Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Pasas Sa Prinsesa Exam

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Usa ka matahum nga estudyante ug nagtinguha nga artista sa pelikula, si Dominika, nagdamgo nga mahimong usa ka screen star. Ug sa diha nga ang nymph miadto kaniya, siya kinabubut-on nga misunod kaniya, nga natapos sa gingharian sa dragon. Ang Dominica nagtago sa talagsaon nga mga abilidad, ug usa ka katingad-an nga peste ang miabut sa imperyo ug sa mga silingang estado, ingon nga resulta nga hapit tanan nga mga lalaki nahugno. Usa sa katapusang mga representante sa mas kusgan nga sekso, ang prinsipe sa duwende nga si Oenomaus, nakahimo sa paglangan sa iyang kamatayon salamat sa regalo sa Dominica. Ug karon kinahanglan silang magtinabangay aron mahibal-an ang misteryo sa usa ka dili masabtan nga peste ug ibutyag ang mga mangitngit nga pwersa.

  PASAS SA PRINSESA EXAM
  
  ANNOTASYON
  Usa ka matahum nga estudyante ug nagtinguha nga artista sa pelikula, si Dominika, nagdamgo nga mahimong usa ka screen star. Ug sa diha nga ang nymph miadto kaniya, siya kinabubut-on nga misunod kaniya, nga natapos sa gingharian sa dragon. Ang Dominica nagtago sa talagsaon nga mga abilidad, ug usa ka katingad-an nga peste ang miabut sa imperyo ug sa mga silingang estado, ingon nga resulta nga hapit tanan nga mga lalaki nahugno. Usa sa katapusang mga representante sa mas kusgan nga sekso, ang prinsipe sa duwende nga si Oenomaus, nakahimo sa paglangan sa iyang kamatayon salamat sa regalo sa Dominica. Ug karon kinahanglan silang magtinabangay aron mahibal-an ang misteryo sa usa ka dili masabtan nga peste ug ibutyag ang mga mangitngit nga pwersa.
  PROLOGUE
  Gipalahi sa iyang talagsaon, talagsaon nga katahum, si Dominika Delfinova nakadawat sa usa sa mga nag-unang tahas sa blockbuster nga "Star Empress". Ug kini usa ka pelikula nga adunay dako nga badyet ug nagsaad ug daghang kita. Sa wala pa kini, ang Dominica nakabida na sa daghang mga pelikula, apan nakadawat ra mga sentimos. Talagsaon ang iyang katahum, ug ang iyang buhok usa ka hayag kaayo nga kolor sa spring dandelion, ug pipila ka mga tawo ang nagtuo nga mahimo niya nga wala"y mga tina ug barnis. Pero mao na to. Si Dominika usa ka natural, honey blonde nga adunay sulundon nga proporsyon, ug usab adunay kinulit nga mga kaunuran ug maayo kaayo nga pag-inat.
  Bisan tuod ang babaye wala moapil sa martial arts, siya misayaw sa ballet. Ug siya adunay katulin, grasya, ug maayo kaayo nga koordinasyon sa mga lihok.
  Mahimo niya, pananglitan, magpakita sa iyang kaugalingon nga maayo sa mga aksyon nga pelikula. Sama sa usa ka babaye kansang dagway sa anghel nagtago sa usa ka manggugubat-yawa.
  Karon iyang gihubo ang iyang sapatos ug malipayong midagan sa parke, mibati sa nindot nga pagkitik-kitik gikan sa sagbot ug gagmayng mga bato sa dalan gamit ang iyang hubo nga mga lapalapa. Ang iyang mga bitiis perpekto kaayo ug madanihon nga kini kanunay nga gikuhaan og litrato nga nagtiniil ug duol, nga labi nga nalipay sa mga lalaki. Gipasigarbo ni Dominica ang iyang matahum nga mga bitiis, ug nagsul-ob og mubo nga sayal hangtod sa katugnaw.
  Niadtong higayuna, kalit nga mitungha sa iyang atubangan ang usa ka babaye. Bata pa kaayo, maingon sa usa, halos babaye. Si Dominica taas, maskulado, maambong, ug ang iyang nawong, bisan pa sa dili masaway nga kahapsay ug velvet nga panit, dili sama sa nawong sa usa ka batan-on, walay pulos nga babaye. Ug kini sama sa usa ka estudyante nga babaye, bisan kung siya nagsul-ob og maayo kaayo, ug siya adunay kini nga gagmay nga mga piraso sa bildo nga gibitay kaniya ug naggilakgilak sa adlaw.
  Gihunahuna pa gani ni Dominica nga tingali kini tinuod nga mga alahas.
  sa babaye ang iyang gamay, walay tiil nga tiil. Ug ang mga sanga sa bindweed nga adunay pula ug purpura nga mga putot nagpakita sa batoon nga agianan.
  Dominica misitsot:
  - Unsa ka limbong! Usa ka ba usab ka artista sa pelikula o artista sa sirko?
  Ang babaye mitubag sa usa ka hunghong:
  - Usa ko ka nymph! Wala nay panahon nga magpasabot, sunod kanako!
  Gibukhad sa babaye ang iyang mga kamot sa kawalay pagtuo:
  - Aw, kana... Maayong joke! Unsa imong ngalan?
  Ang nymph misinggit:
  - Marquise de Cassandra. Ug igo nga pagsulti, matag gutlo sa imong kalibutan nanginahanglan dako, mahika nga kusog!
  Ug siya lig-on, nga walay bisan unsa nga bata nga kusog, migunit sa kamot ni Dominica, kusog nga mipisil sa iyang palad.
  Ang kusgan ug batid nga artista sa pelikula nakaamgo dayon nga wala"y kapuslanan ang pagsukol sa ingon nga pagkupot.
  Ang babaye, gamit ang hubo nga mga tudlo sa iyang gamay, matahum nga tiil, giliso ang bato sa singsing sa tudlo sa iyang libre nga kamot. Ug sa samang higayon, gibati ni Dominika nga daw nahulog siya sa atabay. Ug kini usa ka nindot kaayo, talagsaon nga pagbati.
  Unya ang tanan napuno sa usa ka masilaw nga hayag nga kahayag, nga daw mitusok sa matag selula sa lawas sa usa ka kusgan, atleta, talagsaon nga matahum nga babaye.
  . KAPITULO Num. 1.
  Nabatyagan sa hubo nga mga tiil ni Dominika ang init nga nawong sa ilawom niya, ug mao kadto ang iyang unang impresyon. Adunay usa ka pagkidlap sa atubangan sa akong mga mata, ingon nga ako nabutaan sa kusog nga mga pagkidlap, sama sa usa ka blitz sa usa ka camera. Ug ang dalaga wala dayon makakita kon asa siya midangat.
  Ang malumo nga tingog sa nymph nadungog:
  - Ayaw kahadlok! Karon kini molabay ug makita nimo ang tanan.
  Milingo-lingo si Dominica ug mipiyong. Ang iyang hubo nga mga tiil misugod sa pagbati nga mas init. Ubos sa hubo, dalagita nga mga lapalapa adunay butang nga nagdilaab, sama sa balas sa Sahara sa udto. Si Dominika ganahan nga modagan nga walay sapin. Ilabi na sa dihang naanad ko niini panahon sa mga pagsulay sa screen.
  Sa bata pa siya, gitanyagan siya nga magdula nga usa ka partisan intelligence officer.
  Siyempre, sa panahon sa gubat, ang mga batang babaye naglakaw nga walay sapin sa ting-init, tungod kay ang mga sapatos kinahanglan nga atimanon, ug sa katingad-an, kung maglakaw ka sa dugay nga panahon, kini mas sayon.
  Ug sa katapusan gidala nila siya sa pagbitay kaniya, nga nagtiniil sa niyebe. Anaa kini sa estilo sa Zoya Kosmodemyanskaya, si Dominika lamang ang blonde ug labi ka matahum, ug siya adunay natural nga kaanyag. Ug sa dihang siya mopahiyom ug mobukhad sa iyang puti nga mga ngipon, nga morag hinimo sa natural nga mga perlas, bug-os niyang tangtangon ang atop gikan sa bisagra niini.
  Ug dinhi ang mga lapalapa nasunog, ug kini init. Mainit sa Moscow sa Mayo, apan dili nimo kini matawag nga init.
  Ug dinhi, kini sama sa usa ka dapit sa Arabia sa udto. Mas init pa didto. Kas-a siya nag-film sa usa ka sine sa Emirates, ug kinahanglan siyang maglakaw nga walay sapin sa balas. Natural, sa buntag, sa diha nga ang balas mibugnaw og gamay sa panahon sa kagabhion, apan kini init pa, ila pa gani nga grasahan ang iyang mga tiil sa Vaseline aron kini mas sayon.
  Apan ang lokal nga mga bata nagdagan nga nagtiniil, labing menos taliwala sa mga kabus, ug nangatawa, nagpakita sa ilang gagmay nga mga ngipon, nga wala makasinati og kahasol.
  Sa pagkatinuod, ang pagkidlap sa iyang mga mata mihunong, ug si Dominica nakakita nga siya didto sa plasa sa siyudad. Ang mga cobblestone sa ilawom sa mga tiil sa katahum mga orange ug purpura. Ug ang mga balay sa palibot tag-as, nindot kaayo, nga morag anaa sa sentro sa St. Petersburg, diin gipreserbar ang karaan. Dinhi lamang ang mga bilding mas taas ug labi pa nga lagsik, mabulukon, dato, maluho ug makuti.
  Ug adunay daghang bulawan nga dahon, nga sa walay duhaduha makapahimuot sa mata. Ug adunay daghang matahum nga mga babaye sa kadalanan. Sila, nga nagkidlap nga walay sapin, matahum, tanned, maskulado nga mga bitiis, nagsugod sa paglibot sa Dominica ug sa iyang madanihon nga marquise-nymph.
  Ang mga babaye tanan, walay eksepsiyon, matahum, batan-on, walay sapin, apan nagsul-ob og alahas. Ang uban adunay daghang alahas nga adunay mahal nga mga bato, ang uban adunay gamay. Daghang mga babaye ang nagsul-ob lamang og puti, mugbo nga tunika.
  Mao kini ang kasagarang hitsura sa mga ulipon sa dihang naghimo sila og mga pelikula mahitungod sa karaang mga panahon, miingon si Dominika.
  Apan , dili tanang babaye kay tawo. Ang uban adunay mga dalunggan sama sa usa ka lynx, ang uban adunay mga ilong sa agila. Daghang mga babaye ang mas gagmay, sama sa Marquise de Cassandra, mga babaye lamang, apan sila milakaw ug milihok nga wala makahikap sa simento sa ilang gagmay nga mga tiil.
  Usa ka tibuuk nga gingharian sa mga batang babaye nga, dili mahadlok sa init nga salog, nagpasigarbo sa ilang hubo, pink nga tikod.
  Ug ilang gilibutan si Dominica ug ang marquise sa usa ka singsing, ug nagpahiyom, nga nag-chat sa hilom.
  Ang mga babaye migawas sa usa ka maanindot kaayo nga baho sa batan-on, maskulado nga mga lawas
  sa patas nga sekso, gisagol sa mahalong mga pahumot.
  Ang uban usab adunay mga hinagiban sa ilang mga kamot. Sa partikular, ang mga pana, elegante nga porma nga mga crossbows, mga espada, mga saber, mga sundang ug mga udyong sa mga pana.
  Kini makapahinumdum kaayo sa mga ekstra alang sa pag-film sa usa ka pantasya nga pelikula; kini makapakurat pa nga sila nakahimo sa pagpundok sa daghan kaayo nga walay ikasaway, kurbado, athletic nga mga katahum sa usa ka dapit.
  Kadaghanan sa mga babaye halos hubo, ang ilang mga dughan ug bat-ang lang ang gitabonan sa mga alahas nga hinimo sa mahal nga mga bato.
  Mga usa ka dosena nga mga babaye nga nagsul-ob og kasarangan nga mga tunika miluhod, nagkupot og platinum nga naggilakgilak nga mga tadyaw sa ilimnon ug bulawan nga mga tray sa lainlaing mga pagkaon ug prutas.
  Nagbagulbol si Dominika sa kalibog:
  - Unsa imong gusto nako? - Ug siya midugang sa usa ka gamay nga mas masaligon. "Kung naa kay oras, andam kong magpakita sa imong mga ekstra, bayri lang kog maayo."
  Ang nymph marquise mitubag nga nagpahiyom:
  - Dayag nga sa imong hunahuna kini usa ka salida? Dili, kini ang Elf- Dragon Empire !
  Mikagik-ik si Dominique ug milukso. Mipaso ang akong mga tikod nga walay kaluoy. Gitangtang niya ang mga butil sa singot. Aw, init kaayo. Sama sa desyerto sa Arabia. Talagsaon kung giunsa ang mga maanyag nga naglakaw nga nagtiniil dinhi, ug ang ilang panit dili mapanit gikan sa adlaw.
  Asa man siya? Dayag nga dili sa Russia ...
  Mihangad si Dominica sa langit ug misirit. Ang langit dalag, talagsaon nga mga panganod mga orange, ug adunay daghang mga suga sa usa ka higayon ... Dili ikatingala nga kini init kaayo. Dugang pa, ang mga luminaries nindot kaayo nga porma, nga adunay mga curl o sungay ...
  Gibati ni Dominika nga nagsakit siya. Ingon niini ang pagkabuang sa mga tawo. Ang iyang maanyag nga nawong naliso ug nangluspad.
  Nakugang siya, apan gisuportahan siya sa duha ka babayeng duwende nga adunay dalunggan. Ang mga representante sa patas nga sekso nagbulag, ug ang mga katahum sa puti, translucent nga tunika nagdala sa iyang mga sudlanan nga adunay ilimnon sa hubo, matahum ug maskulado nga mga lawas sa mga babaye. Ug ilang gibubo ang esmeralda nga bino sa bulawan nga panaksan.
  Hakog nga miinom si Dominika. Ug gibati niya nga ang bino talagsaon nga tam-is ug lami; kusog, kusog, ug kusog diha-diha dayon midagayday sa iyang mga ugat.
  Ug ang mga tiil na sa babaye wala kaayo masunog, o hinoon, gibati nila ang usa ka makapahimuot nga kainit, ug ang temperatura sa palibot nahimong sulundon, sama sa usa ka damgo.
  Mikurog si Dominique ug gilingo-lingo ang iyang ulo nga kolor dahon nga bulawan, misinggit:
  - Hello mga sleepwalkers!
  Unya ang babaye dali nga nagtul-id sa iyang kaugalingon:
  - Nalipay ko nga nahimamat ang akong mga igsoong lalaki, o hinoon, mga igsoong babaye sa hunahuna!
  Ang mga babaye namakpak sa ilang mga kamot. Ug sila nanag-awit sa koro:
  - Nanghinaut kami nga malipayon ka,
  Ikaw ang among paglaom, tuohi ako...
  Mga dalan sa ubang mga kalibutan -
  Giablihan ang pultahan!
  Si Marquise de Cassandra miyango:
  - Oo, kinahanglan nimo kaming tabangan. Ug adunay dako nga ganti alang niini.
  Si Dominica mikiyhoy sa iyang maskuladong mga abaga ug nangutana sa katingala:
  - Ug unsaon nako pagtabang kanimo?
  Ang babaye nga nymph adunay gusto nga isulti, sa diha nga ang tingog sa usa ka trompeta ug ang tingog sa mga pako nadungog. Ang tanan nga daghang mga representante sa patas nga sekso miluhod dayon ug miduko sa matinahuron nga pana.
  Ang Marquise usab miduso kang Dominique:
  - Moyukbo usab.
  Ang babaye nga aktres nangutana sa katingala:
  - Para unsa?
  Ang babaye nga nymph misinggit:
  - Ang Dragon Duchess nakigkita kanimo. Ang mga dragon nagmando sa atong imperyo. Dali, sa usa ka tuhod!
  Nakahukom si Dominica nga dili bungkagon ang iyang garbo. Bisan tuod nahadlok siya nga ang init nga semento mosunog sa iyang hubo nga tuhod, tanned ngadto sa kahayag bronze. Apan ang panit klaro nga nahimong mas lig-on ug dili kaayo sensitibo. Klaro nga ang mga tawo dinhi nagtiniil dili tungod sa kakabos. Apan alang sa mas bug-at nga mga hinungdan nga kinahanglan pa nga klarohon.
  Unya mitungha ang dragon duchess. Usa ka mananap nga may tulo ka ulo, hayag kaayog kolor, sama sa alibangbang. Dako, sama sa usa ka maayo nga fighter, apan dili makahadlok sa tanan, o dili makahadlok kon kini siya.
  Ang mga ulo daw medyo gamay, ug ang gagmay apan hayag nga mga korona nagkidlap kanila.
  Sa dihang milupad ang baye nga dragon, ang mga babaye ilalom sa iyang mga pako nag-ilis sa kolor sa ilang panit ngadto sa lilac, ug dayon ngadto sa esmeralda. Kini nahimong matahum.
  Morag nahingangha si Dominica. Kini ang unang higayon nga nakakita siya og tinuod nga dragon sa tinuod. Oo, sa mga salida, siyempre, naghimo sila og maayong mga dragon gamit ang computer graphics. Apan kini nga dragon tinuod, matahum ug matahum.
  Ang ulo, ang naa sa tunga, nangutana, ang iyang tingog nindot kaayo:
  - Nalipay kaayo ko nga makita ka, among bisita gikan sa planetang Yuta!
  Mipahiyom si Dominica ug mitubag:
  - Ug nalipay kaayo ko nga makita ka usab!
  Ang Dragon Duchess miyango ug mipadayon, ang ulo sa tuo nagsulti na:
  - Gidapit ka namo tungod kay sa imong kaugatan nagaagay ang dugo sa usa, wala ko kabalo kinsa, kinsay nagpuyo didto, wala ko kabalo asa!
  Gikumot ni Dominika Delfinova ang usa sa iyang hubo, giputol nga mga bitiis sa pikas ug miingon sa kalibug:
  - Kini sama sa, wala ko kasabot!
  Ang ulo sa dragon duchess sa wala mitubag sa masaligon nga tono:
  - Ug wala kami makasabut niini sa among kaugalingon. Apan sa bisan unsa nga kahimtang, kita adunay usa ka makalilisang nga problema nga kita sama sa nalumos nga mga tawo, nga nagkupot sa mga uhot!
  Gitatak ni Dominica ang iyang hubo, madanihon kaayo nga tiil ug miawit:
  - Kupti ako, uhot, guniti ako,
  Kung adunay kinse ka punto sa palibot sa bagyo ...
  Gub-a ang mga kaaway nga naa sa mga duwende,
  Ang kapalaran naglabay kanako nga ingon niini sa kinabuhi!
  Ang mga batang babaye sa tanan nga mga labud nagpakpak sa ilang mga kamot, ug kini matahum ug cool.
  Ang sentral nga ulo misulti pag-usab:
  - Busa, kita adunay usa ka katingad-an nga kamatay. Ang mga representante sa mas kusgan nga sekso, bisan kini nga mga duwende, mga tawo, mga troll, mga hobbit, mga bampira, mga gnomes ug uban pa nga nagpuyo sa atong uniberso, sa wala mahibal-an nga mga hinungdan nagsugod sa pagkahimong bato ug nahugno dayon. Sa atong nasud, gawas sa mga orc ug gnome, adunay dose ka pilo nga mas gamay nga mga lalaki kay sa mga babaye, ug karon sila hapit na mawala! Siyempre, kini usa ka trahedya!
  Mingisi si Dominika ug miingon:
  - Nindot kaayo kini! Kung dili, wala"y paagi gikan niining mga balhiboon, daotan nga mga lalaki! Ug labaw sa tanan, ang labi ka ngil-ad nga tawo, nga adunay bitin ug upaw nga ulo, kunot, labi siya nga nagkupot kanimo.
  Usa sa mga duwende misupak:
  - Walay pot-bellied, kunot ug upaw duwende! Wala gani silay bungot o bigote.
  Si Dominica miingon:
  " Dugang pa, mas mahal ang pagpakig-uban niining mga batan-on!" Dili usab sila motugot nga makaagi. Gikapoy na kaayo ko ani nga mga fans. Ug ikaw, salamat sa Dios, wala niining mga maibogon, singot, mga bastos nga mga lalaki, ug ikaw makapahulay ug makarelaks.
  Ang tanan nga tulo ka mga ulo sa dragon midalogdog sa makausa:
  - Ang usa ka kalibutan nga walay mga lalaki gitakdang mamatay! Kon itandi sa mga tawo sa planetang Yuta, kita nagpuyo sa taas nga panahon, ilabi na sa mga dragon. Oo, makalaay kung wala ang mga lalaki, ug wala"y panag-uyon sa uniberso kung wala ang labi ka kusgan nga sekso.
  Ang mga babaye nagsaba-saba sa pag-uyon. Ang usa nagbagulbol:
  - Tanan namong mga lalaki mga gwapa! Kaniadto , liboan ka tuig na ang milabay, ang mga lalaki sa tawhanong rasa adunay buhok, kalbo, mga kunot, mga tiyan, apan karon silang tanan mga batan-on, matahum, kurbado ug baho, sama sa mga duwende!
  Mikatawa ug mikidhat si Dominika ... Unya mitubag siya:
  - OK! Basin in a couple of months mamingaw na ko sa mga lalaki. Wala lang ko kasabot unsaon nako pagtabang nimo?
  Ang tuo nga ulo sa dragon duchess mitubag:
  - Sa tinuud, wala kami nahibal-an sa among kaugalingon. Apan ikaw adunay dugo sa usa ka binuhat gikan sa laing uniberso, diin ang tanan nga mga lumulupyo walay duha ka sekso, sama kanato sa Yuta, apan tulo. Ug tingali makatabang kini kanamo nga mabalik ang among mga lalaki!
  Gikurog ni Dominica ang iyang kaugalingon ug miingon:
  - Trisexual nga mga binuhat? Oo, nagbasa ako sa fiction sa siyensya, posible kini sa teorya!
  Ang babayeng nymph miyango:
  - Oo! Ang kamatay wala magtandog kanila. Apan kinsa ang makagarantiya nga ang usa ka impeksyon dili motungha nga makaguba sa patas nga sekso? Ug kini mahimong mas grabe pa! Ug bisan kung wala ang labi ka kusgan nga sekso, kung ang usa ka aggressor mosulong sa atong uniberso, nan dili kita adunay higayon nga makig-away.
  Ang babaye nga aktres miyango:
  - OK! Naluoy ko nimo. Pinaagi sa dalan, mahimo ba kini nga moabut sa Yuta?
  Ang wala nga ulo sa dragon duchess nagpamatuod:
  - Oo! Posible gyud. Busa ayawg hunahunaa nga nangayo silag pabor kanimo. Naa kay manghod, ug nag-arte sab siya sa mga pelikula. Gusto ba nimo nga kining bataa mahimong bato ug madugmok nga abog?
  Si Dominica nasuko nga mitapak sa iyang hubo nga tiil ug miingon uban ang kalagot:
  - Daghan ka nahibal-an bahin kanako!
  Ang nymph nga babaye mitubag:
  - Usahay ganahan mi motan-aw ug sine gikan sa imong planeta. Mahimo kini nga ma-download direkta gikan sa Internet, nga wala magkinahanglan daghang mga paggasto sa kusog nga mahika. Mao to nagkita pud mi nimo. Ug ang mga tag-as nga mga engkanto mibati sa imong talagsaon nga aura, ug ilang nakita ang imong igsoon, siya usab adunay usa ka piraso niana, wala ko kaila kinsa!
  Si Dominica misitsot ug misinggit:
  - Nahibal-an ko nga sigurado nga ang tanan nga imposible posible! Bisan pa , mas maayo alang kanako nga magtuon sa absentia!
  Marquise de Cassandra nag-ingon:
  - Eksakto, kini ang kinahanglan nimong buhaton. Pagtuon, pagtuon ug pagtuon pag-usab!
  Ang estudyante nga babaye nagbagulbol nga wala mahimuot:
  - Para sa unsa pa kini?
  Diha-diha dayon, ang tulo ka mga ulo sa dragon duchess misulti dungan ug harmonious sa ilang maanindot nga mga tingog:
  - Wala ka'y nahibal-an bahin sa salamangka ug salamangka! Ug kinahanglan nimo nga adunay daghang ug sukaranan nga kahibalo aron matabangan kami. Sa higayon nga mogradwar ka gikan sa Imperial Dragon Academy sa Dularis , makabaton ka kaniadto nga wala mailhi nga mga gahum nga magtugot kanimo sa pagsul-ob sa korona sa sorceress nga prinsesa. Ug sa kini nga kaso mahimo nimo, o labi pa, makakuha ka labing menos usa ka gamay nga higayon nga ibalik ang mga representante sa labi ka kusgan nga sekso gikan sa Sheol.
  Si Dominic misitso ug miingon:
  - Oh, ang dili nako ganahan mao ang pagtuon!
  Sa pagkatinuod, ganahan siyang mosayaw, molukso, ug mag-arte sa mga pelikula. Ganahan pa gani ko. Apan lisud alang kaniya ang iyang pagtuon. Nagpa-enrol pa siya sa usa ka bayad nga departamento aron makuha niya ang iyang diploma sa gamay nga paningkamot. Sa pagkatinuod, kini mas sayon niini nga paagi.
  Ang Dominica dili unta makasulod sa akademya kung dili kini uso kung wala"y taas nga edukasyon. Dugang pa, bisan ang mga bilyonaryo dili magminyo sa usa ka babaye nga wala"y diploma.
  Apan ang pagminyo sa usa ka oligarko, ingon nga adunahan kutob sa mahimo ug, sa samang higayon, mas maayo nga tigulang, masakiton ug hingpit nga tigulang. Unya kuhaa kini, mahimong usa ka bilyonaryo nga biyuda ug mabuhi alang sa imong kaugalingon nga kalipayan.
  Ug pagsulat sa mga script sa pelikula sa imong kaugalingon. Naa pa gani siyay ideya. Ug siya ang nanguna nga papel. Sama ni Emperor Palpatine , o hinoon, ang iyang mangitngit nga espiritu mibalhin ngadto sa usa ka clone nga babaye ug nagsugod sa paghimo sa usa ka bag-ong imperyo nga adunay mga pagsakop.
  maayo kana ! Bisan pa, ang iyang nanguna nga papel dili daotan, ug kini baho sa daghang salapi. Apan ... Karon, nahimo siyang hit . Ug kinahanglan niyang buhaton ang labing gamay nga gusto niya - pagtuon!
  Nangutana si Dominica sa nagkurog nga tingog:
  - Unsa kaha kung mobalibad ko?
  Ang mga babaye sa palibot nagsaba-saba tungod sa kasuko. Ang usa misinggit:
  - Pagpusil kaniya sa iyang mga tikod!
  Ang Tulo ka Ulo sa Dragon Duchess mitubag:
  - Kami walay moral nga katungod sa pagpugos kanimo. Bisan pa, aron makuha ka gikan sa planetang Yuta, daghang mahal nga kusog sa mahika ang gikinahanglan. Ug balik, kung gusto nimong mobalik, bayri ang biyahe dinhi, ang mahal nga bino nga imong giinom, ug ang tiket sa pagbalik.
  Dominica misinggit:
  - Dili patas nga pabayron ako sa usa ka butang nga dili nako gusto nga buhaton! Natandog ako batok sa akong kabubut-on!
  Ang sentral nga ulo sa babaye nga dragon mitubag:
  - Ikaw ang among, tingali, usa sa among katapusang mga kahigayonan! Tinuod, mahimo nimong sulayan ang imong igsoon, apan bata pa siya, ug bisan pa niana, usa ka lalaki, ug siya usab mahimong mahugno sa abog.
  Si Dominique misinggit sa kasuko:
  - Ayaw hilabti akong igsoon! Dili kana iyaha!
  Nangutana ang Dragon Duchess nga makahuluganon:
  -Andam ka ba nga magtuon aron mahimong prinsesa? Hunahunaa kung unsang mga oportunidad ang imong maangkon. Dili ka matigulang, mabuhi ka daghang libo ka tuig, ug tingali labi pa kung makakuha ka labi ka abante nga salamangka ug mahimong usa ka imortal nga diyos. Ug makabaton ka ug mga sakop ug imong kaugalingong gingharian!
  Miginhawa og maayo si Dominica ug nangamuyo:
  - Tugoti ako sa paghunahuna og gamay.
  Gikumpirma sa marquise girl:
  - Oo, pahunahunaa siya bahin niini. Kinahanglan nga mas mailhan niya ang atong kalibutan. Pasagdi siya nga mopahiangay ug makaamgo. Ug mohimo siyag hustong desisyon.
  Ang Dragon Duchess miyango nga positibo sa tanan nga tulo ka mga ulo:
  - Palakawa siya libot sa siyudad. Kini dako ug nindot. Ipakita kaniya, Cassandra, ug kamong mga babaye ihatag kaniya ang dalan. Ayaw panghilabot!
  Ang patas nga sekso nagbulag. Ang nymph marquise mikuha ug usa ka butang nga morag pizza gikan sa tray ug gihatag kini kang Dominika:
  - Ania, kaon! Mas molig-on ka.
  Usa ka batang babaye nga nagsul-ob og tunika mibubo og bino, pink na, ngadto sa bulawan nga kopa gikan sa platinum nga tibod . Mabinantayon nga mikaon si Dominika sa pizza. Kini nahimo nga hilabihan ka lami, ug ang batang babaye nagsugod sa pagkaon, labi ka masaligon, ug gihugasan kini sa bino, tam-is ug humot.
  Human niadto, miusbaw pag-ayo ang buot ni Dominica. Ug siya miawit:
  Regalo sa mga magtutudlo,
  Naggahin sila og panahon uban kanako ...
  Gitudloan ko nila sa walay hinungdan...
  Ug unya ang estudyante nga babaye wala makakaplag usa ka angay nga rhyme, ug kung unsa ang nagkidlap sa iyang matahum nga ulo tan-awon nga bulgar ug dili angay.
  Nagdungan sila sa paglakaw, ug ang nymph migiya kaniya sa bukton. Bisan tuod siya labaw pa sa usa ka ulo nga mas mubo ug nipis kay sa kusgan ug taas ug maskulado nga si Dominika.
  Ang duha ka mga babaye nagtak-om sa ilang mga tiil ug milihok uban sa katulin sa batan-ong gasela.
  Luho kaayo ang mga balay sa palibot . Walay siyudad sa Yuta nga hilabihan ka nindot. Adunay usab mga bulak nga nagtubo dinhi, dako kaayo, hayag ug humot. Ang tanan bahin niini nga siyudad matahum ug madanihon.
  Ug daghang mga babaye. Luho kaayo nga nagsul-ob , o, sa sukwahi, mas makasaranganon, ug pipila ka mga babaye nanglaba sa kadalanan. Apan ang tanan batan-on, presko, matahum ug walay sapin.
  Natingala si Dominica:
  - Ngano nga dili sila magsul-ob og sapatos, o labing menos paltik?
  Ang Marquise de Cassandra mitubag nga nagpahiyom:
  - Kini ang salamangka niini nga planeta. Kini makatabang kanato sa pagpadayon sa mahangturong kabatan-on, paghimog salamangka, ug ang atong hubo nga mga tudlo sa tiil magamit usab sa gubat!
  Ang babaye nga artista mikatawa ug miingon:
  - Nindot kini! Sa kinatibuk-an, sa gamay pa ako, maulaw ako nga maglakaw nga walay sapin, tungod kay ako nagtuo nga kini usa ka timaan sa hilabihang kakabos. Pero naanad ko sa mga salida. Dugang pa, kinahanglan nga ang mga soles mahimong labi ka gahi sa dihang ako nagdula sa igsoon nga babaye ni Spartacus sa pagkabata, o lainlaing mga lahi sa mga partisan. Ganahan ko. Apan kung maglakaw ka sa Moscow nga nagtiniil, masayop ka nga usa ka tawo nga adunay sakit sa pangisip, ug adunay daghang impeksyon ug hugaw sa kadalanan!
  Ang babayeng nymph miyango:
  - Oo - masabtan kana! Dugang pa, ang pagdagan nga walay sapatos mas abtik, tungod kay ang panit sa usa ka manggugubat mas kusgan kay sa mga lapalapa sa labing mahal nga mga botas, ug kini pagkamaunat-unat, flexible ug gisudlan sa salamangka!
  Nagpadayon sila. Imong makita kung unsa ka taas, sama sa spire sa Ostankino TV tower, ang mga jet sa busay sa busay. Busa sila mikuha, supak sa mga balaod sa pisika. Ug ang mga jet mismo daghang kolor. Pagkaanindot niini.
  Ug unsa nga mga palasyo ang anaa sa palibot? Unsa ka luho ang tanan dinhi. Ug ang balaod nagkidlap dili lamang sa bulawan, kondili usab sa pipila ka mahayag, orange nga metal nga wala mailhi sa Yuta.
  Dominica miingon:
  - Ang imong lungsod sama sa usa ka fairy tale. Ug ang mga babaye matahum, sama sa usa ka tinuod nga paraiso, ug dili usa ka imbento, sama sa atoa!
  Nagngisi si Cassandra ug nangutana:
  - Ngano sa imong hunahuna nga ang imong paraiso gihimo?
  Ang babaye nga artista mitubag nga makatarunganon:
  - Tungod kay siya adunay magkasumpaki nga mga paghulagway. Ang usa ka relihiyon nagsulti ug usa ka butang, ang lain nag-ingon ug laing butang, ug ang ikatulo nag-ingon sa eksaktong kaatbang!
  Ang nymph marquise miyango:
  - Oo, nahibal-an ko! Gitan-aw ko ang imong Internet. Mas sayon kay sa pagbiyahe sa Yuta. Kini labi ka yano nga bisan ang yano nga mga duwende, troll ug mga tawo makasaka niini ug motan-aw og sine. Sa tanan nga katahum sa mahika nga kalibutan, kami, sa walay palad, wala"y ingon nga mga advanced nga teknolohiya sama sa mga tawo sa Yuta. Mga amateur ka sa salamangka, apan ang among pag-uswag sa teknolohiya nagyelo!
  Natingala si Dominica:
  - Ngano nga imong gi-freeze ang teknolohiya?
  Ang nymph, mipaubos sa iyang tingog, mitubag:
  - Dili kini kami. Kini mga dragon. Dayag nga dili nila gusto nga madaot ang ilang gahum. Bisan tuod, siyempre, sila nagtugot kanato sa pagkinabuhi nga normal, ug alang sa uban bisan sa maluho, apan ... Dili nato hisgutan kana!
  Ug sa makausa pa dihay paghunong. Ang kaluho sa palibot, siyempre, super. Nindot kaayo ang tanan, ingon nga mga dekorasyon, mga estatwa, mga balay ug mga templo.
  Oo, ang mga templo, siyempre, lainlain kaayo. Dili sama sa naandan sa Yuta sa pipila ka pagkaparehas. Ug sila hingpit nga lahi sa istilo, kolor, ug porma . Ug siyempre, nindot. Ania ang mga numero, ug domes, ug polygons, prisms ug uban pa.
  Ug daghang mga templo adunay mga simboryo sa dagway sa mga putot sa labing matahum nga mga bulak.
  Gitan-aw ni Dominica ang iyang kauban ug gipangutana siya:
  - Murag schoolgirl ka ... Pero pila na gyud imong edad?
  Si Cassandra mitubag nga nagpahiyom:
  - Ang mga tawo adunay kini nga panultihon: dili naandan nga mangutana sa usa ka babaye bahin sa iyang edad!
  Ang babaye nga artista mihinapos:
  - Tingali daghan.
  Ang babayeng nymph miyango:
  - Tingali! Apan mas taas pa ang atong kinabuhi kay sa mga duwende, troll, mga tawo, ug bisan sa mga gnome ug mga bampira. Tungod kay ania kanato ang dugo sa mga dios, kita mga kadugo uban kanila. Ang uban adunay mas dili direkta nga koneksyon sa mga imortal .
  Si Dominica nagbagulbol:
  - Kitang tanan mga anak sa Dios. Medyo.
  Gi-klik ni Cassandra ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil.
  Ug dayon usa ka magic wand ang nagpakita sa mga kamot sa nymph. Siya mihunghong sa hilom:
  - Kini adunay usa ka dragon vein sa sulod niini. Kini usa ka gamhanan kaayo nga artifact, mahal ug talagsaon. Apan adunay dako usab nga kusog niini. Ipakita nimo ang epekto?
  Si Dominica miingon:
  - Nagtan-aw ko og serye bahin sa usa ka batang lalaki nga adunay magic wand. Pero naay niwang nga laki didto , itom ug buhok ug salamin. Dili sama sa akong igsoon - gwapo, maskulado ug blond ang buhok. By the way, nagdula sab kog warrior ug wizard!
  Gikumpirma ni Cassandra:
  - Nakaila ko sa imong igsoon. Oo, siya usa ka gwapo kaayo, talagsaon nga bata. Ug dili sama kanimo, ang world champion sa karate sa mga bata.
  Si Dominika nangusmo nga matamayon:
  - Bisan siya usa ka lalaki, siya usa ka lalaki! Apan alang sa mga lalaki, ang panag-away ug panag-away usa ka komon nga butang.
  Ang nymph nga babaye mitubag:
  - Kami adunay dose ka beses nga mas gamay nga mga lalaki kaysa mga babaye gikan sa mga nag-unang mga tawo sa imperyo: mga tawo, mga duwende, mga troll, mga hobbit ug mga bampira. Busa ang patas nga sekso kinahanglan usab nga makig-away. Sa kasukwahi, taliwala sa mga orc ug gnome adunay dose ka pilo nga mas daghang lalaki kaysa mga babaye. Busa nahimo pa gani nga mas sayon alang kanamo kaysa kaniadto. Ang mga orc ug ako kanunay nga nakig-away, ug sila mikatkat sama sa usa ka baki aron mag-cramp, karon halos wala nay usa nga makig-away. Bisag babaye ug orc, sa tinuod lang, dili kaayo. Apan ang mga gnome mas maayo , sila tan-awon sama sa mga babaye nga hobbit. Ang mga gnome mismo ang edad, nahimong abohon, motubo ang taas nga mga bungot, apan hangtod sa ilang kamatayon sila paspas ug abtik, ug bisan pa sa mga kunot, ilang gihuptan ang tanan nilang mga ngipon. Ug kon ang usa ka ngipon matangtang, kini motubo pagbalik!
  Miyango si Dominica:
  - Wow! Sama ka sa mga iho. Apan nangutana ko kausa, kon ang tawo gilalang sa dagway ug dagway sa Diyos, nganong huyang man kaayo ang iyang mga ngipon. Ug ang pari nagbagulbol sama sa, ang unod nabug-atan sa sala. Pinaagi sa dalan, sa dihang natangtang ang ngipon sa akong igsoon, kini mitubo sa literal sulod sa usa ka adlaw. Gusto pa nako siyang dad-on sa doktor. Ug unya nausab ang akong hunahuna, ilang tun-an ang bata sama sa ilaga sa laboratoryo!
  Miyangu-yango si Cassandra.
  - Sakto! Maalam ka. Apan dili ka ganahan magtuon.
  Ang babaye miyango nga kusog:
  - Oo! Laay na. Ug aduna usab kami ... Bueno , wala ko kahibalo, kung naglingkod ka sa imong lamesa masakit ang imong likod, ug gusto nimo nga modagan ug molukso!
  Ang babaye nga nymph miawit:
  - Oo, mga babaye, nahibal-an nga ang tanan dili gusto nga mag-cram ,
  Unta makadagan ko nga walay sapin sa yamog!
  Ug nangatawa ang gwapa nga magtiayon. Dinhi sila mopadayon. Namatikdan ni Dominica nga wala"y mga awto nga sama sa Yuta. Apan adunay nindot kaayo nga mga unicorn. Sama sa ilang gi-drawing sa anime . Ug ang yano nga mga kabayo nindot kaayo. Ug kung magdali ang karwahe, morag fairy tale.
  Ang ubang mga babaye molupad sama sa mga langgam. Tinuod , kini talagsaon, dinhi imong makita nga dili tanan nga mga salamangkero abante. Walay mga payag sa mga makililimos. Sa kasukwahi, ang tibuok siyudad sama sa lig-on nga mga palasyo, o mga balay nga morag mga yuta nga adunay mga tuboran ug mga tanaman. Ug unsa ka nindot tan-awon.
  Sa panguna, si Dominika nagdula usa ka dula - magtutukod. Daghan ang matukod didto. Ug sa pagkatinuod, sa pagtukod sa usa ka siyudad nga ang tibuok nga butang sama sa usa ka fairy tale mahitungod sa paraiso. Dinhi natuman ang samang butang.
  Dominica miingon:
  - Ug sila nag-ingon nga ang langit sa Yuta dili mahimo? Mao kini ang giingon sa tanang relihiyon sa Yuta!
  Gipasabot ni Cassandra:
  - Gawas sa komunismo. Ang bugtong relihiyon nga nagsaad sa langit sa Yuta. Ug kini lohikal. Kinsa ang kinahanglan nga motuo sa langit, dili bisan pagkahuman sa kamatayon, apan sa kinatibuk-an, pagkahuman sa katapusan sa kalibutan, nga sa kinatibuk-an mao ang kabuang!
  Ang babaye nga aktres miuyon:
  - Oo, dili ko ganahan sa doktrina sa katapusan sa kalibutan! Mas maayo nga magtukod sa langit sa imong kaugalingon, ug dili sa mga bukog!
  Ang nymph marquise misinggit:
  - Ayaw pagtinguha alang sa paraiso sa langit, apan pagkinabuhi ug paghimo sa imong kaugalingon nga kalipay. Ug magmaalamon.
  Pilosopikal nga gisulti ni Dominica:
  - Nahibal-an nimo, sa usa ka paagi, kung adunay mga babaye ra sa palibot, gibati nimo nga adunay kulang. Bisag panagsa ra gwapa ang mga lalaki bisan sa mga salida. Usab, kadaghanan sa mga lalaki mga cute, ug sa edad nga kwarenta, sulayi pagpangita ang usa ka lalaki nga wala"y tiyan ug doble nga suwang.
  Mikatawa si Cassandra ug mitubag:
  - Maalam ka. Wala koy pulong. Mas tukma, dili kaayo ... Apan dili lamang usa ka matahum nga nawong ug usa ka yagpis nga numero ang hinungdanon sa usa ka lalaki. Ang mga babaye bisan sa Yuta nagpabili sa usa ka butang gawas sa eksternal nga datos sa usa ka lalaki!
  Miyango si Dominica:
  - Aw, oo, eksakto! Ug kuwarta usab. Kung hugot ang imong pitaka, dili kaayo mamatikdan ang mga kunot, pagkaupaw ug tiyan.
  Ang Nymph nag-ingon:
  - Wala kami mga problema sa hitsura sa mga lalaki. Ang salamangka milukop sa tanang hangin dinhi. Ug ang mga lalaki nahimong batan-ong mga lalaki nga nindot kaayog mga nawong; dili maayo nga bisan ang mga bungot ug bigote sa mga tawo nahanaw. Tungod niini, ang ilang mga duwende mailhan lamang pinaagi sa porma sa ilang mga dalunggan. Ug kini ... Aw , ang mga babaye naanad niini. Apan ang bungot adunay usa usab ka kaanyag. Dili ko mouyon niadtong mga babaye nga nag-isip sa bungot nga usa ka mangil-ad.
  Mingisi si Dominic ug mitubag:
  - Ang bungot adunay pagdayeg ug dungog, apan ang iring adunay bigote usab!
  Giwara-wara ni Cassandra ang iyang magic wand ... Ug sa mga kamot sa maanyag nga babaye , usa ka matahum nga cake ang nagpakita sa porma sa kalo ni Napoleon nga naka-cocked, nga adunay mga rosas, poppies ug butterflies nga gama sa daghang kolor nga cream.
  Ang nymph marquise misinggit sa iyang labing malumo nga tingog:
  - Sulayi kini, kini lami kaayo, ug kini libre nga walay repolyo!
  Nangutana si Dominica, kalit nga naghunahuna:
  -Unsa kaha kung pabayron pa ko nimo?
  Ang marquise-nymph miawit:
  - Kinahanglan nimo nga bayran ang tanan, tuohi ako,
  Busa among giablihan ang pultahan sa kalampusan!
  . KAPITULO Num. 2.
  Ug giwara-wara na usab ni Cassandra ang iyang wand, usa ka sapa sa kahayag ang milupad gikan sa tumoy niini, ug mitungha ang duha ka lingkoranan nga morag hinimo sa kristal, ug usa ka gamay, elegante nga lamesa.
  Ang marquise-nymph misugyot:
  - Mangaon ta nga naglingkod, sama sa mga kultura! Tingali gusto ka usab ug bino?
  Ang Dominica makatarunganon nga miingon:
  - Kung moinom ka ug daghang bino, mahimo kang amang. Ug ako kinahanglan nga magpadayon sa usa ka tin-aw ug presko nga ulo!
  Negatibo nga gilingo-lingo ni Cassandra ang iyang ulo.
  - Ayaw kahadlok! Walay usa ka gramo sa alkohol sa atong bino. Nagdala lamang kini og mga kaayohan. Ug kini usa sa mga hinungdan ngano nga ang mga tawo sa atong kalibutan mabuhi hangtod sa usa ka libo ka tuig nga wala"y pagkatigulang. Ug uban sa kusgan ug abante nga salamangka mahimo kang molungtad ug mas dugay.
  Ang babaye nga aktres miyango:
  - Unya ibubo kini!
  Ang nymph nagpagawas sa usa ka sagbayan gikan sa tumoy sa iyang wand, naghunghong og usa ka butang ... Ug ang mga kopa nga hinimo sa hayag nga orange nga metal mitungha, diin ang usa ka butang nga dalag ug adunay mga bula nga nagsabwag.
  Si Dominica miingon, nga mikuha ug gamay nga paghigop gikan sa iyang kopa:
  - Usa ka nindot kaayo ug humot nga bino, kini makapabati sa imong baba nga presko kaayo ...Ug gikan sa unsa kini?
  Mabangis nga mitubag si Cassandra:
  "Kung magtuon ka sa Dragon Emperor Academy, mahibal-an nimo!"
  Ang babaye nangutana:
  -Hain ang dragon nga emperador mismo?
  Ang nymph mitubag uban sa usa ka panghupaw:
  - Nawala usab siya. Karon si Empress Caroline naa sa iyang dapit. Ang mga dragon adunay gibana-bana nga managsama nga gidaghanon sa mga babaye ug lalaki, sama sa mga tawo. Sa niini nga bahin, kamo adunay mga pagkaparehas.
  Si Dominica miingon:
  - Ngano nga wala ako gidawat sa Empress sa personal?
  Misinggit si Cassandra:
  - Aw, ikaw adunay pagkamapahitas-on! Ang usa ka duchess igo na. Kinahanglanon kini, ug ang bantugan nga si Caroline mismo modawat niini.
  Ang babaye miawit:
  - Gidayeg sa mga tawo ang Reyna,
  Ang tanan nga mga lalaki sa nataran nahulog sa gugma!
  Pero isog kaayo ko
  Gipili nako ang usa ka bilyonaryo!
  Ang nymph marquise mitubag nga nagpahiyom:
  - Sa imong hunahuna binilyon ba ang bili sa pagpuyo uban sa usa ka tawo nga wala higugmaa? Unsa man ang bahin sa tambok sa tiyan, mga bald spots, mga kunot ug dili maayo nga baho?!
  Si Dominika agresibo nga misinggit:
  madaot ang kinabuhi nako ug sa ubang mga babaye ! O luok ko siya sa akong mane sa higdaanan!
  Mingisi si Cassandra ug miingon:
  - Magpakaaron-ingnon ko nga joke ra. Kinahanglan nga ikaw mahimong embodiment sa maayo.
  Ang babaye nga aktres lohikal nga miingon:
  - Ang maayo nga mga bayani naghimo sa publiko nga gusto nga magsuka !
  Wala motubag ang nymph, apan sa tabang sa platinum nga kutsara iyang gikaon ang cake ug gihigop ang humot nga bino. Nakahukom usab si Dominika nga lingawon ang pagkaon sa pagkakaron. Dugang pa, ang paglakaw sa presko nga hangin makapukaw sa imong gana.
  Nahinumdom siya sa pagpamusil. Sa partikular, sa diha nga sila nanagdula bata partisans. Didto, pananglitan, sa sinugdan ang mga bata nga lalaki ug babaye gipakaon pag-ayo sa wala pa ang gubat. Ug sa panahon sa gubat ubos sa okupasyon sila kinahanglan nga maniwang. Sa pagbuhat niini, kini girekomendar sa pagdagan sa dugang ug sa pagkaon sa dili kaayo. Ang una nakaamgo gihapon, tungod kay daghang mga pagkuha ang gi-film sa mga bata nga nagdagan, apan ang ikaduha mas lisud. Giatake sa mga batan-ong aktor sa pelikula ang mga kuwadra, namalit ug pagkaon alang sa ilang kaugalingon.
  Unya gidid-an sila nga magpalabay sa kagabhion sa hotel, ug gitrangkahan sa usa ka separado nga lawak nga may mga bar, nga morag dako, komon nga selda.
  Si Dominika wala mamatay sa kagutom, dili nila gusto nga ang iyang kaanyag mag-antus gikan sa malnutrisyon, ug bisan pa niana siya natural nga medyo uga, dili bug-os, ug ang pagsayaw nagtipig usab sa iyang kaunoran ug lawas sa maayong porma.
  Apan ang mga lalaki, siyempre, nag-antus tungod kay ang set nahimo nga bilanggoan sa mga bata. Ug adunay mga yugto usab sa mga binilanggo. Ang usa ka magtiayon nga mga lalaki nagpakiskis pa sa ilang mga ulo, nga tingali wala kinahanglana.
  Oo, ang kinabuhi sa usa ka aktor sa pelikula dili sayon.
  Pananglitan, mahitungod sa pag-alsa sa Spartacus. Usa ka bug-os nga iskwad sa mga batang lalaki ang nagtrabaho nga nagtiniil nga nagsul-ob lamang og mga loincloth sa mga quarry. Dugang pa, labaw pa sa usa ka pagkuha ang gikinahanglan. Sulayi ang paglakaw nga walay mga lapalapa sa hait nga mga bato sa mga minahan. Dinhi nagsugod sa pagdugo ang hubo nga mga tiil sa mga batang lalaki ug ang ilang mga tiil nagsugod sa pagliki. Ug sila , sa pagkatinuod, nabasa sa singot ug nangurog sa kakapoy.
  Sa niini nga pelikula, ang nag-unang karakter mao ang bisan Si Spartacus , usa ka ulipon nga lalaki, kinsa, sa laing bahin, nagsugyot sa ideya sa pag-alsa sa usa ka malampuson ug adunahan nga gladiator nga nakadawat sa iyang kagawasan.
  Unang gipatugtog ni Dominica ang igsoong babaye ni Spartacus sa pagkabata, ug kinahanglang mogugol usab siyag panahon uban sa mga batang lalaki sa mga kubkobanan ingong silot.
  Busa nahibal-an usab niya kung unsa ang hait nga mga bato ug usa ka bug-at nga bukag sa mga guba.
  Ug gibitad gyud nimo siya ug pataas. Kapoy kaayo, pero makadugang sa imong stamina.
  Dominica bida sa lain-laing mga pelikula. Kausa bisan sa papel sa cabin boy nga si Jim sa pipila ka bersyon sa "Treasure Island" nga layo sa kanon. Didto, bisan sa papel sa tigluto dili ang usa ka tiil nga Silver , apan usa ka babaye nga pula ang buhok, pag-umangkon ni Morgan.
  Kini, siyempre, cool. Si Dominica mismo ang naa sa papel sa usa ka batang lalaki, diin gusto pa nila putlon ang iyang buhok. Apan sa katapusan ilang nasulbad ang problema sa tabang sa usa ka peluka.
  Oo, kini nga iyang tahas, mahimong isulti sa usa, malampuson gikan sa punto sa panglantaw sa dula. Apan ang salida mismo wala makaangkon sa pagkapopular lapas sa kanon. Kini nahimo nga usa ka matang sa impyerno nga basura.
  Kasagaran ang mga klasiko nga dili sumala sa kanon gisugat sa pagdumot.
  Ang marquise-nymph nakabalda sa mga panumduman ni Dominica:
  - Nahibal-an nimo. Taudtaod na mi naglingkod diri. Dili ba kini ang panahon sa pag-igo sa dalan?!
  Ang babaye mikibo ug miingon:
  - Mahimo kang maglakawlakaw. Daghan pa kog kusog.
  Giwara-wara ni Cassandra ang iyang wand, ug nawala ang katunga nga gikaon nga cake, ug ang mga pinggan nga adunay bino, ug uban pa.
  Si Dominica nagbagulbol:
  - Sama sa usa ka fairy tale!
  Ang marquise misinggit:
  - Dili! Dili kini usa ka fairy tale, apan usa ka mahika nga kamatuoran.
  Ug ang duha ka representante sa patas nga sekso nagsabwag sa dalan. Ang kahimtang ni Dominica nahimong hingpit nga malipayon ! Mipahiyom siya pag-ayo. Ug nikanta pa siya:
  Ang dalan, ang dalan, morag higala,
  Chain mail nga hinimo sa faceted steel...
  Ug ang espada hait kaayo - ang gipasigarbo nga damask steel,
  Oo, adunay usa ka seryoso nga sitwasyon sa gubat!
  Unya si Cassandra nakamatikod uban sa seryoso nga pagtan-aw, mihunong:
  - Nahibal-an nimo! Ang mga seryoso nga eksaminasyon sa pagsulod maghulat kanimo sa akademya. Tingali alang sa mga hereditary wizards, morag sayon sila, apan wala ka'y ideya bahin sa salamangka.
  Mikatawa si Dominika sa dili angay ug misupak:
  - Dili! Sa mga salida, nakakita kog magic work sa makadaghang higayon. Ug tuohi ako, nahibal-an ko ang usa ka butang!
  Ang nymph marquise, mipaubos sa iyang tingog, mihunghong:
  - Hatagan ko ikaw sa akong magic wand! Kusog kaayo siya, adunay ugat sa dragon. Sulayi sa paggamit niini, alang sa panig-ingnan, sa conjue ... Aw, usa ka forget-me-not nga bulak!
  Milingi pagbalik ang dalagang aktres. Sa palibot, duol sa mga balay ug sa dalan mismo, adunay mga higdaanan sa bulak nga adunay labing hayag nga mga bulak, sama sa dagkong mga mahalong bato. Ang masilaw nga mga putot mitubo usab sa mga kahoy. Dugang pa, ang ubang mga bulak adunay mga dahon nga lainlain ang kolor ug kolor. Ug adunay bisan mga katingad-an nga mga kulot.
  Si Dominica mikiyhoy kaniya nga wala gayoy pig-ot nga mga abaga ug mitubag nga seryoso:
  - Nganong nagkinahanglan kita og usa ka matang sa forget-me-not? Daghan na ang nagkalainlaing mga bulak dinhi, mas dagko ug mas nindot.
  Si Cassandra mipahiyom og kataw-anan:
  - Ug unsa ang imong gusto?
  Ang babaye nga aktres determinado nga mipahayag:
  - Mas maayo nga maghimo usa ka butang nga labi ka bililhon ug mapuslanon! - Gitimbrehan ni Dominica ang iyang hubo nga tikod, hinungdan nga ang mga de-kolor nga tile nag-clink sama sa usa ka nabuak nga yelo. Ang nagtinguha nga salamangkero midugang: "Pananglitan, mas maayo nga maghimo ug diamante nga sama kadako sa lubi!" Kini mas mapuslanon ug praktikal.
  Ang Marquise mitan-aw kaniya nga nagduda ug nangutana:
  - Gusto ka ba nga moadto sa Yuta? Unsay dili namo ganahan?
  Ang Dominica nakamatikod sa kataw-anan:
  - Mahitungod sa imong kalibutan mahimo namon isulti ang parehas nga butang nga gisulti ni Ostap Bender bahin sa kinaiyahan sa Caucasus - kini matahum kaayo - ang imahinasyon sa usa ka buangbuang!
  Mingisi si Cassandra ug miingon:
  - Ug ikaw maalamon, apan tapolan! Wala ka'y igong panatisismo nga moadto sa imong tumong sama sa usa ka jet bulldozer, nga walay paghunong!
  Ang babaye nga aktres naghimo sa usa ka nawong, nga nag-ingon:
  - Walay mga jet bulldozer. Labing menos sa Yuta!
  Ang nymph marquise miyango sa pag-uyon:
  - Mahimong wala ka. Apan adunay mga lumba nga sa teknolohiya mas abante pa kay sa katawhan. Bisan pa, ang pag-adto kanila labi ka lisud kaysa pag-adto sa Yuta.
  Mingisi si Dominique samtang nangutana:
  - Oo? Makalupad ba sila taliwala sa mga bituon?
  Si Cassandra mitubag nga masaligon:
  - Mahimo nila! Sa prinsipyo, mahimo nato kini sa tabang sa salamangka.
  Ang babaye nga aktres miawit:
  Siyempre lisud kini matagna
  Unsa ang naghulat niining talagsaon nga kalibutan ...
  Molupad kami sa mga panganod -
  Pagsakay ug star plane!
  Ug ang babaye determinado nga mipahayag, nga naghimo sa usa ka mahulgaon nga nawong:
  - Ihatag kanako ang magic wand! Ug maghimo ako usa ka diamante nga ingon kadako sa usa ka maayong pakwan!
  May gustong isulti si Cassandra. Apan nadungog ang kakusgon sa mga pako. Naglupad ang laing dragon. Lagmit, babaye usab. Hapit na niya maabtan ang sapa sa busay, nga mibuto ngadto sa langit gikan sa baba sa griffin, nga gitabonan sa bulawang dahon ug rubi.
  Ang tulo ka ulo nga mangtas mas nindot pa kay sa makahahadlok.
  Miduko ang nymph marquise. Milingo-lingo lang og gamay si Dominique.
  Mitugpa sa ilang atubangan ang babayeng dragon. Usa ka nindot ug tin-aw nga tingog ang nadungog alang sa usa ka dako nga mangtas:
  - Ikaw ba ang tigpakaaron-ingnon nga gitawag na nga mesiyas?
  Mitubag si Dominica uban ang inosente nga pahiyom:
  - Dili ko gusto nga mahimong usa ka mesiyas!
  Natingala ang babaye nga dragon:
  - Ug ngano man?
  Ang babaye nga aktres matinud-anon nga mitubag:
  - Tungod kay ang mga mesiyas kasagarang ilansang sa krus!
  Giuyog sa pak-an nga binuhat ang iyang mga pako. Siya adunay mga dagko, susama sa mga kabog, sa tulo lamang ka kolor: pula, dalag ug berde. Dili kinahanglan nga isulti, kini usa ka matahum nga kombinasyon.
  Ang babaye nga dragon misinggit:
  - Ug makita nimo gikan sa kana nga kalibutan diin ang mga salamangkero kompleto nga mga scammers ug mga mangingilad?
  Mikatawa si Dominika ug mitubag, nagpakita sa iyang puti kaayo, sinaw nga ngipon:
  - Tingali ingon niana. Bisan pa, adunay pipila ka mga propeta. Sama ni Lola Vanga. Lamang sa pipila ka rason ang iyang mga panagna natuman, ingon nga usa ka lagda, retroactively.
  Ang marquise-nymph miingon:
  - Bisan ang labi ka taas nga lebel nga mga salamangkero ug mga salamangkero nakakita sa umaabot nga dili klaro. Ug bisan ang labing kataas nga mga Diyos dili maghatag garantiya kung unsa ang mahitabo sa usa ka gatos ka tuig. Ug labaw pa, sa usa ka libo ug usa ka milyon!
  Ang babayeng dragon mikidlap ug kahayag ug misinggit:
  - Oo... aron adunay tinuod nga mga tigtagna niini nga planeta. Bisan ang imong hypernoosphere tension hingpit nga lahi sa amon. Bisan pa, tingali mao kana ang hinungdan nga gipadayon nimo ang imong pagka-orihinal ug wala kami nahimo nga mga ulipon!
  Si Dominica sa makausa pa mikatawa nga malipayon ug miingon:
  - Aron mahimong imong ulipon? Kataw-anan gani. Sa walay katapusan nga batan-on, sa walay katapusan nga walay sapin.
  Miyango si Cassandra ug misugyot:
  - Ipakita sa dragon countess kung unsa ang imong mahimo. Sulayi, labing menos sa tabang sa usa ka magic wand, sa paghimo sa labing menos usa ka tulo sa tubig mahulog.
  Ang babaye nga aktres nanghupaw nga mabiaybiayon:
  - Usa ka tulo sa tubig? Oo, dili kini seryoso. Mas maayo tingali nga makakuha dayon og usa ka baril nga bulawan.
  Ang Dragon Countess misugyot:
  - Pabuhata siyag salamangka sumala sa iyang gusto. Hatagi siya og wand ug tan-awa nga nahinumdom siya bisan usa ka spell sa husto.
  Si Cassandra mingisi ug misinggit:
  - Oo, nindot tan- awon ! Tan-awa lang. Ang magic wand kusgan kaayo, ug mahimo nimong madaot ang lungsod, buhi nga mga binuhat, ug imong kaugalingon.
  Misinggit si Dominica:
  - Dili ko tanga sama sa imong gihunahuna!
  Ang Dragon Countess misugyot:
  - Hatagan ta siya og usa ka butang nga mas dili makadaot ug dili kaayo gamhanan. Kay kon dili, himoan sab niyag buslot ako.
  Mikanta si Cassandra:
  Sa pagpakita sa salamangka,
  Kinahanglan namon ang talento ...
  Mas maayo nga ikaw ang magmugna
  Dako nga diamante!
  Ug ang nymph nga babaye mi-klik sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil. Usa ka gamay nga platinum nga singsing ang nagpakita. Giitsa kini ni Cassandra gamit ang iyang tiil, ug ang salamangka nga artifact niabot tupad mismo sa nawong ni Dominica.
  Ang Marquise misinggit:
  - Makuha nimo kini nga singsing. Ibutang kini sa imong tudlo sa tudlo. Ug sulayi ang pagtinguha sa usa ka butang nga kusog. Ang salamangka niini dili kusgan, apan kini molihok nga yano. Dili igo alang sa usa ka diamante nga sama sa gidak-on sa usa ka lubi, apan, pananglitan, ang gidak-on sa usa ka gisantes igo na!
  Gikuptan sa dalagang aktres ang singsing sa iyang kamot. Apan imbis sa tudlo sa tudlo, gibutang niya kini sa iyang tunga nga tudlo ug, nagpahiyom nga mabiaybiayon, nangutana:
  - Unsa kaha kung sulayan nimo kini? Unsa man unya ang mahitabo?
  Si Cassandra usab mingisi nga mabiaybiayon:
  - OK, sulayi!
  Dominica misinggit:
  - Inihaw ang mga tikod sa marquise sa kalayo!
  Nagdilaab ang siga sa ilawom sa mga tiil ni Dominica . Ang hubo nga lapalapa grabe nga nasunog, siya misinggit ug misugod sa pagdagan. Sa pagkatinuod, ang kalayo dili huyang. Pero wala mi makaabot ug layo. Ang babaye giputos sa taas nga ikog sa dragon nga kondesa.
  Usa ka nindot, feminine nga tingog ang nadungog gikan sa gamhanan nga reptilya:
  - Wow! Bag-o ka lang nga mianhi sa among kalibutan, ug gusto nimo nga bakol ang usa ka nymph, usa ka paryente sa labing kataas nga mga Diyos? Nahibalo ka ba nga tungod niini ipadala ka ingon nga usa ka ulipon sa usa ka kubkobanan? Ug magbuhat ka didto sa bug-os nga hubo, sa mga kadena ug makadawat mga latigo ug mga lipak, nga mokaon ug tinapay ug tubig. Ug kinahanglan ka usab matulog nga nakadena ug sa mga bato. Ug wala ka'y nahibal-an gawas sa paghago ug mga latigo. Ilabi na karon , kung ang mga lalaki nga mga ulipon nagkatibulaag, ang usa ka taas ug maskulado nga babaye nga sama kanimo dili makasakit kanamo sa mga minahan!
  Nakapanglingo si Dominica niining mga pulonga. Kas-a iyang gipatugtog si Cleopatra sa usa ka ubos nga badyet nga pelikula. Aron makadaginot, ang dibuho giulohan og "Cleopatra in Captivity of Augustus." Sa ato pa, dili usab kini kanon. Si Cleopatra wala maghikog ug nadakpan.
  Aw, gipadala siya sa mga minahan. Ug didto naglakaw siya nga katunga hubo ug nagtiniil. Ug ang paglakaw sa hait nga mga bato sa usa ka minahan nga walay mga lapalapa sakit kaayo. Aw, magdala usab ug karga. Kinahanglan nga ang singot sa ulipon mahimong tinuod, ug ang iyang nawong tinuod, dili magpakaaron-ingnon nga gikapoy.
  Apan, siyempre, kini usa lamang ka salida, ug usa ka medyo barato niana. Ug gibunalan nila siya sa usa ka latigo, nga dili usab tinuod. Pero sakit gihapon . _ Bisan tuod ang dugo, siyempre, peke.
  Sa kinatibuk-an, ang pelikula barato, ug gawas sa mga quarry sa mga batang babaye nga wala"y hubo, halos wala"y lain nga gipakita. Ang kalkulasyon dayag nga nagdani sa mga lalaki nga nabalaka sa sekso. Aw, ug usab, nahibal-an sa tanan ang ngalan - Cleopatra! Ug kini mahimong gamiton sa pagpalit
  Miginhawag lawom si Dominika, ug unsang matanga sa hugaw ang usahay maligo sa mga bida sa pelikula?
  Ang nymph marquise misinggit:
  - Ayaw kaguol, honey, kinahanglan ka namo. Dili ka namo itugyan kang bisan kinsa.
  Ang Dragon Countess misinggit:
  - Tugoti siya nga magpraktis pag-usab sa dili pa ang eksaminasyon. Aw, sulayan nato ang paghimo og usa ka butang!
  Gikumot ni Dominica ang singsing ug miingon:
  - Gusto kog chocolate ice cream!
  Gikuha kini sa batang babaye ug nahugno sa tensiyon.
  Ug ang usa ka sinagol nga nahugno nga yelo ug tsokolate nga nahulog niini. Ingon nga resulta, si Dominica hugaw gikan sa ulo hangtod sa tiil, ug gani nagkamot.
  Ang kondesa sa dragon mikatawa pag-ayo nga ang mga jet sa busay mikurog ug ang mga bulak nangurog.
  Ang nymph marquise kalmado nga miingon:
  - OK ra! Sa kasukwahi, siya adunay daghang mga abilidad, daghan kaayo siya nga ice cream ug tsokolate nga adunay ingon nga artifact, nga sa kasagaran dili kaayo kusgan!
  Gitilapan ni Dominika ang tsokolate gikan sa iyang mga aping ug nangluwa sa kasagmuyo, nanghupaw:
  - Pait siya!
  Mikatawa si Cassandra ug miingon:
  - Ug ang tsokolate mapait. Wala ka kabalo ani?!
  Ang babaye nga aktres misinggit:
  - Ug dinhi, sa Yuta ug sa Russia, kini matam-is !
  Ang Marquise miyango:
  - Kabalo ko! Nahibal-an usab namon kung unsaon paghimo og tam-is nga tsokolate. Apan sa pagkakaron kinahanglang magmakontento ka sa unsay anaa kanimo. Sa mas tukma, wala nimo isulti kung unsang klase nga tsokolate ang gusto nimo. Ug sa kinatibuk-an, maayo nga nag-order ka lang sa ice cream. Kon kini mahitabo kanimo, pananglitan, nga maligo sa bulawan, mas kusog nimo nga maigo ang tumoy sa imong ulo.
  Si Dominica maantigo nga miingon:
  - Ang kinabuhi anaa sa bug-os nga paglihok, ug ang tanan naa sa ibabaw sa ulo!
  Ang Dragon Countess misugyot:
  "Imbis nga walay pulos, nga dili makatabang kaniya kung siya mosulod sa dragon academy, mas maayo nga tugotan siya nga mosulay sa paghimo og gamay nga diamante." Kasagaran, kini posible alang niadtong adunay taas nga kinaiyanhon nga lebel sa mahika nga abilidad.
  Nag-reply si Cassandra:
  - Dili! Kini klaro kaayo nga dalan. Kinahanglan ka nga molihok nga labi ka maliputon.
  Si Dominika misinggit nga madasigon:
  - basa ko ug hugaw, manok lang. Mahimo ba nimo kini ayuhon?
  Ang nymph marquise miyango:
  - Siyempre, ang atong katahum!
  Ug naghimo siya ug walo gamit ang iyang magic wand. Mikidlap kini gamit ang asul nga kahayag. Ug karon ang babaye gikan sa Yuta nahimong limpyo ug hapsay pag-usab, ug hapit tanan nga mga garas nawala. Gawas sa usa sa tuo nga aping.
  Apan si Domika wala makakita sa iyang kaugalingon, ug wala magtagad.
  Ang Dragon Countess misirit:
  - Ug busa, akong minahal ... Nakita ko nga nasabtan nimo ang usa ka butang? Busa, usa ka matahum nga babaye gikan sa planeta sa nagtubo nga mga teknolohiya?
  Agig tubag, si Dominique miawit:
  Pero ngano,
  Imposible nga mabuhi sa imong hunahuna!
  Aba, ang kinabuhi walay gitudlo kanato!
  Pero ngano! Pero ngano!
  Ug mikatawa siya, tungod kay kini nga kanta, nga gihimo ni Boyarsky , angay ug matahum. Apan ang iyang anghel nga tingog nagpahinabo lamang sa katawa.
  Misirit si Cassandra, nangidlap ang mga mata:
  - Dili nimo ikalimod ang usa ka pagbati sa humor. Pero seryoso ka ba?
  Mikunot ang agtang ni Dominica. Nahinumdom siya kung giunsa niya pagdula ang usa ka babaye nga nakakuha og dili maayo nga grado sa eskuylahan. Ug walay paagi nga mahatag niya ang iyang nawong nga naglagot. Sa kasukwahi, gusto ko pa gani nga magpabuto sa akong ngipon. Aw, masabtan kana ... Siya adunay sobra nga hangin sa iyang ulo. Pananglitan, ang pipila ka mga lalaki magpabuto lang sa ilang mga ngipon sa panon, ug kana ang ilang tibuuk nga papel!
  Ug gusto ni Dominica nga magdula... Mga prinsesa, siyempre.
  Dayon ang Dragon Countess misugyot:
  - Himoa nga siya mosayaw alang kanato nga mas maayo. Nakita nimo nga sa mga salida maayo kaayo siya mosayaw .
  Kanang kataposang tinuod. Mahimong mosayaw si Dominica. Gusto pa nila nga kuhaon siya alang sa papel ni Esmeralda. Dugang pa, sumala sa canon, ingon og dili siya usa ka gipsy. Ug nganong dili usa ka masilaw nga blonde ang nagdula niini nga papel?
  Apan ang pagpahiangay sa pelikula sa mga klasiko, ug bisan ang mga langyaw, nagpatungha usab sa pipila nga mga problema. Busa, siya gi-film sa usa ka lain-laing mga papel, apan usab sa pagsayaw.
  Oo, siya, siyempre, ganahan nga mosayaw ug kahibalo mosayaw. Bisan pa niana, gikuha niya kini ug gipahayag:
  - Ibutang ang gunitanan!
  Ang marquise nymph misinggit:
  - Unsa pa?
  Si Dominica mitubag nga makatarunganon:
  - Bisan ang mga gypsies sa merkado dili mosayaw nga libre. Mao nga kinahanglan nako ang usa ka dako nga bag nga bulawan. Di ba klaro?
  Ang Dragon Countess misinggit:
  - Unsa ka bastos nga tawo ! Sa pagkatinuod, ang pinakamaayong dapit niini anaa sa mga quarry. Didto siya sa samang higayon makapalambo sa paglahutay ug maanad sa pagkamasinugtanon. Alang niini, kinahanglan siyang padakuon sa mapintas nga paagi!
  Kalit nga midagan ang usa ka babaye ngadto kanila. Sa panagway, siya daw usa ka tawo nga bata nga dili molapas sa napulo ka tuig ang panuigon. Apan sa samang higayon, nagsul-ob siyag mahalong mga alahas, nga morag anaa sa tindahan sa mga alahas. Ang hubo, gamay, bata nga mga tiil tan-awon nga dili angay ug kataw-anan sa ingon nga kaluho.
  Gisusi sa babaye:
  - Mapalit nako kini nga ulipon gikan kanimo. Pila imong gusto niini!?
  Si Cassandra mitubag nga masaligon:
  - Kini nga babaye dili gibaligya! Ug samtang siya dili usa ka ulipon. Bisan pa, tingali dili siya libre sa dugay nga panahon.
  Si Dominica nagbagulbol:
  - Daw ano ka imoral kon ang isa ka diutay nga bata nagabakal sing mga ulipon para sa iya kaugalingon!
  Ang marquise-nymph masaligon nga mitubag:
  - Dili kini usa ka bata, apan usa ka babaye nga hobbit! Ug ang mga hobbit sama sa mga bata sa tawo ...
  Ang babaye mitaptap sa iyang gamay nga tiil sa kasuko ug misinggit:
  - Baroness ko! Ug kini nagpasabot nga ang imong ulipon obligado sa pagyukbo kanako.
  Si Dominica agresibo nga misinggit:
  - Ayawg hunahunaa ! Ako, ako moyukbo sa bata!
  Agig tubag, gibira sa hobbit baroness ang iyang tuong kamot. Mikilab ang kilat ug naigo ang babayeng aktres sa iyang hubo nga mga bitiis. Agig tubag, ang nasakitan nga si Dominic misinggit og butang. Ug usa ka dako nga cake nga gitabonan sa cream ang nahulog sa mapangahasong babaye nga salamangkero. Natumba pa gani siya, ug ang gamay nga katahom nahulog sa semento. Apan milukso dayon siya, ang tanan gipahid sa biscuit, condensed milk ug chocolate paste. Ang hobbit baroness miuyog sa iyang wala, hubo, gamay nga tiil, sa iyang duha ka mga tudlo sa tiil nag-ring sa bililhong mga bato.
  Ug usa ka bug-os nga salamangka nga tsunami wave ang milupad. Si Dominic gilabay sa baynte metros pataas. Human niini, natumba ang dalaga. Maayo na lang, nga nagsayaw sukad pa sa pagkabata ug nag-arte sa mga pelikula, nahulog na siya gikan sa lainlaing mga kahitas-an sa daghang mga higayon ug nagpasundayag sa mga akrobatiko nga stunt.
  Busa, gigrupo ni Dominika ang iyang kaugalingon sa pagkahulog sama sa usa ka iring ug malampuson nga mitugpa. Gawas nga ang mga bitiis sa dalaga, nga napaso na sa combat magic, nakasinati og grabeng kasakit sa dihang naigo sa kolor nga tiles nga mitabon sa maong dapit. Misiyagit ang babaye.
  Ug giputos sa dragon nga kondesa ang iyang taas, samag-pino nga ikog sa baroness nga salamangkero ug misirit:
  - Hunonga ang away! Kung dili, madakpan kamong duha! Kung gusto nimo makig-away, adunay mga espesyal nga nataran sa pagbansay diin gihimo ang salamangka ug uban pang mga duels!
  Dominica nag-tweet:
  - Oo, eksakto nga usa ka duel! Lamang nga walay hinagiban - mga kamot ug mga tiil!
  Ang Hobbit Baroness nangusmo nga matamayon:
  - Makig-away sa ulipon! Sa tinuud, kini makahadlok kanako ! Mas maayo nga ipadala gyud siya sa mga minahan. Ang pagtudlo og salamangka sa maong buang delikado kaayo.
  Ang marquise-nymph miuyon uban ang seryoso nga tono:
  - Nagsugod na sab kog hunahuna. Oo, kini nga babaye adunay usa ka espesyal nga regalo alang sa pagmugna og mga katalagman ug pagmugna sa mga panagbangi.
  Ang babaye nga aktres misupak:
  - Dili una ako moadto sa bisan kinsa! Mahitungod sa uban ... Sa matag kapakyasan, mahibal-an kung giunsa ang pagpakig-away, kung dili, dili nimo makita ang kalampusan.
  Gibuhian sa dragon countess ang naughty girl, nga morag bata, apan makahimo gyud sa pagpalupad sa tibuok regiment sa mga tanke.
  Ang ikog medyo nabulit sa cream, condensed milk, chocolate spread, ug biscuit. Ang cake dako kaayo, ug klaro nga gihimo gikan sa kasingkasing. Luoy pa gani nga ila kining gibuak imbes nga kaonon. Ang kondesa sa dragon miputol sa iyang mga tudlo ug mga tiil, ug ang kristal nga sapa sa busay mibanlas kaniya, nga mibanlas sa hugaw.
  Miyangu-yango si Cassandra.
  - Ang kalimpyo mao ang yawe sa kahimsog! Order ka nga muna!
  Gikumot sa Hobbit Baroness ang usa sa iyang gamay, tanned, nindot nga mga bitiis sa pikas. Sulod sa pipila ka segundo misidlak siya sama sa bombilya. Ug ang tanan nga mga sobra sa culinary nga grabe nga nagpahid sa sorceress nga babaye nawala. Ug ang maluho nga mga alahas misidlak sa nabag-o nga kusog. Siya, sa pagkatinuod, nahimong sama sa usa ka prinsesa nga si Dominika mibati og kalumo.
  Nakahigayon usab siya sa pagdula og usa ka prinsesa nga babaye sa usa sa mga fairy tale. Didto siya kinahanglan nga magbulag uban ang maluho nga mga sinina ug mahal nga mga sapatos ug mahimong usa ka sulugoon sa barangan. Pagsul-ob og mga trapo ug paglakaw sa kahoy nga sapatos. Ug sa ingon nga mga pad mas grabe pa kaysa nagtiniil lang. Nagsugod pa gani siya sa pagdani sa direktor nga tingali mas maayo nga mag-film nga walay sapatos. Tuod man, ang hubo nga mga tiil sa babaye nga nagsul-ob og mga trapo nagpasiugda sa kakabos ug ang pagbag-o sa kahimtang sa usa ka prinsesa ngadto sa usa ka de facto nga ulipon.
  Apan klaro nga ang direktor adunay iyang kaugalingon nga mga ideya. Sa katapusan, samtang nakaikyas gikan sa tore sa kamatayon, sa katapusan iyang gitangtang ang mga sapatos ug mga sapin, ug dayon nagtiniil, mibati og tinuod nga kalipay. Karon, bisan pa niana, ang iyang hubo nga mga tiil napaso, ug bisan ang gagmay nga mga paltos mitungha, nga makapasakit ug makaluod!
  Ang hobbit baroness mitunol sa iyang gamay nga palad, malumo ug sa samang higayon tanned, ngadto kaniya, nakiglamano sa kamot ni Dominica uban sa bata nga kusog ug huni:
  - Okay, kalinaw! Ako si Laska. Ug ayaw hunahunaa, tawo, nga ako usa ka dili makadaot nga babaye, mga orc, mga goblins, mga spores ni Koshchei, silang tanan nakuha gikan kanako !
  Natingala si Dominica:
  - Pilay edad nimo, bata?
  Mipahiyom si Weasel ug mitubag:
  - Taliwala sa mga representante sa patas nga sekso dili naandan nga mangutana bahin sa edad! Sa akong tan-aw, mao nay edad nga gihatag nimo nako.
  Ang babaye nga aktres mikatawa ug miingon:
  - Napulo ka tuig ka na! Wala na!
  Ang Dragon Countess misinggit:
  - Oo, sobra na siya sa tulo ka gatos. Nga, bisan pa, dili igsapayan. Sa atong kalibutan, ang tanang babaye batan-on ug gwapa. Pabilin kanamo babaye, ikaw mahimong among rayna!
  Gitubag ni Dominica ang usa ka sikat nga couplet:
  Kung ang balaang kasundalohan nag-ingon,
  Isalikway si Rus', pagpuyo sa paraiso...
  Moingon ako: "Dili na kinahanglan ang langit,"
  Ihatag kanako ang akong yutang natawhan!
  . KAPITULO Num. 3.
  Ang Marquise ug ang Baroness namakpak sa ilang mga kamot ug nagdungan sa pagsinggit:
  - Bravo! Gibuhat ba nimo kini sa imong kaugalingon?!
  Si Dominica milingo-lingo sa iyang bulawan nga ulo negatibo:
  - Dili. Dili ako. Ang uban, wala ko kahinumdom sa tagsulat!
  Nagngisi si Cassandra:
  - Katingad-an, ikaw adunay maayo kaayo nga panumduman!
  Ang babaye nga aktres matinud-anon nga mitubag:
  - Sobra kaayo akong gihunahuna sa akong kaugalingon kaysa sa uban. Mas maayo nga ipahibalo kanila ang labi pa bahin kanako kaysa akong nahibal-an bahin sa uban. Ako usab usahay mag-compose, ug dili mas grabe kay sa Pushkin.
  Gipakita sa kondesa sa dragon ang iyang mahayag, naggilakgilak nga mga ngipon sama sa mga diamante sa iyang lapad nga baba ug seryoso nga miingon:
  - Tingali mahimo nimong kantahon ang usa ka butang sa imong kaugalingon nga komposisyon?
  Miingon si Dominica nga nagpakiluoy, nga gikumot ang iyang napaso nga mga tiil:
  - Walay pangutana! Hatagi lang ko bisan usa ka bulawan nga sensilyo. Ug magpasundayag ko og tibuok hit nga kanta para nimo. Ug mokanta sa walay hinungdan? Dili respetado! Ug sa walay hinungdan, dili mapuslanon!
  Ang marquise-nymph mikunot, ug ang iyang magic wand mikidlap sa iyang kamot, determinado siya sa pagsilot sa bastos nga babaye nga nangahas sa pagsupak sa dragon.
  Ang dragon countess misitsit sa pagpasig-uli:
  - Hatagi siya og silver coin. Paawita siya gikan sa kasingkasing.
  Mipahiyom si Dominica, ang iyang mga ngipon, perpekto kaayo, naggilak-gilak sama sa nagyelo nga mga taluktok sa bukid sa masanag nga adlaw sa udto. Ug siya misinggit:
  - Kuwarta sa atubangan!
  Giitsa siya sa weasel ug sensilyo ug misinggit:
  - Ania, dakpa kini!
  Giitsa sa babaye ang iyang bitiis ug nakuha ang usa ka lingin nga piraso sa pilak gamit ang iyang mga tudlo. Unya gibalhin niya kini sa iyang palad. Gitan-aw nako ang sensilyo. Kini mao ang walay bisan unsa, ang salapi mao ang bug-os nga bag-o, sa usa ka kilid adunay usa ka dragon uban sa pito ka mga ulo, ug sa iyang mga tiil kini adunay usa ka setro ug usa ka mace. Ug sa laing bahin , usa ka maanyag nga babaye nga adunay lush nga kulot nga buhok. Ug kini matahum.
  Si Dominika dili makasukol sa tintasyon sa pagsulay sa sensilyo ug mitubag uban ang pahiyom:
  - Nindot kini. Cool nga butang.
  Ang weasel misirit:
  - Karon, kanta! Atong tan-awon kon unsay imong mahimo!
  Ang Dragon Countess midugang:
  - Ug kinahanglan ka nga mokanta nga kusog, ug maghimo usa ka labi ka taas nga ballad, tungod kay nagbayad kami!
  Ang babaye nga aktres miyango sa pag-uyon:
  - Oo, nakasabot ko niana! Dili ka mokanta sama sa...
  Ug unya ang asosasyon wala mahitabo kaniya. Aw, ang pag-ingon nga ang nightingale dili hingpit nga husto o angay. Apan lain pa, dili gyud kana!
  Ang babaye nga nymph mipatak sa iyang hubo nga tiil:
  - Magsugod ta!
  Si Dominica nagsugod sa pagkanta sa iyang tin-aw ug malumo nga tingog;
  Usa ko ka sikat nga artista
  Pag-film, pagpanumpa, musika, mga bola...
  Nagsugod siya sa pagsayaw nga masuk-anon ug ihalas,
  Sama sa dagway ni Satanas!
  
