Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Zdaj Egzamin Na KsiĘŻniczkĘ

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Piękna studentka i początkująca aktorka filmowa Dominika marzy o zostaniu gwiazdą kina. A kiedy nimfa podeszła do niej, chętnie poszła za nią, kończąc w królestwie smoka. Dominika kryje w sobie wybitne zdolności, a do imperium i sąsiednich państw przyszła dziwna zaraza, w wyniku której prawie wszyscy mężczyźni zostali skamieniali. Jeden z ostatnich przedstawicieli silniejszej płci, książę elfów Oenomaus, dzięki darowi Dominiki zdołał opóźnić swoją śmierć. A teraz muszą współpracować, aby odkryć tajemnicę niezrozumiałej zarazy i zdemaskować ciemne siły.

  ZDAJ EGZAMIN NA KSIĘŻNICZKĘ
  
  ADNOTACJA
  Piękna studentka i początkująca aktorka filmowa Dominika marzy o zostaniu gwiazdą kina. A kiedy nimfa podeszła do niej, chętnie poszła za nią, kończąc w królestwie smoka. Dominika kryje w sobie wybitne zdolności, a do imperium i sąsiednich państw przyszła dziwna zaraza, w wyniku której prawie wszyscy mężczyźni zostali skamieniali. Jeden z ostatnich przedstawicieli silniejszej płci, książę elfów Oenomaus, dzięki darowi Dominiki zdołał opóźnić swoją śmierć. A teraz muszą współpracować, aby odkryć tajemnicę niezrozumiałej zarazy i zdemaskować ciemne siły.
  PROLOG
  Wyróżniająca się rzadką, niepowtarzalną urodą Dominika Delfinova otrzymała jedną z głównych ról w hicie "Gwiezdna cesarzowa". A to film z ogromnym budżetem i obiecujący ogromne zyski. Wcześniej Dominika zagrała już w wielu filmach, ale otrzymywała tylko grosze. Jej uroda była oszałamiająca, a jej włosy miały bardzo jasny wiosenny kolor mniszka lekarskiego i niewiele osób wierzyło, że może obejść się bez farb i lakierów. Ale tak właśnie było. Dominika była naturalną, miodową blondynką o idealnych proporcjach, a do tego o wyrzeźbionych mięśniach i doskonałym rozciągnięciu.
  Chociaż dziewczyna nie uprawiała sztuk walki, tańczyła w balecie. Miała też szybkość, wdzięk i doskonałą koordynację ruchów.
  Potrafiła na przykład dobrze pokazać się w filmach akcji. Jak dziewczyna, w której anielskim wyglądzie kryje się wojowniczy diabeł.
  Teraz zdjęła buty i radośnie pobiegła przez park, czując bosymi podeszwami przyjemne łaskotanie trawy i kamyków ścieżki. Jej nogi były tak idealne i uwodzicielskie, że często fotografowano je boso i w zbliżeniu, co szczególnie zachwycało mężczyzn. Dominika była dumna ze swoich pięknych nóg, a do mrozów nosiła krótką spódniczkę.
  W tym momencie nagle pojawiła się przed nią dziewczyna. Bardzo młoda, można powiedzieć, prawie dziewczynka. Dominika była wysoka, muskularna, pełna wdzięku, a jej twarz, mimo nienagannej gładkości i aksamitnej skóry, nie przypominała twarzy młodej, naiwnej dziewczyny. A to jest jak uczennica, chociaż jest dość bogato ubrana i ma na sobie te małe kawałki szkła, które jasno błyszczą w słońcu.
  Dominika pomyślała nawet, że może to prawdziwa biżuteria.
  Dziewczyna tupnęła małą, bosą stopą. A na skalistej ścieżce pojawiły się pędy powoju z szkarłatnymi i fioletowymi pąkami.
  Dominika gwizdnęła:
  - Co za sztuczka! Czy jesteś także aktorką filmową lub artystką cyrkową?
  Dziewczyna odpowiedziała szeptem:
  - Jestem nimfą! Nie ma już czasu na wyjaśnienia, chodź za mną!
  Dziewczyna z niedowierzaniem rozłożyła ręce:
  - Cóż, to... Dobry żart! Jak masz na imię?
  Nimfa pisnęła:
  - Markiz de Cassandra. I dość gadania, każda chwila przebywania w Twoim świecie wymaga kolosalnej, magicznej energii!
  A ona stanowczo, wcale nie z dziecięcą siłą, chwyciła Dominikę za rękę, mocno ją ściskając.
  Silna i zręczna aktorka filmowa natychmiast zdała sobie sprawę, że nie ma sensu opierać się takiemu uściskowi.
  Dziewczyna gołymi palcami swojej małej, zgrabnej stopy obróciła kamień pierścionka na palcu wskazującym wolnej dłoni. I w tym samym momencie Dominika poczuła się, jakby wpadała do studni. I było to bardzo przyjemne, wyjątkowe uczucie.
  Następnie wszystko wypełniło się oślepiająco jasnym światłem, które zdawało się przenikać każdą komórkę ciała silnej, wysportowanej, wyjątkowo pięknej dziewczyny.
  . ROZDZIAŁ nr 1.
  Bose stopy Dominiki poczuły pod sobą gorącą powierzchnię i takie było jej pierwsze wrażenie. Przed oczami miałem migotanie, jakby mnie oślepiły potężne błyski, jak błyskawica w aparacie. A dziewczyna nie od razu była w stanie zobaczyć, gdzie znalazła się.
  Słychać było łagodny głos nimfy:
  - Nie bój się! Teraz to minie i będziesz mógł wszystko zobaczyć.
  Dominika skrzywiła się i zamrugała. Jej bose stopy zaczęły robić się coraz cieplejsze. Pod gołymi, dziewczęcymi podeszwami coś płonęło jak piasek Sahary w południe. Dominika uwielbiała biegać boso. Zwłaszcza, gdy przyzwyczaiłem się do tego podczas testów ekranowych.
  Kiedy była dziewczynką, zaproponowano jej rolę oficera wywiadu partyzanckiego.
  Oczywiście podczas wojny dziewczyny latem chodziły boso, bo o buty trzeba dbać, a o dziwo, gdy chodzi się długo, jest to jeszcze łatwiejsze.
  I w końcu doprowadzili ją do powieszenia bosej na śniegu. To w stylu Zoi Kosmodemyanskaya, tylko Dominika jest blondynką i jest o wiele piękniejsza, a do tego ma naturalny urok. A kiedy się uśmiecha i odsłania białe zęby, jakby zrobione z naturalnych pereł, całkowicie zdejmuje dach z zawiasów.
  A tutaj podeszwy się palą i jest jakoś gorąco. W maju w Moskwie było ciepło, ale nie można było tego nazwać upałem.
  A tutaj jest jak gdzieś w Arabii w południe. Tam jest jeszcze goręcej. Kiedyś kręciła film w Emiratach i musiała chodzić boso po piasku. Oczywiście rano, gdy w nocy piasek trochę ostygł, ale nadal był gorący, dla ułatwienia nawet nasmarowali jej stopy wazeliną.
  Ale miejscowe dzieci, przynajmniej wśród biednych, biegają boso i śmieją się, pokazując małe zęby, nie odczuwając przy tym dyskomfortu.
  Rzeczywiście migotanie w jej oczach ustało i Dominika zobaczyła, że jest na placu miejskim. Bruk pod stopami piękności był pomarańczowy i fioletowy. A domy wokół są wysokie, bardzo piękne, jak w centrum Petersburga, gdzie zachowała się starożytność. Tylko tutaj budynki są wyższe i jeszcze bardziej żywe, kolorowe, bogate, luksusowe i wyszukane.
  A płatków złota jest sporo, co niewątpliwie cieszy oko. A na ulicach jest wiele pięknych dziewczyn. Błyszczące bose, zgrabne, opalone, muskularne nogi, zaczęły otaczać Dominikę i jej czarującą markizę-nimfę.
  Wszystkie dziewczyny bez wyjątku były piękne, młode, bose, ale w biżuterii. Niektórzy mają więcej biżuterii z kamieniami szlachetnymi, inni mniej. Kilka dziewcząt miało na sobie jedynie białe, krótkie tuniki.
  Tak zwykle wyglądali niewolnicy, kiedy kręcili filmy o starożytności - zauważyła Dominika.
  Jednak nie wszystkie dziewczyny były ludźmi. Niektórzy mają uszy jak rysie, inni mają orle nosy. Kilka dziewcząt było mniejszych, jak markiza de Cassandra, po prostu dziewcząt, ale wystartowały i poruszały się, nie dotykając chodnika małymi stopami.
  Całe królestwo dziewcząt, które nie boją się gorącego chodnika, obnoszą się ze swoimi gołymi, różowymi szpilkami.
  I otoczyli Dominikę i markizę pierścieniem i uśmiechali się, rozmawiając cicho.
  Z dziewcząt emanowała bardzo przyjemna woń młodych, umięśnionych ciał
  płci pięknej, zmieszany z drogimi perfumami.
  Niektórzy mieli także broń w rękach. W szczególności łuki, elegancko ukształtowane kusze, miecze, szable, sztylety i kołczany ze strzałami.
  Bardzo przypominało to statystów do kręcenia filmu fantasy; to nawet zaskakujące, że udało im się zebrać w jednym miejscu tyle nieskazitelnych, krągłych, wysportowanych piękności.
  Większość dziewcząt była prawie naga, jedynie ich piersi i biodra były pokryte biżuterią wykonaną z kamieni szlachetnych.
  Około tuzina dziewcząt w skromnych tunikach klęczało, trzymając w rękach lśniące platyną dzbany z napojami i złote tace z różnymi potrawami i owocami.
  Dominika mruknęła zmieszana:
  - Czego odemnie chcesz? - I dodała trochę pewniej. "Jeśli masz czas, chętnie wystąpię w twoich statystach, tylko dobrze mi zapłać".
  Markiz nimfa odpowiedziała z uśmiechem:
  - Najwyraźniej myślisz, że to jest film? Nie, to jest Imperium Elfów- Smoków !
  Dominique zachichotał i podskoczył. Pięty paliły mnie niemiłosiernie. Otrząsnęła się z kropelek potu. Cóż, jest gorąco. Zupełnie jak na pustyni arabskiej. To niesamowite, jak piękności chodzą tu boso, a ich skóra nie łuszczy się od słońca.
  Gdzie ona jest? Oczywiście, że nie w Rosji...
  Dominika spojrzała w niebo i gwizdnęła. Niebo było żółte, rzadkie chmury były pomarańczowe, a świateł było kilka na raz ... Nic dziwnego, że było tak gorąco. Co więcej, oprawy mają tak ozdobny kształt, z lokami lub rogami...
  Dominika poczuła, że choruje. Tak właśnie ludzie wariują. Jej śliczna twarz wykrzywiła się i zbladła.
  Zachwiała się, ale podtrzymały ją dwie elfy z uszami. Przedstawicielki płci pięknej rozeszły się, a piękności w białych, prześwitujących tunikach przynosiły swoje naczynia z napojem na nagie, tak piękne i umięśnione ciała dziewcząt. I nalali szmaragdowego wina do złotych mis.
  Dominika piła łapczywie. I poczuła, że wino jest niezwykle słodkie i smaczne, a w jej żyłach natychmiast popłynęła energia, siła i wigor.
  A już bose stopy dziewczyny nie paliły tak bardzo, a raczej czuły przyjemne ciepło, a temperatura wokół stała się idealna, jak we śnie.
  Dominique ożywiła się i pokręciła głową w kolorze złotych liści, krzycząc:
  - Witajcie lunatycy!
  Potem dziewczyna szybko się poprawiła:
  - Cieszę się, że mogę spotkać się z moimi braćmi, a raczej siostrami!
  Dziewczyny klasnęły w dłonie. I śpiewali chórem:
  - Życzymy szczęścia,
  Jesteś naszą nadzieją, uwierz mi...
  Ścieżki do innych światów -
  Drzwi zostały otwarte!
  Markiz de Cassandra skinęła głową:
  - Tak, musisz nam pomóc. I będzie za to ogromna nagroda.
  Dominika wzruszyła muskularnymi ramionami i ze zdziwieniem zapytała:
  - A jak mogę ci pomóc?
  Nimfa chciała coś powiedzieć, gdy rozległ się dźwięk trąby i szum skrzydeł. Wszyscy liczni przedstawiciele płci pięknej od razu uklękli i złożyli pełen szacunku ukłon.
  Markiz szturchnął także Dominique"a:
  - Ty też się pokłoń.
  Aktorka zapytała ze zdziwieniem:
  - Po co?
  Nimfa pisnęła:
  - Smocza Księżna spotyka cię. Smoki rządzą naszym imperium. No dalej, na jedno kolano!
  Dominika postanowiła nie łamać swojej dumy. Chociaż bała się, że gorący chodnik spali jej nagie, opalone na jasny brąz kolano. Ale skóra wyraźnie stała się mocniejsza i mniej wrażliwa. Jasne jest, że ludzie tutaj chodzą boso nie z powodu biedy. Ale z poważniejszych powodów, które nadal wymagają wyjaśnienia.
  Potem pojawiła się sama smocza księżna. Bestia z trzema głowami, bardzo jaskrawo ubarwiona, jak motyl. Duża, jak dobra wojowniczka, ale wcale nie straszna, albo nie straszna, jeśli to ona.
  Głowy wydawały się stosunkowo małe, a na nich błyszczały małe, ale jasne korony.
  Kiedy przeleciała obok smoczyca, dziewczęta pod jej skrzydłami zmieniły kolor skóry na liliowy, a następnie na szmaragdowy. To stało się piękne.
  Dominika była jak oczarowana. To był pierwszy raz, kiedy zobaczyła prawdziwego smoka w rzeczywistości. Tak, w filmach oczywiście robią dobre smoki, używając grafiki komputerowej. Ale ten smok jest prawdziwy, bardzo piękny i pełen wdzięku.
  Głowa, ta pośrodku, zapytała, a jej głos był bardzo przyjemny:
  - Bardzo się cieszę, że cię widzę, nasz gość z planety Ziemia!
  Dominika uśmiechnęła się i odpowiedziała:
  - Ja też bardzo się cieszę, że cię widzę!
  Smocza Księżna skinęła głową i mówiła dalej, głowa po prawej już mówiła:
  - Zaprosiliśmy cię, bo w twoich żyłach płynie krew tego samego, nie wiem kto, kto tam mieszka, nie wiem gdzie!
  Dominika Delfinova otarła jedną ze swoich gołych, wyrzeźbionych nóg o drugą i powiedziała zmieszana:
  - To tak, jakbym nie rozumiał!
  Głowa smoczej księżnej po lewej stronie odpowiedziała pewnym siebie tonem:
  - I sami tego nie rozumiemy. Ale w każdym razie mamy tak straszny problem, że jesteśmy jak tonący ludzie, chwytając się słomki!
  Dominika tupała bosą, bardzo uwodzicielską stopą i śpiewała:
  - Trzymaj mnie, słomko, trzymaj mnie,
  Kiedy wokół burzy jest piętnaście punktów...
  Rozerwij wrogów, których mają elfy,
  Los rzucił mnie w ten sposób w życiu!
  Dziewczyny ze wszystkich stron klaskały w dłonie i było to takie urocze i fajne.
  Szef centralny odezwał się ponownie:
  - Więc mamy dziwną zarazę. Przedstawiciele silniejszej płci, czy to elfy, ludzie, trolle, hobbici, wampiry, gnomy i inne istoty żyjące w naszym wszechświecie, z nieznanych powodów zaczęli zamieniać się w kamień i natychmiast się rozpadać. W naszym kraju, oprócz orków i gnomów, było dwanaście razy mniej samców niż samic, a teraz prawie całkowicie zniknęły! Oczywiście, że to tragedia!
  Dominika zachichotała i wypaliła:
  - To takie cudowne! W przeciwnym razie nie ma wyjścia przed tymi włochatymi, paskudnymi mężczyznami! A co najważniejsze, im brzydszy jest mężczyzna, z wystającym brzuchem i łysą głową, zmarszczkami, tym bardziej się do ciebie przylega.
  Jeden z elfów sprzeciwił się:
  - Nie ma brzuchatych, pomarszczonych i łysych elfów! Nie mają nawet brody ani wąsów.
  Dominika zauważyła:
  " Co więcej, kontakt z młodzieżą jest droższy!" Nie pozwalają też na przejście. Mam dość tych fanów. A ty, dzięki Bogu, nie masz tych pożądliwych, spoconych, paskudnych mężczyzn i możesz odpocząć i zrelaksować się.
  Wszystkie trzy smocze głowy zagrzmiały jednocześnie:
  - Świat bez mężczyzn jest skazany na śmierć! W porównaniu z mieszkańcami planety Ziemia żyjemy bardzo długo, zwłaszcza smoki. Tak, bez mężczyzn jest nudno i nie ma harmonii we wszechświecie bez silniejszego seksu.
  Dziewczyny wydały odgłosy aprobaty. Jeden wymamrotał:
  - Wszyscy nasi mężczyźni są piękni! Dawno , dawno temu, tysiące lat temu, ludzie rasy ludzkiej mieli włosy, łysiny, zmarszczki i brzuchy, ale teraz wszyscy są młodzi, piękni, krągliwi i przyjemnie pachną jak elfy!
  Dominika roześmiała się i mrugnęła ... Potem odpowiedziała:
  - OK! Może za kilka miesięcy zacznę tęsknić za mężczyznami. Po prostu nie rozumiem, jak mogę ci pomóc?
  Prawa głowa smoczej księżnej odpowiedziała:
  - Szczerze mówiąc, sami tego nie wiemy. Ale masz w sobie krew stworzenia z innego wszechświata, którego wszyscy mieszkańcy mają nie dwie płcie, jak mamy na Ziemi, ale trzy. Być może to pomoże nam odzyskać nasze samce!
  Dominika otrząsnęła się i zauważyła:
  - Triseksualne stworzenia? Tak, czytam science fiction, teoretycznie jest to możliwe!
  Nimfa skinęła głową:
  - Tak! Zaraza ich nie dotknęła. Ale kto zagwarantuje, że nie pojawi się infekcja, która wykosi płeć piękną? A może być jeszcze gorzej! I nawet bez silniejszej płci, jeśli agresor zaatakuje nasz wszechświat, nie będziemy mieli szansy na walkę.
  Aktorka skinęła głową:
  - OK! Współczuję Ci. Swoją drogą, czy to może przybyć na Ziemię?
  Lewa głowa smoczej księżnej potwierdziła:
  - Tak! Całkiem możliwe. Więc nie myśl, że proszą cię o przysługę. Masz młodszego brata, a on też gra w filmach. Czy chcesz, żeby ten chłopak zamienił się w kamień i rozsypał się w pył?
  Dominika ze złością tupnęła bosą nogą i powiedziała z irytacją:
  - Dużo o mnie wiesz!
  Nimfa odpowiedziała:
  - Czasami lubimy oglądać filmy z waszej planety. Można go pobrać bezpośrednio z Internetu, co nie wymaga dużych nakładów magicznej energii. Dlatego też cię widzieliśmy. A wysokie wróżki wyczuły twoją wyjątkową aurę i zobaczyły twojego brata, on też ma tego cząstkę, nie wiem kto!
  Dominika gwizdała i gruchała:
  - Wiem na pewno, że wszystko, co niemożliwe, jest możliwe! Jednak byłoby lepiej dla mnie studiować zaocznie!
  Markiza de Cassandra zauważyła:
  - Dokładnie, właśnie to musisz zrobić. Ucz się, ucz się i jeszcze raz ucz się!
  Studentka mruknęła niezadowolona:
  - Po co to jeszcze?
  Natychmiast trzy głowy smoczej księżnej przemówiły synchronicznie i harmonijnie swoimi przyjemnymi głosami:
  - Nie wiesz nic o magii i czarach! A żeby nam pomóc, trzeba mieć rozległą i podstawową wiedzę. Po ukończeniu Imperialnej Akademii Smoków w Dularis zyskasz nieznane wcześniej moce, które pozwolą ci nosić koronę księżniczki-czarodziejki. I tylko w tym przypadku będziesz mógł, a raczej dostaniesz przynajmniej niewielką szansę na powrót przedstawicieli silniejszej płci z podziemia.
  Dominik gwizdnął i zauważył:
  - Och, nie lubię się uczyć!
  Rzeczywiście uwielbiała tańczyć, skakać i grać w filmach. Nawet bardzo mi się to podobało. Jednak studia były dla niej trudne. Zapisała się nawet na płatny wydział, żeby mniejszym wysiłkiem zdobyć dyplom. Rzeczywiście, tak jest łatwiej.
  Dominika w ogóle nie weszłaby na akademię, gdyby nie było to modne bez wyższego wykształcenia. Co więcej, nawet miliarderzy nie poślubią dziewczyny bez dyplomu.
  Ale poślubić oligarchę tak bogatego, jak to możliwe, a jednocześnie najlepiej starego, chorego i całkowicie starczego. Zatem pozbądź się tego, zostań wdową po miliarderze i żyj dla własnej przyjemności.
  I sam pisz scenariusze filmowe. Miała nawet pomysł. I to ona jest w roli głównej. Podobnie jak Imperator Palpatine , a raczej jego mroczny duch przeniósł się do dziewczyny-klona i zaczął tworzyć nowe imperium poprzez podboje.
  Tak, to świetnie ! Jednak jej główna rola i tak nie była zła i pachniała dużymi pieniędzmi. Ale ... Teraz stała się hitem . I będzie musiała robić to, co kocha najmniej - uczyć się!
  Dominika zapytała drżącym głosem:
  - A jeśli odmówię?
  Dziewczyny wokół hałasowały z niezadowolenia. Jeden krzyknął:
  - Zastrzel ją na piętach!
  Trzy Głowy Smoczej Księżnej odpowiedziały:
  - Nie mamy moralnego prawa cię zmuszać. Jednakże, aby wydobyć cię z planety Ziemia, potrzeba było dużo kosztownej magicznej energii. A z powrotem, jeśli chcesz wrócić, zapłać za podróż tutaj, za drogie wino, które wypiłeś i za bilet powrotny.
  Dominika pisnęła:
  - To niesprawiedliwe obciążać mnie za coś, czego nie chciałem zrobić! Zostałem przeniesiony wbrew mojej woli!
  Centralna głowa smoczej kobiety odpowiedziała:
  - Jesteś naszą, być może, jedną z naszych ostatnich szans! To prawda, że \u200b\u200bnadal możesz spróbować ze swoim bratem, ale on wciąż jest chłopcem, a mimo to mężczyzną i on też może rozpaść się w pył.
  Dominik krzyknął wściekle:
  - Nie dotykaj mojego brata! To nie jego sprawa!
  Smocza Księżna zapytała przekonująco:
  -Czy chcesz się uczyć, aby zostać księżniczką? Wyobraź sobie, jakie będziesz miał możliwości. Nie zestarzejesz się, będziesz żył kilka tysięcy lat, a może i więcej, jeśli zdobędziesz jeszcze bardziej zaawansowaną magię i staniesz się nieśmiertelnym bogiem. I będziesz miał poddanych i własne królestwo!
  Dominika odetchnęła ciężko i powiedziała błagalnie:
  - Daj mi trochę pomyśleć.
  Dziewczyna z markizy potwierdziła:
  - Tak, niech się nad tym zastanowi. Musi lepiej poznać nasz świat. Niech się zaadaptuje i opamięta. I podejmie właściwą decyzję.
  Smocza Księżna skinęła twierdząco wszystkimi trzema głowami:
  - Niech spaceruje po mieście. Jest duży i wspaniały. Pokaż ją, Cassandro, a wy, dziewczyny, wskażcie jej drogę. Nie przeszkadzaj!
  Płeć piękna rozstała się. Nimfa markiza wzięła z tacy coś, co wyglądało na pizzę i podała Dominice:
  - Masz, jedz! Staniesz się silniejszy.
  Dziewczyna w tunice nalała z platynowego dzbana do złotego kielicha wino, już różowe . Dominika ostrożnie odgryzła kęs pizzy. Okazało się niezwykle smaczne, a dziewczyna zaczęła już znacznie pewniej jeść i popijać je winem, tak słodkim i aromatycznym.
  Po czym nastrój Dominiki gwałtownie się poprawił. I zaśpiewała:
  Dar nauczycieli,
  Spędzali ze mną czas...
  Uczyli mnie za nic...
  A potem uczennica nie znalazła odpowiedniego rymu, a to, co błysnęło w jej pięknej głowie, wyglądało bardzo wulgarnie i niestosownie.
  Ruszyli razem, a nimfa poprowadziła ją za ramię. Chociaż była o ponad głowę niższa i chudsza od silnej, wysokiej i muskularnej Dominiki.
  Obie dziewczyny tupały bosymi stopami i poruszały się z szybkością młodych gazeli.
  Domy wokół były bardzo luksusowe . Żadne miasto na Ziemi nie było tak wspaniałe. Rosły tu także kwiaty, takie ogromne, jasne i pachnące. Wszystko w tym mieście było piękne i efektowne.
  I mnóstwo dziewczyn. Ubrane bardzo luksusowo , albo wręcz przeciwnie, skromniej, a niektóre dziewczyny myły ulice. Ale wszyscy są młodzi, świezi, piękni i bosy.
  Dominika zapytała zaskoczona:
  - Dlaczego nie noszą butów, a przynajmniej klapek?
  Markiz de Cassandra odpowiedziała z uśmiechem:
  - To jest magia tej planety. Pomaga nam zachować wieczną młodość, rzuca magię, a nasze gołe palce mogą być również wykorzystywane w walce!
  Artystka roześmiała się i zauważyła:
  - To jest urocze! Generalnie, kiedy byłam bardzo mała, wstydziłam się chodzić boso, bo uważałam, że to oznaka skrajnego ubóstwa. Ale potem przyzwyczaiłem się do filmów. Co więcej, konieczne było, aby podeszwy były nieco twardsze, gdy w dzieciństwie grałem siostrę Spartakusa lub różnego rodzaju partyzantów. Lubię to. Ale jeśli będziesz chodzić boso po Moskwie, zostaniesz wzięty za osobę chorą psychicznie, a na ulicach jest za dużo infekcji i brudu!
  Nimfa skinęła głową:
  - Tak - to zrozumiałe! Poza tym bieganie bez butów jest znacznie bardziej zwinne, ponieważ skóra wojownika jest znacznie mocniejsza niż podeszwy najdroższych butów, a do tego jest elastyczna, elastyczna i naładowana magią!
  Ruszyli dalej. Możesz zobaczyć, jak wysoko, niczym iglica wieży telewizyjnej Ostankino, tryskają strumienie fontanny. Zatem odlatują, wbrew prawom fizyki. A same dysze są wielokolorowe. Jakie to jest piękne.
  A jakie pałace są dookoła? Jakie tu wszystko jest luksusowe. A posąg mieni się nie tylko złotem, ale także jakimś jasnym, pomarańczowym metalem nieznanym na Ziemi.
  Dominika zauważyła:
  - Twoje miasto jest jak bajka. A dziewczyny są wspaniałe, jak prawdziwy raj, a nie wymyślony, jak nasz!
  Cassandra zachichotała i zapytała:
  - Dlaczego myślisz, że twój raj jest wymyślony?
  Artystka odpowiedziała całkiem logicznie:
  - Ponieważ ma sprzeczne opisy. Jedna religia mówi jedno, druga mówi coś innego, a trzecia twierdzi coś zupełnie przeciwnego!
  Markiz nimfa skinęła głową:
  - Tak, wiem! Przeglądałem twój Internet. To łatwiejsze niż podróż na Ziemię. Jest tak prostszy, że nawet proste elfy, trolle i ludzie mogą na niego wejść i obejrzeć film. Przy całej okazałości magicznego świata, niestety nie dysponujemy tak zaawansowanymi technologiami jak ludzie na Ziemi. Jesteście amatorami magii, ale nasz rozwój technologii jest zamrożony!
  Dominika zapytała zaskoczona:
  - Dlaczego zamroziliście technologię?
  Nimfa zniżając głos odpowiedziała:
  - To nie my. To są smoki. Najwyraźniej nie chcą podważać swojej władzy. Choć oczywiście pozwalają nam żyć normalnie, a niektórym nawet luksusowo, ale ... Nie mówmy o tym!
  I znów nastąpiła przerwa. Luksus wokół jest oczywiście super. Wszystko jest takie piękne, takie dekoracje, posągi, domy i świątynie.
  Tak, świątynie są oczywiście bardzo różnorodne. Nie tak jak zwykle na Ziemi pod pewnymi podobieństwami. Różnią się zupełnie stylem, kolorystyką i kształtem . I oczywiście piękne. Oto figury, kopuły, wielokąty, pryzmaty i tak dalej.
  A wiele świątyń ma kopuły w kształcie pąków najpiękniejszych kwiatów.
  Dominika spojrzała na swoją partnerkę i zapytała ją:
  - Wyglądasz jak uczennica ... Ale ile masz naprawdę lat?
  Cassandra odpowiedziała z uśmiechem:
  - Ludzie mają takie powiedzenie: nie ma zwyczaju pytać kobiety o jej wiek!
  Artystka podsumowała:
  - Pewnie dużo.
  Nimfa skinęła głową:
  - Może! Ale żyjemy dłużej niż elfy, trolle, ludzie, a nawet gnomy i wampiry. Ponieważ mamy w sobie krew bogów, jesteśmy z nimi spokrewnieni. Reszta ma bardziej pośredni związek z nieśmiertelnymi .
  Dominika mruknęła:
  - Wszyscy jesteśmy synami i córkami Boga. Nieco.
  Cassandra pstryknęła bosymi palcami u nóg.
  I wtedy w rękach nimfy pojawiła się magiczna różdżka. Szepnęła cicho:
  - Wewnątrz znajduje się smocza żyła. To bardzo potężny artefakt, drogi i rzadki. Ale jest w nim też wielka siła. Pokazać efekt?
  Dominika wypaliła:
  - Oglądałem serial o chłopcu z magiczną różdżką. Ale jest tam chudy chłopak , ma ciemne włosy i okulary. Nie tak jak mój brat - przystojny, muskularny, z blond włosami. Nawiasem mówiąc, grałem także zarówno wojownikiem, jak i czarodziejem!
  Cassandra potwierdziła:
  - Znam twojego brata. Tak, to bardzo przystojny, niezwykły chłopak. I w przeciwieństwie do Ciebie, mistrzyni świata w karate wśród dzieci.
  Dominika prychnęła pogardliwie:
  - Chociaż jest chłopcem, to jest mężczyzną! Ale dla mężczyzn walka i walka jest powszechną rzeczą.
  Nimfa odpowiedziała:
  - Mamy dwanaście razy mniej mężczyzn niż kobiet z głównych ludów imperium: ludzi, elfów, trolli, hobbitów i wampirów. Zatem płeć piękna również musi walczyć. Wręcz przeciwnie, wśród orków i gnomów jest dwanaście razy więcej mężczyzn niż kobiet. Więc nawet stało się to dla nas w jakiś sposób łatwiejsze niż wcześniej. Orki i ja ciągle walczyliśmy, a oni wspinali się jak ropucha na skurcze, teraz prawie nie ma z kim walczyć. Chociaż kobiety i orki, szczerze mówiąc, niewiele. Ale gnomy są lepsze , bardziej przypominają hobbitki. Same gnomy starzeją się, siwieją, zapuszczają długie brody, ale aż do śmierci są szybkie i zwinne i pomimo zmarszczek zachowują wszystkie zęby. A jeśli ząb zostanie wybity, odrośnie!
  Dominika skinęła głową:
  - Wow! Jesteście jak rekiny. Ale kiedyś zapytałem, jeśli człowiek jest stworzony na obraz i podobieństwo Boga, to dlaczego jego zęby są takie słabe. I kapłan mruknął coś w rodzaju: Ciało jest obciążone grzechem. Swoją drogą, kiedy mojemu bratu wybito ząb, odrósł dosłownie w ciągu jednego dnia. Chciałem go nawet zabrać do lekarza. A potem zmieniłem zdanie, będą badać dziecko jak szczur w laboratorium!
  Cassandra skinęła głową.
  - Prawda! Jesteś mądry. Ale ty nie lubisz się uczyć.
  Dziewczyna energicznie pokiwała głową:
  - Tak! To jest nudne. A my też mamy ... No nie wiem, jak siedzisz przy biurku, bolą Cię plecy, chce Ci się biegać i skakać!
  Nimfa zaśpiewała:
  - Tak, dziewczyny, wiedzcie, że nie każdy lubi się wkuwać ,
  Szkoda, że nie mogę biegać boso po rosie!
  A wspaniała para się roześmiała. Tutaj idą dalej. Dominika zauważyła, że takich samochodów nie ma na Ziemi. Ale są bardzo piękne jednorożce. Podobnie jak te, które rysują w anime . A proste konie są po prostu cudowne. A kiedy powóz pędzi, wygląda to jak w bajce.
  Niektóre dziewczyny latają jak ptaki. To prawda , jest to rzadkie, tutaj widać, że nie wszyscy magowie są zaawansowani. Nie ma chat żebraków. Wręcz przeciwnie, całe miasto przypomina solidne pałace, czyli domy przypominające posiadłości z fontannami i ogrodami. I jak wspaniale to wygląda.
  W zasadzie Dominika bawiła się w grę budowlaną. Można tam wiele zbudować. I rzeczywiście, zbudować takie miasto, aby całość była jak bajka o raju. Tutaj spełniło się to samo.
  Dominika zauważyła:
  - A mówią, że raj na ziemi nie jest możliwy? To właśnie mówią wszystkie religie Ziemi!
  Cassandra wyjaśniła:
  - Oprócz komunizmu. Jedyna religia, która obiecuje raj na ziemi. I to jest logiczne. Komu trzeba wierzyć w niebo nawet po śmierci, ale w ogóle, po końcu świata, co w ogóle jest szaleństwem!
  Aktorka zgodziła się:
  - Tak, nie podoba mi się doktryna o końcu świata! Lepiej samemu zbudować niebo, a nie na kościach!
  Markiz nimfa zaćwierkała:
  - Nie dąż do raju w niebie, ale żyj i twórz własne szczęście. I bądź mądry.
  Dominika zauważyła filozoficznie:
  - Wiesz, jakoś, kiedy wokół są same dziewczyny, czujesz, że czegoś brakuje. Chociaż mężczyźni rzadko są piękni, nawet w filmach. Poza tym większość chłopców jest urocza i do czterdziestego roku życia starają się znaleźć mężczyznę bez brzucha i podwójnego podbródka.
  Cassandra roześmiała się i odpowiedziała:
  - Jesteś mądry. Brak mi słów. A dokładniej nie bardzo ... Ale u mężczyzny ważna jest nie tylko piękna twarz i szczupła sylwetka. Kobiety nawet na Ziemi cenią u mężczyzny coś innego niż zewnętrzne dane!
  Dominika skinęła głową:
  - No tak, dokładnie! A także pieniądze. Kiedy portfel jest napięty, zmarszczki, łysienie i brzuch nie są tak widoczne.
  Nimfa zauważyła:
  - Nie mamy problemów z wyglądem mężczyzn. Magia przenika tutaj całe powietrze. A samce wyrosły na młodych mężczyzn o bardzo ładnych twarzach, nawet przykre jest to, że ludziom zniknęły nawet brody i wąsy. Z tego powodu ich elfy można rozpoznać jedynie po kształcie uszu. A to ... Cóż , kobiety są do tego przyzwyczajone. Ale broda też ma swój urok. Nie zgadzam się z dziewczynami, które uważają brodę za brzydotę.
  Dominik zachichotał i odpowiedział:
  - Broda ma pochwałę i honor, ale kot też ma wąsy!
  Cassandra machnęła magiczną różdżką ... I w rękach pięknej kobiety pojawił się piękny tort w kształcie przekrzywionego kapelusza Napoleona, z różami, makami i motylami wykonanymi z wielobarwnego kremu.
  Markiz nimfa zaćwierkała swoim najczulszym głosem:
  - Spróbuj, jest bardzo smaczne i darmowe bez kapusty!
  - zapytała Dominika, myśląc nagle:
  - A co jeśli nadal będziesz pobierać ode mnie opłatę?
  Markiz-nimfa zaśpiewała:
  - Za wszystko trzeba zapłacić, uwierz mi,
  Otwieramy więc drzwi do sukcesu!
  . ROZDZIAŁ nr 2.
  I Cassandra ponownie machnęła różdżką, z jej czubka wyleciał strumień światła i pojawiły się dwa krzesła, które wyglądały, jakby były zrobione z kryształu, oraz mały, elegancki stolik.
  Markiz-nimfa zaproponowała:
  - Jedzmy na siedząco, jak kulturalni ludzie! Może masz też ochotę na wino?
  Dominika logicznie zauważyła:
  - Jeśli wypijesz dużo wina, możesz zgłupieć. I powinienem zachować jasną i świeżą głowę!
  Cassandra pokręciła głową negatywnie.
  - Nie bój się! W naszym winie nie ma ani grama alkoholu. To przynosi tylko korzyści. Jest to jeden z powodów, dla których ludzie w naszym świecie dożywają tysiąca lat, nie starzejąc się. A dzięki silnej i zaawansowanej magii możesz przetrwać znacznie dłużej.
  Aktorka skinęła głową:
  - No to nalej!
  Nimfa wypuściła promień z czubka różdżki, szepcząc coś ... I pojawiły się puchary wykonane z jasnopomarańczowego metalu, w których chlapało coś żółtego i z bąbelkami.
  Dominika zauważyła, pociągając lekki łyk ze swojego kielicha:
  - Bardzo przyjemne i aromatyczne wino, daje uczucie świeżości w ustach ... A z czego jest zrobione?
  Cassandra odpowiedziała szorstko:
  "Kiedy będziesz studiować w Akademii Cesarza Smoka, dowiesz się!"
  Dziewczyna zapytała:
  -Gdzie jest sam smoczy cesarz?
  Nimfa odpowiedziała z westchnieniem:
  - On też zniknął. Teraz na jego miejscu jest cesarzowa Karolina. Smoki mają w przybliżeniu taką samą liczbę kobiet i mężczyzn, podobnie jak ludzie. Pod tym względem macie podobieństwa.
  Dominika wypaliła:
  - Dlaczego cesarzowa nie przyjęła mnie osobiście?
  Cassandra pisnęła:
  - No to masz zarozumiałość! Wystarczy księżna. Będzie to konieczne i sama wielka Karolina to zaakceptuje.
  Dziewczyna zaśpiewała:
  - Ludzie podziwiali królową,
  Wszyscy chłopcy na podwórku się zakochali!
  Ale byłem bardzo odważny
  Wybrałem miliardera!
  Nimfa markiza odpowiedziała z uśmiechem:
  - Czy uważasz, że miliardy są warte życia z niekochaną osobą? A co z tłuszczem na brzuchu, łysinami, zmarszczkami i nieprzyjemnym zapachem?!
  Dominika warknęła agresywnie:
  zepsuł życia mnie i innym dziewczynom ! Albo uduszę go grzywą w łóżku!
  Cassandra zachichotała i zauważyła:
  - Będę udawał, że to żart. Musisz stać się ucieleśnieniem dobra.
  Aktorka logicznie zauważyła:
  - Idealni bohaterowie sprawiają, że społeczeństwo chce się wymiotować !
  Nimfa nie odpowiedziała, ale za pomocą platynowej łyżki zjadła ciasto i popijała aromatyczne wino. Dominika też postanowiła na razie cieszyć się jedzeniem. Ponadto spacer na świeżym powietrzu zaostrza apetyt.
  Pamiętała strzelaninę. Zwłaszcza, gdy bawili się w dziecięcych partyzantów. Tam np. początkowo chłopcy i dziewczęta byli przed wojną dość dobrze odżywieni. A w czasie wojny okupacyjnej musieli chudnąć. W tym celu zalecano więcej biegania i mniej jedzenia. To pierwsze i tak udało się zrealizować, bo wiele ujęć kręcono z biegnącymi dziećmi, ale to drugie jest trudniejsze. Młodzi aktorzy filmowi atakowali stragany, kupując sobie jedzenie.
  Następnie zakazano im nocowania w hotelu i zamknięto ich w osobnym pomieszczeniu z kratami, które wyglądało jak duża, wspólna cela.
  Dominika nie głodowała, nie chcieli, żeby jej uroda cierpiała z powodu niedożywienia, a poza tym z natury jest dość sucha, wcale nie pulchna, a dzięki tańcu jej mięśnie i ciało są w dobrej kondycji.
  Ale chłopaki oczywiście cierpieli, ponieważ plan zamieniono w więzienie dla dzieci. Były też epizody z więźniami. Kilku chłopców nawet ogoliło głowy, co mogło być niepotrzebne.
  Tak, życie aktora filmowego nie jest łatwe.
  Na przykład o powstaniu Spartakusa. Cały oddział chłopców pracował w kamieniołomach boso, w samych przepaskach na biodrach. Ponadto wymagane było więcej niż jedno ujęcie. Spróbuj chodzić z gołymi podeszwami po ostrych kamieniach kopalni. Tutaj bose stopy chłopców zaczęły krwawić, a stopy zaczęły pękać. I rzeczywiście byli mokrzy od potu i trzęsli się ze zmęczenia.
  W tym filmie główny bohater był równy Spartakus , chłopiec-niewolnik, który swoją drogą podsunął pomysł powstania dość udanemu i bogatemu gladiatorowi, który otrzymał wolność.
  Dominika po raz pierwszy w dzieciństwie grała siostrę Spartakusa, a za karę musiała też spędzać czas z chłopcami w kamieniołomach.
  Wiedziała więc też, co to są ostre kamyki i ciężki kosz gruzu.
  I naprawdę ciągniesz ją w górę i w górę. Jest to bardzo wyczerpujące, ale zwiększa twoją wytrzymałość.
  Dominika zagrała w różnych filmach. Raz nawet w roli chłopczyka pokładowego Jima w jakiejś wersji "Wyspy skarbów", która odbiega od kanonu. Tam nawet w roli kucharki nie wystąpiła jednonoga Silver , ale rudowłosa kobieta, siostrzenica Morgana.
  To jest oczywiście fajne. Sama Dominika wcieliła się w rolę chłopca, dla którego chcieli nawet obciąć jej włosy. Ale w końcu rozwiązali problem za pomocą peruki.
  Tak, można powiedzieć, że ta jej rola była udana z punktu widzenia gry. Ale sam film nie zyskał popularności poza kanonem. Okazało się, że to jakiś piekielny śmieci.
  Często klasyka niezgodna z kanonem spotyka się z wrogością.
  Markiz-nimfa przerwała wspomnienia Dominiki:
  - Wiesz, że. Siedzimy tu już jakiś czas. Czy to nie czas ruszać w drogę?!
  Dziewczyna wzruszyła ramionami i zauważyła:
  - Możesz iść na spacer. Wciąż mam mnóstwo energii.
  Cassandra machnęła różdżką i na wpół zjedzone ciasto, naczynia z winem itp. zniknęły.
  Dominika mruknęła:
  - Zupełnie jak w bajce!
  Markiz pisnął:
  - NIE! To nie bajka, to magiczna rzeczywistość.
  A dwie przedstawicielki płci pięknej pluskały się po drodze. Nastrój Dominiki stał się całkowicie pogodny ! Uśmiechnęła się szeroko. I nawet zaśpiewała:
  Droga, droga, wygląda jak przyjaciel,
  Kolczuga wykonana ze stali fasetowanej...
  A miecz jest bardzo ostry - osławiona stal adamaszkowa,
  Tak, w bitwie będzie poważna sytuacja!
  Wtedy Cassandra zauważyła z poważnym spojrzeniem, zatrzymując się:
  - Wiesz! W akademii czekają na Ciebie poważne egzaminy wstępne. Być może dla dziedzicznych czarodziejów będą się one wydawać łatwe, ale ty nawet nie masz pojęcia o magii.
  Dominika zaśmiała się niestosownie i sprzeciwiła się:
  - NIE! W filmach wielokrotnie widziałem działanie magii. I uwierz mi, coś wiem!
  Nimfa markiza zniżając głos, szepnęła:
  - Dam ci moją magiczną różdżkę! Jest bardzo silna, ma smoczą żyłę. Spróbujcie za jego pomocą wyczarować ... No cóż, niezapominajkę!
  Aktorka obejrzała się. Wszędzie wokół domów i na samej ulicy znajdują się klomby z najjaśniejszymi kwiatami, przypominającymi duże, szlachetne kamienie. Na drzewach wyrosły także olśniewające pąki. Co więcej, niektóre kwiaty miały również liście o różnych kolorach i odcieniach. I były nawet dziwne loki.
  Dominika wzruszyła ramionami, wcale nie wąskimi, i odpowiedziała całkiem poważnie:
  - Po co nam niezapominajka? Jest tu już mnóstwo różnych kwiatów, dużo większych i piękniejszych.
  Cassandra uśmiechnęła się ironicznie:
  - A ty co chcesz?
  Aktorka stanowczo stwierdziła:
  - Lepiej wyczarować coś o wiele bardziej wartościowego i przydatnego! - Dominika tupnęła bosą piętą, powodując brzęk kolorowych płytek niczym pękający sopel lodu. Początkująca czarodziejka dodała: "Na przykład znacznie lepiej byłoby stworzyć diament wielkości kokosa!" Jest to o wiele bardziej przydatne i praktyczne.
  Markiz spojrzał na nią podejrzliwie i zapytał:
  - Chcesz polecieć na Ziemię? Co nam się nie podoba?
  Dominika zauważyła ironicznie:
  - O waszym świecie możemy powiedzieć to samo , co Ostap Bender powiedział o naturze Kaukazu - jest zbyt piękna - wyobraźnia idioty!
  Cassandra uśmiechnęła się i zauważyła:
  - I jesteś mądry, ale leniwy! Nie masz dość fanatyzmu, aby podążać do celu niczym buldożer odrzutowy, bez zatrzymywania się!
  Aktorka skrzywiła się i zauważyła:
  - Nie ma buldożerów odrzutowych. Przynajmniej na Ziemi!
  Markiz nimfa skinęła głową, zgadzając się:
  - Być może nie masz. Są jednak rasy, które są jeszcze bardziej zaawansowane technologicznie niż ludzkość. Jednak dotarcie do nich jest jeszcze trudniejsze niż dotarcie na Ziemię.
  Dominique skrzywiła się, gdy zapytała:
  - Tak? Czy potrafią latać między gwiazdami?
  Cassandra odpowiedziała pewnie:
  - Mogą! W zasadzie możemy to zrobić za pomocą magii.
  Aktorka zaśpiewała:
  Oczywiście, że trudno to przewidzieć
  Co czeka na tym cudownym świecie...
  Będziemy latać w chmurach -
  Wejście na pokład gwiezdnego samolotu!
  A dziewczyna stanowczo oświadczyła, robiąc groźną minę:
  - Daj mi magiczną różdżkę! I zrobię diament wielkości dobrego arbuza!
  Cassandra chciała coś powiedzieć. Ale słychać było szelest skrzydeł. Leciał kolejny smok. Najprawdopodobniej także samica. Prawie złapała strumień fontanny, który wystrzelił wysoko w niebo z paszczy gryfa, pokrytego złotem i rubinami.
  Trójgłowy potwór był piękniejszy niż straszny.
  Markiz nimfa skłoniła się. Dominika tylko lekko pokręciła głową.
  Smocza samica wylądowała przed nimi. Jak na tak dużego potwora rozległ się bardzo przyjemny i wyraźny głos:
  - Czy jesteś hipokrytą, którego już nazywają mesjaszem?
  Dominika odpowiedziała z niewinnym uśmiechem:
  - Naprawdę nie chciałbym być mesjaszem!
  Smocza samica była zaskoczona:
  - A czemu to?
  Aktorka odpowiedziała szczerze:
  - Ponieważ mesjasze zwykle kończą na ukrzyżowaniu!
  Skrzydlata istota potrząsnęła skrzydłami. Ma duże, podobne do nietoperzy, tylko w trzech kolorach: czerwonym, żółtym i zielonym. Nie trzeba dodawać, że to piękne połączenie.
  Samica smoka zaćwierkała:
  - I widzisz z tego świata, gdzie magowie są kompletnymi oszustami i oszustami?
  Dominika roześmiała się i odpowiedziała, pokazując swoje bardzo białe, lśniące zęby:
  - Może tak właśnie jest. Chociaż było kilku proroków. Jak babcia Vanga. Tylko z jakiegoś powodu jej przewidywania sprawdziły się z reguły z mocą wsteczną.
  Markiz-nimfa zauważyła:
  - Nawet bardzo wysokopoziomowi czarodzieje i magowie widzą przyszłość wyjątkowo niejasno. I nawet najwyżsi bogowie nie dadzą gwarancji tego, co stanie się za sto lat. A tym bardziej za tysiąc i milion!
  Smocza samica błysnęła lekkim światłem i zaćwierkała:
  - Tak... żeby na tej planecie istniały realne predyktory. Nawet wasze napięcie hipernoosfery jest zupełnie inne od naszego. Chociaż może dlatego zachowałeś swoją oryginalność i nie zostałeś naszym niewolnikiem!
  Dominika po raz kolejny roześmiała się wesoło i zauważyła:
  - Być twoim niewolnikiem? To nawet zabawne. Zawsze młody, zawsze boso.
  Cassandra skinęła głową i zaproponowała:
  - Pokaż smoczej hrabinie, co potrafisz. Spróbuj przynajmniej za pomocą magicznej różdżki sprawić, że spadnie choć jedna kropla wody.
  Aktorka parsknęła pogardliwie:
  - Jedna kropla wody? Tak, to wcale nie jest poważne. Może lepiej od razu zdobyć beczkę złota.
  Smocza Hrabina zasugerowała:
  - Niech robi magię, jak chce. Daj jej różdżkę i sprawdź, czy pamięta poprawnie przynajmniej jedno zaklęcie.
  Cassandra zachichotała i pisnęła:
  - Tak, wygląda świetnie ! Spójrz. Magiczna różdżka jest zbyt potężna i możesz wyrządzić szkody miastu, żywym istotom i sobie.
  Dominika warknęła:
  - Nie jestem taki głupi , jak myślisz!
  Smocza Hrabina zasugerowała:
  - W takim razie dajmy jej coś bardziej nieszkodliwego i mniej potężnego. Inaczej ona też zrobi dziurę we mnie.
  Cassandra zaśpiewała:
  Aby zamanifestować się w magii,
  Potrzebujemy talentu...
  Lepiej jest dla ciebie tworzyć
  Duże diamenty!
  A nimfa pstryknęła bosymi palcami. Pojawił się niewielki platynowy pierścionek. Cassandra rzuciła go stopą, a magiczny artefakt wylądował tuż obok twarzy Dominiki.
  Markiz zaćwierkał:
  - Możesz wziąć ten pierścionek. Umieść go na palcu wskazującym. I spróbuj życzyć czegoś na głos. Magia w nim nie jest silna, ale działa po prostu. Nie wystarczy diament wielkości kokosa, ale wystarczy np. wielkość grochu!
  Aktorka złapała pierścionek w dłoni. Ale zamiast palca wskazującego, położyła go na środkowym palcu i uśmiechając się sarkastycznie, zapytała:
  - A co jeśli spróbujesz w ten sposób? Co się wtedy stanie?
  Cassandra również uśmiechnęła się sarkastycznie:
  - Ok spróbuj!
  Dominika pisnęła:
  - Piecz pięty markizy ogniem!
  Pod bosymi stopami Dominiki płonął płomień . Naga podeszwa była mocno poparzona, krzyknęła i zaczęła uciekać. Rzeczywiście, ogień nie jest słaby. Jednak nie udało nam się uciec daleko. Dziewczyna była owinięta wokół długiego ogona smoczej hrabiny.
  Od potężnego gada rozległ się przyjemny, kobiecy głos:
  - Wow! Właśnie przyszedłeś na nasz świat i chcesz okaleczyć nimfę, krewną najwyższych Bogów? Czy wiesz, że za to zostaniesz wysłany jako niewolnik do kamieniołomu? I będziecie tam pracować zupełnie nago, w łańcuchach, będziecie otrzymywać bicze i kije, jedząc chleb i wodę. Będziesz także musiał spać przykuty łańcuchami i na kamieniach. I nie będziesz znał nic poza ciężką pracą i biczami. Zwłaszcza teraz , gdy niewolnicy rozproszyli się, taka wysoka i muskularna dziewczyna jak ty nie zrobi nam krzywdy w kopalniach!
  Dominika skrzywiła się na te słowa. Kiedyś grała Kleopatrę w niskobudżetowym filmie. Aby zaoszczędzić pieniądze, obraz zatytułowano "Kleopatra w niewoli Augusta". Oznacza to, że nie jest to również kanon. Kleopatra nie popełniła samobójstwa i została schwytana.
  Cóż, wysłano ją do kopalni. I tam chodziła półnaga i bosa. A chodzenie po ostrych kamieniach w kopalni z gołymi podeszwami jest dość bolesne. Cóż, noś też ładunek. Trzeba było, żeby pot niewolnicy był prawdziwy, a jej twarz prawdziwa, a nie udawana wyczerpania.
  Ale to oczywiście tylko film, i to całkiem tani. I pobili ją batem, co też było nierealne. Ale to nadal boli . Chociaż krew była oczywiście fałszywa.
  W ogóle film był tani i poza kamieniołomami z półnagimi dziewczynami nie pokazano praktycznie nic więcej. Kalkulacja najwyraźniej miała przyciągnąć mężczyzn niespokojnych seksualnie. No i wszyscy znają to imię - Kleopatra! I to można wykorzystać do zakupu
  Dominika wzięła głęboki oddech, a w jakich odchodach kąpią się czasem gwiazdy filmowe?
  Markiz nimfa zaćwierkała:
  - Nie smuć się, kochanie, potrzebujemy cię. Nie oddamy Cię nikomu.
  Smocza Hrabina ryknęła:
  - Niech spróbuje jeszcze raz poćwiczyć przed egzaminem. Cóż, spróbujmy coś wyczarować!
  Dominika potarła pierścionek i powiedziała:
  - Chcę lody czekoladowe!
  Dziewczyna przyjęła to i zamarła w napięciu.
  Na nią spada mieszanka kruszonego lodu i czekolady. W efekcie Dominika była brudna od stóp do głów, a nawet podrapana.
  Smocza Hrabina roześmiała się tak mocno, że zatrzęsły się strumienie fontanny i kwiaty.
  Markiz nimfa spokojnie zauważyła:
  - W porządku! Wręcz przeciwnie, ma ogromne możliwości, odtworzyła tyle lodów i czekolady za pomocą takiego artefaktu, który generalnie nie jest zbyt potężny!
  Dominika zlizała czekoladę z policzków i splunęła z frustracji, jęcząc:
  - Jest gorzki!
  Cassandra roześmiała się i zauważyła:
  - A czekolada jest gorzka. Nie wiedziałeś tego?!
  Aktorka ryknęła:
  - A tu, na Ziemi i w Rosji, jest słodko !
  Markiz skinął głową:
  - Ja wiem! Wiemy też jak zrobić słodką czekoladę. Ale na razie musisz zadowolić się tym, co masz. Mówiąc dokładniej, nie określiłeś, jakiego rodzaju czekolady konkretnie szukasz. I w ogóle dobrze, że zamówiłeś tylko lody. Gdybyś na przykład wpadł na pomysł kąpieli w złocie, uderzyłbyś się w czubek głowy znacznie mocniej.
  Dominika dowcipnie zauważyła:
  - Życie toczy się pełną parą i wszystko jest na głowie!
  Smocza Hrabina zasugerowała:
  "Zamiast bzdur, które nie pomogą jej, gdy wejdzie do akademii smoków, lepiej pozwolić jej spróbować stworzyć naprawdę mały diament". Zwykle jest to możliwe dla tych, którzy mają wysoki wrodzony poziom zdolności magicznych.
  Cassandra odpowiedziała:
  - NIE! To zbyt oczywista droga. Powinieneś działać znacznie subtelniej.
  Dominika syknęła kapryśnie:
  - Jestem mokry i brudny, po prostu grillowany kurczak. Czy może to Pan naprawić?
  Markiz nimfa skinęła głową:
  - Oczywiście, nasza piękność!
  I swoją magiczną różdżką zrobiła ósemkę. Błysnęło niebieskim światłem. A teraz dziewczyna z Ziemi znów stała się czysta i schludna, a prawie wszystkie zadrapania zniknęły. Z wyjątkiem jednego na prawym policzku.
  Ale Domika nie widziała siebie i nie zwracała uwagi.
  Smocza Hrabina syknęła:
  - A więc kochanie... Widzę, że coś rozumiesz? A więc piękna dziewczyna z planety rozwijających się technologii?
  W odpowiedzi Dominik zaśpiewał:
  Ale dlaczego,
  Nie da się żyć według umysłu!
  Cóż, życie niczego nas nie uczy!
  Ale dlaczego! Ale dlaczego!
  I roześmiała się, bo ta piosenka w wykonaniu Bojarskiego była stosowna i piękna. Ale jej anielski głos wywołał jedynie atak śmiechu.
  Cassandra syknęła, błyskając oczami:
  - Nie można odmówić Ci poczucia humoru. Ale czy ty kiedykolwiek jesteś poważny?
  Dominika zmarszczyła brwi. Pamiętała, jak grała dziewczynę, która dostała złą ocenę w szkole. I w żaden sposób nie mogła nadać swojej twarzy smutnego wyrazu. Wręcz przeciwnie, chciałem nawet obnażyć zęby. No cóż, to zrozumiałe ... Za dużo wiatru w głowie. Na przykład niektórzy faceci po prostu obnażą zęby w tłumie i na tym polega ich cała rola!
  A Dominika chciała się pobawić... oczywiście księżniczkami.
  Następnie Smocza Hrabina zasugerowała:
  - Niech tańczy dla nas lepiej. Widziałeś, że na filmach tańczy naprawdę dobrze .
  To ostatnie jest prawdą. Dominika umiała tańczyć. Chcieli ją nawet wziąć do roli Esmeraldy. Co więcej, według kanonu wydaje się, że nie jest nawet Cyganką. A dlaczego nie wcielić się w tę rolę olśniewająca blondynka?
  Ale filmowa adaptacja klasyki, a nawet obcej, rodzi także pewne problemy. Dlatego została nakręcona w innej roli, ale także tańczyła.
  Tak, ona oczywiście uwielbiała tańczyć i umiała tańczyć. Mimo to przyjęła to i wypaliła:
  - Pozłac rękojeść!
  Nimfa markiza pisnęła:
  - Co wiecej?
  Dominika odpowiedziała logicznie:
  - Nawet Cyganie na targu nie tańczą za darmo. Potrzebuję więc dużej torby złota. Czy to nie jasne?
  Smocza Hrabina ryknęła:
  - Co za bezczelny facet ! Tak naprawdę najlepsze miejsce znajduje się w kamieniołomach. Tam jednocześnie rozwinie wytrzymałość i przyzwyczai się do posłuszeństwa. Do tego trzeba ją surowo wychowywać!
  Nagle podbiegła do nich dziewczyna. Z wyglądu sprawiała wrażenie ludzkiego dziecka w wieku nie większym niż dziesięć lat. Ale jednocześnie nosiła cenną biżuterię, jak w sklepie jubilerskim. W takim luksusie bose, małe, dziecięce stopy wyglądały niewłaściwie i śmiesznie.
  Dziewczyna sprawdziła:
  - Mogę kupić od ciebie tego niewolnika. Ile za to chcesz!?
  Cassandra odpowiedziała pewnie:
  - Ta dziewczyna nie jest na sprzedaż! I choć nie jest niewolnicą. Być może jednak nie będzie długo na wolności.
  Dominika mruknęła:
  - Jakież to niemoralne, gdy małe dziecko kupuje sobie niewolników!
  Markiz-nimfa pewnie odpowiedziała:
  - To nie jest dziecko, ale hobbit płci żeńskiej! A hobbici wyglądają jak ludzkie dzieci...
  Dziewczyna ze złością tupnęła nogą i zaćwierkała:
  - Jestem baronową! A to oznacza, że twój niewolnik ma obowiązek mi się pokłonić.
  Dominika pisnęła agresywnie:
  - Nieważne ! Zrobię to, pokłonię się dziecku!
  W odpowiedzi hobbitska baronowa szarpnęła prawą ręką. Piorun wyleciał i uderzył dziewczynę w jej gołe nogi. W odpowiedzi ukąszony Dominik coś krzyknął. A na odważną czarodziejkę spadł duży tort gęsto pokryty kremem. Została nawet zwalona z nóg, a mała piękność upadła na chodnik. Ale ona natychmiast podskoczyła, cała wysmarowana biszkoptem, skondensowanym mlekiem i pastą czekoladową. Hobbitska baronowa potrząsała lewą, bosą, małą stopą, na której dwóch palcach błyszczały pierścionki z drogimi kamieniami.
  I wyleciała cała magiczna fala tsunami. Dominik został wyrzucony dwadzieścia metrów w górę. Po czym dziewczyna upadła. Na szczęście, ponieważ tańczy od wczesnego dzieciństwa i gra w filmach, już wiele razy spadała z różnych wysokości i wykonywała akrobacje.
  Dlatego Dominika zgrupowała się jesienią jak kot i wylądowała całkiem pomyślnie. Tyle że nogi dziewczyny, już spalone magią bojową, poczuły silny ból, gdy zetknęły się z kolorowymi kafelkami pokrywającymi okolicę. Dziewczyna krzyknęła.
  A smocza hrabina owinęła swój długi, sosnowy ogon wokół baronowej czarodziejki i syknęła:
  - Przestań walczyć! Inaczej oboje traficie do aresztu! Jeśli chcesz walczyć, są specjalne poligony, na których odbywają się magiczne i inne pojedynki!
  Dominika napisała na Twitterze:
  - Tak, dokładnie pojedynek! Tylko bez broni - rąk i nóg!
  Baronowa Hobbita parsknęła pogardliwie:
  - Walcz z niewolnikiem! Szczerze mówiąc, jest to dla mnie przerażające ! Lepiej byłoby wysłać ją do kopalni. Nauczanie magii takiego głupca jest bardzo niebezpieczne.
  Markiz-nimfa zgodziła się poważnym tonem:
  - Też zaczynam tak myśleć. Tak, ta dziewczyna ma szczególny dar powodowania katastrof i konfliktów.
  Aktorka sprzeciwiła się:
  - Nie idę do nikogo pierwszy! A co do reszty ... Z każdą porażką wiedz, jak walczyć, inaczej nie zobaczysz sukcesu.
  Smocza hrabina wypuściła niegrzeczną dziewczynkę, która wyglądała jak dziecko, ale naprawdę była w stanie zmusić do lotu cały pułk czołgów.
  Ogon był lekko poplamiony śmietaną, skondensowanym mlekiem, kremem czekoladowym i ciastkiem. Tort był ogromny i wyraźnie wykonany z sercem. Szkoda nawet, że połamali, zamiast zjeść. Smocza hrabina strzeliła palcami i łapami, a kryształowy strumień fontanny obmył ją, zmywając brud.
  Cassandra skinęła głową.
  - Czystość kluczem do zdrowia! Zamów najpierw!
  Hobbitska baronowa pocierała jedną ze swoich małych, opalonych, wdzięcznych nóg o drugą. Przez kilka sekund świeciła jak żarówka. I wszystkie kulinarne ekscesy, które mocno posmarowały czarodziejkę, zniknęły. A luksusowa biżuteria zabłysła nową energią. Rzeczywiście tak bardzo upodobniła się do księżniczki, że Dominika poczuła czułość.
  Miała także okazję wcielić się w księżniczkę w jednej z baśni. Tam musiała rozstać się z luksusowymi ubraniami i drogimi butami i zostać służącą wiedźmy. Noś szmaty i chodź w drewnianych butach. A w takich podkładkach jest znacznie gorzej niż na boso. Zaczęła nawet przekonywać reżysera, że lepiej byłoby w ogóle kręcić bez butów. Przecież bose stopy dziewczyny w łachmanach znacznie mocniej podkreślałyby biedę i zmianę statusu księżniczki na de facto niewolnicę.
  Ale reżyser najwyraźniej miał własne pomysły. W końcu uciekając z wieży śmierci pozbyła się wreszcie butów i kolb i już była boso, czując prawdziwą błogość. Teraz jednak jej bose stopy były poparzone, a nawet pojawiły się małe pęcherze, co było zarówno bolesne, jak i obrzydliwe!
  Hobbitska baronowa wyciągnęła do niej małą dłoń, delikatną i jednocześnie opaloną, z dziecięcą siłą i ćwierkaniem ściskając dłoń Dominiki:
  - OK, spokój! Nazywam się Łaska. I nie myśl, stary, że jestem nieszkodliwą dziewczyną, orki, gobliny, zarodniki Koshchei, oni wszyscy wiele ze mnie wynieśli !
  Dominika zapytała zaskoczona:
  - Ile masz lat, dziecko?
  Weasel uśmiechnął się i odpowiedział:
  - Wśród przedstawicieli płci pięknej nie ma zwyczaju pytać o wiek! Z tego co widzę, tyle mi dajesz lat.
  Aktorka roześmiała się i zauważyła:
  - Masz dziesięć lat! Już nie!
  Smocza Hrabina ryknęła:
  - Tak, ma już ponad trzysta lat. Co jednak nie ma znaczenia. W naszym świecie wszystkie kobiety są młode i piękne. Zostań z nami dziewczyno, będziesz naszą królową!
  Dominika odpowiedziała słynnym dwuwierszem:
  Jeśli święta armia powie:
  Wyrzuć Rusa, żyj w raju...
  Powiem: "Nie potrzeba nieba",
  Daj mi moją ojczyznę!
  . ROZDZIAŁ nr 3.
  Markiza i baronowa klasnęły w dłonie i zawołały zgodnie:
  - Brawo! Sam to wymyśliłeś?!
  Dominika pokręciła złotą głową negatywnie:
  - NIE. Nie ja. Ktoś inny, autora nie pamiętam!
  Cassandra skrzywiła się:
  - Dziwne, masz doskonałą pamięć!
  Aktorka odpowiedziała szczerze:
  - Za dużo myślę o sobie niż o innych. Lepiej, żeby wiedzieli o mnie więcej niż ja o innych. Czasami też komponuję i nie gorzej niż Puszkin.
  Smocza hrabina obnażyła swoje jasne, błyszczące jak diamenty zęby w szerokich ustach i powiedziała poważnie:
  - Może zaśpiewasz coś własnego utworu?
  Dominika powiedziała błagalnie, pocierając poparzone stopy:
  - Bez pytania! Daj mi chociaż jedną złotą monetę. I wykonam dla ciebie cały hit. I śpiewać za darmo? Niegodne szacunku! I banalnie nieopłacalne!
  Markiz-nimfa zmarszczyła brwi, a jej magiczna różdżka błysnęła groźnie w jej dłoni, była zdecydowana ukarać bezczelną dziewczynę, która odważyła się sprzeciwić smokowi.
  Smocza hrabina syknęła pojednawczo:
  - Daj jej srebrną monetę. Niech śpiewa prosto z serca.
  Dominika uśmiechnęła się, a jej zęby, tak doskonałe, błyszczały jak oblodzone szczyty gór w jasnym słońcu w południe. A ona pisnęła:
  - Pieniądze z góry!
  Łasica rzuciła jej monetę i zagruchała:
  - Masz, złap!
  Dziewczyna podniosła nogę do góry i gołymi palcami udało jej się chwycić srebrny okrągły kawałek. Następnie przeniosła go na dłoń. Spojrzałem na monetę. To było nic, srebro było zupełnie nowe, po jednej stronie był smok o siedmiu głowach, a w łapach trzymał berło i buławę. A z drugiej strony piękna dziewczyna z bardzo bujnymi kręconymi włosami. I to jest piękne.
  Dominika nie mogła oprzeć się pokusie wypróbowania monety i odpowiedziała z uśmiechem:
  - To jest urocze. Fajne rzeczy.
  Łasica syknęła:
  - Teraz śpiewaj! Zobaczmy, co potrafisz!
  Smocza Hrabina dodała:
  - I trzeba głośno śpiewać i wykonać mniej więcej długą balladę, skoro zapłaciliśmy!
  Aktorka skinęła głową na znak zgody:
  - Tak rozumiem to! Nie możesz śpiewać jak...
  A wtedy skojarzenie nie przyszło jej do głowy. Cóż, powiedzenie słowika nie jest całkowicie poprawne ani właściwe. Ale coś innego, wcale nie to!
  Nimfa tupała bosą stopą:
  - Zaczynajmy!
  Dominika zaczęła śpiewać swoim czystym i łagodnym głosem;
  Byłam znaną aktorką
  Filmowanie, przeklinanie, muzyka, bale...
  Zaczęła tańczyć wściekle i dziko,
  Jak ucieleśnienie szatana!
  
