Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Naredite Princesski Izpit

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Lepa študentka in nadobudna filmska igralka Dominika sanja o tem, da bi postala filmska zvezda. In ko je k njej prišla nimfa, ji je voljno sledila in končala v zmajevem kraljestvu. Dominika ima skrite izjemne sposobnosti, v cesarstvo in sosednje države pa je prišla nenavadna kuga, zaradi katere so skoraj vsi samci okameneli. Eden zadnjih predstavnikov močnejšega spola, vilinski princ Oenomaus, je uspel odložiti svojo smrt zahvaljujoč darilu Dominike. In zdaj morata sodelovati, da razkrijeta skrivnost nerazumljive kuge in razkrinkata temne sile.

  NAREDITE PRINCESSKI IZPIT
  
  OPOMBA
  Lepa študentka in nadobudna filmska igralka Dominika sanja o tem, da bi postala filmska zvezda. In ko je k njej prišla nimfa, ji je voljno sledila in končala v zmajevem kraljestvu. Dominika ima skrite izjemne sposobnosti, v cesarstvo in sosednje države pa je prišla nenavadna kuga, zaradi katere so skoraj vsi samci okameneli. Eden zadnjih predstavnikov močnejšega spola, vilinski princ Oenomaus, je uspel odložiti svojo smrt zahvaljujoč darilu Dominike. In zdaj morata sodelovati, da razkrijeta skrivnost nerazumljive kuge in razkrinkata temne sile.
  PROLOG
  Dominika Delfinova, ki jo odlikuje redka, edinstvena lepota, je prejela eno glavnih vlog v uspešnici Zvezdna cesarica. In to je film z ogromnim proračunom in obeta velike dobičke. Pred tem je Dominica že igrala v številnih filmih, a je prejela le penije. Njena lepota je bila osupljiva, njeni lasje pa zelo svetle spomladanske regratove barve in malokdo je verjel, da lahko brez barvil in laka. Ampak tako je bilo. Dominika je bila naravna, medena blondinka z idealnimi proporci, pa tudi z izklesanimi mišicami in odlično raztegnjenostjo.
  Čeprav se deklica ni ukvarjala z borilnimi veščinami, je plesala v baletu. In imela je hitrost, milino in odlično koordinacijo gibov.
  Lahko bi se na primer dobro pokazala v akcijskih filmih. Kot dekle, v čigar angelskem videzu se skriva bojevnik-hudič.
  Sedaj je sezula čevlje in veselo tekla po parku ter z bosimi podplati čutila prijetno žgečkanje trave in kamenčkov poti. Njene noge so bile tako popolne in zapeljive, da so se pogosto fotografirale bose in v bližnjem planu, kar je navduševalo predvsem moške. Dominika je bila ponosna na svoje lepe noge in je do zmrzali nosila kratko krilo.
  V tistem trenutku se je pred njo nenadoma pojavilo dekle. Zelo mlada, lahko bi rekli, skoraj dekle. Dominika je bila visoka, mišičasta, graciozna in njen obraz, kljub brezhibni gladkosti in žametni koži, ni bil videti kot obraz mlade, naivne deklice. In to je kot šolarka, čeprav je precej bogato oblečena in ima te koščke stekla, ki visijo na njej in se močno svetlikajo na soncu.
  Dominika je celo pomislila, da je morda to pravi nakit.
  Deklica je topotala z majhno, boso nogo. In na kamniti poti so se pojavili poganjki vejca s škrlatnimi in škrlatnimi brsti.
  Dominika je zažvižgala:
  - Kakšen trik! Ste tudi vi filmska igralka ali cirkusantka?
  Deklica je šepetaje odgovorila:
  - Jaz sem nimfa! Ni časa za razlago, sledite mi!
  Deklica je nejeverno razširila roke:
  - No, to je ... Dobra šala! kako ti je ime
  Nimfa je zacvilila:
  - Markiza de Cassandra. In dovolj pogovora, vsak trenutek bivanja v tvojem svetu zahteva gromozansko, čarobno energijo!
  In odločno, z nikakor ne otroško močjo, je zgrabila Dominikino roko in ji močno stisnila dlan.
  Močna in spretna filmska igralka je takoj ugotovila, da se je takšnemu prijemu zaman upirati.
  Deklica je z golimi prsti svoje majhne, graciozne noge vrtela kamenček prstana na kazalcu proste roke. In v istem trenutku se je Dominika počutila, kot bi padla v vodnjak. In bil je zelo prijeten, edinstven občutek.
  Nato je bilo vse napolnjeno z bleščečo svetlobo, ki je, kot da je prebila vsako celico telesa močnega, atletskega, edinstveno lepega dekleta.
  . POGLAVJE št. 1.
  Dominikine bose noge so začutile vročo površino pod seboj in to je bil njen prvi vtis. Pred očmi mi je zaškripalo, kot da bi me zaslepili močni bliski, kot blisk v fotoaparatu. In dekle ni bilo takoj videti, kje je končala.
  Slišal se je nežen glas nimfe:
  - Ne boj se! Zdaj bo minilo in boste lahko videli vse.
  Dominica se je zdrznila in pomežiknila. Njene bose noge so postale bolj vroče. Pod golimi, dekliškimi podplati je nekaj gorelo, kakor pesek v Sahari opoldne. Dominika je rada tekla bosa. Še posebej, ko sem se ga navadil med preizkusi zaslona.
  Ko je bila deklica, so ji ponudili vlogo partizanske obveščevalke.
  Seveda so med vojno dekleta poleti hodila bosa, saj je treba skrbeti za čevlje, in nenavadno, ko hodiš dolgo časa, je še lažje.
  In na koncu so jo pripeljali, da jo boso obesijo v sneg. To je v stilu Zoye Kosmodemyanskaya, samo Dominika je blondinka in veliko lepša ter ima naraven šarm. In ko se nasmehne in pokaže svoje bele zobe, kot iz naravnih biserov, popolnoma odstrani streho s tečajev.
  In tukaj pečejo podplati in je nekako vroče. Maja je bilo v Moskvi toplo, vendar temu ne bi mogli reči vroče.
  Tukaj pa je kot nekje v Arabiji opoldne. Tam je še bolj vroče. Nekoč je v Emiratih snemala film in je morala hoditi bosa po pesku. Seveda so ji zjutraj, ko se je pesek ponoči malo ohladil, a je bilo še vroče, namazali noge celo z vazelinom, da je bilo lažje.
  Toda lokalni otroci tečejo bosi, vsaj med revnimi, in se smejijo, kažejo svoje majhne zobe, ne da bi pri tem občutili nelagodje.
  Zares, utripanje v njenih očeh je prenehalo in Dominika je videla, da je na mestnem trgu. Tlakovci pod lepotičinimi nogami so bili oranžni in vijolični. In hiše okoli so visoke, zelo lepe, kot v središču Sankt Peterburga, kjer se je ohranila antika. Le tu so zgradbe višje in še bolj živahne, barvite, bogate, razkošne in dovršene.
  Veliko pa je tudi zlatih lističev, ki so nedvomno prijetni za oko. In na ulicah je veliko lepih deklet. Utripajoče bose, graciozne, zagorele, mišičaste noge so začele obkrožati Dominico in njeno glamurozno markizo-nimfo.
  Dekleta so bila vsa brez izjeme lepa, mlada, bosa, a z nakitom. Nekateri imajo več nakita z dragimi kamni, drugi manj. Več deklet je nosilo samo bele, kratke tunike.
  Tako so običajno izgledali sužnji, ko so snemali filme o starih časih, je opazila Dominika.
  Vendar niso bila vsa dekleta ljudje. Nekateri imajo ušesa kot ris, drugi imajo orlove nosove. Več deklet je bilo manjših, kot markiza de Cassandra, samo dekleta, vendar so vzletela in se premikala, ne da bi se s svojimi majhnimi nogami dotaknila pločnika.
  Celo kraljestvo deklet, ki se brez strahu pred vročim pločnikom šopirijo z golimi, rožnatimi petami.
  In obdali so Dominico in markizo s prstanom in se smehljali, tiho klepetali.
  Dekleta so izžarevala zelo prijeten vonj po mladih, mišičastih telesih
  nežnejšega spola, pomešan z dragimi parfumi.
  Nekateri so imeli v rokah tudi orožje. Predvsem loki, elegantno oblikovani samostreli, meči, sablje, bodala in tulci s puščicami.
  Zelo je spominjalo na statiste za snemanje domišljijskega filma, celo presenetljivo je, da jim je uspelo na enem mestu zbrati toliko brezhibnih, oblih, atletskih lepotcev.
  Večina deklet je bila skoraj golih, le prsi in boki so bili pokriti z nakitom iz dragih kamnov.
  Približno ducat deklet v skromnih tunikah je klečalo, držalo v platinasto bleščečih vrčih pijače in zlatih pladnjih z različnimi živili in sadjem.
  Dominika je zmedeno zamrmrala:
