Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

ZloŽite PrinceznÚ SkÚŠku

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Krásna študentka a začínajúca filmová herečka Dominika sníva o tom, že sa stane hviezdou na plátne. A keď k nej prišla nymfa, ochotne ju nasledovala a skončila v kráľovstve draka. Dominika skrýva vynikajúce schopnosti a do impéria a susedných štátov zasiahol zvláštny mor, v dôsledku ktorého takmer všetci muži skameneli. Jednému z posledných predstaviteľov silnejšieho pohlavia, elfskému princovi Oenomausovi, sa vďaka daru Dominiky podarilo oddialiť jeho smrť. A teraz musia spolupracovať, aby odhalili záhadu nepochopiteľného moru a odhalili temné sily.

  ZLOŽITE PRINCEZNÚ SKÚŠKU
  
  ANOTÁCIA
  Krásna študentka a začínajúca filmová herečka Dominika sníva o tom, že sa stane hviezdou na plátne. A keď k nej prišla nymfa, ochotne ju nasledovala a skončila v kráľovstve draka. Dominika skrýva vynikajúce schopnosti a do impéria a susedných štátov zasiahol zvláštny mor, v dôsledku ktorého takmer všetci muži skameneli. Jednému z posledných predstaviteľov silnejšieho pohlavia, elfskému princovi Oenomausovi, sa vďaka daru Dominiky podarilo oddialiť jeho smrť. A teraz musia spolupracovať, aby odhalili záhadu nepochopiteľného moru a odhalili temné sily.
  PROLÓG
  Dominika Delfinová, ktorá sa vyznačuje svojou vzácnou a jedinečnou krásou, získala jednu z hlavných úloh v trháku "Star Empress". A to je film s obrovským rozpočtom a sľubujúcim obrovské zisky. Predtým už Dominika hrala v niekoľkých filmoch, ale dostávala len centy. Jej krása bola ohromujúca a jej vlasy mali veľmi žiarivú jarnú púpavovú farbu a málokto veril, že sa zaobíde bez farieb a lakov. Ale tak to bolo. Dominika bola prirodzená, medová blondínka s ideálnymi proporciami, aj s vyrysovanými svalmi a výborným strečom.
  Dievča sa síce nevenovalo bojovým umeniam, ale tancovalo v balete. A mala rýchlosť, ladnosť a výbornú koordináciu pohybov.
  Mohla by sa napríklad dobre ukázať v akčných filmoch. Ako dievča, za ktorého anjelským vzhľadom sa skrýva bojovník-diabol.
  Teraz si vyzula topánky a s radosťou bežala parkom, pričom holými podrážkami cítila príjemné šteklenie z trávy a kamienkov na cestičke. Jej nohy boli také dokonalé a zvodné, že sa často fotili naboso a zblízka, čo potešilo najmä mužov. Dominika bola hrdá na svoje krásne nohy a až do mrazov mala na sebe krátku sukňu.
  Vtom sa pred ňou zrazu objavilo dievča. Veľmi mladá, dalo by sa povedať, takmer dievča. Dominika bola vysoká, svalnatá, pôvabná a jej tvár, napriek dokonalej hladkosti a zamatovej pokožke, nepôsobila ako tvár mladého, naivného dievčaťa. A toto je ako školáčka, hoci je dosť bohato oblečená a visia na nej tieto malé kúsky skla, ktoré sa žiarivo trblietajú na slnku.
  Dominika si dokonca myslela, že možno ide o skutočné šperky.
  Dievča duplo malou, bosou nohou. A na skalnatom chodníku sa objavili výhonky viazanice so šarlátovými a purpurovými púčikmi.
  Dominika zapískala:
  - Aký trik! Ste aj filmová herečka alebo cirkusantka?
  Dievča odpovedalo šeptom:
  - Som nymfa! Už nie je čas na vysvetľovanie, nasledujte ma!
  Dievča neveriacky roztiahlo ruky:
  - No, to je... Dobrý vtip! Ako sa voláš?
  Nymfa zaškrípala:
  - Markíza de Cassandra. A dosť bolo rečí, každý okamih bytia vo vašom svete si vyžaduje kolosálnu, magickú energiu!
  A ona pevne, v žiadnom prípade bez detskej sily, chytila Dominiku za ruku a mocne jej stisla dlaň.
  Silná a šikovná filmová herečka okamžite pochopila, že je zbytočné brániť sa takémuto zovretiu.
  Dievča holými prstami svojej malej, pôvabnej nohy otočilo kameň prsteňa na ukazováku svojej voľnej ruky. A v tej istej chvíli mala Dominika pocit, že padá do studne. A bol to veľmi príjemný, jedinečný pocit.
  Potom sa všetko naplnilo oslnivým jasným svetlom, ktoré akoby preniklo každou bunkou tela silného, vyšportovaného, jedinečne krásneho dievčaťa.
  . KAPITOLA č.1.
  Dominikine bosé nohy pod sebou cítili horúci povrch a to bol jej prvý dojem. Pred očami sa mi mihalo, akoby som bol oslepený silnými zábleskami, ako blesk vo fotoaparáte. A dievča nebolo okamžite schopné vidieť, kde skončila.
  Bolo počuť jemný hlas nymfy:
  - Neboj sa! Teraz to prejde a budete môcť vidieť všetko.
  Dominika sa strhla a zažmurkala. Jej bosé nohy začali byť horúcejšie. Pod holými dievčenskými podrážkami niečo horelo ako piesok Sahary na poludnie. Dominika milovala behať bosá. Najmä keď som si na to zvykol počas testov na obrazovke.
  Keď bola dievča, ponúkli jej hrať partizánsku spravodajskú dôstojníčku.
  Samozrejme, počas vojny chodili dievčatá v lete bosé, pretože o topánky sa treba starať, a napodiv, keď chodíte dlho, je to ešte jednoduchšie.
  A nakoniec ju viedli, aby ju obesili, bosú do snehu. Toto je v štýle Zoye Kosmodemyanskaya, len Dominika je blondínka a oveľa krajšia a má prirodzený šarm. A keď sa usmeje a odhalí svoje biele zuby, akoby z prírodných perál, strechu úplne zloží z pántov.
  A tu horia podrážky a je nejako horúco. V máji bolo v Moskve teplo, ale nedalo sa to nazvať horúcou.
  A tu je to ako niekde v Arábii na poludnie. Tam je ešte teplejšie. Raz nakrúcala film v Emirátoch a po piesku musela chodiť bosá. Prirodzene, ráno, keď piesok v noci trochu vychladol, ale bol ešte horúci, jej dokonca namazali nohy vazelínou, aby to šlo ľahšie.
  Ale miestne deti pobehujú bosé, aspoň medzi chudobnými, a smejú sa, ukazujú svoje malé zuby, bez toho, aby zažívali nepohodlie.
  Skutočne, blikanie v jej očiach prestalo a Dominika videla, že je na námestí. Dlažobné kocky pod nohami krásky boli oranžové a fialové. A domy okolo sú vysoké, veľmi pekné, akoby v centre Petrohradu, kde sa zachovala antika. Len tu sú budovy vyššie a ešte živšie, farebné, bohaté, luxusné a prepracovanejšie.
  A je tu veľa plátkového zlata, čo nepochybne lahodí oku. A na uliciach je veľa krásnych dievčat. Oni, blýskajúc sa bosými, pôvabnými, opálenými, svalnatými nohami, začali obklopovať Dominiku a jej očarujúcu markízu-nymfu.
  Dievčatá boli všetky bez výnimky krásne, mladé, bosé, no mali na sebe šperky. Niekto má šperkov s drahými kameňmi viac, iný menej. Niekoľko dievčat malo oblečené iba biele krátke tuniky.
  Takto zvyčajne vyzerali otroci, keď nakrúcali filmy o dávnych dobách, poznamenala Dominika.
  Nie všetky dievčatá však boli ľudia. Niektorí majú uši ako rys, iní majú orlie nosy. Niekoľko dievčat bolo menších, ako markíza de Cassandra, len dievčatká, ale vzlietli a pohybovali sa bez toho, aby sa svojimi malými nohami dotkli chodníka.
  Celé kráľovstvo dievčat, ktoré sa neboja horúcej dlažby a chvália holé, ružové opätky.
  A obkolesili Dominiku a markízu prsteňom a usmievali sa, ticho štebotali.
  Z dievčat sála veľmi príjemná vôňa mladých, svalnatých tiel
  nežného pohlavia, zmiešané s drahými parfumami.
  Niektorí mali v rukách aj zbrane. Najmä luky, elegantne tvarované kuše, meče, šable, dýky a tulce zo šípov.
  Veľmi to pripomínalo komparz z nakrúcania fantasy filmu; je dokonca prekvapujúce, že sa im podarilo zhromaždiť toľko bezchybných, zakrivených a vyšportovaných krások na jednom mieste.
  Väčšina dievčat bola takmer nahá, len prsia a boky mali pokryté šperkami z drahých kameňov.
  Asi tucet dievčat v skromných tunikách si kľakol a v rukách držali platinové trblietavé džbány s nápojmi a zlaté podnosy s rôznymi jedlami a ovocím.
  Dominika zmätene zamrmlala:
  - Čo odo mňa chceš? - A dodala trochu sebavedomejšie. "Ak budete mať čas, rád sa objavím vo vašich komparzoch, len mi dobre zaplaťte."
  Markíza nymfy odpovedala s úsmevom:
  - Očividne si myslíš, že toto je film? Nie, toto je Impérium Elf- Drak !
  Dominique sa zachichotala a vyskočila. Päty mi nemilosrdne horeli. Striasla zo seba kvapky potu. No je horúco. Presne ako v arabskej púšti. Je úžasné, ako tu krásky chodia bosé a koža sa im nešúpe od slnka.
  Kde je? samozrejme nie v Rusku...
  Dominika pozrela na oblohu a zapískala. Obloha bola žltá, vzácne oblaky oranžové a niekoľko svetiel naraz ... Nečudo , že bolo tak horúco. Navyše, svietidlá majú taký ozdobný tvar, s kučeravkami alebo rohmi...
  Dominika cítila, že je chorá. Takto sa ľudia zbláznia. Jej pekná tvár sa skrútila a zbledla.
  Zapotácala sa, no podopreli ju dve ušká škriatka. Zástupcovia nežného pohlavia sa rozišli a krásky v bielych priesvitných tunikách priniesli jej nádoby s nápojom na nahých, tak krásnych a svalnatých telách dievčat. A do zlatých misiek naliali smaragdové víno.
  Dominika hltavo pila. A cítila, že víno je nezvyčajne sladké a chutné, v žilách jej okamžite prúdi energia, sila a elán.
  A už bosé nohy dievčaťa toľko nepálili, alebo skôr cítili príjemné teplo a teplota okolo sa stala ideálnou ako vo sne.
  Dominique sa vzchopila, pokrútila hlavou vo farbe listov zlata a zakričala:
  - Ahojte námesačníci!
  Potom sa dievča rýchlo opravilo:
  - Som rád, že sa stretávam so svojimi bratmi, alebo skôr so sestrami!
  Dievčatá tlieskali rukami. A spievali v zbore:
  - Prajeme vám šťastie,
  Ty si naša nádej, ver mi...
  Cesty do iných svetov -
  Dvere sa otvorili!
  Markíza de Cassandra prikývla:
  - Áno, musíte nám pomôcť. A za to bude veľká odmena.
  Dominika pokrčila svalnatými plecami a prekvapene sa spýtala:
  - A ako ti môžem pomôcť?
  Nymfa chcela niečo povedať, keď sa ozval zvuk trúbky a zvuk krídel. Všetky početné zástupkyne nežného pohlavia si naraz kľakli a s úctou sa sklonili.
  Markíza tiež štuchla do Dominique:
  - Pokloňte sa tiež.
  Herečka sa prekvapene spýtala:
  - Prečo?
  Nymfa zaškrípala:
  - Dračia vojvodkyňa sa s vami stretáva. Draci vládnu našej ríši. Poď, na jedno koleno!
  Dominika sa rozhodla nezlomiť svoju hrdosť. Hoci sa bála, že jej rozpálená dlažba spáli holé koleno, opálené na svetlo bronz. Ale pokožka sa jednoznačne stala silnejšou a menej citlivou. Je jasné, že ľudia tu chodia bosí nie kvôli chudobe. Ale z vážnejších dôvodov, ktoré treba ešte objasniť.
  Potom sa objavila samotná dračia vojvodkyňa. Šelma s tromi hlavami, veľmi pestrofarebná, ako motýľ. Veľký, ako dobrý bojovník, ale vôbec nie strašidelný, alebo nie strašidelný, ak je to ona.
  Hlavy sa zdali pomerne malé a trblietali sa na nich malé, ale svetlé koruny.
  Keď dračia samica preletela, dievčatá pod jej krídlami zmenili farbu pleti na fialovú a potom na smaragdovú. Toto sa stalo krásnym.
  Dominika bola ako očarená. Toto bolo prvýkrát, čo videla skutočného draka v skutočnosti. Áno, vo filmoch, samozrejme, robia dobrých drakov pomocou počítačovej grafiky. Ale tento drak je skutočný, veľmi krásny a pôvabný.
  Spýtala sa hlava, tá v strede, jej hlas bol veľmi príjemný:
  - Som veľmi rád, že vás vidím, náš hosť z planéty Zem!
  Dominika sa usmiala a odpovedala:
  - A tiež som veľmi rád, že vás vidím!
  Dračia vojvodkyňa prikývla a pokračovala, hlava napravo už hovorila:
  - Pozvali sme vás, pretože vo vašich žilách prúdi krv toho istého, neviem koho, kto tam žije, neviem kde!
  Dominika Delfínová si obtrela jednu zo svojich holých dlátových nôh o druhú a zmätene povedala:
  - To je ako, nerozumel som!
  Hlava dracej vojvodkyne naľavo odpovedala sebavedomým tónom:
  - A my sami tomu nerozumieme. Ale v každom prípade máme taký strašný problém, že sme ako topiaci sa ľudia, ktorí sa chytajú slamy!
  Dominika dupla holou, veľmi zvodnou nohou a spievala:
  - Drž ma, slamka, drž ma,
  Keď je okolo búrky pätnásť bodov...
  Roztrhajte nepriateľov, ktorých majú elfovia,
  Osud ma v živote takto hodil!
  Dievčatá všetkých pruhov tlieskali rukami a bolo to také krásne a cool.
  Ústredná hlava znova prehovorila:
  - Takže máme zvláštny mor. Zástupcovia silnejšieho pohlavia, či už to boli elfovia, ľudia, trolovia, hobiti, upíri, škriatkovia a iní žijúci v našom vesmíre, sa z neznámych príčin začali razom meniť na kameň a rúcať sa. U nás bolo okrem orkov a gnómov dvanásťkrát menej samcov ako samíc a teraz takmer úplne zmizli! Samozrejme, je to tragédia!
  Dominika sa zachichotala a vyhŕkla:
  - To je také úžasné! Inak z týchto chlpatých, škaredých mužov niet cesty von! A hlavne, čím je muž škaredší, s bruchom a holou hlavou, vráskami, tým viac na vás lipne.
  Jeden z elfov namietal:
  - Neexistujú žiadni škriatkovia, vráskaví a holohlaví! Dokonca nemajú ani brady či fúzy.
  Dominika poznamenala:
  " Navyše je drahšie zapojiť sa do týchto mladých ľudí! Neumožňujú ani priechod. Som tak unavený z týchto fanúšikov. A vy, vďaka Bohu, nemáte týchto žiadostivých, spotených a škaredých mužov a môžete si oddýchnuť a relaxovať.
  Všetky tri dračie hlavy naraz zahrmeli:
  - Svet bez mužov je odsúdený na smrť! V porovnaní s ľuďmi planéty Zem žijeme veľmi dlho, najmä drakmi. Áno, bez mužov je to nudné a vo vesmíre nie je žiadna harmónia bez silnejšieho pohlavia.
  Dievčatá vydávali súhlasné zvuky. Jeden zamrmlal:
  - Všetci naši muži sú krásni! Kedysi , pred tisíckami rokov, mali ľudia ľudskej rasy vlasy, plešiny, vrásky, brušká, ale teraz sú všetci mladí, krásni, kučiví a voňajú príjemne ako elfovia!
  Dominika sa zasmiala a žmurkla ... Potom odpovedala:
  - Dobre! Možno mi o pár mesiacov začnú chýbať muži. Len nechápem, ako ti môžem pomôcť?
  Pravá hlava dračí vojvodkyne odpovedala:
  - Aby som bol úprimný, sami to nevieme. Ale máte krv tvora z iného vesmíru, kde všetci obyvatelia nemajú dve pohlavia, ako máme na Zemi, ale tri. A možno nám to pomôže získať našich samcov späť!
  Dominika sa otriasla a poznamenala:
  - Trisexuálne stvorenia? Áno, čítam sci-fi, to je teoreticky možné!
  Nymfa prikývla:
  - Áno! Mor sa ich nedotkol. Kto však zaručí, že sa neobjaví infekcia, ktorá pokosí nežné pohlavie? A môže byť ešte horšie! A aj bez silnejšieho pohlavia, ak do nášho vesmíru vtrhne agresor, potom nebudeme mať šancu brániť sa.
  Dievčenská herečka prikývla:
  - Dobre! súcitím s tebou. Mimochodom, môže to prísť na Zem?
  Ľavá hlava dračí vojvodkyne potvrdila:
  - Áno! Dosť možno. Takže si nemyslite, že vás žiadajú o láskavosť. Máte mladšieho brata, ktorý tiež účinkuje vo filmoch. Chcete, aby sa tento chlapec zmenil na kameň a rozpadol sa na prach?
  Dominika nahnevane dupla bosou nohou a nahnevane povedala:
  - Vieš o mne veľa!
  Nymfa odpovedala:
  - Niekedy si radi pozrieme filmy z vašej planéty. Dá sa stiahnuť priamo z internetu, čo si nevyžaduje veľké výdavky na magickú energiu. Preto sme vás videli aj my. A vysoké víly cítili tvoju jedinečnú auru a videli tvojho brata, aj on má kúsok z toho, neviem kto!
  Dominika zapískala a zavrčala:
  - S istotou viem, že všetko, čo je nemožné, je možné! Bolo by však pre mňa lepšie študovať v neprítomnosti!
  Marquise de Cassandra poznamenala:
  - Presne tak, toto musíte urobiť. Študovať, študovať a ešte raz študovať!
  Študentka nespokojne zamrmlala:
  - Na čo iné je toto?
  Vzápätí sa tri hlavy dračí vojvodkyne synchrónne a harmonicky ozvali svojimi príjemnými hlasmi:
  - Nevieš nič o mágii a mágii! A aby ste nám pomohli, musíte mať rozsiahle a základné znalosti. Po absolvovaní Imperial Dragon Academy of Dularis budete mať predtým neznáme schopnosti, ktoré vám umožnia nosiť korunu princeznej čarodejnice. A iba v tomto prípade budete môcť, alebo skôr, dostanete aspoň malú šancu vrátiť predstaviteľov silnejšieho pohlavia z podsvetia.
  Dominic zapískal a poznamenal:
  - Ach, čo nemám rád, je štúdium!
  Naozaj rada tancovala, skákala a hrala vo filmoch. Dokonca sa mi to veľmi páčilo. Štúdium však bolo pre ňu ťažké. Dokonca sa zapísala na platený odbor, aby sa k diplomu dostala s menšou námahou. Naozaj, takto je to jednoduchšie.
  Dominika by do akadémie vôbec nevstúpila, keby to nebolo v móde bez vyššieho vzdelania. Navyše, ani miliardári si nevezmú dievča bez diplomu.
  Ale vydať sa za oligarchu, čo najbohatšieho a zároveň najlepšie starého, chorého a úplne senilného. Potom sa toho zbavte, staňte sa vdovou po miliardárovi a žite pre svoje potešenie.
  A sami si píšte filmové scenáre. Dokonca mala nápad. A ona je v hlavnej úlohe. Rovnako ako cisár Palpatine , alebo lepšie povedané, jeho temný duch sa presťahoval do klonového dievčaťa a začal vytvárať nové impérium s výbojmi.
  Áno, to je skvelé ! Jej hlavná úloha však aj tak nebola zlá a zaváňala veľkými peniazmi. Ale ... Teraz sa stala hitom . A bude musieť robiť to, čo miluje najmenej - študovať!
  Dominika sa trasúcim hlasom spýtala:
  - Čo ak odmietnem?
  Dievčatá okolo znechutene robili hluk. Jeden kričal:
  - Zastreľte ju na päty!
  Tri hlavy Dračej vojvodkyne odpovedali:
  - Nemáme morálne právo ťa nútiť. Aby sme vás však dostali z planéty Zem, bolo potrebné veľa drahej magickej energie. A späť, ak sa chcete vrátiť, zaplaťte si cestu sem, drahé víno, ktoré ste vypili, a spiatočný lístok.
  Dominika zakričala:
  - Nie je fér účtovať mi za niečo, čo som nechcel urobiť! Bol som dojatý proti svojej vôli!
  Centrálna hlava dračice odpovedala:
  - Ste naša, možno, jedna z našich posledných šancí! Pravdaže, s bratom to ešte môžeš skúsiť, ale stále je to chlapec, a predsa muž, a aj on sa môže rozpadnúť na prach.
  Dominique zúrivo kričala:
  - Nedotýkaj sa môjho brata! Nie je to jeho vec!
  Dračia vojvodkyňa sa podsúvavo spýtala:
  -Ste ochotná študovať za princeznú ? Predstavte si, aké príležitosti budete mať. Nezostarnete, budete žiť niekoľko tisíc rokov a možno ešte viac, ak získate ešte pokročilejšiu mágiu a stanete sa nesmrteľným bohom. A budete mať poddaných a svoje vlastné kráľovstvo!
  Dominika sa zhlboka nadýchla a prosebne povedala:
  - Nechajte ma trochu premýšľať.
  Markizáčka potvrdila:
  - Áno, nech si to premyslí. Musí lepšie spoznať náš svet. Nech sa prispôsobí a spamätá sa. A rozhodne sa správne.
  Dračia vojvodkyňa súhlasne prikývla všetkými tromi hlavami:
  - Nechajte ho chodiť po meste. Je to veľké a nádherné. Ukážte ju, Cassandra, a vy, dievčatá, dajte jej cestu. Nezasahujte!
  Nežné pohlavie sa rozišlo. Markíza nymfy vzala z podnosu niečo, čo vyzeralo ako pizza, a podala to Dominike:
  - Tu jedzte! Stanete sa silnejšími.
  Dievča v tunike nalievalo víno, už ružové, do zlatého pohára z platinového džbánu . Dominika si opatrne odhryzla z pizze. Ukázalo sa, že je to mimoriadne chutné a dievča začalo jesť oveľa sebavedomejšie a zapilo to vínom, takým sladkým a aromatickým.
  Potom sa Dominike nálada prudko zdvihla. A spievala:
  Dar učiteľov,
  Trávili so mnou čas...
  Darmo ma učili...
  A potom študentka nenašla vhodný rým a to, čo jej blikalo v krásnej hlave, vyzeralo veľmi vulgárne a nevhodne.
  Vyrazili spolu a nymfa ju viedla za ruku. Hoci bola o viac ako hlavu nižšia a chudšia ako silná a vysoká a taká svalnatá Dominika.
  Obe dievčatá dupali bosými nohami a pohybovali sa rýchlosťou mladých gaziel.
  Domy naokolo boli veľmi luxusné . Žiadne mesto na Zemi nebolo nikdy také veľkolepé. Rástli tu aj kvety, také obrovské, svetlé a voňavé. Všetko o tomto meste bolo krásne a očarujúce.
  A veľa dievčat. Veľmi luxusne oblečené , alebo naopak skromnejšie a niektoré dievčatá umývali ulice. Ale všetci sú mladí, svieži, krásni a bosí.
  Dominika sa prekvapene spýtala:
  - Prečo nenosia topánky alebo aspoň šľapky?
  Markíza de Cassandra odpovedala s úsmevom:
  - Toto je kúzlo tejto planéty. Pomáha nám zachovať si večnú mladosť, čarovať a naše obnažené prsty sa dajú použiť aj v boji!
  Dievčenská umelkyňa sa zasmiala a poznamenala:
  - To je milé! Vo všeobecnosti, keď som bol veľmi malý, bolo mi trápne chodiť bosý, pretože som veril, že je to znak extrémnej chudoby. Ale potom som si na filmy zvykol. Navyše bolo potrebné, aby podrážky boli trochu drsnejšie, keď som v detstve hral Spartakovu sestru alebo rôzne druhy partizánov. Páčilo sa mi to. Ak sa ale po Moskve prejdete naboso, pomýlia si vás s duševne chorým človekom a na uliciach je priveľa infekcie a špiny!
  Nymfa prikývla:
  - Áno - to je pochopiteľné! Navyše beh bez topánok je oveľa svižnejší, keďže koža bojovníka je oveľa pevnejšia ako podrážky najdrahších topánok a je elastická, pružná a nabitá mágiou!
  Posunuli sa ďalej. Môžete vidieť, ako vysoko, ako veža televíznej veže Ostankino, prúdia fontány. V rozpore s fyzikálnymi zákonmi teda vzlietnu . A samotné trysky sú viacfarebné. Aké je to krásne.
  A aké paláce sú všade naokolo? Aké luxusné je tu všetko. A štatút sa leskne nielen zlatom, ale aj nejakým jasným, na Zemi neznámym oranžovým kovom.
  Dominika poznamenala:
  - Vaše mesto je ako z rozprávky. A dievčatá sú nádherné, ako skutočný raj, a nie vymyslený, ako ten náš!
  Cassandra sa zachichotala a spýtala sa:
  - Prečo si myslíš, že tvoj raj je vymyslený?
  Umelkyňa odpovedala celkom logicky:
  - Pretože má protichodné popisy. Jedno náboženstvo hovorí jednu vec, druhé hovorí niečo iné a tretie hovorí presný opak!
  Markíza nymfy prikývla:
  - Áno, viem! Pozrel som si tvoj internet. Je to jednoduchšie ako cestovať na Zem. Je to také jednoduchšie, že aj jednoduchí škriatkovia, trolovia a ľudia doň môžu vliezť a pozerať film. Pri všetkej nádhere magického sveta, žiaľ, nemáme také pokročilé technológie ako ľudia na Zemi. Ste amatéri v mágii, ale náš technologický vývoj je zmrazený!
  Dominika sa prekvapene spýtala:
  - Prečo ste zmrazili technológiu?
  Nymfa stíšila hlas a odpovedala:
  - To nie sme my. Toto sú draci. Zjavne nechcú podkopať svoju moc. Aj keď nám, samozrejme, umožňujú žiť normálne a pre niektorých dokonca luxusne, ale ... Nehovorme o tom!
  A opäť nastala pauza. Luxus okolo je samozrejme super. Všetko je také krásne, také dekorácie, sochy, domy a chrámy.
  Áno, chrámy sú, samozrejme, veľmi rozmanité. Nie ako obvykle na Zemi v určitých podobnostiach. A sú úplne odlišné v štýle, farbe a tvare . A samozrejme, krásne. Tu sú figúrky, kupoly a mnohouholníky, hranoly a tak ďalej.
  A mnohé chrámy majú kupoly v podobe púčikov najkrajších kvetov.
  Dominika sa pozrela na svojho partnera a spýtala sa jej:
  - Vyzeráš ako školáčka ... Ale koľko máš naozaj rokov?
  Cassandra odpovedala s úsmevom:
  - Ľudia hovoria: nie je zvykom pýtať sa dámy na jej vek!
  Dievčenská umelkyňa uzavrela:
  - Asi veľa.
  Nymfa prikývla:
  - Možno! Ale žijeme dlhšie ako elfovia, trolovia, ľudia a dokonca ako škriatkovia a upíri. Pretože máme v sebe krv bohov, sme s nimi pokrvne príbuzní. Zvyšok má nepriame spojenie s nesmrteľnými .
  Dominika zamrmlala:
  - Všetci sme synovia a dcéry Božie. Trochu.
  Cassandra cvakla holými prstami.
  A potom sa v rukách nymfy objavil čarovný prútik. Potichu zašepkala:
  - Má v sebe dračiu žilu. Toto je veľmi silný artefakt, drahý a vzácny. Ale je v tom aj veľká sila. Ukázať vplyv?
  Dominika vyhŕkla:
  - Sledoval som sériu o chlapcovi s čarovným prútikom. Ale je tam chudý chlapec s tmavými vlasmi a okuliarmi. Nie ako môj brat - pekný, svalnatý s blond vlasmi. Mimochodom, hral som aj bojovníka aj čarodejníka!
  Cassandra potvrdila:
  - Poznám tvojho brata. Áno, je to veľmi pekný, nezvyčajný chlapec. A na rozdiel od vás majster sveta v karate medzi deťmi.
  Dominika si pohŕdavo odfrkla:
  - Hoci je to chlapec, je to muž! Ale pre mužov je boj a boj bežná vec.
  Nymfa odpovedala:
  - Máme dvanásťkrát menej mužov ako žien z hlavných národov impéria: ľudí, elfov, trollov, hobitov a upírov. Bojovať teda musí aj nežné pohlavie. Naopak, medzi orkmi a gnómami je dvanásťkrát viac mužov ako žien. Dokonca sa nám to stalo akosi ľahšie ako predtým. S orkmi sme neustále bojovali a liezli ako ropucha do kŕčov, teraz už nie je takmer s kým bojovať. Aj keď ženy a orkovia, úprimne povedané, veľmi nie. Ale škriatkovia sú lepší , vyzerajú skôr ako hobitky. Samotní škriatkovia starnú, šedivejú, rastú im dlhé fúzy, no až do smrti sú rýchli a obratní a napriek vráskam si zachovajú všetky zuby. A ak sa zub vybije, dorastie!
  Dominika prikývla:
  - Wow! Ste ako žraloky. Ale raz som sa spýtal, ak je človek stvorený na obraz a podobu Boha, prečo sú jeho zuby také slabé. A kňaz zamrmlal niečo ako, telo je zaťažené hriechom. Mimochodom, keď môjmu bratovi vyrazili zub, narástol doslova do jedného dňa. Dokonca som ho chcela vziať k lekárovi. A potom som si to rozmyslel, dieťa budú študovať ako potkana v laboratóriu!
  Cassandra prikývla.
  - Je to správne! Si múdry. Ale nerád sa učíš.
  Dievča energicky prikývlo:
  - Áno! Je to nuda. A tiež máme ... No , neviem, keď sedíte za stolom, bolí vás chrbát a chcete bežať a skákať!
  Nymfa spievala:
  - Áno, dievčatá, vedzte, že každý sa nerád napcháva ,
  Kiežby som mohol behať bosý cez rosu!
  A nádherný pár sa zasmial. Tu idú ďalej. Dominika si všimla, že na Zemi neexistujú podobné autá. Ale sú tu veľmi krásne jednorožce. Ako tie, ktoré kreslia v anime . A jednoduché kone sú jednoducho nádherné. A keď sa kočiar ponáhľa, vyzerá to ako v rozprávke.
  Niektoré dievčatá lietajú ako vtáky. Je pravda , že je to zriedkavé, tu môžete vidieť, že nie všetci kúzelníci sú pokročilí. Nie sú tam žobrácke chatrče. Naopak, celé mesto je ako pevné paláce, či domy, ktoré vyzerajú ako usadlosti s fontánami a záhradami. A ako skvele to vyzerá.
  V podstate Dominika hrala hru - stavač. Dá sa tam toho veľa postaviť. A skutočne, postaviť mesto také, aby to celé bolo ako z rozprávky o raji. Tu sa stalo to isté.
  Dominika poznamenala:
  - A hovoria, že nebo na Zemi nie je možné? Toto hovoria všetky náboženstvá Zeme!
  Cassandra vysvetlila:
  - Okrem komunizmu. Jediné náboženstvo, ktoré sľubuje nebo na Zemi. A toto je logické. Kto potrebuje veriť v nebo, ani nie po smrti, ale vo všeobecnosti po konci sveta, ktorý je vo všeobecnosti šialenstvom!
  Dievčenská herečka súhlasila:
  - Áno, nepáči sa mi doktrína konca sveta! Je lepšie stavať nebo sami, a nie na kostiach!
  Markíza nymfy zaštebotala:
  - Neusilujte sa o raj v nebi, ale radšej žite a vytvárajte si vlastné šťastie. A buďte múdri.
  Dominika filozoficky poznamenala:
  - Vieš, akosi, keď sú okolo len dievčatá, cítiš, že ti niečo chýba. Hoci muži sú zriedka krásni aj vo filmoch. Tiež je väčšina chlapcov roztomilá a do štyridsiatky sa snažte nájsť muža bez brucha a dvojitej brady.
  Cassandra sa zasmiala a odpovedala:
  - Si múdry. Nemám slov. Presnejšie, nie veľmi ... Ale nielen krásna tvár a štíhla postava sú dôležité u muža. Ženy si aj na Zemi cenia na mužovi niečo iné ako externé dáta!
  Dominika prikývla:
  - No, áno, presne tak! A tiež peniaze. Keď je vaša peňaženka napnutá, vrásky, plešatosť a brucho nie sú také výrazné.
  Nymfa zaznamenala:
  - S výzorom mužov nemáme problémy. Mágia tu preniká celým vzduchom. A z mužov sa stali mladí muži s veľmi peknými tvárami, dokonca je nepríjemné, že ľuďom zmizli dokonca aj brady a fúzy. Z tohto dôvodu ich škriatkov možno rozlíšiť iba podľa tvaru uší. A toto ... No , ženy sú na to zvyknuté. Ale aj brada má určité čaro. Nesúhlasím s tými dievčatami, ktoré považujú bradu za škaredosť.
  Dominic sa zachichotal a odpovedal:
  - Brada má chválu a česť, ale mačka má tiež fúzy!
  Cassandra mávla čarovným prútikom ... A v rukách krásnej ženy sa objavil krásny koláč v tvare Napoleonovho natiahnutého klobúka s ružami, makmi a motýľmi vyrobenými z viacfarebného krému.
  Nymfa markíza štebotala svojim najnežnejším hlasom:
  - Vyskúšajte to, je to veľmi chutné a je to zadarmo bez kapusty!
  spýtala sa Dominika a zrazu si pomyslela:
  -Čo ak mi ešte budete účtovať poplatok?
  Markíza-nymfa spievala:
  - Za všetko musíte zaplatiť, verte mi,
  Takže otvárame dvere k úspechu!
  . KAPITOLA č.2.
  A Cassandra znova mávla prútikom, z jeho špičky vyletel prúd svetla a objavili sa dve stoličky, ktoré vyzerali ako z krištáľu, a malý elegantný stolík.
  Markíza-nymfa navrhla:
  - Jedzme na posedenie, ako kultivovaní ľudia! Možno by ste si dali aj víno?
  Dominika logicky poznamenala:
  - Ak piješ veľa vína, môžeš byť nemý. A mal by som si zachovať čistú a sviežu hlavu!
  Cassandra negatívne pokrútila hlavou.
  - Neboj sa! V našom víne nie je ani gram alkoholu. Prináša to len výhody. A to je jeden z dôvodov, prečo ľudia v našom svete žijú až tisíc rokov bez starnutia. A so silnou a pokročilou mágiou môžete vydržať oveľa dlhšie.
  Dievčenská herečka prikývla:
  - Tak to nalejte!
  Nymfa vypustila zo špičky prútika lúč a niečo šepkala ... A objavili sa poháre z jasne oranžového kovu, v ktorých špliechalo niečo žlté a s bublinkami.
  Dominika si všimla a mierne si odpila z pohára:
  - Veľmi príjemné a aromatické víno, svieži pocit v ústach ...A z čoho sa vyrába?
  Cassandra stroho odpovedala:
  "Keď budeš študovať na Akadémii Dračieho cisára, zistíš to!"
  Dievča sa spýtalo:
  -Kde je samotný dračí cisár ?
  Nymfa odpovedala s povzdychom:
  - Aj zmizol. Teraz je cisárovná Caroline na jeho mieste. Draci majú približne rovnaký počet žien a mužov, rovnako ako ľudia. V tomto smere máte podobnosti.
  Dominika vyhŕkla:
  - Prečo ma cisárovná neprijala osobne?
  Cassandra zakričala:
  - No, ty máš domýšľavosť! Stačí vojvodkyňa. Bude to nevyhnutné a samotná veľká Caroline to prijme.
  Dievča spievalo:
  - Ľudia obdivovali kráľovnú,
  Všetci chlapci na dvore sa zamilovali!
  Ale bol som veľmi odvážny
  Vybral som si miliardára!
  Markíza nymfy odpovedala s úsmevom:
  - Myslíte si, že miliardy stoja za život s nemilovanou osobou? A čo tuk na bruchu, plešiny, vrásky a nepríjemný zápach?!
  Dominika agresívne zavrčala:
  nekazil život mne a iným dievčatám ! Alebo ho udusím svojou hrivou v posteli!
  Cassandra sa zachichotala a poznamenala:
  - Budem predstierať, že je to vtip. Musíte sa stať stelesnením dobra.
  Dievčenská herečka logicky poznamenala:
  - Ideálni hrdinovia spôsobujú, že verejnosť chce zvracať !
  Nymfa neodpovedala, ale pomocou platinovej lyžice zjedla koláč a napila sa aromatického vína. Jedlo sa rozhodla zatiaľ vychutnať aj Dominika. Navyše, prechádzka na čerstvom vzduchu povzbudí vašu chuť do jedla.
  Spomenula si na streľbu. Najmä, keď sa hrali na detských partizánov. Tam boli napríklad chlapci a dievčatá najskôr pred vojnou celkom dobre živení. A počas okupačnej vojny museli schudnúť. K tomu sa odporúčalo viac behať a menej jesť. Ten prvý sa aj tak zrealizoval, keďže veľa záberov sa nakrúcalo s bežiacimi deťmi, no ten druhý je náročnejší. Mladí filmoví herci zaútočili na stánky a kupovali si jedlo.
  Potom im zakázali nocovať v hoteli a boli zamknutí v samostatnej miestnosti s mrežami, ktorá vyzerala ako veľká spoločná cela.
  Dominika nehladovala, nechceli, aby jej kráska trpela podvýživou, a aj tak je prirodzene dosť suchá, vôbec nie je bacuľatá a aj tanec jej udržiava svaly a telo v dobrej kondícii.
  Ale chlapci, samozrejme, trpeli, pretože súbor sa zmenil na detské väzenie. A nechýbali ani epizódy s väzňami. Pár chlapcov si dokonca oholilo hlavu, čo bolo možno zbytočné.
  Áno, život filmového herca nie je jednoduchý.
  Napríklad o povstaní Spartaka. Celá čata chlapcov v kameňolomoch pracovala bosá len v bedrových rúškach. Okrem toho sa vyžadovalo viac záberov. Skúste chodiť s holými podrážkami po ostrých kameňoch baní. Tu začali chlapcom bosé nohy krvácať a nohy im praskali. A skutočne boli mokrí od potu a triasli sa únavou.
  V tomto filme bola hlavná postava párna Spartakus , otrokár, ktorý mimochodom navrhol myšlienku povstania pomerne úspešnému a bohatému gladiátorovi, ktorý dostal slobodu.
  Dominika si v detstve prvýkrát zahrala sestru Spartaka a za trest musela tráviť čas aj s chlapcami v kameňolomoch.
  Vedela teda aj to, čo sú ostré kamienky a ťažký kôš sutiny.
  A naozaj ju ťaháš hore a hore. Je to veľmi vyčerpávajúce, ale zvyšuje to vašu výdrž.
  Dominika hrala v rôznych filmoch. Raz dokonca v úlohe chatára Jima v nejakej verzii "Ostrovu pokladov", ktorá má ďaleko od kánonu. Tam ani v úlohe kuchárky nebola jednonohá Silver , ale ryšavá žena, Morganova neter.
  To je, samozrejme, v pohode. Samotná Dominika bola v úlohe chlapca, kvôli čomu ju dokonca chceli ostrihať. Potom však problém napokon vyriešili pomocou parochne.
  Áno, táto jej rola, dalo by sa povedať, bola z herného hľadiska vydarená. Samotný film však nezískal popularitu mimo kánonu. Ukázalo sa, že je to nejaký pekelný odpad.
  Klasika, ktorá nie je v súlade s kánonom, sa často stretáva s nevraživosťou.
  Markíza-nymfa prerušila Dominikine spomienky:
  - Vieš. Chvíľu tu sedíme. Nie je čas vyraziť na cestu?!
  Dievča pokrčilo plecami a poznamenalo:
  - Môžete ísť na prechádzku. Stále mám veľa energie.
  Cassandra mávla prútikom a napoly zjedený koláč, jedlá s vínom atď. zmizli.
  Dominika zamrmlala:
  - Presne ako v rozprávke!
  Markíza zakričala:
  - Nie! Toto nie je rozprávka, ale čarovná realita.
  A popri ceste sa špliechali dve zástupkyne nežného pohlavia. Dominikina nálada bola úplne veselá ! Široko sa usmiala. A dokonca spievala:
  Cesta, cesta, vyzerá ako priateľ,
  Reťazová pošta z fazetovanej ocele...
  A meč je veľmi ostrý - vychvaľovaná damašková oceľ,
  Áno, v bitke dôjde k vážnej situácii!
  Potom si Cassandra všimla vážnym pohľadom a zastavila sa:
  - Vieš! Na akadémii vás budú čakať vážne prijímacie skúšky. Možno sa dedičným čarodejníkom budú zdať jednoduché, ale o mágii nemáte ani poňatia.
  Dominika sa nevhodne zasmiala a oponovala:
  - Nie! Vo filmoch som veľakrát videl magickú prácu. A verte mi, niečo viem!
  Markíza nymfy stíšila hlas a zašepkala:
  - Dám ti svoj čarovný prútik! Je veľmi silná, s dračou žilou. Skúste ho použiť napríklad na vykúzlenie ... No, nezábudkový kvet!
  Dievčenská herečka sa obzrela späť. Všade naokolo, v blízkosti domov a na samotnej ulici, sú kvetinové záhony s najžiarivejšími kvetmi, ako veľké drahé kamene. Na stromoch vyrástli aj oslnivé púčiky. Navyše, niektoré kvety mali aj listy rôznych farieb a odtieňov. A dokonca tam boli zvláštne kučery.
  Dominika pokrčila vôbec nie úzkymi plecami a celkom vážne odpovedala:
  - Prečo potrebujeme nejakú nezábudku? Je tu už veľa rôznych kvetov, oveľa väčších a krajších.
  Cassandra sa ironicky usmiala:
  - A čo chceš?
  Dievčenská herečka rozhodne povedala:
  - Je lepšie vykúzliť niečo oveľa hodnotnejšie a užitočnejšie! - Dominika si dupla holou pätou, čo spôsobilo, že farebné dlaždice cinkali ako rozbíjajúci sa cencúľ. Ašpirujúca čarodejnica dodala: "Napríklad by bolo oveľa lepšie vytvoriť diamant veľkosti kokosového orecha!" Toto je oveľa užitočnejšie a praktickejšie.
  Markíza sa na ňu podozrievavo pozrela a spýtala sa:
  - Chceš ísť na Zem? Čo sa nám nepáči?
  Dominika ironicky poznamenala:
  - O vašom svete môžeme povedať to isté , čo povedal Ostap Bender o prírode Kaukazu - je príliš krásny - predstavivosť idiota!
  Cassandra sa uškrnula a poznamenala:
  - A ty si múdry, ale lenivý! Nemáte dostatok fanatizmu, aby ste išli za svojim cieľom ako prúdový buldozér, bez zastavenia!
  Dievčenská herečka urobila tvár a poznamenala:
  - Neexistujú žiadne prúdové buldozéry. Aspoň na Zemi!
  Markíza nymfy súhlasne prikývla:
  - Možno nie. Ale sú rasy, ktoré sú technologicky ešte vyspelejšie ako ľudstvo. Dostať sa k nim je však ešte ťažšie ako dostať sa na Zem.
  Dominique sa uškrnula, keď sa spýtala:
  - Áno? Môžu lietať medzi hviezdami?
  Cassandra sebavedomo odpovedala:
  - Môžu! V zásade to môžeme urobiť pomocou mágie.
  Dievčenská herečka spievala:
  Samozrejme, je to ťažké predvídať
  Čo čaká v tomto nádhernom svete...
  Budeme lietať v oblakoch -
  Nastúpte do hviezdneho lietadla!
  A dievča rozhodne vyhlásilo a urobilo hrozivú tvár:
  - Daj mi čarovný prútik! A vyrobím diamant veľkosti dobrého melónu!
  Cassandra chcela niečo povedať. Ale bolo počuť šušťanie krídel. Letel ďalší drak. S najväčšou pravdepodobnosťou tiež samica. Takmer zachytila prúd fontány, ktorý vystreľoval vysoko do neba z úst gryfa, pokrytý plátkovým zlatom a rubínmi.
  Trojhlavé monštrum bolo skôr krásne ako desivé.
  Markíza nymfy sa uklonila. Dominique len mierne pokrútila hlavou.
  Dračia samica pristála pred nimi. Pre také veľké monštrum bolo počuť veľmi príjemný a jasný hlas:
  - Si ten pokrytec, ktorého už volajú mesiáš?
  Dominika odpovedala s nevinným úsmevom:
  - Naozaj by som nechcel byť mesiášom!
  Samica draka bola prekvapená:
  - A prečo je to tak?
  Dievčenská herečka úprimne odpovedala:
  - Pretože mesiáši zvyčajne končia ukrižovaním!
  Okrídlený tvor zatriasol krídlami. Má ich veľké, podobné tým netopierom, len v troch farbách: červenej, žltej a zelenej. Netreba dodávať, že je to krásna kombinácia.
  Dračia samica štebotala:
  - A vidíte z toho sveta, kde sú kúzelníci úplní podvodníci a podvodníci?
  Dominika sa zasmiala a odpovedala, pričom ukázala svoje veľmi biele, lesklé zuby:
  - Možno je to tak. Aj keď tam boli niektorí proroci. Ako babička Vanga. Len z nejakého dôvodu sa jej predpovede splnili spravidla spätne.
  Markíza-nymfa poznamenala:
  - Dokonca aj čarodejníci a kúzelníci na veľmi vysokej úrovni vidia budúcnosť mimoriadne nejasne. A ani najvyšší Bohovia nedajú záruku, čo bude o sto rokov. A ešte viac, za tisíc a milión!
  Samica draka zablikala svetlom a štebotala:
  - Áno... aby na tejto planéte existovali skutočné prediktory. Dokonca aj vaše hypernoosférické napätie je úplne iné ako naše. Aj keď možno práve preto ste si zachovali svoju originalitu a nestali ste sa našimi otrokmi!
  Dominika sa opäť veselo zasmiala a poznamenala:
  - Byť tvojím otrokom? Je to dokonca smiešne. Večne mladý, navždy bosý.
  Cassandra prikývla a navrhla:
  - Ukáž dračej grófke, čo dokážeš. Skúste, aspoň pomocou čarovného prútika, aby spadla aspoň jedna kvapka vody.
  Dievčenská herečka si pohŕdavo odfrkla:
  - Jedna kvapka vody? Áno, toto vôbec nie je vážne. Možno je lepšie okamžite získať sud zlata.
  Dračia grófka navrhla:
  - Nechajte ho kúzliť, ako chce. Dajte jej prútik a uvidíte, že si správne pamätá aspoň jedno kúzlo.
  Cassandra sa zachichotala a zaškrípala:
  - Áno, vyzerá to skvele ! Len sa pozri. Čarovná palička je príliš silná a môžete spôsobiť škody mestu, živým bytostiam a sebe.
  Dominika zavrčala:
  - Nie som taký hlúpy, ako si myslíš!
  Dračia grófka navrhla:
  - Dajme jej teda niečo neškodnejšie a menej silné. Inak aj ona mi urobí dieru.
  Cassandra spievala:
  Prejaviť sa v mágii,
  Potrebujeme talent...
  Je pre vás lepšie tvoriť
  Veľké diamanty!
  A nymfa cvakla holými prstami. Objavil sa malý platinový prsteň. Cassandra ho hodila nohou a magický artefakt skončil priamo pri Dominikinej tvári.
  Markíza štebotala:
  - Môžete si vziať tento prsteň. Položte ho na ukazovák. A skúste si niečo nahlas zaželať. Kúzlo v ňom nie je silné, ale funguje jednoducho. Nestačí diamant veľkosti kokosu, ale stačí napríklad veľkosť hrášku!
  Dievčenská herečka chytila prsteň do ruky. Ale namiesto ukazováka si ho priložila na prostredník a so sarkastickým úsmevom sa opýtala:
  - Čo keby si to skúsil takto? čo sa stane potom?
  Cassandra sa tiež sarkasticky uškrnula:
  - Dobre, skúste!
  Dominika zakričala:
  - Opekajte markíze päty ohňom!
  Plameň šľahal pod Dominikinými bosými nohami . Holá podrážka bola vážne popálená, skríkla a začala utekať. Naozaj, oheň nie je slabý. Ale nepodarilo sa nám dostať ďaleko. Dievča bolo omotané okolo dlhého chvosta dračí grófky.
  Z mocného plaza bolo počuť príjemný ženský hlas:
  - Wow! Práve ste prišli do nášho sveta a chcete ochromiť nymfu, príbuznú najvyšších bohov? Viete, že vás za to pošlú ako otroka do kameňolomu? A budete tam pracovať úplne nahí, v reťaziach a budete dostávať biče a palice, jesť chlieb a vodu. A tiež budete musieť spať pripútaní a na kameňoch. A nepoznáte nič iné ako tvrdú prácu a biče. Najmä teraz , keď sa mužskí otroci rozpŕchli, vysoké a svalnaté dievča ako ty nám v baniach neublíži!
  Dominika pri týchto slovách trhla. Raz hrala Kleopatru v nízkorozpočtovom filme. Aby sa ušetrili peniaze, obraz bol nazvaný "Kleopatra v zajatí Augusta". To znamená, že to tiež nie je kánon. Kleopatra nespáchala samovraždu a bola zajatá.
  No poslali ju do baní. A tam chodila polonahá a bosá. A chodiť po ostrých kameňoch v bani s holými podrážkami je dosť bolestivé. No noste aj náklad. Potrebné bolo, aby bol pot otrokyne skutočný a jej tvár bola skutočná, nie predstieraná vyčerpanosť.
  Ale, samozrejme, je to len film a navyše dosť lacný. A bili ju bičom, čo bolo tiež neskutočné. Ale stále to bolí . Aj keď krv, samozrejme, bola falošná.
  Vo všeobecnosti bol film lacný a okrem lomov s polonahými dievčatami sa prakticky nič iné nepremietalo. Výpočet mal zrejme prilákať sexuálne úzkostných mužov. No a tiež, každý pozná meno - Kleopatra! A toto by sa dalo použiť na nákup
  Dominika sa zhlboka nadýchla a v akých výkaloch sa občas kúpajú filmové hviezdy?
  Markíza nymfy zaštebotala:
  - Nebuď smutná, miláčik, potrebujeme ťa. Nikomu ťa nevydáme.
  Dračia grófka zarevala:
  - Pred skúškou nech skúsi opäť cvičiť. Nuž, skúsme niečo vykúzliť!
  Dominika trela prsteň a povedala:
  - Chcem čokoládovú zmrzlinu!
  Dievča to vzalo a stuhlo v napätí.
  A na to sa hodí zmes drveného ľadu a čokolády. Výsledkom bolo, že Dominika bola špinavá od hlavy po päty, dokonca aj doškriabaná.
  Dračia grófka sa tak smiala, že sa triasli trysky fontány a triasli sa kvety.
  Markíza nymfy pokojne poznamenala:
  - Je to v poriadku! Naopak, má skvelé schopnosti, rozmnožila toľko zmrzliny a čokolády s takým artefaktom, ktorý vo všeobecnosti nie je príliš silný!
  Dominika si zlízla čokoládu z líčok a frustrovane odpľula, kňučiac:
  - Je zatrpknutý!
  Cassandra sa zasmiala a poznamenala:
  - A čokoláda je horká. Toto si nevedel?!
  Dievčenská herečka revala:
  - A tu, na Zemi a v Rusku, je to sladké !
  Markíza prikývla:
  - Viem! Vieme vyrobiť aj sladkú čokoládu. Ale zatiaľ sa budete musieť uspokojiť s tým, čo máte. Presnejšie, nešpecifikovali ste, aký druh čokolády konkrétne chcete. A vo všeobecnosti je dobré, že ste si objednali iba zmrzlinu. Ak by vás napríklad napadlo okúpať sa v zlate, udreli by ste si temeno hlavy oveľa silnejšie.
  Dominika vtipne poznamenala:
  - Život je v plnom prúde a všetko je nad hlavou!
  Dračia grófka navrhla:
  "Namiesto nezmyslov, ktoré jej nepomôžu, keď vstúpi do akadémie drakov, je lepšie nechať ju, aby sa pokúsila vytvoriť skutočne malý diamant." Zvyčajne je to možné pre tých, ktorí majú vysokú vrodenú úroveň magických schopností.
  Cassandra odpovedala:
  - Nie! Toto je príliš jasná cesta. Mali by ste konať oveľa jemnejšie.
  Dominika rozmarne zasyčala:
  - Som mokrý a špinavý, len grilované kura. Môžete to opraviť?
  Markíza nymfy prikývla:
  - Samozrejme, naša kráska!
  A čarovným prútikom urobila osmičku. Zablikalo modrým svetlom. A teraz bolo dievča zo Zeme opäť čisté a upratané a takmer všetky škrabance zmizli. Okrem jedného na pravom líci.
  Domika sa však nevidela a nevenovala tomu pozornosť.
  Dračia grófka zasyčala:
  - A tak, moja drahá... vidím, že niečomu rozumieš? Takže, krásne dievča z planéty rastúcich technológií?
  V reakcii na to Dominique zaspievala:
  Ale prečo,
  Nie je možné žiť podľa svojej mysle!
  Veď život nás nič nenaučí!
  Ale prečo! Ale prečo!
  A zasmiala sa, pretože táto pieseň v podaní Boyarského bola vhodná a krásna. Ale jej anjelský hlas vyvolal len záchvat smiechu.
  Cassandra zasyčala a v očiach sa jej blýskalo:
  - Nedá sa ti uprieť zmysel pre humor. Ale myslíš to niekedy vážne?
  Dominika sa zamračila. Spomenula si, ako hrala dievča, ktoré dostalo v škole zlú známku. A v žiadnom prípade nemohla dať svojej tvári rozrušený pohľad. Naopak, chcel som dokonca odhaliť zuby. No, to je pochopiteľné ... Má príliš veľa vetra v hlave. Napríklad niektorí chlapi len vycenia zuby v dave, a to je celá ich úloha!
  A Dominika sa chcela hrať... Princezné, samozrejme.
  Dračia grófka potom navrhla:
  - Nech nám lepšie tancuje. Videli ste, že vo filmoch tancuje naozaj dobre .
  To posledné je pravda. Dominika vedela tancovať. Dokonca ju chceli vziať do úlohy Esmeraldy. Navyše sa podľa kánonu zdá, že nie je ani cigánka. A prečo túto úlohu nehrá oslnivá blondínka?
  Ale filmové spracovanie klasík, a dokonca aj zahraničných, prináša aj isté problémy. Preto bola natočená v inej úlohe, ale aj tanečnej.
  Áno, samozrejme, rada tancovala a vedela tancovať. Napriek tomu to vzala a vyhŕkla:
  - Pozlatte rukoväť!
  Markíza nymfa zaškrípala:
  - Co viac?
  Dominika logicky odpovedala:
  - Ani cigáni na trhu netancujú zadarmo. Takže potrebujem poriadny mešec zlata. Nie je to jasné?
  Dračia grófka zarevala:
  - Aký drzý chlapík ! V skutočnosti má najlepšie miesto v lomoch. Tam si zároveň rozvinie vytrvalosť a zvykne si na poslušnosť. Na to ju treba vychovať drsným spôsobom!
  Zrazu k nim pribehlo dievča. Zdalo sa, že je to ľudské dieťa, ktoré nemá viac ako desať rokov. No zároveň mala na sebe vzácne šperky ako v klenotníctve. Odhalené, malé, detské nohy vyzerali v takom luxuse nevhodne a smiešne.
  Dievča skontrolovalo:
  - Môžem od vás kúpiť tohto otroka. Koľko za to chceš?!
  Cassandra sebavedomo odpovedala:
  - Toto dievča nie je na predaj! A hoci nie je otrokom. Na slobode však možno nebude dlho.
  Dominika zamrmlala:
  - Aké je to nemorálne, keď si malé dieťa kupuje otrokov pre seba!
  Markíza-nymfa sebavedomo odpovedala:
  -Toto nie je dieťa, ale hobitka! A hobiti vyzerajú ako ľudské deti...
  Dievča nahnevane duplo nôžkou a štebotalo:
  - Som barónka! A to znamená, že tvoj otrok je povinný sa mi pokloniť.
  Dominika agresívne zaškrípala:
  - Nevadí ! Budem, pokloním sa dieťaťu!
  V reakcii na to hobití barónka trhla pravou rukou. Blesk vyletel a dievčenskú herečku zasiahol do jej odhalených nôh. V reakcii na to uštipaný Dominik niečo zakričal. A na odvážnu čarodejnicu padla veľká torta husto pokrytá krémom. Dokonca jej zrazili nohy a malá kráska spadla na dlažbu. Ale ona okamžite vyskočila, celá natretá sušienkami, kondenzovaným mliekom a čokoládovou pastou. Hobití barónka potriasla ľavou, holou, malou nôžkou, na ktorej dvoch prstoch sa leskli prstene s drahými kameňmi.
  A vyletela celá magická vlna cunami. Dominika vyhodilo dvadsať metrov hore. Potom dievča spadlo. Našťastie, keďže od raného detstva tancuje a hrá vo filmoch, už veľakrát padala z rôznych výšok a predvádzala akrobatické kúsky.
  Dominika sa preto na jeseň zoskupila ako mačka a celkom úspešne pristála. Až na to, že nohy dievčaťa, už spálené bojovou mágiou, pocítili silnú bolesť, keď sa dostali do kontaktu s farebnými dlaždicami pokrývajúcimi oblasť. Dievča kričalo.
  A dračia grófka omotala svoj dlhý, borovicový chvost okolo čarodejnice barónky a zasyčala:
  - Zastavte boj! Inak vás oboch zatknú! Ak chcete bojovať, existujú špeciálne tréningové ihriská, kde sa konajú magické a iné súboje!
  Dominika tweetovala:
  - Áno, presne súboj! Len bez zbraní - rúk a nôh!
  Hobití barónka si pohŕdavo odfrkla:
  - Bojujte s otrokom! Úprimne povedané, toto je pre mňa strašné ! Bolo by lepšie poslať ju do baní. Učiť takého blázna mágiu je veľmi nebezpečné.
  Markíza-nymfa súhlasila vážnym tónom:
  - Aj ja si to začínam myslieť. Áno, toto dievča má nejaký zvláštny dar vytvárať katastrofy a vyvolávať konflikty.
  Dievčenská herečka namietala:
  - Nechodím k nikomu ako prvý! Čo sa týka zvyšku ... S každým neúspechom sa vedzte brániť, inak sa nedočkáte úspechu.
  Dračia grófka prepustila nezbedné dievča, ktoré vyzeralo ako dieťa, no bolo naozaj schopné dať na útek celý pluk tankov.
  Chvost bol mierne zafarbený smotanou, kondenzovaným mliekom, čokoládovou nátierkou a sušienkou. Torta bola obrovská a jednoznačne vyrobená zo srdca. Je dokonca škoda, že ho rozbili namiesto toho, aby ho zjedli. Dračia grófka luskla prstami a labkami a krištáľový prúd fontány ju obmýval a zmýval špinu.
  Cassandra prikývla.
  - Čistota je kľúčom k zdraviu! Najprv objednajte!
  Hobití barónka si obtrela jednu zo svojich malých, opálených, pôvabných nôh o druhú. Na pár sekúnd sa rozsvietila ako žiarovka. A všetky kulinárske excesy, ktoré silne rozmazali čarodejnicu, zmizli. A luxusné šperky žiarili obnovenou energiou. V skutočnosti sa stala takou princeznou, že Dominika cítila nežnosť.
  Mala tiež šancu zahrať si princeznú v jednej z rozprávok. Tam sa musela rozlúčiť s luxusnými šatami a vzácnymi topánkami a stať sa sluhom čarodejnice. Noste handry a choďte v drevených topánkach. A v takýchto vložkách je to oveľa horšie ako len naboso. Dokonca začala presviedčať režiséra, že možno by bolo lepšie nakrúcať úplne bez topánok. Dievčenské bosé nohy v handrách by totiž oveľa výraznejšie zdôrazňovali chudobu a zmenu postavenia princeznej na de facto otrokyňu.
  Ale režisér mal zjavne svoje vlastné predstavy. Nakoniec sa pri úteku z veže smrti konečne zbavila topánok a pažbičiek a potom bola bosá a cítila skutočnú blaženosť. Teraz však mala popálené bosé nohy a dokonca sa objavili aj malé pľuzgieriky, čo bolo bolestivé aj hnusné!
  Hobití barónka k nej natiahla svoju malú dlaň, nežnú a zároveň opálenú, podala Dominike ruku s detskou silou a štebotala:
  - Dobre, pokoj! Volám sa Laska. A nemysli si, človeče, že som neškodné dievča, orkovia, škriatkovia, Koshcheiove spóry, všetci zo mňa dostali veľa !
  Dominika sa prekvapene spýtala:
  - Koľko máš rokov, dieťa?
  Lasica sa usmial a odpovedal:
  - Medzi zástupcami spravodlivého pohlavia nie je obvyklé pýtať sa na vek! Ako pozerám, toľko mi dávaš rokov.
  Dievčenská herečka sa zasmiala a poznamenala:
  - Máš desať rokov! Nikdy viac!
  Dračia grófka zarevala:
  - Áno, už má vyše tristo. Čo však nevadí. V našom svete sú všetky ženy mladé a krásne. Zostaň s nami dievča, budeš naša kráľovná!
  Dominika odpovedala známym dvojverším:
  Ak svätá armáda povie,
  Zahoď Rusa, ži v raji...
  Poviem: "Neba netreba,"
  Daj mi moju vlasť!
  . KAPITOLA č.3.
  Markíza a barónka tlieskali a zborovo zvolali:
  - Bravo! To si vymyslel sám?!
  Dominika negatívne pokrútila zlatou hlavou:
  - Nie. nie ja. Niekto iný, nepamätám si autora!
  Cassandra sa uškrnula:
  - Zvláštne, máš výbornú pamäť!
  Dievčenská herečka úprimne odpovedala:
  - Myslím príliš veľa na seba ako na ostatných. Je lepšie dať im vedieť o mne viac ako ja o iných. Aj ja občas skladám a nie horšie ako Puškin.
  Dračia grófka odhalila v širokých ústach svoje žiarivé, trblietavé zuby ako diamanty a vážne povedala:
  - Možno by ste mohli zaspievať niečo z vlastnej skladby?
  Dominika prosebne povedala a trela si obhorené nohy:
  - Žiadna otázka! Dajte mi aspoň jednu zlatú mincu. A predvediem vám celý hit. A spievať pre nič za nič? Neúctyhodné! A triviálne, nerentabilné!
  Markíza-nymfa sa zamračila a v ruke sa jej hrozivo blysol čarovný prútik, bola odhodlaná potrestať drzé dievča, ktoré sa odvážilo odporovať drakovi.
  Dračia grófka zmierlivo zasyčala:
  - Dajte jej striebornú mincu. Nechajte ho spievať od srdca.
  Dominika sa usmievala, jej zuby, také dokonalé, sa na poludnie leskli ako ľadové štíty hôr v jasnom slnku. A zakričala:
  - Peniaze dopredu!
  Lasica jej hodila mincu a zavrčala:
  - Tu, chyťte to!
  Dievča vyhodilo nohu a podarilo sa jej holými prstami zachytiť strieborný okrúhly kúsok. Potom si ho preniesla do dlane. Pozrel som sa na mincu. Nič to nebolo, striebro bolo úplne nové, na jednej strane bol drak so siedmimi hlavami a v labách držal žezlo a palcát. A na druhej strane krásne dievča s veľmi bujnými kučeravými vlasmi. A je to milé.
  Dominika neodolala pokušeniu mincu vyskúšať a s úsmevom odpovedala:
  - To je milé. Dobré veci.
  Lasica zasyčala:
  - Teraz spievaj! Pozrime sa, čo dokážete!
  Dračia grófka dodala:
  - A musíte spievať nahlas a predviesť viac-menej dlhú baladu, keďže sme zaplatili!
  Dievčenská herečka súhlasne prikývla:
  - Áno, rozumiem tomu! Nevieš spievať ako...
  A vtedy jej asociácia nenapadla. No povedať slávik nie je úplne správne ani vhodné. Ale niečo iné, to naozaj nie!
  Nymfa dupla bosou nohou:
  - Začnime!
  Dominika začala spievať svojím jasným a jemným hlasom;
  Bola som slávna herečka
  Filmovanie, nadávky, hudba, plesy...
  Začala zúrivo a divoko tancovať,
  Ako stelesnenie Satana!
  
