنهاد داد:
  - شاید بتوانیم بچه ها را با هم ببریم و آنها را از دست غول نجات دهیم؟ یک کار خیر انجام دهید و در آکادمی پری تحصیل می کنید. در آنجا انجام کارهای خوب را یاد می گیرید!
  دختر جادوگر آواز خواند:
  چه کسی به مردم کمک می کند
  داره وقتشو تلف میکنه...
  اعمال خوب -
  شما نمی توانید معروف شوید!
  مارگاریتا اعتراض کرد:
  گلبرگ گل شکننده است،
  اگه خیلی وقت پیش پاره شده بود...
  اگرچه دنیای اطراف بی رحم است،
  من می خواهم کار خوبی کنم!
  
  به مردم نیکی کن
  کارهای خوب انجام بده...
  و آنها مانند گل شکوفا خواهند شد،
  گلهای آبی در نور!
  شاهزاده پسر با لحن جدی تر گفت:
  - و شما سعی می کنید کار خوبی انجام دهید و با بدی مبارزه کنید و من معتقدم که آن را دوست خواهید داشت!
  دختر یاگا مشت هایش را گره کرد و گفت:
  -خب سعی میکنم با این حال، هیچ راهی برای بازگشت به جادوگران شیطانی وجود ندارد - آنها می خندند و شما را نیشگون می گیرند ! من دوباره به عنوان یک پری خوب آموزش می بینم!
  مارگاریتا لبخندی زد و آواز خواند:
  هر کسی که در دنیا هوش دارد،
  همیشه باید دوست بود...
  به طوری که مانند یک گالری تیراندازی اتفاق نیفتد -
  بازی هوشمند تبدیل نشد!
  شاهزاده پسر جیغ زد:
  -خب بریم پایین غول!
  انبوهی از کودکان، تقریباً تماماً پابرهنه و ژندهپوش، لاغر و رنگ پریده، اما پرانرژی و هیجانزده، از آسمان بیرون آمدند.
  مارگاریتا و اونومای بر روی اژدها فرود آمدند و یاگا که دختر شد روی هاون. و جاروبرقی با او باقی ماند، اگرچه برای دستان بچه ها خیلی بزرگ به نظر می رسید.
  این تیمی است که به زمین فرود آمد. در قلعه عظیم غول با برج هایی که جمجمه های بزرگی از آنها بیرون زده اند، چیزی وجود ندارد . اما ورودی توسط اسکلت ها به اضافه یک جوخه کامل از اورک ها کنترل می شود.
  بچه ها فرود آمده اند. آنها آماده جنگ بودند. دختر یاگا دکمه جاروبرقی را فشار داد و شمشیرها، نیزه ها، خنجرها و حتی چند مسلسل از آن بیرون افتادند. با دیدن نگاه گیج بچه ها توضیح داد:
  - با جاروبرقی گرفتمش. از جارو خیلی بهتره و مجموعه ای کامل از سلاح ها در آن.
  مارگاریتا عصای جادویی و پاهای برهنهاش را تکان داد، اما با حلقههای جادویی تزئین کرد و نعره زد:
  - حالا من طلسم می کنم که به سلاح شما قدرتی خاص و معجزه آسا می دهد.
  و دختر جادوگر گفت:
  - ابرا ، کبرا ، کدابرا ! - و جریان های انرژی از چوب جادو و حلقه های جادویی او به پرواز درآمد. و سلاحی که بابا یاگا به بچه ها داد شروع به درخشش کرد.
  Oenomai به عنوان یک جنگنده با تجربه تر، مسلسل کوتاه و سبکی را برداشت که سوزن های نازکی را شلیک می کرد. پسر لب های آبدارش را لیسید و خواند:
  - خوب باید با مسلسل باشد،
  مثل فولاد خشمگین بزن...
  آن خون مانند آبشار جاری نشد،
  و بهشت در کائنات حکومت کرد!
  بچه ها یکصدا با بلند کردن تفنگ ها فریاد زدند:
  جلاد حیله گر و بی رحم است،
  مردم را به دیوار کشیده اند...
  اما من معتقدم جوانه طوفانی ما،
  اما من معتقدم، جریان خورشیدی -
  تاریکی سیاه چال زندان را از بین ببرید!
  و بنابراین گروهی از کودکان، مسلح به زرادخانه جادویی، به حمله شتافتند. پاشنه های کوچک و برهنه پسران و حتی تعداد بیشتری از دختران برق زد. آنها از هیولاها نمی ترسیدند، اگرچه یک هنگ کامل از اورک های پشمالو، بدبو و نفرت انگیز به آنها نزدیک می شد .
  Oenomai در حال پرواز بر روی یک اژدها، از یک مسلسل به سمت دشمن آتش گشود. سوزنهای کوچک بدن پرموی اورکها را سوراخ کرد و سپس معجزهای رخ داد: آنها به شکلاتهای بزرگ و نانهای عسلی تبدیل شدند.
  مارگاریتا نیز با انگشتان برهنه و حلقه های جادویی خود به دشمن لگد زد . و بنابراین اورک های شمشیردار، که مورد حمله قرار گرفتند، بلافاصله تبدیل شدند انواع چیزهای خوشمزه، از جمله آب نبات های پوشیده از شکلات و با شیر پرنده در داخل. این واقعا خوشمزه است. و چیزکیک و دونات با دانه خشخاش و دارچین.
  و چوب جادوی دختر پارتیزان موج می زند و چیزهای شگفت انگیزی خلق می کند.
  و به این ترتیب بچه ها وارد نبرد با اورک ها شدند. اول از همه، Viscount. لباس هایش بعد از اینکه پسر چکمه هایش را پوشید، کاملاً نو شد، گویی کاملا نو. و او نه تنها با شمشیر در دست راست خود جنگید، بلکه شمشیر در دست چپ نیز گرفت.
  و از لمس تیغه، دگرگونی های شگفت انگیزی رخ داد. حالا به جای اورک، پایی با اندازه چشمگیر با کشمش ظاهر شد. و از ضربه شمشیر یک چیزکیک شکلاتی ظاهر شد. و دیگر افراد در نبرد.
  یک دختر، ظاهراً از یک کشور توسعه یافته تر، پاهای برهنه خود را روی چمن ها گذاشت و از یک مسلسل خط خطی کرد. چه چیزی باعث ایجاد انواع دگرگونی های افسانه ای می شود. و از اورک یک سوسیس بزرگ و پر شده و سپس یک بوقلمون با سس بیرون آمد. و چه غذاهای خوشمزه دیگری ظاهر نشد.
  و کاپ کیک های نارگیلی خوشبو که از لمس تیغه ها به وجود آمده اند. و همچنین بستنی عالی
  دختر پارتیزان مارگاریتا در خلسه نبرد شروع به آواز خواندن کرد.
  ما پیشگام هستیم، فرزندان کمونیسم،
  کسانی که می خواهند کشور را بزرگ کنند ...
  هیتلر به شدت پاسخ خشم خود را خواهد داد،
  ما شیطان را باور کن!
  
  پیش خدا سوگند خوردیم
  و لنین قلبش را به جوانان داد ...
  آه، پیشگامان را سخت قضاوت نکنید،
  خدای متعال به آنها قوت بیشتری داد!
  
  بچه ها پابرهنه رفتیم جلو
  آنها می خواستند بجنگند و میهن خود را حفظ کنند ...
  هم پسرها و هم دخترهای داس دار برای ما هستند،
  و وفاداری ما زره قوی است!
  
  نبردها در نزدیکی مسکو درگرفت،
  تانک ها می سوختند، آسفالت آب می شد...
  ما کمونیسم را خواهیم دید، به اعتقاد من، ما داده ایم،
  و شما می توانید یک فاشیست را با شمشیر گشاد بیرون بیاورید!
  
  باور نکنید، مردم، هیتلر قادر مطلق نیست،
  اگرچه ایده پیشور ادامه دارد...
  و ما فاشیست ها را محکم زدیم،
  بیایید به سفر بزرگ خود برویم!
  
  ما از دشمنان روسیه نخواهیم ترسید،
  ما اتحاد جماهیر شوروی بومی خود را دوست داریم ...
  تو شوالیه ای با روح دلقک نیستی،
  بیایید برای ملکوت خدا مثالی بزنیم!
  
  هیتلر نمی داند، او را به شدت کتک خواهند زد،
  با اینکه قدرت جهنم در درونش موج می زند...
  و کرات های انگلی می آیند،
  که صلح را پر از آتش خواهد کرد!
  
  عظمت روس ها این است که با بازی کردن پیروز شوند،
  اگرچه پشت این کار حجم عظیمی از کار نهفته است...
  به اعتقاد من، پیروزی در ماه مه سرسبز خواهد آمد،
  و فورر کاملاً کاپوت خواهد شد!
  
  این ایمان ماست، قدرت کمونیسم،
  بگذار اتحاد جماهیر شوروی برای همیشه شکوفا شود ...
  می دانی یوغ فاشیسم را خرد خواهیم کرد،
  اینجوری روسیه ارتش شده!
  
  در استالینگراد فریتز کتک خوردند،
  مشت قوی ما را شناختند...
  و هدایای جالبی دادیم،
  و به دیکتاتور نیکل دادند!
  
  کشور من، روسیه زیبا،
  در آن، در قطب شمال، درختان سیب شکوفا می شوند...
  سواروگ و استالین، می دانید، مسیح هستند،
  نازی ها از دست جنگنده های روسی می گریزند!
  
  اینه که کیهان زیباست
  وقتی کمونیسم بالای سرش می درخشد...
  و آزمايشها براي تربيت خواهد بود،
  پرواز فقط به بالا و نه یک ثانیه پایین!
  
  زمستان را با یک فریاد قرمز وحشی گرفتیم ،
  آنها ستون فقرات گارد سفید را شکستند...
  دشمنان کمونیسم روسیه کتک خوردند،
  ما هنوز جام های ناهار را داریم!
  
  ما استالین را خیلی محکم نگه داشتیم،
  دختران پابرهنه در هر یخبندان...
  باور کن آدم قوی ای شده ای
  و پیشگام به شوالیه تبدیل شده است!
  
  نه، روسیه هرگز نمی شکند،
  لنین جاودانه راه را نشان می دهد ...
  ما از شعله های براق نمی ترسیم،
  و روس ها نمی توانند از کمونیسم دور شوند!
  
  
  به نام مادر ما روسیه،
  بیایید قلب ها را در یک تاج گل ترکیب کنیم ...
  هورای، دخترها با صدای بلند فریاد زدند:
  یک رویای بزرگ محقق خواهد شد!
  
  آری ایمان ما این است که همیشه با پدرانمان باشیم
  و اگر بتوانید از اجداد خود پیشی بگیرید...
  ما برای همیشه خوب کار خواهیم کرد،
  اگرچه او بیست سال بیشتر به نظر نمی رسد!
  
  باور کن ما سرزمین مادری خود را دوست داریم
  ما برای همیشه خوشبختی می خواهیم...
  لوسیفر، باور کن، ما را نابود نخواهد کرد،
  تابستان خواهد آمد - سرما ناپدید می شود!
  
  همه چیز در روسیه بسیار با شکوه شکوفا خواهد شد،
  انگار دردسر از دنیا رفته...
  به اعتقاد من، دوران کمونیسم فرا خواهد رسید،
  ثروت و شادی برای همیشه خواهد بود!
  
  علم کسانی را که در جنگ ها کشته شده اند زنده می کند،
  مردم برای همیشه جوانی خواهند داشت...
  و انسان مانند خداوند متعال است
  شرور ناپدید خواهد شد، می دانم، تا ابدیت!
  
  به طور خلاصه، شادی برای همه در جهان می درخشد،
  همه مردم دنیا مثل یک خانواده هستند...
  کودکان در بهشت می خندند و بازی می کنند،
  با یک آهنگ عاشق من خواهی شد!
  بنابراین او آواز خواند و بچه ها اورک ها را با سلاح های جادویی به چیزی غیرمعمول خوشمزه و اشتها آور تبدیل کردند. اما حتی زمانی که دختر جادوگر انرژی را از جاروبرقی آزاد کرد، لیوانهایی با ماهی، مخلفات و قوها با پوستهای خوشمزه ظاهر شدند که ارکهای بیرحم به آن تبدیل شدند. و خیلی زیبا بود
  در اینجا فرمانده اورک گوبلین، که تحت ضربه جادوی خوب قرار گرفته بود، به یک کیک معطر سرسبز تبدیل شد که با گل رز، گل های ذرت خامه ای و میوه های شیرین پوشیده شده بود.
  و بسیاری از چیزهای خوشمزه مختلف سلاح های جادویی را در دستان کودکان بی گناه به دنیا آورد.
  اما اسکلت ها نیز پس از اورک ها وارد نبرد شدند. بزرگ و ترسناک. آنها مانند چوب حرکت می کردند. بچه ها با شمشیر و شمشیر به آنها حمله کردند و خنجر پرتاب کردند. و Oenomai از اژدها و دختر پیاده با مسلسل به سمت اسکلت ها شلیک کردند.
  مارگاریتا نیز از جادو استفاده کرد و دندان های مرواریدی خود را نشان داد. و او معجزات مشخصی انجام داد. و جادوی او اسکلت ها را به لیوان های شراب طلایی پر از بستنی های رنگارنگ و کیک هایی با تزئینات غنی تبدیل کرد.
  و از ضربات شمشیرهای پسران، از جمله ویسکونت دو لافر، انواع چیزهای خوشمزه و اشتهاآور پدید آمد. و چنین عطری در سراسر قلعه پخش شد. فقط یک معجزه از معجزه.
  از یکی از اسکلت های عظیم، کوهی کامل از کیک بیرون آمد. و این کیک ها با تمام رنگ های رنگین کمان از کرم های مختلف برق می زدند.
  بله، اینجا چیزهای خوشمزه و بسیار اشتها آور وجود داشت. برخی از اسکلت های سیاه و سفید خطرناک تبدیل به آبنبات چوبی بزرگی شدند.
  و بچه های گرسنه نمی توانستند در مقابل امتحان کردن غذاهای خوشمزه مقاومت کنند. مارگاریتا گونگ را دمید و فریاد زد:
  معده دشمن اصلی ماست
  باور کن ما را به کارهای شیطانی می اندازند...
  وقتی پسری کیک می بیند،
  او را به دزدی فحشا هل می دهند!
  
  پس عزیزم عجله نکن
  زمان خواهد آمد و تو همچنان می خوری...
  و در پیشگاه خدا گناه نکن عزیزم
  در غیر این صورت تبدیل به آتش نشان خواهید شد!
  اونوماوس به بچه ها توضیح داد:
  - تا زمانی که غول آدمخوار شکست نخورد، خوردن غذا خطرناک است. شرور اصلی باید سرنگون شود!
  صدای کوبیدن بلندی شنیده شد و در ابتدا سایه ای غول پیکر ظاهر شد که نیمی از زمین را پوشانده بود و پر از انواع کیک ها و غذاها بود. و سپس خود غول شاخدار. دهان نهنگ نطفه دار و پاهای پنجه ای داشت. و آنقدر بلند است که از قلعهای بزرگ با برجها و اسکلتها بلندتر است.
  بچه ها از ترس جیغ کشیدند و اوباش آدم خوار بلافاصله بزرگ شد.
  مارگاریتا با لبخند گفت:
  - نترس! او فقط زمانی بزرگ است که شما از او می ترسید!
  اونوماس با خشم فریاد زد:
  شما ممکن است ترسو نباشید، اما شما یک احمق هستید، و ما مناظر را دیده ایم!
  دختر جادوگر یاگا جیغ زد:
  - غول عزیز، غول عزیز،
  شیرینی خوشمزه میخوای...
  یا جادوی یک ضربه،
  دوباره آن را به صورت رایگان دریافت خواهید کرد!
  مارگاریتا فریاد زد:
  - بچه ها، یکصدا فریاد بزنید: ما از شما نمی ترسیم! خب بیا دور هم جمع بشیم
  اما برای بچه ها سخت بود که خودشان را جلوی چنین مترسکی جمع کنند . دختر با پاشنه های گرد کوچکش شروع به فرار کرد. ویسکونت دی لافر شجاع تر و چند پسر شروع به نگه داشتن آنها کردند. معلوم بود که بچه ها از ترس رنگ پریده بودند. و سپس مارگاریتا برای دادن شجاعت، آهنگی رزمی از جنگ خواند.
  ما دخترانی از کشور اتحاد جماهیر شوروی هستیم،
  که مشعل تمام دنیاست...
  بگذارید نمونه ای از عظمت را نشان دهیم،
  در اینجا اعمال قهرمانانه خوانده می شود!
  
  دختران زیر پرچم سرخ به دنیا آمدند ،
  و با پای برهنه از میان یخبندان می شتابند...
  دختران و پسران برای روسیه می جنگند،
  گاهی عروس به پسر گل رز می دهد!
  
  یک پرچم سرخ بر فراز کیهان خواهد بود،
  چنان درخشان، مثل شعله مشعل...
  پس از همه، می دانید، قهرمان، ما یک نوسان داریم،
  و بنر ما مثل قرمز می درخشد!
  
  باور نکن فاشیست لعنتی نمیگذره
  و روح روسی هرگز محو نخواهد شد ...
  پیروزی ها حسابی بی پایان باز خواهند کرد،
  بیایید به هر کسی سلام کنیم!
  
  روسیه کشور شگفت انگیزی است،
  تو کمونیسم را به مردم دادی...
  برای همیشه خداوند سخاوتمندانه داده است
  برای وطن، برای شادی و آزادی!
  
  دشمن نمی تواند وطن را شکست دهد،
  و مهم نیست که چقدر ظالم و موذی بود...
  خرس روسی شکست ناپذیر ما،
  سرباز روسی به خاطر پیروزی اش بسیار باشکوه است!
  
  کشور زیبای شوروی،
  دختران در آن به زیبایی خود افتخار می کنند ...
  او برای همیشه به ما داده شد،
  و بگذارید ما اعضای کومسومول منصف باشیم!
  
  ما در حومه مسکو می جنگیم،
  کولاک، بارش برف، و دختران پابرهنه هستند...
  ما وطن خود را به شیطان تسلیم نخواهیم کرد،
  حتی داس های ما دقیق شلیک می کنند!
  
  بنابراین دختران در خشم مشتاق مبارزه هستند،
  و با پاشنه برهنه یک بسته انفجاری پرتاب می کنند ...
  یک فاشیست، او فقط باحال به نظر می رسد،
  در واقع، فقط قابیل شیطانی!
  
  دشمنان نمی توانند دختران را شکست دهند،
  زیر چنین ستاره ای به دنیا آمدند...
  هیولای شکست ناپذیر ما خرس است،
  چه کسی میهن را همسر خود کرد!
  
  ما دخترهای روسی خوب هستیم،
  ما از شکنجه و سرما نمی ترسیم...
  و ما، باور کن، یورش گروه شیطان را دفع خواهیم کرد،
  دشمن از دوز دیوانه خواهد شد !
  
  آنها توانستند دشمن را از مسکو دور کنند.
  اگرچه او سرشار از قدرت عظیم است ...
  ما دخترا خیلی به خودمون افتخار میکنیم
  مخالفان همه در گور خود ناپدید می شوند!
  
  باور نکنید، دشمنان نمی توانند روسیه را شکست دهند،
  از آنجایی که هر شوالیه از پوشک می آید ...
  شکارچی ظاهرا تبدیل به شکار شده است،
  و دشمن هنوز یک کودک است!
  
  اما روح روسی، عالی است، روح را باور کنید،
  میدونی قدرت های پنهانی توش هست ...
  دشمن کاملاً درهم شکسته خواهد شد
  از این گذشته، شوالیه ها در جنگ شکست ناپذیر هستند!
  
  دخترا شک و تردید خود را کنار بگذارید
  ما شجاع ترینیم، می دانید، در جهان...
  بیایید انبوه شیطان را به جهنم بیندازیم،
  بیایید همه دشمنان را در توالت خیس کنیم!
  
  دفاع مقدس تمام می شود
  صلح و صبح بر این سیاره خواهد آمد...
  او برای همیشه با خورشید است، می دانید،
  باشد که تابستان برای همیشه شعله ور شود!
  
  و کمونیسم در شکوه جاودانه،
  و لنین و استالین بزرگ با ما هستند...
  در سینمای خونین فقط اکنون فاشیسم است،
  و اراده ما باور کن قویتر از فولاد است!
  
  روسیه من برای قرن ها حکومت می کند،
  و به تمام کائنات شادی بخشید...
  شما به قدرت یک مشت فولادی نیاز دارید،
  و جسورانه، اما به روشی معقول!
  در ابتدا مارگاریتا به تنهایی آواز خواند، اما سپس انومای، دختر یاگا، ویسکونت د لافر و سایر کودکان این آهنگ را بر عهده گرفتند. و این قبلاً یک گروه کر قوی و با صدای کامل بود که همه چیز از آن لرزید. و غول بزرگ و واقعی شروع به کاهش اندازه کرد. او دیگر چندان باحال و تهدیدآمیز به نظر نمی رسید. و شاخ ها کوچکتر شدند و پنجه ها کوچکتر شدند. وای...
  دختر یاگا با خنده خواند:
  آفرین، آفرین، شما می توانید به او افتخار کنید -
  هفت نفر از یکی نمی ترسند!
  بچه ها یکصدا فریاد زدند و پاهای برهنه خود را کوبیدند:
  ما از تو نمیترسیم،
  زیر پای بچه لگدمال میشی...
  اگرچه ما به اندازه کافی جنگجو نیستیم،
  یاگا بودیم !
  اینها بچه هایی هستند که هم از نظر روح و هم از نظر چهره زیبا هستند. و مانند غول ها می جنگند. اگرچه اکنون غول آدمخوار باید از نظر اخلاقی به پایان برسد. و بچه ها شروع به رقصیدن کردند.
  و دختر یاگا جاروبرقی را گرفت و به اراذل اشاره کرد و شروع به غر زدن کرد.
  یکی از پسرها یک آبنبات چوبی بزرگ به شکل خروس را لیسید که تبدیل به اسکلت شد و دختر یک بستنی گاز گرفت.
  بچه ها غول را تهدید کردند:
  - برای شما هم اتفاق می افتد!
  و به معنای واقعی کلمه تکان خورد. او حتی بیشتر کوچک شد. و لیوان های طلایی با بستنی در تمام رنگ های رنگین کمان شروع به درخشش بیشتر و زیباتر کردند.
  قهرمان پیشگام مارگاریتا دوباره با خشم آواز میهن پرستانه ای از جنگ خواند و بقیه بچه ها همخوانی کردند:
  من هنگام بازی به Komsomol پیوستم
  دختر رویای زیبا...
  فکر می کردم دنیا می ابدی باشد،
  هر روز تولد بهار است!
  
  اما به دلایلی نتیجه نداد،
  یه جورایی نمیتونم عاشق بشم ...
  خب، بچه ها، به من بگویید،
  زندگی یک پارو بسیار قوی است!
  
  ناگهان جنگ ناگهان رعد و برق بلند شد،
  و طوفان مرگ هجوم آورد...
  و دختران من بدن قوی دارند،
  شما می توانید یکباره خود را مورد حمله قرار دهید!
  
  باور کن نمیخوام تسلیم بشم
  تا آخر برای وطن بجنگ...
  ما نارنجک ها را در یک کوله پشتی محکم حمل می کنیم،
  استالین جای پدرش را در دل ها گرفت!
  
  جنگجویان بزرگ روسیه.
  ما می توانیم از صلح و نظم محافظت کنیم ...
  ستارگان آسمان مخمل را سیراب کردند،
  و شکارچی تبدیل به شکار شد!
  
  من، یک دختر پابرهنه، دعوا می کنم
  پر از وسوسه و عشق...
  می دانم، جایی در این بهشت وجود خواهد داشت،
  شما نمی توانید شادی را روی خون بسازید!
  
  رزمندگان بزرگ میهن،
  ما محکم در نزدیکی مسکو می جنگیم...
  و سپس رویای تحت کمونیسم،
  در برابر عالم اموات با شیطان!
  
  بچه های شجاع روسی،
  که تا آخر صادقانه بجنگند...
  با مسلسل تیراندازی می کنند ،
  اگر به یک تاج طلا نیاز دارید!
  
  حتی یک گلوله هم نمی تواند جلوی ما را بگیرد
  عیسی خدای بزرگ برخاست...
  روزهای اژدهای درنده به پایان رسیده است،
  از آسمان روشن تر شد!
  
  دوستت دارم لادای عزیز
  بالاترین خدای سواروگ در جلال خواهد بود ...
  ما باید برای روسیه بجنگیم،
  بهترین خدای سفید با ماست!
  
  روس ها را به زانو در نیاورید،
  گوشت ما را باور کن قابل کنترل نیست...
  استالین و لنین بزرگ با ما هستند
  شما هم باید در این امتحان قبول شوید!
  
  درد وطن هم در دل ماست
  ما به عظمت او ایمان داریم...
  ما به سرعت در را به فضا باز می کنیم،
  زندگی بسیار شیرینی خواهد بود!
  
  ما دختران زیبای پابرهنه هستیم ،
  خیلی سریع از میان برف ها می دویم...
  ما به این ودکای تلخ نیاز نداریم،
  کروبی بال هایش را باز می کند!
  
  ما دختران برای وطن خواهیم ایستاد،
  و ما به کرات های شیطانی پاسخ خواهیم داد، نه،
  قابیل جهنمی نابود خواهد شد،
  و سلام به مسیح نجات دهنده!
  
  دوره ای وجود خواهد داشت - بهتر از این نمی تواند باشد،
  مردگان برای همیشه زنده خواهند شد...
  جهان به بهشت واقعی تبدیل خواهد شد،
  رویای همه محقق خواهد شد!
  مارگاریتا کمی غمگین شد - او در حال حاضر بیش از صد سال سن دارد و او هنوز یک دختر است. و شاید برای همیشه کودک بماند.
  اما بقیه بچه ها از این آهنگ خوشحال شدند و به وجد آمدند.
  و غول آدمخوار مهیب حتی از نظر قد کوچکتر شد و بیشتر شبیه یک جن ترسیده بود تا یک هیولا.
  تکه های بستنی و کیک به سمت او پرواز کردند. بچه ها خندیدند و زبانشان را بیرون آوردند. این خیلی خنده دار به نظر می رسید. و بچه های شاد به چهره سازی ادامه دادند.
  یاگا دختر لب هایش را زد و جیغ زد:
  بچه ها باید بخندند
  بچه ها باید بخندند -
  و چگونه قهرمانان زندگی می کنند!
  و چگونه قهرمانان زندگی می کنند!
  و بابا یاگا جاروبرقی را به اورک ها و اجنه های دیگری که از قلعه بیرون می پریدند اشاره کرد. و انومای و دختر با مسلسل شروع به تیراندازی به سمت آنها کردند. و آنها این کار را عالی انجام دادند . و دوباره لیوان هایی با بستنی روشن، رول کشمشی، کیک خامه ای، ذرت فلکس، آب نبات پنبه و موارد دیگر وجود داشت . همه چیز بوی خوبی داشت و بسیار اشتها آور به نظر می رسید.
  و بچههای جنگجو خندیدند و دندانهای سفید و تیز خود را مانند تولههای گرگ نشان دادند.
  چقدر این عمل شگفت انگیز و منحصر به فرد به نظر می رسید.
  و مارگاریتا با رعد و برق به اورک ها و اسکلت ها برخورد کرد و به دگرگونی فوق العاده آنها ادامه داد.
  پس از آن، دختر پیشگام دوباره یک آهنگ میهن پرستانه و عالی خواند و بقیه بچه ها در گروه کر آهنگ دلنشین و شاد او را برداشتند:
  شیطان ما را شکست نخواهد داد،
  وطن من زیباترین دنیا
  کشور زیبا معروف است ...
  بزرگسالان و کودکان در آن خوشحال خواهند شد!
  
  بگذار نیلوفرهای دره با شکوه در آن شکوفا شوند،
  و کروبی ها سرود شایسته ای می نوازند ...
  پیشور کاپوت خواهد شد،
  روس ها در جنگ شکست ناپذیرند!
  
  اعضای کومسومول با پای برهنه می دوند،
  با پاشنه های برهنه بر برف می کوبند...
  هیتلر خیلی باحال به نظر میای
  من شما را با یک تانک زیر پا می گذارم!
  
  آیا می توانیم نازی ها را شکست دهیم؟
  مثل همیشه پابرهنه هستیم دخترا...
  مهیب ترین شوالیه ما خرس است،
  همه را با مسلسل خواهد کشت!
  
  نه، ما دخترها در حال حاضر خیلی باحالیم،
  ما به معنای واقعی کلمه همه دشمنان را پاره می کنیم...
  چنگال ها، دندان ها، مشت های ما...
  ما مکانی را در بهشت شگفت انگیز خواهیم ساخت!
  
  من معتقدم که کمونیسم سرد وجود خواهد داشت،
  مملکت نصیحت باور کن داره درش شکوفا میشه...
  و نازیسم غم انگیز ناپدید خواهد شد،
  من معتقدم که اعمال شما تجلیل خواهد شد!
  
  من معتقدم که این منطقه به طرز وحشیانه ای شکوفا خواهد شد،
  از پیروزی به پیروزی برگشتیم...
  نیکولای ژاپنی ها را شکست داد،
  سامورایی ها برای پست جواب خواهند داد!
  
  ما به خودمان اجازه نمی دهیم کج شویم،
  بیایید با یک ضربه دشمنانمان را درهم بشکنیم...
  بگذار شکارچی تبدیل به بازی شود،
  بیخود نبود که ورماخت را له کردیم!
  
  
  باور کنید، تسلیم شدن برای ما آسان نیست،
  روس ها همیشه جنگیدن را بلد بوده اند...
  با فولاد تیز کردیم ،
  فورر به تصویر یک دلقک تبدیل می شود!
  
  وطن من اینگونه است
  آکاردئون روسی در آن می نوازد...
  همه ملت ها خانواده ای دوستانه هستند،
  هابیل پیروز می شود نه قابیل!
  
  در شکوه خواهد بود ،
  هر چند دشمن ما ظالم و خائن است...
  ما نمونه ای برای شجاعت خواهیم بود،
  روح روسی در نبردها تجلیل خواهد شد!
  در آخرین عبارت، دختر پیشگام رعد و برق را از عصای جادویی خود و تپ اخترها را با حلقه ها و سنگ های جادویی از انگشتان پا برهنه خود گرفت و رها کرد. بالاخره غولی را که مثل حلزون کوچک شده بود پوشاندند. آن یکی کاملاً توسط درخشش آتشین پوشانده شده بود. بعد دوباره فلش زد. اورک ها و اسکلت ها سرانجام به انواع غذاهای لذیذ شگفت انگیز تبدیل شده اند. بسیار خوشمزه و سرخ شده، از انواع ژامبون، ماهی شکم پر و غاز گرفته تا کیک، شیرینی، کارامل و لیوان بستنی.
  بچه ها شادی کردند و بالا و پایین پریدند. آنها بسیار خوشحال و شاد به نظر می رسیدند.
  اینجا، در جای غول آدمخوار مهیب و سخت، نور از بین رفت. پسری لاغر و با موهای روشن با شلوارک حدوداً هفت ساله ظاهر شد. چنین کودک بی ضرر و شیرین به جای یک هیولای مهیب. چشمانش را پلک زد و ناله کرد:
  - منو نزن!
  مارگاریتا فریاد زد:
  - نترس! ما به شما دست نمی زنیم اکنون می توانید زندگی خود را از صفر شروع کنید و به مدرسه بروید!
  پسر و آدمخوار سابق ناله کردند:
  این چه نوع زندگی مدرسه ای است؟
  هر روز امتحان کجاست ...
  جمع، تقسیم،
  جدول ضرب!
  قلعه غول آدمخوار درست جلوی چشمان ما دگرگون شد. به جای جمجمه، گل هایی با زیبایی افسانه ای روی گنبدها شکوفا شدند. و خود گنبدها از طلا می درخشیدند. و همه چیز چنان باشکوه، درخشان، خیره کننده شد، دیوارهای قلعه با گل پوشانده شد. و به جای خون، چشمهها با جویبارهای الماس روان شدند و ابرها از بین رفتند و چهار خورشید در آن واحد درخشیدند.
  و بچه های آزاد شده با خنده های شاد شروع به فرار از قلعه کردند. لاغر، ژنده پوش، پابرهنه، با این حال خوشحال بودند.
  پسران و دختران به غذاهای خوشمزه هجوم آوردند و بشکه های کوکتل و آب میوه درست از زیر چمن ظاهر شد.
  دختر یاگا با خمپاره به سمت غول آدم خوار سابق پرواز کرد و بستنی به پسر داد. آن را قورت داد و لبخند زد:
  - خوش طعم!
  و با ترس اضافه کرد:
  -ببخشید بچه ها! شرمنده ام که تو را خوردم. چقدر این منزجر کننده است!
  بچه ها بیشتر و بیشتر فرار کردند. از جمله آنهایی که قبلاً توسط آدمخوار خورده شده بود . پسر بی آزار چشمانش را زد و حتی آواز خواند.
  خوب، آیا این یک معجزه نیست، آیا این یک افسانه نیست،
  همه چیز چنین شده است، باور کنید فوق العاده است!
  نه، بهتر است برای ما خوب باشد -
  و شر در بی زمانی ناپدید می شود!
  بله ، این یک پیروزی بود. درست است، یکی از پسرها، با نیم تنه ای بسیار عضلانی و با شلوارک، به سطح بازتابنده نگاه کرد و ناله کرد:
  - قد قهرمانانه من کجا رفت؟
  اونوماوس پرسید:
  - و تو کی هستی؟
  پسری با ماهیچه های بسیار مشخص پاسخ داد:
  - نیکیتیچ.
  و چهره کودکانه اش تیره شد و زمزمه کرد:
  پسر پابرهنه با شلوارک هستم ، چه کسی به من نیاز دارد؟
  آدمخوار سابق با صدای بلند گفت:
  - بیا با هم بریم مدرسه!
  پسرانه اش لگد زد که سنگ شکافت:
  - خب، مدرسه به جهنم! فکر کردم خسته شدم !
  مارگاریتا با آهی جواب داد:
  - درک میکنم!
  پسر دوبرینیا فریاد زد:
  - چی میفهمی! حالا همسرم مرا ترک می کند! چه کسی به من به این کودک خفن نیاز دارد !
  اونوماوس با لبخند پاسخ داد:
  - مهمترین چیز در زندگی روح است. اندازه مهم نیست!
  دوبرینیا اعتراض کرد:
  - نه! تو همسرم را نمی شناسی یک بار آنقدر پاشنه اش را تکان داد که دندان سوت دزد بلبل را درآورد! او سختگیر است و چرا به یک پسر بی سبیل نیاز دارد ! - و پسر دوباره با پای برهنه، کودکانه، اما قوی خود، مانند پتک زد، به طوری که سنگفرش به تکه های کوچک خرد شد. و قهرمان جوان فریاد زد. - زود مرا بالغ کن!
  اونوماس با آهی جواب داد:
  - متأسفانه، ما نمی توانیم این کار را انجام دهیم، درست است؟
  مارگاریتا پاسخ داد:
  - در حال حاضر، واقعاً نمی توانیم، اما اگر برای یک هدف عالی با ما سفر کنید، ممکن است چیزی به ذهنمان برسد!
  پسر دوبرینیا با تهدید پرسید:
  - هدفت چیه؟
  اونوماس با اطمینان پاسخ داد:
  - برای نجات جنس قوی تر در مقیاس جهانی از مرگ. یک آفت در جهان ما وجود دارد و می تواند به شما هم برسد!
  مارگاریتا سری به تایید تکان داد:
  - بله، دوبرینیا، به ما بپیوندید. شما هنوز قدرت قهرمانانه خود را دارید و برای ما بسیار مفید خواهید بود!
  پسری حدودا دوازده ساله بزرگتر یا بلندتر نبود ، اما قدرت بدنی عظیمی داشت. پس سنگریزه را با انگشتان برهنه فشار داد و به معنای واقعی کلمه آن را گرفت و له کرد و پس از آن با لبخند گفت:
  - و من هنوز خوبم! باشه منم باهات میرم برگشتن پیش همسرم ترسناک خواهد بود تا زمانی که بزرگ شوم !
  مارگاریتا با لبخندی که شبیه پری بود پاسخ داد:
  - تصمیم بسیار عاقلانه ای!
  و انگشتان پا برهنه اش را زد. سومین بچه اژدهای شایان ستایش ظاهر شد.
  دختر توضیح داد:
  - نباید مثل گدا با کیف راه بروی!
  . فصل شماره 8.
  دومینیکا در طول انتقال و قبولی در امتحانات بسیار خسته بود. بنابراین، دوشیزگان زیبای او در حمام و دوش طلایی شسته شدند. و سپس او را در یک تخت نرم و گرم در یک اتاق مجلل مجلل برای دانشجویان نخبه و دانشجویان دختر قرار دادند. دومینیکا به رویای عجیبی افتاد، آخرین آرزویش این بود که با شاهزاده اونوماوس باشد ، که برای او همدردی و همدردی زیادی داشت.
  و درست به محض اینکه توسط خدای مورفیوس در آغوش گرفته شد، او
  دومینیکا ناگهان احساس کرد که باد در صورتش می وزد و روی پشتی لغزنده و پوسته پوسته نشسته بود. و ابرها در اطراف چشمک می زنند.
  و دختر برگشت و پسری خوش تیپ و عضلانی را دید که بلافاصله او را شناخت. بله، این شاهزاده اونوماوس بود که یک برده جوان شد. و اکنون او سوار بر اژدهای کوچک و سه سر است. دختری به سمت راست او پرواز می کند. او همچنین بسیار زیبا و شیرین است، با موهای قرمز طلایی. او از اونوماوس پیرتر به نظر نمی رسد. و در سمت چپ یک پسر است. همچنین موهای روشن ، خوش تیپ و بسیار عضلانی، با چهره ای رسا. چنین گروهی از کودکان با کوله پشتی و سلاح. و همچنین این دختر انگشترهایی روی انگشتان پا و دستان خود دارد.
  اژدها وزن اضافی را احساس کرد و شروع به بال زدن بیشتر کرد تا سقوط نکند.
  دختر مارگاریتا عصای جادویش را تکان داد و فریاد زد:
  - شما کی هستید؟ از کجا آمده؟
  اما اونوماس دومینیکا را شناخت و با لحنی مطمئن گفت:
  - این یک برگزیده از سیاره زمین است. طبق پیشگویی، او باید جنس قویتر را در جهان ما نجات دهد.
  دختر مارگاریتا پوزخند زد:
  - از سیاره زمین؟ آیا جنگ بزرگ میهنی را تجربه کردید؟
  دومینیکا با اطمینان تایید کرد:
  - آره اینجوری بود!
  قهرمان پیشگام با کنایه پرسید:
  - و کی گذشت؟
  دختر ضربه خورده با اعتماد به نفس کمتری پاسخ داد:
  - از بیست و دوم خرداد چهل و یکم تا نهم اردیبهشت چهل و پنج، خب البته بردیم!
  مارگاریتا با لبخند پاسخ داد:
  - می دانم که بردیم! وگرنه ما با شما صحبت نمی کردیم. پس این بدان معناست که ما هموطن هستیم، فقط در طول زمان پراکنده شده ایم. چقدر خوب است که با فردی از سیاره خود و حتی بیشتر از کشور خود آشنا شوید!
  دومینیکا با آهی جواب داد:
  - وقتی جنگ بزرگ میهنی تمام شد، پدربزرگ من هنوز به دنیا نیامده بود. این داستان برای ما طولانی است!
  مارگاریتا نیز با آهی گفت:
  - و من زندگی نکردم تا تکمیل آن را ببینم. من در ژانویه 44 به دار آویخته شدم. اما من به پیروزی خود ایمان داشتم. کیف قبلاً آزاد شده بود و استالینگراد و برآمدگی کورسک رعد و برق زدند. چه حیف است که وقتی فقط دوازده ساله هستید ، بدون پیوستن به کومسومول بمیرید.
  دومینیکا متعجب شد:
  -اگه خیلی وقت پیش مردی پس چرا هنوز دختره؟
  مارگاریتا شانه بالا انداخت:
  - من این را نمی دانم. تقریباً صد سال از مرگم می گذرد و من همچنان یک کودک هستم. اما یک نکته مثبت نیز وجود دارد: من اصلاً پیر نمیشوم و حتی یک بار دندانهایم پر نشده است!
  دومینیک خندید و گفت:
  - بله، پیری خیلی بد است، به سادگی منزجر کننده است!
  و بازیگر زن زیبا شروع به خواندن کرد.
  بشریت در اندوه بزرگی است،
  احتمالا همه به او فکر می کنند!
  اشک بر این دریا ریخته شد
  ترس آدم با آتش می سوزد!
  