  - Kaj hočeš od mene? - In dodala nekoliko bolj samozavestno. "Če imate čas, se bom pripravljen pojaviti v vaših dodatkih, samo dobro me plačajte."
  Nimfa markiza je z nasmehom odgovorila:
  - Očitno misliš, da je to film? Ne, to je cesarstvo vilin- zmajev !
  Dominique se je zahihitala in poskočila. Pete so me neusmiljeno pekle. Otresla se je kapljic znoja. No, vroče je. Tako kot v arabski puščavi. Neverjetno je, kako lepotice tukaj hodijo bose in njihova koža se ne lušči pred soncem.
  Kje je? Očitno ne v Rusiji ...
  Dominika je pogledala v nebo in zažvižgala. Nebo je bilo rumeno, redki oblaki so bili oranžni in bilo je več lučk hkrati ... Ni čudno, da je bilo tako vroče. Poleg tega so svetilke tako okrašene oblike, s kodri ali rogovi ...
  Dominika je čutila, da ji postaja slabo. Kot, tako ljudje znorijo. Njen lep obraz se je zvil in pobledel.
  Opotekla se je, a sta jo podprli dve vilinki z ušesi. Predstavnice lepega spola so se razšle, lepotice v belih, prosojnih tunikah pa so prinesle svoje posode s pijačo na gola, tako lepa in mišičasta telesa deklet. In v zlate posode so nalili smaragdno vino.
  Dominika je pohlepno pila. In začutila je, da je vino nenavadno sladko in okusno; po njenih žilah je takoj stekla energija, moč in moč.
  In že tako bose noge deklice niso tako pekle, bolje rečeno, čutile so prijetno toploto in temperatura okoli je postala idealna, kot v sanjah.
  Dominique se je dvignila in zmajala z zlato listnato glavo ter zavpila:
  - Pozdravljeni zaspanci!
  Nato se je dekle hitro popravilo:
  - Vesel sem, da sem spoznal svoje brate ali bolje rečeno sestre!
  Dekleta so ploskala z rokami. In zapeli so v zboru:
  - Želimo vam srečo,
  Ti si naše upanje, verjemi ...
  Poti v druge svetove -
  Vrata so bila odprta!
  Markiza de Cassandra je prikimala:
  - Da, moraš nam pomagati. In za to bo velika nagrada.
  Dominika je skomignila z mišičastimi rameni in presenečeno vprašala:
  - In kako ti lahko pomagam?
  Nimfa je hotela nekaj reči, ko se je zaslišal zvok trobente in zvok kril. Vse številne predstavnice lepšega spola so naenkrat pokleknile in se poklonile v spoštljivem loku.
  Markiza je tudi pocukala Dominique:
  - Tudi prikloni se.
  Igralka je presenečeno vprašala:
  - Za kaj?
  Nimfa je zacvilila:
  - Zmajeva vojvodinja te sreča. Zmaji vladajo našemu imperiju. Daj no, na eno koleno!
  Dominika se je odločila, da ne bo zlomila svojega ponosa. Čeprav se je bala, da ji bo vroč tlak opekel golo koleno, zagorelo do svetlo brona. Toda koža je očitno postala močnejša in manj občutljiva. Jasno je, da tukaj ljudje ne hodijo bosi zaradi revščine. Toda zaradi resnejših razlogov, ki jih je treba še pojasniti.
  Nato se je pojavila sama zmajeva vojvodinja. Zver s tremi glavami, zelo svetle barve, kot metulj. Velik, kot dober borec, a sploh ni strašljiv ali pa ni strašljiv, če je to ona.
  Glave so se zdele razmeroma majhne in na njih so se lesketale majhne, a svetle krone.
  Ko je mimo priletela samica zmaja, so dekleta pod njenimi krili spremenila barvo kože v lila in nato v smaragdno. To je postalo lepo.
  Dominika je bila kot začarana. To je bilo prvič, da je v resnici videla pravega zmaja. Ja, v filmih seveda naredijo dobre zmaje z uporabo računalniške grafike. Toda ta zmaj je resničen, zelo lep in ljubek.
  Glava, tista v sredini, je vprašala, njen glas je bil zelo prijeten:
  - Zelo sem vesel, da te vidim, naš gost s planeta Zemlja!
  Dominika se je nasmehnila in odgovorila:
  - In tudi jaz sem zelo vesel, da te vidim!
  Zmajeva vojvodinja je prikimala in nadaljevala, glava na desni pa je že govorila:
  - Povabili smo vas, ker v vaših žilah teče kri prav tistega, ne vem kdo, ki živi tam, ne vem kje!
  Dominika Delfinova je podrgnila eno svojo golo, izklesano nogo ob drugo in zmedeno rekla:
  - Kot da nisem razumel!
  Glava zmajeve vojvodinje na levi je odgovorila s samozavestnim tonom:
  - In tega sami ne razumemo. A v vsakem primeru imamo tako grozen problem, da smo kot utopljenci, ki se oprijemamo za slamico!
  Dominika je topotala z golo, zelo zapeljivo nogo in pela:
  - Drži me, slamica, drži me,
  Ko je okoli nevihte petnajst točk ...
  Raztrgajte sovražnike, ki jih imajo vilini,
  Usoda me je tako vrgla v življenje!
  Dekleta vseh črt so ploskala z rokami in bilo je tako lepo in kul.
  Osrednji vodja je spet spregovoril:
  - Torej, imamo čudno kugo. Predstavniki močnejšega spola, pa naj gre za viline, ljudi, trole, hobije, vampirje, gnome in druge, ki živijo v našem vesolju, so se iz neznanih razlogov takoj začeli spreminjati v kamen in sesuvati. Pri nas je bilo razen orkov in škratov kar dvanajstkrat manj samcev kot samic, zdaj pa so skoraj popolnoma izginili! Seveda, to je tragedija!
  Dominika se je zahihitala in izdahnila:
  - To je tako čudovito! Sicer ni izhoda iz teh dlakavih, zoprnih moških! In kar je najpomembneje, grši ko je človek, s trebuščkom in plešasto glavo, gubami, bolj se te oklepa.
  Eden od vilinov je ugovarjal:
  - Trebušastih, zgubanih in plešastih škratov ni! Nimajo niti brade ali brkov.
  Dominika je pripomnila:
  " Poleg tega je dražje sodelovati s temi mladimi!" Tudi prehoda ne dovolijo. Tako sem utrujen od teh oboževalcev. In ti, hvala bogu, nimaš teh poželjivih, prepotenih, zoprnih moških in se lahko spočiješ in sprostiš.
  Vse tri zmajeve glave so zagrmele hkrati:
  - Svet brez moških je obsojen na smrt! V primerjavi z ljudmi planeta Zemlja živimo zelo dolgo, še posebej zmaji. Da, brez moških je dolgočasno in brez močnejšega spola v vesolju ni harmonije.
  Dekleta so odobravala. Eden je zamrmral:
  - Vsi naši moški so lepi! Nekoč , pred tisočletji, so imeli ljudje človeške rase lase, pleše, gube, trebuščke, zdaj pa so vsi mladi, lepi, z oblinami in prijetno dišijo, kot vilini!
  Dominika se je zasmejala in pomežiknila ... Nato je odgovorila:
  - V REDU! Mogoče bom čez nekaj mesecev začela pogrešati moške. Samo ne razumem, kako naj ti pomagam?
  Desna glava zmajeve vojvodinje je odgovorila:
  - Če sem iskren, tega sami ne vemo. Imate pa kri bitja iz drugega vesolja, kjer vsi prebivalci nimamo dveh spolov, kot imamo na Zemlji, ampak tri. In morda nam bo to pomagalo pridobiti naše samce nazaj!
  Dominica se je stresla in pripomnila:
  - Trispolna bitja? Ja, berem znanstveno fantastiko, to je teoretično možno!
  Nimfa je prikimala:
  - Da! Kuga se jih ni dotaknila. Toda kdo bo zagotovil, da se ne bo pojavila okužba, ki bo pokosila nežnejši spol? In lahko bi bilo še huje! In tudi brez močnejšega spola, če agresor vdre v naše vesolje, potem ne bomo imeli možnosti, da bi se uprli.
  Igralka je prikimala:
  - V REDU! Sočustvujem s teboj. Mimogrede, lahko to pride na Zemljo?
  Leva glava zmajeve vojvodinje je potrdila:
  - Da! Zelo verjetno. Zato ne mislite, da vas prosijo za uslugo. Imate mlajšega brata, ki tudi igra v filmih. Ali želite, da se ta fant spremeni v kamen in se sesuje v prah?
  Dominika je jezno topotala z boso nogo in jezno rekla:
  - Veš veliko o meni!
  Nimfa je odgovorila:
  - Včasih radi gledamo filme z vašega planeta. Prenesete ga lahko neposredno iz interneta, kar ne zahteva velikih izdatkov magične energije. Zato smo te tudi videli. In visoke vile so začutile tvojo edinstveno avro in videle so tvojega brata, tudi on ima delček tega, ne vem kdo!
  Dominika je zažvižgala in pogukala:
  - Zagotovo vem, da je vse, kar je nemogoče, mogoče! Vendar bi bilo zame bolje, če bi študiral v odsotnosti !
  Markiza de Cassandra je zapisala:
  - Točno tako, to moraš storiti. Študij, študij in še enkrat študij!
  Študentka je nezadovoljno zamrmrala:
  - Za kaj drugega je to?