  Moje nohy sú také silné
  Bojovali so zúrivým hopakom...
  Sme také skvelé dievčatá
  Presuňme toho záludného hneď!
  
  Ale ocitol som sa vo svete, viete, špeciálnom,
  Kde draci vládnu ako králi...
  Objednávka je tam úplne nová,
  Roztrhnite si aspoň tričko!
  Musel som sa stať bosým otrokom
  Dostať bič na chrbát...
  Mraky nad nami sú modré,
  Miesto je na Zemi nepríjemné!
  
  Tu ku mne prichádza prísny trpaslík,
  A v rukách zviera bič...
  Okolo prebehol bielohlavý chlapec -
  Otrok je bosý, majiteľ je jednoznačne lakomý!
  
  Gnóm sa smeje, dotýka sa zubov labkou,
  Ako dievča s článkom, žrebec...
  Aby to medveď hrýzol PEC -
  Toto bude koniec trpasličej plešatosti!
  
  Ale predali ma do baní,
  V háreme neboli žiadne viditeľné miesta...
  A dali mi silný bič pri prenasledovaní,
  Pretože dievča veľa zje!
  
  Tu ma vedie trpaslík na lane,
  Dievčenské kúzla sú úplne úžasné ...
  Hlas otroka je veľmi jasný,
  Ale nakoniec sú tam samé nuly!
  
  Som takmer nahá a bosá
  Pracujem v baniach ako ten somár...
  Mami, hovorím, moja drahá,
  Ako hlúpo to dopadlo!
  
  Bola som schopné dievča
  V hlave som násobil zlomky...
  A teraz v jednom, zvážte to, sukňa,
  Som v divokom otroctve!
  
  Dlho, dlho som znášal škriatka,
  Dostal som bič na chrbát...
  Bili ma kvôli biznisu a nie kvôli biznisu,
  Sľúbili, že ma nakŕmia neskôr!
  
  Ale bosí otroci sa vzbúrili,
  Páčidlá v akcii, kladivá,
  A teraz to považujte za svoj prvok ,
  Na gnóma s plešatosťou Som mŕtvy !
  
  No, tí zlí boli zabití,
  Mali sme hrozné obete...
  Ale verte mi, oslobodili sme sa -
  Dievčatá ukázali top triedu!
  
  A teraz máme veľkú armádu,
  Do boja s nami idú aj chalani...
  Lámeme štíty ako dosky,
  Zlí vládcovia budú kaput!
  
  A potom otroctvo pekla zmizne,
  Muž narovná ramená...
  A skoncujeme s panstvom, otráveným nepriateľmi,
  Bude storočie šťastia a pokroku!
  
  A potom bude mier na celom svete,
  Človeče, veľká hviezda...
  Budeme lietať v hviezdnom vzduchu, vieš,
  Nech sa ľuďom plnia sny!
  Dievča skončilo vysokým tónom a jej hlas sa trblietal ako strieborné zvončeky.
  Nymfa zatlieskala rukami. Pieseň Dominiky si vypočulo aj niekoľko škriatkov a trollov a pár ľudí. A hodili jej mince: strieborné aj bronzové.
  Dievčenská herečka sa uklonila. A pozbierala ich z kachličiek. Niektoré mince vzala rukami a niektoré holými prstami na nohách. A bol to nádherný pohľad.
  Áno, má také zvodné a vyrezávané nohy. A aká je sama o sebe krásna a pôsobivá. No a kde sú iné primadony v porovnaní s ňou? Odvážia sa vystúpiť na pódiu bosí? Alebo v krátkej sukni?
  Dračia grófka poznamenala:
  - Toto je spevák! Nie, patrí do akadémie. A to len na akadémii, na fakulte, ktorú si sama vyberie.
  Dominic sa chichotal a spieval:
  My dievčatá budeme svojimi vlastnými sudcami,
  A ak si musíte vybrať a výber je ťažký...
  Vyberáme drevené obleky,
  Pretože náš ľud má len česť!
  Lasica tweetovala:
  - Máš hlas... Len anjel vysokej úrovne!
  Dominika sa usmiala a bosou nohou hodila jednu z mincí vyššie, potom sa zohla a chytila ju jazykom. A potom začal kričať. Pri kontakte so slinami sa oranžový kov okamžite zahrial a popálil kráske ústa.
  Dievča začalo pľuť a stonať. A jej chuť spievať sa zrazu vyparila.
  Nymfa zatriasla prsteňom a horkosť v Dominikiných ústach okamžite zmizla. Dievča zavrčalo:
  - Wow! Teraz chápem, aké to je byť drakom chrliacim oheň!
  Lasica s úsmevom poznamenala:
  - Lepšie neskôr ako nikdy,
  Dievča má pred sebou skvelé roky!
  Dračia grófka poznamenala:
  "Máme inú štruktúru úst a hrdla ako ľudia a plameň vôbec nehorí. Takže sa o nás nebojte.
  Publikum, ktoré sa zhromaždilo okolo, stále robilo hluk a požadovalo, tlieskajúc rukami:
  - Urobte niečo iné, ste vítaní!
  Dominika tweetovala:
  - Ak budete čmárať mince, urobím to!
  V reakcii na hluk a záruky:
  - Áno, samozrejme! Vitajte.
  A pod holými, svalnatými, opálenými a pôvabnými nohami dievčaťa, ktoré si s nenapodobiteľnou gráciou ohmatávala, lietali zlaté, strieborné, oranžové, bronzové a platinové mince.
  Dominika sa z toho rozveselila, pocítila nadšenie a začala horlivo spievať;
  Búrky a hurikány nie sú pre náš pár prekážkou,
  Dcéry vlasti, ktoré kvitnú ako ružové kríky.
  Kto nepoznal vojnu, nejedol prosovú kašu,
  Boh Spasiteľ Ježiš nás vedie do boja!
  
  Sme zvyknutí bojovať aj v rozbúrenom oceáne,
  Každý človek je ako čip cez palubu.
  Verím, že v boji roztrháme monštrá Hordy na kusy,
  Naša česť sa nedá vyklepať perlíkom a kladivom!
  
  Meč bol zahrievaný v vyhni, vo veľmi horúcom pekle,
  Naostrené čepele sú veľmi pevné mechy!
  Buďte nebojácnym vojakom; so silným, vyrovnaným srdcom,
  Ak je smrť, tak stojte, neutekajte!
  
  Áno , vojna, samozrejme, nie je sviatok so sladkým medom,
  Koniec koncov, sú na ňom slzy a krv tečie husto.
  Vlk zdĺhavo vyje a medveď zúrivým revom,
  A nech je úder na oplátku do oka, nie do obočia!
  
  Existuje kopija, ktorá dokáže prepichnúť reťazovú poštu,
  Existujú štíty, ktorými hromada neprenikne!
  Ale nebuď zbabelec, nenechaj diablov , aby sa tvárili ,
  Aby ste sa nestali ako hra v sieťach!
  
  Ver mi, príde žiarivé riešenie,
  Pre každého je tu odmena, ktorá sa už nedá nájsť!
  Za zločinnú myšlienku, verím, príde pomsta,
  Niet inej odvahy ako ťažkej cesty!
  Dominika teda spievala a pestrý dav jej tlieskal s veľkým nadšením. Aj keď sú všetky ženy, na tomto svete nie sú žiadni muži. Alebo takmer bez silnejšieho pohlavia.
  Potom dračia grófka potriasla chvostom a poznamenala:
  - Dobre, ja už musím ísť! Odchádzam z cesty!
  Nymfa zdvihla mincu bosou nohou a navrhla:
  - Skontrolujme to. Hodím a vy poviete - hlava alebo chvost ! Hádaj čo, minca je tvoja, nie, vráť mi mincu!
  Dračia grófka zarevala od smiechu a odpovedala:
  - Poznám tvoje triky! Preto je lepšie nestrácať čas ani hlavu!
  Dominika sa uškrnula a poznamenala:
  - Hlava nie sú uši, môžete ju odtrhnúť z klobúka, nemôžete ju prišiť späť!
  Lasica štebotala a spievala:
  -Uši na temene hlavy sú uši!
  Uši na temene hlavy - pacient v psychiatrickej liečebni !
  Dračia grófka vyletela do vzduchu. A to, čo nymfa spievala, nekomentovala. A toto, treba poznamenať, je mimoriadne cool.
  Dominika začala narýchlo zbierať mince rukami a bosými nohami. A urobila to rýchlym tempom.
  Lasica poznamenala a poškrabala sa po vlasoch čarovným prútikom:
  - Peniaze sú, samozrejme, dôležité. Ale ešte dôležitejšie sú kúzla, artefakty, talizmany, medailóny, amulety atď. Inak nebudete môcť žiť luxusný a luxusný život !
  Dominika súhlasila:
  - Za peniaze si zdravie nekúpiš, ver mi,
  Lásku a česť si za peniaze nekúpiš...
  Tak sa nehádajte ako zviera
  Vedzte, že svoju vlasť nepredáte kvôli zisku!
  A dievča s holou podrážkou pleskne fialovou mincou. A potom sa jej obnažená noha náhle zmenila, mihnutím oka, na kačaciu nohu.
  Dominique od strachu vykríkla:
  - Čo je to do pekla!
  Markíza nymfy odpovedala s úsmevom:
  - Toto je špeciálny magický kov, funguje len vtedy, keď príde do kontaktu s pokožkou niekoho, kto má v rodine olympských bohov!
  A Laska radostne zvolala:
  - Wow! Máte v sebe takú krv. Takže sme sa nemýlili.
  Dominika zamrmlala:
  - To je ale škaredosť! Ak môžete, odstráňte labku. A dajte mi zase normálnu nohu.
  Nymfa pokrútila hlavou:
  - Nie! Už by ste to mali urobiť sami.
  Uväznené dievča zaškrípalo:
  - Ako je to možné?
  Weasel navrhol:
  - Predstavte si v duchu, ako by ste chceli, aby vyzerala vaša noha, kliknite palcom a ukazovákom pravej ruky a malo by sa vám to podariť!
  Dominic to vzal a predstavil. Potom prišlo cvaknutie.
  A namiesto vranej nohy sa objavila noha v plstenej topánke a s lyžou. A ešte nepríjemnejšie to začalo byť, keď lyža čvachtala o dlažobné kocky.
  Nymfa sa usmievala a spievala:
  - učitelia zadarmo,
  Stratený čas s tebou...
  Darmo som trpel s dievčaťom,
  Najšikovnejší kúzelník!
  Dominika sa urazila:
  - Nie som čarodejnica. A stále sa len učím. Ale cesta k poznaniu nie je nikdy príliš jednoduchá ... Áno , do kina!
  Weasel súhlasne prikývol:
  - Áno, v kine možno ešte viac. A to je, samozrejme, náš veľký problém.
  Publikum sa začalo opäť zhromažďovať: bol to zábavný pohľad. Presnejšie povedané, sú tu všetky druhy dievčat. A vďaka za to. Dievčenská herečka sa opäť pokúsila premýšľať a premeniť nohu. Ale tentoraz sa niečo objavilo na koľajniciach a s radarom, aj keď malým.
  Dominika zaspievala bez straty optimizmu:
  Žiadam vás, aby ste neboli prekvapení
  Ak sa stane mágia...
  Ak sa to stane, ak sa to stane,
  Ak sa stane mágia!
  Nymfa sa usmiala a poznamenala:
  - Áno, ak chcete ísť so svojím hlasom, mali by ste mať aj schopnosť používať mágiu!
  Potom k nim pribehlo hobitie dievča a navrhlo, krútiac čarovným prútikom:
  - Urobme to lepšie! A vedzte, mám poltisícročnú prax!
  Weasel namietal:
  - Nie! Nech si to urobí sama!
  Dominika tweetovala:
  Stratil som rozum, stratil som rozum,
  Urobím to sám, urobím to sám!
  A dievča opäť niečo súhlasne zašepkalo. A potom jej noha v podobe tanku s radarom konečne nadobudla gracióznu, niekdajšiu podobu. A ukázalo sa, že je to ako na objednávku.
  Dominika vstala a pohla prstami. Jej nálada bola veselá a spievala:
  My dievčatá sme najsilnejšie na svete,
  A verte, že chladnejšie krásky nenájdete...
  Naozaj namočíme svojich nepriateľov do záchoda ,
  A navždy bude vyzerať ako dvadsaťročný!
  Potom sa kráska bude smiať a smiať, pričom ukáže svoje veľké a lesklé zuby.
  Dominika začala tancovať, obnažené nohy mala zdvihnuté vysoko do vzduchu. A spievala:
  Som veľmi cool čarodejnica
  Ak dupnem nohou, dôjde ku kolapsu...
  Miloval som skákanie naboso
  Považujte to za skutočný ideál!
  Toto je jej pieseň - jednoducho skvelá a cool!
  Aj keď na druhej strane je to mimoriadne jednoduché a nekomplikované. Áno, dievča je také, že sa nebudete nudiť.
  Hobitie dievča poznamenalo:
  - Učí sa veľmi rýchlo!
  A potriasla nohami, ktoré boli pri členkoch ozdobené náramkami posiatymi drahými kameňmi a na každom prste prsteňom.
  Vyzerá ako dieťa, ale súdiac podľa množstva kameňov, najmä na dolných končatinách, je to vysoko postavená čarodejnica.
  Lasica prikývol dievčaťu:
  - Niekde som ťa videl. Si náhodou princezná Alsou ?
  Hobitka prikývla:
  - Áno , je to tak! Ale vieš, Markíz, s týmto dievčaťom z planéty Zem nebudete mať žiadne problémy!
  Lasica súhlasila:
  - Správny! Ale inak to nejde. Bohužiaľ, toto je taký svet, ktorý sa nezaobíde bez problémov a dobrodružstiev.
  Dominik sa ponáhľal dodať:
  -Život bez dobrodružstiev a vykorisťovania je príliš nudný. Je to ako polievka bez korenia!
  Princezná Alsou súhlasila:
  - Áno, to je správne! Na to sú darebáci. Jeden z nich rozpútal mor, ktorý zabíja silnejšie pohlavie.
  Dominika s povzdychom spievala:
  Bez žien sa nedá žiť, to je pravda,
  Ale bez mužov nie je ani radosť...
  Dopadlo to tak, bolo to veľmi zlé,
  Ak neexistuje silný majiteľ!
  Lasica súhlasila:
  - Možno! Ale tu, ako sa hovorí, je to dvojsečná zbraň. Na jednej strane neexistuje silnejšie pohlavie, no na druhej...
  Hobitka rýchlo namietala:
  - Nie! Zlé zo všetkých strán. Netreba teda rozprávať nezmysly. Potrebné sú aj samce.
  Dominika odpovedala:
  - Samce u zvierat. Pre inteligentných jedincov je niečo iné.
  Lasica sa zasmiala a odpovedala:
  - Áno, pre mužov, samozrejme. A nenašiel som nič, čo by som povedal.
  Okolo nich preletelo niekoľko holubov s oranžovými perami a pozlátenými zobákmi. Vtáky boli veľmi zaujímavé. Na jednej strane jednoducho krásne. Ale na druhej strane v nich bol aj nejaký nedostatok vkusu.
  Dominika vystriedala:
  - Prečo pozlátiť zobáky holubov?
  Weasel vysvetlil:
  - Nikto nezlátený! Je to preto, že klovali jahody topásom.
  Dievčenská herečka zamrmlala:
  - Čo? S topásom?
  Hobitie dievča prikývlo:
  - Áno, sú tam také jahody! Čo, nevedeli ste?
  Weasel poznamenal:
  - Ako by to mohla vedieť? Je v našom svete pomerne nedávno.
  Trojica predstaviteľiek nežného pohlavia zrýchlila tempo. A blýskali sa ich obnažené, ružové opätky.
  Okolo sa objavili domy , vysoké, pripomínajúce ružové, fialové, smaragdové vrtáky. A vyzeralo to mimoriadne futuristicky. Na oblohe bolo dokonca niekoľko lietadiel. Presnejšie, prehnal sa kočiar zo zlata a posiaty diamantmi, ťahaný šiestimi okrídlenými, snehobielymi koňmi.
  Všetky tri dievčatá sa mierne uklonili. Ale ušľachtilý človek zjavne nemal čas na krásy a triumvirát nasledoval ďalej.
  Pred nami bol hipodróm, vyzeralo to ako obrovský štadión. Bolo to jednoznačne miesto konských dostihov.
  Markíza-nymfa navrhla:
  - Musíme skontrolovať, či má náš žiak dar jasnovidectva. Preto sa zúčastníme pretekov.
  Okolo hipodrómu bol vysoký pletivový plot zo strieborného a oranžového kovu, posiaty perlami a modrými a fialovými kamienkami, ako aj sklo pripomínajúce české sklo . A vyzeralo to veľmi krásne.
  A pri vchode boli po stranách dve fontány, ktoré vyhadzovali rôznofarebné trysky z pozlátených krásnych párov: - škriatok, ktorý objímal elfského chlapca.
  Áno, všetko vyzeralo veľmi krásne. A pri vchode je strážca dievčat. Tiež veľmi krásna a vo svetlom, striebornom brnení.
  Všetko vyzerá tak úžasne. Okolo je toľko predstaviteľov spravodlivého sexu.
  Dominika si zaspomínala na film o súostroví Gulag a ženskom tábore. Všetky ženy tam boli akoby podľa vlastného uváženia mladé, krásne a mali na sebe róby, v ktorých boli ich nádherné nohy úplne odhalené. No, keďže leto na Sibíri je teplé a možno aj horúce, dievčatá boli bosé. Vďaka čomu bol film medzi mužmi veľmi populárny. A Dominika si zahrala rebelujúceho člena Komsomolu, ktorý zorganizoval celé povstanie dievčat. A krásky sa dokonca zmocnili zbraní a v boji sa postavili celému pluku NKVD a dokázali ho vyhrať.
  Film, samozrejme, dopadol v pohode. A bosé, očarujúce, krásne bojovníčky vyzerali jednoducho super.
  Mimochodom, Dominika mala pôvodne hrať postavu Fanderovej sesternice, ktorá zorganizovala vzburu väzňov, no takýto film mohol byť zakázaný. A jednoducho sa z nej stala vynikajúca študentka a členka Komsomolu.
  Dominika sa dievčaťu od gardy poklonila. Zrazu, priamo spod Zeme, ako zdvihák z tabatierky, vyskočil drak. Malý , o niečo väčší ako albatros, s tromi hlavami.
  Priletel k dievčatám a zazvonil hlas:
  - Vráť mi brata!
  Markíza nymfy s povzdychom odpovedala:
  - To nie je možné, Belka.
  V reakcii na to začalo dračie dievča, ktorého šupiny sa trblietali v troch slnkách všetkými farbami dúhy a ktorého krídla boli také krásne, že sa vlnili v očiach, revať.
  - Chcem brata! Chcem brata! Kde je on!
  Hobitie dievča zavrčalo:
  - Áno, my sami sme zaneprázdnení premýšľaním o tom, ako nám vrátiť našich mužov. A nie je potrebné byť vrtošivý.
  Dračie dievča, čo si vezmeš z mláďaťa, sa upokojilo, zaštebotalo a priskočilo k Dominike:
  - Viem, že môžeš! Vy ste ten vyvolený!
  Útočník sa uškrnul a zaspieval:
  - Všetko nemožné, ver mi, je možné,
  Ale riešiť tento problém je veľmi ťažké...
  Ak však pri hraní namáhate mozog,
  Môžem sa stať krásnym dievčaťom Jedi !
  Dračie dievča sa rozveselilo a štebotalo ako odpoveď:
  Tvoja myseľ nemá veľkosť prsta,
  Génius, viete, na Zemi...
  A čaká na mňa krásny chlapec,
  Na kľukatom koni!
  Dominika sa cítila vtipne a chichotala sa:
  -Drak na koni? Takto to vyzerá!
  Markíza poznamenala:
  - Čo, ty nepoznáš pojem alegória !?
  Dievčenská herečka sa zasmiala a poznamenala:
  Môžeme zomrieť kdekoľvek
  Aj pri západe jantáru...
  Vo všeobecnosti žijeme slobodne,
  Áno, zadarmo!
  Obrazne povedané!
  Dračie dievča vypustilo svetlá z úst, podobalo sa zapaľovaču a zaškrípalo:
  - Toto je krásna pieseň. Chcem však , aby krásny hosť z neznámej Zeme predviedol niečo zaujímavé.
  Dominika pokrčila plecami a poznamenala:
  - Viem, že môj hlas zráža mince o nič horšie ako nunčaky , ktoré vyrážajú snopy obilia. Musím však znova napnúť hlas! a za čo? Kde tu míňať peniaze?
  Markíza namietala:
  - Najprv vsadíte svoje peniaze na jedného z koní na hipodróme a pokúsite sa zvýšiť svoj kapitál. A po druhé, toto dievča nie je len malá dračica, ale aj princezná. Dá vám svoj prsteň, ktorý obsahuje kolosálnu magickú silu. A preto , verte mi, stojí za to vyskúšať a poriadne zaspievať!
  Dominika prikývla jasnou hlavou na svojom silnom krku a poznamenala:
  - V tomto prípade vidím, že je čo skúšať! Navyše, ako môžete odmietnuť dieťa!
  Dračie dievča štebotalo:
  - Vôbec nie som dieťa. Som princezná a dokážem to! Odletím na tvoju planétu. A spálim váš kapitál.
  Dominika si hrozivo odfrkla:
  - A máme protivzdušnú obranu pre ľudí ako ste vy! Čo povieš na toto, divoch?
  Dračie dievča zamrmlalo:
  - Budete poslaní do lomov. Budete pracovať nahí a v reťaziach pod údermi bičov orkských dozorcov.
  Hobitie dievča prikývlo:
  - Áno, ona to dokáže! Navyše si človek. A naši ľudia... Sú považovaní za ľudí nižšej úrovne, a to z mnohých dôvodov.
  Lasica zaškrípala:
  - Tak radšej spievaj! Verejnosť sa tu už zišla a ešte aj zarobíme.
  V skutočnosti sa v dave rôznych predstaviteľov nežného pohlavia objavil hluk a bolo počuť tlieskanie a výkriky:
  - Spievaj, kvietok, nehanbi sa!
  No, človeče, poďme hrať hudbu!
  Chceme počúvať trilk rajského vtáka!
  Dominika si ťažko povzdychla a začala spievať;
  Pobrežie na Elfe je priestranné , strmé,
  Vlny špliechajú glazúrovaným leskom...
  Elfia sa stala mojou rodnou vlasťou,
  Nádhernú pieseň nám spieva slávik slávikový!
  
  Na širokom člne sa plavíme s mojim drahým,
  Zlata Val si spustila vrkoče.
  Aké dobré je pre mňa a môjho milovaného byť spolu,
  Škoda nechytať krokodíla na udicu.
  
  Nie, nie voda, šušťanie vzadu,
  Je to príroda, ktorá nám dáva šampanské.
  Táto zem je pre mňa ako moja drahá matka,
  Veľkorysosť zeme v kráľovskom odeve!
  
  Kvapky ako perly pod mesačným lúčom
  Špliecha ako roj včiel so strieborným krídlom...
  Panna, si pre mňa ako anjel so snom,
  S tvárou nevinnosti - najčistejšia Madonna!
  
  Vôňa je medová a vlasy sú hodvábne,
  Pery sa rozostúpili ako satén.
  Verím, že prišla dlho očakávaná chvíľa,
  Rozprávky sa stanú skutočnosťou!
  
  Naše pery sa dotkli v extáze,
  Sladkosť je taká, že už niet slov .
  Ver mi, si nadpozemská krása,
  Rozhodne žreb, hoďte mincou vyššie!
  
  Tu sú bozky jeden za druhým,
  Vzdychy a smiech našej búrlivej radosti.
  Svätosť duše zachová cherubín,
  Vyvolený vhodí zoznam hriechov do urny.
  
  Nie, vieš, na Zemi je krajšie ako ty,
  Vášeň horí ako jasný oheň v mojom srdci!
  Budeme žiť v najlepšej krajine,
  Otvorme okná a dvere do vesmíru!
  Takto kráska naspievala veľkolepú pieseň. A dievčatá všetkých farieb za ňu tlieskali. A zároveň hádzali mince, vrátane zlatých. A to je skvelé .
  Hobitie dievča potriaslo čarovným prútikom a peniaze začali samé vytvárať samostatnú kôpku. A vyrástol celý stĺp rôznofarebných mincí.
  Dračie dievča tiež zatlieskalo a potom zo svojich troch hláv vypustilo jasné plamene. Potom rozmarne povedala:
  - To je, samozrejme, dobré, ale nestačí! Potrebujem, aby si mi zaspieval aj ty!
  Dominika sa zamračila a spýtala sa:
  - Nie je to priveľa?
  Markíza ju utíšila:
  - Chcete získať taký cenný prsteň len za jednu pieseň? No ty si drzý ! Majte svedomie, pretože artefakt je cenný.
  Hobitie dievča štebotalo:
  - Každá položka má svoju vlastnú cenu. A väčšinou na cenný artefakt potrebujete splniť tri želania, prípadne poskytnúť tri služby. Toto sú pravidlá. A ty sám chápeš prečo!
  Publikum rôznych dievčat tlieskalo rukami a dupalo bosými nohami a veľmi zriedka topánkami:
  Poď, spievaj ešte!
  Chceme pesničky!
  Bude to veľmi cool !
  Predveďte romantiku!
  Dobre vám zaplatíme!
  Lasica prikývla Dominike:
  - No, nezlomte sa! Poď, spievaj!
  A krásna kráska zatriasla svetlou, jasnou hrivou. Dupala holými, svalnatými nohami a spievala, s veľkým citom a výrazom;
  Naša pravda, naša pravda
  Pozostáva z nosenia viery!
  A nie zajtra a nie zajtra,
  A dnes zachráňte vlasť!
  
  Rešpektujeme nášho Elfa ,
  Veď ona je celý svet, poznaj svet!
  Naša šarlátová zástava vlasti,
  A neexistuje žiadna jasnejšia červená!
  
  Priekopník nepozdravuje bustu,
  Jeho znakom je vlajka vlasti!
  sme bojovali s protivníkom ,
  Oslava úspechov vo veršoch!
  
  Vedzte, že na planéte je len jedna viera,
  Veriť v drahý , svätý elfizmus!
  Aby sa šťastné deti smiali,
  orcizmus mohol vybuchnúť do priepasti !
  
  Každý rytier bol len dieťa,
  Na tráve a potokoch naboso...
  Ale teraz má v rukách navijak,
  Štýlovo vyrovná kov pomocou kladiva!
  
  Niekto ostrí guľomet strojmi,
  No niekto strieľa z ramena!
  Šarlátová zástava veje ako červená vlajka,
  Porazíme zlých nepriateľov bez žartovania!
  
  Naši predkovia odvážne vzali Orklin ,
  No a čo my? Sme na ceste na Mars!
  Sme ľudia, nie makaky na konári,
  Protivníka ho zasiahne päsťou priamo do očí!
  
  Ale vieme sa aj zabaviť,
  Búchajte na bubon, hrajte na trúbky!
  Veľmi milé detské tváričky,
  A hodnotenie štyri a päť!
  
  Najťažšia bojová skúška -
  Neprechádzať týmto je ako zomrieť!
  Ale v smrti máme zástavu s pochodňou,
  Elfská medená vyhňa nemôže spadnúť!
  Dievča tak krásne a zručne spievalo a zároveň tancovalo a jej nohy boli také zvodné. Je len škoda, že v okolí neboli muži, ktorí by ocenili jej krásu. A dievča to má na kolosálnej úrovni a bojovník ukazuje svoj kolosálny tlak a atmosféru.
  A už sa zhromaždilo niekoľko stoviek dievčat a robia hluk. Vyhadzujú peniaze a majú veľmi silný zápach mladých, sviežich ženských tiel a drahých parfumov a parfumov. Je tu toho veľa, z čoho sa vám zatočí hlava.
  Niektoré mince boli keramické a dokonca tam bolo aj pár drevených mincí , čo bolo skvelé. Ale bežné papierové peniaze pre planétu Zem akosi nevidno. A to je pre Dominiku akosi nezvyčajné. Niekedy vám hlavou preblesknú myšlienky, akí sú tu divosi. Ako je to s elektronickými kartami na platby? No, to je úplne fantastické pre túto úroveň vývoja.
  Tak niekto hodil pod bosé nohy speváčke do polovice zjedenú tortu so smotanou.
  Hobitie dievča trafilo do torty bleskom z prútika. A okamžite sa to rozpadlo.
  Malá kráska poznamenala:
  - Už to nerob! Iba peniaze!
  Lasica spievala:
  - Zarábať! Zarábať!
  Zabudnite na nudu, lenivosť...
  Zarábať! Zarábať!
  Ak treba, tak aspoň celý deň!
  Dračie dievča zatriaslo krídlami a štebotalo:
  - No, to je druhá služba! Ale ak chcete získať prsteň s artefaktom , potrebujete aj tretí!
  Dominika nafúkla líca a sebavedomým tónom povedala:
  - Ak chceš, rád ti zaspievam znova! Aby som bol úprimný, milujem spievanie.
  Publikum zložené z asi tisícky žien, predstaviteľiek nežného pohlavia, bučalo a takmer celé dupalo svojimi holými, pôvabnými, dievčenskými nohami:
  - Ešte raz spievaj! Spievajte znova!
  Bravo, pridajte sa! Bravo, pridajte sa!
  Dračie dievča namietalo a zvýšilo hlas:
  - Nie! Darujte takýto prsteň len za pesničky! Tu musí urobiť niečo hodnotnejšie a zároveň ťažšie.
  Nastala napätá pauza. Viac ako tisíc dievčat rôznych rás stuhlo v očakávaní.
  Zrazu sa objavil chlapec. Jediný zástupca silnejšieho pohlavia medzi nimi. Bol z ľudskej rasy, mal na sebe len šortky, bol svalnatý a na pleci mal značku otroka, vyzeral asi na dvanásť rokov a zjavne ho viackrát zbili. Pribehol, jeho zaprášené, detinské päty blýskali k dračiemu dievčaťu, padol na kolená a zakňučal:
  - Nech ma oslobodia! Vráťte mi moju pozíciu!
  Dračie dievča prikývlo a potvrdilo:
  - To je všetko! Chlapec bude slobodný, ak ho premeníte na škriatka!
  Dominika roztiahla ruky:
  - Ale to nie je možné!
  Markíza-nymfa navrhla:
  - Toto dieťa otrokov bolo nedávno korunným princom obrovskej ríše menom Oenomaus. A teraz sa stal chlapcom ľudskej rasy a otrokom, aby sa vyhol diablovmu moru. Urobte z neho opäť elfského princa a potom možno chytíme niť celej spleti!
  . KAPITOLA č.4.
  Hobití princezná potvrdila:
  - Toto je tvoja šanca, Dominic. A náš tiež. Samce takmer všetci zmizli. A tento, hoci neskamenel, stratil svoj titul a postavenie a dokonca aj telo, stal sa ľudským otrokom.
  Chlapec prikývol svetlou orezanou hlavou:
  - Každý deň ma bijú, aby som neskamenel! Z nejakého dôvodu sú to otroci, ktorí sú bičovaní, ktorí sú najodolnejší voči epidémii!
  Dominika roztiahla ruky a odpovedala:
  - Áno, netuším, ako ho odčarovať! A že princ bol tiež dieťa?
  Otrok pokrútil hlavou.
  - Nie, bol som celkom dospelý! Ale keď sa začala meniť na kameň, lasicová nymfa použila špeciálnu mágiu. Stal som sa mladým otrokom a bol som zbičovaný. To mi dalo niekoľko mesiacov, aj keď bolestivých, ale života. Ale skôr či neskôr sa to skončí. Navyše ma musia tvrdo biť a ja musím každý deň, nosiť ťažké kamene alebo točiť koleso!
  Nymfa prikývla:
  - Áno! Len tak sa dá nejako oddialiť účinok kamennej mory. V baniach sú stále otrockí chlapci ľudskej rasy, ktorí ešte neskameneli a pracujú. Ale toto sú jediní predstavitelia silnejšieho pohlavia, ktorí zostávajú. A potom sa niektoré z nich tiež premenia na kameň a potom sa rozpadajú na prach.
  Dominika zapískala:
  - Toto je hrózne! Univerzálna katastrofa! A aby ste mohli žiť a stať sa otrokom!
  Chlapec v čiernych krátkych šortkách, ktoré tvorili všetko jeho oblečenie, a šlachovitý, s štíhlymi svalmi pod kožou, ktoré sa zdali chudé kvôli nedostatku tuku, spieval:
  - Áno, som princ a iba otrok, ale čo,
  Nech ma tak volajú šľachtici...
  Ako ďaleko, ďaleko sú odo mňa,
  Chlapec so zlomenou reťazou na nohe!
  Dračie dievča žmurklo:
  - Tak z neho urobte opäť elfského princa a potom môžete získať tento cenný prsteň dračí mágie!
  Dominika roztiahla ruky:
  - No, do pekla, ja nemám základné znalosti mágie a ty to vyžaduješ! Čo možno vy sami neurobíte!
  Markíza nymfy s povzdychom poznamenala:
  - Možno to nedokážeme ani my ... Čo poviete?
  Dračie dievča povedalo:
  "Už dlho stojí na nohách." A dračia akadémia sa čoskoro zatvorí. Nechajte ho teda najprv zložiť opojné skúšky a potom sa pokúsiť chlapca princa odčarovať.
  Dominika súhlasne prikývla.
  - No, takto v princípe môžete...
  Markíza nymfy zdvihla svoj talizman zavesený na krku. A pošúchala si ho dlaňami a začala niečo mrmlať, ako zaklínadlo. Dračie dievča štebotalo a ukázalo zuby:
  - Toto je pre ňu vážny test ... Dokáže sa pohybovať bez veľkého poškodenia, ak použije ultra kúzlo!
  Dominika chcela získať objasnenie , čo znamená ultra kúzlo, no markíza nymfa dupla na bosú nohu, ozdobenú prsteňmi, a dievča zachvátila smršť. Akoby ju nejaký obr vzal do ruky a niesol.
  Dievčenská herečka zamrmlala:
  - Aký skok!
  A tak sa spolu s nymfou-markízou ocitli pri vchode do paláca. Pripomínalo to Ermitáž v Petrohrade, len bola vyššia, tridsať poschodí s vysokým stropom. A tiež bujnejšie a krajšie ako slávna zima.
  Dominika roztiahla nohy, podoprela si boky päsťami a zvolala:
  - Wow !
  Nymfa s úsmevom potvrdila:
  - Áno, toto je krásna budova Dračej akadémie.
  Pred vchodom sa fontána v podobe sedemhlavého draka trblietala zlatom a nejakým žiarivo oranžovým kovom, ktorý je na zemi neznámy. A z každého úst sa do neba vyrútil prúd vody, trblietajúci sa ako diamanty v lúčoch niekoľkých zdobených svietidiel.
  Dominika poznamenala:
  - Je úžasné, ako vysoko lietajú trysky!
  Markíza-nymfa lakonicky odpovedala:
  - Technomágia!
  Každá hlava draka mala oči vyrobené z drahých kameňov a rôznych farieb. Vyzeralo to mimoriadne zdravo , sýto a vkusne.
  Existujú tiež úhľadné uličky s nádhernými kvetmi, ktoré sa vyznačujú rôznymi tvarmi a typmi pukov. Bosé nohy dievčat kráčali po hladkých, pestro vzorovaných dlaždiciach cestičiek s neopísateľnou eleganciou a gráciou. Boli rôzneho veku, ale všetci boli krásni, mnohí nosili vzácne šperky.
  Boli tu väčšinou elfovia, ale nechýbali ani ľudské dievčatá, trolly a hobiti. Posledné dievčatá sa nedajú odlíšiť od ľudských. Ako, mimochodom, sú nymfy a dryády. Je to preto, že nosia prstene na holých prstoch svojich malých a pôvabných nôh?
  Ale ľudské dievčatá to dokážu tiež.
  Pomerne vysoká študentka Dominika vyzerala v porovnaní so študentkami príliš veľká a dospelá. A to ju veľmi zahanbilo.
  Dievča sa spýtalo nymfy:
  - Vyzerám tu ako v múzeu!
  Markíza sa s úsmevom spýtala:
  -Videli ste film o Harrym Potterovi?
  Dominic sa zachichotal a odpovedal:
  - Áno, samozrejme, sledoval som to. A dokonca sa pokúsili o remake tohto filmu. No a čo?
  Nymfa poznamenala:
  - Boli tam chlapci a dievčatá. A tu, ako vidíte, nie sú žiadni chlapci, a to narúša harmóniu!
  Dominika poznamenala:
  - Harry Potter bol tiež dieťa a bolo to pre neho jednoduchšie. Ale byť dospelým medzi deťmi. Je to horšie ako zostať druhý rok!
  Markíza chcela niečo povedať, keď k nim pribehlo bosé dievča, no s diamantovou brošňou vo vlasoch. Veľmi milo sa usmiala a zavrčala:
  - Si ten vyvolený?
  Dominika sa usmiala a odpovedala:
  -Áno!
  Dievča sa zasmialo a poznamenalo:
  - Ale asi toho veľa nevieš! Môžete napríklad pripraviť elixír neviditeľnosti?
  Dievčenská herečka s povzdychom odpovedala:
  - Bohužiaľ nie. Ako to funguje?
  Dievča s diamantovou brošňou a fialovými a oranžovými škvrnitými vlasmi prikývlo hlavou. A z vrecka šiat vytiahla fľašu. Otočil som zástrčku. Odpila si a... zmizla.
  Dominika zmätene zažmurkala zafírovými očami. A potom som pocítil jemné štipnutie na nose. Potom ju potiahli za vlasy. Dominicino bystré videnie videlo, ako bosé nohy neviditeľného dievčaťa šliapali na viacfarebné dlaždice a dvíhali drobné škvrny prachu a chumáčov zo stromov a kvetov. Dievča sebou veľmi obratne trhlo a bosou nohou chytilo mladú nezbednicu za ucho.
  Kričala. A Dominika ju mohla vidieť. Dievča sa stalo priehľadným, ako duch alebo hologram. A vystrašeným hlasom zakričal:
  - Bolí! Pustite ma, teta!
  Markíza-nymfa zvolala:
  - Šikovne, áno! Už som si myslel, že nič nezmôžeš!
  Dominika v odpovedi zaspievala:
  Ak ochoriete, prídem
  Rozotriem bolesť rukami...
  Môžem robiť všetko, môžem robiť všetko,
  Moje srdce nie je kameň!
  Dievčatá , ktoré k nim pristúpili, sa zasmiali. Napriek ozdobám bolo jasné, že ich šaty sú dosť prísne a jednotného, aj keď luxusného štýlu. Aj keď v iných ohľadoch tu bolo cítiť rozmanitosť. Niektoré dievčatá mali v ušiach náušnice, iné nie. A niektoré, najmä hobitie dievčatá, si navliekali do nosa zlaté prstene s kamienkami.
  Urobili to najmä preto, aby sa odlíšili od ľudských detí, ktoré boli príliš podobné. Dryády tiež milovali krúžky v nose a ušiach. Krásne kráľovstvo dievčat, od siedmich až po tínedžerov. Avšak medzi elfmi sa dospelosť a dospievanie prakticky nelíšia vo vzhľade, rovnako ako medzi hobitmi, trolmi, nymfami a dryádami. Dominika však vyzerá ako dospelá a veľmi krásna dievčina s výraznou tvárou skutočnej princeznej. Možno až príliš opálený.
  Áno, dokonca jej zosvetlili pleť, keď hrala jednu z noblesných dám stredoveku. Vtedy bola opálená tvár považovaná za znak nízkej pôrodnosti.
  Mimochodom, zosvetlila sa nielen pokožka na tvári, ale aj na nohách. Nastala epizóda, keď ju bosú a v handrách priviedli na lešenie.
  Zaznela dokonca aj pieseň:
  Čas na vykúpenie je takmer tu
  Kráľovnú vedú bosú na lešenie!
  Namiesto šperkov má na sebe handry,
  Labutí krk je obeťou katov!
  Áno, vyzeralo to mimoriadne vtipne a dokonca svojím spôsobom aj strašidelne . Po zosvetlení mala účinkovať v úlohe kráľovnej Semiramis. A v týchto nakrúcaniach sa prakticky nenatáčala bosá. Áno, bola to zaujímavá rola. Režisér ju však zrejme nemal rád. Príliš krásna a medová blond. A pre rolu Semiramis dali prednosť staršej žene s čiernymi vlasmi. A Dominika sa musela stať otrokyňou. A dokonca bola označená horúcou žehličkou. A dosť hrubo ma ohmatávali muži.
  Áno, a na stojane bola scéna. Samozrejme, bič bol vyrobený z peny a keď vás ním bičujú, nebolí to. Ale napriek tomu, keď ste obesení a bičovaní , je to nepríjemné.
  Študentky sa k sebe túlili. Potom sa objavil učiteľ dryády. Mala na sebe šarlátové šaty a iný štýl.
  Podišla k Dominike a zavrčala:
  -Si nový?
  Detská herečka pokrčila plecami:
  - To by som nepovedal!
  Učiteľka pokrútila hlavou. V nose mala prsteň z oranžového kovu s pruhovaným kameňom. Tiež vyzerá ako dospievajúce dievča a je bosá. Okrem toho je na každom holom palci prsteň. A to je už dosť vysoká úroveň čarodejníctva.
  Markíza nymfy poznamenala:
  - Je to schopná študentka a má talent!
  Učiteľ dryády hodil na farebnú dlaždicu malý kamienok a prikázal:
  - Vyrobte si nový, aby vám lietal do dlane!
  Dominika vyhŕkla:
  - Telekinéza alebo čo?
  V reakcii na to sa dievčatá zasmiali. Učiteľ zakričal:
  - Rozptýliť sa! Prečo sú preplnené!
  Ozvalo sa nespokojné chrčanie a hluk. Ale dievčatá sa nehádali, ale začali sa pomaly rozchádzať. Ale zároveň sa pozerá smerom k novému dievčaťu.
  Učiteľ zamrmlal:
  - No tak, daj, aby ti kameň vletel do dlane!
  Dominika, ktorá sa cítila ako úplný blázon , zvolala:
  - Leť mi do dlane!
  Kameň sa nepohol. Potom dievča zúrivo zakričalo:
  - Leť ku mne, rýchlo!
  A potom spadol kamienok a ako meteorit zasiahol dievča do čela. Úder bol dobrý, poriadna hrča okamžite napuchla a samotná Dominika upadla do bezvedomia.
  Niekoľko dievčat, ktoré nestihli odísť, a tie ďalšie, ktoré sa otočili, vybuchli naraz do smiechu. A tento smiech pripomínal zvonenie stoviek strieborných zvonov.
  Markíza nymfy roztiahla ruky a poznamenala:
  - Sú schopnosti a aké iné! Jednoducho povedané, zdvihnite kameň bez kúziel. Toto nedokáže ani každá nováčik nymfa či dryáda.
  Učiteľ súhlasil:
  - Áno, je schopná! Ale aj nebezpečné. Tento je celkom schopný nám nielen vrátiť mužov, ale aj zabiť samice. Toto je divoká sila!
  Markíza poznamenala:
  - Toto dievča je diamant, ktorý potrebuje vyleštiť!
  Dominika sa postavila a vyskočila na nohy. Praskala jej hlava a na čele mala opuch.
  Dievča zakričalo:
  - A koho mám teraz zabiť?
  Učiteľ zúrivo odpovedal:
  - Ja sám! Mohli by ste si veľmi dobre vystreliť mozog. Dobre, že som ti nepovedal, aby si vyhodil skalu do vzduchu!
  Dominika sa zasmiala a odpovedala:
  - Áno, v tomto prípade by bola skutočná Hirošima!
  Mentor dryády sa prekvapene spýtal:
  -Čo je Hirošima?
  Dievčenská herečka pokrčila ramenami, ktoré neboli slabé, a sebavedomo odpovedala:
  - Toto je mesto, na ktoré bola zhodená atómová bomba, v dôsledku ktorej zomrelo päťdesiattisíc ľudí a stotisíc bolo zranených!
  Učiteľ zapískal:
  - Wow! Wow bomba!
  Jedna zo študentiek zaškrípala:
  - Táto teta zaplavuje!
  A ďalší pridal:
  - Premení fialky do uší!
  Markíza nymfy namietala:
  - Bol som na Zemi viac ako raz a mnohokrát som preliezol ich internet a poznám Hirošimu - je to pravda. A to je hrozné a ešte viac ľudí tam zomrelo a zomrelo na radiáciu.
  Jedno z dievčat zakričalo:
  - Čo je to žiarenie?
  Dominika zamrmlala a rýchlo odpovedala:
  - Keď sa elektrónový oblak odtrhne od jadra atómu a ten sa ionizuje, vzniká žiarenie. Obnažené jadro atómu ničí medzimolekulové väzby a tieto prerušenia spôsobujú vážne poškodenie tela, človeka a myslím, že aj elfa.
  Dievčatá v reakcii od strachu zaškrípali. Jeden z menších zaštebotal:
  - Mami, ja sa bojím radiácie!
  Nymfa-markíza, alias Laska, sa zasmiala a odpovedala:
  - Neboj sa! Ona ťa sem nedostane !
  Dominika vtipne poznamenala:
  - Boli sme napadnutí radiáciou,
  A kde teraz nájsť úkryt...
  A tu máte organizáciu -
  Pozri, bijú ma po krku!
  Potom to dievča vzalo a začalo tancovať. A ostatné dievčatá začali tancovať.
  Učiteľka luskla prstami . V ústach sa jej objavila píšťalka. A ako potečie slávikový tril. Ostatné dievčatá to hneď vzali a stuhli . Ďalší mentor sa objavil v striktných čiernych šatách a vydal príkaz:
  - Krok za krokom!
  Dievčatá sa okamžite zoradili do výšky. A začali pochodovať, merali si kroky a naťahovali chodidlá bosých nôh ako vojaci. A robili to, akoby im pochodovanie bolo známe, ako prezidentská stráž.
  Učiteľ v čiernych šatách zdobených zafírmi, smaragdmi a niektorými studenými kameňmi, ktoré sú na planéte Zem ešte neznáme, prikázal:
  - Teraz spievaj!
  Dievčatá si dupali na holé, opálené, malé a pôvabné nohy a jednohlasne sa pýtali:
  - O čom spievať?!
  Mentor odpovedal chladným tónom:
  - O čom by chlapci spievali, keby ich nepostihol pekelný mor!
  A dievčatá-žiačky spievali zborovo a s veľkým výrazom;
  Hviezdy sa trblietajú v temnote noci,
  A lesk strieborného mesiaca!
  Kráska zamračí svoje roztomilé oči,
  Sme s ňou navždy zasnúbení!
  
  Karmínový západ slnka bol pochmúrny,
  Ale vypukne jasné zore!
  A vietor sa stal veselým, hlučným,
  Plachta lode sa nafúkla!
  
  Moja duša je ťažký kameň,
  Čakajú nás testy stíhačky!
  A nechajte banner lietať nad hlavou,
  Poďme až do konca!
  
  Srdce nebude obrastené machom ,
  Rýchly let orla!
  Aj keď krv vrie, prudkým letom,
  Letím ako šíp!
  
  Vŕby sa mi poklonili,
  Všemohúci Boh obrátil svoj pohľad!
  Aj keď si úplne nenáročný,
  Dodám ti silu v boji!
  
  Koniec koncov, čestne slúžite vlasti,
  Ale telo je slabé, duch je chorý!
  Nebudeš ľutovať, ja poznám život
  Nedovoľ, aby som sa zmenil na baraní roh!
  
  Zmyjem hriechy minulých dní,
  Nech odíde to, čo sa stalo v minulosti!
  Vidíte, hrušky dozrievajú v záhrade,
  Náčrt načrtne rovinu!
  
  Slúžte vlasti zo všetkých síl,
  Zabudnite, že na svete je mier!
  Aby sa nezapálili háje,
  Nech sa s vami všetkým dobre žije!
  
  Na to som odpovedal jednoducho:
  Pane, budem kopať zem!
  Aby sa deti smiali šťastím,
  Aby ste nemuseli zmierovať svojich vlastných ľudí!
  
  Koniec koncov, dobro závisí od nás,
  Každý sa rozhodne - výber je jeho vlastný!
  A od vás Všemohúce vlákna,
  Držíš vesmír v päste!
  
  Budeme sa držať aj vás,
  Koniec koncov, vlasť nemožno nájsť svätejšiu!
  Pri streľbe mi veľmi znecitliveli prsty,
  A to ešte nemáme ani dvadsať!
  
  Víťazstvo je nedosiahnuteľné ovocie;
  Pre tých, ktorí sú slabí, zbabelí alebo hlúpi!
  Ale vojaci zvládnu všetky vrcholy,
  Túto nadmernú váhu si vezmeme na pupok!
  Potom zmizli v luxusnom paláci dračích akadémií.
  A mentor v čiernom sa pozorne pozrel na Dominiku a všimol si:
  - Si veľmi krásna. Najmä pre nedokonalú ľudskú rasu. Je to úžasné!
  Dominika v odpovedi nadšene spievala:
  Som dokonalosť sama
  Som dokonalosť sama
  Od úsmevu po gesto,
  Predovšetkým pochvala!
  Ach, aká blaženosť
  Vedzte, že som dokonalý
  Vedzte, že som dokonalý
  Vedzte, že som ideálny!
  Učiteľ v čiernych šatách sa prísne pozrel na dievča a poznamenal:
  - Má úžasnú skromnosť! Aký miláčik!
  Lasica nymfa navrhla:
  - Možno by sme jej mali poštekliť päty palicami?
  Učiteľka pokrčila plecami a nie príliš sebavedomo odpovedala:
  - Nie je to zlý nápad! Ale je lepšie vziať ju k pánovi drakov. Uvidíme, či zvládne prijímaciu skúšku!?
  Markíza s úsmevom poznamenala:
  - Vstupné testy? Nie je to najhlúpejší nápad, ale dá sa osvojiť hneď v prvom kurze, kde to bude triviálne jednoduché!
  Učiteľ namietal prísnym tónom:
  - A dať tohto veľkého chlapa so sedemročnými dievčatami? Áno, budú ju dráždiť a štipkať. Áno, a ona sama môže niekoho vziať a zabiť ho. Nie, toto vôbec nie je obchodný prístup! Staršie dievčatá ju potrebujú, a preto musí preukázať vysokú úroveň talentu!
  Lasica prikývol:
  - Znie to logicky!
  Dominika pokrútila hlavou, ktorá vyzerala ako májová púpava:
  - Neobťažuj ma malými dievčatami.
  Učiteľ prikývol:
  "Potom urobte skúšky s Lady Dragon Master." V tomto prípade budete prijatí do elitného kurzu. Dokonca budete bývať v samostatnej, peknej izbe, so strieborným tanierikom a nalievaným jablkom.
  Herečka sa prekvapene spýtala:
  - Ako je to so strieborným tanierikom?
  Mentor vysvetlil:
  - Je to ako keby ste mali televíziu na Zemi. Len programov môže byť zatiaľ menej. No a čo? Vy máte technológiu, my máme mágiu. Ale tu môžete vidieť cez tanier, ak máte skutočné magické schopnosti, čo sa deje.
  Dominika sa podsúvavo spýtala:
  - Vidíš Zem?
  Učiteľ súhlasne prikývol:
  - A Zem môže byť ... Ak ste, samozrejme, veľmi pokročilý kúzelník. Aj ja som surfoval po internete - skvelý ľudský vynález. A musím povedať, že strieľať naozaj viete. A prišli so zaujímavou sieťou. Je dokonca prekvapujúce, že jednoduchá elektrina bez akejkoľvek mágie je toho schopná!
  Dominika pokrčila plecami a odpovedala:
  - Áno, toto ma samého prekvapuje! Prečo to neurobíš pre seba?
  Potom markíza nymfy odpovedala:
  - Vedecký pokrok je nebezpečná vec. Ak naše bomby začnú znova vybuchovať, a nie jednoduché, ale jadrové ! Takto nikto nezostane nažive a magické žiarenie je horšie ako bežné žiarenie!
  Dominika zapískala:
  - Tu sú ! To sa stáva.
  Študentky kričali:
  - Nepotrebujeme niekoho takého , je to zlá teta!
  Mentor v ľadových tónoch nariadil:
  - Nasleduj ma!
  A presťahovala sa. Na nohách mala špeciálne sandále, ktoré nechávali prsty na nohách vpredu otvorené a umožňovali jej čarovať s prsteňmi. Aj samotná mentorka vyzerá mlado - ani jedna vráska, bezchybná tvár. Ale jej štruktúra je viditeľná, nie jemné vznikajúce línie tínedžera, ale dospelá žena s klasickými a dokonca by sa dalo povedať, aristokratickými črtami. A pohľad je taký ťažký.
  Dominika si myslela, že má nejaký titul. A možno nie malý.
  Išla za ňou a markíza-nymfa vyskočila vedľa nej a štebotala, pričom vycenila zuby:
  - Ste taká veľkolepá kráľovná. Ale hrbolček na čele sa vám už zahojil, rýchlo sa zotavujete!
  Dominika so smiechom poznamenala:
  Expandér sily a činky,
  V zdravom tele zdravý duch!
  Prešli teda popri fontáne a siedmych tryskách vybuchujúcich dobrých sto metrov do vzduchu a žasli nad tou úžasnou krásou. Ďalej je brána, pri vchode lukostrelkyňa a pozlátené brnenie.
  Privítali nové dievča prikývnutím a dupotom bosých vyrezávaných nôh.
  Dominika poznamenala:
  -Dievčatá majú tri dobré vlastnosti. Jedna, že sú krásne, a druhá, že sú...
  A potom mi odpoveď neprišla na um. A tu sú v budove akadémie drakov. Je tu taký luxus, že sa to nedá ani porovnať s Peterhofom. Okrem zlata a platiny stále existuje množstvo rôznych kovov, ktoré na planéte Zem nemajú obdobu. A tiež početné drahé kamene najkomplexnejších a najkrajších vzorov, lemované ornamentmi, pôvabnými, dúhovými kvetnými pukmi. Na stenách je tiež veľa rôznych portrétov. Väčšinou elfovia a elfovia. Ale sú aj iné stvorenia. Ale takmer všetky tváre a postavy sú mladé a výrazné. Mladí muži často pózujú s odhalenou hruďou. A sú veľmi podobné sochám starovekého Grécka a Ríma. Je tu toho veľa ... A spoza rohov vychádzajú aj fontány, čo tiež vyzerá krásne a vkusne.
  Viditeľné sú aj zrkadlá s oranžovými a zlatými rámami, orámované diamantmi a topásmi. Čo už samo o sebe vyzerá celkom slušne a lahodí aj oku.
  Dominika s potešením poznamenala, že jej kamenná hrčka prakticky zmizla. A opäť je krásna a zlatovlasá . A také dievča...
  Jej vlasy sú také žiarivé, že málokto verí, že nie je zafarbená. Ale toto je jej prirodzená farba. A veľmi jej to pristane proti bronzovému opáleniu jej mladej tváre.
  Je to dievča ušľachtilej krvi a z času na čas vyskočí ako opica.
  A samotná akadémia je chladnejšia ako palác vo Versailles. Skúste sa teda k nej priblížiť.
  Dominika to vzala a zaspievala:
  Klenby palácov sú pre nás lákavé,
  Sloboda nebude nikdy nahradená!
  Sloboda nebude nikdy nahradená!
  A jej holé prsty na nohách zdvihli diamantový kamienok z podlahy a hodili ho vyššie. Preletel, no nymfa luskla prstami a diamant skončil v jej otvorenej dlani.
  Dominika poznamenala:
  - Urobil si to šikovne!
  Lasica zaštebotala:
  Obratnejší ako makak
  Tvrdší ako vôl...
  A čuch je ako u psa,
  A oko je ako orlie!
  Mentor strohým tónom poznamenal:
  - Teraz pôjdeme dole .
  Dominika koktala:
  - Alebo možno je lepšie, naopak, vstať?
  Pokrútila hlavou:
  - Dole je podzemný štadión. Tam ukážete svoje schopnosti, ak sa chcete dostať medzi elitu!
  Dievčenská herečka sa nesmelo spýtala:
  - Čo ak nezložím skúšky?
  Učiteľ stroho povedal:
  - A potom sa staneš otrokom. Hrali ste otrokov vo filmoch a viete, čo to je?
  Dominika sa zasmiala a odpovedala:
  - Dnes je dievča nahým otrokom,
  A zajtra je len skvelá bohyňa!
  A v skutočnosti sa začala baviť a bez akýchkoľvek ťažkostí.
  A tak začali schádzať po mramorových schodoch. A bolo to ako zostup do pekla.
  Dominika si spomenula, ako hrala bosorku vo filmoch. Zdvihli ju na reťazi s rukami priviazanými za sebou k stropu. A poriadne to bolelo. A sťahuje žily. Opálené svalnaté telo dievčaťa pokrýva pot od bolesti a napätia. A potom sa reťaz uvoľní. A na chvíľu pocíti úľavu a ponáhľa sa dole. A tam na podlahe je napätie.
  A Dominika kričí od pekelnej bolesti kĺbov a ramien. Áno, musíte to cítiť.
  Nymfa, keď videla, že dievčenská tvár sa škerí , poznamenala:
  - Nemusíš byť otrok. Môžete sa stať študentom v juniorskej skupine.
  Dominika sa zachichotala a poznamenala, spievala, posmievala sa sebe, dospelému dievčaťu a ešte k tomu herečke:
  Prvák, prvák,
  Dnes máš sviatok...
  Je to úžasný a zábavný čas,
  Prvé stretnutie so školou!
  Laska poznamenal:
  - Nie je vtipné! Vy ľudia nikdy nesnívali o našich schopnostiach v mágii!
  Dominika odpovedala agresívne:
  - Snívali ste niekedy o našich technologických úspechoch? Jedna vodíková bomba vypne všetku vašu mágiu.
  Mentor v čiernom poznamenal:
  - Nie je potrebné sa chváliť . Toto nie je vhodné!
  Dominika odpovedala:
  - To nie je chvastanie sa, ale konštatovanie faktov. Vodíková bomba s výkonom sto megaton je schopná zničiť všetok život v okruhu sto kilometrov. Viete si predstaviť, čo to je?
  Nymfa potvrdená:
  - Ona neklame! Ľudia majú skutočne také fantasticky ničivé zbrane. A čo je najdôležitejšie, existujú aj rakety schopné dopraviť ho do cieľa.
  Učiteľka zamrmlala cez zuby:
  - Škoda, že mor na ľuďoch nezasiahol Zem. Agresívni muži ako vy si nezaslúžia žiť!
  Dominika sa nehádala a prikývla:
  - Niekedy si tiež myslím, že je to tak.
  Nymfa zaznamenala:
  - Aj ľudia sú rôzni. Nemyslite si, že sú všetci zlí. Aj keď, ktorí ľudia sú početnejší, zlí alebo dobrí, nemôžete na prvý pohľad povedať!
  Dominika poznamenala s úsmevom, ktorý vyzeral veľmi smutne:
  - Ak sledujete centrálnu televíziu, potom je možno viac zlých . Alebo dokonca veľmi zlé!
  Nymfa potvrdená:
  - Toto je xenofóbia! Keď nenávisť zosilnie ku všetkému, čo nie je ako ty. Netreba to však brať ako príklad.
  Dominika poznamenala:
  - Dobre, nebavme sa o politike. Mojím cieľom je zachrániť všetkých predstaviteľov silnejšieho pohlavia na planéte ... Teda vo vašom vesmíre. A toto je viac ako planéta!
  Lasica zdvorilo odpovedala:
  - Toto nie je planéta, dokonca ani veľká, ale nie je to ani tak celkom vesmír. Je to niečo medzi veľmi veľkou planétou a vesmírom. Ale do buriny by som sa radšej nepúšťal...
  Mentorka potriasla charakteristickými ušami, ktoré jej vychádzali spod vlasov, a povedala:
  - V každom prípade nielen my, ale aj iné akadémie drakov a nedrakov hľadajú spôsoby, ako samcov zachrániť, a ak je to možné, vrátiť ich späť.
  Dominika zakričala:
  - Topiaci sa muž chytá slamky! A je to naozaj tehla...
  Markíza nymfy navrhla:
  - Možno by si mal lepšie spievať, zostup je dosť dlhý!
  Dievčenská herečka prikývla:
  - Áno, súhlasím , je to ešte chladnejšie ako v metre!
  A Dominika prikývla hlavou, ktorá sa leskla plátkovým zlatom, a zaspievala:
  Vo vojne neexistuje vek ani výška,
  Zrovnoprávňuje dievčatá a chlapcov!
  Tí, ktorí nechcú blaženosť v tichosti,
  Kto chce letieť ešte vyššie!
  