  سالها در یک کاروان می خزند،
  مادربزرگ روی گونه هایش حنا می مالد!
  و برای هیکل باریک دختر اتفاقی افتاد،
  من نمی فهمم چین و چروک ها از کجا می آیند!
  
  چرا تاج طبیعت روشن است؟
  خالق ماشین ها باید ناگهان پژمرده شود!
  کسی که نیروی باد را به گاری برد،
  او نمی تواند با شر پیری کنار بیاید!
  
  یک زیبایی تبدیل به یک عجایب می شود
  و قهرمان در برابر چشمان ما پژمرده می شود!
  هر آب و هوای بدی در حال حاضر،
  و شبها از ترس وحشی عذابم می دهد!
  
  اما من باور ندارم که هیچ نجاتی وجود ندارد،
  آدم میتونه با خدا بحث کنه!
  به طوری که یک خانواده دوستانه ابدی شود،
  به طوری که جاده به راحتی و با شیب زیاد سربالایی می رود!
  
  پیرزن ها دیگر چین و چروک نخواهند داشت،
  بیایید پیری را در شرم عقب نشینی کنیم!
  و مرد، پسر قدرتمند پیشرفت،
  او با چشمانی روشن به قله زندگی می نگرد!
  
  و زیبایی بی پایانی وجود خواهد داشت
  روزها مانند رودخانه ای پرآب جاری خواهند شد!
  مهربانی انسانی ظاهر خواهد شد
  بالاخره دل پاک و نجیب می شود!
  
  باور کن، لذت جدیدی خواهد آمد،
  با گذشت سالها، عقل افزایش خواهد یافت!
  از این گذشته ، یخ در بدن جوان نمی نشیند ،
  مثل یک بچه مدرسه ای مشتاق درس خواندن برای پنج نفر!
  
  علامت بالاتر است، بیا، دنبال آن بگرد،
  حداقل صد بار دوباره امتحان میگیری!
  و می توانید کیک های عید پاک را با عسل بخورید،
  خب حالا پیر دختر شو!
  دومینیکا چقدر زیبا خواند، یک پریمادونای واقعی. و آوازهایش مانند تریل بلبل پر جثه و رنگین کمانی بود.
  انومای سرش را به نشانه موافقت تکان داد:
  - شما نمی توانید در برابر این استدلال کنید !
  پسر دوبرینیا خاطرنشان کرد:
  - پیری بد است. اما من برای خودم و همسرم سیب های جوان کننده گرفتم. اگر کمی از آنها بخوری، پیر نمی شوی و بچه نمی شوی. و سپس یک جادوگر احمق خود را روی چنین سیب هایی فرو برد. او یک زن مسن بود، اما در نهایت به گلدان رسید. پس باید در همه چیز اعتدال را بدانید و به یاد داشته باشید که همه اعصار تسلیم عشق هستند.
  Enomai ناگهان اشاره کرد:
  - اژدهای من به شدت نفس می کشد! حمل دو نفر برای او سخت است، به خصوص که دومینیکا یک کودک نیست، بلکه یک دختر بسیار بزرگ و عضلانی است. او به یک بروشور جدید نیاز دارد!
  مارگاریتا با اعتماد به نفس در حالی که انگشتان پا برهنه اش را فشار می داد گفت:
  - یک بروشور وجود خواهد داشت!
  یک اژدهای کوچک سه سر ابتدا در هوا ظاهر شد. اما دختر پارتیزان پرتوی از انرژی به او فرستاد و این اژدها شروع به رشد کرد.
  دومینیکا متعجب شد:
  - این جادو در عمل است. این اولین بار است که می بینم اژدها در حال بزرگ شدن هستند.
  مارگاریتا با لبخند پاسخ داد:
  - اژدها مردم نیستند، بزرگ کردن آنها آسان تر است!
  این جانور کمی بزرگتر از سه اژدهای دیگر شد. و یک ضربه دیگر از انگشتان، این بار از دستان، و دومینیکا خود را در یک زین راحت یافت!
  دختر پیشگام سری تکان داد:
  - می بینی چقدر ساده است! حالا شما اژدهای خود را دارید. از این خوشحال باشید!
  دختر کتک خورده با خنده گفت:
  - البته این عالی است ، اما چه فایده ای دارد که با خوشحالی از دیوار بالا برویم؟
  مارگاریتا خندید و جواب داد:
  - آیا تو خواب اژدهای خودت را ندیده ای؟
  دومینیکا صادقانه زمزمه کرد:
  - من خواب هلیکوپتر خودم را دیدم. اما او وقت نداشت برای او پول دربیاورد. بنابراین هیچ چیز برای خوشحالی خاصی وجود ندارد!
  انومای با لبخند خاطرنشان کرد:
  - اما من خواب یک اژدهای شخصی را دیدم.
  دوبرینیا تایید کرد:
  - اژدهای شخصی باحال است! با این حال، اگر من از جادو استفاده می کردم، اسب قهرمان من می توانست به بالا پرواز کند. اما برای جادوهای خاص، جادوگران باید به طلا پرداخت کنند. و اژدها آزاد است.
  مارگاریتا افزود:
  - اژدها نیز خوب است زیرا می تواند به تنهایی از آب تغذیه کند. خوب، کمی علف هرز به آن اضافه کنید، عالی می شود. او از آتش نفس خواهد کشید.
  دومینیکا با کنجکاوی پرسید:
  - واقعا با آلمانی ها جنگیدی؟
  مارگاریتا صادقانه پاسخ داد:
  - من واقعا دعوا نکردم. بیشتر در زمینه اطلاعات و ارتباطات کار می کردم. در روستاها و بین جنگل ها قدم زدم. خوب، هرکسی که از زمستان تا زمستان، کیف گدا و پابرهنه داشته باشد، مشکوک خواهد شد. درست است، او چند بار مواد منفجره را روی نازی ها کار گذاشت. خوب، او فقط زمانی شلیک کرد که مرا گرفتند. او تا آخرین گلوله شلیک کرد. او اسیر شد. خوب، آنها من را شکنجه کردند، هرچند با عجله، و عجله داشتند که مرا به دار آویختند، زیرا ارتش سرخ در آن زمان در حال پیشروی در آن سمت بود. در غیر این صورت می توانستند مدت بیشتری او را عذاب دهند.
  یک بار دو پلیس دیگر را خواباندم و به پارتیزان ها سپردم. خوب، من چیزهایی را درست نمی کنم، اما البته ماجراهای زیادی وجود داشت.
  دومینیکا با لبخند پرسید:
  - سفارشی داشتی؟
  مارگاریتا با آهی جواب داد:
  - نه! فقط مدال "برای شجاعت"، من را کوچکتر از آن می دانستند که چیزی جدی به من اهدا شود. خوب، من نمی دانم که آیا آنها پس از مرگ جایزه گرفتند و چگونه ...
  اونوماوس خاطرنشان کرد:
  - در دوازده سالگی، بد نیست یک دختر جایزه نظامی داشته باشد! بگو با تو چطوره؟
  دختر پیشگام سری تکان داد:
  - خوب، بله، به من بگو، کمونیسم ساخته شده و جنگ ها تمام شده است؟
  دومینیکا آهی کشید و با اطمینان پاسخ داد:
  - نه! از نظر جنگ بدتر شد. اما من نمی خواهم در مورد آن صحبت کنم. اما مردم بدتر شده اند.
  پسر دوبرینیا پیشنهاد کرد:
  - بهتر است در مورد شاهکارهای جادویی صحبت کنیم. در غیر این صورت شما اکنون شروع به صحبت در مورد تانک خواهید کرد ...
  مارگاریتا اخم کرد:
  - از تانک ها چه می دانی؟
  دوبرینیا پاسخ داد:
  - من در دنیای پیشرفته تری بودم و این هیولاهای فلزی وجود داشتند. آنها با صدای بلند شلیک می کنند و بسیار خطرناک هستند. به یاد آوردن آنها مشمئز کننده است.
  دختر پارتیزان پوزخندی زد و گفت:
  - داخل باک بنزین تانک ببر شن ریختم. و او متوقف شد. اینطور بود. و او برای سوراخ کردن چرخهای ماشینهای نازیها از یک جک استفاده کرد . من یک دختر کوچک هستم و انجام این کار برایم راحت تر بود.
  دومینیک خندید و گفت:
  - آفرین! شما یک قهرمان پیشگام هستید. ما باید درباره شما فیلم بسازیم و درباره شما کتاب بنویسیم.
  مارگاریتا سری تکان داد:
  - می دانم، برخی هستند - برای مثال "شیاطین سرخ". در کل نه تنها به خدا اعتقاد نداشتم، بلکه گاهی کارهایی انجام می دادم که الان از آن خجالت می کشم!
  انومای با لبخند گفت:
  - اتفاق می افتد. گاهی خدایان خیلی خوب رفتار نمی کنند. اما در هر صورت، شما اکنون یک جادوگر بسیار با استعداد هستید و باید ...
  او تمام نکرد. دسته ای از میمون های پرنده جلوی آنها ظاهر شد. آنها خیلی دور بودند، اما دید تیزبین پسر جن و دختر جادوگر می دید که این نخستی های بالدار حداقل ده ها کودک را به تور می کشانند. هم دختران و هم پسران بدبخت در پرواز خفه می شوند و به شدت رنج می برند، وقتی به بالا پرتاب می شوند و بدن بچه ها توسط توری های فولادی تور بریده می شود.
  دومینیکا هم این را دید و فریاد زد:
  - ما باید بچه ها را آزاد کنیم!
  دوبرینیا سر تکان داد و شمشیر خود را با فریاد بیرون کشید:
  - ما جسورانه وارد نبرد خواهیم شد،
  برای روسیه مقدس -
  ما با شمشیر می جنگیم،
  من نمی فروشم!
  دومینیکا در حالی که دندان هایش را دراز می کرد، خاطرنشان کرد:
  - البته کمک به کودکان بسیار جالب است. اما آیا ما قدرت کافی داریم؟ من یک افسانه در مورد میمون های پرنده خواندم و به نظر می رسد آنها بسیار قوی هستند!
  مارگاریتا به نشانه موافقت سری تکان داد و آواز خواند:
  جنگجویان تاریکی قطعاً قوی هستند،
  شیطان بدون دانستن عدد بر جهان حکومت می کند...
  اما برای شما ای فرزندان شیطان
  قدرت مسیح را نشکن!
  دوبرینیا خاطرنشان کرد:
  - حریفان مختلفی داشتیم. و این واقعیت که آنها قوی هستند، به عنوان یک قاعده، ما را متوقف نکرد!
  و کوارتت با اژدها به دنبال میمون های پرنده هجوم آوردند. فقط یک دوجین نفر بودند - سیزده نفر. و به همین تعداد بچه اسیر. و این حقیقت تلخ نبرد است.
  مارگاریتا با عجله جلو رفت و با نزدیک شدن به میمون های پرنده فریاد زد:
  - بچه ها را رها کنید هیولاها!
  رهبر میمون ها زمزمه کرد:
  - برو دختر وگرنه تو را هم قنداق می کنیم.
  مارگاریتا با شجاعت پاسخ داد:
  - نه! شما آنها را رها کنید، وگرنه باید با ما بجنگید!
  میمونها زوزه میکشند و دندانهای نیششان را بیرون میکشیدند:
  - هرگز!
  چهار نفر از آنها باقی ماندند تا تور را با بچه ها نگه دارند و بقیه به سمت گروه کوچک نجات دهندگان جوان هجوم آوردند.
  دومینیکا مشت هایش را تکان داد و یک شمشیر در دستش ظاهر شد.
  مارگاریتا پرسید:
  - فنس کشی بلدی؟
  دومینیکا با اطمینان پاسخ داد:
  - یک مفهوم وجود دارد! او در فیلم ها بازی کرد.
  دختر پارتیزان نعره زد:
  - این برای شما مفید خواهد بود.
  دختر بازیگر آواز خواند:
  وقت آن است که شمشیر خود را بچرخانید،
  وقت آن است که عجله کنیم...
  وقت آن است که شمشیر خود را تکان دهید -
  اگر به کارتان بیاید چه می شود!
  آن را در دفترچه یادداشت کنید -
  در هر صفحه!
  وقت آن است که شمشیر خود را بچرخانید،
  وقت آن است که شمشیر خود را بچرخانید،
  وقت آن است که شمشیر خود را بچرخانید!
  پس از آن چهار نفر خندیدند. و میمون های پرنده سعی کردند حمله کنند. آنها مانند بادبادک هایی که به گنجشک ها حمله می کنند حرکت می کردند.
  مارگاریتا با چوب جادو و حلقه های جادویی روی پاهای برهنه خود به رهبر میمون های پرنده ضربه زد . و خیلی محکم ضربه زد.
  رهبر شوک دریافت کرد و سر او بلافاصله به یک کیک نارگیلی بسیار خوشمزه تبدیل شد. و پنجه های میمون پرنده به طرز هیستریکی تکان می خورد. میمون های پرنده دیگر از ترس سوت زدند.
  یکی از آنها به سمت چهار نفر شتافت، اما پسر دوبرینیا با پاشنه برهنه اش به پیشانی او ضربه زد، به طوری که میمون که ضربه محکمی خورده بود، واژگون شد.
  دومینیکا شمشیر خود را تکان داد و شاخ میمون پرنده را برید و پس از آن آواز خواند:
  ما در جنگل در سرزمین میمون های وحشی هستیم،
  بالدارهای آسمان می جنگیم ...
  شکار برای بلعیدن موز رسیده -
  هر که بچه ها را از درخت می دزدد آویزان کنید!
  اونوماوس این بار به بال میمون ضربه زد و خش خش کرد:
  من شوالیه نور هستم، بر زانوهای شما وحشی ها،
  من دشمنان وطن را از روی زمین پاک خواهم کرد!
  و با شمشیرها عدد هشت را ساخت. پس از آن، پسر به طرز ماهرانه ای از نخستی سانان زخمی طفره رفت. و هنگامی که اژدها در آتش سوخت، میمون کور فریاد زد. در همان زمان بوی سوختگی می آمد.
  چهار جنگجو وارد حمله شدند. میمون ها سعی کردند ضد حمله کنند. اژدهاها با فواره های آتش به آنها برخورد می کنند که به معنای واقعی کلمه بال های نخستی ها را به آتش می کشد. و بوی سرخ شده می داد.
  دختری که مارگاریتا گرفت و جریان های جادویی را منتشر کرد. و میمون بعدی به جای سر یک دونات شکلاتی داشت.
  دوبرینیا با انگشتان پا برهنه بال یکی از میمون ها را گرفت و به سمت پرنده دیگر پرتاب کرد. و سپس یک برخورد با جرقه رخ داد.
  پسر تایتان آواز خواند:
  -میدونی من قدرت درخشانی دارم
  دوستی با او مانند بازی با کروکودیل است!
  و سپس دختر دومینیک با شمشیر خود بال میمون را برید. او کج شد و چشمه ای از خون بنفش را رها کرد. پس از آن، او با شریک زندگی خود تصادف کرد.
  دومینیکا با پاشنه برهنه به یکی از موجودات بالدار لگد زد و جیغ زد:
  خب، باشه، موجود در خاک اره به خواب رفت،
  باشه لگد به فکم زدند...
  خوب، آنها مرا روی برانکارد کشیدند -
  بگو متشکرم که زنده ای !
  و دختر با شمشیر به سر میمون دیگری زد . پس از آن، موجودات شروع به فرار کردند. در همان زمان، چهار نخستی بالدار سعی کردند اسیران را ببرند، کودکانی که در توری گیر کرده بودند.
  مارگاریتا یک پرتو جادویی به سمت آنها شلیک کرد، میمون به طور کامل به یک پای دارچینی با فراست تبدیل شد.
  بقیه با فریاد فرار کردند و تور را رها کردند. و بچه های اسیر شروع به سقوط کردند.
  مارگاریتا فریاد زد:
  - تور را نگه دار، بیا، قوی تر.
  و او به سمت اژدها رفت. سه مبارز دیگر به دنبال او شتافتند.
  پسر دوبرینیا خواند:
  آه، کودکی، کودکی، کجا پرواز می کنی؟
  ای کودکی، کودکی، کجا عجله داری...
  پر از میمون های پشمالو، می دانم،
  آنها شما را از کشورهای مختلف می گیرند!
  و پسر قهرمان با انگشتان پا برهنه تور را برداشت. با این حال، پسر بودن با شلوارک مزایای خود را دارد. راه رفتن بدون چکمه برای بزرگسالان ناپسند است، اما برای پسر طبیعی است و می تواند از پاهای قوی خود در عمل استفاده کند.
  هر چهار نفر سرعت تور در حال سقوط را کم کردند و به آرامی شروع به پایین آمدن کردند.
  دومینیکا با لبخندی اشاره کرد:
  - برایت سهم یتیمی آرزو نمی کنم،
  برات روزهای سختی آرزو نمیکنم...
  بگذار سیاره به بهشت روشن تبدیل شود،
  باشد که پروردگار مقدس از کودکان محافظت کند!
  پسرها تقریباً همه پابرهنه خراشیده و پاره شده بودند، به جز یک دختر با لباسی شیک و شاید مجلل و کفش هایی که زمرد و یاقوت دوزی شده بود.
  دختر جیغ زد:
  - مراقب باشید، تیم نجات پدر من دوک است و من قبلاً عنوان بارونس را یدک می کشم!
  دومینیکا با خنده جواب داد:
  پادشاهان می توانند هر کاری انجام دهند
  پادشاهان می توانند هر کاری انجام دهند ...
  اما اغلب شکست
  گاهی می نشینند!
  برای عشق ازدواج کن
  برای عشق ازدواج کن...
  برای شما ضعیف است، هر کسی
  تو خدا نیستی شاه!
  هر کسی برای شما ضعیف است -
  تو خدا نیستی شاه!
  تیم با احتیاط بچه ها را فرود آورد. و او وب را باز کرد. کودکان - پسر و دختر - احساس آزادی کردند. و وقتی می خواستند بدوند، پاشنه های گردشان برق می زد.
  اما مارگاریتا با فریاد تهدیدآمیز آنها را متوقف کرد:
  -بچه ها کجا می روید؟ در مورد تشکر کردن چطور؟
  بچه ها ایستادند. دختر بارونس سری تکان داد:
  - درست است، تو مرا از اسارت نجات دادی. مرا به پدرم بسپار تا اجر بزرگی در انتظار تو باشد. و بگذار بقیه خودشان به آنجا برسند - آنها گدا و پابرهنه هستند.
  پسری از میان زندانیان اعتراض کرد:
  - پدر من شمارش است! و من پابرهنه هستم چون در حین دویدن آموزشی اسیر شدم!
  مارگاریتا پرسید: "چرا تو را دستگیر کردند؟"
  پسر ویسکونت شانه هایش را بالا انداخت؛ نیم تنه ای برهنه و عضلانی داشت، برنزه، ژولیده، و تنها چهره ی گویا، هرچند کودکانه، به نژادش خیانت می کرد.
  دختر بارونس پاسخ داد:
  اسکلنتون ببرند . این یک جادوگر قدرتمند است که از فاصله دور با کوشچی جاودانه ارتباط دارد!
  مارگاریتا لب هایش را زد و گفت:
  - اسکلنتون ، یک جادوگر شیطانی و استاد عناصر، یک مصنوع ببر سیاه دارد. شاید این به نجات جنس قوی تر کمک کند.
  شاهزاده پسر اونوماوس خاطرنشان کرد:
  - علاوه بر این، لازم است دیگر کودکان اسیر که در اسارت جادوگر کابوس هستند، آزاد شوند. در غیر این صورت آسیب بزرگی به جهان هستی وارد خواهد شد .
  دومینیکا نه چندان مطمئن پرسید:
  - آیا این ما را از هدف اصلی دور نمی کند؟
  مارگاریتا اعتراض کرد:
  - برعکس! اگر هر دوازده مصنوع را جمع آوری کنید، می توانید قدرت خداوند متعال را به دست آورید. و این باعث می شود نه تنها جنس قوی تر را نجات دهید، بلکه بسیاری از چیزهای خوب دیگر را نیز ایجاد کنید.
  پسر دوبرینیا فریاد زد:
  - این شگفت انگیز است! سپس ما قادر خواهیم بود کاری را انجام دهیم که سایر قهرمانان هرگز رویای آن را نداشته اند!
  دومینیکا با خوشحالی خواند:
  دنیای ما بی رحم، بی رحم، خائن است،
  خون مردم مثل نهر طوفانی جاری می شود...
  اما مرد باهوش است و به پیشرفتش مشهور است -
  در حین بازی بر موانع غلبه کنید!
  
  تهدیدهای کابوس وار بی شمار
  سرنوشت بی رحمانه، غم انگیز و خنده دار است...
  ما در شک اشک های عجیبی ریختیم -
  غم و اندوه به آسمان نگاه کن !
  
  و ريختن لازم باشد
  در نبردی خشمگین، خون انسان...
  نخ زندگی را با شمشیر، تیر، بشکن،
  ما تا ابد به عشق خیانت نمی کنیم!
  مارگاریتا سر طلایی اش را تکان داد:
  - دومینیک را خوب می خوانی و کلمات معقول به روح می پردازند! اما این کافی نیست...
  دختر بازیگر آواز خواند:
  خیلی سبک شد
  من وطن را نجات دادم...
  من واقعا خوش شانس بودم -
  فقط این کافی نیست!
  فقط، فقط، فقط -
  این کافی نیست!
  پسر ویسکونت چنان پای برهنهاش را کوبید که قطرات شبنم از روی علفهای نارنجی پرید و غرغر کرد:
  - آواز نخوان! بیا بریم اسکلنتوم و تکه پاره اش کنیم!
  مارگاریتا با آهی گفت:
  - راه رفتن خیلی طولانی است. شما باید یا روی اژدها پرواز کنید یا با استفاده از یک مدال منتقل شوید!
  اونوماس با لبخند پرسید:
  - مدال داری؟ پس ما را حمل کن!
  دختر پارتیزان با آهی جواب داد:
  - برای حمل و نقل کل تیم نیاز به شارژ مجدد دارد. بیا فعلا بخوریم بچه ها احتمالا گرسنه هستند.
  دختر بارونس سرش را تکان داد و گوشواره های الماسش به صدا در آمد:
  - بله، این دقیقاً همان کاری است که باید انجام شود. در شکمم آتش گرفته است!
  پسر ویسکونت خاطرنشان کرد:
  - شکم پر در جنگ کر است!
  بقیه بچه ها که اکثرا دختر بودند یکصدا جیغ کشیدند:
  ما می خواهیم بخوریم
  درها را بیشتر باز کنید
  وگرنه آشپز را می خوریم...
  آشپزها یک میان وعده خواهند داشت،
  و بیایید برای افسران وظیفه بنوشیم،
  ما کل اتاق ناهارخوری را ویران خواهیم کرد
  و ما ظرف ها را می شکنیم!
  مارگاریتا عصای جادویش را تکان داد. و یک میز با چندین ظرف و یک کیک روی آن ظاهر شد.
  دختر با خوشحالی خواند:
  بچه ها برای شما جمع کرده اند،
  ما اصلاً ضایعات نیستیم -
  و خوراکی های باحال
  نه فقط فرنی با ارزن!
  دومینیکا سری تکان داد و گفت:
  - ولی اول دستاتو بشور!
  بچه ها با عجله به سمت نهر هجوم بردند. فقط دختر بارونس ایستاده بود. دختر هنرپیشه فریاد زد:
  - آیا به دعوتنامه خاصی نیاز دارید؟
  بارونس جوان زمزمه کرد:
  - و من از خیس شدن دست و پایم با پلبی ها خسته شده ام!
  دومینیکا با قاطعیت جواب داد:
  - پس من به شما اجازه نمی دهم که روی میز بروید!
  دختر بزرگوار گفت:
  دختر پابرهنه نشونم میدی ؟ بله دستور می دهم شلاق بزنید.
  دومینیکا بلند شد و مشت هایش را گره کرد:
  - و به چه کسی سفارش می دهید؟
  بارونس به عقب نگاه کرد. دومینیکا قد بلند و عضلانی بود و پارچه فقط سینه ها و ران های او را می پوشاند. و واضح بود که توپ های ماهیچه ای زیر پوست برنزه می غلتند و کاشی هایی از شکم روی شکم وجود داشت. چنین دختر قهرمانی می تواند شما را بزند.
  اما مارگاریتا با لحنی آشتی جویانه گفت:
  - بیایید همه دستهایمان را بشویم. و اگر شما، دومینیکا، بالغ هستید، پس باید برای ما الگو باشید. پس بیایید همه با هم بشویم.
  و به سمت رودخانه رفت. و با او دختر بارونس و دومینیکا است. آب توسط چهار خورشید گرم می شد، ملایم و گرم، بنابراین شستشو لذت بخش بود. بچه ها حتی در رودخانه شنا می کردند. و شروع به پاشیدن آب روی یکدیگر کردند.
  دومینیکا هم مثل یک دختر بچه به اطراف پاشید و خواند:
  آب، آب، آب سرد،
  بی دلیل نبود که از سطل ریخت!
  و طبیعت شگفت انگیزی در اطراف وجود داشت. گلهای مجلل با اشکال مختلف روی درختان سرسبز رشد کردند. و گلبرگ های این گل ها رنگ ها و سایه های مختلفی دارند. فقط غنچه ها را تصور کنید که با تمام رنگ های رنگین کمان برق می زنند و در پرتوهای چهار خورشید می درخشند.
  این واقعا زیبایی فوق العاده ای است. و پروانه هایی به اندازه آلباتروس ها پرواز می کنند و بال های آنها دارای الگوهای متحرکی مانند پاشیدن امواج دریا هستند. و یک حرکت شگفت انگیز رخ می دهد.
  دومینیکا خواند:
  بال های آن پروانه
  خیلی خوب بودند...
  پسر آرامش خود را از دست داد،
  و از ته دل گفت...
  ویسکونت جوان با آب پاشیدن گفت:
  - بله، همه جا زیباست...
  در واقع، بسیاری از درختان شبیه دم های نگین دار طاووس بودند. و بالای آن ها علاوه بر پروانه ها، سنجاقک های پلاتینیومی نیز بال های خود را به حرکت در می آوردند. و در جنگل صدای پرندگان باشکوه شنیده شد. آنها با صدایشان آنقدر شگفت انگیز و فوق العاده هستند که شما به سادگی شگفت زده می شوید.
  دومینیکا توییت کرد:
  آواز پرندگان سیاه را شنیده اید ؟
  بلبل ها و اوریول ها تندخو هستند...
  و گاهی الاغ ها، الاغ ها اینطوری خروش می کنند،
  دخترها پابرهنه می دوند!
  بله، در واقع، این بسیار خنده دار به نظر می رسید.
  بچه ها بعد از استحمام به سمت میز رفتند. و خلق و خویشان بزرگ شد و از شادی آواز خواندند.
  پری خوب به ما داد
  تعداد زیادی اسباب بازی از انواع مختلف...
  ما توسط نیروی عظیمی متولد شدیم،
  مثل پرندگان و حیوانات!
  
  کودکان در پرتو لبخند بازی می کنند،
  شادی بزرگی به دنیا آمد...
  ما می توانیم در اولین تلاش به آنجا برسیم -
  حتی در یوغ که دیوانه شد، الاغ!
  
  ما با پای برهنه از میان قطرات شبنم می شتابیم،
  ایده های شگفت انگیز زیادی در دنیا وجود دارد...
  بچه ها اشک مروارید می ریزند،
  باور کن روحت شادتر میشه!
  
  کوشچی های شیطانی به ما حمله می کنند،
  بابا یاگا در خمپاره می شتابد...
  آنها با شرارت یک دختر پابرهنه را با شلاق شلاق می زنند،
  و رودخانه سواحل را سیل می کند!
  
  اما ما دختران و پسران کوتاه نمی آییم،
  ما مثل یک تایتان می جنگیم...
  و صدای ما بسیار واضح خواهد بود،
  مانند یک بوق پیشگام، طبل!
  
  خوب، اورک ها مانعی برای ما نیستند،
  یک ترول دیوانه شما را نمی ترساند...
  برای شجاعت پاداش بزرگی خواهد بود،
  اگر کودک در بدرفتاری صفر نباشد!
  
  مار گورینیچ برای پسران شجاع چیست؟
  هیچ مانعی برای ما وجود ندارد، ما مشتاق مبارزه با شر هستیم...
  ما به او یک دسته برآمدگی می دهیم،
  و ما او را مستقیماً در انبار حبس می کنیم!
  
  اگر اجنه شیطانی از یک توپ شلیک کند،
  بعد با باک شات جوابش را می دهیم...
  دست از لکه نکشیدن بچه ها بردار ،
  بیایید یک بار شیطان را شکست دهیم!
  
  به نبرد خونین، مقدس و حق،
  دختران شجاع، پسرا می دوند...
  ما بر قدرت مقدس حکومت خواهیم کرد،
  بیایید اژدهای شیطانی را کاپوت کنیم!
  
  هیچ ساحل شادتری برای عزیزانمان وجود ندارد،
  بیا یه برکه ماهی بگیریم...
  به خاطر الفیای بزرگ و پر زرق و برق،
  پسر ثابت خواهد کرد که او بسیار باحال است!
  
  بیایید دنیا را اینقدر زیبا کنیم
  تا گلهای بهشت در آن رشد کنند...
  حتی اگر گاهی به شکل خطرناکی دعوا کنیم،
  پس از همه، رویاها در نور به حقیقت می پیوندند!
  
  نه، ما هرگز زیر بار دشمن نخواهیم بود،
  بیایید بگوییم دختران، پسرا پیش بروید...
  لشکر کافر را زیر پای خود لگدمال خواهیم کرد
  ما یک فاکتور برای برنده صادر می کنیم!
  
  باور کن، تابستان ابدی در جهان خواهد بود،
  دوران کودکی ما هرگز نخواهد گذشت...
  موفقیت های شوالیه ها واقعا خوانده می شود،
  و به یک کارزار پیروزمندانه بروید!
  
  خوب، وقتی همه ارک ها را شکست می دهیم،
  نبرد با یک پیروزی باشکوه به پایان خواهد رسید...
  در روح پاک من فوق العاده خواهد بود،
  شمشیر را برافراشتیم، سپر قوی!
  بچه ها آهنگ شیطونی خواندند و پشت میز نشستند. آنها شروع به لذت بردن از خوردن اردک سرخ شده، کباب و ماهی با مخلفات کردند.
  دومینیکا به آنها پیوست. او یک برش را با چاقو برید و خاطرنشان کرد:
  - گوشت عالی!
  مارگاریتا سری تکان داد:
  -خب چطور جادو کنم؟ موافقم، از چیز واقعی قابل تشخیص نیست!
  دختر بارونس خاطرنشان کرد:
  - بله ، گوشت عالی، اما ماهی چطور؟
  و من یک قطعه را امتحان کردم. در واقع غذا فوق العاده بود. بچه ها خوردند و با خوشحالی خاطرنشان کردند:
  - چه نوع ظروفی، چه نوع ظروفی،
  کاش میتونستم همه چی رو با خودم ببرم...
  حیف که میز اغلب اینطور نیست -
  آنها به سادگی برای کشتار تغذیه می شوند!
  یکی از دختران گدای پابرهنه پرسید:
  - آیا می توانم مقداری آب نبات شکلاتی بخورم؟
  مارگاریتا خندید و عصایش را تکان داد. مخروط ها که روی درختی به بزرگی دم طاووس آویزان شده بودند، بلافاصله به سمت میز هجوم بردند و به میله های زیبا، حیوانی و ماهی شکل تبدیل شدند که با شکلات پوشانده شده بود و با یک پرکننده فوق العاده پوشیده شده بودند.
  بچه ها با رضایت جیغ زدند:
  - چقدر عالی است ، و همچنین، ما بستنی می خواهیم!
  در آن لحظه چند موش بزرگ با خز قرمز مایل به قرمز از زیر علف های نارنجی بیرون پریدند و سعی کردند به بچه ها حمله کنند. آنها از ترس جیغ می کشیدند، هر موش به اندازه یک گرگ خوب. مارگاریتا با رعد و برق از چوب جادو و حلقه های جادویی پاهای برهنه اش به آنها ضربه زد. و دومینیکا نیز از عصای جادویی خود برای رها کردن یک تپ اختر استفاده کرد.
  لیوانهای شراب طلایی با بستنیهای غنی و شاداب که به شکل گلهای شگفتانگیز قرار گرفته بودند ظاهر شدند. علاوه بر این، با توت فرنگی، انجیر، توت فرنگی وحشی و سایر انواع توت های باشکوه.
  دومینیکا زمزمه کرد و اشاره کرد و به بزرگترین لیوان شراب اشاره کرد که معلوم شد نه تنها طلاست، بلکه با الماس نیز پوشیده شده است. و بستنی در آن مانند یک زیور شگفت انگیز به نظر می رسید که در تمام رنگ های رنگین کمان چیده شده بود. و چقدر زیبا به نظر می رسید.
  مارگاریتا خاطرنشان کرد:
  -شما یک عصای جادویی دارید که از رگ قلب یک اژدها ساخته شده است - این بسیار نادر است. از کجا گرفتیش؟
  دومینیکا صادقانه پاسخ داد:
  - در جنگ! و این درست و شجاع است!
  Oenomaus با لذت می خواند:
  وای بر کسی که بجنگد
  با یک دوشیزه زیبا در جنگ ...
  اگر دشمن خشمگین است -
  من حرامزاده را خواهم کشت ! من حرامزاده را خواهم کشت !
  پسر دوبرینیا غرغر کرد:
  - چی هستی دختر چرا اینطوری میخونی؟ ما باید بخوانیم: با یک پسر قوی در جنگ! به طور دقیق تر، حتی با یک مرد قدرتمند در جنگ. ما از نظر ظاهری فقط پسر هستیم اما سال هاست که مردیم!
  اونوماس خندید و خاطرنشان کرد:
  ما برای همیشه بچه می مانیم،
  فقط سالها تغییر می کنند!
  دومینیکا خندید و گفت:
  - اینجا ما دنیای افسانه ای و دگرگونی خواهیم داشت.
  پس از آن، او شروع به خوردن بستنی جالب خود کرد. طعمش فقط عالی بود این بود که چقدر باشکوه بود. و طعم شیرین و ملایم بستنی روی زبان دختر پخش شد.
  پسر دوبرینیا پس از ماهی و گوشت نیز با خوشحالی به بستنی ادای احترام کرد. این واقعاً یک چیز است، خوشمزه است .
  بچه ها سعی می کردند طوری غذا بخورند که متمدنانه به نظر برسد و غر نزنند. بله، بستنی موش گوشتخوار چیز فوق العاده ای است.
  دومینیکا با لبخندی درخشان گفت:
  چقدر خوبه که بتونی جادو کنی
  و موش بد را تبدیل به بستنی کنید...
  ما یک پنج جامد دریافت می کنیم -
  انجام کاری که اصلاً قرار نیست انجام شود!
  و باز هم قهقهه بچه ها در جواب. و یه جیغ رضایت بخش...
  صدایی در آسمان بلند شد. جایی از لبه اژدهای بزرگی در حال پرواز بود. از دور با وجود هفت سرش کوچک و نه ترسناک به نظر می رسید. و این یک نوع هیولا بود به روشی بی ضرر.
  بچه ها خندیدند و شروع کردند به چشمک زدن. این واقعا سرگرم کننده است. و کف بر کف دست می زنند.
  که یک زنگ وجود دارد.
  دومینیکا آن را گرفت و با انگشتان پا برهنه بومرنگ را پرتاب کرد. او پرواز کرد و دست انداز را قطع کرد و در طول سقوط زیبایی با انرژی از یک عصای جادویی به آن ضربه زد . کیک بزرگی به شکل کلاه ناپلئون ظاهر شد که با خشخاش، گل رز و گل ذرت پوشیده شده بود.
  بچه ها قبلاً سیر شده بودند و با اشتیاق متوسط از هدیه استقبال کردند.
  پسر ویسکونت گفت:
  -کیک ها خیلی خوبه ولی اعتدال رو رعایت کنید...
  دومینیکا نیشخندی زد و گفت:
  آشپزی برای تولدم،
  نوشتم کیک رو تبریک میگم...
  و کتیبه رنگی از کرم -
  وقت رفتن به شهر سن رمو است!
  پس از آن، دختر آن را گرفت و دوباره بومرنگ را راه اندازی کرد. و او پرواز کرد، پرید و چرخید. و دختر دوباره او را با پای برهنه گرفت و خواند:
  به کیک از بالا نگاه نکنید
  زمانی می رسد که تو هم بمیری ...
  شیرینی زنجفیلی مانند گلوله در معبد سوت می زند،
  با رژیم واقعاً خودت را خراب می کنی!
  دختر بارونس به سختی یک تکه کیک را با کلاه خروسی قورت داد، لب هایش را لیسید و خاطرنشان کرد:
  - خوشمزه - لذیذ! اما دیگر مناسب نیست.
  پسر ویسکونت خاطرنشان کرد:
  - چاق شدن طولی نمی کشد.
  دومینیکا با لبخند و به شوخی خواند:
  برای قاشق مامان ، برای قاشق بابا،
  و برای مادربزرگ ملاقه ...
  و در کنار تخت!
  بچهها واقعاً بعد از خوردن غذا سنگین شدند و روی علفهای نرم و نارنجی افتادند و با دماغ خود بو میکشیدند. خوشبختانه هیچ پشه یا حشره درنده در اینجا وجود نداشت. آنهایی که پرواز می کردند بزرگ بودند و گاز نمی گرفتند و عملاً هیچ مشکلی برای آنها وجود نداشت.
  دومینیکا از مارگاریتا پرسید، دختر پیشگام نیز خمیازه ای کشید و سریع کف دستش را روی دهانش گرفت:
  -میخوای بخوابی یا؟
  قهرمان پارتیزان پاسخ داد:
  چه، دختر در بدرفتاری و اضطراب نمی تواند بخوابد؟
  جایی که نامزد در یک جاده جنگلی سرگردان است...
  او در میان علف های نعناع سرگردان است و چیزی نمی داند،
  و سرنوشت لعنتی شوخی و بازی!
  پسر قهرمان Dobrynya قبلاً از بینی خود بو می کشید.
  بله، بچه ها ماجراهای زیادی داشته اند.
  دومینیکا به شوخی خواند:
  ما بدون مشکل به خواب می رویم،
  درست است، بله...
  اما بعد با چه سختی
  ما دیرتر از خواب بیدار می شویم!
  . فصل شماره 9.
  دومینیکا از خواب بیدار شد و از رویای جادویی بیرون آمد که او را به دنیایی موازی برد. پس از آن، دختر با استفاده از یک وسیله طلایی خود را شست و دوش گرفت. مسواک زدم و رفتم سمت صبحانه.
  در آنجا با دختران و دختران دیگری از طبقه نخبگان ملاقات کرد. آنها دست دادند و مودب به نظر می رسیدند. الفها، ترولهای ماده، هابیتهای ماده که شبیه دختر بودند، پورهها، دریادها، دختران انسان نیز وجود داشتند، هرچند تعداد کمی از آنها وجود داشت. یک شرکت زیبا جمع شد.
  دختران با لباسهای زیبا و جواهرات، اما پابرهنه بودند تا در هنگام جادوگری راحتتر از پاهای خود استفاده کنند. و در کلاس نخبگان، آموزش تا حدودی متفاوت بود - آنها به سخنرانیهایی که توسط یک جغد با آتش سریع ارائه میشد گوش میدادند و انواع مختلفی از وظایف را انجام میدادند. اعتقاد بر این بود که دختر از قبل اصول اولیه را می دانست.
  دومینیکا چندین کار را در اینجا انجام داد. او از یک عصای جادویی شلیک کرد و تغییراتی ایجاد کرد. و سپس او طلسم هایی را زمزمه کرد. چندین ترکیب پیچیده از کلمات برای او خوانده شد و دومینیکا آنها را تکرار کرد.
  به عنوان یک بازیگر سینما ، این دختر حافظه خارق العاده ای داشت ، زیرا در مجموعه او نیاز به تلفظ دیالوگ های زیادی داشت.
  و من همه چیز را کاملاً به یاد آوردم. اما اینها همه گل هستند؛ البته نکته اصلی جستجوی مصنوعات برای نجات جنس قوی تر است.
  و به این ترتیب دومینیکا در وضعیت نیلوفر آبی نشست و پاهای قوی و عضلانی خود را به هم پیوست و کمرش را صاف کرد. و دوباره او در یک جهان موازی فرو رفت، جایی که تیم آنها به دنبال راهی برای نجات جنس قوی تر بودند.
  و درست به موقع چون آنجا بود که اجنه و بلبل دزد روی نوک پا می خزیدند. این دو شرور قبلاً یک تور جادویی پهن کرده اند تا تیم پابرهنه خوابیده را بپوشانند.
  مارگاریتا هم خوابید و خواب دید...
  دختر وظیفه منفجر کردن پل را بر عهده گرفت. بنابراین او با پای برهنه، با لباس نخی پاره و با یک کیف گدا به شناسایی رفت. پاییز است و هوا خیلی خوب نیست. شب یخ زدگی بود و علف ها را یخ پوشانده بود که پاهای برهنه دختر ردپای کوچک و برازنده ای روی آن گذاشت. هوا بسیار مرطوب و سرد بود و باران با برف آمیخته بود.
  انگشتان کوچک پارتیزان پابرهنه از سرما و رطوبت کبود شد. اما او با شجاعت به جلو رفت، حتی سرعتش را افزایش داد.
  و در همان زمان آواز می خواند؛
  باران تکه های ستاره را در آسمان پراکنده کرد،
  آنها برای فاشیسم یک تیر تیز آماده کرده اند!
  تانک های ببر فقط زباله هستند - بازار کثیف کثیف ،
  ورماخت در انتظار یک شکست خشمگین است!
  ورماخت در انتظار یک شکست خشمگین است!
  
