Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

د شهزادګۍ امتحان پاس کړه

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    یو ښکلی زده کونکی او هیله مند فلمی لوبغاړی، ډومینیکا، د سکرین ستوری کیدو خوبونه وینی. او کله چې نجف هغې ته راغله، هغه په خپله خوښه د هغې تعقیب کړه، د ډریگن په سلطنت کې پای ته ورسیده. ډومینیکا د پام وړ وړتیاوې پټې کړې، او د امپراتورۍ او ګاونډیو هیوادونو ته یوه عجیبه وبا راغله، چې په پایله کې یې نږدې ټول نارینه خنثی شوي دي. د قوي جنس یو له وروستي استازو څخه، د یلف شهزاده اوینوموس، د ډومینیکا د ډالۍ څخه مننه د هغه مړینه وځنډوله. او اوس دوی باید په ګډه کار وکړي ترڅو د نه پوهیدو وړ ناروغۍ اسرار افشا کړي او تیاره ځواکونه افشا کړي.

  د شهزادګۍ امتحان پاس کړه
  
  تشریح
  یو ښکلی زده کونکی او هیله مند فلمی لوبغاړی، ډومینیکا، د سکرین ستوری کیدو خوبونه وینی. او کله چې نجف هغې ته راغله، هغه په خپله خوښه د هغې تعقیب کړه، د ډریگن په سلطنت کې پای ته ورسیده. ډومینیکا د پام وړ وړتیاوې پټې کړې، او د امپراتورۍ او ګاونډیو هیوادونو ته یوه عجیبه وبا راغله، چې په پایله کې یې نږدې ټول نارینه خنثی شوي دي. د قوي جنس یو له وروستي استازو څخه، د یلف شهزاده اوینوموس، د ډومینیکا د ډالۍ څخه مننه د هغه مړینه وځنډوله. او اوس دوی باید په ګډه کار وکړي ترڅو د نه پوهیدو وړ ناروغۍ اسرار افشا کړي او تیاره ځواکونه افشا کړي.
  PROLOGUE
  د هغې د نادر، بې ساري ښکلا لخوا پیژندل شوی، ډومینیکا ډیلفینووا د "ستوري امپریس" په بلاک بسټر کې یو له اصلي رولونو څخه ترلاسه کړ. او دا د لوی بودیجې سره یو فلم دی او د لویې ګټې ژمنه کوي. له دې وړاندې، ډومینیکا لا دمخه په یو شمیر فلمونو کې کار کړی و، مګر یوازې پیسې یې ترلاسه کړې. د هغې ښکلا حیرانونکې وه، او د هغې ویښتان د پسرلي ډنډیلین رنګ خورا روښانه و، او لږ شمیر خلک باور لري چې هغه د رنګونو او وارنش پرته کولی شي. مګر دا څنګه وه. ډومینیکا یو طبیعي، د شاتو سپینه رنګه وه چې د مثالی تناسب سره، او همدارنګه د مجسمو عضلاتو او غوره اوږد سره.
  که څه هم نجلۍ په مارشل آرټ کې ښکیل نه و، هغې په بیلټ کې نڅا وکړه. او هغې سرعت، فضل، او د حرکتونو عالي همغږي درلوده.
  هغه کولی شي، د بیلګې په توګه، ځان په عمل فلمونو کې ښه وښيي. د یوې نجلۍ په څیر چې فرښته بڼه یې یو جنګیالي شیطان پټوي.
  اوس هغې خپلې بوټانې لیرې کړې او په خوښۍ سره د پارک په لور روانه شوه، د لارې د واښو او کنکریو څخه په خپلو تلوونو سره د خوښۍ ټوخی احساس کوي. د هغې پښې دومره بشپړې او زړه راښکونکې وې چې ډیری وختونه یې په پښه او نږدې عکس اخیستل شوي، کوم چې په ځانګړې توګه نارینه خوښوي. ډومینیکا په خپلو ښکلو پښو ویاړلې وه او تر یخنۍ پورې یې لنډ سکرټ اغوستی و.
  په دې وخت کې ناڅاپه یوه نجلۍ د هغې مخې ته راښکاره شوه. ډیر ځوان، یو شاید ووایی، تقریبا یوه نجلۍ. ډومینیکا اوږده، عضلاتي، زړه راښکونکې وه، او د هغې مخ، د ناپاک نرمۍ او مخمل پوستکي سره سره، د یوې ځوانې، سپینې نجلۍ مخ په څیر نه ښکاري. او دا د ښوونځي نجلۍ په څیر دی، که څه هم هغې خورا بډایه جامې اغوستې دي، او دا د شیشې کوچنۍ ټوټې په هغې ځړول شوي او په لمر کې روښانه روښانه دي.
  ډومینیکا حتی فکر کاوه چې شاید دا ریښتینې ګاڼې وې.
  نجلۍ خپله وړه، وړه پښه ټاپه کړه. او د سرې او ارغواني جواني سره بانډ ویډ ډزې په ډبرینه لاره کې څرګندې شوې.
  ډومینیکا چیغه کړه:
  - څه چل! ایا تاسو هم د فلم لوبغاړی یا د سرکس لوبغاړی یاست؟
  نجلۍ په خندا ځواب ورکړ:
  - زه نجمه یم! د وضاحت لپاره نور وخت نشته، ما تعقیب کړئ!
  نجلۍ خپل لاسونه په کفر کې خپاره کړل:
  - ښه، دا ... ښه ټوکه ده! ستا نوم څه دی؟
  نجم چيغې کړې:
  - مارکویس دی کاسندرا. او کافي خبرې ، ستاسو په نړۍ کې د اوسیدو هره شیبه پراخه ، جادو انرژي ته اړتیا لري!
  او هغې په ټینګه سره، په هیڅ ډول د ماشومتوب ځواک پرته، د ډومینیکا لاس ونیوه، په زور سره یې د هغې لاس ونیوه.
  د فلم پیاوړی او تکړه لوبغاړی سمدلاسه پوه شو چې دا د دې ډول گرفت سره مقاومت کول بې ګټې دي.
  نجلۍ، د خپلې وړې، ښکلې پښې د ګوتو ګوتو په کارولو سره، د ګوتې ډبره د خپل آزاد لاس په ګوته ګوتې بدله کړه. او په عین وخت کې، ډومینیکا داسې احساس کړه لکه څنګه چې هغه په څاه کې غورځیدلی وي. او دا یو ډیر خوندور، بې ساري احساس و.
  بیا هرڅه د روښانه روښانه رڼا سره ډک شوي، داسې بریښي چې د یوې پیاوړې، ورزشکار، بې ساري ښکلې نجلۍ د بدن هر حجره سوري کړي.
  . څپرکی نمبر 1.
  د ډومینیکا پښې د هغې لاندې ګرمې سطحې احساس کړې، او دا د هغې لومړی تاثیر و. زما د سترګو په وړاندې یو څاڅکی راوتلی و، لکه څنګه چې زه په کامرې کې د بلیټز په څیر د زورورو فلشونو لخوا ړوند شوی یم. او نجلۍ سمدلاسه ونه توانیده چې وګوري چې هغه چیرته پای ته رسیدلی.
  د نجم نرم غږ واورېدل شو:
  - مه وېرېږه! اوس به تیر شي او تاسو به وکولی شئ هرڅه وګورئ.
  ډومینیکا وخندل او سترګې یې پټې کړې. د هغې وړې پښې ګرمې شوې. د نرۍ، نجونې تلوونو لاندې یو څه سوځیدلی و، لکه د سهار د شګو په څیر. ډومینیکا خوښېده چې په لوڅو پښو منډې وکړي. په ځانګړي توګه کله چې زه د سکرین ازموینې په جریان کې عادت شوم.
  کله چې هغه یوه نجلۍ وه، هغې ته وړاندیز شوی و چې د استخباراتي افسر رول ولوبوي.
  البته، د جګړې په جریان کې، نجونې په اوړي کې په پښو ولاړې، ځکه چې بوټان باید په پام کې ونیول شي، او په حیرانتیا سره، کله چې تاسو د اوږدې مودې لپاره ځئ، دا خورا اسانه ده.
  او په نهایت کې دوی هغه د هغې ځړولو ته رهبري کړه ، په واوره کې لغړ پښه. دا د زویا کوسموډیمیانسکایا په سټایل کې دی، یوازې ډومینیکا شین رنګه او ډیر ښکلی دی، او هغه طبیعي ښکلا لري. او کله چې هغه موسکا کوي او خپل سپین غاښونه خلاصوي، لکه څنګه چې د طبیعي موتی څخه جوړ شوي، هغه په بشپړه توګه د هغې چت له مینځه وړي.
  او دلته تلوونه سوځي، او دا یو څه ګرم دی. په مسکو کې د می په میاشت کې ګرمه وه، مګر تاسو نشئ کولی ګرم ووایاست.
  او دلته، دا د ماسپښین په وخت کې د عربستان په څیر دی. هلته لا ګرمه ده. هغې یو ځل په اماراتو کې فلم جوړ کړی و، او هغه باید په شګو کې په لوڅو پښو ولاړه وي. په طبيعي توګه، په سهار کې، کله چې د شپې په اوږدو کې شګه لږ څه سړه شوه، مګر بیا هم ګرمه وه، دوی حتی د هغې پښې د ویسلین سره غوړ کړې ترڅو دا اسانه کړي.
  خو ځايي ماشومان لږ تر لږه د بې وزلو په منځ کې په لوڅو پښو ګرځي، او خندا کوي، خپل کوچني غاښونه ښکاره کوي، پرته له کوم تکلیف.
  په حقیقت کې، د هغې په سترګو کې رپیدل ودریدل، او ډومینیکا ولیدل چې هغه د ښار په چوک کې وه. د ښکلا د پښو لاندې د کوبل ډبرې نارنجي او ارغواني وې. او شاوخوا کورونه لوړ دي، ډیر ښکلي، لکه څنګه چې د سینټ پیټرزبورګ په مرکز کې، چیرې چې لرغونتوب ساتل شوی. یوازې دلته ودانۍ لوړې او حتی ډیر متحرک، رنګین، بډایه، آرایشي او پراخ دي.
  او د سرو زرو ډیری پاڼی شتون لري، کوم چې بې له شکه سترګې خوښوي. او په کوڅو کې ډیری ښکلې انجونې شتون لري. دوی، په لوڅو پښو، ښایسته، ټینډ، عضلاتو پښو، د ډومینیکا او د هغې د زړه راښکونکي مارکویس - نیمف په شاوخوا کې پیل وکړ.
  نجونې ټولې وې، پرته له استثنا، ښکلې، ځوانې، بې پښو، مګر ګاڼې یې اغوستي وې. ځینې یې د قیمتي ډبرو سره ډیر زیورات لري، نور یې لږ لري. څو نجونو یوازې سپینې، لنډې جامې اغوستې وې.
  دا هغه څه دي چې غلامان معمولا داسې ښکاري کله چې دوی د پخوانیو وختونو په اړه فلمونه جوړ کړي، ډومینیکا یادونه وکړه.
  په هرصورت ، ټولې نجونې انسان نه وې. ځینې یې د لینکس په څیر غوږونه لري، نور یې د عقاب پوزې لري. څو نجونې وړې وې، لکه د مارکویس ډی کاساندرا په څیر، یوازې نجونې، مګر دوی د خپلو کوچنیو پښو سره د فرش پاڼی ته د لمس کولو پرته حرکت وکړ.
  د نجونو یوه بشپړه سلطنت چې د ګرمو لارو څخه نه ویره لري، د دوی بې رنګه، ګلابي پښې وهي.
  او دوی ډومینیکا او مارکیز د یوې حلقې سره محاصره کړل، او موسکا یې کوله، په خاموشۍ سره خبرې کول.
  انجونو د ځوانو، عضلاتي بدنونو ډیر خوندور بوی راوتلی و
  د عادلانه جنسیت، د قیمتي عطرو سره مخلوط.
  ځینو په لاسونو کې وسلې هم درلودې. په ځانګړې توګه، کمانونه، په زړه پورې شکل لرونکي کراسبونه، تورې، صابر، خنجر او د تیر تیرونه.
  دا د خیالي فلم د فلم کولو لپاره د اضافي وسیلو یادونه وه؛ دا حتی د حیرانتیا خبره ده چې دوی په یو ځای کې دومره بې عیب، منحني، ورزشکاران راټول کړي.
  ډیری نجونې تقریبا بربنډې وې، یوازې سینه او پښې یې د قیمتي ډبرو څخه جوړ شوي ګاڼو پوښلي وې.
  شاوخوا یو درجن انجونې په عادي تنیکونو کې زنګون وهي ، د پلاټینیم روښانه څښاک او د مختلفو خواړو او میوو طلایی ټریونه یې نیولي دي.
  ډومینیکا په ګډوډۍ وویل:
  - تاسو زما څخه څه غواړی؟ - او هغې یو څه نور په ډاډه توګه اضافه کړه. "که تاسو وخت لرئ، زه به ستاسو په اضافي کې حاضر شم، یوازې ما ته ښه پیسې ورکړئ."
  نجم مرکوز په خندا سره ځواب ورکړ:
  - ظاهرا تاسو فکر کوئ چې دا یو فلم دی؟ نه، دا د ایلف ډریگن امپراتورۍ دی !
  ډومینیک وخندل او ټوپ کړ. زما پښې په بې رحمۍ سره سوځیدلې. هغې د خولې د مچیو څخه وخندل. ښه، دا ګرم دی. لکه د عربو په دښته کې. دا د حیرانتیا خبره ده چې څنګه ښکلاګانې دلته په لوڅو پښو ګرځي، او د دوی پوټکی د لمر څخه نه خلاصیږي.
  هغه چیرته ده؟ په ښکاره ډول په روسیه کې نه ...
  ډومینیکا اسمان ته وکتل او وییسل یې وکړ. اسمان ژېړ و، نادرې ورېځې نارنجي وې، او په يو وخت کې څو څراغونه ول ... د حيرانتيا خبره نه وه چې دومره ګرمه وه. برسېره پردې، رڼاګانې په شکل کې ډیر زینت دي، د curls یا سینګونو سره ...
  ډومینیکا احساس کړه چې هغه ناروغه کیږي. لکه، دا څنګه خلک لیونۍ کیږي. د هغې ښکلی مخ ټوټی او ژیړ شو.
  هغه ټکان وخوړ، خو دوو انجونو چې غوږونه یې درلودل ملاتړ یې وکړ. د عادلانه جنس استازو جلا کړل، او په سپینو، مترقي ټونکونو کې ښکلا د نجونو په لوڅو، ښکلي او عضلاتي بدنونو کې د څښاک سره د هغې لوښي راوړي. او د زمرد شراب يې په سرو زرو کڅوړو کې واچول.
  ډومینیکا په لیوالتیا وڅښله. او هغې احساس وکړ چې شراب په غیر معمولي ډول خوږ او خوندور و؛ انرژي، ځواک او ځواک سمدلاسه د هغې د رګونو له لارې تیریږي.
  او د نجلۍ لا دمخه پښې دومره سوځیدلي ندي، یا بلکه، دوی یو خوندور تودوخه احساس کړه، او شاوخوا شاوخوا تودوخه مثالی شوه، لکه په خوب کې.
  ډومینیک پورته شو او خپل د سرو زرو پاڼی رنګ لرونکی سر یې وخوځاوه، چیغې یې کړې:
  - سلام ویده کیدونکو!
  بیا نجلۍ ژر ځان اصلاح کړ:
  - زه خوښ یم چې د خپلو وروڼو سره وینم، یا بلکه، په ذهن کې خویندو!
  نجونو لاسونه تاو کړل. او دوی په سندرو کې سندرې وویل:
  - موږ تاسو ته خوښي غواړو،
  تاسو زموږ هیله یاست، باور وکړئ ...
  نورې نړۍ ته لارې -
  دروازه خلاصه شوه!
  مارکویس ډی کاسندرا سر وخوځاوه:
  - هو، تاسو باید زموږ سره مرسته وکړئ. او د دې لپاره به لوی اجر وي.
  ډومینیکا خپلې عضلاتي اوږې وغړولې او په حیرانتیا یې وپوښتل:
  - او زه څنګه ستاسو سره مرسته کولی شم؟
  نجمۍ نجلۍ غوښتل چې څه ووايي، کله چې د ترور غږ او د وزرونو غږ واورېدل شو. د عادلانه جنسیت ټول ډیری استازي په یو وخت کې ښکته شول او په درناوي رکوع کې یې وخندل.
  مارکیز هم ډومینیکا ته اشاره وکړه:
  - هم سجده وکړه.
  اداکارې نجلۍ په حیرانتیا وپوښتل:
  - د څه لپاره؟
  نجلی چیغې کړې:
  - د ډریګن دوچیس تاسو سره ملاقات کوي. ډریګون زموږ امپراتورۍ اداره کوي. راځه، په یوه زنګون!
  ډومینیکا پریکړه وکړه چې خپل غرور مات نه کړي. که څه هم هغه ویره درلوده چې ګرمه لاره به د هغې بې زنګون سوځوي، چې په روښانه برونزو کې رنګ شوی. مګر پوټکی په څرګنده توګه پیاوړی او لږ حساس شوی. دا څرګنده ده چې دلته خلک د بې وزلۍ له امله نه بلکې په لوڅو پښو ګرځي. مګر د ډیرو جدي دلایلو لپاره چې لاهم باید روښانه شي.
  بیا د ډریگن ډچس پخپله راڅرګند شو. یو حیوان چې درې سرونه لري، ډیر روښانه رنګ لري، د تیتلی په څیر. لوی، د ښه جنګیالیو په څیر، مګر په هیڅ ډول ډارونکی نه، یا ډارونکی نه که دا هغه وي.
  سرونه نسبتا کوچني ښکاري، او کوچني مګر روښانه تاجونه په دوی باندې روښانه شوي.
  کله چې ښځینه اژدها الوتنه وکړه ، انجونو د هغې د وزرونو لاندې د پوټکي رنګ په لیلک او بیا زمرد ته بدل کړ. دا ښکلی شوی دی.
  ډومینیکا لکه جادوګره وه. دا لومړی ځل و چې هغې په واقعیت کې یو ریښتینی ډریگن لیدلی و. هو، په فلمونو کې، البته، دوی د کمپیوټر ګرافیک په کارولو سره ښه ډریگنونه جوړوي. مګر دا ډریگن ریښتینی، ډیر ښکلی او ښکلی دی.
  سر چې په منځ کې و، وپوښتل، غږ یې ډېر خوندور و:
  - زه ستاسو په لیدو ډیر خوښ یم ، زموږ د سیارې میلمه!
  ډومینیکا وخندل او ځواب یې ورکړ:
  - او زه هم په لیدو ډیر خوښ یم!
  ډریګن دوچیس سر وخوځاوه او دوام یې ورکړ، سر یې په ښي خوا کې لا دمخه خبرې کوي:
  - موږ تاسو ته بلنه درکړو ځکه چې ستاسو په رګونو کې د یو چا وینه جریان لري، زه نه پوهیږم څوک، څوک هلته ژوند کوي، زه نه پوهیږم چیرته!
  ډومینیکا ډیلفینووا خپله یوه نرۍ پښه په بل باندې مسح کړه او په ګډوډۍ یې وویل:
  - داسې ده، نه پوهېدم!
  کیڼ اړخ ته د ډریگن ډچس مشر په ډاډه زړه ځواب ورکړ:
  - او موږ پخپله پدې نه پوهیږو. مګر په هر حالت کې ، موږ دومره سخته ستونزه لرو چې موږ د ډوبیدو خلکو په څیر یو ، په تنګو کې بند پاتې کیږو!
  ډومینیکا خپله ننداره، ډیره زړه راښکونکې پښه ټاپه کړه او ویې ویل:
  - ما ونیسه، غله، ما ونیول،
  کله چې د طوفان شاوخوا پنځلس نقطې وي ...
  هغه دښمنان له مینځه یوسئ چې یلوس لري،
  تقدیر مې په ژوند کې داسې را وغورځول!
  د ټولو پټو نجونو خپل لاسونه یو بل سره تاو کړل، او دا خورا ښکلی او ښایسته وه.
  مرکزي رییس بیا خبرې وکړې:
  - نو، موږ یو عجیب مرض لرو. د پیاوړې جنس نماینده ګانې ، دا یلوس ، انسانان ، ټرولونه ، شوقیان ، ویمپائر ، ګنومس او نور زموږ په کایناتو کې ژوند کوي ، د نامعلومو دلایلو له مخې په یوځل کې ډبرې او ټوټې کیدو پیل وکړ. زموږ په هیواد کې، د orcs او gnomes سربیره، د ښځو په پرتله دولس چنده کم نارینه وو، او اوس دوی تقریبا په بشپړه توګه ورک شوي دي! البته، دا یوه تراژیدي ده!
  ډومینیکا وخندل او ویې ویل:
  - دا ډیر په زړه پوری دی! نور نو د دې ویښتانو، بدو سړیو څخه د خلاصون لاره نشته! او تر ټولو مهمه دا چې هرڅومره چې یو سړی بدرنګه وي، د پوټکي او ګونځې سر سره ، غیږونه لري، هغه نور هم تاسو ته نږدې کیږي.
  یو تن اعتراض وکړ:
  - دلته د پوټکي پوټکي، ټوخی او ګنډل شوي ژوي نشته! دوی حتی ږیرې او برچې هم نه لري.
  ډومینیکا وویل:
  " سربیره پردې، د دې ځوانانو سره ښکیلتیا ډیره ګرانه ده!" دوی هم د تیریدو اجازه نه ورکوي. زه د دې مینه والو څخه ډیر ستړی شوی یم. او تاسو، د خدای څخه مننه، دا لیونۍ، خولې، ناوړه نارینه مه لرئ، او تاسو آرام او آرام کولی شئ.
  ټول درې ډریگن سرونه په یو وخت کې ودرېدل:
  - له نارینه پرته نړۍ د مرګ لپاره برباد ده! د ځمکې د خلکو په پرتله، موږ ډیر اوږد ژوند کوو، په ځانګړې توګه ډریگن. هو، دا د نارینه وو پرته ستړی دی، او په نړۍ کې د قوي جنسیت پرته هیڅ همغږي شتون نلري.
  نجونو د تایید غږونه وکړل. یو یې غږ وکړ:
  - زموږ ټول سړي ښکلي دي! یو وخت ، په زرګونو کاله وړاندې، د انسانانو د نسلونو ویښتان، د ټوټو داغونه، شکنجې، خیټې، خو اوس دوی ټول ځوان، ښکلي، منحني او خوندور بوی لکه د یلیو په څیر دي!
  ډومینیکا وخندل او وخندل ... بیا یې ځواب ورکړ:
  - سمه ده! شاید په څو میاشتو کې زه د نارینه وو له لاسه ورکول پیل کړم. زه یوازې نه پوهیږم چې زه څنګه ستاسو سره مرسته کولی شم؟
  د ډریگن ډچس ښي سر ځواب ورکړ:
  - رښتیا ووایم، موږ په دې نه پوهیږو. مګر تاسو د بل کائنات څخه د یو مخلوق وینه لرئ، چیرې چې ټول اوسیدونکي دوه جنسونه نلري، لکه څنګه چې موږ په ځمکه کې لرو، مګر درې. او شاید دا به موږ سره مرسته وکړي چې خپل نارینه بیرته ترلاسه کړو!
  ډومینیکا ځان وخوځاوه او یادونه یې وکړه:
  - درې جنسي مخلوقات؟ هو، زه ساینسي افسانه ولولم، دا په نظرياتي توګه ممکنه ده!
  نجلې سر وخوځاوه:
  - هو! مرۍ دوی ته لاس ور نه کړ. مګر څوک به تضمین وکړي چې داسې انتان به څرګند نشي چې عادلانه جنسیت به مات کړي؟ او دا کیدی شي حتی بدتر وي! او حتی د قوي جنسیت پرته، که یو بریدګر زموږ په کائنات برید وکړي، نو موږ به د بیرته جنګ کولو فرصت ونه لرو.
  نجلۍ سر راپورته کړ:
  - سمه ده! زه له تاسو سره خواخوږي لرم. په لاره کې، ایا دا ځمکې ته راځي؟
  د ډریگن دوچیس کیڼ سر تایید کړ:
  - هو! کافي احتمال. نو فکر مه کوئ چې دوی له تاسو څخه د احسان غوښتنه کوي. تاسو یو کوچنی ورور لرئ، او هغه هم په فلمونو کې کار کوي. ایا ته غواړې چې دا هلک په تیږو بدل شي او په خاورو ټوټی شي؟
  ډومینیکا په غوسه خپله پښه ټاپه کړه او په خپګان سره یې وویل:
  - تاسو زما په اړه ډیر څه پوهیږئ!
  نجونې ځواب ورکړ:
  - موږ ځینې وختونه ستاسو د سیارې څخه فلمونه ګورو. دا مستقیم له انټرنیټ څخه ډاونلوډ کیدی شي ، کوم چې د جادو انرژي لوی لګښتونو ته اړتیا نلري. له همدې امله موږ تاسو هم ولیدل. او لوړو پرښتو ستا بې ساري اوښ احساس کړ، او ستا ورور يې وليد، هغه هم يوه ټوټه لري، نه پوهېږم څوک!
  ډومینیکا چیغې وهلې او ویې ویل:
  - زه ډاډه یم چې هرڅه چې ناممکن دي ممکن دي! په هرصورت ، دا به زما لپاره غوره وي چې په غیر حاضرۍ کې زده کړه وکړم!
  مارکویس دی کاسندرا یادونه وکړه:
  - بالکل، دا هغه څه دي چې تاسو یې کوئ. مطالعه وکړئ، مطالعه وکړئ او بیا مطالعه وکړئ!
  زده کوونکې نجلۍ په خندا ورته وویل:
  - دا د بل څه لپاره؟
  سمدلاسه ، د ډریگن دوچیس درې سرونه په خپلو خوږو غږونو کې همغږي او همغږي خبرې وکړې:
  - تاسو د جادو او جادو په اړه هیڅ نه پوهیږئ! او تاسو اړتیا لرئ چې زموږ سره د مرستې لپاره پراخه او بنسټیز پوهه ولرئ. یوځل چې تاسو د دلاریس امپیریل ډریګن اکاډمۍ څخه فارغ شئ ، تاسو به دمخه نامعلوم ځواک ولرئ چې تاسو ته به اجازه درکړي د جادوګرۍ شهزادګۍ تاج واغوندي. او یوازې پدې حالت کې به تاسو وکولی شئ، یا بلکه، تاسو به لږ تر لږه یو کوچنی فرصت ترلاسه کړئ چې د نړۍ څخه د قوي جنسیت استازو بیرته راستانه کړئ.
  ډومینیک چیغې وهلې او ویې ویل:
  - هو، هغه څه چې زه یې نه خوښوم زده کړه ده!
  په حقیقت کې، هغې په فلمونو کې نڅا، کود او عمل کول خوښ کړل. ما حتی ډیره مینه درلوده. خو د هغې زده کړې د هغې لپاره ستونزمنې وې. هغې حتی په تادیه شوې څانګه کې نوم لیکنه وکړه ترڅو وکولی شي په لږ هڅو سره خپله ډیپلوم ترلاسه کړي. په حقیقت کې، دا لاره اسانه ده.
  ډومینیکا به اکاډمۍ ته نه وای داخل شوی که چیرې دا د لوړو زده کړو پرته فیشن نه وي. سربیره پردې، حتی ملیاردان به د ډیپلوما پرته نجلۍ سره واده ونه کړي.
  مګر د امکان تر حده بډایه او په ورته وخت کې ، د غوره عمر لرونکي ، ناروغ او بشپړ بوډا سره واده کول. بیا له دې څخه ځان خلاص کړئ، د میلیاردر کونډه شئ او د خپلې خوښې لپاره ژوند وکړئ.
  او پخپله د فلم سکریپټونه ولیکئ. هغې حتی یو نظر درلود. او هغه په مخکښ رول کې ده. د امپراتور پالپاټین په څیر ، یا بلکه ، د هغه تیاره روح په کلون انجلۍ کې حرکت وکړ او د فتحو سره یې د نوي امپراتورۍ رامینځته کول پیل کړل.
  هو، دا ډیر ښه دی ! په هرصورت، د هغې مخکښ رول په هرصورت خراب نه و، او دا د لویو پیسو په څیر بوی وه. مګر ... اوس، هغه یو هټ شوی دی . او هغه به هغه څه وکړي چې هغه لږ تر لږه مینه لري - مطالعه!
  ډومینیکا په ژړغوني غږ وپوښتل:
  - که زه انکار وکړم؟
  شاوخوا نجونو په ناخوښۍ غږ وکړ. یوه چیغه کړه:
  - د هغې په پښې ډزې وکړئ!
  د ډریګن دوچیس دریو مشرانو ځواب ورکړ:
  - موږ هیڅ اخلاقي حق نه لرو چې تاسو مجبور کړو. په هرصورت، د ځمکې له سیارې څخه ستاسو د ایستلو لپاره، ډیری قیمتي جادو انرژي ته اړتیا وه. او بیرته، که تاسو غواړئ بیرته راشئ، دلته د سفر لپاره پیسې ورکړئ، هغه قیمتي شراب چې تاسو یې وڅښئ، او د بیرته ستنیدو ټکټ.
  ډومینیکا چیغې کړې:
  - دا سمه نه ده چې ما د هغه څه لپاره چارج کړئ چې زه یې نه غواړم! زه زما د ارادې خلاف حرکت کوم!
  دښځی ډریگن مرکزی مشر ځواب ورکړ:
  - تاسو زموږ، شاید، زموږ یو له وروستي چانسونو څخه یاست! ریښتیا، تاسو کولی شئ د خپل ورور سره هڅه وکړئ، مګر هغه لاهم یو هلک دی، او په هرصورت، یو سړی، او هغه هم په خاورو کې ټوټې کیدی شي.
  ډومینیک په غوسه چیغې کړې:
  - زما ورور ته لاس مه ورکوه! دا د هغه هیڅ کار نه دی!
  ډریګن دوچیس په بیړه وپوښتل:
  - ایا تاسو د شهزادګۍ کیدو لپاره زده کړې ته لیواله یاست؟ تصور وکړئ چې تاسو به کوم فرصتونه ولرئ. تاسو به بوډا نه شئ، تاسو به څو زره کاله ژوند وکړئ، او شاید حتی نور هم که تاسو حتی پرمختللي جادو ترلاسه کړئ او یو ابدي خدای شئ. او تاسو به تابعیت او خپل سلطنت ولرئ!
  ډومینیکا سخته ساه واخیسته او په مهربانۍ سره یې وویل:
  - اجازه راکړئ لږ فکر وکړم.
  مارکیز نجلۍ تایید کړه:
  - هو، اجازه راکړئ چې فکر وکړي. هغه باید زموږ نړۍ ښه وپیژني. اجازه راکړئ چې موافق شي او خپل هوش ته راشي. او هغه به سمه پریکړه وکړي.
  ډریګن دوچیس په مثبت ډول د دریو سرونو سره سر وخوځاوه:
  - اجازه راکړئ چې د ښار شاوخوا ګرځي. دا لوی او ښکلی دی. هغې بهر وښایاست، کیساندرا، او تاسو نجونې هغې ته لاره ورکړئ. مداخله مه کوئ!
  عادلانه جنسیت جلا شو. نیمف مارکیز یو څه چې د پیزا په څیر ښکاري له ټری څخه واخیست او ډومینیکا ته یې ورکړ:
  - دلته، وخورئ! تاسو به پیاوړي شي.
  یوې نجلۍ په ټونک کې د پلاټینیم کڅوړې څخه د سرو زرو جام کې شراب، مخکې له مخکې ګلابي، اچول . ډومینیکا په احتیاط سره د پیزا یوه ټوټه واخیستله. دا خورا خوندور وګرځید، او نجلۍ په خورا ډاډ سره خواړه وخوړل ، او د شرابو سره یې مینځل، خورا خوږ او خوشبوونکی.
  له هغې وروسته، د ډومینیکا مزاج په چټکۍ سره لوړ شو. او هغې سندرې وویل:
  ښوونکو ته ډالۍ،
  دوی زما سره وخت تیر کړ ...
  دوی ماته د هیڅ لپاره درس راکړ ...
  او بیا زده کوونکې نجلۍ مناسب نظم ونه موند، او هغه څه چې د هغې په ښکلي سر کې چمکیدل خورا بې رحمه او نامناسب ښکاري.
  دوی یو ځای روان شول، او نجم هغې د لاس په واسطه رهبري کړه. که څه هم هغه د قوي او قد او دومره عضلاتي ډومینیکا په پرتله د سر څخه ډیر لنډ او پتلی و.
  دواړو نجونو په خپلو لوڅو پښو ټوپ کړل او د ځوانو غزالونو په سرعت سره حرکت وکړ.
  شاوخوا کورونه ډیر آرایشي وو . په ځمکه کې هیڅ ښار هیڅکله دومره عالي نه و. دلته ګلونه هم وده کوي، دومره لوی، روښانه او بوی. د دې ښار په اړه هر څه ښکلي او زړه راښکونکي وو.
  او ډیری نجونې. ډیر په زړه پوری جامې اغوستې ، یا، په برعکس، ډیر نرم، او ځینې نجونې په سړکونو مینځل. مګر هرڅوک ځوان، تازه، ښکلی او بې پښه دی.
  ډومینیکا په حیرانتیا وپوښتل:
  - ولې دوی بوټان نه اغوندي، یا لږترلږه فلیپ فلاپونه؟
  مارکویس ډی کاسندرا په مسکا سره ځواب ورکړ:
  - دا د دې سیارې جادو دی. دا موږ سره د ابدي ځوانۍ ساتلو کې مرسته کوي ، جادو کاسټ کوي ، او زموږ لاسي پښې هم په جګړه کې کارول کیدی شي!
  هنرمندې نجلۍ وخندل او ویې ویل:
  - دا په زړه پورې ده! په عموم کې، کله چې زه ډیر کوچنی وم، زه شرمنده وم چې په لوڅو پښو ګرځم، ځکه چې زه باور لرم چې دا د خورا بې وزلۍ نښه ده. خو بیا مې له فلمونو سره عادت شو. برسېره پردې، دا اړینه وه چې تلوونه یو څه سخت وي کله چې ما په ماشومتوب کې د سپارتاکوس خور، یا د مختلفو ډولونو سره لوبې کولې. زما خوښیږی. مګر که تاسو د ماسکو شاوخوا په لوڅو پښو وګرځئ، نو تاسو به د رواني ناروغ په توګه غلط شئ، او په سړکونو کې ډیر انفیکشن او کثافات شتون لري!
  نجلې سر وخوځاوه:
  - هو - دا د پوهیدو وړ ده! برسېره پردې، د بوټانو پرته چلول خورا ځیرک دي، ځکه چې د جنګیالیو پوټکی د خورا قیمتي بوټانو د تلو په پرتله خورا پیاوړی دی، او دا لچکدار، انعطاف وړ او د جادو سره چارج شوی!
  دوی پرمخ لاړل. تاسو کولی شئ وګورئ چې څومره لوړ ، د اوستانکینو تلویزیون برج په څیر ، د فوارې جیټ الوتکې راوتلې. نو دوی د فزیک د قوانینو خلاف عمل کوي . او الوتکې پخپله څو رنګه دي. دا څومره ښکلی دی.
  او په شاوخوا کې کومې ماڼۍ دي؟ دلته هر څه څومره په زړه پوري دي. او قانون نه یوازې د سرو زرو سره روښانه کیږي، بلکې د ځینې روښانه، نارنجي فلزونو سره هم په ځمکه کې نامعلوم دی.
  ډومینیکا یادونه وکړه:
  - ستاسو ښار د افسانې په څیر دی. او انجونې عالي دي ، د ریښتیني جنت په څیر ، او نه اختراع شوې ، زموږ په څیر!
  کیسندرا وخندل او ویې پوښتل:
  - ته ولې فکر کوې چې جنت دې جوړ دی؟
  هنرمندې نجلۍ په منطقي ډول ځواب ورکړ:
  - ځکه چې هغه متضاد توضیحات لري. یو مذهب یو څه وايي، بل بل څه وايي، او دریم یې برعکس وايي!
  نجف مارکوس سر وخوځاوه:
  - هو، زه پوهیږم! ما ستاسو انټرنیټ ته وکتل. دا ځمکې ته د سفر په پرتله اسانه ده. دا دومره ساده دی چې حتی ساده یلوس، ټرول او خلک کولی شي په هغې کې پورته شي او فلم وګوري. د جادو نړۍ د ټولو ښکلا سره، موږ، له بده مرغه، د ځمکې د خلکو په څیر پرمختللي ټیکنالوژي نلرو. تاسو په جادو کې شوقیان یاست، مګر زموږ د ټیکنالوژۍ پرمختګ کنګل شوی دی!
  ډومینیکا په حیرانتیا وپوښتل:
  - ولې دې تکنالوژي کنګل کړه؟
  نجمې خپل غږ ټیټ کړ، ځواب یې ورکړ:
  - دا موږ نه یو. دا ډریگنان دي. دوی ظاهرا نه غواړي د دوی ځواک کمزوری کړي. که څه هم، البته، دوی موږ ته اجازه راکوي چې په عادي توګه ژوند وکړو، او د ځینو لپاره حتی په آرامۍ سره، مګر ... راځئ چې د دې په اړه خبرې ونه کړو!
  او بیا یو وقفه وه. شاوخوا آرایشي ، البته ، عالي دی. هر څه ډېر ښکلي دي، داسې سينګار، مجسمې، کورونه او معبدونه.
  هو، معبدونه، البته، خورا متفاوت دي. د معمول په څیر په ځمکه کې په ځینو ورته والیونو کې نه. او دوی په سټایل، رنګ کولو او شکل کې په بشپړه توګه توپیر لري . او البته، ښکلی. دلته ارقام، او گنبدونه، او ګوزڼونه، prisms او داسې نور دي.
  او ډیری معبدونه د خورا ښکلي ګلونو جواني په شکل کې گنبدونه لري.
  ډومینیکا خپل ملګري ته وکتل او پوښتنه یې وکړه:
  - تاسو د ښوونځي زده کونکي ښکاري ... مګر تاسو واقعیا څومره عمر لرئ؟
  کیسندرا په خندا ځواب ورکړ:
  - خلک دا خبره کوي: دا دود نه دی چې له میرمنې څخه د هغې د عمر پوښتنه وکړئ!
  نجلۍ فنکار په پای کې وویل:
  - شاید ډیر.
  نجلې سر وخوځاوه:
  - امکان لری! مګر موږ د یلوس ، ټرولونو ، خلکو او حتی د ګومونو او ویمپائر څخه ډیر ژوند کوو. ځکه چې په موږ کې د خدایانو وینه ده، موږ د دوی سره د وینې خپلوان یو. پاتې نور د امر سره غیر مستقیم اړیکه لري .
  ډومینیکا غلی شو:
  - موږ ټول د خدای زامن او لوڼې یو. یو څه.
  کاسندرا خپلې وړې پښې کلکې کړې.
  او بیا د نجم په لاسونو کې د جادو څنډه راښکاره شوه. هغې په خاموشۍ غږ وکړ:
  - دا دننه د ډریگن رګ لري. دا یو خورا پیاوړی هنري، ګران او نادر دی. مګر په دې کې لوی ځواک هم شتون لري. تا ته تاثیر وښایه؟
  ډومینیکا غلی شو:
  - ما د یو هلک په اړه یوه لړۍ ولیده چې د جادو ویښته لري. خو هلته یو پتلی هلک دی ، تور ویښتان او عینکې لري. زما د ورور په څیر نه - ښکلی، د شین ویښتو سره عضلات. په هرصورت ، ما هم یو جنګیالی او جادوګر دواړه لوبیدلي!
  کیسندرا تایید کړه:
  - زه ستا ورور پېژنم. هو، هغه یو ډیر ښکلی، غیر معمولي هلک دی. او ستاسو برعکس، د ماشومانو په منځ کې د کراټې نړۍ اتل .
  ډومینیکا په خندا سره وخندل:
  - که څه هم هغه هلک دی، هغه یو سړی دی! مګر د نارینه وو لپاره، جګړه او جګړه یو عام شی دی.
  نجونې ځواب ورکړ:
  - موږ د امپراتورۍ د اصلي خلکو څخه د ښځو په پرتله دولس چنده کم نارینه لرو: خلک، یلوس، ټرول، شوق او ویمپائر. نو عادل جنس هم باید جګړه وکړي. برعکس، د orcs او gnomes ترمنځ د ښځو په پرتله دولس ځله ډیر نارینه شتون لري. نو دا حتی زموږ لپاره د پخوا په پرتله یو څه اسانه شو. اورکس او زه په دوامداره توګه جنګیدل، او دوی د ټوډې په څیر د درد لپاره پورته کیدل ، اوس تقریبا هیڅوک نشته چې جګړه وکړي. که څه هم ښځینه او orcs، د ریښتیا وي، ډیر نه. مګر جینومونه غوره دي ، دوی د ښځینه شوقیانو په څیر ښکاري. ګونومونه پخپله بوډا کیږي، خړ کیږي، اوږدې ږیرې وده کوي، مګر تر مړینې پورې دوی ګړندي او چټک وي، او د غوږونو سره سره، دوی خپل ټول غاښونه ساتي. او که یو غاښ مات شي، بیرته وده کوي!
  ډومینیکا سر وخوځاوه:
  - وا! تاسو د شارک په څیر یاست. خو یو ځل مې وپوښتل چې که انسان د خدای په بڼه پیدا شوی وي، نو غاښونه یې ولې دومره کمزوري دي؟ او کاهن یو څه ورته وویل، غوښه د ګناه بار ده. په لاره کې، کله چې زما د ورور غاښ مات شو، دا په لفظي توګه په یوه ورځ کې وده وکړه. ما حتی غوښتل هغه ډاکټر ته بوځم . او بیا مې فکر بدل کړ، دوی به ماشوم لکه موږک په لابراتوار کې زده کوي!
  کاسندرا سر وخوځاوه.
  - سمه ده! تاسو هوښیار یاست. مګر تاسو زده کړه نه خوښوی.
  نجلۍ په زوره سر وښوراوه:
  - هو! دا زړه تنګوونکی دی. او موږ هم لرو ... ښه ، زه نه پوهیږم ، کله چې تاسو په خپل میز کې ناست یاست ستاسو شا درد کوي ، او تاسو غواړئ منډه وکړئ او ټوپ کړئ!
  نجونې سندرې وویل:
  - هو، نجونې، پوه شئ چې هرڅوک خندا نه خوښوي ،
  کاش چې په لوڅ پښه منډه منډه کړم!
  او ښکلې جوړه وخندل. دلته دوی نور هم ځي. ډومینیکا ولیدل چې د ځمکې په څیر هیڅ موټر شتون نلري. مګر ډیر ښکلي یونیکورن شتون لري. لکه څنګه چې دوی په انیم کې رسم کوي . او ساده اسونه یوازې ښکلي دي. او کله چې ګاډی تیریږي، دا د افسانې په څیر ښکاري.
  ځینې نجونې داسې الوتنه کوي لکه مرغۍ. ریښتیا ، دا نادره ده، دلته تاسو لیدلی شئ چې ټول جادوګران پرمختللي ندي. د سوالګرو کوټې نشته. برعکس، ټول ښار د جامو ماڼۍ په څیر دی، یا کورونه چې د چشمو او باغونو سره د شتمنیو په څیر ښکاري . او دا څومره عالي ښکاري.
  اساسا، ډومینیکا یوه لوبه وکړه - جوړونکی. دلته ډیر څه جوړ کیدی شي. او په حقیقت کې، د داسې ښار جوړولو لپاره چې ټول شیان د جنت په اړه د افسانې په څیر وي. دلته هم همدا خبره راغله.
  ډومینیکا یادونه وکړه:
  - او وايي چې پر ځمکه جنت ممکن نه دی؟ دا هغه څه دي چې د ځمکې ټول دینونه وايي!
  کیسندرا څرګنده کړه:
  - پرته له کمونیزم. یوازینی دین چې په ځمکه کې د جنت ژمنه کوي. او دا منطقی دی. څوک باید په جنت باور وکړي، حتی د مرګ وروسته نه، مګر په عموم کې، د نړۍ له پای ته رسیدو وروسته، کوم چې په عمومي توګه جنون دی!
  د نجلۍ اداکار ومنله:
  - هو، زه د نړۍ د پای عقیده نه خوښوم! دا غوره ده چې جنت پخپله جوړ کړئ، نه په هډوکو!
  نیمف مارکویس چیغې وهلې:
  - د جنت لپاره هلې ځلې مه کوه، بلکې ژوند وکړه او خپله خوښي پیدا کړه. او هوښیار اوسئ.
  ډومینیکا په فلسفي ډول وویل:
  - تاسو پوهیږئ، یو څه، کله چې شاوخوا یوازې نجونې وي، تاسو احساس کوئ چې یو څه ورک دی. که څه هم نارینه په ندرت سره حتی په فلمونو کې ښکلي دي. همدارنګه، ډیری هلکان ښکلي دي، او د څلویښتو کلونو په عمر کې، هڅه وکړئ چې یو سړی پیدا کړي چې پرته له ګیډۍ او دوه ګوني زنې څخه وي.
  کیسندرا وخندل او ځواب یې ورکړ:
  - ته هوښیار یې. زه الفاظ نه لرم. په دقیق ډول، ډیر نه ... مګر نه یوازې یو ښکلی مخ او پتلی شخصیت په نارینه کې مهم دي. ښځې حتی په ځمکه کې په نارینه کې د بهرني معلوماتو پرته بل څه ارزښت لري!
  ډومینیکا سر وخوځاوه:
  - هو، سمه ده! او هم پیسې. کله چې ستاسو بټوه تنګ وي، د غیږونو، ټوخی او خیټې دومره د پام وړ نه وي.
  نیمف یادونه وکړه:
  - موږ د نارینه وو په ظاهري بڼه کې کومه ستونزه نلرو. جادو دلته په ټوله هوا کې تیریږي. او نارینه د ډیر ښکلي مخونو لرونکي ځوانان شول؛ دا حتی ناخوښه ده چې حتی د خلکو ږیرې او برچې هم ورکې شوې. د دې له امله، د دوی الوګانې یوازې د دوی د غوږونو په شکل سره توپیر کیدی شي. او دا ... ښه ، ښځې له دې سره عادت شوي دي. مګر ږیره هم یو ځانګړی جذابیت لري. زه له هغو نجونو سره موافق نه یم چې ږیره بدرنګه ګڼي.
  ډومینیک وخندل او ځواب یې ورکړ:
  - ږیره ستاینه او عزت لري، خو پیشو هم برېتونه لري!
  کاسندرا خپله جادويي څنډه وڅنډله ... او د ښکلې میرمنې په لاس کې ، د ناپلیون د کاک شوي خولۍ په شکل کې یو ښکلی کیک څرګند شو ، د ګلابونو ، کوکنارو او تیتلیانو سره چې د څو رنګه کریمونو څخه جوړ شوی و.
  نیمف مارکیز په خپل خورا خوږ غږ کې وویل:
  - دا هڅه وکړئ، دا خورا خوندور دی، او دا د کباب پرته وړیا دی!
  ډومینیکا ناڅاپه وپوښتل:
  - که تاسو بیا هم زما څخه فیس واخلئ؟
  مارکویس نیمف سندرې وویل:
  - تاسو باید د هرڅه لپاره پیسې ورکړئ، باور وکړئ،
  نو موږ د بریالیتوب دروازه پرانیزو!
  . څپرکی نمبر 2.
  او کاسندرا بیا خپله څنډه وخوځوله، د رڼا یوه جریان د هغې له څنډې څخه تیر شو، او دوه څوکۍ داسې ښکاري چې دوی د کرسټال څخه جوړ شوي، او یو کوچنی، ښکلی میز.
  مارکیز نیمف وړاندیز وکړ:
  - راځئ چې ناست وخورئ، لکه د کلتور خلک! شاید تاسو هم یو څه شراب خوښ کړئ؟
  ډومینیکا په منطقي توګه یادونه وکړه:
  - که تاسو ډیر شراب وڅښئ، تاسو ګونګی شئ. او زه باید یو روښانه او تازه سر وساتم!
  کاسندرا په منفي ډول سر وخوځاوه.
  - مه وېرېږه! زموږ په شرابو کې یو ګرام الکول نشته. دا یوازې ګټې راوړي. او دا یو له هغو دلیلونو څخه دی چې زموږ په نړۍ کې خلک تر زرو کلونو پورې پرته له عمره ژوند کوي. او د قوي او پرمختللي جادو سره تاسو ډیر اوږد دوام کولی شئ.
  نجلۍ سر راپورته کړ:
  - بیا یې واچوئ!
  نجم د خپلې ویښتې له څنډې څخه یو بیم خپور کړ، یو څه یې چیغې وهلې ... او د روښانه نارنجي فلز څخه جوړ شوي ګوبلونه ښکاره شول، په کوم کې چې یو څه ژیړ او بلبلونه وو.
  ډومینیکا یادونه وکړه، د هغې د ګوبل څخه یو څه شیبه اخیستل:
  - یو ډیر خوندور او خوندور شراب، دا ستاسو خوله ډیره تازه احساسوي ... او دا د څه شی څخه جوړ شوی؟
  کیسندرا په سختۍ ځواب ورکړ:
  "کله چې تاسو د ډریګن امپراتور اکاډمۍ کې زده کړه کوئ، تاسو به ومومئ!"
  نجلۍ وپوښتل:
  - د ډریگن امپراتور پخپله چیرته دی؟
  نجمې په غېږ کې ځواب ورکړ:
  - هغه هم ورک شو. اوس امپراتور کارولین د هغه ځای دی. ډریګون د انسانانو په څیر د ښځو او نارینه وو نږدې مساوي شمیر لري. په دې اړه، تاسو ورته والی لرئ.
  ډومینیکا غلی شو:
  - ولې امپراتور ما په شخصي توګه ونه منله؟
  کیسندرا چیغې کړې:
  - ښه، ته تکبر لرې! یو دوچی کافی دی. دا به اړین وي، او لوی کارولین به پخپله ومني.
  نجلۍ ژړل:
  - خلکو د ملکې ستاینه وکړه،
  په انګړ کې ټول هلکان په مینه کې شول!
  خو زه ډیر زړور وم
  ما یو ملیارد غوره کړ!
  نجم مرکوز په خندا سره ځواب ورکړ:
  - ایا تاسو فکر کوئ چې ملیاردونه د یو ناپیژانده کس سره ژوند کولو ارزښت لري؟ د معدې د غوړو، د ټوټو داغونو، غشو او بد بوی په اړه څه؟!
  ډومینیکا په زوره وخندل:
  زما او نورو نجونو ژوند خراب نه کړي ! یا به زه هغه په بستره کې د خپلې مینې سره ژاړم!
  کاسندرا وخندل او یادونه یې وکړه:
  - زه به داسې وګڼم چې دا ټوکه ده. تاسو باید د نیکمرغۍ مجسم شئ.
  نجلۍ په منطقي توګه وویل:
  - ایډیال اتلان د دې لامل ګرځي چې خلک پکی وغواړي !
  نجم ځواب ور نه کړ، خو د پلاټینیم چمچ په مرسته یې کیک وخوړ او خوشبويي شراب یې وڅښل. ډومینیکا هم پریکړه وکړه چې د اوس لپاره خواړه خوند واخلي. سربیره پردې ، په تازه هوا کې تګ ستاسو اشتها کموي.
  هغې د ډزو یادونه وکړه. په ځانګړې توګه، کله چې دوی د ماشومانو پلويان لوبې کولې. هلته، د مثال په توګه، په لومړي سر کې هلکان او نجونې د جګړې څخه مخکې خورا ښه تغذیه شوي. او د اشغال لاندې د جګړې په جریان کې دوی باید پتلی وده وکړي. د دې کولو لپاره، سپارښتنه کیږي چې ډیر وخورئ او لږ وخورئ. لومړی په هرصورت احساس شوی و، ځکه چې ډیری ټیکونه د چلولو ماشومانو سره فلم شوي، مګر دویم ډیر ستونزمن دی. ځوانو فلمي لوبغاړو پر سټالونو برید وکړ، د ځان لپاره یې خواړه رانیول.
  بیا دوی په هوټل کې د شپې تیرولو څخه منع شوي وو، او په جلا خونه کې د بارونو سره تړل شوي وو، کوم چې د لوی، عام حجرې په څیر ښکاري.
  ډومینیکا لوږه نه وه، دوی نه غوښتل چې د هغې ښکلا د خوارځواکۍ سره مخ شي، او په هرصورت، هغه په طبیعي توګه وچه ده، په هیڅ ډول نه ډکه ده، او نڅا هم د هغې عضلات او بدن په ښه حالت کې ساتي.
  مګر هلکان، البته، زیانمن شوي ځکه چې سیټ د ماشومانو په زندان بدل شوی و. او له بندیانو سره یې اخترونه هم درلودل. یو څو هلکانو حتی خپل سرونه غوڅ کړل، کوم چې ممکن غیر ضروري وي.
  هو، د فلم لوبغاړی ژوند اسانه نه دی.
  د مثال په توګه، د سپارتاکوس د پاڅون په اړه. د هلکانو ټولې ډلې په کانونو کې یوازې په لنګوټو کې په لوڅو پښو کار کاوه. همدارنګه، له یو څخه زیات اخیستل اړین وو. هڅه وکړئ چې د ماینونو په تیزو تیږو باندې په تلوونو سره ولاړ شئ. دلته د هلکانو پښې وینه بهیدل پیل شول او پښې یې په ټپونو پیل شوې. او دوی په حقیقت کې له خولې لوند وو او له ستړیا سره یې لړزېدل.
  په دې فلم کې، اصلي کرکټر هم و سپارتاکوس ، یو غلام هلک، چې، په لاره کې، د پاڅون مفکوره د هغه بریالي او بډایه ګلیډیټر ته وړاندیز کړه چې خپله آزادي یې ترلاسه کړه.
  ډومینیکا په لومړي ځل په ماشومتوب کې د سپارتاکوس د خور رول لوبولی و، او هغه باید د سزا په توګه په کانونو کې د هلکانو سره وخت تیر کړي.
  نو هغه هم پوهیده چې تیز تیږې او د کثافاتو یوه درنه ټوکر څه شی دی.
  او تاسو واقعیا هغه پورته او پورته کیږئ. دا ډیر ستړی کوونکی دی، مګر دا ستاسو استقامت زیاتوي.
  ډومینیکا په مختلفو فلمونو کې ستوری شوی. یوځل حتی د "خزانه ټاپو" په ځینې نسخه کې د کیبن هلک جیم رول کې چې له کانن څخه لرې دی. هلته، حتی د پخلي په رول کې، دا د سپینو زرو یوه پښه نه وه ، مګر د سور ویښتو ښځه، د مورګن خور.
  دا، البته، ښه دی. ډومینیکا پخپله د هلک په رول کې وه، د کوم لپاره چې دوی حتی غوښتل خپل ویښتان پرې کړي. مګر بیا دوی په پای کې د ویګ په مرسته ستونزه حل کړه.
  هو، د هغې دا رول، یو څوک شاید ووایي، د لوبې له نظره بریالی و. خو فلم پخپله د کینن څخه بهر شهرت ترلاسه نه کړ. دا یو ډول دوزخي کثافات وګرځیدل.
  ډیری وختونه کلاسیکونه چې د کینن سره سم ندي د دښمنۍ سره مخ کیږي.
  مارکویس نیمف د ډومینیکا په یادونو کې مداخله وکړه:
  - تاسو پوهیږئ. موږ دلته یو څه وخت ناست یو. ایا دا وخت نه دی چې سړک ووهئ؟!
  نجلۍ سر وخوځاوه او ویې ویل:
  - تاسو کولی شئ د تګ لپاره لاړ شئ. زه لاهم ډیره انرژي لرم.
  کاسندرا خپله څنډه وڅنډله، نیم خوړل شوی کیک، او د شرابو سره لوښي او داسې نور ورک شول.
  ډومینیکا غلی شو:
  - لکه د افسانې په څیر!
  مارکیز چیغې کړې:
  - نه! دا د افسانې کیسه نه ده، مګر یو جادو واقعیت دی.
  او د عادلانه جنسیت دوه استازي د سړک په اوږدو کې وویشل شول. د ډومینیکا مزاج په بشپړ ډول خوشحاله شو ! هغې په پراخه توګه وخندل. او هغې حتی سندرې وویل:
  سړک، سړک، د ملګري په څیر ښکاري
  د زنځیر میل د مخی فولاد څخه جوړ شوی ...
  او توره ډیره تیزه ده - د ډمسک فولاد،
  هو، په جګړه کې به جدي حالت وي!
  بیا کیساندرا په جدي لید سره ولیدل، ودرېدل:
  - تاسو پوهیږئ! د ننوتلو جدي ازموینې به تاسو ته په اکاډمۍ کې انتظار باسي. شاید د میراثي جادوگرانو لپاره، دوی به اسانه ښکاري، مګر تاسو حتی د جادو په اړه هیڅ نښه نلرئ.
  ډومینیکا په نامناسب ډول وخندل او اعتراض یې وکړ:
  - نه! په فلمونو کې ما څو ځله د جادو کار لیدلی دی. او باور وکړئ، زه یو څه پوهیږم!
  نجف مارکوز خپل غږ ټیټ کړ او په ژړا شو:
  - زه به تاسو ته زما جادو لمس درکړم! هغه ډیره پیاوړې ده، د ډریگن رګ سره. د دې کارولو هڅه وکړئ، د بیلګې په توګه، د کنجور کولو لپاره ... ښه، یو هېر شوی-زه-نه ګل!
  اداکارې نجلۍ شاته وکتل. شاوخوا ، کورونو ته نږدې او پخپله کوڅه کې ، د ګلانو تختونه د روښانه ګلونو سره دي ، لکه لوی قیمتي ډبرې. په ونو کې ځلانده غوټۍ هم وده کړې. سربیره پردې، ځینې ګلونه د مختلفو رنګونو او سیوري پاڼو پاڼې هم درلودې. او حتی عجیب curls شتون درلود.
  ډومینیکا په هیڅ ډول تنګ اوږو نه ژاړي او په جدي ډول یې ځواب ورکړ:
  - ولې موږ یو ډول هېرولو ته اړتیا لرو؟ دلته دمخه ډیری مختلف ګلونه شتون لري ، خورا لوی او ډیر ښکلي.
  کاسندرا په خندا وخندل:
  - او ته څه غواړې؟
  د نجلۍ اداکارې په کلکه وویل:
  - دا غوره ده چې یو څه ډیر ارزښتناک او ګټور وټاکئ! - ډومینیکا خپله نرۍ پښه ټاپه کړه، د دې لامل شوی چې رنګین ټایلونه د مات شوي یخ په څیر کلک شي. هیلوونکې جادوګري زیاته کړه: "د مثال په توګه، دا به ډیر ښه وي چې د ناریل په اندازه یو الماس جوړ کړئ!" دا ډیر ګټور او عملي دی.
  مارکیز په شکمنه توګه هغې ته وکتل او پوښتنه یې وکړه:
  - ته غواړې ځمکې ته لاړ شې؟ موږ څه نه خوښوو؟
  ډومینیکا په طنزیه توګه یادونه وکړه:
  - ستاسو د نړۍ په اړه موږ کولی شو هغه څه ووایو چې اوسټاپ بینډر د قفقاز د طبیعت په اړه وویل - دا خورا ښکلی دی - د احمق تصور!
  کیسندرا وخندل او ویې ویل:
  - او تاسو هوښیار یاست، مګر سست! تاسو دومره جنون نلرئ چې خپل هدف ته د جیټ بلډوزر په څیر لاړ شئ، پرته له ځنډه!
  اداکارې نجلۍ مخ وګرځاوه، یادونه یې وکړه:
  - هیڅ جیټ بلدوزر نشته. لږترلږه په ځمکه کې!
  نیمف مارکیز په موافقه کې سر وښوراوه:
  - تاسو ممکن نه وي. مګر داسې نسلونه شتون لري چې له ټیکنالوژیکي پلوه حتی د انسانیت په پرتله خورا پرمختللي دي. په هرصورت، دوی ته رسیدل حتی ځمکې ته د رسیدو په پرتله خورا ستونزمن دي.
  ډومینیک په غوسه شو لکه څنګه چې هغې وپوښتل:
  - هو؟ ایا دوی کولی شي د ستورو ترمنځ الوتنه وکړي؟
  کیسندرا په ډاډه ځواب ورکړ:
  - دوی کولی شي! په اصل کې، موږ کولی شو دا د جادو په مرسته ترسره کړو.
  اداکارې نجلۍ سندرې وویل:
  البته دا اټکل ستونزمن دی
  په دې ښکلې نړۍ کې څه تمه لري ...
  موږ به په وريځو کې الوتنه کوو -
  د ستوري الوتکه کې سپاره!
  او نجلۍ په کلکه اعلان وکړ، یو ډارونکی مخ یې جوړ کړ:
  - ماته د جادو څادر راکړه! او زه به د یو ښه هندواڼې په اندازه الماس جوړ کړم!
  کیسنډرا غوښتل یو څه ووایی. خو د وزرونو چغې وهلې. بل ډریگن الوتنه کوله. ډیری احتمال، ښځه هم. هغې نږدې د چشمې جریان نیولی و ، کوم چې د ګریفین له خولې څخه اسمان ته پورته کیدل ، د سرو زرو پا onو او یاقوت پوښل.
  درې سرې راکشس له ډارونکي څخه ډیر ښکلی و.
  نیمف مارکویس سجده وکړه. ډومینیک یوازې خپل سر لږ وخوځاوه.
  ښځینه ډریگن د دوی په مخ کې ښکته شوه. د دومره لوی شیطان لپاره یو ډیر خوندور او روښانه غږ واورېدل شو:
  - ایا ته هغه منافق یې چې مخکې یې مسیحا بلل کیږي؟
  ډومینیکا په معصومه موسکا ځواب ورکړ:
  - زه واقعیا نه غواړم چې مسیح شم!
  ښځی حیران شو:
  - او دا ولې؟
  نجلۍ په صادقانه ځواب ورکړ:
  - ځکه چې مسیحان معمولا په صلیب اخته کیږي!
  وزر لرونکي مخلوق خپل وزرونه ولړزول. هغه لوی لري، د چمګو سره ورته، یوازې په دریو رنګونو کې: سور، ژیړ او شنه. د ویلو اړتیا نشته، دا یو ښکلی ترکیب دی.
  ښځی ډریگن چیغه کړه:
  - او تاسو له هغه نړۍ څخه لیدلی شئ چیرې چې جادوګر بشپړ فریب کونکي او بدکاران دي؟
  ډومینیکا وخندل او ځواب یې ورکړ، خپل ډیر سپین او ځلانده غاښونه یې ښیې:
  - شاید همداسې وي. که څه هم، ځینې پیغمبران وو. لکه دادی وانګا. یوازې د ځینو دلیلونو لپاره د هغې وړاندوینې ریښتیا شوې، د یوې قاعدې په توګه، په شاتګ سره.
  مارکیز نیمف یادونه وکړه:
  - حتی د لوړې کچې جادوګر او جادوګر راتلونکي خورا مبهم ګوري. او حتی لوړ خدای به د دې تضمین ونه کړي چې په سلو کلونو کې به څه پیښ شي. او حتی نور هم، په زرو او یو ملیون کې!
  ښځینه ډریگن یو روښانه څراغ راښکاره کړ او چیغه یې کړه:
  - هو ... نو په دې سیاره کې ریښتیني وړاندوینې شتون لري. حتی ستاسو د هایپرنوسفیر فشار زموږ څخه په بشپړ ډول توپیر لري. که څه هم، شاید له همدې امله تاسو خپل اصليت ساتلی او زموږ غلامان نه یاست!
  ډومینیکا یو ځل بیا په خوشالۍ وخندل او یادونه یې وکړه:
  - ستا غلام شوم؟ دا حتی مسخره ده. د تل لپاره ځوان، د تل لپاره بې پښه.
  کیسندرا سر وخوځاوه او وړاندیز یې وکړ:
  - ډریگن کاونټیس وښایاست چې تاسو یې کولی شئ. هڅه وکړئ، لږ تر لږه د جادويي څادر په مرسته لږ تر لږه د اوبو یو څاڅکی راښکته کړئ.
  اداکارې نجلۍ په سپکه خوله وخوړه:
  - یو څاڅکی اوبه؟ هو، دا په بشپړه توګه جدي نه ده. شاید دا غوره وي چې سمدلاسه د سرو زرو یو بیرل ترلاسه کړئ.
  د ډریګن کاونټیس وړاندیز وکړ:
  - اجازه راکړئ چې جادو وکړي لکه څنګه چې هغه غواړي. هغې ته یوه لښته ورکړئ او وګورئ چې هغه لږترلږه یو املا په سمه توګه په یاد لري.
  کاسندرا وخندل او ویې ویل:
  - هو، دا ښه ښکاري ! یوازې وګورئ. د جادو څنډه خورا قوي ده ، او تاسو کولی شئ ښار ، ژوندیو مخلوقاتو او ځان ته زیان ورسوي.
  ډومینیکا ژړل:
  - زه هغومره احمق نه یم لکه ته چې فکر کوې!
  د ډریګن کاونټیس وړاندیز وکړ:
  - راځئ چې هغې ته یو څه نور بې ضرر او لږ ځواک ورکړو. که نه نو هغه به هم په ما کې سوري وکړي.
  کیسندرا سندرې وویل:
  په جادو کې ښکاره کول،
  استعداد ته اړتیا لرو...
  دا ستاسو لپاره غوره ده چې جوړ کړئ
  لوی الماس!
  او نجمۍ نجلۍ خپلې وړې پښې کلکې کړې. یو کوچنی پلاټینیم حلقه ښکاره شوه. کاسندرا دا د خپلې پښې سره وغورځوله ، او جادویی آثار د ډومینیکا مخ ته نږدې پای ته ورسیدل.
  مارکیز چیغه کړه:
  - تاسو کولی شئ دا حلقه واخلئ. دا په خپله ګوته ګوتې کې ځای په ځای کړئ. او هڅه وکړئ چې په لوړ غږ یو څه وغواړئ. په دې کې جادو قوي نه دی، مګر دا په ساده ډول کار کوي. دا د الماس لپاره د ناریل په اندازه کافي ندي ، مګر د مثال په توګه ، د نخود اندازه کافي ده!
  د نجلۍ اداکارې په خپل لاس کې حلقه ونیوله. خو د تورې ګوتې پر ځای یې په منځنۍ ګوتې کېښود او په خندا یې وخندل او ویې پوښتل:
  - که تاسو دا ډول هڅه وکړئ نو څه به وي؟ بیا به څه کیږي؟
  کاسندرا هم په خندا وخندل:
  - ښه، هڅه وکړئ!
  ډومینیکا چیغې کړې:
  - د مارکویس پښې په اور کې وخورئ!
  اور د ډومینیکا د ننه پښې لاندې ولړزاوه . نرۍ پښه سخته سوځېدلې وه، چيغې يې کړې او په منډه يې پيل وکړ. په حقیقت کې، اور کمزوری نه دی. مګر موږ ونه توانیدو چې لرې لاړ شو . نجلۍ د ډریگن کاونټیس اوږده لکۍ شاوخوا پوښلې وه.
  یو خوندور، ښځینه غږ د ځواکمن سرې څخه واورېدل شو:
  - وا! تاسو یوازې زموږ نړۍ ته راغلی یاست، او تاسو غواړئ چې د لوی خدایانو خپلوان، نیمه معیوب کړئ؟ ایا ته پوهیږې چې د دې لپاره به ته د غلام په توګه یو کان ته لیږل کیږې؟ او تاسو به هلته په بشپړ ډول بربنډ او په زنځیرونو کې کار کوئ او په چړو او لښتو به ډوډۍ او اوبه خورئ. او تاسو به هم په زنځیرونو او تیږو باندې ویده شئ. او تاسو به د سخت کار او څپو پرته بل څه نه پوهیږئ. په ځانګړې توګه اوس ، کله چې نارینه غلامان خپاره شوي وي، ستاسو په څیر اوږده او عضلاتي انجلۍ به موږ په ماینونو کې نه ځوروي!
  ډومینیکا په دې ټکو وخندل. هغې یو ځل په ټیټ بودیجه فلم کې کلیوپاترا لوبیدلی. د پیسو خوندي کولو لپاره، د انځور سرلیک "کلیوپاترا د اګستس په بند کې." یعنی دا هم کینن نه دی. کلیوپاترا ځان وژنه ونه کړه او ونیول شو.
  ښه، هغه ماینونو ته لیږل شوی و. او هلته يې په نيمه لوڅ او لوڅ پښه ګرځېده . او په کان کې په تورو تیږو باندې په تلوونو سره تلل خورا دردناک دي. ښه، یو بار هم پورته کړئ. دا اړینه وه چې د غلام خوله ریښتیا وي، او د هغې مخ ریښتینی وي، نه د ستړي کیدو لپاره.
  مګر، البته، دا یوازې یو فلم دی، او په دې کې یو خورا ارزانه دی. او دوی هغه په چپ وهل، چې دا هم غیر حقیقي وه. مګر دا لاهم درد کوي . که څه هم وینه، البته، جعلي وه.
  په عموم کې، فلم ارزانه و، او د نیمه ناپاکو نجونو سره د کانونو سربیره، په عملي توګه بل څه نه و ښودل شوي. محاسبه په ښکاره ډول د جنسي اندیښنو نارینه جذبولو لپاره وه. ښه، او همدارنګه، هرڅوک نوم پیژني - کلیوپاترا! او دا د پیرودلو لپاره کارول کیدی شي
  ډومینیکا ژوره ساه واخیسته، او د فلم ستوري کله ناکله په کوم ډول غال کې غسل کوي؟
  نیمف مارکویس چیغې وهلې:
  - مه خفه کیږه، ګرانه، موږ تاسو ته اړتیا لرو. موږ به تاسو هیچا ته ونه سپارو.
  د ډریګن کاونټیس چیغه کړه:
  - اجازه راکړئ چې د ازموینې څخه مخکې بیا تمرین وکړي. ښه، راځئ چې هڅه وکړو چې یو څه جوړ کړو!
  ډومینیکا حلقه مسح کړه او ویې ویل:
  - زه چاکلیټ آیس کریم غواړم!
  نجلۍ هغه واخیست او په تشنج کې یخ شو.
  او د یخ شوي یخ او چاکلیټ مخلوط په دې کې اچوي. د پایلې په توګه، ډومینیکا د سر څخه تر پښو پورې خندا وه، او حتی سکریچ شوی.
  د اژدها شمېرې دومره زوره وخندل چې د فوارې جېټونه ولړزېدل او ګلونه ولړزېدل.
  نیمف مارکیز په آرامۍ سره وویل:
  - سمه ده! برعکس، هغه عالي وړتیاوې لري، هغې دومره ډیر آیس کریم او چاکلیټ د داسې هنري اثارو سره تولید کړي، کوم چې عموما خورا پیاوړی نه وي!
  ډومینیکا چاکلیټ له خپلو ګالونو څخه وڅښل او په خپګان یې توی کړ او ویې ویل:
  - هغه تریخ دی!
  کیسندرا وخندل او ویې ویل:
  - او چاکلیټ تریخ دی. ته په دې نه وې خبر؟!
  اداکارې نجلۍ چغې وهلې:
  - او دلته، په ځمکه او روسیه کې، دا خوږ دی !
  مارکیز سر وخوځاوه:
  - زه پوهیږم! موږ دا هم پوهیږو چې څنګه خوږ چاکلیټ جوړ کړو. مګر د اوس لپاره تاسو باید د هغه څه څخه راضي اوسئ چې تاسو یې لرئ. په دقیق ډول، تاسو مشخص نه کړل چې کوم ډول چاکلیټ تاسو په ځانګړي ډول غواړئ. او په عموم کې، دا ښه ده چې تاسو یوازې د آیس کریم امر کړی. که تاسو ته دا پیښ شي، د بیلګې په توګه، د سرو زرو غسل کول، تاسو به د خپل سر پورتنۍ برخې ته ډیر سخت ووهئ.
  ډومینیکا په زړه پورې یادونه وکړه:
  - ژوند په بشپړ ډول روان دی، او هرڅه په سر کې دي!
  د ډریګن کاونټیس وړاندیز وکړ:
  "د بې ځایه خبرو پرځای، چې د ډریګن اکاډمۍ ته د ننوتلو په وخت کې به د هغې سره مرسته ونکړي، دا به غوره وي چې هغې ته اجازه ورکړي چې واقعیا یو کوچنی الماس رامینځته کړي." معمولا، دا د هغو کسانو لپاره ممکنه ده چې د جادو وړتیا لوړه کچه لري.
  کیسندرا ځواب ورکړ:
  - نه! دا ډیره روښانه لاره ده. تاسو باید ډیر دقیق عمل وکړئ.
  ډومینیکا په زړه پورې وخندل:
  - زه لوند او خندا یم، یوازې د چرګ پخلی شوی. آیا تاسو دا ترمیمولای شۍ؟
  نجف مارکوس سر وخوځاوه:
  - البته، زموږ ښکلا!
  او هغې د خپل جادو په څنډه سره اته جوړه کړه. دا د نیلي څراغ سره روښانه شو. او اوس د ځمکې نجلۍ بیا پاکه او پاکه شوه، او نږدې ټول سکریچونه ورک شول. پرته له دې چې په ښي ګال باندې یو.
  خو دومیکا ځان ونه لید، او پام یې ونه کړ.
  د ډریګن کاونټیس چیغه کړه:
  - نو، زما ګرانه ... زه ګورم چې ته یو څه پوهیږي؟ نو، د مخ پر ودې ټیکنالوژیو سیارې یوه ښکلې نجلۍ؟
  په ځواب کې، ډومینیک سندرې وویل:
  اخر ولې،
  په خپل ذهن کې ژوند کول ناشوني دي!
  ولې، ژوند موږ ته هیڅ نه زده کوي!
  اخر ولې! اخر ولې!
  او هغې وخندل، ځکه چې دا سندره، د بویارسکي لخوا ترسره شوې ، مناسبه او ښکلې وه. مګر د هغې فرښتې غږ یوازې د خندا لامل شو.
  کاسندرا وخندل، سترګې یې روښانه شوې:
  - تاسو د طنز له احساس څخه انکار نشي کولی. مګر ایا تاسو کله هم جدي یاست؟
  ډومینیکا وخندل. هغې ته په یاد ول چې څنګه یې د یوې نجلۍ لوبه وکړه چې په ښوونځي کې یې خرابه درجه ترلاسه کړه. او هیڅ لاره نه وه چې هغې خپل مخ ته خپه لید ورکړي. برعکس، ما حتی غوښتل خپل غاښونه خلاص کړم. ښه، دا د پوهیدو وړ ده ... هغه په سر کې ډیر باد لري. د مثال په توګه، ځینې هلکان به یوازې په ګڼه ګوڼه کې خپل غاښونه خلاص کړي، او دا د دوی ټول رول دی!
  او ډومینیکا غوښتل لوبه وکړي ... شهزادګۍ، البته.
  د ډریګن کاونټیس بیا وړاندیز وکړ:
  - اجازه راکړئ هغه زموږ لپاره ښه نڅا وکړي. تاسو ولیدل چې په فلمونو کې هغه واقعیا ښه نڅا کوي .
  دا وروستی ریښتیا دی. ډومینیکا نڅا کولی شي. دوی حتی غوښتل چې هغه د Esmeralda رول لپاره واخلي. سربیره پردې، د کینن په وینا، داسې ښکاري چې هغه حتی جپسي نه ده. او ولې یو ځلانده سرو زرو دا رول نه لوبوي؟
  مګر د کلاسیک فلمونو تطابق او حتی بهرني هم ځینې ستونزې رامینځته کوي. له همدې امله، هغه په بل رول کې فلم شوی، بلکې نڅا هم کوي.
  هو، هغه، البته، د نڅا سره مینه درلوده او پوهیدل چې څنګه نڅا وکړي. په هرصورت، هغې یې واخیسته او ویې ویل:
  - لاسي صنایع!
  مرکیز نجم چیغې کړې:
  - نور څه؟
  ډومینیکا په منطقي ډول ځواب ورکړ:
  - حتی په بازار کې جپسي هم وړیا نڅا نه کوي. نو زه د سرو زرو یوه غټ کڅوړه ته اړتیا لرم. دا روښانه نه ده؟
  د ډریګن کاونټیس چیغه کړه:
  - څومره غلی سړی دی ! په حقیقت کې، د هغې غوره ځای په کانونو کې دی. هلته به په ورته وخت کې د زغم وده وکړي او د اطاعت عادت شي. د دې لپاره، هغې ته اړتیا ده چې په سخته توګه وده ومومي!
  ناڅاپه یوه نجلۍ دوی ته ورغله. په ظاهر کې، هغه داسې ښکاري چې د لسو کلونو څخه زیات عمر نلري. خو په عین حال کې هغې قیمتي زیورات اغوستي وو، لکه د ګاڼو په پلورنځي کې. وړې، وړې، ماشومې پښې په داسې عیش او عشرت کې نامناسب او مسخره ښکاریدې.
  نجلۍ وکتل:
  - زه کولی شم دا غلام له تا واخلم. تاسو د دې لپاره څومره غواړئ!؟
  کیسندرا په ډاډه ځواب ورکړ:
  - دا نجلۍ د پلور لپاره نه ده! او په داسې حال کې چې هغه غلامه نه ده. په هرصورت، شاید هغه به د اوږدې مودې لپاره آزاد نه وي.
  ډومینیکا غلی شو:
  - دا څومره بد اخلاقه ده چې یو کوچنی ماشوم د ځان لپاره غلامان اخلي!
  مارکویس په ډاډه زړه ځواب ورکړ:
  - دا ماشوم نه، بلکې د ښځې شوق دی! او شوقونه د انسان ماشومانو په څیر ښکاري ...
  نجلۍ په غوسه خپله وړه پښه ټوپ کړه او چیغې یې کړې:
  - زه یو بارونس یم! او د دې مطلب دا دی چې ستا بنده ماته سجده کول واجب دي.
  ډومینیکا په زوره چیغه کړه:
  - هیڅ فکر مه کوئ ! زه به، زه به ماشوم ته سجده وکړم!
  په ځواب کې، هوبټ بارونیس خپل ښي لاس ټک کړ. برښنا راښکته شوه او د نجلۍ اداکاره یې د هغې په پښې ووهله. په ځواب کې، ډومینیک یو څه چیغې وهلې. او یو لوی کیک چې په کریم پوښل شوی و د زړورې جادوګرۍ نجلۍ په لور راوتلی و. هغه حتی د هغې پښې غوڅې شوې، او کوچنۍ ښکلا په فرش باندې راښکته شوه. مګر هغې سمدلاسه پورته شوه، ټول په بسکټ، شیدو شیدو او چاکلیټ پیسټ کې غوړ شوي. د هوبټ بارونیس خپله چپه، وړه، وړه پښه وخوځوله، د ګوتو په دوو ګوتو کې یې قیمتي ډبرې ځلیدلې.
  او یوه ټوله جادویی سونامي څپې راوتلې. ډومینیک شل متره پورته وغورځول شو. وروسته نجلۍ ښکته شوه. خوشبختانه، د ماشومتوب څخه د نڅا کولو او په فلمونو کې د اداکارۍ کولو سره، هغه لا دمخه څو ځله له مختلفو لوړو څخه راوتلی او د اکروباټیک سټینټونه یې ترسره کړي.
  له همدې امله، ډومینیکا ځان د پیشو په څیر په مني کې راټول کړ او په بریالیتوب سره ځمکه واخیستله. پرته له دې چې د نجلۍ پښې، مخکې له دې چې د جنګي جادو لخوا سوځول شوي، سخت درد تجربه کړ کله چې دوی د رنګ شوي ټیلونو سره اړیکه ونیوله چې ساحه یې پوښلې وه. نجلۍ چیغې کړې.
  او د ډریگن کاونټیس خپله اوږده، د خنزیر په څیر لکۍ د جادوګرۍ بارونیس شاوخوا وتړله او ویې ویل:
  - جګړه بنده کړه! که نه نو تاسو به دواړه د توقیف لاندې شئ! که تاسو غواړئ جګړه وکړئ، د روزنې ځانګړي ځایونه شتون لري چیرې چې جادو او نور ډیویلونه ترسره کیږي!
  ډومینیکا ټویټ کړی:
  - هو، واقعا یو دوه اړخیزه! یوازې د وسلو پرته - لاسونه او پښې!
  هابیټ بارونیس په سپکه خوله وخندل:
  - له غلام سره جګړه وکړه! د ریښتیني کیدو لپاره ، دا زما لپاره ویره ده ! دا به غوره وي چې هغه واقعیا ماینونو ته ولیږدوي . داسې احمق ته د جادو ښوونه ډېره خطرناکه ده.
  مارکویز نیمف په جدي غږ سره موافقه وکړه:
  - زه هم داسې فکر کوم. هو، دا نجلۍ د ناورینونو رامینځته کولو او د شخړو د رامینځته کولو لپاره ځانګړې ډالۍ لري.
  اداکارې نجلۍ اعتراض وکړ:
  - زه لومړی چا ته نه ځم! د نورو په څیر ... د هرې ناکامۍ سره ، پوه شئ چې څنګه بیرته مبارزه وکړئ، که نه نو تاسو به بریالیتوب ونه ګورئ.
  د ډریګون کاونټیس هغه شرارتي نجلۍ خوشې کړه، چې د ماشوم په څیر ښکاري، مګر واقعیا د دې وړتیا درلوده چې د ټانک ټوله قطعه الوتنې ته واړوي.
  لکۍ لږ څه د کریم، کنډشیډ شیدو، چاکلیټ خپریدو، او بسکټ سره رنګ شوی. کیک خورا لوی و، او په ښکاره ډول د زړه څخه جوړ شوی. دا حتی د افسوس ځای دی چې دوی یې د خوړلو پرځای مات کړل. د اژدها کاونټیس خپلې ګوتې او پښې وتړلې، او د فوارې کرسټال سیند د هغې په مینځ کې مینځل او کثافات یې مینځل.
  کاسندرا سر وخوځاوه.
  - نظافت د روغتیا کلیدي ده! لومړی امر وکړئ!
  هوبیت بارونیس خپله یوه کوچنۍ، رنګه، ښکلې پښه د بلې پر وړاندې مسح کړه. د څو ثانیو لپاره هغه د څراغ بلب په څیر روښانه شوه. او ټول پاخه شوي تجاوزونه چې د جادوګرۍ انجلۍ یې ډیر بد بوی کړی و ورک شو. او آرایشي زیورات د نوي ځواک سره روښانه شول. هغه، په حقیقت کې، د یوې شهزادګۍ په څیر ډیره شوه چې ډومینیکا د نرمۍ احساس وکړ.
  هغې دا فرصت هم درلود چې په یوه افسانه کې د شهزادګۍ نجلۍ لوبه وکړي. هلته هغې باید آرایشي جامې او قیمتي بوټان واخیستل او د جادوګر نوکر شو. چتونه واغوندئ او د لرګیو بوټانو کې وګرځئ. او په داسې پیډونو کې دا یوازې د پښې په پرتله خورا بد دی. هغې حتی د ډایرکټر وهڅول پیل کړل چې دا به غوره وي چې پرته له بوټانو فلم وکړي. په هرصورت، د نجلۍ په نری پښې به په بې وزلۍ ټینګار وکړي او په حقیقت کې غلام ته د شهزادګۍ حالت بدل کړي.
  مګر رییس په ښکاره ډول خپل نظرونه درلودل. په پای کې، د مرګ له برج څخه د تیښتې په وخت کې، هغې په پای کې د بوټانو او ذخیرو څخه ځان خلاص کړ، او بیا هغه لنده پښه وه، د ریښتینې خوښۍ احساس کوي. په هرصورت، اوس، د هغې وړې پښې سوځیدلې وې، او حتی کوچنۍ ټوټې راښکاره شوې، چې دواړه دردناک او ناخوښه وو!
  د هوبټ بارونیس خپله کوچنۍ لاس، نرمه او په ورته وخت کې د هغې خوا ته اوږده کړه، د ډومینیکا لاس یې د ماشومتوب ځواک او چیغې وهلې:
  - ښه، سوله! زما نوم لاسکا دی. او فکر مه کوه، سړی، زه بې ضرره نجلۍ یم، اورکس، ګوبلین، د کوشچي تخمونه، دوی ټول زما څخه ډیر څه ترلاسه کړل !
  ډومینیکا په حیرانتیا وپوښتل:
  - څو کلن یې، ماشومه؟
  ویسل وخندل او ځواب یې ورکړ:
  - د عادلانه جنسیت د استازو په منځ کې دا دود نه دی چې د عمر په اړه پوښتنه وکړي! تر هغه ځایه چې زه ګورم، دا څومره زوړ دی چې تاسو ماته راکړئ.
  نجلۍ وخندل او ویې ویل:
  - ته لس کلن یې! نور نشته!
  د ډریګن کاونټیس چیغه کړه:
  - هو، هغه لا دمخه له دریو سوو څخه ډیر دی. که څه هم، مهمه نده. زموږ په نړۍ کې، ټولې ښځې ځوانې او ښکلې دي. زموږ سره پاتې شه نجلۍ، ته به زموږ ملکه شې!
  ډومینیکا د یوې مشهورې شعر سره ځواب ورکړ:
  که سپیڅلی پوځ وایی
  روسان وباسه، په جنت کې ژوند وکړه...
  زه به ووایم: "جنت ته اړتیا نشته"
  ماته خپل وطن راکړه!
  . دریم فصل.
  مارکیز او بارونیس خپل لاسونه تاو کړل او په یووالي یې وویل:
  - براوو! تا دا خپله جوړه کړه؟!
  ډومینیکا خپل زرین سر په منفي ډول وخوځاوه:
  - نه. زه نه. بل څوک، لیکوال مې په یاد نه دی!
  کاسندرا په خندا وکړه:
  - عجيبه، تاسو ښه حافظه لرئ!
  نجلۍ په صادقانه ځواب ورکړ:
  - زه د نورو په پرتله د ځان په اړه ډیر فکر کوم. دا غوره ده چې دوی د نورو په پرتله زما په اړه ډیر څه خبر کړي . زه هم کله ناکله کمپوز کوم، او د پشکین څخه بد نه.
  د اژدها شمارې په خپله پراخه خوله کې د الماس په څیر روښانه او ځلیدونکي غاښونه ودرول او په جدي ډول یې وویل:
  - کیدای شي تاسو د خپل ترکیب یو څه سندرې ووایاست؟
  ډومینیکا د خپلو سوځیدلو پښو په مسح کولو په منډه وویل:
  - پوښتنه نشته! لږ تر لږه د سرو زرو یوه سکه راکړه. او زه به ستاسو لپاره یو بشپړ هټ سندره ترسره کړم. او د هیڅ لپاره سندرې؟ بې عزته! او په لنډه توګه، بې ګټې!
  مارکیز-نیمف خپه شو، او د هغې د جادو ویښته یې په ویرې سره په لاس کې راښکاره شوه، هغې هوډ درلود چې هغه بې رحمه نجلۍ ته سزا ورکړي چې د ډریگن سره د مخالفت کولو جرات یې کړی.
  ډریگن په نرمۍ سره وخندل:
  - هغې ته د سپینو زرو سکه ورکړئ. اجازه راکړئ چې له زړه څخه سندرې ووایی.
  ډومینیکا وخندل، د هغې غاښونه، دومره بشپړ، د غره د یخنۍ څوکې په څیر روښانه، د ماسپښین په روښانه لمر کې. او چیغې یې کړې:
  - مخکې پیسې!
  کوزې هغې ته یوه سکه وغورځوله او ویې ویل:
  - دلته، دا ونیسئ!
  نجلۍ خپله پښه پورته کړه او وکولای شول چې د سپینو زرو یوه ټوټه په خپلو ننوتو ګوتو ونیسي. بیا یې هغې خپل لاس ته لیږدول. سکې ته مې وکتل. دا هیڅ نه وو، سپین زر په بشپړ ډول نوي و، یو خوا ته یو اژدها وه چې اوه سرونه یې درلودل او په پنجو کې یې یو عصا او خندا نیولې وه. او له بلې خوا ، یوه ښکلې نجلۍ چې ډیر سرسبزه ویښتان لري. او دا ښکلی دی.
  ډومینیکا د سکې د هڅه کولو د لالچ سره مقاومت نشو کولی او په مسکا سره یې ځواب ورکړ:
  - دا ښکلی دی. ښایسته توکي.
  غوټۍ چیغې کړې:
  - اوس سندرې ووایه! راځئ وګورو چې تاسو څه کولی شئ!
  ډریګن کاونټیس زیاته کړه:
  - او تاسو باید په لوړ غږ سندرې ووایاست، او لږ یا لږ اوږد سندره ترسره کړئ، ځکه چې موږ پیسې ورکړې!
  د نجلۍ اداکارې په موافقه کې سر وخوځاوه:
  - هو، زه پوهیږم! تاسو سندرې نشئ کولی لکه ...
  او بیا اتحادیه هغې ته ونه رسیده. ښه، د شپېلۍ ویل په بشپړ ډول سم یا مناسب ندي. مګر بل څه، واقعا داسې نه!
  نجمۍ نجلۍ په خپله پښه ټاپه کړه:
  - راځئ چې پیل وکړو!
  ډومینیکا په خپل روښانه او نرم غږ سندرې ویل پیل کړل.
  زه یوه مشهوره اداکاره وم
  فلم اخیستل، قسم خوړل، موسیقي، توپونه...
  هغې په غوسه او وحشي ډول نڅا پیل کړه،
  لکه د شیطان مجسمه!
  