  Sekáme, strieľame a sekáme,
  Pre nás je viera - služba vlasti!
  Samozrejme, je lepšie slúžiť ako meč,
  Rozhodne vyhrať bitku!
  
  Čo je ešte dôležitejšie pre naše manželky?
  Samozrejme, berte to nielen na posteľ!
  Si orlí manžel, nie žalostný vrabec,
  Usilujte sa, aby naše domy nezhoreli!
  
  Toto je krutý boj, vidíme, že prichádza,
  Horda sa plaví, masy sa nedajú spočítať!
  Ale kováči vytvorili silný štít,
  Hukot a zlé zvonenie nás nezľaknú!
  
  A zhromaždili sme sa spolu, légia,
  Oštepy držia pevne v rukách mocných!
  Buď nepriateľ aspoň šampión v ničení,
  Čakajú hroby, nie medaily pri pupku!
  
  Zrazili sme sa , ale dievčatá smrdia,
  Meče v rukách sa lesknú ako blesk!
  Také silné dievčatá, tvrdý vzhľad,
  Na závisť aj hviezd Jedi !
  
  si mysleli orkovia, stvorenia , králi ?
  Ale teraz "medvede" bežia!
  Sme posvätní bojovníci Ruska,
  Akýkoľvek bojovník, dievča alebo chlap!
  
  Odháňame ich a neberieme žiadnych zajatcov,
  Slobodní ľudia by nemali produkovať nešťastných otrokov!
  Zaoberali sme sa huňatou vranou,
  Záujmy vlasti sú vyššie ako súkromné!
  Áno, pieseň nie je slabá a hlas bojovníka je úžasný.
  Zostup bol dokončený a teraz sa tri dievčatá rôznych druhov: elfská mentorka, markíza nymfa a ľudský drop-in ocitli na území veľkého podzemného štadióna, ktorý svojou veľkosťou nie je menší ako Lužniki, a možno dokonca nadradený.
  Mal množstvo všemožných prístrojov, vysoký strop a tribúny pre státisíce divákov a stoličky vyšívané zamatom, perlami, zlatom, či dokonca pre najdrahších hostí diamantmi a inými kameňmi.
  Zároveň bol takmer prázdny. Pravda, v strede bola samotná veľmajsterka a šéfka akadémie, dračia vojvodkyňa de Montserrat.
  Veľmi krásna fenka so siedmimi hlavami, maľovaná všetkými farbami dúhy. A vyzerá to tak krásne, jednoducho úžasne, najmä ak to vidíte v skutočnosti a nie vo filme.
  Dominika spievala nemiestne:
  Vysoká obloha, vzdialené vzdialenosti,
  Vypočujte si pieseň o odvážnych Akmale ...
  Je to zlý drak, vyslobodil zem,
  A tento rytier opustil svetlo neba!
  Opäť sa spievajú piesne...
  Tu ho prerušila dračia vojvodkyňa de Montserrat hrozivým hlasom ako trúby z Jericha:
  - Ako vidím, si veľmi drzé dievča s jazykom, ktorý by sa ti mohol ľahko skrútiť do dlhej slučky okolo tvojho ľudského krku.
  Dominika odpovedala s nevinným úsmevom:
  - Nechcel som ťa uraziť. Ide len o to, že naozaj rád spievam. A Akmal je len rozprávkový chlapec, filmová postava z detského filmu. Neberte to príliš vážne!
  Sedemhlavá dračia žena, veľká asi ako dobré dvojmiestne útočné lietadlo, zasmial sa a poznamenal, pričom všetkých jej sedem hláv hovorilo súčasne, akoby tvorili jeden celok, napriek ich rozdielnym mozgom:
  - A ste vtipný a odvážny a zároveň vynaliezavý. Dokážeš aspoň niečo v mágii?
  Dominika ako odpoveď zaspievala komickú pieseň:
  Dar učiteľov,
  Trávili so mnou čas...
  Darmo trpel so mnou -
  Najšikovnejší kúzelník!
  
  Múdri učitelia
  Nepozorne som počúval...
  Všetko, čo sa odo mňa nepožiadalo
  Nejako som to urobil!
  . KAPITOLA č.5.
  Otrok a bývalý princ Oenomaus bol zase poverený otáčaním ťažkého kolesa. Dieťa, asi jedenásť-dvanásťročné, premáhajúce únavu a opierajúce sa bosými nohami o ostré kamene, mlelo obilie. Dve elfky zasiahli v približne rovnakých intervaloch chlapca na holý svalnatý chrbát. Akosi táto existencia otrokov poskytla úľavu od premeny na kameň. Ale mladým otrokom by sa nemalo dovoliť, aby si oddýchli a mali by byť udrení tvrdo a dosť silno.
  A tak ďalej, kým otrokár, úplne vyčerpaný, nezaspí. A potom ho opäť vychovávajú, kŕmia, aby nezomrel od hladu a mal silu pracovať. A opäť zapriahajú.
  To dáva život, ale len veľmi bolestivý. Ako peklo počas života, až na to, že telo je mladé a zdravé a myšlienky sú v hlave a vedomie je čisté. Ale o to je to ponižujúce a bolestivé. Niekdajší princ a teraz otrok Oenomaus, aby trochu odpútal myseľ od bolesti a únavy, použil svoju predstavivosť;
  Posádka pirátov na bojových drakoch brázdi oblaky a hľadá korisť. Pohľadný, svalnatý mladý elf Oenomaus v elegantnom obleku, čižmách, ktoré sa lesknú šarlátovým lakom, a s diamantovými ostrohami ovláda svoje trojhlavé monštrum. A zvyšok tímu tvoria úžasné dievčatá. Sú svalnaté, opálené, bosé a všetko ich oblečenie sú náhrdelníky z drahých kameňov na hrudi a bokoch. A všetci sú, samozrejme, len modelky s jasnými vlasmi. Nasadli na drakov, ktorí boli o niečo menší a mali len jednu hlavu.
  No, samozrejme, je to muž, silnejšie pohlavie a jeho tím tvoria zástupkyne nežného pohlavia. A nepotrebuje iných mužov.
  Takže iba mužský kapitán má topánky a jeho rozkošní podriadení dokážu s holými, pôvabnými nohami v boji veci, ktoré sa nedajú povedať v rozprávke ani opísať perom! Krásky sú schopné hádzať výbušniny smrtiacou silou a hádzať dýku, bumerang alebo jedovatú ihlu.
  Oenomaus, mladý princ, spieval s radosťou a radosťou:
  Boháč sa samozrejme bude smiať,
  Zatraste mamonom, plným bruchom!
  A naším osudom je zomrieť s bolesťou,
  Smrť bdie nad všetkými, stará žena s kosou!
  
  A my chceme behať po tráve,
  Koniec koncov, v podstate sme stále len deti!
  Ale chlapec sa bude cítiť dvojnásobne otroctvo,
  V žiadnom väzení na planéte nie je sloboda!
  
  Musíme bojovať, to je osud,
  Ak musíte zabiť brata, zabite súdruha!
  Nemá zmysel modliť sa k Všemohúcemu,
  Za koho hriechy nesú otroci odplatu?
  
  V aréne je krv a v žalári špina,
  Potkany mi dohrýzli bosé nohy!
  Chamtivý princ dráždi svojou býčou nohou,
  Sám by mal byť poslaný preč!
  
  Ak chcete prežiť, musíte zabiť,
  Trpíte v duši aj v smrteľnom tele!
  Šľachtici hodujú na mŕtvolách chudoby,
  Smrad zomrel, zostalo len pohladenie kriedou!
  
  Ale napriek tomu ducha vôle nemožno zlomiť,
  V chlapcových myšlienkach je vlasť živá!
  K elfom príde armáda večná so zneužívaním,
  Zvrhneme bohatých za ich činy !
  
  Potom sa vak s peniazmi bude triasť ,
   Kto vytlačil šťavu z vlasti!
  Aby sme vyhrali, potrebujeme bystrú myseľ,
  A ak ste zbabelec, dokonca aj Bohovia sú bezmocní!
  
  Tu je švih meča, hlava odletela,
  Kat sa zrazu zmenil na obeť!
  Ako diabol náhle unikol z kotla,
  Z veľkého srdca je teda vypudený hnev!
  
  Netreba premýšľať, elfovia svetla sú slabí,
  Naši ľudia sa pred nikým nepoklonili!
  Na nováčika z pekla budú čoskoro čakať rakvy ,
  A my sme takí láskaví, že pijeme čaj z podšálky!
  Krásna pieseň a jeho tím drakov je úžasný. Po pravej ruke sa tak vznášalo elfské dievča s medenočervenými vlasmi, ktoré sa trepotali vo vetre ako proletárska zástava, zvolalo:
  - Je čas byť vážny, oh princ vzdušných pirátov!
  Enomai s úsmevom prikývol:
  - Určite! Pre toto sme sa narodili!
  Dievčatá spievali zborovo, jednohlasne, poskakovali a hrali sa so svojimi silnými telami, vyrysovanými z vypracovaných svalov:
  Sme chudobní, sme chudobní piráti,
  Je nám to veľmi, veľmi ľúto...
  Dali sme poháre do neba pre karavely,
  Ale preto, že nám nevštepovali morálku!
  A bojovníci spievali s ešte väčšou veselosťou a vzrušením a ich hlasy boli ako plné slávičie trilky:
  Piráti vedu nepotrebujú
  A je jasné prečo...
  Máme nohy a ruky,
  Ale my nepotrebujeme hlavu!
  V tej chvíli dievča so žltofialovými vlasmi prenikavo zapískalo:
  - Korisť vpred! Na pravej strane je celá vzduchová galeóna!
  Dievčatá spievali zborovo:
  Eh ma , za oceánom, eh ma , draci v šachu,
  Eh mami , pozri sa na to rozprávkové bohatstvo...
  Nestaráme sa o zákony, budujeme nový poriadok,
  Zomrieť slabý a hlúpy pod mečmi!
  Princ Oenomaus nariadil:
  -No, dievčatá, ak nám je súdené lúpiť, tak budeme lúpiť!
  A potom sa do útoku vrhlo celé stádo drakov. Ponáhľali sa k svojmu cieľu.
  Galeóna bola veľká a krásna loď. Napriek ťažkej váhe a nabitému rôznym tovarom sa vďaka mágii hladko vznášal v atmosfére. A vietor rozfúkal plachty tejto galeóny.
  Enomai poznamenal, že plachty lode mali veľmi svetlé a krásne vzory. A toto je, povedzme, veľmi cool . Najmä keď sa objavilo vychádzajúce slnko.
  Z galeóny zbadali kŕdeľ pirátov ovládajúcich cvičených drakov. A tím sa kvôli tomu začal ošívať. Aj v nej sú väčšinou krásne dievčatá v tunikách a otroci. Boli len v plavkách, len pár mladým otrokyniam sa na členkoch a zápästiach leskli zlaté a strieborné náramky.
  Dievčatá-bojovníčky boli vyzdobené honosnejšie. Ale aj naboso, ako dvanásť až štrnásťroční chlapci, svalnatí, krásni, no s otrockými značkami na hrudi a ramenách.
  Iba jedna bojovníčka mala na nohách elegantné čižmy. Očividne je tu najdôležitejšia a kapitánka. Taká krásna blondínka s vlasmi, ktoré vyzerali ako posypané zlatým práškom.
  A akú má roztomilú tvár. A telo je pokryté brnením, ktoré je odliate z platiny, zafírov, smaragdov, topásov, rubínov, achátov a diamantov. Drahé kamene sú navyše naaranžované do nádherného ornamentu tých najkrajších farieb. Sú tu ruže, tulipány, nevädze, nezábudky, mimózy, pivónie a mnohé iné.
  Na jej luxusnom brnení sú všetky kvety iné a ani jedna sa neopakuje.
  Pirátsky princ Oenomaus pocítil v sebe nával jasných pocitov a zavrčal:
  - No, je naozaj možné takú krásu ochromiť a zabiť! Nemôžem zniesť taký hriech na svojej duši.
  Ohnivý ryšavý partner poznamenal:
  - Ale preto sme piráti! Koniec koncov...bez hriechu je nemožné pirátiť.
  Ďalší s úsmevom poznamenal:
  Áno, je ťažké skutočne zabiť milovaných,
  Koniec koncov, škriatok , verte mi, sa narodil pre šťastie...
  Ale ak si pirát, čepeľ je matka,
  Bez krvi, dažďa a večného zlého počasia!
  Červenovláska tiež poznamenala:
  - Sú to krásne dievčatá a chlapci, samozrejme, ale nie sú to naše plemeno elfov, ale z rasy ľudí! Pozri, skvelý , na tvar ich uší.
  Oenomai bol prekvapený:
  - Sú ľudia tak krásni a mladí?
  Ohnivý bojovník prikývol:
  - To je všetko! S pomocou mágie dostali večnú mladosť. A teraz títo chlapci uviazli v ranom tínedžerskom veku.
  Teraz budú vždy mladí a submisívni.
  Mladý princ spieval:
  Všetci elfovia, ľudia na planéte,
  Vždy by mali byť priatelia...
  Deti by sa mali vždy smiať.
  A žiť v mierovom svete!
  Deti by sa mali smiať
  Deti by sa mali smiať
  Deti by sa mali smiať -
  A žiť v mierovom svete!
  Blonďatá elfka navrhla:
  - Existuje možnosť! Bojovať bude najlepší bojovník z ich strany a najlepší alebo najlepší z našej strany. V prípade víťazstva sa s nami delia o korisť a v prípade porážky sa porazeným bojovníkom stáva . buď otrok alebo mŕtvola!
  Oenomaus poznamenal:
  - To je logické! Som pripravený bojovať!
  Dievčatá na drakoch obkľúčili galeónu. Sú rýchlejšie, masívna loď jednoducho nemohla uniknúť agilnému kŕdľu.
  Ale galeóna mala zbrane. A začali ich usmerňovať a knôty dokonca začali dymiť.
  Oenomaus povedal hromovým hlasom:
  - Navrhujem súboj! Podľa zvyku leteckých pirátov. Jeden bojovník z vašej strany a jeden z našej. Výhercovi dáte polovicu svojho nákladu. A v prípade porážky si s porazeným robte , čo chcete . Nebudeme vás obťažovať.
  Dievčenská kapitánka v drahocennom brnení s kvetmi odpovedala:
  - Skvelé! Prijímame túto výzvu! budem bojovať! A nominujete koho chcete!
  Elfský princ Oenomaus rozhodne povedal:
  - Som jediný zástupca silnejšieho pohlavia medzi vami. Takže musím bojovať!
  Červenovlasý asistent agresívne povedal:
  - Nie som o nič horší bojovník! Chcem bojovať!
  A potriasla bosou, elegantnou, veľmi obratnou nohou, ktorá je pohyblivá, ako telo kobry.
  Mladý bojovník namietal:
  - Sme kapitáni, budeme bojovať!
  Dievča v drahocennom brnení prikývlo a s úsmevom povedalo:
  - Marquise de Diana, k vašim službám!
  Mladý elf sebavedomo odpovedal:
  - Princ Oenomaus! Pripravený na boj!
  A mladý bojovník veľmi obratne vyskočil na palubu a vytasil svoj dlhý tenký meč.
  Lady de Diana tiež vytiahla čepeľ a s úsmevom sa spýtala:
  - Prečo sa z princa zrazu stal krvilačný pirát?
  Oenomaus na to rozhodne odpovedal:
  - Je to dlhý príbeh. Ale ja nie som krvilačný pirát, ale šľachetný! A to je rozdiel.
  Markíza odpovedala s úsmevom:
  - Nezabijem ťa, budeš mojím osobným otrokom a väzňom. Donútim ťa jazykom olizovať obnažené chodidlá mojich nôh a tým mi poskytneš potešenie!
  Oenomaus sa zasmial a odpovedal:
  - Ani ja ťa nezabijem! A dokonca je pekné poštekliť takéto nohy jazykom. Ale aj keď si vážny bojovník, nebudeš čakať na moju porážku!
  Diana sa širšie usmiala s veľkými zubami a odpovedala:
  - Pozrime sa! Nielen ja, ale aj ostatné dievčatá na tebe budú jazdiť v zajatí. A budeme ťa mučiť a biť na smrť. Pozrime sa, ako sa v tomto prípade usmievate!
  Pirátsky princ odpovedal:
  Nevzdávajte sa, nevzdávajte sa, nevzdávajte sa
  V boji s monštrom z nočnej mory sa nebojte...
  Úsmev, úsmev, úsmev -
  Vedzte, že všetko vyzerá skvele a v poriadku !
  Markíza s veľmi potešeným pohľadom prikývla:
  - Si veselý mladý muž! Bol by z teba veľký šašo. Možno ťa dám aj kráľovnej. A bude veselo!
  Oenomaus nahnevane odpovedal:
  - Dosť bolo nečinného tárania. Poďme bojovať!
  Dievča v brnení vyskočilo z podlahy batérie a zaútočilo na svoj náprotivok. Oenomaus sa s ňou stretol, odrazil údery a dokonca odpovedal tak, že kráske takmer odrezal ucho. Odskočila a s úsmevom pantera poznamenala:
  - A nie si zlý. Myslel som si, že si princ ako ja mníška!
  Dievča však nie je škriatok, má ľudské ucho. Ale Oenomaus je elf. Ľudia a elfovia majú spoločné deti - polokrvníky . Ale zvyčajne sa nazývajú bastardi . A v skutočnosti ich oboch nemajú radi.
  Markizáčka opäť zaútočila. Vykonávala zložité kombinácie s mečmi. A jej čepeľ sa mihla, preskakovala a znova sa točila, ako krídla mlyna v hurikáne. A zaútočila.
  Princ, ktorý nebol bezdôvodne dedičom obrovskej ríše, jej zasadil silný úder do hrude. A prepichol brnenie. Krv dokonca striekala. A bolo jasné, že dievča je zranené.
  Ustúpila a zasyčala:
  - Nebezpečný monštrum chlapec!
  Edmond odpovedal so zhovievavým úsmevom:
  "Možno som monštrum, ale mám ďaleko od chlapca!"
  Diana sa zasmiala a znova zaútočila. Hoci z nej kvapkala šarlátová krv. A rozprestrela sa po palube.
  Červenovlasá kráľovná poznamenala:
  - Hneď by som jej odrezal hlavu! Neťahal by som gajdy.
  Kapitán markízy zasyčal:
  - A ja ti môžem dať takú príležitosť!
  Oenomaus odpovedal tak, že bojovníčku udrel mečom pod ruku a preťal jej šľachu. Pustila zbraň z pravej ruky, no hneď ju zdvihla do ľavej. A mäsožrave sa uškrnula, ako keby bola paničkou situácie v tomto zúčtovaní.
  Mladý muž poznamenal:
  - Si odvážne dievča! Ale potom sa zraníš. Radšej sa vzdaj!
  Diana zvolala:
  - Zomrieme, ale nevzdáme sa!
  Červenovlasý pirátsky bojovník štebotal:
  Musíte nás rešpektovať, báť sa nás,
  Výčiny pirátskych žien sú nekonečné...
  Elfovia svetla vždy vedeli, ako bojovať,
  A planéta je do nás blázon!
  A smiech ako odpoveď, taký dúhový a zvonivý. Všetko vyzeralo tak cool a s citom.
  A Diana znova zaútočila. Ľavou rukou sa správala o nič horšie ako pravou. A bolo to celkom krásne, také ladné pohyby. Okrem toho si markizáčka-kapitánka vyzula čižmy a jej malé ladné chodidlá sa stali obnaženými. A to jej pridalo na šikovnosti.
  Oenomaus poznamenal:
  - A bosý ti pristane, milá kráska!
  Diana zasyčala:
  - Budeš mi bozkávať holé päty!
  Súboj bol veľmi agresívny. Markíza zaútočila s divokou zúrivosťou a mávala zbraňou, ako keby to bol vejár dámy. A toto sa ukázalo ako mimoriadne krásne. A potom hrot poškrabal Oenomausa po elfovom hladkom, bezvlasom, ružovom líci.
  Mladý muž poznamenal:
  - Si dobrý!
  Diana prikývla:
  - Áno, som v pohode! A opäť švih a krútenie.
  Červenovlasý pirát zakričal:
  - Udrieť ju! Zabiť ju!
  Oenomaus odpovedal s úsmevom:
  - A čo prikázanie Všemohúceho - nezabíjaj?
  Požiarne dievča odpovedalo:
  - Doslova - nespáchajte zlú vraždu!
  Pirátsky princ zamrmlal:
  - Takže je možné spáchať dobrú vraždu?
  Ryšavé dievča potvrdilo:
  - To ani nie je možné, ale je to nevyhnutné!
  Medzitým sa zranené dievča kapitán pokúsilo zaútočiť znova a konalo veľmi dobre. A poškrabala Oenomaiu na ruke a ramene.
  Diana revala:
  - Budeš sa cítiť zle! Zabijem ťa, šteniatko!
  Oenomaus spieval v reakcii na útoky;
  Poznáme nesmrteľnú slávu v bitkách,
  Bez strachu rúbaj statočne!
  Nech nám meč pomáha vo veľkých úspechoch,
  Porazte nepriateľa - na ničom inom nezáleží!
  
  Plavíme sa po mori, bez akýchkoľvek pochybností,
  Pirát a búrka, hurikán nie je prekážkou!
  Spomienka zostane v srdciach generácií,
  Nepriateľ je porazený - to je celá odmena!
  
  Krása ti dá lásku vášnivo,
  A zajtra kat čaká na lešení!
  Spojiť svoj život s filibusterom je nebezpečné,
  Fortune hádže kockou rozmarným spôsobom!
  A pri poslednom slove pirátsky princ sekol mečom po ruke markizáčky a zbraň jej vypadla z bledej ruky.
  Diana sa usmiala a skočila a namierila obnaženú pätu na Oenomaiovu bradu. A dievča sa nenútene prechádzalo. Mladík ju zdvihol a potom zhodil dole. Diana sa zrútila na palubu a zostala omráčená. Naozaj sa pokúsila vyskočiť, ale špička topánky ju zasiahla do brady a dievča po silnom údere úplne omdlelo.
  Oenomaus zdvihol ruky a zvolal:
  - Víťazstvo!
  Posádkou dievčat a bosých chlapcov sa ozýval rachot. A bojovníci so svojimi otrokmi vzdorovito pokľakli.
  Červenovlasý bojovník poznamenal:
  - Nejako to dopadlo veľmi ľahko! Myslel som si, že to bude ťažšie.
  Oenomaus zamrmlal:
  - pomyslel si moriak a skončil v polievke!
  Dievča sa zasmialo a so smiechom poznamenalo:
  Nemysli na elfov
  Príde čas, pochopíš sám...
  Pískajú ako guľky na tvoj chrám,
  A dievča beží do boja úplne bosé !
  Červenovláska navrhla:
  - Zmlátime otrokov po holých pätách palicami. Myslím, že sa im to bude páčiť!
  Oenomaus žmurkol a poznamenal:
  - Myslíš, že sa im to bude páčiť? Aj keď hrubé podrážky chlapcov asi nie sú také citlivé na bolesť z palice.
  Červenovlasý pirát poznamenal:
  - Hlavné je, že sa nám to páči! Zbojníci ako my považujú za veľmi príjemné mučiť krásnych chlapcov!
  Krásne dievča v elegantnej tunike a šperkoch na zápästiach a členkoch zavrčalo:
  - Ako asistent markízy som pripravený pokračovať v boji! A doruč druhú polovicu koristi!
  Ohnivý pirát zavrčal:
  - Ona je moja! Budem s ňou bojovať! Toto je jasné.
  Enomai súhlasne prikývol:
  - Logické! Nie je to pre mňa, čo si môžem odniesť sám. Aj keď som pre teba ten najdôležitejší.
  Červenovlasý bojovník namietal:
  - Niet náčelníka medzi rovnými. A navrhujem bojovať bez zbraní.
  Bojovník v tunike poznamenal:
  - Bez zbraní? Nebojíš sa, škriatok?
  Ohnivý pirát odpovedal rozhodne:
  - Nechoďte do lesa, aby ste sa báli vlkov!
  Dievča v tunike, táto nádherná medová blondínka, sa jemným tónom opýtala:
  - Nech nám spieva ten šarmantný mladík. Myslím, že niečo lyrické a ostatné dievčatá ma podporia.
  Krásky na oboch stranách jednohlasne štebotali:
  - Vitajte! Chceme, aby vaše piesne boli na vrchole našich pľúc!
  Oenomaus spieval s úsmevom:
  Pamätám si, ako teraz, žiarivo svetlá tvár,
  Ten pohľad mi prebodol srdce ako dýka!
  Horel som v prúdoch ohnivého vetra,
  V reakcii ste zostali ticho!
  
  Tvoj hlas, aký je krásny a čistý,
  Verím v nekonečný vodopád tvojich pohladení!
  Nepotrebujem nenávistný život bez teba,
  A teraz ma osvieti večný lúč!
  
  Si bohyňa nekonečnej lásky,
  Oceán plný úžasného svetla!
  Prelomte ľadové okovy, žartom,
  Bez teba neuvidím úsvit!
  
  Tvoja tvár žiari ako slnko hore,
  Vo vesmíre niet krajších postáv!
  Pocit vášne pokrýva ako hurikán,
  Byť s vami navždy je šťastie!
  
  Bolesť v mojej duši zúri ako búrka,
  A oheň v mojej hrudi nemilosrdne horí!
  Milujem ťa, na oplátku sa hrdo pozeráš,
  Ľad na úlomky vám láme srdce!
  
  Medzi svetlami v bezhraničnom hviezdnom oceáne,
  Ty a ja sme sa vznášali na oblohe ako orly!
  A tvoje pery, trblietajúce sa rubínmi,
  niečo nežne a vášnivo!
  A potlesk je taký, že krásky jednoducho dusia slasťou. Ale v tej chvíli jedno z dievčat zakričalo:
  - Prichádzajú sem dve bojové fregaty!
  Oenomaus so smutným úsmevom poznamenal:
  - No, je to presne to, čo si chcel? Potrebovali ste zaujímavý súboj? Tak to dostanete!
  Červenovláska nahnevane poznamenala:
  - Volali ich! Krížniky s vojakmi. A teraz sa vám nezaobíde len tak, že budete mať rany na holých pätách!
  Dievča, ktoré sa pozeralo cez ďalekohľad, poznamenalo:
  - Na lodiach sú orkovia. A to znamená, že nás čaká vážna skúška.
  Oenomaus logicky poznamenal:
  - Ale môžeme zabiť našich nepriateľov bez toho, aby sme si ublížili na svedomí. Keď sa dotknete krásnych bojovníkov, vaše srdce doslova krváca!
  Dievča so zelenými vlasmi poznamenalo:
  - Naše draky sú rýchlejšie ako fregaty. Možno budeme mať čas odísť!
  Pirátsky princ rozhodne povedal:
  - V našom slovníku neexistuje slovo ako útek!
  A pirátske dievčatá spievali zúrivo, pripravené na boj na život a na smrť;
  Žijeme vo svete plnom odlúčenia, smútku...
  Čo by mal vojak robiť, keď je osamelý ?
  Bohovia sa právom, kruto rozhodli za nás -
  Tomuto chlapovi zošedivejú spánky!
  
  Vesmír je tak krutý k láske,
  Slzy odlúčenia tiekli v kaskáde...
  Súcit zmizol bez stopy, ako sen,
  A život sa stal ako kameň bez mäkkosti!
  
  Na púšti mrzne a ľad horí teplom,
  Ako hrdzavá reťaz obopína moje srdce!
  A dážď oddelenia bije ako zlomky na streche -
  Vrecká sú prázdne, zostala len meď!
  
  Ale viera v výkon bojovníka inšpiruje,
  Všemohúci Boh, viete, dal pevný sľub!
  A bude nám ako lístie v teplom máji,
  Keď pučíme, stretávame sa s úsvitom!
  
  Chcete urobiť planétu šťastnejšou?
  Aby každý z nás spieval slávne ako slávik?
  Potom sa z najsladšieho medu stala úroda z lipy -
  V duši obrov, urobme koniec klamstvám !
  
  Nie je potrebné klamať Boha, ver mi,
  Vidí, kto z nás je zbabelec a hajzlík !
  Daj zmysel Pánovej obeti,
  Niet divu, že sa hovorí, ja vám to oplatím!
  
  zastihlo online ,
  Nikto nevie, kde končia vraždy.
  Judáš visí na hnilej osike -
  A pre tých, ktorí uverili - vavrínovú korunu!
  
  Každý človek sa môže stať lepším
  Naša voľba je vedomá - snaha o Krista.
  Ale niekedy sú tam kaluže krvi,
  Je tu aspoň prísľub - čoskoro prídem!
  
  Ó, svet, koľko násilia máš,
  Ako keby sme nemohli žiť pokojne !
  Manželka nariekala nad rakvou vojaka,
  Aká tenká je krehká niť života!
  
  Prelievanie krvi nie je naším povolaním -
  Chcem milovať, dať vlasti raj!
  Prečo je tento trest pre nás všetkých?
  Odpoveď: daj všetko svoje bohatstvo chudobným!
  
  Nie je možné kúpiť si spásu za peniaze,
  Pretože pre Boha nie je cena zlata!
  A v kostole sa v nedeľu klaniaš,
  Stať sa okrídlenými ako orly!
  
  A príde čas - príde Božie Kráľovstvo,
  Zlá a dravá temnota skončí!
  Duchovno zahynie, prekliate otroctvo,
  A krajina sa stane Veľkou šťastím!
  Po takejto inšpiratívnej piesni dievčatá-pirátky na drakoch zobrali a vydali sa zaútočiť na veľké fregaty, ktoré boli plné orkov - páchnucich a chlpatých medveďov.
  Dievčat bolo menej ako tých protivných tvorov, no boli oveľa obratnejšie a šikovnejšie.
  A vtedy do boja na strane pirátov vstúpili aj dievčatá, ktoré boli na obchodnej lodi. A tiež otrockí chlapci sa vrhli na rozoberanie zbraní. Toto je taká dojemná jednota ľudí a elfov proti ich večným historickým nepriateľom - orkom.
  Do bitky sa zapojil aj Oenomaus. Mladý muž švihol dvoma mečmi naraz, spustil mlyn a odsekol hlavy orkom. Bojoval so zúrivosťou leva.
  A vedľa neho je ryšavka . Holá päta dievčaťa zasiahla orka do brady a zlomila mu čeľusť. A potom ork spadol a jeho rohy ho zasiahli do žalúdka. A bol to ťažký boj.
  Oenomaus bojuje statočne. Tu sa oháňa mečom motýľom ako vejár a odsekáva hlavy, ktoré sa kotúľajú ako kapusta.
  Mladý princ spieval s nadšením a ukazoval zázraky hrdinstva:
  Ak je tvoja päsť silná -
  To znamená, že budete prvý v živote!
  A potom súdruh nie je chudák,
  Má srdce zo zlata a nervy z ocele!
  
  Ale čo je dôležitejšie, ver tomu, je to silná myseľ,
  Pretože elfský bojovník je chladnejší ako zviera .
  Ak si v živote pochmúrny,
  Potom vás bude veselý smiech milovať!
  
  Automatický doplnok, viem, sila v päsť,
  Pretože je plná vedomostí, Know-How!
  Ale skúste dať moc do rúk blázna ,
  Potom dostanete len bolesť ako odmenu!
  
  Boli časy, keď chodili na lov s kyjakom,
  Luk, tulec šípov proti hrubej koži...
  Ale robili červoncov tam, kam chodili centy,
  A je veľmi ľahké skočiť do galaxie!
  
  Hoci vzdelanie je dobré -
  Ale je tiež zaujímavé nabrať odvahu...
  A rovná sa bajonetu, stane sa dlátom,
  A my slúžime Matke vlasti veľmi čestne.
  
  Ale zlé násilie je ťažký kríž,
  Naše bojisko je plné krvi...
  Prečo Všemohúci Boh po utrpení znovu vstal?
  Aby sa posilnilo vojenské zhromaždenie vojakov!
  
  Slzy panny padajú - jej milovaný priateľ padol,
  Matka sa so stonaním modlí a kričí z plných pľúc...
  Za oknami mrzne a krb zhasol,
  Tu je pekný mladý muž pochovaný pod zemou!
  
  Ach, krutý osud, aký zlý osud,
  Panna Mária , kde je tvoja dobrá povaha?
  Muž sa chcel skôr zasnúbiť,
  A teraz vietor fúka prach pod borovice!
  
  Život príde šťastný - bude dobrý,
  Z jablkového koláča sa stane medovo makový...
  Netvor protivník sa mení na prach a prášok,
  Nech skutočné šťastie prekročí prah!
  
  Všetko sa deje na Elfovi a hod je na Fars,
  Poďme zhromaždiť girlandu plnú hviezd do päste!
  A ahojte chlapci, len top trieda,
  A strašný ghúl bol hodený do ohňa !
  
  Guľomet sa už zoznámil - guľky sa sypú prúdom,
  A nepriateľ bol vyčerpaný, čo chcel, bola nula!
  Ak vyhráte, stanete sa bohatým,
  Kto založil požiar, skončí v chudobe!
  Toto je pieseň a veľký boj s veľmi ostrými a obratnými mečmi. A údery nasledujú po hlavách ako po asfalte. A veľa orkov už bolo zabitých. A otroci v boji. Nikto z nich nevyzerá na viac ako štrnásť rokov, no všetci sú svalnatí. Štíhle telá otrokárskych chlapcov sú zocelené tvrdou prácou. A hrubé, mozoľnaté päty neustále narážajú orkom do brady a lámu im čeľuste.
  Dievča kapitán sa spamätalo. A ona si sadla. Obe ruky mala vážne zranené - šľachy boli prerezané. No, to nie je smrteľné, s pomocou mágie a čarodejníckych elixírov je možné poškodenie obnoviť. Bude to však trvať najmenej pár hodín. Medzitým nemôže bojovať.
  A nemá kto pomôcť - všetky dievčatá a chlapci sú v boji a bojujú s divokou zúrivosťou. Toto je taký brutálny boj.
  Diana sa pohla, nohy mala našťastie bosé a relatívne neporušené. A šikovnými prstami ako opica začala dievčenská kapitánka hľadať lekárničku. Existuje elixír, ktorý lieči rany, aj veľmi ťažké, a univerzálny balzam. Okrem toho, prečo sa nezapojiť do boja po obalení končatín a ich namazaní balzamom a elixírom?
  Bosými nohami môžete hádzať veľmi silné a jedovaté predmety. A to by bolo také cool a deštruktívne.
  Diana pôsobila sebavedomo. A jej nohy sú také holé a šikovné. Neochotne si obula čižmy, len aby zdôraznila svoje postavenie. Vo svete, kde je niekoľko svietidiel a večné leto, topánky nie sú potrebné na to, aby vám nohy nemrzli, ale na krásu a na zdôraznenie, že nie ste ani otrok, ani otrok. A toto je logické...
  Tu jeden z chlapcov, tiež bosý, hodil orkovi do nosa ostrú ihlu. A keď dostal časť jedu, zamrzol a okamžite zomrel.
  Otrok nadšene spieval a ostatní otroci sa pridali, boli ľudia a spievali ako ľudia:
  Ak sú vo vesmíre problémy,
  Nedeje sa to za každú cenu...
  Už nechceš zmenu
  Muž nevie, čo chce!
  
  A je tu Černobog s mocnou silou,
  Veľký má univerzálnu moc ...
  Dá to mužovi priamo na čelo,
  Aby sa ľudská rasa nestala úplne divokou!
  
  Áno, Všemohúca rasa Ho stvorila,
  Aby ľudia mali dôvod rozvíjať sa...
  Aby človek chcel všetko naraz,
  A ľudia sa naučili tvrdo bojovať!
  
  Ako bojovník víťazí nad zlom,
  Rod stvorený v prospech človeka...
  A vylial dobro pre duše a telá,
  Nikdy nie je neskoro naučiť sa bojovať!
  
  Čo chce Všemohúci Boh?
  Aby sa neodvážili zraziť elfku na kolená...
  Aby nevládol zlý osud,
  Aby sa rozvíjali stovky generácií!
  
  Áno, Černobog je podnetom pre ľudí,
  Aby nenastala lenivosť, stagnácia...
  Nech si orkshista rozbiť sa na kúsky,
  Prejdite sa po Orkline v priateľskej zostave!
  
  Takže sa nestrácaj, ak je to ťažké,
  Ak sa otčine vyskytnú problémy...
  Rod to urobí krásne a ľahko,
  Len aby sa ľudia hýbali!
  
  A Černobog je len tvoj starší brat,
  Aj keď je prísny , nekonečne ťa miluje...
  Dosiahnete najvyššie skóre
  Keď budeš navždy slúžiť Elfovi!
  Orkovia utrpeli obrovské straty, sťali ich dievčatá aj chlapci. A dokonca aj Diana so zovretými rukami vstúpila do bitky. A ich obnažené prsty vrhali žiletky, ktoré zasiahli krky orkov a prerezali ich tepny. A všelijaké hrdlá a tak. A vyzeralo to mimoriadne pôsobivo.
  A potom Dianina bosá noha hodila hrášok s vylisovanou slzotvornou trávou. A hneď tucet orkov na čele s generálom vyhodili a preleteli cez bok fregaty. Toto je skutočne kolosálne ničenie a smrť hnedých a škaredých medveďov.
  Oenomaus povedal s úsmevom:
  - Sme jednej krvi: ty a ja! Správny?
  Diana odpovedala s priateľským úsmevom:
  - Keď sme jednotní, sme neporaziteľní! Človek a elf sú sila a znie to veľmi hrdo!
  Dievčatá zvýšili tlak. Orkovia, ktorí prežili, začali pomocou hrubých padákov skákať dole a kĺzať z okrídlených fregát. Niektoré padáky sa pre svoju veľkú váhu roztrhli a veľké medvede padali ako kamene, no na rozdiel od dlažobných kociek kričali a nadávali veľmi špinaví!
  Diana tweetovala:
  Nie je ľahké byť dobrou ženou,
  Láskavosť nezávisí od výšky!
  Oenomaus vykonal ďalší mlyn svojimi ostrými a dlhými mečmi a odťal hlavu obrovskému kapitánovi medveďov. Váľala sa po palube ako sud a prskala krv. A mladý princ spieval:
  Krv opäť tiekla ako rieka,
  Tvoj súper je dosť ťažký...
  Ale nebojte sa Satana,
  A vráťte monštrum do tmy!
  . KAPITOLA č.6.
  Sedemhlavá dračia vojvodkyňa a zároveň veľmajster Akadémie mágie zasyčala a pýtala sa:
  - Dokážete sa zdvihnúť do výšky dospelého muža a visieť vo vzduchu aspoň minútu?
  Dominika sa zasmiala a odpovedala:
  Môžem, ale môžem to urobiť inak
  Behajte bosí cez rosu...
  Dievča skáče ako žaba -
  To znamená niečo iné ako všetci ostatní!
  Dračej vojvodkyni sa otvorili ústa a vyšľahol z nich oheň. Plameň prešiel a veľmi bolestivo popálil krásnu dievčinu na jej holých, ružových chodidlách s ladnou krivkou päty.
  A Dominika skríkla, no hneď jej pevne zovrel čeľusť. A hruď sa jej silno zdvihla. Dobre trafil, aj pľuzgiere hneď napuchli. Akoby ju starí inkvizítori mučili.
  Dievča zavrčalo:
  pre vás Lancelot a kráľ Artuš !
  Dračia vojvodkyňa revala:
  kým sa mi ešte opovažuješ vyhrážať?
  Markíza nymfy odpovedala:
  - To sú hrdinovia z ľudského folklóru. Sú pre vás absolútne bezpečné, vaša milosť!
  Dračia žena zarevala:
  - Dobre! Teraz máte praktickú úlohu, vyliečiť si popálené nohy. To je v praxi veľmi užitočné a v živote sa to bude hodiť viackrát.
  Dominika s energickým úsmevom spievala:
  - A jeden, dva, tri a päť!
  nebaví ma opakovať...
  Hovorí to isté
  To je dosť na to, aby vám zamútili vody!
  Veľmajster Dragon poznamenal:
  - A je to drzé dievča. Možno nielen smažiť päty, ale aj zlomiť prsty na nohách?
  Markíza nymfy poznamenala:
  - Musíme byť trpezliví, vojvodkyňa . Možno je toto dievča naša jediná šanca zachrániť silnejšie pohlavie. A priveďte späť mužov!
  Dračia žena zarevala:
  - To je hlúposť! Topiaci sa chytí slamku a ty chytíš holú pätu ľudského dievčaťa . Nevykazovala žiadne špeciálne schopnosti.
  Markíza nymfy namietala:
  "Dokázala zdvihnúť kameň svojím rozkazom bez akejkoľvek mágie alebo kúziel, a to stojí veľa!"
  Vojvodkyňa z Montserratu sa zasmiala a odpovedala:
  - Áno, slávne si poranila čelo. Pravda, teraz už niet ani stopy. A to nie je pre ľudí typické.
  Lasica potvrdila:
  - Hneď je zrejmé, že je výnimočná a vyvolená! A to si vyžaduje špeciálny, úprimný a jemný prístup.
  Dračia vojvodkyňa so siedmimi hlavami naraz prikývla:
  - Áno, úprimný a zvláštny prístup... Možno by som jej mal jazykom oblizovať päty, na znak veľkého rešpektu!
  Dominika sa strhla a sebavedomo odpovedala:
  - Nie, radšej nepoužívaj jazyk! - A dodala, čím sa jej tvár nečakane osladila. - Aj keď jazyk je nepochybne najsilnejšou časťou tela. Je schopný presunúť milióny armád!
  Markíza nymfy navrhla:
  - Dajte jej jednoduchú úlohu. Napríklad, nech prinúti mačku, aby k nej prišla a mrnčala, a potom sa vráť!
  Tu predtým tichá trollka vo fialových šatách s čarovným prútikom v rukách namietala:
  - Nie! Nedovolíme, aby mačiatko mučila. Je lepšie so mnou bojovať čarovnými prútikmi. Toto bude naozaj vážna skúška a efektívny test!
  A vytlačila pätu svojich sandálov posiatych zafírmi a fialovými a fialovými diamantmi.
  Dračia vojvodkyňa odpovedala:
  "Pre nováčik je príliš ťažké bojovať s majstrom Dračej akadémie." Bolo ťažké s tebou bojovať aj s touto veľmi skúsenou a ostrieľanou Laškou!
  Troll sa zasmiala a poznamenala:
  - Hlavne! Potom sa jej už nebude báť ani Koschey Nesmrteľný!
  Potom Dominika vyhŕkla:
  - Čo, máš Koscheyho nesmrteľného?
  Dračia vojvodkyňa prikývla:
  - Samozrejme, existuje, ale je ďaleko od vzdialených krajín v ďalekom kráľovstve. Ale je tu jeden odporný trik !
  Zasiahnuté dievča s úsmevom poznamenalo:
  - Alebo možno spôsobil mor? Zabiť všetkých mužov a chytiť svoje ženy!
  Dračia vojvodkyňa odpovedala:
  - Ťažko! Máme desaťkrát viac žien ako mužov. A medzi orkmi a škriatkami, ktorí tvoria armádu Nesmrteľného Koshchei, je naopak desaťkrát viac mužov ako žien a sú oveľa väčší a silnejší. Prečo by mal ničiť vlastných poddaných a armádu!
  Dominika poznamenala:
  - Ale mor sa netýka samotného Koshcheia?
  Žena troll prikývla:
  - Áno, nepôsobí naňho ani jedna bojová mágia. Neberie žiadne zbrane. Ani vaša vodíková bomba to nedokáže zničiť. Taká je podstata!
  Zasiahnuté dievča poznamenalo:
  - Ale asi má smrť vo vajci, na špičke ihly!
  Dračia vojvodkyňa hromovým hlasom odpovedala:
  - Nie je to také jednoduché! Ak by bolo také ľahké nájsť Koshcheiovu smrť, potom by už dávno nebol nažive. A tak je to toľko storočí staré, že...
  Markíza nymfy za ňu odpovedala:
  - Ľudia ste ešte skákali po stromoch, ale on už mal svoju moc a sedel na tróne. Zamyslite sa, čo je to za entitu!
  Dominika to vzala a zaspievala:
  Opice robia tváre
  A sedia na konári...
  Stále márnomyseľný
  Tam boli naši predkovia!
  Žena troll poznamenala:
  - Koshchei, samozrejme, je tiež podozrivý. A keď začal mor, bol, samozrejme, prvý, koho podozrievali. Toto je istým spôsobom hlava osi zla. Ako stohlavý drak, najväčší z drakov, cisár cisárov a ten zlý. Ale aj toto monštrum skamenelo a rozpadalo sa. Ale Koschey by dal aspoň čert! Navyše podozrievali aj kráľa Jinnov, Iblisa... Jinni sú duchovia a nemôžu skamenieť.
  Ale džinovia sa nejako skryli. A akoby zmizli!
  Dominika v odpovedi zaspievala:
  Vyhrkol džin, nie, ver mi, dievčatá majú silu,
  A zmizol...
  A potom drak namietal voči kráse ,
  Utekaj, prosím!
  Markíza de Lasca poznamenala:
  - Existujú dobrí aj zlí džinovia. Sú silní, ale ich schopnosti sú obmedzené. Ale teoreticky, ak jeden z mužov alebo žien požiadal džinského cisára Iblisa , aby zničil mužskú rasu, a bol schopný nájsť prsteň všemohúcnosti, ktorý by dal moc nad touto najväčšou silou v našom vesmíre, potom by to mohol spôsobiť!
  Dominika prikývla:
  - To už je niečo! Musíme nájsť Prsteň všemohúcnosti. A potom všetko napravíme.
  Dračia žena sa zasmiala a jej hlas bol ako hrom. A potom odpovedala:
  - Jeden prsteň je veľmi ťažké nájsť. Keďže dáva moc nad územím porovnateľným s celou galaxiou. Navyše, ak je vo vašom vesmíre galaxia takmer prázdna kvôli vzácnemu usporiadaniu hviezd, tak tu je to územie obývané biliónmi inteligentných bytostí a mnohými kráľovstvami. A zrejme ho ešte nikto nenašiel, keďže cisára nášho rozprávkového vesmíru nebolo!
  Dominika sa zachichotala a spýtala sa:
  - Máš Boha?
  Markíza-nymfa odpovedala:
  - Či existuje taký Najvyšší Boh, Stvoriteľ vo všetkých Vesmíroch, alebo neexistuje, to dodnes nikto poriadne nevie. Dokonca aj Koschey nesmrteľný. Ale existujú bohovia nižšej úrovne. Ale sú také, že sú málo užitočné a je lepšie držať sa ďalej. Vo všeobecnosti má slovo Boh veľa významov. Takže najvyšší džinovia sú svojou silou úplne rovnakí ako bohovia.
  Žena troll poznamenala:
  - Máme aj náboženstvá, ale sú málo užitočné. Ako je mimochodom váš. Teraz, keď bol koronavírus , kostoly boli naozaj prázdne a modlitby niekomu pomohli, alebo ho chránilo kadidlo pred vírusmi. Prečo ste ľudia takí dôverčiví, keď si myslíte, že kľačaním a klaňaním sa môžete o niečo prosiť!
  Dominika odpovedala agresívne:
  - Ale ja neverím v Boha ani bohov vôbec! A je mi to jedno. Ale predtým som na elfov neveril a považoval som ich za rozprávku a ľudský vynález. - Dievča plesklo holou podrážkou o kamennú dosku a pokračovalo. - A teraz vidím, že existujú elfovia, draci, trolovia, nymfy, tak prečo neveriť v Boha a anjelov? Navyše, mnoho miliárd ľudí verí vo Všemohúceho a takmer výlučne malé deti, a nie všetky, vážne veria v drakov a elfov.
  Markíza Laska sa zasmiala:
  - Viem! Toto dievča, keď bolo malé, pozeralo karikatúru o Dunnovi a v skutočnosti začalo na dvore hľadať čarovný prútik. A skontrolovala každú vetvičku. A ostatné deti sa jej smiali. V skutočnosti už v ranom veku väčšina ľudí chápe, že čarovné prútiky sú rozprávky!
  Dominika poznamenala:
  - Ale vo vašom svete sú čarovné prútiky!
  Žena troll prikývla:
  - Samozrejme, že existuje! A aby ste prežili, budete sa musieť naučiť, ako ich používať !
  Dračia žena zarevala:
  - Práve teraz! Dajte jej čarovný prútik, uvidíme, čoho je toto dievča, veľmi ostré a odvážne, schopné!
  Dominika spievala:
  Žiadam vás, aby ste neboli prekvapení
  Ak sa stane mágia!
  Ak sa to stane, ak sa stane mágia!
  Laska poznamenal:
  - No, nie je milá? Taká čarodejnica!
  Troll vzala svoj čarovný prútik pevnejšie do pravej ruky a zamávala ním. A do Dominiky udrel blesk. No dievčine-herečke sa na poslednú chvíľu podarilo odskočiť a úder minul. Mramorová doska za mnou sa roztopila a začala dymiť.
  Dračia vojvodkyňa zvolala:
  - Dávaj pozor, Cobra! Poškodíte celý náter!
  Lasica sa zasmiala a poznamenala:
  - Toto je metóda čarovného prútika!
  V reakcii na to zaspievala trollia Cobra:
  - Zlá matka, moja metóda je jednoduchá,
  Nerád ťahám mačku za chvost!
  Dominika v reakcii zavrčala:
  V mojich zreničkách je nočná mora,
  Jeden skok - jeden zásah!
  Dračia vojvodkyňa prerušila:
  -Pozri, jej pľuzgiere sú už preč! U ľudí škody tak rýchlo neprechádzajú. Aké dievča !
  Markíza nymfy potvrdila:
  - To je všetko! V tom som sa nemýlil. Regenerácia je vzácna v sile, dokonca aj pre čarodejnice, a nebola liečená mágiou.
  Dominika žmurkla a demonštratívne sa postavila na ruky. A jej bosé nohy sa mihali vo vzduchu ako listy vrtule. A dievča to vzalo a nadšene spievalo svojim strieborným hlasom:
  V bitkách sme zmiernili svoju vôľu,
  Brat, bojovali za vlasť.
  Z diaľky to vyzeralo ako elfinizmus,
  Elfský vojak vstúpil do Orklinu!
  
  Naši predkovia kovali meče,
  A potom sa dali do akcie zbrane...
  Brezy otvárajú svoje konáre,
  Dievčatá pečú koláče!
  
  je úspešný v každej bitke ,
  Vie, ako brať veci rozumom.
  Niekedy horí čisté peklo.
  Ale porazíme protivníka !
  
  Elf chráni Zem,
  Poskytuje útočisko tým, ktorí sú bosí a nahí.
  Bitku sme dokončili v máji,
  Orkmacht čakala zúrivá porážka!
  
  A po výstavbe a zasiatí,
  Polia kvitnú a žito je v stohoch.
  Ste hrdinovia, dievčatá, dedkovia,
  V zákopoch mrzlo a sneh!
  
  Z našej statočnej vlasti,
  Hlboko sa ukloňte.
  Prapory elfinizmu lietajú,
  A Führerove transparenty sú na zošrotovanie!
  
  Pod nami hviezdami prejdú storočia,
  Impérium je roj galaxií.
  Na narodenie nie je nikdy neskoro
  A pochovajte nepriateľa vo vesmíre!
  