  رفیق ما استالین، رهبر، قدرت میلیون ها نفر است،
  او یک مشت گرانیتی، یک مسلسل در دست دارد!
  ما می توانیم ارتش را از سدوم شکست دهیم،
  قدرت ما یکپارچه است، خوشبختانه روی زمین!
  قدرت ما یکپارچه است، خوشبختانه روی زمین!
  
  کاری مهمتر از این ندارد ،
  چگونه مردم را نجات دهیم، خیر وطن!
  گوبلز تسخیر شده، به جهنم با مزخرفات،
  و با وجود همه شیاطین، باور کنید پیروزی وجود خواهد داشت!
  و با وجود همه شیاطین، باور کنید پیروزی وجود خواهد داشت!
  
  زیبایی روسی، می دانید، به خاطر قدرتش مشهور است،
  او یک قیطان قهوه ای سنگین دارد!
  و در نبرد با فاشیست ها، جوانان مشهور می شوند،
  کشور نور زنده خواهد شد، بلند می شود!
  کشور نور زنده خواهد شد، بلند می شود!
  
  اجازه نده هیتلر دماغش را به روس ها فرو کند،
  مرد سبیلی فکر می کند خدای باحالی است!
  ما در امتداد یک خیابان برلین راهپیمایی خواهیم کرد،
  نه، آن که پاک نفس باشد، بنده نمی شود!
  نه، آن که پاک نفس باشد، بنده نمی شود!
  
  پرچم ما قرمز است، رنگ خون خشمگین،
  خورشید از قبل بر رایشستاگ می تابد!
  هیچ هدیه سخاوتمندانه ای برای فرزندان عزیزمان وجود ندارد،
  اگر دل شجاع باشد و ترس له شود!
  اگر دل شجاع باشد و ترس له شود!
  بنابراین مارگاریتا، در حالی که سرما پاشنههای برهنهاش را گاز میگرفت، به سمت پل دوید. دور تا دور سیم خاردار است و برج های مسلسل.
  آلمانی ها مهتاب می نوشند و آتش دود می کنند. مارگاریتا به سمت آنها دوید. دختر کوچک بور و فقیر برای کرات ها ترسناک به نظر نمی رسد. علاوه بر این، در چنین رطوبت و سرما، به جز آخرین گداها، به سختی کسی جرات می کند پابرهنه برود.
  و دختر شروع به خواندن یک آهنگ بی ضرر و شاد برای آنها کرد:
  من یک یتیم کوچک فقیر هستم
  در سرما پابرهنه از میان برف می دوم...
  اما صدای دختر خیلی واضح است
  یخبندان را گویی به زور بیرون خواهد زد!
  
  جنگ مادرم را با بمب برد،
  پدر البته به جبهه فراخوانده شد...
  برادر مو فرفری از سرما یخ زده است
  خواهر بزرگتر روی داربست است!
  
  گرسنه، یک پوسته نان را می جوم،
  و پاهای کوچکم از یخبندان سرخ شده اند...
  من جایی هستم که سگ ولگرد شام خورد
  اگرچه دختر ناز و زیبایی است!
  
  من می توانم با جسارت و شجاعت به همه بگویم،
  که البته لعنت به جنگ...
  مهم نیست برای چه می جنگیم،
  هیولا شیطان مقصر این است!
  
  آه، پاهای دختر عذاب می کشد،
  و در این سرما خیلی درد می کنند...
  کاش به زودی در ماه مه گرم طلوع کند
  باشد که شاهین تابناک پرواز کند!
  
  ما می خواهیم وطن خود را زیباتر کنیم،
  اما گرسنگی، سرما، کولاک و کولاک...
  کجا میری روسیه بدبخت؟
  چنین سرنوشت سختی!
  
  من یک دختر هستم، فقط یک کودک،
  من موفق شدم خیلی تجربه کنم...
  من تقریبا از گهواره کار کردم
  فقط چهار پنج تا درس خوندم!
  
  چرا این غم به سراغم آمد؟
  سرنوشت بی رحم دل های شکسته...
  باور کن چنین شیطانی افتاده است
  چیزی که کمی به نظر می رسد و این پایان است!
  
  اما دختر زیر یوغ نشکست،
  او توانست آماده شود و راه می رود ...
  او یک کودک است، به دور از پیری،
  و او از پا برهنه زدن لذت می برد!
  
  رد پای دختر کوچولو زیباست
  رافائل روی آنها نقاشی کشید ...
  و من معتقدم که کوچولو خوشحال خواهد شد
  خداوند فرزندان خود را خواهد دید، مرا باور کنید!
  
  به همین دلیل آهنگ را می خوانم
  به جلال خدای مسیح خداوند...
  من معتقدم که این سیاره به بهشت تبدیل خواهد شد
  و من پدرم را ملاقات خواهم کرد، باور کن!
  
  آنگاه زمان خواهد آمد و آنها دوباره برمی خیزند،
  کی مرد، کی مرد و کی مریض شد...
  و شادی در پیری و کودکی وجود خواهد داشت،
  چون عیسی می خواست!
  
  آری در برابر خدا زانو خواهم زد
  این مزمور را در شادی نور به جا خواهم آورد...
  به نام همه نسل های آینده
  هیولاهای جنایتکار شکست خواهند خورد!
  
  آنگاه دختر در خوشبختی ابدی خواهد بود،
  و همه مردم زمین مادر...
  هوای بد مطلق از بین خواهد رفت،
  مردم ما شکسته نمی شوند!
  
  خودش را به صلیب کشید، زانو زد،
  صلیب نقره ای را بوسید...
  ظاهراً او برای خدا کم کاری کرده است
  عیسی برای ما از بهشت نازل شد!
  
  به زودی همه در کنار خداوند متعال خواهیم بود
  در دستان زیبا و پر مهر او...
  بگذار افکارمان بالاتر برود
  و قدرت در یک مشت کودکانه و قوی نهفته است!
  
  و اکنون دعا را می خوانم،
  گفت: خدایا مرا ببخش...
  اکنون با او روی پایه هستیم،
  و من و مسیح، باور کنید، در راه هستیم!
  
  و ما دست در دست او به بهشت خواهیم رفت،
  و باران طلایی آنجا خواهد بارید...
  خداوند شخصیت سخاوتمند خود را نشان خواهد داد،
  و دشمن را مستقیماً به لرزه در می آورد!
  
  بالاخره خوشبختی در دنیا هست،
  ما منتظر ظهور مسیح بوده ایم...
  ما مانند فرشتگان به یک مهمانی روی هوا پرواز می کنیم،
  عشق خداوند روشن و خالص است!
  بعد از چنین آهنگی نازی ها احساساتی شدند و دختر نگون بخت را برای گرم کردن وارد کردند و به او چای داغ دادند. مارگاریتا قصد داشت بی سر و صدا یک ماده منفجره مبدل به عنوان یک قرص نان را در کیف خود زیر ریل بگذارد، اما وقت نداشت - او از خواب بیدار شد.
  بلبل دزد و اجنه خیلی به هم نزدیک بودند. اجنه به جای بینی برآمدگی داشت، صورت نسبتاً زننده و نیش های بلندی داشت. او همچنین قدش تقریباً سه متر است. جای تعجب نیست که او تور را کشید. و بلبل مردی چاق و سرخرنگ با گونههای همستر، دندانهای جلویی بیرون زده و با لباسی مجلل با مدال بود. خوب، به علاوه یک سبیل، معمولی پروس ها.
  بلبل سارق که دید حمله غافلگیرانه نتیجه نداد، دو انگشتش را در دهانش گذاشت و سعی کرد سوت بزند.
  دومینیکا با پاشنه برهنه به او ضربه ای زد . و دزد از درد غرش می کند. و حتی خون هم بیرون می ریخت.
  اجنه چماق خود را تاب داد. پسر قهرمان دوبرینیا از جا پرید و از موهای اجنه گرفت و به پشت افتاد و او را روی خود انداخت. اجنه مانند کاکتوس با گل به گیاهی برخورد کرد و کر کننده زوزه کشید. و غرش او مانند خر وحشی بود.
  مارگاریتا پوزخندی زد. بلبل دوباره سعی کرد سوت بزند که دومینیکا با زانویش به چانه او ضربه زد. و خس خس سینه کرد.
  پسر قهرمان دوبرینیا خواند:
  اجنه از ما پرسید
  تو کامو می آیی ؟
  به سمت شهر رفت -
  ما کارهایی داریم که باید انجام دهیم!
  گابلین سعی کرد دوباره با چماق حمله کند. پسر قهرمان از ضربه طفره رفت و دوباره مرد بزرگ را روی خود پرتاب کرد، زیرا دوبرینیا قدرت یک کودک را ندارد. و به نظر می رسد همه چیز رو به راه است.
  اجنه دوباره دراز شد. و آهسته تر بلند شد. بچه ها بیدار شدند و شروع کردند به پرتاب مخروط های طلایی به طرف شیطان مرداب. او را زدند و او را غرش کردند. و تکان بخورد.
  مارگاریتا عصای جادویش را تکان داد. و مخروط ها شروع به تبدیل شدن به کیک کردند و آنها به معنای واقعی کلمه اجنه را با خامه آغشته کردند و باعث شد که او مانند یک لوچ در ماهیتابه تکان بخورد.
  و دوبرینیا نیکیتیچ بلبل دزد را در آغوش دراز خود بلند کرد و او را روی درخت کاج سنگینی با مخروط های نقره ای انداخت. از ضربه، بلبل سقوط می کند و می لرزد، و او را مجبور می کند روح را تسلیم کند، یا بهتر است بگوییم، خون را بیرون بیاورد.
  پسر دوبرینیا خواند:
  - بلبل دزد، تو یک شرور هستی،
  صورتت بزنه ...
  تو الان مرده ای ای رذل
  تو را هم بکش سوت زن!
  و سپس آن را می گیرد و تا جایی که می تواند با مشت به سرش می زند. بلبل دزد در گوشش زنگ می زند. و دومینیکا عصای شاخص خود را به سمت اجنه نشانه رفت، و اینکه چگونه طلسم پیچیده ای را برای دگرگونی انجام داد. و آن را به یک نیروی کشنده تبدیل می کند که در آن آبشارهای انرژی وجود دارد.
  و بعد ... یک پسر مودار قد بلند سه متری بود و حالا جای او میزی پر از انواع غذاهای بسیار غنی و شیرینی های فوق العاده بود. و چنین عطرهایی از این آشپزخانه شگفت انگیز می پیچید.
  دومینیکا توییت کرد:
  - اینها دگرگونی ها و معجزات معجزه است،
  ما در هر چیز بهشتی بهشت را می بینیم...
  چنین زیبایی درخشان در همه جا ،
  خداوند متعال دوباره برخیزد!
  در واقع، روی میز سینیهای طلایی و نارنجی، شگفتانگیز و درخشان فلزی با کیک، با کرمهایی با دهها رنگ و سایههای مختلف، و همچنین غذاهای بسیار فوقالعاده دیگر، و سرریزهای معطر، از همه خوشمزهتر، قرار داشت .
  و دونات ها چقدر باشکوه بودند، پر از پودر فوق العاده. اینجا دیگر اضافه یا تفریق وجود ندارد. و لیوانهایی با کوکتلهایی از آبمیوههای مختلف، با پرکردنهای فوقالعاده که با عطر و طرحهای شیرین با لعاب شوکه میشوند. و چه نوع جوانه هایی وجود داشت؟
  مارگاریتا با گیجی لبخند زد و با تعجب گفت:
  -شیطون رو کردی! خوب، مهم نیست ! باید بتونی همچین کاری بکنی!
  دومینیکا متحیر پرسید:
  - سخته؟
  دختر پارتیزان جواب داد:
  - بله، تقریبا غیرممکن است! و شما توانستید چنین کاری را انجام دهید.
  در همین حین بلبل دزد دوباره سعی کرد سوت بزند. و گونه های پهن و همستر مانندش را پف کرد. اما پسر قهرمان، به محض اینکه آن را بگیرد، با مشت کودکانه، اما کشنده، مانند پتک، آن را شارژ می کند. و سوت زن، اتفاقا، بیش از یک بار ناک اوت می کند، به نظر می رسد یک دندان طلایی کنده شده و ریخته شده.
  و وارونه پرواز کرد. به زمین افتاد و طوری دراز کشید که انگار ناک اوت شده بود. اما بعد از جا پرید و دوباره انگشتانش را در دهانش گذاشت و دمید. اما به جای سوت، تمام چیزی که به گوش می رسید یک هیس رقت انگیز بود. و خیلی خنده دار است. بچه ها خندیدند. بلبل دزد غرغر کرد:
  "در یک لحظه تو را می بلعم، تو را می بلعم، تو را می بلعم، رحم نمی کنم!"
  در پاسخ، دوبرینیا، این پسر قهرمان، با پاشنه برهنه اش به چانه بلبل لگد زد. و دندان ها دوباره پرواز کردند. سارق اصلی با انداختن دست هایش به عقب به عقب خم شد.
  دوبرینیا فریاد زد:
  و چه کسی را در جنگ خواهیم یافت، و چه کسی را در جنگ خواهیم یافت،
  ما با آن شوخی نخواهیم کرد، ما یک گاد مگس را خواهیم کشت!
  ما تو را مثل مگس می کشیم!
  دومینیکا عصای جادویی خود را به سمت بلبل شکست خورده دزد گرفت. مارگاریتا خاطرنشان کرد:
  - آیا شما هم می خواهید او را متحول کنید؟
  دختر بازیگر سری تکان داد:
  - بگذار حداقل چیز مفیدی وجود داشته باشد!
  دختر پارتیزان خواند:
  پسر در غل و زنجیر یک برنامه آهنین بود،
  و من فقط یک چیز سالم خوردم...
  به دلیل بار سنگین، ناگهان حمله ای رخ داد،
  و معلوم شد که یک نابغه سایبری با قدرت عظیم است!
  و سپس دومینیکا چرخید و با عصای جادویی خود یک عدد هشت را ساخت.
  و حالا، به جای بلبل دزد، یک کوه کامل از شیرینی، دراژه و بخش هایی از بستنی ظاهر شد.
  صدای خنده ای شاد شنیده شد و بچه ها شروع به پریدن از چمن کردند. آنها ناز، اما لاغر، ژنده پوش و به طور سنتی پابرهنه بودند. و با حرص و طمع زیاد بر روی خوراکی هجوم آوردند که بلبل دزد و گابلین مرداب به آن تبدیل شدند. مارگاریتا با انگشتانش سوت زد و فریاد زد:
  - بس کن بچه ها و دخترا! من شما را درک می کنم، شما بعد از اسیر شدن توسط این شرورها گرسنه هستید، اما اول دستان خود را بشویید.
  و چگونه رعد و برق را از چوب جادو رها می کند. پسرها مجبور شدند با پاشنه های آبی رنگشان به سمت رودخانه بدوند. در واقع خوردن غذا با دست های کثیف بی ادبی است.
  دومینیکا پرسید:
  - اینها اسیران و اسیران بلبل و گابلین چیست؟
  مارگاریتا سر روشنش را تکان داد:
  - بله دقیقا! ما آنها را آزاد کردیم. به عبارت دقیق تر، این شما بودید که مرا آزاد کردید. و این خیلی باحاله
  بیش از صد کودک دختر و پسر بودند. طبق معمول، نمایندگان جنس منصف سه برابر بیشتر از جنس قوی تر هستند.
  دومینیکا با تعجب پرسید:
  - اینجا همه آنها دوازده سال بیشتر به نظر نمی رسند. چه، این دزدان بزرگسالان را نکشته اند؟
  مارگاریتا توضیح داد:
  - نه، البته بزرگترها را هم می کشند. تنها پس از رهایی، بزرگسالان اجساد کودکان را دریافت می کنند. همانطور که، برای مثال، با Dobrynya Nikitich بود. و با من هم هنوز شبیه یک دختر بودم.
  این دختر بازیگر خاطرنشان کرد:
  - کودکی ابدی، مثل یک افسانه، عالی است ! و حتی می توانید بگویید - عالی!
  مارگاریتا در حالی که دندانهایش را بیرون میآورد، جیغ زد:
  - بله، اینها دنیاهای شگفت انگیزی هستند که در آنها همه چیز بسیار باحال است . اما در اینجا خطرات زیادی وجود دارد. به ویژه، افرادی هستند که بسیار خطرناکتر از اجنه و بلبل دزد هستند.
  دومینیکا با زمزمه پرسید:
  - مثلا کی؟
  دختر پارتیزان به آرامی گفت:
  - پیرزن شاپوکلیاک!
  این بازیگر دختر در توییتی نوشت:
  آفرین، آفرین، مادربزرگ رهبر است!
  دوستی با او مانند بازی با کروکودیل است!
  و دختر آن را گرفت و مخروط را با انگشتان پا برهنه پرتاب کرد. به سنجاقک برخورد کرد. حشره منفجر شد و به شکل کوفتی پراکنده شد.
  مارگاریتا در حالی که سرش را با فرهای طلایی تکان می دهد، خاطرنشان کرد:
  - کشتن موجودات خوب نیست!
  دومینیکا خاطرنشان کرد:
  - اما این فقط یک حشره است!
  مارگاریتا در پاسخ آواز خواند:
  - آب دهانت را به باد تف می کنی،
  حشره یا مورچه را له نکنید...
  حتی یک شاخه را در جنگل نشکن -
  تمام زندگی روی زمین یک خانواده است!
  دختر هنرپیشه در حالی که دندانهایش را بیرون میکشید، جیغ زد:
  - من، تو، او، او - با هم کل کشور،
  با هم یک خانواده دوستانه!
  در کلمه ما صد هزار من!
  بچه ها خود را در جوی آب شستند. و حالا آنها شاد و براق به سمت غذا دویدند .
  دومینیکا و مارگاریتا طلسمی را با هم زمزمه کردند و میز طولانی تر شد. حالا فضای کافی برای نشستن همه وجود داشت.
  بچه ها در حالی که پاهای برهنه خود را تکان می دادند، نشستند و با صدای واضح خود با هم آواز خواندند:
  سفره مثل برف پهن می شود
  و چیزهای خوب قرار گرفتند ...
  بچه ها همه موفق خواهند شد،
  و کباب از چبوراشکا!
  پس از آن شروع به خوردن کردند. اینجا خیلی بچه های زیبا هستند، حتی اگر از گرسنگی و محرومیت خسته شده باشند.
  دومینیکا و مارگاریتا از آنجایی که سیر شده بودند، بدون دوبار فکر کردن، شروع به رقصیدن کردند. و بیایید پاهای برهنه، تراشیده و برنزه شما را زیر پا بگذاریم.
  دختران با صدای درخشان خود آواز خواندند.
  من در یک کشور فضایی به دنیا آمدم
  جایی که همه دخترا خیلی دعوا میکنن...
  شیطان نمی تواند وطن را شکست دهد،
  به افتخار مادر ما روسیه!
  
  ما قادر خواهیم بود از روسیه مقدس دفاع کنیم،
  و هر چقدر هم که دشمن ظالم و موذی باشد...
  ما حریفمان را سخت شکست خواهیم داد،
  و روح روسی با شمشیر تجلیل خواهد شد!
  
  روسیه، این سرزمین مادری من است،
  مقدس و زمینی کیهانی...
  همه ملت ها یک خانواده هستند،
  و دختر برای همیشه جوان است!
  
  ما در نبردها از میهن خود دفاع خواهیم کرد
  هیچ شانسی برای دشمن شیطانی وجود ندارد ...
  بالای سر ما کروبی بال طلایی است.
  به سرباز روسی هدیه بدهیم!
  
  در روسیه همه چیز خوب است، خوب است،
  و اراده ما قوی تر از فولاد خواهد بود...
  پسرک پارو محکمی در دست دارد،
  و رفیق استالین آنجا حکومت می کند!
  
  مردم سرزمین مادری من را دوست دارند،
  برای همیشه زیباترش میکنیم...
  وطن با یک روبل دزدیده نمی شود،
  و خدا سواروگ مسیح بزرگ است !
  
  باشد که میهن من جلال یابد،
  دشمن را در نبرد نابود خواهیم کرد ...
  لادا مادر خدا برای من عزیز است،
  اجازه دهید دشمنان روسیه به قدرت خود برسند!
  
  اگر لازم باشد می توانیم خون دشمن را بریزیم
  روسیه را نمی توان به زانو درآورد...
  شکارچی به زودی تبدیل به شکار می شود،
  و رهبر بزرگ، لنین، با ما خواهد بود!
  
  ما وسعت فضا را فتح خواهیم کرد،
  ما شادی، شادی را به تمام کائنات هدیه خواهیم داد...
  مسکو حتی بالاتر از خود رم است،
  با قدرت تغییر ناپذیرش در نبرد!
  
  وقتی جنگ به سرزمین روشن ما می رسد،
  ما شخصیت قدرتمند خود را به پیشوا نشان خواهیم داد...
  روسی هزینه سخاوتمندانه ای دریافت خواهد کرد،
  ما از خورشید بالاتر و از درختان زیباتریم!
  
  باور کن روسیه ویران نخواهد شد
  هورد ما را به زانو در نخواهد آورد...
  برای وطن خود بجنگید و نترسید
  روسی ضعف و تنبلی نمی شناسد!
  
  کشور عزیز ما دوباره طلوع خواهد کرد
  قدرت خود را به تمام کائنات نشان خواهد داد...
  و شیطان هلاک خواهد شد
  دشمن میهن به گور فرو می ریزد!
  این گونه بود که دختران با پاهای برهنه می پریدند و مانند شیاطین می چرخیدند و با طناب های دوتایی شروع به غرش و پریدن کردند.
  دخترهای زیبا و پرخاشگر اینجا هستند . و چگونه جیغ می کشند، بالا می پرند.
  خوب، بچه ها می خورند و از خودشان هم می خوانند. و آنها این کار را به شیوه ای بسیار مثبت انجام می دهند. اینها آهنگهای آنهاست و مانند یک فرفره به دور خود می چرخند.
  دخترای درجه یک
  اما پس از آن یک پروانه بسیار بزرگ مانند یک اژدهای واقعی در آسمان ظاهر شد. و بالهای او آنقدر بزرگ بود که مانند طلایی که با سنگهای قیمتی پوشیده شده بود می درخشید. و بسیار شگفت انگیز و زیبا به نظر می رسید. اینها در واقع، صادقانه بگویم، پروانه هایی بودند که بسیار بزرگ بودند، مانند دایناسورها.
  دومینیکا با لبخندی اشاره کرد:
  - اینجا هیچ معجزه ای نخواهید دید. حیرت آور!
  مارگاریتا خندید و جواب داد:
  - بله، اینها در واقع بندپایانی هستند که شگفت زده می شوند. اما این عجیب ترین چیز نیست. خیلی چیزهای خیلی باحال دیگه هم هست.
  دومینیکا خواند:
  اما نه کتاب و نه موزه،
  آنها جایگزین دوستان ما نخواهند شد!
  و دختر از چوب جادو یک پرتو آزاد خواهد کرد. و لیوان های کوکتل جدید ظاهر شد. و بچه ها به آنها حمله کردند.
  به این ترتیب همه چیز عالی شد . و فقط نوعی موسیقی در ذهنم پخش می شود.
  و چگونه دومینیک و مارگاریتا نمی توانند آواز بخوانند.
  زیباها با پای برهنه حمله می کنند،
  آنها دارند می دوند، دخترهای خوبی ...
  اگر می خواهید با مشت خود به فریتز ضربه بزنید،
  یا با مسلسل برش می زنند !
  
  دخترا نمیتونن شک کنن
  مرده های نازی ها را دفن خواهند کرد...
  و او را با لگد محکم از روی پاهایش خواهند انداخت ،
  و در جایی گرگ ها گوشتخوار زوزه می کشند!
  
  روسیه، این کلمه برای سربازان است،
  وقتی، باور کن، سردتر نمی شود...
  اگرچه گاهی اوقات اوضاع تاریک است،
  جایی که قابیل سیاه شیطانی پیروز می شود!
  
  باور نکنید، اعضای کومسومول فرار نمی کنند،
  و اگر فرار کنند، فقط برای حمله...
  و همه نازی ها به یکباره کشته خواهند شد
  و پیشور تا بلوک برش بالا می رود!
  
  روسیه، این سرزمین مادری من است،
  او درخشان است ، به سادگی زیبا ...
  کسی که ترسو باشد حتی یک روبل هم ارزش ندارد
  و می دانید، بحث کردن با یک جنگجو خطرناک است!
  
  اما بدانید که ما فاشیست ها را شکست خواهیم داد،
  شر بر تاج و تخت سلطنت نخواهد کرد...
  بالای سر ما کروبی بال طلایی است،
  و خدا سواروگ با عظمت در تاج!
  
  هر که ترسو است باور کن برده ضعیفی است
  سرنوشت او یکی است - تحمل توهین ...
  امروز شما مکانیک هستید، فردا سرکارگر هستید،
  و خودت میتوانی پشت دیگران را بزنی!
  
  دختران قدرت دارند، فقط یک آتشفشان،
  گاهی با قدرت کوه ها را خراب می کند...
  جنگ با طوفان شیطانی در حال وقوع است،
  و مرگ رک و پوست کنده نژاد بشر را نابود می کند!
  
  من صادقانه به شما خواهم گفت، شوالیه ها،
  وقتی ما روس ها متحد باشیم قوی هستیم...
  برای خوردن با چنگال و چاقوی خود به یک میان وعده نیاز دارید،
  ما شوالیه هایی هستیم که در نبردها شکست ناپذیریم!
  
  ایمان ما به خداوند مسیح چیست؟
  اگرچه ما نیز به لادا احترام می گذاریم ...
  رفیق استالین مثل پدر ماست،
  و جایی از کمونیسم بهشت خواهد بود!
  
  کسی که زمانی مرده بود زنده می شود
  و ما زیباتر و عاقل تر خواهیم شد...
  و آن مرد، البته، بسیار مغرور است،
  هر چند گاهی حرف های بیهوده می زند!
  
  در عشق، وطن ما مانند یک ستاره است،
  باور کن هیچوقت خاموش نمیشه...
  یک رویای بزرگ محقق خواهد شد
  صلح و شادی در سراسر جهان وجود خواهد داشت!
  
  من ماریا را دوست دارم، به لادا احترام می گذارم،
  سواروگ زیباست و پرون عالی...
  من عاشق عیسی و استالین هستم
  چهره های مقدس نمادها برای من عزیز هستند!
  
  بهشت واقعی کی خواهد بود؟
  باور کن همه ی امیدت بهش میرسه...
  قلبت را به وطن بده
  همه چیز خوب خواهد بود، قوی تر از قبل!
  پس از آن بالاخره بچه های آزاد شده غذا خوردند. سپس آنها به صورت یک گروه تشکیل شدند. بیش از صد دختر و پسر
  و راهی راهپیمایی شدند. دوبرینیا با لبخندی شیرین اشاره کرد:
  - مطمئنم دعوا میکنن!
  و پسر قهرمان روی اژدها پرید.
  اونوماوس خاطرنشان کرد:
  - چنین جدایی خیلی آهسته حرکت می کند. ما روی اژدها خیلی سریعتر حرکت می کنیم. و در اینجا شما همچنین باید بدانید که چه زمانی باید متوقف شوید.
  بچه ها ساخته شدند. فقط یکی از بارونس ها با وقار و حتی مجلل لباس پوشیده بود. بقیه شبیه گداها، راگامافین های جوان بودند . با این حال، حرکت با پای برهنه بسیار ماهرتر است.
  دومینیکا خاطرنشان کرد:
  - اگر دختر بارونس راه برود، آن وقت کفش های گرانبهایش خراب می شود و از هم می پاشد. شاید شما هم باید مثل بقیه پابرهنه باشید؟
  بارونس پاسخ داد:
  - نمیتونی صبر کنی! بهتر است مرا نزد پدرم دوک بفرستید، او به شما جایزه می دهد و به شما آسیبی نمی رساند!
  مارگاریتا سری به دومینیکا تکان داد:
  شما چنین قدرت طبیعی جادویی دارید. پس بیا با هم بگیریم و بارهای تابناک بفرستیم و دختر را به قلعه پدرش بیندازیم!
  این دختر بازیگر خاطرنشان کرد:
  - در مورد ثواب چطور؟
  مارگاریتا خندید و گفت:
  - خوب، آنها به شما یک کیف طلا می دهند، پس آیا این واقعاً زیاد است؟ علاوه بر این، من می توانم از درختان و مخروط های معمولی طلا بسازم، و شما هم می توانید!
  دومینیکا سوت زد:
  - وای! بنابراین ما می توانیم برای خود یک دوکدام بخریم!
  دختر پارتیزان اعتراض کرد:
  - ممنوع است! طلای جادویی در گردش ممنوع است، در غیر این صورت مقدار آن بیشتر از آهن خواهد بود. می فهمی تورم سکه گرانبها!
  دومینیکا خاطرنشان کرد:
  - آیا این مانند هیپربولوئید مهندس گارین است؟
  مارگاریتا سری تکان داد:
  - یه چیزی شبیه اون. من این کتاب را وقتی کوچک بودم خواندم. بله، پس از آن استاندارد طلا سقوط کرد، و ترسناک بود .
  انومای با لبخند خاطرنشان کرد:
  - اما با این حال، شاید یک بارونس را بالا ببرید؟ برای اینکه او اینقدر نفرت انگیز نباشد!
  دوبرینیا با لبخند سری تکون داد:
  - بله، ما بلافاصله این کار را انجام خواهیم داد،
  بیا یه چیز باحال بهش بدیم
  بارونس دوباره پاشنه اش را روی چمن کوبید و نعره زد:
  - منو ببر پیش پدرم! یا من همه شما را اعدام خواهم کرد!
  بچه ها یکصدا خندیدند.
  ناگهان یک آدمک کلاهی از زیر چمن ظاهر شد. معلوم بود که هنوز خیلی جوان بود و ریش نداشت. اما با یک عصای جادویی در دست.
  صدای کوچکی گفت:
  - بعد صدای یک دختر هوس باز را می شنوم. شاید وقت آن رسیده که او را آموزش دهیم؟
  بارونس فریاد زد:
  - فقط امتحانش کن، شیرخوار !
  و سعی کرد گنوم را با پای کفشش حرکت دهد. عصای جادویش را تکان داد. دختر و پسر هوس باز از مردم باستان ناپدید شدند.
  دومینیکا فریاد زد:
  - وای!
  مارگاریتا سری تکان داد:
  - این یک پسر کوتوله است. یک نوع خاص از گنوم با استعداد سحر و جادو. حالا دختر دمدمی مزاج را برد تا بزرگ شود. و ظاهراً بارونس باید فرهنگ، ادب و وجدان کار کند.
  انومای با لبخند گفت:
  - و من می خواستم او را کتک بزنم! و بنابراین، بار از روی دوش شماست.
  دوبرینیا پیشنهاد کرد:
  -به اسکلت می روی؟ پس شاید وقت آن رسیده که به جاده برسیم.
  مارگاریتا خاطرنشان کرد:
  - کمی نزدیک تر، قلعه جادوگر شیطانی باستیندا است که صاحب یک مصنوع دیگر از دوازده مورد است - یک موش زرد. این چیزی است که ما باید می گرفتیم.
  علاوه بر این، ما در حال حاضر یک ارتش کوچک داریم، بیش از صد نفر. در میان آنها قهرمان فینیکس فالکون است. او هم پسر است، اما با قدرت.
  دوبرینیا خاطرنشان کرد:
  - من فینیکس را می شناسم. او چگونه اسیر شد؟
  دختر پارتیزان جواب داد:
  - با حیله، درست مثل تو. اما اکنون ما یک ارتش داریم و به قصر باستیندا حمله خواهیم کرد!
  دومینیکا با شکمش روی شکمش بازی کرد. سپس آن را گرفت و مهره ای را که روی علف ها افتاده بود با انگشتان پا برهنه له کرد. هسته اش را پرت کرد، در دهانش گرفت، با دندان های محکمش جوید و نعره زد:
  - برو برای حمله؟ خب من این ایده را دوست دارم. اگرچه نام باستیدا مرا به یاد افسانه های کودکانه می اندازد. آیا آن کسی نیست که هرگز خود را نمیشوید؟
  مارگاریتا سرش را تکان داد:
  - من هم این افسانه را می شناسم. نه، این یک جادوگر کمی متفاوت است. او یک ارتش کامل از موش ها دارد. خوب، و همچنین اورک های مزدور. Artefa CT با موش قدرت بسیار زیادی بر جوندگان می دهد، بنابراین ...
  دختر پارتیزان دستور داد:
  - فرزندان! سوزن ها را از صنوبرهای نقره ای نزدیک بیرون بیاورید، به زودی وقتی وارد بیشه می شویم آنها را خواهید دید. این می تواند یک سلاح مناسب بسازد.
  بچه ها جواب دادند:
  - ما هر کاری می کنیم، نجات دهنده ما!
  و تیم راهپیمایی کرد. اگرچه تعداد دختران سه برابر پسران بود، اما راهپیمایی را هم بلد بودند. و انگشتان پاهایشان را بالا کشیدند. همزمان موسیقی پخش می شد.
  دسته در راهپیمایی حرکت کردند. در اینجا، پس از صرف غذا، برخی از بچه ها به شدت خمیازه می کشیدند، اما دختران شروع به زدن طبل های خانگی ساخته شده از برگ طاووس کردند و حال و هوا شادتر شد.
  بچه ها در آرایش رد شدند. دومینیکا فکر می کرد مثل فیلم مالچیش-کیبالچیش است . بچه هایی هم بودند که پابرهنه راهپیمایی می کردند. اما به دلایلی هیچ دختری در فیلم شوروی وجود نداشت. و این حتی عجیب است، زیرا تحت رژیم سرخ آنها دائماً بر برابری جنسیت اصرار داشتند.
  و دختران زیادی در اینجا هستند، و آنها مانند جنگجویان طبیعی در راهپیمایی هستند - بخشی از افراد، بخشی از خانواده جن، همانطور که از گوش سیاهگوش آنها قابل مشاهده است. خب، نوعی مادرسالاری.
  بچه ها راهپیمایی کردند و در همان زمان شروع کردند به آواز خواندن، انگار بدون این:
  الفیا کشور خردمند ماست،
  تحت حکومت پادشاه مسیحا ...
  خدا برای همیشه به ما داده است
  تا زندگیمان شادتر شود!
  
  باشد که اونوماوس خوب در شکوه باشد،
  که دشمنان وطن را شکست داد...
  تو برایش میجنگی و جرات میکنی
  سلسنیسم زندگی خواهیم کرد !
  
  دختران پابرهنه می دوند
  می خواهند با دشمن بجنگند...
  و این اورکلر چندان باحال نیست،
  بلکه او فقط تصویر یک دلقک است!
  
  کشور بی پایان بزرگ
  در آن اراده نسل ها...
  هر چند بندگان شیطان نقشه می کشند،
  اما نابغه آتشین با ما خواهد بود!
  
  من معتقدم که نمی توان فشار ما را مهار کرد،
  البته ما دشمنانمان را با خاک یکسان خواهیم کرد...
  تو آن را در دفترت بنویس، پسر کوچولو،
  چقدر شگفت انگیز است که مردم تحت اونوماوس زندگی کنند !
  
  ما وطن را زیباتر از هر کس دیگری خواهیم ساخت،
  بهشت در این زندگی خواهد آمد...
  بیایید موفقیت وحشی خود را جشن بگیریم
  و به زودی تحت الفینیزم زندگی خواهیم کرد!
  
  نه، باور کنید، ما اورکیشیست ها را نمی توان شکست،
  اگرچه دشمن قوی و بسیار حیله گر است...
  اما ما امتحانات را با الف پشت سر می گذاریم،
  باشد که تحت Oenomaus خوب باشد !
  
  عظمت باشکوه تزار، باور کن
  با تاج پر از الماس تو...
  و می دانی، جانور درنده له خواهد شد،
  طاعون هم فروکش خواهد کرد، باور کن جذام!
  
  نه، برای Elfia شما همچنین به Elfrog نیاز دارید ،
  دوستان به خدای خود خیانت نکنید...
  بزرگ و با شکوه است خانواده بزرگ،
  نقاط ضعف خود را نشان ندهید!
  
  لادای زیبا سازندگان خدایان است،
  باور کن او عشق را به دنیا آورد...
  مردم را فقط کلمات غیر ضروری هدر ندهید،
  عظمت بی حد را باز کرد!
  
  تیر الفروگ را نگه دارید ،
  او هر دشمنی را سوراخ می کند ...
  فقط آرزوی چیزهای احمقانه نداشته باش،
  سپر سرباز الف را می پوشاند!
  
  الفیا، این بدون شک قدرت است،
  او می تواند کوه ها را جابجا کند ...
  اگرچه گاهی اوقات گوشت به شدت رنج می برد،
  ما می توانیم همه موانع را رد کنیم!
  
  از جن ها به زودی پدید خواهد آمد ،
  که کیهان را زیر پا می گذارد...
  کروبی خدا بالهایش را خواهد گشود،
  و باور کنید چیزی از خلقت وجود خواهد داشت...
  
  الهه لادا با شکوه است، باور کنید،
  او به همه پسرانش عشق داد ...
  و اکنون او یک شوالیه قوی خواهد بود،
  محکم به پوزه ی حریف بزنیم !
  
  تو فیو هستی ، مثل پایتخت الف ها ،
  مادر شهرهای باشکوه دروس باور کنید...
  بیایید به دشمن ضربه بزنیم،
  ما شوالیه هستیم، باور کن ما ترسو نیستیم!
  
  برای وطن مقدسم
  خیلی سخت میجنگیم...
  از الف یک روبل دزدی نمی شود،
  از این گذشته، جن های سبک همیشه می دانستند که چگونه باید بجنگند!
  
  دخترای زیبایی هستن باور کن
  این که در سرما با عجله می شتابند...
  فورر، یک جانور وحشی، از هم پاشیده خواهد شد،
  ما یک گل رز زیبا رشد خواهیم کرد!
  
  نه، ما هرگز خشم را تحمل نمی کنیم ،
  بیایید جن نور خورشید را بالا ببریم ...
  یک رویای بزرگ محقق خواهد شد
  زیر این آسمان آبی درخشان است!
  
  القورباغ خواهد آمد و مردگان را زنده خواهد کرد،
  اما ما باید آن را برای زندگی خوب احیا کنیم...
  ما وسعت جهان را فتح خواهیم کرد،
  مسیح جاودانه است و یهودا در جهنم است!
  
  صادقانه به Oenomai خدمت کنید،
  و لطفا علیه پادشاهان شورش نکنید...
  باشد که پسران الف ها در جلال باشند ،
  الفیا، این یک نقطه روی نقشه نیست!
  