  Kusog kaayo akong mga bitiis
  Sila nakig-away sa mabangis nga hopak...
  Kami mga cool nga mga babaye
  Atong ibalhin dayon ang maliputon!
  
  Apan nakit-an nako ang akong kaugalingon sa usa ka kalibutan, nahibal-an nimo, espesyal,
  Kung diin ang mga dragon nagmando sama sa mga hari ...
  Ang order didto bag-o kaayo,
  Labing menos gisi ang imong kamiseta!
  Kinahanglan kong mahimong usa ka walay sapin nga ulipon
  Pagkuha ug latigo sa likod...
  Ang mga panganod sa ibabaw namo asul,
  Ang lugar dili maayo sa Yuta!
  
  Ania ang usa ka estrikto nga dwarf miduol kanako,
  Ug nagkupot siyag latigo sa iyang mga kamot...
  Usa ka batang lalaki nga puti ang ulo midagan -
  Ang ulipon walay sapin, ang tag-iya klaro nga kuripot!
  
  Ang gnome mikatawa, mihikap sa iyang mga ngipon sa iyang tiil,
  Sama sa usa ka babaye nga adunay usa ka artikulo, usa ka kabayo ...
  Mao nga ang oso mokagat niini gamit ang clubfoot -
  Kini mao ang katapusan sa pagkaupaw sa dwarf!
  
  Apan gibaligya nila ako sa mga minahan,
  Walay makita nga mga dapit sa harem...
  Ug gihatagan nila ako ug kusgan nga latigo sa paggukod,
  Kay daghan kaayog kaon ang babaye !
  
  Dinhi ang gnome nagtultol kanako sa usa ka pisi,
  Ang mga kaanyag sa babaye talagsaon kaayo ...
  Klaro kaayo ang tingog sa ulipon,
  Apan sa katapusan adunay mga zero lamang!
  
  Hapit na ko maghubo ug magtiniil
  Nagtrabaho ko sa mga minahan sama nianang asno...
  Mama, ingon ko, akong mahal,
  Daw ano ka kabuang!
  
  Ako usa ka babaye nga may katakus
  Gipadaghan nako ang mga fraction sa akong ulo ...
  Ug karon sa usa, hunahunaa kini, usa ka sayal,
  Naa ko sa ihalas nga pagkaulipon!
  
  Sa dugay nga panahon giantos ko ang gnome,
  Nakadawat kog latigo sa likod...
  Gibunalan nila ako tungod sa negosyo ug dili alang sa negosyo,
  Misaad sila nga pakan-on ko unya!
  
  Apan ang walay sapin nga mga ulipon mirebelde,
  Ang mga crowbar sa aksyon, mga martilyo,
  Ug karon, hunahunaa kini nga imong elemento ,
  Sa usa ka gnome nga adunay upaw patay na ko !
  
  Bueno, ang mga daotan gipatay,
  Kami adunay grabe nga mga kaswalti ...
  Apan, tuohi ako, gibuhian namon ang among kaugalingon -
  Ang mga babaye nagpakita sa taas nga klase!
  
  Ug karon kami adunay usa ka dako nga kasundalohan,
  Ang mga lalaki nakig-away usab kanamo ...
  Giguba namo ang mga taming sama sa mga tabla,
  Ang daotan nga mga magmamando mahimong kaput!
  
  Ug unya ang pagkaulipon sa impyerno mawala,
  Gitul-id sa lalaki ang iyang mga abaga ...
  Ug atong tapuson ang pagkaginoo, nabusog sa mga kaaway,
  Adunay usa ka siglo sa kalipay ug pag-uswag!
  
  Ug unya adunay kalinaw sa tibuok kalibutan,
  Tawo, dakong bituon...
  Molupad kami sa bituon nga hangin, nahibal-an nimo,
  Tugoti nga matuman ang mga damgo sa mga tawo!
  Ang babaye natapos sa taas nga nota, uban sa iyang tingog nga naggilakgilak sama sa pilak nga mga kampana.
  Ang babayeng nymph namakpak sa iyang mga kamot. Daghang mga duwende ug troll ug pipila ka mga tawo ang naminaw usab sa kanta ni Dominica. Ug ilang gisalibay ang iyang mga sensilyo: ang salapi ug ang tumbaga.
  Miduko ang dalagang aktres. Ug iyang gipunit kini gikan sa mga tisa. Gikuha niya ang pipila sa mga sensilyo gamit ang iyang mga kamot, ug ang uban gamit ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil. Ug kini usa ka matahum nga talan-awon.
  Oo, siya adunay ingon nga madanihon ug pinait nga mga bitiis. Ug unsa ka matahum ug impresibo siya sa iyang kaugalingon. Aw, asa man ang ubang mga primadona kon itandi kaniya? Mangahas ba sila sa pagpasundayag sa entablado nga walay sapin? O sa usa ka mubo nga sayal?
  Ang Dragon Countess miingon:
  - Kini ang mag-aawit! Dili, naa siya sa akademya. Ug sa akademya lamang, sa faculty nga siya mismo ang nagpili.
  Mingisi si Dominic ug miawit:
  Kami nga mga babaye mahimong among kaugalingon nga maghuhukom,
  Ug kung kinahanglan ka nga mopili, ug ang pagpili lisud ...
  Nagpili kami og mga sinina nga kahoy,
  Tungod kay ang atong katawhan adunay dungog lamang!
  Ang weasel nag-tweet:
  - Ikaw adunay usa ka tingog ... Usa ka taas nga lebel nga anghel!
  Mipahiyom si Dominica ug giitsa ang usa sa mga sensilyo sa taas gamit ang iyang hubo nga tiil, ug dayon miduko ug gidakop kini sa iyang dila. Ug unya nagsugod siya sa pagsinggit. Gikan sa pagkontak sa laway, ang orange nga metal miinit dayon ug nasunog ang baba sa katahum.
  Ang babaye nagsugod sa paglaway ug pag-agulo. Ug ang iyang tinguha nga mokanta kalit nga nahanaw.
  Gi-uyog sa nymph nga babaye ang iyang singsing, ug nawala dayon ang kainit sa baba ni Dominica. Mitubag ang babaye:
  - Wow! Karon nasabtan nako kung unsa ang mahimong usa ka dragon nga nagginhawa sa kalayo!
  Mipahiyom si Weasel:
  - Mas maayo nga ulahi kaysa wala,
  Ang babaye adunay pipila ka maayong mga tuig sa unahan!
  Ang Dragon Countess miingon:
  "Kita adunay lahi nga istruktura sa baba ug tutunlan kay sa mga tawo, ug ang siga dili gayod modilaab. Busa ayaw kabalaka bahin kanamo.
  Ang mga tumatan-aw nga nagpundok sa palibot nagsaba-saba ug nangayo, nagpakpak sa ilang mga kamot:
  - Buhata ang usa ka butang, mahimo ka!
  Dominica nag-tweet:
  - Kung magsulat ka og mga sensilyo, buhaton ko kini!
  Agig tubag, kasaba ug kasiguruhan:
  - Oo, siyempre! Welcome.
  Ug sa ilawom sa hubo, maskulado, tanned ug matahum nga mga bitiis sa babaye, nga iyang gipunting nga adunay dili hitupngan nga grasya, milupad ang mga sensilyo nga bulawan, pilak, orange, bronse, ug platinum.
  Si Dominika nahimong malipayon tungod niini, mibati og kadasig, ug misugod sa pag-awit uban ang kadasig;
  Ang mga bagyo ug bagyo dili babag sa among magtiayon,
  Mga anak nga babaye sa Fatherland, nga namulak sama sa rosas nga mga bushes.
  Siya nga wala makahibalo sa gubat wala makakaon sa lugaw nga dawa,
  Ang Dios nga Manluluwas nga si Jesus nangulo kanato ngadto sa gubat!
  
  Naanad mi nga mag-away bisan sa bagyo nga kadagatan,
  Ang matag tawo sama sa usa ka chip sa dagat.
  Nagtuo ko nga gubaon nato ang mga mananap sa Horde sa gubat,
  Ang atong kadungganan dili ma-knock out pinaagi sa sledgehammer ug martilyo!
  
  Ang espada gipainit sa forge, sa init kaayo nga inferno,
  Ang gipahait nga mga blades lisud kaayo nga bellow!
  Mahimong usa ka walay kahadlok nga sundalo; uban sa usa ka lig-on, buotan nga kasingkasing,
  Kung adunay kamatayon, unya hunong, ayaw pagdagan!
  
  Oo , ang gubat, siyempre, dili usa ka kombira nga adunay tam-is nga dugos,
  Tuod man, adunay mga luha niini, ug midagayday ang dugo.
  Ang lobo nag-uwang sa malungtarong ug ang oso uban ang mabangis nga pagngulob,
  Ug himoa nga ang hampak nga balos anaa sa mata, dili sa kilay!
  
  Adunay usa ka bangkaw nga makalusot sa kadena nga sulat,
  Adunay mga taming nga dili malusot sa usa ka pundok!
  Apan ayaw pagkatalawan, ayaw tugoti ang mga yawa nga maghimo mga nawong ,
  Aron dili mahisama sa dula sa pukot!
  
  Tuohi ako, moabut ang usa ka masanag nga solusyon,
  Alang sa tanan adunay ganti nga dili makit-an nga mas taas!
  Alang sa usa ka kriminal nga hunahuna, ako nagtuo, ang pagpanimalos moabut,
  Walay lain nga kaisug kay sa lisud nga dalan!
  Busa si Dominica miawit, ug ang mga tawo nga daghan kaayong tawo namakpak kaniya uban ang dakong kadasig. Bisag babaye silang tanan, walay lalaki dinhi sa kalibotan. O, hapit wala ang mas kusgan nga sekso.
  Pagkahuman niini, giuyog sa dragon nga kondesa ang iyang ikog ug namatikdan:
  - Bueno, kinahanglan kong moadto! Mohawa na ko!
  Gipunit sa nymph ang sensilyo gamit ang iyang tiil ug misugyot:
  - Atong susihon. Ilabay ko, ug moingon ka - ulo o ikog ! Ambot og unsa, imoha ang sensilyo, dili, ibalik nimo ang usa ka sensilyo!
  Ang Kondesa sa Dragon nagngulob sa katawa ug mitubag:
  - Nahibal-an ko ang imong mga limbong! Busa mas maayo nga dili mag-usik sa imong panahon o sa imong ulo!
  Mingisi si Dominika ug miingon:
  - Ang ulo dili mga dalunggan, mahimo nimong gub-on ang kalo, dili nimo kini matahi pag-usab!
  Ang weasel misinggit ug miawit:
  -Ang mga dalunggan sa ibabaw sa ulo mga dalunggan!
  Mga dalunggan sa ibabaw sa ulo - usa ka pasyente sa usa ka mental hospital !
  Ang Dragon Countess milupad sa hangin. Ug wala siya mokomentaryo sa giawit sa nymph girl. Ug kini, kinahanglan nga matikdan, hilabihan ka bugnaw.
  Si Dominica misugod sa dali nga pagkolekta og mga sensilyo gamit ang iyang mga kamot ug walay mga tiil. Ug gibuhat niya kini sa paspas nga tulin.
  Mikomento si Weasel, nagkulot sa iyang buhok gamit ang magic wand:
  - Ang salapi, siyempre, hinungdanon. Apan ang labi ka hinungdanon mao ang mga spelling, artifact, anting-anting, medalyon, anting-anting, ug uban pa. Kung dili, dili ka mabuhi sa usa ka maluho ug maluho nga kinabuhi !
  Miuyon si Dominica:
  - Ang salapi dili makapalit sa kahimsog, tuohi ako,
  Dili mapalit sa kwarta ang gugma ug dungog...
  Busa ayaw pag-away sama sa mananap
  Hibaloi nga dili nimo ibaligya ang imong yutang natawhan alang sa ganansya!
  Ug ang batang babaye, nga nagsul-ob sa iyang lapalapa, naghapak og purpura nga sensilyo. Ug unya ang iyang hubo nga bitiis kalit nga nahimong tiil sa itik, sa usa ka pagpamilok.
  Si Dominique misinggit sa kahadlok:
  - Unsa man kini!
  Ang nymph marquise mitubag nga nagpahiyom:
  - Kini usa ka espesyal nga mahika nga metal, kini molihok lamang kung kini makit-an sa panit sa usa nga adunay mga diyos sa Olympian sa ilang pamilya!
  Ug si Laska misinggit nga malipayon:
  - Wow! Aduna kay matang sa dugo diha kanimo. So wala mi nasayup.
  Si Dominica nagbagulbol:
  - Apan kini mao ang kangil-ad! Kung mahimo nimo, kuhaa ang imong tiil. Ug hatagi kog normal nga paa pag-usab.
  Ang nymph naglingo-lingo sa iyang ulo:
  - Dili! Kinahanglan nga imo na kining buhaton.
  Ang natanggong nga babaye misinggit:
  - Giunsa kini mahimo?
  Gisugyot ni Weasel:
  - Hunahunaa sa imong hunahuna kung unsa ang gusto nimo nga hitsura sa imong bitiis, i-klik ang kumagko ug tudlo sa imong tuo nga kamot, ug kinahanglan ka magmalampuson!
  Gikuha ni Dominic ug gipaila. Unya miabut ang pag-klik.
  Ug imbis nga tiil sa uwak, usa ka tiil ang nagpakita sa usa ka gibati nga boot ug adunay usa ka ski. Ug kini nahimong labaw nga dili komportable sa dihang ang ski mikatap sa mga cobblestones.
  Ang nymph mingisi ug miawit:
  - Libre nga mga magtutudlo,
  Nausik ang oras nimo...
  Wala ko nag-antos sa babaye,
  Ang labing hanas nga salamangkero!
  Nasakitan si Dominica:
  - Dili ako usa ka barangan. Ug nagkat-on pa lang ko. Apan ang dalan sa kahibalo dili gayud sayon ... Oo , sa mga salida!
  Miyango si Weasel sa pag-uyon:
  - Oo, sa sinehan, tingali labaw pa. Ug kini, siyempre, ang among dakong problema.
  Ang mga tumatan-aw nagsugod sa pagpundok pag-usab: kini usa ka kataw-anan nga talan-awon. Sa mas tukma, adunay tanan nga matang sa mga babaye dinhi. Ug salamat niana. Ang babaye nga aktres misulay sa paghunahuna pag-usab ug pagbag-o sa iyang tiil. Apan niining higayona adunay nagpakita sa mga track ug adunay radar, bisan gamay.
  Mikanta si Dominica nga wala mawala ang iyang pagkamalaumon:
  Gihangyo ko ikaw nga dili matingala
  Kung mahitabo ang magic...
  Kung kini mahitabo, kung kini mahitabo,
  Kung mahitabo ang magic!
  Ang nymph mipahiyom balik ug miingon:
  - Oo, aron makauban ang imong tingog, kinahanglan ka usab adunay katakus sa paggamit sa salamangka!
  Unya usa ka hobbit nga babaye midagan ngadto kanila ug misugyot, nagtuyok-tuyok sa iyang magic wand:
  - Atong buhaton kini nga mas maayo! Ug nahibal-an, ako adunay tunga sa libo ka tuig nga pagpraktis!
  Misupak si Weasel:
  - Dili! Pasagdi siya sa pagbuhat niini sa iyang kaugalingon!
  Dominica nag-tweet:
  Nawala ang akong hunahuna, nawala ang akong hunahuna,
  Ako mismo ang magbuhat niini, ako mismo ang magbuhat niini!
  Ug mihunghong na usab ang babaye nga nag-aprobar. Ug unya ang iyang bitiis, sa dagway sa usa ka tangke nga adunay radar, sa katapusan nabawi ang matahum, kanhing porma. Ug kini nahimo nga ingon nga kini gihimo sa pag-order.
  Mitindog si Dominica ug gipalihok ang iyang mga tudlo. Ang iyang pagbati nahimong malipayon, ug siya miawit:
  Kami nga mga babaye ang labing kusgan sa kalibutan,
  Ug, tuohi ako, dili ka makakita og mas bugnaw nga mga katahum ...
  Ihumol gyud namo ang among mga kaaway sa kasilyas ,
  Ug siya tan-awon hangtod sa kawhaan ka tuig ang edad!
  Human niini, ang katahum, siya mokatawa ug mokatawa, nga nagpakita sa iyang dagko ug sinaw nga mga ngipon.
  Misugod si Dominika sa pagsayaw, ang iyang hubo nga mga bitiis gipataas sa hangin. Ug siya miawit:
  Ako usa ka cool kaayo nga salamangkero
  Kung matatak ko ang akong tiil, adunay mahugno...
  Ganahan kong moambak nga walay sapin
  Hunahunaa kini nga usa ka tinuod nga sulundon!
  Kini ang iyang kanta - nindot ug cool!
  Bisan pa, sa laing bahin, kini labi ka yano ug dili komplikado. Oo, ang babaye ingon niana nga dili ka mauwaw.
  Ang hobbit nga babaye miingon:
  - Makakat-on kaayo!
  Ug iyang giuyog ang iyang mga bitiis, nga gidayandayanan sa mga buolbuol sa mga pulseras nga gikulitan sa mga mahal nga bato, ug sa matag tudlo sa usa ka singsing.
  Mura siyag bata, pero kon tan-awon sa kadaghanon sa mga bato, labi na sa iyang ubos nga mga bukton, taas siyag ranggo nga barangan.
  Miyango si Weasel sa babaye:
  - Nakita ko ikaw sa usa ka dapit. Ikaw ba, sa bisan unsang higayon, Prinsesa Alsou ?
  Ang babaye nga hobbit miyango:
  - Oo , ingon niana! Apan nahibal-an nimo, Marquis, uban niining babaye gikan sa planetang Yuta, wala ka'y problema!
  Miuyon si Weasel:
  - Husto! Apan imposible kung dili. Alaut, kini usa ka kalibutan nga dili mahimo kung wala ang mga problema ug mga panimpalad.
  Dominic nagdali sa pagdugang:
  -Ang kinabuhi nga wala"y mga panimpalad ug mga pagpahimulos labi ka makalaay. Morag sabaw nga walay sili!
  Princess Alsou :
  - Oo, husto kana! Para kana sa mga kontrabida. Ang usa kanila nagpagawas sa usa ka hampak nga nagpatay sa mas kusgan nga sekso.
  Si Dominica miawit uban ang panghupaw:
  Dili ka mabuhi nga wala ang mga babaye, tinuod kana,
  Apan kung wala ang mga lalaki, wala usab ang kalipay ...
  Kini nahimo nga ingon niana, kini daotan kaayo,
  Kung walay lig-on nga tag-iya!
  Miuyon si Weasel:
  - Tingali! Apan dinhi, ingon sa ilang giingon, kini usa ka espada nga duhay sulab. Sa usa ka bahin walay mas kusgan nga sekso, apan sa pikas...
  Ang babaye nga hobbit dali nga misupak:
  - Dili! Daotan gikan sa tanang bahin. Busa dili na kinahanglan nga magsulti og walay pulos. Gikinahanglan usab ang mga lalaki.
  Dominica mitubag:
  - Mga lalaki sa mga hayop. Alang sa intelihente nga mga indibidwal, adunay lahi.
  Mikatawa si Weasel ug mitubag:
  - Oo, alang sa mga lalaki, siyempre. Ug wala koy nakit-an nga isulti.
  Ubay-ubay nga mga salampati, nga adunay orange nga mga balhibo ug gilded nga mga sungo, milupad labay kanila. Makaiikag kaayo ang mga langgam. Nindot lang sa usa ka kamot. Apan sa laing bahin , adunay usab kakulang sa lami niini.
  Dominica gipulihan:
  - Ngano nga gipintalan ang mga sungo sa mga salampati?
  Gipasabut ni Weasel:
  - Walay usa nga gipintalan! Kini tungod kay ilang gipislit ang mga strawberry nga adunay topasyo.
  Ang babaye nga aktres nag-ingon:
  - Unsa? Uban sa topaz?
  Ang babaye nga hobbit miyango:
  - Oo, adunay ingon nga mga strawberry! Unsa, wala ka mahibalo?
  Si Weasel miingon:
  - Unsaon niya pagkahibalo? Naa siya sa atong kalibutan bag-o lang.
  Gipaspasan sa tulo ka representante sa patas nga sekso ang ilang dagan. Ug ang ilang hubo, pink nga mga tikod mikidlap.
  Nagpakita ang mga balay sa palibot , tag-as, sama sa pink, purpura, esmeralda nga mga drill nga mosaka. Ug kini tan-awon nga hilabihan ka futuristic. May mga eroplano pa gani sa langit. Sa mas tukma, usa ka karwahe nga gama sa bulawan ug gikulitan ug mga diamante, nga giguyod sa unom ka pak-an, puti nga niyebe nga mga kabayo, nga nagdali.
  Ang tulo ka mga babaye mihatag og gamay nga pagyukbo. Apan dayag, ang halangdon nga tawo walay panahon alang sa mga katahum, ug ang triumvirate misunod pa.
  Adunay usa ka hippodrome sa unahan, kini daw usa ka dako nga estadyum. Klaro kadto nga dapit sa lumba sa kabayo.
  Ang marquise-nymph misugyot:
  - Kinahanglan natong susihon kung ang atong estudyante adunay gasa sa clairvoyance. Busa, kami motambong sa mga lumba.
  Sa palibot sa hippodrome adunay usa ka taas nga mesh nga koral nga hinimo sa pilak ug orange nga metal, nga gikulitan sa mga perlas ug pipila ka asul ug purpura nga mga bato, ingon man usab ang bildo nga nagpahinumdom sa Czech nga bildo . Ug nindot kaayo tan-awon.
  Ug sa entrada adunay duha ka mga tuburan sa mga kilid, nga naglabay sa daghang kolor nga mga jet gikan sa bulawan nga matahum nga mga magtiayon: - usa ka duwende nga naggakos sa usa ka anak nga duwende.
  Oo, ang tanan nindot tan-awon. Ug sa entrada naay gwardiya sa mga babaye. Nindot usab kaayo ug sa gaan, silver nga armor.
  Nindot kaayo tan-awon ang tanan. Adunay daghang mga representante sa patas nga sekso sa palibot.
  Nahinumdom si Dominika sa pelikula bahin sa Gulag Archipelago ug sa kampo sa mga babaye. Ang tanan nga mga babaye didto, ingon og sa pagpili, batan-on, matahum, ug nagsul-ob og mga kupo nga hingpit nga nahayag ang ilang matahum nga mga bitiis. Aw, tungod kay ang ting-init sa Siberia init ug bisan, tingali, init, ang mga babaye walay sapin. Nga naghimo sa pelikula nga popular kaayo sa mga lalaki. Ug si Dominica nagdula sa usa ka rebelde nga miyembro sa Komsomol nga nag-organisa sa tibuok nga pag-alsa sa mga babaye. Ug ang mga maanyag bisan pag-ilog sa mga hinagiban, ug gikuha ang tibuok NKVD nga rehimen sa gubat, ug nakahimo sa pagdaog niini.
  Ang pelikula, siyempre, nahimo nga cool. Ug ang nagtiniil, madanihon, matahum nga mga manggugubat tan-awon nga labi ka maayo.
  Si Dominika, sa laing bahin, sa sinugdan kinahanglan nga magdala sa papel sa ig-agaw ni Fandera, nga nag-organisar sa usa ka kagubot sa mga binilanggo, apan ang ingon nga pelikula mahimo"g gidili. Ug nahimo lang siyang maayo nga estudyante ug miyembro sa Komsomol.
  Miyukbo si Dominica sa babaye gikan sa guwardiya. Sa kalit, gikan mismo sa ilawom sa Yuta, sama sa usa ka jack gikan sa usa ka snuff box, usa ka dragon ang milukso. Gamay , mas dako og gamay kay sa albatross, nga adunay tulo ka ulo.
  Siya milupad ngadto sa mga babaye, ug usa ka tingog mibagting:
  - Iuli nako akong igsoon!
  Ang nymph marquise mitubag nga nanghupaw:
  - Kini imposible, Belka.
  Agig tubag, ang batang babaye nga dragon, kansang mga himbis nga naggilakgilak sa tulo ka adlaw nga adunay tanan nga mga kolor sa balangaw, ug kansang mga pako matahum kaayo nga sila nag-agay sa mga mata, nagsugod sa pagngulob.
  - Gusto ko og igsoon! Gusto ko og igsuon! Asa siya!
  Ang babaye nga hobbit misinggit:
  - Oo, kami mismo nagkapuliki sa paghunahuna kung unsaon pagbalik sa among mga lalaki kanamo. Ug dili kinahanglan nga mahimong kapritsoso.
  Ang batang babaye nga dragon, unsa ang imong makuha gikan sa usa ka nati, mikalma ug mitukar, milukso sa Dominica:
  - Nahibal-an ko nga mahimo nimo! Ikaw ang gipili!
  Ang naigo nga babaye mingisi ug miawit isip tubag:
  - Tanang imposible, tuohi ako, posible,
  Apan ang pagduol niini nga problema lisud kaayo ...
  Bisan pa, kung imong piliton ang imong utok samtang nagdula,
  Mahimo kong usa ka matahum nga babaye nga Jedi !
  Ang batang babaye nga dragon nalipay ug misinggit agig tubag:
  Ang imong hunahuna dili sama kadako sa tudlo,
  Genius, nahibal-an nimo, sa Yuta ...
  Ug usa ka matahum nga batang lalaki naghulat kanako,
  Sa naglikoliko nga kabayo!
  Gibati ni Dominika nga kataw-anan ug nagngisi:
  - Usa ka dragon sa kabayo? Mao kini ang hitsura!
  Ang Marquise miingon:
  - Unsa, wala ka kahibalo sa konsepto sa alegorya!?
  Ang babaye nga aktres mikatawa ug miingon:
  Mahimo kitang mamatay bisan asa
  Bisan sa pagsalop sa adlaw sa amber...
  Sa kinatibuk-an, kita nagpuyo nga gawasnon,
  Oo, libre!
  Sa mahulagwayong pagkasulti!
  Ang batang babaye nga dragon nagpagawas sa mga suga gikan sa iyang baba, kini sama sa usa ka lighter, ug misinggit:
  - Nindot ni nga kanta. Bisan pa , gusto ko nga ang matahum nga bisita gikan sa usa ka wala mailhi nga Yuta nga maghimo usa ka butang nga makapaikag.
  Si Dominica mikibo ug miingon:
  - Nahibal-an ko nga ang akong tingog nagpatumba sa mga sensilyo nga dili mas grabe pa sa mga nunchuck nga nagtuktok sa mga binangan sa lugas. Bisan pa, kinahanglan nako nga piliton pag-usab ang akong tingog! Ug alang sa unsa? Asa maggasto dinhi?
  Ang marquise misupak:
  - Una, ipusta nimo ang imong kuwarta sa usa sa mga kabayo sa hippodrome ug pagsulay nga madugangan ang imong kapital. Ug ikaduha, kini nga babaye dili lamang usa ka gamay nga babaye nga dragon, apan usa usab ka prinsesa. Ihatag niya kanimo ang iyang singsing, nga adunay daghang gahum nga mahika. Ug alang niini , tuohi ako, takus nga sulayan ug kanta nga husto!
  Giyango ni Dominica ang iyang masanag nga ulo sa iyang lig-on nga liog ug miingon:
  - Sa kini nga kaso, nakita nako nga adunay usa ka butang nga sulayan! Dugang pa, unsaon nimo pagbalibad ang usa ka bata!
  Ang batang babaye nga dragon misinggit:
  - Dili gyud ko bata. Ako usa ka prinsesa ug mahimo nako kini! Molupad ko sa imong planeta. Ug sunogon ko ang imong kapital.
  Dominica nanghupaw nga mahulgaon:
  - Ug kami adunay air defense para sa mga tawo nga sama nimo! Unsay imong ikasulti niini, bangis?
  Ang batang babaye nga dragon nagbagulbol:
  - Ipadala ka sa mga quarry. Magtrabaho ka nga hubo ug nakadena sa ilawom sa mga latigo sa mga tigdumala sa orc.
  Ang babaye nga hobbit miyango:
  - Oo, mahimo niya kini! Dugang pa, tawo ka. Ug ang atong mga tawo... Giisip sila nga ubos ang lebel, tungod sa daghang mga hinungdan.
  Ang weasel misinggit:
  - Busa mas maayo nga mokanta ka! Nagtapok na ang publiko dinhi, ug kita usab kita.
  Sa tinuud, usa ka kasaba ang mitungha sa panon sa lainlaing mga representante sa patas nga sekso, ug nadungog ang pagpalakpak ug pagtuaw:
  - Pag-awit, gamay nga bulak, ayaw kaulaw!
  Aw, tawo, magdula ta ug musika!
  Gusto namong maminaw sa kilig sa langgam sa paraiso!
  Si Dominica nanghupaw pag-ayo ug misugod sa pagkanta;
  Ang baybayon sa Elfa kay lapad , titip,
  Ang mga balud nagsabwag sa usa ka sinaw nga kahayag...
  Si Elfia nahimong akong yutang natawhan,
  Ang trill sa nightingale nag-awit kanamo usa ka nindot nga kanta!
  
  Sa usa ka lapad nga sakayan, ang akong minahal ug ako naglawig,
  Gipaubos ni Zlata Val ang iyang mga braids.
  Pagkamaayo alang kanako ug sa akong hinigugma nga mag-uban,
  Sayang nga di makadakop ug buaya gamit ang sungkod.
  
  Dili, dili tubig, nagdaguok sa astern,
  Kini ang kinaiyahan nga naghatag kanato og champagne.
  Kining yutaa sama sa akong minahal nga inahan,
  Ang pagkamanggihatagon sa yuta sa harianong bisti!
  
  Nagtulo sama sa mga perlas ilalom sa silaw sa bulan
  Nagsabwag sama sa panon sa mga putyokan nga adunay pako nga pilak...
  Virgo, sama ka sa usa ka anghel nga adunay damgo alang kanako,
  Uban sa nawong sa pagka-inosente - ang labing putli nga Madonna!
  
  Dugos ang baho, ug seda ang buhok,
  Ang mga ngabil mibulag sama sa satin.
  Nagtuo ko nga miabot na ang dugay nang gipaabot nga higayon,
  Ang mga fairy tale mahimong tinuod!
  
  Nag-abot ang among mga ngabil sa kalipay,
  Ang katam-is mao nga wala nay mga pulong .
  Tuohi ako, ikaw dili yutan-on nga katahum,
  Ang lote ang modesisyon, ilabay ang sensilyo nga mas taas!
  
  Ania ang sunodsunod nga mga halok,
  Panghupaw ug katawa sa among bagyong kalipay.
  Ang pagkabalaan sa kalag pagatipigan pinaagi sa kerubin,
  Ang pinili ilabay ang listahan sa mga sala ngadto sa urna.
  
  Dili, nahibal-an, adunay labi ka matahum kaysa kanimo sa Yuta,
  Ang pasyon nagdilaab sama sa siga sa kalayo sa akong kasingkasing!
  Magpuyo kami sa labing kaayo nga nasud,
  Atong ablihan ang mga bintana ug pultahan ngadto sa kawanangan!
  Ingon niini ang pagkanta sa matahum nga kanta. Ug ang mga babaye sa tanang mga labud namakpak sa ilang mga kamot alang kaniya. Ug sa samang higayon gilabay nila ang mga sensilyo, lakip ang mga bulawan. Ug maayo kana .
  Giuyog sa babaye nga hobbit ang iyang magic wand, ug ang kwarta nagsugod sa pagporma sa usa ka bulag nga pundok sa iyang kaugalingon. Ug mitubo ang tibuok kolum sa daghang kolor nga mga sensilyo.
  Gipakpak usab sa dragon nga babaye ang iyang mga kamot, ug dayon gibuhian ang masanag nga siga sa iyang tulo ka ulo. Human niana siya miingon nga madasigon:
  - Kini, siyempre, maayo, apan dili igo! Kinahanglan ko nga mokanta ka usab alang kanako!
  Mikunot ang agtang ni Dominica ug nangutana:
  - Dili ba sobra ra kana?
  Gipahilom siya ni Marquise:
  - Gusto ba nimo nga makakuha usa ka bililhon nga singsing sa usa lang ka kanta? Aw, bastos ka ! Pagbaton og konsensya, tungod kay ang artifact bililhon.
  Ang babaye nga hobbit misinggit:
  - Ang matag butang adunay kaugalingon nga presyo. Ug kasagaran, alang sa usa ka bililhon nga artifact, kinahanglan nimo nga matuman ang tulo ka mga pangandoy, o maghatag tulo ka serbisyo. Mao kini ang mga lagda. Ug ikaw mismo nakasabot ngano!
  Ang mga tumatan-aw sa lainlaing mga batang babaye namakpak sa ilang mga kamot ug gitaktak ang ilang mga tiil, ug panagsa ra nga adunay mga sapatos:
  Dali, kanta pa!
  Gusto namon ang mga kanta!
  Nindot kaayo kini !
  Buhata ang romansa!
  Bayran ka namo ug maayo!
  Miyango si Weasel kang Dominika:
  - Aw, ayaw pagguba! Dali, kanta!
  Ug ang matahum nga katahum miuyog sa iyang masanag, hayag nga mane. Iyang gitimbrehan ang iyang hubo, maskulado nga mga bitiis ug miawit, uban ang dakong pagbati ug ekspresyon;
  Atong kamatuoran, atong kamatuoran
  Naglangkob sa pagdala sa pagtuo!
  Ug dili ugma, ug dili ugma,
  Ug karon luwasa ang Fatherland!
  
  namo ang among Elf ,
  Human sa tanan, siya ang tibuok kalibutan, nahibal-an ang kalibutan!
  Ang among eskarlata nga bandila sa Inahan,
  Ug walay mas hayag nga pula!
  
  Ang pioneer dili mosaludo sa bust,
  Ang iyang timaan mao ang bandera sa Inahan!
  Kami nakig-away sa kaaway nga hanas,
  Paghimaya sa mga nahimo sa bersikulo!
  
  Hibaloi nga adunay usa lamang ka pagtuo sa planeta,
  Pagtuo sa mahal , balaan nga elfinismo!
  Mao nga ang malipayon nga mga bata mikatawa,
  Orcism mobuto ngadto sa bung-aw !
  
  Ang matag kabalyero usa lamang ka bata,
  Sa kasagbutan ug sapa nga walay sapin...
  Apan karon siya adunay usa ka winch sa iyang mga kamot,
  Kusog nga nagpatag sa metal gamit ang martilyo!
  
  Adunay nagpahait sa usa ka machine gun gamit ang mga makina,
  Aw, adunay nagpusil gikan sa abaga!
  Ang eskarlata nga bandila naglupad sama sa pula nga bandila,
  Gipildi namo ang daotang mga kaaway nga walay komedya!
  
  Maisugon nga gikuha sa atong mga katigulangan si Orklin ,
  Aw, unsa man ang bahin kanato? Paingon na mi sa Mars!
  Kami mga tawo, dili macaque sa sanga,
  Ang kumo sa kaaway naigo sa iyang mata!
  
  Apan nahibal-an usab kung unsaon paglingaw,
  Patuga ang tambol, tugtoga ang mga trompeta!
  Nindot kaayog nawong sa mga bata,
  Ug ang mga rating nga upat ug lima!
  
  Ang labing lisud nga eksaminasyon sa gubat -
  Ang dili pag-agi niini sama sa pagkamatay!
  Apan sa kamatayon aduna kitay bandila nga adunay sulo,
  Ang elven copper forge dili mahulog!
  Nindot kaayo ug hanas ang pagkanta sa babaye ug, sa samang higayon, misayaw, ug madanihon kaayo ang iyang mga bitiis. Sayang lang kay walay mga lalaki sa palibot nga maka-appreciate sa iyang kaanyag. Ug ang babaye adunay kini sa usa ka dako nga lebel, ug ang manggugubat nagpakita sa iyang dako nga presyur ug ambiance.
  Ug pipila ka gatos ka mga babaye ang nagpundok na, ug sila nagsaba-saba. Naglabay sila ug kuwarta, ug sila adunay kusog kaayo nga baho sa batan-on, presko, babaye nga lawas ug mahalon nga mga pahumot ug mga pahumot. Adunay daghan nga makapalabad sa imong ulo dinhi.
  Ang pipila sa mga sensilyo mga seramiko, ug adunay bisan usa ka pares nga kahoy nga mga sensilyo , nga maayo kaayo. Apan ang kasagarang kuwarta nga papel alang sa planetang Yuta dili makita. Ug kini dili kasagaran alang sa Dominica. Usahay ang mga hunahuna mosiga sa imong hunahuna kung unsa sila ka mabangis dinhi. Komosta ang mga electronic card alang sa pagbayad? Aw, kini hingpit nga hinanduraw alang sa kini nga lebel sa pag-uswag.
  Mao nga adunay usa nga naglabay sa usa ka tunga nga gikaon nga cake nga adunay cream sa ilawom sa mga tiil sa usa ka babaye nga mag-aawit.
  Gihapak sa hobbit nga babaye ang cake gamit ang kilat gikan sa iyang wand. Ug dihadiha kini nabungkag.
  Ang gamay nga katahum nag-ingon:
  - Ayaw kana pag-usab! Kuwarta ra!
  Nag-awit ang weasel:
  - Paghimo salapi! Makakwarta!
  Nakalimot sa kalaay, katamaran...
  Makakwarta! Makakwarta!
  Kung gikinahanglan, labing menos sa tibuok adlaw!
  Ang batang babaye nga dragon miuyog sa iyang mga pako ug misinggit:
  - Bueno, kini ang ikaduha nga serbisyo! Apan aron makakuha usa ka artifact singsing , kinahanglan nimo usab ang ikatulo!
  Gipaburot ni Dominica ang iyang mga aping ug miingon sa masaligon nga tono:
  - Kung gusto nimo, malipay ako nga mokanta alang kanimo pag-usab! Sa tinuod lang, ganahan ko mokanta.
  Ang mga tumatan-aw sa mga usa ka libo nga mga babaye, mga representante sa patas nga sekso, nagngulob ug nagtaktak sa hapit tanan nga hubo, matahum, babaye nga mga tiil:
  - Pag-awit pag-usab! Pag-awit pag-usab!
  Bravo, encore! Bravo, encore!
  Ang dragon nga babaye misupak, mipataas sa iyang tingog:
  - Dili! Ihatag ang ingon nga singsing para lang sa mga kanta! Dinhi kinahanglan niya nga buhaton ang usa ka butang nga labi ka bililhon ug, sa parehas nga oras, lisud.
  Adunay usa ka tensiyonado nga paghunong. Kapin sa usa ka libo ka mga babaye sa lain-laing mga rasa ang nagyelo sa pagpaabot.
  Sa kalit may mitungha nga batang lalaki. Ang bugtong representante sa mas kusgan nga sekso sa taliwala nila. Lahi siya sa tawo, nagsul-ob lang og shorts, maskulado ug adunay tatak nga ulipon sa iyang abaga, tan-awon niya mga dose ka tuig ang edad ug klaro nga gikulata siya sa makausa. Midagan, ang iyang abogon, bata nga mga tikod nga mikidlap paingon sa dragon nga babaye, siya miluhod ug mihunghong:
  - Ipagawas nila ako! Ibalik nako ang akong posisyon!
  Ang dragon nga babaye miyango ug mikumpirma:
  - Mao na! Ang bata mahimong gawasnon kung mahimo nimo siya nga usa ka duwende!
  Gibuklad ni Dominica ang iyang mga kamot:
  - Apan kini imposible!
  Ang marquise-nymph misugyot:
  - Kini nga ulipon nga bata bag-o lang ang korona nga prinsipe sa usa ka dako nga imperyo, nga ginganlag Oenomaus. Ug karon, nahimo siyang bata sa tawhanong rasa ug usa ka ulipon aron makalikay sa kamatay sa yawa. Himoa siya nga usa ka prinsipe sa duwende, ug unya mahimo naton makuha ang hilo sa tibuuk nga tangle!
  . KAPITULO Num. 4.
  Gikumpirma sa prinsesa sa hobbit:
  - Kini ang imong higayon, Dominic. Ug ang atoa usab. Ang mga lalaki halos nawala tanan. Ug kini nga usa, bisag dili mabangis, nawad-an sa iyang titulo ug posisyon, ug bisan sa iyang lawas, nahimong usa ka tawhanong ulipon.
  Ang bata miyango sa iyang kahayag, giputol ang ulo:
  - Gibunalan nila ako matag adlaw aron dili ako mahimong bato! Sa pila ka rason, ang mga ulipon nga gibunalan mao ang labing makasukol sa epidemya!
  Gibukhad ni Dominica ang iyang mga kamot ug mitubag:
  - Oo, wala ako'y ideya kung unsaon pagdismaya kaniya! Ug nga ang prinsipe bata usab?
  Ang ulipon nga lalaki naglingo-lingo sa iyang ulo.
  - Dili, ako usa ka hamtong! Apan sa dihang nagsugod kini sa pagkahimong bato, ang weasel nymph migamit ug espesyal nga salamangka. Nahimo akong batan-ong ulipon ug gilatigo. Naghatag kini kanako og pipila ka mga bulan, bisan og sakit, apan kinabuhi. Apan sa madugay o sa madali, kini matapos. Dugang pa, kinahanglan nila akong bunalan pag-ayo, ug kada adlaw kinahanglan ko, o magdala ug bug-at nga mga bato, o magtuyok ug ligid!
  Ang babayeng nymph miyango:
  - Oo! Kini ang bugtong paagi aron malangan ang epekto sa peste sa bato. Naa pay mga ulipong lalaki sa tawhanong rasa sa mga minahan nga wala pa mabuta ug nagtrabaho. Apan kini ra ang nahabilin nga mga representante sa labi ka kusgan nga sekso. Ug unya ang uban kanila usab nahimong bato ug unya nahugno ngadto sa abog.
  Dominica misitsot:
  - Kini makalilisang! Universal nga katalagman! Ug aron mabuhi ug mahimong usa ka ulipon!
  Ang bata nga lalaki, nga nagsul-ob sa itom nga mugbong shorts nga naglangkob sa tanan niyang mga sapot, ug luyahon, uban sa maniwang nga kaunoran ubos sa panit nga daw nipis tungod sa kakulang sa tambok, miawit:
  - Oo, ako usa ka prinsipe, ug usa lamang ka ulipon, apan unsa,
  Tawagon ko sa mga halangdon nga...
  Unsa ka layo, layo sila kanako,
  Usa ka batang lalaki nga naputol ang kadena sa tiil!
  Ang batang babaye nga dragon mikidlap:
  - Busa himoa siya nga usa ka elf prince pag-usab, ug unya makuha nimo kining bililhon nga singsing sa dragon magic!
  Gibukhad ni Dominica ang iyang mga kamot:
  - Bueno, maldita ka, wala akoy sukaranan nga pagsabot sa salamangka, ug gipangayo nimo kini! Nga, tingali, ikaw mismo dili mobuhat!
  Ang nymph marquise miingon nga nanghupaw:
  - Tingali dili usab nato kini mahimo ... Unsa ang imong isulti?
  Ang dragon nga babaye miingon:
  "Dugay na siya sa iyang mga tiil." Ug ang dragon academy hapit na magsira. Busa, pasagdi una siya nga makapasar sa makahubog nga mga eksaminasyon, ug unya sulayi nga madismaya ang batang prinsipe.
  Miyango si Dominica isip pag-uyon.
  - Bueno, kini kung giunsa, sa prinsipyo, mahimo nimo ...
  Gikuha sa nymph marquise ang iyang anting-anting nga nagbitay sa iyang liog. Ug iyang gikumot kini sa iyang mga palad ug misugod sa pagbagulbol, sama sa usa ka spell. Ang batang babaye nga dragon misinggit, nga nagpakita sa iyang mga ngipon:
  - Kini usa ka seryoso nga pagsulay alang kaniya ... Makalihok ba siya nga wala"y daghang kadaot kung mogamit siya usa ka ultra spell!
  Gusto ni Dominica nga makakuha og katin-awan kung unsa ang gipasabut sa ultra spell, apan gitaktak sa nymph-marquise ang iyang hubo nga tiil, giadornohan og mga singsing, ug ang babaye nadakpan sa usa ka alimpulos. Morag gikuptan siya sa usa ka higante sa iyang kamot ug gidala siya.
  Ang babaye nga aktres nag-ingon:
  - Unsa nga paglukso!
  Ug mao nga sila, kauban ang nymph-marquise, nakit-an ang ilang kaugalingon sa entrada sa palasyo. Kini nagpahinumdom sa Hermitage sa St. Petersburg, lamang kini mas taas, katloan ka andana nga adunay taas nga kisame. Ug usab, mas lush ug matahum kay sa bantog nga Winter.
  Gibukhad ni Dominica ang iyang mga bitiis, gisandig ang iyang mga kilid sa iyang mga kumo ug mipatugbaw:
  - Wow !
  Gikumpirma sa nymph nga nagpahiyom:
  - Oo, kini usa ka matahum nga bilding sa Dragon Academy.
  Sa atubangan sa entrada, usa ka tuburan sa dagway sa pito ka ulo nga dragon nga nagkidlap-kidlap sa bulawan ug pipila ka mahayag nga orange nga metal nga wala mailhi sa yuta. Ug gikan sa matag baba usa ka sapa sa tubig midagayday paingon sa langit, nga nagkidlap-kidlap sama sa mga diamante sa mga silaw sa ubay-ubay nga madayandayan nga mga suga.
  Dominica miingon:
  - Nindot kaayo kung unsa kataas ang paglupad sa mga jet!
  Ang marquise-nymph mitubag nga laconically:
  - Technomagic!
  Ang matag ulo sa dragon adunay mga mata nga hinimo sa mahalong mga bato, ug lainlaig kolor. Kini tan-awon labi ka himsog , dato ug lami.
  Adunay usab hapsay nga mga agianan nga adunay matahum nga mga bulak, nga gipalahi sa lainlaing mga porma ug mga lahi sa mga putot. Ang hubo nga mga tiil sa mga batang babaye naglakaw subay sa hapsay, hayag nga pattern nga mga tile sa mga agianan nga adunay dili mahulagway nga kaanindot ug grasya. Lainlain silag edad, apan ang tanan matahum, daghan ang nagsul-ob ug mahalong mga alahas.
  Adunay kasagaran nga mga duwende dinhi, apan adunay usab mga tawo nga babaye, babaye nga troll ug hobbit. Ang katapusan nga mga babaye dili mailhan gikan sa mga tawo. Ingon, sa dalan, mga nymphs ug dryads. Tungod ba kay nagsul-ob silag singsing sa mga tudlo sa ilang gagmay ug nindot nga mga tiil?
  Apan ang tawhanong mga babaye makahimo usab niini.
  Si Dominika, medyo taas nga estudyante, dako kaayo ug hingkod kon itandi sa mga babayeng estudyante. Ug kini nakapakaulaw kaniya pag-ayo.
  Ang babaye nangutana sa nymph:
  - Mura kog museum exhibit diri!
  Nangutana ang marquise nga nagpahiyom:
  -Nakakita ka na ba sa pelikula bahin sa Harry Potter?
  Mingisi si Dominic ug mitubag:
  - Oo, siyempre, ako nagtan-aw niini. Ug gisulayan pa gani nila ang paghimo og usa ka remake niini nga pelikula. Aw, unsa man?
  Ang nymph miingon:
  - Adunay mga lalaki ug babaye didto. Ug dinhi, ingon sa imong nakita, walay mga batang lalaki, ug kini makabalda sa panag-uyon!
  Dominica miingon:
  - Si Harry Potter usa usab ka bata, ug kini mas sayon alang kaniya. Apan aron mahimong hamtong taliwala sa mga bata. Mas grabe pa kay sa pagpabilin sa ikaduhang tuig!
  Gustong isulti sa marquise ang usa ka butang sa dihang usa ka batang babaye nga nagtiniil, apan adunay usa ka brooch nga brilyante sa iyang buhok, midagan padulong kanila. Nagpahiyom siya nga matam-is kaayo ug misinggit:
  - Ikaw ba ang gipili?
  Mipahiyom si Dominica ug mitubag:
  -Oo!
  Ang babaye mikatawa ug miingon:
  - Apan tingali wala ka mahibal-an kung unsaon pagbuhat ug daghan! Pananglitan, makahimo ka ba og invisibility potion?
  Ang babaye nga aktres mitubag nga nanghupaw:
  - Ikasubo nga dili. Giunsa kini pagtrabaho?
  Ang babaye nga adunay brilyante nga brooch ug purpura ug orange-speckle nga buhok miyango sa iyang ulo. Ug gikuha niya ang usa ka botelya gikan sa iyang bulsa sa sinina. Gibali nako ang plug. Mihigop siya ug... nawala.
  Gipiyong ni Dominica ang iyang sapiro nga mga mata sa kalibog. Ug unya nabatyagan ko ang usa ka gaan nga piit sa akong ilong. Unya gibira nila ang iyang buhok. Ang maid-id nga panan-aw ni Dominica nakakita sa dili makita nga mga tiil sa batang babaye nga nagtunob sa daghang kolor nga mga tile ug nagpataas sa gagmay nga mga tulbok sa abog ug bulbol gikan sa mga kahoy ug mga bulak. Abtik kaayong mikibot ang dalagita ug, pinaagi sa iyang hubo nga tiil, gigunitan niya ang dalunggan sa batan-ong naughty girl.
  Misinggit siya. Ug si Dominica nakakita kaniya. Ang babaye nahimong transparent, sama sa usa ka multo o usa ka hologram. Ug siya misinggit sa usa ka nahadlok nga tingog:
  - Nasakitan! Buhii ko tita!
  Ang marquise-nymph mipatugbaw:
  - Maalamon, oo! Naghunahuna na ko nga wala ka'y mahimo!
  Mikanta si Dominica agig tubag:
  Kung nasakit ka, muadto ko
  Akong ipakaylap ang kasakit sa akong mga kamot ...
  Mahimo nako ang tanan, mahimo nako ang tanan,
  Ang akong kasingkasing dili bato!
  ang mga babaye nga miduol kanila. Bisan pa sa mga dekorasyon, klaro nga ang ilang mga sinina medyo estrikto ug uniporme, bisan maluho, nga estilo. Bisan kung sa ubang mga bahin adunay usa ka pagbati sa pagkalainlain. Ang ubang mga babaye adunay mga ariyos sa ilang mga dalunggan, samtang ang uban wala. Ug ang uban, labi na ang mga batang babaye nga hobbit, nagbutang ug mga singsing nga bulawan nga adunay mga bato sa ilang mga ilong.
  Gibuhat nila kini, ilabina, aron mailhan ang ilang kaugalingon gikan sa tawhanong mga anak, nga susama ra kaayo. Ang mga Dryad ganahan usab sa mga singsing sa ilang ilong ug dalunggan. Usa ka matahum nga gingharian sa mga babaye, gikan sa pito hangtod sa mga tin-edyer. Bisan pa, taliwala sa mga duwende, ang pagkahamtong ug pagkatin-edyer halos wala"y kalainan sa hitsura, sama sa mga hobbit, troll, nymph, ug dryad. Apan si Dominica sama sa usa ka hamtong ug usa ka matahum nga babaye, nga adunay ekspresyon nga nawong sa usa ka tinuod nga prinsesa. Tingali tanned kaayo.
  Oo, gipagaan pa nila ang iyang panit sa dihang nagdula siya sa usa sa mga halangdon nga babaye sa Edad Medya. Kaniadto, ang usa ka tanned nga nawong giisip nga usa ka timaan sa ubos nga pagkatawo.
  Pinaagi sa dalan, dili lamang ang panit sa iyang nawong gipagaan, apan usab sa iyang mga bitiis. Adunay usa ka yugto sa dihang siya gidala nga nagtiniil ug nagsul-ob sa mga trapo ngadto sa scaffold.
  Adunay bisan usa ka kanta:
  Ang panahon sa pagtubos hapit na
  Gidala ang rayna nga nagtiniil ngadto sa scaffold!
  Imbis nga alahas, nagsul-ob siya og mga trapo,
  Ang liog sa sisne biktima sa mga berdugo!
  Oo, kini tan-awon hilabihan ka kataw-anan ug bisan, sa kaugalingon nga paagi, sa usa ka paagi makahadlok . Pagkahuman sa pagpagaan, kinahanglan siyang molihok sa papel ni Reyna Semiramis. Ug sa kini nga mga pag-film, halos wala siya gi-film nga nagtiniil. Oo, kini usa ka makapaikag nga papel. Apan dayag nga ang direktor wala makagusto kaniya. Nindot kaayo ug honey blonde. Ug alang sa papel sa Semiramis gipalabi nila ang usa ka tigulang nga babaye nga adunay itom nga buhok. Ug si Dominica kinahanglang mahimong ulipon. Ug gimarkahan pa siyag init nga puthaw. Ug ila kong gipangkapkap, sa hilabihan gayud, sa mga lalaki.
  Oo, ug adunay usa ka talan-awon sa rack. Siyempre, ang latigo gihimo sa bula, ug kung gibunalan ka nila dili kini masakit. Apan parehas ra, kung gibitay ka ug gibunalan , dili maayo.
  Nagpunsisok ang mga estudyanteng babaye. Unya mitungha ang magtutudlo nga dryad. Nagsul-ob siyag eskarlata nga sinina ug lahi nga istilo.
  Milakaw siya paingon sa Dominica ug miingon:
  -Bag-o ka ba?
  Mikibo ang bata nga aktres:
  - Dili ko moingon niana!
  Ang magtutudlo naglingo-lingo sa iyang ulo. Sa iyang ilong adunay singsing nga gama sa orange nga metal ug adunay striped nga bato. Murag teenager pud siya ug nagtiniil. Dugang pa, adunay singsing sa matag hubo nga tudlo sa tiil. Ug kini usa na ka taas nga lebel sa salamangka.
  Ang nymph marquise miingon:
  - Siya usa ka takus nga estudyante, ug siya adunay talento!
  Ang magtutudlo sa dryad milabay og gamay nga bato ngadto sa dekolor nga tile ug mimando:
  - Paghimo usa ka bag-o aron kini molupad sa imong palad!
  Si Dominica miingon:
  - Telekinesis, o unsa?
  Agig tubag, nangatawa ang mga babaye. Ang magtutudlo misinggit:
  - Isabwag! Nganong nagpunsisok sila!
  Adunay wala matagbaw nga agulo ug kasaba. Apan ang mga babaye wala makiglalis, apan nagsugod sa hinay nga pagkatibulaag. Apan sa samang higayon, nagtan-aw ngadto sa bag-ong babaye.
  Ang magtutudlo nagbagulbol:
  - Aw, dali, sugoa ang bato nga molupad sa imong palad!
  Si Dominika, gibati nga usa ka bug- os nga buang , mipatugbaw:
  - Lumipad sa akong palad!
  Ang bato wala molihok. Unya ang babaye misinggit sa kasuko:
  - Lumipad ngari kanako, pagdali!
  Ug unya nahulog ang usa ka bato ug, sama sa usa ka meteorite, naigo sa agtang sa babaye. Maayo ang hampak, usa ka desente nga bukol mihubag dayon, ug si Dominika mismo nawad-an sa panimuot.
  Daghang mga babaye nga wala"y oras sa pagbiya, ug ang uban nga mitalikod, nangatawa dayon. Ug kini nga katawa nagpahinumdom sa pagtingog sa gatusan ka mga kampana nga pilak.
  Gibukhad sa nymph marquise ang iyang mga bukton ug namatikdan:
  - Adunay mga abilidad, ug unsa ang uban pa! Sa yano nga mga pulong, ipataas ang usa ka bato nga walay mga spelling. Dili bisan ang tanan nga bag-ong nymph o dryad makahimo niini.
  Miuyon ang magtutudlo:
  - Oo, siya makahimo! Apan peligroso usab. Kini nga usa igo nga makahimo dili lamang sa pagbalik sa mga lalaki kanamo, apan pagpatay usab sa mga babaye. Kini usa ka ihalas nga gahum!
  Ang Marquise miingon:
  - Kini nga babaye usa ka diamante nga nanginahanglan pagpasinaw!
  Mitindog si Dominika ug milukso. Nagliki ang iyang ulo ug adunay hubag sa iyang agtang.
  Ang babaye misinggit:
  - Ug kinsa ang akong patyon karon?
  Ang magtutudlo nasuko nga mitubag:
  - Akong kaugalingon! Mahimo nimo nga mabuak ang imong mga utok. Maayo na lang nga wala ko ikaw gisultihan sa paghuyop sa bato!
  Mikatawa si Dominica ug mitubag:
  - Oo, sa niini nga kaso adunay usa ka tinuod nga Hiroshima!
  Ang dryad mentor nangutana sa katingala:
  -Unsa ang Hiroshima?
  Ang babaye nga aktres mikibo sa iyang mga abaga, nga dili mahuyang, ug mitubag nga masaligon:
  - Kini mao ang siyudad diin ang usa ka atomic bomba gihulog, ingon sa usa ka resulta sa kalim-an ka libo ka mga tawo ang namatay ug usa ka gatus ka libo ang nasamdan!
  Ang magtutudlo misitso:
  - Wow! Wow bomba!
  Usa sa mga estudyante nga babaye misinggit:
  - Kini iyaan nagbaha!
  Ug ang lain midugang:
  - Gihimo ang mga violet sa imong mga dalunggan!
  Ang nymph marquise misupak:
  - Nakaadto ako sa Yuta labaw sa kausa, ug mikatkat sa ilang Internet sa daghang mga higayon, ug nahibal-an ko ang Hiroshima - kini tinuod. Ug kini makalilisang, ug mas daghang mga tawo ang namatay didto ug namatay tungod sa radiation.
  Usa sa mga babaye misinggit:
  - Unsa ang radiation?
  Nagbagulbol si Dominika, nagdali nga mitubag:
  - Sa diha nga ang usa ka electron nga panganod mobulag gikan sa nucleus sa usa ka atomo ug kini mahimong ionized, radiation mahitabo. Ang hubo nga nucleus sa usa ka atomo makaguba sa mga intermolecular bond, ug kini nga mga pagkaputol makapahinabog grabeng kadaot sa lawas, sa usa ka tawo ug, sa akong hunahuna, sa usa ka duwende.
  Nangirit ang mga babaye sa kahadlok agig tubag. Ang usa sa mga gagmay nga misinggit:
  - Mama, nahadlok ko sa radiation!
  Ang nymph-marquise, aka Laska, mikatawa ug mitubag:
  - Ayaw kahadlok! Dili ka niya makuha dinhi !
  Si Dominica maantigo nga miingon:
  - Giatake kami sa radiation,
  Ug asa mangitag kapuy-an karon...
  Ug ania ikaw adunay usa ka organisasyon -
  Tan-awa, gibunalan nila ako sa liog!
  Pagkahuman gikuha kini sa babaye ug nagsugod sa pagsayaw. Ug ang ubang mga babaye misugod sa pagsayaw.
  Ang magtutudlo mipitik sa iyang mga tudlo . Migawas ang sipol sa iyang baba. Ug kung giunsa ang pagdagayday sa nightingale trill. Gikuha dayon kini sa ubang mga babaye ug nagyelo . Ang laing magtutudlo nagpakita sa usa ka estrikto nga itom nga sinina ug mihatag sa sugo:
  - Lakang sa lakang!
  Naglinya dayon ang mga babaye sa gitas-on. Ug sila misugod sa pagmartsa, gisukod ang ilang mga lakang ug gituy-od ang mga lapalapa sa ilang mga walay mga tiil, sama sa mga sundalo. Ug gibuhat nila kini ingon nga pamilyar sa kanila ang pagmartsa, sama sa guwardiya sa presidente.
  Ang magtutudlo nga nagsul-ob og itom nga sinina, gidayandayanan og mga sapiro, esmeralda ug pipila ka bugnaw nga kolor nga mga bato nga wala pa mailhi sa planetang Yuta, misugo:
  - Karon, kanta!
  Ang mga babaye, nga nagtaktak sa ilang hubo, tanned, gamay ug matahum nga mga bitiis, nagdungan nga nangutana:
  - Unsay kantahon?!
  Ang mentor mitubag sa bugnaw nga mga tono:
  - Mahitungod sa kung unsa ang kantahon sa mga batang lalaki kung wala sila gihampak sa usa ka impyerno nga kamatay!
  Ug ang mga babaye-estudyante nanag-awit diha sa koro ug uban sa dakung ekspresyon;
  Ang mga bituon mokidlap sa kangitngit sa kagabhion,
  Ug ang kahayag sa pilak nga bulan!
  Ang kaanyag nagpangunot sa iyang cute nga mga mata,
  Engaged na mi niya hangtod sa hangtod!
  
  Madulom ang mapula nga pagsalop sa adlaw,
  Apan ang usa ka masanag nga kaadlawon mosidlak!
  Ug ang hangin nahimong malipayon, saba,
  Mihubag ang layag sa barko!
  
  Ang akong kalag usa ka bug-at nga bato,
  Ang mga pagsulay sa manggugubat naghulat!
  Ug himoa nga ang bandila molupad sa ibabaw sa ulo,
  Magpadayon ta hangtod sa katapusan!
  
  Ang kasingkasing dili mapuno sa lumot ,
  Tulin nga paglupad sa usa ka agila!
  Bisan kung ang dugo mobukal, uban ang kusog nga paglupad,
  Molupad ako sama sa pana!
  
  Ang mga tangbo miyukbo kanako,
  Ang Labing Gamhanan nga Diyos milingiw sa iyang panan-aw!
  Bisan kung ikaw hingpit nga dili mabuot,
  Dugangan ko ikaw sang kusog sa inaway!
  
  Pagkahuman, matinud-anon ka nga nag-alagad sa Amahan,
  Apan ang unod maluya, ang espiritu masakiton!
  Di ka magmahay, I know life
  Ayaw ako itugot nga mahimong sungay sa laking karnero!
  
  Hugasan ko ang mga sala sa nangaging mga adlaw,
  Pasagdi nga mawala ang nahitabo kaniadto!
  Nakita nimo, ang mga peras nagkahinog sa tanaman,
  Ang sketch mag-outline sa eroplano!
  
  Pag-alagad sa Amahan sa tibuok mong kusog,
  Kalimti nga adunay kalinaw sa kalibutan!
  Aron dili masunog ang kakahoyan,
  Hinaut nga ang tanan magpuyo nga maayo uban kanimo!
  
  Niini ako yano nga mitubag:
  Ginoo, pagkalot ko sa yuta!
  Aron ang mga bata mangatawa sa kalipay,
  Aron dili nimo kinahanglan nga makig-uli sa imong kaugalingon nga mga tawo!
  
  Human sa tanan, ang kaayohan nagdepende kanato,
  Ang tanan nakahukom - ang pagpili mao ang ilang kaugalingon!
  Ug gikan kanimo ang Makagagahum nga mga hilo,
  Gikuptan nimo ang uniberso sa imong kumo!
  
  Maghupot usab kami kanimo,
  Human sa tanan, ang Inahang yuta dili makit-an nga mas balaan!
  Sa pagpamusil, ang akong mga tudlo nangamang kaayo,
  Ug wala pa tay baynte!
  
  Ang kadaugan maoy usa ka bunga nga dili makab-ot;
  Para sa mga huyang, talawan, o tanga!
  Apan mahimo sa mga sundalo ang tanan nga mga taluktok,
  Atong kuhaon kining sobra nga gibug-aton sa pusod!
  Pagkahuman nawala sila sa maluho nga palasyo sa akademya sa dragon.
  Ug ang magtutudlo sa itom mitan-aw pag-ayo kang Dominica ug nakamatikod:
  - Gwapa kaayo ka. Ilabina para sa dili-hingpit nga tawhanong rasa. Talagsaon kini!
  Si Dominica madasigong miawit agig tubag:
  Ako mismo ang pagkaperpekto
  Ako mismo ang pagkaperpekto
  Gikan sa pahiyom hangtod sa lihok,
  Labaw sa tanan pagdayeg!
  Oh, unsa nga kalipay
  Hibal-i nga perpekto ako
  Hibal-i nga perpekto ako
  Hibaloi nga ako ideal!
  Ang magtutudlo nga nagsul-ob og itom nga sinina mitan-aw pag-ayo sa babaye ug miingon:
  - Siya adunay talagsaon nga pagkamakasaranganon! Unsa ka mahal!
  Ang weasel nymph misugyot:
  - Tingali kita kinahanglan nga motiktik sa iyang mga tikod sa mga sungkod?
  Ang magtutudlo mikibo sa iyang mga abaga ug mitubag nga dili kaayo masaligon:
  - Dili daotan nga ideya! Apan mas maayo nga dad-on siya sa dragon master. Tan-awon nato kung makapasar ba siya sa entrance exam!?
  Ang Marquise miingon nga nagpahiyom:
  - Mga pasulit sa pagsulod? Dili kini ang labing buang nga ideya, apan mahimo kini nga gisagop sa una nga kurso, diin kini yano ra kaayo!
  Ang magtutudlo misupak sa higpit nga mga tono:
  - Ug ibutang kining dako nga lalaki nga adunay pito ka tuig nga mga babaye? Oo, ila siyang bugalbugalan ug kurot. Oo, ug siya mismo makadakop ug tawo ug makapatay kanila. Dili, dili kini usa ka pamaagi sa negosyo! Ang mga tigulang nga babaye nanginahanglan kaniya, ug alang niini kinahanglan nga magpakita siya usa ka taas nga lebel sa talento!
  Miyango si Weasel:
  - Morag lohikal!
  Gilingo-lingo ni Dominica ang iyang ulo, nga morag May dandelion:
  - Ayaw ako samoka sa gagmay nga mga babaye.
  Ang magtutudlo miyango:
  "Dayon kuhaa ang mga eksaminasyon kauban si Lady Dragon Master." Sa kini nga kaso, madawat ka sa usa ka elite nga kurso. Magpuyo ka pa sa usa ka bulag, nindot nga kwarto, nga adunay plata nga plata ug usa ka punoan nga mansanas.
  Ang babaye nga aktres nangutana sa katingala:
  - Giunsa kini, nga adunay platito nga pilak?
  Ang mentor mipasabut:
  - Kini sama sa ikaw adunay telebisyon sa Yuta. Mahimong gamay ra ang mga programa sa pagkakaron. Unya? Adunay ka teknolohiya, kami adunay salamangka. Apan dinhi imong makita pinaagi sa usa ka platito, kung ikaw adunay tinuod nga mahika nga kahanas, unsa ang nahitabo.
  Nangutana si Dominica:
  -Makita ba nimo ang Yuta?
  Ang magtutudlo miyango sa pag-uyon:
  - Ug ang Yuta mahimong ... Gawas kon, siyempre, ikaw usa ka abante kaayo nga salamangkero. Ako, usab, nag-surf sa Internet - usa ka cool nga imbensyon sa tawo. And I must say, kabalo gyud ka mu-shoot. Ug sila adunay usa ka makapaikag nga network. Makapatingala pa nga ang yano nga elektrisidad nga walay bisan unsang salamangka makahimo niini!
  Si Dominica mikibo ug mitubag:
  - Oo, kini nakurat sa akong kaugalingon! Nganong dili nimo kini buhaton para sa imong kaugalingon?
  Unya ang nymph marquise mitubag:
  - Ang pag-uswag sa siyensya usa ka makuyaw nga butang. Kung ang atong mga bomba magsugod sa pagbuto pag-usab, ug dili mga yano, apan mga nukleyar ! Niining paagiha, walay usa nga magpabiling buhi, ug ang mahika nga radiation mas grabe pa kay sa normal nga radiation!
  Dominica misitsot:
  - Ania sila ! Kini mahitabo.
  Ang mga estudyante nga babaye misinggit:
  - Dili namo kinahanglan ang usa ka tawo nga ingon niana , siya usa ka daotan nga iyaan!
  Ang mentor sa icy tones mimando:
  - Sunod kanako!
  Ug nibalhin siya. Siya adunay espesyal nga mga sandal sa iyang mga tiil nga nagbilin sa iyang mga tudlo sa tiil nga bukas sa atubangan ug nagtugot kaniya sa mga spelling gamit ang mga singsing. Ang magtutudlo sa iyang kaugalingon usab tan-awon nga batan-on - walay bisan usa ka kunot, usa ka walay ikasaway nga nawong. Apan ang iyang estraktura makita, dili ang humok nga mitumaw nga mga linya sa usa ka tin-edyer, apan usa ka hamtong nga babaye nga adunay klasiko ug, mahimo pa gani nga isulti, aristokratikong mga bahin. Ug ang hitsura lisud kaayo.
  Naghunahuna si Dominika nga siya adunay usa ka matang sa titulo. Ug tingali dili gamay.
  Siya misunod kaniya, ug ang marquise-nymph milukso tupad kaniya ug misinggit, nga nagpakita sa iyang mga ngipon:
  - Ikaw usa ka matahum nga reyna. Apan naayo na ang bun-og sa imong agtang, dali ka nga naayo!
  Mikatawa si Dominika:
  Kusog nga expander ug dumbbells,
  Usa ka himsog nga hunahuna sa usa ka himsog nga lawas!
  Busa sila miagi sa usa ka busay ug pito ka mga jet nga mibuto sa usa ka gatus ka metros ngadto sa kahanginan , nga nahingangha sa talagsaon nga katahum. Sunod mao ang ganghaan, sa entrada sa usa ka babaye nga magpapana, ug gilded nga hinagiban.
  Ilang gitimbaya ang bag-ong babaye uban ang pagyango-yango ug ang pagtaktak sa ilang hubo, pinait nga mga tiil.
  Dominica miingon:
  -Ang mga babaye adunay tulo ka maayong mga hiyas. Usa, nga sila matahum, ug ang ikaduha, nga sila...
  Ug dayon ang tubag wala mosantop sa hunahuna. Ug ania sila sa sulod sa dragon academy building. Adunay ingon nga kaluho dinhi, dili nimo kini itandi sa Peterhof. Gawas pa sa bulawan ug platinum, aduna pa'y daghang lain-laing mga metal nga walay mga analogue sa planetang Yuta. Ug usab, daghang mga bililhon nga mga bato sa labing komplikado ug matahum nga mga sumbanan, gilinya sa mga dayandayan, matahum, iridescent nga mga putot sa bulak. Adunay usab daghang lainlaing mga litrato sa mga dingding. Kasagaran mga duwende ug duwende. Apan adunay ubang mga binuhat. Apan halos tanan nga mga nawong ug mga numero mga batan-on ug prominente. Ang mga batan-ong lalaki kanunay nga nag-pose nga hubo ang dughan. Ug sila susama kaayo sa mga estatwa sa karaang Gresya ug Roma. Adunay daghang mga butang dinhi ... Ug adunay usab mga busay nga nanggawas gikan sa mga eskina, nga nindot tan-awon ug lami.
  Ang mga salamin nga adunay orange ug bulawan nga mga bayanan, nga gikuwadro sa mga diamante ug topaze, makita usab. Nga sa iyang kaugalingon tan-awon medyo desente ug makapahimuot usab sa mata.
  Nalipay si Dominika nga namatikdan nga halos nawala na ang iyang bukol sa bato. Ug siya usab matahum ug bulawan nga buhok . Ug ingon niana nga babaye ...
  Ang iyang buhok hayag kaayo nga pipila ka mga tawo ang nagtuo nga siya dili tina. Apan kini ang iyang natural nga kolor. Ug haom kaayo kini kaniya batok sa tanso nga tan sa iyang batan-ong nawong.
  Siya usa ka babaye nga adunay dugo nga halangdon, ug matag karon ug unya sama sa usa ka unggoy.
  Ug ang akademya mismo mas bugnaw kay sa Palasyo sa Versailles. Busa paningkamoti nga masuod siya.
  Gikuha kini ni Dominica ug gikanta:
  Ang mga arko sa mga palasyo makatintal alang kanato,
  Ang kagawasan dili gayod mapulihan!
  Ang kagawasan dili gayod mapulihan!
  Ug ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil mipunit ug diamante nga bato gikan sa salog ug gilabay kini sa taas. Milupad kini, apan ang nymph miputol sa iyang mga tudlo, ug ang diamante milapos sa iyang bukas nga palad.
  Dominica miingon:
  - Gibuhat nimo kini nga maalamon!
  Ang weasel misinggit:
  Mas abtik kay sa macaque
  Mas gahi pa sa baka...
  Ug ang pagbati sa pagpanimaho sama sa iro,
  Ug ang mata sama sa agila!
  Ang magtutudlo nakamatikod sa higpit nga mga tono:
  - Karon manaug kami sa silong .
  Dominica nautal:
  - O tingali mas maayo, sa sukwahi, nga mobangon?
  Gilingo-lingo niya ang iyang ulo:
  - Adunay usa ka underground nga estadyum sa ubos. Didto nimo ipakita ang imong kahanas kung gusto nimo nga makasulod sa elite!
  Ang babaye nga aktres maulawong nangutana:
  - Unsa kaha kung dili ko makapasar sa mga eksaminasyon?
  Ang magtutudlo hugot nga miingon:
  - Ug unya ikaw mahimong usa ka ulipon. Nakadula ka ug mga ulipon sa mga salida ug nahibal-an nimo kung unsa kini?
  Mikatawa si Dominica ug mitubag:
  - Karon ang babaye usa ka hubo nga ulipon,
  Ug ugma kay cool goddess lang!
  Ug siya, sa pagkatinuod, nagsugod sa paglingaw-lingaw ug walay bisan unsa nga kalisdanan.
  Ug busa sila misugod sa paglugsong sa marmol nga mga hagdanan. Ug kini sama sa pagkanaog ngadto sa impyerno.
  Nahinumdom si Dominica kon giunsa niya pagdula ang usa ka barangan sa mga salida. Siya gialsa sa usa ka kadena, nga ang iyang mga kamot gihigot sa luyo niya ngadto sa kisame. Ug sakit gyud. Ug kini nagpahugot sa mga ugat. Ang tanned, maskulado nga lawas sa babaye naputos sa singot tungod sa kasakit ug tensiyon. Ug dayon gibuhian ang kadena. Ug gibati niya ang kahupayan sa makadiyot ug nagdali sa pagkanaog. Ug adunay tensiyon didto sa salog.
  Ug nisinggit si Dominica tungod sa impyerno nga kasakit sa iyang mga lutahan ug abaga. Oo, kinahanglan nimo kini mabati.
  Ang nymph, nga nakakita nga ang nawong sa babaye nagngisi , miingon:
  - Dili kinahanglan nga mahimong usa ka ulipon. Mahimong usa ka estudyante sa junior nga grupo.
  Mingisi si Dominika ug nakamatikod, nagkanta, nagbiaybiay sa iyang kaugalingon, usa ka hingkod nga babaye, ug usa ka artista sa niana:
  Unang grader, unang grader,
  Karon ang imong holiday...
  Kini usa ka talagsaon ug makalingaw nga panahon,
  Unang miting sa eskwelahan!
  Si Laska nag-ingon:
  - Dili kataw-anan! Kamong mga tawo wala gayud nagdamgo sa among mga kapabilidad sa salamangka!
  Si Dominica agresibo nga mitubag:
  - Nagdamgo ka na ba sa among mga kalampusan sa teknolohiya? Ang usa ka bomba sa hydrogen magsira sa tanan nimong salamangka.
  Ang mentor sa itom miingon:
  - Dili kinahanglan nga manghambog . Dili kini angay!
  Dominica mitubag:
  - Dili kini pagpanghambog, apan usa ka pahayag sa mga kamatuoran. Ang usa ka bomba sa hydrogen nga adunay gahum nga usa ka gatos ka megatons makahimo sa paglaglag sa tanan nga kinabuhi sulod sa usa ka radius nga usa ka gatos ka kilometro. Mahanduraw ba nimo kung unsa kini?
  Gikumpirma ni Nymph:
  - Wala siya mamakak! Ang mga tawo sa tinuud adunay ingon ka talagsaon nga makadaot nga mga hinagiban. Ug labaw sa tanan, adunay mga missile usab nga makahimo sa paghatud niini sa target.
  Ang magtutudlo mihunghong sa iyang mga ngipon:
  - Makaluluoy nga ang kamatay sa mga tawo wala makaapekto sa Yuta. Ang mga agresibo nga mga lalaki sama kanimo dili angay nga mabuhi!
  Si Dominica wala makiglalis, miyango:
  - Usahay maghunahuna usab ako nga kini mao.
  Ang Nymph nag-ingon:
  - Ang mga tawo lahi usab. Ayaw hunahunaa nga silang tanan daotan. Bisan pa, kung unsang mga tawo ang mas daghan, daotan o maayo, dili nimo mahibal-an nga husto sa una nga pagtan-aw!
  Si Dominica miingon uban ang pahiyom nga morag subo kaayo:
  - Kung nagtan-aw ka sa sentral nga telebisyon, nan, tingali, adunay daghang mga daotan . O bisan mga daotan kaayo!
  Gikumpirma ni Nymph:
  - Kini mao ang xenophobia! Sa diha nga ang pagdumot mosamot ngadto sa tanan nga dili sama kanimo. Apan dili kini angay isipon nga pananglitan.
  Dominica miingon:
  - Okay, dili ta maghisgot bahin sa politika. Ang akong katuyoan mao ang pagluwas sa tanan nga mga representante sa mas kusgan nga sekso sa planeta ... Kana mao, sa imong uniberso. Ug kini labaw pa sa usa ka planeta!
  Si Weasel matinahorong mitubag:
  - Dili kini usa ka planeta, bisan usa ka dako, apan dili usab kini usa ka uniberso. Kini usa ka butang tali sa usa ka dako kaayo nga planeta ug sa uniberso. Apan dili ko gusto nga moadto sa mga sagbot ...
  Giuyog sa magtutudlo ang iyang kinaiya nga dalunggan, nga migawas sa ilawom sa iyang buhok, ug miingon:
  - Sa bisan unsa nga kaso, dili lamang kami, apan adunay uban pang mga akademya sa mga dragon ug dili mga dragon nga nangita mga paagi aron maluwas ang mga lalaki, ug kung mahimo, ibalik sila.
  Dominica misinggit:
  - Usa ka nalumos nga tawo nagkupot sa mga straw! Ug kini usa ka tisa ...
  Ang nymph marquise misugyot:
  - Tingali kinahanglan ka nga mokanta nga mas maayo, ang pagkanaog medyo taas!
  Ang babaye nga aktres miyango:
  - Oo, uyon ko , mas bugnaw pa kaysa sa subway!
  Ug si Dominica miyango sa iyang ulo, nga misidlak sa bulawan nga dahon, ug miawit:
  Walay edad o gitas-on sa gubat,
  Gihimo niya nga managsama ang mga babaye ug lalaki!
  Kadtong dili gusto sa kalipay sa kahilom,
  Kinsay gustong molupad ug mas taas pa!
  