  Ale verím, že myseľ bude pokojná,
  A človek je pre každého ako matka,
  Tu starodávna rodina prekvitá,
  Žiarenie slávy - Milosť!
  A dievča spieva veľmi krásne, je to taká úžasná speváčka svetovej triedy. Alebo kvázi svetové - čo je ešte vtipnejšie.
  Dračia vojvodkyňa revala:
  -Úžasné! Alebo to jednoducho zober a urob to...
  Samica trola Cobra zakričala:
  - Je čas bojovať s čarovnými prútikmi! A bez akýchkoľvek tupých nechtov! Budeme bojovať s nepriateľom až do konca!
  Nymfa markíza zaškrípala:
  - Nebuď hlúpy! Aká je pre teba nepriateľka. Toto môže byť naša posledná šanca zachrániť a vrátiť silnejšie pohlavie!
  Dominika od zlosti zamrmlala:
  - Daj mi čarovný prútik a ja tú zmes zrazím zo svojho protivníka. Som Harry Potter v sukni a nie nejaký neviem!
  Dračia vojvodkyňa zamrmlala:
  - Čo je to za gang?
  Weasel vysvetlil:
  - Postavy z ľudských rozprávok a folklór Harry Potter je chlapec, ktorý študoval na magickej akadémii, a Dunno je kreslený komiks .
  Cobra sa uškrnula a potriasla prútikom. Pulzar vyletel a zasiahol miesto, kde stála dievčenská filmová herečka. A ona, Dominika, veľmi šikovne odskočila, blýskajúc sa ružovými opätkami, na ktorých sa prakticky neprášilo. A plamene jej vzali podrážku a zľahka ju oblizli.
  Dievča kričalo:
  - Ach , ty perverzný !
  A mávla rukou. A zrazu čarovný prútik, ktorý nymfa držala v rukách, vbehol do jej dlane strašnou silou.
  A Dominik ju pevne schmatol ako agilnú opicu. Potom ako odpoveď vystrelila pulzar.
  Dievčenská herečka nešepkala žiadne kúzla, nevrčala, jednoducho mávala magickým artefaktom. A ohnivá zrazenina letela smerom ku Kobre. Toto nečakala a bola zrazená. Jej sandále, v štýle poltopánok, ktoré zakrývali iba pätu, sa triasli nahor. A bolo jasné, že trollia žena je vážne zranená. A zdĺhavo stonala. A začala strieľať zo svojho čarovného prútika.
  A pulzary sa rozutekali, akoby z neba padali krúpy. Naozaj došlo k výmene úderov.
  Presnejšie, jeden tvrdý zásah a séria šikmých úderov minuli cieľ.
  Pulzar zasiahol aj dračiu vojvodkyňu. Odpovedala tak, že si ho vzala a zavrčala ohňom z úst. A jej svetlo nebolo neškodné, dokonca zachytilo markizácku nymfu.
  Tiež potriasla čarovným prútikom a zarevala:
  - Dosť bolo detí! Naozaj ste už prekročili všetky hranice.
  Obe dievčatá však na upokojenie ani nepomysleli. Dominika, cítiac v sebe démonickú silu, udrela čarovným prútikom a hádzala jeden pulzar za druhým. A jej gule zasiahli nohy majstra trollov a spálili jej sandále.
  Kričala od zlosti:
  - Ľudské kura!
  Markíza nymfy namietala:
  - Nie! S najväčšou pravdepodobnosťou je to dáma jastrab, alebo aspoň drak!
  Dominika opäť zasiahla a tentoraz vlna cunami jej šialeného ohňa udrela ako palica z plameňa.
  A ženská trollia Cobra bude revať a púšťať mágiu bez obmedzení. No akonáhle ju ohnivý stĺp vyhodí hore, doslova rozpáli šaty a zasiahne ju cez hruď.
  Žene trolla sa zatajil dych. A Dominika to posunula ďalej a pridala na hlavu zabijakový pulzar. A bolo to, ako keby mi do mozgu udrel perlík .
  Kobra zarevala a nakoniec omdlela. Jej bosé nohy boli spálené a s pľuzgiermi. Dievča s orlím nosom bolo opálené a zbité.
  Dračia vojvodkyňa radostne zvolala:
  - Wow! Prekonali ste všetky očakávania! Úprimne povedané, nemyslel som si, že by ste mohli urobiť niečo také - vyradiť samotnú Cobru!
  Markíza nymfy prikývla:
  - Ona je naša hlavná a takmer jediná nádej! A môže byť aj ospravedlnený. Pozrite sa, čo robí táto namaľovaná kráska!
  Naozaj, Dominika to vzala a potriasla holým, pôvabným chodidlom a marokom čalúnená "koza" zrazu zabŕčala a cválala okolo. Akoby sa stal skutočne živým a pohyblivým. A poďme poriadne vyskočiť a flirtovať.
  Dračia vojvodkyňa vybuchla do smiechu, pokrútila siedmimi hlavami a poznamenala:
  - Wow! Ako to robí?
  Dominika pokrčila plecami a zaštebotala:
  Úprimne povedané, neviem
  Všetko sa premiešalo v poludňajšej horúčave...
  Takmer vôbec nečítam kúzla.
  Vôbec sa nehrám s duchom vetra!
  Namiesto toho mi vždy chýbaš, Pane,
  Vezmite dievča so sebou!
  Dračia vojvodkyňa zarevala:
  - Dominika prijala! A vzhľadom na svoj zvláštny talent sa zapíše do elitného oddelenia Dračej akadémie. Kde nielenže nebude musieť platiť za štúdium, ale naopak jej bude vyplatené zvýšené štipendium!
  Dominika vyskočila vyššie, otočila sa a spievala:
  Nie je lepšia Dominika
  Ona je farbou Zeme...
  Slnko vychádza nad planétou,
  A všade naokolo sú nuly!
  Markíza nymfy sa spýtala so sladkým úsmevom:
  - Čo za to dostanem?
  Nastala pauza... Dominika vyhŕkla :
  - Musíte si nájsť pekného chlapca!
  Dračia vojvodkyňa sa zasmiala a odpovedala:
  - Novému študentovi sa však zjavne točila hlava od silnej pýchy ! Preto ukladám pokánie - vysloviť sto okrídlených aforizmov. A urobte to okamžite!
  Dominika s úsmevom prikývla:
  - Prosím! Nie nadarmo som hral vo filmoch a mám skvelú pamäť!
  Dračia vojvodkyňa zamrmlala:
  - Poď rýchlo! Mám aj časový limit!
  Dominika sa zhlboka nadýchla a rýchlosťou guľometu načmárala:
  Nikto nepotrebuje uši mŕtveho somára, ale počutie živej líšky je dar pre tých, ktorí nepotrebujú somáre na dosiahnutie svojich cieľov!
  Keď si raz nasadíte topánky, zostanete navždy bosí!
  Vojna je vzduch pre pľúca, ale iba zmiešaný s binárnym plynom!
  Ak sa nepriateľ nechce vzdať a nevie prehrať, donútime ho vyzliecť sa a naučíme ho vyhrávať!
  Zlí ľudia milujú čiernu mágiu, dobrí neľudia milujú bielu mágiu!
  Zabíjanie vo vojne je ťažké v tomto procese, ohavné vo vnímaní, ale aké je to nakoniec skvelé ! To znamená, že vojna prináša zdravie duši, otužovanie tela a očistu peňaženky!
  Vojna niekedy veľmi naplní peňaženky a priamo úmerne plnosti preliatej krvi a prázdnote skazeného srdca!
  Dlh voči vlasti je odmenený nezištnou oddanosťou!
  Vojna skúša múdrych, posilňuje silných, baví bláznov ! -
  Byť na smiech nie je zábava, rozplakať ostatných nie je nuda!
  Dobré pravítko , ako sladký med, najprv olíznu a potom vypľúvajú !
  A zlý vládca, ako palina, bude najskôr sploštený a potom pošliapaný!
  Áno, zlato je mäkké, ale dá sa ľahko použiť na vytvorenie nepreniknuteľného štítu!
  Kvalita vždy prevyšuje kvantitu - ani oceán kaše z perličkového jačmeňa nie je prekážkou pre sekeru!
  Zlo je plné sily, keď je dobro oslabené strachom!
  Vtip je dobrý, lyžica je dobrá na večeru a pomoc v núdzi!
  Môžete mať šťastie raz alebo dvakrát - bez zručnosti sa šťastie stratí!
  Každý, kto nie je Lev Tolstoj, je literárny tulák!
  Nemusíte sa narodiť ako Tolstoj, aby ste boli hlupákom literatúry!
  Pripime si na to, aby sme mali viac manželiek ako dôvodov červenať sa pri rozvode!
  Žiadostivosť zničila viac mužov ako súcit žien!
  Presné oko, šikmé ruky, nepriateľ nie je miss - krátkozraký!
  Filozofia nepredlžuje život, ale robí ho ozdobným, naťahuje úlomky!
  Veliteľ víťazí šikovnosťou, mäsiar číslami, génius umením, podvodník klamstvom!
  Pime teda, aby nádej nezomrela a zomreli len tí, ktorí sa jej nedožijú!
  Nádej zomiera posledná ... A prví sú tí, ktorí ju neospravedlňujú!
  Vo vojne je logika relatívnym pojmom, ako čokoláda, kým stihnete tyčinky obdivovať, už ich máte v ústach, kým ich stihnete prehltnúť, vypadnú bokom!
  Úspech niekedy páchne, úspech páchne ako mŕtvola, ale šťastie nemôže páchnuť!
  Boh je na povrchu každej veci a diabol je v jej detailoch!
  Byť bitý je nepríjemný aj pre masochistu!
  To, čo Boh nevie, je len otázka, na ktorú nevedel odpovedať!
  Opica je lepšia ako človek v tom, že to môže byť len zviera doslova!
  Kázeň, ktorá nevedie k dobru, je ako cesta, ktorá vedie k sekere!
  Budovanie akýchkoľvek doktrín na textoch evanjelia je rovnaké ako štúdium kvantovej mechaniky z rozprávok bratov Grimmovcov!
  Je ťažké byť Bohom, ale zostať diablom je úplne neznesiteľné!
  Myseľ zoštvornásobí silu, aj keď sa počet nepriateľov zdvojnásobí!
  Život je úplný kompromis, nie s ľuďmi, ale s prírodou!
  Čelo je v tvare zvona , čo znamená, že slabika je v pohode!
  pre bláznov , zákony prírody nie sú predpísané pre géniov!
  Jazyk je daný inteligentnému , aby skrýval myšlienky o hlúpych a nezmyselných veciach!
  Kto vidí smiešne v smutnom, tragicky oslepne od vážnej radosti!
  - Ponáhľaj sa bez náhlenia - ponáhľaj sa bez náhlenia! Získajte A z lekcie vyriešením komplexnej akcie!
  Víťazi sa neposudzujú ... Aj keď niekedy sú súdení!
  - Ľudská hlúposť je spojencom bohov nepriateľských voči ľuďom!
  Chlap v chlieve je chlap, ale prasa ani v paláci nevystúpi vyššie ako kanec!
  Sú dve nekonečné veci: vesmír a ľudská vynaliezavosť, avšak prvá je relatívna a druhá absolútna!
  Ktorý Rus nemá rád rýchlu jazdu a prekliate rýchly let!
  - Každý nechce ísť do pekla, ale len málokto okúsi túžbu po diablovej príležitosti!
  Ale bez zalievania slzami nemôžete zbierať úrodu radosti a bez zavlažovania potom vavríny úspechu neporastú!
  Boh je v každej veci alebo na jej povrchu a diabol je v neprítomnosti vecí alebo v hĺbke materiálneho nedostatku!
  Kto si nájde čas a bude opatrný, ušetrí na svojom pohrebe večnosť!
  Ticho je zlato, slovo je striebro, ale z úst ženy sa sype toľko, že aj diamanty otupí!
  Ticho je zlato a dlhé skladovanie veľavravných prúdov nezhrdzavie!
  A zlato stráca svoju hodnotu, ak je ticho zakopané v zemi!
  Niekedy tým, že budete mlčať, naplníte si peňaženku väčším množstvom zlata, ako keď budete nahlas žobrať o darček!
  Vojna nikdy nie je nudná, môže to byť rutina, ale len do prvého výstrelu!
  Čas mieru má tendenciu sa opakovať a iba bitka je vždy individuálna!
  Vo vojne, rovnako ako v šachu, sa nemôžete mýliť, ale rozdiel je v neustálom časovom tlaku!
  Vojna je večný problém ešte pred prvým ťahom!
  V šachu sa ťahy robia striedavo, ale vo vojne sa striedajú!
  Vojna je ako šach, len bez pravidiel a v reálnom čase!
  Vo vojne je večný nedostatok času, keď vládne mier, je nedostatok zábavy!
  Najzaujímavejšia vec vo vojne je, že všetko je vždy vážne a iba kapitulácia je pre zábavu !
  Môžete sa vzdať predstierane, ale, bohužiaľ , vzdať sa môžete len skutočne!
  Tvrdá práca na tréningu sa vypláca jednoduchosťou boja! Kto nie je lenivý, stane sa hrdinom!
  Na učenie nie je nikdy neskoro, pokiaľ nie si mŕtvy!
  Aj mŕtvy človek má šancu na pomstu, pokiaľ nie je ateista!
  Stať sa ateistom znamená prestať byť nesmrteľný!
  Myslia hlavou, ale konajú žalúdkom!
  Zlo nežije v srdciach, ale v žalúdkoch!
  Srdce je sebecké len z času na čas, ale žalúdok je vždy!
  Žalúdok je najstrašnejšia časť tela, ale práve to nás motivuje k práci!
  Bez srdca niet človeka, bez žalúdka niet ľudskej chamtivosti!
  Potešia srdce a upokoja žalúdok!
  Je mi jedno, koľko stojí auto, hlavná vec je, že prestíž vlasti nemá žiadnu cenu!
  Ak Ježiš žije v srdci, potom Satan žije v žalúdku!
  Prázdny žalúdok vás nabáda naplniť peňaženku!
  Prázdna hlava vyprázdňuje vašu peňaženku!
  Veľké brucho nie je znakom skvelého človeka, ale naznačuje malú vôľu!
  Prázdny žalúdok napĺňa dušu horkosťou!
  Najťažšie brucho je to, ktorého prázdnota vychádza z hlavy bez mozgu!
  Žena je kŕmená nohami ako vlk, len vo vysokých opätkoch!
  V budúcnosti mnohí sľubujú hory zlata, ale šťastie je stále za rohom!
  úspech musíte vždy vydať zo seba všetko !
  Cieľ je ako maják, snažíte sa oň, ale keď ho dosiahnete, vidíte, že problémy len pribúdali!
  Cigareta je najúčinnejší zabijak , najmä proti zákazníkovi! Cigareta je ako tichá puška, ale aj v rukách amatéra je smrteľná!
  Cigareta je najspoľahlivejší ostreľovač, vždy zabíja!
  Cigareta chutí horko, ale priťahuje viac ako cukrík!
  Cigareta je ako zlé dievča , ale rozlúčka s ňou je oveľa bolestivejšia!
  Cigareta, na rozdiel od granátu, pri hode predlžuje život!
  Vo vojne je najkratšia cesta k cieľu okružný manéver a čistá pravda je podlý podvod!
  Kruhový objazd je najistejší spôsob, ako si skrátiť cestu k cieľu!
  Život je červený, ale odchádza so šarlátovou krvou!
  Vo vojne život stráca hodnotu, ale nadobúda zmysel!
  Vojna , rovnako ako ženích, je náchylná na zradu, ale nedovolí jej pretrvávať!
  Vojna je žiadostivá žena požierajúca mužské telá!
  Všetky veky podliehajú vojne, ako láska, ale nie je to príjemná zábava !
  Vojna, ako kurtizána, je drahá a premenlivá, ale vždy zanechá hrdinskú spomienku!
  Vojna nie je ako sen, bez silných emócií sa nezaobídete!
  Svet je nudný a relaxačný, vojna je zaujímavá a vzrušujúca!
  Vojna, táto krv a pot, oplodňuje sadenice, ktoré rodia odvahu!
  Bez ohľadu na to, aký zaujímavý je proces vojny, každý chce koniec!
  Vojna nie je kniha, nemôžete ju zavrieť, nemôžete ju schovať pod vankúš, môžete ju jednoducho zašpiniť!
  Vojna je náboženstvo: vyžaduje si fanatizmus, disciplínu, nespochybniteľnú poslušnosť, ale jej bohovia sú vždy smrteľní!
  Vo vojne, rovnako ako v kasíne, je riziko vysoké, ale výhry sú krátkodobé!
  Vojak je smrteľný, sláva je zabudnutá, trofeje sa opotrebúvajú a len dôvody na začatie nového masakra sú neodstrániteľné!
  Pohŕdame vrahom, pokiaľ nie je vojakom na fronte; pohŕdame zlodejom, ak je nájazdníkom na bojisku, dvojnásobne!
  Vojak, toto je rytier, ktorého brnenie má odvahu a česť! Generál barón, ktorého korunou je obozretnosť a inteligencia!
  Vojak znie hrdo, vojak znie hanlivo!
  Prvý v útoku môže zomrieť, ale posledný nezostane v pamäti!
  Je lepšie byť prvý pri delení koristi ako pri útoku!
  Vojna, ako žena, položí iba mužov bez zlomenia!
  Žena, na rozdiel od vojny, sa neponáhľa zabiť muža!
  Vojna sa na rozdiel od žien nikdy neuspokojí s počtom pridelených mužov!
  Vojna je najnenásytnejšia žena, nikdy nemá dosť mužov a neodmietne ženu!
  Ženy sa neradi bijú, ale nutkanie zabiť muža nie je oveľa horšie ako guľka!
  Aj malá guľka môže človeka zabiť, žena s veľkým srdcom ho môže potešiť!
  Veľké srdce často vedie k malému vlastnému záujmu!
  Vojna nemá ženskú tvár, ale mužov krváca lepšie ako manželka!
  Vojna neprináša radosť, ale uspokojuje agresívne pudy!
  Radosť vo vojne, mŕtvoly nepriateľov sú len v cene!
  Vojna je oranie poľa: je oplodnené mŕtvolami, polievané krvou, no vynorí sa víťazne!
  Víťazstvo sa živí na mŕtvolách a krvi , ale prináša ovocie so slávou!
  Vojna je ako ľudožravá kvetina, svetlá, mäsožravá a so zlým zápachom!
  Vojna je matkou pokroku a nevlastnou matkou lenivosti!
  A vo vojne život vojaka nemá cenu a generáli sú dokonca stratou!
  Ak chcete mier, vštepujte strach, ak chcete vojnu, vštepujte smiech!
  Smiech nie je hriech, ak nie ste na smiech vo vojenských záležitostiach!
  Vojna je ako cirkus, posledný sa smeje len víťaz!
  Vo vojne, ako v cirkuse, iba záludný, vážny vrah!
  Jednota v tvrdom režime je lepšia ako chaos a lajdáctvo v mäkkom!
  Smrť je konvencia, hanba je absolútna !
  Bez ohľadu na to, aký veľký je kráľ, pôjde do hrobu, rovnako ako poľovník!
  Politik vždy klame, len on zomiera naozaj!
  Nesmrteľnosť je skutočná, ale smrť je iluzórna!
  Králi môžu všetko, ale ani jeden, ani jeden kráľ nemôže ujsť z hrobu do zeme!
  Každý chce žiť krásne, ale len málokto zomiera dôstojne!
  Smrť sľubuje problémy, pokiaľ nezažiari lúčmi úspechu!
  Život bez zábavy je láska bez koníčkov!
  Je dobré, keď je láska, horšie, keď je krviprelievanie!
  Sex je ako pochodeň, ale doplnenie stojí viac!
  Môžete žiť bez sexu, ale nemôžete sa rozmnožovať!
  Čím je láska vrúcnejšia, tým silnejšie tečie krv!
  Ľudia chcú lásku, zvieratá chcú sex a géniovia chcú odhalenia!
  Aj ošípané sa pária, estéti to milujú!
  Aj sex si vyžaduje striedmosť, čím viac, tým lepšie!
  V láske sa medze nekladú, v sexe stačia slová!
  Je to ľahšie pod paľbou, ak je vo vašom srdci plameň!
  Je lepšie horieť v plameňoch, ako sa stať dušou Kaina!
  Vojna je skupinový sex: veľa stonania a kriku, ale toľko krvi nebude ani z tisícky panien!
  Sex je ako vojna, ale nie taká dlhá a rutinná!
  Bojovať je ako milovať, ale stonanie nie je podporované!
  Sex je samozrejme dobrý, ale vykašliavanie krvi je zlé!
  Vojna je ťažká, ale poníženie má väčšiu váhu ako akékoľvek vojenské bremeno!
  Ak chceš žiť, nauč sa bojovať, ak chceš prežiť, nauč sa vyhrávať!
  Vo vojne sú všetky prostriedky dobré, okrem kuriatka!
  Každý môže bojovať, ale vyhrať môže len ten, kto si ho zaslúži!
  Vojna nie je miestom na premýšľanie, je plná veľkého šialenstva!
  Je lepšie bojovať, ako obchodovať s Vlasťou!
  Vojna nie je cukrík, ale naplní vás radosťou, keď ju prehltnete!
  Bitka nikdy nekončí, len utíchne hukot kanonády!
  Kanonáda môže utíšiť, hlaveň môže prasknúť, ale boj sa nikdy nezastaví!
  Vo vojne je najzaujímavejšia nepredvídateľnosť, skutočný boj!
  Prečo za Stalina klesli ceny, pretože nepriatelia ľudu boli zabití!
  Je lepšie byť vyzlečený pre peniaze, ako byť obutý pre nič!
  Je doslova krajšie byť naboso, ako obrazne mať topánky!
  Vojna je ako cirkus, len namiesto smiechu sú slzy a aréna má veľkosť planéty!
  Chcem mier, ukáže sa, že je vojna, chcem vojnu, ukáže sa, že je to kapitulácia!
  Vojna je do istej miery matkou, rodí skutočné bratstvo!
  Vojna je zlá, no rodí dobrých kamarátov!
  Dlhé ruky sú dobré, ak myseľ nie je skratovaná!
  Sila víťazí a iba praktická myseľ udeľuje dary víťazstva!
  Sila a inteligencia, ako manžel a manželka, rodia víťazstvo iba vo dvojiciach!
  Človek, na rozdiel od pyramídy, má vo výdrži neplochú oporu!
  Pyramída má štyri rohy, ale rovný povrch jej dodáva stabilitu!
  Dobrá smrť je lepšia ako mizerný život!
  Je dobré byť Bohom v divočine, ale je zlé byť diablom v zóne!
  Slnko zapadá o pol dňa, ale sláva zostáva po stáročia!
  Sláva je krátkodobá, okrem všetkého ostatného!
  Žite večne, učte sa navždy, ale neučte sa!
  Sláva môže byť veľmi jasná, jasnejšia ako zlato, ale časom vybledne!
  Sláva je ako slnko, ale v noci nezapadá!
  Nie je ľahké stať sa slávnym ani s námahou, ale lenivosť ľahko vedie k hanbe!
  Sláva je ako oheň, lahodí oku, ale aby ste ju získali, musíte niekoho spáliť!
  Je dobré byť v sláve, je zlé byť obklopený muchami, ktoré lipnú na sláve!
  . KAPITOLA č.7.
  Po prebudení je chlapec princ Oenomaus opäť pripútaný ku volantu. Predtým sa mohol umyť v studenom prúde a umyť si zuby. A potom si dajte skromné raňajky.
  A pokračujte v neustálom pohybe a detskom telíčku, aby ste neboli spútaní kamenným morom. Taký je ťažký osud vznešeného človeka a dediča veľkej elfskej ríše.
  Jediný spôsob, ako prežiť, je byť mladým otrokom a tvrdo pracovať. To poskytuje dočasnú ochranu pred skamenením. Je tu niekoľko príležitostí na predĺženie svojej existencie, ale je to dosť nepríjemné a bolestivé.
  Chlapec, ktorý točí koleso, však využíva svoju bohatú fantáziu na to, aby sa ponoril do imaginárneho sveta a rozjasnil svoju neradostnú existenciu v dobrovoľno-povinnom zajatí.
  Chatár letí na malom trojhlavom drakovi. Chce nájsť v neznámej krajine, pričom ešte nevie čo, ale čo môže vrátiť silnejšiemu pohlaviu a zastaviť vymieranie a skamenenie mužov.
  Drak je tiež ešte dieťa a chlapec nemá veľa rokov a má na sebe len šortky a batoh s bojovým arzenálom a za opaskom luk, dva meče a pár dýk.
  Oenomaus letí na svojom koni. A vedľa nej sedí dievča Margarita na malom drakovi. Má na sebe len tuniku, je opálená a na holých prstoch má prstene s mágiou. Predstavuje boj hit z ľudského sveta.
  Dievča nie je jednoduché. Na Zemi bola partizánskym a spravodajským dôstojníkom počas Veľkej vlasteneckej vojny. A po smrti sa presťahovala do sveta mágie a mágie. A je v nej už viac ako deväťdesiattri rokov. Vyštudovala Dračiu akadémiu a ovládala mocné čarodejníctvo. Ale vyzerá rovnako, ako keď ju Nemci obesili. Z nejakého dôvodu nerastie, a to Margaritu rozrušuje. Ako dlho môžete byť večným dieťaťom?
  Pravda, Oenomaus hovorí, že on sám bol dospelým elfským princom, no stal sa otrokom. A tiež, preto mu to vadí. Aj keď nie, byť dieťaťom nie je až také zlé, ale keď si aj otrokom...
  Teraz je však už v inom svete, netočí otrokárskym kolesom, ale lieta na drakovi. A s ním bola partizánske dievča Margarita, ktorú viedli bosú cez sneh na popravu. A predtým ma aj mučili. Prerezali jej chrbát ostnatým drôtom a na ohni opiekli mladej hrdinke podrážky.
  Sú pokryté pľuzgiermi a keď stúpite na studený sneh, je to takmer príjemné, pretože bolestivé svrbenie v obhorených nohách ustupuje. A na krku priekopníka bola plaketa - "Som partizán." Keď visia, takmer to nebolí, len je hnusný pohľad na šťastné tváre krautov a policajtov. No strach, čo ak ju ako priekopníčku a zanietenú ateistku čaká peklo? Kde vám budú navždy smažiť nielen päty, ale celé telo.
  Hoci, prečo verí takým nezmyslom? Aj keď je škoda zomrieť a ísť do zabudnutia, keď som žil tak málo.
  Ale keď sa slučka na jej jemnom krku utiahla, dievča sa zobudilo na draka. A vedľa nej bola nymfa krásna ako anjel. A Margarita si myslela , že nebo stále existuje. Taký zvláštny raj pre pionierskych hrdinov a ateistov.
  Ale v skutočnosti je v magickom svete dobro a zlo a jeho problémy. Pomocou mágie bola rýchlo vyliečená zo svojich rezných rán a popálenín. A dievča vstúpilo do Dračej akadémie v najmladšej triede. Bola však talentovaná, schopná a rýchlo sa učila.
  A ovládala silné magické schopnosti. Preto sa napriek svojmu detskému vzhľadu vybrala s princom Oenomaiom na špeciálnu misiu - nájsť niečo, čo by pomohlo zachrániť silnejšie pohlavie. Koniec koncov, svet bez mužov je bez harmónie a záujmu. A nežné pohlavie sa v ňom nudí a je nepohodlné.
  Margarita počas letu poznamenala:
  - Niekedy si myslím, že muži sa vrátia a čo potom? Kto potrebuje malé dievčatko? Ako rád by som vyrástol a stal sa dospelým!
  Oenomaus odpovedal sebavedomým tónom:
  - Ak mágia dokáže vrátiť život mužom, je možné, že z vás spraví dospelého. Len nezabudnite, že elfovia, nymfy a dryády nestarnú, a to je ich prirodzená vlastnosť. Ale ľudské ženy nie. Je potrebná silná mágia, aby sa z nich nestali škaredé, škaredé a hrbaté staré ženy. A byť škaredou starou ženou je oveľa horšie ako byť krásnym dievčaťom. Nehovoriac o chorobách staroby, ktoré útočia na ľudí. Na Zemi nemáte žiadnu vážnu mágiu a pravdepodobne ste sami videli, aká je staroba hnusná a hnusná, najmä pre ženy.
  Margarita negatívne pokrútila hlavou:
  - Nie, nechcem byť starou ženou! Lepšie byť mladým otrokom ako starou kráľovnou!
  Chlapecký princ sa zachichotal a poznamenal:
  -Budeš navždy mladý, navždy bosý!
  Dievča sa zasmialo a poznamenalo:
  - Pred vojnou som bola mestské dievča. V Leningrade bolo akosi neslušné chodiť naboso a klíma tam nebola veľmi teplá. Preto som sa v dedine akosi hanbil trampovať . Až počas okupácie, keď sa deťom roztrhali sandále a bolo veľmi ťažké zohnať malé topánky, som sa niečo také naučila. A viete, v prvých dňoch je to bolestivé a chladné, najmä ak sa nehýbete, ale potom si na to zvyknete a je to dokonca príjemné. Navyše na Ukrajine je leto veľmi teplé a jemné.
  Chlapecký princ prikývol:
  - Áno! Rozumiem. Ale pozri, kto letí!
  Naozaj sa pred nimi objavila dáma v pozlátenej stúpe. Nie, nie Baba Yaga, ale veľkolepá blondínka, aj keď s príliš veľkým množstvom make-upu. A trbliece sa perleťovými zubami. A namiesto metly má úplne moderný elektrický vysávač. Áno, toto je zábavný príbeh.
  Deťom dala pusu a zaspievala:
  Plné líšok, veveričiek,
  odložím si džem...
  Predsa chlapci a dievčatá
  Koniec koncov, chlapci a dievčatá...
  Naozaj, naozaj, naozaj to milujem!
  Margarita ako odpoveď prikývla a poznamenala:
  - Áno, toto je modernosť. Stará stupa novým spôsobom!
  Blondínka s vysávačom to zrejme počula a otočila sa a frustrovane zarevala:
  - Kde si prišiel na to, že tá stupa je stará? Áno, ty sám, keby si zostal na svojej Zemi, bol by si už starou ženou! A veľmi škaredé , ak nie v rakve!
  Margarita s povzdychom súhlasila:
  - Áno, to je správne! Pravdepodobne by kosti plávali v hrobe, alebo by bola taká škaredá, že bol hnusný pohľad.
  Oenomaus poznamenal:
  - Ľudia sú stvorenia zbavené Boha. Sú zbavení toho, čo majú elfovia - večnej mladosti! A silnejšie pohlavie si musí oholiť aj fúzy. Chlapci hovoria, že je to veľmi bolestivé a nepríjemné!
  Blondínka s vysávačom ho vzala a potriasla ním. A rôznofarebné bubliny lietali smerom k deťom, ktoré sedeli na mladých drakoch.
  V reakcii na to chlapci odfúkli zo svojich drakov a bubliny odleteli späť, v reakcii blondínka potriasla prútikom. A všetko sa začalo točiť.
  Bubliny sa začali točiť v okrúhlom tanci, akoby sa navíjali. A bolo to super .
  Dievča poznamenalo:
  - Nie si Baba Yaga - kostná noha,
  A cool blondínka je polovica šťastia!
  Bojovník s vysávačom zúrivo poznamenal:
  Deti sú hlúpe ako dopravné zápchy
  Ťahajú ťa do siete...
  Naložím ťa do kotla,
  Zapálim ti oheň!
  A ako odpoveď je taký veselý a radostný smiech. Toto je skutočne žena - s veľkým chladom.
  Deti sa roztočili na svojich drakoch a vyskočili na Baba Yaga. Dievča vybralo z batohu prak a zavrčalo:
  - Chcete to dostať?
  Blondínka sa zasmiala a pulzarom udrela priekopnícku veštkyňu. Vyhla sa svojmu drakovi. A ako odpoveď urobí aj znak kríža prakom a ako ťa bude kopať .
  A ohnivá sieť zamotala mladú Babu Yagu. Tak sa v ňom ocitla zviazaná.
  Chlapec Oenomai poznamenal:
  - No priznajte sa, ktoré z detí ste uniesli?
  Partizánske dievča prikývlo:
  - Správny! Vieme, že máš čumák ako z dela!
  Blonde Yaga zavrčala a otočila sa:
  - Áno, vezmem ťa za to a...
  Bez slova sa kráska otriasla a pokúsila sa pretrhnúť sieť. Ale priekopnícka hrdinka prekročila prak a vystrelila na Yaginu s energiou mágie a znamení. Ako sa blondínka začala triasť a zvíjať. A dievča spievalo:
  Inšpirovali sme sa v ťažkých časoch,
  Vďaka tomu, že vôľa je silnejšia ako oceľ...
  Oslobodil svet od moru -
  Vážený súdruh Stalin!
  
  Na mnohých obrázkoch, ktoré som zmeral,
  V nekonečnom vesmíre...
  Otvorili ste nám správnu cestu,
  Pravdepodobne to naznačuje!
  
  Použil som šok
  Mágia zo Solcenizmu...
  Tu je rozvrh:
  Že padne jarmo fašizmu!
  Chlapec škriatok poznamenal:
  - Očividne to bol fajn chlap, Stalin! Ale pravdepodobne, ako všetci ľudia na Zemi, tiež starol.
  Dievča tiež strieľalo na Baba Yaga v mladej modifikácii a štebotalo:
  Lenin žije v mojom srdci,
  Aby sme nepoznali smútok...
  Dvere do vesmíru sa otvorili -
  Hviezdy sa leskli nad nami!
  Blonde Yaga prosila:
  - Dosť! Nechajte ma ísť, požiadajte o to, urobím čokoľvek!
  Margarita tweetovala:
  - Prepustite zajaté deti! Potom ti možno odpustíme. Koľko ste ich nasali do vysávača?
  Blondínka zamrmlala:
  - Pustím ťa von! Len na mňa nevrhaj kúzlo kríža!
  Dievča sa otočilo. Ohnivá pavučina s módnou madam spala. A otočila sa . Margarita varovala:
  - Nechajte všetky deti odísť, bez podvodu!
  Blondínka slávnostne ubezpečila:
  - Dávam slovo!
  A zapol vysávač. Začali z nej vyskakovať bledé tiene detí. Priesvitné, ako duchovia. Ale Margarita mávla čarovným prútikom a tieto tiene sa zmenili na chlapcov a dievčatá. Tých druhých bolo trikrát viac. Ale napriek tomu bol Oenomai šťastný:
  - V tomto svete je aspoň silnejšie pohlavie. A takmer všetci naši muži vymreli!
  Margarita so žiarivým úsmevom poznamenala:
  - Neprišlo! A vďaka bohom!
  Jeden z chlapcov, bosý, ale v luxusnej, aj keď roztrhanej košieľke, priletel do Oenomaie a predstavil sa:
  -Vikomt de Lafer! Wow, aké nechutné je byť vo vysávači. A táto mrcha mi stiahla aj čižmy z pravej dračej kože.
  Margarita zamrmlala s úškrnom:
  - No tak, vráť to , čo bolo ukradnuté vikomtovi !
  Blondínka Yaga zahundrala:
  - Nemôžem!
  Oenomaus tiež vytiahol svoj čarovný prútik a potriasajúc ním zareval:
  - A prečo je to tak?
  Krásna čarodejnica zachrapčala :
  - Predal som ich! Boli veľmi prestížne. Jeden princ za ne zaplatil pol vreca zlata!
  Margarita zamrmlala:
  - No, biela ... Za to ti vezmeme čižmy. Vyrábajú sa tiež z kože draka a dokonca aj z kože tigra.
  Blonde Yaga poznamenala:
  - Budú príliš veľké pre chlapca. A bolo by hanbou, keby sa čarodejnica môjho rangu javila ako bosá.
  Margarita sa zasmiala a odpovedala:
  "Tiež nie som slabá čarodejnica, ale stále som bosá, dokonca aj v chladných svetoch." A vy ste taká dáma. A upravím veľkosť chlapca!
  Princ Oenomaus zareval:
  - A prísahajte, že nebudete unášať deti. Inak vás vezmeme na súd bohov.
  Mladá Baba Yaga koktala:
  - Nerobím im nič zlé. Je to len energia detí, ktorá mi umožňuje zostať navždy mladá a krásna. A tak sú nažive.
  Margarita zúrivo zavrčala:
  - Nájdete iný spôsob, ako omladiť. V skutočnosti je čas dať vám lekciu.
  A dievča zamrmlalo kúzlo. A ako vypúšťala prúdy pulzarovej energie z holých prstov na nohách a zo špičky čarovného prútika.
  A trafili blondínku. Zrazu sa scvrkla a zmenšila svoju veľkosť. Teraz pred nimi stálo namiesto vysokého dievčaťa vystrašené dievča nie staršie ako desať rokov s vrkôčikmi a bosými nohami. Zašepkala:
  - Netreba! Budem dobrý! Neplácaj ma!
  Margarita mala v rukách čižmy. Zamávala dlaňou a vznášali sa smerom k bosému chlapcovi vikomtovi, ktorý spolu s ostatnými oslobodenými deťmi kráčal vzduchom ako v beztiažovom stave.
  Chlapec zo šľachtickej rodiny si obul čižmy a spieval:
  Okolo chlapca je veľa nebezpečenstiev,
  Niekedy sa svet trblieta ako studený kameň...
  chlapec však vstal z pohovky,
  Pretože je to ušľachtilý bojovník, verte mi!
  Dievča Yaga sa upokojilo a zamrmlalo:
  - Nechystáte sa ma bičovať?
  Margarita povedala prísne:
  - Ak sa nesprávate pohoršujúco, tak prečo by ste mali byť bičovaní?
  Blondínka štebotala a po ružovom líci jej stekala slza:
  "Teraz som dieťa a ostatné čarodejnice ma nebudú rešpektovať!"
  Jedna z prepustených dievčat uviedla:
  - Aj my sme deti a neplačeme kvôli tomu!
  Chlapci a dievčatá sa zasmiali.
  Margarita poznamenala:
  - Musíš byť hladný! Možno by sme mohli ísť dole a tam niečo zjesť?
  Deti robili hluk. Vikomt sklopil zrak a poznamenal:
  - Pod nami je obrov hrad a nie je o nič lepší ako Baba Yaga. Takže...
  Oenomaus zvolal:
  - A obr má v zajatí aj deti. Musíme im pomôcť.
  Margarita sa usmiala a navrhla dievčaťu Yaga:
  - Možno by sme mohli vziať deti spolu a zachrániť ich pred obrom? Urobte dobrý skutok a budete prijatí na štúdium na akadémii rozprávok. Tam sa naučíte robiť dobré skutky!
  Čarodejnica spievala:
  Kto pomáha ľuďom
  Stráca čas...
  Dobré skutky -
  Nemôžete sa stať slávnym!
  Margarita namietala:
  Okvetný lístok kvetu je krehký,
  Keby to bolo odtrhnuté už dávno...
  Aj keď je svet okolo krutý,
  Chcem konať dobro!
  
  Robte ľuďom dobre
  Rob dobré skutky...
  A budú kvitnúť ako kvety,
  Modré kvety vo svetle!
  Chlapecký princ poznamenal vážnejším tónom:
  - A ty sa snažíš konať dobro a bojovať proti zlu a verím, že sa ti to bude páčiť!
  Dievča Yaga zaťalo päste a povedalo:
  - No, pokúsim sa. Napriek tomu nie je cesta späť k zlým čarodejniciam - budú sa smiať a štípať vás ! Preškolím sa na dobrú vílu!
  Margarita sa usmiala a spievala:
  Každý, kto má na svete inteligenciu,
  Vždy musia byť priatelia...
  Aby sa to nestalo ako v strelnici -
  Inteligentná hra sa nestala!
  Chlapec princ zaštebotal:
  - No, poďme dolu k obrovi!
  Z oblohy sa vyrútila horda detí, takmer úplne bosých a otrhaných, chudých a bledých, no energických a vzrušených.
  Margarita a Oenomai zostúpili na drakov a Yaga, ktorá sa stala dievčaťom, na maltu. A vysávač zostal s ňou, hoci sa zdal príliš veľký pre detské ruky.
  Toto je tím, ktorý zostúpil na zem. Na obrovskom hrade obra s vežami, z ktorých trčia veľké lebky, nie je nič . Ale vchod ovládajú kostlivci plus celá čata orkov.
  Deti pristáli. Boli pripravení bojovať. Dievča Yaga stlačilo tlačidlo vysávača a vypadli z neho šable, meče, oštepy, dýky a dokonca aj pár guľometov. Keď videla zmätený pohľad detí, vysvetlila:
  - Chytil som to vysávačom. Je to oveľa lepšie ako metla. A v ňom celá zbierka zbraní.
  Margarita potriasla čarovným prútikom a bosými nohami, ozdobenými čarovnými prsteňmi, a zavrčala:
  - Teraz vrhnem kúzlo, ktoré dá tvojej zbrani zvláštnu, zázračnú silu.
  A čarodejnica povedala:
  -Abra , kabra , codabra ! _ - A z jej čarovného prútika a čarovných prsteňov vyleteli prúdy energie. A zbraň, ktorú Baba Yaga dala deťom, začala žiariť.
  Oenomai ako skúsenejší bojovník zobral do ruky krátky ľahký guľomet, ktorý strieľal tenkými ihličkami. Chlapec si oblizoval šťavnaté pery a spieval:
  - Dobré by malo byť s guľometom,
  Úder ako rozzúrená oceľ...
  Tá krv tiekla ako vodopád,
  A vo vesmíre vládol raj!
  Deti jednohlasne zvolali a zdvihli zbrane:
  Kat je prefíkaný a krutý,
  Ľudia boli postavení k múru...
  Ale verím, náš búrlivý výhonok,
  Ale verím, že solárny prúd -
  Rozptýliť temnotu väzenského žalára!
  A tak sa oddiel detí, vyzbrojený magickým arzenálom, vrhol do útoku. Blýskali sa malé obnažené opätky chlapcov a ešte početnejších dievčat. Nebáli sa príšer, hoci sa k nim blížil celý pluk chlpatých, páchnucich a odporných orkov .
  Oenomai letiaci na drakovi spustil paľbu na nepriateľa zo samopalu. Malé ihličky prepichli chlpaté telá orkov a potom sa stal zázrak: zmenili sa na veľké čokoládové tyčinky a medové buchty.
  Margarita tiež kopla nepriateľa, používala na ne svoje holé prsty na nohách a magické prstene. A tak sa orkovia s mečmi, ktorí sa dostali do útoku, okamžite zmenili na všetky druhy chutných vecí, vrátane cukríkov pokrytých čokoládou a s vtáčím mliekom vo vnútri. Toto je naozaj chutné. A tvarohové koláče a šišky s makom a škoricou.
  A čarovný prútik partizánskeho dievčaťa máva a vytvára báječné veci.
  A tak deti vstúpili do boja s orkmi. V prvom rade vikomt. Jeho oblečenie, keď si chlapec obul čižmy, sa stalo úplne novým, akoby úplne novým. A bojoval nielen s mečom v pravej ruke, ale držal meč aj v ľavej.
  A od dotyku čepele sa udiali báječné premeny. Teraz sa namiesto orka objavil impozantne veľký koláč s hrozienkami. A z úderu meča sa objavil čokoládový tvarohový koláč. A ďalší chlapi v boji.
  Jedno dievča, zrejme z vyspelejšej krajiny, si oprelo bosé nohy o trávu a čmáralo zo samopalu. Z čoho vznikajú rôzne druhy rozprávkových premien. A z orka vyšla veľká plnená klobása a potom morka s omáčkou. A aké ďalšie chutné pochúťky sa neobjavili.
  A voňavé kokosové košíčky, ktoré vznikli dotykom čepelí. A tiež skvelá zmrzlina.
  Partizánske dievča Margarita začalo v bojovej extáze spievať;
  Sme priekopníci, deti komunizmu,
  Kto chce pozdvihnúť krajinu...
  Hitler bude tvrdo odpovedať za svoj hnev,
  Rozdrvíme, ver mi, Satan!
  
  Zložili sme prísahu pred Bohom,
  A Lenin dal svoje srdce mladým ...
  Oh, nesúď priekopníkov tvrdo,
  Všemohúci im dal viac sily!
  
  Išli sme dopredu bosí chlapci,
  Chceli bojovať, zachovať svoju vlasť...
  Chlapci aj dievčatá s kosami sú pre nás,
  A naša lojalita je silné brnenie!
  
  Pri Moskve zúrili bitky,
  Tanky horeli, asfalt sa topil...
  Uvidíme komunizmus, verím, že sme dali,
  A fašistu môžete vyradiť širokým mečom!
  
  Neverte mi, ľudia, Hitler nie je všemocný,
  Hoci Fuhrerova myšlienka žije ďalej...
  A tvrdo sme zasiahli fašistov,
  Poďme na našu skvelú cestu!
  
  Nebudeme sa báť nepriateľov Ruska,
  Milujeme náš rodný ZSSR...
  Nie si rytier s dušou klauna,
  Dajme príklad Božiemu kráľovstvu!
  
  Hitler to nevie, bude kruto bitý,
  Aj keď v ňom zúri pekelná sila...
  A parazitickí krauti prichádzajú,
  Ktorý naplní pokoj ohňom!
  
  Veľkosť Rusov je vyhrať hraním,
  Aj keď je za tým obrovské množstvo práce...
  Verím, že víťazstvo príde v bujnom máji,
  A Fuhrer bude úplne kaput!
  
  Toto je naša viera, sila komunizmu,
  Nech ZSSR prosperuje navždy ...
  Rozdrvíme, viete, jarmo fašizmu,
  Takto sa Rusko stalo armádou!
  
  V Stalingrade boli Fritz zbití,
  Spoznali našu silnú päsť...
  A rozdali sme skvelé darčeky,
  A diktátorovi dali nikel!
  
  Moja krajina, krásne Rusko,
  V ňom, v Arktíde, kvitnú jablone...
  Svarog a Stalin sú, viete, Mesiáš,
  Nacisti utekajú pred ruskými bojovníkmi!
  
  Taký je vesmír krásny,
  Keď nad ním žiari komunizmus...
  A skúšky budú na vzdelanie,
  Let len hore a ani sekundu dole!
  
  Vzali sme zimu s divokým červeným výkrikom,
  Zlomili chrbtovú kosť Bielej gardy...
  Nepriatelia komunizmu Ruska sú porazení,
  Trofeje máme ešte na obed!
  
  Držali sme Stalina veľmi pevne,
  Dievčatá bosé v každom mraze...
  Ver mi, stal si sa silnou osobou,
  A z priekopníka vyrástol rytier!
  
  Nie, Rusko sa nikdy nezlomí,
  Nesmrteľný Lenin ukazuje cestu...
  Nebojíme sa lesklých plameňov,
  A Rusi sa nemôžu odvrátiť od komunizmu!
  
  
  V mene našej Matky Rusi,
  Spojme srdiečka do jedného venca...
  Hurá, dievčatá nahlas kričali,
  Splní sa veľký sen!
  
  Áno, naša viera je byť vždy s našimi otcami,
  A ak dokážete prekonať svojich predkov...
  Navždy sa nám bude statočne dariť,
  Hoci nevyzerá na viac ako dvadsať!
  
  Ver mi, milujeme našu vlasť,
  Chceme šťastie navždy...
  Lucifer, ver mi, nás nezničí,
  Leto príde - zima zmizne!
  
  V Rusku bude všetko veľmi veľkolepo kvitnúť,
  Akoby problémy zmizli zo sveta...
  Verím, že príde éra komunizmu,
  Bohatstvo a radosť zostanú navždy!
  
  Veda vzkriesi tých, ktorí boli zabití v bitkách,
  Ľudia budú mať mladosť navždy...
  A človek je ako Všemohúci,
  Darebák zmizne, viem, do večnosti!
  
  Stručne povedané, šťastie žiari pre každého vo vesmíre,
  Všetci ľudia na svete sú ako jedna rodina...
  Deti sa smejú a hrajú sa v nebi,
  Budeš ma milovať piesňou!
  A tak spievala a deti premenili orkov na niečo nezvyčajne chutné a chutné s magickými zbraňami. Ale aj keď čarodejnica vypustila energiu z vysávača, začali sa objavovať poháre s rybami, prílohami a labuťami s lahodnou kôrkou , do ktorých sa nemilosrdní orkovia premenili. A bolo to veľmi krásne.
  Tu sa škriatkový orkský veliteľ, ktorý sa dostal pod ranu dobrej mágie, zmenil na svieži voňavý koláč pokrytý ružami, krémovými nevädzami a kandizovaným ovocím.
  A tak veľa rôznych chutných vecí zrodilo v rukách nevinných detí magické zbrane.
  No do boja po orkoch vstúpili aj kostlivci. Obrovské a strašidelné. Pohybovali sa ako drevo. Deti na nich útočili mečmi a šabľami a hádzali dýkami. A Oenomai z draka a pešieho dievčaťa vystrelili z guľometu na kostry.
  Margarita tiež použila mágiu a ukázala svoje perleťové zuby. A robila konkrétne zázraky. A jej mágia premenila kostry na zlaté poháre na víno plné farebnej zmrzliny a bohato zdobených tort.
  A z úderov mečov chlapcov, vrátane vikomta de Lafera, vznikali najrôznejšie chutné a chutné veci. A takáto vôňa sa šírila po celom zámku. Len zázrak zázrakov.
  Z jednej z obrovských kostier sa vykľula celá hora koláčov. A tieto torty sa leskli všetkými farbami dúhy z rôznych krémov.
  Áno, boli tu také chutné, veľmi chutné veci. Z niektorých hrozivých čiernych kostlivcov sa stali lízanky kolosálnej veľkosti.
  A hladné deti neodolali a vyskúšali chutné maškrty. Margarita zatrúbila na gong a zakričala:
  Žalúdky sú naši hlavní nepriatelia,
  Ver mi, vrhajú nás do zlých činov...
  Keď chlapec vidí koláče,
  Je tlačený, aby ohavne kradol žalúdky!
  
  Tak sa baby neponáhľajte
  Príde čas a budeš stále jesť...
  A nehreš pred Bohom, drahý,
  Inak sa zmeníte na ohnivce!
  Oenomaus vysvetlil deťom:
  - Kým nebude kanibalský gigant porazený, jedenie jedla je nebezpečné. Hlavný zloduch musí byť porazený!
  Ozval sa hlasný dupot a najprv sa objavil gigantický tieň, pokrývajúci polovicu poľa, naplneného najrôznejšími koláčmi a jedlami. A potom sám rohatý obr. Mal ústa vorvaňa a nohy s pazúrmi. A taký vysoký , že je vyšší ako už aj tak obrovský hrad s vežami a kostrami.
  Deti od strachu zakričali a kanibalský násilník okamžite nabral na veľkosti.
  Margarita povedala s úsmevom:
  - Neboj sa! Veľký je len vtedy, keď sa ho bojíte!
  Oenomaus zúrivo zvolal:
  Možno nie si zbabelec, ale si hlupák a videli sme tie pamiatky!
  Čarodejnica Yaga štebotala:
  - Drahý, drahý zlobr,
  Máte chuť na chutné sladkosti...
  Alebo kúzlo úderu,
  Opäť to dostanete zadarmo!
  Margarita kričala:
  - Deti, zborovo kričte: my sa vás nebojíme! No poďme spolu.
  Chlapi sa ale ťažko zbierali pred takým strašiakom . Dievča začalo utekať, malé okrúhle podpätky. Odvážnejší vikomt de Lafer a pár chlapcov ich začali brzdiť. Bolo jasné, že chlapi bledli od strachu. A potom Margarita zaspievala, aby dodala odvahu, bojovú pieseň z vojny;
  Sme dievčatá z krajiny ZSSR,
  Čo je pochodňou pre celý svet...
  Ukážte nám, viete, príklad veľkosti,
  Tu sú spievané hrdinské činy!
  
  Dievčatá sa narodili pod červenou vlajkou ,
  A bosí sa ponáhľajú cez mráz...
  Dcéry a synovia bojujú za Rus,
  Niekedy nevesta dáva chlapovi ružu!
  
  Nad vesmírom bude červená vlajka,
  Žiari tak jasne, ako plameň fakle...
  Koniec koncov, vieš, hrdinstvo, máme hojdačku,
  A náš banner sa leskne ako červená!
  
  Never tomu, ten prekliaty fašista neprejde,
  A ruský duch nikdy nezmizne...
  Víťazstvá otvoria nekonečný účet,
  Povedzme ahoj a ahoj komukoľvek!
  
  Rusko je úžasná krajina,
  Dali ste komunizmus národom...
  štedro darované Bohom ,
  Za vlasť, za šťastie a slobodu!
  
  Nepriateľ nebude môcť poraziť vlasť,
  A bez ohľadu na to, aký bol krutý a zákerný...
  Náš neporaziteľný ruský medveď,
  Ruský vojak je taký slávny za svoje víťazstvo!
  
  Krásna sovietska krajina,
  Dievčatá v ňom sú hrdé na to, že sú krásne...
  Bola nám daná narodením navždy,
  A buďme my komsomolci spravodliví!
  
  Bojujeme na okraji Moskvy,
  Blizzard, snehové záveje a dievčatá sú bosé...
  Naša vlasť satanovi nevzdáme,
  dokonca aj naše kosy strieľajú presne!
  
  Takže v zúrivosti dievčatá túžia bojovať,
  A s nahou pätou hádžu výbušný balík ...
  Fašista, vyzerá cool,
  V skutočnosti len zlý Kain!
  
  Nepriatelia nemôžu poraziť dievčatá,
  Narodili sa pod takou hviezdou...
  Naše neporaziteľné monštrum je medveď,
  Kto urobil z vlasti svoju manželku!
  
  My ruské dievčatá sme dobré,
  My sa mučenia a mrazu nebojíme...
  A my odrazíme, verte mi, útok zlej hordy,
  Nepriateľ sa z dávky zblázni !
  
  Dokázali odtlačiť nepriateľa od Moskvy,
  Hoci je plný obrovskej sily...
  My dievčatá sme na seba také hrdé,
  Všetci súperi zmiznú vo svojich hroboch!
  
  Neverte tomu, nepriatelia nemôžu poraziť Rus,
  Keďže každý rytier pochádza z plienok...
  Poľovník sa zrejme zmenil na zver,
  A protivník je ešte len dieťa!
  
  Ale ruský duch, veľký, ver tomu duchu,
  Viete, sú v ňom skryté sily ...
  Nepriateľ bude úplne rozdrvený,
  Koniec koncov, rytieri sú v boji neporaziteľní!
  
  Zahoďte svoje pochybnosti , dievčatá ,
  Sme najstatočnejší, viete, na svete...
  Vrhnime Satanove hordy do pekla,
  Namočme všetkých protivníkov do záchoda!
  
  Svätá vojna sa skončí
  Na planéte príde pokoj a ráno...
  Ona je navždy so slnkom, vieš, daná,
  Nech leto navždy žiari!
  
  A komunizmus večný v sláve,
  A Lenin a veľký Stalin sú s nami...
  Až teraz je v krvavom kine fašizmus,
  A naša vôľa, verte mi, je silnejšia ako oceľ!
  
  Moje Rusko vládne po stáročia,
  A dal šťastie celému vesmíru...
  Potrebujete silu oceľovej päste,
  A odvážne, ale v rozumnej miere!
  Najprv spievala Margarita sama, ale potom sa piesne chopili Enomai, dievča Yaga, vikomt de Lafer a ďalšie deti. A toto už bol silný, plnohlasný zbor, z ktorého sa všetko triaslo. A obrovský, skutočný gigant sa začal zmenšovať. Už nevyzeral tak chladne a hrozivo. A rohy sa zmenšili a pazúry sa zmenšili. Wow...
  Dievča Yaga so smiechom spievalo:
  Výborne, výborne, môžeš byť na neho hrdý -
  Sedem sa nebojí jedného!
  Deti jednohlasne zvolali a dupali bosými nohami:
  Nebojíme sa ťa ogre,
  Budeš šliapať pod detskou nohou...
  Aj keď nie sme dosť starí bojovníci,
  Raz sme boli pod Baba Yaga !
  Sú to deti, také krásne v duši aj v tvári. A bojujú ako obri. Hoci teraz by mal byť kanibalský gigant morálne ukončený. A deti začali tancovať.
  A dievča Yaga vzalo vysávač, namierilo ho na násilníka a začalo niečo mrmlať.
  Jeden z chlapcov olizoval veľkú lízanku v tvare kohútika , ktorá sa zmenila na kostru, a dievča si zahryzlo do zmrzliny.
  Deti ohrozovali obra:
  - Aj vám sa to stane!
  A doslova sa triasol. Stiahol sa ešte viac. A zlaté poháre so zmrzlinou vo všetkých farbách dúhy sa začali trblietať ešte jasnejšie a krajšie.
  Priekopnícka hrdinka Margarita opäť s hnevom spievala vlasteneckú pieseň z vojny a ostatné deti spievali:
  Pri hraní som sa pripojil ku Komsomolu,
  Dievča krásneho sna...
  Myslel som, že svet bude večný máj,
  Každý deň je zrodenie jari!
  
  Ale z nejakého dôvodu to nevyšlo,
  Nejako sa nemôžem zamilovať ...
  Povedzte mi, chlapci, na milosť a nemilosť,
  Život je veľmi silné veslo!
  
  Zrazu vojna náhle zahrmela,
  A prihnal sa hurikán smrti...
  A moje dievčatá majú silné telo,
  Okamžite sa môžete dostať pod útok!
  
  Ver mi, nechcem sa vzdať,
  Bojujte za vlasť až do konca...
  Nosíme granáty v silnom batohu,
  Stalin nahradil svojho otca v srdciach!
  
  Veľkí bojovníci Ruska.
  Môžeme chrániť pokoj a poriadok...
  Hviezdy neba zalievali zamat,
  A lovec sa zmenil na zver!
  
  Ja, bosé dievča, bojujem
  Plný pokušenia a lásky...
  Viem, že v tomto raji bude miesto,
  Na krvi sa šťastie stavať nedá!
  
  Veľkí bojovníci vlasti,
  Budeme pevne bojovať pri Moskve...
  A potom sen za komunizmu,
  Proti podsvetiu so Satanom!
  
  Odvážni ruskí chlapci,
  Že bojujú čestne až do konca...
  Strieľajú zo samopalu,
  Ak potrebujete zlatú korunu!
  
  Ani guľka nás nezastaví
  Ježiš veľký Boh vstal z mŕtvych...
  Dni dravého draka sa skončili,
  Z neba bolo ešte jasnejšie!
  
  Milujem ťa, drahá Lada,
  Najvyšší Boh Svarog bude v sláve...
  Musíme bojovať za Rusko,
  Najlepší Biely Boh je s nami!
  
  Nezrážajte Rusov na kolená,
  Naše telo, verte mi, nemožno obmedziť...
  Stalin a veľký Lenin sú s nami,
  Túto skúšku musíte absolvovať aj vy!
  
  Bolesť vlasti je aj v našich srdciach,
  Veríme v jej veľkosť...
  Rýchlo otvárame dvere do vesmíru,
  Bude to veľmi sladký život!
  
  Sme bosé krásne dievčatá ,
  Bežíme tak svižne cez záveje...
  Nepotrebujeme túto horkú vodku,
  Cherubín rozprestiera krídla!
  
  My dievčatá sa postavíme za vlasť,
  A my odpovieme zlým krautom, nie,
  Pekelný Kain bude zničený,
  A pozdravujte Krista Spasiteľa!
  
  Bude éra - nemôže byť lepšia,
  Mŕtvi vstanú navždy...
  Vesmír sa stane skutočným rajom,
  Sen každého sa splní!
  Margarita bola trochu smutná - už má viac ako sto rokov a je stále dievča. A možno navždy zostane dieťaťom.
  Ale ostatné deti sa radovali a tešili sa z tejto piesne.
  A impozantný kanibalský obr sa stal ešte menším a vyzeral skôr ako vystrašený škriatk než ako monštrum.
  Lietali naňho kúsky zmrzliny a koláča. Deti sa smiali a vyplazovali jazyk. Toto vyzeralo veľmi komicky. A veselí chlapi sa tvárili ďalej.
  Dievča Yaga buchlo perami a štebotalo:
  Deti by sa mali smiať
  Deti by sa mali smiať -
  A ako žijú hrdinovia!
  A ako žijú hrdinovia!
  A Baba Yaga namierila vysávač na ostatných orkov a goblinov, ktorí vyskakovali z hradu. A Enomai a dievča po nich začali strieľať zo samopalov. A urobili to skvele . A opäť tu boli poháre s jasnou zmrzlinou, hrozienkami, smotanovými tortami, corn flakes, cukrovou vatou a ďalšími . Všetko voňalo tak dobre a vyzeralo mimoriadne chutne.
  A deti-bojovníčky sa smiali a ukazovali svoje ostré, biele zuby ako vlčiaky.
  Ako úžasne a jedinečne vyzerala táto akcia.
  A Margarita zasiahla orkov a kostlivcov bleskom a pokračovala v ich úžasnej premene.
  Potom priekopníčka opäť zaspievala vlasteneckú a vznešenú pieseň a ostatné deti v zbore zdvihli jej energickú a veselú pieseň:
  Satan nás neporazí,
  Moja vlasť, najkrajšia na svete,
  Krásna krajina je známa...
  Potešia sa v ňom dospelí aj deti!
  
  Nech v ňom nádherne kvitnú konvalinky,
  A cherubíni hrajú slušnú hymnu...
  Fuhrer bude kaput,
  Rusi sú v bitkách neporaziteľní!
  
  Členovia Komsomolu bežia bosí,
  Nahými opätkami dupali po snehu...
  Hitler vyzeráš super
  Prejdem ťa tankom!
  
  Dokážeme poraziť nacistov?
  Ako vždy sme bosé, dievčatá...
  Náš najimpozantnejší rytier je medveď,
  Každého zabije samopalom!
  
  Nie, my dievčatá sme už veľmi cool,
  Doslova roztrháme všetkých nepriateľov...
  Naše pazúry, zuby, päste...
  Postavíme miesto v nádhernom raji!
  
  Verím, že bude cool komunizmus,
  Krajina rady, verte mi, v nej kvitne...
  A žalostný nacizmus zmizne,
  Verím, že tvoje skutky budú oslávené!
  
  Verím, že kraj bude divoko kvitnúť,
  Od víťazstva sme späť k víťazstvu...
  Nikolaj porazil Japoncov,
  Samuraj sa bude zodpovedať za podlosť!
  
  Nenecháme sa nakloniť,
  Rozdrvime našich nepriateľov jednou ranou...
  Nech sa lovec premení na zver,
  Nie nadarmo sme rozdrvili Wehrmacht!
  
  
  Ver mi, nie je pre nás ľahké vzdať sa,
  Rusi vždy vedeli bojovať...
  Nabrúsili sme naše bajonety oceľou ,
  Fuhrer sa stane obrazom klauna!
  
  Takto vyzerá moja vlasť,
  Hrá v ňom ruský akordeón...
  Všetky národy sú priateľská rodina,
  Ábel triumfuje, nie Kain!
  