  زما پښې دومره قوي دي
  دوی د قهرجن هوپک سره جګړه وکړه ...
  موږ داسې ښکلې نجونې یو
  راځه چې غلی شو سمدلاسه!
  
  مګر ما ځان په یوه نړۍ کې وموند، تاسو پوهیږئ، ځانګړي،
  چیرته چې ډریگن د پاچاهانو په څیر حکومت کوي ...
  دلته حکم خورا نوی دی،
  لږ تر لږه خپل کميس وغورځوئ!
  زه باید د پښې غلام شوم
  په شا باندې د چړې ترلاسه کول ...
  زموږ پورته بادونه نیلي دي
  ځای په ځمکه کې ناخوښه دی!
  
  دلته یو سخت بوی زما خوا ته راځي،
  او هغه په لاسونو کې یو څټک نیسي ...
  یو سپین سر هلک په منډه ورغی
  غلام په پښه کې دی، مالک په ښکاره کنجوس دی!
  
  جینوم خندا کوي، خپل غاښونه د خپلې پښې سره لمس کوي،
  لکه د یوې انجلۍ په څیر چې مقاله لري ، یو غاصب ...
  نو چې ږیره یې د کلب پښې سره غوڅ کړي -
  دا به د بوډا ګنج پای وي!
  
  خو دوی ما په کانونو وپلورل
  په حرم کې د لیدلو ځای نه وو ...
  او دوی ماته په تعقیب کې یو قوي څپې راکړې ،
  ځکه چې نجلۍ ډیر خوري!
  
  دلته جینوم ما په رسۍ کې رهبري کوي،
  د نجلۍ جاذبه په بشپړه توګه حیرانونکې ده ...
  د غلام غږ ډیر روښانه دی
  مګر په پای کې یوازې صفرونه شتون لري!
  
  زه تقریبا لوڅ او لوڅ پښه یم
  زه په کانونو کې د هغه خر په څیر کار کوم ...
  مور، زه وایم، زما ګرانه،
  څومره احمق شو!
  
  زه یوه وړ نجلۍ وم
  ما په خپل سر کې برخې ضرب کړې ...
  او اوس په یوه کې، دا په پام کې ونیسئ، یو سکرټ،
  زه په وحشي غلامۍ کې یم!
  
  د اوږدې مودې لپاره ما د ګنوم صبر وکړ،
  ما په شا کې یو څپې ترلاسه کړې ...
  دوی ما د سوداګرۍ لپاره وهل، نه د سوداګرۍ لپاره،
  دوی ژمنه وکړه چې وروسته به ما ته خواړه ورکړي!
  
  خو پښې غلامانو بغاوت وکړ،
  په عمل کې کروبارونه، هامرونه،
  او اوس، دا خپل عنصر په پام کې ونیسئ ،
  د ګنج سره یو ګنوم ته زه مړ یم !
  
  نو هغه ظالمان ووژل شول
  موږ سخت تلفات درلودل ...
  مګر، باور وکړئ، موږ ځانونه آزاد کړل -
  انجونو لوړ ټولګي وښودل !
  
  او اوس موږ یو لوی پوځ لرو،
  هلکان هم له موږ سره په جګړه بوخت دي...
  موږ ډالونه لکه تختې ماتوو،
  ظالم واکمن به کاپت وي!
  
  بیا به د جهنم غلامي ورکه شي
  سړی خپل اوږه مستقیم کوي ...
  او موږ به د دښمنانو څخه ستړي شوي ، پاچاهي پای ته ورسوو ،
  د خوښۍ او پرمختګ پېړۍ دې وي!
  
  بیا به په ټوله نړۍ کې سوله راشي
  سړی، لوی ستوری ...
  موږ به د ستورو په هوا کې الوتنه وکړو، تاسو پوهیږئ،
  اجازه راکړئ چې د خلکو خوبونه رښتیا شي!
  نجلۍ په لوړ غږ پای ته ورسوله، د هغې غږ د سپینو زرو زنګونو په څیر روښانه شو.
  نجلی خپل لاسونه تاو کړل. څو یلوس او ټرول او یو څو خلکو هم د ډومینیکا سندره واوریده. او هغوی د هغې سکې وغورځولې: د سپینو زرو او برونزو.
  اداکارې نجلۍ سجده وکړه. او هغې یې له ټایلونو څخه پورته کړل. هغې ځینې سکې په خپلو لاسونو او ځینې یې د خپلو لاسونو ګوتو سره واخیستې. او دا یو ښکلی لید وو.
  هو، هغه داسې زړه راښکونکې او چټل شوې پښې لري. او هغه په خپل ځان کې څومره ښکلې او اغیزمنه ده. ښه، د هغې په پرتله نور لومړني ډونا چیرته دي؟ ایا دوی به جرئت وکړي چې په سټیج کې په لغړ پښه ترسره کړي؟ یا په لنډ سکرټ کې؟
  د ډریګن کاونټیس یادونه وکړه:
  - دا سندرغاړی دی! نه، هغه په اکاډمۍ پورې اړه لري. او یوازې په اکاډمۍ کې، په هغه پوهنځي کې چې هغه پخپله غوره کوي.
  ډومینیک وخندل او ویې ویل:
  موږ نجونې به خپله قاضیان یو
  او که تاسو انتخاب کړئ، او انتخاب ستونزمن دی ...
  موږ د لرګیو جامې غوره کوو،
  ځکه زموږ ولس یوازې عزت لري!
  ویسل ټویټ کړی:
  - تاسو یو غږ لرئ ... یوازې د لوړې کچې فرښته!
  ډومینیکا وخندل او یوه سکه یې په خپلو پټو پښو وغورځوله او بیا یې ښکته کړه او په ژبه یې ونیوله. او بیا یې چیغې پیل کړې. د لعاب سره د تماس څخه، نارنجي فلز سمدلاسه ګرم شو او د ښکلا خوله یې وسوځوله.
  نجلۍ په خوله او ژړا پیل وکړ. او د هغې د سندرې کولو هیله ناڅاپه تباه شوه.
  نجمۍ نجلۍ خپله حلقه ولړزوله، او د ډومینیکا په خوله کې تودوخه سمدلاسه لاړه. نجلۍ وخندل:
  - وا! اوس زه پوهیږم چې دا د اور تنفسي ډریگن په څیر دی!
  ویزل په خندا سره وویل:
  - د هیڅکله نه ناوخته ښه،
  نجلۍ څو ښه کلونه مخکې لري!
  د ډریګن کاونټیس یادونه وکړه:
  "موږ د خولې او ستوني جوړښت د انسانانو په پرتله توپیر لرو، او اور په هیڅ ډول نه سوځي. نو زموږ په اړه اندیښنه مه کوئ.
  اورېدونکي چې شاوخوا راټول شوي وو لا هم شور او غوښتنه کوله، لاسونه یې ټکول:
  - بل څه وکړه، ښه راغلاست!
  ډومینیکا ټویټ کړی:
  - که تاسو سکې ولیکئ، زه به یې وکړم!
  په ځواب کې، شور او ډاډ:
  - هو البته! ښه راغلاست.
  او د نجلۍ د ننه، عضلاتي، رنګه او ښایسته پښو لاندې، چې هغې د بې ساري فضل سره ګوتې وهلې، د سرو زرو، سپینو زرو، نارنجي، برونزو او پلاټینیم سکې الوتلې.
  ډومینیکا له دې څخه خوشحاله شوه، لیوالتیا یې احساس کړه، او په لیوالتیا یې سندرې ویل پیل کړل.
  طوفانونه او طوفانونه زموږ د جوړه لپاره خنډ نه دي،
  د پلرني ټاټوبي لورګانې چې د ګلابو بوټو په څیر غوړیږي.
  هغه څوک چې جنګ نه پیژني د جوار جوار یې نه دي خوړلي
  خدای نجات ورکوونکی عیسی موږ په جګړه کې رهبري کوي!
  
  موږ په طوفاني بحر کې هم په جنګ اخته یو
  هر سړی د تختې چپ په څیر دی.
  زه باور لرم چې موږ به د هورډ شیطانان په جګړه کې ټوټې ټوټې کړو،
  زموږ ناموس په زغره او هستوي ټوټو نشي ماتیدای!
  
  توره په جعل کې ګرمه شوې وه، په ډیر ګرم اور کې،
  تیز تیغونه خورا سخت زنګونه دي!
  بې ډاره سرتېری اوسئ؛ د قوي، هوښیار زړه سره،
  که مرګ وي، نو ولاړ شه، مه منډه شه!
  
  هو ، جګړه، البته، د خوږو شاتو اختر نه دی،
  په هرصورت، په هغې کې اوښکې دي، او وینه په چټکۍ سره جریان لري.
  لیوه په زوره چیغې وهي او ږیره په زوره چیغې وهي،
  او په بدل کې دې ګولۍ په سترګو کې وي، نه په ابرو!
  
  یو نر دی چې کولی شي د زنځیر میل سوري کړي،
  داسې ډالونه شتون لري چې د انبار په واسطه نشي ننوتلی!
  خو بزدل مه کیږه مه پریږده چې شیطانان مخونه جوړ کړي
  نو لکه څنګه چې په جال کې د لوبې په څیر نه شئ!
  
  باور وکړه، یو روښانه حل به راشي،
  د هرچا لپاره یو اجر دی چې لوړ نشي موندل کیدی!
  د جرمي فکر لپاره، زه باور لرم، انتقام به راشي،
  له سختې لارې پرته بله اتلولي نشته!
  نو ډومینیکا سندرې وویلې، او د خلکو خلکو په ډیر لیوالتیا سره د هغې ستاینه وکړه. حتی که دوی ټول ښځینه وي، په دې نړۍ کې هیڅ نارینه نشته. یا، تقریبا د قوي جنسیت پرته.
  له هغې وروسته، د ډریگن کاونټیس خپله لکۍ وخوځوله او یادونه یې وکړه:
  - ښه، زه باید لاړ شم! زه له لارې وتلی یم!
  نجم په خپله پښه سکه پورته کړه او ویې ویل:
  - راځئ چې وګورو. زه به وغورځوم، او تاسو ووایاست - سر یا لکۍ ! څه فکر وکړئ، سکه ستاسو ده، نه، تاسو ماته یوه سکه بیرته راکړئ!
  د ډریګن کاونټیس په خندا سره وخندل او ځواب یې ورکړ:
  - زه ستاسو په چالونو پوهیږم! نو دا غوره ده چې خپل وخت یا سر ضایع نکړو!
  ډومینیکا وخندل او یادونه یې وکړه:
  - سر غوږونه نه دي، تاسو کولی شئ هغه له خولۍ څخه وباسئ، تاسو نشئ کولی بیرته ګنډئ!
  غوټۍ چیغې کړې او ویې ویل:
  - د سر پر سر غوږونه غوږونه دي!
  د سر په سر کې غوږونه - په رواني روغتون کې یو ناروغ !
  د ډریګن کاونټیس په هوا کې الوتنه وکړه. او هغې په دې اړه تبصره ونکړه چې نجونې څه سندرې ویلي. او دا، دا باید په پام کې ونیول شي، خورا ښه دی.
  ډومینیکا په چټکۍ سره د خپلو لاسونو او پښو سره د سکې راټولول پیل کړل. او هغې دا په چټکۍ سره ترسره کړه.
  ویزل وویل، خپل ویښتان یې د جادو په څنډه سره خندا کړل:
  - پیسې، البته، مهم دي. مګر حتی ډیر مهم منترونه ، هنري اثار ، تعویذونه ، مډالونه ، تعویذونه او نور دي. که نه نو، تاسو به د دې توان ونلرئ چې آرایشي او آرایشي ژوند وکړئ !
  ډومینیکا موافقه وکړه:
  - پیسې روغتیا نشي پیرودلی، باور وکړئ،
  په پیسو مینه او عزت نشي اخیستلی...
  نو د حیوان په څیر مه شخړه مه کوئ
  پوه شه چې خپل وطن به د ګټې لپاره نه خرڅوي!
  او نجلۍ، د خپل برج واحد سره، یو ارغواني سکه وهي. او بیا د هغې وړه پښه ناڅاپه د سترګو په رپ کې د بت په پښه بدله شوه.
  ډومینیک په ویره چیغه کړه:
  - دا څه شی دی!
  نجم مرکوز په خندا سره ځواب ورکړ:
  - دا یو ځانګړی جادویی فلز دی، یوازې دا کار کوي کله چې دا د هغه چا د پوستکي سره اړیکه ونیسي چې د دوی په کورنۍ کې د اولمپیک خدایان لري!
  لاسکا په خوښۍ وویل:
  - وا! په تاسو کې دا ډول وینه شتون لري. نو موږ غلط نه یو.
  ډومینیکا غلی شو:
  - مګر دا بدمرغۍ ده! که تاسو کولی شئ، خپل پښه لرې کړئ. او بیا ماته یوه عادي پښه راکړه.
  نجمې سر وښوراوه:
  - نه! تاسو باید دمخه دا پخپله وکړئ.
  نیول شوې نجلۍ چیغې کړې:
  - دا څنګه شونې ده؟
  ویسل وړاندیز وکړ:
  - په خپل ذهن کې تصور وکړئ چې تاسو غواړئ ستاسو پښه څنګه ښکاري، د خپل ښي لاس په ګوتو او ګوتو کلیک وکړئ، او تاسو باید بریالي شئ!
  ډومینیک یې واخیست او معرفي یې کړ. بیا کلیک راغی.
  او د بانګ د پښې پرځای، یوه پښه په احساس شوي بوټ او د سکی سره ښکاره شوه. او دا نوره هم نارامه شوه کله چې سکي په کوبل ډبرو باندې ولګېده.
  نجومي وخندل او ويې ويل:
  - وړيا ښوونکي،
  ستا سره وخت ضایع کړی...
  ما د نجلۍ سره د هیڅ شی لپاره درد ونه کړ
  تر ټولو تکړه جادوګر!
  ډومینیکا په غوسه شوه:
  - زه جادوګری نه یم. او زه اوس هم یوازې زده کوم. مګر د پوهې لاره هیڅکله ډیره اسانه نه ده ... هو ، فلمونو ته!
  ویزل په توافق سر وخوځاوه:
  - هو، په سینما کې، شاید حتی نور هم. او دا، البته، زموږ لویه ستونزه ده.
  لیدونکي بیا شاوخوا راټولیدل پیل کړل: دا یو مسخره لید و. په دقیقه توګه، دلته هر ډول نجونې شتون لري. او د دې لپاره مننه. د نجلۍ اداکار هڅه وکړه چې بیا فکر وکړي او خپله پښه بدله کړي. مګر دا ځل یو څه په لاریو او د رادار سره څرګند شو ، که څه هم کوچنی و.
  ډومینیکا پرته له دې چې خپله خوشبیني له لاسه ورکړي سندرې وویل:
  زه تاسو څخه پوښتنه کوم چې حیرانتیا مه کوئ
  که جادو پیښ شي ...
  که دا پیښ شي، که دا پیښ شي،
  که جادو وشي!
  نجم بیرته وخندل او ویې ویل:
  - هو، د خپل غږ سره د تګ لپاره، تاسو باید د جادو کارولو وړتیا هم ولرئ!
  بیا یوه هوښیاره نجلۍ دوی ته ورغله او خپل جادویی څنډه یې وګرځوله:
  - راځئ چې دا ښه کړو! او پوهیږم، زه نیم زره کاله تمرین لرم!
  ویسل اعتراض وکړ:
  - نه! اجازه راکړئ چې دا پخپله وکړي!
  ډومینیکا ټویټ کړی:
  ما خپل ذهن له لاسه ورکړ، ما خپل ذهن له لاسه ورکړ،
  زه به دا پخپله وکړم، زه به پخپله وکړم!
  او نجلۍ بیا یو څه د منلو وړ غږ وکړ. او بیا د هغې پښه، د رادار سره د ټانک په بڼه، په پای کې خپل ښکلی، پخوانی شکل بیرته ترلاسه کړ. او دا داسې وګرځید لکه څنګه چې د امر لپاره جوړ شوی وي.
  ډومینیکا پورته شوه او خپلې ګوتې یې حرکت وکړ. د هغې مزاج خوشحاله شو، او سندرې یې وویل:
  موږ نجونې په نړۍ کې تر ټولو پیاوړې یو
  او، په ما باور وکړئ، تاسو به ښه ښکلا ونه مومئ ...
  موږ به واقعیا خپل دښمنان په تشناب کې ډوب کړو ،
  او هغه به د تل لپاره شل کلن ښکاري!
  له هغې وروسته، ښاپېرۍ به خندل او خندا به یې کوله، خپل لوی او ځلانده غاښونه به یې ښودل.
  ډومینیکا نڅا پیل کړه، د هغې وړې پښې په هوا کې لوړې شوې. او هغې سندرې وویل:
  زه ډیره تکړه جادوګره یم
  که زه خپله پښه ټاپه کړم ، نو سقوط به وي ...
  ما په پښه ټوپ وهل خوښ کړل
  دا یو ریښتینی مثالی وګڼئ!
  دا د هغې سندره ده - یوازې عالي او ښه!
  که څه هم، له بلې خوا، دا خورا ساده او پیچلې ده. هو، نجلۍ داسې ده چې تاسو به ستړي نه شئ.
  نجلۍ ورته وویل:
  - ډیر ژر زده کړه!
  او هغې خپلې پښې وخوځولې، چې په زنګونونو کې د قیمتي ډبرو په زنګونونو سره سینګار شوې وې، او په هرې ګوتې کې یوه حلقه وه.
  هغه د ماشوم په څیر ښکاري، مګر د تیږو شمیر په پام کې نیولو سره، په ځانګړې توګه د هغې په ټیټو پښو کې، هغه یو لوړ رتبه جادوگره ده.
  ویسل نجلۍ ته سر وښوراوه:
  - ما تاسو چیرته ولید. ایا تاسو، په هر چانس سره، شهزادګۍ السو ؟
  ښځي سر وخوځاوه:
  - هو ، همداسې ده! مګر تاسو پوهیږئ، مارکیس، د ځمکې د دې نجلۍ سره، تاسو به هیڅ ستونزه ونه لرئ!
  ویسل ومنله:
  - سمه ده! مګر دا بل ډول ناممکن دی. افسوس، دا داسې نړۍ ده چې پرته له ستونزو او سفرونو نشي ترسره کیدی.
  ډومینیک په چټکۍ سره اضافه کړه:
  - پرته له سفرونو او کارنامو ژوند خورا ستړی دی. دا د مرچ پرته سوپ په څیر دی!
  شهزادګۍ السو موافقه وکړه:
  - هو دا صحیح دی! دا هغه څه دي چې وحشيان دي. له دوی څخه یو یې وبا خپره کړه چې قوي جنس وژني.
  ډومینیکا په یوه خوله وویل:
  تاسو د ښځو پرته ژوند نشئ کولی، دا ریښتیا ده،
  مګر پرته له نارینه وو، هیڅ خوښي نشته ...
  دا په لاره بدل شو، دا خورا خراب و،
  که د زور خاوند نه وي!
  ویسل ومنله:
  - امکان لری! مګر دلته، لکه څنګه چې دوی وايي، دا دوه اړخیزه توره ده. له یوې خوا هیڅ قوي جنسیت شتون نلري ، مګر له بلې خوا ...
  ښځینه هوبټ په چټکۍ سره اعتراض وکړ:
  - نه! له هر اړخه بد. نو بې ځایه خبرو ته اړتیا نشته. نارینه هم اړتیا لري.
  ډومینیکا ځواب ورکړ:
  - په حیواناتو کې نر. د هوښیار اشخاصو لپاره، یو څه توپیر لري.
  ویسل وخندل او ځواب یې ورکړ:
  - هو، د نارینه وو لپاره، البته. او ما د ویلو لپاره هیڅ ونه موندل.
  څو کوترې، چې د نارنجي بڼکو او ژېړو چونچونو سره، له هغوی څخه تېر شول. مرغان ډېر په زړه پورې وو. یوازې په یو اړخ کې ښکلی. خو له بلې خوا په دوی کې د خوند نشتوالی هم و.
  ډومینیکا بدله شوې:
  - ولې د کبوتر په چونګښې ژاړې؟
  ویسل څرګنده کړه:
  - هیچا هم سر نه دی نیولی! دا ځکه چې دوی سټرابیري د پخراج سره پخوي.
  اداکارې نجلۍ غږ وکړ:
  - څه؟ د پخراج سره؟
  نجلۍ سر راپورته کړ:
  - هو، داسې سټرابیري شته! څه، تاسو نه پوهیږئ؟
  ویسل وویل:
  - هغه به څنګه پوه شي؟ هغه په دې وروستیو کې زموږ په نړۍ کې ده.
  د عادلانه جنسیت درې استازو خپل سرعت ګړندی کړ. او د دوی وړې، ګلابي پښې روښانه شوې.
  شاوخوا کورونه ښکاري ، لوړ، د ګلابي، ارغواني، زمرد تمرینونو ته ورته دي. او دا خورا راتلونکي ښکاري. په اسمان کې حتی ځینې الوتکې وې. په دقیقه توګه، د سرو زرو څخه جوړ شوی او په الماسونو سره یو ګاډی، د شپږو وزرونو، واورو سپینو آسونو لخوا راښکته شوی، په لاره روان و.
  ټولو دریو نجونو یو لږ کمک ورکړ. مګر په ښکاره ډول، عالي شخص د ښکلا لپاره هیڅ وخت نه درلود، او تریومیریټ نور هم تعقیب شو.
  مخکې یو هیپوډروم و، دا د یو لوی لوبغالي په څیر ښکاري. دا په ښکاره ډول د اسونو د ریس کولو ځای و.
  مارکیز نیمف وړاندیز وکړ:
  - موږ باید وګورو چې ایا زموږ شاګرد د سپیڅلي وړتیا ډالۍ لري. له همدې امله، موږ به په سیالیو کې ګډون وکړو.
  د هیپوډروم په شاوخوا کې د سپینو زرو او نارنجي فلزاتو څخه جوړ یو اوږد جال و چې د موتی او یو څه نیلي او ارغواني ډبرو څخه جوړ شوی و او همدارنګه د چک شیشې یادونه کوي . او دا ډیر ښکلی ښکاریده.
  او د ننوتو په څنګ کې دوه چشمې وې چې د طلایی ښکلي جوړه څخه یې څو رنګه جټ الوتکې وغورځولې: - یو یلف چې یو یلف هلک غیږ کې نیولی و.
  هو، هر څه ډیر ښکلی ښکاریده. او په دروازه کې د نجونو ساتونکی دی. هم ډیر ښکلی او په رڼا کې، د سپینو زرو زغره.
  هر څه ډېر په زړه پورې ښکاري. په شاوخوا کې د عادلانه جنسیت ډیری استازي شتون لري.
  ډومینیکا د ګلګ آرکیپیلاګو او د ښځو کمپ په اړه فلم یاد کړ. هلته ټولې ښځې داسې وې، لکه ځوانې، ښکلې او په اغوستې جامو کې چې د دوی ښکلې پښې یې په بشپړه توګه ښکاره شوې وې. ښه، ځکه چې په سایبیریا کې اوړی ګرم دی او حتی، شاید، ګرمې، نجونې پښې وې. کوم چې دا فلم د نارینه وو په منځ کې خورا مشهور شو. او ډومینیکا د کومسومول یاغي غړي رول لوبولی و چې د انجونو ټول پاڅون یې تنظیم کړ. او ښکلو حتی وسلې ونیولې، او په جګړه کې یې د NKVD ټوله قطعه ونیوله، او وتوانیدل چې دا وګټي.
  فلم، البته، ښه شو. او بې پښه، زړه راښکونکي، ښکلي جنګیالي په ساده ډول عالي ښکاري.
  ډومینیکا، په حقیقت کې، په اصل کې باید د فنډرا د تره زوی رول ولوبوي، چې د بندیانو بغاوت یې تنظیم کړی و، مګر دا ډول فلم منع شوی و. او هغه په ساده ډول یو غوره زده کونکی او د کومسومول غړی شو.
  ډومینیکا د ساتونکي څخه نجلۍ ته سجده وکړه. ناڅاپه، د ځمکې لاندې سم، لکه د بوغۍ له بکس څخه د جیک په څیر، یو ډریگن راوتلی. کوچنی ، د الباتروس څخه یو څه لوی، د دریو سرونو سره.
  هغه نجونې ته پورته شوه او غږ یې وکړ:
  - ورور مې بېرته راکړه!
  نجم مرکوز په یوه خوله ځواب ورکړ:
  - دا ناممکنه ده، بیلکا.
  په ځواب کې، د اژدها نجلۍ، چې ترازو یې د باران له ټولو رنګونو سره په دریو لمرونو کې ځلیده، او وزرونه یې دومره ښکلي وو چې په سترګو کې یې رپیږي، په ژړا پیل وکړ.
  - ورور غواړم! ورور غواړم! هغه چیرته دی!
  بزکشي نجلۍ وخندل:
  - هو، موږ پخپله په دې فکر بوخت یو چې څنګه خپل سړي موږ ته راوباسي. او دې ته اړتیا نشته چې په زړه پورې وي.
  ډریگن نجلۍ، تاسو د یو چرګ څخه څه شی اخیستلی شئ، آرامه او چیغې وهلې، ډومینیکا ته پورته شوه:
  - زه پوهیږم چې تاسو کولی شئ! تاسو غوره شوی یاست!
  ټپي نجلۍ وخندل او په ځواب کې یې وویل:
  - هر څه ناممکن دي، باور وکړه، امکان لري،
  مګر دې ستونزې ته رسیدل خورا ستونزمن دي ...
  په هرصورت، که تاسو د لوبې کولو پر مهال خپل دماغ فشار کړئ،
  زه کولی شم یوه ښکلې Jedi نجلۍ شم !
  ډریگن نجلۍ خوشحاله کړه او په ځواب کې یې وویل:
  ستا ذهن د ګوتې په اندازه نه دی
  جینیس، تاسو پوهیږئ، په ځمکه کې ...
  او یو ښکلی هلک زما په تمه دی
  په یوه بادي آس باندې!
  ډومینیکا خندا احساس کړه او وخندل:
  - په آس باندې ډریگن؟ دا هغه څه دي چې داسې ښکاري!
  مارکیز وویل:
  د تمثیل په مفهوم نه پوهېږې !؟
  نجلۍ وخندل او یادونه یې وکړه:
  موږ کولی شو هرچیرې مړ شو
  حتی د امبر په لمر کې ...
  په عمومي توګه، موږ په آزاده توګه ژوند کوو،
  هو، وړیا!
  په انځوریز ډول!
  ډریگن نجلۍ له خولې څخه څراغونه خپاره کړل، دا د لیټر په څیر و، او چیغې یې کړې:
  - دا په زړه پورې سندره ده. په هرصورت ، زه د نامعلومې ځمکې څخه ښکلی میلمانه غواړم چې یو بل په زړه پورې ترسره کړي.
  ډومینیکا سر وخوځاوه او یادونه یې وکړه:
  - زه پوهیږم چې زما غږ سکې ماتوي تر هغه بد نه دي چې د غلو دانو ټوټو ټکوي. په هرصورت، زه باید خپل غږ یو ځل بیا فشار کړم! او د څه لپاره؟ دلته پیسې چیرته مصرف کړئ؟
  مارکیز اعتراض وکړ:
  - لومړی ، تاسو به خپلې پیسې په هیپوډروم کې په یوه آس باندې شرط کړئ او هڅه وکړئ خپله پانګه زیاته کړئ. او دوهم، دا نجلۍ نه یوازې یوه کوچنۍ ښځینه ډریگن ده، بلکې یوه شهزاده هم ده. هغه به تاسو ته خپله حلقه درکړي ، کوم چې لوی جادویی ځواک لري. او د دې لپاره ، په ما باور وکړئ، دا د هڅه کولو او په سمه توګه سندرې ویلو ارزښت لري!
  ډومینیکا خپل روښانه سر په خپل قوي غاړه کې وغورځاوه او ویې ویل:
  - پدې حالت کې، زه ګورم چې د هڅه کولو لپاره یو څه شتون لري! برسېره پردې، تاسو څنګه کولی شئ ماشوم رد کړئ!
  ډریگن نجلۍ چیغې وهلې:
  - زه خو ماشوم نه یم. زه یوه شهزاده یم او زه دا کولی شم! زه به ستا سیارې ته پرواز وکړم. او زه به ستاسو سرمایه وسوزوم.
  ډومینیکا په ویره سره وخندل:
  - او موږ ستاسو په څیر خلکو لپاره هوایی دفاع لرو! تاسو دې ته څه وایاست، وحشي؟
  ډریگن نجلۍ په ژړا وویل:
  - تاسو به کانونو ته واستول شي. تاسو به د اورک نظارت کونکو د څپو لاندې لوڅ او په زنځیرونو کې کار کوئ.
  نجلۍ سر راپورته کړ:
  - هو، هغه دا کولی شي! سربیره پردې، تاسو انسان یاست. او زموږ خلک ... دوی د ډیری دلایلو لپاره د ټیټې کچې څخه شمیرل کیږي.
  غوټۍ چیغې کړې:
  - نو تاسو ښه سندرې ووایاست! خلک لا دمخه دلته راټول شوي، او موږ به پیسې هم وګټو.
  په حقیقت کې، د عادلانه جنسیت د مختلفو استازو په ګڼه ګوڼه کې یو شور راپورته شو، او ټوپونه او چیغې واوریدل شوې:
  - سندرې ووایه، کوچني ګل، مه شرمېږه!
  ښه، سړی، راځئ چې موسیقي غږوو!
  موږ غواړو د جنت د مرغیو تریل واورئ!
  ډومینیکا سخته ساه واخیسته او سندرې یې پیل کړې؛
  په ایلفا کې ساحل پراخه ، ډنډ دی،
  څپې د شین څراغ سره ویشل کیږي ...
  ایلفیا زما اصلي وطن شو
  د شپېلۍ ټریل موږ ته په زړه پورې سندره وايي!
  
  په یوه پراخه کښتۍ کې، زما ګرانه او زه کشتۍ کوو،
  زلاتا ویل خپل لاسونه ښکته کړل.
  دا زما او زما د محبوب لپاره څومره ښه دی چې یوځای وي،
  دا د افسوس خبره ده چې د کب نیولو سره د تمساح نه نیول.
  
  نه، اوبه نه، د وریښمو څپو،
  دا طبیعت دی چې موږ ته شیمپین راکوي.
  دا وطن راته ګرانه مور ده
  په شاهي لباس کې د ځمکې سخاوت!
  
  د سپوږمۍ د څرمن لاندې د موتی په څیر څاڅکي
  د مچیو د ډنډ په څیر د سپینو زرو وزر سره ویشل کیږي ...
  کنیا، تاسو د یوې فرښتې په څیر یاست چې زما لپاره خوب لري،
  د بې ګناهۍ مخ سره - ترټولو خالص میډونا!
  
  بوی د شاتو دی، او ویښتان ورېښم دي،
  شونډې د ساټین په څیر جلا شوې.
  زه باور لرم چې د اوږدې مودې انتظار شیبه راورسیده،
  د کیسې کیسې به ریښتیا شي!
  
  زموږ شونډې په خوشالۍ لمس کړې،
  خوږه داسې ده چې نور الفاظ نه لري .
  په ما باور وکړه، تاسو غیر معمولي ښکلا یاست،
  لاټ به پریکړه وکړي، سکه لوړه وغورځوئ!
  
  دلته یو په بل پسې ښکلول دي
  زموږ د طوفاني خوښۍ خندا او خندا.
  د روح تقدس به د کروبي لخوا ساتل کیږي،
  غوره شوی کس به د ګناهونو لیست په خټکي کې واچوي.
  
  نه، پوه شه، په ځمکه کې ستاسو څخه ډیر ښکلی دی،
  جذبه زما په زړه کې د روښانه اور په څیر سوځي!
  موږ به په غوره هیواد کې ژوند وکړو،
  راځئ چې فضا ته کړکۍ او دروازې خلاصې کړو!
  دا ډول ښاپېرۍ په زړه پورې سندره وويله. او د ټولو پټو نجونو د هغې لپاره لاسونه تاو کړل. او په ورته وخت کې دوی د سرو زرو په ګډون سکې وغورځولې. او دا ډیر ښه دی .
  حبيبي نجلۍ خپله جادويي څنډه ولړزوله، او پيسې يې په خپله يوه جلا ډنډه جوړه کړه. او د څو رنګونو سکې ټول کالم وده وکړه.
  ډریگن نجلۍ هم خپل لاسونه تاو کړل، او بیا یې د هغې له دریو سرونو څخه روښانه اورونه خپاره کړل. وروسته یې په زړه پورې وویل:
  - دا، البته، ښه، مګر کافي نه ده! زه اړتیا لرم چې تاسو هم زما لپاره سندرې ووایاست!
  ډومینیکا وخندل او ویې پوښتل:
  - دا ډیره نه ده؟
  مارکیز هغه غلی کړ:
  - ایا تاسو غواړئ چې یوازې د یوې سندرې لپاره دومره قیمتي حلقه ترلاسه کړئ؟ ښه، تاسو بې رحمه یاست ! وجدان ولرئ، ځکه چې اثار ارزښت لري.
  نجلۍ چغې وهلې:
  - هر توکي خپل نرخ لري. او معمولا، د ارزښتناکه هنري اثارو لپاره، تاسو اړتیا لرئ چې درې هیلې پوره کړئ، یا درې خدمتونه وړاندې کړئ. دا اصول دي. او تاسو پخپله پوهیږئ چې ولې!
  د مختلفو نجونو لیدونکو خپل لاسونه تاو کړل او په خپلو لوڅو پښو یې ټاپ کړل، او په ندرت سره په بوټانو کې:
  راځه، نور سندرې ووایه!
  موږ سندرې غواړو!
  دا به ډیر ښه وي !
  رومانس ترسره کړئ!
  موږ به تاسو ته ښه پیسې درکړو!
  ویزل ډومینیکا ته سر وخوځاوه:
  - ښه، مه ماتوه! راځه، سندرې ووایه!
  او د ښکلا ښکلا د هغې روښانه، روښانه مینه ولړزوله. هغې خپلې ننۍ، عضلاتي پښې وتړلې او په ډیر احساس او بیان سره یې سندرې وویلې.
  زموږ حقیقت، زموږ حقیقت
  د ایمان راوړلو څخه عبارت دی!
  او نه سبا، او نه سبا،
  او نن وطن وژغورئ!
  
  موږ خپل اتل ته درناوی کوو ،
  آخر هغه ټوله نړۍ ده، نړۍ پوه شه!
  زموږ د مورنۍ خاورې سور رنګه بیرغ،
  او هیڅ روښانه سور نشته!
  
  مخکښان سلام کوي نه کندې ته
  د وطن بیرغ یې نښه ده!
  موږ د دښمن سره په مهارت سره جګړه وکړه
  په آیت کې د لاسته راوړنو ستاینه!
  
  پوهیږئ چې په سیارټ کې یوازې یو باور شتون لري،
  په باور ګرانه ، مقدس ایلفینیزم!
  نو خوشحاله ماشومان وخندل،
  اورکیزم په خټکو کې له مینځه یوسي !
  
  هر نایټ یوازې یو ماشوم و،
  په واښو او سیندونو کې په لوڅو پښو ...
  خو اوس یې په لاسونو کې یو څاڅکی دی
  په کلکه سره فلزي د هستوي سره فلزي کوي!
  
  یو څوک د ماشین ټوپک تیزوي،
  ښه، یو څوک د اوږو څخه ډزې کوي!
  سور رنګه بیرغ د سور بیرغ په څیر الوتی،
  موږ له ټوکو پرته بد دښمنان مات کړل!
  
  زموږ پلرونو په زړورتیا سره اورکلین اخیستی ،
  ښه، زموږ په اړه څه؟ موږ مریخ ته په لاره یو!
  موږ خلک یو، په یوه څانګه کې مکاک نه
  د مخالف مټې د هغه په سترګو کې په سمه توګه وهي!
  
  مګر موږ دا هم پوهیږو چې څنګه ساتیري وکړو
  ډرم ووهئ، ټرمونه ووهئ!
  د ماشومانو ډیر ښکلی مخونه،
  او درجه بندي څلور او پنځه!
  
  د جګړې تر ټولو سخت امتحان -
  له دې لارې نه تیریدل د مرګ په څیر دي!
  مګر په مرګ کې موږ د مشعل سره بینر لرو،
  د یوولس مسو جعل نشي راوتلی!
  نجلۍ په زړه پورې او په مهارت سره سندرې وویلې او په ورته وخت کې یې نڅا وکړه، او پښې یې خورا زړه راښکونکې وې. دا یوازې د افسوس خبره ده چې د هغې د ښکلا ستاینه کولو لپاره نږدې هیڅ نارینه شتون نلري. او نجلۍ دا په پراخه کچه لري، او جنګیالی خپل لوی فشار او فضا ښیي.
  او څو سوه نجونې لا دمخه راټولې شوې، او دوی شور کوي. دوی پیسې غورځوي، او د ځوانو، تازه، ښځینه بدنونو او قیمتي عطرو او عطرونو خورا قوي بوی لري. دلته ستاسو د سر د سپکولو لپاره ډیر څه شتون لري.
  ځینې سکې د سیرامیک وې، او حتی د لرګیو څو سکې هم وې ، چې خورا ښه وې. مګر د سیارې ځمکې لپاره معمول کاغذ پیسې یو څه نه لیدل کیږي. او دا د ډومینیکا لپاره یو څه غیر معمولي دی. ځینې وختونه فکرونه ستاسو په ذهن کې راوتلي چې دلته څومره وحشي دي. د تادیاتو لپاره د بریښنایی کارتونو په اړه څه؟ ښه ، دا د دې کچې پراختیا لپاره خورا په زړه پوری دی.
  نو چا یو نیم خوړلی کیک د کریم سره د یوې نجلۍ سندرغاړې د پښو لاندې وغورځاوه.
  هبیټ نجلۍ د خپل ویښتو څخه په بریښنا سره کیک ووهلو. او دا په سمدستي توګه جلا شو.
  کوچنۍ ښکلا یادونه وکړه:
  - بیا داسې مه کوه! یوازې پیسې!
  نرۍ سندرې وویل:
  - پیسې ګټل! پیسې ګټل!
  ستړیا، سستۍ هېرول...
  پیسې ګټل! پیسې ګټل!
  که اړتیا وي، لږترلږه ټوله ورځ!
  ډریگن نجلۍ خپل وزرونه وخوځول او چیغې یې کړې:
  - ښه، دا دوهم خدمت دی! مګر د هنري آثارو حلقه ترلاسه کولو لپاره ، تاسو دریم ته هم اړتیا لرئ!
  ډومینیکا خپل ګونځې راښکته کړې او په ډاډه زړه یې وویل:
  - که تاسو غواړئ، زه به خوشحاله یم چې بیا ستاسو لپاره سندرې ووایم! رښتیا ووایم، زه له سندرو ویلو سره مینه لرم.
  د شاوخوا زرو میرمنو لیدونکو، د عادلانه جنسیت استازو، په بشپړه توګه د دوی په نرمو، ښایسته، نجونو پښو کې چیغې وهلې او ټاپه وه:
  - بیا سندرې ووایه! بیا سندرې ووایه!
  براوو، انکور! براوو، انکور!
  ډریگن نجلۍ اعتراض وکړ او غږ یې پورته کړ:
  - نه! یوازې د سندرو لپاره دا ډول حلقه ورکړئ! دلته هغه اړتیا لري چې یو څه ډیر ارزښتناکه او په ورته وخت کې ستونزمن وي.
  یو سخت وقفه وه. د مختلفو نسلونو له زرو څخه زیاتې نجونې په تمه کې کندې وې.
  ناڅاپه یو هلک راڅرګند شو. د دوی په منځ کې د قوي جنسیت یوازینی استازی. هغه د انساني نسل څخه و، یوازې شارټونه یې اغوستي و، عضلات یې په اوږه کې د غلام نښه درلوده، هغه شاوخوا دولس کلن ښکاري او په ښکاره ډول یو ځل وهل شوی و. په منډه ورغی، د هغه دوړو، کوچنیانو پښې د ډریگن نجلۍ په لور راوتلې، هغه په زنګنونو کېناست او چیغې یې کړې:
  - اجازه راکړئ چې زه آزاد کړم! ماته زما موقف بیرته راکړه!
  ډریگن نجلۍ سر وخوځاوه او تایید یې کړه:
  - همدا و! هلک به آزاد وي که تاسو کولی شئ هغه په یلف بدل کړئ!
  ډومینیکا خپل لاسونه خپاره کړل:
  - خو دا ناممکنه ده!
  مارکیز نیمف وړاندیز وکړ:
  - دا غلام ماشوم په دې وروستیو کې د اوینوموس په نوم د یوې لویې امپراتورۍ ولیعهد و. او اوس، هغه د انساني نسل هلک او د شیطان د مرض څخه د مخنیوي لپاره غلام شو. هغه بیا یو یلف شهزاده جوړ کړئ، او بیا شاید موږ د ټول تنګو تار په لاس کې واخلو!
  . څلورم څپرکی.
  د هوبټ شهزادګۍ تایید کړه:
  - دا ستاسو چانس دی، ډومینیک. او زموږ هم. نارینه تقریبا ټول ورک شول. او دغه کس، که څه هم نه و، خپل لقب او مقام او حتی خپل بدن له لاسه ورکړ، د انسان غلام شو.
  هلک خپل څراغ راښکته کړ، سر یې وښوراوه :
  - دوی هره ورځ ما وهي ترڅو ډبرې ته لاړ نه شم! د ځینو دلیلونو لپاره، دا هغه غلامان دي چې په دره وهل کیږي چې د ناروغۍ په وړاندې خورا مقاومت لري!
  ډومینیکا خپل لاسونه خپاره کړل او ځواب یې ورکړ:
  - هو، زه نه پوهېږم چې څنګه یې بېغمه کړم! او دا چې شهزاده هم ماشوم و؟
  غلام هلک سر وخوځاوه.
  - نه، زه ډیر بالغ وم! مګر کله چې دا ډبرې ته واړول پیل شول، د ویزل نیمف ځانګړي جادو کاروله. زه یو ځوان غلام شوم او په وهلو وهل شوم. دا ماته څو میاشتې راکړې، که څه هم دردناک، مګر ژوند. مګر ژر یا وروسته، دا به پای ته ورسیږي. برسېره پر دې، دوی باید زه سخت ووهلم، او هره ورځ زه باید، یا درنې ډبرې پورته کړم، یا یو څرخ وګرځوم!
  نجلې سر وخوځاوه:
  - هو! دا یوازینۍ لار ده چې یو څه د ډبرې د ناروغۍ اغیزې وځنډوي. په کانونو کې لا هم د انساني نسل غلام هلکان شتون لري چې لا تر اوسه نه دي پټ شوي او کار کوي. مګر دا د قوي جنسیت یوازینۍ استازي دي چې پاتې دي. او بیا ځینې یې هم په ډبرو بدلیږي او بیا په خاورو کې ټوټې کیږي.
  ډومینیکا چیغه کړه:
  - دا ډارونکی دی! نړیوال ناورین! او د ژوند کولو او غلام کیدو لپاره!
  هلک چې تورې لنډې شارټونه یې اغوستي وې او ټولې جامې یې اغوستې وې او د پوټکي لاندې د پوټکي عضلې چې د وازدې د نشتوالي له امله پتلی ښکاري، ویې ویل:
  - هو، زه یو شهزاده یم، او یوازې غلام یم، مګر څه؟
  اجازه راکړئ چې مشران ما ته ووایي چې ...
  دوی زما څخه څومره لرې دي،
  یو هلک چې د پښې زنځير مات شوی!
  ډریگن انجلۍ په یوه خوله چیغه کړه:
  - نو هغه بیا یو ایلف شهزاده جوړ کړئ ، او بیا تاسو د ډریگن جادو دا قیمتي حلقه ترلاسه کولی شئ!
  ډومینیکا خپل لاسونه خپاره کړل:
  - ښه، تاسو په دې لعنت یاست، زه د جادو اساسي پوهه نه لرم، او تاسو دا غوښتنه کوئ! کوم چې، شاید، تاسو پخپله نه کوئ!
  نیمف مارکیز په یوه خوله وویل:
  - شاید موږ دا هم نشو کولی ... تاسو څه وایئ؟
  ډریگن نجلۍ وویل:
  "هغه د اوږدې مودې لپاره په خپلو پښو ولاړه ده." او د ډریگن اکاډمۍ به ډیر ژر وتړل شي. نو اجازه راکړئ چې لومړی د نشه یي توکو ازموینې پاس کړي ، او بیا هڅه وکړي چې د هلک شهزاده بې برخې کړي.
  ډومینیکا په موافقه کې سر وخوځاوه.
  - ښه، دا څنګه، په اصولو کې، تاسو کولی شئ ...
  نیمف مارکیز خپل طلسم د هغې په غاړه کې ځوړند کړ. او هغې دا په خپلو لاسونو مسح کړه او یو څه یې په خوله کولو پیل وکړ، لکه د منتر. ډریگن نجلۍ چیغې وهلې، خپل غاښونه یې ښودل:
  - دا د هغې لپاره یو جدي ازموینه ده ... ایا هغه کولی شي پرته له کوم زیان پرته حرکت وکړي که چیرې هغه الټرا سپیل کاروي!
  ډومینیکا غوښتل د دې په اړه وضاحت ترلاسه کړي چې د الټرا سپیل معنی څه ده ، مګر نیمف مارکویس خپله نننۍ پښه ټاپه کړه ، په حلقو سینګار شوې ، او نجلۍ په طوفان کې ونیول شوه. داسې ښکاریده لکه کوم دیوان یې په خپل لاس کې نیولی و او له ځانه سره یې وړی و.
  اداکارې نجلۍ غږ وکړ:
  - څه کودتا!
  او په دې توګه دوی، د nymph-marquise سره یوځای، ځانونه د ماڼۍ په دروازه کې وموندل. دا په سینټ پیټرزبورګ کې د هرمیټیج یادونه وه، یوازې دا لوړ و، دیرش پوړونه د لوړ چت سره. او همدارنګه، د مشهور ژمي په پرتله ډیر خوندور او ښکلی.
  ډومینیکا خپلې پښې پراخې کړې، خپلې غاړې یې په خپلو مټو سره پورته کړې او ویې ویل:
  - واه !
  نجم په خندا سره تایید کړه:
  - هو، دا د ډریګن اکاډمۍ ښکلې ودانۍ ده.
  د ننوتلو په وړاندې، د اوو سرونو ډریگن په شکل کې یوه چشمه د سرو زرو او یو څه روښانه نارنجي فلزاتو سره په ځمکه کې نامعلومه وه. او له هرې خولې څخه د اوبو یوه جریان اسمان ته راوتلی، د څو زینتي رڼاګانو په شعاعونو کې د الماسونو په څیر روښانه.
  ډومینیکا یادونه وکړه:
  - دا په زړه پورې ده چې الوتکې څومره لوړې الوتنې کوي!
  مارکیز نیمف په لنډ ډول ځواب ورکړ:
  - ټیکنالوژي!
  د هر ډریگن سر سترګې د قیمتي ډبرو او مختلف رنګونو څخه جوړې وې. دا خورا صحي ، بډایه او خوندور ښکاري .
  د عالي ګلونو سره پاکې کوڅې هم شتون لري ، چې د مختلف شکلونو او جواني ډولونو سره توپیر لري. د نجونو په وړانګو پښې د لارو د نرمو، روښانه نمونو ټایلونو سره د نه منلو وړ ښکلا او فضل سره روان وو. دوی د مختلفو عمرونو وو، مګر ټول ښکلي وو، ډیری یې قیمتي ګاڼې اغوستې وې.
  دلته اکثره یلوسونه وو، مګر دلته انساني انجونې، ښځینه ټرولونه او شوقونه هم وو. وروستۍ نجونې د انسانانو څخه توپیر نشي کولی. لکه څنګه چې، په لاره کې، nymphs او dryads دي. ایا دا ځکه چې دوی د خپلو کوچنیو او ښایسته پښو په ګوتو ګوتو کې حلقې اغوندي؟
  خو انساني نجونې هم دا کار کولای شي.
  ډومینیکا، یو کافي قد لرونکې زده کوونکې، د ښځینه زده کونکو په پرتله خورا لوی او بالغ ښکاري. او دې کار هغه ډیره شرمنده کړه.
  نجلۍ له نجم څخه وپوښتل:
  - زه دلته د میوزیم نندارتون په څیر ګورم!
  مارکيټ په خندا وپوښتل:
  - ایا تاسو د هیري پاټر په اړه فلم لیدلی؟
  ډومینیک وخندل او ځواب یې ورکړ:
  - هو، البته، ما ولیدل. او دوی حتی هڅه وکړه چې د دې فلم ریمیک جوړ کړي. ښه، نو څه؟
  نجم وویل:
  - هلته هلکان او نجونې وې. او دلته، لکه څنګه چې تاسو ګورئ، هیڅ هلک نشته، او دا همغږي ګډوډوي!
  ډومینیکا یادونه وکړه:
  - هیري پاټر هم یو ماشوم و، او دا د هغه لپاره اسانه وه. مګر د ماشومانو په منځ کې بالغ وي. دا د دوهم کال پاتې کیدو څخه بد دی!
  مارکیز غوښتل یو څه ووایي کله چې یوه بې پښه نجلۍ، مګر په ویښتو کې د الماس بروچ سره، دوی ته ورغله. هغې په ډیره خوږه وخندل او ویې ویل:
  - ایا تاسو غوره شوی یاست؟
  ډومینیکا وخندل او ځواب یې ورکړ:
  -هو!
  نجلۍ وخندل او ویې ویل:
  - مګر تاسو شاید نه پوهیږئ چې څنګه ډیر څه وکړئ! د مثال په توګه، ایا تاسو کولی شئ د نه لیدلو درمل جوړ کړئ؟
  اداکارې نجلۍ په اوږه ځواب ورکړ:
  - له بده مرغه نه. دا څنګه کار کوی؟
  نجلۍ د الماس بروچ او ارغواني او نارنجي رنګه ویښتو سره سر وخوځاوه. او هغې د جامو له جیب څخه یو بوتل راوویست. ما پلګ وګرځاوه. هغې یوه ساه واخیسته او ورکه شوه.
  ډومینیکا په ګډوډۍ کې د نیلم سترګې پټې کړې. او بیا ما په خپله پوزه کې یو څه سپک احساس وکړ. بیا دوی د هغې ویښتان را ایستل. د ډومینیکا په زړه پورې لید ولیدل چې د ناڅرګندې نجلۍ ناڅاپه پښې په څو رنګونو ټایلونو کې قدم وهي او د ونو او ګلونو څخه د دوړو او دوړو وړې ټوټې پورته کوي. نجلۍ په ډېر ځیرکتیا سره ټکان وخوړ او په لنده پښه یې د ځوانې شرارتي نجلۍ په غوږ کې ونیوله.
  هغې چیغې کړې. او ډومینیکا د هغې لیدلو توان درلود. نجلۍ شفافه شوه، لکه د سپوږمۍ یا هولوگرام په څیر. او په ډارونکي غږ یې چیغې کړې:
  - ټپي! اجازه راکړئ چې لاړ شم، ترور!
  مارکویس-نیمف وویل:
  - هوښیار، هو! ما دمخه فکر کاوه چې تاسو هیڅ نشئ کولی!
  ډومینیکا په ځواب کې وویل:
  که تاسو ناروغه شئ، زه به راشي
  زه به په خپلو لاسونو درد خپور کړم ...
  زه هرڅه کولی شم، زه هرڅه کولی شم،
  زړه مې کاڼی نه دی!
  نجونې چې دوی ته نږدې شوې وخندل. د سینګار سره سره، دا څرګنده وه چې د دوی جامې خورا سختې او یونیفورم، که څه هم آرایشي، سټایل وو. که څه هم په نورو برخو کې د تنوع احساس شتون درلود. ځینو نجونو په غوږونو کې غوږوالۍ درلودې، پداسې حال کې چې نورو یې نه درلودې. او ځینې، په ځانګړې توګه شوقي نجونې، په خپلو پوزه کې د تیږو سره د سرو زرو حلقوي.
  دوی دا کار کړی، په ځانګړې توګه، ځان د انساني ماشومانو څخه توپیر کوي، کوم چې ډیر ورته وو. Dryads هم په خپلو پوزه او غوږونو کې حلقې خوښولې. د نجونو یو ښکلی سلطنت، له اوو څخه تر تنکیو ځوانانو. په هرصورت، د الوګانو په منځ کې، بالغ او ځوانۍ په عملي توګه په ظاهري بڼه کې هیڅ توپیر نلري، لکه څنګه چې د هابیټس، ټرول، نیمفس او وچو په منځ کې. مګر ډومینیکا د یوې لویې او ښکلې نجلۍ په څیر ښکاري، د ریښتینې شهزادګۍ څرګند مخ سره. شاید ډیر رنګ شوی وي.
  هو، دوی حتی د هغې پوټکی روښانه کړ کله چې هغې د مینځنۍ پیړۍ یو له عالي میرمنو څخه لوبه وکړه. هغه وخت، یو رنګ شوی مخ د ټیټ زیږون نښه ګڼل کیده.
  په لاره کې، نه یوازې د هغې د مخ پوستکی روښانه شوی، بلکې د هغې په پښو کې هم. یوه پیښه وه کله چې هغه په ننګردو پښه او په ټوټو کې پاچه ته وړل کیده.
  حتی یوه سندره وه:
  د خلاصون وخت تقریبا دلته دی
  ملکه په لوڅ پښه د پاچهۍ په لور وړل کیږي!
  د ګاڼو پر ځای یې چغې اغوستې،
  د سوان غاړه د اعدامیانو قرباني ده!
  هو، دا خورا مسخره ښکاریده او حتی، په خپله طریقه، یو څه ډارونکی . د روښانتیا وروسته، هغه باید د ملکې سیمیرامیس په رول کې عمل وکړي. او په دې فلمونو کې، هغه په عملي توګه په پښه نه فلم شوی. هو، دا یو په زړه پورې رول و. مګر ظاهرا ډایرکټر هغه نه خوښوي. ډیر ښکلی او د شاتو شین رنګ. او د سیمیرامیس رول لپاره دوی د تور ویښتو سره یوه زاړه ښځه غوره کړه. او ډومینیکا باید غلام شي. او هغه حتی د ګرمې اوسپنې سره نښه شوې وه. او دوی ما د نارینه وو لخوا په کلکه وخوځاوه.
  هو، او په ریک کې یوه صحنه وه. البته، څراغ د فوم څخه جوړ شوی و، او کله چې دوی تاسو ته د هغې سره وهي، دا زیان نه رسوي. مګر په ورته ډول، کله چې تاسو ځړول شوي او په وهلو سره ، دا ناخوښه ده.
  نجونې زده کوونکي سره یوځای شول. بیا د وچې استاد راڅرګند شو. هغې یو سور رنګه جامې او یو بل سټایل اغوستی و.
  هغه ډومینیکا ته ولاړه او ویې ویل:
  - ایا تاسو نوي یاست؟
  د ماشومې اداکارې سر راپورته کړ:
  - زه دا نه وایم!
  ښوونکي سر وخوځاوه. د هغې په پوزه کې د نارنجي فلز څخه جوړه شوې حلقه وه او د پټې ډبرې سره. هغه هم د یوې ځوانې نجلۍ په څیر ښکاري او بې پښه ده. برسېره پر دې، په هره وړه پښه کې یوه حلقه شتون لري. او دا دمخه د جادو خورا لوړه کچه ده.
  نیمف مارکیز یادونه وکړه:
  - هغه یو وړ زده کونکی دی، او استعداد لري!
  د وچې ښوونکي په رنګین ټایر باندې یوه کوچنۍ ډبره وغورځوله او امر یې وکړ:
  - یو نوی جوړ کړئ ترڅو دا ستاسو په لاس کې الوتنه وکړي!
  ډومینیکا غلی شو:
  - Telekinesis، یا څه؟
  په ځواب کې نجونو وخندل. ښوونکي چیغې کړې:
  - منتشر شه! دوی ولې سره راټول دي!
  د ناخوښۍ غږ او شور و. خو نجونو بحث ونه کړ، خو ورو ورو په منډه پیل وکړ. خو په عین حال کې د نوې نجلۍ په لور ګوري.
  ښوونکي په ژړا شو:
  - ښه، راځه، ډبرې ته امر وکړه چې ستاسو په لاس کې الوتنه وکړي!
  ډومینیکا، د بشپړ احمق په څیر احساس وکړ ، چیغې یې کړې:
  - زما په لاس کې الوتنه وکړه!
  ډبره حرکت نه کوي. بیا نجلۍ په غوسه چیغه کړه:
  - ما ته الوتنه وکړه، ژر!
  بیا یوه تیږه راپرېوته او د الکا په څېر یې د نجلۍ په تندي ولګېده. ضربه ښه وه، سمدلاسه یو ښه ټوټی پړسیدلی و، او ډومینیکا پخپله بې هوښه شوه.
  څو نجونې چې د وتلو وخت یې نه درلود، او هغه نورې چې شا وګرځېدې، په یو وخت کې وخندل. او دا خندا د سرو زرو د زنګونو د زنګ وهلو یادونه کوله.
  نیمف مارکیز خپل لاسونه خپاره کړل او یادونه یې وکړه:
  - وړتياوې شته او نور څه! په ساده کلمو کې، پرته له منتر یوه ډبره پورته کړئ. حتی هر نوی نیمف یا وچه دا نشي کولی.
  ښوونکي ومنله:
  - هو، هغه وړ ده! خو هم خطرناک. دا د دې وړتیا لري چې نه یوازې موږ ته نارینه بیرته راوباسي، بلکې ښځې هم وژني. دا وحشي ځواک دی!
  مارکیز وویل:
  - دا نجلۍ یو الماس دی چې پالش کولو ته اړتیا لري!
  ډومینیکا ودریده او خپلو پښو ته یې ټوپ کړ. د هغې سر ټوټه ټوټه وه او د هغې په تندي کې پړسوب و.
  نجلۍ چیغې کړې:
  - او اوس څوک ووژنم؟
  ښوونکي په غوسه ځواب ورکړ:
  - زه پخپله! تاسو کولی شئ په ښه توګه خپل مغز مات کړئ. دا یو ښه شی دی چې ما تاسو ته ونه ویل چې ډبره وغورځوئ!
  ډومینیکا وخندل او ځواب یې ورکړ:
  - هو، په دې حالت کې به یو ریښتینی هیروشیما وي!
  استاد په حیرانتیا وپوښتل:
  - هیروشیما څه شی دی؟
  اداکارې نجلۍ خپل اوږه وغورځول، کوم چې کمزوري نه وو، او په ډاډ سره یې ځواب ورکړ:
  - دا هغه ښار دی چې اتوم بم پرې وغورځول شو چې په پایله کې یې پنځوس زره کسان ووژل شول او سل زره نور ټپیان شول!
  ښوونکي چیغې ووهلې:
  - وا! واه بم!
  یوې زده کوونکې نجلۍ چیغې کړې:
  - دا چاچی سیلاب دی!
  او بل زیاته کړه:
  - ستاسو غوږونو ته وایلټونه بدلوي!
  د نیمف مارکیز اعتراض وکړ:
  - زه له یو ځل څخه ډیر ځمکې ته تللی یم، او څو ځله د دوی انټرنیټ ته تللی یم، او زه هیروشیما پیژنم - دا ریښتیا ده. او دا خورا خطرناک دی، او حتی ډیر خلک هلته مړه شوي او د وړانګو له امله مړه شوي.
  یوې نجلۍ چیغې کړې:
  - وړانګې څه شی دی؟
  ډومینیکا په بېړه ځواب ورکړ:
  - کله چې د اتوم د مرکز څخه د الکترون بادل مات شي او دا ionized شي، وړانګې رامنځته کیږي. د اتوم بې برخې نیوکلیوس انټرمالیکولر بانډونه له مینځه وړي، او دا ماتول د انسان بدن ته سخت زیان رسوي، زما په اند، د یو یلف.
  نجونو په ځواب کې له ډاره چیغې وهلې. یو له کوچنیو څخه چیغې وهلې:
  - مورې، زه له وړانګو ډارېږم!
  نیمف مارکویس، لکه لاسکا، وخندل او ځواب یې ورکړ:
  - مه وېرېږه! هغه به تاسو دلته نه راوړي !
  ډومینیکا په زړه پورې یادونه وکړه:
  - موږ د وړانګو لخوا برید شوی،
  او اوس چیرته پناه پیدا کړو...
  او دلته تاسو یو سازمان لرئ -
  وګوره، دوی ما په غاړه وهي!
  وروسته نجلۍ هغه ونیوله او نڅا یې پیل کړه. او نورو نجونو نڅا پیل کړه.
  ښوونکې خپلې ګوتې پرې کړې . د هغې په خوله کې یو څاڅکی ښکاره شو. او د شپېلۍ ټریل به څنګه تیریږي. نورو نجونو دا په یو وخت کې واخیستله او کنګل شوه . یو بل ښوونکی په سخت تور جامو کې راڅرګند شو او امر یې وکړ:
  - ګام پر ګام!
  نجونې سمدلاسه په قد کې ولاړې وې. او دوی په مارش پیل وکړ، د خپلو پښو اندازه کول او د خپلو لوګیو پښو تلوې لکه د سرتیرو په څیر. او دوی دا کار وکړ لکه څنګه چې لاریون دوی ته پیژندل شوی و، لکه د ولسمشر ساتونکي.
  ښوونکي په تور جامو کې، په نیلمونو، زمردونو او یو څه سړه رنګه ډبرو سره چې د ځمکې په سیاره کې لا تر اوسه نا معلوم دي، امر وکړ:
  - اوس سندرې ووایه!
  نجونو، په خپلو وړو، وړو، وړو او ښايسته پښو ټاپه وهلې، په يووالي يې وپوښتل:
  - د څه په اړه سندرې ووایم؟!
  استاد په سړه ژبه ځواب ورکړ:
  - هلکانو به د هغه څه په اړه سندرې ویلې که چیرې دوی د دوزخي ناروغۍ له امله نه وی اخته شوي!
  او د نجونو زده کوونکو په سندرو او په خورا څرګند ډول سندرې ویلې؛
  د شپې په تیاره کې ستوري ځلیږي ،
  او د سپینو زرو چمک!
  ښکلا د هغې په زړه پورې سترګې پټوي،
  موږ د تل لپاره له هغې سره بوخت یو!
  
  د لمر خړوب خړ خړ و،
  مګر یو روښانه سهار به راڅرګند شي!
  او باد خوشحاله شو، شور،
  د کښتۍ کښتۍ پړسېدلې ده!
  
  زما روح درنه ډبره ده
  د جنګیالیو ازموینې په تمه دي!
  او اجازه راکړئ چې بینر د سر څخه پورته پورته شي،
  راځئ چې ټول پای ته ورسوو!
  
  زړه به په کاڼو نه ډکیږي
  د عقاب ګړندی الوتنه!
  که څه هم وینه توییږي، په بېړه الوتنه،
  زه به د تیر په څیر پرواز وکړم!
  
  ونو ماته سجده وکړه
  لوى څښتن سترګې ور واړولې!
  که څه هم تاسو په بشپړه توګه بې رحمه یاست،
  زه به تاسو ته په جګړه کې ځواک اضافه کړم!
  
  په هرصورت، تاسو په صادقانه توګه د وطن خدمت کوئ،
  خو بدن کمزوری دی، روح ناروغه دی!
  تاسو به پښیمانه نه یاست، زه په ژوند پوهیږم
  اجازه مه ورکوئ چې د پسه په سینګ بدل شم!
  
  زه به د تیرو ورځو ګناهونه ومینځم
  هغه څه چې په تیرو وختونو کې پیښ شوي پریږدئ!
  تاسو ګورئ، ناک په باغ کې پخیږي،
  خاکه به د الوتکې نقشه بیان کړي!
  
  په خپل ټول توان د وطن خدمت وکړئ
  دا هېر کړئ چې په نړۍ کې سوله ده!
  تر څو په باغونو کې اور ونه لګوي،
  هرڅوک دې له تاسو سره ښه ژوند وکړي!
  
  دې ته مې ساده ځواب ورکړ:
  ربه، زه به ځمکه وخورم!
  ترڅو ماشومان په خوښۍ وخندل،
  د دې لپاره چې تاسو د خپلو خلکو سره پخلا کولو ته اړ نه یاست!
  
  په هرصورت، ښه په موږ پورې اړه لري،
  هرڅوک پریکړه کوي - انتخاب د دوی خپل دی!
  او له تاسو څخه د الله تعالی تارونه،
  تاسو کائنات په خپل لاس کې ونیسئ!
  
  موږ به هم تاسو ته غاړه کېږدو
  په هرصورت، مورنۍ ټاټوبی نشي موندل کیدی!
  د ډزو په وخت کې، زما ګوتې ډیرې بې هوښه شوې،
  او موږ لاهم شل نه یو!
  
  بریا یوه نه ترلاسه کیدونکی میوه ده؛
  د هغو کسانو لپاره چې ضعیف، ډارن او احمق دي!
  مګر سرتیري کولی شي ټولې څوکۍ سمبال کړي،
  په ناف باندې واخلو !
  وروسته دوی د ډریگن اکاډمۍ په زړه پورې ماڼۍ کې ورک شول.
  تور کې ښوونکي ډومینیکا ته په دقت سره وکتل او ولیدل:
  - ته ډیره ښایسته یی. په ځانګړې توګه د ناببره انسان نسل لپاره. دا حیرانتیا ده!
  ډومینیکا په ځواب کې په لیوالتیا سندرې وویل:
  زه پخپله کمال یم
  زه پخپله کمال یم
  له موسکا څخه تر اشارې پورې،
  تر هر څه پورته ستاینه!
  او څه خوشحالي
  پوه شه چې زه کامل یم
  پوه شه چې زه کامل یم
  پوهیږئ چې زه مثالی یم!
  ښوونکي په تور جامو کې نجلۍ ته په کلکه وکتل او ویې ویل:
  - هغه په زړه پورې تواضع لري! څومره ګرانه!
  د ویزل نیمف وړاندیز وکړ:
  - کیدای شي موږ د هغې پښې په لرګیو سره وخورئ؟
  ښوونکې یې اوږه وښوروله او په ډېر ډاډ یې ځواب ورکړ:
  - بد نظر نه دی! مګر دا غوره ده چې هغه د ډریگن ماسټر ته بوځي. راځئ وګورو چې ایا هغه د داخلې ازموینه پاس کولی شي!؟
  مارکیز په خندا سره وویل:
  - د داخلې ازموینې؟ دا خورا احمق نظر ندی ، مګر دا په لومړي کورس کې منل کیدی شي ، چیرې چې دا به خورا ساده وي!
  ښوونکي په سختو ټکو اعتراض وکړ:
  - او دا لوی سړی د اوه کلنې انجلۍ سره واچوئ؟ هو، دوی به هغه ځوروي او هغه به یې وخوري. هو، او هغه پخپله کولی شي یو څوک ونیسي او ووژني. نه، دا د سوداګرۍ تګلاره نه ده! زړې نجونې هغې ته اړتیا لري، او د دې لپاره هغه باید د لوړې کچې وړتیا وښيي!
  ویسل سر وخوځاوه:
  - منطقي ښکاري!
  ډومینیکا خپل سر وخوځاوه، کوم چې د می ډنډیلین په څیر ښکاري:
  - ما د کوچنیو نجونو سره مه ځوروه.
  ښوونکي سر وښوراوه:
  "بیا د لیډي ډریګن ماسټر سره ازموینه واخلئ." په دې حالت کې، تاسو به د اشرافي کورس ته داخل شئ. تاسو به حتی په یوه جلا، ښایسته خونه کې ژوند وکړئ، د سپینو زرو طشتری او د مڼو سره.
  اداکارې نجلۍ په حیرانتیا وپوښتل:
  - دا څنګه ده، د سپینو زرو سره؟
  استاد څرګنده کړه:
  - داسې ښکاري چې تاسو په ځمکه کې تلویزیون لرئ. یوازې د اوس لپاره ممکن لږ پروګرامونه وي. نو څه؟ تاسو ټیکنالوژي لرئ، موږ جادو لرو. مګر دلته تاسو د طشتری له لارې لیدلی شئ ، که تاسو ریښتیني جادو مهارت لرئ ، څه پیښیږي.
  ډومینیکا په بیړه وپوښتل:
  - ایا تاسو ځمکه لیدلی شئ؟
  ښوونکي په توافق سر وښوراوه:
  - او ځمکه کیدی شي ... پرته لدې چې تاسو خورا پرمختللي جادوګر یاست. ما هم انټرنټ سرف کړ - یو ښه انساني اختراع. او زه باید ووایم، تاسو واقعیا پوهیږئ چې څنګه ډزې وکړئ. او دوی د زړه پورې شبکې سره راغلل. دا حتی د حیرانتیا خبره ده چې ساده بریښنا پرته له کوم جادو څخه د دې وړتیا لري!
  ډومینیکا سر وخوځاوه او ځواب یې ورکړ:
  - هو، دا زه پخپله حیران یم! ولې دا د ځان لپاره نه کوئ؟
  بیا د نجم مرکیز ځواب ورکړ:
  - ساینسي پرمختګ یو خطرناک شی دی. که زموږ بمونه بیا چاودیدل پیل کړي، او ساده نه، مګر اټومي بمونه ! په دې توګه، هیڅوک به ژوندی پاتې نشي، او جادویی وړانګې د نورمال وړانګو څخه بدتر دی!
  ډومینیکا چیغه کړه:
  - دوی دلته دي ! دا پیښیږي.
  زده کوونکو نجونو چیغې وهلې:
  داسې چا ته اړتیا نلرو ، هغه یوه بده خاله ده!
  ښوونکي په یخ آواز کې امر وکړ:
  - ما تعقیب کړئ!
  او هغې حرکت وکړ. هغې په خپلو پښو کې ځانګړي سینڈلونه درلودل چې د هغې پښې یې په مخ خلاصې پریښودې او هغې ته یې اجازه ورکړه چې په ګوتو سره منتر وکړي. ښوونکی پخپله هم ځوان ښکاري - نه یو څراغ، بې عیب مخ. مګر د هغې جوړښت لیدل کیږي، د ځوانو نرمو راڅرګندیدو کرښې نه، بلکې یوه بالغه ښځه چې د کلاسیک سره او حتی یو یې هم ووایې، د ارسطو ځانګړتیاوې. او نظر ډیر سخت دی.
  ډومینیکا فکر کاوه چې هغه یو ډول سرلیک لري. او شاید کوچنی نه وي.
  هغې د هغې تعقیب وکړ، او مرکیز نیمف د هغې څنګ ته پورته شو او چیغې یې وهلې، خپل غاښونه یې وویشتل:
  - ته دومره عالي ملکه یې. مګر ستاسو په تندی کې ټپ لا دمخه روغ شوی ، تاسو ژر تر ژره روغ یاست!
  ډومینیکا په خندا سره وویل:
  د ځواک پراخیدونکی او ډمبیلونه ،
  په سالم بدن کې سالم ذهن!
  په هوا کې ښه سل متره راوتلې ، د حیرانتیا ښکلا ته حیرانتیا. بله دروازه ده، د ښځینه تیراندو په دروازه کې، او د سرو زرو زغره.
  دوی نوې نجلۍ ته په سرونو او د دوی د ننه، ټوټو پښو ټاپه کولو سره ښه راغلاست ووایه.
  ډومینیکا یادونه وکړه:
  - نجونې درې ښې ښېګڼې لري. یو، دا چې دوی ښکلي دي، او دویم، دا چې دوی ...
  او بیا ځواب په ذهن کې نه راځي. او دلته دوی د ډریگن اکاډمۍ ودانۍ کې دننه دي. دلته داسې آرایشي شتون لري ، تاسو حتی نشئ کولی دا د پیټر هوف سره پرتله کړئ. د سرو زرو او پلاټینیم سربیره، لاهم ډیری بیلابیل فلزات شتون لري چې د ځمکې په سیار کې هیڅ انلاګ نلري. او همدارنګه، د خورا پیچلي او ښکلي نمونو بې شمیره قیمتي ډبرې، د زیورونو سره تړل شوي، په زړه پورې، د ګلانو غوټۍ. په دیوالونو کې ډیری بیلابیل انځورونه هم شتون لري. اکثرا یلوس او یلوس. خو نور مخلوقات هم شته. خو نږدې ټول مخونه او څېرې ځوانې او مشهورې دي. ځوانان اکثرا په سینه کې پوز کوي. او دوی د لرغوني یونان او روم مجسمو ته ورته دي. دلته ډیر شیان شتون لري ... او دلته د شاوخوا کونجونو څخه د راوتلو فوارې هم شتون لري چې هم ښکلي او خوندور ښکاري.
  د نارنجي او سرو زرو چوکاټونو سره عکسونه، د الماس او ټوپاز سره چوکاټ شوي، هم لیدل کیږي. کوم چې پخپله خورا ښه ښکاري او د سترګو لپاره هم خوښ دی.
  ډومینیکا خوشحاله وه چې یادونه یې وکړه چې د هغې ډبرې په عملي توګه ورکې شوې. او هغه بیا ښکلی او طلایی ویښته ده . او داسې نجلۍ ...
  د هغې ویښتان دومره روښانه دي چې لږ خلک پدې باور دي چې هغه رنګ شوی نه دی. مګر دا د هغې طبیعي رنګ دی. او دا د هغې د ځوان مخ د برونزو ټین سره خورا ښه مناسب دی.
  هغه د سپېڅلې وینې نجلۍ ده، او وخت په وخت د بندر په څیر پورته کیږي.
  او اکاډمۍ پخپله د ویرسیل ماڼۍ په پرتله یخ دی. نو هڅه وکړئ چې هغې ته نږدې شئ.
  ډومینیکا یې واخیسته او ویې ویل:
  د ماڼیو کورونه زموږ لپاره زړه راښکونکي دي
  ازادي به هیڅکله بدله نشي!
  ازادي به هیڅکله بدله نشي!
  او د هغې وړې پښې له فرش څخه د الماس ډبره را پورته کړه او پورته یې وغورځوله. دا الوتنه وکړه، خو نجم خپلې ګوتې پرې کړې، او الماس د هغې په خلاص لاس کې پای ته ورسېد.
  ډومینیکا یادونه وکړه:
  - تاسو دا په هوښیارۍ سره وکړل!
  غوټۍ چیغې کړې:
  د ماکاک په پرتله ډیر چټک
  له غوا څخه سخت...
  او د بوی حس د سپي په څیر دی،
  او سترګې د عقاب په څیر دي!
  ښوونکي په سختو ټکو کې یادونه وکړه:
  - اوس به لاندې ته ځو .
  ډومینیکا وخندل:
  - یا شاید دا غوره وي، برعکس، پورته شي؟
  هغې سر وښوراوه:
  - لاندې د ځمکې لاندې لوبغالی دی. هلته به تاسو خپل مهارتونه وښایئ که تاسو غواړئ په اشرافو کې ورشئ!
  اداکارې نجلۍ په خندا وپوښتل:
  - که زه په ازموینو کې بریالی نه شم څه به وکړم؟
  ښوونکي په قهر وویل:
  - او بیا به تاسو غلام شئ. تاسو په فلمونو کې د غلامانو رول لوبولی او تاسو پوهیږئ چې دا څه دي؟
  ډومینیکا وخندل او ځواب یې ورکړ:
  - نن ورځ نجلۍ لوڅ غلامه ده،
  او سبا ته بس یو تکړه خدای دی!
  او هغې، په حقیقت کې، د ساتیرۍ او پرته له کومې ستونزې پیل وکړ.
  او په دې توګه دوی د مرمر ډبرو په لور روان شول. او دا د دوزخ په څیر و.
  ډومینیکا په یاد ول چې څنګه یې په فلمونو کې جادوګري لوبیدلې. هغه په زنځیر کې پورته شوې وه، لاسونه یې د چت سره تړل شوي وو. او دا واقعیا درد کوي. او رګونه سختوي. د نجلۍ تنګه، عضلاتي بدن د درد او فشار له امله په خوله پوښل شوی. او بیا سلسله خوشې کیږي. او هغه د یوې شیبې لپاره د راحت احساس کوي او ښکته کیږي. او هلته په فرش کې فشار شتون لري.
  او ډومینیکا په خپلو بندونو او اوږو کې د دوزخي درد څخه چیغې وهي. هو، تاسو اړتیا لرئ چې دا احساس کړئ.
  نجومي چې وليدل چې د نجلۍ مخ په ژړا شو ، ويې ويل:
  - تاسو اړتیا نلرئ چې غلام اوسئ. تاسو ممکن په ځوان ګروپ کې ښه زده کونکی شئ.
  ډومینیکا وخندل او یادونه یې وکړه، سندرې ویل، په ځان یې ملنډې وهلې، یوه بالغه نجلۍ او یوه اداکاره چې په کې ده:
  لومړی ټولګی، لومړی ټولګی،
  نن ستاسو رخصتي ده ...
  دا یو په زړه پوری او په زړه پوری وخت دی،
  له ښوونځي سره لومړۍ ناسته!
  لاسکا یادونه وکړه:
  - مسخره نه ده! تاسو خلکو هیڅکله په جادو کې زموږ د وړتیاو خوب نه دی لیدلی!
  ډومینیکا په کلکه ځواب ورکړ:
  - ایا تاسو کله هم زموږ د تخنیکي لاسته راوړنو خوب لیدلی؟ یو هایدروجن بم به ستاسو ټول جادو بند کړي.
  ښوونکي په تور کې یادونه وکړه:
  - غرور ته اړتیا نشته . دا مناسب نه دی!
  ډومینیکا ځواب ورکړ:
  - دا خجالت نه، بلکې د حقایقو بیان دی. یو هایدروجن بم د سل میګاټن ځواک سره د سل کیلومترو په شعاع کې د ټول ژوند د ویجاړولو وړتیا لري. ایا تاسو تصور کولی شئ چې دا څه دي؟
  نیمف تایید کړه:
  - هغه دروغ نه وايي! خلک واقعیا داسې په زړه پوري ویجاړونکي وسلې لري. او تر ټولو مهمه دا چې داسې توغندي هم شته چې هدف ته د رسېدو وړتیا لري.
  ښوونکي په غاښونو چغې وهلې:
  - دا د افسوس ځای دی چې په نارینه وو کې وبا په ځمکه اغیزه نده کړې. ستاسو په څیر تیري کونکي نارینه د ژوند کولو مستحق ندي!
  ډومینیکا هیڅ بحث ونکړ، سر یې پورته کړ:
  - کله کله زه هم فکر کوم چې همداسې ده.
  نیمف یادونه وکړه:
  - خلک هم مختلف دي. فکر مه کوئ چې دوی ټول بد دي. که څه هم، کوم خلک ډیر دي، بد یا ښه، تاسو نشئ کولی په لومړي نظر کې سم ووایاست!
  ډومینیکا په خندا سره یادونه وکړه چې ډیر غمجن ښکاري:
  - که تاسو مرکزي ټلویزیون وګورئ، نو شاید، ډیر خراب وي . یا حتی ډیر بد!
  نیمف تایید کړه:
  - دا زینوفوبیا ده! کله چې نفرت د هر هغه څه په وړاندې شدید شي چې ستاسو په څیر نه وي. مګر دا باید د مثال په توګه ونه نیول شي.
  ډومینیکا یادونه وکړه:
  - ښه، راځئ چې د سیاست په اړه خبرې ونه کړو. زما هدف دا دی چې په سیار کې د قوي جنس ټول استازي خوندي کړئ ... دا ستاسو په کائنات کې دی. او دا د سیارې څخه ډیر دی!
  ویسل په نرمۍ ځواب ورکړ:
  - دا یوه سیاره نه ده، حتی یو لوی، مګر دا هم یو کائنات نه دی. دا د یوې لویې سیارې او کائنات ترمنځ یو څه دی. مګر زه نه غواړم د زیان رسوونکو واښو سره مخ شم ...
  ښوونکي خپل ځانګړنه غوږونه وخوځول، چې د هغې د ویښتو لاندې راوتلي وو، او ویې ویل:
  - په هر حالت کې، نه یوازې موږ، بلکې د ډریګون او غیر ډریګون نورې اکاډمۍ هم شتون لري چې د نرانو د ژغورلو لپاره لارې لټوي، او که امکان ولري، بیرته یې راولي.
  ډومینیکا چیغې کړې:
  - یو ډوب شوی سړی په تنګو کې پټیږي! او دا واقعیا یو خښته ده ...
  نیمف مارکیز وړاندیز وکړ:
  - شاید تاسو باید ښه سندرې ووایاست، نزول خورا اوږد دی!
  نجلۍ سر راپورته کړ:
  - هو، زه موافق یم ، دا د سبو په پرتله حتی یخ دی!
  او ډومینیکا خپل سر وخوځاوه، کوم چې د سرو زرو پاڼی سره چمکیده، او سندرې یې وویل:
  په جنګ کې عمر او لوړوالی نشته
  هغه نجونې او هلکان مساوي کوي!
  هغه څوک چې په خاموشۍ کې خوشحالي نه غواړي
  څوک غواړي حتی لوړ پرواز وکړي!
  