  Giputol namo, gipusil ug gitigbas,
  Alang kanamo adunay pagtuo - pag-alagad sa Inahan!
  Siyempre, mas maayo nga magsilbi nga espada,
  Aron makadaog sa gubat nga mahukmanon!
  
  Unsa pa ang mas importante alang sa atong mga asawa?
  Siyempre, dad-a kini dili lamang sa higdaanan!
  Ikaw usa ka bana nga agila, dili usa ka makalolooy nga goryon,
  Paningkamuti nga dili masunog ang atong mga balay!
  
  Kini usa ka mabangis nga gubat, nakita namon nga kini moabut,
  Ang panon naglawig, ang masa dili maihap!
  Apan ang mga panday sa puthaw naghimo ug lig-on nga taming,
  Ang dahunog ug daotang mga balod dili makapahadlok kanato!
  
  Ug nag-rally kami, legion,
  Ang mga bangkaw hugot nga gigunitan sa mga kamot sa gamhanan!
  Mahimong kaaway bisan usa ka kampeon sa kalaglagan,
  Mga lubnganan ang naghulat, dili mga medalya sa pusod!
  
  Nagbangga mi , pero baho ang mga babaye,
  Ang mga espada sa mga kamot naggilakgilak sama sa kilat!
  Ang ingon kusgan nga mga babaye, gahi nga hitsura,
  Sa kasina bisan sa mga bituon Jedi !
  
  gihunahuna sa mga orc, mga binuhat , mga hari ?
  Apan karon ang "mga oso" nagdagan!
  Kami ang sagrado nga mga manggugubat sa Rus',
  Bisan kinsang manggugubat, babaye, o lalaki!
  
  Among giabog sila ug wala kami magdalag mga binilanggo,
  Ang mga tawong gawasnon kinahanglang dili magpatunghag dili malipayong mga ulipon!
  Giatubang namo ang balhibo nga uwak,
  Ang mga interes sa yutang natawhan mas taas kaysa sa mga pribado!
  Oo, ang kanta dili huyang ug ang tingog sa manggugubat talagsaon.
  Ang pagkunsad nahuman, ug karon tulo ka mga babaye nga lainlain nga mga espisye: usa ka elf mentor, usa ka marquise nymph ug usa ka drop-in sa tawo, nakit-an ang ilang kaugalingon sa teritoryo sa usa ka dako nga istadyum sa ilawom sa yuta, dili ubos sa gidak-on sa Luzhniki, ug tingali labaw pa.
  Kini adunay daghan sa tanan nga mga matang sa mga himan, usa ka taas nga kisame ug nagbarog alang sa gatusan ka libo nga mga tumatan-aw, ug mga lingkuranan nga binordahan sa velvet, perlas, bulawan, o bisan alang sa labing mahal nga mga bisita nga adunay mga diamante ug uban pang mga bato.
  Sa samang higayon , hapit walay sulod. Tinuod, sa sentro mao ang Grand Master mismo ug ang pinuno sa akademya, ang Dragon Duchess de Montserrat.
  Usa ka matahum kaayo nga babaye nga adunay pito ka mga ulo, gipintalan sa tanan nga mga kolor sa balangaw. Ug kini nindot tan-awon, talagsaon kaayo, ilabi na kung makita nimo kini sa tinuod ug dili sa usa ka salida.
  Mikanta si Dominica nga wala sa lugar:
  Taas nga langit, layo nga mga distansya,
  Paminaw sa kanta bahin sa maisog Akmale ...
  Siya usa ka dautan nga dragon, iyang giluwas ang yuta,
  Ug kini nga kabalyero mibiya sa kahayag sa langit!
  Ang mga kanta gikanta pag-usab ...
  Dinhi ang Dragon Duchess de Montserrat mihunong sa usa ka makahadlok nga tingog, sama sa mga trumpeta sa Jerico:
  - Ikaw , tan-awa ko, usa ka bastos nga babaye, nga adunay dila nga dali nga moliko sa usa ka taas nga lungag sa imong liog sa tawo.
  Mitubag si Dominica uban ang inosente nga pahiyom:
  - Wala ko tuyoa nga makasala ka. Basta kay ganahan kaayo ko mokanta. Ug si Akmal usa lang ka fairy-tale boy, usa ka karakter sa pelikula gikan sa usa ka pelikula sa mga bata. Ayaw kaayo seryosoha!
  Pito-ulo nga baye nga dragon, mga sa gidak-on sa usa ka maayo nga two-seater attack aircraft, mikatawa ug nakamatikod, uban sa tanan niyang pito ka mga ulo nga nagsulti sa samang higayon, nga daw nagporma sila og usa ka tibuok, bisan pa sa ilang nagkalainlaing utok:
  - Ug ikaw buotan ug maisugon, ug sa samang higayon, maalamon. Mahimo ba nimo labing menos usa ka butang sa salamangka?
  Mikanta si Dominica og kanta sa komiks agig tubag:
  Regalo sa mga magtutudlo,
  Naggahin sila og panahon uban kanako ...
  Siya nag-antus uban kanako sa walay bayad -
  Ang labing hanas nga salamangkero!
  
  Maalamon nga mga magtutudlo
  Naminaw ko nga walay pagtagad...
  Tanan nga wala gipangutana kanako
  Gibuhat nako kini bisan unsa!
  . KAPITULO Num. 5.
  Ang ulipon nga lalaki ug kanhing prinsipe nga si Oenomaus giasayn na usab sa pagpatuyok sa bug-at nga ligid. Usa ka bata, mga napulo ug usa o dose ka tuig ang panuigon, nga hilabihang kakapoy ug nagpatong sa iyang mga tiil sa hait nga mga bato, naggaling ug lugas. Duha ka babayeng duwende ang mibunal, sa gibanabana nga managsama nga gilay-on, sa hubo, maskulado nga likod sa batang lalaki. Sa usa ka paagi, kini nga paglungtad sa mga ulipon naghatag usa ka pagbawi gikan sa pagkahimong bato. Apan ang mga batan-ong ulipong lalaki dili angayng tugotan sa pagpahulay ug kinahanglang bunalan sa mapintas ug kusog kaayo.
  Ug nagpadayon hangtud nga ang ulipon nga lalaki, nga hingpit nga gikapoy, nakatulog. Ug pagkahuman, gibanhaw nila siya, gipakaon aron dili mamatay sa kagutom ug adunay kusog sa pagtrabaho. Ug sila nag-harness pag-usab.
  Naghatag kini og kinabuhi, apan usa lamang ka sakit kaayo. Sama sa, sama sa impyerno sa panahon sa kinabuhi, gawas nga ang lawas bata pa ug himsog ug ang mga hunahuna naa sa ulo ug ang panimuot klaro. Apan kini naghimo niini nga mas makauulaw ug masakit. Aron mawala sa iyang hunahuna ang kasakit ug kakapoy gamay, ang kanhing prinsipe ug karon ulipon nga batang lalaki nga si Oenomaus migamit sa iyang imahinasyon;
  Usa ka tripulante sa mga pirata sa mga dragon sa panggubatan nagsuroy-suroy sa mga panganod sa pagpangita sa tukbonon. Usa ka gwapa, maskulado nga batan-ong duwende nga si Oenomaus nga nagsul-ob og smart suit, mga botas nga naggilakgilak sa eskarlata nga barnis, ug adunay brilyante nga spurs ang nagkontrol sa iyang tulo ka ulo nga mangtas. Ug ang nahabilin sa team naglangkob sa talagsaon nga mga babaye. Maskulado sila, tanned, walay sapin, ug ang tanan nilang sinina mga kulintas sa mahalong mga bato sa ilang dughan ug bat-ang. Ug ang tanan, siyempre, mga modelo lamang sa uso nga adunay hayag nga buhok. Nagsakay sila og mga dragon nga mas gamay ug usa ra ang ulo.
  Aw, siyempre, siya usa ka lalaki, ang mas kusgan nga sekso, ug ang iyang grupo gilangkoban sa mga representante sa patas nga sekso. Ug wala siya magkinahanglan ug laing lalaki.
  Mao nga ang lalaki nga kapitan lamang ang adunay sapatos, ug ang iyang makalipay nga mga sakop makahimo sa mga butang gamit ang ilang hubo, matahum nga mga tiil sa gubat nga dili masulti sa usa ka fairy tale o gihulagway pinaagi sa usa ka pen! Ang mga maanyag makahimo sa paglabay sa mga eksplosibo nga adunay kusog nga makamatay, ug paglabay og sundang, boomerang, o makahilo nga dagom.
  Si Oenomaus, ang batan-ong prinsipe, miawit uban ang kalipay ug kalipay:
  Ang dato nga tawo, siyempre, mokatawa,
  Itay-og ang imong mamon, ang imong bug-os nga tiyan!
  Ug ang among kapalaran mamatay sa kasakit,
  Ang kamatayon nagbantay sa tanan, usa ka tigulang nga babaye nga may sanggot!
  
  Ug gusto namong modagan sa sagbot,
  Sa pagkatinuod, kita sa gihapon, sa esensya, mga bata lang!
  Apan ang bata mobati nga doble nga pagkaulipon,
  Walay kagawasan sa bisan unsang prisohan sa planeta!
  
  Kinahanglan nga kita makig-away, kini ang kapalaran,
  Patya ang usa ka kauban kung kinahanglan nimo nga patyon ang usa ka igsoon!
  Walay kapuslanan ang pag-ampo sa Labing Gamhanan,
  Kay kang kinsang mga sala ang mga ulipon nagasilot?
  
  Adunay dugo sa arena ug hugaw sa bilanggoan,
  Gipaak sa mga ilaga ang akong mga tiil!
  Ang hakog nga prinsipe nagbiaybiay sa tiil sa iyang toro,
  Kinahanglang palayason siya sa iyang kaugalingon!
  
  Aron mabuhi, kinahanglan kang mopatay,
  Nag-antos ka sa kalag ug sa mortal nga lawas!
  Ang mga halangdon nangaon sa mga patayng lawas sa kakabos,
  Ang baho namatay, ang nahabilin mao ang usa ka chalk stroke!
  
  Apan sa gihapon, ang espiritu sa kabubut-on dili mabungkag,
  Ang Fatherland buhi sa mga hunahuna sa bata!
  Usa ka kasundalohan ang moabut sa mga Elf nga walay katapusan nga adunay pag-abuso,
  Atong isalikway ang mga adunahan tungod sa ilang mga buhat !
  
  Unya magkurog ang bag sa kuwarta ,
   Kinsa ang nagpuga sa mga duga gikan sa Amahan!
  Aron makadaog, kinahanglan nato ang hayag nga hunahuna,
  Ug kung ikaw usa ka talawan, bisan ang mga Dios walay gahum!
  
  Ania ang usa ka duyan sa espada, ang ulo milupad,
  Kalit nga nahimong biktima ang berdugo!
  Giunsa nga ang yawa kalit nga nakaikyas gikan sa kawa,
  Busa ang kasuko gipalagpot gikan sa dakong kasingkasing!
  
  Dili kinahanglan nga maghunahuna, ang mga duwende sa kahayag huyang,
  Ang atong katawhan wala moyukbo kang bisan kinsa!
  sa bag-ong nangabot gikan sa impyerno ,
  Ug kami buotan nga moinom og tsa gikan sa platito!
  Usa ka matahum nga kanta, ug ang iyang grupo sa mga dragon talagsaon. Mao nga naglupadlupad sa tuo nga kamot, usa ka elf nga babaye nga adunay tumbaga-pula nga buhok nga naglupadlupad sa hangin sama sa usa ka proletaryong bandila mipatugbaw:
  - Panahon na aron magseryoso, oh prinsipe sa mga pirata sa kahanginan!
  Miyango si Enomai nga nagpahiyom:
  - Sigurado! Kini ang hinungdan sa atong pagkahimugso!
  Ang mga babaye nanganta sa koro, nagdungan, nag-bounce ug nagdula sa ilang kusgan nga mga lawas, nga gikulit gikan sa naugmad nga mga kaunuran:
  Kami mga kabus, kami mga kabus nga mga pirata,
  Sorry kaayo...
  Nagbutang kami og mga banga sa langit alang sa mga caravel,
  Apan tungod kay wala nila gisilsil ang moralidad kanato!
  Ug ang mga manggugubat nanganta uban ang labi ka labi nga kasadya ug kahinam, ug ang ilang mga tingog sama sa bug-os nga lawas nga nightingale trills:
  Ang mga pirata wala magkinahanglan og siyensya
  Ug klaro kung ngano ...
  Kami adunay mga bitiis ug mga bukton,
  Apan wala namo kinahanglana ang among mga ulo!
  Niining higayona, usa ka batang babaye nga adunay dalag nga bayolet nga buhok misitsot:
  - Hukmi sa unahan! Adunay tibuok air galleon sa tuo nga ulohan!
  Ang mga babaye miawit sa koro:
  Eh ma , ibabaw sa dagat, eh ma , mga dragon sa check,
  Eh ma , tan-awa ang talagsaong bahandi...
  Wala kami magtagad sa mga balaod, nagtukod kami usa ka bag-ong han-ay,
  Ang mamatay nga huyang ug hungog ilalom sa mga espada!
  Si Prince Oenomaus mimando:
  - Bueno, mga babaye, kung kami gitakda nga mangawat, nan kami mangawat!
  Ug unya ang tibuok panon sa mga dragon nagdali sa pag-atake. Nagdali sila padulong sa ilang tumong.
  Ang galleon kay dako ug nindot nga barko. Bisan pa sa bug-at nga gibug-aton ug puno sa lainlaing mga butang, salamat sa salamangka, kini hapsay nga naglutaw sa atmospera. Ug gihuyop sa hangin ang mga layag niining galleon.
  Namatikdan ni Enomai nga ang mga layag sa barko adunay hayag kaayo ug nindot nga mga sumbanan. Ug kini, ingnon ta, cool kaayo . Ilabi na sa dihang mitungha ang pagsubang sa adlaw.
  Gikan sa galleon ilang namatikdan ang panon sa mga pirata nga nagkontrolar sa gibansay nga mga dragon. Ug ang team nagsugod sa kasamok bahin niini. Niini, usab, ang kadaghanan mga matahum nga babaye nga nagsul-ob og tunika ug mga ulipon nga lalaki. Naa ra sila sa mga swimming trunks, duha ra ka batan-ong mga ulipon ang adunay bulawan ug pilak nga mga pulseras nga naggilakgilak sa ilang mga buolbuol ug pulso.
  Ang mga batang babaye nga manggugubat gidayandayanan nga labi ka maluho. Apan nagtiniil usab, sama sa mga batang lalaki nga napulog duha hangtod katorse anyos, maskulado, matahum, apan adunay mga tatak sa mga ulipon sa ilang mga dughan ug abaga.
  Usa lang ka manggugubat nga babaye ang adunay elegante nga botas sa iyang mga tiil. Dayag nga siya ang labing hinungdanon dinhi ug ang kapitan. Ang ingon usa ka matahum nga blonde nga adunay buhok nga morag gisablig sa bulawan nga pulbos.
  Ug unsa ka cute sa iyang nawong. Ug ang lawas gitabonan sa armadura nga gihulma sa platinum, sapiro, esmeralda, topasyo, rubi, agata ug diamante. Dugang pa, ang bililhong mga bato gihan-ay sa usa ka maanindot nga dayandayan sa labing nindot nga mga kolor. Adunay mga rosas, tulip, cornflower, forget-me-nots, mimosas, peonies ug uban pa.
  Sa iyang maluho nga armadura, ang tanan nga mga bulak lahi, ug wala"y usa nga gisubli.
  Ang pirata nga prinsipe nga si Oenomaus mibati og usa ka pagdagsang sa masanag nga mga pagbati sa sulod sa iyang kaugalingon ug misinggit:
  - Aw, posible ba nga bakol ug patyon ang ingon nga katahum! Dili nako maagwanta ang ingon nga sala sa akong kalag.
  Ang nagdilaab nga pula nga buhok nga kauban miingon:
  - Apan mao kana ang hinungdan nga kami mga pirata! Tuod man...imposible ang pirata nga walay sala.
  Ang lain miingon nga nagpahiyom:
  Oo, lisud ang tinuod nga pagpatay sa mga minahal,
  Human sa tanan, usa ka duwende , tuohi ako, natawo alang sa kalipay...
  Apan kung ikaw usa ka pirata, ang sulab mao ang inahan,
  Kung walay dugo, ulan ug walay katapusan nga dili maayo nga panahon!
  Ang redhead miingon usab:
  - Kini mga matahum nga babaye ug lalaki, siyempre, apan dili sila ang among lahi sa mga duwende, apan gikan sa lahi sa mga tawo! Tan-awa, bantugan , sa porma sa ilang mga dalunggan.
  Natingala si Oenomai:
  - Ang mga tawo ba matahum ug batan-on?
  Miyango ang fire warrior:
  - Mao na! Uban sa tabang sa salamangka sila nakadawat sa walay katapusan nga kabatan-onan. Ug karon kini nga mga lalaki natanggong sa ilang sayo nga pagkatin-edyer.
  Kanunay na silang batan-on ug mapinasakopon.
  Ang batan-ong prinsipe miawit:
  Ang tanan nga mga duwende, mga tawo sa planeta,
  Dapat uyab lagi...
  Ang mga bata kinahanglan nga mokatawa kanunay.
  Ug pagkinabuhi sa malinawon nga kalibotan!
  Ang mga bata kinahanglan nga mokatawa
  Ang mga bata kinahanglan nga mokatawa
  Ang mga bata kinahanglan nga mokatawa -
  Ug pagkinabuhi sa malinawon nga kalibotan!
  Ang blonde nga duwende misugyot:
  - Adunay usa ka kapilian! Ang labing maayo nga manggugubat gikan sa ilang kiliran ug ang labing maayo o labing maayo gikan sa among kiliran ang makig-away. Sa kaso sa kadaugan, sila nakigbahin sa mga inagaw uban kanato, ug sa kaso sa kapildihan, ang napildi manggugubat mahimong . ulipon man o patay!
  Si Oenomaus miingon:
  - Makataronganon kini! Andam ko makig-away!
  Ang mga batang babaye sa mga dragon naglibot sa galleon. Mas paspas sila; ang usa ka dako nga barko dili gyud makaikyas sa abtik nga panon.
  Apan ang galleon adunay mga pusil. Ug sila misugod sa paggiya kanila, ug ang mga pabilo misugod sa pag-aso.
  Si Oenomaus miingon sa dalugdog nga tingog:
  - Gisugyot ko ang usa ka duel! Sumala sa kostumbre sa mga pirata sa hangin. Usa ka manggugubat gikan sa imong kiliran, ug usa gikan sa amon. Imong ihatag ang katunga sa imong kargamento sa mananaog. Ug kung mapildi , buhata ang gusto nimo sa napildi. Dili mi magsamok nimo.
  Ang kapitan nga babaye nga nagsul-ob sa bililhon nga hinagiban nga adunay mga bulak mitubag:
  - Nindot! Gidawat namo kini nga hagit! Makig-away ko! Ug itudlo nimo ang bisan kinsa nga gusto nimo!
  Ang Elf Prince Oenomaus desidido nga mipahayag:
  - Ako ang bugtong representante sa mas kusgan nga sekso taliwala kaninyo. Busa kinahanglan kong makig-away!
  Ang pula nga buhok nga katabang agresibo nga miingon:
  - Dili ako mas grabe nga manggugubat! Gusto kong makig-away!
  Ug giuyog niya ang iyang walay sapin, elegante, abtik kaayo nga bitiis, nga molihok, sama sa lawas sa usa ka kobra.
  Ang batan-ong manggugubat misupak:
  - Kami mga kapitan, kami makig-away!
  Ang dalagita nga nagsul-ob og bililhong hinagiban miyango ug miingon nga nagpahiyom:
  - Marquise de Diana, sa imong serbisyo!
  Ang batan-ong duwende mitubag nga masaligon:
  - Prinsipe Oenomaus! Andam alang sa gubat!
  Ug abtik kaayo ang batan-ong manggugubat nga miambak sa deck ug mihulbot sa iyang taas, nipis nga espada.
  Gikuha usab ni Lady de Diana ang iyang sulab ug nangutana nga nagpahiyom:
  - Ngano nga ang prinsipe kalit nga nahimong usa ka uhaw sa dugo nga pirata?
  Gitubag kini ni Oenomaus:
  - Kini usa ka taas nga istorya. Apan dili ako usa ka uhaw sa dugo nga pirata, apan usa ka halangdon! Ug kana makahimo og kalainan.
  Ang marquise mitubag nga nagpahiyom:
  - Dili ko ikaw patyon, ikaw mahimong akong personal nga ulipon ug binilanggo. Himoon ko nga dilaan nimo ang hubo nga mga lapa-lapa sa akong mga tiil pinaagi sa imong dila ug sa ingon malipay ako!
  Si Oenomaus mikatawa ug mitubag:
  - Dili ko usab ikaw patyon! Ug nindot gani ang pagtiktik sa maong mga tiil gamit ang imong dila. Apan bisag seryoso ka nga manggugubat, dili ka maghulat sa akong kapildihan!
  Si Diana mipahiyom og mas lapad , uban sa iyang dagkong mga ngipon, ug mitubag:
  - Atong tan-awon! Dili lang ako, apan ang ubang mga babaye sakyan ka nga bihag. Ug kami magsakit kanimo ug magbunal kanimo hangtod mamatay. Atong tan-awon kung giunsa nimo pagpahiyom sa kini nga kaso!
  Ang prinsipe sa pirata miawit isip tubag:
  Ayaw pag-undang, ayaw paghunong, ayaw paghunong
  Sa pakigbugno sa makalilisang nga monster, ayaw kaulaw...
  Pahiyum, pahiyom, pahiyom -
  Hibal-i nga ang tanan nindot tan-awon ug okay !
  Ang Marquise miyango nga nalipay kaayo:
  - Ikaw usa ka malipayon nga batan-ong lalaki! Mahimo ka nga usa ka maayo nga jester. Basin ihatag pa ko nimo sa reyna. Ug kini mahimong makalingaw!
  Si Oenomaus nasuko nga mitubag:
  - Igo nga walay pulos nga chat. Mag away ta!
  Ang babaye nga naka-armor miambak sa salog sa baterya ug giatake ang iyang kauban. Gisugat siya ni Oenomaus, gipugngan ang mga pagbunal, ug gitubag pa gani, nga hapit maputol ang dalunggan sa katahum. Milukso siya ug namatikdan uban ang pahiyom sa panther:
  - Ug dili ka daotan. Nagtuo ko nga prinsipe ka sama sa akong pagka madre!
  Ang babaye, bisan pa, dili usa ka duwende, siya adunay usa ka dunggan sa tawo. Apan si Oenomaus usa ka duwende. Ang mga tawo ug mga duwende adunay komon nga mga anak - mga tunga nga kaliwat . Apan kasagaran sila gitawag nga mga bastos . Ug dili gyud sila ganahan sa duha.
  Miatake na usab ang marquise girl. Naghimo siya og mga komplikadong kombinasyon gamit ang mga espada. Ug ang iyang sulab mikidlap, milukso, ug mituyok pag-usab, sama sa mga pako sa galingan sa usa ka bagyo. Ug giatake niya.
  Ang prinsipe, nga dili walay rason ang manununod sa usa ka dako nga imperyo, mihimo og usa ka kusog nga hampak sa iyang dughan. Ug iyang gidunggab ang hinagiban. Nagsabwag pa ang dugo. Ug klaro nga nasamdan ang dalaga.
  Mibalik siya ug misirit:
  - Peligroso nga monster boy!
  Mitubag si Edmond uban ang mapaubsanong pahiyom:
  "Tingali usa ako ka mangtas, apan layo ako sa usa ka lalaki!"
  Mikatawa si Diana ug miatake na usab. Bisag pula nga dugo nagtulo gikan kaniya. Ug mikaylap siya sa deck.
  Ang pula nga buhok nga rayna miingon:
  - Pugotan na unta nako iyang ulo! Dili nako ibira ang mga bagpipe.
  Ang Marquise-Captain misirit:
  - Ug mahatagan ko ikaw sa ingon nga higayon!
  Mitubag si Oenomaus pinaagi sa paghampak sa manggugubat ilalom sa kamot gamit ang iyang espada ug pagputol sa iyang ugat. Gihulog niya ang armas gikan sa iyang tuong kamot, apan gipunit dayon niya kini sa iyang wala. Ug mingisi siya nga kame, murag siya ang ginang sa sitwasyon ning maong showdown.
  Ang batan-ong lalaki miingon:
  - Ikaw usa ka maisog nga babaye! Pero nasakitan ka. Mas maayong mo-give up na!
  Si Diana miingon:
  - Kita mamatay, apan dili kita mohunong!
  Ang pula nga buhok nga pirata nga manggugubat misinggit:
  Kinahanglan nga tahuron mo kami, kahadlokan kami,
  Ang mga pagpahimulos sa mga babaye nga pirata walay katapusan ...
  Ang mga duwende sa kahayag kanunay nga nahibal-an kung unsaon pagpakig-away,
  Ug ang planeta nabuang kanato!
  Ug katawa sa tubag, mao nga iridescent ug tugtog. Ang tanan tan-awon nga cool kaayo ug adunay pagbati.
  Ug miatake na usab si Diana. Siya milihok sa iyang wala nga kamot nga dili mas grabe pa kay sa iyang tuo. Ug kini nindot kaayo, nindot kaayo nga mga lihok. Dugang pa, gihubo sa marquise-captain ang iyang botas, ug ang iyang gamay, nindot nga mga tiil nahimong hubo. Ug kini nakadugang sa iyang kaabtik.
  Si Oenomaus miingon:
  - Ug ang nagtiniil angay kanimo, mahal nga katahum!
  Si Diana misinggit:
  - Ikaw mohalok sa akong hubo nga tikod!
  Agresibo kaayo ang away. Ang Marquise miatake uban sa mabangis nga kasuko ug giwara-wara ang iyang armas nga daw usa ka fan sa babaye. Ug kini nahimo nga hilabihan ka matahum. Ug unya ang tumoy mikuniskunis sa Oenomaus subay sa hamis, walay buhok, rosas nga aping sa duwende.
  Ang batan-ong lalaki miingon:
  - Maayo ka!
  Miyango si Diana:
  - Oo, cool ko! Ug pag-usab ang duyan ug pagtuyok.
  Ang pula nga buhok nga pirata misinggit:
  - Gibunalan siya! Patya siya!
  Si Oenomaus mitubag nga nagpahiyom:
  - Unsa man ang bahin sa sugo sa Labing Gamhanan - ayaw pagpatay?
  Ang babaye nga sunog mitubag:
  - Sa literal - ayaw pagbuhat ug daotan nga pagpatay!
  Ang prinsipe sa pirata nagbagulbol:
  - Busa, posible ba nga makahimog maayong pagpatay?
  Gikumpirma sa pula nga buhok nga babaye:
  - Dili kini mahimo, apan gikinahanglan!
  Samtang, ang samaran nga babaye nga kapitan misulay sa pag-atake pag-usab, ug maayo kaayo ang paglihok. Ug iyang gikumot si Oenomaia sa bukton ug abaga.
  Si Diana misinggit:
  - Masakitan ka! Patyon ko nimo, itoy!
  Nag-awit si Oenomaus isip tubag, nagpugong sa mga pag-atake;
  Nahibal-an namon ang imortal nga himaya sa mga gubat,
  Sa walay pagkahibalo sa kahadlok, putla nga maisugon!
  Hinaot nga ang espada makatabang kanato sa dagkong mga kalampusan,
  Pildihon ang kaaway - wala"y lain nga hinungdanon!
  
  Naglawig kami sa dagat, nga wala nahibal-an ang bisan unsang pagduhaduha,
  Ang usa ka pirata ug usa ka bagyo, usa ka bagyo dili babag!
  Ang panumduman magpabilin sa mga kasingkasing sa mga henerasyon,
  Napildi ang kaaway - kana ang tibuuk nga ganti!
  
  Ang katahum maghatag kanimo og gugma nga mainiton,
  Ug ugma naghulat ang berdugo sa scaffold!
  Ang pagkonektar sa imong kinabuhi sa usa ka filibuster peligro,
  Ang Fortune naglabay sa mga dice sa usa ka talagsaon nga paagi!
  Ug sa katapusan nga pulong, ang prinsipe sa pirata milanit sa kamot sa marquise nga babaye gamit ang iyang espada, ug nahulog ang hinagiban gikan sa iyang luspad nga kamot.
  Mipahiyom si Diana ug miambak, gipunting ang iyang hubo nga tikod sa suwang ni Oenomai. Ug kaswal nga nilakaw ang dalaga. Gikuha siya sa batan-ong lalaki ug dayon gilabay. Nahagsa si Diana sa deck ug nakugang. Misulay gyud siya paglukso, apan ang tumoy sa tudlo sa botas naigo kaniya sa suwang, ug ang babaye hingpit nga nawad-an sa gibug-aton sa kusog nga hampak.
  Gipataas ni Oenomaus ang iyang mga kamot ug mipatugbaw:
  - Kadaogan!
  Usa ka hugyaw ang miagi sa mga tripulante sa mga babaye ug nagtiniil nga mga lalaki. Ug ang mga manggugubat uban sa ilang mga ulipong lalaki mahagitong miluhod.
  Ang pula nga buhok nga manggugubat miingon:
  - Sa usa ka paagi kini nahimo nga dali ra kaayo! Naghunahuna ko nga mas lisud kini.
  Nagbagulbol si Oenomaus:
  - Ang pabo naghunahuna ug natapos sa sabaw!
  Ang babaye mikatawa ug nakamatikod nga nagngisi:
  Ayaw hunahunaa ang mga duwende
  Moabot ang panahon, makasabot ka sa imong kaugalingon...
  Sila motaghoy sama sa mga bala sa imong templo,
  Ug ang babaye midagan sa gubat nga hingpit nga nagtiniil !
  Ang redhead misugyot:
  - Atong bunalan ang mga ulipon nga lalaki sa ilang hubo nga tikod gamit ang mga sungkod. Sa akong hunahuna sila ganahan niini!
  Si Oenomaus mikidhat ug miingon:
  - Sa imong hunahuna ganahan ba sila niini? Bisan tuod ang bagis nga mga lapalapa sa mga lalaki tingali dili kaayo sensitibo sa kasakit gikan sa usa ka sungkod.
  Ang pula nga buhok nga pirata miingon:
  - Ang panguna nga butang mao nga gusto namon kini! Ang mga tulisan nga sama kanamo nalipay kaayo sa pagtortyur sa maanyag nga mga lalaki!
  Usa ka maanyag nga batang babaye nga nagsul-ob og intelihente nga tunika ug mga alahas sa iyang mga pulso ug buolbuol misinggit:
  - Andam ako, isip katabang sa marquise, nga ipadayon ang away! Ug ihatag ang laing katunga sa mga inagaw!
  Ang pirata sa kalayo misinggit:
  - Akoa siya! Makig-away ko niya! Klaro kini.
  Miyango si Enomai sa pag-uyon:
  - Lohikal! Dili ang tanan alang kanako nga mag-inusara. Bisag ako ang pinaka importante nimo.
  Ang pula nga buhok nga manggugubat misupak:
  - Walay pangulo taliwala sa managsama. Ug ako nagsugyot nga makig-away nga walay hinagiban.
  Ang manggugubat nga nagsul-ob og tunika miingon:
  - Kung walay armas? Wala ka mahadlok, duwende?
  Ang pirata sa kalayo desidido nga mitubag:
  - Ayaw pag-adto sa lasang aron mahadlok sa mga lobo!
  Ang babaye nga nagsul-ob og tunika, kining nindot nga dugos nga blonde, nangutana sa malumo nga tono:
  - Paawita alang kanamo ang maanyag nga batan-ong lalaki. Sa akong hunahuna usa ka butang nga liriko, ug ang ubang mga babaye mosuporta kanako.
  Ang mga kaanyag sa duha ka kilid nagdungan sa huni:
  - Welcome! Gusto namo ang imong mga kanta sa taas sa among baga!
  Si Oenomaus miawit uban ang pahiyom:
  Nahinumdom ko kung giunsa karon, ang masanag nga hayag nga nawong,
  Ang hitsura mitusok sa akong kasingkasing sama sa sundang!
  Nasunog ako sa mga sapa sa nagdilaab nga hangin,
  Nagpabilin ka lang nga hilom sa pagtubag!
  
  Ang imong tingog, pagkaanindot ug pagkaputli niini,
  Mituo ko sa walay kataposang busay sa imong mga haplos!
  Dili ko kinahanglan ang usa ka madumtanon nga kinabuhi kung wala ka,
  Ug karon usa ka walay katapusan nga silaw ang modan-ag kanako!
  
  Ikaw ang diyosa sa walay kinutuban nga gugma,
  Usa ka dagat nga puno sa katingalahang kahayag!
  Gub-a ang mga gapos sa yelo, nga nagbiaybiay,
  Dili nako makita ang kaadlawon kung wala ka!
  
  Ang imong nawong nagdan-ag sama sa adlaw sa itaas,
  Wala nay nindot nga mga numero sa uniberso!
  Ang pagbati sa gugma nagtabon sama sa usa ka bagyo,
  Ang pag-uban kanimo hangtod sa kahangturan kalipay!
  
  Ang kasakit sa akong kalag sama sa usa ka bagyo,
  Ug ang kalayo sa akong dughan nagdilaab nga walay kaluoy!
  Gihigugma ko ikaw, ikaw tan-awon nga mapasigarbuhon sa pagbalik,
  Ang yelo sa mga tipak nagdugmok sa imong kasingkasing!
  
  Taliwala sa mga suga sa walay kinutuban nga bituon nga kadagatan,
  Ikaw ug ako milupad sa kalangitan sama sa mga agila!
  Ug ang imong mga ngabil, naggilakgilak sa mga rubi,
  ang usa ka butang nga malumo ug madasigon!
  Ug ang palakpak mao nga ang mga gwapa natuok lang sa kalipay. Apan niadtong higayona usa sa mga babaye misinggit:
  - Duha ka frigate sa kombat ang moabut dinhi!
  Si Oenomaus miingon uban ang masulub-on nga ngisi:
  - Bueno, mao ba kini ang imong gusto? Kinahanglan ba nimo ang usa ka makapaikag nga away? Busa makuha nimo kini!
  Ang pula nga ulo nasuko nga miingon:
  - Gitawag nila sila! Cruiser uban sa mga sundalo. Ug karon dili ka makalingkawas sa mga pagbunal sa imong hubo nga tikod!
  Ang babaye nga nagtan-aw sa binocular miingon:
  - Adunay mga orc sa mga barko. Ug kini nagpasabot nga usa ka seryoso nga pagsulay ang naghulat kanato.
  Oenomaus lohikal nga nag-ingon:
  - Apan mahimo natong patyon ang atong mga kaaway nga walay kadaot sa atong tanlag. Kung gihikap nimo ang matahum nga mga manggugubat, ang imong kasingkasing literal nga nagdugo!
  Ang babaye nga adunay berde nga buhok miingon:
  - Ang among mga dragon mas paspas kaysa mga frigate. Basin may panahon pa ta sa pagbiya!
  Ang prinsipe sa pirata miingon nga desidido:
  - Sa among diksyonaryo wala"y pulong nga makaikyas!
  Ug ang mga babaye nga pirata miawit uban sa kasuko, andam alang sa usa ka kinabuhi-o-kamatayon nga gubat;
  Kita nagpuyo sa usa ka kalibutan nga puno sa panagbulag, kasubo...
  Unsa ang kinahanglan buhaton sa usa ka sundalo kung siya nag-inusara ?
  Ang mga Dios, sa husto, mapintas nga mihukom alang kanato -
  Kini nga tawo nahimong abohon sa iyang mga templo!
  
  Ang uniberso bangis kaayo sa gugma,
  Ang mga luha sa panagbulag midagayday sa usa ka kaskad...
  Ang kalooy nawala nga walay pagsubay, sama sa usa ka damgo,
  Ug ang kinabuhi nahimong sama sa usa ka bato nga walay kalumo!
  
  Nagyelo sa desyerto, ug ang yelo nagdilaab sa kainit,
  Naunsa nga giputos sa taya nga kadena ang akong kasingkasing!
  Ug ang ulan sa panagbulag mibunal sama sa mga tipik sa atop -
  Ang mga bulsa walay sulod, tumbaga na lang ang nahibilin!
  
  Apan ang pagtuo sa nahimo sa usa ka manggugubat nagdasig,
  Ang Labing Gamhanan nga Diyos, nahibalo ka, naghimog lig-ong panaad!
  Ug kini mahimong sama sa mga dahon sa mainit nga Mayo alang kanato,
  Sa dihang miturok kita, atong masugatan ang kaadlawon!
  
  Gusto ba nimong himoong mas malipayon ang planeta?
  Aron ang matag usa kanato mokanta nga mahimayaon sama sa nightingale?
  Unya ang labing tam-is nga dugos nahimong ani gikan sa kahoy nga linden -
  Sa kalag sa mga higante, atong tapuson ang mga bakak !
  
  Dili kinahanglan nga limbongan ang Dios, tuohi ako,
  Nakita niya kung kinsa kanato ang talawan ug boor !
  Ihatag ang kahulogan sa Ginoo sa halad,
  Dili ikatingala nga kini nag-ingon, Ako mobalos kaninyo mga katawhan!
  
  nakadakop kanamo online ,
  Walay nahibalo kon asa matapos ang mga pagpamatay.
  Si Judas nagbitay sa dunot nga aspen -
  Ug alang niadtong mituo - usa ka korona sa laurel!
  
  Bisan kinsa nga tawo mahimong mas maayo
  Ang atong pagpili kay mahunahunaon - pagpaningkamot alang kang Kristo.
  Apan usahay adunay mga lim-aw sa dugo,
  Sa labing gamay adunay usa ka saad - ako moabut sa dili madugay!
  
  Oh kalibutan, unsa ka daghan ang imong kapintasan,
  Ingon og dili kita mabuhi nga malinawon !
  Ang asawa nagminatay sa lungon sa sundalo,
  Pagkanipis sa mahuyang nga hilo sa kinabuhi!
  
  Ang pagpaagas sa dugo dili atong tawag -
  Gusto ko nga mahigugma, aron mahatagan ang Fatherland paraiso!
  Ngano nga kini nga silot alang kanatong tanan?
  Tubag: ihatag ang tanan nimong bahandi sa mga kabos!
  
  Imposible nga mapalit ang kaluwasan alang sa salapi,
  Tungod kay walay bili sa bulawan alang sa Dios!
  Ug sa simbahan moyukbo ka sa Domingo,
  Aron mahimong pak-an sama sa mga agila!
  
  Ug moabot ang panahon - ang Gingharian sa Diyos moabot,
  Ang daotan ug manunukob nga kangitngit matapos!
  Ang espirituhanong kalaglagan, gitunglo nga pagkaulipon,
  Ug ang nasud mahimong sa Dakong Kalipay!
  Pagkahuman sa ingon nga makapadasig nga kanta, ang mga batang babaye-pirata sa mga dragon mikuha ug miadto sa mga dagkong frigate, nga puno sa mga orc - baho ug balhibo nga mga oso.
  Diyutay ra ang mga babaye kay sa daotang mga binuhat, apan mas abtik sila ug abtik.
  Ug unya ang mga babaye nga naa sa barko sa patigayon misulod usab sa gubat sa kilid sa mga pirata. Ug usab ang mga ulipon nga lalaki nagdali sa pagbungkag sa mga hinagiban. Kini usa ka makapatandog nga panaghiusa sa mga tawo ug mga duwende batok sa ilang walay katapusan nga mga kaaway sa kasaysayan - ang mga orc.
  Si Oenomaus miapil usab sa gubat. Ang batan-ong lalaki mibakyaw sa duha ka espada sa makausa, nagdagan sa galingan, nagputol sa mga ulo sa mga orc. Nakig-away siya sa kasuko sa usa ka leon.
  Ug tupad niya ang redhead . Ang hubo nga tikod sa babaye naigo sa orc sa suwang ug nabali ang iyang apapangig. Ug unya nahulog ang orc, ug naigo siya sa iyang mga sungay sa tiyan. Ug kini usa ka lisud nga away.
  Si Oenomaus maisogon nga nakig-away. Dinhi siya nagkupot ug alibangbang gamit ang iyang mga espada, sama sa usa ka fan, ug giputol ang mga ulo nga nagligid sama sa mga repolyo.
  Ang batan-ong prinsipe mikanta uban ang kadasig, nga nagpakita sa mga katingalahan sa kabayanihan:
  Kung kusgan ang imong kumo -
  Kini nagpasabot nga ikaw ang mahimong una sa kinabuhi!
  Ug unya ang kauban dili usa ka kabus nga tawo,
  Siya adunay kasingkasing nga bulawan ug nerbiyos nga asero!
  
  Apan labaw sa tanan, tuohi kini, kini usa ka lig-on nga hunahuna,
  Kay ang elf fighter mas bugnaw kay sa mananap .
  Kung gwapa ka sa kinabuhi,
  Unya ang usa ka malipayong katawa makapahigugma kanimo!
  
  Awtomatikong suplemento, kahibalo, kusog sa kumo,
  Tungod kay puno kini sa kahibalo, Kahibalo!
  Apan sulayi paghatag ang gahum sa mga kamot sa usa ka buang ,
  Unya sakit ra ang imong makuha isip ganti!
  
  Adunay usa ka higayon nga sila nangayam gamit ang usa ka club,
  Usa ka pana, usa ka udyong sa mga udyong batok sa baga nga panit...
  Apan naghimo sila og mga chervonets kung diin moadto ang mga pennies,
  Ug dali ra kaayong moambak sa galaxy!
  
  Bisan kung ang edukasyon maayo -
  Apan makapainteres usab ang pagbaton og kaisog...
  Ug katumbas sa usa ka bayonet, kini mahimong usa ka pait,
  Ug kami nagserbisyo sa Inahang Amahan nga matinud-anon kaayo.
  
  Apan ang daotang pagpanlupig usa ka bug-at nga krus,
  Ang among panggubatan napuno sa dugo ...
  Nganong mibangon pag-usab ang Labing Gamhanang Diyos human sa pag-antos?
  Para mapalig-on ang military gathering sa mga sundalo!
  
  Ang mga luha sa dalaga nahulog - ang iyang minahal nga higala nahulog,
  Ang inahan nag-ampo uban ang pag-agulo, nagsinggit sa kinatumyan sa iyang mga baga...
  Nagyelo sa gawas sa mga bintana, ug ang fireplace nawala,
  Ania ang usa ka gwapo nga batan-ong lalaki nga gilubong sa ilawom sa yuta!
  
  Oh, mapintas nga kapalaran, unsa ka daotan nga kapalaran,
  Birhen Maria , asa ang imong maayong kinaiya?
  Ang lalaki gusto nga mahimong mas dali nga pangasaw-onon,
  Ug karon ang hangin naghuyop ug abog ilalom sa mga pino!
  
  Ang kinabuhi moabut nga malipayon - kini mahimong maayo,
  Ang Apple pie mahimong honey poppy seed...
  Ang kaaway nga mangtas nahimong abog ug pulbos,
  Himoa nga ang tinuod nga swerte molapas sa threshold!
  
  Ang tanan nahimo sa Elf, ug ang paglabay naa sa Fars,
  Magpundok kita og usa ka garland nga puno sa mga bituon ngadto sa usa ka kumo!
  Ug hello guys, top class ra,
  Ug ang usa ka makalilisang nga kalag gilabay ngadto sa kalayo !
  
  Ang machine gun nahimo na nga pamilyar - ang mga bala nagbubo sa usa ka sapa,
  Ug ang kaaway gikapoy, ang iyang gusto mao ang zero!
  Kung modaog ka, mahimong adunahan ka,
  Bisan kinsa nga nagsugod sa sunog modangat sa kakabus!
  Kini usa ka kanta ug usa ka dako nga away, nga adunay mga hait nga hait ug abtik nga mga espada. Ug ang mga pagbunal nagsunod sa mga ulo, nga daw sa aspalto. Ug daghan na nga mga orc ang napatay. Ug mga ulipon nga lalaki sa gubat. Walay usa kanila tan-awon nga mas magulang kay sa katorse, apan silang tanan maskulado. Ang maniwang nga mga lawas sa mga ulipong lalaki gipagahi tungod sa kahago. Ug ang bagis, kalyo nga mga tikod padayong miigo sa suwang sa mga orc, nga nabali ang ilang apapangig.
  Nakaamgo ang babaye nga kapitan. Ug milingkod siya. Ang iyang duha ka bukton grabeng nasamdan - ang mga ugat naputol. Aw, kini dili makamatay; uban sa tabang sa salamangka ug salamangka potion, ang kadaot mahimong mapasig-uli. Apan molungtad kini labing menos duha ka oras. Sa kasamtangan, dili siya makaaway.
  Ug walay usa nga makatabang - ang tanan nga mga babaye ug mga lalaki anaa sa gubat, ug sila nakig-away uban sa mabangis nga kasuko. Kini usa ka brutal nga away.
  Milihok si Diana, maayo na lang kay hubo ang iyang mga tiil ug medyo wala pa. Ug sa abtik nga mga tudlo sama sa unggoy, ang kapitan nga babaye nagsugod sa pagpangita sa first aid kit. Adunay usa ka potion nga makaayo sa mga samad, ug grabe kaayo, ug usa ka universal balsamo. Gawas pa, nganong dili moapil sa gubat human sa pagputos sa mga sanga ug pag-lubricate niini og balsamo ug potion?
  Uban sa hubo nga mga tiil mahimo nimong ilabay ang kusgan kaayo ug makahilo nga mga butang. Ug kana mahimong bugnaw ug makadaot.
  Si Diana milihok nga masaligon. Ug ang iyang mga tiil hubo ug abtik. Nagsul-ob siya og botas nga nagpanuko, aron lamang ipasiugda ang iyang kahimtang. Sa usa ka kalibutan diin adunay daghang mga luminaries ug walay katapusan nga ting-init, ang mga sapatos dili kinahanglan aron ang imong mga tiil dili mobati nga bugnaw, apan alang sa katahum, ug aron ipasiugda nga ikaw dili usa ka ulipon o usa ka ulipon. Ug kini lohikal ...
  Dinhi ang usa sa mga batang lalaki, nga nagtiniil usab, naglabay ug hait nga dagom sa ilong sa orc. Ug siya, nga nakadawat sa usa ka bahin sa hilo, nagyelo ug dihadiha namatay.
  Ang ulipon nga lalaki madasigon nga mikanta, ug ang ubang mga ulipon nga lalaki miduyog, sila mga tawo ug miawit sama sa mga tawo:
  Karon, kung adunay mga problema sa uniberso,
  Dili kini mahitabo sa bisan unsang gasto ...
  Dili na nimo gusto ang pagbag-o
  Ang tawo wala mahibal-an kung unsa ang iyang gusto!
  
  Ug adunay Chernobog nga adunay kusog nga gahum,
  Ang Dakong Usa adunay unibersal nga gahum ...
  Gihatag niya kini sa usa ka tawo diha mismo sa agtang,
  Aron ang kaliwatan sa tawo dili mahimong bug-os nga ihalas!
  
  Oo, ang Lahi nga Makagagahum nagbuhat Kaniya,
  Aron ang mga tawo adunay rason sa pagpalambo ...
  Aron ang usa ka tawo gusto sa tanan sa usa ka higayon,
  Ug ang mga tawo nakakat-on sa pagpakig-away pag-ayo!
  
  Ingon nga gibuntog sa usa ka manggugubat ang daotan,
  Kanang Rod nga gibuhat para sa kaayohan sa tawo...
  Ug iyang gibubo ang kaayo alang sa mga kalag ug mga lawas,
  Dili pa ulahi ang tanan aron makat-on sa pagpakig-away!
  
  Unsay gusto sa Labing Gamhanang Diyos?
  Aron dili sila mangahas sa pagdala sa Elf sa iyang mga tuhod ...
  Aron dili maghari ang daotang kapalaran,
  Aron gatosan ka henerasyon ang molambo!
  
  Oo, ang Chernobog usa ka insentibo alang sa mga tawo,
  Aron walay tapolan, walay stagnation...
  Hinaot mahimong orkshista ka mabuak ngadto sa mga sanga,
  Lakaw palibot sa Orklin sa mahigalaon nga pormasyon!
  
  Busa ayaw pagwala kung kini lisud,
  Kung ang mga kasamok moabut sa Amahan ...
  Buhaton kini ni Rod nga matahum ug dali,
  Para lang makalihok ang mga tawo!
  
  Ug si Chernobog mao ra ang imong magulang nga lalaki,
  Bisag strikto siya , gihigugma ka niya sa walay katapusan...
  Makuha nimo ang labing dako nga marka
  Kung mag-alagad ka sa Elf hangtod sa hangtod!
  Ang mga orc nakaagom ug dakong kapildihan, sila giputol sa mga babaye ug lalaki. Ug bisan si Diana, nga giputos ang iyang mga kamot, misulod sa gubat. Ug ang ilang hubo nga mga tudlo sa tiil naglabay ug mga labaha nga naigo sa liog sa mga orc ug naputol ang ilang mga ugat. Ug ang tanang matang sa tutunlan ug uban pa. Ug kini tan-awon hilabihan ka impresibo.
  Ug dayon ang hubo nga tiil ni Diana naglabay og gisantes nga adunay pinusil nga luha-grass. Ug dihadiha usa ka dosena nga mga orc, nga gipangulohan sa heneral, ang gilabay ug milupad sa kilid sa frigate. Kini mao ang tinuod nga dako nga kalaglagan ug kamatayon sa brown ug mangil-ad nga mga oso.
  Miingon si Oenomaus nga nagpahiyom:
  - Kita sa sama nga dugo: ikaw ug ako! Husto?
  Si Diana mitubag uban ang mahigalaon nga pahiyom:
  - Kon kita magkahiusa, kita dili mabuntog! Gamhanan ang tawo ug duwende, ug morag garboso kaayo!
  Ang mga babaye nagdugang sa ilang pressure. Ang buhi nga mga orc, nga naggamit ug krudo nga mga parachute, misugod sa paglukso paubos, nga milayat gikan sa pak-an nga mga frigate. Pipila sa mga parachute, tungod sa ilang bug-at nga gibug-aton, gigisi, ug ang dagkong mga oso nahulog sama sa mga bato, apan dili sama sa mga cobblestones, sila misinggit ug mitunglo nga hugaw kaayo!
  Nag-tweet si Diana:
  Dili sayon nga mahimong maayong babaye,
  Ang pagkabuotan wala magdepende sa gitas-on!
  Si Oenomaus midala ug laing galingan gamit ang iyang mahait ug tag-as nga mga espada, ug giputol ang ulo sa usa ka dako nga kapitan sa oso. Nagligid siya sa kubyerta sama sa usa ka baril, nagsabwag sa dugo. Ug ang batan-ong prinsipe miawit:
  Ang dugo midagayday pag-usab sama sa suba,
  lisod kaayo imong kontra...
  Apan ayaw kahadlok kang Satanas,
  Ug ibalik ang monster sa kangitngit!
  . KAPITULO Num. 6.
  Ang pito ka ulo nga dragon duchess ug, sa samang higayon, ang Grand Master sa Academy of Magic, misirit ug nangutana:
  - Mahimo ka bang motaas sa gitas-on sa usa ka hamtong nga lalaki ug magbitay sa hangin bisan usa ka minuto?
  Mikatawa si Dominica ug mitubag:
  Mahimo nako, apan mahimo nako kini nga lahi
  Dagan nga walay sapin sa yamog...
  Ang babaye milukso sama sa usa ka baki -
  Kini nagpasabut nga lahi sa tanan!
  Ang baba sa dragon duchess nabuka, ug ang kalayo migula gikan niini. Ang siga miagi ug gisunog ang matahum nga batang babaye nga sakit kaayo sa iyang hubo, pink, mga lapalapa sa iyang mga tiil nga adunay usa ka matahum nga kurba sa tikod.
  Ug nisiyagit si Dominic, apan gikuptan dayon pag-ayo ang iyang apapangig. Ug mikuba pag-ayo ang iyang dughan. Naigo kini og maayo, bisan ang mga blisters mihubag dayon. Morag gisakit siya sa karaang mga inkisitor.
  Ang babaye misinggit:
  Lancelot ug King Arthur para nimo !
  Ang Dragon Duchess misinggit:
  Kinsa pa kini nga nangahas ka nga manghulga kanako?
  Ang nymph marquise mitubag:
  - Kini mga bayani gikan sa sugilanon sa tawo. Sila hingpit nga luwas alang kanimo, Imong Grasya!
  Nagngulob ang babaye nga dragon:
  - OK! Karon duna kay praktikal nga buluhaton, ayoha ang imong nasunog nga mga tiil. Kini mao ang kaayo mapuslanon sa praktis, ug moabut sa handy labaw pa kay sa kausa sa kinabuhi.
  Si Dominica, kusog nga nagpahiyom, miawit:
  - Ug usa, ug duha, ug tulo, ug lima!
  Dili ko kapuyon sa pag-usab...
  Nagsulti sa samang butang
  Igo na kana aron lapukon ang tubig alang kanimo!
  Ang Grand Master Dragon miingon:
  - Ug siya usa ka bastos nga babaye. Tingali dili lamang iprito ang iyang mga tikod, apan mabali usab ang iyang mga tudlo sa tiil?
  Ang nymph marquise miingon:
  - Kita kinahanglan nga mapailubon, oh duchess. Tingali kini nga babaye mao ra ang among higayon aron maluwas ang labi ka kusgan nga sekso. Ug ibalik ang mga lalaki!
  Nagngulob ang babaye nga dragon:
  - Kini kabuang! Usa ka lunod-patay nga tawo nagkuhag uhot, ug imong gigunitan ang hubo nga tikod sa usa ka tawo nga babaye . Wala siya nagpakitag espesyal nga mga abilidad.
  Ang nymph marquise misupak:
  "Siya nakahimo sa pag-alsa sa usa ka bato uban sa iyang order nga walay bisan unsa nga salamangka o mga spelling, ug kana nga bili kaayo!"
  Ang Duchess sa Montserrat mikatawa ug mitubag:
  - Oo, bantog siya nga nasakitan ang iyang agtang. Tinuod, karon wala nay pagsubay. Ug kini dili kasagaran sa mga tawo.
  Gikumpirma ni Weasel:
  - Klaro dayon nga siya espesyal ug gipili! Ug kini nanginahanglan usa ka espesyal, sinsero ug maliputon nga pamaagi.
  Ang Dragon Duchess miyango uban ang pito ka mga ulo sa makausa:
  - Oo, usa ka sinsero ug espesyal nga pamaagi ... Tingali kinahanglan nako nga dilaan ang iyang mga tikod sa akong dila, ingon usa ka timaan sa dako nga pagtahod!
  Mikurog si Dominica ug masaligon nga mitubag:
  - Dili, mas maayo nga dili gamiton ang imong dila! - Ug siya midugang, sa wala damha nga naghimo sa iyang nawong nga mas tam-is. - Bisan tuod ang dila sa walay duhaduha mao ang pinakalig-on nga bahin sa lawas. Siya makahimo sa paglihok sa minilyon nga kasundalohan!
  Ang nymph marquise misugyot:
  - Hatagi siya og usa ka yano nga buluhaton. Pananglitan, tugoti siya sa pagduol sa iring kaniya ug pag-ungol, ug unya balik!
  Dinhi, ang kaniadto hilom nga babaye nga troll sa usa ka purpura nga sinina, nga adunay usa ka magic wand sa iyang mga kamot, misupak:
  - Dili! Dili namo tugotan nga iyang paantoson ang kuting. Mas maayo nga awayon ko sa magic wand. Kini usa ka seryoso nga eksaminasyon ug usa ka epektibo nga pagsulay!
  Ug iyang gitaktak ang tikod sa iyang mga sandal, nga gikulitan sa mga sapiro ug purpura ug lilac nga mga diamante.
  Ang Dragon Duchess mitubag:
  "Lisod kaayo alang sa usa ka bag-ong babaye nga makig-away sa agalon sa Dragon Academy." Lisud ang pagpakig-away kanimo, bisan kining eksperyensiyado ug batid nga Laska!
  Ang babaye nga troll mikatawa ug miingon:
  - Labi na! Human niini, bisan si Koschey nga Imortal dili mahadlok kaniya!
  Unya si Dominika misinggit:
  - Unsa, aduna ka bay Koschey nga Imortal?
  Ang Dragon Duchess miyango:
  - Siyempre, adunay, bisan pa, siya layo sa lagyong mga yuta sa layo nga gingharian. Apan adunay kini nga daotan nga hugaw nga limbong !
  Ang hit nga babaye miingon nga nagpahiyom:
  - O tingali gipahinabo niya ang usa ka kamatay? Aron patyon ang tanan nga mga lalaki ug dakpon ang imong mga babaye!
  Ang Dragon Duchess mitubag:
  - Hapit! Napulo ka pilo ang among mga babaye kay sa mga lalaki. Ug taliwala sa mga orc ug goblins nga naglangkob sa kasundalohan ni Koshchei nga Imortal, sa kasukwahi, adunay napulo ka pilo nga mas daghang mga lalaki kay sa mga babaye, ug sila mas dako ug mas kusgan. Nganong laglagon man niya ang iyang kaugalingong mga sakop ug kasundalohan!
  Dominica miingon:
  - Apan ang kamatay dili makaapekto sa Koshchei sa iyang kaugalingon?
  Ang babaye nga troll miyango:
  - Oo, wala"y bisan usa nga salamangka sa kombat nga molihok kaniya. Wala magkuha ug bisan unsang armas. Bisan ang imong hydrogen bomba dili makaguba niini. Mao kana ang esensya!
  Ang hit nga babaye miingon:
  - Apan siya lagmit adunay kamatayon sa iyang itlog, sa tumoy sa usa ka dagom!
  Ang Dragon Duchess mitubag sa usa ka dalugdog nga tingog:
  - Dili kana yano! Kung sayon ra kaayo nga pangitaon ang kamatayon ni Koshchei, nan dili na unta siya buhi sa dugay na nga panahon. Ug busa, daghan na kaayo nga mga siglo ang edad nga...
  Ang nymph marquise mitubag alang kaniya:
  - Kamong mga tawo nagluksolukso pa sa mga kahoy, apan aduna na siyay kaugalingong gahom ug milingkod sa trono. Hunahunaa kung unsang matanga kini nga entidad!
  Gikuha kini ni Dominica ug gikanta:
  Ang mga unggoy naghimo og mga nawong
  Ug nanglingkod sila sa usa ka sanga...
  Gamay ra gihapon
  Anaa ang atong mga katigulangan!
  Ang babaye nga troll miingon:
  - Si Koshchei, siyempre, gisuspetsahan usab. Ug sa dihang nagsugod ang kamatay, siya, siyempre, ang una nga gisuspetsahan. Kini, sa usa ka paagi, ang ulo sa axis sa daotan. Sama sa usa ka gatos nga ulo nga laki nga dragon, ang labing dako sa mga dragon, ang emperador sa mga emperador ug ang daotan. Apan kini nga mangtas usab nahugno ug nahugno. Apan si Koschey sa labing menos mohatag sa usa ka damn! Dugang pa, sila usab nagduda sa hari sa Jinn, Iblis... Jinn mga espiritu, ug sila dili petrify.
  Apan ang mga genie sa usa ka paagi nagtago. Ug morag nahanaw na sila!
  Mikanta si Dominica agig tubag:
  Ang genie mibuto, dili, tuohi ako, ang mga babaye adunay kusog,
  Ug nawala...
  Ug unya ang dragon misupak sa katahum ,
  Dagan, palihog!
  Ang Marquise de Lasca miingon:
  - Adunay maayo ug daotan nga mga genie. Lig-on sila, apan limitado ang ilang mga kapabilidad. Apan sa teoriya, kon ang usa sa mga lalaki o mga babaye mangutana sa jinn emperador Iblis sa paglaglag sa mga lalaki nga kaliwat, ug nakahimo sa pagpangita sa usa ka singsing sa omnipotence nga mohatag og gahum ibabaw niining labing dako nga pwersa sa atong uniberso, nan siya makahimo niini!
  Miyango si Dominica:
  - Kini usa na ka butang! Kinahanglan natong pangitaon ang Ring of Omnipotence. Ug unya ayohon namo ang tanan.
  Ang babayeng dragon mikatawa, ug ang iyang tingog sama sa dalugdog. Ug dayon mitubag siya:
  - Ang Usa ka Singsing lisud kaayo pangitaon. Tungod kay kini naghatag gahum sa usa ka teritoryo nga ikatandi sa tibuuk nga galaksiya. Dugang pa, kung sa imong uniberso ang galaksiya hapit walay sulod tungod sa talagsaon nga kahikayan sa mga bituon, nan ania kini usa ka teritoryo nga gipuy-an sa trilyon nga intelihente nga mga binuhat ug daghang mga gingharian. Ug dayag, wala pay nakakaplag kaniya, tungod kay wala pay emperador sa atong uniberso nga fairy-tale!
  Mingisi si Dominika ug nangutana:
  - Aduna ka bay Diyos?
  Ang Marquise-nymph mitubag:
  - Kung adunay usa ka Supremo nga Diyos, usa ka Magbubuhat sa tanan nga Uniberso, o kung wala Siya naglungtad, wala pa gyud nahibal-an. Bisan si Koschey nga Imortal. Apan adunay mga diyos nga ubos ug ranggo. Apan sila ingon niana nga sila walay kapuslanan, ug mas maayo nga magpalayo. Sa kinatibuk-an, ang pulong nga Dios adunay daghang kahulugan. Busa ang labing taas nga mga genie parehas sa kusog sa mga diyos.
  Ang babaye nga troll miingon:
  - Kami usab adunay mga relihiyon, apan kini gamay nga gamit. Ingon usab sa imoha. Karon, sa diha nga adunay usa ka coronavirus , ang mga simbahan wala"y sulod, ug ang mga pag-ampo nakatabang sa usa ka tawo, o ang insenso nanalipod kanila gikan sa mga virus. Ngano nga malimbongon kaayo kamong mga tawo, nga naghunahuna nga pinaagi sa pagluhod ug pagduko mahimo kang makapakilimos ug usa ka balos!
  Si Dominica agresibo nga mitubag:
  - Apan dili ako motuo sa Diyos o sa mga diyos! Ug wala ko magtagad niana. Apan wala ako motuo sa mga duwende kaniadto, ug giisip sila nga usa ka fairy tale ug usa ka imbensyon sa tawo. - Gisagpa sa babaye ang iyang hubo nga lapalapa sa bato ug mipadayon. - Ug karon akong nakita nga adunay mga duwende, dragon, trolls, nymphs, busa nganong dili motuo sa Dios ug mga anghel? Dugang pa, daghang binilyon nga mga tawo ang nagtuo sa Labing Gamhanan, ug halos eksklusibo nga gagmay nga mga bata, ug dili tanan kanila, seryoso nga nagtuo sa mga dragon ug mga duwende.
  Si Marquise Laska mikatawa:
  - Kabalo ko! Kini nga babaye, sa gamay pa siya, nagtan-aw sa usa ka cartoon bahin sa Dunno ug, sa tinuud, nagsugod sa pagpangita alang sa usa ka magic wand sa nataran. Ug iyang gisusi ang matag sanga. Ug gikataw-an siya sa ubang mga bata. Sa pagkatinuod, bisan sa usa ka sayo nga edad kadaghanan sa mga tawo nakasabut nga ang mga magic wand mga fairy tale!
  Dominica miingon:
  - Apan sa imong kalibutan adunay mga magic wand!
  Ang babaye nga troll miyango:
  - Siyempre adunay! Ug aron mabuhi, kinahanglan nimo mahibal-an kung giunsa kini gamiton !
  Nagngulob ang babaye nga dragon:
  - Karon dayon! Hatagi siya og magic wand, atong makita kung unsa ang mahimo niining babaye, hait kaayo ug maisugon nga dila, nga mahimo!
  Si Dominica miawit:
  Gihangyo ko ikaw nga dili matingala
  Kung mahitabo ang magic!
  Kung mahitabo kini, kung mahitabo ang salamangka!
  Si Laska nag-ingon:
  - Aw, dili ba siya matahum? Ang ingon nga usa ka salamangkero!
  Gikuha sa babaye nga troll ang iyang magic wand nga mas lig-on sa iyang tuo nga kamot ug giwara-wara kini. Ug ang kilat miigo sa Dominica. Apan ang babaye-aktres nakahimo sa paglukso sa kataposang gutlo, ug ang hampak napakyas. Ang marmol nga tile sa akong luyo natunaw ug nagsugod sa aso.
  Ang Dragon Duchess mipatugbaw:
  - Pag-amping, Cobra! Madaot nimo ang tibuok coat!
  Mikatawa si Weasel ug miingon:
  - Kini ang pamaagi sa magic wand!
  Ang babaye nga troll nga Cobra miawit isip tubag:
  - Daotan nga inahan, ang akong pamaagi yano ra,
  Di ko ganahan mubira sa ikog sa iring!
  Misinggit si Dominica agig tubag:
  Adunay usa ka damgo sa akong mga estudyante,
  Usa ka paglukso - usa ka hit!
  Ang Dragon Duchess mihunong:
  -Tan-awa, ang iyang mga blisters nawala na! Sa mga tawo, ang kadaot dili dali nga mawala. Unsa nga babaye !
  Gikumpirma sa nymph marquise:
  - Mao na! Wala ko nasayup niini. Talagsa ra ang pagbag-o sa kusog, bisan sa mga salamangkero, ug wala kini pagtratar sa salamangka.
  Mikidhat si Dominika ug mibarog sa iyang mga kamot. Ug ang iyang hubo nga mga tiil mikidlap sa hangin sama sa mga blades sa propeller. Ug gikuha kini sa batang babaye ug nag-awit nga madasigon, sa iyang pilak nga tingog:
  Among gipaubos ang among kabubut-on sa mga gubat,
  Igsoon, nakig-away sila alang sa Amahan.
  Morag elfinismo sa layo,
  Usa ka sundalo sa Elf ang misulod sa Orklin!
  
  Ang among mga katigulangan naghimog mga espada,
  Ug dayon ang mga pusil milihok ...
  Ang mga kahoy nga birch nagbukas sa ilang mga sanga,
  Ang mga babaye nagluto ug pie!
  
  malampuson sa bisan unsang gubat ,
  Nahibal-an niya kung unsaon pagdala ang mga butang sa iyang hunahuna.
  Usahay puro impyerno masunog.
  Apan atong pildihon ang kaaway !
  
  Gipanalipdan sa Elf ang Yuta,
  Naghatag ug kapasilongan sa mga walay sapin ug hubo.
  Natapos namon ang away kaniadtong Mayo,
  Usa ka mabangis nga kapildihan ang naghulat sa Orkmacht!
  
  Ug human sa pagtukod ug pagpugas,
  Ang mga uma namulak ug ang rye naa sa mga stack.
  Kamo mga bayani, babaye, apohan,
  Adunay nagyelo ug niyebe sa mga kanal!
  
  Gikan sa among maisog nga yutang natawhan,
  Pagkuha ug lawom nga pana.
  Ang mga bandila sa elfinism naglupad,
  Ug ang mga bandera sa Fuhrer kay para sa pag-scrap!
  
  Ang mga siglo molabay ilalom nato Mga bituon,
  Ang Imperyo usa ka panon sa mga galaksiya.
  Dili pa ulahi ang tanan nga matawo
  Ug ilubong ang kaaway sa kawanangan!
  