  Čoskoro bude ZSSR v sláve,
  Aj keď je náš nepriateľ krutý a zradný...
  Dáme príklad odvahy,
  Ruský duch bude oslávený v bitkách!
  Pri poslednej vete priekopníčka vzala a vypustila blesk zo svojej čarovnej paličky a pulzary z holých prstov na nohách s magickými prsteňmi a kameňmi. Konečne zakryli obra, ktorý sa scvrkol ako slimák. Ten bol úplne pokrytý ohnivou žiarou. Potom to znova zablikalo. Orkovia a kostlivci sa konečne premenili na všemožné úžasné lahôdky. Tak chutné a vyprážané, od rôznych druhov šunky, plnených rýb a husí až po koláče, pečivo, karamelky a poháre na zmrzlinu.
  Deti sa radovali a skákali hore-dole. Vyzerali veľmi spokojne a šťastne.
  Tu, na mieste impozantného a húževnatého kanibalského obra, sa svetlo rozptýlilo. Objavil sa útly svetlovlasý chlapec v šortkách, asi sedemročný. Takéto neškodné a sladké dieťa namiesto impozantného monštra. Zažmurkal očami a zakňučal:
  - Neudieraj ma!
  Margarita vykríkla:
  - Neboj sa! Nedotkneme sa ťa. Teraz môžete začať svoj život od nuly a ísť do školy!
  Chlapec a bývalý kanibal kňučal:
  Čo je toto za školský život?
  test každý deň ...
  Sčítanie, delenie,
  Násobiteľská tabuľka!
  Hrad kanibalského obra sa premenil priamo pred našimi očami. Namiesto lebiek kvitli na kupolách kvety rozprávkovej krásy. A samotné kupoly sa leskli zlatom. A všetko sa stalo tak veľkolepým, iskrivým, oslnivým, steny hradu boli pokryté kvetmi. A namiesto krvi začali fontány tiecť diamantovými prúdmi a mraky sa rozplynuli a štyri slnká žiarili naraz.
  A oslobodené deti začali s radostným smiechom vybiehať z hradu. Vychudnutí, otrhaní, bosí, napriek tomu boli šťastní.
  Chlapci a dievčatá sa vrhli na chutné maškrty a priamo spod trávy sa objavili sudy s kokteilmi a džúsom .
  Dievča Yaga priletelo k bývalému kanibalskému obrovi na mažiari a podalo chlapcovi zmrzlinu. Prehltol to a rozosmial sa:
  - Chutné!
  A vystrašene dodal:
  - Prepáčte, deti! Hanbím sa, že som ťa zjedol. Aké je to nechutné!
  Čoraz viac detí utieklo. Vrátane tých, ktoré predtým zjedol kanibal. Neškodný chlapec žmurkol očami a dokonca spieval;
  No nie je to zázrak, nie je to rozprávka?
  Všetko sa stalo tak, verte mi, úžasné!
  Nie, je lepšie robiť dobro pre nás -
  A zlo zmizne v bezčasí!
  Áno , bolo to víťazstvo. Je pravda, že jeden z chlapcov s veľmi svalnatým trupom a v šortkách sa pozrel na reflexnú plochu a zakňučal:
  - Kam sa podela moja hrdinská výška?
  Oenomaus sa spýtal:
  - A kto si ty?
  Chlapec s veľmi vyrysovanými svalmi odpovedal:
  - Nikitich.
  A jeho detská tvár potemnela a zamrmlal:
  - Bol som veľký hrdina a teraz som len bosý chlapec v šortkách, ktorý ma tak potrebuje.
  Bývalý kanibal vyhŕkol:
  - Poďme spolu do školy!
  Dobrynya zareval od zlosti a kopol bosou chlapčenskou nohou tak silno, že sa kameň rozpoltil:
  - No do čerta so školou! Myslel som, že som vyčerpaný !
  Margarita s povzdychom odpovedala:
  - Chápem to!
  Chlapec Dobrynya reval:
  - Čomu rozumieš! Teraz ma moja žena opustí! Kto ma potrebuje také ufňukané dieťa !
  Oenomaus odpovedal s úsmevom:
  - Najdôležitejšia vec v živote je duša. Na veľkosti nezáleží!
  Dobrynya namietala:
  - Nie! Nepoznáš moju ženu. Raz pohla pätou tak silno, že vyrazila zbojníkovi slávikovi pískajúci zub! Je prísna a prečo potrebuje chlapca bez fúzov ! - A chlapec znova udrel bosou, detskou, ale silnou nohou, ako perlík, takže sa dlažobná kocka rozbila na malé úlomky. A mladý hrdina kričal. - Urobte zo mňa čoskoro dospelého!
  Oenomaus odpovedal s povzdychom:
  - Bohužiaľ, nemôžeme to urobiť, však?
  Margarita odpovedala:
  - Zatiaľ je pravda, že nemôžeme, ale ak s nami pôjdete cestovať za skvelým účelom, možno niečo vymyslíme!
  Chlapec Dobrynya sa hrozivo spýtal:
  - Aký je tvoj cieľ?
  Oenomaus sebavedomo odpovedal:
  - Zachrániť silnejšie pohlavie vo vesmírnom meradle pred smrťou. V našom vesmíre je mor a môže zasiahnuť aj vás!
  Margarita súhlasne prikývla:
  - Áno, Dobrynya, pridaj sa k nám. Stále máš svoju hrdinskú silu a budeš nám veľmi užitočný!
  Chlapec titán, hoci na pohľad nebol starší ani vyšší ako Oenomai, asi dvanásťročný chlapec , mal však obrovskú fyzickú silu. Stlačil teda kamienok holými prstami a doslova ho vzal a rozdrvil, načo s úsmevom poznamenal:
  - A stále som v poriadku! Dobre, pôjdem s tebou. Bude to desivé vrátiť sa k svojej žene, kým nevyrastiem !
  Margarita s úsmevom ako víla odpovedala:
  - Veľmi múdre rozhodnutie!
  A cvakla holými prstami. Objavilo sa tretie, rozkošné dračie mláďa.
  Dievča vysvetlilo:
  - Nemal by si chodiť ako žobrák s taškou!
  . KAPITOLA č.8.
  Dominika bola pri prechode a skladaní skúšok veľmi vyčerpaná. Preto jej krásne panny umývali v zlatom kúpeli a sprche. A potom ju uložili do mäkkej teplej postele v samostatnej luxusnej izbe pre elitných študentov a študentky. Dominika upadla do zvláštneho sna, jej posledným želaním bolo byť s princom Oenomausom , ku ktorému cítila veľké sympatie a sympatie.
  A len čo ju objal boh Morfeus, aj ona
  Dominika zrazu cítila, že jej vietor fúka do tváre, a sedela na klzkom, šupinatom chrbte. A okolo blikajú mraky.
  A dievča sa otočilo a uvidelo pekného svalnatého chlapca, ktorého hneď spoznala. Áno, bol to princ Oenomaus, ktorý sa stal mladým otrokom. A teraz jazdí na malom trojhlavom drakovi. Po jeho pravici letí dievča. Je tiež veľmi krásna a sladká so zlatočervenými vlasmi. Nevyzerá staršia ako Oenomaus. A na ľavej strane je chlapec. Tiež svetlovlasý , pekný a veľmi svalnatý, s výraznou tvárou. Taká skupina detí s batohmi a zbraňami. A dievča má tiež prstene na nohách a rukách.
  Drak pocítil dodatočnú váhu a začal častejšie mávať krídlami, aby sa nezrútil.
  Dievča Margarita potriasla čarovným prútikom a zarevala:
  - Kto si? odkiaľ to prišlo?
  Oenomaus však Dominiku spoznal a sebavedomým tónom povedal:
  - Toto je vyvolený z planéty Zem. Podľa proroctva musí zachrániť silnejšie pohlavie v našom vesmíre.
  Dievča Margarita sa usmialo:
  - Z planéty Zem? Zažili ste Veľkú vlasteneckú vojnu?
  Dominika sebavedomo potvrdila:
  - Áno, to bolo!
  Priekopnícka hrdinka sa podsúvavo spýtala:
  - A kedy to prešlo?
  Zasiahnuté dievča nemenej sebavedomo odpovedalo:
  - Od dvadsiateho druhého júna štyridsaťjeden do deviateho mája štyridsaťpäť, no, samozrejme, vyhrali sme!
  Margarita odpovedala s úsmevom:
  - Viem, že sme vyhrali! Inak by sme sa s tebou nerozprávali. Takže to znamená, že sme krajania, len rozptýlení v čase. Aké milé je stretnúť niekoho z vašej domovskej planéty a ešte viac z vašej krajiny!
  Dominika s povzdychom odpovedala:
  - Keď sa skončila Veľká vlastenecká vojna, môj starý otec sa ešte nenarodil. Toto je pre nás dlhý príbeh!
  Margarita tiež s povzdychom poznamenala:
  - A nedožil som sa jeho dokončenia. V januári '44 ma obesili. Ale veril som v naše víťazstvo. Kyjev už bol oslobodený a zahrmeli Stalingrad a Kurská výbežok. Aká škoda zomrieť, keď máte len dvanásť rokov , bez toho, aby ste sa pridali ku Komsomolu.
  Dominika bola prekvapená:
  - Ak si zomrel tak dávno, prečo je to ešte dievča?
  Margarita pokrčila plecami:
  - Neviem to. Od mojej smrti uplynulo takmer sto rokov a zostávam dieťaťom. Ale je tu aj plus: vôbec nestarnem a v zuboch nemám ani jednu plombu!
  Dominic sa zachichotal a poznamenal:
  - Áno, staroba je veľmi zlá, jednoducho hnusná!
  A krásna filmová herečka začala spievať;
  Ľudstvo je vo veľkom smútku,
  Asi každý si o ňom myslí!
  Nad týmto morom sa ronili slzy,
  Strach človeka horí ohňom!
  
  Roky sa plazia po roku v karavane,
  Babička si natiera líčka henou!
  A niečo sa stalo s štíhlou postavou panny,
  Nerozumiem, odkiaľ sa berú vrásky!
  
  Prečo je koruna prírody svetlá?
  Tvorca strojov musí zrazu vädnúť!
  Ten, kto využil silu vetra na vozík,
  Nevie sa vyrovnať so zlom starnutia!
  
  Kráska sa stáva čudákom
  A hrdina nám chradne pred očami!
  Akékoľvek škaredé počasie teraz,
  A v noci ma mučí divoký strach!
  
  Ale neverím, že neexistuje spása,
  Človek sa môže hádať s Bohom!
  Aby sa priateľská rodina stala večná,
  Aby cesta stúpala s ľahkosťou a strmo!
  
  Staré ženy už nebudú mať vrásky,
  Nech staroba ustúpi v hanbe!
  A človeče, mocný syn pokroku,
  Na vrchol života sa pozerá žiarivými očami!
  
  A bude tam nekonečná krása
  Dni budú plynúť ako tečúca rieka!
  Objaví sa ľudská láskavosť
  Koniec koncov, srdce sa stane čistým a ušľachtilým!
  
  Verte, príde nové potešenie,
  V priebehu rokov bude múdrosť pribúdať!
  Koniec koncov, ľad sa neusadzuje v mladom tele,
  Ako školák, ktorý sa túži učiť za päť!
  
  Známka je vyššia, poď, hľadaj ju,
  Skúšku budete opakovať najmenej stokrát!
  A môžete jesť veľkonočné koláče s medom,
  Nuž, staň sa už starou dievčinou!
  Ako krásne spievala Dominika, skutočná primadona. A jej piesne boli plné a dúhové, ako tril slávika.
  Enomai súhlasne prikývol:
  - Proti tomu nemôžete namietať !
  Chlapec Dobrynya poznamenal:
  - Staroba je zlá. Ale pre seba a manželku som dostal omladzujúce jablká . Ak ich zjete trochu, nezostarnete a nestanete sa dieťaťom. A potom sa jedna hlúpa bosorka zahryzla do takýchto jabĺk. Bola to stará žena, no skončila na nočníku. Takže by ste mali poznať striedmosť vo všetkom a pamätajte, že všetky vekové kategórie sú podriadené láske.
  Enomai zrazu poznamenal:
  - Môj drak ťažko dýcha! Je pre neho ťažké niesť dvoch ľudí, najmä preto, že Dominika nie je dieťa, ale veľmi veľké a svalnaté dievča. Potrebuje nový leták!
  Margarita sebavedomo povedala a cvakla holými prstami:
  - Bude leták!
  Prvýkrát sa vo vzduchu objavil malý trojhlavý drak. Ale partizánske dievča do neho vyslalo lúč energie a tento drak začal rásť.
  Dominika bola prekvapená:
  - Toto je mágia v akcii. Toto je prvýkrát, čo vidím chovať drakov.
  Margarita odpovedala s úsmevom:
  - Draci nie sú ľudia, je ľahšie ich vychovať!
  Šelma narástla do veľkosti o niečo väčšej ako ostatné tri draky. A ďalšie lusknutie prstov, tentoraz rúk, a Dominika sa ocitla v pohodlnom sedle!
  Priekopníčka prikývla:
  - Vidíš, aké je to jednoduché! Teraz máte svojho vlastného draka. Radujte sa z toho!
  Útočník so smiechom poznamenal:
  - To je, samozrejme, skvelé , ale aký má zmysel liezť na stenu s radosťou?
  Margarita sa zasmiala a odpovedala:
  - Nesnívali ste o svojom vlastnom drakovi?
  Dominika úprimne zamrmlala:
  - Sníval som o vlastnej helikoptére. Nemala však čas zarobiť mu peniaze. Nie je teda z čoho mať veľkú radosť!
  Enomai s úsmevom poznamenal:
  - Ale sníval som o osobnom drakovi.
  Dobrynya potvrdil:
  - Osobný drak je cool! Môj hrdinský kôň však mohol vyletieť aj hore, keby som použil mágiu. Ale za špeciálne kúzla je potrebné za čarodejníkov zaplatiť zlatom. A drak je voľný.
  Margarita dodala:
  - Drak je dobrý aj preto, že sa dokáže živiť iba vodou. No pridajte k tomu trochu buriny a bude to skvelé. Bude dýchať oheň.
  Dominika sa zvedavo pýtala:
  - Naozaj ste bojovali proti Nemcom?
  Margarita úprimne odpovedala:
  - Naozaj som nebojoval. Pracoval som viac v spravodajstve a komunikácii. Prechádzal som sa dedinami a pomedzi lesy. No podozrieva každý, kto má žobrácku tašku a od zimy do zimy bosý. Je pravda, že niekoľkokrát nastražila výbušniny na nacistov. No vystrelila, až keď ma zobrali. Strieľala späť až do posledného náboja. Bola zajatá. No mučili ma, hoci narýchlo, a ponáhľali sa ma obesiť, keďže Červená armáda práve vtedy postupovala tým smerom. Inak ho mohli mučiť dlhšie.
  Raz som uspal ďalších dvoch policajtov a odovzdal som ich partizánom. No, nebudem si vymýšľať, ale samozrejme bolo veľa dobrodružstiev.
  Dominika sa s úsmevom spýtala:
  - Mali ste nejaké objednávky?
  Margarita s povzdychom odpovedala:
  - Nie! Len medailu "Za odvahu" som považoval za príliš malú na to, aby som dostal niečo vážne. No, neviem, či boli ocenení posmrtne a ako...
  Oenomaus poznamenal:
  - V dvanástich rokoch už nie je zlé, aby dievča malo vojenské vyznamenanie! Povedz mi, ako je to s tebou?
  Priekopníčka prikývla:
  - No, áno, povedzte, komunizmus bol vybudovaný a vojny skončili?
  Dominika si povzdychla a sebavedomo odpovedala:
  - Nie! Z hľadiska vojen to bolo ešte horšie. Ale nechcem o tom hovoriť. Ľudia sa však stali ešte horšími.
  Chlapec Dobrynya navrhol:
  - Poďme sa radšej porozprávať o magických výkonoch. Inak teraz začnete hovoriť o tankoch...
  Margarita sa zamračila:
  - Čo viete o tankoch?
  Dobrynya odpovedala:
  - Bol som vo vyspelejšom svete a boli tam tieto kovové príšery. Strieľajú nahlas a sú veľmi nebezpečné. Je nechutné si ich pamätať.
  Partizánske dievča sa uškrnulo a poznamenalo:
  - Nasypal som piesok do plynovej nádrže nádrže Tiger. A zastavil sa. Bolo to tak. A použila šidlo na prepichnutie kolies nacistických áut. Som malé dievča a bolo to pre mňa jednoduchšie.
  Dominic sa zachichotal a poznamenal:
  - Výborne! Ste priekopnícka hrdinka. Musíme o vás nakrúcať filmy a písať knihy.
  Margarita prikývla:
  - Viem, existujú napríklad "Červení diabli". Vo všeobecnosti som nielenže neveril v Boha, ale niekedy som robil veci, za ktoré sa teraz hanbím!
  Enomai s úsmevom poznamenal:
  - Stáva sa. Niekedy sa bohovia nesprávajú veľmi dobre. Ale v každom prípade ste teraz veľmi talentovaná čarodejnica a mali by ste...
  Nedokončil. Pred nimi sa objavil kŕdeľ lietajúcich opíc. Boli ďaleko, ale bystrý zrak elfského chlapca a čarodejnice videl, že tieto okrídlené primáty ťahajú v sieti najmenej tucet detí. Nešťastní chlapci aj dievčatá sa za letu pri vyhadzovaní dusia a veľmi trpia a telá detí sú prerezané oceľovými okami siete.
  Dominika to tiež videla a zakričala:
  - Musíme oslobodiť chlapcov!
  Dobrynya prikývol a s výkrikom vytasil meč:
  - Odvážne pôjdeme do boja,
  Pre Svätú Rus -
  Bojujeme mečom,
  Nepredávam!
  Dominika s vycerením zubov poznamenala:
  - Je, samozrejme, veľmi zaujímavé pomáhať deťom. Ale máme dosť síl? Čítal som rozprávku o lietajúcich opiciach a zdá sa mi, že sú veľmi silné!
  Margarita súhlasne prikývla a zaspievala:
  Bojovníci temnoty sú určite silní,
  Zlo vládne svetu bez toho, aby poznalo číslo...
  Ale vám, synovia Satana,
  Nezlomte Kristovu moc!
  Dobrynya poznamenal:
  - Mali sme rozdielnych súperov. A skutočnosť, že sú silní, nás spravidla nezastavila!
  A štvorica s drakmi sa vrhla za lietajúcimi opicami. Bolo ich len sakra tucet - trinásť. A približne rovnaký počet detí v zajatí. A toto je krutá pravda bitky.
  Margarita sa rozbehla vpred, priblížila sa k lietajúcim opiciam a zakričala:
  - Nechajte deti ísť, vy potvory!
  Vodca opíc zasyčal:
  - Choď preč, dievča, inak ťa tiež zavinieme.
  Margarita odvážne odpovedala:
  - Nie! Necháš ich ísť, alebo budeš musieť s nami bojovať!
  Opice zavýjali a vycenili zuby s tesákmi:
  - Nikdy!
  Štyria z nich zostali držať mreže s deťmi a zvyšok sa rozbehol smerom k malému oddielu mladých záchranárov.
  Dominika zatriasla päsťami a v ruke sa jej objavila šabľa.
  Margarita sa spýtala:
  -Vieš oplotiť?
  Dominika sebavedomo odpovedala:
  - Existuje koncept! Hrala vo filmoch.
  Partizánske dievča zavrčalo:
  - Bude to pre vás užitočné.
  Dievčenská herečka spievala:
  Je čas, aby si zamával mečom,
  Je čas sa poponáhľať...
  Je čas, aby si zamával mečom -
  Čo ak sa to hodí!
  Zapíšte si to do zošita -
  Na každej stránke!
  Je čas, aby si zamával mečom,
  Je čas, aby si zamával mečom,
  Je čas, aby ste zamávali mečom!
  Potom sa štyria rozosmiali. A lietajúce opice sa pokúsili zaútočiť. Pohybovali sa ako šarkany útočiace na vrabce.
  Margarita udrela vodcu lietajúcich opíc čarovným prútikom a čarovnými prsteňmi na svojich bosých nohách. A zasiahla veľmi tvrdo.
  Vodca dostal šok a jeho hlava sa okamžite zmenila na veľmi chutný kokosový koláč. A labky lietajúcej opice hystericky trhli. Ostatné lietajúce opice od strachu pískali.
  Jeden z nich sa ponáhľal k štyrom, ale chlapec Dobrynya ju udrel do čela holou pätou, takže opica, ktorá dostala silný úder, sa prevrátila.
  Dominika švihla mečom a zaťala lietajúcej opici roh, načo zaspievala:
  Sme v džungli v krajine divokých opíc,
  Bojujeme s okrídlenými na oblohe...
  Lov na hltanie zrelý banán -
  Obeste toho, kto kradne deti na strome!
  Oenomaus tiež zasiahol opicu, tentoraz do krídla, a zasyčal:
  Som rytier svetla, na tvojich kolenách divosi,
  Zmietnem nepriateľov vlasti z povrchu zemského!
  A vyrobil osmičku s mečmi. Potom sa chlapec šikovne vyhol zranenému primátovi. A keď drak vzbĺkol, oslepená opica zakričala. Zároveň bolo cítiť pach spáleniny.
  Štyria bojovníci prešli do útoku. Opice sa pokúsili o protiútok. Draci ich zasiahli prúdmi ohňa, ktoré doslova podpálili krídla primátov. A voňalo to vyprážané.
  Dievča Margarita vzala a vypustila prúdy mágie. A ďalšia opica mala namiesto hlavy čokoládovú šišku.
  Dobrynya chytil jednu opicu holými prstami za krídlo a hodil ju na druhého vtáka. A potom došlo k zrážke s iskrami.
  The Titan Boy spieval:
  -Vieš, mám žiarivú silu,
  Byť s ňou kamarát je ako hrať sa s krokodílom!
  A potom Dominikovo dievča seklo opici mečom po krídle. Naklonila sa a vypustila fontánu fialovej krvi. Potom vrazila do svojho partnera.
  Dominika kopla jednu z okrídlených bytostí holou pätou do čeľuste a štebotala:
  Dobre, stvorenie zaspalo v pilinách,
  Dobre, kopli ma do čeľuste...
  Dobre, vliekli ma na nosidlách -
  Povedzte ďakujem, že ste nažive !
  A dievča udrelo mečom po hlave ďalšiu opicu. Potom bytosti začali utekať. V tom istom čase sa štyri okrídlené primáty pokúsili odviesť zajatcov, deti zamotané do siete.
  Margarita na nich vystrelila magický lúč, opica sa celá zmenila na škoricový koláč s polevou.
  Zvyšok s krikom utiekol a uvoľnil sieť. A zajaté deti začali padať.
  Margarita vykríkla:
  - Drž sieť, poď, silnejšia.
  A vrhla sa dole na draka. Za ňou sa vrhli ďalší traja bojovníci.
  Chlapec Dobrynya spieval:
  Ach, detstvo, detstvo, kam letíš?
  Ach detstvo, detstvo, kam sa ponáhľaš...
  Plný chlpatých opíc, ja viem,
  Chytajú vás z rôznych krajín!
  A chlapec-hrdina zdvihol sieťku holými prstami. Predsa len, byť chlapom v šortkách má svoje výhody. Pre dospelého je neslušné chodiť bez čižiem, ale pre chlapca je to prirodzené a svoje silné nohy môže využiť v akcii.
  Všetci štyria spomalili padajúcu sieť a začali plynulo klesať.
  Dominika s úsmevom poznamenala:
  - Neprajem ti sirotský podiel,
  neprajem ti ťažké dni...
  Nech sa planéta stane jasným rajom,
  Nech svätý Pán ochraňuje deti!
  Chlapci boli poškriabaní a roztrhaní, takmer všetci bosí, až na jedno dievča v elegantných a možno aj luxusných šatách a topánkach vyšívaných smaragdmi a rubínmi.
  Dievča štebotalo:
  - Pozor, záchranný tím je môj otec, vojvoda, a ja už nosím titul barónka!
  Dominika odpovedala s smiechom:
  Králi môžu urobiť čokoľvek
  Králi dokážu všetko...
  Ale často sa zlomil
  Niekedy sedia!
  Oženiť sa z lásky
  Oženiť sa z lásky...
  Slabé pre vás, kohokoľvek
  Ty nie si Boh, kráľ!
  Každý je pre teba slabý -
  Ty nie si Boh, kráľ!
  Tým deti opatrne vysadili. A rozmotala sieť. Deti - chlapci a dievčatá - cítili slobodu. A ich okrúhle päty sa blýskali, keď sa pokúšali utiecť.
  Ale Margarita ich zastavila hrozivým výkrikom:
  -Kam idete chlapci? Čo tak poďakovať?
  Deti sa zastavili. Barónka prikývla:
  - Správne, zachránil si ma zo zajatia. Doruč ma môjmu otcovi a čaká ťa vysoká odmena. A zvyšok nech sa tam dostane sám - sú to žobráci a bosí.
  Chlapec spomedzi väzňov namietal:
  - Môj otec je gróf! A som bosý, pretože ma zajali počas tréningového behu!
  Margarita sa spýtala: "Prečo ťa zajali?"
  Chlapec vikomt pokrčil plecami, mal holý, svalnatý trup, opálený, šlachovitý a len jeho výrazná, aj keď detská tvár prezrádzala jeho plemeno.
  Barónka odpovedala:
  -Chceli nás vziať do Skelentonu . Toto je mocný čarodejník, ktorý je vzdialene príbuzný Koshcheiovi Nesmrteľnému!
  Margarita si udrela pery a poznamenala:
  - Skelenton , zlý čarodejník a majster živlov, má artefakt čierneho tigra. Možno to pomôže zachrániť silnejšie pohlavie.
  Chlapecký princ Oenomaus poznamenal:
  - Okrem toho je potrebné oslobodiť ďalšie zajaté deti, ktoré drží v zajatí čarodejník z nočných môr. V opačnom prípade dôjde k veľkému poškodeniu vesmíru.
  Dominika sa spýtala nie príliš sebavedomo:
  - Neodvráti nás to od hlavného cieľa?
  Margarita namietala:
  - Naopak! Ak nazbierate všetkých dvanásť artefaktov, môžete získať moc Všemohúceho Boha. A to umožní zachrániť nielen silnejšie pohlavie, ale vytvoriť mnoho ďalších dobrých vecí.
  Chlapec Dobrynya zvolal:
  - To je úžasné! Potom sa nám podarí niečo, o čom sa iným hrdinom ani nesnívalo!
  Dominika s radosťou spievala:
  Náš svet je nemilosrdný, krutý, zradný,
  Krv ľudí tečie ako búrlivý potok...
  Ale ten muž je inteligentný, známy svojím pokrokom -
  Prekonajte prekážky pri hraní!
  
  Nespočetné množstvo nočných morí
  Osud je krutý, smutný a zábavný...
  Roli sme zvláštne slzy v pochybnostiach -
  Pozrite sa na oblohu s nadpozemskou melanchóliou !
  
  A nech je potrebné sypať
  V zúrivej bitke ľudská krv...
  Pretrhni vlákno života mečom, šípom,
  Lásku nezradíme navždy!
  Margarita prikývla zlatou hlavou:
  - Dominik dobre spievaš a rozumné slová sa dotýkajú duše! Ale toto nestačí...
  Dievčenská herečka spievala:
  Stalo sa veľmi ľahkým
  Zachránil som vlasť...
  Mal som naozaj šťastie -
  Len toto nestačí!
  Len, len, len -
  To nie je dosť!
  Chlapec vikomt dupal bosou nohou tak silno, že kvapky rosy odleteli z pomarančovej trávy a zavrčali:
  - Prestaň spievať! Poďme do Skelentomu a roztrháme ho na kusy!
  Margarita s povzdychom poznamenala:
  - Na chôdzu je to príliš dlho. Musíte buď lietať na drakoch, alebo sa nechať prepravovať pomocou medailónu!
  Oenomaus sa s úsmevom spýtal:
  - Máte medailón? Tak nás preneste!
  Partizánske dievča s povzdychom odpovedalo:
  - Musí sa nabiť, aby bolo možné prepraviť celý tím. Poďme sa zatiaľ najesť. Deti sú asi hladné.
  Barónka prikývla hlavou a jej diamantové náušnice zacinkali:
  - Áno, presne toto treba urobiť. Mám oheň v žalúdku!
  Chlapecký vikomt poznamenal:
  - Plné brucho je v boji hluché!
  Ostatné deti, väčšinou dievčatá, zborovo kričali:
  Chceme jesť
  Otvorte dvere širšie
  Inak zjeme kuchára...
  Kuchári budú mať občerstvenie,
  A pripijeme si na služobných dôstojníkov,
  Zničíme celú jedáleň
  A rozbijeme riad!
  Margarita potriasla čarovným prútikom. A objavil sa stôl s niekoľkými jedlami a koláčom.
  Dievča s radosťou spievalo:
  Deti pre vás nazbierali,
  Vôbec nie sme odpadky -
  A skvelé dobroty,
  Nielen kaša s prosom!
  Dominika prikývla a poznamenala:
  - Ale najprv si umyte ruky!
  Deti sa ponáhľali k potoku. Len barónka zostala stáť. Dievčenská herečka revala:
  - Potrebujete špeciálne pozvanie?
  Mladá barónka zamrmlala:
  - A už ma nebaví namáčať si ruky a nohy od plebejcov!
  Dominika stroho odpovedala:
  - Potom ťa nedovolím ku stolu!
  Poctivé dievča povedalo:
  - Ukážeš mi to, bosé dievča ? Áno, prikážem vám, aby ste boli zbičovaní.
  Dominika sa postavila a zaťala päste:
  - A koho si objednáš?
  Barónka sa obzrela späť. Dominika bola vysoká a svalnatá a látka jej zakrývala len prsia a stehná. A bolo jasné, že pod opálenou kožou sa kotúľali klbká svalov a na bruchu boli tehličky brušákov. Takéto hrdinské dievča ťa môže zasiahnuť.
  Margarita však povedala zmierlivým tónom:
  - Poďme si už všetci umyť ruky. A ak si ty, Dominika, dospelá, tak by si nám mala ísť príkladom. Poďme sa teda všetci spolu umyť.
  A zamierila k potoku. A s ňou je dievča barónka a Dominika. Voda bola ohrievaná štyrmi slnkami, jemná a teplá, takže umývanie bola radosť. Deti sa dokonca kúpali v potoku. A začali na seba špliechať vodu.
  Aj Dominika sa špliechala ako malé dievčatko a spievala:
  Voda, voda, studená voda,
  Nie nadarmo sa to vylialo z vedra!
  A okolo bola taká nádherná príroda. Na bujných stromoch rástli luxusné kvety rôznych tvarov. A okvetné lístky týchto kvetov majú rôzne farby a odtiene. Len si predstavte púčiky trblietajúce sa všetkými farbami dúhy a trblietajúce sa v lúčoch štyroch sĺnk.
  Toto je naozaj nádherná krása. A motýle veľkosti albatrosov lietajú a ich krídla majú pohyblivé vzory ako špliechanie morských vĺn. A vzniká úžasný pohyb.
  Dominika spievala:
  Krídla toho motýľa
  Boli také dobré...
  Chlapec stratil pokoj,
  A povedal od srdca...
  Mladý vikomt so špliechaním poznamenal:
  - Áno, všade je to krásne...
  V skutočnosti mnohé stromy vyzerali ako drahokamy zdobené chvosty pávov. A nad nimi okrem motýľov pohybovali krídlami aj platinové vážky. A v lese bolo počuť trilky nádherných vtákov. Sú tak úžasní a úžasní svojimi hlasmi, že ste jednoducho ohromení.
  Dominika tweetovala:
  Počuli ste spievať kosy?
  Slávici a žluvy sú uletené...
  A niekedy somáre, somáre takto brechajú,
  Dievčatá behajú bosé!
  Áno, naozaj to vyzeralo veľmi vtipne.
  Po kúpaní deti zamierili k stolu. A ich nálada sa stala hlavnou a spievali v radosti;
  Dobrá víla nám dala
  Veľa hračiek, rôznych druhov...
  Zrodili sme sa obrovskou silou,
  Ako vtáky a zvieratá!
  
  Deti sa hrajú vo svetle úsmevu,
  Veľká radosť prišla na svet...
  Môžeme sa tam dostať na prvý pokus -
  Aj v jarme, ktorý sa zbláznil, osol!
  
  Ponáhľame sa bosí kvapkami rosy,
  Na svete je toľko úžasných nápadov...
  Deti kvapkajú perleťové slzy,
  Verte mi, vaša duša bude veselšia!
  
  Zlí Koshchei na nás útočia,
  Baba Yaga sa rúti v mažiari...
  Zlomyseľne bičujú bosé dievča bičom,
  A rieka zaplavuje brehy!
  
  Ale neuhneme, chlapci a dievčatá,
  Budeme bojovať ako titán...
  A náš hlas bude taký jasný,
  Ako pionierska polnica, bubon!
  
  Orkovia pre nás nie sú prekážkou,
  Šialený troll ťa nevystraší...
  Za statočnosť bude veľká odmena,
  Ak dieťa nie je nulové v zneužívaní!
  
  Čo je had Gorynych pre odvážnych chlapcov,
  Neexistuje pre nás žiadna prekážka, sme dychtiví bojovať proti zlu...
  Dávame mu veľa úderov,
  A zamkneme ho rovno do stodoly!
  
  Ak zlý goblin vystrelí z dela,
  Potom mu odpovieme buckshotom...
  Prestaňte si rozmazávať svoje sople, chlapi ,
  Porazme Satana raz!
  
  Do krvavej bitky, svätej a správnej,
  Odvážne dievčatá, chlapci behajú...
  Budeme vládnuť posvätnej moci,
  Poďme kaput zlého draka!
  
  Niet šťastnejších brehov pre našich drahých,
  Chytíme celý rybník rýb...
  V záujme veľkej, očarujúcej Elfie,
  Chlapec dokáže, že je veľmi cool!
  
  Urobme svet tak krásnym
  Aby v ňom rástli kvety z raja...
  Aj keď niekedy bojujeme nebezpečne,
  Koniec koncov, sny sa splnia vo svetle!
  
  Nie, nikdy nebudeme pod nepriateľmi,
  Povedzme dievčatá, chlapci...
  Pošliapeme armádu nevercov pod nohami,
  Výhercovi vystavíme faktúru!
  
  Ver mi, na svete bude večné leto,
  Naše detstvo nikdy neprejde...
  Výčiny rytierov sú skutočne spievané,
  A hor sa do víťaznej kampane!
  
  No, keď porazíme všetkých Orkov,
  Bitka sa skončí slávnym víťazstvom...
  Bude to úžasné v mojej čistej duši,
  Dvíhame meč, silný štít!
  Deti zaspievali šibalskú pesničku a posadili sa za stôl. Začali si užívať vyprážané kačky, pečienky a ryby s prílohou.
  Dominika sa k nim pridala. Odrezala plátok nožom a poznamenala:
  - Výborné mäso!
  Margarita prikývla:
  - No, ako mám kúzliť? Súhlasíte, je to na nerozoznanie od skutočnej veci!
  Dievča barónky poznamenalo:
  - Áno , výborné mäso, ale čo ryba?
  A vyskúšal som kúsok. Naozaj, jedlo bolo úžasné. Deti jedli a s potešením poznamenali:
  - Aké jedlá, aké jedlá,
  Kiežby som si mohol vziať všetko so sebou...
  Škoda, že stôl nie je taký často -
  Sú jednoducho kŕmené na zabitie!
  Jedna z bosých žobráčok sa pýtala:
  - Môžem dostať nejaké čokoládové cukríky?
  Margarita sa zasmiala a mávla prútikom. Šišky, zavesené na strome veľkom ako páví chvost, sa okamžite vrhli na stôl a premenili sa na nádherné tyčinky v tvare zvieratiek a rýb, poliate čokoládou a nádhernou náplňou.
  Deti spokojne štebotali:
  - Aké je to skvelé , a tiež chceme zmrzlinu!
  Vtom spod oranžovej trávy vyskočilo niekoľko veľkých potkanov so šarlátovou srsťou a pokúsili sa zaútočiť na deti. Vystrašene kričali, každá krysa bola veľká ako dobrý vlk. Margarita ich zasiahla bleskom zo svojho čarovného prútika a čarovnými prstencami jej bosých nôh. A Dominika tiež použila svoj čarovný prútik na vypustenie pulzaru.
  Objavili sa zlaté poháre na víno s bohatou, sviežou zmrzlinou umiestnenou v tvare úžasných kvetov. Navyše s jahodami, figami, lesnými jahodami a inými nádhernými bobuľami.
  Dominika zamrmlala a poznamenala a ukázala na najväčší pohár na víno, ktorý sa ukázal byť nielen zlatý, ale aj posiaty diamantmi. A zmrzlina v nej vyzerala ako úžasná ozdoba rozložená vo všetkých farbách dúhy. A ako krásne to vyzeralo.
  Margarita poznamenala:
  -Máš čarovný prútik vyrobený zo srdcovej žily draka - to je veľmi zriedkavé. Kde si to zohnal?
  Dominika úprimne odpovedala:
  - V boji! A to je pravda a odvaha!
  Oenomaus spieval s radosťou:
  Beda tomu, kto bojuje,
  S krásnou pannou v boji...
  Ak je nepriateľ zúrivý -
  Zabijem toho bastarda! Zabijem toho bastarda!
  Chlapec Dobrynya zavrčal:
  - Čo si, dievča , prečo tak spievaš? Musíme spievať: so silným chlapcom v boji! Presnejšie, aj s mocným mužom v boji. Sme chlapci len na pohľad, ale už roky sme muži!
  Oenomaus sa zasmial a poznamenal:
  Navždy zostávame deťmi,
  Len roky sa menia!
  Dominika sa zasmiala a poznamenala:
  - Tu budeme mať rozprávkový svet a premenu.
  Potom začala jesť svoju vyčarovanú zmrzlinu. Chutilo to jednoducho skvele. Takto to dopadlo veľkolepo. A sladká, jemná chuť zmrzliny sa rozšírila po jazyku dievčaťa.
  Chlapec Dobrynya po rybe a mäse s radosťou vzdal hold aj zmrzline. Toto je naozaj vec, mňam .
  Deti sa snažili jesť tak, aby to vyzeralo civilizovane, a nesršali. Áno, zmrzlina z mäsožravých potkanov je úžasná vec.
  Dominika so žiarivým úsmevom poznamenala:
  Aké dobré je vedieť čarovať,
  A premeňte zlú krysu na zmrzlinu...
  Dostaneme solídnu päťku -
  Robiť niečo, čo sa vôbec robiť nemá!
  A opäť detský chichot ako odpoveď. A spokojné pišťanie...
  Na oblohe sa ozval hluk. Niekde z okraja letel obrovský drak. Z diaľky sa zdal malý a napriek svojim siedmim hlavám nebol strašidelný. A bolo to akési monštrum neškodným spôsobom.
  Deti sa zasmiali a začali na seba žmurkať. Toto je naozaj zábavné. A tlieskajú dlaňou po dlani.
  Že je tam zvonenie.
  Dominika to zobrala a holými prstami na nohách hodila bumerang. Preletel a odrezal hrbolček a počas pádu ho kráska zasiahla energiou z čarovného prútika. Objavila sa veľká torta v tvare Napoleonovho natiahnutého klobúka, posiata makom, ružami a nevädzami.
  Deti už boli dobre najedené a darček privítali s miernym nadšením.
  Chlapecký vikomt povedal:
  -Torty sú veľmi dobré, ale stále treba dodržiavať striedmosť...
  Dominika sa zachichotala a poznamenala, spievajúc:
  Kuchár na moje narodeniny,
  Napísal som blahoželanie k torte...
  A nápis zafarbený od krému -
  Je čas ísť do mesta San Remo!
  Potom to dievča vzalo a znova spustilo bumerang. A preletel, vrhol sa a točil sa. A dievča ho opäť chytilo bosou nohou a spievalo:
  Nepozeraj na tortu
  Príde čas, keď zomrieš aj ty ...
  Perník hvízda ako guľka v chráme,
  S diétou sa poriadne poseriete!
  Barónka s ťažkosťami prehltla kúsok koláča s natiahnutým klobúkom, olízla si pery a poznamenala:
  - Lahodné! Ale už sa to nehodí.
  Chlapecký vikomt poznamenal:
  - Nebude trvať dlho, kým stučniete.
  Dominika spievala s úsmevom a vtipne:
  Pre maminu lyžičku, pre ockovu lyžičku,
  A pre babičku naberačka ...
  A na boku postele!
  Deti po jedle naozaj oťaželi a padali na mäkkú, pomarančovú trávu a čuchali nosom. Našťastie tu neboli žiadne dravé komáre ani hmyz. Tie, ktoré lietali, boli veľké a nehryzli a neboli s nimi prakticky žiadne problémy.
  Dominika sa spýtala Margarity, priekopníčka tiež zívla a rýchlo si zakryla ústa dlaňou:
  -Ideš spať alebo ?
  Partizánska hrdinka odpovedala:
  Čo, dievča nemôže spať v zneužívaní a úzkosti?
  Niekde sa snúbenec túla po lesnej ceste...
  Túla sa po mätovej tráve a nič nevie,
  A prekliate osudové vtipy a hry!
  Hrdinský chlapec Dobrynya už čuchol cez nos.
  Áno, deti zažili veľa dobrodružstiev.
  Dominika vtipne zaspievala:
  Zaspávame bez problémov,
  Je to pravda, áno...
  Ale potom, s akými ťažkosťami,
  Vstávame neskôr!
  . KAPITOLA č.9.
  Dominika sa prebudila a vyšla z magického sna, ktorý ju preniesol do paralelného sveta. Potom sa dievča umylo a osprchovalo pomocou zlatého zariadenia. Umyla som si zuby a išla na raňajky.
  Tam ju stretli ďalšie dievčatá a dievčatá z elitnej triedy. Podali si ruky a tvárili sa slušne. Boli tam aj elfovia, trollky, hobitky, ktoré vyzerali ako dievčatá, nymfy, dryády, ľudské dievčatá, hoci ich bolo málo. Zišla sa krásna spoločnosť.
  Dievčatá boli v elegantných šatách a šperkoch, ale bosé, aby bolo pohodlnejšie používať nohy počas čarodejníctva. A v elitnej triede bolo vzdelávanie trochu iné - počúvali prednášky sovy v rýchlopale a plnili rôzne druhy úloh. Verilo sa, že dievča už pozná základy.
  Dominika tu splnila viacero úloh. Strieľala z čarovného prútika a robila premeny. A potom zašepkala kúzla. Prečítalo sa jej niekoľko zložitých spojení slov a Dominika ich opakovala.
  Ako filmová herečka mala dievča fenomenálnu pamäť, pretože na scéne potrebovala vysloviť veľa dialógov.
  A všetko som si pamätal dokonale. Ale to všetko sú kvety, hlavnou vecou je samozrejme hľadanie artefaktov s cieľom zachrániť silnejšie pohlavie.
  A tak sa Dominika posadila do lotosovej pozície, spojila svoje silné, svalnaté nohy a narovnala chrbát. A opäť sa ponorila do paralelného vesmíru, kde ich tím hľadal spôsob, ako zachrániť silnejšie pohlavie.
  A práve včas. Pretože práve tam sa škriatok a lúpežný slávik plazili po špičkách. Títo dvaja darebáci už rozprestreli čarovnú sieť, aby prikryli spiaci bosý tím.
  Margarita tiež spala a snívalo sa jej...
  Dievča dostalo za úlohu vyhodiť do vzduchu most. Išla teda bosá, v roztrhaných bavlnených šatách a so žobráckou taškou na obhliadku. Je jeseň a počasie nie je veľmi dobré. V noci bol mráz a tráva bola pokrytá námrazou, na ktorej dievčenské bosé nohy zanechali malé, elegantné stopy. Bolo veľmi vlhko a chladno, dážď zmiešaný so snehom.
  Prsty bosého partizána zmodreli od zimy a vlhka. Ale odvážne kráčala vpred, dokonca zrýchľovala.
  A zároveň spievala;
  Dážď rozprášil úlomky hviezd po oblohe,
  Fašizmu pripravili nabrúsený kôl!
  Tiger tanky sú len odpadky - špinavý blší trh ,
  Wehrmacht čaká zúrivá porážka!
  Wehrmacht čaká zúrivá porážka!
  
  Náš súdruh Stalin, vodca, je silou miliónov,
  Má žulovú päsť, v ruke samopal!
  Budeme schopní poraziť armádu zo Sodomy,
  Naša sila je monolit, našťastie na Zemi!
  Naša sila je monolit, našťastie na Zemi!
  
  Naša strana nemá nič dôležitejšie na práci,
  Ako zachrániť ľudí, dobro vlasti!
  Goebbels posadnutý, do pekla nezmyslami,
  A bude víťazstvo, verte mi, napriek všetkým diablom!
  A bude víťazstvo, verte mi, napriek všetkým diablom!
  
  Ruská kráska, viete, je známa svojou silou,
  Má ťažký hnedý cop!
  A v bitkách s fašistami sa mládež preslávi,
  Svetlá krajina ožije, povstane!
  Svetlá krajina ožije, povstane!
  
  Nenechaj Hitlera strkať nos do Rusov,
  Fúzatý chlap si myslí, že je skvelý Boh!
  Pôjdeme po berlínskej ulici,
  Nie, ten, kto je čistý v duši, sa nestane otrokom!
  Nie, ten, kto je čistý v duši, sa nestane otrokom!
  
  Naša zástava je červená, farba zúrivej krvi,
  Slnko už svieti na Reichstag!
  Niet štedrejšieho daru pre naše drahé deti,
  Ak je srdce statočné a strach je zdrvený!
  Ak je srdce statočné a strach je zdrvený!
  A tak Margarita pribehla, chlad jej štípal holé päty, k mostu. Všade naokolo je ostnatý drôt a sú tam guľometné veže.
  Nemci pijú mesačný svit a fajčia ohne. Margarita k nim pribehla. Úbohé, blonďavé dievčatko sa Krautovým nezdá strašidelné. Navyše v takom vlhku a chlade by sa sotva kto, okrem posledných žobrákov, odvážil ísť bosý.
  A dievča im začalo spievať neškodnú a veselú pieseň:
  Som úbohá malá sirota
  Behám bosý po snehu v mraze...
  Ale hlas dievčaťa je veľmi jasný,
  Tá mráz vyženie ako nasilu!
  
  Vojna vzala moju matku bombou,
  Otec, samozrejme, bol povolaný na front...
  Kučeravý brat je zmrznutý od zimy,
  Staršia sestra je na lešení!
  
  Hladný hrýznem kôrku chleba,
  A moje nožičky sú červené od mrazu...
  Som tam, kde jedol tulák pes
  Aj keď je dievča roztomilé a krásne!
  
  Môžem povedať každému smelo a odvážne,
  To, samozrejme, nech je vojna prekliata...
  Nezáleží na tom, za čo bojujeme,
  Môže za to monštrum Satan!
  
  Ach, dievčenské nohy trpia,
  A v tomto mraze ich veľmi bolí...
  Prial by som si, aby čoskoro svitalo v teplom máji,
  Nech lieta sokol žiarivý!
  
  Chceme urobiť našu vlasť krajšou,
  Ale hlad, zima, fujavice a fujavice...
  Kam ideš, nešťastné Rusko?
  Taký ťažký osud!
  
  Som dievča, len dieťa,
  Podarilo sa mi zažiť veľa...
  Pracoval som takmer od kolísky,
  Učil som sa len štyri alebo päť!
  
  Prečo prišiel tento smútok ku mne?
  Krutý osud zlomených sŕdc...
  Ver mi, také zlo padlo,
  Čo sa zdá byť len málo a to je koniec!
  
  Ale dievča pod jarmom sa nezlomilo,
  Podarilo sa jej pripraviť a kráča...
  Je to dieťa, ďaleko od starého,
  A šľapanie naboso ju baví!
  
  Stopy malého dievčatka sú pôvabné,
  Raphael na nich kreslil ...
  A verím, že malý bude šťastný,
  Pán uvidí svoje deti, verte mi!
  
  Preto spievam pieseň
  Na slávu Boha Pána Krista...
  Verím, že planéta sa stane rajom
  A stretnem svojho otca, verte mi!
  
  Potom príde čas a oni opäť povstanú,
  Kto zomrel, kto zomrel a kto bol chorý...
  A v starobe a detstve bude šťastie,
  Pretože to Ježiš chcel!
  
  Áno, pokľaknem pred Bohom,
  Naplním tento žalm v šťastí svetla...
  V mene všetkých budúcich generácií,
  Zločinecké príšery budú porazené!
  
  Potom bude dievča vo večnom šťastí,
  A všetky národy Matky Zeme...
  Úplne zlé počasie sa rozplynie,
  Naši ľudia nebudú na mizine!
  
  Prekrížila sa, kľakla si na kolená,
  Pobozkal strieborný kríž...
  Zjavne urobila pre Boha málo
  Ježiš pre nás zostúpil z neba!
  
  Čoskoro budeme všetci s Všemohúcim,
  V jeho krásnej, milujúcej ruke...
  Nechajte naše myšlienky letieť vyššie
  A sila spočíva v detskej, silnej päste!
  
  A teraz čítam modlitbu,
  Povedala: Bože môj, odpusť mi...
  Teraz sme s ním na piedestáli,
  A Kristus a ja, verte mi, sme na ceste!
  
  A ruku v ruke s Ním pôjdeme do neba,
  A bude tam padať zlatý dážď...
  Pán ukáže svoj veľkorysý charakter,
  A protivníka to pošle rovno do triašky!
  
  Konečne je na svete šťastie,
  Čakali sme na zjavenie Krista...
  Letíme ako anjeli na hostinu vo vzduchu,
  Láska Pánova je jasná a čistá!
  Po takejto pesničke sa nacisti dostali do emócií a vpustili nešťastné dievča, aby sa zohrialo a dali jej horúci čaj. Margarita plánovala potichu umiestniť výbušninu prezlečenú ako bochník chleba do tašky pod zábradlie, ale nemala čas - prebudila sa.
  Zbojník slávik a škriatok si boli veľmi blízki. Goblin mal namiesto nosa hrboľ, dosť škaredú tvár a dlhé tesáky. Je tiež dosť vysoký, asi tri metre. Nečudo, že ťahal sieť. A Nightingale bol tučný, ryšavý muž so škrečkovými lícami, vyčnievajúcimi prednými zubami a v luxusnej uniforme s medailami. No a k tomu fúzy, typické pre Prusov.
  Keď videl, že prekvapivý útok nevyšiel, strčil si slávik zbojník dva prsty do úst a pokúsil sa zapískať.
  Dominika mu dala poriadne zabrať holým opätkom. A zbojník reve od bolesti. A dokonca vypľul krv.
  Goblin švihol palicou. Hrdinský chlapec Dobrynya vyskočil a chytil škriatka za vlasy, padol na chrbát a prehodil ho cez seba. Goblin narazil na rastlinu ako kaktus s kvetmi a ohlušujúco zavyl. A jeho rev bol ako hukot divého somára.
  Margarita sa uškrnula. Slávik sa opäť pokúsil zapískať, keď ho Dominika udrela kolenom do brady. A zasyčal.
  Hrdinský chlapec Dobrynya spieval:
  Goblin sa nás spýtal,
  Ty kamoška ideš ?
  Zamieril do mesta -
  Máme čo robiť!
  Goblin sa opäť pokúsil zaútočiť kyjom. Hrdinský chlapec sa vyhol úderu a znova prehodil veľkého muža cez seba, pretože Dobrynya nemá silu ako dieťa. A zdá sa, že všetko funguje.
  Goblin sa opäť natiahol. A vstal pomalšie. Deti sa zobudili a začali hádzať zlaté šišky do močiarneho čerta. Udreli ho a prinútili ho revať. A šklbať.
  Margarita potriasla čarovným prútikom. A šišky sa začali meniť na koláče a škriatka doslova natreli smotanou, čo spôsobilo, že sa trhal ako loach na panvici.
  A Dobrynya Nikitich zdvihla slávika zbojníka do natiahnutých rúk a hodila ho na ťažkú borovicu so striebornými šiškami. Po údere sa Slávik zrúti a otrasie, čo ho prinúti vzdať sa ducha, alebo skôr vypľuť krv.
  Chlapec Dobrynya spieval:
  - Zbojník slávik, ty si darebák,
  A udrel ťa silnejšie do tváre ...
  Teraz si mŕtvy, ty darebák ,
  Zabi aj teba, pískač!
  A potom ho vezme a udrie ho päsťou tak silno, ako len dokáže. Zbojníkovi slávikovi zvoní v ušiach. A Dominika namierila ukazovák na škriatka a na to, ako zoslala zložité kúzlo na transformáciu. A urobí z neho smrtiacu silu, v ktorej sú kaskády energie.
  A potom ... Bol tam vysoký trojmetrový chlpatý chlap a teraz na jeho mieste stál stôl plný najrôznejších veľmi bohatých jedál a úžasných sladkostí. A takéto vône sa šírili z tejto úžasnej kuchyne.
  Dominika tweetovala:
  - Toto sú premeny a zázraky zázrakov,
  Vo všetkom nebeskom vidíme jednoducho raj...
  Všade taká žiarivá krása ,
  Nech Pán Všemohúci opäť vstane!
  V skutočnosti na stole ležali zlaté a oranžové, nádherné, trblietavé kovové podnosy s koláčikmi, s krémami desiatok rôznych farieb a odtieňov, ako aj s ďalšími úžasnými jedlami a aromatickými prelivmi, všetko najchutnejšie .
  A aké veľkolepé boli šišky, posypané úžasným práškom. Tu už nie je potrebné pridávať ani uberať. A poháre nastriekané kokteilmi z rôznych štiav, s nádhernými náplňami, ktoré šokovali vôňami a sladkými vzormi s glazúrou. A aké tam boli púčiky.
  Margarita sa zmätene usmiala a prekvapene zvolala:
  -Premenil si diabla! No nevadí ! Niečo také musíte dokázať!
  Dominika sa zmätená spýtala:
  - Je to zložité?
  Partizánske dievča odpovedalo:
  - Áno, takmer nemožné! A vy ste boli schopní urobiť niečo takéto.
  Medzitým sa lúpežný slávik opäť pokúsil zapískať. A nafúkol svoje široké líca podobné škrečkovi. Ale chlapec-hrdina, len čo si ho vezme, nabije ho svojou detskou, no smrteľnou, ako perlíkovou päsťou. A píšťalka, mimochodom, viackrát vyrazí, vyzerá ako vyrazený, odliaty zlatý zub.
  A letel hore nohami. Zvalil sa na zem a natiahol sa, ako keby bol vyrazený. Potom však vyskočil, znovu si vložil prsty do úst a odfúkol. Ale namiesto pískania sa ozvalo len žalostné zasyčanie. A je to veľmi vtipné. Deti sa smiali. Zbojník slávik zakričal:
  "Okamžite ťa pohltím, pohltím ťa, pohltím ťa, nebudem mať zľutovanie!"
  V reakcii na to Dobrynya, tento hrdinský chlapec, kopol Slávika do brady holou pätou. A zuby opäť lietali. Hlavný lupič rozhodil ruky a oprel sa.
  Dobrynya revala:
  A koho nájdeme v boji a koho nájdeme v boji,
  Nebudeme s tým žartovať, zabijeme gadfly!
  Zabijeme ťa ako gadfly!
  Dominika namierila svoj čarovný prútik na porazeného slávika Zbojníka. Margarita poznamenala:
  - Chceš ho premeniť aj ty?
  Dievčenská herečka prikývla:
  - Nech je aspoň niečo užitočné!
  Partizánske dievča spievalo:
  Chlapec bol spútaný železným plánom,
  A jedol som len jednu zdravú vec...
  V dôsledku ťažkého nákladu náhle došlo k útoku,
  A ukázalo sa, že ide o kybernetického génia s kolosálnou silou!
  A potom sa Dominika roztočila a pomocou čarovného prútika vytvorila zložitú osmičku.
  A teraz sa namiesto Zbojníckeho slávika objavila celá hora sladkostí, dražé a porcií zmrzliny.
  Ozval sa veselý smiech a z trávy začali vyskakovať deti. Boli roztomilí, ale chudí, otrhaní a tradične bosí. A s veľkou chamtivosťou sa vrhli na maškrtu, na ktorú sa premenil Zbojnícky slávik a Močiarny škriatok. Margarita zapískala prstami a zakričala:
  - Prestaňte, chlapci a dievčatá! Chápem vás, po zajatí týmito darebákmi ste hladní, ale najskôr si umyte ruky.
  A ako vypustí blesk z čarovného prútika. Chlapci museli utekať k potoku, blýskalo sa im modré opätky. V skutočnosti je neslušné jesť jedlo špinavými rukami.
  Dominika sa spýtala:
  - Čo sú to zajatci a zajatci Slávika a Goblina?
  Margarita jasnou hlavou prikývla:
  - Áno presne! Oslobodili sme ich. Presnejšie, bol si to ty, kto ma oslobodil. A toto je veľmi cool .
  Bolo tam viac ako sto detí, chlapcov a dievčat. Ako obvykle, zástupcov nežného pohlavia je trikrát viac ako silnejšieho pohlavia.
  Dominika sa prekvapene spýtala:
  - Tu všetci nevyzerajú na viac ako dvanásť rokov. Čo, títo lupiči nezabili dospelých?
  Margarita vysvetlila:
  - Nie, samozrejme, zabíjajú aj dospelých. Až po oslobodení dospelí prijímajú telá detí. Ako to bolo napríklad v prípade Dobrynya Nikitich. A so mnou tiež, stále som vyzerala ako dievča.
  Dievčenská herečka poznamenala:
  - Večné detstvo, ako v rozprávke, je skvelé ! A môžete dokonca povedať - super!
  Margarita štebotala a vyceňovala zuby:
  - Áno, sú to nádherné svety, v ktorých je všetko veľmi cool . Ale je tu veľa nebezpečenstiev. Najmä sú ľudia, ktorí sú oveľa nebezpečnejší ako goblin a slávik zbojník.
  Dominika sa šeptom opýtala:
  - Kto napríklad?
  Partizánske dievča ticho povedalo:
  - Stará žena Shapoklyak!
  Dievčenská herečka tweetovala:
  Výborne, výborne, vedúca je babička!
  Byť s ňou kamarát je ako hrať sa s krokodílom!
  A dievča to vzalo a hodilo šišku holými prstami. Zasiahlo to vážku. Hmyz vybuchol a rozsypal sa na konfety.
  Margarita poznamenala a pokrútila hlavou so zlatými kučerami:
  - Nie je dobré zabíjať živé bytosti!
  Dominika poznamenala:
  - Ale je to len hmyz!
  Margarita v odpovedi zaspievala:
  - Pľuješ svoje sliny do vetra,
  Nerozdrv chrobáka ani mravca...
  Ani si nezlom v lese konár -
  Celý život na Zemi je jedna rodina!
  Dievčenská herečka štebotala a vyceňovala zuby:
  - Ja, ty, on, ona - spolu celá krajina,
  Spolu priateľská rodina!
  Slovom my, stotisíc ja!
  Deti sa umývali v potoku. A teraz sa rozbehli k jedlu, radostné a lesklé.
  Dominika a Margarita si spolu zašepkali kúzlo a stôl sa predĺžil. Teraz bolo dosť miesta, aby si každý mohol sadnúť.
  Deti, trhajúc bosými nohami, posadili sa a zborovo spievali svojimi jasnými hlasmi:
  Obrus sa rozprestiera ako sneh
  A dobroty boli umiestnené...
  Všetky deti budú úspešné,
  A pečienka z Cheburashky!
  Potom začali jesť. Je tu toľko krásnych detí, aj keď sú vyčerpané hladom a nedostatkom.
  Dominika a Margarita, keďže boli dobre najedené, bez rozmýšľania začali tancovať. A pošliapume vaše holé, dlátové, opálené nohy.
  Dievčatá spievali svojimi žiarivými hlasmi;
  Narodil som sa vo vesmírnej krajine
  Kde všetky dievčatá veľmi bojujú...
  Satan nemôže poraziť vlasť,
  Na slávu našej matky Ruska!
  
  Budeme môcť brániť svätú Rus,
  A bez ohľadu na to, aký krutý a zákerný je nepriateľ...
  Tvrdo porazíme našich súperov,
  A ruský duch s mečom bude oslávený!
  
  Rusko, toto je moja vlasť,
  Svätý a kozmicky pozemský...
  Všetky národy sú jedna rodina,
  A dievča je navždy mladé!
  
  Budeme brániť našu vlasť v bitkách,
  Ani jedna šanca pre zlého protivníka ...
  Nad nami je zlatokrídly cherubín.
  Darujme ruskému vojakovi!
  
  V Rusku je všetko v poriadku, dobré,
  A naša vôľa bude silnejšia ako oceľ...
  Chlapec má v rukách silné veslo,
  A tam vládne súdruh Stalin!
  
  Ľudia milujú moju vlasť,
  Urobíme to krajšie navždy...
  Vlasť nebude ukradnutá za rubeľ,
  A Boh Svarog je veľký mesiáš!
  
  Nech je moja vlasť oslávená,
  protivníka v boji ...
  Lada Matka Božia je mi drahá,
  Nech sa nepriatelia Ruska vyrovnajú!
  
  Ak je to potrebné, môžeme preliať krv nepriateľa,
  Rusko nemožno zraziť na kolená...
  Lovec sa čoskoro zmení na zver,
  A veľký vodca Lenin bude s nami!
  
  Podmaníme si rozľahlosť vesmíru,
  Dáme šťastie, radosť celému vesmíru...
  Moskva je ešte vyššie ako samotný Rím,
  So svojou nemennou silou v boji!
  
  Keď vojna príde do našej svetlej krajiny,
  Ukážeme Fuhrerovi náš silný charakter...
  Rus dostane štedrý poplatok,
  Sme vyššie ako slnko a krajšie ako stromy!
  
  Ver mi, Rus nebude v troskách,
  Horda nás nezrazí na kolená...
  Bojujte za svoju vlasť a nebojte sa,
  Rus nepozná slabosť a lenivosť!
  
  Naša drahá krajina opäť povstane,
  Ukáže celému vesmíru svoju silu...
  A Satan bude zničený
  Nepriateľ vlasti sa zrúti do hrobu!
  Takto začali dievčatá, skákajúce bosými nohami a krútiace sa ako čerti, revať a skákať v dvojitých kotrmelcoch.
  Toto sú tie krásne a agresívne dievčatá . A ako piští, vyskakujú.
  No dobre, deti jedia a aj spievajú niečo svoje. A robia to veľmi pozitívnym spôsobom. Toto sú ich piesne. A točia sa ako vretenica.
  Dievčatá najvyššej triedy.
  Ale potom sa na oblohe objavil veľmi veľký motýľ ako skutočný drak. A jej krídla boli také obrovské, že sa leskli ako zlato posiate drahými kameňmi. A vyzeralo to tak úžasne a krásne. Boli to skutočne, úprimne povedané, motýle, ktoré boli také obrovské, ako dinosaury.
  Dominika s úsmevom poznamenala:
  - Tu neuvidíte žiadne zázraky. Úžasný!
  Margarita sa zasmiala a odpovedala:
  - Áno, toto sú skutočne článkonožce, ktoré udivujú. Ale to nie je to najprekvapivejšie. Existuje mnoho ďalších veľmi skvelých vecí.
  Dominika spievala:
  Ale ani kniha, ani múzeum,
  Nenahradia našich priateľov!
  A dievča z čarovného prútika vypustí lúč. A objavili sa nové koktailové poháre. A deti ich napadli.
  Tak všetko dopadlo skvele . A v hlave mi hrá len nejaký druh hudby.
  A ako môžu Dominik a Margarita nespievať;
  Krásky útočia naboso,
  Bežia, také pekné dievčatá...
  Ak potrebujete udrieť Fritza päsťou,
  Alebo ho rozsekajú samopalom!
  
  Dievčatá si nemôžu dovoliť pochybovať
  Nacistov pochovajú mŕtvych...
  A tvrdo ho zkopú z nôh,
  A niekde mäsožrave vyjú vlci!
  