  موږ پرې کوو، ډزې کوو او سلیش کوو،
  زموږ لپاره ایمان دی - د وطن خدمت!
  البته، دا غوره ده چې د تورې په توګه خدمت وکړئ،
  په پریکنده توګه د جګړې ګټلو لپاره!
  
  زموږ د میرمنو لپاره نور څه مهم دي؟
  البته، دا نه یوازې په بستر کې واخلئ!
  ته د عقاب خاوند یې، نه بې رحمه مرغۍ،
  هڅه وکړئ چې زموږ کورونه له سوځولو څخه وساتئ!
  
  دا یوه سخته جګړه ده، موږ ګورو چې دا راځي،
  لښکر کښته کیږي، خلک نشي شمیرل کیدی!
  خو لوګارانو یو قوي ډال جوړ کړ،
  ژړا او بد ګوزارونه به موږ نه ویروي!
  
  او موږ یوځای راټول شو، لښکر،
  نیزونه د زورواکو په لاسونو کې ټینګ نیول شوي!
  دښمن لږ تر لږه د تباهۍ اتل شه
  قبرونو ته انتظار دي، نه په مډالونو!
  
  موږ ټکر وکړ ، مګر نجونې بوی کوي،
  په لاسونو کې توره د بریښنا په څیر ځلیږي!
  داسې قوي نجونې، سخت نظر،
  د ستورو حسد ته جیدي !
  
  ، پاچاهانو څه فکر کاوه؟
  مګر اوس "ریښان" روان دي!
  موږ د روس مقدس جنګیالي یو،
  هر جنګیالی، نجلۍ یا هلک!
  
  موږ هغوی وشړل او هیڅ بندیان مو ونه نیول
  آزاد خلک باید ناخوښه غلامان پیدا نه کړي!
  موږ د شګو کاهن سره معامله وکړه،
  د وطن ګټې تر شخصي ګټو لوړې دي!
  هو، سندره کمزورې نه ده او د جنګیالي غږ په زړه پورې دی.
  نزول بشپړ شو ، او اوس د مختلف ډولونو درې انجونې: یو ایلف لارښود ، یو مارکیز نیمف او د انسان ډراپ ان ، ځان د ځمکې لاندې د لوی لوبغالي په ساحه کې وموندل چې د لوزنیکي په اندازې کې ټیټ نه و او شاید حتی لوړ وي.
  په دې کې ډیری ډول ډول وسایل، لوړ چت او د سلګونو زرو لیدونکو لپاره ولاړ و، او د مخمل، موتی، سرو زرو، یا حتی د خورا قیمتي میلمنو لپاره په الماسونو او نورو ډبرو ګنډل شوي څوکۍ.
  په ورته وخت کې ، دا تقریبا خالي وه. ریښتیا، په مرکز کې پخپله لوی ماسټر او د اکاډمۍ مشر، د ډریگن دوچیس دی مونټسیرات و.
  یوه ډیره ښکلې ښځه چې اوه سرونه لري، د رینبو په ټولو رنګونو کې رنګ شوي. او دا خورا ښکلی ښکاري، په ساده ډول حیرانتیا، په ځانګړې توګه که تاسو دا په واقعیت کې وګورئ نه په فلم کې.
  ډومینیکا له ځای څخه سندرې وویل:
  لوړ اسمان، لرې واټنونه،
  د زړورو په اړه سندره واورئ اکمل ...
  هغه یو بد ډریگن دی، هغه ځمکه وژغوره،
  او دا نایټ د اسمان رڼا پریښوده!
  بیا سندرې ویل کیږي ...
  دلته د ډریګون دوچیس ډی مونټیسراټ په ویرونکي غږ سره مداخله وکړه ، لکه د جیریکو ټرمپ:
  - ته ، زه ګورم، ته یوه ډیره بې حوصله نجلۍ یې، د ژبې سره چې کولی شي په اسانۍ سره ستاسو د انسان د غاړې شاوخوا اوږده لوپ کې وګرځي.
  ډومینیکا په معصومه موسکا ځواب ورکړ:
  - زما مطلب دا نه و چې تا ته سپکاوی وکړم. دا یوازې دا دی چې زه واقعیا سندرې ویلو سره مینه لرم. او اکمل یوازې د افسانوي کیسه هلک دی، د ماشومانو د فلم یو فلمي کرکټر. دا ډیر جدي مه اخلئ!
  اوه سر لرونکې ښځینه ډریگن، د اندازې په اړه یوه ښه دوه څوکۍ برید الوتکه، وخندل او یادونه یې وکړه، د هغې ټول اوه سرونه په ورته وخت کې خبرې کوي، لکه څنګه چې دوی د مختلفو مغزونو سره سره، یو واحد جوړ کړی:
  - او تاسو هوښیار او زړور یاست، او په ورته وخت کې، سرچینې. ایا تاسو لږترلږه په جادو کې یو څه کولی شئ؟
  ډومینیکا په ځواب کې یوه مزاحیه سندره وویل:
  ښوونکو ته ډالۍ،
  دوی زما سره وخت تیر کړ ...
  هغه زما سره د هیڅ شی لپاره رنځ نه درلود -
  تر ټولو تکړه جادوګر!
  
  هوښيار استادان
  ما په بې غورۍ غوږ نیولی ...
  هر څه چې له ما نه وپوښتل شول
  ما دا یو څه وکړل!
  . څپرکی شمیره 5.
  غلام هلک او پخوانی شهزاده اوینوماوس بیا ګمارل شوی و چې درانه څرخ وګرځوي. یو ماشوم چې شاوخوا یوولس یا دولس کلن و، د ستړیا او ستړیا او په تورو تیږو باندې یې نانځکې پښې ایښې وې، غلې دانې پیسولې. دوه یلف انجونې په نږدې مساوي وقفو کې، د هلک په نرۍ، عضلاتي شا باندې ووهلې. په یو ډول ، د دې غلام وجود ډبرې ته د بدلیدو څخه خلاصون چمتو کړ. خو ځوانو غلامانو ته باید د استراحت اجازه ورنکړل شي او باید په سخته او په زوره ووهل شي.
  او داسې نور تر هغه چې غلام هلک، په بشپړه توګه ستړی شوی، ویده شي. او له دې وروسته يې بيا راژوندى كړى، خواړه وركړي تر څو له لوږې نه مړ شي او د كار كولو توان ولري. او دوی بیا کار کوي.
  دا ژوند ورکوي، مګر یوازې یو ډیر دردناک. لکه په ژوند کې د دوزخ په څیر، پرته له دې چې بدن ځوان او صحتمند وي او فکرونه په سر کې وي او شعور روښانه وي. مګر دا نور هم سپکاوی او دردناک کوي. د خپل ذهن د درد او ستړیا د لرې کولو لپاره، پخوانی شهزاده او اوس غلام هلک اوینوموس خپل تخیل وکاراوه.
  په جنګي ډریگنونو کې د سمندري غلو یوه ډله د ښکار په لټه کې ورېځې وهي. یو ښکلی، عضله لرونکی ځوان ایلف اوینوموس په سمارټ جامو کې، هغه بوټان چې د سور رنګه رنګ سره روښانه کیږي، او د الماس سپرس سره خپل درې سر لرونکي شیطان کنټرولوي. او پاتې ټیم د حیرانتیا انجونو څخه جوړ دی. دوی عضلې، تنې، بې پښې، او ټولې جامې یې د قیمتي ډبرو په سینه او پښو کې دي. او هرڅوک، البته، یوازې د روښانه ویښتو سره فیشن ماډلونه دي. دوی ډریگنونه ایښودل چې یو څه کوچني وو او یوازې یو سر یې درلود.
  ښه، البته، هغه یو سړی دی، قوي جنسیت، او د هغه ټیم د عادلانه جنسیت استازو څخه جوړ شوی. او هغه نورو نارینه وو ته اړتیا نلري.
  نو یوازې نارینه کپتان بوټان لري، او د هغه په زړه پورې ماتحتان کولی شي په جګړه کې د خپلو ناپاکو، ښایسته پښو سره هغه شیان ترسره کړي چې په افسانوي کیسه کې نشي ویل کیدی یا په قلم سره بیان شي! ښکلاګانې د وژونکي ځواک سره د چاودیدونکو توکو د غورځولو توان لري، او خنجر، بومیرنګ یا زهرجن ستنې غورځوي.
  اوینوموس، ځوان شهزاده، په خوښۍ او خوښۍ سندرې وویل:
  بډای سړی به خامخا وخندل،
  خپل میمون وخورئ، ستاسو بشپړ ګیډۍ!
  او زموږ برخلیک په درد مړ دی
  مرګ هرچا ته ګوري، یوه بوډا ښځه چې په کایناتو کې ده!
  
  او موږ غواړو په واښو کې وګرځو،
  په هرصورت، موږ لاهم، په اصل کې، یوازې ماشومان یو!
  مګر هلک به دوه ځله غلامي احساس کړي،
  د سیارې په هیڅ زندان کې آزادي نشته!
  
  موږ باید مبارزه وکړو، دا برخلیک دی
  ملګرى ووژنئ که ورور وژنئ!
  الله تعالی ته د دعا کولو هیڅ ګټه نشته
  بندګان د چا د ګناهونو بدله اخلي؟
  
  په میدان کې وینه او په کوټه کې کثافات دي
  موږکانو زما پښې غوڅې کړې!
  لالچی شهزاده د خپل غویی په پښه چیغه کوی،
  هغه باید پخپله واستول شي!
  
  د ژوندي پاتې کیدو لپاره، تاسو باید ووژنئ،
  تاسو دواړه په روح او مړ بدن کې رنځ یاست!
  امیران د غربت په مړو میلې کوي
  بوی مړ شو، ټول هغه څه پاتې شول چې د چاک ګوزار وو!
  
  مګر په ورته ډول، د ارادې روح نشي ماتیدلی،
  وطن د هلک په فکر کې ژوندی دی!
  یو پوځ به د ابدي ایلوس ته د ناوړه ګټه اخیستنې سره راشي،
  د عملونو لپاره وغورځوو !
  
  بیا به د پیسو کڅوړه ولړزیږي ،
   چا د وطن څخه جوس څکول!
  د ګټلو لپاره موږ روښانه ذهن ته اړتیا لرو
  او که تاسو ډارن یاست، حتی خدای هم بې واکه دي!
  
  دلته د تورې لامبو وهي، سر یې پرې الوتی،
  اعدام ناڅاپه په قرباني بدل شو!
  څنګه ناڅاپه شیطان له خیټې څخه وتښتید
  نو غوسه د لوی زړه څخه ایستل کیږي!
  
  فکر کولو ته اړتیا نشته، د رڼا یخونه کمزوري دي
  زموږ ولس هیچا ته سر نه دی ټیټ کړی!
  د دوزخ څخه د نوي راتلونکي په تمه وي ،
  او موږ دومره مهربان یو چې د طشتری څخه چای وڅښئ!
  یو ښکلی سندره، او د هغه د ډریگن ټیم په زړه پوری دی. نو په ښي لاس کې یوې یلفې نجلۍ د مسو سور ویښتان چې په باد کې د پرولتاریا بیرغ په څیر راوتلی و، چیغه کړه:
  - دا د جدي کیدو وخت دی، اوه د هوايي قزاقانو شهزاده !
  انومي په خندا سره سر وښوراوه:
  - خامخا! دا هغه څه دي چې موږ د دې لپاره زیږیدلي یو!
  انجونو په سندرو کې سندرې ویلې، په یووالي کې، د خپلو قوي بدنونو سره لوبې کول، د پرمختللو عضلاتو څخه مجسم شوي:
  موږ غریب یو، موږ غریب قزاقان یو
  موږ ډیر، ډیر بخښنه غواړو ...
  موږ په اسمان کې د قافلو لپاره جارونه ایښودل،
  مګر ځکه چې دوی په موږ کې اخلاق نه دي رامینځته کړي!
  او جنګیالیو په خورا ډیر لیوالتیا او جوش سره سندرې ویلې، او د دوی غږونه د بشپړ بدن د شپېلۍ ټریل په څیر وو:
  قزاقان ساینس ته اړتیا نلري
  او دا روښانه ده چې ولې ...
  موږ پښې او لاسونه لرو،
  مګر موږ خپل سر ته اړتیا نلرو!
  په دې وخت کې یوې نجلۍ ژېړ بنفشي ویښتان په ژړا کړل:
  - مخکی پریږده! په ښي سر کې یو بشپړ هوایی ګیلون شتون لري!
  نجونو په سندرو کې سندرې ویلې:
  ایه ما ، د سمندر په اوږدو کې، ای ما ، ډریگن په چیک کې،
  ایه ما ، په زړه پورې شتمني وګورئ ...
  موږ د قوانینو پروا نه کوو، موږ یو نوی نظم جوړوو،
  تر تورو لاندې ضعیف او احمق مړ شه!
  شهزاده اوینوموس امر وکړ:
  - ښه، نجونې، که زموږ په قسمت کې غلا وي، نو موږ به غلا وکړو!
  او بیا د ډریگن ټوله رمه د برید لپاره راوتلې. دوی د خپل هدف په لور روان شول.
  ګیلون یوه لویه او ښکلې کښتۍ وه. سره له دې چې ډیر وزن او د مختلفو توکو څخه ډک شوی ، د جادو څخه مننه، دا په فضا کې په اسانۍ سره تیریږي. او باد د دې ګیلن بیړۍ وچې کړې.
  اینومي یادونه وکړه چې د کښتۍ کښتۍ خورا روښانه او ښکلي نمونې درلودې. او دا، راځئ چې ووایو، خورا ښه دی . په ځانګړې توګه کله چې د لمر راښکته شو.
  د ګیلون څخه دوی د سمندري غلو یوه رمه ولیدله چې روزل شوي ډریگن کنټرولوي. او ټیم د دې په اړه ګډوډي پیل کړه. په دې کې، هم، اکثریت په تنیکونو کې ښکلې انجونې او غلام هلکان دي. دوی یوازې په لامبو وهلو کې و، یوازې یو څو ځوان غلامانو د سرو زرو او سپینو زرو کنډکونه په پښو او لاسونو کې چمکۍ وه.
  جنګیالیو انجونو نور په زړه پوری سینګار کړی و. خو پښې هم، لکه د دولسو څخه تر څوارلس کلنو هلکانو، عضلاتي، ښکلي، مګر په سینه او اوږو باندې د غلام نښې.
  یوازې یوې جنګي نجلۍ په پښو کې ښکلي بوټان درلودل. ظاهرا هغه دلته خورا مهم او کپتان دی. دومره ښکلی سپین رنګه ویښتان چې داسې ښکاریده لکه د سرو زرو پوډر سره شیندل شوی وي.
  او هغه څومره ښکلی مخ لري. او بدن یې په زغره پوښل شوی دی چې په پلاټینیم، نیلم، زمرد، ټوپاز، یاقوت، agates او الماسونو کې اچول شوي. سربیره پردې ، قیمتي ډبرې د خورا ښکلي رنګونو په زړه پورې زیورونو کې تنظیم شوي. دلته ګلابونه، ټیلیپونه، جوار ګلان، هیرګ-می-نټس، میموساس، پیونیز او ډیری نور شتون لري.
  د هغې په زړه پورې زغره کې، ټول ګلونه توپیر لري، او یو یې هم نه تکرار شوی.
  د سمندري غلو شهزاده اوینوموس په خپل ځان کې د روښانه احساساتو زیاتوالی احساس کړ او ویې ویل:
  - ښه، ایا دا واقعیا ممکنه ده چې دا ډول ښکلا معیوب او وژني! زه نشم کولی په خپل روح باندې داسې ګناه برداشت کړم.
  سور ویښتان ملګري وویل:
  - خو له همدې امله موږ قزاقان یو! په هرصورت ... پرته له ګناه څخه سمندري غله ناشونې ده.
  بل په خندا سره وویل:
  هو، دا سخته ده چې واقعیا د خپلوانو وژل،
  په هرصورت، یو ایلف ، په ما باور وکړئ، د خوښۍ لپاره زیږیدلی و ...
  مګر که تاسو قزاق یاست، تیغ مور ده،
  پرته له وينې، باران او ابدي خراب موسم!
  سرخط دا هم یادونه وکړه:
  - دا ښکلې انجونې او هلکان دي، البته، مګر دا زموږ د یلوس نسل نه دي، مګر د خلکو له نسل څخه دي! وګورئ، عالي یو ، د دوی د غوږونو په شکل کې.
  عینو حیران شو:
  - ایا خلک دومره ښکلي او ځوانان دي؟
  اور وژونکي سر وخوځاوه:
  - همدا و! د جادو په مرسته دوی ابدي ځوانان ترلاسه کړل. او اوس دا هلکان د ځوانۍ په لومړیو کلونو کې بند پاتې دي.
  دوی به اوس تل ځوان او تابع وي.
  ځوان شهزاده سندرې وویل:
  په سیارې کې ټول اتلان، خلک،
  تل باید ملګري واوسئ...
  ماشومان باید تل وخندل.
  او په سوله ایزه نړۍ کې ژوند وکړئ!
  ماشومان باید وخندل
  ماشومان باید وخندل
  ماشومان باید وخندل
  او په سوله ایزه نړۍ کې ژوند وکړئ!
  سپين ږيري وړانديز وکړ:
  - یو اختیار شته! د دوی له خوا غوره جنګیالي او زموږ له خوا غوره یا غوره به جګړه وکړي. د بریا په صورت کې دوی له موږ سره غنیمت شریکوي او د ماتې په صورت کې بایلونکی جنګیالي کیږي . یا غلام یا مړی!
  اوینوموس یادونه وکړه:
  - دا منطقي ده! زه جنګ ته چمتو یم!
  په ډریگنونو نجونو ګیلین محاصره کړ. دوی ګړندي دي؛ یوه لویه کښتۍ په ساده ډول نشي کولی له چالاک رمې څخه تیښته وکړي.
  خو ګیلون ټوپک درلود. او دوی ته یې لارښوونه پیل کړه، او ویښتو حتی سګرټ څکول پیل کړل.
  اوینوماس په ژړغوني غږ وویل:
  - زه د ډویل وړاندیز کوم! د هوايي قزاقانو د دود له مخې. یو جنګیالی ستاسو له خوا او بل زموږ له خوا. تاسو به خپل نیم کارګو ګټونکي ته ورکړئ. او د ماتې په صورت کې د بایلونکي سره هغه څه وکړئ چې تاسو یې غواړئ . موږ به تاسو نه ځوروو.
  په قیمتي زغره کې د ګلانو نجلۍ کپتان ځواب ورکړ:
  - غوره! موږ دا ننګونه منو! زه به جګړه وکړم! او تاسو هغه څوک نومولئ چې تاسو یې غواړئ!
  ایلف شهزاده اوینوموس په پریکړه لیک سره وویل:
  - زه ستاسو په منځ کې د قوي جنسیت یوازینی استازی یم. نو زه باید جګړه وکړم!
  سور ویښتان معاون په غوسه وویل:
  - زه بدتر جنګیالی نه یم! زه غواړم جګړه وکړم!
  او هغې خپله نرۍ پښه، ښکلې، ډیره نرمه پښه وخوځوله، چې ګرځنده ده، لکه د کوبرا بدن.
  ځوان جنګیالي اعتراض وکړ:
  - موږ کپتان یو، جنګ به کوو!
  په قیمتي زغره کې نجلۍ سر وخوځاوه او په خندا یې وویل:
  - مارکیز دی ډیانا، ستاسو په خدمت کې!
  ځوان په ډاډه زړه ځواب ورکړ:
  - شهزاده اوینوموس! د جګړې لپاره چمتو!
  او په ډیره هوښیارۍ سره ځوان جنګیالي په ډیک باندې کودتا وکړه او خپله اوږده ، پتلی توره یې راکش کړه.
  میرمن ډیانا هم خپله تیغ راواخیست او په خندا یې وپوښتل:
  - ولې شهزاده ناڅاپه د وینې تږي قزاق شو؟
  اوینوماوس په قاطعیت سره ځواب ورکړ:
  - دا یوه اوږده کیسه ده. خو زه وینه تویونکی قزاق نه یم، بلکې نیکمرغه یم! او دا یو توپیر رامنځته کوي.
  مارکیز په خندا ځواب ورکړ:
  - زه به تا ونه وژنم، ته به زما شخصي غلام او بندي وي. زه به ستا په ژبه د خپلو پښو تڼۍ څټ کړم او په دې سره به ما ته خوشاله کړم!
  اوینومس وخندل او ځواب یې ورکړ:
  به هم تا ونه وژنم ! او دا حتی ښه ده چې په ژبه سره داسې پښې ټک کړئ. مګر که څه هم تاسو یو جدي جنګیالي یاست، تاسو به زما ماتې ته انتظار ونه کړئ!
  ډیانا په خپلو لویو غاښونو سره پراخه وخندل او ځواب یې ورکړ:
  - راځئ وګورو! نه یوازې زه، بلکې نورې نجونې به هم تا بندیانوي. او موږ به تا شکنجه کړو او په مرګ به مو ووهلو. راځئ وګورو چې تاسو په دې قضیه کې څنګه موسکا کوئ!
  قزاق شهزاده په ځواب کې وویل:
  مه تسلیمیږئ، مه تسلیمیږئ، تسلیم مه کوئ
  د شپونکي شیطان سره په جګړه کې ، مه ویره مه کوئ ...
  خندا، خندا، خندا -
  پوه شئ چې هرڅه ښه او سم ښکاري !
  مارکیز په ډیره خوښۍ سره سر وښوراوه:
  - ته یو هوښیار ځوان یې! تاسو به یو لوی جیسټر جوړ کړئ. شاید زه به تاسو ملکې ته هم درکړم. او دا به مسخره وي!
  اوینوماس په غوسه ځواب ورکړ:
  - کافي بې کاره خبرې. راځئ چې جګړه وکړو!
  په زغره کې نجلۍ د بیټرۍ له پوړ څخه ټوپ کړ او په خپل همکار یې برید وکړ. اوینوموس له هغې سره ولیدل، ګوزارونه یې ودرول، او حتی ځواب یې ورکړ، نږدې د ښکلا غوږ یې پرې کړ. هغې شاته کودتا وکړه او په موسکا یې یادونه وکړه:
  - او تاسو بد نه یاست. ما فکر کاوه چې تاسو یو شهزاده یاست لکه څنګه چې زه نن وم!
  په هرصورت، نجلۍ یلف نه ده، هغه د انسان غوږ لري. مګر Oenomaus یو ایلف دی. خلک او یلوس ګډ ماشومان لري - نیم نسلونه . مګر دوی معمولا د بدماشانو په نوم یادیږي . او دوی واقعیا دواړه نه خوښوي.
  مارکیز نجلۍ بیا برید وکړ. هغې د تورو سره پیچلي ترکیبونه ترسره کړل. او د هغې تیغ په طوفان کې د مل د وزرونو په څیر بیا ځلیده، چپه شوه، او بیا ټوخه شوه. او هغې برید وکړ.
  شهزاده، چې پرته له کوم دلیل څخه د یوې لویې امپراتورۍ وارث نه و، د هغې په سینه کې سخت ګوزار وکړ. او زغره یې سور کړه. وینې حتی توی شوې. او څرګنده شوه چې نجلۍ ټپي شوې وه.
  هغه شاته ولاړه او چیغې یې کړې:
  - خطرناک شیطان هلک!
  اډمونډ په نرمه موسکا سره ځواب ورکړ:
  "زه شاید یو شیطان یم، مګر زه د هلک څخه لرې یم!"
  ډیانا وخندل او بیا یې برید وکړ. که څه هم له هغې څخه سور رنګه وینه بهیدله. او هغه د ډیک په اوږدو کې خپره شوه.
  د سور ویښتانو ملکې یادونه وکړه:
  - ما به سمدستي د هغې سر پرې کړی وای! زه به د کڅوړو پایپونه نه راښکته کړم.
  مارکیز-کپتان وخندل:
  - او زه کولی شم تاسو ته داسې فرصت درکړم!
  اوینوموس ځواب ورکړ چې جنګیالي د لاس لاندې په توره ووهله او د هغې تنه یې پرې کړه. هغې وسله له ښي لاس څخه وغورځوله، خو سمدلاسه یې په چپ لاس کې پورته کړه. او هغې په غوښې خندا وکړه، لکه څنګه چې هغه په دې نندارې کې د وضعیت مالکین وي.
  ځوان یادونه وکړه:
  - ته یوه زړوره نجلۍ یې! مګر بیا تاسو ته زیان رسیږي. غوره ده چې تسلیم شئ!
  ډيانا وويل:
  - موږ به مړه کیږو، مګر موږ به تسلیم نه شو!
  سور ویښتان قزاق جنګیالي چیغې وهلې:
  تاسو باید زموږ درناوی وکړئ، زموږ څخه ویره وکړئ،
  د ښځینه قزاقانو کار نه ختمیدونکی دی ...
  د رڼا یخچالونه تل پوهیدل چې څنګه جګړه وکړي
  او سیاره زموږ په اړه لیونۍ ده!
  او په ځواب کې یې خندل، دومره بې خونده او زنګ وهل. هرڅه ډیر ښه او د احساس سره ښکاري.
  او ډیانا بیا برید وکړ. هغې د خپل ښي لاس په پرتله د خپل چپ لاس سره عمل وکړ. او دا خورا ښکلی و، داسې ښایسته حرکتونه. برسېره پر دې، د مارکوز-کپتان خپل بوټان لرې کړل، او د هغې کوچنۍ، ښایسته پښې خلاصې شوې. او دا د هغې مهارت ته وده ورکړه.
  اوینوموس یادونه وکړه:
  - او نرۍ پښه تاسو ته مناسبه ده، ګرانه ښکلا!
  ډیانا چیغه کړه:
  - ته به زما د نرۍ پښې ښکلې کړي!
  جګړه ډېره سخته وه. مارکیز په وحشي قهر سره برید وکړ او خپله وسله یې داسې وویشتله لکه د یوې میرمنې فین. او دا خورا ښکلی وګرځید. او بیا نوک د یلف په نرم، بې ویښتو، ګلابي ګال کې اوینوماس وخوراوه.
  ځوان یادونه وکړه:
  - تاسو ښه یاست!
  ډیانا سر وخوځاوه:
  - هو، زه ښه یم! او بیا لامبو وهي.
  سور ویښتان قزاق چیغې کړې:
  - هغې ووهئ! هغه ووژنه!
  اوینوماس په خندا سره ځواب ورکړ:
  - د الله تعالی حکم څه دی - مه وژنئ؟
  اور نجلۍ ځواب ورکړ:
  - په لفظي توګه - ناوړه وژنه مه کوئ!
  قزاق شهزاده په ژړا شو:
  - نو، دا ممکنه ده چې یو ښه قتل ترسره شي؟
  سور ویښتان نجلۍ تایید کړه:
  - دا حتی امکان نلري، مګر دا اړینه ده!
  په همدې حال کې د ټپي نجلۍ کپتان هڅه وکړه چې بیا برید وکړي، او ډیر ښه عمل وکړ. او هغې اوینومیا په لاس او اوږه باندې وغورځوله.
  ډیانا چیغې کړې:
  - تاسو به بد احساس کوئ! زه به تا ووژنم، ګوډاګی!
  اوینوموس په ځواب کې سندرې وویلې، د بریدونو مخه یې ونیوله؛
  موږ په جنګونو کې ابدي ویاړ پیژنو
  له ډاره نه پوهېږئ، په زړورتیا سره وخورئ!
  توره دې زموږ سره په لویو لاسته راوړنو کې مرسته وکړي
  دښمن ته ماتې ورکړئ - نور هیڅ اهمیت نلري!
  
  موږ په سمندر کې کښته کیږو، پرته له شکه،
  سمندري قزاق او طوفان، یو طوفان هیڅ خنډ نه دی!
  یاد به د نسلونو په زړونو کې پاتې شي
  دښمن مات شو - دا ټول اجر دی!
  
  ښکلا به تاسو ته په جذبه سره مینه درکړي،
  او سبا به اعدام کونکی د پړانګ په تمه وي!
  خپل ژوند له فلیبسټر سره نښلول خطرناک دي،
  خوشبخته مرغۍ په زړه پورې ډول غورځوي!
  او په وروستۍ خبره کې، سمندري شهزاده په خپله توره د مارکیز نجلۍ په لاس ووهله، او وسله یې د هغې له رنګه لاس څخه ولویده.
  ډیانا وخندل او ټوپ یې کړ، د اوینومای زنې ته یې د هغې وړه پښه په نښه کړه. او نجلۍ په ناڅاپي توګه شاوخوا ګرځي. ځوان هغه پورته کړه او بیا یې ښکته کړه. ډیانا په ډیک کې راښکته شوه او حیرانه شوه. هغې واقعیا هڅه وکړه چې پورته شي، مګر د بوټ د پښې برخه یې په زنه کې ولګېده، او نجلۍ په بشپړه توګه د زورور ګوزار څخه بهر شوه.
  اوینوماوس خپل لاسونه پورته کړل او ویې ویل:
  - بریا!
  د انجونو او لوڅو هلکانو له ډلې څخه یو غږ روان و. او جنګیالیو د خپلو غلامانو هلکانو سره په بې رحمۍ سره سر ټیټ کړ.
  سور ویښتان جنګیالي یادونه وکړه:
  - یو څه دا خورا اسانه شو! ما فکر کاوه چې دا به ډیر ستونزمن وي.
  اوینوماوس په ژړا شو:
  - ترکیې فکر وکړ او په سوپ کې یې پای ته ورسوله!
  نجلۍ وخندل او په خندا یې وویل:
  د اتلانو په اړه فکر مه کوئ
  وخت به راشي، تاسو به پخپله پوه شئ ...
  هغوئ ستا په معبد کې د ګولیو په څیر چیغې وهي،
  او نجلۍ په بشپړه توګه په لوڅو پښو جنګ ته ځي !
  سور سر وړاندیز وکړ:
  - راځئ چې غلام هلکان په لښتو په خپلو پښو ودروو. زه فکر کوم چې دوی به یې خوښ کړي!
  اوینوماوس وخندل او ویې ویل:
  - ایا تاسو فکر کوئ چې دوی به دا خوښ کړي؟ که څه هم د هلکانو ناڅاپه تلوونه شاید د لرګیو درد سره دومره حساس نه وي.
  سور ویښتان قزاق یادونه وکړه:
  - اصلي شی دا دی چې موږ یې خوښوو! زموږ په څېر غلو ته د ښکلو هلکانو شکنجه کول ډېر خوندور ښکاري!
  یوه ښکلې نجلۍ چې په ځیرک ټوکر او ګاڼو کې یې په لاسونو او پښو کې ګاڼې اچولې وې ویل:
  - زه چمتو یم، د مارکیز د مرستیال په توګه، جګړې ته دوام ورکړم! او د غنیمت نیمایي برخه وسپارئ!
  د اور وژنې قزاق وویل:
  - هغه زما ده! زه به ورسره وجنګیږم! دا روښانه ده.
  انومي په توافق سر وخوځاوه:
  - منطقي! دا ټول زما لپاره نه دي چې یوازې لیرې کړم. حتی که زه ستاسو لپاره ترټولو مهم یم.
  سور ویښتان جنګیالي اعتراض وکړ:
  - د مساوي په منځ کې هیڅ مشر نشته. او زه وړاندیز کوم چې له وسلو پرته جګړه وکړم.
  جنګیالي په ټوکر کې یادونه وکړه:
  - بې وسلې؟ ته نه وېرېږې، اېلف؟
  د اور وژنې قزاق په قاطع ډول ځواب ورکړ:
  - ځنګل ته مه ځئ چې د لیوانو څخه ویره ولرئ!
  په ټونک کې نجلۍ، دا په زړه پورې شاتو رنګه، په نرمه غږ وپوښتل:
  - اجازه راکړئ چې ښکلی ځوان زموږ لپاره سندرې ووایی. زه فکر کوم چې یو څه شعري، او نورې نجونې به زما ملاتړ وکړي.
  د دواړو خواوو ښايستونه په يووالي غږېدل:
  - ښه راغلاست! موږ ستاسو سندرې زموږ د سږو په سر کې غواړو!
  اوینوموس په خندا سره وویل:
  زما په یاد دي اوس څنګه، روښانه روښانه مخ،
  دې لید زما زړه د خنجر په څیر سور کړ!
  زه د اور لمبو په سیندونو کې سوځیدلی یم
  ته یوازې په ځواب کې غلی پاتې شوې!
  
  ستا غږ څومره ښکلی او پاک دی
  زه ستاسو د پاملرنې په نه ختمیدونکي آبشار باور لرم!
  له تا پرته بدرنګه ژوند ته اړتیا نه لرم
  او اوس به یو ابدي وړانګه ماته روښانه کړي!
  
  تاسو د بې حده مینې خدای یاست،
  د حیرانتیا رڼا ډک سمندر!
  د یخ بندونه مات کړئ، په ټوکه،
  زه به له تا پرته سهار ونه وینم!
  
  ستا مخ د لمر په څیر ځلیږي،
  په کائنات کې نور ښکلي شخصیتونه نشته!
  د جذبې احساس د طوفان په څیر پوښلی،
  د تل لپاره ستاسو سره پاتې کیدل خوښي ده!
  
  زما په روح کې درد د طوفان په څیر روان دی
  او زما په سینه کې اور په بې رحمۍ سره سوځي!
  زه تا سره مینه لرم، تاسو په بدل کې په ویاړ سره ګورئ
  یخ په ټوټو کې ستاسو زړه ماتوي!
  
  په بې حده ستوري بحر کې د څراغونو ترمینځ ،
  ته او زه په اسمان کې د عقاب په څیر پورته شوو!
  او ستاسو شونډې، د یاقوت سره چمکۍ،
  یو څه په نرمۍ او جذبه وویل!
  او ستاینه داسې ده چې ښکلا په اسانۍ سره په خوښۍ سره وخوري. خو په دې وخت کې یوې نجلۍ چیغې کړې:
  - دوه جنګي کښتۍ دلته راځي!
  اوینوموس په خندا سره وویل:
  - ښه، دا هغه څه دي چې تاسو یې غوښتل؟ ایا تاسو په زړه پوری جنګ ته اړتیا لرئ؟ نو تاسو به یې ترلاسه کړئ!
  سورلۍ په غوسه وویل:
  - دوی ورته غږ وکړ! د سرتیرو سره کروزر. او اوس به تاسو یوازې په خپلو پښو په ګونډو کولو سره نه ځئ!
  نجلۍ چې د دوربین له لارې یې کتل:
  - په کښتیو کې orcs شتون لري. او دا پدې مانا ده چې یو جدي ازموینه زموږ په تمه ده.
  اوینوموس په منطقي توګه یادونه وکړه:
  - مګر موږ کولی شو خپل دښمنان پرته له دې چې زموږ ضمیر ته زیان ونه رسوي ووژني. کله چې تاسو ښکلي جنګیالیو ته لمس کوئ ، ستاسو زړه په لفظي ډول وینه کیږي!
  د شنو ویښتانو نجلۍ وویل:
  - زموږ ډریگنونه د فریگیټونو په پرتله ګړندي دي. موږ ممکن د وتلو لپاره ښه وخت ولرو!
  قزاق شهزاده په قاطعیت سره وویل:
  - زموږ په لغت کې د تېښتې په څیر هیڅ کلمه نشته!
  او د سمندري غلو انجونو په غوسه سندرې ویلې، د ژوند یا مرګ جګړې ته چمتو دي ؛
  موږ په داسې نړۍ کې ژوند کوو چې د جلاوالي، غمونو څخه ډکه ده ...
  یو سرتیری باید څه وکړي کله چې هغه یوازې وي ؟
  خدای، په سمه توګه، په ظالمانه توګه زموږ لپاره پریکړه وکړه -
  دا سړی خپل معبدونه خړ کوي!
  
  کائنات د مینې لپاره ډیر ظالم دی،
  د جلاوطنۍ اوښکې بهېدې په یوه څنډه کې...
  شفقت پرته له کومې نښې ورک شو، لکه یو خوب،
  او ژوند د نرمۍ پرته د ډبرې په څیر شو!
  
  په دښته کې یخ دی، او یخ د تودوخې سره سوځي،
  څنګه زنګ وهلی زنځیر زما زړه پوښلی!
  او د جلاوالي باران د چت د برخو په څیر وهي -
  جیبونه خالي دي، یوازې مسو پاتې دي!
  
  مګر د جنګیالیو په بریا باور الهام ورکوي،
  لوی خدای، تاسو پوهیږئ، یو ټینګ نذر کړی دی!
  او دا به زموږ لپاره په ګرم می میاشت کې د پاڼو په څیر وي،
  کله چې موږ راښکاره شو، موږ سهار سره وینو!
  
  ایا تاسو غواړئ سیارې خوشحاله کړئ؟
  نو چې موږ هر یو د شپې په څیر په ویاړ سره سندرې وایو؟
  بیا ترټولو خوږه شات د لینډن ونې څخه حاصل شو -
  د جنات په روح کې، راځئ چې دروغ ته د پای ټکی کیږدو !
  
  د خدای دوکه کولو ته اړتیا نشته، باور وکړئ،
  هغه په سمه توګه ویني چې زموږ څخه کوم یو بزدل او غل دی !
  قربان ته د څښتن معنی ورکړئ،
  د حیرانتیا خبره نه ده چې وايي، زه به تاسو خلکو ته تاوان درکړم!
  
  موږ آنلاین نیولی ،
  هیڅوک نه پوهیږي چې وژنې چیرته پای ته رسیږي.
  یهودا په یوه خرابه اسپین ځړول -
  او د هغو کسانو لپاره چې باور یې کړی - د لورل تاج!
  
  هر څوک کولی شي ښه شي
  زموږ انتخاب شعور دی - د مسیح لپاره هڅه کول.
  خو کله کله د وینې ډنډونه وي
  لږترلږه یوه ژمنه ده - زه به ژر راشم!
  
  ای نړۍ څومره ظلم دی
  لکه څنګه چې موږ نشو کولی په سوله کې ژوند وکړو !
  مېرمنې د عسکر پر تابوت ژړل،
  د ژوند نازک تار څومره نازک دی!
  
  وینه تویول زموږ غوښتنه نه ده
  زه غواړم مینه وکړم، د وطن جنت ته ورکړم!
  دا عذاب ولې موږ ټولو ته دی؟
  ځواب: خپله ټوله شتمني غریبانو ته ورکړه!
  
  د پیسو په بدل کې نجات اخیستل ناممکن دي
  ځکه چې د خدای لپاره د سرو زرو قیمت نشته!
  او په کلیسا کې تاسو د یکشنبې په ورځ سجده کوئ،
  د عقاب په څیر وزرونه جوړ کړئ!
  
  او وخت به راشي - د خدای سلطنت به راشي،
  د شر او تیري تیاره به پای ته ورسیږي!
  معنوي به له منځه لاړ شي، د غلامۍ لعنت،
  او هیواد به د خوښۍ په عظمت کې بدل شي!
  د داسې الهام بخښونکي سندرې وروسته، نجونې - سمندري غلو په ډریگنونو کې واخیستل او د لویو کښتیو طوفان ته لاړل، کوم چې د اورکس - بوی لرونکي او ویښتو ږیرو څخه ډک وو.
  د ناپاکو مخلوقاتو په پرتله لږې نجونې وې، مګر دوی خورا هوښیار او هوښیار وو.
  او بیا هغه نجونې چې په سوداګریزه کښتۍ کې وې هم د قزاقانو په خوا کې جګړې ته ننوتل. او غلام هلکان هم د وسلو د جلا کولو لپاره ورغلل. دا د دوی د ابدي تاریخي دښمنانو - orcs په وړاندې د خلکو او یلوس دومره زړه راښکونکي یووالي دی.
  Oenomaus هم په جګړه کې ګډون وکړ. ځوان په یو وخت کې دوه تورې تیرې کړې، مله یې چلوله، د اورکس سرونه یې پرې کړل. هغه د زمري له غضب سره جګړه وکړه.
  او د هغه تر څنګ سور سر دی . د نجلۍ نرۍ پښه په زنې کې د اورک سره ووهله او ژامه یې مات کړه. او بیا اورک ښکته شو، او ښکرونه یې په معده کې ووهل . او دا یوه سخته جګړه وه.
  Oenomaus په زړورتیا سره جګړه کوي. دلته هغه د پنبې په څیر د خپلو تورو سره تیتلی چلوي او سرونه یې پرې کوي چې د کباب په څیر ګرځي.
  ځوان شهزاده په لیوالتیا سره سندرې وویلې، د اتلولۍ حیرانتیا څرګندوي:
  که ستاسو لاس قوي وي -
  دا پدې مانا ده چې تاسو به په ژوند کې لومړی یاست!
  او بیا ملګری غریب سړی نه دی،
  هغه د سرو زرو زړه او د فولاد اعصاب لري!
  
  مګر تر ټولو مهم، باور ولرئ، دا یو پیاوړی ذهن دی،
  ځکه چې یو ایلف جنګیالی د څارویو په پرتله یخ دی .
  که په ژوند کې ستړي یاست،
  بیا یو خوندور خندا به تاسو سره مینه وکړي!
  
  اتوماتیک ضمیمه ، پوهه ، د مچ کولو ځواک ،
  ځکه چې دا د پوهې څخه ډک دی، پوهه څنګه!
  خو هڅه وکړئ واک د کم عقل په لاس کې ورکړئ ،
  بیا به تاسو یوازې د انعام په توګه درد ترلاسه کړئ!
  
  یو وخت و چې دوی د کلب سره ښکار ته تلل،
  یو کمان، د تور پوستکي په وړاندې د تیرونو څپې ...
  مګر دوی چروونټونه جوړ کړل چیرې چې پیسې لاړې،
  او په کهکشان کې کودېدل خورا اسانه دي!
  
  که څه هم تعلیم ښه دی -
  مګر دا هم په زړه پورې ده چې زړورتیا واخلئ ...
  او د بایونټ سره مساوي، دا به یو زنځير شي،
  او موږ د مور او پلار خدمت په صادقانه توګه کوو.
  
  مګر بد تاوتریخوالی یو دروند صلیب دی،
  زموږ د جګړې ډګر له وینو ډک دی...
  خدای تعالی ولې له کړاوونو وروسته راپورته شو؟
  تر څو د سرتیرو نظامي راټولیدنه پیاوړې شي!
  
  د انجلۍ اوښکې تویږي - د هغې محبوب ملګری راوتلی دی،
  مور په ژړا سره دعا کوي، د خپلو سږو په سر کې چیغې کوي ...
  دا د کړکیو بهر یخ دی، او د اور وژنې ځای بهر شوی،
  دلته یو ښکلی ځوان د ځمکې لاندې ښخ شوی دی!
  
  اى ظالمه برخليک څومره بد قسمته
  ورجن مریم ، ستا ښه طبیعت چیرته دی؟
  سړي غوښتل چې ژر واده وکړي
  او اوس باد د انارو لاندې دوړې اچوي!
  
  ژوند به خوشحاله راشي - دا به ښه وي،
  د اپل پائی به د شاتو د کوکنارو تخم شي ...
  د شیطان دښمن په دوړو او پوډر بدلیږي،
  اجازه راکړئ چې ریښتیني بخت د حد څخه تیر شي!
  
  هر څه په ایلف کې کیږي، او غورځول په فارس کې دي،
  راځئ چې د ستورو څخه ډکه ګاڼه په یوه ټوټه کې راټول کړو!
  او سلام هلکانو، یوازې لوړ ټولګي،
  او یو وحشتناک غول په اور کې واچول شو !
  
  ماشین ټوپک لا دمخه پیژندل شوی - ګولۍ په جریان کې توییږي،
  او دښمن ستړی شو، هغه څه چې غوښتل یې صفر وو!
  که تاسو وګټئ، تاسو به شتمن شئ،
  چا چې اور پیل کړ هغه به په فقر کې وي!
  دا یوه سندره او لویه جګړه ده، د خورا تیزو او چټلو تورو سره. او ګوزارونه په سرونو تعقیب کیږي، لکه په اسفالټ. او ډیری اورکسونه لا دمخه وژل شوي دي. او غلام هلکان په جګړه کې. په دوی کې هیڅ یو له څوارلسو څخه ډیر نه ښکاري، مګر دوی ټول عضلات دي. د غلام هلکانو بدنونه د سخت کار په واسطه سخت کیږي. او خړ پړسیدلي پښې په پرله پسې ډول د اورکس په زنې ټکوي او ژامې یې ماتوي.
  نجلۍ کپتان په هوش راغله. او هغه ناست وو. د هغې دواړه لاسونه سخت ژوبل شوي وو - تنې پرې شوې وې. ښه ، دا وژونکي ندي؛ د جادو او جادو درملو په مرسته ، زیان بیرته راګرځیدلی شي. مګر دا به لږترلږه څو ساعته وخت ونیسي. په عین حال کې، هغه نشي کولی جګړه وکړي.
  او هیڅوک نشته چې مرسته وکړي - ټولې نجونې او هلکان په جګړه کې دي، او دوی د وحشي قهر سره جګړه کوي. دا دومره وحشیانه جګړه ده.
  ډیانا حرکت وکړ، خوشبختانه د هغې پښې وړې او نسبتا ارامې وې. او د بندر په څیر د وړو ګوتو سره، د نجلۍ کپتان د لومړنۍ مرستې کڅوړې په لټه کې پیل وکړ. یو درمل شتون لري چې زخمونه رغوي، او خورا سخت، او یو نړیوال بام. برسېره پر دې، ولې د اندامونو له مینځلو او په بام او درملو سره د غوړولو وروسته په جګړه کې ګډون نه کوئ؟
  پیاوړي او زهرجن توکي وغورځوئ . او دا به ډیر ښه او ویجاړونکی وي.
  ډیانا په ډاډ سره عمل وکړ. او د هغې پښې ډیرې وړې او نرمې دي. هغې په زړه پورې بوټان اغوستي، یوازې د خپل دریځ ټینګار کولو لپاره. په داسې نړۍ کې چې څو ځلیدونکي او ابدي اوړي شتون لري، بوټانو ته اړتیا نشته چې ستاسو پښې یخ احساس نه کړي، مګر د ښکلا لپاره، او ټینګار کوي چې تاسو نه غلام یاست او نه غلام. او دا منطقی دی ...
  دلته یو هلک، چې پښه هم وه، د اورک پوزې ته تیزه ستنه واچوله. او هغه، د زهرو یوه برخه ترلاسه کولو سره، کنګل شو او سمدستي مړ شو.
  غلام هلک په لیوالتیا سندرې وویلې، او نور غلام هلکان هم یوځای شول، دوی انسانان وو او د انسانانو په څیر یې سندرې وویل:
  اوس که په کایناتو کې ستونزې وي،
  دا په هیڅ قیمت نه کیږي ...
  تاسو نور بدلون نه غواړئ
  سړی نه پوهېږي چې څه غواړي!
  
  او هلته چرنوبوګ د ځواکمن ځواک سره شتون لري،
  لوی یو نړیوال ځواک لري ...
  هغه یو سړي ته په تندي کې ورکوي،
  تر څو د انسان نسل په بشپړه توګه وحشي نه شي!
  
  هو، د خدای نسل هغه پیدا کړی،
  ترڅو خلک د پرمختګ لپاره دلیل ولري ...
  نو دا چې یو سړی په یو وخت کې هرڅه غواړي،
  او خلکو سخته مبارزه زده کړه!
  
  لکه څنګه چې یو جنګیالی بد فتح کوي،
  هغه ریښه چې د انسان د ګټې لپاره جوړه شوې ده ...
  او هغه د روحونو او بدنونو لپاره خیرات توی کړل،
  دا هیڅکله ناوخته نه دی چې جګړه زده کړئ!
  
  لوی خدای څه غواړي؟
  ترڅو دوی دا جرات ونه کړي چې ایلف خپل زنګون ته راوړي ...
  نو دا چې بد قسمت حاکم نه شي،
  تر څو سل نسلونه وده وکړي!
  
  هو، چرنوبوګ د خلکو لپاره هڅونه ده،
  د دې لپاره چې هیڅ سستي شتون نلري، هیڅ خنډ شتون نلري ...
  یو آرکیسټا اوسئ په ټوټو ماتول
  په دوستانه جوړښت کې د اورکلین شاوخوا وګرځئ!
  
  نو له لاسه مه ورکوه که دا سخت وي
  که په وطن کې ستونزي راشي...
  راډ به دا په ښکلي او اسانۍ سره ترسره کړي،
  یوازې د دې لپاره چې خلک حرکت وکړي!
  
  او چرنوبوګ یوازې ستاسو مشر ورور دی،
  که څه هم هغه سخت دی ، هغه تاسو سره بې پایه مینه لري ...
  تاسو به ترټولو لوی سکور ووهئ
  کله چې تاسو به د تل لپاره د ایلف خدمت وکړئ!
  اورکس لوی زیانونه ولیدل، دوی د نجونو او هلکانو لخوا پرې شوي. او حتی ډیانا، د خپلو لاسونو لپاسه، جګړې ته ننوتل. او د دوی ننداره ګوتو د استرا تیغونه وغورځول چې د اورکس په غاړه کې وو او د دوی شریانونه یې پرې کړل. او هر ډول غله او توکي. او دا خورا اغیزمن ښکاري.
  او بیا د ډیانا پښه د فشار شوي اوښکو واښو سره یو نخود وغورځاوه. او سمدلاسه د جنرال په مشرۍ یو درجن اورکسونه وغورځول شول او د کښتۍ څنګ ته الوتنه وکړه. دا واقعیا د نسواري او بدو ریښو لوی ویجاړ او مرګ دی.
  اوینوماس په خندا وویل:
  - موږ د یوې وینې څخه یو: ته او زه! سمه ده؟
  ډیانا په دوستانه موسکا ځواب ورکړ:
  - کله چې موږ متحد یو، موږ نه ماتېدونکي یو! انسان او ایلف ځواک دي، او دا خورا ویاړي!
  نجونو خپل فشار زیات کړ. ژوندي پاتې شوي اورکس، د خامو پاراشوټونو په کارولو سره، د وزرونو د کښتیو څخه په لامبو وهلو، ښکته کول پیل کړل. ځینې پراشوټونه د خپل ډیر وزن له امله د تیږو په څیر ښکته شول او لوی ږیره یې د تیږو په څیر راښکته کړل، خو د کوبلو ډبرو برعکس چیغې یې کړې او په ډیره خندا یې لعنت ویل!
  ډیانا په ټویټر کې لیکلي:
  دا اسانه نه ده چې ښه ښځه وي،
  مهربانۍ په قد پورې اړه نلري!
  اوینوماوس په خپلو تیزو او اوږدو تورو سره یو بل ملګری راوویست او د لوی ریچھ د مشر سر یې پرې کړ. هغه د بیرل په څیر د ډیک په اوږدو کې راوتلې، وینې تویوي. او ځوان شهزاده سندرې وویل:
  وينه بيا د سيند په څېر روانه شوه
  ستاسو مخالف خورا سخت دی ...
  خو له شیطان نه مه وېرېږه
  او شیطان تیاره ته راستون کړئ!
  . شپږم څپرکی.
  اوه سر لرونکی ډریگن دوچیس او په ورته وخت کې د جادو اکاډمۍ لوی ماسټر وخندل او پوښتنه یې وکړه:
  - ایا تاسو کولی شئ د بالغ سړي قد ته لوړ شئ او لږترلږه د یوې دقیقې لپاره په هوا کې ځړول شئ؟
  ډومینیکا وخندل او ځواب یې ورکړ:
  زه کولی شم، مګر زه دا په بل ډول کولی شم
  په لوڅ پښه منډه کړه...
  نجلۍ د چونګښې په څیر ټوپ کوي -
  دا د هرچا په پرتله یو څه توپیر لري!
  د ډریگن دوچیس خوله خلاصه شوه او له هغې څخه اور وخوت. اور تېر شو او ښکلې نجلۍ یې د پښې په نرۍ، ګلابي او د پښو په تلوونو کې په خورا دردناکه توګه وسوځوله.
  او ډومینیک چیغې کړې، مګر سمدلاسه یې ژامه ټینګه کړه. او د هغې سینه یې سخته ودروله. دا ښه ووهله، حتی ټوخی سمدلاسه پړسیدلې. دا داسې وه لکه پخوانیو پلټونکو هغه شکنجه کړې وه.
  نجلۍ وخندل:
  ستاسو لپاره لانسلوټ او پاچا ارتور شتون لري!
  د ډریګن دوچیس چیغه کړه:
  دا بل څوک دی چې ته ماته د ګواښلو جرات لري؟
  نجف مارکیز ځواب ورکړ:
  - دا د انساني فولکلور اتلان دي. دوی ستاسو لپاره بالکل خوندي دي، ستاسو فضل!
  ښځی ډریگن چیغه کړه:
  - سمه ده! اوس تاسو عملي دنده لرئ، ستاسو سوځیدلي پښې روغ کړئ. دا په عمل کې خورا ګټور دی، او په ژوند کې به د یو ځل څخه زیات کار وکړي.
  ډومینیکا، په زوره موسکا وکړه، سندرې وویل:
  - او یو، دوه، او درې، او پنځه!
  زه به په تکرارولو ستړی نه شم ...
  همدا خبره کوي
  دا ستاسو لپاره د اوبو خړوبولو لپاره کافي دي!
  لوی ماسټر ډریګن یادونه وکړه:
  - او هغه یوه چالاکه نجلۍ ده. شاید نه یوازې د هغې پښې وخورئ ، بلکه د هغې پښې هم مات کړئ؟
  نیمف مارکیز وویل:
  - موږ باید صبر وکړو، اوه دوچیس. شاید دا نجلۍ زموږ یوازینی چانس دی چې د قوي جنسیت خوندي کړي. او سړي بیرته راوګرځوئ!
  ښځی ډریگن چیغه کړه:
  - دا احمقانه ده! یو ډوب شوی سړی غله نیسي، او تاسو د یوې انسانې نجلۍ بې پښه نیسئ . هغې هیڅ ځانګړي وړتیا ونه ښودله.
  د نیمف مارکیز اعتراض وکړ:
  "هغې د دې توان درلود چې پرته له کوم جادو یا منتر څخه د خپل امر سره یوه ډبره پورته کړي، او دا خورا ارزښت لري!"
  د مونټسیرات دوچی وخندل او ځواب یې ورکړ:
  - هو، هغې په مشهوره توګه خپل تندی ټپي کړ. ریښتیا، اوس هیڅ نښه نشته. او دا د خلکو لپاره عادي نه ده.
  ویسل تایید کړه:
  - دا سمدلاسه څرګنده ده چې هغه ځانګړې او غوره شوې ده! او دا یو ځانګړي، مخلص او فرعي چلند ته اړتیا لري.
  ډریګن دوچیس په یو وخت کې اوه سرونه وخوځیدل:
  - هو، یو مخلص او ځانګړی چلند ... شاید زه باید د هغې پښې په ژبه سره چاټ کړم، د لوی درناوی نښه!
  ډومینیکا وخندل او په ډاډه زړه یې ځواب ورکړ:
  - نه، غوره ده چې خپله ژبه مه کاروئ! - او هغې زیاته کړه، په ناڅاپي ډول د هغې مخ ډیر خوږ کوي. - که څه هم ژبه بې له شکه د بدن ترټولو قوي برخه ده. هغه د ملیونونو لښکرو د حرکت کولو وړتیا لري!
  نیمف مارکیز وړاندیز وکړ:
  - هغې ته یو ساده دنده ورکړئ. د مثال په توګه، هغې ته اجازه راکړئ چې پیشو هغې ته راشي او بیا یې وخورئ، او بیا بیرته لاړ شئ!
  دلته ، پخوانۍ خاموشه ښځینه ټرول په ارغواني جامو کې ، په لاسونو کې د جادو لښتي سره ، اعتراض وکړ:
  - نه! موږ به هغې ته اجازه ورنکړو چې پیشو شکنجه کړي. دا غوره ده چې ما سره د جادو لښتو سره مبارزه وکړئ. دا به واقعیا جدي ازموینه او یو مؤثره ازموینه وي!
  او هغې د خپل سینڈل په پښه ټاپه کړه چې په نیلمونو او ارغواني او ژیړ الماسونو سره پوښل شوې وه.
  ډریګن دوچیس ځواب ورکړ:
  "دا د یوې نوې نجلۍ لپاره خورا ستونزمنه ده چې د ډریګن اکاډمۍ له ماسټر سره جګړه وکړي." دا ستا سره جنګ کول ګران وو، حتی دا خورا تجربه لرونکی او تجربه لرونکی لاسکا!
  ښځینه ټرول وخندل او یادونه یې وکړه:
  - په ځانګړې توګه! له دې وروسته، حتی کوسسي به د هغې څخه ویره ونلري!
  بیا ډومینیکا غلی شو:
  - څه شی، تاسو کوشی دی امریت لرئ؟
  ډریګن دوچیس سر وخوځاوه:
  - البته، هلته شته، په هرصورت، هغه د لیرې سلطنت څخه لیرې پروت دی. مګر دا ناپاک چل شتون لري !
  ټپي نجلۍ په خندا سره وویل:
  - یا شاید هغه د ناروغۍ لامل شوی؟ ترڅو ټول نارینه ووژنئ او خپلې میرمنې ونیسئ!
  ډریګن دوچیس ځواب ورکړ:
  - په سختۍ سره! موږ د نارینه وو په پرتله لس چنده زیاتې ښځې لرو. او د اورکس او ګوبلین په مینځ کې چې د کوشچي د امر اردو تشکیلوي ، برعکس ، د میرمنو په پرتله لس چنده ډیر نارینه شتون لري ، او دوی خورا لوی او قوي دي. هغه ولې خپله رعیت او پوځ له منځه یوسي!
  ډومینیکا یادونه وکړه:
  - خو دا ناروغي پخپله Koshchei اغیزه نه کوي؟
  ښځې سر وخوځاوه:
  - هو، په هغه باندې هیڅ یو جنګي جادو کار نه کوي. هیڅ وسله نه اخلي. حتی ستاسو هایدروجن بم نشي کولی هغه ویجاړ کړي. جوهر همدا دی!
  ټپي نجلۍ یادونه وکړه:
  - مګر هغه شاید په هګۍ کې مړ وي، د ستنې په سر!
  ډریګن دوچیس په ژړغوني غږ ځواب ورکړ:
  - دا دومره ساده نه ده! که د کوشچي د مړینې موندل خورا اسانه وو، نو هغه به ډیر وخت ژوندی نه و. او په دې توګه، دا څو پیړۍ زاړه دي چې ...
  نجف مارکیز ورته ځواب ورکړ:
  - تاسو خلک لا په ونو کې کودتا کوله، مګر هغه لا دمخه خپل واک درلود او په تخت ناست وو. فکر وکړه دا څه ډول وجود دی!
  ډومینیکا یې واخیسته او ویې ویل:
  بندرونه مخونه جوړوي
  او دوی په یوه څانګه کې ناست دي ...
  بیا هم بې ځایه
  زموږ پلرونه وو!
  ښځینه ټرول وویل:
  - Koshchei، البته، هم شکمن دی. او کله چې ناروغي پیل شوه ، هغه یقینا لومړی شکمن و. دا په یو ډول د شر د محور سر دی. لکه د سل سر لرونکي نارینه ډریگن په څیر، ترټولو لوی ډریگن، د امپراتورانو امپراتور او شیطان. مګر دا شیطان هم ړنګ او ټوټه ټوټه شو. مګر کوسچی به لږترلږه یو لعنت ورکړي! سربیره پردې، دوی د پیریانو په پاچا، ابلیس هم شک درلود، جنین روحونه دي، او دوی نشي کولی له منځه یوسي.
  مګر جنین یو څه پټ کړل. او داسې وه لکه دوی چې ورک شوي وي!
  ډومینیکا په ځواب کې وویل:
  جینۍ په ژړا شوه، نه، باور وکړه، نجونې ځواک لري،
  او ورک شو...
  او بیا ډریگن په ښکلا اعتراض وکړ ،
  منډه کړه، مهرباني وکړه!
  مارکیز دی لاسکا وویل:
  - ښه او بد دواړه جنین شته. دوی پیاوړي دي، مګر د دوی وړتیاوې محدودې دي. خو له نظري پلوه که یو نارینه یا ښځینه د جني امپراتور ابلیس څخه د نارینه نسل د له مینځه وړو غوښتنه وکړي او په دې وتوانیږي چې د مطلقیت یوه حلقه ومومي چې زموږ د کائنات په دې لوی ځواک باندې واک ورکړي، نو هغه کولی شي دا کار وکړي!
  ډومینیکا سر وخوځاوه:
  - دا لا دمخه یو څه دی! موږ اړتیا لرو چې د ټولیز ځواک حلقه ومومئ. او بیا به موږ هرڅه سم کړو.
  ښځی ډریگن وخندل، او غږ یې د تندر په څیر و. بیا یې ځواب ورکړ:
  - د یوې حلقې موندل خورا ستونزمن دي. ځکه چې دا د ټولې کهکشان په پرتله په یوه سیمه کې ځواک ورکوي. سربیره پردې ، که ستاسو په کاینات کې کهکشان د ستورو د نادر ترتیب له امله نږدې خالي وي ، نو دلته دا یوه سیمه ده چې په ټریلیونونو هوښیار مخلوق او ډیری سلطنتونه پکې میشته دي. او په ښکاره ډول، هیڅوک هغه تر اوسه نه دی موندلی، ځکه چې زموږ د افسانوي کیسې نړۍ هیڅ امپراتور نه و!
  ډومینیکا وخندل او ویې پوښتل:
  - ته خدای لری؟
  مارکیز نیمف ځواب ورکړ:
  - ایا داسې یو لوی خدای، په ټولو کایناتو کې یو خالق شتون لري، یا که هغه شتون نلري، په حقیقت کې هیڅوک نه پوهیږي. حتی کوسچی دی ایممورټ. مګر د ټیټې درجې خدایان شتون لري . مګر دوی داسې دي چې لږ ګټه نلري، او دا غوره ده چې لیرې پاتې شي. په ټولیز ډول، د خدای کلمه ډیری معنی لري. نو لوړ جینونه د خدایانو سره په ځواک کې مساوي دي.
  ښځینه ټرول وویل:
  - موږ هم مذهبونه لرو، خو لږ ګټه نه لري. لکه څنګه چې ستاسو دی، په لاره کې. اوس ، کله چې یو کوروناویرس و ، کلیساګانې واقعیا خالي وې ، او لمونځونه د یو چا سره مرسته کوي ، یا بخور دوی د ویروسونو څخه ساتي. تاسو ولې دومره بې عقله خلک یاست، فکر کوئ چې په زنګون او سجده کولو سره تاسو کولی شئ په بدل کې یو څه وغواړئ!
  ډومینیکا په کلکه ځواب ورکړ:
  - خو زه په خدای او خدای هیڅ باور نه لرم! او زه دې ته پام نه کوم. مګر ما مخکې په یلوس باور نه درلود، او دوی یې د افسانې کیسه او د انسان اختراع ګڼله. - نجلۍ خپله نرۍ څپه د تیږو په تخته کېښوده او روانه شوه. - او اوس زه ګورم چې یلوس، ډریگن، ټرول، nymphs شتون لري، نو ولې په خدای او فرښتو باور نه کوي؟ سربیره پردې ، ډیری ملیارد خلک په خدای باور لري ، او نږدې په ځانګړي توګه کوچني ماشومان ، او ټول یې په جدي ډول په ډریګون او الوز باور نلري.
  مارکویس لاسکا وخندل:
  - زه پوهیږم! دا نجلۍ، کله چې هغه کوچنۍ وه، د ډنو په اړه یو کارتون لیدلی و او په حقیقت کې، په انګړ کې د جادو ویښتو په لټه کې شو. او هغې هر څنډه چیک کړه. او نورو ماشومانو ورته وخندل. په حقیقت کې، حتی په کم عمر کې ډیری خلک پوهیږي چې د جادو څنډې د افسانې کیسې دي!
  ډومینیکا یادونه وکړه:
  - مګر ستاسو په نړۍ کې د جادو څنډې شتون لري!
  ښځې سر وخوځاوه:
  - البته شته! او د ژوندي پاتې کیدو لپاره ، تاسو باید د دوی کارولو څرنګوالی زده کړئ !
  ښځی ډریگن چیغه کړه:
  - همدا اوس! هغې ته د جادو څنډه ورکړئ، موږ به وګورو چې دا نجلۍ، ډیره تیزه او بې رحمه ژبه، د څه توان لري!
  ډومینیکا سندرې وویل:
  زه تاسو څخه پوښتنه کوم چې حیرانتیا مه کوئ
  که جادو وشي!
  که داسې وشي، که جادو وشي!
  لاسکا یادونه وکړه:
  - ښه، هغه ښکلې نه ده؟ داسې جادوګره!
  ښځی ټرول خپله جادویی څنډه په خپل ښي لاس کې په ډیر ټینګه ونیوله او ویښته یې. او بریښنا په ډومینیکا برید وکړ. خو د نجلۍ اداکارې په وروستۍ شېبه کې کودتا وکړه، او ضربه ورکه شوه. زما شاته د مرمر ډبرې ټوټی وچې شوې او سګرټ یې پیل کړ.
  ډریګن دوچیس وویل:
  - پام کوه، کوبرا! تاسو به ټول کوټ ته زیان ورسوي!
  ویزل وخندل او یادونه یې وکړه:
  - دا د جادو ویښته طریقه ده!
  د کوبرا ښځینه ټرول په ځواب کې سندرې وویل:
  - بدې مور، زما طریقه ساده ده،
  زه د پیشو د لکۍ ایستل نه خوښوم!
  ډومینیکا په ځواب کې وخندل:
  زما په شاګردانو کې یو خوب دی
  یو کود - یو مار!
  د ډریګن دوچیس مداخله وکړه:
  - وګوره، د هغې ټوخی لا دمخه ورکې شوې دي! په خلکو کې، زیان دومره ژر نه ځي. څه نجلۍ !
  د نیمف مارکیز تایید کړه:
  - همدا و! زه په دې اړه غلط نه وم. بیا رغونه په ځواک کې نادره ده، حتی د جادوګرانو لپاره، او دا د جادو سره درملنه نه وه شوې.
  ډومینیکا وخندل او په ښکاره ډول یې په خپلو لاسونو ودرېد. او د هغې وړې پښې په هوا کې د پروپیلر تیغ په څیر راوتلې. نجلۍ یې واخیسته او په لیوالتیا یې په خپل سپین زر غږ وویل:
  موږ په جګړو کې خپله اراده نرمه کړه
  وروره، دوی د وطن لپاره جنګیدل.
  له لرې څخه د ایلفینیزم په څیر ښکاري،
  یو ایلف سرتیری اورکلین ته ننوتلی دی!
  
  زموږ پلرونو تورې جوړې کړې،
  او بیا ټوپکونه په عمل کې شول ...
  د برچ ونې خپلې څانګې خلاصوي،
  نجونې پخلی کوي!
  
  په هره جګړه کې بریالی دی ،
  هغه پوهیږي چې څنګه شیان د خپل ذهن سره واخلي.
  کله کله خالص دوزخ سوځي.
  خو موږ به دښمن ته ماتې ورکوو !
  
  ایلف د ځمکې ساتنه کوي،
  هغو کسانو ته پناه ورکوي چې لوڅ او لوڅ وي.
  موږ د می په میاشت کې جګړه پای ته ورسوله،
  د اورکماچ په تمه یوه سخته ماتې!
  
  او د جوړولو او کرلو وروسته،
  کروندې غوړیږي او جوار په ډنډونو کې دي.
  تاسو اتلان یاست، نجونې، نیکونه،
  په خندق کې یخنۍ او واوره وه!
  
  زموږ د ګران وطن څخه،
  یو ژور رکوع واخلئ.
  د ایلفینیزم بینرونه الوتل،
  او د فوهر بینرونه د سکریپ کولو لپاره دي!
  
  پیړۍ به تیریږي زمونږ د ستورو لاندې
  امپراتورۍ د کهکشان ډله ده.
  د زیږون لپاره هیڅکله ناوخته نه دی
  او دښمن په خلا کې ښخ کړئ!
  