  Moje nogi są takie silne
  Pokonali wściekłego Hopaka...
  Jesteśmy takimi fajnymi dziewczynami
  Natychmiast przesuńmy podstępnego!
  
  Ale znalazłam się w świecie, wiesz, wyjątkowym,
  Gdzie smoki rządzą jak królowie...
  Porządek tam jest bardzo nowy,
  Przynajmniej rozerwij koszulę!
  Musiałem zostać bosym niewolnikiem
  Dostać bata w plecy...
  Chmury nad nami są błękitne,
  To miejsce jest nieprzyjemne na Ziemi!
  
  Tutaj podchodzi do mnie surowy karzeł,
  A w dłoniach ściska bicz...
  Przebiegł białogłowy chłopiec -
  Niewolnik jest bosy, właściciel najwyraźniej jest skąpy!
  
  Krasnal się śmieje, łapką dotyka zębów,
  Jak dziewczyna z artykułem, ogier...
  Aby niedźwiedź gryzł go stopą końsko-szpotawą -
  To będzie koniec łysienia karła!
  
  Ale sprzedali mnie do kopalni,
  W haremie nie było żadnych widocznych miejsc...
  I dali mi w pogoni bicz mocny,
  Ponieważ dziewczyna dużo je!
  
  Tutaj skrzat prowadzi mnie na linie,
  Uroki dziewczyny są absolutnie niesamowite ...
  Głos niewolnika jest bardzo wyraźny,
  Ale na końcu są tylko zera!
  
  Jestem prawie nagi i bosy
  Pracuję w kopalni jak ten osioł...
  Mamo, mówię, moja droga,
  Jak głupio to wyszło!
  
  Byłam zdolną dziewczyną
  Mnożyłem ułamki w głowie...
  A teraz w jednym, rozważ to, spódnicę,
  Jestem w dzikiej niewoli!
  
  Przez długi, długi czas znosiłem gnoma,
  Dostałem bicz w plecy...
  Bili mnie w interesach, a nie w interesach,
  Obiecali, że nakarmią mnie później!
  
  Ale bosonodzy niewolnicy zbuntowali się,
  Łomy w akcji, młotki,
  A teraz potraktuj to jako swój żywioł ,
  Do gnoma z łysieniem nie żyję !
  
  Cóż, ci źli zostali zabici,
  Mieliśmy straszne straty...
  Ale uwierz mi, uwolniliśmy się -
  Dziewczyny pokazały najwyższą klasę!
  
  A teraz mamy dużą armię,
  Chłopaki też idą z nami walczyć...
  Tarcze łamiemy jak deski,
  Źli władcy zostaną kaput!
  
  A wtedy niewola piekła zniknie,
  Mężczyzna prostuje ramiona...
  I położymy kres panowaniu, mając dość wrogów,
  Nadejdzie stulecie szczęścia i postępu!
  
  A wtedy na całym świecie zapanuje pokój,
  Kurczę, wielka gwiazda...
  Będziemy latać w gwiaździstym powietrzu, wiesz,
  Niech spełnią się marzenia ludzi!
  Dziewczyna zakończyła wysokim tonem, a jej głos mienił się niczym srebrne dzwonki.
  Nimfa klasnęła w dłonie. Piosenki Dominiki słuchało także kilka elfów i trolli oraz kilka osób. I rzucili jej monety: srebrne i brązowe.
  Aktorka skłoniła się. I podniosła je z płytek. Część monet wzięła rękoma, część bosymi palcami. I był to piękny widok.
  Tak, ma takie uwodzicielskie i wyrzeźbione nogi. I jaka jest piękna i imponująca sama w sobie. No cóż, gdzie są inne primadonny w porównaniu z nią? Czy odważą się wystąpić na scenie boso? A może w krótkiej spódniczce?
  Smocza Hrabina zauważyła:
  - To jest piosenkarz! Nie, ona należy do akademii. I tylko na akademii, na wydziale, który sama wybiera.
  Dominik zachichotał i zaśpiewał:
  My , dziewczyny, sami będziemy sędziami,
  A jeśli musisz wybierać, a wybór jest trudny...
  Wybieramy garnitury drewniane,
  Ponieważ nasi ludzie mają tylko honor!
  Łasica napisała na Twitterze:
  - Masz głos... Po prostu anioł wysokiego szczebla!
  Dominika uśmiechnęła się i bosą stopą rzuciła wyżej jedną z monet, po czym pochyliła się i chwyciła ją językiem. A potem zaczął krzyczeć. W wyniku kontaktu ze śliną pomarańczowy metal natychmiast się rozgrzał i spalił usta piękności.
  Dziewczyna zaczęła pluć i jęczeć. A jej chęć śpiewania nagle wyparowała.
  Nimfa potrząsnęła pierścionkiem, a ciepło w ustach Dominiki natychmiast ustąpiło. Dziewczyna zagruchała:
  - Wow! Teraz rozumiem, jak to jest być smokiem ziejącym ogniem!
  Weasel zauważył z uśmiechem:
  - Lepiej późno niż wcale,
  Przed dziewczyną wspaniałe lata!
  Smocza Hrabina zauważyła:
  "Mamy inną budowę jamy ustnej i gardła niż ludzie, a płomień w ogóle się nie pali. Więc nie martw się o nas.
  Zgromadzona wokół publiczność wciąż hałasowała i domagała się, klaszcząc w dłonie:
  - Zajmij się czymś innym, nie ma za co!
  Dominika napisała na Twitterze:
  - Jeśli będziesz pisać monety, zrobię to!
  W odpowiedzi hałas i zapewnienia:
  - Oczywiście, że tak! Powitanie.
  A pod nagimi, muskularnymi, opalonymi i pełnymi wdzięku nogami dziewczyny, które dotykała z niepowtarzalnym wdziękiem, leciały złote, srebrne, pomarańczowe, brązowe i platynowe monety.
  Dominika pocieszyła się tym, poczuła entuzjazm i zaczęła z zapałem śpiewać;
  Burze i huragany nie są dla naszej Pary przeszkodą,
  Córki Ojczyzny, które kwitną jak krzewy róż.
  Kto nie zaznał wojny, nie jadł kaszy jaglanej,
  Bóg Zbawiciel Jezus prowadzi nas do bitwy!
  
  Jesteśmy przyzwyczajeni do walki nawet w wzburzonym oceanie,
  Każdy człowiek jest jak chip za burtą.
  Wierzę, że w bitwie rozerwiemy na strzępy potwory Hordy,
  Naszego honoru nie można powalić młotem i młotem!
  
  Miecz nagrzał się w kuźni, w bardzo gorącym piekle,
  Zaostrzone ostrza są bardzo mocnymi miechami!
  Bądź nieustraszonym żołnierzem; z mocnym, temperamentnym sercem,
  Jeśli jest śmierć, stój spokojnie, nie uciekaj!
  
  Tak , wojna to oczywiście nie uczta ze słodkim miodem,
  Przecież są na nim łzy i gęsto płynie krew.
  Wilk wyje przeciągle, a niedźwiedź z dzikim rykiem,
  I niech cios w zamian będzie w oko, a nie w brwi!
  
  Jest włócznia, która może przebić kolczugę,
  Istnieją tarcze, których nie można przebić stosem!
  Ale nie bądź tchórzem, nie pozwól diabłom robić min ,
  Aby nie stać się jak gra w sieci!
  
  Uwierz mi, nadejdzie promienne rozwiązanie,
  Dla każdego czeka nagroda, której nie można znaleźć wyżej!
  Wierzę, że za zbrodniczą myśl nadejdzie zemsta,
  Nie ma innej wartości niż trudna ścieżka!
  Tak śpiewała Dominika, a pstrokata publiczność oklaskiwała ją z wielkim entuzjazmem. Nawet jeśli wszystkie są kobietami, na tym świecie nie ma mężczyzn. Lub prawie bez silniejszego seksu.
  Po czym smocza hrabina potrząsnęła ogonem i zauważyła:
  - Cóż, muszę iść! Schodzę z drogi!
  Nimfa podniosła monetę bosą stopą i zasugerowała:
  - Sprawdźmy. Rzucę, a ty powiesz - orzeł lub reszka ! Zgadnij co, moneta jest twoja, nie, oddaj mi monetę!
  Smocza Hrabina ryknęła śmiechem i odpowiedziała:
  - Znam twoje sztuczki! Lepiej więc nie marnować czasu i głowy!
  Dominika uśmiechnęła się i zauważyła:
  - Głowa to nie uszy, można ją oderwać od czapki, nie można jej ponownie przyszyć!
  Łasica zaćwierkała i zaśpiewała:
  -Uszy na czubku głowy to uszy!
  Uszy na czubku głowy - pacjent szpitala psychiatrycznego !
  Smocza Hrabina wzleciała w powietrze. I nie skomentowała tego, co śpiewała nimfa. I to, należy zauważyć, jest niezwykle fajne.
  Dominika zaczęła pośpiesznie zbierać monety rękami i bosymi stopami. I zrobiła to w szybkim tempie.
  Łasica zauważyła, drapiąc ją po włosach magiczną różdżką:
  - Pieniądze są oczywiście ważne. Ale jeszcze ważniejsze są zaklęcia, artefakty, talizmany, medaliony, amulety itp. W przeciwnym razie nie będziesz mógł prowadzić luksusowego i luksusowego życia !
  Dominika zgodziła się:
  - Za pieniądze nie można kupić zdrowia, uwierz mi,
  Za pieniądze nie można kupić miłości i honoru...
  Więc nie kłóć się jak zwierzę
  Wiedz, że nie sprzedasz swojej ojczyzny dla zysku!
  A dziewczyna gołą podeszwą uderza fioletową monetą. A potem jej goła noga nagle w mgnieniu oka zamieniła się w kaczą łapę.
  Dominik krzyknął ze strachu:
  - Co to do diabła jest!
  Markiz nimfa odpowiedziała z uśmiechem:
  - To specjalny magiczny metal, działa tylko w kontakcie ze skórą kogoś, kto ma w rodzinie olimpijskich bogów!
  A Laska zawołał radośnie:
  - Wow! Masz w sobie taki rodzaj krwi. Zatem nie myliliśmy się.
  Dominika mruknęła:
  - Ale to jest brzydota! Jeśli możesz, usuń łapę. I daj mi znowu normalną nogę.
  Nimfa pokręciła głową:
  - NIE! Powinieneś już to zrobić sam.
  Uwięziona dziewczyna pisnęła:
  - Jak to jest możliwe?
  Weasel zasugerował:
  - Wyobraź sobie w myślach, jak chciałabyś, żeby wyglądała Twoja noga, kliknij kciukiem i palcem wskazującym prawej ręki, a powinno Ci się udać!
  Dominik wziął to i przedstawił. Potem przyszło kliknięcie.
  I zamiast kurzej łapki pojawiła się stopa w filcowym bucie i narcie. I zrobiło się jeszcze bardziej niewygodnie, gdy narty zastukały o bruk.
  Nimfa uśmiechnęła się i zaśpiewała:
  - Bezpłatni nauczyciele,
  Stracony czas z tobą...
  Cierpiałem bez powodu z dziewczyną,
  Najbardziej zręczny mag!
  Dominika poczuła się urażona:
  - Nie jestem czarodziejką. A ja wciąż się dopiero uczę. Ale droga do wiedzy nigdy nie jest zbyt łatwa ... Tak , do kina!
  Weasel pokiwał głową na znak zgody:
  - Tak, w kinie, może nawet bardziej. I to jest oczywiście nasz duży problem.
  Publiczność znów zaczęła się gromadzić: był to zabawny widok. Mówiąc dokładniej, są tu wszelkiego rodzaju dziewczyny. I dzięki za to. Aktorka próbowała jeszcze raz pomyśleć i przekształcić stopę. Ale tym razem coś pojawiło się na torach i z radarem, choć niewielkie.
  Dominika zaśpiewała nie tracąc optymizmu:
  Proszę, żebyście się nie zdziwili
  Jeśli wydarzy się magia...
  Jeśli to się stanie, jeśli to się stanie,
  Jeśli wydarzy się magia!
  Nimfa odwzajemniła uśmiech i zauważyła:
  - Tak, aby podążać za głosem, powinieneś także posiadać umiejętność używania magii!
  Wtedy podbiegła do nich hobbitka i zasugerowała, kręcąc magiczną różdżką:
  - Zróbmy to lepiej! I wiedz, że mam pół tysiąca lat praktyki!
  Łasica sprzeciwiła się:
  - NIE! Pozwól jej zrobić to sama!
  Dominika napisała na Twitterze:
  Straciłem rozum, straciłem rozum,
  Zrobię to sam, zrobię to sam!
  A dziewczyna znów szepnęła coś aprobującego. I wtedy jej noga w postaci czołgu z radarem wreszcie odzyskała swój wdzięczny, dawny kształt. I wyszło tak, jakby było robione na zamówienie.
  Dominika wstała i poruszyła palcami. Jej nastrój poprawił się i zaśpiewała:
  My, dziewczyny, jesteśmy najsilniejsze na świecie,
  I uwierz mi, nie znajdziesz ładniejszych piękności...
  Naprawdę zmoczymy naszych wrogów w toalecie ,
  I na zawsze będzie wyglądał na dwadzieścia lat!
  Po czym piękność będzie się śmiać i śmiać, pokazując swoje duże i lśniące zęby.
  Dominika zaczęła tańczyć, z gołymi nogami uniesionymi wysoko w powietrze. I zaśpiewała:
  Jestem bardzo fajną czarodziejką
  Jeśli tupię nogą, nastąpi upadek...
  Uwielbiałam skakać boso
  Uważaj to za prawdziwy ideał!
  To jest jej piosenka - po prostu świetna i fajna!
  Choć z drugiej strony jest to niezwykle proste i nieskomplikowane. Tak, dziewczyna jest taka, że nie będziesz się nudzić.
  Hobbitka zauważyła:
  - Uczy się bardzo szybko!
  I potrząsnęła nogami, które u kostek ozdobione były bransoletkami wysadzanymi drogimi kamieniami, a na każdym palcu pierścionkiem.
  Wygląda jak dziecko, ale sądząc po liczbie kamieni, zwłaszcza na jej dolnych kończynach, jest czarodziejką wysokiej rangi.
  Łasica skinęła dziewczynie głową:
  - Gdzieś cię widziałem. Czy przypadkiem nie jesteś księżniczką Alsou ?
  Hobbit skinęła głową:
  - Tak , tak właśnie jest! Ale wiesz, markizie, z tą dziewczyną z planety Ziemia nie będziesz miał żadnych problemów!
  Łasica zgodziła się:
  - Prawidłowy! Ale inaczej nie da się. Niestety, taki świat nie może obejść się bez problemów i przygód.
  Dominik pospiesznie dodał:
  -Życie bez przygód i wyczynów jest zbyt nudne. To jak zupa bez pieprzu!
  Księżniczka Alsou zgodziła się:
  - Tak to prawda! Po to właśnie są złoczyńcy. Jeden z nich rozpętał zarazę, która zabija silniejszą płeć.
  Dominika zaśpiewała z westchnieniem:
  Bez kobiet nie da się żyć, to prawda,
  Ale bez mężczyzn też nie ma radości...
  Tak się złożyło, że było bardzo źle,
  Jeśli nie ma silnego właściciela!
  Łasica zgodziła się:
  - Może! Ale tutaj, jak mówią, jest to miecz obosieczny. Z jednej strony nie ma silniejszego seksu, ale z drugiej...
  Hobbitka szybko sprzeciwiła się:
  - NIE! Złe ze wszystkich stron. Więc nie ma co opowiadać bzdur. Potrzebni są także mężczyźni.
  Dominika odpowiedziała:
  - Samce u zwierząt. W przypadku inteligentnych osób coś jest inne.
  Weasel roześmiał się i odpowiedział:
  - Tak, oczywiście dla mężczyzn. I nie mogłem znaleźć nic do powiedzenia.
  Kilka gołębi z pomarańczowymi piórami i złoconymi dziobami przeleciało obok nich. Ptaki były bardzo interesujące. Po prostu piękny z jednej strony. Ale z drugiej strony brakowało im też smaku.
  Dominika zastąpiła:
  - Po co złocić dzioby gołębi?
  Weasel wyjaśnił:
  - Nikt nie złocił! To dlatego, że dziobali truskawki topazem.
  Aktorka mruknęła:
  - Co? Z topazem?
  Hobbitka skinęła głową:
  - Tak, są takie truskawki! A co, nie wiedziałeś?
  Weasel zauważył:
  - Skąd miałaby wiedzieć? Jest w naszym świecie całkiem niedawno.
  Trójka przedstawicieli płci pięknej przyspieszyła kroku. I ich nagie, różowe obcasy błysnęły.
  Wokół pojawiły się domy , wysokie, przypominające różowe, fioletowe, szmaragdowe wiertła wznoszące się w górę. A wyglądało to wyjątkowo futurystycznie. Na niebie pojawiło się nawet kilka samolotów. A dokładniej, obok przejechał powóz wykonany ze złota i wysadzany diamentami, zaprzężony w sześć skrzydlatych, śnieżnobiałych koni.
  Wszystkie trzy dziewczyny lekko się ukłoniły. Ale najwyraźniej szlachetny człowiek nie miał czasu na piękności, a triumwirat poszedł dalej.
  Przed nami hipodrom, który wyglądał jak ogromny stadion. Było to bez wątpienia miejsce wyścigów konnych.
  Markiz-nimfa zaproponowała:
  - Musimy sprawdzić, czy nasz uczeń ma dar jasnowidzenia. Dlatego będziemy uczestniczyć w wyścigach.
  Wokół hipodromu znajdowało się wysokie ogrodzenie z siatki wykonane ze srebrnego i pomarańczowego metalu, wysadzane perłami oraz kilkoma niebieskimi i fioletowymi kamieniami, a także szkłem przypominającym czeskie szkło . I wyglądało to bardzo pięknie.
  A przy wejściu znajdowały się po bokach dwie fontanny, które tryskały wielobarwnymi strumieniami z pozłacanych pięknych par: - elf, który przytulał elfiego chłopca.
  Tak, wszystko wyglądało bardzo pięknie. A przy wejściu stoi straż dziewcząt. Również bardzo piękny i w lekkiej, srebrnej zbroi.
  Wszystko wygląda tak cudownie. Wokół jest mnóstwo przedstawicieli płci pięknej.
  Dominika przypomniała sobie film o Archipelagu Gułag i obozie kobiecym. Wszystkie tamtejsze kobiety były, jakby z wyboru, młode, piękne i nosiły szaty, które całkowicie odsłaniały ich wspaniałe nogi. Cóż, ponieważ lato na Syberii jest ciepłe, a może nawet gorące, dziewczyny chodziły boso. Co sprawiło, że film stał się bardzo popularny wśród mężczyzn. A Dominika zagrała zbuntowaną członkinię Komsomołu, która zorganizowała całe powstanie dziewcząt. A piękności nawet chwyciły za broń i stawiły czoła całemu pułkowi NKWD w bitwie i udało im się ją wygrać.
  Film oczywiście wyszedł spoko. A bosonodzy, czarujący, piękni wojownicy wyglądali po prostu super.
  Notabene Dominika pierwotnie miała zagrać rolę kuzynki Fandery, która zorganizowała bunt więźniów, ale taki film mógł zostać zakazany. I została po prostu doskonałą uczennicą i członkinią Komsomołu.
  Dominika ukłoniła się dziewczynie ze strażnika. Nagle prosto spod Ziemi, niczym podnośnik z tabakierki, wyskoczył smok. Mały , nieco większy od albatrosa, z trzema głowami.
  Podleciał do dziewcząt i rozległ się głos:
  - Oddaj mi mojego brata!
  Nimfa markiza odpowiedziała z westchnieniem:
  - To niemożliwe, Belko.
  W odpowiedzi smocza dziewczyna, której łuski mieniły się w trzech słońcach wszystkimi kolorami tęczy i której skrzydła były tak piękne, że falowały w oczach, zaczęła ryczeć.
  - Chcę brata! Chcę brata! Gdzie on jest!
  Hobbitka zagruchała:
  - Tak, sami jesteśmy zajęci myśleniem, jak zwrócić nam naszych ludzi. I nie trzeba być kapryśnym.
  Smocza dziewczynka, co można zabrać od szczeniaka, uspokoiła się i zaćwierkała, podskakując do Dominiki:
  - Wiem, że potrafisz! Jesteś wybrańcem!
  Potrącona dziewczyna uśmiechnęła się i zaśpiewała w odpowiedzi:
  - Wszystko niemożliwe, uwierz mi, jest możliwe,
  Ale podejście do tego problemu jest bardzo trudne...
  Jeśli jednak nadwyrężysz swój mózg podczas gry,
  Mogę zostać piękną dziewczyną Jedi !
  Smocza dziewczyna rozweseliła się i zaćwierkała w odpowiedzi:
  Twój umysł nie jest wielkości palca,
  Geniusz, wiesz, na Ziemi...
  A piękny chłopiec czeka na mnie,
  Na krętym koniu!
  Dominika poczuła się dziwnie i zachichotała:
  - Smok na koniu? Tak to wygląda!
  Markiz zauważył:
  - Co, nie znasz pojęcia alegorii !?
  Aktorka roześmiała się i zauważyła:
  Możemy umrzeć wszędzie
  Nawet o zachodzie słońca bursztynu...
  Generalnie żyjemy swobodnie,
  Tak, za darmo!
  Mówiąc obrazowo!
  Smocza dziewczyna wypuściła z ust światło, które przypominało zapalniczkę, i pisnęła:
  - To urocza piosenka. Zależy mi jednak na tym , aby piękny gość z nieznanej Ziemi wykonał coś jeszcze ciekawego.
  Dominika wzruszyła ramionami i zauważyła:
  - Wiem, że mój głos strąca monety nie gorzej niż nunczako strącające snopy zboża. Jednak znowu muszę nadwyrężać głos! I po co? Gdzie tu wydawać pieniądze?
  Markiz sprzeciwił się:
  - Najpierw postawisz pieniądze na jednego z koni na hipodromie i spróbujesz powiększyć swój kapitał. Po drugie, ta dziewczyna to nie tylko mała smoczyca, ale także księżniczka. Odda ci swój pierścień, który skrywa w sobie kolosalną magiczną moc. I do tego , wierzcie mi, warto się starać i śpiewać porządnie!
  Dominika skinęła bystrą głową na mocnej szyi i zauważyła:
  - W tym przypadku widzę, że jest czego próbować! Co więcej, jak możesz odmówić dziecku!
  Smocza dziewczyna zaćwierkała:
  - Wcale nie jestem dzieckiem. Jestem księżniczką i mogę to zrobić! Polecę na twoją planetę. I spalę twój kapitał.
  Dominika prychnęła groźnie:
  - I mamy obronę powietrzną dla takich jak ty! Co na to powiesz, dzikusie?
  Smocza dziewczyna mruknęła:
  - Zostaniesz wysłany do kamieniołomów. Będziesz pracować nago i w łańcuchach pod ciosami biczów nadzorców orków.
  Hobbitka skinęła głową:
  - Tak, ona to potrafi! Co więcej, jesteś człowiekiem. A nasi ludzie... Z wielu powodów uważa się ich za przedstawicieli niższego szczebla.
  Łasica pisnęła:
  - Więc lepiej śpiewaj! Publiczność już się tu zebrała i my też zarobimy.
  Istotnie, w tłumie różnych przedstawicieli płci pięknej powstał hałas, słychać było klaskanie i okrzyki:
  - Śpiewaj, kwiatuszku, nie wstydź się!
  Cóż, stary, puśćmy muzykę!
  Chcemy posłuchać trylu rajskiego ptaka!
  Dominika westchnęła ciężko i zaczęła śpiewać;
  Brzeg na Elfie jest przestronny , stromy,
  Fale pluskają się szklistym blaskiem...
  Elfia stała się moją ojczyzną,
  Tryl słowika śpiewa nam cudowną pieśń!
  
  W szerokiej łodzi płyniemy z moją kochaną,
  Zlata Val rozpuściła warkocze.
  Jak dobrze jest mi i mojemu ukochanemu być razem,
  Szkoda, żeby nie złapać krokodyla na wędkę.
  
  Nie, nie woda, szeleszcząca za rufą,
  To natura daje nam szampana.
  Ta ziemia jest dla mnie jak kochana matka,
  Hojność ziemi w królewskim stroju!
  
  Krople jak perły pod promieniem księżyca
  Rozpryskuje się jak rój pszczół ze srebrnym skrzydłem...
  Panno, jesteś dla mnie jak anioł z marzeniem,
  Z obliczem niewinności - najczystsza Madonna!
  
  Zapach to miód, a włosy jedwab,
  Usta rozchylone jak satyna.
  Wierzę, że nadszedł długo oczekiwany moment,
  Bajki staną się rzeczywistością!
  
  Nasze usta złączyły się w ekstazie,
  Słodycz jest taka, że nie ma już słów .
  Uwierz mi, jesteś nieziemską pięknością,
  Los zadecyduje, rzuć monetą wyżej!
  
  Oto pocałunki jeden po drugim,
  Westchnienia i śmiech naszej burzliwej radości.
  Świętość duszy będzie strzeżona przez cheruba,
  Wybrany wrzuci listę grzechów do urny.
  
  Nie, wiedz, że jest na Ziemi piękniejsza od Ciebie,
  Pasja płonie w moim sercu jak jasny ogień!
  Będziemy żyć w najlepszym kraju,
  Otwórzmy okna i drzwi w przestrzeń!
  Tak piękna zaśpiewała wspaniałą piosenkę. A dziewczęta wszelkiej maści klaskały w jej ręce. A przy tym rzucali monetami, także złotymi. I to jest świetne .
  Hobbitka potrząsnęła magiczną różdżką, a pieniądze zaczęły same tworzyć oddzielny stos. I urosła cała kolumna wielokolorowych monet.
  Smocza dziewczyna również klasnęła w dłonie, po czym ze swoich trzech głów wypuściła jasne płomienie. Po czym powiedziała kapryśnie:
  - To oczywiście dobrze, ale nie wystarczy! Chcę, żebyś też dla mnie zaśpiewał!
  Dominika zmarszczyła brwi i zapytała:
  - Czy to nie za dużo?
  Markiz uciszył ją:
  - Chcesz zdobyć tak cenny pierścionek za jedną piosenkę? No cóż, jesteś bezczelny ! Miej sumienie, bo artefakt jest cenny.
  Hobbitka zaćwierkała:
  - Każdy przedmiot ma swoją cenę. I zwykle, aby otrzymać cenny artefakt, musisz spełnić trzy życzenia lub świadczyć trzy usługi. Takie są zasady. I sam rozumiesz dlaczego!
  Publiczność złożona z przeróżnych dziewcząt klaskała w dłonie i tupała bosymi stopami, bardzo rzadko butami:
  No dalej, śpiewaj jeszcze!
  Chcemy piosenek!
  Będzie bardzo fajnie !
  Wykonaj romans!
  Dobrze Ci zapłacimy!
  Weasel skinął głową Dominice:
  - No nie załamuj się! No dalej, śpiewaj!
  A piękna piękność potrząsnęła jej jasną, jasną grzywą. Tupała gołymi, muskularnymi nogami i śpiewała z wielkim wyczuciem i ekspresją;
  Nasza prawda, nasza prawda
  Polega na niesieniu wiary!
  I nie jutro, i nie jutro,
  A dziś ratuj Ojczyznę!
  
  Szanujemy naszego Elfa ,
  W końcu ona jest całym światem, poznaj świat!
  Nasz szkarłatny sztandar Ojczyzny,
  I nie ma jaśniejszej czerwieni!
  
  Pionier salutuje nie popiersiu,
  Jego znakiem jest flaga Ojczyzny!
  Walczyliśmy umiejętnie z przeciwnikiem ,
  Chwalące osiągnięcia w wierszu!
  
  Wiedz, że na tej planecie jest tylko jedna wiara,
  Wiara w kochany , święty elfinizm!
  Aby szczęśliwe dzieci się śmiały,
  oryzm mógł zostać wrzucony w otchłań !
  
  Każdy rycerz był tylko dzieckiem,
  Na trawie i potokach boso...
  Ale teraz ma wyciągarkę w rękach,
  Zuchwale spłaszcza metal młotkiem!
  
  Ktoś ostrzy karabin maszynowy maszynami,
  No cóż, ktoś strzela z ramienia!
  Szkarłatny sztandar powiewa jak czerwona flaga,
  Pokonujemy złych wrogów bez żartów!
  
  Nasi przodkowie odważnie zajęli Orklin ,
  A co z nami? Jesteśmy w drodze na Marsa!
  Jesteśmy ludźmi, a nie makakami na gałęzi,
  przeciwnika trafia go prosto w oko!
  
  Ale wiemy też jak się bawić,
  Uderz w bęben, zagraj na trąbkach!
  Bardzo urocze twarze dzieci,
  I oceny cztery i pięć!
  
  Najtrudniejszy egzamin bojowy -
  Nieprzejście przez to jest jak śmierć!
  Ale w śmierci mamy sztandar z pochodnią,
  Elfia kuźnia miedzi nie może upaść!
  Dziewczyna tak pięknie i umiejętnie śpiewała, a jednocześnie tańczyła, a jej nogi były tak uwodzicielskie. Szkoda tylko, że w okolicy nie było mężczyzn, którzy doceniliby jej urodę. A dziewczyna ma to na kolosalnym poziomie, a wojowniczka pokazuje jej kolosalną presję i atmosferę.
  A zebrało się już kilkaset dziewcząt i robią hałas. Rzucają pieniądze i mają bardzo silny zapach młodych, świeżych, kobiecych ciał oraz drogich perfum i perfum. Jest tu od czego zakręcić się w głowie.
  Niektóre monety były ceramiczne, a było nawet kilka drewnianych monet , co było świetne. Ale zwykłe papierowe pieniądze dla planety Ziemia są w jakiś sposób niewidoczne. I to jest w jakiś sposób niezwykłe dla Dominiki. Czasami przez głowę przechodzą ci myśli o tym, jacy oni tu są dzikusami. A co z elektronicznymi kartami płatniczymi? Cóż, to jest absolutnie fantastyczne jak na ten poziom rozwoju.
  Ktoś więc rzucił na wpół zjedzony tort z kremem pod bose stopy śpiewaczki.
  Hobbitka uderzyła w ciasto błyskawicą z różdżki. I od razu się rozpadło.
  Mała piękność zauważyła:
  - Nie rób tego więcej! Tylko pieniądze!
  Łasica zaśpiewała:
  - Zarabiać pieniądze! Zarabiać pieniądze!
  Zapominając o nudzie, lenistwie...
  Zarabiać pieniądze! Zarabiać pieniądze!
  W razie potrzeby przynajmniej cały dzień!
  Smocza dziewczyna potrząsnęła skrzydłami i zaćwierkała:
  - Cóż, to już druga usługa! Ale aby zdobyć pierścień artefaktu , potrzebujesz także trzeciego!
  Dominika wydęła policzki i powiedziała pewnym siebie tonem:
  - Jeśli chcesz, chętnie znów dla Ciebie zaśpiewam! Szczerze mówiąc, uwielbiam śpiewać.
  Publiczność licząca około tysiąca kobiet, przedstawicielek płci pięknej, ryczała i tupała niemal całkowicie bosymi, wdzięcznymi, dziewczęcymi stopami:
  - Zaśpiewaj jeszcze raz! Zaśpiewaj jeszcze raz!
  Brawo, bis! Brawo, bis!
  Smocza dziewczyna sprzeciwiła się, podnosząc głos:
  - NIE! Oddaj taki pierścionek tylko za piosenki! Tutaj musi zrobić coś cenniejszego, a jednocześnie trudnego.
  Nastąpiła pełna napięcia pauza. Ponad tysiąc dziewcząt różnych ras zamarło w oczekiwaniu.
  Nagle pojawił się chłopak. Jedyny wśród nich przedstawiciel silniejszej płci. Należał do rasy ludzkiej, nosił tylko szorty, był muskularny i miał piętno niewolnika na ramieniu. Wyglądał na około dwanaście lat i najwyraźniej został pobity więcej niż raz. Podbiegając, zakurzonymi, dziecinnymi obcasami błyskając w stronę smoczej dziewczynki, upadł na kolana i jęknął:
  - Niech mnie uwolnią! Oddajcie mi moje stanowisko!
  Smocza dziewczyna skinęła głową i potwierdziła:
  - Otóż to! Chłopiec będzie wolny, jeśli uda ci się zamienić go w elfa!
  Dominika rozłożyła ręce:
  - Ale to niemożliwe!
  Markiz-nimfa zaproponowała:
  - To niewolnicze dziecko było niedawno księciem koronnym ogromnego imperium o imieniu Oenomaus. A teraz stał się chłopcem rasy ludzkiej i niewolnikiem, którego zadaniem było uniknięcie diabelskiej zarazy. Uczyń go ponownie księciem elfów, a wtedy może uda nam się złapać wątek całej plątaniny!
  . ROZDZIAŁ nr 4.
  Księżniczka hobbitów potwierdziła:
  - To twoja szansa, Dominic. I nasze też. Prawie wszystkie samce zniknęły. A ten, choć nie skamieniały, stracił tytuł i pozycję, a nawet ciało, stając się ludzkim niewolnikiem.
  Chłopak skinął swoją lekką, przyciętą głową:
  - Codziennie mnie biją, żebym nie zamienił się w kamień! Z jakiegoś powodu to niewolnicy biczowani są najbardziej odporni na epidemię!
  Dominika rozłożyła ręce i odpowiedziała:
  - Tak, nie mam pojęcia jak go odczarować! A że książę też był dzieckiem?
  Chłopiec-niewolnik potrząsnął głową.
  - Nie, byłem całkiem dorosły! Ale kiedy zaczęło zamieniać się w kamień, nimfa łasica użyła specjalnej magii. Zostałem młodym niewolnikiem i zostałem wychłostany. To dało mi kilka miesięcy, choć bolesnych, ale życia. Ale prędzej czy później to się skończy. Poza tym muszą mnie mocno bić, a ja codziennie muszę albo nosić ciężkie kamienie, albo kręcić kołem!
  Nimfa skinęła głową:
  - Tak! Tylko w ten sposób można w jakiś sposób opóźnić działanie zarazy kamiennej. W kopalniach wciąż są niewolnicy rasy ludzkiej, którzy jeszcze nie skamieniali i pracują. Ale to jedyni przedstawiciele silniejszej płci, którzy pozostali. A potem niektórzy z nich również zamieniają się w kamień, a potem rozsypują się w pył.
  Dominika gwizdnęła:
  - To jest okropne! Powszechna katastrofa! A żeby żyć i zostać niewolnikiem!
  Chłopiec ubrany w czarne krótkie spodenki stanowiące całe jego ubranie, żylasty, z chudymi mięśniami pod skórą, która wydawała się wychudzona z powodu braku tłuszczu, zaśpiewał:
  - Tak, jestem księciem i tylko niewolnikiem, ale co,
  Niech szlachta mnie tak nazywa...
  Jak daleko, daleko są ode mnie,
  Chłopiec ze złamanym łańcuchem na nodze!
  Smocza dziewczyna zaćwierkała i mrugnęła:
  - Więc uczyń go ponownie księciem elfów, a wtedy będziesz mógł zdobyć ten cenny pierścień smoczej magii!
  Dominika rozłożyła ręce:
  - No cóż, do cholery, nie mam podstawowej wiedzy o magii, a ty tego żądasz! Czego być może sam nie zrobisz!
  Markiz nimfa zauważyła z westchnieniem:
  - Może tego też nie możemy zrobić ... Co powiesz?
  Smocza dziewczyna powiedziała:
  "Od długiego czasu stoi na nogach". A Akademia Smoka wkrótce zostanie zamknięta. Pozwólmy mu więc najpierw zdać odurzające egzaminy, a potem spróbować odczarować młodego księcia.
  Dominika skinęła głową, zgadzając się.
  - No cóż, w zasadzie tak można...
  Nimfa markiza podniosła swój talizman zawieszony na szyi. I potarła go dłońmi i zaczęła coś mamrotać, jakby zaklęcie. Smocza dziewczyna zaćwierkała, pokazując zęby:
  - To dla niej poważny test ... Czy może poruszać się bez większych obrażeń, jeśli użyje ultrazaklęcia!
  Dominika chciała uzyskać wyjaśnienie , co oznacza ultra zaklęcie, ale nimfa-markizka tupnęła jej bosą stopą ozdobioną pierścieniami, a dziewczynę złapał wir. To było tak, jakby jakiś olbrzym wziął ją na ręce i niósł.
  Aktorka mruknęła:
  - Co za skok!
  I tak wraz z markizą nimfą znaleźli się u wejścia do pałacu. Przypominał Ermitaż w Petersburgu, tyle że był wyższy, miał trzydzieści pięter i wysoki sufit. A także bardziej bujna i piękna niż słynna zima.
  Dominika rozłożyła nogi, podparła boki pięściami i zawołała:
  - Wow !
  Nimfa potwierdziła z uśmiechem:
  - Tak, to piękny budynek Akademii Smoka.
  Przed wejściem fontanna w kształcie siedmiogłowego smoka mieniła się złotem i jakimś jasnym pomarańczowym metalem nieznanym na ziemi. Z każdego ujścia płynął w niebo strumień wody, błyszcząc jak diamenty w promieniach kilku ozdobnych opraw.
  Dominika zauważyła:
  - To cudowne, jak wysoko latają odrzutowce!
  Markiz-nimfa odpowiedziała lakonicznie:
  - Technomagia!
  Każda głowa smoka miała oczy wykonane z kamieni szlachetnych i w różnych kolorach. Wyglądało wyjątkowo zdrowo , bogato i gustownie.
  Znajdują się tu także schludne alejki ze wspaniałymi kwiatami, wyróżniającymi się różnorodnością kształtów i rodzajów pąków. Bose stopy dziewcząt szły po gładkich, jaskrawo wzorzystych płytkach ścieżek z nieopisaną elegancją i wdziękiem. Byli w różnym wieku, ale wszyscy byli piękni, wielu nosiło cenną biżuterię.
  Przebywały tu głównie elfy, ale były też ludzkie dziewczyny, trolle i hobbici. Tych ostatnich dziewcząt nie da się odróżnić od ludzkich. Podobnie jak nimfy i driady. Czy to dlatego, że noszą pierścionki na bosych palcach swoich małych i wdzięcznych stóp?
  Ale ludzkie dziewczyny też to potrafią.
  Dominika, dość wysoka studentka, wyglądała na zbyt dużą i dojrzałą w porównaniu do studentek. I to ją bardzo zawstydziło.
  Dziewczyna zapytała nimfę:
  - Wyglądam tu jak eksponat muzealny!
  Markiz zapytał z uśmiechem:
  -Widziałeś film o Harrym Potterze?
  Dominik zachichotał i odpowiedział:
  - Tak, oczywiście, oglądałem. Próbowali nawet zrobić remake tego filmu. No i co?
  Nimfa zauważyła:
  - Byli tam chłopcy i dziewczęta. A tu, jak widać, nie ma chłopców, a to zakłóca harmonię!
  Dominika zauważyła:
  - Harry Potter też był dzieckiem i było mu łatwiej. Ale być dorosłym wśród dzieci. To gorsze niż zostać na drugi rok!
  Markiz chciała coś powiedzieć, gdy podbiegła do nich bosa dziewczyna, ale z diamentową broszką we włosach. Uśmiechnęła się bardzo słodko i zagruchała:
  - Czy jesteś wybrańcem?
  Dominika uśmiechnęła się i odpowiedziała:
  -Tak!
  Dziewczyna roześmiała się i zauważyła:
  - Ale prawdopodobnie nie wiesz, jak wiele zrobić! Na przykład, czy możesz przygotować miksturę niewidzialności?
  Aktorka odpowiedziała z westchnieniem:
  - Niestety nie. Jak to działa?
  Dziewczyna z diamentową broszką i fioletowymi i pomarańczowymi włosami skinęła głową. I wyjęła butelkę z kieszeni sukni. Przekręciłem wtyczkę. Upiła łyk i... zniknęła.
  Dominika zamrugała ze zdumieniem szafirowymi oczami. I wtedy poczułem lekkie szczypanie w nosie. Potem ciągnęli ją za włosy. Bystry wzrok Dominiki widział, jak bose stopy niewidzialnej dziewczyny stąpały po wielobarwnych kafelkach i unosiły maleńkie drobinki kurzu i puchu z drzew i kwiatów. Dziewczyna szarpnęła się bardzo zręcznie i bosą stopą chwyciła młodą niegrzeczną dziewczynkę za ucho.
  Krzyczała. I Dominika mogła ją zobaczyć. Dziewczyna stała się przezroczysta, jak duch lub hologram. I krzyknął przestraszonym głosem:
  - Zraniony! Puść mnie, ciociu!
  Markiz-nimfa zawołała:
  - Sprytnie, tak! Już myślałem, że nic nie możesz zrobić!
  Dominika w odpowiedzi zaśpiewała:
  Jeśli zachorujesz, przyjdę
  Rozsieję ból moimi rękami...
  Mogę wszystko, mogę wszystko,
  Moje serce nie jest kamieniem!
  Dziewczyny , które do nich podeszły, roześmiały się. Mimo dekoracji widać było, że ich stroje były dość surowe i miały jednolity, choć luksusowy styl. Chociaż pod innymi względami było poczucie różnorodności. Niektóre dziewczyny miały kolczyki w uszach, inne nie. A niektóre, zwłaszcza hobbitki, wkręcały sobie w nos złote pierścionki z kamieniami.
  Zrobili to w szczególności, aby odróżnić się od ludzkich dzieci, które były zbyt podobne. Driady uwielbiały także kolczyki w nosie i uszach. Piękne królestwo dziewcząt, od siedmiu do nastolatek. Jednak wśród elfów dorosłość i okres dojrzewania praktycznie nie różnią się wyglądem, podobnie jak wśród hobbitów, trolli, nimf i driad. Ale Dominika wygląda jak dorosła i bardzo piękna dziewczyna, z wyrazistą twarzą prawdziwej księżniczki. Może zbyt opalony.
  Tak, nawet rozjaśnili jej skórę, gdy grała jedną ze szlachcianek średniowiecza. W tamtych czasach opalona twarz była oznaką niskiego urodzenia.
  Nawiasem mówiąc, nie tylko rozjaśniła się skóra na twarzy, ale także na nogach. Był taki epizod, kiedy prowadzono ją boso i w łachmanach na szafot.
  Była nawet piosenka:
  Czas odkupienia już prawie nadszedł
  Królową prowadzono boso na szafot!
  Zamiast biżuterii nosi szmaty,
  Szyja łabędzia jest ofiarą oprawców!
  Tak, wyglądało to niezwykle zabawnie i nawet, na swój sposób, w jakiś sposób przerażająco . Po rozjaśnieniu musiała wystąpić w roli królowej Semiramidy. I na tych filmach praktycznie nie była filmowana boso. Tak, to była interesująca rola. Ale najwyraźniej reżyser jej nie lubił. Zbyt piękna i miodowa blondynka. A do roli Semiramis woleli starszą kobietę o czarnych włosach. A Dominika musiała zostać niewolnicą. I nawet została napiętnowana gorącym żelazem. I obmacywali mnie, dość brutalnie, przez mężczyzn.
  Tak, i była scena na półce. Bicz oczywiście był z pianki i jak się nim biczuje, to nie boli. Ale mimo wszystko, kiedy się wiesza i cię biczuje , jest to nieprzyjemne.
  Uczennice stłoczyły się razem. Potem pojawił się nauczyciel driady. Miała na sobie szkarłatną sukienkę i inny styl.
  Podeszła do Dominiki i zagruchała:
  -Jesteś nowy?
  Dziecięca aktorka wzruszyła ramionami:
  - Nie powiedziałbym tego!
  Nauczycielka pokręciła głową. W nosie miała pierścionek z pomarańczowego metalu z pasiastym kamieniem. Ona też wygląda jak nastolatka i jest boso. Ponadto na każdym gołym palcu znajduje się kółeczko. A to już dość wysoki poziom magii.
  Markiz nimfa zauważyła:
  - Jest zdolną uczennicą i ma talent!
  Nauczyciel-driada rzucił mały kamyk na kolorową płytkę i rozkazał:
  - Zrób nowy, aby wleciał Ci w dłoń!
  Dominika wypaliła:
  - Telekineza, czy co?
  W odpowiedzi dziewczyny się roześmiały. Nauczyciel krzyknął:
  - Rozproszyć się! Dlaczego są tak stłoczeni!
  Rozległo się niezadowolone chrząknięcie i hałas. Ale dziewczyny nie kłóciły się, ale zaczęły powoli się rozchodzić. Ale jednocześnie patrząc w stronę nowej dziewczyny.
  Nauczyciel mruknął:
  - No dalej, każ kamieniowi wlecieć w twoją dłoń!
  Dominika czując się jak kompletna idiotka wykrzyknęła:
  - Leć w moją dłoń!
  Kamień nie poruszył się. Wtedy dziewczyna krzyknęła z wściekłości:
  - Leć do mnie, szybko!
  A potem spadł kamyk i niczym meteoryt uderzył dziewczynę w czoło. Uderzenie było dobre, od razu urósł porządny guz, a sama Dominika straciła przytomność.
  Kilka dziewcząt, które nie zdążyły wyjść, i te, które się odwróciły, od razu wybuchły śmiechem. A ten śmiech przypominał bicie setek srebrnych dzwonków.
  Markiz nimfa rozłożyła ramiona i zauważyła:
  - Są zdolności i jakie inne! Krótko mówiąc, podnieś kamień bez zaklęć. Nie potrafi tego zrobić nawet każda początkująca nimfa czy driada.
  Nauczyciel zgodził się:
  - Tak, jest zdolna! Ale także niebezpieczne. Ten jest w stanie nie tylko zwrócić nam mężczyzn, ale także zabić samice. To jest dzika moc!
  Markiz zauważył:
  - Ta dziewczyna to diament wymagający wypolerowania!
  Dominika wstała i zerwała się na równe nogi. Głowa jej pękała, a na czole pojawił się obrzęk.
  Dziewczyna krzyknęła:
  - A kogo mam teraz zabić?
  Nauczyciel odpowiedział z wściekłością:
  - Ja! Równie dobrze mógłbyś rozwalić sobie mózg. Dobrze, że nie kazałem ci wysadzić skały!
  Dominika roześmiała się i odpowiedziała:
  - Tak, w tym przypadku byłaby to prawdziwa Hiroszima!
  Mentor driady zapytał ze zdziwieniem:
  -Co to jest Hiroszima?
  Aktorka wzruszyła ramionami, które nie były słabe, i odpowiedziała pewnie:
  - To miasto, na które zrzucono bombę atomową, w wyniku czego zginęło pięćdziesiąt tysięcy osób, a sto tysięcy zostało rannych!
  Nauczyciel gwizdnął:
  - Wow! Wow, bomba!
  Jedna z uczennic pisnęła:
  - Ta ciotka zalewa!
  A inny dodał:
  - Zamienia fiołki w twoich uszach!
  Markiz nimfa sprzeciwiła się:
  - Byłem na Ziemi nie raz i wielokrotnie wspinałem się po ich Internecie i znam Hiroszimę - to prawda. I to jest okropne, a jeszcze więcej ludzi zginęło tam i zmarło z powodu promieniowania.
  Jedna z dziewcząt pisnęła:
  - Co to jest promieniowanie?
  Dominika mruknęła, pospiesznie odpowiadając:
  - Kiedy chmura elektronów odrywa się od jądra atomu i ulega jonizacji, dochodzi do promieniowania. Nagie jądro atomu niszczy wiązania międzycząsteczkowe, a te pęknięcia powodują poważne uszkodzenia ciała, zarówno człowieka, jak i, jak sądzę, elfa.
  W odpowiedzi dziewczyny pisnęły ze strachu. Jeden z mniejszych zaćwierkał:
  - Mamo, boję się promieniowania!
  Nimfa-markiza, czyli Laska, roześmiała się i odpowiedziała:
  - Nie bój się! Ona cię tu nie dotrze !
  Dominika dowcipnie zauważyła:
  - Zostaliśmy zaatakowani przez promieniowanie,
  I gdzie teraz znaleźć schronienie...
  A tutaj masz organizację -
  Patrz, biją mnie po szyi!
  Po czym dziewczyna wzięła go i zaczęła tańczyć. A pozostałe dziewczyny zaczęły tańczyć.
  Nauczycielka pstryknęła palcami . W jej ustach pojawił się gwizdek. I jak popłynie tryl słowika. Pozostałe dziewczyny natychmiast to przyjęły i zamarły . Pojawił się kolejny mentor w surowej czarnej sukience i wydał polecenie:
  - Krok po kroku!
  Dziewczyny natychmiast ustawiły się w rzędzie wzrostu. I zaczęli maszerować, mierząc kroki i rozciągając podeszwy bosych stóp, jak żołnierze. I robili to tak, jakby marsz był im znany, jak gwardia prezydencka.
  Nauczycielka w czarnej sukni, ozdobionej szafirami, szmaragdami i jakimiś zimnymi kamieniami, wciąż nieznanymi na planecie Ziemia, rozkazał:
  - Teraz śpiewaj!
  Dziewczyny, tupiąc nagimi, opalonymi, drobnymi i zgrabnymi nogami, zapytały zgodnie:
  - O czym śpiewać?!
  Mentor odpowiedział zimnym tonem:
  - O czym śpiewaliby chłopcy, gdyby nie dotknęła ich piekielna zaraza!
  A dziewczęta-studentki śpiewały chórem i z wielką ekspresją;
  Gwiazdy migoczą w ciemnościach nocy,
  I blask srebrnego księżyca!
  Piękno marszczy swoje słodkie oczy,
  Jesteśmy z nią zaręczeni na zawsze!
  
  Karmazynowy zachód słońca był ponury,
  Ale wzejdzie jasny świt!
  I wiatr stał się wesoły, hałaśliwy,
  Żagiel statku spuchł!
  
  Moja dusza jest ciężkim kamieniem,
  Testy myśliwca czekają!
  I niech sztandar powiewa nad głową,
  Przejdźmy całą drogę do końca!
  
  Serce nie porośnie mchem ,
  Szybki lot orła!
  Choćby krew wrzała, w porywającym locie,
  Polecę jak strzała!
  
  Wierzby kłaniały mi się,
  Wszechmogący Bóg odwrócił wzrok!
  Nawet jeśli jesteś całkowicie bezpretensjonalny,
  Dodam Ci sił w walce!
  
  Przecież uczciwie służycie Ojczyźnie,
  Ale ciało jest słabe, duch jest chory!
  Nie pożałujesz, znam życie
  Nie pozwól mi zamienić się w barani róg!
  
  Zmyję grzechy minionych dni,
  Niech to, co wydarzyło się w przeszłości, odejdzie w niepamięć!
  Widzisz, gruszki dojrzewają w ogrodzie,
  Szkic zarysuje samolot!
  
  Służ Ojczyźnie ze wszystkich sił,
  Zapomnij, że na świecie jest pokój!
  Aby nie podpalić gajów,
  Niech wszystkim dobrze się z tobą żyje!
  
  Na to odpowiedziałem po prostu:
  Panie, wykopię ziemię!
  Aby dzieci śmiały się ze szczęścia,
  Abyś nie musiał godzić swoich ludzi!
  
  Przecież dobro zależy od nas,
  Każdy decyduje - wybór należy do niego!
  I od Ciebie Wszechmogące nici,
  Trzymasz wszechświat w swojej pięści!
  
  Ciebie też będziemy trzymać,
  Przecież nie można znaleźć świętszej Ojczyzny!
  Podczas fotografowania moje palce bardzo zdrętwiały,
  A nie mamy jeszcze dwudziestu lat!
  
  Zwycięstwo jest owocem nieosiągalnym;
  Dla tych, którzy są słabi, tchórzliwi i głupi!
  Ale żołnierze poradzą sobie ze wszystkimi szczytami,
  Zniesiemy ten nadmierny ciężar na pępek!
  Potem zniknęli w luksusowym pałacu smoczej akademii.
  A mentor w czerni spojrzał uważnie na Dominikę i zauważył:
  - Jesteś bardzo piękny. Zwłaszcza dla niedoskonałego rodzaju ludzkiego. To jest niesamowite!
  W odpowiedzi Dominika zaśpiewała entuzjastycznie:
  Jestem doskonałością samą w sobie
  Jestem doskonałością samą w sobie
  Od uśmiechu do gestu,
  Przede wszystkim pochwała!
  Och, co za rozkosz
  Wiedz, że jestem doskonały
  Wiedz, że jestem doskonały
  Wiedz, że jestem idealny!
  Nauczycielka w czarnej sukience spojrzała surowo na dziewczynę i zauważyła:
  - Ma niesamowitą skromność! Co za kochanie!
  Nimfa łasica zasugerowała:
  - Może powinniśmy połaskotać ją patykami po piętach?
  Nauczycielka wzruszyła ramionami i odpowiedziała niezbyt pewnie:
  - Niezły pomysł! Ale lepiej będzie zabrać ją do smoczego władcy. Zobaczymy, czy uda jej się zdać egzamin wstępny!?
  Markiz zauważył z uśmiechem:
  - Egzaminy wstępne? Nie jest to najgłupszy pomysł, ale można go zastosować już na pierwszym kursie, gdzie będzie banalnie prosty!
  Nauczyciel sprzeciwił się surowym tonem:
  - I umieścić tego dużego faceta z siedmioletnimi dziewczynkami? Tak, będą się z nią droczyć i szczypać. Tak, a ona sama może kogoś zabrać i zabić. Nie, to wcale nie jest podejście biznesowe! Starsze dziewczyny jej potrzebują i do tego musi wykazać się wysokim poziomem talentu!
  Weasel skinął głową:
  - Brzmi logicznie!
  Dominika pokręciła głową, która wyglądała jak mlecz majowy:
  - Nie zawracaj mi głowy małymi dziewczynkami.
  Nauczyciel skinął głową:
  - W takim razie przystąp do egzaminów u Pani Smoczej Mistrzyni. W takim przypadku zostaniesz przyjęty na elitarny kurs. Będziesz nawet mieszkać w osobnym, ładnym pokoju, ze srebrnym spodkiem i lejącym jabłkiem.
  Aktorka zapytała ze zdziwieniem:
  - Jak to jest ze srebrnym spodkiem?
  Mentor wyjaśnił:
  - To tak, jakbyś miał telewizję na Ziemi. Tylko, że na razie może być mniej programów. Więc co? Ty masz technologię, my mamy magię. Ale tutaj możesz zobaczyć przez spodek, jeśli masz prawdziwe magiczne umiejętności, co się dzieje.
  Dominika zapytała insynuując:
  -Czy widzisz Ziemię?
  Nauczyciel pokiwał głową na znak zgody:
  - A Ziemia może być ... Jeśli oczywiście jesteś bardzo zaawansowanym magiem. Ja też surfowałem po Internecie - fajny ludzki wynalazek. I muszę przyznać, że naprawdę umiesz strzelać. I wymyślili interesującą sieć. To nawet zaskakujące, że zwykła elektryczność bez magii jest do tego zdolna!
  Dominika wzruszyła ramionami i odpowiedziała:
  - Tak, mnie to zaskakuje! Dlaczego nie zrobisz tego dla siebie?
  Wtedy markiza nimfa odpowiedziała:
  - Postęp naukowy jest rzeczą niebezpieczną. Jeśli nasze bomby znów zaczną eksplodować, i to nie zwykłymi, ale nuklearnymi ! W ten sposób nikt nie pozostanie przy życiu, a magiczne promieniowanie jest gorsze niż normalne promieniowanie!
  Dominika gwizdnęła:
  - Oto oni ! Zdarza się.
  Uczennice krzyknęły:
  - Nie potrzebujemy kogoś takiego , to zła ciotka!
  Mentor lodowatym tonem rozkazał:
  - Chodź za mną!
  I przeniosła się. Na nogach miała specjalne sandały, które pozostawiały jej palce u stóp otwarte z przodu i pozwalały jej rzucać zaklęcia za pomocą pierścieni. Sama mentorka również wygląda młodo - ani jednej zmarszczki, nieskazitelna twarz. Widoczna jest jednak jej budowa, nie wyłaniające się miękkie rysy nastolatki, ale dorosłej kobiety o klasycznych, można nawet powiedzieć, arystokratycznych rysach. A spojrzenie jest takie trudne.
  Dominika myślała, że ma jakiś tytuł. I może nie mały.
  Poszła za nią, a markiza-nimfa podskoczyła obok niej i zaćwierkała, szczerząc zęby:
  - Jesteś wspaniałą królową. Ale guzek na czole już się zagoił, szybko wracasz do zdrowia!
  Dominika zauważyła ze śmiechem:
  Ekspander siły i hantle,
  W zdrowym ciele zdrowy duch!
  Minęli więc fontannę i siedem strumieni wystrzeliwujących dobre sto metrów w powietrze , podziwiając cudowne piękno. Dalej jest brama, przy wejściu łuczniczka i złocona zbroja.
  Powitali nową dziewczynę skinieniem głowy i tupaniem bosych, wyrzeźbionych stóp.
  Dominika zauważyła:
  -Dziewczyny mają trzy dobre cechy. Po pierwsze, że są piękne, a po drugie, że...
  A potem odpowiedź nie przyszła mi do głowy. A oto oni w budynku Akademii Smoka. Jest tu taki luksus, że nie da się go nawet porównać z Peterhofem. Oprócz złota i platyny wciąż istnieje wiele różnych metali, które nie mają analogii na planecie Ziemia. A także liczne kamienie szlachetne o najbardziej skomplikowanych i pięknych wzorach, ozdobione ozdobami, wdzięcznymi, opalizującymi pąkami kwiatowymi. Na ścianach wisi także wiele różnych portretów. Głównie elfy i elfy. Ale są też inne stworzenia. Ale prawie wszystkie twarze i postacie są młode i wybitne. Młodzi mężczyźni często pozują z nagimi piersiami. I są bardzo podobne do posągów starożytnej Grecji i Rzymu. Jest tu mnóstwo rzeczy ... I są też fontanny wychodzące zza zakrętów, które również wyglądają pięknie i gustownie.
  Widoczne są także lustra w pomarańczowych i złotych ramach, obramowane diamentami i topazami. Co samo w sobie wygląda całkiem przyzwoicie i jest też przyjemne dla oka.
  Dominika z satysfakcją zauważyła, że jej kamienny brzuszek praktycznie zniknął. I znów jest piękna i złotowłosa . A taka dziewczyna...
  Jej włosy są tak jasne, że mało kto wierzy, że nie jest farbowana. Ale to jest jej naturalny kolor. I bardzo dobrze do niej pasuje na tle brązowej opalenizny jej młodej twarzy.
  Jest dziewczyną szlachetnej krwi i od czasu do czasu podskakuje jak małpa.
  A sama akademia jest fajniejsza niż Pałac Wersalski. Więc spróbuj się do niej zbliżyć.
  Dominika wzięła go i zaśpiewała:
  Sklepienia pałaców kuszą nas,
  Wolności nigdy nie zastąpi!
  Wolności nigdy nie zastąpi!
  A jej bose palce podniosły z podłogi diamentowy kamyk i rzuciły go wyżej. Przeleciał obok, ale nimfa strzeliła palcami i diament wylądował w jej otwartej dłoni.
  Dominika zauważyła:
  - Zrobiłeś to sprytnie!
  Łasica zaćwierkała:
  Bardziej zwinny niż makak
  Twardszy niż wół...
  A zmysł węchu jest jak u psa,
  A oko jest jak oko orła!
  Mentor zauważył surowym tonem:
  - Teraz pójdziemy na dół .
  Dominika wyjąkała:
  - A może wręcz przeciwnie, lepiej wstać?
  Potrząsnęła głową:
  - Poniżej znajduje się podziemny stadion. Tam pokażesz swoje umiejętności, jeśli chcesz dostać się do elity!
  Aktorka nieśmiało zapytała:
  - A co jeśli nie zdam egzaminów?
  Nauczyciel powiedział surowo:
  - A wtedy zostaniesz niewolnikiem. Grałeś niewolników w filmach i wiesz, co to jest?
  Dominika roześmiała się i odpowiedziała:
  - Dziś dziewczyna jest nagą niewolnicą,
  A jutro jest po prostu fajną boginią!
  I rzeczywiście zaczęła się dobrze bawić i bez żadnych trudności.
  Zaczęli więc schodzić po marmurowych schodach. I to było jak zejście do piekła.
  Dominika pamiętała, jak grała w filmach czarownicę. Podnoszono ją na łańcuchu, z rękami przywiązanymi z tyłu do sufitu. I to naprawdę bolało. I zwęża żyły. Opalone, muskularne ciało dziewczyny pokryte jest potem z bólu i napięcia. A potem łańcuch zostaje zwolniony. A ona na chwilę czuje ulgę i zbiega na dół. A na podłodze panuje napięcie.
  A Dominika krzyczy z piekielnego bólu stawów i ramion. Tak, musisz to poczuć.
  grymas na twarzy dziewczyny , zauważyła:
  - Nie musisz być niewolnikiem. Równie dobrze możesz zostać uczniem w grupie juniorów.
  Dominika zachichotała i zauważyła, śpiewając i kpiąc z siebie, dorosłej dziewczyny, a przy tym aktorki:
  Pierwsza równiarka, pierwsza równiarka,
  Dziś jest Twoje święto...
  To wspaniały i pełen wrażeń czas,
  Pierwsze spotkanie ze szkołą!
  Łaska zauważyła:
  - Nie śmieszne! Nigdy nie marzyliście o naszych zdolnościach magicznych!
  Dominika odpowiedziała agresywnie:
  - Czy marzyłeś kiedyś o naszych osiągnięciach technologicznych? Jedna bomba wodorowa wyłączy całą twoją magię.
  Mentor w czerni zauważył:
  - Nie ma co się przechwalać . To nie jest właściwe!
  Dominika odpowiedziała:
  - To nie jest przechwalanie się, ale stwierdzenie faktów. Bomba wodorowa o mocy stu megaton jest w stanie zniszczyć całe życie w promieniu stu kilometrów. Czy możesz sobie wyobrazić, co to jest?
  Nimfa potwierdzona:
  - Ona nie kłamie! Ludzie rzeczywiście mają taką fantastycznie niszczycielską broń. A co najważniejsze, istnieją również rakiety zdolne do dostarczenia go do celu.
  Nauczycielka wymamrotała przez zęby:
  - Szkoda, że zaraza nękająca ludzi nie dotknęła Ziemi. Agresywni mężczyźni tacy jak twój nie zasługują na życie!
  Dominika nie protestowała, kiwając głową:
  - Czasem też myślę, że tak jest.
  Nimfa zauważyła:
  - Ludzie też są różni. Nie myśl, że wszyscy są źli. Chociaż, których ludzi jest więcej, złych czy dobrych, na pierwszy rzut oka nie da się tego stwierdzić!
  Dominika zauważyła z uśmiechem, który wyglądał na bardzo smutny:
  - Jeśli oglądasz telewizję centralną, być może jest więcej złych . Albo nawet bardzo złe!
  Nimfa potwierdzona:
  - To jest ksenofobia! Kiedy nienawiść wzrasta do wszystkiego, co nie jest do ciebie podobne. Ale nie należy tego brać za przykład.
  Dominika zauważyła:
  - Dobra, nie rozmawiajmy o polityce. Moim celem jest ocalenie wszystkich przedstawicieli silniejszej płci na planecie ... To znaczy w waszym wszechświecie. A to coś więcej niż planeta!
  Weasel grzecznie odpowiedział:
  - To nie jest planeta, nawet duża, ale nie jest to też całkiem wszechświat. To coś pomiędzy bardzo dużą planetą a wszechświatem. Ale wolałbym nie wchodzić w chwasty...
  Mentorka potrząsnęła charakterystycznymi uszami, które wystawały spod włosów i powiedziała:
  - W każdym razie nie tylko my, ale są też inne akademie smoków i nie-smoków, które szukają sposobów na uratowanie samców i, jeśli to możliwe, na ich powrót.
  Dominika pisnęła:
  - Tonący chwyta się słomek! A to naprawdę cegła...
  Markiz nimfa zasugerowała:
  - Może powinieneś lepiej śpiewać, zejście jest dość długie!
  Aktorka skinęła głową:
  - Tak, zgadzam się , jest jeszcze fajniej niż w metrze!
  A Dominika kiwnęła głową, która mieniła się złotem i zaśpiewała:
  Na wojnie nie ma wieku ani wzrostu,
  Ona sprawia, że dziewczęta i chłopcy są równi!
  Ci, którzy nie chcą błogości w ciszy,
  Kto chce polecieć jeszcze wyżej!
  