  Rusko, toto je slovo pre vojakov,
  Keď, verte mi, už nebude chladnejšie...
  Aj keď je niekedy situácia bezútešná,
  Kde víťazí zlý čierny Kain!
  
  Neverte tomu, členovia Komsomolu neutekajú,
  A ak utekajú, tak len aby zaútočili...
  A všetci nacisti budú zabití naraz,
  A Fuhrer bude zdvihnutý do sekacieho bloku!
  
  Rusko, toto je moja vlasť,
  Je žiarivá, jednoducho krásna...
  Kto je zbabelec, nestojí ani za rubeľ,
  A viete, hádať sa s bojovníkom je nebezpečné!
  
  Ale vedzte, že porazíme fašistov,
  Zlo nebude vládnuť na tróne...
  Nad nami je zlatý cherubín,
  A Boh Svarog s veľkosťou v korune!
  
  Kto je zbabelec, ver mi, je slabý otrok,
  Jeho osud je jediný - znášať urážky...
  Dnes si mechanik, zajtra si majster,
  A vy sami môžete poraziť chrbát iných ľudí!
  
  Dievčatá majú silu, jednoducho sopka,
  Niekedy mocne búra hory...
  Vojna zúri so zlým hurikánom,
  A smrť úprimne kosí ľudskú rasu!
  
  Poviem vám úprimne, rytieri,
  Sme silní, keď sme my Rusi jednotní...
  Potrebujete občerstvenie s vidličkou a nožom,
  Sme rytieri neporaziteľní v bitkách!
  
  Aká je naša viera v Pána Krista,
  Aj keď si vážime aj Ladu...
  Súdruh Stalin je ako náš otec,
  A tam bude miesto raja komunizmu!
  
  Ten, kto bol raz mŕtvy, bude vzkriesený
  A budeme krajší a múdrejší...
  A ten muž je, samozrejme, veľmi hrdý,
  Hoci niekedy hovorí nezmysly!
  
  V láske je naša vlasť ako hviezda,
  Ver mi, nikdy to nezhasne...
  Splní sa veľký sen
  V celom vesmíre bude mier a šťastie!
  
  Milujem Máriu, posvätne si ctím Ladu,
  Svarog je krásny a Perun skvelý...
  Milujem Ježiša a Stalina,
  Sväté tváre ikon sú mi drahé!
  
  Kedy bude skutočný raj?
  Verte mi, splnia sa v ňom všetky vaše nádeje...
  Dajte svoje srdce svojej vlasti,
  Všetko bude v poriadku, silnejšie ako predtým!
  Potom sa konečne prepustené deti najedli. Potom sa sformovali do oddelenia. Viac ako sto chlapcov a dievčat.
  A vydali sa na pochod. Dobrynya so sladkým úsmevom poznamenala:
  - Budú bojovať, som si istý!
  A hrdina chlapec skočil na draka.
  Oenomaus poznamenal:
  - Takéto oddelenie sa bude pohybovať príliš pomaly. Na drakoch sa pohybujeme oveľa rýchlejšie. A tu by ste tiež mali vedieť, kedy prestať.
  Deti boli postavené. Len jedna barónka bola slušne a dokonca luxusne oblečená. Zvyšok vyzeral ako žobráci, mladé ragamuffiny . Oveľa obratnejšie je však pohybovať sa naboso.
  Dominika poznamenala:
  - Ak bude barónka chodiť, potom sa jej vzácne topánky zdemolujú a rozpadnú sa. Možno by ste mali byť bosí ako všetci ostatní?
  Barónka odpovedala:
  - Nevieš sa dočkať! Radšej ma pošli k môjmu otcovi, vojvodovi, dá ti odmenu a neublíži ti!
  Margarita prikývla Dominike:
  -Máš takú magickú prirodzenú moc. Tak poď, vezmeme to spolu a pošleme žiarivé náboje a hodíme dievča do zámku jej otca!
  Dievčenská herečka poznamenala:
  - A čo odmena?
  Margarita sa zasmiala a poznamenala:
  - No, dajú ti kabelku zlata, takže je to naozaj veľa? Navyše viem vykúzliť zlato z obyčajných stromov a šišiek a vy tiež!
  Dominika zapískala:
  - Wow! Aby sme si mohli kúpiť vojvodstvo!
  Partizánske dievča namietalo:
  - Je zakázané! Magické zlato je zakázané uvádzať do obehu, inak by ho bolo viac ako železa. Rozumiete, inflácia vzácnej mince!
  Dominika poznamenala:
  - Je to ako v hyperboloide inžiniera Garina?
  Margarita prikývla:
  - Niečo také. Túto knihu som čítala, keď som bola malá. Áno, potom sa zlatý štandard zrútil a bolo to desivé .
  Enomai s úsmevom poznamenal:
  - Ale aj tak, možno vychovať barónku? Aby nebola taká hnusná!
  Dobrynya s úsmevom prikývla:
  - Áno, urobíme to hneď,
  Dajme jej niečo skvelé!
  Barónka opäť dupla pätou do trávy a zarevala:
  - Vezmi ma k môjmu otcovi! Alebo vás dám všetkých popraviť!
  Deti sa jednohlasne zasmiali.
  Zrazu sa spod trávy objavil škriatok v klobúku. Očividne bol ešte veľmi mladý, bez brady. Ale s čarovným prútikom v ruke.
  Malý hlas povedal:
  - Potom počujem hlas vrtošivého dievčaťa. Možno je čas ju vzdelávať?
  Barónka zakričala:
  - Len to skús, hlupák !
  A pokúsila sa pohnúť trpaslíkom topánkovou nohou. Potriasol čarovným prútikom. Rozmarné dievča a chlapec z dávnych ľudí zmizli.
  Dominika zvolala:
  - Wow!
  Margarita prikývla:
  - Toto je trpasličí chlapec. Špeciálny druh škriatka obdarený mágiou. Teraz vzal vrtošivé dievča na výchovu. A barónka sa zrejme bude musieť naučiť kultúre, slušnosti a svedomito pracovať.
  Enomai s úsmevom poznamenal:
  - A ja som ju chcel vyfackať! A tak je bremeno z vašich pliec.
  Dobrynya navrhol:
  -Ideš do Kostlivca? Takže možno je čas vyraziť na cestu.
  Margarita poznamenala:
  - O niečo bližšie je hrad zlej čarodejnice Bastindy, ktorá vlastní ďalší artefakt z dvanástich - žltého potkana. Toto sme mali zachytiť.
  Navyše už máme malú armádu, viac ako sto chlapov. Medzi nimi aj hrdina Phoenix Falcon. Je to tiež chlapec, ale s veľkou silou.
  Dobrynya poznamenal:
  - Poznám Phoenixa. Ako bol zajatý?
  Partizánske dievča odpovedalo:
  - Prefíkanosťou, presne ako ty. Ale teraz máme armádu a zaútočíme na Bastindov palác!
  Dominika sa hrala s bruškami na bruchu. Potom ho vzala a holými prstami rozdrvila orech ležiaci na tráve. Odhodila jeho jadro, chytila ho do úst, žula ho svojimi silnými zubami a zavrčala:
  - Ísť na útok? No tento nápad sa mi páči. Aj keď, meno Bastinda mi pripomína detskú rozprávku. Nie je to tá, ktorá sa nikdy neumyje?
  Margarita pokrútila hlavou:
  - Poznám aj túto rozprávku. Nie, toto je trochu iná čarodejnica. Má celú armádu potkanov. No a tiež žoldnierski orkovia. Artefa CT s potkanom dáva obrovskú moc nad hlodavcami, takže...
  Partizánske dievča nariadilo:
  - Deti! Vylamujte ihličie z neďalekých strieborných smrekov, čoskoro ich uvidíte, keď vstúpime do lesíka. Z toho môže vzniknúť slušná zbraň.
  Chlapci odpovedali:
  - Urobíme všetko, náš spasiteľ!
  A tím pochodoval. Hoci dievčat bolo trikrát viac ako chlapcov, vedeli aj pochodovať. A vytiahli prsty na nohách. Zároveň hrala hudba.
  Oddelenie sa pohlo za pochodu. Tu po jedle niektorí chlapi silno zívli, ale dievčatá začali biť do domácich bubnov z pávích listov a nálada bola veselšia.
  Deti kráčali vo formácii. Dominika si myslela, že je to ako vo filme o Malchish-Kibalchish . Boli tam aj chlapi, ktorí pochodovali bosí. Ale z nejakého dôvodu v sovietskom filme neboli žiadne dievčatá. A to je ešte zvláštne, keďže za červeného režimu neustále trvali na rovnosti pohlaví.
  A dievčat je tu toľko a sú ako rodené bojovníčky na pochode - sčasti ľudia, sčasti z elfskej rodiny, ako vidno z ich rysích uší. No akýsi matriarchát.
  Deti pochodovali a zároveň začali spievať, akoby bez toho:
  Elfia je naša múdra krajina,
  Pod vládou Mesiáša Kráľa...
  Bol nám navždy daný Bohom,
  Aby bol náš život šťastnejší!
  
  Nech je dobrý Oenomaus v sláve,
  Kto porazil nepriateľov vlasti...
  Bojuješ za ňu a odvažuješ sa,
  A čoskoro začneme žiť pod solcenizmom !
  
  Bosé dievčatá behajú
  Chcú bojovať s nepriateľom...
  A tento Orkler nie je taký cool,
  Skôr je to len obraz klauna!
  
  Veľká nekonečná krajina
  V ktorej vôli, viete, generácií...
  Aj keď služobníci Satana kujú pikle,
  Ale ohnivý génius bude s nami!
  
  Verím, že náš tlak nemôže byť zvládnutý,
  Samozrejme, nepriateľov zrovname so zemou...
  Zapíš si to do zošita, chlapče,
  Aké úžasné je pre ľudí žiť pod Oenomaus !
  
  Urobíme vlasť krajšou ako ktokoľvek iný,
  Nebo príde v tomto živote...
  Oslávme náš divoký úspech
  A čoskoro budeme žiť pod elfinizmom!
  
  Nie, ver mi, nás orkistov nemožno zlomiť,
  Aj keď je nepriateľ silný a veľmi prefíkaný...
  Skúšky však zvládneme s A,
  Nech je dobre pod Oenomaus !
  
  Slávna veľkosť cára, ver mi,
  S vašou korunou plnou diamantov...
  A viete, to divoké zviera bude rozdrvené,
  Ustúpi aj mor, verte mi, malomocenstvo!
  
  Nie, pre Elfiu potrebuješ aj Elfroga ,
  Priatelia, nezrádzajte svojich bohov...
  Veľká a slávna je všemohúca rodina,
  Neukazuj svoje slabosti!
  
  Krásna Lada je výhňou bohov,
  Ver mi, porodila lásku...
  Neplytvaj ľuďmi zbytočnými slovami,
  Otvorila nekonečnú veľkosť!
  
  Nemôžeš zadržať Elfrogov šíp ,
  Prebodne každého protivníka ...
  Len si neželaj hlúposti,
  Štít elfského vojaka zakryje!
  
  Elfia, toto je bezpochyby sila,
  Vie prenášať hory...
  Hoci niekedy telo veľmi trpí,
  Môžeme odmietnuť všetky prekážky!
  
  Čoskoro vznikne nádherný svet elfov ,
  Ktorá šliape vesmír...
  Boží cherubín roztiahne krídla,
  A bude tam niečo, verte mi, zo stvorenia...
  
  Bohyňa Lada je slávna, ver mi,
  Všetkým svojim synom dala lásku...
  A teraz z neho bude silný rytier,
  A udrime protivníkovi poriadne do huby!
  
  Si Fiev , ako hlavné mesto elfov ,
  Ver mi, matka slávnych drusských miest...
  Zaútočme na protivníka ,
  Sme rytieri, verte mi, nie sme zbabelci!
  
  Pre moju posvätnú vlasť,
  Budeme veľmi tvrdo bojovať...
  Elf nebude okradnutý o rubeľ,
  Svetelní elfovia predsa vždy vedeli bojovať!
  
  Sú tam krásne dievčatá, ver mi,
  Že sa v mraze veľmi ponáhľajú...
  Fuhrer, divoké zviera, bude roztrhané na kusy,
  Vyrastie nám krásna, viete, ruža!
  
  Nie, nikdy neznesieme hnev ,
  Pozdvihnime slnkom zaliateho elfa...
  Splní sa veľký sen
  Pod touto oblohou je žiarivo modrá!
  
  Elfrog príde a vzkriesi mŕtvych,
  Ale musíme to oživiť pre život v pohode...
  Porazíme rozľahlosť vesmíru,
  Kristus je nesmrteľný a Judáš je v pekle!
  
  Slúžte Oenomai verne,
  A prosím, nevzbúrte sa proti kráľom...
  Nech sú synovia elfov v sláve,
  Elfia, toto nie je miesto na mape!
  
  Čoskoro dobyjeme vesmír,
  Nech je moc nad životom a smrťou...
  Každý, kto žije, sa stane cherubínom,
  Ten človek je ako Boh, verte tomu!
  . 10. KAPITOLA.
  Dominika sa vrátila do svojej akadémie a ukončila svoju reláciu v lotosovej pozícii. Teraz opäť začala študovať rôzne druhy kúziel, rôznych foriem a typov. A urobila to s veľkou ochotou.
  Potom som išiel na večeru. Vedľa nej bolo dievča Fiesta. Jedli spolu chobotnice v omáčke a zapíjali ju zmesou mlieka a paradajkovej šťavy. Potom sa všetko stalo hlavným.
  Po večeri Dominika šermovala s Fiestou pomocou čarovných paličiek. A hodila na ňu veľkú tortu so smotanou a zamazala ju od hlavy po päty.
  Priznala porážku a z každej bosej nohy jej dala prsteň. A teraz je Dominika ozbrojená ešte silnejšie a smrteľnejšie .
  Potom sa obe dievčatá osprchovali a odišli do svojich izieb.
  V izbe si Dominika sadla na posteľ, zložila nohy do tvaru lotosu a opäť posunula svoju fyzickú a duchovnú podstatu na inú úroveň duševného sveta.
  Teraz sa vznášajú na drakoch a pod nimi pochoduje čata detí.
  Vedú dvaja chlapci: vikomt a hrdina Phoenix Falcon. Obaja chlapci sú pekní chlapci s veľmi výraznými svalmi a len v šortkách. Silní, povedzme, chlapci. A pochodujú, predbiehajú kolónu.
  Deti sa snažia pohybovať čo najrýchlejšie a každú chvíľu začnú behať. A vyzerá to ako armáda anjelov s jasnými, roztomilými hlavami. A stále sú neozbrojení, až na podomácky vyrobené obušky.
  Potom však vošli do borovicového hája. Niekoľko vlkov zavrčalo, ale Phoenix na nich hodil bosou nohou ťažký kužeľ, ktorý doslova zlomil predátorovi lebku.
  Spadol a ostatní vlci začali utekať. A deti začali triediť šišky a vetvičky.
  Margarita poznamenala:
  "Pamätám si, ako raz celý oddiel partizánskych detí zinscenoval vážnu bitku. A nemecký prápor utiekol. A deti behali za nimi a udierali ich prakmi .
  Dominika súhlasila:
  - Prak, toto je smrteľná sila!
  Detskí bojovníci v skutočnosti začali stavať praky. A urobte niečo ako mašle.
  Margarita to vzala a s úsmevom poznamenala:
  - Naša zbraň bude najdokonalejšia, ak ju zaženieme mágiou.
  Dominika štebotala a vyceňovala zuby:
  - Hlavne keď to pridám!
  Potom, čo sa deti vyzbrojili, obe silné čarodejnice zobrali svoje prútiky.
  Margarita vravela:
  - Kúzlime v súzvuku!
  Dominika potvrdila:
  - Presne tak!
  Obe dievčatá pozbierali energiu svojich čarovných paličiek a spustili ju svojou kolosálnou silou. A potom krásky zobrali a cez skupinku detí spustili prúdy energie zo svojich holých prstov na nohách. A potom sa stal zázrak a tisíce fotoblitzov , alebo ako miniatúrna supernova, vzbĺkli.
  Margarita a Dominika začali čítať kúzla a skandovať:
  Sme dievčatá, vstupujeme do panteónu,
  Zložili prísahu, že budú verní vlasti...
  Takže orkistov čaká zúrivá porážka,
  No, čo tak, že elfovia žijú pod slnkom !
  
  Nymphin je s nami ako kov,
  Vyrobené z bronzu, ktorý je pevnejší ako akákoľvek oceľ...
  Sníval som o prevrátení svetov hore nohami,
  Ako odkázal veľký génius Gralin!
  
  Spravíme vlasť chladnejšou,
  A pozdvihneme vlasť nad hviezdy...
  Nech je úspech s elfkami ,
  Aj keď naše malé nôžky sú úplne holé !
  
  Orkshist zaútočil na moju vlasť,
  Samurajskí trolovia prichádzajú z východu...
  Milujem Solcesus a Gralin ,
  A verím, že protivníka roztrháme na kusy !
  
  Elfrog je s nami ,
  Ktorý Solcenism , vtipne, postaví...
  Najsilnejšia zo všetkých vo vesmíre je slávna rodina,
  Dodá nám to vedomie a vôľu!
  
  Verím, že sa nikdy nevzdáme,
  Vlasť nemožno zraziť na kolená...
  Súdruh Gralin je jasná hviezda,
  A naším učiteľom je múdry génius Drenin !
  
  Urobíme našu vlasť,
  Krajšie a žiarivejšie na planéte...
  A viete, bude tam vražedná zbraň,
  Nechajte dospelých a deti baviť sa!
  
  Spáľ Elfrog , nehoľ vo svojom srdci,
  Si patrónom všetkých elfských mečov...
  Verím, že čoskoro postavíme silný raj,
  Solcesus príde, svätá misia!
  
  Neverte gangu Orkler , priatelia,
  Že vyhrá ľahko a hrozivo...
  Všetci sme jedna rodina -
  A verte mi, ešte nie je neskoro milovať svoju vlasť!
  
  Všemohúci Pán nás všetkých chráni,
  Vztýči nad zemou sedemfarebnú vlajku...
  A zlý predátor sa zmení na hru,
  Aj so Satanom sa vieme vyrovnať!
  
  Milujem Veľkú vlasť,
  V celom vesmíre nie si krajšia ty,
  Elfiu nepredáme za rubeľ,
  Budujme mier a šťastie vo vesmíre!
  
  V mene našej vlasti, sna,
  Veľký elf povstane...
  Všetko ostatné je len márnosť
  A nový mesiáš bude s nami!
  
  Ó Lada, môj všemohúci,
  Ľahkým elfom dáš lásku a pokoj ...
  Obraciam sa na teba, prosím ťa,
  A ak treba, zasiahnite bleskom!
  
  Ælfria , Panna Mária nebeská,
  Dal Vesmíru Solcesus ...
  Pre vás vstal veľký Boh,
  Ľudia naozaj nestratili chuť!
  
  Upozorňujeme, že elfovia sú takíto,
  Elfskí bohovia sú vysoko rešpektovaní...
  Sme veľkí synovia vlasti,
  A dcéry vždy vyhrajú svet!
  
  Priatelia, musíme sa modliť k vlasti,
  Perun, Yarilo a Elfrog mocný ...
  Budeme veľmi silní manželia,
  A odfúkneme aj oblaky na oblohe!
  
  Teraz už bol nepriateľ vyhnaný z Elfskvy späť ,
  Veľmi ste ublížili environmentalistom ...
  Sme verní Solcesovi a Gralinovi ,
  A bude tam veľa tankov so zbraňami!
  
  Nie, nepriateľ nebude schopný obmedziť elfov,
  Keďže naši bojovníci sú všemocní...
  Absolvovanie skúšok, iba päťka,
  Aby bol každý chlapec veľmi silný!
  
  Soltsegrad bude slávny ,
  A my ho ochránime pred náporom...
  Príde víťazné usporiadanie rytierov,
  Aj keď krv tečie nekontrolovateľným prúdom!
  
  Dievčatá bosé v mraze,
  Bežia, päty im blikajú...
  A budú biť orkov päsťami,
  Nespoločenský Kain bude sploštený!
  
  Všetko bude v poriadku, ľudia vedia,
  Vo vesmíre objavíme súhvezdia...
  Koniec koncov, je hriechom pochybovať o odvahe,
  A na Božom tróne bude muž!
  
  Čoskoro vzkriesime mŕtvych pomocou vedy,
  Môžeme byť mladší a krajší...
  Nad nami je zlatý cherubín,
  Mojej krásnej elfskej matke!
  Dievčatá teda spievali a celá armáda detí sa ocitla v lesklom brnení a so silnými, ba až chladnými zbraňami.
  Potom bolo ukončené prezbrojenie chlapcov a dievčat. A boli pripravení na vážny boj.
  Dominika a Margarita vyžarovali lúče sily, ktoré viedli k rozsiahlym transformáciám. A teraz bola detská armáda pripravená.
  A tak sa vydala na bojový pochod.
  Dobrynya s veľmi spokojným pohľadom poznamenala:
  - Opäť vyhráme! A toto je naša podstata.
  Vpredu sa plazila korytnačka veľkosti dobrého nemeckého tanku Tiger. Mala diamantovú škrupinu, alebo skôr trblietavú, akoby pokrytú drahými kameňmi. Veľmi milé zvieratko.
  Margarita vtipne poznamenala:
  - S takýmto pancierom samotná korytnačka riskuje, že sa stane obeťou ambiciózneho lovca!
  Dominika prikývla a zaspievala:
  Črepiny sú dobré
  Proti guľometu, bohužiaľ , nič!
  Ukázalo sa však, že jej pieseň nie je príliš rozumná a nemiestne.
  Deti bojovníkov chodili okolo korytnačky. Jeden z chlapcov na ňu chcel strieľať, ale vojak položila ruku chlapcovi na rameno a zaškrípala:
  - Netreba!
  Ďalšie dievča poznamenalo:
  - Na to je ten tím!
  Sú to skutočne bojujúce deti, ktoré túžia bojovať.
  Dominika so smiechom poznamenala:
  A naľavo je naša armáda a napravo je naša armáda,
  Je dobré udrieť ma do tváre prílišným pitím !
  Bojovníci mali veľmi dobrú náladu . A vyzerá to tak, že sú pripravení vydať sa na veľmi dlhú cestu. A nálada im naozaj nezmizne.
  Margarita s úsmevom poznamenala:
  - Áno, musím povedať, že máme ešte šťastie.
  Dominika sa s úsmevom spýtala:
  - Aké šťastie?
  Partizánske dievča sebavedomo odpovedalo:
  - Skutočnosť, že Veľká vlastenecká vojna trvala menej ako štyri roky. V skutočnosti mohli Nemci na svojich silných obranných líniách odolávať oveľa dlhšie!
  Dievčenská herečka prikývla:
  - S týmto súhlasím. Na túto tému existuje dokonca niekoľko alternatívnych príbehov. Ale v každom prípade sme schopní vytvoriť zázrak. Pokiaľ ide o Nemcov, ktorí si uvedomili, že vojna je už stratená, nechceli vôbec klásť odpor. A tak konali svojim vlastným pragmatickým spôsobom!
  Margarita poznamenala:
  - Tu je jedno nie veľmi vydarené vozidlo - toto je Tiger, príliš ťažký a so slabo chráneným spojom medzi vežou a trupom. Tento tank, musíte uznať, nie je obzvlášť dobrý. Príliš ťažké a zastarané, dokonca aj pancier nie je umiestnený na racionálnych svahoch. A umiestnenie prevodovky oddelene od motora je veľká chyba.
  Dominika súhlasne prikývla.
  - Proti tomu nemôžete namietať ! Samozrejme je to chyba! Ale na druhej strane len mŕtvi nerobia chyby a to len vtedy, ak sú z iného života. A ja si myslím, že je. Aspoň pre vás!
  Margarita súhlasne prikývla:
  - Áno, určite existuje posmrtný život! A osobne som sa o tom presvedčil. A ak mi je v tomto vesmíre súdené zahynúť, tak v inom bude niečo pokračovať!
  Dievčenská herečka prikývla:
  - Ako nekonečná počítačová hra s nespočetným množstvom rôznych úrovní!
  Partizánske dievča potvrdilo:
  - No áno! Niečo také a toto, musím povedať, je veľmi cool ! A tu sa môžete radovať viackrát alebo dvakrát.
  Hrdinský chlapec Dobrynya spieval:
  - Je čas, je čas, radujme sa,
  Počas môjho života...
  Ku kráse a poháru, šťastnej čepeli.
  Zbohom, čau, kývanie, perie na prilbách,
  Budeme šepkať osudu viac ako raz!
  Budeme šepkať osudu viac ako raz!
  Roztrhám nepriateľa! Roztrhám nepriateľa! Roztrhám nepriateľa!
  A ozval sa zvučný smiech detí. Pred malou armádou sa objavil veľký dinosaurus . Pravda, nevyzeral príliš hrozivo, ale bol veľký. A jeho telo je veľké, ale jeho hlava je naopak malá, plus dlhý chvost. A navrchu sú aj kĺbové plutvy.
  Dominika zvolala:
  - Toto je zviera - skvelé !
  Margarita súhlasne prikývla:
  - Mohutné zviera! Ale nebojte sa. Ak sa toho nedotkneme my, nedotkne sa to nás!
  A partizánske dievča prikázalo:
  - Mladí bojovníci - nestrieľajte a nerobte hluk!
  Deti stíchli. A snažili sa chodiť s bosými nohami bez toho, aby robili hluk.
  Dominika poznamenala:
  - Čo ak je dinosaurus hluchý?
  Margarita sa usmiala a chcela niečo povedať. Zrazu sa ozval hukot a praskanie lámajúcich sa konárov. Objavilo sa zviera veľké ako sedemposchodová budova s obrovskými ústami ako podlhovastý vorvaň. Toto je naozaj veľké hovado. A tesáky sú dlhé asi päť metrov.
  Dinosaurus, ktorý stál na mieste a zvedavo sa pozeral na skupinu detí, uvidel strašné monštrum a ponáhľal sa utiecť. A bolo to, ako keby v skutočnosti bol poháňaný. Je drahšie bojovať s obrom, akým je tento šabľozubý tyranosaurus.
  Dominika a Margarita zdvihli svoje čarovné prútiky. Partizánske dievča strieľalo ako prvé. A zo špičky jej palice vyletí vražedný pulzar. A udrie netvorovi ústa . A bude pekne popálený. Ale ako odpoveď sa ozval ešte hroznejší a ohlušujúci rev.
  Dominika to vzala a v reakcii na to udrela celou svojou silou, konala mocne, akoby búchala do vražednej kôpky a štebotala :
  Dinosaury, možno ste tu a nie v Afrike,
  Možno žuješ seno na raňajky,
  Dinosaury,...
  A dievča poslalo svoju porciu mágie obrovi. A vzali mu zuby tesákov, a keď ich zasiahli, zmenili sa na krásne ružové púčiky.
  Dominika spievala:
  Chcel som vyrobiť žehličku
  Zrazu sa objavil slon...
  Krídla ako včela -
  Namiesto uší kvety!
  Margarita vybuchla smiechom a opäť ju zasiahla ničivým a deštruktívnym pulzarom. Ale detská armáda začala obludu zasypávať šípmi. A jeho šupinové brnenie začalo bublať .
  Dominika vzala a uvoľnila mágiu z bosých nôh aj z prútika. A tu to fungovalo dobre.
  Vyzeralo to, akoby ho niečo magické vzalo a nabilo sa kolosálnou ničivou silou.
  Margarita si ho vzala a štebotala, žmurkla zafírovými očami:
  - Wow!
  Tyrannosaurus sa zrútil a na jeho mieste sa objavil obrovský a široký stôl, husto naložený jedlom. A tu to už bolo také luxusné a nevídané, jedinečné. A také oslnivé lahôdky.
  Dominika spievala:
  Toto sa ukázalo ako chutné
  A vôňa je oveľa sladšia ako med...
  Nevyhráme od nuly,
  A naša príroda bude prekvitať!
  Margarita s úsmevom potvrdila a vycenila zuby:
  - Áno, bude prekvitať! A to je skvelé!
  Potom partizánske dievča dodalo:
  - A vieš čarovať. Toto , musím povedať, je úžasné! Premeňte takú veľkú veľkosť na chutnú pochúťku . Toto nie sú orkovia ani škriatkovia - je to s nimi jednoduchšie!
  Dominika prikývla a zaspievala:
  - Všetko nemožné je možné, viem to určite,
  A naučte sa čarovať úplne v neprítomnosti!
  A kopni nohou o veľmi silnú oceľ,
  A rozsekaj príšeru ostrým orezávačom!
  Margarita sa zachichotala a s úsmevom poznamenala, že sa trblietala perlami:
  - Áno, spievaš tak dojemne, že nenájdeš chybu! Super!
  Dominika súhlasila:
  - Som veľký super - bojovník chladnejší ako svet!
  A ako bude brať a gúľať očami, že sú také zafírové a ako hviezdy.
  Stôl s jedlom lákal detských bojovníkov a niektorí sa k nemu začali približovať a brať si šišky a koláče, namáčané v čokoláde a rôznych druhoch krémov. Ešte lepšie, daj si zmrzlinu. Toto je úplne skvelé.
  Margarita zatrúbila a zarevala:
  - Nepotrebujete veľa jesť ,
  Nemusíte sa všetci ponáhľať do buržoázie...
  A napíš si zápisník,
  Mobilita sa bude stále hodiť!
  Dominika so sladkým úsmevom poznamenala:
  - Áno, naozaj to dopadlo skvele!
  A žmurkla svojimi nevädzovo modrými očami.
  Margarita poznamenala:
  - Mäso dinosaurov nie je veľmi chutné a ešte menej pre mäsožravé tvory. Ale zjesť koňa...
  Dobrynya revala:
  - Nedovolím ti zjesť koňa!
  A chlapec-hrdina spieval:
  Sivka-burka, prorocká kaurka,
  Postav sa predo mňa
  Ako list pred trávou!
  Sivka-burka, prorocká kaurka,
  Veľmi, veľmi potrebné
  Stretnúť ťa!
  Oenomaus to vzal a zoskočil z draka. Veľmi chcel vyskúšať, na aké jedlo sa dinosaurus premenil. S najväčšou pravdepodobnosťou je to niečo očarujúce. A chlapec-princ vzal tortu s čokoládou a hodil si ju do úst.
  A začal energicky papať, bolo to krémové a sladké. Je to tak chutné.
  Deti jednohlasne kňučali:
  - No, skúsim! Nebuďte zlé tety!
  Margarita sa nevinne usmiala:
  - Volám sa teta? Je to zábavné!
  A partizánske dievča zakričalo:
  - Dám ti desať minút na jedenie! Môžete jesť, ale s mierou!
  Dominika sa s úsmevom spýtala:
  -Museli ste počas vojny hladovať ?
  Margarita prikývla zlatou hlavou, farby jarnej púpavy:
  - Áno, ako! A bolo to nesmierne vyčerpávajúce!
  Dievča začalo spievať svojim jasným hlasom, aby zdôraznilo tragédiu situácie.
  Pri speve dievča dokonca zoskočilo z draka. A začala tancovať na pomarančovej tráve s bosými nohami.
  A jej hlas bol taký dúhový a žiarivý:
  Sme členky Komsomolu, vysnívané dievčatá,
  O budúcnosti ľudí v tejto krásnej krajine...
  Keď sme verní Zemi a planéte,
  A vyhráme tento nebezpečný boj!
  
  Každý biznis sa potom háda,
  V mladom srdci prudko horí oheň...
  Dievčatá, to je nádhera
  Otvorme dvere do rozľahlosti vesmíru!
  
  Každý, kto je muž, je obr
  Viem, že veda mu dá silu...
  Ver mi, naše volanie je vždy rovnaké,
  Takže vládne Ábel a Kain je v zajatí!
  
  Chcem, aby dozrela bohatá úroda,
  Aby planéta prekvitala...
  Aby mohol prísť krásny, nádherný raj,
  A priateľstvo bolo silnejšie ako metal!
  
  Dobývame vesmír,
  Dievčatá behajú bosé cez kaluže...
  Nad nami je zlatý cherubín,
  Blizzard a zima nás nevystrašia!
  
  Ver mi, naši nepriatelia nás nemôžu poraziť,
  Nervy z ocele a plameň v srdci...
  A sila ducha, ako keby si bol medveď,
  Zdvihneme transparent, ja viem!
  
  Kto miluje najžiarivejšie dievčatá,
  Je krásny dušou aj obrazom...
  Pripravte si mocný guľomet,
  Aj keď je váš súper nebezpečný!
  
  Viem, že určite vyhráme,
  Navždy budeme zjednotení s našou vlasťou...
  Koniec koncov, pred nami je celý hviezdny svet,
  Nech sa človek stane silným tvorom!
  
  Svetlo vlasti bez jej majestátnych hraníc -
  Nad hlavou pália rubínové hviezdy.
  Rus sa zahalil nesmrteľnou slávou -
  Mocný hrdina, drayman, bije!
  
  Rowan rubín v smaragdových listoch -
  Zafír sa leskne na poli , nevädza...
  Posielam ti svoje myšlienky, Rusko -
  Dvojhlavý orol lieta s pesničkami!
  
  V kvapkách rosy sú perly snehové diamanty,
  Vo veľkej vlasti je všetko dobré!
  Zem je tučná, má žily ako perie,
  Snehové záveje zmietol čerstvý vietor!
  
  V jednom regióne Ruska je ľad, tulene,
  IN priateľu , ťavy sú zlatom púšte.
  Je tu teplo, keď hučia snehové búrky,
  Pretože Boha uchovávame v našich srdciach!
  
  Rastú vodné melóny, melóny a banány,
  A niekde v lete pretekáš na korčuliach...
  No a kde na svete nájdete takéto krajiny?
  Kde sú ľudia takí silní v pästiach!
  
  V Rusku je výkon zbraní vznešený,
  V ňom je človek Stvoriteľom svojho vlastného osudu!
  Môžeme v pohode bojovať ,
  Aby na Rus neprišla záplava problémov!
  
  Naše ženy sú krásne, to každý vie
  A neexistujú silnejší muži s odvahou!
  Vlasť, si stelesnením raja -
  Jeden suverénny Boh je pánom rodiny!
  
  Ortodoxné ikony budú schválené,
  Kampaň, ktorú vojak rozbehne...
  Vrátime sa domov so štedrou korisťou,
  Lukostrelci bez toho, aby zmeškali chvíľku, zrazili svojich nepriateľov!
  
  Dajme pokoj a šťastie celému vesmíru,
  A spolu s Bohom budeme kriesiť mŕtvych!
  Na slávu našej nepodplatiteľnej vlasti -
  Určite vyhráme , ja viem!
  Svoje pesničky si zobrala aj Dominika. A to všetko spolu tancovali a ich nahé, opálené, silné nohy boli v pohybe a tancovali.
  Potom Margarita zatrúbila:
  - Zhasnúť! To je všetko, čas jedla sa skončil.
  Deti bojovníkov neochotne odišli od stola. V skutočnosti, ako to nemôžete zhltnúť ? Keď existujú doslova desiatky rôznych druhov krémov. A je to mimoriadne chutné. A vône týchto zmrzlín, pečiva, koláčov, praclíkov a iných lahodných a chutných vecí sú také vzrušujúce a atraktívne.
  Dominika štekala :
  - Neprejedajte sa ! Cvičte sa v moderovaní!
  Margarita tweetovala:
  -Veď všetci, že človek nie je prasa! A musíte jesť veľmi múdro.
  Hrdinský chlapec Dobrynya, ktorý práve zjedol tucet koláčov a namazal sa viacfarebným krémom, zamrmlal:
  - To všetko je úžasné! Musíte však vedieť, kedy prestať. Jesť je dobré, ale prejedanie je zlé.
  Chlapecký princ Oenomaus súhlasil:
  - Váš hlavný nepriateľ je váš žalúdok. Ale keď sa hovorí - daj svoju večeru nepriateľovi, neznamená to, že to treba brať doslovne!
  Dobrynya s úsmevom poznamenala:
  - Ale po náročnom dni alebo bitkách alebo tréningu by ste sa mali dobre najesť! Inak nebude sila.
  Dominika s úsmevom prikývla a povedala:
  - Ja osobne preferujem na večeru rozpustiť proteín v mlieku a vypiť. Je to uspokojujúce a v noci svaly rastú a nepália. No tvaroh s rybou na večeru je veľmi zdravý. Telo športovcov potrebuje bielkoviny.
  Detskí bojovníci boli nejako stavaní. A opäť začali pochodovať do hradu zlej čarodejnice Bastindy. Krajina okolo bola naďalej bujná. Čím ďalej však išla malá, mladá armáda na holých, zaprášených pätách, tým viac nám príroda chradla pred očami .
  Blížili sa ku kráľovstvu potkanov a toto sú veľmi ničiví majitelia.
  Aby sa deti-bojovníci rozveselili, začali spievať a začali energickejšie dupať nohami:
  Elfia kvitne ako ker pod kráľmi,
  Je nekonečný a krajší ako vesmír...
  Victory otvorila neobmedzený účet,
  Naša viera bude vzkriesená v Rodnoveri !
  
  Veľkosť vlasti, verte, je
  Nech jej drahé srdce stúpa vyššie...
  Takže šťastie vesmíru spočíva v
  Mať Elfiu so silnou strechou!
  
  Všimnite si, že náš elf letí vpred,
  A prerezáva vlny svojou hruďou...
  Ale musíme, prídeme naopak,
  A budú aj iní, verte mi, sudcovia!
  
  Naša vlasť bude mať skvelý svet,
  Ktorý žiari jasným svetlom...
  A predovšetkým Elfrog je idol duše,
  Čo mení zimu na leto!
  
  Áno, viem, je to pre nás ťažké,
  Ale ty slúžiš Oenomai verne ...
  Loď bola zasiahnutá, veslo sa zlomilo,
  A niekde hrozivo šteká zúrivý pes!
  
  Nie, nedáme Elfa protivníkovi ,
  Naše meče sú ostrejšie, verte mi, ostrejšie...
  Postavíme sa a opäť vyhráme
  A nehovorte nezmysly, démoni!
  
  Tu sa schádzame do sprievodu,
  Vo vesmíre niet krajšej svätej krajiny...
  Ver mi, pošleme našich nepriateľov spolu do pekla,
  A my sami postavíme raj, viete, dokonca!
  
  Nikto nás nemôže zastaviť
  Sme veľkí rytieri elfov...
  Taká sila, neporaziteľná armáda,
  A urobme celú planétu šťastnejšou!
  
  Ukážme sa svetu v kráse,
  Vztýčime nad planétou sedemfarebnú vlajku...
  A budeme šťastní, ver mi, všade,
  Veď sa spievajú hrdinské činy!
  
  Upozorňujeme, že elfský pokoj je prvoradý všade,
  A bude sa neustále rozširovať...
  A ľudia budú šťastní na Zemi,
  Pretože za vlasť nie je hanba!
  
  Keď príde veľký Solcesus ,
  V našom vesmíre nebude žiadna temnota...
  A ak človek a elf nie sú zbabelci,
  Jeho osudom je východ slnka a stvorenie!
  Toto je pieseň, ktorá pohladí dušu! Nádherná a úžasná pieseň.
  Aj keď sa krajina naokolo výrazne zhoršila - rozryté stromy, posekaná tráva, všetko je rozdrvené a pokryté stopami potkaních labiek.
  Margarita poznamenala:
  - Áno, od týchto potkanov nečakajte nič dobré! A všade naokolo sú nuly.
  S úsmevom tak žiarivým a sviežim, poznamenala Dominika a odhalila zuby:
  - To sa, samozrejme, dalo čakať! Všetko sa stalo príliš nezmyselným . Ale čo môžete vziať z potkana - okrem hnojiva z výkalov!
  A obe dievčatá vybuchli smiechom. Potom celý detský oddiel zvýšil svoj bosý krok. Dvaja bojovníci sa vrhli vpred a švihali mečmi ako veterné mlyny.
  A tak prvého potkana vo veľkosti dobrého buldoga rozsekali hrdinskí chlapci z oboch strán. Toto bola vážna bitka.
  Deti ešte zvýšili tempo a doslova sa rozbehli. A potom sa pred nimi objavila veľká skupina potkanov. Najstarší z nich mal veľkosť dobrého býka. Dievčenská herečka Dominika sa zviezla do boja na drakovi. A bola pripravená bojovať, ale jej prvý úder z čarovného prútika zasiahol staršiu krysu.
  A rozsvietilo sa a zmenilo sa na veľký kruh vyberaného syra s otvormi. A šíril sa z neho taký chutný zápach, že potkany vyrušili z útoku na detský prápor a zaútočili na svojho bývalého vodcu, ktorý sa stal tak chutným arómou tej najvyberanejšej pochúťky pre myši.
  To sa ukázalo ako prekvapenie.
  Margarita poznamenala:
  - Vaše schopnosti rastú každú hodinu! A toto, musím povedať, je mimoriadne cool !
  Dominika prikývla zlatou hlavou:
  - Dokážem veľa! A toto je moje veľké krédo! A ak začnem, nič ma nezastaví.
  A dievča to vzalo a zasiahlo ďalšiu jednotku magickým bleskom. A došlo k ďalším transformáciám.
  Z niekoľkých desiatok potkanov sa stali veľké, pruhované vodné melóny, ktoré vyzerali veľmi chutne.
  Deti bojovníkov spievali zborovo:
  Melóny, vodné melóny, pšeničné buchty,
  Veľkorysá, prosperujúca krajina...
  A sedí na tróne v Elfiburgu -
  Otec kráľ Oenomai!
  A tak sa deti-bojovníci konečne pobili s potkanmi a poďme ich bez prerušenia rozsekať. A bojovníci energicky mávajú mečmi . A dievčatá začali strieľať z lukov. Niektorí z nich boli elfovia a boli veľmi zruční v streľbe. Toto bol naozaj skutočný boj.
  A niekoľko ďalších potkaních jednotiek ide do boja. Tečú ako hlboká rieka.
  Dominika poznamenala:
  - Keď hovoríme o niečom zlom a zlom, existuje pocit, že neexistuje žiadny limit!
  Margarita spievala s úsmevom, ktorý však bol smutný:
  Bojovníci temnoty sú skutočne silní,
  Zlo vládne svetu bez toho, aby poznalo číslo...
  Ale vy ste synovia Satana,
  Nezlomte Kristovu moc!
  Dobrynya, ktorá skočila z draka, začala sekať potkany. Urobil to dvoma mečmi naraz a kvôli rýchlym pohybom chlapca sa zdalo, že pracuje mlynček na kávu. Tu sa začalo vyhladzovanie.
  Do bitky sa zapojil aj Oenomaus. Chlapec chytil jednu krysu prstami na nohách za chvost a hodil ju po druhej, pričom si polámal kosti. Potom spieval:
  - Moja veľká sila je veľká,
  A nikdy sa nevzdám svojim nepriateľom...
  Od úderu chlapcovej päste,
  Zlá krysa uletí do hanby!
  Vskutku, chlapec princ sa v boji ukazuje ako veľmi tvrdý bojovník.
  Dobrynya je tiež silný, svalnatý, hoci používal chlapčenské nohy a nezabudol na meče . A začal prejavovať mimoriadnu úroveň zneužívania. Aké to všetko bolo ťažké a krvavé.
  Chlapec sa ukázal ako veľmi agresívny a bojovný, rovnako ako ostatní bojovníci mladej armády.
  A chlapcova holá päta prepichne lebky potkanov.
  Je to vražedné a zároveň je na chlapcových perách úsmev .
  Dominika využíva svoju magickú silu na ďalšie premeny. A je mimoriadne aktívny.
  Bojovník vyskočí a otočí sa. A teraz z jej čarovného prútika opäť letí prúd energie. A zasiahne orka.
  Huňatý, hnedý medveď sa okamžite zmení na čokoládovú marshmallow. Aké skvelé je toto ?
  Margarita sa s úsmevom spýtala:
  -Vieš urobiť chalvu?
  Dominika prikývla zlatou hlavou:
  - Samozrejme že môžem! A bude to úžasné!
  A dievča vypustilo magické náboje z rúk aj z holých prstov na nohách. Plamene zasiahli čatu orkov. A pretiekla celá rieka medu... Med bol žltooranžový a špliechal ako príboj.
  Margarita odpovedala s smiechom:
  - Vieš, toto nie je úplne to, čo potrebuješ!
  Dominika súhlasne prikývla.
  - Pravda, nie celkom chalva, ale aj celkom sladká!
  Partizánske dievča poznamenalo:
  - Halva bola pred vojnou vzácnosťou. Ale med jedli aj počas okupácie.
  znova kopla , tentoraz do potkanov a spievala:
  Najlepší darček je, samozrejme, med,
  Chlapec to samozrejme pochopí...
  Dokonca aj trochu - lyžička,
  Toto je už dobré, no nieto ešte celý hrniec!
  Margarita tiež kopala, najprv čarovným prútikom a potom holými prstami a pokračovala:
  Ale zlatko, toto je veľmi zvláštna vec,
  Každá vec buď existuje alebo neexistuje...
  Ale zlatko, len nerozumiem tomu, čo je tajomstvom,
  Ak existuje, potom je okamžite preč!
  Ale ak to zjete, už nebudú žiadne problémy!
  Dominika to vzala a otočila sa na drakovi. Jej úsmev bol taký zlovestný a zároveň radostný. Dievča v sebe pocítilo obrovskú silu. A potom z jej čarovného prútika vyšla vlna. A hneď sa niekoľko tisíc potkanov zmenilo na lahodné kotlety v omáčke. A ešte jedno mávnutie čarovného prútika a potkany sa zmenili na rybie pokrmy.
  Navyše ich príloha bola luxusná, s banánmi, ananásmi a iným veľmi chutným ovocím. A všetko je tak úžasne chutné a úžasné.
  Dominika spievala:
  Prílohy sú úžasné
  Dievčatá sú očarujúce...
  A štyri svietidlá svietia,
  Udieraj orka do ňufáku!
  Margarita vtipne poznamenala:
  - Dobrý kuchár robí kotlety z orkov a potkanov, a k tomu ešte jedlé!
  Chlapec Dobrynya vzal a hodil škriatkovi na čelo ťažký dlažobný kameň. Prepichol si lebku a spieval:
  -Ak si taký čudák ,
  kopnem ťa...
  No, čo ak si hlupák,
  Potom je pripravený aktívny plán!
  . KAPITOLA č.11.
  Brat Dominiky Dolfinovej si zmenil meno. A teraz sa nazval veľmi cool - Caligula. Buď na počesť neslávne známeho cisára, alebo napodobňovanie mena jedného zo somárov v karikatúre o Dunnovi.
  A teraz sa bojovný chlapec Caligula Dolphins rozhodol, že musí ísť hľadať svoju sestru. Kde však hľadať jej nezvestnú osobu?
  A chlapec sa obrátil na jednu slávnu knihu o mágii. Samozrejme, neveril všetkým druhom psychiky a čarodejníkov.
  Ale prečo sa nepokúsiť dostať do tranzu aj vy. Navyše jeho otec nie je človek a môže mať svoje vlastné magické schopnosti a na úplne výnimočnej úrovni.
  Chlapec Caligula vzal delfíny a sadol si na pohovku v lotosovej pozícii. A snažil sa sústrediť. Mladý filmový herec si prekrížil nohy a narovnal chrbát. A tak sa chlapec vrhol do niečoho úplne bláznivého a farebného a snažil sa nájsť Dominiku.
  Veľkoleposť divadelného predstavenia je ťažké opísať. Keď bojovali najmä elfovia, orkovia, škriatkovia... Kostýmová prehliadka s množstvom dievčat všetkých národností a rôznej miery nahoty. Podívaná je krásna a pôsobivá svojou originalitou, najmä keď si dievčatá špliechajú bosé nohy buď na rozpálený piesok, alebo na snehové záveje.
  Útočia údermi mečmi a kopijami na pancier rôznych foriem tankov. A kovové príšery reagujú prúdmi horúcich plameňometov. Teplota plameňa je nízka a kričiace dievčatá sú len mierne popálené a srdcervúco kričia. A orkovia revú ešte hlasnejšie a ich čelá búchajú , búchajú, búchajú - viacfarebné konfety sa od úderov rozpadávajú.
  A zdobené dvojplošníky sa ponáhľajú zhora a zanechávajú za sebou girlandy efektných vlakov s rôznymi kaskádami krásy.
  Najšialenejšia vec, a to môže dokonca odstreliť strechu z pántov, je, že fantasy svet sa mieša so skutočnými, historickými postavami, hoci z dávnej minulosti.
  Stalin pri tejto príležitosti nečakane upustil od zbytočného tajomstva a poznamenal:
  - Luftwaffe dosiahla najpokročilejšie výšky v letectve. Aj keby nie
  Ak spočítate diskotéky , bombardér TA-700, schopný niesť až päťdesiat ton bômb, urobil vážny dojem.
  Hitler zavtipkoval:
  - Ale " Super Monster " s kanónom kalibru 3200 mm a dvesto tonami raketových náloží je stále neprekonaným dielom vojenského umenia.
  Stalin potom navrhol prípitok:
  - Pripime si teda na to, že ústa vyžadujú akékoľvek umenie okrem vojenského!
  Veľký vodca všetkých čias a národov s potešením vychutnával víno zapečatené pred narodením Ježiša Krista a svetový Fuhrer pil šťavu z deväťdesiatich desiatich plodov. Obaja diktátori sledovali, ako stopa rakety letiacej nahor jasne pretínala oblohu na monitore. Ako počuť veselý hlas ruského dievčaťa:
  - Vstup na obežnú dráhu bol úspešný.
  A búrlivý potlesk zo všetkých tribún - hotovo! Človek je konečne vo vesmíre a urobili to predstavitelia najväčších rás na Zemi - Rusi a Nemci.
  Celá obloha od obzoru k obzoru bola pomaľovaná zábleskami tisícok ohňostrojov všetkých farieb dúhy a miliónov odtieňov, keď sa zdalo, že po atramente nočného priestoru sa rozprestieral báječný napalm. Zároveň sa jednotlivé horiace supernovy zmenili na jasné nápisy - slogany. Napríklad: "Vlasť a vesmír", "Vpred ku hviezdam", "Zväz národov Zeme"!
  Toto je skutočne nejaký druh šialenstva. Akoby vzniklo superkozmické a fantastické predstavenie. Nejaký druh alternatívnej histórie, kde nebola vojna medzi Treťou ríšou a ZSSR a ukázalo sa, že je to veľmi cool . Ale teraz to nevyzerá veľmi dobre, mierne povedané.
  Musí nájsť svoju staršiu sestru. A to je hlavná úloha chlapca, ktorý už hral v sérii filmov a bol veľmi pekný a svalnatý, s dlaždicovým reliéfom svalov.
  A nové meno Caligula malo vzbudiť veľkú pozornosť.
  Chlapec pokračoval v meditácii. A zrazu som uvidel dievča, krásne ako anjel, s kučeravými vlasmi farby lístkového zlata. Natiahla ruku k chlapcovi a s úsmevom povedala:
  - Musíme s vami dokončiť niekoľko dôležitých misií!
  Chlapec Caligula sa s úsmevom spýtal:
  - A potom nájdem svoju sestru, ktorá zmizla neznámo kam?
  Dievča potriaslo zlatými vlasmi a sebavedomo odpovedalo:
  - Áno, je to možné. Ale vaša sestra teraz plní ťažkého mesiáša - zachrániť všetkých predstaviteľov silnejšieho pohlavia, nad ktorými visí hrozba zničenia. A je to také ťažké.
  Caligula Dolphins sa spýtal:
  - Ako sa voláš a kto si?
  Dievča odpovedalo sladkým úsmevom:
  - Som Margarita Korshunova, partizánske dievča obesené nacistami a teraz vzkriesené v novom svete. A toto je môj osud, slúžiť dobru a zachraňovať ľudí.
  Chlapecký herec prikývol:
  - Veľmi ti rozumiem. Tak čo, čakajú nás nejaké zábavné misie? Niečo ako vo filmoch, ale v skutočnosti?
  Margarita prikývla:
  - Áno, akoby naozaj! Ale máme také možnosti, že by sme sa ich nemali báť.
  Caligula z delfínov a priekopnícka partizánka Margarita nemali čas diskutovať a prijať báječné predstavenie a skutočne vstúpili do nového sveta a v stave bojového tranzu!
  Margarita poznamenala:
  - Teraz máme celú armádu. A chápete, akú zodpovednosť máte vy a ja!
  Caligula sebavedomo odpovedal:
  - Samozrejme, že chápem! A dúfam, že sa stanem dôstojným veliteľom.
  A chlapec zakrútil ostrým mečom.
  Rýchlo sme sa občerstvili a ponáhľali sa stavať jednotky. Mali čo najskôr odísť do Talianska a podpáliť perá pápežstva.
  Vojsko vyrazilo z Viedne za rytmu bubnov a hry na veľké trúbky. Pechota sa ešte nestihla priblížiť a kavaléria sa motala okolo. Mnoho jazdcov z rôznych krajín, ktorí vstúpili do cárskej ruskej ríše. To umožnilo vyšliapať podhorie desiatkami tisíc kopýt. Šikovní kozáci a ľahká tatárska kavaléria sa rútia vpred. Ďalší ťah bohato zdobené oddiely poľskej šľachty. No a elegantní páni vyzerali ako zišli na kráľovskú prehliadku. Navyše, každý chce toho druhého prekonať v nádhere svojho oblečenia, od prilby až po postroj. Nechýbajú ani nemeckí rytieri v brnení. Pancier je leštený do lesku, pozlátený alebo strieborný. Sú tam aj Švédi so špeciálnou uniformou a Fíni. Janičiari a Spagi, arabská kavaléria.
  A mnoho transparentov a stožiarov národov od rovníka po Severný ľadový oceán. A koľko trofejí ... Toto sú dobyté mocnosti.
  A tu prichádzajú Rakúšania a s nimi aj Nemci. Dobrovoľne sme sa prihlásili na túru. Tiež myšlienka vyplienenia Talianska je veľkým pokušením. Príroda je tam štedrá a je tam veľa peňazí! Rovnako ako iné dobré veci, ktoré sa dajú zbierať lopatami.
  Caligula the Tomboy spieval:
  Naša armáda je silná
  Chráni svet...
  No čo ak bude vojna,
  Nie je to na našej strane!
  A chlapec dupol bosou nohou do mláky. Samozrejme, mal na sebe len šortky, keďže v bojovom tranze sa pohyboval tak rýchlo, že by mu oblečenie len prekážalo a roztrhlo sa.
  Margarita sa spýtala svojho priateľa a kolegu ničiteľa:
  - Alebo možno budete skutočne spievať? Navyše je presne váš!
  Chlapecký herec prikývol s úsmevom, ktorý bol ako vlčiak:
  - Čo myslíš, nemôžem?
  A Caligula z delfínov začal spievať;
  Oh, tento svet, si taký smutný,
  Len more sĺz - oceán...
  Kde je poludňajšia astrálna cesta duše,
  Mŕtvy zavýjanie sníval o tom, že sa dostane do Edenu!
  
  Obsahuje ľad sŕdc, mrazené kôrky,
  A spaľujúce teplo závistivých vášní.
  Aký bezcitný, kto je ešte mladý v tele,
  Smutný slávik hrá v smútku!
  
  Ako hlien vši, duch rutiny,
  A rozklad hrobu od starostí.
  Ale môžeme, ak budeme jednotní
  Dostaňte ľudí z bažiny!
  
  Rozptýliť podlosť vesmíru,
  Vymazať kliatby je hrozné znamenie .
  Nemôžeme niesť opraty utrpenia,
  Nech sa diabol zmení na prach!
  
  Planéta rýchlo zhodí svoje reťaze,
  Obežnú dráhu však neopustí.
  TO Správajme sa k sebe úprimne
  Potom ľudia povstanú!
  
  Môžeš vstať bez strachu,
  Netlačte na iných ľudí...
  Aby ten bastard neplával s tukom,
  Aby naša mama nezostarla!
  
  Trochu si na to vypijeme,
  Víno, ktoré je sladšie ako včelí med!
  Nech sú v skutočnosti problémy ,
  Ale hodina zúčtovania neprišla!
  