  مګر زه باور لرم چې ذهن به آرام وي
  او یو سړی د ټولو لپاره د مور په څیر دی
  دلته پخوانۍ کورنۍ وده کوي،
  د جلال رڼا - فضل!
  او نجلۍ ډیره ښکلې سندره وايي، هغه د نړۍ په کچه خورا ښه سندرغاړې ده. یا نیمه نړۍ - کوم چې حتی په زړه پورې دی.
  د ډریګن دوچیس چیغه کړه:
  - په زړه پورې! یا شاید دا واخلئ او دا یې وکړئ ...
  ښځینه ټرول کوبرا کرکه وکړه:
  - دا وخت دی چې د جادو ویښتو سره مبارزه وکړئ! او پرته له کوم تورو نوکانو! موږ به تر پایه له دښمن سره مبارزه کوو!
  نجف مارکویس چیغې کړې:
  - احمق مه کیږه! هغه ستا څومره دښمن دی. دا ممکن د قوي جنسیت خوندي کولو او بیرته راستنیدو لپاره زموږ وروستی چانس وي!
  ډومینیکا په غوسه وویل:
  - ماته د جادو څنډه راکړه او زه به د خپل مخالف څخه مخلوط مات کړم. زه په سکرټ کې هیري پاټر یم، او نه یو څه ډنو!
  د ډریګن دوچیس غږ وکړ:
  - دا کومه ډله ده؟
  ویسل څرګنده کړه:
  - د انسان د کیسې کرکټرونه او فولکلور هیري پوټټر یو هلک دی چې د جادو اکاډمۍ کې یې زده کړې کړې، او ډنو یو مزاحیه کارټون دی .
  کوبرا وخندل او خپله څنډه یې وخوځوله. یوه پلسر راښکته شو او چیرته چې د فلم اداکاره نجلۍ ولاړه وه ووهله . او هغه، ډومینیکا، په ډیره لیوالتیا سره بیرته راښکته شوه، د هغې ګلابي پښې یې روښانه کړې، کوم چې په عملي توګه د دوړو څخه پاک وو. او لمبو د هغې یوازینی واخستل او په نرمۍ سره یې څټ کړل.
  نجلۍ چیغې کړې:
  - اوه ، ته بې لارې کوې !
  او هغې خپل لاس وغځاوه. او ناڅاپه د جادو څنډه چې نجم په لاسونو کې نیولې وه په سخت ځواک سره د هغې لاس ته ورغله.
  او ډومینیک هغه په ټینګه ونیوله، لکه یو چټک بندر. له هغې وروسته، هغې په ځواب کې پلسر ډزې وکړې.
  د نجلۍ اداکارې هیڅ منتر نه واهه، کوز یې نه و کړی، هغې په ساده ډول یو جادويي آثار وڅنډل. او د اور لمبې د کوبرا په لور الوتلې. هغې د دې تمه نه درلوده او وغورځول شوه. د هغې سینڈل، د نیم بوټانو سټایل چې یوازې پښه یې پوښلې وه، پورته وخوځېده. او څرګنده شوه چې زنانه ټرول سخت ژوبل شوی دی. او هغې اوږده ژړا وکړه. او هغې د خپل جادو لمس څخه بیرته ډزې پیل کړې.
  او پلسرونه داسې خپاره شول لکه د اسمان څخه د ږلۍ ډبرې. واقعیا د ډزو تبادله وه.
  په دقیقه توګه، یو سخت ګوزار او د یو لړ تودو ګوزارونو په پایله کې هدف له لاسه ورکړ.
  پلسر هم د ډریگن دوچیس سره ټکر وکړ. هغې ځواب ورکړ چې دا یې واخیست او د هغې له خولې څخه یې اور واخیست. او د هغې رڼا بې ضرره نه وه، حتی د مارکیز نیمف یې نیولی و.
  هغې هم خپله جادويي څنډه راښکاره کړه او په ژړا شو:
  - بس ماشومان! تاسو واقعیا دمخه ټول حدونه تیر کړي دي.
  خو دواړو نجونو د آرامۍ فکر هم نه کاوه. ډومینیکا، په خپل ځان کې د شیطاني ځواک احساس وکړ، د خپل جادو ویښتو سره یې ووهله او یو پلسر یې په بل پسې وغورځاوه. او د هغې توپونه د ښځینه ټرول ماسټر پښې ووهل او د هغې سینڈل یې وسوځول.
  هغې په غوسه چیغه کړه:
  - انسان چرګ!
  د نیمف مارکیز اعتراض وکړ:
  - نه! دا ډیری احتمال د میرمن هاک ، یا لږترلږه پتنګ دی!
  ډومینیکا یو ځل بیا ووهله ، او دا ځل د هغې د ویرونکي اور سونامي څپې واقعیا د اور څخه جوړ شوي کلب په څیر ټکر وکړ.
  او ښځینه ټرول کوبرا به پرته له کوم محدودیت څخه جادو وګرځي او خوشې کړي. مګر هرڅومره ژر چې د اور کالم هغه وغورځوي ، دا په حقیقت کې د هغې جامې سوځوي او د سینې په اوږدو کې یې وهي.
  د ښځی ټرول ساه ونیول شوه. او ډومینیکا دا نور هم واخیست او سر ته یې وژونکي پلسر اضافه کړ. او دا داسې و لکه یو سلج هامر زما په دماغ کې و .
  کوبرا وخندل او بالاخره لاړ. د هغې وړې پښې سوځیدلې او پړسیدلې وې. د اکولین پوزې سره نجلۍ سندرې ویلې شوې او وهل شوې.
  ډریګن دوچیس په خوښۍ وویل:
  - وا! تاسو د ټولو توقعاتو څخه تجاوز کړی! په ریښتیا، ما فکر نه کاوه چې تاسو داسې کار کولی شئ - پخپله کوبرا وټکوئ!
  نجف مارکوس سر وخوځاوه:
  - هغه زموږ اصلي او نږدې یوازینۍ هیله ده! او هغه ښایي ښه توجیه شي. وګورئ چې دا رنګ شوی ښکلا څه کوي!
  په حقیقت کې ، ډومینیکا هغه واخیسته او خپله وړه ، ښکلې پښه یې وخوځوله ، او د مراکش - پاکه لرونکی "وزه" ناڅاپه خوندور شو او شاوخوا ګړندی شو. دا داسې وه چې هغه واقعیا ژوندی او ګرځنده ګرځیدلی و. او راځئ چې واقعیا پورته شو او فلیټ وکړو.
  ډریګن دوچیس په خندا شو، خپل اوه سرونه یې وخوځول او ویې ویل:
  - وا! هغه دا څنګه کوي؟
  ډومینیکا سر وخوځاوه او چیغې یې کړې:
  د ریښتیني کیدو لپاره ، زه نه پوهیږم
  هر څه د ماسپښین په ګرمۍ کې ګډ شوي ...
  زه تقریبا هیڅکله منتر نه لوستلم.
  زه د باد روح سره هیڅ لوبه نه کوم!
  پرځای یې، زه تل تاسو یادوم، ښاغلی،
  نجلۍ له ځانه سره بوځه!
  ډریگن ډچیس چیغې کړې:
  - ډومینیکا ومنله! او د هغه د ځانګړي استعداد په پام کې نیولو سره، هغه د ډریگن اکاډمۍ په غوره څانګه کې نوم لیکنه کوي. چیرته چې هغه به نه یوازې د خپلو زده کړو لپاره پیسې ورکړي، مګر، برعکس، به د ډیرو بورسونو پیسې ورکړل شي!
  ډومینیکا پورته پورته شوه، شاوخوا یې وګرځاوه او ویې ویل:
  ښه ډومینیکا نشته
  هغه د ځمکې رنګ دی ...
  لمر د سیارې په سر راپورته کیږي،
  او ټول شاوخوا صفرونه دي!
  نجم مارکویس په خوږه موسکا وپوښتل:
  - زه به د دې لپاره څه ترلاسه کړم؟
  یو وقفه وه ... ډومینیکا په ژړا شوه :
  - تاسو اړتیا لرئ یو ښکلی هلک ومومئ!
  ډریګن دوچیس وخندل او ځواب یې ورکړ:
  - په هرصورت ، نوی زده کونکی په ښکاره ډول د قوي غرور څخه چکر وهلی و! له همدې امله، زه یو توبه وباسم - د سل وزر لرونکي افوریزم تلفظ کول. او سمدستي یې وکړئ!
  ډومینیکا په خندا سره سر وخوځاوه:
  - مهرباني! دا د هیڅ شی لپاره ندي چې ما په فلمونو کې کار کړی، او زه ښه حافظه لرم!
  د ډریګن دوچیس غږ وکړ:
  - ژر راځه! زما هم د وخت حد دی!
  ډومینیکا ژوره ساه واخیسته او د ماشین ټوپک په سرعت یې ولیکل:
  هیڅوک د مړه خره غوږونو ته اړتیا نلري، مګر د ژوندي ګیدړ اوریدل د هغه چا لپاره ډالۍ ده چې خپلو اهدافو ته د رسیدو لپاره خرو ته اړتیا نلري!
  یوځل چې تاسو په خپل ذهن کې بوټان واچوئ ، نو تاسو به د تل لپاره لوټ پښه پاتې شئ!
  جګړه د سږو لپاره هوا ده، مګر یوازې د بائنری ګاز سره مخلوط شوی!
  که دښمن نه غواړي چې تسلیم شي او نه پوهیږي چې څنګه له لاسه ورکړي، نو موږ به هغه مجبور کړو چې خپلې جامې وباسو او هغه ته به ور زده کړو چې څنګه وګټي!
  بد خلک تور جادو خوښوي، ښه غیر انسانان سپین جادو خوښوي!
  په جګړه کې وژل په عمل کې سخت دي، په ادراک کې کرکه خو په پای کې څومره لوی دی ! دا پدې مانا ده چې جګړه روح ته روغتیا راوړي، بدن ته سختوي، او وینه پاکوي!
  ځینې وختونه جګړه خورا بټوه ډکوي ، او په مستقیم تناسب کې د وینې تویدو بشپړتیا ، او د فاسد زړه تشوالی!
  د وطن قرض په بې غرضه عقیده بدلیږي!
  جګړه هوښيار ازمويي، غښتلي سختوي، احمقان ساتي ! -
  خندا کول خوند نه دی، د نورو ژاړول ستړيا نه ده!
  یو ښه واکمن لکه د خوږو شاتو په څیر، لومړی به چاټ شي، بیا توی شي !
  او بد حاکم، لکه د چرګ لرګي، لومړی به چپه شي او بیا به تر پښو لاندې شي!
  هو، سره زر نرم دی، مګر دا په اسانۍ سره د نه منلو وړ ډال جوړولو لپاره کارول کیدی شي!
  کیفیت تل له مقدار څخه تیریږي - حتی د موتی وربشي د بحرونو سمندر هم د خټو په وړاندې خنډ نه دی!
  کله چې نیکي د ډار په واسطه ضعیفه شي، بد له ځواک څخه ډک وي!
  یوه ټوکه ښه ده، د ډوډۍ لپاره چمچ ښه دی، او د اړتیا سره مرسته وکړئ!
  تاسو کولی شئ یو یا دوه ځله بختور شئ - پرته له مهارت څخه ، بخت ورک کیږي!
  هر هغه څوک چې لیو تولستوی نه وي هغه ادبي ټرامپ دی!
  تاسو باید تولستوی زیږیدلی نه یاست چې د ادب لپاره خوندور اوسئ!
  راځئ چې د طلاق په وخت کې د شرمیدلو دلیلونو په پرتله ډیرې میرمنې وڅښئ!
  شهوت د ښځو تر رحم زیات نارینه تباه کړي دي!
  کره سترګې، د لاسونو ټيټ، دښمن له لاسه نه دی - مایوپیک!
  فلسفه ژوند نه اوږدوي، بلکې د ټوټو په غځولو یې زینت کوي!
  یو قوماندان په مهارت سره، یو قصاب د شمیرو سره، یو په هنر سره یو باصلاحیت، یو په فریب سره!
  نو راځئ چې وڅښئ ترڅو امید مړ نشي، او یوازې هغه څوک چې ژوند نه کوي مړه کیږي!
  امید تر اخره مړ کیږي ... او لومړی هغه څوک دي چې توجیه نه کوي!
  په جګړه کې، منطق د چاکلیټ په څیر یو نسبي مفهوم دی؛ مخکې له دې چې تاسو حتی د بارونو تعریف کولو وخت ولرئ، دوی لا دمخه ستاسو په خوله کې دي؛ مخکې له دې چې تاسو د دوی تیرولو وخت ولرئ، دوی په خوا کې راځي!
  بریا کله کله بوی کوي، لاسته راوړنه د جسد په څیر بوی کوي، مګر خوښۍ بوی نشي کولی!
  خدای د هر شی په سطحه دی، او شیطان د هغې په توضیحاتو کې دی!
  وهل ټکول حتی د یو ماسوچیست لپاره ناخوښه دي!
  هغه څه چې خدای نه پوهیږي یوازې یوه پوښتنه ده چې ځواب یې نشي کولی!
  یو بندر له انسان څخه غوره دی چې دا یوازې په لفظي توګه یو حیوان کیدی شي!
  هغه واعظ چې نیکۍ ته نه رسوي داسې ده لکه هغه لاره چې د کلدارو په لور روانه وي!
  د انجیل په متنونو کې د هر ډول عقیدې رامینځته کول د وروڼو ګریم له افسانو څخه د کوانټم میخانیکونو مطالعې ته ورته دي!
  دا ستونزمنه ده چې خدای وي، مګر د شیطان پاتې کیدل په بشپړ ډول د زغم وړ ندي!
  ذهن ځواک څلور چنده کوي حتی که د دښمنانو شمیر دوه چنده شي!
  ژوند یو بشپړ جوړجاړی دی، له خلکو سره نه، بلکې له طبیعت سره!
  تندی د زنګ په شکل دی ، پدې معنی چې دا جمله ښه ده!
  د احمقانو لپاره نه لیکل کیږي ، د طبیعت قوانین د هوښیارانو لپاره ندي لیکل شوي!
  هوښیار ته ژبه ورکول کیږي چې د احمقانه او بې معنی شیانو په اړه فکرونه پټ کړي!
  په خندا کې خندا ګوري د جدي خوښۍ څخه به په غمجن ډول ړوند شي!
  - پرته له ګړندي ګړندي - پرته له ګړندي! د پیچلي عمل په حل کولو سره له درس څخه A ترلاسه کړئ!
  ګټونکي قضاوت نه کیږي ... که څه هم، کله ناکله قضاوت کیږي!
  - د انسان حماقت د خدای دښمنان د خلکو دښمنان دي!
  په کوټه کې سړی سړی دی، خو خنزیر هم په ماڼۍ کې له خنزیر نه لوړېږي!
  دوه لامحدود شیان دي: کائنات او د انسان هوښیارتیا، په هرصورت، لومړی نسب دی، او دویم مطلق دی!
  هغه څه چې روسی ګړندی موټر چلول نه خوښوي ، او ګړندی الوتنه!
  - هرڅوک نه غواړي چې دوزخ ته لاړ شي، مګر یوازې یو څو د شیطان د فرصت په لټه کې شي!
  مګر د اوښکو اوبه کولو پرته ، تاسو نشئ کولی د خوښۍ فصل وخورئ ، او پرته له خړوبولو ، نو د بریا ویاړونه به وده ونه کړي!
  خدای په هر شی کې دی، یا د هغې په سطحه، او شیطان د شیانو په نشتوالي، یا د مادي کمښت په ژورو کې دی!
  څوک چې وخت په پام کې ونیسي د هغه په جنازه کې به تل پاتې شي!
  چوپتیا طلايي ده، کلمه یې سپینه ده، خو د ښځې له خولې دومره توییږي، چې الماس هم ستړي شي!
  چوپتیا طلایی ده او د روښانه جریانونو اوږد ذخیره به زنګ ونه کړي!
  او سره زر خپل ارزښت له لاسه ورکوي که په خاموشۍ سره په ځمکه کې ښخ شي!
  ځینې وختونه، په خاموش پاتې کیدو سره، تاسو به خپل بټوه د ډیرو زرو سره ډک کړئ د دې په پرتله چې په لوړ غږ د دستګاه غوښتنه وکړئ!
  جګړه هیڅکله ستړي نه وي ، دا معمول کیدی شي ، مګر یوازې تر لومړۍ ډزې پورې!
  د سولې وخت تکرار دی، او یوازې جګړه تل انفرادي وي!
  په جګړه کې، لکه څنګه چې په شطرنج کې، تاسو نشئ کولی خطا وکړئ، مګر توپیر د دوامداره وخت فشار کې دی!
  جګړه حتی د لومړي حرکت دمخه د ابدي وخت ستونزه ده!
  په شطرنج کې، حرکتونه په بدل کې کیږي، مګر په جګړه کې، دوی بدلیږي!
  جګړه د شطرنج په څیر ده، یوازې د قواعدو پرته او په ریښتیني وخت کې!
  په جګړه کې د وخت نشتوالی دی، کله چې سوله حاکمه وي، د تفریح کمښت وي!
  په جګړه کې ترټولو په زړه پورې شی دا دی چې هرڅه تل جدي وي، او دا یوازې د ښودلو لپاره وي چې دا تسلیم کول دي!
  تاسو کولی شئ په فریب سره تسلیم شئ، مګر، افسوس ، تاسو یوازې د ریښتیا لپاره پریښودلی شئ!
  د روزنې سخت کار د جګړې په اسانۍ سره تادیه کوي! هغه څوک چې سست نه وي هغه به اتل شي!
  د زده کړې لپاره هیڅکله ناوخته نه دی، پرته لدې چې تاسو مړ یاست!
  حتی یو مړ سړی د غچ اخیستلو چانس لري، پرته لدې چې هغه ملحد وي!
  د ملحد کیدو معنی د تل پاتې کیدو څخه ډډه کول دي!
  دوی په خپل سر فکر کوي، مګر په معدې عمل کوي!
  بدۍ په زړونو کې نه، بلکې په معدې کې ژوند کوي!
  زړه یوازې د وخت په تیریدو دی، مګر معدې تل دی!
  معده د بدن تر ټولو ناوړه برخه ده، خو دا هغه څه دي چې موږ کار کولو ته هڅوي!
  له زړه پرته انسان نشته او له معدې پرته د انسان حرص نشته!
  دوی زړه ته سکون ورکوي او معدې ته سکون ورکوي!
  زه پروا نلرم چې د موټر لګښت څومره دی، اصلي شی دا دی چې د وطن عزت هیڅ قیمت نلري!
  که عیسی په زړه کې ژوند کوي، نو شیطان په معدې کې ژوند کوي!
  خالي معده تاسو هڅوي چې خپله بټوه ډکه کړئ!
  خالي سر ستاسو بټوه خالي کوي!
  لویه خیټه د لوی انسان نښه نه ده، مګر دا د لږ ارادې نښه ده!
  تشه معده روح له تندې ډکوي!
  تر ټولو درنه ګیډه هغه ده چې تشوالی یې له سر څخه بې مغز نه وي!
  ښځه د لیوه په څیر په پښو تغذیه کیږي، یوازې په لوړو پښو کې!
  په راتلونکي کې ، ډیری د سرو زرو غرونه ژمنې کوي ، مګر خوښي لاهم د کونج شاوخوا ده!
  ژوند د کارتونو په څیر ندی، تاسو باید تل د بریالیتوب لپاره خپل ټول ورکړئ !
  یو هدف د څراغ په څیر دی، تاسو د هغې لپاره هڅه کوئ، مګر کله چې تاسو ورته ورسیږئ، نو وګورئ چې ستونزې لا زیاتې شوي دي!
  سګرټ خورا مؤثر وژونکی دی ، په ځانګړي توګه د پیرودونکي پروړاندې! سګرټ د خاموش ټوپک په څیر دی، مګر دا حتی د شوقیانو په لاس کې وژونکی دی!
  سګرټ ترټولو معتبر سپنر دی، دا تل وژني!
  د سګرټ خوند تریخ دی، مګر دا د شیدې څخه ډیر جذبوي!
  سګرټ د بدې نجلۍ په څیر دی ، مګر د هغې جلا کول ډیر دردناک دي!
  یو سګرټ، د لاسي بم برعکس، کله چې وغورځول شي، ژوند اوږدوي!
  په جګړه کې هدف ته د رسېدو تر ټولو لنډه لاره د ګردابونو چل دی، او خالص حقیقت یو ناوړه فریب دی!
  یو ګرداب چلول ستاسو هدف ته د لارې لنډولو لپاره ترټولو ډاډمن لاره ده!
  ژوند سور دی، خو په سرو وینو بهیږي!
  په جنګ کې ژوند خپل ارزښت له لاسه ورکوي، خو معنی ترې اخلي !
  جګړه ، د زوم په څیر، د خیانت لپاره حساس دی، مګر اجازه نه ورکوي چې دوام وکړي!
  جګړه یوه هوښیاره ښځه ده چې د نارینه وو جسدونه خوري!
  ټول عمر د جګړې تابع دي، لکه مینه، مګر دا یو خوندور تفریح نه دی !
  جګړه، د محکمې په څیر، ګرانه او د بدلون وړ ده، مګر دا تل د اتلولۍ یادونه پریږدي!
  جګړه د خوب په څیر نه ده؛ تاسو د قوي احساساتو پرته نشي کولی!
  نړۍ ستړي او راحته ده ، جګړه په زړه پوري او په زړه پوري ده!
  جګړه، دا وینه او خوله، هغه تخمونه سري کوي چې زړورتیا زیږوي!
  مهمه نده چې د جګړې پروسه څومره په زړه پورې وي، هرڅوک پای غواړي!
  جګړه یو کتاب نه دی، تاسو نشئ کولی هغه بند کړئ، تاسو نشئ کولی دا د خپل بالښت لاندې پټ کړئ، تاسو کولی شئ هغه هم خندا کړئ!
  جګړه یو دین دی: دا جنون، ډسپلین، بې شکه اطاعت ته اړتیا لري، مګر خدایان یې تل مړ دي!
  په جګړه کې، لکه څنګه چې په کیسینو کې، خطر لوړ دی، مګر ګټونکي لنډمهاله دي!
  سرتیری مړ دی، ویاړ یې هیر شوی، ټرافۍ له مینځه ځي، او یوازې د نوي قتل عام پیل کولو دلیلونه د نه منلو وړ دي !
  موږ قاتل ته تر څو چې په محاذ کې سرتېری نه وي، غله ته سپکاوی کوو، که د جګړې په ډګر کې غله وي، دوه چنده!
  سربازه، دا هغه اتل دی چې زغره یې زړور او غیرت لري! جنرال بارون چې تاج یې هوښیارتیا او هوښیارتیا ده!
  سرتیری فخر کوي، شخصي غږ سپکاوی کوي!
  په برید کې ممکن لومړی مړ شي، مګر وروستی به یې په یاد کې پاتې نشي!
  دا غوره ده چې د برید کولو په پرتله د غنیمت په شریکولو کې لومړی اوسئ!
  جګړه، د یوې ښځې په څیر، یوازې نارینه پرته له ماتولو پرته پرانیزي!
  یوه ښځه، د جګړې برعکس، په چټکۍ کې نه ده چې یو سړی ووژني!
  جګړه، د ښځو برعکس، هیڅکله د ټاکل شوي نارینه شمیر څخه راضي نه ده!
  جګړه ترټولو نه ستړی کیدونکی ښځه ده، هغه هیڅکله کافي نارینه نشي ترلاسه کولی، او هغه به ښځه رد نکړي!
  ښځې جګړه نه خوښوي، مګر د یو سړي د وژلو غوښتنه د مرمۍ څخه بده نه ده!
  حتی یوه کوچنۍ ګولۍ یو سړی وژلی شي، د لوی زړه ښځه کولی شي هغه خوشحاله کړي!
  لوی زړه اکثرا د لږ ځان ګټو لامل کیږي!
  جګړه د ښځې مخ نه لري، بلکې تر ښځې ښه وینه تویوي!
  جګړه خوښي نه راوړي، مګر دا د تیري وړ جبلتونه پوره کوي!
  په جګړه کې خوښۍ، د دښمنانو جسدونه یوازې په قیمت کې دي!
  جګړه د ځمکی کرنه ده: په جسدونو سره القاح کیږي، په وینو سره اوبه کیږي، مګر دا په بریالیتوب سره راڅرګندیږي!
  بریا په مړو او وینو تغذیه کیږي ، مګر دا په ویاړ سره میوه لري!
  جګړه د انسان خوړونکي ګل په څیر ده، روښانه، غوښه خوري او د بد بوی سره!
  جګړه د پرمختګ مور او د سستۍ مور ده!
  او په جګړه کې د سرتيري ژوند ارزښت نه لري او جنرالانو ته هم تاوان!
  که سوله غواړې نو وېره راوله او که جنګ غواړې نو خندا وکړه!
  که په نظامي چارو کې د خندا وړ نه یاست، خندا ګناه نه ده!
  جګړه د سرکس په څیر ده، یوازې ګټونکي وروستۍ خندا لري!
  په جګړه کې، لکه څنګه چې په سرکس کې، یوازې پټ، جدي وژونکی!
  د نرم رژیم لاندې ګډوډي او ګډوډي غوره دی !
  مرګ کنوانسیون دی، ذلت مطلق دی !
  پاچا که هر څومره لوی وي، د ښکار په څېر به قبر ته ځي!
  سیاستمدار تل دروغ وایي، یوازې هغه د ریښتیا لپاره مړ کیږي!
  ابدیت حقیقي دی خو مرګ خیالي دی!
  پادشاه هر څه کولی شي، مګر یو نه، یو پاچا نشي کولی د قبر څخه ځمکې ته وتښتي!
  هر څوک غواړي چې ښکلی ژوند وکړي، مګر یوازې یو څو په عزت سره مړه کیږي!
  مرګ د ستونزو ژمنه کوي، مګر دا چې د لاسته راوړنو وړانګو سره روښانه شي!
  له تفریح پرته ژوند له شوق پرته مینه ده!
  کله چې مینه وي ښه ده، بدتر کله چې وینه وي!
  جنس د مشعل په څیر دی، مګر بیا ډکول ډیر لګښت لري!
  تاسو کولی شئ پرته له جنسیت ژوند وکړئ، مګر تاسو نشئ کولی بیا تولید کړئ!
  څومره چې مینه ګرمه وي هومره یې وینه بهیږي!
  خلک مینه غواړي، حیوانات جنس غواړي، او هوښیاران وحی غواړي!
  حتی د خنزیر ملګری، جمالیات دا خوښوي!
  جنس هم اعتدال ته اړتیا لري ، هومره ښه!
  په مینه کې هیڅ محدودیت نشته، د جنسي کلمو لپاره کافي دي!
  دا د اور لاندې اسانه ده که ستاسو په زړه کې شعله وي!
  دا غوره ده چې په اور کې وسوځول شي تر دې چې د کاین روح شي!
  جګړه ډله ایز جنسیت دی: ډیری چیغې او چیغې، مګر دومره وینه به نه وي حتی د زرګونو کنوارو څخه!
  جنس د جګړې په څیر دی، مګر اوږد او معمول نه!
  جګړه د مينې په څېر ده، خو ژړا نه هڅول کېږي!
  جنس ښه دی، البته، مګر د وینې ټوخی خراب دی!
  جګړه سخته ده، خو ذلت تر هر پوځي بار ډېر دروند وزن لري!
  که ژوند کول غواړې، مبارزه زده کړه، که ژوندي پاتې کېدل غواړې، ګټل زده کړه!
  په جګړه کې، ټولې وسیلې ښه دي، پرته له چرګانو څخه!
  هرڅوک جګړه کولی شي، مګر یوازې وړ کسان ګټلی شي!
  جګړه د فکر کولو ځای نه دی، دا د لوی جنون څخه ډک دی!
  له وطن سره د سودا کولو په پرتله جګړه غوره ده!
  جنګ شیدې نه دي، مګر دا تاسو له خوښۍ ډکوي کله چې تاسو یې تیر کړئ!
  جګړه هیڅکله پای ته نه رسیږي، یوازې د توپونو غږ کمیږي!
  توپ کیدای شي کم شي، بیرل مات شي، مګر جګړه به هیڅکله ودریږي!
  په جګړه کې، تر ټولو په زړه پورې شی نا اټکل دی، د حقیقي لپاره جګړه!
  ولې د سټالین په وخت کې نرخونه ټیټ شول ځکه چې د خلکو دښمنان ووژل شول!
  دا غوره ده چې د پیسو لپاره جامې واغوستل شي د دې په پرتله چې د هیڅ شی لپاره نه وي!
  دا په حقیقت کې د بوټانو د درلودلو په پرتله په لغوه پښه ښه دی!
  جګړه د سرکس په څیر ده، یوازې د خندا پر ځای اوښکې دي، او میدان د سیارې اندازه ده!
  زه سوله غواړم، دا په جنګ بدلېږي، زه جنګ غواړم، دا په تسلیمۍ بدلېږي!
  جګړه، تر یوې اندازې پورې، مور ده، ریښتینې ورورولي زیږوي!
  جګړه بده ده، خو ښه ملګري زېږوي!
  اوږده لاسونه ښه دي که ذهن لنډ نه وي!
  ځواک وګټي، او یوازې عملي ذهن د بریا ډالۍ ورکوي!
  ځواک او هوښیارتیا، د میړه او میرمنې په څیر، یوازې په جوړه کې بریا زیږوي!
  یو سړی، د اهرام برعکس، په برداشت کې غیر فلیټ ملاتړ لري!
  اهرام څلور کونجونه لري، مګر فلیټ سطح دا ثبات ورکوي!
  ښه مرګ له بدمرغه ژوند ښه دی!
  په زون کې شیطان کیدل بد دي !
  لمر په نیمه ورځ لویږي، خو ویاړ یې پیړۍ پاتې کیږي!
  شهرت لنډمهاله دی، پرته له هرڅه!
  د تل لپاره ژوند وکړه، د تل لپاره زده کړه، مګر بیا مه زده کړه!
  ویاړ خورا روښانه کیدی شي ، د سرو زرو څخه روښانه وي ، مګر د وخت په تیریدو سره نور هم له مینځه ځي!
  جلال د لمر په څیر دی، مګر په شپه کې نه لویږي!
  په هڅه سره هم مشهور کېدل اسانه نه دي، خو سستي په اسانۍ سره د ذلت لامل کېږي!
  شهرت د اور په څیر دی، سترګو ته خوند ورکوي، مګر د ترلاسه کولو لپاره تاسو باید یو څوک وسوځوئ!
  دا ښه ده چې په ویاړ کې اوسئ ، دا بد دی چې د مچانو لخوا محاصره شي چې شهرت ته غاړه کیږدي!
  . څپرکی شمیره 7.
  د بیداریدو وروسته، هلک شهزاده اوینوموس یو ځل بیا په څرخ پورې تړلی دی. مخکې له دې، هغه ته اجازه ورکړل شوې وه چې ځان په یخ سیند کې ومینځي او خپل غاښونه برش کړي. او بیا یو معتدل ناشته وکړئ.
  او په دوامداره توګه حرکت او د ماشوم بدن ته دوام ورکړئ، ترڅو تاسو د تیږو په ناروغۍ اخته نه شئ. دا د اتل شخص او د لوی یولس امپراتورۍ وارث ستونزمن برخلیک دی.
  د ژوندي پاتې کیدو یوازینۍ لار دا ده چې ځوان غلام اوسئ او سخت کار وکړئ. دا د petrification څخه لنډمهاله محافظت چمتو کوي. دلته ځینې فرصتونه شتون لري چې ستاسو وجود اوږد کړي، مګر دا خورا نا آرامه او دردناک دی.
  په هرصورت، هلک، څرخ په حرکت کوي، د خپل بډایه تخیل څخه کار اخلي ترڅو ځان په یوه خیالي نړۍ کې ډوب کړي او په داوطلبانه - اجباري بند کې خپل بې خونده وجود روښانه کړي.
  یو کیبن هلک په یو کوچني، درې سر لرونکي ډریگن باندې الوتنه کوي. هغه غواړي په یو نامعلوم هیواد کې ومومي، تر اوسه نه پوهیږي څه، مګر هغه څه چې کولی شي پیاوړي جنس ته بیرته راولي او د نارینه وو له مینځه وړلو او تخریب مخه ونیسي.
  ډریگن هم لا تر اوسه یو ماشوم دی، او هلک ډیر کلن نه دی، او هغه یوازې شارټونه او د جنګي وسلو سره یو کڅوړه، او یو کمان، دوه تورې او یو جوړه خنجر یې په کمربند کې اچولي دي.
  اوینوموس په خپل آس باندې الوتنه کوي. او د هغې څنګ ته نجلۍ مارګریتا په یوه کوچني ډریگن کې ناسته ده. هغې یوازې یو ټوکر اغوستی، ټینک شوی، او د هغې د ګوتو په ګوتو کې د جادو حلقې دي. هغه د جګړې استازیتوب کوي د انساني نړۍ څخه یو برید .
  نجلۍ ساده نه ده. په ځمکه کې، هغه د لوی وطنپالې جګړې په جریان کې یو طرفداره او استخباراتي افسره وه. او د هغې له مړینې وروسته، هغه د جادو او جادو نړۍ ته لاړ. او هغه له نهه درې کلونو څخه زیات په دې کې دی. هغه د ډریګن اکاډمۍ څخه فارغه شوه او په ځواکمن جادو کې یې مهارت ترلاسه کړ. خو هغه هماغسې ښکاري لکه څنګه چې جرمنيانو هغه په دار ځړولې وه. د ځینو دلیلونو لپاره دا وده نه کوي، او دا مارګریتا خپه کوي. تاسو څومره وخت کولی شئ یو ابدي ماشوم اوسئ؟
  ریښتیا، Oenomaus وايي چې هغه پخپله یو بالغ ایلف شهزاده و، مګر یو غلام هلک شو. او همدارنګه، له همدې امله هغه په دې اړه خپه دی. که څه هم نه، ماشومتوب دومره بد نه دی، مګر کله چې تاسو هم غلام یاست ...
  مګر اوس هغه لا دمخه په بله نړۍ کې دی، هغه د غلام څرخ نه ګرځوي، مګر په ډریگن باندې الوتنه کوي. او د هغه سره متعصبه نجلۍ مارګریتا وه، چې د واورو له لارې د هغې د اعدام لپاره په لوڅو پښو رهبري شوې وه. او تر دې وړاندې يې هم زه شکنجه کړم. هغوی د هغې شاته په کټارو تارونه ووهل او د ځوانې نایکا تلوې یې په اور کې وسوځولې.
  دوی په ټوټو پوښل شوي، او کله چې تاسو په سړه واوره کې قدم وهئ، دا تقریبا خوشحاله وي، ځکه چې ستاسو په سوځیدلو پښو کې دردناک خارش کمیږي. او د مخکښ په غاړه کې یو تخته وه - "زه یو طرفدار یم." کله چې دوی ځړول کیږي، دا په سختۍ سره درد کوي، دا یوازې د کروټس او پولیسو خوشحاله مخونو ته د نفرت وړ دی. ښه، ویره، که چیرې دوزخ هغې ته انتظار باسي، لکه یو مخکښ او سخت ملحد؟ چیرې چې دوی به نه یوازې ستاسو پښې ، بلکه ستاسو ټول بدن د تل لپاره وخوري.
  که څه هم، ولې هغه په داسې بې مانا باور لري؟ که څه هم، دا د افسوس خبره ده چې مړ شي او هېر ته لاړ شي، دومره لږ ژوند کوي.
  خو کله چې د هغې په نازکه غاړه کې پزه ټینګه شوه، نجلۍ په یوه اژدها باندې راپاڅېده. او د هغې څنګ ته د فرښتې په څیر ښکلې نجفه وه. او مارګریتا فکر کاوه چې جنت لاهم شتون لري. د مخکښ اتلانو او ملحدانو لپاره دا ډول ځانګړی جنت.
  مګر په حقیقت کې، په جادو نړۍ کې ښه او بد، او د هغې ستونزې شتون لري. هغه په چټکۍ سره د جادو په کارولو سره د هغې د ټوټو او سوځولو څخه روغ شو. او نجلۍ د ډریگن اکاډمۍ ته ننوتل، په ځوان ټولګي کې. خو هغه با استعداده، وړ او چټکه زده کوونکې وه.
  او هغې په قوي جادو مهارتونو کې مهارت درلود. له همدې امله، د هغې د ماشومتوب ظاهري سره سره، هغه د شهزاده اوینوموس سره په یو ځانګړي ماموریت کې لاړ - ترڅو یو څه ومومي چې د قوي جنسیت په ژغورلو کې مرسته وکړي. په هرصورت، د نارینه پرته نړۍ د همغږۍ او ګټو څخه بې برخې ده. او عادلانه جنسیت په دې کې ستړی او نا آرامه دی.
  مارګریتا د الوتنې پرمهال وویل:
  - کله کله فکر کوم، سړي به راګرځي، او بیا څه؟ څوک کوچنۍ نجلۍ ته اړتیا لري؟ څنګه کاش چې زه لوی شم او بالغ شم!
  اوینوماوس په ډاډه زړه ځواب ورکړ:
  - که جادو د نارینه وو ژوند بیرته راولي، نو دا ممکنه ده چې تاسو بالغ کړئ. یوازې دا مه هېروئ چې یلوس او نیمفس او وچې عمر نه کوي، او دا د دوی طبیعي ملکیت دی. مګر انساني میرمنې، نه. پیاوړې جادو ته اړتیا ده ترڅو دوی په بدو، بدو او کبانو میرمنو بدلیدو مخه ونیسي. او د بوډا بوډا ښځه د یوې ښکلې نجلۍ په پرتله خورا بده ده. د زاړه عمر د ناروغیو یادونه مه کوئ چې په خلکو برید کوي. تاسو په ځمکه کې کوم جدي جادو نلرئ، او تاسو شاید د ځان لپاره لیدلي وي چې زاړه عمر څومره کرکه او کرکه لري، په ځانګړې توګه د ښځو لپاره.
  مارګريتا په منفي ډول سر وښوراوه:
  - نه، زه نه غواړم چې بوډا شم! د زړې ملکې په پرتله ځوان غلام غوره دی!
  هلک شهزاده وخندل او ویې ویل:
  - ته به د تل لپاره ځوان وي، د تل لپاره به پښې وي!
  نجلۍ وخندل او ویې ویل:
  - زه له جګړې مخکې د ښار نجلۍ وم. په لیننګراد کې، دا یو څه ناشونې وه چې په پښو ولاړ شي، او اقلیم ډیر ګرم نه و. له همدې امله، په کلي کې زه یو څه شرمیدلی وم چې په پښو ودروم . یوازې د اشغال په وخت کې، کله چې د ماشومانو سینڈل مات شوي او د کوچنیو بوټانو ترلاسه کول خورا ستونزمن وو، ایا ما داسې څه زده کړل؟ او تاسو پوهیږئ ، په لومړیو ورځو کې دا دردناک او یخ دی ، په ځانګړي توګه که تاسو حرکت نه کوئ ، مګر بیا تاسو دې سره عادت شئ او دا حتی خوندور دی. سربیره پردې، په اوکراین کې اوړی ډیر ګرم او نرم دی.
  هلک شهزاده سر وښوراوه:
  - هو! زه پوهیږم. خو وګوره چې څوک پرواز کوي!
  په حقیقت کې ، یوه ښځه د سرو زرو په سټوپا کې د دوی مخې ته راښکاره شوه. نه، بابا یاګا نه، مګر یو په زړه پورې سپینه ښکلا، که څه هم د ډیر میک اپ سره. او د مرمیو غاښونو سره روښانه کیږي. او د جوارو پرځای، هغه په بشپړ ډول عصري بریښنا ویکیوم کلینر لري. هو، دا یوه په زړه پورې کیسه ده.
  هغې ماشومانو ته ښکل کړل او ویې ویل:
  له چنتریلونو ډک
  زه به یو څه جام خوندي کړم ...
  په هرصورت، هلکان او نجونې
  په هرصورت، هلکان او نجونې ...
  زه واقعیا ، واقعیا ، واقعیا دا خوښوم!
  مارګریتا په ځواب کې سر وخوځاوه او یادونه یې وکړه:
  - هو، دا عصريت دی. یو زوړ سټوپا په نوې بڼه!
  سرو زرو د ویکیوم کلینر سره په ښکاره ډول دا واورید او شا وګرځید، په خپګان کې یې وژړل:
  - ته له کومه راغله چې سټوپا پخوانۍ ده؟ هو، تاسو پخپله، که تاسو په خپله ځمکه کې پاتې شئ، لا دمخه به یوه بوډا ښځه وي! او خورا بدمرغه ، که په تابوت کې نه وي!
  مارګریتا په یوه خوله ومنله:
  - هو دا صحیح دی! شاید هډوکي به په قبر کې تیر شوي وي، یا به هغه دومره بدمرغه شوې وي چې لیدل به یې کرکه وي.
  اوینوماوس وویل:
  - خلک له خدایه محروم مخلوق دي. دوی د هغه څه څخه بې برخې دي چې یلوس لري - ابدي ځواني! او قوي جنس هم باید خپله ږیره پرې کړي. هلکان وايي چې ډېر دردونکی او ناخوښه دی!
  سرو زرو د ویکیوم کلینر سره یې واخیسته او ویده یې کړه. او څو رنګه بلبلونه د ماشومانو په لور الوتل چې په ځوان ډریگن ناست وو.
  په ځواب کې، هلکانو له خپلو ډریګونونو څخه ډزې وکړې، او بلبلونه بیرته الوتنه وکړه، په ځواب کې شین ژیړ د هغې ویښته ولړزوله. او هر څه په منډه پیل شول.
  بلبلونه په ګردي نڅا کې په ګونځو پیل وکړ، لکه زخم. او دا عالي وه .
  نجلۍ یادونه وکړه:
  - تاسو بابا یاګا نه یاست - د هډوکي پښه،
  او یو ښکلی سیوری د خوښۍ نیمایي دی!
  د ویکیوم کلینر سره جنګیالي په قهر سره وویل:
  ماشومان د ترافیکي جامو په څیر احمقان دي
  تاسو په جال کې اچول کیږئ ...
  زه به تا په کدو کې بار کړم
  زه به ستا لپاره اور ولرم!
  او په ځواب کې داسې خوندوره او خوشاله خندا ده. دا واقعیا یوه ښځه ده - د لوی یخ سره.
  ماشومانو په خپلو ډریګون ټومبلی او بابا یاګا ته پورته شول. نجلۍ له خپلې کڅوړې څخه یوه ګولۍ واخیسته او ویې ویل:
  - ایا تاسو غواړئ چې ترلاسه کړئ؟
  سپین ږیری وخندل او د خپل پلسر سره یې مخکښې جادوګرۍ ووهله. هغې په خپل اژدها کې ډوب شو. او په ځواب کې به یې د صليب نښه هم په ګولیو سره جوړه کړه، او څنګه به تاته لټوي .
  او یو اور لرونکی جال ځوان بابا یاګا ښکیل کړ. نو هغې ځان په دې کې تړلی وموند.
  هلک اوینومي یادونه وکړه:
  - ښه، دا ومنئ، چې کوم ماشومان دې وتښتول؟
  متعصبې نجلۍ سر وښوراوه:
  - سمه ده! موږ پوهیږو چې تاسو د توپ په څیر توپان لرئ!
  بلونډ یاګا ژړل، څرېدل:
  - هو، زه به تاسو د دې لپاره واخلم او ...
  پرته له دې چې خبرې وکړي، ښکلا یې وخوځاوه او هڅه یې وکړه چې جال مات کړي. خو مخکښه هیروین د غالۍ شاټ څخه تیر شو او په یګینا باندې یې د جادو او شګو انرژی سره ډزې وکړې. څنګه شین رنګ په لړزیدلو پیل وکړ. او نجلۍ سندرې وویل:
  موږ په سختو وختونو کې الهام اخلو،
  اراده د فولاد په پرتله پیاوړې کړې ...
  نړۍ له طاعون څخه خلاص کړه -
  ګران ملګری ستالین!
  
  په ډیری انځورونو کې ما اندازه کړې،
  په نه ختمیدونکي کائنات کې ...
  تاسو زموږ لپاره سمه لاره خلاصه کړه،
  شاید ورته اشاره وکړي!
  
  ما یو شاک وکاراوه
  د سولسینیزم څخه جادو ...
  دلته مهال ویش دی:
  چې د فاشیزم جونګړې به ولویږي!
  یلف هلک یادونه وکړه:
  - ظاهرا هغه یو ښه سړی و، ستالین! مګر هغه، شاید، د ځمکې د ټولو خلکو په څیر، هم عمر درلود.
  نجلۍ هم په ځوانۍ کې په بابا یاګا ډزې وکړې او چیغې یې کړې:
  لینن زما په زړه کې ژوند کوي
  تر څو په غم نه پوهیږو...
  د فضا دروازه خلاصه شوه -
  ستوري زموږ پورته روښانه شول!
  بلونډ یاګا غوښتنه وکړه:
  - بس! اجازه راکړئ چې لاړ شم، غوښتنه یې وکړه، زه به هرڅه وکړم!
  مارګریتا ټویټ کړی:
  - نیول شوي ماشومان خوشې کړئ! بیا شاید موږ تاسو ته بښنه وکړو. څومره یې تاسو په خپل ویکیوم کلینر کې اچولي دي؟
  سپين ږيري چيغې کړې:
  - زه به تاسو پریږدم! یوازې په ما باندې د صلیب جادو مه مه اچوه!
  نجلۍ مخ واړوه. د فیشني میډم سره سوځیدونکي ویب ویده شو. او هغې شاوخوا وګرځاوه . مارګریتا خبرداری ورکړ:
  - ټول ماشومان پریږدئ، پرته له فریب څخه!
  سپين ږيري په ډاډه زړه وويل:
  - زه خپله خبره کوم!
  او ویکیوم کلینر یې چالان کړ. د ماشومانو سور سیوري له هغې څخه په کودتا پیل وکړ. شفاف، لکه د سپیو په څیر. خو مارګريتا خپله جادويي څنډه وهله او دا سيوري په هلکانو او نجونو بدلې شوې. په وروستیو کې درې چنده زیات وو. خو په هر څه کې ، اوینومي خوشحاله وه:
  - پدې نړۍ کې لږترلږه یو پیاوړی جنس شتون لري. او زموږ نږدې ټول سړي مړه شوي دي!
  مارګریتا په روښانه موسکا سره وویل:
  - نه دی راغلی! او د خدای شکر!
  د هلکانو څخه یو تن، پښه، خو په زړه پورې، که څه هم ټوټه شوې، کیمیسول، اوینومیا ته الوتنه وکړه او ځان یې معرفي کړ:
  - ویسکاؤنټ دی لافر! واه، د ویکیوم کلینر دننه دا څومره کرکه ده. او دې کتیا زما بوټان هم را ایستل چې د ریښتیني ډریگن څرمن څخه جوړ شوي.
  مارګریتا په خندا سره وویل:
  - راشئ، هغه څه چې غلا شوي ویسکاؤنټ ته راستانه کړئ !
  بلونډ یاګا غږ وکړ:
  - زه نشم کولای!
  اوینوماوس هم خپله جادويي څنډه راوویستله او په ژړا یې وویل:
  - او دا ولې؟
  ښايسته جادوګري وخندل :
  - ما دوی خرڅ کړل! دوی خورا معتبر وو. یو شهزاده دوی ته د سرو زرو نیمه بوره ورکړه!
  مارګریتا په ژړا شوه:
  - ښه، سپینه ... د دې لپاره موږ به ستاسو بوټان له تاسو څخه واخلو. دوی د ډریگن پوټکي او حتی د پړانګ پوټکي څخه هم جوړ شوي دي.
  بلونډ یاګا وویل:
  - دوی به د هلک لپاره خورا لوی وي. او دا به د شرم خبره وي چې زما د رتبې یوه جادوګره پښه ښکاره شي.
  مارګریتا وخندل او ځواب یې ورکړ:
  "زه هم یو کمزوری جادوګر نه یم، مګر زه حتی په سړه نړۍ کې هم هر وخت لوڅ پښه یم." او تاسو داسې ښځه یاست. او زه به د هلک اندازه تنظیم کړم!
  شهزاده اوینوماس وخندل:
  - او قسم واخله چې ماشومان به نه تښتوي. که نه نو موږ به د خدای دربار ته یوسو.
  ځوان بابا یاګا وخندل:
  - زه له دوی سره هیڅ بد نه کوم. دا یوازې د ماشومانو انرژي ده چې ما ته اجازه راکوي چې د تل لپاره ځوان او ښکلی پاتې شم. او په دې توګه، دوی ژوندي دي.
  مارګریتا په ژړا شوه:
  - تاسو به د بیا ژوند کولو لپاره بله لاره ومومئ. په حقیقت کې، دا وخت دی چې تاسو ته درس درکړو.
  او نجلۍ یو جادویی غږ وکړ. او څنګه هغې د خپلو لاسونو ګوتو او د هغې د جادو لښتي څخه د پلسر انرژي جریان خوشې کړل.
  او دوی په سرو زرو ووهل. دا ناڅاپه ټوټه شوه او په اندازه کې کمه شوه. اوس د دوی په مخ کې د یوې اوږدې نجلۍ پر ځای یوه وېره شوې نجلۍ وه چې عمر یې له لسو کالو کم نه و، خنزیر او پښې یې درلودې. هغې چغې کړې:
  - اړتيا نشته! زه به ښه شم! ما مه وهه!
  مارګریتا په لاسونو کې بوټان درلودل. هغې خپل لاس وخوځاوه، او دوی د بې پښې هلک ویسکانټ په لور وخوځیدل، چې د نورو خوشې شویو ماشومانو سره یوځای د هوا له لارې بې وزنه ګرځي.
  د یوې درنې کورنۍ یو هلک خپل بوټان واچول او ویې ویل:
  د هلک په شاوخوا کې ډیر خطرونه شتون لري
  کله کله نړۍ د سړې ډبرې په څیر ځلیږي ...
  په هرصورت، زموږ هلک له صوفې څخه پورته شو،
  ځکه چې هغه یو ښه جنګیالی دی، باور وکړئ!
  د یاګا نجلۍ ارامه شوه او په ژړا شوه:
  - ته به ما په ګونډو نه کوې؟
  مارګریتا په کلکه وویل:
  - که تاسو په غوسه نه یاست، نو ولې باید په دره ووهل شي؟
  شین رنګه نجلۍ چیغې وهلې، او د هغې له ګلابي ګال څخه اوښکې روانې شوې:
  "زه اوس ماشوم یم، او نورې جادوګانې به زما درناوی ونه کړي!"
  له خوشې شویو نجونو څخه یوې وویل:
  - موږ هم ماشومان یو، او موږ په دې اړه نه ژاړو!
  هلکانو او نجونو وخندل.
  مارګریتا یادونه وکړه:
  - تاسو باید وږی یاست! شاید موږ ښکته لاړ شو او هلته یو څه وخورو؟
  ماشومانو شور وکړ. ویسکاؤنټ ښکته وکتل او ویې ویل:
  - زموږ لاندې د لوی کلا ده، او هغه د بابا یاګا څخه ښه نه دی. نو...
  اوینوماوس وویل:
  - او لوی هم په بند کې ماشومان لري. موږ باید د دوی سره مرسته وکړو.
  مارګریتا وخندل او نجلۍ یاګا ته یې وړاندیز وکړ:
  - کیدای شي موږ ماشومان یوځای کړو او د لویانو څخه یې وژغورو؟ یو ښه کار وکړئ، او تاسو به د پری اکاډمۍ کې د زده کړې لپاره ومنل شي. هلته به تاسو د ښو کارونو زده کړه وکړئ!
  جادوګري نجلۍ وویل:
  څوک چې د خلکو سره مرسته کوي
  هغه خپل وخت ضایع کوي ...
  ښېګړې -
  تاسو نشئ کولی مشهور شئ!
  مارګریتا اعتراض وکړ:
  د ګل پاڼی نازک دی
  که دا ډیر وخت دمخه مات شوی وي ...
  که څه هم شاوخوا نړۍ ظالمه ده،
  زه غواړم ښه وکړم!
  
  له خلکو سره ښه وکړه
  ښه کارونه وکړئ...
  او دوی به د ګلونو په څیر غوړیږي،
  په رڼا کې نیلي ګلونه!
  هلک شهزاده په ډیر جدي غږ وویل:
  د ښه کولو هڅه وکړئ او د بد سره مبارزه وکړئ، او زه باور لرم چې تاسو به یې خوښ کړئ!
  نجلۍ یاګا خپلې مټې وتړلې او ویې ویل:
  - ښه، زه به هڅه وکړم. په ورته ډول ، بد جادوګانو ته د بیرته راستنیدو لاره نشته - دوی به وخندل او تاسو به یې وخورئ ! زه به د یوې ښې پری په توګه بیا روزنه ورکړم!
  مارګریتا وخندل او ویې ویل:
  هر څوک چې په دنیا کې عقل لري
  باید تل ملګري واوسئ...
  نو داسې نه کیږي لکه د شوټینګ ګالري کې -
  هوښیار لوبه نه شوه!
  هلک شهزاده چیغه کړه:
  - ښه، راځه چې دیو ته ښکته شو!
  د ماشومانو یوه ډله ، تقریبا په بشپړه توګه لوڅ پښه او چټل، پتلی او ژیړ، مګر ځواکمن او په زړه پوری، د اسمان څخه راوتلی.
  مارګریتا او اوینومی په ډریګون راښکته شول، او یاګا، چې یوه نجلۍ شوه، په هاوان کې. او د ویکیوم کلینر د هغې سره پاتې شو، که څه هم دا د ماشومانو لاسونو لپاره خورا لوی ښکاري.
  دا هغه ټیم دی چې ځمکې ته راښکته شوی. د دې لویې کلا لپاره هیڅ شی شتون نلري چې برجونه لري چې لوی سرونه یې له مینځه وړي . مګر د ننوتلو دروازه د کنکال لخوا کنټرول کیږي، او د اورکس ټوله ډله.
  ماشومان ځمکې ته راوتلي دي. دوی جګړې ته چمتو وو. د یاګا نجلۍ د ویکیوم کلینر تڼۍ کیکاږله او صابرونه، تورې، سپینې، خنجر او حتی یو څو ماشین ټوپکونه له هغې څخه ووتل. د ماشومانو ګډوډ نظر ته په کتلو، هغې څرګنده کړه:
  - ما دا د خپل ویکیوم کلینر سره ونیول. دا د جوارو څخه ډیر ښه دی. او په هغې کې د وسلو ټوله ټولګه.
  مارګريتا خپله جادويي څنډه او پښې يې ولړزولې، خو په جادويي حلقو سينګار شوې، او ويې ويل:
  - اوس به زه یو جادو واچوم چې ستاسو وسلې ته به یو ځانګړی او معجزه ځواک ورکړي.
  او جادوګري نجلۍ وویل:
  - ابرا ، کبرا ، کوډابرا ! - او د انرژي جریان د هغې د جادو ویښتو او جادو حلقو څخه تیریدل. او هغه وسله چې بابا یاګا ماشومانو ته ورکړې وه په ځلیدو پیل وکړ.
  اوینومي، د یو ډیر تجربه لرونکي جنګیالي په توګه، یو لنډ، سپک ماشین ټوپک غوره کړ چې پتلی ستنې یې وویشتلې. هلک خپلې خوږې شونډې څټلې او ویې ویل:
  - ښه باید د ماشین ټوپک سره وي،
  د غضب اوسپنې په څیر برید وکړئ ...
  هغه وینه لکه د آبشار په څیر نه بهیږي
  او جنت په کائناتو کې حاکم شو!
  ماشومانو په یووالي غږ وکړ، ټوپک یې پورته کړ:
  اعدام کونکی هوښیار او ظالم دی
  خلک د دیوال په مقابل کې ایښودل شوي دي ...
  مګر زه باور لرم، زموږ طوفاني بوټي،
  مګر زه باور لرم، د لمریز جریان -
  د زندان تیاره لرې کړئ!
  او په دې توګه د ماشومانو یوه ډله چې په جادويي وسلو سمبال وه، برید ته ورغله. د هلکانو وړې، وړې پښې او حتی د ډیرو انجونو څپې راښکاره شوې. دوی د راکشسانو څخه ویره نه درلوده، که څه هم د ویښتو، بد بوی لرونکي ، کرکه لرونکي اورکسونو ټوله ډله دوی ته نږدې وه .
  اوینومي، په ډریگن الوتنه کوله، د ماشین ټوپک څخه په دښمن ډزې وکړې. کوچني ستنې د اورکس ویښتان بدنونه سور کړي، او بیا یوه معجزه پیښه شوه: دوی په لوی چاکلیټ بارونو او د شاتو بنونو بدل شول.
  مارګریتا هم د خپلو ننوتو ګوتو او جادو حلقو څخه په استفادې دښمن ته ګوزار ورکړ . او په دې توګه د تورو سره orcs، چې تر برید لاندې راغلل، سمدلاسه بدل شول هر ډول خوندور شیان، پشمول په چاکلیټ پوښل شوي کینډیز او دننه د مرغیو شیدې. دا واقعیا خوندور دی. او پنیر کیک، او د کوکنارو تخم او دارچینی سره ډونټ.
  او د متعصب انجلۍ جادو څنډه څپې وهي او په زړه پوري شیان رامینځته کوي.
  او په دې توګه ماشومان د اورکس سره جګړې ته ننوتل. تر ټولو لومړی، ویزه. د هغه کالي، وروسته له هغه چې هلک خپل بوټان واچول، داسې نوي شول لکه نوي. او هغه نه یوازې په ښي لاس کې توره سره جګړه وکړه، بلکې په چپ لاس کې یې توره هم نیولې وه.
  او د تیغ د لمس څخه، په زړه پورې بدلونونه ترسره شول. اوس ، د اورک پرځای ، د ممیزو سره یو په زړه پوري اندازې پائی څرګند شو. او د تورې د ضربې څخه یو چاکلیټ پنیر ښکاره شو. او نور هلکان په جګړه کې.
  یوه نجلۍ، چې ظاهراً د یوه پرمختللي هیواد څخه وه، په واښو کې یې پښې پټې کړې او د ماشین ټوپک څخه یې لیکلې. هغه څه چې د افسانوي کیسې ډول ډول بدلونونو ته وده ورکوي. او د اورک څخه یو لوی ، ډک سوسیج ، او بیا د ګروي سره ترکیه راغله. او نور کوم خوندور درمل ښکاره نه شول.
  او د ناریل خوشبودار کپ کیکونه چې د تیغونو له لمس څخه راپورته شوي. او عالي آیس کریم هم.
  متعصبه نجلۍ مارګریتا د جګړې په خوښۍ کې سندرې ویل پیل کړل؛
  موږ مخکښان یو، د کمونیزم بچیان،
  څوک چې غواړي وطن اباد کړي...
  هټلر به د خپلې غوسې په ځواب کې سخت ځواب ورکړي
  موږ به مات کړو، په ما باور وکړئ، شیطان!
  
  موږ د خدای په وړاندې قسم وخوړ،
  او لینن خپل زړه ځوان ته ورکړ ...
  او د مخکښانو په اړه سخت قضاوت مه کوئ،
  خدای دې دوی ته نور هم قوت ورکړي!
  
  موږ مخکی په لوڅو پښو ولاړو،
  دوی غوښتل چې جګړه وکړي، د خپل وطن ساتنه وکړي.
  هلکان او نجونې دواړه زموږ لپاره دي،
  او زموږ وفاداري قوي زغره ده!
  
  مسکو ته څېرمه جګړې روانې وې
  ټانکونه سوځیدلي وو، اسفالټ غوړیدل ...
  موږ به کمونیزم وګورو، زه باور لرم، موږ ورکړ،
  او تاسو کولی شئ د پراخ لفظ سره فاشیست لرې کړئ!
  
  زما باور مه کوئ، خلکو، هټلر هر اړخیز نه دی،
  که څه هم د فوهر نظر ژوندی دی ...
  او موږ فاشیستان سخت ووهل،
  راځئ چې خپل لوی سفر ته لاړ شو!
  
  موږ به د روس له دښمنانو نه وېرېږو،
  موږ خپل اصلي شوروي سره مینه لرو ...
  تاسو د مسخره روح سره نایټ نه یاست،
  راځئ چې د خدای د سلطنت لپاره یو مثال وټاکو!
  
  هټلر نه پوهيږي، هغه به سخت ووهل شي،
  که څه هم د دوزخ ځواک د هغه دننه په قهر دی ...
  او پرازیتي کراوټس راځي،
  چې سوله به له اوره ډکه کړي!
  
  د روسانو عظمت د لوبې ګټل دي
  که څه هم د دې تر شا لوی مقدار کار شتون لري ...
  بریا به راشي، زه باور لرم، د می په میاشت کې،
  او Fuhrer به په بشپړه توګه kaput شي!
  
  دا زموږ عقیده ده، د کمونیزم ځواک،
  اجازه راکړئ چې شوروي اتحاد د تل لپاره سوکاله شي ...
  تاسو پوهیږئ، موږ به د فاشیزم جوګه مات کړو،
  دا څنګه روسیه په اردو بدله شوه!
  
  په ستالینګراد کې فریتز ووهل شو،
  دوی زموږ قوي لاس پیژني ...
  او موږ ښایسته ډالۍ ورکړې،
  او دیکتاتور ته یې نکل ورکړ!
  
  زما هیواد، ښکلی روسیه،
  په دې کې، په ارکټیک کې، د مڼو ونې غوړیږي ...
  سواروګ او ستالین، تاسو پوهیږئ، مسیح،
  نازیان د روسي جنګیالیو څخه تښتي!
  
  دا کائنات څومره ښکلی دی
  کله چې کمونیزم د هغه په سر کې ځلیږي ...
  او محاکمې به د اصلاح لپاره وي،
  یوازې پورته الوتنه وکړئ نه یوه ثانیه ښکته!
  
  موږ ژمی د یو وحشي سور ژړا سره واخیست،
  دوی د سپین ګارد ملا مات کړه ...
  د روسانو د کمونیزم دښمنان مات شول
  موږ لاهم د غرمې لپاره ټرافي لرو!
  
  موږ ستالین ډیر ټینګ نیولی وو
  نجونې په هره یخنۍ کې لوڅ پښې...
  تاسو په ما باور وکړئ، یو پیاوړی سړی شوی،
  او مخکښ لوی شو چې نایټ شو!
  
  نه، روسیه به هیڅکله مات نشي،
  تل پاتې لینن لاره ښیې ...
  موږ د روښانه اورونو څخه نه ډاریږو،
  او روسان نشي کولی له کمونیزم څخه مخ واړوي!
  
  
  زموږ د مور روسیې په نوم،
  راځئ چې زړونه په یوه ګلدان کې سره یوځای کړو ...
  هلکه، نجونو په لوړ غږ چیغې کړې،
  یو لوی خوب به واقع شي!
  
  هو، زموږ باور دا دی چې تل د خپلو پلرونو سره وي،
  او که تاسو کولی شئ له خپلو پلرونو څخه تیر شئ ...
  موږ به د تل لپاره په زړورتیا سره ښه ترسره کړو،
  که څه هم هغه له شلو څخه ډیر نه ښکاري!
  
  باور وکړه موږ له خپل وطن سره مینه لرو
  موږ د تل لپاره خوښي غواړو ...
  لوسیفر، په ما باور وکړئ، موږ به له منځه یوسو،
  اوړی به راشي - ساړه به ورک شي!
  
  هرڅه به په روسیه کې خورا په زړه پوري ګل شي ،
  داسې ښکاري لکه مصیبت چې له دنیا ورک شوی وي...
  زما په اند د کمونیزم دور به راشي
  شتمني او خوښۍ به د تل لپاره وي!
  
  ساینس به هغه کسان راژوندي کړي چې په جګړو کې وژل شوي،
  خلک به د تل لپاره ځوان وي.
  او انسان د الله تعالی په شان دی
  زه پوهیږم چې د ابدیت لپاره به ولا ورک شي!
  
  په لنډه توګه، خوښۍ په ټوله نړۍ کې د هرچا لپاره روښانه کوي،
  د نړۍ ټول خلک د یوې کورنۍ په څېر دي...
  ماشومان په جنت کې خندا او لوبې کوي
  تاسو به ما سره د سندرې سره مینه وکړئ!
  نو هغې سندرې وویل، او ماشومانو اورکس په غیر معمولي ډول خوندور او د جادو وسلو سره اشتها بدل کړ. مګر حتی کله چې جادوګر انجلۍ د ویکیوم کلینر څخه انرژي خوشې کړه ، د کبانو شیشې ، د خواښې پخلي او سوان د خوندور کرسټ سره څرګندیدل پیل کړل ، په کوم کې چې بې رحمه اورکس بدل شو. او دا ډیره ښکلې وه.
  دلته د ګوبلین اورک قوماندان ، د ښه جادو تر برید لاندې راغی ، په خوندور خوشبوی کیک بدل شو ، د ګلابو ، کریم جوار ګلانو او شیدو میوو پوښل.
  او همدومره مختلف خوندور شیان د معصومو ماشومانو په لاسونو کې جادویی وسلې زیږولې.
  مګر کنکال هم د اورکس وروسته جګړې ته ننوتل. لوی او ډارونکی. دوی د لرګیو په څیر حرکت وکړ. ماشومانو په تورو او خنجرونو برید وکړ او خنجر یې وغورځول. او د ډریگن څخه اوینومای او د پیاده انجلۍ څخه د ماشین ټوپک په کنکالونو ډزې کوي.
  مارګریتا هم جادو وکاراوه او خپل غاښونه یې وښودل. او هغې کنکریټ معجزې وکړې. او د هغې جادو کنکالونه د رنګین آیس کریم او بډایه سینګار شوي کیکونو څخه ډک د سرو زرو شرابو شیشې ته واړول.
  او د ویسکاؤنټ دی لافر په شمول د هلکانو د تورو ګوزارونو څخه ، هر ډول خوندور او خوندور شیان راپورته شول. او داسې بوی په ټوله محل کې خپور شو. یوازې د معجزو معجزه.
  له یو لوی کنکال څخه د کیک ټول غر راپورته شو. او دا کیک د مختلف کریمونو څخه د رینبو ټولو رنګونو سره روښانه شوي.
  هو، دلته داسې خوندور، ډیر خوندور شیان وو. ځینې خطرناک تور کنکالونه د لوی اندازې لولیپپس شول.
  او وږي ماشومان نشي کولی د خوندور چلند هڅه وکړي. مارګریتا ګونګ وواهه او چیغې یې کړې:
  معدې زموږ اصلي دښمنان دي
  دوی موږ غورځوي، په ما باور وکړئ، بدو کارونو ته ...
  کله چې یو هلک پیاز وګوري،
  هغه په ناوړه توګه د معدې غلا کولو ته هڅول کیږي!
  
  نو ماشوم بېړه مه کوئ
  وخت به راشي، او تاسو به بیا هم وخورئ ...
  او د خدای په وړاندې ګناه مه کوئ، ګرانه،
  که نه نو تاسو به د اور په نښه کړئ!
  اوینوموس ماشومانو ته تشریح کړه:
  - تر هغه وخته پورې چې د کبانو غوښې ماتې نه وي، خواړه خوړل خطرناک دي. اصلي قاتل باید له مینځه یوړل شي!
  یو لوړ ټکان واوریدل شو، او په لومړي سر کې یو لوی سیوری ښکاره شو، د ځمکې نیمایي پوښل، د هر ډول کیکونو او لوښو څخه ډک وو. او بیا سینګ شوی دیو پخپله. دا د سپرم وییل خوله او پنجرې پښې درلودې. او دومره لوړ دی چې دا د برجونو او کنکالونو سره د دمخه لوی کلا څخه لوړ دی.
  ماشومان په ویره کې چیغې وهلې، او د غله غله سمدلاسه د اندازې سره وده وکړه.
  مارګریتا په خندا وویل:
  - یرېږه مه! هغه یوازې هغه وخت لوی دی کله چې تاسو د هغه څخه ویره لرئ!
  اوینوماوس په غوسه وویل:
  ته ښايي ډارن نه يې، خو ته احمق يې، او موږ يې ليدلي دي!
  جادوګرۍ نجلۍ یاګا چیغې وهلې:
  - ګرانه، ګرانه اوګره،
  ایا تاسو خوندور خواږه غواړئ ...
  یا د ګوزار جادو،
  تاسو به یې بیا وړیا ترلاسه کړئ!
  مارګریتا چیغې کړې:
  - ماشومانو، په یووالي غږ وکړئ: موږ له تاسو نه ډاریږو! ښه، راځئ چې یوځای شو.
  ډارونکي په وړاندې ځانونه راټول کړي . نجلۍ په تیښته پیل وکړ، د هغې کوچنۍ ګردي پښې. ډیر زړور ویسکاؤنټ دی لافر او یو څو هلکانو د دوی په نیولو پیل وکړ. دا څرګنده وه چې هلکان په ویره کې رنګ شوي وو. او بیا مارګاریتا د زړورتیا لپاره سندرې وویلې، د جګړې څخه یو جنګی سندره؛
  موږ د شوروي اتحاد د هیواد نجونې یو،
  چې د ټولې نړۍ لپاره مشعل...
  اجازه راکړئ چې تاسو پوه شئ، د عظمت مثال،
  دلته د اتلانو سندرې ویل کیږي!
  
  نجونې د سور بیرغ لاندې زیږیدلې ،
  او په لوڅو پښو دوی د یخنۍ له لارې تېښته کوي ...
  لوڼې او زامن د روس لپاره جنګیږي،
  کله کله ناوې هلک ته ګلاب ورکوي!
  
  په ټوله نړۍ کې به سور بیرغ وي
  دومره روښانه شی، لکه د مشعل په څیر ...
  په هرصورت، تاسو پوهیږئ، اتل، موږ یو تیر لرو،
  او زموږ بینر د سور په څیر روښانه کیږي!
  
  باور مه کوئ، فاشیست به نه تېرېږي،
  او د روسیې روح به هیڅکله له منځه لاړ نشي ...
  بریا به یو نه ختمیدونکی حساب خلاص کړي
  راځئ چې هر چا ته سلام او سلام ووایو!
  
  روسیه یو ښکلی هیواد دی
  تاسو ولس ته کمونیزم ورکړ...
  د تل لپاره د خدای لخوا په سخاوت سره ورکړل شوی ،
  د وطن لپاره، د خوښۍ او ازادۍ لپاره!
  
  دښمن نه شي کولای چې وطن ته ماتې ورکړي
  او که څه هم هغه څومره ظالم او مکار و.
  زموږ نه ماتیدونکی روسی بیرغ،
  د روسیې سرتیری د خپلې بریا لپاره خورا ویاړ دی!
  
  د شوروي ښکلی هیواد،
  په دې کې نجونې وياړي چې ښکلې دي...
  هغه موږ ته د تل لپاره د زیږون له لارې راکړل شوې وه
  او اجازه راکړئ چې د کومسمول غړي عادلانه وي!
  
  موږ د مسکو په څنډه کې جګړه کوو،
  د واورې توپان، واوره او نجونې لوڅې پښې...
  موږ به خپل پلرنی ټاټوبی شیطان ته نه ورکوو،
  حتی زموږ کاشیان په سمه توګه ډزې کوي!
  
  نو په غوسه کې نجونې جګړې ته لیواله دي،
  او د لوږې پښې سره دوی د چاودیدونکو توکو کڅوړه غورځوي ...
  یو فاشیست، هغه یوازې ښه ښکاري،
  په حقیقت کې، یوازې بد کیین!
  
  دښمنان نشي کولی نجونو ته ماتې ورکړي
  دوی د داسې ستوري لاندې زیږیدلي دي ...
  زموږ نه هیریدونکی شیطان ریچھ دی،
  چا چې وطن خپله ښځه جوړه کړه!
  
  موږ روسي نجونې ښې یو،
  موږ له شکنجې او یخنۍ نه ډارېږو...
  او موږ به په ما باور وکړو، د بدې ډلې برید،
  دښمن به له دوز څخه لیونی شي !
  
  دوی وتوانیدل چې دښمن له مسکو څخه لرې کړي،
  که څه هم هغه د لوی ځواک څخه ډک دی ...
  موږ نجونې په خپل ځان وياړو
  مخالفین به ټول په خپلو قبرونو کې ورک شي!
  
  باور مه کوئ، دښمنان نشي کولی روس ته ماتې ورکړي،
  ځکه چې هر نایټ د ډایپر څخه راځي ...
  ښکار په ښکاره په لوبه بدل شوی دی
  او مخالف لا تر اوسه یو ماشوم دی!
  
  مګر د روسیې روح، لوی، په روح باور،
  تاسو پوهیږئ، پدې کې پټ قوتونه شتون لري ...
  دښمن به په بشپړه توګه مات شي
  په هرصورت، شورویران په جګړه کې د نه منلو وړ دي!
  
  خپل شکونه لرې کړئ ، نجونو ،
  موږ په نړۍ کې تر ټولو زړور یو، تاسو پوهیږئ ...
  راځئ چې د شیطان لښکر په اور کې واچوو،
  راځئ چې ټول مخالفین په تشناب کې ډوب کړو!
  
  مقدس جنګ به ختم شي
  سوله او سهار به په سیارې کې راشي ...
  هغه د تل لپاره د لمر سره ده، تاسو پوهیږئ، ورکړل شوي،
  د دوبي اور به د تل لپاره وي!
  
  او کمونیزم ابدي په ویاړ،
  او لینن او ستر ستالین زموږ سره دي...
  په وینو سینما کې اوس یوازې فاشیزم دی
  او زموږ اراده، په ما باور وکړئ، د فولاد څخه پیاوړی دی!
  
  زما روسیه د پیړیو راهیسې حاکمه ده
  او ټول کائنات ته یې خوشحالي ورکړه...
  تاسو د فولادو مټ ځواک ته اړتیا لرئ،
  او زړور، مګر په معقول ډول!
  په لومړي سر کې، مارګریتا یوازې سندرې وویلې، مګر بیا اینومای، نجلۍ یاګا، ویسکونټ ډی لافر او نورو ماشومانو سندره واخیسته. او دا لا دمخه یو پیاوړی، بشپړ غږ کوونکی و، چې له هغې څخه هرڅه ولړزول. او لوی، ریښتینی لوی د اندازې کمیدل پیل کړل. هغه نور دومره خوندور او ډارونکي نه ښکاري. او ښکرونه کوچني شول، او پنجرې کوچنۍ شوې. وا...
  نجلۍ یاګا په خندا سره وویل:
  ښه دی، ښه شوی، تاسو کولی شئ په هغه ویاړئ -
  اووه له یوه څخه نه ډاریږي!
  ماشومانو په یووالي غږ وکړ، په خپلو لوڅو پښو یې ټوپونه ووهل:
  مونږ له تا نه ډاریږو
  تاسو به د ماشوم تر پښو لاندې وغورځوئ ...
  که څه هم موږ دومره زاړه جنګیالي نه یو،
  یاګا لاندې وو !
  دا ماشومان دي، په روح او مخ دواړو کې ډیر ښکلي. او دوی د جنات په څیر جګړه کوي. که څه هم اوس د وحشیانو لوی باید له اخلاقي پلوه پای ته ورسیږي. او ماشومانو نڅا پیل کړه.
  او انجلۍ یاګا د ویکیوم کلینر واخیست او یو غل ته یې اشاره وکړه، او یو څه یې پیل کړ.
  یو هلک د کاکریل په شکل یو لوی لولیپپ چاټ کړ ، چې په کنکال بدل شو، او نجلۍ د آیس کریم یو څاڅکی واخیست.
  ماشومانو دیو ته ګواښ وکړ:
  - دا به تاسو ته هم پیښ شي!
  او هغه په لفظي توګه ولړزاوه. هغه نوره هم ټيټ شو. او د باران په ټولو رنګونو کې د آیس کریم سره طلایی شیشې حتی روښانه او ډیر ښکلي پیل شوي.
  مخکښې اتلې مارګاریتا بیا په قهر سره د جګړې یوه وطنپاله سندره وویله، او پاتې ماشومانو غږ وکړ:
  زه د لوبو په وخت کې د کومسومول سره یوځای شوم،
  د ښکلي خوب نجلۍ...
  ما فکر کاوه چې نړۍ به ابدي می وي
  هره ورځ د پسرلي زیږون دی!
  
  مګر د ځینو دلیلونو لپاره دا کار ونکړ،
  په یو ډول، زه نشم کولی په مینه کې شم ...
  ښه، ماته ووایه، هلکانو، زما په رحم کې،
  ژوند یو ډیر قوي اور دی!
  
  ناڅاپه جګړه ناڅاپه توره شوه،
  او د مرګ طوفان راغی ...
  او زما نجونې قوي بدن لري،
  تاسو کولی شئ خپل ځان په یو وخت کې تر برید لاندې ونیسئ!
  
  باور وکړه، زه نه غواړم تسلیم شم،
  د وطن لپاره تر اخره مبارزه وکړئ...
  موږ لاسي بمونه په پیاوړې کڅوړه کې اخلو،
  ستالین خپل پلار په زړونو کې ځای پر ځای کړ!
  
  د روسیې ستر جنګیالي.
  موږ کولی شو د سولې او نظم ساتنه وکړو ...
  د اسمان ستورو مخمل ته اوبه ورکړې
  او ښکار په لوبه بدل شو!
  
  زه، یوه بې پښه نجلۍ، جنګ کوم
  له ازمېښت او مينې ډک...
  زه پوهیږم، په دې جنت کې به یو ځای وي،
  تاسو نشئ کولی په وینو خوشحالي رامینځته کړئ!
  
  د وطن ستر جنګیالي،
  موږ به مسکو ته نږدې په کلکه مبارزه وکړو ...
  او بیا د کمونیزم لاندې خوب،
  د شیطان سره د ځمکې لاندې نړۍ په وړاندې!
  
  زړور روسی هلکان
  دا چې دوی تر پایه صادقانه مبارزه کوي ...
  د ماشین ټوپک سره ډزې کوي ،
  که تاسو د سرو زرو تاج ته اړتیا لرئ!
  
  حتی یوه ګولۍ هم زموږ مخه نشي نیولای
  عیسی لوی خدای راپورته شوی ...
  د وحشي ډریگن ورځې پای ته رسیدلي،
  دا د اسمان څخه نور هم روښانه شو!
  
  زه تا سره مینه لرم، ګرانه لادا،
  لوړ خدای Svarog به په جلال کې وي ...
  موږ باید د روسیې لپاره جګړه وکړو
  غوره سپینه خدای زموږ سره دی!
  
  روسان په ګونډو مه کوئ
  زموږ غوښه، په ما باور وکړئ، نشي منع کیدی ...
  ستالین او لوی لینن زموږ سره دي
  تاسو باید دا امتحان هم پاس کړئ!
  
  د وطن درد زمونږ په زړونو کې هم دی
  موږ د هغې په عظمت باور لرو ...
  موږ ژر تر ژره فضا ته دروازه پرانیزو،
  دا به ډیر خوږ ژوند وي!
  
  موږ بې پښه ښکلې نجونې یو ،
  موږ د واورې د تودوخې له لارې په چټکۍ سره منډه کوو ...
  موږ دې ترخې ووډکا ته اړتیا نلرو
  کروبي خپل وزرونه خپروي!
  
  موږ نجونې به د وطن لپاره ودریږو،
  او موږ به بد کروت ته ځواب ورکړو، نه،
  دوزخي کاین به تباه شي
  او د نجات ورکوونکي مسیح ته سلام!
  
  یو دور به وي - دا غوره نه وي،
  مړي به د تل لپاره راپورته شي ...
  کائنات به یو ریښتینی جنت شي،
  د هر چا خوب به رښتیا شي!
  مارګریتا یو څه خپګان احساس کړ - هغه لا دمخه د سلو کلونو څخه ډیر عمر لري، او هغه لاهم یوه نجلۍ ده. او شاید هغه به د تل لپاره یو ماشوم پاتې شي.
  خو پاتې ماشومان د دې سندرې په ویلو خوښ او خوښ شول.
  او د وحشیانو غولونکی دیو په قد کې حتی کوچنی شو، او د شیطان په پرتله د ډارونکي ګوبلین په څیر ښکاري.
  د آیس کریم او کیک ټوټې په هغه باندې الوتلې. ماشومانو وخندل او خپلې ژبې یې وغړولې. دا خورا مسخره ښکاري. او خوشحاله هلکانو مخونو ته دوام ورکړ.
  نجلۍ یاګا خپلې شونډې وخوړې او چیغې یې کړې:
  ماشومان باید وخندل
  ماشومان باید وخندل
  او اتلان څنګه ژوند کوي!
  او اتلان څنګه ژوند کوي!
  او بابا یاګا د ویکیوم کلینر نورو اورکسونو او ګوبلینونو ته اشاره وکړه چې له کلا څخه کودتا وه. او انومي او نجلۍ په ماشیني ټوپکونو ډزې پیل کړې. او دوی دا خورا ښه وکړل . او بیا د روښانه آیس کریم، د ممیزو رول، کریم کیک، د جوار فلیکس، د پنبې کینډي او نور ډیر شیشې وې . هرڅه خورا ښه بوی او خورا خوندور ښکاري.
  او جنګیالي ماشومان وخندل او خپل تیز، سپین غاښونه یې ښکاره کړل لکه د لیوانو چرګانو.
  دا عمل څومره حیرانوونکی او ځانګړی ښکاریده.
  او مارګریتا د برښنا سره اورکس او کنکالونه ووهل ، د دوی په زړه پورې بدلون ته دوام ورکړ.
  له هغې وروسته، مخکښې نجلۍ یو ځل بیا د وطن دوستۍ او سپیڅلې سندره وویله او پاتې ماشومانو په سندرو کې خپله خوندوره او خوندوره سندره پورته کړه:
  شیطان به موږ ته ماتې نه ورکوي،
  زما وطن د نړۍ تر ټولو ښکلی وطن
  ښکلی هیواد مشهور دی ...
  لویان او ماشومان به پدې کې خوشحاله وي!
  
  پریږده چې د دره لیلی په دې کې په ښه توګه وخوري،
  او کروبي یو ښه سندره غږوي ...
  فوهر به کاپت وي،
  روسان په جنګونو کې نه ماتېدونکي دي!
  
  د کومسومول غړي په لوڅو پښو ګرځي،
  دوی په واورو کې د خپلو وړو پښو سره ودریږي ...
  هټلر ته ښه ښکاري
  زه به تاسو د ټانک سره تیر کړم!
  
  ایا موږ نازیانو ته ماتې ورکولی شو؟
  د تل په څیر، موږ لوڅ پښې، نجونې ...
  زموږ تر ټولو تکړه نایټ ریچھ دی،
  هغه به هرڅوک د ماشین ټوپک سره ووژني!
  
  نه، موږ نجونې لا دمخه ډیرې ښې دي،
  موږ په حقیقت کې ټول دښمنان جلا کوو ...
  زموږ پښې، غاښونه، مټې...
  موږ به په زړه پورې جنت کې ځای جوړ کړو!
  
  زه باور لرم چې ښه کمونیزم به وي
  د مشورې هیواد، زما باور وکړئ، په هغې کې غوړیږي ...
  او بدبختانه نازیزم به ورک شي،
  زه باور لرم چې ستاسو عملونه به ستایل شي!
  
  زه باور لرم چې سیمه به په وحشي ډول غوړیږي
  له بریا څخه موږ بیرته بریا ته ځو...
  نیکولای جاپانیانو ته ماتې ورکړه
  سامورای به د بې رحمۍ لپاره ځواب ووایی!
  
  موږ به اجازه ورنکړو چې ځان ټيټ کړو،
  راځئ چې خپل دښمنان په یوه ګوزار سره مات کړو ...
  اجازه راکړئ چې ښکار په لوبه بدل شي
  دا د هیڅ شی لپاره نه و چې موږ ویرماچټ مات کړ!
  
  
  باور وکړه، دا زموږ لپاره اسانه نه ده چې تسلیم شو،
  روسان تل په دې پوهیږي چې څنګه جګړه وکړي
  سره تیز کړل ،
  Fuhrer به د مسخره انځور شي!
  
  زما وطن همداسی دی
  د روسیې اکارډین په دې کې لوبې کوي ...
  ټول ملتونه دوستانه کورنۍ دي
  د هابیل بریا، نه کاین!
  