  ما به زودی جهان را فتح خواهیم کرد،
  بگذار قدرت بر زندگی و مرگ باشد...
  هر کس زنده باشد کروبی خواهد شد،
  آن مرد مثل خداست، باور کن!
  . فصل شماره 10.
  دومینیکا به کلاس آکادمی خود بازگشت و جلسه خود را در وضعیت نیلوفر آبی به پایان رساند. اکنون او دوباره شروع به مطالعه انواع طلسم ها، در اشکال و انواع مختلف کرد. و او این کار را با میل بسیار انجام داد.
  بعدش رفتم شام. در کنار او دختر فیستا بود. آنها ماهی مرکب را با هم می خوردند و با مخلوطی از شیر و آب گوجه فرنگی می شستند. بعد از آن همه چیز اصلی شد.
  بعد از شام، دومینیکا با استفاده از عصای جادویی با فیستا حصار کشید. و کیک بزرگی با خامه روی او انداخت و از سر تا پا او را آغشته کرد.
  او شکست را پذیرفت و از هر پاهای برهنهاش یک حلقه به او داد. و اکنون دومینیکا حتی قوی تر و مرگبارتر مسلح شده است .
  پس از آن هر دو دختر دوش گرفتند و به اتاق خود رفتند.
  در اتاق، دومینیکا روی تخت نشست، پاهایش را به شکل نیلوفر آبی جمع کرد و دوباره جوهر جسمانی و روحی خود را به سطح دیگری از دنیای ذهنی منتقل کرد.
  حالا آنها روی اژدهاها اوج می گیرند و دسته ای از بچه ها زیر آنها رژه می روند.
  به رهبری دو پسر: ویسکونت و قهرمان فینیکس فالکون. هر دو پسر پسرهای خوش تیپی با ماهیچه های بسیار برجسته و فقط با شلوارک هستند. بیایید بگوییم قوی، بچه ها. و آنها رژه می روند و از ستون سبقت می گیرند.
  بچه ها سعی می کنند با بیشترین سرعت ممکن حرکت کنند و هر از چند گاهی شروع به دویدن می کنند. و مانند ارتشی از فرشتگان با سرهای درخشان و زیبا به نظر می رسد. و آنها هنوز غیر مسلح هستند، به جز باتوم های دست ساز.
  اما بعد وارد باغ کاج شدند . چندین گرگ غرغر کردند، اما فینیکس با پای برهنه خود مخروط سنگینی را به سمت آنها پرتاب کرد و به معنای واقعی کلمه جمجمه شکارچی را شکست.
  او روی زمین افتاد و گرگ های دیگر شروع به فرار کردند. و بچه ها شروع به مرتب کردن مخروط ها و شاخه ها کردند.
  مارگاریتا خاطرنشان کرد:
  به یاد دارم که یک بار یک گروه از بچه های پارتیزان نبردی جدی را به راه انداختند. و گردان آلمانی فرار کرد. و بچه ها دنبالشان دویدند و با تیرکمان به آنها زدند .
  دومینیکا موافقت کرد:
  - تیرکمان بچه، این نیروی کشنده است!
  بچه های جنگجو در واقع شروع به ساختن تیرکمان کردند. و چیزی شبیه کمان درست کنید.
  مارگاریتا آن را گرفت و با لبخند گفت:
  - اگر با جادو از بین برود، سلاح ما کامل ترین خواهد بود.
  دومینیکا در حالی که دندانهایش را بیرون میآورد، جیغ زد:
  - به خصوص اگر اضافه کنم!
  بعد از اینکه بچه ها خودشان را مسلح کردند، هر دو جادوگر قوی عصای خود را برداشتند.
  مارگاریتا فریاد زد:
  - ما یکصدا تداعی می کنیم!
  دومینیکا تایید کرد:
  - دقیقا!
  هر دو دختر انرژی عصای جادویی خود را جمع آوری کردند و با قدرت عظیم خود به راه انداختند. و سپس زیباییها جریانهای انرژی را از انگشتان برهنهشان از میان گروه بچهها به راه انداختند. و سپس معجزه ای رخ داد و هزاران فتوبلیتز ، یا مانند یک ابرنواختر مینیاتوری، شعله ور شدند.
  مارگاریتا و دومینیکا شروع به خواندن طلسم و سرود خواندن کردند:
  ما دختر هستیم که وارد پانتئون می شویم
  سوگند یاد کردند که به وطن وفادار باشند...
  به طوری که شکستی خشمگین در انتظار اورکیشیست هاست،
  خوب، چطور است که الف ها زیر نور خورشید زندگی می کنند !
  
  نیمفین با ما است ، مانند فلز ،
  ساخته شده از برنز که از هر فولادی قوی تر است...
  من آرزو داشتم دنیاها را زیر و رو کنم،
  همانطور که گرالین نابغه بزرگ وصیت کرد!
  
  ما میهن را خنک تر خواهیم کرد
  و ما وطن را بالاتر از ستارگان خواهیم برد...
  باشد که با دختران جن موفقیت حاصل شود
  با اینکه پاهای کوچک ما کاملا برهنه است !
  
  اورکشیست به وطن من حمله کرد،
  ترول های سامورایی از شرق می آیند...
  من عاشق سولسسوس و گرالین هستم ،
  و من معتقدم که دشمن را تکه تکه خواهیم کرد !
  
  القوراق با ما است ،
  کدام سوسنیسم ، به شوخی، خواهد ساخت...
  قوی ترین از همه در جهان، خانواده باشکوه است،
  این آگاهی و اراده را به ما اضافه خواهد کرد!
  
  من معتقدم هرگز تسلیم نخواهیم شد،
  وطن را نمی توان به زانو درآورد...
  رفیق گرالین یک ستاره درخشان است،
  و معلم ما درنین نابغه دانا است !
  
  ما میهن خود را خواهیم ساخت،
  در این سیاره زیباتر و درخشان تر...
  و می دانید، یک اسلحه قاتل وجود خواهد داشت،
  اجازه دهید بزرگسالان و کودکان از آن لذت ببرند!
  
  القورباغ را بسوزان ، در دلت نسوزی،
  شما حامی تمام شمشیرهای جن هستید...
  به نظر من به زودی یک بهشت قوی خواهیم ساخت
  سولسسوس خواهد آمد، مأموریت مقدس!
  
  Orkler اعتماد نکنید ، دوستان،
  که او به راحتی و تهدید آمیز پیروز خواهد شد...
  ما همه یک خانواده هستیم -
  و باور کنید، برای دوست داشتن وطن دیر نیست!
  
  خداوند متعال از همه ما محافظت می کند،
  پرچم هفت رنگ را بر روی زمین برافراشته خواهد کرد...
  و شکارچی بد به بازی تبدیل می شود،
  ما هم می توانیم با شیطان کنار بیاییم!
  
  من عاشق میهن بزرگ هستم،
  در تمام کائنات زیباتر از تو وجود ندارد،
  ما Elfia را برای یک روبل نمی فروشیم،
  بیایید صلح و شادی را در جهان ایجاد کنیم!
  
  به نام میهن ما، یک رویا،
  جن بزرگ بلند خواهد شد...
  بقیه چیزها فقط غرور است
  و یک مسیح جدید با ما خواهد بود!
  
  اوه لادا، قادر من،
  به جن های نورانی خواهی داد ...
  به تو رو می کنم و التماس می کنم
  و در صورت لزوم با رعد و برق ضربه بزنید!
  
  الفریا ، بانوی بهشت ما،
  سولسسوس را به کیهان داد ...
  به خاطر تو خدای بزرگ قیام کرده است
  مردم واقعا ذائقه خود را از دست نداده اند!
  
  لطفا توجه داشته باشید، جن ها این گونه هستند،
  خدایان الف ها بسیار مورد احترام هستند...
  ما فرزندان بزرگ وطن هستیم،
  و دختران همیشه برنده جهان هستند!
  
  دوستان، ما باید به میهن دعا کنیم،
  پرون، یاریلو و الفروگ توانا ...
  ما شوهران بسیار قوی خواهیم بود،
  و ما حتی ابرهای آسمان را هم می بریم!
  
  اکنون دشمن قبلاً از الفسکوا عقب رانده شده است .
  خیلی به محیط بانان آسیب زدی ...
  ما به سولسسوس و گرالین وفادار هستیم ،
  و تعداد زیادی تانک با اسلحه وجود خواهد داشت!
  
  نه، دشمن نمی تواند الف ها را مهار کند،
  از آنجایی که رزمندگان ما قادر مطلق هستند ...
  قبولی در امتحانات، فقط پنج،
  به طوری که هر پسری بسیار قوی خواهد بود!
  
  سولتسگراد با شکوه خواهد بود ،
  و ما او را از هجوم حفظ خواهیم کرد ...
  صف پیروزمندانه شوالیه ها خواهد آمد،
  با اینکه خون در جریانی غیرقابل کنترل جریان دارد!
  
  دختران پابرهنه در سرما،
  می دوند، پاشنه هایشان برق می زند...
  و اورک ها را با مشت خواهند زد،
  قابیل غیر معاشرتی پهن خواهد شد!
  
  همه چیز درست خواهد شد، مردم می دانند،
  صورت های فلکی را در فضا کشف خواهیم کرد...
  از این گذشته ، شک کردن در شجاعت گناه است ،
  و مردی بر عرش خدا خواهد بود!
  
  به زودی مردگان را با علم زنده خواهیم کرد
  ما می توانیم جوان تر و زیباتر شویم...
  بالای سر ما کروبی بال طلایی است،
  به مادر جن زیبای من!
  بنابراین دختران آواز خواندند و کل ارتش کودکان خود را در زره درخشان و با سلاح های قوی و حتی سرد یافتند.
  پس از آن، تسلیح مجدد پسران و دختران به پایان رسید. و آنها آماده یک مبارزه جدی بودند.
  دومینیکا و مارگاریتا پرتوهای قدرتی را ساطع کردند که منجر به دگرگونی های بزرگ شد. و حالا ارتش بچه ها آماده بود.
  و بنابراین او به یک راهپیمایی جنگی رفت.
  دوبرینیا با نگاهی بسیار خوشحال خاطرنشان کرد:
  - ما دوباره برنده می شویم! و این جوهر ماست.
  لاک پشتی به اندازه یک تانک ببر آلمانی خوب جلوتر خزید. او یک پوسته الماس داشت، یا بهتر بگوییم، درخشان که انگار با سنگ های قیمتی پوشیده شده بود. یک حیوان بسیار ناز.
  مارگاریتا هوشمندانه خاطرنشان کرد:
  - با چنین پوسته ای، خود لاک پشت در خطر تبدیل شدن به قربانی یک شکارچی جاه طلب است!
  دومینیکا سری تکان داد و آواز خواند:
  خرده ها خوب هستند
  در برابر مسلسل، افسوس ، هیچ!
  اما معلوم شد آهنگ او خیلی معقول و نامناسب است.
  بچه های جنگجو دور لاک پشت راه می رفتند. یکی از پسرها می خواست به او شلیک کند، اما سرباز دختر دستش را روی شانه پسر گذاشت و جیغ کشید:
  - نیازی نیست!
  دختر دیگری گفت:
  - تیم برای همینه!
  اینها واقعاً بچه های جنگنده ای هستند که مشتاق مبارزه هستند.
  دومینیکا با خنده اشاره کرد:
  و در سمت چپ ارتش ما و در سمت راست ارتش ما است.
  خوب است که با مشروب زیاد به صورتم مشت بزنی !
  رزمندگان خیلی خوب بود . و به نظر می رسد که آنها آماده هستند تا سفری بسیار طولانی را آغاز کنند. و خلق و خوی آنها واقعا محو نخواهد شد.
  مارگاریتا با لبخند گفت:
  - بله، باید بگویم که ما هنوز خوش شانس هستیم.
  دومینیکا با لبخند پرسید:
  - چه خوش شانس؟
  دختر پارتیزان با اطمینان پاسخ داد:
  - این واقعیت که جنگ بزرگ میهنی کمتر از چهار سال به طول انجامید. در واقع، آلمانی ها می توانستند خیلی بیشتر در خطوط دفاعی قدرتمند خود مقاومت کنند!
  دختر بازیگر سری تکان داد:
  - با این موافقم. حتی چند داستان جایگزین در این موضوع وجود دارد. اما در هر صورت ما قادر به خلق معجزه هستیم. در مورد آلمانی ها، چون متوجه شده بودند که جنگ قبلاً شکست خورده است، به هیچ وجه نمی خواستند مقاومت کنند. و به این ترتیب آنها به شیوه عمل گرایانه خود عمل کردند!
  مارگاریتا خاطرنشان کرد:
  - در اینجا یک وسیله نقلیه نه چندان موفق وجود دارد - این ببر است، بسیار سنگین، و با اتصال ضعیف بین برجک و بدنه. این تانک، باید اعتراف کنید، به خصوص خوب نیست. خیلی سنگین و قدیمی است، حتی زره نیز در شیب های منطقی قرار ندارد. و قرار دادن گیربکس جدا از موتور یک اشتباه بزرگ است.
  دومینیکا سری به علامت تایید تکان داد.
  - شما نمی توانید در برابر این استدلال کنید ! البته اشتباه است! اما از سوی دیگر، تنها مردگان اشتباه نمی کنند و تنها در صورتی که از زندگی دیگری باشند. و من فکر می کنم که او است. حداقل برای شما!
  مارگاریتا سری به تایید تکان داد:
  - بله، قطعاً آخرت وجود دارد ! و من شخصاً در این مورد متقاعد شدم. و اگر مقدر شده است که در این جهان نابود شوم، در دیگری، چیزی ادامه خواهد داشت!
  دختر بازیگر سری تکان داد:
  - مانند یک بازی کامپیوتری بی پایان با تعداد بی شماری از سطوح مختلف!
  دختر پارتیزان تایید کرد:
  - خب بله! چیزی شبیه به آن، و این، باید بگویم، بسیار جالب است ! و در اینجا می توانید بیش از یک یا دو بار شادی کنید.
  پسر قهرمان دوبرینیا خواند:
  - وقتش است، وقتش است، بیایید شادی کنیم،
  در طول عمرم...
  به زیبایی و جام، تیغ خوش شانس.
  خداحافظ، بای، تاب خوردن، پر روی کلاه ایمنی،
  ما بیش از یک بار با سرنوشت زمزمه خواهیم کرد!
  ما بیش از یک بار با سرنوشت زمزمه خواهیم کرد!
  من دشمن را پاره می کنم! من دشمن را پاره می کنم! من دشمن را پاره می کنم!
  و صدای خنده بچه ها شنیده شد. دایناسور بزرگی در مقابل ارتش کوچک ظاهر شد . درست است، او خیلی تهدیدآمیز به نظر نمی رسید، اما بزرگ بود. و بدن او بزرگ است، اما سر او، برعکس، کوچک است، به علاوه یک دم بلند. و در بالا نیز باله های بند انگشتی وجود دارد.
  دومینیکا فریاد زد:
  - این یک جانور است - عالی !
  مارگاریتا سری به تایید تکان داد:
  - حیوان سنگدل ! اما نگران نباشید. اگر به آن دست نزنیم به ما نمی رسد!
  و دختر پارتیزان دستور داد:
  - رزمندگان جوان - شلیک نکنید و سر و صدا نکنید!
  بچه ها ساکت شدند. و سعی می کردند با پاهای برهنه بدون سر و صدا راه بروند.
  دومینیکا خاطرنشان کرد:
  - اگر دایناسور ناشنوا باشد چه؟
  مارگاریتا لبخندی زد و خواست چیزی بگوید. ناگهان غرش و شکستن شاخه ها بلند شد. حیوانی به اندازه یک ساختمان هفت طبقه ظاهر شد، با دهانی بزرگ، مانند نهنگ نطفه ای دراز. این واقعاً یک بی رحمی بزرگ است . و دندان های نیش حدود پنج متر طول دارند.
  دایناسور که ایستاده بود و با کنجکاوی به گروه بچه ها نگاه می کرد، هیولای وحشتناکی را دید و به سرعت فرار کرد. و انگار در واقع او را تحریک کردند. جنگیدن با غولی مانند این تیرانوزاروس دندانه دار گران تر است.
  دومینیکا و مارگاریتا عصای جادویی خود را بلند کردند. دختر پارتیزان اول شلیک کرد. و از نوک چوب او، یک تپ اختر قاتل پرواز خواهد کرد. و او به دهان هیولا خواهد زد . و او بسیار سوخته خواهد شد. اما در پاسخ صدای غرش وحشتناک تر و کر کننده تر به گوش رسید.
  دومینیکا آن را گرفت و در پاسخ ، با تمام قدرت به آن ضربه زد ، چنان که گویی به انبوهی قاتل می کوبید و چهچهه می زد:
  دایناسورها، شاید شما اینجا هستید، نه در آفریقا،
  شاید برای صبحانه یونجه بجوید،
  دایناسورها، ...
  و دختر سهم خود را از جادو برای غول فرستاد. و دندان های نیش او را گرفتند و وقتی به آنها ضربه زدند به جوانه های زیبا و صورتی تبدیل شدند.
  دومینیکا خواند:
  می خواستم اتو درست کنم
  فیل ناگهان ظاهر شد ...
  بالهایی مانند زنبور عسل -
  گل به جای گوش!
  مارگاریتا از خنده منفجر شد و دوباره او را با یک تپ اختر مخرب و ویرانگر می زد . اما ارتش بچه ها شروع به باران کردن هیولا با تیر کردند. و زره ترازو او شروع به حباب زدن کرد .
  دومینیکا جادو را از پاهای برهنه و عصای خود گرفت و رها کرد. و اینجا خوب کار کرد.
  انگار چیزی جادویی آن را گرفته بود و خود را با قدرت مخرب عظیمی شارژ کرده بود.
  مارگاریتا آن را گرفت و با چشمان یاقوت کبودش چشمک زد:
  - وای!
  تیرانوزاروس فرو ریخت و به جای آن میز بزرگ و وسیعی ظاهر شد که پر از غذا بود. و اینجا قبلاً بسیار مجلل و بی سابقه و منحصر به فرد بود. و چنین غذاهای لذیذی.
  دومینیکا خواند:
  این خوشمزه شد
  و عطرش خیلی شیرین تر از عسله...
  ما از صفر برنده نخواهیم شد،
  و طبیعت ما شکوفا خواهد شد!
  مارگاریتا با لبخندی که دندان هایش را بیرون می آورد تایید کرد:
  - بله، شکوفا می شود! و این عالی است!
  پس از آن دختر پارتیزان اضافه کرد:
  - و شما بلدید جادو کنید. این ، باید بگویم، شگفت انگیز است! این اندازه بزرگ را به یک خوراکی خوشمزه تبدیل کنید . اینها اورک یا اجنه نیستند - با آنها راحت تر است!
  دومینیکا سری تکان داد و آواز خواند:
  - هر چیزی غیرممکن ممکن است، من مطمئنم،
  و یاد بگیرید که جادو کنید، کاملاً غیر حضوری!
  و پایت را روی فولاد بسیار قوی بزنی ،
  و هیولا را با تیز تیز برید !
  مارگاریتا قهقهه ای زد و با لبخند متذکر شد که با مروارید برق می زند:
  - بله، شما آنقدر تحسین برانگیز می خوانید که عیب نمی یابید! فوق العاده!
  دومینیکا موافقت کرد:
  - من یک سوپر بزرگ هستم - جنگنده ای سردتر از دنیا!
  و چگونه خواهد گرفت و با چشمان خود می غلتد که آنها بسیار یاقوت کبود و مانند ستاره هستند.
  میز با غذا به بچه های جنگجو اشاره کرد و برخی از آنها شروع به نزدیک شدن به آن کردند و دونات و کیک آغشته به شکلات و انواع کرم ها را برداشتند. بهتر است کمی بستنی بخورید. این کاملاً عالی است.
  مارگاریتا بوق زد و نعره زد:
  خوردن زیاد ندارید ،
  نیازی نیست همه شما به بورژوازی بشتابید...
  و برای خودت یه دفتر بنویس
  تحرک همچنان مفید خواهد بود!
  دومینیکا با لبخندی شیرین اشاره کرد:
  - بله، واقعا عالی شد!
  و با چشمان آبی گل ذرتش چشمکی زد.
  مارگاریتا خاطرنشان کرد:
  - گوشت دایناسورها خیلی خوش طعم نیست و حتی برای موجودات گوشتخوار هم کمتر. اما برای خوردن اسب ...
  دوبرینیا فریاد زد:
  - من نمی گذارم اسب را بخوری!
  و پسر قهرمان خواند:
  سیوکا-بورکا، کائورکای نبوی،
  جلوی من بایست
  مثل برگی جلوی چمن!
  سیوکا-بورکا، کائورکای نبوی،
  خیلی خیلی لازمه
  دیدار با شما!
  اونوماس آن را گرفت و از روی اژدها پرید. او واقعاً می خواست امتحان کند که دایناسور به چه نوع غذایی تبدیل شده است. به احتمال زیاد، چیزی جذاب است. و شاهزاده پسر کیک با شکلات را گرفت و در دهانش انداخت.
  و با شدت شروع به جویدن کرد، کرمی و شیرین بود. خیلی خوشمزه است.
  بچه ها یکصدا ناله کردند:
  -خب بذار امتحان کنم! خاله بد نباشید!
  مارگاریتا بی گناه لبخند زد:
  - اسم من خاله است؟ جالبه!
  و دختر پارتیزان فریاد زد:
  - ده دقیقه بهت فرصت میدم بخوری! می توانید بخورید، اما در حد اعتدال!
  دومینیکا با لبخند پرسید:
  -در زمان جنگ باید گرسنه میمانی؟
  مارگاریتا سر طلایی اش را به رنگ قاصدک بهاری تکان داد:
  - بله، چطور! و فوق العاده طاقت فرسا بود!
  دختر با صدای واضح خود شروع به خواندن کرد تا بر غم انگیز بودن وضعیت تأکید کند.
  در حین آواز خواندن، دختر حتی از روی اژدها پرید. و با پاهای برهنه شروع به رقصیدن روی چمن های نارنجی کرد.
  و صدای او بسیار رنگین و درخشان بود:
  ما اعضای کومسومول هستیم، دختران رویایی،
  درباره آینده مردم این کشور زیبا...
  وقتی به زمین و سیاره وفادار باشیم،
  و ما در این نبرد خطرناک پیروز می شویم!
  
  آن وقت هر تجارتی بحث می شود،
  آتشی به شدت در دل جوانی می سوزد...
  دخترا این فقط قشنگه
  بیایید دری به وسعت فضا باز کنیم!
  
  هر کس مرد است غول است
  علم به او قدرت خواهد داد...
  باور کنید، تماس ما همیشه یکسان است،
  به طوری که هابیل حکومت می کند و قابیل در اسارت است!
  
  من می خواهم یک محصول پربار برای رسیدن،
  برای شکوفایی سیاره...
  تا یک بهشت زیبا و شگفت انگیز بیاید،
  و دوستی قوی تر از فلز بود!
  
  ما فضای بیرون را فتح خواهیم کرد،
  دخترها با پای برهنه از میان گودال ها می دوند...
  بالای سر ما کروبی بال طلایی است،
  کولاک و سرما ما را نمی ترساند!
  
  باور کنید دشمنان ما نمی توانند ما را شکست دهند،
  اعصاب پولادین و شعله ای در دل...
  و قدرت روح، مثل اینکه تو خرس هستی،
  ما بنر را بالا می بریم، می دانم!
  
  چه کسی درخشان ترین دختران را دوست دارد،
  او هم از نظر روح و هم در تصویر زیباست...
  یک مسلسل قدرتمند آماده کنید،
  اگرچه حریف شما خطرناک است!
  
  می دانم که قطعا پیروز خواهیم شد،
  ما تا ابد با میهنمان متحد خواهیم بود...
  از این گذشته ، یک دنیای پر ستاره پیش روی ما وجود دارد ،
  بگذار انسان موجودی قوی شود!
  
  نور میهن بدون مرزهای باشکوهش -
  ستاره های یاقوت سرخ بالای سرشان آتش می زنند.
  روسیه خود را با شکوه جاودانه پوشانده است -
  قهرمان قدرتمند، درایمن، می زند!
  
  روبان یاقوت سرخ در برگ های زمرد -
  درخشش یاقوت کبود در مزرعه ، گل ذرت...
  من افکارم را برای شما می فرستم، روسیه -
  عقاب دو سر با آواز پرواز می کند!
  
  در قطرات شبنم مرواریدها الماسهای دانه برف هستند،
  همه چیز در میهن بزرگ خوب است!
  زمین چاق است، رگه هایی مانند پر دارد،
  برفها را باد تازه با خود برده است!
  
  در یکی از مناطق روسیه یخ، فوک ها،
  که در دوست ، شتر طلای بیابان است.
  وقتی طوفان های برف غرش می کنند، اینجا گرم است،
  چون خدا را در قلب خود نگه می داریم!
  
  هندوانه، خربزه و موز رشد می کنند،
  و جایی در تابستان با اسکیت مسابقه می دهید...
  خوب، کجا می توانید چنین کشورهایی را در جهان پیدا کنید؟
  جایی که مردم آنقدر در مشت خود قوی هستند!
  
  در روسیه، شاهکار اسلحه برتر است،
  در آن انسان خالق سرنوشت خود است!
  ما می توانیم به خوبی مبارزه کنیم ،
  تا سیل مشکلات به روسیه نیاید!
  
  زنان ما زیبا هستند، همه می دانند
  و هیچ مرد قوی تری با شجاعت وجود ندارد!
  وطن، شما مظهر بهشت هستید -
  یک خدای مقتدر، ارباب خانواده است!
  
  نمادهای ارتدکس تایید خواهند شد،
  مبارزاتی که یک سرباز به راه می اندازد...
  ما با غنایم سخاوتمندانه به خانه خواهیم آمد،
  کمانداران بدون از دست دادن ضربه ای به دشمنان خود ضربه می زنند!
  
  بیایید آرامش و شادی را به تمام کائنات هدیه کنیم،
  و با خدا مردگان را زنده می کنیم!
  برای جلال میهن فساد ناپذیر ما -
  ما قطعا پیروز خواهیم شد، می دانم!
  دومینیکا نیز آهنگ های او را انتخاب کرد. و همه با هم رقصیدند و پاهای برهنه و برنزه و قویشان در حرکت و رقص بود.
  سپس مارگاریتا بوق زد:
  - چراغ خاموش! تمام شد، وقت غذا تمام شد.
  بچه های رزمنده با اکراه میز را ترک کردند. در واقع، چگونه می توانید آن را نخورید ؟ هنگامی که به معنای واقعی کلمه ده ها نوع مختلف کرم وجود دارد. و فوق العاده خوشمزه است. و بوی این بستنی ها، شیرینی ها، کیک ها، چوب شور و چیزهای خوشمزه و اشتها آور دیگر بسیار هیجان انگیز و جذاب است.
  دومینیکا پارس کرد :
  پرخوری نکن ! اعتدال را تمرین کنید!
  مارگاریتا توییت کرد:
  - همه بدانند که آدم خوک نیست! و شما باید بسیار عاقلانه غذا بخورید.
  پسر قهرمان دوبرینیا که خودش به تازگی یک دوجین کیک خورده بود و خودش را با کرم رنگارنگ آغشته کرده بود، زیر لب گفت:
  - این همه شگفت انگیز است! اما باید بدانید چه زمانی باید متوقف شوید. خوردن خوب است، اما پرخوری مضر است.
  شاهزاده پسر اونوماوس موافقت کرد:
  - دشمن اصلی شما شکم شماست. اما وقتی می گویند - شام خود را به دشمن بدهید، این به معنای واقعی کلمه آن نیست!
  دوبرینیا با لبخند گفت:
  - اما بعد از یک روز سخت، یا جنگ، یا تمرین، باید خوب غذا بخورید! در غیر این صورت هیچ قدرتی وجود نخواهد داشت.
  دومینیکا با لبخند سری تکون داد و گفت:
  - من شخصا ترجیح می دهم برای شام پروتئین را در شیر حل کرده و بنوشم. رضایت بخش است و در شب عضلات رشد می کنند و نمی سوزند. خب، پنیر دلمه با ماهی برای شام بسیار سالم است. بدن ورزشکاران به پروتئین نیاز دارد.
  بچه های جنگجو به نوعی ساخته شدند. و آنها دوباره شروع به راهپیمایی به سمت قلعه جادوگر شیطانی باستیندا کردند. چشم انداز اطراف همچنان سرسبز بود. با این حال ، هر چه ارتش کوچک و جوان، که پاشنههای برهنه و غبارآلود خود را به رخ میکشید، جلوتر میرفت، طبیعت در مقابل چشمان ما بیشتر پژمرده میشد.
  آنها به پادشاهی موش ها نزدیک می شدند و اینها صاحبان بسیار ویران کننده ای هستند.
  بچه های رزمنده برای شادی خود شروع به آواز خواندن کردند و با انرژی بیشتری پاهای خود را کوبیدند:
  الفیا مانند یک بوته در زیر پادشاهان شکوفا می شود،
  بی پایان و زیباتر از کیهان است...
  پیروزی یک حساب بی حد و حصر باز کرد،
  ایمان ما در رودنووری زنده خواهد شد !
  
  عظمت میهن، باور کنید، این است
  دل عزیزش بلندتر بشه...
  به طوری که سعادت عالم در نهفته است
  داشتن الفیا با سقف محکم!
  
  توجه کنید که جن ما به جلو پرواز می کند،
  و امواج را با سینه اش قطع می کند...
  اما ما باید، برعکس خواهیم آمد،
  و قضات، باور کنید، دیگران خواهند بود!
  
  سرزمین مادری ما دنیای بزرگی خواهد داشت،
  که با نور روشن می سوزد...
  و بالاتر از همه الفروگ بت روح است،
  که زمستان را به تابستان تبدیل می کند!
  
  بله، می دانم، برای ما بچه ها سخت است،
  اما شما صادقانه به Oenomai خدمت می کنید ...
  قایق ضربه خورد، پارو شکست،
  و در جایی سگی درنده به طرز تهدیدآمیزی پارس می کند!
  
  نه، ما جن را به حریف نمی دهیم ،
  شمشیرهای ما تیغه است باور کن تیزتر...
  ما می ایستیم و دوباره پیروز می شویم
  و حرف مفت نزن، شیاطین!
  
  اینجا داریم برای رژه دور هم جمع می شویم،
  هیچ کشور مقدس زیباتری در جهان وجود ندارد...
  باور کن ما دشمنانمان را با هم به جهنم خواهیم فرستاد
  و ما خودمان بهشتی خواهیم ساخت، حتی میدانی!
  
  هیچ کس نمی تواند ما را متوقف کند
  ما شوالیه های بزرگ الف ها هستیم...
  چنین قدرتی، ارتشی شکست ناپذیر،
  و بیایید کل سیاره را شادتر کنیم!
  
  بیایید خودمان را در زیبایی به دنیا نشان دهیم،
  بیایید پرچم هفت رنگ را بر فراز کره زمین به اهتزاز در آوریم...
  و ما خوشحال خواهیم شد، باور کنید، در همه جا،
  از این گذشته ، کارهای قهرمانانه خوانده می شود!
  
  لطفاً توجه داشته باشید که صلح الف در همه جا برتر است،
  و پیوسته گسترش خواهد یافت...
  و مردم روی زمین خوشحال خواهند شد،
  زیرا برای وطن شرم نیست!
  
  سولسسوس بزرگ می آید ،
  در جهان ما تاریکی وجود نخواهد داشت...
  و اگر انسان و جن ترسو نباشند،
  سرنوشت او طلوع و خلقت است!
  این آهنگی است که روح را لمس می کند! آهنگی دلنشین و باشکوه.
  اگرچه منظره اطراف بسیار بدتر شده است - درختان پوسیده ، علف های خرد شده، همه چیز له شده و پوشیده از آثار پنجه موش است.
  مارگاریتا خاطرنشان کرد:
  - آره، از این موش ها انتظار خوبی نداشته باش! و در اطراف صفر وجود دارد.
  دومینیکا با لبخندی بسیار درخشان و با طراوت، در حالی که دندان هایش را در می آورد گفت:
  - این البته قابل انتظار بود! همه چیز بیش از حد مزخرف شده است . اما چه چیزی می توانید از موش بگیرید - به جز کود از مدفوع!
  و هر دو دختر از خنده منفجر شدند. پس از آن کل تیم بچه ها قدم برهنه خود را افزایش دادند. دو پسر جنگجو به جلو هجوم آوردند و شمشیرهای خود را مانند آسیاب بادی تاب دادند.
  توسط پسران قهرمان هر دو طرف خرد شد . این یک نبرد جدی بود.
  بچه ها سرعت خود را بیشتر کردند و به معنای واقعی کلمه شروع به دویدن کردند. و سپس یک گروه بزرگ از موش ها جلوتر ظاهر شدند. بزرگ ترین آنها به اندازه یک گاو نر خوب بود. بازیگر دختر دومینیکا سوار بر یک اژدها وارد جنگ شد. و او آماده مبارزه بود، اما اولین ضربه او از چوب جادو به موش بزرگتر اصابت کرد.
  و روشن شد و به دایره بزرگی از پنیر انتخابی با سوراخ تبدیل شد. و چنان بوی اشتها آوری از او می پیچید که موش ها از حمله به گردان بچه ها منحرف شدند و به رهبر سابق خود حمله کردند که با عطر نفیس ترین لذیذ برای موش ها چنان اشتها آور شده بود.
  این یک غافلگیری بود.
  مارگاریتا خاطرنشان کرد:
  - توانایی های شما هر ساعت در حال افزایش است! و این، باید بگویم، بسیار جالب است !
  دومینیکا سر طلایی اش را تکان داد:
  - من می توانم خیلی کار کنم! و این عقیده بزرگ من است! و اگر شروع کنم، هیچ چیز جلوی من را نخواهد گرفت.
  و دختر آن را گرفت و با رعد و برق جادویی به یک جوخه دیگر زد . و دگرگونی های اضافی رخ داد.
  چند ده موش به هندوانه های راه راه و بزرگ تبدیل شدند که بسیار اشتها آور به نظر می رسید.
  بچه های رزمنده با هم آواز خواندند:
  خربزه، هندوانه، نان گندم،
  سرزمینی سخاوتمند و آباد...
  الفیبورگ بر تخت سلطنت می نشیند -
  پدر پادشاه اونومای!
  و به این ترتیب بچههای جنگجو بالاخره با موشها جنگیدند، و بیایید آنها را بدون وقفه خرد کنیم. و رزمندگان با انرژی شمشیرهای خود را می چرخانند . و دختران شروع به تیراندازی از کمان کردند. برخی از آنها جن بودند و در تیراندازی مهارت زیادی داشتند. این واقعاً یک دعوای واقعی بود.
  و چندین جوخه موش دیگر وارد نبرد می شوند. آنها مانند رودخانه ای عمیق جریان دارند.
  دومینیکا خاطرنشان کرد:
  - وقتی از یک چیز بد و بد صحبت می کنیم، این احساس وجود دارد که حد و مرزی وجود ندارد!
  مارگاریتا با لبخندی که غمگین بود آواز خواند:
  جنگجویان تاریکی واقعاً قوی هستند،
  شیطان بدون دانستن عدد بر جهان حکومت می کند...
  اما شما فرزندان شیطان هستید،
  قدرت مسیح را نشکن!
  Dobrynya با پریدن از اژدها شروع به خرد کردن موش ها کرد. او این کار را همزمان با دو شمشیر انجام داد و به دلیل حرکات سریع پسر، به نظر می رسید که یک آسیاب قهوه کار می کند. اینجا بود که نابودی شروع شد.
  Oenomaus نیز به نبرد پیوست. پسر با انگشتان پا از دم یکی از موشها گرفت و به طرف دیگری پرتاب کرد و استخوانها شکست. سپس سرود:
  - قدرت بزرگ من عالی است،
  و هرگز تسلیم دشمنانم نخواهم شد...
  از ضربه مشت پسر،
  موش خبیث به شرم پرواز خواهد کرد!
  در واقع، شاهزاده پسر خود را یک مبارز بسیار سرسخت در نبرد نشان می دهد.
  Dobrynya همچنین قدرتمند و عضلانی است ، اگرچه از پاهای پسرانه استفاده می کرد و شمشیر را فراموش نمی کرد . و او شروع به نشان دادن سطح برجسته ای از سوء استفاده کرد. چقدر همه چیز سخت و خونین بود.
  این پسر مانند سایر مبارزان ارتش جوان بسیار تهاجمی و جنگجو بود.
  و پاشنه برهنه پسر جمجمه موشها را دقیقاً سوراخ میکند.
  این قاتل است و در عین حال لبخندی بر لبان پسرک است .
  دومینیکا از قدرت جادویی خود برای دگرگونی های بعدی استفاده می کند. و او به شدت فعال است.
  جنگجو می پرد و به اطراف می چرخد. و اکنون دوباره جریانی از انرژی از عصای جادویی او پرواز می کند. و اورک را می زند.
  یک خرس قهوه ای پشمالو بلافاصله به مارشمالو شکلاتی تبدیل می شود. این چقدر عالیه
  مارگاریتا با لبخند پرسید:
  -می تونی حلوا درست کنی؟
  دومینیکا سر طلایی اش را تکان داد:
  - البته من می توانم! و فوق العاده خواهد بود!
  و دختر بارهای جادویی را هم از دستانش و هم از انگشتان برهنه اش رها کرد. شعله های آتش به جوخه اورک ها برخورد کرد. و یک رودخانه کامل از عسل جاری شد ... عسل زرد نارنجی بود و مانند موج سواری می پاشید.
  مارگاریتا با خنده جواب داد:
  - می دانی، این چیزی نیست که شما نیاز دارید!
  دومینیکا سری به علامت تایید تکان داد.
  - درسته، نه کاملا حلوا، بلکه کاملاً شیرین!
  دختر پارتیزان خاطرنشان کرد:
  - حلوا قبل از جنگ کمیاب بود. اما آنها حتی در زمان اشغال عسل می خوردند.
  دوباره لگد زد ، این بار به سمت موش ها، و آواز خواند:
  بهترین هدیه، البته، عسل است،
  پسر البته این را می فهمد...
  حتی کمی - یک قاشق چایخوری،
  این در حال حاضر خوب است، چه رسد به یک گلدان کامل!
  مارگاریتا نیز ابتدا با چوب جادو و سپس با انگشتان پا برهنه لگد زد و ادامه داد:
  ولی عزیزم این خیلی عجیبه
  هر چیزی یا هست یا نیست...
  اما عزیزم، من فقط نمی فهمم راز چیست،
  اگر وجود داشته باشد، بلافاصله از بین می رود!
  اما اگر آن را بخورید، دیگر دردسری وجود نخواهد داشت!
  دومینیکا آن را گرفت و روی اژدها چرخید. لبخند او بسیار شوم و در عین حال شادی آور شد. دختر قدرت عظیمی را در درون خود احساس کرد. و سپس موجی از عصای جادویی او بیرون آمد. و به یکباره چند هزار موش تبدیل به تکه های خوشمزه در سس شدند. و یک موج دیگر از چوب جادو، و موش تبدیل به غذاهای ماهی.
  علاوه بر این، غذای جانبی آنها مجلل بود، با موز، آناناس و سایر میوه های بسیار خوشمزه. و همه چیز فوق العاده خوشمزه و فوق العاده است.
  دومینیکا خواند:
  مخلفات فوق العاده هستند
  دخترا جذابن...
  و چهار نور می درخشند،
  مشت به پوزه اورک بزن!
  مارگاریتا هوشمندانه خاطرنشان کرد:
  - یک آشپز خوب از اورک ها و موش ها و در عین حال خوراکی درست می کند!
  دوبرینیا پسر را گرفت و سنگفرش سنگینی را به پیشانی اجنه پرتاب کرد. جمجمه اش را سوراخ کرد و خواند:
  عجيب هستي ،
  بهت لگد میزنم...
  خوب، چه میشود اگر شما یک بلاکهد هستید،
  سپس یک طرح فعال آماده است!
  . فصل شماره 11.
  برادر دومینیکا دولفینووا نام خود را تغییر داد. و اکنون او خود را بسیار باحال خواند - کالیگولا. یا به افتخار امپراطور بدنام، یا تقلید نام یکی از الاغ ها در کارتون درباره دونو.
  و حالا پسر مبارز کالیگولا دلفین تصمیم گرفت که باید به دنبال خواهرش برود. اما کجا باید به دنبال گمشده او بگردید؟
  و پسر به یک کتاب معروف در مورد جادو روی آورد. او البته به انواع و اقسام روانشناسان و ساحران اعتماد نداشت.
  اما چرا سعی نکنید خودتان به حالت خلسه بروید. علاوه بر این، پدر او انسان نیست و او ممکن است توانایی های جادویی خود را داشته باشد و در سطحی کاملاً خارق العاده باشد.
  پسرک کالیگولا دلفین ها را گرفت و روی مبل در حالت نیلوفر آبی نشست. و سعی کرد تمرکز کند. بازیگر جوان سینما پاهایش را روی هم گذاشت و کمرش را صاف کرد. و بنابراین پسر در چیزی کاملاً دیوانه و رنگارنگ فرو رفت و سعی کرد دومینیکا را پیدا کند.
  توصیف شکوه و عظمت اجرای تئاتر دشوار است. هنگامی که، به ویژه، الف ها، اورک ها، اجنه با هم دعوا کردند... نمایش لباس با بسیاری از دختران از همه ملیت ها و درجات مختلف برهنگی. این منظره در اصالت خود زیبا و چشمگیر است، به خصوص زمانی که دختران پاهای برهنه خود را بر روی شن های داغ یا برف می پاشند.
  آنها با ضربه زدن با شمشیر و نیزه به زره انواع تانک ها حمله می کنند. و هیولاهای فلزی با جت های شعله افکن داغ پاسخ می دهند. دمای شعله کم است و دختران در حالی که جیغ می زنند فقط کمی سوخته اند و فریاد می زنند. و اورکها حتی بلندتر غرش میکنند، و پیشانیهایشان میکوبد ، بنگ، بنگ - کنفتیهای چند رنگ از ضربات فرو میریزند.
  و هواپیماهای دوباله تزئین شده از بالا هجوم می آورند و گلدسته هایی از قطارهای فانتزی با آبشارهای مختلف زیبایی را پشت سر می گذارند.
  احمقانه ترین چیز، و این حتی می تواند سقف را از لولا منفجر کند، این است که دنیای فانتزی با شخصیت های واقعی و تاریخی، البته از گذشته های دور، آمیخته شده است.
  استالین در این مناسبت به طور غیرمنتظره ای با کنار گذاشتن رازداری غیر ضروری اظهار داشت:
  - Luftwaffe به پیشرفته ترین ارتفاعات در هوانوردی رسیده است. حتی اگر نه
  دیسکوها را حساب کنید ، بمب افکن TA-700 که قادر به حمل تا پنجاه تن بمب است، تأثیر جدی بر جای گذاشت.
  هیتلر با کنایه گفت:
  - اما " سوپر هیولا " با یک تفنگ کالیبر 3200 میلی متری، دویست تن پرتاب موشک، هنوز یک اثر بی نظیر از هنر نظامی است.
  سپس استالین نان تستی را پیشنهاد کرد:
  - پس بنوشیم که دهان هر هنری می خواهد جز هنر نظامی!
  رهبر بزرگ همه زمان ها و مردمان با لذت شراب مهر و موم شده قبل از تولد عیسی مسیح را می چشید و جهان فورر از نود و ده میوه آب می نوشید. هر دو دیکتاتور نگاه کردند که چگونه رد موشکی که به سمت بالا پرواز می کند به وضوح در آسمان بر روی مانیتور قطع می شود. چگونه صدای شاد یک دختر روسی را بشنویم:
  - ورود به مدار موفقیت آمیز بود.
  و تشویق رعد و برق از تمام سکوها - تمام شد! انسان سرانجام در فضا است و این توسط نمایندگان بزرگترین نژادهای روی زمین - روس ها و آلمان ها - انجام شد.
  تمام آسمان از افقی به افق با درخشش های هزاران آتش بازی از همه رنگ های رنگین کمان و میلیون ها سایه رنگ آمیزی شده بود، زمانی که به نظر می رسید، ناپالمی افسانه ای در جوهر فضای شب پخش شد. در همان زمان ، ابرنواخترهای فروزان فردی به کتیبه های واضح - شعار تبدیل شدند. مانند: "میهن و فضا"، "پیش به سوی ستاره ها"، "اتحاد مردمان زمین"!
  این واقعاً نوعی جنون است. انگار یک اجرای فوق العاده کیهانی و خارق العاده پدید آمد. نوعی تاریخ جایگزین، که در آن هیچ جنگی بین رایش سوم و اتحاد جماهیر شوروی رخ نداد و بسیار جالب بود . اما اکنون این به طور مختصر، خیلی خوب به نظر نمی رسد.
  او باید خواهر بزرگترش را پیدا کند. و این وظیفه اصلی پسری است که قبلاً در یک سری فیلم بازی کرده بود و بسیار خوش تیپ و عضلانی بود و عضله ای مانند کاشی داشت.
  و نام جدید کالیگولا باید توجه زیادی را به خود جلب می کرد.
  پسر به مدیتیشن خود ادامه داد. و ناگهان دختری را دیدم که زیبا مانند فرشته بود و موهای مجعدی به رنگ ورق طلا داشت. دستش را به طرف پسر دراز کرد و با لبخند گفت:
  - ما تعدادی ماموریت مهم برای تکمیل با شما داریم!
  کالیگولا پسر با لبخند پرسید:
  - و سپس می توانم خواهرم را پیدا کنم که در جایی ناشناخته ناپدید شده است؟
  دختر موهای طلایی اش را تکان داد و با اطمینان پاسخ داد:
  - بله امکانش هست. اما خواهر شما اکنون در حال انجام یک مسیحای دشوار است - برای نجات همه نمایندگان جنس قوی تر که تهدید نابودی بر آنها آویزان است. و خیلی سخته
  کالیگولا دلفین پرسید:
  - اسمت چیه و کی هستی؟
  دختر با لبخند شیرین جواب داد:
  - من مارگاریتا کورشونوا هستم، یک دختر پارتیزان که توسط نازی ها به دار آویخته شد و اکنون در دنیایی جدید زنده شده است. و این سرنوشت من است، خدمت به خیر و نجات مردم.
  پسر بازیگر سری تکان داد:
  - من شما را خیلی درک می کنم. بنابراین، آیا ما برای برخی از ماموریت های سرگرم کننده؟ یه جورایی مثل فیلما ولی واقعا؟
  مارگاریتا سری تکان داد:
  - بله، انگار واقعاً! اما ما چنین فرصت هایی داریم که نباید بترسیم.
  کالیگولای دلفین ها و پارتیزان پیشگام مارگاریتا زمانی برای بحث و پذیرش این منظره افسانه ای نداشتند و واقعاً وارد دنیای جدید و در حالت خلسه جنگی شدند!
  مارگاریتا خاطرنشان کرد:
  - ما الان یک ارتش کامل داریم. و میفهمی من و تو چه مسئولیتی داریم!
  کالیگولا با اطمینان پاسخ داد:
  - البته که متوجه میشم! و امیدوارم بتوانم یک فرمانده شایسته باشم.
  و پسر شمشیر تیزش را چرخاند.
  ما به سرعت یک میان وعده خوردیم و برای ساختن نیرو شتافتیم. باید هر چه زودتر به ایتالیا می رفتند و پرهای پاپ را به آتش می کشیدند.
  ارتش از وین به سمت ضرب طبل و نواختن شیپورهای بزرگ حرکت کرد. پیاده نظام هنوز وقت نزدیک شدن نکرده بود و سواره نظام در حال چرخیدن بود. سوارکاران زیادی از کشورهای مختلف که وارد امپراتوری روسیه تزاری شدند. این باعث شد که با ده ها هزار سم، کوهپایه ها را زیر پا بگذاریم. قزاق های تندرو و سواره نظام سبک تاتار به جلو می شتابند. حرکت بعدی، گروههای نجیب لهستانی با تزئینات فراوان. خوب، آقایان ظریف به نظر می رسیدند که برای رژه سلطنتی جمع شده بودند. علاوه بر این، همه میخواهند با شکوه و جلال لباسشان از کلاه ایمنی گرفته تا تسمه، از دیگری پیشی بگیرند. شوالیههای توتونی نیز در زره هستند. زره تا درخشش جلا داده می شود، طلاکاری شده یا نقره ای. سوئدی هایی با لباس مخصوص و فنلاندی ها نیز وجود دارند. جنیچران و اسپاگی سواره، سواره نظام عرب.
  و بسیاری از بنرها و میله های پرچم مردمان از خط استوا تا اقیانوس منجمد شمالی. و چقدر غنائم ... اینها قدرتهای فتح شده هستند.
  و در اینجا اتریشی ها و با آنها آلمانی ها می آیند. ما برای پیاده روی داوطلب شدیم. همچنین، ایده غارت ایتالیا یک وسوسه بزرگ است. طبیعت آنجا سخاوتمند است و پول زیادی وجود دارد! مثل چیزهای خوب دیگری که با بیل جمع می شود.
  کالیگولا تامبوی آواز خواند:
  ارتش ما قوی است
  او از جهان محافظت می کند ...
  خوب، اگر جنگ باشد،
  طرف ما نیست!
  و پسر پای برهنه خود را در گودال کوبید. البته او فقط شلوارک پوشیده بود، زیرا در حالت خلسه رزمی به قدری سریع حرکت می کرد که فقط لباس هایش مانع می شد و پاره می شد.
  مارگاریتا از دوست و همکار نابودگرش پرسید:
  - یا شاید واقعاً آواز بخوانی؟ علاوه بر این، دقیقاً مال شماست!
  پسر بازیگر با لبخندی که شبیه توله گرگ بود سری تکان داد:
  - نظرت چیه، من نمیتونم؟
  و کالیگولای دلفین ها شروع به آواز خواندن کرد.
  آه این دنیا تو خیلی غمگینی
  فقط یک دریا از اشک - یک اقیانوس ...
  مسیر اختری نیمروز روح کجاست،
  زوزه مرده در آرزوی رسیدن به عدن بود!
  