  Potom vybudujeme nebeský raj,
  Všetky deti sa budú tešiť navždy.
  Letíme ako šíp do nebeského letu,
  Splnený jasný sen!
  Pieseň sa skončila a s ňou sa bojujúci pár presunul z krajiny talianskych Álp do ...
  Strely vybuchovali a strieľali oveľa modernejšie zbrane. Tu je Port Arthur, legendárne mesto. Práve jeho pád znamenal úpadok dynastie Romanovcov a celej autokracie ako celku. Ak by táto pevnosť stála, nebola by taká rozsiahla revolúcia. Nanajvýš urobili trochu hluku a odložili kosáky a kladivá. Ale práve porážka tu viedla k reťazcu udalostí, ktoré spôsobili Veľkú októbrovú revolúciu.
  Je to dobré alebo zlé? Akcia je drahá. Milióny obetí a emigrantov, no neskôr krajina výrazne urýchlila svoj rozvoj.
  Aj keď za veľmi vysoké náklady, počet obyvateľov Ruska sa znížil o sto miliónov ľudí.
  Ako sa hovorí, krviprelievanie pacienta vyliečilo.
  Ale teraz je tu šanca, keď sme znovu dobyli Port Arthur, vrátiť sa späť do histórie a nasledovať jedinečnú líniu. Keď si napríklad Romanovci udržia moc a ešte k tomu v autokratickej verzii. Toto je, samozrejme, sci-fi, ale zaujímavé. Takže naozaj, čo čaká Rusko, ak sa zachová verzia cárizmu?? Stagnácia, alebo naopak víťazstvo?? Bude systém absolútnej monarchie efektívnejší ako západné demokracie? Vzťahy medzi Ruskom 21. storočia a Západom sa skutočne výrazne zhoršili. Potom sa stalo módou hľadať alternatívne spôsoby k západnému parlamentarizmu. Objavil sa koncept: riadená demokracia. Vtedy sú formálne slobodné voľby, no v skutočnosti sú ich výsledky vopred dané. Ale táto forma vlády je nestabilná a strana pri moci, aby si udržala svoju pozíciu, už obmedzuje demokraciu prostredníctvom legislatívy. A potom všetko smeruje k diktatúre, opozícia už stráca zastúpenie v parlamente.
  A potom sa spustí mechanizmus represie a teroru, alebo naopak dôjde k revolúcii, či už zhora, ako za Gorbačova, alebo zdola, čo sa tiež viackrát stalo.
  V Rusku počas autokracie je všetko jednoduchšie. Kráľ má absolútnu moc: vykonávať, odpúšťať, rozkazovať. Má najvyššie súdne, výkonné a zákonodarné právomoci. Existuje Štátna rada osôb menovaných panovníkom, ktorí mu len radia, a sú tu úradníci, ktorí plnia vôľu kráľa.
  Štátna duma obmedzila monarchiu na absolutizmus, zbavila cisára práva vydávať zákony a čiastočne prevzala kontrolu nad rozpočtom. Čo je však najdôležitejšie, bola to práve Duma, ktorá sa stala živnou pôdou a vretenicou pre rôzne sprisahania. Toto je jeho negatívum!
  V každom prípade ani partizánske dievča nebolo proti pomoci kráľovi. Margarita sa spýtala násilníka Caligulu:
  - Takže voľba je jasná, zaútočme!
  Terminátor chlapec odpovedal:
  - Nie je iná možnosť! Samozrejme útočíme!
  A začal sa strihací chaos. Po zrýchlení pomocou magických schopností na šesťsto kilometrov za hodinu vtrhli cherubíni chlapci, ktorí takmer nevenovali pozornosť výbuchom nábojov a výstrelov z guľometu, do radov nepriateľa. Našťastie neprialo aj počasie, dážď a tma. Kuropatkin zatiaľ neposlal ľudí do ofenzívy. A vykonal delostreleckú prípravu. Na rozdiel od všeobecného presvedčenia nebol generál a bývalý minister obrany žiadny hlupák. Kuropatkin sa snažil postarať sa o vojakov a bojovať vedecky. Toto ho sklamalo. Nerozhodnosť, pomalosť, chuť udrieť na istotu, akcia podľa šablóny - pripravili o úspech v súboji s odvážnymi Japoncami. Preto nebolo potrebné očakávať, že Suvorovove odvážne útoky zachytia Port Arthur v pohybe. Bohužiaľ, Kuropatkin vyhral len preto, že po smrti Nogiho zboru Japonci, tiež bez zmeny formácie , vyliezli dopredu a útočili čelne. A v dôsledku toho vyradili svoje rady a vrátili sa späť.
  Ale teraz má Kuropatkin zajaté mušle aj svoje vlastné.
  To znamená, že delostrelecké ostreľovanie môžete vykonávať aj niekoľko dní, pričom počítajte, čo ak sa Japonci pokazia. A to aj napriek tomu, že cisár Mikuláš vydal kategorický rozkaz okamžite zaútočiť na pevnosť a ukončiť vojnu, ktorá bola pre štátnu pokladnicu zničujúca.
  Tu je, samozrejme, Kuropatkin medzi skalou a tvrdým miestom. Port Arthur je však mocná pevnosť a teraz, keď sa v nej usadili Japonci - skúste to, vezmite si to!
  Ale Margarita a Caligula z delfínov, sekajúc mečmi a hádzajúc holými prstami nohami svojich detí, no šikovní ako listy vrtule, sa pohybovali pozdĺž bašt a čistili ich od vojakov. Najprv musíte poznať dominantné výšky a potom bude možné otvoriť cestu útočiacim jednotkám.
  Pri sekaní samurajov Margarita vtipne poznamenala:
  - Zvyčajne bojujú kvôli pokroku, ale zdá sa, že my bojujeme kvôli regresii!
  Chlapec Caligula sa uškrnul:
  - Chcete tým povedať, že opätovné dobytie tejto pevnosti posilní pozíciu samovlády?
  A vykonal celý rad techník s mečmi. Takto sa niesli jeho meče.
  A chlapcove bosé nohy zasadili údery , ktoré zlomili hlavy, krky a kosti.
  Margarita, ktorá si olizovala krv z pier, ktorá sa hojne roztiekla z jej rýchlych úderov rukami a nohami, potvrdila:
  - Aspoň takto! Je predsa jasné, že panovník, ktorý vyhráva vojny, sa stáva populárnym. Aspoň na chvíľu. Potom sa na víťazstvo zabudne a bežný človek alebo obyčajní ľudia sú vtiahnutí do banálnej pracovnej rutiny. - Partizánske dievča jedným kopom , ktoré zrazilo naraz šesť Japoncov a dvaja boli prebodnutí vlastným bajonetom silným tlakom, dodala. - Možno je to len dočasný odklad!
  A opäť pohla holou pätou a porazila piatich bojovníkov z krajiny vychádzajúceho slnka, vrátane troch dôstojníkov.
  Bosý chlapec v šortkách, krájajúci Japoncov ako kapustu, Caligula logicky poznamenal:
  - Po víťazstve sa v Rusku začne rýchly ekonomický rast. To znamená, že ľudia budú žiť lepšie a revolučné nálady upadnú.
  Mladý bojovník kopol do dela tak, že tucet samurajských vojakov letel hore nohami . Pridal sa chlapec Terminátor. - Ľudia sa zvyčajne búria kvôli hladu!
  Margarita, ktorá z úst vypľula kosť z odrezanej lebky, pričom pľuvanec zasiahol troch japonských vojakov, súhlasila len čiastočne:
  - V skutočnosti to nie je pravda! Áno, revolúcie a nepokoje sú zvyčajne podnecované zhoršujúcou sa ekonomickou situáciou, ale ... Dekabristi napokon nešli do akcie pre vlastnú chudobu.
  Chlapec-bojovník Caligula, ktorý vykonal pohyb motýľa a odsekol tucet japonských hláv, potom súhlasil:
  - Je to tak, nie kvôli chudobe! - Mladý bojovník zoťal celú hŕstku strelcov a pridal. - Nie vždy je užitočné myslieť žalúdkom!
  Margarita opravila a pokračovala v brutálnom sekaní, takže končatiny Japoncov sa rozptýlili:
  - Presnejšie povedané, myslenie žalúdkom nie je nikdy užitočné!
  Tunajší kocúr Caligula súhlasil, rozsekal samurajov a rozhádzal ich hlavami v prilbách rôznymi smermi as veľkou dychtivosťou:
  - Máš stopercentnú pravdu! Nie je čo namietať!
  Bojovníčka a skutočná priekopnícka partizánka a navyše najpokojnejšia princezná, ktorá získala tento titul za svoje služby v jednom z magických svetov, zavrčala:
  - A odstránime zo seba tuk! Nech je to tak - banzai !
  Caligula bez zľutovania a zastavenia, sekal mečmi a lámal Japoncov nohami , dokonca spieval:
  Nie nadarmo som bol poslaný do Ruska,
  Daj ti milosť!
  V skratke! V skratke!
  Skrátka - buďte ticho!
  A po takýchto slovách tiekla krv ešte prudšie. Samozrejme, pre Japoncov je to škoda. Národ je pracovitý a obdivuhodný, no padol pod mlynský kameň a teraz melie. Len čo sa stane - múka alebo múka, otázka otázok!
  Bosá partizánska dievčina Margarita, ktorá v sekunde zasadila desiatky rán a prudko stúpala, rozhadzovala pokrčené mŕtvoly, na ďalšiu baštu, vyhlásila, posunula nohu k ďalšiemu samurajovi v čeľusti a s prekvapivo trefným aforizmom:
  -Vojna je základná vec, páchaná vznešenými myšlienkami!
  Caligula, chlapec, herec, ktorý sa pohyboval ešte o niečo rýchlejšie ako jeho priateľka a z ktorého nahého trupu s dlaždicami svalov dážď zmyl krv a úlomky kostí, pokračoval:
  - Vojna vyčerpáva telo, ale povzbudzuje ducha!
  Margarita vytvorila kaskádu kotrmelcov, pretínajúcich Japoncov, a zaspievala frázu z hitu sedemdesiatych rokov dvadsiateho storočia:
  - Veselosť, milosť a plasticita! Všeobecne , posilňujte, energicky povzbudzujte, vstaňte z postele a robte gymnastiku!
  Caligula Dolphins úderom svalnatej nohy do slabín prinútil japonského plukovníka letieť vzduchom a okamžite zraziť dva guľomety stojace na veži. Mechanické príšery pľuvajúce olovo, zotrvačnosťou, padajúce, bijú svoje vlastné , kosia rady. Chlapec Terminátor sa uklonil:
  - Prepáč, s prižmúrenými očami , ale chcel som byť prvý! A nielenže som chcel, ale aj budem!
  Margarita, ktorá bosou nohou pri skoku zrazila ďalšiu vežu guľometmi vyrobenými v USA, logicky poznamenala:
  - Nie je zlé byť prvý, určite, ale nemali by variť gule zozadu!
  Chlapec-herec Caligula, ktorý hodil projektil holými prstami, explodovala vysoko výbušná šimosa a rozprášila samurajov, povedal:
  -Kto vo dne v noci gule varí, nedá sa zaživa zjesť!
  Margarita sa zachichotala, vyskočila a narazila bosou nohou do kovu veže guľometu. Nehrdzavejúca oceľ sa odpruží a japonskí dôstojníci letia dolu hlavou, končatiny v čižmách mávajú. Naozaj vyzerali ako hmyz.
  Margarita tu tiež hovorila:
  - Tulák si môže obuť aj "čižmu" s podpätkom!
  Hooligan Caligula, ktorý tiež vyrazil zbraň vo výskoku a spôsobil, že všetci odleteli, poznamenal:
  - "Čižmy" neobúvajte niekoho, kto nemá rozum na leštenie topánok!
  Margarita odpovedala tak, že sa znova otočila a porezala celú čatu Japoncov. Dievča z Terminátora zažiarilo aj tu:
  - Napodiv, na vrchole je veľa čestných ľudí, ale je medzi nimi málo takých, ktorí sa v kariérnom raste zaobídu bez klamlivej prefíkanosti!
  Caligula sa točil ako rana hore, zrazil a podrezal Japoncov a primerane uistil:
  - Politik hrá fér tak často, ako baník ide dole do bane v bielom plášti, a motív je rovnaký: vytiahnuť dotácie na umytie pošramotenej povesti!
  Margarita na to odpovedala a vytrepala krv z vlasov:
  -Politik, v živote je klamár a v skutkoch pokrytec, ale smrť je spravodlivá aj s týmto nezbedníkom!
  Chlapec Terminátor rozbil japonskú zbraň, zlomil kosti dvom tuctom vojakov Ríše vychádzajúceho slnka a odpovedal:
  -Smrť je čestná v tom, že vždy prichádza, ale je svojvoľná pri výbere času svojej návštevy!
  Port Arthur je veľké mesto a má veľa obranných línií. Bojovníci teda majú, bohužiaľ a našťastie, dostatok času na boj.
  Chlapecký bojovník Caligula, ktorý sekal bojovníkov mečmi, dokonca hádzal hrach záhuby bosou nohou a trhal samuraja, spieval:
  - Ako som sa nesnažil, ako som sa nesnažil! Nezáleží na tom, či tam bol niekto bojovať!
  Margarita, ktorá odrezala ďalšie plemeno vojakov, ktorí umierali pod údermi partizánskeho dievčaťa, ktoré sa blýskalo ako blesk, poznamenala:
  - A do istej miery aj my sami žiadame o boj. Veď uznaj, Caligula, chcel si ísť do Port Arthuru?
  Mladý terminátor povedal úprimne:
  - Prirodzene! Toto bola moja najvášnivejšia túžba.
  Margarita, partizánske dievča, opäť odsekla Japoncom ako žiletka, a zachichotala sa:
  - No áno! Zachráňte Rusko pred najurážlivejšou porážkou v celej tisícročnej histórii vojen našej krajiny!
  Chlapec Caligula zrazil dva tucty Japoncov pár švihom, opravil svoju partnerku:
  - Možno najofenzívnejšia porážka bola počas prvej vojny s Čečenskom.
  Margarita súhlasne prikývla, čím dokonca urýchlila proces sekania:
  - Nepochybne! Súper, s ktorým sme prehrali, je príliš slabý! Toho Čečenska bolo veľmi veľa a dokonca polovica z nich bojovala za nás.
  Bojovník Caligula sa zachichotal a snažil sa predbehnúť svojho partnera v procese vyhladzovania:
  - Ako Moska šteká na slona!
  Margarita na to rozumne poznamenala, opäť si striasla kosti a krvavé omrvinky z vlasov farby snehu so zlatým posypom a pokračovala vo vyhladzovaní statočných Japoncov, ktorí sa nechceli vzdávať, s narastajúcou intenzitou, rukami a nohami:
  - Keď armáda a ľudia nechcú bojovať, vtedy sa dejú také zázraky. A to v prvej čečenskej vojne a v rusko-japonskej vojne.
  Caligula z delfínov je nútený pri vyhladzovaní samurajov súhlasiť:
  - Máš pravdu! Obyvatelia Ruska, žiaľ, nechcú bojovať s Japoncami. - A mladý bojovník, ktorý nechal celú samurajskú spoločnosť s odrezanými hlavami, dodal:
  - Ale v našej osobe sa objavil zázračný faktor, ktorý nám umožní vyhrať nepopulárnu vojnu. Je dokonca symbolické, že vo vojne bez kráľa v hlave pomáhajú cherubíni!
  Margarita, pľujúc krv z pier a hádzanie jedovatých ihiel s holými chodidlami, prepichujúc Japoncov na smrť, poznamenala:
  - A predsa je potrebný tretí zásah z našej strany!
  Chlapec Caligula, ktorý zanechal ďalší rad mŕtvol rozrezaných na úlomky, bez toho, aby o tom zvlášť pochyboval, sa však opýtal:
  -Si si tým istý?
  Mladý bojovník, ktorý dokončil vyhladenie Japoncov v Port Arthure, s povzdychom potvrdil:
  - Na mori je Togo príliš silné. A aký veliteľ, presnejšie námorný veliteľ Roždestvenskyj, je bohužiaľ až príliš dobre známy. Deti sú pravdepodobne ešte lepšie v námorných stratégiách!
  Caligula, ktorý bez milosti seká samuraja, je nútený súhlasiť so zrejmým :
  - Samozrejme, s takou osobou, ako je Roždestvensky, ani po získaní siedmich ďalších bojových krížnikov postavených v Argentíne a po oprave lodí prvej tichomorskej eskadry zdvihnutej zospodu nemožno počítať s víťazstvom. Najmä ak si pamätáte, že v Cušime bojovalo päťdesiatjeden ruských lodí a potopený bol iba jeden japonský torpédoborec!
  Margarita v vzrušení zlomila hlaveň pištole a ďalším švihom meča štyroch Japoncov a ostrou ihlou ďalších troch dodala:
  - A tiež je dôležité, že eskadru statočného admirála môže pred príchodom na základňu zachytiť nepolapiteľné a mäsožravé Togo . V tomto ohľade je postavenie Roždestvenskej flotily mimoriadne ťažké.
  Tomboy Caligula, ktorý vystrelil s nohami mrštnými ako opica, ďalší náboj, ktorý zabil Japoncov ako nášľapná mína, zavtipkoval:
  Ako Švéd neďaleko Poltavy,
  Roždestvensky sa dostal do problémov...
  Vyzerá odvážne
  V skutočnosti je to naopak!
  Partizánske dievča, ktoré pokračovalo v drvení nepriateľa dvojnásobnou silou a zanechávajúc množstvo mŕtvol, logicky a vypočítavo, poznamenalo:
  - Ak neporazíte Japonsko na mori, potom bude tvrdohlavý samuraj bojovať dlho a pokladnica ruskej koruny je už prázdna a ľudia sú na hrane. Musíme rýchlo ukončiť bitku jasným víťazstvom. V opačnom prípade dôjde k revolúcii a vzniku možno zbytočného a dokonca škodlivého parlamentu pre Rusko!
  Caligula, herec-chlapec, udrel japonského generála lakťom a prinútil ho vyletieť do výšin a zároveň zrazil troch maskovaných chlapíkov , ktorí sa neúspešne pokúšali nasadiť primitívny odpaľovač bômb. Terminátor chlapec povedal:
  - Ak bude dosť času, kam pôjdu?
  Margarita, ktorá rozsekala Japoncov na triesky a krvavý neporiadok, s výrazným poplachom:
  - Tu je problém. Teraz sa takto presúvame z pevnosti do pevnosti. A čo more?
  Tomboy Caligula sa zachichotal a vypustil z očí iskru, ktorá zasiahla muničný sklad. Došlo k výbuchu, ktorý vymrštil do vzduchu celý prápor japonských vojakov.
  Chlapecký herec cez rev zakričal:
  - Nič zvláštne! S našimi údajmi plávame dobre, mečmi sa neutopíme. Bude plávať z bojovej lode na bojovú loď a bude čistiť paluby!
  Margarita, ktorej meče ako ostrá britva odrezali početných, statočných, ale nezmyselne umierajúcich vojakov, sa v odpovedi usmiala ešte jasnejšími ostrými zubami:
  - Určite ste myšlienkový gigant!
  Caligula of the Dolphins, sekajúci na Japoncov, ako keby to bola počítačová hra, úprimne odpovedal:
  - Ak vezmeme rýchlosť myslenia, potom v skutočnosti nemáme rovnaké !
  Terminátorské dievča s tým súhlasilo a aby bolo presvedčivé, prešla celým práporom samurajov.
  A zanechala za sebou krvavú stopu so stopami holých, vyrezávaných nôh dievčaťa.
  Zároveň uviedla:
  - A rýchlosť tiel, ktorá je oveľa výraznejšia!
  Spoločne a ponáhľajúc sa takou rýchlosťou musíte byť schopní udržať rovnováhu a nespadnúť. Caligula chuligánovi sa to viac-menej darí. Vo všeobecnosti, teoreticky povedané, autokracia bez ústavy by v Rusku nemala existovať navždy. Príklad západných krajín s ich parlamentmi je príliš nákazlivý. Nehovoriac o tom, že oligarchovia chcú svoju moc uplatniť nielen po ekonomickej, ale aj politickej stránke. Zatiaľ sú s autokraciou viac-menej priateľskí a pravdepodobné víťazstvo v Tichom oceáne a následná expanzia do Číny toto priateľstvo na dlhý čas posilní. Mimochodom, rusko-japonská vojna je veľmi dôležitá aj z dlhodobého hľadiska. Vytvorenie Žltého Ruska a zahrnutie nielen Mandžuska, ale aj ďalších čínskych regiónov, by mohlo viesť ku konečnému rozdeleniu Nebeskej ríše. To znamená , že mocný čínsky kolos v dvadsiatom prvom storočí, ktorý sa hlási k superveľmoci a globálnej hegemónii, nebude môcť existovať ako štát.
  A s najväčšou pravdepodobnosťou bez októbrovej revolúcie nedôjde ku kolapsu globálneho koloniálneho systému. Svet bude racionálnejší a bezpečnejší ako v dvadsiatom prvom storočí, keď je na malej planéte viac ako dvesto štátov. Namiesto toho vznikne niekoľko ríš, možno aj tá ruská sa stane najmocnejšou, alebo aspoň najrozsiahlejšou.
  Nie je také ťažké predvídať, čo sa stane v prípade víťazstva nad Japonskom. S najväčšou pravdepodobnosťou Nemecko, pre ktoré sa ruská armáda stane veľkou autoritou, nebude riskovať vyhlásenie vojny Rusku. Ale možno bude chcieť vojnu na jednom fronte, ktorá zasiahne Belgicko a Francúzsko.
  Cár Mikuláš je však taký, že môže zaútočiť , ako sa to stalo v skutočnej histórii, dozadu. Teda aspoň preto, aby sa agresívni Nemci nemohli príliš zosilniť.
  Potom opäť prvá svetová vojna. Rusko môže mať na fronte čínske divízie a silnú tichomorskú flotilu, čo bude plus, ale... V reálnej histórii Japonsko bojovalo na strane Dohody, v rovnakej alternatíve môže ukázať Krajina vychádzajúceho slnka túžba po pomste. A potom dostaneme druhý front na východe. A to nie je moc skvelé .
  Navyše nemožno očakávať výrazné posilnenie ruskej armády, oproti Skutočnej histórii. Aj keď, samozrejme, rýchle oživenie ekonomiky by mohlo začať skôr, nie v roku 1909, ale v roku 1906, a byť ešte strmšie. Veď víťazstvo Ruska by mohlo posilniť vieru zahraničných aj domácich investorov vo vládnuci režim a prílev kapitálu by bol väčší ako v skutočnosti.
  To zase zvýši financie pre armádu. Ak sa, samozrejme, neukáže cárska vláda ako príliš sebavedomá. Keď sa najmä zdá, že všetkých porazíme a zvalíme do asfaltu. V zásade nie je výsledok prvej svetovej vojny v tomto prípade vôbec zrejmý. A možno potom, aby sa všetko dobre vyriešilo, budeme musieť zasiahnuť aj štvrtýkrát.
  Aj keď možnosť, že prvá svetová vojna vôbec nebude, nie je v zásade vylúčená. V tomto prípade ... Už teraz ťažko povedať, ako sa budú vyvíjať ďalšie udalosti. Ako dlho bude vládnuť cár Mikuláš II. a kto bude jeho nástupcom? Carevič Alexej je na pochybách, možno sa nedožije dospelosti. Brat Michail a jeho deti? Táto aj ďalšie možnosti sú možné.
  Ako dlho môže žiť Nicholas II? Medzi Romanovcami neboli žiadni dlhovekí, ale vo všeobecnosti cár, ktorý málo pil a nefajčil, mohol žiť dosť dlho. A hoci sa mu pripisovala jemnosť a láskavosť srdca, nebol liberál. Je teda nepravdepodobné, že cisár udelí ústavu bez extrémneho tlaku. Cesty Pána sú však nevyspytateľné. Všetko sa môže stať najmenej očakávaným spôsobom. A vlk sa zmení na baránka a baránok na vlka!
  A teraz sú to navonok také krásne a milé deti - chlapec a dievča, v pomerne útlom veku, čistiace pevnosť za pevnosťou a baštu za baštou. Tu je napríklad hlavná hora s jednoduchým názvom Vysoká. Odtiaľto je vidieť celý prístav s ruskými loďami prvej opravovanej tichomorskej letky, ako aj ďalšie námestia a prístupy k mestu.
  Margarita s istotou rúca početných a krvácajúcich Japoncov a prikazuje:
  - Dobre, vyčistíme to aj my?
  Chlapecký bojovník Caligula, ktorý dobíjal posledného samuraja svojimi mečmi, odpovedal sarkasticky:
  - Samozrejme, vyčistíme a prečistíme!
  A dvojica sa rútila do výšin rýchlosťou stíhačky. Musíme sa ponáhľať. V marci nie sú noci také dlhé a počas dňa je nepravdepodobné, že by sa aj pri ich rýchlosti dalo úplne vyhnúť zásahom mnohých muškiet, teda pušiek a hlavne guľometov. .
  Je dobré, že neexistujú žiadne automatické stroje. A akosi pokojnejšie. Vychádzajúce slnko sa neponáhľa, aby rozohnalo tmu od dažďa a mliečnej hmly, ktorá všetko zapĺňa.
  Ráno je mrazivé a ľadová kôra vŕzga pod mozolnatými nohami chalanov z Terminátora, ktorí, aj keby chceli, neobúvajú si topánky - roztrhajú sa. A ich nohy sú tiež zbrane, ktoré nie sú horšie ako tie najagilnejšie ruky. Kôra ľadu škrípe, ale vôbec neprekáža vyletieť na vrchol a pokračovať tam v deštrukcii, vrátane obsluhy jedenásťpalcových zbraní.
  Načo sú také kufre? Ale nemôžete zasiahnuť ciele ako oni s veľkými zbraňami, ale je veľmi ľahké vyčistiť stráže. Margarita, ktorá jedným točňou hodila do priepasti tucet Japoncov, pri páde strašne zavýjali a povedala:
  - Takže zúčtovanie prebieha v pohode ...
  Terminátor Caligula sa zachichotal, zhodil tucet statočných japonských bojovníkov do priepasti a s potešením poznamenal:
  - Dokonca to začína byť nudné...
  Margarita mávla rukou a hodila odrezanú hlavu oblúkom na svojho partnera:
  - Je to v poriadku. Je to ešte efektívnejšie. Alebo by ste chceli súboj s čarodejníkmi?
  superschopnosti teraz mal, žuval železné fazule ako had a odpovedal:
  - Neodmietol by som , ale v dvadsiatom storočí je malá šanca, že na ne narazíte !
  Margarita, ktorá rozsekala ďalší tucet Japoncov za roztrhané mäso, sa zachichotala:
  - Ale pozri, ninja!
  Vskutku, dva tucty maskovaných bojovníkov v čiernom rúchu sa ponáhľali zaútočiť na bojovníka. A sú ozbrojení mečmi, po dvoch v každej ruke. Pre ľudí sa ninjovia pohybovali dobre. Bolo cítiť mimoriadnu prípravu a divoký tréning už od raného detstva. Ale v skutočnosti, čo môže byť proti cherubom? Rozdiel v rýchlosti medzi nesmrteľnými, deťmi napumpovanými pomocou mágie a ľuďmi je príliš veľký. A ninjovia, aj keď sú dobre vycvičení bojovníci, sú stále ľudia.
  Margarita rýchlym veterným mlynom zoťala dvoch naraz a tretieho tak dobila holou, dievčenskou, elegantnou, no smrtiacou nohou v slabinách, že vyletel viac ako päťdesiat metrov a strhol z veže stožiar. Margarita zahnala hviezdy, ktoré na ňu vrhli, a pokračovala v pohybe, zoťala ďalšie tri a štvrtú zabila hodením troch dýk prstami na nohách. Ninja sa dostal preč od dvoch, ale tretí, letiaci po prerušenej trajektórii, pristál priamo v srdci.
  Do boja vstúpil aj divoký Caligula. Rozrezal ninju s fialovým okrajom na polovicu a spustil ešte rýchlejší útok, ktorý odbil hlavy maskovaným mužom, ktorí sa pokúšali zaútočiť na jeho páry.
  Čierni neviditeľní muži sa nevzdali, ale v porovnaní s chlapcom a cherubínkou, ktorí na nich zaútočili, boli príliš pomalí. Vôbec nemali šancu.
  Margarita v neodolateľnom pohybe rýchleho ducha dokonca spievala:
  - Čoskoro na mňa zabudneš, pôjdeš do šeolu ako mokrý dážď! Slúžia nám iní anjeli a ty pôjdeš do rakvy s Draculom!
  Ninja spadol, rozsekaný na kusy a pod sekáčikom striekal krv ako zrelé vodné melóny. A neprestali útočiť. Ale ... Všetkých dvadsaťtri veľkých bojovníkov padlo v boji. Potom sa veľkolepý pár preorientoval na dobíjanie preživších sluhov pri zbraniach...
  Hmla sa už začala rozplývať a Slnko začalo silnejšie svietiť. A statoční bojovníci sa presunuli na inú líniu obrany. Útok ešte nezačal a museli sme bojovať sami. Bojovníci sa však ešte necítili vážne unavení, ale chceli sa jednoducho najesť. No a opäť sme začali jesť surové konské mäso. No ľudia predsa nie sú.
  Terminátor Caligula, ktorý hádzal ihlu bosou nohou a prepichoval ňou niekoľkých Japoncov, prehovoril:
  - Najťažším otroctvom je byť otrokom žalúdka - pán je nemilosrdný, bez ohľadu na prázdnotu či plnosť!
  Margarita s tým súhlasila a pokračovala v sekaní samurajov, ktorí sa stále plazili, ako nespočetné množstvo kobyliek, ktoré presakovali vo vlnách. Medzi Japoncami boli veľmi mladí chlapci, asi šestnásť-sedemnásťroční, a bolo tak nepríjemné ich zabiť. Úrady Krajiny vychádzajúceho slnka zrejme zoškriabali všetky svoje rezervy na boj. Ale Kuropatkin, na ktorého všetci pľuli a pľuli, sa aj tak staral o vojakov a stratil oveľa menej ako Japonci. A za to mu treba priznať uznanie. A postupne japonské jednotky bojovali lepšie a z európskej časti Ruska prichádzali čerstvé, dobre vycvičené sily. Vrátane strážnych plukov.
  Partizánske dievča si myslelo, že niečo podobné sa stalo v druhej svetovej vojne. Impozantní Nemci postupovali a dosahovali úspechy, až kým ich elitné jednotky neboli úplne alebo takmer úplne vyradené. Potom už neboli schopní udržať Červenú armádu.
  Pravda, treba povedať, že vyradené boli aj personálne jednotky Červenej armády. A to sa skutočne ukázalo ako problém.
  Margarita sa vrhla do boja so slovami:
  - Boh sa ťa nevzdá, prasa ťa nezožerie a zlí draci budú zatknutí!
  . 12. KAPITOLA.
  Dominika sa do Dračej akadémie vrátila len na chvíľu. Opäť sa rýchlo naučila niekoľko desiatok kúziel a niekoľko zložitých slov.
  Potom sa s ňou tri dievčatá: elfka, hobit a trollka hrali v hádzaní magických kameňov vyššie.
  Dominika ich porazila. A samotné kamene veľmi jasne žiarili a trblietali sa ako kvapky rosy v lúčoch štyroch svietidiel.
  Potom jej čarodejnice dali dva prstene s kameňmi z každej nohy, aby bojovník mohol posilniť svoje kúzla kvôli veľkému cieľu: záchrane silnejšieho pohlavia.
  Teraz takmer všetky prsty na bosých nohách herečky, okrem malíčka, mali magické prstene. A v mágii sa stala ešte mocnejšou ako predtým. Toto je v skutočnosti dievča schopné zničiť mesto a postaviť palác.
  A tak sa rýchlo naučila ešte sto kúziel a namiesto oddychu si sadla na kožušinový koberec. Vrhla sa do lotosovej pozície a takmer okamžite sa jej mentálna podstata a duša a jej dvojník tela ocitli v paralelnom vesmíre spolu s bojovým tímom, aj keď navonok mladým.
  Armáda detí na čele s kvartetom bojovníkov pokračovala v boji s hordami potkanov v krajine zlej čarodejnice Bastindy.
  Prvé skupiny mäsožravých hlodavcov boli zabité alebo zažili premeny.
  Potom sa objavili polia, kde nešťastní detskí otroci pracovali. Sledovali ich veľké potkaní dozorcovia veľkosti slušných kancov. V labách držali biče a bičovali polonahých chlapcov a dievčatá.
  Dominika bola rozhorčená:
  - Aké zlé je, keď deti trpia!
  A v hneve vystrelila na potkany niekoľko bleskov naraz a tie sa zmenili na veľké babky v čokoláde.
  Detskí otroci prekvapene zakričali a potom sa vrhli na také chutné a voňavé jedlo. A trhajme z nej kúsky.
  Dominika znova mávla čarovným prútikom a znova urobila premeny, premenila hnusné krysy na chutné jedlá a vrčala:
  Deti, toto sú hviezdy na oblohe,
  Na lúkach rastú kvety...
  Na planéte bude radosť,
  Krásne sny budú kvitnúť!
  Margarita, ktorá sa tiež podieľala na transformáciách, logicky poznamenala:
  - Máte veľké vnútorné teplo a láskavosť!
  Zrazu sa ako jack-in-the-box objavil obrovský dinosaurus podobný potkanovi. Otvorila ústa a niečo ohlušujúce zakričala.
  Obe dievčatá sú čarodejnice, ako na ňu vypustia blesky a pulzary, z čarovných paličiek a z prsteňov na bosých nohách. A spojený prúd energie zasiahol obrovské monštrum, vysoké dvadsaťpäť metrov. Zrútil sa a okamžite sa otočil, aby videl na dlhom stole množstvo rôznych, bohatých a rozmanitých jedál. A tu boli okrem iného zlaté poháre na víno so širokou paletou zmrzliny.
  Otrocké deti začali opúšťať prácu po celom obvode a útočili na nenávidené potkany a sekali ich kosákmi, motykami a inými poľnohospodárskymi predmetmi.
  A bolo v nich toľko hnevu. Chlapci rebeli dokonca začali nadšene spievať;
  Kto je v temnote otroctva, vezmi meč do svojich rúk,
  A netoleruj poníženú hanbu...
  Tvoj nepriateľ nepostaví základy na krvi,
  Vynesiete nad ním nešťastnú vetu!
  
  Chlapca bije zlý bič,
  Kat ho trápi so zlou krysou...
  Ale zlý mučiteľ sa zmení na mŕtvolu,
  Už nepočuť plač dievčat!
  
  Nebuď otrokom, poníženým v prachu,
  Rýchlo zdvihni hlavu...
  A v diaľke bude elfinizmus,
  Milujem Solntsus a Spartak!
  
  Nech je vo vesmíre jasný svet,
  V ktorom šťastie pre ľudí vydrží navždy...
  A deti tam budú mať veselú hostinu,
  To kráľovstvo nie je z krvi, z pästí!
  
  Veríme, že bude raj v celom vesmíre,
  Zvládneme priestor...
  O tomto, chlapče bojovník, opováž sa,
  Aby tu nebola nočná mora a zlá hanba!
  
  Áno, sme otroci, stonáme v reťaziach pod útlakom,
  A horiaci bič nás bičuje do rebier...
  Ale verím, že zabijeme všetky orkské potkany,
  Pretože vodca rebelov je veľmi cool!
  
  V túto hodinu sa všetci chlapci vzbúrili,
  Dievčatá sú s nimi tiež pre to isté ...
  A verím, že dajú solcenizmus,
  Zhodíme nenávidené jarmo!
  
  Potom, viete, zaznie roh víťazstva,
  A deti budú prekvitať v sláve...
  V šťastí nás čakajú zmeny,
  Skúšky, absolvovanie všetkého s perfektnými známkami!
  
  Verím, že dosiahneme taký zázrak,
  Že tu bude skutočný raj svetla...
  Aspoň niekde je čarodejnica odporný Judáš,
  Čo ženie chlapcov do stodoly!
  
  V podsvetí nie je miesto pre nás otrokov,
  Môžeme vyháňať diablov zo špár...
  V mene raja, ktorý je svätý Pánov,
  Pre všetkých slobodných radostných ľudí!
  
  Nech je mier v celom sublunárnom svete,
  Nech je šťastie a posvätné slnko ...
  Strieľame na nepriateľov ako v strelnici,
  Takže len hore a ani sekundu dole!
  
  Áno, ver mi, naša sila nevyschne,
  Ona bude cestou neba do vesmíru...
  A armáda rebelov bude hlasno štekať ,
  Utopiť nepriateľské krysy!
  
  Takto radostné, šťastné,
  Tráva rastie ako ruže všade naokolo...
  Náš chlapčenský tím
  Vzhľad určite pripomína orla horského!
  
  Víťazstvo bude isté,
  Postavme, verím, úprimne, sme Eden...
  Všetko šťastie, radosť na akejkoľvek planéte,
  A vy nie ste vidiečan , ale vážený pán!
  Toto je skutočne hymna prebudených otrokov, ktorí drvia potkany a orkov.
  Medzitým Dominika a Margarita na drakoch pred armádou priletia na hrad.
  Dve čarodejnice, rýchle a iskriace čarovnými paličkami a prsteňmi s talizmanmi na bosých nohách. S ktorými vykonávajú báječné premeny. A nie je nič zlé na tom, že sa na ne teraz pokúšajú zaútočiť iné, nebezpečnejšie okrídlené potkany.
  Letectvo pre hlodavce nie je vtip. Ale dievčatá ich zasiahli svojimi magickými silami a čarovali. A namiesto príšer sa objavuje cukrová vata. Taký sladký a voňavý.
  Okrem toho sa niektoré okrídlené opice menia na jahody. Ktorý je taký zrelý a trblieta sa rubínmi a topásom.
  A niektoré ďalšie opice s krídlami sa stali balónmi.
  Do boja na drakoch vstúpili aj Oenomai a Dobrynya. Svojich náprotivkov začali rúbať mečmi, čo je pomerne jednoduché a priamočiare. No a samí draci, keď si to vezmú a zažiaria ohňom. A tie okrídlené spália bez výčitiek a pochybností.
  Oenomaus poznamenal a porazil nepriateľa:
  - Vidíte, toto bude veľmi zábavné a skvelé!
  Dobrynya s úsmevom poznamenala:
  - Áno, to sa nedá opísať slovami!
  A hrdina chlapec vystrelil na nepriateľa veľmi ostrú a smrtiacu ihlu. Potkana zasiahla priamo do oka a tá sa zrazila s iným hlodavcom. Tu sa začal chaos.
  Oenomaus spieval:
  Potkany sú veľmi cool
  Dokážu obhrýzť aj dub...
  Tvoj mozog je ťažko vidieť,
  A zákruty sú ako niť!
  Dobrynya súhlasil s týmto:
  - Áno, potkany hryzú všelijaké škaredé veci!
  Margarita žmurkla. Spomenula si, ako bol zajatý partizánsky chlapec Andreika. A bol zavretý v studenej pivnici plnej potkanov. A hlodavce uhryzli chlapcove bosé nohy, znecitlivené zimou. Andreika celú noc bojovala s potkanmi a nespala. A ráno ho vzali na výsluch a najprv posypali soľou rany chlapcovi A. Bolo to veľmi bolestivé a Andreika začala kričať . A ešte ho zviazali ostnatým drôtom.
  Partizánsky chlapec však po šoku z bolesti stratil vedomie, no nič nepovedal.
  Margarita dokázala zariadiť Andreikin útek. A toto bol jej výkon. Chlapec dokázal prekonať bolesť a odísť na zmrzačené, dohryzené nohy. A za to mu česť.
  Partizánske dievča mlátilo potkany a s veľkým nadšením spievalo:
  Moja zbraň je ako starší brat
  Strieľa veľmi presne, presne...
  Koniec koncov, dievča má v útrobách samopal,
  Aj keď niekedy je život ako klietka!
  
  Som dievča, ktoré nie je o nič silnejšie
  Vlk a tigrica v jednom teste...
  Ale slovo nie je vrabec,
  Keď som so svojou milovanou, verím, že spolu!
  
  Už som vzal ktorý priechod,
  Irán zaútočil na hory...
  Dobila mnoho rôznych krajín,
  Nie, nemôžem pokojne sedieť pri pohovke!
  
  Toto asi nepochopíš,
  Čo znamená bojovať s fanatikmi...
  Zapíšte si to do zošita,
  A nauč sa slušne bojovať, chlape!
  
  Neexistuje žiadna moja vlasť, ver mi, odvážnejší,
  Trblieta sa ako jasný rubín...
  Aj keď sú tu milióny diabolských vetvičiek,
  Stále dosiahneme miesto v nebi!
  
  Nech ma Pán ochraňuje
  veľký rytier, Všemohúci...
  Dievča má silné telo,
  Precíznym volejom zráža čerešňu!
  
  Nikto ma nemôže poraziť
  Som dievča, ktoré sa volá légie!
  Aj medveď sa mi skláňa pri nohách,
  A javory vám čoskoro dajú zlato!
  
  Mráz, beh naboso po snehu,
  Snehové záveje, vieš, nevystrašíš dievča...
  Ostrihám svojho protivníka ostro,
  Poznajú ma ako chrta!
  
  Narodil som sa skoro na jar,
  Taký červený, ako keby to bol transparent...
  Postava je veľmi chrtová , hrdá,
  A v mojom srdci horí horúci plameň!
  
  Áno, nemohli ste nájsť krajšie dievča,
  Všetkým rozdá lásku v hojnosti...
  Nevyzerá ani na dvadsať,
  Ale dokonca veľmi tvrdo udrie !
  
  
  Preto sa pokloň dievčaťu,
  A bozkávať jej bosé nohy...
  Rytier sa bude rútiť hore ako šíp,
  Nebude pre nás ťažké vyriešiť problém!
  Partizánske dievča spievalo veľmi oduševnene. Všetky lietajúce potkany sa zmenili. Niekto v cukrovej vate, niekto v pukancoch, niekto v ovsených vločkách, či mydlových bublinách. A niektorí hrdinovia chlapci boli triviálne rozsekaní na smrť alebo ich draci spálili ohňom. Boli to naozaj muffiny a pečienky z pekných mäsitých kotletiek.
  Dobrynya vzal a vystrelil ihlu prstami na nohách, a tá prepichla okrídleného švába a pritlačila ho ku kamennej stene. A ukázalo sa, že je to tak cool a cool.
  Šváb sa zrazu rozžiaril a na jeho mieste sa objavil efektný diamantový náhrdelník.
  Dobrynya spievala:
  A keď som videl mrenu,
  Ay, ay , ay!
  Chlapci sa snažili o svoje peniaze,
  Neodkladať!
  Chlapec Enomai odpovedal:
  - Wow! Ako dobre to dopadlo. Toto je skvost.
  Dobrynya zavrčala a zrevala:
  - Všetko zvládneme, páni, už dlho sme siali, kde?
  Dominika v odpovedi zaštebotala a tiež premenila tucet okrídlených švábov, ktoré vyleteli zo zlovestnej veže hradu, na celé plejády drahokamov. A ako sa to nádherne leskne a trblieta, ako cencúle na štyroch svietidlách vysielajúce slnečné lúče.
  Margarita so smiechom poznamenala:
  - Verím, že dobro víťazí nad zlom!
  Enomai s úsmevom poznamenal:
  -Dobro a zlo sú relatívne pojmy. Tu je potkan, je tiež živý a rozsekáme ho!
  Dobrynya poznamenal:
  - A rastliny? Rovnaká zelenina a ovocie sú tiež živé a tiež sa jedia, a je to škoda!
  Dominika tweetovala:
  - Tak sa to stáva, tak sa to stáva,
  Každý jeden druhého zožerie naraz!
  Dievča-herečka s revom to vzala a vypustila mágiu z bosých nôh. A veža s krysou lebkou bola premenená. Pozlátilo sa a ruža sa na vrchu trblietala rubínmi.
  Margarita vtipne poznamenala, vycenila zuby a z odhalených prstov na nohách vysielala kaskády vražedných a ničivých lúčov. A kúzlo fungovalo. A vymlátený vražedné a deštruktívne, ktoré sa okamžite zmenili na tvorivé a rozkvetlé.
  Orkovia a škriatkovia sa opäť vyhrnuli z hradu . A liezli v poriadnej horde . Niektoré huňaté medvede mali na sebe oceľové brnenie. A to sú veľmi lesklé brnenia s kopijami a sekerami.
  Dominika agresívne poznamenala a odhalila zuby:
  - Toto je strašidelná horda, ktorá už lezie dovnútra . Stretneme ich s niečím smrtiacim?
  Margarita so zlomyseľným úsmevom poznamenala:
  - Áno, samozrejme, že to dokážeme!
  A čarodejnice vzali a vypustili svoje magické pulzary na orkov a goblinov.
  Chlapec Dobrynya poznamenal:
  - To nie je zlé, ale musíme dať detským bojovníkom príležitosť bojovať .
  A skutočne, tisíce rebelujúcich detí pribehli k hradu z rôznych strán. Mnohí z nich, najmä chlapci, mali na sebe reťaze. Niektorí chlapci pracovali, stavali pomníky a sochy čarodejnici Bastinde . Niektoré sochy vyrástli až do výšky sto metrov a nad nimi sa týčil len obrovský hrad.
  Dvaja najsilnejší, aj keď nie najväčší chlapci, vikomt a fénix, bojovali pred ostatnými a zlikvidovali hlodavce.
  Orkovia zase začali strieľať z lukov. Čarodejnice ich však tvrdo zasiahli. Ak bolo relatívne ľahké zabiť potkany, hoci boli tučné a veľké, ovplyvnilo to ich pohyblivosť. Potom budú orkovia silnejšími bojovníkmi a škriatkovia sú jednoducho obri.
  Phoenix poznamenal:
  - Bojoval som s Kartausom . Jeho bojovníci boli teda obratnejší!
  Vikomtský bojovník spieval:
  Strašne milujem vojnu
  Bojovať ako kohút...
  A v boji proti sebe,
  Bojujem o dve príšery!
  Phoenix s úsmevom poznamenal:
  - Áno, úprimne povedané, toto je skvelé ! Ale my sme zvyknutí zabíjať príšery po tisícoch.
  A tak hrdinovia chlapci zabili škriatka. A zvyšok príšer už bol čiastočne premenený rôzne druhy jedál a sladkostí. Ale jeden z goblinov vyrobil takúto zmrzlinu v pohári na víno vyrezanom zo smaragdu.
  A navrchu sú hromady viacfarebnej zmrzliny, kúsky čokolády, kandizované ovocie, jahody, pistácie a tak ďalej, veľmi chutné.
  Deti bojovníkov budú kričať od radosti. Áno, naozaj sa ukázalo mimoriadne chutné a hypnotizuje oči.
  Čarodejnica Margarita, ktorá uvoľnila ďalšiu vlnu ničenia a ničenia, urobila agresívnu voľnú ruku v otázke premeny škaredého na chutného a vydala:
  - V niektorých ohľadoch je mágia lepšia ako prirodzený proces, však?
  Dominika súhlasila:
  - Áno, bezpochyby vytvárame niečo krásne a chutné. Ale prečo sú tu tisíce otrokov a všetci sú to deti a nie sú tam žiadni dospelí?
  Margarita odpovedala s úsmevom:
  - Vplyv miestnej mágie. Je to dosť silné. A skutočne sa ukazuje, že na tomto svete sú len batoľatá. Ale nebojte sa, len miestny vzduch z vás malé dievčatko neurobí.
  Dominika sa prekvapene spýtala:
  - A prečo?
  Partizánske dievča odpovedalo:
  -A o hlávke kapusty!
  Nápor zlých orkov a goblinov začal slabnúť. Niektoré z nich zabili detskí bojovníci a väčšinu premenila silná mágia krásneho páru. Toto je skutočne kúzlo, zatienenie prútika, ktorý mal Dunno.
  Dominika poznamenala a sladko sa uškrnula:
  Nastal čas zúčtovania,
  Udreli sme orka do očí...
  V reakcii na to sa stal ako koláč,
  A pýtal si zub!
  A skutočne, v Všetky druhy chutných pochúťok sa menia na orkov a goblinov.
  A detskí bojovníci sú z toho nadšení. A potkany sú bez problémov vyhubené . Ale z ich úderov sa opäť začali objavovať chutné jedlá. A ďalšie chutné a neuveriteľné veci.
  A potkany sa rýchlo premenia na niečo užitočné a schopné jesť.
  Partizánske dievča Margarita zvolalo:
  - Možno teraz pôjdeme do samotného hradu!?
  Dievčenská herečka poznamenala:
  "A tam nás môže čakať prepadnutie." Sme však na to pripravení!
  Margarita sa uškrnula a odpovedala:
  - Som priekopník, čo znamená, že som vždy pripravený!
  Teraz sa detskí otroci vlámali do hradu. Bosé nohy dupali po čiernom mramore. Vnútri bojovali s orkmi, škriatkami a potkanmi. A rozsekali ich, ako keby mali namiesto mečov sekáče. Tu začalo rezanie.
  Chlapci bojovali s mečmi obzvlášť urputne. A dievčatá radšej strieľali z lukov. Našťastie Margarita dokázala premeniť kosáky a motyky na skutočné luky. A strieľajú celé balíky šípov, ktoré prepichujú potkany.
  Dominika vtipne poznamenala:
  - Ostré šípy vražednej cesty, buďte v pohode, deti moje.
  Z veže zrazu vyletela samotná čarodejnica Bastinda. Vyzerala ako asi tridsaťpäťročná žena a točila sa ako top. Vlasy má čierne, kučeravé a ona sama drží v rukaviciach dva čarovné prútiky.
  Čarodejnica lietala na motorke a na nohách mala čižmy s ostrohami.
  Bastinda to vzal a zareval:
  - Rešpektujem silných
  A urážam slabých...
  Som veľké zlo
  A čo vy, bosí?
  Dominika v reakcii na to napísala tweet:
  Môj zákon je jednoduchý
  Porazím tých, ktorí sú zlí...
  Kto je slabý, tomu pomôžem,
  Nemôžem to urobiť inak!
  Bastinda vzala z čarovných paličiek, ako keby Dominiku udierala pulzarmi. Ako odpoveď teda zapískala. A pulzary sa okamžite zmenili na koláče a padli na dievča-herečku a dôkladne ju rozmazali.
  V reakcii na to Dominika v zúrivosti vypustila z prútika a z holých prstov na nohách obrovský pulzar.
  Preletela, ale Bastinda dokázala ujsť a bola zasiahnutá výbojom v hrade. Takmer okamžite sa rozsvietilo a začalo sa premieňať. A na mieste zlovestného hradu vznikol - úplne a okamžite - najluxusnejší palác.
  Bastinda sa naňho pozrela, zažmurkala očami a utiekla. Presnejšie, odletieť. A zostal za ňou ohnivý chvost.
  Dominika a Margarita sa ponáhľali za ňou. Obe veštkyne v rýchlosti zjavne zaostávali.
  Napriek tomu je lietajúca motorka oveľa rýchlejšia ako draci.
  Čarodejnice začali strieľať na Bastindu . Ale občas sa vyhla alebo sa postavila na obranu. Okrem toho motorka veľmi rýchlo zväčšila vzdialenosť a pomocou mágie ho vytiahla z strelnice.
  Dominika poznamenala:
  - Stratila svoju krajinu, poddaných a moc. Takže teraz to naozaj nepotrebujeme!
  Margarita poznamenala:
  "Ak ukradla a zobrala artefakt žltého potkana, naše víťazstvo bude bezcenné!"
  Dievčenská herečka, ktorá si luskla prsty na holých, opálených nohách, sebavedomo vyhlásila:
  - Ale tisíce detí získali slobodu! Aj toto niečo stojí!
  Partizánske dievča súhlasilo:
  - Správny! Niet divu, že sme pracovali.
  Skutočne, potkany boli nakoniec premenené a zabité, rovnako ako orkovia a škriatkovia. Dosiahlo sa tak veľké víťazstvo.
  Mnoho tisíc detí - chlapcov a dievčat - sa zhromaždilo na námestí a skandovali, dupajúc bosými nohami:
  -Sláva hrdinom! Sláva osloboditeľom! Preč s otroctvom!
  Toto bolo najväčšie víťazstvo v krajine potkanov. A je tu toľko úžasných a vzdušných vecí.
  Ako prvá prehovorila Margarita. Ona, tancujúca , vzala to a spievala a jej pieseň bola piesňou partizánskeho dievčaťa:
  My, deti chudoby a pohladenie leta,
  Narodený v chatrči v daždi...
  Nech sa spieva dievčenský sen,
  Kedy opäť pôjdeme do horúcej bitky!
  
  Elfxiku som skončil náhodou,
  A moja vlasť, Svätá Rus...
  S mojím osudom, úplne výnimočným,
  Bojujem za šťastie a lásku k vlasti!
  
  A niet krajšej vlasti Ruska,
  Si za bojuj a neboj sa...
  A vo vesmíre nie je šťastnejšia krajina,
  Ty si pochodeň svetla vesmíru, Rus!
  
  Prejdem pre teba ohňom a vodou,
  Priekopníci sú zvyknutí vyhrávať...
  Vždy budeme potešiť ľudí,
  Pretože sila armády je neobmedzená!
  
  Poďme do útoku za vlasť,
  Pod krikom mocného, zúrivého hurhaja...
  Hitler dostane svoju odplatu až do konca,
  Vyženieme nacistov z dvora!
  
  Moja vlasť je plná hrdinov,
  A Stalin je veľký gigant...
  Pionieri pochodujú vo formácii,
  Všemohúca rodina, náš Pane, ó jeden!
  
  V mene svetla a dobrého života,
  Budeme statočne bojovať, deti...
  Koniec koncov, generácia bude žiť v komunizme,
  Verte mi, nádej nám nemožno vziať!
  
  Milujeme našu vlasť, chlapci,
  Chceme ťa povzniesť nad oblaky...
  Fašizmus dostane silnú odplatu,
  Od priekopníkov, udatných orlov!
  
  Dosiahneme to, verím, že čoskoro vyhráme,
  Aj keď je fašizmus zákerný a krutý...
  Starí otcovia budú na nás hrdí,
  A Svarog vás povedie do boja!
  
  Na slávu našej statočnej vlasti,
  Sám Všemohúci vystúpil na kríž...
  Nebudeme ľutovať svoje životy pre Rusko,
  Nech sa z neba ozve silný hlas!
  
  Bojujte za slávu našej vlasti,
  Verní bojovníci ju milujú...
  Ste vlčiaky, nie zbabelé zajace,
  Dokonca aj rytieri sú veľmi hrdí!
  
  Sme schopní dostať mesiac z trezoru,
  Chyťte šťuku, veľkého sumca...
  Veľký Lenin povstal za slobodu,
  Oživíme budovu!
  
  V mene rodiny stavajte pyramídy,
  A lode, ktoré roztrhajú nebeskú klenbu...
  A Hitler žartom zabíjal bojovníkov ,
  Všemohúci zomrel a vstal pre nás!
  
  Si drahá, zlomyseľná Lada,
  Veľký Biely Boh sa ti narodil...
  A musíme za teba statočne bojovať,
  Nech vám Všemohúci pomôže žiť večne!
  
  Láska, česť Bohu Ježišu,
  Je to Rus, navždy s nami...
  Je čas šikovne vyšívať ornament,
  Nech sú roky naplnené radosťou navždy!
  
  Veľkosť môjho svätého Ruska,
  Schopný poraziť protivníkov ...
  Aj keď ženy od strachu kričali,
  Dokážeme zlomiť draka!
  
  Pre slávu svätej vlasti, ver mi,
  V mene ruského Boha Krista...
  Čoskoro postavíme veľké kostoly,
  Poďme svojou cestou až do úplného konca!
  
  Láska, ver mi, nepozná zbytočné slová,
  Už v nej nie je vidieť zbytočnú nudu...
  Nech Kain zahynie v podsvetí,
  A Ábel bude opäť spievať svoju pieseň!
  
  Tu dupeme po Berlíne s polnicou,
  Trúbka znie ako zvon...
  Radšej buď veľmi skromný bojovník,
  Odbite nacistom hlavu sekerou!
  
  Rodina bude vzkriesená, verte mi, mŕtvi čoskoro,
  Biely Boh vám dá každú lásku
  A rozhodli sme sa veľmi jasne,
  Aká bude večnosť jasných zmien!
  tancovala, dupala bosými nohami . A ďalšie deti, bývalí otroci, spievali a tancovali a snažili sa vstať, alebo skôr vyskočiť vyššie.
  Dobrynya, ako silný chlapec , vzal kameň a hodil ho vyššie. Vyletel a explodoval, rozsypal sa ako ohňostroj na tisíce rôznofarebných úlomkov.
  Chlapecký vikomt zakričal:
  - Toto je naozaj fantastické!
  Dobrynya proti tomu namietala tým, že kameň znova hodila a Margarita doňho zasiahla bleskom, čo spôsobilo, že sa rozsypal na množstvo rôznofarebných a oslnivo trblietavých úlomkov:
  - Nie! Toto je taká realita. A nie je nič vyššie ako táto realita!
  Hrdinský chlapec Phoenix zúrivo dupal bosými nohami tak, že tráva začala dymiť, a kričal:
  - Naša lokomotíva letí vpred - zastaví sa v obci!
  Nemáme inú cestu - mocnú pušku!
  A dievča vedľa nich bude tiež len poskakovať.
  Ich nálada bola pozitívna a radosť bola v plnom prúde.
  Aj Dominika sa rozhodla trochu predviesť svoj dôvtip.
  A poďme si načmárať celé prúdy vašich vynikajúcich, dobre nacvičených aforizmov;
  Otrok sa môže stať slobodným, hlupák sa môže stať múdrym, chudobný môže zbohatnúť, ale ak máte tvrdohlavosť somára, budete vždy somár!
  Chudobný nie je ten, kto nemá peniaze, ale ten, kto má hlavu plnú pilín!
  Nesnaž sa byť kráľom, ak nemáš rozum!
  Aj šach bude bláznivý ako somár!
  Kráľ je, samozrejme, lev, ale nie bez líščej vynaliezavosti a levy sťahujú z kože!
  Nevrč, ale radšej mlč, ak ešte nie si na mieste leva a líška mu nedala oblek!
  Politik je ako líška v Krylovovej bájke, ale nebuď vrana ako volič!
  Ak ste ako pahýľ, potom vám hobliny odstránia až ku korienkom!
  Aby krajina nebola zapriahnutá do jarma, musí byť silná, ako býk!
  Aby krajina mohla lietať, je potrebné letectvo!
  Politik je pripravený sľúbiť mesiac, len nie ísť dole vodou!
  Kto si neopil zdravie, je večne mladý!
  Dubové argumenty pôsobia na peň!
  Politik z teba ochotne stiahne hobliny, ak si pahýľ!
  Človek má však oproti opicám jednu výhodu: niekedy je aspoň trochu poriadna líška!
  Politik má ambície leva, prefíkanosť líšky, no jeho metódy sú úplne svinské!
  Ak je politik priveľký lišiak, tak sa z neho stáva úplná sviňa!
  Politik s líščou prefíkanosťou a vlčím chvatom urobí z voličov kebab!
  A šťastie si vyžaduje úsilie, iba tvrdou prácou koňa môžete zhodiť obojok podriadenosti!
  Verte v úspech, ak prekabátite všetkých!
  Politik dokáže prekabátiť aj líšku, ale nedokáže oklamať čas večne!
  Volič často letí ako včela na medový prejav politika, no sám často dostane žihadlo!
  Politik hltá voličov ako pytón zajace, láka muchy ako vodka a sladký suchý zips!
  Vlk nemôže žiť bez mäsa a politik nemôže žiť bez podvodu!
  Najrýchlejší kôň poslúchne toho, kto je dôvtipný!
  Pre politika je jednoduchšie obrátiť sa naruby, ako sľubovať niečo, čo sa dá!
  Komu dáte svoj hlas, výsledok uctíte minútou ticha!
  Buďte aspoň trochu vynaliezavá líška, ak sa nechcete stať otrepaným somárom!
  Neverte politikom, pre voličov sú to len brúsne papiere, ktoré odstraňujú triesky z dubov!
  Kto nie je úplný blázon, premení groš na ťažký groš!
  V politike nie sú žiadni príbuzní, ale nájdu sa takí, ktorí sa chcú podeliť o to, čo máte ako bratia!
  V živote je veľa škaredých vecí, no najhoršie je, keď sa život končí!
  Ak sa chceš priblížiť k Bohu, pribi opicu vo svojej duši na kríž!
  Človek vznikol, ak nie z opice, tak v každom prípade prestal byť opicou!
  Ak máte myseľ opice, potom vás líška prehltne ako dravý boa constrictor!
  Nič nie je nekonečné okrem času, ktorý politici potrebujú na splnenie toho, čo sľúbia!
  Ak veľa štekáš , budeš kňučať ako zbitý pes!
  Neverte niekomu, kto hovorí nahlas, a červený oheň vás môže popáliť!
  Ani Boh nemôže prehnať ženu a vychovať opicu na úroveň ľudskej kultúry!
  Bez lásky niet úsmevu, pokiaľ to nie je dravý úškrn politika!
  Keďže bol politik bez krídel príliš dlho v oblakoch, letí do kanála!
  Malá dušička má vždy ambície obra!
  Malá duša má obrovskú domýšľavosť!
  Politik je zlodej, ktorý si píše zákony pre seba a krajinu považuje za zónové územie!
  Politik má sedem piatkov v týždni, ale keď je potrebné splniť sľub , prichádza židovská sobota!
  Jednota je dobrá, pokiaľ sa nespája s politikom!
  Politik je také stvorenie, ktoré z vás chce svinskými metódami urobiť ovcu!
  Svinské metódy politikov menia voličov na kotletu!
  Pod prasačím vládcom nie je život nikdy tučný!
  Robiť z prasaťa prezidenta je príliš mastné!
  Ak sa chcete stať prezidentom, chopte sa svojej šance!
  Vládca, ktorý považuje voličov za ovce, je typická sviňa!
  Bože, to nie je len všemohúcnosť, ale aj ochota ísť na kríž kvôli blížnemu!
  Vládca, ktorý dlho sedí na tróne, spôsobuje poklesnutie štátu!
  Mladý vodca je ako čerstvý kôň, starý je ako kobyla s rozbitými kopytami!
  V prostriedkoch na dosiahnutie Božských výšin je sám Satan politikom!
  Politik je Bohom len v jednej veci, a to vo vymýšľaní výhovoriek, prečo jeho predvolebné sľuby tak diabolsky zlyhali!
  Politik, ako pivo, je len dobre vychladený a na stole!
  Politik je svojimi prejavmi sladký, no trpká pachuť z nich vôbec nie je ako pivo!
  Pravda vyjde politikovi z úst len vtedy, keď si zle vysvetlí sám seba!
  Politik, aby sa stal aspoň trochu božským, ukrižuje voliča naplno !
  Ani medvedia sila ťa nezachráni, ak je tvoja myseľ paluba!
  Líška je také zviera, že z leva stiahne tri kože!
  Politik je najsilnejší, keď je jeho volič slabý v myslení!
  Preto politik vyjde s medom, aby volič vôbec nepľul!
  Ten s pilinami v hlave dostane tvrdý úder obuškom!
  Dub je kráľom stromov, dubová hlava premení každý peň na predmet!
  Dub je odolný voči hnilobe, dubová hlava je plná prachu!
  Ak si peň, tak máš aspoň kôl na hlave !
  Neznáme je strašidelné, ale zo známeho sa niekedy jednoducho bojíte!
  Vedomosti vytvárajú dôveru, aj keď je to ťažké, nevedomosť , zmätok, aj keď je to ľahké!
  Zbabelec nie je ten, kto sa bojí, ale ten, kto je lenivý kultivovať odvahu!
  Strach je slabosť, odvaha je sila, ale pozor na hlupáka v sebe !
  Kto sa nechá viesť za nos, riskuje, že sa stratí medzi tromi borovicami!
  Nekonečná hlúposť vás núti chodiť v kruhoch, pričom vaša vynaliezavosť je zrušená!
  Nezáleží na tom, či vám mlieko na perách nezaschlo, horšie je, ak máte v srdci bezcitnosť!
  Zastaraný chlieb almužny, horká soľ pokánia!
  Med z pier politika láka tých, ktorých pery nemajú zaschnuté mlieko!
  Politik nie je zlodej v zákone, je to zlodej, ktorý tvorí zákony!
  Politik sľubuje sladký život, leje med z pier, no labky má lepkavé, ako mucha!
  Do peňaženky voliča pijaví výrečný politik!
  Prečo je ticho zlaté, lebo sa zaň platí!
  Čo je najväčšia vec na svete? Kopec sľubov od politika!
  Politik chce peniaze a moc, je pripravený kohokoľvek roztrhať na kusy!
  Politik je predovšetkým líška, nie vždy bystrá, ale vždy vrtiaca chvostom!
  Politik vám rád naplní peňaženku len prázdnymi sľubmi!
  Politik je úprimný len v jednej veci, keď hovorí - my, keďže už nemá svoje ja!
  Čo je viac ako atómy vo vesmíre? Tváre a masky politikov!
  To, čo politik robí najochotnejšie, je vyberanie vreciek voličov!
  Politik má sedem piatkov v týždni, ale počúvať voličov je vždy voľný deň!
  Kto prišiel prvý? Politici, pretože vytvorili chaos!
  Neverte v chladnosť politikov kohúta, vždy spievajú z hlasu niekoho iného, líška!
  Ak politik vysype svoje slová ako slávik, znamená to, že jeho zvukový záznam urobila líška!
  Je pravdepodobnejšie, že rakovina bude hvízdať na hore, ako politik splní svoj sľub bez červenania!
  Politik je podobný nočnej víle, len cez deň väčšinou okráda klientov!
  V čom je politik podobný psovi? Keď sa veľa rozbije, určite je krotký a má svojho majiteľa!
  Tí, ktorých volia srdcom, často končia v pečeni voličov!
  Politik je ako vodka, volič pocíti pečeňou, že je pripálená!
  Politik vám vytočí mozog ako vodka, len na rozdiel od nej je plný bahna!
  Politik miluje vytváranie hmly s transparentným cieľom zbohatnúť!
  Politik má veľa sľubov, ale ešte viac výhovoriek, ak ich nedodrží!
  Politik je líška, ale častejšie sivej farby!
  Politik odstraňuje hobliny z dubov a zráža žalude ako prasa!
  Ak je politik zhovorčivý ako píla, tak z voliča určite urobí paholka!
  Politik rád hovorí o Bohu, pretože on sám je Satan!
  Politik je prefíkaný ako diabol, ale anjel v rozdávaní sľubov !
  Politik sa veľmi rád kríži, no ruky mu vždy siahajú po peňaženke!
  Tým, že svoj hlas dáte výrečnému politikovi, riskujete vykašliavanie krvi!
  Ľudia si zvyčajne vyberajú medzi mačkami v žite, vlkmi v ovčom rúchu a líškou s hnilým syrom!
  Ak politik splnil svoj sľub, pozri sa na horu, či na nej nepíska rakovina!
  Je ľahšie zavesiť kolobok, ako prinútiť politika, aby splnil svoj sľub !
  Politik je dôsledný len v jednom - v hľadaní výhod do vlastného vrecka!
  Politik mení svojich spolupracovníkov ako rukavice, len si tým ešte viac zašpiní ruky!
  Politik je zviera, ktoré robí z voliča jeleňa!
  Politik, ak nie vlk v ovčom rúchu, tak typický baran!
  Politik, ktorý nie je líška, je baran alebo jeleň!
  Politik môže nasľubovať hory, ale potom už len odpratávajte trosky!
  Neponáhľajte sa hlasovať za kohúta, dá vás klovať!
  Diktátor, toto je líška na levom tróne obklopená baranmi!
  Ak sa z vás nechce stať jeleň, buďte vy sami aspoň malou líškou!
  Ten, kto pre nič za nič nepočíta vrany, vyhráva voľby!
  Môžete hlasovať srdcom, ale víťaz vyhrá rozumom!
  