  Takoj so tri glave zmajeve vojvodinje sinhrono in harmonično spregovorile s svojimi prijetnimi glasovi:
  - Ne veš ničesar o magiji in čarovništvu! Da bi nam lahko pomagali, morate imeti obsežno in temeljno znanje. Ko diplomirate na Imperial Dragon Academy of Dularis , boste imeli prej neznane moči, ki vam bodo omogočile, da nosite krono princese čarovnice. In samo v tem primeru boste lahko, ali bolje rečeno, dobili vsaj majhno priložnost, da vrnete predstavnike močnejšega spola iz podzemlja.
  Dominik je zažvižgal in pripomnil:
  - Oh, kaj ne maram je študij!
  Zelo rada je plesala, skakala in igrala v filmih. Bilo mi je celo zelo všeč. Toda študij ji je bil težak. Vpisala se je celo na plačan oddelek, da bi z manj truda prišla do diplome. Res je, tako je lažje.
  Dominika sploh ne bi vstopila na akademijo, če ne bi bilo modno brez visoke izobrazbe. Še več, niti milijarderji se ne bodo poročili z dekletom brez diplome.
  Ampak poročiti se z oligarhom, čim bolj bogatim in hkrati po možnosti starim, bolnim in popolnoma senilnim. Potem se ga znebite, postanite vdova milijarderka in živite za lastno zadovoljstvo.
  In sami pišete filmske scenarije. Imela je celo idejo. In ona je v glavni vlogi. Tako kot cesar Palpatine , oziroma njegov temni duh se je vselil v klonirano dekle in z osvajanji začel ustvarjati nov imperij.
  Ja, to je super ! Vendar njena glavna vloga vseeno ni bila slaba in je dišala po velikem denarju. Toda ... Zdaj je postala uspešnica . In morala bo delati tisto, kar najmanj ljubi - študirati!
  Dominika je s tresočim glasom vprašala:
  - Kaj če zavrnem?
  Dekleta okoli so od nezadovoljstva povzročala hrup. Eden je zavpil:
  - Ustreli jo na petah!
  Tri glave zmajeve vojvodinje so odgovorile:
  - Nimamo moralne pravice, da te silimo. Vendar, da bi vas izvlekli s planeta Zemlje, je bilo potrebno veliko drage magične energije. In nazaj, če se želite vrniti, plačajte pot do sem, drago vino, ki ste ga spili, in povratno karto.
  Dominika je zacvilila:
  - Ni pošteno, da mi zaračunate nekaj, česar nisem hotel narediti! Premaknjen sem bil proti svoji volji!
  Osrednja glava ženskega zmaja je odgovorila:
  - Ti si naša, morda ena naših zadnjih priložnosti! Res je, da še vedno lahko poskusiš z bratom, ampak on je še vedno fantek, pa vendar moški, in tudi on se lahko sesuje v prah.
  Dominique je besno zavpila:
  - Ne dotikaj se mojega brata! To ni njegova stvar!
  Zmajeva vojvodinja je namigujoče vprašala:
  -Ste se pripravljeni učiti za princeso? Predstavljajte si, kakšne priložnosti boste imeli. Ne boste se postarali, živeli boste več tisoč let, morda pa še več, če pridobite še naprednejšo magijo in postanete nesmrtni bog. In imeli boste podanike in svoje kraljestvo!
  Dominika je težko zadihala in rekla proseče:
  - Naj malo premislim.
  Markiza je potrdila:
  - Ja, naj razmisli o tem. Mora bolje spoznati naš svet. Naj se prilagodi in pride k sebi. In odločil se bo prav.
  Zmajeva vojvodinja je pritrdilno prikimala z vsemi tremi glavami:
  - Naj hodi po mestu. Velik je in čudovit. Pokaži jo, Cassandra, vi dekleta pa ji dajte pot. Ne vmešavaj se!
  Nežnejši spol se je ločil. Markiza nimfa je s pladnja vzela nekaj, kar je bilo videti kot pica, in jo podala Dominiki:
  - Tukaj, jej! Postali boste močnejši.
  Dekle v tuniki je iz platinastega vrča nalilo vino, že rožnato, v zlati kelih . Dominika je previdno ugriznila v pico. Izkazalo se je, da je izjemno okusno, in dekle je začelo jesti, veliko bolj samozavestno, in ga poplaknilo z vinom, tako sladkim in aromatičnim.
  Po tem se je Dominikino razpoloženje močno dvignilo. In zapela je:
  Darilo učiteljev,
  Z mano so preživeli čas ...
  Zastonj so me učili...
  In potem študentka ni našla primerne rime in tisto, kar je utripalo v njeni lepi glavi, je bilo videti zelo vulgarno in neprimerno.
  Skupaj sta se odpravila, nimfa pa jo je vodila za roko. Čeprav je bila več kot za glavo nižja in tanjša od močne in visoke ter tako mišičaste Dominike.
  Obe deklici sta topotali z bosimi nogami in se premikali s hitrostjo mladih gazel.
  Hiše okoli so bile zelo razkošne . Nobeno mesto na Zemlji še ni bilo tako veličastno. Tu so rasle tudi rože, tako ogromne, svetle in dišeče. Vse v tem mestu je bilo lepo in glamurozno.
  In veliko deklet. Zelo razkošno oblečena ali, nasprotno, bolj skromno, nekaj deklet je umivalo ulice. Vsi pa so mladi, sveži, lepi in bosi.
  Dominika je presenečeno vprašala:
  - Zakaj ne nosijo čevljev ali vsaj japonk?
  Markiza de Cassandra je z nasmehom odgovorila:
  - To je čar tega planeta. Pomaga nam ohranjati večno mladost, ustvarja magijo, gole prste pa lahko uporabimo tudi v boju!
  Umetnica se je zasmejala in pripomnila:
  - To je čudovito! Nasploh, ko sem bil zelo majhen, me je bilo sram hoditi bos, ker sem verjel, da je to znak skrajne revščine. Potem pa sem se navadil na filme. Poleg tega je bilo treba, da so bili podplati malo bolj hrapavi, ko sem v otroštvu igrala Spartakovo sestro ali razne partizane. Všeč mi je. Če pa po Moskvi hodite bosi, vas bodo zamenjali za duševno bolnega, na ulicah pa je preveč okužb in umazanije!
  Nimfa je prikimala:
  - Da - to je razumljivo! Poleg tega je tek brez čevljev veliko bolj okreten, saj je koža bojevnika veliko močnejša od podplatov najdražjih škornjev, poleg tega je elastična, prožna in nabita s čarobnostjo!
  Šli so naprej. Vidite lahko, kako visoko, kot zvonik televizijskega stolpa Ostankino, curljajo curki vodnjaka. Tako vzletijo, v nasprotju z zakoni fizike. In sami curki so večbarvni. Kako lepo je to.
  In kakšne palače so vsepovsod? Kako razkošno je vse tukaj. In statut se ne lesketa od zlata, ampak tudi od neke svetle, oranžne kovine, ki je na Zemlji neznana.
  Dominika je opozorila:
  - Vaše mesto je kot iz pravljice. In dekleta so čudovita, kot pravi raj, in ne izmišljena, kot je naša!
  Cassandra se je zahihitala in vprašala:
  - Zakaj misliš, da je tvoj raj izmišljen?
  Umetnica je odgovorila povsem logično:
  - Ker ima nasprotujoče si opise. Ena vera pravi eno, druga nekaj drugega, tretja pa ravno nasprotno!
  Nimfa markiza je prikimala:
  - Ja, vem! Pogledal sem vaš internet. Lažje je kot potovati na Zemljo. Tako preprosteje je, da lahko celo preprosti vilini, troli in ljudje splezajo vanj in si ogledajo film. Ob vsem sijaju čarobnega sveta žal nimamo tako naprednih tehnologij kot Zemljani. Ste amaterji v čarovništvu, naš tehnološki razvoj pa je zamrznjen!
  Dominika je presenečeno vprašala:
  - Zakaj ste zamrznili tehnologijo?
  Nimfa je znižala glas in odgovorila:
  - Nismo mi. To so zmaji. Očitno ne želijo spodkopati svoje moči. Čeprav nam seveda omogočajo normalno, nekaterim celo razkošno življenje, ampak ... Da o tem ne govorimo!
  In spet je nastal premor. Razkošje okoli je seveda super. Vse je tako lepo, takšni okraski, kipi, hiše in templji.
  Da, templji so seveda zelo raznoliki. Ne kot običajno na Zemlji v določenih podobnostih. In so popolnoma drugačni po slogu, barvi in obliki . In seveda lepa. Tukaj so figure, kupole in poligoni, prizme in tako naprej.
  In mnogi templji imajo kupole v obliki popkov najlepših cvetov.
  Dominika je pogledala svojo partnerko in jo vprašala:
  - Izgledaš kot šolarka ... Toda koliko si res stara?
  Cassandra je z nasmehom odgovorila:
  - Ljudje imajo ta pregovor: ni običajno spraševati dame o njeni starosti!
  Umetnica je zaključila:
  - Verjetno veliko.
  Nimfa je prikimala:
  - Mogoče! Toda živimo dlje od vilinov, trolov, ljudi in celo od gnomov in vampirjev. Ker imamo v sebi kri bogov, smo z njimi krvni sorodniki. Ostali imajo bolj posredno povezavo z nesmrtniki .