  حاوی یخ قلب ها، پوسته های یخ زده،
  و حرارت سوزان احساسات حسادت آمیز.
  چه بی احساس، که حتی از نظر جسمی جوان است،
  بلبل غمگین در ماتم بازی می کند!
  
  مثل مخاط شپش چوب، روح روتین،
  و پوسیدگی قبر از نگرانی.
  اما اگر متحد باشیم می توانیم
  مردم را از باتلاق بیرون بیاورید!
  
  پستی کائنات را دور کن،
  پاک کردن نفرین ها نشانه وحشتناکی است ..
  ما نمی توانیم افسار رنج را تحمل کنیم،
  بگذار شیطان به خاک تبدیل شود!
  
  سیاره به سرعت زنجیر خود را از بین خواهد برد،
  با این حال، مدار را ترک نخواهد کرد.
  به بیایید با هم صادقانه رفتار کنیم
  آن وقت مردم قیام خواهند کرد!
  
  می توانی بدون ترس برخیز،
  به دیگران فشار نیاورید...
  تا حرامزاده با چربی شنا نکند،
  تا مادرمان پیر نشود!
  
  برای آن کمی می نوشیم،
  شرابی شیرین تر از عسل زنبور عسل!
  بگذارید در واقعیت مشکلاتی وجود داشته باشد ،
  اما ساعت حساب فرا نرسیده است!
  
  سپس بهشتی بهشتی خواهیم ساخت
  همه کودکان برای همیشه لذت خواهند برد.
  ما مانند یک تیر به سوی پرواز بهشتی پرواز می کنیم،
  یک رویای روشن به حقیقت پیوست!
  این آهنگ به پایان رسید و با آن، زوج مبارز از چشم انداز کوه های آلپ ایتالیا به ...
  گلوله ها در حال انفجار بودند و اسلحه های بسیار مدرن تری شلیک می کردند. اینجا پورت آرتور است، شهر افسانه ای. سقوط او بود که نشان دهنده افول سلسله رومانوف و کل حکومت استبدادی به عنوان یک کل بود. اگر این قلعه می بود، انقلابی به این بزرگی رخ نمی داد. حداکثر کمی سر و صدا می کردند و چکش و داس خود را زمین می گذاشتند. اما این شکست در اینجا بود که منجر به زنجیره حوادثی شد که باعث انقلاب کبیر اکتبر شد.
  آیا این خوب است یا بد؟ این رویداد گران است. میلیون ها قربانی و مهاجر، اما بعدها، این کشور به طور قابل توجهی توسعه خود را تسریع کرد.
  حتی اگر با هزینه بسیار بالا، جمعیت روسیه صد میلیون نفر کاهش یابد.
  همانطور که می گویند، خونریزی بیمار را شفا داد.
  اما اکنون این فرصت وجود دارد که پس از بازپس گیری پورت آرتور، تاریخ را به عقب برگردانیم و یک خط منحصر به فرد را دنبال کنیم. زمانی که، برای مثال، رومانوف ها قدرت را حفظ می کنند، و حتی در نسخه خودکامه. این البته علمی تخیلی است اما جالب. بنابراین، واقعا اگر نسخه تزاریسم حفظ شود، چه چیزی در انتظار روسیه است؟ رکود یا برعکس پیروزی؟؟ آیا نظام سلطنت مطلقه مؤثرتر از دموکراسی های غربی خواهد بود؟ در واقع، روابط بین روسیه و غرب در قرن بیست و یکم به طور قابل توجهی بدتر شده است. پس از آن، مد شد که به دنبال راه های جایگزین برای پارلمانتاریسم غربی باشیم. مفهوم ظاهر شد: دموکراسی مدیریت شده. این زمانی است که به طور رسمی انتخابات آزاد وجود دارد، اما در واقع نتایج آن از قبل تعیین شده است. اما این شکل از حکومت ناپایدار است و حزبی که در قدرت است، برای حفظ موقعیت خود، دموکراسی را از طریق قانون گذاری محدود می کند. و سپس همه چیز به سمت دیکتاتوری پیش می رود، اپوزیسیون در حال حاضر نماینده خود را در پارلمان از دست می دهد.
  و سپس مکانیسم سرکوب و ترور راه اندازی می شود، یا برعکس، انقلابی رخ می دهد، یا از بالا، مانند دوره گورباچف، یا از پایین، که بیش از یک بار اتفاق افتاده است.
  در روسیه در دوران استبداد، همه چیز ساده تر است. پادشاه قدرت مطلق دارد: اعدام کردن، عفو کردن، فرمان دادن. او دارای بالاترین قدرت قضایی، اجرایی و مقننه است. یک شورای دولتی از افراد منصوب شده توسط پادشاه وجود دارد که فقط به او مشاوره می دهند و مقاماتی هستند که اراده پادشاه را اجرا می کنند.
  دومای ایالتی سلطنت مطلقه را محدود کرد و امپراتور را از حق وضع قوانین محروم کرد و تا حدی کنترل بودجه را در دست گرفت. اما مهمتر از همه، این دوما بود که به محل پرورش و افعی برای توطئه های مختلف تبدیل شد. این منفی اش است!
  مخالف کمک به شاه نبود . مارگاریتا از کالیگولا قلدر پرسید:
  - پس انتخاب روشن است، حمله کنیم!
  پسر ترمیناتور پاسخ داد:
  - هیچ انتخاب دیگری نیست! البته ما حمله می کنیم!
  و هرج و مرج برش آغاز شد. پسران کروبی که با کمک توانایی های جادویی در ششصد کیلومتر در ساعت شتاب گرفتند، تقریباً توجهی به انفجار گلوله ها و شلیک های مسلسل نداشتند، به صفوف دشمن نفوذ کردند. خوشبختانه هوا هم بدشانس بود باران و تاریکی. کوروپاتکین هنوز مردم را به حمله نفرستاده است. و آماده سازی توپخانه را انجام داد. برخلاف تصور عمومی ، ژنرال و وزیر دفاع سابق احمق نبود. کوروپاتکین سعی کرد از سربازان مراقبت کند و به طور علمی مبارزه کند. این چیزی بود که او را ناامید کرد. بلاتکلیفی، کندی، میل به ضربه زدن مطمئن، اقدام طبق یک الگو - موفقیت نبرد با ژاپنی های شجاع را سلب کرد. بنابراین، نیازی به انتظار حملات جسورانه سووروف برای تصرف پورت آرتور در حال حرکت نبود. افسوس، کوروپاتکین فقط به این دلیل پیروز شد که پس از مرگ سپاه نوگی، ژاپنی ها، بدون تغییر آرایش ، جلوتر رفتند و رو در رو حمله کردند. و در نتیجه رده های خود را ناک اوت کردند و به عقب برگشتند.
  اما اکنون کوروپاتکین هم پوستهها را گرفته و هم پوستههای خود را.
  این به این معنی است که شما می توانید حتی برای چندین روز گلوله باران انجام دهید و محاسبه کنید که اگر ژاپنی ها شکست بخورند چه می شود. و این در حالی است که امپراتور نیکلاس دستور قاطعانه ای را صادر کرد که فوراً به قلعه حمله کرده و جنگ را که برای خزانه ویرانگر بود پایان دهد.
  در اینجا، البته، کوروپاتکین بین یک سنگ و یک مکان سخت است. اما پورت آرتور یک قلعه قدرتمند است و اکنون که ژاپنی ها در آن مستقر شده اند - آن را امتحان کنید، آن را بگیرید!
  اما مارگاریتا و کالیگولای دلفینها، با شمشیر خرد کردن و انگشتان برهنهشان با پاهای فرزندانشان پرتاب میکردند، اما چون تیغههای ملخ چابک بودند، در امتداد سنگرها حرکت کردند و آنها را از وجود سربازان پاک کردند. اول از همه، شما باید ارتفاعات غالب را بشناسید و سپس می توانید راه را برای نیروهای مهاجم باز کنید.
  مارگاریتا در حین خرد کردن سامورایی به طرز زیرکانه ای گفت:
  - معمولاً آنها برای پیشرفت می جنگند، اما ما که معلوم است برای پسرفت می جنگیم!
  کالیگولا پسر پوزخندی زد:
  - منظورتان این است که بازپس گیری این قلعه موقعیت حکومت خودکامه را تقویت می کند؟
  و او یک سری تکنیک های کامل را با شمشیر انجام داد. شمشیرهایش را اینگونه حمل می کردند.
  و پاهای برهنه پسر ضرباتی وارد کرد که سر، گردن و استخوان ها را شکست.
  مارگاریتا با لیسیدن خون لب هایش که به وفور از ضربات سریع دست و پاهایش پخش شده بود، تأیید کرد:
  - حداقل حتی همینطور! به هر حال، واضح است که پادشاهی که در جنگ ها پیروز می شود، محبوب می شود. دستکم برای مدتی. سپس پیروزی فراموش می شود و افراد عادی یا مردم عادی به یک روال کاری پیش پا افتاده کشیده می شوند. او افزود : دختر پارتیزان با یک لگد ، شش ژاپنی را به طور همزمان به زمین زد و دو نفر توسط سرنیزه خودشان از یک فشار قوی سوراخ شدند. - شاید این فقط یک مهلت موقت باشد!
  و دوباره پاشنه برهنه خود را حرکت داد و پنج جنگجوی سرزمین آفتاب طلوع را شکست داد که شامل سه افسر بود.
  کالیگولا پسری پابرهنه با شلوارک که ژاپنی ها را مانند کلم خرد می کند، منطقی گفت:
  - پس از پیروزی، رشد اقتصادی سریع در روسیه آغاز خواهد شد. این بدان معناست که مردم بهتر زندگی خواهند کرد و احساسات انقلابی کاهش خواهد یافت.
  جنگجوی جوان توپ را طوری لگد زد که ده ها سرباز سامورایی وارونه پرواز کردند . پسر ترمیناتور اضافه شد. - مردم معمولا به خاطر گرسنگی شورش می کنند!
  مارگاریتا، استخوانی از جمجمه بریده شده از دهانش بیرون میآورد، تف به سه سرباز ژاپنی برخورد میکند، تنها تا حدی موافقت کرد:
  - در واقع، این صحیح نیست! بله، انقلابها و شورشها معمولاً با بدتر شدن وضعیت اقتصادی تحریک میشوند، اما ... بالاخره ، دمبریستها به دلیل فقر خودشان وارد عمل نشدند.
  پسر جنگجو کالیگولا، با انجام یک حرکت پروانه ای و بریدن ده ها سر ژاپنی، موافقت کرد:
  - درسته نه به خاطر فقر! - جنگجوی جوان یک مشت توپچی را قطع کرد و اضافه کرد. - فکر کردن با شکم همیشه مفید نیست!
  مارگاریتا تصحیح کرد و به خرد کردن وحشیانه ادامه داد، به طوری که اندام ژاپنی ها پراکنده شد:
  - به عبارت دقیق تر، فکر کردن با شکم هرگز مفید نیست!
  کالیگولا پسر بچه اینجا موافقت کرد و سامورایی ها را خرد کرد و سرهای کلاه خود را به جهات مختلف پرتاب کرد و با اشتیاق فراوان:
  - صد در صد حق با شماست! چیزی برای اعتراض وجود ندارد!
  یک جنگجو و یک پارتیزان پیشگام واقعی و علاوه بر این، آرام ترین شاهزاده خانم که این عنوان را برای خدمات خود در یکی از جهان های جادویی دریافت کرده بود، غرغر کرد:
  - و ما چربی را از خودمان پاک می کنیم! همینطور باشد - banzai !
  بدون ترحم یا توقف، کالیگولا، با شمشیر بریدن و ژاپنیها با پاهایش ، حتی آواز خواند:
  بیهوده نبود که به روسیه فرستاده شدم،
  برایت فیض بیاورد!
  به اختصار! به اختصار!
  خلاصه - ساکت باش!
  و پس از چنین سخنانی، خون با شدت بیشتری جاری شد. البته حیف ژاپنی ها. ملت سخت کوش و تحسین برانگیز است، اما زیر سنگ آسیاب افتاده و اکنون در حال توقف است. فقط چه اتفاقی خواهد افتاد - آرد یا آرد، یک سوال!
  دختر پابرهنه پارتیزان مارگاریتا که دهها ضربه در ثانیه وارد می کند و به سرعت بالا می رود، اجساد مچاله شده را روی سنگر بعدی پراکنده می کند، با حرکت دادن پای خود به سمت سامورایی بعدی در فک و با سخنی شگفت آور گفت:
  -جنگ امری پست است، متعهد به افکار بلند!
  کالیگولا، بازیگر پسری که حتی کمی سریعتر از دوست دخترش حرکت میکرد و باران از تنه برهنهاش با کاشیهای ماهیچهای، خون و تکههای استخوان را شست، ادامه داد:
  - جنگ بدن را خسته می کند، اما روح را تشویق می کند!
  مارگاریتا آبشاری از سالتوها را ایجاد کرد، ژاپنی ها را برید و عبارتی از آهنگ موفق دهه هفتاد قرن بیستم خواند:
  - نشاط، لطف و انعطاف پذیری! عمومی ، تقویتی، به شدت تشویق کننده، از رختخواب بلند شوید و ژیمناستیک انجام دهید!
  کالیگولا دلفین ها با ضربه ای از پای عضلانی خود به کشاله ران، سرهنگ ژاپنی را مجبور به پرواز در هوا کرد و بلافاصله دو مسلسل ایستاده روی برج را سرنگون کرد. هیولاهای مکانیکی که با اینرسی سرب تف می کنند، می افتند، هیولاهای خود را شکست می دهند و صفوف را پایین می آورند. پسر ترمیناتور تعظیم کرد:
  - متاسفم، چشم باریک ، اما من می خواستم اول باشم! و نه تنها می خواستم، بلکه خواهم کرد!
  مارگاریتا در حالی که در حال پریدن با پای برهنه برج دیگری را با مسلسل های ساخت ایالات متحده به زمین می کوبید، منطقی گفت:
  - اول بودن بد نیست مطمئن باشید، اما نباید توپ ها را از پشت بپزند!
  پسر-بازیگر کالیگولا با پرتاب پرتابه ای با انگشتان برهنه شیموزا با انفجار شدید منفجر شد و سامورایی را پراکنده کرد و گفت:
  - اونی که شب و روز گلوله ها رو بجوشه نمی ذاره خودش رو زنده زنده بخوره!
  مارگاریتا قهقهه ای زد و پرید و پای برهنه اش را به فلز برج مسلسل کوبید. فولاد ضد زنگ به عقب برمیگردد و افسران ژاپنی وارونه پرواز میکنند و اندامهای چکمهدارشان میلرزد. واقعاً شبیه حشرات بودند.
  مارگاریتا اینجا هم صحبت کرد:
  - یک ولگرد حتی می تواند یک "چکمه" با پاشنه بپوشد!
  کالیگولا هولیگان نیز که در یک پرش اسلحه را از پای درآورد و همه را به پرواز درآورد، خاطرنشان کرد:
  - "چکمه" برای کسی که مغز پولیش کردن کفش را ندارد، کفش نمی پوشد!
  مارگاریتا با چرخش مجدد و قطع یک جوخه کامل ژاپنی پاسخ داد. دختر ترمیناتور اینجا هم درخشید:
  - به اندازه کافی عجیب، افراد صادق زیادی در بالا هستند، اما تعداد کمی از آنها هستند که می توانند بدون حیله گری در رشد شغلی خود انجام دهند!
  کالیگولا مانند یک زخم به بالا چرخید، ژاپنی ها را به زمین زد و از بین برد، و به طور منطقی اطمینان داد:
  - یک سیاستمدار به همان اندازه که معدنچی با کت سفید وارد معدن می شود، انصاف بازی می کند و انگیزه آن یکی است: گرفتن یارانه برای شستن آبروی لکه دار!
  مارگاریتا با تکان دادن خون از موهایش به این پاسخ گفت:
  -سیاستمدار در زندگی دروغگو و در عمل منافق است اما مرگ حتی با این سرکش عادل است!
  پسر ترمیناتور یک اسلحه ژاپنی را شکست و استخوان دوجین سرباز امپراتوری طلوع خورشید را شکست و پاسخ داد:
  - مرگ از این جهت صادق است که همیشه می آید، اما در انتخاب زمان دیدارش خودسرانه است!
  پورت آرتور شهری بزرگ است و خطوط دفاعی زیادی دارد. پس متأسفانه و خوشبختانه رزمندگان زمان کافی برای مبارزه دارند.
  پسر مبارز کالیگولا، مبارزان را با شمشیر خرد کرد، حتی با پای برهنه خود یک نخود نابودی را پرتاب کرد و سامورایی را پاره کرد، آواز خواند:
  - چقدر تلاش نکردم، چقدر تلاش نکردم! مهم نیست که کسی آنجا بود که بجنگد!
  مارگاریتا در حالی که نسل دیگری از سربازان را که زیر ضربات یک دختر پارتیزان که مانند برق میدرخشید میمیرند را قطع کرد، گفت:
  - و تا حدودی خود ما هم تقاضای دعوا داریم. بالاخره قبول کن کالیگولا، آیا میخواستی به پورت آرتور بروی؟
  نابودگر جوان صادقانه گفت:
  - طبیعیه! این پرشورترین آرزوی من بود.
  مارگاریتا، دختر پارتیزان، دوباره مثل تیغ ژاپنی ها را قطع کرد، قهقهه زد:
  - خب بله! روسیه را از تهاجمی ترین شکست در کل تاریخ هزار ساله جنگ های کشورمان نجات دهید!
  پسر کالیگولا دوجین ژاپنی را با چند تاب کاهش داد، شریک زندگی خود را اصلاح کرد:
  - تهاجمی ترین شکست، شاید در زمان جنگ اول با چچن بود.
  مارگاریتا به تایید این موضوع سر تکان داد و حتی فرآیند خرد کردن را تسریع کرد:
  - بی شک! حریفی که باختیم خیلی ضعیفه! چچن خیلی زیاد بود و حتی نیمی از آنها برای ما جنگیدند.
  کالیگولا پسر بچه نیشخندی زد و سعی کرد در روند نابودی از شریک زندگی خود جلو بزند:
  - چگونه مسکا به فیل پارس می کند!
  مارگاریتا عاقلانه به این نکته اشاره کرد و دوباره استخوان ها و خرده های خونی رنگ برف را با پراکندگی طلا از موهایش تکان داد و به نابودی ژاپنی های شجاعی که نمی خواستند تسلیم شوند با شدت فزاینده با دست و پا ادامه داد:
  - وقتی ارتش و مردم نمی خواهند بجنگند، چنین معجزاتی رخ می دهد. و در جنگ اول چچن و در جنگ روسیه و ژاپن.
  کالیگولای دلفین ها مجبور می شود در حالی که سامورایی ها را نابود می کند، موافقت کند:
  - حق با شماست! متأسفانه مردم روسیه نمی خواهند با ژاپنی ها بجنگند. - و جنگجوی جوان در حالی که کل یک گروه سامورایی را با سرهای بریده ترک می کند، اضافه کرد:
  - اما در شخص ما یک عامل معجزه آسا ظاهر شده است که به ما امکان می دهد در جنگ غیرمحبوب پیروز شویم. حتی نمادین است که در جنگی که سرش شاه نیست، کروبی ها کمک می کنند!
  مارگاریتا، در حالی که از لب هایش خون می ریزد و با کف پای برهنه سوزن های سمی پرتاب می کند و ژاپنی ها را تا سر حد مرگ سوراخ می کند، اظهار داشت:
  - و با این حال یک مداخله سوم از طرف ما ضروری است!
  کالیگولا پسربچه که ردیف دیگری از اجساد تکه تکه شده را رها کرده بود، بدون اینکه شک کند، با این وجود پرسید:
  -در این مورد مطمئنی؟
  جنگجوی جوان، در حال تکمیل نابودی ژاپنی ها در پورت آرتور، با آهی تأیید کرد:
  توگو در دریا خیلی قوی است. و اینکه چه نوع فرمانده، یا دقیق تر، فرمانده نیروی دریایی Rozhdestvensky، متاسفانه بسیار شناخته شده است. کودکان احتمالاً در استراتژی های دریایی بهتر هستند!
  کالیگولا، که سامورایی را بی رحمانه قیچی می کند، مجبور می شود با چیزهای بدیهی موافقت کند :
  - البته، با وجود شخصی مانند Rozhdestvensky، حتی با دریافت هفت رزمناو جنگی اضافی ساخته شده در آرژانتین، و تعمیر کشتی های اولین اسکادران اقیانوس آرام بلند شده از پایین، نمی توان روی پیروزی حساب کرد. به خصوص اگر به یاد داشته باشید که پنجاه و یک کشتی روسی در تسوشیما جنگیدند و فقط یک ناوشکن ژاپنی غرق شد!
  مارگاریتا با هیجان لوله تفنگ را شکست و با تاب دیگری شمشیر چهار ژاپنی و با سوزن تیز سه تایی دیگر اضافه کرد:
  - و همچنین قابل توجه است که اسکادران دریاسالار شجاع ممکن است قبل از رسیدن به پایگاه توسط توگوی گریزان و گوشتخوار رهگیری شود . از این نظر، موقعیت ناوگان Rozhdestvensky بسیار دشوار است.
  کالیگولا پسر بچه که با پاهایش مانند میمونها چابکی پرتاب میکرد، پوسته دیگری که ژاپنیها را مثل مین میکشید، به کنایه گفت:
  مثل یک سوئدی در نزدیکی پولتاوا،
  روژدستونسکی دچار مشکل شد...
  او شجاع به نظر می رسد
  در واقع برعکس است!
  این دختر پارتیزان در ادامه با قدرت مضاعف به تکه تکه کردن دشمن و به جا گذاشتن انبوه اجساد منطقی و حساب شده خاطرنشان کرد:
  - اگر ژاپن را در دریا شکست ندهید، آنگاه سامورایی های سرسخت برای مدت طولانی می جنگند و خزانه تاج روسیه در حال حاضر خالی است و مردم در خطر هستند. ما باید به سرعت نبرد را با پیروزی قاطع پایان دهیم. در غیر این صورت انقلابی رخ خواهد داد و پارلمانی احتمالاً غیرضروری و حتی مضر برای روسیه به وجود خواهد آمد!
  کالیگولا، پسر هنرپیشه، ژنرال ژاپنی را با آرنج کوبید و او را به ارتفاعات پرواز داد و در همان زمان سه مرد نقابدار را که در تلاش برای استقرار یک بمب انداز بدوی بودند، به زمین زد. پسر ترمیناتور گفت:
  - اگر وقت کافی باشد کجا خواهند رفت؟
  مارگاریتا در حالی که ژاپنی ها را به تکه ها و یک آشفتگی خونین خرد می کند، با هشدار قابل توجهی خاطرنشان کرد:
  - اینجا یه مشکلی پیش اومده حالا اینطوری از دژی به آن دژ می رویم. دریا چطور؟
  تامبوی کالیگولا قهقهه ای زد و جرقه ای از چشمانش رها کرد که به انبار مهمات اصابت کرد. انفجاری رخ داد که یک گردان کامل از سربازان ژاپنی را به هوا پرتاب کرد.
  پسر بازیگر در صدای غرش فریاد زد:
  - چیز خاصی نیست! با داده هایمان، خوب شنا می کنیم، با شمشیر غرق نمی شویم. او از یک نبرد به ناو دیگر شنا می کند و عرشه ها را پاک می کند!
  مارگاریتا، که شمشیرهایش مانند تیغی تیز، سربازان متعدد، شجاع، اما بیمعنا را از بین میبرد، در پاسخ با دندانهای تیزتر لبخند زد:
  - تو قطعا غول فکری!
  کالیگولای دلفینها که انگار یک بازی رایانهای است به ژاپنیها کتک میزند، صادقانه پاسخ داد:
  برابری نداریم !
  دختر ترمیناتور با این موافق بود و برای قانع کردن، از میان یک گردان کامل از سامورایی ها عبور کرد.
  و او ردی خونین با آثاری از پاهای برهنه و تراشی شده دختر را پشت سر گذاشت.
  در همان زمان اظهار داشت:
  - و سرعت بدنها که خیلی قابل توجهتره!
  با هم، و با چنین سرعتی عجله دارید، باید بتوانید تعادل خود را حفظ کنید و زمین نخورید. کالیگولا هولیگان کم و بیش موفق می شود. به طور کلی، از نظر تئوریک، یک خودکامگی بدون قانون اساسی نباید برای همیشه در روسیه وجود داشته باشد. نمونه کشورهای غربی با پارلمان هایشان بسیار مسری است. ناگفته نماند که الیگارشی ها می خواهند قدرت خود را نه تنها در بعد اقتصادی، بلکه در بعد سیاسی نیز اعمال کنند. در حال حاضر آنها کم و بیش با حکومت خودکامه دوست هستند و پیروزی احتمالی در اقیانوس آرام و گسترش متعاقب آن به چین این دوستی را برای مدت طولانی تقویت خواهد کرد. به هر حال، جنگ روسیه و ژاپن از منظر بلندمدت نیز بسیار مهم است. ایجاد روسیه زرد و شامل شدن نه تنها منچوری، بلکه سایر مناطق چینی نیز می تواند منجر به تقسیم نهایی امپراتوری آسمانی شود. این بدان معناست که غول بزرگ چینی در قرن بیست و یکم که ادعای ابرقدرت و هژمونی جهانی را دارد، نمی تواند به عنوان یک دولت وجود داشته باشد.
  و به احتمال زیاد، بدون انقلاب اکتبر، فروپاشی نظام استعماری جهانی رخ نخواهد داد. جهان منطقی تر و امن تر از قرن بیست و یکم خواهد بود، زمانی که بیش از دویست ایالت در یک سیاره کوچک وجود دارد. در عوض، چندین امپراتوری پدید خواهند آمد، شاید حتی امپراتوری روسیه قدرتمندترین یا حداقل گسترده ترین شود.
  پیش بینی اینکه در صورت پیروزی مقابل ژاپن چه اتفاقی خواهد افتاد چندان دشوار نیست. به احتمال زیاد ، آلمان، که ارتش روسیه برای آن به یک مرجع بزرگ تبدیل خواهد شد، خطر اعلان جنگ علیه روسیه را نخواهد داشت. اما شاید او خواهان جنگ در یک جبهه و ضربه زدن به بلژیک و فرانسه باشد.
  با این حال، تزار نیکلاس چنان است که ممکن است ، همانطور که در تاریخ واقعی اتفاق افتاد، به عقب حمله کند . خوب، حداقل برای اینکه آلمانی های متجاوز نتوانند خیلی قوی شوند.
  سپس دوباره جنگ جهانی اول. روسیه ممکن است لشکرهای چینی و ناوگان قدرتمند اقیانوس آرام در جلو داشته باشد، که یک امتیاز مثبت خواهد بود، اما ... در تاریخ واقعی، ژاپن در کنار آنتانت جنگید، در همان جایگزین، سرزمین آفتاب طلوع ممکن است نشان دهد. میل به انتقام و سپس ما یک جبهه دوم در شرق خواهیم داشت. و این خیلی عالی نیست .
  علاوه بر این، نمی توان انتظار تقویت قابل توجه ارتش روسیه را در مقایسه با Real History داشت. اگرچه، البته، بهبود سریع اقتصادی می تواند زودتر، نه در سال 1909، بلکه در سال 1906، آغاز شود و حتی تندتر باشد. به هر حال، پیروزی روسیه می تواند ایمان سرمایه گذاران خارجی و داخلی را به رژیم حاکم تقویت کند و هجوم سرمایه بیشتر از واقعیت خواهد بود.
  این به نوبه خود باعث افزایش بودجه برای ارتش می شود. البته مگر اینکه دولت تزاری بیش از حد به خود اعتماد داشته باشد. وقتی به طور خاص به نظر می رسد که همه را شکست می دهیم و آنها را به آسفالت می کشیم. اصولاً نتیجه جنگ جهانی اول در این مورد اصلاً واضح نیست. و شاید پس از آن، برای اینکه همه چیز به خوبی حل شود، مجبور شویم برای بار چهارم دخالت کنیم.
  اگرچه اصولاً احتمال وقوع جنگ جهانی اول منتفی نیست. در این مورد ... در حال حاضر دشوار است که بگوییم رویدادهای بعدی چگونه توسعه خواهند یافت. تزار نیکلاس دوم تا کی سلطنت خواهد کرد و چه کسی جانشین او خواهد شد؟ تزارویچ الکسی در شک است؛ او ممکن است تا بزرگسالی زندگی نکند. برادر میخائیل و فرزندانش؟ هر دو این و گزینه های دیگر امکان پذیر است.
  نیکلاس دوم چقدر می تواند زندگی کند؟ در میان رومانوف ها جگر درازی وجود نداشت، اما، به طور کلی، تزاری که کم می نوشید و سیگار نمی کشید، می توانست مدت زیادی زندگی کند. و با اینکه به نرمی و مهربانی دل نسبت داده می شد، لیبرال نبود. بنابراین بعید است که امپراتور بدون فشار شدید قانون اساسی را صادر کند. با این حال، راه های خداوند غیرقابل درک است. همه چیز می تواند به شکلی اتفاق بیفتد که کمتر انتظار می رود. و گرگ تبدیل به بره می شود و بره به گرگ!
  و اکنون آنها از نظر ظاهری چنین کودکان زیبا و بامزه ای هستند - یک پسر و یک دختر، با سنی نسبتاً لطیف، دژ پس از قلعه و سنگر پس از سنگر را پاکسازی می کنند. به عنوان مثال، اینجا کوه اصلی با نام ساده Vysoka است. از اینجا می توانید کل بندر را با کشتی های روسی اولین اسکادران اقیانوس آرام در حال تعمیر و همچنین میدان ها و مسیرهای شهر را مشاهده کنید.
  مارگاریتا، با اطمینان بسیاری از ژاپنی ها را که در حال خونریزی بودند، از بین می برد، دستور می دهد:
  -خب ما هم تمیزش کنیم؟
  پسر مبارز کالیگولا در حالی که آخرین سامورایی را با شمشیرهایش تمام می کرد، به طعنه پاسخ داد:
  - البته تمیز می کنیم و دوباره تمیز می کنیم!
  و این زوج با سرعت یک جت جنگنده به سمت ارتفاعات هجوم بردند. باید عجله کنیم. در ماه مارس، شب ها چندان طولانی نیست و در طول روز، حتی با سرعت آنها، بعید است که بتوان به طور کامل از ضربات تفنگ های متعدد، یعنی تفنگ ها و مهمتر از همه مسلسل ها جلوگیری کرد. .
  خوب است که ماشین های اتوماتیک وجود ندارد. و به نوعی آرام تر. طلوع خورشید عجله ای برای از بین بردن تاریکی از باران و مه شیری رنگی که همه چیز را پر کرده است ندارد.
  صبح یخبندان است و پوسته یخ زیر پاهای پینه بسته بچه های ترمیناتور خرد می شود که حتی اگر بخواهند کفش هایشان را نمی پوشند - پاره می شوند. و پاهای آنها نیز سلاحی است که بدتر از چابک ترین دست ها نیست. پوسته یخ خرد می شود، اما به هیچ وجه دخالتی در پرواز تا بالا و ادامه تخریب در آنجا از جمله سرویس تفنگ های یازده اینچی ندارد.
  چنین تنه هایی چه فایده ای دارد؟ اما شما نمی توانید مانند آنها را با اسلحه های بزرگ مورد اصابت قرار دهید، اما تمیز کردن محافظ ها بسیار آسان است. مارگاریتا که با یک صفحه گردان ده ها ژاپنی را به ورطه پرتاب کرده بود، هنگام افتادن به طرز وحشتناکی زوزه می کشیدند و گفت:
  - بنابراین مسابقه به طرز جالبی ادامه دارد ...
  پسر نابودگر کالیگولا قهقهه ای زد، دوازده جنگجوی شجاع ژاپنی را به ورطه پرتاب کرد و با ذوق گفت:
  - حتی داره خسته میشه...
  مارگاریتا آن را تکان داد و سر بریده اش را به سمت شریک زندگی اش پرتاب کرد:
  - مشکلی نیست. حتی موثرتر است. یا دوست دارید با جادوگران دوئل کنید؟
  حالا چه قدرت های فوق العاده ای داشت، دانه های آهنی را مانند مار می جوید و پاسخ داد:
  - من رد نمی کنم ، اما در قرن بیستم شانس کمی برای برخورد با آنها وجود دارد !
  مارگاریتا، در حالی که ده ها ژاپنی دیگر را برای گوشت پاره خرد می کند، قهقهه زد:
  - اما ببین نینجا!
  در واقع، دو دوجین جنگجوی نقابدار با لباس سیاه برای حمله به جنگجو شتافتند. و آنها به دو شمشیر در هر دست مسلح هستند. برای انسان ها، نینجاها به خوبی حرکت می کردند. از همان دوران کودکی می شد آمادگی فوق العاده و تمرینات وحشیانه را حس کرد. اما در واقعیت، چه چیزی می تواند با کروبیان مخالف باشد؟ تفاوت سرعت بین جاودانه ها، کودکان با کمک جادو و انسان ها بسیار زیاد است. و نینجاها، اگرچه جنگجویان خوب آموزش دیده اند، اما هنوز مردم هستند.
  مارگاریتا دو نفر از آنها را یکباره با یک آسیاب بادی سریع قطع کرد و سومی را با پای برهنه، دخترانه، زیبا، اما کشنده اش در کشاله رانش به کار انداخت که بیش از پنجاه متر به بالا پرواز کرد و میله پرچم را از برج جدا کرد. مارگاریتا با ستارگانی که به سوی او پرتاب شده بودند مبارزه کرد و با ادامه حرکت، سه نفر دیگر را قطع کرد و چهارمی را با پرتاب سه خنجر با انگشتان پا کشت. نینجا از دو نفر دور شد، اما نفر سوم که در امتداد یک مسیر شکسته پرواز می کرد، درست در قلب فرود آمد.
  کالیگولای پسر بچه هم وارد میدان شد. او نینجا با لبه ارغوانی را از وسط به دو نیم کرد و حتی سریعتر حمله کرد که سر مردان نقابدار را که سعی داشتند به جفت او حمله کنند، از بین برد.
  مردان نامرئی سیاه پوست تسلیم نشدند، اما سرعت آنها در مقایسه با پسر و دختر کروبی که به آنها حمله کرد بسیار کند بودند. اصلاً فرصتی نداشتند.
  مارگاریتا، در حرکت مقاومت ناپذیر یک روح سریع، حتی آواز خواند:
  - زود فراموشم خواهی کرد، مثل باران خیس به شئول خواهی رفت! فرشتگان دیگر به ما خدمت می کنند و شما با دراکولا به تابوت خواهید رفت!
  نینجا سقوط کرد، تکه تکه شد و مانند هندوانه های رسیده زیر چاقو خون پاشید. و دست از حمله برنداشتند. اما ... هر بیست و سه مبارز بزرگ در نبرد سقوط کردند. پس از آن، این زوج باشکوه به پایان دادن به خدمتکاران بازمانده در اسلحه روی آوردند...
  مه قبلاً شروع به از بین رفتن کرده بود و خورشید با شدت بیشتری شروع به درخشیدن کرد. و رزمندگان شجاع به خط دفاعی دیگری حرکت کردند. هنوز حمله شروع نشده بود و ما باید خودمان می جنگیدیم. با این حال، مبارزان هنوز به طور جدی احساس خستگی نمی کردند، بلکه فقط می خواستند غذا بخورند. خب ما دوباره شروع کردیم به خوردن گوشت خام اسب. خب، پس از همه، مردم وجود ندارند.
  پسر ترمیناتور کالیگولا در حالی که با پای برهنه سوزنی پرتاب کرد و با آن چندین ژاپنی را سوراخ کرد، گفت:
  - سخت ترین بردگی، برده شکم بودن است - ارباب بی رحم است، فارغ از پوچی یا پری!
  مارگاریتا با این موضوع موافقت کرد و به خرد کردن ساموراییهایی که همچنان در حال خزیدن بودند، مانند ملخهای بیشماری که در امواج نفوذ میکردند ، ادامه داد. در میان ژاپنی ها پسران بسیار جوانی بودند، حدود شانزده یا هفده ساله، و کشتن آنها بسیار ناخوشایند بود. ظاهرا مقامات سرزمین طلوع خورشید تمام ذخایر خود را برای جنگ جمع کرده اند. اما کوروپاتکین که همه به او تف کردند و تف کردند، باز هم مراقب سربازان بود و خیلی کمتر از ژاپنی ها ضرر کرد. و برای این باید به او اعتبار داده شود. و به تدریج واحدهای ژاپنی بهتر جنگیدند و نیروهای تازه نفس و آموزش دیده از بخش اروپایی روسیه وارد شدند. از جمله هنگ های نگهبانی.
  دختر پارتیزان فکر می کرد که در جنگ جهانی دوم چنین اتفاقی افتاده است. آلمانیهای مهیب پیشروی کردند و به موفقیت دست یافتند تا اینکه واحدهای زبده آنها کاملاً یا تقریباً به طور کامل از بین رفتند. پس از آن، آنها نتوانستند ارتش سرخ را مهار کنند.
  درست است، باید گفت که واحدهای پرسنلی ارتش سرخ نیز ناک اوت شدند. و این، در واقع، معلوم شد که یک مشکل است.
  مارگاریتا با این جمله به جنگ شتافت:
  - خدا شما را رها نمی کند، خوک شما را نمی خورد و اژدهای شیطانی دستگیر می شوند!
  . فصل شماره 12.
  دومینیکا فقط برای مدتی به آکادمی اژدها بازگشت. او دوباره به سرعت چندین طلسم و چند کلمه پیچیده را یاد گرفت.
  سپس سه دختر: یک جن، یک هابیت و یک ترول ماده با او در پرتاب سنگ های جادویی بالاتر بازی کردند.
  دومینیکا آنها را شکست داد. و خود سنگها بسیار درخشان و می درخشیدند، مانند قطرات شبنم در پرتوهای چهار نور.
  پس از آن، دختر جادوگران دو حلقه با سنگ از هر پا به او دادند تا جنگجو بتواند به خاطر یک هدف بزرگ، جادوهای خود را تقویت کند: نجات جنس قوی تر.
  اکنون تقریباً تمام انگشتان پای برهنه دختر بازیگر، به جز انگشت کوچک، حلقههای جادویی داشتند. و او در جادو حتی از قبل قدرتمندتر شد. این در واقع دختری است که می تواند یک شهر را ویران کند و یک قصر بسازد.
  و به این ترتیب او به سرعت صد طلسم دیگر یاد گرفت و به جای استراحت، روی فرش خز نشست. او در موقعیت نیلوفر آبی فرو رفت و تقریباً بلافاصله جوهر ذهنی و روح و بدنش دوگانه، خود را در یک جهان موازی، همراه با یک تیم جنگنده، هرچند ظاهراً جوان، یافتند.
  ارتشی از کودکان به رهبری یک چهار نفر از مبارزان به مبارزه با انبوهی از موش ها در کشور جادوگر شیطانی باستیندا ادامه دادند.
  اولین گروه از جوندگان گوشتخوار کشته شدند یا تغییراتی را تجربه کردند.
  سپس مزرعه هایی ظاهر شد که بردگان کودک نگون بخت در آن کار می کردند. آنها توسط ناظران موش های بزرگ به اندازه گرازهای شایسته تماشا می شدند. در پنجه هایشان شلاق می گرفتند و دختر و پسرهای نیمه برهنه را شلاق می زدند.
  دومینیکا عصبانی شد:
  - چه بد است وقتی بچه ها رنج می برند!
  و با عصبانیت چندین صاعقه را به یکباره به سمت موش ها شلیک کرد و آنها تبدیل به مادربزرگ های بزرگ و با روکش شکلاتی شدند.
  غلامان کودک از تعجب جیغ کشیدند و سپس به سوی غذای چنین اشتها آور و خوشبو شتافتند. و تکه های آن را پاره کنیم.
  دومینیکا دوباره عصای جادویش را تکان داد و دوباره دگرگونی هایی به وجود آورد و موش های پست را به غذاهای خوشمزه تبدیل کرد و نعره زد:
  بچه ها، اینها ستاره های آسمان هستند،
  گلها در چمنزارها می رویند...
  شادی در این سیاره وجود خواهد داشت،
  رویاهای زیبا شکوفا خواهند شد!
  مارگاریتا که در دگرگونیها نیز نقش داشت، منطقی اشاره کرد:
  - شما گرمای درونی و مهربانی زیادی دارید!
  ناگهان، مانند یک جک در جعبه، یک موش بزرگ دایناسور مانند ظاهر شد. دهانش را باز کرد و چیزی کر کننده فریاد زد.
  هر دو دختر جادوگر هستند، چگونه رعد و برق و تپ اختر را به سمت او رها می کنند، و از چوب های جادویی، و از حلقه های روی پاهای برهنه خود. و جریان متصل انرژی به یک هیولای بزرگ با قد بیست و پنج متر برخورد کرد. او به زمین افتاد و بلافاصله برگشت تا غذاهای مختلف، غنی و متنوع روی میز بلند را ببیند. و اینجا، در میان چیزهای دیگر، لیوان های شراب طلایی با انواع بستنی وجود داشت.
  بچه های برده شروع به ترک کار در اطراف کردند و به موش های منفور حمله کردند و آنها را با داس، بیل و سایر اشیاء کشاورزی خرد کردند.
  و خشم زیادی در آنها وجود داشت. پسران شورشی حتی با شور و شوق شروع به آواز خواندن کردند.
  هر که در ظلمت بردگی است شمشیر را در دست بگیر
  و شرم تحقیر شده را تحمل نکن...
  دشمن تو بر خون پایه ای نخواهد ساخت،
  حکم ناخوشایندی را برای او صادر خواهید کرد!
  