  Politik je líška, ktorá uprednostňuje zelený syr, ako je farba dolára, od tých, ktorí počítajú vrany!
  Manželka nie je palčiak, len čo si vymeníte rukavice, určite sa zmeníte na šmejda z dusných dobrodružstiev!
  Geniálni chlapci robia oveľa viac objavov ako priemerní starci s návodmi!
  V mladosti je oheň v srdci, objav v hlave a výsledkom je víťazstvo!
  Cesta k úspechu nie je vždy rovná, no netoleruje chrbát ohnutý v podriadenosti!
  Politik sa zohne, aby zdvihol nos vyššie!
  Politik sa ukloní, aby sa potom sklonil nad voličom!
  Politik je pripravený zaryť nosom do zeme, aby pochoval svoju zodpovednosť voči voličom!
  Všetko nemožné je v našom svete možné a verte mi, žiť je veľmi ťažké, ako na strelnici!
  Somár s mešcom zlata dokáže lepšie preraziť hradbu pevnosti ako mamut s oceľovým baranidlom!
  Politik so zlatými ústami robí z voličov somárov so zlatými vrecami s ponukami!
  Kto je najsilnejšia šelma? Samozrejme, osol naložený mešcom zlata! Líška miluje žltú farbu zrady a zlaté mince obetí!
  Politici často mávajú červenými vlajkami kvôli žltej farbe mincí, ktoré bez červenania berú z vreciek voličov!
  Z veľavravných prejavov chýrnych politikov ronili trpké slzy matiek, ktorých synovia zahynuli pri krvavých jatkách!
  Kto sľubuje hory zlata, nestojí ani za rozbitý medený groš!
  . 13. KAPITOLA.
  Caligula Delfinov má svoju vlastnú misiu. Za každú cenu musíte nájsť svoju staršiu sestru. A vy sami ste sa medzitým preniesli do paralelného sveta, kde ste si vytvorili svoje vlastné jedinečné a zároveň veľmi cool a jedinečné misie.
  Margarita a Caligula sa dotkli svojich holých okrúhlych pätiek a zarevali:
  - Chvost za chvostom,
  Oko za oko!
  Nie Barbos -
  Fantomas !
  Teraz sa chlapci rozptýlili rôznymi smermi, aby rýchlo dokončili brúsenie radov pokrývajúcich prístupy k Port Arthur, armáde krajiny vychádzajúceho slnka. Terminátorské deti sa pohybovali ako elektrické kosy mäkkou trávou a nemilosrdne vyhladzovali Japoncov.
  Kuropatkin stále váhal s príkazom na začatie útoku, hoci na Mount High si bojujúci pár nainštaloval trikolóru trikolóry , detskí bojovníci jednoducho natreli veľký kartón a teraz je to počas dňa jasne viditeľné. Bývalý minister obrany však stále váhal. Aj keď Kuropatkin zároveň nebol zbabelec. Počas vojny v rokoch 1877-1878 prejavil mimoriadnu odvahu.
  Áno, a pre zlepšenie života obyčajných vojakov, ako minister obrany urobil veľa a nebol prichytený pri krádeži. Hoci sa pod ním bojová efektivita armády veľmi nezvýšila. Nemal však Suvorovovo odhodlanie, ba ani dobrodružnosť. Alexander Suvorov bojoval veľmi smelo, neustále balansoval na hrane úplnej porážky. Intuícia daná prírodou a fenomenálne šťastie však umožnili predpovedať odvetné kroky nepriateľa, jeho reakciu a víťazstvá. Je to v štýle Tala, ktorý sa nesprávne obetoval, riskoval porážku, no vo väčšine prípadov vyhral ... Ale najlepší šachisti na svete Tala prezreli.
  Prvý, kto mu dal mlynček na mäso a porazil, bol Michail Botvinnik. Tento šampión vedel naprogramovať a označiť slabé miesta nepriateľa.
  A hviezda geniálneho Tala stmavla.
  Pravdepodobne by bol Suvorov porazený, keby žil dlhšie a keby náhodou bojoval s Napoleonom. Ale turecká armáda, s ktorou bojoval Alexander Vasilievič, bola zo všetkých hľadísk príliš zaostalá a velitelia neboli menovaní podľa svojich vodcovských kvalít.
  A počas vojny s Francúzmi mali brodítka príliš mladé velenie a prílišné podceňovanie armády ruského medveďa.
  Na druhej strane Kuropatkin sa celkovo bál útočiť a radšej sedel v defenzíve. Výpočtom je jasné, že nepriateľ sa rozdrví proti redutám. Práve s takým veliteľom bola vojna prehraná.
  A dievča Margarita a Caligula Dolphins sa dostali pod paľbu... Zachránila ich však rýchlosť, keď nesmrteľní bojovníci vtrhli do bašt a už všetkých vnútri dreli, takmer nepreniknuteľná koža a , samozrejme, schopnosť takmer zotaviť sa. okamžite.
  Dolfinov mladší , ktorý porazil iného japonského generála, zareval frázu z "Highlandera", pričom holými nohami hádzal jedovaté ihly a vypľúval krv:
  - Mal by zostať len jeden!
  A jeho meče, ako blesk, vykonávajú vražedný, jedinečný mlyn. Presnejšie, sto brúsnych techník s posekaním nepriateľov za minútu pár práporov.
  Samuraj spadol z úderov a bosé nohy chlapca terminátora zanechali celý rad skákajúcich a kľukatých stôp.
  Krásna partizánska dievčina Margarita, keď čistila ďalšiu železobetónovú pevnosť, vyhodila do vzduchu muníciu, čo spôsobilo, že do vzduchu vyleteli tisíce silných zbraní. Chlapec-umelec Caligula po svojom priateľovi zopakoval podobný manéver.
  Margarita, hádzajúca granát holým, dievčenským chodidlom na veľkú vzdialenosť, schválila:
  - Ide ti to skvele, chlapče !
  Nepremožiteľný bojovník, ktorý tiež hodil vražedný dar záhuby s veľkým zrýchlením, rúcajúc samurajov, odpovedal:
  - Je lepšie učiť sa, ako sa znova učiť!
  Silné výbuchy bášt nezostali nepovšimnuté v radoch ruskej armády. Generálporučík Zeleny podal generálnemu pobočníkovi Kuropatkinovi správu:
  - Vaša excelencia. Podľa našich údajov už dlho zúri boj v nepriateľskej citadele a dokonca pre istotu vybuchlo niekoľko bášt!
  Kuropatkin pomaly odpovedal:
  - Pokoj, len pokoj!
  No presne ako Carleson, ktorému strhlo strechu z pántov. Hoci situácia si vyžaduje len drastické opatrenia. Generál Zeleny a Kondratenko trvajú na tom:
  - Musíme okamžite zaútočiť!
  Kuropatkin sa cez okuliare pozrel na oboch generálov. Green je stále mladý, ale vyzerá ešte mladšie ako jeho roky, rýchly, impulzívny. Kondratenko je bratom hrdinu Port Arthur, tiež z mladšej generácie schopných vodcov. Samozrejme, že takéto sokoly majú chuť bojovať. Okrem toho existuje kategorický príkaz od cisára a panovníka celej Rusi, Mikuláša II., okamžite zaútočiť na citadelu. A nie je jasné, že kráľovská pokladnica nebude schopná dlho odolávať bremenu takej ťažkej vojny.
  Ak však nepoznáte brod, nechoďte do vody! Musíme zistiť, čo a kde kto útočí.
  Kuropatkin sa spýtal Kondratenka:
  - Ktoré japonské jednotky strieľali?
  Generál jasne povedal:
  - Skauti hlásia, že sa objavili anjeli - krásny mladý muž a dievča so zlatými vlasmi, ktorí sa pohybujú neuveriteľnou rýchlosťou, a keď ich podrežú, nie je ich vidieť.
  Kuropatkin sa vo zbesilom tempe trikrát prekrížil a zamrmlal:
  - Takže sa ukázalo, že sú to opäť anjeli?
  Generál Zeleny dupol pätou na podlahu:
  - Áno presne! Nebeská stovka!
  Kuropatkin dokonca zapískal:
  - Wow! Pán neopúšťa Rusko!
  Kondratenko poučne povedal:
  - Musíme okamžite zaútočiť na nepriateľa, poľný maršal! Alebo sami prejdeme do útoku!
  Kuropatkin malátne povedal:
  - Nie, páni. dávam rozkazy. Keďže sa nám Boh rozhodol pomôcť, je hriech dať vojakov do mlynčeka na mäso!
  Kondratenko logicky poznamenal:
  - Aj v Izraeli Všemohúci Boh žiadal, aby aj Židia bojovali a nedostávali všetko pre nič za nič a bez boja.
  Poľný maršál z močiara, stratég vyčkávacej taktiky, na to odpovedal:
  - Ale apoštol Pavol povedal, že služba Bohu nevyžaduje ľudské ruky!
  Už generál Zeleny vzplanul:
  - Prečo sa potom, Vaša Excelencia, neustále krížite, najmä keď v blízkosti vybuchujú granáty!
  Kuropatkin sa už začal hnevať:
  - Ale pretože všetko sa deje podľa vôle Božej. Urobme teda najprv modlitebnú službu. Ak ste drzý, obaja vás zatknú!
  Celkovo myšlienka usporiadania modlitebnej služby vyzerala zaujímavo. Nech cherubíni zoberú rap pre všetkých.
  Tomboy Caligula a partizánske dievča Margarita sú už trochu unavení a väčšina práce je už hotová. Tak prečo sa neosviežiť v mori a poriadne prebrúsiť togskú letku. Koniec koncov, vie aj strieľať, a to aj z 12-palcových zbraní. A to je kaliber 306 milimetrov, čo môže spôsobiť útočiacim jednotkám značné straty.
  Je pravda, že Japonci v tomto prípade budú musieť strieľať takmer naslepo, cez hrebeň. A budú môcť zasiahnuť priamou paľbou až vtedy, keď sa bitka presunie do hraníc mesta.
  Hlavným cieľom sú štyri bojové lode s 12-palcovými delami na palube.
  Partizánske dievča, ktoré sťalo Japoncov svojimi vražednými mečmi a striaslo zo seba uviaznuté úlomky kostí, navrhlo:
  - Možno by sme mohli trochu vyrovnať naše šance? T. má prevahu v prestrelke nad Roždestvenského letkou približne 1,8 ku 1. Takto mierne vyrovnáme pomer síl.
  Caligula z delfínov, ktorý porazil posledného samuraja, sa spýtal bojovníčky Margarity:
  - Začneme s vlajkovou loďou?
  Partizánske dievča , ktoré hádzalo škrupinu holými prstami a roztrhalo ďalších tucet Japoncov, pričom zostali len roztrhané úlomky, namietalo:
  - Nezačínajú tým najchutnejším! Našťastie letku hľadať netreba. Preklikajme sa prvými dvoma pásavcami.
  Bojovník Caligula sa zachichotal, hodil granát holou pätou, namieril zakrvavený meč na loď Nutili a veselo zvolal:
  - A tento je môj!
  Margarita, ktorá opäť smrteľne sekla Japoncov, navrhla svojmu partnerovi:
  - Ale poďme si ľahnúť na pol hodiny do vody, aby sme sa prebrali.
  Naozaj, oddych nezaškodí. Caligula Dolphins však počas krátkej pauzy nestrácali čas. Najmä sme mohli zvážiť niečo zaujímavé.
  Sprisahanci sa zhromaždili v suteréne. Elektrická lampa pod stropom vrhá zlovestné tiene. Slávna holohlavá Leninova hlava sa matne leskne vedľa strapatého Kobu , svetu známeho ako Stalina, vtedajšieho námorného dôstojníka v úhľadnej uniforme, zatiaľ čo málo známeho poručíka Schmita s šviháckou bradou Bucharin.
  Trockij nestačí na plnú schôdzu, ale zatiaľ sú s Leninom spory. A tak sa zhromaždili najvplyvnejší boľševici, pripravení uskutočniť revolúciu alebo prevrat, čokoľvek, len aby získali moc.
  Ako prvý sa ujal slova Lenin:
  - Je mimoriadne dôležité , súdruhovia, za každú cenu zabrániť víťazstvu autokracie v jej nespravodlivej imperialistickej vojne s Japonskom. To si vyžaduje vec revolúcie!
  Nesmelé výprasky v odpovedi.
  Bucharin tlieskal dlaňami a triasol čiernou bradou zdobiacou jeho ešte mladú tvár, potvrdil:
  - Áno, nesmieme dať autokracii najmenšiu šancu. Možno to zaváňa zradou, ale poviem, Mikado je najlepší a hlavný spojenec boľševikov a svetového komunizmu!
  Koba Joseph nahnevane zamrmlal:
  - Dobre povedané! Hoci to nezaváňa zradou, je to už zrada samotná!
  Lenin, ktorý mal vtedy pseudonym Karpov, s úškrnom poznamenal:
  - V záujme globálnej revolúcie sa niekedy musíte obetovať. Vrátane obetovania časti svojho svedomia a vlastnej duše. - Uljanov odzátkoval, odskrutkoval hlavu, fľašu nemeckého piva. Pre výrečnosť by ste si mali osviežiť hrdlo. Vypil pár dúškov a pokračoval. - Myslíte si, že ja sám som rád, že prajem zlo a porážku svojej vlastnej krajine? Budem však úprimný, revolúcia je možná len vtedy, ak je režim autokracie vážne oslabený. A čo by mohlo oslabiť autokraciu viac ako porážka vo vojne?
  Koba súhlasne prikývol:
  - Nič... Niekedy si najvyšší cieľ vyžaduje obete, a to nemalé obete!
  Lenin pokračoval vo svojej filozofii:
  - Takže nebudeme diskutovať o morálke a filozofii ateizmu. To nie je to hlavné. Je jasné, že práca, ktorú vykonávame, povedie k oslobodeniu robotníkov a otrokov všetkých krajín a celého sveta. A to, že všetky straty nášho štátu a iných národov budú stonásobne kompenzované. - Uljanov sa odmlčal a dodal iným tónom. - A aké konkrétne kroky môžeme urobiť, aby sme porazili autokraciu, ktorú ľudia a my nenávidia?
  Tu poručík Schmid prehovoril tenkým hlasom:
  - Myslím, že pre začiatok vyhodiť do vzduchu Transsibírsku magistrálu na viacerých miestach naraz. To by malo fatálny dopad na zásobovanie cárskych vojsk v Mandžusku.
  Koba sa uškrnul ako líška:
  - Bravo , chlapec robí pokroky! A premýšľal som o vykradnutí niekoľkých bánk, aby som podkopal zlatý štandard cárskeho rubľa.
  Uljanov prísne potriasol ukazovákom na "úžasného Gruzínca":
  - Nebuď nezbedný! Veľmi zaujímavý návrh. Kuropatkina môžete pekne pokaziť.
  Schmid pokračoval:
  - Vo všeobecnosti môj plán zahŕňa vzburu na všetkých lodiach Čiernomorskej flotily. Potom armáda prejde na stranu pracujúceho ľudu a autokracia sa razom zrúti!
  Koba sa ironicky zasmial:
  - Áno, rakovina bude hvízdať na hore!
  - Koba , prestaň! - vyštekol Lenin a dodal. - Je skutočne potrebné pripraviť a uskutočniť povstanie v Čiernom mori. A keď zbitý Kuropatkin utečie z Port Arthuru , vzbura v celej armáde sa stane skutočnou!
  Schmid stratil nervy:
  - Áno, urobíme to v duchu!
  Bukharin sa ujal slova:
  - Našim najpočetnejším spojencom na Zemi sú roľníci; keď povstanú, budú schopní spútať všetky sily autokracie. Potrebujeme poslať do dedín našich agitátorov, ktorí žiadajú, aby roľníci dostali nielen pôdu, ale aj statky, všetko, čo patrí zemepánom!
  Koba ironicky prerušil:
  - Vrátane ich manželiek a dcér!
  Bucharin sa zasmial:
  - A toto tiež! Je to také jednoduché, ako to urobil Emelyan Pugachev - hlava bude odrezaná, bar bude zavesený a ich tovar si vezmete a rozdelíte rovnakým dielom! A manželky a dcéry vlastníkov pôdy sú vašimi otrokmi!
  Uljanov schválil túto výzvu:
  - Správny! Všetky ich obesíme! Až na severný pól!
  Koba navrhol:
  - Musíme aktívne využívať zlodejský prvok, ako sa len dá. Najmä najsilnejší a najúspešnejší revolucionári pochádzajú zo zločincov. Napríklad Kotovský nie je hrdina? hrdina! A otec Machno nie je o nič horší!
  Bucharin energicky prikývol:
  - To je všetko! Všetky ich rozdrvíme kriminalitou !
  Uljanov udrel päsťou do stola:
  - Teror, teror a ešte raz revolučný teror!
  Ďalší rozhovor "veľkolepej štvorky" nebolo možné sledovať. Po prebudení bolo potrebné prejsť na praktickú úroveň implementácie víťaznej stratégie. Vyčistite najmä bojové lode z tímov.
  Caligula rýchlo priplával k svojmu cieľu a Margarita k jej cieľu. Chlapci pomocou prstov na rukách a nohách okamžite vyliezli na svoje obetné lode.
  Tomboy Caligula už necítil brzdy, pretože začal sekať všetkých v rade. Nie je ťažké nalodiť sa na loď, v podstate triedu bojových lodí. Pokiaľ, samozrejme, nie ste viac ako človek. Takže bežte a strihajte. A s takouto nadprirodzenou rýchlosťou vám nikto nemá šancu odolať.
  Hádzajte jedovaté ihly holými prstami svojich detí, ale rýchlejšie ako labkami nôh geparda. A to Japoncov tiež úplne šokuje.
  Bojovníci Krajiny vychádzajúceho slnka opäť ležia rozsekaní a plán dvojice terminátorov je jednoduchý. Dostaňte sa do muničného priestoru, potom odpáľte muníciu tak, aby boli zakryté aj kotly. Potom nebude mať poškodená loď inú možnosť, ako ísť ku dnu.
  Caligula z delfínov, sekajúci a pribíjajúci mečom, sa prebil k zásobe munície. No načo sú mu jednotlivé guľky, ktoré chlapec za letu zostrelí, či dokonca vrhne späť na nepriateľa. Je obzvlášť dobré, ak bosou nohou okamžite rozbijete hŕstku nábojníc do nepriateľa zbesilou a smrtiacou, smrtiacou a neodolateľnou silou.
  Tak, že samurajova cesta do kráľovskej ríše Mikuláša II.
  Tiež nie je ťažké preniesť muníciu do podpalubia tak, aby bolo dno bojovej lode vyhodené do vzduchu aj s jeho fyzickou silou.
  Oceľová paluba vyhriata v marcovom slnku príjemne šteklí holé elastické podrážky chlapca terminátora. A mohutné výbušné škrupiny naplnené shimosou sťahujú ramená. Skočíte dole, ignorujúc točité schodisko, a teraz ste na správnom mieste. Teraz sa rozbijú priečky a vybuchnú kotly, ktoré urobia také diery, že ani táto obrovská vec neprežije.
  Touto zaujímavosťou je pásavec japonský. Loď je priestranná a široká, s veľkou hrúbkou pancierovania, ktoré pokrýva paluby. A tie dlhé a hrubé hlavne delá, ktoré dokážu zasiahnuť niekoľko desiatok kilometrov, ba aj viac ... Pravdaže, nepostavili ho Japonci, ale Briti. Kráľovská flotila je ale takmer celá vlastnej výroby, čo má svoje plusy aj mínusy. Takže Briti vyrobili bojovú loď - ušľachtilý stroj. Je to škoda, ale musíme ho poslať dnu...
  Ozval sa výbuch a kov lámajúcej sa paluby zasiahol chlapcove holé, svalnaté nohy a vymrštil ho vysoko nad hladinu. Potom sa chlapec vrhol do vody a energicky plával a snažil sa dostať preč z vírivky. Takýto kolos sa potápa.
  A Margaritina bojová loď sa rozdelila: čisto a synchrónne. Teraz je čas potopiť dva prežívajúce obrnené bojové krížniky.
  Nech ide dnu aj Togo , ktorý spôsobil toľko problémov ruskej flotile. Toto sa stane lekciou pre všetkých, ktorí prídu do krajiny vašej vlasti so zbraňami v rukách.
  Caligula of the Dolphins energicky hrabe vodu v oceáne rukami, nohami a píska:
  - Porazia ťa Japonci! Toto nie je hra v blázinci !
  Rovnako ako minule, takmer bez dotyku kovu a brnenia vyletíte na palubu. Tam začnete sekať takýchto pomalých samurajov do kapusty. Pravdepodobne aj pavúk uviaznutý v živici je stokrát obratnejší ako tento hmyz z Krajiny vychádzajúceho slnka. Takže sa ponáhľate a odrežete ruky, nohy, hlavy ... A oni sa jednoducho usadí. Prinajlepšom sa jednému z nich podarí povedať:
  - Banzai!
  Tomboy Caligula sa zachichotá a ukáže im nosom:
  - Banzai, neopováž sa!
  A holými prstami hádže nábojnice, prepichujúc samurajovi čelá, ústa a hrdlá.
  Ďalej zopakujte predchádzajúcu kombináciu. Veľkolepý Caligula však pre zmenu rýchlo namieril už nabité dvanásťpalcové delo a vypálil nálož do najbližšieho bojového krížnika. Zásah sa ukázal ako presný a vysoko výbušná japonská nálož spôsobila na palube veľký požiar.
  Mladý bojovník si všimol, že keď vstúpi produkt priemyslu v krajine vychádzajúceho slnka, vychádza veľa ohňa a dymu. Čo samozrejme uľahčuje streľbu . Vzhľadom na to, že samurajovia sú už dlho vo vojne s Ruskom, ich bojová letka má skutočne kvalitatívnu prevahu.
  Pravda, koľko môžu Japonci dosiahnuť, ak stratia všetky svoje veľké lode?
  Vlajková loď Toga oneskorene signalizuje odchod. Ale toto naozaj nie je užitočné riešenie . Obrovská bojová loď exploduje a o dve sekundy neskôr exploduje aj loď nesúca Caligula of the Dolphins. Nakoniec kopol pätou dôstojníka Japonskej ríše. A opäť oboch statočných bojovníkov vyhodila rázová vlna...
  Bojujúca partizánka, ktorá odstrelila hlavu kapitánovi prvého stupňa, z plných pľúc kričí:
  - Zápas v námornom hokeji: Rusko vs. Japonsko - skóre štyri ku nule!
  V skutočnosti teraz Japonsko nemá v prevádzke ani jednu bojovú loď. Pravda, stále existuje až osem krížnikov bojovej triedy. A je tu na výber: utopiť ich alebo neutopiť?
  Caligula, ktorý sekol mečom žraloka, ktorý sa k nemu rútil, sa logicky rozhodol:
  - Kuj železo zahorúca! To znamená, že ich utopíme!
  Margarita, ktorá vyrezala ďalšieho morského predátora, súhlasila s týmto rozhodnutím:
  - Prečo strácať čas maličkosťami? Pre nás už nemusí byť nabudúce!
  Bojovník Caligula, ktorý hodil nábojnicu nohou priamo do oka žraloka, logicky namietal:
  - Myslím, že bude! Boh miluje trojicu!
  Ale aj tak plával. V noci sa môžu vrátiť do pevnosti citadely. Toto ich nikam neposunie. A ak Kuropatkin vezme pevnosť bez ich účasti, tým lepšie. V skutočnosti nemôžu robiť všetko sami. Je dokonca zaujímavé, čo potomkovia povedia o tejto podivnej vojne s Japonskom? Budú to považovať za slávny čin, alebo naopak, budú to vypískať , ako to vyhrali výlučne nadprirodzené sily!
  Caligula však ľahko predbehol svoju ďalšiu obeť - bojový krížnik. Vonkajšie sa trochu líšia od pásavcov. Najmä pancierovania je o niečo menej a namiesto dvanásťpalcových zbraní sú tu desaťpalcové, ale výkon je oveľa lepší. Ale to sú tiež nádoby lineárnej triedy. A potom sú tu stredné a ľahké krížniky.
  Mladý bojovník tu trochu zmenil taktiku a sťal samurajských námorníkov a niektorých pribil nábojnicami, ktoré hádzal bosými chlapčenskými nohami. Potom zobral a odpálil muníciu tak, že bojový krížnik zaboril nos do vody a tak šiel ku dnu nie hneď, ale postupne sa prevrátil.
  Možno chcel chlapčenský herec Caligula takýmto spôsobom zachrániť aspoň časť posádky pred smrťou. Naozaj, kam mohol dať toľko výbušnín... Margarita, ktorá zabila veľkú masu samurajských námorníkov, naklonila svoj krížnik na palubu.
  Dievča hrdo oslavovalo svoj úspech a jej partner tiež:
  - Skóre: šesť - nula!
  Tomboy Caligula v zúrivosti a radosti z veľkého úspechu spieval:
  - A samuraj letel na zem, pod tlakom ocele a ohňa!
  Nové morské obete ... Áno , zdá sa, že Japonci, ktorí sa vydali na túto kampaň, sa narodili pod nešťastnou hviezdou. A nepomáha im ani osem miliónov bohov v ich šintoistickom náboženstve.
  Bojový krížnik sa zdá byť pre nezbedného Caligulu ako kus kartónu, ktorý treba potopiť. Rozhodol sa dokonca vyskúšať trochu inú taktiku, a to preniknúť do podpalubia a tam prerezať dnu mečmi. Koniec koncov, má magický kov zachytený od ninjov a čarodejníkov. To znamená, že musí prebehnúť operácia.
  A tak ... Ukazuje sa, že lineárna žehlička praská... Na to je potrebné zaplaviť tri priehradky. Chlapec Terminátor hovorí s úškrnom:
  - Tu sme na tej lodi...
  Ak chcete potopiť bojový krížnik údermi meča, musíte mať skutočne nadľudskú silu a mimoriadnu predstavivosť.
  Margarita uprednostňuje oveľa jednoduchší prístup a tvrdí, že opakovanie je matkou učenia. A ak áno, potom bude nepriateľ zaplavený výbuchom.
  Bohyňa bojovníčka a partizánske dievča zdvihne palec a hovorí:
  - Už je osem hodín!
  Chlapec Caligula bez obradu rúca početných samurajov a hádže nohami smrtiace nábojnice a volá:
  - Ale toto je jednoducho rozkošné!
  Zostali ešte štyri obete... Treba ich nejako utopiť, aby sa to nestalo príliš obyčajným. Príďte s niečím výnimočným, jedinečným. A chlapci bez toho, aby povedali slovo, konajú nasledovne. Totiž sa zmocňujú riadiacich kormidiel ... Našťastie, lode sú už v plnej rýchlosti, čiže vyrovnať sa s nimi nie je až také ťažké. A tak sa chopíte kormidla a idete baranidlo... Bojové krížniky, lode sú nové, ale v japonskej flotile je veľa zastaraných plavidiel, ktoré nemajú šancu uniknúť z priameho barana.
  Čo ak sa lode, a dokonca aj tie, ktoré sú vyrobené z kovu, vo veľkej rýchlosti zrazia v mori?
  Potom sa stane toto: strašný rev, brúsenie panciera, prasknú oceľové plechy oboch plavidiel. Desiatky a stovky námorníkov so zdeformovanými žltými tvárami sa rútia po rozbitých palubách, úzke oči im vystupujú z čela a z úst im vytekajú potoky krvi s vyrazenými zubami.
  A japonské stíhačky padajú cez palubu, padajú do spenených prúdov, ktoré ich naraz pohltia. A lode sa začnú rýchlo potápať, čím sa do hlbín ťahá množstvo životov.
  Margarita, ktorá pokračovala vo vyhladzovaní námorníkov bez zľutovania a obradu, s úsmevom vyhlásila:
  "Je tiež dobré, že Japonci neberú na palubu ženy a deti."
  Caligula, ktorý pitval žraloka, ktorý naňho vyliezol, s tým ochotne súhlasil:
  - Áno, kult Amazoniek sa medzi samurajmi neudomácnil. Pravda, zdá sa, že majú ženské nindžy!
  Mladá bohyňa bojovníčka a zároveň partizánske dievča zhrnula:
  - Dvanásť nula v náš prospech ... Ale ešte zostávajú dve posledné denivky. Čo s nimi robiť?
  Tomboy Caligula rozrezal ďalšieho žraloka na kúsky a jednoducho navrhol:
  - Vezmime ich do prístavu Dalniy. Teraz je pod ruskou kontrolou a dva nádherné, najmodernejšie krížniky výrazne rozšíria našu flotilu!
  Margarita, ktorá rozdrvila predátorov morí mečmi, s tým ochotne súhlasila:
  - Áno, a toto je najlepšie riešenie!
  Hoci Japonci majú povesť neústupných bojovníkov, morálny účinok zúrivých úderov dvoch super anjelov prekonal naše najdivokejšie očakávania. Ak totiž musíte bojovať nie s ľuďmi, ale s bytosťami podobnými tým najskutočnejším bohom a možno aj demiurgom, potom dokonca aj bojovníkom z Krajiny vychádzajúceho slnka môže chýbať odvaha.
  Preto po tom, čo Margarita na jednom krížniku a Caligula na druhom odrezali tých najhorlivejších dôstojníkov a niektorých z nich kopli, ostatní námorníci a mechanici považovali za najlepšie podriadiť sa týmto superbytostiam . A oba bojové krížniky smerovali do prístavu Dalniy, ktorého sa Japonci po nedávnej porážke vzdali bez boja s ruskou armádou.
  Caligula Dolfinov si myslel, že autorita údernej sily je predsa autorita. Napríklad počas bitky pri Khalkhin Gol, koľko Japoncov bolo zajatých impozantnou sovietskou armádou? Podľa sovietskych údajov sa Japoncom vrátilo 476 ľudí, podľa ďalších neskorších prepočtov asi 200 a v dôsledku vzájomnej výmeny len 88, teda do vlasti sa ich vrátilo len málo.
  To znamená, že samuraj ukázal pevnosť. Po strate, podľa sovietskych údajov, bolo zabitých asi dvadsať tisíc ľudí.
  počas druhej svetovej vojny takmer toľko zabitých ( nepočítajúc tých, ktorí zomreli v zajatí) ako zajatcov.
  A to aj napriek tomu, že NKVD brutálne riešila rodiny tých, ktorí sa vzdali.
  Takže odolnosť japonských vojakov nie je prehnaná. Počas rusko-japonskej vojny stratili Japonci ako vojnoví zajatci stokrát menej vojakov ako Rusi!
  To je však čiastočne spôsobené tým, že ruská armáda nevyhrala ani jednu veľkú bitku. A bez víťazstiev nie sú väzni.
  Stáva sa však, že postupujúca armáda má zajatých aj veľa vojakov .
  Chlapec-bojovník Caligula povedal Margarite cez primitívnu vysielačku:
  - Možno predsa len zdvihneme bielu vlajku, inak nás utopia?
  Margarita namietala:
  "Je to hanba plaviť sa pod bielou vlajkou." Radšej si dajte cez hlavu trikolóru ruštinu!
  Mladý bojovník pustil ihlu do bosej, šikovnej nohy chlapca-terminátora, a keď prepichol ďalšieho samuraja do čela, poznamenal:
  - A podľa môjho názoru bude Andreevsky s krížom úspešnejší!
  So skóre štrnásť ku nule sú námorné stožiare s Japonskom dokončené a teraz si môžete ukoristené lode nielen vziať k sebe, ale aj zaspievať. Caligula of the Dolphins spieval svoju víťaznú pieseň z plných pľúc:
  Veľké rozlohy morí, oceánov -
  Orali sme ich pod vlajkou trikolóry!
  Vojaci dobyli vysoké hory,
  Orly víťazne zarevali!
  
  Ruskí bojovníci boli uznaní planétou,
  Zasiahneme nepriateľov mečmi a bajonetmi!
  Dokázali sme zhodiť jarmo fašizmu z polovice sveta,
  Náš pochod sme zakončili víťazstvom v Berlíne!
  
  prišli na hrbatých tankoch,
  Hrozia, že zničia všetky ruské polia!
  Ale tvrdo mlátia tých prekliatych šialencov ,
  Aby naše deti mohli žiť šťastne bez jarma!
  
  Sme deti vlasti, ktorá je vyššia ako všetci ostatní na svete,
  Narodili sme sa, hnetiac kaliko bosými nohami!
  sa za nás prihováral a poslal nás do boja ,
  A Boh rozkvitol máj v radosti!
  
  Neexistuje žiadny podiel bojovníka a vznešenejšieho srdca,
  Čo dáva sen a znovuzrodenie!
  Otvor slávne dvere do nesmrteľnosti,
  Ale ak sedíte v zálohe, buďte ticho !
  
  Sú vlci a ovce, ale vy ste pastieri vesmíru,
  A je to váš podiel na odovzdaní rozkazu potomkom!
  Aby som vec dotiahol až do konca stvorenia,
  Aby večný oheň vo vašom srdci lásky nezhasol!
  
  Ktovie, kde nepriateľská guľka zastaví vojaka,
  Ale v boji je smrť lepšia ako prehnité choroby!
  A ak zomrieš, tvoj priateľ rozdrví protivníka ,
  Nebude to tolerovať, pretože bosé dievčatá sú zahnané do zajatia!
  
  Ach, ruský osud, vojna a oheň po vojne,
  Pre tých, ktorí chcú ísť na dovolenku, nie je pre nich miesto, viete, v raji!
  Tu pekelný Sam vstúpil do sprisahania so Satanom,
  Vyhráža sa: - Znesiem atóm a rozbijem krúpy!
  
  Ale bude tu aj ochrana proti raketám,
  A jadrová bomba nemôže zničiť Moskvu...
  Môžeme použiť nádrže na získanie parazita,
  A nudné pesničky o padlých ťa mrzia!
  
  Predaj za cent, nie za ruskú akciu,
  Každý z nás je predsa veľký bojovník!
  Neverte, že Boh nás už postavil do tejto úlohy,
  V skutočnosti rozhodujete o tom, aké skvelé je vytie!
  
  Boli zlyhania, boli porážky,
  Stalo sa to ako zajace ustupujúce pred strašnými vlkmi!
  Ale ak začne vojna, budeme tam znova,
  Rozbite brutálnu armádu príšer v pekelnom rytme!
  
  Ver mi, nehráme sa pre vojnu,
  Nemáme nič iné, ako byť dobrými priateľmi!
  Sme bratskí ľudia, nie Ábel a Kain,
  Pre nás je vták spev, a nie tučná hra!
  . EPILOG
  Po tom, čo sa Dominika blysla dôvtipom, deti ešte dlho kričali a tlieskali rukami. Áno, je to skvelé , dá sa povedať, že sa jej to podarilo - posypať aforizmy a pohmkávať si.
  Potom Margarita a Dominika oznámili hostinu pre celý svet, aby bola v duši zábava a radosť.
  Mávli čarovnými prútikmi a objavili sa luxusné stoly, husto naložené jedlom . Všetko tu bolo luxusné a veľmi bohaté.
  Takéto úžasné jedlá a veľa koláčov, pudingových koláčov, šišiek, praclíkov, muffinov a bohato zdobených koláčov. Nie je možné povedať v rozprávke, ani to opísať perom.
  A všetko je tak chutné a aromatické, že je to doslova jedinečné vo svojej sofistikovanosti a kráse.
  Margarita tweetovala:
  Všetko najlepšie, najlepšie pre deti,
  Na našej veselej planéte...
  Nech žije slnko a vietor,
  Považujte víly za zodpovedné za všetko!
  A začala tancovať. A Dominika ju nasledovala a s nimi niekoľko ďalších dievčat. Išlo to super .
  Margarita logicky poznamenala:
  - Všetko bude v poriadku, všetko bude v poriadku, ak sa nepokazíme !
  A partizánske dievča vzalo a vypustilo ďalší ohňostroj zo svojho čarovného prútika. A bolo to ako fontána diamantov tečúca vo veľmi búrlivom prúde.
  Dominika poznamenala:
  - Krása, krása.
  Vystreľuje ako fontána z veľryby!
  Potom prišiel čas na zábavu. Niekoľko najväčších chlapcov, asi štrnásťročných a veľmi svalnatých, si nasadilo na ruky mäkké rukavice a začali sa medzi sebou biť.
  Udierali rukami a bosými nohami, pričom sa usmievali a smiali.
  Dobrynya s úškrnom poznamenala:
  - Veď majú výbavu kolchozu!
  Princ Oenomaus prikývol:
  - Nie sú trénovaní v bojových umeniach !
  Chlapec Dobrynya zasyčal a skočil do provizórneho ringu:
  - Nechaj ma ísť!
  A dvaja bojovní svalnatí tínedžeri sa navzájom zrazili. Chlapci vybuchli smiechom a zaútočili na Dobryňu. Nastalo rozoberanie a mávanie rukami a nohami.
  Dobrynya šikovne rozpŕchla a odsunula ich nabok. Potom chytil jedného z chlapcov holými prstami za nos . Zavýjal divokou bolesťou. A hrdina chlapec ho opäť bez akéhokoľvek obradu zhodil a prinútil ho prevrátiť sa.
  Deti naokolo sa smiali a tlieskali rukami. A Dobrynya strčila k sebe štyroch chlapcov naraz a šikovne ich zabalila do obrusu.
  Potom bol smiech úplne ohlušujúci. Rovnako ako potlesk detí. Naozaj to vyzeralo veľmi cool .
  Dobrynya vtipne poznamenal:
  - Ten, kto sa opovážil to zjesť!
  Do ringu nastúpila aj Dominika. Venovala sa aj bojovým umeniam. Hrať vo filmoch predsa nie je žiadna sranda. Ukázala sa ako Supergirl a bojovala so superzloduchom . Obe dievčatá potom do seba búšili tucet záberov. A to je skvelé . Dokonca aj ich modriny boli skutočné.
  Teraz proti Dominike nastúpil silný asi štrnásťročný svalnatý dorastenec v plavkách. A pokúsil sa zaútočiť na dievča. Dominika odpovedala presným úderom od holej päty do solar plexu a chlapec spadol a začal sa zvíjať.
  Dominika tweetovala:
  -Nie si chlapec , nie si chlapec,
  Nereálne...
  Nie si chlapec , nie si chlapec -
  Zhnitá krabica!
  z celej sily udrel Dominiku do svalnatého chrbta . Dievča kričalo a kopalo ho späť. Uhýbal a rútil sa na Dominiku a snažil sa s ňou bojovať. Tínedžer bol silný a zocelený tvrdou prácou na stavbe. A Dominika musela vynaložiť všetky sily, aby nespadla. Tá sa však vyšmykla a potom cez seba toho silného chlapca prehodila. Spadol a narazil do misky s jeseterom. A chlapec sa veľmi zašpinil.
  A ostatné deti sa divo smiali a robili tváre. Toto vyzeralo naozaj skvele .
  Chlapec vyskočil, ale dostal tvrdý kopanec
  v blížiacom sa pohybe dostal ranu holeňou a svalnatý chlapec spadol.
  Dominic spieval agresívne:
  Zákerne čaká na obeť v bani,
  Nasmerovanie radaru na oblohu...
  Jedna chyba - náhodný vzlet,
  A rana je nevyhnutná!
  Toto je skutočne karatistka. Preto sa otočila a holým opätkom kopla iného chlapca do nosa. Spadol a vypustil fontánu krvi zo svojho čuchača . Ale hneď vyskočil. A opäť do boja. A Dominika ho podrazí, čím ho prinúti spadnúť. Toto je naozaj žena.
  Dobrynya súhlasne prikývla:
  - Len tak ďalej! No, si skvelé dievča !
  Tu je ďalší silný chlapec, ktorý odletel pred Dominikiným úderom.
  Tu sa začalo zúčtovanie. Dievča cez seba hodilo ďalšieho tínedžera a štebotalo:
  Dievčatá z vysokej spoločnosti,
  Naozaj chcem toho chlapa zbiť!
  Potom dievča opäť pritlačilo chlapcov k sebe a spôsobilo im modriny a hrbole. A vyzeralo to mimoriadne vtipne a vtipne.
  zrazila chlapcov :
  - Si naše dievča ! Veľmi horúce a bojovné!
  Dominika prikývla a zaštebotala:
  Dievča bojovník má horúcu krv,
  Slepá horda na nás útočí!
  Šepkala kúzla a na chlapcov sa zhora sypal skutočný dážď smotany, kondenzovaného mlieka a medu.
  A opäť radostný smiech detí. Všetko sa točí a deje tak cool a agresívne. A v tejto agresii sú vtipné momenty.
  V hre je samozrejme aj chlapčenský princ Oenomaus. Ako sa bez toho môže niekto zaobísť? A mladý bojovník cez seba veľmi obratne prehodí chlapca, ktorý vyzerá staršie a väčšie. A opäť nadšené výkriky. Áno, toto je naozaj potrebný boj.
  Enomai mávol rukou a chlapec padol na hromadu koláčov pokrytých krémom. A tak smiešne a s chuťou praskli a rozpŕchli sa. A také boli vône čarovnej kuchyne.
  Dobrynya s povzdychom poznamenala:
  - Škoda plytvať takým jedlom!
  Dominic sa zachichotal a odpovedal:
  - To je v poriadku! Urobím viac mágie!
  Chlapec Phoenix spieval:
  Niekde v lese sú čarodejníci,
  Šijú kaftan pre Satana...
  Balvany boli hádzané okolo,
  Naša rozprávková krajina!
  Potom sa spriatelil s Dobrynyou. Dvaja hrdinskí chlapci najprv začali mávať päsťami a snažili sa jeden druhého udrieť do tváre . Párkrát ho ležérne naložili a objavili sa modriny. Potom to zobrali chlapci-borci a narazili si na čelo. Z očí mi teda začali lietať iskry.
  Strkali do seba, narazili hlavy a potom sa začali biť. A boj bol veľmi tvrdohlavý. Chlapci rytieri sa chytili, navzájom sa drvili a stískali.
  Potom začali znova narážať hlavy, čo vyzeralo skôr hlúpo ako chladne a hrozivo. A to pôsobilo tak, že privádzalo deti-divákov do ohlušujúceho smiechu.
  Dominika vzala pierko do rúk a začala chlapcov štekliť na odhalených pätách. Dobrynya a Phoenix sa začali smiať, je to naozaj také šteklivé a cool , že sa nebudete môcť prestať smiať.
  Margarita s primadonským úsmevom poznamenala:
  - Áno, si skvelé dievča. Len majster zabávač. Čo ešte môžeš urobiť?
  Dominika zavrčala:
  - Áno, vo všeobecnosti môžem robiť úplne všetko. A uvidíte to viac ako raz!
  Dobrynya a Phoenix sa oddelili. Potili sa a ich vyrysované torzá sa leskli, ako keby ich poliali olivovým olejom.
  Margarita s povzdychom poznamenala:
  - Máme víťazstvo, ale nie sme bližšie k cieľu zachrániť silnejšie pohlavie. Žltý potkan patrí nášmu nepriateľovi Bastinde, ktorý zmizol neznámo kam. A vysypali sme fazuľu. No nie nadarmo, ale stále bez výsledku, s ktorým sme rátali!
  Dominika v odpovedi zaspievala:
  Život nie je ľahký
  A cesty nevedú priamo...
  Všetko prichádza neskoro
  Všetko je preč príliš skoro!
  Postupne sa nálada oslobodených detí upokojovala. A bitky, aj tie vtipné, utíchli a hudba bola menej hlasná.
  A potom sa zrazu ozval hluk. Zaznel klaksón poplachu.
  Chlapci a dievčatá okamžite vyskočili zo sedadiel a naježili sa mečmi a kopijami. Boli pripravení na boj.
  Na oblohe sa objavili draci. Boli trojhlavé, sedemhlavé a dvanásťhlavé . A bolo ich pomerne veľa a veľké plazy. Prirodzene, čím viac hláv, tým väčšia veľkosť. A medzi nimi bola aj známa čarodejnica Bastinda, ktorá sa na pozadí drakov zdala malá.
  Dominic zapískal a poznamenal:
  - Wow! Zdá sa, že ešte nie je koniec!
  Margarita v odpovedi zaspievala:
  Padám hruďou, chytám sa olova,
  Zem je plná dier ako lyko...
  Ale viem, že to ešte nie je koniec...
  Koniec je len začiatok!
  Bolo tam asi päťdesiattisíc detí bojovníkov - to je celá armáda, drakov nebolo viac ako dvesto. Mladí bojovníci preto neutiekli. Boli pripravení bojovať a dať svoje životy draho, a možno aj vyhrať!
  Obe strany sú bojovné a odhodlané.
  Najväčší dvanásťhlavý drak zahrmel:
  - Neboj sa! S deťmi sa biť nebudeme! Sme za mier a spravodlivosť!
  Dominika kričala:
  - Tak prečo si sem prišiel?
  Tu zarevala Bastinda a agresívne sa uškrnula:
  - Viem, že vaším hlavným cieľom bolo získať artefakt Žltá krysa a nie oslobodiť detských otrokov!
  Margarita namietala:
  - To neprekáža! V každom prípade sme naše deti opustiť nechceli a nikdy neopustíme!
  Všetkých dvanásť hláv draka naraz povedalo:
  "Vážime si vašu šľachetnosť!" Ale Bastinda vás pozýva zahrať si hru. Ak vyhráte, dá vám žltého potkana, ak áno, vaši štyria sa navždy stanú jeho otrokmi.
  Čarodejnica Bastinda prikývla:
  - Áno! To je všetko! Nuž, deti, je s nimi priveľa rozruchu. Vaši štyria budú oveľa užitočnejší v otroctve!
  Dominika s úsmevom poznamenala:
  - Môžeme si zahrať hru. Len nech nám čarodejnica Bastinda v prípade straty nielen dá svoj artefakt Žltá krysa, ale stane sa aj naším otrokom.
  Margarita potvrdila a dupla bosou nohou:
  - To je všetko! Presne toto potrebujeme! Bolo by fér, keby aj Bastinda riskovala svoju slobodu!
  Dvanásťhlavý povedal:
  - Nech je to tak! Artefakt a sloboda čarodejnice proti slobode štyroch významných jednotlivcov - spravodlivé!
  Čarodejnica Bastinda prikývla hlavou s čiernymi vlasmi:
  - Dobre, nech sa páči! Aj tak túto hru vždy vyhrám. A nepomôže im ani znalosť mágie!
  Dvanásťhlavý drak zareval:
  - Sľubujete, že v prípade porážky splníte svoje sľuby?
  Všetci piati jednohlasne zvolali:
  - Dáme!
  Čarodejnica Bastinda vybrala z batohu dosku so štvorčekmi a povedala:
  - Tak začnime!
  A rozložila tabuľu, okamžite sa na nej objavili postavy. Trochu to pripomínalo tradičný šach, len políčka neboli dvojfarebné, ale trojfarebné: biela, čierna a sivá. A mali sme oveľa viac čísel. Je tam šašo, lukostrelci a dôstojník, generál, maršal, balista, voz a ešte niečo.
  Dominika zamrmlala:
  - Áno, ani neviem, ako chodia! Toto je nespravodlivé!
  Čarodejnica Bastinda odpovedala s úsmevom:
  - Už ste dali slovo a nie je kam ustúpiť. Odmietnutie hrať sa rovná porážke!
  Margarita prikývla:
  - Poznám túto hru! A ako v ňom chodia aj figúrky! Tak poďme hrať!
  Čarodejnica Bastinda prikývla:
  - Dobre teda! Hlavnou postavou je tu kráľ a budeme hrať až do matu!
  Detskí bojovníci tlieskali rukami. Margarita potriasla čarovným prútikom a pred nimi sa objavil obraz obrovskej dosky s tromi typmi buniek. A teraz ju mohli vidieť tisíce bývalých otrokov naraz.
  Margarita poznamenala:
  - Pred vojnou som vyhral šachovú partiu proti samotnému Botvinnikovi, aj keď nie osobne, ale v simultánnej hre. Ale v ôsmich rokoch poraziť majstra ZSSR je cool!
  Čarodejnica Bastinda zamrmlala:
  - Toto je úplne iná hra! Šach k nej nebol ani zďaleka!
  Partizánske dievča prikývlo:
  - Viem! Je to zložitejšie a je tam viac dielikov, ale ja to môžem hrať! Takže si nemyslite, že to bude pre vás ľahké!
  Čarodejnica s čiernymi vlasmi prikývla:
  - Moje figúrky sú červené - začínajú prvé!
  A posunula prak dopredu . Margarita odpovedala pohybom lukostrelca. Začala sa taká pohodová hra. Na každej strane bolo sto postáv a všetky tri, okrem kráľov. Je jeden z nich a hra končí mate. Tak toto je krásne a logické.
  Bastinda hrala a uškrnula sa. Nasledovali prvé výmeny. Potom manévre rýchlych šašov. Dominika poznamenala, že šašo sa v tradičnom šachu pohybuje ako kráľovná, ale udiera ako rytier.
  Áno, je to zaujímavé. Dôstojník vyzerá ako biskup, ale udrie ako kráľ. A generál sa pohybuje ako veža, ale udrie ako rytier. Maršál sa pohybuje ako dáma, ale zasiahne len ako veža. Samozrejme, najmocnejšími postavami sú veľkovezíri, pohybujú sa ako kráľovná a ako rytier a tiež zasahujú. Existujú, samozrejme, dámy a sú ako v bežnom šachu. Lukostrelci sa pohybujú ako pešiaci, ale strieľajú diagonálne o tri polia dopredu a prakovníci iba o dve. Zdá sa, že obyčajní pešiaci sú najslabší, ale po dosiahnutí posledného radu sa môžu zmeniť na akúkoľvek figúrku okrem kráľa.
  Voz chodí ako kôň, ale udrie ako slon. Áno, je zaujímavé, ako to dopadne. Existuje aj balista - pohybuje sa ako veža, ale zasiahne ako kráľovná. Veže, rytieri a biskupi, ako v obyčajnom šachu. Existuje však aj jednorožec. Chodí ako kráľ, ale udrie ako kráľovná. A kráľovský jednorožec. Chodí ako slon, ale udiera ako veľkovezír, teda ako kráľovná a rytier. Áno, toto nie je vtipná hra. A každá má tri postavy. A skúste niečo bez zívania. A teraz sa zdá, že Bastinda už obsadila ďalšie územie a získala materiálnu výhodu.
  Je jasné, že je oveľa skúsenejšia ako Margarita.
  Dominika sebavedomo, či skôr ironicky, tweetovala:
  - Choď na koňa! Kôň!
  Margarita ju mávla rukou:
  - Nezasahujte! Čo treba urobiť, urobím!
  A partizánske dievča rozhodne rozhýbalo svoju postavu. Bastinda pokračovala v útoku. Bitka bola veľmi tvrdohlavá a nemilosrdná.
  Margarita, aby znovu získala trochu sebadôvery a vyrovnanosti a vytvorila inšpiráciu v hre, začala spievať;
  Pení nahor, zdvíha strmé svahy,
  Vlna, okovy ľadu zničili oceán!
  Lúč preťal, oblaky boli naplnené olovom,
  A čerstvý vietor rozdrvil hmlu!
  
  Som s tebou na pobrežnom útese,
  Vlna mora ťa šteklí v ušiach!
  Bojovník jej nežnou rukou objal krk,
  Svätý Pán vstal v mojej duši!
  
  Vrcholy snehových hôr sú pozlátené,
  A perlové motýle na hrudi!
  V diaľke sa plavili lode pod plachtami,
  Nemôžete sa vzdať svojho sna a zaspať!
  
  Ukázal som na teba, miláčik,
  Tvoje žiarivé oči od sĺz!
  Koniec koncov, bez teba mi ani svet nestačí,
  V srdci hučia búrky a búrky!
  
  Spolu s vami ochutnáme veľa slávy,
  A jed preniká do ambícií!
  Tas meč v mene tej moci,
  rád slúži !
  Margarita perfektne zaspievala a rozveselená spustila rozhodujúci útok. Partizánske dievča sa neváhalo obetovať a v istom momente sa pre ňu materiálny pomer síl zdal katastrofálny. Ale tu je niekoľko ďalších silných taktických úderov a...
  Margarita povedala s nevinným úsmevom:
  - Mat, pani Bastindová!
  Divoko zažmurkala a rozhliadla sa, bokom pozrela na najväčšieho, dvanásťhlavého draka. Bolo to veľké lietadlo veľkej triedy , rozpätie každého krídla bolo dobrých dvesto metrov - to je monštrum. Azda ani fenomenálna mágia vyvolenej herečky Dominiky nedokázala prekonať takého velikána.
  Obrovský dračí vodca zareval s dvanástimi hlavami súčasne:
  -Prehrali ste s Bastindom. Dajte teda svoje výhry Žltej kryse - cennému artefaktu a choďte do otroctva svojich nových pánov!
  Bastinda si povzdychla a vytiahla z batohu artefakt. Neočakávane mal iba veľkosť kokosového orecha, no žiaril jasným žltým svetlom.
  Čarodejnica to natiahla a poznamenala:
  - Je tvoj. Ako všetko, čo je moje, je teraz tvoje!
  Margarita vzala artefakt do rúk a potom ho schovala do batohu. A poznamenala:
  - Toto je dobré! No, čo by sme mali ty a ja robiť, Bastinda?
  Navonok ešte celkom mladá a atraktívna černoška odpovedala:
  - Môžem robiť veľa vecí. Už mám viac ako tisíc rokov. A čo ak ťa môžem naučiť neznáme magické techniky. No a tiež byť správcom kráľovstva. Mám v tom bohaté skúsenosti a nielen manažovanie detí.
  Margarita pokrčila plecami a poznamenala:
  "Myslím, že ťa možno nechám ísť, keď som najprv zložil prísahu, že budeš robiť len dobré skutky."
  Dominika zamrmlala:
  - Čo ak klame? Máme ľudí, viete. Dokonca aj Korán hovorí, že prísahy možno v niektorých prípadoch porušiť.
  A dievčenská herečka spievala:
  Ver mi, tvoji služobníci sa usušia,
  Budeš zradený, budeš zradený...
  A tí, ktorí takto prisahajú v láske,
  Len sa pozri, zabijú ťa!
  Margarita namietala:
  "Je zvykom, že naši čarodejníci dodržia svoje slová aj prísahy." Stať sa porušovateľom prísahy znamená privodiť si od všetkých večné zatratenie a opovrhnutie. Bastinda teda prísahu buď dodrží, alebo ju odmietne zložiť. Má teda na výber medzi otroctvom a navždy sa vzdať zlých skutkov!
  Čarodejnica s čierne vlasy pokrčili plecami:
  - Tu je o čom premýšľať. Nikdy nerob zlo, to je tiež veľmi ťažké a nie vždy príjemné!
  Dominika bola rozhorčená:
  - Prečo sa rozhoduješ za nás, Margot? Myslím si, že je lepšie, aby bola našou otrokyňou. Kúzelný a nestarnúci sluha bude v domácnosti celkom užitočný. Nemala by byť vašou otrokyňou, ale našou spoločnou!
  Hrdinský chlapec Dobrynya potvrdil:
  - Áno, to je správne! Všetci štyria sme riskovali svoju slobodu. A ty jej chceš veliť sám.
  Chlapecký princ Oenomaus sa vyjadril:
  "Tiež si myslím, že je lepšie nechať ju ísť a zložiť prísahu, že bude robiť len dobré skutky." Prečo pri zbieraní ďalších jedenástich artefaktov ťahať so sebou otroka? Je len príťažou!
  Dobrynya a Dominika zhodne povedali:
  - Nie, ona je naša otrokyňa! A my ju nepustíme!
  Dračí vodca poznamenal:
  - Máte rozkol: dvaja proti dvom! Navrhujem hodiť si mincou. Ak sú to hlavy, budeme robiť, ako chce Margarita, ak sú to chvosty , urobíme, ako chce Dominika!
  Bojovnícke deti jednohlasne kričali:
  - Správny! Správny! Správny! Rozhodne los!
  Dominika nahnevane zamrmlala:
  -Kto si hodí mincou?
  Drak zahrmel:
  - Ja!
  A potom jeho chvost hodil striebristý kruh, ktorý letel vzduchom a padol na kamenistú dlažbu. Minca zasiahla a ... dopadla na jej okraj...
  Obrovský drak sa zasmial a odpovedal:
  - Ak áno, potom si beriem Bastindu za svoju slúžku. A zostane vám jej artefakt, žltá krysa, ako trofej. Mimochodom, ako ste chceli!
  Dominika zamrmlala:
  - A motorku. Chcem takýto leták.
  Obrovský drak zasyčal:
  - Spievať pieseň! A my draci to oceníme. Ak sa vám to páči, magická lietajúca motorka bude vaša. A ak nie, tak ... Aj vy sa stanete naším otrokom!
  Dominika bola rozhorčená:
  - Takže môžete povedať, že sa vám nepáči žiadna moja pieseň!
  Hlavný drak oznámil:
  - Nebudeme súdiť len my, ale aj verejnosť, vrátane detí a bývalých otrokov!
  Dominika s povzdychom prikývla.
  - Tak potom súhlasím!
  A dievča začalo spievať s citom a výrazom;
   Oblečený tak, aby závidel všetkým kráľom,
  Karmínová, zlatá, listy v rubínoch!
  Ako večerné motýle stúpajú,
  A hlas vetrov sú orgány cherubínov!
  
  Najluxusnejší pokoj je priestranný na jeseň,
  Stromy, kupoly posvätných kostolov!
  Akákoľvek vetvička s vyrezávanými rezbami,
  Perly rosy a drahocenné kamene!
  
  Kaluža bola pokrytá tenkým striebrom,
  Spod kopýt koňa žiaria iskry!
  Správate sa k sebe láskavo,
  Nech žiješ šťastne pod jasnou oblohou!
  
  V jasnom slnku, s voľnými šatami,
  Brezy a topole tancujú valčík lásky!
  Sme smutní z dní, ktoré sa potopili do priepasti,
  Uchovajte si spomienky na stretnutia so mnou!
  
  Príde zima, mladosť v nej je večná,
  Nie sivé vlasy, diamanty vo vlasoch!
  Zhromaždíme všetkých našich priateľov na dovolenku,
  A vyjadrime sen v pútavých veršoch!
  Búrlivý potlesk a výkriky "Bravo! Encore!", desaťtisíce hrdiel zaplavili celé námestie. Toto by bola slávna hodina, hodina triumfu pre Dominiku, ktorá objavila svoj talent ako primadona!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"