  Apan ako nagtuo nga ang hunahuna malinawon,
  Ug ang usa ka tawo sama sa usa ka inahan sa tanan,
  Dinhi nag-uswag ang karaang pamilya,
  Kasidlak sa Himaya - Grasya!
  Ug ang babaye nindot kaayo mokanta, siya usa ka talagsaon nga world-class nga mag-aawit. O quasi-worldly - nga mas kataw-anan.
  Ang Dragon Duchess misinggit:
  - Talagsaon! O tingali kuhaa lang kini ug buhata kini ...
  Ang babayeng troll nga Cobra misinggit:
  - Panahon na aron makig-away sa mga magic wand! Ug walay bisan unsang blunt nga mga lansang! Among awayon ang kaaway hangtod sa kataposan!
  Ang nymph marquise misinggit:
  - Ayaw pagbinuang! Unsa siya ka kaaway nimo. Mahimong kini ang among katapusan nga higayon aron maluwas ug mabalik ang labi ka kusgan nga sekso!
  Si Dominica nagbagulbol sa kasuko:
  - Hatagi ako ug magic wand ug akong itumba ang timpla sa akong kontra. Ako si Harry Potter sa usa ka sayal, ug dili sa pipila ka Dunno!
  Ang Dragon Duchess nagbagulbol:
  - Unsang klaseha kini nga gang?
  Gipasabut ni Weasel:
  - Mga karakter gikan sa mga sugilanon sa tawo ug sugilanon Si Harry Potter usa ka batang lalaki nga nagtuon sa usa ka magic academy, ug si Dunno usa ka komiks nga cartoon .
  Mingisi si Cobra ug giwara-wara ang iyang wand. Usa ka pulsar ang milupad ug miigo sa dapit diin nagbarog ang dalagang artista sa salida. Ug siya, si Dominika, abtik kaayo nga milukso pagbalik, nga nagpakidlap sa iyang pink nga mga tikod, nga halos walay abog. Ug gikuha sa kalayo ang iyang lapalapa ug hinay nga gitilapan kini.
  Ang babaye misinggit:
  - Oh , pervert ka !
  Ug giwara-wara niya ang iyang kamot. Ug sa kalit ang magic wand nga gikuptan sa nymph sa iyang mga kamot midali sa iyang palad sa makalilisang nga kusog.
  Ug gigunitan siya pag-ayo ni Dominic, sama sa usa ka abtik nga unggoy. Pagkahuman, nagpabuto siya usa ka pulsar agig tubag.
  Ang babaye nga aktres wala mohunghong sa bisan unsa nga mga spelling, wala mag-coo, siya yano nga nagwarawara sa usa ka mahika nga artifact. Ug ang nagdilaab nga clot milupad padulong sa Cobra. Wala siya magdahom niini ug natumba siya. Ang iyang mga sandal, usa ka estilo nga katunga sa sapatos nga nagtabon lamang sa tikod, nauyog pataas. Ug klaro nga ang babaye nga troll grabe nga nasamdan. Ug nag-agulo siyag dugay. Ug nagsugod siya sa pagpabuto balik gikan sa iyang magic wand.
  Ug ang mga pulsar nagkatibulaag nga daw mga yelo nga nangahulog gikan sa langit. May binayloay gyud ug bunal.
  Sa mas tukma, usa ka kusog nga pag-igo ug sunod-sunod nga mga hampak ang wala sa target.
  Ang pulsar miigo usab sa dragon duchess. Mitubag siya pinaagi sa pagkuha niini ug nag-ungot sa kalayo gikan sa iyang baba. Ug ang iyang kahayag dili makadaot, nakuha pa gani niini ang marquise nymph.
  Giuyog usab niya ang iyang magic wand ug misinggit:
  - Igo na mga anak! Nalapas na nimo ang tanang limitasyon.
  Apan ang duha ka babaye wala gani maghunahuna nga mokalma. Gibati ni Dominika ang gahum sa demonyo sa iyang kaugalingon, gibunalan ang iyang magic wand ug gilabay ang usa ka pulsar. Ug ang iyang mga bola naigo sa tiil sa babaye nga troll master ug nasunog ang iyang mga sandal.
  Siya misinggit sa kasuko:
  - Tawo nga manok!
  Ang nymph marquise misupak:
  - Dili! Kini lagmit usa ka lady hawk, o labing menos usa ka saranggola!
  Miigo pag-usab si Dominica , ug niining higayona ang tsunami wave sa iyang nagdilaab nga kalayo miigo gayod sama sa usa ka club nga hinimo sa siga.
  Ug ang babaye nga troll nga Cobra magngulob ug magpagawas sa salamangka nga walay mga pagdili. Apan sa diha nga ang haligi sa kalayo naglabay kaniya, kini literal nga nagpaso sa iyang sinina ug naigo sa iyang dughan.
  Nabugto ang gininhawa sa babayeng troll. Ug gipadayon kini ni Dominica ug gidugangan ang usa ka killer pulsar sa ulo. Ug murag sledgehammer nga naigo sa akong utok.
  Nagngulob ang kobra ug sa kataposan nahanaw. Ang iyang hubo nga mga tiil nasunog ug nabulit. Ang babaye nga adunay aquiline nga ilong gikulata ug gikulata.
  Ang Dragon Duchess misinggit nga malipayon:
  - Wow! Labaw ka sa tanan nga gipaabut! Sa tinuud, wala ko maghunahuna nga mahimo nimo ang ingon nga butang - patumbahon ang Cobra mismo!
  Ang nymph marquise miyango:
  - Siya ang among panguna ug hapit lamang ang paglaum! Ug siya mahimong makatarunganon. Tan-awa kung unsa ang gibuhat niining gipintal nga katahum!
  Sa tinuud, gikuha kini ni Dominika ug giuyog ang iyang hubo, matahum nga tiil, ug ang morocco-upholstered nga "kanding" kalit nga miulbo ug nagdagan. Morag nahimo siyang tinuod nga buhi ug mobile. Ug ambak gyud ta ug flirt.
  Ang Dragon Duchess mikatawa, naglingolingo sa iyang pito ka mga ulo ug miingon:
  - Wow! Giunsa niya kini pagbuhat?
  Si Dominica mikibo ug misinggit:
  Sa tinuod lang, wala ko kabalo
  Ang tanan nagsagol sa kainit sa udto...
  Halos wala gyud ko makabasa og mga spelling.
  Wala gyud ko magdula sa espiritu sa hangin!
  Hinuon, gimingaw ko nimo kanunay, Sir,
  Dad-a ang babaye uban kanimo!
  Ang dragon duchess misinggit:
  - Gidawat ni Dominica! Ug tungod sa iyang espesyal nga talento, siya nagpalista sa elite nga departamento sa Dragon Academy. Diin dili lamang siya kinahanglan nga mobayad sa iyang pagtuon, apan, sa kasukwahi, pagabayran sa dugang nga scholarship!
  Si Dominica milukso sa taas, mituyok ug miawit:
  Walay mas maayo nga Dominica
  Siya ang kolor sa Yuta...
  Ang adlaw mosubang sa ibabaw sa planeta,
  Ug sa palibot adunay mga sero!
  Ang nymph marquise nangutana uban ang matam-is nga pahiyom:
  - Unsa ang akong makuha niini?
  Adunay usa ka paghunong ... Dominica misinggit :
  - Kinahanglan nimo pangitaon ang usa ka gwapo nga lalaki!
  Ang Dragon Duchess mikatawa ug mitubag:
  - Bisan pa , ang bag-ong estudyante klaro nga nalipong tungod sa kusog nga garbo! Busa, nagpahamtang ako og penitensiya - sa paglitok sa usa ka gatos nga pak-an nga aphorism. Ug buhata kini dayon!
  Miyango si Dominica nga nagpahiyom:
  - Palihug! Dili alang sa bisan unsa nga ako nag-arte sa mga pelikula, ug ako adunay maayo kaayo nga panumduman!
  Ang Dragon Duchess nagbagulbol:
  - Dali dali! Naa sab koy limitasyon sa oras!
  Miginhawa og lawom si Dominika ug misulat sa gikusgon sa machine-gun:
  Walay usa nga nagkinahanglan sa mga dalunggan sa usa ka patay nga asno, apan ang pagpamati sa usa ka buhi nga lobo usa ka gasa alang niadtong wala magkinahanglan sa mga asno aron makab-ot ang ilang mga tumong!
  Sa higayon nga ibutang nimo ang sapatos sa imong hunahuna, magpabilin ka nga walay sapin hangtod sa hangtod!
  Ang gubat kay hangin para sa baga, pero gisagol lang sa binary gas!
  Kung ang kaaway dili gusto nga mohunong ug dili mahibal-an kung unsaon pagpildi, pugson namo siya sa paghubo sa iyang sinina ug tudloan siya kung unsaon pagdaog!
  Ang daotan nga mga tawo nahigugma sa itom nga salamangka, ang maayo nga dili tawo nahigugma sa puti nga salamangka!
  Ang pagpatay sa gubat lisud sa proseso, dulumtanan sa panglantaw, apan unsa ka dako kini sa katapusan! Kini nagpasabot nga ang gubat nagdala ug kahimsog sa kalag, pagpatig-a sa lawas, ug paghinlo sa pitaka!
  Usahay ang gubat makapuno pag- ayo sa mga pitaka, ug sa direkta nga proporsiyon sa kapuno sa dugo nga giula, ug sa kahaw-ang sa dunot nga kasingkasing!
  Ang utang sa Amahan gigantihan sa dili hinakog nga debosyon!
  Gisulayan sa gubat ang mga maalamon, gipalig-on ang kusgan, gilingaw ang mga buang ! -
  Ang pagkahimong kataw-anan dili makalingaw, ang pagpahilak sa uban dili boring!
  Ang usa ka maayong magmamando , sama sa tam-is nga dugos, una nga tilapan, unya iluwa !
  Ug ang daotan nga magmamando, sama sa panyawan, unahon pag-ayo ug unya pagatamakan!
  Oo, humok ang bulawan, apan dali ra kining magamit sa paghimog dili masulud nga taming!
  Ang kalidad kanunay nga milabaw sa gidaghanon - bisan ang dagat sa lugaw sa perlas nga barley dili babag sa usa ka wasay!
  Ang daotan puno sa kusog kung ang maayo maluya tungod sa kahadlok!
  Ang usa ka komedya maayo, usa ka kutsara maayo alang sa panihapon, ug tabang nga nanginahanglan!
  Mahimo kang swerte kausa o kaduha - kung walay kahanas, mawala ang swerte!
  Bisan kinsa nga dili Leo Tolstoy usa ka literary tramp!
  Dili kinahanglan nga matawo ka nga Tolstoy aron mahimong usa ka sipsip sa literatura!
  Mag-inom ta aron makabaton ug daghang asawa kay sa mga rason nga mamula sa diborsyo!
  Ang kaibog nakalaglag ug mas daghang lalaki kay sa kaluoy sa mga babaye!
  Tukma nga mata, nagkiyugpos nga mga kamot, ang kaaway dili usa ka miss - myopic!
  Ang pilosopiya wala magpalugway sa kinabuhi, apan kini naghimo niini nga dayandayan, nga nagbuklad sa mga tipik!
  Ang usa ka komandante midaog uban ang kahanas, usa ka berdugo nga adunay mga numero, usa ka henyo nga adunay arte, usa ka tigpakaaron-ingnon nga adunay limbong!
  Busa mag-inom kita aron dili mamatay ang paglaom, ug ang wala magtuman niini mamatay!
  Paglaum mamatay sa katapusan ... Ug ang una mao ang mga wala magtarong niini!
  Sa gubat, ang lohika usa ka relatibo nga konsepto, sama sa tsokolate; sa wala pa ka adunay panahon sa pagdayeg sa mga bar, naa na sila sa imong baba; sa wala pa nimo kini tunlon, mogawas sila sa kilid!
  Ang kalampusan usahay baho, ang kalampusan baho sama sa usa ka bangkay, apan ang kalipay dili baho!
  Ang Diyos anaa sa nawong sa tanang butang, ug ang Yawa anaa sa mga detalye niini!
  Ang pagkulata dili maayo bisan sa usa ka masochist!
  Ang wala mahibaloi sa Diyos usa lamang ka pangutana nga dili niya matubag!
  Ang usa ka unggoy mas maayo pa kay sa usa ka tawo kay kini mahimo lamang nga usa ka mananap sa literal!
  Ang wali nga dili motultol sa maayo sama sa dalan nga padulong sa wasay!
  Ang pagtukod sa bisan unsang mga doktrina sa mga teksto sa Ebanghelyo parehas sa pagtuon sa quantum mechanics gikan sa mga fairy tale sa Brothers Grimm!
  Lisud nga mahimong Dios, apan ang pagpabilin nga usa ka yawa hingpit nga dili maagwanta!
  Ang kaisipan nag-upat ka kusog bisan kung ang gidaghanon sa mga kaaway nagdoble!
  Ang kinabuhi maoy bug-os nga pagkompromiso, dili sa mga tawo, kondili sa kinaiyahan!
  Ang agtang kay pormag kampanilya , nga nagpasabot nga bugnaw ang silaba!
  alang sa mga buang , ang mga balaod sa kinaiyahan wala gireseta alang sa mga henyo!
  Ang pinulongan gihatag sa mga maalamon aron matago ang mga hunahuna mahitungod sa mga binuang ug walay kahulogan nga mga butang!
  Siya nga nakakita sa kataw-anan diha sa masulub-on nga trahedya mabuta gikan sa seryoso nga kalipay!
  - Pagdali nga walay pagdali - pagdali nga walay pagdali! Pagkuha og A gikan sa leksyon pinaagi sa pagsulbad sa usa ka komplikadong aksyon!
  Ang mga mananaog dili pagahukman ... Bisan pa, usahay sila pagahukman!
  - Ang kabuang sa tawo usa ka kaalyado sa mga diyos nga kontra sa mga tawo!
  Ang usa ka tawo sa usa ka kamalig usa ka tawo, apan ang usa ka baboy bisan sa usa ka palasyo dili mobangon labaw pa sa usa ka baboy!
  Adunay duha ka walay kinutuban nga mga butang: ang uniberso ug ang kinaadman sa tawo, bisan pa, ang una relatibo, ug ang ikaduha hingpit!
  Unsa ang dili gusto sa Ruso nga paspas nga pagmaneho, ug daotan nga paspas nga paglupad!
  - Ang tanan dili gusto nga moadto sa impyerno, apan pipila lamang ang makatilaw sa tinguha alang sa oportunidad sa yawa!
  Apan kung wala"y pagbisbis sa mga luha, dili ka makaani sa pag-ani sa kalipay, ug kung wala ang irigasyon, nan ang mga laurel sa kalampusan dili motubo!
  Ang Dios anaa sa tanang butang, o sa ibabaw niini, ug ang Yawa anaa sa pagkawala sa mga butang, o sa kahiladman sa materyal nga kakulang!
  Bisan kinsa nga mogahin ug panahon sa pag-amping makaluwas sa kahangturan sa iyang lubong!
  Ang kahilom bulawanon, ang pulong maoy pilak, apan daghan kaayo ang gibubo gikan sa baba sa babaye nga bisan ang mga diamante mahimong mapurol!
  Ang kahilom bulawanon ug ang taas nga pagtipig sa mga batid nga mga sapa dili taya!
  Ug ang bulawan mawad-an sa bili niini kon kini hilom nga ilubong sa yuta!
  Usahay, pinaagi sa pagpabiling hilom, mapuno nimo ang imong pitaka ug mas daghang bulawan kay sa kusog nga pagpangayo ug handout!
  Ang gubat dili makalaay, mahimo kini nga naandan, apan hangtod sa una nga shot!
  Ang panahon sa kalinaw lagmit nga nagbalik-balik, ug usa lamang ka away ang kanunay nga indibidwal!
  Sa gubat, sama sa chess, dili ka makasala, apan ang kalainan naa sa kanunay nga presyur sa oras!
  Ang gubat usa ka walay katapusan nga kasamok bisan sa wala pa ang una nga paglihok!
  Sa chess, magpulipuli ang mga lihok, pero sa gubat, magpulipuli sila!
  Ang gubat sama sa chess, wala"y mga lagda ug sa tinuud nga oras!
  Sa gubat adunay walay katapusan nga kakulang sa panahon, kung ang kalinaw naghari, adunay kakulang sa kalingawan!
  Ang labing makaiikag nga butang sa gubat mao nga ang tanan kanunay nga seryoso, ug ang pagsurender lamang alang sa kalingawan !
  Mahimo ka nga mosukol sa pagpakaaron-ingnon, apan, alaut , mahimo ka lamang nga mosukol sa tinuod!
  Ang kakugi sa pagbansay nagbayad sa kasayon sa kombat! Siya nga dili tapolan mahimong bayani!
  Dili pa ulahi ang pagkat-on, gawas kung patay ka!
  Bisan ang usa ka patay adunay higayon nga manimalos, gawas kung siya usa ka ateyista!
  Ang pagkahimong ateyista nagpasabot sa paghunong sa pagka-imortal!
  Naghunahuna sila gamit ang ilang mga ulo, apan molihok uban ang ilang mga tiyan!
  Ang daotan wala magpuyo sa kasingkasing, kondili sa tiyan!
  Ang kasingkasing hakog lang matag karon ug unya, apan ang tiyan kanunay!
  Ang tiyan mao ang labing makalilisang nga bahin sa lawas, apan kini ang nagpalihok kanato sa pagtrabaho!
  Kung walay kasingkasing walay tawo, walay tiyan walay tawo nga kahakog!
  Gihupay nila ang kasingkasing ug gihupay ang tiyan!
  Dili ko igsapayan kung pila ang gasto sa usa ka awto, ang panguna nga butang mao nga ang kadungganan sa Inahan nga yuta walay bili!
  Kung si Jesus nagpuyo sa kasingkasing, nan si Satanas nagpuyo sa tiyan!
  Ang walay sulod nga tiyan nagdasig kanimo sa pagpuno sa imong pitaka!
  Ang usa ka walay sulod nga ulo naghaw-as sa imong pitaka!
  Ang dako nga tiyan dili usa ka timaan sa usa ka bantugan nga tawo, apan kini nagpakita sa gamay nga determinasyon!
  Ang walay sulod nga tiyan nagpuno sa kalag sa kapaitan!
  Ang pinakabug-at nga tiyan kay ang kahaw-ang nagagikan sa ulo nga walay utok!
  Ang usa ka babaye gipakaon sa iyang mga tiil sama sa usa ka lobo, sa taas nga mga tikod!
  Sa umaabot, daghan ang nagsaad ug mga bukid nga bulawan, apan ang kalipay anaa ra sa duol!
  Ang kinabuhi dili sama sa mga kard, kinahanglan nimo kanunay nga ihatag ang tanan alang sa kalampusan !
  Ang usa ka tumong sama sa usa ka suga, ikaw naningkamot alang niini, apan sa imong pagkab-ot niini, imong makita nga ang mga problema midugang lamang!
  Ang sigarilyo mao ang labing epektibo nga pagpatay , labi na batok sa kustomer! Ang sigarilyo sama sa usa ka hilom nga riple, apan kini makapatay bisan sa mga kamot sa usa ka amateur!
  Ang sigarilyo mao ang labing kasaligan nga sniper, kini kanunay nga makapatay!
  Ang sigarilyo mapait, apan kini makadani labaw pa sa kendi!
  Ang sigarilyo sama sa usa ka dili maayo nga babaye , apan ang pagbulag niini mas sakit!
  Ang sigarilyo, dili sama sa granada, kon ilabay, molugway sa kinabuhi!
  Sa gubat, ang pinakamubo nga dalan paingon sa tumong mao ang usa ka lingin nga maniobra, ug ang putli nga kamatuoran usa ka mangil-ad nga limbong!
  Ang usa ka roundabout nga maniobra mao ang labing sigurado nga paagi aron mapamubo ang agianan padulong sa imong katuyoan!
  Ang kinabuhi pula, apan kini dahon sa pula nga dugo!
  Sa gubat, ang kinabuhi mawad-an sa bili niini, apan makabaton ug kahulogan!
  Ang gubat , sama sa usa ka pamanhonon, daling mabudhian, apan dili kini magdugay!
  Ang gubat usa ka maibogon nga babaye nga milamoy sa lawas sa mga lalaki!
  Ang tanan nga edad gipailalom sa gubat, sama sa gugma, apan dili kini usa ka makapahimuot nga kalingawan !
  Ang gubat, sama sa usa ka courtesan, mahal ug mausab, apan kini kanunay nagbilin sa usa ka bayanihong panumduman!
  Ang gubat dili sama sa usa ka damgo; dili nimo mahimo kung wala"y kusog nga mga emosyon!
  Ang kalibutan makalaay ug nagpahayahay, ang gubat makapaikag ug makapahinam!
  Gubat, kini nga dugo ug singot, nag-abono sa mga seedling nga nanganak sa kaisog!
  Bisag unsa ka makaiikag ang proseso sa gubat, gusto sa tanan ang kataposan!
  Ang gubat dili usa ka libro, dili nimo kini masirad-an, dili nimo kini matago sa ilawom sa imong unlan, mahimo nimong hugawan usab!
  Ang gubat usa ka relihiyon: nagkinahanglan kini og panatisismo, disiplina, walay pagduhaduha nga pagsunod, apan ang mga diyos niini kanunayng mortal!
  Sa gubat, sama sa usa ka casino, ang risgo taas, apan ang mga kadaugan dili magdugay!
  Ang sundalo mortal, ang himaya nakalimtan, ang mga tropeyo naguba, ug ang mga hinungdan lamang sa pagsugod sa usa ka bag-ong masaker ang dili mabalhin!
  Gitamay namo ang usa ka mamumuno gawas kon siya usa ka sundalo sa atubangan; among gitamay ang usa ka kawatan kon siya usa ka tulisan sa natad sa panggubatan, doble pa!
  Sundalo, kini usa ka kabalyero kansang hinagiban adunay kaisog ug dungog! Heneral Baron, kansang korona mao ang pagkabuotan ug kaalam!
  Ang sundalo daw mapahitas-on, ang pribado nga tingog mapasipalahon!
  Ang una sa pag-atake mahimong mamatay, apan ang ulahi dili magpabilin sa memorya!
  Mas maayo nga mag-una sa pagpaambit sa mga inagaw kaysa sa pag-atake!
  Ang gubat, sama sa usa ka babaye, nagpahiluna lamang sa mga lalaki nga walay pagbungkag!
  Ang usa ka babaye, dili sama sa usa ka gubat, dili magdali sa pagpatay sa usa ka lalaki!
  Ang gubat, dili sama sa mga babaye, dili gayod matagbaw sa gidaghanon sa mga lalaki nga giasayn!
  Ang gubat mao ang labing dili matagbaw nga babaye, dili siya makakuha og igo nga mga lalaki, ug dili siya mobalibad sa usa ka babaye!
  Ang mga babaye dili ganahan makig-away, apan ang tinguha sa pagpatay sa usa ka lalaki dili mas grabe pa kay sa usa ka bala!
  Bisan ang gamay nga bala makapatay sa usa ka lalaki, ang babaye nga adunay dako nga kasingkasing makapalipay kaniya!
  Ang usa ka dako nga kasingkasing kasagaran mosangpot sa gamay nga interes sa kaugalingon!
  Ang gubat walay nawong sa babaye, apan mas makapadugo ang mga lalaki kay sa asawa!
  Ang gubat dili makahatag kalipay, apan kini makatagbaw sa agresibo nga mga instinct!
  Kalipay sa gubat, ang mga patayng lawas sa mga kaaway anaa ra sa presyo!
  Ang gubat mao ang pagdaro sa usa ka uma: kini gipatambok sa mga patay, gibisibisan sa dugo, apan kini migula sa kadaugan!
  Ang kadaugan giamuma sa mga patayng lawas ug dugo , apan kini mamunga uban ang himaya!
  Ang gubat sama sa usa ka bulak nga mokaon sa tawo, hayag, carnivorous ug adunay dili maayo nga baho!
  Ang gubat mao ang inahan sa pag-uswag ug ang ina-ina sa katamaran!
  Ug sa gubat, ang kinabuhi sa usa ka sundalo dili bililhon, ug ang mga heneral kapildihan pa gani!
  Kung gusto nimo ang kalinaw, isilsil ang kahadlok; kung gusto nimo ang gubat, isilsil ang katawa!
  Ang pagkatawa dili sala kung dili ka kataw-anan sa mga kalihokan sa militar!
  Ang gubat sama sa usa ka circus, ang mananaog lamang ang adunay katapusang katawa!
  Sa gubat, sama sa sirkos, ang maliputon, seryoso nga mamumuno lamang!
  Ang panaghiusa ubos sa usa ka malisud nga rehimen mas maayo pa kay sa kagubot ug kabuang ilalom sa usa ka humok nga rehimen!
  Ang kamatayon usa ka kombensiyon, ang kaulaw hingpit !
  Bisag unsa ka dako ang hari, moadto siya sa lubnganan, sama sa mangangayam!
  Ang usa ka politiko kanunay nga mamakak, siya ra ang mamatay sa tinuod!
  Ang pagka-imortal tinuod, apan ang kamatayon dili tinuod!
  Ang mga hari makahimo sa tanan, apan walay usa, walay usa ka hari nga makalingkawas gikan sa lubnganan ngadto sa yuta!
  Ang tanan gusto nga mabuhi nga matahum, apan pipila ra ang mamatay nga adunay dignidad!
  Ang kamatayon nagsaad ug kasamok, gawas kon kini mokidlap sa mga silaw sa kalampusan!
  Ang kinabuhi nga walay kalingawan mao ang gugma nga walay mga kalingawan!
  Maayo kung adunay gugma, mas grabe kung adunay dugo!
  Ang sekso sama sa usa ka sulo, apan ang pag-refill mas mahal!
  Mahimo kang mabuhi nga walay sekso, apan dili ka makapanganak!
  Kon mas init ang gugma, mas kusog ang pagdagayday sa dugo!
  Gusto sa mga tawo ang gugma, gusto sa mga hayop ang sekso, ug gusto sa mga henyo ang mga pagpadayag!
  Bisan ang mga baboy nga kapikas, ang mga aesthetes ganahan niini!
  Ang sekso nagkinahanglan usab ug kasarangan, mas daghan ang mas maayo!
  Walay limitasyon sa gugma, sa sex words igo na!
  Kini mas sayon sa ilawom sa kalayo kung adunay siga sa imong kasingkasing!
  Mas maayo pa nga masunog sa kalayo kaysa mahimong kalag ni Cain!
  Ang gubat mao ang grupo nga sekso: daghang pag-agulo ug pagtiyabaw, apan wala'y ingon ka daghan nga dugo bisan gikan sa usa ka libo nga mga birhen!
  Ang sekso sama sa gubat, apan dili ingon kadugay ug naandan!
  Ang pag-away sama sa paghigugma, apan ang pag-agulo dili gidasig!
  Ang sekso maayo, siyempre, apan ang pag-ubo sa dugo daotan!
  Lisud ang gubat, apan ang kaulawan mas bug-at kay sa bisan unsang palas-anon sa militar!
  Kung gusto nimo mabuhi, pagkat-on sa pagpakig-away, kung gusto nimo mabuhi, pagkat-on aron makadaog!
  Sa gubat, ang tanan nga paagi maayo, gawas sa manok!
  Ang tanan mahimong makig-away, apan ang takus lamang ang makadaog!
  Ang gubat dili usa ka dapit sa paghunahuna, kini puno sa dakong kabuang!
  Mas maayo nga makig-away kaysa ibaligya ang Amahan!
  Ang gubat dili kendi, apan kini nagpuno kanimo sa kalipay kung imong gilamoy kini!
  Wala"y katapusan ang gubat, ang dahunog sa kanyon lang ang nahurot!
  Ang kanyon mahimong mohubas, ang baril mahimong mobuto, apan ang away dili mohunong!
  Sa gubat, ang labing makapaikag nga butang mao ang dili matag-an, ang away alang sa tinuod!
  Nganong mius-os man ang mga presyo ubos ni Stalin tungod kay gipamatay ang mga kaaway sa katawhan!
  Mas maayo nga maghubo tungod sa kuwarta kaysa magsapin sa wala"y hinungdan!
  Mas nindot nga magtiniil kay sa mahulagwayong pagsul-ob og sapatos!
  Ang gubat sama sa usa ka circus, imbes nga katawa adunay mga luha, ug ang arena sama sa gidak-on sa usa ka planeta!
  Gusto ko ang kalinaw, kini nahimo nga gubat, gusto ko ang gubat, kini nahimo nga pagtugyan!
  Ang gubat, sa usa ka sukod, usa ka inahan, nanganak sa tinuod nga panag-igsoonay!
  Ang gubat daotan, apan nanganak kini og maayong mga kauban!
  Ang taas nga mga bukton maayo kung ang hunahuna dili short-circuited!
  Ang kusog modaog, ug ang praktikal nga hunahuna lamang ang naghatag sa mga regalo sa kadaugan!
  Kusog ug salabutan, sama sa bana ug asawa, manganak sa kadaugan nga magtinagurha!
  Ang usa ka tawo, dili sama sa usa ka piramide, adunay usa ka dili patag nga suporta sa paglahutay!
  Ang piramide adunay upat ka suok, apan ang patag nga nawong naghatag niini nga kalig-on!
  Ang maayo nga kamatayon mas maayo pa kaysa usa ka walay pulos nga kinabuhi!
  Maayo nga mahimong Diyos sa ihalas, apan daotan nga mahimong yawa sa sona!
  Ang adlaw mosalop sa tunga sa adlaw, apan ang himaya nagpabilin sulod sa mga siglo!
  Ang kabantog wala magdugay, gawas sa tanan!
  Pagkinabuhi hangtod sa kahangturan, pagkat-on hangtod sa kahangturan, apan ayaw pagkat-on pag-usab!
  Ang himaya mahimong hayag kaayo, mas hayag pa kay sa bulawan, apan mas mawala sa paglabay sa panahon!
  Ang himaya sama sa adlaw, apan dili mosalop sa gabii!
  Dili sayon nga mahimong bantogan, bisan sa paningkamot, apan ang pagkatapulan dali nga mosangpot sa kaulawan!
  Ang kabantog sama sa kalayo, makapahimuot sa mata, apan aron makuha kini, kinahanglan nimong sunugon ang usa ka tawo!
  Maayo nga naa sa himaya, daotan nga gilibutan sa mga langaw nga nagkupot sa kabantog!
  . KAPITULO Num. 7.
  Pagkahuman sa pagmata, ang batang prinsipe nga si Oenomaus gigapos na usab sa ligid. Sa wala pa kini, gitugotan siya nga manghugas sa iyang kaugalingon sa usa ka mabugnaw nga sapa ug magsipilyo sa iyang ngipon. Ug dayon pagbaton og kasarangang pamahaw.
  Ug magpadayon sa paglihok sa kanunay nga paglihok ug lawas sa usa ka bata, aron dili ka matali sa kamatay nga bato. Ingon niana ang lisod nga kapalaran sa agusto nga tawo ug manununod sa dakong emperyo sa elven.
  Ang bugtong paagi aron mabuhi mao ang mahimong usa ka batan-ong ulipon ug magtrabaho pag-ayo. Naghatag kini og temporaryo nga panalipod gikan sa petrification. Adunay pipila ka mga oportunidad dinhi aron mapalugwayan ang imong kinabuhi, apan kini dili komportable ug sakit.
  Bisan pa, ang batang lalaki, nga nagtuyok sa ligid, naggamit sa iyang dato nga imahinasyon aron isubsob ang iyang kaugalingon sa usa ka hinanduraw nga kalibutan ug hayag ang iyang walay kalipay nga paglungtad sa boluntaryo nga pinugos nga pagkabihag.
  Usa ka batang lalaki sa cabin naglupad sa usa ka gamay, tulo-ka-ulo nga dragon. Gusto niya nga makit-an sa usa ka wala mailhi nga nasud, nga wala pa nahibal-an kung unsa, apan kung unsa ang mahimo niyang ibalik sa mas kusgan nga sekso ug mapahunong ang pagkapuo ug pag-petrification sa mga lalaki.
  Bata pa usab ang dragon, ug ang batang lalaki dili pa daghang tuig, ug nagsul-ob lang siya og shorts ug backpack nga adunay arsenal sa panggubatan, ug usa ka pana, duha ka espada ug usa ka parisan sa sundang sa iyang bakus.
  Si Oenomaus molupad sa iyang kabayo. Ug sunod kaniya naglingkod ang babaye nga si Margarita sa usa ka gamay nga dragon. Siya nagsul-ob lamang og tunika, tanned, ug sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil adunay mga singsing nga adunay salamangka. Siya nagrepresentar sa away usa ka hit gikan sa kalibutan sa tawo.
  Dili simple ang babaye. Sa Yuta, siya usa ka partisan ug opisyal sa paniktik sa panahon sa Dakong Patriotic War. Ug pagkahuman sa iyang pagkamatay, mibalhin siya sa kalibutan sa salamangka ug salamangka. Ug siya anaa niini sulod sa kapin sa kasiyaman ug tulo ka tuig. Siya migraduwar sa Dragon Academy ug nahanas sa gamhanan nga pagpang-ungo. Apan parehas siya sa iyang hitsura sa dihang gibitay siya sa mga Aleman. Sa pipila ka rason wala kini motubo, ug kini nakapasuko kang Margarita. Hangtud kanus-a ka mahimong usa ka mahangturong anak?
  Tinuod, si Oenomaus nag-ingon nga siya mismo usa ka hamtong nga prinsipe sa duwende, apan nahimong usa ka ulipon nga lalaki. Ug usab, mao nga nasuko siya bahin niini. Bisan tuod dili, ang pagka bata dili kaayo daotan, apan kung ikaw usab usa ka ulipon ...
  Apan karon naa na siya sa laing kalibutan, wala siya nagtuyok sa ligid sa ulipon, apan naglupad sa usa ka dragon. Ug kauban niya ang partisan nga batang babaye nga si Margarita, nga gidala nga nagtiniil sa niyebe hangtod sa pagpatay kaniya. Ug sa wala pa ako gisakit usab nila. Ilang gilaslas ang iyang likod gamit ang barbed wire ug giasal ang mga lapalapa sa batan-ong bayani sa kalayo.
  Natabonan sila sa mga blisters, ug sa dihang imong tumban ang bugnaw nga niyebe, kini halos makapahimuot, samtang ang masakit nga itching sa imong nasunog nga mga tiil mohubas. Ug sa liog sa pioneer adunay usa ka plake - "Ako usa ka partisan." Kon magbitay sila, halos dili masakitan, salawayon lang tan-awon ang malipayong mga nawong sa mga Kraut ug mga polis. Aw, kahadlok, unsa kaha kon ang impiyerno naghulat kaniya, sama sa usa ka payunir ug usa ka mainitong ateyista? Diin sila magprito dili lamang sa imong mga tikod, kondili sa imong tibuok lawas, hangtod sa kahangturan.
  Bisan pa, nganong mituo man siya sa maong binuang? Bisan pa, makaluluoy nga mamatay ug makalimtan, nga gamay ra ang kinabuhi.
  Apan sa dihang mihugot ang higot sa iyang delikadong liog, nakamata ang dalaga sa usa ka dragon. Ug tupad niya ang usa ka nymph nga sama ka nindot sa anghel. Ug naghunahuna si Margarita nga naglungtad pa ang langit. Usa ka espesyal nga paraiso alang sa mga pioneer nga bayani ug ateyista.
  Apan sa pagkatinuod, sa mahika nga kalibutan adunay maayo ug dautan, ug ang mga problema niini. Dali siyang naayo sa iyang mga samad ug paso gamit ang salamangka. Ug ang babaye misulod sa Dragon Academy, sa pinakabata nga klase. Apan siya usa ka talento, katakus ug dali nga nagkat-on.
  Ug nahanas niya ang kusgan nga kahanas sa salamangka. Busa, bisan pa sa iyang pagkabatan-on nga panagway, siya miadto uban sa Prince Oenomaus sa usa ka espesyal nga misyon - sa pagpangita sa usa ka butang nga makatabang sa pagluwas sa mas lig-on nga sekso. Human sa tanan, ang kalibutan nga walay mga tawo walay panag-uyon ug interes. Ug ang patas nga sekso nabuak ug dili komportable niini.
  Si Margarita, samtang naglupad, miingon:
  - Usahay maghunahuna ko, ang mga lalaki mobalik, ug unya unsa? Kinsa ang nanginahanglan usa ka gamay nga babaye? Gusto ko nga modako ug mahimong hamtong!
  Si Oenomaus mitubag sa masaligong tono:
  - Kung ang salamangka makapabalik sa kinabuhi sa mga lalaki, nan kini posible nga mahimo kang hamtong. Ayaw lang kalimti nga ang mga duwende ug mga nymph ug mga dryad dili matigulang, ug kini ang ilang natural nga kabtangan. Pero tawhanon nga mga babaye, dili. Ang lig-on nga salamangka gikinahanglan aron mapugngan sila nga mahimong mangil-ad, mangil-ad ug kuba nga tigulang nga mga babaye. Ug ang pagkahimong usa ka mangil-ad nga tigulang nga babaye labi ka daotan kaysa usa ka matahum nga babaye. Wala pay labot ang mga sakit sa katigulangon nga moatake sa mga tawo. Wala ka'y bisan unsang seryoso nga salamangka sa Yuta, ug tingali nakita nimo sa imong kaugalingon kung unsa ka dulumtanan ug dulumtanan ang pagkatigulang, labi na sa mga babaye.
  Negatibo nga gilingo-lingo ni Margarita ang iyang ulo:
  - Dili, dili ko gusto nga mahimong tigulang nga babaye! Mas maayo nga mahimong usa ka batan-on nga ulipon kaysa usa ka tigulang nga rayna!
  Ang batang prinsipe mikatawa ug miingon:
  - Mahimong batan-on ka hangtod sa hangtod, magtiniil hangtod sa hangtod!
  Ang babaye mikatawa ug miingon:
  - Usa ako ka babaye sa lungsod sa wala pa ang gubat. Sa Leningrad, dili maayo nga maglakaw nga nagtiniil, ug ang klima didto dili kaayo init. Busa, sa baryo ako sa usa ka paagi maulaw sa pagyatak . Sa panahon lamang sa trabaho, sa dihang gisi ang mga sandal sa mga bata ug lisud kaayo ang pagkuha sa gagmay nga gidak-on nga mga sapatos, nakakat-on ako sa pagbuhat sa ingon niini. Ug nahibal-an nimo, sa unang mga adlaw kini sakit ug bugnaw, ilabi na kung dili ka molihok, apan naanad ka niini ug kini makapahimuot. Dugang pa, sa Ukraine ang ting-init init kaayo ug malumo.
  Ang batang prinsipe miyango:
  - Oo! Nakasabot ko. Apan tan-awa kung kinsa ang naglupad!
  Sa pagkatinuod , usa ka babaye nga nagsul-ob og bulawan nga stupa ang mitungha sa ilang atubangan. Dili, dili si Baba Yaga, apan usa ka talagsaon nga blonde nga katahum, bisan kung adunay sobra nga makeup. Ug nagkidlap sa perlas nga mga ngipon. Ug imbes usa ka silhig, siya adunay usa ka hingpit nga moderno nga electric vacuum cleaner. Oo, kini usa ka makalingaw nga istorya.
  Gihalok niya ang mga bata ug miawit:
  Puno sa mga chanterelles, squirrels,
  Magtipig kog jam...
  Human sa tanan, mga lalaki ug babaye
  Human sa tanan, mga lalaki ug babaye ...
  Ganahan kaayo ko!
  Miyango si Margarita isip tubag ug miingon:
  - Oo, kini mao ang modernidad. Usa ka karaan nga stupa sa bag-ong paagi!
  Ang blonde nga adunay vacuum cleaner dayag nga nakadungog niini ug, milingi, nagngulob sa kasagmuyo:
  - Asa nimo nakuha ang ideya nga ang stupa daan na? Oo, ikaw sa imong kaugalingon, kung magpabilin ka sa imong Yuta, mahimo na nga tigulang nga babaye! Ug ngil-ad kaayo , kung dili sa usa ka lungon!
  Si Margarita miuyon uban ang panghupaw:
  - Oo, husto kana! Lagmit nanglutaw na ang mga bukog sa lubnganan, o nahimo siyang ngil-ad kaayo nga salawayon tan-awon.
  Si Oenomaus miingon:
  - Ang mga tawo mga binuhat nga gihikawan sa Dios. Gihikawan sila sa naa sa mga duwende - walay katapusan nga kabatan-onan! Ug ang mas kusgan nga sekso kinahanglan usab nga magkiskis sa ilang bungot. Ang mga lalaki nag-ingon nga kini sakit kaayo ug dili maayo!
  Gikuha kini sa blonde nga adunay vacuum cleaner ug giuyog kini. Ug ang daghang kolor nga mga bula milupad padulong sa mga bata nga naglingkod sa mga batan-ong dragon.
  Agig tubag, ang mga lalaki mihuyop gikan sa ilang mga dragon, ug ang mga bula milupad balik, agig tubag giuyog sa blonde ang iyang wand. Ug ang tanan nagsugod sa pagtuyok.
  Ang mga bula misugod sa pagtuyok sa usa ka lingin nga sayaw, nga daw naputol. Ug kini nindot kaayo .
  Ang babaye miingon:
  - Dili ka Baba Yaga - usa ka bukog sa tiil,
  Ug ang usa ka cool blonde mao ang katunga sa kalipay!
  Ang manggugubat nga adunay vacuum cleaner miingon uban ang kasuko:
  Ang mga bata sama ka tanga sa trapiko
  Gibira ka sa pukot...
  Ikarga ko ikaw sa kaldero,
  Magdagkot ko ug kalayo para nimo!
  Ug agig tubag adunay usa ka malipayon ug malipayon nga katawa. Kini mao ang tinuod nga usa ka babaye - uban sa dako nga cool.
  Ang mga bata mituyok sa ilang mga dragon ug miambak ngadto sa Baba Yaga. Ang babaye mikuha ug tirador gikan sa iyang backpack ug misinggit:
  - Gusto ba nimo nga makadawat niini?
  Ang blonde mikatawa ug gibunalan ang pioneer sorceress sa iyang pulsar. Gilikayan niya ang iyang dragon. Ug agig tubag maghimo usab siya og timaan sa krus gamit ang usa ka tirador, ug kung giunsa ka niya sipa .
  Ug usa ka nagdilaab nga web ang nagsabod sa batan-ong Baba Yaga. Busa nakaplagan niya ang iyang kaugalingon nga gihigot niini.
  Ang batang lalaki nga si Oenomai miingon:
  - Aw, admit it, kinsa sa mga bata ang imong gikidnap?
  Miyango ang partisan nga babaye:
  - Husto! Nahibal-an namon nga ikaw adunay sama sa kanyon nga simod!
  Ang blonde nga si Yaga misinggit, nagtuyok:
  - Oo, kuhaon ko ikaw alang niini ug ...
  Sa walay pagsulti, ang katahom mikurog ug misulay sa pagbuak sa pukot. Apan ang pioneer nga bayani mitabok sa tirador ug mipusil kang Yagina sa kusog sa salamangka ug mga tilimad-on. Giunsa ang blonde nga nagsugod sa pagkurog ug pagkurog. Ug ang babaye miawit:
  Nadasig kami sa lisud nga mga panahon,
  Sa paghimo sa kabubut-on nga mas lig-on kay sa puthaw...
  Giluwas ang kalibutan gikan sa hampak -
  Minahal nga Kasamang Stalin!
  
  Sa daghang mga imahe nga akong gisukod,
  Sa walay katapusan nga uniberso...
  Gibuksan mo ang hustong dalan alang kanamo,
  Tingali nagpaila niini!
  
  Gigamit nako ang usa ka shock
  Magic gikan sa Solcenism...
  Ania ang iskedyul:
  Nga ang yugo sa pasismo mahulog!
  Ang elf boy miingon:
  - Dayag nga siya usa ka cool nga tawo, si Stalin! Apan siya, tingali, sama sa tanan nga mga tawo sa Yuta, tigulang na usab.
  Gipusil usab sa babaye si Baba Yaga sa batan-on nga pagbag-o ug misinggit:
  Si Lenin nagpuyo sa akong kasingkasing,
  Para dili ta kabalo sa kaguol...
  Ang pultahan sa kawanangan giablihan -
  Ang mga bituon misidlak sa ibabaw namo!
  Si Blonde Yaga mihangyo:
  - Igo na! Buhii ko, ipangayo kini, buhaton nako ang tanan!
  Nag-tweet si Margarita:
  - Buhian ang mga nadakpan nga mga bata! Unya basin mapasaylo ta ka. Pila na kanila ang imong nasuyop sa imong vacuum cleaner?
  Ang blonde namulong:
  - buhian ko ikaw! Ayaw lang ilabay ang magic of the cross kanako!
  Milingi ang dalaga. Ang nagdilaab nga web uban sa uso nga ginang natulog. Ug nituyok siya . Si Margarita mipasidaan:
  - Palakaw ang tanan nga mga bata, nga walay limbong!
  Ang blonde solemne nga mipasalig:
  - Gihatag ko ang akong pulong!
  Ug gi-on ang vacuum cleaner. Ang luspad nga mga anino sa mga bata nagsugod sa paglukso gikan niini. Translucent, sama sa mga multo. Apan giwarawara ni Margarita ang iyang magic wand, ug kini nga mga anino nahimong mga lalaki ug babaye. Adunay tulo ka pilo nga labaw sa naulahi. Apan sa samang paagi , si Oenomai nalipay:
  - Niini nga kalibutan labing menos adunay mas kusgan nga sekso. Ug halos tanan namong mga lalaki nangamatay na!
  Si Margarita miingon uban ang masanag nga pahiyom:
  - Wala kini moabut! Ug salamat sa mga dios!
  Usa sa mga batang lalaki, nagtiniil, apan sa usa ka maluho, bisan gisi, kamisol, milupad paingon sa Oenomaia ug nagpaila sa iyang kaugalingon:
  - Viscount de Lafer! Wow, pagkauwaw sa sulod sa vacuum cleaner. Ug gihukas sab niining bayot ang akong botas nga hinimo sa tinuod nga panit sa dragon.
  Mingisi si Margarita:
  - Dali, iuli ang gikawat sa Viscount !
  Ang blonde nga si Yaga mihunghong:
  - Dili ko!
  Gikuha usab ni Oenomaus ang iyang salamangka ug, giuyog kini, misinggit:
  - Ug ngano man?
  Ang gwapa nga mangkukulam migula :
  - Gibaligya nako sila! Prestihiyoso kaayo sila. Usa ka prinsipe ang mibayad ug tunga sa sakong bulawan alang kanila!
  Nagbagulbol si Margarita:
  - Bueno, puti ... Alang niini among kuhaon ang imong botas gikan kanimo. Gihimo usab kini gikan sa panit sa dragon, ug bisan sa panit sa tigre.
  Ang Blonde Yaga miingon:
  - Sila mahimong dako kaayo alang sa batang lalaki. Ug makauulaw alang sa usa ka mangkukulam nga akong ranggo nga magpakita nga nagtiniil.
  Mikatawa si Margarita ug mitubag:
  "Dili usab ako usa ka huyang nga mangkukulam, apan nagtiniil ako sa tanan nga oras, bisan sa bugnaw nga kalibutan." Ug ikaw usa ka babaye. Ug akong i-adjust ang laki sa laki!
  Si Prince Oenomaus misinggit:
  - Ug manumpa sa usa ka panumpa nga dili ka mangidnap sa mga bata. Kay kon dili, dad-on ka namo sa korte sa mga Diyos.
  Ang batan-ong Baba Yaga nag-uutal:
  - Wala koy gibuhat nga daotan sa ila. Ang kusog lang sa mga bata nga nagtugot kanako nga magpabilin nga bata ug matahum hangtod sa hangtod. Ug busa, sila buhi.
  Si Margarita misinggit pag-ayo:
  - Makapangita ka ug laing paagi aron mabag-o. Sa tinuud, panahon na aron tudloan ka usa ka leksyon.
  Ug ang babaye mihunghong sa usa ka spell. Ug giunsa niya pagpagawas ang mga sapa sa kusog nga pulsar gikan sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil ug gikan sa tumoy sa iyang magic wand.
  Ug naigo sila sa blonde. Kini kalit nga nanghubas ug mikunhod ang gidak-on. Karon sa ilang atubangan, imbes usa ka taas nga babaye, adunay usa ka nahadlok nga batang babaye nga wala"y edad nga napulo ka tuig, nga adunay pigtails ug walay mga tiil. Siya mihunghong:
  - Dili kinahanglan! Maayo ko! Ayaw kog bunal!
  May mga botas si Margarita sa iyang mga kamot. Iyang giwara-wara ang iyang palad, ug nanglutaw sila paingon sa nagtiniil nga batang lalaki nga si Viscount, kinsa, uban sa ubang gawasnong mga bata, milakaw nga morag walay gibug-aton sa hangin.
  Usa ka batang lalaki gikan sa usa ka halangdon nga pamilya nagsul-ob sa iyang botas ug miawit:
  Adunay daghang mga kapeligrohan sa palibot sa batang lalaki,
  Usahay ang kalibutan nagsanag sama sa usa ka bugnaw nga bato ...
  Apan, mibangon ang among anak gikan sa sopa,
  Tungod kay siya usa ka halangdon nga manggugubat, tuohi ako!
  Ang Yaga nga babaye mikalma ug mibagulbol:
  - Dili ba nimo ako latigohon?
  Si Margarita hugot nga miingon:
  - Kung dili ka molihok nga masuk-anon, nan ngano nga kinahanglan ka bunalan?
  Ang blonde nga babaye nihuy-ab, ug usa ka luha midagayday sa iyang pink nga aping:
  "Bata na ko karon, ug ang ubang mga ungo dili motahod nako!"
  Usa sa gibuhian nga mga babaye miingon:
  - Kami mga bata usab, ug wala kami maghilak bahin niini!
  Nangatawa ang mga lalaki ug babaye.
  Si Margarita miingon:
  - Tingali gigutom ka! Basin makakanaog ta ug makakaon didto?
  Nagsaba-saba ang mga bata. Ang Viscount mitan-aw sa ubos ug miingon:
  - Ubos namo mao ang kastilyo sa higante, ug siya dili mas maayo kay sa Baba Yaga. Kaya nga...
  Si Oenomaus mipatugbaw:
  - Ug ang higante usab adunay mga anak sa pagkabihag. Kinahanglan natong tabangan sila.
  Mipahiyom si Margarita ug misugyot sa babaye nga si Yaga:
  - Tingali mahimo natong dad-on ang mga bata ug luwason sila gikan sa higante? Buhata ang usa ka maayong buhat, ug madawat ka nga magtuon sa akademya sa engkanto. Didto makakat-on ka sa pagbuhat ug maayong mga buhat!
  Ang babayeng mangkukulam miawit:
  Kinsa makatabang sa mga tawo
  Nag-usik siya sa iyang oras ...
  Maayong mga buhat -
  Dili ka mahimong sikat!
  Si Margarita misupak:
  Ang petal sa usa ka bulak huyang,
  Kung kini gisi sa dugay na nga panahon ...
  Bisan kung ang kalibutan mapintas,
  Gusto kong magbuhat ug maayo!
  
  Magbuhat ug maayo sa mga tawo
  Buhata ang maayong mga buhat...
  Ug sila mamulak sama sa mga bulak,
  Asul nga mga bulak sa kahayag!
  Ang batang prinsipe miingon sa mas seryoso nga tono:
  - Ug naningkamot ka sa pagbuhat ug maayo ug nakigbatok sa daotan, ug nagtuo ko nga ganahan ka niini!
  Ang batang babaye nga si Yaga mikunot sa iyang mga kumo ug miingon:
  - Aw, sulayan ko. Sa parehas nga paagi, wala"y paagi balik sa daotan nga mga ungo - kataw-an ka nila ug kurot ! Magbansay-bansay ko pag-usab isip maayong engkanto!
  Si Margarita mipahiyom ug miawit:
  Ang tanan nga adunay salabutan sa kalibutan,
  Kinahanglan kanunay nga higala ...
  Aron dili kini mahitabo sama sa usa ka gallery sa pagpamusil -
  Ang intelihente nga dula wala nahimo!
  Ang batang prinsipe misinggit:
  - Aw, manaug ta sa higante!
  Usa ka panon sa mga bata, halos walay sapin ug gisi, niwang ug luspad, apan abtik ug naghinam-hinam, midali gikan sa langit.
  Si Margarita ug Oenomai mikunsad sa mga dragon, ug si Yaga, nga nahimong babaye, sa lusong. Ug ang vacuum cleaner nagpabilin uban kaniya, bisan kung kini daw dako kaayo alang sa mga kamot sa mga bata.
  Mao kini ang team nga nanaog sa yuta. Wala"y bisan unsa sa dako nga kastilyo sa higante nga adunay mga tore nga adunay dagkong mga kalabera nga nanggawas gikan niini . Apan ang entrada kontrolado sa mga kalabera, dugang sa tibuok iskwad sa mga orc.
  Mitugpa na ang mga bata. Andam sila sa pagpakig-away. Gipindot sa batang babaye nga Yaga ang buton sa vacuum cleaner ug ang mga saber, espada, bangkaw, sundang ug bisan usa ka pares nga mga machine gun nahulog gikan niini. Sa pagkakita sa naglibog nga panagway sa mga bata, siya mipasabut:
  - Gikuha nako kini sa akong vacuum cleaner. Mas maayo pa kay sa silhig. Ug usa ka tibuuk nga koleksyon sa mga hinagiban niini.
  Giuyog ni Margarita ang iyang magic wand ug ang iyang hubo nga mga tiil, apan giadornohan sa mga singsing nga salamangka, ug misinggit:
  - Karon maghimo ako usa ka spell nga maghatag sa imong hinagiban usa ka espesyal, milagrosong gahum.
  Ug ang babayeng salamangkero miingon:
  - Abra , kabra , codabra ! - Ug ang mga sapa sa kusog milupad gikan sa iyang magic wand ug magic rings. Ug ang hinagiban nga gihatag ni Baba Yaga sa mga bata nagsugod sa pagsidlak.
  Si Oenomai, isip usa ka mas eksperyensiyadong manggugubat, mipunit og mubo, gaan nga machine gun nga nagpabuto og nipis nga mga dagom. Gitilapan sa bata ang iyang dugaon nga mga ngabil ug miawit:
  - Maayo kinahanglan nga adunay machine gun,
  Pag-igo sama sa nasuko nga puthaw ...
  Kanang dugo dili modagayday sama sa busay,
  Ug ang paraiso naghari sa uniberso!
  Ang mga bata nagdungan sa pagsinggit, nga nagpataas sa ilang mga pusil:
  Ang berdugo tuso ug mapintas,
  Ang mga tawo gibutang sa paril ...
  Apan mituo ko, ang among unos nga turok,
  Apan nagtuo ko, ang solar nga sapa -
  Isalikway ang kangitngit sa bilanggoan sa bilanggoan!
  Ug mao nga usa ka detatsment sa mga bata, armado sa usa ka mahika nga arsenal, nagdali sa pag-atake. Ang gagmay, hubo nga mga tikod sa mga lalaki ug mas daghan pa nga mga babaye mikidlap. Wala sila nahadlok sa mga monsters, bisan kung ang usa ka tibuuk nga regiment sa balhiboon, baho , dulumtanan nga mga orc nagpaduol kanila .
  Si Oenomai, nga naglupad sa usa ka dragon, nagpabuto sa kaaway gikan sa usa ka machine gun. Ang gagmay nga mga dagom mitusok sa balhiboon nga mga lawas sa mga orc, ug dayon usa ka milagro ang nahitabo: kini nahimong dagkong mga chocolate bar ug honey buns.
  Gisipa usab ni Margarita ang kaaway, gamit ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil ug mga singsing sa salamangka. Ug mao nga ang mga orc nga adunay mga espada, nga giatake, diha-diha dayon mibalik tanan nga mga lahi sa lamian nga mga butang, lakip ang mga kendi nga gitabonan sa tsokolate ug adunay gatas sa langgam sa sulod. Kini mao ang tinuod nga lamian. Ug mga cheesecake, ug mga donut nga adunay mga liso sa poppy ug cinnamon.
  Ug ang partisan girl's magic wand waves ug nagmugna og talagsaon nga mga butang.
  Ug busa ang mga bata nakiggubat sa mga orc. Una sa tanan, Viscount. Ang iyang mga sinina, human sa pagsul-ob sa bata sa iyang botas, nahimong bag-o, ingon nga bag-o. Ug siya nakig-away dili lamang sa usa ka espada sa iyang tuo nga kamot, apan usab sa usa ka espada sa iyang wala.
  Ug gikan sa paghikap sa sulab, nahitabo ang katingad-an nga mga pagbag-o. Karon, imbes usa ka orc, usa ka impresibo nga gidak-on nga pie nga adunay mga pasas ang nagpakita. Ug gikan sa hampak sa espada mitungha ang chocolate cheesecake. Ug uban pang mga lalaki sa gubat.
  Usa ka babaye, nga dayag nga gikan sa usa ka mas mauswagon nga nasud, mipatong sa iyang mga tiil sa sagbot ug nagsulat gikan sa usa ka machine gun. Unsa ang hinungdan sa lainlaing mga pagbag-o sa fairy-tale. Ug gikan sa orc migawas ang usa ka dako, pinutos nga sausage, ug dayon usa ka pabo nga adunay gravy. Ug kung unsa ang ubang mga lami nga pagkaon nga wala makita.
  Ug ang humot nga mga cupcake sa lubi nga mitumaw gikan sa paghikap sa mga blades. Ug maayo usab nga ice cream.
  Ang partisan nga babaye nga si Margarita nagsugod sa pag-awit sa kalipay sa gubat;
  Kami mga pioneer, mga anak sa komunismo,
  Kinsay gusto mupataas sa nasud...
  Si Hitler motubag nga mabangis sa iyang kasuko,
  Atong dugmukon, tuohi ako, Satanas!
  
  Kami nanumpa atubangan sa Dios,
  Ug gihatag ni Lenin ang iyang kasingkasing sa mga batan-on ...
  Oh, ayaw hukmi nga mapintas ang mga pioneer,
  Ang Labing Gamhanan naghatag kanila ug dugang kusog!
  
  Miadto kami sa atubangan nga nagtiniil guys,
  Gusto nilang makig-away, mapreserbar ang ilang yutang natawhan...
  Ang mga lalaki ug babaye nga adunay mga galab para kanamo,
  Ug ang among pagkamaunongon mao ang lig-on nga hinagiban!
  
  Ang mga gubat miulbo duol sa Moscow,
  Ang mga tangke nangasunog, ang aspalto natunaw...
  Makita nato ang komunismo, nagtuo ko, naghatag kita,
  Ug mahimo nimong makuha ang usa ka pasista gamit ang usa ka broadsword!
  
  Ayaw pagtoo kanako, mga tawo, si Hitler dili makagagahum,
  Bisan kung ang ideya sa Fuhrer nagpadayon ...
  Ug gibunalan namon ang mga pasista,
  Magpadayon kita sa atong dakong panaw!
  
  Dili kami mahadlok sa mga kaaway sa Rus',
  Gimahal namo ang among lumad nga USSR...
  Dili ka usa ka kabalyero nga adunay kalag sa usa ka clown,
  Maghimo kita ug panig-ingnan alang sa gingharian sa Dios!
  
  Si Hitler wala mahibalo, siya mabunalan pag-ayo,
  Bisan kung ang gahum sa impyerno nagdilaab sa sulod niya ...
  Ug ang parasitic Krauts moabut,
  Nga mopuno sa kalinaw sa kalayo!
  
  Ang kadako sa mga Ruso mao ang pagdaog pinaagi sa pagdula,
  Bisan kung adunay daghang trabaho sa luyo niini ...
  Ang kadaugan moabut, ako nagtuo, sa malunhaw nga Mayo,
  Ug ang Fuhrer mahimong hingpit nga kaput!
  
  Kini ang atong pagtuo, ang gahum sa komunismo,
  Himoa nga ang USSR mouswag sa kahangturan ...
  Dugmokon namo, nahibal-an nimo, ang yugo sa pasismo,
  Ingon niini ang pagkahimong kasundalohan sa Russia!
  
  Sa Stalingrad gibunalan si Fritz,
  Naila nila ang among kusog nga kumo...
  Ug nanghatag kami mga cool nga regalo,
  Ug gihatagan nila og nickel ang diktador!
  
  Akong nasud, matahum nga Russia,
  Diha niini, sa Arctic, ang mga punoan sa mansanas namulak...
  Si Svarog ug si Stalin, nahibal-an nimo, ang Mesiyas,
  Ang mga Nazi mikalagiw gikan sa mga manggugubat sa Russia!
  
  Ingon niana ka matahum ang uniberso,
  Kung ang komunismo modan-ag ibabaw kaniya...
  Ug ang mga pagsulay alang sa pagpalig-on,
  Paglupad pataas lang ug dili usa ka segundo paubos!
  
  Gikuha namo ang Winter nga adunay pula nga singgit,
  Gibali nila ang bukobuko sa White Guard...
  Ang mga kaaway sa Russia sa komunismo gibunalan,
  Naa pa tay trophies para sa paniudto!
  
  Gikugos namo pag-ayo si Stalin,
  Mga batang babaye nga nagtiniil sa bisan unsang katugnaw...
  Nahimo ka, tuohi ako, usa ka kusgan nga tawo,
  Ug ang payunir nahimong usa ka kabalyero!
  
  Dili, ang Russia dili gayud mabungkag,
  Ang imortal nga Lenin nagpakita sa dalan...
  Wala kami mahadlok sa sinaw nga siga,
  Ug ang mga Ruso dili makatalikod sa komunismo!
  
  
  Sa ngalan sa among Inahan Russia,
  Atong hiusahon ang mga kasingkasing ngadto sa usa ka wreath...
  Hurray, ang mga babaye misinggit og kusog,
  Usa ka dako nga damgo matuman!
  
  Oo, ang atong pagtuo mao ang pag-uban kanunay sa atong mga amahan,
  Ug kung malabwan nimo ang imong mga katigulangan...
  Kita sa walay katapusan mahimong maisugon nga maayo,
  Bisan tuod siya tan-awon dili molapas sa baynte!
  
  Tuohi ako, gihigugma namon ang among Inahan,
  Gusto namon ang kalipay hangtod sa hangtod ...
  Lucifer, tuohi ako, dili kita laglagon,
  Ang ting-init moabut - ang katugnaw mawala!
  
  Ang tanan mamulak kaayo sa Russia,
  Ingon og ang kasamok nawala sa kalibutan ...
  Ang panahon, sa akong pagtuo, moabut ang komunismo,
  Ang bahandi ug kalipay molungtad hangtod sa kahangtoran!
  
  Ang siyensiya mobanhaw niadtong nangamatay sa mga gubat,
  Ang mga tawo adunay kabatan-onan hangtod sa hangtod ...
  Ug ang tawo sama sa Labing Gamhanan,
  Ang kontrabida mawala, nahibal-an ko, hangtod sa kahangturan!
  
  Sa laktod, ang kalipay nagdan-ag alang sa tanan sa uniberso,
  Ang tanan nga mga tawo sa kalibutan sama sa usa ka pamilya ...
  Ang mga bata nangatawa ug nagdula sa langit,
  Higugmaon ko nimo sa usa ka kanta!
  Busa mikanta siya, ug gihimo sa mga bata ang mga orcs nga usa ka butang nga talagsaon nga lamian ug gana gamit ang mahika nga mga hinagiban. Apan bisan kung ang babaye nga mangkukulam nagpagawas sa kusog gikan sa vacuum cleaner, ang mga baso nga adunay mga isda, mga pinggan ug mga swans nga adunay lamian nga tinapay nagsugod sa pagpakita , diin ang mga walay kaluoy nga mga orc mibalik. Ug kini nindot kaayo.
  Dinhi ang goblin orc commander, nga nailalom sa hampak sa maayong salamangka, nahimo nga usa ka lunhaw nga humot nga cake, gitabonan sa mga rosas, cream cornflowers ug candied nga mga prutas.
  Ug daghan kaayong nagkalainlaing lamian nga mga butang ang nanganak sa mga hinagiban nga hinagiban diha sa mga kamot sa mga inosenteng bata.
  Apan ang mga kalabera misulod usab sa gubat human sa mga orc. Dako ug makahadlok. Milihok sila sama sa kahoy. Giatake sila sa mga bata gamit ang mga espada ug mga saber ug gilabay ang mga sundang. Ug si Oenomai gikan sa dragon ug ang babaye nga naglakaw nagpabuto sa machine-gun mibuto sa mga kalabera.
  Si Margarita migamit usab ug salamangka ug nagpakita sa iyang perlas nga mga ngipon. Ug nakahimo siyag konkretong mga milagro. Ug ang iyang salamangka nahimo nga mga kalabera nga bulawan nga baso nga puno sa mabulukon nga ice cream ug daghang dekorasyon nga mga cake.
  Ug gikan sa mga bunal sa mga espada sa mga batang lalaki, lakip ang Viscount de Lafer, ang tanan nga mga lahi sa lami ug makapahinam nga mga butang mitungha. Ug ang ingon nga kahumot mikaylap sa tibuok kastilyo. Usa lang ka milagro sa mga milagro.
  Gikan sa usa sa dagkong mga kalabera migawas ang tibuok bukid sa mga cake. Ug kini nga mga tinapay nagkidlap sa tanan nga mga kolor sa balangaw gikan sa lainlaing mga krema.
  Oo, adunay ingon nga lamian, makapahinam kaayo nga mga butang dinhi. Ang pipila ka makahahadlok nga itom nga kalabera nahimong dako-dako nga lollipop.
  Ug ang gigutom nga mga bata dili makasukol sa pagsulay sa lami nga mga pagkaon. Gihuyop ni Margarita ang gong ug misinggit:
  Ang mga tiyan mao ang atong nag-unang mga kaaway,
  Ila kaming gihulog, pagtuo kanako, sa daotan nga mga aksyon ...
  Kung ang usa ka batang lalaki makakita og pie,
  Giduso siya sa daotang pagpangawat sa mga tiyan!
  
  So baby ayaw pagdali
  Moabot ang panahon, ug mokaon gihapon ka...
  Ug ayaw pagpakasala sa atubangan sa Dios, minahal,
  Kung dili, mahimo kang mga firebrand!
  Gipasabut ni Oenomaus sa mga bata:
  - Hangtud mapildi ang higanteng kanibal, delikado ang pagkaon sa pagkaon. Ang nag-unang kontrabida kinahanglan ibutang!
  Usa ka kusog nga tunob ang nadungog, ug sa sinugdan usa ka dako nga anino ang mitungha, nga mitabon sa katunga sa umahan, nga puno sa tanang matang sa mga tinapay ug mga pinggan. Ug dayon ang sungay nga higante sa iyang kaugalingon. Kini adunay baba sa usa ka balyena sa sperm ug mga tiil nga nagkamot. Ug taas kaayo nga kini mas taas pa sa dako na nga kastilyo nga adunay mga tore ug mga kalabera.
  Nagtiyabaw ang mga bata sa kahadlok, ug midako dayon ang kawatan.
  Si Margarita miingon nga nagpahiyom:
  - Ayaw kahadlok! Dako ra siya kung mahadlok ka niya!
  Si Oenomaus mipatugbaw sa kasuko:
  Ikaw nga lalaki tingali dili usa ka talawan, apan ikaw usa ka buang, ug kami nakakita sa mga talan-awon!
  Ang barangan nga babaye nga si Yaga misinggit:
  - Minahal, mahal nga ogre,
  Gusto ba nimo ug lamian nga tam-is...
  O ang salamangka sa usa ka hampak,
  Makuha nimo kini nga libre pag-usab!
  Si Margarita misinggit:
  - Mga anak, dungan sa pagsinggit: wala kami mahadlok kanimo! Aw, mag-uban ta.
  Apan lisud alang sa mga lalaki nga magtapok sa ilang kaugalingon atubangan sa ingon nga usa ka panakot . Ang babaye nagsugod sa paglayas, ang iyang gamay nga lingin nga tikod. Ang mas maisog nga Viscount de Lafer ug duha ka lalaki misugod sa pagpugong kanila. Klaro nga nangluspad sa kahadlok ang mga lalaki. Ug unya miawit si Margarita, sa paghatag ug kaisug, usa ka awit sa gubat gikan sa gubat;
  Kami mga babaye gikan sa nasud sa USSR,
  Nga maoy sulo sa tibuok kalibutan...
  Ipakita namo, nahibal-an nimo, ang usa ka panig-ingnan sa pagkahalangdon,
  Ania ang mga bayanihong buhat nga giawit!
  
  Ang mga babaye natawo ubos sa pula nga bandila ,
  Ug nagtiniil sila nagdali sa katugnaw...
  Ang mga anak nga babaye ug mga anak nga lalaki nakig-away alang sa Rus',
  Usahay ang pangasaw-onon naghatag sa lalaki og rosas!
  
  Adunay usa ka pula nga bandila sa uniberso,
  Pagsidlak pag-ayo, sama sa siga sa sulo...
  Pagkahuman, nahibal-an nimo, bayani, kami adunay usa ka duyan,
  Ug ang among bandila nagkidlap sama sa pula!
  
  Ayaw pagtuo niini, ang silot nga pasista dili molabay,
  Ug ang espiritu sa Russia dili gyud mawala ...
  Ang mga kadaugan magbukas sa usa ka walay katapusan nga account,
  Mangumusta ta ug kumusta kang bisan kinsa!
  
  Ang Russia usa ka talagsaon nga nasud,
  Gihatag nimo ang komunismo sa mga tawo...
  Sa walay kataposan gihatag sa Diyos nga madagayaon ,
  Para sa Inahan, para sa kalipay ug kagawasan!
  
  Ang kaaway dili makapildi sa Amahan,
  Ug bisan unsa pa siya ka mapintas ug malimbungon ...
  Ang among dili mabuntog nga oso sa Russia,
  Mahimayaon kaayo ang sundalong Ruso sa iyang kadaogan!
  
  Nindot nga nasud sa Sobyet,
  Ang mga babaye niini mapasigarbuhon nga sila mga gwapa...
  Siya gihatag kanato pinaagi sa pagkatawo sa walay katapusan,
  Ug tugoti kaming mga miyembro sa Komsomol nga patas!
  
  Nag-away kami sa gawas sa Moscow,
  Blizzard, snowdrifts, ug ang mga babaye walay sapin...
  Dili namo itugyan ang among yutang natawhan ngadto kang Satanas,
  bisan ang among mga sanggot sa tukma nga pagpusil!
  
  Mao nga sa kasuko ang mga babaye naghinamhinam nga makig-away,
  Ug uban sa hubo nga tikod ilang gilabay ang usa ka explosion-package ...
  Usa ka pasista, cool lang siya tan-awon,
  Sa pagkatinuod, ang daotan nga si Cain!
  
  Ang mga kaaway dili makapildi sa mga babaye,
  Natawo sila ubos sa maong bituon...
  Ang among dili mabuntog nga mangtas mao ang oso,
  Kinsa ang naghimo sa Inahan nga iyang asawa!
  
  Kami nga mga babaye nga Ruso maayo,
  Wala kami mahadlok sa torture ug katugnaw...
  Ug atong isalikway, tuohi ako, ang pag-atake sa daotan nga panon,
  Ang kaaway mabuang sa dosis!
  
  Nakahimo sila sa pagduso sa kaaway palayo sa Moscow,
  Bisan tuod siya puno sa dakong gahom...
  Kami nga mga babaye mapasigarbuhon kaayo sa among kaugalingon,
  Ang mga kontra mawala tanan sa ilang mga lubnganan!
  
  Ayaw pagtoo niini, ang mga kaaway dili makapildi sa Rus',
  Tungod kay ang matag kabalyero gikan sa diaper ...
  Ang mangangayam dayag nga nahimong dula,
  Ug ang kontra kay bata pa!
  
  Apan ang espiritu sa Russia, dako, motuo sa espiritu,
  Nahibal-an nimo, adunay mga tinago nga gahum niini ...
  Ang kaaway bug-os nga madugmok,
  Human sa tanan, ang mga kabalyero dili mabuntog sa gubat!
  
  Isalikway ang imong mga pagduhaduha , mga babaye ,
  Kami ang labing kaisog, nahibal-an nimo, sa kalibutan ...
  Atong ihulog ang mga panon ni Satanas ngadto sa impyerno,
  Atong ihumol ang tanang mga kontra sa kasilyas!
  
  Ang balaang gubat matapos
  Ang kalinaw ug kabuntagon moabut sa ibabaw sa planeta ...
  Siya sa kahangturan uban sa adlaw, nahibal-an nimo, gihatag,
  Hinaut nga ang ting-init modilaab sa kahangturan!
  
  Ug ang komunismo nga walay katapusan sa himaya,
  Ug si Lenin ug ang bantogang Stalin kauban nato...
  Sa duguong sinehan lang karon ang pasismo,
  Ug ang atong kabubut-on, tuohi ako, mas lig-on pa kay sa puthaw!
  
  Ang akong Russia nagmando sa daghang siglo,
  Ug naghatag kalipay sa tibuok uniberso...
  Kinahanglan nimo ang kusog sa usa ka kumo nga puthaw,
  Ug mapangahason, apan sa makatarunganon nga paagi!
  Sa sinugdan, si Margarita ra ang miawit, apan si Enomai, ang batang babaye nga si Yaga, Viscount de Lafer ug uban pang mga bata mikuha sa kanta. Ug kini usa na ka kusgan, puno sa tingog nga choir, diin ang tanan nauyog. Ug ang dako, tinuod nga higante nagsugod sa pagkunhod sa gidak-on. Dili na siya bugnaw ug hulga. Ug ang mga sungay migamay, ug ang mga kuko nahimong gagmay. Wow...
  Ang batang babaye nga si Yaga mikanta nga nagkatawa:
  Maayo, maayo, mahimo nimong ipasigarbo siya -
  Ang pito dili mahadlok sa usa!
  Ang mga bata nagdungan sa pagsinggit, nga nagyatak sa ilang mga tiil:
  Wala kami mahadlok kanimo ogre,
  Pagatamakan ka sa tiil sa bata...
  Bisan og dili pa kita igo nga mga manggugubat,
  Kami kaniadto ubos sa Baba Yaga !
  Kini mga bata, nindot kaayo sa kalag ug nawong. Ug sila nakig-away sama sa mga higante. Bisan tuod karon ang higanteng kanibal kinahanglan nga mahuman sa moral. Ug ang mga bata nagsugod sa pagsayaw.
  Ug gikuha sa batang babaye nga si Yaga ang vacuum cleaner ug gipunting kini sa tulisan, ug nagsugod sa pagbagulbol.
  Usa sa mga batang lalaki mitila og dako nga lollipop sa porma sa usa ka cockerel , nga nahimong kalabera, ug ang babaye mikaon og ice cream.
  Gihulga sa mga bata ang higante:
  - Mahitabo usab kini kanimo!
  Ug literal nga nangurog siya. Lalong nikupos siya. Ug ang mga baso nga bulawan nga adunay ice cream sa tanan nga mga kolor sa balangaw nagsugod sa pagkidlap bisan labi ka hayag ug labi ka matahum.
  Ang pioneer nga bayani nga si Margarita miawit pag-usab uban ang kasuko, usa ka patriyotikong awit gikan sa gubat, ug ang uban nga mga bata mi-chorus:
  Miapil ko sa Komsomol samtang nagdula,
  Babaye sa usa ka matahum nga damgo ...
  Naghunahuna ko nga ang kalibutan mahimong walay katapusan nga Mayo,
  Matag adlaw mao ang pagkatawo sa tingpamulak!
  
  Apan sa pipila ka rason wala kini nahimo,
  Sa unsa nga paagi, dili ako mahigugma ...
  Bueno, sultihi ako, mga lalaki, sa akong kaluoy,
  Ang kinabuhi kusog kaayo nga bugsay!
  
  Kalit nga midalugdog ang gubat,
  Ug usa ka unos sa kamatayon ang nagdali ...
  Ug ang akong mga babaye adunay kusgan nga lawas,
  Mahimo nimong ibutang ang imong kaugalingon sa ilalum sa pag-atake sa usa ka higayon!
  
  Tuohi ako, dili ko gusto nga mosukol,
  Ipaglaban ang Amahan hangtod sa katapusan...
  Nagdala kami og mga granada sa usa ka lig-on nga backpack,
  Gipulihan ni Stalin ang iyang amahan sa mga kasingkasing!
  
  Dakong manggugubat sa Russia.
  Maprotektahan nato ang kalinaw ug kahusay...
  Ang mga bituon sa langit nagbisibis sa velvet,
  Ug ang mangangayam nahimong dula!
  
  Ako, usa ka babaye nga nagtiniil, nakig-away
  Puno sa tentasyon ug gugma...
  Adunay, nahibal-an ko, usa ka lugar niini nga paraiso,
  Dili nimo matukod ang kalipay sa dugo!
  
  Dakong manggugubat sa Fatherland,
  Kami makig-away nga lig-on duol sa Moscow...
  Ug unya ang damgo ubos sa komunismo,
  Batok sa kalibotan sa mga patay uban ni Satanas!
  
  Maisog nga mga Ruso,
  Nga mag-away sila nga matinud-anon hangtod sa katapusan...
  Nagpamusil sila gamit ang machine gun,
  Kung kinahanglan nimo ang korona nga bulawan!
  
  Bisan usa ka bala dili makapugong kanamo
  Si Hesus ang halangdon nga Dios nabanhaw...
  Ang mga adlaw sa manunukob nga dragon natapos na,
  Kini nahimong mas hayag gikan sa langit!
  
  Gihigugma ko ikaw, minahal nga Lada,
  Ang kinatas-ang Diyos nga si Svarog anaa sa himaya...
  Kinahanglan namon nga makig-away alang sa Russia,
  Ang labing kaayo nga Puti nga Diyos nag-uban kanamo!
  
  Ayaw dad-a ang mga Ruso sa ilang mga tuhod,
  Ang atong unod, tuohi ako, dili mapugngan...
  Si Stalin ug ang bantugang Lenin kauban namo,
  Kinahanglan nga makapasar ka usab niini nga pasulit!
  
  Ang kasakit sa Amahan naa usab sa among mga kasingkasing,
  Kami nagtuo sa iyang kahalangdon...
  Giablihan dayon namo ang pultahan sa kawanangan,
  Kini mahimong usa ka matam-is kaayo nga kinabuhi!
  
  Kami walay sapin nga matahum nga mga babaye ,
  Kusog kaayo ang among pagdagan sa mga snowdrift...
  Dili namo kinahanglan kining mapait nga vodka,
  Ang kerubin nagbuklad sa iyang mga pako!
  
  Kami nga mga babaye mobarug alang sa Amahan,
  Ug tubagon namon ang daotan nga mga Kraut, dili,
  Ang impyernong Cain pagalaglagon,
  Ug kumusta kang Kristo nga Manluluwas!
  
  Adunay usa ka panahon - dili kini mahimong mas maayo,
  Ang mga patay mabanhaw hangtod sa kahangtoran...
  Ang uniberso mahimong tinuod nga paraiso,
  Ang pangandoy sa tanan matuman!
  Si Margarita mibati og gamay nga kasubo - siya labaw pa sa usa ka gatos ka tuig ang panuigon, ug siya usa pa ka babaye. Ug tingali magpabilin siyang bata hangtod sa hangtod.
  Apan ang ubang mga bata nalipay ug nalipay niini nga kanta.
  Ug ang makahahadlok nga cannibal nga higante nahimong mas gamay sa gidak-on, ug morag usa ka nahadlok nga goblin kay sa usa ka monster.
  Milupad kaniya ang mga piraso sa ice cream ug cake. Ang mga bata nangatawa ug nanggawas sa ilang mga dila. Kataw-anan kaayo kining tan-awon. Ug ang malipayong mga lalaki nagpadayon sa paghimo sa mga nawong.
  Ang batang babaye nga si Yaga mipikpik sa iyang mga ngabil ug misinggit:
  Ang mga bata kinahanglan nga mokatawa
  Ang mga bata kinahanglan nga mokatawa -
  Ug giunsa pagkinabuhi sa mga bayani!
  Ug giunsa pagkinabuhi sa mga bayani!
  Ug gipunting ni Baba Yaga ang vacuum cleaner sa ubang mga orc ug goblins nga nanglukso gikan sa kastilyo. Ug si Enomai ug ang babaye misugod sa pagpusil kanila gamit ang mga machine gun. Ug gibuhat nila kini nga maayo . Ug usab adunay mga baso nga adunay hayag nga ice cream, pasas nga rolyo, cream cake, corn flakes, cotton candy ug uban pa . Ang tanan baho kaayo ug tan-awon hilabihan ka gana.
  Ug ang mga bata nga manggugubat nangatawa ug nagpakita sa ilang mahait, puti nga mga ngipon, sama sa mga anak sa lobo.
  Unsa ka talagsaon ug talagsaon kini nga aksyon tan-awon.
  Ug si Margarita miigo sa mga orc ug mga kalabera sa kilat, nga nagpadayon sa ilang talagsaon nga pagbag-o.
  Human niana, ang pioneer nga babaye mikanta na usab og usa ka patriyotiko ug halangdon nga kanta, ug ang ubang mga bata sa koro mipunit sa iyang madasigon ug malipayong kanta:
  Si Satanas dili makapildi kanato,
  Ang akong yutang natawhan, ang labing matahum sa kalibutan,
  Bantog ang nindot nga nasud...
  Ang mga hamtong ug mga bata malipay niini!
  
  Kabay nga ang mga lirio sa nalupyakan mamulak sing maayo sa sini,
  Ug ang mga kerubin nagpatugtog ug usa ka desente nga himno...
  Ang Fuhrer mahimong kaput,
  Ang mga Ruso dili mabuntog sa mga gubat!
  
  Ang mga miyembro sa Komsomol nagdagan nga walay sapin,
  Giyatak nila ang niyebe gamit ang ilang mga tikod ...
  Hitler nindot ka tan-awon
  Ipadagan ko nimo og tangke!
  
  Mapildi ba nato ang mga Nazi?
  Sama sa kanunay, kami nagtiniil, mga babaye ...
  Ang among labing makalilisang nga kabalyero mao ang oso,
  Pamatyon niya ang tanan gamit ang machine gun!
  
  Dili, kami nga mga babaye cool kaayo,
  Literal nga gikuniskunis namo ang tanang mga kaaway...
  Ang among mga kuko, ngipon, kumo...
  Magtukod kita ug usa ka dapit sa usa ka maanindot nga paraiso!
  
  Nagtuo ko nga adunay mabugnaw nga komunismo,
  Ang nasud sa tambag, tuohi ako, namulak niini ...
  Ug ang makaluluoy nga Nazismo mawala,
  Nagatoo ako nga ang imong mga buhat pagahimayaon!
  
  Ang rehiyon mamulak pag-ayo, ako nagtuo,
  Gikan sa kadaugan nibalik kita sa kadaugan...
  Gipildi ni Nikolai ang mga Hapon,
  Ang samurai motubag alang sa kapintasan!
  
  Dili nato tugotan ang atong kaugalingon nga magkiling,
  Atong dugmokon ang atong mga kaaway sa usa ka hampak...
  Himoa nga ang mangangayam mahimong dula,
  Dili sa walay hinungdan nga among gidugmok ang Wehrmacht!
  
  
  Tuohi ko, dili sayon alang kanato ang pagtugyan,
  Ang mga Ruso kanunay nga nahibal-an kung giunsa ang pagpakig-away ...
  Gibaid namo ang among bayoneta gamit ang puthaw,
  Ang Fuhrer mahimong imahe sa usa ka clown!
  
  Ingon niini ang akong yutang natawhan,
  Ang akordyon sa Russia nagdula niini ...
  Ang tanan nga mga nasud usa ka mahigalaon nga pamilya,
  Si Abel ang midaog, dili si Cain!
  