  Tniemy, strzelamy i tniemy,
  Dla nas jest wiara - służba Ojczyźnie!
  Oczywiście lepiej służyć jako miecz,
  Aby zdecydowanie wygrać bitwę!
  
  Co jeszcze jest ważniejsze dla naszych żon?
  Oczywiście zabierz go nie tylko na łóżko!
  Jesteś mężem orła, a nie żałosnym wróblem,
  Starajmy się, aby nasze domy nie spłonęły!
  
  To zacięta walka, widzimy, że nadchodzi,
  Horda płynie, mas nie da się zliczyć!
  Ale kowale wykuli mocną tarczę,
  Ryk i złe grzmoty nie przestraszą nas!
  
  I zjednoczyliśmy się, legionie,
  Włócznie trzymane są mocno w rękach potężnych!
  Bądź wrogiem przynajmniej mistrzem w zagładzie,
  Groby czekają, a nie medale w pępku!
  
  Zderzyliśmy się , ale dziewczyny śmierdzą,
  Miecze w dłoniach błyszczą jak błyskawice!
  Takie silne dziewczyny, twardy wygląd,
  Ku zazdrości nawet gwiazd Jedi !
  
  myśleli orkowie, stworzenia i królowie ?
  Ale teraz "niedźwiedzie" biegają!
  Jesteśmy świętymi wojownikami Rusi,
  Każdy wojownik, dziewczyna lub facet!
  
  Wypędzamy ich i nie bierzemy jeńców,
  Wolni ludzie nie powinni produkować nieszczęśliwych niewolników!
  Zajęliśmy się kudłatą wroną,
  Interesy ojczyzny są ważniejsze od prywatnych!
  Tak, piosenka nie jest słaba, a głos wojownika jest wspaniały.
  Zejście dobiegło końca i teraz trzy dziewczyny różnych gatunków: mentorka elfów, nimfa markiza i wpadający człowiek, znalazły się na terenie dużego podziemnego stadionu, nie gorszego od Łużników, a może nawet wyższego.
  Miał mnóstwo najróżniejszych urządzeń, wysoki sufit i trybuny dla setek tysięcy widzów oraz krzesła haftowane aksamitem, perłami, złotem, a nawet dla najdroższych gości diamentami i innymi kamieniami.
  Jednocześnie było prawie pusto . To prawda, że \u200b\u200bpośrodku znajdowała się sama Wielka Mistrzyni i szefowa akademii, Smocza Księżna de Montserrat.
  Bardzo piękna kobieta o siedmiu głowach, pomalowana na wszystkie kolory tęczy. I wygląda to tak pięknie, po prostu niesamowicie, zwłaszcza jeśli widzisz to w rzeczywistości, a nie w filmie.
  Dominika zaśpiewała nie na miejscu:
  Wysokie niebo, odległe odległości,
  Posłuchajcie piosenki o odważnych Akmale ...
  On jest złym smokiem, wybawił ziemię,
  I ten rycerz opuścił światło nieba!
  Znów zaśpiewane zostaną piosenki...
  Tutaj Smocza Księżna de Montserrat przerwała groźnym głosem, niczym trąby Jerycha:
  - Widzę, że jesteś bardzo bezczelną dziewczyną z językiem, który z łatwością mógłby zwinąć się w długą pętlę wokół twojej ludzkiej szyi.
  Dominika odpowiedziała z niewinnym uśmiechem:
  - Nie chciałem cię urazić. Po prostu bardzo kocham śpiewać. A Akmal to po prostu chłopiec z bajki, bohater filmu z filmu dla dzieci. Nie traktuj tego zbyt poważnie!
  Siedmiogłowa samica smoka, wielkości ok dobry dwumiejscowy samolot szturmowy, roześmiała się i zauważyła, a wszystkie siedem jej głów mówiło jednocześnie, jakby tworzyły jedną całość, pomimo różnych mózgów:
  - A ty jesteś dowcipny i odważny, a jednocześnie zaradny. Umiesz przynajmniej zająć się magią?
  W odpowiedzi Dominika zaśpiewała komiczną piosenkę:
  Dar nauczycieli,
  Spędzali ze mną czas...
  Cierpiał ze mną za darmo -
  Najbardziej zręczny mag!
  
  Mądrzy nauczyciele
  Słuchałem nieuważnie...
  Wszystko, o co mnie nie proszono
  Udało mi się to jakoś!
  . ROZDZIAŁ nr 5.
  Do obrócenia ciężkiego koła ponownie przydzielono chłopca-niewolnika i byłego księcia Ojnomausa. Dziecko w wieku około jedenastu, dwunastu lat, pokonując zmęczenie i opierając bose stopy na ostrych kamieniach, mielało ziarno. Dwie elfy uderzyły, w mniej więcej równych odstępach, w nagie, muskularne plecy chłopca. W jakiś sposób ta niewolnicza egzystencja zapewniła wytchnienie od zamienienia się w kamień. Jednak młodym chłopcom-niewolnikom nie należy pozwalać na odpoczynek i należy ich uderzać ostro i dość mocno.
  I tak dalej, aż zupełnie wyczerpany chłopiec-niewolnik zasypia. A potem znów go wychowują, karmią, żeby nie umarł z głodu i miał siłę do pracy. I znowu wykorzystują.
  To daje życie, ale bardzo bolesne. Jak cholera za życia, tyle że ciało jest młode i zdrowe, myśli są w głowie, a świadomość jasna. Ale to czyni tę sytuację jeszcze bardziej upokarzającą i bolesną. Aby choć trochę odwrócić myśli od bólu i zmęczenia, dawny książę, a obecnie chłopiec-niewolnik Oenomaus, użył swojej wyobraźni;
  Załoga piratów na bojowych smokach przeczesuje chmury w poszukiwaniu ofiary. Przystojny, muskularny młody elf Oenomaus w eleganckim garniturze, w butach błyszczących szkarłatnym lakierem i z diamentowymi ostrogami, kontroluje swojego trójgłowego potwora. A resztę zespołu tworzą niesamowite dziewczyny. Są muskularni, opaleni, boso, a całe ich ubranie przypomina naszyjniki z drogich kamieni na piersiach i biodrach. I wszyscy oczywiście są tylko modelkami z jasnymi włosami. Dosiadali smoków, które były nieco mniejsze i miały tylko jedną głowę.
  Cóż, oczywiście, jest mężczyzną, płci silniejszej, a jego zespół tworzą przedstawiciele płci pięknej. I nie potrzebuje innych mężczyzn.
  Zatem tylko kapitan ma buty, a jego rozkoszni podwładni potrafią w bitwie swoimi bosymi, wdzięcznymi stopami dokonać rzeczy, których nie da się opowiedzieć w bajce ani opisać piórem! Piękności potrafią rzucać materiałami wybuchowymi ze śmiercionośną siłą, a także rzucać sztyletem, bumerangiem lub trującą igłą.
  Ojnomaos, młody książę, śpiewał z zachwytem i radością:
  Bogacz oczywiście będzie się śmiał,
  Potrząśnij mamoną, pełnym brzuchem!
  A naszym przeznaczeniem jest umrzeć z bólu,
  Nad wszystkimi czuwa śmierć, stara kobieta z kosą!
  
  A my chcemy biegać po trawie,
  W końcu wciąż jesteśmy w zasadzie tylko dziećmi!
  Ale chłopiec poczuje podwójną niewolę,
  W żadnym więzieniu na świecie nie ma wolności!
  
  Musimy walczyć, taki jest los,
  Zabij towarzysza, jeśli musisz zabić brata!
  Nie ma sensu modlić się do Wszechmogącego,
  Za czyje grzechy niewolnicy ponoszą odpłatę?
  
  Jest krew na arenie i brud w lochach,
  Szczury ugryzły moje bose stopy!
  Chciwy książę dokucza swoją byczą stopą,
  Jego samego należy odesłać!
  
  Aby przetrwać, musisz zabić,
  Cierpisz zarówno w duszy, jak i w śmiertelnym ciele!
  Szlachta ucztuje na trupach biedy,
  Smród ustał, pozostało tylko uderzenie kredą!
  
  Ale mimo to ducha woli nie da się złamać,
  Ojczyzna żyje w myślach chłopca!
  Armia nadejdzie do elfów z nadużyciami,
  Wyrzucimy bogatych za ich czyny !
  
  Wtedy worek z pieniędzmi będzie się trząsł ,
   Kto wycisnął soki z Ojczyzny!
  Aby wygrać, potrzebujemy bystrego umysłu,
  A jeśli jesteś tchórzem, nawet bogowie są bezsilni!
  
  Oto zamach miecza, głowa odleciała,
  Kat nagle stał się ofiarą!
  Jak diabeł nagle uciekł z kotła,
  Tak więc gniew zostaje wyrzucony z wielkiego serca!
  
  Nie ma co myśleć, elfy światła są słabe,
  Nasz naród nie kłaniał się nikomu!
  przybysza z piekła rodem ,
  A my jesteśmy na tyle mili, że możemy pić herbatę ze spodka!
  Piękna piosenka, a jego zespół smoków jest wspaniały. Unosząca się więc po prawej stronie elfka o miedzianoczerwonych włosach powiewających na wietrze niczym proletariacki sztandar wykrzyknęła:
  - Czas zacząć poważnieć, och książę piratów powietrznych!
  Enomai skinął głową z uśmiechem:
  - Z pewnością! Po to się urodziliśmy!
  Dziewczyny śpiewały chórem, unisono, podskakując i bawiąc się swoimi silnymi ciałami, wyrzeźbionymi z rozwiniętych mięśni:
  Jesteśmy biedni, jesteśmy biednymi piratami,
  Bardzo, bardzo nam przykro...
  Umieściliśmy w niebie dzbany na karawele,
  Ale dlatego, że nie zaszczepili w nas moralności!
  A wojownicy śpiewali z jeszcze większą radością i podekscytowaniem, a ich głosy przypominały donośne tryle słowika:
  Piraci nie potrzebują nauki
  I jasne jest dlaczego...
  Mamy nogi i ręce,
  Ale my nie potrzebujemy naszych głów!
  W tej chwili dziewczyna o żółtofioletowych włosach zagwizdała przenikliwie:
  - Ofiara naprzód! Po prawej stronie jest cały galeon powietrzny!
  Dziewczyny zaśpiewały chórem:
  Ech mamo , za oceanem, eh ma , smoki w szachu,
  Ech mamo , spójrz na bajeczne bogactwo...
  Nie obchodzą nas prawa, budujemy nowy porządek,
  Umrzeć słabym i głupim pod mieczami!
  Książę Oenomaus rozkazał:
  - Cóż, dziewczyny, jeśli naszym przeznaczeniem jest rabować, to będziemy rabować!
  A potem całe stado smoków rzuciło się do ataku. Pospieszyli do celu.
  Galeon był dużym i pięknym statkiem. Pomimo dużej wagi i obładowanej najróżniejszymi towarami, dzięki magii unosił się gładko w atmosferze. I wiatr rozwiał żagle tego galeonu.
  Enomai zauważył, że żagle statku miały bardzo jasne i piękne wzory. I to, powiedzmy, jest bardzo fajne . Zwłaszcza, gdy pojawiło się wschodzące słońce.
  Z galeonu zauważyli stado piratów kontrolujących wyszkolone smoki. I zespół zaczął się tym przejmować. Tam także większość stanowią piękne dziewczyny w tunikach i chłopcy-niewolnicy. Byli tylko w kąpielówkach, tylko kilku młodych niewolników miało na kostkach i nadgarstkach złote i srebrne bransoletki.
  Wojownicze dziewczęta były ozdobione bardziej bogato. Ale też boso, jak chłopcy w wieku od dwunastu do czternastu lat, muskularni, piękni, ale z niewolniczymi piętnami na piersi i ramionach.
  Tylko jedna wojowniczka miała na nogach eleganckie buty. Podobno to ona jest tutaj najważniejsza i jest kapitanem. Taka piękna blondynka z włosami, które wyglądały, jakby były posypane złotym pudrem.
  I jaką ma śliczną twarz. A ciało pokryte jest zbroją odlaną z platyny, szafirów, szmaragdów, topazów, rubinów, agatów i diamentów. Co więcej, kamienie szlachetne ułożone są w wspaniałą dekorację o najpiękniejszych kolorach. Są tu róże, tulipany, chabry, niezapominajki, mimozy, piwonie i wiele innych.
  Na jej luksusowej zbroi wszystkie kwiaty są różne i żaden się nie powtarza.
  Książę piracki Ojnomaos poczuł w sobie przypływ jasnych uczuć i zagruchał:
  - Cóż, czy naprawdę można okaleczyć i zabić takie piękno! Nie mogę znieść takiego grzechu na duszy.
  Ognisto rudowłosy partner zauważył:
  - Ale właśnie dlatego jesteśmy piratami! W końcu... nie da się piracić bez grzechu.
  Inny zauważył z uśmiechem:
  Tak, naprawdę trudno jest zabić bliskich,
  W końcu elf , wierz mi, urodził się dla szczęścia...
  Ale jeśli jesteś piratem, ostrze jest matką,
  Bez krwi, deszczu i wiecznej złej pogody!
  Rudowłosa zauważyła również:
  - To oczywiście piękne dziewczyny i chłopcy, ale nie są to elfy z naszego gatunku, ale z rasy ludzkiej! Spójrz, wielki , na kształt ich uszu.
  Oenomai był zaskoczony:
  - Czy ludzie są tak piękni i młodzi?
  Wojownik ognia skinął głową:
  - Otóż to! Za pomocą magii otrzymali wieczną młodość. A teraz ci chłopcy utknęli we wczesnych latach nastoletnich.
  Teraz zawsze będą młodzi i uległi.
  Młody książę śpiewał:
  Wszystkie elfy, ludzie na planecie,
  Zawsze powinniśmy być przyjaciółmi...
  Dzieci powinny zawsze się śmiać.
  I żyj w spokojnym świecie!
  Dzieci powinny się śmiać
  Dzieci powinny się śmiać
  Dzieci powinny się śmiać -
  I żyj w spokojnym świecie!
  Blond elfka zaproponowała:
  - Jest opcja! Najlepszy zawodnik z ich strony i najlepszy lub najlepszy z naszej strony będzie walczył. W przypadku zwycięstwa dzielą się z nami łupami, a w przypadku porażki przegranym wojownikiem staje się . albo niewolnik, albo trup!
  Oenomaus zauważył:
  - To logiczne! Jestem gotowy do walki!
  Dziewczyny na smokach otoczyły galeon. Są szybsze; ogromny statek po prostu nie byłby w stanie uciec przed zwinnym stadem.
  Ale galeon miał broń. I zaczęli nimi kierować, a nawet knoty zaczęły dymić.
  Ojnomaos rzekł grzmiącym głosem:
  - Proponuję pojedynek! Zgodnie ze zwyczajem piratów powietrznych. Jeden wojownik z twojej strony i jeden z naszej. Oddasz połowę swojego ładunku zwycięzcy. A w przypadku porażki zrób z przegranym co chcesz . Nie będziemy Ci przeszkadzać.
  Kapitan dziewczyna w cennej zbroi w kwiaty odpowiedziała:
  - Świetnie! Podejmujemy to wyzwanie! Będę walczyć! A ty nominujesz kogo chcesz!
  Elfi Książę Oenomaus stwierdził stanowczo:
  - Jestem jedynym przedstawicielem silniejszej płci wśród Was. Więc muszę walczyć!
  Rudowłosa asystentka powiedziała agresywnie:
  - Nie jestem gorszym wojownikiem! Chcę walczyć!
  I potrząsnęła bosą, elegancką, bardzo zwinną nogą, która jest ruchliwa jak ciało kobry.
  Młody wojownik sprzeciwił się:
  - Jesteśmy kapitanami, będziemy walczyć!
  Dziewczyna w cennej zbroi skinęła głową i powiedziała z uśmiechem:
  - Markiza de Diana, do usług!
  Młody elf odpowiedział pewnie:
  - Książę Ojnomausie! Gotowy do bitwy!
  I bardzo zręcznie młody wojownik wskoczył na pokład i wyciągnął swój długi, cienki miecz.
  Lady de Diana również wyciągnęła miecz i zapytała z uśmiechem:
  - Dlaczego książę nagle stał się krwiożerczym piratem?
  Oenomaus odpowiedział stanowczo:
  - To długa historia. Ale nie jestem krwiożerczym piratem, ale szlachetnym! A to robi różnicę.
  Markiz odpowiedział z uśmiechem:
  - Nie zabiję cię, będziesz moim osobistym niewolnikiem i więźniem. Sprawię, że będziesz lizał językiem bose podeszwy moich stóp i tym samym sprawisz mi przyjemność!
  Ojnomaos roześmiał się i odpowiedział:
  też cię nie zabiję ! I nawet miło jest łaskotać takie stopy językiem. Ale chociaż jesteś poważnym wojownikiem, nie będziesz czekać na moją porażkę!
  Diana uśmiechnęła się szerzej , pokazując swoje duże zęby, i odpowiedziała:
  - Zobaczmy! Nie tylko ja, ale także inne dziewczyny będą cię ujeżdżać w niewoli. A my będziemy cię torturować i pobić na śmierć. Zobaczmy, jak się uśmiechniesz w tym przypadku!
  W odpowiedzi piracki książę zaśpiewał:
  Nie poddawaj się, nie poddawaj się, nie poddawaj się
  W walce z koszmarnym potworem nie bądź nieśmiały...
  Uśmiechnij się, uśmiechnij się, uśmiechnij się -
  Wiedz, że wszystko wygląda świetnie i OK !
  Markiz pokiwał głową z bardzo zadowolonym wyrazem twarzy:
  - Jesteś wesołym młodym człowiekiem! Byłbyś świetnym błaznem. Może nawet oddam cię królowej. I będzie śmiesznie!
  Ojnomaos odpowiedział ze złością:
  - Dość bezczynności. Walczmy!
  Dziewczyna w zbroi zeskoczyła z podłogi baterii i zaatakowała swojego odpowiednika. Oenomaus spotkał ją, odparował ciosy, a nawet odpowiedział, niemal odcinając piękności ucho. Odskoczyła i z panterkowym uśmiechem zauważyła:
  - I nie jesteś zły. Myślałam, że jesteś księciem, tak jak ja byłam zakonnicą!
  Dziewczyna jednak nie jest elfką, ma ludzkie ucho. Ale Oenomaus jest elfem. Ludzie i elfy mają wspólne dzieci - mieszańców . Ale zwykle nazywa się ich draniami . I tak naprawdę nie lubią ich obu.
  Markizowa dziewczyna zaatakowała ponownie. Wykonywała skomplikowane kombinacje mieczami. A jej ostrze zamigotało, podskoczyło i wirowało ponownie, jak skrzydła młyna podczas huraganu. I zaatakowała.
  Książę, który nie bez powodu był spadkobiercą ogromnego imperium, zadał jej mocny cios w pierś. I przebił zbroję. Nawet popłynęła krew. I było jasne, że dziewczyna została ranna.
  Cofnęła się i syknęła:
  - Niebezpieczny potwór!
  Edmond odpowiedział z protekcjonalnym uśmiechem:
  "Może i jestem potworem, ale daleko mi do chłopca!"
  Diana roześmiała się i zaatakowała ponownie. Chociaż kapała z niej szkarłatna krew. I rozłożyła się po pokładzie.
  Rudowłosa królowa zauważyła:
  - Od razu odciąłbym jej głowę! Nie ciągnąłbym za dudy.
  Kapitan markizy syknął:
  - A ja mogę dać ci taką możliwość!
  Oenomaus odpowiedział, uderzając wojownika mieczem pod rękę i przecinając jej ścięgno. Wypuściła broń z prawej ręki, ale natychmiast podniosła ją w lewej. I uśmiechnęła się mięsożernie, jakby była panią sytuacji w tym pojedynku.
  Młody człowiek zauważył:
  - Jesteś odważną dziewczyną! Ale wtedy zostajesz zraniony. Lepiej się poddaj!
  Diana wykrzyknęła:
  - Umrzemy, ale nie poddamy się!
  Rudowłosy piracki wojownik zaćwierkał:
  Trzeba nas szanować, bać się nas,
  Wyczyny piratek nie mają końca...
  Elfy światła zawsze wiedziały jak walczyć,
  A planeta szaleje za nami!
  A w odpowiedzi śmiech, tak opalizujący i dźwięczny. Wszystko wyglądało tak fajnie i z uczuciem.
  I Diana zaatakowała ponownie. Lewą ręką postępowała nie gorzej niż prawą. I to były całkiem piękne, takie pełne gracji ruchy. Ponadto kapitan markizy zdjął buty, a jej małe, zgrabne stopy stały się bose. A to zwiększało jej zręczność.
  Oenomaus zauważył:
  - A boso Ci pasuje, droga piękności!
  Diana syknęła:
  - Będziesz całować moje nagie pięty!
  Walka była bardzo agresywna. Markiz zaatakował z dziką wściekłością i wymachiwał bronią, jakby był damskim wachlarzem. A to okazało się niezwykle piękne. A potem czubkiem podrapał Oenomausa po gładkim, bezwłosym, różowym policzku elfa.
  Młody człowiek zauważył:
  - Jesteś dobry!
  Diana skinęła głową:
  - Tak, wszystko w porządku! I znowu swing i twist.
  Rudowłosy pirat krzyknął:
  - Uderz ją! Zabij ją!
  Ojnomaos odpowiedział z uśmiechem:
  - A co z przykazaniem Wszechmogącego - nie zabijaj?
  Ognista dziewczyna odpowiedziała:
  - Dosłownie - nie popełniaj złego morderstwa!
  Książę piratów mruknął:
  - Czyli można popełnić dobre morderstwo?
  Rudowłosa dziewczyna potwierdziła:
  - To nawet niemożliwe, ale konieczne!
  Tymczasem ranna kapitanka próbowała ponownie zaatakować i spisał się bardzo dobrze. I podrapała Oenomaię po ramieniu i ramieniu.
  Diana ryknęła:
  - Będziesz się źle czuć! Zabiję cię, szczeniaku!
  W odpowiedzi Oenomaus śpiewał, odpierając ataki;
  Znamy nieśmiertelną chwałę w bitwach,
  Nie znając strachu, siekaj odważnie!
  Niech miecz pomoże nam w wielkich osiągnięciach,
  Pokonaj wroga - nic innego się nie liczy!
  
  Płyniemy po morzu, nie mając żadnych wątpliwości,
  Pirat i burza, huragan nie jest przeszkodą!
  Pamięć pozostanie w sercach pokoleń,
  Wróg został pokonany - oto cała nagroda!
  
  Piękno obdarzy Cię miłością namiętną,
  A jutro kat czeka na szafot!
  Łączenie życia z obstrukcją jest niebezpieczne,
  Fortuna rzuca kostką w kapryśny sposób!
  I przy ostatnim słowie książę piracki ciął mieczem rękę markizy, a broń wypadła z jej bladej dłoni.
  Diana uśmiechnęła się i podskoczyła, celując bosym obcasem w podbródek Oenomai. A dziewczyna chodziła swobodnie. Młody mężczyzna podniósł ją, a następnie rzucił na ziemię. Diana upadła na pokład i była oszołomiona. Naprawdę próbowała podskoczyć, ale czubek buta trafił ją w podbródek, a dziewczyna całkowicie zemdlała od potężnego ciosu.
  Ojnomaos podniósł ręce i zawołał:
  - Zwycięstwo!
  Przez grupę dziewcząt i bosych chłopców przeszedł grzmot. A wojownicy ze swoimi niewolnikami wyzywająco uklękli.
  Rudowłosy wojownik zauważył:
  - Jakoś okazało się to bardzo proste! Myślałam, że będzie trudniej.
  Ojnomaus mruknął:
  - Indyk pomyślał i wylądował w zupie!
  Dziewczyna roześmiała się i zauważyła z chichotem:
  Nie pogardzaj elfami
  Przyjdzie czas, sam zrozumiesz...
  Gwiżdżą jak kule w twoją skroń,
  A dziewczyna biegnie do bitwy zupełnie boso !
  Rudowłosa zaproponowała:
  - Bijmy chłopców-niewolników kijami po bosych piętach. Myślę, że im się spodoba!
  Ojnomaus mrugnął i zauważył:
  - Myślisz, że im się to spodoba? Chociaż szorstkie podeszwy chłopców prawdopodobnie nie są tak wrażliwe na ból spowodowany kijem.
  Rudowłosy pirat zauważył:
  - Najważniejsze, że nam się podoba! Złodzieje tacy jak my uważają, że torturowanie pięknych chłopców jest bardzo przyjemne!
  Piękna dziewczyna w eleganckiej tunice i biżuterii na nadgarstkach i kostkach zagruchała:
  - Jestem gotowy, jako asystent markizy, kontynuować walkę! I dostarcz drugą połowę łupów!
  Ognisty pirat warknął:
  - Ona jest moja! Będę z nią walczyć! To jest jasne.
  Enomai skinął głową, zgadzając się:
  - Logiczne! To nie wszystko, co mogę zabrać sama. Nawet jeśli jestem dla Ciebie najważniejsza.
  Rudowłosy wojownik sprzeciwił się:
  - Nie ma wodza wśród równych. A ja proponuję walkę bez broni.
  Wojownik w tunice zauważył:
  - Bez broni? Nie boisz się, elfie?
  Ognisty pirat odpowiedział zdecydowanie:
  - Nie idź do lasu, żeby bać się wilków!
  Dziewczyna w tunice, ta urocza miodowa blondynka, zapytała łagodnym tonem:
  - Niech zaśpiewa dla nas czarujący młodzieniec. Myślę, że coś lirycznego, a inne dziewczyny będą mnie wspierać.
  Piękności po obu stronach zaćwierkały zgodnie:
  - Powitanie! Chcemy, aby Twoje piosenki były na szczycie naszych płuc!
  Ojnomaus zaśpiewał z uśmiechem:
  Pamiętam, jak teraz, promiennie jasna twarz,
  To spojrzenie przeszyło moje serce jak sztylet!
  Spłonąłem w strumieniach ognistego wiatru,
  Po prostu milczałeś w odpowiedzi!
  
  Twój głos, jaki piękny i czysty,
  Wierzę w niekończący się wodospad Twoich pieszczot!
  Nie potrzebuję nienawistnego życia bez ciebie,
  A teraz oświeci mnie wieczny promień!
  
  Jesteś boginią bezgranicznej miłości,
  Ocean pełen cudownego światła!
  Zerwij lodowe kajdany, żartując,
  Bez ciebie nie zobaczę świtu!
  
  Twoja twarz jaśnieje jak słońce w górze,
  Nie ma piękniejszych postaci we wszechświecie!
  Uczucie namiętności ogarnia jak huragan,
  Bycie z tobą na zawsze to szczęście!
  
  Ból w duszy szaleje jak burza,
  A ogień w mojej piersi płonie bezlitośnie!
  Kocham Cię, Ty odwzajemniasz się dumnie,
  Lód na kawałki łamie ci serce!
  
  Pomiędzy światłami bezkresnego, gwiaździstego oceanu,
  Ty i ja szybowaliśmy po niebie jak orły!
  I twoje usta, błyszczące rubinami,
  coś czule i namiętnie!
  A oklaski są takie, że piękności po prostu dławią się z zachwytu. Ale w tym momencie jedna z dziewcząt krzyknęła:
  - Nadchodzą tu dwie fregaty bojowe!
  Oenomaus zauważył ze smutnym uśmiechem:
  - Cóż, czy właśnie tego chciałeś? Potrzebowałeś ciekawej walki? Więc dostaniesz to!
  Rudowłosa zauważyła ze złością:
  - Wezwali ich! Krążowniki z żołnierzami. A teraz nie ujdą ci na sucho same ciosy w bose pięty!
  Dziewczyna patrząca przez lornetkę zauważyła:
  - Na statkach są orki. A to oznacza, że czeka nas poważny test.
  Oenomaus logicznie zauważył:
  - Ale możemy zabijać naszych wrogów bez szkody dla naszego sumienia. Kiedy dotykasz pięknych wojowników, twoje serce dosłownie krwawi!
  Zielonowłosa dziewczyna zauważyła:
  - Nasze smoki są szybsze niż fregaty. Być może będziemy mieli czas na wyjazd!
  Książę piratów powiedział stanowczo:
  - W naszym słowniku nie ma takiego słowa jak ucieczka!
  A pirackie dziewczyny śpiewały z wściekłością, gotowe na bitwę na śmierć i życie;
  Żyjemy w świecie pełnym rozłąki, smutku...
  Co powinien zrobić żołnierz, gdy jest samotny ?
  Bogowie słusznie, okrutnie zdecydowali za nas -
  Ten facet siwieje na skroniach!
  
  Wszechświat jest tak okrutny w miłości,
  Łzy rozstania płynęły kaskadą...
  Współczucie zniknęło bez śladu, jak sen,
  A życie stało się jak kamień pozbawiony miękkości!
  
  Na pustyni jest zimno, a lód płonie od gorąca,
  Jak zardzewiały łańcuch otula moje serce!
  A deszcz rozstania uderza jak ułamki w dach -
  Kieszenie są puste, zostaje tylko miedź!
  
  Ale wiara w wyczyn wojownika inspiruje,
  Jak wiecie, Wszechmogący Bóg złożył stanowcze ślubowanie!
  I będzie dla nas jak liście w ciepłym maju,
  Kiedy kiełkujemy, spotykamy świt!
  
  Chcesz uszczęśliwić planetę?
  Aby każdy z nas śpiewał wspaniale jak słowik?
  Wtedy najsłodszy miód stał się zbiorem lipy -
  W duszy gigantów połóżmy kres kłamstwom !
  
  Nie ma co oszukiwać Boga, uwierz mi,
  On doskonale widzi, który z nas jest tchórzem i prostakiem !
  Nadaj sens Pana ofierze,
  Nic dziwnego, że jest napisane: "Odpłacę wam!"
  
  złapała nas w Internecie ,
  Nikt nie wie, gdzie kończą się morderstwa.
  Judasz wisi na zgniłej osice -
  A dla wierzących - korona laurowa!
  
  Każdy człowiek może stać się lepszy
  Nasz wybór jest świadomy - dążenie do Chrystusa.
  Czasem jednak pojawiają się kałuże krwi,
  Przynajmniej jest obietnica - przyjdę wkrótce!
  
  O świecie, ile masz w sobie przemocy,
  Jakbyśmy nie mogli żyć spokojnie !
  Żona opłakiwała trumnę żołnierza,
  Jak cienka jest krucha nić życia!
  
  Przelewanie krwi nie jest naszym powołaniem -
  Chcę kochać, dać Ojczyźnie raj!
  Dlaczego jest to kara dla nas wszystkich?
  Odpowiedź: rozdaj całe swoje bogactwo biednym!
  
  Za pieniądze nie można kupić zbawienia,
  Bo dla Boga nie ma ceny za złoto!
  A w kościele kłaniacie się w niedzielę,
  Stać się skrzydlatymi jak orły!
  
  I nadejdzie czas - nadejdzie Królestwo Boże,
  Skończy się zła i drapieżna ciemność!
  Duchowość zginie, przeklęta niewola,
  A kraj stanie się wielkością szczęścia!
  Po tak inspirującej piosence dziewczyny-piraci na smokach zabrali się i ruszyli szturmować duże fregaty, które były pełne orków - śmierdzących i włochatych niedźwiedzi.
  Dziewcząt było mniej niż paskudnych stworzeń, ale były one znacznie zwinniejsze i zręczniejsze.
  A potem dziewczyny, które były na statku handlowym, również weszły do bitwy po stronie piratów. A także chłopcy-niewolnicy rzucili się na demontaż broni. To wzruszająca jedność ludzi i elfów przeciwko ich odwiecznym historycznym wrogom - orkom.
  Oenomaus również przyłączył się do bitwy. Młody człowiek machnął dwoma mieczami na raz, napędzając młyn, odcinając głowy orkom. Walczył z wściekłością lwa.
  A obok niego rudowłosa . Bosa pięta dziewczyny uderzyła orka w brodę i złamała mu szczękę. I wtedy ork upadł, a rogi uderzyły go w brzuch. A była to zacięta walka.
  Oenomaus walczy dzielnie. Tutaj dzierży motyla swoimi mieczami jak wachlarz i odcina głowy, które toczą się jak kapusta.
  Młody książę śpiewał z entuzjazmem, ukazując cuda bohaterstwa:
  Jeśli twoja pięść jest silna -
  Oznacza to, że będziesz pierwszy w życiu!
  A wtedy towarzysz nie jest biedakiem,
  Ma serce ze złota i nerwy ze stali!
  
  Ale co ważniejsze, uwierz w to, to silny umysł,
  Ponieważ wojownik elfów jest fajniejszy niż zwierzę .
  Jeśli jesteś ponury w życiu,
  Wtedy wesoły śmiech sprawi, że będziesz kochany!
  
  Automatyczny suplement, wiem, siła na pięść,
  Bo jest pełna wiedzy, Know-How!
  Ale spróbuj oddać władzę w ręce głupca ,
  Wtedy w nagrodę otrzymasz jedynie ból!
  
  Był czas, gdy chodzili na polowanie z klubem,
  Łuk, kołczan ze strzałami na grubą skórę...
  Ale robili czerwoniec tam, gdzie szły grosze,
  A wskoczyć do galaktyki jest bardzo łatwo!
  
  Chociaż edukacja jest dobra -
  Ale ciekawie jest też zdobyć się na odwagę...
  I równa bagnetowi, stanie się dłutem,
  I bardzo uczciwie służymy Matce Ojczyźnie.
  
  Ale zła przemoc jest ciężkim krzyżem,
  Nasze pole bitwy jest wypełnione krwią...
  Dlaczego Wszechmogący Bóg zmartwychwstał po cierpieniu?
  Aby można było wzmocnić wojskowe zgromadzenie żołnierzy!
  
  Łzy dziewczyny płyną - upadł jej ukochany przyjaciel,
  Matka modli się z jękiem, krzycząc z całych sił...
  Za oknami mróz, a kominek zgasł,
  Oto przystojny młody mężczyzna pochowany pod ziemią!
  
  O, okrutny los, co za zły los,
  Dziewico Maryjo , gdzie jest Twoja dobra natura?
  Mężczyzna chciał szybciej zostać narzeczonym,
  A teraz wiatr unosi kurz pod sosny!
  
  Życie przyjdzie szczęśliwe - będzie dobrze,
  Szarlotka stanie się makiem miodowym...
  Potworny przeciwnik zamienia się w proch i pył,
  Niech prawdziwe szczęście przekroczy próg!
  
  Wszystko jest zrobione na Elfie, a rzut jest na Farsie,
  Zbierzmy w pięść girlandę pełną gwiazd!
  I cześć chłopaki, po prostu najwyższa klasa,
  I straszny ghul został wrzucony w ogień !
  
  Karabin maszynowy już się zaznajomił - kule leją się strumieniem,
  A wróg był wyczerpany, chciał zero!
  Jeśli wygrasz, staniesz się bogaty,
  Ktokolwiek wzniecił ogień, skończy w biedzie!
  To piosenka i wielka walka z zamachami bardzo ostrymi i zwinnymi mieczami. A ciosy następują po głowach, jak po asfalcie. A wielu orków zostało już zabitych. I chłopcy-niewolnicy w bitwie. Żaden z nich nie wygląda na więcej niż czternaście lat, ale wszyscy są muskularni. Szczupłe ciała chłopców-niewolników hartują się dzięki ciężkiej pracy. A szorstkie, zrogowaciałe pięty nieustannie uderzały w podbródki orków, łamiąc im szczęki.
  Kapitan dziewczyna opamiętała się. I usiadła. Obie jej ręce zostały poważnie ranne - przecięto ścięgna. Cóż, to nie jest śmiertelne, za pomocą mikstur magii i czarów obrażenia można przywrócić. Ale to zajmie co najmniej kilka godzin. Tymczasem nie może walczyć.
  I nie ma nikogo, kto mógłby pomóc - wszystkie dziewczęta i chłopcy toczą bitwę i walczą z dziką furią. To taka brutalna walka.
  Diana poruszyła się, na szczęście jej stopy były bose i stosunkowo nienaruszone. I zwinnymi jak małpa palcami kapitanka zaczęła szukać apteczki. Jest eliksir leczący rany, i to bardzo poważne, i balsam uniwersalny. Poza tym, dlaczego nie dołączyć do bitwy po owinięciu kończyn i nasmarowaniu ich balsamem i miksturą?
  Z bosymi stopami możesz rzucać bardzo potężnymi i trującymi przedmiotami. A to byłoby takie fajne i destrukcyjne.
  Diana zachowywała się pewnie. A jej stopy są takie bose i zwinne. Niechętnie nosiła buty, tylko po to, by podkreślić swój status. W świecie, w którym jest kilka luminarzy i wieczne lato, buty nie są potrzebne, aby nie było zimno w stopy, ale dla urody i dla podkreślenia, że nie jesteś ani niewolnikiem, ani niewolnikiem. I to jest logiczne...
  Tutaj jeden z chłopców, także bosy, wbił orkowi ostrą igłę w nos. A on, otrzymawszy porcję trucizny, zamarł i natychmiast umarł.
  Niewolnik śpiewał entuzjastycznie, a pozostali chłopcy przyłączyli się, byli ludźmi i śpiewali jak ludzie:
  Jeśli we wszechświecie są problemy,
  Nie dzieje się to za wszelką cenę...
  Nie chcesz już zmian
  Ten człowiek nie wie, czego chce!
  
  I jest Czarnobóg z potężną mocą,
  Wielki ma uniwersalną moc ...
  Daje go mężczyźnie prosto w czoło,
  Aby ludzkość nie stała się całkowicie dzika!
  
  Tak, stworzyła Go Wszechmogąca Rasa,
  Aby ludzie mieli powód do rozwoju...
  Aby człowiek chciał wszystkiego na raz,
  A ludzie nauczyli się walczyć dzielnie!
  
  Jak wojownik zwycięża zło,
  Ta laska stworzona dla dobra człowieka...
  I wylał dobroć na dusze i ciała,
  Nigdy nie jest za późno na naukę walki!
  
  Czego pragnie Bóg Wszechmogący?
  Żeby nie odważyli się rzucić Elfa na kolana...
  Aby zły los nie rządził,
  Aby rozwijały się setki pokoleń!
  
  Tak, Czarnobóg jest zachętą dla ludzi,
  Żeby nie było lenistwa, stagnacji...
  Obyś był orkszystą rozbić się na kawałki,
  Spaceruj po Orklinie w przyjaznej formacji!
  
  Więc nie zgub się, jeśli jest ciężko,
  Jeśli kłopoty spadną na Ojczyznę...
  Rod zrobi to pięknie i łatwo,
  Tylko po to, żeby ludzie się ruszyli!
  
  A Czarnobóg to tylko twój starszy brat,
  Choć jest surowy , kocha Cię bezgranicznie...
  Osiągniesz najlepszy wynik
  Kiedy będziesz służył Elfowi na zawsze!
  Orkowie ponieśli ogromne straty, zostali wybici zarówno przez dziewczęta, jak i chłopców. I nawet Diana z owiniętymi rękami przystąpiła do bitwy. A ich nagie palce rzucały żyletkami, które uderzały w szyje orków i przecinały im tętnice. I wszelkiego rodzaju gardła i tak dalej. I wyglądało to niezwykle imponująco.
  A potem bosa stopa Diany rzuciła groszek z wyciśniętą trawą łzową. I natychmiast tuzin orków pod wodzą generała zostało wyrzuconych w górę i przeleciało za burtę fregaty. To naprawdę kolosalne zniszczenie i śmierć niedźwiedzi brunatnych i brzydkich.
  Oenomaus powiedział z uśmiechem:
  - Jesteśmy tej samej krwi: ty i ja! Prawidłowy?
  Diana odpowiedziała z przyjaznym uśmiechem:
  - Kiedy jesteśmy zjednoczeni, jesteśmy niepokonani! Człowiek i elf mają moc i brzmi to bardzo dumnie!
  Dziewczyny zwiększyły napięcie. Orkowie, którzy przeżyli, korzystając z prymitywnych spadochronów, zaczęli zeskakiwać, szybując ze skrzydlatych fregat. Część spadochronów ze względu na swój duży ciężar pękła, a wielkie niedźwiedzie spadały jak kamienie, ale w przeciwieństwie do bruku krzyczały i przeklinały bardzo brudno!
  Diana napisała na Twitterze:
  Nie jest łatwo być dobrą kobietą,
  Życzliwość nie zależy od wzrostu!
  Oenomaus przeprowadził kolejny młyn swoimi ostrymi i długimi mieczami i odciął głowę ogromnemu kapitanowi niedźwiedzi. Przetoczyła się po pokładzie niczym beczka, rozpryskując krew. I młody książę zaśpiewał:
  Krew znów popłynęła jak rzeka,
  Twój przeciwnik jest dość trudny...
  Ale nie bój się szatana,
  I zawróć potwora ciemności!
  . ROZDZIAŁ nr 6.
  Siedmiogłowa smocza księżna i jednocześnie Wielki Mistrz Akademii Magii syknęła i zapytała:
  - Czy potrafisz wznieść się na wysokość dorosłego mężczyzny i zawisnąć w powietrzu choć na minutę?
  Dominika roześmiała się i odpowiedziała:
  Potrafię, ale mogę to zrobić inaczej
  Biegaj boso po rosie...
  Dziewczyna skacze jak żaba -
  Oznacza to coś innego niż wszyscy!
  Usta smoczej księżnej otworzyły się i buchnął z nich ogień. Płomień przeszedł i bardzo boleśnie spalił piękną dziewczynę na jej gołych, różowych podeszwach stóp z wdzięcznym wygięciem pięty.
  A Dominik krzyknął, ale od razu mocno zacisnął szczękę. A jej pierś uniosła się ciężko. Uderzyło dobrze, nawet pęcherze natychmiast spuchły. Miała wrażenie, że torturowali ją starożytni inkwizytorzy.
  Dziewczyna warknęła:
  dla ciebie Lancelot i Król Artur !
  Smocza Księżna ryknęła:
  Kim jeszcze jest ten , któremu ośmielasz się mi grozić?
  Markiz nimfa odpowiedziała:
  - To bohaterowie ludzkiego folkloru. Są dla Ciebie całkowicie bezpieczne, Wasza Miłość!
  Smocza samica ryknęła:
  - OK! Teraz masz praktyczne zadanie: wyleczyć poparzenia stóp. Jest to bardzo przydatne w praktyce i przyda się nie raz w życiu.
  Dominika uśmiechając się mocno, zaśpiewała:
  - I raz, i dwa, i trzy, i pięć!
  Nie znudzę się powtarzaniem...
  Mówiąc to samo
  To wystarczy, aby zmącić dla ciebie wody!
  Wielki Mistrz Smok zauważył:
  - I jest bezczelną dziewczyną. Może nie tylko usmaży jej pięty, ale i połamie palce u nóg?
  Markiz nimfa zauważyła:
  - Musimy uzbroić się w cierpliwość, księżno . Być może ta dziewczyna jest naszą jedyną szansą na uratowanie silniejszego seksu. I sprowadź mężczyzn!
  Smocza samica ryknęła:
  - To jest głupie! Tonący mężczyzna chwyta słomkę, a ty chwytasz ludzką dziewczynę za gołą piętę . Nie wykazywała żadnych specjalnych zdolności.
  Markiz nimfa sprzeciwiła się:
  "Swoim rozkazem była w stanie podnieść kamień bez użycia magii i zaklęć, a to jest dużo warte!"
  Księżna Montserrat roześmiała się i odpowiedziała:
  - Tak, słynnie zraniła się w czoło. To prawda, teraz nie ma śladu. A to nie jest typowe dla ludzi.
  Łasica potwierdzona:
  - Od razu widać, że jest wyjątkowa i wybrana! A wymaga specjalnego, szczerego i subtelnego podejścia.
  Smocza Księżna skinęła głową siedmioma głowami naraz:
  - Tak, szczere i wyjątkowe podejście... Może powinienem polizać językiem jej pięty, na znak wielkiego szacunku!
  Dominika skrzywiła się i odpowiedziała pewnie:
  - Nie, lepiej nie używać języka! - I dodała, niespodziewanie czyniąc swoją twarz znacznie słodszą. - Chociaż język jest niewątpliwie najmocniejszą częścią ciała. Jest w stanie poruszyć miliony armii!
  Markiz nimfa zasugerowała:
  - Daj jej proste zadanie. Na przykład pozwól jej, aby kot podszedł do niej i mruczał, a następnie wrócił!
  Tutaj milcząca wcześniej trollica w fioletowej sukience, z magiczną różdżką w dłoniach, sprzeciwiła się:
  - NIE! Nie pozwolimy jej torturować kotka. Lepiej walczyć ze mną magicznymi różdżkami. To będzie naprawdę poważny egzamin i skuteczny sprawdzian!
  I tupała obcasem swoich sandałów, wysadzanych szafirami oraz fioletowymi i liliowymi diamentami.
  Smocza Księżna odpowiedziała:
  "Dla nowicjuszki zbyt trudno jest walczyć z mistrzem Smoczej Akademii." Trudno było z Tobą walczyć, nawet z tak doświadczonym i doświadczonym Laską!
  Trollica roześmiała się i zauważyła:
  - Zwłaszcza! Po tym nawet Nieśmiertelny Kościej nie będzie się jej bał!
  Wtedy Dominika wypaliła:
  - Co, masz Kościeja Nieśmiertelnego?
  Smocza Księżna skinęła głową:
  - Oczywiście, że istnieje jednak daleko od odległych krain w odległym królestwie. Ale jest taka podła, brudna sztuczka !
  Potrącona dziewczyna zauważyła z uśmiechem:
  - A może wywołał zarazę? Wybić wszystkich samców i schwytać samice!
  Smocza Księżna odpowiedziała:
  - Ledwie! Mamy dziesięć razy więcej kobiet niż mężczyzn. Przeciwnie, wśród orków i goblinów tworzących armię Koshchei Nieśmiertelnego jest dziesięć razy więcej mężczyzn niż kobiet, a są one znacznie większe i silniejsze. Dlaczego miałby niszczyć swoich poddanych i armię!
  Dominika zauważyła:
  - Ale zaraza nie dotyka samego Koshchei?
  Trolla skinęła głową:
  - Tak, nie działa na niego żadna magia bojowa. Nie bierze żadnej broni. Nawet twoja bomba wodorowa nie jest w stanie go zniszczyć. Taka jest esencja!
  Potrącona dziewczyna zauważyła:
  - Ale on pewnie ma śmierć w jajku, na czubku igły!
  Smocza Księżna odpowiedziała grzmiącym głosem:
  - To nie takie proste! Gdyby tak łatwo było znaleźć śmierć Koszczeja, dawno by już nie żył. A więc ma tyle stuleci, że...
  Nimfa markiza odpowiedziała za nią:
  - Wy jeszcze skakaliście po drzewach, ale on miał już swoją moc i zasiadł na tronie. Pomyśl, co to za podmiot!
  Dominika wzięła go i zaśpiewała:
  Małpy robią miny
  I siedzą na gałęzi...
  Nadal niepoważne
  Byli nasi przodkowie!
  Troll kobieta zauważyła:
  - Oczywiście Koshchei jest również podejrzany. A kiedy zaczęła się zaraza, był oczywiście pierwszym podejrzanym. To jest w pewnym sensie początek osi zła. Jak stugłowy smok, największy ze smoków, cesarz nad cesarzami i zły. Ale ten potwór również skamieniał i rozpadł się. Ale Kościeja przynajmniej by to obchodziło! Co więcej, podejrzewali także króla dżinów, Iblisa... Dżiny są duchami i nie mogą skamieniać.
  Ale dżiny jakoś się ukryły. I było tak, jakby zniknęły!
  Dominika w odpowiedzi zaśpiewała:
  Dżin wypalił: nie, uwierz mi, dziewczyny mają siłę,
  I zniknął...
  I wtedy smok sprzeciwił się pięknu ,
  Uciekaj, proszę!
  Markiz de Lasca zauważył:
  - Są zarówno dobre, jak i złe dżiny. Są silni, ale ich możliwości są ograniczone. Ale teoretycznie, gdyby jeden z mężczyzn lub kobiet poprosił cesarza dżinów Iblisa o zniszczenie rasy męskiej i byłby w stanie znaleźć pierścień wszechmocy, który dałby władzę nad tą największą siłą w naszym wszechświecie, wtedy mógłby to spowodować!
  Dominika skinęła głową:
  - To już jest coś! Musimy znaleźć Pierścień Wszechmocy. A potem wszystko naprawimy.
  Smocza samica roześmiała się, a jej głos brzmiał jak grzmot. A potem odpowiedziała:
  - Jedyny Pierścień jest bardzo trudny do znalezienia. Ponieważ daje władzę nad terytorium porównywalnym z całą galaktyką. Co więcej, jeśli w twoim wszechświecie galaktyka jest prawie pusta z powodu rzadkiego układu gwiazd, to tutaj jest to terytorium zamieszkane przez biliony inteligentnych istot i wiele królestw. I najwyraźniej nikt go jeszcze nie znalazł, skoro w naszym bajkowym wszechświecie nie było cesarza!
  Dominika zachichotała i zapytała:
  - Czy masz Boga?
  Nimfa markiza odpowiedziała:
  - Czy istnieje taki Najwyższy Bóg, Stwórca we wszystkich Wszechświatach, czy też nie istnieje, tego tak naprawdę nikt jeszcze nie wie. Nawet Kościej Nieśmiertelny. Ale są bogowie niższej rangi. Ale są takie, że są mało przydatne i lepiej trzymać się z daleka. Ogólnie rzecz biorąc, słowo Bóg ma wiele znaczeń. Zatem najwyższe dżiny są w miarę równe bogom pod względem siły.
  Troll kobieta zauważyła:
  - Mamy też religie, ale są one mało przydatne. Swoją drogą, tak jak i twoje. Teraz, kiedy był koronawirus , kościoły były naprawdę puste, a modlitwy komuś pomogły, albo kadzidło chroniło przed wirusami. Dlaczego jesteście tak łatwowierni, myśląc, że klękając i kłaniając się, możecie błagać o coś w zamian!
  Dominika odpowiedziała agresywnie:
  - Ale ja w ogóle nie wierzę w Boga ani bogów! I nie przejmuję się tym. Ale wcześniej nie wierzyłam w elfy i uważałam je za baśń i ludzki wynalazek. - Dziewczyna uderzyła gołą podeszwą w kamienną płytę i mówiła dalej. - A teraz widzę, że są elfy, smoki, trolle, nimfy, więc dlaczego nie wierzyć w Boga i anioły? Co więcej, wiele miliardów ludzi wierzy w Wszechmogącego, a prawie wyłącznie małe dzieci, i nie wszystkie, poważnie wierzą w smoki i elfy.
  Margrabina Laska roześmiała się:
  - Ja wiem! Ta dziewczyna, gdy była mała, oglądała kreskówkę o Dunno i właściwie zaczęła szukać magicznej różdżki na podwórku. I sprawdziła każdą gałązkę. A inne dzieci się z niej śmiały. Tak naprawdę już w młodym wieku większość ludzi rozumie, że magiczne różdżki to bajki!
  Dominika zauważyła:
  - Ale w twoim świecie są magiczne różdżki!
  Trolla skinęła głową:
  - Oczywiście, że tak! A żeby przetrwać, będziesz musiał nauczyć się z nich korzystać !
  Smocza samica ryknęła:
  - Już teraz! Daj jej magiczną różdżkę, a zobaczymy, do czego zdolna jest ta dziewczyna, bardzo bystra i odważna!
  Dominika śpiewała:
  Proszę, żebyście się nie zdziwili
  Jeśli wydarzy się magia!
  Jeśli tak się stanie, jeśli wydarzy się magia!
  Łaska zauważyła:
  - No cóż, czyż nie jest urocza? Taka czarodziejka!
  Trollica mocniej ujęła swoją magiczną różdżkę w prawą rękę i pomachała nią. I piorun uderzył Dominikę. Ale dziewczynie-aktorce udało się w ostatniej chwili zeskoczyć i cios chybił. Marmurowa płytka za mną stopiła się i zaczęła dymić.
  Smocza Księżna wykrzyknęła:
  - Uważaj, Kobra! Zniszczysz całą powłokę!
  Weasel roześmiał się i zauważył:
  - To jest metoda magicznej różdżki!
  W odpowiedzi trollowa Cobra zaśpiewała:
  - Zła matko, moja metoda jest prosta,
  Nie lubię ciągnąć kota za ogon!
  Dominika warknęła w odpowiedzi:
  W moich źrenicach jest koszmar,
  Jeden skok - jedno trafienie!
  Smocza Księżna przerwała:
  -Patrz, jej pęcherze już zniknęły! U ludzi uszkodzenia nie ustępują tak szybko. Co za dziewczyna !
  Markiz nimfa potwierdziła:
  - Otóż to! Nie myliłem się co do tego. Regeneracja jest rzadka, nawet w przypadku czarodziejek i nie jest leczona magią.
  Dominika mrugnęła i demonstracyjnie stanęła na rękach. A jej bose stopy błysnęły w powietrzu niczym łopatki śmigła. A dziewczyna wzięła go i zaśpiewała entuzjastycznie swoim srebrnym głosem:
  Hartowaliśmy naszą wolę w bitwach,
  Bracie, oni walczyli za Ojczyznę.
  Z daleka wyglądał jak elfinizm,
  Elficki żołnierz wkroczył do Orklinu!
  
  Nasi przodkowie wykuli miecze,
  I wtedy armaty wkroczyły do akcji...
  Brzozy otwierają swoje gałęzie,
  Dziewczyny pieczą ciasta!
  
  odnosi sukces w każdej bitwie ,
  Wie, jak podejść do sprawy rozumem.
  Czasem pali się czyste piekło.
  Ale pokonamy przeciwnika !
  
  Elf chroni Ziemię,
  Daje schronienie tym, którzy są boso i nadzy.
  Zakończyliśmy bitwę w maju,
  Orkmacht czekała wściekła porażka!
  
  A po budowie i siewie,
  Pola kwitną, a żyto jest w stosach.
  Jesteście bohaterami, dziewczyny, dziadkowie,
  W okopach był mróz i śnieg!
  
  Z naszej dzielnej Ojczyzny,
  Weź głęboki ukłon.
  Powiewają sztandary elfinizmu,
  A sztandary Führera są do złomowania!
  
  Stulecia przeminą pod nami, Gwiazdy,
  Imperium to rój galaktyk.
  Nigdy nie jest za późno na narodziny
  I pochowaj wroga w kosmosie!
  
