Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

DucĂ Examenul PrinȚesĂ

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    O frumoasă studentă și actriță de film aspirantă, Dominika, visează să devină o vedetă a ecranului. Iar când nimfa a venit la ea, a urmat-o de bunăvoie, ajungând în împărăția balaurului. Dominica a ascuns abilități remarcabile și o ciumă ciudată a venit în imperiu și în statele vecine, în urma căreia aproape toți bărbații au devenit pietrificați. Unul dintre ultimii reprezentanți ai sexului puternic, prințul elf Oenomaus, a reușit să-și întârzie moartea grație darului Dominicei. Și acum trebuie să lucreze împreună pentru a dezvălui misterul unei ciume de neînțeles și pentru a expune forțele întunecate.

  DUCĂ EXAMENUL PRINȚESĂ
  
  ADNOTARE
  O frumoasă studentă și actriță de film aspirantă, Dominika, visează să devină o vedetă a ecranului. Iar când nimfa a venit la ea, a urmat-o de bunăvoie, ajungând în împărăția balaurului. Dominica a ascuns abilități remarcabile și o ciumă ciudată a venit în imperiu și în statele vecine, în urma căreia aproape toți bărbații au devenit pietrificați. Unul dintre ultimii reprezentanți ai sexului puternic, prințul elf Oenomaus, a reușit să-și întârzie moartea grație darului Dominicei. Și acum trebuie să lucreze împreună pentru a dezvălui misterul unei ciume de neînțeles și pentru a expune forțele întunecate.
  PROLOG
  Distinsă prin frumusețea ei rară și unică, Dominika Delfinova a primit unul dintre rolurile principale din blockbusterul "Star Empress". Și acesta este un film cu un buget uriaș și promite profituri uriașe. Înainte de aceasta, Dominica a jucat deja într-un număr de filme, dar a primit doar bănuți. Frumusețea ei era uluitoare, iar părul ei avea o culoare de păpădie foarte strălucitoare de primăvară și puțini oameni credeau că se poate descurca fără vopsele și lac. Dar așa a fost. Dominika era o blondă naturală, miere, cu proporții ideale, dar și cu mușchi sculptați și întindere excelentă.
  Deși fata nu s-a angajat în arte marțiale, a dansat în balet. Și avea viteză, grație și o coordonare excelentă a mișcărilor.
  S-ar putea, de exemplu, să se arate bine în filme de acțiune. Ca o fată a cărei înfățișare îngerească ascunde un războinic-diavol.
  Acum ea și-a scos pantofii și a alergat bucuroasă prin parc, simțind gâdilatul plăcut din iarba și pietricelele potecii cu tălpile goale. Picioarele ei erau atât de perfecte și seducătoare, încât erau adesea fotografiate desculțe și în prim-plan, ceea ce i-a încântat mai ales pe bărbați. Dominica era mândră de picioarele ei frumoase și a purtat o fustă scurtă până la îngheț.
  În acel moment, o fată a apărut brusc în fața ei. Foarte tânără, s-ar putea spune, aproape o fată. Dominica era înaltă, musculoasă, grațioasă, iar fața ei, în ciuda netezei impecabile și a pielii catifelate, nu părea chipul unei fete tinere și naive. Și aceasta este ca o școală, deși este îmbrăcată destul de bogat și are aceste bucăți mici de sticlă atârnate de ea și strălucesc puternic la soare.
  Dominica chiar s-a gândit că poate acestea sunt bijuterii adevărate.
  Fata a bătut cu piciorul mic și gol. Și lăstarii de lind cu muguri stacojii și violet au apărut pe poteca stâncoasă.
  Dominica fluieră:
  - Ce truc! Ești și actriță de film sau artist de circ?
  Fata a răspuns în șoaptă:
  - Sunt o nimfă! Nu mai este timp să explic, urmează-mă!
  Fata și-a întins mâinile neîncrezătoare:
  - Păi asta e... glumă bună! Care e numele tău?
  Nimfa scârțâi:
  - Marchiza de Cassandra. Și destul de vorbit, fiecare moment de a fi în lumea ta necesită energie colosală, magică!
  Și ea ferm, fără nicio forță copilărească, a prins mâna Dominicei, strângându-i puternic palma.
  Actrița de film puternică și abile și-a dat seama imediat că este inutil să reziste unei asemenea strângeri.
  Fata, folosind degetele goale ale piciorului ei mic și grațios, întoarse piatra inelului pe degetul arătător al mâinii ei libere. Și în același moment, Dominika a simțit că cade într-o fântână. Și a fost un sentiment foarte plăcut, unic.
  Apoi totul s-a umplut de o lumină orbitor de strălucitoare, care părea să străpungă fiecare celulă a corpului unei fete puternice, atletice, unic de frumoasă.
  . CAPITOLUL Nr. 1.
  Picioarele goale ale Dominikei simțiră suprafața fierbinte de sub ea și aceasta a fost prima ei impresie. A fost o pâlpâire în fața ochilor mei, de parcă aș fi fost orbit de blițuri puternice, ca un blitz într-o cameră. Iar fata nu a putut să vadă imediat unde a ajuns.
  Se auzi vocea blândă a nimfei:
  - Nu-ți fie frică! Acum va trece și vei putea vedea totul.
  Dominica tresări și clipi. Picioarele goale au început să fie mai fierbinți. Sub tălpile goale, de fete, ardea ceva, ca nisipul Saharei la amiază. Lui Dominika îi plăcea să alerge desculță. Mai ales când m-am obișnuit în timpul testelor pe ecran.
  Când era fată, i s-a oferit să joace rolul unui ofițer de informații partizan.
  Desigur, în timpul războiului, fetele mergeau desculte vara, deoarece pantofii trebuie îngrijiți și, în mod ciudat, atunci când mergeți mult timp, este și mai ușor.
  Și până la urmă au condus-o să o atârne, desculță în zăpadă. Acesta este în stilul lui Zoya Kosmodemyanskaya, doar Dominika este blondă și mult mai frumoasă și are farmec natural. Iar când zâmbește și își dezvăluie dinții albi, parcă din perle naturale, scoate complet acoperișul de pe balamale.
  Și aici ard tălpile și este cumva cald. A fost cald la Moscova în luna mai, dar nu se putea numi cald.
  Și aici, este ca undeva în Arabia la prânz. E și mai cald acolo. Odată a filmat un film în Emirate și a trebuit să meargă desculță pe nisip. Normal că dimineața, când nisipul se răcise puțin în timpul nopții, dar încă era cald, chiar i-au uns picioarele cu vaselină pentru a fi mai ușor.
  Dar copiii din zonă aleargă desculți, cel puțin printre săraci, și râd, arătându-și dinții mici, fără să experimenteze disconfort.
  Într-adevăr, pâlpâirea din ochii ei s-a oprit și Dominica a văzut că se afla în piața orașului. Pietrul de sub picioarele frumuseții erau portocalii și violet. Iar casele din jur sunt înalte, foarte frumoase, parcă în centrul Sankt Petersburgului, unde s-a păstrat antichitatea. Numai că aici clădirile sunt mai înalte și chiar mai vibrante, colorate, bogate, luxoase și elaborate.
  Și există multă foiță de aur, care este fără îndoială plăcută ochiului. Și sunt multe fete frumoase pe străzi. Ei, fulgerând desculți, grațioși, bronzați, picioare musculoase, au început să înconjoare Dominica și marchiza-nimfa ei plină de farmec.
  Fetele erau toate, fără excepție, frumoase, tinere, desculțe, dar purtând bijuterii. Unii au mai multe bijuterii cu pietre prețioase, alții au mai puține. Mai multe fete purtau doar tunici albe, scurte.
  Așa arătau de obicei sclavii când făceau filme despre vremuri străvechi, a remarcat Dominika.
  Cu toate acestea , nu toate fetele erau oameni. Unii au urechi ca de râs, alții au nas de vultur. Câteva fete erau mai mici, precum marchiza de Cassandra, doar fete, dar au decolat și se mișcau fără să atingă trotuarul cu picioarele mici.
  Un întreg regat de fete care, fără să se teamă de trotuarul fierbinte, își etalează tocurile goale, roz.
  Și au înconjurat Dominica și marchiza cu un inel și au zâmbit, trăncănind în liniște.
  Fetele emanau un miros foarte plăcut de trupuri tinere, musculoase
  de sex frumos, amestecat cu parfumuri scumpe.
  Unii aveau și arme în mână. În special, arcuri, arbalete în formă elegantă, săbii, sabii, pumnale și tolbe de săgeți.
  Amintea foarte mult de figuranții pentru filmările unui film fantasy; este chiar surprinzător că au reușit să adune atât de multe frumuseți impecabile, curbate, atletice într-un singur loc.
  Majoritatea fetelor erau aproape goale, doar sânii și șoldurile erau acoperite cu bijuterii din pietre prețioase.
  Aproximativ o duzină de fete în tunici modeste îngenuncheau, ținând în mână ulcioare de băutură sclipitoare de platină și tăvi de aur cu diverse alimente și fructe.
  Dominika mormăi confuză:
  - Ce vrei de la mine? - Și a adăugat ea puțin mai încrezătoare. "Dacă ai timp, voi fi dispus să apar în extra-urile tale, plătește-mă bine."
  Marchiza nimfă a răspuns zâmbind:
  - Se pare că crezi că acesta este un film? Nu, acesta este Imperiul Elf- Dragon !
  Dominique chicoti și sări. Călcâiele mi-au ars fără milă. Ea a scuturat mărgelele de sudoare. Ei bine, e cald. Exact ca în deșertul arab. Este uimitor cum frumusețile merg desculțe aici, iar pielea lor nu se dezlipește de la soare.
  Unde este ea? Evident, nu în Rusia...
  Dominica aruncă o privire spre cer și fluieră. Cerul era galben, norii rari erau portocalii și erau mai multe lumini deodată ... Nu e de mirare că era atât de cald. Mai mult, corpurile de iluminat au o formă atât de ornamentată, cu bucle sau coarne...
  Dominika simțea că se îmbolnăvește. Așa înnebunesc oamenii. Fața ei drăguță s-a răsucit și a devenit palidă.
  S-a clătinat, dar două fete elfi cu urechi au sprijinit-o. Reprezentantele sexului frumos s-au despărțit, iar frumusețile în tunici albe, translucide i-au adus vasele cu băutură pe corpurile goale, atât de frumoase și musculoase ale fetelor. Și au turnat vin de smarald în vase de aur.
  Dominika a băut cu poftă. Și ea a simțit că vinul era neobișnuit de dulce și de gustos; energie, putere și vigoare i-au trecut imediat prin vene.
  Și picioarele goale ale fetei nu ardeau atât de mult, sau mai bine zis, au simțit o căldură plăcută, iar temperatura din jur a devenit ideală, ca într-un vis.
  Dominique s-a animat și și-a clătinat capul de culoarea foii de aur, strigând:
  - Bună somnambuli!
  Apoi fata s-a corectat repede:
  - Mă bucur să-mi cunosc frații sau, mai bine zis, surorile în minte!
  Fetele băteau din palme. Și au cântat în cor:
  - Vă dorim fericire,
  Tu esti speranta noastra, crede-ma...
  Căi către alte lumi -
  Ușa a fost deschisă!
  Marchiza de Cassandra dădu din cap:
  - Da, trebuie să ne ajuți. Și va fi o recompensă uriașă pentru asta.
  Dominica a ridicat din umeri musculoși și a întrebat surprinsă:
  - Și cum te pot ajuta?
  Nimfa a vrut să spună ceva, când s-a auzit sunetul unei trâmbițe și sunetul aripilor. Toți numeroșii reprezentanți ai sexului frumos au îngenuncheat deodată și s-au aplecat într-o plecăciune respectuoasă.
  Marquiza a dat-o și pe Dominika:
  - Închină-te și tu.
  Fata actriță a întrebat surprinsă:
  - Pentru ce?
  Nimfa a scârțâit:
  - Ducesa Dragon te întâlnește. Dragonii stăpânesc imperiul nostru. Hai, pe un genunchi!
  Dominica a decis să nu-și rupă mândria. Deși îi era teamă că pavajul fierbinte îi va arde genunchiul gol, bronzat la bronz deschis. Dar pielea a devenit clar mai puternică și mai puțin sensibilă. Este clar că oamenii de aici merg desculți nu din cauza sărăciei. Dar din motive mai serioase care mai trebuie clarificate.
  Apoi a apărut ducesa dragon însuși. O fiară cu trei capete, foarte viu colorată, ca un fluture. Mare, ca o luptătoare bună, dar deloc înfricoșătoare sau deloc înfricoșătoare dacă este ea.
  Capetele păreau relativ mici, iar pe ele scânteiau coroane mici, dar strălucitoare.
  Când dragonul feminin a zburat pe lângă ea, fetele de sub aripile ei și-au schimbat culoarea pielii în liliac, apoi în smarald. Asta a devenit frumos.
  Dominica era parcă vrăjită. Era prima dată când vedea un dragon adevărat în realitate. Da, în filme, desigur, fac dragoni buni folosind grafica pe computer. Dar acest dragon este real, foarte frumos și grațios.
  Capul, cel din mijloc, a întrebat, vocea ei era foarte plăcută:
  - Mă bucur foarte mult să vă văd, oaspetele nostru de pe planeta Pământ!
  Dominica a zâmbit și a răspuns:
  - Și mă bucur foarte mult să te văd!
  Ducesa Dragon a dat din cap și a continuat, capul din dreapta vorbind deja:
  - Te-am invitat pentru că în venele tale curge sângele chiar al celui, nu știu cine, cine locuiește acolo, nu știu unde!
  Dominika Delfinova și-a frecat unul dintre picioarele goale și cizelate de celălalt și a spus confuză:
  - Parcă nu am înțeles!
  Capul ducesei dragon din stânga a răspuns pe un ton încrezător:
  - Și noi înșine nu înțelegem asta. Dar, în orice caz, avem o problemă atât de groaznică încât suntem ca niște oameni înecați, strânși de paie!
  Dominica și-a bătut piciorul gol, foarte seducător și a cântat:
  - Ține-mă, paie, ține-mă,
  Când sunt cincisprezece puncte în jurul furtunii...
  Sfâșie dușmanii pe care îi au elfii,
  Soarta m-a aruncat așa în viață!
  Fetele de toate dungile și-au bătut din palme și a fost atât de frumos și de mișto.
  Capul central a vorbit din nou:
  - Deci, avem o ciumă ciudată. Reprezentanții sexului puternic, fie elfi, oameni, troli, hobbiți, vampiri, gnomi și alții care trăiesc în universul nostru, din motive necunoscute, au început să se transforme în piatră și să se prăbușească imediat. La noi, în afară de orci și gnomi, erau de douăsprezece ori mai puțini masculi decât femele, iar acum au dispărut aproape complet! Desigur, aceasta este o tragedie!
  Dominika a chicotit și a scapat:
  - Este atât de minunat! Altfel, nu există nicio cale de ieșire din acești bărbați păroși și urât! Și cel mai important, cu cât un bărbat este mai urât, cu burtă și chelie, cu riduri, cu atât se agăță mai mult de tine.
  Unul dintre elfi a obiectat:
  - Nu există spiriduși burtici, încrețiți și cheli! Nici măcar nu au barbă sau mustață.
  Dominica a remarcat:
  " În plus, este mai scump să te implici cu acești tineri!" Nici ei nu permit trecerea. M-am săturat de acești fani. Și tu, slavă Domnului, nu ai acești bărbați pofticiosi, transpirați și urât și te poți odihni și relaxa.
  Toate cele trei capete de dragon au tunat deodată:
  - O lume fără bărbați este sortită să moară! În comparație cu oamenii de pe planeta Pământ, trăim foarte mult timp, în special dragonii. Da, este plictisitor fără bărbați și nu există armonie în univers fără sexul puternic.
  Fetele au făcut zgomote de aprobare. Unul a mormăit:
  - Toți bărbații noștri sunt frumoși! Cândva , cu mii de ani în urmă, bărbații din rasa umană aveau păr, pete chelie, riduri, burte, dar acum toți sunt tineri, frumoși, curbat și miros plăcut, ca niște spiriduși!
  Dominika a râs și a făcut cu ochiul ... Apoi a răspuns:
  - BINE! Poate în câteva luni o să încep să-mi fie dor de bărbați. Pur și simplu nu înțeleg cum te pot ajuta?
  Capul drept al ducesei dragon a răspuns:
  - Ca să fiu sincer, noi înșine nu știm asta. Dar ai sângele unei creaturi dintr-un alt univers, unde toți locuitorii nu au două sexe, ca noi pe Pământ, ci trei. Și poate că asta ne va ajuta să ne recuperăm bărbații!
  Dominica s-a scuturat și a remarcat:
  - Creaturi trisexuale ? Da, am citit science fiction, asta teoretic este posibil!
  Nimfa a dat din cap:
  - Da! Ciuma nu i-a atins. Dar cine va garanta că nu va apărea o infecție care să tundă sexul frumos? Și ar putea fi și mai rău! Și chiar și fără sexul puternic, dacă un agresor invadează universul nostru, atunci nu vom avea șansa de a riposta.
  Fata actriță a dat din cap:
  - BINE! simpatizez cu tine. Apropo, poate veni asta pe Pământ?
  Capul stâng al ducesei dragon a confirmat:
  - Da! Destul de posibil. Așa că nu credeți că vă cer o favoare. Ai un frate mai mic, iar el joacă și în filme. Vrei ca acest băiat să se transforme în piatră și să se prăbușească în praf?
  Dominica a bătut furioasă cu piciorul gol și a spus cu enervare:
  - Știi multe despre mine!
  Nimfa a răspuns:
  - Uneori ne place să ne uităm la filme de pe planeta ta. Poate fi descărcat direct de pe Internet, ceea ce nu necesită cheltuieli mari de energie magică. De aceea te-am văzut și noi. Și zânele înalte au simțit aura ta unică și l-au văzut pe fratele tău, are și el o bucată din asta, nu știu cine!
  Dominica a fluierat și a răcnit:
  - Știu sigur că tot ceea ce este imposibil este posibil! Totuși , ar fi mai bine pentru mine să studiez în lipsă!
  Marquise de Cassandra a remarcat:
  - Exact, asta trebuie să faci. Studiază, studiază și studiază din nou!
  Fata studentă a mormăit nemulțumită:
  - Pentru ce altceva este asta?
  Imediat, cele trei capete ale ducesei dragon au vorbit sincron și armonios cu vocile lor plăcute:
  - Nu știi nimic despre magie și vrăjitorie! Și trebuie să aveți cunoștințe ample și fundamentale pentru a ne ajuta. Odată ce absolvi Academia Imperială Dragon din Dularis , vei avea puteri necunoscute anterior care îți vor permite să porți coroana prințesei vrăjitoare. Și numai în acest caz vei putea, sau mai degrabă, vei avea cel puțin o mică șansă să-i întorci pe reprezentanții sexului puternic din lumea interlopă.
  Dominic fluieră și remarcă:
  - Oh, ceea ce nu-mi place este să studiez!
  Într-adevăr, îi plăcea să danseze, să sară și să joace în filme. Chiar mi-a plăcut foarte mult. Dar studiile i-au fost dificile. S-a înscris chiar și într-un departament plătit pentru a-și putea obține diploma cu mai puțin efort. Într-adevăr, este mai ușor așa.
  Dominica nu ar fi intrat deloc în academie dacă nu ar fi fost la modă fără studii superioare. Mai mult, nici miliardarii nu se vor căsători cu o fată fără diplomă.
  Dar să te căsătorești cu un oligarh, cât se poate de bogat și, în același timp, de preferat bătrân, bolnav și complet senil. Atunci scapă de ea, devii o văduvă miliardară și trăiește pentru propria ta plăcere.
  Și scrieți singur scenarii de film. Ea a avut chiar o idee. Și ea este în rolul principal. Ca și împăratul Palpatine , sau mai degrabă, spiritul său întunecat sa mutat într- o fată clonă și a început să creeze un nou imperiu cu cuceriri.
  Da, e grozav ! Oricum, rolul ei principal nu a fost rău și mirosea a bani mari. Dar ... Acum, ea a devenit un hit . Și va trebui să facă ceea ce îi place cel mai puțin - să studieze!
  Dominica a întrebat cu o voce tremurândă:
  - Dacă refuz?
  Fetele din jur făceau zgomot de neplăcere. Unul a strigat:
  - Împuşcă-o pe călcâie!
  Cele trei capete ale ducesei dragon au răspuns:
  - Nu avem niciun drept moral să te forțăm. Cu toate acestea, pentru a vă extrage de pe planeta Pământ, a fost nevoie de multă energie magică scumpă. Și înapoi, dacă vrei să te întorci, plătești călătoria aici, vinul scump pe care l-ai băut și biletul de întoarcere.
  Dominica a scârțâit:
  - Nu este corect să mă taxezi pentru ceva ce nu am vrut să fac! Am fost mișcat împotriva voinței mele!
  Capul central al dragonului feminin a răspuns:
  - Ești, poate, una dintre ultimele noastre șanse! Adevărat, poți să încerci în continuare cu fratele tău, dar el este încă un băiat, și totuși, un bărbat, și și el se poate prăbuși în praf.
  Dominique țipă furios:
  - Nu te atinge de fratele meu! Nu e treaba lui!
  Ducesa Dragon a întrebat insinuant:
  -Ești dispus să studiezi pentru a fi prințesă? Imaginează-ți ce oportunități vei avea. Nu vei îmbătrâni, vei trăi câteva mii de ani și poate chiar mai mult dacă vei obține o magie și mai avansată și vei deveni un zeu nemuritor. Și vei avea supuși și propriul tău regat!
  Dominica a respirat greu și a spus rugător:
  - Lasă-mă să mă gândesc puţin.
  Marchiza a confirmat:
  - Da, lasă-l să se gândească la asta. Ea trebuie să cunoască mai bine lumea noastră. Lasă-l să se adapteze și să-și vină în fire. Și va lua decizia corectă.
  Ducesa Dragon a dat din cap afirmativ cu toate cele trei capete:
  - Lasă-l să se plimbe prin oraș. Este mare și superb. Arată-o, Cassandra, iar voi, fetelor, dați-i drumul. Nu interveni!
  Sexul frumos s-a despărțit. Marchiza nimfă a luat din tavă ceva ce semăna cu pizza și i-a întins Dominikei:
  - Iată, mănâncă! Vei deveni mai puternic.
  O fată în tunică a turnat vin, deja roz, într-un pahar de aur dintr-un ulcior de platină . Dominika a luat cu prudență o mușcătură din pizza. S-a dovedit a fi extrem de gustos, iar fata a început să mănânce, mult mai încrezătoare, și l-a spălat cu vin, atât de dulce și aromat.
  După care, starea de spirit a Dominicei a crescut brusc. Și ea a cântat:
  Darul profesorilor,
  Au petrecut timp cu mine...
  M-au invatat degeaba...
  Și apoi, studenta nu a găsit o rimă potrivită, iar ceea ce strălucea în capul ei frumos părea foarte vulgar și nepotrivit.
  Au plecat împreună, iar nimfa a condus-o de braț. Deși era cu un cap mai scundă și mai subțire decât puternica și înaltă și atât de musculoasă Dominika.
  Ambele fete băteau din picioarele goale și se mișcau cu viteza tinerelor gazele.
  Casele din jur erau foarte luxoase . Niciun oraș de pe Pământ nu a fost vreodată atât de magnific. Aici creșteau și flori, atât de uriașe, strălucitoare și parfumate. Totul despre acest oraș era frumos și plin de farmec.
  Și multe fete. Îmbrăcate foarte luxos , sau, dimpotrivă, mai modest, iar unele fete spălau străzile. Dar toți sunt tineri, proaspeți, frumoși și desculți.
  Dominica a întrebat surprinsă:
  - De ce nu poartă pantofi, sau măcar șlapi?
  Marchiza de Cassandra a răspuns zâmbind:
  - Aceasta este magia acestei planete. Ne ajută să menținem tinerețea veșnică, să aruncăm magie, iar degetele noastre goale pot fi folosite și în luptă!
  Artista a râs și a remarcat:
  - Asta e minunat! În general, când eram foarte mic, îmi era rușine să merg desculț, pentru că credeam că acesta este un semn de sărăcie extremă. Dar apoi m-am obișnuit cu filmele. Mai mult decât atât, era necesar ca tălpile să fie puțin mai aspre când am jucat-o pe sora lui Spartacus în copilărie sau diverse tipuri de partizani. Mi-a placut. Dar dacă te plimbi desculț prin Moscova, vei fi confundat cu o persoană bolnavă mintal și există prea multă infecție și murdărie pe străzi!
  Nimfa a dat din cap:
  - Da, e de înțeles! În plus, alergatul fără pantofi este mult mai agil, deoarece pielea unui războinic este mult mai puternică decât tălpile celor mai scumpe cizme și este elastică, flexibilă și încărcată de magie!
  Au mers mai departe. Se vede cât de sus, ca turla turnului TV Ostankino, se năpustesc jeturile fântânii. Așa că decolează, contrar legilor fizicii. Și jeturile în sine sunt multicolore. Ce frumos este asta.
  Și ce palate sunt în jur? Cât de luxos este totul aici. Iar statutul strălucește nu numai cu aur, ci și cu un metal strălucitor, portocaliu, necunoscut pe Pământ.
  Dominica a notat:
  - Orașul tău este ca un basm. Și fetele sunt magnifice, ca un adevărat paradis, și nu unul inventat, ca al nostru!
  Cassandra a chicotit și a întrebat:
  - De ce crezi că paradisul tău este alcătuit?
  Artista a răspuns destul de logic:
  - Pentru că are descrieri contradictorii. O religie spune un lucru, alta spune altceva, iar o a treia spune exact contrariul!
  Marchiza nimfă dădu din cap:
  - Da, stiu! M-am uitat pe internetul tău. Este mai ușor decât să călătorești pe Pământ. Este atât de simplu încât chiar și simplii spiriduși, troli și oameni pot urca în el și pot viziona un film. Cu toată splendoarea lumii magice, noi, din păcate, nu avem tehnologii atât de avansate precum oamenii de pe Pământ. Sunteți amatori în magie, dar dezvoltarea noastră tehnologică este înghețată!
  Dominica a întrebat surprinsă:
  - De ce ai înghețat tehnologia?
  Nimfa, coborând vocea, răspunse:
  - Nu suntem noi. Aceștia sunt dragoni. Se pare că nu vor să-și submineze puterea. Deși, desigur, ne permit să trăim normal, iar pentru unii chiar luxos, dar ... Să nu vorbim despre asta!
  Și din nou a fost o pauză. Luxul din jur este, desigur, super. Totul este atât de frumos, astfel de decorațiuni, statui, case și temple.
  Da, templele, desigur, sunt foarte diverse. Nu ca de obicei pe Pământ în anumite asemănări. Și sunt complet diferite ca stil, culoare și formă . Și bineînțeles, frumos. Aici sunt figurile și cupolele și poligoanele, prismele și așa mai departe.
  Și multe temple au cupole sub formă de muguri ale celor mai frumoase flori.
  Dominica s-a uitat la partenerul ei și a întrebat-o:
  - Arăți ca o școală ... Dar câți ani ai cu adevărat?
  Cassandra a răspuns zâmbind:
  - Oamenii au această vorbă: nu este obișnuit să întrebi o doamnă despre vârsta ei!
  Artista fata a concluzionat:
  - Probabil că multe.
  Nimfa a dat din cap:
  - Pot fi! Dar trăim mai mult decât elfii, trolii, oamenii și chiar decât gnomii și vampirii. Pentru că avem sângele zeilor în noi, suntem rude de sânge cu ei. Restul au o legătură mai indirectă cu nemuritorii .
  Dominica mormăi:
  - Cu toții suntem fii și fiice ale lui Dumnezeu. Oarecum.
  Cassandra clacă degetele goale de la picioare.
  Și apoi o baghetă magică a apărut în mâinile nimfei. Ea a șoptit încet:
  - Are o venă de dragon înăuntru. Acesta este un artefact foarte puternic, scump și rar. Dar există și o mare putere în ea. Iti arata impactul?
  Dominica a scapat:
  - Am urmărit un serial despre un băiat cu o baghetă magică. Dar acolo este un băiat slab , cu păr negru și ochelari. Nu ca fratele meu - frumos, musculos, cu păr blond. Apropo, am jucat și un războinic și un vrăjitor!
  Cassandra a confirmat:
  - Îl cunosc pe fratele tău. Da, este un băiat foarte frumos, neobișnuit. Și spre deosebire de tine, campionul mondial la karate printre copii.
  Dominika pufni disprețuitor:
  - Deși este băiat, este bărbat! Dar pentru bărbați, lupta și lupta este un lucru comun.
  Nimfa a răspuns:
  - Avem de douăsprezece ori mai puțini bărbați decât femei din principalele popoare ale imperiului: oameni, spiriduși, troli, hobbiți și vampiri. Așa că și sexul frumos trebuie să lupte. Dimpotrivă, printre orci și gnomi sunt de 12 ori mai mulți bărbați decât femele. Așa că a devenit oarecum mai ușor pentru noi decât înainte. Orcii și cu mine ne-am luptat constant, iar ei s-au cățărat ca broasca la crampe, acum aproape că nu mai este cu cine să lupți. Deși femele și orci, să fiu sincer, nu foarte mult. Dar gnomii sunt mai buni , arată mai mult ca hobbituri de sex feminin. Gnomii înșiși îmbătrânesc, devin cenușii, le cresc bărbi lungi, dar până la moarte sunt rapizi și ageri și , în ciuda ridurilor, își păstrează toți dinții. Și dacă un dinte este doborât, acesta crește din nou!
  Dominica dădu din cap:
  - Wow! Sunteți ca rechinii. Dar am întrebat odată, dacă omul este creat după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, atunci de ce sunt dinții lui atât de slabi. Și preotul a mormăit ceva de genul, carnea este împovărată de păcat. Apropo, când dintele fratelui meu a fost lovit, acesta a crescut literalmente în decurs de o zi. Chiar am vrut să-l duc la doctor. Și apoi m-am răzgândit, vor studia copilul ca șobolanul în laborator!
  Cassandra dădu din cap.
  - E corect! Esti destept. Dar nu-ți place să studiezi.
  Fata dădu din cap energic:
  - Da! Este plictisitor. Și mai avem ... Ei bine, nu știu, când stai la birou te doare spatele și vrei să alergi și să sari!
  Nimfa a cântat:
  - Da, fetelor, să știți că tuturor nu le place să se înghesuie ,
  Aș vrea să pot alerga desculț prin rouă!
  Și minunatul cuplu a râs. Aici merg mai departe. Dominica a observat că nu există mașini ca cele de pe Pământ. Dar există unicorni foarte frumoși. Ca cele pe care le desenează în anime . Și caii simpli sunt pur și simplu drăguți. Și când trăsura se grăbește, pare un basm.
  Unele fete zboară de parcă ar fi păsări. Adevărat , este rar, aici puteți vedea că nu toți magicienii sunt avansați. Nu există colibe de cerșetori. Dimpotrivă, tot orașul este ca niște palate solide, sau case care arată ca moșii cu fântâni și grădini. Și cât de grozav arată.
  Practic, Dominika a jucat un joc - constructor. Sunt multe care se pot construi acolo. Și într-adevăr, să construiești un oraș astfel încât totul să fie ca un basm despre paradis. Aici s-a adeverit același lucru.
  Dominica a notat:
  - Și ei spun că raiul pe Pământ nu este posibil? Asta spun toate religiile Pământului!
  Cassandra a explicat:
  - În afară de comunism. Singura religie care promite raiul pe Pământ. Și asta este logic. Cine trebuie să creadă în rai, nici măcar după moarte, ci în general, după sfârșitul lumii, care în general este o nebunie!
  Fata actriță a fost de acord:
  - Da, nu-mi place doctrina sfârșitului lumii! Este mai bine să construiești singur raiul, și nu pe oase!
  Marchiza nimfă a ciripit:
  - Nu te strădui pentru paradisul în rai, ci mai degrabă trăiește și creează-ți propria fericire. Și fii inteligent.
  Dominica a remarcat filozofic:
  - Știi, cumva, când sunt doar fete prin preajmă, simți că lipsește ceva. Deși bărbații sunt rareori frumoși chiar și în filme. De asemenea, majoritatea băieților sunt drăguți și, până la vârsta de patruzeci de ani, încearcă să găsească un bărbat fără burtă și bărbie dublă.
  Cassandra a râs și a răspuns:
  - Esti destept. Nu am cuvinte. Mai precis, nu foarte mult ... Dar nu numai o față frumoasă și o siluetă zveltă sunt importante la un bărbat. Femeile chiar și pe Pământ prețuiesc altceva decât datele externe la un bărbat!
  Dominica dădu din cap:
  - Ei bine, da, exact! Și, de asemenea, bani. Când portofelul tău este strâns, ridurile, chelia și burta nu sunt atât de vizibile.
  Nimfa a remarcat:
  - Nu avem probleme cu aspectul bărbaților. Magia pătrunde în tot aerul de aici. Și bărbații au devenit bărbați tineri cu fețe foarte frumoase; este chiar neplăcut că până și barba și mustața oamenilor au dispărut. Din acest motiv, spiridușii lor pot fi distinși doar după forma urechilor. Și asta ... Ei bine , femeile sunt obișnuite cu asta. Dar o barbă are și un anumit farmec. Nu sunt de acord cu acele fete care consideră barba o urâțenie.
  Dominic a chicotit și a răspuns:
  - Barba are laude si onoare, dar pisica are si mustata!
  Cassandra și-a fluturat bagheta magică ... Și în mâinile frumoasei femei a apărut o prăjitură superbă în formă de pălărie cocoșată a lui Napoleon, cu trandafiri, maci și fluturi din cremă multicoloră.
  Marchiza nimfă a ciripit cu vocea ei cea mai duioasă:
  - Încearcă-l, este foarte gustos și este gratuit fără varză!
  a întrebat Dominica, gândindu-se brusc:
  - Și dacă tot îmi percepi o taxă?
  Marchiza-nimfa a cântat:
  - Trebuie să plătești pentru tot, crede-mă,
  Așa că deschidem ușa succesului!
  . CAPITOLUL Nr. 2.
  Și Cassandra și-a fluturat din nou bagheta, un flux de lumină a zburat din vârful ei și au apărut două scaune care păreau făcute din cristal și o masă mică și elegantă.
  Marchiza-nimfa a sugerat:
  - Să mâncăm stând jos, ca oamenii de cultură! Poate ți-ar plăcea și tu niște vin?
  Dominica a remarcat logic:
  - Dacă bei mult vin, poți deveni prost. Și ar trebui să păstrez capul curat și proaspăt!
  Cassandra clătină negativ din cap.
  - Nu-ți fie frică! Nu există nici un gram de alcool în vinul nostru. Aduce doar beneficii. Și acesta este unul dintre motivele pentru care oamenii din lumea noastră trăiesc până la o mie de ani fără a îmbătrâni. Și cu magie puternică și avansată poți rezista mult mai mult.
  Fata actriță a dat din cap:
  - Atunci toarnă-l!
  Nimfa a eliberat un fascicul din vârful baghetei, șoptind ceva ... Și au apărut pahare din metal portocaliu strălucitor, în care s-a stropit ceva galben și cu bule.
  Dominica remarcă, luând o înghițitură ușoară din paharul ei:
  - Un vin foarte placut si aromat, iti face gura atat de proaspata ...Si din ce este facut?
  Cassandra a răspuns aspru:
  "Când studiezi la Academia Împăratul Dragonului, vei afla!"
  Fata a întrebat:
  -Unde este însuși împăratul dragon?
  Nimfa a răspuns cu un oftat:
  - A dispărut și el. Acum împărăteasa Caroline este în locul lui. Dragonii au un număr aproximativ egal de femei și bărbați, la fel ca oamenii. În acest sens, aveți asemănări.
  Dominica a scapat:
  - De ce nu m-a primit Împărăteasa personal?
  Cassandra a scârțâit:
  - Ei bine, ai o vanitate! E suficientă o ducesă. Va fi necesar, iar marea Caroline însăși o va accepta.
  Fata a cântat:
  - Oamenii o admirau pe regina,
  Toți băieții din curte s-au îndrăgostit!
  Dar am fost foarte curajos
  Am ales un miliardar!
  Marchiza nimfă a răspuns zâmbind:
  - Crezi că merită miliarde de locuit cu o persoană neiubită? Dar grăsimea de pe burtă, petele chelie, ridurile și mirosul neplăcut?!
  Dominika mârâi agresiv:
  strice viețile mele și ale altor fete ! Sau îl voi sugruma cu coama în pat!
  Cassandra a chicotit și a remarcat:
  - Mă voi preface că e o glumă. Trebuie să devii întruchiparea binelui.
  Fata actriță a remarcat în mod logic:
  - Eroii ideali fac publicul să vrea să vomite !
  Nimfa nu a răspuns, dar cu ajutorul unei linguri de platină a mâncat prăjitura și a sorbit din vinul aromat. Deocamdată, Dominika a decis să se bucure de mâncare. Mai mult, o plimbare în aer curat îți deschide pofta de mâncare.
  Și-a amintit de împușcare. În special, când au jucat copii partizani. Acolo, de exemplu, la început băieții și fetele erau destul de bine hrăniți înainte de război. Și în timpul războiului sub ocupație au trebuit să se subțieze. Pentru a face acest lucru, a fost recomandat să alergați mai mult și să mâncați mai puțin. Prima s-a realizat oricum, deoarece multe filmări au fost filmate cu copii care alergau, dar a doua este mai dificilă. Tineri actori de film au atacat tarabele, cumpărând mâncare pentru ei înșiși.
  Apoi li s-a interzis să petreacă noaptea la hotel și au fost încuiați într-o cameră separată cu gratii, care arăta ca o celulă mare, comună.
  Dominika nu a murit de foame, nu au vrut ca frumusețea ei să sufere de malnutriție și, oricum, este în mod natural destul de uscată, deloc plinuță, iar dansul îi menține, de asemenea, mușchii și corpul în formă.
  Dar băieții, desigur, au suferit pentru că platoul a fost transformat într-o închisoare pentru copii. Și au fost și episoade cu prizonieri. Câțiva dintre băieți și-au bărbierit chiar capul, ceea ce poate să fi fost inutil.
  Da, viața unui actor de film nu este ușoară.
  De exemplu, despre răscoala lui Spartacus. O echipă întreagă de băieți a lucrat desculț în cariere. De asemenea, a fost necesară mai mult de o luare. Încercați să mergeți cu tălpile goale pe pietrele ascuțite ale minelor. Aici picioarele goale ale băieților au început să sângereze și picioarele lor au început să crape. Și ei , într-adevăr, erau umezi de sudoare și tremurau de oboseală.
  În acest film, personajul principal a fost egal Spartacus , un băiat sclav, care, apropo, a sugerat ideea revoltei gladiatorului destul de de succes și bogat care și-a primit libertatea.
  Dominica a jucat-o pentru prima dată pe sora lui Spartacus în copilărie și, de asemenea, a trebuit să petreacă timp cu băieții din cariere ca pedeapsă.
  Așa că știa și ce sunt pietricelele ascuțite și un coș greu de moloz.
  Și chiar o tragi în sus și în sus. Este foarte obositor, dar îți crește rezistența.
  Dominica a jucat în diverse filme. Odată, chiar și în rolul cabanului Jim într-o versiune a "Insula comorilor", care este departe de canon. Acolo, chiar și în rolul de bucătar nu era Silver cu un singur picior , ci o femeie cu părul roșu, nepoata lui Morgan.
  Acest lucru este, desigur, cool. Însăși Dominica era în rolul unui băiat, pentru care au vrut chiar să-i tundă părul. Dar apoi au rezolvat în sfârșit problema cu ajutorul unei peruci.
  Da, acest rol al ei, s-ar putea spune, a avut succes din punct de vedere al jocului. Dar filmul în sine nu a câștigat popularitate dincolo de canon. S-a dovedit a fi un fel de gunoi infernal.
  Adesea, clasicii care nu sunt conform canonului sunt întâmpinați cu ostilitate.
  Marchiza-nimfa a întrerupt amintirile Dominicei:
  - Ştii. Stăm aici de ceva vreme. Nu este timpul să plecăm la drum?!
  Fata a ridicat din umeri și a remarcat:
  - Poți să te plimbi. Încă mai am multă energie.
  Cassandra a fluturat cu bagheta, iar prăjitura pe jumătate mâncată, iar bucatele cu vin etc. au dispărut.
  Dominica mormăi:
  - Exact ca într-un basm!
  Marchiza a scârțâit:
  - Nu! Acesta nu este un basm, ci o realitate magică.
  Și doi reprezentanți ai sexului frumos s-au bălăcit pe drum. Starea de spirit a Dominicei a devenit complet veselă ! Ea a zâmbit larg. Și chiar a cântat:
  Drumul, drumul, arată ca un prieten,
  Lanț de zale din oțel fațetat...
  Și sabia este foarte ascuțită - lăudatul oțel damasc,
  Da, va fi o situație gravă în luptă!
  Apoi Cassandra observă cu o privire serioasă, oprindu-se:
  - Ştii! Examenele de admitere serioase vă vor aștepta la academie. Poate că pentru vrăjitorii ereditari vor părea ușoare, dar nici măcar nu ai habar despre magie.
  Dominika a râs nepotrivit și a obiectat:
  - Nu! În filme, am văzut de multe ori lucrul magic. Și crede-mă, știu ceva!
  Marchiza nimfă, coborând vocea, șopti:
  - Îți voi da bagheta mea magică! Este foarte puternică, cu o venă de dragon. Încearcă să-l folosești, de exemplu, pentru a evoca ... Ei bine, o floare de nu mă uita!
  Fata actriță s-a uitat înapoi. De jur împrejur, lângă case și chiar pe stradă, sunt paturi de flori cu cele mai strălucitoare flori, ca niște pietre prețioase mari. Pe copaci au crescut și muguri orbitori. Mai mult, unele flori aveau si frunze de diverse culori si nuante. Și erau chiar bucle ciudate.
  Dominica a ridicat din umeri deloc din umeri și a răspuns destul de serios:
  - De ce avem nevoie de un fel de nu mă uita? Există deja o mulțime de flori diferite aici, mult mai mari și mai frumoase.
  Cassandra a zâmbit ironic:
  - Si ce doresti?
  Fata actriță a declarat decisiv:
  - Este mai bine să evoci ceva mult mai valoros și util! - Dominica și-a bătut călcâiul gol, făcând ca plăcile colorate să clintească ca un gheață care se sparge. Vrăjitoarea aspirantă a adăugat: "De exemplu, ar fi mult mai bine să creezi un diamant de mărimea unei nuci de cocos!" Acest lucru este mult mai util și mai practic.
  Marchiza a privit-o suspicioasă și a întrebat-o:
  - Vrei să mergi pe Pământ? Ce nu ne place?
  Dominica a remarcat ironic:
  - Despre lumea ta putem spune același lucru pe care l-a spus Ostap Bender despre natura Caucazului - este prea frumos - imaginația unui idiot!
  Cassandra zâmbi și remarcă:
  - Și tu ești deștept, dar leneș! Nu ai suficient fanatism ca să mergi spre obiectivul tău ca un buldozer cu reacție, fără să te oprești!
  Fata actriță a făcut o față, remarcând:
  - Nu există buldozere cu reacție. Cel puțin pe Pământ!
  Marchiza nimfă dădu din cap în semn de acord:
  - S-ar putea să nu ai. Dar există rase care sunt chiar mai avansate din punct de vedere tehnologic decât omenirea. Cu toate acestea, a ajunge la ei este chiar mai dificil decât a ajunge pe Pământ.
  Dominique s-a strâmbat când a întrebat:
  - Da? Pot zbura printre stele?
  Cassandra a răspuns cu încredere:
  - Ei pot! În principiu, putem face acest lucru cu ajutorul magiei.
  Fata actriță a cântat:
  Desigur, este greu de prezis
  Ce așteaptă în această lume minunată...
  Vom zbura în nori -
  Urcarea intr-un avion stea!
  Iar fata a declarat hotărât, făcând o față amenințătoare:
  - Dă-mi bagheta magică! Și voi face un diamant de mărimea unui pepene bun!
  Cassandra a vrut să spună ceva. Dar s-a auzit foșnet de aripi. Un alt dragon zbura. Cel mai probabil, tot o femeie. Aproape că a prins pârâul fântânii, care s-a aruncat sus în cer, din gura grifonului, acoperită cu foiță de aur și rubine.
  Monstrul cu trei capete era mai frumos decât înfricoșător.
  Marchiza nimfă se înclină. Dominique doar clătină ușor din cap.
  Dragonul feminin a aterizat în fața lor. S-a auzit o voce foarte plăcută și clară pentru un monstru atât de mare:
  - Ești ipocritul care este deja numit mesia?
  Dominica a răspuns cu un zâmbet inocent:
  - Nu mi-ar plăcea să fiu un mesia!
  Femeia dragon a fost surprinsă:
  - De ce, mă rog?
  Fata actriță a răspuns sincer:
  - Pentru că de obicei mesia ajung să fie răstigniți!
  Creatura înaripată și-a scuturat aripile. Are mari, asemănătoare cu ale liliecilor, doar în trei culori: roșu, galben și verde. Inutil să spun că este o combinație frumoasă.
  Dragonul femela a ciripit:
  - Și poți vedea din lumea aceea în care magicienii sunt complet escroci și escroci?
  Dominika a râs și a răspuns, arătându-și dinții foarte albi și strălucitori:
  - Poate că așa stau lucrurile. Deși, au existat niște profeți. Ca bunica Vanga. Doar dintr-un anumit motiv predicțiile ei s-au adeverit, de regulă, retroactiv.
  Marchiza-nimfa a remarcat:
  - Chiar și vrăjitorii și magicienii de nivel foarte înalt văd viitorul extrem de vag. Și nici cei mai înalți zei nu vor da o garanție a ceea ce se va întâmpla peste o sută de ani. Și cu atât mai mult, într-o mie și un milion!
  Femeia dragonului a aprins o lumină și a ciripit:
  - Da... ca să existe predictori reali pe această planetă. Chiar și tensiunea ta hipernoosferă este complet diferită de a noastră. Deși, poate de aceea ți-ai păstrat originalitatea și nu ne-ai devenit sclavii!
  Dominica a râs din nou veselă și a remarcat:
  - Să fii sclavul tău? Este chiar amuzant. Veșnic tânăr, pentru totdeauna desculț.
  Cassandra a dat din cap și a sugerat:
  - Arată-i contesei dragon ce poți face. Încearcă, măcar cu ajutorul unei baghete magice, să faci să cadă măcar o picătură de apă.
  Fata actriță a pufnit disprețuitor:
  - O picătură de apă? Da, asta nu este deloc grav. Poate că este mai bine să obțineți imediat un butoi de aur.
  Contesa Dragon a sugerat:
  - Lasă-l să facă magie cum vrea. Dă-i o baghetă și vezi că își amintește corect cel puțin o vrajă.
  Cassandra a chicotit și a scârțâit:
  - Da, arata grozav ! Uită-te. Bagheta magică este prea puternică și poți provoca daune orașului, ființelor vii și ție.
  Dominica mârâi:
  - Nu sunt atât de prost pe cât crezi!
  Contesa Dragon a sugerat:
  - Să-i dăm ceva mai inofensiv și mai puțin puternic atunci. Altfel va face și ea o gaură în mine.
  Cassandra a cântat:
  Să se manifeste prin magie,
  Avem nevoie de talent...
  Este mai bine pentru tine să creezi
  Diamante mari!
  Iar fata nimfă a pocnit degetele goale de la picioare. A apărut un inel de platină cu aspect mic. Cassandra l-a aruncat cu piciorul, iar artefactul magic a ajuns chiar lângă fața Dominicei.
  Marchiza a ciripit:
  - Poți lua acest inel. Puneți-l pe degetul arătător. Și încearcă să dorești ceva cu voce tare. Magia din ea nu este puternică, dar funcționează simplu. Nu este suficient pentru un diamant de mărimea unei nuci de cocos, dar, de exemplu, este suficientă dimensiunea unui bob de mazăre!
  Fata actriță a prins inelul în mână. Dar în loc de degetul arătător, l-a pus pe degetul mijlociu și, zâmbind sarcastic, a întrebat:
  - Și dacă încerci așa? Ce se va întâmpla atunci?
  Cassandra a zâmbit și sarcastic:
  - Bine, incearca!
  Dominica a scârțâit:
  - Prăjiți călcâiele marchizei cu foc!
  Flacăra a aprins sub picioarele goale ale Dominicei . Talpa goală a fost arsă grav, ea a țipat și a început să alerge. Într-adevăr, focul nu este slab. Dar nu am reușit să ajungem departe. Fata era înfășurată în jurul cozii lungi a contesei dragon.
  O voce plăcută, feminină s-a auzit de la reptilea puternică:
  - Wow! Tocmai ai venit în lumea noastră și vrei să infirmi o nimfă, o rudă a celor mai înalți zei? Știi că pentru asta vei fi trimis ca sclav la o carieră? Și vei lucra acolo complet goi, în lanțuri și vei primi bice și bețe, mâncând pâine și apă. Și va trebui, de asemenea, să dormi înlănțuit și pe pietre. Și nu veți ști nimic altceva decât muncă și biciuri. Mai ales acum , când sclavii bărbați s-au împrăștiat, o fată înaltă și musculoasă ca tine nu ne va răni în mine!
  Dominica tresări la aceste cuvinte. Odată a jucat-o pe Cleopatra într-un film cu buget redus. Pentru a economisi bani, pictura a fost intitulată "Cleopatra în captivitatea lui Augustus". Adică, de asemenea, nu este canon. Cleopatra nu s-a sinucis și a fost capturată.
  Ei bine, a fost trimisă la mine. Și acolo se plimba pe jumătate goală și desculță. Și mersul pe pietre ascuțite într-o mină cu tălpi goale este destul de dureros. Ei bine, duceți și o încărcătură. Era necesar ca transpirația sclavei să fie reală, iar fața ei să fie reală, nu să se prefacă epuizată.
  Dar, desigur, este doar un film și unul destul de ieftin. Și au bătut-o cu biciul, ceea ce era și ireal. Dar încă doare . _ Deși sângele, desigur, era fals.
  În general, filmul a fost ieftin, iar în afară de cariere cu fete pe jumătate goale, practic nu s-a mai arătat nimic altceva. Calculul a fost aparent să atragă bărbați anxioși sexual. Ei bine, și, de asemenea, toată lumea știe numele - Cleopatra! Și asta ar putea fi folosit pentru a cumpăra
  Dominika a inspirat adânc și în ce fel de fecale se scaldă uneori vedetele de cinema?
  Marchiza nimfă a ciripit:
  - Nu fi trist, dragă, avem nevoie de tine. Nu te vom preda nimănui.
  Contesa Dragon a răcnit:
  - Lasă-l să încerce să exerseze din nou înainte de examen. Ei bine, hai să încercăm să evocăm ceva!
  Dominica a frecat inelul și a spus:
  - Vreau inghetata de ciocolata!
  Fata l-a luat și a înghețat în tensiune.
  Și un amestec de gheață mărunțită și ciocolată se prelinge pe el. Drept urmare, Dominica era murdară din cap până în picioare și chiar zgâriată.
  Contesa balaur a râs atât de tare, încât jeturile fântânii s-au cutremurat și florile s-au cutremurat.
  Marchiza nimfă remarcă cu calm:
  - E bine! Dimpotrivă, are abilități mari, a reprodus atât de multă înghețată și ciocolată cu un astfel de artefact, care în general nu este foarte puternic!
  Dominika și-a lins ciocolata de pe obraji și a scuipat frustrată, scâncind:
  - E amar!
  Cassandra a râs și a remarcat:
  - Și ciocolata este amară. Nu știai asta?!
  Fata actriță a răcnit:
  - Și aici, pe Pământ și în Rusia, este dulce !
  Marchiza dădu din cap:
  - Știu! Știm și să facem ciocolată dulce. Dar deocamdată va trebui să te mulțumești cu ceea ce ai. Mai precis, nu ai specificat ce fel de ciocolată ai vrut în mod special. Și, în general, este bine că ai comandat doar înghețată. Dacă ți-ar trece prin cap, de exemplu, să faci o baie de aur, te-ai lovi mult mai tare în vârful capului.
  Dominica a remarcat cu inteligență:
  - Viața este în plină desfășurare și totul este peste cap!
  Contesa Dragon a sugerat:
  "În loc de prostii, care nu o vor ajuta când va intra la Academia de Dragoni, este mai bine să o lași să încerce să creeze un diamant foarte mic." De obicei, acest lucru este posibil pentru cei care au un nivel înnăscut ridicat de abilități magice.
  Cassandra a răspuns:
  - Nu! Aceasta este o cale prea evidentă. Ar trebui să acționați mult mai subtil.
  Dominika șuieră capricios:
  - Sunt ud și murdar, doar pui la grătar. Puteți rezolva această problemă?
  Marchiza nimfă dădu din cap:
  - Desigur, frumusețea noastră!
  Și a făcut un opt cu bagheta ei magică. A fulgerat cu o lumină albastră. Și acum fata de pe Pământ a devenit din nou curată și ordonată și aproape toate zgârieturile au dispărut. Cu excepția unuia de pe obrazul drept.
  Dar Domika nu s-a văzut pe ea însăși și nu a acordat atenție.
  Contesa Dragon șuieră:
  - Și așa, draga mea... Văd că înțelegi ceva? Deci, o fată frumoasă de pe planeta tehnologiilor în creștere?
  Ca răspuns, Dominique a cântat:
  Dar de ce,
  Este imposibil să trăiești după mintea ta!
  Viața nu ne învață nimic!
  Dar de ce! Dar de ce!
  Și ea a râs, pentru că acest cântec, interpretat de Boyarsky , era potrivit și frumos. Dar vocea ei angelica a provocat doar un acces de ras.
  Cassandra șuieră, cu ochii strălucitori:
  - Nu ți se poate refuza simțul umorului. Dar ești vreodată serios?
  Dominica se încruntă. Și-a amintit cum a jucat o fată care a luat o notă proastă la școală. Și nu avea cum să-și dea chipului o privire supărată. Dimpotrivă, am vrut chiar să-mi dezvelesc dinții. Ei bine, asta e de înțeles ... Are prea mult vânt în cap. De exemplu, unii tipi își vor dezveli dinții în mulțime și acesta este tot rolul lor!
  Și Dominica a vrut să joace... Prințese, desigur.
  Contesa Dragon a sugerat apoi:
  - Lasă-o să danseze pentru noi mai bine. Ai văzut că în filme dansează foarte bine .
  Ultima este adevărată. Dominica putea dansa. Au vrut chiar să o ia pentru rolul Esmeraldei. Mai mult, conform canonului, se pare că nici măcar nu este țigancă. Și de ce nu joacă acest rol o blondă orbitoare?
  Dar adaptarea cinematografică a clasicilor, și chiar a celor străine, dă naștere și la anumite probleme. Prin urmare, a fost filmată în alt rol, dar și dansând.
  Da, desigur, îi plăcea să danseze și știa să danseze. Cu toate acestea, ea a luat-o și a scapat:
  - Auriți mânerul!
  Nimfa marchiză a scârțâit:
  - Ce mai mult?
  Dominica a răspuns logic:
  - Nici măcar țiganii de la piață nu dansează gratis. Așa că am nevoie de o pungă mare de aur. Nu e clar?
  Contesa Dragon a răcnit:
  - Ce tip obraznic ! De fapt, cel mai bun loc al său este în cariere. Acolo va dezvolta în același timp rezistența și se va obișnui cu ascultarea. Pentru aceasta, ea trebuie crescută într-un mod dur!
  Deodată o fată a alergat spre ei. În aparență, ea părea a fi un copil uman de cel mult zece ani. Dar, în același timp, purta bijuterii prețioase, ca într-un magazin de bijuterii. Picioarele goale, mici, copilărești păreau nepotrivite și ridicole într-un asemenea lux.
  Fata a verificat:
  - Pot să cumpăr acest sclav de la tine. Cat vrei pe el!?
  Cassandra a răspuns cu încredere:
  - Fata asta nu este de vânzare! Și în timp ce ea nu este o sclavă. Cu toate acestea, poate că nu va fi liberă pentru foarte mult timp.
  Dominica mormăi:
  - Cât de imoral este când un copil mic își cumpără sclavi!
  Marchiza-nimfa a răspuns cu încredere:
  - Acesta nu este un copil, ci o femeie hobbit! Și hobbiții arată ca niște copii umani...
  Fata a bătut cu piciorul supărată și a ciripit:
  - Sunt baronesă! Și asta înseamnă că sclavul tău este obligat să se închine înaintea mea.
  Dominica a scârțâit agresiv:
  - Nu contează ! Voi, mă voi pleca în fața copilului!
  Ca răspuns, baronesa hobbit și-a smucit mâna dreaptă. Fulgerul a zburat și a lovit-o pe fetiță pe picioarele goale. Ca răspuns, Dominic înțepat a strigat ceva. Și o prăjitură mare acoperită gros de smântână a căzut peste îndrăzneața vrăjitoare. A fost chiar doborâtă din picioare, iar micuța frumusețe a căzut pe trotuar. Dar ea a sărit imediat în sus, toate mânjite cu biscuiți, lapte condensat și pastă de ciocolată. Baroneasa hobbit și-a scuturat piciorul stâng, gol, mic, pe două dintre degetele cărora străluceau inele cu pietre prețioase.
  Și un întreg val de tsunami magic a zburat. Dominic a fost aruncat la douăzeci de metri în sus. După care, fata a căzut. Din fericire, după ce a dansat încă din copilărie și a jucat în filme, ea căzuse deja de la diferite înălțimi de multe ori și făcuse cascadorii acrobatice.
  Prin urmare, Dominika s-a grupat toamna ca o pisică și a aterizat destul de cu succes. Cu excepția faptului că picioarele fetei, deja pârjolite de magia de luptă, au suferit dureri severe când au intrat în contact cu plăcile colorate care acoperă zona. Fata țipă.
  Și contesa dragon și-a înfășurat coada lungă, ca de pin, în jurul baronesei vrăjitoare și a șuierat:
  - Opreste lupta! Altfel, veți fi arestați amândoi! Dacă vrei să lupți, există terenuri speciale de antrenament unde se țin dueluri magice și de altă natură!
  Dominica a postat pe Twitter:
  - Da, exact un duel! Numai fără arme - mâini și picioare!
  Baroneasa Hobbit pufni disprețuitor:
  - Luptă cu sclavul! Sincer să fiu, acest lucru este înfricoșător pentru mine ! Ar fi mai bine să o trimiți efectiv la mine. A preda magia unui astfel de prost este foarte periculos.
  Marchiza-nimfa a fost de acord cu un ton serios:
  - Încep să cred și eu. Da, această fată are un dar special pentru a crea dezastre și a da naștere la conflicte.
  Fata actriță a obiectat:
  - Nu merg la nimeni mai întâi! În rest ... Cu fiecare eșec, știi să ripostezi, altfel nu vei vedea succesul.
  Contesa dragon a eliberat-o pe obraznică, care arăta ca un copil, dar era într-adevăr capabilă să pună la fugă un întreg regiment de tancuri.
  Coada a fost ușor pătată cu smântână, lapte condensat, ciocolată tartinată și biscuiți. Tortul a fost uriaș și clar făcut din inimă. Este chiar păcat că l-au rupt în loc să îl mănânce. Contesa dragon și-a pocnit din degete și din labele, iar șuvoiul de cristal al fântânii a trecut peste ea, spălând murdăria.
  Cassandra dădu din cap.
  - Curățenia este cheia sănătății! Comanda mai intai!
  Baroneasa Hobbit și-a frecat unul dintre picioarele ei mici, bronzate și grațioase de celălalt. Pentru câteva secunde s-a aprins ca un bec. Și toate excesele culinare care o mânjiseră puternic pe vrăjitoarea au dispărut. Iar bijuteriile de lux au strălucit cu o vigoare reînnoită. Ea, de fapt, a devenit atât de mult ca o prințesă, încât Dominika a simțit tandrețe.
  De asemenea, a avut șansa să joace o fată prințesă într-unul dintre basme. Acolo a trebuit să se despartă de haine luxoase și pantofi prețioși și să devină servitoarea vrăjitoarei. Purtați cârpe și mergeți în pantofi de lemn. Și în astfel de tampoane este mult mai rău decât doar desculț. Ea a început chiar să-l convingă pe regizor că ar putea fi mai bine să filmeze deloc fără pantofi. La urma urmei, picioarele goale ale fetei în zdrențe ar fi subliniat mult mai puternic sărăcia și schimbarea statutului unei prințese într-o sclavă de facto.
  Dar regizorul avea în mod clar propriile lui idei. În cele din urmă, în timp ce scăpa din turnul morții, în cele din urmă a scăpat de pantofi și ciorapi, iar apoi a rămas desculță, simțind adevărata fericire. Acum, însă, picioarele goale i-au fost pârjolite și au apărut chiar și mici vezicule, ceea ce era și dureros și dezgustător!
  Baroana hobbit întinse spre ea palma ei mică, fragedă și în același timp bronzată, strângând mâna Dominicei cu putere copilărească și ciripit:
  - Bine, pace! Numele meu este Laska. Și să nu crezi, omule, că sunt o fată inofensivă, orci, spiriduși, sporii lui Koshchei, toți au scos multe din mine !
  Dominica a întrebat surprinsă:
  - Câți ani ai, copile?
  Weasel a zâmbit și a răspuns:
  - Printre reprezentanții sexului frumos nu se obișnuiește să se întrebe despre vârstă! Din câte văd, atâta vârstă îmi dai.
  Fata actriță a râs și a remarcat:
  - Ai zece ani! Nu mai!
  Contesa Dragon a răcnit:
  - Da, are deja peste trei sute. Ceea ce, însă, nu contează. În lumea noastră, toate femelele sunt tinere și frumoase. Stai cu noi fata, vei fi regina noastra!
  Dominica a răspuns cu un cuplet celebru:
  Dacă sfânta armată spune,
  Aruncă Rus", trăiește în paradis...
  Voi spune: "Nu este nevoie de rai"
  Dă-mi patria mea!
  . CAPITOLUL Nr. 3.
  Marchiza și baroneasa au bătut din palme și au exclamat la unison:
  - Bravo! Ai inventat asta singur?!
  Dominica clătină negativ din capul de aur:
  - Nu. Nu eu. Altcineva, nu-mi amintesc autorul!
  Cassandra se strâmbă:
  - Ciudat, ai o memorie excelentă!
  Fata actriță a răspuns sincer:
  - Mă gândesc prea mult la mine decât la alții. Este mai bine să le anunț mai multe despre mine decât despre ceilalți. De asemenea, compun uneori și nu mai rău decât Pușkin.
  Contesa dragon și-a dezvăluit dinții strălucitori și strălucitori ca niște diamante în gura ei largă și a spus serios:
  - Poate poți cânta ceva din propria ta compoziție?
  Dominica spuse rugător, frecându-și picioarele pârjolite:
  - Nicio intrebare! Doar dă-mi măcar o monedă de aur. Și voi cânta un întreg cântec de succes pentru tine. Și să cânți degeaba? De nerespectat! Și banal, neprofitabil!
  Marchiza-nimfa se încruntă, iar bagheta ei magică fulgeră amenințător în mâna ei, ea era hotărâtă să pedepsească fata obscenată care îndrăznea să contrazică dragonul.
  Contesa balaur șuieră conciliant:
  - Dă-i o monedă de argint. Lasă-l să cânte din inimă.
  Dominica zâmbi, dinții ei, atât de perfecți, scânteiau ca piscurile înghețate ale munților în soarele strălucitor de la amiază. Și ea a scârțâit:
  - Bani în avans!
  Nevăstuica i-a aruncat o monedă și a guturat:
  - Uite, prinde-l!
  Fata și-a aruncat piciorul în sus și a reușit să prindă cu degetele goale o bucată rotundă argintie. Apoi l-a transferat în palmă. M-am uitat la moneda. Nu era nimic, argintul era complet nou, pe o parte era un dragon cu șapte capete, iar în labe ținea un sceptru și un buzdugan. Și pe de altă parte , o fată frumoasă cu părul creț foarte luxuriant. Și este minunat.
  Dominika nu a putut rezista tentației de a încerca moneda și a răspuns zâmbind:
  - Asta e minunat. Chestii tari.
  Nevăstuica șuieră:
  - Acum, cântă! Să vedem ce poți face!
  Contesa Dragon a adăugat:
  - Și trebuie să cânți tare și să interpretezi o baladă mai mult sau mai puțin lungă, de când am plătit!
  Fata actriță a dat din cap în acord:
  - Da, înțeleg asta! Nu poți cânta ca...
  Și atunci asocierea nu i-a trecut prin cap. Ei bine, a spune că o privighetoare nu este în întregime corect sau potrivit. Dar altceva, nu chiar asta!
  Nimfa a bătut cu piciorul gol:
  - Să începem!
  Dominica a început să cânte cu vocea ei limpede și blândă;
  Am fost o actriță celebră
  Filmări, înjurături, muzică, baluri...
  A început să danseze furios și sălbatic,
  Ca întruchiparea lui Satan!
  