  Sa dili madugay ang USSR anaa sa himaya,
  Bisan pa ang atong kaaway mapintas ug maluibon...
  Maghimo kami usa ka panig-ingnan alang sa kaisug,
  Ang espiritu sa Russia mahimaya sa mga gubat!
  Sa katapusang hugpong sa mga pulong, ang pioneer nga babaye mikuha ug nagpagawas sa kilat gikan sa iyang magic wand, ug mga pulsar gikan sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil nga adunay mga magic ring ug mga bato. Sa kataposan ilang gitabonan ang higante nga mikuyos sama sa usa ka kuhol. Katong usa bug-os nga natabonan sa nagdilaab nga silaw. Unya kini mikidlap pag-usab. Ang mga orc ug mga kalabera sa katapusan nabag-o sa tanan nga mga lahi sa katingad-an nga mga lamian. Lami kaayo ug pinirito, gikan sa lain-laing klase sa ham, stuffed fish ug gansa, hangtod sa mga cake, pastry, caramel ug baso sa ice cream.
  Ang mga bata nalipay ug nagluksolukso. Sila tan-awon nga malipayon kaayo ug malipayon.
  Dinhi, sa dapit sa makahahadlok ug gahi nga cannibal nga higante, ang kahayag nawala. Usa ka nipis, patas ug buhok nga batang lalaki nga naka-short, mga pito ka tuig ang edad, mitungha. Ang ingon nga usa ka dili makadaot ug matam-is nga bata imbes nga usa ka makalilisang nga mangtas. Gipiyong niya ang iyang mga mata ug miingon:
  - Ayaw ako paghampak!
  Si Margarita misinggit:
  - Ayaw kahadlok! Dili ka namo hilabtan. Karon mahimo nimong sugdan ang imong kinabuhi gikan sa sinugdan ug makaeskwela!
  Ang bata nga lalaki ug ang kanhi kanibal mibagulbol:
  Unsa kini nga klase sa kinabuhi sa eskuylahan?
  ang pagsulay kada adlaw ...
  Pagdugang, pagbahinbahin,
  Multiplication table!
  Ang kastilyo sa higanteng kanibal nausab atubangan sa among mga mata. Imbis nga mga kalabera, ang mga bulak sa talagsaon nga katahum namulak sa mga simboryo. Ug ang mga simboryo mismo naggilakgilak sa bulawan. Ug ang tanan nahimong matahum kaayo, naggilakgilak, nagsidlak, ang mga dingding sa kastilyo gitabonan sa mga bulak. Ug imbes nga dugo, ang mga tuburan misugod sa pagdagayday sa mga sapa sa diamante, ug ang mga panganod nahanaw, ug upat ka adlaw misidlak sa makausa.
  Ug ang gipagawas nga mga bata nagsugod sa pagdagan pagawas sa kastilyo uban ang malipayong katawa. Nakuyapan, gikuniskunis, walay sapin, malipayon gihapon sila.
  Ang mga bata nga lalaki ug babaye nanghagis sa lamian nga mga pagkaon, ug ang mga barrel sa mga cocktail ug juice nagpakita gikan mismo sa ilawom sa sagbot.
  Ang batang babaye nga si Yaga milupad paingon sa kanhi kanibal nga higante sa usa ka lusong ug gitunol ang batang lalaki nga ice cream. Gitulon niya kini ug mipahiyom:
  - Lami!
  Ug siya midugang sa kahadlok:
  - Pasayloa ako, mga anak! Maulaw ko nga gikaon tika. Pagkamakaluod niini!
  Nagkadaghan ang mga bata nga nahutdan. Apil na kadtong gikaon kaniadto sa kanibal. Ang dili makadaot nga batang lalaki nagpiyong sa iyang mga mata ug mikanta pa;
  Aw, dili ba kini usa ka milagro, dili ba kini usa ka fairy tale,
  Ang tanan nahimong ingon niana, tuohi ako, talagsaon!
  Dili, mas maayo ang pagbuhat og maayo alang kanato -
  Ug ang pagkadaotan mahanaw hangtod sa hangtod!
  Oo , kadto usa ka kadaugan. Tinuod, usa sa mga batang lalaki, nga maskulado kaayo ang lawas ug nagshort, mitan-aw sa nawong ug mihunghong:
  - Diin napunta ang akong heroic height?
  Nangutana si Oenomaus:
  - Ug kinsa ka?
  Ang batang lalaki nga adunay klaro kaayo nga mga kaunuran mitubag:
  - Nikitich.
  Ug ang iyang bata nga nawong mingitngit, ug siya nagbagulbol:
  - Usa ako ka bantugan nga bayani, ug karon ako usa ka nagtiniil nga batang lalaki nga nag-shorts, kinsa ang nanginahanglan kanako nga ingon niana?
  Ang kanhi kanibal misinggit:
  - Magdungan ta sa eskwelahan!
  Nagngulob si Dobrynya sa kasuko, gisipa pag-ayo ang iyang hubo nga bata nga tiil nga napikas ang bato:
  - Aw, sa impyerno sa eskwelahan! Akala ko nga naubos na ko eh !
  Si Margarita mitubag uban ang panghupaw:
  - Nakasabot ko niini!
  Ang batang si Dobrynya misinggit:
  - Unsa ang imong nasabtan! Karon ang akong asawa mobiya kanako! Kinsay nanginahanglan nako ug ingon ana ka hungog nga bata !
  Si Oenomaus mitubag nga nagpahiyom:
  - Ang labing importante nga butang sa kinabuhi mao ang kalag. Dili igsapayan ang gidak-on!
  Si Dobrynya misupak:
  - Dili! Wala ka kaila sa akong asawa. Kas-a iyang gipalihok pag-ayo ang iyang tikod nga iyang napildi ang ngipon sa kawatan nga nightingale! Estrikto siya, ug ngano nga kinahanglan niya ang usa ka batang lalaki nga walay bigote ! - Ug ang bata mibunal pag-usab sa iyang walay sapin, bata, apan kusgan nga tiil, sama sa usa ka sledgehammer, mao nga ang cobblestone nabuak ngadto sa gagmay nga mga tipik. Ug misinggit ang batan-ong bayani. - Himoa ako nga hamtong sa dili madugay!
  Si Oenomaus mitubag uban ang panghupaw:
  - Ikasubo, dili nato mahimo kini, di ba?
  Nag-reply si Margarita:
  - Sa pagkakaron, kini tinuod, dili kami makahimo, apan kung ikaw moadto sa pagbiyahe uban kanamo alang sa usa ka dako nga katuyoan, nan tingali kami adunay usa ka butang!
  Ang batang lalaki nga si Dobrynya nangutana nga mahulgaon:
  - Unsa ang imong tumong?
  Masaligon nga mitubag si Oenomaus:
  - Aron maluwas ang mas kusgan nga sekso sa uniberso nga sukod gikan sa kamatayon. Adunay kamatay sa atong uniberso, ug kini makaabot usab kanimo!
  Miyango si Margarita sa pag-uyon:
  - Oo, Dobrynya, apil kanamo. Naa gihapon nimo ang imong kabayanihan nga kusog, ug mapuslan ka kaayo kanamo!
  Ang titan boy, bisan kung tan-awon dili siya mas tigulang o mas taas kaysa Oenomai, usa ka batang lalaki nga mga dose ka tuig ang edad , apan siya adunay dako nga pisikal nga kusog. Busa iyang gipisil ang gamay nga bato gamit ang iyang hubo nga mga tudlo ug literal nga gikuha kini ug gidugmok kini, pagkahuman siya miingon nga nagpahiyom:
  - Ug okay pa ko! Sige, mouban ko nimo. Makahadlok ko mubalik sa akong asawa hangtod sa akong pagdako !
  Si Margarita, uban ang pahiyom nga sama sa usa ka engkanto, mitubag:
  - Usa ka maalamon kaayo nga desisyon!
  Ug iyang gi-klik ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil. Ang ikatulo, madanihon nga batang dragon mitungha.
  Ang babaye mipasabut:
  - Dili ka kinahanglan nga maglakaw sama sa usa ka makililimos nga adunay usa ka bag!
  . KAPITULO Num. 8.
  Gikapoy kaayo si Dominika sa panahon sa transisyon ug nakapasar sa mga eksaminasyon. Busa, ang iyang matahum nga mga dalaga gihugasan sa usa ka bulawan nga kaligoanan ug ulan. Ug dayon gibutang nila siya sa usa ka humok, mainit nga higdaanan sa usa ka bulag, maluho nga kwarto alang sa mga elite nga estudyante ug babaye nga mga estudyante. Nahulog si Dominica sa usa ka katingad-an nga damgo, ang iyang katapusan nga pangandoy mao ang makauban si Prinsipe Oenomaus , diin gibati niya ang dakong simpatiya ug simpatiya.
  Ug sa dihang gigakos siya sa diyos nga si Morpheus, siya
  Si Dominica kalit nga mibati nga ang hangin mihuros sa iyang nawong, ug siya naglingkod sa usa ka danlog, panit nga likod. Ug ang mga panganod mokidlap sa palibot.
  Ug milingi ang babaye ug nakita niya ang usa ka gwapa, maskulado nga lalaki, nga iyang nailhan dayon. Oo, si Prinsipe Oenomaus, nga nahimong batan-ong ulipon. Ug karon siya nagsakay sa usa ka gamay, tulo-ka-ulo nga dragon. Usa ka babaye ang naglupad sa iyang tuo. Siya usab matahum ug tam-is, nga adunay bulawan nga pula nga buhok. Dili siya tigulang kay sa Oenomaus. Ug sa wala nga bahin mao ang usa ka lalaki. Taas usab ang buhok , gwapo ug maskulado kaayo, nga adunay ekspresyon nga nawong. Ang ingon nga grupo sa mga bata nga adunay mga backpack ug mga hinagiban. Ug ang babaye usab adunay mga singsing sa iyang mga tudlo sa tiil ug mga kamot usab.
  Gibati sa dragon ang sobra nga gibug-aton ug misugod sa pagpakpak sa iyang mga pako kanunay aron dili mahugno.
  Giuyog sa batang babaye nga si Margarita ang iyang magic wand ug misinggit:
  - Kinsa ka? Diin kini gikan?
  Si Oenomaus, bisan pa, nakaila sa Dominica ug miingon sa usa ka masaligon nga tono:
  - Kini usa ka pinili gikan sa planetang Yuta. Kinahanglan niyang luwason ang mas kusgan nga sekso sa atong uniberso, sumala sa tagna.
  Ang babaye nga si Margarita mingisi:
  - Gikan sa planetang Yuta? Nasinati ba nimo ang Dakong Patriotic War?
  Dominica masaligon nga mikumpirma:
  - Oo, kaniadto!
  Ang pioneer nga bayani nangutana nga makahuluganon:
  - Ug kanus-a kini milabay?
  Ang naigo nga babaye, nga walay kumpiyansa, mitubag:
  - Gikan sa kawhaan ug duha sa Hunyo kwarentay uno hangtod sa ikasiyam sa Mayo kwarentay singko, aw, siyempre, midaog kami!
  Si Margarita mitubag nga nagpahiyom:
  - Nahibal-an ko nga midaog kami! Kung dili, dili kami makigsulti kanimo. Buot ipasabot mga kababayan ta, nagkatibulaag lang sa paglabay sa panahon. Pagkanindot nga mahimamat ang usa ka tawo gikan sa imong planeta, ug labi pa nga gikan sa imong nasud!
  Mitubag si Dominica nga nanghupaw:
  - Sa dihang natapos ang Dakong Patriotic War, ang akong apohan wala pa matawo. Kini usa ka taas nga istorya alang kanamo!
  Si Margarita usab miingon nga nanghupaw:
  - Ug wala ako nabuhi aron makita ang pagkompleto niini. Gibitay ko niadtong Enero '44. Apan mituo ko sa among kadaugan. Ang Kiev napagawas na, ug ang Stalingrad ug ang Kursk Bulge midalugdog. Pagkamakaluluoy nga mamatay kung dose ka pa lang , nga wala moapil sa Komsomol.
  Natingala si Dominica:
  - Kung namatay ka dugay na, nan nganong babaye pa?
  Mikiyod si Margarita:
  - Wala ko kahibalo niana. Hapit usa ka gatos ka tuig ang milabay sukad sa akong pagkamatay, ug nagpabilin ako nga bata. Apan adunay usa usab ka plus: Wala ako'y edad sa tanan, ug wala ako'y usa ka pagpuno sa akong mga ngipon!
  Mingisi si Dominic ug miingon:
  - Oo, ang pagkatigulang daotan kaayo, salawayon!
  Ug ang maanyag nga artista sa pelikula nagsugod sa pagkanta;
  Ang katawhan anaa sa dakong kasubo,
  Tingali ang tanan naghunahuna bahin kaniya!
  Ang mga luha mitulo sa ibabaw niining dagat,
  Ang kahadlok sa usa ka tawo nagdilaab sa kalayo!
  
  Ang mga tuig nagakamang matag tuig sa usa ka caravan,
  Gipahid ni Lola ang henna sa iyang aping!
  Ug adunay nahitabo sa yagpis nga dagway sa dalaga,
  Wala ko kasabot kung diin gikan ang mga wrinkles!
  
  Nganong hayag ang korona sa kinaiyahan?
  Ang tiglalang sa mga makina kinahanglan nga kalit nga malaya!
  Ang usa nga migamit sa gahum sa hangin ngadto sa karomata,
  Dili niya makaya ang kadaotan sa pagkatigulang!
  
  Ang usa ka kaanyag mahimong usa ka freak
  Ug ang bayani nalaya sa atubangan sa atong mga mata!
  Bisan unsang daotan nga panahon karon,
  Ug sa gabii gisakit ako sa hilabihang kahadlok!
  
  Apan dili ako motuo nga walay kaluwasan,
  Ang usa ka tawo mahimong makiglalis sa Diyos!
  Aron ang mahigalaon nga pamilya mahimong mahangturon,
  Aron ang dalan mosaka sa kasayon ug titip!
  
  Ang mga tigulang nga babaye wala nay kunot,
  Himoon nato nga moatras ang katigulangon sa kaulaw!
  Ug tawo, gamhanang anak sa pag-uswag,
  Siya nagtan-aw sa kinapungkayan sa kinabuhi uban sa masanag nga mga mata!
  
  Ug adunay walay katapusan nga katahum
  Ang mga adlaw modagayday sama sa usa ka suba nga nagbaha!
  Ang pagkamaayo sa tawo magpakita
  Human sa tanan, ang kasingkasing mahimong putli ug halangdon!
  
  Pagtuo, moabut ang bag-ong kalipay,
  Sa paglabay sa katuigan, ang kaalam mouswag!
  Human sa tanan, ang yelo dili mopuyo sa usa ka batan-ong lawas,
  Sama sa usa ka bata nga nag-eskuyla nga naghinamhinam nga magtuon alang sa lima!
  
  Mas taas ang marka, dali, pangitaa kini,
  Makuha nimo pag-usab ang eksaminasyon labing menos usa ka gatos ka beses!
  Ug mahimo ka mokaon sa mga cake sa Pasko sa Pagkabanhaw nga adunay dugos,
  Aw, mahimong tigulang nga babaye karon!
  Pagkatahum sa pagkanta ni Dominika, usa ka tinuod nga primadona. Ug ang iyang mga kanta bug-os nga lawas ug mabulukon, sama sa trill sa nightingale.
  Miyango si Enomai sa pag-uyon:
  - Dili ka makiglalis batok niini !
  Si Boy Dobrynya miingon:
  - Ang pagkatigulang dili maayo. Apan nakakuha kog makapabag-ong mga mansanas para sa akong kaugalingon ug sa akong asawa . Kung mokaon ka ug gamay niini, dili ka matigulang ug dili ka mahimong bata. Ug unya ang usa ka hungog nga ungo nangaon sa iyang kaugalingon sa ingon nga mga mansanas. Siya usa ka tigulang nga babaye, apan siya natapos sa potty. Busa kinahanglang mahibalo ka sa pagkamakasaranganon sa tanang butang, ug hinumdomi nga ang tanang edad mapinasakopon sa gugma.
  Si Enomai kalit nga miingon:
  - Ang akong dragon nagginhawa pag-ayo! Lisod alang kaniya ang pagdala ug duha ka tawo, ilabina kay si Dominica dili bata, kondili dako kaayo ug maskulado nga babaye. Nagkinahanglan siya og bag-ong flyer!
  Si Margarita masaligon nga miingon, nga nag-klik sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil:
  - Adunay usa ka flyer!
  Usa ka gamay nga dragon nga adunay tulo ka ulo ang una nga nagpakita sa kahanginan. Apan ang partisan nga babaye nagpadala usa ka silaw sa kusog ngadto kaniya, ug kini nga dragon nagsugod sa pagtubo.
  Natingala si Dominica:
  - Kini mao ang salamangka sa aksyon. Kini ang akong unang higayon nga nakakita sa mga dragon nga gipadako.
  Si Margarita mitubag nga nagpahiyom:
  - Ang mga dragon dili mga tawo, mas sayon ang pagpadako kanila!
  Ang mananap mitubo ngadto sa usa ka gidak-on nga mas dako og gamay kay sa laing tulo ka dragon. Ug ang laing pagpitik sa mga tudlo, niining higayona sa mga kamot, ug si Dominica nakakaplag sa iyang kaugalingon sa usa ka komportable nga saddle!
  Miyango ang pioneer nga babaye:
  - Nakita nimo kung unsa kini ka yano! Karon ikaw adunay imong kaugalingon nga dragon. Pagmaya niini!
  Ang hit nga babaye miingon nga nagngisi:
  - Kini, siyempre, maayo , apan unsa ang punto sa pagsaka sa bungbong uban ang kalipay?
  Mikatawa si Margarita ug mitubag:
  - Wala ka ba nagdamgo sa imong kaugalingon nga dragon?
  Si Dominica matinud-anon nga nagbagulbol:
  - Nagdamgo ko sa akong kaugalingon nga helicopter. Apan wala siyay panahon sa pagpangitag kuwarta alang kaniya. Busa walay bisan unsa nga ilabinang ikalipay!
  Si Enomai miingon nga nagpahiyom:
  - Apan nagdamgo ko sa usa ka personal nga dragon.
  Gikumpirma ni Dobrynya:
  - Nindot ang personal nga dragon! Bisan pa, ang akong bayani nga kabayo mahimo usab nga molupad kung mogamit ako salamangka. Apan alang sa mga espesyal nga spelling, ang mga salamangkero kinahanglan nga bayran sa bulawan. Ug ang dragon libre.
  Dugang pa ni Margarita:
  - Maayo sab ang dragon kay makakaon lang sa tubig. Bueno, dugangi kini og gamay nga sagbot, ug kini mahimong maayo. Siya moginhawa og kalayo.
  Nangutana si Dominica, nahibulong:
  - Nakig-away ba gyud ka sa mga Aleman?
  Si Margarita matinud-anon nga mitubag:
  - Wala gyud ko nakig-away. Mas nagtrabaho ko sa paniktik ug komunikasyon. Naglakaw ako sa mga baryo ug taliwala sa mga kalasangan. Aw, bisan kinsa nga adunay bag sa makililimos ug nagtiniil gikan sa tingtugnaw hangtod sa tingtugnaw magduda. Tinuod, gitanom niya ang mga eksplosibo sa mga Nazi sa makaduha. Aw, gipusil ra niya dihang gikuha ko nila. Mibawos siyag pusil hangtod sa kataposang bala. Nadakpan siya. Aw, ila kong gitortyur, bisag nagdali, ug nagdali sila sa pagbitay kanako, tungod kay ang Pulang Hukbo nag-abante pa niana nga direksiyon. Kay kon dili, mas dugay pa unta nila siyang paantoson.
  Usa ka higayon niana akong gipakatulog ang duha pa ka polis ug gitugyan sila sa mga partisan. Aw, dili ko maghimo sa mga butang, apan siyempre adunay daghang mga panimpalad.
  Nangutana si Dominica nga nagpahiyom:
  - Aduna ka bay mga order?
  Si Margarita mitubag uban ang panghupaw:
  - Dili! Ang medalya lamang nga "Alang sa Kaisug", giisip ako nga gamay ra kaayo aron mahatagan ug bisan unsang seryoso. Aw, wala ko mahibal-an kung gihatagan sila pagkahuman ug kung giunsa ...
  Si Oenomaus miingon:
  - Sa dose ka tuig ang edad, dili na daotan alang sa usa ka babaye nga adunay award sa militar! Sultihi ko, kumusta kini kanimo?
  Miyango ang pioneer nga babaye:
  - Bueno, oo, sultihi ako, ang komunismo natukod ug ang mga gubat natapos na?
  Si Dominica nanghupaw ug mitubag nga masaligon:
  - Dili! Mas grabe pa kini sa mga termino sa mga gubat. Apan dili ko gusto nga hisgutan kini. Apan ang mga tawo nahimong mas grabe pa.
  Ang batang si Dobrynya misugyot:
  - Mas maayo nga maghisgot kita bahin sa mahika nga mga buhat. Kung dili, magsugod ka karon sa paghisgot bahin sa mga tangke ...
  Mikunot ang agtang ni Margarita:
  - Unsa ang imong nahibal-an bahin sa mga tangke?
  Nag-reply si Dobrynya:
  - Naa ko sa usa ka labi ka naugmad nga kalibutan, ug adunay kini nga mga metal nga monsters. Kusog ang ilang pagpamusil ug peligroso kaayo. Makaluod nga hinumdoman sila.
  Ang partisan nga babaye mingisi ug miingon:
  - Gibubo nako ang balas sa tangke sa gas sa tangke sa Tiger. Ug nihunong siya. Mao kadto. Ug migamit siyag awl sa pagtusok sa mga ligid sa mga sakyanan sa mga Nazi. Ako usa ka gamay nga babaye, ug mas sayon alang kanako ang pagbuhat niini.
  Mingisi si Dominic ug miingon:
  - Maayong pagkabuhat! Ikaw usa ka pioneer nga bayani. Kinahanglan nga maghimo kami mga pelikula bahin kanimo ug magsulat mga libro bahin kanimo.
  Miyango si Margarita:
  - Nahibal-an ko, adunay pipila - "Mga Pulang Yawa", pananglitan. Sa kinatibuk-an, dili lamang ako wala motuo sa Dios, apan usahay nakahimo ako og mga butang nga karon akong ikaulaw!
  Si Enomai miingon nga nagpahiyom:
  - Mahitabo. Usahay ang mga diyos dili kaayo maayo nga pamatasan. Apan sa bisan unsa nga kaso, ikaw karon usa ka talento kaayo nga salamangkero, ug kinahanglan nimo ...
  Wala niya nahuman. Usa ka panon sa naglupad nga mga unggoy nagpakita sa ilang atubangan. Layo sila, apan ang maid-id nga panan-awon sa elf boy ug sa sorceress nga babaye nakakita nga kining mga pak-an nga unggoy nagguyod sa labing menos usa ka dosena nga mga bata sa pukot. Ang mga alaot nga mga lalaki ug mga babaye naghuot ug nag-antos pag-ayo sa pagkalagiw, sa diha nga sila gilabay, ug ang mga lawas sa mga bata giputol pinaagi sa puthaw nga mga pukot.
  Si Dominica nakakita usab niini ug misinggit:
  - Kinahanglan natong buhian ang mga lalaki!
  Miyango si Dobrynya ug gihulbot ang iyang espada uban ang singgit:
  - Kami maisugon nga moadto sa gubat,
  Para sa Holy Rus'-
  Makig-away kami gamit ang espada,
  Wala ko namaligya!
  Si Dominica nakamatikod, nga nagpakita sa iyang mga ngipon:
  - Kini, siyempre, makapaikag kaayo sa pagtabang sa mga bata. Apan aduna ba kitay igong kusog? Nakabasa kog fairy tale bahin sa naglupad nga mga unggoy, ug daw kusgan kaayo sila!
  Miyango si Margarita sa pag-uyon ug miawit:
  Ang mga manggugubat sa kangitngit siguradong kusgan,
  Ang daotan nagmando sa kalibutan nga wala nahibal-an ang numero ...
  Apan kaninyo, mga anak ni Satanas-
  Ayaw gub-a ang gahum ni Kristo!
  Si Dobrynya miingon:
  - Kami adunay lain-laing mga kaatbang. Ug ang kamatuoran nga sila lig-on, ingon nga usa ka lagda, wala makapugong kanamo!
  Ug ang quartet nga adunay mga dragon nagdali sa paggukod sa naglupad nga mga unggoy. Adunay usa lamang ka dosena kanila - trese kanila. Ug halos parehas nga gidaghanon sa mga binihag nga bata. Ug kini ang mapintas nga kamatuoran sa gubat.
  Si Margarita midali ug, miduol sa naglupad nga mga unggoy, misinggit:
  - Palakta ang mga bata, kamong mga monsters!
  Ang pangulo sa mga unggoy misirit:
  - Lakaw, babaye, kung dili, kami usab magbakos kanimo.
  Maisugon nga mitubag si Margarita:
  - Dili! Imo silang gibuhian, o ikaw kinahanglan nga makig-away kanamo!
  Ang mga unggoy nanagnguyngoy, nga nagpangidlap sa ilang mga ngipon:
  - Dili gayud!
  Upat kanila nagpabilin nga nagkupot sa pukot uban sa mga bata, ug ang uban nagdali paingon sa gamay nga detatsment sa mga batan-ong tigluwas.
  Gikumo ni Dominica ang iyang mga kumo ug usa ka saber ang nagpakita sa iyang kamot.
  Nangutana si Margarita:
  - Kahibalo ka ba unsaon pagkoral?
  Si Dominica mitubag nga masaligon:
  - Adunay usa ka konsepto! Nag-arte siya sa mga pelikula.
  Ang partisan nga babaye nag-ingon:
  - Kini mahimong mapuslanon kanimo.
  Ang babaye nga aktres miawit:
  Panahon na aron ibakyaw nimo ang imong espada,
  Panahon na nga magdali...
  Panahon na nga iwarawara nimo ang imong espada -
  Unsa kaha kung kini magamit!
  Isulat kini sa imong notebook -
  Sa matag panid!
  Panahon na aron ibakyaw nimo ang imong espada,
  Panahon na aron ibakyaw nimo ang imong espada,
  Panahon na nga imong ibakyaw ang imong espada!
  Pagkahuman nangatawa ang upat. Ug ang naglupad nga mga unggoy misulay sa pag-atake. Naglihok sila sama sa mga banog nga miatake sa mga goryon.
  Gibunalan ni Margarita ang lider sa naglupad nga mga unggoy gamit ang magic wand ug magic ring sa iyang mga tiil. Ug naigo kini pag-ayo.
  Nakurat ang lider, ug ang iyang ulo diha-diha dayon nahimong lami kaayo nga coconut cake. Ug ang mga kuyamas sa naglupad nga unggoy mikibot-kibot sa hilabihan. Ang ubang naglupad nga mga unggoy misirit sa kahadlok.
  Usa kanila midali paingon sa upat, apan ang batang Dobrynya naigo sa iyang agtang gamit ang iyang hubo nga tikod, mao nga ang unggoy, nga nakadawat og kusog nga bunal, mitalikod.
  Gilabyog ni Dominica ang iyang espada ug giputol ang sungay sa naglupad nga unggoy, ug pagkahuman miawit siya:
  Anaa kami sa kalasangan sa yuta sa ihalas nga mga unggoy,
  Makig-away mi sa mga pak-an sa langit...
  Nangita aron mokaon hinog nga saging -
  Ibitay ang bisan kinsa nga mangawat sa mga bata gikan sa usa ka kahoy!
  Gibunalan usab ni Oenomaus ang unggoy, niining higayona sa pako, ug misirit:
  Ako usa ka kabalyero sa kahayag, sa imong mga tuhod mga mabangis,
  Pagalaglagon ko ang mga kaaway sa Amahan gikan sa nawong sa yuta!
  Ug siya naghimo sa usa ka numero nga walo nga adunay mga espada. Human niini, ang bata abtik nga milikay sa samdan nga unggoy. Ug sa dihang misilaob ang dragon, misiyagit ang buta nga unggoy. Sa samang higayon adunay baho sa pagsunog.
  Ang upat ka mga manggugubat nagpadayon sa opensiba. Ang mga unggoy misulay sa pag-atake. Gibunalan sila sa mga dragon gamit ang mga jet sa kalayo nga literal nga nagsunog sa mga pako sa mga unggoy. Ug kini nanimaho nga pinirito.
  Ang babaye nga si Margarita mikuha ug nagpagawas sa mga sapa sa salamangka. Ug ang sunod nga unggoy adunay usa ka chocolate donut imbes usa ka ulo.
  Gikuha ni Dobrynya ang usa ka unggoy sa pako gamit ang iyang mga tudlo sa tiil ug gilabay kini sa pikas nga langgam. Ug unya adunay usa ka bangga sa mga aligato.
  Ang Titan Boy miawit:
  - Nahibal-an nimo, ako adunay kusog nga kusog,
  Ang pagpakighigala kaniya sama sa pagdula sa buaya!
  Ug unya gitigbas sa babaye ni Dominic ang pako sa unggoy gamit ang iyang espada. Mikiling siya ug nagpagawas sa usa ka tuburan sa purpura nga dugo. Human niini, nabangga siya sa iyang kauban.
  Gisipa ni Dominica sa apapangig ang usa sa mga pak-an nga linalang gamit ang iyang hubo nga tikod ug misinggit:
  Aw, okay, ang binuhat natulog sa sawdust,
  Okay, gisipa ko nila sa apapangig...
  Okay, giguyod ko nila sa usa ka stretcher -
  Pag-ingon nga salamat sa imong kinabuhi !
  Ug gibunalan sa babaye og espada ang ulo sa laing unggoy. Human niini, ang mga binuhat misugod sa paglayas. Sa samang higayon, upat ka pak-an nga mga unggoy misulay sa pagkuha sa mga bihag, mga bata nga natanggong sa usa ka pukot.
  Gipabuthan sila ni Margarita og magic beam, ang unggoy nahimong cinnamon pie nga adunay frosting.
  Ang uban nanagan nga nagsiyagit, nagpagawas sa pukot. Ug ang binihag nga mga bata nagsugod sa pagkahulog.
  Si Margarita misinggit:
  - Hupti ang pukot, dali, mas kusgan.
  Ug siya mihapa sa dragon. Tulo ka laing mga manggugubat ang migukod kaniya.
  Ang batang si Dobrynya miawit:
  Oh, pagkabata, pagkabata, asa ka naglupad?
  Oh, pagkabata, pagkabata, asa ka nagdali ...
  Puno sa balhiboon nga mga unggoy, nahibal-an ko,
  Gidakop ka nila gikan sa lainlaing mga nasud!
  Ug gipunit sa batang bayani ang pukot gamit ang iyang mga tudlo sa tiil. Bisan pa, ang pagka lalaki nga nag-short adunay mga bentaha. Dili maayo alang sa usa ka hamtong nga maglakaw nga walay botas, apan alang sa usa ka batang lalaki natural kini, ug magamit niya ang iyang kusgan nga mga bitiis sa paglihok.
  Ang upat nagpahinay sa pagkahulog sa pukot ug nagsugod sa pagkanaog nga hapsay.
  Mipahiyom si Dominica:
  - Dili ko gusto nga ikaw usa ka bahin sa ilo,
  Dili ko gusto nga lisud ang mga adlaw ...
  Himoa nga ang planeta mahimong usa ka mahayag nga paraiso,
  Panalipdan unta sa santos nga Ginoo ang mga bata!
  Ang mga lalaki gikuniskunis ug gisi, halos tanan nagtiniil, gawas sa usa ka babaye nga elegante ug, tingali, maluho nga sinina ug sapatos nga binordahan sa mga esmeralda ug rubi.
  Ang babaye misinggit:
  - Pag-amping, ang rescue team mao ang akong amahan, ang Duke, ug nagdala na ako sa titulo sa Baroness!
  Mitubag si Dominica nga nagngisi:
  Ang mga hari makahimo sa bisan unsa
  Ang mga hari makahimo sa bisan unsa ...
  Apan kasagaran nabuak
  Usahay manglingkod sila!
  Magminyo tungod sa gugma
  Magminyo tungod sa gugma...
  Huyang alang kanimo, bisan kinsa
  Dili ka Diyos, hari!
  Bisan kinsa nga huyang alang kanimo -
  Dili ka Diyos, hari!
  Ang grupo mainampingong mitugpa sa mga bata. Ug iyang gibuak ang web. Ang mga bata - lalaki ug babaye - mibati og kagawasan. Ug mikidlap ang ilang lingin nga mga tikod dihang misulay sila sa pagdagan.
  Apan gipahunong sila ni Margarita pinaagi sa usa ka makahahadlok nga singgit:
  - Asa man mo paingon? Unsaon pag-ingon nga salamat?
  Mihunong ang mga bata. Miyango ang baroness girl:
  - Husto, giluwas mo ako gikan sa pagkabihag. Itugyan ako sa akong amahan, ug usa ka hataas nga balus ang magahulat kanimo. Ug pasagdi nga ang uban makaadto sa ilang kaugalingon - sila mga makililimos ug nagtiniil.
  Usa ka batang lalaki gikan sa mga binilanggo misupak:
  - Ang akong amahan mao ang ihap! Ug nagtiniil ko kay nadakpan ko sa training run!
  Si Margarita nangutana: "Nganong gidakop ka nila?"
  Ang Viscount nga batang lalaki mikiyhoy sa iyang mga abaga; siya adunay usa ka hubo, maskulado nga lawas, tanned, balhiboon, ug ang iyang ekspresyon lamang, bisan pa sa bata, ang nawong nagbudhi sa iyang kaliwat.
  Ang baroness girl mitubag:
  -Gusto nila nga dad-on kami sa Skelenton . Kini usa ka kusgan nga wizard nga layo nga paryente ni Koshchei nga Imortal!
  Gipikpik ni Margarita ang iyang mga ngabil ug miingon:
  - Skelenton , usa ka daotan nga wizard ug master sa mga elemento, adunay usa ka itom nga tigre nga artifact. Tingali kini makatabang sa pagluwas sa mas kusgan nga sekso.
  Ang batang prinsipe nga si Oenomaus miingon:
  - Dugang pa, gikinahanglan nga buhian ang ubang bihag nga mga bata nga gibihag sa nightmare sorcerer. Kay kon dili, adunay dakong kadaot sa uniberso.
  Nangutana si Dominica, dili kaayo masaligon:
  - Dili ba kini makabalda kanato gikan sa panguna nga katuyoan?
  Si Margarita misupak:
  - vice versa! Kung imong kolektahon ang tanan nga dose ka mga artifact, makuha nimo ang gahum sa Makagagahum nga Dios. Ug kini makahimo sa pagluwas sa dili lamang sa mas lig-on nga sekso, apan sa paghimo sa daghang uban pang mga maayo nga mga butang.
  Ang batang si Dobrynya mipatugbaw:
  - Kini talagsaon! Unya makahimo kita og usa ka butang nga wala gayud gipangandoy sa ubang mga bayani!
  Mikanta si Dominika sa kalipay:
  Ang atong kalibutan walay kaluoy, mapintas, maluibon,
  Ang dugo sa mga tawo midagayday sama sa unos nga sapa...
  Apan ang tawo maalamon, nabantog sa iyang pag-uswag -
  Pagbuntog sa mga babag samtang nagdula!
  
  Dili maihap nga makalilisang nga mga hulga
  Ang kapalaran mapintas, subo ug kataw-anan...
  Nagpatulo kami sa katingad-an nga mga luha sa pagduhaduha -
  Tan-awa ang langit nga adunay dili yutan-on nga kasubo !
  
  Ug himoa nga kini gikinahanglan sa pag-ula
  Sa usa ka mabangis nga gubat, dugo sa tawo...
  Baliha ang hilo sa kinabuhi pinaagi sa espada, pana,
  Dili ta magbudhi sa gugma hangtod sa hangtod!
  Giyango ni Margarita ang iyang bulawan nga ulo:
  - Maayo ang imong pagkanta ni Dominic, ug ang mga pulong nga makatandog sa kalag! Apan kini dili igo...
  Ang babaye nga aktres miawit:
  Nahimong gaan kaayo
  Akong giluwas ang Amahan...
  Swerte gyud ko -
  Kini lamang dili igo!
  Lamang, lamang, lamang -
  Dili kini igo!
  Ang Viscount nga bata nga lalaki mitapak sa iyang hubo nga tiil pag-ayo nga ang mga tun-og milupad gikan sa orange nga sagbot ug miagulo:
  - Hunong sa pagkanta! Adto ta sa Skelentom ug dugmokon nato siya!
  Si Margarita miingon nga nanghupaw:
  - Taas kaayo ang paglakaw. Kinahanglan ka nga molupad sa mga dragon, o madala gamit ang medalyon!
  Nangutana si Oenomaus nga nagpahiyom:
  - Aduna ka bay medalyon? Busa dad-a kami!
  Ang partisan nga babaye mitubag uban ang panghupaw:
  - Kinahanglan kini nga ma-recharge aron madala ang tibuuk nga team. Mangaon ta karon. Gigutom tingali ang mga bata.
  Ang batang babaye nga baroness miyango sa iyang ulo, ang iyang mga ariyos nga diamante nag-giring:
  - Oo, mao gayud kini ang angay buhaton. May kalayo sa akong tiyan!
  Ang batang lalaki nga si viscount miingon:
  - Ang bug-os nga tiyan bungol sa gubat!
  Ang ubang mga bata, kasagaran mga babaye, nagdungan sa pagsinggit:
  Gusto namong mokaon
  Ablihi ang mga pultahan nga mas lapad
  Kay kon dili kita mokaon sa magluto ...
  Ang mga magluluto adunay snack,
  Ug inom ta sa mga opisyal sa katungdanan,
  Gub-on namo ang tibuok kan-anan
  Ug atong bungkagon ang mga plato!
  Giuyog ni Margarita ang iyang magic wand. Ug mitungha ang usa ka lamesa nga adunay daghang pinggan ug usa ka cake sa ibabaw niini.
  Ang babaye miawit uban ang kalipay:
  Ang mga bata nangolekta alang kanimo,
  Dili kami mga scrap -
  Ug mga cool treats,
  Dili lang lugaw nga may dawa!
  Miyango si Dominica ug miingon:
  - Apan hugasi una ang imong mga kamot!
  Ang mga bata nagdali sa sapa. Ang baroness girl na lang ang nagpabiling nagbarog. Ang babaye nga aktres misinggit:
  - Kinahanglan ba nimo ang usa ka espesyal nga imbitasyon?
  Ang batan-ong baroness nagbagulbol:
  - Ug gikapoy ko sa pagpabasa sa akong mga kamot ug tiil sa mga plebeian!
  Si Dominica hugot nga mitubag:
  - Unya dili ko ikaw tugotan sa lamesa!
  Ang dignitary nga babaye miingon:
  - Ipakita ba nimo kanako, babaye nga nagtiniil ? Oo, sugoon ko nga latigohon ka.
  Mitindog si Dominika ug gikumot ang iyang mga kumo:
  - Ug kinsa ang imong orderon?
  Milingi ang Baroness sa likod. Si Dominica taas ug maskulado, ug ang tela nagtabon lamang sa iyang dughan ug paa. Ug klaro nga ang mga bola sa mga kaunuran nagligid sa ilawom sa tanned nga panit, ug adunay mga tile sa abs sa tiyan. Ang ingon nga usa ka bayani nga babaye makaigo kanimo.
  Bisan pa, si Margarita miingon sa usa ka tono sa pagpasig-uli:
  - Manghugas na ta sa atong mga kamot. Ug kung ikaw, Dominica, hamtong na, nan kinahanglan ka nga maghatag usa ka panig-ingnan alang kanamo. Busa magdungan ta sa pagpanghugas.
  Ug mipaingon siya sa sapa. Ug kauban niya ang Baroness girl ug Dominica. Ang tubig gipainit sa upat ka adlaw, malumo ug init, mao nga ang paghugas usa ka kalipay. Nanglangoy pa gani ang mga bata sa sapa. Ug sila misugod sa pagsabwag ug tubig sa usag usa.
  Mikisikisi sab si Dominika sama sa usa ka batang babaye ug miawit:
  Tubig, tubig, bugnaw nga tubig,
  Dili kay walay rason nga naagas kini gikan sa balde!
  Ug adunay nindot kaayong kinaiyahan sa palibot. Ang maluho nga mga bulak nga lainlain ang porma mitubo sa madabong nga mga kahoy. Ug ang mga petals niini nga mga bulak adunay lain-laing mga kolor ug landong. Hunahunaa lang ang mga putot nga naggilakgilak sa tanang kolor sa balangaw ug naggilakgilak sa silaw sa upat ka adlaw.
  Talagsaon gayod kini nga katahom. Ug ang mga alibangbang nga samag gidak-on sa albatrosses molupad, ug ang ilang mga pako adunay naglihok nga mga sumbanan, sama sa pagsabwag sa mga balod sa dagat. Ug usa ka talagsaong lihok ang nahitabo.
  Si Dominica miawit:
  Ang mga pako sa maong alibangbang
  Maayo kaayo sila...
  Nawala ang kalinaw sa bata,
  Ug siya miingon gikan sa kasingkasing ...
  Ang batan-ong viscount, nga nagsabwag, miingon:
  - Oo, kini matahum sa palibot ...
  Sa pagkatinuod, daghan sa mga kahoy ang morag mga alahas nga ikog sa mga paboreal. Ug sa ibabaw nila, dugang sa mga alibangbang, ang mga platinum nga dragonflies usab nagpalihok sa ilang mga pako. Ug sa kalasangan nadungog ang mga kilig sa maanindot nga mga langgam. Talagsaon kaayo sila ug kahibulongan sa ilang mga tingog nga nahingangha ka.
  Dominica nag-tweet:
  Nakadungog ka ba sa mga blackbird nga nag-awit?
  Ang mga nightingales ug orioles nagdagan ...
  Ug usahay ang mga asno, ang mga asno mosinggit sama niana,
  Ang mga babaye nagdagan nga walay sapin!
  Oo, sa pagkatinuod, kini tan-awon kaayo kataw-anan.
  Human maligo, ang mga bata nangadto sa lamesa. Ug ang ilang pagbati nahimong dako, ug sila miawit sa kalipay;
  Gihatagan mi sa maayong engkanto
  Daghang dulaan, lainlain nga klase...
  Natawo kami sa usa ka dako nga puwersa,
  Sama sa mga langgam ug mga mananap!
  
  Ang mga bata nagdula sa kahayag sa pahiyom,
  Dakong kalipay ang miabot sa kalibutan...
  Makaabot kami didto sa unang pagsulay -
  Bisan sa yugo nga nahimong buang, ang asno!
  
  Nagdali kami nga nagtiniil sa mga tun-og,
  Adunay daghang nindot nga mga ideya sa kalibutan ...
  Ang mga bata nagpatulo sa mga luha nga perlas,
  Tuohi ako, ang imong kalag mahimong mas malipayon!
  
  Giatake kami sa daotan nga Koshchei,
  Si Baba Yaga nagdali sa usa ka lusong...
  Ilang gibunalan ang usa ka batang babaye nga nagtiniil gamit ang latigo,
  Ug ang suba nagbaha sa mga pangpang!
  
  Apan dili kami magkurog, mga lalaki ug babaye,
  Mag away mi murag titan...
  Ug ang among tingog mahimong tin-aw kaayo,
  Sama sa pioneer bugle, tambol!
  
  Aw, ang mga orc dili usa ka babag kanamo,
  Ang usa ka buang nga troll dili mahadlok kanimo ...
  Adunay dakong ganti alang sa kaisog,
  Kung ang bata dili zero sa pag-abuso!
  
  Unsa ang bitin nga Gorynych alang sa maisog nga mga lalaki,
  Walay babag alang kanamo, kami naghinam-hinam sa pagpakig-away sa dautan...
  Gihatagan namon siya usa ka hugpong sa mga bumps,
  Ug gi-lock namo siya diretso sa kamalig!
  
  Kung ang usa ka daotan nga goblin nagpabuto gikan sa usa ka kanyon,
  Unya ato siyang tubagon og buckshot...
  Hunonga ang pagpahid sa imong snot guys ,
  Atong pildihon si Satanas kausa!
  
  Ngadto sa dugoon nga gubat, balaan ug matarung,
  Maisog nga mga babaye, lalaki nga nagdagan ...
  Magmando kami sa sagradong gahum,
  Atong kaput ang dautang dragon!
  
  Wala nay mas malipayong baybayon alang sa among mga minahal,
  Manakop ta ug tibuok lim-aw sa isda...
  Alang sa maayo, madanihon nga Elfia,
  Mapamatud-an sa bata nga cool kaayo siya!
  
  Himoon nato nga nindot kaayo ang kalibutan
  Aron ang mga bulak gikan sa paraiso motubo niini...
  Bisan kung usahay mag-away kami nga peligroso,
  Human sa tanan, ang mga damgo matuman sa kahayag!
  
  Dili, dili gayud kita ubos sa mga kaaway,
  Ingnon ta girls, boys sige...
  Among tunobtunoban ang dili matinumanong kasundalohan ilalom sa among mga tiil,
  Magpagawas kami ug invoice para sa mananaog!
  
  Tuohi ako, adunay walay katapusan nga ting-init sa kalibutan,
  Ang atong pagkabata dili molabay...
  Ang mga pagpahimulos sa mga kabalyero tinuod nga giawit,
  Ug padayon sa usa ka madaugon nga kampanya!
  
  Bueno, kung mapildi nato ang tanan nga Orks,
  Ang gubat matapos sa usa ka mahimayaon nga kadaugan...
  Kini mahimong kahibulongan sa akong putli nga kalag,
  Among giisa ang espada, ang lig-on nga taming!
  Ang mga bata mikanta og usa ka maliputon nga kanta ug milingkod sa lamesa. Nagsugod sila sa pagkaon sa piniritong itik, sinugba, ug isda nga adunay mga side dishes.
  Miapil kanila si Dominica. Giputol niya ang usa ka hiwa gamit ang kutsilyo ug namatikdan:
  - Maayo kaayo nga karne!
  Miyango si Margarita:
  - Bueno, unsaon nako pagbuhat ang salamangka? Uyon, kini dili mailhan gikan sa tinuod nga butang!
  Ang batang babaye nga Baroness miingon:
  - Oo , maayo kaayo nga karne, apan komosta ang isda?
  Ug gisulayan nako ang usa ka piraso. Sa pagkatinuod, ang pagkaon talagsaon. Ang mga bata nangaon ug nakamatikod uban ang kalipay:
  - Unsang matanga sa pinggan, unsang klase nga pinggan,
  Unta madala nako ang tanan...
  Makaluluoy nga ang lamesa dili ingon niini kanunay -
  Gipakaon lang sila alang sa ihawan!
  Usa sa nagtiniil , makililimos nga mga babaye nangutana:
  - Mahimo ba ako makakuha pipila ka mga kendi nga tsokolate?
  Mikatawa si Margarita ug miwarawara sa iyang wand. Nagbitay sa usa ka kahoy nga sama kadako sa ikog sa paboreal, ang mga cone nagdali dayon sa lamesa ug nahimo nga matahum, pormag-hayop ug isda nga mga bar, gitabonan sa tsokolate ug adunay nindot nga pagpuno.
  Ang mga bata malipayong misinggit:
  - Unsa ka maayo kini , ug usab, gusto namon ang ice cream!
  Nianang higayona, daghang dagkong mga ilaga nga adunay eskarlata nga balhibo milukso gikan sa ilawom sa orange nga balili ug misulay sa pag-atake sa mga bata. Nangirit sila sa kahadlok, ang matag ilaga sama kadako sa maayong lobo. Gihapak sila ni Margarita pinaagi sa kilat gikan sa iyang magic wand ug sa magic ring sa iyang mga tiil. Ug gigamit usab ni Dominica ang iyang magic wand sa pagpagawas sa usa ka pulsar.
  Ang mga baso nga bulawan nga bino nagpakita nga adunay dato, lunhaw nga ice cream nga gibutang sa porma sa katingad-an nga mga bulak. Dugang pa, uban sa mga strawberry, igos, ihalas nga mga strawberry ug uban pang matahum nga mga berry.
  Si Dominika nagbagulbol ug nakamatikod, nga nagtudlo sa pinakadako nga baso sa bino, nga nahimo nga dili lamang bulawan, apan adunay mga diamante. Ug ang ice cream niini morag usa ka kahibulongan nga dayandayan, nga gibutang sa tanang kolor sa balangaw. Ug unsa ka nindot tan-awon.
  Si Margarita miingon:
  -Ikaw adunay usa ka magic wand nga gihimo gikan sa kasingkasing nga ugat sa usa ka dragon - kini talagsaon kaayo. Asa nimo nakuha?
  Si Dominica matinud-anon nga mitubag:
  - Sa gubat! Ug kini tinuod ug maisugon!
  Si Oenomaus miawit uban ang kalipay:
  Alaut siya nga nakig-away,
  Uban sa usa ka maanyag nga dalaga sa gubat...
  Kung ang kaaway nasuko -
  Patyon ko ang bastos! Patyon ko ang bastos!
  Ang batang si Dobrynya misinggit:
  - Unsa ka, babaye , nganong nagkanta ka? Kinahanglan kitang mokanta: uban sa kusgan nga batang lalaki sa gubat! Mas tukma, bisan sa usa ka kusgan nga tawo sa gubat. Mga laki ra mi sa hitsura, pero pila na katuig mga laki!
  Si Oenomaus mikatawa ug miingon:
  Nagpabilin kami nga mga bata hangtod sa hangtod,
  Ang mga tuig lang ang nagbag-o!
  Mikatawa si Dominika ug miingon:
  - Dinhi kita adunay usa ka fairy-tale nga kalibutan ug pagbag-o.
  Human niana, nagsugod siya sa pagkaon sa iyang gi-conjured nga ice cream. Lami ra kaayo. Ingon niini kanindot ang nahimo. Ug ang tam-is, malumo nga lami sa ice cream mikaylap sa dila sa babaye.
  Ang batang lalaki nga si Dobrynya, pagkahuman sa isda ug karne, malipayon usab nga naghatag pasidungog sa ice cream. Kini usa ka butang, lamian .
  Ang mga bata misulay sa pagkaon sa paagi nga tan-awon sibilisado ug dili sa pag-slurp. Oo, ang carnivorous rat ice cream usa ka nindot nga butang.
  Si Dominica miingon uban ang masanag nga pahiyom:
  Unsa ka maayo nga makahimo sa salamangka,
  Ug himoong ice cream ang daotang ilaga...
  Nakakuha kami usa ka lig-on nga lima -
  Pagbuhat sa usa ka butang nga dili gyud angay buhaton!
  Ug usab ang agikhik sa mga bata isip tubag. Ug usa ka natagbaw nga pag-uyog ...
  Adunay kasaba sa langit. Sa usa ka dapit gikan sa ngilit usa ka dako nga dragon ang naglupad. Gikan sa layo morag gamay siya ug dili makahadlok, bisan pa sa iyang pito ka ulo. Ug kini usa ka matang sa usa ka mangtas sa dili makadaot nga paagi.
  Ang mga bata nangatawa ug nagsugod sa pagkidhat sa usag usa. Makalingaw gyud ni. Ug gipakpak nila ang palad sa palad.
  Nga naay nitingog.
  ni Dominika ug gilabay ang boomerang gamit ang iyang mga tudlo sa tiil. Milupad siya ug giputol ang bump, ug sa panahon sa tinghunlak ang katahum naigo kini sa kusog gikan sa usa ka magic wand. Usa ka dako nga keyk ang nagpakita sa porma sa naka-cocked nga kalo ni Napoleon, nga gisudlan sa mga poppies, rosas ug cornflowers.
  Ang mga bata gipakaon na ug maayo ug gitimbaya ang regalo uban ang kasarangan nga kadasig.
  Ang batang lalaki nga si viscount miingon:
  - Ang mga cake maayo kaayo, apan kinahanglan nimo nga sundon ang kasarangan ...
  Mingisi si Dominika ug namulong, nagkanta:
  Magluto alang sa akong adlawng natawhan,
  Nagsulat ko ug pahalipay sa cake...
  Ug ang inskripsiyon nga kolor gikan sa cream -
  Panahon na nga moadto sa lungsod sa San Remo!
  Human niini, gikuha kini sa babaye ug gilusad na usab ang boomerang. Ug siya milupad, milupad, ug mituyok. Ug ang babaye midakop kaniya pag-usab sa iyang walay tiil ug miawit:
  Ayaw tan-awa ang cake
  Moabot ang panahon nga mamatay ka usab ...
  Ang gingerbread nagtaghoy sama sa usa ka bala sa templo,
  Uban sa pagdiyeta ikaw gayud nga maglisud sa imong kaugalingon!
  Ang baroness nga batang babaye naglisud sa paglamoy sa usa ka piraso sa cake nga adunay usa ka kalo, gitilapan ang iyang mga ngabil ug namatikdan:
  - Lamian! Apan dili na kini angay.
  Ang batang lalaki nga si viscount miingon:
  - Dili magdugay aron matambok.
  Mikanta si Dominica nga nagpahiyom ug nagbiaybiay:
  Para sa kutsara ni mama , para sa kutsara ni papa,
  Ug alang sa lola usa ka ladle ...
  Ug sa kilid sa higdaanan!
  Ang mga bata, sa pagkatinuod, nahimong bug-at human sa pagkaon ug nahulog sa humok, orange nga balili, nga nagsinghot sa ilang mga ilong. Maayo na lang kay walay manunukob nga lamok o insekto dinhi. Kadtong milupad dako ug wala mopaak, ug halos walay problema kanila.
  Nangutana si Dominica kang Margarita, ang pioneer nga babaye ningaang usab ug daling gitabonan ang iyang baba sa iyang palad:
  -Matulog ka ba o?
  Ang partisan heroine mitubag:
  Unsa, ang babaye dili makatulog sa pag-abuso ug kabalaka?
  Sa usa ka dapit ang kaslonon naglatagaw sa dalan sa lasang...
  Nagsuroysuroy siya sa balili nga mint ug walay nahibaloan,
  Ug ang gipanghimaraut nga kapalaran mga komedya ug mga dula!
  Ang bayanihong batang lalaki nga si Dobrynya nag-ungot na sa iyang ilong.
  Oo, ang mga bata adunay daghang mga panimpalad.
  Mikanta si Dominika nga nagbiaybiay:
  Kami matulog nga walay kalisud,
  Tinuod, oo...
  Apan unya, sa unsa nga kalisud,
  Makamata ta unya!
  . KAPITULO Num. 9.
  Si Dominica nahigmata ug migawas sa usa ka mahika nga damgo nga nagdala kaniya ngadto sa usa ka parallel nga kalibutan. Human niini, nanghilam-os ang dalaga ug naligo gamit ang golden device. Nagtoothbrush ko ug namahaw.
  Didto siya nahimamat sa ubang mga babaye ug babaye gikan sa elite nga klase. Naglamano sila ug matinahuron tan-awon. Adunay usab mga duwende, babaye nga troll, babaye nga mga hobbit nga morag mga babaye, nymphs, dryads, tawhanon nga mga babaye, bisan kung gamay ra sila. Usa ka matahum nga kompanya ang nagtigum.
  Ang mga babaye anaa sa elegante nga mga sinina ug alahas, apan nagtiniil, aron kini mas sayon sa paggamit sa ilang mga tiil panahon sa pagpang-ungo. Ug sa elite nga klase, ang edukasyon medyo lahi - naminaw sila sa mga lektyur nga gihatag sa usa ka bukaw sa paspas nga paagi, ug naghimo sa lainlaing mga buluhaton. Gituohan nga nahibal-an na sa babaye ang sukaranan.
  Nahuman ni Dominica ang daghang buluhaton dinhi. Gipusil niya gikan sa usa ka magic wand ug naghimo og mga pagbag-o. Ug unya mihunghong siya og mga spelling. Daghang komplikadong kombinasyon sa mga pulong ang gibasa kaniya, ug gisubli kini ni Dominika.
  Ingon usa ka artista sa pelikula, ang babaye adunay usa ka talagsaon nga panumduman, tungod kay sa set kinahanglan niya nga ipahayag ang daghang mga diyalogo.
  Ug nahinumdom ko sa tanan nga hingpit. Apan kining tanan mga bulak; ang panguna nga butang, siyempre, mao ang pagpangita sa mga artifact aron maluwas ang labi ka kusgan nga sekso.
  Ug mao nga si Dominika milingkod sa lotus nga posisyon, miduyog sa iyang lig-on, maskulado nga mga bitiis ug mitul-id sa iyang likod. Ug pag-usab siya nahulog sa usa ka parallel nga uniberso, diin ang ilang koponan nangita usa ka paagi aron maluwas ang labi ka kusgan nga sekso.
  Ug sa saktong panahon. Kay didto man nagkamang ang duwende ug ang tulisan nga nightingale. Kining duha ka kontrabida nagsabwag na og magic net aron pagtabon sa nangatulog nga walay sapin nga team.
  Natulog usab si Margarita, ug nagdamgo siya ...
  Ang dalagita nakadawat sa tahas sa pagpabuto sa taytayan. Busa miadto siya nga nagtiniil, nagsul-ob og gisi nga sinina nga gapas ug may usa ka makililimos nga bag, sa reconnaissance. Tingtugnaw na ug dili kaayo maayo ang panahon. Adunay katugnaw sa kagabhion, ug ang sagbot natabonan sa katugnaw, diin ang mga tiil sa babaye nagbilin ug gagmay, nindot nga mga tunob. Umog kaayo ug tugnaw, uban ang ulan nga gisagol sa niyebe.
  Ang gagmay nga mga tudlo sa tiil sa walay sapin nga partisan nahimong asul tungod sa katugnaw ug kaumog. Apan maisugon siyang milakaw sa unahan, nga mipaspas pa gani.
  Ug sa samang higayon siya miawit;
  Ang ulan nagkatag sa mga tipik sa bituon sa kalangitan,
  Nag-andam sila ug gipahait nga estaka alang sa pasismo!
  Ang mga tangke sa Tiger kay basura - usa ka hugaw nga merkado sa pulgas ,
  Ang Wehrmacht naghulat sa usa ka mabangis nga kapildihan!
  Ang Wehrmacht naghulat sa usa ka mabangis nga kapildihan!
  
  Ang among kauban nga si Stalin, ang lider, mao ang kusog sa milyon-milyon,
  Siya adunay usa ka granite nga kamao, usa ka machine gun sa iyang kamot!
  Mapildi nato ang kasundalohan gikan sa Sodoma,
  Ang among kusog usa ka monolith, swerte sa Yuta!
  Ang among kusog usa ka monolith, swerte sa Yuta!
  
  Ang among partido wala"y mas hinungdanon nga buhaton,
  Giunsa pagluwas ang mga tawo, ang kaayohan sa Inahan!
  Gitag-iya sa Goebbels, ngadto sa impyerno nga walay pulos,
  Ug adunay kadaugan, tuohi ako, bisan pa sa tanan nga mga yawa!
  Ug adunay kadaugan, tuohi ako, bisan pa sa tanan nga mga yawa!
  
  Ang katahum sa Russia, nahibal-an nimo, nabantog sa iyang gahum,
  Siya adunay usa ka bug-at nga brown nga sinapid!
  Ug sa mga pakigbugno sa mga pasista ang mga batan-on mahimong bantogan,
  Ang Kahayag nga Nasud mabuhi, mobangon!
  Ang Kahayag nga Nasud mabuhi, mobangon!
  
  Ayaw tugoti nga isuksok ni Hitler ang iyang ilong sa mga Ruso,
  Ang bigote nga lalaki naghunahuna nga siya usa ka cool nga Diyos!
  Magmartsa kami subay sa dalan sa Berlin,
  Dili, ang putli ug kalag dili mahimong ulipon!
  Dili, ang putli ug kalag dili mahimong ulipon!
  
  Ang among bandila pula, ang kolor sa dugo nga masuko,
  Ang adlaw misidlak na sa Reichstag!
  Wala nay manggihatagon nga regalo alang sa among minahal nga mga anak,
  Kung ang kasingkasing maisog ug ang kahadlok nadugmok!
  Kung ang kasingkasing maisog ug ang kahadlok nadugmok!
  Busa si Margarita midagan, ang katugnaw mipaak sa iyang hubo nga mga tikod, ngadto sa taytayan. Adunay barbed wire sa palibot ug adunay mga machine gun tower.
  Ang mga German nag-inom og moonshine ug nag-aso sa kalayo. Si Margarita midagan paingon kanila. Ang kabus, blond nga batang babaye ingon og dili makahadlok sa mga Kraut. Dugang pa, sa ingon nga kaumog ug katugnaw, halos walay bisan kinsa, gawas sa katapusang mga makililimos, ang mangahas sa paglakaw nga walay sapin.
  Ug ang babaye nagsugod sa pag-awit kanila sa usa ka dili makadaot ug malipayon nga kanta:
  Ako usa ka kabus nga gamay nga ilo
  Nagdagan ko nga nagtiniil sa niyebe sa katugnaw...
  Apan klaro kaayo ang tingog sa babaye,
  Iyang papahawaon ang katugnaw nga daw sa kusog!
  
  Gikuha sa gubat ang akong inahan gamit ang bomba,
  Si Papa, siyempre, gitawag sa atubangan...
  Ang kulot nga buhok nga igsoon nga nabugnaw tungod sa katugnaw,
  Ang magulang nga babaye naa sa scaffold!
  
  Gigutom, mikaon ko og tinapay,
  Ug ang akong gagmay nga mga tiil pula tungod sa katugnaw...
  Ako diin ang tramp dog mikaon
  Bisag gwapa ug gwapa ang babaye!
  
  Makasulti ako sa tanan nga maisugon ug maisugon,
  Kana, siyempre, ang gubat madaot ...
  Dili igsapayan kung unsa ang among away,
  Ang mangtas nga si Satanas ang mabasol niini!
  
  Oh, ang mga bitiis sa babaye nag-antus,
  Ug sakit kaayo sila niining katugnaw...
  Nanghinaut ko nga adunay kaadlawon sa mainit nga Mayo,
  Hinaot nga molupad ang masanag nga falcon!
  
  Gusto namon nga mahimong mas matahum ang among yutang natawhan,
  Apan ang kagutom, katugnaw, blizzard ug blizzard ...
  Asa ka paingon, alaot nga Russia?
  Lisod kaayo nga kapalaran!
  
  Babaye ko, bata lang,
  Daghan kog nasinati...
  Nagtrabaho ako hapit gikan sa duyan,
  Upat o lima ra ang akong gitun-an!
  
  Ngano nga kini nga kasubo miabut kanako?
  Ang mapintas nga kapalaran sa mga masulub-on nga kasingkasing ...
  Tuohi ako, ang ingon nga pagkadautan nahulog,
  Daw gamay lang kag amo na ang katapusan!
  
  Apan ang babaye ubos sa yugo wala mabuak,
  Nakaandam siya ug naglakaw...
  Siya usa ka bata, layo sa pagkatigulang,
  Ug nalingaw siya sa pagyatak nga walay sapin!
  
  Ang mga tunob sa gamay nga batang babaye matahum,
  Si Raphael naghimo og mga drowing sa kanila ...
  Ug ako nagtuo nga ang gamay nga bata malipay,
  Makita sa Ginoo ang iyang mga anak, tuohi ako!
  
  Mao nga gikanta nako ang kanta
  Alang sa himaya sa Dios nga Ginoong Kristo...
  Nagtuo ko nga ang planeta mahimong paraiso
  Ug makigkita ako sa akong amahan, tuohi ako!
  
  Unya moabot ang panahon ug sila mobangon pag-usab,
  Kinsay namatay, kinsay namatay ug kinsay nasakit...
  Ug adunay kalipay sa pagkatigulang ug pagkabata,
  Tungod kay gusto ni Jesus!
  
  Oo, moluhod ako atubangan sa Diyos,
  Tumanon ko kini nga salmo sa kalipay sa kahayag...
  Sa ngalan sa tanang umaabot nga henerasyon,
  Ang mga kriminal nga monster mapildi!
  
  Unya ang babaye anaa sa walay katapusan nga kalipay,
  Ug ang tanang katawhan sa Inahang Yuta...
  Ang hingpit nga dili maayo nga panahon mahanaw,
  Ang atong katawhan dili mabuak!
  
  Siya mitabok sa iyang kaugalingon, miluhod,
  Gihagkan ang silver cross...
  Dayag nga gamay ra ang iyang nahimo para sa Diyos
  Si Jesus nanaog gikan sa langit alang kanato!
  
  Sa dili madugay kitang tanan makauban sa Makagagahum,
  Sa iyang matahum, mahigugmaong kamot...
  Himoa nga ang atong mga hunahuna molupad sa mas taas
  Ug ang kusog anaa sa usa ka bata, kusgan nga kumo!
  
  Ug karon gibasa nako ang pag-ampo,
  Siya miingon, Dios ko, pasayloa ako...
  Karon kami anaa sa pedestal uban kaniya,
  Ug si Kristo ug ako, tuohi ako, nagpaingon na!
  
  Ug kita moadto sa bukton uban Kaniya ngadto sa langit,
  Ug ang bulawan nga ulan mahulog didto ...
  Ang Ginoo magpakita sa iyang manggihatagon nga kinaiya,
  Ug kini mopadala sa kaaway diretso sa pagkurog!
  
  Sa katapusan, adunay kalipay sa kalibutan,
  Naghulat kami sa pagpakita ni Kristo...
  Naglupad kami sama sa mga anghel sa usa ka kombira sa kahanginan,
  Ang gugma sa Ginoo hayag ug putli!
  Pagkahuman sa ingon nga kanta, ang mga Nazi nahimong emosyonal ug gipasulod ang alaot nga babaye aron magpainit ug gihatagan siya og init nga tsa. Nagplano si Margarita nga hilom nga magtanum ug usa ka eksplosibo nga nagtakuban ingon usa ka tinapay sa iyang bag sa ilawom sa riles, apan wala"y oras - nakamata siya.
  Suod kaayo ang nightingale nga tulisan ug ang duwende. Ang duwende adunay bun-og imbes nga ilong, ngil-ad nga nawong ug taas nga mga ngil. Medyo taas sab siya, mga tulo ka metros. No wonder giguyod niya ang pukot. Ug ang Nightingale usa ka tambok, mapula nga tawo nga adunay mga aping sa hamster, nagtuybo ang mga ngipon sa atubangan ug sa usa ka maluho nga uniporme nga adunay mga medalya. Aw, dugang usa ka bigote, kasagaran sa mga Prussian.
  Sa pagkakita nga ang sorpresa nga pag-atake wala molampos, ang Nightingale the Robber mibutang og duha ka tudlo sa iyang baba ug misulay sa pagsipol.
  Gihatagan siya ni Dominika og roundhouse sipa gamit ang iyang hubo nga tikod. Ug ang tulisan nagngulob sa kasakit. Ug nagbuga pa siya ug dugo.
  Gilabyog sa duwende ang iyang club. Ang bayani nga batang lalaki nga si Dobrynya miambak ug gigunitan ang buhok sa duwende, nahulog sa iyang likod ug gilabay sa iyang kaugalingon. Ang duwende nahagsa sa usa ka tanom sama sa usa ka cactus nga adunay mga bulak ug misinggit nga makapabungol. Ug ang iyang pagngulob sama sa ihalas nga asno.
  Mingisi si Margarita. Si Nightingale misulay pag-usab sa pagsipol dihang gihapak siya ni Dominica sa suwang gamit ang iyang tuhod. Ug siya nanghupaw.
  Ang bayanihong batang lalaki nga si Dobrynya miawit:
  Ang goblin nangutana kanamo,
  Camo ka muadto ka ?
  Miadto sa siyudad -
  Naa miy buhaton!
  Ang goblin misulay pag-atake pag-usab uban sa club. Ang bayani nga batang lalaki naglikay sa pagbunal ug gilabay pag-usab ang dako nga tawo sa iyang kaugalingon, tungod kay si Dobrynya walay kusog sa usa ka bata. Ug ang tanan ingon og nagtrabaho.
  Mituyhad na usab ang duwende. Ug mihinay siya pagbangon. Ang mga bata nahigmata ug nagsugod sa paglabay sa mga bulawan nga cone sa kalamakan nga yawa. Ilang gibunalan siya ug gipadangu-ngoy siya. Ug pagkibot.
  Giuyog ni Margarita ang iyang magic wand. Ug ang mga cone nagsugod sa pagkahimong mga tinapay, ug sila literal nga nagpahid sa goblin sa cream, hinungdan nga siya nagkurog sama sa usa ka loach sa usa ka frying pan.
  Ug gialsa ni Dobrynya Nikitich ang Nightingale the Robber sa iyang gituy-od nga mga bukton ug gilabay siya sa usa ka bug-at nga pine tree nga adunay mga silver cone. Gikan sa hampak, ang Nightingale mag-crash ug mag-uyog, nga mapugos siya sa pagtugyan sa multo, o labi pa, magluwa sa dugo.
  Ang batang si Dobrynya miawit:
  - Nightingale the Robber, kontrabida ka,
  Ug gibunalan ka sa nawong nga labi ka kusog ...
  Patay ka karon, bastos ka ,
  Patyon ka usab, ang whistler!
  Ug dayon gikuha niya kini ug gibunalan sa iyang kumo kutob sa iyang mahimo sa ulo. Ang Nightingale the Robber adunay usa ka singsing sa iyang mga dalunggan. Ug gipunting ni Dominica ang iyang index wand sa goblin, ug giunsa niya paghimo ang usa ka komplikado nga spell alang sa pagbag-o. Ug kini maghimo niini nga usa ka makamatay nga puwersa diin adunay mga kaskad sa kusog.
  Ug unya ... Adunay usa ka taas nga tulo ka metros nga balhiboon nga lalaki, ug karon sa iyang dapit adunay usa ka lamesa nga puno sa tanan nga mga matang sa dato kaayo nga mga pagkaon ug nindot nga mga tam-is. Ug ang ingon nga mga kahumot migawas gikan niining talagsaon nga kusina.
  Dominica nag-tweet:
  - Kini ang mga pagbag-o ug mga milagro sa mga milagro,
  Makita nato ang yanong paraiso sa tanang butang nga langitnon...
  Ang ingon nga masanag nga katahum bisan diin ,
  Hinaot nga mabanhaw pag-usab ang Ginoo nga Labing Gamhanan!
  Sa tinuud, sa lamesa nagbutang bulawan ug orange, katingad-an, naggilakgilak nga metal nga mga tray nga adunay mga tinapay, nga adunay daghang mga krema nga lainlain nga kolor ug kolor, ingon man ang uban pang mga katingad-an nga mga pagkaon, ug mga humot nga pag-awas, ang tanan nga labing lamian .
  Ug unsa ka nindot ang mga donut, gisabwag sa nindot nga pulbos. Wala nay pagdugang o pagkunhod dinhi. Ug ang mga baso nga gisablig sa mga cocktail gikan sa lainlaing mga juice, nga adunay nindot nga mga fillings nga nakurat sa mga kahumot ug matam-is nga mga disenyo nga adunay glaze. Ug unsa nga matang sa mga putot didto?
  Si Margarita mipahiyom sa kalibug ug mipatugbaw sa katingala:
  -Gibalik nimo ang yawa! Aw, ayawg hunahunaa ! Kinahanglan nga makahimo ka sa usa ka butang nga sama niini!
  Dominica, nalibog, nangutana:
  - Lisod ba?
  Ang partisan nga babaye mitubag:
  - Oo, hapit imposible! Ug nakahimo ka sa usa ka butang nga sama niini.
  Sa laing bahin, ang tulisan nga nightingale nisuway na usab sa pagsirit. Ug iyang gipaburot ang iyang lapad, morag hamster nga mga aping. Apan ang bata-bayani, sa diha nga makuha niya kini, pasakaan kini sa iyang bata, apan makapatay, sama sa usa ka sledgehammer, kumo. Ug ang whistler, sa dalan, nanuktok sa labaw pa kay sa makausa, kini sama sa usa ka knocked out, cast bulawan ngipon.
  Ug milupad siya nga pabalik-balik. Miduko siya ug mituyhad nga morag natumba siya. Apan unya milukso siya, gisulod pag-usab ang iyang mga tudlo sa iyang baba ug mihuyop. Apan imbes usa ka sipol, ang tanan nga migawas mao ang usa ka makalolooy nga pagsitsit. Ug kataw-anan kaayo. Nangatawa ang mga bata. Ang Nightingale nga tulisan misinggit:
  "Lamoyon ko ikaw sa kalit, lamyon ko ikaw, lamyon ko ikaw, dili ako maluoy!"
  Agig tubag, gisipa ni Dobrynya, kining bayani nga batang lalaki, ang suwang sa Nightingale gamit ang iyang hubo nga tikod. Ug nanglupad na usab ang mga ngipon. Sa paglabay sa iyang mga bukton, ang punoan nga tulisan misandig.
  Si Dobrynya misinggit:
  Ug kinsa ang atong makit-an sa gubat, ug kinsa ang atong makit-an sa gubat,
  Dili kami magkomedya niana, makapatay kami ug gadfly!
  Patyon ka namo sama sa gadfly!
  Gipunting ni Dominica ang iyang magic wand sa napildi nga Nightingale the Robber. Si Margarita miingon:
  - Gusto ba nimo nga mabag-o usab siya?
  Ang babaye nga aktres miyango:
  - Himoa nga adunay labing menos usa ka butang nga mapuslanon!
  Ang partisan nga babaye miawit:
  Ang bata gigapos sa puthaw nga iskedyul,
  Ug nikaon lang ko ug usa ka himsog nga butang...
  Tungod sa bug-at nga karga, usa ka pag-atake kalit nga nahitabo,
  Ug kini nahimo nga usa ka cyber genius sa dako nga gahum!
  Ug dayon si Dominica mituyok, naghimo sa usa ka makuti nga numero nga walo gamit ang iyang magic wand.
  Ug karon, puli sa Robber Nightingale, usa ka tibuuk nga bukid sa mga tam-is, mga drage ug mga bahin sa ice cream ang nagpakita.
  Usa ka malipayong katawa ang nadungog, ug ang mga bata nagsugod sa paglukso gikan sa sagbot. Sila mga cute, apan nipis, gisi, ug tradisyonal nga nagtiniil. Ug uban sa dakong kahakog ilang gisakmit ang pagkaon, diin milingi ang Robber Nightingale ug ang Swamp Goblin. Si Margarita misirit sa iyang mga tudlo ug misinggit:
  - Hunong, mga lalaki ug babaye! Nakasabot ko nimo, gigutom ka human madakpi niining mga kontrabida, apan hugasi una ang imong mga kamot.
  Ug kung giunsa niya buhian ang kilat gikan sa usa ka magic wand. Ang mga batang lalaki kinahanglang modagan paingon sa sapa, ang ilang asul nga mga tikod nagkidlap. Sa pagkatinuod, dili maayo ang pagkaon sa hugaw nga mga kamot.
  Dominica nangutana:
  - Unsa kini, mga binilanggo ug mga binihag sa Nightingale ug sa Goblin?
  ni Margarita ang iyang masanag nga ulo:
  - Oo eksakto! Gipagawas namo sila. Sa mas tukma, ikaw ang nagpagawas kanako. Ug kini cool kaayo .
  Adunay kapin sa usa ka gatos ka bata, lalaki ug babaye. Sama sa naandan, adunay tulo ka beses nga mas daghang representante sa patas nga sekso kaysa sa mas kusgan nga sekso.
  Natingala si Dominica:
  - Dinhi silang tanan tan-awon nga dili molapas sa dose ka tuig ang edad. Unsa, kining mga tulisan wala mopatay sa mga hamtong?
  Gipatin-aw ni Margarita:
  - Dili, siyempre, gipatay usab nila ang mga hamtong. Human lamang sa kagawasan ang mga hamtong makadawat sa mga lawas sa mga bata. Sama pananglit, sa Dobrynya Nikitich. Ug sa ako pud, mura kog babae.
  Ang babaye nga aktres miingon:
  - Ang walay katapusan nga pagkabata, sama sa usa ka fairy tale, maayo ! Ug makaingon ka pa - cool!
  Si Margarita misinggit, nga nagpadayag sa iyang mga ngipon:
  - Oo, kini mga katingad-an nga mga kalibutan diin ang tanan bugnaw kaayo . Apan adunay daghang kapeligrohan dinhi. Sa partikular, adunay mga tawo nga labi ka delikado kaysa sa goblin ug sa Nightingale nga tulisan.
  Si Dominica nangutana nga naghunghong:
  - Kinsa, pananglitan?
  Ang partisan nga babaye hilom nga miingon:
  - Tigulang nga babaye nga Shapoklyak!
  Ang babaye nga aktres mi-tweet:
  Maayo, maayo, si lola ang nanguna!
  Ang pagpakighigala kaniya sama sa pagdula sa buaya!
  Ug gikuha kini sa babaye ug gisalibay ang kono sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil. Naigo kini sa usa ka tutunlan. Ang insekto mibuto, nagkatag ngadto sa confetti.
  Si Margarita miingon, nga naglingo-lingo sa iyang ulo sa bulawan nga mga kulot:
  - Dili maayo ang pagpatay sa buhi nga mga binuhat!
  Dominica miingon:
  - Apan kini usa lamang ka insekto!
  Si Margarita miawit agig tubag:
  - Giluwa nimo ang imong laway sa hangin,
  Ayaw pagdugmok og bug o hulmigas...
  Ayaw pagbali bisan usa ka sanga sa lasang -
  Ang tanan nga kinabuhi sa Yuta usa ka pamilya!
  Ang babaye nga aktres mihudyaka, nga nagpakita sa iyang mga ngipon:
  - Ako, ikaw, siya, siya - sa tibuok nasud,
  Mag-uban usa ka mahigalaon nga pamilya!
  Sa pulong kita, usa ka gatos ka libo ako!
  Nanglaba ang mga bata sa sapa. Ug karon nanagan sila sa pagkaon, malipayon ug sinaw.
  Nagdungan sila si Dominica ug Margarita og usa ka spell, ug ang lamesa nahimong mas taas. Karon adunay igo nga luna alang sa tanan nga makalingkod.
  Ang mga bata, nga nagkurog sa ilang mga tiil, milingkod ug miawit sa koro sa ilang tin-aw nga mga tingog:
  Ang mantel mikaylap sama sa niyebe
  Ug ang mga butang gibutang ...
  Ang mga bata mahimong malampuson,
  Ug sinugba gikan sa Cheburashka!
  Human niadto, nagsugod sila sa pagpangaon. Daghan kaayog gwapa nga mga bata dinhi, bisag gikapoy na sila sa kagutom ug kawad-on.
  Si Dominica ug Margarita, tungod kay sila nabusog kaayo, nga wala magduha-duha, nagsugod sa pagsayaw. Ug atong tunob-tunoban ang imong hubo, pinait, tanned nga mga tiil.
  Ang mga babaye miawit uban sa ilang masanag nga mga tingog;
  Natawo ko sa usa ka nasud sa kawanangan
  Kung diin ang tanan nga mga babaye away kaayo ...
  Si Satanas dili makapildi sa Amahan,
  Sa himaya sa atong inahan nga Russia!
  
  Kita makahimo sa pagpanalipod sa balaan nga Rus',
  Ug bisan unsa ka mapintas ug malimbungon ang kaaway ...
  Atong pildihon ang atong mga kontra,
  Ug ang espiritu sa Russia nga adunay espada mahimaya!
  
  Russia, kini ang akong Inahan,
  Balaan ug kosmiko nga yutan-on...
  Ang tanan nga mga nasud usa ka pamilya,
  Ug ang babaye mao ang walay katapusan nga batan-on!
  
  Atong panalipdan ang atong Inahan sa mga gubat,
  Walay bisan usa ka higayon alang sa dautan nga kaaway ...
  Sa ibabaw namo mao ang usa ka kerubin nga bulawan nga pak-an.
  Hatagan ta ug regalo sa usa ka sundalong Ruso!
  
  Sa Russia ang tanan maayo, maayo,
  Ug ang atong kabubut-on mahimong mas lig-on kay sa puthaw...
  Ang bata adunay kusgan nga bugsay sa iyang mga kamot,
  Ug si Kasamang Stalin ang nagmando didto!
  
  Ang mga tawo nahigugma sa akong Inahan,
  Himoon nato kini nga mas nindot hangtod sa hangtod...
  Ang Fatherland dili kawaton sa usa ka ruble,
  Ug ang Dios nga si Svarog mao ang dakong mesiyas!
  
  Hinaot nga himayaon ang akong Inahan,
  ang kaaway sa gubat ...
  Si Lada Inahan sa Dios minahal kanako,
  Tugoti ang mga kaaway sa Russia nga makuha ang ilang pag-abut!
  
  Kung gikinahanglan, makaula kita sa dugo sa kaaway,
  Ang Russia dili makaluhod ...
  Ang mangangayam sa dili madugay mahimong dula,
  Ug ang bantugang lider, si Lenin, mag-uban kanato!
  
  Among buntogon ang kalapad sa kawanangan,
  Ihatag namo ang kalipay, kalipay sa tibuok uniberso...
  Ang Moscow mas taas pa kay sa Roma mismo,
  Uban ang dili mausab nga gahum niini sa gubat!
  
  Sa diha nga ang gubat moabut sa atong masanag nga yuta,
  Atong ipakita sa Fuhrer ang atong gamhanang kinaiya...
  Ang Ruso makadawat og daghang bayad,
  Kita mas taas pa kay sa adlaw ug mas nindot pa kay sa mga kahoy!
  
  Tuohi ako, ang Rus' dili magun-ob,
  Ang Horde dili magpaluhod kanato...
  Pakig-away alang sa imong Inahan ug ayaw kahadlok,
  Ang Ruso wala mahibalo sa kahuyang ug katapolan!
  
  Ang atong mahal nga nasud mobangon pag-usab,
  Ipakita sa tibuok uniberso ang iyang kusog...
  Ug si Satanas pagalaglagon
  Ang kaaway sa Fatherland mahugno sa lubnganan!
  Mao kana ang paagi nga ang mga babaye, nga naglukso-lukso gamit ang ilang mga tiil ug nagtuyok sama sa mga yawa, nagsugod sa pagngulob ug paglukso sa doble nga pag-uli.
  Kini ang mga gwapa ug agresibo nga mga babaye dinhi . Ug giunsa nila pagsinggit, paglukso.
  Aw, okay, ang mga bata mokaon ug mokanta usab sa ilang kaugalingon. Ug gibuhat nila kini sa positibo nga paagi. Mao ni ilang mga kanta. Ug nagtuyok-tuyok sila sama sa nagtuyok nga tumoy.
  Top class nga mga babaye.
  Apan unya usa ka dako kaayong alibangbang mitungha sa langit, sama sa tinuod nga dragon. Ug ang iyang mga pako dako kaayo nga sila nagkidlap-kidlap sama sa bulawan nga gikulitan ug mahalong mga bato. Ug kini tan-awon talagsaon ug matahum. Kini sa tinuod, prangka nga pagsulti, mga alibangbang nga dako kaayo, sama sa mga dinosaur.
  Mipahiyom si Dominica:
  - Dili ka makakitag mga milagro dinhi. Kahibulongan!
  Mikatawa si Margarita ug mitubag:
  - Oo, kini tinuod nga mga arthropod nga nahingangha. Apan dili kini ang labing katingad-an nga butang. Adunay daghang uban pang mga cool nga butang.
  Si Dominica miawit:
  Apan dili usa ka libro o usa ka museyo,
  Dili nila ilisan ang atong mga higala!
  Ug ang babaye gikan sa magic wand magpagawas sa usa ka sagbayan. Ug mitungha ang bag-ong mga baso sa cocktail. Ug giataki sila sa mga bata.
  Ingon ana ka nindot ang tanan . Ug usa ra ka klase nga musika ang nagdula sa akong ulo.
  Ug unsaon man nga dili mokanta sila Dominic ug Margarita;
  Giatake sa mga gwapa nga nagtiniil,
  Nagdagan sila, nindot kaayo nga mga babaye...
  Kung kinahanglan nimo nga maigo ang Fritz sa imong kumo,
  O ila siyang laslasan gamit ang machine gun!
  
  Ang mga babaye dili makaako sa pagduhaduha
  Ilubong nila ang mga Nazi nga patay...
  Ug sila mosipa kaniya sa hilabihan gayud gikan sa iyang mga tiil,
  Ug sa usa ka dapit ang mga lobo nagtiyabaw sa karnivora!
  
  Russia, kini usa ka pulong alang sa mga sundalo,
  Sa diha nga, tuohi ako, kini dili mahimong mas bugnaw ...
  Bisan pa usahay ang sitwasyon ngitngit,
  Diin nagdaog ang daotan nga itom nga Cain!
  
  Ayaw pagtuo niini, ang mga miyembro sa Komsomol dili molayas,
  Ug kung sila modagan, unya sa pag-atake lamang ...
  Ug ang tanan nga mga Nazi pagapatyon dayon,
  Ug ang Fuhrer ipataas sa chopping block!
  
  Russia, kini ang akong Inahan,
  Siya masanag, yano nga matahum ...
  Bisan kinsa nga talawan wala"y bili bisan usa ka ruble,
  Ug, nahibal-an nimo, ang pagpakiglalis sa usa ka manggugubat peligroso!
  
  Apan hibaloi nga atong pildihon ang mga pasista,
  Ang daotan dili maghari sa trono...
  Sa ibabaw namo adunay usa ka kerubin nga bulawan nga pak-an,
  Ug ang Dios Svarog uban sa pagkadaku sa purongpurong!
  
  Bisan kinsa nga talawan, tuohi ako, usa ka mahuyang nga ulipon,
  Ang iyang kapalaran usa ra - ang pag-antos sa mga insulto ...
  Karon usa ka mekaniko, ugma usa ka foreman,
  Ug ikaw mismo makapildi sa likod sa ubang tawo!
  