  Wierzę jednak, że umysł będzie spokojny,
  A człowiek jest dla wszystkich jak matka,
  Tutaj starożytna rodzina kwitnie,
  Blask chwały - Łaska!
  A dziewczyna śpiewa bardzo pięknie, jest cudowną piosenkarką światowej klasy. Albo quasi-światowe - co jest jeszcze zabawniejsze.
  Smocza Księżna ryknęła:
  -Wspaniały! A może po prostu weź to i zrób to...
  Samica trolla Cobra zaskrzeczała:
  - Czas na walkę magicznymi różdżkami! I to bez tępych paznokci! Będziemy walczyć z wrogiem do końca!
  Markiz nimfa pisnęła:
  - Nie bądź głupi! Jakim ona jest dla ciebie wrogiem. To może być nasza ostatnia szansa na uratowanie i przywrócenie silniejszego seksu!
  Dominika mruknęła z wściekłością:
  - Daj mi magiczną różdżkę, a zrzucę miksturę z przeciwnika. Jestem Harrym Potterem w spódnicy, a nie jakimś Dunno!
  Smocza Księżna mruknęła:
  - Co to za gang?
  Weasel wyjaśnił:
  - Postacie z ludzkich bajek i folklor Harry Potter to chłopiec, który studiował w akademii magii, a Dunno to komiks .
  Cobra uśmiechnęła się i potrząsnęła różdżką. Pulsar wyleciał i uderzył w miejsce, w którym stała aktorka filmowa. A ona, Dominika, odskoczyła bardzo zręcznie, błyskając różowymi szpilkami, które były praktycznie wolne od kurzu. A płomienie chwyciły jej podeszwę i lekko ją polizały.
  Dziewczyna krzyknęła:
  - Och , ty zboczeńcu !
  A ona machnęła ręką. I nagle magiczna różdżka, którą nimfa trzymała w dłoniach, wpadła w jej dłoń ze straszliwą siłą.
  A Dominic chwycił ją mocno, jak zwinna małpa. Następnie w odpowiedzi wystrzeliła pulsar.
  Aktorka nie szeptała żadnych zaklęć, nie gruchała, po prostu machała magicznym artefaktem. I ognisty skrzep poleciał w stronę Cobry. Nie spodziewała się tego i została powalona. Jej sandały, w stylu połowy buta, zakrywające tylko piętę, zatrzęsły się w górę. I było jasne, że trollica została poważnie ranna. I jęczała przeciągle. I zaczęła strzelać ze swojej magicznej różdżki.
  A pulsary rozproszyły się, jakby z nieba spadał grad. Rzeczywiście doszło do wymiany ciosów.
  Mówiąc dokładniej, jedno mocne trafienie i seria ukośnych ciosów nie trafiły w cel.
  Pulsar uderzył także w smoczą księżną. Odpowiedziała, biorąc go i warcząc ogniem z ust. A jej światło nie było nieszkodliwe, złapało nawet nimfę markizy.
  Ona także potrząsnęła magiczną różdżką i ryknęła:
  - Dość dzieci! Naprawdę przekroczyłeś już wszelkie granice.
  Ale obie dziewczyny nawet nie myślały o uspokojeniu się. Dominika czując w sobie demoniczną moc, uderzała magiczną różdżką i rzucała pulsarami jeden za drugim. A jej jądra uderzyły w stopy mistrzyni trolli i spaliły jej sandały.
  Krzyknęła z wściekłości:
  - Ludzki kurczak!
  Markiz nimfa sprzeciwiła się:
  - NIE! Najprawdopodobniej jest to jastrząb lub przynajmniej latawiec!
  Dominika uderzyła ponownie i tym razem fala tsunami jej szaleńczego ognia naprawdę uderzyła jak maczuga z płomieni.
  A żeński troll Cobra będzie ryczał i uwalniał magię bez ograniczeń. Ale gdy tylko kolumna ognia wyrzuca ją w górę, dosłownie przypala jej sukienkę i uderza ją w klatkę piersiową.
  Trollowi kobieta wstrzymała oddech. Dominika poszła dalej i dodała do głowy zabójczy pulsar. I to było jakby młot uderzył w mój mózg.
  Kobra zaryczała i w końcu zemdlała. Jej bose stopy były poparzone i pokryte pęcherzami. Dziewczyna z orlim nosem została przypalona i pobita.
  Smocza Księżna zawołała radośnie:
  - Wow! Przekroczyłeś wszelkie oczekiwania! Szczerze mówiąc, nie myślałem, że możesz zrobić coś takiego - znokautować samą Cobrę!
  Markiz nimfa skinęła głową:
  - Ona jest naszą główną i prawie jedyną nadzieją! I może być uzasadniony. Zobacz, co robi ta pomalowana piękność!
  Rzeczywiście Dominika wzięła go i potrząsnęła bosą, zgrabną stopą, a obita w maroko "koza" nagle zaczęła beczeć i galopować. Miał wrażenie, że stał się naprawdę żywy i mobilny. I naprawdę podskoczmy i flirtujmy.
  Smocza Księżna wybuchnęła śmiechem, potrząsając siedmioma głowami i zauważyła:
  - Wow! Jak ona to robi?
  Dominika wzruszyła ramionami i zaćwierkała:
  Szczerze mówiąc, nie wiem
  Wszystko pomieszało się w południowym upale...
  Prawie nigdy nie czytam zaklęć.
  W ogóle nie bawię się duchem wiatru!
  Zamiast tego zawsze za tobą tęsknię, proszę pana,
  Zabierz ze sobą dziewczynę!
  Smocza księżna ryknęła:
  - Dominika przyjęła! Ze względu na swój szczególny talent zapisuje się do elitarnego wydziału Dragon Academy. Gdzie nie tylko nie będzie musiała płacić za studia, ale wręcz przeciwnie, otrzyma podwyższone stypendium!
  Dominika podskoczyła wyżej, zakręciła się i zaśpiewała:
  Nie ma lepszej Dominiki
  Ona jest w kolorze Ziemi...
  Słońce wschodzi nad planetą,
  A dookoła są zera!
  Nimfa markiza zapytała ze słodkim uśmiechem:
  - Co za to dostanę?
  Nastąpiła pauza... Dominika wypaliła :
  - Musisz znaleźć przystojnego chłopca!
  Smocza Księżna roześmiała się i odpowiedziała:
  - Jednak nowy uczeń wyraźnie zakręcił się w głowie z powodu silnej dumy! Dlatego narzucam pokutę - wymówić sto skrzydlatych aforyzmów. I zrób to natychmiast!
  Dominika pokiwała głową z uśmiechem:
  - Proszę! Nie bez powodu grałem w filmach i mam doskonałą pamięć!
  Smocza Księżna mruknęła:
  - Przyjdź szybko! Ja też mam limit czasu!
  Dominika wzięła głęboki oddech i z szybkością karabinu maszynowego napisała:
  Nikt nie potrzebuje uszu martwego osła, ale przesłuchanie żywego lisa to prezent dla tych, którzy nie potrzebują osłów, aby osiągnąć swoje cele!
  Gdy już założysz buty, na zawsze pozostaniesz boso!
  Wojna to powietrze dla płuc, ale zmieszane tylko z gazem binarnym!
  Jeśli wróg nie chce się poddać i nie wie, jak przegrać, zmusimy go do zdjęcia ubrania i nauczenia go, jak wygrywać!
  Źli ludzie kochają czarną magię, dobrzy nie-ludzie kochają białą magię!
  Zabijanie na wojnie jest trudne, w odbiorze obrzydliwe, ale w ostatecznym rozrachunku jest wspaniałe ! Oznacza to, że wojna przynosi zdrowie duszy, hartuje ciało i oczyszcza portfel!
  Czasami wojna bardzo wypełnia portfele i to wprost proporcjonalnie do pełni przelanej krwi i pustki zepsutego serca!
  Dług wobec Ojczyzny zostaje nagrodzony bezinteresownym oddaniem!
  Wojna testuje mądrych, hartuje silnych, bawi głupców ! -
  Bycie pośmiewiskiem nie jest zabawne, a doprowadzanie innych do płaczu nie jest nudne!
  Dobry władca , jak słodki miód, będzie najpierw polizany, a potem wyplowany !
  A zły władca jak piołun najpierw zostanie zrównany z ziemią , a potem zdeptany!
  Tak, złoto jest miękkie, ale z łatwością można go wykorzystać do wykucia nieprzeniknionej tarczy!
  Jakość zawsze przewyższa ilość - nawet ocean kaszy perłowej nie jest przeszkodą dla siekiery!
  Zło jest pełne siły, gdy dobro osłabia strach!
  Żart jest dobry, łyżka dobra na obiad, a pomoc potrzebującym!
  Możesz mieć szczęście raz lub dwa razy - bez umiejętności szczęście znika!
  Każdy, kto nie jest Lwem Tołstojem, jest literackim włóczęgą!
  Nie trzeba urodzić się Tołstojem, żeby być frajerem literatury!
  Wypijmy za to, że mamy więcej żon niż powodów do rumieńców przy rozwodzie!
  Pożądanie zniszczyło więcej mężczyzn niż współczucie kobiet!
  Dokładne oko, skośne ręce, wróg nie jest chybiony - krótkowzroczność!
  Filozofia nie przedłuża życia, ale go ozdabia, rozciągając jego fragmenty!
  Dowódca wygrywa umiejętnościami, rzeźnik liczbami, geniusz sztuką, pretendent oszustwem!
  Wypijmy więc, aby nadzieja nie umarła, a zginęli tylko ci, którzy jej nie żyją!
  Nadzieja umiera ostatnia ... A pierwsi są ci, którzy jej nie usprawiedliwiają!
  Na wojnie logika jest pojęciem względnym, jak czekolada; zanim zdążysz podziwiać batony, już są w ustach; zanim zdążysz je połknąć, wychodzą na bok!
  Sukces czasami śmierdzi, osiągnięcia śmierdzą trupem, ale szczęście nie może śmierdzieć!
  Bóg jest na powierzchni każdej rzeczy, a diabeł tkwi w szczegółach!
  Bicie jest nieprzyjemne nawet dla masochisty!
  To, czego Bóg nie wie, to tylko pytanie, na które nie potrafił odpowiedzieć!
  Małpa jest lepsza od człowieka w tym sensie, że może być zwierzęciem tylko dosłownie!
  Kazanie, które nie prowadzi do dobra, jest jak droga prowadząca do siekiery!
  Budowanie jakichkolwiek doktryn na tekstach Ewangelii jest tym samym, co studiowanie mechaniki kwantowej z baśni braci Grimm!
  Trudno być Bogiem, ale pozostać diabłem jest zupełnie nie do zniesienia!
  Umysł czterokrotnie zwiększa siłę, nawet jeśli liczba wrogów się podwaja!
  Życie to całkowity kompromis, nie z ludźmi, ale z naturą!
  Czoło ma kształt dzwonu , co oznacza, że sylaba jest fajna!
  dla głupców , prawa natury nie są przepisywane dla geniuszy!
  Język jest dany mądrym, aby ukryć myśli o rzeczach głupich i bezsensownych!
  Kto widzi śmieszne w smutku, tragicznie oślepnie od poważnej radości!
  - Pośpiesz się bez pośpiechu - spiesz się bez pośpiechu! Zdobądź piątkę z lekcji, rozwiązując złożone działanie!
  Zwycięzców się nie ocenia ... Choć czasem się ich ocenia!
  - Ludzka głupota jest sprzymierzeńcem bogów wrogich ludziom!
  Człowiek w stodole to człowiek, ale świnia nawet w pałacu nie wzniesie się wyżej niż dzik!
  Są dwie nieskończone rzeczy: wszechświat i ludzka pomysłowość, jednak pierwsza jest względna, a druga absolutna!
  Który Rosjanin nie lubi szybkiej jazdy i cholernie szybkiego lotu!
  - Nie każdy chce iść do piekła, ale tylko nieliczni mogą zasmakować pragnienia diabelskiej szansy!
  Ale bez podlewania łzami nie można zbierać żniw radości, a bez nawadniania laury sukcesu nie będą rosły!
  Bóg jest we wszystkim lub na jego powierzchni, a Diabeł jest w przypadku braku rzeczy lub w głębi materialnego niedoboru!
  Ktokolwiek poświęci czas na ostrożność, uratuje wieczność na swoim pogrzebie!
  Milczenie jest złotem, słowo jest srebrem, ale z ust kobiety tyle się wylewa, że nawet diamenty stają się matowe!
  Cisza jest złotem, a długie przechowywanie wymownych strumieni nie rdzewieje!
  A złoto traci swoją wartość, jeśli jest cicho zakopane w ziemi!
  Czasami milcząc napełnisz swój portfel większą ilością złota, niż głośno błagając o jałmużnę!
  Wojna nigdy nie jest nudna, może być rutyną, ale tylko do pierwszego strzału!
  Czas pokoju ma tendencję do powtarzalności, a tylko bitwa jest zawsze indywidualna!
  Na wojnie, podobnie jak w szachach, nie można popełnić błędu, ale różnica polega na ciągłej presji czasu!
  Wojna to wieczne kłopoty czasowe jeszcze przed pierwszym ruchem!
  W szachach ruchy wykonywane są na zmianę, ale na wojnie na zmianę!
  Wojna jest jak szachy, tylko bez zasad i w czasie rzeczywistym!
  Na wojnie jest wieczny brak czasu, gdy panuje pokój, brakuje zabawy!
  Najciekawszą rzeczą na wojnie jest to, że wszystko jest zawsze poważne i tylko na pokaz jest to kapitulacja!
  Możesz poddać się pozornie, ale niestety możesz się poddać tylko naprawdę!
  Ciężka praca treningu opłaciła się łatwością walki! Kto nie jest leniwy, zostanie bohaterem!
  Nigdy nie jest za późno na naukę, chyba że jesteś martwy!
  Nawet zmarły ma szansę na zemstę, chyba że jest ateistą!
  Być ateistą to znaczy przestać być nieśmiertelnym!
  Myślą głową, ale działają żołądkiem!
  Zło nie mieszka w sercach, ale w żołądkach!
  Serce jest egoistyczne tylko od czasu do czasu, ale żołądek zawsze!
  Brzuch to najstraszniejsza część ciała, ale to ona motywuje nas do pracy!
  Bez serca nie ma człowieka, bez żołądka nie ma ludzkiej chciwości!
  Pocieszają serce i koją żołądek!
  Nie obchodzi mnie, ile kosztuje samochód, najważniejsze, że prestiż Ojczyzny nie ma ceny!
  Jeśli Jezus mieszka w sercu, to szatan mieszka w żołądku!
  Pusty żołądek zachęca do zapełnienia portfela!
  Pusta głowa opróżnia Twój portfel!
  Duży brzuch nie jest oznaką wspaniałej osoby, ale wskazuje na małą siłę woli!
  Pusty żołądek napełnia duszę goryczą!
  Najcięższy brzuch to ten, którego pustka pochodzi z głowy bez mózgu!
  Kobieta jest karmiona stopami jak wilk, tylko w szpilkach!
  W przyszłości wielu obiecuje góry złota, ale szczęście wciąż jest tuż za rogiem!
  Życie nie jest jak karty, zawsze musisz dać z siebie wszystko, aby odnieść sukces !
  Cel jest jak latarnia morska, dążysz do niego, ale kiedy go osiągasz, widzisz, że problemy tylko się nasiliły!
  Papieros to najskuteczniejszy zabójca , zwłaszcza wobec klienta! Papieros jest jak cichy karabin, ale w rękach amatora jest zabójczy!
  Papieros to najpewniejszy snajper, zawsze zabija!
  Papieros ma gorzki smak, ale przyciąga więcej niż cukierek!
  Papieros jest jak zła dziewczyna , ale rozstanie z nim jest o wiele bardziej bolesne!
  Papieros, w przeciwieństwie do granatu, rzucony, przedłuża życie!
  Na wojnie najkrótsza droga do celu to manewr okrężny, a czysta prawda jest podłym oszustwem!
  Manewr o rondzie to najpewniejszy sposób na skrócenie drogi do celu!
  Życie jest czerwone, ale odchodzi ze szkarłatną krwią!
  Na wojnie życie traci wartość, ale zyskuje sens!
  Wojna , podobnie jak pan młody, jest podatna na zdradę, ale nie pozwala jej trwać!
  Wojna to pożądliwa kobieta pożerająca męskie ciała!
  W każdym wieku są przedmiotem wojny, jak miłość, ale to nie jest przyjemna rozrywka !
  Wojna, podobnie jak kurtyzana, jest kosztowna i zmienna, ale zawsze pozostawia bohaterskie wspomnienie!
  Wojna nie jest jak sen, nie można obejść się bez silnych emocji!
  Świat jest nudny i relaksujący, wojna jest interesująca i ekscytująca!
  Wojna, ta krew i pot zapładniają sadzonki, które rodzą odwagę!
  Bez względu na to, jak interesujący jest proces wojny, każdy chce jego końca!
  Wojna to nie książka, nie można jej zamknąć, nie można jej schować pod poduszką, można ją też po prostu zabrudzić!
  Wojna jest religią: wymaga fanatyzmu, dyscypliny, bezwarunkowego posłuszeństwa, ale jej bogowie są zawsze śmiertelni!
  Na wojnie, podobnie jak w kasynie, ryzyko jest wysokie, ale wygrane są krótkotrwałe!
  Żołnierz jest śmiertelny, chwała odeszła w niepamięć, trofea się zużywają i tylko powody do rozpoczęcia nowej masakry są nieusuwalne!
  Gardzimy mordercą, jeśli nie jest żołnierzem na froncie; gardzimy złodziejem, jeśli jest rabusiem na polu bitwy, i to podwójnie!
  Żołnierzu, to jest rycerz, którego zbroja ma odwagę i honor! Generale Baronie, którego koroną jest roztropność i inteligencja!
  Żołnierz brzmi dumnie, szeregowy brzmi obraźliwie!
  Pierwszy w ataku może zginąć, ale ostatni nie pozostanie w pamięci!
  Lepiej być pierwszym w dzieleniu się łupami niż w ataku!
  Wojna, jak kobieta, tylko zabija mężczyzn, nie łamiąc ich!
  Kobieta, w przeciwieństwie do wojny, nie spieszy się z zabiciem mężczyzny!
  Wojna, w przeciwieństwie do kobiet, nigdy nie zadowala się liczbą przydzielonych mężczyzn!
  Wojna to najbardziej nienasycona kobieta, nigdy nie może zdobyć wystarczającej liczby mężczyzn i nie odmówi kobiecie!
  Kobiety nie lubią się kłócić, ale chęć zabicia mężczyzny nie jest dużo gorsza od kuli!
  Nawet mała kula może zabić mężczyznę, kobieta o wielkim sercu może go uszczęśliwić!
  Wielkie serce często prowadzi do małego egoizmu!
  Wojna nie ma twarzy kobiety, ale krwawi mężczyzn lepiej niż żona!
  Wojna nie przynosi radości, ale zaspokaja agresywne instynkty!
  Radość z wojny, zwłoki wrogów są tylko w cenie!
  Wojna jest oraniem pola: jest zapłodniona trupami, podlewana krwią, ale wychodzi zwycięsko!
  Zwycięstwo karmi się trupami i krwią , ale owocuje chwałą!
  Wojna jest jak kwiat pożerający ludzi, jasny, mięsożerny i śmierdzący!
  Wojna jest matką postępu i macochą lenistwa!
  A na wojnie życie żołnierza nie jest cenne, a generałowie są nawet stratą!
  Jeśli chcesz pokoju, zaszczepij strach; jeśli chcesz wojny, zaszczepij śmiech!
  Śmiech nie jest grzechem, jeśli nie jesteś pośmiewiskiem w sprawach wojskowych!
  Wojna jest jak cyrk, tylko zwycięzca śmieje się ostatni!
  Na wojnie, jak w cyrku, tylko podstępny, poważny zabójca!
  Jedność w twardym reżimie jest lepsza niż chaos i niechlujstwo w miękkim!
  Śmierć jest konwencją, hańba jest absolutna !
  Bez względu na to, jak wielki jest król, pójdzie do grobu, tak jak myśliwy!
  Polityk zawsze kłamie, tylko że umiera naprawdę!
  Nieśmiertelność jest prawdziwa, ale śmierć jest iluzoryczna!
  Królowie mogą wszystko, ale ani jeden, ani jeden król nie może uciec z grobu do ziemi!
  Każdy chce żyć pięknie, ale tylko nieliczni umierają z godnością!
  Śmierć obiecuje kłopoty, chyba że błyszczy promieniami osiągnięć!
  Życie bez rozrywki to miłość bez hobby!
  Dobrze jest, gdy jest miłość, gorzej, gdy dochodzi do rozlewu krwi!
  Seks jest jak pochodnia, ale wkłady kosztują więcej!
  Można żyć bez seksu, ale nie można się rozmnażać!
  Im gorętsza miłość, tym silniejszy przepływ krwi!
  Ludzie chcą miłości, zwierzęta chcą seksu, a geniusze chcą objawień!
  Nawet świnie się kojarzą, esteci to uwielbiają!
  Seks też wymaga umiaru, im więcej, tym lepiej!
  W miłości nie ma ograniczeń, w seksie wystarczą słowa!
  Łatwiej pod ogniem, jeśli w sercu jest płomień!
  Lepiej spłonąć w płomieniach, niż stać się duszą Kaina!
  Wojna to seks grupowy: dużo jęków i krzyków, ale nawet z tysiąca dziewic nie będzie tyle krwi!
  Seks jest jak wojna, ale nie tak długi i rutynowy!
  Walka jest jak uprawianie miłości, ale nie zaleca się jęczenia!
  Seks jest oczywiście dobry, ale odkrztuszanie krwi jest złe!
  Wojna jest trudna, ale upokorzenie waży więcej niż jakikolwiek ciężar militarny!
  Jeśli chcesz żyć, naucz się walczyć, jeśli chcesz przetrwać, naucz się wygrywać!
  Na wojnie wszystkie środki są dobre, z wyjątkiem stchórzenia!
  Każdy może walczyć, ale tylko godni mogą zwyciężyć!
  Wojna nie jest miejscem do myślenia, jest pełna wielkiego szaleństwa!
  Lepiej walczyć, niż handlować Ojczyzną!
  Wojna nie jest cukierkiem, ale po jej połknięciu napełnia cię radością!
  Bitwa nigdy się nie kończy, cichnie jedynie ryk kanonady!
  Kanonada może ucichnąć, lufa może pęknąć, ale walka nigdy się nie skończy!
  Na wojnie najciekawsza jest nieprzewidywalność i prawdziwa walka!
  Dlaczego ceny spadły za Stalina, ponieważ wrogowie ludu zostali skazani na śmierć!
  Lepiej rozebrać się dla pieniędzy, niż obuć się za nic!
  Dosłownie przyjemniej jest chodzić boso niż w przenośni mieć buty!
  Wojna jest jak cyrk, tylko zamiast śmiechu są łzy, a arena jest wielkości planety!
  Chcę pokoju, okazuje się, że to wojna, chcę wojny, okazuje się, że to kapitulacja!
  Wojna w pewnym stopniu jest matką, rodzi prawdziwe braterstwo!
  Wojna jest złem, ale rodzi dobrych towarzyszy!
  Długie ramiona są dobre, jeśli umysł nie jest zwarty!
  Siła zwycięża i tylko praktyczny umysł nagradza dary zwycięstwa!
  Siła i inteligencja, niczym mąż i żona, rodzą zwycięstwo tylko w parach!
  Osoba, w przeciwieństwie do piramidy, ma niepłaskie wsparcie w wytrzymałości!
  Piramida ma cztery narożniki, ale płaska powierzchnia zapewnia jej stabilność!
  Dobra śmierć jest lepsza niż kiepskie życie!
  Dobrze jest być Bogiem na wolności, ale źle jest być diabłem w strefie!
  Słońce zachodzi za pół dnia, ale chwała pozostaje na wieki!
  Sława jest krótkotrwała, z wyjątkiem wszystkiego innego!
  Żyj wiecznie, ucz się wiecznie, ale nie ucz się na nowo!
  Chwała może być bardzo jasna, jaśniejsza niż złoto, ale z czasem blaknie bardziej!
  Chwała jest jak słońce, ale nie zachodzi w nocy!
  Nie jest łatwo zostać sławnym, nawet przy wysiłku, ale lenistwo łatwo prowadzi do hańby!
  Sława jest jak ogień, cieszy oko, ale żeby ją zdobyć, trzeba kogoś spalić!
  Dobrze jest być w chwale, źle być otoczonym przez muchy, które czepiają się sławy!
  . ROZDZIAŁ nr 7.
  Po przebudzeniu chłopiec, książę Oenomaus, zostaje ponownie przykuty do koła. Wcześniej pozwolono mu umyć się w chłodnym strumieniu i umyć zęby. A potem zjedz skromne śniadanie.
  I poruszajcie się nadal w ciągłym ruchu i ciele dziecka, aby nie spętała Was kamienna zaraza. Taki jest trudny los dostojnego człowieka i spadkobiercy wielkiego elfiego imperium.
  Jedynym sposobem na przetrwanie jest bycie młodym niewolnikiem i ciężka praca. Zapewnia to tymczasową ochronę przed petryfikację. Są tu pewne możliwości przedłużenia swojego istnienia, ale jest to dość niewygodne i bolesne.
  Jednak chłopiec, kręcąc kołem, wykorzystuje swoją bogatą wyobraźnię, aby zanurzyć się w wyimaginowanym świecie i umilić sobie pozbawioną radości egzystencję w dobrowolno-przymusowej niewoli.
  Chłopiec kabinowy leci na małym, trójgłowym smoku. Pragnie odnaleźć w nieznanym kraju, jeszcze nie wiedząc co, ale co może przywrócić silniejszej płci i powstrzymać wymieranie i petryfikację mężczyzn.
  Smok też jest jeszcze dzieckiem, a chłopiec ma niewiele lat i ma na sobie jedynie szorty i plecak z arsenałem bojowym, a za pasem łuk, dwa miecze i parę sztyletów.
  Oenomaus leci na swoim koniu. A obok niej siedzi dziewczyna Margarita na małym smoku. Ma na sobie jedynie tunikę, jest opalona, a na bosych palcach znajdują się pierścienie z magią. Reprezentuje walkę hit ze świata ludzi.
  Dziewczyna nie jest prosta. Na Ziemi była partyzantką i oficerem wywiadu podczas Wielkiej Wojny Ojczyźnianej. A po jej śmierci przeniosła się do świata magii i magii. I pracuje w nim od ponad dziewięćdziesięciu trzech lat. Ukończyła Akademię Smoka i opanowała potężne czary. Ale wygląda tak samo jak wtedy, gdy Niemcy ją powiesili. Z jakiegoś powodu nie rośnie, co denerwuje Margaritę. Jak długo możesz być wiecznym dzieckiem?
  To prawda, Oenomaus mówi, że sam był dorosłym księciem elfów, ale został chłopcem-niewolnikiem. I dlatego jest z tego powodu zły. Co prawda nie, bycie dzieckiem nie jest takie złe, ale gdy jest się też niewolnikiem...
  Ale teraz jest już w innym świecie, nie kręci kołem niewolników, ale lata na smoku. A wraz z nim była partyzantka Margarita, którą boso prowadzono po śniegu na egzekucję. A wcześniej też mnie torturowali. Pocięli jej plecy drutem kolczastym i przypalili podeszwy młodej bohaterki nad ogniskiem.
  Są pokryte pęcherzami, a kiedy stąpasz po zimnym śniegu, jest to prawie przyjemne, bo bolesne swędzenie w poparzonych stopach ustępuje. A na szyi pioniera widniała tabliczka "Jestem partyzantem". Kiedy wiszą, to prawie nie boli, po prostu obrzydliwie jest patrzeć na szczęśliwe twarze Krautów i policjantów. No cóż, strach, a co jeśli czeka ją piekło, niczym pionierka i zagorzała ateistka? Gdzie na zawsze usmażą nie tylko Twoje pięty, ale całe ciało.
  Chociaż dlaczego wierzy w takie bzdury? Chociaż szkoda umrzeć i odejść w zapomnienie, żyjąc tak mało.
  Kiedy jednak pętla na jej delikatnej szyi zacisnęła się, dziewczyna obudziła się na smoku. A obok niej była nimfa piękna jak anioł. A Margarita myślała , że niebo nadal istnieje. Taki wyjątkowy raj dla pionierów-bohaterów i ateistów.
  Ale tak naprawdę w magicznym świecie istnieje dobro i zło oraz jego problemy. Dzięki magii szybko została uleczona z ran i oparzeń. A dziewczyna wstąpiła do Akademii Smoka w najmłodszej klasie. Ale była utalentowana, zdolna i szybko się uczyła.
  I opanowała silne umiejętności magiczne. Dlatego pomimo swojego dziecinnego wyglądu wyruszyła z księciem Oenomausem na specjalną misję - znaleźć coś, co pomoże ocalić silniejszy seks. W końcu świat bez mężczyzn jest pozbawiony harmonii i zainteresowania. A płeć piękna jest w niej znudzona i niewygodna.
  Margarita podczas lotu zauważyła:
  - Czasami myślę, że mężczyźni wrócą i co wtedy? Kto potrzebuje małej dziewczynki? Jak bardzo chciałbym dorosnąć i stać się dorosłym!
  Oenomaus odpowiedział pewnym siebie tonem:
  - Jeśli magia może przywrócić życie mężczyznom, możliwe jest, że sprawi, że staniesz się dorosły. Tylko nie zapominaj, że elfy, nimfy i driady nie starzeją się i jest to ich naturalna właściwość. Ale ludzkie kobiety, nie. Potrzebna jest silna magia, aby zapobiec przekształceniu się w brzydką, wstrętną i garbatą staruszkę. A bycie brzydką starą kobietą jest znacznie gorsze niż bycie piękną dziewczyną. Nie mówiąc już o chorobach starczych, które atakują ludzi. Nie macie na Ziemi żadnej poważnej magii, a pewnie sami widzieliście, jak obrzydliwa i obrzydliwa jest starość, zwłaszcza dla kobiet.
  Margarita pokręciła głową negatywnie:
  - Nie, nie chcę być starą kobietą! Lepiej być młodą niewolnicą niż starą królową!
  Mały Książę zaśmiał się i zauważył:
  - Będziesz zawsze młody, zawsze boso!
  Dziewczyna roześmiała się i zauważyła:
  - Byłam przed wojną miejską dziewczyną. W Leningradzie chodzenie boso było w jakiś sposób nieprzyzwoite, a klimat nie był zbyt ciepły. Dlatego na wsi wstydziłem się jakoś włóczyć . Dopiero w czasie okupacji, kiedy dzieciom podarte były sandały i bardzo trudno było dostać buty w małym rozmiarze, nauczyłam się czegoś takiego. I wiesz, w pierwszych dniach jest bolesno i zimno, szczególnie jeśli się nie ruszasz, ale potem się przyzwyczajasz i jest nawet przyjemnie. Ponadto na Ukrainie lato jest bardzo ciepłe i łagodne.
  Młody książę skinął głową:
  - Tak! Rozumiem. Ale spójrz, kto leci!
  Istotnie , pojawiła się przed nimi dama w złoconej stupie. Nie, nie Baba Jaga, ale spektakularna blondynka, choć ze zbyt mocnym makijażem. I błyszczy perłowymi zębami. A zamiast miotły ma zupełnie nowoczesny odkurzacz elektryczny. Tak, to zabawna historia.
  Posłała dzieciom buziaki i zaśpiewała:
  Pełno kurków, wiewiórek,
  Zachowam trochę dżemu...
  W końcu chłopcy i dziewczęta
  W końcu chłopcy i dziewczęta...
  Naprawdę, naprawdę, naprawdę to kocham!
  Margarita w odpowiedzi skinęła głową i zauważyła:
  - Tak, to jest nowoczesność. Stara stupa w nowym wydaniu!
  Blondynka z odkurzaczem najwyraźniej to usłyszała i odwracając się, ryknęła z frustracji:
  - Skąd pomysł, że stupa jest stara? Tak, ty sam, gdybyś pozostał na swojej Ziemi, byłbyś już starą kobietą! I bardzo brzydka , jeśli nie w trumnie!
  Margarita zgodziła się z westchnieniem:
  - Tak to prawda! Prawdopodobnie kości pływałyby w grobie, albo stałaby się tak brzydka, że aż obrzydliwie było na nią patrzeć.
  Oenomaus zauważył:
  - Ludzie są stworzeniami pozbawionymi Boga. Są pozbawieni tego, co mają elfy - wiecznej młodości! A silniejsza płeć również musi golić brodę. Chłopcy mówią, że jest to bardzo bolesne i nieprzyjemne!
  Blondynka z odkurzaczem wzięła go i potrząsnęła. I wielokolorowe bąbelki poleciały w stronę dzieci, które siedziały na młodych smokach.
  W odpowiedzi chłopaki dmuchnęli ze swoich smoków, a bąbelki odleciały, w odpowiedzi blondynka potrząsnęła różdżką. I wszystko zaczęło się kręcić.
  Bąbelki zaczęły wirować w okrągłym tańcu, jakby nakręcone. I było wspaniale .
  Dziewczyna zauważyła:
  - Nie jesteś Babą Jagą - kościstą nogą,
  A fajna blondynka to połowa szczęścia!
  Wojownik z odkurzaczem zauważył z wściekłością:
  Dzieci są głupie jak korki
  Zostałeś wciągnięty w sieć...
  Załaduję cię do kotła,
  Rozpalę dla ciebie ogień!
  A w odpowiedzi następuje taki wesoły i radosny śmiech. To naprawdę kobieta - z wielkim luzem.
  Dzieci rzuciły się na smoki i podskoczyły do Baby Jagi. Dziewczyna wyjęła z plecaka procę i zagruchała:
  - Chcesz to otrzymać?
  Blondynka roześmiała się i uderzyła pionierską czarodziejkę swoim pulsarem. Uniknęła swojego smoka. A w odpowiedzi również uczyni znak krzyża z procy i jak cię kopnie .
  A ognista sieć oplątała młodą Babę Jagę. Więc poczuła się w to uwikłana.
  Chłopiec Oenomai zauważył:
  - No, przyznaj się, które z dzieci porwałeś?
  Partyzantka skinęła głową:
  - Prawidłowy! Wiemy, że masz pysk przypominający armatę!
  Blond Jaga warknęła, wirując:
  - Tak, zabiorę cię za to i...
  Bez słowa piękność się trzęsła i próbowała rozerwać sieć. Ale pionierska bohaterka przekroczyła procę i strzeliła do Yaginy energią magii i wróżb. Jak blondynka zaczęła się trząść i wić. A dziewczyna zaśpiewała:
  Inspirowaliśmy się w trudnych czasach,
  Uczyniwszy wolę mocniejszą niż stal...
  Uwolnił świat od zarazy -
  Drogi towarzyszu Stalinie!
  
  Na wielu obrazach, które mierzyłem,
  W nieskończonym wszechświecie...
  Otworzyłeś nam właściwą drogę,
  Pewnie to wskazuje!
  
  Użyłem szoku
  Magia z Solcenizmu...
  Oto harmonogram:
  Aby upadło jarzmo faszyzmu!
  Chłopiec-elf zauważył:
  - Podobno był fajnym facetem, Stalin! Ale on prawdopodobnie, podobnie jak wszyscy ludzie na Ziemi, również się starzał.
  Dziewczyna również strzeliła do Baby Jagi w młodej modyfikacji i zaćwierkała:
  Lenin żyje w moim sercu,
  Abyśmy nie znali smutku...
  Drzwi do kosmosu zostały otwarte -
  Gwiazdy błyszczały nad nami!
  Blondynka Jaga błagała:
  - Wystarczająco! Puść mnie, żądaj tego, zrobię wszystko!
  Margarita napisała na Twitterze:
  - Uwolnij schwytane dzieci! Może wtedy ci wybaczymy. Ile z nich wessałeś do odkurzacza?
  Blondynka mruknęła:
  - Wypuszczę cię! Tylko nie rzucaj na mnie magii krzyża!
  Dziewczyna odwróciła się. Ognista sieć z modną damą spała. I zakręciła się . Margarita ostrzegała:
  - Wypuśćcie wszystkie dzieci, bez oszustwa!
  Blondynka zapewniła uroczyście:
  - Daję słowo!
  I włączyłem odkurzacz. Zaczęły z niego wyskakiwać blade cienie dzieci. Przezroczysty jak duchy. Ale Margarita machnęła magiczną różdżką i te cienie zamieniły się w chłopców i dziewczęta. Tych ostatnich było trzykrotnie więcej. Ale mimo to Oenomai był szczęśliwy:
  - Przynajmniej na tym świecie jest silniejszy seks. I prawie wszyscy nasi ludzie wymarli!
  Margarita zauważyła z promiennym uśmiechem:
  - Nie dotarło! I dzięki bogom!
  Jeden z chłopców, bosy, ale w luksusowej, choć podartej koszulce, podleciał do Oenomai i przedstawił się:
  - Wicehrabia de Lafer! Wow, jakie to obrzydliwe, być w odkurzaczu. I ta suka zdjęła mi też buty z prawdziwej smoczej skóry.
  Margarita mruknęła z uśmiechem:
  - No dalej, zwróć wicehrabiemu to, co zostało skradzione !
  Blondynka Jaga nuciła:
  - Nie mogę!
  Oenomaus również wyciągnął swoją magiczną różdżkę i potrząsając nią, ryknął:
  - A czemu to?
  Ładna wiedźma zabulgotała :
  - Sprzedałem je! Były bardzo prestiżowe. Jeden książę zapłacił za nie pół worka złota!
  Margarita mruknęła:
  - No cóż, biały ... Za to zabierzemy ci buty. Są również wykonane ze skóry smoka, a nawet skóry tygrysa.
  Blondynka Jaga zauważyła:
  - Będą za duże dla chłopca. I byłoby wstydem, gdyby wiedźma mojej rangi pojawiała się boso.
  Margarita roześmiała się i odpowiedziała:
  "Ja też nie jestem słabą wiedźmą, ale cały czas chodzę boso, nawet w zimnych światach." A ty jesteś taką damą. I dostosuję rozmiar chłopca!
  Książę Oenomaus ryknął:
  - I przysięgnij, że nie będziesz porywał dzieci. W przeciwnym razie zabierzemy cię na dwór bogów.
  Młoda Baba Jaga wyjąkała:
  - Nie robię im nic złego. To właśnie dziecięca energia pozwala mi na zawsze zachować młodość i piękność. I tak, żyją.
  Margarita warknęła wściekle:
  - Znajdziesz inny sposób na odmłodzenie. Właściwie to czas dać ci nauczkę.
  A dziewczyna wymamrotała zaklęcie. I jak wyzwoliła strumienie energii pulsarowej ze swoich gołych palców u nóg i czubka magicznej różdżki.
  I uderzyli blondynkę. Nagle skurczyła się i zmniejszyła rozmiar. Teraz przed nimi zamiast wysokiej dziewczynki stała przestraszona dziewczynka nie starsza niż dziesięcioletnia, z warkoczami i bosymi stopami. Wyszeptała:
  - Nie ma potrzeby! Będę dobry! Nie bij mnie!
  Margarita miała w rękach buty. Pomachała dłonią i popłynęli w stronę bosego chłopca, wicehrabiego, który wraz z innymi uwolnionymi dziećmi szedł w powietrzu jakby w stanie nieważkości.
  Chłopiec ze szlacheckiej rodziny włożył buty i zaśpiewał:
  Wokół chłopca czyha wiele niebezpieczeństw,
  Czasami świat mieni się jak zimny kamień...
  Jednak nasz chłopak wstał z kanapy,
  Ponieważ jest szlachetnym wojownikiem, uwierz mi!
  Dziewczyna-Jaga uspokoiła się i wymamrotała:
  - Nie zamierzasz mnie biczować?
  Margarita powiedziała surowo:
  - Jeśli nie zachowujesz się skandalicznie, to dlaczego powinieneś być chłostany?
  Blondynka zaćwierkała, a po jej różowym policzku spłynęła łza:
  "Jestem teraz dzieckiem i inne czarownice nie będą mnie szanować!"
  Jedna z uwolnionych dziewcząt stwierdziła:
  - My też jesteśmy dziećmi i nie płaczemy z tego powodu!
  Chłopcy i dziewczęta roześmiali się.
  Margarita zauważyła:
  - Musisz być głodny! Może zejdziemy na dół i coś tam zjemy?
  Dzieci hałasowały. Wicehrabia spojrzał w dół i zauważył:
  - Pod nami znajduje się zamek giganta, a on nie jest lepszy od Baby Jagi. Więc...
  Ojnomaos zawołał:
  - A gigant ma też dzieci w niewoli. Musimy im pomóc.
  Margarita uśmiechnęła się i zasugerowała dziewczynie Jadze:
  - Może uda nam się zebrać dzieci razem i uratować je przed gigantem? Zrób dobry uczynek, a zostaniesz przyjęty na studia w akademii wróżek. Tam nauczysz się czynić dobre uczynki!
  Czarownica śpiewała:
  Kto pomaga ludziom
  Marnuje swój czas...
  Dobre uczynki -
  Nie możesz stać się sławny!
  Margarita sprzeciwiła się:
  Płatek kwiatu jest kruchy,
  Jeśli został zerwany dawno temu...
  Choć świat wokół jest okrutny,
  Chcę czynić dobro!
  
  Czyń dobro ludziom
  Czyń dobre uczynki...
  I zakwitną jak kwiaty,
  Niebieskie kwiaty w świetle!
  Młody książę zauważył poważniejszym tonem:
  - A ty starasz się czynić dobro i walczyć ze złem, a wierzę, że ci się to spodoba!
  Dziewczyna Jaga zacisnęła pięści i powiedziała:
  - Cóż, spróbuję. Mimo to nie ma drogi powrotu do złych czarownic - będą się śmiać i cię szczypać ! Przekwalifikuję się na dobrą wróżkę!
  Margarita uśmiechnęła się i zaśpiewała:
  Każdy, kto ma inteligencję na świecie,
  Zawsze muszę być przyjaciółmi...
  Żeby nie było jak na strzelnicy -
  Inteligentna gra nie stała się!
  Mały Książę zaćwierkał:
  - Cóż, zejdźmy do giganta!
  Horda dzieci, prawie całkowicie bosych i obdartych, chudych i bladych, ale energicznych i podekscytowanych, wystrzeliła z nieba.
  Margarita i Oenomai zeszły na smoki, a Jaga, która stała się dziewczynką, na moździerzu. A odkurzacz pozostał przy niej, choć wydawał się za duży dla dziecięcych rączek.
  To zespół, który zszedł na ziemię. Nie ma nic w porównaniu z ogromnym zamkiem giganta z wieżami, z których wystają wielkie czaszki . Ale wejście jest kontrolowane przez szkielety i cały oddział orków.
  Dzieci wylądowały. Byli gotowi do walki. Dziewczyna Jaga nacisnęła przycisk odkurzacza i wypadły z niego szable, miecze, włócznie, sztylety, a nawet kilka karabinów maszynowych. Widząc zmieszane spojrzenia dzieci, wyjaśniła:
  - Złapałem go odkurzaczem. To o wiele lepsze niż miotła. A w nim cała kolekcja broni.
  Margarita potrząsnęła magiczną różdżką i bosymi stopami, ale ozdobionymi magicznymi pierścieniami, i zagruchała:
  - Teraz rzucę zaklęcie, które nada twojej broni szczególną, cudowną moc.
  A dziewczyna-czarownica powiedziała:
  - Abra , kabra , codabra ! - I strumienie energii wyleciały z jej magicznej różdżki i magicznych pierścieni. A broń, którą Baba Jaga podarowała dzieciom, zaczęła świecić.
  Oenomai, jako bardziej doświadczony wojownik, chwycił za krótki, lekki karabin maszynowy strzelający cienkimi igłami. Chłopak oblizał soczyste wargi i zaśpiewał:
  - Dobrze powinno być z karabinem maszynowym,
  Uderz jak wściekła stal...
  Że krew nie płynęła jak wodospad,
  I we wszechświecie zapanował raj!
  Dzieci zawołały zgodnie, podnosząc broń:
  Kat jest przebiegły i okrutny,
  Ludzie zostali postawieni pod ścianą...
  Ale wierzę, że nasz burzliwy pęd,
  Ale wierzę, że strumień słoneczny -
  Rozprosz ciemność więziennego lochu!
  I tak oddział dzieci, uzbrojony w magiczny arsenał, rzucił się do ataku. Błysnęły małe, nagie szpilki chłopców i jeszcze liczniejszych dziewcząt. Nie bali się potworów, chociaż zbliżał się do nich cały pułk włochatych, śmierdzących , obrzydliwych orków .
  Oenomai, lecąc na smoku, otworzył ogień do wroga z karabinu maszynowego. Małe igły wbiły się w owłosione ciała orków i wtedy wydarzył się cud: zamieniły się w duże tabliczki czekolady i bułeczki miodowe.
  Margarita również kopnęła wroga, używając na nim swoich gołych palców i magicznych pierścieni. I tak orkowie z mieczami, którzy zostali zaatakowani, natychmiast zamienili się w najróżniejsze smakołyki, w tym cukierki oblane czekoladą i z ptasim mlekiem w środku. To jest naprawdę pyszne. I serniki, i pączki z makiem i cynamonem.
  A magiczna różdżka partyzantki macha i tworzy fantastyczne rzeczy.
  I tak dzieci rozpoczęły bitwę z orkami. Przede wszystkim wicehrabia. Jego ubranie, po tym jak chłopiec założył buty, stało się zupełnie nowe, jak nowe. I walczył nie tylko z mieczem w prawej ręce, ale także trzymał miecz w lewej.
  I od dotknięcia ostrza nastąpiły wspaniałe przemiany. Teraz zamiast orka pojawił się imponujących rozmiarów placek z rodzynkami. A od ciosu miecza pojawił się sernik czekoladowy. I inni goście w bitwie.
  Jedna dziewczyna, najwyraźniej z bardziej rozwiniętego kraju, oparła bose stopy na trawie i pisała z karabinu maszynowego. Co powoduje różnego rodzaju baśniowe przemiany. Z orka wyszła duża, nadziewana kiełbasa, a potem indyk z sosem. I jakie inne smakołyki się nie pojawiły.
  I pachnące kokosowe babeczki, które powstały po dotknięciu ostrzy. I też świetne lody.
  Partyzantka Margarita zaczęła śpiewać w bojowej ekstazie;
  Jesteśmy pionierami, dziećmi komunizmu,
  Kto chce podnieść kraj...
  Hitler za swój gniew odpowie gwałtownie,
  Zmiażdżymy, uwierz mi, Szatanie!
  
  Przysięgaliśmy przed Bogiem,
  A Lenin oddał swoje serce młodym ...
  Och, nie oceniaj surowo pionierów,
  Wszechmogący dał im więcej siły!
  
  Poszliśmy na przód boso chłopaki,
  Chcieli walczyć, broniąc ojczyzny...
  Zarówno chłopcy, jak i dziewczęta z kosami są dla nas,
  A nasza lojalność to mocna zbroja!
  
  Walki toczyły się pod Moskwą,
  Płonęły czołgi, topił się asfalt...
  Wierzę, że zobaczymy komunizm, daliśmy,
  I możesz zabić faszystę pałaszem!
  
  Nie wierzcie mi ludzie, Hitler nie jest wszechmocny,
  Chociaż pomysł Führera jest nadal żywy...
  I mocno uderzyliśmy faszystów,
  Ruszajmy w naszą wspaniałą podróż!
  
  Nie będziemy się bać wrogów Rusi,
  Kochamy nasz rodzimy ZSRR...
  Nie jesteś rycerzem z duszą klauna,
  Dajmy przykład królestwu Bożemu!
  
  Hitler nie wie, zostanie dotkliwie pobity,
  Choć szaleje w nim moc piekła...
  I nadchodzą pasożytnicze Krauty,
  Które wypełnią pokój ogniem!
  
  Wielkość Rosjan polega na tym, by zwyciężyć, grając,
  Choć kryje się za tym ogrom pracy...
  Wierzę, że zwycięstwo nadejdzie w bujnym maju,
  A Führer będzie całkowicie kaput!
  
  To jest nasza wiara, siła komunizmu,
  Niech ZSRR prosperuje wiecznie ...
  Zmiażdżymy, wiesz, jarzmo faszyzmu,
  Tak Rosja stała się armią!
  
  Pod Stalingradem Fritzowie zostali pobici,
  Rozpoznali naszą silną pięść...
  I rozdaliśmy fajne prezenty,
  I dali dyktatorowi pięciocentówkę!
  
  Mój kraj, piękna Rosja,
  W nim, w Arktyce, kwitną jabłonie...
  Svarog i Stalin są, wiecie, Mesjaszem,
  Naziści uciekają przed rosyjskimi bojownikami!
  
  Taki piękny jest wszechświat,
  Kiedy nad nim jaśnieje komunizm...
  A próby będą ku zbudowaniu,
  Lot tylko w górę i ani sekundy w dół!
  
  Przyjęliśmy Zimę dzikim, czerwonym krzykiem,
  Złamali kręgosłup Białej Gwardii...
  Wrogowie Rosji komunizmu zostają pobici,
  Nadal mamy trofea na lunch!
  
  Trzymaliśmy Stalina bardzo mocno,
  Dziewczyny boso w każdy mróz...
  Stałeś się, uwierz mi, silną osobą,
  A pionier wyrósł na rycerza!
  
  Nie, Rosja nigdy się nie złamie,
  Nieśmiertelny Lenin wskazuje drogę...
  Nie boimy się błyszczących płomieni,
  A Rosjanie nie mogą odwrócić się od komunizmu!
  
  
  W imię naszej Matki Rosji,
  Połączmy serca w jeden wieniec...
  Hurra, dziewczyny krzyczały głośno,
  Spełni się wielkie marzenie!
  
  Tak, naszą wiarą jest to, aby zawsze być z naszymi ojcami,
  A jeśli potrafisz przewyższyć swoich przodków...
  Zawsze będziemy odważnie dobrze zrobieni,
  Chociaż wygląda na nie więcej niż dwadzieścia!
  
  Uwierz mi, kochamy naszą Ojczyznę,
  Pragniemy szczęścia na zawsze...
  Lucyfer, uwierz mi, nie zniszczy nas,
  Nadejdzie lato - zimno zniknie!
  
  W Rosji wszystko rozkwitnie bardzo wspaniale,
  To tak, jakby kłopoty zniknęły ze świata...
  Wierzę, że nadejdzie era komunizmu,
  Bogactwo i radość będą na zawsze!
  
  Nauka wskrzesi poległych w bitwach,
  Ludzie będą mieli młodość na zawsze...
  A człowiek jest jak Wszechmogący,
  Wiem, że złoczyńca zniknie w wieczności!
  
  Krótko mówiąc, szczęście świeci dla każdego we wszechświecie,
  Wszyscy ludzie na świecie są jak jedna rodzina...
  Dzieci śmieją się i bawią w niebie,
  Pokochasz mnie piosenką!
  Więc zaśpiewała, a dzieci zamieniły orki w coś niezwykle smacznego i apetycznego za pomocą magicznej broni. Jednak nawet gdy wiedźma wypuściła energię z odkurzacza, zaczęły pojawiać się szklanki z rybami, dodatki i łabędzie z pyszną skórką , w które zamieniły się bezlitosne orki. I było bardzo pięknie.
  Tutaj dowódca goblinów-orków, pod wpływem dobrej magii, zamienił się w bujne, pachnące ciasto, pokryte różami, kremowymi chabrami i kandyzowanymi owocami.
  I tak wiele różnych smakowitych rzeczy zrodziło magiczną broń w rękach niewinnych dzieci.
  Ale szkielety również wkroczyły do bitwy po orkach. Ogromny i straszny. Poruszali się jak drewno. Dzieci atakowały ich mieczami i szablami oraz rzucały sztyletami. A Oenomai ze smoka i piesza dziewczyna strzelają z karabinu maszynowego w stronę szkieletów.
  Margarita również użyła magii i pokazała swoje perłowe zęby. I czyniła konkretne cuda. A jej magia zamieniła szkielety w złote kieliszki do wina, pełne kolorowych lodów i bogato zdobionych ciast.
  A z ciosów mieczy chłopców, w tym wicehrabiego de Lafer, powstało całe mnóstwo smacznych i apetycznych rzeczy. I taki aromat rozprzestrzenił się po całym zamku. Po prostu cud nad cudami.
  Z jednego z ogromnych szkieletów wyłoniła się cała góra ciast. A te ciasta mieniły się wszystkimi kolorami tęczy od różnych kremów.
  Tak, były tu takie smaczne, bardzo apetyczne rzeczy. Niektóre groźne czarne szkielety zamieniły się w lizaki kolosalnych rozmiarów.
  A głodne dzieci nie mogły się powstrzymać przed spróbowaniem smakołyków. Margarita zadąła w gong i krzyknęła:
  Żołądki to nasi główni wrogowie,
  Wrzucają nas, wierz mi, w złe czyny...
  Kiedy chłopiec widzi ciasta,
  Namawia się go do podłej kradzieży żołądków!
  
  Więc kochanie, nie spiesz się
  Przyjdzie czas, a ty nadal będziesz jadł...
  I nie grzesz przed Bogiem, kochanie,
  W przeciwnym razie zamienicie się w głownie ognia!
  Oenomaus wyjaśnił dzieciom:
  - Dopóki gigant-kanibal nie zostanie pokonany, jedzenie jest niebezpieczne. Trzeba uśpić głównego złoczyńcę!
  Rozległo się głośne tupanie i początkowo pojawił się gigantyczny cień, pokrywający połowę pola, wypełniony najróżniejszymi ciastami i potrawami. A potem sam rogaty olbrzym. Miał paszczę kaszalota i szponiaste stopy. I tak wysoki , że jest wyższy niż i tak już ogromny zamek z wieżami i szkieletami.
  Dzieci piszczały ze strachu, a bandyta-kanibal natychmiast urósł.
  Margarita powiedziała z uśmiechem:
  - Nie bój się! Jest duży tylko wtedy, gdy się go boisz!
  Oenomaus zawołał z wściekłością:
  Może i nie jesteś tchórzem, ale jesteś głupcem, a my widzieliśmy, co było!
  Czarownica Jaga zaćwierkała:
  - Drogi, kochany ogra,
  Masz ochotę na pyszne słodkości...
  Albo magia ciosu,
  Znów dostaniesz to za darmo!
  Margarita krzyknęła:
  - Dzieci, krzyczcie zgodnie: nie boimy się was! Cóż, zbierzmy się razem.
  Ale chłopakom trudno było się zebrać przed takim strachem na wróble . Dziewczyna zaczęła uciekać, jej małe, okrągłe szpilki. Odważniejszy wicehrabia de Lafer i kilku chłopców zaczęli ich powstrzymywać. Było jasne, że chłopaki byli bladzi ze strachu. A potem Margarita zaśpiewała dla dodania odwagi pieśń bojową z czasów wojny;
  Jesteśmy dziewczynami z kraju ZSRR,
  Która jest pochodnią dla całego świata...
  Pokażmy, wiecie, przykład wielkości,
  Oto wyśpiewane bohaterskie czyny!
  
  Dziewczyny urodziły się pod czerwoną flagą ,
  I boso biegną przez mróz...
  Córki i synowie walczą o Ruś,
  Czasami panna młoda daje facetowi różę!
  
  Nad wszechświatem pojawi się czerwona flaga,
  Świeć tak jasno, jak płomień pochodni...
  Przecież wiadomo, bohatersko, mamy zamach,
  A nasz baner błyszczy jak czerwień!
  
  Nie wierz w to, ten przeklęty faszysta nie przejdzie,
  A duch rosyjski nigdy nie zniknie...
  Zwycięstwa otworzą nieskończone konto,
  Przywitajmy się z każdym!
  
  Rosja to wspaniały kraj,
  Daliście narodom komunizm...
  Na zawsze dany przez Boga hojnie ,
  Za Ojczyznę, za szczęście i wolność!
  
  Wróg nie będzie w stanie pokonać Ojczyzny,
  I nieważne, jak okrutny i podstępny był...
  Nasz niezwyciężony rosyjski niedźwiedź,
  Rosyjski żołnierz jest pełen chwały ze swojego zwycięstwa!
  
  Piękny kraj radziecki,
  Dziewczyny w nim są dumne, że są piękne...
  Została nam dana przez narodzenie na zawsze,
  I my, członkowie Komsomołu, bądźmy uczciwi!
  
  Walczymy na obrzeżach Moskwy,
  Zamieć, zaspy, a dziewczyny boso...
  Nie oddamy naszej Ojczyzny szatanowi,
  nawet nasze kosy strzelają celnie!
  
  Więc w wściekłości dziewczyny są chętne do walki,
  I nagą piętą rzucają paczkę wybuchową ...
  Faszysta, po prostu wygląda fajnie,
  W rzeczywistości po prostu zły Kain!
  
  Wrogowie nie mogą pokonać dziewcząt,
  Urodzili się pod taką gwiazdą...
  Naszym niepokonanym potworem jest niedźwiedź,
  Kto uczynił Ojczyznę swoją żoną!
  
  My, Rosjanki, jesteśmy dobre,
  Nie boimy się tortur i mrozu...
  I odeprzemy, wierz mi, atak złej hordy,
  Wróg oszaleje od dawki!
  
  Udało im się odepchnąć wroga od Moskwy,
  Chociaż jest pełen ogromnej mocy...
  My, dziewczyny, jesteśmy z siebie bardzo dumne,
  Wszyscy przeciwnicy znikną w grobach!
  
  Nie wierz, wrogowie Rusi nie pokonają,
  Skoro każdy rycerz pochodzi z pieluch...
  Myśliwy najwyraźniej zamienił się w zwierzynę łowną,
  A przeciwnik jest jeszcze dzieckiem!
  
  Ale rosyjski duch, wspaniały, wierz duchowi,
  Wiadomo, są w nim ukryte moce ...
  Wróg zostanie całkowicie zmiażdżony,
  W końcu rycerze są niepokonani w bitwie!
  
  Odrzućcie wątpliwości , dziewczyny ,
  Jesteśmy najodważniejsi, wiesz, na świecie...
  Wrzućmy hordy szatana do piekła,
  Zanurzmy wszystkich przeciwników w toalecie!
  
  Święta wojna się skończy
  Pokój i poranek nadejdą na planetę...
  Ona jest na zawsze ze słońcem, wiesz, podana,
  Niech lato płonie wiecznie!
  
  I komunizm wieczny w chwale,
  A Lenin i wielki Stalin są z nami...
  W cholernym kinie dopiero teraz jest faszyzm,
  A nasza wola, wierz mi, jest silniejsza niż stal!
  
  Moja Rosja rządzi od wieków,
  I dał szczęście całemu wszechświatowi...
  Potrzebujesz siły stalowej pięści,
  I odważnie, ale w rozsądny sposób!
  Początkowo śpiewała sama Margarita, ale potem Enomai, dziewczynka Jaga, wicehrabia de Lafer i inne dzieci podjęły piosenkę. A to już był mocny, pełnogłosowy chór, od którego wszystko się trzęsło. A ogromny, prawdziwy gigant zaczął się zmniejszać. Nie wyglądał już tak chłodno i groźnie. I rogi stały się mniejsze, a pazury stały się mniejsze. Wow...
  Dziewczyna Jaga zaśpiewała ze śmiechem:
  Brawo, brawo, możesz być z niego dumny -
  Siedmiu nie boi się jednego!
  Dzieci zawołały zgodnie, tupiąc bosymi nogami:
  Nie boimy się ciebie ogrze,
  Będziesz zdeptany pod nogą dziecka...
  Chociaż nie jesteśmy wystarczająco starymi wojownikami,
  Byliśmy kiedyś pod opieką Baby Jagi !
  To są dzieci, takie piękne zarówno w duszy, jak i na twarzy. I walczą jak giganci. Chociaż teraz gigant-kanibal powinien zostać wykończony moralnie. I dzieci zaczęły tańczyć.
  A dziewczyna Jaga wzięła odkurzacz, wycelowała nim w bandytę i zaczęła coś mamrotać.
  Jeden z chłopców polizał dużego lizaka w kształcie koguta , który zamienił się w szkielet, a dziewczynka ugryzła kęs lodów.
  Dzieci groziły gigantowi:
  - Ciebie też to spotka!
  I dosłownie się trząsł. Skurczył się jeszcze bardziej. A złote kieliszki z lodami we wszystkich kolorach tęczy zaczęły błyszczeć jeszcze jaśniej i piękniej.
  Pionierska bohaterka Margarita ponownie zaśpiewała z wściekłością patriotyczną pieśń z czasów wojny, a reszta dzieci chórem:
  Grając, dołączyłem do Komsomołu,
  Dziewczyno pięknych marzeń...
  Myślałam, że świat będzie wieczny maj,
  Każdy dzień to narodziny wiosny!
  
  Ale z jakiegoś powodu nie wyszło,
  Jakoś nie mogę się zakochać ...
  Cóż, powiedzcie mi, chłopaki, na moją łaskę,
  Życie to bardzo mocne wiosło!
  
  Nagle wybuchła wojna,
  I szalał huragan śmierci...
  A moje dziewczyny mają silne ciało,
  Możesz od razu zostać zaatakowany!
  
  Uwierz mi, nie chcę się poddać,
  Walcz za Ojczyznę do końca...
  Granaty nosimy w mocnym plecaku,
  Stalin zastąpił ojca w sercach!
  
  Wielcy wojownicy Rosji.
  Możemy chronić pokój i porządek...
  Gwiazdy na niebie podlały aksamit,
  A myśliwy zamienił się w zwierzynę!
  
  Ja, bosa dziewczyna, walczę
  Pełne pokus i miłości...
  Wiem, że będzie miejsce w tym raju,
  Nie można budować szczęścia na krwi!
  
  Wielcy wojownicy Ojczyzny,
  Będziemy walczyć stanowczo pod Moskwą...
  A potem marzenie za komuny,
  Przeciwko podziemnemu światu z szatanem!
  
  Odważni Rosjanie,
  Żeby walczyli uczciwie do końca...
  Strzelają z karabinu maszynowego,
  Jeśli potrzebujesz złotej korony!
  
  Nawet kula nie jest w stanie nas zatrzymać
  Jezus, Bóg wielki, zmartwychwstał...
  Skończyły się dni drapieżnego smoka,
  Na niebie zrobiło się jeszcze jaśniej!
  
  Kocham cię, droga Łado,
  Najwyższy Bóg Svarog będzie w chwale...
  Musimy walczyć za Rosję,
  Najlepszy Biały Bóg jest z nami!
  
  Nie rzucajcie Rosjan na kolana,
  Naszego ciała, wierz mi, nie da się poskromić...
  Stalin i wielki Lenin są z nami,
  Ty też musisz zdać ten egzamin!
  
  Ból Ojczyzny jest także w naszych sercach,
  Wierzymy w jej wielkość...
  Szybko otwieramy drzwi do kosmosu,
  To będzie bardzo słodkie życie!
  
  Jesteśmy bosymi pięknymi dziewczynami ,
  Biegniemy tak szybko przez zaspy śnieżne...
  Nie potrzebujemy tej gorzkiej wódki,
  Cherub rozwija skrzydła!
  
  My, dziewczyny, staniemy w obronie Ojczyzny,
  A my odpowiemy złym Krautom, nie,
  Piekielny Kain zostanie zniszczony,
  I cześć Chrystusowi Zbawicielowi!
  
  Nadejdzie era - nie mogło być lepiej,
  Umarli powstaną na zawsze...
  Wszechświat stanie się prawdziwym rajem,
  Marzenie każdego się spełni!
  Margaricie zrobiło się trochę smutno - ma już ponad sto lat, a wciąż jest dziewczynką. I być może na zawsze pozostanie dzieckiem.
  Ale reszta dzieci cieszyła się i była zachwycona tą piosenką.
  A groźny gigant-kanibal stał się jeszcze mniejszy i wyglądał bardziej jak przestraszony goblin niż potwór.
  Kawałki lodów i ciasta poleciały w jego stronę. Dzieci śmiały się i wystawiały języki. Wyglądało to bardzo komicznie. A weseli chłopcy nadal robili miny.
  Dziewczyna Jaga cmoknęła wargami i zaćwierkała:
  Dzieci powinny się śmiać
  Dzieci powinny się śmiać -
  I jak żyją bohaterowie!
  I jak żyją bohaterowie!
  A Baba Jaga skierowała odkurzacz na inne orki i gobliny wyskakujące z zamku. A Enomai i dziewczyna zaczęli do nich strzelać z karabinów maszynowych. I zrobili to znakomicie . I znowu nie zabrakło kieliszków z jasnymi lodami, bułkami z rodzynkami, ciastami z kremem, płatkami kukurydzianymi, watą cukrową i nie tylko . Wszystko pachniało tak dobrze i wyglądało niezwykle apetycznie.
  A dzieci wojowników roześmiały się i pokazały swoje ostre, białe zęby, niczym wilcze młode.
  Jak niesamowicie i niepowtarzalnie wyglądała ta akcja.
  A Margarita uderzyła piorunami w orki i szkielety, kontynuując ich cudowną transformację.
  Po czym pionierka ponownie zaśpiewała patriotyczną i podniosłą pieśń, a reszta dzieci w chórze podchwyciła jej dziarską i wesołą piosenkę:
  Szatan nas nie pokona,
  Moja ojczyzna, najpiękniejsza na świecie,
  Ten piękny kraj słynie...
  Dorośli i dzieci będą w nim szczęśliwi!
  
  Niech wspaniale zakwitną w nim konwalie,
  A cherubiny grają przyzwoity hymn...
  Führer będzie kaput,
  Rosjanie są niepokonani w bitwach!
  
  Członkowie Komsomołu biegają boso,
  Tupią po śniegu gołymi piętami...
  Hitlerze, wyglądasz po prostu świetnie
  Przejadę cię czołgiem!
  
  Czy uda nam się pokonać nazistów?
  Jak zawsze jesteśmy boso, dziewczyny...
  Naszym najpotężniejszym rycerzem jest niedźwiedź,
  Zabije wszystkich karabinem maszynowym!
  
  Nie, my, dziewczyny, jesteśmy już bardzo fajne,
  Dosłownie rozdzieramy wszystkich wrogów na strzępy...
  Nasze pazury, zęby, pięści...
  Zbudujemy miejsce w cudownym raju!
  
  Wierzę, że będzie fajny komunizm,
  Kraj rady, wierzcie mi, rozkwita w nim...
  I żałosny nazizm zniknie,
  Wierzę, że Twoje czyny zostaną uwielbione!
  
  Wierzę, że region ten rozkwitnie dziko,
  Od zwycięstwa wracamy do zwycięstwa...
  Nikołaj pokonał Japończyków,
  Samuraj odpowie za podłość!
  
  Nie damy się zwieść,
  Zmiażdżmy naszych wrogów jednym ciosem...
  Niech myśliwy zamieni się w zwierzynę,
  Nie bez powodu rozbiliśmy Wehrmacht!
  
  
  Uwierz mi, nie jest nam łatwo się poddać,
  Rosjanie zawsze umieli walczyć...
  Zaostrzyliśmy bagnety stalą ,
  Führer stanie się wizerunkiem klauna!
  
  Taka jest moja ojczyzna,
  Gra w nim rosyjski akordeon...
  Wszystkie narody są przyjazną rodziną,
  Abel triumfuje, nie Kain!
  