  Picioarele mele sunt atât de puternice
  Au luptat împotriva furioasei Hopak...
  Suntem fete atât de cool
  Haideți să-l mutăm pe cel furiș imediat!
  
  Dar m-am trezit într-o lume, știi, specială,
  Acolo unde dragonii domnesc ca regii...
  Comanda de acolo este foarte nouă,
  Măcar rupe-ți cămașa!
  A trebuit să devin un sclav desculț
  Primind un bici pe spate...
  Norii de deasupra noastră sunt albaștri,
  Locul este neplăcut pe Pământ!
  
  Aici se apropie un pitic sever,
  Și ține un bici în mâini...
  Un băiat cu cap alb a fugit pe lângă...
  Sclavul este desculț, proprietarul este clar zgârcit!
  
  Gnomul râde, își atinge dinții cu laba,
  Ca o fată cu un articol, un armăsar...
  Așa încât ursul să-l roadă cu piciorul stamb -
  Acesta va fi sfârșitul cheliei piticului!
  
  Dar m-au vândut la mine,
  Nu erau locuri vizibile în harem...
  Și mi-au dat un bici puternic în urmărire,
  Pentru că fata mănâncă mult!
  
  Aici gnomul mă conduce pe o frânghie,
  Farmecele fetei sunt absolut uimitoare ...
  Vocea sclavului este foarte clară,
  Dar până la urmă sunt doar zerouri!
  
  Sunt aproape gol și desculț
  Lucrez în mine ca măgarul ăla...
  Mamă, spun, draga mea,
  Ce stupid a iesit!
  
  Eram o fată capabilă
  Mi-am înmulțit fracțiile în cap...
  Și acum într-una, luați în considerare, o fustă,
  Sunt în robie sălbatică!
  
  Mult, mult timp l-am îndurat pe gnom,
  Am primit un bici pe spate...
  M-au bătut pentru afaceri și nu pentru afaceri,
  Mi-au promis că mă vor hrăni mai târziu!
  
  Dar sclavii desculți s-au răzvrătit,
  Rangele în acțiune, ciocane,
  Și acum, consideră-l elementul tău ,
  La un gnom cu chelie sunt mort !
  
  Ei bine, acei răi au fost uciși,
  Am avut victime groaznice...
  Dar, crede-mă, ne-am eliberat...
  Fetele au arătat clasa de top!
  
  Și acum avem o armată mare,
  Băieții se luptă și cu noi...
  Spărgem scuturile ca niște scânduri,
  Conducătorii răi vor fi kaput!
  
  Și atunci sclavia iadului va dispărea,
  Bărbatul își îndreaptă umerii...
  Și vom pune capăt domniei, sătui de dușmani,
  Va fi un secol de fericire și progres!
  
  Și atunci va fi pace în întreaga lume,
  Omule, mare vedetă...
  Vom zbura în aerul înstelat, știi,
  Lasă visele oamenilor să devină realitate!
  Fata a încheiat pe o notă înaltă, cu vocea ei sclipind ca niște clopote argintii.
  Nimfa a bătut din palme. Câțiva spiriduși și troli și câțiva oameni au ascultat, de asemenea, cântecul Dominicei. Și i-au aruncat monede: argint și bronz.
  Fata actriță se înclină. Și le-a luat de pe gresie. Ea a luat unele dintre monede cu mâinile, iar altele cu degetele goale de la picioare. Și a fost o priveliște minunată.
  Da, are picioare atât de seducătoare și dăltuite. Și cât de frumoasă și impresionantă este ea în sine. Ei bine, unde sunt alte primadone în comparație cu ea? Vor îndrăzni oare să cânte pe scenă desculți? Sau într-o fustă scurtă?
  Contesa Dragon a remarcat:
  - Acesta este cântăreața! Nu, ea face parte din academie. Și doar la academie, în facultatea pe care ea însăși o alege.
  Dominic a chicotit și a cântat:
  Noi , fetele, vom fi propriile noastre judecători,
  Și dacă trebuie să alegi, iar alegerea este dificilă...
  Alegem costume din lemn,
  Pentru că oamenii noștri au doar onoare!
  Nevastuica a postat pe Twitter:
  - Ai o voce... Doar un înger de nivel înalt!
  Dominica a zâmbit și a aruncat una dintre monede mai sus cu piciorul gol, apoi s-a aplecat și a prins-o cu limba. Și apoi a început să țipe. Din contactul cu saliva, metalul portocaliu s-a încălzit instantaneu și a ars gura frumuseții.
  Fata a început să scuipe și să geamă. Și dorința ei de a cânta s-a evaporat brusc.
  Nimfa și-a scuturat inelul și căldura din gura Dominicei a dispărut imediat. Fata a guturat:
  - Wow! Acum înțeleg cum este să fii un dragon care suflă foc!
  Weasel remarcă zâmbind:
  - Mai bine mai tarziu decat niciodata,
  Fata are niște ani grozavi în față!
  Contesa Dragon a remarcat:
  "Avem o structură a gurii și gâtului diferită de cea a oamenilor, iar flacăra nu arde deloc. Așa că nu-ți face griji pentru noi.
  Publicul care se adunase în jur încă făcea zgomot și solicita, bătând din palme:
  - Fă altceva, ești binevenit!
  Dominica a postat pe Twitter:
  - Dacă scrii monede, o voi face!
  Ca răspuns, zgomot și asigurări:
  - Da, desigur! Bine ati venit.
  Iar sub picioarele goale, musculoase, bronzate și grațioase ale fetei, pe care le pipăia cu o grație inimitabilă, zburau monede de aur, argint, portocaliu, bronz și platină.
  Dominika s-a bucurat de asta, a simțit entuziasm și a început să cânte cu fervoare;
  Furtunile și uraganele nu reprezintă o barieră pentru cuplul nostru,
  Fiicele Patriei, care înfloresc ca tufele de trandafiri.
  Cine nu a cunoscut războiul, nu a mâncat terci de mei,
  Dumnezeu Mântuitorul Isus ne conduce în luptă!
  
  Suntem obișnuiți să luptăm chiar și într-un ocean furtunos,
  Fiecare persoană este ca un cip peste bord.
  Cred că vom sfărâma monștrii Hoardei în bucăți în luptă,
  Onoarea noastră nu poate fi doborâtă cu un baros și cu un ciocan!
  
  Sabia era încălzită în forjă, în infernul foarte fierbinte,
  Lamele ascuțite sunt burdufuri foarte dure!
  Fii un soldat neînfricat; cu o inimă puternică, temperată,
  Dacă există moarte, atunci stai pe loc, nu fugi!
  
  Da , războiul, desigur, nu este o sărbătoare cu miere dulce,
  La urma urmei, există lacrimi pe el și sângele curge gros.
  Lupul urlă prelungit și ursul cu un vuiet feroce,
  Și să fie lovitura în schimb în ochi, nu în sprânceană!
  
  Există o suliță care poate străpunge zale,
  Sunt scuturi care nu pot fi pătrunse de o grămadă!
  Dar nu fi laș, nu-i lăsa pe diavoli să facă fețe ,
  Ca să nu devină ca jocul din plase!
  
  Crede-mă, va veni o soluție radiantă,
  Pentru toată lumea există o recompensă care nu poate fi găsită mai sus!
  Pentru un gând criminal, cred, va veni răzbunarea,
  Nu există altă vitejie decât calea grea!
  Așa că Dominica a cântat, iar mulțimea pestriță a aplaudat-o cu mare entuziasm. Chiar dacă toate sunt femei, nu există bărbați pe lumea asta. Sau, aproape fără sexul puternic.
  După care, contesa dragon și-a scuturat coada și a remarcat:
  - Ei bine, trebuie să plec! Mă dau din drum!
  Nimfa ridică moneda cu piciorul gol și sugeră:
  - Sa verificam. Voi arunca, iar tu spui - cap sau coadă ! Ghici ce, moneda este a ta, nu, da-mi o monedă înapoi!
  Contesa Dragon a hohot de râs și a răspuns:
  - Îți cunosc trucurile! Așa că este mai bine să nu-ți pierzi timpul sau capul!
  Dominika zâmbi și remarcă:
  - Capul nu este urechi, îl poți rupe de pe pălărie, nu îl poți coase înapoi!
  Nevastuica a ciripit si a cantat:
  -Urechile de pe vârful capului sunt urechi!
  Urechi pe vârful capului - un pacient într-un spital de boli psihice !
  Contesa Dragon a zburat în aer. Și nu a comentat ce a cântat fata nimfă. Și asta, trebuie menționat, este extrem de mișto.
  Dominica a început să strângă în grabă monede cu mâinile și picioarele goale. Și a făcut-o într-un ritm rapid.
  Weasel remarcă, scărpinându-și părul cu o baghetă magică:
  - Banii, desigur, sunt importanți. Dar și mai importante sunt vrăji, artefacte, talismane, medalioane, amulete etc. În caz contrar, nu vei putea trăi o viață luxoasă și luxoasă !
  Dominica a fost de acord:
  - Banii nu pot cumpăra sănătate, crede-mă,
  Banii nu pot cumpăra dragoste și onoare...
  Deci nu te certa ca un animal
  Să știți că nu vă veți vinde patria pentru profit!
  Iar fata, cu talpa goală, plesnește o monedă violet. Și apoi piciorul ei gol s-a transformat brusc, cât ai clipi, într-un picior de rață.
  Dominique țipă de frică:
  - Ce dracu este asta!
  Marchiza nimfă a răspuns zâmbind:
  - Acesta este un metal magic special, doar că funcționează atunci când intră în contact cu pielea cuiva care are zei olimpici în familia lor!
  Și Laska a exclamat bucuros:
  - Wow! Ai genul ăsta de sânge în tine. Deci nu ne-am înșelat.
  Dominica mormăi:
  - Dar asta e urâțenie! Dacă poți, scoate-ți laba. Și dă-mi din nou un picior normal.
  Nimfa clătină din cap:
  - Nu! Ar trebui să faci asta deja singur.
  Fata prinsă a scârțâit:
  - Cum este posibil acest lucru?
  Weasel a sugerat:
  - Imaginați-vă în mintea voastră cum ați dori să arate piciorul dvs., faceți clic pe degetul mare și pe degetul arătător al mâinii drepte și ar trebui să reușiți!
  Dominic a luat-o și l-a prezentat. Apoi a venit clicul.
  Și în loc de picior de corb a apărut un picior într-o cizmă de pâslă și cu un schi. Și a devenit și mai incomod când schiul a zăngănit pe pavaj.
  Nimfa a rânjit și a cântat:
  - Profesori gratuiti,
  Timp pierdut cu tine...
  Am suferit degeaba cu fata,
  Cel mai priceput magician!
  Dominica a fost ofensată:
  - Nu sunt o vrăjitoare. Și încă doar învăț. Dar calea către cunoaștere nu este niciodată prea ușoară ... Da , la filme!
  Weasel dădu din cap în semn de acord:
  - Da, la cinema, poate chiar mai mult. Și aceasta, desigur, este marea noastră problemă.
  Publicul a început să se adune din nou: a fost o priveliște amuzantă. Mai exact, aici sunt tot felul de fete. Și mulțumesc pentru asta. Fata actriță a încercat să se gândească din nou și să-și transforme piciorul. Dar de data asta a apărut ceva pe șine și cu un radar, deși mic.
  Dominica a cântat fără să-și piardă optimismul:
  Va rog sa nu fiti surprinsi
  Dacă se întâmplă magia...
  Dacă se întâmplă, dacă se întâmplă,
  Dacă se întâmplă magia!
  Nimfa a zâmbit înapoi și a remarcat:
  - Da, pentru a merge cu vocea ta, ar trebui să ai și capacitatea de a folosi magia!
  Apoi o fată hobbit a alergat la ei și le-a sugerat, răsucindu-și bagheta magică:
  - Hai să o facem mai bine! Și știți, am o jumătate de mie de ani de practică!
  Nevastuica a obiectat:
  - Nu! Lasă-o să o facă singură!
  Dominica a postat pe Twitter:
  Mi-am pierdut mințile, mi-am pierdut mințile,
  O voi face singur, o voi face singur!
  Iar fata a șoptit din nou ceva de aprobare. Și apoi piciorul ei, sub forma unui tanc cu radar, și-a recăpătat în sfârșit forma grațioasă, anterioară. Și s-a dovedit a fi ca și cum a fost făcut la comandă.
  Dominica se ridică și își mișcă degetele. Starea ei a devenit veselă și a cântat:
  Noi, fetele, suntem cele mai puternice din lume,
  Și, crede-mă, nu vei găsi frumuseți mai cool...
  Ne vom înmuia cu adevărat inamicii în toaletă ,
  Și va părea veșnic de douăzeci de ani!
  După care, frumusețea, va râde și va râde, arătându-și dinții mari și strălucitori.
  Dominika a început să danseze, cu picioarele goale ridicate în aer. Și ea a cântat:
  Sunt o vrăjitoare foarte tare
  Dacă bat cu piciorul, va avea loc o prăbușire...
  Îmi plăcea să sar desculț
  Consideră-l un adevărat ideal!
  Acesta este cântecul ei - doar grozav și cool!
  Deși, pe de altă parte, este extrem de simplu și necomplicat. Da, fata este așa încât nu te vei plictisi.
  Fata hobbit a remarcat:
  - Învață foarte repede!
  Și ea și-a scuturat picioarele, care erau împodobite la glezne cu brățări împânzite cu pietre prețioase, iar pe fiecare deget cu un inel.
  Arată ca un copil, dar judecând după numărul de pietre, mai ales pe membrele inferioare, este o vrăjitoare de rang înalt.
  Nevăstuica dădu din cap către fată:
  - Te-am văzut undeva. Ești, din întâmplare, prințesa Alsou ?
  Femeia hobbit a dat din cap:
  - Da , așa este! Dar știi, marchiz, cu această fată de pe planeta Pământ, nu vei avea probleme!
  Weasel a fost de acord:
  - Dreapta! Dar este imposibil altfel. Din păcate, aceasta este o astfel de lume încât nu se poate descurca fără probleme și aventuri.
  Dominic s-a grăbit să adauge:
  -Viața fără aventuri și fapte este prea plictisitoare. E ca supa fara piper!
  Prințesa Alsou a fost de acord:
  - Da, așa e! Pentru asta sunt răufăcătorii. Unul dintre ei a dezlănțuit o ciumă care ucide sexul puternic.
  Dominica a cântat cu un oftat:
  Nu poți trăi fără femei, este adevărat,
  Dar fără bărbați, nici bucurie nu există...
  Așa s-a dovedit, a fost foarte rău,
  Dacă nu există un proprietar puternic!
  Weasel a fost de acord:
  - Pot fi! Dar aici, după cum se spune, este o sabie cu două tăișuri. Pe de o parte nu există sex mai puternic, dar pe de altă parte...
  Femeia hobbit a obiectat rapid:
  - Nu! Rău din toate părțile. Deci nu este nevoie să vorbim prostii. Este nevoie și de bărbați.
  Dominica a răspuns:
  - Masculii la animale. Pentru indivizii inteligenți, ceva este diferit.
  Weasel a râs și a răspuns:
  - Da, pentru bărbați, desigur. Și nu am găsit nimic de spus.
  Mai mulți porumbei, cu pene portocalii și ciocuri aurite, au zburat pe lângă ei. Păsările au fost foarte interesante. Pur și simplu minunat pe de o parte. Dar, pe de altă parte , a existat și o oarecare lipsă de gust în ele.
  Dominica a înlocuit:
  - De ce să auriți ciocul porumbeilor?
  Weasel a explicat:
  - Nimeni nu aurit! Asta pentru că au ciugulit căpșuni cu topaz.
  Fata actriță a mormăit:
  - Ce? Cu topaz?
  Fata hobbit a dat din cap:
  - Da, există asemenea căpșuni! Ce, nu știai?
  Nevastuica a remarcat:
  - De unde ar ști ea? Ea este în lumea noastră destul de recent.
  Cele trei reprezentante ale sexului frumos și-au grăbit ritmul. Și tocurile lor goale și roz au fulgerat.
  În jur au apărut case înalte, asemănătoare cu burghii roz, violet, smarald. Și părea extrem de futurist. Erau chiar și niște avioane pe cer. Mai exact, o trăsură făcută din aur și împânzită cu diamante, trasă de șase cai înaripați, albi ca zăpada, s-a repezit.
  Toate cele trei fete au făcut o uşoară plecăciune. Dar se pare că persoana nobilă nu a avut timp pentru frumuseți, iar triumviratul a urmat mai departe.
  În față era un hipodrom, părea un stadion imens. Era clar locul de curse de cai.
  Marchiza-nimfa a sugerat:
  - Trebuie să verificăm dacă elevul nostru are darul clarviziunii. Prin urmare, vom participa la curse.
  În jurul hipodromului se afla un gard înalt de plasă din metal argintiu și portocaliu, împânzit cu perle și câteva pietre albastre și violete, precum și o sticlă care amintește de sticla cehă . Și arăta foarte frumos.
  Iar la intrare erau două fântâni pe laterale, care aruncau jeturi multicolore din cupluri frumoase aurite: - un spiriduș care îmbrățișa un băiat spiriduș.
  Da, totul arăta foarte frumos. Iar la intrare este o gardă de fete. De asemenea, foarte frumos și în armură ușoară, argintie.
  Totul arată atât de minunat. Sunt atât de mulți reprezentanți ai sexului frumos în jur.
  Dominika și-a amintit de filmul despre Arhipelagul Gulag și tabăra de femei. Toate femeile de acolo erau, ca la alegere, tinere, frumoase și purtau halate care își lăsau picioarele magnifice complet la vedere. Ei bine, din moment ce vara în Siberia este caldă și chiar, poate, fierbinte, fetele erau desculțe. Ceea ce a făcut filmul foarte popular printre bărbați. Și Dominica a jucat rolul unui membru rebel al Komsomol care a organizat o întreagă revoltă a fetelor. Și frumusețile au pus mâna pe arme și au luat în luptă un întreg regiment NKVD și au reușit să-l câștige.
  Filmul, desigur, s-a dovedit cool. Iar războinicii desculți, plini de farmec și frumoși arătau pur și simplu super.
  Apropo, Dominika trebuia inițial să joace rolul verișoarei lui Fandera, care a organizat o revoltă a prizonierilor, dar un astfel de film ar fi putut fi interzis. Și pur și simplu a fost făcută o elevă excelentă și membru al Komsomolului.
  Dominica se înclină în fața fetei din gardă. Dintr-o dată, chiar de sub Pământ, ca un cric dintr-o cutie de tuns, un dragon a sărit afară. Mic , puțin mai mare decât un albatros, cu trei capete.
  El sau ea a zburat spre fete și o voce a sunat:
  - Dă-mi înapoi fratele meu!
  Marchiza nimfă a răspuns cu un oftat:
  - Acest lucru este imposibil, Belka.
  Ca răspuns, fata-balaur, ai cărei solzi sclipeau în cei trei sori cu toate culorile curcubeului și ale cărei aripi erau atât de frumoase încât se ondulau în ochi, a început să răcnească.
  - Vreau un frate! vreau un frate! Unde este el!
  Fata hobbit a guturat:
  - Da, noi înșine suntem ocupați să ne gândim cum să ne întoarcem oamenii. Și nu este nevoie să fii capricios.
  Fata dragon, ce poți lua de la un pui, s-a calmat și a ciripit, sărind până la Dominica:
  - Stiu ca poti! Tu esti alesul!
  Fata lovită a zâmbit și a cântat ca răspuns:
  - Tot ceea ce este imposibil, crede-mă, este posibil,
  Dar abordarea acestei probleme este foarte dificilă...
  Cu toate acestea, dacă vă încordați creierul în timp ce jucați,
  Pot deveni o fată Jedi frumoasă !
  Fata dragon s-a înveselit și a ciripit ca răspuns:
  Mintea ta nu are dimensiunea unui deget,
  Geniu, știi, pe Pământ...
  Și un băiat frumos mă așteaptă,
  Pe un cal întortocheat!
  Dominika se simți amuzantă și chicoti:
  - Un dragon pe cal? Așa arată!
  Marchiza a remarcat:
  - Ce, nu cunoști conceptul de alegorie!?
  Fata actriță a râs și a remarcat:
  Putem muri oriunde
  Chiar și în apusul de chihlimbar...
  În general, trăim liber,
  Da, gratuit!
  Vorbind la figurat!
  Fata dragon a scos lumini din gură, semăna cu o brichetă și a scârțâit:
  - Acesta este un cântec minunat. Cu toate acestea , vreau ca oaspete frumos de pe un Pământ necunoscut să interpreteze altceva interesant.
  Dominica a ridicat din umeri și a remarcat:
  - Știu că vocea mea dă jos monede nu mai rău decât nunchucii care doboară snopi de cereale. Totuși, trebuie să-mi încordez vocea din nou! Si pentru ce? Unde să cheltuiești bani aici?
  Marchiza a obiectat:
  - În primul rând, îți vei paria banii pe unul dintre caii de la hipodrom și vei încerca să-ți majorezi capitalul. Și în al doilea rând, această fată nu este doar un mic dragon feminin, ci și o prințesă. Ea vă va oferi inelul ei, care conține o putere magică colosală. Și pentru asta , crede-mă, merită să încerci și să cânți corect!
  Dominica dădu din capul ei strălucitor pe gâtul ei puternic și remarcă:
  - În acest caz, văd că este ceva de încercat! Mai mult, cum poți refuza un copil!
  Fata dragon a ciripit:
  - Nu sunt deloc un copil. Sunt o prințesă și pot face asta! Voi zbura pe planeta ta. Și îți voi arde capitalul.
  Dominica pufni amenințător:
  - Și avem apărare aeriană pentru oameni ca tine! Ce spui de asta, sălbatic?
  Fata dragon a mormăit:
  - Vei fi trimis la cariere. Vei lucra goi și în lanțuri sub loviturile bicilor supraveghetorilor orci.
  Fata hobbit a dat din cap:
  - Da, o poate face! În plus, ești om. Iar oamenii noștri... Sunt considerați a fi de un nivel inferior, din multe motive.
  Nevastuica a scârțâit:
  - Așa că mai bine cânți! Publicul s-a adunat deja aici și vom câștiga și bani.
  De fapt, un zgomot a apărut în mulțimea diverșilor reprezentanți ai sexului frumos și s-au auzit aplauze și exclamații:
  - Cântă, floare mică, nu-ți fie rușine!
  Ei bine, omule, hai să punem muzică!
  Vrem să ascultăm trilul păsării paradisului!
  Dominica oftă din greu și începu să cânte;
  Malul de pe Elfa este spațios , abrupt,
  Valurile stropesc cu o strălucire glazurată...
  Elfia a devenit patria mea natală,
  Trilul privighetoarei ne cântă un cântec minunat!
  
  Într-o barcă largă, draga mea și cu mine navigam,
  Zlata Val și-a dat jos împletiturile.
  Ce bine este pentru mine și iubitul meu să fim împreună,
  Păcat să nu prinzi un crocodil cu undița.
  
  Nu, nu apă, foșnet înapoi,
  Natura este cea care ne dă șampanie.
  Acest pământ este ca o mamă dragă pentru mine,
  Generozitatea pământului în ținută regală!
  
  Picături ca niște perle sub raza lunii
  Stropi ca un roi de albine cu o aripă argintie...
  Fecioară, ești ca un înger cu un vis pentru mine,
  Cu chipul inocentei - cea mai curata Madona!
  
  Mirosul este miere, iar părul este mătase,
  Buzele s-au întredeschis ca satinul.
  Cred că a venit momentul mult așteptat,
  Basmele vor deveni reale!
  
  Buzele noastre s-au atins de extaz,
  Dulceața este de așa natură încât nu mai există cuvinte .
  Crede-mă, ești o frumusețe nepământeană,
  Lotul va decide, arunca moneda mai sus!
  
  Iată sărutările unul după altul,
  Suspine și râsete de bucuria noastră furtunoasă.
  Sfințenia sufletului va fi păstrată de heruvim,
  Alesul va arunca în urnă lista păcatelor.
  
  Nu, știi, există mai frumos decât tine pe Pământ,
  Pasiunea arde ca un foc strălucitor în inima mea!
  Vom trăi în cea mai bună țară,
  Să deschidem ferestrele și ușile în spațiu!
  Așa a cântat frumusețea un cântec magnific. Iar fetele de toate negrule bateau din palme pentru ea. Și în același timp au aruncat cu monede, inclusiv din aur. Și asta e grozav .
  Fata hobbit și-a scuturat bagheta magică, iar banii au început să formeze o grămadă separată de la sine. Și a crescut o coloană întreagă de monede multicolore.
  Fata dragon a bătut și ea din palme, apoi a eliberat flăcări strălucitoare din cele trei capete. După care a spus capricios:
  - Acest lucru este, desigur, bun, dar nu suficient! Am nevoie să cânți și pentru mine!
  Dominica s-a încruntat și a întrebat:
  - Nu-i prea mult?
  Marchiza a tăcut-o:
  - Vrei să iei un inel atât de valoros pentru o singură melodie? Ei bine, ești obscen ! Ai conștiință, pentru că artefactul este valoros.
  Fata hobbit a ciripit:
  - Fiecare articol are propriul său preț. Și de obicei, pentru un artefact valoros, trebuie să îndepliniți trei dorințe sau să oferiți trei servicii. Acestea sunt regulile. Și tu însuți înțelegi de ce!
  Publicul de fete asortate a bătut din palme și a bătut din picioarele goale și foarte rar cu pantofi:
  Hai, mai cântă!
  Vrem melodii!
  Va fi foarte tare !
  Realizați romantismul!
  Vă vom plăti bine!
  Nevăstuica dădu din cap către Dominika:
  - Ei bine, nu te strica! Haide, cântă!
  Și frumoasa frumusețe și-a scuturat coama strălucitoare și strălucitoare. Și-a bătut picioarele goale și musculoase și a cântat, cu mare simțire și expresie;
  nostru , adevărul nostru
  Constă în purtarea credinței!
  Și nu mâine, și nu mâine,
  Și astăzi salvează Patria!
  
  Ne respectăm elful ,
  La urma urmei, ea este lumea întreagă, cunoașteți lumea!
  Steagul nostru stacojiu al Patriei Mame,
  Și nu există un roșu mai strălucitor!
  
  Pionierul nu salută bustul,
  Semnul lui este steagul Patriei!
  Ne-am luptat cu adversarul cu pricepere,
  Realizări glorificatoare în versuri!
  
  Să știi că există o singură credință pe planetă,
  Credință în dragă , sfântă elfinism!
  Pentru ca copiii fericiți să râdă,
  orcismul să fie izbucnit în abis !
  
  Fiecare cavaler era doar un copil,
  Pe iarbă și râuri desculți...
  Dar acum are un troliu în mâini,
  Aplatizează spectaculos metalul cu un ciocan!
  
  Cineva ascuți o mitralieră cu mașini,
  Ei bine, cineva trage de la umăr!
  Steagul stacojiu zboară ca un steag roșu,
  Învingem dușmanii răi fără să glumim!
  
  Strămoșii noștri l-au luat cu îndrăzneală pe Orklin ,
  Ei bine, ce zici de noi? Suntem în drum spre Marte!
  Suntem oameni, nu macaci pe o creangă,
  adversarului îl lovește drept în ochi!
  
  Dar știm și să ne distrăm,
  Bate toba, cântă la trâmbițe!
  Fețe de copii foarte drăguțe,
  Și evaluări de patru și cinci!
  
  Cel mai dificil examen de luptă -
  A nu trece prin asta e ca și cum ai muri!
  Dar în moarte avem un steag cu o torță,
  Forja de cupru elfică nu poate cădea!
  Fata a cântat atât de frumos și de priceput și, în același timp, a dansat, iar picioarele ei erau atât de seducătoare. Este doar păcat că nu erau bărbați în preajmă care să-i aprecieze frumusețea. Iar fata o are la un nivel colosal, iar războinicul își arată presiunea și ambianța colosală.
  Și câteva sute de fete s-au adunat deja și fac gălăgie. Ei aruncă bani și au mirosuri foarte puternice de trupuri tinere, proaspete, feminine și parfumuri și parfumuri scumpe. Sunt multe de făcut să-ți învârte capul aici.
  Unele dintre monede erau ceramice și au existat chiar și câteva monede din lemn , ceea ce a fost grozav. Dar banii de hârtie obișnuiți pentru planeta Pământ nu sunt cumva vizibili. Și acest lucru este oarecum neobișnuit pentru Dominica. Uneori îți trec prin minte gânduri despre cât de sălbatici sunt ei aici. Dar cardurile electronice pentru plăți? Ei bine, acest lucru este absolut fantastic pentru acest nivel de dezvoltare.
  Așa că cineva a aruncat o prăjitură pe jumătate mâncată cu smântână sub picioarele goale ale unei cântărețe.
  Fata hobbit a lovit tortul cu un fulger din baghetă. Și s-a prăbușit instantaneu.
  Mica frumusețe a remarcat:
  - Nu mai face asta! Numai bani!
  Nevastuica a cantat:
  - A face bani! A face bani!
  Uitând de plictiseală, lene...
  A face bani! A face bani!
  Dacă este necesar, măcar toată ziua!
  Fata dragon și-a scuturat aripile și a ciripit:
  - Ei bine, acesta este al doilea serviciu! Dar pentru a obține un inel artefact , aveți nevoie și de al treilea!
  Dominica și-a umflat obrajii și a spus pe un ton încrezător:
  - Dacă vrei, voi fi bucuros să cant din nou pentru tine! Sincer să fiu, îmi place să cânt.
  Publicul de aproximativ o mie de femei, reprezentanți ai sexului frumos, a răcnit și a bătut aproape în întregime picioarele goale, grațioase, de fetiță:
  - Cântă din nou! Cântă din nou!
  Bravo, bis! Bravo, bis!
  Fata dragon a obiectat, ridicând vocea:
  - Nu! Dăruiește un astfel de inel doar pentru cântece! Aici trebuie să facă ceva mai valoros și, în același timp, dificil.
  A urmat o pauză tensionată. Peste o mie de fete de rase diferite au înghețat în așteptare.
  Deodată a apărut un băiat. Singurul reprezentant al sexului puternic dintre ei. Era de rasă umană, purtând doar pantaloni scurți, musculos și cu un brand de sclav pe umăr, părea de vreo doisprezece ani și în mod clar fusese bătut de mai multe ori. Alergând, cu călcâiele lui prăfuite și copilărești fulgerându-se spre fata-balaur, căzu în genunchi și scânci:
  - Lasă-i să mă elibereze! Dă-mi înapoi poziția!
  Fata dragon a dat din cap și a confirmat:
  - Asta este! Băiatul va fi liber dacă îl poți transforma într-un spiriduș!
  Dominica și-a întins mâinile:
  - Dar asta e imposibil!
  Marchiza-nimfa a sugerat:
  - Acest copil sclav a fost recent prințul moștenitor al unui imperiu imens, pe nume Oenomaus. Și acum, el a devenit un băiat al rasei umane și un sclav pentru a evita ciuma diavolului. Fă-l din nou prinț spiriduș și atunci poate că putem prinde firul întregii încurcături!
  . CAPITOLUL Nr. 4.
  Prințesa hobbit a confirmat:
  - Aceasta este șansa ta, Dominic. Și ai noștri. Masculii au dispărut aproape toți. Și acesta, deși nu s-a împietrit, și-a pierdut titlul și poziția, și chiar trupul, devenind sclav uman.
  Băiatul dădu din cap cu capul tăiat și ușor :
  - Mă bat în fiecare zi ca să nu mă transform în piatră! Din anumite motive, sclavii care sunt biciuiți sunt cei mai rezistenți la epidemie!
  Dominica și-a întins mâinile și a răspuns:
  - Da, habar n-am cum să-l dezamagesc! Și că prințul era și un copil?
  Băiatul sclav clătină din cap.
  - Nu, eram destul de adult! Dar când a început să se transforme în piatră, nimfa nevăstuică a folosit o magie specială. Am devenit un tânăr sclav și am fost biciuit. Acest lucru mi-a dat câteva luni, deși dureroase, dar viață. Dar, mai devreme sau mai târziu, asta se va termina. Mai mult, trebuie să mă bată tare și în fiecare zi trebuie să, sau să port pietre grele, sau să învârt o roată!
  Nimfa a dat din cap:
  - Da! Acesta este singurul mod de a întârzia cumva efectul ciumei de piatră. În mine sunt încă băieți sclavi ai rasei umane care încă nu s-au împietrit și lucrează. Dar aceștia sunt singurii reprezentanți ai sexului puternic care au rămas. Și apoi unii dintre ei se transformă și în piatră și apoi se năruie în praf.
  Dominica fluieră:
  - Este groaznic! Catastrofa universala! Și pentru a trăi și a deveni sclav!
  Băiatul, purtând pantalonii scurți negri care îi alcătuiau toate hainele, și slăbănog, cu mușchi slabi sub piele care păreau subțiri din cauza lipsei de grăsime, cânta:
  - Da, sunt un prinț și doar un sclav, dar ce,
  Să-mi spună nobilii așa...
  Cât de departe, de departe sunt de mine,
  Un băiat cu un lanț de picior rupt!
  Fata dragon a ciripit cu ochiul:
  - Așa că fă-l din nou prinț elf și apoi poți obține acest valoros inel de magie dragon!
  Dominica și-a întins mâinile:
  - Ei bine, la naiba, nu am o înțelegere de bază a magiei și ceri asta! Ceea ce, poate, tu însuți nu vei face!
  Marchiza nimfă remarcă oftând:
  - Poate că nici noi nu putem face asta ... Ce spui?
  Fata dragon a spus:
  "Ea a stat pe picioare de mult timp." Și academia dragonilor se va închide în curând. Așadar, lasă-l să treacă mai întâi examenele îmbătătoare și apoi să încerce să-l dezamăgească pe băiatul prinț.
  Dominica dădu din cap în semn de acord.
  - Păi, așa, în principiu, poți...
  Marchiza nimfă își ridică talismanul atârnându-i de gât. Și l-a frecat cu palmele și a început să mormăie ceva, ca o vrajă. Fata dragon a ciripit, arătându-și dinții:
  - Acesta este un test serios pentru ea ... Se poate mișca fără prea multe daune dacă folosește o vrajă ultra!
  Dominica a vrut să obțină lămuriri despre ce înseamnă vraja ultra, dar nimfa-marchiza și-a bătut piciorul gol, decorat cu inele, iar fata a fost prinsă într-un vârtej. Parcă un uriaș a luat-o în mână și a purtat-o.
  Fata actriță a mormăit:
  - Ce salt!
  Și așa ei, împreună cu nimfa-marchiza, s-au pomenit la intrarea în palat. Amintea de Ermitajul din Sankt Petersburg, doar că era mai înalt, treizeci de etaje cu tavan înalt. Și, de asemenea, mai luxuriantă și mai frumoasă decât celebra Iarnă.
  Dominica și-a desfășurat picioarele, și-a sprijinit părțile laterale cu pumnii și a exclamat:
  - Uau !
  Nimfa a confirmat cu un zâmbet:
  - Da, aceasta este o clădire frumoasă a Academiei Dragonilor.
  În fața intrării, o fântână sub forma unui dragon cu șapte capete scânteia cu aur și un metal portocaliu strălucitor necunoscut pe pământ. Și din fiecare gură un șuvoi de apă năvăli spre cer, scânteind ca diamantele în razele mai multor lumini ornamentate.
  Dominica a notat:
  - Este minunat cât de sus zboară avioanele!
  Marchiza-nimfa a răspuns laconic:
  - Tehnomagic!
  Fiecare cap de dragon avea ochi făcuți din pietre prețioase și de diferite culori. Arăta extrem de sănătos , bogat și de bun gust.
  Există, de asemenea, alei îngrijite, cu flori magnifice, care se disting printr-o varietate de forme și tipuri de muguri. Picioarele goale ale fetelor mergeau de-a lungul plăcilor netede, cu modele strălucitoare ale potecilor, cu o eleganță și o grație de nedescris. Erau de vârste diferite, dar toate erau frumoase, mulți purtau bijuterii prețioase.
  Aici erau în mare parte spiriduși, dar erau și fete umane, troli și hobbiți. Ultimele fete nu se pot deosebi de cele umane. Apropo, cum sunt nimfele și driadele. Oare pentru că poartă inele pe degetele goale ale picioarelor lor mici și grațioase?
  Dar și fetele umane pot face asta.
  Dominika, o elevă destul de înaltă, părea prea mare și matură în comparație cu studentele. Și asta a stânjenit-o foarte mult.
  Fata a întrebat-o pe nimfă:
  - Arăt ca o expoziție de muzeu aici!
  Marchiza a întrebat zâmbind:
  -Ai văzut filmul despre Harry Potter?
  Dominic a chicotit și a răspuns:
  - Da, desigur, am urmărit-o. Și chiar au încercat să facă un remake al acestui film. Ei bine, ce?
  Nimfa a remarcat:
  - Erau băieți și fete acolo. Și aici, după cum vezi, nu există băieți, iar asta perturbă armonia!
  Dominica a notat:
  - Harry Potter a fost și el un copil și i-a fost mai ușor. Dar să fii adult printre copii. E mai rău decât să stai al doilea an!
  Marchiza a vrut să spună ceva când o fată desculță, dar cu o broșă cu diamant în păr, a alergat la ei. Ea a zâmbit foarte dulce și a răcnit:
  - Tu esti alesul?
  Dominica a zâmbit și a răspuns:
  -Da!
  Fata a râs și a remarcat:
  - Dar probabil că nu știi să faci mare lucru! De exemplu, poți face o poțiune de invizibilitate?
  Fata actriță a răspuns cu un oftat:
  - Din pacate, nu. Cum functioneazã?
  Fata cu o broșă de diamant și păr mov și portocaliu pete dădu din cap. Și a scos o sticlă din buzunarul rochiei. Am întors ștecherul. A luat o înghițitură și... a dispărut.
  Dominica clipi din ochii ei de safir confuză. Și apoi am simțit un ciupit ușor pe nas. Apoi au tras-o de păr. Viziunea ascuțită a Dominicei a văzut picioarele goale ale fetei invizibile călcând pe plăci multicolore și ridicând pete minuscule de praf și puf din copaci și flori. Fata smuci foarte abil și, cu piciorul gol, o apucă de ureche pe tânăra obraznică.
  Ea a tipat. Și Dominica a putut să o vadă. Fata a devenit transparentă, ca o fantomă sau o hologramă. Și țipă cu o voce înspăimântată:
  - Rănit! Lasă-mă, mătușă!
  Marchiza-nimfa a exclamat:
  - Înțelept, da! Am crezut deja că nu poți face nimic!
  Dominica a cântat ca răspuns:
  Dacă te îmbolnăvești, vin
  Voi răspândi durerea cu mâinile mele...
  Pot face totul, pot face totul,
  Inima mea nu este o piatră!
  Fetele care s-au apropiat de ei au râs. În ciuda decorațiunilor, era clar că rochiile lor erau destul de stricte și de un stil uniform, deși luxos. Deși în alte privințe exista un sentiment de diversitate. Unele fete aveau cercei în urechi, în timp ce altele nu. Iar unii, în special fetele hobbite, și-au înfipt în nas inele de aur cu pietre.
  Au făcut acest lucru, în special, pentru a se diferenția de copiii umani, care erau prea asemănători. Driadele iubeau și inelele în nas și urechi. Un frumos regat al fetelor, de la șapte până la adolescenți. Cu toate acestea, în rândul spiridușilor, vârsta adultă și adolescența nu sunt practic diferite ca aspect, la fel ca printre hobbiți, troli, nimfe și driade. Dar Dominica arată ca un adult și o fată foarte frumoasă, cu chipul expresiv al unei adevărate prințese. Poate prea bronzat.
  Da, chiar i-au deschis pielea când a jucat rolul uneia dintre doamnele nobile ale Evului Mediu. Pe atunci, o față bronzată era considerată un semn de naștere scăzută.
  Apropo, nu numai pielea de pe față i s-a deschis, ci și pe picioare. A existat un episod când a fost condusă desculță și în zdrențe până la schelă.
  Era chiar și un cântec:
  Timpul mântuirii este aproape aici
  Regina este condusă desculță la schelă!
  În loc de bijuterii, poartă cârpe,
  Gâtul de lebădă este o victimă a călăilor!
  Da, părea extrem de amuzant și chiar, în felul său, cumva înfiorător . După luminare, a trebuit să joace în rolul Reginei Semiramis. Și în aceste filmări, practic nu a fost filmată desculță. Da, a fost un rol interesant. Dar se pare că regizorului nu i-a plăcut. Prea frumoasa si blonda miere. Iar pentru rolul lui Semiramis au preferat o femeie mai în vârstă , cu părul negru. Și Dominica a trebuit să devină sclavă. Și chiar a fost marcată cu un fier de călcat fierbinte. Și m-au bâjbâit, destul de gros, de bărbați.
  Da, și a fost o scenă pe rafturi. Desigur, biciul era făcut din spumă, iar când te bat cu el nu doare. Dar totuși, atunci când ești spânzurat și biciuit , este neplăcut.
  Studenții s-au înghesuit. Apoi a apărut profesorul de driadă. Purta o rochie stacojie și un stil diferit.
  Ea a mers la Dominica și a guturat:
  -Esti nou?
  Actrița copilă a ridicat din umeri:
  - Nu aș spune asta!
  Profesorul a clătinat din cap. În nas era un inel din metal portocaliu și cu o piatră în dungi. De asemenea, arată ca o adolescentă și este desculță. Mai mult, există un inel pe fiecare deget gol. Și acesta este deja un nivel destul de ridicat de vrăjitorie.
  Marchiza nimfă a remarcat:
  - Este o elevă capabilă și are talent!
  Profesorul de driadă a aruncat o pietricică mică pe țigla colorată și a ordonat:
  - Faceți unul nou, astfel încât să vă zboare în palmă!
  Dominica a scapat:
  - Telekineză, sau ce?
  Ca răspuns, fetele au râs. Profesorul a strigat:
  - Dispersați! De ce sunt înghesuiti!
  Se auzi un mormăit nemulțumit și un zgomot. Dar fetele nu s-au certat, ci au început să se împrăștie încet. Dar în același timp, privind spre noua fată.
  Profesorul a mormăit:
  - Ei, haide, ordonă ca piatra să zboare în palma ta!
  Dominika, simțindu-se ca o proastă completă , a exclamat:
  - Zboară în palma mea!
  Piatra nu s-a mișcat. Apoi fata a țipat de furie:
  - Zboară la mine, repede!
  Și apoi a căzut o pietricică și, ca un meteorit, a lovit fata în frunte. Lovitura a fost bună, un nod decent s-a umflat imediat, iar Dominika însăși a căzut inconștientă.
  Câteva fete care nu au avut timp să plece, și acelea care s-au întors, au izbucnit deodată în râs. Iar acest râs amintea de sunetul a sute de clopote de argint.
  Marchiza nimfă și-a întins brațele și a remarcat:
  - Există abilități, și ce altele! Cu cuvinte simple, ridică o piatră fără vrăji. Nici măcar fiecare nimfă sau driadă începătoare nu poate face asta.
  Profesorul a fost de acord:
  - Da, e capabilă! Dar și periculos. Acesta este destul de capabil nu numai să returneze bărbații la noi, ci și să omoare femelele. Aceasta este putere sălbatică!
  Marchiza a remarcat:
  - Fata asta e un diamant care are nevoie de lustruire!
  Dominika se ridică și sări în picioare. Capul îi trosnea și era o umflătură pe frunte.
  Fata a strigat:
  - Și pe cine ar trebui să omor acum?
  Profesorul a răspuns furios:
  - Eu insumi! Ai putea foarte bine să-ți explodezi creierul. Bine că nu ți-am spus să arunci piatra în aer!
  Dominica a râs și a răspuns:
  - Da, în acest caz ar fi o Hiroshima adevărată!
  Mentorul driadei a întrebat surprins:
  -Ce este Hiroshima?
  Fata actriță a ridicat din umeri, care nu erau slabi, și a răspuns cu încredere:
  - Acesta este orașul în care a fost aruncată o bombă atomică, în urma căreia cincizeci de mii de oameni au murit și o sută de mii au fost răniți!
  Profesorul a fluierat:
  - Wow! Wow bombă!
  Una dintre eleve a scârțâit:
  - Mătușa asta inundă!
  Și altul a adăugat:
  - Transformă violetele în urechile tale!
  Marchiza nimfă a obiectat:
  - Am fost pe Pământ de mai multe ori și am urcat pe internetul lor de multe ori și cunosc Hiroshima - este adevărat. Și acest lucru este groaznic, și chiar mai mulți oameni au murit acolo și au murit din cauza radiațiilor.
  Una dintre fete a scârțâit:
  - Ce este radiația?
  Dominika mormăi, răspunzând în grabă:
  - Când un nor de electroni se desprinde din nucleul unui atom și devine ionizat, apar radiații. Nucleul gol al unui atom distruge legăturile intermoleculare, iar aceste rupturi provoacă daune grave organismului, atât al unui om, cât și, cred, al unui elf.
  Fetele au scârțâit de frică ca răspuns. Unul dintre cei mai mici a ciripit:
  - Mamă, mi-e frică de radiații!
  Nimfa-marchiza, aka Laska, a râs și a răspuns:
  - Nu-ți fie frică! Ea nu te va aduce aici !
  Dominica a remarcat cu inteligență:
  - Am fost atacați de radiații,
  Și unde să găsești adăpost acum...
  Și aici aveți o organizație -
  Uite, mă lovesc la gât!
  După care fata a luat-o și a început să danseze. Și celelalte fete au început să danseze.
  Profesorul a pocnit din degete . Un fluier a apărut în gură. Și cum va curge trilul privighetoarei. Celelalte fete l-au luat imediat și au înghețat . Un alt mentor a apărut într-o rochie neagră strictă și a dat comanda:
  - Pas cu pas!
  Fetele s-au aliniat instantaneu în înălțime. Și au început să mărșăluiască, măsurându-și pașii și întinzându-și tălpile picioarelor goale, ca niște soldați. Și au făcut-o de parcă le-ar fi cunoscut marșul, ca garda prezidențială.
  Profesorul într-o rochie neagră, decorată cu safire, smaralde și câteva pietre de culoare rece încă necunoscute pe planeta Pământ, a poruncit:
  - Acum, cântă!
  Fetele, batându-și picioarele goale, bronzate, mici și grațioase, întrebau la unison:
  - Despre ce să cânți?!
  Mentorul a răspuns pe tonuri reci:
  - Despre ce ar cânta băieții dacă nu ar fi fost loviți de o ciumă infernală!
  Iar fetele-elevele au cântat în cor și cu mare expresie;
  Stelele sclipesc în întunericul nopții,
  Și strălucirea lunii argintii!
  Frumusețea își încruntă ochii drăguți,
  Suntem logodiți cu ea pentru totdeauna!
  
  Apusul purpuriu era sumbru,
  Dar va izbucni un zori strălucitor!
  Și vântul a devenit vesel, zgomotos,
  Pânza navei s-a umflat!
  
  Sufletul meu este o piatră grea,
  Testele luptătorului așteaptă!
  Și lasă bannerul să zboare deasupra capului,
  Să mergem până la capăt!
  
  Inima nu va fi acoperită de mușchi ,
  Zbor rapid al unui vultur!
  Chiar dacă sângele fierbe, cu un zbor fulgerător,
  Voi lua zborul ca o săgeată!
  
  Sălcii s-au închinat înaintea mea,
  Dumnezeul Atotputernic și-a întors privirea!
  Chiar dacă ești complet nepretențios,
  Îți voi adăuga putere în luptă!
  
  La urma urmei, slujiți cu sinceritate Patria,
  Dar carnea este slabă, duhul este bolnav!
  Nu vei regreta, știu viața
  Nu mă lăsa să mă transform într-un corn de berbec!
  
  Voi spăla păcatele vremurilor trecute,
  Lasă ce s-a întâmplat în trecut să dispară!
  Vedeți, perele se coc în grădină,
  Schița va contura avionul!
  
  Slujește Patria cu toată puterea ta,
  Uită că este pace în lume!
  Pentru a nu da foc crângurilor,
  Fie ca toată lumea să trăiască bine cu tine!
  
  La asta am raspuns simplu:
  Doamne, voi săpa pământul!
  Pentru ca copiii să râdă de fericire,
  Ca să nu fii nevoit să-ți împaci oamenii!
  
  La urma urmei, binele depinde de noi,
  Fiecare decide - alegerea este a lui!
  Și de la tine firele Atotputernice,
  Țineți universul în pumn!
  
  Ne vom ține și de tine,
  La urma urmei, Patria Mamă nu poate fi găsită mai sfântă!
  În timp ce trageam, degetele mele au devenit foarte amorțite,
  Și nu avem încă douăzeci de ani!
  
  Victoria este un fruct de neatins;
  Pentru cei slabi, lași sau proști!
  Dar soldații pot face față tuturor vârfurilor,
  Vom lua această greutate excesivă pe buric!
  Ulterior au dispărut în palatul luxos al academiei dragonilor.
  Iar mentorul în negru s-a uitat atent la Dominica și a observat:
  - Eşti foarte frumoasă. Mai ales pentru rasa umană imperfectă. Este uimitor!
  Dominica a cântat cu entuziasm ca răspuns:
  Eu sunt perfecțiunea însăși
  Eu sunt perfecțiunea însăși
  De la un zâmbet la un gest,
  Mai presus de orice laude!
  Oh, ce fericire
  Să știi că sunt perfectă
  Să știi că sunt perfectă
  Să știi că sunt ideală!
  Profesorul într-o rochie neagră s-a uitat cu severitate la fată și a remarcat:
  - Are o modestie uimitoare! Ce dragă!
  Nimfa nevăstuica a sugerat:
  - Poate ar trebui să-i gâdilim călcâiele cu bețișoare?
  Profesorul a ridicat din umeri și a răspuns nu prea încrezător:
  - Nu e rea idee! Dar este mai bine să o duci la maestrul dragonului. Să vedem dacă poate trece examenul de admitere!?
  Marchiza remarcă zâmbind:
  - Examen de admitere? Aceasta nu este cea mai stupidă idee, dar poate fi adoptată chiar de la primul fel, unde va fi trivial de simplu!
  Profesorul a obiectat pe un ton aspru:
  - Și pune tipul ăsta mare cu fetițe de șapte ani? Da, o vor tachina și o vor ciupi. Da, și ea însăși poate să ia pe cineva și să-l omoare. Nu, aceasta nu este deloc o abordare de afaceri! Fetele mai mari au nevoie de ea, iar pentru asta trebuie să dea dovadă de un nivel ridicat de talent!
  Nevastuica a dat din cap:
  - Sună logic!
  Dominica clătină din cap, care arăta ca o păpădie de mai:
  - Nu mă deranja cu fetițe.
  Profesorul a dat din cap:
  "Atunci susține examenele cu Lady Dragon Master." În acest caz, vei fi admis la un curs de elită. Vei locui chiar într-o cameră separată, drăguță, cu o farfurie de argint și un măr turnat.
  Fata actriță a întrebat surprinsă:
  - Cum e, cu o farfurie de argint?
  Mentorul a explicat:
  - Parcă ai avea televizor pe Pământ. Doar că pot fi mai puține programe deocamdată. Şi ce dacă? Tu ai tehnologie, noi avem magie. Dar aici poți vedea printr-o farfurie, dacă ai o adevărată abilitate magică, ce se întâmplă.
  Dominica a întrebat insinuant:
  -Poți să vezi Pământul?
  Profesorul dădu din cap în acord:
  - Și Pământul poate fi ... Dacă, desigur, nu ești un magician foarte avansat. Și eu am navigat pe internet - o invenție umană grozavă. Și trebuie să spun că chiar știi să tragi. Și au venit cu o rețea interesantă. Este chiar surprinzător că electricitatea simplă fără nicio magie este capabilă de asta!
  Dominica a ridicat din umeri și a răspuns:
  - Da, asta mă surprinde și eu! De ce nu faci asta pentru tine?
  Atunci nimfa marchiza a răspuns:
  - Progresul științific este un lucru periculos. Dacă bombele noastre încep din nou să explodeze, și nu cele simple, ci cele nucleare ! În acest fel, nimeni nu va rămâne în viață, iar radiațiile magice sunt mai rele decât radiațiile normale!
  Dominica fluieră:
  - Iată- i ! S-a întâmplat.
  Elevii au strigat:
  - Nu avem nevoie de cineva așa , e o mătușă rea!
  Mentorul pe tonuri înghețate a ordonat:
  - Urmați-mă!
  Și ea s-a mutat. Avea sandale speciale pe picioare care îi lăsau degetele deschise în față și îi permiteau să facă vrăji cu inele. Mentorul însăși pare tânăr - nici o singură ridă, o față fără cusur. Dar structura ei este vizibilă, nu liniile blânde emergente ale unei adolescente, ci ale unei femei adulte cu trăsături clasice și, s-ar putea spune chiar, aristocratice. Și aspectul este atât de greu.
  Dominika credea că are un fel de titlu. Și poate nu mic.
  A urmat-o, iar marchiza-nimfa a sărit lângă ea și a ciripit, dezvăluind dinții:
  - Ești o regină atât de magnifică. Dar bubișura de pe frunte s-a vindecat deja, te recuperezi repede!
  Dominika remarcă râzând:
  Expansor de forță și gantere,
  O minte sănătoasă într-un corp sănătos!
  Așa că au trecut pe lângă o fântână și șapte jeturi care erupeau o sută de metri în aer , minunându-se de frumusețea minunată. Urmează poarta, la intrarea unei femei arcaș, și armură aurita .
  Au întâmpinat-o pe noua fată cu încuviințări din cap și bătăi din picioarele lor goale și cizelate.
  Dominica a notat:
  -Fetele au trei calități bune. Una, că sunt frumoase, iar a doua, că...
  Și apoi răspunsul nu mi-a venit în minte. Și iată-le în clădirea Academiei Dragonilor. Există un astfel de lux aici, nici nu îl poți compara cu Peterhof. Pe lângă aur și platină, există încă o mulțime de metale diferite care nu au analogi pe planeta Pământ. Și, de asemenea, numeroase pietre prețioase din cele mai complexe și frumoase modele, căptușite cu ornamente, muguri florali grațioși, irizați. Există, de asemenea, multe portrete diferite pe pereți. Mai ales spiriduși și spiriduși. Dar există și alte creaturi. Dar aproape toate fețele și figurile sunt tinere și proeminente. Bărbații tineri pozează adesea cu pieptul gol. Și sunt foarte asemănătoare cu statuile Greciei și Romei antice. Sunt o mulțime de lucruri aici ... Și mai sunt fântâni care ies din colțuri, care arată și frumoase și cu gust.
  Sunt vizibile și oglinzile cu rame portocalii și aurii, încadrate cu diamante și topaze. Care în sine arată destul de decent și este, de asemenea, plăcut ochiului.
  Dominika a fost încântată să constate că denivelarea ei de piatră practic dispăruse. Și ea este din nou frumoasă și cu părul auriu . Și o astfel de fată...
  Părul ei este atât de strălucitor, încât puțini oameni cred că nu este vopsită. Dar aceasta este culoarea ei naturală. Și i se potrivește foarte bine împotriva bronzului bronz al feței ei tinere.
  Este o fată de sânge nobil și sare din când în când ca o maimuță.
  Și academia în sine este mai cool decât Palatul Versailles. Așa că încearcă să te apropii de ea.
  Dominica a luat-o și a cântat:
  Boltile palatelor sunt tentante pentru noi,
  Libertatea nu va fi niciodată înlocuită!
  Libertatea nu va fi niciodată înlocuită!
  Și degetele ei goale au luat o pietricică de diamant de pe podea și au aruncat-o mai sus. A zburat, dar nimfa a pocnit din degete, iar diamantul a ajuns în palma ei deschisă.
  Dominica a notat:
  - Ai făcut-o cu pricepere!
  Nevastuica a ciripit:
  Mai agil decât un macac
  Mai rezistent decât un bou...
  Și simțul mirosului este ca al unui câine,
  Și ochiul este ca al unui vultur!
  Mentorul a notat pe un ton sever:
  - Acum vom merge jos .
  Dominica se bâlbâi:
  - Sau poate e mai bine, dimpotrivă, să te ridici?
  Ea clătină din cap:
  - Mai jos este un stadion subteran. Acolo îți vei demonstra abilitățile dacă vrei să intri în elită!
  Fata actriță a întrebat timid:
  - Dacă nu promovez examenele?
  Profesorul a spus cu severitate:
  - Și atunci vei deveni sclav. Ai jucat rolul de sclavi în filme și știi ce este?
  Dominica a râs și a răspuns:
  - Astăzi fata este o sclavă goală,
  Și mâine este doar o zeiță cool!
  Și ea, de fapt, a început să se distreze și fără dificultăți.
  Și așa au început să coboare treptele de marmură. Și a fost ca o coborâre în iad.
  Dominica și-a amintit cum a jucat rolul unei vrăjitoare în filme. A fost ridicată pe un lanț, cu mâinile legate în spatele ei de tavan. Și chiar a durut. Și strânge venele. Corpul bronzat și musculos al fetei este acoperit de sudoare de la durere și tensiune. Și apoi lanțul este eliberat. Și ea se simte ușurată pentru o clipă și se grăbește în jos. Și există tensiune chiar acolo, pe podea.
  Și Dominica țipă de durerea infernală în articulații și umeri. Da, trebuie să simți.
  Nimfa, văzând că fața fetei se strâmbă , remarcă:
  - Nu trebuie să fii sclav. S-ar putea să deveniți student în grupa de juniori.
  Dominika a chicotit și a remarcat, cântând, batjocorindu-se de ea însăși, o fată adultă și, de altfel, o actriță:
  elev de clasa întâi, elev de clasa întâi,
  Astăzi este vacanța ta...
  Este un timp minunat și distractiv,
  Prima întâlnire cu școala!
  Laska a remarcat:
  - Neamuzant! Voi, oameni buni, nu ați visat niciodată la capacitățile noastre în magie!
  Dominica a răspuns agresiv:
  - Ați visat vreodată la realizările noastre tehnologice? O bombă cu hidrogen îți va opri toată magia.
  Mentorul în negru a remarcat:
  - Nu e nevoie să te lauzi . Acest lucru nu este potrivit!
  Dominica a răspuns:
  - Aceasta nu este laudă, ci o declarație de fapte. O bombă cu hidrogen cu o putere de o sută de megatone este capabilă să distrugă toată viața pe o rază de o sută de kilometri. Vă puteți imagina ce este asta?
  Nimfa a confirmat:
  - Nu minte! Oamenii au de fapt astfel de arme fantastic de distructive. Și, cel mai important, există și rachete capabile să o livreze către țintă.
  Profesorul a mormăit printre dinți:
  - Păcat că ciumă asupra oamenilor nu a afectat Pământul. Bărbații agresivi ca al tău nu merită să trăiască!
  Dominica nu s-a certat, dând din cap:
  - Uneori și eu cred că este așa.
  Nimfa a remarcat:
  - Și oamenii sunt diferiți. Să nu credeți că toate sunt rele. Deși, care oameni sunt mai numeroși, răi sau buni, nu vă puteți da seama bine la prima vedere!
  Dominica a remarcat cu un zâmbet care părea foarte trist:
  - Dacă te uiți la televiziunea centrală, atunci, poate, există și altele proaste . Sau chiar foarte rele!
  Nimfa a confirmat:
  - Asta e xenofobie! Când ura se intensifică față de tot ceea ce nu este ca tine. Dar acest lucru nu trebuie luat ca exemplu.
  Dominica a notat:
  - Bine, să nu vorbim despre politică. Scopul meu este să salvez toți reprezentanții sexului puternic de pe planetă ... Adică în universul tău. Și aceasta este mai mult decât o planetă!
  Nevăstuica a răspuns politicos:
  - Aceasta nu este o planetă, nici măcar una mare, dar nici nu este chiar un univers. Este ceva între o planetă foarte mare și univers. Dar aș prefera să nu intru în buruieni...
  Mentorul și-a scuturat urechile caracteristice, care i-au ieșit de sub păr, și a spus:
  - În orice caz, nu numai noi, ci există și alte academii de dragoni și non-dragoni care caută modalități de a salva masculii și, dacă este posibil, să-i returneze.
  Dominica a scârțâit:
  - Un om care se îneacă se strânge de paie! Și chiar este o cărămidă...
  Marchiza nimfă a sugerat:
  - Poate ar trebui să cânți mai bine, coborârea este destul de lungă!
  Fata actriță a dat din cap:
  - Da, sunt de acord , e chiar mai rece decât în metrou!
  Și Dominica dădu din cap, care scânteia cu foiță de aur, și cântă:
  Nu există vârstă sau înălțime în război,
  Ea face fetele și băieții egali!
  Cei care nu vor fericirea în tăcere,
  Cine vrea să zboare și mai sus!
  