  Dominika je zamrmrala:
  - Vsi smo Božji sinovi in hčere. Nekako.
  Cassandra je škljocala z golimi prsti.
  In potem se je v rokah nimfe pojavila čarobna palica. Tiho je šepetala:
  - V sebi ima zmajevo žilo. To je zelo močan artefakt, drag in redek. A v njem je tudi velika moč. Vam pokažem učinek?
  Dominika je zabrusila:
  - Gledal sem serijo o fantu s čarobno palico. Toda tam je suh fant s temnimi lasmi in očali. Ne tako kot moj brat - čeden, mišičast s svetlimi lasmi. Mimogrede, igral sem tudi bojevnika in čarovnika!
  Cassandra je potrdila:
  - Poznam tvojega brata. Da, je zelo čeden, nenavaden fant. In za razliko od tebe svetovni prvak v karateju med otroki.
  Dominika je zaničljivo smrknila:
  - Čeprav je fant, je moški! Toda za moške je boj in boj običajna stvar.
  Nimfa je odgovorila:
  - Imamo dvanajstkrat manj moških kot žensk iz glavnih ljudstev imperija: ljudi, vilinov, trolov, hobitov in vampirjev. Torej se mora pošteni spol tudi boriti. Nasprotno, med orki in gnomi je dvanajstkrat več samcev kot samic. Tako nam je celo postalo nekako lažje kot prej. Z orki sva se nenehno borila in plezala sta kot krastača v krč, zdaj skoraj ni več nikogar, s katerim bi se lahko boril. Čeprav samic in orkov, če sem iskren, ne prav veliko. Toda palčki so boljši , bolj spominjajo na hobitke. Sami palčki se starajo, sivejo, puščajo si dolge brade, a do smrti so hitri in gibčni ter kljub gubam ohranijo vse zobe. In če zob izbije, zraste nazaj!
  Dominika je prikimala:
  - Vau! Ste kot morski psi. Nekoč pa sem vprašal, če je človek ustvarjen po božji podobi in podobnosti, zakaj so potem njegovi zobje tako šibki. In duhovnik je zamrmral nekaj takega, meso je obremenjeno z grehom. Mimogrede, ko so mojemu bratu izbili zob, je zrasel dobesedno v enem dnevu. Hotela sem ga celo peljati k zdravniku. In potem sem si premislil, otroka bodo preučevali kot podgano v laboratoriju!
  Cassandra je prikimala.
  - To je prav! Ti si pameten. Ampak ne marate se učiti.
  Deklica je živahno prikimala:
  - Da! To je dolgočasno. In imamo tudi ... No , ne vem, ko sediš za pisalno mizo, te boli hrbet in hočeš teči in skakati!
  Nimfa je zapela:
  - Ja, punce, vedite, da vsi ne marajo nabijati ,
  Želim si, da bi tekel bos po rosi!
  In čudoviti par se je smejal. Tukaj gredo še dlje. Dominika je opazila, da na Zemlji ni takih avtomobilov. So pa zelo lepi samorogi. Kot tiste, ki jih rišejo v animejih . In preprosti konji so naravnost ljubki. In ko kočija drvi, je videti kot iz pravljice.
  Nekatera dekleta letijo kot ptice. Res je , redko je, tukaj lahko vidite, da niso vsi čarovniki napredni. Beraških koč ni. Nasprotno, celotno mesto je podobno trdnim palačam ali hišam, ki izgledajo kot posestva s fontanami in vrtovi. In kako super izgleda.
  V bistvu se je Dominika igrala igrico - gradbenik. Tam se da marsikaj zgraditi. In res, zgraditi takšno mesto, da je vse kot v pravljici o raju. Tukaj se je zgodilo isto.
  Dominika je opozorila:
  - In pravijo, da raj na Zemlji ni mogoč? To pravijo vse religije na Zemlji!
  Cassandra je pojasnila:
  - Razen komunizma. Edina religija, ki obljublja nebesa na Zemlji. In to je logično. Kdo mora verjeti v nebesa, niti po smrti, ampak na splošno po koncu sveta, kar je na splošno norost!
  Igralka se je strinjala:
  - Ja, ne maram doktrine o koncu sveta! Bolje je zgraditi nebesa sam, ne na kosteh!
  Nimfa markiza je začivkala:
  - Ne težite k raju v nebesih, ampak raje živite in ustvarjajte svojo srečo. In bodi pameten.
  Dominika je filozofsko pripomnila:
  - Veš, nekako, ko so okoli samo dekleta, čutiš, da nekaj manjka. Čeprav so moški tudi v filmih redkokdaj lepi. Tudi večina fantov je srčkanih in do štiridesetega leta poskusite najti moškega brez trebuha in dvojne brade.
  Cassandra se je zasmejala in odgovorila:
  - Pameten si. Nimam besed. Natančneje, ne zelo ... Toda pri moškem nista pomembna le lep obraz in vitka postava. Ženske tudi na Zemlji pri moškem cenijo nekaj drugega kot zunanje podatke!
  Dominika je prikimala:
  - No, ja, točno tako! In tudi denar. Ko imate napeto denarnico, gube, plešavost in trebušček niso tako opazni.
  Nimfa je zapisala:
  - Z videzom moških nimamo težav. Magija prežema ves zrak tukaj. In samci so postali mladeniči z zelo lepimi obrazi; celo neprijetno je, da so ljudem izginile celo brade in brki. Zaradi tega lahko njihove viline ločimo le po obliki ušes. In to ... No , ženske so navajene. A brada ima tudi svoj čar. Ne strinjam se s tistimi dekleti, ki menijo, da je brada grdota.
  Dominic se je zahihital in odgovoril:
  - Bradi je hvala in čast, a mačka ima tudi brke!
  Cassandra je zamahnila s čarobno palico ... In v rokah lepe ženske se je pojavila čudovita torta v obliki Napoleonovega napetega klobuka z vrtnicami, makom in metulji iz raznobarvne smetane.
  Nimfa markiza je zacvrknila s svojim najnežnejšim glasom:
  - Poskusite, zelo je okusno in brez zelja je brezplačno!
  je vprašala Dominica in nenadoma pomislila:
  -Kaj pa če mi vseeno zaračunaš provizijo?
  Markiza-nimfa je zapela:
  - Vse moraš plačati, verjemi mi,
  Tako odpiramo vrata uspehu!
  . POGLAVJE št. 2.
  In Kasandra je spet zamahnila s palico, iz njene konice je odletel curek svetlobe in pojavila sta se dva stola, ki sta bila videti kot iz kristala, in majhna elegantna mizica.
  Markiza-nimfa je predlagala:
  - Jejmo sede, kot kulturni ljudje! Morda bi radi tudi malo vina?
  Dominika je logično ugotovila:
  - Če piješ veliko vina, lahko postaneš neumen. In moral bi ohraniti čisto in svežo glavo!
  Cassandra je negativno zmajala z glavo.
  - Ne boj se! V našem vinu ni niti grama alkohola. Prinaša samo koristi. In to je eden od razlogov, zakaj ljudje v našem svetu živijo do tisoč let, ne da bi se starali. In z močno in napredno magijo lahko zdržite veliko dlje.
  Igralka je prikimala:
  - Potem pa nalij!
  Nimfa je izpustila žarek s konice palice in nekaj zašepetala ... In pojavile so se čaše iz svetlo oranžne kovine, v katerih je brizgalo nekaj rumenega in z mehurčki.
  Dominika je pripomnila in naredila rahel požirek iz svojega čaše:
  - Zelo prijetno in aromatično vino, v ustih naredi tako svež občutek ... In iz česa je narejeno?
  Cassandra je ostro odgovorila:
  "Ko boš študiral na Dragon Emperor Academy, boš izvedel!"
  Deklica je vprašala:
  -Kje je sam zmajev cesar?
  Nimfa je z vzdihom odgovorila:
  - Tudi on je izginil. Zdaj je na njegovem mestu cesarica Karolina. Zmaji imajo približno enako število žensk in moških, tako kot ljudje. V tem pogledu imate podobnosti.
  Dominika je zabrusila:
  - Zakaj me cesarica ni sprejela osebno?
  Cassandra je zacvilila:
  - No, imaš domišljavost! Vojvodinja je dovolj. To bo potrebno in velika Caroline sama bo to sprejela.
  Dekle je zapelo:
  - Ljudje so občudovali kraljico,
  Vsi fantje na dvorišču so se zaljubili!
  Bil pa sem zelo pogumen
  Izbral sem milijarderja!
  Nimfa markiza je z nasmehom odgovorila:
  - Ali menite, da je milijarde vredno živeti z neljubljeno osebo? Kaj pa trebušna maščoba, pleše, gube in neprijeten vonj?!
  Dominika je agresivno zarenčala:
  pokvaril življenja meni in drugim dekletom ! Ali pa ga bom zadavil s svojo grivo v postelji!
  Cassandra se je zahihitala in opazila:
  - Pretvarjal se bom, da je šala. Postati morate utelešenje dobrega.
  Igralka je logično pripomnila:
  - Zaradi idealnih junakov javnost želi bruhati !
  Nimfa ni odgovorila, ampak je s pomočjo platinaste žlice pojedla torto in srkala dišeče vino. Tudi Dominika se je odločila, da bo za zdaj uživala v hrani. Poleg tega vam sprehod na svežem zraku vzbuja apetit.