  Wkrótce ZSRR będzie w chwale,
  Chociaż nasz wróg jest okrutny i zdradziecki...
  Będziemy dawać przykład męstwa,
  Rosyjski duch będzie uwielbiony w bitwach!
  Przy ostatnim zdaniu pionierka wyjęła i wypuściła błyskawicę ze swojej magicznej różdżki oraz pulsary z jej nagich palców u stóp z magicznymi pierścieniami i kamieniami. W końcu zakryli olbrzyma, który skurczył się jak ślimak. Ten był całkowicie pokryty ognistym blaskiem. Potem znowu błysnęło. Orki i szkielety wreszcie przekształciły się we wszelkiego rodzaju wspaniałe przysmaki. Tak pyszne i smażone, od różnych rodzajów szynek, faszerowanych ryb i gęsi, po ciasta, ciastka, karmelki i kieliszki do lodów.
  Dzieci były zachwycone i skakały w górę i w dół. Wyglądali na bardzo zadowolonych i radosnych.
  Tutaj, w miejscu groźnego i twardego giganta-kanibala, światło się rozproszyło. Pojawił się chudy, jasnowłosy chłopiec w krótkich spodenkach, około siedmioletni. Takie nieszkodliwe i słodkie dziecko zamiast groźnego potwora. Zamrugał oczami i jęknął:
  - Nie bij mnie!
  Margarita krzyknęła:
  - Nie bój się! Nie dotkniemy cię. Teraz możesz zacząć życie od zera i iść do szkoły!
  Chłopiec i były kanibal jęczał:
  Co to za życie szkolne?
  test każdego dnia ...
  Dodawanie, dzielenie,
  Tabliczka mnożenia!
  Zamek giganta-kanibala na naszych oczach uległ przemianie. Zamiast czaszek na kopułach zakwitły kwiaty o bajecznej urodzie. A same kopuły błyszczały złotem. I wszystko stało się tak wspaniałe, błyszczące, olśniewające, że ściany zamku pokryły się kwiatami. I zamiast krwi, ze źródeł zaczęły płynąć strumienie diamentów, a chmury rozproszyły się i zaświeciły jednocześnie cztery słońca.
  A uwolnione dzieci zaczęły wybiegać z zamku z radosnym śmiechem. Wychudzone, obdarte, bose, a mimo to były szczęśliwe.
  Chłopcy i dziewczęta zajadali się pysznymi smakołykami, a spod trawy wyłaniały się beczki z koktajlami i sokami .
  Dziewczyna Jaga podleciała do byłego kanibala na moździerzu i podała chłopcu lody. Przełknął i uśmiechnął się:
  - Smaczny!
  I dodał ze strachem:
  - Wybaczcie mi, dzieci! Wstydzę się, że cię zjadłem. Jakie to obrzydliwe!
  Coraz więcej dzieci uciekało. Łącznie z tymi zjedzonymi wcześniej przez kanibala. Niegroźny chłopiec mrugnął oczami i nawet zaśpiewał;
  No czy to nie cud, czy to nie bajka,
  Wszystko stało się takie, uwierz mi, cudowne!
  Nie, lepiej zrobić dla nas dobro -
  A zło zniknie w bezczasie!
  Tak , to było zwycięstwo. To prawda, że jeden z chłopców, o bardzo umięśnionym tułowiu i w krótkich spodenkach, spojrzał na odblaskową powierzchnię i jęknął:
  - Gdzie się podział mój bohaterski wzrost?
  Ojenomaos zapytał:
  - I kim jesteś?
  Chłopiec o bardzo wyraźnych mięśniach odpowiedział:
  - Nikiticz.
  I twarz jego dziecięca pociemniała i mruknął:
  - Byłem wielkim bohaterem, a teraz jestem tylko bosym chłopcem w krótkich spodenkach, komu jestem taki potrzebny?
  Były kanibal wypalił:
  - Chodźmy razem do szkoły!
  Dobrynya ryknął ze złości, kopiąc bosą chłopięcą stopę tak mocno, że kamień pękł:
  - No cóż, do diabła ze szkołą! Myślałam, że jestem wyczerpana !
  Margarita odpowiedziała z westchnieniem:
  - Rozumiem to!
  Chłopiec Dobrynya ryknął:
  - Co rozumiesz! Teraz moja żona mnie opuści! Kto mnie potrzebuje, takie płaczące dziecko !
  Ojnomaos odpowiedział z uśmiechem:
  - Najważniejszą rzeczą w życiu jest dusza. Rozmiar nie ma znaczenia!
  Dobrynya sprzeciwił się:
  - NIE! Nie znasz mojej żony. Któregoś razu tak mocno poruszyła piętą, że wybiła słowikowi zbójcy gwiżdżący ząb! Jest surowa i po co jej chłopiec bez wąsów ! - I chłopiec znowu uderzył bosą, dziecinną, ale silną stopą, jak młotem, tak że bruk rozbił się na drobne kawałki. I młody bohater krzyknął. - Uczyń mnie wkrótce dorosłym!
  Ojnomaos odpowiedział z westchnieniem:
  - Niestety nie możemy tego zrobić, prawda?
  Margarita odpowiedziała:
  - Na razie to prawda, nie możemy, ale jeśli pojedziesz z nami w wielkim celu, to może coś wymyślimy!
  Chłopiec Dobrynya zapytał groźnie:
  - Jaki jest twój cel?
  Oenomaus odpowiedział z przekonaniem:
  - Aby ocalić silniejszy seks w skali wszechświata przed śmiercią. W naszym wszechświecie panuje zaraza, która może dosięgnąć także Ciebie!
  Margarita skinęła głową, zgadzając się:
  - Tak, Dobrynya, dołącz do nas. Nadal masz swoją bohaterską siłę i będziesz dla nas bardzo przydatny!
  Chłopiec-tytan, choć z wyglądu nie był starszy ani wyższy od Oenomai, chłopca w wieku około dwunastu lat , posiadał jednak kolosalną siłę fizyczną. Ścisnął więc kamyk gołymi palcami i dosłownie wziął go i zmiażdżył, po czym z uśmiechem zauważył:
  - I nadal mam się dobrze! OK, pójdę z tobą. Strach będzie wracać do żony, dopóki nie dorosnę !
  Margarita z uśmiechem jak wróżka odpowiedziała:
  - Bardzo mądra decyzja!
  I pstryknęła bosymi palcami. Pojawił się trzeci, uroczy mały smok.
  Dziewczyna wyjaśniła:
  - Nie powinieneś chodzić jak żebrak z torbą!
  . ROZDZIAŁ nr 8.
  Dominika była bardzo wyczerpana w czasie przejścia i zdawania egzaminów. Dlatego jej piękne panny zostały umyte w złotej kąpieli i prysznicu. A potem umieścili ją w miękkim, ciepłym łóżku w oddzielnym, luksusowym pokoju dla elitarnych studentów i studentek. Dominika zapadła w dziwny sen, jej ostatnim życzeniem było być z księciem Oenomausem , do którego czuła wielką sympatię i sympatię.
  I gdy tylko została objęta przez boga Morfeusza, ona
  Dominika nagle poczuła, że wiatr wieje jej w twarz, a ona siedziała na śliskich, łuskowatych plecach. A wokół migają chmury.
  A dziewczyna odwróciła się i zobaczyła przystojnego, muskularnego chłopaka, którego od razu rozpoznała. Tak, to był książę Ojnomaus, który został młodym niewolnikiem. A teraz jedzie na małym, trójgłowym smoku. Dziewczyna leci po jego prawej stronie. Jest także bardzo piękna i słodka, ma złotorude włosy. Nie wygląda na starszą od Oenomausa. A po lewej stronie jest chłopiec. Również jasnowłosy , przystojny i bardzo umięśniony, o wyrazistej twarzy. Taka grupa dzieci z plecakami i bronią. Dziewczyna ma też pierścionki na palcach u nóg i dłoniach.
  Smok poczuł dodatkowy ciężar i zaczął częściej trzepotać skrzydłami, aby nie upaść.
  Dziewczyna Margarita potrząsnęła magiczną różdżką i ryknęła:
  - Kim jesteś? Skąd się to wzięło?
  Oenomaus jednak rozpoznał Dominikę i powiedział pewnym siebie tonem:
  - To jest wybraniec z planety Ziemia. Zgodnie z przepowiednią musi ocalić silniejszą płeć w naszym wszechświecie.
  Dziewczyna Margarita uśmiechnęła się:
  - Z planety Ziemia? Czy przeżyłeś Wielką Wojnę Ojczyźnianą?
  Dominika z przekonaniem potwierdziła:
  - Tak, było!
  Pionierska bohaterka zapytała insynuując:
  - A kiedy to minęło?
  Zabójczyni z nie mniejszą pewnością siebie odpowiedziała:
  - Od dwudziestego drugiego czerwca czterdziestego pierwszego do dziewiątego maja czterdziestego piątego, cóż, oczywiście, wygraliśmy!
  Margarita odpowiedziała z uśmiechem:
  - Wiem, że wygraliśmy! Inaczej nie rozmawialibyśmy z tobą. Oznacza to, że jesteśmy rodakami, po prostu rozproszonymi w czasie. Jak miło jest spotkać kogoś ze swojej rodzinnej planety, a jeszcze bardziej ze swojego kraju!
  Dominika odpowiedziała z westchnieniem:
  - Kiedy zakończyła się Wielka Wojna Ojczyźniana, mój dziadek jeszcze się nie urodził. To dla nas długa historia!
  Margarita również zauważyła z westchnieniem:
  - I nie dożyłem jego zakończenia. Powieszono mnie w styczniu '44. Wierzyłem jednak w nasze zwycięstwo. Kijów został już wyzwolony, a Stalingrad i Wybrzeże Kurskie grzmiały. Jaka szkoda umrzeć w wieku zaledwie dwunastu lat , nie wstępując do Komsomołu.
  Dominika była zaskoczona:
  - Jeśli umarłeś tak dawno temu, to dlaczego to wciąż dziewczynka?
  Margarita wzruszyła ramionami:
  - Nie wiem tego. Od mojej śmierci minęło prawie sto lat, a ja nadal jestem dzieckiem. Ale jest też plus: wcale się nie starzeję i nie mam ani jednego plomby w zębach!
  Dominic zachichotał i zauważył:
  - Tak, starość jest bardzo zła, po prostu obrzydliwa!
  I piękna aktorka filmowa zaczęła śpiewać;
  Ludzkość jest w wielkim smutku,
  Pewnie wszyscy o nim myślą!
  Łzy popłynęły nad tym morzem,
  Strach człowieka płonie ogniem!
  
  Lata pełzają po roku w karawanie,
  Babcia wciera hennę w policzki!
  I coś się stało ze szczupłą sylwetką dziewczyny,
  Nie rozumiem, skąd się biorą zmarszczki!
  
  Dlaczego korona natury jest jasna?
  Twórca maszyn musi nagle zwiędnąć!
  Ten, który ujarzmił siłę wiatru do wozu,
  Nie radzi sobie ze złem starzenia się!
  
  Piękność staje się dziwaczką
  A bohater więdnie na naszych oczach!
  Jakakolwiek paskudna pogoda teraz,
  A w nocy dręczy mnie dziki strach!
  
  Ale nie wierzę, że nie ma zbawienia,
  Człowiek może kłócić się z Bogiem!
  Aby przyjazna rodzina stała się wieczna,
  Aby droga wiodła pod górę łatwo i stromo!
  
  Stare kobiety nie będą już miały zmarszczek,
  Sprawmy, aby starość cofnęła się ze wstydu!
  I człowieku, potężny synu postępu,
  Patrzy na szczyt życia jasnymi oczami!
  
  I będzie nieskończone piękno
  Dni będą płynąć jak pełna rzeka!
  Pojawi się ludzka życzliwość
  W końcu serce stanie się czyste i szlachetne!
  
  Uwierz, nadejdzie nowa przyjemność,
  Z biegiem lat mądrość będzie rosła!
  Przecież w młodym ciele lód nie osiada,
  Jak uczeń chętny do nauki przez pięć lat!
  
  Znak jest wyższy, chodź, szukaj go,
  Do egzaminu będziesz wracać co najmniej sto razy!
  I można jeść ciasta wielkanocne z miodem,
  Cóż, zostań już starą dziewczyną!
  Jak pięknie zaśpiewała Dominika, prawdziwa primadonna. A jej pieśni były pełne i opalizujące, jak tryl słowika.
  Enomai skinął głową, zgadzając się:
  - Nie możesz się temu sprzeciwiać !
  Boy Dobrynya zauważył:
  - Starość jest zła. Ale mam odmładzające jabłka dla siebie i żony . Jeśli zjesz ich trochę, nie zestarzejesz się i nie zamienisz się w dziecko. A potem jedna głupia wiedźma obżarła się takimi jabłkami. Była starą kobietą, ale skończyła na nocniku. Dlatego we wszystkim powinniście zachować umiar i pamiętać, że każdy wiek jest poddany miłości.
  Enomai nagle zauważył:
  - Mój smok ciężko oddycha! Trudno mu nieść dwie osoby, zwłaszcza, że Dominika nie jest dzieckiem, ale bardzo dużą i umięśnioną dziewczynką. Potrzebuje nowej ulotki!
  Margarita powiedziała pewnie, stukając bosymi palcami:
  - Będzie ulotka!
  Najpierw w powietrzu pojawił się mały, trójgłowy smok. Ale partyzantka wysłała w niego promień energii i ten smok zaczął rosnąć.
  Dominika była zaskoczona:
  - To magia w działaniu. Pierwszy raz widzę hodowane smoki.
  Margarita odpowiedziała z uśmiechem:
  - Smoki to nie ludzie, łatwiej je wychować!
  Bestia urosła do rozmiarów nieco większych niż pozostałe trzy smoki. I kolejne pstryknięcie palcami, tym razem dłoni, i Dominika znalazła się w wygodnym siodle!
  Pionierka skinęła głową:
  - Widzisz jakie to proste! Teraz masz własnego smoka. Raduj się tym!
  Zaatakowana dziewczyna zauważyła ze śmiechem:
  - To oczywiście wspaniale , ale jaki sens ma wspinanie się z radością po ścianie?
  Margarita roześmiała się i odpowiedziała:
  - Nie śniłeś o swoim własnym smoku?
  Dominika mruknęła szczerze:
  - Marzyłem o własnym helikopterze. Ale nie miała czasu zarabiać dla niego pieniędzy. Nie ma więc powodów do szczególnej radości!
  Enomai zauważył z uśmiechem:
  - Ale marzyłem o osobistym smoku.
  Dobrynya potwierdził:
  - Osobisty smok jest fajny! Jednak mój bohaterski koń mógł również latać w górę, gdybym użył magii. Ale za specjalne zaklęcia czarownikom trzeba płacić w złocie. A smok jest wolny.
  Margarita dodała:
  - Smok jest również dobry, ponieważ może żywić się samą wodą. Cóż, dodaj do tego trochę trawki i będzie świetnie. Będzie zionął ogniem.
  Dominika zapytała zaciekawiona:
  - Naprawdę walczyłeś z Niemcami?
  Margarita odpowiedziała szczerze:
  - Tak naprawdę nie walczyłem. Pracowałem więcej w wywiadzie i komunikacji. Szedłem przez wioski i między lasami. Cóż, każdy, kto ma żebraczą torbę i boso od zimy do zimy, będzie podejrzewał. To prawda, że \u200b\u200bkilka razy podłożyła nazistom materiały wybuchowe. Cóż, strzeliła tylko wtedy, kiedy mnie porwali. Strzelała aż do ostatniego naboju. Została schwytana. No cóż, torturowali mnie, choć pośpiesznie, i spieszyli się, żeby mnie powiesić, bo Armia Czerwona właśnie posuwała się w tym kierunku. Inaczej mogliby go dłużej dręczyć.
  Któregoś razu uśpiłem jeszcze dwóch policjantów i przekazałem ich partyzantom. No cóż, nie będę zmyślać, ale oczywiście przygód było mnóstwo.
  Dominika zapytała z uśmiechem:
  - Miałeś jakieś rozkazy?
  Margarita odpowiedziała z westchnieniem:
  - NIE! Jedynie medal "Za Odwagę" uznano za zbyt mały, aby otrzymać coś poważnego. No nie wiem, czy przyznano je pośmiertnie i w jaki sposób...
  Oenomaus zauważył:
  - W wieku dwunastu lat już nieźle jest, gdy dziewczyna ma nagrodę wojskową! Powiedz mi, jak to jest u Ciebie?
  Pionierka skinęła głową:
  - No tak, powiedz mi, komunizm został zbudowany i wojny się skończyły?
  Dominika westchnęła i odpowiedziała pewnie:
  - NIE! Jeśli chodzi o wojny, było jeszcze gorzej. Ale nie chcę o tym rozmawiać. Ale ludzie stali się jeszcze gorsi.
  Chłopiec Dobrynya zasugerował:
  - Lepiej porozmawiajmy o magicznych wyczynach. W przeciwnym razie zaczniesz teraz mówić o czołgach...
  Margarita zmarszczyła brwi:
  - Co wiesz o czołgach?
  Dobrynya odpowiedział:
  - Byłem w bardziej rozwiniętym świecie i były tam te metalowe potwory. Strzelają głośno i są bardzo niebezpieczne. Wstyd o nich pamiętać.
  Partyzantka uśmiechnęła się i zauważyła:
  - Wsypałem piasek do zbiornika paliwa czołgu Tygrys. I zatrzymał się. To było tak. I za pomocą szydła przebijała koła nazistowskich samochodów. Jestem małą dziewczynką i było mi łatwiej to zrobić.
  Dominic zachichotał i zauważył:
  - Dobrze zrobiony! Jesteś bohaterką pionierką. Musimy kręcić o Tobie filmy i pisać o Tobie książki.
  Margarita skinęła głową:
  - Wiem, są tacy - na przykład "Czerwone Diabły". Ogólnie rzecz biorąc, nie tylko nie wierzyłem w Boga, ale czasami robiłem rzeczy, których teraz się wstydzę!
  Enomai zauważył z uśmiechem:
  - Dzieje się. Czasami bogowie nie zachowują się zbyt dobrze. Ale w każdym razie jesteś teraz bardzo utalentowaną czarodziejką i powinnaś...
  Nie dokończył. Przed nimi pojawiło się stado latających małp. Byli daleko, ale bystry wzrok elfiego chłopca i czarodziejki widział, że te skrzydlate naczelne ciągną w sieć co najmniej tuzin dzieci. Zarówno nieszczęśni chłopcy, jak i dziewczęta duszą się i bardzo cierpią w locie, gdy zostają wyrzuceni w powietrze, a ciała dzieci przecinają stalowe oczka sieci.
  Dominika też to zauważyła i krzyknęła:
  - Musimy uwolnić chłopaków!
  Dobrynya skinął głową i z okrzykiem dobył miecza:
  - Odważnie wyruszymy do bitwy,
  Za Świętą Ruś -
  Walczymy mieczem,
  Nie sprzedaję!
  Dominika zauważyła, szczerząc zęby:
  - Oczywiście pomaganie dzieciom jest bardzo interesujące. Ale czy mamy dość sił? Czytałam bajkę o latających małpach i wydają się być bardzo silne!
  Margarita skinęła głową na znak zgody i zaśpiewała:
  Wojownicy ciemności są z pewnością silni,
  Zło rządzi światem nie znając liczby...
  Ale wam, synowie szatana -
  Nie łamcie mocy Chrystusa!
  Dobrynya zauważył:
  - Mieliśmy różnych przeciwników. A fakt, że są silni, z reguły nas nie powstrzymał!
  A kwartet ze smokami rzucił się za latającymi małpami. Było ich cholernie tuzin - trzynaście. I mniej więcej tyle samo dzieci w niewoli. I to jest brutalna prawda o tej bitwie.
  Margarita rzuciła się do przodu i podchodząc do latających małp, krzyknęła:
  - Wypuśćcie dzieci, potwory!
  Przywódca małp syknął:
  - Odejdź, dziewczyno, bo inaczej ciebie też otulimy.
  Margarita odpowiedziała odważnie:
  - NIE! Wypuść ich albo będziesz musiał z nami walczyć!
  Małpy zawyły, obnażając kły:
  - Nigdy!
  Pozostało czterech z dziećmi, którzy trzymali sieć z dziećmi, a reszta rzuciła się w stronę niewielkiego oddziału młodych ratowników.
  Dominika potrząsnęła pięściami i w jej dłoni pojawiła się szabla.
  Margarita zapytała:
  - Czy wiesz, jak się ogrodzić?
  Dominika odpowiedziała pewnie:
  - Jest koncepcja! Grała w filmach.
  Partyzantka zagruchała:
  - To ci się przyda.
  Aktorka zaśpiewała:
  Nadszedł czas, abyś machnął mieczem,
  Czas się pospieszyć...
  Nadszedł czas, abyś machnął mieczem -
  A co jeśli się przyda!
  Zapisz to w swoim zeszycie -
  Na każdej stronie!
  Nadszedł czas, abyś machnął mieczem,
  Nadszedł czas, abyś machnął mieczem,
  Nadszedł czas, abyś machnął mieczem!
  Po czym cała czwórka się roześmiała. A latające małpy próbowały zaatakować. Poruszali się jak latawce atakujące wróble.
  Margarita uderzyła przywódcę latających małp magiczną różdżką i magicznymi pierścieniami na bosych stopach. I uderzyło bardzo mocno.
  Lider doznał szoku, a jego głowa natychmiast zamieniła się w bardzo smaczne ciasto kokosowe. A łapy latającej małpy drgały histerycznie. Inne latające małpy gwizdały ze strachu.
  Jeden z nich rzucił się w stronę czwórki, ale chłopiec Dobrynya uderzył ją w czoło bosą piętą, tak że małpa po silnym uderzeniu przewróciła się.
  Dominika machnęła mieczem i odciąła róg latającej małpy, po czym zaśpiewała:
  Jesteśmy w dżungli w krainie dzikich małp,
  Walczymy ze skrzydlatymi na niebie...
  Polowanie , żeby się pożreć dojrzały banan -
  Powiesić tego, kto kradnie dzieci z drzewa!
  Oenomaus również uderzył małpę, tym razem w skrzydło, i syknął:
  Jestem rycerzem światła, na kolanach dzikusy,
  Zmieszczę wrogów Ojczyzny z powierzchni ziemi!
  I zrobił ósemkę za pomocą mieczy. Po czym chłopiec zręcznie uniknął rannego naczelnego. A kiedy smok stanął w płomieniach, oślepiona małpa krzyknęła. Jednocześnie czuć było zapach spalenizny.
  Czterech wojowników przeszło do ofensywy. Małpy próbowały kontratakować. Smoki uderzały w nie strumieniami ognia, które dosłownie podpalały skrzydła naczelnych. I pachniało smażeniem.
  Dziewczyna Margarita wzięła i uwolniła strumienie magii. A następna małpa zamiast głowy miała czekoladowego pączka.
  Dobrynya chwycił gołymi palcami jedną małpę za skrzydło i rzucił nią w drugiego ptaka. A potem doszło do zderzenia z iskrami.
  Chłopiec Tytan zaśpiewał:
  -Wiesz, mam promienną siłę,
  Bycie z nią w przyjaźni jest jak zabawa z krokodylem!
  A potem dziewczyna Dominika przecięła mieczem skrzydło małpy. Przechyliła się i wypuściła fontannę fioletowej krwi. Następnie zderzyła się ze swoim partnerem.
  Dominika kopnęła gołą piętą w szczękę jedno ze skrzydlatych stworzeń i zaćwierkała:
  No cóż, stworzenie zasnęło w trocinach,
  Dobra, kopnęli mnie w szczękę...
  Dobra, przeciągnęli mnie na noszach -
  Podziękuj, że żyjesz !
  A dziewczyna uderzyła mieczem inną małpę w głowę. Po czym stworzenia zaczęły uciekać. W tym samym czasie cztery skrzydlate naczelne próbowały wyrwać jeńców, dzieci zaplątane w sieć.
  Margarita wystrzeliła w nich magiczny promień, a małpa zamieniła się całkowicie w ciasto cynamonowe z lukrem.
  Reszta uciekła z krzykiem, uwalniając sieć. A pojmane dzieci zaczęły upadać.
  Margarita krzyknęła:
  - Trzymaj siatkę, dalej, silniejszy.
  I rzuciła się na smoka. Trzech innych wojowników rzuciło się za nią.
  Chłopiec Dobrynya śpiewał:
  Och, dzieciństwo, dzieciństwo, dokąd lecisz?
  Ach, dzieciństwo, dzieciństwo, gdzie się tak śpieszysz...
  Wiem, że pełno futrzanych małp,
  Łapią cię z różnych krajów!
  A chłopiec-bohater podniósł siatkę bosymi palcami. Jednak bycie facetem w krótkich spodenkach ma swoje zalety. Nieprzyzwoite jest, aby dorosły chodził bez butów, ale dla chłopca jest to naturalne i może wykorzystać w akcji swoje mocne nogi.
  Cała czwórka zwolniła spadającą sieć i zaczęła płynnie opadać.
  Dominika zauważyła z uśmiechem:
  - Nie życzę ci udziału sieroty,
  Nie życzę Ci trudnych dni...
  Niech planeta stanie się jasnym rajem,
  Niech święty Pan chroni dzieci!
  Chłopaki byli podrapani i podarci, prawie wszyscy boso, z wyjątkiem jednej dziewczyny w eleganckiej i być może luksusowej sukience i butach haftowanych szmaragdami i rubinami.
  Dziewczyna zaćwierkała:
  - Uważaj, ekipą ratunkową jest mój ojciec, książę, a ja noszę już tytuł baronowej!
  Dominika odpowiedziała ze śmiechem:
  Królowie mogą wszystko
  Królowie mogą wszystko...
  Ale często się psuł
  Czasem siedzą!
  Wyjdź za mąż z miłości
  Wyjdź za mąż z miłości...
  Słabe dla ciebie, kogokolwiek
  Nie jesteś Bogiem, królu!
  Każdy jest dla ciebie słaby -
  Nie jesteś Bogiem, królu!
  Zespół ostrożnie wysadził dzieci. I rozwikłała sieć. Dzieci - chłopcy i dziewczęta - poczuli wolność. A ich okrągłe obcasy błysnęły, gdy próbowały uciekać.
  Ale Margarita zatrzymała ich groźnym okrzykiem:
  -Gdzie idziecie? A co powiesz na podziękowanie?
  Dzieci zatrzymały się. Baronowa skinęła głową:
  - Zgadza się, uratowałeś mnie z niewoli. Wydaj mnie mojemu ojcu, a czeka cię wysoka nagroda. A reszta niech sama tam dotrze - to żebracy i boso.
  Chłopiec spośród więźniów sprzeciwił się:
  - Mój ojciec jest hrabią! I jestem boso, bo złapano mnie podczas biegu treningowego!
  Margarita zapytała: "Dlaczego cię pojmali?"
  Wicehrabia wzruszył ramionami, miał nagi, umięśniony tors, opalony, żylasty i tylko jego wyrazista, choć dziecinna twarz zdradzała jego rasę.
  Baronowa odpowiedziała:
  -Chcieli nas zabrać do Skelenton . To potężny czarodziej, który jest daleko spokrewniony z Koszczejem Nieśmiertelnym!
  Margarita cmoknęła i zauważyła:
  - Skelenton , zły czarodziej i władca żywiołów, posiada artefakt z czarnym tygrysem. Być może pomoże to uratować silniejszy seks.
  Mały książę Ojnomaos zauważył:
  - Ponadto konieczne jest uwolnienie innych dzieci przetrzymywanych w niewoli przez koszmarnego czarnoksiężnika. W przeciwnym razie wszechświat wyrządzi wielką szkodę .
  Dominika zapytała niezbyt pewnie:
  - Czy nie odwróci to naszej uwagi od głównego celu?
  Margarita sprzeciwiła się:
  - Nawzajem! Jeśli zbierzesz wszystkie dwanaście artefaktów, możesz uzyskać moc Boga Wszechmogącego. A to pozwoli uratować nie tylko silniejszy seks, ale stworzyć wiele innych dobrych rzeczy.
  Chłopiec Dobrynya wykrzyknął:
  - To jest niesamowite! Wtedy będziemy mogli dokonać czegoś, o czym inni bohaterowie nawet nie marzyli!
  Dominika zaśpiewała z zachwytem:
  Nasz świat jest bezlitosny, okrutny, zdradziecki,
  Krew ludzka płynie jak wzburzony strumień...
  Ale człowiek jest mądry, słynie z postępów -
  Pokonuj przeszkody podczas gry!
  
  Niezliczone koszmarne zagrożenia
  Los jest okrutny, smutny i zabawny...
  W zwątpieniu wylewamy dziwne łzy -
  Spójrz na niebo z nieziemską melancholią !
  
  I niech trzeba będzie zrzucić
  W zaciekłej bitwie ludzka krew...
  Przerwij nić życia mieczem, strzałą,
  Nie zdradzimy miłości na zawsze!
  Margarita skinęła złotą głową:
  - Dobrze śpiewasz Dominika, a rozsądne słowa chwytają za duszę! Ale to nie wystarczy...
  Aktorka zaśpiewała:
  Zrobiło się bardzo jasno
  Uratowałem Ojczyznę...
  Miałem naprawdę szczęście -
  Tylko to nie wystarczy!
  Tylko, tylko, tylko -
  To nie wystarczy!
  Wicehrabia tupał bosą stopą tak mocno, że krople rosy leciały z pomarańczowej trawy i warknął:
  - Przestań śpiewać! Chodźmy do Skelentoma i rozerwijmy go na kawałki!
  Margarita zauważyła z westchnieniem:
  - To za długo na spacer. Musisz albo latać na smokach, albo zostać przeniesionym za pomocą medalionu!
  Oenomaus zapytał z uśmiechem:
  - Masz medalion? Więc przenieś nas!
  Partyzantka odpowiedziała z westchnieniem:
  - Trzeba go naładować, żeby przewieźć całą drużynę. Jedzmy na razie. Dzieci prawdopodobnie są głodne.
  Baronowa kiwnęła głową, a jej diamentowe kolczyki pobrzękiwały:
  - Tak, dokładnie tak należy zrobić. Mam ogień w brzuchu!
  Młody wicehrabia zauważył:
  - Pełny brzuch jest głuchy w bitwie!
  Reszta dzieci, głównie dziewczynki, zapiszczała zgodnie:
  Chcemy jeść
  Otwórz drzwi szerzej
  Inaczej zjemy kucharza...
  Kucharze będą mieli przekąskę,
  I wypijmy za oficerów dyżurnych,
  Zniszczymy całą jadalnię
  I rozbijemy naczynia!
  Margarita potrząsnęła magiczną różdżką. I pojawił się stół, a na nim kilka naczyń i ciasto.
  Dziewczyna zaśpiewała z radością:
  Dzieci zebrały dla Ciebie,
  Wcale nie jesteśmy skrawkami -
  I fajne smakołyki,
  Nie tylko owsianka z kaszą jaglaną!
  Dominika skinęła głową i zauważyła:
  - Ale najpierw umyj ręce!
  Dzieci pobiegły do strumienia. Jedynie baronowa pozostała na miejscu. Aktorka ryknęła:
  - Potrzebujesz specjalnego zaproszenia?
  Młoda baronowa mruknęła:
  - I mam dość moczenia rąk i nóg z plebejuszami!
  Dominika odpowiedziała surowo:
  - W takim razie nie dopuszczę cię do stołu!
  Dostojna dziewczyna powiedziała:
  - Czy ty, bosa dziewczyno , wskażesz mi? Tak, każę cię chłostać.
  Dominika wstała i zacisnęła pięści:
  - A komu zlecisz?
  Baronowa obejrzała się. Dominika była wysoka i muskularna, a materiał zakrywał tylko jej piersi i uda. I było jasne, że pod opaloną skórą toczyły się mięśnie, a na brzuchu były płaty mięśni brzucha. Taka bohaterska dziewczyna może cię uderzyć.
  Jednakże Margarita powiedziała pojednawczym tonem:
  - Umyjmy już ręce. A jeśli Ty, Dominiko, jesteś osobą dorosłą, to powinnaś dawać nam przykład. Umyjmy się więc wszyscy razem.
  I ruszyła w stronę strumienia. A wraz z nią jest dziewczyna baronowa i Dominika. Woda była podgrzewana przez cztery słońca, delikatna i ciepła, więc mycie było przyjemnością. Dzieci nawet pływały w strumieniu. I zaczęli polewać się nawzajem wodą.
  Dominika też pluskała się jak mała dziewczynka i śpiewała:
  Woda, woda, zimna woda,
  Nie bez powodu wylało się z wiadra!
  A wokół była taka cudowna przyroda. Na bujnych drzewach rosły luksusowe kwiaty o różnych kształtach. A płatki tych kwiatów mają różne kolory i odcienie. Wyobraź sobie pąki mieniące się wszystkimi kolorami tęczy i mieniące się w promieniach czterech słońc.
  To naprawdę wspaniałe piękno. Latają motyle wielkości albatrosów, a ich skrzydła mają ruchome wzory, niczym plusk fal morskich. I następuje cudowny ruch.
  Dominika śpiewała:
  Skrzydła tego motyla
  Byli tacy dobrzy...
  Chłopiec stracił spokój,
  I powiedział od serca...
  Młody wicehrabia, pluskając się, zauważył:
  - Tak, dookoła jest pięknie...
  W rzeczywistości wiele drzew wyglądało jak wysadzane klejnotami ogony pawi. A nad nimi, oprócz motyli, poruszały skrzydłami także platynowe ważki. A w lesie słychać było tryle wspaniałych ptaków. Są tak niesamowici i cudowni w swoich głosach, że po prostu jesteś zdumiony.
  Dominika napisała na Twitterze:
  Czy słyszałeś śpiew kosów?
  Szykują się słowiki i wilgi...
  A czasami osły, osły tak ryczą,
  Dziewczyny biegają boso!
  Tak, rzeczywiście, wyglądało to bardzo zabawnie.
  Po kąpieli dzieci udały się do stołu. Ich nastrój stał się poważny i śpiewali z radości;
  Dobra wróżka dała nam
  Mnóstwo zabawek, różnego rodzaju...
  Narodziliśmy się z ogromnej siły,
  Jak ptaki i zwierzęta!
  
  Dzieci bawią się w świetle uśmiechu,
  Wielka radość przyszła na świat...
  Możemy tam dotrzeć za pierwszym razem -
  Nawet w jarzmie, które oszalało, osioł!
  
  Biegniemy boso po kroplach rosy,
  Na świecie jest tyle wspaniałych pomysłów...
  Dzieci puszczają perłowe łzy,
  Uwierz mi, twoja dusza stanie się radośniejsza!
  
  Zły Koshchei atakują nas,
  Baba Jaga pędzi w moździerzu...
  Brutalnie biją biczem bosą dziewczynę,
  A rzeka zalewa brzegi!
  
  Ale nie cofniemy się, chłopcy i dziewczęta,
  Będziemy walczyć jak tytan...
  A nasz głos będzie tak czysty,
  Jak pionierska trąbka, bęben!
  
  Cóż, orki nie są dla nas przeszkodą,
  Szalony troll Cię nie przestraszy...
  Za odwagę czeka wielka nagroda,
  Jeśli dziecko nie ma zera przemocy!
  
  Czym jest wąż Gorynych dla odważnych chłopców,
  Nie ma dla nas przeszkód, chętnie walczymy ze złem...
  Dajemy mu mnóstwo guzków,
  I zamykamy go prosto do stodoły!
  
  Jeśli zły goblin strzela z armaty,
  Wtedy odpowiemy mu śrutem...
  Przestańcie smarować swoje smarki, chłopaki ,
  Pokonajmy raz szatana!
  
  Do krwawej bitwy, świętej i słusznej,
  Dzielnie dziewczyny, chłopcy biegają...
  Będziemy rządzić świętą mocą,
  Pokonajmy złego smoka!
  
  Nie ma szczęśliwszych brzegów dla naszych bliskich,
  Złówmy cały staw ryb...
  Przez wzgląd na wielką, czarującą Elfię,
  Chłopak udowodni, że jest bardzo fajny!
  
  Uczyńmy świat takim pięknym
  Aby rosły w nim kwiaty z raju...
  Choć czasami kłócimy się niebezpiecznie,
  W końcu marzenia spełnią się w świetle!
  
  Nie, nigdy nie będziemy pod wrogami,
  Powiedzmy, że dziewczyny, chłopcy, śmiało...
  Zdepczemy pod nogami armię niewiernych,
  Na zwycięzcę wystawimy fakturę!
  
  Uwierz mi, na świecie będzie wieczne lato,
  Nasze dzieciństwo nigdy nie przeminie...
  Wyczyny rycerzy są naprawdę śpiewane,
  I weź udział w zwycięskiej kampanii!
  
  Cóż, kiedy pokonamy wszystkich Orków,
  Bitwa zakończy się chwalebnym zwycięstwem...
  Będzie cudownie w mojej czystej duszy,
  Wznosimy miecz, mocną tarczę!
  Dzieci zaśpiewały psotną piosenkę i usiadły przy stole. Zaczęli lubić jedzenie smażonych kaczek, pieczeni i ryb z dodatkami.
  Dołączyła do nich Dominika. Odcięła kawałek nożem i zauważyła:
  - Doskonałe mięso!
  Margarita skinęła głową:
  - No cóż, jak mam używać magii? Zgadzam się, nie da się go odróżnić od prawdziwego!
  Dziewczyna baronowa zauważyła:
  - Tak , doskonałe mięso, ale co z rybą?
  I spróbowałem kawałek. Rzeczywiście, jedzenie było wspaniałe. Dzieci zjadły i z zachwytem zauważyły:
  - Jakie dania, jakie potrawy,
  Chciałabym móc zabrać ze sobą wszystko...
  Szkoda, że stół nie jest taki często -
  Są po prostu karmieni na rzeź!
  Jedna z bosych żebraków zapytała:
  - Czy mogę dostać trochę cukierków czekoladowych?
  Margarita roześmiała się i machnęła różdżką. Zawieszone na drzewie wielkości pawia ogon, rożki od razu poszybowały na stół i zamieniły się w piękne batoniki w kształcie zwierząt i ryb, oblane czekoladą i cudownym nadzieniem.
  Dzieci zaćwierkały radośnie:
  - Jakie to wspaniałe , a poza tym chcemy lody!
  W tym momencie spod pomarańczowej trawy wyskoczyło kilka dużych szczurów o szkarłatnej sierści i próbowało zaatakować dzieci. Piszczały ze strachu, każdy szczur wielkości dobrego wilka. Margarita uderzyła ich błyskawicą ze swojej magicznej różdżki i magicznymi pierścieniami swoich bosych stóp. Dominika również użyła swojej magicznej różdżki, aby uwolnić pulsar.
  Pojawiły się złote kieliszki do wina i bogate, bujne lody ułożone w kształcie cudownych kwiatów. Do tego truskawki, figi, poziomki i inne wspaniałe jagody.
  Dominika mruknęła i zauważyła, wskazując na największy kieliszek do wina, który okazał się nie tylko złoty, ale wysadzany diamentami. A znajdujące się w nim lody wyglądały jak cudowna ozdoba, ułożona we wszystkich kolorach tęczy. I jak pięknie to wyglądało.
  Margarita zauważyła:
  -Masz magiczną różdżkę wykonaną z żyły serca smoka - jest to bardzo rzadkie. Skąd to masz?
  Dominika odpowiedziała szczerze:
  - W bitwie! I to jest prawdziwe i odważne!
  Ojnomaus zaśpiewał z zachwytem:
  Biada walczącemu,
  Z piękną dziewczyną w bitwie...
  Jeśli wróg jest wściekły -
  Zabiję drania ! Zabiję drania !
  Chłopiec Dobrynya warknął:
  - Co ty, dziewczyno , dlaczego tak śpiewasz? Musimy śpiewać: z silnym chłopcem w bitwie! Dokładniej, nawet z potężnym człowiekiem w bitwie. Z pozoru jesteśmy tylko chłopcami, ale od lat jesteśmy mężczyznami!
  Oenomaus roześmiał się i zauważył:
  Na zawsze pozostaniemy dziećmi,
  Zmieniają się tylko lata!
  Dominika roześmiała się i zauważyła:
  - Tutaj będziemy mieli baśniowy świat i przemianę.
  Po czym zaczęła jeść wyczarowane lody. Smakowało po prostu wspaniale. Oto jak wyszło wspaniale. I słodki, delikatny smak lodów rozchodzący się po języku dziewczyny.
  Chłopiec Dobrynya, po rybach i mięsie, również chętnie oddał hołd lodom. To naprawdę coś, pyszne .
  Dzieci starały się jeść w sposób kulturalny i nie siorbać. Tak, lody z mięsożernego szczura to cudowna rzecz.
  Dominika zauważyła z promiennym uśmiechem:
  Jak dobrze jest móc rzucać magię,
  I zamień złego szczura w lody...
  Dostajemy solidną piątkę -
  Robienie czegoś, czego wcale nie powinno się robić!
  I znowu w odpowiedzi chichoty dzieci. I zadowolony pisk...
  Na niebie rozległ się hałas. Gdzieś z krawędzi przeleciał ogromny smok. Z daleka wydawał się mały i niezbyt straszny, pomimo swoich siedmiu głów. I był to rodzaj potwora w nieszkodliwy sposób.
  Dzieci roześmiały się i zaczęły do siebie mrugać. To naprawdę świetna zabawa. I klaszczą dłonią w dłoń.
  Że jest dzwonienie.
  Dominika wzięła go i rzuciła bumerang gołymi palcami. Podleciał i odciął guzek, a jesienią piękność uderzyła go energią z magicznej różdżki. Pojawił się duży tort w kształcie przekrzywionego kapelusza Napoleona, ozdobiony makami, różami i chabrami.
  Dzieci były już najedzone i przyjęły prezent z umiarkowanym entuzjazmem.
  Młody wicehrabia powiedział:
  - Ciasta są bardzo dobre, jednak należy zachować umiar...
  Dominika zachichotała i zauważyła, śpiewając:
  Kucharz na moje urodziny,
  Napisałam gratulacje z okazji tortu...
  I napis w kolorze kremowym -
  Czas wybrać się do miasta San Remo!
  Po czym dziewczyna wzięła go i ponownie wystrzeliła bumerang. I przeleciał, rzucił się i obrócił. A dziewczyna znów go złapała bosą stopą i zaśpiewała:
  Nie patrz z góry na tort
  Nadejdzie czas, kiedy i ty umrzesz ...
  Piernik gwiżdże jak kula w skroń,
  Z tą dietą naprawdę schrzanisz siebie!
  Baronowa z trudem przełknęła kawałek ciasta w przekrzywionym kapeluszu, oblizała wargi i zauważyła:
  - Pyszne! Ale to już nie pasuje.
  Młody wicehrabia zauważył:
  - Przytycie nie zajmie dużo czasu.
  Dominika zaśpiewała z uśmiechem i żartem:
  Za łyżkę mamy , za łyżkę tatusia,
  A dla babci chochla ...
  I na brzegu łóżka!
  Rzeczywiście, dzieci po jedzeniu zrobiły się ociężałe i upadły na miękką, pomarańczową trawę, pociągając nosem. Na szczęście nie było tu drapieżnych komarów ani owadów. Te, które latały, były duże i nie gryzły, i nie było z nimi praktycznie żadnych problemów.
  Dominika zapytała Margaritę, pionierka również ziewnęła i szybko zakryła usta dłonią:
  -Idziesz spać czy?
  Partyzantka odpowiedziała:
  Co, dziewczyna nie może spać w znęcaniu się i niepokoju?
  Gdzieś narzeczona wędruje leśną drogą...
  Wędruje po miętowej trawie i nic nie wie,
  I przeklęty los żartuje i gra!
  Bohaterski chłopiec Dobrynya już pociągał nosem.
  Tak, dzieci przeżyły wiele przygód.
  Dominika zaśpiewała żartobliwie:
  Zasypiamy bez trudności,
  To prawda, tak...
  Ale z jaką trudnością
  Budzimy się później!
  . ROZDZIAŁ nr 9.
  Dominika obudziła się i wyszła z magicznego snu, który przeniósł ją do równoległego świata. Po czym dziewczyna umyła się i wzięła prysznic za pomocą złotego urządzenia. Umyłem zęby i poszedłem na śniadanie.
  Tam poznała inne dziewczyny i dziewczęta z elitarnej klasy. Uścisnęli sobie dłonie i wyglądali uprzejmie. Były też elfy, trolle, hobbitki wyglądające jak dziewczyny, nimfy, driady, ludzkie dziewczyny, chociaż było ich niewiele. Zebrało się piękne towarzystwo.
  Dziewczęta były w eleganckich sukniach i biżuterii, ale boso, aby podczas czarów wygodniej było używać stóp. A w klasie elitarnej edukacja była nieco inna - słuchano w szybkim tempie wykładów wygłaszanych przez sowę i wykonywano różnego rodzaju zadania. Uważano, że dziewczyna znała już podstawy.
  Dominika wykonała tutaj kilka zadań. Strzelała z magicznej różdżki i dokonywała przemian. A potem szepnęła zaklęcia. Odczytano jej kilka skomplikowanych kombinacji słów, a Dominika je powtórzyła.
  Będąc aktorką filmową, dziewczyna miała fenomenalną pamięć, ponieważ na planie musiała wymawiać wiele dialogów.
  I wszystko doskonale zapamiętałem. Ale to wszystko są kwiaty, najważniejsze jest oczywiście poszukiwanie artefaktów, aby ocalić silniejszy seks.
  I tak Dominika usiadła w pozycji lotosu, łącząc swoje mocne, umięśnione nogi i prostując plecy. I znowu zanurzyła się w równoległym wszechświecie, gdzie ich zespół szukał sposobu na uratowanie silniejszej płci.
  I w samą porę. Bo to właśnie tam goblin i słowik rozbójnik skradali się na palcach. Ci dwaj złoczyńcy rozłożyli już magiczną sieć, aby zakryć śpiącą boso drużynę.
  Margarita też spała i śniła...
  Dziewczyna otrzymała zadanie wysadzenia mostu. Poszła więc boso, w podartej bawełnianej sukience i z żebraczą torbą, na rekonesans. Jest jesień i pogoda nie jest zbyt dobra. W nocy panował mróz, a trawa była pokryta szronem, na którym bose stopy dziewczyny zostawiały drobne, pełne wdzięku ślady. Było bardzo wilgotno i zimno, padał deszcz zmieszany ze śniegiem.
  Małe palce bosego partyzanta posiniały z zimna i wilgoci. Ale ona odważnie szła naprzód, nawet zwiększając prędkość.
  A jednocześnie śpiewała;
  Deszcz rozsypał po niebie kawałki gwiazd,
  Przygotowali zaostrzony kołek dla faszyzmu!
  Czołgi Tygrysów to po prostu śmieci - brudny pchli targ ,
  Wehrmacht czeka na wściekłą porażkę!
  Wehrmacht czeka na wściekłą porażkę!
  
  Nasz towarzysz Stalin, przywódca, jest siłą milionów,
  Ma granitową pięść, karabin maszynowy w dłoni!
  Będziemy mogli pokonać armię z Sodomy,
  Naszą siłą jest monolit, na szczęście na Ziemi!
  Naszą siłą jest monolit, na szczęście na Ziemi!
  
  Nasza partia nie ma nic ważniejszego do roboty,
  Jak ocalić naród, dobro Ojczyzny!
  Goebbels opętał, do diabła z bzdurami,
  I nastąpi zwycięstwo, wierz mi, pomimo wszystkich diabłów!
  I nastąpi zwycięstwo, wierz mi, pomimo wszystkich diabłów!
  
  Wiadomo, rosyjska piękność słynie ze swojej mocy,
  Ma ciężki brązowy warkocz!
  A w walkach z faszystami młodzież stanie się sławna,
  Kraj Świateł ożyje i powstanie!
  Kraj Świateł ożyje i powstanie!
  
  Nie pozwól Hitlerowi wtykać nosa w Rosjan,
  Wąsaty facet myśli, że jest fajnym Bogiem!
  Będziemy maszerować ulicą Berlina,
  Nie, kto jest czysty w duszy, nie stanie się niewolnikiem!
  Nie, kto jest czysty w duszy, nie stanie się niewolnikiem!
  
  Nasz sztandar jest czerwony, w kolorze wściekłej krwi,
  Słońce już świeci nad Reichstagiem!
  Nie ma wspanialszego prezentu dla naszych kochanych dzieci,
  Jeśli serce jest odważne, a strach zostanie zmiażdżony!
  Jeśli serce jest odważne, a strach zostanie zmiażdżony!
  Więc Margarita pobiegła, czując zimno kąsające jej bose pięty, na most. Dookoła jest drut kolczasty i wieże z karabinami maszynowymi.
  Niemcy piją bimber i palą ogniska. Podbiegła do nich Margarita. Biedna blond dziewczynka nie wydaje się Krautom straszna. Co więcej, w takiej wilgoci i zimnie mało kto, z wyjątkiem ostatnich żebraków, odważyłby się chodzić boso.
  I dziewczyna zaczęła im śpiewać nieszkodliwą i wesołą piosenkę:
  Jestem biedną małą sierotą
  Biegam boso po śniegu na zimnie...
  Ale głos dziewczyny jest bardzo wyraźny,
  Ona wypędzi mróz jak na siłę!
  
  Wojna zabrała mamę z bombą,
  Ojciec oczywiście został wezwany na front...
  Brat z kręconymi włosami zmarzł z zimna,
  Starsza siostra jest na szafocie!
  
  Głodny gryzę skórkę chleba,
  A moje stópki są czerwone od mrozu...
  Jestem tam, gdzie jadł obiad włóczęga
  Chociaż dziewczyna jest urocza i piękna!
  
  Każdemu mogę śmiało i odważnie powiedzieć,
  Oczywiście, że wojna jest do cholery...
  Nie ma znaczenia, o co walczymy,
  Winę za to ponosi potwór Szatan!
  
  Och, nogi dziewczyny cierpią,
  A bardzo ich boli w tym zimnie...
  Pragnę, aby już wkrótce nastał świt w ciepłym maju,
  Niech promienny sokół lata!
  
  Pragniemy uczynić naszą ojczyznę piękniejszą,
  Ale głód, zimno, zamiecie i zamiecie...
  Dokąd idziesz, nieszczęsna Rosjo?
  Taki trudny los!
  
  Jestem dziewczynką, tylko dzieckiem,
  Udało mi się wiele doświadczyć...
  Pracowałam niemal od kołyski,
  Uczyłem się tylko przez cztery lub pięć lat!
  
  Dlaczego przyszedł na mnie ten smutek?
  Okrutny los złamanych serc...
  Uwierz mi, takie zło spadło,
  Wydaje się, że to tylko kawałek i koniec!
  
  Ale dziewczyna pod jarzmem nie złamała się,
  Udało jej się przygotować i idzie...
  Ona jest dzieckiem, dalekim od starości,
  I lubi tupać boso!
  
  Ślady małej dziewczynki są pełne wdzięku,
  Rafael wykonał na nich rysunki ...
  I wierzę, że Maluch będzie szczęśliwy,
  Pan zobaczy swoje dzieci, wierz mi!
  
  Dlatego śpiewam tę piosenkę
  Ku chwale Boga Pana Chrystusa...
  Wierzę, że planeta stanie się rajem
  I spotkam mojego ojca, uwierz mi!
  
  Potem nadejdzie czas i znów powstaną,
  Kto umarł, kto umarł, a kto był chory...
  I będzie szczęście na starość i dzieciństwo,
  Ponieważ Jezus tego chciał!
  
  Tak, klękam przed Bogiem,
  Wypełnię ten psalm w szczęściu światła...
  W imieniu wszystkich przyszłych pokoleń,
  Potwory przestępcze zostaną pokonane!
  
  Wtedy dziewczyna będzie w szczęściu wiecznym,
  I wszystkie narody Matki Ziemi...
  Całkowicie zła pogoda rozproszy się,
  Nasi ludzie nie zbankrutują!
  
  Przeżegnała się, upadła na kolana,
  Pocałowałem srebrny krzyż...
  Najwyraźniej niewiele zrobiła dla Boga
  Jezus zstąpił z nieba dla nas!
  
  Wkrótce wszyscy będziemy z Wszechmogącym,
  W jego pięknej, kochającej dłoni...
  Niech nasze myśli wzniosą się wyżej
  A siła tkwi w dziecięcej, mocnej pięści!
  
  A teraz czytam modlitwę,
  Powiedziała: "Boże mój, przebacz mi...
  Teraz jesteśmy z nim na piedestale,
  A Chrystus i ja, wierzcie mi, jesteśmy w drodze!
  
  I pójdziemy z Nim ramię w ramię do nieba,
  I spadnie tam złoty deszcz...
  Pan okaże swój hojny charakter,
  I to wprawi przeciwnika w drżenie!
  
  Wreszcie na świecie jest szczęście,
  Czekaliśmy na pojawienie się Chrystusa...
  Lecimy jak anioły na ucztę w powietrzu,
  Miłość Pana jest jasna i czysta!
  Po takiej piosence hitlerowcy wzruszyli się i wpuścili nieszczęsną dziewczynę do środka, aby się rozgrzała i poczęstowała ją gorącą herbatą. Margarita planowała po cichu podłożyć w swojej torbie pod poręczą ładunek wybuchowy w postaci bochenka chleba, ale nie miała czasu - obudziła się.
  Słowik-rabuś i goblin byli bardzo blisko. Goblin zamiast nosa miał guz, dość paskudną twarz i długie kły. Jest też dość wysoki, około trzech metrów. Nic dziwnego, że przeciągnął siatkę. A Nightingale był grubym, rumianym mężczyzną z chomiczymi policzkami, wystającymi przednimi zębami i w luksusowym mundurze z medalami. No i jeszcze wąsy, typowe dla Prusów.
  Widząc, że atak z zaskoczenia nie powiódł się, Słowik Zbójca włożył dwa palce do ust i próbował gwizdać.
  Dominika kopnęła go z półobrotu bosą piętą. A bandyta ryczy z bólu. I nawet splunął krwią.
  Goblin machnął maczugą. Bohaterski chłopiec Dobrynya podskoczył, chwycił goblina za włosy, upadł na plecy i przerzucił go na siebie. Goblin uderzył w roślinę niczym kaktus z kwiatami i zawył ogłuszająco. A ryk jego był jak ryk dzikiego osła.
  Margarita uśmiechnęła się. Nightingale znów próbował zagwizdać, gdy Dominika uderzyła go kolanem w brodę. I sapnął.
  Bohaterski chłopiec Dobrynya zaśpiewał:
  Goblin zapytał nas:
  Ty kamo idziesz ?
  Pojechałem do miasta -
  Mamy co robić!
  Goblin ponownie próbował zaatakować maczugą. Bohaterski chłopiec uniknął ciosu i ponownie rzucił na siebie wielkiego mężczyznę, bo Dobrynya nie ma siły dziecka. I wygląda na to, że wszystko gra.
  Goblin ponownie się przeciągnął. I wstał wolniej. Dzieci obudziły się i zaczęły rzucać złotymi szyszkami w bagiennego diabła. Uderzyli go i sprawili, że ryknął. I drgnąć.
  Margarita potrząsnęła magiczną różdżką. A szyszki zaczęły zamieniać się w ciasta i dosłownie posmarowały goblina śmietaną, powodując, że drgał jak bochenek na patelni.
  I Dobrynya Nikitich wziął Słowika Zbójcę na wyciągnięte ramiona i rzucił go na ciężką sosnę ze srebrnymi szyszkami. Od ciosu Słowik rozbije się i zatrzęsie, zmuszając go do oddania ducha, a raczej wyplucia krwi.
  Chłopiec Dobrynya śpiewał:
  - Słowiku Zbójniku, jesteś złoczyńcą,
  mocniej uderzę cię w twarz ...
  Już nie żyjesz, łajdaku ,
  Zabij i ciebie, gwizdku!
  A potem bierze go i uderza pięścią tak mocno, jak tylko potrafi, w głowę. Słowikowi Zbójcy dzwoni mu w uszach. Dominika wycelowała swoją różdżkę wskazującą w stronę goblina i rzuciła złożone zaklęcie transformacji. I sprawi, że będzie to zabójcza siła, w której występują kaskady energii.
  A potem ... Był wysoki, trzymetrowy włochaty facet, a teraz na jego miejscu stał stół zastawiony najróżniejszymi bardzo bogatymi potrawami i wspaniałymi słodyczami. I takie aromaty unosiły się z tej cudownej kuchni.
  Dominika napisała na Twitterze:
  - To są przemiany i cuda nad cudami,
  We wszystkim, co niebiańskie, widzimy po prostu raj...
  Wszędzie takie promienne piękno ,
  Niech Pan Wszechmogący zmartwychwstanie ponownie!
  Rzeczywiście, na stole leżały złote i pomarańczowe, cudowne, błyszczące metalowe tace z ciastami, kremami w dziesiątkach różnych kolorów i odcieni, a także innymi wspaniałymi potrawami i aromatycznymi przelewami, wszystko najsmaczniejsze.
  I jakie wspaniałe były pączki, obsypane cudownym proszkiem. Tutaj nie ma już dodawania ani odejmowania. I kieliszki oblane koktajlami z najróżniejszych soków, z cudownymi nadzieniami, które zachwycają aromatami i słodkimi wzorami z polewą. A jakie były pąki?
  Margarita uśmiechnęła się zmieszana i zawołała ze zdziwieniem:
  -Zmieniłeś diabła! Cóż, nieważne ! Trzeba umieć zrobić coś takiego!
  Dominika zdumiona zapytała:
  - Czy to jest trudne?
  Partyzantka odpowiedziała:
  - Tak, prawie niemożliwe! I udało Ci się zrobić coś takiego.
  Tymczasem słowik-rabuś ponownie próbował zagwizdać. I wydął swoje szerokie, chomikowe policzki. Ale chłopiec-bohater, gdy tylko go zdobędzie, szarżuje na niego swoją dziecinną, ale zabójczą, jak młot kowalski, pięścią. Nawiasem mówiąc, gwizdek powala więcej niż raz, wygląda jak wybity, odlany złoty ząb.
  I poleciał do góry nogami. Opadł na ziemię i przeciągnął się, jakby został znokautowany. Ale potem podskoczył, ponownie włożył palce do ust i dmuchnął. Zamiast gwizdka rozległ się jedynie żałosny syk. I to jest bardzo zabawne. Dzieci się roześmiały. Słowik Zbójca zarechotał:
  "Zaraz cię połknę, połknę cię, połknę cię, nie zliczę!"
  W odpowiedzi Dobrynya, bohaterski chłopak, kopnął słowika bosą piętą w podbródek. I zęby znowu poleciały. Wyciągając ramiona, główny rozbójnik odchylił się do tyłu.
  Dobrynya ryknął:
  I kogo znajdziemy w bitwie i kogo znajdziemy w bitwie,
  Nie będziemy z tego żartować, zabijemy gadżeta!
  Zabijemy cię jak gadżet!
  Dominika wycelowała swoją magiczną różdżkę w stronę pokonanego Słowika Zbójcy. Margarita zauważyła:
  - Czy jego też chcesz przemienić?
  Aktorka skinęła głową:
  - Niech będzie przynajmniej coś przydatnego!
  Partyzantka zaśpiewała:
  Chłopiec był spętany żelaznym harmonogramem,
  A zjadłam tylko jedną zdrową rzecz...
  Z powodu dużego obciążenia nagle nastąpił atak,
  I okazał się cybergeniuszem o kolosalnej mocy!
  A potem Dominika obróciła się, tworząc skomplikowaną ósemkę za pomocą magicznej różdżki.
  A teraz w miejsce Zbójniczego Słowika pojawiła się cała góra słodyczy, drażetek i porcji lodów.
  Rozległ się wesoły śmiech, a dzieci zaczęły wyskakiwać z trawy. Były urocze, ale chude, obdarte i tradycyjnie boso. I z wielką chciwością rzucili się na smakołyk, w który zamienili się Zbójniczy Słowik i Bagienny Goblin. Margarita gwizdnęła palcami i krzyknęła:
  - Przestańcie, chłopcy i dziewczęta! Rozumiem cię, jesteś głodny po tym, jak zostałeś schwytany przez tych złoczyńców, ale najpierw umyj ręce.
  I jak wypuści błyskawicę z magicznej różdżki. Chłopcy musieli biec do strumienia, a ich niebieskie obcasy błyskały. W rzeczywistości niegrzeczne jest jedzenie brudnymi rękami.
  Dominika zapytała:
  - Co to są więźniowie i jeńcy Słowika i Goblina?
  Margarita skinęła bystrą głową:
  - Tak, dokładnie! Uwolniliśmy ich. Dokładniej, to ty mnie uwolniłeś. I to jest bardzo fajne .
  Było ponad setka dzieci, chłopców i dziewcząt. Jak zwykle przedstawicieli płci pięknej jest trzy razy więcej niż płci silniejszej.
  Dominika zapytała zaskoczona:
  - Tutaj wszyscy wyglądają na nie więcej niż dwanaście lat. Co, ci rabusie nie zabili dorosłych?
  Margarita wyjaśniła:
  - Nie, oczywiście, zabijają też dorosłych. Dopiero po wyzwoleniu dorośli otrzymują ciała dzieci. Tak jak to było na przykład z Dobrynym Nikiticzem. I ze mną też nadal wyglądałam jak dziewczyna.
  Aktorka zauważyła:
  - Wieczne dzieciństwo, jak w bajce, jest wspaniałe ! I można nawet powiedzieć - super!
  Margarita zaćwierkała, szczerząc zęby:
  - Tak, to wspaniałe światy, w których wszystko jest bardzo fajne . Ale czyha tu wiele niebezpieczeństw. W szczególności są ludzie, którzy są znacznie bardziej niebezpieczni niż goblin i Słowik Zbójca.
  Dominika zapytała szeptem:
  - Kto na przykład?
  Partyzantka powiedziała cicho:
  - Stara Shapoklyak!
  Aktorka napisała na Twitterze:
  Brawo, brawo, babcia jest przywódcą!
  Bycie z nią w przyjaźni jest jak zabawa z krokodylem!
  A dziewczyna wzięła go i rzuciła stożek gołymi palcami. Uderzyło w ważkę. Owad eksplodował, rozsypując się w konfetti.
  Margarita zauważyła, kręcąc głową ze złotymi lokami:
  - Niedobrze jest zabijać żywe istoty!
  Dominika zauważyła:
  - Ale to tylko owad!
  W odpowiedzi Margarita zaśpiewała:
  - Wyplujesz ślinę pod wiatr,
  Nie miażdż robala ani mrówki...
  Nie łam nawet gałęzi w lesie -
  Całe życie na Ziemi to jedna rodzina!
  Aktorka zaćwierkała, szczerząc zęby:
  - Ja, ty, on, ona - razem cały kraj,
  Razem przyjazna rodzina!
  Słowem my, sto tysięcy I!
  Dzieci myły się w strumieniu. A teraz pobiegli do jedzenia, radośni i lśniący.
  Dominika i Margarita szepnęły razem zaklęcie, a stół się wydłużył. Teraz było wystarczająco dużo miejsca, aby wszyscy mogli usiąść.
  Dzieci, poruszając bosymi stopami, usiadły i chórem, czystym głosem zaśpiewały:
  Obrus rozprzestrzenia się jak śnieg
  A gadżety zostały umieszczone...
  Wszystkie dzieci odniosą sukces,
  I pieczeń z Czeburaszki!
  Po czym zaczęli jeść. Jest tu tak wiele pięknych dzieci, nawet jeśli są wyczerpane głodem i ubóstwem.
  Dominika i Margarita, ponieważ były dobrze odżywione, bez zastanowienia zaczęły tańczyć. I tupnijmy Twoje gołe, wyrzeźbione, opalone stopy.
  Dziewczęta śpiewały promiennymi głosami;
  Urodziłem się w kosmicznym kraju
  Gdzie wszystkie dziewczyny bardzo walczą...
  Szatan nie może pokonać Ojczyzny,
  Ku chwale naszej matki Rosji!
  
  Będziemy mogli obronić świętą Ruś,
  I nieważne, jak okrutny i podstępny jest wróg...
  Mocno pokonamy naszych przeciwników,
  A rosyjski duch z mieczem będzie uwielbiony!
  
  Rosja, to jest moja Ojczyzna,
  Święte i kosmicznie ziemskie...
  Wszystkie narody są jedną rodziną,
  A dziewczyna jest wiecznie młoda!
  
  Będziemy bronić naszej Ojczyzny w bitwach,
  Ani jednej szansy dla złego przeciwnika ...
  Nad nami znajduje się cherubin o złotych skrzydłach.
  Podarujmy prezent rosyjskiemu żołnierzowi!
  
  W Rosji wszystko jest w porządku, dobrze,
  A nasza wola będzie silniejsza niż stal...
  Chłopiec ma w rękach mocne wiosło,
  A towarzysz Stalin tam rządzi!
  
  Ludzie kochają moją Ojczyznę,
  Sprawimy, że będzie piękniejsza na zawsze...
  Ojczyzny nie da się ukraść za rubla,
  A Bóg Svarog jest wielkim mesjaszem!
  
  Niech będzie uwielbiona moja Ojczyzna,
  przeciwnika w bitwie ...
  Łada Matka Boża jest mi droga,
  Niech wrogowie Rosji dostaną swoją nagrodę!
  
  W razie potrzeby możemy przelać krew wroga,
  Rosji nie można rzucić na kolana...
  Myśliwy wkrótce zamieni się w zwierzynę,
  A wielki przywódca Lenin będzie z nami!
  
  Podbijemy ogrom kosmosu,
  Damy szczęście, radość całemu wszechświatowi...
  Moskwa jest nawet wyższa niż sam Rzym,
  Z niezmienną mocą w bitwie!
  
  Kiedy wojna przyjdzie do naszej jasnej krainy,
  Pokażemy Führerowi nasz potężny charakter...
  Rosjanin otrzyma hojną opłatę,
  Jesteśmy wyżej niż słońce i piękniejsi niż drzewa!
  
  Uwierz mi, Rus nie będzie w ruinie,
  Horda nie rzuci nas na kolana...
  Walcz za swoją Ojczyznę i nie bój się,
  Rosjanin nie zna słabości i lenistwa!
  
  Nasz kochany kraj znów powstanie,
  Pokaże całemu wszechświatowi swoją siłę...
  A szatan zostanie zniszczony
  Wróg Ojczyzny upadnie do grobu!
  W ten sposób dziewczęta skacząc na bosych nogach i kręcąc się jak diabły, zaczęły ryczeć i skakać w podwójnych saltach.
  te piękne i agresywne dziewczyny . I jak piszczą, podskakują.
  No cóż, dzieci jedzą i też śpiewają coś swojego. I robią to w bardzo pozytywny sposób. To są ich piosenki. I kręcą się jak bączek.
  Dziewczyny z najwyższej półki.
  Ale wtedy na niebie pojawił się bardzo duży motyl, jak prawdziwy smok. A jej skrzydła były tak ogromne, że błyszczały jak złoto wysadzane drogimi kamieniami. A wyglądało to niesamowicie i pięknie. To były rzeczywiście, szczerze mówiąc, motyle tak ogromne, jak dinozaury.
  Dominika zauważyła z uśmiechem:
  - Nie zobaczysz tu żadnych cudów. Niesamowity!
  Margarita roześmiała się i odpowiedziała:
  - Tak, to rzeczywiście stawonogi, które zadziwiają. Ale nie to jest najbardziej zaskakujące. Jest wiele innych bardzo fajnych rzeczy.
  Dominika śpiewała:
  Ale ani książka, ani muzeum,
  Nie zastąpią naszych przyjaciół!
  A dziewczyna z magicznej różdżki wypuści promień. I pojawiły się nowe kieliszki koktajlowe. A dzieci ich zaatakowały.
  Tak wszystko się wspaniale potoczyło . I po prostu jakiś rodzaj muzyki gra mi w głowie.
  I jak Dominic i Margarita mogą nie śpiewać;
  Piękności atakują boso,
  Biegają, takie miłe dziewczyny...
  Jeśli chcesz uderzyć Fritza pięścią,
  Albo porąbią go karabinem maszynowym!
  