  Tocăm, împușcăm și tăiem,
  Pentru noi există credință - slujire pentru Patria!
  Desigur, este mai bine să servești drept sabie,
  Pentru a câștiga lupta decisiv!
  
  Ce altceva este mai important pentru soțiile noastre?
  Bineînțeles, luați-l nu numai pe pat!
  Ești un soț vultur, nu o vrabie jalnică,
  Străduiți-vă să ne ferim casele să nu ardă!
  
  Aceasta este o bătălie aprigă, vedem că vine,
  Hoarda navighează, masele nu pot fi numărate!
  Dar fierarii au făcut un scut puternic,
  Buletul și zgomotele rele nu ne vor speria!
  
  Și ne-am adunat împreună, legiune,
  Sulițele sunt ținute strâns în mâinile celor puternici!
  Fii inamicul cel puțin un campion în distrugere,
  Mormintele așteaptă, nu medalii la buric!
  
  Ne-am ciocnit , dar fetele miroase,
  Săbiile în mâini sclipesc ca fulgerul!
  Fete atât de puternice, aspect dur,
  Spre invidia chiar și a stelelor Jedi !
  
  crezut orcii, creaturile , regii ?
  Dar acum "urșii" fug!
  Suntem războinicii sacri ai Rusiei,
  Orice luptător, fată sau bărbat!
  
  Îi alungăm și nu luăm prizonieri,
  Oamenii liberi nu ar trebui să producă sclavi nefericiți!
  Ne-am ocupat de cioara zburată,
  Interesele patriei sunt mai presus de cele private!
  Da, cântecul nu este slab și vocea războinicului este minunată.
  Coborârea a fost încheiată, iar acum trei fete din specii diferite: un mentor elf, o nimfă marchiză și un om care se adaugă, s-au trezit pe teritoriul unui mare stadion subteran, nu inferior ca mărime față de Luzhniki și poate chiar superior.
  Avea o mulțime de dispozitive de tot felul, un tavan înalt și suporturi pentru sute de mii de spectatori și scaune brodate cu catifea, perle, aur sau chiar pentru cei mai scumpi oaspeți cu diamante și alte pietre.
  În același timp , era aproape goală. Adevărat, în centru se afla însuși Marele Maestru și șefa academiei, Ducesa Dragon de Montserrat.
  O femelă foarte frumoasă cu șapte capete, pictată în toate culorile curcubeului. Și arată atât de frumos, pur și simplu uimitor, mai ales dacă îl vezi în realitate și nu într-un film.
  Dominica a cântat deplasat:
  Cer înalt, distanțe îndepărtate,
  Ascultă cântecul despre cei curajoși Akmale ...
  El este un balaur rău, a eliberat pământul,
  Și acest cavaler a părăsit lumina cerului!
  Se cântă din nou cântece...
  Aici Ducesa Dragon de Montserrat îl întrerupse cu o voce amenințătoare, ca trâmbițele din Ierihon:
  - Văd, ești o fată foarte obrăzătoare, cu o limbă care s-ar putea îndoi cu ușurință într-o buclă lungă în jurul gâtului tău uman.
  Dominica a răspuns cu un zâmbet inocent:
  - Nu am vrut să te jignesc. Doar că îmi place foarte mult să cânt. Și Akmal este doar un băiat de basm, un personaj de film dintr-un film pentru copii. Nu o lua prea în serios!
  Dragon femelă cu șapte capete, cam de dimensiunea un bun avion de atac cu două locuri, a râs și a remarcat, cu toate cele șapte capete vorbind în același timp, de parcă ar forma un singur întreg, în ciuda creierului lor diferit:
  - Și ești inteligent și curajos și, în același timp, plin de resurse. Poți măcar să faci ceva în magie?
  Dominica a cântat un cântec comic ca răspuns:
  Darul profesorilor,
  Au petrecut timp cu mine...
  A suferit cu mine degeaba -
  Cel mai priceput magician!
  
  Învățători înțelepți
  am ascultat neatent...
  Tot ceea ce nu mi s-a cerut
  Am făcut-o cumva!
  . CAPITOLUL Nr. 5.
  Băiatul sclav și fostul prinț Oenomaus a fost din nou desemnat să rotească roata grea. Un copil, de vreo unsprezece sau doisprezece ani, învingând oboseala și sprijinindu-și picioarele goale pe pietre ascuțite, măcina grâne. Două fete elfi au lovit, la intervale aproximativ egale, spatele gol și musculos al băiatului. Într-un fel, această existență de sclav a oferit o amânare de a se transforma în piatră. Dar tinerii băieți sclavi nu ar trebui lăsați să se odihnească și ar trebui să fie loviți aspru și destul de puternic.
  Și tot așa până când băiatul sclav, complet epuizat, adoarme. Și după aceea, îl cresc din nou, îl hrănesc ca să nu moară de foame și să aibă puterea de a munci. Și se înhamează din nou.
  Aceasta dă viață, dar doar una foarte dureroasă. Ca și iadul în timpul vieții, cu excepția faptului că corpul este tânăr și sănătos și gândurile sunt în cap și conștiința este limpede. Dar acest lucru îl face și mai umilitor și mai dureros. Pentru a-și îndepărta puțin mintea de durere și oboseală, fostul prinț și acum băiat sclav Oenomaus și-a folosit imaginația;
  Un echipaj de pirați pe dragoni de luptă cutreiera norii în căutarea prăzii. Un tânăr elf frumos și musculos, Oenomaus, într-un costum inteligent, cizme care strălucesc cu lac stacojiu și cu pinteni de diamant îi controlează monstrul cu trei capete. Și restul echipei este format din fete uimitoare. Sunt musculoși, bronzați, desculți, iar toate hainele lor sunt coliere de pietre prețioase pe piept și șolduri. Și toată lumea, desigur, este doar modele de modă cu păr strălucitor. Au montat dragoni care erau ceva mai mici și aveau un singur cap.
  Ei bine, bineînțeles, este bărbat, sexul puternic, iar echipa lui este formată din reprezentanți ai sexului frumos. Și nu are nevoie de alți bărbați.
  Deci numai căpitanul de sex masculin are pantofi, iar subalternii săi încântători pot face lucruri cu picioarele goale și grațioase în luptă care nu pot fi spuse într-un basm sau descrise cu un stilou! Frumusețile sunt capabile să arunce explozibili cu o forță letală și să arunce un pumnal, un bumerang sau un ac otrăvitor.
  Oenomaus, tânărul prinț, cânta cu încântare și bucurie:
  Omul bogat, desigur, va râde,
  Scutură-ți mamona, burta plină!
  Și soarta noastră este să murim de durere,
  Moartea veghează asupra tuturor, o bătrână cu coasă!
  
  Și vrem să alergăm pe iarbă,
  La urma urmei, suntem încă, în esență, doar copii!
  Dar băiatul va simți de două ori sclavie,
  Nu există libertate în nicio închisoare de pe planetă!
  
  Trebuie să luptăm, aceasta este soarta,
  Omoară un tovarăș dacă trebuie să ucizi un frate!
  Nu are rost să te rogi Atotputernicului,
  Pentru ale cui păcate suportă sclavii pedeapsa?
  
  Există sânge în arenă și murdărie în temniță,
  Şobolanii m-au muşcat picioarele goale!
  Prințul lacom tachinează cu piciorul său de taur,
  Ar trebui trimis el însuși!
  
  Pentru a supraviețui, trebuie să ucizi,
  Suferi atat in suflet cat si in trup muritor!
  Nobilii se sărbătoresc cu cadavrele sărăciei,
  Mirosul a murit, a rămas doar o lovitură de cretă!
  
  Dar totuși, spiritul voinței nu poate fi rupt,
  Patria este vie în gândurile băiatului!
  O armată va veni la Elfi veșnici cu abuzuri,
  Îi vom arunca pe bogați pentru faptele lor !
  
  Atunci punga de bani va tremura ,
   Cine a stors sucurile din Patrie!
  Pentru a câștiga, avem nevoie de o minte strălucitoare,
  Și dacă ești un laș, până și zeii sunt neputincioși!
  
  Iată o balansare a sabiei, capul a zburat,
  Călăul s-a transformat brusc într-o victimă!
  Cum a scăpat diavolul dintr-o dată din ceaun,
  Deci mânia este alungată dintr-o inimă mare!
  
  Nu trebuie să te gândești, spiridușii luminii sunt slabi,
  Oamenii noștri nu s-au închinat în fața nimănui!
  pe noul venit din iad ,
  Și suntem destul de amabili să bem ceai din farfurie!
  Un cântec frumos, iar echipa lui de dragoni este magnifică. Așa că , plutind pe mâna dreaptă, o fată elf cu păr roșu aramiu care flutura în vânt ca un stindard proletar a exclamat:
  - E timpul să fim serioși, oh prințul piraților aerului!
  Enomai a dat din cap cu un zâmbet:
  - Cu siguranță! Pentru asta ne-am născut!
  Fetele au cântat în cor, la unison, sărind și jucându-se cu trupurile lor puternice, sculptate din mușchii dezvoltați:
  Suntem săraci, suntem bieți pirați,
  Ne pare foarte, foarte rau...
  Punem borcane pe cer pentru caravele,
  Dar pentru că nu ne-au insuflat moralitate!
  Și războinicii cântau cu și mai multă veselie și entuziasm, iar vocile lor erau ca niște triluri de privighetoare pline:
  Piratii nu au nevoie de stiinta
  Și e clar de ce...
  Avem picioare și brațe,
  Dar nu avem nevoie de capul nostru!
  În acest moment, o fată cu părul galben-violet fluieră strident:
  - Pradă înainte! Există un întreg galeon aerian pe direcția din dreapta!
  Fetele au cântat în cor:
  Eh ma , peste ocean, eh ma , dragoni în frâu,
  Eh ma , uită-te peste bogăția fabuloasă...
  Nu ne pasă de legi, construim o nouă ordine,
  Să mori slab și prost sub săbii!
  Prințul Oenomaus a ordonat:
  - Ei, fetelor, dacă suntem sortiți să jefuim, atunci jefuim!
  Și apoi un stol întreg de dragoni s-a repezit să atace. S-au repezit spre scopul lor.
  Galeonul era o navă mare și frumoasă. În ciuda greutății mari și încărcat cu diverse bunuri, datorită magiei, plutea lin în atmosferă. Și vântul a suflat pânzele acestui galion.
  Enomai a remarcat că pânzele navei aveau modele foarte strălucitoare și frumoase. Și asta, să spunem, este foarte tare . Mai ales când a apărut soarele care răsare.
  Din galion au observat un stol de pirați care controlau dragoni antrenați. Și echipa a început să se bată din cauza asta. Și în ea, majoritatea sunt fete frumoase în tunici și băieți sclavi. Erau doar în costum de baie, doar câțiva sclavi tineri aveau brățări de aur și argint sclipind pe glezne și încheieturi.
  Fetele războinice erau decorate mai generos. Dar și desculți, ca niște băieți de doisprezece până la paisprezece ani, musculoși, frumoși, dar cu mărci de sclavi pe piept și pe umeri.
  O singură fată războinică avea cizme elegante în picioare. Se pare că ea este cea mai importantă aici și căpitanul. O blondă atât de frumoasă, cu părul care părea stropit cu pudră aurie.
  Și ce chip drăguț are. Iar corpul este acoperit cu armuri turnate în platină, safire, smaralde, topaze, rubine, agate și diamante. Mai mult decat atat, pietrele pretioase sunt dispuse intr-un ornament minunat din cele mai frumoase culori. Există trandafiri, lalele, flori de colț, nu-mă-uita, mimoze, bujori și multe altele.
  Pe armura ei luxoasă, toate florile sunt diferite și nici una nu se repetă.
  Prințul pirat Oenomaus a simțit un val de sentimente strălucitoare în sine și a guturat:
  - Ei bine, este cu adevărat posibil să schilodiști și să ucizi o asemenea frumusețe! Nu pot suporta un asemenea păcat asupra sufletului meu.
  Partenerul înflăcărat cu părul roșu a remarcat:
  - Dar de asta suntem pirați! La urma urmei... este imposibil să piratezi fără păcat.
  Un altul a remarcat cu un zâmbet:
  Da, este greu să-i ucizi cu adevărat pe cei dragi,
  La urma urmei, un elf , crede-mă, s-a născut pentru fericire...
  Dar dacă ești un pirat, lama este mama,
  Fără sânge, ploaie și vreme rea veșnică!
  Roșcata a mai notat:
  - Acestea sunt fete și băieți frumoși, desigur, dar nu sunt rasa noastră de spiriduși, ci din rasa oamenilor! Uite, grozav , la forma urechilor lor.
  Oenomaus a fost surprins:
  - Oamenii sunt atât de frumoși și tineri?
  Războinicul focului dădu din cap:
  - Asta este! Cu ajutorul magiei au primit tinerețe veșnică. Și acum acești băieți sunt blocați în primii ani de adolescență.
  Acum vor fi mereu tineri și supuși.
  Tânărul prinț a cântat:
  Toți elfii, oamenii de pe planetă,
  Ar trebui să fie mereu prieteni...
  Copiii ar trebui să râdă mereu.
  Și trăiește într-o lume pașnică!
  Copiii ar trebui să râdă
  Copiii ar trebui să râdă
  Copiii ar trebui să râdă -
  Și trăiește într-o lume pașnică!
  Elful blond a sugerat:
  - Există o opțiune! Cel mai bun luptător din partea lor și cel mai bun sau cel mai bun din partea noastră se vor lupta. În caz de victorie, ei împart prada cu noi, iar în caz de înfrângere, războinicul care pierde devine . fie un sclav, fie un cadavru!
  Oenomaus a remarcat:
  - Este logic! Sunt gata să lupt!
  Fete pe dragoni au înconjurat galionul. Sunt mai rapizi; o navă masivă pur și simplu nu ar putea scăpa de turma agilă.
  Dar galionul avea arme. Și au început să-i îndrume, și fitilele chiar au început să fumeze.
  Oenomaus a spus cu o voce tunătoare:
  - Propun un duel! După obiceiul piraților de aer. Un luptător din partea ta și unul din partea noastră. Jumătate din încărcătură o vei oferi câștigătorului. Și în caz de înfrângere , fă ce vrei cu învinsul. Nu te vom deranja.
  Fata căpitan în armură prețioasă cu flori a răspuns:
  - Grozav! Acceptăm această provocare! Voi lupta! Și nominalizezi pe cine vrei!
  Prințul elf Oenomaus a declarat decisiv:
  - Sunt singurul reprezentant al sexului puternic dintre voi. Așa că trebuie să lupt!
  Asistentul roșcat a spus agresiv:
  - Nu sunt mai rău un luptător! vreau sa lupt!
  Și și-a scuturat piciorul desculț, elegant, foarte agil, care este mobil, ca trupul unei cobre.
  Tânărul războinic a obiectat:
  - Suntem căpitani, ne vom lupta!
  Fata în armură prețioasă a dat din cap și a spus zâmbind:
  - Marchiza de Diana, la dispozitia dumneavoastra!
  Tânărul elf a răspuns încrezător:
  - Prințul Oenomaus! Gata de lupta!
  Și foarte abil, tânărul războinic a sărit pe punte și și-a scos sabia lungă și subțire.
  Lady de Diana și-a tras și ea lama și a întrebat zâmbind:
  - De ce prințul a devenit brusc un pirat însetat de sânge?
  Oenomaus a răspuns hotărât la aceasta:
  - E o poveste lunga. Dar nu sunt un pirat însetat de sânge, ci unul nobil! Și asta face diferența.
  Marchiza a răspuns zâmbind:
  - Nu te voi omorî, vei fi sclavul meu personal și prizonierul. Te voi face să-mi lingi tălpile goale ale picioarelor cu limba ta și astfel să-mi faci plăcere!
  Oenomaus a râs și a răspuns:
  Nici eu nu te voi omorî! Și este chiar plăcut să gâdili astfel de picioare cu limba. Dar chiar dacă ești un războinic serios, nu vei aștepta înfrângerea mea!
  Diana a zâmbit mai larg , cu dinții ei mari și a răspuns:
  - Să vedem! Nu numai eu, ci și alte fete te vor călăre captive. Și te vom tortura și te vom bate până la moarte. Să vedem cum zâmbești în acest caz!
  Prințul pirat a cântat ca răspuns:
  Nu renunta, nu renunta, nu renunta
  În lupta cu monstrul de coșmar, nu fi timid...
  Zambeste, zambeste, zambeste -
  Să știi că totul arată grozav și în regulă !
  Marchiza dădu din cap cu o privire foarte mulțumită:
  - Ești un tânăr vesel! Ai fi un bufon grozav. Poate chiar te voi da reginei. Și va fi distractiv!
  Oenomaus a răspuns supărat:
  - Destul de vorbărie inactivă. Sa ne batem!
  Fata în armură a sărit de pe podeaua bateriei și și-a atacat omologul. Oenomaus a întâlnit-o, a oprit loviturile și chiar a răspuns, aproape tăindu-i urechea frumuseții. Ea a sărit înapoi și a observat cu un zâmbet de panteră:
  - Și nu ești rău. Am crezut că ești un prinț ca și eu călugăriță!
  Fata, însă, nu este elf, are ureche umană. Dar Oenomaus este un elf. Oamenii și spiridușii au copii în comun - metiși . Dar de obicei sunt numiți nenorociți . Și nu prea le plac pe amândoi.
  Marchiza a atacat din nou. Ea a efectuat combinații complexe cu săbiile. Și lama ei pâlpâi, sări și se învârte din nou, ca aripile unei mori într-un uragan. Și ea a atacat.
  Prințul, care nu era fără motiv moștenitorul unui imperiu imens, i-a dat o lovitură puternică în piept. Și a străpuns armura. Sângele chiar s-a stropit. Și era clar că fata era rănită.
  Ea se dădu înapoi și șuieră:
  - Băiat monstru periculos!
  Edmond a răspuns cu un zâmbet condescendent:
  "Poate fi un monstru, dar sunt departe de a fi un băiat!"
  Diana a râs și a atacat din nou. Deși din ea picura sânge stacojiu. Și s-a răspândit pe punte.
  Regina cu părul roșu a remarcat:
  - I-aș fi tăiat capul imediat! Nu aș trage cimpoiul.
  Căpitanul-marchiza şuieră:
  - Și îți pot oferi o astfel de oportunitate!
  Oenomaus a răspuns lovind războinicul sub mână cu sabia lui și tăindu-i tendonul. A scăpat arma din mâna dreaptă, dar a luat-o imediat din stânga. Și ea zâmbi carnivoră, de parcă ar fi stăpâna situației din această confruntare.
  Tânărul a notat:
  - Ești o fată curajoasă! Dar apoi te rănești. Mai bine renunta!
  Diana a exclamat:
  - Vom muri, dar nu ne vom da bătuți!
  Războinicul pirat cu părul roșu a ciripit:
  Trebuie să ne respectați, să ne temeți,
  Explorările femeilor pirate sunt nesfârșite...
  Elfii luminii au știut întotdeauna să lupte,
  Iar planeta e nebună după noi!
  Și râsete ca răspuns, atât de irizante și de sunet. Totul părea atât de cool și cu sentiment.
  Și Diana a atacat din nou. Ea a acționat cu mâna stângă nu mai rău decât cu dreapta. Și au fost mișcări destul de frumoase, atât de grațioase. În plus, căpitanul-marchiză și-a scos cizmele, iar picioarele ei mici și grațioase au devenit goale. Și asta a adăugat dexteritatea ei.
  Oenomaus a remarcat:
  - Și ți se potrivește desculț, dragă frumusețe!
  Diana șuieră:
  - Îmi vei săruta călcâiele goale!
  Lupta a fost foarte agresivă. Marchiza a atacat cu furie sălbatică și și-a ținut arma ca și cum ar fi fost un evantai al unei doamne. Și asta s-a dovedit a fi extrem de frumos. Și apoi vârful l-a zgâriat pe Oenomaus de-a lungul obrazului neted, fără păr și trandafir al elfului.
  Tânărul a notat:
  - Eşti bun!
  Diana a dat din cap:
  - Da, sunt cool! Și din nou leagănul și răsucirea.
  Piratul cu părul roșu a strigat:
  - Lovi-o! Omoar-o!
  Oenomaus a răspuns zâmbind:
  - Dar porunca Celui Atotputernic - să nu ucizi?
  Fata focului a răspuns:
  - Literal - nu comite o crimă răutăcioasă!
  Prințul pirat a mormăit:
  - Deci, este posibil să comite o crimă bună?
  Fata cu părul roșu a confirmat:
  - Nici măcar nu se poate, dar este necesar!
  Între timp, căpitanul fetei rănite a încercat să atace din nou și a procedat foarte bine. Și a zgâriat-o pe Oenomaia pe braț și pe umăr.
  Diana urlă:
  - Te vei simți rău! Te omor, cățelușule!
  Oenomaus a cântat ca răspuns, operând atacurile;
  Cunoaștem gloria nemuritoare în lupte,
  Neștiind frica, tăiați cu curaj!
  Fie ca sabia să ne ajute în mari realizări,
  Învinge inamicul - nimic altceva nu contează!
  
  Navigăm pe mare, fără să știm îndoieli,
  Un pirat și o furtună, un uragan nu este o barieră!
  Amintirea va rămâne în inimile generațiilor,
  Inamicul este învins - aceasta este toată răsplata!
  
  Frumusețea îți va oferi dragoste cu pasiune,
  Și mâine călăul așteaptă schela!
  Să-ți conectezi viața cu un obstrucționar este periculos,
  Averea aruncă zarurile într-un mod capricios!
  Iar la ultimul cuvânt, prințul pirat a tăiat cu sabia mâna marchizei, iar arma a căzut din mâna ei palidă.
  Diana a zâmbit și a sărit, îndreptându-și călcâiul gol spre bărbia lui Oenomai. Iar fata s-a plimbat dezinvolt. Tânărul a ridicat-o și apoi a aruncat-o jos. Diana s-a prăbușit pe punte și a rămas uluită. Ea chiar a încercat să sară în sus, dar vârful degetului cizmei a lovit-o în bărbie, iar fata a leșinat complet din cauza loviturii puternice.
  Oenomaus și-a ridicat mâinile și a exclamat:
  - Victorie!
  Un zgomot a trecut prin echipajul de fete și de băieți desculți. Iar războinicii cu băieții lor sclavi au îngenuncheat sfidător.
  Războinicul cu părul roșu a remarcat:
  - Cumva s-a dovedit foarte ușor! Am crezut că va fi mai greu.
  Oenomaus mormăi:
  - S-a gândit curcanul și a ajuns în ciorbă!
  Fata a râs și a remarcat cu un chicot:
  Nu vă gândiți de sus la elfi
  Va veni timpul, vei înțelege singur...
  Ei fluieră ca gloanțe la tâmplă,
  Iar fata intră în luptă complet desculță !
  Roșcată a sugerat:
  - Să-i batem pe băieții sclavi pe călcâiele goale cu bețe. Cred că le va plăcea!
  Oenomaus făcu cu ochiul și remarcă:
  - Crezi că le va plăcea? Deși tălpile aspre ale băieților probabil nu sunt atât de sensibile la durerea de la un băț.
  Piratul cu părul roșu a remarcat:
  - Principalul lucru este că ne place! Tâlharilor ca noi li se pare foarte plăcut să tortureze băieți frumoși!
  O fată frumoasă, într-o tunică deșteaptă și bijuterii la încheieturi și glezne, a guturat:
  - Sunt pregătit, ca asistent al marchizei, să continui lupta! Și livrați cealaltă jumătate din prada!
  Piratul focului mârâi:
  - Ea este a mea! Mă voi lupta cu ea! Acest lucru este clar.
  Enomai dădu din cap în acord:
  - Logic! Nu este totul pentru mine să iau singură. Chiar dacă eu sunt cel mai important pentru tine.
  Războinicul cu părul roșu a obiectat:
  - Nu există șef între egali. Și îmi propun să luptăm fără arme.
  Războinicul în tunică a notat:
  - Fără arme? Nu ți-e frică, elf?
  Piratul focului a răspuns hotărât:
  - Nu mergeți în pădure să vă fie frică de lupi!
  Fata în tunică, această blondă încântătoare de miere, a întrebat pe un ton blând:
  - Lasă-l pe tânărul fermecător să cânte pentru noi. Cred că ceva liric, iar alte fete mă vor sprijini.
  Frumusețile de ambele părți au ciripit la unison:
  - Bine ati venit! Vrem melodiile tale în vârful plămânilor!
  Oenomaus a cântat zâmbind:
  Îmi amintesc cum acum, chipul strălucitor de strălucire,
  Privirea mi-a străpuns inima ca un pumnal!
  Am ars în șuvoiele vântului de foc,
  Ai rămas tăcut ca răspuns!
  
  Vocea ta, cât de frumoasă și pură este,
  Cred în cascada nesfârșită a mângâierii tale!
  Nu am nevoie de o viață plină de ură fără tine,
  Și acum o rază veșnică mă va lumina!
  
  Ești zeița iubirii fără margini,
  Un ocean plin de lumină minunată!
  Rupe cătușele de gheață, în glumă,
  Nu voi vedea zorii fără tine!
  
  Fața ta strălucește ca soarele de deasupra,
  Nu mai există figuri frumoase în univers!
  Sentimentul de pasiune acoperă ca un uragan,
  A fi cu tine pentru totdeauna este fericire!
  
  Durerea din sufletul meu năvălește ca o furtună,
  Și focul din pieptul meu arde fără milă!
  Te iubesc, te uiți mândru în schimb,
  Gheața în cioburi îți rupe inima!
  
  Între lumini din oceanul înstelat fără margini,
  Tu și cu mine ne-am înălțat în cer ca vulturii!
  Și buzele tale, sclipind de rubine,
  ceva tandru și pasional!
  Iar aplauzele sunt de așa natură încât frumusețile pur și simplu se sufocă de încântare. Dar în acel moment una dintre fete a strigat:
  - Două fregate de luptă vin aici!
  Oenomaus remarcă cu un rânjet trist:
  - Ei bine, asta e exact ceea ce ai vrut? Aveai nevoie de o luptă interesantă? Deci o vei primi!
  Roșcata a remarcat furios:
  - I-au chemat! Croaziere cu soldati. Și acum nu vei scăpa doar cu lovituri pe călcâiele goale!
  Fata care se uita prin binoclu a remarcat:
  - Sunt orci pe nave. Și asta înseamnă că ne așteaptă un test serios.
  Oenomaus a remarcat logic:
  - Dar ne putem ucide dușmanii fără a ne afecta conștiința. Când atingi războinici frumoși, inima îți sângerează literalmente!
  Fata cu părul verde a remarcat:
  - Dragonii noștri sunt mai rapizi decât fregatele. S-ar putea să avem timp să plecăm!
  Prințul pirat a spus hotărât:
  - În dicționarul nostru nu există un cuvânt ca evadare!
  Iar fetele pirați cântau cu furie, pregătite pentru o luptă pe viață sau pe moarte;
  Trăim într-o lume plină de separare, tristețe...
  Ce ar trebui să facă un soldat când este singur ?
  Zeii, pe bună dreptate, au decis cu cruzime pentru noi -
  Tipul ăsta își face tâmplele gri!
  
  Universul este atât de crud cu dragostea,
  Lacrimile despărțirii curgeau într-o cascadă...
  Compasiunea a dispărut fără urmă, ca un vis,
  Și viața a devenit ca o piatră fără moliciune!
  
  Îngheață în deșert și gheața arde de căldură,
  Cum îmi învăluie inima un lanț ruginit!
  Și ploaia despărțirii bate ca niște fracțiuni pe acoperiș -
  Buzunarele sunt goale, rămâne doar cupru!
  
  Dar credința în isprava unui luptător inspiră,
  Dumnezeul Atotputernic, știi, a făcut un jurământ ferm!
  Și va fi ca frunzele în luna mai caldă pentru noi,
  Când răsărim, întâlnim zorii!
  
  Vrei să faci planeta mai fericită?
  Pentru ca fiecare dintre noi să cânte glorios ca o privighetoare?
  Atunci cea mai dulce miere a devenit o recoltă din tei -
  În sufletul giganților, să punem capăt minciunilor !
  
  Nu este nevoie să-L înșeli pe Dumnezeu, crede-mă,
  El vede exact prin care dintre noi este un laș și un prost !
  Dă înțelesul Domnului jertfei,
  Nu e de mirare că spune, vă voi răsplăti!
  
  -a prins online ,
  Nimeni nu știe unde se termină crimele.
  Iuda atârnă de un aspen putrezit -
  Și pentru cei care au crezut - o coroană de laur!
  
  Orice persoană poate deveni mai bună
  Alegerea noastră este conștientă - lupta pentru Hristos.
  Dar uneori sunt bălți de sânge,
  Măcar există o promisiune - voi veni curând!
  
  O lume, câtă violență ai,
  De parcă nu am putea trăi liniștiți !
  Soția a plâns peste sicriul soldatului,
  Cât de subțire este firul fragil al vieții!
  
  Să vărsăm sânge nu este chemarea noastră -
  Vreau să iubesc, să ofer Patriei paradis!
  De ce este această pedeapsă pentru noi toți?
  Răspuns: dă toată averea ta săracilor!
  
  Este imposibil să cumperi mântuirea pe bani,
  Pentru că nu există preț pentru aur pentru Dumnezeu!
  Și în biserică te înclini duminica,
  Să devii înaripat ca vulturii!
  
  Și va veni vremea - Împărăția lui Dumnezeu va veni,
  Întunericul rău și prădător se va sfârși!
  Spiritul va pieri, blestemata de sclavie,
  Și țara va deveni în Măreția Fericirii!
  După un cântec atât de inspirat, fetele-pirați pe dragoni au luat și au mers să asalteze fregate mari, care erau pline de orci - urși mirositori și păroși.
  Erau mai puține fete decât creaturile urâte, dar erau mult mai agile și mai dibace.
  Și apoi fetele care se aflau pe nava comercială au intrat și ele în luptă de partea piraților. Și, de asemenea, băieții sclavi s-au grăbit să demonteze armele. Aceasta este o unitate atât de emoționantă a oamenilor și a elfilor împotriva dușmanilor lor istorici eterni - orcii.
  Luptă s-a alăturat și Oenomaus. Tânărul legănă două săbii deodată, conducând moara, tăind capetele orcilor. S-a luptat cu furia unui leu.
  Si langa el este roscata . Călcâiul gol al fetei l-a lovit pe orc în bărbie și i-a rupt maxilarul. Și atunci orcul a căzut și coarnele l-au lovit în stomac. Și a fost o luptă grea.
  Oenomaus luptă cu curaj. Aici mânuiește un fluture cu săbiile, ca un evantai, și taie capete care se rostogolesc ca varza.
  Tânărul prinț a cântat cu entuziasm, arătând minunile eroismului:
  Dacă pumnul tău este puternic -
  Asta înseamnă că vei fi primul în viață!
  Și atunci tovarășul nu este un om sărac,
  Are o inimă de aur și nervi de oțel!
  
  Dar, mai important, credeți-l, este o minte puternică,
  Pentru că un luptător elf este mai cool decât un animal .
  Dacă ești mohorât în viață,
  Atunci un râs vesel te va face iubit!
  
  Supliment automat, cunoaștere, putere la pumn,
  Pentru că este plin de cunoștințe, Know-How!
  Dar încearcă să dai puterea în mâinile unui prost ,
  Atunci vei primi durere doar ca recompensă!
  
  A fost o vreme când mergeau la vânătoare cu o bâtă,
  Un arc, o tolbă de săgeți pe pielea groasă...
  Dar au făcut chervoneți unde mergeau bănuți,
  Și este foarte ușor să sari în galaxie!
  
  Deși educația este bună -
  Dar este și interesant să faci curaj...
  Și egal cu o baionetă, va deveni o daltă,
  Și slujim Patria Mamă foarte sincer.
  
  Dar violența rea este o cruce grea,
  Câmpul nostru de luptă este plin de sânge...
  De ce a înviat Dumnezeul Atotputernic după suferință?
  Pentru ca adunarea militară a soldaților să fie întărită!
  
  Lacrimile fecioarei cad - prietenul ei iubit a căzut,
  Mama se roagă cu un geamăt, țipând din răsputeri...
  Îngheață în afara ferestrelor și șemineul s-a stins,
  Iată un tânăr frumos îngropat sub pământ!
  
  O, soartă crudă, ce soartă rea,
  Fecioară Maria , unde este firea ta bună?
  Bărbatul a vrut să devină logodit mai devreme,
  Și acum vântul bate praf sub pini!
  
  Viața va veni fericită - va fi bine,
  Plăcinta cu mere va deveni semințe de mac cu miere...
  Adversarul monstr se transformă în praf și pulbere,
  Lasă norocul adevărat să treacă pragul!
  
  Totul se face pe Elf, iar aruncarea este pe Fars,
  Să adunăm într-un pumn o ghirlandă plină de stele!
  Și salut băieți, doar clasa de top,
  Și un ghoul groaznic a fost aruncat în foc !
  
  Mitraliera a devenit deja familiară - gloanțele se revarsă într-un curent,
  Și inamicul era epuizat, ceea ce voia era zero!
  Dacă câștigi, vei deveni bogat,
  Cine a pornit focul va ajunge în sărăcie!
  Acesta este un cântec și o luptă mare, cu leagăne de săbii foarte ascuțite și agile. Iar loviturile urmează în capete, parcă pe asfalt. Și o mulțime de orci au fost deja uciși. Și băieți sclavi în luptă. Niciunul dintre ei nu pare mai în vârstă de paisprezece ani, dar toți sunt musculoși. Corpurile slabe ale băieților sclavi sunt întărite de munca grea. Iar călcâiele aspre și caloase lovesc continuu bărbia orcilor, rupându-le fălcile.
  Fata căpitanul își veni în fire. Și ea s-a așezat. Ambele brațe au fost grav rănite - tendoanele au fost tăiate. Ei bine, acest lucru nu este fatal; cu ajutorul poțiunilor de magie și vrăjitorie, daunele pot fi restaurate. Dar acest lucru va dura cel puțin câteva ore. Între timp, ea nu poate lupta.
  Și nu există nimeni care să ajute - toate fetele și băieții sunt în luptă și se luptă cu furie sălbatică. Aceasta este o luptă atât de brutală.
  Diana s-a mișcat, din fericire picioarele ei erau goale și relativ intacte. Și cu degete agile ca ale unei maimuțe, căpitanul a început să caute trusa de prim ajutor. Există o poțiune care vindecă rănile și unele foarte severe și un balsam universal. În plus, de ce să nu te alături luptei după ce ai învelit membrele și le-ai lubrifiat cu balsam și poțiune?
  Cu picioarele goale poți arunca obiecte foarte puternice și otrăvitoare. Și asta ar fi atât de mișto și distructiv.
  Diana a acționat cu încredere. Și picioarele ei sunt atât de goale și agile. A purtat cizme fără tragere de inimă, doar pentru a-și sublinia statutul. Într-o lume în care există mai mulți luminari și vara veșnică, nu este nevoie de încălțăminte pentru ca picioarele tale să nu fie reci, ci pentru frumusețe, și pentru a sublinia că nu ești nici sclav, nici sclav. Si asta e logic...
  Aici unul dintre băieți, și el desculț, a aruncat un ac ascuțit în nasul orcului. Și el, după ce a primit o porție de otravă, a înghețat și a murit pe loc.
  Băiatul sclav a cântat cu entuziasm, iar ceilalți băieți sclavi s-au alăturat, erau oameni și cântau ca oamenii:
  Acum, dacă există probleme în univers,
  Nu se întâmplă cu orice preț...
  Nu mai vrei schimbare
  Omul nu știe ce vrea!
  
  Și există Cernobog cu putere mare,
  Cel Mare are putere universală ...
  Îl dă unui bărbat chiar pe frunte,
  Pentru ca rasa umană să nu devină complet sălbatică!
  
  Da, Rasa Atotputernică L-a creat,
  Pentru ca oamenii să aibă un motiv să se dezvolte...
  Pentru ca o persoană să dorească totul deodată,
  Și oamenii au învățat să lupte din greu!
  
  Așa cum un războinic învinge răul,
  Acel Rod creat în folosul omului...
  Și a vărsat bunătate pentru suflete și trupuri,
  Niciodată nu este prea târziu să înveți să lupți!
  
  Ce vrea Dumnezeu Atotputernic?
  Ca să nu îndrăznească să-l aducă pe Elf în genunchi...
  Așa că soarta rea nu stăpânește,
  Pentru ca sute de generații să se dezvolte!
  
  Da, Cernobogul este un stimulent pentru oameni,
  Ca să nu existe lene, nici stagnare...
  Fie ca tu să fii orkshista sparge in bucati,
  Plimbați-vă prin Orklin în formație prietenoasă!
  
  Deci nu te pierde dacă e greu,
  Dacă necazurile vor apărea pe Patrie...
  Rod o va face frumos și ușor,
  Doar pentru a face oamenii să se miște!
  
  Și Chernobog este doar fratele tău mai mare,
  Deși este strict , te iubește la nesfârșit...
  Vei atinge cel mai mare scor
  Când îl vei sluji pe Elf pentru totdeauna!
  Orcii au suferit pierderi uriașe, au fost tăiați atât de fete, cât și de băieți. Și până și Diana, cu mâinile înfășurate, a intrat în luptă. Iar degetele lor goale aruncau lame de ras care loveau gâtul orcilor și le tăiau arterele. Și tot felul de gât și chestii. Și arăta extrem de impresionant.
  Și apoi piciorul gol al Dianei a aruncat o mazăre cu iarbă lacrimogenă presată. Și imediat o duzină de orci, în frunte cu generalul, au fost aruncați în sus și au zburat peste marginea fregatei. Aceasta este distrugerea și moartea cu adevărat colosală a urșilor bruni și urâți.
  Oenomaus a spus zâmbind:
  - Suntem de același sânge: tu și cu mine! Dreapta?
  Diana a răspuns cu un zâmbet prietenesc:
  - Când suntem uniți, suntem invincibili! Omul și spiridusul sunt putere și sună foarte mândru!
  Fetele au crescut presiunea. Orcii supraviețuitori, folosind parașute brute, au început să sară în jos, alunecând de pe fregate înaripate. Unele dintre parașute, din cauza greutății lor grele, s-au sfâșiat, iar urșii mari au căzut ca niște pietre, dar spre deosebire de pavaj, au țipat și au înjurat foarte murdar!
  Diana a postat pe Twitter:
  Nu este ușor să fii o femeie bună,
  Bunătatea nu depinde de înălțime!
  Oenomaus a executat o altă moară cu săbiile sale ascuțite și lungi și a tăiat capul unui căpitan uriaș de urs. Se rostogoli pe punte ca un butoi, stropind sânge. Și tânărul prinț a cântat:
  Sângele curge din nou ca un râu,
  Adversarul tău este destul de dur...
  Dar nu-ți fie frică de Satan,
  Și întoarce monstrul în întuneric!
  . CAPITOLUL Nr. 6.
  Ducesa dragon cu șapte capete și, în același timp, Marele Maestru al Academiei de Magie, șuieră și întrebă:
  - Poți să te ridici la înălțimea unui bărbat adult și să stai în aer cel puțin un minut?
  Dominica a râs și a răspuns:
  Pot, dar o pot face altfel
  Alergă desculț prin rouă...
  Fata sare ca broasca -
  Asta înseamnă ceva diferit de toți ceilalți!
  Gura ducesei dragon s-a deschis și foc a izbucnit din ea. Flacăra a trecut și a ars-o pe frumoasa fată foarte dureros pe tălpile ei goale, roz, cu o curbă grațioasă a călcâiului.
  Și Dominic a țipat, dar imediat și-a strâns maxilarul strâns. Iar pieptul ei s-a dus puternic. A lovit bine, chiar și veziculele s-au umflat imediat. Era ca și cum vechii inchizitori o torturaseră.
  Fata mârâia:
  Lancelot și Regele Arthur pentru tine !
  Ducesa Dragon a răcnit:
  Cu cine mai e ăsta cu care îndrăznești să mă amenințe?
  Marchiza nimfă a răspuns:
  - Aceștia sunt eroi din folclorul uman. Sunt absolut sigure pentru tine, Excelență!
  Femeia dragonul a răcnit:
  - BINE! Acum ai o sarcină practică, vindecă-ți picioarele arse. Acest lucru este foarte util în practică și va fi util de mai multe ori în viață.
  Dominica, zâmbind cu putere, a cântat:
  - Și unu, și doi, și trei și cinci!
  nu ma voi satura sa repet...
  Spunând același lucru
  Este suficient pentru a înnebuni apele pentru tine!
  Marele Maestru Dragon a remarcat:
  - Și e o fată obraznică. Poate că nu numai că îi prăjește călcâiele, ci și-i rupe degetele de la picioare?
  Marchiza nimfă a remarcat:
  - Trebuie să avem răbdare, ducesă . Poate că această fată este singura noastră șansă de a salva sexul puternic. Și aduceți înapoi bărbații!
  Femeia dragonul a răcnit:
  - E o prostie! Un bărbat care se îneacă apucă un pai, iar tu apuci călcâiul gol al unei fete umane . Ea nu a arătat abilități speciale.
  Marchiza nimfă a obiectat:
  "Ea a fost capabilă să ridice o piatră cu ordinul ei fără nicio magie sau vrăji, iar asta valorează mult!"
  Ducesa de Montserrat a râs și a răspuns:
  - Da, ea sa rănit pe frunte. Adevărat, acum nu există nicio urmă. Și acest lucru nu este tipic pentru oameni.
  Nevastuica a confirmat:
  - Este imediat evident că este specială și aleasă! Și necesită o abordare specială, sinceră și subtilă.
  Ducesa Dragon a dat din cap cu șapte capete deodată:
  - Da, o abordare sinceră și deosebită... Poate că ar trebui să-i lins călcâiele cu limba, în semn de mare respect!
  Dominica a tresărit și a răspuns cu încredere:
  - Nu, mai bine să nu-ți folosești limba! - Și a adăugat ea, făcându-și pe neașteptat fața mult mai dulce. - Deși limba este, fără îndoială, cea mai puternică parte a corpului. El este capabil să miște milioane de armate!
  Marchiza nimfă a sugerat:
  - Dă-i o sarcină simplă. De exemplu, lăsați-o să facă pisica să se apropie de ea și să toarcă, apoi să se întoarcă!
  Aici, trollul femeie tăcută anterior într-o rochie violetă, cu o baghetă magică în mâini, a obiectat:
  - Nu! Nu o vom lăsa să tortureze pisoiul. Este mai bine să te lupți cu baghete magice. Acesta va fi un examen cu adevărat serios și un test eficient!
  Și și-a ștampilat călcâiul sandalelor, împânzit cu safire și diamante violet și liliac.
  Ducesa Dragon a replicat:
  "Este prea greu pentru o fată începătoare să lupte cu maestrul Academiei Dragonilor." A fost greu să mă lupt cu tine, chiar și acest Laska cu experiență și experiență!
  Femeia troll a râs și a remarcat:
  - In mod deosebit! După aceasta, nici măcar Koschey Nemuritorul nu se va teme de ea!
  Apoi Dominika a scapat:
  - Ce, îl ai pe Koschey Nemuritorul?
  Ducesa Dragon a dat din cap:
  - Desigur, există, totuși, el este departe de țările îndepărtate din regatul îndepărtat. Dar există acest truc murdar !
  Fata lovită a remarcat zâmbind:
  - Sau poate a provocat o ciumă? Pentru a ucide toți masculii și a-ți captura femelele!
  Ducesa Dragon a replicat:
  - Cu greu! Avem de zece ori mai multe femei decât bărbați. Și printre orcii și spiridușii care alcătuiesc armata lui Koshchei Nemuritorul, dimpotrivă, sunt de zece ori mai mulți bărbați decât femele și sunt mult mai mari și mai puternici. De ce ar trebui să-și distrugă propriii supuși și armata!
  Dominica a notat:
  - Dar ciuma nu-l afectează pe Koshchei însuși?
  Femeia troll a dat din cap:
  - Da, nici o magie de luptă nu funcționează asupra lui. Nu ia nicio armă. Nici măcar bomba ta cu hidrogen nu o poate distruge. Aceasta este esența!
  Fata lovită a notat:
  - Dar probabil că are moartea în ou, pe vârful acului!
  Ducesa Dragon a răspuns cu o voce tunătoare:
  - Nu este atât de simplu! Dacă ar fi fost atât de ușor să găsești moartea lui Koshchei, atunci nu ar fi fost în viață cu mult timp în urmă. Și așa, are atât de multe secole, încât...
  Marchiza nimfă a răspuns pentru ea:
  - Voi, oamenii încă săreați în copaci, dar el avea deja propria sa putere și stătea pe tron. Gândiți-vă ce fel de entitate este aceasta!
  Dominica a luat-o și a cântat:
  Maimuțele fac fețe
  Și ei stau pe o creangă...
  Încă frivol
  Acolo au fost strămoșii noștri!
  Femeia troll a remarcat:
  - Koshchei, desigur, este și el suspectat. Și când a început ciuma, el a fost, desigur, primul bănuit. Acesta este, într-un fel, capul axei răului. Ca și dragonul masculin cu o sută de capete , cel mai mare dintre dragoni, împăratul împăraților și cel rău. Dar și acest monstru s-a împietrit și s-a prăbușit. Dar lui Koschey i-ar păsa măcar! Mai mult, ei l-au suspectat și pe regele Jinanului, Iblis... Jinii sunt spirite și nu se pot împietri.
  Dar genii s-au ascuns cumva. Și parcă ar fi dispărut!
  Dominica a cântat ca răspuns:
  Geniul a scapat, nu, crede-ma, fetele au putere,
  Și a dispărut...
  Și atunci dragonul a obiectat la frumusețe ,
  Fugi, te rog!
  Marchiza de Lasca a remarcat:
  - Există și genii buni și răi. Sunt puternici, dar capacitățile lor sunt limitate. Dar teoretic, dacă unul dintre bărbați sau femei i-ar fi cerut împăratului djinn Iblis să distrugă rasa masculină și ar fi putut găsi un inel de omnipotență care să dea putere asupra acestei cele mai mari forțe din universul nostru, atunci el ar putea provoca acest lucru!
  Dominica dădu din cap:
  - Acesta este deja ceva! Trebuie să găsim Inelul Atotputerniciei. Și apoi vom repara totul.
  Dragonul feminin a râs, iar vocea ei era ca un tunet. Și atunci ea a răspuns:
  - Inelul Unic este foarte greu de găsit. Deoarece dă putere asupra unui teritoriu comparabil cu întreaga galaxie. Mai mult, dacă în universul tău galaxia este aproape goală din cauza aranjamentului rar al stelelor, atunci aici este un teritoriu locuit de trilioane de ființe inteligente și multe regate. Și se pare că nimeni nu l-a găsit încă, din moment ce nu a existat un împărat al universului nostru de basm!
  Dominika a chicotit și a întrebat:
  - Ai un Dumnezeu?
  Marchiza-nimfa a răspuns:
  - Dacă există un astfel de Dumnezeu Suprem, un Creator în toate Universurile, sau dacă El nu există, nimeni nu știe cu adevărat până astăzi. Chiar și Koschey Nemuritorul. Dar există zei de rang inferior. Dar sunt de așa natură încât sunt de puțin folos și este mai bine să stai departe. În general, cuvântul Dumnezeu are o mulțime de semnificații. Deci, cei mai înalți genii sunt destul de egali ca putere cu zeii.
  Femeia troll a remarcat:
  - Avem și religii, dar ele sunt de puțin folos. Apropo, ca și al tău. Acum, când era coronavirus , bisericile erau cu adevărat goale, iar rugăciunile ajutau pe cineva, sau tămâia îi protejează de viruși. De ce sunteți atât de creduli, gândindu-vă că îngenunchând și plecând puteți cerși ceva în schimb!
  Dominica a răspuns agresiv:
  - Dar eu nu cred deloc în Dumnezeu sau zei! Și nu-mi pasă de asta. Dar nu credeam în elfi înainte și îi consideram un basm și o invenție umană. - Fata și-a plesnit talpa goală pe placa de piatră și a continuat. - Și acum văd că sunt spiriduși, dragoni, troli, nimfe, așa că de ce să nu crezi în Dumnezeu și îngeri? Mai mult, multe miliarde de oameni cred în Atotputernicul, iar aproape exclusiv copiii mici, și nu toți, cred serios în dragoni și elfi.
  Marchiza Laska a râs:
  - Știu! Această fată, când era mică, s-a uitat la un desen animat despre Dunno și, de fapt, a început să caute o baghetă magică în curte. Și a verificat fiecare crenguță. Și ceilalți copii râdeau de ea. De fapt, chiar și la o vârstă fragedă majoritatea oamenilor înțeleg că baghetele magice sunt basme!
  Dominica a notat:
  - Dar în lumea ta există baghete magice!
  Femeia troll a dat din cap:
  - Bineînțeles că există! Și pentru a supraviețui, va trebui să înveți cum să le folosești !
  Femeia dragonul a răcnit:
  - Chiar acum! Dă-i o baghetă magică, vom vedea de ce este capabilă această fată, foarte ascuțită și cu limba îndrăzneață!
  Dominica a cântat:
  Va rog sa nu fiti surprinsi
  Dacă se întâmplă magia!
  Dacă se întâmplă, dacă se întâmplă magia!
  Laska a remarcat:
  - Păi, nu-i așa că e drăguță? O astfel de vrăjitoare!
  Femeia troll își luă mai ferm bagheta magică în mâna dreaptă și o flutură. Și fulgerul a lovit Dominica. Dar actrița-fată a reușit să sară în ultimul moment și lovitura a ratat. Tigla de marmură din spatele meu s-a topit și a început să fumeze.
  Ducesa Dragon a exclamat:
  - Ai grijă, Cobra! Veți deteriora întregul strat!
  Weasel a râs și a remarcat:
  - Aceasta este metoda baghetei magice!
  Femeia troll Cobra a cântat ca răspuns:
  - Mamă rea, metoda mea este simplă,
  Nu-mi place să trag de coada pisicii!
  Dominica a mârâit ca răspuns:
  E un coșmar în elevii mei,
  Un salt - o lovitură!
  Ducesa Dragon a întrerupt:
  -Uite, veziculele i-au dispărut deja! La oameni, daunele nu dispar atât de repede. Ce fată !
  Marchiza nimfă a confirmat:
  - Asta este! Nu m-am înșelat în privința asta. Regenerarea este rară ca putere, chiar și pentru vrăjitoare și nu a fost tratată cu magie.
  Dominika făcu cu ochiul și se ridică în mod demonstrativ pe mâini. Iar picioarele ei goale fulgeră în aer ca palele elicei. Iar fata a luat-o și a cântat cu entuziasm, cu vocea ei argintie:
  Ne-am temperat voința în lupte,
  Frate, au luptat pentru Patrie.
  Arăta ca elfinism de departe,
  Un soldat elf a intrat în Orklin!
  
  Strămoșii noștri au falsificat săbii,
  Și apoi armele au intrat în acțiune...
  Mesteacanii își deschid ramurile,
  Fetele fac plăcinte!
  
  are succes în orice bătălie ,
  Ea știe să ia lucrurile cu mintea ei.
  Uneori arde iadul pur.
  Dar îl vom învinge pe adversar !
  
  Elf protejează Pământul,
  Oferă adăpost celor care sunt desculți și goi.
  Am terminat bătălia în mai,
  O înfrângere furioasă aștepta Orkmacht!
  
  Și după construcție și semănat,
  Câmpurile înfloresc și secara este în stive.
  Sunteți eroi, fete, bunici,
  Era îngheț și zăpadă în tranșee!
  
  Din viteazul nostru Patrie,
  Faceți o plecăciune adâncă.
  Bannerele elfinismului zboară,
  Iar bannerele Fuhrerului sunt pentru casare!
  
  Secolele vor trece sub noi Stele,
  Empire este un roi de galaxii.
  Niciodată nu este prea târziu să te naști
  Și îngropați inamicul în spațiu!
  