  Spomnila se je streljanja. Še posebej, ko so igrali otroke partizane. Tam so bili na primer fantje in dekleta pred vojno sprva kar dobro hranjeni. In med vojno pod okupacijo so se morali rediti. Za to je bilo priporočljivo več teči in manj jesti. Prvi je bil sicer realiziran, saj je bilo veliko kadrov posnetih s tekačimi otroki, drugi pa je težji. Mladi filmski igralci so napadali stojnice in si kupovali hrano.
  Nato so jim prepovedali prenočiti v hotelu in jih zaprli v ločen prostor z rešetkami, ki je bil videti kot velika skupna celica.
  Dominika ni stradala, niso želeli, da bi njena lepotica trpela zaradi podhranjenosti, sicer pa je po naravi precej suha, prav nič debela, ples pa ohranja tudi njene mišice in telo v dobri formi.
  Toda fantje so seveda trpeli, ker so prizorišče spremenili v otroški zapor. In bile so tudi epizode z zaporniki. Nekaj fantov si je celo obrilo glave, kar je bilo morda nepotrebno.
  Da, življenje filmskega igralca ni lahko.
  Na primer o vstaji Spartaka. Cela četa fantov je v kamnolomih delala bosa, samo v naramnicah. Poleg tega je bil potreben več kot en posnetek. Poskusite hoditi z bosimi podplati po ostrih kamnih rudnikov. Tu so fantom začele bose noge krvaveti in stopala so začela pokati. In res so bili mokri od znoja in se tresli od utrujenosti.
  V tem filmu je bil glavni lik celo Spartak , suženj, ki je mimogrede predlagal idejo o vstaji dokaj uspešnemu in bogatemu gladiatorju, ki je dobil svobodo.
  Dominika je v otroštvu najprej igrala sestro Spartaka, za kazen pa je morala preživeti čas tudi s fanti v kamnolomih.
  Tako je tudi vedela, kaj so ostri kamenčki in težka košara ruševin.
  In res jo vlečeš gor in gor. Je zelo naporno, vendar poveča vašo vzdržljivost.
  Dominica je igrala v različnih filmih. Enkrat celo v vlogi kabinskega dečka Jima v neki različici "Otoka zakladov", ki je daleč od kanona. Tam tudi v vlogi kuharice ni bil enonogi Silver , ampak rdečelasa ženska, Morganova nečakinja.
  To je seveda kul. Sama Dominica je bila v vlogi dečka, za kar so jo želeli celo ostriči. Potem pa so težavo končno rešili s pomočjo lasulje.
  Da, ta njena vloga, lahko bi rekli, je bila z vidika igre uspešna. Toda sam film ni pridobil popularnosti onkraj kanona. Izkazalo se je, da je nekakšen peklenski trash.
  Pogosto se klasika, ki ni v skladu s kanonom, sreča s sovražnostjo.
  Markiza-nimfa je prekinila Dominikine spomine:
  - Ti veš. Nekaj časa sva sedela tukaj. Ali ni čas, da gremo na pot?!
  Dekle je skomignilo z rameni in pripomnilo:
  - Lahko greš na sprehod. Imam še veliko energije.
  Kasandra je zamahnila s palico in napol pojedena torta, jedi z vinom itd. so izginile.
  Dominika je zamrmrala:
  - Tako kot v pravljici!
  Markiza je zacvilila:
  - Ne! To ni pravljica, ampak čarobna resničnost.
  In dve predstavnici lepšega spola sta pljuskali po cesti. Dominikino razpoloženje je postalo popolnoma veselo ! Široko se je nasmehnila. In celo zapela je:
  Cesta, cesta, izgleda kot prijatelj,
  Verižica iz fasetiranega jekla...
  In meč je zelo oster - hvaljeno damaščansko jeklo,
  Da, v bitki bo resna situacija!
  Nato je Cassandra z resnim pogledom opazila in se ustavila:
  - Ti veš! Na akademiji vas bodo čakali resni sprejemni izpiti. Morda se bodo dednim čarovnikom zdele enostavne, vi pa nimate pojma o magiji.
  Dominika se je neprimerno nasmejala in ugovarjala:
  - Ne! V filmih sem večkrat videl, da čarovnija deluje. In verjemite mi, nekaj vem!
  Nimfa markiza je šepetala:
  - Dal ti bom svojo čarobno palico! Je zelo močna, z zmajevo žilo. Poskusite ga uporabiti, na primer, da pričarate ... No, cvet nepozabnice!
  Igralka se je ozrla nazaj. Vse naokoli, v bližini hiš in na sami ulici, so cvetlične postelje z najsvetlejšimi cvetovi, kot veliki dragi kamni. Tudi na drevesih so zrasli bleščeči popki. Poleg tega so nekatere rože imele tudi liste različnih barv in odtenkov. In bili so celo čudni kodri.
  Dominika je skomignila s svojimi prav nič ozkimi rameni in čisto resno odgovorila:
  - Zakaj potrebujemo nekakšno pozabnico? Tukaj je že veliko različnih rož, veliko večjih in lepših.
  Cassandra se je ironično nasmehnila:
  - In kaj hočeš?
  Igralka je odločno izjavila:
  - Bolje je pričarati nekaj veliko bolj dragocenega in uporabnega! - Dominica je udarila z golo peto, zaradi česar so barvne ploščice zažvenketale kot razbit žled. Nadebudna čarovnica je dodala: "Na primer, veliko bolje bi bilo ustvariti diamant v velikosti kokosa!" To je veliko bolj uporabno in praktično.
  Markiza jo je sumljivo pogledala in vprašala:
  - Ali želite iti na Zemljo? Kaj nam ni všeč?
  Dominika je ironično pripomnila:
  - O vašem svetu lahko rečemo isto , kar je Ostap Bender rekel o naravi Kavkaza - preveč je lepa - domišljija idiota!
  Cassandra se je nasmehnila in pripomnila:
  - In ti si pameten, a len! Nimate dovolj fanatizma, da bi šli proti svojemu cilju kot reaktivni buldožer, ne da bi se ustavili!
  Igralka je naredila obraz in pripomnila:
  - Ni reaktivnih buldožerjev. Vsaj na Zemlji!
  Nimfa markiza je prikimala v znak strinjanja:
  - Morda ne. Toda obstajajo rase, ki so tehnološko še naprednejše od človeštva. Vendar je priti do njih še težje kot priti na Zemljo.
  Dominique je naredila grimaso in vprašala:
  - Ja? Lahko letijo med zvezdami?
  Cassandra je samozavestno odgovorila:
  - Oni lahko! Načeloma lahko to storimo s pomočjo magije.
  Igralka je zapela:
  Seveda je težko napovedati
  Kaj čaka v tem čudovitem svetu ...
  Leteli bomo v oblakih -
  Vkrcanje na zvezdno letalo!
  In deklica je odločno izjavila in naredila grozeč obraz:
  - Daj mi čarobno palico! In naredil bom diamant v velikosti dobre lubenice!
  Cassandra je hotela nekaj povedati. Toda slišalo se je šelestenje kril. Še en zmaj je letel. Najverjetneje tudi samica. Skoraj je ujela tok vodnjaka, ki je iz ust grifona, pokritega z zlatimi lističi in rubini, štrlel visoko v nebo.
  Troglava pošast je bila prej lepa kot strašna.
  Nimfa markiza se je priklonila. Dominique je le rahlo zmajala z glavo.
  Samica zmaja je pristala pred njimi. Zaslišal se je zelo prijeten in jasen glas za tako veliko pošast:
  - Ste hinavec, ki ga že imenujejo mesija?
  Dominika je odgovorila z nedolžnim nasmehom:
  - Pravzaprav ne bi rad bil mesija!
  Ženska zmaj je bila presenečena:
  - In zakaj je tako?
  Igralka je iskreno odgovorila:
  - Ker so mesije običajno na koncu križani!
  Krilato bitje je zamajalo s krili. Ima velike, podobne netopirjem, le v treh barvah: rdeči, rumeni in zeleni. Ni treba posebej poudarjati, da je to lepa kombinacija.
  Zmajeva samica je zacvrknila:
  - In lahko vidite iz tistega sveta, kjer so čarovniki popolni prevaranti in prevaranti?
  Dominika se je zasmejala in odgovorila ter pokazala svoje zelo bele, sijoče zobe:
  - Mogoče je tako. Čeprav je bilo nekaj prerokov. Kot babica Vanga. Samo iz nekega razloga so se njene napovedi uresničile, praviloma retroaktivno.
  Markiza-nimfa je zapisala:
  - Tudi čarovniki in čarovniki na zelo visoki ravni vidijo prihodnost zelo nejasno. In tudi najvišji bogovi ne bodo dali jamstva, kaj se bo zgodilo čez sto let. In še več, v tisoč in milijon!
  Samica zmaja je prižgala svetlobo in zacvrknila:
  - Ja... tako da obstajajo pravi napovedovalci na tem planetu. Tudi vaša hipernoosferska napetost je popolnoma drugačna od naše. Čeprav ste morda zato ohranili svojo izvirnost in niste postali naši sužnji!
  Dominika se je spet veselo nasmejala in pripomnila:
  - Da bi bil tvoj suženj? Je celo smešno. Večno mlad, večno bos.