  Dziewczyny nie mogą sobie pozwolić na wątpliwości
  Będą grzebać martwych nazistów...
  I zwalą go mocno z nóg,
  A gdzieś wilki wyją mięsożernie!
  
  Rosja, to jest słowo dla żołnierzy,
  Kiedy, uwierz mi, nie będzie już chłodniej...
  Chociaż czasami sytuacja jest ponura,
  Gdzie triumfuje zły czarny Kain!
  
  Nie wierzcie, członkowie Komsomołu nie uciekają,
  A jeśli uciekną, to tylko po to, by zaatakować...
  I wszyscy naziści zostaną zabici na raz,
  A Führer zostanie podniesiony na deskę do krojenia!
  
  Rosja, to jest moja Ojczyzna,
  Jest promienna, po prostu piękna...
  Kto jest tchórzem, nie jest wart nawet rubla,
  A wiesz, kłótnia z wojownikiem jest niebezpieczna!
  
  Ale wiedzcie, że pokonamy faszystów,
  Zło nie będzie królować na tronie...
  Nad nami cherubin o złotych skrzydłach,
  I Bóg Svarog z wielkością w koronie!
  
  Kto jest tchórzem, wierz mi, jest słabym niewolnikiem,
  Jego przeznaczenie jest jedno - znosić obelgi...
  Dziś jesteś mechanikiem, jutro jesteś brygadzistą,
  A ty sam możesz bić innych po plecach!
  
  Dziewczyny mają siłę, po prostu wulkan,
  Czasem z mocą burzy góry...
  Wojna szaleje ze złym huraganem,
  A śmierć szczerze kosi ludzkość!
  
  Powiem wam szczerze, rycerze,
  Jesteśmy silni, gdy my, Rosjanie, jesteśmy zjednoczeni...
  Potrzebujesz przekąski, która będzie pasować do widelca i noża,
  Jesteśmy rycerzami niepokonanymi w bitwach!
  
  Jaka jest nasza wiara w Pana Chrystusa,
  Choć Ładę też szanujemy...
  Towarzysz Stalin jest jak nasz ojciec,
  I będzie miejsce rajskiego komunizmu!
  
  Ten, który kiedyś był martwy, zmartwychwstanie
  A my staniemy się piękniejsi i mądrzejsi...
  A mężczyzna oczywiście jest bardzo dumny,
  Chociaż czasami opowiada bzdury!
  
  W miłości nasza Ojczyzna jest jak gwiazda,
  Uwierz mi, to nigdy nie zgaśnie...
  Spełni się wielkie marzenie
  W całym wszechświecie zapanuje pokój i szczęście!
  
  Kocham Marię, wielbię Ładę w sposób święty,
  Svarog jest piękny, a Perun wspaniały...
  Kocham Jezusa i Stalina,
  Święte twarze ikon są mi bliskie!
  
  Kiedy będzie prawdziwy raj?
  Uwierz mi, spełnią się w nim wszystkie Twoje nadzieje...
  Oddaj serce Ojczyźnie,
  Wszystko będzie dobrze, mocniej niż wcześniej!
  Po czym w końcu uwolnione dzieci zjadły. Następnie uformowano ich w oddział. Ponad setka chłopców i dziewcząt.
  I wyruszyli w marsz. Dobrynya zauważył ze słodkim uśmiechem:
  - Będą walczyć, jestem pewien!
  A chłopiec-bohater wskoczył na smoka.
  Oenomaus zauważył:
  - Taki oddział będzie poruszał się zbyt wolno. Na smokach poruszamy się znacznie szybciej. I tutaj też warto wiedzieć, kiedy się zatrzymać.
  Dzieci zostały zbudowane. Tylko jedna baronowa była ubrana przyzwoicie, a nawet luksusowo. Reszta wyglądała jak żebracy, młodzi obdartusi . Jednak znacznie zręczniejsze jest poruszanie się boso.
  Dominika zauważyła:
  - Jeśli baronowa będzie chodzić, jej cenne buty zostaną zniszczone i rozsypią się. Może powinieneś chodzić boso jak wszyscy?
  Baronowa odpowiedziała:
  - Nie możesz czekać! Lepiej wyślij mnie do mojego ojca, księcia, on da ci nagrodę i nie zrobi ci krzywdy!
  Margarita skinęła głową Dominice:
  -Masz taką magiczną, naturalną moc. Więc chodźmy, zbierzmy się razem, wyślijmy promieniujące ładunki i wrzućmy dziewczynę do zamku jej ojca!
  Aktorka zauważyła:
  - A co z nagrodą?
  Margarita roześmiała się i zauważyła:
  - No cóż, dadzą ci sakiewkę złota, więc czy to naprawdę dużo? Co więcej, potrafię wyczarować złoto ze zwykłych drzew i szyszek i Ty też możesz!
  Dominika gwizdnęła:
  - Wow! Więc możemy kupić sobie księstwo!
  Partyzantka sprzeciwiła się:
  - To jest zabronione! Zabrania się wprowadzania do obrotu magicznego złota, w przeciwnym razie byłoby go więcej niż żelaza. Rozumiecie, inflacja cennej monety!
  Dominika zauważyła:
  - Czy to jest jak w hiperboloidie inżyniera Garina?
  Margarita skinęła głową:
  - Coś w tym stylu. Czytałam tę książkę, gdy byłam mała. Tak, wtedy załamał się standard złota i to było przerażające .
  Enomai zauważył z uśmiechem:
  - Ale może jednak wychowaj baronową? Żeby nie była taka obrzydliwa!
  Dobrynya skinął głową z uśmiechem:
  - Tak, zrobimy to natychmiast,
  Podarujmy jej coś fajnego!
  Baronowa znów tupnęła piętą w trawę i ryknęła:
  - Zabierz mnie do mojego ojca! Albo każę was wszystkich stracić!
  Dzieci roześmiały się zgodnie.
  Nagle spod trawy wyłonił się gnom w kapeluszu. Najwyraźniej był jeszcze bardzo młody i nie miał brody. Ale z magiczną różdżką w dłoni.
  Cichy głos powiedział:
  - Wtedy słyszę głos kapryśnej dziewczyny. Może czas ją edukować?
  Baronowa ryknęła:
  - Po prostu spróbuj, frajerze !
  I próbowała poruszyć gnoma obutą stopą. Potrząsnął swoją magiczną różdżką. Kapryśna dziewczyna i chłopak ze starożytnych ludzi zniknęli.
  Dominika zawołała:
  - Wow!
  Margarita skinęła głową:
  - To jest krasnoludek. Specjalny typ gnoma obdarzonego magią. Teraz wziął kapryśną dziewczynę na wychowanie. A baronowa najwyraźniej będzie musiała nauczyć się kultury, uprzejmości i sumiennie pracować.
  Enomai zauważył z uśmiechem:
  - A ja chciałem jej dać klapsa! I tak ciężar spadnie z twoich barków.
  Dobrynya zasugerował:
  -Idziesz do Szkieletu? Może więc czas ruszyć w drogę.
  Margarita zauważyła:
  - Nieco bliżej znajduje się zamek złej czarodziejki Bastindy, która posiada kolejny z dwunastu artefaktów - żółtego szczura. To właśnie powinniśmy byli uchwycić.
  Co więcej, mamy już małą armię, ponad stu ludzi. Wśród nich jest bohater Phoenix Falcon. To także chłopiec, ale z wielką siłą.
  Dobrynya zauważył:
  - Znam Phoenixa. Tylko jak został schwytany?
  Partyzantka odpowiedziała:
  - Przez przebiegłość, tak jak ty. Ale teraz mamy armię i szturmujemy pałac Bastindy!
  Dominika bawiła się brzuchem na brzuchu. Następnie wzięła go i gołymi palcami rozgniotła leżący na trawie orzech. Rzuciła jego jądro, złapała je w usta, przeżuła mocnymi zębami i zagruchała:
  - Iść na atak? Podoba mi się ten pomysł. Chociaż imię Bastinda przypomina mi bajkę dla dzieci. Czy to nie ta, która nigdy się nie myje?
  Margarita pokręciła głową:
  - Ja też znam tę bajkę. Nie, to jest trochę inna wiedźma. Ma całą armię szczurów. Cóż, a także najemne orki. Artefa CT ze szczurem daje ogromną władzę nad gryzoniami, więc...
  Partyzantka rozkazała:
  - Dzieci! Wyrwij igły z pobliskich srebrnych świerków, wkrótce je zobaczysz, gdy wejdziemy do gaju. Z tego można zrobić przyzwoitą broń.
  Chłopaki odpowiedzieli:
  - Zrobimy wszystko, nasz wybawicielu!
  I zespół maszerował. Choć dziewcząt było trzy razy więcej niż chłopców, one też umiały maszerować. I podciągnęli palce swoich stóp. W tym samym czasie grała muzyka.
  Oddział ruszył w marszu. Tutaj po jedzeniu część chłopaków mocno ziewnęła, za to dziewczyny zaczęły bić w domowe bębny z pawich liści i nastrój się poprawił.
  Dzieci kroczyły w szyku. Dominice wydawało się, że jest jak w filmie o Malchish-Kibalchish . Byli też chłopcy maszerujący boso. Ale z jakiegoś powodu w sowieckim filmie nie było dziewcząt. I to jest nawet dziwne, skoro w czasach czerwonego reżimu stale nalegali na równość płci.
  A dziewcząt jest tu tak wiele, a są jak urodzone wojowniczki w marszu - po części ludzie, po części z rodziny elfów, co widać po ich rysich uszach. Cóż, rodzaj matriarchatu.
  Dzieci maszerowały, a jednocześnie zaczęły śpiewać, jakby bez tego:
  Elfia to nasz mądry kraj,
  Pod rządami Mesjasza Króla...
  Dano nam to na zawsze od Boga,
  Aby nasze życie było szczęśliwsze!
  
  Niech dobry Ojnomaus będzie w chwale,
  Kto pokonał wrogów Ojczyzny...
  Walczysz o nią i odważysz się,
  I wkrótce zaczniemy żyć w czasach Solcenizmu !
  
  Biegają bose dziewczyny
  Chcą walczyć z wrogiem...
  A ten Orkler nie jest taki fajny,
  Raczej jest po prostu wizerunkiem klauna!
  
  Wielki, niekończący się kraj
  W którym wola, wiesz, pokoleń...
  Chociaż słudzy szatana spiskują,
  Ale ognisty geniusz będzie z nami!
  
  Uważam, że naszej presji nie da się powstrzymać,
  Oczywiście, zrównamy naszych wrogów z ziemią...
  Zapisz to w swoim zeszycie, chłopcze,
  Jak cudownie jest żyć pod panowaniem Ojnomausa !
  
  Uczynimy Ojczyznę piękniejszą niż ktokolwiek inny,
  Niebo nadejdzie w tym życiu...
  Świętujmy nasz szalony sukces
  A już niedługo będziemy żyć pod elfinizmem!
  
  Nie, wierz mi, nas, orków, nie da się złamać,
  Chociaż wróg jest silny i bardzo przebiegły...
  Ale zdamy egzaminy na piątkę,
  Niech będzie dobrze pod Ojnomausem !
  
  Chwalebna wielkość cara, wierz mi,
  Z koroną pełną diamentów...
  I wiesz, dzika bestia zostanie zmiażdżona,
  Zaraza również ustąpi, uwierz mi, trąd!
  
  Nie, do Elfii potrzebny jest także Elfrog ,
  Przyjaciele, nie zdradzajcie swoich Bogów...
  Wielka i chwalebna jest wszechmocna Rodzina,
  Nie pokazuj swoich słabości!
  
  Piękna Łada jest kuźnią bogów,
  Uwierz mi, zrodziła miłość...
  Nie marnuj ludzi na niepotrzebne słowa,
  Otworzył bezgraniczną wielkość!
  
  Nie możesz powstrzymać strzały Elfroga ,
  Przebije każdego przeciwnika ...
  Tylko nie życz sobie głupich rzeczy,
  Tarcza elfiego żołnierza zakryje!
  
  Elfia, to bez wątpienia moc,
  Potrafi przenosić góry...
  Chociaż czasami ciało bardzo cierpi,
  Możemy odrzucić wszelkie przeszkody!
  
  Wkrótce powstanie chwalebny świat elfów ,
  Która depcze wszechświat...
  Cherub Boży rozwinie skrzydła,
  I będzie coś, wierz mi, o Stworzeniu...
  
  Bogini Łada jest chwalebna, uwierz mi,
  Dawała miłość wszystkim swoim synom...
  A teraz będzie silnym rycerzem,
  I uderzmy przeciwnika mocno w pysk!
  
  Jesteś Fiewem , niczym stolica elfów ,
  Matka, wierz mi, wspaniałych druskich miast...
  Uderzmy w przeciwnika ,
  Jesteśmy rycerzami, wierz mi, nie jesteśmy tchórzami!
  
  Za moją świętą ojczyznę,
  Będziemy walczyć bardzo mocno...
  Elf nie zostanie okradziony z rubla,
  W końcu jasne elfy zawsze wiedziały, jak walczyć!
  
  Są piękne dziewczyny, uwierz mi,
  Że na zimnie pędzą bardzo dziarsko...
  Führer, dzika bestia, zostanie rozszarpany,
  Wyhodujemy piękną, no wiesz, różę!
  
  Nie, nigdy nie zniesiemy gniewu ,
  Wzbudźmy skąpanego w słońcu Elfa...
  Spełni się wielkie marzenie
  Pod tym niebem jest promiennie błękitnie!
  
  Elżaba i wskrzesi umarłych,
  Ale trzeba go ożywić, żeby było fajnie...
  Podbijemy ogrom wszechświata,
  Chrystus jest nieśmiertelny, a Judasz jest w piekle!
  
  Służcie wiernie Oenomai,
  I proszę, nie buntujcie się przeciw królom...
  Niech synowie elfów będą w chwale,
  Elfia, to nie jest miejsce na mapie!
  
  Wkrótce podbijemy wszechświat,
  Niech będzie władza nad życiem i śmiercią...
  Każdy, kto żyje, stanie się cherubinem,
  Ten człowiek jest jak Bóg, uwierz w to!
  . ROZDZIAŁ nr 10.
  Dominika wróciła do swojej klasy w akademii, kończąc sesję w pozycji lotosu. Teraz znów zaczęła studiować różne rodzaje zaklęć, różnych form i typów. I zrobiła to z wielką chęcią.
  Po czym poszedłem na kolację. Obok niej była dziewczyna Fiesta. Zjedli razem kalmary w sosie i popili mieszanką mleka i soku pomidorowego. Potem wszystko stało się najważniejsze.
  Po obiedzie Dominika walczyła z Fiestą za pomocą magicznych różdżek. I rzuciła na nią wielki tort z kremem , smarując ją od stóp do głów.
  Przyznała się do porażki i dała jej pierścionek z każdej bosej stopy. A teraz Dominika jest uzbrojona jeszcze silniej i bardziej zabójczo .
  Następnie obie dziewczyny wzięły prysznic i udały się do swoich pokoi.
  W pokoju Dominika usiadła na łóżku, złożyła nogi w kształcie lotosu i ponownie przeniosła swoją fizyczną i duchową esencję na inny poziom świata mentalnego.
  Teraz szybują na smokach, a pod nimi maszeruje oddział dzieci.
  Prowadzeni przez dwóch chłopców: Wicehrabiego i bohatera Sokoła Feniksa. Obaj chłopcy to przystojni chłopcy z bardzo wydatnymi mięśniami i ubrani tylko w szorty. Mocne, powiedzmy, chłopaki. I maszerują, wyprzedzając kolumnę.
  Dzieci starają się poruszać jak najszybciej i co jakiś czas zaczynają biec. I wygląda jak armia aniołów z jasnymi, uroczymi głowami. I nadal są nieuzbrojeni, z wyjątkiem domowych pałek.
  Ale potem weszli do sosnowego gaju. Kilka wilków zawarczało, ale Feniks rzucił w nie bosą stopą ciężki stożek, który dosłownie rozbił czaszkę drapieżnika.
  Przewrócił się, a inne wilki zaczęły uciekać. A dzieci zaczęły porządkować szyszki i gałązki.
  Margarita zauważyła:
  "Pamiętam, że kiedyś cały oddział dzieci partyzanckich stoczył poważną bitwę. I niemiecki batalion uciekł. A dzieci pobiegły za nimi i biły je procami .
  Dominika zgodziła się:
  - Proca, to zabójcza siła!
  W rzeczywistości dzieci-wojownicy zaczęli budować proce. I zrób coś w rodzaju kokardek.
  Margarita wzięła go i zauważyła z uśmiechem:
  - Nasza broń będzie najdoskonalsza, jeśli zostanie wyparta magią.
  Dominika zaćwierkała, szczerząc zęby:
  - Zwłaszcza jeśli to dodam!
  Gdy dzieci się uzbroiły, obie silne czarodziejki podniosły swoje różdżki.
  Margarita zagruchała:
  - Zaklinamy zgodnie!
  Dominika potwierdziła:
  - Dokładnie!
  Obie dziewczyny zebrały energię swoich magicznych różdżek i wystrzeliły ją swoją kolosalną mocą. A potem piękności przejęły i wypuściły strumienie energii ze swoich gołych palców u stóp grupy dzieci. A potem wydarzył się cud i tysiące fotoblitzów , czyli niczym miniaturowa supernowa, stanęły w płomieniach.
  Margarita i Dominika zaczęły czytać zaklęcia i skandować:
  Jesteśmy dziewczynami, wkraczamy do panteonu,
  Złożyli przysięgę wierności Ojczyźnie...
  Aby orkiszyści czekali wściekłą porażkę,
  A co powiesz na to, żeby elfy żyły w słońcu !
  
  Nimfa jest z nami jak metal,
  Wykonane z brązu, który jest mocniejszy niż jakakolwiek stal...
  Marzyłem o wywróceniu światów do góry nogami,
  Jak wielki geniusz Gralin zapisał!
  
  Sprawimy, że Ojczyzna będzie chłodniejsza,
  I wyniesiemy Ojczyznę ponad gwiazdy...
  Niech odniesie sukces z elfkami ,
  Mimo że nasze małe stópki są zupełnie bose !
  
  Orkowie napadli na moją ojczyznę,
  Samurajskie trolle nadchodzą ze wschodu...
  Uwielbiam Solcesus i Gralin ,
  I wierzę, że rozerwiemy przeciwnika na strzępy !
  
  Elfrog jest z nami ,
  Który Solcenizm , żartobliwie, zbuduje...
  Najsilniejszą ze wszystkich we wszechświecie jest chwalebna Rodzina,
  Doda nam to świadomości i woli!
  
  Wierzę, że nigdy się nie poddamy,
  Ojczyzny nie można rzucić na kolana...
  Towarzysz Gralin jest jasną gwiazdą,
  A naszym nauczycielem jest mądry geniusz Drenin !
  
  Uczynimy naszą Ojczyznę,
  Piękniej i promienniej na planecie...
  I wiesz, będzie zabójcza broń,
  Pozwól dorosłym i dzieciom dobrze się bawić!
  
  Spal Elfroga , nie płoń w sercu,
  Jesteś patronem wszystkich mieczy elfów...
  Wierzę, że wkrótce zbudujemy silny raj,
  Solcesus nadejdzie, święta misja!
  
  Nie ufajcie gangowi Orklerów , przyjaciele,
  Że wygra łatwo i groźnie...
  Wszyscy jesteśmy jedną rodziną -
  I uwierzcie mi, jeszcze nie jest za późno na miłość do Ojczyzny!
  
  Pan Wszechmogący chroni nas wszystkich,
  Wywieszę nad ziemią siedmiokolorową flagę...
  A zły drapieżnik zamieni się w zwierzynę,
  Z szatanem też sobie poradzimy!
  
  Kocham Wielką Ojczyznę,
  W całym wszechświecie nie ma piękniejszej Ciebie,
  Nie sprzedamy Elfii za rubla,
  Budujmy pokój i szczęście we wszechświecie!
  
  W imię naszej Ojczyzny marzenie,
  Wielki Elf powstanie...
  Wszystko inne to tylko marność
  I nowy mesjasz będzie z nami!
  
  Och , Łado, mój wszechmogący,
  Dasz miłość i pokój lekkim elfom ...
  Zwracam się do Ciebie z prośbą,
  A jeśli trzeba, uderz piorunem!
  
  Ælfria , Matka Boża Niebieska,
  Dałem Solcesus Wszechświatowi ...
  Dla ciebie zmartwychwstał wielki Bóg,
  Ludzie tak naprawdę nie stracili smaku!
  
  Uwaga, elfy są takie,
  Elficcy bogowie są bardzo szanowani...
  Jesteśmy wielkimi synami Ojczyzny,
  A córki zawsze zdobywają świat!
  
  Przyjaciele, musimy modlić się do Ojczyzny,
  Perun, Yarilo i Elfrog potężny ...
  Będziemy bardzo silnymi mężami,
  I rozwiejemy nawet chmury na niebie!
  
  Teraz wróg został już wypędzony z Elfskvy ,
  Bardzo skrzywdziłeś ekologów ...
  Jesteśmy wierni Solcesusowi i Gralinowi ,
  I będzie mnóstwo czołgów z bronią!
  
  Nie, wróg nie będzie w stanie powstrzymać elfów,
  Ponieważ nasi wojownicy są wszechmocni...
  Zdanie egzaminów, tylko piątka,
  Aby każdy chłopiec był bardzo silny!
  
  Soltsegrad będzie chwalebny ,
  A my uchronimy go przed atakiem...
  Zwycięski układ rycerzy nadejdzie,
  Choć krew płynie niekontrolowanym strumieniem!
  
  Dziewczyny boso na zimnie,
  Biegną, ich obcasy migają...
  I uderzą Orków pięściami,
  Nietowarzyski Kain zostanie zrównany z ziemią!
  
  Wszystko będzie dobrze, ludzie wiedzą,
  Odkryjemy konstelacje w kosmosie...
  Przecież grzechem jest wątpić w męstwo,
  I będzie człowiek na tronie Bożym!
  
  Wkrótce wskrzesimy umarłych za pomocą nauki,
  Możemy stać się młodsi i piękniejsi...
  Nad nami cherubin o złotych skrzydłach,
  Do mojej pięknej elfiej mamy!
  Tak śpiewały dziewczęta i cała armia dzieci znalazła się w lśniącej zbroi i z mocną, wręcz zimną bronią.
  Następnie zakończono dozbrajanie chłopców i dziewcząt. I byli gotowi na poważną walkę.
  Dominika i Margarita wyemitowały promienie mocy, które doprowadziły do przemian na dużą skalę. A teraz armia dziecięca była gotowa.
  Wyruszyła więc w marsz bojowy.
  Dobrynya zauważył z bardzo zadowolonym wyrazem twarzy:
  - Znów zwyciężymy! I to jest nasza istota.
  Przed nimi pełzał żółw wielkości dobrego niemieckiego czołgu Tygrys. Miała diamentową muszlę, a raczej błyszczącą, jakby pokrytą drogimi kamieniami. Bardzo urocze zwierzę.
  Margarita dowcipnie zauważyła:
  - Przy takiej skorupie sam żółw ryzykuje, że stanie się ofiarą ambitnego myśliwego!
  Dominika skinęła głową i zaśpiewała:
  Odłamki są dobre
  Przeciwko karabinowi maszynowemu, niestety , nic!
  Ale jej piosenka okazała się niezbyt rozsądna i nie na miejscu.
  Dzieci wojowników obchodziły żółwia. Jeden z chłopców chciał do niej strzelić, ale żołnierka położyła mu rękę na ramieniu i pisnęła:
  - Nie ma potrzeby!
  Inna dziewczyna zauważyła:
  - Od tego jest zespół!
  To naprawdę walczące dzieci, które są chętne do walki.
  Dominika zauważyła ze śmiechem:
  A po lewej stronie nasza armia, po prawej nasza armia,
  Dobrze jest uderzyć mnie w twarz , gdy za dużo wypiję !
  Wojownicy byli w bardzo dobrym nastroju . I wygląda na to, że są gotowi wyruszyć w bardzo długą podróż. A ich nastrój naprawdę nie osłabnie.
  Margarita zauważyła z uśmiechem:
  - Tak, muszę powiedzieć, że nadal mamy szczęście.
  Dominika zapytała z uśmiechem:
  - Jak szczęśliwie?
  Partyzantka pewnie odpowiedziała:
  - Fakt, że Wielka Wojna Ojczyźniana trwała niecałe cztery lata. W rzeczywistości Niemcy mogli znacznie dłużej stawiać opór swoim potężnym liniom obronnym!
  Aktorka skinęła głową:
  - Zgadzam się z tym. Istnieją nawet alternatywne historie na ten temat. Ale w każdym razie jesteśmy w stanie stworzyć cud. Jeśli chodzi o Niemców, zdając sobie sprawę, że wojna jest już przegrana, wcale nie chcieli stawiać oporu. I tak postępowali na swój własny, pragmatyczny sposób!
  Margarita zauważyła:
  - Oto jeden niezbyt udany pojazd - jest to Tygrys, zbyt ciężki i ze słabo chronionym połączeniem wieży z kadłubem. Trzeba przyznać, że ten czołg nie jest szczególnie dobry. Zbyt ciężki i przestarzały, nawet pancerz nie jest umiejscowiony na racjonalnych zboczach. A umieszczenie skrzyni biegów oddzielnie od silnika to duży błąd.
  Dominika skinęła głową, zgadzając się.
  - Nie możesz się temu sprzeciwiać ! Oczywiście, że to błąd! Ale z drugiej strony tylko umarli nie popełniają błędów i tylko wtedy, gdy pochodzą z innego życia. I myślę, że nią jest. Przynajmniej dla Ciebie!
  Margarita skinęła głową, zgadzając się:
  - Tak, zdecydowanie istnieje życie pozagrobowe! I osobiście byłem o tym przekonany. A jeśli w tym wszechświecie jest mi przeznaczone zginąć, to w innym coś będzie kontynuowane!
  Aktorka skinęła głową:
  - Jak niekończąca się gra komputerowa z niezliczoną liczbą różnych poziomów!
  Partyzantka potwierdziła:
  - No tak! Coś w tym stylu i muszę przyznać, że jest bardzo fajne ! I tutaj możesz się cieszyć więcej niż raz lub dwa razy.
  Bohaterski chłopiec Dobrynya śpiewał:
  - Już czas, już czas, radujmy się,
  W moim życiu...
  Do piękna i kielicha, szczęśliwego ostrza.
  Pa, pa, kołyszemy się, pióra na hełmach,
  Nie raz będziemy szeptać losowi!
  Nie raz będziemy szeptać losowi!
  Rozerwę wroga na strzępy! Rozerwę wroga na strzępy! Rozerwę wroga na strzępy!
  I słychać było donośny śmiech dzieci. Przed małą armią pojawił się duży dinozaur . Co prawda nie wyglądał zbyt groźnie, ale był duży. A jego ciało jest duże, ale wręcz przeciwnie, jego głowa jest mała i ma długi ogon. A na górze znajdują się również płetwy golonkowe.
  Dominika zawołała:
  - To jest bestia - świetnie !
  Margarita skinęła głową, zgadzając się:
  - Mocne zwierzę! Ale nie martw się. Jeśli go nie dotkniemy, on nie dotknie nas!
  A partyzantka rozkazała:
  - Młodzi wojownicy - nie strzelajcie i nie hałasujcie!
  Dzieci ucichły. I próbowali chodzić bosymi stopami, nie czyniąc hałasu.
  Dominika zauważyła:
  - A co jeśli dinozaur jest głuchy?
  Margarita uśmiechnęła się i chciała coś powiedzieć. Nagle rozległ się ryk i trzask łamanych gałęzi. Pojawiło się zwierzę wielkości siedmiopiętrowego budynku z ogromną paszczą przypominającą wydłużony kaszalot. To naprawdę wielki brutal. A kły mają około pięciu metrów długości.
  Dinozaur, który stał nieruchomo i z zaciekawieniem patrzył na grupę dzieci, zobaczył straszliwego potwora i rzucił się do ucieczki. I wyglądało na to, że faktycznie został zachęcony. Walka z olbrzymem takim jak ten szablozębny tyranozaur jest droższa.
  Dominika i Margarita podniosły swoje magiczne różdżki. Partyzantka strzeliła pierwsza. A z czubka jej kija wyleci morderczy pulsar. I uderzy potwora w paszczę. I będzie nieźle spalony. Ale w odpowiedzi rozległ się jeszcze straszniejszy i ogłuszający ryk.
  Dominika wzięła go i w odpowiedzi uderzyła z całych sił, działając z mocą, jakby waląc w morderczy stos i ćwierkając :
  Dinozaury, może jesteście tu, a nie w Afryce,
  Może żujesz siano na śniadanie,
  Dinozaury,...
  A dziewczyna wysłała swoją porcję magii do giganta. Wyrwali mu zęby, a kiedy w nie uderzono, zamieniły się w piękne, różowe pąki.
  Dominika śpiewała:
  Chciałem zrobić żelazko
  Nagle pojawił się słoń...
  Skrzydła jak pszczoła -
  Kwiaty zamiast uszu!
  Margarita wybuchała śmiechem i ponownie uderzała ją niszczycielskim i niszczycielskim pulsarem. Ale armia dziecięca zaczęła zasypywać potwora strzałami. A jego zbroja łuskowa zaczęła bulgotać .
  Dominika przyjęła i uwolniła magię zarówno ze swoich bosych stóp, jak i różdżki. I tutaj sprawdziło się to dobrze.
  To było tak, jakby zabrało go coś magicznego i naładowało się kolosalną niszczycielską mocą.
  Margarita wzięła go i zaćwierkała, mrugając szafirowymi oczami:
  - Wow!
  Tyranozaur upadł, a na jego miejscu pojawił się ogromny i szeroki stół, gęsto zawalony jedzeniem. A tu było już tak luksusowo i niespotykanie, niepowtarzalnie. I takie olśniewające przysmaki.
  Dominika śpiewała:
  To okazało się pyszne
  A aromat jest o wiele słodszy niż miód...
  Od zera nie wygramy
  A nasza natura rozkwitnie!
  Margarita potwierdziła z uśmiechem, szczerząc zęby:
  - Tak, będzie kwitnąć! I to jest świetne!
  Po czym partyzantka dodała:
  - I wiesz, jak rzucać magię. To muszę powiedzieć, jest niesamowite! Zamień tak duży rozmiar w smakowity przysmak . To nie są orki ani gobliny - z nimi jest łatwiej!
  Dominika skinęła głową i zaśpiewała:
  - Wszystko niemożliwe jest możliwe, wiem to na pewno,
  I naucz się rzucać magię, zupełnie zaocznie!
  I kopnij nogą w bardzo mocną stal,
  I potnij potwora ostrą ostrzałką!
  Margarita zachichotała i z uśmiechem zauważyła, że błyszczy perłami:
  - Tak, śpiewasz tak wzruszająco, że nie znajdziesz nic złego! Super!
  Dominika zgodziła się:
  - Jestem wielkim super - wojownikiem fajniejszym niż świat!
  I jak będzie brał i przewracał oczami, że są tak szafirowe i jak gwiazdy.
  Stół z jedzeniem przywołał dzieci-wojowników, a część z nich zaczęła do niego podchodzić i brać pączki i ciasta, maczane w czekoladzie i różnego rodzaju kremach. Jeszcze lepiej, zjedz trochę lodów. To jest absolutnie wspaniałe.
  Margarita zadąła w róg i ryknęła:
  - Nie musicie za dużo jeść ,
  Nie ma potrzeby, abyście wszyscy spieszyli się do burżuazji...
  I napisz sobie notatnik,
  Mobilność nadal się przyda!
  Dominika zauważyła ze słodkim uśmiechem:
  - Tak, naprawdę wyszło świetnie!
  I mrugnęła swoimi chabrowymi oczami.
  Margarita zauważyła:
  - Mięso dinozaurów nie jest zbyt smaczne, a tym bardziej dla stworzeń mięsożernych. Ale żeby zjeść konia...
  Dobrynya ryknął:
  - Nie pozwolę ci zjeść konia!
  A chłopiec-bohater zaśpiewał:
  Sivka-burka, prorocza kaurka,
  Stań przede mną
  Jak liść przed trawą!
  Sivka-burka, prorocza kaurka,
  Bardzo, bardzo potrzebne
  Spotkać Cię!
  Oenomaus wziął go i zeskoczył ze smoka. Naprawdę chciał spróbować, w jaki rodzaj pożywienia zamienił się dinozaur. Najprawdopodobniej jest to coś uroczego. A chłopiec-książę wziął ciasto z czekoladą i wrzucił je do ust.
  I zaczął energicznie żuć, było kremowe i słodkie. To jest tak pyszne.
  Dzieci jęknęły zgodnie:
  - No cóż, pozwól mi spróbować! Nie bądź złymi ciotkami!
  Margarita uśmiechnęła się niewinnie:
  - Mam na imię ciocia? To jest zabawne!
  A partyzantka krzyknęła:
  - Dam ci dziesięć minut na jedzenie! Można jeść, ale z umiarem!
  Dominika zapytała z uśmiechem:
  - Czy podczas wojny musiałeś głodować?
  Margarita kiwnęła złotą głową w kolorze wiosennego mniszka lekarskiego:
  - Tak, jak! I było to niezwykle wyczerpujące!
  Dziewczyna zaczęła śpiewać czystym głosem, aby podkreślić tragizm sytuacji.
  Śpiewając, dziewczyna nawet skoczyła ze smoka. I zaczęła tańczyć bosymi stopami na pomarańczowej trawie.
  A jej głos był tak opalizujący i promienny:
  Jesteśmy członkami Komsomołu, wymarzonymi dziewczynami,
  O przyszłość narodu tego pięknego kraju...
  Kiedy będziemy wierni Ziemi i planecie,
  I wygrywamy tę niebezpieczną bitwę!
  
  Każdy biznes jest wtedy kwestionowany,
  Ogień płonie gwałtownie w młodym sercu...
  Dziewczyny, to jest po prostu piękne
  Otwórzmy drzwi do bezkresu kosmosu!
  
  Każdy, kto jest mężczyzną, jest olbrzymem
  Wiem, że nauka da mu władzę...
  Uwierz mi, nasze wołanie jest zawsze takie samo,
  Aby Abel rządził, a Kain był w niewoli!
  
  Chcę, żeby dojrzały obfite żniwa,
  Aby planeta rozkwitła...
  Aby nastał piękny, cudowny raj,
  A przyjaźń była silniejsza niż metal!
  
  Podbijemy przestrzeń kosmiczną,
  Dziewczyny biegają boso po kałużach...
  Nad nami cherubin o złotych skrzydłach,
  Zamieć i mróz nam nie straszny!
  
  Uwierz mi, nasi wrogowie nie mogą nas pokonać,
  Nerwy ze stali i płomień w sercu...
  I siła ducha, jakbyś był niedźwiedziem,
  Podniesiemy sztandar, wiem!
  
  Kto kocha najbardziej promienne dziewczyny,
  Jest piękny zarówno duszą, jak i obrazem...
  Przygotuj potężny karabin maszynowy,
  Chociaż twój przeciwnik jest niebezpieczny!
  
  Wiem, że na pewno wygramy,
  Na zawsze będziemy zjednoczeni z naszą Ojczyzną...
  W końcu przed nami cały gwiaździsty świat,
  Niech człowiek stanie się silnym stworzeniem!
  
  Światło Ojczyzny bez jej majestatycznych granic -
  Nad głowami płoną rubinowe gwiazdy.
  Ruś okryła się nieśmiertelną chwałą -
  Potężny bohater, drayman, bije!
  
  Rubin jarzębiny w szmaragdowych liściach -
  Szafir błyszczy w polu , chaber...
  Przesyłam moje myśli do ciebie, Rosja -
  Dwugłowy orzeł leci ze śpiewem!
  
  W kroplach rosy perły są diamentami w kształcie płatków śniegu,
  W wielkiej Ojczyźnie wszystko jest dobrze!
  Ziemia jest gruba, ma żyły jak pióra,
  Zaspy śnieżne zostały porwane przez świeży wiatr!
  
  W jednym regionie Rosji występują lody, foki,
  W przyjacielu , wielbłądy są złotem pustyni.
  Jest tu ciepło, gdy szaleją burze śnieżne,
  Ponieważ mamy Boga w naszych sercach!
  
  Rosną arbuzy, melony i banany,
  A gdzieś latem ścigasz się na łyżwach...
  No właśnie, gdzie na świecie można znaleźć takie kraje?
  Gdzie ludzie są tak silni w swoich pięściach!
  
  W Rosji wyczyn zbrojny jest wzniosły,
  W nim człowiek jest twórcą własnego losu!
  Możemy się świetnie kłócić ,
  Aby powódź nieszczęść nie spadła na Ruś!
  
  Nasze kobiety są piękne, każdy o tym wie
  I nie ma silniejszych i odważnych mężczyzn!
  Ojczyzno, jesteś ucieleśnieniem raju -
  Jeden suwerenny Bóg jest Panem Rodziny!
  
  Ikony prawosławne zostaną zatwierdzone,
  Kampania, którą rozpoczyna żołnierz...
  Wrócimy do domu z hojnymi łupami,
  Nie tracąc czasu, łucznicy powalają swoich wrogów!
  
  Dajmy pokój i szczęście całemu wszechświatowi,
  I razem z Bogiem wskrzeszamy umarłych!
  Na chwałę naszej niezniszczalnej Ojczyzny -
  Na pewno wygramy , wiem!
  Dominika także podniosła swoje piosenki. I tańczyli to wszystko razem, a ich nagie, opalone, mocne nogi poruszały się i tańczyły.
  Wtedy Margarita zatrąbiła:
  - Zgaś światło! To wszystko, czas posiłku się skończył.
  Dzieci wojowników niechętnie odeszły od stołu. Właściwie, jak tu tego nie pożreć ? Kiedy jest dosłownie dziesiątki różnych rodzajów kremów. I jest niezwykle pyszne. A zapachy tych lodów, ciastek, ciast, precli i innych pysznych i apetycznych rzeczy są tak ekscytujące i atrakcyjne.
  Dominika warknęła :
  - Nie przejadaj się ! Ćwicz umiar!
  Margarita napisała na Twitterze:
  - Wiedzcie wszyscy, że człowiek nie jest świnią! I trzeba jeść bardzo mądrze.
  Bohaterski chłopiec Dobrynya, który sam właśnie zjadł kilkanaście ciast i posmarował się wielobarwną śmietaną, wymamrotał:
  - To wszystko jest niesamowite! Ale musisz wiedzieć, kiedy przestać. Jedzenie jest dobre, ale przejadanie się jest złe.
  Mały książę Ojnomaos zgodził się:
  - Twoim głównym wrogiem jest żołądek. Ale kiedy mówią - oddaj obiad wrogowi, nie oznacza to, że należy to brać dosłownie!
  Dobrynya zauważył z uśmiechem:
  - Ale po ciężkim dniu, bitwach lub treningu powinieneś dobrze zjeść! Inaczej nie będzie prądu.
  Dominika skinęła głową z uśmiechem i powiedziała:
  - Ja osobiście wolę rozpuścić białko w mleku na obiad i wypić. Daje satysfakcję, a w nocy mięśnie rosną i nie palą. Cóż, twarożek z rybą na obiad jest bardzo zdrowy. Organizm sportowców potrzebuje białek.
  Dzieci-wojownicy zostali w jakiś sposób zbudowani. I znowu zaczęli maszerować do zamku złej czarodziejki Bastindy. Krajobraz wokół nadal był bujny. Jednak im dalej szła mała, młoda armia, obnosząca się z gołymi, zakurzonymi obcasami, tym bardziej przyroda więdła na naszych oczach .
  Zbliżały się do królestwa szczurów, a to bardzo wyniszczający właściciele.
  Na poprawę humoru dzieci-wojownicy zaczęły śpiewać i energiczniej tupać nogami:
  Elfia rozkwita jak krzak pod królami,
  Jest nieskończona i piękniejsza niż wszechświat...
  Zwycięstwo otworzyło nieograniczone konto,
  Nasza wiara zostanie wskrzeszona w Rodnovery !
  
  Wierzcie w to, że wielkość Ojczyzny jest wielka
  Niech jej kochane serce wzniesie się wyżej...
  Aby szczęście wszechświata leżało w nim
  Mieć Elfię z mocnym dachem!
  
  Zauważ, że nasz Elf leci do przodu,
  I przecina fale klatką piersiową...
  Ale musimy, pójdziemy na odwrót,
  I będą inni, wierzcie mi, sędziowie!
  
  Nasza Ojczyzna będzie miała wielki świat,
  Która świeci jasnym światłem...
  A przede wszystkim Elfrog jest idolem duszy,
  Co zamienia zimę w lato!
  
  Tak, wiem, dla nas, chłopaków, jest to trudne,
  Ale służysz wiernie Oenomai ...
  Łódź została uderzona, wiosło się złamało,
  A gdzieś wściekły pies szczeka groźnie!
  
  Nie, Elfa nie oddamy przeciwnikowi ,
  Nasze miecze są ostrzejsze, wierz mi, ostrzejsze...
  Staniemy i znowu zwyciężymy
  I nie opowiadaj bzdur, demony!
  
  Tutaj zbieramy się na paradę,
  Nie ma piękniejszej, świętej krainy we wszechświecie...
  Uwierz mi, razem wyślemy naszych wrogów do piekła,
  I sami zbudujemy raj, wiesz, nawet!
  
  Nikt nie może nas powstrzymać
  Jesteśmy wielkimi rycerzami elfów...
  Taka moc, niezwyciężona armia,
  I uczyńmy całą planetę szczęśliwszą!
  
  Pokażmy się światu w pięknie,
  Wywieśmy nad planetą siedmiokolorową flagę...
  I będziemy szczęśliwi, uwierz mi, wszędzie,
  W końcu śpiewa się o bohaterskich czynach!
  
  Pamiętaj, że spokój elfów jest wszędzie na wagę złota,
  I będzie się stale rozwijać...
  I ludzie będą szczęśliwi na Ziemi,
  Bo nie ma wstydu dla Ojczyzny!
  
  Kiedy nadejdzie wielki Solcesus ,
  W naszym wszechświecie nie będzie ciemności...
  A jeśli człowiek i elf nie są tchórzami,
  Jego przeznaczeniem jest wschód słońca i stworzenie!
  To piosenka, która dotyka duszy! Przepiękna i wspaniała piosenka.
  Chociaż krajobraz wokół stał się znacznie gorszy - powalone koleiny drzewa, posiekana trawa, wszystko jest pogniecione i pokryte śladami szczurzych łap.
  Margarita zauważyła:
  - Tak, nie oczekuj niczego dobrego od tych szczurów! A dookoła są zera.
  Z uśmiechem tak promiennym i świeżym Dominika zauważyła, szczerząc zęby:
  - Tego oczywiście można było się spodziewać! Wszystko stało się zbyt bezsensowne . Ale co możesz zabrać szczurowi - z wyjątkiem nawozu z kału!
  I obie dziewczyny wybuchnęły śmiechem. Po czym cały oddział dziecięcy zwiększył krok boso. Dwóch chłopców-wojowników rzuciło się do przodu i machało mieczami jak wiatrakami.
  bohaterscy chłopcy z obu stron porąbali pierwszego szczura wielkości dobrego buldoga . Szykowała się poważna bitwa.
  Dzieci jeszcze bardziej przyspieszyły i dosłownie zaczęły biec. A potem przed nimi pojawiła się duża stada szczurów. Najstarszy z nich był wielkości dobrego byka. Aktorka Dominika wyruszyła do bitwy na smoku. I była gotowa do walki, lecz jej pierwszy cios magicznej różdżki trafił starszego szczura.
  I zaświecił się i zamienił w duży krąg wybranego sera z dziurkami. I emanował z niego tak apetyczny zapach, że szczury odwróciły uwagę od ataku na batalion dziecięcy i zaatakowały swojego byłego przywódcę, który stał się tak apetyczny zapachem najwspanialszego przysmaku dla myszy.
  To okazało się niespodzianką.
  Margarita zauważyła:
  - Twoje umiejętności rosną z każdą godziną! I muszę przyznać, że jest to niezwykle fajne !
  Dominika skinęła złotą głową:
  - Mogę wiele! I to jest moje wielkie credo! A jeśli zacznę, nic mnie nie powstrzyma.
  A dziewczyna wzięła to i uderzyła inny oddział magiczną błyskawicą. I nastąpiły dodatkowe przemiany.
  Kilkadziesiąt szczurów zmieniło się w duże, pasiaste arbuzy, które wyglądały bardzo apetycznie.
  Dzieci wojowników śpiewały chórem:
  Melony, arbuzy, bułki pszenne,
  Hojna, zamożna kraina...
  I zasiada na tronie w Elfiburgu -
  Ojcze Królu Oenomai!
  I tak dzieci-wojownicy w końcu stoczyły walkę ze szczurami i wytnijmy je bez przerwy. A wojownicy energicznie machają mieczami . A dziewczyny zaczęły strzelać z łuków. Niektórzy z nich byli elfami i posiadali duże umiejętności w strzelaniu. To naprawdę była prawdziwa walka.
  I kilka kolejnych oddziałów szczurów wyrusza do bitwy. Płyną jak głęboka rzeka.
  Dominika zauważyła:
  - Kiedy mówimy o czymś złym i złym, pojawia się poczucie, że nie ma ograniczeń!
  Margarita śpiewała z uśmiechem, który jednak był smutny:
  Wojownicy ciemności są naprawdę silni,
  Zło rządzi światem nie znając liczby...
  Ale wy jesteście synami szatana,
  Nie łamcie mocy Chrystusa!
  Dobrynya, skacząc ze smoka, zaczął wycinać szczury. Zrobił to dwoma mieczami na raz, a dzięki szybkim ruchom chłopca wydawało się, że pracuje młynek do kawy. To tu rozpoczęła się eksterminacja.
  Oenomaus również przyłączył się do bitwy. Chłopiec chwycił palcami u stóp jednego szczura za ogon i rzucił nim w drugiego, łamiąc kości. Potem zaśpiewał:
  - Moja wielka siła jest wielka,
  I nigdy nie poddam się moim wrogom...
  Od uderzenia pięści chłopca,
  Zły szczur popadnie w wstyd!
  Rzeczywiście, chłopiec-książę okazuje się być bardzo twardym wojownikiem w walce.
  Dobrynya jest także potężny, muskularny, choć posługiwał się chłopięcymi nogami i nie zapominając o mieczach . I zaczął wykazywać wyjątkowy poziom znęcania się. Jakie to wszystko było trudne i krwawe.
  Chłopiec okazał się bardzo agresywny i waleczny, podobnie jak pozostali bojownicy młodej armii.
  A goła pięta chłopca przebija czaszki szczurów na wylot.
  To jest zabójcze, a jednocześnie na ustach chłopca pojawia się uśmiech .
  Dominika wykorzystuje swoją magiczną moc do kolejnych przemian. I jest niezwykle aktywny.
  Wojownik podskakuje i obraca się. A teraz znowu strumień energii leci z jej magicznej różdżki. I uderza orka.
  Kudłaty, brunatny miś natychmiast zamienia się w czekoladową piankę. Jak wspaniałe to jest ?
  Margarita zapytała z uśmiechem:
  -Umiesz zrobić chałwę?
  Dominika skinęła złotą głową:
  - Oczywiście, że mogę! I będzie cudownie!
  A dziewczyna wypuściła magiczne ładunki zarówno ze swoich dłoni, jak i gołych palców u nóg. Płomienie uderzyły w oddział orków. I płynęła cała rzeka miodu... Miód był żółto-pomarańczowy i pluskał jak fala.
  Margarita odpowiedziała chichocząc:
  - Wiesz, to nie jest dokładnie to, czego potrzebujesz!
  Dominika skinęła głową, zgadzając się.
  - To prawda, nie do końca chałwa, ale i całkiem słodka!
  Partyzantka zauważyła:
  - Chałwa była przed wojną rzadkością. Ale miód jedli już w czasie okupacji.
  ponownie kopnęła , tym razem w szczury, i zaśpiewała:
  Najlepszym prezentem jest oczywiście miód,
  Chłopak oczywiście to zrozumie...
  Nawet trochę - łyżeczka,
  To już jest dobre, cóż, nie mówiąc już o całym garnku!
  Margarita również kopała, najpierw magiczną różdżką, a potem gołymi palcami, mówiąc dalej:
  Ale kochanie, to bardzo dziwna rzecz,
  Wszystko albo istnieje, albo nie...
  Ale kochanie, po prostu nie rozumiem, w czym tkwi sekret,
  Jeśli istnieje, to natychmiast go nie ma!
  Ale jeśli to zjesz, nie będzie już problemów!
  Dominika wzięła go i obróciła się na smoku. Jej uśmiech stał się tak złowieszczy, a jednocześnie radosny. Dziewczyna poczuła w sobie kolosalną siłę. I wtedy z jej magicznej różdżki wypłynęła fala. I od razu kilka tysięcy szczurów zamieniło się w pyszne kotlety w sosie. I jeszcze jedno machnięcie magiczną różdżką, a szczury zamieniły się w dania rybne.
  Co więcej, ich dodatek był luksusowy, z bananami, ananasami i innymi bardzo pysznymi owocami. I wszystko jest tak niesamowicie smaczne i cudowne.
  Dominika śpiewała:
  Dodatki są wspaniałe
  Dziewczyny są urocze...
  I cztery luminarze świecą,
  Uderz orka w pysk!
  Margarita dowcipnie zauważyła:
  - Dobry kucharz robi kotlety z orków i szczurów, i to jadalne!
  Chłopiec Dobrynya chwycił i rzucił w czoło goblina ciężkim kamieniem brukowym. Przebił mu czaszkę na wylot i zaśpiewał:
  -Jeśli jesteś takim dziwakiem ,
  Kopnę cię...
  A co jeśli jesteś tępakiem,
  Zatem aktywny plan jest gotowy!
  . ROZDZIAŁ nr 11.
  Brat Dominiki Dolfinowej zmienił nazwisko. A teraz nazwał siebie bardzo fajnym - Kaligulą. Albo na cześć niesławnego cesarza, albo naśladując imię jednego z osłów z kreskówki o Dunno.
  A teraz walczący chłopiec Kaligula Dolphins zdecydował, że musi wyruszyć na poszukiwanie swojej siostry. Ale gdzie szukać jej zaginionej osoby?
  I chłopiec sięgnął po jedną słynną książkę o magii. Oczywiście nie ufał wszelkim wróżkom i czarodziejom.
  Ale dlaczego nie spróbować samemu wejść w trans. Co więcej, jego ojciec nie jest człowiekiem i może posiadać własne zdolności magiczne, i to na zupełnie niezwykłym poziomie.
  Chłopiec Kaligula wziął Delfiny i usiadł na kanapie w pozycji lotosu. I próbował się skoncentrować. Młody aktor filmowy skrzyżował nogi i wyprostował plecy. I tak chłopiec pogrążył się w czymś zupełnie szalonym i kolorowym, próbując odnaleźć Dominikę.
  Wspaniałość przedstawienia teatralnego jest trudna do opisania. Kiedy w szczególności walczyły elfy, orki, gobliny... Pokaz kostiumów z udziałem wielu dziewcząt wszystkich narodowości i o różnym stopniu nagości. Spektakl jest piękny i zachwyca swoją oryginalnością, zwłaszcza gdy dziewczyny pluskają się bosymi stopami albo po gorącym piasku, albo po zaspach.
  Atakują, uderzając mieczami i włóczniami w pancerze różnych form czołgów. A metalowe potwory odpowiadają strumieniami gorących miotaczy ognia. Temperatura płomienia jest niska, a krzyczące dziewczyny są tylko lekko poparzone i krzyczą rozdzierająco. A orkowie ryczą jeszcze głośniej, a ich czołami buchają , bum , bum - wielokolorowe konfetti kruszy się od ciosów.
  A zdobione dwupłatowce pędzą z góry, pozostawiając za sobą girlandy fantazyjnych pociągów z różnymi kaskadami piękna.
  Najbardziej szaloną rzeczą, która może nawet zwalić dach z zawiasów, jest to, że świat fantasy przemieszany jest z prawdziwymi, historycznymi postaciami, choć z odległej przeszłości.
  Stalin przy tej okazji niespodziewanie, rezygnując z niepotrzebnej tajemnicy, zauważył:
  - Luftwaffe osiągnęła najbardziej zaawansowany poziom w lotnictwie. Nawet jeśli nie
  Jeśli liczyć dyskoteki , bombowiec TA-700, mogący unieść do pięćdziesięciu ton bomb, robił ogromne wrażenie.
  Hitler zażartował:
  - Ale " Super Potwór " z armatą kalibru 3200 mm i dwiema tonami ładunków rakietowych jest nadal niezrównanym dziełem sztuki militarnej.
  Następnie Stalin wzniósł toast:
  - Wypijmy więc za to, że usta wymagają jakiejkolwiek sztuki, z wyjątkiem sztuki wojskowej!
  Wielki przywódca wszystkich czasów i narodów z przyjemnością delektował się winem zapieczętowanym przed narodzinami Jezusa Chrystusa, a światowy Fuhrer pił sok z dziewięćdziesięciu dziesięciu owoców. Obaj dyktatorzy spojrzeli, jak na monitorze wyraźnie przecina niebo rakieta lecąca w górę. Jak usłyszeć wesoły głos Rosjanki:
  - Wejście na orbitę powiodło się.
  I gromkie brawa ze wszystkich trybun - gotowe! Człowiek wreszcie znalazł się w kosmosie, a tego dokonali przedstawiciele największych ras na Ziemi - Rosjanie i Niemcy.
  Całe niebo od horyzontu do horyzontu było pomalowane błyskami tysięcy fajerwerków wszystkich kolorów tęczy i milionów odcieni, kiedy wydawało się, że bajeczny napalm rozpłynął się po tuszu nocnej przestrzeni. Jednocześnie pojedyncze płonące supernowe zamieniały się w wyraźne napisy - hasła. Jak: "Ojczyzna i przestrzeń", "Naprzód do gwiazd", "Unia Narodów Ziemi"!
  To naprawdę jest pewnego rodzaju szaleństwo. To było tak, jakby powstał superkosmiczny i fantastyczny spektakl. Jakaś alternatywna historia, gdzie nie było wojny pomiędzy III Rzeszą a ZSRR, a wyszło bardzo fajnie . Ale teraz, delikatnie mówiąc, nie wygląda to zbyt dobrze.
  Musi znaleźć swoją starszą siostrę. I to jest główne zadanie chłopca, który zagrał już w serii filmów i był bardzo przystojny i muskularny, z ulgą przypominającą płytki.
  A nowe imię Kaligula powinno przyciągnąć wiele uwagi.
  Chłopiec kontynuował medytację. I nagle ujrzałem dziewczynę, piękną jak anioł, z kręconymi włosami w kolorze złotego płatka. Wyciągnęła rękę do chłopca i powiedziała z uśmiechem:
  - Mamy do wykonania z Tobą szereg ważnych misji!
  Chłopiec Kaligula zapytał z uśmiechem:
  - A potem odnajdę moją siostrę, która zniknęła w nieznanym miejscu?
  Dziewczyna potrząsnęła złotymi włosami i odpowiedziała pewnie:
  - Tak, to możliwe. Ale twoja siostra spełnia teraz trudnego mesjasza - aby ocalić wszystkich przedstawicieli silniejszej płci, nad którymi wisi groźba zagłady. I to jest takie trudne.
  Delfiny Kaliguli zapytały:
  - Jak masz na imię i kim jesteś?
  Dziewczyna odpowiedziała ze słodkim uśmiechem:
  - Jestem Margarita Korshunova, partyzantka powieszona przez nazistów, a teraz wskrzeszona w nowym świecie. I takie jest moje przeznaczenie - służyć dobru i ratować ludzi.
  Młody aktor skinął głową:
  - Bardzo cię rozumiem. Czy czekają nas jakieś zabawne misje? Trochę jak w filmach, ale czy naprawdę?
  Margarita skinęła głową:
  - Tak, jakby naprawdę! Ale mamy takie możliwości, że nie powinniśmy się bać.
  Kaligula Delfinów i pionierska partyzantka Margarita nie mieli czasu na dyskusję i zaakceptowanie bajecznego spektaklu i naprawdę weszli do nowego świata, w stanie bojowego transu!
  Margarita zauważyła:
  - Mamy teraz całą armię. I rozumiesz, jaką odpowiedzialność mamy ty i ja!
  Kaligula odpowiedział z przekonaniem:
  - Oczywiście że rozumiem! I mam nadzieję, że okaże się godnym dowódcą.
  I chłopiec zakręcił ostrym mieczem.
  Szybko zjedliśmy przekąskę i pospieszyliśmy do budowania oddziałów. Powinni byli jak najszybciej udać się do Włoch i podpalić pióra papiestwa.
  Przy dźwiękach bębnów i grze na wielkich trąbach armia wyruszyła z Wiednia. Piechota nie zdążyła jeszcze podejść, a kawaleria biegała wokoło. Wielu jeźdźców z różnych krajów weszło do carskiego imperium rosyjskiego. Umożliwiło to deptanie pogórza dziesiątkami tysięcy kopyt. Dzielni Kozacy i lekka kawaleria tatarska pędzą naprzód. Następnie ruszają bogato zdobione oddziały polskiej szlachty. Cóż, eleganccy panowie wyglądali, jakby zebrali się na królewskiej paradzie. Co więcej, każdy chce prześcignąć innych w przepychu swojego ubioru, od hełmu po uprząż. Są też rycerze krzyżacy w zbrojach. Pancerz jest polerowany na połysk, złocony lub srebrny. Są też Szwedzi w specjalnym mundurze i Finowie. Janczarowie konni i spagi, kawaleria arabska.
  Oraz wiele sztandarów i masztów flagowych narodów od równika po Ocean Arktyczny. A ile trofeów ... To są podbite moce.
  I tu przychodzą Austriacy , a wraz z nimi Niemcy. Zgłosiliśmy się na ochotnika do wędrówki. Również pomysł splądrowania Włoch jest wielką pokusą. Natura jest tam hojna i jest mnóstwo pieniędzy! Podobnie jak inne dobre rzeczy, które można zebrać łopatami.
  Kaligula chłopczyca śpiewał:
  Nasza armia jest silna
  Ona chroni świat...
  A co jeśli będzie wojna,
  To nie po naszej stronie!
  I chłopiec tupnął bosą stopą w kałużę. Oczywiście miał na sobie same szorty, gdyż poruszał się tak szybko w stanie bojowego transu, że jego ubranie tylko przeszkadzało i rozrywało się.
  Margarita zapytała swoją przyjaciółkę i współniszczycielkę:
  - A może faktycznie będziesz śpiewać? Co więcej, jest dokładnie Twój!
  Aktor skinął głową z uśmiechem przypominającym wilcze młode:
  - Jak myślisz, nie mogę?
  I Kaligula z Delfinów zaczął śpiewać;
  Och, ten świecie, jesteś taki smutny,
  Tylko morze łez - ocean...
  Gdzie jest południowa ścieżka astralna duszy,
  Martwe wycie marzyło o dotarciu do Edenu!
  
  Zawiera lód serc, mrożone skórki,
  I palący żar zazdrosnych namiętności.
  Jak bezduszny, nawet młody ciałem,
  Smutny słowik bawi się w żałobie!
  
  Jak śluz wszy, duch rutyny,
  I rozkład grobu ze zmartwień.
  Ale możemy, jeśli będziemy zjednoczeni
  Wyciągnij ludzi z bagna!
  
  Rozprosz podłość wszechświata,
  Usuń przekleństwa to straszny znak ..
  Nie możemy znieść wodzy cierpienia,
  Niech diabeł obróci się w proch!
  
  Planeta szybko zrzuci swoje łańcuchy,
  Nie opuści jednak orbity.
  DO Traktujmy się nawzajem uczciwie
  Wtedy ludzie powstaną!
  
  Możesz powstać bez strachu,
  Nie naciskaj na innych...
  Aby drań nie pływał w tłuszczu,
  Aby nasza matka się nie zestarzała!
  
  Za to trochę wypijemy,
  Wino słodsze od miodu pszczelego!
  w rzeczywistości będą kłopoty ,
  Ale godzina rozliczenia nie nadeszła!
  