  Dar cred că mintea va fi liniştită,
  Și o persoană este ca o mamă pentru toată lumea,
  Aici vechea familie prosperă,
  Strălucirea Gloriei - Grație!
  Și fata cântă foarte frumos, este o cântăreață minunată de clasă mondială. Sau cvasi-lumesc - ceea ce este și mai amuzant.
  Ducesa Dragon a răcnit:
  -Fabulos! Sau poate doar ia-o și fă-o...
  Femeia troll Cobra a grămăit:
  - Este timpul să ne lupți cu baghete magice! Și fără unghii tocite! Vom lupta cu inamicul până la capăt!
  Marchiza nimfă a scârțâit:
  - Nu fi prost! Ce dușman este pentru tine. Aceasta poate fi ultima noastră șansă de a salva și de a-i întoarce pe sexul puternic!
  Dominica mormăi cu furie:
  - Dă-mi o baghetă magică și voi doborî amestecul de pe adversarul meu. Sunt Harry Potter în fustă și nu un nu știu!
  Ducesa Dragon a mormăit:
  - Ce fel de bandă este asta?
  Weasel a explicat:
  - Personaje din basme umane și folclor Harry Potter este un băiat care a studiat la o academie de magie, iar Nu știu este un desen animat .
  Cobra zâmbi și scutură bagheta. Un pulsar a zburat și a lovit locul în care stătea actrița de film pentru fete. Iar ea, Dominika, a sărit înapoi foarte abil, fulgerându-și tocuri roz, care erau practic fără praf. Și flăcările i-au luat talpa și au lins-o ușor.
  Fata a strigat:
  - Oh , pervers !
  Și ea și-a fluturat mâna. Și deodată bagheta magică pe care nimfa o ținea în mâini i-a năvălit în palmă cu o forță teribilă.
  Și Dominic o apucă strâns, ca o maimuță agilă. După care, ea a tras un pulsar ca răspuns.
  Fata actriță nu a șoptit nicio vrăji, nu s-a răcit, ea pur și simplu a fluturat un artefact magic. Și cheagul de foc a zburat spre Cobra. Ea nu se aștepta la asta și a fost doborâtă. Sandalele ei, un stil pe jumătate de pantof care acoperea doar călcâiul, tremurau în sus. Și era clar că femeia troll a fost grav rănită. Și ea a gemut prelungit. Și a început să tragă înapoi de la bagheta ei magică.
  Iar pulsarii s-au împrăștiat de parcă ar cădea din cer grindină. Chiar a fost un schimb de lovituri.
  Mai exact, o lovitură puternică și o serie de lovituri oblice au ratat ținta.
  Pulsarul a lovit-o și pe ducesa dragon. Ea a răspuns luând-o și mârâind cu foc din gură. Iar lumina ei nu era inofensivă, ba chiar a prins-o pe marchiza nimfa.
  Și-a scuturat și bagheta magică și a răcnit:
  - Destui copii! Cu adevărat ai depășit deja toate limitele.
  Dar ambele fete nici nu s-au gândit să se liniștească. Dominika, simțind puterea demonică din ea însăși, a lovit cu bagheta ei magică și a aruncat un pulsar după altul. Iar mingile ei au lovit picioarele femeii stăpânului troll și i-au ars sandalele.
  Ea țipă de furie:
  - Pui uman!
  Marchiza nimfă a obiectat:
  - Nu! Cel mai probabil este un șoim doamnă, sau cel puțin un zmeu!
  Dominica a lovit din nou , iar de data aceasta valul de tsunami al focului ei frenetic a lovit cu adevărat ca o bâtă făcută din flacără.
  Și femeia troll Cobra va răcni și va elibera magie fără restricții. Dar de îndată ce coloana de foc o aruncă în sus, îi pârjoșește literalmente rochia și o lovește peste piept.
  Femeii troll îi ținu respirația. Și Dominica a mers mai departe și a adăugat un pulsar ucigaș în cap. Și a fost ca și cum un baros mi- a lovit creierul.
  Cobra a răcnit și în cele din urmă a leșinat. Picioarele ei goale erau arse și vezicule. Fata cu nasul acvilin a fost înțepată și bătută.
  Ducesa Dragon a exclamat cu bucurie:
  - Wow! Ai depășit toate așteptările! Sincer, nu credeam că poți face așa ceva - elimină Cobra în sine!
  Marchiza nimfă dădu din cap:
  - Ea este principala și aproape singura noastră speranță! Și s-ar putea să fie justificat. Uite ce face această frumusețe pictată !
  Într-adevăr, Dominika l-a luat și și-a scuturat piciorul gol și grațios, iar "capra" tapițată cu maroc a behăit brusc și a galopat în jur. Parcă devenise cu adevărat viu și mobil. Și să sărim cu adevărat și să flirtăm.
  Ducesa Dragon a izbucnit în râs, clătinând cele șapte capete și a remarcat:
  - Wow! Cum face ea?
  Dominica a ridicat din umeri și a ciripit:
  Sincer să fiu, nu știu
  Totul s-a amestecat în căldura prânzului...
  Aproape că nu citesc niciodată vrăji.
  Nu mă joc deloc cu spiritul vântului!
  În schimb, îmi este mereu dor de tine, domnule,
  Ia fata cu tine!
  Ducesa dragon a răcnit:
  - Dominica a acceptat! Și având în vedere talentul său deosebit, se înscrie la departamentul de elită al Academiei Dragonului. Unde nu numai că nu va trebui să plătească pentru studii, ci, dimpotrivă, va fi plătită cu o bursă sporită!
  Dominica a sărit mai sus, s-a învârtit și a cântat:
  Nu există Dominica mai bună
  Ea este culoarea Pământului...
  Soarele răsare peste planetă,
  Și de jur împrejur sunt zerouri!
  Marchiza nimfă a întrebat cu un zâmbet dulce:
  - Ce voi primi pentru asta?
  A fost o pauză... Dominica a scapat :
  - Trebuie să găsești un băiat frumos!
  Ducesa Dragon a râs și a răspuns:
  - Cu toate acestea , noul student era clar amețit de o mândrie puternică! Prin urmare, impun o penitență - să pronunțe o sută de aforisme înaripate. Și fă-o imediat!
  Dominica a dat din cap cu un zâmbet:
  - Vă rog! Nu degeaba am jucat în filme și am o memorie excelentă!
  Ducesa Dragon a mormăit:
  - Vino repede! Am și o limită de timp!
  Dominika trase adânc aer în piept și mâzgăli cu viteza mitralierei:
  Nimeni nu are nevoie de urechile unui măgar mort, dar auzul unei vulpi vie este un dar pentru cei care nu au nevoie de măgari pentru a-și atinge obiectivele!
  Odată ce îți pui pantofii pe minte, vei rămâne desculț pentru totdeauna!
  Războiul este aer pentru plămâni, dar amestecat doar cu gaz binar!
  Dacă inamicul nu vrea să renunțe și nu știe cum să piardă, îl vom forța să-și dezbrace hainele și îl vom învăța cum să câștige!
  Oamenii răi iubesc magia neagră, cei buni non-oameni iubesc magia albă!
  Uciderea în război este dificilă în proces, dezgustător în percepție, dar cât de grozav este până la urmă! Asta înseamnă că războiul aduce sănătate sufletului, întărire trupului și curățare a portofelului!
  Uneori războiul umple foarte mult portofelele și în mod direct proporțional cu plinătatea sângelui vărsat și golul inimii corupte!
  Datoria față de Patrie este răsplătită prin devotament dezinteresat!
  Războiul îi testează pe cei deștepți, îi întărește pe cei puternici, îi distrează pe proști ! -
  Să fii de râs nu este distractiv, să-i faci pe alții să plângă nu este plictisitor!
  Un conducător bun , ca mierea dulce, va fi mai întâi lins, apoi scuipat !
  Iar conducătorul rău, ca pelinul, va fi mai întâi turtit și apoi călcat în picioare!
  Da, aurul este moale, dar poate fi folosit cu ușurință pentru a forja un scut impenetrabil!
  Calitatea depășește întotdeauna cantitatea - chiar și un ocean de terci de orz perlat nu este un obstacol în calea unui topor!
  Răul este plin de putere când binele este slăbit de frică!
  O glumă este bună, o lingură este bună pentru cină și ajutor la nevoie!
  Poți avea noroc o dată sau de două ori - fără îndemânare, norocul dispare!
  Oricine nu este Lev Tolstoi este un vagabond literar!
  Nu trebuie să te naști Tolstoi pentru a fi un nenorocit de literatură!
  Să bem pentru a avea mai multe soții decât motive să roșim la un divorț!
  Pofta a distrus mai mulți bărbați decât compasiunea femeilor!
  Ochi precis, mâini înclinate, inamicul nu este o ratare - miope!
  Filosofia nu prelungește viața, dar o face ornată, întinzând fragmentele!
  Un comandant învinge cu pricepere, un măcelar cu cifre, un geniu cu artă, un pretendent cu înșelăciune!
  Așa că să bem ca speranța să nu moară, și să moară doar cei care nu se ridică la înălțimea ei!
  Speranța moare ultima ... Și primii sunt cei care nu o justifică!
  În război, logica este un concept relativ, ca ciocolata; înainte să ai timp măcar să admiri batoanele, acestea sunt deja în gură; înainte să ai timp să le înghiți, ies în lateral!
  Succesul miroase uneori, realizarea miroase a cadavru, dar fericirea nu poate să pute!
  Dumnezeu este la suprafața fiecărui lucru, iar Diavolul este în detaliile lui!
  A fi bătut este neplăcut chiar și pentru un masochist!
  Ceea ce Dumnezeu nu știe este doar o întrebare la care nu a putut răspunde!
  O maimuță este mai bună decât un om prin faptul că nu poate fi decât un animal la propriu!
  O predică care nu duce la bine este ca o cale care duce la un topor!
  Construirea oricăror doctrine pe textele Evangheliei este același lucru cu studierea mecanicii cuantice din basmele fraților Grimm!
  Este greu să fii Dumnezeu, dar a rămâne diavol este complet insuportabil!
  Mintea își dublează puterea chiar dacă numărul dușmanilor se dublează!
  Viața este un compromis complet, nu cu oamenii, ci cu natura!
  Fruntea este în formă de clopot , ceea ce înseamnă că silaba este mișto!
  pentru proști , legile naturii nu sunt prescrise pentru genii!
  Limbajul este dat celor deștepți pentru a ascunde gândurile despre lucruri stupide și fără sens!
  Cel care vede amuzant în trist va orbește tragic de bucurie serioasă!
  - Grăbește-te fără grabă - grăbește-te fără grabă! Obțineți un A de la lecție rezolvând o acțiune complexă!
  Câștigătorii nu sunt jurați ... Deși, uneori, ei sunt jurați!
  - Prostia umană este un aliat al zeilor ostili oamenilor!
  Un om într-un hambar este un om, dar un porc nici măcar într-un palat nu se va ridica mai sus decât un mistreț!
  Există două lucruri infinite: universul și ingeniozitatea umană, însă, primul este relativ, iar al doilea este absolut!
  Ceea ce rusului nu-i place să conducă rapid și al naibii de zbor rapid !
  - Nu toată lumea vrea să meargă în iad, dar doar câțiva pot gusta dorința de a avea ocazia diavolului!
  Dar fără udare cu lacrimi, nu puteți culege recolta de bucurie, iar fără irigare, atunci laurii succesului nu vor crește!
  Dumnezeu este în fiecare lucru, sau la suprafața lui, iar Diavolul este în absența lucrurilor, sau în adâncul lipsei materiale!
  Cine își face timp să fie atent va salva eternitatea la înmormântarea lui!
  Tăcerea este de aur, cuvântul este de argint, dar din gura unei femei se revarsă atât de mult încât până și diamantele devin plictisitoare!
  Tăcerea este de aur și depozitarea îndelungată a râurilor elocvente nu va rugini!
  Și aurul își pierde valoarea dacă este îngropat în tăcere în pământ!
  Uneori, rămânând tăcut, îți vei umple portofelul cu mai mult aur decât cerșind cu voce tare o fișă!
  Războiul nu este niciodată plictisitor, poate fi o rutină, dar numai până la prima lovitură!
  Timpul de pace tinde să fie repetitiv și doar o bătălie este întotdeauna individuală!
  În război, ca și în șah, nu poți greși, dar diferența este în presiunea constantă a timpului!
  Războiul este un necaz etern, chiar înainte de prima mișcare!
  La șah, mișcările se fac pe rând, dar în război, se fac pe rând!
  Războiul este ca șahul, doar fără reguli și în timp real!
  În război există o eternă lipsă de timp, când domnește pacea, lipsește distracția!
  Cel mai interesant lucru în război este că totul este întotdeauna serios și este doar pentru a arăta că este capitulare!
  Poți să renunți pretins, dar, vai , nu poți renunța decât pe bune!
  Munca grea de la antrenament se plătește cu ușurința luptei! Cine nu este leneș va deveni un erou!
  Niciodată nu este prea târziu să înveți, decât dacă ești mort!
  Chiar și un mort are o șansă de răzbunare, dacă nu este ateu!
  A deveni ateu înseamnă a înceta să mai fii nemuritor!
  Ei gândesc cu capul, dar acţionează cu stomacul!
  Răul nu trăiește în inimi, ci în stomac!
  Inima este egoistă doar din când în când, dar stomacul este întotdeauna!
  Stomacul este cea mai groaznică parte a corpului, dar este ceea ce ne motivează să muncim!
  Fără inimă nu există om, fără stomac nu există lăcomie umană!
  Ele mângâie inima și calmează stomacul!
  Nu mă interesează cât costă o mașină, principalul lucru este că prestigiul Patriei nu are preț!
  Dacă Isus trăiește în inimă, atunci Satan trăiește în stomac!
  Un stomac gol te încurajează să-ți umpli portofelul!
  Un cap gol îți golește portofelul!
  O burtă mare nu este un semn al unei persoane grozave, dar indică puțină voință!
  Un stomac gol umple sufletul de amărăciune!
  Cea mai grea burtă este cea a cărei goliciune vine dintr- un cap fără creier!
  O femeie este hrănită de picioare ca un lup, doar cu tocuri înalte!
  În viitor, mulți promit munți de aur, dar fericirea este încă la colț!
  Viața nu este ca cărțile, trebuie să dai mereu totul pentru succes !
  Un obiectiv este ca un far, te străduiești pentru el, dar când îl atingi, vezi că problemele au crescut!
  Țigara este cel mai eficient ucigaș , mai ales împotriva clientului! O țigară este ca o pușcă tăcută, dar este mortală chiar și în mâinile unui amator!
  Țigara este cel mai de încredere lunetist, ucide întotdeauna!
  Țigara are un gust amar, dar atrage mai mult decât bomboane!
  O țigară este ca o fată rea , dar despărțirea de ea este mult mai dureroasă!
  O țigară, spre deosebire de grenadă, atunci când este aruncată, prelungește viața!
  În război, cea mai scurtă cale către țintă este o manevră giratorie, iar adevărul pur este o înșelăciune ticăloasă!
  O manevră giratorie este cea mai sigură cale de a scurta calea către obiectivul tău!
  Viața este roșie, dar pleacă cu sânge stacojiu!
  În război, viața își pierde din valoare, dar capătă sens!
  Războiul , ca un mire, este susceptibil de trădare, dar nu îi permite să zăbovească!
  Războiul este o femeie poftitoare care devorează trupurile bărbaților!
  Toate vârstele sunt supuse războiului, precum dragostea, dar nu este o distracție plăcută !
  Războiul, ca o curtezană, este scump și schimbător, dar lasă întotdeauna o amintire eroică!
  Războiul nu este ca un vis; nu poți face fără emoții puternice!
  Lumea este plictisitoare și relaxantă, războiul este interesant și incitant!
  Războiul, acest sânge și sudoare, fecundează răsadurile care dau naștere curajului!
  Oricât de interesant ar fi procesul războiului, toată lumea își dorește sfârșitul!
  Războiul nu este o carte, nu o poți trânti, nu o poți ascunde sub pernă, poți să o murdești și tu!
  Războiul este o religie: necesită fanatism, disciplină, ascultare neîndoielnică, dar zeii săi sunt întotdeauna muritori!
  În război, ca și într-un cazinou, riscul este mare, dar câștigurile sunt de scurtă durată!
  Soldatul este muritor, gloria este uitată, trofeele se uzează și doar motivele pentru a începe un nou masacru sunt de neînlăturat!
  Disprețuim un ucigaș dacă nu este un soldat pe front; disprețuim un hoț dacă este un tâlhar pe câmpul de luptă, de două ori!
  Soldat, acesta este un cavaler a cărui armură are curaj și onoare! General Baron, a cărui coroană este prudența și inteligența!
  Soldatul sună mândru, privatul sună derogator!
  Primul din atac poate muri, dar ultimul nu va rămâne în memorie!
  Este mai bine să fii primul în a împărți prada decât în a ataca!
  Războiul, ca o femeie, întinde doar bărbați fără să se rupă!
  O femeie, spre deosebire de război, nu se grăbește să omoare un bărbat!
  Războiul, spre deosebire de femei, nu este niciodată mulțumit de numărul de bărbați repartizați!
  Războiul este cea mai nesățioasă femeie, nu poate primi niciodată destui bărbați și nu va refuza o femeie!
  Femeilor nu le place să lupte, dar dorința de a ucide un bărbat nu este cu mult mai rea decât un glonț!
  Chiar și un glonț mic poate ucide un bărbat, o femeie cu o inimă mare îl poate face fericit!
  O inimă mare duce adesea la puțin interes personal!
  Războiul nu are chip de femeie, dar sângerează bărbații mai bine decât o soție!
  Războiul nu aduce bucurie, dar satisface instinctele agresive!
  Bucurie în război, cadavrele inamicilor sunt doar la preț!
  Războiul este arătul unui câmp: este fertilizat cu cadavre, udat cu sânge, dar iese în biruință!
  Victoria se hrănește cu cadavre și sânge , dar rodește cu slavă!
  Războiul este ca o floare care mănâncă oameni, strălucitoare, carnivoră și cu miros urât!
  Războiul este mama progresului și mama vitregă a lenei!
  Și în război, viața unui soldat nu este valoroasă, iar generalii sunt chiar o pierdere!
  Dacă vrei pace, insuflă frică; dacă vrei război, insuflă râsul!
  Râsul nu este un păcat dacă nu ești de râs în treburile militare!
  Războiul este ca un circ, doar câștigătorul are ultimul râs!
  În război, ca și la circ, doar ucigașul ascuns și serios!
  Unitatea sub un regim dur este mai bună decât haosul și neglijența sub unul moale!
  Moartea este o convenție, ignominia este absolută !
  Oricât de mare ar fi regele, va merge la mormânt, la fel ca vânătorul!
  Un politician minte mereu, doar el moare pe bune!
  Nemurirea este reală, dar moartea este iluzorie!
  Regii pot face totul, dar nici unul, nici un singur rege nu poate scăpa din mormânt în pământ!
  Toată lumea vrea să trăiască frumos, dar doar câțiva mor cu demnitate!
  Moartea promite necazuri, cu excepția cazului în care strălucește cu razele realizării!
  Viața fără distracție este dragoste fără hobby-uri!
  E bine când există dragoste, mai rău când este vărsare de sânge!
  Sexul este ca o torță, dar rezervele costă mai mult!
  Poți trăi fără sex, dar nu te poți reproduce!
  Cu cât dragostea este mai fierbinte, cu atât sângele curge mai puternic!
  Oamenii vor dragoste, animalele vor sex, iar geniile vor revelații!
  Chiar și porcii se împerechează, esteților le place!
  Sexul necesită și moderație, cu cât mai multe, cu atât mai bine!
  Nu există limite în dragoste, în sex cuvintele sunt suficiente!
  Este mai ușor sub foc dacă există o flacără în inima ta!
  Este mai bine să arzi în flăcări decât să devii sufletul lui Cain!
  Războiul este sex de grup: multe gemete și țipete, dar nu va fi atât de mult sânge nici măcar de la o mie de fecioare!
  Sexul este ca un război, dar nu la fel de lung și de rutină!
  Lupta este ca și cum ai face dragoste, dar gemetele nu sunt încurajate!
  Sexul este bine, desigur, dar tușirea cu sânge este rău!
  Războiul este greu, dar umilirea cântărește mai mult decât orice povară militară!
  Dacă vrei să trăiești, învață să lupți, dacă vrei să supraviețuiești, învață să câștigi!
  În război, toate mijloacele sunt bune, cu excepția chickening out!
  Toată lumea poate lupta, dar numai cei demni pot câștiga!
  Războiul nu este un loc de gândire, este plin de mare nebunie!
  Este mai bine să lupți decât să faci schimb cu Patria!
  Războiul nu este bomboane, dar te umple de bucurie când o înghiți!
  Bătălia nu se termină niciodată, doar vuietul canonadei se potolește!
  Canonada se poate potoli, țeava poate să spargă, dar lupta nu se va opri niciodată!
  În război, cel mai interesant lucru este imprevizibilitatea, lupta pe bune!
  De ce au scăzut prețurile sub Stalin pentru că dușmanii poporului au fost omorâți!
  Este mai bine să fii dezbracat pentru bani decât să fii încălțat pentru nimic!
  Este literalmente mai frumos să fii desculț decât la figurat să ai pantofi!
  Războiul este ca un circ, doar că în loc de râs sunt lacrimi, iar arena este de mărimea unei planete!
  Vreau pace, se dovedește a fi război, vreau război, se dovedește a fi capitulare!
  Războiul, într-o oarecare măsură, este o mamă, dă naștere unei adevărate fraternități!
  Războiul este rău, dar dă naștere unor tovarăși buni!
  Brațele lungi sunt bune dacă mintea nu este scurtcircuitată!
  Puterea învinge și doar mintea practică acordă darurile victoriei!
  Forța și inteligența, ca și soțul și soția, dau naștere biruinței doar în perechi!
  O persoană, spre deosebire de piramidă, are un suport neplat în rezistență!
  Piramida are patru colturi, dar suprafata plana ii confera stabilitate!
  O moarte bună este mai bună decât o viață proastă !
  E bine să fii Dumnezeu în sălbăticie, dar e rău să fii diavol în zonă!
  Soarele apune într-o jumătate de zi, dar gloria rămâne de secole!
  Faima este de scurtă durată, cu excepția tuturor celorlalte!
  Trăiește pentru totdeauna, învață pentru totdeauna, dar nu reînvăța!
  Gloria poate fi foarte strălucitoare, mai strălucitoare decât aurul, dar se estompează mai mult în timp!
  Gloria este ca soarele, dar noaptea nu apune!
  Nu este ușor să devii celebru, chiar și cu efort, dar lenea duce cu ușurință la rușine!
  Faima este ca focul, plăcută ochiului, dar pentru a o obține, trebuie să arzi pe cineva!
  E bine să fii în glorie, e rău să fii înconjurat de muște care se agață de faimă!
  . CAPITOLUL Nr. 7.
  După trezire, băiatul prinț Oenomaus este din nou legat de roată. Înainte de aceasta, i s-a permis să se spele într-un jet rece și să se spele pe dinți. Și apoi ia un mic dejun modest.
  Și continuați să vă mișcați în mișcare constantă și corpul unui copil, astfel încât să nu fiți încătuși de ciumă de piatră. Aceasta este soarta dificilă a persoanei auguste și moștenitoare a marelui imperiu elfic.
  Singura modalitate de a supraviețui este să fii un tânăr sclav și să muncești din greu. Acest lucru oferă protecție temporară împotriva petrificării. Există câteva oportunități aici pentru a vă prelungi existența, dar este destul de incomod și dureros.
  Cu toate acestea, băiatul, învârtând roata, își folosește imaginația bogată pentru a se cufunda într-o lume imaginară și pentru a-și însenina existența fără bucurie în captivitate voluntar-obligatorie.
  Un cabana zboară pe un dragon mic, cu trei capete. Vrea să găsească într-o țară necunoscută, neștiind încă ce, dar ce poate aduce înapoi sexului puternic și să oprească dispariția și pietrificarea bărbaților.
  De asemenea, balaurul este încă un copil, iar băiatul nu are mulți ani, iar el poartă doar pantaloni scurți și un rucsac cu un arsenal de luptă și un arc, două săbii și o pereche de pumnale la brâu.
  Oenomaus zboară pe calul său. Și lângă ea stă fata Margarita pe un dragon mic. Poartă doar o tunică, bronzată, iar pe degetele goale sunt inele cu magie. Ea reprezintă lupta un hit din lumea umană.
  Fata nu este simplă. Pe Pământ, ea a fost o partizană și ofițer de informații în timpul Marelui Război Patriotic. Și după moartea ei, s-a mutat în lumea magiei și a magiei. Și este în ea de mai bine de nouăzeci și trei de ani. A absolvit Academia Dragonului și a stăpânit vrăjitoria puternică. Dar arată la fel ca atunci când nemții au spânzurat-o. Din anumite motive, nu crește, iar acest lucru o supără pe Margarita. Cât timp poți fi un copil etern?
  Adevărat, Oenomaus spune că el însuși a fost un prinț elf adult, dar a devenit un băiat sclav. Și, de asemenea, de aceea este supărat din cauza asta. Deși nu, să fii copil nu este atât de rău, dar când ești și sclav...
  Dar acum este deja într-o altă lume, nu învârte o roată de sclav, ci zboară pe un dragon. Iar cu el era fata partizana Margarita, care a fost condusa desculta prin zapada la executarea ei. Și înainte de asta m-au torturat și ei. Au tăiat-o pe spate cu sârmă ghimpată și au prăjit tălpile tinerei eroine la foc.
  Sunt acoperite de vezicule, iar când călci pe zăpada rece, este aproape plăcut, pe măsură ce mâncărimea dureroasă din picioarele tale pârjolite se domolește. Și pe gâtul pionierului era o placă - "Sunt un partizan". Când atârnă, nu doare, este doar dezgustător să te uiți la fețele fericite ale Krauts și ale polițiștilor. Ei bine, frică, dacă iadul o așteaptă, ca un pionier și un ateu înfocat? Unde îți vor prăji nu numai călcâiele, ci tot corpul tău, pentru totdeauna.
  Deși, de ce crede ea în asemenea prostii? Deși, este păcat să mori și să intri în uitare, trăind atât de puțin.
  Dar când lațul de pe gâtul ei delicat s-a strâns, fata s-a trezit pe un dragon. Iar lângă ea era o nimfă frumoasă ca un înger. Și Margarita credea că raiul încă există. Un paradis atât de special pentru eroii pionieri și atei.
  Dar, de fapt, în lumea magică există bine și rău și problemele sale. S-a vindecat rapid de tăieturile și arsurile ei folosind magia. Și fata a intrat la Academia Dragonului, în clasa cea mai mică. Dar era talentată, capabilă și învață rapid.
  Și a stăpânit abilități magice puternice. Prin urmare, în ciuda aspectului ei copilăresc, ea a mers cu Prințul Oenomaus într-o misiune specială - să găsească ceva care să ajute la salvarea sexului puternic. La urma urmei, o lume fără bărbați este lipsită de armonie și interes. Și sexul frumos se plictisește și se simte inconfortabil în el.
  Margarita, în timp ce zbura, a remarcat:
  - Uneori mă gândesc că bărbații se vor întoarce și apoi ce? Cine are nevoie de o fetiță? Cât mi-aș dori să pot crește și să devin adult!
  Oenomaus a răspuns pe un ton încrezător:
  - Dacă magia poate aduce viața înapoi bărbaților, atunci este posibil ca ea să te transforme în adult. Doar nu uitați că spiridușii, nimfele și driadele nu îmbătrânesc, iar aceasta este proprietatea lor naturală. Dar femeile umane, nu. Este nevoie de magie puternică pentru a le împiedica să se transforme în bătrâne urâte, urâte și cocoșate. Și a fi o bătrână urâtă este mult mai rău decât a fi o fată frumoasă. Ca să nu mai vorbim de bolile bătrâneții care atacă oamenii. Nu ai nicio magie serioasă pe Pământ și probabil că ai văzut singur cât de dezgustătoare și dezgustătoare este bătrânețea, în special pentru femei.
  Margarita clătină negativ din cap:
  - Nu, nu vreau să fiu o bătrână! Mai bine să fii o sclavă tânără decât o regină bătrână!
  Băiatul prinț a chicotit și a remarcat:
  - Vei fi pentru totdeauna tânăr, pentru totdeauna desculț!
  Fata a râs și a remarcat:
  - Am fost o fată de oraș înainte de război. În Leningrad, era cumva indecent să mergi desculț, iar clima de acolo nu era foarte caldă. Prin urmare, în sat mi-a fost cumva rușine să călătoresc . Abia pe vremea ocupației, când sandalele copiilor erau rupte și era foarte greu să obțin pantofi de dimensiuni mici, am învățat să fac așa ceva. Și știi, în primele zile e dureros și frig, mai ales dacă nu te miști, dar apoi te obișnuiești și e chiar plăcut. Mai mult, în Ucraina vara este foarte caldă și blândă.
  Băiatul prinț a dat din cap:
  - Da! Am înțeles. Dar uite cine zboară!
  Într-adevăr , în fața lor a apărut o doamnă într-o stupă aurita. Nu, nu Baba Yaga, ci o frumusețe blondă spectaculoasă, deși cu prea mult machiaj. Și strălucește cu dinți sidefați. Și în loc de mătură, are un aspirator electric complet modern. Da, aceasta este o poveste distractivă.
  Ea le-a sărut copiilor și a cântat:
  Plin de cântarele, veverițe,
  Voi salva niște dulceață...
  La urma urmei, băieți și fete
  La urma urmei, băieți și fete...
  Îmi place foarte mult!
  Margarita a dat din cap ca răspuns și a notat:
  - Da, asta e modernitatea. O stupa veche intr-un mod nou!
  Se pare că blonda cu aspiratorul a auzit asta și, întorcându-se, a răcnit de frustrare:
  - De unde ți-a venit ideea că stupa este veche? Da, tu însuți, dacă ai rămâne pe Pământul tău, ai fi deja o bătrână! Și foarte urât , dacă nu într-un sicriu!
  Margarita a fost de acord cu un oftat:
  - Da, așa e! Probabil că oasele ar fi plutit în mormânt, sau ea ar fi devenit atât de urâtă încât era dezgustător să o privești.
  Oenomaus a remarcat:
  - Oamenii sunt creaturi lipsite de Dumnezeu. Sunt lipsiți de ceea ce au elfii - tinerețe veșnică! Și sexul puternic trebuie să -și radă și barba. Băieții spun că este foarte dureros și neplăcut!
  Blonda cu aspiratorul a luat-o si l-a scuturat. Și bule multicolore au zburat către copiii care stăteau pe tinerii dragoni.
  Ca răspuns, băieții au suflat din dragonii lor, iar bulele au zburat înapoi, ca răspuns, blonda și-a scuturat bagheta. Și totul a început să se învârtească.
  Bulele au început să se învârtească într-un dans rotund, parcă s-ar fi înfășurat. Și a fost grozav .
  Fata a notat:
  - Nu ești Baba Yaga - un picior de os,
  Și o blondă rece este jumătate din fericire!
  Războinicul cu aspiratorul remarcă cu furie:
  Copiii sunt la fel de proști ca ambuteiajele
  Ești atras în plasă...
  Te voi încărca în ceaun,
  Am să aprind un foc pentru tine!
  Și ca răspuns există un râs atât de vesel și vesel. Aceasta este cu adevărat o femeie - cu mare cool.
  Copiii s-au învârtit pe dragonii lor și au sărit la Baba Yaga. Fata a luat o praștie din rucsac și a guturat:
  - Vrei să-l primești?
  Blonda a râs și a lovit-o pe vrăjitoarea pionieră cu pulsarul ei. Ea s-a eschivat de dragonul ei. Și, ca răspuns, va face și semnul crucii cu o praștie și cum vă va lovi cu piciorul .
  Și o pânză de foc l-a încurcat pe tânărul Baba Yaga. Așa că s-a trezit legată în ea.
  Băiatul Oenomai a notat:
  - Păi, recunoașteți, pe care dintre copii i-ați răpit?
  Fata partizană dădu din cap:
  - Dreapta! Știm că ai un bot ca de tun!
  Blonda Yaga mârâi, învârtindu-se:
  - Da, te iau pentru asta și...
  Fără să vorbească, frumusețea s-a cutremurat și a încercat să spargă plasa. Dar eroina pionieră a trecut praștia și a împușcat în Yagina cu energia magiei și a prevestirilor. Cum blonda a început să se scuture și să se zvârcolească. Iar fata a cântat:
  Am fost inspirați în vremuri dificile,
  După ce a făcut voința mai puternică decât oțelul...
  A eliberat lumea de ciumă -
  Dragă tovarășă Stalin!
  
  În multe imagini pe care le-am măsurat,
  Într-un univers fără sfârșit...
  Ne-ai deschis calea cea bună,
  Probabil că o indică!
  
  Am folosit un șoc
  Magia din solcenism...
  Iată programul:
  Că jugul fascismului va cădea!
  Băiatul elf notă:
  - Se pare că era un tip cool, Stalin! Dar, probabil, el, ca toți oamenii de pe Pământ, îmbătrânia și el.
  Fata a tras și la Baba Yaga în modificarea tânără și a ciripit:
  Lenin trăiește în inima mea,
  Ca să nu cunoaștem tristețea...
  Ușa către spațiu a fost deschisă -
  Stelele străluceau deasupra noastră!
  Blonda Yaga a implorat:
  - Suficient! Lasă-mă, cere, voi face orice!
  Margarita a postat pe Twitter:
  - Eliberați copiii capturați! Atunci poate te vom ierta. Câte dintre ele ai aspirat în aspiratorul tău?
  Blonda a mormăit:
  - Te dau drumul! Doar nu arunca asupra mea magia crucii!
  Fata s-a întors. Pânza de foc cu doamna la modă a adormit. Și ea s-a învârtit . Margarita a avertizat:
  - Lasă toți copiii să plece, fără înșelăciune!
  Blonda a asigurat solemn:
  - Îmi dau cuvântul!
  Și a pornit aspiratorul. Din ea au început să sară umbre palide de copii. Translucide, ca niște fantome. Dar Margarita și-a fluturat bagheta magică, iar aceste umbre s-au transformat în băieți și fete. Au fost de trei ori mai multe dintre acestea din urmă. Dar , totuși , Oenomai era fericit:
  - În lumea asta măcar există un sex mai puternic. Și aproape toți oamenii noștri s-au stins!
  Margarita remarcă cu un zâmbet strălucitor:
  - Nu a ajuns! Și mulțumesc zeilor!
  Unul dintre băieți, desculț, dar într-un camisol luxos, deși rupt, a zburat la Oenomaia și s-a prezentat:
  - Vicontele de Lafer! Uau, ce dezgustător este să fii în interiorul unui aspirator. Și cățea asta mi-a scos și cizmele din piele de dragon autentică.
  Margarita mormăi zâmbind:
  - Haide, returnează ce a fost furat vicontelui !
  Blonda Yaga fredonă:
  - Nu pot!
  Oenomaus și-a scos și bagheta magică și, scuturând-o, a răcnit:
  - De ce, mă rog?
  Frumoasa vrăjitoare gâgâi :
  - Le-am vândut! Erau foarte prestigioși. Un prinț a plătit o jumătate de sac de aur pentru ei!
  Margarita mormăi:
  - Păi, alb ... Pentru asta îți vom lua cizmele de la tine. De asemenea, sunt făcute din piele de dragon și chiar din piele de tigru.
  Blonde Yaga a remarcat:
  - Vor fi prea mari pentru băiat. Și ar fi rușinos ca o vrăjitoare de rangul meu să apară desculță.
  Margarita a râs și a răspuns:
  "De asemenea, nu sunt o vrăjitoare slabă, dar sunt desculț tot timpul, chiar și în lumile reci." Și ești o astfel de doamnă. Și voi ajusta mărimea băiatului!
  Prințul Oenomaus urlă:
  - Și jură că nu vei răpi copii. Altfel te vom duce la curtea Zeilor.
  Tânărul Baba Yaga se bâlbâi:
  - Nu le fac nimic rău. Doar energia copiilor îmi permite să rămân tânăr și frumos pentru totdeauna. Și așa, sunt în viață.
  Margarita mârâi cu înverșunare:
  - Vei găsi o altă modalitate de a întineri. De fapt, este timpul să vă dau o lecție.
  Iar fata a mormăit o vrajă. Și cum a eliberat fluxuri de energie pulsar din degetele goale de la picioare și din vârful baghetei ei magice.
  Și au lovit-o pe blondă. S-a zgârcit brusc și a scăzut în dimensiune. Acum, în fața lor, în loc de o fată înaltă, era o fată înspăimântată de nu mai mult de zece ani, cu codițe și picioarele goale. Ea a șoptit:
  - Nu este nevoie! voi fi bine! Nu mă lovi!
  Margarita avea cizme în mâini. Ea flutură palma și plutiră spre băiatul desculț Viconte, care, împreună cu ceilalți copii eliberați, mergeau ca fără greutate prin aer.
  Un băiat dintr-o familie nobilă și-a pus cizmele și a cântat:
  Există multe pericole în jurul băiatului,
  Uneori, lumea strălucește ca o piatră rece...
  Totuși, băiatul nostru s-a ridicat de pe canapea,
  Pentru că este un luptător nobil, crede-mă!
  Fata Yaga s-a liniştit şi a mormăit:
  - N-ai de gând să mă biciuiești?
  Margarita spuse cu severitate:
  - Dacă nu acționezi scandalos, atunci de ce ar trebui să fii biciuit?
  Fata blondă a ciripit și o lacrimă i-a curs pe obrazul roz:
  "Sunt un copil acum și alte vrăjitoare nu mă vor respecta!"
  Una dintre fetele eliberate a declarat:
  - Și noi suntem copii și nu plângem pentru asta!
  Băieții și fetele au râs.
  Margarita a remarcat:
  - Trebuie să-ți fie foame! Poate putem coborî și mâncăm ceva acolo?
  Copiii au făcut zgomot. Vicontele coborî privirea și remarcă:
  - Sub noi se află castelul uriașului, iar el nu este cu nimic mai bun decât Baba Yaga. Asa de...
  Oenomaus a exclamat:
  - Și uriașul are și copii în captivitate. Trebuie să-i ajutăm.
  Margarita a zâmbit și i-a sugerat fetei Yaga:
  - Poate putem să luăm copiii împreună și să-i salvăm de uriaș? Fă o faptă bună și vei fi acceptat să studiezi la academia de zâne. Acolo vei invata sa faci fapte bune!
  Fata vrăjitoare a cântat:
  Cine ajută oamenii
  Isi pierde timpul...
  Fapte bune -
  Nu poți deveni celebru!
  Margarita a obiectat:
  Petala unei flori este fragilă,
  Dacă a fost rupt cu mult timp în urmă...
  Deși lumea din jur este crudă,
  vreau sa fac bine!
  
  Fă bine oamenilor
  Fa fapte bune...
  Și vor înflori ca florile,
  Flori albastre în lumină!
  Băiatul prinț a remarcat pe un ton mai serios:
  - Și încerci să faci bine și să te lupți cu răul și cred că o să-ți placă!
  Fata Yaga și-a strâns pumnii și a spus:
  - Ei bine, voi încerca. Cu toate acestea, nu există cale de întoarcere la vrăjitoare rele - ele vor râde și te vor ciupi ! Mă voi reeduca ca o zână bună!
  Margarita a zâmbit și a cântat:
  Toți cei care au inteligență în lume,
  Trebuie să fie mereu prieteni...
  Ca să nu se întâmple ca într-o galerie de împușcături -
  Jocul inteligent nu a devenit!
  Băiatul prinț a ciripit:
  - Ei bine, hai să coborâm la uriaș!
  O hoardă de copii, aproape în întregime desculți și zdrențuiți, slabi și palizi, dar energici și entuziasmați, s-au repezit din cer.
  Margarita și Oenomai au coborât pe dragoni, iar Yaga, care a devenit fată, pe mortar. Și aspiratorul a rămas cu ea, deși părea prea mare pentru mâinile copiilor.
  Aceasta este echipa care a coborât la pământ. Nu există nimic în uriașul castel al uriașului, cu turnuri cu cranii mari ieșind din ele . Dar intrarea este controlată de schelete, plus o întreagă echipă de orci.
  Copiii au aterizat. Erau gata să lupte. Fata Yaga a apăsat pe butonul aspiratorului și au căzut din el săbii, săbii, sulițe, pumnale și chiar și câteva mitraliere. Văzând privirea confuză a copiilor, ea a explicat:
  - L-am prins cu aspiratorul meu. Este mult mai bine decât o mătură. Și o întreagă colecție de arme în ea.
  Margarita și-a scuturat bagheta magică și picioarele goale, dar împodobite cu inele magice, și a guturat:
  - Acum voi arunca o vrajă care va da armei tale o putere specială, miraculoasă.
  Iar fata vrăjitoare a spus:
  - Abra , kabra , codabra ! - Și șuvoaie de energie au zburat din bagheta magică și din inelele magice. Și arma pe care Baba Yaga a dat-o copiilor a început să strălucească.
  Oenomai, ca un luptător mai experimentat, a luat o mitralieră scurtă și ușoară care trăgea cu ace subțiri. Băiatul și-a lins buzele suculente și a cântat:
  - Bine ar trebui să fie cu o mitralieră,
  Loviște ca oțelul furios...
  Sângele acela nu curgea ca o cascadă,
  Și paradisul a domnit în univers!
  Copiii au exclamat la unison, ridicând armele:
  Călăul este viclean și crud,
  Oamenii au fost lipiți de zid...
  Dar eu cred, vlăstarul nostru furtunos,
  Dar cred că fluxul solar...
  Risipește întunericul temniței închisorii!
  Așa că un detașament de copii, înarmați cu un arsenal magic, s-a repezit să atace. Tocurile mici și goale ale băieților și chiar mai numeroase fete au fulgerat. Nu le era frică de monștri, deși se apropia de ei un întreg regiment de orci blăniți, mirositori și dezgustători .
  Oenomai, zburând pe un dragon, a deschis focul asupra inamicului dintr-o mitralieră. Ace mici au străpuns corpurile păroase ale orcilor, iar apoi s-a întâmplat un miracol: s-au transformat în batoane mari de ciocolată și chifle cu miere.
  Margarita a lovit și inamicul cu piciorul, folosindu-și degetele goale și inelele magice asupra lor. Și astfel orcii cu săbii, care au fost atacați, s-au transformat imediat în tot felul de lucruri delicioase, inclusiv bomboane acoperite cu ciocolată și cu lapte de pasăre înăuntru. Acesta este cu adevărat delicios. Și cheesecake, și gogoși cu mac și scorțișoară.
  Și bagheta magică a fetei partizane flutură și creează lucruri fabuloase.
  Și astfel copiii au intrat în luptă cu orcii. În primul rând, viconte. Hainele lui, după ce băiatul și-a pus cizmele, au devenit nou-nouțe, parcă nou-nouțe. Și a luptat nu numai cu o sabie în mâna dreaptă, ci și cu o sabie în stânga.
  Iar din atingerea lamei au avut loc transformări fabuloase. Acum, în loc de orc, a apărut o plăcintă cu stafide de dimensiuni impresionante. Iar din lovitura de sabie a aparut un cheesecake cu ciocolata. Și alți tipi în luptă.
  O fată, aparent dintr-o țară mai dezvoltată, și-a sprijinit picioarele goale pe iarbă și a mâzgălit dintr-o mitralieră. Ceea ce dă naștere la diferite tipuri de transformări de basm. Și din orc a ieșit un cârnați mare, umplut, și apoi un curcan cu sos. Și ce alte delicii gustoase nu au apărut.
  Și cupcakes-urile parfumate cu nucă de cocos care au apărut din atingerea lamelor. Și o înghețată grozavă.
  Fata partizană Margarita a început să cânte în extaz de luptă;
  Suntem pionieri, copii ai comunismului,
  Cine vrea să ridice țara...
  Hitler va răspunde cu înverșunare pentru furia lui,
  Vom zdrobi, crede-mă, Satana!
  
  Am depus un jurământ înaintea lui Dumnezeu,
  Și Lenin și-a dat inima tinerilor ...
  O, nu-i judeca aspru pe pionieri,
  Cel Atotputernic le-a dat mai multă putere!
  
  Ne-am dus la băieți desculți din față,
  Au vrut să lupte, păstrându-și patria...
  Atat baietii cat si fetele cu coasa sunt pentru noi,
  Și loialitatea noastră este o armură puternică!
  
  Bătălii au izbucnit lângă Moscova,
  Rezervoarele ardeau, asfaltul se topea...
  Vom vedea comunismul, cred, am dat,
  Și poți elimina un fascist cu o sabie!
  
  Nu mă credeți, oameni buni, Hitler nu este atotputernic,
  Deși ideea Fuhrer-ului continuă să trăiască...
  Și i-am lovit puternic pe fasciști,
  Să mergem în marea noastră călătorie!
  
  Nu ne vom teme de dușmanii Rusiei,
  Ne iubim URSS-ul nostru natal...
  Nu ești un cavaler cu suflet de clovn,
  Să dăm un exemplu pentru Împărăția lui Dumnezeu!
  
  Hitler nu știe, va fi bătut rău,
  Chiar dacă puterea iadului face furie în el...
  Și vin crautii paraziți,
  Care va umple pacea cu foc!
  
  Măreția rușilor este să câștigi jucând,
  Deși în spatele acestui lucru este o cantitate colosală de muncă...
  Victoria va veni, cred, în luna mai luxuriantă,
  Iar Fuhrer-ul va fi complet kaput!
  
  Aceasta este credința noastră, puterea comunismului,
  Lasă URSS să prospere pentru totdeauna ...
  Vom zdrobi, știi, jugul fascismului,
  Așa a devenit Rusia o armată!
  
  La Stalingrad, Fritz au fost bătuți,
  Au recunoscut pumnul nostru puternic...
  Și am oferit cadouri grozave,
  Și i-au dat dictatorului un nichel!
  
  Țara mea, Rusia frumoasă,
  În ea, în Arctica, meri înfloresc...
  Svarog și Stalin sunt, știți, Mesia,
  Naziștii fug de luptătorii ruși!
  
  Atât de frumos este universul,
  Când comunismul strălucește deasupra lui...
  Și încercările vor fi spre zidire,
  Zbor doar sus și nici o secundă în jos!
  
  Am luat iarna cu un strigăt roșu sălbatic,
  Au spart coloana vertebrală a Gărzii Albe...
  Dușmanii Rusiei ai comunismului sunt bătuți,
  Mai avem trofeele la prânz!
  
  L-am ținut foarte strâns pe Stalin,
  Fete desculțe în orice ger...
  Ai devenit, crede-mă, o persoană puternică,
  Iar pionierul a devenit cavaler!
  
  Nu, Rusia nu se va rupe niciodată,
  Lenin nemuritor arată calea...
  Nu ne este frică de flăcări lucioase,
  Și rușii nu se pot îndepărta de comunism!
  
  
  În numele Mamei noastre Rusia,
  Să combinăm inimile într-o singură coroană...
  Ura, fetele au strigat tare,
  Un vis grozav se va împlini!
  
  Da, credința noastră este să fim mereu cu părinții noștri,
  Și dacă poți să-ți depășești strămoșii...
  Vom fi pentru totdeauna cu curaj bine făcut,
  Deși nu arată mai mult de douăzeci de ani!
  
  Crede-mă, ne iubim patria noastră,
  Ne dorim fericire pentru totdeauna...
  Lucifer, crede-mă, nu ne va distruge,
  Va veni vara - frigul va dispărea!
  
  Totul va înflori foarte magnific în Rusia,
  E ca și cum necazurile au dispărut din lume...
  Cred că va veni epoca comunismului,
  Bogăția și bucuria vor fi pentru totdeauna!
  
  Știința îi va învia pe cei uciși în lupte,
  Oamenii vor avea tinerețe pentru totdeauna...
  Și omul este ca Atotputernicul,
  Nelegiuitorul va dispărea, știu, în eternitate!
  
  Pe scurt, fericirea strălucește pentru toată lumea din univers,
  Toți oamenii din lume sunt ca o singură familie...
  Copiii râd și se joacă în rai,
  Mă vei iubi cu un cântec!
  Așa că ea a cântat, iar copiii au transformat orcii în ceva neobișnuit de gustos și apetisant cu arme magice. Dar chiar și atunci când vrăjitoarea a eliberat energie din aspirator, au început să apară pahare cu pește, garnituri și lebede cu o crustă delicioasă , în care s-au transformat orcii fără milă. Și a fost foarte frumos.
  Aici comandantul spiriduș orc, ajuns sub lovitura magiei bune, s-a transformat într-o prăjitură luxuriantă parfumată, acoperită cu trandafiri, cremă de flori de colț și fructe confiate.
  Și atât de multe lucruri gustoase diferite au dat naștere armelor magice în mâinile unor copii nevinovați.
  Dar și scheletele au intrat în luptă după orci. Uriaș și înfricoșător. Se mișcau ca lemnul. Copiii i-au atacat cu săbii și sabii și au aruncat cu pumnale. Iar Oenomai din balaur și fata de pe jos au tras mitralieră în schelete.
  Margarita a folosit și magie și și-a arătat dinții sidefați. Și a făcut minuni concrete. Și magia ei a transformat scheletele în pahare de vin aurii pline cu înghețată colorată și prăjituri bogat decorate.
  Iar din loviturile săbiilor băieților, inclusiv a vicontelui de Lafer, au apărut tot felul de lucruri gustoase și apetisante. Și o asemenea aromă s-a răspândit în tot castelul. Doar un miracol al miracolelor.
  Din unul dintre scheletele uriașe a apărut un munte întreg de prăjituri. Și aceste prăjituri sclipeau cu toate culorile curcubeului din diverse creme.
  Da, aici au fost lucruri atât de gustoase, foarte apetisante. Unele schelete negre amenințătoare au devenit acadele de dimensiuni colosale.
  copiii flămânzi nu au rezistat să încerce deliciile gustoase. Margarita a suflat din gong și a strigat:
  Stomacele sunt principalii noștri dușmani,
  Ei ne aruncă, credeți-mă, în acțiuni rele...
  Când un băiat vede plăcinte,
  Este împins să fure cu ticăloșie stomacuri!
  
  Deci, iubito, nu te grăbi
  Va veni vremea și încă vei mânca...
  Și nu păcătui înaintea lui Dumnezeu, dragă,
  Altfel, te vei transforma în firebrands!
  Oenomaus le-a explicat copiilor:
  - Până când uriașul canibal este învins, consumul de mâncare este periculos. Principalul răufăcător trebuie pus jos!
  S-a auzit o bătaie puternică și la început a apărut o umbră gigantică, acoperind jumătate din câmp, plină cu tot felul de prăjituri și feluri de mâncare. Și apoi uriașul cu coarne însuși. Avea gura unui cașalot și picioare cu gheare. Și atât de înalt încât este mai înalt decât castelul deja imens cu turnuri și schelete.
  Copiii țipăiau de frică, iar canibalul a crescut imediat în dimensiuni.
  Margarita a spus zâmbind:
  - Nu-ți fie frică! El este mare doar când ți-e frică de el!
  Oenomaus a exclamat cu furie:
  Poate că nu ești un laș, dar ești un prost și noi am văzut priveliștile!
  Vrăjitoarea Yaga a ciripit:
  - Dragă, dragă căpcăun,
  Vrei dulciuri delicioase...
  Sau magia unei lovituri,
  Îl vei primi gratuit din nou!
  Margarita a strigat:
  - Copii, strigați la unison: nu ne este frică de voi! Ei bine, hai să ne adunăm.
  Dar băieților le era greu să se adune în fața unei astfel de sperietoare . Fata a început să fugă, cu tocurile ei mici și rotunji. Mai curajos viconte de Lafer și câțiva băieți au început să-i rețină. Era clar că băieții erau palizi de frică. Și atunci Margarita a cântat, ca să dea curaj, un cântec de luptă din război;
  Suntem fete din țara URSS,
  Care este o torță pentru întreaga lume...
  Să arătăm, știi, un exemplu de măreție,
  Iată faptele eroice cântate!
  
  Fetele s-au născut sub steagul roșu ,
  Și desculți se repezi prin ger...
  Fii și fii luptă pentru Rus',
  Uneori, mireasa îi dă bărbatului un trandafir!
  
  Va fi un steag roșu peste univers,
  Strălucește atât de puternic, ca o flacără de torță...
  La urma urmei, știi, eroic, avem un leagăn,
  Și bannerul nostru scânteie ca roșu!
  
  Nu crede, blestemul fascist nu va trece,
  Iar spiritul rusesc nu va dispărea niciodată ...
  Victoriile vor deschide un cont nesfârșit,
  Să salutăm și să salutăm pe oricine!
  
  Rusia este o țară minunată,
  Ai dat comunismul popoarelor...
  Dăruit pentru totdeauna de Dumnezeu cu generozitate ,
  Pentru Patria Mamă, pentru fericire și libertate!
  
  Inamicul nu va putea învinge Patria,
  Și oricât de crud și insidios ar fi fost...
  Ursul nostru rus invincibil,
  Soldatul rus este atât de glorios pentru victoria sa!
  
  Frumoasa tara sovietica,
  Fetele din ea sunt mândre că sunt frumoase...
  Ea ne-a fost dată prin naștere pentru totdeauna,
  Și să fim corecți, membrii Komsomol!
  
  Luptăm la periferia Moscovei,
  Viscol, zăpadă și fetele sunt desculțe...
  Nu vom renunța la patria noastră Satanei,
  chiar și coasele noastre trag cu precizie!
  
  Așa că, furioase, fetele sunt dornice să lupte,
  Și cu călcâiul gol aruncă un pachet-explozie ...
  Un fascist, pur și simplu arată cool,
  De fapt, doar răul Cain!
  
  Dușmanii nu pot învinge fetele,
  S-au născut sub o astfel de stea...
  Monstrul nostru invincibil este ursul,
  Cine și- a făcut Patria de soție!
  
  Noi, rusoaiele, suntem bune,
  Nu ne este frică de tortură și îngheț...
  Și vom respinge, crede-mă, atacul hoardei malefice,
  Inamicul va înnebuni de la doză!
  
  Au fost capabili să împingă inamicul departe de Moscova,
  Deși este plin de o putere enormă...
  Noi fetele suntem atât de mândre de noi înșine,
  Oponenții vor dispărea cu toții în mormintele lor!
  
  Nu crede, dușmanii nu-l pot învinge pe Rus,
  Deoarece fiecare cavaler vine din scutece...
  Se pare că vânătorul s-a transformat în vânat,
  Iar adversarul este încă doar un copil!
  
  Dar spiritul rus, grozav, crede spiritul,
  Știi, există puteri ascunse în ea ...
  Inamicul va fi complet zdrobit,
  La urma urmei, cavalerii sunt invincibili în luptă!
  
  Lasă-ți îndoielile deoparte , fetelor ,
  Suntem cei mai curajoși, știi, din lume...
  Să aruncăm hoardele lui Satan în infern,
  Să înmuiem toți adversarii în toaletă!
  
  Războiul sfânt se va termina
  Pacea și dimineața vor veni peste planetă...
  Ea este pentru totdeauna cu soarele, știi, dat,
  Fie ca vara să aprindă pentru totdeauna!
  
  Și comunismul veșnic în glorie,
  Și Lenin și marele Stalin sunt cu noi...
  În cinematograful abia acum este fascismul,
  Și voința noastră, credeți-mă, este mai puternică decât oțelul!
  
  Rusia mea guvernează de secole,
  Și a dat fericire întregului univers...
  Ai nevoie de puterea unui pumn de oțel,
  Și îndrăzneț, dar într-un mod rezonabil!
  La început, Margarita a cântat singură, dar apoi Enomai, fata Yaga, vicontele de Lafer și alți copii au preluat cântecul. Și acesta era deja un cor puternic, plin de voce, din care totul se zguduia. Și uriașul, adevăratul gigant a început să scadă în dimensiuni. Nu mai arăta atât de cool și amenințător. Și coarnele au devenit mai mici, iar ghearele au devenit mai mici. Wow...
  Fata Yaga a cântat râzând:
  Bravo, bravo, poți fi mândru de el -
  Șapte nu se tem de unul!
  Copiii au exclamat la unison, bătând din picioarele goale:
  Nu ne este frică de tine căpcăun,
  Vei fi călcat în picioare sub piciorul unui copil...
  Chiar dacă nu suntem suficient de bătrâni războinici,
  Am fost odată sub Baba Yaga !
  Aceștia sunt copii, atât de frumoși atât la suflet, cât și la față. Și se luptă ca niște uriași. Deși acum gigantul canibal ar trebui să fie terminat moral. Și copiii au început să danseze.
  Iar fata Yaga a luat aspiratorul și l-a îndreptat spre bandit și a început să mormăie ceva.
  Unul dintre băieți a lins o acadea mare în formă de cocoș , care s-a transformat într-un schelet, iar fata a luat o mușcătură de înghețată.
  Copiii l-au amenințat pe uriaș:
  - Se va întâmpla și vouă!
  Și s-a cutremurat la propriu. S-a micșorat și mai mult. Iar paharele aurii cu inghetata in toate culorile curcubeului au inceput sa straluceasca si mai stralucitoare si mai frumoase.
  Eroina pionieră Margarita a cântat din nou cu furie, un cântec patriotic din război, iar restul copiilor au refren:
  M-am alăturat Komsomolului în timp ce jucam,
  Fata cu un vis frumos...
  Am crezut că lumea va fi mai veșnică,
  Fiecare zi este nasterea primaverii!
  
  Dar din anumite motive nu a ieșit,
  Cumva, nu pot să mă îndrăgostesc ...
  Ei bine, spuneți-mi, băieți, la mila mea,
  Viața este o vâslă foarte puternică!
  
  Deodată războiul a tunat brusc,
  Și un uragan al morții s-a repezit...
  Și fetele mele au un corp puternic,
  Te poți ataca imediat!
  
  Crede-mă, nu vreau să renunț,
  Luptă pentru Patrie până la capăt...
  Purtăm grenade într-un rucsac puternic,
  Stalin și-a înlocuit tatăl în inimi!
  
  Mari războinici ai Rusiei.
  Putem proteja pacea și ordinea...
  Stelele cerului au udat catifea,
  Și vânătorul s-a transformat în vânat!
  
  Eu, o fată desculță, lupt
  Plin de ispită și dragoste...
  Va fi, știu, un loc în acest paradis,
  Nu poți construi fericirea pe sânge!
  
  Mari războinici ai Patriei,
  Vom lupta ferm lângă Moscova...
  Și apoi visul în comunism,
  Împotriva lumii interlope cu Satana!
  
  Ruși curajoși,
  Că se luptă cinstit până la capăt...
  trag cu o mitralieră,
  Dacă ai nevoie de o coroană de aur!
  
  Nici măcar un glonț nu ne poate opri
  Isus marele Dumnezeu a înviat...
  Zilele dragonului prădător s-au încheiat,
  A devenit și mai strălucitor din cer!
  
  Te iubesc, dragă Lada,
  Cel mai înalt zeu Svarog va fi în glorie...
  Trebuie să luptăm pentru Rusia,
  Cel mai bun Dumnezeu Alb este cu noi!
  
  Nu-i aduce pe ruși în genunchi,
  Carnea noastră, crede-mă, nu poate fi înfrânată...
  Stalin și marele Lenin sunt cu noi,
  Trebuie să treci și tu acest examen!
  
  Durerea Patriei este și în inimile noastre,
  Credem în măreția ei...
  Deschidem repede ușa spațiului,
  Va fi o viață foarte dulce!
  
  Suntem fete frumoase desculțe ,
  Alergăm atât de vioi prin puțurile de zăpadă...
  Nu avem nevoie de această votcă amară,
  Heruvimul își întinde aripile!
  
  Noi, fetele, vom lupta pentru Patria,
  Și le vom răspunde răilor Krauts, nu,
  Iadul Cain va fi distrus,
  Și salut Mântuitorul Hristos!
  
  Va exista o eră - nu poate fi mai bună,
  Morții vor învia pentru totdeauna...
  Universul va deveni un adevărat paradis,
  Visul tuturor se va împlini!
  Margarita s-a simțit puțin tristă - are deja peste o sută de ani și este încă fată. Și poate că va rămâne pentru totdeauna un copil.
  Dar restul copiilor s-au bucurat și au fost încântați de acest cântec.
  Iar formidabilul gigant canibal a devenit și mai mic ca statură și arăta mai mult ca un spiriduș înspăimântat decât ca un monstru.
  Bucăți de înghețată și tort zburau spre el. Copiii au râs și au scos limba. Acest lucru părea foarte comic. Și băieții veseli au continuat să facă fețe.
  Fata Yaga și-a plesnit buzele și a ciripit:
  Copiii ar trebui să râdă
  Copiii ar trebui să râdă -
  Și cum trăiesc eroii!
  Și cum trăiesc eroii!
  Și Baba Yaga a îndreptat aspiratorul către alți orci și spiriduși care săreau din castel. Și Enomai și fata au început să tragă în ei cu mitraliere. Și au făcut-o grozav . Și din nou au fost pahare cu înghețată strălucitoare, rulouri cu stafide, prăjituri cu cremă, fulgi de porumb, vată de zahăr și multe altele . Totul mirosea atât de bine și părea extrem de apetisant.
  Iar copiii războinici au râs și și-au arătat dinții ascuțiți și albi, ca ai puilor de lup.
  Cât de uimitoare și unică arăta această acțiune.
  Iar Margarita a lovit orcii și scheletele cu fulgere, continuând transformarea lor minunată.
  După care, fata pionieră a cântat din nou un cântec patriotic și sublim, iar restul copiilor în cor au preluat cântecul ei vesel și vesel:
  Satana nu ne va învinge,
  Patria mea, cea mai frumoasă din lume,
  Frumoasa tara este faimoasa...
  Adulții și copiii vor fi fericiți în ea!
  
  Lasă crinii să înflorească magnific în ea,
  Și heruvimii cântă un imn decent...
  Fuhrer-ul va fi kaput,
  Rușii sunt invincibili în lupte!
  
  Membrii Komsomolului aleargă desculți,
  Ei calcă pe zăpadă cu călcâiele goale...
  Hitler, arăți pur și simplu cool
  Te voi trece peste cu un tanc!
  
  Putem învinge naziștii?
  Ca întotdeauna, suntem desculți, fetelor...
  Cel mai formidabil cavaler al nostru este ursul,
  Îi va ucide pe toți cu o mitralieră!
  
  Nu, fetele suntem deja foarte cool,
  Literal sfâșiem toți dușmanii...
  Ghearele, dinții, pumnii noștri...
  Vom construi un loc într-un paradis minunat!
  
  Cred că va exista un comunism cool,
  Țara sfatului, crede-mă, înflorește în ea...
  Și nazismul nefericit va dispărea,
  Eu cred că faptele tale vor fi slăvite!
  
  Regiunea va înflori sălbatic, cred,
  De la victorie ne întoarcem la victorie...
  Nikolai i-a învins pe japonezi,
  Samuraiul va răspunde pentru răutate!
  
  Nu ne vom lăsa înclinați,
  Să ne zdrobim dușmanii dintr-o singură lovitură...
  Lasă vânătorul să se transforme în vânat,
  Nu degeaba am zdrobit Wehrmacht-ul!
  
  
  Crede-mă, nu ne este ușor să renunțăm,
  Rușii au știut întotdeauna să lupte...
  -am ascuțit baionetele cu oțel,
  Fuhrer-ul va deveni imaginea unui clovn!
  
  Așa este patria mea,
  Acordeonul rus cântă în el...
  Toate națiunile sunt o familie prietenoasă,
  Abel triumfă, nu Cain!
  