  ډیر ژر به شوروي اتحاد په ویاړ کې وي،
  که څه هم زموږ دښمن ظالم او خیانت دی...
  موږ به د زړورتیا لپاره یو مثال جوړ کړو،
  د روسیې روح به په جګړو کې ویاړ شي!
  په وروستۍ جمله کې، مخکښې نجلۍ د خپل جادو له ویښتو څخه بریښنا واخیستله او د هغې د ګوتو ګوتو څخه یې د جادو حلقو او ډبرو سره پلسرونه واخیستل. دوی په پای کې هغه دیو پوښلی و چې د ځنځير په څیر کم شوی و. هغه په بشپړه توګه د اور لمبې پوښلې وه. بیا دا بیا ځلیده. اورکس او کنکال په پای کې په هر ډول په زړه پورې خوندورونو بدل شوي. خورا خوندور او غوړ شوي ، د مختلف ډوله هامونو ، ډک شوي کب او ګیس څخه نیولې تر کیکونو ، پیسټریو ، کارملونو او آیس کریم شیشې پورې.
  ماشومان خوشحاله شول او پورته او ښکته شول. هغوی ډېر خوښ او خوشاله ښکارېدل.
  دلته ، د قوي او سخت کینبال لوی په ځای کې ، رڼا خپره شوه. یو پتلی، ښایسته ویښتان په شارټس کې، شاوخوا اوه کلن هلک راڅرګند شو. داسې بې ضرره او خوږ ماشوم د یوه قوي شیطان پر ځای. سترګې یې پټې کړې او ویې ویل:
  - ما مه وهه!
  مارګریتا چیغې کړې:
  - مه وېرېږه! موږ به تاسو ته لاس ور نه کړو. اوس تاسو کولی شئ خپل ژوند له پیل څخه پیل کړئ او ښوونځي ته لاړ شئ!
  هلک او پخوانۍ چرس چیغې کړې:
  دا څه ډول ښوونځی ژوند دی؟
  هره ورځ امتحان چیرته دی ...
  اضافه، ویش،
  د ضرب جدول!
  زموږ د سترګو په وړاندې د کینبال دیو کلا بدله شوه. د کوپړۍ پر ځای، د ګلونو د ښکلا ګلونه په گنبدونو کې غوړیدل. او گنبدونه پخپله د سرو زرو سره روښانه شول. او هر څه دومره عالي، ځلانده، ځلانده، د کلا دیوالونه په ګلونو پوښل شوي. او د وینې پر ځای، د الماس جریانونو سره چشمې روانې شوې، او ورېځې خورې شوې، او څلور لمرونه په یو وخت کې روښانه شول.
  او آزاد شوي ماشومان په خوشحالۍ سره د کلا څخه په تیښته پیل شول. ستړي شوي، چټل شوي، لوڅ پښې، دوی بیا هم خوشحاله وو.
  هلکان او انجونې په خوندور خوراکونو اخته شول، او د کاکټیلونو او جوس بیرل د واښو لاندې ښیې .
  نجلۍ یاګا په هاوان کې پخواني کینبل دیو ته الوتنه وکړه او هلک ته یې آیس کریم ورکړ. هغه یې تیر کړ او په خندا یې وویل:
  - خوندوره!
  او په وېره سره یې زیاته کړه:
  - ما وبخښه، ماشومانو! زه شرمیږم چې ما تاسو وخوړل. دا څومره د شرم وړ خبره ده!
  ډیر او ډیر ماشومان وتښتیدل. په شمول د هغو کسانو په شمول چې مخکې د کینبل لخوا خوړل شوي . بې ضرره هلک سترګې پټې کړې او سندرې یې هم ویلې؛
  ښه، دا معجزه نه ده، دا د افسانې کیسه نه ده،
  هرڅه داسې شوي، باور وکړئ، په زړه پورې!
  نه، دا غوره ده چې زموږ لپاره ښه وکړو -
  او بد به په وخت کې ورک شي!
  هو ، دا یوه بریا وه. ریښتیا، یو هلک، د ډیر عضلاتي تورو سره او په شارټس کې، عکاس سطح ته وکتل او ویې ویل:
  - زما د اتل قد چیرته لاړ؟
  اوینوما وپوښتل:
  - او ته څوک یې؟
  هلک چې ډیر تعریف شوی عضلات یې په ځواب کې وویل:
  - نیکیتیچ.
  د هغه د ماشومتوب مخ تور شو، او په ژړا شو:
  - زه یو لوی اتل وم، او اوس زه یوازې په شارټس کې یو بې پښه هلک یم ، چې ورته اړتیا لري.
  پخوانۍ نرۍ غلی شو:
  - راځئ چې یوځای ښوونځي ته لاړ شو!
  ډوبرینیا په غوسه ووهله، خپله نرۍ پښه یې دومره زوره وهله چې ډبره یې ټوټه ټوټه کړه:
  - ښه، د ښوونځي سره دوزخ ته! ما فکر کاوه چې زه ستړی شوی یم !
  مارګریتا په یوه خوله ځواب ورکړ:
  - زه پوهیږم!
  هلک ډوبرینیا چیغې کړې:
  - ته څه پوهېږې! اوس به زما ښځه ما پریږدي! څوک ماته دومره غولونکي ماشوم ته اړتیا لري !
  اوینوماس په خندا سره ځواب ورکړ:
  - په ژوند کې تر ټولو مهم شی روح دی. اندازه مهمه نده!
  دوبرینیا اعتراض وکړ:
  - نه! ته زما میرمن نه پیژنې. یوځل چې هغې خپله پښه دومره سخته کړه چې هغې د نایټنګیل غله غاښ مات کړ! هغه سخته ده، او ولې هغه بې مونه هلک ته اړتیا لري ! - او هلک یو ځل بیا په خپل نانځکه، ماشومتوبه، مګر قوي پښه لکه د سلج هامر په څیر ووهله، د کوبل ډبره په کوچنیو ټوټو وویشل شوه. او ځوان اتل چیغې کړې. - ژر مې بالغ شه!
  اوینوماس په یوه خوله ځواب ورکړ:
  - له بده مرغه، موږ دا نشو کولی، سمه ده؟
  مارګریتا ځواب ورکړ:
  - همدا اوس ، موږ واقعیا نشو کولی ، مګر که تاسو د لوی هدف لپاره زموږ سره سفر وکړئ ، نو موږ ممکن یو څه راوړو!
  هلک ډوبرینیا په خندا وپوښتل:
  - هدف مو څه دی؟
  اوینوماوس په ډاډه زړه ځواب ورکړ:
  - د نړۍ په کچه قوي جنس له مرګ څخه وژغورئ. زموږ په کایناتو کې یوه وبا ده او تاسو ته هم رسېدای شي!
  مارګریتا په توافق سر وخوځاوه:
  - هو، Dobrynya، موږ سره یوځای شئ. تاسو لاهم خپل اتل ځواک لرئ، او تاسو به زموږ لپاره خورا ګټور وي!
  د ټایټان هلک که څه هم په ظاهري بڼه د اوینومای په پرتله لوی یا لوړ نه و، چې شاوخوا دولس کلن هلک و ، مګر هغه ډیر فزیکي ځواک درلود. نو هغه په خپلو ننوتو ګوتو سره کنکري ووهله او په لفظي ډول یې واخستله او ټوټه یې کړه، وروسته یې په خندا سره وویل:
  - او زه لاهم ښه یم! ښه، زه به تاسو سره لاړ شم. دا به ویره وي چې زما میرمن ته بیرته راستنیدل تر هغه چې زه لوی شم !
  مارګریتا، په مسکا سره چې د پری په څیر و، ځواب ورکړ:
  - ډیره هوښیاره پریکړه!
  او هغې خپلې ننۍ پښې کلکې کړې. دریم، په زړه پوری ماشوم ډریگن ښکاره شو.
  نجلۍ څرګنده کړه:
  - تاسو باید د سوالګر په څیر د کڅوړې سره مه ځئ!
  . څپرکی شمیره 8.
  ډومینیکا د لیږد په جریان کې او د آزموینې پاس کولو په وخت کې ډیر ستړی و. له همدې امله، د هغې ښکلې میرمنې په سرو زرو حمام او شاور کې مینځل شوې. او بیا یې هغه په یوه نرمه، ګرمه بستره کې په یوه جلا، آرایشي خونه کې د اشرافو محصلینو او ښځینه محصلینو لپاره واچوله. ډومینیکا په یو عجیب خوب کې راښکته شوه، د هغې وروستۍ هیله دا وه چې د شهزاده اوینوموس سره وي ، چې د هغه لپاره یې ډیره خواخوږي او خواخوږي احساس کړه.
  او هرڅومره ژر چې هغه د مورفیوس خدای لخوا غیږ کې ونیول شوه
  ډومینیکا ناڅاپه احساس وکړ چې باد د هغې په مخ روان دی، او هغه په یوه ټوټه ټوټه کې ناست وه. او ورېځې شاوخوا ګرځي.
  او نجلۍ مخ واړوه او یو ښکلی، عضلاتي هلک یې ولید، چې سمدستي یې وپیژندل. هو، دا شهزاده اوینوموس و، چې یو ځوان غلام شو. او اوس هغه په یو کوچني، درې سرونو ډریگن سپاره دی. یوه نجلۍ د هغه ښي خوا ته الوتنه کوي. هغه هم ډیره ښکلې او خوږه ده، د سرو زرو ویښتو سره. هغه د Oenomaus څخه زاړه نه ښکاري. او کیڼ اړخ ته یو هلک دی. همدارنګه منصفانه ویښتان ، ښکلی او ډیر عضلات، د څرګند مخ سره. د ماشومانو دا ډول ډله له شا او وسلو سره. او نجلۍ هم په ګوتو او لاسونو کې ګوتې لري.
  ډریگن د اضافي وزن احساس وکړ او په وار وار یې د وزرونو په وهلو پیل وکړ ترڅو سقوط ونه کړي.
  مارګريتا نجلۍ خپله جادويي څنډه وښوروله او ويې ويل:
  - تاسې څوک یاست؟ له کومه راغلی؟
  اوینوماوس، په هرصورت، ډومینیکا پیژني او په ډاډه توګه یې وویل:
  - دا د ځمکې له سیارې څخه غوره شوی دی. هغه باید زموږ په کائنات کې قوي جنس خوندي کړي ، د وړاندوینې سره سم.
  مارګریتا نجلۍ وخندل:
  - د ځمکې له سیارې څخه؟ ایا تاسو د لوی محب وطن جنګ تجربه کړی؟
  ډومینیکا په ډاډ سره تایید کړه:
  - هو، دا وه!
  مخکښې اتلې په بې رحمۍ وپوښتل:
  - او کله تېر شو؟
  ټپي شوې نجلۍ په ډاډه زړه ځواب ورکړ:
  - د جون له دوه ویشتمې نیټې څخه د می د یولسمې نیټې تر پنځه څلویښتمې نیټې پورې، البته، موږ وګټلو!
  مارګریتا په خندا ځواب ورکړ:
  - زه پوهیږم چې موږ وګټله! که نه نو موږ به له تاسو سره خبرې ونه کړو. نو د دې معنی دا ده چې موږ همایون هیوادوال یو، یوازې د وخت په تیریدو سره ویشل شوي. دا څومره ښه دی چې ستاسو د کور سیارې څخه یو څوک سره ووینئ ، او حتی ستاسو له هیواد څخه!
  ډومینیکا په یوه خوله ځواب ورکړ:
  - کله چې د وطن لوی جنګ پای ته ورسید، زما نیکه لا زیږیدلی نه و. دا زموږ لپاره یوه اوږده کیسه ده!
  مارګریتا هم په یوه خوله وویل:
  - او زه د دې بشپړیدو لیدو لپاره ژوند نه کوم. زه د جنوري په 44 کې ځړول شوی وم. خو ما زموږ په بریا باور درلود. کیف لا دمخه آزاد شوی و، او سټالینګراد او د کرسک بلج تندر وو. څومره د افسوس خبره ده چې مړ شئ کله چې تاسو یوازې دولس کلن یاست ، پرته له کومسومول سره یوځای شئ.
  ډومینیکا حیرانه شوه:
  - ته دومره پخوا مړه شوې، نو بیا ولې نجلۍ ده؟
  مارګریتا سر وخوځاوه:
  - زه په دې نه پوهیږم. زما له مرګه نږدې سل کاله تېر شوي، او زه یو ماشوم پاتې یم. مګر یو پلس هم شتون لري: زه په هیڅ ډول زوړ نه یم ، او زما په غاښونو کې هیڅ ډک ندی!
  ډومینیک وخندل او یادونه یې وکړه:
  - هو، زوړ عمر ډیر بد دی، بس کرکه!
  او د فلم ښکلې اداکارې سندرې پیل کړې؛
  انسانیت په لوی غم کې دی
  شاید هرڅوک د هغه په اړه فکر کوي!
  په دې سمندر کې اوښکې توی شوې
  د انسان وېره په اور سوځي!
  
  په کاروان کې کلونه کلونه تیریږي
  انا په خپلو اوږو مسحه کړه!
  او یو څه د میرمنې پتلی شخصیت ته پیښ شوي،
  زه نه پوهېږم چې ژړا له کومه راځي!
  
  ولې د طبیعت تاج روښانه دی؟
  د ماشینونو جوړونکی باید ناڅاپه وچ شي!
  هغه څوک چې د باد ځواک کارټ ته کارولی،
  هغه نشي کولی د عمر له شر سره مقابله وکړي!
  
  ښکلا یو لیونی کیږي
  او اتل زموږ د سترګو په وړاندې وچیږي!
  اوس هر ډول خراب موسم،
  او په شپه کې زه د وحشي ډار لخوا ځورولم!
  
  خو زه باور نه لرم چې نجات نشته،
  یو سړی کولی شي له خدای سره بحث وکړي!
  نو چې دوستانه کورنۍ تل پاتې شي،
  تر څو سړک په اسانۍ او چټکۍ سره پورته شي!
  
  زړې میرمنې به نور شکونه ونه لري
  راځه چې زوړ عمر په شرمګاه اعتکاف وکړو!
  او سړی، د پرمختګ ځواکمن زوی،
  هغه په روښانه سترګو د ژوند پای ته ګوري!
  
  او بې پایه ښکلا به ولري
  ورځې به د ډک سیند په څیر بهیږي!
  د انسان مهربانۍ به څرګند شي
  په هرصورت، زړه به پاک او عالي شي!
  
  باور وکړه، نوې خوښي به راشي،
  د کلونو په تیریدو سره به عقل زیات شي!
  په هرصورت، یخ په ځوان بدن کې نه ځاییږي،
  لکه د ښوونځي هلک چې پنځه کاله زده کړې ته لیواله وي!
  
  نښه لوړه ده، راځه چې وګوره،
  تاسو به لږترلږه سل ځله ازموینه بیرته واخلئ!
  او تاسو کولی شئ د ایسټر کیک د شاتو سره وخورئ،
  ښه، اوس یوه بوډا نجلۍ شه!
  ډومینیکا څومره ښکلې سندرې وویل، یو ریښتینی پریما ډونا. او د هغې سندرې د شپېلۍ د ټریل په څیر ډکې او خوندورې وې.
  انومي په توافق سر وخوځاوه:
  بحث نشئ کولی !
  هلک ډوبرینیا وویل:
  - زوړ عمر خراب دی. مګر ما د خپل ځان او میرمنې لپاره بیا تازه مڼې ترلاسه کړې. که تاسو لږ څه وخورئ، تاسو به زاړه نه شئ او تاسو به په ماشوم بدل نه شئ. او بیا یوه احمقه جادوګري په داسې مڼو ځان وخوړ . هغه یوه بوډا ښځه وه، مګر هغه پای ته ورسیده. نو تاسو باید په هر څه کې اعتدال وپیژنئ، او په یاد ولرئ چې ټول عمر د مینې تابع دي.
  انومي ناڅاپه یادونه وکړه:
  - زما ډریگن سخت تنفس کوي! دا د هغه لپاره سخته ده چې دوه کسان ونیسي، په ځانګړې توګه ځکه چې ډومینیکا ماشوم نه دی، مګر یوه لویه او عضلاتي نجلۍ ده. هغه نوي الوتونکي ته اړتیا لري!
  مارګريتا په ډاډه زړه وويل:
  - یو الوتونکی به وي!
  یو کوچنی درې سر لرونکی ډریگن لومړی په هوا کې راڅرګند شو. خو متعصبه نجلۍ هغه ته د انرژي وړانګې واستولې، او دا ډریگن وده پیل کړه.
  ډومینیکا حیرانه شوه:
  - دا په عمل کې جادو دی. دا زما لومړی ځل دی چې ډریگن پورته کیږي.
  مارګریتا په خندا ځواب ورکړ:
  - ډریګون خلک ندي ، د دوی راپورته کول اسانه دي!
  حیوان د نورو دریو ډریگنونو په پرتله یو څه لوی اندازې ته وده ورکړه. او د ګوتو یو بل عکس، دا ځل د لاسونو، او ډومینیکا ځان په آرامۍ زین کې وموند!
  مخکښې نجلۍ سر وښوراوه:
  - تاسو ګورئ چې دا څومره ساده دی! اوس تاسو خپل ډریگن لرئ. پدې کې خوشحاله شئ!
  ټپي شوې نجلۍ په خندا سره وویل:
  - دا، البته، ډیر ښه دی ، مګر په خوښۍ سره دیوال ته د ختلو معنی څه ده؟
  مارګریتا وخندل او ځواب یې ورکړ:
  - ایا تاسو د خپل ډریگن خوب نه دی لیدلی؟
  ډومینیکا په صادقانه ډول وویل:
  - ما د خپل هلیکوپتر خوب ولید. مګر هغې د هغه لپاره د پیسو ګټلو وخت نه درلود. نو د ځانګړي خوښۍ لپاره هیڅ شی شتون نلري!
  انومي په خندا سره وویل:
  - مګر ما د شخصي ډریگن خوب ولید.
  دوبرینیا تایید کړه:
  - شخصي ډریگن ښه دی! په هرصورت، زما اتل آس هم الوتلی شي که ما جادو وکاروله. مګر د ځانګړو منترونو لپاره، جادوګرانو ته باید په سرو زرو پیسې ورکړل شي. او ډریگن وړیا دی.
  مارګریتا زیاته کړه:
  - ډریگن هم ښه دی ځکه چې کولی شي یوازې په اوبو تغذیه کړي. ښه، په دې کې یو څه واښه اضافه کړئ، او دا به ښه وي. هغه به اور تنفس کړي.
  ډومینیکا په حیرانتیا وپوښتل:
  - آیا ته په رښتیا له جرمنانو سره جنګېدې؟
  مارګریتا په صادقانه ډول ځواب ورکړ:
  - ما واقعیا جګړه نه ده کړې. ما په استخباراتو او مخابراتو کې ډیر کار کړی. زه د کلیو او ځنګلونو په مینځ کې ګرځم. ښه، هر هغه څوک چې د سوالګر کڅوړه لري او له ژمي څخه تر ژمي پورې به پښه وي شکمن وي. ریښتیا، هغې څو ځله په نازیانو کې چاودیدونکي توکي ځای پر ځای کړل. ښه، هغې یوازې ډزې وکړې کله چې دوی ما ونیول. هغې تر وروستي ګولۍ پورې ځواب ورکړ. هغه ونیول شوه. ښه، دوی زه شکنجه کړم، که څه هم په چټکۍ سره، او دوی زما د ځړولو لپاره په بیړه کې وو، ځکه چې سور پوځ هغه مهال په هغه لوري پرمختګ کاوه. که نه نو دوی کولی شي هغه نور هم ځوروي.
  یو وخت مې دوه نور پولیس ویده کړل او د ګوندونو لاس ته مې کړل. ښه، زه به شیان جوړ نه کړم، مګر البته دلته ډیر سفرونه وو.
  ډومینیکا په خندا وپوښتل:
  - تاسو کوم امر کړی؟
  مارګریتا په یوه خوله ځواب ورکړ:
  - نه! یوازې د "زړورتیا لپاره" مډال، زه خورا کوچنی وګڼل شوم چې کوم جدي جایزه ورکړل شي. ښه ، زه نه پوهیږم چې دوی ته وروسته له هغه ډالۍ شوي او څنګه ...
  اوینوماوس وویل:
  - په دولس کلنۍ کې ، دا دمخه د یوې انجلۍ لپاره بد ندی چې نظامي جایزه ولري! راته ووایه چې څنګه یې؟
  مخکښې نجلۍ سر وښوراوه:
  - ښه، هو، دا راته ووایه چې کمونیزم جوړ شو او جنګونه ختم شول؟
  ډومینیکا ساه واخیسته او په ډاډ سره یې ځواب ورکړ:
  - نه! دا د جنګونو په شرایطو کې نور هم خراب شو. مګر زه نه غواړم په دې اړه خبرې وکړم. خو خلک نور هم خراب شوي دي.
  هلک ډوبرینیا وړاندیز وکړ:
  - راځئ چې د جادویی کارونو په اړه غوره خبرې وکړو. که نه نو تاسو به اوس د ټانکونو په اړه خبرې پیل کړئ ...
  مارګریتا خپه شوه:
  - تاسو د ټانکونو په اړه څه پوهیږئ؟
  دوبرینیا ځواب ورکړ:
  - زه په یوه پرمختللې نړۍ کې وم، او هلته دا فلزي راکشسونه وو. دوی په لوړ غږ ډزې کوي او خورا خطرناک دي. د دوی په یادولو کې د شرم وړ دی.
  متعصبه نجلۍ وخندل او ویې ویل:
  - ما د ټایګر ټانک د ګاز ټانک کې شګه واچوله. او هغه ودرېد. همداسې وه. او هغې د نازیانو د موټرو د څرخونو د سوري کولو لپاره الو کاروله . زه یوه کوچنۍ نجلۍ یم، او زما لپاره دا کار کول اسانه وو.
  ډومینیک وخندل او یادونه یې وکړه:
  - ډیر ښه! تاسو یو مخکښ هیروین یاست. موږ باید ستاسو په اړه فلمونه جوړ کړو او ستاسو په اړه کتابونه ولیکو.
  مارګریتا سر وخوځاوه:
  - زه پوهیږم، ځینې شتون لري - د مثال په توګه "سور شیطان". په عموم کې، زه نه یوازې په خدای باور نه لرم، مګر ځینې وختونه ما داسې کارونه کړي چې اوس زه شرمیږم!
  انومي په خندا سره وویل:
  - پیښیږي. ځینې وختونه خدایان ډیر ښه چلند نه کوي. مګر په هر حالت کې، تاسو اوس یو ډیر تکړه جادوګر یاست، او تاسو باید ...
  هغه پای ته ونه رسیده. د الوتونکو بندرونو یوه رمه د دوی په مخ کې ښکاره شوه. دوی ډیر لرې وو، مګر د یلف هلک او جادوګرۍ نجلۍ په زړه پورې لید ولیدل چې دا وزر لرونکي پریمیټونه لږ تر لږه لسګونه ماشومان په جال کې راښکته کوي. بدبخته هلکان او انجونې دواړه د الوتلو په وخت کې ساه اخلي او ډیر ځوریږي، کله چې دوی پورته کیږي، او د ماشومانو جسدونه د جال د فولادو جالونو لخوا پرې کیږي.
  ډومینیکا هم دا ولیدل او چیغې یې کړې:
  - موږ باید هلکان آزاد کړو!
  ډوبرینیا سر وخوځاوه او په ژړا سره یې خپله توره راښکاره کړه:
  - موږ به په زړورتیا سره جنګ ته ځو
  د مقدس روس لپاره -
  موږ په توره جنګیږو
  زه نه خرڅوم!
  ډومینیکا یادونه وکړه، خپل غاښونه یې ودرول:
  - البته، د ماشومانو سره مرسته کول خورا په زړه پوري دي. مګر ایا موږ کافي ځواک لرو؟ ما د الوتونکي بندرونو په اړه یوه افسانه ولوستله ، او دوی خورا پیاوړي ښکاري!
  مارګریتا په موافقه سر وخوځاوه او ویې ویل:
  د تیارو جنګیالي یقینا پیاوړي دي،
  بدی نړۍ حاکمه ده پرته له دې چې شمیره پوه شي ...
  مګر تاسو ته، د شیطان زامنو -
  د مسیح ځواک مه ماتوئ!
  ډوبرینیا وویل:
  - موږ مختلف مخالفین درلودل. او دا حقیقت چې دوی پیاوړي دي، د یوې قاعدې په توګه، موږ نه پریږدي!
  او د ډریګون سره کوارټریټ د الوتونکو بندرونو په تعقیب راوتلی. په دوی کې یوازې یو درجن وو - دیارلس. او په همدې شمېر د بندي ماشومانو شمېر. او دا د جګړې سخت حقیقت دی.
  مارګریتا مخ په وړاندې لاړه، الوتونکو بندرونو ته نږدې شوه، چیغې یې کړې:
  - اجازه راکړئ چې ماشومان لاړ شي، ای شیطانانو!
  د بندر مشر چیغې کړې:
  - لاړ شه، نجلۍ، که نه نو موږ به تاسو هم ونیسو.
  مارګریتا په زړورتیا ځواب ورکړ:
  - نه! تاسو یې پریږدئ، یا تاسو به له موږ سره جګړه وکړئ!
  بندرونو چیغې وهلې، خپل غاښونه یې په تن کړل:
  - هیڅکله نه!
  له دوی څخه څلور د ماشومانو سره د جال ساتلو لپاره پاتې وو، او پاتې نور د ځوانو ژغورونکو کوچنۍ قطعې په لور روان شول.
  ډومینیکا خپلې مټې وخوځولې او په لاس کې یې یو صابره ښکاره شوه.
  مارګریتا وپوښتل:
  - ته پوهېږې چې کټ څنګه کوې؟
  ډومینیکا په ډاډه زړه ځواب ورکړ:
  - یو مفهوم شته! هغې په فلمونو کې کار کاوه.
  متعصبې نجلۍ وخندل:
  - دا به ستاسو لپاره ګټور وي.
  اداکارې نجلۍ سندرې وویل:
  دا وخت دی چې تاسو خپله توره وخورئ،
  دا وخت دی چې بیړه وکړئ ...
  دا وخت دی چې تاسو خپله توره وخورئ -
  څه که په لاس کې راشي!
  په خپل نوټ بوک کې یې ولیکئ -
  په هره پاڼه!
  دا وخت دی چې تاسو خپله توره وخورئ،
  دا وخت دی چې تاسو خپله توره وخورئ،
  دا ستاسو لپاره وخت دی چې خپله توره تیر کړئ!
  وروسته څلور واړه وخندل. او الوتونکو بندرونو د برید هڅه وکړه. دوی داسې حرکت کاوه لکه پتنګ چې په مرغیو برید کوي.
  مارګریتا د الوتونکو بندرونو مشر د جادو په څنډه ووهله او د هغې په پښه کې د جادو حلقې. او دا ډیره سخته وه.
  مشر یو ټکان ترلاسه کړ، او سر یې سمدستي په خورا خوندور ناریل کیک بدل شو. او د الوتونکي بندر پښې په عصباني ډول وخوځېدې. نورو الوتونکو بندرونو په ویره کې چیغې وهلې.
  له دوی څخه یو یې د څلورو لورو په لور منډه کړه، مګر هلک ډوبرینیا د هغې په تندي سره په خپل نخښه پښه ووهله، چې بندر، چې یو قوي ضربه یې ترلاسه کړه، په شا شو.
  ډومینیکا خپله توره وویشتله او د الوتونکي بندر سینګ یې پرې کړ، وروسته یې سندرې وویل:
  موږ په ځنګل کې د وحشي بندرونو په ځمکه کې یو،
  په اسمان کې د وزرونو سره جنګیږو ...
  د ګوبل پورته کولو لپاره ښکار کول پخې کیلې -
  هغه څوک چې د ونې څخه ماشومان غلا کوي اعدام کړئ!
  اوینوماوس هم دا ځل په وزر کې بندر وواهه او ویې ویل:
  زه د روښنايي سوری یم، ستا په زنګنو کې وحشيان،
  زه به د وطن دښمنان د ځمکې له مخ څخه پاک کړم!
  او هغه په تورو سره اتم شکل جوړ کړ. له هغې وروسته، هلک په ډیره لیوالتیا سره د ټپي پریمیټ مخه ونیوله. او کله چې اژدها په اور کې ولګېده، ړوند بندر چیغې کړې. په ورته وخت کې د سوځیدنې بوی شتون درلود.
  څلور تنه جنګیالیو په برید لاس پورې کړ. بندر هڅه وکړه چې مقابله وکړي. ډریګون دوی د اور جېټ الوتکو سره ووهل چې په حقیقت کې د پریمیټ وزرونو ته اور واچاوه. او دا د جوش بوی و.
  مارګریتا نجلۍ واخیسته او د جادو جریان یې خپور کړ. او بل بندر د سر پر ځای د چاکلیټ ډونټ درلود.
  ډوبرینیا یو بندر له وزر څخه په خپلو ننوتو ګوتو نیولی و او په بل مرغۍ یې وغورځاوه. او بیا د چنګکونو سره ټکر شو.
  د تیتان هلک سندرې وویل:
  - تاسو پوهیږئ، زه روښانه ځواک لرم،
  د هغې سره ملګرتیا کول د تمساح سره لوبې کولو په څیر دي!
  او بیا د ډومینیک نجلۍ د خپلې تورې سره د بندر وزر پرې کړ. هغې د ارغواني وینې یوه څاڅکي راښکته کړه او خپره شوه. له هغې وروسته، هغې د خپل ملګري سره ټکر وکړ.
  ډومینیکا په ژامه کې د وزر لرونکو مخلوقاتو څخه یو یې د خپلې نرۍ پښې سره وواهه او چیغې یې وهلې:
  ښه، ښه، مخلوق په دوړو کې ویده شو،
  ښه، دوی ما په ژامه کې وهلې ...
  ښه، دوی زه په یوه سټرچر کې کش کړم -
  ووایه مننه چې ژوندي اوسئ !
  او نجلۍ په توره سره یو بل بندر په سر باندې وواهه . له هغې وروسته، مخلوقات په تیښته پیل کړل. په ورته وخت کې، څلور وزر لرونکي پریمیټ هڅه وکړه چې بندیان ونیسي، ماشومان په جال کې ښکیل وو.
  مارګریتا په دوی باندې یو جادویی بیم وویشته، بندر په بشپړ ډول د یخ وهلو سره د دارچینی په پای کې بدل شو.
  پاتې نور په چیغې سره وتښتېدل، جال یې خوشې کړل. او د بندیانو ماشومان په تلو پیل شول.
  مارګریتا چیغې کړې:
  - جال ونیسئ، راځه، قوي.
  او هغه په اژدها باندې راښکته شوه. درې نور جنګیالي د هغې پسې ورغلل.
  هلک ډوبرینیا سندرې وویل:
  اوه، ماشومتوب، ماشومتوب، ته چیرته الوتې؟
  اوه، ماشومتوب، ماشومتوب، ته چیرته په بیړه یې ...
  له مینو ډکو بندرونو، زه پوهیږم،
  دوی تاسو د مختلفو هیوادونو څخه نیسي!
  او هلک اتل په خپلو ننوتو پښو جال پورته کړ. بیا هم، په شارټس کې یو سړی کیدل خپلې ګټې لري. دا د یو بالغ لپاره بې ضرر دی چې پرته له بوټانو سره وګرځي، مګر د هلک لپاره دا طبیعي ده، او هغه کولی شي په عمل کې خپلې پیاوړې پښې وکاروي.
  څلور واړه د غورځېدلو جال ورو ورو او په اسانۍ سره ښکته کېدل پیل کړل.
  ډومینیکا په خندا سره وویل:
  - زه تاسو ته د یتیم برخه نه غواړم،
  سختې ورځې نه غواړم...
  اجازه راکړئ چې سیاره یو روښانه جنت شي،
  پاک رب دې د ماشومانو ساتنه وکړي!
  هلکان تریخ شوي او ټوټه ټوټه شوي وو، تقریبا ټول بربنډ پښې وو، پرته له یوې نجلۍ څخه چې په زړه پورې او شاید په زړه پورې جامې او بوټان یې په زمرد او یاقوت ګنډل شوي.
  نجلۍ چیغې وهلې:
  - محتاط اوسئ، د ژغورنې ټیم زما پلار، ډیوک دی، او زه دمخه د بارونیس لقب لرم!
  ډومینیکا په خندا سره ځواب ورکړ:
  پاچا هر څه کولی شي
  پاچاهان هر څه کولای شي...
  مګر ډیری وختونه مات شوي
  ځینې وختونه دوی ناست دي!
  د مینې لپاره واده وکړئ
  د مینې لپاره واده...
  ستاسو لپاره کمزوری، هر څوک
  تاسو خدای نه یاست، پاچا!
  ستاسو لپاره هر څوک کمزوری دی
  تاسو خدای نه یاست، پاچا!
  ټیم په احتیاط سره ماشومان ښکته کړل. او هغې ویب پاڼه افشا کړه. ماشومان - هلکان او نجونې - د آزادۍ احساس وکړ. او کله چې دوی د تیښتې هڅه کوله د دوی ګردي پښې روښانه شوې.
  مګر مارګریتا دوی په یو ډارونکي چیغې سره ودرول:
  - تاسو چیرته ځئ؟ د مننه ویلو په اړه څنګه؟
  ماشومان ودرېدل. بوډۍ نجلۍ سر وښوراوه:
  - سمه ده، تا ما له بنده وژغوره. ما زما پلار ته وسپارئ، او لوړ اجر به ستاسو په تمه وي. او اجازه راکړئ چې پاتې نور پخپله هلته راشي - دوی سوالګر او بې پښو دي.
  د بندیانو څخه یو هلک اعتراض وکړ:
  - زما پلار حساب دی! او زه بې پښه یم ځکه چې زه د روزنې په جریان کې نیول شوی وم!
  مارګریتا وپوښتل: "ولې دوی نیولي؟"
  د ویسکاؤنټ هلک اوږه راښکته کړل؛ هغه یو نری، عضلاتي تور، ټینډ، ویری درلود، او یوازې د هغه څرګند، که څه هم ماشومتوب، مخ یې د نسل سره خیانت کاوه.
  بوډۍ نجلۍ ځواب ورکړ:
  - دوی غوښتل چې موږ سکیلینټن ته بوځي . دا یو پیاوړی جادوګر دی چې له لرې د کوشچي امر سره تړاو لري!
  مارګریتا خپلې شونډې وخوځولې او ویې ویل:
  - سکیلینټون ، یو بد جادوګر او د عناصرو ماسټر ، د تور پړانګ اثار لري. شاید دا به د قوي جنسیت خوندي کولو کې مرسته وکړي.
  هلک شهزاده اوینوموس یادونه وکړه:
  - برسېره پر دې، دا اړینه ده چې نور بندیان ماشومان چې د شپې د جادوګر لخوا نیول شوي وي خوشې کړي. که نه نو کائنات ته به لوی زیان وي .
  ډومینیکا په ډیر ډاډ سره وپوښتل:
  - ایا دا به مو له اصلي هدف څخه بې برخې نه کړي؟
  مارګریتا اعتراض وکړ:
  - برعکس! که تاسو ټول دولس اثار راټول کړئ، تاسو کولی شئ د لوی خدای ځواک ترلاسه کړئ. او دا به دا ممکنه کړي چې نه یوازې د قوي جنسیت خوندي کړي، مګر د نورو ډیرو ښه شیانو رامینځته کول.
  هلک ډوبرینیا په ژړا وویل:
  - دا حیرانتیا ده! بیا به موږ وکولی شو هغه څه وکړو چې نورو اتلانو یې هیڅکله خوب نه دی لیدلی!
  ډومینیکا په خوښۍ سندرې وویل:
  زموږ نړۍ بې رحمه، ظالمه، خیانت ده،
  د خلکو وینه د طوفان په څیر بهیږي ...
  مګر سړی هوښیار دی، د خپل پرمختګ لپاره مشهور دی -
  د لوبې کولو پرمهال خنډونه لرې کړئ!
  
  بې شمیره ناورین ګواښونه
  قسمت ظالم، غمجن او خندونکی دی...
  موږ په شک کې عجیب اوښکې تویولې
  آسمان ته په ناڅرګنده خپګان سره وګوره !
  
  او پریږده چی باید شیندلی شی
  په سخته جګړه کې د انسان وینه...
  د ژوند تار په توره، تیر مات کړه
  موږ به د تل لپاره په مینه کې خیانت ونه کړو!
  مارګریتا خپل زرین سر وښوراوه:
  - تاسو ډومینیک ښه سندرې وایئ ، او هوښیار ټکي روح ته رسوي! خو دا کافي نه ده...
  اداکارې نجلۍ سندرې وویل:
  دا ډیره رڼا شوه
  وطن مې وژغوره...
  زه واقعیا بختور وم -
  یوازې دا کافي ندي!
  یوازې، یوازې، یوازې -
  دا کافي نه ده!
  د ویسکاؤنټ هلک خپله ننۍ پښه دومره ټینګه ټاپه کړه چې د شنو څاڅکي له نارنجي واښو څخه الوتل او وده وکړه:
  - سندرې ویل بند کړئ! راځئ چې سکیلینټوم ته لاړ شو او موږ به یې ټوټې ټوټې کړو!
  مارګریتا په یوه خوله وویل:
  - دا د تګ لپاره ډیر اوږد دی. تاسو اړتیا لرئ یا په ډریګون الوتنه وکړئ ، یا د مډالیون په کارولو سره لیږدول کیږئ!
  اوینوماس په خندا وپوښتل:
  - تاسو یو مډال لرئ؟ نو موږ په غاړه واخلو!
  متعصبې نجلۍ په اوږه ځواب ورکړ:
  - دا د ټول ټیم لیږدولو لپاره ریچارج ته اړتیا لري. راځئ چې د اوس لپاره وخورو. ماشومان شاید وږي وي.
  بارونیس نجلۍ سر وخوځاوه، د الماس غوږوالۍ یې په ژړا شوه:
  - هو، دا هغه څه دي چې باید ترسره شي. زما په معده کې اور دی!
  هلک ویسکاؤنټ یادونه وکړه:
  - په جګړه کې ډکه ګیډه کاڼه ده!
  پاتې ماشومان چې زیاتره یې نجونې وې، په یو غږ چیغې کړې:
  موږ غواړو وخورو
  دروازې پراخې خلاصې کړئ
  که نه نو موږ به پخلی وخورو ...
  پخلی به ډوډۍ وخوري،
  او راځئ چې د دندې افسرانو ته وڅښئ،
  موږ به د ډوډۍ ټوله خونه ویجاړه کړو
  او موږ به لوښي مات کړو!
  مارګريتا خپله جادويي څنډه وښوروله. او یو میز د څو لوښو او کیک سره ښکاره شو.
  نجلۍ په خوښۍ وویل:
  ماشومان ستاسو لپاره راټول شوي دي
  موږ په هیڅ صورت کې ټوټی نه یو -
  او په زړه پورې درملنه،
  یوازې د جوار سره دلیا نه!
  ډومینیکا سر وخوځاوه او یادونه یې وکړه:
  - خو لومړی خپل لاسونه ومینځئ!
  ماشومان په منډه روان شول. یوازې بارونیس نجلۍ ولاړه وه. اداکارې نجلۍ چغې وهلې:
  - ایا تاسو ځانګړې بلنې ته اړتیا لرئ؟
  ځوانې بوډۍ غږ وکړ:
  - او زه د خپلو لاسونو او پښو د خلکو سره لندیدو څخه ستړی شوی یم!
  ډومینیکا په کلکه ځواب ورکړ:
  - بیا به زه تاسو ته میز ته اجازه نه ورکوم!
  عالي نجلۍ وویل:
  - ته، بې پښه نجلۍ ، ما ته اشاره وکړه؟ هو، زه به تاسو ته امر وکړم چې په دره ووهل شي.
  ډومینیکا پاڅیده او لاسونه یې کلک کړل:
  - او چا ته به امر کوې؟
  بارونس شاته وکتل. ډومینیکا اوږده او عضلاتي وه، او ټوکر یوازې د هغې سینې او رانونه پوښلي. او دا څرګنده وه چې د پوستکي لاندې د عضلاتو توپونه راوتلي وو، او په معدې کې د ایبونو ټایلونه وو. داسې اتله نجلۍ تاسو ته زیان رسولی شي.
  په هرصورت، مارګریتا په نرمه ژبه وویل:
  - راځئ چې ټول خپل لاسونه لا دمخه ومینځو. او که تاسو، ډومینیکا، بالغ یاست، نو تاسو باید زموږ لپاره یو مثال وټاکئ. نو راځئ چې ټول په ګډه ومینځو.
  او د سیند په لور روانه شوه. او د هغې سره بارونس نجلۍ او ډومینیکا ده. اوبه د څلورو لمرونو په واسطه ګرمې شوې، نرم او ګرمې، نو مینځل یو خوند و. ماشومان حتی په سیند کې لامبو وهي. او په یو بل باندې د اوبو شیندلو پیل وکړ.
  ډومینیکا هم د یوې کوچنۍ انجلۍ په څیر شاوخوا وخوځېده او سندرې یې وویل:
  اوبه، اوبه، سړې اوبه،
  دا پرته له کوم دلیل نه و چې دا د سطل څخه توی شوی!
  او شاوخوا داسې په زړه پورې طبیعت و. په شنو ونو کې د مختلفو شکلونو ښکلي ګلونه وده کوي. او د دې ګلونو پاڼي مختلف رنګونه او سیوري لري. یوازې تصور وکړئ چې جواني د باران له ټولو رنګونو سره روښانه کیږي او د څلورو لمرونو په وړانګو کې ځلیږي.
  دا واقعیا په زړه پوری ښکلا ده. او تیتلیان د الباتروسس په اندازه الوتنه کوي، او د دوی وزرونه د سمندري څپو د ویشلو په څیر حرکت کوي. او په زړه پورې حرکت رامنځته کیږي.
  ډومینیکا سندرې وویل:
  د هغه تیتلی وزرونه
  دوی ډیر ښه وو ...
  هلک خپل سکون له لاسه ورکړ
  او له زړه څخه یې وویل...
  ځوان په ژړا شو، ویې ویل:
  - هو، دا ټول شاوخوا ښکلی دی ...
  په حقیقت کې، ډیری ونې د مور د ګاڼو لکۍ په څیر ښکاري. او د دوی څخه پورته، د تیتلیانو سربیره، د پلاټینیم ډریګون فلز هم خپل وزرونه حرکت وکړ. او په ځنګله کې د شاندارو مرغانو ټرېلونه اورېدل کېدل. دوی د دوی غږونو سره دومره حیرانتیا او په زړه پوري دي چې تاسو په ساده ډول حیران یاست.
  ډومینیکا ټویټ کړی:
  تاسو د تور مرغانو سندرې اوریدلي دي ؟
  نایټینګیلونه او اوریولونه تیز دي ...
  او کله کله خره، خره هم داسې ژاړي،
  نجونې په لوڅو پښو منډې کوي!
  هو، په حقیقت کې، دا خورا مسخره ښکاري.
  له حمام وروسته، ماشومان د میز په لور روان شول. او د هغوی مزاج ښه شو، او دوی په خوښۍ سندرې وویلې.
  ښه پری موږ ته راکړه
  ډیری لوبی، مختلف ډوله ...
  موږ د یو لوی ځواک لخوا زیږیدلی،
  لکه مرغان او څاروي!
  
  ماشومان د موسکا په رڼا کې لوبې کوي،
  نړۍ ته لویه خوشحالي راغلې ده...
  موږ کولی شو هلته په لومړۍ هڅه کې ورسیږو -
  هم په هغه یخچال کې چې لیونی شو، خره!
  
  موږ د شنو څاڅکو له لارې په لوڅو پښو منډې وهو
  په نړۍ کې ډیر عجيب نظرونه شتون لري ...
  د ماشومانو اوښکې توییږي
  باور وکړئ، ستاسو روح به ډیر خوشحاله شي!
  
  بد کوشی په موږ برید کوي،
  بابا یاګا په هاوان کې ګړندی دی ...
  دوی په بې رحمۍ سره یوه بې پښه نجلۍ په څټک وهي،
  او د سیند په غاړه سیلابونه راځي!
  
  خو هلکان او نجونې به موږ سر نه خوځوو،
  موږ به د ټایټان په څیر وجنګیږو ...
  او زموږ غږ به دومره روښانه وي،
  د مخکښ بغل په څیر، ډرم!
  
  ښه، orcs زموږ په وړاندې خنډ نه دی،
  یو لیونی ټرول به تاسو ونه ویروي ...
  د زړورتیا لپاره به لوی انعام وي
  که ماشوم په ناوړه استفادې کې صفر نه وي!
  
  د زړورو هلکانو لپاره مار گورینیچ څه شی دی،
  زموږ لپاره هیڅ خنډ نشته، موږ د شر سره د مبارزې لپاره لیواله یو ...
  موږ ورته د ټوپونو یوه ډله ورکوو،
  او موږ هغه مستقیم په کوټه کې بند کړو!
  
  که یو بد ګوبلین د توپ څخه ډزې وکړي،
  بیا به ورته په ټوکو ځواب ورکړو...
  د خپلو ټوټو خندا کول بند کړئ ،
  راځئ چې یو ځل شیطان ته ماتې ورکړو!
  
  خونړۍ جګړې ته، مقدس او حق،
  زړورې نجونې، هلکان منډې وهي...
  موږ به مقدس ځواک حاکم کړو،
  راځئ چې د بد اژدها کاپټ!
  
  زموږ د عزیزانو لپاره د خوښۍ ساحل نشته،
  راځئ چې د کبانو ټول حوض وخورئ ...
  د لوی، زړه راښکونکي ایلفیا لپاره،
  هلک به ثابته کړي چې هغه ډیر تکړه دی!
  
  راځئ چې نړۍ دومره ښکلې کړو
  تر څو د جنت ګلونه په کې وده وکړي ...
  که څه هم موږ کله ناکله خطرناکه جګړه کوو
  په هرصورت، خوبونه به په رڼا کې واقع شي!
  
  نه، موږ به هیڅکله د دښمنانو لاندې نه یو،
  راځئ چې نجونې ووایو، هلکان مخکې لاړ شئ ...
  موږ به د کفارو لښکر تر پښو لاندې کړو
  موږ به د ګټونکي لپاره رسید صادر کړو!
  
  باور وکړه په نړۍ کې به همیشه اوړي وي
  زموږ ماشومتوب هیڅکله نه تیریږي ...
  د شورویرانو کارنامې واقعیا سندرې ویل کیږي ،
  او بریالۍ کمپاین ته لاړ شه!
  
  ښه، کله چې موږ ټول اورکس مات کړو،
  جګړه به په شانداره بریا سره پای ته ورسېږي...
  دا به زما په پاک روح کې ښه وي
  موږ توره پورته کوو، قوي ډال!
  ماشومانو یوه ناوړه سندره وویله او په میز کې ناست وو. دوی د خواږه خواړو سره د مرغیو ، مرغانو او ماهي خوړلو څخه خوند اخیستل پیل کړل.
  ډومینیکا ورسره یوځای شوه. هغې په چاقو یوه ټوټه ټوټه کړه او یادونه یې وکړه:
  - غوره غوښه!
  مارګریتا سر وخوځاوه:
  - ښه، زه څنګه جادو وکړم؟ موافقه وکړه، دا د اصلي شی څخه د توپیر وړ دی!
  بارونیس نجلۍ یادونه وکړه:
  - هو ، ښه غوښه، مګر د کب په اړه څه؟
  او ما یوه ټوټه هڅه وکړه. په حقیقت کې، خواړه خورا ښه وو. ماشومانو وخوړل او په خوښۍ یې وویل:
  - څه ډول لوښي، څه ډول لوښي،
  کاش هر څه له ځانه سره وړی وای...
  دا د افسوس خبره ده چې میز اکثرا داسې نه وي -
  دوی په ساده ډول د ذبح لپاره تغذیه کیږي!
  یوې نرۍ پښې ، سوالګرې نجلۍ وپوښتل:
  - ایا زه یو څه چاکلیټ کینډی کولی شم؟
  مارګريتا وخندل او خپله څنډه يې وخوځوله. د مور د لکۍ په څیر په یوې ونې کې ځړول شوي، شنک سمدلاسه میز ته راښکته شول او په ښکلي ، حیواناتو او کبانو کې بدل شول ، په چاکلیټ پوښل شوي او په زړه پورې ډک شوي.
  ماشومانو په خوشالۍ غږ وکړ:
  - دا څومره عالي دی ، او همدارنګه، موږ آیس کریم غواړو!
  په دې وخت کې څو لوی موږکان چې د نارنجي واښو لاندې و، راوتلي وو او هڅه یې کوله چې پر ماشومانو برید وکړي. دوی په ویره کې چیغې وهلې، هر یو موږک د یو ښه لیوه په اندازه. مارګريتا د خپل جادويي څادر او د هغې د ننه پښې د جادو حلقو څخه د برښنا سره دوی ووهل. او ډومینیکا هم د پلسر خوشې کولو لپاره خپل جادو څنډه وکاروله.
  د طلایی شراب شیشې د بډایه ، سرسبز آیس کریم سره څرګندې شوې چې د حیرانتیا ګلونو په شکل کې ایښودل شوي. سربیره پردې ، د سټرابیري ، انځر ، ځنګلي سټرابیري او نورو عالي بیریو سره.
  ډومینیکا غلی شو او د شرابو ترټولو لوی شیشې ته یې اشاره وکړه، کوم چې نه یوازې د سرو زرو، بلکې د الماسونو څخه ډک شو. او په دې کې آیس کریم د یو حیرانونکي زیور په څیر ښکاري چې د باران په ټولو رنګونو کې ایښودل شوی و. او څومره ښکلی ښکاریده.
  مارګریتا یادونه وکړه:
  - تاسو د ډریگن د زړه له رګ څخه جوړ شوي جادو لرګي لرئ - دا خورا نادر دی. چیرته یې راوړې؟
  ډومینیکا په صادقانه ډول ځواب ورکړ:
  - په جګړه کې! او دا رښتیا او زړور دی!
  اوینوموس په خوښۍ سندرې وویل:
  هلاکت دی په هغه چا چی جنګ کوی
  په جګړه کې د یوې ښکلې انجلۍ سره ...
  که دښمن په قهر وي -
  زه به بدمرغه ووژنم ! زه به بدمرغه ووژنم !
  هلک ډوبرینیا په ژړا شو:
  - ته څه یې، نجلۍ ، ولې داسې سندرې وایې؟ موږ باید سندرې ووایو: په جګړه کې د قوي هلک سره! ډیر دقیق، حتی په جګړه کې د ځواکمن سړي سره. موږ یوازې په ظاهر کې هلکان یو، مګر د کلونو لپاره موږ نارینه وو!
  اوینوماوس وخندل او یادونه یې وکړه:
  موږ د تل لپاره ماشومان پاتې یو
  یوازې کلونه بدلیږي!
  ډومینیکا وخندل او ویې ویل:
  - دلته به موږ د افسانوي کیسې نړۍ او بدلون ولرو.
  له هغې وروسته، هغې د خپل کنجور آیس کریم په خوړلو پیل وکړ. دا یوازې عالي خوند و. دا څومره عالي شو. او د آیس کریم خوږ، نرم خوند د نجلۍ په ژبه خپور شو.
  د کب او غوښې وروسته هلک ډوبرینیا هم په خوښۍ سره آیس کریم ته درناوی وکړ. دا واقعیا یو شی دی ، خوندور .
  ماشومانو هڅه وکړه چې په داسې طریقه وخوري چې متمدن ښکاري او نه یې سپکوي. هو، د غوښې غوښې آیس کریم یو په زړه پوری شی دی.
  ډومینیکا په روښانه موسکا سره یادونه وکړه:
  دا څومره ښه ده چې د جادو کولو وړ وي،
  او بد موږک په آیس کریم بدل کړئ ...
  موږ یو قوي پنځه ترلاسه کوو -
  هغه څه ترسره کول چې باید ترسره نشي!
  او بیا په ځواب کې د ماشومانو خندا. او یو مطمئن چیغه ...
  په اسمان کې شور و. له څنډې څخه یو لوی ډریگن الوتنه کوله. له لرې څخه هغه د اوو سرونو سره سره کوچنی او ډارونکی نه ښکاري. او دا په بې ضرر ډول یو ډول شیطان و.
  ماشومانو وخندل او یو بل ته یې په سترګو کتل پیل کړل. دا واقعیا ساتیري ده. او دوی په لاس کې لاسونه تاووي.
  چې هلته زنګ وهي.
  ډومینیکا هغه واخیسته او بومیرنګ یې د خپلو ننوتو ګوتو سره وغورځاوه. هغه الوتنه وکړه او ډنډه یې پرې کړه، او د زوال په وخت کې ښکلا د جادو ویښتو په انرژي سره ووهله . یو لوی کیک د ناپلیون د کاک شوي خولۍ په شکل کې څرګند شو چې د کوکنارو ، ګلابونو او جوار ګلانو سره ډک شوی و.
  ماشومان لا دمخه ښه تغذیه شوي وو او په اعتدال لیوالتیا سره یې ډالۍ ته ښه راغلاست ووایه.
  هلک ویسکاؤنټ وویل:
  - کیک خورا ښه دي، مګر تاسو باید بیا هم اعتدال وګورئ ...
  ډومینیکا وخندل او یادونه یې وکړه، سندرې یې وویل:
  زما د کلیزې لپاره پخلی ،
  ما په کیک باندې مبارکي لیکلي ...
  او لیکنه د کریم څخه رنګ شوې -
  دا د سان ریمو ښار ته د تلو وخت دی!
  له هغې وروسته، نجلۍ یې واخیسته او بیا یې بومیرنګ پیل کړ. او هغه په پوره الوتنه وکړه، سږو یې وخوځاوه، او کاتلی. او نجلۍ هغه بیا په خپل نخښه پښه ونیوله او ویې ویل:
  کیک ته مه ګوره
  هغه وخت به راشي چې ته به هم مړ شې ...
  د جنجربریډ په معبد کې د مرمۍ په څیر چیغې وهي،
  د رژیم سره تاسو به واقعیا خپل ځان وخورئ!
  بارونیس نجلۍ په ډیر مشکل سره د کیک یوه ټوټه د مرغۍ خولۍ سره تیر کړه، شونډې یې چاټ کړې او یادونه یې وکړه:
  - خوندور! مګر دا نور نه سمیږي.
  هلک ویسکاؤنټ یادونه وکړه:
  - دا به ډیر وخت ونه نیسي چې غوړ شي.
  ډومینیکا په خندا او ټوکې سره وویل:
  د مور د چمچ لپاره ، د پلار د چمچ لپاره،
  او د انا لپاره یو لښتی ...
  او د بستر په څنګ کې!
  ماشومان، په حقیقت کې، له خوړلو وروسته درانه شول او په نرم، نارنجي واښو باندې ولویدل، د پوزې سره یې خوله کوله. خوشبختانه دلته هیڅ ښکاری مچان یا حشرات نه وو. هغه چې الوتنه یې کوله لوی وو او نه یې خوله کوله، او په عملي توګه د دوی سره کومه ستونزه نه وه.
  ډومینیکا له مارګریتا څخه وپوښتل، مخکښې نجلۍ هم ژاولې او ژر یې خپله خوله په لاس کې پټه کړه:
  - ته به ویده شې یا؟
  متعصبې ناوې ځواب ورکړ:
  څه، نجلۍ په ناوړه استفادې او اضطراب کې خوب نشي کولی؟
  په کوم ځای کې واده د ځنګل په سړک کې ګرځي ...
  هغه د پودینې واښه تیریږي او هیڅ نه پوهیږي،
  او د تقدیر ټوکې او لوبې!
  اتل هلک ډوبرینیا لا دمخه د خپلې پوزې له لارې بوی.
  هو، ماشومانو ډیری سفرونه درلودل.
  ډومینیکا په ټوکه وویل:
  موږ پرته له کوم مشکل څخه ویده کیږو
  دا رښتیا ده، هو ...
  خو بیا په کوم مشکل سره
  موږ وروسته پاڅیږو!
  . فصل نهم.
  ډومینیکا له خوبه راویښ شوه او له یوه جادويي خوب څخه راووتله چې یوه موازي نړۍ ته یې بوتله. له هغې وروسته، نجلۍ ځان مینځل او د سرو زرو په وسیله یې شاور واخیست. ما خپل غاښونه برش کړل او ناري ته لاړم.
  هلته هغه د نورو نجونو او د اشرافي ټولګي نجونو سره ولیدل. دوی لاسونه ښکل کړل او په شایسته توګه یې وکتل. دلته یلوسونه، ښځینه ټرولونه، ښځینه شوقیان هم وو چې د انجونو په څیر ښکاري، نیمفس، وچې، انساني انجونې، که څه هم لږ شمیر یې شتون درلود. یو ښکلی شرکت راټول شو.
  نجونې په زړه پورې جامو او ګاڼو کې وې، مګر په پښو کې، نو دا به د جادو کولو په وخت کې د پښو کارولو لپاره خورا اسانه وي. او په اشرافي ټولګي کې، زده کړې یو څه توپیر درلود - دوی د مرغانو لخوا د ګړندۍ اور وژنې په اړه لیکچرونه اوریدل، او مختلف ډوله دندې یې ترسره کړې. داسې انګیرل کیده چې نجلۍ دمخه په اساساتو پوهیدله.
  ډومینیکا دلته ډیری دندې بشپړې کړې. هغې د جادو څنډې څخه ډزې وکړې او بدلونونه یې رامینځته کړل. او بیا یې په چغې وهلې. د کلمو څو پیچلي ترکیبونه هغې ته ولوستل شول، او ډومینیکا یې تکرار کړه.
  د فلم لوبغاړې په توګه، نجلۍ یو غیر معمولي حافظه درلوده، ځکه چې د سیټ په وخت کې هغې ته اړتیا درلوده چې ډیری ډیالوګونه ووایي.
  او ما هر څه په بشپړ ډول یاد کړل. مګر دا ټول ګلونه دي؛ اصلي شی، البته، د قوي جنس د ژغورلو لپاره د هنري اثارو لټون دی.
  او په دې توګه ډومینیکا د لوټس په موقعیت کې ناست وه، د هغې قوي، عضلاتي پښې سره یوځای کول او د هغې شا مستقیمه کول. او بیا هغه موازي کائنات ته ولویده، چیرې چې د دوی ټیم د قوي جنسیت د ژغورلو لپاره د یوې لارې په لټه کې و.
  او یوازې په وخت کې. ځکه چې دا هغه ځای و چې ګوبلین او غله نایټنګیل په ټیپټو کې ځړول. دا دوه وحشیان لا دمخه د ویده شوي پښې ټیم پوښلو لپاره د جادو جال خپور کړي.
  مارګریتا هم ویده شوه او خوب یې ولید...
  نجلۍ د پله د سوځولو دنده ترلاسه کړه. نو هغه په لوڅ پښه، د پنبې په ټوټه شوې جامې او د سوالګر کڅوړې سره، د څارنې لپاره لاړه. دا منی دی او هوا ډیره ښه نه ده. د شپې یخ وه، او واښه په یخنۍ پوښل شوي وو، په کوم کې چې د نجلۍ وړې پښې کوچنۍ، ښایسته پښې پاتې شوې. دا ډیر لندبل او یخ وو، باران له واورو سره ګډ و.
  د نرۍ پښې ګوتې د يخنۍ او رطوبت له امله نیلي شوې. خو هغې په زړورتیا سره مخکې لاړه، حتی سرعت یې هم پورته کړ.
  او په ورته وخت کې هغې سندرې وویل؛
  باران د اسمان په اوږدو کې د ستورو ټوټې ټوټې کړې،
  دوی د فاشیزم لپاره یو ګړندی دریځ چمتو کړی دی!
  د پړانګ ټانکونه یوازې کثافات دي - یو ناپاک فلا بازار ،
  Wehrmacht د سختې ماتې په تمه!
  Wehrmacht د سختې ماتې په تمه!
  
  زموږ ملګری ستالین، مشر، د ملیونونو ځواک دی،
  هغه په لاس کې د ګرینیټ مټ، ماشین ټوپک لري!
  موږ به د سدوم څخه لښکر ته ماتې ورکړو،
  زموږ ځواک یو واحد دی، خوشبختانه په ځمکه کې!
  زموږ ځواک یو واحد دی، خوشبختانه په ځمکه کې!
  
  زموږ ګوند نور مهم کار نه لري
  څنګه کولای شو د وطن د خلکو د ژغورلو!
  ګوئبلز په بې عقلۍ سره دوزخ ته ولاړ،
  او بریا به وي، باور وکړه، د ټولو شیطانانو په مقابل کې!
  او بریا به وي، باور وکړه، د ټولو شیطانانو په مقابل کې!
  
  د روسیې ښکلا، تاسو پوهیږئ، د خپل ځواک لپاره مشهوره ده،
  هغه یو دروند نسواري چوغۍ لري!
  او د فاشیستانو سره په جګړو کې به ځوانان مشهور شي،
  رڼا هیواد به ژوندی شي، راپورته شي!
  رڼا هیواد به ژوندی شي، راپورته شي!
  
  هټلر ته اجازه مه ورکوئ چې خپله پوزه په روسانو کې واچوي
  مستې سړی فکر کوي چې هغه یو ښه خدای دی!
  موږ به د برلین په کوڅه کې لاریون وکړو،
  نه، هغه څوک چې په روح کې پاک وي، غلام نه شي!
  نه، هغه څوک چې په روح کې پاک وي، غلام نه شي!
  
  زموږ بیرغ سور دی، د وینو رنګ دی،
  لمر لا دمخه په ریخسټګ کې ځلیږي!
  زموږ د ګرانو ماشومانو لپاره بله سخاوت نلري،
  كه زړه زړور وي او وېره دې ټوټه ټوټه شي!
  كه زړه زړور وي او وېره دې ټوټه ټوټه شي!
  نو مارګریتا منډه کړه، یخنۍ د هغې لوڅې پښې وهلې، پل ته. شاوخوا اغزن تارونه دي او د ماشینونو برجونه شتون لري.
  المانيان سپوږمۍ څکوي او لوګي څکوي. مارګریتا دوی ته ورغله. بې وزله، سپینه کوچنۍ نجلۍ Krauts ته ډار نه ښکاري. برسېره پر دې، په داسې لندبل او یخنۍ کې، د وروستي سوالګرو پرته، په سختۍ سره هیڅوک به دا جرئت ونه کړي چې په پښو ولاړ شي.
  او نجلۍ دوی ته یو بې ضرر او خوندور سندره ویل پیل کړل:
  زه یو غریب کوچنی یتیم یم
  زه په یخنۍ کې له واورو څخه په لوڅو پښو منډه کوم ...
  خو د نجلۍ غږ ډېر روښانه دی
  هغه به یخ وهي لکه په زور سره!
  
  جنګ زما مور په بم سره ونیوله
  پلار، البته، مخ ته بلل شوی و ...
  د وریځو ویښتانو ورور له یخنۍ څخه کنګل شوی دی،
  مشره خور په تخته ده!
  
  وږی یم، د ډوډۍ یوه ټوټه ژاړم،
  او زما کوچنۍ پښې د یخنۍ څخه سور دي ...
  زه هغه ځای یم چې د ټرمپ سپي ډوډۍ خوړله
  که څه هم نجلۍ ښکلې او ښکلې ده!
  
  زه کولی شم هرچا ته په زړورتیا او زړورتیا ووایم،
  البته په جنګ دې لعنت وي...
  دا مهمه نده چې موږ د څه لپاره جګړه کوو،
  شیطان شیطان د دې لپاره ملامت دی!
  
  او د نجلۍ پښې درد کوي،
  او دوی په دې ساړه کې ډیر درد کوي ...
  کاش چې ژر د می په ګرمۍ کې سهار وي
  ښايسته بازان دې پرواز وکړي!
  
  موږ غواړو خپل وطن نور هم ښکلی کړو
  خو لوږه، یخنۍ، واوره او واورې...
  ته چیرته ځې، بدبخته روسیه؟
  دومره سخت برخلیک!
  
  زه یوه نجلۍ یم، یوازې یو ماشوم یم
  ما ډیره تجربه وکړه ...
  ما تقریبا د زنګون څخه کار کاوه،
  ما یوازې څلور یا پنځه زده کړې وکړې!
  
  دا غم مې ولې راغی؟
  د ماتو زړونو ظالم برخلیک...
  باور وکړه، داسې شر راوتلی دی
  هغه څه چې لږ څه ښکاري او دا پای دی!
  
  خو د جغ لاندې نجلۍ مات نه شوه،
  هغې چمتو کړه او روانه شوه ...
  هغه یو ماشوم دی، له زاړه څخه لرې،
  او هغه په لغړ پښه وهلو څخه خوند اخلي!
  
  د یوې کوچنۍ نجلۍ د پښو نښان ښکلي دي،
  رافیل په دوی باندې نقاشي وکړه ...
  او زه باور لرم چې کوچنی به خوشحاله وي،
  څښتن به خپل ماشومان وویني، باور وکړئ!
  
  له همدې امله زه سندره وایم
  د خدای د څښتن مسیح د جلال لپاره ...
  زه باور لرم چې سیاره به جنت شي
  او زه به له خپل پلار سره ووینم، باور وکړه!
  
  بیا به هغه وخت راشي او دوی به بیا راپورته شي،
  څوک مړ شو، څوک مړ شو او څوک ناروغ شو ...
  او په بوډاتوب او ماشومتوب کې به خوشحالي وي
  ځکه چې عیسی دا غوښتل!
  
  هو، زه به د خدای په وړاندې سجده وکړم،
  زه به دا زبور د رڼا په خوښۍ کې پوره کړم ...
  د ټولو راتلونکو نسلونو په نوم،
  جنایتکاران به مات شي!
  
  بیا به نجلۍ په ابدي خوښۍ کې وي،
  او د ځمکې د مور ټول خلک ...
  بده هوا به له منځه ولاړه شي
  زموږ خلک به نه ماتیږي!
  
  هغې خپل ځان تیر کړ، په زنګونونو کې ښکته شوه،
  د سپینو زرو کراس ښکل کړ ...
  هغې د خدای لپاره لږ څه کړي دي، ظاهرا
  عیسی زموږ لپاره د آسمان څخه راوتلی!
  
  موږ به ډیر ژر د خدای سره یوو،
  د هغه په ښکلي او مینه ناک لاس کې ...
  اجازه راکړئ چې زموږ فکرونه لوړ شي
  او ځواک په ماشومتوب، قوي مټې کې پروت دی!
  
  او اوس زه لمونځ لولم
  هغې وویل: زما خدایه، ما بخښنه وکړه ...
  اوس موږ د هغه سره پیاده روان یو،
  او مسیح او زه، په ما باور وکړئ، زموږ په لاره کې یو!
  
  او موږ به د هغه سره لاس په لاس جنت ته لاړ شو،
  او د سرو زرو باران به هلته وریږي ...
  څښتن به خپل سخاوت ښکاره کړي،
  او دا به مخالف مستقیم په ویره کې واستوي!
  
  په پای کې په دنیا کې خوشحالي شته
  موږ د مسیح ظهور ته انتظار باسو ...
  موږ د فرښتو په څیر په هوا کې میلې ته الوتو،
  د څښتن مینه روښانه او پاکه ده!
  له داسې سندرې وروسته نازیان احساساتي شول او بدمرغه نجلۍ ته یې د ګرمې چای ورکولو اجازه ورکړه. مارګریتا پلان درلود چې په خاموشۍ سره د اورګاډي لاندې د هغې په کڅوړه کې د یوې ډوډۍ په څیر چاودیدونکي توکي ځای په ځای کړي، مګر وخت نه درلود - هغه له خوبه پاڅیده.
  شپونکی غل او ګوبلین ډیر نږدې وو. ګوبلین د پوزې پر ځای ټوخی درلود، یو بد مخ او اوږده پښې یې درلودې. هغه هم خورا لوړ دی، شاوخوا درې متره. د حیرانتیا خبره نده چې هغه جال راښکته کړ. او نایټینګیل یو چاغ سړی و، د هامسټر ګالونو سره، مخکینۍ غاښونه او د مډالونو سره په زړه پورې یونیفورم کې و. ښه، د برښنا سربیره، د پروسیانو معمول.
  د نایټینګل غلو د حیرانتیا برید په پایله کې ونه لیدل چې دوه ګوتې یې په خوله کې واچولې او هڅه یې وکړه چې سیستی ووهي.
  ډومینیکا هغه ته د خپلې نرۍ پښې سره یو ګول هاؤس کک ورکړ . او غله په درد ژړل. او حتی وینه یې توی کړه.
  ګوبلین خپل کلب تیر کړ. اتل هلک ډوبرینیا پورته شو او ګوبلین یې د ویښتو په واسطه ونیول، په شا یې وغورځید او په ځان یې وغورځاوه. ګوبلین د کاکټوس په څیر په یو بوټي باندې د ګلانو سره وجنګید او په ژړا یې ژړل. او د هغه ژړا د ځنګلي خر په شان وه.
  مارګریتا وخندل. نایټینګیل هڅه وکړه چې یو ځل بیا سیستی ووایی کله چې ډومینیکا هغه د خپل زنګون سره په زنه کې ووهله. او هغه ساه ورکړه.
  اتل هلک ډوبرینیا سندرې وویل:
  ګوبلین له موږ څخه وپوښتل:
  تاسو camo ایا ته راځي ؟
  ښار ته روان شو -
  موږ د کولو لپاره شیان لرو!
  ګوبلین هڅه وکړه چې د کلب سره بیا برید وکړي. اتل هلک د ګوزار مخه ونیوله او بیا یې لوی سړی په ځان وغورځاوه، ځکه چې ډوبرینیا د ماشوم ځواک نه لري. او داسې ښکاري چې هرڅه کار کوي.
  ګوبلن یو ځل بیا اوږد شو. او هغه نور ورو پورته شو. ماشومان له خوبه راویښ شول او د شیطان په دلدل کې یې د سرو زرو شنکونه وغورځول. هغوی یې ووهل او چیغې یې وهلې. او ټوخی.
  مارګريتا خپله جادويي څنډه وښوروله. او شنکونه په کیکونو بدلیدل پیل کړل، او دوی په حقیقت کې ګوبلین په کریم سره مسح کړ، چې هغه یې د لوچ په څیر په یخولو پین کې وخوځاوه.
  او ډوبرینیا نیکیتیچ نایټینګیل غل په خپلو پراخو لاسونو کې پورته کړ او د سپینو زرو شنکونو سره یې د انارو یوې درنې ونې ته وغورځاوه. د ضربې څخه، نایټینګیل به ټکر وکړي او ولړزوي، هغه مجبوروي چې روح پریږدي، یا بلکه، وینه توی کړي.
  هلک ډوبرینیا سندرې وویل:
  - نایټینګیل غله، تاسو یو بدکار یاست،
  او ستا په مخ به سخت ووهې...
  ته اوس مړ یې، ای بدمعاشه
  ته هم وژاړې، کنه!
  او بیا یې اخلي او په خپل مټ سره یې په سر کې څومره چې کولی شي سخت ووهي. The Nightingale the Robber په غوږونو کې زنګ وهي. او ډومینیکا د خپل شاخص څنډه ګوبلین ته په ګوته کړه ، او څنګه یې د بدلون لپاره پیچلې جادو واچوله. او دا به یو وژونکي ځواک رامینځته کړي چې پکې د انرژي کاسکیډونه شتون لري.
  او بیا ... یو درې متره لوړ ویښتان سړی و او اوس د هغه په ځای کې د هر ډول خورا خوندور خواړو او په زړه پورې خواږو څخه ډک میز و. او دا ډول بوی د دې په زړه پوري پخلنځي څخه راوتلی.
  ډومینیکا ټویټ کړی:
  - دا بدلونونه او د معجزو معجزې دي،
  موږ په هر څه کې یوازې جنت وینو ...
  داسې روښانه ښکلا هر ځای ،
  رب العزت دې بیا سر لوړي کړي!
  په حقیقت کې، په میز کې طلایی او نارنجي، په زړه پورې، چمکونکي فلزي ټریونه د کیکونو سره، د لسګونو مختلفو رنګونو او سیوري کریمونو سره، او همدارنګه نور خورا په زړه پوري خواړه، او خوشبويي ډک شوي، ټول خورا خوندور .
  او ډونټس څومره عالي وو، په زړه پورې پوډر پوښل شوي. دلته نور اضافه کول یا کمول نشته. او شیشې د مختلف جوسونو څخه کاکټیلونو سره ویشل شوي ، په زړه پورې ډکولو سره چې د ګلیز سره د خوشبو او خوږو ډیزاینونو سره حیران شوي. او کوم ډول غوټۍ وې؟
  مارګریتا په حیرانتیا سره وخندل او په حیرانتیا یې وویل:
  - تاسو شیطان بدل کړ! ښه، هیڅ فکر مه کوئ ! تاسو باید د دې په څیر یو څه کولو توان ولرئ!
  ډومینیکا په حیرانتیا وپوښتل:
  - دا ستونزمنه ده؟
  متعصبې نجلۍ ځواب ورکړ:
  - هو، تقریبا ناممکن! او تاسو د دې په څیر یو څه کولی شئ.
  په عین حال کې، غله شپه هڅه وکړه چې یو ځل بیا سیټ ووهي. او هغه خپل پراخه، د هامسټر په څیر ګالونه ټوخه کړل. خو د هلک اتل، هرڅومره ژر چې هغه واخلي، دا به په خپل ماشومتوب، مګر وژونکي، لکه د سلج هامر په څیر تور کړي. او ویسلر، په لاره کې، له یو ځل څخه زیات ټک کوي، داسې ښکاري چې یو ټک شوی، د سرو زرو غاښ دی.
  او هغه پورته الوتنه وکړه. هغه راښکته شو او داسې وغځېد لکه چې غوڅ شوی وي. خو بیا هغه پورته شو، خپلې ګوتې یې بیا په خوله کې واچولې او ساه یې ورکړه. خو د یوې څاڅکي پر ځای، ټول هغه څه چې راوتلي وو، یوه زړه بوږنونکې اواز وه. او دا ډیره مسخره ده. ماشومانو وخندل. د شپېلۍ غله غلی شو:
  "زه به په یوه دقیقه کې تاسو تیر کړم، زه به تاسو تیر کړم، زه به تاسو تیر کړم، زه به رحم ونه کړم!"
  په ځواب کې، ډوبرینیا، دا اتل هلک، د نایټینګیل زنه په خپل نخښه پښه وهله. او غاښونه بیا الوتل. خپل لاسونه یې وغورځول، لوی غل شا ته وخوځاوه.
  دوبرینیا چیغې کړې:
  او موږ به په جګړه کې څوک ومومئ او څوک به په جګړه کې ومومئ
  موږ به له دې سره ټوکې ونه کړو، موږ به یو غشی ووژنو!
  موږ به تاسو لکه د مچۍ په څیر ووژنو!
  ډومینیکا ماتې خوړلې نایټینګیل روبر ته خپله جادویی څنډه په ګوته کړه. مارګریتا یادونه وکړه:
  - ایا ته غواړې چې هغه هم بدل کړې؟
  نجلۍ سر راپورته کړ:
  - اجازه راکړئ لږترلږه یو څه ګټور وي!
  متعصبې نجلۍ سندرې وویل:
  هلک د اوسپنې د مهال ویش لخوا وتړل شو،
  او ما یوازې یو صحي شی وخوړل ...
  د ډیر بار له امله ناڅاپه برید وشو،
  او دا د لوی ځواک سایبر جینیس ثابت شو!
  او بیا ډومینیکا وهلې ، د خپل جادو ویښت سره اته پیچلې څیره جوړه کړه.
  او اوس، د روبر نایټینګیل په ځای، د خوږو، ډریجونو او د آیس کریم برخې یو بشپړ غر څرګند شو.
  یو خوشحاله خندا واورېدل شوه، او ماشومانو له واښو څخه په ټوپ وهلو پیل وکړ. دوی ښکلي، مګر پتلي، چټل شوي، او په دودیز ډول بې پښو وو. او په لوی لالچ سره دوی په هغه درملنه کې ډوب شول، چې د غلو نایټینګیل او دلدل ګوبلین بدل شو. مارګریتا په خپلو ګوتو سره چیغې وهلې او چیغې یې کړې:
  - ودریږئ، هلکانو او نجونو! زه تاسو پوهیږم، تاسو د دې وحشيانو لخوا له نیول کیدو وروسته وږی یاست، مګر لومړی خپل لاسونه وینځئ.
  او هغه به څنګه د جادو له ویرې څخه بریښنا خوشې کړي. هلکان باید سیند ته وتښتي، د دوی نیلي پښې چمکۍ. په حقیقت کې په ناپاکو لاسونو خواړه خوړل بد کار دی.
  ډومینیکا وپوښتل:
  - دا څه دي، د شپې او ګوبلین بندیان او بندیان؟
  مارګریتا خپل روښانه سر وخوځاوه:
  - هو بالکل! موږ هغوی ازاد کړل. په دقیق ډول، دا تاسو وو چې ما خوشې کړ. او دا ډیر ښه دی .
  تر سلو زیات ماشومان، هلکان او نجونې وې. د معمول په څیر، د قوي جنسیت په پرتله د عادلانه جنسیت درې ځله ډیر استازي شتون لري.
  ډومینیکا په حیرانتیا وپوښتل:
  - دلته دوی ټول د دولسو کلونو څخه ډیر نه ښکاري. څه، دغو غلو لویان نه دي وژلي؟
  مارګریتا څرګنده کړه:
  - نه، البته، دوی لویان هم وژني. یوازې د آزادۍ وروسته لویان د ماشومانو جسدونه ترلاسه کوي. لکه څنګه چې دا وه، د مثال په توګه، د Dobrynya Nikitich سره. او له ما سره یې بیا هم د یوې نجلۍ په څېر ښکارېده.
  اداکارې نجلۍ یادونه وکړه:
  - ابدي ماشومتوب ، لکه د افسانې په څیر ، عالي دی ! او تاسو حتی کولی شئ ووایاست - ښه!
  مارګریتا چیغې وهلې، غاښونه یې وویشتل:
  - هو، دا په زړه پورې نړۍ دي چې هر څه خورا ښه دي . مګر دلته ډیر خطرونه شتون لري. په ځانګړې توګه، داسې خلک شتون لري چې د ګوبلین او نایټینګیل غلو په پرتله خورا خطرناک دي.
  ډومینیکا په خندا وپوښتل:
  - څوک، د مثال په توګه؟
  متعصبې نجلۍ په ارامه وویل:
  - زوړ ښځه شاپوکلیک!
  اداکارې نجلۍ ټویټ وکړ:
  ښه شوی، ښه شوی، دادی مشر دی!
  د هغې سره ملګرتیا کول د تمساح سره لوبې کولو په څیر دي!
  او نجلۍ هغه واخيسته او شنک یې د خپلو لوڼو ګوتو سره وغورځاوه. دا یو ډریگن فلایی ووهله. حشره وچه شوه، په کنفټي کې خپره شوه.
  مارګریتا یادونه وکړه، خپل سر یې د سرو زرو سره وخوځاوه:
  - د ژوندیو حیواناتو وژل ښه نه دي!
  ډومینیکا یادونه وکړه:
  - مګر دا یوازې یو حشره ده!
  مارګریتا په ځواب کې وویل:
  - تاسو خپل لعاب په باد کې توی کړئ،
  کیګ یا میږیان مه ماتوئ ...
  په ځنګل کې یوه څانګه هم مه ماتوه
  په ځمکه کې ټول ژوند یوه کورنۍ ده!
  اداکارې نجلۍ چیغې وهلې، خپل غاښونه یې وویشتل:
  - زه، ته، هغه، هغه - ټول هیواد په ګډه،
  په ګډه یوه دوستانه کورنۍ!
  په کلمه کې موږ، سل زره زه!
  ماشومانو په سیند کې ځانونه وینځل. او اوس دوی ډوډۍ ته ورغلي، خوشحاله او چمکۍ.
  ډومینیکا او مارګریتا په ګډه سره یو جادو وویل، او میز اوږد شو. اوس د هر چا د ناستې لپاره کافي ځای و.
  ماشومان، خپلې نانځکې پښې وغورځولې، ناست و او په خپلو روښانه غږونو کې یې سندرې ویل:
  د میز جامې د واورې په څیر خپریږي
  او سامانونه کیښودل شول ...
  ماشومان به ټول بریالي وي
  او د چیبورشکا څخه ریښه!
  له هغې وروسته، دوی په خوړلو پیل وکړ. دلته ډیر ښکلي ماشومان شتون لري حتی که دوی د لوږې او محرومیت څخه ستړي شوي وي.
  ډومینیکا او مارګریتا، ځکه چې دوی ښه تغذیه شوي، پرته له دې چې دوه ځله فکر وکړي، نڅا پیل کړه. او راځۍ چې خپل نانځکې، چټل شوي، ټن شوي پښې ودروو.
  نجونو په خپلو خوږو غږونو سندرې وویلې؛
  زه په فضایي هیواد کې زیږیدلی وم
  چیرې چې ټولې نجونې ډیرې جنګیږي ...
  شیطان نشي کولی خپل وطن ته ماتې ورکړي
  زموږ د مور روسیې جلال ته!
  
  موږ به وکولی شو د مقدس روس دفاع وکړو،
  او که دښمن څومره ظالم او مکار وي...
  موږ به خپل مخالفین سخت مات کړو
  او د تورې سره د روسیې روح به ویاړ شي!
  
  روسیه دا زما مور وطن دی
  سپیڅلی او کائناتی مځکه ...
  ټول قومونه یوه کورنۍ ده
  او نجلۍ د تل لپاره ځوانه ده!
  
  موږ به په جنګونو کې د خپل وطن دفاع کوو
  دښمن لپاره هیڅ فرصت نشته ...
  زموږ څخه پورته د سرو زرو وزر لرونکی کروب دی.
  راځئ چې یوه روسي سرتیري ته ډالۍ ورکړو!
  
  په روسیه کې هرڅه سم دي، ښه،
  او زموږ اراده به د فولاد څخه قوي وي ...
  هلک په لاسونو کې یو قوي اوږه لري
  او ملگري سټالین هلته حکومت کوي!
  
  خلک زما له وطن سره مینه لري
  موږ به دا د تل لپاره نور هم ښکلي کړو ...
  د پلار هیواد به د یو روبل لپاره غلا نه شي،
  او خدای سواروګ لوی مسیح دی!
  
  زما وطن دې ښاد وي
  په جګړه کې دښمن له منځه یوسو ...
  د خدای مور لادا ماته ګرانه ده،
  اجازه راکړئ چې د روسیې دښمنان خپل سرنوشت ترلاسه کړي!
  
  که اړتیا وي، موږ کولی شو د دښمن وینه توی کړو،
  روسیه نشي کولی په پښو ودریږي ...
  ښکار به ژر په لوبه بدل شي
  او ستر مشر لینن به زموږ سره وي!
  
  موږ به د فضا پراخوالی فتح کړو،
  موږ به ټول کائنات ته خوښۍ، خوښۍ ورکړو ...
  مسکو حتی د روم څخه هم لوړ دی،
  په جګړه کې د خپل نه بدلیدونکي ځواک سره!
  
  کله چې جګړه زموږ روښانه خاورې ته راشي،
  موږ به فوهر زموږ پیاوړی کرکټر وښیو ...
  روسی به یو سخاوت فیس ترلاسه کړي،
  موږ د لمر څخه لوړ او د ونو څخه ډیر ښکلي یو!
  
  باور وکړه، روس به په بربادۍ کې نه وي،
  ډله به موږ خپلو زنګونو ته نه راوړي ...
  د خپل وطن لپاره مبارزه وکړه او مه وېرېږه
  روسان په ضعف او سستۍ نه پوهیږي!
  
  زمونږ ګران هیواد به یو ځل بیا سر لوړی شي
  ټول کائنات ته به خپل ځواک وښیې ...
  او شیطان به هلاک شي
  د وطن دښمن به په قبر کې غورځیږي!
  په دې توګه نجونو، په خپلو لوڅو پښو ټوپونه وهل او د شیطانانو په څیر یې ګرځیدل، په دوه ګونی ګوزارونو کې په ژړا او ټوپونو پیل وکړ.
  دا دلته ښکلې او تیریدونکي نجونې دي . او څنګه چیغې وهي، پورته ځي.
  ښه، ښه، ماشومان خوري او خپل یو څه سندرې هم کوي. او دوی دا په خورا مثبت ډول ترسره کوي. دا د دوی سندرې دي. او دوی د څرخیدونکي سر په څیر شاوخوا ګرځي.
  د لوړ ټولګي نجونې.
  مګر بیا په آسمان کې یو ډیر لوی تیتلی ښکاره شو، لکه د ریښتینې ډریگن په څیر. او د هغې وزرونه دومره لوی وو چې د قیمتي ډبرو سره د سرو زرو په څیر چمکیدل. او دا خورا په زړه پوری او ښکلی ښکاریده. دا په حقیقت کې، په ریښتیا سره، تیتلیان وو چې دومره لوی وو، لکه ډیناسور.
  ډومینیکا په خندا سره وویل:
  - تاسو به دلته هیڅ معجزه ونه ګورئ. حیرانتیا!
  مارګریتا وخندل او ځواب یې ورکړ:
  - هو، دا واقعیا آرتروپډونه دي چې حیرانوي. خو دا تر ټولو د حیرانتیا خبره نه ده. ډیر نور ډیر ښه شیان شتون لري.
  ډومینیکا سندرې وویل:
  خو نه کتاب او نه موزیم
  دوی به زموږ د ملګرو ځای ونه نیسي!
  او د جادو څنډې څخه نجلۍ به یو بیم خوشې کړي. او د کاکټیل نوي شیشې ښکاره شوې. او ماشومان يې پرې حمله وکړه.
  په دې توګه هر څه عالي شو . او زما په سر کې یوازې یو ډول میوزیک غږوي.
  او څنګه ډومینیک او مارګریتا سندرې نه شي ویلای؛
  ښايستونه په لوڅو پښو بريد کوي
  دوی منډې وهي، داسې ښکلې نجونې ...
  که تاسو اړتیا لرئ فریټز په خپل مټ ووهئ،
  یا دوی به هغه د ماشین ټوپک سره ټوټه ټوټه کړي!
  