  پسر توسط شلاق شیطانی کتک می خورد،
  یک جلاد او را با موش شیطانی عذاب می دهد...
  اما شکنجه گر بد به جسد تبدیل می شود،
  دیگر گریه دختران را نشنید!
  
  برده مباش، ذلیل در خاک،
  سریع سرت را بلند کن...
  و النیسم در دوردست وجود خواهد داشت،
  من عاشق سولنتسوس و اسپارتاک هستم!
  
  باشد که دنیای روشنی در جهان وجود داشته باشد،
  که در آن شادی برای مردم تا ابد باقی خواهد ماند...
  و بچه ها در آنجا جشن شادی خواهند داشت،
  آن پادشاهی از خون، از مشت نیست!
  
  ما معتقدیم بهشت در سراسر جهان وجود خواهد داشت،
  ما بر فضا مسلط خواهیم شد...
  در این مورد، پسر جنگجو، جرات کن،
  تا اینجا کابوس و شرمندگی شیطانی نباشد!
  
  آری ما بردهایم که زیر ظلم در زنجیر ناله میکنیم.
  و شلاقی سوزان در دنده هایمان شلاق می زند...
  اما من معتقدم که ما همه موشهای اورکت را خواهیم کشت،
  چون رهبر شورشیان خیلی باحاله!
  
  در این ساعت همه پسرها شورش کرده اند،
  دخترا هم برای همین کار باهاشون هستن ...
  و من معتقدم که آنها لجبازی خواهند کرد،
  یوغ منفور را دور خواهیم انداخت!
  
  آن وقت می دانی که بوق پیروزی به صدا در خواهد آمد
  و بچه ها در شکوه شکوفا خواهند شد...
  تغییرات در شادی در انتظار ما هستند،
  امتحانات، گذراندن همه چیز با نمرات عالی!
  
  من معتقدم ما به چنین معجزه ای دست خواهیم یافت
  که یک بهشت واقعی از نور وجود خواهد داشت...
  حداقل در جایی جادوگر یهودای پست است،
  چه چیزی پسرها را به انبار می کشاند!
  
  جایی برای ما برده ها در عالم اموات نیست،
  ما می توانیم شیاطین را از شکاف ها بیرون کنیم...
  به نام بهشت که مقدس خداوند است
  برای همه مردم شاد آزاد!
  
  باشد که صلح در سراسر جهان زیر قمری وجود داشته باشد،
  باشد که شادی و آفتاب مقدس باشد ...
  ما مانند یک سالن تیراندازی به سمت دشمنان شلیک می کنیم،
  به طوری که فقط بالا و نه یک ثانیه پایین!
  
  بله، باور کنید، قدرت ما خشک نمی شود،
  او مسیر بهشت به سوی کائنات خواهد بود...
  و ارتش شورشیان با صدای بلند پارس خواهند کرد
  برای غرق کردن موش های متخاصم!
  
  این چقدر شاد، شاد،
  علف ها مانند گل رز در اطراف رشد می کنند ...
  تیم پسران ما
  قیافه قطعا شبیه عقاب کوهستانی است!
  
  پیروزی قطعی خواهد بود،
  بیایید بسازیم، من معتقدم، راستش ما عدن هستیم...
  تمام شادی، شادی در هر سیاره،
  یک ردنک نیستید ، بلکه یک آقای محترم هستید!
  این در واقع سرود بردگان بیدار است که موش ها و اورک ها را خرد می کنند.
  در همین حال، دومینیکا و مارگاریتا سوار بر اژدها، جلوتر از ارتش، به سمت قلعه پرواز می کنند.
  دو جادوگر، سریع و درخشان با عصای جادویی و حلقههایی با طلسم روی پاهای برهنهشان. که با آن دگرگونی های افسانه ای انجام می دهند. و هیچ اشکالی در این واقعیت وجود ندارد که اکنون موش های بالدار خطرناک تر دیگری سعی در حمله به آنها دارند.
  حمل و نقل هوایی جوندگان شوخی نیست. اما دختران با قدرت جادویی خود به آنها ضربه می زنند و جادو می کنند. و به جای هیولاها، آب نبات پنبه ظاهر می شود. خیلی شیرین و خوشبو
  علاوه بر این، برخی از میمون های بالدار به توت فرنگی تبدیل می شوند. که بسیار رسیده است و با یاقوت و توپاز می درخشد.
  و چند میمون دیگر با بال تبدیل به بالن شدند.
  Oenomai و Dobrynya نیز بر روی اژدها وارد نبرد شدند. آنها شروع به کوتاه کردن همتایان خود با شمشیر کردند که نسبتاً ساده و سرراست است. خوب، و خود اژدهاها، وقتی آن را می گیرند و با آتش می سوزند. و بالدارها را بدون هیچ حسرت و تردیدی می سوزانند.
  اونوماوس با شکستن دشمن خاطرنشان کرد:
  - این، می بینید، بسیار خنده دار و باحال خواهد بود!
  دوبرینیا با لبخند خاطرنشان کرد:
  - بله، این را نمی توان در قالب کلمات بیان کرد!
  و پسر قهرمان سوزنی بسیار تیز و کشنده به سمت دشمن پرتاب کرد. درست به چشم موش برخورد کرد و با یک جونده دیگر برخورد کرد. اینجا بود که هرج و مرج شروع شد.
  Oenomaus آواز خواند:
  موش ها خیلی باحالن
  آنها حتی می توانند یک بلوط را بجوند ...
  دیدن مغز شما سخت است،
  و پیچیدگی ها مانند یک نخ هستند!
  دوبرینیا با این موافق بود:
  - بله، موش ها انواع چیزهای زننده را می جوند!
  مارگاریتا چشمکی زد. او به یاد آورد که چگونه پسر پارتیزان آندریکا اسیر شد. و او را در یک زیرزمین سرد پر از موش حبس کردند. و جوندگان پاهای برهنه پسر را گاز گرفتند که از سرما بی حس شده بودند. آندریکا تمام شب با موش ها جنگید و نخوابید. و صبح او را برای بازجویی بردند و ابتدا روی زخمهای پاهای پسر الف نمک پاشیدند. خیلی دردناک بود و آندریکا شروع به جیغ زدن کرد . و همچنین با سیم خاردار به او ضربه زدند.
  اما پسر پارتیزان از شوک درد بیهوش شد اما چیزی نگفت.
  مارگاریتا توانست فرار آندریکا را ترتیب دهد. و این شاهکار او بود. پسر توانست بر درد غلبه کند و روی پاهای فلج و گاز گرفته ترک شود. و برای این، او را تحسین می کنم.
  دختر پارتیزان موش ها را کتک زد و با شور و شوق خواند:
  تفنگ من مثل برادر بزرگتر است
  خیلی دقیق و دقیق شلیک میکنه...
  از این گذشته ، یک دختر یک مسلسل در روده خود دارد ،
  هر چند گاهی زندگی مثل قفس است!
  
  من دختری هستم که قوی تر از آن نیستم
  گرگ و ببر در یک آزمایش...
  اما کلمه گنجشک نیست،
  وقتی با معشوقم هستم، باور دارم، با هم!
  
  قبلا کدوم پاس رو گرفتم
  ایران به کوه ها حمله کرد...
  او بسیاری از کشورهای مختلف را فتح کرد،
  نه، من نمی توانم آرام کنار مبل بنشینم!
  
  احتمالا این را نخواهید فهمید،
  جنگیدن با متعصبان یعنی چه...
  آن را در دفترچه یادداشت کنید،
  و یاد بگیر نجیبانه بجنگی، پسر!
  
  هیچ سرزمین مادری من وجود ندارد، باور کنید شجاع تر،
  مثل یک یاقوت درخشان می درخشد...
  با وجود اینکه میلیون ها شاخه شیطان وجود دارد،
  ما همچنان به جایگاهی در بهشت دست خواهیم یافت!
  
  خداوند مرا حفظ کند
  بزرگ ما ، توانا...
  دختر گوشت قدرتمندی دارد ،
  او با یک رگبار دقیق گیلاس را به زمین می اندازد!
  
  هیچ کس نمی تواند من را شکست دهد
  من دختری هستم که اسمش لژیون است!
  خرس هم جلوی پای من تعظیم می کند
  و افراها به زودی به شما طلا خواهند داد!
  
  یخبندان، دویدن پابرهنه در میان برف،
  میدانی که برفها، یک دختر را نمیترسانند...
  موی سرسختانه را به حریفم می زنم ،
  مثل سگ تازی مرا می شناسند!
  
  من در اوایل بهار به دنیا آمدم،
  آنقدر قرمز که انگار یک بنر است...
  شخصیت بسیار تازی است ، شیار،
  و شعله ای داغ در دلم می سوزد!
  
  بله، شما نمی توانید یک دختر زیباتر پیدا کنید،
  او به همه عشق فراوان خواهد داد...
  حتی بیست ساله هم به نظر نمی رسد ،
  اما او حتی خیلی محکم هم می زند !
  
  
  پس به دختر تعظیم کن
  و پاهای برهنه اش را ببوس...
  شوالیه مانند یک تیر به سمت بالا خواهد رفت،
  حل مشکل برای ما سخت نخواهد بود!
  دختر پارتیزان خیلی روح نواز خواند. همه موش های پرنده تغییر کرده اند. برخی در آب نبات پنبه، برخی در ذرت بو داده، برخی در بلغور جو دوسر یا حباب های صابون. و برخی از پسران قهرمان به طور پیش پا افتاده تا حد مرگ هک شدند یا اژدها آنها را با آتش سوزاندند. اینها در واقع مافین ها و کباب های گوشتی خوب بودند.
  دوبرینیا سوزن را گرفت و با انگشتان پا پرتاب کرد و سوسک بالدار را سوراخ کرد و به دیوار سنگی چسباند. و معلوم شد که خیلی باحال و باحال است.
  سوسک ناگهان روشن شد و یک گردنبند الماس چشمگیر به جای آن ظاهر شد.
  دوبرینیا خواند:
  و وقتی هالتر را دیدم،
  آه، آي ، آي!
  پسرها برای پولشان دویدند،
  چرت نزنید!
  پسر انومای پاسخ داد:
  - وای! چقدر خوب معلوم شد این یک گوهر است.
  دوبرینیا غرغر کرد و نعره زد:
  - ما می توانیم همه کارها را انجام دهیم، آقایان، ما خیلی وقت است که کاشتیم، کجا؟
  دومینیکا در جواب صدای جیر جیر زد و همچنین دوجین سوسک بالدار را که از برج شوم قلعه بیرون میپریدند به صورت فلکی کامل از جواهرات تبدیل کرد. و چگونه به طرز شگفت انگیزی می درخشد و می درخشد، مانند یخ های روی چهار نور که پرتوهای خورشید را می فرستند.
  مارگاریتا با خنده خاطرنشان کرد:
  - من معتقدم که خیر بر شر پیروز می شود!
  انومای با لبخند خاطرنشان کرد:
  - خیر و شر مفاهیمی نسبی هستند. اینجا یک موش است، او هم زنده است و ما آن را ریز ریز می کنیم!
  دوبرینیا خاطرنشان کرد:
  - و گیاهان؟ همین سبزی ها و میوه ها هم زنده اند و هم خورده می شوند و حیف است!
  دومینیکا توییت کرد:
  - اینطوری میشه، اینطوری میشه
  هر کدام به یکباره دیگری را می بلعد !
  دختر بازیگر با غرش آن را گرفت و جادو را از پاهای برهنه اش رها کرد. و برج با جمجمه موش دگرگون شد. طلایی شد و گل سرخی با یاقوت در بالای آن می درخشید.
  مارگاریتا با شوخ طبعی اشاره کرد، دندان هایش را بیرون آورد و آبشارهای پرتوهای مرگبار و مخرب را از انگشتان پا برهنه اش فرستاد. و جادو کار کرد. و کوبیده شد قاتل و ویرانگر که بلافاصله به خلاقیت و شکوفایی تبدیل شد.
  اورک ها و اجنه دوباره از قلعه بیرون ریختند . و آنها در یک گروه گروهی واقعی صعود کردند . برخی از خرس های پشمالو زره فولادی به تن داشتند. و اینها زره های بسیار براق، با نیزه و تبر هستند.
  دومینیکا با پرخاشگری دندان هایش را به زبان آورد:
  - حالا این یک گروه ترکان و مغولان وحشتناک است که در حال صعود است . خوب، آیا ما آنها را با چیزی کشنده ملاقات خواهیم کرد؟
  مارگاریتا با لبخندی بدخواهانه گفت:
  - بله، البته ما می توانیم این کار را انجام دهیم!
  و دختران جادوگر تپ اخترهای جادویی خود را گرفتند و به سمت اورک ها و اجنه پرتاب کردند.
  پسر دوبرینیا خاطرنشان کرد:
  - این بد نیست، اما باید به بچه های رزمنده فرصت جنگ بدهیم .
  و در واقع هزاران کودک شورشی از جهات مختلف به سمت قلعه دویدند. بسیاری از آنها به خصوص پسرها زنجیر بسته بودند. برخی از بچهها کار میکردند، یادبودها و مجسمههایی برای جادوگر باستیندا ساختند . ارتفاع برخی از مجسمهها به صد متر میرسید و فقط قلعه غولپیکر بر فراز آنها قرار داشت.
  دو قویترین، اگرچه بزرگترین پسران، ویسکونت و فینیکس، پیش از بقیه با هم جنگیدند و جوندگان را از پا درآوردند.
  اورک ها نیز به نوبه خود شروع به تیراندازی از کمان کردند. اما جادوگران به شدت به آنها ضربه زدند. اگر کشتن موشها نسبتاً آسان بود، حتی اگر آنها چاق و بزرگ بودند، این بر تحرک آنها تأثیر می گذاشت. سپس اورک ها مبارزان قوی تری خواهند بود و اجنه به سادگی غول هستند.
  فینیکس خاطرنشان کرد:
  - من با کارتاوس دعوا کردم . بنابراین مبارزان او چابک تر بودند!
  مبارز ویسکونت خواند:
  من جنگ را به طرز وحشتناکی دوست دارم
  مثل خروس جنگید...
  و در نبرد تن به تن،
  من برای دو هیولا می جنگم!
  فینیکس با لبخندی اشاره کرد:
  - بله، صادقانه بگویم، این عالی است ! اما ما به کشتن هزاران هیولا عادت کرده ایم.
  و بنابراین پسران قهرمان اجنه را کشتند. و بقیه هیولاها قبلاً تا حدی تبدیل شده بودند انواع غذاها و شیرینی ها. اما یکی از اجنه چنین بستنی را در یک لیوان شراب که از زمرد حکاکی شده بود تولید کرد.
  و در بالا انبوهی از بستنی های چند رنگ، تکه های شکلات، میوه های شیرین، توت فرنگی، پسته و غیره وجود دارد که بسیار اشتها آور است.
  بچه های جنگجو از خوشحالی فریاد خواهند زد. بله، واقعاً بسیار خوشمزه است و چشم ها را مسحور می کند.
  دختر جادوگر مارگاریتا که موج دیگری از ویرانی و نابودی را منتشر کرد، در مورد تبدیل زشتی به اشتها آور اقدامی تهاجمی کرد و صادر کرد:
  - از برخی جهات، جادو بهتر از فرآیند طبیعی است، درست است؟
  دومینیکا موافقت کرد:
  - بله، بدون شک، ما در حال ایجاد یک چیز زیبا و خوشمزه هستیم. اما چرا اینجا هزاران برده وجود دارد و همه آنها کودک هستند و هیچ بزرگسالی در چشم نیست؟
  مارگاریتا با لبخند پاسخ داد:
  - تأثیر جادوی محلی. خیلی قویه و در واقع، معلوم می شود که در این دنیا فقط کودکان نوپا وجود دارند. اما نگران نباشید، هوای محلی به تنهایی شما را به یک دختر بچه تبدیل نمی کند.
  دومینیکا با تعجب پرسید:
  - و چرا؟
  دختر پارتیزان جواب داد:
  - و در مورد کلم کلم!
  هجوم اورک ها و اجنه شیطانی شروع به ضعیف شدن کرد. برخی از آنها توسط کودکان جنگجو کشته شدند و اکثر آنها با جادوی قوی یک زوج زیبا متحول شدند. این واقعاً جادو است و عصایی که دانو داشت را تحت الشعاع قرار می دهد.
  دومینیکا با لبخندی شیرین اشاره کرد:
  زمان حساب فرا رسیده است
  به چشم اورک زدیم ...
  در پاسخ، او مانند یک پای شد،
  و دندان خواست!
  و در واقع، در انواع غذاهای خوشمزه به اورک ها و اجنه تبدیل می شوند.
  و بچه های جنگجو از این موضوع خوشحال هستند. و موش ها بدون هیچ مشکلی معدوم می شوند. اما از ضربات آنها دوباره غذاهای خوشمزه ظاهر شد. و چیزهای خوشمزه و باورنکردنی دیگر.
  و موش ها به سرعت به چیزی مفید و قابل خوردن تبدیل می شوند.
  دختر پارتیزان مارگاریتا فریاد زد:
  - شاید الان بریم داخل خود قلعه!؟
  این دختر بازیگر خاطرنشان کرد:
  "و ممکن است یک کمین در آنجا منتظر ما باشد." با این حال، ما برای این آماده هستیم!
  مارگاریتا پوزخندی زد و جواب داد:
  - من یک پیشگام هستم، یعنی همیشه آماده هستم!
  حالا برده های کودک وارد قلعه شده اند. پاهای برهنه آنها روی سنگ مرمر سیاه کوبید. در داخل آنها با اورک ها، اجنه و موش ها جنگیدند. و آنها را طوری خرد کردند که گویی به جای شمشیر برش دارند. این همان جایی بود که برش شروع شد.
  پسرها با شمشیر به شدت می جنگیدند. و دختران ترجیح دادند با کمان تیراندازی کنند. خوشبختانه مارگاریتا توانست داس و بیل را به کمان واقعی تبدیل کند. و آنها بسته های کامل تیر را پرتاب می کنند و موش ها را سوراخ می کنند.
  دومینیکا هوشمندانه خاطرنشان کرد:
  - تیرهای تیز یک مسیر قاتل، خونسرد باشید بچه های من.
  ناگهان خود جادوگر باستیدا از برج خارج شد. او مانند یک زن حدودا سی و پنج ساله به نظر می رسید و مانند یک تاپ می چرخید. موهایش سیاه و مجعد است و خودش دو عصای جادویی را در دستانش گرفته است.
  جادوگر با موتور سیکلت در حال پرواز بود و روی پاهایش چکمه هایی با خار بود.
  باستیدا آن را گرفت و فریاد زد:
  - من به قوی احترام می گذارم
  و ضعیفان را رنجانده ام...
  من یک شیطان بزرگ هستم
  و تو پابرهنه چی؟
  دومینیکا در پاسخ توییت کرد:
  قانون من ساده است
  من شروران را شکست میدهم...
  هر کس ضعیف باشد من کمک خواهم کرد
  من نمی توانم این کار را به روش دیگری انجام دهم!
  باستیدا از چوب جادو بیرون کشید، انگار با تپ اختر دومینیکا را می زد . بنابراین او در پاسخ سوت زد. و تپ اخترها بلافاصله تبدیل به کیک شدند و روی دختر بازیگر افتادند و او را کاملاً آغشته کردند.
  در پاسخ، دومینیکا با عصبانیت، تپ اختر عظیمی را از چوب دستی و انگشتان برهنه اش رها کرد.
  پرواز کرد، اما باستیندا توانست فرار کند و در قلعه با ترشحات برخورد کرد. تقریباً فوراً روشن شد و شروع به تغییر شکل کرد. و به جای قلعه شوم، مجلل ترین قصر به وجود آمد - به طور کامل و بلافاصله.
  باستیدا نگاهی به او انداخت، چشمانش را پلک زد و فرار کرد. به طور دقیق تر، پرواز کنید. و یک دم آتشین پشت سرش باقی ماند.
  دومینیکا و مارگاریتا به دنبال او دویدند. هر دو جادوگر به وضوح از سرعت عقب مانده بودند.
  با این حال، یک موتور سیکلت پرنده بسیار سریعتر از اژدها است.
  دختران جادوگر شروع به تیراندازی به باستیدا کردند . اما هر از چند گاهی طفره می رفت یا دفاع می کرد. علاوه بر این، موتور سیکلت خیلی سریع فاصله را افزایش داد و او را با جادو از محدوده شلیک خارج کرد.
  دومینیکا خاطرنشان کرد:
  - او کشور، اتباع و قدرت خود را از دست داد. بنابراین، ما اکنون واقعاً به آن نیاز نداریم!
  مارگاریتا خاطرنشان کرد:
  اگر او مصنوع موش زرد را دزدید و برد، پیروزی ما بی ارزش خواهد بود!
  دختر هنرپیشه در حالی که انگشتان پاهای برنزه و برنزه خود را شکست، با اطمینان گفت:
  - اما هزاران کودک آزادی را به دست آوردند! این هم ارزش چیزی دارد!
  دختر پارتیزان موافقت کرد:
  - درست! جای تعجب نیست که ما کار کردیم.
  در واقع، موشها نیز مانند اورکها و گابلینها در نهایت متحول شدند و کشته شدند. بدین ترتیب یک پیروزی بزرگ به دست آمد.
  هزاران کودک - دختر و پسر - در میدان جمع شدند و شعار دادند و پاهای برهنه خود را کوبیدند:
  -شکوه قهرمانان! درود بر آزادگان! مرگ بر برده داری!
  این بزرگترین پیروزی در کشور موش ها بود. و چیزهای افسانه ای و دلپذیر زیادی در اینجا وجود دارد.
  مارگاریتا اول صحبت کرد. او در حال رقص آن را می گرفت و می خواند و آوازش آواز یک دختر پارتیزان بود:
  ما بچه های فقر و نوازش تابستان،
  در کلبه ای زیر باران به دنیا آمد ...
  بگذار رویای دختر خوانده شود
  کی دوباره وارد یک نبرد داغ می شویم!
  
  Elfxik رسیدم ،
  و سرزمین مادری من، روسیه مقدس...
  با سرنوشت من، کاملاً خارق العاده،
  من برای شادی و عشق کشور می جنگم!
  
  و هیچ سرزمین زیبای روسیه وجود ندارد،
  آیا شما برای مبارزه کن و نترس...
  و هیچ کشور شادتری در جهان وجود ندارد،
  تو مشعل نور جهان هستی، روس!
  
  من برای تو از آب و آتش خواهم گذشت
  پیشگامان به برنده شدن عادت کرده اند...
  ما همیشه برای مردم خشنود خواهیم بود،
  زیرا قدرت ارتش نامحدود است!
  
  بیایید به حمله برای میهن برویم،
  زیر فریاد یک هورای قدرتمند و خشمگین...
  هیتلر تا انتها جبران خواهد کرد،
  ما نازی ها را از حیاط بیرون خواهیم کرد!
  
  وطن من پر از قهرمان است،
  و استالین غول بزرگی است...
  پیشگامان در شکل گیری راهپیمایی می کنند،
  خاندان بزرگ، پروردگار ما، ای یکتا!
  
  به نام نور و زندگی خوب
  ما شجاعانه می جنگیم بچه ها...
  بالاخره یک نسل تحت کمونیسم زندگی خواهد کرد،
  باور کن امید را نمی توان از ما گرفت!
  
  ما سرزمین مادری خود را دوست داریم، بچه ها،
  می خواهیم تو را بالاتر از ابرها ببریم...
  فاشیسم مجازات شدیدی دریافت خواهد کرد،
  از پیشگامان، عقاب های دلاور!
  
  ما به آن دست خواهیم یافت، من معتقدم به زودی پیروز خواهیم شد،
  اگرچه فاشیسم موذیانه و بی رحمانه است...
  پدربزرگ ها به ما افتخار خواهند کرد
  و Svarog شما را به نبرد هدایت می کند!
  
  برای سربلندی میهن دلاورمان،
  خداوند متعال خود بر صلیب عروج کرد...
  ما برای روسیه از زندگی خود پشیمان نخواهیم شد،
  بگذار صدای بلندی از بهشت شنیده شود!
  
  برای سربلندی میهن خود مبارزه کنید،
  مبارزان وفادار او را دوست دارند ...
  شما توله گرگ هستید نه خرگوش ترسو،
  حتی شوالیه ها هم بسیار مغرور هستند!
  
  می توانیم ماه را از طاق بگیریم،
  یک پیک، یک گربه ماهی بزرگ...
  لنین بزرگ برای آزادی قیام کرد،
  ما ساختمان را زنده خواهیم کرد!
  
  به نام خانواده، اهرام بسازید،
  و کشتی هایی که طاق بهشت را خواهند پاره...
  و هیتلر ، به شوخی، مبارزان را می کشد ،
  حق تعالی برای ما مرد و دوباره زنده شد!
  
  تو لادای شیطون عزیزی
  خدای بزرگ سفید توسط تو متولد شد...
  و ما باید شجاعانه برای شما بجنگیم،
  باشد که خداوند متعال به شما کمک کند تا همیشه زندگی کنید!
  
  عشق، عیسی خدا را گرامی بدار،
  او یک پسر روسی است، برای همیشه با ما ...
  وقت آن است که زیور را با مهارت بدوزیم،
  باشد که سالها برای همیشه پر از شادی باشد!
  
  عظمت روسیه مقدس من،
  قادر به شکست دشمنان ...
  گرچه زنان از ترس فریاد می زدند،
  ما می توانیم اژدها را بشکنیم!
  
  برای جلال میهن مقدس، مرا باور کن،
  به نام خدای روسی مسیح...
  ما به زودی کلیساهای بزرگ خواهیم ساخت،
  بیایید راهمان را تا آخر راه برویم!
  
  عشق، باور کن کلمات غیر ضروری نمی شناسد،
  دیگر هیچ حوصله بی موردی در آن دیده نمی شود...
  بگذار قابیل در عالم اموات هلاک شود،
  و هابیل دوباره آهنگ خود را خواهد خواند!
  
  اینجا ما با یک بوق در برلین قدم می زنیم،
  صدای ترومپت مثل زنگ است...
  شما بهتر است یک جنگجو بسیار متواضع باشید،
  سر نازی ها را با تبر باد کن !
  