  În curând URSS va fi în glorie,
  Chiar dacă inamicul nostru este crud și perfid...
  Vom da un exemplu pentru vitejie,
  Spiritul rus va fi glorificat în lupte!
  La ultima frază, fata pionieră a luat și a eliberat fulgere din bagheta ei magică și pulsari de pe degetele goale de la picioare cu inele și pietre magice. În cele din urmă l-au acoperit pe uriașul care se micșorase ca un melc. Acela era complet acoperit de strălucirea de foc. Apoi a fulgerat din nou. Orcii și scheletele s-au transformat în cele din urmă în tot felul de delicatese minunate. Atat de delicioase si prajite, de la diferite tipuri de sunca, peste si gaste umplute, pana la prajituri, produse de patiserie, caramele si pahare de inghetata.
  Copiii s-au bucurat și au sărit în sus și în jos. Păreau foarte mulțumiți și bucuroși.
  Aici, în locul formidabilului și dur gigant canibal, lumina s-a risipit. A apărut un băiat slab, cu părul blond, în pantaloni scurți, de vreo șapte ani. Un copil atât de inofensiv și dulce în loc de un monstru formidabil. Clipi din ochi și scânci:
  - Nu mă lovi!
  Margarita a strigat:
  - Nu-ți fie frică! Nu te vom atinge. Acum poți să-ți începi viața de la zero și să mergi la școală!
  Băiatul și fostul canibal s-au plâns:
  Ce fel de viață de școală este asta?
  testul în fiecare zi ...
  Adăugarea, împărțirea,
  Tabelul înmulțirii!
  Castelul uriașului canibal a fost transformat chiar în fața ochilor noștri. În loc de cranii, pe cupole au înflorit flori de o frumusețe fabuloasă. Iar cupolele în sine sclipeau de aur. Și totul a devenit atât de magnific, sclipitor, orbitor, pereții castelului erau acoperiți de flori. Și în loc de sânge, fântânile au început să curgă cu șuvițe de diamante, iar norii s-au risipit și patru sori au strălucit deodată.
  Și copiii eliberați au început să fugă din castel cu râsete de bucurie. Slăbiți, zdrențuiți, desculți, erau totuși fericiți.
  Băieții și fetele s-au năpustit asupra deliciilor delicioase, iar butoaiele de cocktailuri și suc au apărut chiar de sub iarbă.
  Fata Yaga a zburat la fostul gigant canibal pe un mojar și i-a înmânat băiatului înghețată. A înghițit-o și a izbucnit într-un zâmbet:
  - Gustos!
  Și a adăugat cu frică:
  - Iertați-mă, copii! Mi-e rușine că te-am mâncat. Ce dezgustător este asta!
  Din ce în ce mai mulți copii au fugit. Inclusiv cele consumate mai devreme de canibal. Băiatul inofensiv s-a bătut din ochi și chiar a cântat;
  Ei bine, nu este un miracol, nu este un basm,
  Totul a devenit așa, crede-mă, minunat!
  Nu, este mai bine să facem bine pentru noi -
  Și răul va dispărea în atemporalitate!
  Da , a fost o victorie. Adevărat, unul dintre băieți, cu un trunchi foarte musculos și în pantaloni scurți, s-a uitat la suprafața reflectorizantă și a scâncit:
  - Unde a ajuns înălțimea mea eroică?
  Oenomaus a întrebat:
  - Si cine esti tu?
  Băiatul cu mușchii foarte definiți a răspuns:
  - Nikitich.
  Și chipul lui copilăresc s-a întunecat și a mormăit:
  - Am fost un mare erou, iar acum sunt doar un băiat desculț în pantaloni scurți, cine are nevoie de mine așa?
  Fostul canibal a scapat:
  - Hai să mergem împreună la școală!
  Dobrynya urlă de furie, lovind cu piciorul gol de băiat atât de tare încât piatra se despică:
  - Ei bine, la naiba cu scoala! Credeam că sunt epuizată !
  Margarita a răspuns cu un oftat:
  - Înțeleg!
  Băiatul Dobrynya a răcnit:
  - Ce intelegi! Acum soția mea mă va părăsi! Cine are nevoie de mine, un copil atât de plâns !
  Oenomaus a răspuns zâmbind:
  - Cel mai important lucru în viață este sufletul. Mărimea nu contează!
  Dobrynya a obiectat:
  - Nu! Nu o cunoști pe soția mea. Odată și-a mișcat călcâiul atât de tare încât a lovit dintele de șuierat al tâlharului privighetoare! Este strictă și de ce are nevoie de un băiat fără mustață ! - Și băiatul a lovit iarăși cu piciorul desculț, copilăresc, dar puternic, ca un baros, încât pietrucul s-a spulberat în bucăți mici. Și tânărul erou a țipat. - Fă-mă adult în curând!
  Oenomaus a răspuns cu un oftat:
  - Din păcate, nu putem face asta, nu?
  Margarita a răspuns:
  - În acest moment, chiar nu putem, dar dacă mergi să călătorești cu noi într-un scop grozav, atunci s-ar putea să venim cu ceva!
  Băiatul Dobrynya a întrebat amenințător:
  - Care este telul tau?
  Oenomaus a răspuns cu încredere:
  - Pentru a salva de la moarte sexul puternic la scara universului. Există o ciumă în universul nostru și poate ajunge și la tine!
  Margarita dădu din cap în semn de acord:
  - Da, Dobrynya, alătură-te nouă. Mai ai puterea ta eroică și ne vei fi de mare folos!
  Băiatul titan, deși în aparență nu era mai în vârstă sau mai înalt decât Oenomai, un băiat de aproximativ doisprezece ani , dar avea o forță fizică colosală. Așa că a strâns pietricela cu degetele goale și a luat-o la propriu și a zdrobit-o, după care a remarcat zâmbind:
  - Și încă sunt bine! Bine, voi merge cu tine. Va fi înfricoșător să mă întorc la soția mea până voi crește !
  Margarita, cu un zâmbet ca al unei zâne, a răspuns:
  - O decizie foarte înțeleaptă!
  Și ea clacă degetele goale de la picioare. A apărut un al treilea copil de dragon adorabil.
  Fata a explicat:
  - Nu ar trebui să mergi ca un cerșetor cu o geantă!
  . CAPITOLUL Nr. 8.
  Dominika a fost foarte epuizată în timpul tranziției și a promovat examenele. Prin urmare, frumoasele ei fecioare au fost spălate într-o baie și un duș de aur. Și apoi au pus-o într-un pat moale și cald, într-o cameră separată, luxoasă, pentru studenții de elită și studenții. Dominica a căzut într-un vis ciudat, ultima ei dorință a fost să fie alături de Prințul Oenomaus , pentru care a simțit o mare simpatie și simpatie.
  Și de îndată ce a fost îmbrățișată de zeul Morfeu, ea
  Dominica a simțit brusc că vântul îi sufla în față și stătea pe un spate alunecos și solz. Și norii fulgeră în jur.
  Iar fata s-a întors și a văzut un băiat frumos, musculos, pe care l-a recunoscut imediat. Da, a fost prințul Oenomaus, care a devenit un tânăr sclav. Și acum călărește pe un dragon mic, cu trei capete. O fată zboară în dreapta lui. De asemenea, este foarte frumoasă și dulce, cu părul roșu auriu. Nu pare mai în vârstă decât Oenomaus. Și în partea stângă este un băiat. De asemenea, cu părul blond , frumos și foarte musculos, cu o față expresivă. Un astfel de grup de copii cu rucsacuri și arme. Și fata are și inele pe degetele de la picioare și pe mâini.
  Dragonul a simțit greutatea în plus și a început să bată din aripi mai des pentru a nu se prăbuși.
  Fata Margarita și-a scuturat bagheta magică și a răcnit:
  - Cine eşti tu? De unde a venit?
  Oenomaus, însă, a recunoscut-o pe Dominica și a spus pe un ton încrezător:
  - Acesta este unul ales de pe planeta Pământ. Ea trebuie să salveze sexul puternic din universul nostru, conform profeției.
  Fata Margarita zâmbi:
  - De pe planeta Pământ? Ai trecut prin Marele Război Patriotic?
  Dominica a confirmat cu încredere:
  - Da, a fost!
  Eroina pionieră a întrebat cu insinuare:
  - Și când a trecut?
  Fata lovită, nu mai puțin încrezătoare, a răspuns:
  - Din 22 iunie patruzeci și unu până pe 9 mai patruzeci și cinci, bine, bineînțeles, am câștigat!
  Margarita a răspuns zâmbind:
  - Știu că am câștigat! Altfel nu am fi vorbit cu tine. Deci asta înseamnă că suntem compatrioți, doar împrăștiați în timp. Ce frumos este să cunoști pe cineva de pe planeta ta natală și cu atât mai mult din țara ta!
  Dominica a răspuns cu un oftat:
  - Când s-a încheiat Marele Război Patriotic, bunicul meu nu s-a născut încă. Aceasta este o poveste lungă pentru noi!
  Margarita remarcă și ea oftând:
  - Și nu am trăit să-i văd finalizarea. Am fost spânzurat în ianuarie '44. Dar am crezut în victoria noastră. Kievul fusese deja eliberat, iar Stalingradul și Bulgele Kursk au tunat. Ce păcat să mori când ai doar doisprezece ani , fără să te înscrii în Komsomol.
  Dominica a fost surprinsă:
  - Dacă ai murit cu atâta timp în urmă, atunci de ce este încă o fată?
  Margarita a ridicat din umeri:
  - Eu nu știu că. Au trecut aproape o sută de ani de la moartea mea și rămân copil. Dar există și un plus: nu îmbătrânesc deloc și nu am o singură obturație în dinți!
  Dominic a chicotit și a remarcat:
  - Da, bătrânețea este foarte rea, pur și simplu dezgustătoare!
  Și frumoasa actriță de film a început să cânte;
  Omenirea este într-o mare durere,
  Probabil că toată lumea se gândește la el!
  Lacrimile au fost vărsate peste această mare,
  Frica unei persoane arde de foc!
  
  Ani se târăsc după an într-o rulotă,
  Bunica își freacă henna pe obraji!
  Și ceva s-a întâmplat cu silueta zveltă a fecioarei,
  Nu inteleg de unde vin ridurile!
  
  De ce este coroana naturii strălucitoare?
  Creatorul de mașini trebuie să se ofilească brusc!
  Cel care a valorificat puterea vântului la căruță,
  Nu poate face față răului îmbătrânirii!
  
  O frumusețe devine un ciudat
  Și eroul se ofilește în fața ochilor noștri!
  Orice vreme urâtă acum,
  Iar noaptea sunt chinuit de frica sălbatică!
  
  Dar nu cred că nu există mântuire,
  O persoană se poate certa cu Dumnezeu!
  Pentru ca o familie prietenoasă să devină eternă,
  Pentru ca drumul să urce cu ușurință și abrupt!
  
  Bătrânele nu vor mai avea riduri,
  Să facem bătrânețea să se retragă de rușine!
  Și omule, fiul puternic al progresului,
  Privește culmea vieții cu ochi strălucitori!
  
  Și va fi o frumusețe nesfârșită
  Zilele vor curge ca un râu plin!
  Bunătatea umană va apărea
  La urma urmei, inima va deveni curată și nobilă!
  
  Crede, va veni o nouă plăcere,
  De-a lungul anilor, înțelepciunea va crește!
  La urma urmei, gheața nu se așează într-un corp tânăr,
  Ca un școlar dornic să învețe pentru cinci!
  
  Nota este mai mare, haide, caută-l,
  Vei relua examenul de cel puțin o sută de ori!
  Și poți mânca prăjituri de Paște cu miere,
  Ei bine, deveniți o fată bătrână acum!
  Ce frumos a cântat Dominika, o adevărată primadonă. Iar cântecele ei erau pline de corp și irizante, ca trilul unei privighetoare.
  Enomai dădu din cap în acord:
  - Nu poți argumenta împotriva asta !
  Boy Dobrynya a remarcat:
  - Bătrânețea este rea. Dar am primit mere de întinerire pentru mine și soția mea . Dacă mănânci puțin din ele, nu vei îmbătrâni și nu te vei transforma în copil. Și apoi o vrăjitoare proastă s-a saturat cu astfel de mere. Era o bătrână, dar a ajuns la olita. Așa că ar trebui să cunoașteți moderația în toate și să vă amintiți că toate vârstele sunt supuse iubirii.
  Enomai a remarcat brusc:
  - Dragonul meu respiră greu! Îi este greu să poarte două persoane, mai ales că Dominica nu este un copil, ci o fată foarte mare și musculoasă. Are nevoie de un nou fluturaș!
  Margarita spuse încrezătoare, pocnind degetele goale de la picioare:
  - Va fi un fluturaș!
  Un mic dragon cu trei capete a apărut pentru prima dată în aer. Dar fata partizană a trimis o rază de energie în el și acest dragon a început să crească.
  Dominica a fost surprinsă:
  - Aceasta este magia în acțiune. Este prima dată când văd dragoni crescuți.
  Margarita a răspuns zâmbind:
  - Dragonii nu sunt oameni, este mai ușor să-i crești!
  Fiara a crescut la o dimensiune puțin mai mare decât ceilalți trei dragoni. Și încă o pocnitură de degete, de data aceasta a mâinilor, și Dominika s-a trezit într-o șa confortabilă!
  Fata pionieră dădu din cap:
  - Vezi cât de simplu este! Acum ai propriul tău dragon. Bucură-te de asta!
  Fata lovită a remarcat cu un chicot:
  - Acest lucru, desigur, este grozav , dar ce rost are să urci pe zid cu bucurie?
  Margarita a râs și a răspuns:
  - Nu ai visat la propriul tău dragon?
  Dominica a mormăit sincer:
  - Am visat la propriul meu elicopter. Dar ea nu a avut timp să câștige bani pentru el. Deci nu este nimic de care să fii deosebit de fericit!
  Enomai a remarcat zâmbind:
  - Dar am visat la un dragon personal.
  Dobrynya a confirmat:
  - Dragonul personal este cool! Totuși, calul meu eroic ar putea zbura și dacă aș folosi magia. Dar pentru vrăji speciale, vrăjitorii trebuie plătiți în aur. Și dragonul este liber.
  Margarita a adăugat:
  - Dragonul este de asemenea bun pentru că se poate hrăni numai cu apă. Ei bine, adăugați puțină iarbă și va fi grozav. Va sufla foc.
  Dominica a întrebat, curioasă:
  - Chiar te-ai luptat cu germanii?
  Margarita a răspuns sincer:
  - Nu m-am certat cu adevărat. Am lucrat mai mult în informații și comunicații. Am mers prin sate și printre păduri. Ei bine, oricine cu geanta de cerșetor și desculț din iarnă până iarnă va bănui. Adevărat, a pus explozibili asupra naziștilor de câteva ori. Ei bine, a împușcat doar când m-au luat. Ea a tras înapoi până la ultimul glonț. A fost capturată. Ei bine, m-au torturat, deși în grabă, și s-au grăbit să mă spânzureze, deoarece Armata Roșie tocmai atunci înainta în direcția aceea. Altfel l-ar fi putut chinui mai mult.
  Odată am făcut să mai adormiți doi polițiști și i-am predat partizanilor. Ei bine, nu voi inventa lucrurile, dar, desigur, au fost o mulțime de aventuri.
  Dominica a întrebat zâmbind:
  - Ai avut ordine?
  Margarita a răspuns cu un oftat:
  - Nu! Doar medalia "Pentru curaj", am fost considerat prea mic pentru a primi ceva serios. Ei bine, nu știu dacă au fost premiați postum și cum...
  Oenomaus a remarcat:
  - La doisprezece ani, deja nu este rău pentru o fată să aibă un premiu militar! Spune-mi, ce e cu tine?
  Fata pionieră dădu din cap:
  - Păi, da, spune-mi, comunismul s-a construit și războaiele s-au terminat?
  Dominica a oftat și a răspuns cu încredere:
  - Nu! A devenit și mai rău în ceea ce privește războaiele. Dar nu vreau să vorbesc despre asta. Dar oamenii au devenit și mai răi.
  Băiatul Dobrynya a sugerat:
  - Să vorbim mai bine despre fapte magice. Altfel, acum vei începe să vorbești despre tancuri...
  Margarita se încruntă:
  - Ce știi despre tancuri?
  Dobrynya a răspuns:
  - Eram într-o lume mai dezvoltată și erau acești monștri de metal. Trag tare și sunt foarte periculoși. Este dezgustător să-i amintești.
  Fata partizană zâmbi și remarcă:
  - Am turnat nisip în rezervorul de benzină al rezervorului Tiger. Și a blocat. A fost atât de. Și a folosit o punte pentru a străpunge roțile mașinilor naziștilor. Sunt o fetiță și mi-a fost mai ușor să fac asta.
  Dominic a chicotit și a remarcat:
  - Bine făcut! Ești o eroină pionieră. Trebuie să facem filme despre tine și să scriem cărți despre tine.
  Margarita dădu din cap:
  - Știu, există unii - "Diavoli roșii", de exemplu. În general, nu numai că nu am crezut în Dumnezeu, dar uneori am făcut lucruri de care acum îmi este rușine!
  Enomai remarcă zâmbind:
  - Se întâmplă. Uneori zeii nu se comportă prea bine. Dar, în orice caz, acum ești o vrăjitoare foarte talentată și ar trebui să...
  El nu a terminat. Un stol de maimuțe zburătoare a apărut în fața lor. Erau departe, dar viziunea ascuțită a băiatului elf și a fetei vrăjitoare a văzut că aceste primate înaripate târau cel puțin o duzină de copii în plasă. Atât băieții, cât și fetele nefericiți se sufocă și suferă foarte mult în zbor, când sunt aruncați în sus, iar trupurile copiilor sunt tăiate de ochiurile de oțel ale plasei.
  Dominica a văzut și asta și a strigat:
  - Trebuie să-i eliberăm pe băieți!
  Dobrynya dădu din cap și își scoase sabia cu un strigăt:
  - Vom intra cu îndrăzneală în luptă,
  Pentru Sfânta Rusă -
  Ne luptăm cu o sabie,
  nu vand!
  Dominica a observat, dezvăluindu-și dinții:
  - Este, desigur, foarte interesant să ajuți copiii. Dar avem destulă putere? Am citit un basm despre maimuțele zburătoare și par a fi foarte puternice!
  Margarita dădu din cap în semn de acord și cântă:
  Războinicii întunericului sunt cu siguranță puternici,
  Răul stăpânește lumea fără să știe numărul...
  Dar vouă, fii ai Satanei -
  Nu rupe puterea lui Hristos!
  Dobrynya a remarcat:
  - Am avut adversari diferiți. Și faptul că sunt puternici, de regulă, nu ne-a oprit!
  Iar cvartetul cu dragoni s-a repezit după maimuțele zburătoare. Erau doar o duzină de ei - treisprezece dintre ei. Și cam același număr de copii captivi. Și acesta este adevărul dur al bătăliei.
  Margarita s-a repezit înainte și, apropiindu-se de maimuțele zburătoare, a strigat:
  - Lăsați copiii să plece, monștrilor!
  Conducătorul maimuțelor șuieră:
  - Pleacă, fată, altfel te înfășăm și pe tine.
  Margarita a răspuns curajos:
  - Nu! Le lași să plece, sau va trebui să te lupți cu noi!
  Maimuțele urlau, dezvăluindu-și dinții cu colți:
  - Niciodată!
  Patru dintre ei au rămas să țină plasa cu copiii, iar restul s-au repezit spre micul detașament de tineri salvatori.
  Dominica și-a scuturat pumnii și o sabie a apărut în mână.
  Margarita a întrebat:
  - Stii sa faci gard?
  Dominica a răspuns cu încredere:
  - Există un concept! Ea a jucat în filme.
  Fata partizană a guturat:
  - Acest lucru vă va fi de folos.
  Fata actriță a cântat:
  E timpul să-ți legănești sabia,
  E timpul să te grăbești...
  E timpul să-ți fluture sabia -
  Dacă vă vine la îndemână!
  Notează-l în caiet -
  Pe fiecare pagină!
  E timpul să-ți legănești sabia,
  E timpul să-ți legănești sabia,
  Este timpul să-ți legănești sabia!
  După care cei patru au râs. Și maimuțele zburătoare au încercat să atace. Se mișcau ca zmeii care atacă vrăbiile.
  Margarita l-a lovit pe liderul maimuțelor zburătoare cu o baghetă magică și inele magice în picioarele goale. Și a lovit foarte tare.
  Liderul a primit un șoc, iar capul i s-a transformat imediat într-o prăjitură cu nucă de cocos foarte gustoasă. Și labele maimuței zburătoare s-au zvâcnit isteric. Celelalte maimuțe zburătoare fluieră de frică.
  Unul dintre ei s-a repezit spre cei patru, dar băiatul Dobrynya și-a lovit fruntea cu călcâiul gol, astfel încât maimuța, după ce a primit o lovitură puternică, s-a răsturnat.
  Dominica și-a legănat sabia și a tăiat cornul maimuței zburătoare, după care a cântat:
  Suntem în junglă în țara maimuțelor sălbatice,
  Ne luptăm cu cei înaripați de pe cer...
  Vânând să înghiți banane coapte -
  Spânzurați pe cine fură copii dintr-un copac!
  Oenomaus a lovit și maimuța, de data aceasta pe aripă, și a șuierat:
  Sunt un cavaler al luminii, în genunchi sălbatici,
  Îi voi mătura pe vrăjmașii Patriei de pe fața pământului!
  Și a făcut un opt cu săbii. După care, băiatul a ocolit cu dibăcie primatul rănit. Și când balaurul a izbucnit în flăcări, maimuța orbită a țipat. În același timp, se simțea un miros de ars.
  Cei patru luptători au intrat în ofensivă. Maimuțele au încercat să contraatace. Dragonii i -au lovit cu jeturi de foc care au pus literalmente pe foc aripile primatelor. Și mirosea a prăjit.
  Fata Margarita a luat și a eliberat șiroaie de magie. Și următoarea maimuță a avut o gogoașă de ciocolată în loc de cap.
  Dobrynya a prins o maimuță de aripă cu degetele goale de la picioare și a aruncat-o către cealaltă pasăre. Și apoi a fost o coliziune cu scântei.
  Băiatul Titan a cântat:
  -Știi, am o putere radiantă,
  A fi prieten cu ea este ca și cum te-ai juca cu un crocodil!
  Și apoi fata lui Dominic a tăiat aripa maimuței cu sabia ei. Ea s-a înclinat și a eliberat o fântână de sânge violet. După care, s-a izbit de partenerul ei.
  Dominica a lovit una dintre creaturile înaripate în falcă cu călcâiul gol și a ciripit:
  Ei bine, creatura a adormit în rumeguș,
  Bine, m-au lovit cu piciorul în falcă...
  Bine, m-au târât pe o targă...
  Spune mulțumesc că ești în viață !
  Iar fata a lovit o altă maimuță în cap cu o sabie. După care, creaturile au început să fugă. În același timp, patru primate înaripate au încercat să-i ia pe captivi, copii încurși într-o plasă.
  Margarita a tras o rază magică spre ei, maimuța s-a transformat în întregime într-o plăcintă cu scorțișoară cu glazură.
  Restul au fugit țipând, eliberând plasa. Și copiii captivi au început să cadă.
  Margarita a strigat:
  - Ține plasa, hai, mai tare.
  Și ea s-a aruncat asupra dragonului. Alți trei luptători s-au repezit după ea.
  Băiatul Dobrynya a cântat:
  Oh, copilărie, copilărie, unde zbori?
  O, copilărie, copilărie, unde te grăbești...
  Plin de maimuțe blănite, știu,
  Te prind din diferite țări!
  Și băiatul-erou ridică plasa cu degetele goale de la picioare. Totuși, a fi un tip în pantaloni scurți are avantajele sale. Este indecent pentru un adult să meargă fără cizme, dar pentru un băiat este firesc și își poate folosi picioarele puternice în acțiune.
  Toți patru au încetinit plasa care cădea și au început să coboare lin.
  Dominica a remarcat zâmbind:
  - Nu-ți doresc o parte orfană,
  Nu iti doresc zile grele...
  Lasă planeta să devină un paradis luminos,
  Domnul sfânt să ocrotească copiii!
  Băieții erau zgâriați și rupti, aproape toți desculți, cu excepția unei fete într-o rochie elegantă și, poate, luxoasă și pantofi brodați cu smaralde și rubine.
  Fata a ciripit:
  - Fii atent, echipa de salvare este tatăl meu, Ducele, iar eu port deja titlul de Baroneasă!
  Dominica a răspuns cu un chicot:
  Regii pot face orice
  Regii pot face orice...
  Dar deseori rupt
  Uneori stau!
  Căsătorește-te din dragoste
  Căsătorește-te din dragoste...
  Slab pentru tine, oricine
  Nu ești Dumnezeu, rege!
  Oricine este slab pentru tine -
  Nu ești Dumnezeu, rege!
  Echipa a aterizat cu grijă copiii. Și ea a dezlănțuit rețeaua. Copiii - băieți și fete - au simțit libertatea. Și tocurile lor rotunde fulgeră când încercau să alerge.
  Dar Margarita i-a oprit cu un strigăt amenințător:
  - Unde mergeți băieți? Ce zici să spui mulțumesc?
  Copiii s-au oprit. Fata baronesă dădu din cap:
  - Așa e, m-ai salvat din captivitate. Dă-mă tatălui meu și te va aștepta o răsplată mare. Și lăsați-i pe ceilalți să ajungă acolo ei înșiși - sunt cerșetori și desculți.
  Un băiat dintre prizonieri a obiectat:
  - Tatăl meu este conte! Și sunt desculț pentru că am fost capturat în timpul unui antrenament!
  Margarita a întrebat: "De ce te-au prins?"
  Băiatul viconte a ridicat din umeri; avea un trunchi gol, musculos, bronzat, slăbănog și doar chipul său expresiv, deși copilăresc, îi trăda rasa.
  Fata baroneasă a răspuns:
  - Au vrut să ne ducă la Skelenton . Acesta este un vrăjitor puternic care este înrudit îndepărtat cu Koshchei Nemuritorul!
  Margarita plesni din buze și remarcă:
  - Skelenton , un vrăjitor rău și stăpân al elementelor, are un artefact de tigru negru. Poate că acest lucru va ajuta la salvarea sexului puternic.
  Băiatul prinț Oenomaus a remarcat:
  - În plus, este necesară eliberarea altor copii captivi care sunt ținuți captivi de vrăjitorul de coșmar. Altfel, va fi un mare rău universului.
  Dominica a întrebat, nu prea încrezătoare:
  - Asta nu ne va distrage atenția de la obiectivul principal?
  Margarita a obiectat:
  - Viceversa! Dacă colectezi toate cele douăsprezece artefacte, poți obține puterea lui Dumnezeu Atotputernic. Și acest lucru va face posibilă salvarea nu numai a sexului puternic, ci și a crea multe alte lucruri bune.
  Băiatul Dobrynya a exclamat:
  - Asta este uimitor! Atunci vom putea face ceva la care alți eroi nu au visat niciodată!
  Dominika a cântat încântată:
  Lumea noastră este nemiloasă, crudă, perfidă,
  Sângele oamenilor curge ca un râu furtunos...
  Dar omul este inteligent, faimos pentru progresul său -
  Depășește obstacolele în timp ce joci!
  
  Nenumărate amenințări de coșmar
  Soarta este crudă, tristă și amuzantă...
  Vărsăm lacrimi ciudate de îndoială -
  Privește cerul cu o melancolie nepământeană !
  
  Și să fie necesar să vărsați
  Într-o luptă furioasă, sânge uman...
  Rupe firul vieții cu o sabie, o săgeată,
  Nu vom trăda dragostea pentru totdeauna!
  Margarita dădu din cap din cap:
  - Cânți bine Dominic, iar cuvintele sensibile ating sufletul! Dar asta nu este suficient...
  Fata actriță a cântat:
  A devenit foarte ușor
  Am salvat Patria...
  Am fost cu adevărat norocos -
  Numai că asta nu este suficient!
  Doar, numai, numai -
  Acest lucru nu este suficient!
  Băiatul viconte a bătut cu piciorul gol atât de tare încât picăturile de rouă zburau de pe iarba portocalie și mârâia:
  - Opreste-te din cantat! Hai să mergem la Skelentom și-l rupem în bucăți!
  Margarita remarcă oftând:
  - E prea lung să mergi. Trebuie fie să zbori pe dragoni, fie să fii transportat folosind un medalion!
  Oenomaus a întrebat zâmbind:
  - Ai vreun medalion? Așa că duce-ne peste noi!
  Fata partizană a răspuns cu un oftat:
  - Trebuie reîncărcat pentru a transporta întreaga echipă. Hai să mâncăm deocamdată. Copiilor le este probabil foame.
  Fata baronesă dădu din cap, cerceii ei cu diamante zbârnâiau:
  - Da, asta este exact ceea ce ar trebui făcut. E un foc în stomacul meu!
  Băiatul viconte a remarcat:
  - O burtă plină este surdă în luptă!
  Restul copiilor, majoritatea fete, au strigat la unison:
  Vrem să mâncăm
  Deschideți ușile mai larg
  Altfel mâncăm bucătarul...
  Bucătarii vor lua o gustare,
  Și să bem pentru ofițerii de serviciu,
  Vom distruge întreaga sufragerie
  Și vom sparge vasele!
  Margarita și-a scuturat bagheta magică. Și a apărut o masă cu mai multe feluri de mâncare și o prăjitură pe ea.
  Fata a cântat cu încântare:
  Copiii au adunat pentru tine,
  Nu suntem deloc resturi -
  Și delicii grozave,
  Nu doar terci cu mei!
  Dominica dădu din cap și remarcă:
  - Dar mai întâi spală-te pe mâini!
  Copiii s-au repezit la pârâu. Doar fata baronesă a rămas în picioare. Fata actriță a răcnit:
  - Ai nevoie de o invitație specială?
  Tânăra baronesă a mormăit:
  - Și m-am săturat să-mi ud mâinile și picioarele de plebei!
  Dominica a răspuns cu severitate:
  - Atunci nu te voi lăsa la masă!
  Fata demnitar a spus:
  - Ai de gând să-mi arăți, fată desculță ? Da, voi ordona să fii biciuit.
  Dominika se ridică și își strânse pumnii:
  - Și cui vei comanda?
  Baroneasa se uită înapoi. Dominica era înaltă și musculoasă, iar materialul îi acoperea doar sânii și coapsele. Și era clar că sub pielea bronzată se rostogoleau bile de mușchi și pe stomac erau plăci de abdomene. O fată atât de eroică te poate lovi.
  Cu toate acestea, Margarita a spus pe un ton conciliant:
  - Să ne spălăm cu toții deja pe mâini. Și dacă tu, Dominica, ești adult, atunci ar trebui să ne dai exemplu. Deci hai să ne spălăm cu toții împreună.
  Și ea s-a îndreptat spre pârâu. Și cu ea este fata baronesă și Dominica. Apa era încălzită de cei patru sori, blândă și caldă, așa că spălatul era o plăcere. Copiii chiar au înotat în pârâu. Și au început să se stropească cu apă unul pe altul.
  Dominika s-a bătut și ea ca o fetiță și a cântat:
  Apa, apa, apa rece,
  Nu fără motiv s-a vărsat din găleată!
  Și era o natură atât de minunată în jur. Flori luxoase de diferite forme au crescut pe copaci luxurianți. Iar petalele acestor flori au culori și nuanțe diferite. Imaginați-vă că mugurii strălucesc cu toate culorile curcubeului și sclipesc în razele a patru sori.
  Aceasta este cu adevărat o frumusețe minunată. Și fluturi de mărimea albatroșilor zboară, iar aripile lor au modele în mișcare, precum stropirea valurilor mării. Și are loc o mișcare minunată.
  Dominica a cântat:
  Aripile acelui fluture
  Erau atât de buni...
  Băiatul și-a pierdut liniștea,
  Și a spus din suflet...
  Tânărul viconte, stropind, remarcă:
  - Da, e frumos peste tot...
  De fapt, mulți dintre copaci arătau ca cozile cu bijuterii ale păunilor. Iar deasupra lor, pe lângă fluturi, și-au mișcat aripile și libelule de platină. Și în pădure s-au auzit trilurile unor păsări magnifice. Sunt atât de uimitoare și minunate cu vocile lor încât ești pur și simplu uimit.
  Dominica a postat pe Twitter:
  Ai auzit mierle cântând?
  Privighetoarele și oriolele sunt atrăgătoare...
  Și, uneori, măgarii, măgarii brajesc așa,
  Fetele aleargă desculțe!
  Da, într-adevăr, arăta foarte amuzant.
  După baie, copiii s-au îndreptat spre masă. Și starea lor de spirit a devenit majoră și au cântat cu bucurie;
  Zâna cea bună ne-a dat
  O mulțime de jucării, de diferite feluri...
  Ne-am născut dintr-o forță uriașă,
  Ca păsările și animalele!
  
  Copiii se joacă la lumina zâmbetului,
  O mare bucurie a venit pe lume...
  Putem ajunge acolo din prima încercare -
  Chiar și în jugul care a înnebunit, măgarul!
  
  Ne repezim desculți printre picăturile de rouă,
  Sunt atât de multe idei minunate în lume...
  Copiii scad lacrimi sidefate,
  Crede-mă, sufletul tău va deveni mai vesel!
  
  Koshchei răi ne atacă,
  Baba Yaga se repezi într-un mortar...
  Ei biciuesc cu biciul o fată desculță,
  Și râul inundă malurile!
  
  Dar nu vom tresări, băieți și fete,
  Ne vom lupta ca un titan...
  Și vocea noastră va fi atât de clară,
  Ca un pionier, tobe!
  
  Ei bine, orcii nu sunt un obstacol pentru noi,
  Un troll nebun nu te va speria...
  Va fi o mare recompensă pentru curaj,
  Dacă copilul nu este zero în abuz!
  
  Ce este șarpele Gorynych pentru băieții curajoși,
  Nu există niciun obstacol pentru noi, suntem dornici să luptăm cu răul...
  Îi dăm o grămadă de lovituri,
  Și îl închidem direct în hambar!
  
  Dacă un spiriduș rău trage dintr-un tun,
  Apoi ii vom raspunde cu fulger...
  Încetează să-ți mânjiști băieți ,
  Să-l învingem pe Satana odată!
  
  Spre bătălia sângeroasă, sfântă și dreaptă,
  Cu curaj fete, băieți aleargă...
  Vom conduce puterea sacră,
  Să-l dăm pe balaurul rău!
  
  Nu există țărmuri mai fericite pentru cei dragi,
  Să prindem un iaz întreg de pești...
  De dragul marii și pline de farmec Elfia,
  Băiatul va dovedi că este foarte cool!
  
  Să facem lumea atât de frumoasă
  Pentru ca florile din paradis să crească în el...
  Chiar dacă uneori ne luptăm periculos,
  La urma urmei, visele se vor împlini în lumină!
  
  Nu, nu vom fi niciodată sub dușmani,
  Să zicem fete, băieți, mergeți înainte...
  Vom călca în picioare armata necredincioasă,
  Vom emite o factură pentru câștigător!
  
  Crede-mă, va fi o vară veșnică în lume,
  Copilăria noastră nu va trece niciodată...
  Isprăvile cavalerilor sunt cu adevărat cântate,
  Și mergeți într-o campanie victorioasă!
  
  Ei bine, când îi învingem pe toți orkii,
  Bătălia se va încheia cu o victorie glorioasă...
  Va fi minunat în sufletul meu curat,
  Ridicăm sabia, scutul puternic!
  Copiii au cântat un cântec răutăcios și s-au așezat la masă. Au început să le facă plăcere să mănânce rațe prăjite, fripturi și pește cu garnituri.
  Dominica li s-a alăturat. Ea a tăiat o felie cu un cuțit și a notat:
  - Carne excelentă!
  Margarita dădu din cap:
  - Ei bine, cum fac magie? De acord, nu se poate distinge de lucrul real!
  Fata baroneasă a remarcat:
  - Da , carnea excelentă, dar ce zici de pește?
  Și am încercat o bucată. Într-adevăr, mâncarea a fost minunată. Copiii au mâncat și au remarcat cu încântare:
  - Ce fel de feluri de mâncare, ce fel de feluri de mâncare,
  Mi-as dori sa pot lua totul cu mine...
  Păcat că masa nu este așa des -
  Sunt pur și simplu hrăniți pentru sacrificare!
  Una dintre fetele desculte , cerșetoare, a întrebat:
  - Pot să iau niște bomboane de ciocolată?
  Margarita râse și flutură bagheta. Atârnate de un copac mare cât o coadă de păun, conurile s-au repezit imediat la masă și s-au transformat în batoane frumoase, în formă de animal și de pește, acoperite cu ciocolată și cu o umplutură minunată.
  Copiii ciripeau mulțumiți:
  - Ce grozav este asta și, de asemenea, vrem înghețată!
  În acel moment, mai mulți șobolani mari cu blană stacojie au sărit de sub iarba portocalie și au încercat să atace copiii. Ei țipăiau de frică, fiecare șobolan de mărimea unui lup bun. Margarita i-a lovit cu fulgerul din bagheta ei magică și cu inelele magice ale picioarelor goale. Și Dominica și-a folosit și bagheta magică pentru a elibera un pulsar.
  Au apărut pahare de vin aurii cu o înghețată bogată, luxuriantă, așezată în formă de flori minunate. Mai mult, cu căpșuni, smochine, căpșuni sălbatice și alte fructe de pădure magnifice.
  a mormăit Dominika și a notat, arătând spre cel mai mare pahar de vin, care s-a dovedit a fi nu numai aur, ci împânzit cu diamante. Și înghețata din ea părea un ornament minunat, așezat în toate culorile curcubeului. Și cât de frumos arăta.
  Margarita a remarcat:
  -Ai o baghetă magică făcută din vena inimii unui dragon - aceasta este foarte rar. De unde ai luat-o?
  Dominica a răspuns sincer:
  - În luptă! Și asta este adevărat și curajos!
  Oenomaus a cântat cu încântare:
  Vai de cel ce lupta,
  Cu o fată frumoasă în luptă...
  Dacă inamicul este furios -
  O să-l ucid pe ticălos! O să-l ucid pe ticălos!
  Băiatul Dobrynya mârâi:
  - Ce ești, fată , de ce cânți așa? Trebuie să cântăm: cu un băiat voinic în luptă! Mai exact, chiar și cu un om puternic în luptă. Suntem doar băieți în aparență, dar de ani de zile suntem bărbați!
  Oenomaus a râs și a remarcat:
  Rămânem copii pentru totdeauna,
  Se schimbă doar anii!
  Dominika a râs și a remarcat:
  - Aici vom avea o lume de basm și o transformare.
  După care, a început să mănânce înghețata evocată. Avea un gust grozav. Iată cât de magnific s-a dovedit a fi. Și gustul dulce și blând al înghețatei s-a răspândit pe limba fetei.
  Băiatul Dobrynya, după pește și carne, a adus și el cu bucurie un omagiu înghețatei. Acesta este cu adevărat un lucru, delicios .
  Copiii au încercat să mănânce într-un mod care să pară civilizat și să nu sufoce. Da, înghețata de șobolani carnivor este un lucru minunat.
  Dominica a remarcat cu un zâmbet strălucitor:
  Ce bine este să poți arunca magie,
  Și transformă șobolanul rău în înghețată...
  Obținem un cinci solid -
  Făcând ceva ce nu trebuie făcut deloc!
  Și din nou chicotele copiilor ca răspuns. Și un scârțâit mulțumit...
  Se auzi un zgomot pe cer. Undeva de la margine zbura un dragon imens. De la distanță părea mic și deloc înfricoșător, în ciuda celor șapte capete ale lui. Și a fost un fel de monstru într-un mod inofensiv.
  Copiii au râs și au început să-și facă cu ochiul. Este cu adevărat distractiv. Și bat palmă pe palmă.
  Că există un sunet.
  Dominika a luat-o și a aruncat bumerangul cu degetele goale de la picioare. A zburat deasupra și a tăiat cucui, iar în timpul toamnei frumusețea a lovit -o cu energie dintr-o baghetă magică. A apărut o prăjitură mare în formă de pălărie cocoșată a lui Napoleon, împânzită cu maci, trandafiri și flori de colț.
  Copiii erau deja bine hrăniți și au salutat cadoul cu un entuziasm moderat.
  Băiatul viconte a spus:
  -Prăjiturile sunt foarte bune, dar ar trebui să respectați totuși moderația...
  Dominika a chicotit și a notat, cântând:
  Un bucătar de ziua mea,
  Am scris felicitari pentru tort...
  Și inscripția colorată din crem -
  Este timpul să mergem în orașul San Remo!
  După care, fata l-a luat și a lansat din nou bumerangul. Și a zburat deasupra, s-a aruncat și s-a învârtit. Și fata l-a prins din nou cu piciorul gol și a cântat:
  Nu privi de sus la tort
  Va veni vremea când vei muri și tu ...
  Turta dulce fluieră ca un glonț la tâmplă,
  Cu dieta te vei incurca cu adevarat!
  Fata baroneasă înghiți cu greu o bucată de tort cu o pălărie înclinată, și-a lins buzele și a remarcat:
  - Delicios! Dar nu se mai potrivește.
  Băiatul viconte a remarcat:
  - Nu va dura mult să te îngrași.
  Dominica a cântat zâmbind și în glumă:
  Pentru lingura mamei , pentru lingura tati,
  Și pentru bunica un călnic ...
  Și pe marginea patului!
  Copiii, într-adevăr, s-au îngreunat după ce au mâncat și au căzut pe iarba moale, portocalie, adulmecând cu nasul. Din fericire, aici nu erau țânțari sau insecte prădătoare. Cele care zburau erau mari și nu mușcau și practic nu erau probleme cu ei.
  Dominica a întrebat-o pe Margarita, pionierul a căscat și ea și și-a acoperit repede gura cu palma:
  -Te duci sa dormi sau?
  Eroina partizană a răspuns:
  Ce, fata nu poate dormi în abuz și anxietate?
  Undeva, logodnicul rătăcește pe un drum forestier...
  El rătăcește prin iarba de mentă și nu știe nimic,
  Și blestematele de glume și piese de teatru ale soartei!
  Eroicul băiat Dobrynya adulmeca deja prin nas.
  Da, copiii au avut multe aventuri.
  Dominika a cântat în glumă:
  Adormim fără dificultate,
  E adevarat, da...
  Dar apoi, cu ce dificultate,
  Ne trezim mai tarziu!
  . CAPITOLUL Nr. 9.
  Dominica s-a trezit și a ieșit dintr-un vis magic care a dus-o într-o lume paralelă. După care, fata s-a spălat și a făcut un duș folosind un dispozitiv de aur. M-am spălat pe dinți și m-am dus la micul dejun.
  Acolo a fost întâlnită de alte fete și fete din clasa de elită. Și-au dat mâna și au părut politicoși. Mai erau elfi, troli, hobbituri care arătau ca fete, nimfe, driade, fete umane, deși erau puține. S-a adunat o companie frumoasă.
  Fetele erau în rochii și bijuterii elegante, dar desculțe, astfel încât să fie mai convenabil să-și folosească picioarele în timpul vrăjitoriei. Și în clasa de elită, educația a fost oarecum diferită - au ascultat prelegeri susținute de o bufniță în mod rapid și au îndeplinit diferite tipuri de sarcini. Se credea că fata știa deja elementele de bază.
  Dominica a îndeplinit mai multe sarcini aici. Ea a tras dintr-o baghetă magică și a făcut transformări. Și apoi a șoptit vrăji. I s-au citit mai multe combinații complexe de cuvinte, iar Dominika le-a repetat.
  Fiind o actriță de film, fata avea o memorie fenomenală, deoarece pe platourile de filmare trebuia să pronunțe o mulțime de dialoguri.
  Și mi-am amintit totul perfect. Dar toate acestea sunt flori; principalul lucru, desigur, este căutarea artefactelor pentru a salva sexul puternic.
  Și așa Dominika s-a așezat în poziția lotus, unindu-și picioarele puternice și musculoase și îndreptându-și spatele. Și din nou ea a plonjat într-un univers paralel, în care echipa lor căuta o modalitate de a salva sexul puternic.
  Și tocmai la timp. Pentru că acolo se târau spiridușul și privighetoarea tâlhară în vârful picioarelor. Acești doi răufăcători au întins deja o plasă magică pentru a acoperi echipa adormită desculță.
  Și Margarita a dormit și a visat...
  Fata a primit sarcina de a arunca în aer podul. Așa că a mers desculță, într-o rochie de bumbac ruptă și cu o geantă de cerșetor, la recunoaștere. Este toamnă și vremea nu este foarte bună. Era ger noaptea, iar iarba era acoperită cu ger, pe care picioarele goale ale fetei lăsau urme mici și grațioase. Era foarte umed și frig, cu ploaie amestecată cu zăpadă.
  Degetele mici ale partizanului desculț au devenit albastre din cauza frigului și a umezelii. Dar ea a mers cu curaj înainte, chiar luând viteză.
  Și în același timp ea cânta;
  Ploaia a împrăștiat fragmente de stele pe cer,
  Au pregătit o țărușă ascuțită pentru fascism!
  Tancurile Tiger sunt doar gunoi - o piață de vechituri murdară ,
  Wehrmacht-ul așteaptă o înfrângere furioasă!
  Wehrmacht-ul așteaptă o înfrângere furioasă!
  
  Tovarășul nostru Stalin, liderul, este puterea a milioane de oameni,
  Are un pumn de granit, o mitralieră în mână!
  Vom putea învinge armata din Sodoma,
  Puterea noastră este un monolit, din fericire pe Pământ!
  Puterea noastră este un monolit, din fericire pe Pământ!
  
  Partidul nostru nu are nimic mai important de făcut,
  Cum să salvezi oamenii, binele Patriei!
  Goebbels a posedat, la naiba cu prostii,
  Și va fi biruință, credeți-mă, în ciuda tuturor diavolilor!
  Și va fi biruință, credeți-mă, în ciuda tuturor diavolilor!
  
  Frumusețea rusă, știi, este renumită pentru puterea ei,
  Are o împletitură maro grea!
  Și în luptele cu fasciștii tinerii vor deveni celebri,
  Țara Luminii va prinde viață, ridicându-se!
  Țara Luminii va prinde viață, ridicându-se!
  
  Nu-l lăsa pe Hitler să-și bage nasul în ruși,
  Tipul cu mustacio crede că este un Dumnezeu cool!
  Vom marșa pe o stradă din Berlin,
  Nu, cel care este curat cu sufletul nu va deveni sclav!
  Nu, cel care este curat cu sufletul nu va deveni sclav!
  
  Steagul nostru este roșu, de culoarea sângelui furios,
  Soarele strălucește deja pe Reichstag!
  Nu există dar mai generos pentru copiii noștri dragi,
  Dacă inima este curajoasă și frica este zdrobită!
  Dacă inima este curajoasă și frica este zdrobită!
  Așa că Margarita a alergat, cu frigul mușcându-și călcâiele goale, spre pod. De jur împrejur sunt sârmă ghimpată și turnuri de mitraliere.
  Germanii beau razele de lună și fumează focuri. Margarita a alergat la ei. Biata fetiță blondă nu li se pare înfricoșătoare pentru Krauts. Mai mult, într-o asemenea umezeală și frig, aproape nimeni, în afară de ultimii cerșetori, ar îndrăzni să meargă desculț.
  Și fata a început să le cânte un cântec inofensiv și vesel:
  Sunt un biet orfan mic
  Alerg desculț prin zăpadă în frig...
  Dar vocea fetei este foarte clară,
  Ea va alunga gerul ca prin forță!
  
  Războiul a luat-o pe mama mea cu o bombă,
  Tatăl, desigur, a fost chemat în față...
  Fratele cu părul creț este înghețat de frig,
  Sora mai mare este pe eșafod!
  
  Foame, roade o crustă de pâine,
  Și picioarele mele sunt roșii de îngheț...
  Sunt unde a luat masa vagabondul
  Deși fata este drăguță și frumoasă!
  
  Pot spune tuturor cu îndrăzneală și curaj,
  Că, desigur, războiul să fie al naibii...
  Nu contează pentru ce luptăm,
  Monstrul Satana este de vină pentru asta!
  
  Oh, picioarele fetei suferă,
  Și ei dor foarte mult în frigul asta...
  Mi-aș dori să fie în curând zori în mai cald,
  Fie ca soimul radiant sa zboare!
  
  Vrem să facem patria noastră mai frumoasă,
  Dar foamea, frigul, viscolul și viscolul...
  Unde te duci, nefericita Rusie?
  O soartă atât de grea!
  
  Sunt o fată, doar un copil,
  Am reusit sa experimentez multe...
  Am lucrat aproape din leagăn,
  Am studiat doar patru sau cinci!
  
  De ce mi-a venit această durere?
  Soarta crudă a inimilor frânte...
  Crede-mă, așa rău a căzut,
  Ceea ce pare a fi doar un pic și acesta este sfârșitul!
  
  Dar fata de sub jug nu s-a rupt,
  Ea a reușit să se pregătească și merge...
  Este o copilă, departe de a fi bătrână,
  Și îi place să calce desculță!
  
  Urmele micuței sunt grațioase,
  Raphael a făcut desene pe ele ...
  Și cred că cel mic va fi fericit,
  Domnul își va vedea copiii, crede-mă!
  
  De aceea cânt cântecul
  Spre slava lui Dumnezeu Domnul Hristos...
  Cred că planeta va deveni un paradis
  Și mă voi întâlni cu tatăl meu, crede-mă!
  
  Atunci va veni vremea și vor învia din nou,
  Cine a murit, cine a murit și cine a fost bolnav...
  Și va fi fericire la bătrânețe și copilărie,
  Pentru că Isus a vrut!
  
  Da, voi îngenunchea înaintea lui Dumnezeu,
  Voi împlini acest psalm în fericirea luminii...
  În numele tuturor generațiilor viitoare,
  Monștrii criminali vor fi învinși!
  
  Atunci fata va fi în fericire veșnică,
  Și toate popoarele Mamei Pământ...
  Vremea total rea se va risipi,
  Oamenii noștri nu vor fi frânti!
  
  Ea și-a făcut cruce, s-a pus în genunchi,
  Sărutat crucea de argint...
  Ea a făcut puțin pentru Dumnezeu, se pare
  Isus a coborât din cer pentru noi!
  
  În curând vom fi cu toții cu Cel Atotputernic,
  În mâna lui frumoasă și iubitoare...
  Lasă-ne gândurile să zboare mai sus
  Și puterea stă într-un pumn copilăresc și puternic!
  
  Și acum am citit rugăciunea,
  Ea a spus: Doamne, iartă-mă...
  Acum suntem pe piedestal cu el,
  Iar eu și Hristos, crede-mă, suntem pe drum!
  
  Și vom merge braț în braț cu El la cer,
  Și acolo va cădea o ploaie aurie...
  Domnul își va arăta caracterul generos,
  Și îl va trimite pe adversar direct în tremurare!
  
  În sfârșit, există fericire în lume,
  Am așteptat apariția lui Hristos...
  Zburăm ca îngerii către o sărbătoare în aer,
  Dragostea Domnului este strălucitoare și curată!
  După un astfel de cântec, naziștii s-au emoționat și au lăsat-o pe nefericita fată să se încălzească și i-au dat ceai fierbinte. Margarita plănuia să pună în liniște un exploziv deghizat sub formă de pâine în geanta ei sub șină, dar nu a avut timp - s-a trezit.
  Privighetoarea tâlharul și spiridușul erau foarte apropiați. Spiridușul avea o umflătură în loc de nas, o față destul de urâtă și colți lungi. De asemenea, este destul de înalt, vreo trei metri. Nu e de mirare că a târât plasa. Iar Nightingale era un om gras și roșu, cu obraji de hamster, dinți proeminenti din față și într-o uniformă luxoasă, cu medalii. Ei bine, plus o mustață, tipică prusacilor.
  Văzând că atacul surpriză nu a mers, Privighetoarea Tâlharul și-a pus două degete în gură și a încercat să fluiere.
  Dominika i -a dat o lovitură cu călcâiul gol. Iar tâlharul răcnește de durere. Și chiar a scuipat sânge.
  Spiridușul își balansă bâta. Băiatul erou Dobrynya a sărit în sus și a apucat spiridușul de păr, a căzut pe spate și l-a aruncat peste el. Spiridușul s-a izbit de o plantă ca un cactus cu flori și a urlat asurzitor. Și vuietul lui era ca al unui măgar sălbatic.
  Margarita rânji. Nightingale a încercat să fluieră din nou când Dominika l-a lovit în bărbie cu genunchiul. Și a șuierat.
  Băiatul eroic Dobrynya a cântat:
  Spiridul ne-a întrebat:
  Esti camufut vii ?
  Îndreptat spre oraș -
  Avem lucruri de făcut!
  Spiridul a încercat să atace din nou cu bâta. Băiatul erou a ocolit lovitura și l-a aruncat din nou pe omul mare peste el, pentru că Dobrynya nu are puterea unui copil. Și totul pare să funcționeze.
  Spiridușul se întinse din nou. Și s-a ridicat mai încet. Copiii s-au trezit și au început să arunce conuri de aur către diavolul de mlaștină. L-au lovit și l-au făcut să urle. Și zvâcni.
  Margarita și-a scuturat bagheta magică. Și conurile au început să se transforme în prăjituri și l-au uns literalmente pe spiriduș cu smântână, făcându-l să se zvâcnească ca un loach într-o tigaie.
  Iar Dobrynya Nikitich a ridicat Privighetoarea Tâlharul în brațele lui întinse și l-a aruncat pe un pin greu cu conuri de argint. De la lovitură, Privighetoarea se va prăbuși și se va scutura, forțându-l să renunțe la fantomă sau, mai degrabă, să scuipe sânge.
  Băiatul Dobrynya a cântat:
  - Privighetoarea tâlharul, ești un ticălos,
  Și te lovește mai tare în față ...
  Acum ești mort, ticălosule ,
  Să te omoare și pe tine, fluierul!
  Și apoi îl ia și îl lovește cu pumnul cât poate de tare în cap. Privighetoarea Tâlharul are un zgomot în urechi. Și Dominica și-a îndreptat bagheta arătătoare spre spiriduș și cum a aruncat o vrajă complexă pentru transformare. Și o va face o forță letală în care există cascade de energie.
  Și apoi ... Era un tip păros înalt de trei metri, iar acum în locul lui era o masă încărcată cu tot felul de alimente foarte bogate și dulciuri minunate. Și astfel de arome iegeau din această bucătărie minunată.
  Dominica a postat pe Twitter:
  - Acestea sunt transformări și miracole ale miracolelor,
  Vedem pur și simplu paradis în tot ce este ceresc...
  atât de strălucitoare peste tot ,
  Domnul Atotputernic să învie din nou!
  De fapt, pe masă zăceau tăvi metalice aurii și portocalii, minunate, sclipitoare, cu prăjituri, cu creme de zeci de culori și nuanțe diferite, precum și alte alimente foarte minunate, și revărsări aromate, toate cele mai delicioase.
  Și cât de magnifice erau gogoșile, presărate cu pudră minunată. Nu mai există adunări sau scăderi aici. Și pahare stropite cu cocktail-uri dintr-o varietate de sucuri, cu umpluturi minunate care au șocat cu arome și modele dulci cu glazură. Și ce fel de muguri erau acolo?
  Margarita a zâmbit confuză și a exclamat surprinsă:
  -Ai întors diavolul! Ei bine, nu contează ! Trebuie să fii capabil să faci așa ceva!
  Dominica, perplexă, a întrebat:
  - Este dificil?
  Fata partizană a răspuns:
  - Da, aproape imposibil! Și ai putut să faci așa ceva.
  Între timp, privighetoarea tâlhar a încercat din nou să fluiere. Și și-a umflat obrajii largi, ca de hamster. Dar băiatul-erou, de îndată ce îl va lua, îl va încărca cu pumnul său copilăresc, dar letal, ca un baros. Și fluierul, apropo, dă knock-out de mai multe ori, pare un dinte de aur turnat.
  Și a zburat cu capul în jos. S-a căzut jos și s-a întins de parcă ar fi fost doborât. Dar apoi a sărit în sus, și-a băgat din nou degetele în gură și a suflat. Dar în loc de un fluier, tot ce a ieșit a fost un șuierat jalnic. Și este foarte amuzant. Copiii au râs. Privighetoarea, tâlharul a grămăit:
  "Te voi înghiți într-o clipă, te voi înghiți, te voi înghiți, nu voi avea milă!"
  Ca răspuns, Dobrynya, acest băiat eroic, a lovit în bărbia privighetoarei cu călcâiul gol. Și dinții au zburat din nou. Aruncându-și brațele, șeful tâlharului se lăsă pe spate.
  Dobrynya urlă:
  Și pe cine vom găsi în luptă și pe cine vom găsi în luptă,
  Nu vom glumi cu asta, vom ucide un zburător!
  Te vom ucide ca pe un tăban!
  Dominica și-a îndreptat bagheta magică spre tâlharul Privighetoarea învinsă. Margarita a remarcat:
  - Vrei să-l transformi și pe el?
  Fata actriță a dat din cap:
  - Să fie măcar ceva util!
  Partizana a cântat:
  Băiatul era încătușat de un program de fier,
  Și am mâncat un singur lucru sănătos...
  Din cauza încărcăturii grele, a avut loc brusc un atac,
  Și s-a dovedit a fi un geniu cibernetic de o putere colosală!
  Și apoi Dominica s-a învârtit, făcând o cifra complicată opt cu bagheta ei magică.
  Și acum, în locul Privighetoarei Tâlharului, a apărut un munte întreg de dulciuri, drajeuri și porții de înghețată.
  S-a auzit un râs vesel, iar copiii au început să sară din iarbă. Erau drăguți, dar subțiri, zdrențuiți și în mod tradițional desculți. Și cu mare lăcomie s-au năpustit asupra răsfățului, în care s-au întors privighetoarea tâlhar și spiridușul de mlaștină. Margarita fluieră cu degetele și strigă:
  - Opriți-vă, băieți și fete! Te înțeleg, ți-e foame după ce ai fost capturat de acești răufăcători, dar mai întâi spală-te pe mâini.
  Și cum va elibera fulgerul dintr-o baghetă magică. Băieții au fost nevoiți să fugă la pârâu, cu tocurile albastre fulgerând. De fapt, este nepoliticos să mănânci mâncare cu mâinile murdare.
  Dominica a întrebat:
  - Ce sunt ăștia, prizonieri și captivi ai privighetoarei și ai spiridușului?
  Margarita dădu din cap din cap:
  - Da exact! I-am eliberat. Mai exact, tu m-ai eliberat. Și asta este foarte tare .
  Erau peste o sută de copii, băieți și fete. Ca de obicei, există de trei ori mai mulți reprezentanți ai sexului frumos decât ai sexului puternic.
  Dominica a întrebat surprinsă:
  - Aici toți par de nu mai mult de doisprezece ani. Ce, hoții ăștia nu au ucis adulți?
  Margarita a explicat:
  - Nu, desigur, ucid și adulții. Abia după eliberare, adulții primesc corpurile copiilor. Așa cum a fost, de exemplu, cu Dobrynya Nikitich. Și cu mine tot arătam ca o fată.
  Fata actriță a remarcat:
  - Copilăria veșnică, ca într-un basm, este grozavă ! Și poți chiar să spui - cool!
  Margarita a ciripit, dezvăluind dinții:
  - Da, acestea sunt lumi minunate în care totul este foarte cool . Dar aici sunt multe pericole. În special, există oameni care sunt mult mai periculoși decât spiridușul și privighetoarea tâlharul.
  Dominica a întrebat în șoaptă:
  - Cine, de exemplu?
  Fata partizană spuse încet:
  - Bătrână Shapoklyak!
  Fata actriță a postat pe Twitter:
  Bravo, bravo, bunica este conducătoarea!
  A fi prieten cu ea este ca și cum te-ai juca cu un crocodil!
  Iar fata a luat-o și a aruncat conul cu degetele goale de la picioare. A lovit o libelulă. Insecta a explodat, împrăștiindu-se în confetti.
  Margarita remarcă, clătinând din cap cu bucle aurii:
  - Nu e bine să omori ființe vii!
  Dominica a notat:
  - Dar este doar o insectă!
  Margarita a cântat ca răspuns:
  - Îți scuipi saliva în vânt,
  Nu zdrobi o insectă sau o furnică...
  Nici măcar nu rupe o creangă în pădure -
  Toată viața de pe Pământ este o singură familie!
  Fata actriță a ciripit, dezvăluind dinții:
  - Eu, tu, el, ea - împreună toată țara,
  Împreună o familie prietenoasă!
  În cuvântul noi, o sută de mii eu!
  Copiii s-au spălat în pârâu. Și acum alergau la mâncare, veseli și strălucitori.
  Dominica și Margarita au șoptit o vrajă împreună, iar masa a devenit mai lungă. Acum era suficient spațiu pentru ca toată lumea să se așeze.
  Copiii, zvâcnindu-și picioarele goale, s-au așezat și au cântat în cor cu vocile lor limpede:
  Fața de masă se întinde ca zăpada
  Și bunătățile au fost puse...
  Toți copiii vor avea succes,
  Și friptură de la Cheburashka!
  După care, au început să mănânce. Sunt atât de mulți copii frumoși aici, chiar dacă sunt epuizați de foame și lipsuri.
  Dominica și Margarita, din moment ce erau bine hrănite, fără să se gândească de două ori, au început să danseze. Și să-ți călcăm picioarele goale, dăltuite și bronzate.
  Fetele cântau cu vocile lor strălucitoare;
  M-am născut într-o țară spațială
  Unde toate fetele se bat foarte tare...
  Satana nu poate învinge Patria,
  Spre gloria mamei noastre Rusia!
  
  Vom putea apăra Sfânta Rusă,
  Și oricât de crud și insidios ar fi inamicul...
  Ne vom învinge cu greu adversarii,
  Și spiritul rusesc cu sabia va fi glorificat!
  
  Rusia, aceasta este patria mea,
  Sfânt și cosmic pământesc...
  Toate națiunile sunt o singură familie,
  Și fata este pentru totdeauna tânără!
  
  Vom apăra patria noastră în lupte,
  Nicio șansă pentru adversarul rău ...
  Deasupra noastră este un heruvim cu aripi de aur.
  Să facem un cadou unui soldat rus!
  
  În Rusia totul este bine, bine,
  Și voința noastră va fi mai puternică decât oțelul...
  Băiatul are o vâslă puternică în mâini,
  Și tovarășul Stalin conduce acolo!
  
  Oamenii iubesc patria mea,
  O vom face mai frumoasă pentru totdeauna...
  Patria nu va fi furată pentru o rublă,
  Și Dumnezeu Svarog este marele mesia!
  
  Fie ca Patria mea să fie slăvită,
  adversarul în luptă ...
  Lada Maica Domnului îmi este dragă,
  Lăsați dușmanii Rusiei să-și ia avânt!
  
  Dacă este necesar, putem vărsa sângele inamicului,
  Rusia nu poate fi pusă în genunchi...
  Vânătorul se va transforma în curând în vânat,
  Și marele lider, Lenin, va fi alături de noi!
  
  Vom cuceri imensitatea spațiului,
  Vom oferi fericire, bucurie întregului univers...
  Moscova este chiar mai sus decât Roma însăși,
  Cu puterea sa neschimbată în luptă!
  
  Când războiul va veni pe pământul nostru luminos,
  Îi vom arăta lui Fuhrer caracterul nostru puternic...
  Rusul va primi o taxă generoasă,
  Suntem mai sus decât soarele și mai frumoși decât copacii!
  
  Crede-mă, Rus' nu va fi în ruine,
  Hoarda nu ne va aduce în genunchi...
  Luptă pentru Patria ta și nu-ți fie frică,
  Rusul nu cunoaște slăbiciunea și lenea!
  
  Draga noastră țară se va ridica din nou,
  Va arăta întregului univers puterea lui...
  Și Satana va fi distrus
  Dușmanul Patriei se va prăbuși în mormânt!
  Așa fetele, sărind cu picioarele goale și învârtindu-se ca dracii, au început să urle și să sară în duble capriole.
  fetele frumoase și agresive de aici . Și cum țipăie, sărind în sus.
  Ei bine, copiii mănâncă și, de asemenea, cântă ceva al lor. Și o fac într-un mod foarte pozitiv. Acestea sunt cântecele lor. Și se învârt ca un spinning.
  Fete de top.
  Dar apoi a apărut pe cer un fluture foarte mare, ca un adevărat dragon. Iar aripile ei erau atât de mari încât scânteiau ca aurul împânzit cu pietre prețioase. Și arăta atât de uimitor și frumos. Aceștia erau într-adevăr, sincer vorbind, fluturi care erau atât de uriași, ca dinozaurii.
  Dominica a remarcat zâmbind:
  - Nu vei vedea nicio minune aici. Uimitor!
  Margarita a râs și a răspuns:
  - Da, acestea sunt într-adevăr artropode care uimesc. Dar acesta nu este cel mai surprinzător lucru. Există o mulțime de alte lucruri foarte interesante.
  Dominica a cântat:
  Dar nici o carte, nici un muzeu,
  Nu ne vor înlocui prietenii!
  Iar fata de la bagheta magică va elibera un fascicul. Și au apărut pahare noi de cocktail. Și copiii i-au atacat.
  Așa a ieșit totul grozav . Și doar un fel de muzică se aude în capul meu.
  Și cum să nu cânte Dominic și Margarita;
  Frumusețile atacă desculțe,
  Aleargă, fete așa de drăguțe...
  Dacă trebuie să-l lovești pe Fritz cu pumnul,
  Sau îl vor tăia cu o mitralieră!
  
  Fetele nu își permit să se îndoiască
  Îi vor îngropa pe naziștii morți...
  Și îl vor da cu piciorul din picioare,
  Și undeva lupii urlă carnivor!
  