  نجونې نشي کولی شک وکړي
  دوی به د نازیانو مړي ښخ کړي ...
  او دوی به هغه په زړه پورې له پښو وغورځوي،
  او په کوم ځای کې لیوه په غوښو ژاړي!
  
  روسیه، دا د سرتیرو لپاره یوه کلمه ده،
  کله چې، په ما باور وکړئ، دا هیڅ یخ نه کیږي ...
  که څه هم کله ناکله وضعیت خراب وي،
  چیرته چې تور تور کاین بریالی کیږي!
  
  باور مه کوئ، د کومسمول غړي نه تښتي،
  او که دوی وتښتي، نو یوازې د برید لپاره ...
  او ټول نازیان به په یو وخت ووژل شي،
  او فوهر به د ټوټې کولو بلاک ته پورته شي!
  
  روسیه دا زما مور وطن دی
  هغه روښانه ده، یوازې ښکلې ده ...
  څوک چې بزدل وي د یو روبل ارزښت هم نلري
  او، تاسو پوهیږئ، د جنګیالیو سره جګړه خطرناکه ده!
  
  خو پوه شه چې فاشیستانو ته به ماتې ورکوو
  بدی به په تخت باندی حاکم نه وی...
  زموږ په سر کې د سرو زرو وزر لرونکی کروب دی،
  او خدای په تاج کې د عظمت سره Svarog!
  
  څوک چې بزدل وي په ما باور وکړه کمزوری غلام دی
  د هغه برخلیک یو دی - د سپکاوی برداشت کول ...
  نن تاسو میخانیک یاست، سبا ته یو مشر یاست،
  او تاسو پخپله د نورو خلکو شاته وهلی شئ!
  
  نجونې ځواک لري، په ساده ډول یو آتش فشان،
  ځینې وختونه هغه په زور سره غرونه ویجاړوي ...
  جګړه د بد طوفان سره روانه ده،
  او مرګ په ښکاره ډول د انسان نسل له مینځه وړي!
  
  زه به تاسو ته په صادقانه توګه ووایم، شورویرانو،
  موږ قوي یو کله چې موږ روسان متحد یو ...
  د خپل فورک او چاقو سره د تګ لپاره ناشتې ته اړتیا لرئ،
  موږ په جنګونو کې د نه ماتېدونکي شوروران یو!
  
  زموږ باور څه دی، په مالک مسیح،
  که څه هم موږ د لاډا درناوی هم کوو ...
  ملګری ستالین زموږ د پلار په څیر دی
  او د کمونیزم د جنت ځای به وي!
  
  هغه څوک چې یو ځل مړ شوی و هغه به بیا ژوندی شي
  او موږ به ډیر ښکلي او هوښیار شو ...
  او سړی، البته، ډیر ویاړ لري،
  که څه هم کله ناکله بې ځایه خبرې کوي!
  
  په مینه کې زموږ پلرنی ټاټوبی د ستوري په څیر دی
  باور وکړه، دا به هیڅکله بهر نه ځي ...
  یو لوی خوب به واقع شي
  په ټوله نړۍ کې به سوله او خوښي وي!
  
  زه ماریا سره مینه لرم، زه لادا ته په مقدس ډول درناوی کوم،
  سواروګ ښکلی دی او پیرون عالي دی ...
  زه عیسی او ستالین سره مینه لرم
  د شبیانو مقدس مخونه ماته ګران دي!
  
  رښتیا جنت به کله وي؟
  باور وکړه، ستاسو ټولې هیلې به په دې کې پوره شي ...
  خپل زړه خپل وطن ته ورکړئ
  هرڅه به سم وي، د پخوا په پرتله پیاوړي!
  له هغې وروسته، په پای کې، خوشې شویو ماشومانو خواړه وخوړل. بیا دوی په یوه قطعه کې جوړ شول. له سلو څخه زیات هلکان او نجونې.
  او دوی په یوه لاریون روان شول. ډوبرینیا په خوږه موسکا سره وویل:
  - دوی به جګړه وکړي، زه ډاډه یم!
  او اتل هلک په ډریگن ټوپ کړ.
  اوینوموس یادونه وکړه:
  - دا ډول جلا کول به ډیر ورو حرکت وکړي. موږ په ډریګون ډیر ګړندی حرکت کوو. او دلته تاسو باید پوه شئ چې کله ودروئ.
  ماشومان جوړ شول. یوازې یوه بارونیس په ښه توګه او حتی په زړه پورې جامې اغوستې وې. پاتې نور د سوالګرو، ځوان راګامفین په څیر ښکاري . په هرصورت، دا ډیر ښه دی چې په پښه حرکت وکړي.
  ډومینیکا یادونه وکړه:
  - که بارونس نجلۍ ولاړه شي، نو د هغې قیمتي بوټان به ویجاړ شي او ټوټه شي. شاید تاسو باید د هرچا په څیر لغړ پښه ولرئ؟
  بارونیس ځواب ورکړ:
  - تاسو انتظار نشئ کولی! ښه به دا وي چې زه خپل پلار، ډیوک ته ولیږم، هغه به تاسو ته انعام درکړي او تاسو ته به زیان ونه رسوي!
  مارګریتا ډومینیکا ته سر وخوځاوه:
  - تاسو دومره جادو طبیعي ځواک لرئ. نو راشئ، راځئ چې دا په ګډه واخلو او روښانه تورونه ولګوو، او نجلۍ د خپل پلار کلا ته وغورځوو!
  اداکارې نجلۍ وویل:
  - د ثواب په اړه څه؟
  مارګریتا وخندل او ویې ویل:
  - ښه، دوی به تاسو ته د سرو زرو یوه کڅوړه درکړي، نو ایا دا واقعیا ډیره ده؟ برسېره پردې، زه کولی شم د عادي ونو او شنکونو څخه سره زر راټول کړم، او تاسو هم کولی شئ!
  ډومینیکا چیغه کړه:
  - وا! نو موږ کولی شو خپل ځان یو ډیوکوم واخلو!
  متعصبې نجلۍ اعتراض وکړ:
  - دا حرام دی! د جادو سرو زرو په جریان کې اچول منع دي، که نه نو د اوسپنې څخه به ډیر وي. تاسو پوهیږئ، د قیمتي سکې انفلاسیون!
  ډومینیکا یادونه وکړه:
  - ایا دا د انجینر ګیرین هایپربولایډ په څیر دی؟
  مارګریتا سر وخوځاوه:
  - داسې یو څه. ما دا کتاب هغه وخت ولوست چې زه کوچنی وم. هو، بیا د سرو زرو معیار سقوط وکړ، او دا ویره وه .
  انومي په خندا سره وویل:
  - مګر بیا هم، شاید یو بارونیس لوړ کړي؟ تر څو هغه دومره بې رحمه نه وي!
  ډوبرینیا په خندا سره سر وخوځاوه:
  - هو، موږ به دا یوځل ترسره کړو،
  راځئ چې هغې ته یو څه ښه ورکړو!
  بارونیس بیا خپله پښه په واښه وتړله او چیغې یې کړې:
  - پلار ته مې بوځه! یا زه به تاسو ټول اعدام کړم!
  ماشومانو په یووالي وخندل.
  ناڅاپه، د واښو لاندې په خولۍ کې یو جینوم ښکاره شو. هغه په ښکاره توګه لاهم ځوان و، پرته ږیره. مګر په لاس کې د جادو لمس سره.
  په کوچني غږ یې وویل:
  - بیا مې د یوې زړه وړونکې نجلۍ غږ واورېد. شاید دا د هغې د زده کړې وخت دی؟
  بارونیس چیغې کړې:
  - یوازې دا هڅه وکړئ، بیکاره !
  او هغې هڅه وکړه چې د خپلې بوټې پښې سره جینوم حرکت وکړي. هغه خپله جادويي څنډه وهله. د پخوانیو خلکو څخه د زړه پورې نجلۍ او هلک ورک شول.
  ډومینیکا وویل:
  - وا!
  مارګریتا سر وخوځاوه:
  - دا یو بوډا هلک دی. یو ځانګړی ډول ګینوم چې د جادو سره ډالۍ شوی. اوس یې هغه زړه بوږنونکې نجلۍ د لویولو لپاره ونیوله. او بارونیس به ظاهرا باید کلتور، شائستګي زده کړي او په صادقانه توګه کار وکړي.
  انومي په خندا سره وویل:
  - او ما غوښتل هغه وهلم! او په دې توګه، بار ستاسو له اوږو څخه دی.
  ډوبرینیا وړاندیز وکړ:
  - ته کنکال ته ځئ؟ نو شاید دا د سړک د وهلو وخت وي.
  مارګریتا یادونه وکړه:
  - یو څه نږدې د بدې جادوگرۍ باسټینډا کلا ده ، څوک چې له دولسو څخه یو بل هنري اثار لري - یو ژیړ موږک. دا هغه څه دي چې موږ یې باید نیولي وای.
  سربیره پردې، موږ لا دمخه یو کوچنی اردو لرو، له سلو څخه ډیر هلکان. د دوی په منځ کې اتل فینکس فالکن دی. هغه هم یو هلک دی، مګر د لوی ځواک سره.
  دوبرینیا یادونه وکړه:
  - زه فینکس پیژنم. هغه څنګه ونیول شو؟
  متعصبې نجلۍ ځواب ورکړ:
  - په چالاکۍ سره، ستا په شان. مګر اوس موږ یو اردو لرو، او موږ به د بستندا په ماڼۍ برید وکړو!
  ډومینیکا د هغې په معدې کې د خپل ابس سره لوبې کولې. بیا یې هغه واخیسته او په واښو کې پروت یو مغز یې په خپلو ننوتو ګوتو وویشله. دانه یې وغورځوله، په خوله کې یې ونیوله، په خپلو قوي غاښونو یې ژاړه او ویې ویل:
  - د برید لپاره لاړ شئ؟ ښه، زه دا نظر خوښوم. که څه هم، د باسټینډا نوم ما د ماشومانو د افسانې کیسه یادوي. ایا دا هغه څوک نه دی چې هیڅکله ځان نه وینځي؟
  مارګریتا سر وښوراوه:
  - زه هم دا افسانه پېژنم. نه، دا یو څه مختلف جادوګر دی. هغه د موږکانو ټول لښکر لري. ښه، او همدارنګه اجیر orcs. د موږک سره آرټیفا CT په موږکانو باندې خورا لوی ځواک ورکوي ، نو ...
  متعصبې نجلۍ امر وکړ:
  - ماشومانو! ستنې له نږدې د سپینو زرو سپروسونو څخه وباسئ ، تاسو به یې ژر وګورئ کله چې موږ باغ ته ننوځو. دا کولی شي ښه وسله جوړه کړي.
  هلکانو ځواب ورکړ:
  - موږ به هرڅه وکړو، زموږ ژغورونکی!
  او ټیم روان شو. که څه هم د هلکانو په پرتله درې چنده زیاتې نجونې وې، دوی هم پوهیدل چې څنګه حرکت وکړي. او د خپلو پښو ګوتې یې پورته کړې. په ورته وخت کې، موسیقي غږول.
  قطعې د مارچ په لور حرکت وکړ. دلته له ډوډۍ خوړلو وروسته یو شمېر هلکانو په زوره ژړل، خو انجونو د کور له پاڼو څخه جوړ ډرمونه وهل پیل کړل او مزاج نور هم خوشاله شو.
  ماشومان په جوړښت کې تیریدل. ډومینیکا فکر کاوه چې دا د مالچ - کبالچش په اړه د فلم په څیر و . داسې هلکان هم وو چې په لوڅو پښو حرکت کوي. مګر د ځینو دلیلونو لپاره په شوروي فلم کې هیڅ نجونې نه وې. او دا حتی عجیب دی، ځکه چې د سور رژیم لاندې دوی په دوامداره توګه د جنسونو په مساوات ټینګار کوي.
  او دلته ډیری نجونې شتون لري، او دوی په مارچ کې د طبیعي زیږیدلو جنګیالیو په څیر دي - یو څه خلک، یو څه د ایلف کورنۍ، لکه څنګه چې د دوی د لینکس غوږونو څخه لیدل کیدی شي. ښه، یو ډول میندواریزم.
  ماشومانو لاریون وکړ، او په ورته وخت کې، دوی سندرې پیل کړې، لکه څنګه چې پرته له دې:
  ایلفیا زموږ هوښیار هیواد دی
  د مسیح پاچا د واکمنۍ لاندې ...
  دا موږ ته د تل لپاره د خدای لخوا راکړل شوی و،
  تر څو مو ژوند خوشحاله کړو!
  
  ښه اوینوموس دې په ویاړ کې وي
  چا چې د وطن دښمنان مات کړل...
  تاسو د هغې لپاره مبارزه وکړئ او جرئت وکړئ
  د سولسینیزم لاندې ژوند پیل کړو !
  
  پښې نجونې منډې کوي
  دوی غواړي له دښمن سره جګړه وکړي...
  او دا اورکلر دومره ښه نه دی،
  بلکه، هغه یوازې د مسخره انځور دی!
  
  لوی نه ختمیدونکی هیواد
  په کوم کې چې تاسو پوهیږئ، د نسلونو اراده ...
  که څه هم د شیطان بندګان دسیسې کوي،
  خو د اور لمبې به زموږ سره وي!
  
  زه باور لرم چې زموږ فشار نشي ساتلی،
  البته، موږ به خپل دښمنان په ځمکه کې له منځه یوسو ...
  تاسو دا په خپل کتابچه کې ولیکئ، کوچني هلک،
  د اوینوموس لاندې ژوند وکړي !
  
  وطن به تر بل هر چا ښکلی کړو
  په دې ژوند کې به جنت راځي...
  راځئ چې زموږ وحشي بریا ولمانځو
  او ډیر ژر به موږ د ایلفینیزم لاندې ژوند وکړو!
  
  نه، په ما باور وکړئ، موږ اورکیشیستان نه شو ماتولای،
  که څه هم دښمن پیاوړی او خورا هوښیار دی ...
  مګر موږ به د A سره ازموینه پاس کړو،
  دا به د اوینوموس لاندې ښه وي !
  
  د زار عالي عظمت، باور وکړه،
  له الماسو ډک تاج سره...
  او، تاسو پوهیږئ، سخت حیوان به ټوټه ټوټه شي،
  طاعون به هم کم شي، باور وکړه جذام!
  
  نه، د ایلفیا لپاره تاسو ایلفروګ ته هم اړتیا لرئ ،
  ملګرو له خپلو خدایانو سره خیانت مه کوه...
  لویه او سپیڅلې کورنۍ ده،
  خپلې کمزورتیاوې مه ښکاره کوئ!
  
  ښکلی لادا د خدای جعل دی،
  باور وکړه، هغې مینه زیږولې ...
  د خلکو په بې ضرورته خبرو مه ضایع کوه
  بې حده عظمت خلاص شو!
  
  د ایلفروګ تیر ودروئ ،
  دښمن وخوري ...
  بس د احمقانه شیانو هیله مه کوه
  د یوولسو سرتیرو ډال به پوښي!
  
  ایلفیا، دا بې له شکه ځواک دی،
  هغه کولی شي غرونه حرکت وکړي ...
  که څه هم ځینې وختونه غوښه خورا درد کوي،
  موږ کولی شو ټول خنډونه رد کړو!
  
  د اتلانو عالي نړۍ به ډیر ژر راپورته شي ،
  کوم چې کائنات تر پښو لاندې کوي ...
  د خدای کروب به خپل وزرونه خپاره کړي،
  او دلته به یو شی وي ، زما باور وکړئ ، د مخلوق ...
  
  خدای لادا عالي دی ، باور وکړئ ،
  هغې خپلو ټولو زامنو ته مینه ورکړه ...
  او اوس به هغه یو پیاوړی نایټ وي،
  او راځۍ چې مخالف په سختو ټکو ووهو!
  
  تاسو فیف یاست، لکه د اتلانو لپاره پلازمینه ،
  په ما باور وکړه، د دروسیا د عالي ښارونو مور ...
  راځئ چې په دښمن برید وکړو،
  موږ اتلان یو، باور وکړئ، موږ ډارن نه یو!
  
  زما د سپېڅلي وطن لپاره
  ډېره سخته مبارزه به کوو...
  یلف به د روبل نه غلا کیږي،
  په هرصورت، رڼا یلوس تل پوهیدل چې څنګه جګړه وکړي!
  
  ښکلې نجونې شته، باور وکړه،
  دا چې دوی په یخنۍ کې خورا په زوره تېښته کوي ...
  Fuhrer، یو وحشي ځناور به ټوټه ټوټه شي،
  موږ به یو ښکلی وده وکړو، تاسو پوهیږئ، ګلاب!
  
  په غوسه نه شو ،
  راځئ چې د لمر وړانګو ایلف پورته کړو ...
  یو لوی خوب به واقع شي
  د دې اسمان لاندې روښانه نیلي ده!
  
  ایلفروګ به راشي او مړی به راپورته کړي
  مګر موږ اړتیا لرو چې دا د ښه ژوند لپاره بیا راژوندي کړو ...
  موږ به د کائنات پراخوالی فتح کړو،
  مسیح تل دی، او یهودا په دوزخ کې دی!
  
  اوینومي ته په وفادارۍ سره خدمت وکړئ،
  او مهرباني وکړئ د پاچاهانو په وړاندې بغاوت مه کوئ ...
  د الوز زامن دې په جلال کې وي ،
  ایلفیا، دا په نقشه کې ځای نه دی!
  
  موږ به ژر کائنات فتح کړو،
  اجازه راکړئ چې په ژوند او مرګ باندې ځواک وي ...
  هرڅوک چې ژوندی وي هغه به کروب شي
  دا سړی د خدای په څیر دی، باور وکړئ!
  . څپرکی شمیره 10.
  ډومینیکا د خپلې اکاډمۍ ټولګي ته راستون شوه، د لوټس په موقف کې خپله ناسته پای ته ورسوله. اوس هغې بیا د مختلفو ډولونو او ډولونو مختلف ډوله منترونه زده کول پیل کړل. او هغې دا کار په ډیر لیوالتیا سره وکړ.
  له هغې وروسته، زه ډوډۍ ته لاړم. د هغې تر څنګ د فیستا نجلۍ وه. دوی سکویډ په ساس کې یوځای وخوړل او د شیدو او روميانو جوس سره یې مینځل. له هغې وروسته، هرڅه لوی شول.
  د ډوډۍ وروسته، ډومینیکا د جادو ویښتو په کارولو سره د فیستا سره کټاره کړه. او هغې په کریم سره یو لوی کیک وغورځاوه ، د سر څخه تر پښو پورې یې بوی کړ.
  هغې ماتې ومنله او هغې ته یې د هغې له هرې پښې څخه یوه حلقه ورکړه. او اوس ډومینیکا حتی قوي او ډیر وژونکي وسله وال دی .
  له هغې وروسته، دواړو نجونو شاور واخیست او خپلو خونو ته لاړل.
  په کوټه کې، ډومینیکا په بستر کې ناست و، خپلې پښې یې د لوټس په شکل کې تړلې وې، او بیا یې خپل فزیکي او روحاني جوهر د ذهني نړۍ بلې کچې ته لیږدول.
  اوس دوی په ډریگنونو باندې روان دي، او د ماشومانو یوه ډله د دوی لاندې روانه ده.
  د دوه هلکانو لخوا رهبري کیږي: ویسکاؤنټ او هیرو فینکس فالکن. دواړه هلکان ښکلي هلکان دي چې خورا مشهور عضلات لري او یوازې په شارټونو کې دي. قوي، راځئ چې ووایو، هلکانو. او دوی مارچ کوي، کالم ته ځي.
  ماشومان هڅه کوي څومره ژر چې امکان ولري حرکت وکړي، او هرځل بیا دوی په منډه پیل کوي. او دا د روښانه، ښایسته سرونو سره د فرښتو د پوځ په څیر ښکاري. او دوی لا هم بې وسلې دي، پرته له دې چې د کور جوړ شوي بټن.
  مګر بیا دوی د انارو باغ ته ننوتل. څو لیوانو وده وکړه، مګر فینیکس په خپلو ناپاکو پښو یو دروند شنک وغورځاوه، او په حقیقت کې یې د ښکار کوپړۍ مات کړه.
  هغه راښکته شو، او نورو لیوانو په تیښته پیل وکړ. او ماشومانو د شنکونو او ډنډونو په ترتیب کولو پیل وکړ.
  مارګریتا یادونه وکړه:
  "زما په یاد دي چې یو وخت د متعصبو ماشومانو یوې ټولې ډلې یوه جدي جګړه پیل کړه. او د جرمني کنډک وتښتېدل. او ماشومان په دوی پسې منډه شول او په ګولیو یې ووهل .
  ډومینیکا موافقه وکړه:
  - سلینګ شاټ، دا وژونکی ځواک دی!
  د ماشومانو جنګیالیو، په حقیقت کې، د سلینګ شاټونو په جوړولو پیل وکړ. او د رکوع په څیر یو څه جوړ کړئ.
  مارګریتا هغه واخیسته او په خندا یې یادونه وکړه:
  - زموږ وسله به ترټولو کامل وي که چیرې دا د جادو سره لرې شي.
  ډومینیکا چیغې وهلې، خپل غاښونه یې وویشتل:
  - په ځانګړې توګه که زه دا اضافه کړم!
  وروسته له دې چې ماشومانو ځانونه سمبال کړل، دواړه پیاوړې جادوګرانو خپل لاسونه پورته کړل.
  مارګریتا وویل:
  - موږ په یووالي کې سره یوځای کیږو!
  ډومینیکا تایید کړه:
  - بالکل!
  دواړو نجونو د خپلو جادويي څپو انرژي راټوله کړه او په خپل لوی ځواک سره یې پیل کړه. او بیا ښکلاګانو د ماشومانو د ډلې له لارې د خپلو لاسونو ګوتو څخه د انرژي جریانونه واخیستل. او بیا یوه معجزه رامنځ ته شوه، او په زرګونو فوټوبلیزونه ، یا د کوچني سپرنووا په څیر، په اور کې وسوځیدل.
  مارګریتا او ډومینیکا د منتر په لوستلو پیل وکړ:
  موږ نجونې یو، پینټون ته ننوتو،
  دوی د وطن سره د وفادارۍ قسم وخوړ ...
  تر څو د اورکشیستانو سخته ماتې په تمه وي،
  ښه، د یلوس په اړه څنګه د لمر لاندې ژوند کوي !
  
  نیمفین زموږ سره دی ، لکه فلز،
  د برونزو څخه جوړ شوی، کوم چې د هر فولاد څخه پیاوړی دی ...
  ما خوب لیدلی چې نړۍ به په شا واړوم
  لکه څنګه چې لوی باصلاحیت ګرلین وصیت کړی!
  
  وطن به مو سوړ کړو
  او موږ به وطن د ستورو څخه پورته کړو ...
  د اتلو نجونو سره دې بریالي وي ،
  که څه هم زموږ کوچنۍ پښې په بشپړ ډول خلاصې دي !
  
  اورکشست زما پر وطن برید وکړ
  سامورای ټرول له ختیځ څخه راځي ...
  زه سولسیس او ګرلین سره مینه لرم ،
  او ، زه باور لرم، موږ به دښمن ټوټې ټوټې کړو !
  
  ایلفروګ زموږ سره دی ،
  کوم سولسینیزم ، په ټوکه، به جوړ کړي ...
  په ټوله نړۍ کې تر ټولو قوي کورنۍ عالي کورنۍ ده،
  دا به موږ ته شعور او اراده اضافه کړي!
  
  زه باور لرم چې موږ به هیڅکله تسلیم نه شو
  پلرنی ټاټوبی په ګونډو نه شی کیدای...
  ملگري ګرلین یو روښانه ستوری دی
  او زموږ ښوونکی د هوښیار هوښیار ډرینین دی !
  
  موږ به خپل وطن جوړ کړو
  په سیاره کې ډیر ښکلی او روښانه ...
  او تاسو پوهیږئ، یو قاتل ټوپک به وي،
  اجازه راکړئ لویان او ماشومان ساتیري وکړي!
  
  ایلفروګ وسوځوئ ، په زړه کې مه سوځئ
  تاسو د ټولو ایلف تورو سرپرست یاست ...
  موږ به ژر جوړ کړو، زه باور لرم، یو پیاوړی جنت،
  سولسیسس به راشي، مقدس ماموریت!
  
  اورکلر په ډله باور مه کوئ ، ملګري،
  چې هغه به په اسانۍ او ډار سره وګټي ...
  موږ ټول یوه کورنۍ یو -
  او په ما باور وکړئ، دا ډیر ناوخته نه دی چې د خپل وطن سره مینه وکړئ!
  
  رب العالمین دې موږ ټول وساتي،
  پر مځکه به اوه رنګه بیرغ پورته کوي...
  او بد ښکار به په لوبه بدل شي،
  موږ د شیطان سره هم مقابله کولی شو!
  
  زه د لوی وطن سره مینه لرم
  په ټوله کاینات کې ستا څخه بل ښکلی نشته،
  موږ به ایلفیا د روبل لپاره ونه پلورو،
  راځئ چې په نړۍ کې سوله او خوښۍ رامینځته کړو!
  
  د خپل وطن په نوم یو ارمان
  لوی ایلف به راپورته شي ...
  نور هر څه یوازې باطل دي
  او یو نوی مسیح به زموږ سره وي!
  
  اوه لادا، زما قادره،
  د رڼا الوګانو ته مینه او سوله ورکړئ ...
  زه تاته مخ اړوم، تاته عرض کوم
  او که اړتیا وي، د بریښنا سره برید وکړئ!
  
  ایلفریا ، زموږ د جنت میرمن،
  سولسیسس ورکړ ...
  ستاسو لپاره لوی خدای پاڅیدلی دی
  خلکو واقعیا خپل خوند نه دی له لاسه ورکړی!
  
  مهرباني وکړئ په یاد ولرئ، یخونه داسې دي،
  د ایلوین خدایانو ته ډیر درناوی کیږي ...
  موږ د وطن ستر زامن یو
  او لوڼې تل نړۍ وګټي!
  
  ګرانو وطن ته دعا پکار ده
  پیرون، یاریلو او ایلفروګ ځواکمن ...
  موږ به ډیر پیاوړي میړونه یو،
  او موږ به حتی په اسمان کې ورېځې غورځوو!
  
  الفسکوا څخه شاته شوی دی ،
  تاسو د چاپیریال ساتونکو ته ډیر زیان رسولی ...
  موږ سولسیسس او ګریلین ته وفادار یو ،
  او د ټوپک سره به ډیر ټانکونه وي!
  
  نه، دښمن به ونشي کولی د یخچالونو مخه ونیسي،
  ځکه چې زموږ جنګیالي ټول ځواکمن دي ...
  د ازموینو پاس کول، یوازې پنځه،
  نو هر هلک به ډیر پیاوړی وي!
  
  سولټسګراد به ویاړمن وي ،
  او موږ به هغه د برید څخه وساتو ...
  د شورویرانو بریا به راشي،
  که څه هم وینه په بې کنټروله جریان کې بهیږي!
  
  نجونې په یخنۍ کې لوڅې پښې
  دوی منډه کوي، د دوی پښې روښانه کوي ...
  او دوی به اورکس په خپلو مټو ووهي،
  بې مله کاین به چپه شي!
  
  هرڅه به سم شي، خلک پوهیږي،
  موږ به په فضا کې برجونه کشف کړو ...
  په زړورتيا شک کول ګناه ده
  او د خدای په تخت به یو سړی وي!
  
  ډېر ژر به مړي له ساینس سره را ژوندي کړو
  موږ کولی شو ځوان او ډیر ښکلی شو ...
  زموږ په سر کې د سرو زرو وزر لرونکی کروب دی،
  زما ښکلې ایلف مور ته!
  نو انجونو سندرې وویلې، او د ماشومانو ټول پوځ ځان په چمکۍ زغره او حتی د قوي، حتی سړو وسلو سره وموند.
  له هغې وروسته د هلکانو او نجونو د بیارغونې لړۍ بشپړه شوه. او دوی د جدي مبارزې لپاره چمتو شول.
  ډومینیکا او مارګریتا د بریښنا وړانګې خپرولې چې د لوی کچې بدلونونو لامل شوې. او اوس د ماشومانو پوځ چمتو وو.
  او په دې توګه هغه د جګړې په لور روانه شوه.
  ډوبرینیا په خورا خوښۍ سره یادونه وکړه:
  - موږ به بیا وګټو! او دا زموږ جوهر دی.
  د یو ښه الماني پړانګ ټانک په اندازه یو کچی مخ ته روان شو. هغې د الماس خولۍ درلوده، یا بلکه، داسې چمکۍ لکه په قیمتي ډبرو پوښل شوې. یو ډیر ښکلی حیوان.
  مارګریتا په هوښیارۍ سره یادونه وکړه:
  - د داسې خولۍ سره، کچی پخپله د یو هوښیار ښکار قرباني کیدو خطر لري!
  ډومینیکا سر وخوځاوه او ویې ویل:
  شارډز ښه دي
  د ماشین ټوپک په وړاندې، افسوس ، هیڅ نه!
  خو د هغې سندره ډېره معقوله نه وه او له ځای څخه وتلې وه.
  جنګیالي ماشومان د طوطي شاوخوا ګرځیدل. یو هلک غوښتل پر هغې ډزې وکړي، خو نجلۍ عسکر د هلک په اوږه لاس کېښود او چیغې یې کړې:
  - اړتيا نشته!
  یوې بلې نجلۍ وویل:
  - دا ټیم د څه لپاره دی!
  دا واقعیا هغه ماشومان دي چې جنګ ته لیواله دي.
  ډومینیکا په خندا سره وویل:
  او چپ طرف ته زمونږ پوځ دی او ښي خوا ته زمونږ پوځ دی
  دا ښه ده چې د ډیر څښاک سره ما په مخ ټک کړئ !
  جنګیالي په ډیر ښه مزاج کې وو . او داسې ښکاري چې دوی چمتو دي چې ډیر اوږد سفر پیل کړي. او د دوی مزاج به واقعیا خراب نشي.
  مارګریتا په خندا سره وویل:
  - هو، زه باید ووایم چې موږ لاهم نېکمرغه یو.
  ډومینیکا په خندا وپوښتل:
  - څومره بختور؟
  متعصبې نجلۍ په ډاډه زړه ځواب ورکړ:
  - حقیقت دا دی چې لوی وطنپاله جګړه له څلورو کلونو څخه کم دوام وکړ. په واقعیت کې، آلمانان کولی شي په خپلو پیاوړو دفاعي لیکو کې ډیر اوږد مقاومت وکړي!
  نجلۍ سر راپورته کړ:
  - زه له دې سره موافق یم. په دې موضوع کې حتی ځینې بدیل کیسې شتون لري. مګر په هر حالت کې، موږ د دې وړتیا لرو چې معجزه رامنځته کړو. لکه څنګه چې د آلمانانو لپاره، په دې پوهیدل چې جګړه لا دمخه له لاسه ورکړې وه، دوی نه غوښتل چې مقاومت وکړي. او په دې توګه دوی په خپله عملي طریقه عمل وکړ!
  مارګریتا یادونه وکړه:
  - دلته یو ډیر بریالی موټر نه دی - دا پړانګ دی، ډیر دروند، او د برج او خولۍ تر منځ د کمزوری محافظت سره. دا ټانک، تاسو باید اعتراف وکړئ، په ځانګړې توګه ښه نه دی. ډیر دروند او زوړ، حتی زغره هم په منطقي غرونو کې موقعیت نلري. او د انجن څخه جلا د لیږد ځای په ځای کول یوه لویه تېروتنه ده.
  ډومینیکا په موافقه کې سر وخوځاوه.
  بحث نشئ کولی ! البته دا یوه تېروتنه ده! مګر له بلې خوا، یوازې مړی خطا نه کوي، او یوازې که دوی د بل ژوند څخه وي. او زه فکر کوم چې هغه ده. لږترلږه ستاسو لپاره!
  مارګریتا په توافق سر وخوځاوه:
  - هو، حتماً وروسته ژوند شته ! او زه شخصا په دې قانع وم. او که په دې کایناتو کې زه د فنا کیدو په حال کې یم، نو په بل کې به یو څه دوام ومومي!
  نجلۍ سر راپورته کړ:
  - د نه ختمیدونکي کمپیوټر لوبې په څیر د مختلف کچو بې شمیره شمیر سره!
  متعصبه نجلۍ تایید کړه:
  - ښه، هو! داسې یو څه، او دا، زه باید ووایم، ډیر ښه دی ! او دلته تاسو کولی شئ له یو یا دوه ځله څخه ډیر خوشحاله شئ.
  اتل هلک ډوبرینیا سندرې وویل:
  - دا وخت دی، دا وخت دی، راځئ چې خوشحاله شو،
  زما په ژوند کې...
  ښایست او پیالې ته، خوشبختانه بلیډ.
  الوداع، الوداع، تلل، په هیلمټونو کې بڼکې،
  موږ به له یو ځل څخه زیات برخلیک ته غوږ ونیسو!
  موږ به له یو ځل څخه زیات برخلیک ته غوږ ونیسو!
  زه به دښمن مات کړم! زه به دښمن مات کړم! زه به دښمن مات کړم!
  او د ماشومانو خوندوره خندا اورېدله. یو لوی ډیناسور د کوچني اردو مخې ته راڅرګند شو . ریښتیا، هغه ډیر خطرناک نه ښکاري، مګر هغه لوی و. او د هغه بدن لوی دی، مګر د هغه سر، برعکس، کوچنی دی، او اوږد لکۍ. او په پورتنۍ برخه کې د نخلې پنبې هم شتون لري.
  ډومینیکا وویل:
  - دا یو حیوان دی - عالي !
  مارګریتا په توافق سر وخوځاوه:
  - غټ څاروی! مګر اندیښنه مه کوئ. که موږ دې ته لاس ورنکړ، دا به موږ ته لاس ونه رسوي!
  او متعصبې نجلۍ امر وکړ:
  - ځوان جنګیالي - ډزې مه کوئ او شور مه کوئ!
  ماشومان چپ شول. او دوی هڅه وکړه چې پرته له شور څخه په خپلو لوګیو پښو ولاړ شي.
  ډومینیکا یادونه وکړه:
  - که ډیناسور کاڼه وي؟
  مارګریتا وخندل او غوښتل یې یو څه ووایی. ناڅاپه د څانګو د ماتولو غږ او درز شو. یو حیوان د اوه پوړیزې ودانۍ په اندازه راڅرګند شو، د یوې لویې خولې سره، لکه د اوږد شوي سپرم ویل په څیر. دا واقعیا یو لوی وحشت دی. او فنګسونه شاوخوا پنځه متره اوږد دي.
  ډیناسور، چې چپ ولاړ و او د ماشومانو ډلې ته یې په لیوالتیا سره وکتل، یو ډارونکی شیطان ولید او د تیښتې لپاره یې منډه کړه. او دا لکه څنګه چې په حقیقت کې هغه هڅول شوی و. دا ډیره ګرانه ده چې د دې سابر غاښ لرونکي ټیرانوسورس په څیر لوی لوی سره مبارزه وکړي.
  ډومینیکا او مارګریتا خپل جادويي څادرونه پورته کړل. متعصبه نجلۍ لومړی ډزې وکړې. او د هغې د لرګي له پورتنۍ برخې څخه به یو وژونکی پلسر الوتنه وکړي. او هغه به د شیطان په خوله کې ووهي. او هغه به ډیر سوځیدلی وي. خو په ځواب کې تر دې هم ډیر وحشتناک او کاڼه کوونکی چیغې وه.
  ډومینیکا یې واخیسته او په ځواب کې یې په خپل ټول قوت سره داسې ووهله ، لکه په یوه وژونکې ډنډه یې ګوزارونه کول او چیغې یې وهلې:
  ډیناسور، شاید تاسو دلته یاست، او په افریقا کې نه،
  شاید تاسو د سهارنۍ لپاره واښه ژاړئ،
  ډیناسور،...
  او نجلۍ خپله د جادو یوه برخه دیو ته ولیږله. او دوی د هغه د غاښونو غاښونه واخیستل، او کله چې دوی ووهل شول، دوی په ښکلي، ګلابي جواني بدل شول.
  ډومینیکا سندرې وویل:
  ما غوښتل چې اوسپنه جوړه کړم
  فیل ناڅاپه راښکاره شو...
  د مچۍ په څیر وزرونه -
  د غوږونو پر ځای ګلان!
  مارګریتا وخندل او بیا به یې هغه د ویجاړونکي او ویجاړونکي پلسر سره ووهله . مګر د ماشومانو اردو د تیرونو سره د شیطان شاور پیل کړ. او د هغه پیمانه زغره په بلبل پیل شوه .
  ډومینیکا د هغې د ننه پښې او د هغې لمس څخه جادو واخیست او خوشې کړ. او دا دلته ښه کار وکړ.
  دا داسې وه لکه یو څه چې جادو یې اخیستی وي او ځان یې د لوی ویجاړونکي ځواک سره چارج کړی و.
  مارګریتا هغه واخیسته او چیغې یې وهلې، په خپلو نیلمانو سترګو یې وخندل:
  - وا!
  Tyrannosaurus ړنګ شو، او د هغې په ځای کې یو لوی او پراخه میز ښکاره شو، چې د خوړو څخه ډک شوی. او دلته دا لا دمخه دومره آرایشي او بې ساري، بې ساري وه. او دا ډول خوندور خوندور خواړه.
  ډومینیکا سندرې وویل:
  دا خوندور شو
  او بوی یې د شاتو په پرتله خورا خوږ دی ...
  موږ به له پیله نه وګټو
  او زموږ طبیعت به وده وکړي!
  مارګریتا په مسکا سره تایید کړه، خپل غاښونه یې وویشتل:
  - هو، دا به وده وکړي! او دا ډیر ښه دی!
  وروسته متعصبې نجلۍ زیاته کړه:
  - او تاسو پوهیږئ چې څنګه جادو واچوئ. دا ، زه باید ووایم، حیرانتیا ده! دومره لوی اندازه په خوندور درمل بدل کړئ . دا orcs یا goblins نه دي - دا د دوی سره اسانه ده!
  ډومینیکا سر وخوځاوه او ویې ویل:
  - هرڅه ناممکن دي، زه په یقین سره پوهیږم،
  او جادو کول زده کړئ، په غیر حاضرۍ کې!
  او خپله پښه په ډیر قوي فولاد باندې ولګوه ،
  او راکشس د تیز تیزونکي سره ټوټه کړئ !
  مارګریتا وخندل او په موسکا سره یې یادونه وکړه چې هغه د موتی سره چمکیده:
  - هو، تاسو دومره په زړه پورې سندرې وایئ چې تاسو به ګناه ونه ګورئ! عالي!
  ډومینیکا موافقه وکړه:
  - زه یو لوی سوپر یم - د نړۍ په پرتله یو جنګیالی یخ!
  او هغه به څنګه واخلي او په خپلو سترګو به وګرځي چې دوی دومره نیلم او د ستورو په څیر دي.
  د خواړو میز د ماشومانو جنګیالیو ته اشاره وکړه او ځینې یې ورته نږدې شول او د چاکلیټ او ډول ډول کریمونو کې ډوب شوي ډونټ او کیک یې واخیستل. لا ښه، یو څه آیس کریم واخلئ. دا بالکل عالي دی.
  مارګریتا خپل سینګ وواهه او چیغې یې کړې:
  - تاسو اړتیا نلرئ ډیر وخورئ ،
  هیڅ اړتیا نشته چې تاسو ټول په بورژوازي کې ګړندي شئ ...
  او خپل ځان ته یو نوټ بوک ولیکئ
  خوځښت به لاهم په لاس کې راشي!
  ډومینیکا په خوږه موسکا سره وویل:
  - هو، دا واقعیا عالي شو!
  او هغې د خپل جوار ګل نیلي سترګو سره وخندل.
  مارګریتا یادونه وکړه:
  - د ډیناسور غوښه ډیره خوندوره نه ده، او حتی د غوښې خوړونکو مخلوقاتو لپاره هم لږ. مګر د آس د خوړلو لپاره ...
  دوبرینیا چیغې کړې:
  - زه به تاسو ته د آس خوړلو اجازه نه ورکوم!
  او هلک اتل سندرې وویل:
  سیوکا برقه، پیغمبری کورکا،
  زما په وړاندې ودریږه
  لکه د واښو په مخکی پاڼی!
  سیوکا برقه، پیغمبری کورکا،
  ډیر، ډیر اړین
  راسره مل شه!
  اوینوماوس هغه واخیست او له اژدها څخه یې کودتا وکړه. هغه واقعیا غوښتل هڅه وکړي چې ډیناسور څه ډول خواړه بدل کړي. ډیری احتمال، دا یو څه زړه پورې دی. او هلک شهزاده د چاکلیټ سره کیک واخیست او په خوله کې یې واچاوه.
  او هغه په زور سره ژاولې پیل کړه، دا کریمي او خوږه وه. دا ډیر خوندور دی.
  ماشومانو په یوه غږ وویل:
  - ښه، اجازه راکړئ هڅه وکړم! بدماشې مه کیږه!
  مارګریتا په معصومیت وخندل:
  - زما نوم چاچی دی؟ دا خندونکی دی!
  او متعصبه نجلۍ چیغه کړه:
  - زه به تاسو ته لس دقیقې وخورم! تاسو کولی شئ وخورئ، مګر په اعتدال کې!
  ډومینیکا په خندا وپوښتل:
  - ایا تاسو باید د جګړې پرمهال وږي یاست؟
  مارګریتا خپل طلایی سر، د پسرلی د ډنډیلین رنګ وښود:
  - هو، څنګه! او دا خورا ستړی کوونکی و!
  نجلۍ په خپل روښانه غږ کې سندرې ویل پیل کړل ترڅو د وضعیت تراژیدي ټینګار وکړي.
  د سندرې ویلو پرمهال، نجلۍ حتی له ډریگن څخه کودتا وکړه. او هغې په نارنجي واښو باندې په خپلو ننوتو پښو نڅا پیل کړه.
  او د هغې غږ خورا خوندور او روښانه و:
  موږ د کومسومول غړي یو، د خوب انجونې،
  د دې ښکلي هیواد د خلکو د راتلونکي په اړه...
  کله چې موږ ځمکې او سیارې ته وفادار یو،
  او موږ دا خطرناکه جګړه وګټو!
  
  بیا هر ډول سوداګرۍ استدلال کوي،
  د ځوان په زړه کې اور په زوره سوځي...
  نجونې، دا یوازې ښکلې ده
  راځئ چې د فضا پراخوالي ته دروازه پرانیزو!
  
  هر هغه څوک چې یو سړی دی لوی دی
  ساینس، زه پوهیږم، هغه ته به ځواک ورکړي ...
  باور وکړه زموږ غږ تل همداسې وي
  نو چې هابیل حکومت کوي، او کاین په بند کې دی!
  
  زه د پخیدو لپاره ډیر حاصل غواړم،
  د سیارې د ودې لپاره ...
  ترڅو یو ښکلی، په زړه پوری جنت راشي،
  او ملګرتیا د فلز څخه قوي وه!
  
  موږ به بهرنی فضا فتح کړو،
  نجونې په لوڅو پښو په لوڅو پښو منډې کوي...
  زموږ په سر کې د سرو زرو وزر لرونکی کروب دی،
  واورې او یخ به موږ نه ډاروي!
  
  باور وکړه، زموږ دښمنان موږ ته ماتې نه شي ورکولی.
  د فولادو اعصاب او په زړه کې شعله...
  او د روح ځواک، لکه څنګه چې تاسو یو ریچھ یاست،
  موږ به بینر پورته کړو، زه پوهیږم!
  
  تر ټولو روښانه انجونې خوښوي
  هغه په روح او عکس دواړو کې ښکلی دی ...
  یو پیاوړی ماشین ټوپک چمتو کړئ،
  که څه هم ستاسو مخالف خطرناک دی!
  
  زه پوهیږم چې موږ به خامخا وګټو
  مونږ به د تل لپاره د خپل وطن سره یو ځای کیږو...
  په هر حال، زموږ په وړاندې یوه ټوله ستوري نړۍ ده،
  اجازه راکړئ چې انسان یو پیاوړی مخلوق شي!
  
  د پلرني ټاټوبي رڼا پرته له دې عالي حدود -
  روبي ستوري په سر کې اور لګوي.
  روس ځان د ابدي جلال سره پوښلی -
  ځواکمن اتل، ډریمن، وهل کیږي!
  
  رووان روبي په زمرد پاڼو کې -
  نیلم په کرونده کې ځلیږي ، د جوارو ګل ...
  زه خپل فکرونه تاته لیږم، روسیه -
  دوه سرې عقاب له سندرو سره الوتنه کوي!
  
  د شنو څاڅکو کې موتي د واورې ګلابونه دي،
  په ګران وطن کې هر څه ښه دي!
  ځمکه غوړه ده، د بڼو په څیر رګونه لري،
  د واورو توپان د تازه باد له خوا له منځه تللي دي!
  
  د روسیې په یوه سیمه کې یخ، سیلونه،
  IN ملګريه ، اوښان د صحرا سره زر دي.
  دلته ګرمه ده کله چې د واورې طوفانونه وځي،
  ځکه موږ خدای په زړونو کې ساتو!
  
  خټکي، خټکي او کیله وده کوي،
  او په دوبي کې چیرې تاسو په سکیټونو کې سیالي کوئ ...
  ښه، تاسو په نړۍ کې داسې هیوادونه چیرته موندلی شئ؟
  چیرته چې خلک په خپلو مټو کې دومره پیاوړي وي!
  
  په روسیه کې، د وسلو کارنامې لوړې شوې،
  په دې کې، انسان د خپل برخلیک خالق دی!
  موږ کولی شو ښه مبارزه وکړو ،
  تر څو په روس کې د مصیبتونو سیلاب راشي!
  
  زموږ ښځې ښکلې دي، هرڅوک پوهیږي
  او د زړورتیا سره هیڅ قوي سړي شتون نلري!
  پلاره ، ته د جنت مجسمه یې -
  یو حاکم خدای د کورنۍ مالک دی!
  
  د ارتودوکس شبیه به تصویب شي،
  هغه کمپاین چې یو سرتېری یې پیلوي...
  موږ به د سخاوت سره کور ته راځو
  پرته لدې چې وهل له لاسه ورکړي ، تیران خپل دښمنان ماتوي!
  
  راځی چی ټول عالم ته سوله او خوشحالی ورکړو
  او د خدای سره یوځای به موږ مړی راپورته کړو!
  زموږ د نه هیریدونکي وطن د ویاړ لپاره -
  موږ به یقینا وګټو، زه پوهیږم!
  ډومینیکا هم خپلې سندرې پورته کړې. او دوی دا ټول په ګډه نڅا کول، او د دوی لوڅې، تنې، پیاوړې پښې په حرکت او نڅا کې وې.
  بیا مارګریتا سینګ وواهه:
  - څراغونه لرې! بس، د ډوډۍ وخت پای ته ورسېد.
  جنګیالي ماشومان په زړه پورې د میز څخه ووتل. په حقیقت کې، تاسو څنګه نشئ کولی دا وخورئ ؟ کله چې په لفظي ډول لسګونه ډوله کریمونه شتون ولري. او دا خورا خوندور دی. او د دې آیس کریمونو بوی، پیسټری، کیک، پریټیلز او نور خوندور او خوندور شیان خورا په زړه پوري او زړه راښکونکي دي.
  ډومینیکا وخندل :
  - ډیر مه خورئ ! اعتدال تمرین کړئ!
  مارګریتا ټویټ کړی:
  - هرڅوک پوه شه چې سړی سور نه دی! او تاسو اړتیا لرئ په خورا هوښیارۍ سره وخورئ.
  اتل هلک ډوبرینیا، چې پخپله یې یوازې یو درجن کیک خوړلي وو او په څو رنګه کریمونو یې ځان غوړولی و، په غوسه یې وویل:
  - دا ټول حیرانونکي دي! مګر تاسو اړتیا لرئ پوه شئ چې کله ودروئ. خوړل ښه دي، خو ډېر خوړل بد دي.
  هلک شهزاده اوینوموس ومنله:
  - ستاسو اصلي دښمن ستاسو معده ده. مګر کله چې دوی وايي - خپل ډوډۍ دښمن ته ورکړئ، دا پدې معنی نه ده چې دا په لفظي توګه واخلئ!
  ډوبرینیا په خندا سره وویل:
  - مګر د سختې ورځې، یا جګړو، یا روزنې وروسته، تاسو باید ښه وخورئ! که نه نو هیڅ ځواک به نه وي.
  ډومینیکا په خندا سره سر وخوځاوه او ویې ویل:
  - زه په شخصي توګه غوره کوم چې د ډوډۍ لپاره په شیدو کې پروټین حل کړم او وڅښم. دا د اطمینان وړ دی، او د شپې عضلات وده کوي او نه سوځي. ښه، د ډوډۍ لپاره د کب سره کاټیج پنیر خورا صحي دی. د ورزشکارانو بدن پروټین ته اړتیا لري.
  د ماشومانو جنګیالي یو څه جوړ شوي. او دوی بیا د بدې جادوگرۍ باسټینډا کلا ته روان شول. شاوخوا منظره شنوونکې وه. په هرصورت ، هرڅومره چې کوچنۍ، ځوان اردو، د خپلو خټو، دوړو پوټکي په څیر، لاړ، زموږ د سترګو په وړاندې طبیعت نور هم وچ شو.
  دوی د موږکانو سلطنت ته نږدې شوي وو، او دا خورا ویجاړونکي مالکان دي.
  د ځان د خوشحاله کولو لپاره، د ماشومانو جنګیالیو سندرې پیل کړې او په ډیر ځواک سره یې په پښو ودرول پیل کړل:
  ایلفیا د پاچاهانو لاندې د بوټي په څیر غوړیږي
  دا نه ختمیدونکی او د کائنات څخه ډیر ښکلی دی ...
  بریا یو بې حده حساب خلاص کړ
  زموږ باور به په روډنووری کې بیا ژوندی شي !
  
  د وطن عظمت، باور وکړه، دی
  د هغې د ګرانې زړه لوړ شه ...
  نو د کائنات خوشحالي په کې ده
  د قوي چت سره ایلفیا درلودل!
  
  په یاد ولرئ چې زموږ ایلف مخ په وړاندې ځي،
  او په سینه یې څپې پرې کوي...
  مګر موږ باید، موږ به په بل ډول راشو،
  او نور به هم وي، باور وکړئ، قاضیانو!
  
  زموږ مورنۍ وطن به یوه لویه نړۍ ولري
  کوم چې په روښانه رڼا سره سوځي ...
  او له هرڅه پورته ایلفروګ د روح بت دی،
  چې ژمی په دوبي بدلوي!
  
  هو، زه پوهیږم، دا زموږ لپاره سخت دی،
  مګر تاسو اوینومي ته په وفادارۍ سره خدمت کوئ ...
  کشتۍ ووهله، اوړه مات شول،
  او په کوم ځای کې یو وحشي سپی په ډارونکي ډول وخورئ!
  
  نه، موږ به دښمن ته ایلف نه ورکوو ،
  زموږ تورې تورې دي، باور وکړه، تېز...
  موږ به ودریږو او بیا به وګټو
  او بې ځایه خبرې مه کوئ، شیطانان!
  
  دلته موږ د پریډ لپاره سره یوځای کیږو،
  په ټوله نړۍ کې بل ښکلی مقدس هیواد نشته ...
  باور وکړه، موږ به خپل دښمنان یوځای دوزخ ته واستوو.
  او موږ به پخپله جنت جوړ کړو، تاسو پوهیږئ، حتی!
  
  هیڅوک زموږ مخه نشي نیولی
  موږ د یلوس لوی شوروران یو ...
  داسې ځواک، یو نه ماتیدونکی پوځ،
  او راځئ چې ټوله سیاره خوشحاله کړو!
  
  راځئ چې نړۍ ته ځان په ښکلا کې وښیو
  راځئ چې د سیارې په سر اوه رنګه بیرغ پورته کړو ...
  او موږ به خوشحاله یو، په ما باور وکړئ، هر ځای،
  په هرصورت، د اتلانو اعمال ویل کیږي!
  
  مهرباني وکړئ په یاد ولرئ چې ایلف سوله په هر ځای کې په پریمیم کې ده،
  او دا به په دوامداره توګه پراخه شي ...
  او خلک به په ځمکه خوشحاله وي،
  ځکه د وطن لپاره د شرم ځای نشته!
  
  کله چې لوی سولسیسس راشي ،
  زموږ په نړۍ کې به هیڅ تیاره نه وي ...
  او که انسان او یلف ډارن نه وي،
  د هغه تقدیر لمر او تخلیق دی!
  دا هغه سندره ده چې روح ته یې رسوي! په زړه پورې او په زړه پورې سندره.
  که څه هم شاوخوا منظره خورا خرابه شوې ده - ټوټې شوې ونې، کټ شوي واښه، هرڅه ټوټې شوي او د موږک پنجو نښو کې پوښل شوي.
  مارګریتا یادونه وکړه:
  - هو، له دې موږکانو څخه د خیر تمه مه کوئ! او ټول شاوخوا صفرونه دي.
  ډومینیکا په دومره ځلانده او تازه موسکا سره خپل غاښونه وویشتل:
  - البته، دا باید تمه کیده! هر څه ډېر بې بنسټه شوي دي . مګر تاسو کولی شئ له موږک څخه څه واخلئ - پرته له ملا څخه سرې!
  او دواړه نجونې وخندل. له دې وروسته د ماشومانو ټولي ډلي خپل پښې سپکې کړې. دوه جنګیالي هلکان په منډه ورغلل او د باد د چتونو په څیر یې خپلې تورې تیرې کړې.
  او په دې توګه لومړی موږک، د یو ښه بلډګ په اندازه، د زړورو هلکانو لخوا په دواړو خواوو کې ټوټه ټوټه شوه. دا یوه جدي جګړه وه.
  ماشومانو خپل رفتار نور هم زیات کړ او په منډه یې پیل وکړ. او بیا د موږکانو یوه لویه ډله مخې ته راښکاره شوه. په دوی کې ترټولو لوی د یو ښه غوټۍ اندازه وه. د نجلۍ اداکاره ډومینیکا په یوه ډریگن کې جنګ ته ولاړه. او هغه د جنګ لپاره چمتو وه، مګر د جادو د ډنډ څخه د هغې لومړۍ ضربه په زاړه موږک ولګېده.
  او دا روښانه شو او د سوراخونو سره د ټاکل شوي پنیر لوی دایره بدل شو. او داسې خوندور بوی له هغه څخه راوتلی و چې موږکانو د ماشومانو په کنډک باندې د برید څخه پام اړولی و او په خپل پخواني مشر یې برید وکړ چې د موږکانو لپاره د خورا غوره خوندور بوی سره خورا خوندور شوی و.
  دا یو حیرانتیا وګرځید.
  مارګریتا یادونه وکړه:
  - ستاسو وړتیاوې هر ساعت وده کوي! او دا، زه باید ووایم، خورا ښه دی !
  ډومینیکا خپل زرین سر وښوراوه:
  - زه ډیر څه کولی شم! او دا زما لوی باور دی! او که زه پیل وکړم، نو هیڅ شی به زما مخه ونه نیسي.
  او نجلۍ یې واخیسته او د جادو برښنا سره یې بله ډله ووهله . او اضافي بدلونونه رامنځته شول.
  څو درجن موږکان لوی، پټې خټکي چې خورا خوندور ښکاري.
  جنګیالیو ماشومانو په سندرو کې سندرې وویل:
  خټکي، خټکي، د غنمو جوس،
  یوه سخاوتمنده، سوکاله خاوره...
  ایلفبورګ کې په تخت ناست دی -
  پلار پاچا اوینومی!
  او په دې توګه د ماشومانو جنګیالیو په پای کې د موږکانو سره جګړه وکړه، او اجازه راکړئ چې دوی پرته له کوم خنډ څخه پرې کړو. او جنګیالیو خپلې تورې په زوره تیریږي . او نجونو د کمان څخه ډزې پیل کړې. په دوی کې ځینې یرغمل وو، او دوی په ډزو کې خورا ماهر وو. دا واقعیا یوه ریښتینې مبارزه وه.
  او د موږکانو څو نورې ډلې جګړې ته ځي. دوی د ژور سیند په څیر بهیږي.
  ډومینیکا یادونه وکړه:
  - کله چې موږ د یو څه بد او بد په اړه خبرې کوو، داسې احساس پیدا کیږي چې هیڅ حد نشته!
  مارګریتا په خندا سره سندرې وویلې، په هرصورت ، غمجن و:
  د تیارو جنګیالي واقعیا پیاوړي دي،
  بدی نړۍ حاکمه ده پرته له دې چې شمیره پوه شي ...
  مګر تاسو د شیطان زامن یاست،
  د مسیح ځواک مه ماتوئ!
  ډوبرینیا، له ډریگن څخه کودتا وکړه، د موږکانو په ټوټه کولو پیل وکړ. هغه په یو وخت کې د دوو تورو سره دا کار وکړ، او د هلک د چټکو حرکتونو له امله داسې ښکاریده لکه د قهوه کڅوړه کار کوي. دا هغه ځای دی چې تباهي پیل شوه.
  Oenomaus هم په جګړه کې ګډون وکړ. هلک یو موږک د پښې له پښې څخه نیولی و او په بل یې وغورځاوه، هډوکي یې مات کړل. بیا یې وویل:
  - زما لوی ځواک لوی دی،
  او زه به هیڅکله خپلو دښمنانو ته تسلیم نه شم ...
  د هلک د مټ له ګوزار څخه،
  بد موږک به د شرم لپاره الوتنه وکړي!
  په حقیقت کې، د هلک شهزاده ځان په جګړه کې خورا سخت جنګیالي ښیي.
  ډوبرنیا هم ځواکمن، عضلاتي دی، که څه هم هغه د هلکانو پښې کارولې او د تورو په اړه یې هیر نکړي . او هغه د ناوړه ګټه اخیستنې عالي کچه ښودل پیل کړل. دا ټول څومره سخت او خونړی وو.
  هلک د ځوان پوځ د نورو جنګیالیو په څیر ډیر تیریدونکی او جنګیالی و.
  او د هلک نرۍ پښه د موږکانو سرونه په سمه توګه سوري کوي.
  د هلک په شونډو مسکا ده .
  ډومینیکا خپل جادویی ځواک د راتلونکو بدلونونو لپاره کاروي. او هغه خورا فعال دی.
  جنګیالي پورته ځي او شاوخوا ګرځي. او اوس د انرژي یو جریان بیا د هغې د جادو څنډې څخه تیریږي. او اورک وهي.
  یو شګی، نسواري ږیره سمدلاسه په چاکلیټ مارشمیلو بدلیږي. دا څومره عالي دی ؟
  مارګريتا په خندا وپوښتل:
  - ته حلوا جوړولی شې؟
  ډومینیکا خپل زرین سر وښوراوه:
  - البته زه کولی شم! او دا به په زړه پورې وي!
  او نجلۍ جادو تورونه دواړه د خپلو لاسونو او د هغې د ګوتو څخه خوشې کړل. اور د اورکس ډلې ته اور واچاوه. او د شاتو یو بشپړ سیند بهیږي ... شات ژیړ نارنجي و او د سرف په څیر ویشل شوی و.
  مارګریتا په خندا سره ځواب ورکړ:
  - تاسو پوهیږئ، دا هغه څه ندي چې تاسو ورته اړتیا لرئ!
  ډومینیکا په موافقه کې سر وخوځاوه.
  - ریښتیا، حلوا نه، بلکې خورا خوږه ده!
  متعصبې نجلۍ وویل:
  - حلوا د جګړې څخه دمخه یو نادر و. خو هغوی د اشغال په وخت کې هم شات خوړل.
  یو ځل بیا یې ټکان ورکړ ، دا ځل یې موږکانو ته وویل:
  غوره ډالۍ، البته، شات دی،
  هلک، البته، دا به پوه شي ...
  حتی لږ څه - یو چائے کاچ،
  دا لا دمخه ښه دی، ښه، یوازې یو بشپړ کڅوړه پریږدئ!
  مارګریتا هم لومړی د جادو په څنډه ووهله او بیا یې د خپلو ننوتو ګوتو سره دوام ورکړ:
  خو ګرانې دا ډېره عجیبه خبره ده
  هر شی یا شتون لري یا نه ...
  خو ګرانه، زه نه پوهیږم چې راز څه دی،
  که دا شتون ولري، نو سمدلاسه له منځه ځي!
  مګر که تاسو یې وخورئ، نو بیا به نور مصیبت نه وي!
  ډومینیکا یې واخیسته او د ډریگن شاوخوا یې وګرځاوه. د هغې موسکا ډیره ناوړه شوه، او په ورته وخت کې، خوشحاله. نجلۍ په خپل ځان کې لوی ځواک احساس کړ. او بیا د هغې د جادو څپې څخه یوه څپې راوتلې. او په یو وخت کې څو زره موږکان په ساس کې په خوندور چپس بدل شول. او د جادو څپې یو بل څپې، او موږکان د کبانو په ډوډۍ بدل شول.
  برسېره پردې، د دوی د غاړې ډوډۍ خورا ښه وه، د کیلې، اناناس او نورو خورا خوندور میوو سره. او هرڅه خورا په زړه پوري او په زړه پوري دي.
  ډومینیکا سندرې وویل:
  د غاړې خواړه په زړه پوري دي
  نجونې په زړه پورې دي ...
  او څلور څراغونه روښانه کوي،
  orc په ټوټو کې واچوئ!
  مارګریتا په هوښیارۍ سره یادونه وکړه:
  - یو ښه پخلی د اورکس او موږکانو څخه چپس جوړوي، او په هغه کې د خوړو وړ!
  هلک ډوبرینیا د ګوبلین په تندي کې یو دروند ډبره واخیسته او وغورځوله. هغه خپله کوپړۍ په سمه توګه سور کړه او ویې ویل:
  - که تاسو دومره لیونی یاست ،
  زه به تا وهلم ...
  ښه، که تاسو یو خنډ یاست نو څه به وي،
  بیا یو فعال پلان چمتو دی!
  . څپرکی شمیره 11.
  د ډومینیکا دولفینوا ورور خپل نوم بدل کړ. او اوس هغه خپل ځان خورا ښه بولي - کیلیګولا. یا د بدنام امپراتور په ویاړ، یا د ډنو په کارتون کې د خرو څخه د یو نوم تقلید کول.
  او اوس د جګړې هلک کالیګولا دولفین پریکړه وکړه چې هغه باید د خپلې خور په لټه کې شي. خو د هغې ورک شوي کس په لټه کې؟
  او هلک د جادو په اړه یو مشهور کتاب ته مخه کړه. هغه، البته، په هر ډول رواني او جادوګرانو باور نه درلود.
  مګر ولې هڅه مه کوئ چې ځان په ټرانس کې لاړ شئ. برسېره پردې، د هغه پلار انسان نه دی، او هغه ممکن خپل جادو وړتیا ولري، او په بشپړه توګه غیر معمولي کچه.
  هلک کالیګولا دالفینونه واخیستل او په سوفا کې د لوټس په حالت کې کېناست. او د تمرکز هڅه یې وکړه. د فلم ځوان لوبغاړی خپلې پښې تیرې کړې او شا یې مستقیمه کړه. او له همدې امله هلک په بشپړ ډول لیوني او رنګارنګ شی ته ولوید، هڅه یې کوله چې ډومینیکا ومومي.
  د تیاتر فعالیت عظمت تشریح کول ستونزمن دي. کله چې، په ځانګړې توګه، elves، orcs، goblins جګړه وکړه ... د جامو ننداره چې د ټولو ملیتونو ډیری انجونو او د مختلف درجو عریانیت سره. دا تماشا په خپل اصليت کې ښکلې او اغیزمنه ده، په ځانګړې توګه کله چې نجونې په ګرمو شګو او یا د واورې په تودو کې خپلې پښې سپکوي.
  دوی د ټانګونو د مختلفو ډولونو په زغره کې د تورو او نیزیو سره برید کوي. او فلزي راکشسونه د ګرمو شعله ویشتونکو جټ الوتکو سره ځواب ورکوي. د اور د تودوخې درجه ټیټه ده او نجونې چیغې کوي، یوازې یو څه سوځیدلي، او په زړه پورې چیغې وهي. او اورکس نور هم په لوړ غږ غږیږي، او د دوی تندی په ټپه دریږي ، بنګ ، بنګ - څو رنګه کنفټي له ګوزارونو څخه ټوټه ټوټه کیږي.
  او سینګار شوي بایپلینونه له پورته څخه راوتلي ، د ښکلا مختلف کاسکیډونو سره د زړه راښکونکي ریل ګاډي شاته پریږدي.
  ترټولو لیونی شی، او دا حتی کولی شي چت د هغې له کنډکونو څخه راوباسي، دا دی چې د خیال نړۍ د ریښتیني، تاریخي شخصیتونو سره مخلوط ده، که څه هم د لرې ماضي څخه.
  سټالین، په دې موقع، په غیر متوقع ډول، غیر ضروري محرمیت پریښود، یادونه وکړه:
  - Luftwaffe د هوایی چلند ترټولو پرمختللی لوړوالی ته رسیدلی. حتی که نه
  که تاسو د ډیسکو شمیره وکړئ ، د TA-700 بمبار، چې تر پنځوسو ټنو پورې بمونو لیږدولو توان لري، یو جدي تاثیر کړی.
  هټلر وویل:
  - مګر " سوپر مونسټر " د 3200-mm کالیبر ټوپک سره ، دوه سوه ټنه راکټ چارجونه لاهم د نظامي هنر یو بې ساري کار دی.
  سټالین بیا د ټوست وړاندیز وکړ:
  - نو راځئ دا حقیقت وڅښئ چې خوله له نظامي هنر پرته بل هنر ته اړتیا لري!
  د هر وخت او خلکو لوی مشر د عیسی مسیح له زیږون دمخه مهر شوي شراب په خوښۍ سره وڅښل او د نړۍ فوهر د نهه لسو میوو جوس وڅښل. دواړه دیکتاتورانو لیدل چې څنګه د راکټ لاره چې پورته الوتنه په ښکاره ډول د اسمان په څنډه کې په مانیټر کې پرې شوې. څنګه د روسیې د نجلۍ خوشحاله غږ واورئ:
  - مدار ته ننوتل بریالي وو.
  او د ټولو سټینډونو څخه سخت تالونه - دا ترسره شو! انسان په پای کې په فضا کې دی، او دا د ځمکې د ترټولو لوی نسلونو استازو لخوا ترسره شوی - روسانو او آلمانانو.
  له افق څخه تر افق پورې ټول اسمان د باران د ټولو رنګونو د زرګونو اور وژنې او په ملیونونو سیوريونو رنګ شوی و ، کله چې داسې بریښي ، د شپې د فضا په رنګ کې یو په زړه پوری نیپلم خپور شوی. په ورته وخت کې ، انفرادي سوځیدونکی سوپرنووا په روښانه لیکونو بدل شو - شعارونه. لکه: "مور او فضا"، "ستارو ته وړاندې"، "د ځمکې د خلکو اتحاد"!
  دا واقعیا یو ډول جنون دی. دا داسې وه لکه یو عالي کاسمیک او په زړه پوری فعالیت رامینځته شوی. یو ډول بدیل تاریخ، چیرې چې د دریم ریخ او شوروي سوسیالیستي جمهوریتونو ترمنځ جګړه نه وه شوې، او دا خورا ښه و . مګر اوس دا ډیر ښه نه ښکاري، په نرمۍ سره یې واچوئ.
  هغه باید خپله مشره خور پیدا کړي. او دا د هلک اصلي دنده ده، چې دمخه یې په یو لړ فلمونو کې کار کړی و، او ډیر ښکلی او عضلات و، د ټایل په څیر د عضلاتو آرامۍ سره.
  او نوی نوم کیلیګولا باید ډیر پام ځانته راجلب کړي.
  هلک خپل مراقبت ته دوام ورکړ. او ناڅاپه ما یوه نجلۍ ولیده، د فرښتې په څیر ښکلې، او د ویښتو ویښتو سره د سرو زرو رنګ. هلک ته یې لاس ور اوږد کړ او په خندا یې وویل:
  - موږ ستاسو سره بشپړولو لپاره یو شمیر مهم ماموریتونه لرو!
  کالیګولا هلک په خندا وپوښتل:
  - او بیا زه خپله خور پیدا کولی شم، چې په نامعلوم ځای کې ورکه شوې؟
  نجلۍ خپل زرین ویښتان وخوځول او په ډاډ سره یې ځواب ورکړ:
  - هو، دا ممکنه ده. مګر ستاسو خور اوس یو ستونزمن مسیحه پوره کوي - ترڅو د قوي جنس ټول نماینده ګان وژغوري ، په کوم کې چې د ویجاړیدو ګواښ ځړول شوی. او دا خورا ستونزمن دی.
  کالیګولا دالفین وپوښتل:
  - ستا نوم څه دی او ته څوک یې؟
  نجلۍ په خوږه موسکا ځواب ورکړ:
  - زه مارګریتا کورشونووا یم، یوه متعصبه نجلۍ چې د نازیانو له خوا په دار ځړول شوې او اوس په نوې نړۍ کې را ژوندی شوې ده. او دا زما تقدیر دی چې د نیکۍ خدمت کول او د خلکو ژغورل.
  د هلک لوبغاړي سر وخوځاوه:
  - زه تاسو ډیر پوهیږم. نو، ایا موږ د ځینې ساتیرۍ ماموریتونو لپاره یو؟ د فلمونو په څیر، مګر د ریښتیا لپاره؟
  مارګریتا سر وخوځاوه:
  - هو، لکه د ریښتیا لپاره! مګر موږ داسې فرصتونه لرو چې موږ باید ویره ونه کړو.
  د دالفین کالیګولا او مخکښ اړخ لرونکې مارګریتا د دې په زړه پورې تماشا د بحث او منلو لپاره وخت نه درلود ، او واقعیا نوې نړۍ ته ننوتل ، او د جنګي ټرانس په حالت کې!
  مارګریتا یادونه وکړه:
  - موږ اوس ټول پوځ لرو. او تاسو پوهیږئ چې تاسو او زه کوم مسؤلیت لرئ!
  کالیګولا په ډاډه ځواب ورکړ:
  - البته زه پوهیږم! او زه هیله لرم چې د یو وړ قوماندان په توګه وګرځم.
  او هلک خپله تېزه توره وغورځوله.
  موږ ژر تر ژره ډوډۍ وخوړه او د سرتیرو د جوړولو لپاره ګړندی شو. دوی باید ژر تر ژره ایټالیا ته لاړ شي او د پاپسي بڼې یې وسوځولې.
  پوځ له ویانا څخه د ډرمونو په وهلو او د لویو ترانو په غږولو روان شو. پیاده ځواکونو لا د نږدې کیدو وخت نه درلود او سپرلۍ یې شاوخوا ګرځیدلې. د مختلفو هیوادونو څخه ډیری سپاره سپاره چې د روسیې امپراتورۍ ته ننوتل. دې کار دا ممکنه کړه چې په لسګونو زره خنجرونو سره د پښو د پښو لاندې کول. ډشنګ کوساکس او سپک تاتار سپرلۍ مخ په وړاندې ځي. بل حرکت د پولنډي جینټري په بډایه ډول سینګار شوي قطعات. ښه، ښایسته ښاغلو داسې ښکاریده چې دوی د شاهي پریډ لپاره راټول شوي وي. سربیره پردې، هرڅوک غواړي چې د هیلمټ څخه تر لاس پورې د دوی د لباس په ښکلا کې د بل څخه مخکې شي. په زغره کې د تیوټونیک نایټس هم شتون لري. زغره په شین، طلایی یا سپینو زرو پورې پالش شوې ده. د یو ځانګړي یونیفورم سره سویډن هم شتون لري، او Finns. د جنیسریز او سپیګ په واسطه، د عربو سپرو لښکر.
  او د خط استوا څخه تر ارکټیک بحر پورې د خلکو ډیری بینرونه او بیرغونه. او څومره ټرافيان ... دا فتح شوي واکونه دي.
  او دلته اتریش راځي ، او د دوی سره آلمانان. موږ د پیاده تګ لپاره رضاکارانه کار وکړ. همدارنګه، د ایټالیا د لوټ کولو مفکوره یو لوی لالچ دی. طبیعت هلته سخاوت دی او ډیرې پیسې شتون لري! د نورو ښه شیانو په څیر چې کولی شي د بیلچونو سره راټول شي.
  کالیګولا ټومبای سندرې وویل:
  زموږ پوځ پیاوړی دی
  هغه د نړۍ ساتنه کوي ...
  ښه، که جګړه وي،
  دا زموږ په لوري نه ده!
  او هلک خپله وړه پښه په کنده کې ټاپه کړه. البته، هغه یوازې شارټس اغوستې وې، ځکه چې هغه د جنګیالیو په حالت کې دومره ګړندی حرکت کاوه چې جامې به یې یوازې په لاره کې راوتلې او ټوټې به یې کړي.
  مارګریتا له خپل ملګري او ملګري تباه کوونکي څخه وپوښتل:
  - یا شاید تاسو واقعیا سندرې وایئ؟ سربیره پردې ، دا واقعیا ستاسو دی!
  د هلک لوبغاړي په موسکا سره سر وخوځاوه لکه د لیوه چرګ:
  - تاسو څه فکر کوئ، زه نشم کولی؟
  او دالفین کالیګولا سندرې ویل پیل کړل.
  اې دا دنیا تا ډېر غمجن یې
  یوازې د اوښکو سمندر - یو سمندر ...
  د ماسپښین د روح لاره چیرته ده،
  مړی چیغې وهی چې عدن ته ورشی!
  
  په دې کې د زړونو یخ، منجمد کرسټونه،
  او د حسد د احساساتو سوځیدنه.
  څومره بې رحمه څوک چې حتی په بدن کې ځوان دی
  غمجنې شپېلۍ په ماتم کې لوبې کوي!
  
  د لرګیو د بلغم په څیر، د معمول روح،
  او له اندېښنو څخه د قبر تخريب.
  مګر موږ کولی شو که موږ متحد شو
  خلک له ناهیلۍ څخه وباسئ!
  
  د کایناتو نیمګړتیا له منځه یوسي،
  لعنتونه له منځه وړل یوه ناوړه نښه ده ..
  موږ نشو کولی د دردونو بامونه برداشت کړو
  پرېږده چې شیطان په خاورو بدل شي!
  
  سیاره به ژر خپل زنځیرونه پریږدي،
  په هرصورت، دا به مدار نه پریږدي.
  TO راځئ چې یو بل سره صادقانه چلند وکړو
  بیا به خلک راپورته شي!
  
  تاسو کولی شئ پرته له ویرې پورته شئ،
  په نورو خلکو فشار مه کوئ ...
  تر څو بزدل په غوړو لامبو ونه وهي،
  تر څو زموږ مور بوډا نه شي!
  
  موږ به د دې لپاره لږ څه وڅښئ،
  شراب چې د مچیو له شاتو څخه خوږ دي!
  په واقعیت کې ستونزې وي ،
  خو د حساب وخت نه دی راغلی!
  