  Cassandra je prikimala in predlagala:
  - Pokaži zmajevi grofici, kaj zmoreš. Poskusite, vsaj s pomočjo čarobne paličice, doseči, da pade vsaj ena kapljica vode.
  Igralka je prezirljivo smrknila:
  - Ena kapljica vode? Ja, to sploh ni resno. Morda je bolje takoj dobiti sod zlata.
  Zmajeva grofica je predlagala:
  - Naj čara, kot hoče. Dajte ji palico in poskrbite, da si bo pravilno zapomnila vsaj en urok.
  Cassandra se je zahihitala in zacvilila:
  - Ja, izgleda super ! Samo poglej. Čarobna palica je premočna in lahko povzročite škodo mestu, živim bitjem in sebi.
  Dominika je zarenčala:
  -Nisem tako neumen , kot misliš!
  Zmajeva grofica je predlagala:
  - Potem ji dajmo nekaj bolj neškodljivega in manj močnega. Sicer bo tudi ona naredila luknjo vame.
  Cassandra je zapela:
  Da se manifestira v magiji,
  Potrebujemo talent ...
  Bolje je, da ustvarjate
  Veliki diamanti!
  In nimfa je škljocala z golimi prsti. Pojavil se je na videz majhen platinast prstan. Cassandra ga je vrgla z nogo in čarobni artefakt je končal tik ob Dominikinem obrazu.
  Markiza je zacvrknila:
  - Lahko vzameš ta prstan. Postavite ga na kazalec. In poskusite si nekaj zaželeti na glas. Čarovnija v njej ni močna, vendar deluje preprosto. Ni dovolj za diamant v velikosti kokosa, dovolj pa je na primer velikost graha!
  Igralka je prstan ujela v roko. Toda namesto kazalca ga je položila na sredinec in se sarkastično nasmehnila vprašala:
  - Kaj če poskusiš takole? Kaj se bo potem zgodilo?
  Cassandra se je sarkastično nasmehnila:
  - OK, poskusi!
  Dominika je zacvilila:
  - Pecite markizine pete na ognju!
  Plamen je plamtel pod Dominikinimi bosimi nogami . Goli podplat je bil močno opečen, zakričala je in začela teči. Dejansko ogenj ni šibek. Vendar nam ni uspelo priti daleč. Deklica je bila ovita okoli dolgega repa zmajeve grofice.
  Iz mogočnega plazilca se je zaslišal prijeten, ženstven glas:
  - Vau! Pravkar ste prišli na naš svet in želite pohabiti nimfo, sorodnico najvišjih bogov? Ali veš, da te bodo zaradi tega poslali kot sužnja v kamnolom? In tam boste delali popolnoma goli, v verigah in prejeli biče in palice, jedli boste kruh in vodo. In spati boste morali tudi priklenjeni in na kamnih. In ne boste poznali drugega kot trdo delo in biče. Še posebej zdaj , ko so se moški sužnji razkropili, nas visoko in mišičasto dekle, kot si ti, ne bo poškodovalo v rudnikih!
  Dominika se je zdrznila ob teh besedah. Nekoč je igrala Kleopatro v nizkoproračunskem filmu. Da bi prihranili denar, so sliko naslovili "Kleopatra v Avgustovem ujetništvu". To pomeni, da tudi ni kanon. Kleopatra ni storila samomora in je bila ujeta.
  No, poslali so jo v rudnike. In tam se je sprehajala na pol gola in bosa. In hoditi po ostrih kamnih v rudniku z bosimi podplati je precej boleče. No, nosite tudi tovor. Moralo je biti, da je suženjin znoj resničen in njen obraz resničen, ne pa da se pretvarja , da je izčrpan.
  Ampak, seveda, to je samo film, in to precej poceni. In tepli so jo z bičem, kar je bilo tudi neresnično. Ampak še vedno boli . Čeprav je bila kri seveda lažna.
  Na splošno je bil film poceni in razen kamnolomov z napol golimi dekleti ni bilo prikazano praktično nič drugega. Izračun je bil očitno pritegniti spolno zaskrbljene moške. No, pa tudi vsem je znano ime - Kleopatra! In to bi lahko uporabili za nakup
  Dominika si je oddahnila, v kakšnem iztrebku pa se včasih kopajo filmske zvezde?
  Nimfa markiza je začivkala:
  - Ne bodi žalosten, draga, potrebujemo te. Nikomur vas ne bomo predali.
  Zmajeva grofica je zarjovela:
  - Naj poskusi še enkrat vaditi pred izpitom. Pa poskusimo nekaj pričarati!
  Dominika je podrgnila prstan in rekla:
  - Hočem čokoladni sladoled!
  Dekle ga je vzelo in zmrznilo v napetosti.
  In mešanica zdrobljenega ledu in čokolade ploskne nanj. Posledično je bila Dominika umazana od glave do pet in celo opraskana.
  Zmajeva grofica se je tako smejala, da so se tresli curki vodnjaka in tresle so se rože.
  Nimfa markiza je mirno pripomnila:
  - V redu je! Nasprotno, ima velike sposobnosti, toliko sladoleda in čokolade je poustvarila s takim artefaktom, ki na splošno ni zelo močan!
  Dominika je obliznila čokolado z lic in razočarano pljunila ter zajokala:
  - Zagrenjen je!
  Cassandra se je zasmejala in pripomnila:
  - In čokolada je grenka. Ali tega niste vedeli?!
  Deklica igralka je zarjovela:
  - In tukaj, na Zemlji in v Rusiji, je sladko !
  Markiza je prikimala:
  - Vem! Znamo narediti tudi sladko čokolado. A zaenkrat se boste morali zadovoljiti s tem, kar imate. Natančneje, niste navedli, kakšno čokolado konkretno želite. In na splošno je dobro, da ste naročili samo sladoled. Če bi vam na primer prišlo na misel, da bi si privoščili kopel iz zlata, bi se veliko bolj udarili v vrh glave.
  Dominika je duhovito pripomnila:
  - Življenje je v polnem teku in vsega je čez glavo!
  Zmajeva grofica je predlagala:
  "Namesto neumnosti, ki ji ne bodo pomagale, ko bo vstopila v zmajevo akademijo, je bolje, da ji dovolite, da poskusi ustvariti res majhen diamant." Običajno je to mogoče za tiste, ki imajo visoko prirojeno stopnjo magičnih sposobnosti.
  Cassandra je odgovorila:
  - Ne! To je preveč očitna pot. Delovati bi morali veliko bolj subtilno.
  Dominika je muhasto siknila:
  - Sem moker in umazan, samo piščanec na žaru. Lahko to popraviš?
  Nimfa markiza je prikimala:
  - Seveda, naša lepotica!
  In s svojo čarobno palico je naredila osmico. Utripalo je z modro svetlobo. In zdaj je dekle z Zemlje spet postalo čisto in urejeno in skoraj vse praske so izginile. Razen enega na desnem licu.
  Toda Domika se ni videla in ni bila pozorna.
  Zmajeva grofica je siknila:
  - In tako, draga moja... Vidim, da nekaj razumeš? Torej, lepo dekle s planeta rastočih tehnologij?
  V odgovor je Dominique zapela:
  Ampak zakaj,
  Nemogoče je živeti po pameti!
  Zakaj, življenje nas ničesar ne nauči!
  Ampak zakaj! Ampak zakaj!
  In smejala se je, ker je bila ta pesem, ki jo je izvajal Boyarsky , primerna in lepa. Toda njen angelski glas je povzročil le izbruh smeha.
  Cassandra je siknila, oči so se bliskale:
  - Smisla za humor ti ne moremo odreči. A si kdaj resen?
  Dominika se je namrščila. Spomnila se je, kako je igrala dekle, ki je v šoli dobila slabo oceno. In nikakor ni mogla obrazu dati razburjenega videza. Nasprotno, hotel sem celo pokazati zobe. No, to je razumljivo ... Preveč vetra ima v glavi. Na primer, nekateri fantje bodo samo pokazali zobe v množici in to je njihova vloga!
  In Dominika se je hotela igrati ... Princeske, seveda.
  Zmajeva grofica je nato predlagala:
  - Naj bolje zapleše za nas. Videli ste, da v filmih res dobro pleše .
  To zadnje je res. Dominika zna plesati. Hoteli so jo celo vzeti za vlogo Esmeralde. Poleg tega se po kanonu zdi, da sploh ni ciganka. In zakaj ne bi te vloge odigrala bleščeča blondinka?
  A tudi filmske adaptacije klasik, pa tudi tujih, povzročajo določene težave. Zato so jo posneli v drugačni vlogi, a tudi plesni.
  Ja, seveda je rada plesala in je znala plesati. Kljub temu jo je vzela in zabrusila:
  - Pozlati ročaj!
  Markizna nimfa je zacvilila:
  - Kaj še?
  Dominika je odgovorila logično:
  - Tudi Romi na tržnici ne plešejo zastonj. Zato potrebujem zajetno vrečo zlata. Ali ni jasno?
  Zmajeva grofica je zarjovela:
  - Kakšen predrzen tip ! Pravzaprav je najboljše mesto v kamnolomih. Tam bo hkrati razvijala vzdržljivost in se navajala na poslušnost. Za to jo je treba vzgajati na oster način!