  Rusia, acesta este un cuvânt pentru soldați,
  Când, crede-mă, nu se mai răcorește...
  Deși uneori situația este sumbră,
  Unde răul negru Cain triumfă!
  
  Nu crede, membrii Komsomol nu fug,
  Și dacă fug, atunci doar pentru a ataca...
  Și toți naziștii vor fi uciși deodată,
  Iar Fuhrer-ul va fi ridicat la blocul de tocat!
  
  Rusia, aceasta este patria mea,
  Este radianta, pur si simplu frumoasa...
  Cine este laș nu valorează nici măcar o rublă,
  Și, știi, a te certa cu un războinic este periculos!
  
  Dar să știți că îi vom învinge pe fasciști,
  Răul nu va domni pe tron...
  Deasupra noastră este un heruvim cu aripi de aur,
  Și Dumnezeu Svarog cu măreție în coroană!
  
  Cine este un laș, crede-mă, este un sclav slab,
  Destinul lui este unul singur - să îndure insultele...
  Astăzi ești mecanic, mâine ești maistru,
  Și tu însuți poți bate spatele altora!
  
  Fetele au putere, pur și simplu un vulcan,
  Uneori, ea demola cu putere munții...
  Războiul dezlănțuie cu un uragan rău,
  Și moartea, sincer, tunde rasa umană!
  
  Vă spun sincer, cavaleri,
  Suntem puternici când noi, rușii, suntem uniți...
  Ai nevoie de o gustare cu furculița și cuțitul,
  Suntem cavaleri invincibili în lupte!
  
  Care este credința noastră, în Domnul Hristos,
  Deși o respectăm și pe Lada...
  Tovarășul Stalin este ca tatăl nostru,
  Și va fi un loc al comunismului de paradis!
  
  Cel care a fost mort cândva va fi înviat
  Și vom deveni mai frumoși și mai înțelepți...
  Și omul, desigur, este foarte mândru,
  Deși uneori vorbește prostii!
  
  În dragoste, patria noastră este ca o stea,
  Crede-mă, nu se va stinge niciodată...
  Un vis grozav se va împlini
  Va fi pace și fericire în tot universul!
  
  O iubesc pe Maria, o cinstesc cu sfințenie pe Lada,
  Svarog este frumos și Perun este grozav...
  Îl iubesc pe Isus și pe Stalin,
  Fețe sfinte ale icoanelor îmi sunt dragi!
  
  Când va fi un paradis adevărat?
  Crede-mă, toate speranțele tale se vor împlini în ea...
  Dă-ți inima Patriei tale,
  Totul va fi bine, mai puternic decât înainte!
  După care, în sfârșit, copiii eliberați au mâncat. Au fost apoi formați într-un detașament. Peste o sută de băieți și fete.
  Și au pornit într-un marș. Dobrynya remarcă cu un zâmbet dulce:
  - Se vor lupta, sunt sigur!
  Și băiatul erou a sărit peste dragon.
  Oenomaus a remarcat:
  - O astfel de detașare se va mișca prea încet. Ne mișcăm mult mai repede pe dragoni. Și aici ar trebui să știi și când să te oprești.
  Copiii au fost construiti. O singură baronesă era îmbrăcată decent și chiar luxos. Restul arătau ca niște cerșetori, tineri ragamuffins . Cu toate acestea, este mult mai dexter să te miști desculț.
  Dominica a notat:
  - Dacă fata baroneasă merge, atunci pantofii ei prețioși vor fi dărâmați și se vor destrama. Poate ar trebui să fii desculț ca toți ceilalți?
  Baroneasa a raspuns:
  -Abia astepti! Mai bine trimite-mă la tatăl meu, Ducele, el îți va da o recompensă și nu te va răni!
  Margarita dădu din cap către Dominica:
  -Ai o putere naturală atât de magică. Așa că haideți, să o luăm împreună și să trimitem încărcături luminoase și să aruncăm fata în castelul tatălui ei!
  Fata actrita a remarcat:
  - Dar recompensa?
  Margarita a râs și a remarcat:
  - Ei bine, îți vor da o poșetă cu aur, așa că este chiar mult? Mai mult, pot evoca aur din copacii și conurile obișnuite, la fel și tu!
  Dominica fluieră:
  - Wow! Așa că ne putem cumpăra un ducat!
  Fata partizana a obiectat:
  - Este interzis! Aurul magic este interzis să fie pus în circulație, altfel ar fi mai mult decât fier. Înțelegi, inflația prețioasei monede!
  Dominica a notat:
  - Este ca în hiperboloidul inginerului Garin?
  Margarita dădu din cap:
  - Ceva de genul. Am citit această carte când eram mică. Da, atunci standardul de aur s-a prăbușit și a fost înfricoșător .
  Enomai a remarcat zâmbind:
  - Dar totuși, poate crește o baronesă? Ca să nu fie atât de dezgustătoare!
  Dobrynya a dat din cap cu un zâmbet:
  - Da, vom face asta imediat,
  Hai să-i dăm ceva tare!
  Baroana bătu din nou călcâiul pe iarbă și răcni:
  - Du-mă la tatăl meu! Sau vă voi executa pe toți!
  Copiii au râs la unison.
  Deodată, de sub iarbă a apărut un gnom cu pălărie. Era clar încă foarte tânăr, fără barbă. Dar cu o baghetă magică în mână.
  O voce mica a spus:
  - Atunci aud vocea unei fete capricioase. Poate că este timpul să o educ?
  Baroneasa urlă:
  - Încearcă-o, ticălosule !
  Și a încercat să-l miște pe gnom cu piciorul încălțat. Și-a scuturat bagheta magică. Fata și băiatul capricios din poporul antic au dispărut.
  Dominica a exclamat:
  - Wow!
  Margarita dădu din cap:
  - Acesta este un băiat pitic. Un tip special de gnom dotat cu magie. Acum a luat-o pe fata capricioasă să fie crescută. Iar baroneasa se pare că va trebui să învețe cultură, politețe și să lucreze conștiincios.
  Enomai remarcă zâmbind:
  - Și am vrut să o bat! Și astfel, povara este de pe umerii tăi.
  Dobrynya a sugerat:
  -Te duci la Skeleton? Așa că poate e timpul să pornești la drum.
  Margarita a remarcat:
  - Un pic mai aproape este castelul vrăjitoarei malefice Bastinda, care deține un alt artefact din douăsprezece - un șobolan galben. Asta ar fi trebuit să surprindem.
  Mai mult, avem deja o armată mică, mai mult de o sută de băieți. Printre ei se numără eroul Phoenix Falcon. El este și băiat, dar cu mare putere.
  Dobrynya a remarcat:
  - Cunosc Phoenix. Cum a fost prins?
  Fata partizană a răspuns:
  - Prin viclenie, la fel ca tine. Dar acum avem o armată și vom năvăli în palatul Bastindei!
  Dominika s-a jucat cu abdomenul pe burtă. Apoi a luat-o și a zdrobit o nucă întinsă pe iarbă cu degetele goale de la picioare. Ea îi aruncă miezul, îl prinse în gură, îl mestecă cu dinții ei puternici și gutura:
  - Du-te la un asalt? Ei bine, îmi place ideea asta. Deși, numele Bastinda îmi amintește de un basm pentru copii. Nu asta e cea care nu se spală niciodată?
  Margarita clătină din cap:
  - Cunosc si eu basmul asta. Nu, aceasta este o vrăjitoare puțin diferită. Are o armată întreagă de șobolani. Ei bine, și, de asemenea, orci mercenari. Artefa CT cu un șobolan dă o putere enormă asupra rozătoarelor, așa că...
  Fata partizană a ordonat:
  - Copii! Scoateți acele din molizii argintii din apropiere, le veți vedea curând când vom intra în crâng. Aceasta poate fi o armă decentă.
  Băieții au răspuns:
  - Vom face totul, salvatorul nostru!
  Și echipa a defilat. Deși erau de trei ori mai multe fete decât băieți, au știut și să mărșăluiască. Și și-au tras degetele de la picioare. În același timp, cânta muzică.
  Detașamentul s-a mutat în marș. Aici, după ce au mâncat, unii dintre băieți au căscat puternic, dar fetele au început să bată tobe de casă din frunze de păun , iar starea de spirit a devenit mai veselă.
  Copiii călcau în formație. Dominica a crezut că este ca în filmul despre Malchish-Kibalchish . Erau și tipi care mărșăluiau desculți. Dar din anumite motive nu au existat fete în filmul sovietic. Și acest lucru este chiar ciudat, deoarece sub regimul Roșu au insistat constant asupra egalității între sexe.
  Și sunt atât de multe fete aici și sunt ca niște războinici născuți în marș - parțial oameni, parțial din familia spiridușilor, așa cum se vede din urechile lor de râs. Ei bine, un fel de matriarhat.
  Copiii au mărșăluit și, în același timp, au început să cânte, parcă fără asta:
  Elfia este țara noastră înțeleaptă,
  Sub domnia Regelui Mesia...
  Ne-a fost dat pentru totdeauna de Dumnezeu,
  Pentru a ne face viața mai fericită!
  
  Bunul Oenomaus să fie în slavă,
  Cine i-a învins pe dușmanii Patriei...
  Lupți pentru ea și îndrăznești,
  Și în curând vom începe să trăim sub solcenism !
  
  Fetele desculțe aleargă
  Vor să lupte cu inamicul...
  Și acest Orkler nu este atât de cool,
  Mai degrabă, el este doar o imagine a unui clovn!
  
  Mare tara fara sfarsit
  În care voința, știți, a generațiilor...
  Chiar dacă slujitorii lui Satan complotează,
  Dar geniul de foc va fi cu noi!
  
  Cred că presiunea noastră nu poate fi controlată,
  Desigur, ne vom distruge dușmanii la pământ...
  Scrie-l în caiet, băiețel,
  Cât de minunat este pentru oameni să trăiască sub Oenomaus !
  
  Vom face Patria mai frumoasă decât oricine altcineva,
  Raiul va veni în această viață...
  Să sărbătorim succesul nostru sălbatic
  Și în curând vom trăi sub elfinism!
  
  Nu, crede-mă, noi, orchiștii, nu putem fi sparți,
  Deși inamicul este puternic și foarte viclean...
  Dar vom trece examenele cu A,
  Să fie bine sub Oenomaus !
  
  Măreția glorioasă a țarului, crede-mă,
  Cu coroana ta plină de diamante...
  Și, știi, fiara feroce va fi zdrobită,
  Se va retrage și ciuma, crede-mă, lepră!
  
  Nu, pentru Elfia ai nevoie și de Elfrog ,
  Prieteni, nu vă trădați zeii...
  Mare și glorioasă este Familia atotputernică,
  Nu-ți arăta slăbiciunile!
  
  Frumoasa Lada este forja zeilor,
  Crede-mă, ea a născut dragostea...
  Nu irosi oamenii doar cuvinte inutile,
  S-a deschis măreție fără margini!
  
  Nu poți reține săgeata lui Elfrog ,
  Ea va străpunge orice adversar ...
  Doar să nu-ți dorești lucruri stupide,
  Scutul soldatului elf va acoperi!
  
  Elfia, aceasta este fără îndoială putere,
  Ea poate muta munții...
  Deși uneori carnea suferă foarte mult,
  Putem respinge toate obstacolele!
  
  a elfilor va apărea în curând ,
  Care calcă universul...
  Heruvimul lui Dumnezeu își va întinde aripile,
  Și va exista ceva, crede-mă, din Creație...
  
  Zeița Lada este glorioasă, crede-mă,
  Ea a dat dragoste tuturor fiilor ei...
  Și acum va fi un cavaler puternic,
  Și să-l lovim puternic în bot pe adversar !
  
  Ești Fiev , ca capitala spiridușilor ,
  Mama, credeți-mă, glorioase orașe drusice...
  Să lovim în adversar ,
  Suntem cavaleri, crede-mă, nu suntem lași!
  
  Pentru patria mea sfântă,
  Vom lupta foarte tare...
  Elf nu va fi jefuit de o rublă,
  La urma urmei, elfii luminii au știut întotdeauna să lupte!
  
  Sunt fete frumoase, crede-mă,
  Că se grăbesc foarte tare în frig...
  Fuhrerul, o fiară sălbatică, va fi sfâșiat,
  Vom crește un trandafir frumos, știi tu!
  
  Nu, nu vom suporta niciodată mânia ,
  Haideți să ridicăm spiridul luminat de soare ...
  Un vis grozav se va împlini
  Sub acest cer este un albastru strălucitor!
  
  Broasca va veni și va învia morții,
  Dar trebuie să-l reînviam pentru viață cool...
  Vom cuceri vastitatea universului,
  Hristos este nemuritor, iar Iuda este în iad!
  
  Slujește-l pe Oenomai cu credință,
  Și vă rog să nu vă răzvrătiți împotriva regilor...
  Fii elfilor să fie în slavă,
  Elfia, acesta nu este un loc de pe hartă!
  
  În curând vom cuceri universul,
  Să existe putere asupra vieții și morții...
  Oricine este viu va deveni heruvim,
  Omul acela este ca Dumnezeu, crede-l!
  . CAPITOLUL Nr. 10.
  Dominica s-a întors la clasa ei de la academie, încheindu-și sesiunea în poziția lotus. Acum a început din nou să studieze diverse tipuri de vrăji, de diferite forme și tipuri. Și a făcut asta cu mare bunăvoință.
  După care, am fost la cină. Lângă ea era fata Fiesta. Au mâncat împreună calmari în sos și l-au spălat cu un amestec de lapte și suc de roșii. După aceea, totul a devenit major.
  După cină, Dominica s-a îngrădit cu Fiesta folosind baghete magice. Și a aruncat peste ea o prăjitură mare cu smântână , mânjind-o din cap până în picioare.
  Ea a recunoscut înfrângerea și i-a dat câte un inel din fiecare dintre picioarele ei goale. Și acum Dominica este înarmată și mai puternic și mai letal .
  După care, ambele fete au făcut un duș și s-au dus în camerele lor.
  În cameră, Dominica s-a așezat pe pat, și-a îndoit picioarele în formă de lotus și și-a mutat din nou esența fizică și spirituală la un alt nivel al lumii mentale.
  Acum plutesc pe dragoni și o echipă de copii mărșăluiește sub ei.
  Conduși de doi băieți: vicontele și eroul Phoenix Falcon. Ambii băieți sunt băieți frumoși, cu mușchi foarte proeminenți și doar în pantaloni scurți. Puternic, să zicem, băieți. Și mărșăluiesc, depășind coloana.
  Copiii încearcă să se miște cât mai repede și din când în când încep să alerge. Și arată ca o armată de îngeri cu capete strălucitoare și drăguțe. Și sunt încă neînarmați, cu excepția bastoanelor de casă.
  Dar apoi au intrat în plantația de pini. Câțiva lupi au mârâit, dar Phoenix le-a aruncat un con greu cu piciorul gol și a spart literalmente craniul prădătorului.
  El a căzut, iar ceilalți lupi au început să fugă. Și copiii au început să sorteze conurile și crenguțele.
  Margarita a remarcat:
  "Îmi amintesc când un întreg detașament de copii partizani a organizat o luptă serioasă. Și batalionul german a fugit. Iar copiii alergau după ei și i-au lovit cu praștii .
  Dominica a fost de acord:
  - Slingshot, aceasta este forța letală!
  Copiii războinici, de fapt, au început să construiască praștii. Și fă ceva ca niște funde.
  Margarita a luat-o și a remarcat zâmbind:
  - Arma noastră va fi cea mai perfectă dacă este alungată cu magie.
  Dominika a ciripit, dezvăluind dinții:
  - Mai ales dacă îl adaug!
  După ce copiii s-au înarmat, ambele vrăjitoare puternice și-au ridicat baghetele.
  Margarita s-a guturat:
  - Conjurăm la unison!
  Dominica a confirmat:
  - Exact!
  Ambele fete au adunat energia baghetelor lor magice și au lansat-o cu puterea lor colosală. Și atunci frumusețile au luat și au lansat fluxuri de energie din degetele goale de la picioare prin grupul de copii. Și apoi s-a întâmplat un miracol și mii de fotoblitze , sau, ca o supernovă în miniatură, au izbucnit în flăcări.
  Margarita și Dominica au început să citească vrăji și să cânte:
  Suntem fete, intrând în panteon,
  Au jurat că vor fi credincioși Patriei...
  Astfel încât pe orchiști îi așteaptă o înfrângere furioasă,
  Ei bine, ce zici de Elfii trăiesc sub soare !
  
  Nymphin este cu noi , ca metalul,
  Fabricat din bronz, care este mai puternic decât orice oțel...
  Am visat să răsturn lumile cu susul în jos,
  Așa cum a lăsat moștenire marele geniu Gralin!
  
  Vom face patria mai rece,
  Și vom ridica Patria deasupra stelelor...
  Să fie succes cu fetele-elfi ,
  Chiar dacă picioarele noastre sunt complet goale !
  
  Orkshist a atacat patria mea,
  Trolii samurai vin din est...
  Iubesc Solcesus si Gralin ,
  Și , cred, vom sfâșia adversarul în bucăți !
  
  broasca este cu noi ,
  Pe care Solcenismul , în glumă, îl va construi...
  Cea mai puternică dintre toate din univers este glorioasa Familie,
  Ne va adăuga conștiință și voință!
  
  Cred că nu vom renunța niciodată,
  Patria nu poate fi pusă în genunchi...
  Tovarășul Gralin este o stea strălucitoare,
  Și profesorul nostru este geniul înțelept Drenin !
  
  Vom face patria noastră,
  Mai frumos și mai strălucitor pe planetă...
  Și știi, va fi o armă ucigașă,
  Lăsați adulții și copiii să se distreze!
  
  Arde Elfrog , nu arde în inima ta,
  Ești patronul tuturor săbiilor elfilor...
  Vom construi în curând, cred, un paradis puternic,
  Solcesus va veni, sfântă misiune!
  
  Nu aveți încredere în gașca Orkler , prieteni,
  Că va câștiga ușor și amenințător...
  Suntem cu toții o singură familie -
  Și crede-mă, nu este prea târziu să-ți iubești Patria!
  
  Domnul Atotputernic ne ocrotește pe toți,
  Va ridica un steag cu șapte culori peste pământ...
  Și prădătorul rău se va transforma în joc,
  Putem face față și lui Satan!
  
  Iubesc Marea Patrie,
  În tot universul nu există tu mai frumos,
  Nu vom vinde Elfia pentru o rublă,
  Să construim pacea și fericirea în univers!
  
  În numele Patriei noastre, un vis,
  Marele Elf se va ridica...
  Orice altceva este doar vanitate
  Și un nou mesia va fi cu noi!
  
  O, Lada, atotputernicul meu,
  Vei oferi dragoste și pace elfilor de lumină ...
  Mă întorc către tine, implorându-te,
  Și dacă este necesar, loviți cu fulgerul!
  
  Ælfria , Maica Domnului a Cerului,
  -a dat pe Solcesus Universului ...
  Pentru tine marele Dumnezeu a înviat,
  Oamenii nu și-au pierdut cu adevărat gustul!
  
  Vă rugăm să rețineți, spiridușii sunt așa,
  Zeii elfi sunt foarte respectați...
  Suntem mari fii ai Patriei,
  Și fiicele câștigă mereu lumea!
  
  Prieteni, trebuie să ne rugăm Patriei,
  Perun, Yarilo și Elfrog puternic ...
  Vom fi soți foarte puternici,
  Și vom sufla până și norii de pe cer!
  
  Acum, inamicul a fost deja alungat din Elfskva ,
  Ai rănit foarte mult ecologiștii ...
  Suntem credincioși lui Solcesus și Gralin ,
  Și vor fi o mulțime de tancuri cu arme!
  
  Nu, inamicul nu va putea să-i frâneze pe elfi,
  Din moment ce războinicii noștri sunt atotputernici...
  Trecând examene, doar cinci,
  Pentru ca fiecare băiat să fie foarte puternic!
  
  Solțegradul va fi glorios ,
  Și îl vom ține de atac...
  Alinierea victorioasă a cavalerilor va veni,
  Chiar dacă sângele curge într-un flux incontrolabil!
  
  Fete desculțe în frig,
  Ei aleargă, cu călcâiele sclipind...
  Și îi vor lovi pe orki cu pumnii,
  Nesociatul Cain va fi turtit!
  
  Totul va fi bine, oamenii știu,
  Vom descoperi constelații în spațiu...
  La urma urmei, este un păcat să te îndoiești de vitejie,
  Și va fi un om pe tronul lui Dumnezeu!
  
  În curând vom învia morții cu știință,
  Putem deveni mai tineri și mai frumoși...
  Deasupra noastră este un heruvim cu aripi de aur,
  Frumoasei mele mame elf!
  Așa că fetele au cântat, iar întreaga armată de copii s-a trezit în armură strălucitoare și cu arme puternice, chiar reci.
  După care s-a finalizat reînarmarea băieților și fetelor. Și erau pregătiți pentru o luptă serioasă.
  Dominica și Margarita au emis raze de putere care au dus la transformări la scară largă. Și acum armata copiilor era pregătită.
  Și așa a pornit într-un marș de luptă.
  Dobrynya a remarcat cu o privire foarte mulțumită:
  - Vom câștiga din nou! Și aceasta este esența noastră.
  O țestoasă de mărimea unui bun tanc german Tiger s-a târât în față. Avea o coajă de diamant, sau mai bine zis, strălucind parcă acoperită cu pietre prețioase. Un animal foarte drăguț.
  Margarita a remarcat cu inteligență:
  - Cu o astfel de carapace, țestoasa însăși riscă să devină victima unui vânător ambițios!
  Dominica a dat din cap și a cântat:
  Cioburile sunt bune
  Împotriva unei mitraliere, vai , nimic!
  Dar cântecul ei s-a dovedit a fi nu foarte rezonabil și deplasat.
  Copiii războinici s-au plimbat în jurul țestoasei. Unul dintre băieți a vrut să tragă în ea, dar soldatul și-a pus mâna pe umărul băiatului și a scârțâit:
  - Nu este nevoie!
  O altă fată a remarcat:
  - Pentru asta este echipa!
  Aceștia sunt cu adevărat copii luptători care sunt dornici să lupte.
  Dominika remarcă râzând:
  Și în stânga este armata noastră, iar în dreapta este armata noastră,
  E bine să mă lovești în față cu prea multă băutură !
  Războinicii erau într-o dispoziție foarte bună . Și se pare că sunt gata să se îmbarce într-o călătorie foarte lungă. Și starea lor de spirit într-adevăr nu se va estompa.
  Margarita remarcă zâmbind:
  - Da, trebuie să spun că încă suntem norocoși.
  Dominica a întrebat zâmbind:
  - Cat de norocos?
  Fata partizană a răspuns cu încredere:
  - Faptul că Marele Război Patriotic a durat mai puțin de patru ani. În realitate, germanii ar fi putut rezista mult mai mult pe puternicele lor linii defensive!
  Fata actriță a dat din cap:
  - Sunt de acord cu asta. Există chiar și câteva povești alternative pe această temă. Dar, în orice caz, suntem capabili să creăm un miracol. Cât despre germani, realizând că războiul era deja pierdut, nu au vrut să reziste deloc. Și astfel au acționat în felul lor pragmatic!
  Margarita a remarcat:
  - Iată un vehicul nu prea reușit - acesta este Tigerul, prea greu și cu o îmbinare prost protejată între turelă și carenă. Acest rezervor, trebuie să recunoașteți, nu este deosebit de bun. Prea grea și învechită, nici măcar armura nu este situată pe pante raționale. Și plasarea transmisiei separat de motor este o mare greșeală.
  Dominica dădu din cap în semn de acord.
  - Nu poți argumenta împotriva asta ! Bineînțeles că este o greșeală! Dar, pe de altă parte, numai morții nu greșesc și numai dacă sunt din altă viață. Și cred că ea este. Cel putin pentru tine!
  Margarita dădu din cap în semn de acord:
  - Da, cu siguranță există o viață de apoi! Și eu personal am fost convins de asta. Și dacă în acest univers sunt sortit să pieri, atunci în altul, ceva va continua!
  Fata actriță a dat din cap:
  - Ca un joc nesfârșit pe computer cu un număr nenumărat de niveluri diferite!
  Partizana a confirmat:
  - Ei bine, da! Așa ceva, și asta, trebuie să spun, este foarte tare ! Și aici te poți bucura de mai multe ori sau de două ori.
  Băiatul erou Dobrynya a cântat:
  - E timpul, e timpul, hai să ne bucurăm,
  In viata mea...
  Pentru frumusețe și cupă, lama norocoasă.
  Pa, pa, legănat, pene pe căști,
  Îi vom șopti sorții de mai multe ori!
  Îi vom șopti sorții de mai multe ori!
  Voi sfâșie inamicul! Voi sfâșie inamicul! Voi sfâșie inamicul!
  Și s-a auzit râsul sonor al copiilor. Un dinozaur mare a apărut în fața armatei mici . Adevărat, nu părea prea amenințător, dar era mare. Și corpul lui este mare, dar capul, dimpotrivă, este mic, plus o coadă lungă. Și deasupra sunt și aripioare articulate.
  Dominica a exclamat:
  - Aceasta este o fiară - grozav !
  Margarita dădu din cap în semn de acord:
  - Animal puternic ! Dar nu-ți face griji. Dacă nu o atingem, nu ne va atinge!
  Iar fata partizana a ordonat:
  - Tineri războinici - nu trageți și nu faceți zgomot!
  Copiii au devenit liniștiți. Și au încercat să meargă cu picioarele goale fără să facă zgomot.
  Dominica a notat:
  - Dacă dinozaurul este surd?
  Margarita a zâmbit și a vrut să spună ceva. Deodată s-a auzit un vuiet și un trosnet de crengi care se sparge. A apărut un animal de mărimea unei clădiri cu șapte etaje, cu o gură uriașă, ca un cașalot alungit. Aceasta este cu adevărat o brută mare . Iar colții au aproximativ cinci metri lungime.
  Dinozaurul, care a stat nemișcat și a privit curios la grupul de copii, a văzut un monstru teribil și s-a repezit să fugă. Și parcă, de fapt, era îndemnat. Este mai scump să te lupți cu un uriaș ca acest tiranozaur cu dinți de sabie.
  Dominica și Margarita și-au ridicat baghetele magice. Fata partizana a tras prima. Și din vârful bastonului ei, un pulsar criminal va zbura afară. Și va lovi gura monstrului. Și va fi destul de ars. Dar ca răspuns s-a auzit un vuiet și mai teribil și asurzitor.
  Dominica a luat-o și, ca răspuns , a lovit-o cu toată puterea ei, acționând cu putere, ca și cum ar fi lovit o grămadă criminală și, ciripind:
  Dinozauri, poate sunteți aici, și nu în Africa,
  Poate mesteci fân la micul dejun,
  Dinozaurii,...
  Și fata i-a trimis porția ei de magie uriașului. Și i-au luat dinții colți, iar când au fost loviți, s-au transformat în muguri frumoși, roz.
  Dominica a cântat:
  Am vrut să fac un fier de călcat
  Elefantul a apărut brusc...
  Aripi ca o albină -
  Flori în loc de urechi!
  Margarita a izbucnit în râs și, din nou, o lovea cu un pulsar distructiv și distrugător. Dar armata copiilor a început să verse monstrul cu săgeți. Și armura lui de solzi a început să clocotească .
  Dominika a luat și a eliberat magia atât din picioarele goale, cât și din baghetă. Și aici a funcționat bine.
  Era ca și cum ceva magic l-ar fi luat și s-ar fi încărcat cu o putere distructivă colosală.
  Margarita a luat-o și a ciripit, făcând cu ochiul de safir:
  - Wow!
  Tiranozaurul s-a prăbușit, iar în locul lui a apărut o masă uriașă și largă, încărcată cu mâncare. Și aici era deja atât de luxos și fără precedent, unic. Și astfel de delicatese uluitoare.
  Dominica a cântat:
  Acest lucru s-a dovedit delicios
  Și aroma este mult mai dulce decât mierea...
  Nu vom câștiga de la zero,
  Și natura noastră va înflori!
  Margarita confirmă zâmbind, dezvăluind dinții:
  - Da, va înflori! Și asta e grozav!
  După care, fata partizană a adăugat:
  - Și știi cum să faci magie. Acest lucru , trebuie să spun, este uimitor! Transformă o dimensiune atât de mare într- un deliciu gustos . Aceștia nu sunt orci sau spiriduși - este mai ușor cu ei!
  Dominica a dat din cap și a cântat:
  - Tot ceea ce este imposibil este posibil, știu sigur,
  Și învață să arunci magie, în absență!
  Și lovi cu piciorul pe oțel foarte puternic,
  Și tăiați monstrul cu un ascuțitor ascuțit!
  Margarita a chicotit și a remarcat zâmbind că strălucea cu perle:
  - Da, cânți atât de emoționant încât nu vei găsi nicio vină! Super!
  Dominica a fost de acord:
  - Sunt un super super - un luptător mai cool decât lumea!
  Și cum va lua și se va rostogoli cu ochii că sunt atât de safir și ca stelele.
  Masa cu mâncare a făcut semn copiilor războinici, iar unii dintre ei au început să se apropie de ea și să ia gogoși și prăjituri, înmuiate în ciocolată și diferite feluri de creme. Mai bine, ia niște înghețată. Acest lucru este absolut superb.
  Margarita a sunat din corn și a răcnit:
  - Nu aveți nevoie să mâncați prea mult ,
  Nu este nevoie să vă repezi cu toții în burghezie...
  Și scrieți-vă un caiet,
  Mobilitatea va fi în continuare utilă!
  Dominica a remarcat cu un zâmbet dulce:
  - Da, chiar a iesit grozav!
  Și făcu cu ochiul cu ochii ei albaștri floarea de colț.
  Margarita a remarcat:
  - Carnea dinozaurilor nu este foarte gustoasă și cu atât mai puțin pentru creaturile carnivore. Dar să mănânci calul...
  Dobrynya urlă:
  - Nu te las să mănânci calul!
  Și băiatul-erou a cântat:
  Sivka-burka, kaurka profetică,
  Stai în fața mea
  Ca o frunză înaintea ierbii!
  Sivka-burka, kaurka profetică,
  Foarte, foarte necesar
  Să te întâlnesc!
  Oenomaus a luat-o și a sărit de pe dragon. Își dorea foarte mult să încerce în ce fel de mâncare se transformase dinozaurul. Cel mai probabil, este ceva fermecător. Și băiatul-prinț a luat prăjitura cu ciocolată și a aruncat-o în gură.
  Și a început să mestece energic, era cremoasă și dulce. Este atât de delicios.
  Copiii se văitau la unison:
  - Ei bine, lasă-mă să încerc! Nu fi mătuși rele!
  Margarita a zâmbit nevinovat:
  - Mă numesc mătușă? E amuzant!
  Iar fata partizana a strigat:
  - Îți dau zece minute să mănânci! Puteți mânca, dar cu moderație!
  Dominica a întrebat zâmbind:
  -Trebuia să fii foame în timpul războiului?
  Margarita dădu din cap din cap, de culoarea unei păpădie de primăvară:
  - Da, cum! Și a fost extrem de obositor!
  Fata a început să cânte cu vocea ei clară pentru a sublinia tragedia situației.
  În timp ce cânta, fata a sărit chiar de pe dragon. Și a început să danseze pe iarba portocalie cu picioarele goale.
  Și vocea ei era atât de irizată și radiantă:
  Suntem membri Komsomol, fete de vis,
  Despre viitorul oamenilor din această țară frumoasă...
  Când suntem credincioși Pământului și planetei,
  Și câștigăm această bătălie periculoasă!
  
  Orice afacere este argumentată atunci,
  Un foc arde violent într-o inimă tânără...
  Fetelor, asta este pur și simplu frumos
  Să deschidem ușa către imensitatea spațiului!
  
  Oricine este bărbat este un gigant
  Știința, știu, îi va da putere...
  Crede-mă, chemarea noastră este întotdeauna aceeași,
  Așa că Abel domnește, iar Cain este în robie!
  
  Vreau să se coacă o recoltă bogată,
  Pentru ca planeta să înflorească...
  Pentru ca un paradis frumos, minunat să vină,
  Și prietenia era mai puternică decât metalul!
  
  Vom cuceri spațiul cosmic,
  Fetele aleargă desculțe prin bălți...
  Deasupra noastră este un heruvim cu aripi de aur,
  Viscolul și frigul nu ne vor speria!
  
  Crede-mă, dușmanii noștri nu ne pot învinge,
  Nervi de oțel și o flacără în inimă...
  Și puterea spiritului, ca și cum ai fi un urs,
  Vom ridica steagul, știu!
  
  Cine iubește cele mai strălucitoare fete,
  Este frumos si la suflet si la chip...
  Pregătește o mitralieră puternică,
  Deși adversarul tău este periculos!
  
  Știu că cu siguranță vom câștiga,
  Vom fi pentru totdeauna uniți cu Patria noastră...
  La urma urmei, există o întreagă lume înstelată înaintea noastră,
  Lasă omul să devină o creatură puternică!
  
  Lumina Patriei fără granițele ei maiestuoase -
  Stelele rubin trag deasupra capului.
  Rus' s-a acoperit de glorie nemuritoare -
  Puternicul erou, drayman, bate!
  
  Rowan rubin în frunze de smarald -
  Safirul strălucește pe câmp , floarea de colț...
  Îți trimit gândurile mele, Rusia -
  Un vultur cu două capete își ia zborul cu cântece!
  
  În picături de rouă, perlele sunt diamante fulgi de nea,
  Totul este bine în Marea Patrie!
  Pământul este gras, are vene ca pene,
  Conferințele de zăpadă au fost măturate de vântul proaspăt!
  
  Într-o regiune a Rusiei există gheață, foci,
  ÎN Prietene , cămilele sunt aurul deșertului.
  E cald aici când furtunile de zăpadă urlă,
  Pentru că Îl păstrăm pe Dumnezeu în inimile noastre!
  
  Cresc pepeni, pepeni și banane,
  Și undeva vara faci curse pe patine...
  Ei bine, unde poți găsi astfel de țări din lume?
  Unde popoarele sunt atât de puternice în pumni!
  
  În Rusia, isprava armelor este exaltată,
  În ea, omul este Creatorul propriului său destin!
  Putem lupta foarte bine ,
  Ca să nu vină un potop de necaz la Rus'!
  
  Femeile noastre sunt frumoase, toată lumea știe
  Și nu există bărbați mai puternici cu curaj!
  Patrie, tu ești întruchiparea paradisului -
  Un singur Dumnezeu suveran este Stăpânul Familiei!
  
  Icoanele ortodoxe vor fi aprobate,
  Campania pe care o pornește un soldat...
  Vom veni acasă cu prada generoasă,
  Fără să rateze o bătaie, arcașii își doboară dușmanii!
  
  Să dăm pace și fericire întregului univers,
  Și împreună cu Dumnezeu vom învia morții!
  Pentru gloria Patriei noastre necoruptibile -
  Cu siguranță vom câștiga, știu!
  Dominika și-a luat și melodiile. Și au dansat totul împreună, iar picioarele lor goale, bronzate și puternice erau în mișcare și dansau.
  Apoi Margarita a sunat din claxon:
  - Lumini stinse! Gata, ora mesei s-a terminat.
  Copiii războinici au părăsit masa fără tragere de inimă. De fapt, cum să nu-l înghiți ? Când există literalmente zeci de tipuri diferite de cremă. Și este extrem de delicios. Și mirosurile acestor înghețate, produse de patiserie, prăjituri, covrigei și alte lucruri delicioase și apetisante sunt atât de incitante și atractive.
  Dominica a lătrat :
  - Nu mâncați în exces ! Practică moderația!
  Margarita a postat pe Twitter:
  - Să știți toată lumea că o persoană nu este un porc! Și trebuie să mănânci foarte înțelept.
  Eroicul băiat Dobrynya, care însuși tocmai mâncase o duzină de prăjituri și s-a uns cu cremă multicoloră, a mormăit:
  - Toate acestea sunt uimitoare! Dar trebuie să știi când să te oprești. A mânca este bine, dar a mânca în exces este rău.
  Băiatul prinț Oenomaus a fost de acord:
  - Principalul tău dușman este stomacul tău. Dar când ei spun - dă-ți cina inamicului, asta nu înseamnă să o iei la propriu!
  Dobrynya remarcă zâmbind:
  - Dar după o zi grea, sau bătălii, sau antrenament, ar trebui să mănânci bine! Altfel nu va exista putere.
  Dominica a dat din cap cu un zâmbet și a spus:
  - Eu personal prefer să dizolv proteina în lapte la cină și să o beau. Este satisfăcător, iar noaptea mușchii cresc și nu ard. Ei bine, brânza de vaci cu pește la cină este foarte sănătoasă. Organismul sportivilor are nevoie de proteine.
  Copiii războinici au fost construiți cumva. Și au început din nou să mărșăluiască spre castelul rea vrăjitoare Bastinda. Peisajul din jur a continuat să fie luxuriant. Cu toate acestea , cu cât armata mică și tânără, care își etalau călcâiele goale și prăfuite, mergea mai departe, cu atât natura se ofilește mai mult în fața ochilor noștri.
  Se apropiau de regatul șobolanilor, iar aceștia sunt proprietari foarte ruinători.
  Pentru a se înveseli, copiii-războinici au început să cânte și au început să-și calce mai energic din picioare:
  Elfia înflorește ca un tufiș sub regi,
  Este nesfârșit și mai frumos decât universul...
  Victory a deschis un cont nelimitat,
  Credința noastră va fi înviată în Rodnovery !
  
  Măreția Patriei, credeți-o, este
  Fie ca inima ei dragă să se ridice mai sus...
  Astfel încât fericirea universului stă în
  Să o ai pe Elfia cu un acoperiș puternic!
  
  Observați că Elful nostru zboară înainte,
  Și taie valurile cu pieptul...
  Dar trebuie, vom veni invers,
  Și vor mai fi și alții, credeți-mă, judecători!
  
  Patria noastră va avea o lume grozavă,
  Care strălucește de lumină puternică...
  Și mai presus de toate Elfrog este idolul sufletului,
  Ceea ce transformă iarna în vară!
  
  Da, știu, este greu pentru noi, băieți,
  Dar îl slujești pe Oenomai cu credință ...
  Barca a fost lovită, vâsla s-a rupt,
  Și undeva un câine feroce latră amenințător!
  
  Nu, nu vom da Elf adversarului ,
  Săbiile noastre sunt cu lamă, crede-mă, mai ascuțite...
  Vom rezista și vom câștiga din nou
  Și nu vorbiți prostii, demoni!
  
  Aici ne adunăm pentru paradă,
  Nu există o țară sfântă mai frumoasă în univers...
  Crede-mă, vom trimite dușmanii noștri împreună în iad,
  Și noi înșine vom construi un paradis, știi, chiar!
  
  Nimeni nu ne poate opri
  Suntem marii cavaleri ai Elfilor...
  O asemenea putere, o armată invincibilă,
  Și să facem întreaga planetă mai fericită!
  
  Să ne arătăm lumii în frumusețe,
  Să ridicăm steagul cu șapte culori peste planetă...
  Și vom fi fericiți, crede-mă, peste tot,
  La urma urmei, se cântă fapte eroice!
  
  Vă rugăm să rețineți că pacea spiridușilor este la o primă peste tot,
  Și se va extinde continuu...
  Și oamenii vor fi fericiți pe Pământ,
  Pentru că nu este rușine pentru Patrie!
  
  Când vine marele Solcesus ,
  Nu va fi întuneric în universul nostru...
  Și dacă omul și spiridusul nu sunt lași,
  Destinul lui este răsăritul și creația!
  Acesta este un cântec care atinge sufletul! Un cântec încântător și magnific.
  Deși peisajul din jur s-a înrăutățit - copaci zgâriați , iarbă tocată, totul este zdrobit și acoperit de urme de labe de șobolan.
  Margarita a remarcat:
  - Da, nu te aștepta la nimic bun de la șobolanii ăștia! Și de jur împrejur sunt zerouri.
  Cu un zâmbet atât de strălucitor și proaspăt, Dominica a remarcat, dezvăluind dinții:
  - La asta, desigur, era de așteptat! Totul a devenit prea absurd . Dar ce poți lua de la un șobolan - cu excepția îngrășământului din fecale!
  Și ambele fete au izbucnit în râs. După care întreaga echipă de copii și-a mărit pasul desculț. Doi băieți războinici s-au repezit înainte și și-au legănat săbiile ca niște mori de vânt.
  Și astfel primul șobolan, de mărimea unui buldog bun, a fost tăiat de băieții eroici de ambele părți. Aceasta era o luptă serioasă în curs de preparare.
  Copiii și-au mărit și mai mult ritmul și au început să alerge. Și apoi o trupă mare de șobolani a apărut în față. Cel mai mare dintre ei era de mărimea unui taur bun. Fata actriță Dominika a călărit în luptă pe un dragon. Și era gata să lupte, dar prima ei lovitură de la bagheta magică l-a lovit pe șobolanul mai în vârstă.
  Și s-a aprins și s-a transformat într-un cerc mare de brânză aleasă cu găuri. Și un miros atât de apetisant emana din el, încât șobolanii au fost distrași de la atacul asupra batalionului de copii și au atacat fostul lor lider, care devenise atât de apetisant cu aroma celei mai rafinate delicatese pentru șoareci.
  Aceasta s-a dovedit a fi o surpriză.
  Margarita a remarcat:
  - Abilitățile tale cresc în fiecare oră! Și asta, trebuie să spun, este extrem de tare !
  Dominica dădu din cap din cap:
  - Pot face multe! Și acesta este marele meu credo! Și dacă încep, nimic nu mă va opri.
  Iar fata a luat-o și a lovit o altă echipă cu un fulger magic. Și au avut loc transformări suplimentare.
  Câteva zeci de șobolani au devenit pepeni mari, în dungi, care păreau foarte apetisant.
  Copiii războinici au cântat în cor:
  Pepeni, pepeni verzi, chifle de grau,
  Un pământ generos, prosper...
  Și stă pe tron în Elfiburg -
  Părinte Regele Oenomai!
  Și astfel copiii-războinici s-au luptat în sfârșit cu șobolanii și să-i tăiem fără întrerupere. Iar războinicii leagănă cu săbiile energic . Și fetele au început să tragă din arcuri. Unii dintre ei erau elfi și erau foarte pricepuți la împușcături. Aceasta a fost într-adevăr o adevărată luptă.
  Și mai multe echipe de șobolani intră în luptă. Curg ca un râu adânc.
  Dominica a notat:
  - Când vorbim despre ceva rău și rău, există sentimentul că nu există limită!
  Margarita a cântat cu un zâmbet, care, totuși , era trist:
  Războinicii întunericului sunt cu adevărat puternici,
  Răul stăpânește lumea fără să știe numărul...
  Dar voi sunteți fiii lui Satana,
  Nu rupe puterea lui Hristos!
  Dobrynya, sărind de pe dragon, a început să taie șobolanii. A făcut asta cu două săbii deodată și, din cauza mișcărilor rapide ale băiatului, părea că funcționează o râșniță de cafea. Aici a început exterminarea.
  Luptă s-a alăturat și Oenomaus. Băiatul a prins un șobolan de coadă cu degetele de la picioare și l-a aruncat în celălalt, rupând oase. Apoi a cântat:
  - Marea mea putere este mare,
  Și nu mă voi preda niciodată dușmanilor mei...
  Din lovitura pumnului băiatului,
  Șobolanul rău va zbura spre rușine!
  Într-adevăr, băiatul prinț se arată a fi un luptător foarte dur în luptă.
  Dobrynya este, de asemenea, puternic, musculos, deși a folosit picioare băiețești și, fără a uita de săbii . Și a început să arate un nivel remarcabil de abuz. Cât de greu și de sângeros a fost totul.
  Băiatul s-a dovedit a fi foarte agresiv și combativ, la fel ca și ceilalți luptători ai tinerei armate.
  Și călcâiul gol al băiatului străpunge craniile șobolanilor.
  Acesta este ucigaș și, în același timp, există un zâmbet pe buzele băiatului .
  Dominica își folosește puterea magică pentru următoarele transformări. Și este extrem de activ.
  Războinicul sare în sus și se învârte. Și acum un flux de energie zboară din nou din bagheta ei magică. Și lovește orcul.
  Un urs brun, zdruncinat, se transformă imediat într-un marshmallow de ciocolată. Cât de grozav este asta ?
  Margarita a întrebat zâmbind:
  -Poți să faci halva?
  Dominica dădu din cap din cap:
  - Bineinteles ca pot! Și va fi minunat!
  Iar fata a eliberat încărcături magice atât din mâini, cât și din degetele goale de la picioare. Flăcările au lovit echipa de orci. Și curgea un râu întreg de miere... Mierea era galben-portocalie și stropia ca un surf.
  Margarita a răspuns cu un chicot:
  - Știi, asta nu este exact ceea ce ai nevoie!
  Dominica dădu din cap în semn de acord.
  - Adevărat, nu chiar halva, dar și destul de dulce!
  Fata partizană a remarcat:
  - Halva era o raritate înainte de război. Dar au mâncat miere chiar și în timpul ocupației.
  din nou cu piciorul , de data aceasta la șobolani și a cântat:
  Cel mai bun cadou, desigur, este mierea,
  Băiatul, desigur, va înțelege asta...
  Chiar și puțin - o linguriță,
  Acesta este deja bun, ei bine, să nu mai vorbim de o oală întreagă!
  Margarita a dat și ea cu piciorul, mai întâi cu o baghetă magică, apoi cu degetele goale de la picioare, continuând:
  Dar dragă, acesta este un lucru foarte ciudat,
  Fiecare lucru fie există, fie nu...
  Dar dragă, pur și simplu nu înțeleg care este secretul,
  Dacă există, atunci a dispărut imediat!
  Dar dacă o mănânci, atunci nu vor mai fi probleme!
  Dominica a luat-o și s-a întors asupra dragonului. Zâmbetul ei a devenit atât de sinistru și, în același timp, de bucurie. Fata a simțit o putere colosală în ea însăși. Și apoi a ieșit un val din bagheta ei magică. Și deodată câteva mii de șobolani s-au transformat în cotlete delicioase în sos. Și încă un val al baghetei magice, iar șobolanii s-au transformat în feluri de mâncare cu pește.
  Mai mult decât atât, garnitura lor era luxoasă, cu banane, ananas și alte fructe foarte delicioase. Și totul este atât de uimitor de gustos și minunat.
  Dominica a cântat:
  Garniturile sunt minunate
  Fetele sunt fermecătoare...
  Și patru luminari strălucesc,
  Loviți orcul în bot!
  Margarita a remarcat cu inteligență:
  - Un bucătar bun face cotlete din orci și șobolani și chiar și comestibile!
  Băiatul Dobrynya a luat și a aruncat o piatră grea în fruntea spiridușului. Și-a străpuns craniul și a cântat:
  -Dacă ești așa de ciudat ,
  te dau cu piciorul...
  Ei bine, ce dacă ești un prost,
  Atunci un plan activ este gata!
  . CAPITOLUL Nr. 11.
  Fratele Dominikei Dolfinova și-a schimbat numele. Și acum s-a numit foarte cool - Caligula. Fie în cinstea infamului împărat, fie imitând numele unuia dintre măgarii din desenul animat despre Dunno.
  Și acum băiatul luptător Caligula Delfini a decis că trebuie să plece în căutarea surorii sale. Dar unde să-i caute persoana dispărută?
  Și băiatul a apelat la o carte faimoasă despre magie. El, desigur, nu avea încredere în tot felul de psihici și vrăjitori.
  Dar de ce să nu încerci să intri tu în transă. Mai mult, tatăl său nu este om și poate avea propriile abilități magice și de un nivel cu totul extraordinar.
  Băiatul Caligula a luat Delfinii și s-a așezat pe canapea în poziția lotus. Și a încercat să se concentreze. Tânărul actor de film și-a încrucișat picioarele și și-a îndreptat spatele. Și așa băiatul s-a cufundat în ceva complet nebun și colorat, încercând să o găsească pe Dominica.
  Măreția spectacolului de teatru este greu de descris. Când, în special, spiridușii, orcii, spiridușii s-au luptat... Un spectacol de costume cu multe fete de toate naționalitățile și diferite grade de nuditate. Spectacolul este frumos și impresionant prin originalitate, mai ales când fetele își stropesc picioarele goale fie pe nisipul fierbinte, fie pe năvalele.
  Ei atacă lovind cu săbii și sulițe armura diferitelor forme de tancuri. Și monștrii de metal răspund cu jeturi de aruncătoare de flăcări fierbinți. Temperatura flăcării este scăzută, iar fetele, țipând, sunt doar puțin arse și țipă sfâșietor. Și orcii răcnesc și mai tare, iar frunțile lor bub , bang, bang - confetti multicolore se sfărâmă de la lovituri.
  Iar biplanurile decorate se năpustesc de sus, lăsând în urmă ghirlande de trenuri fanteziste cu diverse cascade de frumusețe.
  Cel mai nebunesc lucru, și asta poate chiar să arunce acoperișul de pe balamalele sale, este că lumea fanteziei este amestecată cu figuri reale, istorice, deși din trecutul îndepărtat.
  Stalin, cu această ocazie, în mod neașteptat, renunțând la secretul inutil, a remarcat:
  - Luftwaffe a atins cele mai avansate culmi în aviație. Chiar dacă nu
  Dacă numărați discotecile , bombardierul TA-700, capabil să transporte până la cincizeci de tone de bombe, a făcut o impresie serioasă.
  Hitler a glumit:
  - Dar " Super Monstrul " cu un tun de calibrul 3200 mm, două sute de tone de încărcături de rachete, este încă o operă de artă militară de neegalat.
  Stalin a propus apoi un toast:
  - Așa că să ne adăugăm la faptul că gura necesită orice artă, cu excepția artei militare!
  Marele conducător al tuturor timpurilor și popoarelor a savurat cu plăcere vinul pecetluit înainte de nașterea lui Iisus Hristos, iar Fuhrer-ul lumii a băut suc din nouăzeci și zece de fructe. Ambii dictatori s-au uitat la modul în care urma unei rachete care zbura în sus a tăiat clar cerul pe monitor. Cum să auzi vocea veselă a unei rusoaice:
  - Intrarea pe orbită a avut succes.
  Și aplauze zgomotoase din toate tribunele - gata! Omul este în sfârșit în spațiu, iar acest lucru a fost făcut de reprezentanții celor mai mari rase de pe Pământ - rușii și germanii.
  Întregul cer de la orizont la orizont a fost pictat cu fulgere de mii de artificii de toate culorile curcubeului și milioane de nuanțe, când, se părea, un napalm fabulos s-a întins pe cerneala spațiului nocturn. În același timp , supernovele arzătoare individuale s-au transformat în inscripții clare - sloganuri. Ca: "Patria și spațiul", "Înainte spre stele", "Uniunea popoarelor Pământului"!
  Acesta este cu adevărat un fel de nebunie. Parcă a apărut o performanță super-cosmică și fantastică. Un fel de istorie alternativă, în care nu a existat un război între al Treilea Reich și URSS și s-a dovedit a fi foarte cool . Dar acum acest lucru nu arată prea bine, ca să spunem ușor.
  Trebuie să-și găsească sora mai mare. Și aceasta este sarcina principală a băiatului, care jucase deja într-o serie de filme și era foarte chipeș și musculos, cu un relief muscular asemănător țiglei.
  Iar noul nume Caligula ar fi trebuit să atragă multă atenție.
  Băiatul și-a continuat meditația. Și deodată am văzut o fată, frumoasă ca un înger și cu părul creț de culoarea foii de aur. Ea întinse mâna către băiat și spuse zâmbind:
  - Avem o serie de misiuni importante de îndeplinit cu tine!
  Băiatul Caligula a întrebat zâmbind:
  - Și apoi o pot găsi pe sora mea, care a dispărut undeva necunoscut?
  Fata și-a scuturat părul auriu și a răspuns cu încredere:
  - Da este posibil. Dar sora ta îndeplinește acum un mesia dificil - să salveze toți reprezentanții sexului puternic, peste care atârnă amenințarea distrugerii. Și este atât de greu.
  Delfinii Caligula au întrebat:
  - Cum te numești și cine ești?
  Fata a răspuns cu un zâmbet dulce:
  - Sunt Margarita Korshunova, o fată partizană spânzurată de naziști și acum înviată într-o lume nouă. Și acesta este destinul meu, să slujesc bunătatea și să salvez oamenii.
  Baiatul actor a dat din cap:
  - Te inteleg foarte mult. Deci, suntem pregătiți pentru niște misiuni distractive? Cam ca în filme, dar pe bune?
  Margarita dădu din cap:
  - Da, parcă pe bune! Dar avem astfel de oportunități încât nu ar trebui să ne fie frică.
  Caligula delfinilor și partizana pionieră Margarita nu au avut timp să discute și să accepte spectacolul fabulos și au intrat cu adevărat în noua lume, și în stare de transă de luptă!
  Margarita a remarcat:
  - Acum avem o armată întreagă. Și înțelegi ce responsabilitate avem tu și cu mine!
  Caligula a răspuns cu încredere:
  - Bineînțeles că înțeleg! Și sper să mă dovedesc a fi un comandant demn.
  Și băiatul și-a răsucit sabia ascuțită.
  Am luat repede o gustare și ne-am grăbit să facem trupe. Ar fi trebuit să meargă cât mai curând în Italia și să dea foc pene ale papalității.
  Armata a pornit de la Viena în ritmul tobelor și în cântarea unor trâmbițe mari. Infanteria nu avusese încă timp să se apropie, iar cavaleria se grăbea în jur. Mulți călăreți din diverse țări care au intrat în Imperiul Țarist Rus. Acest lucru a făcut posibilă călcarea în picioare a dealurilor cu zeci de mii de copite. Cazacii strălucitori și cavaleria tătară ușoară se îndreaptă înainte. Următoarea mutare a detașamentelor bogat decorate ale nobilității poloneze. Ei bine, domnii eleganti păreau adunați pentru o paradă regală. Mai mult decât atât, fiecare își dorește să-l depășească pe celălalt în splendoarea ținutei sale, de la cască la ham. Există și cavaleri teutoni în armură. Armura este lustruită până la o strălucire, aurita sau argintie. Există și suedezi cu o uniformă specială și finlandezi. Ieniceri și Spagi călare, cavalerie arabă.
  Și multe bannere și stâlpi de steag ale popoarelor de la ecuator până la Oceanul Arctic. Și câte trofee ... Acestea sunt puterile cucerite.
  Și aici vin austriecii și cu ei și germanii. Ne-am oferit voluntari pentru drumeție. De asemenea, ideea de a jefui Italia este o mare ispită. Natura este generoasă acolo și sunt mulți bani! Ca și alte lucruri bune care pot fi adunate cu lopeți.
  Caligula Tomboy a cântat:
  Armata noastră este puternică
  Ea protejează lumea...
  Ei bine, dacă este un război,
  Nu este de partea noastră!
  Iar băiatul a bătut cu piciorul gol în băltoacă. Bineînțeles, purta doar pantaloni scurți, din moment ce se mișca atât de repede într-o stare de transă de luptă, încât hainele i-ar fi doar în cale și s-ar rupe.
  Margarita și-a întrebat prietenul și colegul anihilator:
  - Sau poate chiar vei cânta? În plus, este exact al tău!
  Băiatul actor a dat din cap cu un zâmbet ca un pui de lup:
  - Ce crezi, nu pot?
  Iar Caligula delfinilor a început să cânte;
  O, lumea asta, ești atât de trist,
  Doar o mare de lacrimi - un ocean...
  Unde este calea astrală de la amiază a sufletului,
  Urletul mort a visat să ajungă în Eden!
  
  Conține gheața inimii, cruste înghețate,
  Și căldura arzătoare a pasiunilor invidioase.
  Cât de nesimțit, care este chiar tânăr în carne,
  Privighetoarea tristă joacă în doliu!
  
  Ca mucusul păduchilor, spiritul rutinei,
  Și decăderea mormântului din griji.
  Dar putem dacă suntem uniți
  Scoateți oamenii din mlaștină!
  
  Risipește răutatea universului,
  Ștergeți blestemele este un semn teribil ...
  Nu putem suporta frâiele suferinței,
  Să se transforme Diavolul în praf!
  
  Planeta își va arunca rapid lanțurile,
  Cu toate acestea, nu va părăsi orbita.
  LA Să ne tratăm unul pe altul sincer
  Atunci oamenii se vor ridica!
  
  Te poți ridica fără teamă,
  Nu împingeți pe alții...
  Pentru ca ticălosul să nu înoate cu grăsime,
  Ca să nu îmbătrânească mama noastră!
  
  O să bem puțin pentru asta,
  Un vin mai dulce decât mierea de albine!
  Să fie necazuri în realitate ,
  Dar ceasul socotirii nu a venit!
  