  Ang mga babaye adunay kusog, usa ka bulkan,
  Usahay kusog niyang giguba ang mga bukid...
  Ang gubat nag-ulbo sa usa ka daotan nga bagyo,
  Ug ang kamatayon prangka nga naglaglag sa tawhanong rasa!
  
  Sultihan ko kamo sa tinuod, mga kabalyero,
  Kami lig-on kung kami nga mga Ruso nagkahiusa ...
  Kinahanglan ang usa ka meryenda aron mauban ang imong tinidor ug kutsilyo,
  Kami mga kabalyero nga dili mabuntog sa mga gubat!
  
  Unsa ang atong pagtuo, diha sa Ginoong Kristo,
  Bisag girespeto sab namo si Lada...
  Si Kasamang Stalin sama sa atong amahan,
  Ug adunay usa ka dapit sa paraiso nga komunismo!
  
  Ang namatay kaniadto mabanhaw
  Ug kita mahimong mas matahum ug mas maalamon ...
  Ug ang tawo, siyempre, mapahitas-on kaayo,
  Bisag usahay musulti siyag walay pulos!
  
  Sa gugma, ang atong Amahan sama sa usa ka bituon,
  Tuohi ko, dili gyud kini mawala ...
  Usa ka dakong damgo ang matuman
  Adunay kalinaw ug kalipay sa tibuok uniberso!
  
  Gihigugma ko si Maria, gipasidunggan ko si Lada sa sagradong paagi,
  Nindot ang Svarog ug maayo si Perun...
  Gihigugma ko si Jesus ug si Stalin,
  Ang balaang mga nawong sa mga imahen mahal nako!
  
  Kanus-a ba adunay tinuod nga paraiso?
  Tuohi ako, ang tanan nimong mga paglaum matuman niini ...
  Ihatag ang imong kasingkasing sa imong Inahan,
  Ang tanan mahimong maayo, mas lig-on kaysa kaniadto!
  Human niini, sa kataposan, nangaon ang mga bata nga gipagawas. Dayon sila giporma ngadto sa usa ka detatsment. Kapin sa usa ka gatos ka lalaki ug babaye.
  Ug nanglakaw sila sa pagmartsa. Si Dobrynya miingon uban ang matam-is nga pahiyom:
  - Mag-away sila, sigurado ko!
  Ug ang bayani nga batang lalaki miambak sa dragon.
  Si Oenomaus miingon:
  - Ang ingon nga usa ka detatsment molihok nga hinay kaayo. Mas paspas ang among paglihok sa mga dragon. Ug dinhi kinahanglan usab nimo mahibal-an kung kanus-a mohunong.
  Gitukod ang mga bata. Usa ra ka baroness ang desente ug maluho pa ang pamiste. Ang uban morag mga makililimos, mga batan-ong ragamuffin . Apan, mas hawod ang paglihok nga walay sapin.
  Dominica miingon:
  - Kung maglakaw ang batang babaye nga baroness, ang iyang mahal nga sapatos maguba ug mahugno. Tingali kinahanglan ka nga magtiniil sama sa uban?
  Ang Baroness mitubag:
  - Dili ka makahulat! Mas maayo nga ipadala ako sa akong amahan, ang Duke, hatagan ka niya og ganti ug dili ka pasakitan!
  Miyango si Margarita kang Dominica:
  -Ikaw adunay ingon nga mahika nga natural nga gahum. Busa dali, kuhaan ta kini ug ipadala ang mahayag nga mga sumbong, ug ihulog ang babaye sa kastilyo sa iyang amahan!
  Ang babaye nga aktres miingon:
  - Komosta ang ganti?
  Si Margarita mikatawa ug miingon:
  - Bueno, hatagan ka nila og usa ka pitaka nga bulawan, busa daghan ba kana? Dugang pa, makahimo ako og bulawan gikan sa ordinaryo nga mga kahoy ug mga cone, ug mahimo usab nimo!
  Dominica misitsot:
  - Wow! Para makapalit ta ug dukedom sa atong kaugalingon!
  Ang partisan nga babaye misupak:
  - Kini gidili! Ang salamangka nga bulawan gidid-an nga ibutang sa sirkulasyon, kung dili, adunay daghan pa niini kaysa puthaw. Nakasabot ka, inflation sa bililhong sensilyo!
  Dominica miingon:
  - Sama ba kini sa hyperboloid ni engineer Garin?
  Miyango si Margarita:
  - Usa ka butang nga ingon niana. Gibasa nako kini nga libro sa gamay pa ako. Oo, unya ang bulawan nga sumbanan nahugno, ug kini makahahadlok .
  Si Enomai miingon nga nagpahiyom:
  - Apan sa gihapon, tingali pagpataas sa usa ka baroness? Para dili na siya makalagot!
  Miyango si Dobrynya nga nagpahiyom:
  - Oo, buhaton namo kini dayon,
  Hatagan ta siya ug cool nga butang!
  Gitatak na usab sa Baroness ang iyang tikod sa sagbot ug misinggit:
  - Dad-a ko sa akong amahan! O ipapatay ko kamong tanan!
  Nangatawa ang mga bata.
  Sa kalit, usa ka gnome sa usa ka kalo ang mitungha gikan sa ilawom sa sagbot. Klaro nga bata pa kaayo siya, walay bungot. Apan sa usa ka magic wand sa kamot.
  Usa ka gamay nga tingog miingon:
  - Unya nadungog ko ang tingog sa usa ka kapritso nga babaye. Siguro panahon na para edukar siya?
  Ang Baroness misinggit:
  - Sulayi lang kini, sip-on !
  Ug gisulayan niya nga ibalhin ang gnome gamit ang iyang sapin nga tiil. Giuyog niya ang iyang magic wand. Ang kapritsoso nga babaye ug lalaki gikan sa karaang mga tawo nawala.
  Dominica mipatugbaw:
  - Wow!
  Miyango si Margarita:
  - Kini usa ka dwarf boy. Usa ka espesyal nga matang sa gnome nga gihatagan og salamangka. Karon iyang gikuha ang kapritsoso nga babaye aron padakuon. Ug ang baroness dayag nga kinahanglan nga makakat-on sa kultura, pagkamatinahuron ug pagtrabaho nga makugihon.
  Si Enomai miingon nga nagpahiyom:
  - Ug gusto nako siyang bunalan! Ug busa, ang palas-anon wala na sa imong mga abaga.
  Gisugyot ni Dobrynya:
  -Moadto ka ba sa Skeleton? Busa tingali panahon na sa pag-igo sa dalan.
  Si Margarita miingon:
  - Usa ka gamay nga mas duol didto mao ang kastilyo sa dautan nga sorceress Bastinda, nga nanag-iya sa laing artifact gikan sa napulo ug duha - usa ka yellow nga ilaga. Kini unta ang atong madakpan.
  Dugang pa, kami adunay usa ka gamay nga kasundalohan, labaw pa sa usa ka gatos nga mga lalaki. Lakip kanila mao ang bayani Phoenix Falcon. Siya usab usa ka bata nga lalaki, apan adunay dakong kusog.
  Si Dobrynya miingon:
  - Kilala ko si Phoenix. Giunsa man siya pagdakop?
  Ang partisan nga babaye mitubag:
  - Pinaagi sa tuso, sama kanimo. Apan karon aduna na kitay kasundalohan, ug atong sulongon ang palasyo ni Bastinda!
  Gidula ni Dominika ang iyang abs sa iyang tiyan. Unya gikuha niya kini ug gidugmok ang usa ka nut nga anaa sa sagbot gamit ang iyang mga tudlo sa tiil. Iyang giitsa ang liso niini, gisakmit kini sa iyang baba, giusap kini sa iyang kusgan nga mga ngipon ug miuwang:
  - Lakaw alang sa usa ka pag-atake? Aw, ganahan ko ani nga ideya. Bisan pa, ang ngalan nga Bastinda nagpahinumdom kanako sa usa ka fairy tale sa mga bata. Dili ba kana ang dili manghugas sa iyang kaugalingon?
  Gilingo-lingo ni Margarita ang iyang ulo:
  - Nahibal-an ko usab kini nga fairy tale. Dili, kini usa ka gamay nga lahi nga ungo. Siya adunay tibuok panon sa mga ilaga. Aw, ug usab mersenaryong mga orc. Ang Artefa CT nga adunay usa ka ilaga naghatag daghang gahum sa mga ilaga, mao nga ...
  Ang partisan nga babaye nagmando:
  - Mga bata! Gub-a ang mga dagom gikan sa duol nga mga spruces nga pilak, sa dili madugay makita nimo kini kung mosulod kami sa kakahoyan. Makahimo kini usa ka desente nga hinagiban.
  Ang mga lalaki mitubag:
  - Buhaton namo ang tanan, among manluluwas!
  Ug nagmartsa ang team. Bisan tuod adunay tulo ka pilo nga mas daghan nga mga babaye kay sa mga lalaki, sila nahibalo usab unsaon pagmartsa. Ug ilang gibira ang mga tudlo sa ilang mga tiil. Sa samang higayon, nagpatugtog ang musika.
  Ang detatsment milihok sa pagmartsa. Dinhi, human sa pagpangaon, ang pipila sa mga lalaki nanghupaw pag-ayo, apan ang mga babaye nagsugod sa pagbunal sa mga tambol sa balay nga hinimo sa mga dahon sa paboreal , ug ang pagbati nahimong mas malipayon.
  Ang mga bata natanggong sa pormasyon. Gihunahuna ni Dominica nga sama kini sa pelikula bahin sa Malchish-Kibalchish . Adunay usab mga lalaki nga nagmartsa nga nagtiniil. Apan sa pipila ka rason walay mga babaye sa pelikula sa Sobyet. Ug kini katingad-an pa, tungod kay ubos sa Pulang rehimen kanunay nilang gi-insistir ang pagkaparehas sa mga sekso.
  Ug adunay daghan kaayo nga mga babaye dinhi, ug sila sama sa natural nga natawo nga mga manggugubat sa pagmartsa - usa ka bahin mga tawo, usa ka bahin gikan sa pamilyang duwende, ingon sa makita sa ilang mga dalunggan sa lynx. Aw, usa ka matang sa matriarchy.
  Ang mga bata nagmartsa, ug sa samang higayon, nagsugod sila sa pag-awit, nga daw wala niini:
  Ang Elfia mao ang atong maalamon nga nasud,
  Ubos sa pagmando sa Mesiyas nga Hari...
  Kini gihatag kanato sa walay kataposan sa Diyos,
  Aron mahimong mas malipayon ang atong kinabuhi!
  
  Hinaut nga ang maayong Oenomaus anaa sa himaya,
  Kinsa ang nakapildi sa mga kaaway sa Fatherland...
  Makig-away ka alang kaniya ug mangahas,
  Ug sa dili madugay magsugod na kita sa pagpuyo ubos sa Solcenismo !
  
  Nagdagan ang mga batang babaye nga walay sapin
  Gusto nilang makig-away sa kaaway...
  Ug kini nga Orkler dili kaayo cool,
  Hinunoa, siya usa lamang ka hulagway sa usa ka clown!
  
  Dakong walay kataposang nasod
  Sa diin ang kabubut-on, nahibal-an nimo, sa mga henerasyon ...
  Bisan pa ang mga alagad ni Satanas naglaraw,
  Apan ang nagdilaab nga henyo mag-uban kanato!
  
  Nagtuo ko nga dili mapugngan ang among pressure,
  Siyempre, atong laglagon ang atong mga kaaway ngadto sa yuta...
  Isulat nimo kini sa imong notebook, bata,
  Pagkanindot alang sa mga tawo nga magpuyo ubos sa Oenomaus !
  
  Himoon nato ang Amahan nga mas matahum kay sa uban,
  Ang langit moabot niining kinabuhia...
  Atong saulogon ang atong ihalas nga kalampusan
  Ug sa dili madugay kita mabuhi ubos sa elfinismo!
  
  Dili, tuohi ako, kami nga mga Orkish dili mabungkag,
  Bisan tuod ang kaaway kusgan ug tuso kaayo...
  Apan makapasar kami sa mga eksaminasyon nga adunay A,
  Hinaut nga kini maayo ubos sa Oenomaus !
  
  Ang mahimayaong kahalangdon sa Tsar, tuohi ako,
  Sa imong korona nga puno sa diamante...
  Ug, nahibal-an nimo, ang mabangis nga mananap madugmok,
  Ang hampak usab mahanaw, tuohi ako, sanla!
  
  Dili, alang kang Elfia kinahanglan nimo usab ang Elfrog ,
  Mga higala, ayaw pagluib sa inyong mga dios...
  Daku ug mahimayaon ang makagagahum nga Pamilya,
  Ayaw ipakita ang imong mga kahuyang!
  
  Ang matahum nga Lada mao ang panday sa mga diyos,
  Tuohi ko, nanganak siya sa gugma...
  Ayaw usiki ang mga tawo sa wala kinahanglana nga mga pulong,
  Gibuksan ang walay kinutuban nga kahalangdon!
  
  Dili nimo mapugngan ang pana ni Elfrog ,
  Tusukon niya ang bisan unsang kaaway ...
  Ayaw lang pagtinguha sa mga binuang nga butang,
  Ang taming sa sundalong elven motabon!
  
  Elfia, kini sa walay pagduhaduha gahum,
  Mahimo niyang ibalhin ang mga bukid ...
  Bisag usahay ang unod mag-antos pag-ayo,
  Mahimo natong isalikway ang tanang babag!
  
  sa mga duwende sa dili madugay motungha ,
  Nga nagyatak sa uniberso...
  Ang kerubin sa Diyos mobuklad sa iyang mga pako,
  Ug adunay usa ka butang, toohi ako, sa Paglalang...
  
  Ang diyosa nga si Lada mahimayaon, tuohi ako,
  Gihatagan niya ang gugma sa tanan niyang mga anak nga lalaki ...
  Ug karon siya mahimong usa ka kusgan nga kabalyero,
  Ug sugton ta pag -ayo ang kontra sa simod!
  
  Ikaw mao ang Fiev , sama sa kaulohan sa mga duwende ,
  Ang inahan sa, tuohi ako, mahimayaon nga mga lungsod sa Drussian...
  Atong hampakon ang kaaway ,
  Kami mga kabalyero, tuohi ako, dili kami mga talawan!
  
  Alang sa akong sagradong yutang natawhan,
  Kusog kaayo mi mag away...
  Ang Elf dili makawat sa usa ka ruble,
  Human sa tanan, ang mga light elf kanunay nga nahibal-an kung unsaon pagpakig-away!
  
  Adunay mga matahum nga babaye, tuohi ako,
  Nga nagdali sila pagdali sa katugnaw...
  Ang Fuhrer, usa ka ihalas nga mananap, pagkuniskunison,
  Motubo kami usa ka matahum, nahibal-an nimo, rosas!
  
  Dili, dili kami makaagwanta sa kasuko,
  Ipataas nato ang nahayagan sa adlaw nga Elf...
  Usa ka dakong damgo ang matuman
  Sa ilawom niini nga langit masanag nga asul!
  
  Moabot si Elfrog ug banhawon ang mga patay,
  Apan kinahanglan naton nga buhion kini aron mabugnaw ang kinabuhi ...
  Atong buntogon ang kalapad sa uniberso,
  Si Kristo imortal, ug si Judas anaa sa impyerno!
  
  Pag-alagad sa Oenomai nga matinud-anon,
  Ug palihug ayaw pagrebelde batok sa mga hari...
  Hinaot nga ang mga anak sa mga duwende anaa sa himaya,
  Elfia, dili kini lugar sa mapa!
  
  Sa dili madugay atong mabuntog ang uniberso,
  Himoa nga adunay gahum ibabaw sa kinabuhi ug kamatayon...
  Bisan kinsa nga buhi mahimong usa ka kerubin,
  Kanang tawhana sama sa Dios, tuohi kini!
  . KAPITULO Num. 10.
  Mibalik si Dominica sa iyang klasrom sa akademya, gitapos ang iyang sesyon sa posisyon sa lotus. Karon nagsugod na usab siya sa pagtuon sa nagkalain-laing matang sa spelling, sa lain-laing porma ug tipo. Ug gibuhat niya kini uban ang dakong kaandam.
  Human niadto, nanihapon ko. Tapad niya ang babaye nga si Fiesta. Gikaon nila ang nukos sa sarsa ug gihugasan kini sa sinagol nga gatas ug tomato juice. Human niadto, nahimong mayor ang tanan.
  Human sa panihapon, gikoral ni Dominica ang Fiesta gamit ang magic wands. Ug iyang gilabay ang usa ka dako nga cake nga adunay cream sa ibabaw niya , gipahid siya gikan sa ulo hangtod sa tiil.
  Giangkon niya ang kapildihan ug gihatagan siya og singsing sa matag usa sa iyang mga tiil. Ug karon ang Dominica armado nga mas kusgan ug mas makapatay .
  Human niini, naligo ang duha ka babaye ug miadto sa ilang mga lawak.
  Sa kwarto, milingkod si Dominica sa higdaanan, gipilo ang iyang mga bitiis sa porma sa usa ka lotus, ug gibalhin pag-usab ang iyang pisikal ug espiritwal nga esensya sa lain nga lebel sa kalibutan sa pangisip.
  Karon sila naglupadlupad sa mga dragon, ug usa ka grupo sa mga bata ang nagmartsa ubos kanila.
  Gipangunahan sa duha ka batang lalaki: ang Viscount ug ang bayani nga Phoenix Falcon. Ang duha ka mga lalaki mga gwapo nga mga lalaki nga adunay prominenteng mga kaunoran, ug naka-short lang. Kusog, ingnon ta, guys. Ug sila nanagmartsa, nga nakaapas sa haligi.
  Ang mga bata naningkamot sa paglihok sa labing madali kutob sa mahimo, ug matag karon ug unya magsugod sila sa pagdagan. Ug kini morag usa ka kasundalohan sa mga anghel nga adunay hayag, cute nga mga ulo. Ug dili gihapon sila armado, gawas sa mga baton sa balay.
  Apan misulod sila sa kakahoyan sa pino. Daghang lobo ang nangulob, apan gilabay sila ni Phoenix og bug-at nga kono gamit ang iyang hubo nga tiil, ug literal nga nabuak ang bagolbagol sa manunukob.
  Natumba siya, ug ang ubang mga lobo misugod sa paglayas. Ug ang mga bata nagsugod sa paghan-ay sa mga cone ug mga sanga.
  Si Margarita miingon:
  "Nahinumdom ko nga kas-a ang tibuok detatsment sa partisan nga mga bata nagpasiugdag seryosong gubat. Ug ang German nga batalyon mikalagiw. Ug gigukod sila sa mga bata ug gibunalan sila sa mga lambuyog .
  Miuyon si Dominica:
  - Slingshot, kini ang makamatay nga puwersa!
  Ang mga bata nga manggugubat, sa tinuud, nagsugod sa paghimo og mga tirador. Ug paghimo usa ka butang nga sama sa mga pana.
  Gikuha kini ni Margarita ug mipahiyom:
  - Ang among hinagiban mahimong labing perpekto kung kini gipapahawa sa salamangka.
  Misinggit si Dominika, nga nagpadayag sa iyang mga ngipon:
  - Ilabi na kung idugang ko kini!
  Human armado ang mga bata sa ilang kaugalingon, ang duha ka kusgan nga mga salamangkero mipunit sa ilang mga wand.
  Si Margarita miingon:
  - Naghiusa kami sa panagsama!
  Gikumpirma ni Dominica:
  - Sakto!
  Ang duha ka mga babaye nagkolekta sa kusog sa ilang mga magic wand ug gilunsad kini sa ilang dako nga gahum. Ug dayon ang mga maanyag mikuha ug naglansad sa mga sapa sa kusog gikan sa ilang mga tudlo sa tiil pinaagi sa grupo sa mga bata. Ug unya usa ka milagro ang nahitabo, ug liboan ka mga photoblitzes , o, sama sa usa ka gamay nga supernova, mibuto sa kalayo.
  Si Margarita ug Dominica nagsugod sa pagbasa sa mga spelling ug pag-awit:
  Kami mga babaye, nga mosulod sa pantheon,
  Nanumpa sila nga magmatinud-anon sa Fatherland...
  Mao nga ang usa ka mabangis nga kapildihan naghulat sa mga Orkish,
  Aw, unsa man ang bahin sa mga Elves nga nagpuyo sa ilawom sa silaw sa adlaw !
  
  si Nymphin kauban namo , sama sa metal,
  Ginama sa bronse, nga mas lig-on kay sa bisan unsang puthaw...
  Nagdamgo ko nga balihon ang kalibutan,
  Ingon sa gibilin sa bantugang henyo nga si Gralin!
  
  Atong himoon nga mas bugnaw ang Fatherland,
  Ug atong ipataas ang Amahan ibabaw sa mga bituon...
  Hinaut nga adunay kalampusan sa mga elf-girls ,
  Bisan pa ang among gagmay nga mga tiil hingpit nga hubo !
  
  Giatake sa Orkshist ang akong yutang natawhan,
  Ang mga troll sa samurai gikan sa silangan...
  ko ni Solcesus ug Gralin ,
  Ug , mituo ko, atong kusionon ang kaaway !
  
  si Elfrog kauban namo ,
  Unsang Solcenismo , sa kataw-anan, ang magtukod...
  Ang pinakalig-on sa tanan sa uniberso mao ang mahimayaong Pamilya,
  Makadugang kini sa panimuot ug kabubut-on kanato!
  
  Nagtuo ko nga dili gyud kita mohunong,
  Ang Fatherland dili madala sa iyang mga tuhod ...
  Si Kasamang Gralin usa ka hayag nga bituon,
  Ug ang among magtutudlo mao ang maalamon nga henyo nga si Drenin !
  
  Himoon nato ang atong Amahan,
  Mas nindot ug masanag sa planeta...
  Ug nahibal-an nimo, adunay usa ka killer gun,
  Himoa nga ang mga hamtong ug mga bata malingaw!
  
  Sunoga ang Elfrog , ayaw pagsunog sa imong kasingkasing,
  Ikaw ang patron sa tanan nga mga espada sa Elf...
  Magtukod kami sa dili madugay, sa akong pagtuo, usa ka lig-on nga paraiso,
  Moabot si Solcesus , balaan nga misyon!
  
  Ayaw pagsalig sa Orkler gang , mga higala,
  Nga dali ra siya ug mahulgaon...
  Kitang tanan usa ka pamilya -
  Ug tuohi ako, dili pa ulahi ang paghigugma sa imong Inahan!
  
  Ang Ginoo nga Makagagahum nanalipod kanatong tanan,
  Ipataas ang pito ka kolor nga bandera sa ibabaw sa yuta...
  Ug ang daotan nga manunukob mahimong dula,
  Masagubang usab nato si Satanas!
  
  Gihigugma ko ang Dakong Amahan,
  Sa tibuok uniberso wala nay mas nindot pa kanimo,
  Dili namo ibaligya ang Elfia sa usa ka ruble,
  Atong tukuron ang kalinaw ug kalipay sa uniberso!
  
  Sa ngalan sa atong Inahan, usa ka damgo,
  Mobangon ang dakong Elf...
  Kakawangan lang ang tanan
  Ug ang usa ka bag-ong mesiyas magauban kanato!
  
  Oh Lada, akong makagagahum,
  Hatagan nimo ang gugma ug kalinaw sa mga light elf ...
  Milingi ako kanimo, nangamuyo kanimo,
  Ug kung gikinahanglan, hampakon sa kilat!
  
  Ælfria , Birhen sa Langit,
  Gihatag si Solcesus sa Uniberso ...
  Alang kanimo nabanhaw ang dakong Diyos,
  Wala gyud mawala ang lami sa mga tawo!
  
  Palihug timan-i, ang mga duwende ingon niini,
  Ang mga diyos sa Elven gitahud kaayo ...
  Kami bantugang mga anak sa Inahan,
  Ug ang mga anak nga babaye kanunay nga makadaog sa kalibutan!
  
  Mga higala, kinahanglan kitang mag-ampo sa Inahan,
  Perun, Yarilo ug Elfrog gamhanan ...
  Kami mahimong kusgan kaayo nga mga bana,
  Ug atong huypon bisan ang mga panganod sa langit!
  
  Karon ang kaaway gipalayas na gikan sa Elfskva ,
  nimo pag-ayo ang mga environmentalist ...
  Kami matinud-anon kang Solcesus ug Gralin ,
  Ug adunay daghang mga tangke nga adunay mga pusil!
  
  Dili, ang kaaway dili makapugong sa mga duwende,
  Tungod kay ang atong mga manggugubat kay makagagahum sa tanan...
  Nakapasar sa mga eksaminasyon, lima lang,
  Aron ang matag batang lalaki mahimong kusgan kaayo!
  
  ang Soltsegrad mahimong mahimayaon ,
  Ug ato siyang panalipdan gikan sa pag-atake...
  Ang madaugon nga paglinya sa mga kabalyero moabut,
  Bisan pag ang dugo nagaagay sa dili makontrol nga sapa!
  
  Mga batang babaye nga nagtiniil sa katugnaw,
  Nagdalagan sila, nangidlap ang ilang mga tikod...
  Ug ilang maigo ang Orks sa ilang mga kumo,
  Ang dili makig-uban nga si Cain mapadpad!
  
  Mahimong okay ang tanan, nahibal-an sa mga tawo,
  Atong madiskobrehan ang mga konstelasyon sa kawanangan...
  Sa pagkatinuod, sala ang pagduhaduha sa kaisog,
  Ug adunay usa ka tawo sa trono sa Dios!
  
  Sa dili madugay atong banhawon ang mga patay sa siyensiya,
  Mahimo kitang mas bata ug mas gwapa...
  Sa ibabaw namo adunay usa ka kerubin nga bulawan nga pak-an,
  Sa akong gwapa nga Elf nga inahan!
  Busa ang mga babaye nanganta, ug ang tibuok kasundalohan sa mga bata nakakaplag sa ilang mga kaugalingon sa nagsidlak nga hinagiban ug uban sa lig-on, gani bugnaw, mga hinagiban.
  Human niana, ang rearmament sa mga lalaki ug babaye nahuman. Ug sila andam na alang sa usa ka seryoso nga away.
  Ang Dominica ug Margarita nagpagawas ug mga silaw sa gahom nga mitultol sa dagkong kausaban. Ug karon andam na ang kasundalohan sa mga bata.
  Ug busa misugod siya sa pagmartsa sa gubat.
  Gisulti ni Dobrynya nga nalipay kaayo:
  - Kita modaog pag-usab! Ug kini ang atong esensya.
  Usa ka pawikan ang gidak-on sa usa ka maayong tangke sa German Tiger mikamang sa unahan. Siya adunay usa ka diamante nga kabhang, o hinoon, naggilakgilak nga morag gitabonan sa mahalong mga bato. Cute kaayo nga mananap.
  Si Margarita maantigo nga miingon:
  - Sa ingon nga kabhang, ang pawikan mismo nameligro nga mahimong biktima sa usa ka ambisyoso nga mangangayam!
  Miyango si Dominica ug miawit:
  Maayo ang mga shards
  Batok sa machine gun, alaut , wala!
  Apan ang iyang kanta nahimo nga dili kaayo makatarunganon, ug wala sa lugar.
  Ang mga bata nga manggugubat naglibot sa pawikan. Gusto siyang pusilon sa usa sa mga lalaki, apan ang babaye nga sundalo mibutang sa iyang kamot sa abaga sa batang lalaki ug misinggit:
  - Dili kinahanglan!
  Ang laing babaye miingon:
  - Mao kana ang para sa team!
  Kini tinuod nga mga bata nga nakig-away nga naghinamhinam nga makig-away.
  Mikatawa si Dominika:
  Ug sa wala mao ang among kasundalohan, ug sa tuo mao ang among kasundalohan,
  Lami kay gisumbag ko sa akong nawong sa sobrang inom !
  Nindot kaayo ang buot sa mga manggugubat . Ug morag andam na sila nga mosugod sa usa ka taas kaayong biyahe. Ug dili gyud mawala ang ilang mood.
  Mipahiyom si Margarita:
  - Oo, kinahanglan kong isulti nga swerte gihapon kita.
  Nangutana si Dominica nga nagpahiyom:
  - Unsa ka swerte?
  Ang partisan nga babaye masaligon nga mitubag:
  - Ang kamatuoran nga ang Dakong Patriotic War milungtad og wala pay upat ka tuig. Sa pagkatinuod, ang mga German mas makasukol na unta sa ilang gamhanang mga linya sa depensa!
  Ang babaye nga aktres miyango:
  - Uyon ko niini. Adunay bisan pipila ka alternatibo nga mga istorya bahin niini nga hilisgutan. Apan sa bisan unsa nga kaso, kita makahimo sa paghimo sa usa ka milagro. Mahitungod sa mga Aleman, nga nakaamgo nga ang gubat nawala na, sila dili gusto nga mosukol. Ug sa ingon sila milihok sa ilang kaugalingong pragmatikong paagi!
  Si Margarita miingon:
  - Ania ang usa ka dili kaayo malampuson nga salakyanan - kini ang Tigre, bug-at kaayo, ug adunay dili maayo nga gipanalipdan nga hiniusa tali sa turret ug sa kasko. Kini nga tangke, kinahanglan nimong dawaton, dili kaayo maayo. Bug-at kaayo ug karaan, bisan ang armor wala nahimutang sa makatarunganon nga mga bakilid. Ug ang pagbutang sa transmission nga gilain gikan sa makina usa ka dako nga sayup.
  Miyango si Dominica isip pag-uyon.
  - Dili ka makiglalis batok niini ! Siyempre kini usa ka sayop! Apan sa laing bahin, ang mga patay lamang ang dili masayop, ug kung sila gikan sa laing kinabuhi. Ug sa akong hunahuna siya mao. At least para nimo!
  Miyango si Margarita sa pag-uyon:
  - Oo, aduna gayoy laing kinabuhi! Ug ako personal nga kombinsido niini. Ug kung dinhi sa uniberso ako gitakda nga mamatay, nan sa lain, adunay magpadayon!
  Ang babaye nga aktres miyango:
  - Sama sa usa ka walay katapusan nga dula sa kompyuter nga adunay dili maihap nga gidaghanon sa lainlaing lebel!
  Gikumpirma sa partisan girl:
  - Aw, oo nga! Usa ka butang nga ingon niana, ug kini, kinahanglan nako isulti, cool kaayo ! Ug dinhi mahimo kang magmaya labaw pa sa kausa o kaduha.
  Ang bayani nga batang lalaki nga si Dobrynya miawit:
  - Panahon na, panahon na, maglipay kita,
  Sa akong kinabuhi...
  Sa katahum ug sa kopa, ang swerte nga blade.
  Bye, bye, pag-uyog, balhibo sa helmet,
  Kita mohunghong sa kapalaran labaw pa sa kausa!
  Kita mohunghong sa kapalaran labaw pa sa kausa!
  Gub-on ko ang kaaway! Gub-on ko ang kaaway! Gub-on ko ang kaaway!
  Ug nadungog ang lanog nga katawa sa mga bata. Usa ka dako nga dinosaur ang mitungha atubangan sa gamay nga kasundalohan . Tinuod, dili kaayo siya tan-awon nga hulga, apan dako siya. Ug ang iyang lawas dako, apan ang iyang ulo, sa kasukwahi, gamay, dugang usa ka taas nga ikog. Ug sa ibabaw adunay mga buko fins usab.
  Dominica mipatugbaw:
  - Kini usa ka mananap - maayo !
  Miyango si Margarita sa pag-uyon:
  - Dako nga hayop! Pero ayaw kabalaka. Kon dili nato kini hilabtan, kini dili makahikap kanato!
  Ug ang partisan nga babaye nagmando:
  - Batan-ong mga manggugubat - ayaw pagpamusil ug ayaw paghimog kasaba!
  Nahilom ang mga bata. Ug sila misulay sa paglakaw nga walay saba.
  Dominica miingon:
  - Unsa kaha kung bungol ang dinosaur?
  Mipahiyom si Margarita ug dunay gustong isulti. Sa kalit lang dihay dahunog ug nangliki ang mga sanga nga nangabali. Usa ka mananap nga ang gidak-on sa pito ka andana nga bilding mitungha, nga adunay dako nga baba, sama sa usa ka elongated sperm whale. Kini mao ang tinuod nga usa ka dako nga brute. Ug ang mga fangs mga lima ka metros ang gitas-on.
  Ang dinosaur, nga mibarog ug mausisaong mitan-aw sa grupo sa mga bata, nakakita sa usa ka makalilisang nga mangtas ug nagdali sa paglayas. Ug ingon sa, sa pagkatinuod, siya gidasig. Mas mahal ang pagpakig-away sa usa ka higante nga sama niining saber-toothed tyrannosaurus.
  Giisa ni Dominica ug Margarita ang ilang mga magic wand. Unang nagpabuto ang partisan girl. Ug gikan sa tumoy sa iyang sungkod, usa ka makapatay nga pulsar ang molupad. Ug iyang maigo ang baba sa mangtas. Ug medyo mapaso siya. Apan agig tubag dihay mas makalilisang ug makabungol nga dahunog.
  Gikuha kini ni Dominica ug isip tubag , gibunalan niya kini sa tanan niyang kusog, nga naglihok uban ang gahum, nga daw nagbunal sa usa ka mamumuno nga pundok ug, nag-awit:
  Mga dinosaur, tingali ania ka dinhi, ug dili sa Africa,
  Tingali nag-chew ka ug haya alang sa pamahaw,
  Mga dinosaur,...
  Ug gipadala sa babaye ang iyang bahin sa salamangka ngadto sa higante. Ug ilang gikuha ang iyang mga ngipon, ug sa dihang sila naigo, sila nahimong matahum, pink nga mga putot.
  Si Dominica miawit:
  Gusto kong maghimo ug puthaw
  Ang elepante kalit nga mitungha...
  Ang mga pako sama sa usa ka putyokan -
  Bulak imbes mga dalunggan!
  Mikatawa si Margarita ug, sa makausa pa, iyang gibunalan siya sa usa ka makadaut ug makadaut nga pulsar. Apan ang kasundalohan sa mga bata nagsugod sa pagpaulan sa mangtas nga adunay mga pana. Ug ang iyang scale-armor nagsugod sa pagbuak .
  Gikuha ug gibuhian ni Dominika ang salamangka gikan sa iyang duha ka tiil ug sa iyang wand. Ug kini nagtrabaho og maayo dinhi.
  Morag usa ka butang nga mahika ang mikuha niini ug nagbutang sa iyang kaugalingon og dako kaayong gahom sa paglaglag.
  Gikuha kini ni Margarita ug gihutik-hutik, nga nagpangidhat sa iyang mga mata nga sapiro:
  - Wow!
  Ang Tyrannosaurus nahugno, ug sa dapit niini nagpakita ang usa ka dako ug lapad nga lamesa, nga puno sa pagkaon. Ug dinhi kini maluho na kaayo ug wala pa sukad, talagsaon. Ug ang ingon nga makapasilaw nga mga delicacy.
  Si Dominica miawit:
  Kini nahimong lamian
  Ug ang kahumot mas tam-is pa kay sa dugos...
  Dili kita modaog gikan sa wala,
  Ug ang atong kinaiyahan molambo!
  Gipamatud-an ni Margarita nga nagpahiyom, nga nagpakita sa iyang mga ngipon:
  - Oo, kini molambo! Ug maayo kana!
  Pagkahuman, ang partisan nga babaye midugang:
  - Ug nahibal-an nimo kung giunsa ang paghimog salamangka. Kini , kinahanglan nakong isulti, talagsaon! Himua ang ingon ka dako nga gidak-on nga usa ka lamian nga pagkaon . Dili kini mga orc o goblins - mas sayon sa kanila!
  Miyango si Dominica ug miawit:
  - Ang tanan nga imposible posible, nahibal-an ko nga sigurado,
  Ug pagkat-on sa paghimo og salamangka, bisan sa wala!
  Ug sipa ang imong tiil sa kusgan kaayo nga asero,
  Ug laslas ang mananap gamit ang hait nga hait!
  Si Margarita nagngisi ug nakamatikod uban ang pahiyom nga siya nagkidlap sa mga perlas:
  - Oo, nag-awit ka nga makatandog kaayo nga dili ka makakitag sayop! Super!
  Miuyon si Dominica:
  - Usa ako ka maayo nga super - usa ka manlalaban nga mas bugnaw kaysa kalibutan!
  Ug giunsa niya pagkuha ug pagpaligid sa iyang mga mata nga sila sapiro ug sama sa mga bituon.
  Ang lamesa nga adunay pagkaon nagsinyas sa mga bata nga manggugubat, ug ang uban kanila misugod sa pagduol niini ug mikuha og mga donut ug mga cake, gituslob sa tsokolate ug nagkalainlaing matang sa mga krema. Mas maayo pa, pagkuha ug ice cream. Kini mao ang hingpit nga talagsaon.
  Gipatingog ni Margarita ang iyang budyong ug misinggit:
  - Kamo dili kinahanglan nga mokaon ug daghan ,
  Dili kinahanglan nga magdali kamong tanan sa burgesya...
  Ug pagsulat sa imong kaugalingon usa ka notebook,
  Ang paglihok magamit gihapon!
  Si Dominica miingon uban ang matam-is nga pahiyom:
  - Oo, kini nahimo nga maayo kaayo!
  Ug mikidhat siya sa iyang cornflower blue nga mga mata.
  Si Margarita miingon:
  - Ang karne sa mga dinosaur dili kaayo lami, ug labi pa alang sa mga karnivorous nga mga binuhat. Apan ang pagkaon sa kabayo ...
  Si Dobrynya misinggit:
  - Dili ko nimo pakan-on ang kabayo!
  Ug ang bata-bayani miawit:
  Sivka-burka, matagnaong kaurka,
  Tumindog ka sa akong atubangan
  Sama sa dahon sa atubangan sa sagbot!
  Sivka-burka, matagnaong kaurka,
  Gikinahanglan kaayo
  Magkita ta!
  Gikuha kini ni Oenomaus ug miambak gikan sa dragon. Gusto gyud niyang sulayan kung unsa nga klase sa pagkaon ang nahimo sa dinosaur. Lagmit, kini usa ka butang nga madanihon. Ug gikuha sa bata nga prinsipe ang cake nga adunay tsokolate ug gilabay sa iyang baba.
  Ug nagsugod siya sa pag-usap nga kusog, kini creamy ug tam-is. Lami kaayo.
  Ang mga bata nagdungan og singgit:
  - Aw, sulayi ko! Ayaw ug daotan mga iyaan!
  Si Margarita mipahiyom nga inosente:
  - Ako si Auntie? Kataw-anan!
  Ug ang partisan nga babaye misinggit:
  - Hatagan ko ikaw ug napulo ka minuto aron makakaon! Makakaon ka, apan sa kasarangan!
  Nangutana si Dominica nga nagpahiyom:
  -Kinahanglan ba nga gigutom ka sa panahon sa gubat?
  Giyango ni Margarita ang iyang bulawan nga ulo, ang kolor sa spring dandelion:
  - Oo, unsaon! Ug kini hilabihan ka kapoy!
  Ang dalaga misugod sa pag-awit sa iyang tin-aw nga tingog aron sa paghatag og gibug-aton sa trahedya sa sitwasyon.
  Samtang nagkanta, miambak pa sa dragon ang dalaga. Ug nagsugod siya sa pagsayaw sa orange nga balili nga walay mga tiil.
  Ug ang iyang tingog mahayag kaayo ug masanag:
  Kami mga miyembro sa Komsomol, mga babaye nga damgo,
  Mahitungod sa kaugmaon sa mga tawo niining matahum nga nasud ...
  Kung kita matinud-anon sa Yuta ug planeta,
  Ug midaog kita niining makuyaw nga gubat!
  
  Ang bisan unsang negosyo gilalisan unya,
  Usa ka kalayo nga nagdilaab nga kusog sa usa ka batan-on nga kasingkasing ...
  Girls, gwapa lang ni
  Atong ablihan ang pultahan sa kalapad sa kawanangan!
  
  Ang bisan kinsa nga tawo usa ka higante
  Ang siyensya, nahibal-an ko, maghatag kaniya og gahum ...
  Tuohi ako, ang among tawag kanunay parehas,
  Busa si Abel nagmando, ug si Cain nabihag!
  
  Gusto ko ang usa ka bugana nga ani nga mahinog,
  Para molambo ang planeta...
  Aron ang usa ka matahum, matahum nga paraiso moabut,
  Ug ang panaghigalaay mas lig-on kay sa metal!
  
  Atong buntogon ang kawanangan,
  Ang mga babaye nagdagan nga nagtiniil sa mga lim-aw ...
  Sa ibabaw namo adunay usa ka kerubin nga bulawan nga pak-an,
  Ang blizzard ug katugnaw dili makapahadlok kanato!
  
  Tuohi ako, ang atong mga kaaway dili makapildi kanato,
  Mga ugat nga asero ug siga sa kasingkasing...
  Ug ang kusog sa espiritu, sama nga ikaw usa ka oso,
  Atong ipataas ang bandila, nahibal-an ko!
  
  Kinsa ang nahigugma sa labing sinaw nga mga babaye,
  Nindot siya sa kalag ug imahe...
  Pag-andam usa ka kusgan nga machine gun,
  Bisag delikado ang imong kontra!
  
  Nasayod ko nga modaog gyud ta,
  Mahiusa kita sa kahangturan sa atong Inahan...
  Human sa tanan, adunay usa ka bug-os nga bituon nga kalibutan sa atong atubangan,
  Himoa nga ang tawo mahimong kusgan nga binuhat!
  
  Ang kahayag sa Amahan nga wala"y halangdon nga mga utlanan -
  Ang mga bituon sa Ruby nagdilaab sa ibabaw.
  Gitabonan ni Rus ang iyang kaugalingon sa imortal nga himaya -
  Ang kusgan nga bayani, ang drayman, nagbunal!
  
  Rowan ruby sa mga dahon sa esmeralda -
  Ang sapiro naggilakgilak sa uma , cornflower...
  Gipadala ko ang akong mga hunahuna kanimo, Russia -
  Ang duhay-ulo nga agila mikalagiw uban ang mga awit!
  
  Sa mga tinulo sa yamog ang mga perlas mao ang mga snowflake nga diamante,
  Ang tanan maayo sa dakung Inahan!
  Tambok ang yuta, adunay mga ugat sama sa mga balhibo,
  Ang mga snowdrift gianod sa presko nga hangin!
  
  Sa usa ka rehiyon sa Russia adunay yelo, mga patik,
  SA higala , ang mga kamelyo maoy bulawan sa desyerto.
  Init dinhi kung ang mga bagyo sa niyebe,
  Tungod kay atong gitipigan ang Dios sa atong mga kasingkasing!
  
  Ang mga pakwan, melon ug saging motubo,
  Ug sa usa ka dapit sa ting-init ikaw nakiglumba sa mga skate...
  Aw, asa nimo makit-an ang ingon nga mga nasud sa kalibutan?
  Diin ang mga tawo kusgan kaayo sa ilang mga kumo!
  
  Sa Russia, ang kahimoan sa mga armas gibayaw,
  Diha niini, ang tawo mao ang Magbubuhat sa iyang kaugalingong kapalaran!
  Makaaway gyud ta ,
  Aron ang baha sa kasamok dili moabut sa Rus'!
  
  Ang among mga babaye mga gwapa, nahibal-an sa tanan
  Ug wala nay mas kusgan nga mga lalaki nga adunay kaisog!
  Amahang yuta, ikaw ang dagway sa paraiso -
  Usa ka Soberanong Diyos mao ang Agalon sa Pamilya!
  
  Ang mga icon sa Orthodox maaprobahan,
  Ang kampanya nga gisugdan sa usa ka sundalo...
  Mopauli kami nga adunay daghang mga inagaw,
  Sa walay kupas nga pagbunal, gipamatay sa mga magpapana ang ilang mga kaaway!
  
  Ihatag nato ang kalinaw ug kalipay sa tibuok uniberso,
  Ug uban sa Dios atong banhawon ang mga patay!
  Alang sa himaya sa atong dili madunot nga Inahan -
  Makadaog gyud ta , kabalo ko!
  Gipunit usab ni Dominika ang iyang mga kanta. Ug gisayaw nila kini tanan, ug ang ilang hubo, tanned, kusgan nga mga bitiis naglihok ug nagsayaw.
  Unya gipatingog ni Margarita ang budyong:
  - Gipalong ang suga! Mao na, nahuman na ang oras sa pagpangaon.
  Ang mga bata nga manggugubat nagpanuko nga mibiya sa lamesa. Sa pagkatinuod, sa unsang paagi dili nimo kini tukbon ? Sa diha nga adunay literal nga dosena sa lain-laing mga matang sa cream. Ug kini hilabihan ka lamian. Ug ang mga baho niining mga ice cream, pastry, cake, pretzel, ug uban pang lamian ug makapahinam nga mga butang makapahinam ug madanihon.
  Mitubag si Dominica :
  - Ayaw kaon ug sobra ! Pagpraktis sa pagkamakasaranganon!
  Nag-tweet si Margarita:
  - Hibal-i ang tanan nga ang usa ka tawo dili baboy! Ug kinahanglan ka nga mokaon nga maalamon.
  Ang bayani nga batang lalaki nga si Dobrynya, nga bag-o lang nakakaon og usa ka dosena nga mga tinapay ug gipahid ang iyang kaugalingon sa daghang kolor nga krema, nagbagulbol:
  - Kining tanan talagsaon! Apan kinahanglang mahibalo ka kon kanus-a mohunong. Ang pagkaon maayo, apan ang sobra nga pagkaon dili maayo.
  Ang batang prinsipe nga si Oenomaus miuyon:
  - Ang imong nag-unang kaaway mao ang imong tiyan. Apan kung sila moingon - ihatag ang imong panihapon sa kaaway, wala kini magpasabot nga literal kini!
  Mipahiyom si Dobrynya:
  - Apan pagkahuman sa usa ka lisud nga adlaw, o mga away, o pagbansay, kinahanglan ka mokaon og maayo! Kay kon dili, walay gahum.
  Miyango si Dominica nga nagpahiyom ug miingon:
  - Ako personal nga gusto nga matunaw ang protina sa gatas alang sa panihapon ug imnon kini. Makapatagbaw kini, ug sa gabii ang mga kaunuran motubo ug dili masunog. Aw, ang cottage cheese nga adunay isda alang sa panihapon himsog kaayo. Ang lawas sa mga atleta nanginahanglan mga protina.
  Ang mga bata nga manggugubat gitukod sa usa ka paagi. Ug sila misugod na usab sa pagmartsa paingon sa kastilyo sa dautang salamangkero nga si Bastinda. Ang talan-awon sa palibot nagpadayon nga labong. Bisan pa , samtang nagpadayon ang gamay, batan-ong kasundalohan, nga nagpakita sa iyang hubo, abogon nga mga tikod, labi nga nalaya ang kinaiyahan sa atubangan sa among mga mata.
  Nagkaduol na sila sa gingharian sa mga ilaga, ug kini mga makadaot nga mga tag-iya.
  Aron sa paglipay sa ilang kaugalingon, ang mga bata-manggugubat nagsugod sa pagkanta ug nagsugod sa pagyatak sa ilang mga tiil nga mas kusog:
  Ang Elfia namulak sama sa usa ka sapinit ubos sa mga hari,
  Kini walay katapusan ug mas nindot pa kay sa uniberso...
  Ang kadaugan nagbukas sa usa ka walay kinutuban nga account,
  Ang atong pagtuo mabanhaw sa Rodnovery !
  
  Ang pagkadaku sa Fatherland, toohi kini, mao
  Hinaut nga motaas ang iyang minahal nga kasingkasing ...
  Aron ang kalipay sa uniberso anaa
  Aron adunay Elfia nga adunay lig-on nga atop!
  
  Matikdi nga ang atong Elf milupad sa unahan,
  Ug giputol ang mga balud sa iyang dughan ...
  Apan kinahanglan, kita moabut sa lain nga paagi,
  Ug adunay uban, tuohi ako, mga maghuhukom!
  
  Ang atong Inahan nga yuta adunay usa ka dako nga kalibutan,
  Nga nagdilaab sa hayag nga kahayag...
  Ug labaw sa tanan ang Elfrog mao ang idolo sa kalag,
  Nga naghimo sa tingtugnaw ngadto sa ting-init!
  
  Oo, nahibal-an nako, lisud alang kanamo,
  Apan matinud-anon ka nga nag-alagad sa Oenomai ...
  Naigo ang sakayan, nabali ang bugsay,
  Ug sa usa ka dapit ang usa ka mabangis nga iro mag-uwang nga mahulgaon!
  
  Dili, dili namo ihatag ang Elf sa kaaway ,
  Ang among mga espada gilukot, tuohi ako, mas hait...
  Mobarog kita ug modaog pag-usab
  Ug ayaw pagsultig binuang, mga demonyo!
  
  Dinhi kita nagtigom alang sa parada,
  Wala nay mas nindot nga balaang nasod sa uniberso...
  Tuohi ako, atong ipadala ang atong mga kaaway ngadto sa impyerno,
  Ug kami mismo ang magtukod ug paraiso, nahibal-an nimo, bisan pa!
  
  Walay makapugong kanato
  Kami ang bantugan nga mga kabalyero sa mga Duwende...
  Ang ingon nga gahum, usa ka dili mabuntog nga kasundalohan,
  Ug himoon nato nga mas malipayon ang tibuok planeta!
  
  Atong ipakita ang atong kaugalingon sa kalibutan sa katahum,
  Ipataas nato ang pito ka kolor nga bandera ibabaw sa planeta...
  Ug kita magmalipayon, tuohi ako, bisan asa,
  Human sa tanan, ang mga bayanihong buhat giawit!
  
  Palihug timan-i nga ang kalinaw sa elf anaa sa usa ka premium bisan asa,
  Ug kini padayon nga molapad ...
  Ug ang mga tawo magmalipayon sa Yuta,
  Kay walay kaulaw sa Amahan!
  
  Sa pag-abot sa bantugang Solcesus ,
  Wala nay kangitngit sa atong uniberso...
  Ug kung ang tawo ug duwende dili mga talawan,
  Ang iyang kapalaran mao ang pagsubang sa adlaw ug paglalang!
  Kini usa ka kanta nga makapatandog sa kalag! Usa ka nindot ug nindot nga kanta.
  Bisan kung ang talan-awon sa palibot nahimong labi ka grabe - mga rutted nga mga kahoy, tinadtad nga sagbot, ang tanan nadugmok ug natabunan sa mga timaan sa mga tiil sa ilaga.
  Si Margarita miingon:
  - Oo, ayaw pagdahom nga bisan unsa nga kaayohan gikan niini nga mga ilaga! Ug sa palibot adunay mga sero.
  Uban sa usa ka pahiyom nga labihan ka sinaw ug presko, si Dominica miingon, nga nagpadayag sa iyang mga ngipon:
  - Kini, siyempre, gipaabut! Ang tanan nahimong walay pulos . Apan unsa ang imong makuha gikan sa usa ka ilaga - gawas sa abono gikan sa mga hugaw!
  Ug nangatawa ang duha ka babaye. Human niini ang tibuok iskwad sa mga bata nagdugang sa ilang walay sapin nga lakang. Duha ka manggugubat nga mga lalaki ang midali sa unahan ug gibakyaw ang ilang mga espada sama sa mga windmill.
  Ug mao nga ang unang ilaga, ang gidak-on sa usa ka maayong bulldog, giputol sa mga bayani nga mga lalaki sa duha ka kilid. Kini usa ka seryoso nga panagsangka.
  Ang mga bata midugang sa ilang dagan ug literal nga misugod sa pagdagan. Ug unya usa ka dakong panon sa mga ilaga ang mitungha sa unahan. Ang kamagulangan kanila sama sa gidak-on sa maayong toro. Ang babaye nga aktres nga si Dominika misakay sa gubat sa usa ka dragon. Ug andam na siya nga makig-away, apan ang iyang unang hampak gikan sa magic wand naigo sa tigulang nga ilaga.
  Ug kini nagsiga ug nahimong usa ka dako nga lingin sa pinili nga keso nga adunay mga lungag. Ug ang ingon nga makapahinam nga baho migula gikan kaniya nga ang mga ilaga nalinga gikan sa pag-atake sa batalyon sa mga bata ug giatake ang ilang kanhing lider, nga nahimong gana sa kahumot sa labing nindot nga delicacy alang sa mga ilaga.
  Kini nahimo nga usa ka sorpresa.
  Si Margarita miingon:
  - Ang imong mga abilidad motubo matag oras! Ug kini, kinahanglan nako isulti, labi ka cool !
  Giyango ni Dominica ang iyang bulawan nga ulo:
  - Daghan kog mahimo! Ug kini ang akong dako nga kredo! Ug kung magsugod ako, wala"y makapugong kanako.
  Ug gikuha kini sa babaye ug naigo sa laing squad sa magic kilat. Ug ang dugang nga mga pagbag-o nahitabo.
  Pipila ka dosena nga mga ilaga nahimong dagko, striped watermelon nga nindot tan-awon.
  Ang mga bata nga manggugubat miawit sa koro:
  Mga melon, mga pakwan, mga tinapay sa trigo,
  Usa ka manggihatagon, mauswagon nga yuta ...
  Ug naglingkod sa trono sa Elfiburg -
  Amahang Hari Oenomai!
  Ug mao nga ang mga bata-manggugubat sa katapusan nakig-away sa mga ilaga, ug ato silang putlon nga walay hunong. Ug ang mga manggugubat kusog nga mibakyaw sa ilang mga espada . Ug ang mga babaye misugod sa pagpana gikan sa mga pana. Ang uban kanila mga duwende, ug hanas kaayo sila sa pagpamusil. Kini usa ka tinuod nga away.
  Ug daghan pa nga mga rat squad ang moadto sa gubat. Nagdagayday sila sama sa lawom nga suba.
  Dominica miingon:
  - Kung maghisgot kita bahin sa daotan ug daotan, adunay pagbati nga wala"y limitasyon!
  Si Margarita miawit uban ang pahiyom, nga, bisan pa niana , makapasubo:
  Ang mga manggugubat sa kangitngit tinuod nga kusgan,
  Ang daotan nagmando sa kalibutan nga wala nahibal-an ang numero ...
  Apan kamo mga anak ni Satanas,
  Ayaw gub-a ang gahum ni Kristo!
  Si Dobrynya, nga milukso gikan sa dragon, nagsugod sa pagputol sa mga ilaga. Gibuhat niya kini sa duha ka espada sa usa ka higayon, ug tungod sa paspas nga paglihok sa bata, ingon og usa ka gilingan sa kape ang nagtrabaho. Dinhi nagsugod ang pagpuo.
  Si Oenomaus miapil usab sa gubat. Gikuha sa bata ang usa ka ilaga sa iyang ikog gamit ang iyang mga tudlo sa tiil ug gilabay kini sa pikas, nga nabali ang mga bukog. Unya miawit siya:
  - Dako ang akong kusog,
  Ug dili ako motugyan sa akong mga kaaway...
  Gikan sa hampak sa kumo sa bata,
  Ang daotang ilaga molupad sa kaulaw!
  Sa tinuud, ang batang prinsipe nagpakita sa iyang kaugalingon nga usa ka kusgan nga manggugubat sa gubat.
  Ang Dobrynya kusgan usab, maskulado, bisan kung gigamit niya ang bata nga mga bitiis ug, wala malimot sa mga espada . Ug nagsugod siya sa pagpakita sa usa ka talagsaon nga lebel sa pag-abuso. Unsa ka lisud ug dugoon ang tanan.
  Ang bata nahimong agresibo kaayo ug kombatibo, sama sa ubang mga manggugubat sa batan-ong kasundalohan.
  Ug ang hubo nga tikod sa bata milatas sa kalabera sa mga ilaga.
  Makapatay kini ug, sa samang higayon, adunay pahiyom sa mga ngabil sa batang lalaki .
  Gigamit ni Dominica ang iyang mahika nga gahum alang sa sunod nga mga pagbag-o. Ug siya hilabihan ka aktibo.
  Ang manggugubat milukso ug nagtuyok-tuyok. Ug karon ang usa ka sapa sa kusog milupad na usab gikan sa iyang magic wand. Ug naigo ang orc.
  Ang balhiboon, brown nga oso nahimo dayon nga chocolate marshmallow. Unsa ka dako kini ?
  Nangutana si Margarita nga nagpahiyom:
  -Mahimo ba nimo ang halva?
  Giyango ni Dominica ang iyang bulawan nga ulo:
  - Siyempre mahimo ko! Ug kini mahimong talagsaon!
  Ug ang dalagita nagpagawas ug mga salamangka gikan sa iyang mga kamot ug gikan sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil. Ang mga siga miigo sa iskwad sa mga orc. Ug midagayday ang tibuok suba sa dugos... Ang dugos yellow-orange ug nagsabwag sama sa surf.
  Si Margarita mitubag nga nagngisi:
  - Nahibal-an nimo, dili kini ang imong kinahanglan!
  Miyango si Dominica isip pag-uyon.
  - Tinuod, dili kaayo halva, apan tam-is usab!
  Ang partisan nga babaye miingon:
  - Ang Halva usa ka talagsaon sa wala pa ang gubat. Apan nagkaon sila ug dugos bisan sa panahon sa trabaho.
  misipa pag-usab , niining higayona sa mga ilaga, ug miawit:
  Ang labing kaayo nga regalo, siyempre, mao ang dugos,
  Ang bata, siyempre, makasabut niini ...
  Bisan gamay - usa ka kutsarita,
  Maayo na kini, aw, pasagdi ang usa ka tibuuk nga kolon!
  Gisipa usab ni Margarita , una sa usa ka magic wand, ug dayon sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil, nagpadayon:
  Apan mahal, kini usa ka talagsaon nga butang,
  Ang matag butang anaa man o wala...
  Apan mahal, wala ko kasabot kung unsa ang sekreto,
  Kung kini anaa, nan kini nawala dayon!
  Apan kung mokaon ka niini, nan wala nay mga kasamok!
  Gikuha ni Dominica ug gipatuyok-tuyok ang dragon. Ang iyang pahiyom nahimong daotan kaayo, ug sa samang higayon, malipayon. Gibati sa babaye ang dakong kalig-on sulod sa iyang kaugalingon. Ug dayon usa ka balud ang migawas sa iyang magic wand. Ug sa makausa ang usa ka magtiayon nga sa liboan ka mga ilaga nahimong lamian nga chops sa sarsa. Ug usa pa ka balud sa magic wand, ug ang mga ilaga nahimo nga mga pinggan sa isda.
  Dugang pa, ang ilang side dish maluho, nga adunay mga saging, pinya, ug uban pang lamian nga prutas. Ug ang tanan talagsaon kaayo nga lami ug talagsaon.
  Si Dominica miawit:
  Nindot kaayo ang side dishes
  Ang mga babaye maanyag ...
  Ug nagdan-ag ang upat ka mga suga,
  Sumbaga ang orc sa simod!
  Si Margarita maantigo nga miingon:
  - Ang usa ka maayong tigluto naghimog mga chops gikan sa mga orc ug ilaga, ug mga makaon niana!
  Gikuha ug gilabay sa batang Dobrynya ang usa ka bug-at nga cobblestone sa agtang sa duwende. Gitusok niya ang iyang bagolbagol ug miawit:
  - Kung ikaw usa ka freak ,
  sipa ko nimo...
  Aw, unsa kaha kung ikaw usa ka blockhead,
  Unya andam na ang aktibong plano!
  . KAPITULO Num. 11.
  Ang igsoon ni Dominika Dolfinova nag-ilis sa iyang ngalan. Ug karon gitawag niya ang iyang kaugalingon nga cool kaayo - Caligula. Bisan sa pagpasidungog sa bantog nga emperador, o pagsundog sa ngalan sa usa sa mga asno sa cartoon bahin sa Dunno.
  Ug karon ang manggugubat nga batang lalaki nga si Caligula Dolphins nakahukom nga kinahanglan niyang pangitaon ang iyang igsoon. Apan asa mangita sa iyang nawala nga tawo?
  Ug ang batang lalaki milingi sa usa ka sikat nga libro bahin sa salamangka. Siya, siyempre, wala mosalig sa tanan nga mga matang sa psychics ug salamangkero.
  Apan nganong dili nimo sulayan ang pag-trance sa imong kaugalingon. Dugang pa, ang iyang amahan dili tawo, ug siya mahimo nga adunay iyang kaugalingon nga mahika nga mga abilidad, ug sa usa ka hingpit nga talagsaon nga lebel.
  Gikuha sa batang lalaki nga si Caligula ang Dolphins ug milingkod sa sopa sa posisyon nga lotus. Ug naningkamot sa pag-concentrate. Ang batan-ong aktor sa pelikula mitabok sa iyang mga bitiis ug mitul-id sa iyang likod. Ug busa ang batang lalaki nahulog sa usa ka butang nga hingpit nga buang ug mabulukon, naningkamot sa pagpangita sa Dominica.
  Lisod ihulagway ang katahom sa teatro nga pasundayag. Sa diha nga, sa partikular, ang mga duwende, orcs, goblins nakig-away ... Usa ka costume show uban sa daghang mga babaye sa tanan nga nasyonalidad ug lain-laing ang-ang sa kahubo. Ang talan-awon matahum ug impresibo sa pagka-orihinal niini, labi na kung ang mga batang babaye nagsabwag sa ilang mga tiil bisan sa init nga balas o sa mga snowdrift.
  Nag-atake sila pinaagi sa pagtigbas gamit ang mga espada ug mga bangkaw sa mga hinagiban sa lainlaing mga porma sa mga tangke. Ug ang metal nga mga monsters motubag sa mga jet sa mainit nga flamethrower. Ubos ang temperatura sa siga ug ang mga batang babaye, nagsiyagit, gamay ra nga nasunog, ug nagsinggit nga makasakit sa kasingkasing. Ug ang mga orcs mas kusog nga nagngulob, ug ang ilang mga agtang nangaguba, bang , bang - daghang kolor nga confetti nahugno tungod sa mga pagbunal.
  Ug ang giadornohan nga mga biplane nagdali gikan sa itaas, nagbilin sa mga garland sa mga nindot nga tren nga adunay lainlaing mga kaskad sa katahum.
  Ang pinakabuang nga butang, ug mahimo pa gani kini nga mohuyop sa atop gikan sa mga bisagra niini, mao nga ang pantasya nga kalibutan gisagol sa tinuod, makasaysayanong mga numero, bisan pa gikan sa layo nga nangagi.
  Si Stalin, niining higayona, sa wala damha, mibiya sa wala kinahanglana nga sekreto, miingon:
  - Ang Luftwaffe nakaabot sa labing abante nga kahitas-an sa aviation. Bisag dili
  Kung mag-ihap ka sa mga disco , ang TA-700 nga bomber, nga makahimo sa pagdala hangtod sa kalim-an ka tonelada nga mga bomba, naghimo usa ka seryoso nga impresyon.
  Si Hitler miingon:
  - Apan ang " Super Monster " nga adunay 3200-mm nga kalibre nga pusil, duha ka gatos ka tonelada nga rocket charges, usa gihapon ka dili hitupngan nga buhat sa arte sa militar.
  Gisugyot dayon ni Stalin ang usa ka toast:
  - Mao nga mag-inom kita sa kamatuoran nga ang baba nanginahanglan bisan unsang arte gawas sa arte sa militar!
  Ang bantugan nga lider sa tanang panahon ug katawhan mitagamtam sa kalipay sa bino nga gisilyohan sa wala pa ang pagkatawo ni Jesu-Kristo, ug ang kalibutan Fuhrer miinom og juice gikan sa kasiyaman ug napulo ka prutas. Ang duha ka diktador nagtan-aw kung giunsa ang agianan sa usa ka rocket nga naglupad pataas nga tin-aw nga nagputol sa kalangitan sa monitor. Giunsa madungog ang malipayong tingog sa usa ka batang babaye nga Ruso:
  - Ang pagsulod sa orbit malampuson.
  Ug makusog nga palakpak gikan sa tanan nga mga estatuwa - nahuman na! Ang tawo sa katapusan naa sa kawanangan, ug kini gihimo sa mga representante sa labing kadaghan nga mga lumba sa Yuta - ang mga Ruso ug mga Aleman.
  Ang tibuok kalangitan gikan sa kapunawpunawan hangtod sa kapunawpunawan gipintalan sa mga kidlap sa liboan ka mga pabuto sa tanang kolor sa balangaw ug minilyon nga mga landong, sa dihang, morag, usa ka talagsaong napalm nga mikaylap sa tinta sa luna sa kagabhion. Sa samang higayon , ang indibidwal nga nagdilaab nga mga supernova nahimong tin-aw nga mga inskripsiyon - mga slogan. Sama sa: "Inahan nga Yuta ug Kalawakan", "Ipadayon ang mga Bitoon", "Union sa Katawhan sa Yuta"!
  Kini tinuod nga usa ka matang sa kabuang. Ingon og usa ka super-kosmiko ug talagsaon nga pasundayag ang mitungha. Usa ka matang sa alternatibong kasaysayan, diin walay gubat tali sa Third Reich ug sa USSR, ug kini nahimong cool kaayo . Apan karon kini dili kaayo maayo tan-awon, aron ibutang kini sa malumo.
  Kinahanglang pangitaon niya ang iyang magulang nga babaye. Ug kini ang nag-unang tahas sa batang lalaki, nga nagbida na sa usa ka serye sa mga pelikula, ug guwapo kaayo ug maskulado, nga adunay kahupayan sa kaunuran nga sama sa tile.
  Ug ang bag-ong ngalan nga Caligula kinahanglan nga nakadani sa daghang atensyon.
  Ang bata nagpadayon sa iyang pagpamalandong. Ug sa kalit akong nakita ang usa ka babaye, matahum sama sa usa ka anghel, ug uban sa kulot nga buhok sa kolor sa bulawan nga dahon. Iyang gitunol ang iyang kamot ngadto sa bata ug miingon nga nagpahiyom:
  - Kami adunay daghang hinungdanon nga mga misyon nga makompleto uban kanimo!
  Ang batang lalaki nga si Caligula nangutana nga nagpahiyom:
  - Ug unya makit-an nako ang akong igsoon nga babaye, nga nawala sa wala mailhi?
  Giyabo sa babaye ang iyang bulawan nga buhok ug mitubag nga masaligon:
  - Oo, kini mahimo. Apan ang imong igsoon nga babaye karon nagtuman sa usa ka lisud nga mesiyas - aron maluwas ang tanan nga mga representante sa mas kusgan nga sekso, kung kinsa ang hulga sa kalaglagan nagbitay. Ug lisod kaayo.
  Ang Caligula Dolphins nangutana:
  - Unsa imong ngalan, ug kinsa ka?
  Ang babaye mitubag uban ang matam-is nga pahiyom:
  - Ako si Margarita Korshunova, usa ka partisan nga babaye nga gibitay sa mga Nazi, ug karon nabanhaw sa usa ka bag-ong kalibutan. Ug kini ang akong kapalaran, ang pag-alagad sa kaayo ug pagluwas sa mga tawo.
  Ang batang aktor miyango:
  - Nakasabot kaayo ko nimo. Busa, anaa ba kita sa pipila ka makalingaw nga mga misyon? Sama sa mga salida, apan sa tinuod?
  Miyango si Margarita:
  - Oo, ingon og tinuod! Apan aduna kitay mga kahigayonan nga dili nato angay kahadlokan.
  Si Caligula of the Dolphins ug ang pioneer nga partisan nga si Margarita wala'y panahon sa paghisgot ug pagdawat sa talagsaon nga talan-awon, ug misulod gayud sa bag-ong kalibutan, ug sa usa ka kahimtang sa combat trance!
  Si Margarita miingon:
  - Kami karon adunay usa ka tibuuk nga kasundalohan. Ug nasabtan nimo kung unsa ang responsibilidad nimo ug nako!
  Si Caligula mitubag nga masaligon:
  - Siyempre nakasabot ko! Ug nanghinaut ko nga mahimong takus nga kumander.
  Ug ang bata mituyok sa iyang mahait nga espada.
  Nagdali-dali kami og meryenda ug nagdali sa pagtukod og mga tropa. Kinahanglan nga moadto sila sa Italya sa labing madali ug sunogon ang mga balhibo sa papa.
  Ang kasundalohan mibiya gikan sa Vienna aron sa pagpatunog sa mga tambol ug sa pagpatukar sa dagkong mga trompeta. Ang infantry wala pa makaduol ug ang mga kabalyero nagdagan-dagan. Daghang mga mangangabayo gikan sa lainlaing mga nasud nga misulod sa Tsarist Russian Empire. Kini nagpaposible sa pagyatak sa tiilan sa mga bungtod nga adunay napulo ka libo nga mga kuko. Ang mabangis nga Cossacks ug ang gaan nga Tatar nga mga kabalyero nagdali sa unahan. Sunod nga paglihok dagayang gidekorasyonan nga mga detatsment sa Polish nga kadagkoan. Aw, ang eleganteng mga ginoo morag nagtigom alang sa usa ka harianong parada. Dugang pa, gusto sa matag usa nga labaw sa usa sa katahum sa ilang sinina, gikan sa helmet hangtod sa harness. Adunay usab mga Teutonic knight sa armor. Ang armor gipasinaw sa usa ka sinaw, gipintalan o pilak. Adunay usab mga Swedes nga adunay espesyal nga uniporme, ug Finns. Nag-mount Janissaries ug Spagi, Arabong kabalyero.
  Ug daghang mga bandera ug mga flagpole sa mga tawo gikan sa ekwador hangtod sa Dagat Arctic. Ug pila ka mga tropeyo ... Kini ang mga nasakop nga gahum.
  Ug ania ang mga Austrian , ug uban kanila ang mga Aleman. Nagboluntaryo kami sa pag-hike. Usab, ang ideya sa pagpangawat sa Italya usa ka dako nga tintasyon. Ang kinaiyahan manggihatagon didto ug adunay daghang salapi! Sama sa ubang maayong butang nga makolekta gamit ang mga pala.
  Si Caligula the Tomboy miawit:
  Kusog ang among kasundalohan
  Gipanalipdan niya ang kalibutan ...
  Unsa kaha kung adunay gubat,
  Wala kini sa among kiliran!
  Ug ang batang lalaki mitapak sa iyang walay tiil sa lim-aw. Siyempre, siya nagsul-ob lamang og shorts, tungod kay siya naglihok nga kusog kaayo sa usa ka kahimtang sa combat trance nga ang iyang mga sapot makabalda lamang ug magisi.
  Gipangutana ni Margarita ang iyang higala ug kauban nga tiglaglag:
  - O tingali mokanta ka? Dugang pa, imo gyud kini!
  Ang batang aktor miyango uban ang pahiyom nga sama sa usa ka lobo nga nati:
  - Unsa sa imong hunahuna, dili ko mahimo?
  Ug si Caligula sa mga Lumod misugod sa pag-awit;
  Oh, niini nga kalibutan, ikaw sad kaayo,
  Usa ra ka dagat sa mga luha - usa ka dagat ...
  Asa ang astral nga dalan sa udto sa kalag,
  Nagdamgo ang mga patay nga makaadto sa Eden!
  
  Naglangkob kini sa yelo sa mga kasingkasing, nagyelo nga mga crust,
  Ug ang nagdilaab nga kainit sa masina nga mga pagbati.
  Unsa ka walay pagtagad, kinsa bata pa sa unod,
  Ang masulub-on nga nightingale nagdula sa pagbangotan!
  
  Sama sa mucus sa usa ka woodlice, ang espiritu sa naandan,
  Ug ang pagkadunot sa lubnganan tungod sa mga kabalaka.
  Apan mahimo nato kon kita magkahiusa
  Kuhaa ang mga tawo gikan sa kaligutgut!
  
  Isalikway ang pagkadaotan sa uniberso,
  Ang pagwagtang sa mga tunglo usa ka makalilisang nga timaan .
  Dili nato maagwanta ang mga pag-antos,
  Tugoti nga ang Yawa mahimong abog!
  
  Ang planeta dali nga motangtang sa mga kadena niini,
  Bisan pa, dili kini mobiya sa orbit.
  SA Magtinarong ta sa usag usa
  Unya mobangon ang katawhan!
  
  Mahimo kang mobangon nga walay kahadlok,
  Ayaw pugsa ang uban...
  Aron ang bastos dili molangoy nga adunay tambok,
  Aron dili matigulang ang atong inahan!
  
  Mag-inom kami gamay alang niana,
  Ang bino nga mas tam-is pa kay sa dugos sa mga putyokan!
  Himoa nga adunay mga kasamok sa tinuod ,
  Apan ang takna sa paghusay wala pa moabot!
  