  خانواده به زودی زنده می شوند، باور کن مرده ها
  خدای سفید هر عشقی را به شما خواهد داد
  و ما خیلی واضح تصمیم گرفتیم،
  ابدیت تغییرات روشن چه خواهد بود!
  شادی و شوق با پاهای برهنه خود می خواند و می رقصید . و بچه های دیگر، برده های سابق، آواز می خواندند و می رقصیدند، سعی می کردند بلند شوند، یا بهتر است بگوییم، بالاتر بپرند.
  دوبرینیا که پسری قوی بود ، سنگی را برداشت و آن را بالاتر انداخت. پرواز کرد و منفجر شد و مانند آتش بازی در هزاران قطعه چند رنگ پراکنده شد.
  پسر ویسکونت فریاد زد:
  - این واقعاً فوق العاده است!
  دوبرینیا با پرتاب مجدد سنگ به این موضوع اعتراض کرد و مارگاریتا با رعد و برق به آن برخورد کرد و باعث شد که سنگ به تعداد زیادی تکه های رنگارنگ و درخشان پراکنده شود:
  - نه! این چنین واقعیتی است. و هیچ چیز بالاتر از این واقعیت نیست!
  پسر قهرمان ققنوس با عصبانیت در حالی که پاهای برهنه خود را کوبید به طوری که علف ها شروع به دود کردن کردند، فریاد زد:
  - لوکوموتیو ما به جلو پرواز می کند - در کمون متوقف می شود!
  ما راه دیگری نداریم - یک تفنگ قدرتمند!
  و دختر کنار آنها نیز فقط بالا و پایین می پرد.
  روحیه آنها مثبت بود و شادی در اوج بود.
  دومینیکا نیز تصمیم گرفت کمی هوش خود را نشان دهد.
  و بیایید تمام جریان های قصار عالی و خوب تمرین شده شما را خط خطی کنیم.
  برده می تواند آزاد شود، احمق می تواند باهوش شود، فقیر می تواند ثروتمند شود، اما اگر لجاجت خر را داشته باشی، همیشه خر خواهی بود!
  بیچاره اونی نیست که پول نداره، اونی که سرش پر از خاک اره باشه!
  اگر عقل ندارید آرزوی پادشاه شدن نداشته باشید!
  حتی شاه هم مثل الاغ دیوانه می شود!
  شاه البته شیر است، اما بدون تدبیر روباه مانند نیست و شیرها پوست می کنند!
  غر نزن، بلکه اگر هنوز جای شیر نیستی و روباه کت و شلوارش را نداده، سکوت کن!
  یک سیاستمدار مانند روباه در افسانه کریلوف است، اما به عنوان یک رای دهنده کلاغ نباشید!
  اگر مثل بیخ هستی، تراشه ها را از تو تا ریشه می برند!
  برای اینکه مملکت به یوغ افسار نخورد باید قوی باشد مثل گاو نر!
  هوانوردی برای پرواز کشور لازم است!
  سیاستمدار حاضر است به ماه قول دهد، فقط برای پایین نیامدن از زهکش!
  کسی که سلامتی خود را ننوشیده است برای همیشه جوان است!
  استدلال های بلوط روی کنده عمل می کنند!
  یک سیاستمدار با کمال میل تراشه ها را از روی شما برمی دارد اگر شما یک کنده باشید!
  اما انسان نسبت به میمون ها یک مزیت دارد: گاهی اوقات او حداقل یک روباه واقعی است!
  سیاستمدار جاه طلبی های یک شیر، حیله گری روباه را دارد، اما روش های او کاملاً فریبنده است!
  اگر یک سیاستمدار بیش از حد روباه باشد، تبدیل به یک خوک کامل می شود!
  سیاستمداری با حیله روباه و چنگال گرگ از رای دهندگان کباب درست می کند!
  و شانس نیاز به تلاش دارد، فقط با سخت کوشی اسب می توان قلاده تسلیم را از بین برد!
  اگر از همه سبقت گرفتی به موفقیت ایمان داشته باش!
  یک سیاستمدار می تواند حتی یک روباه را هم گول بزند، اما نمی تواند زمان را برای همیشه گول بزند!
  یک رای دهنده اغلب مانند زنبور عسل به سخنرانی عسلی یک سیاستمدار پرواز می کند، اما اغلب خود او گزیده می شود!
  یک سیاستمدار رای دهندگان را می بلعد مانند مار پیتونی که خرگوش را می بلعد، مگس ها را مانند ودکا و نوار چسب شیرین جذب می کند!
  گرگ بدون گوشت نمی تواند زندگی کند و سیاستمدار نمی تواند بدون فریب زندگی کند!
  سریع ترین اسب از کسی که به خوبی زرنگ است اطاعت می کند!
  برای یک سیاستمدار راحت تر است که خود را به بیرون برگرداند تا اینکه وعده کاری را بدهد!
  به هرکسی که رای بدید نتیجه رو با یک دقیقه سکوت گرامی میدارید!
  اگر نمی خواهید یک الاغ هک شده شوید، حداقل یک روباه مدبر باشید!
  به سیاستمداران اعتماد نکنید، برای رای دهندگان آنها فقط کاغذ سنباده ای هستند که تراشه های درختان بلوط را جدا می کنند!
  احمق تمام عیار نباشد یک سکه را به یک سکه سنگین تبدیل می کند!
  هیچ خویشاوندی در سیاست وجود ندارد، اما کسانی خواهند بود که می خواهند آنچه را که شما به عنوان برادر دارید به اشتراک بگذارند!
  چیزهای بد زیادی در زندگی وجود دارد، اما بدترین چیز زمانی است که زندگی به پایان می رسد!
  اگر می خواهی به خدا نزدیک شوی، میمونی را که در روحت است به صلیب بکوب!
  انسان، اگر نه از یک میمون، سرچشمه گرفته است، در هر صورت، دیگر میمون نیست!
  اگر عقل میمون دارید، روباه شما را مانند یک بوآی درنده می بلعد!
  هیچ چیز نامتناهی نیست مگر زمانی که سیاستمداران برای انجام آنچه وعده می دهند طول می کشد!
  اگر زیاد پارس کنی مثل سگ کتک خورده ناله می کنی!
  به کسی که با صدای بلند صحبت می کند اعتماد نکنید و آتش قرمز می تواند شما را بسوزاند!
  حتی خدا هم نمی تواند از یک زن بحث کند و یک میمون را به سطح فرهنگ بشری برساند!
  بدون عشق لبخند وجود ندارد، مگر اینکه این لبخند غارتگرانه یک سیاستمدار باشد!
  سیاستمدار بی بال که برای مدت طولانی در ابرها بوده، از زهکشی پرواز می کند!
  یک روح کوچک همیشه جاه طلبی های یک غول را دارد!
  یک روح کوچک، غرور بزرگی دارد!
  سیاستمدار دزدی است که برای خود قانون می نویسد و کشور را قلمرو منطقه می داند!
  سیاستمدار هفت جمعه در هفته دارد، اما وقتی لازم است به عهد خود عمل کند ، شنبه یهودیان فرا می رسد!
  اتحاد خوب است، تا زمانی که با یک سیاستمدار جفت نشود!
  سیاستمدار موجودی است که می خواهد با استفاده از روش های شیطنت آمیز از شما گوسفند بسازد!
  روش های شیطنت آمیز سیاستمداران رای دهندگان را تبدیل به یک خرطومی می کند!
  تحت فرمانروایی خوک، زندگی هرگز چاق نیست!
  رئیس جمهور کردن خوک خیلی چاق است!
  اگر می خواهید رئیس جمهور شوید، از شانس خود استفاده کنید!
  حاکمی که رأی دهندگان را گوسفند می داند خوک معمولی است!
  خدایا این نه تنها قادر مطلق نیست، بلکه میل به صلیب رفتن به خاطر همسایه است!
  حاکمی که برای مدت طولانی بر تخت سلطنت می نشیند باعث سقوط دولت می شود!
  یک رهبر جوان مانند یک اسب تازه است، یک پیر مانند یک مادیان با سم های شکسته!
  در راه رسیدن به ارتفاعات الهی، شیطان خود سیاستمدار است!
  یک سیاستمدار فقط در یک چیز خداست، در بهانه آوردن چرایی که وعده های انتخاباتی اش اینقدر شیطانی شکست خورد!
  سیاستمدار، مثل آبجو، فقط خوب سرد و روی میز است!
  سیاستمدار با صحبت هایش شیرین است، اما طعم تلخ آن اصلا شبیه آبجو نیست!
  تنها زمانی که حقیقت از دهان یک سیاستمدار بیرون میآید این است که خودش را اشتباه تفسیر میکند!
  یک سیاستمدار برای اینکه حداقل کمی الهی شود، رای دهنده را به صلیب می کشد !
  حتی قدرت یک خرس هم شما را نجات نخواهد داد اگر ذهن شما یک عرشه باشد!
  روباه چنان حیوانی است که سه پوست شیر را می گیرد!
  یک سیاستمدار زمانی قویتر است که رأیدهندهاش ضعیف باشد!
  به همین دلیل است که یک سیاستمدار با عسل بیرون می آید تا رای دهنده اصلا تف نکند!
  اونی که خاک اره تو سرش باشه با باتوم ضربه محکمی میخوره!
  بلوط سلطان درختان است، سر بلوط هر کنده ای را به سوژه تبدیل می کند!
  بلوط در برابر پوسیدگی مقاوم است، سر بلوط پر از گرد و غبار است!
  سر خود یک سهم دارید !
  ناشناخته ترسناک است، اما دانسته ها گاهی باعث ترس شما می شود!
  دانش باعث ایجاد اعتماد به نفس حتی زمانی که دشوار است، جهل ، سردرگمی حتی زمانی که آسان است!
  ترسو کسی نیست که می ترسد، بلکه کسی است که در پرورش شجاعت تنبل است!
  ترس ضعف است، شجاعت قدرت است، اما مواظب احمق درون خود باشید !
  هرکسی که به خود اجازه می دهد توسط دماغ هدایت شود خطر گم شدن در بین سه کاج را تهدید می کند!
  حماقت بی پایان شما را وادار می کند در دایره ای راه بروید، در حالی که نبوغ شما باطل شده است!
  اگر شیر لبتان خشک نشده باشد مهم نیست، بدتر از آن است که بی حسی در دلتان باشد!
  نان بیات صدقه، نمک تلخ توبه!
  عسل از لبان سیاستمدار کسانی را که لب هایشان شیر خشک نشده را جذب می کند!
  سیاستمدار دزد قانون نیست، دزد قانون گذاری است!
  سیاستمدار نوید زندگی شیرین می دهد، از لبش عسل می ریزد، اما پنجه هایش مثل مگس می چسبد!
  یک سیاستمدار خوش بیان زالو به کیف پول رای دهندگان می زند!
  چرا سکوت طلایی است چون بهای آن پرداخت می شود!
  بزرگترین چیز در جهان چیست؟ کوهی از وعده های یک سیاستمدار!
  سیاستمدار پول و قدرت می خواهد، حاضر است هرکسی را تکه تکه کند!
  یک سیاستمدار اول از همه یک روباه است که ظاهرا همیشه درخشان نیست، اما همیشه دمش را تکان می دهد!
  سیاستمدار خوشحال است که کیف پول شما را فقط با وعده های توخالی پر می کند!
  یک سیاستمدار فقط در مورد یک چیز صادق است که می گوید - ما، زیرا او دیگر خود را ندارد!
  چه چیزی بیشتر از اتم در جهان است؟ چهره و نقاب سیاستمداران!
  کاری که یک سیاستمدار با کمال میل انجام می دهد این است که جیب رای دهندگان را انتخاب کند!
  یک سیاستمدار هفت جمعه در هفته دارد، اما گوش دادن به رای دهندگان همیشه روز تعطیل اوست!
  چه کسی اول آمد؟ سیاستمداران، چون هرج و مرج ایجاد کردند!
  خونسردی سیاستمداران خروس را باور نکنید، آنها همیشه از صدای دیگران می خوانند، یک روباه!
  اگر یک سیاستمدار مثل بلبل حرف هایش را بریزد، یعنی یک روباه صدا نگارش را ساخته است!
  احتمال اینکه یک سرطان روی کوه سوت بزند بیشتر است تا اینکه یک سیاستمدار بدون سرخ شدن به وعده خود عمل کند!
  یک سیاستمدار شبیه پری شب است، فقط او معمولاً در طول روز از مشتری ها جدا می شود!
  چگونه یک سیاستمدار شبیه سگ است؟ وقتی زیاد می شکند حتما اهلی است و صاحب دارد!
  کسانی که با دل به آنها رای می دهند اغلب در جگر رای دهندگان قرار می گیرند!
  سیاستمدار مثل ودکا است، رای دهنده با جگرش احساس می کند که سوخته است!
  یک سیاستمدار مغز شما را مانند ودکا بیرون میکشد، فقط بر خلاف او پر از زباله است!
  سیاستمدار عاشق ایجاد مه با هدف شفاف ثروتمند شدن است!
  یک سیاستمدار وعده های زیادی دارد، اما اگر به آنها عمل نشود بهانه های بیشتری دارد!
  یک سیاستمدار یک روباه است، اما اغلب به رنگ خاکستری!
  سیاستمدار تراشههای درختان بلوط را برمیدارد و مثل خوک بلوطها را میکوبد!
  اگر یک سیاستمدار مثل اره پرحرف باشد، قطعاً از یک رای دهنده یک کنده درست می کند!
  سیاستمدار دوست دارد درباره خدا حرف بزند چون خودش شیطان است!
  یک سیاستمدار مثل شیطان حیله گر است، اما یک فرشته در پخش وعده ها !
  سیاستمدار عاشق صلیب زدن است، اما دستانش همیشه به کیف پولش می رسد!
  با دادن رای خود به یک سیاستمدار خوش بیان، خطر سرفه خونی را به شما می دهد!
  معمولاً مردم بین گربهها، گرگهایی با لباس گوسفند و روباه با پنیر گندیده یکی را انتخاب میکنند!
  اگر سیاستمداری به عهد خود عمل کرده، به کوه نگاه کن ببین سرطانی روی آن سوت می زند یا نه!
  آویزان کردن یک کلوبوک آسانتر از مجبور کردن یک سیاستمدار به انجام وعده خود است !
  سیاستمدار فقط در یک چیز ثابت قدم است - در جستجوی منافع برای جیب خود!
  یک سیاستمدار دوستان خود را مانند دستکش عوض می کند، فقط این کار دستان او را کثیف تر می کند!
  سیاستمدار حیوانی است که از رای دهنده آهو می سازد!
  سیاستمدار، اگر نه یک گرگ در لباس میش، پس یک قوچ معمولی!
  سیاستمداری که روباه نیست قوچ است یا آهو!
  یک سیاستمدار می تواند قول کوه بدهد، اما بعد از آن فقط آوارها را پاک می کنید!
  برای رای دادن به خروس عجله نکنید، او شما را خواهد مرد!
  دیکتاتور، این روباهی است روی تخت شیر که توسط قوچ احاطه شده است!
  اگر نمی خواهید آهو شوید، حداقل خودتان یک روباه کوچک باشید!
  کسی که کلاغ ها را بیهوده نمی شمرد، برنده انتخابات است!
  شما می توانید با قلب خود رای دهید، اما برنده با مغز شما برنده خواهد شد!
  
  سیاستمدار روباهی است که پنیر سبز را مانند رنگ دلار از آنهایی که کلاغ می شمارند ترجیح می دهد!
  همسر دستکش نیست، به محض اینکه دستکش را عوض می کنید، قطعاً به یک خرافات از ماجراهای شرم آور تبدیل می شوید!
  اکتشافات پسران نابغه بسیار بیشتر از پیرمردهای متوسط است!
  در جوانی آتش در دل است کشف در سر و نتیجه پیروزی است!
  مسیر موفقیت همیشه مستقیم نیست، اما خم شدن کمر در تسلیم را تحمل نمی کند!
  سیاستمدار خم می شود تا دماغش را بالاتر ببرد!
  سیاستمدار سر تعظیم فرود می آورد تا پس از آن روی رای دهنده خم شود!
  سیاستمدار حاضر است بینی خود را در خاک فرو کند تا مسئولیت خود را در برابر رای دهندگان دفن کند!
  همه چیز غیرممکن در دنیای ما امکان پذیر است و باور کنید زندگی بسیار دشوار است، انگار در یک سالن تیراندازی!
  یک الاغ با کیسه طلا بهتر از یک ماموت با یک قوچ فولادی می تواند از دیوار قلعه عبور کند !
  سیاستمداری با دهان طلایی رای دهندگان را با کیسه های طلایی به الاغ تبدیل می کند!
  قوی ترین جانور کیست؟ البته یک الاغ بار شده با یک کیسه طلا! روباه رنگ زرد خیانت و سکه های طلا را دوست دارد!
  سیاستمداران اغلب به خاطر رنگ زرد سکه هایی که بدون سرخ شدن از جیب رای دهندگان برمی دارند پرچم های قرمز را تکان می دهند!
  سخنان شیوای سیاستمداران نازک، اشک تلخ مادرانی را می ریخت که پسرانشان در کشتار خونین جان باختند!
  هر که قول کوه های طلا بدهد، ارزش یک پنی مس شکسته را ندارد!
  . فصل شماره 13.
  کالیگولا دلفینوف مأموریت خاص خود را دارد. به هر قیمتی شده باید خواهر بزرگترت را پیدا کنی. و شما خود در این میان به دنیای موازی منتقل شدید، جایی که ماموریت های منحصر به فرد و در عین حال بسیار جالب و منحصر به فرد خود را خلق کردید.
  مارگاریتا و کالیگولا پاشنه های برهنه و گرد خود را لمس کردند و غرش کردند:
  -دم به دم،
  چشم در برابر چشم!
  نه باربوس -
  فانتوماس !
  اکنون بچه ها در جهات مختلف پراکنده شدند تا سریعاً سنگ زنی صفوفی را که نزدیک به پورت آرتور ، ارتش سرزمین طلوع خورشید را پوشش می دهد ، کامل کنند. بچههای ترمیناتور مانند داسهای برقی در میان علفهای نرم حرکت کردند و بیرحمانه ژاپنیها را نابود کردند.
  کوروپاتکین هنوز در مورد دستور شروع حمله تردید داشت، اگرچه در کوه بالا زوج جنگنده سه رنگ سه رنگ را نصب کردند ، جنگجویان کودک به سادگی مقوای بزرگ رنگ کردند و اکنون در طول روز به وضوح قابل مشاهده است. اما وزیر دفاع سابق همچنان مردد بود. اگرچه ، در همان زمان ، کوروپاتکین ترسو نبود. در طول جنگ 1877-1878 او شجاعت فوق العاده ای از خود نشان داد.
  بله، و برای بهبود زندگی سربازان عادی، او به عنوان وزیر دفاع کارهای زیادی انجام داد و گرفتار دزدی نشد. اگرچه کارایی رزمی ارتش در زمان او چندان افزایش پیدا نکرد. اما او عزم سووروف یا حتی ماجراجویی را نداشت. الکساندر سووروف بسیار جسورانه جنگید و دائماً در آستانه شکست کامل تعادل برقرار کرد. با این حال، شهود ارائه شده توسط طبیعت و شانس خارق العاده، پیش بینی گام های تلافی جویانه دشمن، واکنش او و کسب پیروزی ها را ممکن ساخت. این به سبک تال است که فداکاری های نادرستی انجام داد و با خطر شکست مواجه شد، اما در بیشتر موارد پیروز شد ... اما بهترین شطرنج بازان جهان از طریق تال دیدند.
  اولین کسی که به او چرخ گوشت داد و شکست داد، میخائیل بوتوینیک بود. این قهرمان می دانست چگونه نقاط ضعف دشمن را برنامه ریزی کرده و مشخص کند.
  و ستاره تال نابغه کم نور شد.
  احتمالاً سووروف اگر بیشتر عمر می کرد و اگر اتفاقی با ناپلئون می جنگید حتماً کتک می خورد. اما ارتش ترکیه، که الکساندر واسیلیویچ با آن جنگید، از همه نظر بسیار عقب مانده بود و فرماندهان با توجه به ویژگی های رهبری آنها منصوب نمی شدند.
  و در طول جنگ با فرانسوی ها ، استخرهای پارویی فرماندهی بسیار جوان و دست کم گرفتن بیش از حد ارتش خرس روسی داشتند.
  از طرف دیگر کوروپاتکین عموماً از حمله می ترسید و ترجیح می داد در حالت دفاعی بنشیند. با محاسبه معلوم می شود که دشمن خود را در برابر ابهامات درهم خواهد شکست. با چنین فرمانده ای بود که جنگ شکست خورد.
  و دختر مارگاریتا و دلفین کالیگولا زیر آتش قرار گرفتند... اما با سرعت، زمانی که جنگجویان جاودانه به سنگرها هجوم بردند و از قبل همه را در داخل سنگرها ساییده بودند، پوست تقریباً غیرقابل نفوذ و البته توانایی تقریباً بازیابی را نجات دادند. فورا.
  دولفینوف جونیور در حالی که یک ژنرال ژاپنی دیگر را به قتل میرساند، در حالی که با پاهای برهنهاش سوزنهای سمی پرتاب میکرد و خون بیرون میریزد، عبارتی از "Hilander" را فریاد زد:
  - فقط یکی باید مونده باشه!
  و شمشیرهای او، مانند رعد و برق، آسیاب قاتل و منحصربهفردی را انجام میدهند. به طور دقیق تر، صد تکنیک سنگ زنی با از بین بردن دشمنان در یک دقیقه از چند گردان.
  سامورایی بر اثر ضربات به زمین افتاد و پاهای برهنه پسر ترمیناتور الگوی کاملی از پرش و پیچ در پیچ را پشت سر گذاشت.
  دختر زیبای پارتیزان مارگاریتا، در حالی که یک قلعه بتونی مسلح دیگر را پاکسازی می کرد، مهمات را منفجر کرد و باعث شد هزاران اسلحه قدرتمند به هوا پرواز کنند. پسر هنرمند کالیگولا به دنبال دوستش مانور مشابهی را تکرار کرد.
  مارگاریتا با پرتاب نارنجک با پای برهنه و دخترانه خود به مسافتی طولانی تأیید کرد:
  - کارت عالیه پسر !
  جنگجوی شکست ناپذیر در حالی که هدیه مرگبار نابودی را با شتاب زیاد پرتاب کرد و سامورایی را از بین برد، پاسخ داد:
  - یادگیری بهتر از یادگیری مجدد است!
  انفجارهای قدرتمند سنگرها در صفوف ارتش روسیه بی توجه نبود. ژنرال زلنی به ژنرال آجودان کوروپاتکین گزارش داد:
  - عالیجناب. طبق داده های ما مدت هاست که نبرد در ارگ دشمن جریان دارد و حتی به طور حتم چندین سنگر منفجر شده است!
  کوروپاتکین با آهستگی پاسخ داد:
  - آرام، فقط آرام!
  خوب، درست مثل کارلسون که سقفش از لولاهایش منفجر شد. اگرچه وضعیت فقط به اقدامات شدید نیاز دارد. ژنرال زلنی و کوندراتنکو اصرار دارند:
  - باید فوراً اعتصاب کنیم!
  کوروپاتکین از پشت عینک خود به هر دو ژنرال نگاه کرد. گرین هنوز جوان است، اما حتی جوان تر از سال های خود، سریع، تند و تیز به نظر می رسد. کوندراتنکو برادر قهرمان پورت آرتور است، همچنین از نسل جوان رهبران توانا. البته چنین شاهین هایی مشتاق مبارزه هستند. علاوه بر این، دستور قاطعانه ای از امپراتور و حاکم کل روسیه، نیکلاس دوم وجود دارد که فوراً به شهر ارگ حمله کنید. و این که خزانه داری سلطنتی نمی تواند بار چنین جنگ دشواری را برای مدت طولانی تحمل کند، عاقلانه نیست.
  با این حال، اگر فورد را نمی شناسید، داخل آب نروید! ما باید بفهمیم چه چیزی و چه کسی به کجا حمله می کند.
  کوروپاتکین از کوندراتنکو پرسید:
  - کدام واحدهای ژاپنی تیراندازی کردند؟
  ژنرال به صراحت گفت:
  - پیشاهنگان گزارش می دهند که فرشتگان ظاهر شده اند - یک مرد جوان زیبا و یک دختر با موهای طلایی که با سرعتی باورنکردنی حرکت می کنند و هنگامی که آنها را قطع می کنند دیده نمی شوند.
  کوروپاتکین سه بار با سرعتی دیوانه وار از خود عبور کرد و زمزمه کرد:
  - پس معلوم می شود که اینها دوباره فرشته هستند؟
  ژنرال زلنی پاشنه خود را روی زمین کوبید:
  - بله دقیقا! صد بهشتی!
  کوروپاتکین حتی سوت زد:
  - وای! خداوند روسیه را رها نمی کند!
  کوندراتنکو آموزنده گفت:
  - ما باید فورا به دشمن حمله کنیم، فیلد مارشال! یا خودمان به حمله خواهیم رفت!
  کوروپاتکین با بی حوصلگی گفت:
  - نه آقایان. من دستورات را می دهم. از آنجایی که خدا تصمیم گرفت به ما کمک کند، پس گناه است که سربازان را در چرخ گوشت بگذاریم!
  کوندراتنکو به طور منطقی خاطرنشان کرد:
  - حتی در اسرائیل، خدای متعال خواست که یهودیان نیز بجنگند و همه چیز را بیهوده و بدون جنگ دریافت نکنند.
  فیلد مارشال از باتلاق، یک استراتژیست تاکتیک های انتظار و دید، به این پاسخ داد:
  - اما پولس رسول گفت که خدمت به خدا نیازی به دست انسان ندارد!
  ژنرال زلنی قبلاً شعله ور شد:
  - پس چرا جناب عالی، مدام از خود عبور می کنید، مخصوصاً وقتی گلوله ها در نزدیکی منفجر می شوند!
  کوروپاتکین قبلاً شروع به عصبانی شدن کرده بود:
  - اما چون همه چیز طبق خواست خدا اتفاق می افتد. پس بیایید اول نماز بخوانیم. اگر گستاخ باشید هر دو دستگیر می شوید!
  در مجموع ایده برگزاری مراسم دعا جالب به نظر می رسید. بگذار کروبی ها رپ را برای همه بگیرند.
  کالیگولا پسر بچه و دختر پارتیزان مارگاریتا در حال حاضر کمی خسته هستند و بیشتر کار قبلاً تکمیل شده است. پس چرا در دریا سرحال نشوید و اسکادران توگو را کاملاً شن و ماسه نکنید. از این گذشته ، او همچنین می تواند شلیک کند ، از جمله از تفنگ های دوازده اینچی. و این کالیبر 306 میلی متر است که می تواند خسارات قابل توجهی به نیروهای مهاجم وارد کند.
  درست است، ژاپنی ها، در این مورد، باید تقریباً کورکورانه در سراسر خط الراس شلیک کنند. و تنها زمانی که نبرد به داخل محدوده شهر پیش می رود، قادر به شلیک مستقیم خواهند بود.
  هدف اصلی چهار کشتی جنگی با تفنگ های دوازده اینچی روی کشتی است.
  دختر پارتیزان در حالی که ژاپنی ها را با شمشیرهای قاتل خود می برد و تراشه های استخوان گیر کرده را تکان می داد، پیشنهاد کرد:
  - شاید بتوانیم شانس خود را کمی افزایش دهیم؟ T. در نبرد با اسلحه نسبت به اسکادران Rozhdestvensky برتری دارد ، تقریباً 1.8 به 1. به این ترتیب ما کمی تعادل نیروها را برابر خواهیم کرد.
  کالیگولای دلفین ها، با قطع کردن آخرین سامورایی، از مارگاریتا جنگجو پرسید:
  - از گل سرسبد شروع کنیم؟
  دختر پارتیزان در حالی که با انگشتان پا برهنه پوسته ای پرتاب کرد و ده ها ژاپنی دیگر را پاره کرد و فقط تکه های پاره شده باقی ماند، اعتراض کرد:
  - آنها با خوشمزه ترین شروع نمی کنند! خوشبختانه نیازی به جستجوی اسکادران نیست. بیایید روی دو آرمادیلو اول کلیک کنیم.
  کالیگولا پسر بچه نیشخندی زد، با پاشنه برهنه نارنجکی پرتاب کرد، شمشیر خونین خود را به سمت کشتی نوتیلی نشانه رفت و با خوشحالی فریاد زد:
  - و این یکی مال من است!
  مارگاریتا که دوباره ژاپنی ها را به طرز مهلکی کتک زد، به شریک زندگی خود پیشنهاد کرد:
  - اما بیا نیم ساعت در آب دراز بکشیم تا بهبود پیدا کنیم.
  در واقع، استراحت ضرری ندارد. اما کالیگولا دلفین ها در این مکث کوتاه زمان را تلف نکردند. به طور خاص، ما توانستیم چیز جالبی را در نظر بگیریم.
  توطئه گران در زیرزمین تجمع کردند. لامپ برقی زیر سقف سایه های شومی ایجاد می کند. سر کچل معروف لنین، در کنار کوبای پشمالو، که در دنیا بیشتر با نام استالین شناخته میشود، پس از آن یک افسر نیروی دریایی با یونیفورم منظم، میدرخشد، در حالی که ستوان کمشناس اشمیت، با ریشهای شیک، بوخارین.
  تروتسکی برای جلسه کامل کافی نیست، اما در حال حاضر او و لنین با هم اختلاف دارند. و به این ترتیب، تأثیرگذارترین بلشویکها گرد هم آمدند و آماده بودند که انقلاب کنند یا کودتا کنند، فقط برای به دست آوردن قدرت.
  لنین اول حرف زد:
  - رفقا، بسیار مهم است که به هر قیمتی از پیروزی استبداد در جنگ امپریالیستی ناعادلانه اش با ژاپن جلوگیری کنیم. آرمان انقلاب این را می طلبد!
  ترسو در جواب میزنه
  بوخارین در حالی که کف دستش را می زد و ریش سیاهی که چهره هنوز جوانش را زینت می داد، تکان می داد، تأیید کرد:
  - بله، ما نباید کوچکترین فرصتی به خودکامگی بدهیم. این ممکن است بوی خیانت بدهد، اما من می گویم، میکادو بهترین و اصلی ترین متحد بلشویک ها و کمونیسم جهانی است!
  کوبا جوزف با عصبانیت زمزمه کرد:
  - خوب گفتی! اگرچه این بوی خیانت نمی دهد، اما در حال حاضر خود خیانت است!
  لنین که در آن زمان با نام مستعار کارپوف استفاده می کرد، با پوزخند گفت:
  - به خاطر انقلاب جهانی گاهی باید فداکاری کرد. از جمله قربانی کردن بخشی از وجدان و روح خود. - اولیانوف چوب پنبه را باز کرد، سرش را باز کرد، یک بطری آبجو آلمانی. برای فصاحت باید گلوی خود را تازه کرد. چند جرعه نوشید و ادامه داد. - فکر می کنی من خودم از آرزوی بدی و شکست برای کشور خودم خوشحالم؟ با این حال، من رک می گویم، انقلاب تنها در صورتی امکان پذیر است که رژیم خودکامگی به طور جدی تضعیف شود. و چه چیزی بیش از شکست در جنگ می تواند استبداد را تضعیف کند؟
  کوبا سری به تایید تکان داد:
  - هیچی... گاهی بالاترین هدف فداکاری می خواهد، و فداکاری های قابل توجه!
  لنین فلسفه خود را ادامه داد:
  - پس در مورد اخلاق و فلسفه الحاد بحث نمی کنیم. این موضوع اصلی نیست. روشن است که کاری که ما انجام می دهیم منجر به آزادی کارگران و بردگان همه کشورها و کل جهان خواهد شد. و این واقعیت که تمام خسارات دولت ما و سایر مردم صد برابر جبران خواهد شد. اولیانف مکث کرد و با لحنی دیگر اضافه کرد. - و چه گام های مشخصی می توانیم برای شکست دادن خودکامگی که مورد نفرت مردم و ما است برداریم؟
  در اینجا ستوان اشمید با صدایی نازک صحبت کرد:
  - من فکر می کنم، برای شروع، راه آهن ترانس سیبری را همزمان در چندین مکان منفجر کنیم. این امر تأثیر مرگباری بر تأمین نیروهای تزاری در منچوری خواهد داشت.
  کوبا مثل روباه پوزخند زد:
  - براوو ، پسر در حال پیشرفت است! و من به سرقت از چندین بانک فکر کردم تا استاندارد طلای روبل تزار را تضعیف کنم.
  اولیانوف به شدت انگشت اشاره خود را به سمت "گرجی شگفت انگیز" تکان داد:
  - شیطون نکن! یک پیشنهاد بسیار جالب شما می توانید تا حد زیادی Kuropatkina را خراب کنید.
  اشمید ادامه داد:
  - به طور کلی، برنامه من شامل برپا کردن یک قیام در تمام کشتی های ناوگان دریای سیاه است. آن وقت ارتش به طرف زحمتکشان می رود و حکومت استبداد به یکباره فرو می ریزد!
  کوبا به طنز خندید:
  - بله، سرطان در کوه سوت خواهد زد!
  - کوبا بس کن! - لنین پارس کرد و اضافه کرد. - در واقع، تدارک و انجام قیام در دریای سیاه ضروری است. و هنگامی که کوروپاتکین کتک خورده از پورت آرتور فرار می کند ، شورش در سراسر ارتش واقعی خواهد شد!
  اشمید عصبانی شد:
  - بله، ما این کار را با روحیه انجام خواهیم داد!
  بوخارین سخن گفت:
  - پرشمارترین متحد ما بر روی زمین، دهقانان هستند؛ هنگامی که آنها قیام کنند، قادر خواهند بود تمام نیروهای خودکامه را به بند بکشند. ما باید آژیتاتورهای خود را به روستاها بفرستیم و از دهقانان بخواهیم که نه تنها زمین، بلکه املاک و هر آنچه متعلق به صاحبان زمین است نیز داده شود!
  کوبا با کنایه حرفش را قطع کرد:
  - از جمله زن و دخترشان!
  بوخارین خندید:
  - و این هم! به همین سادگی است که املیان پوگاچف انجام داد - سر بریده می شود، میله آویزان می شود و کالاهای آنها برای خودتان گرفته می شود و به طور مساوی تقسیم می شود! و زنان و دختران صاحبان زمین، کنیز تو هستند!
  اولیانوف این تماس را تایید کرد:
  - درست! ما همه آنها را حلق آویز خواهیم کرد! تمام راه تا قطب شمال!
  کوبا پیشنهاد کرد:
  - باید تا حد امکان از عنصر دزد به طور فعال استفاده کنیم. به ویژه قوی ترین و موفق ترین انقلابیون از جنایتکاران بیرون می آیند. مثلا کوتوفسکی قهرمان نیست؟ قهرمان! و پدر ماخنو بدتر نیست!
  بوخارین به شدت سری تکان داد:
  - خودشه! ما همه آنها را با جنایت خرد خواهیم کرد !
  اولیانوف مشتش را روی میز کوبید:
  - ترور، وحشت و بار دیگر ترور انقلابی!
  مشاهده گفتگوی بیشتر "چهار باشکوه" ممکن نبود. پس از بیدار شدن، لازم بود به سطح عملی اجرای یک استراتژی برنده برویم. به ویژه، کشتی های جنگی را از تیم ها پاک کنید.
  کالیگولا به سرعت به سمت هدفش شنا کرد و مارگاریتا به سمت هدفش. بچه ها با استفاده از انگشتان دست و پا، فوراً بر روی کشتی قربانی خود سوار شدند.
  کالیگولا پسر بچه دیگر ترمزها را احساس نکرد، زیرا شروع به خرد کردن همه در یک ردیف کرد. سوار شدن بر کشتی، اساساً کلاس کشتی های جنگی، دشوار نیست. مگر اینکه شما بیشتر از انسان باشید. بنابراین، اجرا کنید و برش دهید. و با چنین سرعت فراطبیعی، هیچ کس فرصتی برای مقاومت در برابر شما ندارد.
  خوب، با انگشتان برهنه فرزندانتان، اما سریعتر از پنجه های پاهای یوزپلنگ، سوزن های سمی پرتاب کنید. و این نیز ژاپنی ها را کاملاً شوکه خواهد کرد.
  جنگنده های سرزمین طلوع خورشید دوباره دراز کشیده اند و نقشه جفت ترمیناتور ساده است. به محفظه مهمات بروید، سپس مهمات را طوری منفجر کنید که دیگ ها نیز پوشیده شوند. پس از آن کشتی آسیب دیده چاره ای جز رفتن به قعر نخواهد داشت.
  کالیگولای دلفینها، با شمشیر خود میخکوبی و به انبار مهمات نفوذ کرد. خوب، گلوله های انفرادی برای او چیست که پسر در پرواز شلیک می کند یا حتی به سمت دشمن پرتاب می کند. به خصوص خوب است که با پای برهنه خود فوراً مشتی کارتریج را با نیرویی دیوانه وار و کشنده، کشنده و مقاومت ناپذیر به دشمن کوبید .
  به طوری که راه سامورایی ها به امپراتوری سلطنتی نیکلاس دوم مسدود شد.
  همچنین انتقال مهمات به انبار دشوار نیست تا ته کشتی جنگی منفجر شود، همچنین با قدرت بدنی او.
  عرشه فولادی که در آفتاب ماه مارس گرم می شود، کف پاهای الاستیک لخت پسر ترمیناتور را به خوبی قلقلک می دهد. و گلوله های سنگین پر انفجار پر از شیموسا شانه ها را پایین می کشد. شما به پایین می پرید، بدون توجه به پلکان مارپیچ، و اکنون در جای مناسب هستید. اکنون پارتیشن ها شکسته می شوند و دیگ ها منفجر می شوند و چنان سوراخ هایی ایجاد می کنند که حتی این چیز عظیم نیز زنده نخواهد ماند.
  این چیز جالب آرمادیلو ژاپنی است. کشتی جادار و عریض است، با ضخامت زره زیادی که عرشه ها را می پوشاند. و لوله های توپ بلند و ضخیم که قادر به زدن چند ده کیلومتر یا حتی بیشتر است ... درست است که توسط ژاپنی ها ساخته نشده است، بلکه توسط انگلیسی ها ساخته شده است. اما ناوگان سلطنتی تقریباً به طور کامل از تولیدات خود ساخته شده است که مزایا و معایب خود را دارد. بنابراین انگلیسی ها یک کشتی جنگی ساختند - یک ماشین نجیب. حیف شد ولی باید بفرستیمش تا ته...
  انفجاری رخ داد و فلز عرشه شکسته به پاهای برهنه و عضلانی پسر برخورد کرد و او را بالای سطح زمین پرتاب کرد. پس از آن، پسر در آب فرو رفت و با قدرت شنا کرد و سعی کرد از گرداب دور شود. چنین غول پیکری در حال غرق شدن است.
  و کشتی جنگی مارگاریتا تقسیم شد: به طور تمیز و همزمان کار کرد. اکنون زمان غرق کردن دو رزمناو جنگی زرهی بازمانده است.
  اجازه دهید توگو که دردسرهای زیادی برای ناوگان روسیه ایجاد کرد نیز به پایین برود. این درس عبرتی خواهد شد برای همه کسانی که با سلاح در دست به سرزمین مادری شما می آیند.
  کالیگولای دلفین ها آب اقیانوس را با دست و پا به شدت می کوبد و سوت می زند:
  - شما توسط ژاپنی ها شکست خواهید خورد! این یک بازی دیوانه نیست !
  درست مثل دفعه قبل، تقریباً بدون دست زدن به فلز و زره روی عرشه پرواز می کنید. در آنجا شروع به خرد کردن چنین سامورایی های آهسته ای به کلم می کنید. احتمالاً حتی یک عنکبوت گیر کرده در رزین صد برابر چابک تر از این حشرات سرزمین آفتاب طلوع است. بنابراین با عجله می روید و دست ها، پاها، سرها را می برید ... و آنها تازه حل می شوند. در بهترین حالت، یکی از آنها موفق می شود بگوید:
  - بانزای!
  تامبوی کالیگولا میخندد و با انگشت شست به آنها نگاه میکند:
  - بانزای، جرات نکن!
  و با انگشتان برهنهاش فشنگها را پرتاب میکند و پیشانی، دهان و گلوی ساموراییها را سوراخ میکند.
  سپس ترکیب قبلی را تکرار کنید. با این حال، برای تغییر، کالیگولای باشکوه به سرعت تفنگ دوازده اینچی را که از قبل پر شده بود، هدف گرفت و به نزدیکترین رزمناو جنگی شلیک کرد. این ضربه دقیق بود و یک بار انفجاری قوی ژاپنی باعث آتش سوزی بزرگی در عرشه شد.
  جنگجوی جوان متوجه شد که در واقع وقتی محصولی از صنعت در سرزمین طلوع خورشید وارد می شود، آتش و دود زیادی خارج می شود. که البته تیراندازی را آسان تر می کند . با توجه به اینکه سامورایی ها برای مدت طولانی با روسیه در جنگ بوده اند، اسکادران رزمی آنها در واقع برتری کیفی دارد.
  درست است، اگر ژاپنی ها همه کشتی های بزرگ خود را از دست بدهند، چقدر می توانند به دست بیاورند؟
  پرچمدار توگو با تاخیر سیگنال خروج را می دهد. اما این واقعا راه حل مفیدی نیست . کشتی جنگی عظیم منفجر می شود و دو ثانیه بعد کشتی حامل کالیگولای دلفین ها نیز منفجر می شود. او سرانجام با پاشنه پا به افسر امپراتوری ژاپن لگد زد. و دوباره هر دو جنگجوی شجاع توسط موج ضربه ای به بیرون پرتاب شدند...
  یک دختر رزمنده پارتیزان که سر یک کاپیتان درجه یک را منفجر کرده بود، در بالای ریه های خود فریاد می زند:
  - مسابقه هاکی روی دریا: روسیه مقابل ژاپن - امتیاز چهار بر صفر!
  در واقع، اکنون ژاپن یک کشتی جنگی در خدمت ندارد. درست است که هنوز هشت رزمناو کلاس نبرد وجود دارد. و یک انتخاب وجود دارد: آنها را غرق کنیم یا غرق نکنیم؟
  کالیگولا که کوسه ای را که با شمشیر به سمت او هجوم می آورد بریده بود، منطقی تصمیم گرفت:
  - اعتصاب در حالی که آهن داغ است! یعنی غرقشان می کنیم!
  مارگاریتا با بریدن یک شکارچی دریایی دیگر با این تصمیم موافقت کرد:
  - چرا وقت را با چیزهای بی اهمیت تلف کنیم؟ ممکن است دفعه بعدی برای ما وجود نداشته باشد!
  کالیگولا پسر بچه در حالی که جعبه فشنگ را با پایش درست در چشم کوسه پرتاب کرد، منطقی مخالفت کرد:
  - فکر کنم بشه! خدا تثلیث را دوست دارد!
  اما او به هر حال شنا کرد. آنها می توانند شب به قلعه ارگ برگردند. این آنها را به جایی نمی رساند. و اگر کوروپاتکین بدون مشارکت آنها سنگر را بدست آورد، خیلی بهتر است. در واقع، آنها نمی توانند همه چیز را به تنهایی انجام دهند. حتی جالب است که نوادگان در مورد این جنگ عجیب با ژاپن چه خواهند گفت؟ آنها آن را یک کار باشکوه می دانند، یا برعکس، آن را به عنوان تنها به دست نیروهای ماوراء طبیعی هو می کنند !
  اما کالیگولا به راحتی از قربانی بعدی خود سبقت گرفت - رزمناو نبرد. از نظر خارجی، آنها تا حدودی با آرمادیلوها متفاوت هستند. به طور خاص، زره کمی کمتر است و به جای تفنگ های دوازده اینچی، اسلحه های ده اینچی وجود دارد، اما عملکرد بسیار بهتر است. اما اینها نیز رگهای کلاس خطی هستند. و سپس رزمناوهای متوسط و سبک وجود دارند.
  جنگجوی جوان در اینجا کمی تاکتیک خود را تغییر داد و ملوانان سامورایی را قطع کرد و تعدادی را با فشنگ هایی که با پاهای برهنه پسرانه پرتاب می کرد میخکوب کرد . سپس مهمات را گرفت و منفجر کرد به طوری که رزمناو نبرد دماغ خود را در آب فرو کرد و بنابراین نه بلافاصله بلکه به تدریج به سمت پایین رفت.
  شاید پسر بازیگر کالیگولا می خواست از این طریق حداقل بخشی از خدمه را از مرگ نجات دهد. به راستی، کجا میتوانست این همه مواد منفجره بگذارد... مارگاریتا که تعداد زیادی از ملوانان سامورایی را کشته بود، رزمناو خود را روی کشتی کج کرد.
  دختر با افتخار موفقیت خود را جشن گرفت و شریک زندگی او نیز:
  - امتیاز: شش - صفر!
  کالیگولا پسر بچه، در خشم و شادی، از موفقیت بزرگ، آواز خواند:
  - و سامورایی با فشار فولاد و آتش به زمین پرواز کرد!
  قربانیان دریایی جدید ... بله ، به نظر می رسد ژاپنی هایی که به این کارزار می پردازند زیر یک ستاره بدشانس متولد شده اند. و حتی هشت میلیون خدای مذهب شینتو به آنها کمک نمی کنند.
  برای کالیگولای بچهباز، یک رزمناو جنگی مانند یک تکه مقوا به نظر میرسد که باید غرق شود. او حتی تصمیم گرفت تا یک تاکتیک کمی متفاوت را امتحان کند، یعنی با نفوذ به داخل نگهدارنده و بریدن پایین آن با شمشیر. پس از همه، او یک فلز جادویی دارد که از نینجاها و جادوگران گرفته شده است. این بدان معنی است که یک عملیات باید انجام شود.
  و به این ترتیب ... معلوم می شود که آهن خطی در حال ترکیدن است ... برای اطمینان از آن، باید سه محفظه را سیلاب کنید. پسر ترمیناتور با پوزخند می گوید:
  - ما در آن کشتی هستیم ...
  برای غرق کردن یک رزمناو جنگی با ضربات شمشیر، واقعاً باید قدرت مافوق بشری و تخیل فوق العاده ای داشته باشید.
  مارگاریتا رویکرد بسیار سادهتری را ترجیح میدهد و استدلال میکند که تکرار مادر یادگیری است. و اگر چنین باشد، دشمن در اثر انفجار غرق خواهد شد.
  الهه جنگجو و دختر پارتیزان انگشت شست خود را بالا می گیرد و می گوید:
  - الان ساعت هشت است!
  پسر کالیگولا، بدون تشریفات، سامورایی های متعددی را قطع می کند و با پاهایش فشنگ های مرگبار پرتاب می کند، فریاد می زند:
  - اما این به سادگی لذت بخش است!
  چهار قربانی دیگر باقی مانده است... آنها باید یک جوری غرق شوند تا این خیلی عادی نشود. با چیزی خاص و منحصر به فرد بیایید. و بچه ها بدون اینکه حرفی بزنند به شرح زیر عمل می کنند. یعنی سکان های کنترل را می گیرند ... خوشبختانه کشتی ها در حال حاضر با سرعت کامل هستند، به این معنی که کنار آمدن با آنها چندان دشوار نیست. و بنابراین، سکان های کنترل را می گیرید و به سمت قوچ می روید... نبردها، کشتی ها جدید هستند، اما کشتی های منسوخ زیادی در ناوگان ژاپنی وجود دارند که هیچ شانسی برای فرار از یک قوچ خط مستقیم ندارند.
  اگر کشتی ها و حتی کشتی های ساخته شده از فلز با سرعت زیاد در دریا برخورد کنند چه؟
  سپس این اتفاق می افتد: غرش وحشتناک، ساییدن زره، ورق های فولادی هر دو کشتی می ترکد. دهها و صدها ملوان، با چهرههای زرد رنگ و رو رفته، در عرشههای شکسته هجوم میآورند، چشمهای باریکشان از پیشانیشان بیرون میآید و جریانهای خون با دندانهای دریده از دهانشان بیرون میزند.
  و جنگنده های ژاپنی از دریا می افتند و در جریان های کف آلودی می افتند که آنها را فورا می بلعد. و کشتی ها به سرعت شروع به غرق شدن می کنند و زندگی بسیاری را به اعماق می کشانند.
  مارگاریتا که بدون ترحم و تشریفات به نابودی ملوانان ادامه می دهد، با لبخند اعلام کرد:
  همچنین خوب است که ژاپنیها زن و بچه را سوار نمیکنند."
  کالیگولا در حال تشریح کوسه ای که روی او بالا رفته بود، به راحتی با این موضوع موافقت کرد:
  - بله، فرقه آمازون ها در بین سامورایی ها ریشه نگرفت. درست است، به نظر می رسد که آنها نینجاهای زن دارند!
  الهه جنگجوی جوان و در عین حال دختر پارتیزان خلاصه کرد:
  - دوازده صفر به نفع ما ... اما هنوز دو تا روز آخر مونده. با اینا چیکار کنیم؟
  کالیگولا پسر بچه کوسه دیگری را تکه تکه کرد و به سادگی پیشنهاد کرد:
  - آنها را به بندر دالنی ببریم. اکنون تحت کنترل روسیه است و دو رزمناو باشکوه و پیشرفته، ناوگان ما را بسیار ارتقا می دهند!
  مارگاریتا که شکارچیان دریاها را با شمشیر درهم می شکند، به راحتی با این موضوع موافقت کرد:
  - بله، و این بهترین راه حل است!
  اگرچه ژاپنی ها به جنگجویانی سرسخت شهرت دارند، اما تأثیر اخلاقی ضربات خشمگین دو ابر فرشته فراتر از وحشیانه ترین انتظارات ما بود. در واقع، اگر مجبور باشید نه با مردم، بلکه با موجوداتی شبیه به واقعی ترین خدایان، و شاید حتی دمیورژها بجنگید، ممکن است حتی مبارزان سرزمین طلوع خورشید شجاعت نداشته باشند.
  بنابراین، پس از آن که مارگاریتا در یک رزمناو و کالیگولا در دیگری، غیورترین افسران را قطع کردند و برخی از آنها را لگد زدند، سایر ملوانان و مکانیک ها تسلیم شدن به این ابر موجودات را بهترین کار دانستند . و هر دو کشتی جنگی به سمت بندر دالنی حرکت کردند که ژاپنی ها پس از شکست اخیر خود بدون درگیری با ارتش روسیه از آن دست کشیدند.
  کالیگولا دولفینوف فکر می کرد که به هر حال، اقتدار نیروی ضربه زن اقتدار است. به عنوان مثال، در جریان نبرد خلخین گل، چند ژاپنی توسط ارتش قدرتمند شوروی اسیر شدند؟ طبق داده های شوروی، 476 نفر، بر اساس سایر محاسبات بعدی، حدود 200 نفر، و در نتیجه تبادل متقابل، تنها 88 نفر به ژاپنی ها بازگردانده شدند، یعنی تعداد کمی به وطن خود بازگشتند.
  یعنی سامورایی ها صلابت نشان دادند. با از دست دادن ، طبق داده های شوروی ، حدود بیست هزار نفر کشته شدند.
  برای مقایسه، ارتش شوروی در طول جنگ جهانی دوم تقریباً به اندازه تعداد کشته شدگان ( بدون احتساب کسانی که در اسارت جان باختند) از دست داد.
  و این در حالی است که NKVD به طرز وحشیانه ای با خانواده های تسلیم شدگان برخورد کرد.
  بنابراین مقاومت سربازان ژاپنی اغراق آمیز نیست. در طول جنگ روسیه و ژاپن، ژاپنی ها صد برابر کمتر از روس ها سرباز را به عنوان اسیر جنگی از دست دادند!
  اما، با این حال، این تا حدی به این دلیل است که ارتش روسیه در یک نبرد بزرگ پیروز نشد. و بدون پیروزی هیچ زندانی وجود ندارد.
  با این حال، اتفاق می افتد که ارتش در حال پیشروی نیز سربازان زیادی را اسیر کرده است.
  پسر جنگجو کالیگولا از طریق یک واکی تاکی بدوی به مارگاریتا گفت:
  - شاید بالاخره پرچم سفید را بلند کنیم وگرنه غرقمان می کنند؟
  مارگاریتا اعتراض کرد:
  "کشیدن زیر پرچم سفید مایه شرمساری است." بهتر است روسی سه رنگ را بالای سرتان بگذارید !
  جنگجوی جوان سوزن را به پای برهنه و زیرک پسر ترمیناتور زد و با سوراخ کردن سامورایی بعدی در پیشانی گفت:
  - و به نظر من آندریوسکی با یک ضربدر موفق تر خواهد بود!
  با امتیاز چهارده به صفر، دکل های دریایی با ژاپن تکمیل می شود و اکنون می توانید کشتی های اسیر شده را نه تنها نزد خود ببرید ، بلکه آواز بخوانید. کالیگولای دلفین ها آهنگ پیروزی خود را در بالای ریه های خود خواند:
  پهنه های بزرگ دریاها، اقیانوس ها -
  آنها را زیر پرچم سه رنگ شخم زدیم!
  سربازان کوه های بلند را فتح کردند،
  عقاب ها در پیروزی غرش کردند!
  