  Atunci vom construi un paradis ceresc,
  Toți copiii se vor bucura pentru totdeauna.
  Zburăm ca o săgeată spre zborul ceresc,
  Un vis strălucitor devenit realitate!
  Cântecul s-a încheiat și, odată cu ea, cuplul de luptători s-a mutat din peisajul Alpilor italieni în ...
  Obuzele explodau și trăgeau arme mult mai moderne. Aici este Port Arthur, orașul legendar. Căderea lui a marcat declinul dinastiei Romanov și a întregii Autocrații în ansamblu. Dacă această cetate ar fi stat în picioare, nu ar fi existat o revoluție atât de mare. Cel mult făceau puțin zgomot și își lăsau ciocanele și secerile. Dar înfrângerea de aici a dus la lanțul de evenimente care a provocat Marea Revoluție din Octombrie.
  Este bine sau rău? Evenimentul este scump. Milioane de victime și emigranți, dar mai târziu, țara și-a accelerat semnificativ dezvoltarea.
  Chiar dacă la un cost foarte mare, populația Rusiei a scăzut cu o sută de milioane de oameni.
  După cum se spune, sângerarea a vindecat pacientul.
  Dar acum există o șansă, după ce am recucerit Port Arthur, să întoarcem istoria și să urmezi o linie unică. Când, de exemplu, Romanov-ii păstrează puterea, și chiar în varianta autocratică. Acesta este, desigur, science fiction, dar interesant. Deci, într-adevăr, ce așteaptă Rusia dacă se păstrează versiunea țarismului?? Stagnare, sau invers, victorie?? Va deveni sistemul monarhiei absolute mai eficient decât democrațiile occidentale? Acestea din urmă au devenit deja la modă. Într-adevăr, relațiile dintre Rusia din secolul XXI și Occident s-au deteriorat semnificativ. După care, a devenit la modă să caute modalități alternative la parlamentarismul occidental. A apărut conceptul: democrație gestionată. Acesta este momentul în care formal au loc alegeri libere, dar în realitate rezultatele lor sunt predeterminate în prealabil. Dar această formă de guvernare este instabilă, iar partidul la putere, pentru a-și menține poziția, reduce deja democrația prin legislație. Și atunci totul merge spre dictatură, opoziția deja pierde reprezentarea în parlament.
  Și atunci se declanșează mecanismul de represiune și teroare, sau, dimpotrivă, se produce o revoluție, fie de sus, ca sub Gorbaciov, fie de jos, care s-a întâmplat și el de mai multe ori.
  În Rusia, în timpul Autocrației, totul este mai simplu. Regele are putere absolută: să execute, să ierte, să poruncească. Are cele mai înalte puteri judecătorești, executive și legislative. Există un Consiliu de Stat de persoane numite de monarh, care doar îl sfătuiesc, și există funcționari care îndeplinesc voința regelui.
  Duma de Stat a limitat monarhia absolutismului, privând împăratul de dreptul de a face legi și, parțial, preluând controlul asupra bugetului. Dar, cel mai important, Duma a devenit un teren de reproducere și viperă pentru diferite conspirații. Acesta este negativul lui!
  În orice caz, nici măcar fata partizană nu era împotriva ajutorării regelui. Margarita l-a întrebat pe Caligula bătăuşul:
  - Deci alegerea este clară, să atacăm!
  Baiatul Terminator a raspuns:
  - Nu există altă alegere! Bineînțeles că atacăm!
  Și a început haosul tăietor. După ce au accelerat cu ajutorul abilităților magice cu șase sute de kilometri pe oră, băieții heruvimi, aproape fără să acorde atenție exploziilor de obuze și împușcături de mitralieră, au izbucnit în rândurile inamicului. Din fericire, vremea a fost și cu ghinion, ploaie și întuneric. Kuropatkin nu a trimis încă oameni în ofensivă. Și a efectuat pregătirea artileriei. Contrar credinței populare , generalul și fostul ministru al apărării nu a fost un prost. Kuropatkin a încercat să aibă grijă de soldați și să lupte științific. Asta a fost ceea ce l-a dezamăgit. Nehotărârea, încetineala, dorința de a lovi cu siguranță, acțiunea conform unui șablon - au lipsit de succesul bătăliei cu curajoșii japonezi. Prin urmare, nu era nevoie să ne așteptăm ca atacurile îndrăznețe ale lui Suvorov să captureze Port Arthur în mișcare. Din păcate, Kuropatkin a câștigat doar pentru că, după moartea corpului lui Nogi, japonezii, de asemenea, fără a schimba formația , au urcat înainte, atacând frontal. Și, ca urmare, și-au doborât rândurile și s-au dat înapoi.
  Dar acum Kuropatkin are atât obuze capturate, cât și ale lui.
  Aceasta înseamnă că puteți efectua bombardamente de artilerie chiar și pentru câteva zile, calculând ce se întâmplă dacă japonezii se defectează. Și asta în ciuda faptului că împăratul Nicolae a dat un ordin categoric de a lua imediat cu asalt cetatea și de a pune capăt războiului, care a fost ruinător pentru vistierie.
  Aici, desigur, Kuropatkin este între o stâncă și un loc greu. Dar Port Arthur este o fortăreață puternică, iar acum că japonezii s-au stabilit în ea - încercați, luați-o!
  Dar Margarita și Caligula a Delfinilor, tăind cu săbiile și aruncându-și degetele goale cu picioarele copiilor lor, dar ageri ca palele elicei, se mișcau de-a lungul bastioanelor, curățându-i de soldați. În primul rând, trebuie să cunoașteți înălțimile dominante și apoi va fi posibil să deschideți calea trupelor de asalt.
  În timp ce tăia samuraii, Margarita a remarcat inteligent:
  - De obicei, se luptă de dragul progresului, dar noi, se pare, se pare că ne luptăm de dragul regresiei!
  Băiatul Caligula zâmbi:
  - Vrei să spui că recucerirea acestei cetăți va întări poziția Autocrației?
  Și a efectuat o serie întreagă de tehnici cu săbiile. Așa i-au fost purtate săbiile.
  Iar picioarele goale ale băiatului au dat lovituri care au spart cap, gât și oase.
  Margarita, lingându-și sângele de pe buzele ei care se împrăștia din belșug din loviturile ei rapide cu mâinile și picioarele, a confirmat:
  - Cel puțin chiar așa! La urma urmei, este clar că un monarh care câștigă războaie devine popular. Cel puțin pentru o vreme. Apoi victoria este uitată, iar omul obișnuit, sau oamenii de rând, este atras într-o rutină de lucru banală. - Fata partizană cu o lovitură , care a doborât șase japonezi deodată și doi au fost străpunși de propria baionetă dintr-o apăsare puternică, a adăugat ea. - Poate că aceasta este doar o amânare temporară!
  Și din nou și-a mișcat călcâiul gol, învingând cinci războinici din țara soarelui răsare, inclusiv trei ofițeri.
  Un băiat desculț în pantaloni scurți, tocându-i pe japonezi ca varza, Caligula remarcă în mod logic:
  - După victorie, în Rusia va începe o creștere economică rapidă. Aceasta înseamnă că oamenii vor trăi mai bine, iar sentimentele revoluționare vor scădea.
  Tânărul războinic a lovit tunul în așa fel încât o duzină de soldați samurai au zburat cu susul în jos . a adăugat băiatul Terminator. - Oamenii se revoltă de obicei din cauza foametei!
  Margarita, scuipând din gură un os dintr-un craniu tăiat, scuipatul lovind trei soldați japonezi, a fost doar parțial de acord:
  - De fapt, acest lucru nu este adevărat! Da, revoluțiile și revoltele sunt de obicei stimulate de o situație economică înrăutățită, dar ... La urma urmei, decembriștii nu au trecut la acțiune din cauza propriei sărăcie.
  Băiatul războinic Caligula, după ce a făcut o mișcare de fluture și a tăiat o duzină de capete japoneze, apoi a fost de acord:
  - Așa e, nu din cauza sărăciei! - Tânărul războinic a tăiat o mână întreagă de tunieri și a adăugat. - Nu este întotdeauna util să gândești cu stomacul!
  a corectat Margarita, continuând să taie brutal, astfel încât membrele japonezilor s-au împrăștiat:
  - Mai exact, gândirea cu stomacul nu este niciodată utilă!
  Caligula, băiatul de aici, a fost de acord, tăiând samuraii și aruncându-și capetele cu coif în diferite direcții și cu mare nerăbdare:
  - Ai dreptate sută la sută! Nu este nimic de obiectat!
  O războinică și un adevărat partizan pionier și, mai mult, cea mai senină prințesă, după ce a primit acest titlu pentru serviciile sale într-una dintre lumile magice, a mârâit:
  - Și vom elimina grăsimea de pe noi înșine! Asa sa fie - banzai !
  Fără milă sau oprire, Caligula, tăind cu săbiile și rupând japoneza cu picioarele , chiar cânta:
  Nu degeaba am fost trimis la Rus,
  Adu-ți har!
  În scurt! În scurt!
  Pe scurt - taci!
  Și după asemenea cuvinte sângele curgea și mai violent. Desigur, este păcat de japonezi. Națiunea este muncitoare și admirabilă, dar a căzut sub piatra de moară și acum se oprește. Ce se va întâmpla - făină sau făină, o chestiune de întrebări!
  Partizana desculță, Margarita, aruncând zeci de lovituri într-o secundă și urcând năvalnic, împrăștiind cadavre mototolite, pe următorul bastion, a declarat, ducându-și piciorul către următorul samurai din falcă și cu un aforism surprinzător de potrivit:
  - Războiul este un lucru de josnic, săvârșit cu gânduri înalte!
  Caligula, băiatul actor care s-a mișcat și puțin mai repede decât iubita lui și din al cărui tors gol, cu plăci de mușchi, ploaia a spălat sângele și fragmentele osoase, a continuat:
  - Războiul epuizează corpul, dar încurajează spiritul!
  Margarita a creat o cascadă de sărituri, trecând prin japonezi și a cântat o frază dintr-un cântec de succes din anii șaptezeci ai secolului XX:
  - Veselie, grație și plasticitate! General , întărește, încurajează energic, ridică-te din pat și fă gimnastică!
  Caligula Dolphins, cu o lovitură de la piciorul său musculos până la vintre, l-a forțat pe colonelul japonez să zboare prin aer și să doboare imediat două mitraliere care stăteau pe turn. Monștrii mecanici care scuipă plumb, prin inerție, cad, își bat pe ai lor , coborând rândurile. Băiatul Terminator s-a înclinat:
  - Scuze, cu ochii îngusti , dar am vrut să fiu primul! Și nu numai că am vrut, dar o voi face!
  Margarita, doborând un alt turn cu mitraliere fabricate în SUA cu piciorul gol în timp ce sărea, a remarcat logic:
  - Nu e rău să fii primul, desigur, dar nu ar trebui să gătească biluțele din spate!
  Băiatul-actor Caligula, aruncând un proiectil cu degetele goale, shimosa puternic exploziv a explodat, împrăștiind samuraii, a spus:
  - Cel care fierbe bile zi și noapte nu se va lăsa mâncat de viu!
  Margarita a chicotit și a sărit și și-a trântit piciorul gol în metalul turnului mitralierei. Oțelul inoxidabil se dă înapoi, iar ofițerii japonezi zboară cu capul în jos, cu picioarele cu cizme zburdându-se. Într-adevăr, arătau ca niște insecte.
  Margarita a vorbit și aici:
  - Un vagabond poate chiar să-și pună o "ghetă" cu toc!
  Caligula, huliganul, scoțând și el un pistol într-un salt și făcându-i pe toți să zboare, a remarcat:
  - "Cizmele" nu pun pantofi pe cineva care nu are creier să lustruiască pantofii!
  Margarita a răspuns întorcându-se din nou și tăind un întreg pluton de japonezi. Fata Terminator a strălucit și aici:
  - Destul de ciudat, sunt mulți oameni cinstiți la vârf, dar puțini dintre ei se pot descurca fără viclenia înșelătoare în dezvoltarea carierei!
  Caligula s-a învârtit ca o rană în sus, dărâmându-i și tăindu-i pe japonezi și a asigurat în mod rezonabil:
  - Un politician joacă corect de câte ori un miner coboară într-o mină în haină albă, iar motivul este același: să scoți subvenții pentru a spăla o reputație pătată!
  Margarita a răspuns la asta, scuturându-și sângele din păr:
  -Un politician, este un mincinos în viață și un ipocrit în fapte, dar moartea e corectă și cu acest ticălos!
  Băiatul Terminator a spart o armă japoneză, rupând oasele a două duzini de soldați ai Imperiului Soarelui Răsare și a răspuns:
  - Moartea este sinceră prin faptul că vine întotdeauna, dar este arbitrară în alegerea orei vizitei!
  Port Arthur este un oraș mare și are multe linii defensive. Așa că, din păcate și din fericire, luptătorii au timp suficient să lupte.
  Băiatul luptător Caligula, tăind luptătorii cu săbiile, aruncând chiar un bob de mazăre de anihilare cu piciorul gol, sfâșiind samuraiul, a cântat:
  - Cum nu m-am străduit, cum nu m-am străduit! Nu contează dacă cineva a fost acolo să lupte!
  Margarita, desprinzând un alt puiet de soldați care mureau sub loviturile unei fete partizane care fulgeră ca fulgerul, remarcă:
  - Și într-o oarecare măsură, noi înșine cerem o luptă. La urma urmei, recunoaște, Caligula, ai vrut să mergi la Port Arthur?
  Tânărul terminator a spus sincer:
  - Normal! Aceasta a fost dorința mea cea mai pasională.
  Margarita, fata partizană, tăindu-i din nou pe japonezi ca o lamă de ras, chicoti:
  - Ei bine, da! Salvați Rusia de cea mai ofensivă înfrângere din întreaga istorie de o mie de ani a războaielor țării noastre!
  Băiatul Caligula a tăiat două duzini de japonezi cu câteva leagăne, și-a corectat partenerul:
  - Cea mai ofensivă înfrângere, poate, a fost în timpul primului război cu Cecenia.
  Margarita dădu din cap în acord cu aceasta, accelerând chiar procesul de tocare:
  - Fara indoiala! Adversarul cu care am pierdut este prea slab! Era atât de mult din acea Cecenie și chiar jumătate dintre ei au luptat pentru noi.
  Caligula băiețelul chicoti, încercând să treacă înaintea partenerului său în procesul de exterminare:
  - Cum latră Moska la un elefant!
  Margarita a remarcat cu înțelepciune despre aceasta, scuturând din nou oasele și firimiturile sângeroase din părul ei de culoarea zăpezii cu o împrăștiere de aur, continuând să-i extermine pe vitejii japonezi care nu voiau să se predea, cu o intensitate tot mai mare, cu mâinile și picioarele:
  - Când armata și poporul nu vor să lupte, atunci apar asemenea minuni. Și în primul război cecen și în războiul ruso-japonez.
  Caligula of the Dolphins este forțat, în timp ce extermina samuraii, să fie de acord:
  - Ai dreptate! Poporul Rusiei, din păcate, nu vrea să lupte cu japonezii. - Iar tânărul luptător, lăsând o întreagă companie de samurai cu capetele tăiate, a adăugat:
  - Dar în persoana noastră a apărut un factor miraculos, care ne va permite să câștigăm războiul nepopular. Este chiar simbolic că într-un război fără un rege în cap, heruvimii ajută!
  Margarita, scuipând sânge de pe buze și aruncând ace otrăvitoare cu tălpile goale, străpungându-i de moarte pe japonezi, remarcă:
  - Și totuși este necesară o a treia intervenție din partea noastră!
  Băiatul Caligula, după ce a lăsat un alt rând de cadavre tăiate în bucăți, fără să se îndoiască în mod deosebit, a întrebat totuși:
  -Esti sigur de asta?
  Tânărul războinic, completând exterminarea japonezilor în Port Arthur, a confirmat cu un oftat:
  - Pe mare, Togo este prea puternic. Și ce fel de comandant, sau mai precis comandantul naval Rozhdestvensky, este, din păcate, prea bine cunoscut. Copiii sunt probabil chiar mai buni la strategii nautice!
  Caligula, care îi tăie pe samurai fără milă, este forțat să fie de acord cu ceea ce este evident :
  - Desigur, cu o astfel de persoană ca Rozhdestvensky, chiar dacă a primit șapte crucișătoare de luptă suplimentare construite în Argentina și după ce a reparat navele primei escadrile din Pacific ridicate de jos, nu se poate conta pe victorie. Mai ales dacă vă amintiți că cincizeci și una de nave rusești au luptat în Tsushima și un singur distrugător japonez a fost scufundat!
  Margarita, emoționată, a spart țeava pistolului și, cu încă o leagănă a sabiei a patru japonezi și cu un ac ascuțit de încă trei, a adăugat:
  - Și este, de asemenea, semnificativ că escadrila bravului amiral ar putea fi interceptată înainte de a ajunge la bază de către evazivul și carnivorul Togo . În acest sens, poziția flotei Rozhdestvensky este extrem de dificilă.
  Băiatul Caligula, lansând cu picioarele la fel de agile ca ale unei maimuțe, un alt obuz care i-a ucis pe japonezi ca pe o mină, a glumit:
  Ca un suedez lângă Poltava,
  Rozhdestvensky a avut probleme...
  Arată curajos
  De fapt, este invers!
  Fata partizană, continuând să sfărâme inamicul cu forță dublată și lăsând o masă de cadavre, logic și cu calcul, a remarcat:
  - Dacă nu învingeți Japonia pe mare, atunci samuraii încăpățânați se vor lupta pentru o lungă perioadă de timp, iar vistieria coroanei ruse este deja goală, iar oamenii sunt pe margini. Trebuie să încheiem rapid bătălia cu o victorie răsunătoare. Altfel, va avea loc o revoluție și apariția unui parlament posibil inutil și chiar dăunător pentru Rusia!
  Caligula, băiatul-actor, i-a dat un cot pe generalul japonez și l-a făcut să zboare în înălțimi și, în același timp, a doborât trei tipi mascați care încercau, fără succes, să desfășoare un lansator de bombe primitiv. Baiatul Terminator a spus:
  - Dacă este suficient timp, unde se vor duce?
  Margarita, tăind japonezii în așchii și o mizerie sângeroasă, remarcă cu o alarmă vizibilă:
  - Este o problemă aici. Acum ne mișcăm așa din fort în fort. Ce zici de mare?
  Tomboy Caligula a chicotit și a scos din ochi o scânteie care a lovit depozitul de muniții. A avut loc o explozie care a aruncat în aer un întreg batalion de soldați japonezi.
  Baiatul actor a strigat peste vuiet:
  - Nimic special! Cu datele noastre, înotăm bine, nu ne vom îneca cu săbiile. El va înota din cuirasat în cuirasat, curățând punțile!
  Margarita, ale cărei săbii, ca un brici ascuțit, au tăiat numeroși soldați curajoși, dar muribundi fără sens, a zâmbit ca răspuns cu dinți și mai ascuțiți:
  - Cu siguranță ești un uriaș al gândurilor!
  Caligula of the Dolphins, lovindu-i pe japonezi de parcă ar fi fost un joc pe calculator, a răspuns sincer:
  - Dacă luăm viteza gândirii, atunci, de fapt, nu avem egal !
  Fata Terminator a fost de acord cu asta și, pentru a fi convingătoare, a trecut printr-un întreg batalion de samurai.
  Și a lăsat în urmă o urmă sângeroasă cu urme ale picioarelor goale și cizelate ale fetei.
  În același timp, ea a declarat:
  - Și viteza corpurilor, care este mult mai semnificativă!
  Împreună și grăbindu-vă cu o asemenea viteză, trebuie să puteți menține echilibrul și să nu cădeți. Caligula huliganul reușește mai mult sau mai puțin. În general, vorbind teoretic, o autocrație fără constituție nu ar trebui să existe în Rusia pentru totdeauna. Exemplul țărilor occidentale cu parlamentele lor este prea contagios. Ca să nu mai vorbim de faptul că oligarhii vor să-și exercite puterea nu doar în plan economic, ci și în cel politic. Deocamdată sunt mai mult sau mai puțin prietenoși cu autocrația, iar o probabilă victorie în Oceanul Pacific și extinderea ulterioară în China vor întări această prietenie pentru o lungă perioadă de timp. Apropo, războiul ruso-japonez este foarte important și din perspectivă pe termen lung. Crearea Rusiei Galbene și includerea nu numai a Manciuriei, ci și a altor regiuni chineze, ar putea duce la divizarea finală a Imperiului Celest. Aceasta înseamnă că puternicul colos chinez din secolul XXI, care se pretinde a fi o Superputere și hegemonie globală, nu va putea exista ca stat.
  Și cel mai probabil, fără Revoluția din octombrie, prăbușirea sistemului colonial global nu va avea loc. Lumea va fi mai rațională și mai sigură decât în secolul douăzeci și unu, când există peste două sute de state pe o planetă mică. În schimb, vor apărea mai multe imperii, poate chiar și cel rusesc va deveni cel mai puternic, sau cel puțin cel mai extins.
  Nu este atât de greu de prevăzut ce se va întâmpla în cazul unei victorii asupra Japoniei. Cel mai probabil , Germania, pentru care armata rusă va deveni o mare autoritate, nu va risca să declare război Rusiei. Dar poate că va dori un război pe un singur front, lovind Belgia și Franța.
  Cu toate acestea, țarul Nicolae este de așa natură încât ar putea foarte bine să atace , așa cum sa întâmplat în istoria reală, în spate. Ei bine, cel puțin pentru ca germanii agresivi să nu devină prea puternici.
  Apoi din nou Primul Război Mondial. Rusia poate avea divizii chineze și o flotă puternică a Pacificului pe front, ceea ce va fi un plus, dar ... În istoria reală, Japonia a luptat de partea Antantei, în aceeași alternativă, poate arăta Țara Soarelui Răsare. o dorință de răzbunare. Și apoi vom obține un al doilea front în est. Și asta nu este foarte grozav .
  În plus, nu se poate aștepta la o întărire semnificativă a armatei ruse, în comparație cu Istoria Reală. Deși, desigur, o redresare economică rapidă ar putea începe mai devreme, nu în 1909, ci în 1906, și ar putea fi și mai abruptă. La urma urmei, victoria Rusiei ar putea întări credința atât a investitorilor străini, cât și a celor autohtoni în regimul aflat la conducere, iar afluxul de capital ar fi mai mare decât în realitate.
  Acest lucru, la rândul său, va crește finanțarea pentru armată. Dacă, desigur, guvernul țarist nu se dovedește a fi prea încrezător în sine. Când, în special, se pare că îi vom învinge pe toți și îi vom arunca pe asfalt. În principiu, rezultatul primului război mondial, în acest caz, nu este deloc evident. Și poate atunci, pentru ca totul să se rezolve bine, va trebui să intervenim a patra oară.
  Deși posibilitatea ca primul război mondial să nu existe deloc nu este exclusă în principiu. În acest caz ... Este deja dificil de spus cum se vor dezvolta evenimentele ulterioare. Cât timp va domni țarul Nicolae al II-lea și cine îi va succeda? Țareviciul Alexei are îndoieli; s-ar putea să nu trăiască până la maturitate. Fratele Mihail și copiii lui? Atât aceasta, cât și alte opțiuni sunt posibile.
  Cât poate trăi Nicolae al II-lea? Nu existau ficat lung printre Romanov, dar, în general, un țar care bea puțin și nu fuma putea trăi destul de mult. Și deși i s-a atribuit blândețea și bunătatea inimii, nu era un liberal. Deci este puțin probabil ca împăratul să dea o constituție fără presiuni extreme. Cu toate acestea, căile Domnului sunt de nepătruns. Totul se poate întâmpla în modul cel mai puțin așteptat. Și lupul se preface în miel, iar mielul în lup!
  Și acum, în exterior, sunt copii atât de frumoși și drăguți - un băiat și o fată, de o vârstă destul de fragedă, curățând fort după fort și bastion după bastion. Aici, de exemplu, este muntele principal cu numele simplu Vysoka. De aici se poate vedea tot portul cu navele rusești ale primei escadrile Pacificului în curs de reparare, precum și alte piețe și abordări ale orașului.
  Margarita, tăind cu încredere numeroși și sângerând japonezi, poruncește:
  - Păi, o curățăm și noi?
  Băiatul luptător Caligula, terminând cu săbiile ultimul samurai, răspunse sarcastic:
  - Desigur, vom curăța și re-curățăm!
  Și cuplul s-a repezit spre înălțimi cu viteza unui avion de luptă. Trebuie sa ne grabim. În luna martie, nopțile nu sunt atât de lungi, iar în timpul zilei, chiar și cu viteza lor, este puțin probabil să se poată evita complet loviturile de la numeroase muschete, adică puști și, cel mai important, mitraliere. .
  E bine că nu există automate. Și cumva mai calm. Răsăritul soarelui nu se grăbește să risipească întunericul din ploaie și ceața lăptoasă care umple totul.
  Dimineața este geroasă, iar crusta de gheață scrâșnește sub picioarele slăbite ale băieților Terminator, care, chiar dacă ar vrea, nu și-ar pune pantofii - s-ar rupe. Și picioarele lor sunt, de asemenea, arme nu mai rele decât cele mai agile mâini. Crusta de gheață scrâșnește, dar nu interferează deloc cu zborul până sus și continuarea distrugerii acolo, inclusiv serviciul tunurilor de unsprezece inci.
  La ce folosesc astfel de portbagaj? Dar nu poți lovi ținte ca acestea cu arme mari, dar este foarte ușor să cureți paznicii. Margarita, după ce a aruncat o duzină de japonezi în abis cu o singură placă turnantă, au urlat îngrozitor când au căzut, a spus:
  - Deci, confruntarea se desfășoară într-un mod cool ...
  Băiatul terminator Caligula a chicotit, a aruncat o duzină de viteji războinici japonezi în abis și a remarcat cu bucurie:
  - Devine chiar plictisitor...
  Margarita îi făcu un semn, aruncându-și capul tăiat într-un arc spre partenerul ei:
  - E în regulă. Este chiar mai eficient. Sau ai vrea un duel cu vrăjitorii?
  superputeri avea acum , a mestecat boabe de fier ca un șarpe și a răspuns:
  - Nu aș refuza , dar în secolul al XX-lea sunt puține șanse să dau peste ei !
  Margarita, tăind încă o duzină de japonezi pentru carne ruptă, chicoti:
  - Dar uite, ninja!
  Într-adevăr, două duzini de luptători mascați în robe negre s-au repezit să-l atace pe războinic. Și sunt înarmați cu săbii, câte două în fiecare mână. Pentru oameni, ninja s-a mișcat bine. Se putea simți pregătirea extraordinară și antrenamentul sălbatic încă din copilărie. Dar, în realitate, ce se poate opune heruvimilor? Diferența de viteză dintre nemuritori, copii pompați cu ajutorul magiei și oameni este prea mare. Și ninja, deși luptători bine antrenați, sunt totuși oameni.
  Margarita a tăiat două dintre ele deodată cu o moară de vânt rapidă și a încărcat atât de mult pe a treia cu piciorul gol, de fetiță, elegant, dar mortal, în vintre, încât a zburat la peste cincizeci de metri în sus și a smuls stâlpul din turn. Margarita s-a luptat cu stelele aruncate asupra ei și, continuând să se miște, a mai tăiat trei și a ucis-o pe a patra aruncând trei pumnale cu degetele de la picioare. Ninja a scăpat de doi, dar al treilea, zburând pe o traiectorie întreruptă, a aterizat chiar în inimă.
  În luptă a intrat și caligula, băiețel. L-a tăiat în jumătate pe ninja cu ramă violet și a dezlănțuit un atac și mai rapid care a dat jos capetele mascaților care încercau să-i atace perechile.
  Bărbații negri invizibili nu au renunțat, dar erau prea lenți ca viteză în comparație cu băiatul și heruvimul care i-au atacat. Nu au avut nicio șansă.
  Margarita, în mișcarea irezistibilă a unei fantome iute, chiar cânta:
  - În curând mă vei uita, vei merge la Sheol ca ploaia umedă! Alți îngeri ne servesc, iar tu vei intra în sicriu cu Dracula!
  Ninja a căzut, tăiat în bucăți, stropind cu sânge ca pepenii copți sub satar. Și nu au încetat să atace. Dar ... Toți cei douăzeci și trei de mari luptători au căzut în luptă. După care, magnificul cuplu a trecut la terminarea servitorilor supraviețuitori de la arme...
  Ceața începuse deja să se risipească, iar Soarele a început să strălucească mai puternic. Și vitejii războinici au trecut pe o altă linie de apărare. Asaltul nu începuse încă și a trebuit să ne luptăm. Cu toate acestea, luptătorii nu s-au simțit încă serios obosiți, ci au vrut pur și simplu să mănânce. Ei bine, am început să mâncăm din nou carne crudă de cal. Ei bine, nu există oameni, până la urmă.
  Băiatul Terminator, Caligula, aruncând un ac cu piciorul gol, străpungând cu el mai mulți japonezi, a spus:
  - Cea mai grea sclavie este să fii sclav al stomacului - stăpânul este fără milă, indiferent de gol sau plinătate!
  Margarita a fost de acord cu aceasta, continuând să-i doboare pe samuraii care încă se târau, ca nenumăratele lăcuste, care se percolau în valuri. Printre japonezi erau băieți foarte tineri, de vreo șaisprezece sau șaptesprezece ani, și era atât de neplăcut să-i ucizi. Se pare că autoritățile din Țara Soarelui Răsare și-au răzuit toate rezervele pentru război. Dar Kuropatkin, pe care toți l-au scuipat și pe care l-au scuipat, încă avea grijă de soldați și a pierdut mult mai puțin decât japonezii. Și pentru asta ar trebui să i se acorde credit. Și, treptat, unitățile japoneze s-au luptat mai bine și au sosit forțe proaspete, bine antrenate din partea europeană a Rusiei. Inclusiv regimentele de gardă.
  Fata partizană a crezut că ceva asemănător s-a întâmplat în al Doilea Război Mondial. Redutabilii germani au avansat și au obținut succes până când unitățile lor de elită au fost complet sau aproape complet eliminate. După care, nu au reușit să rețină Armata Roșie.
  Adevărat, trebuie spus că și unitățile de personal ale Armatei Roșii au fost eliminate. Și asta, într-adevăr, s-a dovedit a fi o problemă.
  Margarita s-a repezit în luptă cu cuvintele:
  - Dumnezeu nu te va da bătut, porcul nu te va mânca, iar dragonii răi vor fi arestați!
  . CAPITOLUL Nr. 12.
  Dominica s-a întors la Academia Dragonului doar pentru o vreme. Ea a învățat din nou rapid câteva zeci de vrăji și câteva cuvinte complexe.
  Apoi trei fete: un elf, un hobbit și o femeie troll, s-au jucat cu ea în aruncarea cu pietre magice mai sus.
  Dominica i-a învins. Și pietrele înseși străluceau foarte puternic și străluceau, ca picăturile de rouă în razele celor patru luminari.
  După care, fetele vrăjitoare i-au dat două inele cu pietre de la fiecare picior, pentru ca războinicul să-și întărească vrăjile de dragul unui mare scop: salvarea sexului puternic.
  Acum aproape toate degetele de la picioarele goale ale actriței, cu excepția degetului mic, aveau inele magice. Și a devenit și mai puternică în magie decât era înainte. Aceasta este, de fapt, o fată capabilă să distrugă un oraș și să construiască un palat.
  Și așa a învățat repede încă o sută de vrăji și, în loc să se odihnească, s-a așezat pe covorul de blană. Ea a plonjat în poziția lotusului și aproape imediat esența ei mentală și sufletul, precum și corpul ei dublu, s-au găsit într-un univers paralel, alături de o echipă de luptă, deși în exterior tineri.
  O armată de copii, condusă de un cvartet de luptători, a continuat să lupte cu hoarde de șobolani în țara vrăjitoarei malefice Bastinda.
  Primele grupuri de rozătoare carnivore au fost ucise sau au experimentat transformări.
  Apoi au apărut câmpurile unde lucrau nefericiții sclavi copii. Erau supravegheați de mari supraveghetori de șobolani de mărimea mistreților cumsecade. Ei țineau bice în labe și biciuiau băieți și fete pe jumătate goi.
  Dominica era indignată:
  - Ce rău este când copiii suferă!
  Și, furioasă, a tras mai multe fulgere deodată asupra șobolanilor, iar aceștia s-au transformat în bunici mari, acoperite de ciocolată.
  Copiii sclavi au țipat de surprindere, apoi s-au repezit la o mâncare atât de apetisantă și de mirositoare. Și să rupem bucăți din el.
  Dominica și-a fluturat din nou bagheta magică și a făcut din nou transformări, transformând ticăloșii șobolani în feluri de mâncare delicioase, gângâind:
  Copii, acestea sunt stelele de pe cer,
  Florile cresc pe pajiști...
  Va fi bucurie pe planetă,
  Vise frumoase vor înflori!
  Margarita, care a fost și ea implicată în transformări, a remarcat în mod logic:
  - Ai o mare căldură interioară și bunătate!
  Dintr-o dată, ca un jack-in-the-box, a apărut un șobolan uriaș asemănător unui dinozaur. Ea a deschis gura și a țipat ceva asurzitor.
  Ambele fete sunt vrăjitoare, cum vor elibera fulgere și pulsari asupra ei și din baghetele magice și din inelele de pe picioarele goale. Și fluxul de energie conectat a lovit un monstru uriaș, de douăzeci și cinci de metri înălțime. S-a prăbușit și s-a întors imediat pentru a vedea numeroasele feluri de mâncare diferite, bogate și variate de pe masa lungă. Și aici, printre altele, au fost pahare de vin aurii cu o mare varietate de înghețată.
  Copiii sclavi au început să renunțe la muncă în jurul perimetrului și să atace șobolanii urâți și să-i taie cu seceri, sape și alte obiecte agricole .
  Și era atât de multă furie în ei. Băieții rebeli au început chiar să cânte cu entuziasm;
  Oricine este în întunericul sclaviei, ia sabia în mâinile tale,
  Și nu tolera rușinea umilită...
  Vrăjmașul tău nu va construi o temelie pe sânge,
  Îi vei da o sentință nefericită!
  
  Băiatul este bătut de un bici rău,
  Un călău îl chinuiește cu un șobolan rău...
  Dar chinuitorul rău se va transforma într-un cadavru,
  Nu mai auzi nicio fete plângând!
  
  Nu fi sclav, umilit în praf,
  Ridică repede capul...
  Și va fi elfinism în depărtare,
  Iubesc Solntsus și Spartak!
  
  Să existe o lume strălucitoare în univers,
  În care fericirea va dura pentru totdeauna pentru oameni...
  Și copiii vor avea un ospăț vesel acolo,
  Regatul acela nu este al sângelui, al pumnilor!
  
  Va exista, credem noi, un paradis în întregul univers,
  Vom stapani spatiul...
  Despre asta, băiete războinic, îndrăznește,
  Pentru ca aici să nu existe coșmar și rușine rea!
  
  Da, suntem sclavi, gemum în lanțuri sub asuprire,
  Și un bici aprins ne bate în coaste...
  Dar cred că vom ucide toți șobolanii orci,
  Pentru că liderul rebelilor este foarte tare!
  
  La această oră, toți băieții s-au răzvrătit,
  Fetele sunt și ele cu ele pentru același lucru ...
  Și cred că vor da solcenism,
  Vom arunca jugul urât!
  
  Atunci, știi, va suna cornul victoriei,
  Și copiii vor înflori în slavă...
  Schimbările ne așteaptă în fericire,
  Examene, promovând totul cu note perfecte!
  
  Vom realiza un asemenea miracol, cred,
  Că va exista un adevărat paradis al luminii...
  Cel puțin undeva o vrăjitoare este un Iuda ticălos,
  Ce îi împinge pe băieți în hambar!
  
  Nu există loc pentru noi, sclavii, în lumea interlopă,
  Putem alunga dracii din crăpături...
  În numele paradisului, care este sfânt al Domnului,
  Pentru toți oamenii veseli liberi!
  
  Să fie pace în toată lumea sublunară,
  Să fie fericire și soare sacru ...
  Tragem în inamici ca într-o galerie de trageri,
  Așa că doar sus și nici o secundă în jos!
  
  Da, crede-mă, puterea noastră nu se va usca,
  Ea va fi calea raiului către univers...
  Și armata rebelilor va lătra tare ,
  Să înece șobolanii ostili!
  
  Iată cât de veselă, fericită,
  Iarba crește ca trandafirii de jur împrejur...
  Echipa noastră de băieți
  Aspectul este cu siguranță cel al unui vultur de munte!
  
  Victoria va fi sigură,
  Să construim, cred, sincer suntem Eden...
  Toată fericirea, bucuria de pe orice planetă,
  Și nu ești un roșcat , ci un domn respectabil!
  Acesta este, într-adevăr, imnul sclavilor treziți care zdrobesc șobolanii și orcii.
  Între timp, Dominica și Margarita pe dragoni, înaintea armatei, zboară până la castel.
  Două vrăjitoare, iute și sclipitoare cu baghete magice și inele cu talismane în picioarele goale. Cu care realizează transformări fabuloase. Și nu este nimic în neregulă cu faptul că acum alți șobolani înaripați, mai periculoși, încearcă să-i atace.
  Aviația cu rozătoare nu este o glumă. Dar fetele le -au lovit cu puterile lor magice și au făcut vrăji. Și în loc de monștri, apare vată de zahăr. Atât de dulce și parfumat.
  În plus, unele dintre maimuțele înaripate se transformă în căpșuni. Care este atât de copt și strălucește cu rubine și topaz.
  Și încă niște maimuțe cu aripi au devenit baloane.
  Oenomai și Dobrynya au intrat și ei în luptă pe dragoni. Au început să-și taie omologii cu săbii, ceea ce este relativ simplu și direct. Ei bine, și dragonii înșiși, când o iau și ar arde cu foc. Și îi vor pârjoli pe cei înaripați fără regrete sau îndoieli.
  Oenomaus a remarcat, doborând inamicul:
  - Asta, vezi tu, va fi foarte amuzant și mișto!
  Dobrynya remarcă zâmbind:
  - Da, asta nu poate fi exprimat în cuvinte!
  Și băiatul erou a lansat un ac foarte ascuțit și letal către inamic. A lovit șobolanul chiar în ochi și s-a ciocnit cu o altă rozătoare. Aici a început haosul.
  Oenomaus a cântat:
  Sobolanii sunt foarte misto
  Ei pot chiar roade un stejar...
  Creierul tău este greu de văzut,
  Și circumvoluțiile sunt ca un fir!
  Dobrynya a fost de acord cu asta:
  - Da, șobolanii roade tot felul de lucruri urâte!
  Margarita făcu cu ochiul. Și-a amintit cum a fost capturat băiatul partizan Andreika. Și era închis într-un subsol rece, plin de șobolani. Și rozătoarele au mușcat picioarele goale ale băiatului, amorțite de frig. Andreika a luptat cu șobolani toată noaptea și nu a dormit. Și dimineața a fost dus la interogatoriu și mai întâi au stropit cu sare pe rănile de pe picioarele băiatului A. A fost foarte dureros și Andreika a început să țipe . Și l-au lovit și cu sârmă ghimpată.
  Dar băiatul partizan și-a pierdut cunoștința din cauza șocului dureros, dar nu a spus nimic.
  Margarita a reușit să aranjeze evadarea Andreikei. Și asta a fost isprava ei. Băiatul a reușit să depășească durerea și să plece pe picioarele schilodite și mușcate. Și pentru asta, felicitări lui.
  Partizana a bătut șobolanii și a cântat cu mare entuziasm:
  Arma mea este ca un frate mai mare
  Filmează foarte precis, precis...
  La urma urmei, o fată are o mitralieră în stomac,
  Deși uneori viața este ca o cușcă!
  
  Sunt o fată care nu este mai puternică
  Lupul și tigroaia într-un singur test...
  Dar cuvântul nu este o vrabie,
  Când sunt cu iubitul meu, cred, împreună!
  
  Am luat deja care trece,
  Iranul a luat cu asalt munții...
  Ea a cucerit multe țări diferite,
  Nu, nu pot sta liniştit lângă canapea!
  
  Probabil că nu vei înțelege asta,
  Ce înseamnă să te lupți cu fanatici...
  Notează-l în caiet,
  Și învață să lupți decent, omule!
  
  Nu există nicio patrie a mea, crede-mă, mai curajos,
  Ea scânteie ca un rubin strălucitor...
  Chiar dacă există milioane de crenguțe de diavoli,
  Încă vom obține un loc în rai!
  
  Domnul să mă ocrotească
  Marele nostru cavaler, Atotputernicul...
  Fata are carne puternică ,
  Ea dă jos cireșul cu un voleu precis!
  
  Nimeni nu mă poate învinge
  Eu sunt fata al cărei nume este legiuni!
  Ursul se înclină și el la picioarele mele,
  Și arțarii îți vor da în curând aur!
  
  Îngheț, alergând desculț prin zăpadă,
  Pute de zăpadă, știi, nu speria o fată...
  Îi voi oferi adversarului meu o tunsoare strălucitoare,
  Mă recunosc ca un ogar!
  
  M-am născut la începutul primăverii,
  Atât de roșu, de parcă ar fi fost un banner...
  Personajul este foarte ogar , groovy,
  Și o flacără fierbinte arde în inima mea!
  
  Da, nu ai putut găsi o fată mai frumoasă,
  Ea va oferi tuturor dragoste din belșug...
  nu arată douăzeci de ani,
  Dar chiar lovește foarte tare!
  
  
  Prin urmare, închinați-vă fetei,
  Și să-i săruți picioarele goale...
  Cavalerul se va repezi în sus ca o săgeată,
  Nu ne va fi greu să rezolvăm problema!
  Fata partizană a cântat foarte sufletist. Toți șobolanii zburători s-au schimbat. Unele în vată de zahăr, altele în floricele de porumb, altele în fulgi de ovăz sau bule de săpun. Și unii dintre băieții eroi au fost uciși trivial sau dragonii i-au ars cu foc. Acestea au fost într-adevăr brioșe și fripturi de cotlete drăguțe, cu carne.
  Dobrynya a luat și a lansat acul cu degetele de la picioare, iar acesta a străpuns gândacul înaripat, fixându-l de peretele de piatră. Și s-a dovedit a fi atât de cool și cool.
  Gandacul s-a aprins brusc si in locul lui a aparut un colier impresionant de diamante.
  Dobrynya a cântat:
  Și când am văzut mreana,
  Ai, ai , ai!
  Băieții au dat o fugă pentru banii lor,
  Nu amânați!
  Băiatul Enomai a răspuns:
  - Wow! Ce bine a iesit. Aceasta este o bijuterie.
  Dobrynya mormăi și răcni:
  - Putem face totul, domnilor, semănăm de mult, unde?
  Dominica a ciripit ca răspuns și a transformat, de asemenea, o duzină de gândaci înaripați care au fluturat din turnul de rău augur al castelului în constelații întregi de bijuterii. Și cum scânteie și strălucește minunat, ca niște țurțuri pe cele patru lumini care trimit razele de soare.
  Margarita remarcă cu un chicot:
  - Eu cred că binele triumfă asupra răului!
  Enomai a remarcat zâmbind:
  - Binele și răul sunt concepte relative. Iată un șobolan, este și viu și îl tocăm!
  Dobrynya a remarcat:
  - Și plantele? Aceleași legume și fructe sunt, de asemenea, vii și sunt, de asemenea, consumate, și este păcat!
  Dominica a postat pe Twitter:
  - Așa se întâmplă, așa se întâmplă,
  Fiecare îl devorează pe celălalt deodată!
  Fata-actriță cu un vuiet a luat-o și a eliberat magie din picioarele goale. Și turnul cu craniul de șobolan a fost transformat. A devenit aurit, iar deasupra strălucea un trandafir cu rubine.
  observă Margarita cu inteligență, dezvăluindu-și dinții și trimițând cascade de raze criminale și distructive din degetele goale de la picioare. Și magia a funcționat. Și bătut criminală și distructivă, care s-a transformat imediat în creativă și înfloritoare.
  Orci și spiriduși au ieșit din nou din castel . Și au urcat într-o hoardă adevărată . Unii dintre ursuleții purtau armură de oțel. Și acestea sunt armuri foarte strălucitoare, cu sulițe și topoare.
  Dominica remarcă agresiv, dezvăluindu-și dinții:
  - Acum, aceasta este o hoardă înfiorătoare care urcă deja în . Ei bine, îi vom întâlni cu ceva letal?
  Margarita remarcă cu un zâmbet răutăcios:
  - Da, desigur că putem face asta!
  Și fetele vrăjitoare au luat și și-au lansat pulsarii magici către orci și spiriduși.
  Boy Dobrynya a remarcat:
  - Acest lucru nu este rău, dar trebuie să oferim copiilor războinici posibilitatea de a lupta.
  Și, într-adevăr, mii de copii rebeli au alergat la castel din direcții diferite. Mulți dintre ei, în special băieții, purtau lanțuri. Unii dintre băieți au lucrat, ridicând monumente și sculpturi vrăjitoarei Bastinda . Unele statui au crescut până la o sută de metri înălțime și doar uriașul castel se ridica deasupra lor.
  Cei doi băieți cei mai puternici, deși nu cei mai mari, vicontele și Phoenix, s-au luptat înaintea celorlalți, doborând rozătoarele.
  Orcii, la rândul lor, au început să tragă și ei din arc. Dar vrăjitoarele i-au lovit puternic. Dacă era relativ ușor să ucizi șobolanii, chiar dacă erau grași și mari, acest lucru le-a afectat mobilitatea. Atunci orcii vor fi luptători mai puternici, iar goblinii sunt pur și simplu uriași.
  Phoenix a remarcat:
  - M-am luptat cu Kartaus . Deci luptătorii lui erau mai ageri!
  Luptătorul viconte a cântat:
  Îmi place îngrozitor războiul
  Luptă ca un cocoș...
  Și în lupta corp la corp,
  Lupt pentru doi monștri!
  Phoenix a remarcat zâmbind:
  - Da, să fiu sincer, asta e grozav ! Dar suntem obișnuiți să ucidem monștri cu mii.
  Și așa băieții eroi l-au ucis pe spiriduș. Iar restul monștrilor fuseseră deja parțial transformați în diverse feluri de alimente și dulciuri. Dar unul dintre spiriduși a produs o astfel de înghețată într-un pahar de vin sculptat din smarald.
  Iar deasupra sunt grămezi de înghețată multicoloră, bucăți de ciocolată, fructe confiate, căpșuni, fistic și așa mai departe, foarte apetisante.
  Copiii războinici vor țipa de încântare. Da, chiar a ieșit extrem de gustos și hipnotizează ochii.
  Fata-vrăjitoare Margarita, după ce a eliberat un alt val de distrugere și anihilare, a făcut o carte blanche agresivă în ceea ce privește transformarea urâtului într- unul apetisant și a emis:
  - Într-un fel, magia este mai bună decât procesul natural, nu?
  Dominica a fost de acord:
  - Da, fără nicio îndoială, creăm ceva frumos și gustos. Dar de ce sunt mii de sclavi aici și toți sunt copii și nu se văd adulți?
  Margarita a răspuns zâmbind:
  - Influența magiei locale. Este destul de puternic. Și într-adevăr, se dovedește că în această lume există doar copii mici. Dar nu-ți face griji, doar aerul local nu te va transforma într-o fetiță.
  Dominica a întrebat surprinsă:
  - Și de ce?
  Fata partizană a răspuns:
  - Și pentru cap de varză!
  Asaltul orcilor și spiridușilor răi a început să slăbească. Unii dintre ei au fost uciși de copii războinici, iar majoritatea au fost transformați de magia puternică a unui cuplu frumos. Aceasta este cu adevărat magie, eclipsând bagheta pe care o avea Dunno.
  Dominica notă, zâmbind dulce:
  A venit vremea socotirii,
  L- am lovit pe orc în ochi...
  Ca răspuns, a devenit ca o plăcintă,
  Și a cerut un dinte!
  Și într-adevăr, în Tot felul de delicii gustoase sunt transformate în orci și spiriduși.
  Și copiii războinici sunt încântați de asta. Și șobolanii sunt exterminați fără probleme . Dar din loviturile lor au început să apară din nou preparate delicioase. Și alte lucruri delicioase și incredibile.
  Și șobolanii sunt transformați rapid în ceva util și capabil de a fi mâncat.
  Partizana Margarita a exclamat:
  - Poate că acum vom intra în castel în sine!?
  Fata actrita a remarcat:
  "Și o ambuscadă ne poate aștepta acolo." Cu toate acestea, suntem pregătiți pentru asta!
  Margarita zâmbi și răspunse:
  - Sunt un pionier, ceea ce înseamnă că sunt întotdeauna pregătit!
  Acum copiii sclavi au pătruns în castel. Picioarele lor goale călcau pe marmura neagră. Înăuntru s-au luptat cu orci, spiriduși și șobolani. Și i-au tăiat de parcă ar avea tăietori în loc de săbii. Aici a început tăierea.
  Băieții s-au luptat cu săbiile mai ales cu înverșunare. Iar fetele au preferat să tragă cu arcuri. Din fericire, Margarita a putut transforma secerele și sapele în adevărate arcuri. Și împușcă pachete întregi de săgeți, străpungând șobolanii.
  Dominica a remarcat cu inteligență:
  - Săgeți ascuțite ale unei cărări ucigașe, fiți cool, copiii mei.
  Deodată, vrăjitoarea Bastinda însăși a zburat din turn. Arăta ca o femeie de vreo treizeci și cinci de ani și se învârtea ca un top. Părul ei este negru, creț și ea însăși ține două baghete magice în mâinile înmănuși.
  Vrăjitoarea zbura pe o motocicletă, iar în picioare erau cizme cu pinteni.
  Bastinda o luă și urlă:
  - Îi respect pe cei puternici
  Și îi jignesc pe cei slabi...
  Sunt un mare rău
  Și ce rămâne cu tine, desculț?
  Dominica a postat pe Twitter ca răspuns:
  Legea mea este simplă
  Îi înving pe cei răi...
  Pe cine este slab, voi ajuta,
  Nu pot face altfel!
  Bastinda a luat din baghetele magice, de parcă ar lovi Dominica cu pulsari. Așa că ea a fluierat ca răspuns. Iar pulsarii s-au transformat imediat în prăjituri și au căzut asupra fetei-actriță, mânjind-o temeinic.
  Ca răspuns, Dominica, furioasă, a eliberat un pulsar uriaș din baghetă și de pe degetele goale de la picioare.
  A zburat, dar Bastinda a reușit să scape și a fost lovită de o descărcare în castel. S-a aprins aproape instantaneu și a început să se transforme. Și în locul castelului de rău augur, a apărut un palat cel mai luxos - în întregime și imediat.
  Bastinda îi aruncă o privire, clipi din ochi și fugă. Mai precis, zboară departe. Și o coadă de foc a rămas în spatele ei.
  Dominica și Margarita s-au repezit după ea. Ambele vrăjitoare erau în mod clar în urmă în viteză.
  Totuși, o motocicletă zburătoare este mult mai rapidă decât dragonii.
  Fetele vrăjitoare au început să tragă în Bastinda . Dar din când în când ea se sustragea sau se apăra. Mai mult, motocicleta a mărit foarte repede distanța, scoțându-l din poligon cu magie.
  Dominica a notat:
  - Și-a pierdut țara, supușii și puterea. Deci, nu prea avem nevoie de el acum!
  Margarita a remarcat:
  "Dacă a furat și a luat artefactul de șobolan galben, atunci victoria noastră va fi fără valoare!"
  Fata actriță, pocnind din degetele picioarelor goale și bronzate, a declarat cu încredere:
  - Dar mii de copii au căpătat libertate! Și asta merită ceva!
  Fata partizană a fost de acord:
  - Dreapta! Nu e de mirare că am lucrat.
  Într-adevăr, șobolanii au fost în cele din urmă transformați și uciși, la fel ca și orcii și goblinii. Astfel a fost câștigată o victorie majoră.
  Multe mii de copii - băieți și fete - s-au adunat în piață și au scandat, bătând din picioarele goale:
  -Slavă eroilor! Slavă eliberatorilor! Jos sclavia!
  Aceasta a fost cea mai mare victorie din țara șobolanilor. Și sunt atât de multe lucruri fabuloase și aerisite aici.
  Margarita a vorbit prima. Ea, dansând , o lua și cânta, iar cântecul ei era cântecul unei fete partizane:
  Noi, copiii sărăciei și al mângâierii verii,
  Născut într-o baracă în ploaie...
  Să fie cântat visul fetei,
  Când vom intra din nou într-o luptă fierbinte!
  
  Am ajuns în Elfxik din întâmplare,
  Și Patria mea, Sfânta Rusă...
  Cu soarta mea, cu totul extraordinară,
  Lupt pentru fericirea și dragostea țării!
  
  Și nu există o patrie mai frumoasă a Rusiei,
  esti pentru luptă- te cu asta și nu-ți fie frică...
  Și nu există o țară mai fericită în univers,
  Tu ești torța luminii universului, Rus'!
  
  Voi trece prin foc și apă pentru tine,
  Pionierii sunt obișnuiți să câștige...
  Vom fi mereu pe plac oamenilor,
  Pentru că puterea armatei este nelimitată!
  
  Să mergem la atacul pentru Patria Mamă,
  Sub strigătul unui ura puternic, furios...
  Hitler își va primi răscumpărarea până la capăt,
  Îi vom alunga pe naziști din curte!
  
  Patria mea este plină de eroi,
  Iar Stalin este un mare gigant...
  Pionierii mărșăluiesc în formație,
  Familia Atotputernică, Domnul nostru, o , unul!
  
  În numele luminii și al vieții bune,
  Vom lupta cu curaj, copii...
  La urma urmei, o generație va trăi sub comunism,
  Crede-mă, speranța nu ne poate fi luată!
  
  Ne iubim patria noastră, băieți,
  Vrem să te ridicăm deasupra norilor...
  Fascismul va primi o răzbunare puternică,
  De la pionieri, vitejii vulturi!
  
  O vom reuși, cred, în curând vom câștiga,
  Deși fascismul este insidios și crud...
  Bunicii vor fi mândri de noi,
  Și Svarog te va conduce în luptă!
  
  Pentru slava patriei noastre viteji,
  Însuși Domnul Atotputernic s-a înălțat la cruce...
  Nu ne vom regreta viețile pentru Rusia,
  Să se audă un glas puternic din cer!
  
  Luptă pentru gloria Patriei noastre,
  Luptătorii loiali o iubesc...
  Sunteți pui de lup, nu iepuri lași,
  Chiar și cavalerii sunt foarte mândri!
  
  Suntem capabili să luăm luna din boltă,
  Prinde o știucă, un somn mare...
  Marele Lenin s-a ridicat pentru libertate,
  Vom aduce clădirea la viață!
  
  În Numele Familiei, construiește piramide,
  Și corăbiile care vor sfâșie bolta cerului...
  Și Hitler , în glumă, ucide luptătorii ,
  Cel Atotputernic a murit și a înviat pentru noi!
  
  Ești dragă, răutăcioasă Lada,
  Marele Dumnezeu Alb s-a născut de tine...
  Și trebuie să luptăm cu curaj pentru tine,
  Fie ca Cel Atotputernic să vă ajute să trăiți pentru totdeauna!
  
  Iubește, onorează pe Dumnezeu Isus,
  Este un rus, cu noi pentru totdeauna...
  Este timpul să brodați ornamentul cu pricepere,
  Fie ca anii să fie plini de bucurie pentru totdeauna!
  
  Măreția Sfintei mele Rusii,
  Capabil să învingă adversarii ...
  Chiar dacă femeile strigau de frică,
  Putem sparge dragonul!
  
  Pentru slava Sfintei Mame, crede-ma,
  În Numele zeului rus Hristos...
  Vom construi biserici mari în curând,
  Să mergem până la capăt!
  
  Iubește, crede-mă, nu cunoaște cuvintele inutile,
  Nu mai există plictiseală inutilă de văzut în ea...
  Să piară Cain în lumea interlopă,
  Și Abel își va cânta din nou cântecul!
  
  Iată-ne călcăm în jurul Berlinului cu un buluc,
  Trâmbița sună ca un clopoțel...
  Mai bine fii un războinic foarte modest,
  Suflați-i capul naziștilor cu un topor!
  
  Familia va învia, crede-mă, morții în curând,
  Dumnezeul Alb vă va da fiecare iubire
  Și am decis foarte clar,
  Ce va fi o eternitate de schimbări strălucitoare!
  dansa fata pionieră, bătând din picioarele goale, veselă și entuziasmată . Și alți copii, foști sclavi, cântau și dansau, încercând să se ridice, sau mai bine zis, să sară mai sus.
  Dobrynya, fiind un băiat puternic , a luat o piatră și a aruncat-o mai sus. A zburat în sus și a explodat, împrăștiindu-se ca artificii în mii de fragmente multicolore.
  Băiatul viconte urlă:
  - Asta este cu adevărat fantastic!
  Dobrynya a obiectat la acest lucru aruncând din nou piatra, iar Margarita a lovit -o cu un fulger, făcând-o să se împrăștie în multe fragmente multicolore și strălucitor de strălucitor:
  - Nu! Aceasta este o astfel de realitate. Și nu există nimic mai înalt decât această realitate!
  Băiatul erou Phoenix, furios, bătând din picioarele goale, astfel încât iarba să înceapă să fumeze, a strigat:
  - Locomotiva noastră zboară înainte - se oprește în comună!
  Nu avem altă cale - o pușcă puternică!
  Și fata de lângă ei, de asemenea, va sări în sus și în jos.
  Dispoziția lor era pozitivă, iar bucuria era în plină desfășurare.
  Dominica a decis, de asemenea, să-și etaleze puțin inteligența.
  Și haideți să mâzgăleim fluxuri întregi din aforismele voastre excelente și bine practicate;
  Un sclav poate deveni liber, un prost poate deveni inteligent, un sărac poate deveni bogat, dar dacă ai încăpățânarea unui măgar, vei fi mereu un măgar!
  Sărac nu este cel care nu are bani, ci cel al cărui cap e plin de rumeguș!
  Nu aspira să fii rege dacă nu ai creier!
  Chiar și șahul va fi la fel de nebun ca un măgar!
  Regele este, desigur, un leu, dar nu lipsit de inventivitate asemănătoare vulpei, iar leii sunt jupuiți!
  Nu mârâi, ci mai degrabă tăceți dacă nu sunteți încă în locul leului, iar vulpea nu și-a dat costumul!
  Un politician este ca vulpea din fabula lui Krylov, dar nu fiți o cioară ca alegător!
  Dacă ești ca un ciot, atunci ei vor îndepărta așchii de la tine până la rădăcini!
  Pentru ca țara să nu fie înhămată de jug, trebuie să fie tare, ca un taur!
  Este nevoie de aviație pentru a face țara să zboare!
  Politicianul este gata să promită luna, doar să nu se lase la gunoi!
  Cine nu și-a băut sănătatea este pentru totdeauna tânăr!
  Argumentele stejarului acționează pe ciot!
  Un politician îți va lua de bunăvoie așchii dacă ești un ciot!
  Dar omul are un avantaj față de maimuțe: uneori este cel puțin o vulpe adevărată!
  Politicianul are ambițiile unui leu, viclenia unei vulpi, dar metodele lui sunt complet porcă!
  Dacă un politician este prea vulpe, atunci devine un porc complet!
  Un politician cu viclenia de vulpe și strânsoarea de lup va face kebab din alegători!
  Iar norocul necesită efort, doar cu munca grea a unui cal poți să dai jos gulerul supunerii!
  Crede în succes dacă îi depășești pe toată lumea!
  Un politician poate depăși chiar și o vulpe, dar nu poate păcăli timpul pentru totdeauna!
  Un alegător zboară adesea ca o albină la discursul plin de miere al unui politician, dar adesea el însuși este înțepat!
  Un politician înghite alegătorii ca un piton înghite iepuri, atrage muște ca vodca și velcro dulce!
  Un lup nu poate trăi fără carne, iar un politician nu poate trăi fără înșelăciune!
  Cel mai rapid cal se va supune celui care este bine priceput!
  Este mai ușor pentru un politician să se întoarcă pe dos în afară decât să promită ceva ce se poate face!
  Pentru cine votați, veți onora rezultatul cu un minut de reculegere!
  Fii măcar o vulpe plină de resurse, dacă nu vrei să devii un măgar năucit!
  Nu aveți încredere în politicieni, pentru alegători ei sunt doar hârtie abrazivă care scot așchii din stejari!
  prost complet va transforma un ban într-un ban greu!
  Nu există rude în politică, dar vor fi cei care vor să împartă ceea ce aveți ca frați!
  Sunt multe lucruri urâte în viață, dar cel mai rău lucru este când viața se termină!
  Daca vrei sa te apropii de Dumnezeu, bate maimuta din suflet pe cruce!
  Omul provine, dacă nu dintr-o maimuță, atunci, în orice caz, a încetat să mai fie maimuță!
  Dacă ai mintea unei maimuțe, atunci vulpea te va înghiți ca un boa constrictor prădător!
  Nimic nu este infinit, cu excepția timpului necesar politicienilor pentru a îndeplini ceea ce promit!
  Dacă lătrați mult , vă veți văita ca un câine bătut!
  Nu ai încredere în cineva care vorbește tare, iar focul roșu te poate arde!
  Nici măcar Dumnezeu nu poate depăși o femeie și nu poate ridica o maimuță la nivelul culturii umane!
  Fără iubire nu există zâmbet, decât dacă este rânjetul prădător al unui politician!
  După ce a stat în nori de prea mult timp, politicianul fără aripi zboară pe canal!
  Un suflet mic are întotdeauna ambițiile unui gigant!
  Un suflet mic are o îngâmfare gigantică!
  Un politician este un hoț care își scrie legi și consideră țara un teritoriu de zonă!
  Politicianul are șapte zile de vineri pe săptămână, dar când este necesar să se împlinească promisiunea , vine sâmbăta evreiască!
  Unitatea este bună, atâta timp cât nu se împerechează cu un politician!
  Un politician este o astfel de creatură care vrea să facă din tine o oaie folosind metode porci!
  Metodele porcă ale politicienilor transformă alegătorii într-un cotlet!
  Sub domnia de porc, viața nu este niciodată grasă!
  A face un președinte de porc este prea gras!
  Dacă vrei să devii președinte, profită de șanse!
  Un conducător care consideră alegătorii ca fiind oi este un porc tipic!
  Doamne, aceasta nu este doar atotputernicia, ci și voința de a merge la cruce de dragul aproapelui tău!
  Un conducător care stă mult timp pe tron face ca statul să se lase!
  Un tânăr conducător este ca un cal proaspăt, un bătrân este ca o iapă cu copitele rupte!
  În mijloacele de a atinge înălțimi divine, Satan însuși este un politician!
  Un politician este Dumnezeu doar într-un singur lucru, în a găsi scuze de ce promisiunile lui electorale au fost eșuate atât de diavolesc!
  Politicianul, la fel ca berea, este numai bine rece și pe masă!
  Politicianul este dulce cu discursurile lui, dar gustul amar din ele nu seamănă deloc cu berea!
  Singura dată când adevărul iese din gura unui politician este atunci când se interpretează greșit!
  Un politician, pentru a deveni măcar un pic Divin, răstignește alegătorul din plin !
  Nici măcar puterea unui urs nu te va salva dacă mintea ta este o punte!
  O vulpe este un astfel de animal încât îi va lua trei piei de pe un leu!
  Un politician este cel mai puternic atunci când alegătorul său este slab la minte!
  De aceea iese un politician cu miere ca alegatorul sa nu scuipe deloc!
  Cel cu rumeguș în cap va fi lovit puternic cu bâta!
  Stejarul este regele copacilor, capul de stejar transformă orice ciot în subiect!
  Stejarul este rezistent la putregai, capul stejarului este plin de praf!
  Dacă ești un ciot, atunci măcar ai o miză pe cap !
  Necunoscutul este înfricoșător, dar cunoscutul uneori te face pur și simplu frică!
  Cunoașterea creează încredere chiar și atunci când este dificil, ignoranță , confuzie chiar și atunci când este ușor!
  Un laș nu este acela căruia îi este frică, ci acela căruia îi este lene să cultive curajul!
  Frica este slăbiciune, curajul este putere, dar ferește-te de idiotul din tine !
  Oricine se lasă condus de nas riscă să se piardă printre cei trei pini!
  Prostia nesfârșită te face să mergi în cerc, cu ingeniozitatea anulată!
  Nu contează dacă laptele de pe buzele tale nu s-a uscat, este mai rău dacă există insensibilitate în inimile tale!
  Pâine învechită de pomană, sare amară a pocăinței!
  Mierea de pe buzele unui politician îi atrage pe cei ale căror buze nu au lapte uscat!
  Un politician nu este un hoț în drept, este un hoț care face legi!
  Politicianul promite o viață dulce, îi toarnă miere de pe buze, dar labele îi sunt lipicioase, ca o muscă!
  Un politician elocvent intră în portofelul alegătorului!
  De ce tăcerea este de aur pentru că este plătită!
  Care este cel mai mare lucru din lume? Un munte de promisiuni făcute de un politician!
  Politicianul vrea bani și putere, este gata să rupă pe oricine!
  Un politician este, în primul rând, o vulpe, nu întotdeauna strălucitoare în aparență, dar mereu dând din coadă!
  Politicianul este fericit să-ți umple portofelul doar cu promisiuni goale!
  Un politician este sincer doar în privința unui singur lucru când spune - noi, pentru că nu mai are propriul sine!
  Ce sunt mai mult decât atomi în univers? Fețe și măști ale politicienilor!
  Ceea ce face cel mai bine un politician este să aleagă buzunarele alegătorilor!
  Un politician are șapte zile de vineri pe săptămână, dar să asculte alegătorii este întotdeauna ziua lui liberă!
  Cine a venit primul? Politicienii, pentru că au creat haos!
  Nu credeți în răcoarea politicienilor de cocoș, ei cântă mereu din vocea altcuiva, o vulpe!
  Dacă un politician își revarsă cuvintele ca o privighetoare, înseamnă că o vulpe și-a făcut fonograma!
  Este mai probabil ca un cancer să fluieră pe munte decât un politician să-și îndeplinească promisiunea fără să se înroșească!
  Un politician este asemănător cu o zână de noapte, doar că de obicei fură clienții în timpul zilei!
  Cum seamănă un politician cu un câine? Când se rupe mult, cu siguranță este blând și are stăpân!
  Cei pentru care votează cu inima ajung adesea în ficatul alegătorilor!
  Un politician este ca vodca, alegătorul va simți cu ficatul că este pârjolit!
  Un politician îți scoate mintea, ca vodca, doar că, spre deosebire de ea, este plină de dărâmă!
  Politicianului îi place să creeze ceață cu scopul transparent de a se îmbogăți!
  Un politician are multe promisiuni, dar și mai multe scuze dacă nu se țin!
  Un politician este o vulpe, dar mai des de culoare gri!
  Politicianul scoate așchii din stejari și doboară ghinde ca un porc!
  Dacă un politician este vorbăreț ca un ferăstrău, atunci cu siguranță va face un ciot dintr-un alegător!
  Politicianului îi place să vorbească despre Dumnezeu pentru că el însuși este Satan!
  Un politician este viclean ca diavolul, dar un înger în împărțirea promisiunilor !
  Politicianului îi place să-și facă cruce, dar mâinile lui se întind mereu la portofel!
  Dându-ți votul unui politician elocvent, riști să tușești sânge!
  De obicei, oamenii aleg între pisici în poke, lupi în haine de oaie și o vulpe cu brânză putredă!
  Dacă un politician și-a îndeplinit promisiunea, uită-te la munte să vezi dacă un cancer fluieră pe el!
  Este mai ușor să spânzurați un kolobok decât să forțați un politician să-și îndeplinească promisiunea !
  Politicianul este consecvent într-un singur lucru - în căutarea unor beneficii pentru propriul buzunar!
  Un politician își schimbă asociații ca pe mănuși, doar asta îi face mâinile și mai murdare!
  Un politician este un animal care face o căprioară dintr-un alegător!
  Politician, dacă nu un lup în haine de oaie, atunci un berbec tipic!
  Un politician care nu este vulpe este un berbec sau o căprioară!
  Un politician poate promite munți, dar după aceea nu faci decât să cureți moloz!
  Nu te grăbi să votezi pentru cocoș, te va ciuguli de moarte!
  Dictator, aceasta este o vulpe pe un tron de leu inconjurata de berbeci!
  Dacă nu vrei să devii o căprioară, fii tu măcar o vulpe mică!
  Cel care nu numără corbii degeaba câștigă alegerile!
  Poți vota cu inima, dar câștigătorul va câștiga cu mintea!
  