  Unya magtukod kita ug langitnong paraiso,
  Ang tanan nga mga bata malingaw sa walay katapusan.
  Naglupad kami sama sa usa ka pana ngadto sa langitnong paglupad,
  Usa ka hayag nga damgo natuman!
  Ang kanta natapos ug, uban niini, ang nag-away nga magtiayon mibalhin gikan sa talan-awon sa Italian Alps ngadto sa ...
  Mibuto ang mga kabhang, ug daghan pang modernong mga pusil ang nagpabuto. Ania na ang Port Arthur, ang bantogang siyudad. Kini ang iyang pagkapukan nga nagtimaan sa pagkunhod sa dinastiya sa Romanov ug sa tibuok Autokrasya sa kinatibuk-an. Kon kini nga kuta mibarog pa, wala untay ingon ka dako nga rebolusyon. Sa kadaghanan mohimo sila og gamay nga kasaba ug ibutang ang ilang mga martilyo ug mga galab. Apan ang kapildihan dinhi nga mitultol sa kutay sa mga panghitabo nga maoy hinungdan sa Dakong Rebolusyong Oktubre.
  Maayo ba kini o daotan? Mahal ang panghitabo. Minilyon nga mga biktima ug mga emigrante, apan sa ulahi, ang nasud sa kamahinungdanon gipadali ang pag-uswag niini.
  Bisan kung sa taas kaayo nga gasto, ang populasyon sa Russia mikunhod sa usa ka gatos ka milyon nga mga tawo.
  Sa ilang giingon, ang bloodletting nakaayo sa pasyente.
  Apan karon adunay higayon, nga nakuha pag-usab ang Port Arthur, aron ibalik ang kasaysayan ug sundon ang usa ka talagsaon nga linya. Kung, pananglitan, ang mga Romanov nagpabilin nga gahum, ug bisan sa awtokratikong bersyon. Kini, siyempre, science fiction, apan makapaikag. Busa, sa tinuud, unsa ang naghulat sa Russia kung ang bersyon sa tsarismo gipreserbar?? Stagnation, o vice versa, kadaugan?? Mahimo bang mas epektibo ang sistema sa absolutong monarkiya kay sa mga demokrasya sa Kasadpan?Ang ulahi nahimong uso na. Sa pagkatinuod, ang mga relasyon tali sa ika-21 nga siglo sa Russia ug sa Kasadpan mius-os pag-ayo. Human niini, nahimong uso ang pagpangita og mga paagi nga alternatibo sa Western parliamentarism. Ang konsepto nagpakita: pagdumala sa demokrasya. Kini kung pormal nga adunay libre nga eleksyon, apan sa tinuud ang ilang mga resulta gitakda nang daan. Apan kini nga porma sa gobyerno dili lig-on, ug ang partido nga anaa sa gahum, aron mapadayon ang posisyon niini, nagpugong na sa demokrasya pinaagi sa balaod. Ug unya ang tanan moadto sa diktadurya, ang oposisyon nawad-an na sa representasyon sa parlamento.
  Ug unya ang mekanismo sa pagpanumpo ug kalisang gilunsad, o, sa sukwahi, ang usa ka rebolusyon mahitabo, bisan gikan sa ibabaw, sama sa ilalum ni Gorbachev, o gikan sa ubos, nga nahitabo usab sa labaw pa kay sa makausa.
  Sa Russia sa panahon sa Autokrasya, ang tanan mas simple. Ang hari adunay hingpit nga gahum: sa pagpatuman, sa pagpasaylo, sa pagmando. Siya adunay labing taas nga gahum sa hudisyal, ehekutibo ug lehislatibo. Adunay Konseho sa Estado sa mga tawo nga gitudlo sa monarko, nga nagtambag lamang kaniya, ug adunay mga opisyal nga nagtuman sa kabubut-on sa hari.
  Gilimitahan sa Estado Duma ang monarkiya sa absolutismo, gihikawan ang emperador sa katungod sa paghimog mga balaod, ug, sa bahin, ang pagkontrolar sa badyet. Apan ang labing importante, kini mao ang Duma nga nahimong usa ka breeding yuta ug bitin alang sa lain-laing mga panagkunsabo. Kini ang negatibo!
  Sa bisan unsa nga kaso, bisan ang partisan nga babaye dili supak sa pagtabang sa hari. Gipangutana ni Margarita si Caligula nga tigdaogdaog:
  - Busa ang pagpili klaro, atakehon nato!
  Ang bata nga Terminator mitubag:
  - Walay laing kapilian! Syempre atakihon mi!
  Ug nagsugod ang pagputol sa kagubot. Ang pagpadali sa tabang sa mga mahika nga abilidad sa unom ka gatos ka kilometro kada oras, ang mga batang kerubin, halos wala magtagad sa mga pagbuto sa mga kabhang ug mga buto sa machine-gun, mibuto sa han-ay sa kaaway. Maayo na lang kay malas sab ang panahon, ulan ug ngitngit. Si Kuropatkin wala pa nagpadala sa mga tawo sa opensiba. Ug gihimo niya ang pag-andam sa artilerya. Sukwahi sa gituohan sa kadaghanan , ang heneral ug kanhing ministro sa depensa dili tanga. Gisulayan ni Kuropatkin nga atimanon ang mga sundalo ug makig-away sa siyentipikanhong paagi. Mao kini ang nakapaluya kaniya. Ang pagduhaduha, pagkahinay, ang tinguha nga mohampak sigurado, aksyon sumala sa usa ka template - gihikawan ang kalampusan sa gubat sa mga maisog nga Hapon. Busa, dili kinahanglan nga magdahom nga ang mapangahasong mga pag-atake ni Suvorov aron makuha ang Port Arthur sa paglihok. Alaut, si Kuropatkin midaog lamang tungod kay human sa kamatayon sa Nogi's corps, ang mga Hapon, usab nga walay pagbag-o sa pormasyon , misaka sa unahan, miatake sa ulo. Ug tungod niini, ilang gi-knockout ang ilang mga han-ay ug mibalik.
  Apan karon si Kuropatkin parehong nakuhaan og mga kabhang ug iyaha.
  Nagpasabot kini nga mahimo nimong ipahigayon ang artillery shelling bisan sa daghang mga adlaw, pagkalkula kung unsa kung maguba ang mga Hapon. Ug kini bisan pa sa kamatuoran nga si Emperador Nicholas naghatag usa ka categorical nga mando nga diha-diha dayon atakehon ang kuta ug tapuson ang gubat, nga makadaot sa tipiganan sa bahandi.
  Dinhi, siyempre, ang Kuropatkin naa sa taliwala sa usa ka bato ug usa ka gahi nga lugar. Apan ang Port Arthur usa ka kusgan nga kuta, ug karon nga ang mga Hapon nanimuyo na niini - sulayi kini, kuhaa kini!
  Apan si Margarita ug Caligula of the Dolphins, nga nagtigbas gamit ang mga espada ug gilabay ang ilang mga tudlo sa tiil gamit ang mga bitiis sa ilang mga anak, apan ingon ka abtik sa mga blades sa propeller, naglihok ubay sa mga balwarte, nga nagwagtang kanila sa mga sundalo. Una sa tanan, kinahanglan nimo nga mahibal-an ang nagpatigbabaw nga kahitas-an ug unya posible nga maablihan ang agianan alang sa mga nag-atake nga tropa.
  Samtang nagputol sa samurai, si Margarita maantigo nga miingon:
  - Kasagaran sila nakig-away alang sa pag-uswag, apan kami, kini nahimo, ingon nga nakig-away alang sa pagbalik!
  Si Caligula ang batang lalaki mingisi:
  - Buot ba nimong ipasabot nga ang pagbawi niini nga kuta makapalig-on sa posisyon sa Autokrasya?
  Ug gihimo niya ang usa ka tibuuk nga serye sa mga teknik gamit ang mga espada. Ingon niini ang pagdala sa iyang mga espada.
  Ug ang hubo nga mga tiil sa bata nagbunal nga nakabali sa mga ulo, liog, ug bukog.
  Si Margarita, nga nagdila sa dugo gikan sa iyang mga ngabil nga nagkatag sa madagayaon gikan sa iyang paspas nga mga hampak sa iyang mga kamot ug mga tiil, nagpamatuod:
  - Sa labing gamay bisan ingon niana! Sa pagkatinuod, klaro nga ang usa ka monarko nga modaog sa mga gubat nahimong popular. Labing menos sa makadiyot. Unya ang kadaugan makalimtan, ug ang kasagaran nga tawo, o ordinaryong mga tawo, madani sa usa ka naandan nga buluhaton sa trabaho. - Ang partisan nga babaye nga adunay usa ka sipa , nga nakapukan sa unom ka mga Hapon sa makausa, ug duha ang natusok sa ilang kaugalingong bayonet tungod sa kusog nga pagduso, dugang niya. - Tingali kini usa lamang ka temporaryo nga pagbawi!
  Ug pag-usab iyang gibalhin ang iyang hubo nga tikod, gipildi ang lima ka manggugubat sa yuta sa pagsubang sa adlaw, lakip ang tulo ka mga opisyal.
  Usa ka batang lalaki nga nagtiniil nga nag-shorts, nagputol sa mga Hapon sama sa repolyo, si Caligula makatarunganon nga miingon:
  - Human sa kadaugan, ang paspas nga pagtubo sa ekonomiya magsugod sa Russia. Kini nagpasabot nga ang mga tawo magkinabuhi nga mas maayo, ug ang mga rebolusyonaryong sentimento mokunhod.
  Gisipa sa batan-ong manggugubat ang kanyon sa paagi nga usa ka dosena nga samurai nga mga sundalo ang milupad nga pabalik-balik . Gidugang ni Terminator boy. - Ang mga tawo kasagarang magkagubot tungod sa kagutom!
  Si Margarita, nga nagluwa sa bukog gikan sa naputol nga kalabera gikan sa iyang baba, ang laway nga miigo sa tulo ka mga sundalong Hapon, sa usa ka bahin miuyon:
  - Sa pagkatinuod kini dili tinuod! Oo, ang mga rebolusyon ug kagubot kasagarang gidasig sa nagkagrabe nga kahimtang sa ekonomiya, apan ... Tuod man, ang mga Decembrist wala molihok tungod sa ilang kaugalingong kakabos.
  Ang manggugubat nga batang lalaki nga si Caligula, nga nakahimo og usa ka butterfly move ug giputol ang usa ka dosena nga mga ulo sa Hapon, dayon miuyon:
  - Husto, dili tungod sa kakabos! - Giputol sa batan-ong manggugubat ang usa ka tibuuk nga mga gunner ug gidugang. - Dili kanunay mapuslanon ang paghunahuna sa imong tiyan!
  Gitul-id ni Margarita, nagpadayon sa brutal nga pagputol, aron ang mga sanga sa mga Hapon nagkatibulaag:
  - Mas tukma, ang paghunahuna sa imong tiyan dili gyud mapuslanon!
  Si Caligula ang tomboy dinhi miuyon, giputol ang samurai ug gilabay ang ilang helmet nga mga ulo sa lain-laing direksyon, ug uban ang dakong kaikag:
  - Usa ka gatos ka porsyento nga husto ka! Walay makasupak!
  Usa ka manggugubat ug usa ka tinuod nga pioneer nga partisan, ug dugang pa, ang labing malinawon nga prinsesa, nga nakadawat niini nga titulo alang sa iyang mga serbisyo sa usa sa mga mahika nga kalibutan, misinggit:
  - Ug among kuhaon ang tambok gikan sa among kaugalingon! Busa kini - banzai !
  Sa walay kaluoy o paghunong, si Caligula, nagtigbas gamit ang mga espada ug nagbali sa Hapon sa iyang mga tiil , miawit pa gani:
  Dili kawang nga gipadala ako sa Rus',
  Pagdala kanimo grasya!
  Sa laktod! Sa laktod!
  Sa laktod - paghilom!
  Ug human sa maong mga pulong misamot kakusog ang pagdagayday sa dugo. Syempre, kaluoy sa mga Hapon. Ang nasod kugihan ug dalayegon, apan kini nahulog ilalom sa galingan nga bato ug karon mihunong na. Unsa ang mahitabo - harina o harina, usa ka pangutana sa mga pangutana!
  Ang walay sapin nga partisan nga babaye nga si Margarita, nga naghatag daghang mga pagbunal sa usa ka segundo ug madasigon nga pagsaka, nagsabwag sa mga kulubot nga mga patayng lawas, sa sunod nga balwarte, mipahayag, nga gibalhin ang iyang tiil sa sunod nga samurai sa apapangig, ug uban ang usa ka katingad-an nga aphorism:
  -Ang gubat usa ka sukaranan nga butang, nahimo nga adunay taas nga mga hunahuna!
  Si Caligula, ang batang aktor nga mas paspas nga milihok kaysa sa iyang uyab ug gikan sa iyang hubo nga lawas nga adunay mga tile sa kaunuran, ang ulan naghugas sa mga tipik sa dugo ug bukog, nagpadayon:
  - Ang gubat makahurot sa lawas, apan makadasig sa espiritu!
  Naghimo si Margarita og usa ka cascade of somersaults, pagputol sa mga Hapon, ug gikanta sa usa ka hugpong sa mga pulong gikan sa usa ka hit nga kanta sa mga dekada setenta sa ikakaluhaan nga siglo:
  - Kalipay, grasya ug kaplastikan! Kinatibuk-an , pagpalig-on, kusog nga pagdasig, bangon gikan sa higdaanan ug pagbuhat og gymnastics!
  Si Caligula Dolphins, pinaagi sa usa ka hampak gikan sa iyang muscular nga bitiis ngadto sa singit, mipugos sa Japanese colonel sa paglupad sa hangin ug dihadiha gitumba ang duha ka machine gun nga nagbarog sa tore. Ang mga mekanikal nga monsters nga nagluwa sa tingga, pinaagi sa pagkawalay hinungdan, pagkahulog, gibunalan ang ilang kaugalingon , giputol ang mga ranggo. Ang bata nga Terminator miyukbo:
  - Sorry, pig-ot ang mata , pero gusto ko nga mauna! Ug dili lang nako gusto, apan buhaton nako!
  Si Margarita, nga naglumpag sa laing tore gamit ang mga machine gun nga hinimo sa USA gamit ang iyang hubo nga tiil samtang naglukso, makatarunganon nga miingon:
  - Dili daotan nga mahimong una, sigurado, apan dili nila kinahanglan magluto ang mga bola gikan sa luyo!
  Ang batang lalaki nga aktor nga si Caligula, nga naglabay sa usa ka projectile gamit ang iyang hubo nga mga tudlo, ang high-explosive shimosa mibuto, nagsabwag sa samurai, miingon:
  - Ang nagluto sa bola sa gabii ug sa adlaw dili motugot sa iyang kaugalingon nga kan-on nga buhi!
  Mikagik-ik si Margarita ug miambak ug mipatong ang iyang tiil sa metal sa machine gun tower. Ang stainless steel mibalik, ug ang mga Hapones nga mga opisyal milupad nga baligtad, ang ilang mga sampot nga mga sanga nagkurog. Tinuod, mora silag mga insekto.
  Si Margarita misulti usab dinhi:
  - Ang usa ka tramp mahimo pa nga magsul-ob sa usa ka "boot" nga adunay tikod!
  Si Caligula ang hooligan, nga nagpabuto usab og pusil sa usa ka paglukso ug nakapalupad sa tanan, miingon:
  - Ang "Boots" ayaw pagbutang og sapatos sa usa nga walay utok sa pagpasinaw sa sapatos!
  Mitubag si Margarita pinaagi sa paglingi pag-usab ug pagputol sa tibuok platun sa Hapon. Ang babaye nga Terminator misidlak usab dinhi:
  - Katingad-an, adunay daghang matinud-anon nga mga tawo sa taas, apan adunay pipila sa kanila nga makahimo nga wala"y malimbungon nga tuso sa ilang pagtubo sa karera!
  Si Caligula mituyok sama sa usa ka samad sa ibabaw, gitumba ug giputol ang mga Hapon, ug makatarunganon nga mipasalig:
  - Ang usa ka politiko nagdula nga patas sama sa kanunay nga ang usa ka minero moadto sa usa ka minahan nga nagsul-ob og puti nga kupo, ug ang motibo parehas: aron makuha ang mga subsidyo aron mahugasan ang nadaot nga reputasyon!
  Gitubag kini ni Margarita, nag-uyog sa dugo sa iyang buhok:
  -Usa ka politiko, bakakon siya sa kinabuhi ug tigpakaaron-ingnon sa mga binuhatan, apan ang kamatayon patas bisan niining bastos!
  Ang batang lalaki nga Terminator mibunal sa usa ka Japanese nga pusil, nabali ang mga bukog sa duha ka dosena nga mga sundalo sa Empire of the Rising Sun, ug mitubag:
  - Ang kamatayon matinuoron kay kini kanunay nga moabut, apan kini arbitraryo sa pagpili sa panahon sa iyang pagbisita!
  Ang Port Arthur usa ka dako nga lungsod, ug kini adunay daghang mga linya sa depensa. Busa, sa walay palad ug maayo na lang, ang mga manggugubat adunay igong panahon sa pagpakig-away.
  Ang batang manggugubat nga si Caligula, nga nagputol sa mga manggugubat gamit ang mga espada, bisan sa paglabay sa usa ka gisantes sa pagkalaglag gamit ang iyang hubo nga tiil, nga naggisi sa samurai, miawit:
  - Giunsa ko wala pagsulay, giunsa ko wala maningkamot! Dili igsapayan kung adunay usa nga naa didto aron makig-away!
  Si Margarita, nga nagputol sa laing pundok sa mga sundalo nga nangamatay tungod sa mga pagbunal sa usa ka partisan nga babaye nga mikidlap sama sa kilat, miingon:
  - Ug sa usa ka sukod, kami mismo nangayo og away. Human sa tanan, angkona kini, Caligula, gusto ka bang moadto sa Port Arthur?
  Ang batan-ong terminator matinud-anon nga miingon:
  - Natural! Kini ang akong labing madasigon nga tinguha.
  Si Margarita, ang partisan nga babaye, miputol pag-usab sa mga Hapon sama sa labaha, mingisi:
  - Aw, oo nga! Luwasa ang Russia gikan sa labing opensiba nga kapildihan sa tibuok liboan ka tuig nga kasaysayan sa mga gubat sa atong nasud!
  Giputol ni Boy Caligula ang duha ka dosena nga Hapon pinaagi sa pipila ka mga swing, gitul-id ang iyang kauban:
  - Ang labing opensiba nga kapildihan, tingali, sa panahon sa unang gubat uban sa Chechnya.
  Miyango si Margarita isip pag-uyon niini, nga gipaspasan pa ang proseso sa pagputol:
  - Sa walay duhaduha! Huyang kaayo ang kontra nga atong napildi! Daghan kaayo ang Chechnya, ug bisan ang katunga kanila nakig-away alang kanamo.
  Si Caligula ang tomboy mikatawa, naningkamot sa pag-una sa iyang kauban sa proseso sa pagpuo:
  - Giunsa pag-uwang ni Moska ang usa ka elepante!
  Si Margarita mabinantayon nga misulti niini, pag-usab sa pag-uyog sa bukog ug dugoon nga mga mumho gikan sa iyang buhok sa kolor sa niyebe uban sa nagkatag nga bulawan, nagpadayon sa pagpuo sa maisog nga mga Hapon nga dili gustong mosurender, uban sa nagkadako nga kakusog, sa mga kamot ug mga tiil:
  - Kung ang kasundalohan ug ang mga tawo dili gusto nga makig-away, ang ingon nga mga milagro mahitabo. Ug sa unang gubat sa Chechen, ug sa gubat sa Russia-Japanese.
  Ang Caligula of the Dolphins napugos, samtang gipuo ang samurai, sa pag-uyon:
  - Sakto ka! Ang mga tawo sa Russia, sa walay palad, dili gusto nga makig-away sa mga Hapon. - Ug ang batan-ong manggugubat, nga nagbilin sa usa ka tibuuk nga kompanya sa samurai nga giputol ang ilang mga ulo, midugang:
  - Apan sa atong tawo usa ka milagroso nga hinungdan ang nagpakita, nga magtugot kanato sa pagdaog sa dili popular nga gubat. Kini simbolo pa gani nga sa usa ka gubat nga walay hari sa ulo, ang mga kerubin mitabang!
  Si Margarita, nga nagluwa sa dugo gikan sa iyang mga ngabil ug naglabay sa makahilo nga mga dagom gamit ang iyang hubo nga mga lapalapa, nga nagduslak sa Hapon hangtod sa kamatayon, miingon:
  - Ug bisan pa ang usa ka ikatulo nga interbensyon sa among bahin gikinahanglan!
  Si Caligula ang bata nga lalaki, nga nagbilin sa laing laray sa mga patayng lawas nga giputol sa mga tipik, nga wala magduhaduha niini, bisan pa niana nangutana:
  -Sigurado ka ba niini?
  Ang batan-ong manggugubat, nga nagkompleto sa pagpuo sa mga Hapones sa Port Arthur, mikumpirma sa usa ka panghupaw:
  - Sa dagat, ang Togo kusog kaayo. Ug unsa nga matang sa kumander, o mas tukma nga naval commander Rozhdestvensky, sa kasubo ang tanan nailhan kaayo. Ang mga bata tingali mas maayo pa sa nautical nga mga estratehiya!
  Si Caligula, kinsa naglaslas sa samurai nga walay kaluoy, napugos sa pag-uyon sa klaro :
  - Siyempre, uban sa usa ka tawo sama sa Rozhdestvensky, bisan nakadawat og pito ka dugang nga mga cruiser sa gubat nga gitukod sa Argentina, ug sa pag-ayo sa mga barko sa unang Pacific squadron nga gipataas gikan sa ubos, ang usa dili makasalig sa kadaugan. Ilabi na kung mahinumduman nimo nga kalim-an ug usa ka mga barko sa Russia ang nakig-away sa Tsushima, ug usa ra ka tiglaglag sa Hapon ang nalunod!
  Si Margarita, sa kahinam, mibuak sa baril sa pusil, ug uban sa laing paglabyog sa espada sa upat ka Hapon, ug uban sa usa ka mahait nga dagom sa tulo pa, midugang:
  - Ug hinungdanon usab nga ang iskwadron sa maisog nga admiral mahimo"g ma-intercept sa dili pa moabut sa base sa idlas ug karnivorous nga Togo . Niining bahina, ang posisyon sa Rozhdestvensky fleet hilabihan ka lisud.
  Si Caligula ang tomboy, nga naglansad uban sa iyang mga bitiis nga sama ka abtik sa usa ka unggoy, laing kabhang nga nakapatay sa mga Hapon sama sa usa ka landmine, mibiaybiay:
  Sama sa usa ka Swede duol sa Poltava,
  Naproblema si Rozhdestvensky...
  Isog daw siya
  Sa pagkatinuod, kini mao ang kaatbang!
  Ang partisan nga babaye, nga nagpadayon sa pagdugmok sa kaaway sa doble nga pwersa, ug nagbilin sa usa ka masa sa mga patayng lawas, lohikal ug uban ang kalkulasyon, miingon:
  - Kung dili nimo mapildi ang Japan sa dagat, nan ang gahi nga samurai makig-away sa dugay nga panahon, ug ang tipiganan sa korona sa Russia wala"y sulod, ug ang mga tawo naa sa daplin. Kinahanglan natong tapuson dayon ang gubat nga adunay lanog nga kadaugan. Kung dili, adunay usa ka rebolusyon ug ang pagtunga sa usa ka posible nga wala kinahanglana ug bisan makadaot nga parlamento alang sa Russia!
  Si Caligula, ang aktor-boy, siko sa Hapon nga heneral ug gipalupad siya ngadto sa kahitas-an, ug sa samang higayon gipukan ang tulo ka mga lalaki nga nagmaskara nga wala molampos sa pagsulay sa pagpadala sa usa ka karaang bomb launcher. Terminator boy miingon:
  - Kung adunay igong panahon, asa sila moadto?
  Si Margarita, nga nagputol sa mga Hapon ngadto sa mga splinters ug usa ka dugoon nga kagubot, namatikdan uban sa mamatikdan nga alarma:
  - Adunay problema dinhi. Karon naglihok kami sama niini gikan sa kuta ngadto sa kuta. Komosta ang dagat?
  Mikatawa si Tomboy Caligula ug mipagawas og spark gikan sa iyang mga mata nga miigo sa bodega sa mga bala. Adunay usa ka pagbuto nga naghulog sa tibuuk nga batalyon sa mga sundalong Hapon sa hangin.
  Ang batang aktor misinggit tungod sa kaguliyang:
  - Walay espesyal! Uban sa among datos, maayo ang among paglangoy, dili kami malumos sa mga espada. Molangoy siya gikan sa barkong iggugubat ngadto sa barkong iggugubat, nga maghawan sa mga deck!
  Si Margarita, kansang mga espada, sama sa usa ka mahait nga labaha, nagputol sa daghan, maisugon, apan walay salabutan nga himalatyon nga mga sundalo, mipahiyom sa pagtubag uban sa mas hayag nga hait nga mga ngipon:
  - Ikaw siguradong usa ka higante sa panghunahuna!
  Si Caligula of the Dolphins, nga naglaslas sa mga Hapon nga daw usa ka dula sa kompyuter, mitubag nga matinud-anon:
  - Kung atong kuhaon ang katulin sa paghunahuna, nan kita, sa tinuud, wala"y katumbas !
  Ang babaye nga Terminator miuyon niini, ug aron mahimong makapakombinsir, siya milakaw sa tibuok batalyon sa samurai.
  Ug nagbilin siya sa usa ka duguon nga agianan nga adunay mga timailhan sa hubo, pinait nga mga tiil sa babaye.
  Sa samang higayon siya miingon:
  - Ug ang katulin sa mga lawas, nga labi ka hinungdanon!
  Mag-uban, ug nagdali sa ingon nga katulin, kinahanglan nimo nga mapadayon ang balanse ug dili mahulog. Si Caligula ang hooligan labaw pa o dili kaayo nagmalampuson. Sa kinatibuk-an, sa pagsulti sa teoriya, ang usa ka autokrasya nga walay konstitusyon kinahanglan dili maglungtad sa Russia hangtod sa hangtod. Ang panig-ingnan sa mga nasod sa Kasadpan uban sa ilang mga parlamento hilabihan ka makatakod. Wala pay labot ang kamatuoran nga gusto sa mga oligarkiya nga gamiton ang ilang gahom dili lang sa ekonomikanhon, apil na sa politikanhong aspeto. Sa pagkakaron sila labaw pa o dili kaayo mahigalaon sa autokrasya, ug ang usa ka lagmit nga kadaugan sa Dagat Pasipiko ug ang sunod nga pagpalapad ngadto sa China makapalig-on niini nga panaghigalaay sa dugay nga panahon. Pinaagi sa dalan, ang gubat sa Russia-Japanese hinungdanon usab gikan sa usa ka dugay nga panan-aw. Ang pagmugna sa Yellow Russia ug ang paglakip dili lamang sa Manchuria, kondili usab sa ubang mga rehiyon sa China, mahimong mosangpot sa katapusang dibisyon sa Celestial Empire. Kini nagpasabot nga ang gamhanang Chinese colossus sa ika-21 nga siglo, nga nag-angkon nga usa ka Superpower ug global nga hegemonya, dili na mahimong usa ka estado.
  Ug lagmit, kung wala ang Rebolusyong Oktubre, ang pagkahugno sa global nga kolonyal nga sistema dili mahitabo. Ang kalibutan mahimong mas makatarunganon ug mas luwas kaysa sa ika-21 nga siglo, kung adunay sobra sa duha ka gatos nga estado sa usa ka gamay nga planeta. Hinuon, daghang mga imperyo ang motungha, tingali bisan ang Ruso mahimong labing kusgan, o labing menos ang labing lapad.
  Dili kaayo lisud ang pagtan-aw kung unsa ang mahitabo kung adunay kadaugan batok sa Japan. Lagmit , Germany, diin ang Russian nga kasundalohan mahimong usa ka dako nga awtoridad, dili risgo sa pagdeklarar og gubat sa Russia. Apan tingali gusto niya ang usa ka gubat sa usa ka bahin, nga maigo ang Belgium ug France.
  Bisan pa, si Tsar Nicholas ingon niana nga mahimo niyang atakehon , sama sa nahitabo sa tinuud nga kasaysayan, sa likod. Aw, labing menos aron ang agresibo nga mga Aleman dili mahimong kusgan kaayo.
  Unya ang Unang Gubat sa Kalibutan pag-usab. Ang Russia mahimong adunay mga dibisyon sa China ug usa ka gamhanan nga Pacific Fleet sa atubangan, nga mahimong usa ka plus, apan ... Sa tinuod nga kasaysayan, ang Japan nakig-away sa kilid sa Entente, sa samang alternatibo, ang Yuta sa Rising Sun mahimong magpakita usa ka tinguha sa pagpanimalos. Ug unya makakuha kami usa ka ikaduha nga atubangan sa silangan. Ug kini dili kaayo maayo .
  Dugang pa, ang usa dili makapaabut sa usa ka mahinungdanon nga pagpalig-on sa kasundalohan sa Russia, kon itandi sa Tinuod nga Kasaysayan. Bisan tuod, siyempre, ang usa ka paspas nga pag-ayo sa ekonomiya mahimong magsugod sa sayo pa, dili sa 1909, kondili sa 1906, ug mahimong mas titip. Tuod man, ang kadaugan sa Russia makapalig-on sa pagtuo sa langyaw ug lokal nga mga tigpamuhunan sa nagharing rehimen, ug ang pagdagsang sa kapital mas dako pa kay sa tinuod.
  Kini sa baylo makadugang sa pondo alang sa kasundalohan. Gawas kon, siyempre, ang tsarist nga gobyerno nahimo nga sobra ka pagsalig sa kaugalingon. Sa diha nga, ilabina, ingon og atong pildihon ang tanan ug iligid sila ngadto sa aspalto. Sa prinsipyo, ang sangputanan sa Unang Gubat sa Kalibutan, sa kini nga kaso, dili gyud klaro. Ug tingali unya, aron masulbad ang tanan nga maayo, kinahanglan naton nga mangilabot sa ikaupat nga higayon.
  Bisan kung ang posibilidad nga wala"y Unang Gubat sa Kalibutan wala gyud iapil sa prinsipyo. Sa kini nga kaso ... Lisud na isulti kung giunsa ang dugang nga mga panghitabo mahitabo. Hangtod kanus-a magmando si Tsar Nicholas II, ug kinsay mopuli kaniya? Si Tsarevich Alexei nagduhaduha; tingali dili siya mabuhi hangtod sa pagkahamtong. Si Igsoong Mikhail ug ang iyang mga anak? Posible kini ug uban pang mga kapilian.
  Unsa ka dugay mabuhi si Nicholas II? Wala'y dugay nga mga atay sa mga Romanov, apan, sa kinatibuk-an, ang usa ka tsar nga gamay ra ang pag-inom ug dili manigarilyo mabuhi sa dugay nga panahon. Ug bisan tuod siya gipasidunggan uban sa kalumo ug pagkamabination sa kasingkasing, siya dili usa ka liberal. Busa dili tingali nga ang emperador mohatag ug konstitusyon nga walay grabeng pagpit-os. Apan, ang mga paagi sa Ginoo dili matukib. Ang tanan mahimong mahitabo sa paagi nga dili kaayo gilauman. Ug ang lobo nahimong nating karnero, ug ang nating karnero nahimong lobo!
  Ug karon sila sa gawas ingon matahum ug matahum nga mga bata - usa ka lalaki ug usa ka babaye, sa usa ka medyo linghod nga edad, naglimpyo sa mga kuta ug mga balwarte. Dinhi, pananglitan, mao ang nag-unang bukid nga adunay yano nga ngalan nga Vysoka. Gikan dinhi imong makita ang tibuok dunggoanan uban sa mga barko sa Russia sa unang iskwadron sa Pasipiko nga giayo, ingon man usab sa ubang mga kwadro ug mga duol sa siyudad.
  Si Margarita, nga masaligon nga nagputol sa daghan ug nagdugo nga Hapon, nagsugo:
  - Aw, limpiyohan ba usab nato kini?
  Ang batang manggugubat nga si Caligula, nga nagtapos sa kataposang samurai gamit ang iyang mga espada, mitubag nga mabiaybiayon:
  - Siyempre, kita maglimpyo ug maghinlo pag-usab!
  Ug ang magtiayon nagdali sa kahitas-an sa katulin sa usa ka fighter jet. Kinahanglan kitang magdali. Sa bulan sa Marso, ang mga gabii dili kaayo taas, ug sa adlaw, bisan sa ilang katulin, dili posible nga hingpit nga malikayan ang mga hit gikan sa daghang mga musket, nga mao, mga riple ug, labing hinungdanon, mga machine gun. .
  Maayo kay walay automatic nga makina. Ug sa usa ka paagi mas kalmado. Ang pagsubang sa adlaw wala magdali sa pagwagtang sa kangitngit gikan sa ulan ug sa gatas nga gabon nga nagpuno sa tanan.
  Tugnaw ang kabuntagon, ug ang ice crunc crunches sa ilalum sa calloused nga mga tiil sa mga Terminator guys, kinsa, bisan kung gusto nila, dili magsul-ob sa ilang mga sapatos - sila magisi. Ug ang ilang mga bitiis mga hinagiban usab nga dili daotan kaysa labing abtik nga mga kamot. Ang crust sa ice crunches, apan wala gayud makabalda sa paglupad ngadto sa ibabaw ug sa pagpadayon sa kalaglagan didto, lakip na ang serbisyo sa onse-pulgada nga mga pusil.
  Unsa man ang gamit sa ingon nga mga punoan? Apan dili nimo maigo ang mga target nga sama nila gamit ang dagkong mga pusil, apan dali ra kaayong limpyohan ang mga guwardiya. Si Margarita, nga gilabay ang usa ka dosena nga mga Hapon ngadto sa bung-aw gamit ang usa ka turntable, sila mitiyabaw pag-ayo samtang sila nahulog, miingon:
  - Mao nga ang showdown nagpadayon sa usa ka cool nga paagi ...
  Ang terminator boy nga si Caligula mikatawa, mihulog ug usa ka dosena nga maisog nga mga manggugubat nga Hapon ngadto sa bung-aw ug miingon nga malipayon:
  - Kini bisan pa nahimong boring ...
  Giwara-wara kini ni Margarita, gilabay ang iyang naputol nga ulo sa usa ka arko ngadto sa iyang kauban:
  - Okay ra. Mas epektibo pa kini. O gusto ka ba nga makigduel sa mga salamangkero?
  ang labing gamhanan nga iyang nabatonan karon , nangusap og puthaw nga mga liso sama sa usa ka bitin ug mitubag:
  - Dili ko mobalibad , apan sa ikakawhaan nga siglo adunay gamay nga kahigayonan nga mapandol kanila !
  Si Margarita, nga nagputol sa laing dosena nga Hapon alang sa gisi nga karne, mingisi:
  - Apan tan-awa, ninja!
  Sa pagkatinuod, duha ka dosena nga nagmaskara nga mga manggugubat nga nagsul-ob og itom nga mga kupo nagdali sa pag-atake sa manggugubat. Ug sila armado sa mga espada, duha sa matag kamot. Para sa mga tawo, maayo ang paglihok sa mga ninja. Mabati sa usa ang talagsaon nga pagpangandam ug mapintas nga pagbansay gikan sa pagkabata. Apan sa pagkatinuod, unsa ang mahimong supak sa mga kerubin? Ang kalainan sa katulin tali sa mga imortal, ang mga bata nga gibomba sa tabang sa salamangka, ug ang mga tawo dako kaayo. Ug ang mga ninjas, bisag maayong pagkabansay nga mga manggugubat, mga tawo gihapon.
  Giputol ni Margarita ang duha niini sa usa ka higayon gamit ang usa ka tulin nga windmill, ug mao nga gipasanginlan ang ikatulo sa iyang hubo, babaye, elegante, apan makamatay nga tiil sa singit nga siya milupad ug kapin sa kalim-an ka metros pataas ug gigisi ang flagpole gikan sa tore. Si Margarita nakig-away sa mga bituon nga gilabay kaniya ug, nagpadayon sa paglihok, giputol ang tulo pa, ug gipatay ang ikaupat pinaagi sa paglabay sa tulo ka sundang sa iyang mga tudlo sa tiil. Ang ninja nakapalayo sa duha, apan ang ikatulo, nga naglupad subay sa usa ka guba nga trajectory, mitugpa sa kasingkasing.
  Ang tomboy nga si Caligula misulod usab sa away. Iyang giputol ang purpura-rimmed nga ninja sa tunga ug gibuhian ang usa ka mas paspas nga pag-atake nga natumba sa mga ulo sa mga tawo nga nagmaskara nga misulay sa pag-atake sa iyang mga pares.
  Ang itom nga dili makita nga mga lalaki wala mohunong, apan sila hinay kaayo sa katulin itandi sa batang lalaki ug babaye nga kerubin nga miatake kanila. Wala gyud silay kahigayonan.
  Si Margarita, sa dili mapugngan nga paglihok sa usa ka tulin nga multo, miawit pa:
  - Sa dili madugay makalimtan mo ako, moadto ka sa Sheol sama sa ulan! Ang ubang mga anghel nag-alagad kanamo, ug ikaw moadto sa lungon uban kang Dracula!
  Ang ninja nahulog, naputol, nagsabwag sa dugo sama sa hinog nga mga pakwan sa ilawom sa cleaver. Ug wala sila mohunong sa pag-atake. Apan ... Ang tanan nga kawhaan ug tulo ka bantugan nga mga manggugubat nahulog sa gubat. Pagkahuman niini, ang matahum nga magtiayon mibalhin sa pagtapos sa nahabilin nga mga sulugoon sa mga pusil ...
  Ang gabon nagsugod na sa pagkahanaw, ug ang Adlaw nagsugod sa pagsidlak nga mas kusog. Ug ang maisog nga mga manggugubat mibalhin sa laing linya sa depensa. Wala pa magsugod ang pag-atake, ug kinahanglang makig-away mi sa among kaugalingon. Bisan pa, ang mga manggugubat wala pa mobati nga grabe nga kakapoy, apan gusto lang mokaon. Aw, nagsugod na usab kamig kaon sa hilaw nga karne sa kabayo. Aw, walay mga tawo, human sa tanan.
  Ang terminator boy nga si Caligula, nga naglabay ug dagom gamit ang iyang hubo nga tiil, nagtusok sa daghang mga Hapon niini, misulti:
  - Ang pinakalisud nga pagkaulipon mao ang mahimong ulipon sa tiyan - ang agalon walay kaluoy, walay sapayan sa kahaw-ang o kapuno!
  Si Margarita miuyon niini, nga nagpadayon sa pagputol sa mga samurai nga nagkamang pa, sama sa dili maihap nga mga dulon, nga nagsabwag sa mga balud. Taliwala sa mga Hapon adunay mga batan-on kaayo, mga napulog unom o napulog pito ka tuig ang panuigon, ug dili maayo nga patyon sila. Dayag nga ang mga awtoridad sa Land of the Rising Sun nagkuha sa tanan nilang reserba alang sa pakiggubat. Apan si Kuropatkin, nga giluwaan ug giluwaan sa tanan, nag-atiman gihapon sa mga sundalo, ug napildi ug mas ubos pa kay sa mga Hapon. Ug tungod niini kinahanglan siyang hatagan ug pasidungog. Ug anam-anam nga nakig-away ang mga yunit sa Hapon nga mas maayo, ug ang presko, maayo nga pagkabansay nga mga pwersa miabot gikan sa European nga bahin sa Russia. Apil ang mga guwardiya nga regimen.
  Ang partisan nga babaye naghunahuna nga adunay susama nga nahitabo sa Ikaduhang Gubat sa Kalibutan. Ang makahahadlok nga mga German miabante ug nakab-ot ang kalampusan hangtod nga ang ilang mga elite nga yunit hingpit, o hapit hingpit, natumba. Human niini, wala na nila mapugngi ang Pulang Hukbo.
  Tinuod, kinahanglan nga isulti nga ang mga yunit sa personahe sa Pulang Hukbo natumba usab. Ug kini, sa pagkatinuod, nahimong usa ka problema.
  Si Margarita nagdali sa gubat uban ang mga pulong:
  - Dili ka itugyan sa Diyos, dili ka kan-on sa baboy, ug ang mga daotang dragon madakpan!
  . KAPITULO Num. 12.
  Mibalik lang si Dominica sa Dragon Academy sa makadiyot. Dali siyang nakakat-on og daghang dosena nga mga spelling, ug pipila ka komplikado nga mga pulong.
  Unya tulo ka mga babaye: usa ka duwende, usa ka hobbit ug usa ka babaye nga troll, nakigdula kaniya sa paglabay sa mga bato nga mas taas.
  Gipildi sila ni Dominica. Ug ang mga bato mismo misidlak pag-ayo ug naggilakgilak, sama sa mga tinulo sa yamog sa mga silaw sa upat ka mga kahayag.
  Human niana, ang babaye nga mga salamangkero naghatag kaniya og duha ka singsing nga adunay mga bato gikan sa matag tiil, aron ang manggugubat makapalig-on sa iyang mga spelling alang sa usa ka dako nga tumong: pagluwas sa mas kusgan nga sekso.
  Karon halos tanang tudlo sa tiil sa aktres nga babaye, gawas sa gamay nga tudlo, adunay mga magic ring. Ug nahimo siyang mas gamhanan sa salamangka kay sa kaniadto. Kini, sa pagkatinuod, usa ka babaye nga makahimo sa paglaglag sa usa ka siyudad ug sa pagtukod sa usa ka palasyo.
  Ug mao nga dali siyang nakakat-on og usa ka gatos pa nga mga spelling, ug imbis nga mopahulay, milingkod siya sa fur rug. Siya miunlod sa lotus nga posisyon, ug hapit diha-diha dayon ang iyang mental nga diwa ug kalag, ug ang iyang lawas doble, nakit-an ang ilang mga kaugalingon sa usa ka parallel nga uniberso, uban sa usa ka fighting team, bisan pa sa gawas bata pa.
  Usa ka kasundalohan sa mga bata, nga gipangulohan sa usa ka quartet sa mga manggugubat, nagpadayon sa pagpakig-away sa panon sa mga ilaga sa nasud sa dautan nga barangan nga si Bastinda.
  Ang unang mga grupo sa mga carnivorous rodent gipatay o nakasinati og mga pagbag-o.
  Unya mitungha ang mga uma diin nagtrabaho ang alaot nga mga bata nga ulipon. Gibantayan sila sa dagkong mga tigdumala sa ilaga nga sama kadako sa mga boars. Nagkupot sila og mga latigo sa ilang mga tiil ug gibunalan ang mga batang lalaki ug babaye nga hubo.
  Nasuko si Dominica:
  - Pagkadaotan kung ang mga bata mag-antos!
  Ug sa kasuko gipabuthan niya ang daghang mga kilat sa makausa sa mga ilaga, ug nahimo silang dagkong mga lola nga natabunan sa tsokolate.
  Ang mga bata nga mga ulipon misinggit sa katingala, ug dayon midali sa ingon nga usa ka makapahinam ug humot nga pagkaon. Ug atong gision ang mga piraso niini.
  Giwarawara na usab ni Dominica ang iyang magic wand, ug mihimo na usab og mga pagbag-o, nga gihimo ang dautang mga ilaga ngadto sa lamiang mga putahe, nga nag-ingon:
  Mga anak, kini ang mga bituon sa langit,
  Nagtubo ang mga bulak sa sibsibanan...
  Adunay kalipay sa planeta,
  Ang matahum nga mga damgo mamulak!
  Si Margarita, nga nalambigit usab sa mga pagbag-o, makatarunganon nga miingon:
  - Ikaw adunay dako nga kainit sa sulod ug pagkamabination!
  Sa kalit, sama sa usa ka jack-in-the-box, usa ka dako nga sama sa dinosaur nga ilaga mitungha. Gibuka niya ang iyang baba ug misinggit og butang nga makapabungol.
  Ang duha ka mga babaye mga salamangkero, kung giunsa nila buhian ang kilat ug mga pulsar kaniya, ug gikan sa mga salamangka, ug gikan sa mga singsing sa ilang mga tiil. Ug ang konektado nga sapa sa enerhiya naigo sa usa ka dako nga mangtas, baynte singko metros ang gitas-on. Nahugno siya, ug milingi dayon aron makita ang daghang lainlain, dato ug lainlain nga mga putahe sa taas nga lamesa. Ug dinhi, taliwala sa ubang mga butang, adunay mga baso nga bulawan nga bino nga adunay daghang lainlain nga ice cream.
  Ang mga ulipon nga bata nagsugod sa pag-undang sa pagtrabaho sa palibot ug pag-atake sa gidumtan nga mga ilaga, ug giputol kini gamit ang mga galab, sarol, ug uban pang mga butang sa agrikultura .
  Ug dihay hilabihan nga kasuko diha kanila. Ang mga rebeldeng lalaki nagsugod pa gani sa pagkanta nga madasigon;
  Bisan kinsa nga anaa sa kangitngit sa pagkaulipon, kuhaa ang espada sa imong mga kamot,
  Ug ayaw tugoti ang gipakaulawan nga kaulaw ...
  Ang imong kaaway dili magtukod ug pundasyon sa dugo,
  Ihatag nimo ang usa ka dili malipayon nga sentensiya kaniya!
  
  Ang bata gibunalan sa usa ka daotan nga latigo,
  Usa ka berdugo nagsakit kaniya pinaagi sa usa ka dautan nga ilaga...
  Apan ang daotan nga tigsakit mahimong patay,
  Ayaw na kadungog ug hilak nga mga babaye!
  
  Ayaw pag-ulipon, gipakaulawan sa abog,
  Ipataas ang imong ulo dali...
  Ug adunay elfinism sa layo,
  Ganahan ko sa Solntsus ug Spartak!
  
  Hinaut nga adunay usa ka masanag nga kalibutan sa uniberso,
  Diin ang kalipay molungtad hangtod sa hangtod alang sa mga tawo ...
  Ug ang mga bata adunay usa ka malipayong kombira didto,
  Kana nga gingharian dili sa dugo, sa mga kumo!
  
  Adunay, kami nagtuo, paraiso sa tibuok uniberso,
  Atong hawod ang luna...
  Mahitungod niini, manggugubat nga batang lalaki, mangahas,
  Para wala nay nightmare ug dautang kaulaw dinhi!
  
  Oo, kami mga ulipon, nag-agulo sa mga talikala tungod sa pagdaugdaug,
  Ug usa ka nagdilaab nga latigo naglatigo kanamo sa mga gusok ...
  Apan nagtuo ko nga atong patyon ang tanang orc-rat,
  Kay astig kaayo ang lider sa mga rebelde!
  
  Niining taknaa ang tanan nga mga lalaki nagrebelde,
  Ang mga babaye kauban usab nila alang sa parehas nga butang ...
  Ug ako nagtuo nga sila maghatag solcenism,
  Atong isalikway ang gidumtan nga yugo!
  
  Unya, nahibal-an nimo, ang sungay sa kadaugan motingog,
  Ug ang mga bata molambo sa himaya...
  Ang mga pagbag-o naghulat kanato sa kalipay,
  Mga eksaminasyon, nakapasar sa tanan nga adunay perpekto nga marka!
  
  Atong makab-ot ang ingon nga milagro, ako nagtuo,
  Nga adunay tinuod nga paraiso sa kahayag...
  Labing menos sa usa ka dapit ang usa ka barangan mao ang usa ka daotan nga Judas,
  Unsa ang nagtukmod sa mga batang lalaki ngadto sa kamalig!
  
  Walay dapit alang kanamo nga mga ulipon sa kalibotan sa mga patay,
  Maabog nato ang mga yawa gikan sa mga liki...
  Sa ngalan sa paraiso, nga balaan sa Ginoo,
  Alang sa tanan nga libre nga malipayon nga mga tawo!
  
  Hinaut nga adunay kalinaw sa tibuok sublunary nga kalibutan,
  Hinaut nga adunay kalipay ug sagrado nga kahayag sa adlaw ...
  Gipusil namon ang mga kaaway sama sa usa ka gallery sa pagpamusil,
  Mao nga pataas lang ug dili usa ka segundo paubos!
  
  Oo, tuohi ako, ang among gahum dili mamala,
  Siya mahimong dalan sa langit paingon sa uniberso...
  Ug ang kasundalohan sa mga rebelde mosinggit sa makusog ,
  Aron malumos ang kaaway nga mga ilaga!
  
  Ingon niini ang kalipay, kalipay,
  Ang balili mitubo sama sa mga rosas sa palibot...
  Ang among boys team
  Ang hitsura kay sa usa ka agila sa bukid!
  
  Sigurado ang kadaugan,
  Atong tukuron, ako nagtuo, sa tinuod kita Eden...
  Ang tanan nga kalipay, kalipay sa bisan unsang planeta,
  Ug dili ka usa ka redneck , apan usa ka respetado nga ginoo!
  Kini, sa pagkatinuod, ang awit sa nahigmata nga mga ulipon nga nagdugmok sa mga ilaga ug mga orc.
  Samtang, ang Dominica ug Margarita sakay sa mga dragon, nga nag-una sa kasundalohan, milupad paingon sa kastilyo.
  Duha ka salamangkero, tulin ug naggilakgilak gamit ang mga magic wand ug mga singsing nga adunay mga anting-anting sa ilang mga tiil. Sa diin sila nagpahigayon mga katingalahang pagbag-o. Ug wala"y daotan sa kamatuoran nga karon ang uban, mas peligro nga pak-an nga mga ilaga naningkamot sa pag-atake kanila.
  Ang rodent aviation dili komedya. Apan gihapak sila sa mga babaye sa ilang mga gahum sa mahika ug mga spelling. Ug imbes nga mga monsters, ang cotton candy makita. Tam-is kaayo ug humot.
  Dugang pa, ang pipila sa mga pak-an nga unggoy nahimong strawberry. Nga hinog kaayo ug naggilakgilak sa mga rubi ug topasyo.
  Ug ang uban pa nga mga unggoy nga adunay mga pako nahimong mga balloon.
  Si Oenomai ug Dobrynya misulod usab sa gubat sa mga dragon. Gisugdan nila ang pagputol sa ilang mga katugbang gamit ang mga espada, nga medyo yano ug prangka. Aw, ug ang mga dragon sa ilang kaugalingon, sa diha nga ilang gikuha kini ug nagdilaab sa kalayo. Ug pagasunogon nila ang mga pak-an nga walay pagmahay o pagduhaduha.
  Si Oenomaus miingon, nga giputol ang kaaway:
  - Kini, nakita nimo, mahimong kataw-anan ug cool!
  Mipahiyom si Dobrynya:
  - Oo, dili kini mabutang sa mga pulong!
  Ug gilusad sa bayani nga batang lalaki ang usa ka mahait ug makamatay nga dagom sa kaaway. Naigo kini sa mata sa ilaga, ug nabangga kini sa laing ilaga. Dinhi nagsugod ang kagubot.
  Si Oenomaus miawit:
  Bugnaw kaayo ang mga ilaga
  Mahimo pa gani sila mokaon ug oak...
  Ang imong utok lisud makita,
  Ug ang mga convolutions sama sa usa ka hilo!
  Si Dobrynya miuyon niini:
  - Oo, ang mga ilaga mokaon sa tanang matang sa daotan nga mga butang!
  Mikidhat si Margarita. Nahinumdom siya kung giunsa pagdakop ang partisan boy nga si Andreika. Ug siya gi-lock sa usa ka bugnaw nga silong nga puno sa mga ilaga. Ug gipaak sa mga ilaga ang hubo nga mga tiil sa batang lalaki, naluya tungod sa katugnaw. Si Andreika nakig-away sa mga ilaga sa tibuok gabii ug wala makatulog. Ug sa buntag gidala siya alang sa pagsukitsukit, ug una nilang gisablig og asin ang mga samad sa mga bitiis sa batang lalaki nga si A. Sakit kaayo, ug si Andreika misugod sa pagsinggit . Ug ila usab siyang gibunalan og barbed wire.
  Apan ang partisan boy nawad-an sa panimuot tungod sa kasakit nga shock, apan wala'y gisulti bisan unsa.
  Si Margarita nakahimo sa paghikay sa pag-ikyas ni Andreika. Ug kini ang iyang nahimo. Ang bata nakahimo sa pagbuntog sa kasakit ug mibiya sa bakol, napaakan mga bitiis. Ug tungod niana, kudos kaniya.
  Gibunalan sa partisan nga babaye ang mga ilaga ug miawit uban ang dakong kadasig:
  Akong pusil murag kuya
  Pag-shoot sa tukma kaayo, tukma ...
  Tuod man, ang usa ka babaye adunay machine gun sa iyang tinai,
  Bisag usahay ang kinabuhi sama sa hawla!
  
  Usa ko ka babaye nga dili mas kusgan
  Lobo ug tigre sa usa ka pagsulay...
  Apan ang pulong dili usa ka goryon,
  Sa diha nga ako uban sa akong hinigugma, ako nagtuo, sa tingub!
  
  Gikuha ko na kung unsang pass,
  Gisulong sa Iran ang kabukiran...
  Gisakop niya ang daghang lainlaing mga nasud,
  Dili, dili ako makalingkod nga malinawon sa sofa!
  
  Tingali dili nimo masabtan kini,
  Unsay buot ipasabot sa pagpakig-away sa mga panatiko...
  Isulat kini sa imong notebook,
  Ug pagkat-on sa pagpakig-away nga disente, guy!
  
  Walay Inahan sa akong yuta, tuohi ako, mas maisog,
  Nagkidlap siya sama sa usa ka mahayag nga ruby ...
  Bisan kung adunay milyon-milyon nga mga sanga sa yawa,
  Makab-ot gihapon nato ang usa ka dapit sa langit!
  
  Kabay nga protektahan ako sang Ginoo
  bantugan nga kabalyero, ang Makagagahum...
  Ang babaye adunay kusgan nga unod,
  Gitumba niya ang cherry gamit ang tukma nga volley!
  
  Walay makapildi kanako
  Ako ang babaye kansang ngalan kay legion!
  Ang oso usab miyukbo sa akong tiilan,
  Ug ang mga maple sa dili madugay maghatag kanimo og bulawan!
  
  Frost, nagdagan nga walay sapin sa niyebe,
  Ang mga snowdrift, nahibal-an nimo, ayaw kahadlok sa usa ka babaye ...
  ko ang akong kaaway og usa ka masilaw nga pagputol sa buhok,
  Giila ko nila nga morag greyhound!
  
  Natawo ko sa sayong bahin sa tingpamulak,
  kaayo , murag banner...
  Ang kinaiya kay greyhound , groovy,
  Ug usa ka mainit nga siga ang nagdilaab sa akong kasingkasing!
  
  Oo, dili ka makakitag mas maanyag nga babaye,
  Hatagan niya ang tanan nga gugma nga madagayaon ...
  Dili man siya tan-awon nga baynte,
  Pero grabe pa gani siya naigo !
  
  
  Busa, yukbo sa babaye,
  Ug halok sa iyang mga tiil...
  Ang kabalyero modali pataas sama sa pana,
  Dili kini lisud alang kanato sa pagsulbad sa problema!
  Ang partisan nga babaye mikanta kaayo sa kalag. Ang tanan nga naglupad nga mga ilaga nausab. Ang uban sa cotton candy, ang uban sa popcorn, ang uban sa oatmeal, o mga bula sa sabon. Ug ang pipila sa mga bayani nga batang lalaki wala"y hinungdan nga gitigbas hangtod namatay, o gisunog sila sa mga dragon sa kalayo. Kini tinuod nga mga muffin ug sinugba nga nindot, karne nga mga chops.
  Gikuha ug gilusad ni Dobrynya ang dagom gamit ang iyang mga tudlo sa tiil, ug gidunggab niini ang pak-an nga uk-ok, nga nagbutang niini sa bungbong nga bato. Ug kini nahimo nga cool ug cool.
  Ang uk-ok kalit nga misiga ug usa ka impresibo nga kwintas nga diamante ang mitumaw sa iyang lugar.
  Si Dobrynya miawit:
  Ug sa dihang nakita nako ang barbel,
  Ay, ay , ay!
  Ang mga batang lalaki nagdagan alang sa ilang kuwarta,
  Ayaw pag-snooze!
  Ang bata nga si Enomai mitubag:
  - Wow! Unsa ka maayo ang nahimo. Kini usa ka mutya.
  Si Dobrynya mibagulbol ug nagngulob:
  - Mahimo namong tanan, mga ginoo, dugay na kaming nagpugas, asa?
  Si Dominica misinggit agig tubag, ug gihimo usab ang usa ka dosena nga pak-an nga mga uk-ok nga nanglupad gikan sa makalilisang nga tore sa kastilyo ngadto sa tibuuk nga mga konstelasyon sa mga mutya. Ug giunsa kini pagkidlap ug pagkidlap nga katingalahan, sama sa mga icicle sa upat nga mga suga nga nagpadala mga silaw sa adlaw.
  Nagngisi si Margarita:
  - Nagtuo ko nga ang maayo modaog batok sa daotan!
  Si Enomai miingon nga nagpahiyom:
  - Ang maayo ug daotan kay relatibo nga konsepto. Ania ang usa ka ilaga, kini buhi usab, ug among giputol kini!
  Si Dobrynya miingon:
  - Ug ang mga tanom? Ang parehas nga mga utanon ug prutas buhi usab, ug kini gikaon usab, ug kini usa ka kaluoy!
  Dominica nag-tweet:
  - Ingon niana ang mahitabo, ingon niana ang mahitabo,
  Ang matag usa milamoy sa usag usa sa makausa!
  Gikuha kini sa girl-actress nga adunay kaguliyang ug gibuhian ang magic gikan sa iyang mga tiil. Ug ang torre nga adunay kalabera sa ilaga nausab. Kini nahimong bulawan, ug usa ka rosas nga naggilakgilak sa mga rubi sa ibabaw.
  Si Margarita matinahuron nga nakamatikod, nga nagpadayag sa iyang mga ngipon ug nagpadala sa mga kaskad sa mamumuno ug makadaut nga mga silaw gikan sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil. Ug ang salamangka nagtrabaho. Ug gikulata mamumuno ug makadaot, nga diha-diha dayon nahimong mamugnaon ug milambo.
  Ang mga orc ug goblins migawas na usab sa kastilyo . Ug sila misaka sa usa ka tinuod nga panon . Ang pipila sa mga balhiboon nga oso nagsul-ob og puthaw nga hinagiban. Ug kini mga sinaw kaayo nga hinagiban, nga adunay mga bangkaw ug mga wasay.
  Si Dominica agresibo nga nakamatikod, nga nagpakita sa iyang mga ngipon:
  - Karon kini usa ka makalilisang nga panon nga nagsaka na . Aw, igkita ba nato sila sa usa ka butang nga makamatay?
  Si Margarita miingon uban ang malisyoso nga pahiyom:
  - Oo, siyempre mahimo naton kini!
  Ug ang mga babayeng salamangkero mikuha ug naglansad sa ilang mga mahika nga pulsar sa mga orc ug goblins.
  Si Boy Dobrynya miingon:
  - Dili kini daotan, apan kinahanglan naton hatagan ang mga bata nga manggugubat sa higayon nga makig-away.
  Ug, sa pagkatinuod, liboan ka mga rebeldeng bata ang midagan paingon sa kastilyo gikan sa lainlaing direksiyon. Daghan kanila, ilabina ang mga lalaki, nagsul-ob og mga kadena. Ang pipila sa mga lalaki nagtrabaho, nagtukod mga monumento ug mga eskultura sa bruha nga si Bastinda . Ang ubang mga estatwa mitubo hangtod sa usa ka gatos ka metros ang gitas-on, ug ang higanteng kastilyo lamang ang nagbarog ibabaw niini.
  Ang duha nga labing kusgan, bisan kung dili ang labing kadaghan nga mga lalaki, ang Viscount ug Phoenix, nag-una nga nakig-away sa uban, nagbutang sa mga ilaga.
  Ang mga orc, sa baylo, nagsugod usab sa pagpamusil gikan sa mga pana. Apan gibunalan sila sa mga salamangkero. Kung sayon ra ang pagpatay sa mga ilaga, bisan kung kini tambok ug dagko, kini nakaapekto sa ilang paglihok. Unya ang mga orc mahimong mas kusgan nga manggugubat, ug ang mga goblin kay mga higante.
  Si Phoenix miingon:
  - Nakig-away ko sa Kartaus . Busa ang iyang mga manggugubat mas abtik!
  Ang viscount fighter miawit:
  Ganahan kaayo ko sa gubat
  Makig-away sama sa manok...
  Ug sa kamot-sa-kamot nga panagsangka,
  Nakig-away ko para sa duha ka monster!
  Mipahiyom si Phoenix:
  - Oo, sa tinuod, kini maayo ! Apan naanad na kami sa pagpatay sa mga mananap sa linibo.
  Ug mao nga gipatay sa mga bayani nga lalaki ang goblin. Ug ang uban nga mga monsters na nga partially transformed ngadto sa lainlaing klase sa pagkaon ug tam-is. Apan ang usa sa mga goblin naghimo sa ingon nga ice cream sa usa ka baso nga bino nga gikulit gikan sa esmeralda.
  Ug sa ibabaw adunay mga tapok sa daghang kolor nga ice cream, mga piraso sa tsokolate, candied nga prutas, strawberry, pistachios ug uban pa, makapahinam kaayo.
  Ang mga bata nga manggugubat mosinggit sa kalipay. Oo, kini nahimo nga labi ka lami ug makapadani sa mga mata.
  Ang babayeng-sorceress nga si Margarita, nga nagpagawas sa laing balud sa kalaglagan ug paglaglag, naghimo sa usa ka agresibo nga carte blanche sa butang sa pagbag-o sa mangil-ad ngadto sa usa ka gana , ug gi-isyu:
  - Sa pipila ka mga paagi, ang salamangka mas maayo kaysa natural nga proseso, di ba?
  Miuyon si Dominica:
  - Oo, sa walay pagduha-duha, naghimo kami usa ka butang nga matahum ug lami. Apan nganong adunay libolibo nga mga ulipon dinhi, ug silang tanan mga bata, ug walay mga hamtong nga makita?
  Si Margarita mitubag nga nagpahiyom:
  - Ang impluwensya sa lokal nga salamangka. Kusog kaayo. Ug sa pagkatinuod, kini nahimo nga adunay mga gagmay nga bata dinhi sa kalibutan. Apan ayaw kabalaka, ang lokal nga hangin lamang dili makahimo kanimo nga usa ka gamay nga babaye.
  Natingala si Dominica:
  - Ug ngano?
  Ang partisan nga babaye mitubag:
  - Ug mahitungod sa ulo sa cabbage!
  Ang pag-atake sa daotan nga mga orc ug goblins nagsugod sa pagkahuyang. Ang uban kanila gipatay sa mga bata nga manggugubat, ug ang kadaghanan nausab sa kusog nga salamangka sa usa ka matahum nga magtiayon. Kini mao ang tinuod nga salamangka, eclipsing sa wand nga Dunno adunay.
  Si Dominica miingon, nga mipahiyom og matam-is:
  Miabot na ang panahon sa paghusay,
  Naigo namo ang orc sa mata...
  Agig tubag, nahimo siyang sama sa usa ka pie,
  Ug nangayo siya ug ngipon!
  Ug sa pagkatinuod, sa Ang tanan nga mga lahi sa lamian nga pagkaon gihimo nga mga orc ug goblins.
  Ug ang mga batang manggugubat nalipay niini. Ug ang mga ilaga mapuo nga walay bisan unsang problema. Apan gikan sa ilang mga hampak, mitungha na usab ang lamiang mga putahe. Ug uban pang lamian ug dili katuohan nga mga butang.
  Ug ang mga ilaga daling mausab ngadto sa usa ka butang nga mapuslanon ug makahimo sa pagkaon.
  Ang partisan nga babaye nga si Margarita mipatugbaw:
  - Tingali karon kita moadto sa kastilyo mismo!?
  Ang babaye nga aktres miingon:
  "Ug ang usa ka pag-ambus mahimong naghulat kanamo didto." Bisan pa, andam kami alang niini!
  Mingisi si Margarita ug mitubag:
  - Ako usa ka pioneer, nga nagpasabut nga ako kanunay nga andam!
  Karon ang bata nga mga ulipon nakasulod na sa kastilyo. Ang ilang hubo nga mga tiil mitunob sa itom nga marmol. Sa sulod sila nakig-away sa mga orc, goblin, ug ilaga. Ug ilang giputol sila ingon nga sila adunay mga tigputol inay mga espada. Dinhi nagsugod ang pagputol.
  Ang mga batang lalaki nakig-away gamit ang mga espada labi na nga mabangis. Ug gipalabi sa mga batang babaye ang pagpusil gamit ang mga pana. Maayo na lang, si Margarita makahimo sa mga sickle ug hoes nga mahimong tinuod nga pana. Ug gipana nila ang tibuok hugpong sa mga udyong, nga natusok sa mga ilaga.
  Si Dominica maantigo nga miingon:
  - Hait nga mga pana sa usa ka mamumuno nga dalan, pagmabugnaw, akong mga anak.
  Kalit nga milupad ang bruha nga si Bastinda gikan sa tore. Mora siyag babaye nga mga trayntay singko anyos, ug nagtuyok-tuyok sama sa tumoy. Ang iyang buhok itom, kulot, ug siya mismo ang nagkupot ug duha ka magic wand sa iyang guwantes nga mga kamot.
  Ang mangkukulam nagsakay sa usa ka motorsiklo, ug sa iyang mga tiil adunay mga botas nga adunay mga spurs.
  Gikuha kini ni Bastinda ug misinggit:
  - Girespeto ko ang kusgan
  Ug nasakitan ko ang mga mahuyang...
  Ako usa ka dako nga daotan
  Ug unsa ang bahin kanimo, nga nagtiniil?
  Nag-tweet si Dominica agig tubag:
  Simple ra ang akong balaod
  Gipildi ko ang mga daotan...
  Bisan kinsa nga maluya, tabangan ko,
  Wala koy mahimo sa laing paagi!
  Gikuha ni Bastinda gikan sa mga magic wand, nga daw gibunalan niya si Dominica gamit ang mga pulsar. Busa misirit siya isip tubag. Ug ang mga pulsar diha-diha dayon nahimo nga mga tinapay ug nahulog sa babaye nga aktres, nga hingpit nga nagpahid kaniya.
  Agig tubag, si Dominica, sa kasuko, nagpagawas sa usa ka dako nga pulsar gikan sa iyang wand ug gikan sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil.
  Milupad kini, apan nakaikyas si Bastinda ug naigo sa pag-agas sa kastilyo. Kini hapit diha-diha dayon misiga ug nagsugod sa pagbag-o. Ug puli sa makalilisang nga kastilyo, usa ka labing maluho nga palasyo ang mitungha - sa hingpit ug diha-diha dayon.
  Si Bastinda mitutok kaniya, mipiyong ang iyang mga mata ug midagan palayo. Sa mas tukma, lupad palayo. Ug ang nagdilaab nga ikog nagpabilin sa iyang luyo.
  Gisundan siya ni Dominica ug Margarita. Ang duha ka salamangkero klaro nga naulahi sa katulin.
  Bisan pa niana, ang naglupad nga motorsiklo mas paspas kay sa mga dragon.
  Ang mga babayeng salamangkero misugod sa pagpusil kang Bastinda . Apan matag karon ug unya siya molikay o magbutang ug depensa. Dugang pa, ang motorsiklo dali kaayong nagpataas sa gilay-on, nga nagdala kaniya gikan sa firing range gamit ang magic.
  Dominica miingon:
  - Nawala ang iyang nasud, mga sakop ug gahum. Busa, dili na nato kini kinahanglan karon!
  Si Margarita miingon:
  "Kung gikawat niya ug gikuha ang artifact nga yellow nga ilaga, nan ang atong kadaugan mahimong walay bili!"
  Ang babaye nga aktres, nga giputol ang mga tudlo sa iyang hubo, tanned nga mga bitiis, masaligon nga mipahayag:
  - Apan liboan ka mga bata ang nakaangkon og kagawasan! Kini usab adunay bili!
  Ang partisan nga babaye miuyon:
  - Husto! Dili ikatingala nga kami nagtrabaho.
  Sa pagkatinuod, ang mga ilaga sa kataposan nausab ug gipatay, sama sa mga orc ug goblins. Busa usa ka dakong kadaugan ang nadaog.
  Daghang mga liboan ka mga bata - mga lalaki ug mga babaye - nagpundok sa plasa ug nag-awit, nagtaktak sa ilang mga tiil:
  -Himaya sa mga bayani! Himaya sa mga manluluwas! Ubos sa pagkaulipon!
  Kini ang labing dako nga kadaugan sa nasud sa mga ilaga. Ug adunay daghan kaayo nga talagsaon ug mahangin nga mga butang dinhi.
  Si Margarita unang misulti. Siya, nga nagsayaw , mokuha niini ug mokanta, ug ang iyang kanta mao ang kanta sa usa ka partisan nga babaye:
  Kami, mga anak sa kakabus ug ang paghalok sa ting-init,
  Natawo sa payag sa ulan...
  Himoa nga kanta ang damgo sa babaye,
  Kanus-a man ta balik sa init nga gubat!
  
  Naa ko sa Elxxik nga aksidente,
  Ug ang akong Inahan, Holy Rus'...
  Uban sa akong kapalaran, hingpit nga talagsaon,
  Ako nakig-away alang sa kalipay ug gugma sa nasud!
  
  Ug wala nay mas nindot nga Inahan sa Russia,
  Para ba nimo awaya kini , ug ayaw kahadlok...
  Ug wala nay mas malipayong nasod sa uniberso,
  Ikaw ang sulo sa kahayag sa uniberso, Rus'!
  
  Moagi ako sa kalayo ug tubig alang kanimo,
  Ang mga pioneer naanad sa pagdaog...
  Kanunay kaming makapahimuot sa mga tawo,
  Tungod kay ang kusog sa kasundalohan walay kinutuban!
  
  Magpadayon kita sa pag-atake para sa Inahan,
  Ubos sa singgit sa usa ka gamhanan, mabangis nga hura...
  Makuha ni Hitler ang iyang bayad hangtod sa katapusan,
  Among papahawaon ang mga Nazi sa nataran!
  
  Ang akong Amahan napuno sa mga bayani,
  Ug si Stalin usa ka dako nga higante ...
  Ang mga pioneer nagmartsa sa pagkaporma,
  Ang Makagagahum nga Pamilya, among Ginoo, O usa!
  
  Sa ngalan sa kahayag ug maayong kinabuhi,
  Maisogon kitang makig-away, mga anak...
  Human sa tanan, ang usa ka henerasyon magpuyo ubos sa komunismo,
  Tuohi ako, ang paglaum dili makuha gikan kanato!
  
  Gimahal namo ang among Inahan, mga lalaki,
  Gusto namong ipataas ka ibabaw sa mga panganod...
  Ang pasismo makadawat ug kusgan nga silot,
  Gikan sa mga pioneer, ang maisog nga mga agila!
  
  Atong makab-ot kini, ako nagtuo, kita sa dili madugay modaog,
  Bisan tuod ang pasismo malimbungon ug mapintas...
  Ang mga apohan ipasigarbo kanato,
  Ug si Svarog mogiya kanimo sa gubat!
  
  Alang sa himaya sa atong maisog nga yutang natawhan,
  Ang Ginoo nga Labing Gamhanan mismo mikayab sa krus...
  Dili kami magbasol sa among kinabuhi alang sa Russia,
  Pabatia ang usa ka makusog nga tingog gikan sa langit!
  
  Ipaglaban ang himaya sa atong Inahan,
  Loyal fighter nahigugma niya...
  Kamo mga anak nga lobo, dili talawan nga mga liebre,
  Bisan ang mga kabalyero mapasigarbuhon kaayo!
  
  Makuha namon ang bulan gikan sa vault,
  Pagdakop ug pike, usa ka dakong hito...
  Ang bantugang Lenin mibangon alang sa kagawasan,
  Atong buhion ang bilding!
  
  Sa Ngalan sa Pamilya, magtukod mga piramide,
  Ug ang mga barko nga moguba sa hawanan sa langit...
  Ug si Hitler , nga nagbiaybiay, gipatay ang mga manggugubat ,
  Ang Labing Gamhanan namatay ug nabanhaw pag-usab alang kanato!
  
  Ikaw mahal, maliputon nga Lada,
  Ang bantugang Puti nga Diyos natawo kanimo...
  Ug kinahanglan kaming makig-away nga maisugon alang kanimo,
  Hinaot nga tabangan ka sa Labing Gamhanan nga mabuhi hangtod sa kahangtoran!
  
  Gugma, pasidunggi ang Diyos Hesus,
  Siya usa ka Ruso nga lalaki, uban kanamo hangtod sa hangtod ...
  Panahon na sa pagborda sa dayandayan nga hanas,
  Hinaot nga ang mga tuig mapuno sa kalipay hangtod sa kahangtoran!
  
  Ang kadako sa akong balaan nga Russia,
  Makahimo sa pagpildi sa mga kontra ...
  Bisan pa ang mga babaye misinggit sa kahadlok,
  Mabuak nato ang dragon!
  
  Alang sa himaya sa balaang Inahan, tuohi ako,
  Sa Ngalan sa Ruso nga Diyos nga si Kristo...
  Magtukod kami og dagkong mga simbahan sa dili madugay,
  Maglakaw ta hangtod sa kataposan!
  
  Gugma, tuohi ako, wala mahibal-an ang wala kinahanglana nga mga pulong,
  Wala nay wala kinahanglana nga kalaay nga makita niini...
  Pasagdi nga mamatay si Cain sa Sheol,
  Ug si Abel mokanta pag-usab sa iyang awit!
  
  Dinhi kami nagyatak sa palibot sa Berlin gamit ang usa ka trumpeta,
  Ang trompeta sama sa usa ka kampana...
  Mas maayo nga ikaw usa ka manggugubat nga kasarangan kaayo,
  Huypa ang ulo sa mga Nazi gamit ang wasay!
  
  Ang pamilya mabanhaw, tuohi ako, ang mga patay sa dili madugay,
  Ang puti nga Diyos maghatag kanimo sa matag gugma
  Ug klaro kaayo ang among desisyon,
  Unsa ang usa ka kahangturan sa mahayag nga mga pagbag-o!
  pagsayaw sa pioneer nga babaye, nga nagyatak sa iyang mga tiil, malipayon ug madasigon . Ug ang ubang mga bata, kanhi mga ulipon, nanag-awit ug nanagsayaw, naningkamot sa pagbangon, o hinoon, sa paglukso sa taas.
  Si Dobrynya, nga usa ka kusgan nga bata , mikuha ug bato ug gilabay kini sa taas. Milupad kini ug mibuto, nga nagsabwag sama sa mga pabuto ngadto sa liboan ka daghang kolor nga mga tipik.
  Ang batang lalaki viscount misinggit:
  - Kini mao ang tinuod nga hinanduraw!
  Si Dobrynya misupak niini pinaagi sa paglabay sa bato pag-usab, ug si Margarita gihampak kini sa kilat, hinungdan nga kini nagkatibulaag ngadto sa usa ka daghan nga daghang mga kolor ug naggilakgilak nga mga tipik:
  - Dili! Kini usa ka kamatuoran. Ug walay mas labaw pa niini nga kamatuoran!
  Ang bayani nga batang lalaki nga si Phoenix sa hilabihan nga kasuko, nagyatak sa iyang mga tiil aron ang sagbot nagsugod sa aso, misinggit:
  - Ang among lokomotibo molupad sa unahan - kini mihunong sa commune!
  Wala kami'y laing paagi - usa ka kusgan nga riple!
  Ug ang babaye nga tapad nila, molukso-lukso lang.
  Positibo ang ilang pagbati, ug ang kalipay anaa sa hingpit.
  Nakahukom sab si Dominica nga ipakita gamay ang iyang kaalam.
  Ug atong isulat ang tibuok nga mga sapa sa imong maayo kaayo, maayong pagkapraktis nga mga aphorismo;
  Ang ulipon mahimong gawasnon, ang buang mahimong maalamon, ang kabos mahimong adunahan, apan kon ikaw adunay kagahi sa usa ka asno, ikaw kanunay nga usa ka asno!
  Ang kabos dili ang walay kuwarta, kondili ang ulo nga puno sa gabas!
  Ayaw pagtinguha nga mahimong hari kung wala kay utok!
  Bisan ang Shah mahimong buang sama sa usa ka asno!
  Ang hari, siyempre, usa ka leyon, apan dili walay sama sa fox nga kahinguhaan, ug ang mga leyon gipanitan!
  Ayaw pagngulob, apan pagpabilin nga hilom kung wala ka pa sa lugar sa leon, ug ang lobo wala maghatag sa iyang suit!
  Ang usa ka politiko sama sa fox sa pabula ni Krylov, apan ayaw pag-uwak isip botante!
  Kung ikaw sama sa usa ka tuod, unya ilang kuhaon ang mga shavings gikan kanimo ngadto sa mga gamot!
  Aron ang nasud dili mahigot sa usa ka yugo, kini kinahanglan nga lig-on, sama sa usa ka toro!
  Gikinahanglan ang abyasyon aron makalupad ang nasud!
  Andam ang politiko nga mosaad sa buwan, nga dili lang moubos!
  Siya nga wala makainom sa iyang panglawas batan-on hangtod sa hangtod!
  Ang mga argumento sa Oak naglihok sa tuod!
  Ang usa ka politiko andam nga mokuha sa mga shavings gikan kanimo kung ikaw usa ka tuod!
  Apan ang tawo adunay usa ka bentaha sa mga unggoy: usahay siya labing menos usa ka gamay nga tinuod nga fox!
  Ang politiko adunay mga ambisyon sa usa ka leon, ang tuso sa usa ka lobo, apan ang iyang mga pamaagi hingpit nga malimbungon!
  Kung ang usa ka politiko sobra ka fox, nan siya mahimong usa ka hingpit nga baboy!
  Ang usa ka politiko nga adunay kalantip sa usa ka lobo ug usa ka lobo nga pagkupot maghimo nga kebab sa mga botante!
  Ug ang swerte nanginahanglan paningkamot, pinaagi lamang sa kakugi sa usa ka kabayo nga imong matangtang ang kwelyo sa pagpasakop!
  Pagtuo sa kalampusan kung imong madaug ang tanan!
  Ang usa ka politiko makalingla bisan sa usa ka lobo, apan dili niya malimbongan ang panahon hangtod sa hangtod!
  Ang usa ka botante kanunay nga molupad sama sa usa ka putyokan ngadto sa usa ka dugos nga sinultihan sa usa ka politiko, apan kasagaran siya mismo ang mapaak!
  Ang usa ka politiko milamoy sa mga botante sama sa usa ka sawa nga milamoy sa mga koneho, makadani sa mga langaw sama sa vodka ug tam-is nga Velcro!
  Ang lobo dili mabuhi nga walay karne, ug ang politiko dili mabuhi nga walay limbong!
  Ang labing paspas nga kabayo motuman sa usa nga maayo ang kahibalo!
  Mas sayon alang sa usa ka politiko ang pagtalikod sa iyang kaugalingon kaysa sa pagsaad sa usa ka butang nga mahimo!
  Alang kang bisan kinsa nga imong botohon, imong pasidunggan ang resulta sa usa ka minuto nga kahilom!
  Mahimong labing menos usa ka gamay nga maalamon nga fox kung dili nimo gusto nga mahimong usa ka hackneyed nga asno!
  Ayaw pagsalig sa mga politiko, alang sa mga botante sila mga sandpaper lang nga naghubo sa mga chips gikan sa mga punoan sa oak!
  Bisan kinsa nga dili hingpit nga buang mohimo sa usa ka sentimos nga usa ka bug-at nga sentimos!
  Walay mga paryente sa politika, apan adunay mga gusto nga ipaambit kung unsa ang anaa kanimo isip mga igsoon!
  Adunay daghang daotan nga mga butang sa kinabuhi, apan ang labing daotan nga butang mao kung matapos ang kinabuhi!
  Kung gusto nimo nga maduol sa Diyos, ilansang ang unggoy sa imong kalag sa krus!
  Ang tawo naggikan, kung dili gikan sa usa ka unggoy, nan, sa bisan unsa nga kaso, mihunong nga usa ka unggoy!
  Kung ikaw adunay hunahuna sa usa ka unggoy, nan ang fox molamoy kanimo sama sa usa ka manunukob nga boa constrictor!
  Walay walay kinutuban gawas sa panahon nga gikinahanglan sa mga politiko sa paghatag sa ilang gisaad!
  Kung mag-uwang ka ug daghan , mag-agulo ka sama sa gikulata nga iro!
  Ayaw pagsalig sa usa ka tawo nga kusog nga mosulti, ug ang pula nga kalayo makasunog kanimo!
  Bisan ang Diyos dili makasukol sa usa ka babaye ug makapadako ug unggoy sa lebel sa kultura sa tawo!
  Kung walay gugma walay pahiyom, gawas kon kini ang manunukob nga ngisi sa usa ka politiko!
  Kay dugay na kaayong naa sa panganod, ang politiko nga walay pako milupad sa kanal!
  Ang gamay nga kalag kanunay adunay mga ambisyon sa usa ka higante!
  Ang usa ka gamay nga kalag adunay usa ka dako nga pagkamapahitas-on!
  Ang usa ka politiko usa ka kawatan nga nagsulat og mga balaod alang sa iyang kaugalingon ug nag-isip sa nasud nga usa ka teritoryo sa sona!
  Ang politiko adunay pito ka Biyernes sa usa ka semana, apan kung kinahanglan nga tumanon ang saad , moabut ang Sabado sa mga Judio!
  Maayo ang panaghiusa, basta dili makig-away sa usa ka politiko!
  Ang usa ka politiko usa ka binuhat nga gusto nga maghimo usa ka karnero gikan kanimo gamit ang mga swinish nga pamaagi!
  Ang maliputon nga mga pamaagi sa mga politiko naghimo sa mga botante nga usa ka chop!
  Ubos sa punoan sa baboy, ang kinabuhi dili gyud tambok!
  Tambok kaayo ang paghimo ug presidente sa baboy!
  Kung gusto nimo mahimong presidente, gamita ang imong mga higayon!
  Ang usa ka magmamando nga nag-isip sa mga botante nga karnero usa ka tipikal nga baboy!
  Dios, kini dili lamang ang makagagahum sa tanan, kondili ang pagkaandam usab nga moadto sa krus alang sa kaayohan sa imong isigkatawo!
  Ang usa ka magmamando nga naglingkod sa trono sa dugay nga panahon hinungdan sa pagkahugno sa estado!
  Ang batan-on nga pangulo sama sa bag-ong kabayo, ang tigulang sama sa bayeng baye nga bali ang mga kuko!
  Sa paagi sa pagkab-ot sa Balaang kahitas-an, si Satanas mismo usa ka politiko!
  Ang usa ka politiko Dios sa usa lamang ka butang, sa paghatag ug mga pasangil ngano nga ang iyang mga saad sa piniliay yawan-on nga napakyas!
  Ang politiko, sama sa serbesa, maayo nga bugnaw ug sa lamesa!
  Ang politiko tam-is sa iyang mga pakigpulong, apan ang pait nga pagkahuman niini dili sama sa beer!
  Ang bugtong higayon nga mogawas ang kamatuoran sa baba sa usa ka politiko mao ang iyang sayop nga pagsabot sa iyang kaugalingon!
  Ang usa ka politiko, aron mahimong labing menos usa ka gamay nga Balaan, naglansang sa mga botante sa hingpit !
  Bisan ang kusog sa oso dili makaluwas kanimo kung ang imong hunahuna usa ka deck!
  Ang lobo kay mananap nga mokuha ug tulo ka panit sa leyon!
  Ang usa ka politiko labing kusgan kung ang iyang botante huyang sa hunahuna!
  Mao nga nanggawas ang usa ka politiko og dugos aron dili gyud maglaway ang botante!
  Ang naay gabas sa ulo mabunalan ug bato!
  Ang oak mao ang hari sa mga kahoy, ang ulo sa oak naghimo sa bisan unsang tuod nga usa ka hilisgutan!
  Ang oak dili makasugakod sa pagkadunot, ang ulo sa oak puno sa abog!
  Kung tuod ka, at least naa kay pusta sa imong ulo !
  Ang wala mahibal-an makahadlok, apan ang nahibal-an usahay makapahadlok kanimo!
  Ang kahibalo nagmugna og pagsalig bisan kung kini lisud, pagkawalay alamag , kalibog bisan kung kini kadali!
  Ang usa ka talawan dili usa nga nahadlok, apan usa nga tapulan sa pag-ugmad sa kaisug!
  Ang kahadlok mao ang kahuyang, ang kaisug mao ang kalig-on, apan pagbantay sa mga buang sa imong kaugalingon !
  Bisan kinsa nga motugot sa iyang kaugalingon nga matultolan sa ilong nameligro nga mawala taliwala sa tulo ka mga pino!
  Ang walay katapusan nga kabuang naghimo kanimo nga maglakaw sa mga lingin, nga ang imong kinaadman nga walay pulos!
  Dili igsapayan kung ang gatas sa imong mga ngabil wala pa mamala, mas grabe kung adunay pagkadili-matarong sa imong mga kasingkasing!
  Ligo nga pan sa limos, mapait nga asin sa paghinulsol!
  Dugos gikan sa mga ngabil sa usa ka politiko makadani niadtong kansang mga ngabil wala mamala nga gatas!
  Ang usa ka politiko dili usa ka kawatan sa balaod, siya usa ka kawatan nga naghimo og mga balaod!
  Ang politiko misaad og matam-is nga kinabuhi, nagbubo ug dugos gikan sa iyang mga ngabil, apan ang iyang mga kuyamas mopilit, sama sa langaw!
  Usa ka batid nga politiko ang nag-ilis sa pitaka sa mga botante!
  Nganong bulawanon man ang kahilom kay gibayran man!
  Unsa ang pinakadako nga butang sa kalibutan? Usa ka bukid sa mga saad nga gihimo sa usa ka politiko!
  Gusto sa politiko og kuwarta ug gahom, andam niyang kuniskunis si bisan kinsa!
  Ang usa ka politiko, una sa tanan, usa ka lobo, dili kanunay hayag sa panagway, apan kanunay nga nagwarawara sa iyang ikog!
  Malipayon ang politiko nga pun-on ang imong pitaka sa walay pulos nga mga saad!
  Ang usa ka politiko matinud-anon lamang sa usa ka butang kung siya moingon - kami, tungod kay wala na siya sa iyang kaugalingon!
  Unsa ang labaw pa sa mga atomo sa uniberso? Mga nawong ug maskara sa mga politiko!
  Ang labing andam nga buhaton sa usa ka politiko mao ang pagpili sa mga bulsa sa mga botante!
  Ang usa ka politiko adunay pito ka Biyernes sa usa ka semana, apan ang pagpaminaw sa mga botante kanunay nga iyang day off!
  Kinsay nauna? Mga politiko, kay nagmugna sila ug kagubot!
  Ayaw pagtoo sa kabugnaw sa mga politiko sa manok, kanunay silang nag-awit gikan sa tingog sa laing tawo, usa ka lobo!
  Kung ang usa ka politiko ibubo ang iyang mga pulong sama sa usa ka nightingale, kini nagpasabut nga ang usa ka lobo naghimo sa iyang ponograma!
  Mas dakog purohan nga ang usa ka kanser mosirit sa bukid kay sa usa ka politiko nga motuman sa iyang saad nga walay pagpamuwang!
  Ang usa ka politiko susama sa usa ka engkanto sa kagabhion, kasagaran lang niyang gitulis ang mga kliyente panahon sa adlaw!
  Sa unsang paagi ang usa ka politiko susama sa usa ka iro? Pag daghan na syag break, pwerti gyud sya ug tag-iya!
  Kadtong ilang gibotaran uban sa ilang mga kasingkasing sa kasagaran mapunta sa mga atay sa mga botante!
  Ang politiko sama sa vodka, ang botante mobati sa iyang atay nga kini nasunog!
  Ang usa ka politiko nagpalayo sa imong utok, sama sa vodka, dili sama kaniya nga kini puno sa mga latak!
  Ganahan ang politiko nga maghimo gabon nga adunay klaro nga katuyoan nga mahimong adunahan!
  Daghang saad ang usa ka politiko, apan mas daghang pasangil kung dili kini tumanon!
  Ang usa ka politiko usa ka lobo, apan mas sagad sa usa ka gray nga kolor!
  Gikuha sa politiko ang mga shavings gikan sa mga kahoy nga oak ug gitumba ang mga acorn sama sa baboy!
  Kon ang usa ka politiko musulti sama sa gabas, mohimo gyud siya og tuod sa usa ka botante!
  Ang politiko ganahang maghisgot bahin sa Diyos kay siya mismo si Satanas!
  Ang usa ka politiko sama ka maliputon sa yawa, apan usa ka anghel sa pag-apod-apod sa mga saad !
  Ang politiko ganahan nga motabok sa iyang kaugalingon, apan ang iyang mga kamot kanunay nga nagkuha sa iyang pitaka!
  Pinaagi sa paghatag sa imong boto sa usa ka maayo nga politiko, nameligro ka nga mag-ubo ug dugo!
  Kasagaran ang mga tawo mopili tali sa mga iring sa usa ka poke, mga lobo sa sinina sa karnero, ug usa ka lobo nga adunay dunot nga keso!
  Kung gituman sa usa ka politiko ang iyang saad, tan-awa ang bukid aron tan-awon kung adunay usa ka kanser nga nagtaghoy niini!
  Mas sayon ang pagbitay sa usa ka kolobok kay sa pagpugos sa usa ka politiko sa pagtuman sa iyang saad !
  Ang politiko makanunayon sa usa lamang ka butang - sa pagpangita sa mga benepisyo alang sa iyang kaugalingong bulsa!
  Ang usa ka politiko nagbag-o sa iyang mga kauban sama sa mga gwantis, apan kini naghimo sa iyang mga kamot nga labi ka hugaw!
  Ang usa ka politiko usa ka hayop nga naghimo sa usa sa usa ka botante!
  Politiko, kung dili usa ka lobo sa saput sa karnero, nan usa ka tipikal nga karnero!
  Ang usa ka politiko nga dili usa ka lobo usa ka karnero o usa!
  Ang usa ka politiko makasaad ug mga bukid, apan human niana imong tangtangon ang mga guba!
  Ayaw pagdali sa pagboto sa manok, tukbon ka niya nga patay!
  Diktador, usa kini ka lobo sa trono sa leon nga gilibotan sa mga laking karnero!
  Kung dili nimo gusto nga mahimong usa ka osa, mahimong usa ka gamay nga lobo sa imong kaugalingon!
  Ang wala mag-ihap sa mga uwak sa walay kapuslanan makadaog sa eleksyon!
  Mahimo kang mobotar sa imong kasingkasing, apan ang modaog modaog sa imong utok!
  