  جنگجویان روسی توسط سیاره به رسمیت شناخته شدند،
  با شمشیر و سرنیزه به دشمنان می زنیم!
  ما توانستیم یوغ فاشیسم را از نیمی از جهان دور کنیم،
  ما راهپیمایی خود را با پیروزی در برلین به پایان رساندیم!
  
  با تانک های قوزدار وارد شدند ،
  آنها همه میدان های روسیه را تهدید به نابودی می کنند!
  اما آنها به سختی دیوانههای لعنتی را در هم میکوبند ،
  تا فرزندان ما بدون یوغ شاد زندگی کنند!
  
  ما فرزندان وطنی هستیم که بالاتر از همه در جهان است.
  ما به دنیا آمدیم و با پاهای برهنه گیلاس خمیر می کنیم!
  جنگ فرستاد .
  و خداوند مه را در شادی شکوفا کرد!
  
  دل بلندتر نیست
  چه چیزی یک رویا و تولد دوباره می دهد!
  در با شکوه جاودانگی را بگشا،
  اما اگر در کمین نشستی، ساکت باش !
  
  گرگ و گوسفند وجود دارد، اما شما شبانان جهان هستید،
  و این سهم شماست که دستور را به آیندگان برسانید!
  برای رساندن موضوع به پایان خلقت،
  تا آتش ابدی در دل عشقت خاموش نشود!
  
  چه کسی می داند گلوله دشمن کجا یک سرباز را متوقف می کند،
  اما با این حال، در جنگ، مرگ بهتر از بیماری های فاسد است !
  و اگر بمیری، آنگاه دوستت دشمن را درهم خواهد شکست ،
  او آن را تحمل نخواهد کرد، زیرا دختران پابرهنه به اسارت رانده می شوند!
  
  آه، سرنوشت روسیه، جنگ و آتش پس از جنگ،
  برای کسانی که می خواهند به تعطیلات بروند، جایی برای آنها وجود ندارد، می دانید، در بهشت!
  در اینجا سام جهنمی با شیطان وارد توطئه شد،
  تهدید می کند: - اتم را پایین می آورم و تگرگ را می شکنم!
  
  اما محافظت در برابر موشک ها نیز وجود خواهد داشت،
  و بمب هسته ای نمی تواند مسکو را نابود کند...
  ما می توانیم از تانک ها برای گرفتن انگل استفاده کنیم،
  و آهنگ های خسته کننده در مورد افتادگان شما را غمگین می کند!
  
  فروش به یک پنی، نه یک سهم روسیه،
  پس از همه، هر یک از ما یک جنگجوی بزرگ هستیم!
  باور نکنید که خدا قبلاً ما را در این نقش قرار داده است،
  در واقع، شما تصمیم می گیرید که زوزه چقدر باحال باشد!
  
  شکست ها بود، شکست ها بود،
  این اتفاق مانند خرگوش ها در حال عقب نشینی از گرگ های وحشتناک بود!
  اما اگر جنگ شروع شود، ما دوباره آنجا خواهیم بود،
  ارتش وحشیانه هیولاها را با ریتمی جهنمی در هم بشکنید!
  
  باور کنید ما به خاطر جنگ بازی نمی کنیم،
  ما فراخوان دیگری جز دوستی خوب نداریم!
  ما مردمی برادر هستیم، نه هابیل و قابیل،
  برای ما پرنده آواز است نه بازی چاق!
  . اپیلوگ
  بعد از اینکه دومینیکا شوخ طبعی خود را نشان داد، بچه ها فریاد می زدند و برای مدت طولانی دست می زدند. بله، عالی است ، می توان گفت که او موفق شد - کلمات قصار را پاشید و برای خودش زمزمه کرد.
  پس از آن، مارگاریتا و دومینیکا جشنی را برای تمام جهان اعلام کردند تا در روح شادی و لذت وجود داشته باشد.
  آنها عصای جادویی خود را تکان دادند و میزهای مجلل ظاهر شد که پر از غذا بود . اینجا همه چیز مجلل و بسیار غنی بود.
  چنین غذاهای فوق العاده و بسیاری از کیک ها، کیک های کاسترد، دونات، چوب شور، کلوچه ها و کیک های تزئین شده غنی. گفتن در یک افسانه غیرممکن است، و نه توصیف آن با قلم.
  و همه چیز آنقدر اشتها آور و معطر است که به معنای واقعی کلمه در پیچیدگی و زیبایی بی نظیر است.
  مارگاریتا توییت کرد:
  بهترین ها، بهترین ها برای کودکان،
  در سیاره شادمان...
  زنده باد خورشید و باد
  پری ها را مسئول همه چیز در نظر بگیرید!
  و شروع به رقصیدن کرد. و دومینیکا او را دنبال کرد و چند دختر دیگر همراه آنها. عالی پیش رفت
  مارگاریتا به طور منطقی اشاره کرد:
  به هم نزنیم همه چیز خوب می شود !
  و دختر پارتیزان آتش بازی دیگری را از عصای جادویی خود برداشت و رها کرد. و مانند چشمه ای از الماس بود که در نهر بسیار طوفانی جاری بود.
  دومینیکا خاطرنشان کرد:
  - زیبایی، زیبایی.
  مثل فواره از نهنگ بیرون می زند!
  بعد از آن نوبت به سرگرمی رسید. چند نفر از بزرگترین پسرها، حدوداً چهارده ساله و بسیار عضلانی، دستکشهای نرمی روی دستهایشان گذاشتند و شروع به درگیری با یکدیگر کردند.
  آنها در حالی که لبخند می زدند و می خندیدند با دست و پای برهنه ضربه زدند.
  دوبرینیا با پوزخند خاطرنشان کرد:
  - بالاخره آنها تجهیزات مزرعه جمعی دارند!
  شاهزاده اونوماس سری تکان داد:
  آموزش دیده اند !
  پسر دوبرینیا با پریدن به داخل حلقه موقت خش خش کرد:
  - بذار برم!
  و دو نوجوان عضلانی در حال مبارزه با یکدیگر برخورد کردند. پسرها خندیدند و به دوبرینیا حمله کردند. جداسازی و تکان دادن دست ها و پاها وجود داشت.
  دوبرینیا ماهرانه پراکنده شد و آنها را کنار زد. بعد با انگشتان پا برهنه بینی یکی از پسرها را گرفت . از درد وحشیانه زوزه کشید. و پسر قهرمان دوباره بدون هیچ تشریفاتی او را پرتاب کرد و مجبورش کرد که برگرداند.
  بچه های اطراف می خندیدند و دست می زدند. و دوبرینیا چهار پسر را به یکباره هل داد و ماهرانه آنها را در یک سفره پیچید.
  پس از آن خنده کاملاً کر شد. درست مثل تشویق بچه ها. در واقع خیلی باحال به نظر می رسید .
  دوبرینیا زیرکانه گفت:
  - اونی که جرات کرد خوردش!
  دومینیکا هم وارد رینگ شد. او همچنین هنرهای رزمی انجام داد. بالاخره بازی در فیلم شوخی نیست. او خود را به عنوان یک سوپرگرل نشان داد و با یک ابرشرور جنگید . سپس هر دو دختر با هم کوبیدند. و این عالی است . حتی کبودی آنها واقعی بود.
  حالا یک نوجوان قوی و عضلانی حدوداً چهارده ساله با تنه شنا به مصاف دومینیکا رفت. و سعی کرد به دختر حمله کند. دومینیکا با یک ضربه دقیق از پاشنه برهنه اش به شبکه خورشیدی پاسخ داد و پسر افتاد و شروع به پیچیدن کرد.
  دومینیکا توییت کرد:
  پسر نیستی ، تو پسر نیستی،
  غیرواقعی...
  پسر نیستی ، تو پسر نیستی -
  جعبه پوسیده!
  با تمام وجود ضربه ای به کمر عضلانی دومینیکا زد . دختر جیغ زد و او را پس زد. او طفره رفت و به سمت دومینیکا هجوم برد و سعی کرد با او مبارزه کند. این نوجوان با کار سخت در یک سایت ساختمانی قوی و سخت شده بود. و دومینیکا باید تمام توانش را به کار میبرد تا سقوط نکند. اما او سر خورد و پسر قوی را روی او انداخت. سقوط کرد و با ماهی خاویاری به ظرفی برخورد کرد. و پسر خیلی کثیف شد.
  و بقیه بچه ها وحشیانه خندیدند و قیافه گرفتند. این واقعا عالی به نظر می رسید .
  پسر از جا پرید، اما یک لگد سخت دریافت کرد
  در حرکت مقابل با ساق پا مورد اصابت قرار گرفت و پسر عضلانی به زمین افتاد.
  دومینیک پرخاشگرانه خواند:
  او موذیانه منتظر یک قربانی در معدن است،
  نشانه گرفتن رادار به آسمان...
  یک اشتباه - یک برخاست تصادفی،
  و یک ضربه اجتناب ناپذیر است!
  این در واقع یک دختر کاراته است. پس برگشت و با پاشنه برهنه به بینی پسر دیگری لگد زد . او افتاد و چشمه ای از خون را از مواد یاب خود رها کرد . اما بلافاصله از جا پرید. و دوباره وارد نبرد. و دومینیکا او را به زمین می اندازد و او را مجبور به سقوط می کند. این واقعا یک زن است.
  دوبرینیا سری به تایید تکون داد:
  - ادامه بده! خب تو دختر باحالی هستی
  این پسر قوی دیگری است که از ضربه دومینیکا فرار کرد.
  این همان جایی بود که جدال شروع شد. دختر نوجوان دیگری را روی او پرتاب کرد و جیغ زد:
  دختران جامعه بالا،
  من واقعاً می خواهم آن مرد را کتک بزنم!
  پس از آن، دختر دوباره پسرها را به هم هل داد و باعث کبودی و برآمدگی آنها شد. و بسیار خنده دار و خنده دار به نظر می رسید.
  پسرها را به زمین زد :
  - تو دختر ما هستی ! بسیار گرم و جنگنده!
  دومینیکا سری تکان داد و جیغ زد:
  دختر مبارز خونش گرم است
  گروه کور به ما حمله می کند!
  او طلسم هایی را زمزمه کرد و باران واقعی خامه، شیر تغلیظ شده و عسل از بالا روی پسرها ریخت.
  و باز هم خنده های شاد بچه ها. همه چیز در حال چرخش است و اتفاق می افتد بسیار سرد و تهاجمی. و لحظات خنده داری در این پرخاشگری وجود دارد.
  البته پسر شاهزاده اونوماوس نیز در این بازی حضور دارد. چگونه کسی می تواند بدون آن مدیریت کند؟ و جنگجوی جوان بسیار ماهرانه پسری را که بزرگتر و بزرگتر به نظر می رسد روی خود می اندازد. و باز هم تعجب های پرشور. بله، این واقعاً یک مبارزه است که لازم است.
  انومای دستش را تکان داد و پسر روی انبوهی از کیک های خامه ای افتاد. و خیلی خنده دار و با ذوق ترکیدند و پراکنده شدند. و عطرهای آشپزخانه جادویی چنین بود.
  دوبرینیا با آهی اشاره کرد:
  - حیف است چنین غذایی را هدر دهیم!
  دومینیک خندید و جواب داد:
  - اشکالی نداره! من بیشتر جادو می کنم!
  پسر ققنوس خواند:
  جایی در جنگل جادوگران هستند،
  برای شیطان کتانی می دوزند...
  تخته سنگ ها به اطراف پرتاب شد،
  کشور افسانه ای ما!
  پس از آن با دوبرینیا دوست شد. دو پسر قهرمان ابتدا شروع به تکان دادن مشت کردند و سعی کردند به صورت یکدیگر ضربه بزنند . آنها آن را به طور اتفاقی چند بار بار کردند و کبودی ظاهر شد. سپس پسران مبارز آن را گرفتند و به پیشانی خود ضربه زدند. بنابراین جرقه ها از چشمانم شروع به پرواز کردند.
  آنها همدیگر را هل دادند، سرها را به هم زدند و سپس شروع به دعوا کردند. و دعوا بسیار سرسخت بود. پسران شوالیه دست به گریبان شدند، یکدیگر را له کردند و یکدیگر را فشردند.
  سپس دوباره شروع به زدن سر کردند که بیشتر احمقانه به نظر می رسید تا جالب و تهدید آمیز. و این به گونه ای عمل کرد که خنده های کر کننده بچه های تماشاگر را به همراه داشت.
  دومینیکا پر را در دستانش گرفت و شروع به قلقلک دادن پاشنه های برهنه پسرها کرد. Dobrynya و Phoenix شروع به خندیدن کردند، واقعاً آنقدر غلغلک و جالب است که نمی توانید جلوی خنده را بگیرید.
  مارگاریتا با لبخندی پریمادونا خاطرنشان کرد:
  - آره تو دختر باحالی هستی. فقط یک سرگرم کننده چیره دست شما چه کار دیگه ای میتوانید انجام دهید.
  دومینیکا غر زد:
  - بله، به طور کلی، من مطلقاً همه چیز را می توانم انجام دهم. و شما این را بیش از یک بار خواهید دید!
  دوبرینیا و فینیکس از هم جدا شدند. عرق کرده بودند و نیم تنههای تراشیدهشان چنان میدرخشید که انگار روغن زیتون به آنها آغشته شده باشد.
  مارگاریتا با آهی گفت:
  - ما پیروزی داریم، اما به هدف نجات جنس قوی تر نزدیک نیستیم. موش زرد متعلق به دشمن ما باستیدا است که هیچ کس نمی داند کجا ناپدید شد. و لوبیاها را ریختیم. خوب، بیهوده نیست، اما باز هم بدون نتیجه ای که روی آن حساب می کردیم!
  دومینیکا در پاسخ آواز خواند:
  زندگی آسان نیست
  و راه ها مستقیم نمی روند...
  همه چیز خیلی دیر می رسد
  همه چیز خیلی زود از بین رفت!
  کم کم حال و هوای بچه های آزاد شده آرامتر شد. و دعواها، حتی طنزها، خاموش شد و صدای موسیقی کمتر شد.
  و ناگهان صدایی شنیده شد. بوق آلارم به صدا درآمد.
  پسران و دختران بلافاصله از صندلی های خود بیرون پریدند و با شمشیر و نیزه به هم ریختند. آنها آماده دعوا بودند.
  اژدهاها در آسمان ظاهر شدند. آنها سه سر، هفت سر و دوازده سر بودند . و تعداد بسیار زیادی از آنها و خزندگان با اندازه بزرگ وجود داشت. طبیعتاً هر چه تعداد سر بیشتر باشد اندازه آن بزرگتر می شود. و در میان آنها جادوگر آشنا باستیدا بود که در پس زمینه اژدهاها کوچک به نظر می رسید.
  دومینیک سوت زد و خاطرنشان کرد:
  - وای! انگار هنوز تموم نشده!
  مارگاریتا در پاسخ آواز خواند:
  با سینه ام می افتم و سرب می گیرم
  زمین پر از چاله است، مثل خمره...
  اما من می دانم که این هنوز پایان کار نیست -
  پایان فقط آغاز است!
  حدود پنجاه هزار فرزند جنگجو وجود داشت - این یک ارتش کامل است، بیش از دویست اژدها وجود نداشت. لذا رزمندگان جوان فرار نکردند. حاضر بودند بجنگند و جانشان را گرانبها بدهند و شاید هم پیروز شوند!
  هر دو طرف جنگنده و مصمم هستند.
  بزرگترین اژدهای دوازده سر رعد و برق زد:
  - نترس! ما با بچه ها دعوا نمی کنیم! ما طرفدار صلح و عدالت هستیم!
  دومینیکا فریاد زد:
  -پس چرا اومدی اینجا؟
  در اینجا باستیدا غرش کرد و پوزخندی پرخاشگرانه زد:
  - می دانم که هدف اصلی شما به دست آوردن مصنوع موش زرد بود و نه آزاد کردن بردگان کودک!
  مارگاریتا اعتراض کرد:
  - مزاحم نیست! در هر صورت ما نمی خواستیم فرزندانمان را رها کنیم و هرگز نخواهیم گذاشت!
  هر دوازده سر اژدها به یکباره گفتند:
  "ما از اشراف شما قدردانی می کنیم!" اما Bastinda شما را به انجام یک بازی دعوت می کند. اگر برنده شوید، موش زرد را به شما می دهد، اگر این کار را بکند، آنگاه چهار نفر شما برای همیشه برده آن خواهند بود.
  باستیندا جادوگر سری تکان داد:
  - آره! خودشه! خب بچه ها سر و صداشون زیاده. چهار نفر شما در بردگی بسیار مفیدتر خواهند بود!
  دومینیکا با لبخندی اشاره کرد:
  - ما می توانیم یک بازی انجام دهیم. فقط اجازه دهید، در صورت از دست دادن، جادوگر باستیندا نه تنها مصنوع موش زرد خود را به ما بدهد، بلکه برده ما نیز شود.
  مارگاریتا با زدن پای برهنهاش تایید کرد:
  - خودشه! این دقیقا همان چیزی است که ما نیاز داریم! اگر باستیدا نیز آزادی خود را به خطر بیندازد، انصاف خواهد بود!
  دوازده سر گفت:
  - بگذار اینجوری باشه! مصنوع و آزادی جادوگر، در برابر آزادی چهار فرد مهم - منصفانه!
  باستیندا جادوگر سرش را با موهای سیاه تکان داد:
  - باشه، همینطور باشه! به هر حال من همیشه برنده این بازی هستم. و حتی دانش سحر و جادو به آنها کمک نمی کند!
  دوازده سر غرش کرد:
  - قول می دهی در صورت شکست به وعده هایت عمل کنی؟
  هر پنج نفر یکصدا فریاد زدند:
  - ما می دهیم!
  باستیندای جادوگر از کوله پشتی خود یک تخته مربع درآورد و گفت:
  - پس بیا شروع کنیم!
  و تخته را باز کرد؛ فیگورهایی بلافاصله روی آن ظاهر شدند. این تا حدودی یادآور شطرنج سنتی بود، فقط مربع ها دو رنگ نبودند، بلکه سه رنگ بودند: سفید، سیاه و خاکستری. و ارقام بسیار بیشتری داشتیم . یک شوخی، تیرانداز و یک افسر، یک ژنرال، یک مارشال، یک بالیستا، یک ارابه و چیزهای دیگر وجود دارد.
  دومینیکا زمزمه کرد:
  - بله، من حتی نمی دانم آنها چگونه راه می روند! این انصاف نیست!
  باستیندا جادوگر با لبخند پاسخ داد:
  - شما قبلاً قول خود را داده اید و جایی برای عقب نشینی نیست. امتناع از بازی مساوی است با شکست!
  مارگاریتا سری تکان داد:
  - من این بازی را می شناسم! و چگونه چهره ها در آن راه می روند! پس بیایید بازی کنیم!
  باستیندا جادوگر سری تکان داد:
  - خب پس! شخصیت اصلی اینجا پادشاه است و ما تا مات بازی خواهیم کرد!
  بچه های جنگجو دستشان را زدند. مارگاریتا عصای جادویی خود را تکان داد و تصویری از یک تخته بزرگ با سه نوع سلول در مقابل آنها ظاهر شد. و اکنون هزاران برده سابق می توانستند او را به یکباره ببینند.
  مارگاریتا خاطرنشان کرد:
  - قبل از جنگ، من در یک بازی شطرنج مقابل خود بوتوینیک پیروز شدم، البته نه حضوری، بلکه در یک بازی همزمان. اما در هشت سالگی، شکست دادن قهرمان اتحاد جماهیر شوروی جالب است!
  باستیندا جادوگر زمزمه کرد:
  - این یک بازی کاملا متفاوت است! شطرنج حتی به او نزدیک نبود!
  دختر پارتیزان سری تکان داد:
  - میدانم! این پیچیده تر است و قطعات بیشتری وجود دارد، اما من می توانم آن را بازی کنم! پس فکر نکنید برای شما آسان خواهد بود!
  جادوگر با موهای سیاه سری تکان داد:
  - قطعات من قرمز هستند - اول شروع می شوند!
  زنجیر زن را به جلو برد . مارگاریتا با حرکت دادن کماندار پاسخ داد. چنین بازی آرام آغاز شد. در هر طرف صد چهره بود و هر سه به جز پادشاهان. یکی از آنها وجود دارد و بازی با mate به پایان می رسد. خوب این زیبا و منطقی است.
  باستیدا بازی کرد و پوزخند زد. اولین مبادلات دنبال شد. سپس مانورهای شوخی های سریع. دومینیکا خاطرنشان کرد که شوخی در شطرنج سنتی مانند یک ملکه حرکت می کند، اما مانند یک شوالیه ضربه می زند.
  بله جالب است. افسر شبیه اسقف است، اما مانند یک پادشاه ضربه می زند. و ژنرال مانند یک رخ حرکت می کند، اما مانند یک شوالیه ضربه می زند. مارشال مانند یک ملکه حرکت می کند، اما فقط مانند یک رخ می زند. البته قدرتمندترین چهره ها وزیران بزرگ هستند، آنها مانند یک ملکه و مانند یک شوالیه حرکت می کنند و همچنین ضربه می زنند. البته ملکه هایی هم وجود دارند و آنها درست مانند شطرنج معمولی هستند. کمانداران مانند پیاده حرکت می کنند، اما آنها به صورت مورب سه مربع به جلو شلیک می کنند، و زنجیر فقط دو تا. به نظر می رسد که پیاده نظام های معمولی ضعیف ترین هستند، اما می توانند با رسیدن به آخرین خط، به هر قطعه ای به جز پادشاه تبدیل شوند.
  ارابه مانند یک اسب راه می رود، اما مانند یک فیل ضربه می زند. بله، جالب است که چگونه می شود. یک بالیستا نیز وجود دارد - مانند یک رخ حرکت می کند، اما مانند یک ملکه ضربه می زند. روک ها، شوالیه ها و اسقف ها، مانند شطرنج معمولی. اما یک تک شاخ نیز وجود دارد. او مانند یک پادشاه راه می رود، اما مانند یک ملکه ضربه می زند. و یک تکشاخ سلطنتی. او مانند یک فیل راه می رود، اما مانند یک وزیر بزرگ، یعنی مانند یک ملکه و یک شوالیه ضربه می زند. بله، این یک بازی شوخی نیست. و هر کدام سه رقم است. و چیزی را بدون خمیازه امتحان کنید. و اکنون، به نظر می رسد که باستیندا قبلاً قلمروهای بیشتری را تصرف کرده و یک مزیت مادی به دست آورده است.
  واضح است، او بسیار با تجربه تر از مارگاریتا است.
  دومینیکا با اطمینان، یا بهتر بگوییم کنایه آمیز، توییت کرد:
  - اسب را راه برو! اسب!
  مارگاریتا برای او دست تکان داد:
  - دخالت نکن! کاری که باید انجام شود، انجام می دهم!
  و دختر پارتیزان قاطعانه چهره خود را حرکت داد. باستیدا به حمله ادامه داد. نبرد بسیار سرسختانه و بی رحمانه بود.
  مارگاریتا برای اینکه کمی اعتماد به نفس و آرامش پیدا کند و در بازی الهام بگیرد شروع به خواندن کرد.
  به سمت بالا کف می کند و شیب های تند را بالا می برد،
  موج، غل و زنجیر یخ اقیانوس را نابود کرد!
  پرتو قطع شد، ابرها پر از سرب شدند،
  و باد تازه ای مه را خرد کرد!
  
  من با تو روی یک صخره ساحلی هستم
  طوفان دریا گوشت را قلقلک می دهد!
  مبارز با دستی آرام گردن او را در آغوش گرفت،
  پروردگار مقدس در جان من قیام کرده است!
  
  قله های کوه های برفی طلاکاری شده است،
  و پروانه های مروارید روی سینه!
  در دوردست، کشتی ها زیر بادبان پرسه می زدند،
  شما نمی توانید رویای خود را رها کنید و به خواب بروید!
  
  به تو اشاره کردم عزیزم
  چشمان درخشان تو از اشک!
  بالاخره بدون تو حتی دنیا برای من کافی نیست
  طوفان و رعد و برق در دل می غرید!
  
  ما با شما شکوه زیادی را می چشیم،
  و سم در جاه طلبی نفوذ می کند!
  شمشیر خود را به نام آن قدرت بکش،
  از خدمت کردن خوشحال است !
  مارگاریتا عالی آواز خواند و با خوشحالی حمله قاطعی را آغاز کرد. دختر پارتیزان از فداکاری دریغ نکرد و در مقطعی تعادل مادی نیروها برای او فاجعه آمیز به نظر می رسید. اما در اینجا چند ضربه تاکتیکی قوی دیگر و ...
  مارگاریتا با لبخند معصومانه ای گفت:
  - مات، خانم باستیدا!
  او به شدت پلک زد و به اطراف نگاه کرد و به بزرگترین اژدهای دوازده سر نگاه کرد . این به اندازه یک هواپیمای کلاس بزرگ بود ، طول هر بال آن دویست متر خوب بود - این یک هیولا است. شاید حتی جادوی خارق العاده بازیگر دختر انتخاب شده دومینیکا نیز نتواند بر چنین غولی غلبه کند.
  رهبر اژدها بزرگ با دوازده سر به طور همزمان غرش کرد:
  -تو به باستیند باختی. بنابراین برنده های خود را به موش زرد - یک مصنوع با ارزش - بدهید و به بردگی اربابان جدید خود بروید!
  باستیندا آهی کشید و یک مصنوع از کوله پشتی اش بیرون آورد. به طور غیر منتظره ای، فقط به اندازه یک نارگیل بود، اما با نور زرد و درخشانی می درخشید.
  جادوگر آن را دراز کرد و خاطرنشان کرد:
  - او مال توست. مانند هر چیزی که مال من است، اکنون مال شماست!
  مارگاریتا این مصنوع را در دستان خود گرفت و سپس آن را در کوله پشتی خود پنهان کرد. و او خاطرنشان کرد:
  - این خوبه! خوب، من و تو باید چکار کنیم، باستیدا؟
  ظاهراً یک زن سیاهپوست کاملاً جوان و جذاب پاسخ داد:
  - من می توانم خیلی کارها را انجام دهم. من در حال حاضر بیش از هزار سال سن دارم. و چه می شود اگر بتوانم تکنیک های جادویی ناشناخته را به شما آموزش دهم. خوب، و همچنین مدیر پادشاهی باشید. من در این زمینه تجربه زیادی دارم و نه فقط مدیریت کودکان.
  مارگاریتا شانه بالا انداخت و گفت:
  "فکر میکنم شاید من تو را رها کنم، زیرا اول سوگند یاد کردهام که فقط کارهای نیک انجام دهم."
  دومینیکا زمزمه کرد:
  -اگه دروغ بگه چی؟ ما مردم داریم، می دانید. حتی قرآن می گوید که سوگند در برخی موارد شکسته می شود.
  و دختر بازیگر آواز خواند:
  باور کن بندگانت خشک می شوند
  به تو خیانت می شود، به تو خیانت می شود...
  و اونایی که اینجوری عاشقانه قسم میخورن
  فقط نگاه کن، تو را خواهند کشت!
  مارگاریتا اعتراض کرد:
  "رسم است که ساحران ما هم به قول و هم به سوگند خود پایبند باشند". سوگند شکن شدن به معنای تحقیر لعنت و تحقیر ابدی از همه است. بنابراین باستیدا یا به سوگند خود وفا خواهد کرد یا از انجام آن سرباز خواهد زد. بنابراین او بین بردگی و ترک کارهای شیطانی برای همیشه انتخاب دارد!
  جادوگر با موهای سیاه شانه بالا انداخته:
  - اینجا چیزی برای فکر کردن وجود دارد. هرگز بد نکنید، این نیز بسیار دشوار است و همیشه خوشایند نیست!
  دومینیکا عصبانی شد:
  - چرا برای ما تصمیم می گیری، مارگوت؟ من فکر می کنم، بهتر است که او برده ما باشد. یک خدمتکار جادویی و بی سن در خانه بسیار مفید خواهد بود. او نباید برده تو باشد، بلکه غلام مشترک ما باشد!
  پسر قهرمان دوبرینیا تأیید کرد:
  - بله درست است! هر چهار نفر آزادی خود را به خطر انداختیم. و تو می خواهی به تنهایی به او فرمان دهی.
  شاهزاده پسر اونوماوس نظر داد:
  "من همچنین فکر می کنم بهتر است او را رها کنیم و سوگند یاد کنیم که فقط کارهای خوب انجام دهد." چرا در حالی که یازده اثر دیگر را جمع آوری می کنید، یک برده را نیز با خود بکشید؟ او فقط یک بار است!
  دوبرینیا و دومینیکا یکصدا گفتند:
  - نه، غلام ماست! و ما او را رها نمی کنیم!
  رهبر اژدها گفت:
  - شما یک تقسیم دارید: دو در برابر دو! پیشنهاد می کنم یک سکه پرتاب کنید. اگر سر است، ما همانطور که مارگاریتا میخواهد انجام میدهیم، اگر دنبالهدار است ، همانطور که دومینیکا میخواهد انجام میدهیم!
  بچه های رزمنده یکصدا فریاد زدند:
  - درست! درست! درست! بسیاری تصمیم خواهند گرفت!
  دومینیکا با عصبانیت زمزمه کرد:
  -چه کسی سکه را پرتاب خواهد کرد؟
  اژدها رعد و برق زد:
  - من!
  و سپس دم او یک دایره نقره ای رنگ پرتاب کرد که در هوا پرواز کرد و روی سنگفرش سنگی افتاد. سکه خورد و ... روی لبه اش فرود آمد...
  اژدهای غول پیکر خندید و پاسخ داد:
  - اگر چنین است، پس من باستیدا را خدمتکار خود می گیرم. و شما را با مصنوع او، موش زرد، به عنوان یک غنائم باقی می ماند. اتفاقاً همانطور که شما می خواستید!
  دومینیکا زمزمه کرد:
  - و یک موتور سیکلت. من یه همچین فلایری میخوام
  اژدهای غول پیکر زمزمه کرد:
  - یک آهنگ بخوان! و ما اژدهاها از آن قدردانی خواهیم کرد. اگر آن را دوست دارید، موتور سیکلت پرنده جادویی مال شما خواهد بود. و اگر نه، پس ... تو هم غلام ما خواهی شد!
  دومینیکا عصبانی شد:
  - پس می توانید بگویید که هیچ یک از آهنگ های من را دوست ندارید!
  اژدهای سر اعلام کرد:
  - نه تنها ما قضاوت خواهیم کرد، بلکه عموم مردم از جمله کودکان و بردگان سابق را نیز قضاوت خواهیم کرد!
  دومینیکا با آهی سرش را تکان داد.
  - پس من موافقم!
  و دختر با احساس و بیان شروع به خواندن کرد.
   لباسی پوشیده که مورد حسادت همه پادشاهان باشد،
  زرشکی، طلا، برگ در یاقوت!
  مثل پروانه های عصر اوج می گیرند،
  و صدای بادها اندام کروبیان است!
  
  مجلل ترین آرامش در پاییز جادار است،
  درختان، گنبدهای کلیساهای مقدس!
  هر شاخه ای که حکاکی شده باشد،
  مروارید قطره شبنم و سنگ های قیمتی!
  
  گودال با نقره نازک پوشیده شده بود،
  جرقه هایی از زیر سم اسب می درخشد!
  با هم مهربانانه رفتار می کنید،
  باشد که در زیر آسمان صاف و شاد زندگی کنید!
  
  در آفتاب روشن، با لباس گشاد،
  توس و صنوبر والس عشق می رقصند!
  غمگینیم برای روزهایی که در ورطه فرو رفته اند،
  خاطرات جلسات را با من نگه دارید!
  
  زمستان خواهد آمد، جوانی در آن جاودانه است،
  موهای خاکستری نیست، الماس در مو!
  ما همه دوستانمان را برای تعطیلات جمع خواهیم کرد،
  و بیایید رویا را در آیات تند و تیز بیان کنیم!
  تشویق طوفانی و فریادهای "براوو! انکور!"، دهها هزار گلو کل میدان را فراگرفت. این یک ساعت باشکوه خواهد بود، یک ساعت پیروزی برای دومینیکا، که استعداد خود را به عنوان یک پریمادونا کشف کرد!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"