  Wtedy zbudujemy raj niebiański,
  Wszystkie dzieci będą się cieszyć na zawsze.
  Lecimy jak strzała w niebiański lot,
  Spełnienie jasnego marzenia!
  Piosenka się skończyła, a wraz z nią walcząca para przeniosła się z krajobrazu włoskich Alp do ...
  Eksplodowały pociski i strzelały znacznie nowocześniejsze działa. Oto Port Arthur, legendarne miasto. To jego upadek zapoczątkował upadek dynastii Romanowów i całej autokracji. Gdyby ta twierdza stała, nie byłoby rewolucji na tak dużą skalę. Co najwyżej narobiliby trochę hałasu i odłożyli swoje młoty i sierpy. Ale to właśnie porażka tutaj doprowadziła do łańcucha wydarzeń, który spowodował Wielką Rewolucję Październikową.
  Czy to dobrze, czy źle? Impreza jest kosztowna. Miliony ofiar i emigrantów, ale później kraj znacznie przyspieszył swój rozwój.
  Nawet bardzo wysokim kosztem populacja Rosji zmniejszyła się o sto milionów ludzi.
  Jak to mówią, upuszczanie krwi wyleczyło pacjenta.
  Ale teraz, po odbiciu Port Arthur, istnieje szansa, aby cofnąć historię i podążać wyjątkową linią. Kiedy na przykład Romanowowie utrzymają władzę, i to nawet w wersji autokratycznej. To oczywiście science fiction, ale ciekawe. Tak naprawdę, co czeka Rosję, jeśli zachowana zostanie wersja caratu? Stagnacja, czy odwrotnie, zwycięstwo?? Czy system monarchii absolutnej okaże się skuteczniejszy od demokracji zachodnich, ta ostatnia stała się już modna. Rzeczywiście, stosunki między Rosją XXI wieku a Zachodem znacznie się pogorszyły. Od tego czasu modne stało się poszukiwanie dróg alternatywnych wobec zachodniego parlamentaryzmu. Pojawiła się koncepcja: demokracja zarządzana. Dzieje się tak wtedy, gdy formalnie mamy do czynienia z wolnymi wyborami, jednak w rzeczywistości ich wynik jest z góry przesądzony. Jednak ta forma rządów jest niestabilna, a partia sprawująca władzę, aby utrzymać swoją pozycję, już poprzez ustawodawstwo ogranicza demokrację. A potem wszystko zmierza w stronę dyktatury, opozycja traci już reprezentację w parlamencie.
  I wtedy uruchamia się mechanizm represji i terroru, albo wręcz przeciwnie, następuje rewolucja, albo odgórna, jak za Gorbaczowa, albo oddolna, co też miało miejsce nie raz.
  W Rosji w okresie autokracji wszystko jest prostsze. Król ma władzę absolutną: wykonywać wyroki, przebaczać, wydawać rozkazy. Posiada najwyższą władzę sądowniczą, wykonawczą i ustawodawczą. Istnieje Rada Państwa złożona z osób powoływanych przez monarchę, które mu jedynie doradzają, i są urzędnicy, którzy wykonują wolę króla.
  Duma Państwowa ograniczyła monarchię absolutyzmu, pozbawiając cesarza prawa stanowienia prawa i częściowo przejmując kontrolę nad budżetem. Ale co najważniejsze, to Duma stała się wylęgarnią i żmiją różnych spisków. To jest jego negatyw!
  W każdym razie nawet partyzantka nie była przeciwna pomocy królowi. Margarita zapytała Kaligulę tyrana:
  - Zatem wybór jest jasny, atakujemy!
  Chłopiec Terminatora odpowiedział:
  - Nie ma innego wyjścia! Jasne, że atakujemy!
  I zaczął się chaos cięcia. Przyspieszając za pomocą magicznych zdolności do sześciuset kilometrów na godzinę, cherubini, prawie nie zwracając uwagi na eksplozje pocisków i strzały z karabinu maszynowego, wpadli w szeregi wroga. Na szczęście pogoda też nie dopisała, padał deszcz i było ciemno. Kuropatkin nie wysłał jeszcze ludzi do ofensywy. I przeprowadził przygotowanie artyleryjskie. Wbrew powszechnemu przekonaniu generał i były minister obrony nie był głupcem. Kuropatkin starał się opiekować żołnierzami i walczyć naukowo. To właśnie go zawiodło. Niezdecydowanie, powolność, na pewno chęć uderzenia, działanie według szablonu - pozbawiły powodzenie bitwy z dzielnym Japończykiem. Dlatego nie trzeba było oczekiwać, że śmiałe ataki Suworowa pozwolą na zdobycie Port Arthur w ruchu. Niestety, Kuropatkin zwyciężył tylko dlatego, że po śmierci korpusu Nogiego Japończycy, także bez zmiany szyku , wysunęli się na prowadzenie, atakując czołowo. W rezultacie wybili swoje szeregi i wycofali się.
  Ale teraz Kuropatkin ma zarówno zdobyte pociski, jak i własne.
  Oznacza to, że można prowadzić ostrzał artyleryjski nawet przez kilka dni, kalkulując, co będzie, jeśli Japończycy się rozbiją. I to pomimo faktu, że cesarz Mikołaj wydał kategoryczny rozkaz natychmiastowego szturmu na twierdzę i zakończenia wyniszczającej dla skarbu wojny.
  Tutaj Kuropatkin jest oczywiście między młotem a kowadłem. Ale Port Arthur to potężna forteca, a teraz, gdy osiedlili się w niej Japończycy - spróbuj, weź ją!
  Ale Margarita i Kaligula z Delfinów, siekając mieczami i zarzucając bosymi palcami nogi swoich dzieci, ale zwinni jak łopatki śmigła, ruszyli wzdłuż bastionów, oczyszczając je z żołnierzy. Przede wszystkim trzeba znać dominujące wysokości, wtedy będzie można otworzyć drogę atakującym oddziałom.
  Siekając samurajów, Margarita dowcipnie zauważyła:
  - Zwykle walczą w imię postępu, ale my, jak się okazuje, walczymy w imię regresu!
  Chłopiec Kaligula uśmiechnął się:
  - Czy chcesz przez to powiedzieć, że odzyskanie tej twierdzy wzmocni pozycję autokracji?
  I przeprowadził całą serię technik z mieczami. W ten sposób noszone były jego miecze.
  A bose stopy chłopca zadawały ciosy , które łamały głowy, szyje i kości.
  Margarita zlizując krew z warg, która obficie spłynęła od jej szybkich uderzeń rękami i stopami, potwierdziła:
  - Przynajmniej tak! Przecież jasne jest, że monarcha, który wygrywa wojny, staje się popularny. Przynajmniej przez chwilę. Potem zapomina się o zwycięstwie, a przeciętny człowiek lub zwykli ludzie zostają wciągnięci w banalną rutynę pracy. - Partyzantka jednym kopnięciem powaliła naraz sześciu Japończyków, a dwóch zostało przebitych własnym bagnetem od silnego pchnięcia - dodała. - Może to tylko chwilowe wytchnienie!
  I znowu poruszyła bosą piętą, pokonując pięciu wojowników krainy wschodzącego słońca, w tym trzech oficerów.
  Bosy chłopiec w krótkich spodenkach, siekający Japończyków jak kapustę, Kaligula logicznie zauważył:
  - Po zwycięstwie w Rosji rozpocznie się szybki wzrost gospodarczy. Oznacza to, że ludziom będzie się żyło lepiej, a nastroje rewolucyjne opadną.
  Młody wojownik kopnął armatę w taki sposób, że kilkunastu samurajskich żołnierzy przeleciało do góry nogami . - dodał chłopiec Terminator. - Ludzie zwykle buntują się z powodu głodu!
  Margarita, wypluwając z ust kość z odciętej czaszki, a ślina trafiła trzech japońskich żołnierzy, zgodziła się tylko częściowo:
  - Właściwie to nieprawda! Tak, rewolucje i zamieszki są zwykle wywoływane przez pogarszającą się sytuację gospodarczą, ale ... Przecież dekabryści nie przystąpili do działania z powodu własnej biedy.
  Wojownik Kaligula, po wykonaniu ruchu motyla i odcięciu kilkunastu japońskich głów, zgodził się:
  - Zgadza się, nie z powodu biedy! - Młody wojownik wyciął całą garstkę strzelców i dodał. - Nie zawsze warto myśleć żołądkiem!
  Poprawiła Margarita, kontynuując brutalne siekanie, tak że kończyny Japończyków rozproszyły się:
  - Dokładniej, myślenie żołądkiem nigdy nie jest przydatne!
  Zgodził się tu chłopczyca Kaligula, siekając samurajów i rzucając ich głowami w hełmach w różne strony, i z wielkim zapałem:
  - Masz stuprocentową rację! Nie ma nic przeciwko!
  Wojowniczka i prawdziwa pionierska partyzantka, a w dodatku najspokojniejsza księżniczka, otrzymawszy ten tytuł za zasługi w jednym z magicznych światów, warknęła:
  - I usuniemy tłuszcz z siebie! Niech tak będzie - banzai !
  Bez litości i zatrzymania się Kaligula, siekając mieczami i łamiąc Japończyków stopami , zaśpiewał nawet:
  Nie na próżno wysłano mnie na Ruś,
  Przynieś łaskę!
  W skrócie! W skrócie!
  Krótko mówiąc - milcz!
  A po takich słowach krew poleciała jeszcze gwałtowniej. Oczywiście szkoda Japończyków. Naród jest pracowity i godny podziwu, ale upadł pod kamień młyński i teraz się zatrzymuje. Tylko co się stanie - mąka czy mąka, kwestia pytań!
  Bosa partyzantka Margarita, w ciągu sekundy zadając dziesiątki ciosów i dziko wspinając się, rozrzucając zmięte zwłoki na kolejny bastion, oświadczyła, przesuwając nogą w szczękę następnego samuraja i zaskakująco trafnym aforyzmem:
  -Wojna to podła rzecz, podejmowana z wzniosłymi myślami!
  Kaligula, chłopak-aktor, który poruszał się nawet trochę szybciej niż jego dziewczyna i z którego nagiego torsu pokrytego kafelkami deszczu deszcz zmył krew i fragmenty kości, mówił dalej:
  - Wojna wyczerpuje ciało, ale wzmacnia ducha!
  Margarita stworzyła kaskadę salt, przecinając Japończyków i zaśpiewała frazę z przeboju lat siedemdziesiątych XX wieku:
  - Radość, wdzięk i plastyczność! Ogólne , wzmacniające, energicznie zachęcające, wstań z łóżka i ćwicz gimnastykę!
  Caligula Dolphins uderzeniem od muskularnej nogi po pachwinę zmusił japońskiego pułkownika do lotu w powietrze i natychmiastowego strącania dwóch karabinów maszynowych stojących na wieży. Mechaniczne potwory plujące ołowiem, przez bezwładność, spadają, biją swoje , kosząc szeregi. Chłopiec Terminator skłonił się:
  - Przepraszam, zmrużonych oczach , ale chciałem być pierwszy! I nie tylko chciałem, ale zrobię to!
  Margarita, burząc bosą stopą przy pomocy karabinów maszynowych produkcji USA podczas skoku, logicznie zauważyła:
  - Nie jest źle być pierwszym, to prawda, ale nie powinni gotować piłek od tyłu!
  Chłopiec-aktor Kaligula, rzucając pocisk gołymi palcami, wybuchowa shimosa eksplodowała, rozpraszając samurajów, powiedział:
  - Ten, kto gotuje kulki dzień i noc, nie da się zjeść żywcem!
  Margarita zachichotała, podskoczyła i wbiła bosą stopę w metal wieży karabinu maszynowego. Stal nierdzewna odskakuje, a japońscy oficerowie lecą do góry nogami, wymachując nogami w butach. Rzeczywiście, wyglądały jak owady.
  Margarita również wypowiedziała się tutaj:
  - Włóczęga może nawet założyć "but" na obcasie!
  Chuligan Kaligula, również wytrącając broń w skoku i powodując, że wszyscy odlecieli, zauważył:
  - "Buty" nie zakładają butów komuś, kto nie ma głowy do polerowania butów!
  Margarita odpowiedziała, odwracając się ponownie i wycinając cały pluton Japończyków. Tutaj też zabłysnęła dziewczyna Terminatora:
  - Co dziwne, na szczycie jest wielu uczciwych ludzi, ale niewielu z nich może obejść się bez oszukańczego przebiegłości w rozwoju kariery!
  Kaligula wirował jak nakręcony od góry, powalając i wycinając Japończyków, i rozsądnie zapewnił:
  - Polityk gra fair tak często, jak górnik w białym fartuchu schodzi do kopalni, a motyw jest ten sam: wyciągnięcie dotacji w celu zmycia zszarganej reputacji!
  Margarita odpowiedziała na to, otrząsając krew z włosów:
  -Polityk, za życia jest kłamcą i hipokrytą w czynach, ale śmierć jest sprawiedliwa nawet z tym łotrem!
  Chłopiec Terminator rozbił japoński pistolet, łamiąc kości dwudziestu żołnierzom Imperium Wschodzącego Słońca i odpowiedział:
  - Śmierć jest uczciwa w tym sensie, że zawsze przychodzi, ale sama wybiera czas swojej wizyty!
  Port Arthur to duże miasto z wieloma liniami obronnymi. Tak więc, niestety i na szczęście, bojownicy mają wystarczająco dużo czasu na walkę.
  Chłopiec-wojownik Kaligula, siekając wojowników mieczami, a nawet rzucając bosą stopą groszek zagłady, rozdzierając samuraja, śpiewał:
  - Jak nie próbowałem, jak się nie starałem! Nie ma znaczenia, czy ktoś był tam, żeby walczyć!
  Margarita, odcinając kolejny potomek żołnierzy, którzy ginęli pod ciosami partyzantki, która błysnęła jak błyskawica, zauważyła:
  - I w pewnym stopniu sami prosimy o walkę. W końcu przyznaj się, Kaligulo, czy chciałeś jechać do Port Arthur?
  Młody terminator powiedział szczerze:
  - Naturalnie! To było moje najgorętsze pragnienie.
  Margarita, partyzantka, znów odcinając Japończyków niczym żyletka, zachichotała:
  - No tak! Ocal Rosję od najbardziej ofensywnej porażki w całej tysiącletniej historii wojen naszego kraju!
  Chłopiec Kaligula kilkoma zamachami powalił dwa tuziny Japończyków, poprawił partnerkę:
  - Być może najbardziej ofensywna porażka miała miejsce podczas pierwszej wojny z Czeczenią.
  Margarita zgodziła się z tym, przyspieszając nawet proces siekania:
  - Niewątpliwie! Przeciwnik, z którym przegraliśmy, jest za słaby! Tyle było tej Czeczenii, a nawet połowa z nich walczyła za nas.
  Chłopczyca Kaligula zachichotał, próbując wyprzedzić swojego partnera w procesie zagłady:
  - Jak Moska szczeka na słonia!
  Margarita rozsądnie to zauważyła, ponownie strzepując kości i krwawe okruchy z włosów koloru śniegu z posypką złota, kontynuując eksterminację dzielnych Japończyków, którzy nie chcieli się poddać, z coraz większą intensywnością rękami i nogami:
  - Kiedy armia i naród nie chcą walczyć, wtedy zdarzają się takie cuda. Oraz w pierwszej wojnie czeczeńskiej i wojnie rosyjsko -japońskiej.
  Kaligula Delfinów podczas eksterminacji samurajów zmuszony jest zgodzić się:
  - Masz rację! Naród rosyjski niestety nie chce walczyć z Japończykami. - A młody wojownik, zostawiając całą kompanię samurajów z odciętymi głowami, dodał:
  - Ale w naszej osobie pojawił się cudowny czynnik, który pozwoli nam wygrać niepopularną wojnę. To nawet symboliczne, że w czasie wojny bez króla na głowie cherubiny pomagają!
  Margarita, plując krwią z ust i miotając bosymi stopami trującymi igłami, przebijając Japończyków na śmierć, zauważyła:
  - A jednak konieczna jest trzecia interwencja z naszej strony!
  Chłopiec Kaligula, pozostawiwszy kolejny rząd pociętych na kawałki zwłok, nie wątpiąc w to szczególnie, zapytał jednak:
  -Jesteś tego pewien?
  Młody wojownik, kończąc eksterminację Japończyków w Port Arthur, potwierdził westchnieniem:
  - Na morzu Togo jest zbyt mocne. A jakiego rodzaju dowódca, a dokładniej dowódca marynarki wojennej Rozhdestvensky, jest niestety aż nazbyt dobrze znany. Dzieci są prawdopodobnie jeszcze lepsze w strategiach żeglarskich!
  Kaligula, który bezlitośnie tnie samurajów, zmuszony jest zgodzić się z oczywistością :
  - Oczywiście, mając taką osobę jak Rozhdestvensky, nawet po otrzymaniu siedmiu dodatkowych krążowników liniowych zbudowanych w Argentynie i naprawie podniesionych z dna okrętów pierwszej eskadry Pacyfiku, nie można liczyć na zwycięstwo. Zwłaszcza jeśli pamięta się, że pod Cuszimą walczyło pięćdziesiąt jeden rosyjskich okrętów, a tylko jeden japoński niszczyciel został zatopiony!
  Margarita w podnieceniu złamała lufę pistoletu i kolejnym zamachem miecza czterech Japończyków, a ostrym ostrzem trzech kolejnych dodała:
  - Znaczące jest również to, że eskadra dzielnego admirała może zostać przechwycona przed przybyciem do bazy przez nieuchwytnego i mięsożernego Togo . Pod tym względem pozycja floty Rozhdestvensky'ego jest niezwykle trudna.
  Chłopczyca Kaligula, wystrzeliwując na zwinnych jak małpa nogach kolejny pocisk, który zabił Japończyków niczym mina lądowa, zażartował:
  Jak Szwed pod Połtawą,
  Rozhdestvensky wpadł w kłopoty...
  Wygląda na odważnego
  W rzeczywistości jest odwrotnie!
  Partyzantka, kontynuując rozdzieranie wroga ze zdwojoną siłą i pozostawiając masę trupów, logicznie i kalkulując, zauważyła:
  - Jeśli nie pokonasz Japonii na morzu, uparty samuraj będzie walczył przez długi czas, a skarbiec rosyjskiej korony jest już pusty, a ludzie są zdenerwowani. Musimy szybko zakończyć bitwę spektakularnym zwycięstwem. W przeciwnym razie nastąpi rewolucja i powstanie ewentualnie niepotrzebnego, a nawet szkodliwego dla Rosji parlamentu!
  Kaligula, aktor-chłopiec, szturchnął japońskiego generała łokciem i zmusił go do wzniesienia się na wyżyny, a jednocześnie powalił trzech zamaskowanych facetów , którzy bezskutecznie próbowali odpalić prymitywną wyrzutnię bomb. Chłopiec Terminatora powiedział:
  - Jeśli będzie wystarczająco dużo czasu, dokąd pójdą?
  Margarita, siekając Japończyków na drzazgi i krwawy bałagan, zauważyła z wyraźnym niepokojem:
  - Tu jest problem. Teraz poruszamy się w ten sposób od fortu do fortu. A co z morzem?
  Tomboy Caligula zachichotał i wypuścił iskrę z oczu, która uderzyła w skład amunicji. Nastąpiła eksplozja, która wyrzuciła w powietrze cały batalion japońskich żołnierzy.
  Aktor krzyknął przez ryk:
  - Nic specjalnego! Dzięki naszym danym dobrze pływamy, nie utoniemy z mieczami. Będzie pływał od pancernika do pancernika, oczyszczając pokłady!
  Małgorzata, której miecze niczym ostra brzytwa odcięła licznych, odważnych, ale bezsensownie umierających żołnierzy, uśmiechnęła się w odpowiedzi jeszcze jaśniejszymi zębami:
  - Zdecydowanie jesteś gigantem myśli!
  Kaligula z Delfinów, tnąc Japończyków jak grę komputerową, odpowiedział szczerze:
  - Jeśli weźmiemy pod uwagę szybkość myślenia, to tak naprawdę nie mamy sobie równych !
  Dziewczyna Terminatora zgodziła się z tym i dla pewności przeszła przez cały batalion samurajów.
  I pozostawiła po sobie krwawy ślad ze śladami bosych, wyrzeźbionych stóp dziewczyny.
  Jednocześnie oświadczyła:
  - I prędkość ciał, która jest znacznie bardziej znacząca!
  Razem i pędząc z taką prędkością trzeba umieć utrzymać równowagę i nie przewrócić się. Kaliguli chuliganowi mniej więcej się to udaje. W ogóle, teoretycznie rzecz biorąc, autokracja bez konstytucji nie powinna istnieć w Rosji na zawsze. Przykład krajów zachodnich z ich parlamentami jest zbyt zaraźliwy. Nie mówiąc już o tym, że oligarchowie chcą sprawować swoją władzę nie tylko w aspekcie gospodarczym, ale także politycznym. Na razie są mniej więcej przyjaźnie nastawieni do autokracji, a prawdopodobne zwycięstwo na Pacyfiku i późniejsza ekspansja do Chin umocni tę przyjaźń na długi czas. Swoją drogą wojna rosyjsko-japońska jest również bardzo ważna z perspektywy długoterminowej. Utworzenie Żółtej Rosji i włączenie nie tylko Mandżurii, ale także innych chińskich regionów mogłoby doprowadzić do ostatecznego podziału Cesarstwa Niebieskiego. Oznacza to , że potężny chiński kolos XXI wieku, który rości sobie pretensje do superpotęgi i globalnej hegemonii, nie będzie mógł istnieć jako państwo.
  I najprawdopodobniej bez rewolucji październikowej upadek globalnego systemu kolonialnego nie nastąpi. Świat będzie bardziej racjonalny i bezpieczniejszy niż w XXI wieku, kiedy na małej planecie będzie ponad dwieście państw. Zamiast tego powstanie kilka imperiów, być może nawet rosyjskie stanie się najpotężniejszym, a przynajmniej najbardziej rozległym.
  Nietrudno przewidzieć, co stanie się w przypadku zwycięstwa nad Japonią. Najprawdopodobniej Niemcy , dla których armia rosyjska stanie się wielkim autorytetem, nie zaryzykują wypowiedzenia wojny Rosji. Ale być może będzie chciał wojny na jednym froncie, uderzając w Belgię i Francję.
  Jednak car Mikołaj jest taki, że może równie dobrze zaatakować , jak to miało miejsce w prawdziwej historii, od tyłu. No cóż, przynajmniej po to, żeby agresywni Niemcy nie mogli stać się zbyt silni.
  Potem znowu I wojna światowa. Rosja może mieć chińskie dywizje i potężną Flotę Pacyfiku na froncie, co będzie plusem, ale ... W prawdziwej historii Japonia walczyła po stronie Ententy, w tej samej alternatywie może pokazać Kraj Wschodzącego Słońca chęć zemsty. A wtedy otrzymamy drugi front na wschodzie. I to nie jest zbyt wielkie .
  Ponadto nie można spodziewać się znaczącego wzmocnienia armii rosyjskiej w porównaniu z Prawdziwą Historią. Chociaż, oczywiście, szybkie ożywienie gospodarcze mogłoby rozpocząć się wcześniej, nie w 1909 r., ale w 1906 r., a nawet być bardziej gwałtowne. Przecież zwycięstwo Rosji mogłoby wzmocnić wiarę inwestorów zagranicznych i krajowych w rządzący reżim, a napływ kapitału byłby większy niż w rzeczywistości.
  To z kolei zwiększy finansowanie armii. Chyba, że rząd carski okaże się zbyt pewny siebie. Szczególnie wtedy, gdy wydaje się, że pokonamy wszystkich i wrzucimy ich na asfalt. W zasadzie wynik I wojny światowej w tym przypadku wcale nie jest oczywisty. A może wtedy, żeby wszystko dobrze się rozwiązało, będziemy musieli interweniować po raz czwarty.
  Chociaż możliwość, że w ogóle nie będzie pierwszej wojny światowej, nie jest w zasadzie wykluczona. W tym przypadku ... Trudno już powiedzieć, jak rozwiną się dalsze wydarzenia. Jak długo będzie rządził car Mikołaj II i kto zostanie jego następcą? Carewicz Aleksiej ma wątpliwości, może nie dożyć dorosłości. Brat Michaił i jego dzieci? Możliwa jest zarówno ta, jak i inne opcje.
  Jak długo może żyć Mikołaj II? Wśród Romanowów nie było długich wątróbek, ale ogólnie car, który mało pił i nie palił, mógł żyć dość długo. I choć przypisywano mu łagodność i dobroć serca, liberałem nie był. Jest więc mało prawdopodobne, aby cesarz wydał konstytucję bez wywierania ogromnej presji. Jednakże drogi Pana są nieprzeniknione. Wszystko może wydarzyć się w najmniej spodziewany sposób. A wilk zamienia się w baranka, a baranek w wilka!
  A teraz są na zewnątrz takimi pięknymi i uroczymi dziećmi - chłopiec i dziewczynka w dość młodym wieku, oczyszczający fort za fortem i bastion za bastionem. Tutaj na przykład znajduje się główna góra o prostej nazwie Vysoka. Widać stąd cały port z naprawionymi rosyjskimi okrętami pierwszej eskadry Pacyfiku, a także inne place i podejścia do miasta.
  Margarita, pewnie siekając licznych i krwawiących Japończyków, rozkazuje:
  - Cóż, to też posprzątamy?
  Młody wojownik Kaligula, dobijając mieczami ostatniego samuraja, odpowiedział sarkastycznie:
  - Oczywiście, że będziemy sprzątać i ponownie sprzątać!
  A para rzuciła się na wyżyny z prędkością myśliwca. Musimy się pospieszyć. W marcu noce nie są tak długie, a w ciągu dnia, nawet przy ich prędkości, jest mało prawdopodobne, że uda się całkowicie uniknąć trafień z licznych muszkietów, czyli karabinów i, co najważniejsze, karabinów maszynowych .
  Dobrze, że nie ma automatów. I jakoś spokojniej. Wschodzące słońce nie spieszy się, aby rozproszyć ciemność deszczu i mlecznej mgły, która wszystko wypełnia.
  Rano jest mroźno, a skorupa lodu chrzęści pod zrogowaciałymi stopami chłopaków z Terminatora, którzy nawet gdyby chcieli, nie włożyliby butów - rozdarliby się. A ich nogi to także broń nie gorsza niż najbardziej zwinne ręce. Skorupa lodu chrupie, ale wcale nie przeszkadza w wzniesieniu się na górę i kontynuowaniu tam zniszczeń, łącznie z obsługą jedenastocalowych dział.
  Jaki jest pożytek z takich kufrów? Ale w cele takie jak oni nie można trafiać dużymi działami, ale bardzo łatwo jest oczyścić strażników. Margarita, wrzuciwszy za pomocą jednego gramofonu w otchłań kilkunastu Japończyków, upadając przeraźliwie zawyli, powiedzieli:
  - Czyli pojedynek przebiega w fajny sposób ...
  Terminator Kaligula zachichotał, wrzucił w otchłań tuzin odważnych japońskich wojowników i zauważył z upodobaniem:
  - To nawet zaczyna być nudne...
  Margarita machnęła ręką, rzucając odciętą głową w stronę partnera:
  - Jest w porządku. To jeszcze skuteczniejsze. A może masz ochotę na pojedynek z czarownikami?
  teraz miał supermoce , przeżuł żelazną fasolę jak wąż i odpowiedział:
  - Nie odmówiłbym , ale w XX wieku szanse na to, że się na nie natkniemy, są nikłe !
  Margarita, siekając kolejnych tuzinów Japończyków na podarte mięso, zachichotała:
  - Ale spójrz, ninja!
  Rzeczywiście, dwa tuziny zamaskowanych wojowników w czarnych szatach rzuciło się, by zaatakować wojownika. I są uzbrojeni w miecze, po dwa w każdej ręce. Dla ludzi ninja poruszali się dobrze. Już od najmłodszych lat można było odczuć niezwykłe przygotowanie i brutalny trening. Ale w rzeczywistości cóż można przeciwstawić cherubinom? Różnica w szybkości pomiędzy nieśmiertelnymi, dziećmi napompowanymi magią i ludźmi jest zbyt duża. A ninja, choć dobrze wyszkoleni wojownicy, to wciąż ludzie.
  Margarita ściąła dwóch na raz szybkim wiatrakiem, a trzecia tak zaatakowała gołą, dziewczęcą, elegancką, ale zabójczą stopą w pachwinie, że wleciał na wysokość ponad pięćdziesięciu metrów i zerwał maszt z wieży. Margarita walczyła z rzuconymi na nią gwiazdami i kontynuując ruch, ścięła trzy kolejne, a czwartego zabiła, rzucając trzema sztyletami palcami u nóg. Ninja umknęło dwóm, ale trzeci, lecąc po złamanej trajektorii, wylądował prosto w serce.
  Do walki włączył się także chłopięcy Kaligula. Przeciął ninja w fioletowych oprawkach na pół i przypuścił jeszcze szybszy atak, który powalił głowy zamaskowanych mężczyzn próbujących zaatakować jego pary.
  Czarni, niewidzialni mężczyźni nie poddali się, ale byli zbyt wolni w porównaniu z chłopcem i cherubinką, którzy ich zaatakowali. W ogóle nie mieli szans.
  Małgorzata w nieodpartym ruchu szybkiego ducha śpiewała nawet:
  - Niedługo o mnie zapomnicie, pójdziecie do Szeolu jak mokry deszcz! Inni aniołowie służą nam, a ty pójdziesz do trumny z Draculą!
  Ninja upadł, pocięty na kawałki, rozpryskując krew niczym dojrzałe arbuzy pod tasakiem. A oni nie przestali atakować. Ale ... Wszystkich dwudziestu trzech wielkich wojowników poległo w bitwie. Po czym wspaniała para przeszła do wykańczania ocalałych służących przy armatach...
  Mgła już zaczęła się rozwiewać, a Słońce zaczęło świecić mocniej. A odważni wojownicy przeszli na inną linię obrony. Atak jeszcze się nie zaczął i musieliśmy walczyć sami. Jednak wojownicy nie czuli się jeszcze poważnie zmęczeni, a po prostu chcieli jeść. No cóż, znowu zaczęliśmy jeść surowe mięso końskie. No cóż, w końcu nie ma ludzi.
  Chłopiec terminator Kaligula, rzucając igłą bosą stopą, przekłuwając nią kilku Japończyków, przemówił:
  - Najtrudniejszą niewolą jest bycie niewolnikiem żołądka - pan jest bezlitosny, niezależnie od pustki czy pełni!
  Margarita zgodziła się z tym, nadal ścinając pełzających samurajów, niczym niezliczona ilość szarańczy przelewającej się falami. Wśród Japończyków byli bardzo młodzi chłopcy, około szesnastu, siedemnastu lat, i bardzo nieprzyjemnie było ich zabijać. Najwyraźniej władze Kraju Wschodzącego Słońca wyczerpały wszystkie swoje rezerwy na potrzeby wojny. Ale Kuropatkin, na którego wszyscy pluli i opluwali, nadal opiekował się żołnierzami i stracił znacznie mniej niż Japończycy. I za to należy mu się uznanie. Stopniowo jednostki japońskie walczyły coraz lepiej, a z europejskiej części Rosji przybyły świeże, dobrze wyszkolone siły. W tym pułki gwardii.
  Partyzantka myślała, że coś podobnego wydarzyło się podczas II wojny światowej. Potężni Niemcy posuwali się naprzód i odnosili sukcesy, aż ich elitarne jednostki zostały całkowicie lub prawie całkowicie zniszczone. Po czym nie byli już w stanie powstrzymać Armii Czerwonej.
  To prawda, trzeba powiedzieć, że jednostki personalne Armii Czerwonej również zostały znokautowane. I to rzeczywiście okazało się problemem.
  Margarita rzuciła się do walki ze słowami:
  - Bóg cię nie opuści, świnia cię nie zje, a złe smoki zostaną aresztowane!
  . ROZDZIAŁ nr 12.
  Dominika wróciła do Akademii Smoka tylko na chwilę. Znów szybko nauczyła się kilkudziesięciu zaklęć i kilku skomplikowanych słów.
  Następnie trzy dziewczynki: elf, hobbit i trollica bawiły się z nią w rzucanie magicznych kamieni wyżej.
  Dominika ich pokonała. A same kamienie świeciły bardzo jasno i mieniły się jak krople rosy w promieniach czterech luminarzy.
  Następnie czarodziejki podarowały jej dwa pierścienie z kamieniami z każdej stopy, aby wojownik mógł wzmocnić jej zaklęcia w imię wielkiego celu: uratowania silniejszej płci.
  Teraz prawie wszystkie palce bosych stóp aktorki, z wyjątkiem małego palca, miały magiczne pierścienie. I stała się jeszcze potężniejsza w magii niż wcześniej. To w rzeczywistości dziewczyna zdolna zburzyć miasto i zbudować pałac.
  I tak szybko nauczyła się stu kolejnych zaklęć i zamiast odpocząć, usiadła na futrzanym dywaniku. Zanurzyła się w pozycji lotosu i niemal natychmiast jej mentalna esencja i dusza oraz jej sobowtór ciała znalazły się w równoległym wszechświecie wraz z drużyną bojową, choć na pozór młodą.
  Armia dzieci, dowodzona przez kwartet wojowników, nadal walczyła z hordami szczurów w kraju złej czarodziejki Bastindy.
  Pierwsze grupy mięsożernych gryzoni zostały zabite lub uległy przemianom.
  Potem pojawiły się pola, na których pracowały nieszczęsne dzieci-niewolnicy. Przyglądali się im duzi nadzorcy szczurów wielkości porządnych knurów. Trzymali w łapach bicze i bili półnagich chłopców i dziewczęta.
  Dominika była oburzona:
  - Jak źle jest, gdy cierpią dzieci!
  I w gniewie wystrzeliła w szczury kilka piorunów, a one zamieniły się w duże babcie w czekoladzie.
  Dzieci-niewolnicy pisnęli ze zdziwienia, po czym rzucili się do tak apetycznego i pachnącego jedzenia. I oderwijmy z tego kawałki.
  Dominika ponownie machnęła magiczną różdżką i ponownie dokonała przemian, zamieniając podłe szczury w pyszne dania, gruchając:
  Dzieci, to są gwiazdy na niebie,
  Kwiaty rosną na łąkach...
  Na planecie zapanuje radość,
  Piękne sny rozkwitną!
  Margarita, która również brała udział w przemianach, logicznie zauważyła:
  - Masz w sobie wielkie wewnętrzne ciepło i życzliwość!
  Nagle, niczym jack-in-the-box, pojawił się ogromny szczur przypominający dinozaura. Otworzyła usta i krzyknęła coś ogłuszającego.
  Obie dziewczyny są czarodziejkami, jak wypuszczą na nią błyskawice i pulsary, a także z magicznych różdżek i z pierścieni na bosych stopach. A połączony strumień energii uderzył w ogromnego potwora o wysokości dwudziestu pięciu metrów. Upadł i natychmiast się odwrócił, aby zobaczyć wiele różnych, bogatych i różnorodnych potraw na długim stole. A tutaj między innymi nie zabrakło złotych kieliszków do wina z szeroką gamą lodów.
  Dzieci-niewolnicy zaczęli porzucać pracę na całym obwodzie i atakować znienawidzone szczury oraz rąbać je sierpami, motykami i innymi przedmiotami rolniczymi .
  A było w nich tyle wściekłości. Zbuntowani chłopcy zaczęli nawet entuzjastycznie śpiewać;
  Ktokolwiek jest w ciemnościach niewoli, weź miecz w swoje ręce,
  I nie toleruj upokarzającego wstydu...
  Twój wróg nie zbuduje fundamentu na krwi,
  Wydasz na niego nieszczęśliwy wyrok!
  
  Chłopiec zostaje pobity złym biczem,
  Kat dręczy go złym szczurem...
  Ale zły dręczyciel zamieni się w trupa,
  Nie słuchaj więcej płaczących dziewcząt!
  
  Nie bądź niewolnikiem upokorzonym w kurzu,
  Podnieś szybko głowę...
  A w oddali będzie elfinizm,
  Uwielbiam Solntsusa i Spartaka!
  
  Niech we wszechświecie będzie jasny świat,
  W którym szczęście będzie trwać wiecznie dla ludzi...
  A dzieci będą tam miały wesołą ucztę,
  To królestwo nie jest z krwi, z pięści!
  
  Wierzymy, że w całym wszechświecie będzie raj,
  Opanujemy przestrzeń...
  O tym, wojowniku, odważ się,
  Aby nie było tu koszmaru i złego wstydu!
  
  Tak, jesteśmy niewolnikami, jęczącymi w okowach ucisku,
  A płonący bicz chłosta nas po żebrach...
  Ale wierzę, że zabijemy wszystkie orki-szczury,
  Bo przywódca rebeliantów jest bardzo fajny!
  
  O tej godzinie wszyscy chłopcy zbuntowali się,
  Dziewczyny są z nimi również z tego samego powodu ...
  I wierzę, że dadzą solenizm,
  Zrzucimy znienawidzone jarzmo!
  
  Wtedy, wiesz, zabrzmi róg zwycięstwa,
  A dzieci rozkwitną w chwale...
  Zmiany czekają nas w szczęściu,
  Egzaminy, zdanie wszystkiego z doskonałymi ocenami!
  
  Wierzę, że dokonamy takiego cudu,
  Że będzie prawdziwy raj światła...
  Przynajmniej gdzieś wiedźma jest podłym Judaszem,
  Co pcha chłopców do stodoły!
  
  Nie ma dla nas, niewolników, miejsca w podziemiach,
  Możemy wypędzić diabły ze szczelin...
  W imię raju świętego Pana,
  Dla wszystkich wolnych, radosnych ludzi!
  
  Niech na całym świecie podksiężycowym zapanuje pokój,
  Niech będzie szczęście i święte słońce ...
  Strzelamy do wrogów jak na strzelnicy,
  Czyli tylko w górę i ani sekundy w dół!
  
  Tak, wierz mi, nasza moc nie wyschnie,
  Ona będzie drogą z nieba do wszechświata...
  A armia buntowników będzie głośno szczekać ,
  Aby utopić wrogie szczury!
  
  Oto jak radosny, szczęśliwy,
  Trawa wokół rośnie jak róże...
  Nasza drużyna chłopców
  Wygląd zdecydowanie przypomina orła górskiego!
  
  Zwycięstwo będzie pewne,
  Budujmy, wierzę, szczerze jesteśmy Edenem...
  Całe szczęście, radość na każdej planecie,
  I nie jesteś wieśniakiem , ale szanowanym panem!
  To rzeczywiście hymn przebudzonych niewolników, którzy miażdżą szczury i orki.
  Tymczasem Dominika i Margarita na smokach, przed armią, lecą pod zamek.
  Dwie czarodziejki, szybkie i błyszczące, z magicznymi różdżkami i pierścieniami, z talizmanami na bosych stopach. Dzięki któremu dokonują bajecznych przemian. I nie ma nic złego w tym, że teraz próbują je zaatakować inne, groźniejsze skrzydlate szczury.
  Lotnictwo gryzoni to nie żarty. Ale dziewczyny uderzały je swoimi magicznymi mocami i rzucały zaklęcia. A zamiast potworów pojawia się wata cukrowa. Taki słodki i pachnący.
  Ponadto niektóre skrzydlate małpy zamieniają się w truskawki. Który jest tak dojrzały i mieni się rubinami i topazem.
  I jeszcze kilka małp ze skrzydłami zamieniło się w balony.
  Oenomai i Dobrynya również włączyli się do bitwy na smokach. Zaczęli wycinać swoich odpowiedników mieczami, co jest stosunkowo proste i jednoznaczne. No i same smoki, kiedy je wezmą i płoną ogniem. I spalą skrzydlatych bez żalu i wątpliwości.
  Oenomaus zauważył, wycinając wroga:
  - To, widzisz, będzie bardzo zabawne i fajne!
  Dobrynya zauważył z uśmiechem:
  - Tak, tego nie da się opisać słowami!
  A chłopiec-bohater rzucił we wroga bardzo ostrą i śmiercionośną igłę. Trafił szczura prosto w oko i zderzył się z innym gryzoniem. To tu zaczął się chaos.
  Ojnomaos śpiewał:
  Szczury są bardzo fajne
  Potrafią gryźć nawet dąb...
  Twój mózg jest trudny do zobaczenia,
  A zwoje są jak nić!
  Dobrynya zgodził się z tym:
  - Tak, szczury gryzą różne paskudne rzeczy!
  Margarita mrugnęła. Przypomniała sobie, jak schwytano partyzanta Andreikę. I zamknięto go w zimnej piwnicy pełnej szczurów. A gryzonie ugryzły bose stopy chłopca, zdrętwiałe z zimna. Andreika całą noc walczyła ze szczurami i nie spała. A rano zabrano go na przesłuchanie i najpierw posypano solą rany na nogach chłopca A. To było bardzo bolesne i Andreika zaczęła krzyczeć . I smagali go też drutem kolczastym.
  Ale partyzant stracił przytomność z powodu szoku bólowego, ale nic nie powiedział.
  Margarita była w stanie zorganizować ucieczkę Andreiki. I to był jej wyczyn. Chłopakowi udało się pokonać ból i wyjść na okaleczone, pogryzione nogi. I za to brawa dla niego.
  Partyzantka biła szczury i śpiewała z wielkim zapałem:
  Mój pistolet jest jak starszy brat
  Strzela bardzo dokładnie, dokładnie...
  Przecież dziewczyna ma w brzuchu karabin maszynowy,
  Chociaż czasami życie jest jak klatka!
  
  Jestem dziewczyną, która nie jest silniejsza
  Wilk i tygrysica w jednym teście...
  Ale słowo nie jest wróblem,
  Kiedy jestem z moją ukochaną, wierzę, że razem!
  
  Już wziąłem który przepustkę,
  Iran szturmował góry...
  Podbiła wiele różnych krajów,
  Nie, nie mogę spokojnie siedzieć przy sofie!
  
  Pewnie tego nie zrozumiesz,
  Co to znaczy walczyć z fanatykami...
  Zapisz to w swoim zeszycie,
  I naucz się przyzwoicie walczyć, chłopie!
  
  Nie ma mojej Ojczyzny, uwierz mi, odważniejszy,
  Ona błyszczy jak jasny rubin...
  Choć są miliony diabelskich gałązek,
  Wciąż osiągniemy miejsce w niebie!
  
  Niech Pan mnie chroni
  wielki rycerz, Wszechmogący...
  Dziewczyna ma potężne ciało,
  Powala wiśnię precyzyjną salwą!
  
  Nikt nie jest w stanie mnie pokonać
  Jestem dziewczyną o imieniu Legiony!
  Niedźwiedź także kłania się u moich stóp,
  A klony wkrótce dadzą ci złoto!
  
  Mróz biegający boso po śniegu,
  Zaspy, wiesz, nie strasz dziewczyny...
  Dam mojemu przeciwnikowi efektowną fryzurę,
  Rozpoznają mnie jak charta!
  
  Urodziłem się wczesną wiosną,
  Taka czerwona, jakby to był sztandar...
  Postać jest bardzo grecka , odlotowa,
  I gorący płomień płonie w moim sercu!
  
  Tak, nie mogłeś znaleźć piękniejszej dziewczyny,
  Ona obdarzy wszystkich miłością w obfitości...
  nawet nie wygląda na dwadzieścia lat,
  Ale ona nawet uderza bardzo mocno!
  
  
  Dlatego kłaniaj się dziewczynie,
  I pocałuj jej bose stopy...
  Rycerz popędzi w górę jak strzała,
  Rozwiązanie problemu nie będzie dla nas trudne!
  Partyzantka śpiewała bardzo uduchowiona. Wszystkie latające szczury się zmieniły. Część w wacie cukrowej, część w popcornie, część w płatkach owsianych lub bańkach mydlanych. A niektórzy z chłopców-bohaterów zostali w trywialny sposób posiekani na śmierć lub smoki spaliły ich ogniem. Rzeczywiście były to babeczki i pieczenie składające się z ładnych, mięsistych kotletów.
  Dobrynya chwycił i wbił igłę palcami u nóg, która przebiła skrzydlatego karalucha, przybijając go do kamiennej ściany. I okazało się, że jest super i fajnie.
  Karaluch nagle się zaświecił, a na jego miejscu pojawił się imponujący diamentowy naszyjnik.
  Dobrynya śpiewał:
  A kiedy zobaczyłem brzanę,
  Aj, tak , tak!
  Chłopcy pobiegli po pieniądze,
  Nie zasypiaj!
  Chłopiec Enomai odpowiedział:
  - Wow! Jak dobrze to wyszło. To jest klejnot.
  Dobrynya chrząknął i ryknął:
  - Wszystko damy radę, panowie, od dawna siejemy, gdzie?
  Dominika zaćwierkała w odpowiedzi, a także zamieniła tuzin skrzydlatych karaluchów, które wyleciały ze złowrogiej wieży zamku, w całe konstelacje klejnotów. I jak cudownie błyszczy i mieni się niczym sople lodu na czterech oprawach wysyłających promienie słońca.
  Margarita zauważyła ze śmiechem:
  - Wierzę, że dobro zwycięża zło!
  Enomai zauważył z uśmiechem:
  - Dobro i zło to pojęcia względne. Oto szczur, on też żyje, a my go siekamy!
  Dobrynya zauważył:
  - A rośliny? Te same warzywa i owoce też żyją i są też jedzone, a szkoda!
  Dominika napisała na Twitterze:
  - Tak to się dzieje, tak to się dzieje,
  Każdy pożera drugiego na raz!
  Dziewczyna-aktorka z rykiem przyjęła to i uwolniła magię ze swoich bosych stóp. A wieża z czaszką szczura została przekształcona. Został złocony, a na wierzchu róży błyszczały rubiny.
  Margarita zauważyła dowcipnie, szczerząc zęby i wysyłając kaskady morderczych i niszczycielskich promieni ze swoich gołych palców u nóg. I magia zadziałała. I powalony morderczą i destrukcyjną, która natychmiast przerodziła się w twórczą i rozkwitającą.
  Orki i gobliny ponownie wybiegły z zamku . I wspięli się na prawdziwą hordę . Niektóre kudłate niedźwiedzie miały na sobie stalowe zbroje. A są to bardzo błyszczące zbroje, z włóczniami i toporami.
  Dominika zauważyła agresywnie, szczerząc zęby:
  - Teraz to przerażająca horda już się wspina . Cóż, może spotkamy ich z czymś śmiercionośnym?
  Margarita zauważyła ze złośliwym uśmiechem:
  - Tak, oczywiście, że możemy to zrobić!
  A czarodziejki chwyciły i wystrzeliły swoje magiczne pulsary w stronę orków i goblinów.
  Boy Dobrynya zauważył:
  - Nie jest źle, ale musimy dać dzieciom-wojownikom możliwość walki .
  I rzeczywiście, tysiące zbuntowanych dzieci pobiegło do zamku z różnych stron. Wielu z nich, szczególnie chłopcy, nosiło łańcuchy. Część chłopaków pracowała przy wznoszeniu pomników i rzeźb wiedźmie Bastindzie . Niektóre posągi dorastały do stu metrów wysokości, a nad nimi górował tylko gigantyczny zamek.
  Dwaj najsilniejsi, choć nie najwięksi chłopcy, Wicehrabia i Feniks, walczyli przed resztą, eliminując gryzonie.
  Orkowie z kolei również zaczęli strzelać z łuków. Ale czarodziejki uderzyły je mocno. Jeśli stosunkowo łatwo było zabić szczury, mimo że były grube i duże, wpływało to na ich mobilność. Wtedy orki będą silniejszymi wojownikami, a gobliny to po prostu olbrzymy.
  Feniks zauważył:
  - Walczyłem z Kartausem . Więc jego wojownicy byli bardziej zwinni!
  Wicehrabia zaśpiewał:
  Strasznie kocham wojnę
  Walczy jak kogut...
  A w walce wręcz
  Walczę o dwa potwory!
  Phoenix zauważył z uśmiechem:
  - Tak, szczerze mówiąc, to jest świetne ! Ale jesteśmy przyzwyczajeni do zabijania potworów tysiącami.
  I tak chłopcy-bohaterowie zabili goblina. A reszta potworów została już częściowo przemieniona różne rodzaje jedzenia i słodyczy. Ale jeden z goblinów wyprodukował takie lody w kieliszku do wina wyrzeźbionym ze szmaragdu.
  A na wierzchu mnóstwo różnokolorowych lodów, kawałków czekolady, kandyzowanych owoców, truskawek, pistacji i tak dalej, bardzo apetycznie.
  Dzieci wojowników będą krzyczeć z zachwytu. Tak, naprawdę okazało się niezwykle smaczne i hipnotyzuje oczy.
  Czarodziejka Margarita, wyzwoliwszy kolejną falę zniszczenia i zagłady, zrobiła agresywną carte blanche w sprawie przekształcenia brzydkiego w apetycznego i wydała:
  - W pewnym sensie magia jest lepsza niż naturalny proces, prawda?
  Dominika zgodziła się:
  - Tak, bez wątpienia tworzymy coś pięknego i smacznego. Ale dlaczego są tu tysiące niewolników, a wszyscy to dzieci, a w zasięgu wzroku nie ma dorosłych?
  Margarita odpowiedziała z uśmiechem:
  - Wpływ lokalnej magii. Jest całkiem mocny. I rzeczywiście okazuje się, że na tym świecie są same maluchy. Ale nie martw się, samo lokalne powietrze nie zmieni Cię w małą dziewczynkę.
  Dominika zapytała zaskoczona:
  - I dlaczego?
  Partyzantka odpowiedziała:
  - I o główce kapusty!
  Atak złych orków i goblinów zaczął słabnąć. Niektórzy z nich zostali zabici przez dzieci-wojowników, a większość została przemieniona przez silną magię pięknej pary. To prawdziwa magia, przyćmiewająca różdżkę, którą miał Dunno.
  Dominika zauważyła, uśmiechając się słodko:
  Nadszedł czas rozliczeń,
  Trafiliśmy orka w oko...
  W odpowiedzi stał się jak ciasto,
  I poprosił o ząb!
  I rzeczywiście, w Wszelkiego rodzaju smakołyki zamieniają się w orki i gobliny.
  A dzieci-wojownicy są tym zachwyceni. A szczury są eksterminowane bez żadnych problemów. Ale od ich ciosów znów zaczęły pojawiać się pyszne dania. I inne pyszne i niesamowite rzeczy.
  A szczury szybko przekształcają się w coś pożytecznego i nadającego się do zjedzenia.
  Partyzantka Margarita wykrzyknęła:
  - Może teraz pójdziemy do samego zamku!?
  Aktorka zauważyła:
  - Może tam na nas czekać zasadzka. Jednak jesteśmy na to gotowi!
  Margarita uśmiechnęła się i odpowiedziała:
  - Jestem pionierem, co oznacza, że zawsze jestem gotowy!
  Teraz dzieci-niewolnicy włamali się do zamku. Ich bose stopy tupały na czarnym marmurze. Wewnątrz walczyli z orkami, goblinami i szczurami. I porąbali ich, jakby zamiast mieczy mieli noże. Tutaj rozpoczęło się cięcie.
  Szczególnie zaciekle walczyli chłopcy na miecze. A dziewczyny wolały strzelać z łuków. Na szczęście Margarita potrafiła zamienić sierpy i motyki w prawdziwe łuki. I strzelają całymi paczkami strzał, przebijając szczury.
  Dominika dowcipnie zauważyła:
  - Ostre strzały zabójczej ścieżki, bądźcie spokojni, moje dzieci.
  Nagle z wieży wyleciała sama wiedźma Bastinda. Wyglądała na kobietę około trzydziestu pięciu lat i kręciła się jak top. Jej włosy są czarne, kręcone, a ona sama trzyma dwie magiczne różdżki w dłoniach w rękawiczkach.
  Czarownica leciała na motocyklu, a na nogach miała buty z ostrogami.
  Bastinda wzięła go i ryknęła:
  - Szanuję silnych
  I obrażam słabych...
  Jestem wielkim złem
  A ty, boso?
  W odpowiedzi Dominika napisała na Twitterze:
  Moje prawo jest proste
  Pokonuję tych, którzy są źli...
  Kto jest słaby, pomogę,
  Nie mogę tego zrobić inaczej!
  Bastinda wyciągnęła z magicznych różdżek, jakby uderzała Dominikę pulsarami. Więc gwizdnęła w odpowiedzi. A pulsary natychmiast zamieniły się w ciasta i spadły na dziewczynę-aktorkę, dokładnie ją rozmazując.
  W odpowiedzi Dominika wściekła wypuściła ogromny pulsar ze swojej różdżki i gołych palców u nóg.
  Przeleciał obok, ale Bastindzie udało się uciec i został trafiony wyładowaniem w zamku. Niemal natychmiast się rozjaśniło i zaczęło się zmieniać. A na miejscu złowrogiego zamku powstał najbardziej luksusowy pałac - całkowicie i natychmiast.
  Bastinda spojrzała na niego, zamrugała oczami i uciekła. Dokładniej, odlecieć. A za nią pozostał ognisty ogon.
  Dominika i Margarita pobiegły za nią. Obie czarodziejki wyraźnie pozostawały w tyle pod względem szybkości.
  Mimo to latający motocykl jest znacznie szybszy niż smoki.
  Czarodziejki zaczęły strzelać do Bastindy . Ale od czasu do czasu uciekała lub broniła się. Co więcej, motocykl bardzo szybko zwiększał dystans, za pomocą magii usuwając go z zasięgu ostrzału.
  Dominika zauważyła:
  - Straciła kraj, poddanych i władzę. Więc naprawdę tego teraz nie potrzebujemy!
  Margarita zauważyła:
  "Jeśli ukradła i zabrała artefakt żółtego szczura, nasze zwycięstwo będzie bezwartościowe!"
  Aktorka, pstrykając palcami nagich, opalonych nóg, śmiało oświadczyła:
  - Ale tysiące dzieci uzyskało wolność! To też jest coś warte!
  Partyzantka zgodziła się:
  - Prawidłowy! Nic dziwnego, że pracowaliśmy.
  Rzeczywiście, szczury zostały ostatecznie przemienione i zabite, podobnie jak orki i gobliny. W ten sposób odniesiono ważne zwycięstwo.
  Wiele tysięcy dzieci - chłopców i dziewcząt - zgromadziło się na placu i skandowało, tupiąc bosymi stopami:
  -Chwała bohaterom! Chwała wyzwolicielom! Precz z niewolnictwem!
  Było to największe zwycięstwo w kraju szczurów. A jest tu tak wiele fantastycznych i przestronnych rzeczy.
  Pierwsza odezwała się Margarita. Ona, tańcząc , brała to i śpiewała, a jej pieśń była piosenką partyzantki:
  My, dzieci biedy i pieszczot lata,
  Urodzony w chatce w deszczu...
  Niech sen dziewczyny będzie śpiewany,
  Kiedy znowu weźmiemy udział w gorącej bitwie!
  
  Trafiłem do Elfxik przez przypadek,
  A moja Ojczyzna, Święta Ruś...
  Z moim losem zupełnie niezwykłym,
  Walczę o szczęście i miłość ojczyzny!
  
  I nie ma piękniejszej Ojczyzny Rosji,
  Czy jesteś za walcz z tym i nie bój się...
  I nie ma szczęśliwszego kraju na świecie,
  Jesteś pochodnią światła wszechświata, Rusie!
  
  Dla Ciebie przejdę przez ogień i wodę,
  Pionierzy są przyzwyczajeni do wygrywania...
  Zawsze będziemy podobać się ludziom,
  Ponieważ siła armii jest nieograniczona!
  
  Ruszajmy do ataku za Ojczyznę,
  Pod okrzykiem potężnego, wściekłego hurra...
  Hitler otrzyma swoją zemstę do końca,
  Wypędzimy nazistów z podwórka!
  
  Moja Ojczyzna jest pełna bohaterów,
  A Stalin to wielki gigant...
  Pionierzy maszerują w szyku,
  Wszechmogąca Rodzina, nasz Panie, o jeden!
  
  W imię światła i dobrego życia,
  Będziemy walczyć dzielnie, dzieci...
  Przecież pokolenie będzie żyło w komunizmie,
  Uwierz mi, nadziei nie można nam odebrać!
  
  Kochamy naszą Ojczyznę, chłopaki,
  Chcemy Cię wznieść ponad chmury...
  Faszyzm otrzyma surową karę,
  Od pionierów, dzielnych orłów!
  
  Wierzę, że to osiągniemy, wkrótce zwyciężymy,
  Chociaż faszyzm jest podstępny i okrutny...
  Dziadkowie będą z nas dumni,
  A Svarog poprowadzi cię do bitwy!
  
  Na chwałę naszej dzielnej Ojczyzny,
  Sam Pan Wszechmogący wstąpił na krzyż...
  Nie będziemy żałować życia za Rosję,
  Niech donośny głos będzie słyszalny z nieba!
  
  Walczcie o chwałę naszej Ojczyzny,
  Lojalni wojownicy ją kochają...
  Jesteście wilczkami, a nie tchórzliwymi zającami,
  Nawet rycerze są bardzo dumni!
  
  Jesteśmy w stanie wydobyć księżyc ze skarbca,
  Złów szczupaka, dużego suma...
  Wielki Lenin powstał dla wolności,
  Ożywimy budynek!
  
  W Imieniu Rodziny buduj piramidy,
  I statki, które rozerwą sklepienie nieba...
  A Hitler żartobliwie zabijał bojowników ,
  Wszechmogący umarł i zmartwychwstał dla nas!
  
  Jesteś kochaną, psotną Ładą,
  Wielki Biały Bóg narodził się przez ciebie...
  I musimy dzielnie walczyć o Ciebie,
  Niech Wszechmogący pomoże ci żyć wiecznie!
  
  Kochaj, czcij Boga Jezusa,
  To Rosjanin, z nami na zawsze...
  Pora umiejętnie wyhaftować ozdobę,
  Niech te lata będą na zawsze wypełnione radością!
  
  Wielkość mojej świętej Rosji,
  Potrafi pokonać wrogów ...
  Chociaż kobiety wołały ze strachu,
  Możemy złamać smoka!
  
  Uwierz mi, na chwałę świętej Ojczyzny,
  W imię rosyjskiego Boga Chrystusa...
  Wkrótce zbudujemy wielkie kościoły,
  Idźmy swoją drogą do samego końca!
  
  Miłość, uwierz mi, nie zna zbędnych słów,
  Nie widać w nim już niepotrzebnej nudy...
  Niech Kain zginie w podziemiach,
  I Abel znów zaśpiewa swoją pieśń!
  
  Tutaj tupamy po Berlinie z trąbką,
  Trąbka brzmi jak dzwon...
  Lepiej bądź wojownikiem bardzo skromnym,
  Odetnij głowę nazistom toporem!
  
  Rodzina zmartwychwstanie, uwierz mi, wkrótce umarli,
  Biały Bóg obdarzy Cię każdą miłością
  I zdecydowaliśmy bardzo jasno,
  Cóż będzie za wieczność jasnych zmian!
  tańczyła pionierka, tupiąc bosymi stopami, radośnie i entuzjastycznie . A inne dzieci, byli niewolnicy, śpiewali i tańczyli, próbując wspiąć się, a raczej skoczyć wyżej.
  Dobrynya, będąc silnym chłopcem , wziął kamień i rzucił go wyżej. Poleciał w górę i eksplodował, rozsypując się niczym fajerwerki na tysiące wielobarwnych fragmentów.
  Młody wicehrabia ryknął:
  - To naprawdę fantastyczne!
  Dobrynya sprzeciwił się temu, rzucając ponownie kamieniem, a Małgorzata uderzyła go piorunem, powodując jego rozproszenie na wiele wielobarwnych i olśniewająco błyszczących fragmentów:
  - NIE! To jest taka rzeczywistość. I nie ma nic wyższego niż ta rzeczywistość!
  Bohaterski chłopiec Feniks wściekle tupiąc bosymi stopami, tak że trawa zaczęła dymić, krzyknął:
  - Nasza lokomotywa leci do przodu - zatrzymuje się w gminie!
  Nie mamy innego wyjścia - potężny karabin!
  A dziewczyna obok nich też będzie po prostu skakać w górę i w dół.
  Ich nastrój był pozytywny, a radość kwitła pełną parą.
  Dominika także postanowiła trochę popisać się swoim dowcipem.
  I napiszmy całe strumienie twoich doskonałych, dobrze wyćwiczonych aforyzmów;
  Niewolnik może stać się wolny, głupiec może stać się mądry, biedny może stać się bogaty, ale jeśli masz upór osła, zawsze będziesz osłem!
  Biedny nie jest ten, kto nie ma pieniędzy, ale ten, którego głowa jest pełna trocin!
  Nie aspiruj do bycia królem, jeśli nie masz mózgu!
  Nawet szach będzie szalony jak osioł!
  Król jest oczywiście lwem, ale nie pozbawionym lisiej zaradności, a lwy są oskórowane!
  Nie warcz, ale raczej zamilknij, jeśli nie jesteś jeszcze na miejscu lwa, a lis nie oddał swojego kostiumu!
  Polityk jest jak lis z bajki Kryłowa, ale jako wyborca nie bądź wroną!
  Jeśli jesteś jak kikut, to usuną z ciebie wióry aż do korzeni!
  Aby kraj nie był zaprzężony w jarzmo, musi być silny jak byk!
  Aby kraj mógł latać, potrzebne jest lotnictwo!
  Polityk jest gotowy obiecać księżyc, byle tylko nie pójść na marne!
  Kto nie wypił swojego zdrowia, jest wiecznie młody!
  Argumenty dębowe działają na pniu!
  Polityk chętnie zdejmie z ciebie wióry, jeśli jesteś kikutem!
  Ale człowiek ma jedną przewagę nad małpami: czasami jest chociaż trochę prawdziwym lisem!
  Polityk ma ambicje lwa i przebiegłość lisa, ale jego metody są całkowicie świńskie!
  Jeśli polityk jest za bardzo lisem, staje się kompletną świnią!
  Polityk o lisiej przebiegłości i wilczym uścisku zrobi z wyborców kebab!
  A szczęście wymaga wysiłku, tylko ciężką pracą konia możesz zrzucić obrożę uległości!
  Uwierz w sukces, jeśli przechytrzysz wszystkich!
  Polityk może przechytrzyć nawet lisa, ale czasu nie da się oszukać w nieskończoność!
  Wyborca często leci jak pszczoła na miodowe przemówienie polityka, ale często sam zostaje użądlony!
  Polityk połyka wyborców jak pyton królików, przyciąga muchy jak wódka i słodki rzep!
  Wilk nie może żyć bez mięsa, a polityk nie może żyć bez oszustwa!
  Najszybszy koń będzie posłuszny temu, który jest mądry!
  Politykowi łatwiej jest wywrócić się na lewą stronę, niż obiecać coś, co da się zrobić!
  Na kogokolwiek oddasz swój głos, uhonorujesz wynik minutą ciszy!
  Bądź przynajmniej trochę zaradnym lisem, jeśli nie chcesz zostać oklepanym osłem!
  Nie wierzcie politykom, dla wyborców są tylko papierem ściernym ściągającym wióry z dębów!
  Kto nie jest kompletnym głupcem, zamieni grosz w ciężki grosz!
  W polityce nie ma krewnych, ale znajdą się tacy, którzy będą chcieli dzielić się tym, co macie jako bracia!
  W życiu dzieje się wiele nieprzyjemnych rzeczy, ale najgorsze jest to, gdy życie dobiega końca!
  Jeśli chcesz zbliżyć się do Boga, przybij małpę w swojej duszy do krzyża!
  Człowiek powstał, jeśli nie od małpy, to w każdym razie przestał być małpą!
  Jeśli masz umysł małpy, lis połknie cię niczym drapieżny boa dusiciel!
  Nic nie jest nieskończone poza czasem potrzebnym politykom na dostarczenie tego, co obiecują!
  Jeśli dużo szczekasz , będziesz skomleć jak zbity pies!
  Nie ufaj komuś, kto mówi głośno, bo czerwony ogień może cię spalić!
  Nawet Bóg nie jest w stanie przewyższyć kobiety i wychować małpy do poziomu ludzkiej kultury!
  Bez miłości nie ma uśmiechu, chyba że jest to drapieżny uśmiech polityka!
  Będąc zbyt długo w chmurach, bezskrzydły polityk leci w błoto!
  Mała dusza zawsze ma ambicje giganta!
  Mała dusza ma gigantyczną zarozumiałość!
  Polityk to złodziej, który pisze dla siebie prawa i uważa kraj za terytorium strefowe!
  Polityk ma siedem piątków w tygodniu, ale kiedy trzeba dotrzymać obietnicy , przychodzi żydowska sobota!
  Jedność jest dobra, o ile nie jest to partnerstwo z politykiem!
  Polityk to taki kretyn, który świńskimi metodami chce z Was zrobić owcę!
  Świńskie metody polityków zamieniają wyborców w kotlet!
  Pod rządami świni życie nigdy nie jest tłuste!
  Robienie prezydenta ze świni jest zbyt tłuste!
  Jeśli chcesz zostać prezydentem, wykorzystaj swoją szansę!
  Władca, który uważa wyborców za owcę, to typowa świnia!
  Boże, to nie tylko wszechmoc, ale także chęć pójścia na krzyż za bliźniego!
  Władca zasiadający długo na tronie powoduje upadek państwa!
  Młody przywódca jest jak świeży koń, stary jak klacz z połamanymi kopytami!
  Jeśli chodzi o osiągnięcie Boskich wyżyn, sam szatan jest politykiem!
  Polityk jest Bogiem tylko w jednym: w wymyślaniu wymówek, dlaczego jego obietnice wyborcze tak diabelnie się nie sprawdziły!
  Polityk, jak piwo, jest dobry tylko na zimno i na stole!
  Polityk jest słodki w swoich przemówieniach, ale gorzki posmak, jaki z nich płynie, wcale nie przypomina piwa!
  Prawda wychodzi z ust polityka tylko wtedy, gdy błędnie on siebie interpretuje!
  Polityk, aby choć trochę stać się Boskim, krzyżuje wyborcę do granic możliwości !
  Nawet siła niedźwiedzia cię nie uratuje, jeśli twój umysł to talia!
  Lis to takie zwierzę, że lwowi zedrze trzy skóry!
  Polityk jest najsilniejszy, gdy jego wyborca ma słabe umysły!
  Dlatego polityk wychodzi z miodem, żeby wyborca w ogóle nie pluł!
  Ten, który ma trociny w głowie, zostanie mocno uderzony pałką!
  Dąb jest królem drzew, głowa dębu zamienia każdy pień w podmiot!
  Dąb jest odporny na gnicie, główka dębu jest pełna kurzu!
  Jeśli jesteś kikutem, to przynajmniej masz kołek na głowie !
  Nieznane jest przerażające, ale znane czasami po prostu się boi!
  Wiedza tworzy pewność siebie nawet wtedy, gdy jest to trudne, ignorancję i zamęt nawet wtedy, gdy jest to łatwe!
  Tchórzem nie jest ten, kto się boi, ale ten, kto jest leniwy w kultywowaniu odwagi!
  Strach jest słabością, odwaga jest siłą, ale strzeż się kretyna w sobie !
  Kto daje się prowadzić za nos, ryzykuje zagubieniem się wśród trzech sosen!
  Niekończąca się głupota sprawia, że kręcisz się w kółko, a twoja pomysłowość jest unieważniona!
  Nie ma znaczenia, czy mleko na twoich ustach nie wyschło, gorzej, jeśli w twoim sercu jest nieczułość!
  Czerstwy chleb jałmużny, gorzka sól pokuty!
  Miód z ust polityka przyciąga tych, których usta nie wyschły w mleku!
  Polityk nie jest złodziejem prawa, jest złodziejem, który stanowi prawo!
  Polityk obiecuje słodkie życie, z ust leje miód, ale łapki ma lepkie jak mucha!
  Wymowny polityk wysysa pieniądze z portfela wyborców!
  Dlaczego cisza jest złotem, bo się za nią płaci!
  Jaka jest największa rzecz na świecie? Góra obietnic złożonych przez polityka!
  Polityk pragnie pieniędzy i władzy, jest gotowy rozerwać każdego na strzępy!
  Polityk to przede wszystkim lis, nie zawsze bystry z wyglądu, ale zawsze machający ogonem!
  Polityk chętnie napełni Twój portfel samymi pustymi obietnicami!
  Polityk jest szczery tylko w jednym, kiedy mówi - my, bo nie ma już siebie!
  Cóż jest więcej niż atomy we wszechświecie? Twarze i maski polityków!
  To, co polityk robi najchętniej, to okradanie kieszeni wyborców!
  Polityk ma siedem piątków w tygodniu, ale słuchanie wyborców jest zawsze jego dniem wolnym!
  Kto był pierwszy? Politycy, bo stworzyli chaos!
  Nie wierzcie w chłód kogucich polityków, oni zawsze śpiewają cudzym głosem, lisem!
  Jeśli polityk wylewa swoje słowa jak słowik, to znaczy, że jego fonogram wykonał lis!
  Bardziej prawdopodobne jest, że rak zagwiżdże na górze, niż polityk bez rumieńca spełni obietnicę!
  Polityk jest podobny do nocnej wróżki, tyle że za dnia zwykle oszukuje klientów!
  W czym polityk jest podobny do psa? Gdy dużo się łamie to na pewno jest oswojony i ma właściciela!
  Ci, na których głosuje się sercem, często trafiają do wątróbek wyborców!
  Polityk jest jak wódka, wyborca poczuje wątrobą, że jest spalona!
  Polityk wywraca mózg jak wódkę, tyle że w przeciwieństwie do niej jest pełen mętów!
  Polityk uwielbia tworzyć mgłę, a jego przejrzystym celem jest wzbogacenie się!
  Polityk ma wiele obietnic, ale jeszcze więcej wymówek, jeśli ich nie dotrzymuje!
  Polityk to lis, ale częściej szarego!
  Polityk usuwa wióry z dębów i strąca żołędzie jak świnia!
  Jeśli polityk jest gadatliwy jak piła, to z pewnością zrobi kikut z wyborcy!
  Polityk uwielbia rozmawiać o Bogu, bo sam jest Szatanem!
  Polityk jest przebiegły jak diabeł, ale anioł w rozdzielaniu obietnic !
  Polityk uwielbia się żegnać, ale jego ręce zawsze sięgają po portfel!
  Oddając swój głos elokwentnemu politykowi, ryzykujesz pluciem krwią!
  Zwykle ludzie wybierają pomiędzy kotami w worku, wilkami w owczej skórze i lisem ze zgniłym serem!
  Jeśli polityk dotrzymał słowa, spójrz na górę, czy nie gwiżdże na niej rak!
  Łatwiej powiesić koloboka, niż zmusić polityka do spełnienia obietnicy !
  Polityk jest konsekwentny tylko w jednym - w poszukiwaniu korzyści na własną kieszeń!
  Polityk zmienia swoich współpracowników jak rękawiczki, tylko że przez to ma jeszcze bardziej brudne ręce!
  Polityk to zwierzę, które z wyborcy robi jelenia!
  Polityk, jeśli nie wilk w owczej skórze, to typowy baran!
  Polityk, który nie jest lisem, to baran albo jeleń!
  Polityk może obiecywać góry, a potem tylko odgarniać gruzy!
  Nie spiesz się z głosowaniem na koguta, on cię zadzioba!
  Dyktatorze, to lis na lwim tronie otoczony baranami!
  Jeśli nie chcesz okazać się jeleniem, sam bądź przynajmniej małym liskiem!
  Wybory wygrywa ten, kto nie liczy wron za darmo!
  Można głosować sercem, ale zwycięzca wygra rozumem!
  