  بیا به موږ جنتي جنت جوړ کړو،
  ټول ماشومان به د تل لپاره خوند واخلي.
  موږ د آسمان الوتنې ته د تیر په څیر پرواز کوو
  یو روښانه خوب رښتیا کیږي!
  سندره پای ته ورسیده او په دې سره، جنګیالي جوړه د ایټالوي الپس منظرې څخه حرکت وکړ ...
  مرمۍ چاودلې وې، او ډیر نور عصري ټوپک ډزې کولې. دلته دا پورټ ارتور دی، افسانوي ښار. دا د هغه زوال و چې د رومانوف کورنۍ او په ټوله کې د بشپړ استبدادي زوال نښه وه. که دا کلا ولاړه وای نو دومره لوی انقلاب به نه وای راغلی. بالاخره به یې یو څه شور جوړاوه او خپلې هډوکي او درزۍ به یې پرې ایښې وې. مګر دا دلته ماتې وه چې د پیښو سلسله یې رامینځته کړه چې د اکتوبر لوی انقلاب لامل شو.
  ایا دا ښه یا بد دی؟ پیښه ګرانه ده. ملیونونه قربانیان او مهاجرین، مګر وروسته، هیواد د پام وړ پرمختګ ګړندی کړ.
  حتی که په خورا لوړ لګښت سره، د روسیې نفوس د سل ملیون خلکو لخوا کم شوی.
  لکه څنګه چې دوی وايي، وینه ورکول د ناروغ درملنه کوي.
  مګر اوس یو چانس شتون لري ، د پورټ ارتور بیرته نیولو سره ، تاریخ بیرته وګرځوي او یو ځانګړی کرښه تعقیب کړي. کله چې، د مثال په توګه، رومانوف واک ساتي، او حتی په استبدادي نسخه کې. دا، البته، ساینسي افسانه ده، مګر په زړه پورې. نو، په حقیقت کې، د روسیې لپاره څه تمه لري که د زارزم نسخه وساتل شي؟ رکود، یا برعکس، بریا؟؟ ایا د مطلقه پاچاهۍ نظام به د غربي ډیموکراسۍ په پرتله ډیر اغیزمن شي؟ په حقیقت کې، د یوویشتمې پیړۍ د روسیې او لویدیځ ترمنځ اړیکې د پام وړ خرابې شوې. له هغې وروسته، دا فیشن شو چې د لویدیځ پارلمانیزم لپاره بدیلونه ولټوي. مفهوم څرګند شو: اداره شوی ډیموکراسي. دا په داسې حال کې ده چې په رسمي توګه ازادې ټاکنې کېږي، خو په حقیقت کې یې پایلې له مخکې ټاکل کېږي. مګر د حکومت دا بڼه بې ثباته ده، او په واک کې ګوند، د خپل موقف د ساتلو لپاره، دمخه د قانون جوړونې له لارې ډیموکراسي کموي. او بیا هرڅه د دیکتاتورۍ په لور ځي، اپوزیسیون لا دمخه په پارلمان کې استازیتوب له لاسه ورکوي.
  او بیا د جبر او ترور میکانیزم پیل کیږي، یا برعکس، یو انقلاب رامینځته کیږي، یا له پورته څخه، د ګورباچوف په څیر یا له لاندې څخه، چې یو ځل بیا پیښ شوی.
  په روسیه کې د استبدادي په وخت کې، هر څه ساده دي. پاچا مطلق واک لري: اجرا کول، بخښنه، امر کول. هغه تر ټولو لوړ قضايي، اجرائيه او مقننه واکونه لري. د پاچا لخوا ټاکل شوي دولتي شورا شتون لري چې یوازې هغه ته مشوره ورکوي، او داسې چارواکي شتون لري چې د پاچا اراده ترسره کوي.
  دولتي دوما د مطلقیت سلطنت محدود کړ، امپراتور یې د قوانینو جوړولو له حق څخه بې برخې کړل، او په یوه برخه کې، د بودیجې کنټرول په غاړه واخیست. مګر تر ټولو مهم، دا ډوما وه چې د مختلفو دسیسو لپاره د نسل ورکولو ځای او وایپر شو . دا د هغه منفي دی!
  په هر صورت، حتا متعصبه نجلۍ هم د پاچا د مرستې مخالف نه وه. مارګریتا د کالیګولا له ځورونکي څخه وپوښتل:
  - نو انتخاب روښانه دی، راځئ چې برید وکړو!
  ټرمینټر هلک ځواب ورکړ:
  - بله چاره نشته! البته موږ برید کوو!
  او د پرې کولو ګډوډي پیل شوه. په ساعت کې د شپږ سوه کیلومتره په سرعت سره د جادویی وړتیاوو په مرسته، کروب هلکان، تقریبا د ګولیو او ماشین ټوپک ډزو ته پام نه کوي، د دښمن په لیکو کې راښکته شول. خوشبختانه، هوا هم بده وه، باران او تیاره. Kuropatkin تر اوسه د برید لپاره خلک نه دي لیږلي. او د توپخانې تیاری یې ترسره کړ. د خلکو له باور سره سم ، جنرال او پخوانی دفاع وزیر احمق نه و. Kuropatkin هڅه وکړه چې د سرتیرو پاملرنه وکړي او په ساینسي توګه جګړه وکړي. دا هغه څه وو چې هغه یې له لاسه ورکړ. بې پرېتوب، سستي، د ډاډ لپاره د برید کولو هیله، د یوې نمونې مطابق عمل - د زړور جاپانیانو سره د جګړې بریالیتوب بې برخې کړ . له همدې امله، د پورټ ارتور د نیولو لپاره د سووروف د زړور بریدونو تمه کولو ته اړتیا نشته. افسوس، کوروپاتکین یوازې د دې لپاره وګټل چې د نوګي قول اردو له مړینې وروسته، جاپانیان هم پرته له دې چې جوړښت بدل کړي، مخکې لاړ، په سر یې برید وکړ. او د پایلې په توګه، دوی خپل صفونه مات کړل او بیرته وګرځیدل.
  مګر اوس کوروپاتکین دواړه نیول شوي مرمۍ او خپل ځان لري.
  دا پدې مانا ده چې تاسو کولی شئ حتی د څو ورځو لپاره د توپخانې ګولۍ ترسره کړئ، محاسبه وکړئ که چیرې جاپانیان مات شي. او دا د دې حقیقت سره سره چې امپراتور نیکولاس په سمدستي توګه د کلا طوفان کولو او جنګ پای ته رسولو لپاره یو قطعي امر ورکړ، کوم چې د خزانې لپاره ویجاړونکی و.
  دلته، البته، Kuropatkin د ډبرې او سخت ځای ترمنځ دی. مګر پورټ ارتور یو پیاوړی کلا ده، او اوس چې جاپانیان په دې کې میشت دي - هڅه وکړئ، دا واخلئ!
  خو مارګریتا او دالفینان کالیګولا په تورو ټوټو او د خپلو ماشومانو په پښو یې د پښو ګوتې وغورځولې، خو د پروپیلر تیغ په څیر ګړندی، د برجونو په څنګ کې حرکت وکړ او د سرتیرو څخه یې پاک کړل. تر ټولو لومړی، تاسو اړتیا لرئ چې د حاکم لوړوالی وپیژنئ او بیا به دا ممکنه وي چې د برید کونکو سرتیرو لپاره لاره پرانیزي.
  د سمورای د ټوټې کولو پرمهال، مارګریتا په زړه پورې وویل:
  - معمولا دوی د پرمختګ لپاره جګړه کوي، مګر موږ، داسې ښکاري چې د رجعت لپاره جګړه کوو!
  کالیګولا هلک وخندل:
  - ایا ستاسو مطلب دا دی چې د دې کلا بیا نیول به د استبدادي دریځ پیاوړی کړي؟
  او هغه په تورو سره د تخنیکونو ټوله لړۍ ترسره کړه. په دې ډول د هغه توره وه.
  او د هلک په ننداره پښو ګوزارونه وکړل چې سر، غاړه او هډوکي یې مات کړل.
  مارګریتا، د خپلو شونډو څخه وینه چې د خپلو لاسونو او پښو سره د هغې ګړندۍ وهلو څخه په پراخه کچه خپره شوې وه، تایید کړه:
  - لږ تر لږه حتی داسې! په هرصورت، دا روښانه ده چې یو پاچا چې جنګونه وګټي مشهور کیږي. لږترلږه د یوې مودې لپاره. بیا بریا هیریږي، او اوسط سړی، یا عام خلک، د عادي کار معمول ته راجع کیږي. هغې زیاته کړه ، په یوه لښتۍ سره متعصبې نجلۍ شپږ جاپانیان په یو وخت ووهل، او دوه یې د خپل بایونټ په واسطه په یوه زوره وهل شوي وو. - شاید دا یوازې یو لنډمهاله آرام وي!
  او یو ځل بیا هغې خپله نرۍ پښه وخوځوله، د لمر د لوېدو د ځمکې پنځه جنګیالیو ته یې ماتې ورکړه، په شمول د دریو افسرانو.
  یو نرۍ پښه هلک چې په شارټس کې دی، جاپاني لکه د کباب غوټه، کالیګولا په منطقي ډول وویل:
  - له بریا وروسته به په روسیه کې چټکه اقتصادي وده پیل شي. دا پدې مانا ده چې خلک به ښه ژوند وکړي، او انقلابي احساسات به کم شي.
  ځوان جنګیالي توپ په داسې ډول وویشته چې یو درجن سامورای سرتیري له پښو پورته شول . ټرمینټر هلک زیاته کړه. - خلک معمولا د لوږې له امله فساد کوي!
  مارګریتا، د خپلې خولې څخه د یوې ټوټې شوې کوپړۍ څخه یو هډوکي توی کړل، هغه توپک درې جاپاني سرتیري ووهل، یوازې یو څه موافقه وکړه:
  - په حقیقت کې دا ریښتیا نه ده! هو، انقلابونه او پاڅونونه معمولا د خراب اقتصادي وضعیت له امله هڅول کیږي، مګر ... په هرصورت ، د ډیممبریسټانو د خپلې بې وزلۍ له امله عمل ته ونه رسیدل.
  جنګي هلک کالیګولا د تیتلی حرکت وکړ او د لسګونو جاپانیانو سرونه یې پرې کړل، بیا یې ومنله:
  - سمه ده، د غربت له امله نه! - ځوان جنګیالي یو بشپړ لاسي ټوپکونه پرې کړل او زیاته یې کړه. - دا تل ګټور نه دی چې د خپل معدې سره فکر وکړئ!
  مارګریتا سمه کړه، په وحشیانه توګه یې کټ کولو ته ادامه ورکړه، ترڅو د جاپاني غړو ټوټې ټوټې شي:
  - په دقیق ډول ، ستاسو د معدې سره فکر کول هیڅکله ګټور ندي!
  کالیګولا ټمبای دلته ومنله، سامورای یې پرې کړ او د دوی هیلمټ سرونه یې په مختلفو لورو کې وغورځول، او په ډیر لیوالتیا سره:
  - تاسو سل په سلو کې سم یاست! د اعتراض لپاره هیڅ نشته!
  یو جنګیالی او ریښتینی مخکښ اړخ لرونکی ، او سربیره پردې ، خورا ارامه شهزادګۍ چې په یوه جادویی نړۍ کې د هغې د خدماتو لپاره دا لقب ترلاسه کړی و ، په ژړا شو:
  - او موږ به غوړ له ځانه لرې کړو! نو همداسې وي - بنزی !
  کالیګولا پرته له دې چې د رحم یا ودریدو، په تورو سره ټوټه ټوټه کړي او په خپلو پښو یې جاپاني مات کړي ، حتی سندرې وویل:
  دا بې ځایه نه وه چې زه روس ته لیږل شوی وم،
  تاسو ته فضل راوړي!
  په لنډه کښی! په لنډه کښی!
  په لنډه توګه - چپ شه!
  او له داسې خبرو وروسته وینه نوره هم په زوره روانه شوه. البته، دا د جاپانیانو لپاره د افسوس خبره ده. ملت زیارکښه او د ستایلو وړ دی، خو د جوارو تر چت لاندې راوتلی دی او اوس په ټپه ولاړ دی. بس څه به کیږي - اوړه یا اوړه، د پوښتنو یوه پوښتنه!
  بربنډ پښه متعصبه نجلۍ مارګریتا په یوه ثانیه کې په لسګونو ګوزارونه کول او په ډیره بې رحمۍ سره پورته کیدل، ټوټه ټوټه شوي جسدونه یې د بلې کنډک په لور وخوځول، اعلان یې وکړ، خپله پښه یې په ژامه کې راتلونکي سامورای ته واړوله، او په حیرانتیا سره یې په مناسبه توګه وویل:
  - جګړه یو بنسټیز شی دی، د لوړ فکرونو سره ژمن دی!
  کالیګولا، هغه هلک لوبغاړی چې حتی د خپلې ملګرې په پرتله یو څه ګړندی حرکت وکړ او د هغه له بربنډ تورو څخه د عضلاتو ټایلونو سره ، باران وینه او هډوکي ټوټې کړل ، دوام ورکړ:
  - جنګ بدن ستړی کوي خو روح هڅوي!
  مارګریتا د جاپانیانو له مینځه وړلو سره د ځیګرونو یوه کیسه جوړه کړه او د شلمې پیړۍ د اویایمې لسیزې د مشهور سندرې څخه یې یوه جمله وویل:
  - هوښیارتیا، فضل او پلاستیکي! عمومي ، قوي کول ، په کلکه هڅول ، له بستر څخه راووځئ او جمناسټیک وکړئ!
  کالیګولا دولفینز، د خپل عضلاتي پښې څخه د غاړې په ګوزار سره، جاپاني ډګروال دې ته اړ کړ چې د هوا له لارې الوتنه وکړي او سمدلاسه دوه ماشین ټوپکونه چې په برج کې ولاړ وو، وغورځول. د میخانیکي راکشسانو مشر تویوي، د نښتي په واسطه، راټیټیږي، خپل ځان ماتوي ، د رتبو لاندې راټیټوي. ټرمینټر هلک سر وښوراوه:
  - بخښنه غواړم، تنګ سترګو ، مګر ما غوښتل لومړی شم! او نه یوازې ما غوښتل، مګر زه به یې وکړم!
  مارګریتا، د ټوپ کولو په وخت کې په متحده ایالاتو کې د ماشین ټوپکونو سره یو بل برج وغورځاوه، په منطقي توګه یې وویل:
  - دا بد نه دی چې لومړی وي، ډاډه اوسئ، مګر دوی باید د شا څخه توپونه نه پخوي!
  د هلک لوبغاړی کالیګولا، په خپلو ناپاکو ګوتو سره یو توغندی وغورځاوه، لوړ چاودیدونکی شیموسا چاودنه وکړه، سمورای یې خپور کړ، ویې ویل:
  - هغه څوک چې شپه او ورځ توپونه غوړوي هغه به اجازه ورنکړي چې ځان ژوندی وخوري!
  مارګریتا وخندل او ټوپ کړ او خپله وړه پښه یې د ماشین ټوپک برج فلز ته وغورځوله. د سټینلیس سټیل چینه بیرته راوتلې، او جاپاني افسران پورته الوتنه کوي، د دوی بوټ شوي پښې لوڅیږي. په حقیقت کې، دوی د حشراتو په څیر ښکاري.
  مارګریتا دلته هم خبرې وکړې:
  - ټرامپ حتی کولی شي د پښې سره "بوټ" واچوي!
  کالیګولا غله هم په کودتا کې یو ټوپک راواخیست او د دې لامل شو چې هرڅوک وتښتي، یادونه یې وکړه:
  - "بوټونه" په هغه چا بوټان مه اچوه چې د بوټانو پالش کولو دماغ نه لري!
  مارګریتا ځواب ورکړ چې یوځل بیا شاته وګرځید او د جاپاني ټول پلټون له مینځه یوسي. ټرمینټر نجلۍ دلته هم روښانه شوه:
  - په عجیبه توګه، په سر کې ډیری صادق خلک شتون لري، مګر د دوی په منځ کې لږ شمیر شتون لري چې د خپل مسلک په وده کې د فریب چلولو پرته ترسره کولی شي!
  کالیګولا د ټپ پورته پورته په څیر وخوځاوه، جاپانیان یې راټیټ او پرې کړل، او په معقول ډول یې ډاډ ورکړ:
  - یو سیاستوال هغه وخت عادلانه لوبه کوي لکه څنګه چې یو کان کیندونکي په سپین کوټ کې کان ته راښکته کیږي، او انګیزه یې ورته ده: د بدنام شهرت د مینځلو لپاره سبسایډي استخراج کول!
  مارګریتا دې ته ځواب ورکړ، له ویښتو یې وینې وبهېدې:
  - سیاستمدار دی په ژوند کې درواغجن او په عمل کې منافق دی خو مرګ دې هم روا دی!
  ټرمینټر هلک یو جاپاني ټوپک مات کړ ، د لمر د لویدو امپراتورۍ د دوه درجن سرتیرو هډوکي یې مات کړل او ځواب یې ورکړ:
  - مرګ په دې کې صادق دی چې تل راځي، خو د وخت په ټاکلو کې خپل سري دی!
  پورټ ارتور یو لوی ښار دی، او دا ډیری دفاعي کرښې لري. نو، له بده مرغه او له نېکه مرغه، جنګیالي د جګړې لپاره کافي وخت لري.
  د کالیګولا هلک جنګیالي، په تورو جنګیالیو ټوټه ټوټه کړه، حتی په خپلو ناپاکو پښو یې د تباهۍ یو نخود وغورځاوه، سامورای ټوټه ټوټه کړه، سندرې وویل:
  - څنګه مې هڅه ونه کړه، څنګه مې هڅه ونه کړه! دا مهمه نده چې څوک د جنګ لپاره شتون لري!
  مارګریتا، د یو بل سرتیری چې د یوې متعصبې نجلۍ د ګوزارونو لاندې مړه شوې وه چې د بریښنا په څیر راښکاره شوه، وویل:
  - او تر یوې اندازې پورې، موږ پخپله د جګړې غوښتنه کوو. په هرصورت، دا ومنله، کالیګولا، ایا تاسو غواړئ چې پورټ ارتور ته لاړ شئ؟
  ځوان په صادقانه ډول وویل:
  - طبیعي ده! دا زما ترټولو زړه پورې هیله وه.
  مارګاریتا، متعصبه نجلۍ، یو ځل بیا د استرا تیغ په څیر جاپانیان پرې کړل، په خندا یې وویل:
  - ښه، هو! زموږ د هیواد د جنګونو په ټول زره کلن تاریخ کې روسیه له خورا بریدي ماتې څخه وژغورئ!
  هلک کالیګولا دوه درجن جاپاني په څو ټوټو سره پرې کړل، خپل ملګري یې سم کړل:
  - تر ټولو جارحانه ماتې، شاید، د چیچنیا سره د لومړۍ جګړې په ترڅ کې وه.
  مارګریتا په دې موافقه کې سر وخوځاوه، حتی د ټوټې کولو پروسه یې ګړندۍ کړه:
  - بې له شکه! هغه مخالف چې موږ یې له لاسه ورکړ خورا کمزوری دی! د چیچنیا ډیره برخه وه، او حتی نیمایي یې زموږ لپاره جنګیدل.
  کالیګولا ټمبای وخندل، هڅه یې وکړه چې د خپل ملګري څخه د تباهۍ په بهیر کې مخکې شي:
  - موسکا څنګه په فیل ږیره وهي!
  مارګریتا په دې اړه په هوښیارۍ سره څرګندونې وکړې، بیا یې د خپلو ویښتانو هډوکي او وینې ټوټې ټوټې د سرو زرو په توزیع سره د واورې رنګ راټیټ کړل، د زړور جاپانیانو له منځه وړلو ته دوام ورکړ چې نه یې غوښتل تسلیم شي، په زیاتیدونکي شدت سره، په لاسونو او پښو سره:
  - کله چې پوځ او ولس نه غواړي جګړه وکړي، نو داسې معجزې پېښېږي. او د چیچنیا په لومړۍ جګړه کې، او د روسیې-جاپان په جګړه کې .
  د دالفین کالیګولا مجبور دی، د سامورای له منځه وړلو په وخت کې، موافقه وکړي:
  - ستا خبر سمه ده! د روسیې خلک، له بده مرغه، نه غواړي د جاپانیانو سره جګړه وکړي. - او ځوان جنګیالي، د ټول سامورای شرکت پریښود چې سرونه یې پرې کړل، زیاته کړه:
  - مګر زموږ په شخص کې یو معجزه عامل راښکاره شو، کوم چې موږ ته اجازه راکوي چې ناپاک جنګ وګټو. دا حتی سمبولیک دی چې په جګړه کې د پاچا پرته په سر کې ، کروبیم مرسته کوي!
  مارګریتا له شونډو څخه وینه توی کړه او زهرجن ستنې یې په خپلو تلوونو غورځولې او جاپانیان یې د مرګ تر حده سوري کړل او ویې ویل:
  - او بیا هم زموږ په برخه کې دریمه مداخله اړینه ده!
  کالیګولا هلک، د جسدونو یو بل قطار پریښود، پرته له دې چې په دې کې شک وکړي، بیا هم پوښتنه وکړه:
  - ایا تاسو پدې اړه ډاډه یاست؟
  ځوان جنګیالي، په پورټ ارتور کې د جاپانیانو له منځه وړل بشپړ کړل، په یوه خوله یې تایید کړه:
  - په سمندر کې، توګو خورا پیاوړی دی. او څه ډول قوماندان، یا په سمه توګه د سمندري قوماندان Rozhdestvensky، له بده مرغه ټول ډیر ښه پیژندل شوي. ماشومان شاید په سمندري ستراتیژیو کې حتی غوره وي!
  کالیګولا، څوک چې سمورای پرته له رحمه ټوټه ټوټه کوي، مجبور دی چې د واضح سره موافق وي :
  د لومړي پاسیفیک اسکواډرن کښتۍ ترمیم کړي چې له ښکته څخه پورته شوي، هیڅوک نشي کولی د بریا حساب وکړي. په ځانګړي توګه که تاسو په یاد ولرئ چې په سوشیما کې 51 روسي کښتۍ جنګیدلې ، او یوازې یو جاپاني ویجاړونکی ډوب شوی و!
  مارګریتا په جوش کې د ټوپک بیرل مات کړ او د څلورو جاپانیانو توره یې په بل توره او د دریو نورو تیزو ستنو سره زیاته کړه:
  - او دا هم د پام وړ ده چې د زړور اډمیرل سکواډرن ممکن د بې ځایه او غوښې خوړلو توګو لخوا اډې ته رسیدو دمخه مخه ونیول شي . په دې اړه، د Rozhdestvensky بیړیو موقعیت خورا ستونزمن دی.
  کالیګولا ټمبای، د بندر په څیر د خپلو پښو سره په چټکۍ سره پیل شو، یو بل مرمۍ چې جاپانیان یې د ځمکني ماین په څیر ووژل، وویل:
  پولتاوا ته نږدې د سویډن په څیر،
  Rozhdestvensky په ستونزه کې
  هغه زړور ښکاري
  په حقیقت کې، دا برعکس ده!
  متعصبه نجلۍ، په دوه چنده ځواک سره د دښمن ټوټې ټوټې کولو ته دوام ورکړ، او په منطقي او محاسبه سره یې د جسدونو یوه ډله پریښوده، یادونه وکړه:
  - که تاسو په سمندر کې جاپان ته ماتې ورنکړئ ، نو سخت سامورای به د اوږدې مودې لپاره جګړه وکړي ، او د روسیې تاج خزانه لا دمخه خالي ده ، او خلک په څنډه کې دي. موږ اړتیا لرو چې ژر تر ژره د یوې بریالۍ بریا سره جګړه پای ته ورسوو. که نه نو، یو انقلاب به وي او د روسیې لپاره د احتمالي غیر ضروري او حتی زیانمن پارلمان راڅرګند شي!
  نقاب پوش هلکان وغورځول چې د لومړني بم لانچر ځای پرځای کولو هڅه یې کوله. پایدار هلک وویل:
  - که کافي وخت وي، دوی به چیرته ځي؟
  مارګریتا، د جاپانیانو ټوټې ټوټې کول او یو خونړی ګډوډ، د پام وړ الارم سره یادونه وشوه:
  - دلته ستونزه ده. اوس موږ همداسې له کلا څخه بلې کلا ته ځو. د سمندر په اړه څه؟
  ټومبای کالیګولا وخندل او د هغه له سترګو څخه یې یو څراغ خپور کړ چې د مهماتو ډیپو ته یې ننوتی. یوه چاودنه وشوه چې د جاپاني پوځیانو ټوله کنډک یې هوا ته وغورځاوه.
  د هلک لوبغاړي په ژړا غږ وکړ:
  - څه خاص نه! زموږ د معلوماتو سره، موږ ښه لامبو وهو، موږ به په تورو کې ډوب نه کړو. هغه به د جنګی بیړۍ څخه جنګی بیړۍ ته لامبو وهي ، ډیکونه پاکوي!
  مارګریتا چې توره یې د تیزې استرې په څیر ګڼ شمیر زړور، خو په بې حسۍ سره مړه شوي عسکر پرې کړي وو، په ځواب کې یې په لا زیاتو تیزو غاښونو وخندل:
  - تاسو یقینا یو لوی فکر یاست!
  د دالفین کالیګولا، په جاپانیانو داسې وغورځول لکه د کمپیوټر لوبه وي، په صادقانه توګه ځواب ورکړ:
  - که موږ د فکر سرعت ونیسو، نو موږ، په حقیقت کې، هیڅ یو برابر نه یو !
  د ټرمینټر نجلۍ له دې سره موافقه وکړه، او د قناعت وړ وي، هغه د ساموراي ټول کنډک ته لاړ.
  او هغې د نجلۍ د ننه، د پښو د نښو نښانو سره یوه خونړۍ لاره پریښوده.
  په ورته وخت کې هغې وویل:
  - او د بدن سرعت، کوم چې خورا ډیر مهم دی!
  په ګډه ، او په داسې سرعت کې ګړندي کول ، تاسو اړتیا لرئ د توازن ساتلو وړ اوسئ او راټیټ نه شئ. کیلیګولا غله لږ یا لږ بریالي کیږي. په عموم کې، په نظري توګه خبرې کول، د اساسي قانون پرته یو استبدادي باید په روسیه کې د تل لپاره شتون ونلري. د لویدیځو هیوادونو بیلګه د دوی د پارلمانونو سره ډیره ساري ده. د يادونې وړ نه ده، چې انګريزان غواړي نه يوازې په اقتصادي، بلکې په سياسي برخه کې هم خپل واک وکاروي. د اوس لپاره دوی لږ تر لږه د استبدادي حکومت سره دوستانه دي او په ارام سمندر کې د احتمالي بریا او وروسته د چین پراختیا به دا دوستي د اوږدې مودې لپاره پیاوړې کړي. په هرصورت، د روسیې-جاپان جګړه هم د اوږدمهاله لید څخه خورا مهمه ده. د ژیړ روسیې رامینځته کول او نه یوازې د منچوریا بلکې د چین نورې سیمې هم شاملول کولی شي د آسماني امپراتورۍ وروستي ویش لامل شي. دا پدې مانا ده چې په یوویشتمه پیړۍ کې د چین ځواکمن کولوسوس چې د سوپر پاور او نړیوال تسلط ادعا کوي، د یو دولت په توګه به شتون ونلري.
  او ډیر احتمال، د اکتوبر له انقلاب پرته، د نړیوال استعماري سیسټم سقوط به واقع نشي. نړۍ به د یوویشتمې پیړۍ په پرتله خورا منطقي او خوندي وي، کله چې په کوچنۍ سیاره کې له دوه سوه څخه ډیر دولتونه شتون ولري. پرځای یې، څو امپراتورۍ به رامینځته شي، شاید حتی روسیه به خورا پیاوړی شي، یا لږترلږه خورا پراخه شي.
  دا دومره ستونزمنه نه ده چې اټکل وکړو چې د جاپان د بریا په صورت کې به څه پیښ شي. ډیری احتمال ، آلمان، د دې لپاره چې د روسیې پوځ به یو لوی واک شي، د روسیې په وړاندې د جګړې اعلان خطر نه کوي. مګر شاید هغه به په یوه محاذ کې جګړه وغواړي، بلجیم او فرانسې ته زیان ورسوي.
  په هرصورت، زار نیکولاس داسې دی چې هغه کولی شي ښه برید وکړي ، لکه څنګه چې په ریښتینې تاریخ کې پیښ شوي، شا ته. ښه، لږ تر لږه د دې لپاره چې یرغلګر آلمانان ډیر پیاوړي نشي.
  بیا لومړۍ نړیواله جګړه. روسیه ممکن په مخ کې د چینایي فرقې او د ارام سمندر ځواک ځواک ولري ، کوم چې به یو پلس وي ، مګر ... په ریښتیني تاریخ کې ، جاپان د انټینټ په څنګ کې جنګیدلی ، په ورته بدیل کې ، د لمر د راپورته کیدو ځمکه ښیې. د غچ اخیستلو هیله. او بیا به موږ په ختیځ کې دوهم محاذ ترلاسه کړو. او دا ډیر عالي ندی .
  برسېره پر دې، د اصلي تاریخ په پرتله د روسیې د پوځ د پام وړ پیاوړتیا تمه نشي کولی. که څه هم، البته، چټکه اقتصادي بیا رغونه کیدای شي مخکې له مخکې پیل شي، نه په 1909 کې، مګر په 1906 کې، او حتی ډیر چټک وي. په هرصورت، د روسیې بریا کولی شي د حاکم رژیم په اړه د بهرنیو او کورنیو پانګوالو باور پیاوړی کړي ، او د پانګې راتګ به د واقعیت په پرتله ډیر وي.
  دا به په بدل کې د اردو لپاره تمویل زیات کړي. پرته لدې چې ، البته ، د زار دولت ډیر په ځان باوري وګرځي. کله چې، په ځانګړې توګه، داسې ښکاري چې موږ به هرڅوک مات کړو او په اسفالټ کې به یې وګرځوو. په اصل کې، د لومړۍ نړیوالې جګړې پایله، په دې صورت کې، په بشپړه توګه څرګنده نه ده. او شاید بیا، د دې لپاره چې هرڅه په ښه توګه حل شي، موږ باید څلورم ځل مداخله وکړو.
  که څه هم دا احتمال چې په اصل کې به لومړۍ نړیواله جګړه نه وي، په اصل کې نه منل کیږي. په دې حالت کې ... دا دمخه ستونزمنه ده چې ووایو چې نور پیښې به څنګه وده ومومي. د زار نیکولاس II به څومره وخت حکومت وکړي، او څوک به د هغه ځای ونیسي؟ زارویچ الیکسي په شک کې دی؛ هغه ممکن بلوغ ته ژوند ونه کړي. ورور میخایل او د هغه ماشومان؟ دا او نور اختیارونه دواړه ممکن دي.
  نیکولاس II څومره وخت ژوند کولی شي؟ د رومانوفانو په منځ کې هیڅ اوږد ژوند نه درلود، مګر، په عموم کې، یو زار چې لږ څښاک او سګرټ نه څښلی کولی شي ډیر اوږد ژوند وکړي. او که څه هم هغه د زړه نرمۍ او مهربانۍ سره اعتبار درلود، هغه لیبرال نه و. نو دا ناشونې ده چې امپراتور به له سخت فشار پرته اساسي قانون ورکړي. په هرصورت، د څښتن لارې د نه منلو وړ دي. هر څه هغه ډول پیښ کیدی شي چې لږ تر لږه تمه کیږي. او لیوه په پسه بدلیږي، او پسه په لیوه بدلیږي!
  او اوس دوی په ظاهري توګه داسې ښکلي او ښکلي ماشومان دي - یو هلک او یوه نجلۍ، د لږ عمر لرونکي، د کلا وروسته کلا پاکوي او د قلعې وروسته قلعه. دلته، د مثال په توګه، اصلي غر دی چې د ساده نوم ویسوکا سره. له دې ځایه تاسو کولی شئ ټول بندر وګورئ چې د لومړي پاسیفیک سکواډرون روسي کښتیو ترمیم کیږي ، په بیله بیا ښار ته نورې چوکۍ او لارې.
  مارګریتا، په ډاډه توګه د ډیری جاپانیانو ټوټې ټوټې کوي او وینه تویوي، امر کوي:
  - ښه نو دا هم پاک کړو؟
  د هلک جنګیالي کالیګولا، د خپلو تورو وروستنی سامورای پای ته ورساوه، په طنز ځواب یې وویل:
  - البته، موږ به پاک او بیا پاک کړو!
  او جوړه د یوې جنګي الوتکې په سرعت سره لوړو ته ورسیده. موږ باید بیړه وکړو. د مارچ په میاشت کې، شپې دومره اوږدې نه وي، او د ورځې په جریان کې، حتی د دوی د سرعت سره، دا امکان نلري چې په بشپړه توګه د ډیری ټوپکونو څخه د ډزو څخه مخنیوی وشي، دا د ټوپک او خورا مهم، ماشین ټوپکونه دي. .
  دا ښه ده چې هیڅ اتومات ماشینونه شتون نلري. او یو څه آرام. راپاڅیدونکی لمر د باران او د شیدو دوړې څخه تیاره لرې کولو لپاره بېړه نه کوي چې هرڅه ډکوي.
  په سهار کې یخ دی، او د یخ ټوټې د ټرمینیټر هلکانو تر پښو لاندې راوتلې، چې حتی که دوی وغواړي، بوټان به یې نه پریږدي - دوی به یې مات کړي. او د دوی پښې هم هغه وسلې دي چې د خورا ځیرک لاسونو څخه بد ندي. د یخ ټوټه ټوټه ټوټه کوي، مګر د یوولس انچو ټوپکونو خدمت په شمول، پورته پورته الوتنې او هلته ویجاړولو ته دوام ورکولو کې هیڅ ډول مداخله نه کوي.
  د دې ډول ټانګونو ګټه څه ده؟ مګر تاسو نشئ کولی د دوی په څیر هدفونه د لویو ټوپکونو سره ووژنئ ، مګر د ساتونکو پاکول خورا اسانه دي. مارګریتا په یوه میز سره یو درجن جاپانیان په خندق کې وغورځول، دوی په سخته چیغې وهلې کله چې دوی ښکته شول، ویې ویل:
  - نو ننداره په ښه توګه روانه ده ...
  لنډمهاله هلک کالیګولا وخندل، یو درجن زړور جاپاني جنګیالي یې په غره کې وغورځول او په خوند یې وویل:
  - دا حتی ستړي کیږي ...
  مارګریتا هغه وغورځاوه، خپل ټوټه شوی سر یې د خپل ملګري په لور وغورځاوه:
  - سمه ده. دا حتی ډیر اغیزمن دی. یا تاسو د جادوگرانو سره دوه اړخیزه لوبه غواړئ؟
  اوس یې کوم زبرځواکونه درلودل، د مار په څیر یې د اوسپنې لوبیا ژاولې او ځواب یې ورکړ:
  - زه به انکار نه کوم ، مګر په شلمه پیړۍ کې د دوی د ګونځې کیدو امکان لږ دی !
  مارګریتا، د مات شوي غوښې لپاره یو بل درجن جاپاني ټوټه ټوټه کړه، په خندا یې وویل:
  - خو وګوره، ننجا!
  په حقیقت کې، په تور جامو کې دوه درجن نقاب پوش جنګیالي په جنګیالي برید کولو ته ورغلل. او دوی په تورو سمبال دي، په هر لاس کې دوه. د انسانانو لپاره، نینجاس ښه حرکت وکړ. یو څوک کولی شي د ماشومتوب څخه د غیر معمولي چمتووالي او وحشي روزنې احساس وکړي. مګر په واقعیت کې، د کروبیانو سره څه مخالفت کیدی شي؟ د امر بالمعروف او نهی عن المنکر، ماشومان د جادو په مرسته پمپ شوي، او د انسانانو ترمنځ د سرعت توپیر خورا لوی دی. او ننجا، که څه هم ښه روزل شوي جنګیالي، بیا هم خلک دي.
  مارګریتا په یوه ګړندۍ باد په یوه وخت کې دوه یې پرې کړل او دریم یې د خپلې وړې، نجونې، ښکلې، خو وژونکې پښې په غیږ کې ونیو چې له پنځوسو مترو څخه زیات پورته یې الوتنه وکړه او له برج څخه یې د بیرغ کنډک وغورځاوه. مارګریتا د هغه ستورو سره جګړه وکړه چې په هغې یې غورځول شوي وو او د حرکت په دوام یې درې نور پرې کړل او څلورم یې د خپلو ګوتو سره د دریو خنجرونو په وهلو سره وواژه. نینجا له دوو څخه لیرې شو، مګر دریم، د مات شوي ټراکټوري سره الوتنه، په زړه کې ځای پر ځای شوه.
  ټمبویش کالیګولا هم میدان ته ننوتل. هغه ارغواني رنګه نینجا په نیمایي کې پرې کړل او حتی ګړندی برید یې پیل کړ چې د هغه نقاب لرونکي سړي سرونه یې پرې کړل چې هڅه یې کوله د هغه په جوړه برید وکړي.
  تور لیدونکي سړي تسلیم نه کړل، مګر دوی د هلک او کروبي نجلۍ په پرتله چې په دوی یې برید کړی و، په سرعت کې خورا سست وو. دوی هیڅ چانس نه درلود.
  مارګریتا، د ګړندۍ روح په نه منلو وړ حرکت کې، حتی سندرې وویل:
  - ته به ډېر ژر ما هېروې، ته به لکه د لوند باران په څېر پاتال ته ولاړ شې ! نورې فرښتې زموږ خدمت کوي، او تاسو به د ډریکولا سره تابوت ته لاړ شئ!
  نینجا ولویده، ټوټه ټوټه شوه، د خټکو لاندې د خټکو په څیر وینه توی شوه. او دوی د برید مخه ونه نیوله. مګر ... ټول 23 لوی جنګیالي په جګړه کې ووژل شول. له هغې وروسته ، عالي جوړه په ټوپکونو کې د ژوندي پاتې شوي نوکرانو د ختمولو لپاره لاړه ...
  لوګی لا دمخه له مینځه تلل پیل شوي و ، او لمر نور هم په روښانه کیدو پیل وکړ. او زړور جنګیالي د دفاع یوې بلې کرښې ته لاړل. برید لا نه و پیل شوی، او موږ باید پخپله جګړه وکړو. په هرصورت، جنګیالیو تر اوسه په جدي توګه ستړي احساس نه درلود، مګر یوازې غوښتل یې وخوري. ښه، موږ بیا د خام آس غوښې خوړل پیل کړل. ښه، خلک نه دي، په هرصورت.
  ټرمینټر هلک کالیګولا، په خپله پښه یې ستنه وغورځوله او څو جاپاني یې په کې سوري کړل، وویل:
  - تر ټولو سخته غلامي د معدې غلامي ده - بادار بې رحمه دی، بې له دې چې خالي وي او که ډک وي!
  مارګریتا له دې سره موافقه وکړه، د ساموراي ټوټې ټوټې کولو ته یې دوام ورکړ چې لا هم د بې شمیره ملخانو په څیر چې په څپو کې تیریږي . د جاپانیانو په منځ کې ډیر ځوان هلکان وو، شاوخوا شپاړس یا اوولس کلن وو، او دا د دوی وژل خورا ناخوښه وو. په ښکاره ډول د لمر د راپورته کیدو د ځمکې چارواکو د جګړې لپاره خپلې ټولې زیرمې له مینځه وړي. خو کوروپاتکین، چې هر چا به یې په خوله توی کول، بیا یې هم د سرتیرو ساتنه کوله، او د جاپانیانو په پرتله یې ډیر کم له لاسه ورکړ. او د دې لپاره باید هغه ته کریډیټ ورکړل شي. او په تدریجي ډول جاپاني واحدونه ښه جګړه وکړه، او تازه، ښه روزل شوي ځواکونه د روسیې د اروپا برخې څخه راغلل. د ساتونکو قطعاتو په شمول.
  متعصبه نجلۍ فکر کاوه چې په دوهم نړیوال جنګ کې ورته څه پیښ شوي. تکړه آلمانانو تر هغه وخته پورې پرمختگ وکړ او برياليتوب يې تر لاسه کړ تر څو چې د دوی اشرافي واحدونه په بشپړه توګه، يا تقريباً په بشپړه توګه له منځه لاړل. له هغې وروسته، دوی ونه توانیدل چې سور پوځ وساتي.
  ریښتیا، دا باید وویل شي چې د سره پوځ د پرسونل واحدونه هم له منځه وړل شوي دي. او دا، په حقیقت کې، یوه ستونزه وه.
  مارګریتا د دې کلمو سره په جګړه کې راغله:
  - خدای به تا نه پریږدي، خنزیر به تاسو ونه خوري، او بد ډریگن به د نیولو لاندې وي!
  . څپرکی شمیره 12.
  ډومینیکا یوازې د یو څه مودې لپاره د ډریګن اکاډمۍ ته راستون شو. هغې بیا په چټکۍ سره څو درجن منترونه او ځینې پیچلې کلمې زده کړې.
  بیا درې انجونې: یو یلف، یو هوبیټ او یوه ښځینه ټرول، د هغې سره د جادو ډبرو په پورته کولو کې لوبې کولې.
  ډومینیکا دوی ته ماتې ورکړه. او ډبرې پخپله خورا روښانه او ځلیدلې وې، لکه د څاڅکو څاڅکو چې د څلورو رڼاګانو په وړانګو کې.
  له هغې وروسته، د نجلۍ جادوګرانو هغې ته د هرې پښې څخه د تیږو سره دوه ګوتې ورکړې، ترڅو جنګیالی د لوی هدف لپاره خپل منتر پیاوړی کړي: د قوي جنسیت خوندي کول.
  اوس د اداکارې نجلۍ د ننه پښو نږدې ټولې ګوتې، پرته له کوچنۍ ګوتې، د جادو حلقې درلودې. او هغه د پخوا په پرتله په جادو کې خورا پیاوړی شو. دا په حقیقت کې یوه نجلۍ ده چې کولی شي ښار ویجاړ کړي او ماڼۍ جوړه کړي.
  او په دې توګه هغې ژر تر ژره سل نور منترونه زده کړل، او د آرام کولو پر ځای، هغه د ویښتو په غالۍ کې کښیناست. هغه د لوټس په حالت کې ډوبه شوه، او نږدې سمدلاسه د هغې ذهني جوهر او روح، او د هغې دوه چنده بدن، ځان په موازي کائنات کې وموندل، د جنګیالیو ټیم سره، که څه هم په بهر کې ځوان و.
  د ماشومانو یو لښکر، چې د څلورو جنګیالیو په مشرۍ یې مشري کوله، د بدې جادوگرۍ باسټینډا په هیواد کې د موږکانو د لښکر سره جګړې ته دوام ورکړ.
  د غوښې خوړونکو چرګانو لومړنۍ ډلې وژل شوي یا د بدلون تجربه شوي.
  بیا هغه کروندې راڅرګندې شوې چیرې چې بدبخته ماشومانو غلامانو کار کاوه. دوی د لوی موږک څارونکو لخوا د ښه خنزیر په اندازه کتل شوي. دوی په خپلو پښو کې څراغونه نیولي او نیم لوڅ هلکان او نجونې یې وهلې.
  ډومینیکا په غوسه وه:
  - دا څومره بد دی کله چې ماشومان ځوروي!
  او په غوسه کې هغې په یو وخت کې په موږکانو څو د بریښنا کوټونه وویشتل، او دوی په لوی، چاکلیټ پوښلي نانیانو بدل شول.
  د ماشوم غلامانو په حیرانتیا سره چیغې وهلې، او بیا د داسې خوندور او بوی بوی لرونکي خواړه ته ورغلل. او راځئ چې د هغې ټوټې ټوټې کړو.
  ډومینیکا یو ځل بیا خپله جادويي څنډه وغځوله، او یو ځل بیا یې بدلونونه راوستل، ناپاک موږکان یې په خوندورو خواړو بدل کړل، او ویې ویل:
  ماشومان، دا د اسمان ستوري دي،
  په څړځایونو کې ګلونه وده کوي ...
  په سیاره کې به خوښي وي،
  ښايسته خوبونه به غوړېږي!
  مارګریتا، چې په بدلونونو کې هم دخیل و، په منطقي توګه یادونه وکړه:
  - تاسو عالي داخلي تودوخه او مهربانۍ لرئ!
  ناڅاپه، د جیک په څیر، د ډیناسور په څیر یو لوی موږک ښکاره شو. هغې خپله خوله خلاصه کړه او یو څه یې چیغې وهلې.
  دواړه نجونې جادوګري دي، څنګه به په هغې باندې برښنا او پلسرونه، او د جادو له څانګو، او په خپلو پښو کې د حلقو څخه خوشې کړي. او د انرژی وصل شوی جریان یو لوی شیطان سره ټکر وکړ، پنځه ویشت متره لوړ دی. هغه راښکته شو، او سمدلاسه شاته وګرځېد چې په اوږده میز کې ډیری مختلف، بډایه او متفاوت خواړه وګوري. او دلته ، د نورو شیانو په مینځ کې ، د مختلف ډول آیس کریم سره د سرو زرو شراب ګلاس وو.
  غلامو ماشومانو د شاوخوا شاوخوا کار پریښودل پیل کړل او په کرکه لرونکي موږکانو یې برید وکړ او دوی یې په دارو، کندو او نورو کرنیزو شیانو پرې کړل.
  او په دوی کې دومره کرکه وه. باغي هلکانو حتی په لیوالتیا سندرې ویل پیل کړل.
  څوک چې د غلامۍ په تیاره کې وي توره په لاس کې واخله
  او ذلیل شرم مه زغمئ ...
  ستاسو دښمن به په وینو بنسټ ونه جوړوي،
  تاسو به په هغه باندې یوه ناخوښه جمله تیر کړئ!
  
  هلک د یو ناوړه څپې لخوا وهل شوی،
  یو اعدام کونکی هغه په یو بد موږک سره عذابوي ...
  مګر بد عذاب ورکوونکی به په جسد بدل شي،
  نور د نجونو ژړا مه اورئ!
  
  غلام مه اوسه په خاورو کې ذلیل شه
  ژر خپل سر پورته کړئ ...
  او په فاصله کې به ایلفینیزم وي،
  زه سولنټوس او سپارتاک سره مینه لرم!
  
  په کایناتو کې دې روښانه نړۍ وي
  په کوم کې چې د خلکو لپاره خوښي تل پاتې وي ...
  او ماشومان به هلته د خوښۍ میلمستیا ولري،
  دا سلطنت د وینو نه دی، د مچیو!
  
  موږ باور لرو، په ټول کائنات کې به جنت وي،
  موږ به فضا ماسټر کړو ...
  په دې اړه، جنګیالي هلک، زړور،
  تر څو دلته د بدو او بدو شرم نه وي!
  
  هو، موږ غلامان یو، د ظلم په زنځیرونو کې ژاړي،
  او یو سوځیدونکی څراغ موږ په پسونو کې وهي ...
  مګر زه باور لرم چې موږ به ټول اورک - موږکان ووژنو،
  ځکه چې د یاغیانو مشر ډیر تکړه دی!
  
  په دې وخت کې هلکانو ټول بغاوت وکړ،
  د همدې کار لپاره ورسره دي ...
  او زه باور لرم چې دوی به سولیزم ورکړي،
  موږ به د کرکې جوش لرې کړو!
  
  بیا، تاسو پوهیږئ، د بریا سینګ به غږیږي،
  او ماشومان به په جلال کې وده وکړي ...
  بدلونونه زموږ په خوښۍ کې انتظار کوي،
  امتحانونه، هر څه په کامل نمرو پاس کول!
  
  موږ به داسې معجزه ترلاسه کړو، زه باور لرم،
  دا به د رڼا یو ریښتینی جنت وي ...
  لږترلږه په کوم ځای کې جادوګر یو ناپاک یهودا دی،
  هلکان څه کوټې ته وړي!
  
  زموږ د غلامانو لپاره په پټو کې ځای نشته
  موږ کولی شو شیطانان له درز څخه وباسو ...
  د جنت په نوم، کوم چې د رب مقدس دی،
  د ټولو وړیا خوشحاله خلکو لپاره!
  
  په ټوله نړۍ کې دې سوله راشي
  لمر وي ...
  موږ په دښمنانو داسې ډزې کوو لکه د شوټینګ ګالري کې،
  نو دا یوازې پورته او نه یوه ثانیه ښکته!
  
  هو، باور وکړئ، زموږ ځواک به وچ نه شي،
  هغه به کائنات ته د جنت لاره وي ...
  او د یاغیانو لښکر به په زوره چیغې وهي ،
  د دښمنانو موږکانو د ډوبولو لپاره!
  
  دا څومره خوشحاله، خوشحاله،
  واښه د ګلاب په څیر وده کوي ...
  زموږ د هلکانو ټیم
  ظاهراً د غره د عقاب په څېر دی!
  
  بریا به یقیني وي
  راځئ چې جوړ کړو، زه باور لرم، په صادقانه توګه موږ عدن یو ...
  په هره سیاره کې ټولې خوښۍ، خوښۍ،
  او تاسو سرخوږی نه یاست ، مګر یو محترم جناب!
  دا په حقیقت کې د بیدارو غلامانو سرود دی چې موږکان او اورکسونه یې ځړوي.
  په عین وخت کې، ډومینیکا او مارګریتا په ډریگنونو کې، د اردو څخه مخکې، سلطنت ته الوتنه کوي.
  دوه جادوګري، ګړندۍ او د جادو لمسونو سره چمکۍ او په خپلو لوڅو پښو کې د تعویذونو سره حلقې . د کوم سره چې دوی په زړه پوري بدلونونه ترسره کوي. او پدې حقیقت کې هیڅ غلط ندي چې اوس نور ، ډیر خطرناک وزر لرونکي موږکان هڅه کوي په دوی برید وکړي.
  د روډنټ الوتنه کومه ټوکه نه ده. مګر انجونو دوی په خپل جادویی ځواک سره ووهل او منتر یې کاسټ کړل. او د راکشسانو پرځای، د پنبې کینډي ښکاري. دومره خوږ او بوی.
  برسېره پردې، ځینې وزر لرونکي بندرونه په سټرابري بدلیږي. کوم چې ډیر پخه شوی او د یاقوت او پخراج سره روښانه کیږي.
  او ځینې نور بندرونه چې وزرونه یې درلودل غبارونه شول.
  Oenomai او Dobrynya هم د ډریګون جنګ ته ننوتل. دوی په تورو سره خپل سیالان پرې کول پیل کړل، کوم چې نسبتا ساده او مستقیم دی. ښه، او پخپله ډریگنان، کله چې دوی یې اخلي او په اور کې سوځي. او دوی به پرته له کوم افسوس او شک څخه وزرونه سوځوي.
  اوینوموس یادونه وکړه، د دښمن له مینځه وړل:
  - دا، تاسو وګورئ، دا به خورا مسخره او ښه وي!
  ډوبرینیا په خندا سره وویل:
  - هو، دا په کلمو کې نشي کیدی!
  او اتل هلک په دښمن یوه ډیره تیزه او وژونکې ستنه وویشتله. دا موږک په ښي سترګو کې ولګېد، او دا د بل موږک سره ټکر شو. دا هغه ځای دی چې ګډوډي پیل شوه.
  اوینوماس سندرې وویل:
  موږکان ډیر یخ دي
  دوی کولی شي حتی یو بلوڅ هم وخوري ...
  ستاسو مغز لیدل سخت دي
  او قناعتونه د تار په څیر دي!
  ډوبرینیا له دې سره موافقه وکړه:
  - هو، موږکان هر ډول ناوړه شیان خوري!
  مارګریتا وخندل. هغې په یاد ول چې څنګه متعصب هلک اندریکا ونیول شو. او هغه د موږکانو څخه ډکه سړه خونه کې بنده وه. او موږکانو د هلک پښې غوڅې کړې، له یخنۍ څخه بې هوښه. انډریکا ټوله شپه له موږکانو سره جنګ وکړ او ویده نه شو. او سهار يې د پوښتنو ګروېږنو لپاره بوتلل او لومړی يې د هلک د پښو پر زخمونو مالګه واچوله. دا خورا دردناک و، او اندریکا چیغې پیل کړې . او هغه یې هم په اغزن تارونو ووهله.
  خو متعصب هلک د درد شاک څخه هوش له لاسه ورکړ، مګر څه یې ونه ویل.
  مارګریتا وتوانید چې د اندریکا تیښته تنظیم کړي. او دا د هغې کارنامه وه. هلک وتوانید چې درد له منځه یوسي او په معیوب، ټوټه شوي پښو کې پریږدي. او د دې لپاره، هغه ته مننه.
  متعصبې نجلۍ موږکان ووهل او په ډیر لیوالتیا یې سندرې وویل:
  زما ټوپک د مشر ورور په څیر دی
  په خورا دقیق ډول ډزې کوي ...
  په هرصورت، یوې نجلۍ په کولمو کې ماشین ټوپک دی،
  که څه هم کله کله ژوند د پنجرې په څیر وي!
  
  زه یوه نجلۍ یم چې هیڅ ځواکمن نه یم
  لیوه او پړانګ په یوه ازموینه کې...
  خو کلمه سپیره نه ده
  کله چې زه د خپل محبوب سره یم، زه باور لرم، یوځای!
  
  ما لا دمخه کوم پاس اخیستی دی
  ایران په غرونو برید وکړ...
  هغې ډیری هیوادونه فتح کړل،
  نه، زه نشم کولی په آرامۍ سره د صوفې سره ناست یم!
  
  تاسو شاید پدې پوه نه شئ،
  له جنون سره جګړه څه مانا؟
  په خپل کتابچه کې یې ولیکئ،
  او په ښه توګه جګړه کول زده کړه، هلک!
  
  زما د مور وطن نشته، باور وکړه زړور،
  هغه د روښانه روبي په څیر ځلیږي ...
  که څه هم په ملیونونو شیطانان شتون لري،
  موږ به بیا هم په جنت کې ځای ترلاسه کړو!
  
  رب دې زما ساتنه وکړي
  ستر سپیڅلی، لوی څښتن...
  نجلۍ قوي غوښه لري،
  هغه د دقیق والی سره چیری ښکته کوي!
  
  هیڅوک ماته نشی ماتولی
  زه هغه نجلۍ یم چې نوم یې لښکر دی!
  ږیره هم زما پښو ته سجده کوي
  او نقشه به ډیر ژر تاسو ته طلا درکړي!
  
  یخ، د واورو له لارې په لوڅو پښو چلول ،
  د واورې تودوخې، تاسو پوهیږئ، یوه نجلۍ مه ډاروئ ...
  زه به خپل مخالف ته یو ځلانده ویښتان ورکړم
  دوی ما د ګری هانډ په څیر پیژني!
  
  زه د پسرلي په لومړیو کې زیږیدلی وم
  دومره سور، لکه یو بینر ...
  کرکټر یې ډیر خړ هاؤنډ دی
  او زما په زړه کې یو ګرم اور سوځي!
  
  هو، تاسو نشئ کولی یوه ډیره ښکلې نجلۍ ومومئ،
  هغه به هرچا ته ډیره مینه ورکوي ...
  هم شل نه ښکاري
  مګر هغه حتی ډیر سخت وهي !
  
  
  نو، نجلۍ ته سجده وکړه،
  او پښې یې ښکل کړې ...
  نایټ به د تیر په څیر پورته ځي،
  دا به زموږ لپاره ستونزمن نه وي چې ستونزه حل کړئ!
  متعصبې نجلۍ په زړه پورې سندرې وویلې. ټول الوتونکي موږکان بدل شوي دي. ځینې په کاټن کینډی کې، ځینې یې په پاپ کارن کې، ځینې یې په اوټمیال کې، یا د صابون بلبلونه. او ځینې اتلان هلکان په وړوکي ډول وژل شوي، یا ډریگن دوی په اور کې سوځولي دي. دا په حقیقت کې د ښه، غوښې چپس مفین او روسټونه وو.
  ډوبرینیا ستنه د خپلو پښو په ګوتو راواخیستله، او د وزر لرونکی کاکروچ یې سوری کړ او د تیږو دیوال ته یې ټینگ کړ. او دا دومره په زړه پورې او سړه شوه .
  کاکروچ ناڅاپه روښانه شو او د هغې په ځای کې د الماس یوه اغیزمنه غالۍ ښکاره شوه.
  ډوبرینیا سندرې وویل:
  او کله چې ما باربل ولید،
  اې، اې ، اې!
  هلکانو د خپلو پیسو لپاره منډې ورکړې،
  مه کوه!
  هلک عنومي ځواب ورکړ:
  - وا! څومره ښه شو. دا یو جواهر دی.
  ډوبرینیا په ژړا شوه او ویې ویل:
  - موږ دا ټول کولی شو، ښاغلو، موږ د اوږدې مودې لپاره کښت کوو، چیرته؟
  ډومینیکا په ځواب کې چیغې وهلې، او په لسګونو وزر لرونکي کاکروچونه یې هم بدل کړل چې د کلا له بدمرغه برج څخه د ګاڼو په ټولو برجونو کې راوتلي وو. او دا څنګه په حیرانتیا سره ځلیږي او ځلیږي، لکه په څلورو رڼاګانو باندې یخونه چې د لمر وړانګې لیږدوي.
  مارګریتا په خندا سره وویل:
  - زه باور لرم چې ښه پر بدو بریا ده!
  انومي په خندا سره وویل:
  - ښه او بد نسبي مفهومونه دي. دلته یو موږک دی، دا هم ژوندی دی، او موږ یې ټوټه ټوټه کوو!
  ډوبرینیا وویل:
  - او بوټي؟ همدا سابه او میوې هم ژوندي دي او خوړل کیږي هم د افسوس خبره ده!
  ډومینیکا ټویټ کړی:
  - دا څنګه کیږي، دا څنګه کیږي،
  هر یو په یو وخت کې یو بل خوري !
  انجلۍ - اداکارې په ژړا سره هغه واخیسته او د هغې د ننه پښې یې جادو خوشې کړ. او د موږک د کوپړۍ سره برج بدل شو. دا طلایی شو، او په سر کې د یاقوت سره یو ګلاب روښانه شو.
  مارګریتا په هوښیارۍ سره یادونه وکړه، خپل غاښونه یې ودرول او د خپلو لاسونو ګوتو څخه یې وژونکي او ویجاړونکي وړانګې لیږلې. او جادو کار وکړ. او وهل ټکول وژونکي او ویجاړونکي، کوم چې سمدلاسه په تخلیقي او وده کونکي بدل شو.
  اورکس او ګوبلین بیا له کلا څخه راووتل . او دوی په ریښتیني لښکر کې پورته شول . ځینو شګو مارانو د فولادو زغره اغوستي وه. او دا ډېر ځلانده زغره وال دي، چې نېزې او محورونه لري.
  ډومینیکا په جارحانه توګه یادونه وکړه، خپل غاښونه یې ودرول:
  - اوس دا یو ویرونکی ډله ده چې دمخه یې په لور روانه ده . ښه، ایا موږ له دوی سره یو وژونکي شی سره وینو؟
  مارګریتا په ناوړه مسکا سره یادونه وکړه:
  - هو، البته موږ دا کولی شو!
  او جادوګري انجونو خپل جادویی پلسرونه په اورکس او ګوبلین کې اخیستي او پیل کړي.
  هلک ډوبرینیا یادونه وکړه:
  د جګړې فرصت ورکړو .
  او، په حقیقت کې، په زرګونو یاغیان ماشومان له بیلابیلو لارو څخه کلا ته ورغلل. ډیری یې په ځانګړې توګه هلکانو زنځیرونه اغوستي وو. ځینو هلکانو کار وکړ، د جادوګر بستیندا لپاره یادگارونه او مجسمې جوړې کړې . ځینې مجسمې تر سل مترو پورې لوړې شوې، او یوازې لوی کلا د دوی په سر کې وه.
  دوه پیاوړي، که څه هم لوی هلکان نه وو، ویسکاؤنټ او فینکس، د نورو څخه مخکې جګړه وکړه، د چرګانو لاندې یې واچوله.
  اورکس، په بدل کې، هم د کمان څخه ډزې پیل کړې. مګر جادوګرانو دوی سخت ووهل. که چیرې د موږکانو وژل نسبتا اسانه وي، که څه هم دوی غوړ او لوی وو، دې کار د دوی حرکت اغیزمن کړ. بیا orcs به پیاوړي جنګیالي وي، او ګوبلین په ساده ډول جنات دي.
  فینکس یادونه وکړه:
  - ما د کارتوس سره جګړه وکړه . نو د هغه جنګیالي نور هم هوښیار وو!
  د ویسکاؤنټ جنګیالي سندرې وویل:
  زه له جنګ سره ډیره مینه لرم
  د چرګ په څیر جنګ کول ...
  او لاس په لاس جګړه کې،
  زه د دوو شیطانانو لپاره جنګیږم!
  فینکس په خندا سره یادونه وکړه:
  - هو، رښتیا ووایم، دا خورا ښه دی ! مګر موږ د زرګونو لخوا د شیطانانو وژلو عادت شوي یو.
  او په دې توګه اتل هلکانو ګوبلین ووژل. او پاتې راکشسونه لا دمخه په جزوي ډول بدل شوي وو ډول ډول خواړه او خواږه. مګر یو ګوبلین د زمرد څخه جوړ شوي د شرابو په شیش کې دا ډول آیس کریم تولید کړ.
  او په سر کې د څو رنګونو آیس کریم ، د چاکلیټ ټوټې ، کینډي میوې ، سټرابیري ، پسته او داسې نور ډیر خوندور دي.
  جنګیالي ماشومان به په خوښۍ چیغې وهي. هو، دا واقعیا خورا خوندور وګرځید او سترګې یې خوندور کوي.
  یوه اشتها کې د بدلولو په مسله کې یې یو جارحانه کارټ بلانچ جوړ کړ، او خپور یې کړ:
  - په ځینو لارو کې، جادو د طبیعي پروسې څخه غوره دی، سمه ده؟
  ډومینیکا موافقه وکړه:
  - هو، پرته له شکه، موږ یو څه ښکلی او خوندور جوړوو. خو ولې دلته په زرګونو غلامان دي او ټول ماشومان دي او په سترګو کې لویان نشته؟
  مارګریتا په خندا ځواب ورکړ:
  - د محلي جادو اغیزه. دا ډیر پیاوړی دی. او په حقیقت کې، دا معلومه شوه چې په دې نړۍ کې یوازې کوچني ماشومان شتون لري. مګر اندیښنه مه کوئ، یوازې سیمه ایز هوا به تاسو په کوچنۍ نجلۍ بدل نه کړي.
  ډومینیکا په حیرانتیا وپوښتل:
  - او ولې؟
  متعصبې نجلۍ ځواب ورکړ:
  - او د کباب د سر په اړه!
  د بد orcs او goblins برید کمزوری پیل شو. ځینې یې د ماشومانو جنګیالیو لخوا وژل شوي، او ډیری یې د یوې ښکلې جوړې قوي جادو لخوا بدل شوي. دا واقعیا جادو دی ، هغه څنډه چې ډنو یې درلوده چپه کړه.
  ډومینیکا په خواږه خندا وویل:
  د حساب وخت راغلی
  موږ په سترګو کې orc ووهلو ...
  په ځواب کې، هغه د پاڼي په څیر شو،
  او هغه د غاښ غوښتنه وکړه!
  او په حقیقت کې، کې هر ډول خوندور درمل په orcs او goblins بدل شوي.
  او د ماشومانو جنګیالي له دې سره خوښ دي. او موږکان پرته له کومې ستونزې له منځه ځي. مګر د دوی له ګوزارونو څخه ، خوندور خواړه بیا څرګندیدل پیل کړل. او نور خوندور او د نه منلو وړ شیان.
  او موږکان په چټکۍ سره په ګټور او د خوړلو وړ شي بدلیږي.
  متعصبه نجلۍ مارګریتا په ژړا وویل:
  - شاید اوس موږ پخپله کلا ته ځو!؟
  اداکارې نجلۍ وویل:
  "او ښايي هلته یو برید زموږ په تمه وي." په هرصورت، موږ د دې لپاره چمتو یو!
  مارګریتا وخندل او ځواب یې ورکړ:
  - زه یو مخکښ یم، پدې معنی چې زه تل چمتو یم!
  اوس د ماشوم غلامان په کلا کې مات شوي دي. د دوی وړې پښې په تور مرمر باندې ودرېدې. دننه دوی د اورکس، ګوبلین او موږکانو سره جګړه کوله. او هغوئ يې داسې پرې کړل لکه د تورو پر ځاى يې پرې کُرلي وي. دا هغه ځای دی چې پرې کول پیل شوي.
  هلکانو له تورو سره په ځانګړې توګه په سخته جګړه وکړه. او نجونو غوره کړه چې د کمانونو سره ډزې وکړي. په خوشبختۍ سره، مارګریتا کولی شي سیکلونه او هزونه په ریښتینې کمان بدل کړي. او دوی د تیر ټول کڅوړې ډزې کوي، موږکان سوري کوي.
  ډومینیکا په زړه پورې یادونه وکړه:
  - د وژونکي لارې تېز تیر، ښه شه، زما بچیان.
  ناڅاپه جادوګره باسټینډا پخپله له برج څخه بهر شوه. هغه د پنځه دېرش کلنې میرمنې په څیر ښکاریده، او د سر په څیر شاوخوا ګرځي. د هغې ویښتان تور، ګردي دي، او هغه پخپله په خپلو دستکشو لاسونو کې د جادو دوه څنډې لري.
  جادوګر په موټرسایکل الوتنه کوله، او په پښو کې یې بوټان پراته وو.
  بستندا یې واخیسته او په ژړا یې وویل:
  - زه قوي درناوی کوم
  او زه ضعیفان ځوروم ...
  زه یو لوی بد یم
  او ستاسو په اړه څه، بې پښو؟
  ډومینیکا په ځواب کې ټویټ وکړ:
  زما قانون ساده دی
  زه هغه چاته ماتې ورکوم چې بدکاران دي...
  څوک چې کمزوری وي زه به یې مرسته وکړم
  زه دا په بله لاره نشم کولی!
  باسټینډا د جادو څانګو څخه واخیست، لکه څنګه چې هغه د پلسر سره ډومینیکا وهي . نو هغې په ځواب کې چیغې ووهلې. او پلسرونه سمدلاسه په کیک بدل شول او د انجلۍ اداکارې باندې راوتلي ، په بشپړ ډول یې بوی کړی.
  په ځواب کې، ډومینیکا، په غوسه کې، د هغې د ویښتو او د هغې د ګوتو ګوتو څخه یو لوی پلسر خوشې کړ.
  دا الوتنه وکړه، مګر باسټینډا وتوانید چې وتښتي او په کلا کې د ویجاړیدو سره مخامخ شو. دا تقریبا سمدستي روښانه شو او د بدلون لپاره یې پیل وکړ. او د بدمرغه کلا په ځای، یو ډیر آرایشي ماڼۍ رامینځته شوه - په بشپړه توګه او سمدستي.
  بستندا ورته وکتل، سترګې یې پټې کړې او منډه کړه. نور په دقیق ډول، پرواز وکړئ. او د هغې تر شا یوه اوره پښه پاتې شوه.
  ډومینیکا او مارګریتا د هغې پسې راوتلي. دواړه جادوګران په ښکاره ډول په سرعت کې وروسته پاتې وو.
  بیا هم، یو الوتونکی موټرسایکل د ډریگن په پرتله خورا ګړندی دی.
  جادوګري انجونو په بستندا باندې ډزې پیل کړې . مګر هر وخت او بیا هغه تیښته یا دفاع وکړه. برسېره پردې، موټرسایکل په چټکۍ سره فاصله زیاته کړه، هغه یې په جادو سره د ډزو له لړۍ څخه لرې کړ.
  ډومینیکا یادونه وکړه:
  - هغې خپل هیواد، تابعیت او ځواک له لاسه ورکړ. نو، موږ واقعیا اوس ورته اړتیا نلرو!
  مارګریتا یادونه وکړه:
  "که هغې د ژیړ موږک اثار غلا کړي او له ځانه سره یوسي، نو زموږ بریا به بې ارزښته وي!"
  د نجلۍ اداکارې، د هغې د ننه، د پښو د ګوتو ګوتې وهل، په ډاډ سره یې اعلان وکړ:
  - خو په زرګونو ماشومانو ازادي ترلاسه کړه! دا هم د یو څه ارزښت لري!
  متعصبه نجلۍ ومنله:
  - سمه ده! د حیرانتیا خبره نده چې موږ کار وکړ.
  په حقیقت کې، موږکان په پای کې بدل شوي او وژل شوي، لکه څنګه چې اورکس او ګوبلین وو. په دې توګه یوه لویه بریا ترلاسه شوه.
  په زرگونو ماشومان - هلکان او نجونې - په چوک کې راټول شوي او شعارونه یې ورکول، په خپلو لوڅو پښو یې ټوپونه وهل:
  - اتلانو ته ویاړ! د خلاصون په ویاړ! د غلامۍ په لمسون!
  دا د موږکانو په هیواد کې ترټولو لویه بریا وه. او دلته ډیر په زړه پوري او هوا لرونکي توکي شتون لري.
  مارګریتا لومړی خبرې وکړې. هغې به نڅا کوله او سندرې به یې کولې او د هغې سندره د یوې متعصبې نجلۍ سندره وه:
  موږ، د بې وزلۍ ماشومان او د اوړي ګیډۍ،
  په باران کې په کوټه کې زیږیدلی ...
  اجازه راکړئ چې د نجلۍ خوب واورئ،
  کله به بیا په ګرمه جګړه کې ځو!
  
  ایلفکسیک کې پای ته ورسیدم ،
  او زما مور ټاټوبی، مقدس روس...
  زما د برخلیک سره، په بشپړه توګه غیر معمولي،
  زه د وطن د خوښۍ او مینې لپاره مبارزه کوم!
  
  او د روسیې نور ښکلی مورنۍ ټاټوبی نشته،
  ایا تاسو لپاره؟ مبارزه وکړئ ، او مه ډارېږئ ...
  او په ټوله نړۍ کې هیڅ خوشحاله هیواد نشته،
  ته د کائناتو د رڼا مشعل یې، روس!
  
  زه به ستاسو لپاره د اور او اوبو څخه تیر شم،
  مخکښان د ګټلو عادت شوي دي ...
  موږ به تل د خلکو خوښ یو،
  ځکه چې د پوځ قوت بې حده دی!
  
  راځئ چې د وطن په خاطر برید وکړو
  د یو ځواکمن، قهرجن وری د ژړا لاندې ...
  هټلر به تر پایه خپل تاوان ترلاسه کړي،
  موږ به نازیان له انګړ څخه وباسو!
  
  زما وطن له اتلانو ډک دی
  او ستالین یو لوی لوی دی ...
  مخکښان په جوړښت کې مارچ کوي،
  د الله تعالی کورنۍ، زموږ رب، ای یو!
  
  د رڼا او ښه ژوند په نوم،
  موږ به په زړورتیا سره مبارزه وکړو، ماشومان ...
  په هرصورت، یو نسل به د کمونیزم لاندې ژوند وکړي،
  باور وکړئ، هیله له موږ څخه نشي ایستل کیدی!
  
  موږ له خپل وطن سره مینه لرو ملګرو
  موږ غواړو تاسو د ورېځو څخه پورته کړو ...
  فاشیزم به سخت غچ واخلي
  له مخکښانو، زړورو عقابانو!
  
  موږ به دا ترلاسه کړو، زه باور لرم، موږ به ژر وګټو،
  که څه هم فاشیزم فاشیزم او ظالمانه دی ...
  نيکه به په مونږ وياړي
  او سواروګ به تاسو په جګړه کې رهبري کړي!
  
  زموږ د ګران وطن د ویاړ لپاره،
  څښتن تعالی پخپله صلیب ته پورته شو ...
  موږ به د روسیې لپاره خپل ژوند پښیمانه نه کړو،
  د آسمان څخه یو لوړ اواز اوریدل کیږي!
  
  د خپل وطن د عزت لپاره مبارزه وکړو
  وفادار جنګیالي د هغې سره مینه لري ...
  تاسو د لیوه چرګان یاست، نه بزدلان،
  حتی شورویران ډیر ویاړي!
  
  شو سپوږمۍ له والټ څخه ترلاسه کړو،
  یو پیک ونیسئ، یو لوی کب کب ...
  لوی لینن د ازادۍ لپاره راپورته شو
  موږ به ودانۍ ژوند ته راوړو!
  
  د کورنۍ په نوم، اهرامونه جوړ کړئ،
  او هغه کښتۍ چې د جنت خزانه به ټوټه ټوټه کړي ...
  او هټلر ، په ټوکه، جنګیالي وژني ،
  خدای زموږ لپاره مړ شو او بیا راپورته شو!
  
  تاسو ګرانه، بدبخته لادا،
  لوی سپین خدای ستاسو لخوا زیږیدلی ...
  او موږ باید ستاسو لپاره په زړورتیا سره مبارزه وکړو،
  لوی څښتن دې د تل لپاره ژوند کولو کې مرسته وکړي!
  
  مینه، د خدای عیسی درناوی،
  هغه یو روسی سړی دی، د تل لپاره زموږ سره ...
  دا وخت دی چې په مهارت سره زیور ګنډل شي،
  کلونه دې د تل لپاره له خوښیو ډک وي!
  
  زما د سپېڅلې روسیې عظمت،
  د دښمنانو د ماتولو توان ...
  که څه هم ښځو په ویره چیغې وهلې
  موږ کولی شو ډریگن مات کړو!
  
  د سپیڅلي وطن د ویاړ لپاره، په ما باور وکړئ،
  د روسیې د خدای مسیح په نوم ...
  موږ به ډیر ژر لوی کلیساونه جوړ کړو
  راځئ چې خپل لاره پای ته ورسوو!
  
  مینه، باور وکړه، په غیر ضروري الفاظو نه پوهیږي
  په دې کې د لیدلو لپاره نور غیر ضروري ستړیا نشته ...
  اجازه راکړئ چې کاین په لاندې نړۍ کې مړ شي،
  او هابیل به بیا خپله سندره ووایی!
  
  دلته موږ د برلین په شاوخوا کې د بغل سره ځغلو،
  ټرمپ د زنګ په څیر غږیږي ...
  تاسو به ښه یو ډیر متمدن جنګیالي اوسئ
  سر په تبر ووهئ !
  
  کورنۍ به راژوندی شي، باور وکړئ، ژر به مړ شي،
  سپینه خدای به تاسو ته هره مینه درکړي
  او موږ په روښانه توګه پریکړه وکړه،
  د روښانه بدلونونو ابدي به څه وي!
  نڅا یې کوله، په خپلو ننوتو پښو ټاپه کول، په خوښۍ او لیوالتیا سره . او نور ماشومان، پخواني غلامان، سندرې او نڅا کوي، هڅه کوي چې پورته شي، یا بلکه، لوړ کود.
  ډوبرینیا، یو پیاوړی هلک و ، یوه ډبره یې واخیسته او پورته یې وغورځوله. دا الوتنه وکړه او چاودنه وشوه، د اور وژنې په څیر په زرګونو څو رنګه ټوټو ته وغورځیده.
  هلک د ویسکاؤنټ غږ وکړ:
  - دا واقعیا په زړه پوری دی!
  ډوبرینیا بیا د ډبرې په غورځولو سره په دې اړه اعتراض وکړ، او مارګریتا دا په برښنا سره ووهله ، چې دا یې په ډیرو څو رنګونو او په زړه پورې چمکۍ ټوټه ټوټه کړه:
  - نه! دا داسې یو حقیقت دی. او د دې حقیقت څخه لوړ هیڅ شی نشته!
  اتل هلک فینکس په غوسه شو، په خپلو لوڅو پښو یې ټوپونه وهل، چې واښه یې لوګی پیل کړ، چیغې یې کړې:
  - زموږ لوکوموټیو مخکې الوتنه کوي - دا په کمیون کې ودریږي!
  موږ بله لاره نه لرو - یو پیاوړی ټوپک!
  او د دوی تر څنګ نجلۍ هم یوازې پورته او ښکته پورته شي.
  د دوی مزاج مثبت و، او خوښۍ په بشپړ ډول وه.
  ډومینیکا هم پریکړه وکړه چې خپل عقل یو څه وښیې.
  او راځئ چې ستاسو د عالي ، ښه تمرین شوي افوریزمونو ټول جریانونه ولیکو؛
  غلام آزاد کیدی شي، یو احمق هوښیار کیدی شي، یو غریب شتمن کیدی شي، مګر که د خره ضد وي، تاسو به تل خره یاست!
  فقیر هغه نه دی چې پیسې نه لري، بلکې غریب هغه دی چې سر یې له دوړو ډک وي!
  که مغز نه لرئ د پاچا کیدو هیله مه کوئ!
  حتی شاه به د خره په څیر لیونی وي!
  پاچا، البته، زمری دی، مګر د ګیدړ په څیر وسايل پرته نه، او زمریان پوستکي دي!
  ژړا مه کوه، بلکې غلی کېږه که ته د زمري په ځای کې نه یې او ګیدړې خپله جامه نه ده ورکړې!
  سیاستوال د کریلوف په افسانه کې د ګیدړ په څیر دی، مګر د رایې ورکوونکي په توګه کانګ مه کوئ!
  که تاسو د ډنډ په څیر یاست، نو دوی به ستاسو څخه ریښې لرې کړي!
  د دې لپاره چې هیواد په جوش کې ونه ګنډل شي ، دا باید د بیل په څیر قوي وي!
  د هیواد الوتنې لپاره هوایی چلند ته اړتیا ده!
  سیاستوال د سپوږمۍ ژمنې ته چمتو دی، یوازې د اوبو لاندې نه ځي!
  هغه څوک چې خپله روغتیا یې نه ده څښلې د تل لپاره ځوان دی!
  د اوک دلیلونه په سټمپ عمل کوي!
  یو سیاستمدار به په خپله خوښه له تاسو څخه ږیره لرې کړي که تاسو سټمپ یاست!
  مګر انسان په بندرونو کې یوه ګټه لري: ځینې وختونه هغه لږترلږه د ریښتیني ګیدړ په څیر وي!
  سیاستوال د زمري هوډ لري، د ګیدړې هوښیارتیا لري، خو طریقې یې په بشپړه توګه سپېڅلې دي!
  که یو سیاستوال د ګیدړ څخه ډیر وي، نو هغه بشپړ خنزیر کیږي!
  یو سیاستوال چې د ګیدړ چالاک او د لیوه په لاس کې وي د رایې ورکوونکو څخه کباب جوړ کړي!
  او قسمت هڅو ته اړتیا لري، یوازې د آس په سخت کار سره تاسو کولی شئ د تسلیم کولو کالر لرې کړئ!
  په بریالیتوب باور وکړئ که تاسو د هرچا مخه ونیسئ!
  یو سیاستوال حتی یو ګیدړ هم کولی شي، مګر هغه نشي کولی د تل لپاره وخت غولوي!
  رایه ورکوونکی اکثره د یو سیاستوال د شاتو ډکو خبرو ته د مچۍ په څیر الوتنه کوي، مګر ډیری وختونه هغه پخپله ټپیږي!
  یو سیاستوال رایه ورکوونکي داسې تیروي لکه پطرون چې خرس تیروي، مچان لکه وودکا او خواږه ویلکرو جذبوي!
  لیوه پرته له غوښې ژوند نشي کولی، او سیاستوال له فریب پرته ژوند نشي کولی!
  ترټولو ګړندی آس به د هغه چا اطاعت وکړي چې ښه پوهه ولري!
  د یو سیاستوال لپاره دا آسانه ده چې ځان دننه بهر ته وګرځوي تر هغه چې د هغه څه ژمنه وکړي چې ترسره کیدی شي!
  هغه چا ته چې تاسو رایه ورکوئ، تاسو به د یوې دقیقې چوپتیا سره پایلې ته درناوی وکړئ!
  که تاسو نه غواړئ لږ تر لږه یو لږ وسائل لرونکی ګیدړ اوسئ!
  په سیاستوالو باور مه کوئ، د رایې ورکوونکو لپاره دوی یوازې د شګو کاغذونه دي چې د بلوط له ونو څخه چپسونه لرې کوي!
  هغه څوک چې بشپړ احمق نه وي یوه پیسي به په وزني قلم بدله کړي!
  په سیاست کې خپلوان نه شته، خو داسې کسان به وي چې د ورونو په توګه یې شریکول غواړي !
  په ژوند کې ډیر ناوړه شیان شتون لري، مګر ترټولو بد شی هغه وخت دی چې ژوند پای ته ورسیږي!
  که غواړې چې خدای ته نږدې شې، نو په خپل روح کې بندر په صلیب کې ولګوه!
  انسان که له بندر نه پیدا شوی، نو په هر حالت کې له بندر څخه پاتې شو!
  که تاسو د یو بندر په څیر ذهن لرئ، نو ګیدړ به تاسو د یو ښکار بوا کنسرټ په څیر تیر کړي!
  هیڅ شی لامحدود نه دی پرته له هغه وخت څخه چې سیاستوال د خپلو ژمنو د ترسره کولو لپاره وخت نیسي!
  که ډېر ژاړئ ، د وهل شوي سپي په څېر به ژاړئ!
  په هغه چا باور مه کوه چې په لوړ غږ خبرې کوي، او سور اور به تاسو وسوځوي!
  حتی خدای نه شي کولی چې ښځه له مینځه یوسي او د انساني کلتور کچې ته بندر پورته کړي!
  له مينې پرته موسکا نشته، پرته له دې چې د يوه سياستمدار خندا نه وي!
  د ډیر وخت لپاره په وريځو کې پاتې کیدو سره ، بې وزر سیاستوال د اوبو لاندې الوتنه کوي!
  یو کوچنی روح تل د لوی ارمانونه لري!
  یو کوچنی روح یو لوی غرور لري!
  سیاستمدار هغه غل دی چې د ځان لپاره قانون لیکي او هیواد د زون سیمه ګڼي!
  سیاستوال په اونۍ کې اوه جمعه لري، مګر کله چې د ژمنې پوره کولو ته اړتیا وي ، د یهودو شنبه راځي!
  یووالی تر هغه ښه دی، تر څو چې له سیاستوال سره ملګری نه وي!
  سیاستمدار یو داسې مخلوق دی چې غواړي له تاسو څخه پسونه جوړ کړي د وحشیانه طریقو په کارولو سره!
  د سیاستمدارانو بد چلند رایه ورکوونکي په یوه ټوټه بدلوي!
  د سور واکمن لاندې، ژوند هیڅکله غوړ نه دی!
  د خنزیر ولسمشر جوړول خورا غوړ دي!
  که غواړې ولسمشر شې، له چانسونو ګټه پورته کړه!
  هغه واکمن چې رایه ورکوونکي پسونه ګڼي، یو عادي خنزیر دی!
  خدایه، دا نه یوازې د قدرت، بلکې د خپل ګاونډي په خاطر صلیب ته د تللو رضایت هم دی!
  یو واکمن چې د اوږدې مودې لپاره په تخت ناست وي د دولت د سقوط لامل کیږي!
  ځوان مشر د تازه آس په څیر دی، بوډا د مات شوي پښې په څیر دی!
  د الهي لوړوالي په وسيله، شيطان پخپله يو سياستوال دی!
  یو سیاستوال یوازې په یو شی کې خدای دی، په دې کې بهانې راولي چې ولې د هغه ټاکنیزې ژمنې په شیطاني ډول ناکامې شوې!
  سیاستوال، لکه بیر، یوازې ښه سړه او په میز کې دی!
  سیاستوال په خپلو خبرو کې خوږ وي، مګر د دوی څخه تریخ خوند د بیر په څیر ندی!
  یوازینی وخت د سیاستوال له خولې څخه ریښتیا راځي کله چې هغه پخپله غلط تعبیر کوي!
  یو سیاستوال، د دې لپاره چې لږ تر لږه لږ خدای جوړ شي، رایه ورکوونکي په بشپړ ډول صلیب کوي !
  حتی د ریچھ ځواک به تاسو ونه ژغوري که ستاسو ذهن ډیک وي!
  ګیدړ داسې حیوان دی چې له زمري څخه درې پوستکي اخلي!
  یو سیاستمدار هغه وخت پیاوړی دی کله چې د رایې ورکوونکی ذهن کمزوری وي!
  له همدې امله یو سیاستوال له شات سره راوتلی ترڅو رایه ورکونکی په هیڅ ډول توکی ونه کړي!
  هغه څوک چې په سر کې یې چرس وي هغه به په ډنډ سره سخت وخوري!
  بلوط د ونو پاچا دی، د بلوط سر هر ډنډ په موضوع بدلوي!
  بلوط د سړېدو په وړاندې مقاومت لري، د بلوط سر له دوړو ډک دی!
  که تاسو ډنډ یاست، نو لږ تر لږه ستاسو په سر کې داغ لري !
  نامعلوم ډارونکی دی، مګر پیژندل کله ناکله تاسو په ساده ډول ډاروي!
  پوهه باور پیدا کوي حتی که مشکل وي، ناپوهي ، ګډوډي حتی کله چې اسانه وي!
  بزدل هغه نه دی چې ډاریږي، بلکې هغه څوک دی چې د زړورتیا په جوړولو کې سست وي!
  وېره کمزوري ده، زړورتیا ځواک دی، خو په خپل ځان کې له ناپوهۍ ځان وساتئ !
  هرڅوک چې ځان ته اجازه ورکوي چې د پوزې لخوا رهبري شي د دریو پاینونو په مینځ کې د ورکیدو خطر لري!
  نه ختمیدونکی حماقت تاسو په حلقو کې ګرځوي، ستاسو هوښیارتیا له مینځه وړي!
  دا مهمه نه ده چې ستاسو په شونډو شیدې وچې شوې نه وي، دا بدتر دی که ستاسو په زړونو کې بې رحمي وي!
  د خیرات پخه ډوډۍ، د توبې ترخه مالګه!
  د سیاستوال د شونډو شات هغه څوک جذبوي چې شونډې یې وچې شوې نه وي!
  سیاستوال د قانون غل نه دی، هغه غل دی چې قانون جوړوي!
  سیاستوال د خوږ ژوند ژمنه کوي، له شونډو یې شات تویوي، خو پښې یې لکه د مچۍ چپنې دي!
  یو هوښیار سیاستوال د رایې ورکوونکو په بټوه کې جوش کوي!
  چوپتیا ولې زرین دی ځکه چې د هغې لپاره پیسې ورکول کیږي!
  په نړۍ کې ترټولو لوی شی څه دی؟ د یوه سیاستوال د ژمنو غر!
  سیاستوال پیسې او واک غواړي، چمتو دی چې هر څوک ټوټه ټوټه کړي!
  سیاستوال تر ټولو لومړی هغه ګیدړ دی چې تل په ظاهري بڼه روښانه نه وي، بلکې تل خپله لکۍ وهي!
  سیاستوال خوشحاله دی چې ستاسو بټوه یوازې په تشو ژمنو ډکه کړي!
  یو سیاستوال یوازې په یو شی کې صادق وي کله چې هغه ووایی - موږ، ځکه چې هغه نور خپل ځان نه لري!
  په کائنات کې د اتومونو څخه ډیر څه دي؟ د سیاستوالو مخونه او نقابونه!
  هغه څه چې یو سیاستوال په ډیره خوښۍ سره کوي د رایې ورکوونکو جیبونه راوباسي!
  یو سیاستوال په اونۍ کې اوه جمعه لري، مګر د رایې ورکوونکو غوږ نیول تل د هغه ورځ ده!
  لومړی څوک راغلی؟ سیاستمداران ځکه ګډوډي رامنځته کوي!
  د چرګ سیاستوالو په سړه سینه باور مه کوئ، دوی تل د بل چا په غږ سندرې وايي، د ګیدړې!
  که یو سیاستوال خپلې خبرې د شپېلۍ په څېر تویوي، مانا دا چې ګیدړې یې فونوګرام جوړ کړی!
  دا ډیر امکان لري چې سرطان به په غره کې سیوري ووهي تر دې چې یو سیاستوال به پرته له شرمه خپله ژمنه پوره کړي!
  یو سیاستوال د شپې پری ته ورته دی، یوازې هغه معمولا د ورځې په جریان کې مراجعین غلا کوي!
  یو سیاستمدار څنګه سپی ته ورته دی؟ کله چې هغه ډیر ماتوي، هغه یقینا ښه دی او مالک لري!
  هغه چا ته چې د زړونو سره یې رایه ورکړه اکثرا د رایې ورکوونکو په زړونو کې پای ته رسیږي!
  سیاستوال د ودکا په څیر دی، رایه ورکوونکي به د خپل ځیګر سره احساس وکړي چې سوځیدلی!
  یو سیاستوال ستاسو مغز له مینځه وړي، لکه د وودکا، یوازې د هغې برعکس، دا د کثافاتو څخه ډک دی!
  سیاستوال د بډایه کیدو د شفاف هدف سره د تیارو رامینځته کولو سره مینه لري!
  یو سیاستمدار ډېرې ژمنې لري، خو که یې ونه ساتل شي، ډېر بهانه!
  سیاستوال یو ګیدړ دی، مګر ډیری وختونه خړ رنګ!
  سیاستوال د بلوط له ونو څخه ږیره لیرې کوي او د خنزیر په څیر د خنزیر غوښه ټکوي!
  که یو سیاستوال د آری په څیر خبرې وکړي، نو هغه به خامخا د رایې ورکوونکي څخه ډنډ جوړ کړي!
  سیاستوال د خدای په اړه خبرې کول خوښوي ځکه چې هغه پخپله شیطان دی!
  سیاستمدار د شیطان په شان هوښیار دی خو د وعدو په ویشلو کې فرښته !
  سیاستوال له ځانه تیریدل خوښوي، خو لاسونه یې تل د خپلې بټوې لپاره ګرځي!
  یو هوښیار سیاستوال ته د خپلې رایې په ورکولو سره، تاسو د وینې توییدو خطر لرئ!
  معمولا خلک د پیشوګانو په مینځ کې ، د پسونو په جامو کې لیوه او د خراب شوي پنیر سره ګیدړ غوره کوي!
  که یو سیاستوال خپله وعده پوره کړي، غره ته وګوره، چې سرطان یې په سینه لګیږي!
  د کولبوک ځړول د دې په پرتله اسانه دي چې یو سیاستوال خپله ژمنه پوره کړي !
  سیاستوال یوازې په یوه شی کې ثابت دی - د خپل جیب لپاره د ګټو په لټه کې!
  یو سیاستوال د دستکشو په څیر خپل ملګري بدلوي، یوازې دا لاسونه نور هم ککړوي!
  سیاستمدار هغه حیوان دی چې له رایه ورکوونکي څخه هرن جوړوي!
  سیاستمدار که د پسونو په جامو کې لیوه نه وي نو یو عادي پسه!
  هغه سیاستوال چې ګیدړ نه وي هغه پسه یا مار دی!
  یو سیاستمدار کولی شي د غرونو وعدې وکړي، مګر تاسو وروسته یوازې کثافات پاک کړئ!
  چرګ ته د رای ورکولو لپاره بیړه مه کوئ، هغه به تاسو مړ کړي!
  دیکتاتور، دا د زمري په تخت کې یو ګیدړ دی چې د پسونو لخوا محاصره شوی!
  که تاسو نه غواړئ چې هرن شئ، لږترلږه پخپله یو کوچنی ګیدړ اوسئ!
  هغه څوک چې د هیڅ شی لپاره کاګانې نه حسابوي ټاکنې وګټي!
  تاسو کولی شئ په خپل زړه رایه ورکړئ، مګر ګټونکی به ستاسو په مغز وګټي!
  