  Un politician este o vulpe care preferă brânza verde, ca culoarea dolarului, de la cei care numără corbii!
  O soție nu este o mănușă, de îndată ce vei schimba mănușile, te vei transforma cu siguranță într-un ticălos din aventurile înflăcărate!
  Băieții geniali fac mult mai multe descoperiri decât bătrânii mediocri de instrucțiuni!
  În tinerețe este foc în inimă, descoperire în cap, iar rezultatul este victoria!
  Calea spre succes nu este întotdeauna dreaptă, dar nu tolerează spatele îndoit în supunere!
  Politicianul se apleacă să ridice nasul mai sus!
  Politicianul se înclină pentru a se apleca apoi asupra alegătorului!
  Politicianul este gata să-și bage nasul în pământ pentru a-și îngropa responsabilitatea față de alegători!
  Tot ceea ce este imposibil este posibil în lumea noastră și credeți-mă, a trăi este foarte greu, ca într-o galerie de tir!
  Un măgar cu o pungă de aur este mai capabil să spargă un zid de cetate decât un mamut cu un berbec de oțel!
  Un politician cu gura de aur transformă alegătorii în măgari cu pungi de aur cu ofrande!
  Cine este cea mai puternică fiară? Desigur, un măgar încărcat cu o pungă de aur! Vulpea iubește culoarea galbenă a trădării și monedele de aur ale ofrandelor!
  Politicienii flutură adesea steaguri roșii de dragul culorii galbene a monedelor pe care le iau din buzunarele alegătorilor fără să se înroșească!
  Discursurile elocvente ale politicienilor meliflui au vărsat lacrimi amare ale mamelor ai căror fii au pierit în măcelul sângeros!
  Cine promite munți de aur nu merită un ban de cupru spart!
  . CAPITOLUL Nr. 13.
  Caligula Delfinov are propria sa misiune. Trebuie să-ți găsești sora mai mare cu orice preț. Și tu însuți, între timp, ai fost transportat într-o lume paralelă, în care ți-ai creat propriile misiuni unice și, în același timp, foarte cool și unice.
  Margarita și Caligula și-au atins tocurile goale și rotunde și au urlă:
  - coada cu coada,
  Ochi pentru ochi!
  Nu Barbos -
  Fantomas !
  Acum, băieții s-au împrăștiat în direcții diferite pentru a finaliza rapid măcinarea rândurilor care acoperă abordările spre Port Arthur, armata Țării Soarelui Răsare. Copiii Terminator se mișcau ca niște coase electrice prin iarba moale, exterminând fără milă pe japonezi.
  Kuropatkin a ezitat în continuare cu ordinul de a începe asaltul, deși pe Muntele Înalt cuplul de luptă a instalat tricolorul tricolor , copiii războinici au pictat pur și simplu carton mare, iar acum este clar vizibil în timpul zilei. Dar fostul ministru al apărării a fost încă ezitând. Deși , în același timp, Kuropatkin nu era un laș. În timpul războiului din 1877-1878 a dat dovadă de un curaj extraordinar.
  Da, și pentru a îmbunătăți viața soldaților de rând, ca ministru al Apărării a făcut multe, și nu a fost prins în furt. Deși eficiența în luptă a armatei nu a crescut mult sub el. Dar nu a avut hotărârea lui Suvorov și nici măcar aventurism. Alexander Suvorov a luptat foarte îndrăzneț, echilibrându-se constant în pragul înfrângerii complete. Cu toate acestea, intuiția dată de natură și norocul fenomenal au făcut posibilă prezicerea pașilor de răzbunare ale inamicului, reacția lui și câștigarea victoriilor. Acest lucru este în stilul lui Tal, care a făcut sacrificii incorecte, riscând înfrângere, dar în cele mai multe cazuri a câștigat ... Dar cei mai buni jucători de șah din lume au văzut prin Tal.
  Primul care i-a dat o mașină de tocat carne și a învins a fost Mihail Botvinnik. Acest campion a știut să programeze și să marcheze punctele slabe ale inamicului.
  Iar steaua geniului Tal s-a estompat.
  Probabil că Suvorov, dacă ar fi trăit mai mult și dacă s-ar fi întâmplat să lupte cu Napoleon, ar fi fost bătut. Dar armata turcă, cu care a luptat Alexandru Vasilevici, a fost prea înapoiată din toate punctele de vedere, iar comandanții nu au fost numiți în funcție de calitățile lor de conducere.
  Iar in timpul razboiului cu francezii, bazinele de varsta aveau o comanda prea tanara si o subestimare excesiva a armatei ursului rus.
  Pe de altă parte, lui Kuropatkin îi era în general frică să atace, preferând să stea în defensivă. Calculând este clar că inamicul se va zdrobi împotriva redutelor. Cu un astfel de comandant s-a pierdut războiul.
  Iar fata Margarita și Delfinii Caligula au intrat în foc... Au fost salvați , totuși, de viteză, când războinicii nemuritori au izbucnit în bastioane și măcinau deja pe toată lumea dinăuntru, piele aproape de nepătruns și , bineînțeles, capacitatea de a se recupera aproape. imediat.
  Dolfinov Jr. , doborând un alt general japonez, a urlit o frază din "Highlander", în timp ce arunca cu ace otrăvitoare cu picioarele goale și scuipa sânge:
  - Ar trebui să rămână doar unul!
  Iar săbiile lui, ca fulgerul, efectuează o moară ucigașă, unică. Mai precis, o sută de tehnici de măcinare cu tăierea inamicilor într-un minut de câteva batalioane.
  Samuraiul a căzut din cauza loviturilor, iar picioarele goale ale băiatului terminator au lăsat în urmă un întreg model de urme sărituri și întortocheate.
  Frumoasa partizană Margarita, în timp ce curăța un alt fort din beton armat, a aruncat în aer muniția, făcând ca mii de arme puternice să zboare în aer. În urma prietenului său, băiatul artist Caligula a repetat o manevră similară.
  Margarita, aruncând o grenadă cu piciorul gol, de fetiță, la distanță lungă, a aprobat:
  - Te descurci grozav, băiete !
  Războinicul invincibil, aruncând și el darul ucigaș al anihilării cu mare accelerație, doborând samuraiul, a răspuns:
  - Este mai bine să înveți decât să reînveți!
  Exploziile puternice ale bastioanelor nu au trecut neobservate în rândurile armatei ruse. Generalul locotenent Zeleny i-a raportat generalului adjutant Kuropatkin:
  - Excelenta Voastra. Conform datelor noastre, bătălia dă năvală în cetatea inamică de multă vreme, ba chiar și, cu siguranță, mai multe bastioane au explodat!
  Kuropatkin a răspuns lent:
  - Calm, doar calm!
  Ei bine, la fel ca Carleson, al cărui acoperiș a fost aruncat din balamale. Deși situația necesită doar măsuri drastice. Generalul Zeleny și Kondratenko insistă:
  - Trebuie să lovim imediat!
  Kuropatkin se uită prin ochelari la ambii generali. Green este încă tânăr, dar arată și mai tânăr decât anii lui, rapid, impetuos. Kondratenko este fratele eroului din Port Arthur, tot din generația mai tânără de lideri capabili. Desigur, astfel de șoimi sunt dornici să lupte. Mai mult, există un ordin categoric al împăratului și suveranului întregii Rusii, Nicolae al II-lea, de a lua imediat cu asalt orașul cetate. Și nu este o idee că vistieria regală nu va putea rezista mult timp povara unui război atât de dificil.
  Cu toate acestea, dacă nu cunoașteți vadul, nu intrați în apă! Trebuie să ne dăm seama ce este ce și unde cine atacă.
  Kuropatkin l-a întrebat pe Kondratenko:
  - Ce unități japoneze au împușcat?
  Generalul a spus clar:
  - Cercetașii relatează că au apărut îngeri - un tânăr frumos și o fată cu păr auriu, care se mișcă cu o viteză incredibilă, iar când sunt tăiați nu pot fi văzuți.
  Kuropatkin s-a semnat de trei ori într-un ritm frenetic și a mormăit:
  - Deci se dovedește că aceștia sunt din nou îngeri?
  Generalul Zeleny bătu călcâiul pe podea:
  - Da exact! O sută cerească!
  Kuropatkin chiar fluieră:
  - Wow! Domnul nu abandonează Rusia!
  Kondratenko spuse instructiv:
  - Trebuie să atacăm inamicul imediat, feldmareșal! Sau noi înșine vom trece la ofensivă!
  Kuropatkin spuse languiv:
  - Nu, domnilor. dau ordinele. Din moment ce Dumnezeu a decis să ne ajute, atunci este un păcat să pui soldați într-o mașină de tocat carne!
  Kondratenko a remarcat logic:
  - Chiar și în Israel, Dumnezeul Atotputernic a cerut ca și evreii să lupte și să nu primească totul degeaba și fără luptă.
  Mareșalul de la mlaștină, un strateg al tacticilor de așteptare, a răspuns la asta:
  - Dar Apostolul Pavel a spus că a sluji lui Dumnezeu nu necesită mâini omenești!
  Deja generalul Zeleny a izbucnit:
  - De ce atunci, Excelența Voastră, vă faceți cruce constant, mai ales când obuzele explodează în apropiere!
  Kuropatkin începea deja să se enerveze:
  - Dar pentru că totul se întâmplă după voia lui Dumnezeu. Deci, să facem mai întâi o slujbă de rugăciune. Dacă sunteți insolenți, veți fi arestați amândoi!
  În general, ideea de a organiza o slujbă de rugăciune părea interesantă. Lăsați heruvimii să ia rapul pentru toată lumea.
  Caligula băiețelul și partizana Margarita sunt deja puțin obosiți, iar cea mai mare parte a lucrărilor a fost deja finalizată. Deci, de ce să nu vă împrospătați în mare și să șlefuiți bine escadrila Togo . La urma urmei, ea poate deschide și focul, inclusiv din pistoale de 12 inci. Și acesta este un calibru de 306 milimetri, care poate provoca pierderi semnificative trupelor atacatoare.
  Adevărat, japonezii, în acest caz, vor trebui să tragă aproape orbește, peste creasta. Și vor putea lovi cu foc direct numai atunci când bătălia se va muta în limitele orașului.
  Ținta principală sunt patru nave de luptă cu tunuri de 12 inci la bord.
  Fata partizană, tăindu-i pe japonezi cu săbiile ei ucigașe și scuturând așchiile de oase blocate, a sugerat:
  - Poate ne putem uniformiza puțin șansele? T. are superioritate în lupta cu armele față de escadrila lui Rozhdestvensky, aproximativ 1,8 la 1. Astfel vom egaliza ușor raportul de forțe.
  Caligula Delfinilor, tăind ultimul samurai, a întrebat-o pe războinicul Margarita:
  - Să începem cu nava amiral?
  Fata partizană , aruncând o obuz cu degetele goale de la picioare și sfâșiind încă o duzină de japonezi, lăsând doar bucăți rupte, a obiectat:
  - Nu încep cu cele mai delicioase! Din fericire, nu este nevoie să cauți o escadrilă. Să facem clic pe primele două armadillo.
  Băiatul Caligula a chicotit, a aruncat o grenadă cu călcâiul gol, și-a îndreptat sabia însângerată spre nava Nutili , exclamând vesel:
  - Și acesta este al meu!
  Margarita, după ce i-a tăiat din nou fatal pe japonezi, i-a sugerat partenerului ei:
  - Dar hai să stăm în apă o jumătate de oră ca să ne refacem.
  Într-adevăr, odihna nu va strica. Dar Delfinii Caligula nu au pierdut timpul în scurta pauză. În special, am putut lua în considerare ceva interesant.
  Conspiratorii s-au adunat în subsol. O lampă electrică sub tavan aruncă umbre de rău augur. Celebrul chel al lui Lenin strălucește slab, alături de shaggy Koba , mai cunoscut în lume ca Stalin, apoi ofițer de marină într-o uniformă îngrijită, în timp ce puțin cunoscutul locotenent Schmit, cu o barbă dandy, Bukharin.
  Troțki nu este suficient pentru ședința completă, dar deocamdată el și Lenin sunt în conflict. Și așa, cei mai influenți bolșevici s-au adunat, gata să organizeze o revoluție, sau o lovitură de stat, orice, doar pentru a câștiga puterea.
  Lenin a luat cuvântul primul:
  - Este extrem de important , tovarăși, să împiedicăm cu orice preț victoria Autocrației în războiul imperialist nedrept cu Japonia. Cauza revoluției cere asta!
  lovitură timidă ca răspuns.
  Bukharin, bătând din palme și scuturând barba neagră care îi împodobește fața încă tânără, a confirmat:
  - Da, nu trebuie să dăm autocrației nici cea mai mică șansă. Acest lucru poate miroase a trădare, dar voi spune că Mikado este cel mai bun și principal aliat al bolșevicilor și comunismului mondial!
  Koba Joseph mormăi furios:
  - Bine zis! Deși acest lucru nu miroase a trădare, este deja trădare în sine!
  Lenin, care se numea apoi pseudonimul Karpov, a remarcat zâmbind:
  - De dragul revoluției globale, uneori trebuie să faci sacrificii. Inclusiv sacrificarea unei părți a conștiinței tale și a sufletului tău. - Ulyanov a desfundat, deșuruband capul, o sticlă de bere germană. Pentru elocvență, ar trebui să vă împrospătați gâtul. A luat câteva înghițituri și a continuat. - Crezi că eu însumi sunt încântat să doresc rău și înfrângere propriei mele țări. Totuși, voi fi sincer, revoluția este posibilă doar dacă regimul Autocrației este serios slăbit. Și ce ar putea slăbi Autocrația mai mult decât înfrângerea în război?
  Koba dădu din cap în semn de acord:
  - Nimic... Uneori scopul cel mai înalt necesită sacrificii, și sacrificii considerabile!
  Lenin și-a continuat filosofia:
  - Deci, nu vom discuta despre morala și filosofia ateismului. Acesta nu este principalul lucru. Este clar că munca pe care o întreprindem va duce la eliberarea muncitorilor și sclavilor din toate țările și din întreaga lume. Și faptul că toate pierderile statului nostru și ale altor popoare vor fi compensate de o sută de ori. - Ulyanov făcu o pauză și adăugă pe un alt ton. - Și ce pași concreti putem face pentru a învinge Autocrația care este urâtă de oameni și de noi?
  Aici locotenentul Schmid a vorbit cu o voce slabă:
  - Cred, pentru început, să arunce în aer Trans-Siberian în mai multe locuri deodată. Acest lucru ar avea un impact fatal asupra aprovizionării trupelor țariste din Manciuria.
  Koba zâmbi ca o vulpe:
  - Bravo , băiatul face progrese! Și m-am gândit să jefuiesc mai multe bănci pentru a submina standardul de aur al rublei țarului.
  Ulyanov și-a clătinat cu severitate degetul arătător la "minunatul georgian":
  - Nu fi obraznic! O propunere foarte interesanta . O poți strica destul de mult pe Kuropatkina.
  Schmid a continuat:
  - În general, planul meu presupune ridicarea unei revolte pe toate navele Flotei Mării Negre. Atunci armata va trece de partea oamenilor muncii, iar Autocrația se va prăbuși imediat!
  Koba a chicotit ironic:
  - Da, cancerul va fluiera pe munte!
  - Koba , oprește-te! - a lătrat Lenin și a adăugat. - Este, într-adevăr, necesar să pregătim și să ducem o răscoală în Marea Neagră. Iar când bătutul Kuropatkin va fugi din Port Arthur , revolta din întreaga armată va deveni reală!
  Schmid și-a pierdut cumpătul:
  - Da, o vom face în spirit!
  Buharin a luat cuvântul:
  - Cel mai numeros aliat al nostru de pe Pământ sunt țăranii; atunci când se vor ridica, ei vor putea înlătura toate forțele Autocrației. Trebuie să ne trimitem agitatorii la sate, cerând ca țăranilor să li se dea nu numai pământ, ci și moșii, tot ce aparține moșierilor!
  Koba îl întrerupse ironic:
  - Inclusiv soțiile și fiicele lor!
  Buharin a chicotit:
  - Si asta! Este la fel de simplu ca și Emelyan Pugachev - capul va fi tăiat, bara va fi atârnată, iar bunurile lor vor fi luate pentru dvs. și împărțite în mod egal! Iar soțiile și fiicele moșierilor sunt sclavele voastre!
  Ulyanov a aprobat acest apel:
  - Dreapta! Le vom spânzura pe toate! Până la Polul Nord!
  Koba a sugerat:
  - Trebuie să folosim cât mai mult posibil elementul tâlhar. În special , cei mai puternici și de succes revoluționari ies din criminali. De exemplu, Kotovsky nu este un erou? Erou! Și părintele Makhno nu este mai rău!
  Bukharin dădu din cap energic:
  - Asta este! Îi vom zdrobi pe toți cu criminalitate !
  Ulyanov a trântit cu pumnul în masă:
  - Teroare, teroare și încă o dată teroare revoluționară!
  Nu a fost posibil să se observe conversația ulterioară a "celor patru magnifici". După ce s-a trezit, a fost necesar să trecem la nivelul practic al implementării unei strategii câștigătoare. În special, ștergeți navele de luptă din echipe.
  Caligula a înotat repede spre ținta lui, iar Margarita spre a ei. Băieții, folosindu-și degetele de la mâini și de la picioare, s-au urcat instantaneu pe navele lor victime.
  Băiatul Caligula nu a mai simțit frânele, căci a început să-i taie pe toți la rând. Nu este dificil să te îmbarci pe o navă, în esență o clasă de cuirasat. Dacă, desigur, nu ești mai mult decât om. Așa că, fugi și taie. Și cu o asemenea viteză supranaturală, nimeni nu are șansa să ți se reziste.
  Ei bine, cu degetele goale ale copiilor tăi, dar mai repede decât labele picioarelor unui ghepard, aruncă ace otrăvitoare. Și acest lucru îi va șoca complet pe japonezi.
  Luptătorii din Țara Soarelui Răsare sunt din nou întinși tăiați , iar planul perechii de terminatori este simplu. Ajungeți în compartimentul de muniție, apoi detonați muniția în așa fel încât să fie acoperite și cazanele. După care, nava avariată nu va avea de ales decât să meargă la fund.
  Caligula delfinilor, tăind și pironind cu sabia, a pătruns până la provizia de muniție. Ei bine, ce sunt gloanțe individuale pentru el, pe care băiatul le doboară din zbor sau chiar le aruncă înapoi în inamic. Este mai ales bine dacă, cu piciorul gol, zdrobiți imediat o mână de cartușe în inamic cu o forță frenetică și letală, letală și irezistibilă.
  Astfel încât drumul samuraiului către imperiul regal al lui Nicolae al II-lea a fost blocat.
  De asemenea, nu este dificil să transferați muniția în cală, astfel încât fundul navei de luptă să fie aruncat în aer, tot cu puterea sa fizică.
  Puntea de oțel, încălzită în soarele de martie, gâdilă plăcut tălpile goale elastice ale băiatului terminator. Și obuze puternice , puternic explozive, pline cu shimosa, trag umerii în jos. Sari jos, ignorând scara în spirală, iar acum ești în locul potrivit. Acum pereții despărțitori vor fi sparte și cazanele vor exploda, făcând astfel de găuri încât nici măcar acest lucru uriaș nu va supraviețui.
  Acest lucru interesant este armadillo-ul japonez. Nava este spațioasă și largă, cu o grosime mare de blindaj care acoperă punțile. Și țevile lungi și groase, capabile să lovească câteva zeci de kilometri, sau chiar mai mult ... Adevărat, nu a fost construit de japonezi, ci de britanici. Dar flota regală este aproape în întregime din producție proprie, care are argumente pro și contra. Așa că britanicii au făcut o navă de luptă - o mașinărie nobilă. Păcat, dar trebuie să-l trimitem la fund...
  A avut loc o explozie, iar metalul punții care se sparge a lovit picioarele goale și musculoase ale băiatului, aruncându-l sus deasupra suprafeței. După care, băiatul s-a aruncat în apă și a înotat energic, încercând să scape de vârtej. Un astfel de colos se scufundă.
  Și cuirasatul Margaritei s-a despărțit: a funcționat curat și sincron. Acum este timpul să scufundăm cele două crucișătoare de luptă blindate care au supraviețuit.
  Lăsați Togo , care a cauzat atât de multe probleme flotei ruse, să meargă și el la fund. Aceasta va deveni o lecție pentru toți cei care vin în țara Patriei voastre cu armele în mână.
  Caligula delfinilor grebla energic apa oceanului cu mâinile și picioarele și fluieră:
  - Vei fi învins de japonezi! Acesta nu este un joc de nebuni !
  La fel ca data trecută, aproape fără să atingi metalul și armura, zburați pe punte. Acolo începi să tai astfel de samurai lenți în varză. Probabil, chiar și un păianjen înfipt în rășină este de o sută de ori mai agil decât aceste insecte din Țara Soarelui Răsare. Așa că te grăbești și tai brațele, picioarele, capetele ... Și pur și simplu se așează. În cel mai bun caz, unul dintre ei reușește să spună:
  - Banzai!
  Tomboy Caligula chicotește și își dă nasul la ei:
  - Banzai, nu îndrăzni!
  Și cu degetele goale de la picioare aruncă cartușele, străpungând frunțile, gura și gâtul samuraiului.
  Apoi, repetați combinația anterioară. Cu toate acestea, pentru o schimbare, magnificul Caligula a țintit rapid pistolul de doisprezece inci deja încărcat și a tras o încărcare în cel mai apropiat crucișător de luptă. Lovitura s-a dovedit a fi precisă, iar o încărcătură japoneză puternic explozivă a provocat un incendiu mare pe punte.
  Tânărul războinic a observat că într-adevăr, atunci când intră un produs al industriei din Țara Soarelui Răsare, iese mult foc și fum. Ceea ce, desigur, face fotografierea mai ușoară . Având în vedere că samuraii sunt în război cu Rusia de mult timp, escadrila lor de luptă are într-adevăr o superioritate calitativă.
  Adevărat, cât de mult pot realiza japonezii dacă își pierd toate navele mari?
  Nava amiral Togo semnalează cu întârziere plecarea. Dar aceasta nu este cu adevărat o soluție utilă . Uriașul cuirasat explodează, iar două secunde mai târziu explodează și nava care transportă Caligula of the Dolphins. În cele din urmă, a lovit un ofițer al Imperiului Japonez cu călcâiul. Și din nou ambii războinici curajoși au fost alungați de unda de șoc...
  O fata luptatoare, partizana, care a suflat din capul unui capitan de rangul intai, striga din plin:
  - Meci de hochei pe mare: Rusia vs. Japonia - scor patru la zero!
  Într-adevăr, acum Japonia nu are o singură navă de luptă în serviciu. Adevărat, există încă opt crucișătoare de clasă de luptă. Și există o alegere: să-i îneci sau să nu-i îneci?
  Caligula, după ce a tăiat cu sabia rechinul care se repezi spre el, a hotărât logic:
  - Bate fierul cât e cald! Adică îi înecăm!
  Margarita, după ce a tăiat un alt prădător de mare, a fost de acord cu această decizie:
  - De ce să pierzi timpul cu fleacuri? S-ar putea să nu mai fie o dată viitoare pentru noi!
  Caligula, băiețelul, aruncând cu piciorul cartușul, direct în ochiul rechinului, a obiectat în mod logic:
  - Cred că va fi! Dumnezeu iubește trinitatea!
  Dar a înotat oricum. Se pot întoarce noaptea la cetatea cetății. Asta nu-i va duce nicăieri. Și dacă Kuropatkin preia fortăreața fără participarea lor, atunci cu atât mai bine. Într-adevăr, ei nu pot face totul singuri. Este chiar interesant ce vor spune descendenții despre acest război ciudat cu Japonia? O vor considera o faptă glorioasă sau, dimpotrivă, o vor huidui ca fiind câștigată numai de forțe supranaturale!
  Dar Caligula și-a depășit cu ușurință următoarea victimă - crucișătorul de luptă. În exterior, sunt oarecum diferiți de armadillo. În special, există puțin mai puțină armură, iar în loc de arme de douăsprezece inci există unele de zece inci, dar performanța este mult mai bună. Dar acestea sunt și vase din clasa liniară. Și apoi sunt crucișătoare medii și ușoare.
  Tânărul războinic de aici și-a schimbat puțin tactica și a doborât marinarii samurai și i-a bătut în cuie cu cartușe pe care le-a aruncat cu picioarele goale de băiețel . Apoi, a luat și a detonat muniția, astfel încât crucișătorul de luptă și-a îngropat nasul în apă și, astfel, a mers la fund nu imediat, ci răsturnându-se treptat.
  Poate că băiatul actor Caligula a vrut să salveze cel puțin o parte din echipaj de la moarte în acest fel. Într-adevăr, unde ar putea pune atâtea explozibili... Margarita, după ce a ucis o mare masă de marinari samurai, și-a înclinat crucișătorul la bord.
  Fata și-a sărbătorit cu mândrie succesul și partenerul ei:
  - Scor: șase - zero!
  Caligula băiețelul, în furie și bucurie, din mare succes, a cântat:
  - Și samuraii au zburat la pământ, sub presiunea oțelului și a focului!
  Noi victime ale mării ... Da , se pare că japonezii care au pornit în această campanie s-au născut sub o stea ghinionistă. Și nici cele opt milioane de zei din religia lor Shinto nu îi ajută.
  Pentru băiețelul Caligula, un crucișător de luptă pare o bucată de carton care trebuie scufundată. El a decis chiar să încerce o tactică puțin diferită, și anume, pătrunzând în cală și tăind fundul acolo cu săbii. La urma urmei, el are un metal magic capturat de la ninja și vrăjitori. Aceasta înseamnă că trebuie să aibă loc o operație.
  Și așa ... Se dovedește că fierul liniar se sparge... Este necesar să inundezi trei compartimente pentru a te asigura că. Băiatul Terminator spune zâmbind:
  - Iată-ne pe nava aia...
  Pentru a scufunda un crucișător de luptă cu lovituri de sabie, chiar trebuie să ai o forță supraomenească și o imaginație extraordinară.
  Margarita preferă o abordare mult mai simplă, argumentând că repetiția este mama învățării. Și dacă da, atunci inamicul va fi inundat de explozie.
  Zeița războinică și fata partizană ridică degetul mare și spune:
  - E deja opt!
  Băiatul Caligula, fără ceremonie, tăind numeroși samurai și aruncând cu picioarele cartușe letale, exclamă:
  - Dar asta este pur și simplu încântător!
  Au mai rămas patru victime... Trebuie să fie înecate cumva pentru ca asta să nu devină prea obișnuit. Vino cu ceva special, unic. Iar băieții, fără să spună un cuvânt, se comportă în felul următor. Și anume, pun mâna pe cârmele de control ... Din fericire, navele sunt deja la viteză maximă, ceea ce înseamnă că nu este atât de greu să le faci față. Și așa, apuci cârmele de control și mergi la ram... Crucătoare de luptă, navele sunt noi, dar există multe nave învechite în flota japoneză care nu au nicio șansă să scape dintr-un berbec în linie dreaptă.
  Ce se întâmplă dacă navele, și chiar și cele din metal, se ciocnesc cu viteză mare în mare?
  Apoi se întâmplă următoarele: un vuiet teribil, măcinarea armurii, foile de oțel ale ambelor vase au izbucnit. Zeci și sute de marinari, cu fețe galbene distorsionate, se năpustesc de-a lungul punților rupte, ochii lor îngusti ies din frunte și șuvoaie de sânge le zboară din gură cu dinții tăiați.
  Iar luptătorii japonezi cad peste bord, cad în pâraie spumante care îi devorează deodată. Și navele încep să se scufunde repede, târând multe vieți în adâncuri.
  Margarita, continuând să-i extermine pe marinari fără milă sau ceremonie, spuse zâmbind:
  "De asemenea, este bine că japonezii nu iau femei și copii la bord."
  Caligula, disecând rechinul care s-a cățărat pe el, a fost de acord cu asta:
  - Da, cultul amazoanelor nu a prins rădăcini printre samurai. Adevărat, par să aibă ninja femei!
  Tânăra zeiță războinică și, în același timp, fata partizană au rezumat:
  - Douăsprezece zero în favoarea noastră ... Dar au mai rămas doi ultimi crini. Ce să faci cu ei?
  Caligula băiețelul a tăiat un alt rechin în bucăți și a sugerat pur și simplu:
  - Să-i ducem în portul Dalniy. Acum se află sub controlul Rusiei și două crucișătoare magnifice, de ultimă generație, ne vor îmbunătăți foarte mult flota!
  Margarita, zdrobind pradătorii mărilor cu săbiile, a fost de acord cu aceasta:
  - Da, și aceasta este cea mai bună soluție!
  Deși japonezii au reputația de a fi luptători neînduplecați, efectul moral al loviturilor furioase ale celor doi super îngeri a depășit așteptările noastre cele mai sălbatice. Într-adevăr, dacă trebuie să lupți nu cu oameni, ci cu creaturi asemănătoare cu cei mai adevărați zei și poate chiar cu demiurgi, atunci chiar și luptătorii din Țara Soarelui Răsare s-ar putea să le lipsească curaj.
  Așadar, după ce Margarita pe un crucișător și Caligula pe celălalt i-au tăiat pe cei mai zeloși ofițeri și i-au dat cu piciorul pe unii dintre ei, alți marinari și mecanici au considerat că este mai bine să se supună acestor supraființe . Și ambele crucișătoare de luptă s-au îndreptat spre portul Dalniy, la care japonezii au renunțat, după recenta lor înfrângere, fără a lupta cu armata rusă.
  Caligula Dolfinov credea că, până la urmă, autoritatea forței de lovitură este autoritatea. De exemplu, în timpul bătăliei de la Khalkhin Gol, câți japonezi au fost capturați de formidabila armată sovietică? Potrivit datelor sovietice, 476 de persoane, conform altor calcule ulterioare, aproximativ 200, iar ca urmare a schimbului reciproc, doar 88 au fost returnați japonezilor, adică atât de puțini s-au întors în patria lor.
  Adică samuraiul a dat dovadă de fermitate. După ce au pierdut, conform datelor sovietice, aproximativ douăzeci de mii de oameni au fost uciși.
  Spre comparație, armata sovietică a pierdut aproape la fel de mulți uciși ( fără a număra cei care au murit în captivitate) în timpul celui de-al doilea război mondial ca și prizonieri.
  Și asta în ciuda faptului că NKVD a tratat cu brutalitate familiile celor care s-au predat.
  Deci rezistența soldaților japonezi nu este exagerată. În timpul războiului ruso-japonez, japonezii au pierdut de o sută de ori mai puțini soldați ca prizonieri de război decât rușii!
  Dar, totuși, acest lucru se datorează parțial faptului că armata rusă nu a câștigat nicio bătălie majoră. Și fără victorii nu există prizonieri.
  Cu toate acestea, se întâmplă ca armata care avansează să aibă și mulți soldați capturați.
  Băiatul războinic Caligula i-a spus Margaritei printr-un walkie-talkie primitiv:
  - Poate vom ridica steagul alb până la urmă, altfel ne vor îneca?
  Margarita a obiectat:
  "Este o rușine să navighezi sub un steag alb." Mai bine da-ti rusul tricolor peste cap!
  Tânărul războinic a lansat acul în piciorul desculț și agil al băiatului-terminator și , după ce a străpuns următorul samurai în frunte, a remarcat:
  - Și după părerea mea, Andreevsky cu o cruce va avea mai mult succes!
  Cu scorul paisprezece la zero, catargele navale cu Japonia sunt finalizate și acum nu poți doar să iei navele capturate la tine, ci și să cânți. Caligula of the Dolphins a cântat din plin cântecul său de victorie:
  Întinderi mari de mări, oceane -
  Le-am arat sub steagul tricolor!
  Soldații au cucerit munți falnici,
  Vulturii au răcnit de victorie!
  
  Războinicii ruși au fost recunoscuți de planetă,
  Lovim inamicii cu săbii și baionete!
  Am putut să aruncăm jugul fascismului din jumătatea lumii,
  Ne-am încheiat marșul cu victoria la Berlin!
  
  au ajuns pe tancuri cocoșate,
  Ei amenință că vor distruge toate câmpurile rusești!
  Dar ei lovesc tare pe nenorociții blestemati ,
  Pentru ca copiii noștri să trăiască fericiți fără jug!
  
  Suntem copiii Patriei, care este mai presus decât toți ceilalți din lume,
  Ne-am născut, frământând calico-ul cu picioarele goale!
  a mijlocit pentru noi, trimițându-ne la luptă ,
  Și Dumnezeu a făcut ca luna mai să înflorească în bucurie!
  
  Nu există nicio parte dintr-un luptător și o inimă mai înaltă,
  Ce dă un vis și renaștere!
  Deschide ușa glorioasă către nemurire,
  Dar dacă stai într-o ambuscadă, taci !
  
  Există lupi și oi, dar voi sunteți păstorii universului,
  Și este partea voastră să transmiteți ordinea posterității!
  Pentru a duce problema până la sfârșitul creației,
  Pentru ca focul veșnic din inima ta de iubire să nu se stingă!
  
  Cine știe unde un glonț inamic va opri un soldat,
  Dar totuși, în luptă, moartea este mai bună decât bolile putrede!
  Și dacă mori, atunci prietenul tău îl va zdrobi pe adversar ,
  Nu o va tolera, pentru că fetele desculțe sunt conduse în captivitate!
  
  O, soarta Rusiei, război și foc după război,
  Pentru cei care vor să plece în vacanță, nu este loc pentru ei, știi, în paradis!
  Aici infernul Sam a intrat într-o conspirație cu Satana,
  Amenință: - Voi doborî atomul și voi sparge grindina!
  
  Dar va exista și protecție împotriva rachetelor,
  Și o bombă nucleară nu poate distruge Moscova...
  Putem folosi rezervoare pentru a obține parazitul,
  Și cântecele plictisitoare despre cei căzuți te întristează!
  
  Vinde pentru un ban, nu pentru o acțiune rusească,
  La urma urmei, fiecare dintre noi este un mare războinic!
  Nu crede că Dumnezeu ne-a pus deja în acest rol,
  De fapt, tu decizi cât de tare este urletul!
  
  Au fost eșecuri, au fost înfrângeri,
  S-a întâmplat ca iepurii care se retrag de la lupii groaznici!
  Dar dacă începe războiul, vom fi din nou acolo,
  Zdrobește armata brutală de monștri într-un ritm infernal!
  
  Crede-mă, nu ne jucăm de dragul războiului,
  Nu avem altă chemare decât să fim prieteni drăguți!
  Suntem oameni frați, nu Abel și Cain,
  Pentru noi, o pasăre este un cântec, și nu un joc gras!
  . EPILOG
  După ce Dominica și-a arătat mintea, copiii au țipat și au bătut din palme mult timp. Da, este grozav , poți spune că a reușit - presărând aforisme și fredonând pentru ea însăși.
  După care, Margarita și Dominica au anunțat o sărbătoare pentru întreaga lume, ca să fie distracție și bucurie în suflet.
  Și-au fluturat baghetele magice și au apărut mese luxoase, pline de mâncare . Totul aici era luxos și foarte bogat.
  Astfel de preparate minunate și o mulțime de prăjituri, plăcinte cu cremă, gogoși, covrigei, brioșe și prăjituri bogat decorate. Este imposibil de spus într-un basm și nici de descris cu un stilou.
  Și totul este atât de apetisant și aromat încât este literalmente unic prin rafinament și frumusețe.
  Margarita a postat pe Twitter:
  Toate cele bune, cele bune pentru copii,
  Pe planeta noastră veselă...
  Trăiască soarele și vântul,
  Consideră zânele responsabile pentru tot!
  Și a început să danseze. Și Dominica a urmat-o și alte câteva fete cu ele. A mers grozav .
  Margarita a remarcat logic:
  - Totul va fi bine, totul va fi bine dacă nu ne încurcăm !
  Iar fata partizana a luat și a eliberat un alt foc de artificii din bagheta ei magică. Și era ca o fântână de diamante care curgea într-un pârâu foarte furtunos.
  Dominica a notat:
  - Frumusețe, frumusețe.
  Se trage ca o fântână dintr-o balenă!
  Apoi a venit vremea distracției. Câțiva dintre cei mai mari băieți, de vreo paisprezece ani și foarte musculoși, și-au pus mănuși moi pe mâini și au început să se bată între ei.
  Au lovit cu mâinile și cu picioarele goale, în timp ce zâmbeau și râdeau.
  Dobrynya remarcă zâmbind:
  - La urma urmei, au utilaje agricole colective!
  Prințul Oenomaus dădu din cap:
  - Nu sunt antrenați în arte marțiale !
  Băiatul Dobrynya șuieră, sărind în ringul improvizat:
  - Lasa-ma sa plec!
  Și doi adolescenți musculoși care se luptau s-au ciocnit unul cu celălalt. Băieții au izbucnit în râs și au atacat-o pe Dobrynya. A fost dezasamblarea și fluturarea brațelor și a picioarelor.
  Dobrynya s-a împrăștiat cu dibăcie și i-a împins deoparte. Apoi l-a prins pe unul dintre băieți de nas cu degetele goale de la picioare . Urlă de durere sălbatică. Și băiatul erou din nou, fără nicio ceremonie, l-a aruncat și l-a forțat să se întoarcă.
  Copiii din jur au râs și au bătut din palme. Și Dobrynya a împins patru băieți împreună deodată și i-a înfășurat cu dibăcie într-o față de masă.
  După care, râsul a devenit complet asurzitor. La fel ca aplauzele copiilor. Într-adevăr, arăta foarte tare .
  Dobrynya a remarcat inteligent:
  - Cel care a îndrăznit să-l mănânce!
  In ring a intrat si Dominika. Ea a făcut și arte marțiale. La urma urmei, a juca în filme nu este o glumă. Ea s-a arătat ca o Supergirl și s-a luptat cu un super răufăcător . Ambele fete s-au lovit apoi pentru o duzină de luări. Și asta e grozav . Până și vânătăile lor erau reale.
  Acum, un adolescent puternic, musculos, de vreo paisprezece ani, în costum de baie, s-a lovit de Dominica. Și a încercat să atace fata. Dominica a răspuns cu o lovitură precisă din călcâiul gol în plexul solar, iar băiatul a căzut și a început să se zvârcoli.
  Dominica a postat pe Twitter:
  - Nu ești băiat , nu ești băiat,
  Nu este real...
  Nu ești băiat , nu ești băiat...
  Cutie putred!
  a lovit-o cu toată puterea pe Dominica în spatele musculos . Fata a țipat și l-a dat înapoi. S-a eschivat și s-a repezit la Dominika și a încercat să se lupte cu ea. Adolescentul era puternic și călit de munca grea pe un șantier. Iar Dominika a trebuit să-și încordeze toată puterea pentru a nu cădea. Dar ea a alunecat afară și apoi l-a aruncat pe băiatul puternic peste ea. A căzut, izbindu-se într-o farfurie cu sturioni. Și băiatul s-a murdar foarte tare.
  Iar restul copiilor au râs sălbatic și au făcut fețe. Asta chiar arăta grozav .
  Băiatul a sărit în sus, dar a primit o lovitură puternică
  fete actrițe în bărbie, a fost lovit cu tibia în mișcarea care se apropie, iar băiatul musculos a căzut.
  Dominic a cântat agresiv:
  El așteaptă insidios o victimă în mină,
  Îndreptând un radar spre cer...
  O greșeală - o decolare accidentală,
  Și o lovitură este inevitabilă!
  Aceasta este, într-adevăr, o fată de karate. Așa că s-a întors și a lovit un alt băiat în nas cu călcâiul gol. A căzut și a eliberat o fântână de sânge din adulmecător . Dar a sărit imediat în sus. Și din nou în luptă. Și Dominika îl împiedică, forțându-l să cadă. Aceasta este cu adevărat o femeie.
  Dobrynya dădu din cap aprobator:
  - Ține-o așa! Ei bine, ești o fată cool !
  Iată un alt băiat puternic care a zburat departe de lovitura Dominicei.
  Aici a început confruntarea. Fata a aruncat un alt adolescent peste ea și a ciripit:
  Fete din înalta societate,
  Chiar vreau să-l bat pe tip!
  După care, fata i-a împins din nou pe băieți, dându-le vânătăi și lovituri. Și părea extrem de amuzant și amuzant.
  doborând și băieții :
  - Ești fata noastră ! Foarte fierbinte și combativă!
  Dominica a dat din cap și a ciripit:
  Luptătoarea are sânge fierbinte,
  Hoarda de orbi ne atacă!
  Ea a șoptit vrăji și o adevărată ploaie de smântână, lapte condensat și miere s-a revărsat pe băieți de sus.
  Și iarăși râsul vesel al copiilor. Totul se învârte și se întâmplă atât de cool și agresiv. Și sunt momente amuzante în această agresiune.
  Băiatul prinț Oenomaus este, desigur, și el în joc. Cum se poate descurca cineva fără el? Iar tânărul războinic aruncă cu foarte mare dibăcie peste el un băiat care pare mai în vârstă și mai mare. Și din nou exclamații entuziaste. Da, aceasta este într-adevăr o luptă de care este nevoie.
  Enomai flutură cu mâna, iar băiatul căzu pe o grămadă de prăjituri acoperite cu cremă. Și au izbucnit și s-au împrăștiat atât de amuzant și cu poftă. Și așa erau aromele bucătăriei magice.
  Dobrynya remarcă cu un oftat:
  - Este păcat să irosești astfel de mâncare!
  Dominic a chicotit și a răspuns:
  - Asta este în ordine! Voi face mai multă magie!
  Băiatul Phoenix a cântat:
  Undeva în pădure sunt vrăjitori,
  Ei coase un caftan pentru Satana...
  Au fost aruncate bolovani,
  Țara noastră fabuloasă!
  După care, s-a împrietenit cu Dobrynya. Cei doi băieți eroici au început mai întâi să-și fluture pumnii, încercând să se lovească în față . L-au încărcat de câteva ori în mod obișnuit și au apărut vânătăi. Apoi băieții-luptători l-au luat și s-au izbit de frunte. Așa că au început să zboare scântei din ochii mei.
  S-au împins unul pe celălalt, s-au dat cu capul și apoi au început să lupte. Și lupta a fost foarte încăpățânată. Băieții cavaleri se luptără, strivindu-se și strângându-se.
  Apoi au început din nou să se bată cu capul, care părea mai mult prost decât cool și amenințător. Și aceasta a acționat în așa fel încât i-a adus pe copii-spectatori în râs asurzitor.
  Dominica luă pana în mâini și începu să gâdile băieții călcâiele goale. Dobrynya și Phoenix au început să râdă, este într-adevăr atât de gâdilat și de mișto încât nu te vei putea opri din râs.
  Margarita a remarcat cu un zâmbet de prima donna:
  - Da, ești o fată cool. Doar un maestru animator. Ce altceva poti face?
  Dominica mârâi:
  - Da, în general, pot face absolut orice. Și vei vedea asta de mai multe ori!
  Dobrynya și Phoenix s-au despărțit. Transpirau și trunchiul lor sculptat strălucea de parcă ar fi fost stropite cu ulei de măsline.
  Margarita remarcă oftând:
  - Avem victorie, dar nu suntem mai aproape de obiectivul de a salva sexul puternic. Șobolanul galben aparține dușmanului nostru Bastinda, care a dispărut nimeni nu știe unde. Și am vărsat fasolea. Ei bine, nu degeaba, dar tot fără rezultatul pe care ne bazam!
  Dominica a cântat ca răspuns:
  Viața nu este ușoară
  Și cărările nu duc drept...
  Totul vine prea târziu
  Totul a dispărut prea devreme!
  Treptat, starea de spirit a copiilor eliberați a devenit mai calmă. Și luptele, chiar și cele pline de umor, s-au stins, iar muzica a devenit mai puțin tare.
  Și apoi deodată s-a auzit un zgomot. A sunat claxonul de alarmă.
  Băieții și fetele au sărit imediat de pe scaune și s-au înțepat cu săbii și sulițe. Erau gata de luptă.
  Dragonii au apărut pe cer. Erau cu trei capete, șapte capete și douăsprezece capete . Și erau destul de multe și reptile de dimensiuni mari. Desigur, cu cât mai multe capete, cu atât dimensiunea este mai mare. Și printre ei se afla și vrăjitoarea familiară Bastinda, care părea mică pe fundalul dragonilor.
  Dominic fluieră și notă:
  - Wow! Se pare că încă nu s-a terminat!
  Margarita a cântat ca răspuns:
  Cad cu pieptul, apucând plumb,
  Pământul este plin de găuri, ca puful...
  Dar știu că acesta nu este încă sfârșitul -
  Sfarsitul este doar inceputul!
  Au fost aproximativ cincizeci de mii de copii de războinici - aceasta este o întreagă armată, nu erau mai mult de două sute de dragoni. Prin urmare, tinerii războinici nu au fugit. Erau gata să lupte și să-și dea viața cu drag și poate chiar să câștige!
  Ambele părți sunt combative și hotărâte.
  Cel mai mare dragon cu douăsprezece capete a tunat:
  - Nu-ți fie frică! Nu ne vom lupta cu copiii! Suntem pentru pace și dreptate!
  Dominica a strigat:
  - Deci de ce ai venit aici?
  Iată Bastinda urlă, zâmbind agresiv:
  - Știu că scopul tău principal a fost să obții artefactul Sobolanului Galben și nu să eliberezi copiii sclavi!
  Margarita a obiectat:
  - Nu interferează! În orice caz, nu am vrut să ne lăsăm copiii și nu o vom face niciodată!
  Toate cele douăsprezece capete ale dragonului au spus deodată:
  "Apreciem noblețea ta!" Dar Bastinda te invită să joci. Dacă câștigi, el îți va da șobolanul galben, dacă o face, atunci cei patru tăi vor deveni sclavii lui pentru totdeauna.
  Vrăjitoarea Bastinda dădu din cap:
  - Da! Asta este! Ei bine, copii, este prea multă agitație cu ei. Voi patru vor fi mult mai folositori în sclavie!
  Dominica a remarcat zâmbind:
  - Putem juca un joc. Doar lăsați, în caz de pierdere, vrăjitoarea Bastinda nu numai să ne dea artefactul ei de șobolan galben, ci să devină și sclavul nostru.
  Margarita confirmă, bătând cu piciorul gol:
  - Asta este! Este exact ceea ce avem nevoie! Ar fi corect dacă și Bastinda și-ar risca libertatea!
  Cel cu Douăsprezece Capete a spus:
  - Să fie așa! Artefactul și libertatea vrăjitoarei, împotriva libertății a patru indivizi semnificativi - corect!
  Vrăjitoarea Bastinda dădu din cap cu părul negru:
  - Bine, așa să fie! Oricum, întotdeauna câștig acest joc. Și nici măcar cunoașterea magiei nu îi va ajuta!
  cu douăsprezece capete a răcnit:
  - Promiți că îți vei îndeplini promisiunile în caz de înfrângere?
  Toți cinci au exclamat la unison:
  - Noi dam!
  Vrăjitoarea Bastinda a luat o tablă cu pătrate din rucsac și a spus:
  - Atunci să începem!
  Și ea a desfășurat tabla; figurile au apărut imediat pe ea. Amintea oarecum de șahul tradițional, doar că pătratele nu erau două, ci trei culori: alb, negru și gri. Și am avut mult mai multe cifre. Există un bufon, arcași și un ofițer, un general, un mareșal, o balistă, un car și altceva.
  Dominica mormăi:
  - Da, nici nu știu cum merg! Acest lucru este nedrept!
  Vrăjitoarea Bastinda a răspuns zâmbind:
  - Ți-ai dat deja cuvântul și nu ai unde să te retragi. Refuzul de a juca este echivalent cu înfrângere!
  Margarita dădu din cap:
  - Cunosc acest joc! Și cum merg și figurile în el! Deci hai sa ne jucam!
  Vrăjitoarea Bastinda dădu din cap:
  - In regula, atunci! Figura principală aici este regele și vom juca până la șahmat!
  Copiii războinici au bătut din palme. Margarita și-a scuturat bagheta magică și în fața lor a apărut o imagine a unei plăci uriașe cu trei tipuri de celule. Și acum mii de foști sclavi o puteau vedea imediat.
  Margarita a remarcat:
  - Înainte de război, am câștigat un joc de șah împotriva lui Botvinnik însuși, deși nu personal, ci într-un joc simultan. Dar la opt ani, să învingi campioana URSS este mișto!
  Vrăjitoarea Bastinda mormăi:
  - Acesta este un joc complet diferit! Şahul nici nu era aproape de ea!
  Fata partizană dădu din cap:
  - Știu! E mai complicat și sunt mai multe piese, dar pot să-l joc! Așa că nu credeți că vă va fi ușor!
  Vrăjitoarea cu părul negru dădu din cap:
  - Piesele mele sunt roșii - încep primele!
  Și ea l-a mutat pe slinger înainte . Margarita a răspuns mutând arcașul. A început un joc atât de relaxat. Pe fiecare parte erau o sută de figuri și toate trei, cu excepția regilor. Există unul dintre ei, iar jocul se termină cu mate. Ei bine, acest lucru este frumos și logic.
  Bastinda se juca și zâmbi. Au urmat primele schimburi. Apoi manevrele bufonilor repezi. Dominica a remarcat că bufonul se mișcă ca o regină în șahul tradițional, dar lovește ca un cavaler.
  Da, este interesant. Ofițerul arată ca un episcop, dar lovește ca un rege. Și generalul se mișcă ca o turnă, dar lovește ca un cavaler. Mareșalul se mișcă ca o regină, dar lovește doar ca o turnă. Desigur, cele mai puternice figuri sunt marii viziri, se mișcă ca o regină și ca un cavaler și, de asemenea, lovesc. Există, desigur, regine și sunt la fel ca în șahul obișnuit. Arcașii se mișcă ca niște pioni, dar trag în diagonală trei pătrate înainte, iar praștii doar două. Se pare că infanteriştii obişnuiţi sunt cei mai slabi, dar ei pot, la atingerea ultimei linie, să se transforme în orice piesă, cu excepţia regelui.
  Carul merge ca un cal, dar lovește ca un elefant. Da, este interesant cum iese. Există și o balistă - se mișcă ca o turnă, dar lovește ca o regină. Rooks, cavaleri și episcopi, ca în șahul obișnuit. Dar există și un unicorn. Merge ca un rege, dar lovește ca o regină. Și un unicorn regal. Merge ca un elefant, dar lovește ca un mare vizir, adică ca o regină și ca un cavaler. Da, acesta nu este un joc de glumă. Și există trei cifre fiecare. Și încearcă ceva fără să căscă. Și acum, se pare că Bastinda a cucerit deja mai mult teritoriu și a câștigat un avantaj material.
  Este clar, ea este mult mai experimentată decât Margarita.
  Dominica a scris cu încredere, sau mai degrabă ironic:
  - Umblă calul! Cal!
  Margarita i-a făcut semn să plece:
  - Nu te amesteca! Ce trebuie făcut, eu fac!
  Iar fata partizană și-a mișcat hotărât silueta. Bastinda a continuat să atace. Bătălia a fost foarte încăpățânată și fără milă.
  Margarita, pentru a-și recăpăta puțină încredere și calm și pentru a genera inspirație în joc, a început să cânte;
  Face spumă în sus, ridicând pantele abrupte,
  Valul, cătușele de gheață au distrus oceanul!
  Grinda tăiată, norii s-au umplut cu plumb,
  Și un vânt proaspăt a zdrobit ceața!
  
  Sunt cu tine pe o stâncă de coastă,
  Ola mării îți gâdilă urechea!
  Luptătoarea i-a strâns gâtul cu o mână blândă,
  Domnul sfânt a înviat în sufletul meu!
  
  Vârfurile munților de zăpadă sunt aurite,
  Și fluturi de perle pe piept!
  În depărtare, corăbii rătăceau sub vele,
  Nu te poți despărți de visul tău și adormi!
  
  Arătam spre tine, iubito,
  Ochii tăi strălucitori de lacrimi!
  La urma urmei, fără tine, nici măcar lumea nu este de ajuns pentru mine,
  Furtuni și furtuni bubuie în inimă!
  
  Împreună cu tine vom gusta multă glorie,
  Și otrava pătrunde în ambiție!
  Scoate-ți sabia în numele acelei puteri,
  să servească !
  Margarita a cântat perfect și, înveselită, a lansat un atac decisiv. Fata partizană nu a ezitat să se sacrifice, iar la un moment dat echilibrul material al forțelor i s-a părut catastrofal. Dar iată câteva lovituri tactice mai puternice și...
  Margarita a spus cu un zâmbet nevinovat:
  - Sah mat, doamnă Bastinda!
  Ea clipi sălbatic și privi în jur, aruncând o privire laterală către cel mai mare dragon cu douăsprezece capete . Era de dimensiunea unui avion de linie de mare clasă , lungimea fiecărei aripi era de două sute de metri bune - acesta este un monstru. Poate că chiar magia fenomenală a fetei-actrițe alese Dominica nu a putut depăși un astfel de gigant.
  Uriașul lider dragon a răcnit cu douăsprezece capete simultan:
  - Ai pierdut cu Bastind. Așa că dă-ți câștigurile Sobolanului Galben - un artefact valoros și intră în sclavia noilor tăi stăpâni!
  Bastinda oftă și scoase un artefact din rucsac. În mod neașteptat, avea doar dimensiunea unei nuci de cocos, dar strălucea cu o lumină strălucitoare, galbenă.
  Vrăjitoarea îl întinse și notă:
  - El este al tău. Ca tot ce este al meu, acum este al tău!
  Margarita a luat artefactul în mâini și apoi l-a ascuns în rucsac. Și ea a notat:
  - Asta e bine! Ei bine, ce ar trebui să facem tu și cu mine, Bastinda?
  În exterior, o femeie de culoare încă destul de tânără și atrăgătoare a răspuns:
  - Pot face multe lucruri. Am deja peste o mie de ani. Și dacă te pot învăța tehnici magice necunoscute. Ei bine, și fii și administratorul regatului. Am multă experiență în asta și nu doar în gestionarea copiilor.
  Margarita a ridicat din umeri și a remarcat:
  "Cred că poate te voi lăsa să pleci, după ce am jurat mai întâi să faci numai fapte bune."
  Dominica mormăi:
  - Dacă ea minte? Avem oameni, știi. Chiar și Coranul spune că jurămintele pot fi încălcate în unele cazuri.
  Și fata actriță a cântat:
  Crede-mă, slujitorii tăi se vor usca,
  Vei fi trădat, vei fi trădat...
  Și cei care jură îndrăgostiți așa,
  Uite, te vor ucide!
  Margarita a obiectat:
  "Se obișnuiește ca vrăjitorii noștri să-și păstreze atât cuvintele, cât și jurămintele." A deveni un călcător de jurământ înseamnă a suferi damnare veșnică și dispreț din partea tuturor. Așa că Bastinda fie își va păstra jurământul, fie va refuza să-l depună. Deci are de ales între sclavie și renunțarea la faptele rele pentru totdeauna!
  Vrăjitoare cu părul negru a ridicat din umeri:
  - E ceva la care să te gândești aici. Nu face niciodată răul, acest lucru este, de asemenea, foarte dificil și nu întotdeauna plăcut!
  Dominica era indignată:
  - De ce te decizi pentru noi, Margot? Mă gândesc, este mai bine ca ea să fie sclava noastră. Un servitor magic și fără vârstă va fi destul de util în gospodărie. Ea nu ar trebui să fie sclava ta, ci cea comună!
  Băiatul eroic Dobrynya a confirmat:
  - Da, așa e! Toți patru ne-am riscat libertatea. Și vrei să-i comanzi singur.
  Băiatul prinț Oenomaus a spus:
  "De asemenea, cred că este mai bine să o lași să plece, făcând un jurământ să facă numai fapte bune." De ce, în timp ce colectezi încă unsprezece artefacte, trage un sclav cu tine? Ea este doar o povară!
  Dobrynya și Dominica au spus la unison:
  - Nu, ea este sclava noastră! Și nu o vom lăsa să plece!
  Liderul dragonului a remarcat:
  - Ai o divizare: doi contra doi! Vă sugerez să aruncați o monedă. Dacă sunt capete, vom face cum vrea Margarita, dacă sunt cozi , vom face cum vrea Dominica!
  Copiii războinici au strigat la unison:
  - Dreapta! Dreapta! Dreapta! Lotul va decide!
  Dominica mormăi supărată:
  -Cine va arunca moneda?
  Dragonul a tunat:
  - Eu!
  Și apoi coada lui a aruncat un cerc argintiu care a zburat prin aer și a căzut pe pavajul stâncos. Moneda a lovit și ... A aterizat pe marginea ei...
  Dragonul uriaș a râs și a răspuns:
  - Dacă da, atunci o iau pe Bastinda drept servitoare. Și rămâi cu artefactul ei, șobolanul galben, ca trofeu. Apropo, așa cum ai vrut!
  Dominica mormăi:
  - Și o motocicletă. Vreau un fluturaș ca acesta.
  Dragonul uriaș șuieră:
  - Canta un cantec! Și noi, dragonii, o vom aprecia. Dacă îți place, motocicleta zburătoare magică va fi a ta. Și dacă nu, atunci ... și tu vei deveni sclavul nostru!
  Dominica era indignată:
  - Deci poți spune că nu-ți place niciunul dintre cântecele mele!
  Dragonul cap a anunțat:
  - Nu doar noi vom judeca, ci și publicul, inclusiv copiii și foștii sclavi!
  Dominica dădu din cap cu un oftat.
  - Atunci sunt de acord!
  Și fata a început să cânte cu simțire și expresie;
   Îmbrăcat pentru a fi invidia tuturor regilor,
  Crimson, auriu, frunze în rubine!
  Precum fluturii de seară urcă,
  Iar glasul vântului este organele heruvimilor!
  
  Cea mai luxoasă liniște este spațioasă toamna,
  Copaci, cupole ale bisericilor sacre!
  Orice crenguță cu sculpturi dăltuite,
  Perle picături de rouă și pietre neprețuite!
  
  Balta era acoperită cu argint subțire,
  Scântei scânteie de sub copitele calului!
  Vă tratați unul pe altul cu amabilitate,
  Fie ca tu să trăiești fericit sub un cer senin!
  
  În soarele strălucitor, cu rochia mea liberă,
  Mesteacănii și plopii dansează valsul dragostei!
  Suntem tristi de zilele care s-au scufundat in abis,
  Păstrează amintirile întâlnirilor cu mine!
  
  Iarna va veni, tinerețea în ea este veșnică,
  Nu păr gri, diamante în păr!
  Ne vom aduna toți prietenii de vacanță,
  Și să exprimăm visul în versuri strălucitoare!
  Aplauze furtunoase și strigăte de "Bravo! Encore!", zeci de mii de gâtleturi au inundat întreaga piaţă. Ar fi o oră glorioasă, o oră de triumf pentru Dominica, care și-a descoperit talentul de primadonă!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"