  Polityk to lis, który woli zielony ser, taki jak kolor dolara, od tych, którzy liczą wrony!
  Żona to nie rękawiczka, gdy tylko zmienisz rękawiczki, na pewno zamienisz się w szumowinę z parnych przygód!
  Genialni chłopcy dokonują znacznie więcej odkryć niż przeciętni starzy, uczeni!
  W młodości jest ogień w sercu, odkrycie w głowie, a efektem jest zwycięstwo!
  Droga do sukcesu nie zawsze jest prosta, ale nie toleruje wyginania się w uległość!
  Polityk pochyla się, żeby podnieść nos wyżej!
  Polityk kłania się, a następnie pochyla nad wyborcą!
  Polityk jest gotowy wbić nos w ziemię, żeby pogrzebać swoją odpowiedzialność wobec wyborców!
  W naszym świecie wszystko niemożliwe jest możliwe, a uwierz mi, życie jest bardzo trudne, jak w strzelnicy!
  Osioł z workiem złota lepiej przebije się przez mur twierdzy niż mamut ze stalowym taranem!
  Polityk ze złotymi ustami zamienia wyborców w osły ze złotymi workami z darami!
  Kto jest najsilniejszą bestią? Oczywiście osioł obładowany workiem złota! Lis uwielbia żółty kolor zdrady i złote monety ofiar!
  Politycy często machają czerwonymi flagami ze względu na żółty kolor monet, które bez rumieńca wyjmują z kieszeni wyborców!
  Wymowne przemówienia miodopłynnych polityków wylewały gorzkie łzy matek, których synowie zginęli w krwawej rzezi!
  Kto obiecuje góry złota, nie jest wart złamanego miedzianego grosza!
  . ROZDZIAŁ nr 13.
  Kaligula Delfinow ma swoją misję. Musisz za wszelką cenę znaleźć starszą siostrę. A ty tymczasem zostałeś przeniesiony do równoległego świata, gdzie stworzyłeś własne, unikalne, a jednocześnie bardzo fajne i wyjątkowe misje.
  Margarita i Kaligula dotknęli swoich gołych, okrągłych obcasów i ryczeli:
  -Ogon za ogonem,
  Oko za oko!
  Nie Barbos -
  Fantomas !
  Teraz chłopaki rozproszyli się w różnych kierunkach, aby szybko dokończyć szlifowanie szeregów obejmujących podejście do Port Arthur, armii Kraju Kwitnącej Wiśni. Dzieci Terminatorów poruszały się jak elektryczne kosy po miękkiej trawie, bezlitośnie eksterminując Japończyków.
  Kuropatkin wciąż wahał się z rozkazem rozpoczęcia szturmu, chociaż na Mount High walcząca para zainstalowała Tricolor Tricolor , dzieci-wojownicy po prostu pomalowali duży karton i teraz jest to wyraźnie widoczne w ciągu dnia. Były minister obrony nadal się jednak wahał. Chociaż jednocześnie Kuropatkin nie był tchórzem. Podczas wojny 1877-1878 wykazał się niezwykłą odwagą.
  Tak, i dla poprawy życia zwykłych żołnierzy, jako Minister Obrony Narodowej zrobił wiele i nie dał się złapać na kradzieży. Chociaż skuteczność bojowa armii pod jego rządami niewiele wzrosła. Ale nie miał determinacji Suworowa ani nawet awanturnictwa. Aleksander Suworow walczył bardzo odważnie, stale balansując na krawędzi całkowitej porażki. Jednak intuicja, jaką daje natura i fenomenalne szczęście, pozwoliły przewidzieć kroki odwetowe wroga, jego reakcję i odnieść zwycięstwo. To jest w stylu Tala, który dokonywał niewłaściwych poświęceń, ryzykując porażkę, ale w większości przypadków wygrywał ... Ale najlepsi szachiści na świecie przejrzeli Tala.
  Pierwszym, który dał mu maszynkę do mięsa i porażkę, był Michaił Botwinnik. Ten mistrz wiedział, jak programować i oznaczać słabe punkty wroga.
  I gwiazda genialnego Tala zgasła.
  Prawdopodobnie Suworow, gdyby żył dłużej i gdyby zdarzyło mu się walczyć z Napoleonem, zostałby pobity. Ale armia turecka, z którą walczył Aleksander Wasiljewicz, była zbyt zacofana ze wszystkich punktów widzenia, a dowódcy nie zostali mianowani zgodnie z ich cechami przywódczymi.
  A w czasie wojny z Francuzami brodziki miały zbyt młode dowództwo i nadmierne niedocenianie armii rosyjskiego niedźwiedzia.
  Kuropatkin natomiast generalnie bał się ataku, woląc siedzieć w defensywie. Z obliczeń wynika, że wróg zmiażdży się na redutach. Z takim dowódcą wojna została przegrana.
  A dziewczyna Margarita i Caligula Dolphins znalazły się pod ostrzałem... Uratowała ich jednak szybkość, gdy nieśmiertelni wojownicy wdarli się do bastionów i już miażdżyli wszystkich w środku, niemal nieprzeniknioną skórą i oczywiście możliwością odzyskania prawie natychmiast.
  Dolfinov junior , zabijając innego japońskiego generała, ryknął frazę z "Górala", rzucając bosymi stopami trującymi igłami i plując krwią:
  - Powinien zostać tylko jeden!
  A jego miecze niczym błyskawice dokonują morderczego, niepowtarzalnego młyna. Dokładniej, sto technik szlifowania z wycinaniem wrogów w ciągu minuty kilku batalionów.
  Samuraj upadł od ciosów, a bose stopy chłopca-terminatora pozostawiły po sobie cały wzór skakania i krętych śladów.
  Piękna partyzantka Margarita, oczyszczając kolejny żelbetowy fort, wysadziła amunicję, powodując wyrzucenie w powietrze tysięcy potężnych dział. Podążając za przyjacielem, podobny manewr powtórzył chłopiec-artysta Kaligula.
  Margarita, rzucając granat bosą, dziewczęcą stopą na dużą odległość, zatwierdziła:
  - Świetnie sobie radzisz, chłopcze !
  Niezwyciężony wojownik, również rzucając z wielkim przyspieszeniem morderczy dar zagłady, zabijając samuraja, odpowiedział:
  - Lepiej się uczyć niż uczyć na nowo!
  Potężne eksplozje bastionów nie pozostały niezauważone w szeregach armii rosyjskiej. Generał porucznik Zeleny poinformował adiutanta generała Kuropatkina:
  - Wasza Ekscelencjo. Według naszych danych we wrogiej cytadeli już od dawna toczyła się bitwa i na pewno eksplodowało nawet kilka bastionów!
  Kuropatkin odpowiedział leniwie:
  - Spokojnie, po prostu spokojnie!
  Cóż, tak jak Carleson, któremu dach wyleciał z zawiasów. Chociaż sytuacja wymaga po prostu drastycznych środków. Generał Zeleny i Kondratenko nalegają:
  - Musimy uderzyć natychmiast!
  Kuropatkin spojrzał przez okulary na obu generałów. Green jest jeszcze młody, ale wygląda jeszcze młodziej niż na swoje lata, szybki, porywczy. Kondratenko jest bratem bohatera Port Arthur, także z młodszego pokolenia zdolnych przywódców. Oczywiście takie sokoły są chętne do walki. Co więcej, cesarz i władca całej Rusi Mikołaj II wydał kategoryczny rozkaz natychmiastowego szturmu na cytadelę. I nie ma się co dziwić, że skarbiec królewski nie będzie w stanie długo udźwignąć ciężaru tak trudnej wojny.
  Jeśli jednak nie znasz brodu, nie wchodź do wody! Musimy dowiedzieć się, co jest co i gdzie, kto atakuje.
  Kuropatkin zapytał Kondratenkę:
  - Które jednostki japońskie strzelały?
  Generał jasno stwierdził:
  - Harcerze donoszą, że pojawiły się anioły - piękny młodzieniec i dziewczyna o złocistych włosach, którzy poruszają się z niewiarygodną szybkością, a gdy zostaną ścięte, nie można ich zobaczyć.
  Kuropatkin przeżegnał się trzy razy w szaleńczym tempie i mruknął:
  - Więc okazuje się, że to znowu anioły?
  Generał Zeleny tupał piętą w podłogę:
  - Tak, dokładnie! Niebiańska setka!
  Kuropatkin nawet gwizdnął:
  - Wow! Pan nie opuszcza Rosji!
  Kondratenko powiedział pouczająco:
  - Musimy natychmiast zaatakować wroga, feldmarszałku! Albo sami przejdziemy do ofensywy!
  Kuropatkin powiedział leniwie:
  - Nie, panowie. Wydaję rozkazy. Skoro Bóg postanowił nam pomóc, grzechem jest wsadzanie żołnierzy do maszynki do mięsa!
  Kondratenko logicznie zauważył:
  - Nawet w Izraelu Wszechmogący Bóg zażądał, aby Żydzi także walczyli, a nie otrzymywali wszystkiego za darmo i bez walki.
  Feldmarszałek z bagien, strateg taktyki wyczekiwania, odpowiedział na to:
  - Ale apostoł Paweł powiedział, że służenie Bogu nie wymaga ludzkich rąk!
  Już generał Zeleny się rozzłościł:
  - Dlaczego więc, Wasza Ekscelencjo, ciągle się żegnasz, zwłaszcza gdy w pobliżu wybuchają pociski!
  Kuropatkin już zaczynał się złościć:
  - Ale ponieważ wszystko dzieje się zgodnie z wolą Boga. Zatem najpierw odprawmy nabożeństwo modlitewne. Jeśli będziecie bezczelni, oboje zostaniecie aresztowani!
  Ogólnie pomysł zorganizowania nabożeństwa wyglądał interesująco. Niech cherubiny wezmą rap za wszystkich.
  Chłopczyca Kaligula i partyzantka Margarita są już trochę zmęczone, a większość pracy została już wykonana. Dlaczego więc nie odświeżyć się w morzu i dokładnie nie przetrzeć eskadry Togo . Przecież potrafi też otworzyć ogień, także z dwunastocalowych dział. A jest to kaliber 306 milimetrów, który może spowodować znaczne straty atakujących żołnierzy.
  To prawda, że \u200b\u200bJapończycy w tym przypadku będą musieli strzelać prawie na ślepo przez grzbiet. I będą mogli trafić bezpośrednim ogniem dopiero wtedy, gdy bitwa przesunie się w granice miasta.
  Głównym celem są cztery pancerniki z dwunastocalowymi działami na pokładzie.
  Partyzantka, mordując Japończyków swoimi morderczymi mieczami i otrząsając się z przyklejonych odłamków kości, zaproponowała:
  - Może trochę wyrównamy nasze szanse? T. ma przewagę w walce ogniowej nad eskadrą Rozhdestvensky'ego, około 1,8 do 1. W ten sposób nieco wyrównamy równowagę sił.
  Kaligula Delfinów, zabijając ostatniego samuraja, zapytał wojowniczkę Margaritę:
  - Zaczniemy od okrętu flagowego?
  Partyzantka , rzucając muszlą gołymi palcami i rozrywając na strzępy kilkunastu Japończyków, pozostawiając jedynie podarte strzępy, sprzeciwiła się:
  - Nie zaczynają się od najsmaczniejszego! Na szczęście nie ma potrzeby szukać eskadry. Przejrzyjmy pierwsze dwa pancerniki.
  Chłopczyca Kaligula zachichotał, rzucił granat bosą piętą, wycelował zakrwawiony miecz w statek Nutili , wesoło wykrzykując:
  - A ten jest mój!
  Margarita, ponownie śmiertelnie pocięwszy Japończyków, zasugerowała swojemu partnerowi:
  - Ale połóżmy się w wodzie na pół godziny, żeby się zregenerować.
  Rzeczywiście odpoczynek nie będzie boleć. Ale delfiny Kaliguli nie traciły czasu podczas krótkiej przerwy. W szczególności mogliśmy rozważyć coś interesującego.
  Spiskowcy zebrali się w piwnicy. Lampa elektryczna pod sufitem rzuca złowieszcze cienie. Słynna łysa głowa Lenina jaśnieje słabo, obok kudłatego Koby , znanego światu lepiej jako Stalin, wówczas oficera marynarki wojennej w schludnym mundurze, oraz mało znanego porucznika Schmita, z dandysową brodą, Bucharina.
  Trocki nie wystarczy na pełne spotkanie, ale na razie on i Lenin są w niezgodzie. I tak zgromadzili się najbardziej wpływowi bolszewicy, gotowi zorganizować rewolucję lub zamach stanu, cokolwiek, tylko po to, aby zdobyć władzę.
  Pierwszy zabrał głos Lenin:
  - Jest niezwykle ważne , towarzysze, aby za wszelką cenę zapobiec zwycięstwu autokracji w jej niesprawiedliwej wojnie imperialistycznej z Japonią. Sprawa rewolucji tego żąda!
  W odpowiedzi nieśmiałe klapsy.
  Bucharin, klaszcząc w dłonie i potrząsając czarną brodą zdobiącą jego wciąż młodą twarz, potwierdził:
  - Tak, nie możemy dawać autokracji najmniejszej szansy. Może to pachnieć zdradą stanu, ale powiem, Mikado jest najlepszym i głównym sojusznikiem bolszewików i światowego komunizmu!
  Koba Joseph mruknął ze złością:
  - Dobrze powiedziane! Chociaż to nie pachnie zdradą stanu, to już jest zdradą samą w sobie!
  Lenin, występujący wówczas pod pseudonimem Karpow, zauważył z uśmiechem:
  - W imię globalnej rewolucji czasami trzeba się poświęcić. Łącznie z poświęceniem części sumienia i własnej duszy. - Uljanow odkorkował, odkręcił główkę, butelkę niemieckiego piwa. Dla elokwencji powinieneś odświeżyć gardło. Wypił kilka łyków i kontynuował. - Czy myślisz, że sam mam przyjemność życzyć zła i porażki mojemu krajowi? Jednak powiem szczerze, rewolucja jest możliwa tylko w przypadku poważnego osłabienia reżimu autokracji. A co może osłabić Autokrację bardziej niż porażka na wojnie?
  Koba pokiwał głową na znak zgody:
  - Nic... Czasem najwyższy cel wymaga poświęceń i to niemających poświęceń!
  Lenin kontynuował swoją filozofię:
  - Nie będziemy więc omawiać moralności i filozofii ateizmu. To nie jest najważniejsza rzecz. Jest oczywiste, że praca, którą podejmujemy, doprowadzi do wyzwolenia robotników i niewolników wszystkich krajów i całego świata. I fakt, że wszystkie straty naszego państwa i innych narodów zostaną zrekompensowane stokrotnie. - Uljanow przerwał i dodał innym tonem. - A jakie konkretne kroki możemy podjąć, aby pokonać autokrację, której nienawidzą ludzie i my?
  Tutaj porucznik Schmid przemówił cienkim głosem:
  - Myślę, że na początek wysadzić w kilku miejscach Kolej Transsyberyjską. Miałoby to fatalny wpływ na zaopatrzenie wojsk carskich w Mandżurii.
  Koba uśmiechnął się jak lis:
  - Brawo , chłopak robi postępy! I myślałem o obrabowaniu kilku banków, aby podważyć złoty standard carskiego rubla.
  Uljanow surowo potrząsnął palcem wskazującym "cudownego Gruzina":
  - Nie bądź niegrzeczny! Bardzo ciekawa propozycja. Możesz całkiem nieźle zepsuć Kuropatkinę.
  Schmid mówił dalej:
  - Ogólnie rzecz biorąc, mój plan zakłada wzniecenie powstania na wszystkich statkach Floty Czarnomorskiej. Wtedy armia przejdzie na stronę mas pracujących i autokracja natychmiast upadnie!
  Koba zaśmiał się ironicznie:
  - Tak, rak będzie gwizdał na górze!
  - Koba , przestań! - warknął Lenin i dodał. - Rzeczywiście trzeba przygotować i przeprowadzić powstanie na Morzu Czarnym. A kiedy pobity Kuropatkin ucieknie z Port Arthur , bunt w całej armii stanie się rzeczywistością!
  Schmid stracił panowanie nad sobą:
  - Tak, zrobimy to duchem!
  Bucharin zabrał głos:
  - Naszym najliczniejszym sojusznikiem na Ziemi są chłopi, gdy powstaną, będą w stanie spętać wszystkie siły autokracji. Trzeba wysłać naszych agitatorów na wieś z żądaniem oddania chłopom nie tylko ziemi, ale i majątków ziemskich, wszystkiego, co należy do właścicieli ziemskich!
  Koba przerwał ironicznie:
  - Łącznie z ich żonami i córkami!
  Bucharin zaśmiał się:
  - I to także! To tak proste, jak zrobił to Emelyan Pugaczow - głowa zostanie odcięta, drążek powieszony, a ich towary zostaną zabrane dla ciebie i równo podzielone! A żony i córki właścicieli ziemskich są waszymi niewolnicami!
  Uljanow zatwierdził to wezwanie:
  - Prawidłowy! Powiesimy ich wszystkich! Aż do Bieguna Północnego!
  Koba zaproponował:
  - Musimy aktywnie wykorzystywać element rabusia tak często, jak to możliwe. W szczególności z przestępców wyłaniają się najsilniejsi i odnoszący największe sukcesy rewolucjoniści. Na przykład Kotowski nie jest bohaterem? Bohater! A ojciec Machno nie jest gorszy!
  Bucharin energicznie pokiwał głową:
  - Otóż to! Zmiażdżymy ich wszystkich przestępczością !
  Uljanow uderzył pięścią w stół:
  - Terror, terror i jeszcze raz rewolucyjny terror!
  Dalszej rozmowy "czwórki wspaniałej" nie można było obserwować. Po przebudzeniu trzeba było przejść na praktyczny poziom wdrażania zwycięskiej strategii. W szczególności usuń pancerniki z drużyn.
  Kaligula szybko popłynął do swojego celu, a Margarita do swojego. Chłopaki, używając palców u rąk i nóg, natychmiast wspięli się na statki ofiar.
  Chłopczyca Kaligula nie czuł już hamulców, gdy zaczął rąbać wszystkich z rzędu. Wejście na pokład statku, zasadniczo klasy pancernika, nie jest trudne. Chyba, że jesteś kimś więcej niż człowiekiem. Więc biegnij i tnij. A przy tak nadprzyrodzonej szybkości nikt nie ma szans się ci oprzeć.
  Cóż, gołymi palcami swoich dzieci, ale szybciej niż łapami nóg geparda, rzucajcie trujące igły. A to również całkowicie zszokuje Japończyków.
  Wojownicy Kraju Kwitnącej Wiśni znów leżą ścięci , a plan pary terminatorów jest prosty. Dotrzyj do składu amunicyjnego, a następnie zdetonuj amunicję w taki sposób, aby zakryć także kotły. Po tym uszkodzony statek nie będzie miał innego wyjścia, jak tylko zejść na dno.
  Kaligula Delfinów, tnąc i przybijając mieczem, przedarł się do zapasów amunicji. No cóż, jakie są dla niego pojedyncze kule, które chłopiec w locie zestrzeliwuje, albo wręcz rzuca w przeciwnika. Jest to szczególnie dobre, jeśli bosą stopą natychmiast wbijesz we wroga garść nabojów z szaloną i zabójczą, zabójczą i nieodpartą siłą.
  Tak, że droga samuraja do imperium królewskiego Mikołaja II została zablokowana.
  Nie jest też trudno przenieść amunicję do ładowni tak, aby spód pancernika został wysadzony w powietrze, także przy użyciu jego siły fizycznej.
  Stalowy pokład nagrzany marcowym słońcem przyjemnie łaskocze gołe, elastyczne podeszwy chłopca-terminatora. A potężne pociski odłamkowo- burzące wypełnione shimosą ściągają ramiona. Zeskakujesz w dół, ignorując kręcone schody, i już jesteś we właściwym miejscu. Teraz ścianki działowe zostaną rozbite, a kotły eksplodują, robiąc takie dziury, że nawet tak wielka rzecz nie przetrwa.
  Tą interesującą rzeczą jest pancernik japoński. Statek jest przestronny i szeroki, z dużą grubością pancerza pokrywającego pokłady. I długie i grube lufy armat, zdolne trafić na kilkadziesiąt kilometrów, a nawet więcej ... To prawda, że nie zbudowali go Japończycy, ale Brytyjczycy. Ale flota królewska jest prawie w całości własnej produkcji, co ma swoje zalety i wady. Tak więc Brytyjczycy stworzyli pancernik - szlachetną maszynę. Szkoda, ale musimy go zesłać na dno...
  Nastąpiła eksplozja i metal pękającego pokładu uderzył w nagie, muskularne nogi chłopca, wyrzucając go wysoko nad powierzchnię. Po czym chłopiec wskoczył do wody i energicznie płynął, próbując wydostać się z wiru. Taki kolos tonie.
  A podział pancernika Margarita: czysto i synchronicznie. Nadszedł czas, aby zatopić dwa ocalałe krążowniki pancerne.
  Niech Togo , który sprawił tyle kłopotów rosyjskiej flocie, również zejdzie na dno. Będzie to nauczką dla wszystkich, którzy przybywają na ziemię Waszej Ojczyzny z bronią w rękach.
  Kaligula z Delfinów energicznie przeczesuje wodę oceanu rękami i nogami i gwiżdże:
  - Zostaniesz pokonany przez Japończyków! To nie jest gra wariatów !
  Podobnie jak ostatnim razem, niemal bez dotykania metalu i zbroi, wlatujesz na pokład. Tam zaczynasz siekać takiego powolnego samuraja na kapustę. Prawdopodobnie nawet pająk zatopiony w żywicy jest sto razy bardziej zwinny niż te owady z Krainy Kwitnącej Wiśni. Więc spieszysz się i odcinasz ręce, nogi, głowy ... I po prostu się osiedlają. W najlepszym razie jeden z nich udaje się powiedzieć:
  - Banzai!
  Chłopczyca Kaligula chichocze i kciukiem im na nosie:
  - Banzai, nie waż się!
  I gołymi palcami rzuca naboje, przebijając czoła, usta i gardła samurajów.
  Następnie powtórz poprzednią kombinację. Jednak dla odmiany wspaniały Kaligula szybko wycelował już naładowane dwunastocalowe działo i wystrzelił ładunek w najbliższy krążownik bojowy. Trafienie okazało się celne, a japoński ładunek wybuchowy spowodował duży pożar na pokładzie.
  Młody wojownik zauważył, że rzeczywiście, kiedy produkt przemysłu w Krainie Kwitnącej Wiśni wkracza do środka, wydobywa się dużo ognia i dymu. Co oczywiście ułatwia fotografowanie . Biorąc pod uwagę, że samurajowie od dawna toczą wojnę z Rosją, ich eskadra bojowa rzeczywiście ma przewagę jakościową.
  To prawda, ile Japończycy mogą osiągnąć, jeśli stracą wszystkie swoje duże statki?
  Flagowiec Togo z opóźnieniem sygnalizuje odlot. Ale to naprawdę nie jest przydatne rozwiązanie . Ogromny pancernik eksploduje, a dwie sekundy później eksploduje również statek przewożący Kaligulę Delfinów. W końcu kopnął piętą oficera Cesarstwa Japońskiego. I znowu obaj dzielni wojownicy zostali wyrzuceni przez falę uderzeniową...
  Partyzantka, która odstrzeliła głowę kapitanowi pierwszego stopnia, krzyczy na całe gardło:
  - Mecz hokeja na morzu: Rosja kontra Japonia - cztery do zera!
  Rzeczywiście, teraz Japonia nie ma w służbie ani jednego pancernika. To prawda, że wciąż jest aż osiem krążowników klasy bojowej. I jest wybór: utopić je czy nie utopić?
  Kaligula, ciąc mieczem pędzącego ku niemu rekina, zdecydował logicznie:
  - Kuj żelazo póki gorące! To znaczy, topimy je!
  Margarita, po odcięciu innego drapieżnika morskiego, zgodziła się z tą decyzją:
  - Po co tracić czas na drobiazgi? Następnego razu może dla nas nie być!
  Chłopczyca Kaligula, rzucając nogą łuskę prosto w oko rekina, logicznie sprzeciwił się:
  - Myślę, że będzie! Bóg kocha Trójcę!
  Ale i tak pływał. W nocy mogą wrócić do twierdzy cytadeli. To ich donikąd nie zaprowadzi. A jeśli Kuropatkin bez ich udziału zdobędzie twierdzę, to tym lepiej. Rzeczywiście, nie są w stanie zrobić wszystkiego sami. Ciekawe nawet, co potomkowie powiedzą o tej dziwnej wojnie z Japonią? Uznają to za chwalebny czyn lub, przeciwnie, wygwizdują go jako wygrany wyłącznie przez siły nadprzyrodzone!
  Ale Kaligula z łatwością wyprzedził swoją kolejną ofiarę - krążownik liniowy. Zewnętrznie różnią się nieco od pancerników. W szczególności jest trochę mniej pancerza i zamiast dwunastocalowych dział są dziesięciocalowe, ale osiągi są znacznie lepsze. Ale to też statki klasy liniowej. Są też krążowniki średnie i lekkie.
  Młody wojownik zmienił trochę taktykę i wyciął samurajskich marynarzy, a niektórych przybił nabojami, które rzucał bosymi, chłopięcymi stopami. Następnie wziął i zdetonował amunicję, tak że krążownik bojowy zanurzył nos w wodzie i w ten sposób nie od razu opadł na dno, ale stopniowo się przewracając.
  Być może młody aktor Kaligula chciał w ten sposób uratować przynajmniej część ekipy przed śmiercią. Rzeczywiście, gdzie on mógł umieścić tyle materiałów wybuchowych... Margarita, zabijając dużą masę marynarzy samurajów, przechyliła swój krążownik na pokład.
  Dziewczyna z dumą świętowała swój sukces, a jej partner także:
  - Wynik: sześć - zero!
  Chłopczyca Kaligula w wściekłości i radości po wielkim sukcesie zaśpiewał:
  - I samuraj poleciał na ziemię pod naporem stali i ognia!
  Nowe ofiary morskie ... Tak , wygląda na to, że Japończycy, którzy wyruszyli w tę kampanię, urodzili się pod pechową gwiazdą. I nawet osiem milionów bogów w ich religii Shinto im nie pomaga.
  Chłopięcemu Kaliguli krążownik liniowy wydaje się kawałkiem tektury, który należy zatopić. Postanowił nawet wypróbować nieco inną taktykę, a mianowicie przedostać się do ładowni i przeciąć tam mieczami dno. W końcu ma magiczny metal zdobyty od ninja i czarowników. Oznacza to, że konieczna jest operacja.
  I tak ... Okazuje się, że żelazko liniowe pęka... Aby to zapewnić, trzeba zalać trzy przedziały. Chłopiec Terminator mówi z uśmiechem:
  - Jesteśmy na tym statku...
  Aby zatopić krążownik liniowy ciosami miecza, trzeba naprawdę mieć nadludzką siłę i niezwykłą wyobraźnię.
  Margarita woli znacznie prostsze podejście, twierdząc, że powtarzanie jest matką nauki. A jeśli tak, to wróg zostanie zalany eksplozją.
  Wojownicza bogini i partyzantka podnosi kciuk do góry i mówi:
  - Jest już ósma!
  Chłopiec Kaligula bez ceremonii morduje wielu samurajów i rzuca nogami śmiercionośne naboje, woła:
  - Ale to jest po prostu zachwycające!
  Zostały jeszcze cztery ofiary... Trzeba je jakoś utopić, żeby to nie stało się zbyt zwyczajne. Wymyśl coś wyjątkowego, niepowtarzalnego. A chłopaki bez słowa zachowują się w następujący sposób. Mianowicie chwytają za stery ... Na szczęście statki pędzą już pełną parą, co oznacza, że nie jest tak trudno sobie z nimi poradzić. Łapiesz więc za stery i staranujesz... Krążowniki liniowe, statki są nowe, ale w japońskiej flocie jest wiele przestarzałych jednostek, które nie mają szans uciec przed taranem w linii prostej.
  Co się stanie, jeśli statki, nawet te wykonane z metalu, zderzą się z dużą prędkością w morzu?
  Potem następuje: straszny ryk, zgrzyt pancerza, pękają stalowe blachy obu statków. Dziesiątki i setki marynarzy o zniekształconych, żółtych twarzach pędzą po połamanych pokładach, ich wąskie oczy wychodzą z czoła, a z ust wypływają strumienie krwi z wybitymi zębami.
  A japońskie myśliwce wypadają za burtę, wpadają do spienionych strumieni, które pożerają ich naraz. A statki zaczynają szybko tonąć, wciągając wiele istnień ludzkich w głębiny.
  Margarita, kontynuując eksterminację marynarzy bez litości i ceremonii, oświadczyła z uśmiechem:
  "Dobrze też, że Japończycy nie zabierają na pokład kobiet i dzieci".
  Kaligula, dokonując sekcji rekina, który się na niego wspiął, chętnie zgodził się z tym:
  - Tak, kult Amazonek nie zakorzenił się wśród samurajów. To prawda, wydaje się, że mają kobiety ninja!
  Młoda bogini-wojowniczka i jednocześnie partyzantka podsumowała:
  - Dwanaście zera na naszą korzyść ... Ale zostały jeszcze dwa ostatnie liliowce. Co z nimi zrobić?
  Kaligula pociął kolejnego rekina na kawałki i po prostu zasugerował:
  - Zabierzmy ich do portu Dalniy. Jest teraz pod kontrolą Rosji, a dwa wspaniałe, najnowocześniejsze krążowniki znacznie wzmocnią naszą flotę!
  Margarita, miażdżąc mieczami drapieżniki morskie, chętnie zgodziła się z tym:
  - Tak i to jest najlepsze rozwiązanie!
  Chociaż Japończycy mają reputację nieugiętych wojowników, moralny skutek wściekłych ciosów dwóch superaniołów przekroczył nasze najśmielsze oczekiwania. Rzeczywiście, jeśli trzeba walczyć nie z ludźmi, ale ze stworzeniami podobnymi do najbardziej prawdziwych bogów, a może nawet demiurgów, to nawet wojownikom Krainy Wschodzącego Słońca może brakować odwagi.
  Dlatego po tym, jak Margarita na jednym krążowniku i Kaligula na drugim odcięli najgorliwszych oficerów, a niektórych z nich kopnęli, inni marynarze i mechanicy uznali, że najlepiej będzie poddać się tym superistotom . I oba krążowniki liniowe skierowały się do portu Dalny, który Japończycy po niedawnej klęsce poddali się bez walki z armią rosyjską.
  Kaligula Dolfinow uważał, że przecież władza w zakresie siły uderzeniowej to władza. Na przykład podczas bitwy pod Khalkhin Gol ilu Japończyków zostało schwytanych przez potężną armię radziecką? Według danych sowieckich do Japończyków wróciło 476 osób, według innych późniejszych obliczeń około 200, a w wyniku wzajemnej wymiany Japończykom wróciło tylko 88, czyli niewielu wróciło do ojczyzny.
  Oznacza to, że samuraj wykazał stanowczość. Straciwszy, według danych sowieckich, zginęło około dwudziestu tysięcy ludzi.
  Dla porównania, armia radziecka straciła podczas II wojny światowej prawie tyle samo zabitych ( nie licząc tych, którzy zginęli w niewoli) co jeńców.
  I to pomimo faktu, że NKWD brutalnie rozprawiło się z rodzinami poddających się.
  Zatem odporność japońskich żołnierzy nie jest przesadzona. Podczas wojny rosyjsko-japońskiej Japończycy stracili sto razy mniej żołnierzy jako jeńców wojennych niż Rosjanie!
  Jednak częściowo wynika to z faktu, że armia rosyjska nie wygrała ani jednej większej bitwy. A bez zwycięstw nie ma jeńców.
  Zdarza się jednak, że nacierająca armia ma także wielu żołnierzy wziętych do niewoli.
  Wojownik Kaligula powiedział do Margarity przez prymitywne walkie-talkie:
  - Może jednak wywieśmy białą flagę, bo inaczej nas utopią?
  Margarita sprzeciwiła się:
  "To hańba pływać pod białą flagą". Lepiej daj trójkolorowego Rosjanina nad głowę!
  Młody wojownik wbił igłę w bosą, zwinną stopę chłopca-terminatora i przebiwszy czoło następnego samuraja, zauważył:
  - I moim zdaniem Andreevsky z krzyżem odniesie większy sukces!
  Przy wyniku czternaście do zera maszty marynarki wojennej z Japonią są gotowe i teraz możesz nie tylko zabrać do siebie zdobyte statki, ale także śpiewać. Kaligula z Delfinów zaśpiewał na całe gardło swoją zwycięską pieśń:
  Duże połacie mórz, oceanów -
  Zaoraliśmy ich pod trójkolorową banderą!
  Żołnierze zdobyli wysokie góry,
  Orły ryczały ze zwycięstwa!
  
  Rosyjscy wojownicy zostali rozpoznani przez planetę,
  Uderzamy wrogów mieczami i bagnetami!
  Udało nam się zrzucić jarzmo faszyzmu z połowy świata,
  Zakończyliśmy nasz marsz zwycięstwem w Berlinie!
  
  przybyli na garbatych czołgach,
  Grożą zniszczeniem wszystkich rosyjskich pól!
  Ale oni mocno miażdżą tych przeklętych dziwaków ,
  Aby nasze dzieci mogły żyć szczęśliwie bez jarzma!
  
  Jesteśmy dziećmi Ojczyzny, która jest wyższa niż wszyscy inni na świecie,
  Urodziliśmy się, ugniatając perkal bosymi stopami!
  wstawiał się za nami, wysyłając nas do walki ,
  I Bóg sprawił, że maj rozkwitł radością!
  
  Nie ma wojownika i wznioślejszego serca,
  Co daje sen i odrodzenie!
  Otwórz chwalebne drzwi do nieśmiertelności,
  Ale jeśli siedzisz w zasadzce, bądź cicho !
  
  Są wilki i owce, ale wy jesteście pasterzami wszechświata,
  I Twoim zadaniem jest przekazanie porządku potomnym!
  Aby doprowadzić sprawę do końca stworzenia,
  Aby wieczny ogień w waszym sercu miłości nie zgasł!
  
  Kto wie, gdzie kula wroga zatrzyma żołnierza,
  Ale mimo to w bitwie śmierć jest lepsza niż zgniłe choroby!
  A jeśli umrzesz, to twój przyjaciel zmiażdży przeciwnika ,
  Nie będzie tego tolerował, bo bose dziewczyny wpędza się do niewoli!
  
  Och, rosyjski los, wojna i ogień po wojnie,
  Dla tych, którzy chcą pojechać na wakacje, nie ma dla nich miejsca, wiadomo, w raju!
  Tutaj piekielny Sam wszedł w spisek z Szatanem,
  Grozi: - Zburzę atom i złamię grad!
  
  Ale będzie też ochrona przed rakietami,
  A bomba atomowa nie może zniszczyć Moskwy...
  Możemy użyć zbiorników, żeby złapać pasożyta,
  A nudne piosenki o poległych sprawiają, że jesteś smutny!
  
  Sprzedaj za grosz, a nie za akcję rosyjską,
  W końcu każdy z nas jest wielkim wojownikiem!
  Nie wierz, że Bóg już postawił nas w tej roli,
  Tak naprawdę to Ty decydujesz, jak fajne jest wycie!
  
  Były porażki, były porażki,
  Stało się to jak zające uciekające przed strasznymi wilkami!
  Ale jeśli zacznie się wojna, będziemy tam znowu,
  Rozbijaj brutalną armię potworów w piekielnym rytmie!
  
  Uwierz mi, nie gramy dla wojny,
  Nie mamy innego powołania niż bycie miłymi przyjaciółmi!
  Jesteśmy ludźmi braterskimi, a nie Abel i Kain,
  Dla nas ptak to piosenka, a nie gruba gra!
  . EPILOG
  Po tym, jak Dominika błysnęła dowcipem, dzieci długo krzyczały i klaskały w dłonie. Tak, jest wspaniale , można powiedzieć, że się udało - sypie aforyzmami i nuci pod nosem.
  Po czym Margarita i Dominika ogłosiły ucztę dla całego świata, aby w duszy zapanowała zabawa i radość.
  Machali magicznymi różdżkami i ukazały się luksusowe stoły, gęsto zawalone jedzeniem . Wszystko tutaj było luksusowe i bardzo bogate.
  Takie wspaniałe dania i mnóstwo ciast, ciast kremowych, pączków, precli, babeczek i bogato zdobionych ciast. Nie da się tego opowiedzieć w bajce, ani opisać piórem.
  A wszystko jest tak apetyczne i aromatyczne, że jest dosłownie wyjątkowe w swoim wyrafinowaniu i pięknie.
  Margarita napisała na Twitterze:
  Wszystkiego najlepszego, wszystkiego najlepszego dla dzieci,
  Na naszej wesołej planecie...
  Niech żyje słońce i wiatr,
  Weź pod uwagę wróżki odpowiedzialne za wszystko!
  I zaczęła tańczyć. A Dominika poszła za nią, a z nimi kilka innych dziewcząt. Poszło świetnie .
  Margarita logicznie zauważyła:
  - Wszystko będzie dobrze, wszystko będzie dobrze, jeśli nie schrzanimy !
  A partyzantka wyjęła i wypuściła ze swojej magicznej różdżki kolejny fajerwerk. I było to jak fontanna diamentów płynąca w bardzo wzburzonym strumieniu.
  Dominika zauważyła:
  - Piękno, piękno.
  Wystrzeliwuje jak fontanna z wieloryba!
  Następnie przyszedł czas na zabawę. Kilku największych chłopców, około czternastoletnich i bardzo umięśnionych, założyło na dłonie miękkie rękawiczki i zaczęło ze sobą walczyć.
  Bili rękami i bosymi stopami, uśmiechając się i śmiejąc.
  Dobrynya zauważył z uśmiechem:
  - Przecież mają sprzęt kołchozowy!
  Książę Oenomaus skinął głową:
  - Nie są przeszkoleni w sztukach walki !
  Chłopak Dobrynya syknął, wskakując na prowizoryczny ring:
  - Pozwól mi odejść!
  I dwóch walczących, muskularnych nastolatków zderzyło się ze sobą. Chłopcy wybuchnęli śmiechem i zaatakowali Dobrynyę. Nastąpił demontaż i machanie rękami i nogami.
  Dobrynya zręcznie rozproszył ich i odepchnął na bok. Następnie chwycił jednego z chłopców za nos gołymi palcami . Zawył z dzikiego bólu. A bohaterski chłopiec ponownie, bez żadnej ceremonii, rzucił go i zmusił do przewrócenia się na drugi bok.
  Dzieci wokół roześmiały się i klasnęły w dłonie. I Dobrynya zgarnął czterech chłopców na raz i zręcznie owinął ich obrusem.
  Po czym śmiech stał się całkowicie ogłuszający. Podobnie jak brawa dzieci. Rzeczywiście, wyglądało to bardzo fajnie .
  Dobrynya dowcipnie zauważył:
  - Kto odważył się to zjeść!
  Na ring weszła także Dominika. Uprawiała także sztuki walki. W końcu gra w filmach to nie żarty. Pokazała się jako Supergirl i walczyła z superzłoczyńcą . Następnie obie dziewczyny ruchały się nawzajem przez kilkanaście ujęć. I to jest świetne . Nawet ich siniaki były prawdziwe.
  Teraz przeciwko Dominice stanęła silna, muskularna nastolatka w wieku około czternastu lat w kąpielówkach. I próbował zaatakować dziewczynę. Dominika odpowiedziała precyzyjnym uderzeniem gołą piętą w splot słoneczny, a chłopak upadł i zaczął się wić.
  Dominika napisała na Twitterze:
  -Nie jesteś chłopcem , nie jesteś chłopcem,
  Nieprawdziwy...
  Nie jesteś chłopcem , nie jesteś chłopcem -
  Zgniłe pudełko!
  z całej siły uderzył Dominikę w umięśnione plecy . Dziewczyna krzyknęła i kopnęła go w tył. Zrobił unik, rzucił się na Dominikę i próbował z nią walczyć. Nastolatek był silny i zahartowany ciężką pracą na budowie. A Dominika musiała wysilić wszystkie siły, żeby nie upaść. Ale ona wymknęła się i rzuciła na siebie silnego chłopca . Spadł, rozbijając się o talerz z jesiotrem. A chłopak bardzo się ubrudził.
  A reszta dzieci śmiała się dziko i robiła miny. To naprawdę wyglądało świetnie .
  Chłopak podskoczył, ale został mocno kopnięty
  w nadchodzącym ruchu został uderzony goleniem , a muskularny chłopak upadł.
  Dominik zaśpiewał agresywnie:
  Podstępnie czeka na ofiarę w kopalni,
  Kierując radar w niebo...
  Jeden błąd - przypadkowy start,
  A cios jest nieunikniony!
  To rzeczywiście jest dziewczyna karate. Odwróciła się więc i kopnęła innego chłopca w nos gołą piętą. Upadł i wypuścił fontannę krwi ze swojego detektora . Ale on natychmiast podskoczył. I znowu do bitwy. Dominika potyka go, zmuszając do upadku. To naprawdę kobieta.
  Dobrynya pokiwał głową z aprobatą:
  - Tak trzymaj! Cóż, jesteś fajną dziewczyną !
  Oto kolejny silny chłopak, który odleciał przed ciosem Dominiki.
  To tutaj rozpoczęło się starcie. Dziewczyna rzuciła na nią kolejnego nastolatka i zaćwierkała:
  Dziewczyny z wyższych sfer,
  Naprawdę mam ochotę pobić tego gościa!
  Po czym dziewczyna ponownie zepchnęła chłopców do siebie, powodując u nich siniaki i guzy. I wyglądało to niezwykle zabawnie i zabawnie.
  przewracając chłopców :
  - Jesteś naszą dziewczyną ! Bardzo gorąco i walecznie!
  Dominika skinęła głową i zaćwierkała:
  Dziewczyna-wojownik ma gorącą krew,
  Ślepa horda nas atakuje!
  Szepnęła zaklęcia, a na chłopców z góry spłynął prawdziwy deszcz śmietanki, skondensowanego mleka i miodu.
  I znowu radosny śmiech dzieci. Wszystko kręci się i dzieje tak fajnie i agresywnie. I są w tej agresji zabawne momenty.
  Oczywiście w grze uczestniczy także chłopiec-książę Oenomaus. Jak ktokolwiek może sobie bez tego poradzić? A młody wojownik bardzo zręcznie rzuca na siebie chłopca, który wygląda na starszego i większego. I znowu entuzjastyczne okrzyki. Tak, to naprawdę walka, która jest potrzebna.
  Enomai machnął ręką, a chłopiec upadł na stertę ciast pokrytych kremem. I pękały i rozpraszały się tak zabawnie i z zapałem. I takie właśnie były aromaty magicznej kuchni.
  Dobrynya zauważył z westchnieniem:
  - Szkoda marnować takie jedzenie!
  Dominik zachichotał i odpowiedział:
  - To dobrze! Zrobię więcej magii!
  Chłopiec z Feniksa zaśpiewał:
  Gdzieś w lesie są czarodzieje,
  Szyją kaftan dla Szatana...
  Wokół rzucano głazy,
  Nasz bajeczny kraj!
  Potem zaprzyjaźnił się z Dobrynyą. Dwaj bohaterscy chłopcy najpierw zaczęli machać pięściami, próbując uderzyć się nawzajem w twarz . Załadowali go przypadkowo kilka razy i pojawiły się siniaki. Wtedy chłopcy-bojownicy przyjęli to i zderzyli się czołami. I wtedy z moich oczu zaczęły lecieć iskry.
  Odepchnęli się, zderzyli głowami , a potem zaczęli walczyć. A walka była bardzo zacięta. Chłopcy-rycerze mocowali się, miażdżąc i ściskając się nawzajem.
  Potem znowu zaczęli się kłócić, co wyglądało bardziej głupio niż fajnie i groźnie. A to zadziałało w taki sposób, że wywołało ogłuszający śmiech dzieci-widzów.
  Dominika wzięła piórko w dłonie i zaczęła łaskotać gołe pięty chłopców. Dobrynya i Phoenix zaczęli się śmiać, to naprawdę jest tak łaskoczące i fajne , że nie można przestać się śmiać.
  Margarita zauważyła z uśmiechem primadonny:
  - Tak, jesteś fajną dziewczyną. Po prostu mistrz rozrywki. Co jeszcze możesz zrobić?
  Dominika warknęła:
  - Tak, ogólnie rzecz biorąc, mogę zrobić absolutnie wszystko. I zobaczysz to nie raz!
  Dobrynya i Phoenix rozstali się. Pocili się, a ich wyrzeźbione torsy lśniły, jakby skropiono je oliwą z oliwek.
  Margarita zauważyła z westchnieniem:
  - Mamy zwycięstwo, ale nie jesteśmy bliżej celu, jakim jest uratowanie silniejszej płci. Żółty szczur należy do naszego wroga Bastindy, który zniknął nie wiadomo gdzie. I rozsypaliśmy fasolę. Cóż, nie na próżno, ale wciąż bez rezultatu, na który liczyliśmy!
  Dominika w odpowiedzi zaśpiewała:
  Życie nie jest łatwe
  A ścieżki nie prowadzą prosto...
  Wszystko przychodzi za późno
  To wszystko minęło zbyt szybko!
  Stopniowo nastrój uwolnionych dzieci uspokajał się. I bójki, nawet te humorystyczne, ucichły, a muzyka ucichła.
  I wtedy nagle rozległ się hałas. Zabrzmiał róg alarmowy.
  Chłopcy i dziewczęta natychmiast zerwali się z miejsc i najeżyli mieczami i włóczniami. Byli gotowi na walkę.
  Na niebie pojawiły się smoki. Byli trójgłowi, siedmiogłowi i dwunastogłowi . A było ich całkiem sporo i duże gady. Oczywiście im więcej głów, tym większy rozmiar. A wśród nich była znajoma wiedźma Bastinda, która wydawała się mała na tle smoków.
  Dominic gwizdnął i zauważył:
  - Wow! Wygląda na to, że to jeszcze nie koniec!
  W odpowiedzi Margarita zaśpiewała:
  Upadam z klatką piersiową, chwytając ołów,
  Ziemia jest pełna dziur, jak łyk...
  Ale wiem, że to jeszcze nie koniec -
  Koniec jest tylko początkiem!
  Było około pięćdziesięciu tysięcy dzieci wojowników - to cała armia, było nie więcej niż dwieście smoków. Dlatego młodzi wojownicy nie uciekli. Byli gotowi walczyć i drogo oddać życie, a może nawet wygrać!
  Obie strony są waleczne i zdeterminowane.
  Największy dwunastogłowy smok zagrzmiał:
  - Nie bój się! Nie będziemy walczyć z dziećmi! Jesteśmy za pokojem i sprawiedliwością!
  Dominika krzyknęła:
  - Więc dlaczego tu przyszedłeś?
  Tutaj Bastinda ryknęła, uśmiechając się agresywnie:
  - Wiem, że twoim głównym celem było zdobycie artefaktu Żółty Szczur, a nie uwolnienie dzieci-niewolników!
  Margarita sprzeciwiła się:
  - To nie przeszkadza! W każdym razie nie chcieliśmy zostawiać naszych dzieci i nigdy tego nie zrobimy!
  Wszystkie dwanaście głów smoka powiedziało jednocześnie:
  "Doceniamy twoją szlachetność!" Ale Bastinda zaprasza Cię do gry. Jeśli wygrasz, da ci żółtego szczura, jeśli tak, twoja czwórka stanie się jego niewolnikami na zawsze.
  Czarodziejka Bastinda skinęła głową:
  - Tak! Otóż to! Cóż, dzieci, jest z nimi za dużo zamieszania. Twoja czwórka będzie o wiele bardziej przydatna w niewoli!
  Dominika zauważyła z uśmiechem:
  - Możemy zagrać w grę. Po prostu pozwólmy, aby w razie straty wiedźma Bastinda nie tylko oddała nam swój artefakt Żółtego Szczura, ale także stała się naszą niewolnicą.
  Margarita potwierdziła, tupiąc bosą stopą:
  - Otóż to! To jest dokładnie to, czego potrzebujemy! Byłoby sprawiedliwie, gdyby Bastinda również ryzykowała swoją wolność!
  Dwunastogłowy powiedział:
  - Niech będzie! Artefakt i wolność wiedźmy kontra wolność czterech znaczących osób - racja!
  Czarodziejka Bastinda skinęła głową z czarnymi włosami:
  - OK, niech tak będzie! I tak zawsze wygrywam tę grę. I nawet znajomość magii im nie pomoże!
  Dwunastogłowy smok ryknął:
  - Czy obiecujesz, że w przypadku porażki dotrzymasz słowa?
  Cała piątka zawołała zgodnie:
  - Dajemy!
  Czarodziejka Bastinda wyjęła z plecaka tablicę z kwadratami i powiedziała:
  - No to zaczynajmy!
  I rozłożyła planszę, natychmiast pojawiły się na niej postacie. Przypominało to nieco tradycyjne szachy, tyle że kwadraty nie były dwa, a trzy kolory: biały, czarny i szary. A my mieliśmy o wiele więcej liczb. Jest błazen, łucznicy i oficer, generał, marszałek, balista, rydwan i coś jeszcze.
  Dominika mruknęła:
  - Tak, nawet nie wiem, jak oni chodzą! To niesprawiedliwe!
  Czarodziejka Bastinda odpowiedziała z uśmiechem:
  - Dałeś już słowo i nie masz gdzie się wycofać. Odmowa gry jest równoznaczna z porażką!
  Margarita skinęła głową:
  - Znam tę grę! I jak postacie po nim chodzą! Więc zagrajmy!
  Czarodziejka Bastinda skinęła głową:
  - No więc! Główną postacią jest tu król i będziemy grać do mata!
  Dzieci-wojownicy klasnęli w dłonie. Margarita potrząsnęła magiczną różdżką i przed nimi pojawił się obraz ogromnej planszy z trzema rodzajami komórek. A teraz tysiące byłych niewolników mogło ją zobaczyć na raz.
  Margarita zauważyła:
  - Przed wojną wygrałem partię szachów z samym Botwinnikiem, choć nie osobiście, ale w grze symultanicznej. Ale w wieku ośmiu lat pokonanie mistrza ZSRR jest fajne!
  Czarodziejka Bastinda mruknęła:
  - To zupełnie inna gra! Szachy nie były nawet jej bliskie!
  Partyzantka skinęła głową:
  - Ja wiem! To bardziej skomplikowane i jest więcej elementów, ale mogę w to zagrać! Więc nie myśl, że będzie to dla ciebie łatwe!
  Czarownica o czarnych włosach skinęła głową:
  - Moje pionki są czerwone - zaczynają pierwsze!
  I przesunęła procę do przodu . Margarita odpowiedziała, przesuwając łucznika. Rozpoczęła się taka spokojna gra. Po każdej stronie było sto postaci i wszystkie trzy, z wyjątkiem królów. Jest jeden z nich i gra kończy się matem. Cóż, to jest piękne i logiczne.
  Bastinda bawiła się i uśmiechała. Potem nastąpiły pierwsze wymiany zdań. Potem manewry szybkich błaznów. Dominika zauważyła, że błazen porusza się jak królowa w tradycyjnych szachach, ale uderza jak skoczek.
  Tak, to interesujące. Oficer wygląda jak biskup, ale uderza jak król. A generał porusza się jak wieża, ale uderza jak skoczek. Marszałek porusza się jak królowa, ale uderza tylko jak wieża. Oczywiście najpotężniejszymi postaciami są wielcy wezyrowie, poruszają się jak królowa i jak rycerz, a także uderzają. Są oczywiście hetmany i są one takie jak w zwykłych szachach. Łucznicy poruszają się jak pionki, ale strzelają po przekątnej o trzy pola do przodu, a procarze tylko o dwa. Wydaje się, że zwykli piechurzy są najsłabsi, ale po dotarciu do ostatniej linii mogą zamienić się w dowolną figurę z wyjątkiem króla.
  Rydwan chodzi jak koń, ale uderza jak słoń. Tak, to ciekawe, jak to się okazuje. Jest też balista - porusza się jak wieża, ale uderza jak królowa. Wieże, skoczki i gońce, jak w zwykłych szachach. Ale jest też jednorożec. Chodzi jak król, ale uderza jak królowa. I królewski jednorożec. Chodzi jak słoń, ale uderza jak wielki wezyr, czyli jak królowa i rycerz. Tak, to nie jest gra żartów. I każda ma po trzy cyfry. I spróbuj czegoś bez ziewania. A teraz wydaje się, że Bastinda zdobyła już większe terytorium i uzyskała przewagę materialną.
  To jasne, że jest znacznie bardziej doświadczona niż Margarita.
  Dominika pewnie, a raczej ironicznie, napisała na Twitterze:
  - Prowadź konia! Koń!
  Margarita machnęła do niej ręką:
  - Nie przeszkadzaj! Co trzeba zrobić, to robię!
  A partyzantka zdecydowanie poruszyła swoją postacią. Bastinda kontynuowała atak. Walka była bardzo zacięta i bezlitosna.
  Margarita, aby odzyskać trochę pewności siebie i opanowania oraz zainspirować się grą, zaczęła śpiewać;
  Pieni się ku górze, unosząc strome zbocza,
  Fala i okowy lodu zniszczyły ocean!
  Belka przecięta, chmury wypełniły się ołowiem,
  A świeży wiatr rozproszył mgłę!
  
  Jestem z Tobą na nadmorskim klifie,
  Fala morza łaskocze Twoje ucho!
  Wojownik delikatnie chwycił ją za szyję,
  Święty Pan zmartwychwstał w mojej duszy!
  
  Szczyty gór śnieżnych są złocone,
  I perłowe motyle na piersi!
  W oddali pływały statki pod żaglami,
  Nie możesz zrezygnować z marzeń i zasnąć!
  
  Wskazywałem na ciebie, kochanie,
  Twoje promienne oczy od łez!
  Przecież bez Ciebie nawet świat mi nie wystarczy,
  Burze i burze ryczą w sercu!
  
  Razem z Tobą zasmakujemy wielu chwały,
  A trucizna przenika ambicję!
  Wyciągnij miecz w imię tej mocy,
  chętnie służy !
  Margarita zaśpiewała znakomicie i podekscytowana przypuściła zdecydowany atak. Partyzantka nie wahała się poświęcić i w pewnym momencie materialna równowaga sił wydawała się dla niej katastrofalna. Ale oto jeszcze kilka mocnych uderzeń taktycznych i...
  Margarita powiedziała z niewinnym uśmiechem:
  - Mat, pani Bastinda!
  Zamrugała dziko i rozejrzała się dookoła, zerkając z ukosa na największego, dwunastgłowego smoka. Był wielkości samolotu pasażerskiego wielkiej klasy , rozpiętość każdego skrzydła wynosiła dobre dwieście metrów - to jest potwór. Być może nawet fenomenalna magia wybranej aktorki Dominiki nie była w stanie pokonać takiego giganta.
  Ogromny przywódca smoków ryknął jednocześnie dwunastoma głowami:
  -Przegrałeś z Bastindem. Oddaj więc swoją wygraną Żółtemu Szczurowi - cennemu artefaktowi i idź w niewolę swoich nowych panów!
  Bastinda westchnęła i wyjęła artefakt z plecaka. Niespodziewanie był wielkości orzecha kokosowego, ale świecił jasnym, żółtym światłem.
  Czarownica wyciągnęła go i zauważyła:
  - Jest twój. Jak wszystko, co moje, teraz jest Twoje!
  Margarita wzięła artefakt w dłonie, a następnie schowała go do plecaka. I zauważyła:
  - To jest dobre! Cóż, co ty i ja powinniśmy zrobić, Bastindo?
  Na zewnątrz wciąż dość młoda i atrakcyjna czarna kobieta odpowiedziała:
  - Potrafię wiele rzeczy. Mam już ponad tysiąc lat. A co jeśli nauczę Cię nieznanych technik magicznych? Cóż, a także bądź menadżerem królestwa. Mam w tym duże doświadczenie i nie tylko w prowadzeniu dzieci.
  Margarita wzruszyła ramionami i zauważyła:
  "Myślę, że może pozwolę ci odejść, po złożeniu przysięgi, że będę czynił tylko dobre uczynki".
  Dominika mruknęła:
  - A co jeśli ona skłamie? Mamy ludzi, wiesz. Nawet Koran mówi, że w niektórych przypadkach przysięgę można złamać.
  A aktorka zaśpiewała:
  Uwierz mi, Twoi słudzy wyschną,
  Zostaniecie zdradzeni, zostaniecie zdradzeni...
  A ci, którzy przysięgają w ten sposób miłość,
  Spójrz, zabiją cię!
  Margarita sprzeciwiła się:
  "Nasi czarownicy mają w zwyczaju dotrzymywać zarówno słów, jak i przysiąg". Złamanie przysięgi oznacza ściągnięcie na siebie wiecznego potępienia i pogardy ze strony wszystkich. Zatem Bastinda albo dotrzyma przysięgi, albo jej odmówi. Ma więc wybór między niewolnictwem a porzuceniem na zawsze złych uczynków!
  Czarownica z czarne włosy wzruszyły ramionami:
  - Jest tu o czym myśleć. Nigdy nie czyńcie zła, to też jest bardzo trudne i nie zawsze przyjemne!
  Dominika była oburzona:
  - Dlaczego decydujesz za nas, Margot? Myślę, że lepiej, żeby była naszą niewolnicą. Magiczny i ponadczasowy sługa będzie bardzo przydatny w gospodarstwie domowym. Nie powinna być twoją niewolnicą, ale naszą wspólną!
  Bohaterski chłopiec Dobrynya potwierdził:
  - Tak to prawda! Cała nasza czwórka ryzykowała naszą wolność. A ty chcesz jej dowodzić sam.
  Mały książę Ojnomaos wyraził swoją opinię:
  "Ja też uważam, że lepiej będzie pozwolić jej odejść, składając przysięgę, że będzie czynić tylko dobre uczynki". Dlaczego podczas zbierania jedenastu kolejnych artefaktów ciągnąłeś ze sobą niewolnika? Ona jest tylko ciężarem!
  Dobrynya i Dominika powiedziały zgodnie:
  - Nie, ona jest naszą niewolnicą! I nie wypuścimy jej!
  Przywódca smoków zauważył:
  - Masz podział: dwóch na dwóch! Proponuję rzucić monetą. Jeśli wypadną reszki, zrobimy tak, jak chce Margarita, jeśli będą reszki , zrobimy tak, jak chce Dominika!
  Dzieci wojowników krzyknęły zgodnie:
  - Prawidłowy! Prawidłowy! Prawidłowy! Los zadecyduje!
  Dominika mruknęła ze złością:
  -Kto rzuci monetą?
  Smok zagrzmiał:
  - I!
  A potem jego ogon rzucił srebrzysty okrąg, który przeleciał w powietrzu i spadł na kamienisty chodnik. Moneta uderzyła i ... wylądowała na krawędzi...
  Gigantyczny smok roześmiał się i odpowiedział:
  - Jeśli tak, to biorę Bastindę na swoją służącą. Jako trofeum zostaje ci jej artefakt, żółty szczur. Tak przy okazji, tak jak chciałeś!
  Dominika mruknęła:
  - I motocykl. Chcę taką ulotkę.
  Wielki smok syknął:
  - Zaśpiewaj piosenkę! A my, smoki, docenimy to. Jeśli Ci się spodoba, magiczny latający motocykl będzie Twój. A jeśli nie, to ... Ty też zostaniesz naszym niewolnikiem!
  Dominika była oburzona:
  - Więc możesz powiedzieć, że nie podoba ci się żadna z moich piosenek!
  Główny smok oznajmił:
  - Osądzimy nie tylko my, ale także społeczeństwo, w tym dzieci i byłych niewolników!
  Dominika pokiwała głową z westchnieniem.
  - W takim razie zgadzam się!
  I dziewczyna zaczęła śpiewać z uczuciem i ekspresją;
   Ubrany tak, by budził zazdrość wszystkich królów,
  Karmazyn, złoto, liście w rubinach!
  Jak wieczorne motyle wznoszą się,
  A głos wiatrów to organy cherubów!
  
  Najbardziej luksusowy pokój jest przestronny jesienią,
  Drzewa, kopuły świętych kościołów!
  Każda gałązka z rzeźbionymi rzeźbami,
  Perły w kształcie kropli rosy i bezcenne kamienie!
  
  Kałuża pokryta była cienkim srebrem,
  Iskry błyszczą spod końskich kopyt!
  Traktujcie się nawzajem życzliwie,
  Obyś żył szczęśliwie pod czystym niebem!
  
  W jasnym słońcu, w luźnej sukience,
  Brzozy i topole tańczą walc miłości!
  Jesteśmy smutni z powodu dni, które pogrążyły się w otchłani,
  Zachowaj wspomnienia spotkań ze mną!
  
  Nadejdzie zima, młodość w niej jest wieczna,
  Nie siwe włosy, tylko diamenty we włosach!
  Zbierzemy wszystkich naszych przyjaciół na wakacje,
  I wyraźmy sen w efektownych wersetach!
  Burzliwe brawa i okrzyki "Brawo! Bis!", dziesiątki tysięcy gardeł zalało cały plac. To byłaby chwalebna godzina, godzina triumfu dla Dominiki, która odkryła swój talent primadonny!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"