  سیاستوال هغه ګیدړ دی چې د ډالرو د رنګ په څیر شنه پنیر غوره کوي، له هغه چا څخه چې کانګونه شمیري!
  ښځه مڼه نه ده، هرڅومره ژر چې تاسو دستکشې بدلې کړئ، تاسو به خامخا د خندا وړ سفرونو څخه په بدکارۍ بدل شئ!
  متوسط زاړه نارینه وو په پرتله خورا ډیر کشفونه کوي !
  په ځوانۍ کې په زړه کې اور وي، په سر کې کشف او پایله بریا ده!
  د بریا لاره تل مستقیمه نه وي، مګر دا په تسلیم کولو کې د شا ځړول نه زغمي!
  سیاستوال د خپلې پوزې د لوړولو لپاره سر ټیټوي!
  سیاستوال بیا رایه ورکوونکي ته سر ټیټوي!
  سیاستوال دې ته چمتو دی چې خپله پوزه په ځمکه کېنوي ترڅو رایه ورکوونکو ته خپل مسؤلیت دفن کړي!
  زموږ په نړۍ کې هرڅه ناممکن دي، او باور وکړئ، ژوند کول خورا ستونزمن دي، لکه د شوټینګ ګالري کې!
  یوه خره چې د سرو زرو یوه کڅوړه لري د قلعې دیوال د ماتولو وړتیا د فولادو پسه په پرتله د ماموت په پرتله ښه ده !
  یو سیاستوال چې د سرو زرو خولې لري رایه ورکوونکي د سرو زرو کڅوړو سره په خرونو بدلوي!
  تر ټولو قوي حیوان څوک دی؟ البته، یو خر د سرو زرو سره بار شوی! ګیدړ د خیانت ژیړ رنګ او د وړاندیزونو د سرو زرو سکې خوښوي!
  سیاستمداران اکثراً د ژیړ سکې په خاطر سره بیرغونه ځړوي چې د رایه ورکوونکو له جیبونو څخه یې بې شرمي اخلي!
  د مغرضو سیاستوالو په زړه پورې وینا د هغو میندو ترخې اوښکې تویوي چې زامن یې په خونړیو وژنو کې ووژل شول!
  څوک چې د سرو زرو د غرونو وعده کوي د مسو مات شوي قلم ارزښت نلري!
  . څپرکی شمیره 13.
  کالیګولا ډیلفینوف خپل ماموریت لري. تاسو اړتیا لرئ په هر قیمت کې خپله مشره خور ومومئ. او تاسو پخپله، په ورته وخت کې، موازي نړۍ ته لیږدول شوي، چیرې چې تاسو خپل ځانګړی او په ورته وخت کې، خورا ښه او ځانګړي ماموریتونه جوړ کړل.
  مارګریتا او کالیګولا خپلې نانځکې، ګردې پښې لمس کړې او چیغې یې کړې:
  - د لکۍ په واسطه،
  د سترګو لپاره سترګې!
  نه باربوس -
  فانتوماس !
  اوس هلکان په بیلا بیلو لارښوونو کې منتشر شوي ترڅو ژر تر ژره د رینګونو پیس کول بشپړ کړي چې پورټ ارتور ته د رسیدو لارې پوښي ، د لمر د لمر د ځمکې اردو. ټرمینیټر ماشومان د نرم واښو له لارې د بریښنایی کایناتو په څیر حرکت کاوه، په بې رحمۍ سره یې جاپانیان له منځه یوړل.
  کوروپاتکین لاهم د برید پیل کولو امر سره ډډه وکړه ، که څه هم د لوړې غره کې جنګیالیو جوړه د درې رنګه رنګه رنګه رنګه نصب کړی و ، د ماشومانو جنګیالیو په ساده ډول لوی کارت بورډ رنګ کړی و او دا اوس د ورځې په اوږدو کې په څرګند ډول لیدل کیږي. خو د دفاع پخوانی وزیر بیا هم هک پک پاتې شو. که څه هم ، په ورته وخت کې، Kuropatkin یو ډارن نه و. د 1877-1878 په جګړه کې هغه غیر معمولي زړورتیا ښودلې.
  هو، او د دفاع د وزیر په توګه یې د عادي سرتېرو د ژوند د ښه کولو لپاره ډېر څه وکړل او په غلا کې ونه نیول شو. که څه هم د هغه په واک کې د اردو جنګي اغیزمنتوب ډیر نه و. خو هغه د سووروف هوډ نه درلود، او نه هم جرات. الکساندر Suvorov ډېر په زړورتيا سره جګړه وکړه، په دوامداره توګه د بشپړې ماتې په څنډه توازن. په هرصورت، د طبیعت او غیر معمولي قسمت لخوا ورکړل شوي انګیزه دا ممکنه کړې چې د دښمن د غچ اخیستونکي ګامونو، د هغه غبرګون او بریالیتوبونو وړاندوینه وکړي. دا د تال په سټایل کې دی چې غلطې قربانۍ یې ورکړې، د ماتې خطر یې په غاړه واخیست، مګر په ډیرو مواردو کې یې وګټله ... مګر د نړۍ غوره شطرنج لوبغاړي د تال له لارې ولیدل.
  لومړی هغه څوک چې هغه ته یې د غوښې پیسه ورکړه او ماتې یې میخایل بوټوینیک وه. دا اتل پوهیده چې څنګه پروګرام وکړي او د دښمن ضعیف ټکي په نښه کړي.
  او د طلايي طلايي ستوري تیاره شوه.
  شاید، سووروف، که هغه اوږد ژوند کاوه او که هغه د ناپلیون سره جګړه کوله، وهل شوی و. خو د ترکيې پوځ، چې د الکساندر واسيليويچ سره يې جګړه کوله، له ټولو اړخونو ډېر شاته و، او قوماندانان يې د رهبرۍ د ځانګړتياوو له مخې نه و ټاکل شوي.
  او د فرانسوي سره د جګړې په جریان کې، د پیډلینګ حوضونو ډیر ځوان قومانده درلوده او د روسیې بیرغ د اردو ډیر کم ارزښت درلود.
  له بلې خوا، Kuropatkin، په عمومي توګه د برید څخه ویره درلوده، او په دفاعي حالت کې ناست و. محاسبه کول روښانه ده چې دښمن به د شکونو په وړاندې ځان مات کړي. دا د داسې قوماندان سره وه چې جګړه یې له لاسه ورکړه.
  او نجلۍ مارګریتا او کالیګولا دالفینان د اور لاندې راغلل ... دوی وژغورل شول ، په هرصورت، په چټکۍ سره، کله چې ناورین جنګیالیو برجونو ته ننوتل او لا دمخه یې ټول دننه، نږدې ناپاک پوټکي او البته، د بیا رغونې توان درلود. سمدستي
  دولفینوف جونیر ، یو بل جاپاني جنرال په غوسه کولو سره، د "Highlander" څخه یوه جمله واوروله، په داسې حال کې چې زهرجن ستنې یې په خپلو لاسو پښو وغورځولې او وینه یې توی کړه:
  - دلته باید یوازې یو پاتې شي!
  او د هغه تورې لکه د بریښنا په څیر، یو وژونکي، بې ساري مل. په دقیقه توګه، د څو کنډکونو په یوه دقیقه کې د دښمنانو له مینځه وړلو سره د پیس کولو سل تخنیکونه .
  سامورای د ګوزارونو له امله راښکته شو، او د لنډمهاله هلک په پټو پښو د ټوپ وهلو او بادي لاریو ټوله نمونه پریښوده.
  ښکلې اړخ لرونکې نجلۍ مارګریتا، په داسې حال کې چې یو بل قوي کانکریټ کلا پاکه کړه، مهمات یې وچاودیدل، چې په زرګونو پیاوړي ټوپکونه یې په هوا کې الوتل. د خپل ملګري په تعقیب، د هلک هنرمند کالیګولا ورته چل تکرار کړ.
  مارګریتا، د خپلې وړې، نجلۍ پښې سره یو لاسي بم په لرې واټن کې وغورځاوه، تصویب شو:
  - ته ښه کوې، هلکه !
  نه ستړي کېدونکي جنګیالي هم په خورا ګړندۍ سره د تخریب وژونکي ډالۍ وغورځوله ، سامورای یې پرې کړ ، ځواب یې ورکړ:
  - د بیا زده کولو په پرتله زده کړه غوره ده!
  د کنډکونو زورورې چاودنې د روسیې د اردو په لیکو کې د پام وړ ندي. ډګرجنرال زیلیني اډجټنټ جنرال کوروپاتکین ته راپور ورکړ:
  - جلالتماب زموږ د معلوماتو له مخې له ډېرې مودې راهیسې د دښمن په قرارګاه کې جګړه روانه ده، چې تردې دمه یې څو قرارګاوې هم په کې تخریب شوي دي.
  کوروپاتکین په خندا ځواب ورکړ:
  - آرامه، بس آرامه!
  ښه، لکه د کارلیسن په څیر، چې چت یې د هغې له کنډکونو څخه راوتلی و. که څه هم وضعیت یوازې سختو اقداماتو ته اړتیا لري. جنرال زیلیني او کونډراټینکو ټینګار کوي:
  - موږ باید سمدستي برید وکړو!
  کوروپاتکین د خپلو عینکو له لارې دواړو جنرالانو ته وکتل. شنه لا تر اوسه ځوان دی، مګر د هغه د کلونو په پرتله حتی ځوان ښکاري، چټک، چټک. Kondratenko د پورټ ارتور د اتل ورور دی، د وړ مشرانو ځوان نسل څخه هم دی. البته، دا ډول falcons د جګړې لپاره لیواله دي. برسېره پردې، د ټولو روس د امپراتور او حاکمیت، نیکولاس II لخوا یو قطعي حکم شتون لري چې سمدستي د قلعه ښار برید وکړي. او دا د پام وړ خبره نه ده چې شاهي خزانه به د اوږدې مودې لپاره د دومره سخت جنګ بار سره مقاومت ونکړي.
  په هرصورت، که تاسو فورډ نه پیژنئ، اوبو ته مه ځئ! موږ باید دا معلومه کړو چې څه شی دی او چیرې څوک برید کوي.
  کوروپاتکین له کونډراتینکو وپوښتل:
  - کوم جاپاني واحدونو ډزې وکړې؟
  جنرال په واضح ډول وویل:
  - سکاوټس راپور ورکوي چې فرښتې راڅرګندې شوې - یو ښکلی ځوان او د طلایی ویښتو سره انجلۍ ، چې د نه منلو وړ سرعت سره حرکت کوي ، او کله چې دوی پرې کیږي دوی نشي لیدلی.
  کوروپاتکین درې ځله په بې رحمۍ سره ځان تیر کړ او ویې ویل:
  - نو دا معلومه شوه چې دا بیا ملائکې دي؟
  جنرال زیلیني خپله پښه په فرش ټاپه کړه:
  - هو بالکل! د جنت سل!
  کوروپاتکین حتی چیغه کړه:
  - وا! څښتن روسیه نه پریږدي!
  کونډراتینکو په ښوونکي وویل:
  - موږ باید سمدستي پر دښمن برید وکړو، فیلډ مارشال! یا به موږ پخپله یرغل ته ځو!
  کوروپاتکین په بېړه وویل:
  - نه، ښاغلو. زه امر ورکوم. له هغه وخته چې خدای پریکړه کړې چې زموږ سره مرسته وکړي، نو دا ګناه ده چې سرتیري د غوښې په کڅوړه کې واچوي!
  Kondratenko په منطقي توګه یادونه وکړه:
  - حتی په اسراییلو کې هم د لوی خدای غوښتنه وکړه چې یهودیان هم جګړه وکړي، او هرڅه په هیڅ ډول او پرته له جګړې ترلاسه نکړي.
  فیلډ مارشال ، د انتظار او لید تاکتیکونو ستراتیژیک، دې ته ځواب ورکړ:
  - مګر پاول رسول وویل چې د خدای خدمت کول د انسان لاسونو ته اړتیا نلري!
  جنرال زیلیني لا دمخه راپورته شو:
  - نو بیا ولې، جلالتمآب، په دوامداره توګه خپل ځان تیر کړئ، په ځانګړې توګه کله چې مرمۍ نږدې چاودنه کوي!
  کوروپاتکین لا دمخه په غوسه کیدو پیل کړی و:
  - مګر ځکه چې هرڅه د خدای د ارادې سره سم کیږي. نو راځئ چې لومړی د لمانځه خدمت وکړو. که ته سپکاوی کوې، دواړه به ونیول شې!
  په ټوله کې، د لمانځه خدمت ترسره کولو نظر په زړه پورې ښکاري. اجازه راکړئ چې کروبی د هرچا لپاره ریپ واخلي.
  کالیګولا ټمبای او متعصبه نجلۍ مارګریتا لا دمخه یو څه ستړي شوي ، او ډیری کار لا دمخه بشپړ شوی. نو ولې په سمندر کې تازه نه شئ، او د توګو سکواډرون په بشپړه توګه شګو. په هرصورت، هغه کولی شي ډزې هم وکړي، په شمول د دولس انچو ټوپکونو څخه. او دا د 306 ملی میتر کیلیبر دی، کوم چې کولی شي برید کونکو سرتیرو ته د پام وړ زیان ورسوي.
  ریښتیا، جاپانیان، په دې حالت کې، باید د غونډۍ په اوږدو کې نږدې ړانده ډزې وکړي. او دوی به وکولی شي مستقیم ډزې یوازې هغه وخت وکړي کله چې جګړه د ښار حدودو ته لاړه شي.
  اصلي هدف څلور جنګي کښتۍ دي چې په تخته کې دولس انچ ټوپکونه لري.
  متعصبه نجلۍ په خپلو وژونکو تورو سره جاپانیان پرې کړل او د هډوکو چپسونه یې پرې کړل، وړاندیز یې وکړ:
  - شاید موږ کولی شو خپل امکانات یو څه کم کړو؟ T. د Rozhdestvensky د سکواډرن په پرتله د ټوپک په جګړه کې غوره والی لري ، نږدې 1.8 څخه تر 1 پورې. په دې توګه به موږ د ځواکونو انډول یو څه مساوي کړو.
  د دولفین کالیګولا، وروستی سامورای پرې کول، د جنګیالی مارګریتا څخه وپوښتل:
  - ایا موږ د پرچم بردار سره پیل کوو؟
  متعصبې نجلۍ په خپلو ننوتو ګوتو سره مرمۍ وغورځوله او لسګونه نور جاپانیان یې له مینځه یوړل، یوازې ټوټه ټوټه یې پریښوده، اعتراض یې وکړ:
  - دوی د خورا خوندور سره پیل نه کوي! خوشبختانه، د سکواډرن په لټه کې کولو ته اړتیا نشته. راځئ چې د لومړي دوه آرماډیلو له لارې کلیک وکړو.
  کالیګولا ټمبای وخندل، لاسي بم یې له خپلې نرۍ پښې سره وغورځاوه، خپله وینه لرونکې توره یې د نوټیلي کښتۍ ته په ګوته کړه ، په خوشالۍ یې وویل:
  - او دا زما دی!
  مارګریتا، چې یو ځل بیا یې جاپانیان په مرموز ډول ووهل، خپل ملګري ته یې وویل:
  - خو راځه چې نیم ساعت په اوبو کې ودریږو تر څو روغ شو.
  په حقیقت کې، آرام به زیان ونه رسوي. مګر کالیګولا دولفین د لنډ وقفې پرمهال هیڅ وخت ضایع نه کړ. په ځانګړې توګه، موږ وکولای شو یو څه په زړه پورې په پام کې ونیسو.
  سازش کونکي په حوزه کې راټول شوي. د چت لاندې بریښنایی څراغ ناوړه سیوري اچوي. د لینن مشهور ټوټی سر، د شګو کوبا تر څنګ ، په نړۍ کې د سټالین په نوم ډیر پیژندل شوی، بیا په پاک یونیفورم کې د سمندري افسر، په داسې حال کې چې لږ پیژندل شوی لیفټیننټ شمیت، د ډنډ ږیرې سره ، بخارین.
  تروتسکي د بشپړې ناستې لپاره کافي نه دی، مګر د اوس لپاره هغه او لینن سره په ټکر کې دي. او په دې توګه، تر ټولو با نفوذه بالشویکان راټول شوي، د انقلاب یا کودتا لپاره چمتو دي، هر څه، یوازې د واک ترلاسه کولو لپاره.
  لینن لومړی فرش واخیست:
  - ملګرو، دا ډېره مهمه ده چې په هر قیمت د جاپان سره په ناحقه امپریالیستي جګړه کې د استبدادي واکمنۍ د بریا مخه ونیول شي. د انقلاب لامل همدا غوښتنه ده!
  ډارن په ځواب کې ټکان ورکړ.
  بخارین په خپلو لاسونو لاسونه پورته کول او تور ږیره یې په خپل ځوان مخ ښکل کړه، تایید کړه:
  - هو، موږ باید استبدادي ته لږ فرصت ورنکړو. دا ممکن د خیانت په څیر بوی وکړي، مګر زه به ووایم، میکاډو د بالشویکانو او نړیوال کمونیزم ترټولو غوره او اصلي متحد دی!
  کوبا یوسف په غوسه وویل:
  - ښه وویل! که څه هم دا د خیانت په څیر بوی نه کوي، دا پخپله خیانت دی!
  لینن، چې بیا د کارپوف په نوم روان و، په خندا یې وویل:
  - د نړیوال انقلاب لپاره، ځینې وختونه باید قرباني ورکړئ. ستاسو د وجدان او خپل روح د قربانۍ په شمول. - اولیانوف خلاص کړ، سر یې خلاص کړ، د جرمني بیر یو بوتل. د فصاحت لپاره، تاسو باید خپل ستونی تازه کړئ. هغه یو څو څاڅکي واخیستل او دوام ورکړ. - ته فکر کوې چې زه په خپله خوښه یم چې خپل هیواد ته شر او ماتې غواړم؟ په هرصورت، زه به په واضح ډول ووایم، انقلاب یوازې هغه وخت ممکن دی چې د استبدادي رژیم په جدي توګه کمزوری شي. او په جګړه کې له ماتې پرته د استبدادي نظام نور څه کمزوری کولی شي؟
  کوبا په اتفاق سر وخوځاوه:
  - هیڅ نه... کله کله لوړ هدف قربانۍ او د پام وړ قربانۍ ته اړتیا لري!
  لینن خپلې فلسفې ته دوام ورکړ:
  - نو د الحاد په اخلاقو او فلسفه بحث نه کوو. دا اصلي خبره نه ده. دا څرګنده ده چې هغه کار چې موږ یې ترسره کوو د ټولو هیوادونو او ټولې نړۍ د کارګرانو او غلامانو د خلاصون لامل کیږي. او حقیقت دا دی چې زموږ د دولت او نورو خلکو ټول زیانونه به سل چنده جبران شي. - اولیانوف ودرېد او په بل غږ کې یې اضافه کړه. - او موږ د استبدادي نظام د ماتولو لپاره کوم کوټلي ګامونه پورته کولی شو چې د خلکو او موږ څخه کرکه لري؟
  دلته ډګرمن شمد په ټيټ غږ وويل:
  - زه فکر کوم، د پیل کولو لپاره، په یوځل کې په څو ځایونو کې د ټرانس سایبیریا اورګاډي الوځول. دا به په منچوریا کې د زارستي سرتیرو په اکمالاتو باندې وژونکي اغیزه ولري.
  کوبا د ګیدړ په څیر وخندل:
  - براوو ، هلک پرمختګ کوي! او ما د څو بانکونو د لوټولو په اړه فکر وکړ ترڅو د زار روبل د سرو زرو معیار کمزوری کړي.
  الیانوف په سختۍ سره خپله ګوته ګوتې "په زړه پورې ګرجستان" ته وخوځوله:
  - مه خپه کیږه! یو ډیر په زړه پوری وړاندیز. تاسو کولی شئ خورا ډیر Kuropatkina خراب کړئ.
  شمید دوام ورکړ:
  - په عموم کې، زما په پلان کې د تور سمندر د بیړیو په ټولو کښتیو کې پاڅون کول شامل دي. بیا به پوځ د مزدورو خلکو خوا ته ځي، او استبدادي به په یو وخت کې سقوط کوي!
  کوبا په خندا وخندل:
  - هو، سرطان به په غره کې څاڅکي!
  - کوبا ، ودریږه! - لینن وخندل او زیاته یې کړه. - دا په حقیقت کې اړینه ده چې په تور سمندر کې د پاڅون چمتو کول او ترسره کول. او کله چې وهل شوی کوروپاتکین د پورټ ارتور څخه وتښتي ، په ټول اردو کې بغاوت به ریښتینی شي!
  شمید خپله غوسه له لاسه ورکړه:
  - هو، موږ به دا په روح کې وکړو!
  بخارین فرش واخیست:
  - په ځمکه کې زموږ ډیری متحدین بزګران دي؛ کله چې دوی پورته شي، دوی به وکوالی شي د استبدادي ټول قوتونه بند کړي. موږ اړتیا لرو چې خپل لاریون کونکي کلیو ته واستوو او غوښتنه وکړو چې بزګرانو ته نه یوازې ځمکې ، بلکې جایدادونه هم ورکړل شي ، هرڅه چې د ځمکې خاوندان دي!
  کوبا په ستړيا سره مداخله وکړه:
  - د خپلو میرمنو او لوڼو په شمول!
  بخارین وخندل:
  - او دا هم! دا د ایمیلیان پوګاچوف په څیر ساده دی - سر به پرې شي ، بار به ځړول شي ، او د دوی توکي به د ځان لپاره اخیستل کیږي او په مساوي ډول ویشل کیږي! او د ځمکې د خاوندانو ښځې او لوڼې ستا غلامانې دي!
  الیانوف دا تلیفون تصویب کړ:
  - سمه ده! موږ به دوی ټول ځړوو! شمالي قطب ته ټوله لاره!
  کوبا وړاندیز وکړ:
  - موږ اړتیا لرو چې د امکان تر حده د غلو عنصر په فعاله توګه وکاروو. په ځانګړې توګه ، ترټولو پیاوړي او بریالي انقلابیان د جنایتکارانو څخه راڅرګندیږي. د مثال په توګه، Kotovsky یو اتل نه دی؟ اتله! او پلار مخنو نور هم بد نه دی!
  بخارین په زوره سر وښوراوه:
  - همدا و! موږ به دوی ټول د جرم سره مات کړو !
  اولیانوف خپله خوله په میز کیښوده:
  - ترور، ترور او یو ځل بیا انقلابي ترور!
  دا ممکنه نه وه چې د "په زړه پورې څلور" نورې خبرې اترې وڅیړئ. د ویښیدو سره، دا اړینه وه چې د ګټونکي ستراتیژۍ پلي کولو عملي کچې ته لاړ شي. په ځانګړي توګه ، د ټیمونو څخه جنګیالي پاک کړئ.
  کالیګولا په چټکۍ سره خپل هدف ته ورسیده، او مارګریتا هغې ته. هلکان، د خپلو ګوتو او ګوتو په کارولو سره، په سمدستي توګه د قرباني کښتیو ته پورته شول.
  کالیګولا ټمبای نور د بریکونو احساس نه کاوه، ځکه چې هغه په قطار کې د هرچا ټوټه کول پیل کړل. په کښتۍ کې سپاره کول ستونزمن ندي، په اصل کې د جنګیالیو ټولګي. پرته لدې چې ، البته ، تاسو د انسان څخه ډیر یاست . نو، منډه کړئ او پرې کړئ. او د داسې فوق العاده سرعت سره، هیڅوک ستاسو سره د مقاومت کولو فرصت نلري.
  ښه، د خپلو ماشومانو په وړانګو ګوتو سره، مګر د چیتا د پښو د پنجو څخه ګړندی، زهرجن ستنې وغورځوئ. او دا به هم په بشپړه توګه جاپانیان حیران کړي.
  د راپورته شوي لمر د ځمکې جنګیالي یوځل بیا پرې شوي دي ، او د ټرمینټرانو جوړه پلان ساده دی. د مهماتو خونې ته ورشئ، بیا مهمات په داسې ډول وغورځوئ چې بویلرونه یې هم پوښلي وي. له دې وروسته ، خرابه شوې کښتۍ به د ښکته کیدو پرته بله چاره ونه لري.
  د دالفین کالیګولا، د خپلې تورې سره پرې کول او میخونه وهل، د مهماتو اکمالاتو ته ننوتل. ښه، د هغه لپاره انفرادي ګولۍ څه دي، کوم چې هلک په الوتنه کې ډزې کوي، یا حتی په دښمن باندې غورځوي. دا په ځانګړې توګه ښه ده که چیرې، تاسو په خپلو پښو سره، تاسو سمدلاسه یو څو کارتوسونه په دښمن باندې په ویرونکي او وژونکي، وژونکي او نه منلو وړ ځواک سره مات کړئ.
  نو د نیکولاس II شاهي امپراتورۍ ته د سامورای لاره بنده شوه.
  دا هم ستونزمنه نه ده چې د مهماتو لیږدول په کنډک کې وي ترڅو د جنګیالیو لاندې ټوټه ټوټه شي، د هغه فزیکي ځواک سره.
  د فولادو ډیک، چې د مارچ په لمر کې ګرم شوی، په خوښۍ سره د ټرمینټر هلک نرم لچک لرونکي تلوونه په زړه پورې کوي. او د شیموسا څخه ډکې لوړې چاودیدونکي مرمۍ له اوږو ښکته کوي. تاسو ښکته کودئ، د سرپل زینې په پام کې نیولو سره، او اوس تاسو په سم ځای کې یاست. اوس به پارشنونه ټوټه ټوټه شي او بویلرونه به چاودنه وکړي، داسې سوري به رامینځته کړي چې حتی دا لوی شی به ژوندی پاتې نشي.
  دا په زړه پورې شی د جاپاني آرماډیلو دی. کښتۍ پراخه او پراخه ده ، د زغره لوی ضخامت سره چې ډیکونه پوښي. او اوږده او غټ توپونه، چې د څو لسیزو کیلومترو، یا حتی نور هم د وهلو توان لري ... ریښتیا، دا د جاپانیانو لخوا نه، بلکې د انګلیسانو لخوا جوړ شوی. مګر شاهي بیړۍ تقریبا په بشپړ ډول د خپل تولید څخه ده، کوم چې خپل ګټې او زیانونه لري. نو انګریزانو یو جنګي بیړۍ جوړه کړه - یو عالي ماشین. دا د افسوس خبره ده، مګر موږ باید هغه ښکته ته واستوو ...
  هلته یوه چاودنه وشوه، او د مات شوي ډیک فلز د هلک په ښکاره، عضلاتو پښو باندې ولګېد او هغه یې د سطحې څخه پورته وغورځاوه. له هغې وروسته، هلک په اوبو کې ولویده او په زور سره لامبو وهل، هڅه یې کوله چې د څپې څخه لیرې شي. دا ډول کولس ډوب دی.
  او د مارګریتا جنګیالی ویش: په پاکه توګه کار او همغږي. اوس د دې وخت دی چې ژوندي پاتې دوه زغره لرونکي جنګي کروزر ډوب کړئ.
  اجازه راکړئ چې توګو ، چې د روسیې د بیړیو لپاره یې دومره ستونزې رامینځته کړې، هم لاندې ته لاړ شي. دا به د ټولو هغو کسانو لپاره عبرت شي چې په لاسونو کې وسلې سره ستاسو د وطن خاورې ته راځي.
  د دولفین کالیګولا په زور سره د سمندر اوبه په خپلو لاسونو او پښو او ویسلونو سره راښکاره کوي:
  - تاسو به د جاپانیانو لخوا مات شي! دا د لیونۍ کور لوبه نه ده !
  لکه د تیر ځل په څیر ، تقریبا پرته له دې چې فلزي او زغره لمس کړئ تاسو ډیک ته الوتنه کوئ. هلته تاسو په کباب کې داسې ورو سامورای ټوټې کول پیل کړئ. شاید، حتی په رال کې بند شوی مکڑی د لمر د لمر د ځمکې څخه د دې حشراتو په پرتله سل ځله ډیر چټک دی. نو تاسو په چټکۍ سره لاړ شئ او لاسونه، پښې، سرونه پرې کړئ ... او دوی یوازې حل کوي. په غوره توګه، یو له دوی څخه اداره کوي چې ووایي:
  - بنزی!
  ټمبای کالیګولا خندا کوي او خپله پوزه ورته ګوتې وهي:
  - بنزی، زړه مه کوه!
  او د خپلو ننوتو ګوتو سره هغه کارتوسونه غورځوي ، د سامورای تندی ، خولې او ستوني سوري کوي.
  بیا، پخوانی ترکیب تکرار کړئ. په هرصورت، د بدلون لپاره، عالي کالیګولا ژر تر ژره د دولس انچو بار شوي ټوپک هدف وټاکه او نږدې جنګی کروزر ته یې چارج ورکړ. برید دقیق وګرځید، او د لوړ چاودیدونکي جاپاني چارج په ډیک کې د لوی اور لامل شو.
  ځوان جنګیالي ولیدل چې په حقیقت کې، کله چې د لمر د لمر په ځمکه کې د صنعت محصول ننوځي، ډیر اور او لوګی راوتلی. کوم چې، البته، ډزې اسانه کوي . د دې په پام کې نیولو سره چې ساموراي د اوږدې مودې لپاره د روسیې سره په جګړه کې دي، د دوی جنګي سکواډرون په حقیقت کې کیفیت لوړوالی لري.
  ریښتیا ، جاپانیان به څومره لاسته راوړي که دوی خپلې ټولې لویې کښتۍ له لاسه ورکړي؟
  د توګو بیرغ په ځنډ سره د وتلو نښه کوي. مګر دا واقعیا ګټور حل ندی. لویه جنګي کښتۍ چاودنه کوي، او دوه ثانیې وروسته هغه کښتۍ چې د دالفین کالیګولا لیږدوي هم چاودنه کوي. هغه په پای کې د جاپاني امپراتورۍ یو افسر د خپلې پښې سره وواهه. او بیا دواړه زړور جنګیالي د شاک څپې لخوا وغورځول شول ...
  یوه جګړه ماره نجلۍ چې د لومړۍ درجې د کپتان سر یې پرې کړی و، د سږو په سر کې یې چیغې وهلې:
  - د سمندري هاکي لوبه: روسیه د جاپان په وړاندې - څلور صفر نمرې!
  په حقیقت کې، اوس جاپان په خدمت کې یوه جنګي بیړۍ نه لري. ریښتیا، دلته لاهم د جګړې په کچه اته کروزرونه شتون لري. او یو انتخاب شتون لري: دوی ډوب کړئ یا نه ډوب کړئ؟
  کالیګولا، په خپله توره د شارک په غورځولو سره، په منطقي توګه پریکړه وکړه:
  - اعتصاب وکړئ پداسې حال کې چې اوسپنه ګرمه وي! يعنې موږ يې غرق کوو!
  مارګریتا، د یو بل سمندري ښکار له مینځه وړلو سره، د دې پریکړې سره موافقه وکړه:
  - ولې په بې وزلو وخت ضایع کوئ؟ ښايي بل ځل زموږ لپاره نه وي!
  کالیګولا ټمبای، د کارتریج کیسه د خپل پښې سره، د شارک سترګو ته وغورځوله، منطقي اعتراض یې وکړ:
  - زه فکر کوم چې دا به وي! خدای تثلیث خوښوي!
  خو هغه په هر حال تیر شو. دوی کولی شي د شپې کلا ته راستانه شي. دا به دوی هیڅ ځای ونه نیسي. او که Kuropatkin د دوی د ګډون پرته قلعه ونیسي، نو ډیر ښه. په حقیقت کې، دوی نشي کولی یوازې هرڅه وکړي. دا حتی په زړه پورې ده چې اولادونه به د جاپان سره د دې عجیب جنګ په اړه څه ووایی؟ دوی به دا یو سپیڅلی عمل وګڼي، یا، برعکس، دوی به دا یوازې د فوق العاده ځواکونو لخوا ګټلي وي!
  مګر کالیګولا په اسانۍ سره خپل راتلونکی قرباني - د جنګ کروزر څخه تیر شو. په بهر کې، دوی د armadillos څخه یو څه توپیر لري. په ځانګړې توګه، یو څه کم زغره لري، او د دولس انچو ټوپکونو پرځای لس انچه ټوپکونه شتون لري، مګر فعالیت خورا ښه دی. مګر دا هم د خطي ټولګي رګونه دي. او بیا منځني او سپک کروزرونه شتون لري.
  ځوان جنګیالي دلته خپل تاکتیکونه یو څه بدل کړل او د سامورای ناحیې یې پرې کړې او ځینې یې په کارتوسونو کینول چې هغه یې په خپلو ننوتو هلکانو پښو وغورځول. بیا یې هغه مهمات واخیستل او چاودنه یې وکړه چې د جګړې کروزر خپله پوزه په اوبو کې ښخ کړه او په دې توګه لاندې ته لاړ نه سمدستي بلکه په تدریجي ډول وګرځید.
  شاید د هلک لوبغاړی کیلیګولا غوښتل چې لږترلږه د عملې برخه له دې لارې له مرګ څخه وژغوري. په حقیقت کې، هغه دومره چاودیدونکي توکي چیرته ایښودلی شي ... مارګریتا، د سامورای ناحیو یوه لویه ډله ووژله، خپل کروزر یې په کښتۍ کې وغورځاوه.
  نجلۍ په ویاړ سره خپله بریا ولمانځله، او د هغې ملګري هم:
  - نمرې: شپږ - صفر!
  کالیګولا ټمبای، په غوسه او خوښۍ کې، د لوی بریالیتوب څخه، سندرې وویل:
  - او سامورای د فولادو او اور تر فشار لاندې ځمکې ته الوتنه وکړه!
  د نوي سمندر قربانیان ... هو ، داسې ښکاري چې جاپانیان چې په دې کمپاین کې یې پیل کړي د یو بدبخت ستوري لاندې زیږیدلی و. او حتی د دوی په شینټو مذهب کې اته ملیونه خدایان له دوی سره مرسته نه کوي.
  د تومبایش کالیګولا ته ، د جګړې کروزر د کارت بورډ یوې ټوټې په څیر ښکاري چې باید ډوب شي. هغه حتی پریکړه وکړه چې یو څه مختلف تاکتیک هڅه وکړي، د بیلګې په توګه، هولډ ته د ننوتلو او په تورو سره د لاندې برخې پرې کولو سره. په هرصورت ، هغه یو جادویی فلز لري چې د ننجا او جادوګرانو څخه نیول شوی. دا پدې مانا ده چې عملیات باید ترسره شي.
  او همداسې ... دا معلومه شوه چې خطي اوسپنه ماتیږي ... د دې ډاډ ترلاسه کولو لپاره د دریو برخو سیلاب کولو ته اړتیا ده. ټرمینټر هلک په خندا سره وايي:
  - دلته موږ په هغه کښتۍ کې یو ...
  د تورې په وهلو سره د جګړې کروزر ډوبولو لپاره ، تاسو واقعیا اړتیا لرئ عالي انساني ځواک او غیر معمولي تخیل ولرئ.
  مارګریتا یو ډیر ساده طریقه غوره کوي، استدلال کوي چې تکرار د زده کړې مور ده. او که داسې وي، نو دښمن به د چاودنې په واسطه سیلاب شي.
  جنګیالی دیوی او متعصبه نجلۍ خپله ګوته پورته کوي او وايي:
  - اته بجې دي!
  هلک کالیګولا، پرته له کوم مراسم، ډیری سامورای پرې کول، او په پښو یې وژونکي کارتوسونه وغورځول، چیغه یې کړه:
  - مګر دا یوازې په زړه پوری دی!
  څلور نور قربانیان پاتې دي ... دوی باید په یو ډول ډوب شي ترڅو دا خورا عادي نه شي. د یو څه ځانګړي، ځانګړي سره راشئ. او هلکان، پرته له دې چې یوه کلمه ووایي، په لاندې ډول عمل وکړي. د مثال په توګه ، دوی د کنټرول راډرونه نیسي ... خوشبختانه ، کښتۍ دمخه په بشپړ سرعت کې دي ، پدې معنی چې د دوی سره مقابله کول دومره ستونزمن ندي. او په دې توګه، تاسو د کنټرول راډرونه ونیسئ او رام ته لاړشئ ... د جنګ کروزرز، کښتۍ نوې دي، مګر په جاپاني بیړیو کې ډیری ناپاک شوي کښتۍ شتون لري چې د مستقیم لاین رام څخه د تیښتې امکان نلري.
  که چیرې کښتۍ او حتی د فلزاتو څخه جوړ شوي، په سمندر کې په تیز رفتار سره ټکر شي؟
  بیا لاندې پیښیږي: یو ډارونکی شور، د زغرو پیسول، د دواړو رګونو د فولادو شیټونه مات شوي. په لسگونو او سلگونو ملایان، چې ژیړ مخونه لري، د مات شوي ډیکونو په اوږدو کې منډه کوي، د دوی تنګ سترګې یې له تندی څخه راوتلي، او د غاښونو د ماتیدو سره د خولې څخه د وینې جریان روان دي.
  او جاپاني جنګیالي په تخته کې راښکته کیږي، د فومونو په جریان کې راښکته کیږي چې دوی یې په یو وخت کې خوري. او کښتۍ په چټکۍ سره ډوبیدل پیل کوي، ډیری ژوند ژورو ته اړوي.
  مارګریتا، پرته له رحم یا مراسمو څخه د سیلانیانو له منځه وړلو ته دوام ورکړ، په مسکا سره یې اعلان وکړ:
  "دا هم ښه ده چې جاپانیان ښځې او ماشومان په الوتکه کې نه اچوي."
  کالیګولا، هغه شارک چې په هغه باندې راوتلی و، جلا کول، په اسانۍ سره له دې سره موافقه وکړه:
  - هو، د امازون کلتور د سامورای په مینځ کې ریښه نه وه اخیستې. ریښتیا، داسې ښکاري چې دوی ښځینه ننجا لري!
  ځوان جنګیالی - دیوی او په ورته وخت کې، متعصبه نجلۍ خلاصه کړه:
  - دولس صفر زموږ په ګټه ... خو لا هم دوه وروستۍ ورځې پاتې دي. له دوی سره څه وکړي؟
  کالیګولا ټمبای بله شارک ټوټه ټوټه کړه او په ساده ډول یې وړاندیز وکړ:
  - راځئ چې دوی دالني بندر ته بوځو. دا اوس د روسیې تر کنټرول لاندې دی، او دوه په زړه پورې، عصري کروزرونه به زموږ بیړۍ ته وده ورکړي!
  مارګریتا، د سمندرونو ښکار په تورو سره مات کړل، په اسانۍ سره یې له دې سره موافقه وکړه:
  - هو، او دا غوره حل دی!
  که څه هم جاپانیان د نه منلو وړ جنګیالیو په توګه شهرت لري ، د دوه عالي فرښتو د قهرجنو ګوزارونو اخلاقي اغیز زموږ له وحشي تمو څخه ډیر شو. په حقیقت کې ، که تاسو د خلکو سره نه ، مګر د خورا ریښتیني خدایانو سره ورته مخلوقاتو سره جګړه وکړئ ، او حتی حتی د لمر د لمر د ځمکې جنګیالي به هم جرئت ونه لري.
  له همدې امله، وروسته له دې چې مارګاریتا په یوه کروزر کې او په بل کې کیلیګولا، خورا ځیرک افسران یې پرې کړل، او ځینې یې ووهل، نورو نااختانو او میخانیکانو دا غوره وګڼله چې دې سپرونو ته تسلیم شي . او دواړه جنګي کښتۍ د دالني بندر ته لاړل، کوم چې جاپانیانو د روسیې د اردو سره د جګړې پرته، د دوی د وروستي ماتې وروسته پریښود.
  کالیګولا دولفینوف فکر کاوه چې بالاخره د برید ځواک واک واک دی. د بېلګې په توګه، د خلقین ګول د جګړې پر مهال د شوروي د ځواکمن پوځ له خوا څو تنه جاپانیان ونیول شول؟ د شوروي د معلوماتو له مخې، 476 کسان، د نورو وروسته حسابونو له مخې، شاوخوا 200، او د متقابل تبادلې په پایله کې، یوازې 88 جاپانیانو ته راستانه شوي، دا دی چې لږ شمیر بیرته خپل هیواد ته راستانه شوي.
  دا دی، سامورای ټینګښت وښود. د شوروي د معلوماتو له مخې، له لاسه ورکول، شاوخوا شل زره کسان ووژل.
  د دویمې نړیوالې جګړې په جریان کې د بندیانو په توګه نږدې دومره وژل شوي ( د هغو کسانو شمیر چې په بندیانو کې وژل شوي ندي) له لاسه ورکړي.
  او دا د دې حقیقت سره سره چې NKVD په وحشیانه توګه د تسلیم شویو کورنیو سره معامله وکړه.
  نو د جاپاني سرتیرو لیوالتیا مبالغه نه ده. د روسیې-جاپان د جګړې په جریان کې، جاپانیانو د روسانو په پرتله د جنګی بندیانو په توګه سل چنده کم عسکر له لاسه ورکړل!
  مګر، په هرصورت، دا یو څه د حقیقت له امله دی چې د روسیې پوځ یوه لویه جګړه نه ده ګټلې. او پرته له فتوحاتو هیڅ بندیان نشته.
  په هرصورت، داسې پیښیږي چې پرمختللی اردو هم ډیری سرتیري نیولي وي.
  جنګیالي هلک کالیګولا مارګریتا ته د لومړني واکي ټیک له لارې وویل:
  - شاید موږ به سپین بیرغ پورته کړو، که نه دوی به موږ غرق کړي؟
  مارګریتا اعتراض وکړ:
  "د سپین بیرغ لاندې کښته کول د شرم خبره ده." غوره ده چې په خپل سر د روسیې درې رنګه ورکړئ !
  ځوان جنګیالي ستنه د هلک ټرمینټر په ننداره پښه کې دننه کړه او په تنده یې د بل سامورای په خوله کې واچوله، هغه وویل:
  - او زما په اند، اندریوفسکي د صلیب سره به ډیر بریالي وي!
  د 14 څخه صفر نمرې سره، د جاپان سره سمندري ماسټونه بشپړ شوي او اوس تاسو کولی شئ نه یوازې نیول شوي کښتۍ ځان ته واخلئ ، بلکې سندرې هم وکړئ. د دالفین کالیګولا د خپلې بریا سندره د خپلو سږو په سر کې وویل:
  د سمندرونو لوی پراخوالی، سمندرونه -
  موږ یې تر ترنګلي بیرغ لاندې ونیسو!
  عسکرو لوړ غرونه فتح کړل
  عقاب په فتحه وورېدل!
  
  د روسیې جنګي الوتکې د سیارې لخوا پیژندل شوي،
  موږ دښمنان په تورو او بیونټونو ووهل!
  موږ وکولای شو چې د فاشیزم جوګه له نیمې نړۍ څخه وباسو،
  موږ په برلین کې د بریا سره خپل مارچ پای ته ورساوه!
  
  په ټانګونو کې راوتلي وو ،
  دوی ګواښ کوي چې د روسیې ټولې ساحې له منځه یوسي!
  خو دوی په زوره ملامتوونکي وډبول ،
  تر څو زموږ ماشومان پرته له جوش څخه خوشحاله ژوند وکړي!
  
  موږ د هغه وطن بچیان یو چې د نړۍ تر هر چا لوړ دی
  موږ زیږیدلي یو، په خپلو لاسو پښو کیلیکو غوټه کوو!
  جګړې ته ولېږل ،
  او خدای می په خوښۍ کې غوړولی دی!
  
  لوړ زړه هیڅ برخه نشته ،
  څه خوب او بیا زیږون ورکوي!
  د ابدیت عالي دروازه پرانیزي،
  خو که په کمين کې ناست يې، چپ شه !
  
  لیوه او پسونه شته خو ته د عالم شپون یې
  او دا ستاسو برخه ده چې امر یې وروسته له هغه ورسوئ!
  د دې لپاره چې موضوع د تخلیق پای ته ورسوي،
  تر څو ستاسو په زړه کې د مینې ابدي اور مړ نشي!
  
  څوک پوهیږي چې د دښمن مرمۍ به چیرې یو عسکر ودروي
  مګر بیا هم، په جګړه کې، مرګ د خرابو ناروغیو څخه غوره دی !
  او که ته مړ شې، نو ستا دوست به د دښمن په ځپلو ،
  هغه به دا ونه زغمي، ځکه چې لوڅې نجونې په بند کې اچول کیږي!
  
  اوه، د روسیې برخلیک، د جګړې وروسته جګړه او اور،
  د هغو کسانو لپاره چې غواړي په رخصتۍ لاړ شي، د دوی لپاره هیڅ ځای نشته، تاسو پوهیږئ، په جنت کې!
  دلته دوزخي سام د شیطان سره دسیسې ته ننوتل،
  ګواښ:- زه به اټوم راوغورځوم او ږلۍ به مات کړم!
  
  مګر د توغندیو په وړاندې به محافظت هم وي،
  او اټومي بم نشي کولی مسکو ویجاړ کړي ...
  موږ کولی شو د پرازیت ترلاسه کولو لپاره ټانکونه وکاروو،
  او د زوال په اړه ستړي سندرې تاسو خفه کوي!
  
  د یوې روپۍ لپاره وپلورئ، نه د روسیې برخه،
  په هرصورت، موږ هر یو لوی جنګیالی یو!
  باور مه کوئ چې خدای موږ لا دمخه په رول کې ځای په ځای کړی دی،
  په حقیقت کې، تاسو پریکړه وکړئ چې چیغې څومره یخ وي!
  
  ناکامۍ وې، ماتې وې
  دا داسې پېښ شول لکه خرسونه چې له خطرناکو لیوانو څخه شاتګ کوي!
  مګر که جګړه پیل شي، موږ به بیا هلته یو،
  د راکشسانو وحشي اردو په دوزخي تال کې مات کړئ!
  
  باور وکړه، موږ د جګړې لپاره لوبې نه کوو،
  موږ پرته له دې چې ښه ملګري ولرو بله بلنه نلرو!
  موږ وروڼه خلک یو، نه هابیل او قابیل،
  زموږ لپاره، مرغۍ یوه سندره ده، نه د غوړ لوبه!
  . EPILOGUE
  وروسته له هغه چې ډومینیکا خپل عقل روښانه کړ، ماشومانو چیغې کړې او د اوږدې مودې لپاره یې لاسونه تاو کړل. هو، دا خورا ښه دی، تاسو کولی شئ ووایئ چې هغه بریالۍ شوه - د افوریزمونو تویول او ځان ته ګونګ کول.
  له هغې وروسته، مارګریتا او ډومینیکا د ټولې نړۍ لپاره جشن اعلان کړ، ترڅو په روح کې تفریح او خوښۍ وي.
  دوی خپل جادويي څپلۍ وڅنډلې، او په زړه پورې میزونه راښکاره شول، چې د خوړو څخه ډک وو . دلته هرڅه په زړه پوري او خورا بډایه وو.
  داسې په زړه پورې خواړه او ډیری کیکونه، د کسترډ پیس، ډونټ، پریټزیل، مفین او بډایه سینګار شوي کیک. دا ناشونې ده چې په یوه افسانه کې ووایاست، او نه یې په قلم سره تشریح کړئ.
  او هرڅه دومره خوندور او خوندور دي چې دا په حقیقت کې په خپل پیچلي او ښکلا کې ځانګړی دی.
  مارګریتا ټویټ کړی:
  ټول ښه، د ماشومانو لپاره غوره،
  زموږ په خوشحاله سیاره کې ...
  لمر او باد دې ژوندی وي
  د هر څه لپاره د پریو مسؤلیت په پام کې ونیسئ!
  او هغې نڅا پیل کړه. او ډومینیکا د هغې تعقیب کړه، او څو نورې نجونې ورسره. دا ښه لاړ .
  مارګریتا په منطقي توګه یادونه وکړه:
  ګډوډ نه کړو !
  او متعصبې نجلۍ له خپل جادويي څادر څخه بل اور واخيست او خوشې کړ. او دا د الماسونو د چشمې په څیر و چې په ډیر طوفاني جریان کې بهیږي.
  ډومینیکا یادونه وکړه:
  - ښکلا، ښکلا.
  دا د وییل څخه د چشمې په څیر ډزې کوي!
  وروسته بیا د تفریح وخت و. څو لوی هلکان چې شاوخوا څوارلس کلن او ډیر عضلاتي وو، په لاسونو یې نرم دستکشې واچولې او یو له بل سره یې په جګړه پیل وکړ.
  دوی په خپلو لاسونو او پښې ووهل، پداسې حال کې چې خندا او خندا یې کوله.
  ډوبرینیا په خندا سره وویل:
  - په هرصورت، دوی د فارم ډله ایز تجهیزات لري!
  شهزاده اوینوموس سر وخوځاوه:
  - دوی په مارشل آرټ کې نه دي روزل شوي !
  هلک ډوبرینیا چیغې کړې، په لنډمهاله حلقه کې کودتا وکړه:
  - اجازه راکړئ چې لاړ شم!
  او دوه جنګیالي عضلاتي تنکي ځوانان یو له بل سره ټکر شول. هلکانو وخندل او په ډوبرینیا یې برید وکړ. د وسلو او پښو بې ځایه کول او څپې وهل.
  ډوبرینیا په هوښیارۍ سره وویشل او دوی یې یوې خوا ته واړول. بیا یې یو هلک له پوزې څخه په خپلو ننوتو پښو ونیو . هغه په وحشي درد کې چیغې وهلې. او اتل هلک بیا پرته له کوم مراسم، هغه وغورځاوه او په زور یې وګرځاوه.
  شاوخوا ماشومانو وخندل او لاسونه یې تاو کړل. او ډوبرینیا څلور هلکان په یو وخت کې یو ځای وخوځول او په ډیر مهارت سره یې په میز کې لپاس کړل.
  له هغې وروسته، خندا په بشپړه توګه کاڼه شوه. لکه د ماشومانو ستاینه. په حقیقت کې، دا خورا ښه ښکاري .
  ډوبرینیا په هوښیارۍ سره وویل:
  - هغه چا چې جرئت وکړ هغه یې وخوړل!
  ډومینیکا هم حلقې ته ننوت. هغې مارشل آرټ هم وکړ. په هرصورت، په فلمونو کې کار کول هیڅ ټوکه نه ده. هغې ځان د سوپر گرل په توګه وښود او د سوپر ولن سره یې جګړه وکړه . دواړو نجونو بیا یو بل ته د درجنونو لپاره ګوزارونه وکړل. او دا ډیر ښه دی . حتی د دوی زخمونه ریښتیني وو.
  اوس د لامبو په ډنډونو کې شاوخوا څوارلس کلن قوي ، عضلاتي ځوان د ډومینیکا پروړاندې راپورته شو. او هڅه یې وکړه چې پر نجلۍ برید وکړي. ډومینیکا ځواب ورکړ چې دقیقه ضربه یې د هغې له نرۍ پښې څخه د سولر پلیکسس ته وکړه، او هلک ښکته شو او په ژړا یې پیل وکړ.
  ډومینیکا ټویټ کړی:
  هلک نه یې ، ته هلک نه یې،
  رښتیا نه...
  هلک نه یاست ، تاسو هلک نه یاست -
  خراب شوی بکس!
  په خپل ټول ځواک سره یې ډومینیکا په عضلاتو باندې ووهله . نجلۍ چیغې کړې او بیرته یې په چړې ووهله. هغه ډومینیکا ته ورغی او هڅه یې وکړه چې د هغې سره جګړه وکړي. ځوان په یوه ساختماني سایټ کې د سخت کار له امله پیاوړی او سخت و. او ډومینیکا باید خپل ټول ځواک فشار راوړي ترڅو سقوط ونه کړي. خو هغه ووتله او بیا یې قوي هلک په هغې باندې وغورځاوه. هغه راښکته شو، له سټرجن سره په لوښي کې ولوېد. او هلک ډیر خندا شو.
  او پاتې ماشومان په وحشي توګه وخندل او مخونه یې جوړ کړل. دا واقعیا عالي ښکاریده .
  هلک پورته شو، خو سخته ضربه یې ترلاسه کړه
  په راتلونکي حرکت کې د هغه له پښې سره وویشتل شو ، او عضلاتي هلک راپرېوت.
  ډومینیک په جارحانه ډول سندرې وویل:
  هغه په مینه کې د قرباني په انتظار کې دی،
  آسمان ته د رادار اشاره کول ...
  یوه تېروتنه - ناڅاپي الوتنه،
  او یو ګوزار ناگزیر دی!
  دا په حقیقت کې د کراټې نجلۍ ده. نو هغې شاته وګرځید او په پوزه کې یې یو بل هلک د خپلې وړې پښې سره وواهه . هغه راښکته شو او د خپل بوی څخه یې د وینې یوه څاڅکي خوشې کړل . خو هغه سمدستي پورته شو. او بیا په جګړه کې. او ډومینیکا هغه ته سفر کوي، هغه مجبوروي چې سقوط وکړي. دا واقعیا یوه ښځه ده.
  ډوبرینیا په تایید سر وخوځاوه:
  - دوام ورکړئ! ښه، تاسو ښه نجلۍ یاست !
  دلته یو بل پیاوړی هلک دی چې د ډومینیکا له ګوزار څخه وتښتید.
  دا هغه ځای دی چې لاریون پیل شو. نجلۍ یو بل ځوان په خپل سر وغورځاوه او چیغې یې وهلې:
  د لوړې ټولنې نجونې،
  زه واقعیا غواړم هغه سړی مات کړم!
  له هغې وروسته، نجلۍ بیا هلکان سره یوځای کړل، ټپونه او ټکانونه یې ورکړل. او دا خورا مسخره او مسخره ښکاریده.
  هلکان یې هم وغورځول :
  - ته زموږ نجلۍ یې ! ډیر ګرم او جنګیالی!
  ډومینیکا سر وخوځاوه او چیغې یې کړې:
  د نجلۍ جنګیالی ګرمه وینه لري،
  ړنده ډله پر موږ برید کوي!
  هغې چغې وهلې، او له پورته څخه په هلکانو باندې د کریم، شیدې او شاتو ریښتیني باران توییدل.
  او بیا د ماشومانو خوشحاله خندا. هرڅه په زړه پوري او په شدت سره تیریږي او پیښیږي . او په دې یرغل کې مسخره شېبې شتون لري.
  د هلک شهزاده Oenomaus، البته، هم په لوبه کې دی. څوک پرته له دې څنګه اداره کولی شي؟ او ځوان جنګیالي په ډیره لیوالتیا سره یو هلک په ځان باندې وغورځاوه چې لوی او لوی ښکاري. او بیا په زړه پورې توجیهات. هو، دا واقعیا یوه مبارزه ده چې اړتیا ورته ده.
  انومي خپل لاس وغځاوه، او هلک د کریم پوښلي کیکونو ډنډ ته ولوید. او دوی په خورا مسخره او جوش سره ټوټې ټوټې او خپریدل. او دا د جادو پخلنځي بوی وو.
  ډوبرینیا په یوه خوله وویل:
  - دا د شرم خبره ده چې داسې خواړه ضایع کړئ!
  ډومینیک وخندل او ځواب یې ورکړ:
  - سمه ده! زه به نور جادو وکړم!
  د فینکس هلک سندرې وویل:
  په ځنګله کې کوم ځای جادوګران وي
  دوی د شیطان لپاره کافتان ګنډي ...
  ډبرې شاوخوا وغورځول شوې
  زمونږ ګران هیواد!
  له هغې وروسته، هغه د Dobrynya سره ملګری شو. دوو اتلو هلکانو لومړی د خپلو مښو په وهلو پیل وکړ، هڅه یې وکړه چې یو بل په مخ ووهي . دوی دا په ناڅاپي ډول څو ځله بار کړ، او زخمونه ښکاره شول. بیا د هلکانو جنګیالیو هغه واخیست او تندی یې وخوړل. نو زما له سترګو څخه چنګکونه روان شول.
  دوی یو بل ته زور ورکړ، سرونه یې غوڅ کړل او بیا یې جګړه پیل کړه. او جګړه ډیره سخته وه. نایټ هلکان یو بل سره وتښتیدل، یو بل یې مات کړل او یو بل یې وخندل.
  بیا دوی بیا د سرونو غوڅول پیل کړل، کوم چې د یخ او ډار څخه ډیر احمق ښکاري. او دا په داسې ډول عمل وکړ چې دا د ماشومانو لیدونکي په کاڼه خندا راوړي.
  ډومینیکا په خپلو لاسونو کې پنکۍ واخیسته او د هلکانو په پړسوبونو یې ټک کول پیل کړل. ډوبرینیا او فینیکس په خندا پیل وکړ، دا واقعیا دومره خوندور او خوندور دی چې تاسو به د خندا مخه نشئ نیولی.
  مارګریتا د لومړنۍ ډونا موسکا سره یادونه وکړه:
  - هو، ته ښه نجلۍ یې. یوازې یو ماسټر ساتیرونکی. تاسو نور څه کولی شئ؟
  ډومینیکا ژړل:
  - هو، په عموم کې، زه هرڅه کولی شم. او تاسو به دا له یو ځل څخه ډیر وګورئ!
  ډوبرینیا او فینکس جلا شول. دوی خولې تویولې او مجسمې شوې تورې یې داسې ځلیدلې لکه د زیتون په تېلو یخ شوي وي.
  مارګریتا په یوه خوله وویل:
  - موږ بریا لرو، مګر موږ د پیاوړي جنس د ژغورلو هدف ته نږدې نه یو. ژیړ موږک زموږ د دښمن بستینډا پورې اړه لري چې هیڅوک نه پوهیږي چیرته ورک شوی. او موږ لوبیا توی کړل. ښه، بې ګټې نه، مګر بیا هم د پایلې پرته چې موږ یې حساب کوو!
  ډومینیکا په ځواب کې وویل:
  ژوند اسانه نه دی
  او لارې سمې نه ځي...
  هر څه ډیر ناوخته راځي
  دا ټول ډیر ژر تیر شول!
  په تدریج سره، د خوشې شویو ماشومانو مزاج آرام شو. او جنګونه، حتی طنزونه، مړه شول، او موسیقي لږ لوړ شوه.
  او بیا ناڅاپه یو غږ واورېدل شو. د الارم سینګ غږ شو.
  هلکان او نجونې سمدلاسه له خپلو څوکیو څخه راښکته شول او په تورو او نیزیو یې لمبې پورته کړې. دوی د جګړې لپاره چمتو وو.
  ډریگنونه په آسمان کې ښکاره شول. دوی درې سرونه، اوه سرونه او دولس سرونه وو . او په دوی کې خورا ډیر وو، او د لوی اندازې حیوانات. په طبیعي توګه، څومره سرونه، د اندازې لوی. او د دوی په مینځ کې پیژندل شوې جادوگره باسټینډا وه ، چې د ډریگن شالید پروړاندې کوچنۍ ښکاري.
  ډومینیک ویسل وکړ او یادونه یې وکړه:
  - وا! داسې ښکاري چې دا لا پای ته نه ده رسیدلې!
  مارګریتا په ځواب کې وویل:
  زه د خپل سینې سره راښکته کیږم، لیډ په لاس کې لرم،
  ځمکه له سوریو ډکه ده، لکه د کندې په څېر...
  مګر زه پوهیږم چې دا لاهم پای نه دی -
  پای یوازې پیل دی!
  د جنګیالیو شاوخوا پنځوس زره ماشومان وو - دا ټول پوځ دی، له دوه سوو څخه زیات ډریگنونه شتون نلري. له همدې امله، ځوان جنګیالي وتښتېدل. دوی چمتو وو چې جنګ وکړي او خپل ژوند په ګرانه ورکړي، او ممکن حتی وګټي!
  دواړه اړخونه متقابل او هوډمن دي.
  تر ټولو لوی دولس سر لرونکی ډریگن تندر شو:
  - یرېږه مه! موږ به له ماشومانو سره جګړه ونه کړو! موږ د سولې او عدالت غوښتونکي یو!
  ډومینیکا چیغې کړې:
  - نو ته دلته ولې راغلې؟
  دلته باستیندا په زوره وخندل:
  - زه پوهیږم چې ستاسو اصلي هدف د ژیړ موږک اثار ترلاسه کول وو ، نه د ماشومانو غلامان آزادول!
  مارګریتا اعتراض وکړ:
  - دا مداخله نه کوي! په هرصورت، موږ نه غوښتل چې خپل ماشومان پریږدو او هیڅکله به یې ونه کړو!
  د ډریگن ټولو دولسو سرونو په یوځل وویل:
  "موږ ستاسو د شرافت ستاینه کوو!" مګر باسټینډا تاسو ته د لوبې کولو بلنه درکوي. که تاسو وګټئ، هغه به تاسو ته ژیړ موږک درکړي، که هغه وګټئ، نو ستاسو څلور به د تل لپاره غلامان شي.
  جادوګري باستیندا سر وښوراوه:
  - هو! همدا و! ښه، ماشومان، د دوی سره ډیر ګډوډ دی. ستاسو څلور به په غلامۍ کې ډیر ګټور وي!
  ډومینیکا په خندا سره وویل:
  - موږ کولی شو لوبه وکړو. اجازه راکړئ، د ضایع کیدو په صورت کې، جادوګر بستندا نه یوازې موږ ته د ژیړ موږک هنري اثار راکړئ، بلکې زموږ غلام هم شي.
  مارګریتا تایید کړه، په خپله پښه یې ټاپ کړه:
  - همدا و! دا واقعیا هغه څه دي چې موږ ورته اړتیا لرو! دا به عادلانه وي که بستینډا هم خپله ازادي په خطر کې واچوي!
  دولس مشر وویل:
  - پرېږده چې همداسې وي! هنري اثار او د جادوگرۍ آزادي، د څلورو مهمو اشخاصو د آزادۍ په وړاندې - عادلانه!
  جادوګري باسټینډا په تورو ویښتانو سر وخوځاوه:
  - سمه ده، همداسې شه! زه به تل دا لوبه وګټم. او حتی د جادو پوهه به دوی سره مرسته ونکړي!
  دولس سرې ډریگن چغې کړې:
  - ایا تاسو ژمنه کوئ چې د ماتې په صورت کې به خپلې ژمنې پوره کوئ؟
  پنځه واړه په یو غږ وویل:
  - موږ ورکوو!
  جادوګري باستیندا له خپل بکس څخه یوه تخته واخیسته او ویې ویل:
  - بیا راځه چې پیل وکړو!
  او هغې تخته راښکاره کړه؛ ارقام سمدلاسه په هغې کې ښکاره شول. دا یو څه د دودیز شطرنج یادونه وه، یوازې چوکۍ دوه نه وې، مګر درې رنګونه: سپین، تور او خړ. او موږ ډیر شمیر ارقام درلودل. یو جیسټر، تیران او یو افسر، یو جنرال، مارشال، یو بالیسټا، یو غل او نور څه دي.
  ډومینیکا غلی شو:
  - هو، زه حتی نه پوهیږم چې دوی څنګه ګرځي! دا بې انصافي ده!
  جادوګري باستیندا په خندا ځواب ورکړ:
  - تاسو لا دمخه خپله خبره کړې او د شاتګ ځای نشته. د لوبې کولو څخه انکار د ماتې په څیر دی!
  مارګریتا سر وخوځاوه:
  - زه دا لوبه پوهیږم! او څنگه په دې کې هم څنگه چلېږي! نو راځئ چې لوبه وکړو!
  جادوګري باستیندا سر وښوراوه:
  - نو بیا! دلته اصلي شخصیت پاچا دی او موږ به تر چیک میټ پورې لوبه وکړو!
  ماشومانو جنګیالیو لاسونه تاو کړل. مارګریتا خپله جادويي څنډه ولړزوله، او د یوې لویې تختې انځور چې درې ډوله حجرې یې په مخ کې ښکاره شوې. او اوس په زرگونو پخواني غلامان په یو وخت کې هغه لیدلی شي.
  مارګریتا یادونه وکړه:
  - د جګړې څخه دمخه، ما پخپله د بوټوینیک په وړاندې د شطرنج لوبه وګټله، که څه هم په شخصي توګه نه، مګر په ورته وخت کې. مګر په اته کلنۍ کې، د شوروي اتحاد د اتلولۍ ماتول ښه دي!
  جادوګري باستیندا په ژړا شو:
  - دا په بشپړ ډول مختلف لوبه ده! شطرنج حتی هغې ته نږدې نه و!
  متعصبې نجلۍ سر وښوراوه:
  - زه پوهیږم! دا ډیر پیچلی دی او ډیرې ټوټې شتون لري، مګر زه کولی شم دا لوبه وکړم! نو فکر مه کوئ چې دا به ستاسو لپاره اسانه وي!
  جادوګري تور ویښتان سر وښوراوه:
  - زما ټوټې سور دي - دوی لومړی پیل کوي!
  او هغې سلنګر مخ په وړاندې روان کړ . مارګریتا د تیر تیر په حرکت کولو سره ځواب ورکړ. داسې یوه آرامه لوبه پیل شوه. په هر اړخ کې سل شمیرې وې، او درې واړه، پرته له پاچاهانو. یو له دوی څخه دي، او لوبه د ملګري سره پای ته رسیږي. ښه، دا ښکلی او منطقی دی.
  بستندا لوبه وکړه او خندل. لومړی تبادله تعقیب شوه. بیا د ګړندۍ جیسټرانو تمرینونه. ډومینیکا یادونه وکړه چې جیسټر په دودیز شطرنج کې د ملکې په څیر حرکت کوي ، مګر د نایټ په څیر وهي.
  هو، دا په زړه پورې ده. افسر د پادشاه په څیر ښکاري، مګر د پاچا په څیر ډزې کوي. او جنرال د کټ په څیر حرکت کوي، مګر د نایټ په څیر وهي. مارشال د ملکې په څیر حرکت کوي، مګر یوازې د کوک په څیر وهي. البته، تر ټولو ځواکمن شخصیتونه لوی وزیران دي، دوی د ملکې په څیر حرکت کوي او د نایټ په څیر، او هم وهل کیږي. البته، ملکې شتون لري، او دا د عادي شطرنج په څیر دي. تیران د پیادو په څیر حرکت کوي، مګر دوی په تریخ ډول درې چوکۍ مخکې ډزې کوي، او یوازې دوه ګولۍ . داسې بریښي چې عادي پیاده سرتیري تر ټولو ضعیف دي، مګر دوی کولی شي وروستۍ کرښې ته په رسیدو سره، د پاچا پرته په هره ټوټه بدل شي.
  ګاډۍ د آس په څیر ګرځي، مګر د هاتین په څیر ډزې کوي. هو، دا په زړه پورې ده چې دا څنګه پیښیږي. یو بالیسټا هم شتون لري - دا د رګ په څیر حرکت کوي، مګر د ملکې په څیر وهل کیږي. روکس، نایټس او بشپس، لکه څنګه چې په عادي شطرنج کې. مګر یونیکورن هم شتون لري. هغه د پاچا په څیر ګرځي، مګر د ملکې په څیر وهي. او یو شاهي یونیکورن. هغه د هاتین په څیر ګرځي، مګر د لوی وزیر په څیر وهل کیږي، دا د ملکې او نایټ په څیر دی. هو، دا د ټوکو لوبه نه ده. او هر یو درې ارقام شتون لري. او پرته له ژړا یو څه هڅه وکړئ. او اوس، داسې ښکاري چې باسټینډا لا دمخه ډیرې سیمې نیولې او مادي ګټې یې ترلاسه کړې.
  دا روښانه ده، هغه د مارګریتا په پرتله خورا تجربه لري.
  ډومینیکا په ډاډه زړه، یا په زړه پورې، ټویټ وکړ:
  - آس ته ولاړ شه! اسونه!
  مارګریتا هغه وخوځاوه:
  - مداخله مه کوئ! څه باید وشي، زه یې کوم!
  او متعصبه نجلۍ په پریکنده توګه خپله څیره حرکت وکړ. باستیندا برید ته دوام ورکړ. جګړه ډېره سخته او بې رحمه وه.
  مارګریتا، د دې لپاره چې لږ باور او آرام ترلاسه کړي او په لوبه کې الهام پیدا کړي، سندرې یې پیل کړې؛
  دا پورته خوا ته ځګونه پورته کوي، د ګړندۍ غونډۍ پورته کوي،
  څپې، د یخ بندونو سمندر ویجاړ کړ!
  بیم پرې شو، ورېځې له سیسې ډکې شوې،
  او یو تازه باد دښته مات کړه!
  
  زه ستاسو سره په ساحلي غونډۍ کې یم
  د سمندر پړسوب ستاسو غوږونه ټکوي!
  جنګیالي په نرم لاس د هغې غاړې ته غیږه ورکړه،
  پاک رب زما په روح کې راپورته شوی دی!
  
  د واورو د غرونو سرونه زرغون شوي،
  او په سینه د مرمیو تیتلی!
  په لرې واټن کې، کښتۍ د کښتۍ لاندې ګرځیدلې،
  تاسو نشئ کولی خپل خوب پریږدئ او ویده شئ!
  
  ما تا ته اشاره وکړه، ګرانه،
  ستا له اوښکو ډکې سترګې!
  بلاخره له تا پرته نړۍ هم کافي نه ده
  طوفانونه او تندرونه په زړه کې ګرځي!
  
  ستاسو سره یوځای به موږ ډیر ویاړ وخورو،
  او زهر ارمان ته ننوځي!
  د هغه ځواک په نوم خپله توره راوباسئ
  په خدمت کولو خوښ دی !
  مارګریتا په بشپړ ډول سندرې وویلې او خوشحاله شو، یو پریکړه کونکی برید یې پیل کړ. متعصبه نجلۍ د قربانۍ څخه ډډه وکړه، او په ځینو وختونو کې د ځواکونو مادي توازن د هغې لپاره ناورین ښکاري. مګر دلته یو څو نور قوي تاکتیکي بریدونه او ...
  مارګریتا په معصومه موسکا وویل:
  - چیک میټ، آغلې باسټینډا!
  هغې په وحشیانه توګه سترګې پټې کړې او شاوخوا یې وکتل، د غاړې تر ټولو لوی، دولس سر ډریگن ته یې وکتل. دا د یوې لویې درجې الوتکې اندازه وه ، د هرې وزر موده دوه سوه متره وه - دا یو شیطان دی. ښایي حتی د غوره شوي انجلۍ - اداکارې ډومینیکا غیر معمولي جادو نشي کولی داسې لوی برلاسی شي.
  د ډریگن لوی مشر په یو وخت کې د دولسو سرونو سره چغې وهلې:
  - تاسو باستینډ ته ماتې ورکړه. نو خپل ګټونکي ژیړ موږک ته ورکړئ - یو ارزښتناکه هنري اثار ، او خپلو نوي بادارانو ته غلامي ته لاړشئ!
  بستیندا ساه واخیسته او د هغې له کڅوړې څخه یې یو اثار راوویستل. په ناڅاپي ډول، دا یوازې د ناریل اندازه وه، مګر دا د روښانه، ژیړ رڼا سره روښانه شوه.
  جادوګر دا خبره ونیوله او یادونه یې وکړه:
  - هغه ستا دی. لکه هرڅه چې زما دي، دا اوس ستاسو دي!
  مارګریتا دا اثار په خپلو لاسونو کې واخیستل او بیا یې په خپل کڅوړه کې پټ کړل. او هغې یادونه وکړه:
  - دا ښه دی! ښه، ته او زه باید څه وکړم، بستیندا؟
  په بهر کې، یو لاهم ځوان او زړه راښکونکی تور ښځه ځواب ورکړ:
  - زه ډیر څه کولی شم. زه لا دمخه د زرو کلونو څخه ډیر عمر لرم. او که زه تاسو ته د نامعلوم جادو تخنیکونه در زده کولی شم. ښه، او د سلطنت مدیر هم اوسئ. زه پدې کې ډیره تجربه لرم، او نه یوازې د ماشومانو اداره کول.
  مارګریتا سر وخوځاوه او یادونه یې وکړه:
  "زه فکر کوم چې شاید زه تاسو پریږدم چې لومړی یې یوازې د نیکو کارونو قسم وخوړ."
  ډومینیکا غلی شو:
  - که هغه درواغ وايي؟ موږ خلک لرو، تاسو پوهیږئ. حتی قرآن وايي چې قسمونه په ځینو مواردو کې مات کیدی شي.
  او نجلۍ اداکارې سندرې وویل:
  باور وکړه ستا بنده ګان به ځانونه وچوي
  تاسو به خیانت وکړئ ، تاسو به خیانت وکړئ ...
  او هغه څوک چې په مینه کې داسې قسم کوي،
  یوازې وګورئ، دوی به تاسو ووژني!
  مارګریتا اعتراض وکړ:
  "زموږ د جادوگرانو لپاره دا دود دی چې خپلې خبرې او قسمونه دواړه وساتي." د حلف ماتونکي کیدو معنی د هرچا څخه د تل پاتې عذاب او توهین سره مخ کول دي. نو بستندا به یا خپل قسم ساتي او یا به یې له اخیستو ډډه کوي. نو هغه د غلامۍ او د تل لپاره د بدو کارونو پریښودو ترمنځ انتخاب لري!
  سره جادوګري تور ویښتان یې راښکته کړل:
  - دلته د فکر کولو لپاره یو څه شتون لري. هېڅکله بد مه کوه، دا هم ډېر سخت دی، او تل خوندور نه دی!
  ډومینیکا په غوسه وه:
  - تاسو ولې زموږ لپاره پریکړه کوئ، مارګوټ؟ زه فکر کوم، دا غوره ده چې هغه زموږ غلام وي. یو جادوګر او بې عمره نوکر به په کور کې خورا ګټور وي. هغه باید ستاسو غلامه نه وي، مګر زموږ مشترکه!
  اتل هلک ډوبرینیا تایید کړه:
  - هو دا صحیح دی! موږ ټولو زموږ ازادي په خطر کې واچوله. او تاسو غواړئ هغې ته یوازې امر وکړئ.
  هلک شهزاده اوینوماوس په دې نظر وو:
  "زه هم فکر کوم چې دا به غوره وي چې هغه پریږدم، یوازې د ښه کارونو لپاره قسم وخوري." ولې، د یوولسو اثارو د راټولولو په وخت کې، یو غلام له ځانه سره کش کړئ؟ هغه یوازې یو بار دی!
  ډوبرینیا او ډومینیکا په یو غږ وویل:
  - نه، هغه زموږ غلامه ده! او موږ به هغه پریږدو!
  د ډریگن مشر وویل:
  - تاسو تقسیم لرئ: دوه په مقابل کې دوه! زه وړاندیز کوم چې یو سکه وغورځوم. که دا سر وي، موږ به هغه څه وکړو لکه څنګه چې مارګریتا غواړي، که دا د لکۍ وي ، موږ به هغه څه وکړو چې ډومینیکا یې غواړي!
  جنګیالیو ماشومانو په یوه غږ وویل:
  - سمه ده! سمه ده! سمه ده! ډیر به پریکړه وکړي!
  ډومینیکا په غوسه وویل:
  - سکه به څوک وغورځوي؟
  اژدها چغې کړې:
  - زه!
  او بیا د هغه لکۍ د سپینو زرو دایره وغورځوله چې د هوا له لارې الوتنه وکړه او د ډبرې په فرش کې راښکته شوه. سکه ووهله او په خپله څنډه کې راښکته شوه ...
  لوی ډریگن وخندل او ځواب یې ورکړ:
  - که داسې وي، نو زه بستندا د خپلې نوکۍ په توګه ونیسم. او تاسو د هغې هنري اثار ، ژیړ موږک ، د ټرافي په توګه پاتې یاست. لکه څنګه چې تاسو غوښتل، په لاره کې!
  ډومینیکا غلی شو:
  - او یو موټرسایکل. زه داسې الوتونکی غواړم.
  لوی اژدها چیغه کړه:
  - يوه سندره زمزمه کړه! او موږ ډریگن به د هغې ستاینه وکړو. که تاسو یې خوښ کړئ، جادویی الوتونکی موټرسایکل به ستاسو وي. او که نه نو ... ته به هم زموږ غلام شې!
  ډومینیکا په غوسه وه:
  - نو تاسو کولی شئ ووایاست چې تاسو زما هیڅ سندره نه خوښوئ!
  مشر ډریگن اعلان وکړ:
  - نه یوازې موږ به قضاوت وکړو، بلکې د ماشومانو او پخوانیو غلامانو په ګډون به عام خلک!
  ډومینیکا په یوه خوله سر وخوځاوه.
  - بیا زه منم!
  او نجلۍ په احساس او اظهار سره سندرې ویل پیل کړل؛
   د ټولو پاچاهانو د حسد جامې اغوستې ،
  زرغون، سرو زرو، په یاقوت کې پاڼي!
  لکه د ماښام تیتلیان پورته کیږي
  او د بادونو غږ د کروبیانو ارګانونه دي!
  
  تر ټولو ښایسته سوله په مني کې پراخه ده،
  ونې، د مقدسو کلیساګانو گنبد!
  هر هغه نخښه چې د نقاشي نقاشۍ سره وي،
  مرۍ او قیمتي ډبرې!
  
  کنده په سپینو زرو پوښل شوې وه،
  د آس د پښو لاندې څخه څراغونه روښانه کیږي!
  تاسو یو بل سره مهربانه چلند کوئ،
  د روښانه آسمان لاندې خوشحاله ژوند وکړئ!
  
  په روښانه لمر کې، زما جامې خلاصې سره،
  برچ او چنار د مینې والټز نڅا کوي!
  موږ د هغو ورځو په اړه غمجن یو چې په خړوب کې ډوب شوي دي
  له ما سره د ملاقاتونو یادونه وساتئ!
  
  ژمی به راځی، ځوانی به یی ابدی ده
  خړ ویښتان نه، په ویښتانو کې الماس!
  موږ به خپل ټول ملګري د رخصتۍ لپاره راټول کړو،
  او راځۍ چې دا خوب په زړه پورې آیتونو کې بیان کړو!
  طوفاني ستاینې او چیغې "براوو! Encore!"، په لسګونو زره ستوني ټوله چوکۍ سیلاب کړه. دا به یو ویاړلی ساعت وي، د ډومینیکا لپاره د بریا یو ساعت، چا چې خپل استعداد د لومړنۍ ډونا په توګه کشف کړ!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"