  Nenadoma je do njih pritekla deklica. Na videz je bila videti kot človeški otrok, star največ deset let. A hkrati je imela na sebi dragocen nakit, kot v draguljarni. Bose, majhne, otroške noge so bile v takšnem razkošju videti neprimerne in smešne.
  Deklica je preverila:
  - Tega sužnja lahko kupim od tebe. Koliko hočeš zanj!?
  Cassandra je samozavestno odgovorila:
  - To dekle ni naprodaj! In medtem ko ni suženj. Vendar morda ne bo dolgo prosta.
  Dominika je zamrmrala:
  - Kako nemoralno je, ko si majhen otrok kupuje sužnje!
  Markiza-nimfa je samozavestno odgovorila:
  - To ni otrok, ampak ženski hobit! In hobiti izgledajo kot človeški otroci...
  Deklica je jezno topotala z nogico in zacvrknila:
  - Jaz sem baronica! In to pomeni, da se mi mora vaš suženj prikloniti.
  Dominika je agresivno zacvilila:
  - Brez veze ! Bom, otroku se bom priklonil!
  V odgovor je hobitska baronica potegnila desnico. Strela je poletela in igralko udarila po golih nogah. V odgovor je zbodeni Dominic nekaj zavpil. In velika torta, debelo prekrita s smetano, je padla na drzno čarovnico. Podrlo jo je celo z nog, mali lepotec pa je padel po pločniku. Pa je takoj poskočila vsa namazana v biskvitu, kondenziranem mleku in čokoladni pasti. Hobitska baronica je zamajala z levo, boso, majhno nogo, na dveh prstih katere sta se svetila prstana z dragimi kamni.
  In ven je odletel cel čarobni val cunamija. Dominika je vrglo dvajset metrov visoko. Po tem je deklica padla. Na srečo je že od zgodnjega otroštva plesala in igrala v filmih, že večkrat je padla z različnih višin in izvajala akrobatske točke.
  Zato se je Dominika pri padcu združila kot mačka in dokaj uspešno pristala. Le da so dekličine noge, že ožgane od bojne magije, občutile hude bolečine, ko so prišle v stik z barvnimi ploščicami, ki so pokrivale to območje. Deklica je kričala.
  In zmajeva grofica je ovila svoj dolg, boru podoben rep okoli čarovnice baronice in siknila:
  - Prenehaj boj! Sicer bosta oba aretirana! Če se želite boriti, obstajajo posebni poligoni, kjer potekajo čarovniški in drugi dvoboji!
  Dominika je tvitnila:
  - Ja, točno dvoboj! Samo brez orožja - rok in nog!
  Hobitska baronica je prezirljivo smrknila:
  - Bori se s sužnjem! Po pravici povedano me je to strašljivo ! Bolje bi bilo, da bi jo dejansko poslali v rudnike. Poučevanje magije takega norca je zelo nevarno.
  Markiza-nimfa se je strinjala z resnim tonom:
  - Tudi jaz začenjam tako razmišljati. Da, to dekle ima poseben dar za ustvarjanje katastrof in sprožanje konfliktov.
  Deklica igralka je nasprotovala:
  - K nikomur ne grem prvi! Ostalo pa ... Ob vsakem neuspehu se znaj upreti, sicer ne boš videl uspeha.
  Zmajeva grofica je izpustila porednico, ki je bila videti kot otrok, a je bila v resnici sposobna spraviti v beg cel polk tankov.
  Rep je bil rahlo umazan od smetane, kondenziranega mleka, čokoladnega namaza in biskvita. Torta je bila ogromna in očitno narejena iz srca. Škoda je celo, da so ga zlomili, namesto da bi ga pojedli. Zmajeva grofica je tlesknila s prsti in šapami in kristalni curek fontane jo je oblil in spral umazanijo.
  Cassandra je prikimala.
  - Čistoča je ključ do zdravja! Najprej naroči!
  Hobitska baronica je drgnila eno od svojih majhnih, zagorelih, gracioznih nog ob drugo. Za nekaj sekund je zasvetila kot žarnica. In vsi kulinarični presežki, ki so čarovnico močno umazali, so izginili. In razkošen nakit je zasijal z novo močjo. Pravzaprav je postala tako podobna princesi, da je Dominika občutila nežnost.
  V eni od pravljic je imela tudi priložnost igrati princeso. Tam se je morala ločiti od razkošnih oblačil in dragocenih čevljev ter postati čarovničina služabnica. Nosite cunje in hodite v lesenih čevljih. In v takih blazinicah je veliko slabše kot le bos. Režiserja je celo začela prepričevati, da bi bilo morda bolje, da bi sploh snemali brez čevljev. Navsezadnje bi dekličine bose noge v cunjah veliko močneje poudarile revščino in spremembo statusa princese v de facto sužnjo.
  Toda režiser je očitno imel svoje ideje. Na koncu, ko je bežala iz stolpa smrti, se je končno znebila čevljev in zalog, nato pa je bila bosa in občutila pravo blaženost. Sedaj pa so bile njene bose noge opečene, pojavili so se celo majhni mehurčki, kar je bilo hkrati boleče in zoprno!
  Hobitska baronica ji je iztegnila svojo majhno dlan, nežno in hkrati zagorelo, z otroško močjo stisnila Dominikino roko in zacvrknila:
  - V redu, mir! Moje ime je Laska. In ne misli, stari, da sem neškodljiva deklica, orki, goblini, Koščejeve trose, vsi so veliko potegnili iz mene !
  Dominika je presenečeno vprašala:
  - Koliko si star, otrok?
  Weasel se je nasmehnil in odgovoril:
  - Med predstavnicami nežnejšega spola ni običajno spraševati o starosti! Kolikor gledam, toliko let mi pripisuješ.
  Igralka se je nasmejala in pripomnila:
  - Star si deset let! Nič več!
  Zmajeva grofica je zarjovela:
  - Da, stara je že več kot tristo. Kar pa ni pomembno. V našem svetu so vse ženske mlade in lepe. Ostani z nami punca, ti boš naša kraljica!
  Dominika se je odzvala s slavnim kupletom:
  Če sveta vojska pravi,
  Zavrzi Rus', živi v raju ...
  Rekel bom: "Ni potrebe po nebesih,"
  Daj mi mojo domovino!
  . POGLAVJE št. 3.
  Markiza in baronica sta plosknili z rokami in v en glas vzkliknili:
  - Bravo! Ste si to sami izmislili?!
  Dominika je negativno zmajala z zlato glavo:
  - Ne. Jaz ne. Nekdo drug, ne spomnim se avtorja!
  Cassandra je naredila grimaso:
  - Čudno, imaš odličen spomin!
  Igralka je iskreno odgovorila:
  - Preveč razmišljam o sebi kot o drugih. Bolje je, da jim povem več o meni kot jaz o drugih. Včasih tudi komponiram in nič slabše od Puškina.
  Zmajeva grofica je v svojih širokih ustih razgalila svetle, bleščeče kot diamante zobe in resno rekla:
  - Morda lahko zapojete kaj svoje skladbe?
  Dominika je proseče rekla in si drgnila ožgane noge:
  - Brez vprašanja! Daj mi vsaj en zlatnik. In za vas bom izvedel celo uspešnico. In peti za nič? Nespoštljivo! In trivialno, nedonosno!
  Markiza-nimfa se je namrščila in njena čarobna palica je grozeče utripala v njeni roki, bila je odločena kaznovati predrzno dekle, ki si je upala nasprotovati zmaju.
  Zmajeva grofica je spravljivo siknila:
  - Daj ji srebrnik. Naj poje iz srca.
  Dominika se je nasmehnila, njeni zobje, tako popolni, so se iskrili kot ledeni gorski vrhovi v žarkem soncu opoldne. In je zacvilila:
  - Denar vnaprej!
  Podlasica ji je vrgla kovanec in zakibljala:
  - Tukaj, ujemi ga!
  Deklica je dvignila nogo in z golimi prsti uspela ujeti srebrn okrogel kos. Nato ga je prenesla na svojo dlan. Pogledal sem kovanec. Ni kaj, srebro je bilo čisto novo, na eni strani je bil zmaj s sedmimi glavami, v šapah pa je držal žezlo in macolo. In na drugi strani lepo dekle z zelo bujnimi skodranimi lasmi. In čudovito je.
  Dominika se ni mogla upreti skušnjavi, da bi poskusila kovanec in je z nasmehom odgovorila:
  - To je čudovito. Kul stvari.
  Podlasica je siknila:
  - Zdaj pa zapojte! Poglejmo, kaj lahko storite!
  Zmajeva grofica je dodala:
  - In morate glasno peti in izvesti bolj ali manj dolgo balado, saj smo plačali!
  Igralka je prikimala v znak strinjanja:
  - Ja, to razumem! Ne moreš peti kot ...
  In potem ji asociacija ni padla na misel. No, reči slavček ni povsem pravilno ali primerno. Ampak nekaj drugega, ne prav to!
  Deklica nimfa je topotala z boso nogo:
  - Začnimo!
  Dominika je začela peti s svojim jasnim in nežnim glasom;
  Bila sem znana igralka
  Snemanje, kletvice, glasba, žoge...
  Začela je besno in divje plesati,
  Kot utelešenje Satana!
  