  Ang usa ka politiko usa ka fox nga mas gusto ang berde nga keso, sama sa kolor sa dolyar, gikan sa mga nag-ihap sa mga uwak!
  Ang usa ka asawa dili usa ka guwantes, sa diha nga ikaw mag-ilis sa mga gwantis, ikaw siguradong mahimong usa ka scumbag gikan sa sultry adventures!
  Ang mga batang lalaki nga henyo nakahimo og labi ka daghan nga mga nadiskobrehan kaysa sa kasarangan nga tigulang nga mga lalaki sa mga panudlo!
  Sa pagkabatan-on adunay kalayo sa kasingkasing, pagkadiskobre sa ulo, ug ang resulta mao ang kadaugan!
  Ang dalan sa kalampusan dili kanunay nga tul-id, apan dili kini motugot sa usa ka likod nga gibawog sa pagpasakop!
  Miduko ang politiko aron ipataas ang iyang ilong!
  Ang politiko moyukbo unya moyukbo sa botante!
  Andam ang politiko nga mokalot sa iyang ilong sa yuta aron malubong ang iyang responsibilidad sa mga botante!
  Ang tanan nga imposible posible sa atong kalibutan, ug tuohi ako, ang pagkinabuhi lisud kaayo, ingon sa usa ka gallery sa pagpamusil!
  Ang usa ka asno nga adunay usa ka sako nga bulawan mas maayo nga makalusot sa usa ka kuta nga kuta kaysa usa ka mammoth nga adunay usa ka puthaw nga karnero!
  Usa ka politiko nga adunay bulawan nga baba naghimo sa mga botante nga mga asno nga adunay bulawan nga mga sako sa mga halad!
  Kinsa ang labing kusgan nga mananap? Siyempre, usa ka asno nga gikargahan ug usa ka bag nga bulawan! Ang lobo nahigugma sa dalag nga kolor sa pagbudhi ug bulawan nga mga sensilyo sa mga halad!
  Ang mga politiko kasagarang magwarawara sa pula nga bandera tungod sa dalag nga kolor sa mga sensilyo nga ilang gikuha gikan sa mga bulsa sa mga botante nga walay pagpamuwang!
  Ang batid nga mga pamulong sa buotan nga mga politiko nagpatulo sa mapait nga mga luha sa mga inahan kansang mga anak nangamatay sa dugoong pagpamatay!
  Bisan kinsa nga nagsaad ug mga bukid nga bulawan dili takus sa usa ka denario nga tumbaga!
  . KAPITULO Num. 13.
  Si Caligula Delfinov adunay kaugalingong misyon. Kinahanglan nimo pangitaon ang imong magulang nga babaye sa bisan unsang gasto. Ug ikaw mismo, sa laing bahin, gidala sa usa ka managsama nga kalibutan, diin imong gibuhat ang imong kaugalingon nga talagsaon ug, sa samang higayon, cool kaayo ug talagsaon nga mga misyon.
  Si Margarita ug Caligula mihikap sa ilang hubo, lingin nga mga tikod ug misinggit:
  -Ikog sa ikog,
  Mata sa mata!
  Dili Barbos -
  Mga Fantomas !
  Karon ang mga lalaki nagkatibulaag sa lainlaing mga direksyon aron dali nga makompleto ang paggaling sa mga ranggo nga naglangkob sa mga pagduol sa Port Arthur, ang kasundalohan sa Yuta sa Rising Sun. Ang mga bata sa Terminator milihok sama sa electric scythes agi sa humok nga sagbot, nga walay kaluoy nga nagpuo sa mga Hapon.
  Si Kuropatkin nagpanuko gihapon sa pagmando nga sugdan ang pag-atake, bisan pa sa Mount High ang manag-away nga magtiayon nag-instalar sa Tricolor tricolor , ang mga bata nga manggugubat yanong nagpintal sa dagkong karton, ug kini karon klaro nga makita sa adlaw. Apan nagduha-duha pa ang kanhi ministro sa depensa. Bisan pa , sa samang higayon, si Kuropatkin dili usa ka talawan. Sa panahon sa gubat sa 1877-1878 nagpakita siyag talagsaong kaisog.
  Oo, ug aron mapauswag ang kinabuhi sa ordinaryong mga sundalo, ingon nga Ministro sa Depensa daghan ang iyang nahimo, ug wala madakpan sa pagpangawat. Bisan kung ang pagkaepektibo sa kombat sa kasundalohan wala kaayo nagdako sa ilawom niya. Apan wala siyay determinasyon ni Suvorov, o bisan adbenturismo. Si Alexander Suvorov nakig-away nga maisogon, kanunay nga nagbalanse sa ngilit sa hingpit nga kapildihan. Bisan pa, ang intuition nga gihatag sa kinaiyahan ug talagsaon nga swerte nagpaposible sa pagtagna sa mga lakang sa pagbalos sa kaaway, sa iyang reaksyon ug pagdaog sa mga kadaugan. Naa kini sa istilo ni Tal, nga naghimo sa dili husto nga mga sakripisyo, nagpameligro sa kapildihan, apan sa kadaghanan nga mga kaso nakadaog ... Apan ang labing kaayo nga mga magdudula sa chess sa kalibutan nakakita pinaagi sa Tal.
  Ang una nga naghatag kaniya usa ka gilingan sa karne ug napildi mao si Mikhail Botvinnik. Kini nga kampeon nahibal-an kung giunsa ang pagprograma ug pagmarka sa mga huyang nga punto sa kaaway.
  Ug ang bitoon sa henyo nga si Tal midulom.
  Tingali, si Suvorov, kung nabuhi pa siya ug kung nakig-away siya ni Napoleon, gikulata na siya. Apan ang kasundalohan sa Turkey, diin nakig-away si Alexander Vasilyevich, hilabihan ka atrasado gikan sa tanan nga mga punto sa panglantaw, ug ang mga komandante wala gitudlo sumala sa ilang mga kalidad sa pagpangulo.
  Ug sa panahon sa gubat sa mga Pranses, ang mga paddling pool adunay bata pa kaayo nga mando ug usa ka sobra nga pagpaubos sa kasundalohan sa Russian nga oso.
  Si Kuropatkin, sa laing bahin, kasagaran nahadlok nga moatake, mas gusto nga molingkod sa depensa. Ang pagkalkulo klaro nga ang kaaway magdugmok sa iyang kaugalingon batok sa mga redoubts. Uban sa ingon nga komandante nga ang gubat nawala.
  Ug ang batang babaye nga si Margarita ug Caligula Dolphins nahulog sa kalayo... Naluwas sila , bisan pa, sa katulin, sa dihang ang mga imortal nga manggugubat mibuto sa mga balwarte ug gigaling na ang tanan sa sulod, hapit dili masulud nga panit ug , siyempre, ang abilidad sa pagbawi hapit. diha-diha dayon.
  Si Dolfinov Jr. , nga nagputol sa laing heneral sa Japan, misinggit sa usa ka hugpong sa mga pulong gikan sa "Highlander," samtang naglabay ug makahilong dagom gamit ang iyang mga tiil ug nagluwa sa dugo:
  - Kinahanglan adunay usa lamang nga nahabilin!
  Ug ang iyang mga espada, sama sa kilat, nagdala sa usa ka makapatay, talagsaon nga galingan. Mas tukma, usa ka gatos nga mga teknik sa paggaling sa pagputol sa mga kaaway sa usa ka minuto sa usa ka magtiayon nga batalyon.
  Ang samurai nahulog gikan sa mga pagbunal, ug ang hubo nga mga tiil sa bata nga terminator nagbilin sa usa ka tibuuk nga sumbanan sa paglukso ug paglikos sa mga agianan.
  Ang maanyag nga partisan nga babaye nga si Margarita, samtang naghaw-as sa laing reinforced concrete fort, nagpabuto sa mga bala, hinungdan nga liboan ka gamhanang mga pusil ang milupad sa kahanginan. Pagsunod sa iyang higala, gisubli sa batang artista nga si Caligula ang susamang maniobra.
  Si Margarita, nga naglabay og granada gamit ang iyang hubo, babaye nga tiil sa layo, miuyon:
  - Maayo ka, bata !
  Ang dili mabuntog nga manggugubat, nga naglabay usab sa makapatay nga gasa sa pagpuo uban sa dakong pagpatulin, pagputol sa samurai, mitubag:
  - Mas maayo nga makat-on kaysa magtuon pag-usab!
  Ang kusog nga pagbuto sa mga balwarte wala mamatikdan sa han-ay sa kasundalohan sa Russia. Si Lieutenant General Zeleny mitaho ngadto sa Adjutant General Kuropatkin:
  - Imong Kamahalan. Sumala sa among datos, ang panagsangka dugay na nga nag-init sa kuta sa kaaway, ug bisan, sigurado, daghang balwarte ang mibuto!
  Si Kuropatkin hinay nga mitubag:
  - Kalma, kalma lang!
  Aw, sama ni Carleson, kansang atop natangtang sa bisagra. Bisan kung ang kahimtang nanginahanglan ra nga mga lakang. Si Heneral Zeleny ug Kondratenko miinsistir:
  - Kinahanglan namon nga hampakon dayon!
  Gitan-aw ni Kuropatkin pinaagi sa iyang baso ang duha nga mga heneral. Ang Green batan-on pa, apan mas bata pa tan-awon kay sa iyang mga tuig, paspas, dali. Si Kondratenko mao ang igsoon sa bayani sa Port Arthur, gikan usab sa mga batan-on nga henerasyon sa mga may katakus nga mga lider. Siyempre, ang maong mga falcon maikagon nga makig-away. Dugang pa, adunay usa ka categorical nga mando gikan sa Emperador ug Soberano sa Tanan nga Rus', Nicholas II, nga atakehon dayon ang kuta nga lungsod. Ug kini dili usa ka utok nga ang harianong panudlanan dili makasugakod sa palas-anon sa ingon ka lisud nga gubat sa dugay nga panahon.
  Bisan pa, kung wala ka kahibalo sa ford, ayaw pag-adto sa tubig! Kinahanglan naton mahibal-an kung unsa ug asa ang nag-atake.
  Gipangutana ni Kuropatkin si Kondratenko:
  - Unsang mga yunit sa Hapon ang naghimo sa pagpamusil?
  Ang heneral klaro nga miingon:
  - Ang mga scouts nagtaho nga ang mga anghel nagpakita - usa ka matahum nga batan-ong lalaki ug usa ka babaye nga adunay bulawan nga buhok, nga naglihok sa dili katuohan nga katulin, ug kung sila giputol dili sila makita.
  Si Kuropatkin mitabok sa iyang kaugalingon sa tulo ka beses sa usa ka kusog nga tulin ug nagbagulbol:
  - Busa kini turns nga kini mao ang mga anghel pag-usab?
  Gitatak ni Heneral Zeleny ang iyang tikod sa salog:
  - Oo eksakto! Langitnon nga gatos!
  Si Kuropatkin misitsot pa:
  - Wow! Ang Ginoo wala mobiya sa Russia!
  Si Kondratenko miingon nga matudloan:
  - Kinahanglan natong atakehon dayon ang kaaway, Field Marshal! O kita mismo ang moadto sa opensiba!
  Si Kuropatkin miingon nga hinay:
  - Dili, mga ginoo. Gihatag nako ang mga mando. Tungod kay ang Dios mihukom sa pagtabang kanato, nan usa ka sala ang pagbutang sa mga sundalo ngadto sa gigalingan sa karne!
  Si Kondratenko makatarunganon nga nag-ingon:
  - Bisan sa Israel, gipangayo sa Labing Gamhanan nga Diyos nga makig-away usab ang mga Judio, ug dili makadawat sa tanan nga wala"y bayad ug wala"y away.
  Ang field marshal gikan sa kalamakan, usa ka strategist sa mga taktika sa paghulat-ug-tan-aw, mitubag niini:
  - Apan si Apostol Pablo miingon nga ang pag-alagad sa Dios wala magkinahanglan sa mga kamot sa tawo!
  Si Heneral Zeleny mibuto:
  - Ngano nga ikaw, Imong Kamahalan, kanunay nga motabok sa imong kaugalingon, labi na kung ang mga kabhang nagbuto sa duol!
  Si Kuropatkin nagsugod na sa kasuko:
  - Apan tungod kay ang tanan mahitabo sumala sa kabubut-on sa Dios. Busa mag-ampo una ta. Kung mo insolent, madakpan kamong duha!
  Sa kinatibuk-an, ang ideya sa paghimo sa usa ka serbisyo sa pag-ampo ingon makapaikag. Himoa nga ang mga kerubin mokuha sa rap alang sa tanan.
  Si Caligula ang tomboy ug ang partisan girl nga si Margarita medyo gikapoy na, ug kadaghanan sa trabaho nahuman na. Busa nganong dili mag-fresh sa dagat, ug bug-os nga balason ang iskwadron sa Togo . Human sa tanan, mahimo usab siya nga mag-fire, lakip ang gikan sa dose ka pulgada nga mga pusil. Ug kini usa ka kalibre nga 306 milimetro, nga mahimong hinungdan sa daghang kapildihan sa mga nag-atake nga tropa.
  Tinuod, ang mga Hapon, sa kini nga kaso, kinahanglan nga magpabuto hapit nga buta, tabok sa tagaytay. Ug sila makahimo sa pag-igo sa direkta nga kalayo lamang sa diha nga ang gubat mobalhin ngadto sa mga utlanan sa siyudad.
  Ang nag-unang target mao ang upat ka mga barkong iggugubat nga adunay dose ka pulgada nga mga pusil sakay.
  Ang partisan nga babaye, nga nagputol sa mga Hapon pinaagi sa iyang mamumuno nga mga espada ug nag-uyog-uyog sa mga tipik sa bukog, misugyot:
  - Tingali mahimo naton bisan gamay ang atong mga kahigayonan? T. adunay pagkalabaw sa gun combat sa Rozhdestvensky's squadron, gibana-bana nga 1.8 ngadto sa 1. Niining paagiha atong gamay nga patas ang balanse sa mga pwersa.
  Si Caligula of the Dolphins, nga nagputol sa katapusang samurai, nangutana sa manggugubat nga si Margarita:
  - Magsugod ba kita sa punoan nga punoan?
  Ang partisan nga babaye , nga naglabay sa usa ka kabhang gamit ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil ug naggisi sa usa ka dosena pa nga mga Hapon, nagbilin lamang sa mga gisi, misupak:
  - Wala sila magsugod sa labing lamian! Maayo na lang, dili kinahanglan nga mangita alang sa usa ka iskwadron. Atong i-klik ang unang duha ka armadillos.
  Si Caligula ang tomboy nikatawa, nilabay og granada gamit ang iyang hubo nga tikod, gipunting ang iyang dugoon nga espada sa barko sa Nutili , malipayong mipatugbaw:
  - Ug kini akoa!
  Si Margarita, nga nakapatay pag-usab sa mga Hapon, misugyot sa iyang kauban:
  - Apan maghigda ta sa tubig sulod sa tunga sa oras aron maulian.
  Sa pagkatinuod, ang pagpahulay dili makadaot. Apan ang Caligula Dolphins wala mag-usik ug panahon sa mubo nga paghunong. Sa partikular, nakahimo kami sa pagkonsiderar sa usa ka butang nga makapaikag.
  Nagtapok ang mga nagkunsabo sa silong. Ang usa ka de-koryenteng lampara sa ilawom sa kisame nagpatunghag dili maayo nga mga anino. Ang bantog nga upaw nga ulo ni Lenin dili kaayo nagdan-ag, sunod sa balhiboon nga Koba , nga mas nailhan sa kalibutan nga si Stalin, unya usa ka opisyal sa naval sa usa ka hapsay nga uniporme, samtang ang gamay nga nailhan nga Tenyente Schmit, nga adunay dandy nga bungot, si Bukharin.
  Si Trotsky dili igo alang sa hingpit nga miting, apan sa pagkakaron siya ug si Lenin nagkaaway. Ug busa, ang labing impluwensyal nga mga Bolshevik nagpundok, andam sa paghimo sa usa ka rebolusyon, o usa ka kudeta, bisan unsa, aron lang makaangkon og gahum.
  Giuna ni Lenin ang salog:
  - Hinungdanon kaayo , mga kauban, nga pugngan ang kadaugan sa Autokrasiya sa dili makiangayon nga imperyalistang gubat niini batok sa Japan sa bisan unsang gasto. Ang kawsa sa rebolusyon nagkinahanglan niini!
  Ang maulawon nga mga bunal agig tubag.
  Si Bukharin, nga nagpakpak sa iyang mga palad ug nag-uyog sa itom nga bungot nga nagdayandayan sa iyang batan-ong nawong, nagpamatuod:
  - Oo, kinahanglan nga dili naton hatagan ang awtokrasya bisan gamay nga higayon. Mahimong baho kini sama sa pagbudhi, apan ako moingon, si Mikado ang labing maayo ug panguna nga kaalyado sa mga Bolshevik ug komunismo sa kalibutan!
  Nasuko si Koba Joseph:
  - Maayo ang giingon! Bisan kung dili kini baho sama sa pagbudhi, kini mismo pagbudhi na!
  Si Lenin, kinsa migamit sa pseudonym nga Karpov, miingon nga nagngisi:
  - Alang sa global nga rebolusyon, usahay kinahanglan nimo nga magsakripisyo. Lakip ang pagsakripisyo sa bahin sa imong konsensya ug sa imong kaugalingon nga kalag. - Ulyanov uncorked, unscrew sa ulo, usa ka botelya sa German nga beer. Alang sa kabatid sa pagsulti, kinahanglan nimo nga i-refresh ang imong tutunlan. Mikuha siya og pipila ka sipsip ug mipadayon. - Naghunahuna ka ba nga ako mismo nalipay sa pagtinguha sa daotan ug kapildihan sa akong kaugalingong nasod. Apan, prangka ko, posible lang ang rebolusyon kung grabe nga huyang ang rehimen sa Autokrasya. Ug unsa ang makapahuyang sa Autokrasya labaw pa sa kapildihan sa gubat?
  si Koba sa pag-uyon:
  - Wala... Usahay ang pinakataas nga tumong nagkinahanglan og mga sakripisyo, ug igo nga mga sakripisyo!
  Gipadayon ni Lenin ang iyang pilosopiya:
  - Busa, dili nato hisgotan ang moralidad ug pilosopiya sa ateyismo. Dili kini ang panguna nga butang. Klaro nga ang buluhaton nga atong gihimo magdala ngadto sa kagawasan sa mga mamumuo ug mga ulipon sa tanang nasod ug sa tibuok kalibotan. Ug ang kamatuoran nga ang tanan nga mga pagkawala sa atong estado ug uban pang mga katawhan pagabayran sa usa ka gatus ka pilo. - Si Ulyanov mihunong ug gidugang sa lahi nga tono. - Ug unsa nga mga konkretong lakang ang atong mahimo aron mapildi ang Autokrasya nga gidumtan sa mga tawo ug kanato?
  Dinhi si Lieutenant Schmid misulti sa nipis nga tingog:
  - Sa akong hunahuna, sa pagsugod, ang paghuyop sa Trans-Siberian Railway sa daghang mga lugar sa usa ka higayon. Kini adunay makamatay nga epekto sa suplay sa mga tropang tsarist sa Manchuria.
  Si Koba mingisi sama sa usa ka lobo:
  - Bravo , ang bata nag-uswag! Ug naghunahuna ko bahin sa pagpangawat sa daghang mga bangko aron madaot ang sukaranan sa bulawan sa ruble sa Tsar.
  Si Ulyanov hugot nga nag-uyog sa iyang tudlo sa "katingalahang Georgian":
  - Ayaw'g salawayon! Usa ka makapaikag kaayo nga sugyot. Mahimo nimong madaot ang Kuropatkina.
  Schmid mipadayon:
  - Sa kinatibuk-an, ang akong plano naglakip sa pagpataas sa usa ka pag-alsa sa tanan nga mga barko sa Black Sea Fleet. Unya ang kasundalohan moadto sa kiliran sa mga mamumuo, ug ang Autokrasya mahugno dayon!
  Si Koba mikatawa sa kataw-anan:
  - Oo, ang kanser motaghoy sa bukid!
  - Koba , tumigil ka nga! - Si Lenin misinggit ug midugang. - Kini, sa pagkatinuod, gikinahanglan sa pag-andam ug pagdala sa usa ka pag-alsa sa Black Sea. Ug kung ang gikulata nga Kuropatkin mokalagiw gikan sa Port Arthur , ang mutiny sa tibuok kasundalohan mahimong tinuod!
  Si Schmid nawad-an sa iyang kasuko:
  - Oo, buhaton namo kini sa espiritu!
  Si Bukharin mikuha sa salog:
  - Ang among labing daghan nga kaalyado sa Yuta mao ang mga mag-uuma; sa diha nga sila mobangon, sila makahimo sa paggapos sa tanan nga mga pwersa sa Autokrasya. Kinahanglan natong ipadala ang atong mga agitator ngadto sa mga baryo, nga naghangyo nga ang mga mag-uuma hatagan dili lamang sa yuta, kondili usab sa mga yuta, ang tanan nga gipanag-iya sa mga tag-iya sa yuta!
  Si Koba mibalda sa kataw-anan:
  - Lakip ang ilang mga asawa ug mga anak nga babaye!
  Si Bukharin mikatawa:
  - Ug kini usab! Kini yano sama sa gibuhat ni Emelyan Pugachev - ang ulo putlon, ang bar ibitay, ug ang ilang mga butang kuhaon alang sa imong kaugalingon ug bahinon sa parehas nga paagi! Ug ang mga asawa ug mga anak nga babaye sa mga tag-iya sa yuta inyong mga ulipon!
  Giaprobahan ni Ulyanov kini nga tawag:
  - Husto! Ibitay namo silang tanan! Hangtod sa North Pole!
  Koba :
  - Kinahanglan namon nga aktibo nga gamiton ang elemento sa tulisan kutob sa mahimo. Sa partikular , ang pinakalig-on ug labing malampuson nga mga rebolusyonaryo mitungha gikan sa mga kriminal. Pananglitan, si Kotovsky dili usa ka bayani? Bayani! Ug si Padre Makhno dili mas grabe!
  Si Bukharin miyango nga kusog:
  - Mao na! Dugmokon namo silang tanan sa kriminalidad !
  Gihapak ni Ulyanov ang iyang kumo sa lamesa:
  - Kahadlok, kalisang ug sa makausa pa rebolusyonaryong kalisang!
  Dili posible nga maobserbahan ang dugang nga panag-istoryahanay sa "magnificent four". Sa pagmata, kinahanglan nga mobalhin sa praktikal nga lebel sa pagpatuman sa usa ka kadaugan nga estratehiya. Sa partikular, paghawan ang mga barkong iggugubat gikan sa mga team.
  Dali nga milangoy si Caligula padulong sa iyang tumong, ug si Margarita sa iyaha. Ang mga lalaki, gamit ang ilang mga tudlo ug tudlo sa tiil, dali nga misaka sa ilang mga barko nga biktima.
  Si Caligula nga tomboy wala na makabati sa preno, kay gisugdan na niya ang pagtigbas sa matag usa sa usa ka laray. Dili lisud ang pagsakay sa usa ka barko, usa ka klase sa barkong iggugubat. Gawas kon, siyempre, labaw ka sa tawo. Busa, dagan ug putla. Ug sa ingon nga supernatural nga katulin, wala"y usa nga adunay higayon nga mosukol kanimo.
  Buweno, pinaagi sa mga tudlo sa imong mga anak, apan mas paspas kay sa mga kuyamas sa mga bitiis sa cheetah, ilabay ang makahilo nga mga dagom. Ug kini usab hingpit nga makapakurat sa mga Hapon.
  Ang mga manggugubat sa Land of the Rising Sun kay naghigda na usab , ug ang plano sa pares sa mga terminator yano ra. Pag-adto sa compartment sa mga bala, dayon pabuto ang mga bala sa paagi nga ang mga boiler matabonan usab. Pagkahuman, ang naguba nga barko wala"y kapilian gawas sa pag-adto sa ilawom.
  Si Caligula of the Dolphins, nga nagputol ug naglansang sa iyang espada, nilusot sa suplay sa bala. Aw, unsa ang tagsa-tagsa nga mga bala alang kaniya, nga gipusil sa bata sa langaw, o bisan gilabay balik sa kaaway. Kini labi ka maayo kung, pinaagi sa imong hubo nga tiil, imong gibunalan dayon ang pipila ka mga kartrid ngadto sa kaaway nga adunay kasamok ug makamatay, makamatay ug dili mapugngan nga kusog.
  Mao nga ang agianan sa samurai padulong sa harianong imperyo ni Nicholas II nababagan.
  Dili usab lisud ang pagbalhin sa mga bala ngadto sa kuptanan aron ang ilawom sa barkong iggugubat mabuak, uban usab sa iyang pisikal nga kusog.
  Ang steel deck, nga gipainit sa adlaw sa Marso, makapalipay nga naggitik sa hubo nga pagkamaunat-unat nga mga soles sa terminator boy. Ug ang dagkong mga pabuto nga mga kabhang nga puno sa shimosa gibira paubos sa mga abaga. Milukso ka, wala magtagad sa hagdanan sa spiral, ug karon naa ka sa husto nga lugar. Karon ang mga partisyon madugmok ug ang mga boiler mobuto, nga maghimo sa ingon nga mga lungag nga bisan kining dako nga butang dili mabuhi.
  Kining makaiikag nga butang mao ang Japanese armadillo. Ang barko lapad ug lapad, nga adunay dako nga gibag-on sa armor nga nagtabon sa mga deck. Ug ang taas ug baga nga mga baril sa kanyon, nga makahimo sa pag-igo sa usa ka magtiayon nga napulo ka kilometro, o labaw pa ... Tinuod, wala kini gitukod sa mga Hapon, apan sa mga British. Apan ang harianong panon sa mga barko halos sa iyang kaugalingon nga produksiyon, nga adunay mga bentaha ug disbentaha. Busa ang Britanya naghimo ug barkong iggugubat - usa ka halangdon nga makina. Sayang, pero kinahanglan namong ipadala sa ubos...
  Adunay usa ka pagbuto, ug ang metal sa nabuak nga deck naigo sa hubo, maskulado nga mga bitiis sa batang lalaki, nga naghulog kaniya sa ibabaw sa nawong. Human niana, ang batang lalaki mihapa sa tubig ug kusog nga milangoy, naningkamot nga makalayo gikan sa alimpulos. Ang ingon nga usa ka colossus nagkaunlod.
  Ug ang barkong iggugubat ni Margarita nabahin: limpyo nga nagtrabaho ug dungan. Karon na ang panahon sa paglubog sa naluwas nga duha ka armored battle cruiser.
  Pasagdi nga ang Togo , nga nagpahinabog daghang kasamok alang sa armada sa Russia, moadto usab sa ilawom. Kini mahimong usa ka leksyon sa tanan nga moabut sa yuta sa imong Inahan nga adunay mga hinagiban sa ilang mga kamot.
  Ang Caligula of the Dolphins kusog nga nag-ukay sa tubig sa dagat gamit ang iyang mga kamot ug tiil ug mga whistle:
  - Mapildi ka sa mga Hapon! Dili kini usa ka buang nga dula !
  Sama sa miaging higayon, hapit nga wala mahikap ang metal ug armor nga molupad ka sa deck. Didto magsugod ka sa pagputol sa hinay nga samurai ngadto sa repolyo. Lagmit, bisan ang usa ka lawalawa nga natanggong sa resin usa ka gatos ka pilo nga mas abtik kay niining mga insekto gikan sa Yuta sa Nagsubang nga Adlaw. Busa nagdali ka ug giputol ang mga bukton, mga bitiis, mga ulo ... Ug sila naa ra. Sa labing maayo, usa kanila nakahimo sa pag-ingon:
  - Banzai!
  Tomboy Caligula agik-ik ug kumagko sa iyang ilong ngadto kanila:
  - Banzai, ayaw pangahas!
  Ug pinaagi sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil iyang gilabay ang mga cartridge, natusok ang mga agtang, mga baba, ug mga tutonlan sa samurai.
  Sunod, balika ang miaging kombinasyon. Bisan pa, alang sa usa ka pagbag-o, ang matahum nga Caligula dali nga gipunting ang puno na nga dose-pulgada nga pusil ug gipabuto ang usa ka sumbong sa labing duol nga cruiser sa gubat. Ang hit nahimo nga tukma, ug usa ka high-explosive Japanese charge hinungdan sa usa ka dako nga kalayo sa deck.
  Namatikdan sa batan-ong manggugubat nga sa tinuud, kung mosulod ang usa ka produkto sa industriya sa Land of the Rising Sun, daghang kalayo ug aso ang mogawas. Nga, siyempre, nagpadali sa pagpamusil . Sa pagkonsiderar nga ang samurai nakiggubat sa Russia sa dugay nga panahon, ang ilang combat squadron sa pagkatinuod adunay usa ka qualitative superiority.
  Tinuod, unsa kaha ang makab-ot sa mga Hapon kon mawala ang tanan nilang dagkong barko?
  Ang punoan nga barko sa Togo nalangan nga nagpahibalo sa pagbiya. Apan dili kini usa ka mapuslanon nga solusyon . Mibuto ang dakong barkong iggugubat, ug duha ka segundo sa ulahi mibuto usab ang barko nga nagdala sa Caligula of the Dolphins. Sa kataposan iyang gisipa ang usa ka opisyal sa Imperyo sa Hapon pinaagi sa iyang tikod. Ug pag-usab ang duha ka maisog nga mga manggugubat gilabay sa shock wave...
  Usa ka nakig-away nga babaye nga partisan, nga naputol ang ulo sa usa ka kapitan sa unang ranggo, misinggit sa kinatumyan sa iyang mga baga:
  - Dugma sa hockey sa dagat: Russia batok sa Japan - iskor upat hangtod zero!
  Sa pagkatinuod, karon ang Japan walay bisan usa ka barkong iggugubat nga nagserbisyo. Tinuod, aduna gihapoy walo ka klase nga cruiser sa gubat. Ug adunay kapilian: paglumos kanila o dili paglumos kanila?
  Si Caligula, nga naglaslas sa iho nga nagdali paingon kaniya gamit ang iyang espada, nakahukom nga makatarunganon:
  - Hampak samtang init ang puthaw! Sa ato pa, nalumos nato sila!
  Si Margarita, nga nagputol sa laing manunukob sa dagat, miuyon niini nga desisyon:
  - Nganong mag-usik ug panahon sa mga butang nga walay hinungdan? Tingali wala nay sunod nga panahon alang kanato!
  Si Caligula nga tomboy, nga naglabay sa karton gamit ang iyang tiil, ngadto mismo sa mata sa iho, makatarunganon nga misupak:
  - Sa akong hunahuna kini mahitabo! Ang Dios nahigugma sa trinidad!
  Pero nilangoy gihapon siya. Makabalik sila sa kuta sa kuta sa gabii. Dili kini makuha bisan asa. Ug kung gikuha ni Kuropatkin ang kuta nga wala ang ilang pag-apil, nan labi ka maayo. Sa pagkatinuod, dili nila mahimo ang tanan nga mag-inusara. Makapainteres pa kung unsa ang isulti sa mga kaliwat bahin niining katingad-an nga gubat sa Japan? Ila kining isipon nga usa ka mahimayaon nga buhat, o, sa kasukwahi, ila kining i-boo ingon nga nadaog lamang sa labaw sa kinaiyahan nga mga puwersa!
  Apan daling naapsan ni Caligula ang sunod niyang biktima - ang battle cruiser. Sa gawas, medyo lahi sila sa mga armadillos. Sa partikular, adunay gamay nga gamay nga armor, ug imbes nga dose ka pulgada nga mga pusil adunay napulo ka pulgada, apan ang pasundayag mas maayo. Apan kini usab mga sudlanan sa linear nga klase. Ug unya adunay mga medium ug light cruiser.
  Ang batan-ong manggugubat dinhi nagbag-o ug gamay sa iyang mga taktika ug giputol ang mga samurai nga mga marinero ug gilansang ang pipila gamit ang mga cartridge nga iyang gilabay gamit ang iyang hubo nga bata nga mga tiil. Dayon, iyang gikuha ug gipabuto ang mga bala aron ang battle cruiser milubong sa ilong niini sa tubig ug sa ingon miadto sa ubos dili dayon, apan anam-anam nga mitalikod.
  Tingali ang batang aktor nga si Caligula gusto nga maluwas bisan ang bahin sa mga tripulante gikan sa kamatayon niining paagiha. Sa tinuud, asa niya ibutang ang daghang mga eksplosibo ... Si Margarita, nga nakapatay sa daghang mga samurai nga mga marinero, gikiling ang iyang cruiser sakay.
  Mapasigarbuhon nga gisaulog sa babaye ang iyang kalampusan, ug ang iyang kauban usab:
  - Iskor: unom - zero!
  Si Caligula ang tomboy, sa kasuko ug kalipay, gikan sa dakong kalampusan, miawit:
  - Ug ang samurai milupad sa yuta, ubos sa presyur sa asero ug kalayo!
  Bag-ong mga biktima sa dagat ... Oo , morag ang mga Hapon nga nagsugod niini nga kampanya natawo ubos sa usa ka malas nga bituon. Ug bisan ang walo ka milyong diyos sa ilang Shinto nga relihiyon wala motabang kanila.
  Alang sa tomboyish nga Caligula, ang usa ka cruiser sa panggubatan ingon usa ka piraso sa karton nga kinahanglan ilunod. Nakahukom pa gani siya nga sulayan ang usa ka gamay nga lahi nga taktika, nga mao, pinaagi sa pagsulod sa kuptanan ug pagputol sa ilawom didto gamit ang mga espada. Human sa tanan, siya adunay usa ka mahika nga metal nga nakuha gikan sa mga ninja ug mga barangan. Kini nagpasabot nga ang operasyon kinahanglang mahitabo.
  Ug mao nga ... Kini turns nga ang linear puthaw nagbuto ... Kini kinahanglan nga baha sa tulo ka compartments aron sa pagsiguro nga. Ang batang lalaki nga Terminator miingon nga nagngisi:
  - Ania kami sa barko ...
  Aron malunod ang usa ka cruiser sa panggubatan nga adunay mga pagbunal sa usa ka espada, kinahanglan gyud nimo nga adunay labaw sa tawo nga kusog ug talagsaon nga imahinasyon.
  Gipalabi ni Margarita ang usa ka labi ka yano nga pamaagi, nga nangatarungan nga ang pagbalik-balik mao ang inahan sa pagkat-on. Ug kon mao, nan ang kaaway mabahaan sa pagbuto.
  Ang manggugubat nga diyosa ug partisan nga babaye mipataas sa iyang kumagko ug miingon:
  - Alas otso na!
  Si Boy Caligula, nga walay seremonyas, nagputol sa daghang samurai, ug naglabay og mga lethal cartridge sa iyang mga tiil, mipatugbaw:
  - Apan kini mao ang yano nga makapahimuot!
  Naa pay upat ka biktima nga nahabilin... Kinahanglang malumos sila bisan unsaon aron dili kini mahimong ordinaryo ra. Paghimo og usa ka butang nga espesyal, talagsaon. Ug ang mga lalaki, nga wala magsulti usa ka pulong, molihok sama sa mosunod. Nga mao, ilang gisakmit ang mga timon sa pagkontrol ... Maayo na lang, ang mga barko anaa na sa bug-os nga tulin, nga nagpasabot nga dili kaayo lisud ang pagsagubang niini. Ug busa, gikuha nimo ang control rudders ug moadto sa ram... Battlecruisers, ang mga barko bag-o, apan adunay daghang mga karaan nga mga barko sa Japanese fleet nga wala"y higayon nga makaikyas gikan sa usa ka tul-id nga linya nga karnero.
  Unsa kaha kon ang mga barko, ug bisan kadtong ginama sa metal, magbangga sa kusog nga kusog sa dagat?
  Unya mahitabo ang mosunod: makalilisang nga dahunog, ang paggaling sa hinagiban, ang puthaw nga mga palid sa duha ka mga sudlanan nabuak. Napulo ug gatusan ka mga marinero, nga adunay hiwi nga dalag nga mga nawong, nagdagan subay sa nabuak nga mga deck, ang ilang pig-ot nga mga mata nanglutaw gikan sa ilang mga agtang, ug ang mga agos sa dugo nanglupad gikan sa ilang mga baba nga nangatangtang ang mga ngipon.
  Ug ang mga Hapon nga manggugubat nahulog sa dagat, nahulog sa nagbula nga mga sapa nga naglamoy kanila sa makausa. Ug ang mga barko nagsugod sa pagkalunod dayon, nga nagguyod sa daghang mga kinabuhi ngadto sa kahiladman.
  Si Margarita, nga nagpadayon sa pagpuo sa mga marinero nga walay kalooy o seremonyas, mipahayag uban ang pahiyom:
  "Maayo usab nga ang mga Hapon dili magpasakay sa mga babaye ug bata."
  Si Caligula, nga nag-dissect sa iho nga misaka kaniya, dali nga miuyon niini:
  - Oo, ang kulto sa mga Amazon wala mogamot taliwala sa mga samurai. Tinuod, naa daw silay mga babayeng ninja!
  Ang batan-ong manggugubat nga diyosa ug, sa samang higayon, partisan nga babaye nagsumaryo:
  - Napulog-duha ka sero sa among pabor ... Apan aduna pa'y duha ka katapusang daylily nga nahabilin. Unsa ang buhaton kanila?
  si Caligula miputol sa laing iho ug misugyot:
  - Ato silang dad-on sa pantalan sa Dalniy. Naa na kini sa kontrol sa Russia, ug ang duha ka matahum, state-of-the-art nga cruiser makapauswag pag-ayo sa among mga barko!
  Si Margarita, nga nagdugmok sa mga manunukob sa kadagatan gamit ang mga espada, dali nga miuyon niini:
  - Oo, ug kini ang labing kaayo nga solusyon!
  Bisan tuod ang mga Hapon adunay reputasyon nga dili moluhod nga mga manggugubat, ang moral nga epekto sa mabangis nga mga pagbunal sa duha ka super nga mga anghel milabaw sa among labing gipaabot. Sa tinuud, kung kinahanglan ka nga makig-away dili sa mga tawo, apan sa mga binuhat nga susama sa labing tinuud nga mga diyos, ug tingali bisan ang mga demiurges, nan bisan ang mga manggugubat sa Yuta sa Pagsubang sa Adlaw mahimong kulang sa kaisog.
  Busa, human si Margarita sa usa ka cruiser, ug si Caligula sa pikas, giputol ang labing masibuton nga mga opisyal, ug gipatiran ang pipila kanila, ang ubang mga marinero ug mga mekaniko nag-isip nga labing maayo nga magpasakop niini nga mga labaw . Ug ang duha ka battlecruisers nagpadulong sa pantalan sa Dalniy, nga gibiyaan sa mga Hapon, pagkahuman sa ilang bag-o nga kapildihan, nga wala"y away sa kasundalohan sa Russia.
  Gihunahuna ni Caligula Dolfinov nga, pagkahuman, ang awtoridad sa kusog nga kusog mao ang awtoridad. Pananglitan, panahon sa Gubat sa Khalkhin Gol, pila ka Hapones ang nadakpan sa makalilisang nga kasundalohan sa Sobyet? Sumala sa datos sa Sobyet, 476 ka mga tawo, sumala sa ubang mga kalkulasyon sa ulahi, mga 200, ug isip resulta sa pagbayloay sa usag usa, 88 lamang ang gibalik sa mga Hapon, sa ato pa, gamay ra ang mibalik sa ilang yutang natawhan.
  Sa ato pa, ang samurai nagpakitag kalig-on. Nawala, sumala sa datos sa Sobyet, mga kawhaan ka libo ka mga tawo ang namatay.
  Alang sa pagtandi, ang kasundalohan sa Sobyet nawala halos sama ka daghan sa namatay ( dili pag-ihap niadtong nangamatay sa pagkabihag) panahon sa Ikaduhang Gubat sa Kalibutan isip mga binilanggo.
  Ug kini bisan pa sa kamatuoran nga ang NKVD brutal nga nakiglabot sa mga pamilya sa mga misurender.
  Busa ang kalig-on sa mga sundalong Hapones dili palabihon. Panahon sa Gubat sa Russo-Hapones, ang mga Hapon nawad-an ug usa ka gatos ka pilo nga mas diyutay nga mga sundalo ingong mga binilanggo sa gubat kay sa mga Ruso!
  Apan, bisan pa, kini usa ka bahin tungod sa kamatuoran nga ang kasundalohan sa Russia wala makadaog sa usa ka mayor nga gubat. Ug kung walay mga kadaugan walay mga binilanggo.
  Bisan pa, nahitabo nga ang nag-abante nga kasundalohan adunay daghang mga sundalo nga nadakpan.
  Ang manggugubat nga batang lalaki nga si Caligula miingon kang Margarita pinaagi sa usa ka karaang walkie-talkie:
  - Tingali atong ipataas ang puti nga bandila human sa tanan, kung dili sila malumos kanato?
  Si Margarita misupak:
  "Usa ka kaulawan ang paglayag sa ilawom sa usa ka puti nga bandila." Mas maayo nga ihatag ang tricolor nga Ruso sa imong ulo!
  Ang batan-ong manggugubat milansad sa dagom ngadto sa boy-terminator nga nagtiniil, abtik nga tiil, ug human natusok ang sunod nga samurai sa agtang, siya miingon:
  - Ug sa akong opinyon, si Andreevsky nga adunay krus mahimong mas malampuson!
  Uban sa marka nga napulog-upat hangtod sa zero, ang mga palo sa dagat kauban ang Japan nahuman ug karon dili ka lamang madala ang mga nadakpan nga mga barko sa imong kaugalingon, apan mokanta usab. Si Caligula of the Dolphins miawit sa iyang awit sa kadaugan sa ibabaw sa iyang mga baga:
  Dagkong hawan sa kadagatan, kadagatan -
  Among gidaro sila ilalom sa tricolor flag!
  Gibuntog sa mga sundalo ang tag-as nga kabukiran,
  Ang mga agila nagngulob sa kadaugan!
  
  Ang mga manggugubat sa Russia giila sa planeta,
  Gibunalan namo ang mga kaaway gamit ang mga espada ug bayoneta!
  Nahimo namon nga isalikway ang yugo sa pasismo gikan sa katunga sa kalibutan,
  Natapos namon ang among martsa nga adunay kadaugan sa Berlin!
  
  miabot sa mga humpbacked tank,
  Gihulga nila nga gub-on ang tanan nga natad sa Russia!
  Apan gibunalan nila pag-ayo ang gipanghimaraut nga mga freak ,
  Aron ang atong mga anak mabuhi nga malipayon nga walay yugo!
  
  Kita ang mga anak sa Amahan, nga labaw sa tanan sa kalibutan,
  Natawo kami, nagmasa sa calico gamit ang among mga tiil!
  nagpataliwala alang kanamo, nagpadala kanamo sa gubat ,
  Ug gidala sa Diyos ang Mayo aron mamulak sa kalipay!
  
  Walay bahin sa usa ka manggugubat ug mas taas nga kasingkasing,
  Unsa ang naghatag usa ka damgo ug pagkatawo pag-usab!
  Ablihi ang mahimayaong pultahan sa pagka-imortal,
  Apan kung naglingkod ka sa pag-ambus, paghilom !
  
  Adunay mga lobo ug mga karnero, apan kamo ang mga magbalantay sa uniberso,
  Ug kini ang imong bahin aron ipahayag ang mando sa mga kaliwatan!
  Aron sa pagdala sa butang ngadto sa katapusan sa paglalang,
  Aron ang walay katapusan nga kalayo sa imong kasingkasing sa gugma dili mapalong!
  
  Kinsa ang nahibal-an kung diin ang bala sa kaaway makapugong sa usa ka sundalo,
  Apan sa gihapon, sa gubat, ang kamatayon mas maayo pa kay sa dunot nga mga sakit!
  Ug kung mamatay ka, unya dugmokon sa imong higala ang kaaway ,
  Dili niya kini itugot, tungod kay ang mga batang babaye nga nagtiniil giabog sa pagkabihag!
  
  Oh, ang kapalaran sa Russia, gubat ug kalayo human sa gubat,
  Para sa mga gustong magbakasyon, walay lugar para nila, you know, sa paraiso!
  Dinhi ang impyernong Sam nakigkunsabo kang Satanas,
  Naghulga: - Akong ipaubos ang atomo ug bungkagon ang ulan nga yelo!
  
  Apan adunay usab proteksyon batok sa mga misil,
  Ug ang usa ka bomba nukleyar dili makaguba sa Moscow ...
  Mahimo natong gamiton ang mga tangke aron makuha ang parasito,
  Ug ang mga boring nga kanta bahin sa mga nahulog makapaguol nimo!
  
  Ibaligya sa usa ka sentimos, dili usa ka bahin sa Russia,
  Human sa tanan, ang matag usa kanato usa ka bantugan nga manggugubat!
  Ayaw pagtuo nga gibutang na kita sa Diyos sa papel,
  Sa tinuud, nakahukom ka kung unsa ka bugnaw ang pag-uwang!
  
  Adunay mga kapakyasan, adunay mga kapildihan,
  Nahitabo kini sama sa mga liebre nga miatras gikan sa makalilisang nga mga lobo!
  Apan kung magsugod ang gubat, didto na usab kami,
  Dugmoga ang bangis nga kasundalohan sa mga monster sa usa ka impyerno nga ritmo!
  
  Tuohi ako, wala kami nagdula alang sa gubat,
  Wala miy lain nga tawag gawas sa pagkamaayong higala!
  Kami mga igsoon nga mga tawo, dili si Abel ug Cain,
  Alang kanamo, ang langgam usa ka awit, ug dili usa ka tambok nga dula!
  . EPILOGUE
  Human sa pagkidlap ni Dominica sa iyang kaalam, ang mga bata misinggit ug namakpak sa ilang mga kamot sa dugay nga panahon. Oo, kini maayo , mahimo nimong isulti nga nagmalampuson siya - nagsabwag sa mga aphorism ug nag-hum sa iyang kaugalingon.
  Human niini, gipahibalo ni Margarita ug Dominica ang usa ka kombira alang sa tibuok kalibutan, aron adunay kalipay ug kalipay sa kalag.
  Ilang giwara-wara ang ilang mga magic wand, ug mitungha ang maluho nga mga lamesa, nga puno sa pagkaon . Ang tanan dinhi maluho ug dato kaayo.
  Ang ingon ka nindot nga mga pinggan ug daghang mga cake, custard pie, donut, pretzels, muffins ug daghang dekorasyon nga mga cake. Imposible nga isulti sa usa ka fairy tale, ni ihulagway kini sa usa ka pen.
  Ug ang tanan hilabihan ka gana ug humot nga kini literal nga talagsaon sa pagkasopistikado ug katahum niini.
  Nag-tweet si Margarita:
  Ang tanan nga labing maayo, ang labing kaayo alang sa mga bata,
  Sa atong malipayong planeta...
  Mabuhi ang adlaw ug hangin,
  Hunahunaa ang mga engkanto nga responsable sa tanan!
  Ug nagsugod siya sa pagsayaw. Ug gisundan siya ni Dominica, ug uban pang mga babaye nga kauban nila. Nindot kaayo .
  Si Margarita makatarunganon nga miingon:
  - Maayo ang tanan, mamaayo ra ang tanan kung dili kita magsamok !
  Ug ang partisan nga babaye mikuha ug nagpagawas sa laing firework gikan sa iyang magic wand. Ug kini sama sa usa ka tuburan sa mga diamante nga nagdagayday sa usa ka unos kaayo nga sapa.
  Dominica miingon:
  - Katahum, katahum.
  Kini mibuswak sama sa usa ka tuboran gikan sa usa ka balyena!
  Pagkahuman panahon na alang sa kalingawan. Ubay-ubay sa labing dagkong mga lalaki, mga katorse anyos ug maskulado kaayo, nagbutang ug humok nga mga gwantis sa ilang mga kamot ug misugod sa pagpakig-away sa usag usa.
  Gibunalan nila ang ilang mga kamot ug walay mga tiil, samtang nagpahiyom ug nangatawa.
  Mingisi si Dobrynya:
  - Human sa tanan, sila adunay kolektibong kagamitan sa uma!
  Si Prince Oenomaus miyango:
  - Wala sila gibansay sa martial arts !
  Ang batang lalaki nga si Dobrynya misirit, milukso sa makeshift ring:
  - Buhii ko!
  Ug ang duha ka nag-away nga maskuladong mga tin-edyer nagbangga sa usag usa. Ang mga batang lalaki nangatawa ug giatake ang Dobrynya. Adunay pagkabungkag ug pagwarawara sa mga bukton ug mga bitiis.
  Si Dobrynya abtik nga nagkatibulaag ug gipadaplin sila. Unya gigunitan niya ang ilong sa usa sa mga lalaki gamit ang iyang mga tudlo sa tiil . Mitiyabaw siya sa hilabihang kasakit. Ug ang bayani nga batang lalaki pag-usab, nga walay bisan unsang seremonyas, gilabay siya ug gipugos siya sa pagtalikod.
  Ang mga bata sa palibot nangatawa ug namakpak sa ilang mga kamot. Ug giduso ni Dobrynya ang upat ka mga batang lalaki sa usa ka higayon ug dali nga giputos sila sa usa ka mantel.
  Pagkahuman, ang katawa nahimong hingpit nga makabungol. Sama sa palakpak sa mga bata. Sa pagkatinuod, kini nindot tan- awon .
  Si Dobrynya maantigo nga miingon:
  - Siya nga nangahas mikaon niini!
  Misulod sab si Dominika sa ring. Naghimo usab siya og martial arts. Tuod man, dili komedya ang pag-arte sa mga pelikula. Gipakita niya ang iyang kaugalingon nga usa ka Supergirl ug nakig-away sa usa ka supervillain . Ang duha ka mga babaye dayon nagbunal sa usag usa alang sa usa ka dosena nga pagkuha. Ug maayo kana . Bisan ang ilang mga bun-og tinuod.
  Karon usa ka lig-on, maskulado nga tin-edyer nga mga katorse sa mga swimming trunks misulong batok sa Dominica. Ug gisulayan niya pag-atake ang babaye. Gitubag ni Dominica ang usa ka tukma nga hampak gikan sa iyang hubo nga tikod ngadto sa solar plexus, ug ang bata nahulog ug nagsugod sa pagkurog.
  Dominica nag-tweet:
  -Dili ka lalaki , dili ka lalaki,
  Dili tinuod...
  Dili ka lalaki , dili ka lalaki -
  dunot nga kahon!
  gibunalan si Dominica sa maskulado nga likod sa tibuok niyang kusog . Misiyagit ang dalaga ug gisipa siya pagbalik. Milikay siya ug midasdas kang Dominika ug misulay sa pagpakig-away kaniya. Ang tin-edyer lig-on ug gahi tungod sa paghago sa usa ka construction site. Ug kinahanglang piliton ni Dominika ang tanan niyang kusog aron dili matumba. Apan nakaikyas siya ug unya gilabay niya ang kusgan nga bata . Nahulog siya, nabangga sa usa ka pinggan nga adunay sturgeon. Ug hugaw kaayo ang bata.
  Ug ang uban nga mga bata nangatawa ug nangatawa. Nindot kaayo kini tan- awon .
  Milukso ang bata, apan nakabaton og kusog nga sipa
  aktres nga mga babaye sa suwang, naigo siya sa iyang shin sa nagsingabot nga lihok, ug natumba ang maskuladong lalaki.
  Si Dominic agresibo nga mikanta:
  Siya maliputon nga naghulat alang sa usa ka biktima sa minahan,
  Nagtudlo ug radar sa langit...
  Usa ka sayup - usa ka aksidente nga pag-takeoff,
  Ug ang usa ka hampak dili malikayan!
  Kini, sa pagkatinuod, usa ka karate nga babaye. Busa milingi siya ug gisipa ang ilong sa laing lalaki gamit ang iyang hubo nga tikod. Natumba siya ug nabuhian ang tuburan sa dugo gikan sa iyang sniffer . Apan miambak dayon siya. Ug pag-usab ngadto sa gubat. Ug gisakyan siya ni Dominika, napugos siya sa pagkahulog. Babaye gyud ni.
  Si Dobrynya miyango nga miuyon:
  - Ipadayon kini! Aw, ikaw usa ka cool nga babaye !
  Ania ang laing kusgan nga batang lalaki nga milupad palayo sa hampak ni Dominica.
  Dinhi nagsugod ang showdown. Gilabay sa babaye ang laing tin-edyer sa ibabaw niya ug misinggit:
  Mga babaye gikan sa taas nga katilingban,
  Gusto gyud nakong bunalan ang lalaki!
  Human niini, gidugmok na usab sa babaye ang mga lalaki, nga naghatag kanila og mga bun-og ug bun-og. Ug kini tan-awon hilabihan ka kataw-anan ug kataw-anan.
  gipukan usab ang mga lalaki :
  - Ikaw ang among babaye ! Init kaayo ug pakigbisog!
  Miyango si Dominica ug misinggit:
  Ang babaye nga manggugubat adunay init nga dugo,
  Giatake kami sa buta nga panon!
  Gihunghong niya ang mga spelling, ug usa ka tinuod nga ulan sa cream, condensed milk ug dugos ang gibubo sa mga batang lalaki gikan sa itaas.
  Ug pag-usab ang malipayong katawa sa mga bata. Ang tanan nagtuyok ug nahitabo nga bugnaw ug agresibo. Ug adunay mga kataw-anan nga mga higayon sa kini nga agresyon.
  Ang batang prinsipe nga si Oenomaus, siyempre, naa usab sa dula. Unsaon man ni bisan kinsa nga makadumala kon wala kini? Ug ang batan-ong manggugubat abtik kaayo nga nagbutang sa iyang kaugalingon og usa ka batang lalaki nga tan-awon mas tigulang ug mas dako. Ug pag-usab madasigon nga pagtuaw. Oo, kini usa ka away nga gikinahanglan.
  Giwara-wara ni Enomai ang iyang kamot, ug ang bata nahulog sa usa ka pundok sa mga tinapay nga natabunan sa krema. Ug sila mibuto ug nagkatibulaag nga kataw-anan ug uban ang kahinam. Ug ingon niana ang mga kahumot sa mahika nga kusina.
  Si Dobrynya miingon nga nanghupaw:
  - Makauulaw ang pag-usik sa ingon nga pagkaon!
  Mingisi si Dominic ug mitubag:
  - OK ra kana! Magbuhat pa ko ug magic!
  Ang batang Phoenix miawit:
  Sa usa ka dapit sa lasang adunay mga salamangkero,
  Nagtahi sila ug kaftan para kang Satanas...
  Ang mga bato gilabay sa palibot,
  Ang among talagsaon nga nasud!
  Pagkahuman, nahimo siyang higala ni Dobrynya. Ang duha ka bayanihong mga lalaki unang misugod sa pagwarawara sa ilang mga kumo, naningkamot sa pag-igo sa usag usa sa nawong . Ilang gikarga kini sa kaswal sa pipila ka mga higayon, ug mitungha ang mga bun-og. Unya gikuha kini sa mga boys-fighter ug gibunal ang ilang mga agtang. Mao nga nagsugod ang mga aligato gikan sa akong mga mata.
  Naghinuktok sila sa usag usa, nag-unay sa ulo ug dayon nag-away. Ug ang away gahi kaayo. Ang mga kabalyero nga mga lalaki nag-away, nagdugmok sa usag usa ug nagpinus-piso sa usag usa.
  Unya gisugdan na usab nila ang pag-us-os sa mga ulo, nga tan-awon nga mas hungog kaysa cool ug hulga. Ug kini milihok sa paagi nga nagdala sa mga bata-tan-aw ngadto sa makabungol nga katawa.
  Gikuha ni Dominica ang balhibo sa iyang mga kamot ug misugod sa pagtiktik sa hubo nga mga tikod sa mga lalaki. Si Dobrynya ug Phoenix misugod sa pagkatawa, kini sa tinuod makagitik ug bugnaw nga dili ka makapugong sa pagkatawa.
  Si Margarita miingon uban ang usa ka primadona nga pahiyom:
  - Oo, ikaw usa ka cool nga babaye. Master entertainer lang. Unsa pa ang imong mahimo?
  Misinggit si Dominica:
  - Oo, sa kinatibuk-an, mahimo nako ang tanan. Ug makita nimo kini labaw pa sa kausa!
  Nagbulag si Dobrynya ug Phoenix. Gipasingot sila ug naggilakgilak ang ilang kinulit nga mga torso nga morag nabulit sa lana sa olibo.
  Si Margarita miingon nga nanghupaw:
  - Kita adunay kadaugan, apan kita dili mas duol sa tumong sa pagluwas sa mas lig-on nga sekso. Ang dalag nga ilaga iya sa atong kaaway nga si Bastinda, nga nawala nga walay nakahibalo kon asa. Ug among gibubo ang mga liso. Aw, dili kawang, apan wala gihapon ang resulta nga among gisaligan!
  Mikanta si Dominica agig tubag:
  Dili sayon ang kinabuhi
  Ug ang mga dalan dili tul-id ...
  Ang tanan ulahi na kaayo
  Nawala ra ang tanan!
  Sa hinay-hinay, ang pagbati sa mga bata nga gipagawas nga mas kalmado. Ug ang mga away, bisan ang kataw-anan, nawala, ug ang musika nahimong dili kaayo kusog.
  Ug unya kalit lang nadungog ang usa ka kasaba. Mitingog ang alarm horn.
  Ang mga batang lalaki ug mga babaye milukso dayon gikan sa ilang mga lingkoranan ug nagsul-ob sa mga espada ug mga bangkaw. Andam na sila sa away.
  Ang mga dragon nagpakita sa langit. Sila tulo ka ulo, pito ka ulo, ug dose ka ulo . Ug adunay daghan kanila, ug mga dagko nga mga reptilya. Natural, ang daghang mga ulo, mas dako ang gidak-on. Ug lakip kanila mao ang pamilyar nga ungo nga si Bastinda, nga morag gamay sa background sa mga dragon.
  Si Dominic misitsot ug miingon:
  - Wow! Murag di pa mahuman!
  Si Margarita miawit agig tubag:
  Nahulog ko sa akong dughan, naggunit og tingga,
  Ang yuta puno sa mga buho, sama sa bast...
  Apan nahibal-an ko nga dili pa kini ang katapusan -
  Ang katapusan mao lamang ang sinugdanan!
  Adunay mga kalim-an ka libo nga mga anak sa mga manggugubat - kini usa ka tibuuk nga kasundalohan, wala"y kapin sa duha ka gatos nga mga dragon. Busa, ang mga batan-ong manggugubat wala makaikyas. Andam sila sa pagpakig-away ug paghatag sa ilang kinabuhi nga mahal, ug tingali modaog pa!
  Ang duha ka kilid kay kombatihon ug determinado.
  Ang pinakadako nga dose-ulo nga dragon midalugdog:
  - Ayaw kahadlok! Dili mi makig-away sa mga bata! Kami alang sa kalinaw ug hustisya!
  Dominica misinggit:
  - Busa nganong mianhi ka dinhi?
  Dinhi si Bastinda nagngulob, nga agresibo nga nagngisi:
  - Nahibal-an ko nga ang imong panguna nga katuyoan mao ang pagkuha sa artifact nga Yellow Rat, ug dili ang pagpagawas sa mga bata nga ulipon!
  Si Margarita misupak:
  - Dili kini makabalda! Sa bisan unsang kahimtang, dili namo gusto nga biyaan ang among mga anak ug dili gyud namo biyaan!
  Ang tanang dose ka mga ulo sa dragon miingon dayon:
  "Kami nagpasalamat sa imong kahalangdon!" Apan giimbitar ka ni Bastinda nga magduwa. Kung modaog ka, hatagan ka niya sa dalag nga ilaga, kung buhaton niya, nan ang imong upat mahimong mga ulipon niini hangtod sa hangtod.
  Ang salamangkero nga si Bastinda miyango:
  - Oo! Mao na! Aw, mga anak, daghan kaayo silag kasamok. Ang imong upat mahimong mas mapuslanon sa pagkaulipon!
  Mipahiyom si Dominica:
  - Mahimo kaming magdula. Pasagdi lang, kung mapildi, ang mangkukulam nga si Bastinda dili lang maghatag kanamo sa iyang Yellow Rat artifact, apan mahimo usab namon nga ulipon.
  Gipamatud-an ni Margarita, gitaktak ang iyang tiil:
  - Mao na! Mao gyud kini ang atong gikinahanglan! Makataronganon na lang kon ipameligro usab ni Bastinda ang iyang kagawasan!
  Ang Dose-Ulo nga Usa miingon:
  - Pasagdi kini! Ang artifact ug ang kagawasan sa ungo, batok sa kagawasan sa upat ka hinungdanon nga mga indibidwal - patas!
  Ang salamangkero nga si Bastinda miyango sa iyang ulo nga adunay itom nga buhok:
  - Okay, mao na! Kanunay kong modaog niini nga dula bisan pa niana. Ug bisan ang kahibalo sa salamangka dili makatabang kanila!
  Ang dose ka ulo nga dragon nagngulob:
  - Nagsaad ka ba nga tumanon nimo ang imong mga saad kung mapildi?
  Ang lima nagdungan sa pagsinggit:
  - Kami naghatag!
  Ang salamangkero nga si Bastinda mikuha ug tabla nga may mga kwadro gikan sa iyang backpack ug miingon:
  - Unya magsugod kita!
  Ug iyang gibukhad ang pisara; diha-diha dayon nagpakita ang mga hulagway niini. Kini medyo nagpahinumdom sa tradisyonal nga chess, ang mga kwadro lang dili duha, apan tulo ka kolor: puti, itom ug abohon. Ug kami adunay daghan pa nga mga numero. Adunay usa ka jester, mga magpapana ug usa ka opisyal, usa ka heneral, usa ka marshal, usa ka ballista, usa ka karwahe ug uban pa.
  Si Dominica nagbagulbol:
  - Oo, wala ko kahibalo kung giunsa nila paglakaw! Kini dili makiangayon!
  Ang salamangkero nga si Bastinda mitubag nga nagpahiyom:
  - Gihatag na nimo ang imong pulong ug wala nay dapit nga pag-atras. Ang pagdumili sa pagdula sama ra sa pagpildi!
  Miyango si Margarita:
  - Nahibal-an ko kini nga dula! Ug naunsa usab ang paglakaw sa mga numero niini! Busa magdula ta!
  Ang salamangkero nga si Bastinda miyango:
  - Unya! Ang panguna nga numero dinhi mao ang hari ug magdula kami hangtod sa checkmate!
  Ang mga bata nga manggugubat namakpak sa ilang mga kamot. Giuyog ni Margarita ang iyang magic wand, ug usa ka imahe sa usa ka dako nga tabla nga adunay tulo ka klase nga mga selyula ang nagpakita sa ilang atubangan. Ug karon linibo ka kanhing mga ulipon ang nakakita kaniya sa makausa.
  Si Margarita miingon:
  - Sa wala pa ang gubat, nakadaog ko sa usa ka dula nga chess batok sa Botvinnik mismo, bisan dili sa personal, apan sa usa ka dungan nga dula. Apan sa otso anyos, bugnaw ang pagpildi sa kampeon sa USSR!
  Ang salamangkero nga si Bastinda mibagulbol:
  - Kini usa ka hingpit nga lahi nga dula! Ang chess dili gani suod kaniya!
  Miyango ang partisan nga babaye:
  - Kabalo ko! Kini mas komplikado ug adunay daghang mga piraso, apan mahimo nako kini dulaon! Busa ayaw paghunahuna nga kini sayon alang kanimo!
  Ang barangan nga adunay itom nga buhok miyango:
  - Ang akong mga piraso pula - sila magsugod sa una!
  Ug iyang gipalihok ang lambuyog sa unahan . Mitubag si Margarita pinaagi sa paglihok sa magpapana. Nagsugod ang maong lingaw nga dula. Adunay usa ka gatus ka mga larawan sa matag kilid, ug silang totolo, gawas sa mga hari. Adunay usa kanila, ug ang dula natapos sa kapikas. Aw, kini matahum ug lohikal.
  Nagduwa ug mingisi si Bastinda. Ang unang mga pagbayloay misunod. Unya ang mga maniobra sa paspas nga mga jesters. Namatikdan ni Dominica nga ang jester naglihok sama sa usa ka rayna sa tradisyonal nga chess, apan naigo sama sa usa ka kabalyero.
  Oo, kini makapaikag. Ang opisyal morag usa ka obispo, apan naigo sama sa usa ka hari. Ug ang heneral naglihok sama sa usa ka rook, apan naigo sama sa usa ka kabalyero. Ang marshal naglihok sama sa usa ka rayna, apan naigo lang sama sa usa ka rook. Siyempre, ang labing kusgan nga mga numero mao ang mga grand vizier, naglihok sila sama sa usa ka rayna ug sama sa usa ka kabalyero, ug naigo usab. Adunay, siyempre, mga rayna, ug sila sama sa regular nga chess. Ang mga magpapana naglihok sama sa mga pawn, apan sila nagpana sa diagonal nga tulo ka mga kuwadrado sa unahan, ug duha lamang ang gilabyog . Ingon og ang ordinaryong mga infantrymen mao ang labing huyang, apan mahimo nila, sa pag-abot sa katapusang linya, mahimong bisan unsang piraso gawas sa hari.
  Ang karwahe naglakaw sama sa kabayo, apan naigo sama sa elepante. Oo, kini makapaikag kung giunsa kini nahimo. Adunay usab usa ka ballista - kini molihok sama sa usa ka rook, apan moigo sama sa usa ka rayna. Rooks, knights ug bishops, sama sa ordinaryo nga chess. Apan adunay usa usab ka unicorn. Naglakaw siya sama sa usa ka hari, apan naigo sama sa usa ka rayna. Ug usa ka harianong unicorn. Naglakaw siya sama sa usa ka elepante, apan naigo sama sa usa ka grand vizier, nga mao, sama sa usa ka rayna ug usa ka kabalyero. Oo, dili kini joke nga dula. Ug adunay tulo ka mga numero matag usa. Ug sulayi ang usa ka butang nga dili magyaw-yaw. Ug karon, morag nasakmit na ni Bastinda ang mas daghang teritoryo ug nakaangkon og materyal nga bintaha.
  Klaro, mas eksperyensiyado siya kay kang Margarita.
  Si Dominica nga masaligon, o labi ka katawa, nag-tweet:
  - Lakaw sa kabayo! Kabayo!
  Giwara-wara siya ni Margarita:
  - Ayaw pagpanghilabot! Unsa ang kinahanglan buhaton, akong buhaton!
  Ug ang partisan nga babaye determinado nga gipalihok ang iyang dagway. Nagpadayon sa pag-atake si Bastinda. Ang gubat gahi kaayo ug walay kaluoy.
  Si Margarita, aron mabawi ang gamay nga pagsalig ug kalmado ug makamugna og inspirasyon sa dula, nagsugod sa pagkanta;
  Nagbula kini pataas, nagpataas sa titip nga mga bakilid,
  Ang balod, ang mga gapos sa yelo miguba sa kadagatan!
  Ang sagbayan giputol, ang mga panganod napuno sa tingga,
  Ug ang presko nga hangin midugmok sa gabon!
  
  Kauban ko ikaw sa pangpang sa baybayon,
  Ang balod sa dagat naggitik sa imong dunggan!
  Gigakos sa manggugubat ang iyang liog gamit ang malumo nga kamot,
  Ang balaan nga Ginoo nabanhaw sa akong kalag!
  
  Ang mga tumoy sa mga bukid sa niyebe gipintalan,
  Ug mga alibangbang perlas sa dughan!
  Sa halayo, ang mga barko nagsuroysuroy ilalom sa layag,
  Dili ka makabiya sa imong damgo ug makatulog!
  
  Gitudlo ko ikaw, hinigugma,
  Ang imong masanag nga mga mata gikan sa mga luha!
  Human sa tanan, kung wala ka, bisan ang kalibutan dili igo alang kanako,
  Ang mga bagyo ug mga dalugdog nagdaguok sa kasingkasing!
  
  Uban kanimo makatilaw kami sa daghang himaya,
  Ug ang hilo nakasulod sa ambisyon!
  Ibta ang imong espada sa ngalan sa kana nga gahum,
  sa pagserbisyo !
  Hingpit nga mikanta si Margarita ug, nalipay, naglunsad og usa ka mahukmanon nga pag-atake. Ang partisan nga babaye wala magduha-duha sa pagsakripisyo, ug sa usa ka punto ang materyal nga balanse sa mga pwersa ingon usa ka katalagman alang kaniya. Apan ania ang pipila ka mas kusgan nga mga taktikal nga welga ug ...
  Miingon si Margarita uban ang inosente nga pahiyom:
  - Checkmate, Mrs. Bastinda!
  Mikidhat siya ug mitan-aw sa palibot, mitan-aw sa kilid sa kinadak-an, dose ang ulo nga dragon. Ang gidak-on kadto sa usa ka grand-class nga airliner , ang gitas-on sa matag pako usa ka maayo nga duha ka gatos ka metros - kini usa ka monster. Tingali bisan ang talagsaon nga salamangka sa gipili nga babaye-aktres nga Dominica dili makabuntog sa ingon nga higante.
  Ang dako nga lider sa dragon nagngulob uban ang dose ka mga ulo nga dungan:
  -Napildi ka ni Bastind. Busa ihatag ang imong mga kadaugan sa Yellow Rat - usa ka bililhon nga artifact, ug adto sa pagkaulipon sa imong bag-ong mga agalon!
  Nanghupaw si Bastinda ug gikuha ang usa ka artifact gikan sa iyang backpack. Sa wala damha, sama ra kini sa gidak-on sa lubi, apan misidlak kini sa hayag, dalag nga kahayag.
  Gikuha kini sa barangan ug miingon:
  - Imo siya. Sama sa tanan nga akoa, imo na kini!
  Gikuha ni Margarita ang artifact sa iyang mga kamot ug dayon gitago kini sa iyang backpack. Ug siya nakamatikod:
  - Maayo ni! Aw, unsay angay nimong buhaton nako, Bastinda?
  Sa gawas, usa ka batan-on pa ug madanihon nga itom nga babaye mitubag:
  - Daghan kog mahimo. Kapin na sa usa ka libo ka tuig ang akong edad. Ug unsa kaha kung matudloan ko ikaw sa wala mailhi nga mga teknik sa salamangka. Aw, ug mahimo usab nga tigdumala sa gingharian. Daghan kog kasinatian niini, ug dili lang sa pagdumala sa mga bata.
  Si Margarita mikibo ug miingon:
  "Sa akong hunahuna tingali buhian ko ikaw, nga nanumpa una nga buhaton lamang ang maayong mga buhat."
  Si Dominica nagbagulbol:
  - Unsa kaha kung mamakak siya? Kami adunay mga tawo, nahibal-an nimo. Bisan ang Koran nag-ingon nga ang mga panumpa mahimong mabali sa pipila ka mga kaso.
  Ug ang babaye nga aktres miawit:
  Tuohi ako, ang imong mga alagad magmala sa ilang kaugalingon,
  Luiban ka, luiban ka...
  Ug kadtong nanumpa sa gugma nga sama niini,
  Tan-awa ra, patyon ka nila!
  Si Margarita misupak:
  "Nabatasan na sa atong mga salamangkero ang pagtuman sa ilang mga pulong ug sa ilang mga panumpa." Ang pagkahimong usa ka malapason sa panumpa nagpasabut sa pag-angkon sa walay katapusan nga panghimaraut ug pagtamay gikan sa tanan. Busa si Bastinda motuman sa iyang panumpa o magdumili sa pagkuha niini. Busa aduna siyay kapilian tali sa pagkaulipon o sa pagbiya sa daotang mga buhat hangtod sa hangtod!
  Witch uban itom nga buhok nagkiyugpos:
  - Adunay butang nga hunahunaon dinhi. Ayaw gayud pagbuhat og dautan, kini usab lisud kaayo, ug dili kanunay makapahimuot!
  Nasuko si Dominica:
  - Nganong nagdesisyon ka alang kanamo, Margot? Sa akong hunahuna, mas maayo nga siya ang among ulipon. Ang usa ka mahika ug walay edad nga sulugoon mahimong mapuslanon sa panimalay. Dili siya kinahanglan nga imong ulipon, apan ang among naandan!
  Gikumpirma sa bayani nga batang lalaki nga si Dobrynya:
  - Oo, husto kana! Girisgo namo nga upat ang among kagawasan. Ug gusto nimo nga sugoon siya nga mag-inusara.
  Ang batang prinsipe nga si Oenomaus miingon:
  "Naghunahuna usab ako nga mas maayo nga buhian siya, nga nanumpa nga buhaton lamang ang maayong mga buhat." Ngano, samtang nagkolekta og onse pa nga mga artifact, pagbitad sa usa ka ulipon uban kanimo? Pabug-at lang siya!
  Dobrynya ug Dominica nagdungan nga miingon:
  - Dili, siya among ulipon! Ug dili namo siya buhian!
  Ang pangulo sa dragon miingon:
  - Ikaw adunay usa ka split: duha batok sa duha! Gisugyot nako ang paglabay sa usa ka sensilyo. Kung kini mga ulo, buhaton namon ang gusto ni Margarita, kung ikog , buhaton namon ang gusto ni Dominica!
  Ang mga bata nga manggugubat nagdungan sa pagsinggit:
  - Husto! Husto! Husto! Daghan ang magbuot!
  Nasuko si Dominica:
  -Kinsa ang molabay sa sensilyo?
  Nagdalugdog ang dragon:
  - Ako!
  Ug unya ang iyang ikog naglabay ug usa ka lingin nga pilak nga milupad sa hangin ug nahulog sa batoon nga salog. Naigo ang sensilyo ug ... Mitugpa sa ngilit niini...
  Ang higanteng dragon mikatawa ug mitubag:
  - Kon mao, nan gikuha ko si Bastinda isip akong katabang. Ug nahabilin ka sa iyang artifact, ang yellow nga ilaga, ingon usa ka tropeyo. Ingon sa imong gusto, sa dalan!
  Si Dominica nagbagulbol:
  - Ug usa ka motorsiklo. Gusto ko ug flyer nga sama niini.
  Ang higanteng dragon misirit:
  - Pag-awit og kanta! Ug kami nga mga dragon mapasalamaton niini. Kung gusto nimo, ang magical flying motorcycle maimo. Ug kung dili, nan ... Ikaw usab mahimong among ulipon!
  Nasuko si Dominica:
  - Aron makaingon ka nga dili nimo gusto ang bisan unsa sa akong mga kanta!
  Ang ulo nga dragon mipahibalo:
  - Dili lamang kita ang maghukom, kondili ang publiko usab, lakip ang mga bata ug kanhing mga ulipon!
  Miyango si Dominica nga nanghupaw.
  - Unya uyon ko!
  Ug ang babaye misugod sa pag-awit uban sa pagbati ug ekspresyon;
   Gibistihan aron mahimong kasina sa tanang mga hari,
  Pula, bulawan, dahon sa rubi!
  Sama sa mga alibangbang sa kagabhion nga milupad,
  Ug ang tingog sa hangin mao ang mga organo sa mga kerubin!
  
  Ang labing maluho nga kalinaw lapad sa tingdagdag,
  Mga kahoy, mga simboryo sa sagradong mga simbahan!
  Bisan unsang sanga nga adunay kinulit nga mga kinulit,
  Mga perlas sa yamog ug bililhong mga bato!
  
  Ang lim-aw gitabonan sa nipis nga pilak,
  Naggilakgilak ang mga aligato gikan sa ilalom sa mga kuko sa kabayo!
  Gitratar ninyo ang usag usa,
  Kabay nga magkabuhi ka nga malipayon sa idalom sang matin-aw nga langit!
  
  Sa masanag nga adlaw, uban ang akong sinina nga gihubo,
  Ang mga birch ug poplar nagsayaw sa waltz sa gugma!
  Nasubo kami sa mga adlaw nga nahulog sa kahiladman,
  Itago ang mga panumduman sa mga miting uban kanako!
  
  Ang tingtugnaw moabut, ang kabatan-onan niini walay katapusan,
  Dili ubanon nga buhok, diamante sa buhok!
  Among tigumon ang tanan namong mga higala alang sa holiday,
  Ug atong ipahayag ang damgo diha sa mapugsanon nga mga bersikulo!
  Makusog nga palakpak ug singgit sa "Bravo! Encore!", tinagpulo ka libo nga mga tutunlan ang mibaha sa tibuok plasa. Kini usa ka mahimayaon nga oras, usa ka oras sa kadaugan alang sa Dominica, nga nakadiskubre sa iyang talento isip primadona!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"