  Moje noge so tako močne
  Besnega hopaka so ugnali ...
  Tako kul punce smo
  Takoj premaknimo zahrbtnika!
  
  Ampak znašel sem se v svetu, veš, posebnem,
  Kjer zmaji vladajo kot kralji...
  Red je zelo nov,
  Raztrgaj si vsaj srajco!
  Moral sem postati bosonogi suženj
  Dobiti bič po hrbtu ...
  Oblaki nad nami so modri,
  Kraj je neprijeten na Zemlji!
  
  Tu pride k meni strog škrat,
  In v rokah stiska bič ...
  Mimo je tekel deček z belo glavo -
  Suženj je bos, lastnik očitno škrt!
  
  Gnome se smeje, se s šapo dotika zob,
  Kot dekle s člankom, žrebec ...
  Tako, da ga medved grize s palico -
  To bo konec palčkove plešavosti!
  
  Ampak prodali so me v rudnike,
  V haremu ni bilo vidnih mest ...
  In dali so mi močan bič v zasledovanju,
  Ker punca veliko poje!
  
  Tukaj me škrat vodi na vrvi,
  Dekličin čar je naravnost neverjeten ...
  Glas sužnja je zelo jasen,
  A na koncu so same ničle!
  
  Sem skoraj gol in bos
  Delam v rudniku kot ta osel...
  Mama, pravim, draga moja,
  Kako neumno se je izkazalo!
  
  Bila sem sposobno dekle
  V glavi sem množil ulomke...
  In zdaj v enem, razmislite, krilu,
  Sem v divjem suženjstvu!
  
  Dolgo, dolgo sem prenašal palčka,
  Dobil sem bič po hrbtu ...
  Pretepli so me zaradi posla in ne zaradi posla,
  Obljubili so mi, da me bodo kasneje nahranili!
  
  Toda bosi sužnji so se uprli,
  Lomke v akciji, kladiva,
  In zdaj, upoštevajte to svoj element ,
  Škratu s plešavostjo mrtev sem !
  
  No, ti hudobni so bili ubiti,
  Imeli smo strašne žrtve ...
  Ampak, verjemite mi, osvobodili smo se -
  Dekleta so pokazala vrhunsko!
  
  In zdaj imamo veliko vojsko,
  Z nami gredo v boj tudi fantje...
  Lomimo ščite kot deske,
  Zlobni vladarji bodo kaput!
  
  In potem bo suženjstvo pekla izginilo,
  Moški zravna ramena ...
  In naredili bomo konec gospostvu, siti sovražnikov,
  Nastopilo bo stoletje sreče in napredka!
  
  In potem bo mir po vsem svetu,
  Človek, velika zvezda ...
  Leteli bomo v zvezdnem zraku, veš,
  Naj se sanje ljudi uresničijo!
  Deklica je končala z visokim tonom, njen glas pa je lesketal kot srebrni zvončki.
  Nimfa je ploskala z rokami. Dominikino pesem je poslušalo tudi več vilinov in trolov ter nekaj ljudi. In vrgli so ji kovance: tako srebrne kot bronaste.
  Igralka se je priklonila. In jih pobrala s ploščic. Nekaj kovancev je vzela z rokami, nekaj pa z golimi prsti na nogah. In bil je lep pogled.
  Ja, tako zapeljive in izklesane noge ima. In kako lepa in impresivna je sama po sebi. No, kje so druge primadone v primerjavi z njo? Si bodo upali na oder nastopiti bosi? Ali v kratkem krilu?
  Zmajeva grofica je zapisala:
  - To je pevec! Ne, spada na akademijo. In to samo na akademiji, na fakulteti, ki si jo sama izbere.
  Dominik se je zahihital in zapel:
  Dekleta si bomo same sodile,
  In če morate izbirati, izbira pa je težka ...
  Izberemo lesene obleke,
  Ker naši ljudje imajo samo čast!
  Podlasica je tvitnila:
  - Imaš glas... Samo angel na visoki ravni!
  Dominika se je nasmehnila in enega od kovancev z boso nogo vrgla višje, nato pa se je sklonila in ga ujela z jezikom. In potem je začel kričati. Od stika s slino se je oranžna kovina takoj segrela in lepotici opekla usta.
  Deklica je začela pljuvati in stokati. In njena želja po petju je nenadoma izhlapela.
  Nimfa je stresla svoj prstan in vročina v Dominikinih ustih je takoj izginila. Deklica je zahripala:
  - Vau! Zdaj razumem, kako je biti zmaj, ki bruha ogenj!
  Weasel je z nasmehom pripomnil:
  - Bolje pozno kot nikoli,
  Deklica je pred nami lepa leta!
  Zmajeva grofica je zapisala:
  "Imamo drugačno strukturo ust in žrela kot ljudje, plamen pa sploh ne gori. Torej ne skrbite za nas.
  Občinstvo, ki se je zbralo okoli, je še vedno hrupno zahtevalo in ploskalo z rokami:
  - Naredite kaj drugega, vabljeni!
  Dominika je tvitnila:
  - Če čečkaš kovance, bom to naredil!
  V odgovor hrup in zagotovila:
  - Seveda! dobrodošli
  In pod dekličinimi golimi, mišičastimi, strojenimi in gracioznimi nogami, ki jih je prstala z neponovljivo gracioznostjo, so leteli zlati, srebrni, oranžni, bronasti in platinasti kovanci.
  Dominika se je od tega razvedrila, začutila je navdušenje in je začela goreče peti;
  Nevihte in orkani niso ovira za najin par,
  Hčere domovine, ki cvetijo kot rožni grmi.
  Kdor ni poznal vojne, ni jedel prosene kaše,
  Bog Odrešenik Jezus nas vodi v boj!
  
  Navajeni smo se boriti tudi v razburkanem oceanu,
  Vsak človek je kot žeton čez krov.
  Verjamem, da bomo v bitki raztrgali pošasti Horde na koščke,
  Naše časti se ne da izbiti s kladivom in kladivom!
  
  Meč je bil segret v kovačnici, v zelo vročem peklu,
  Nabrušena rezila so zelo močan meh!
  Bodi neustrašen vojak; z močnim, prekaljenim srcem,
  Če je smrt, stoj mirno, ne beži!
  
  Ja , vojna seveda ni pojedina s sladkim medom,
  Konec koncev so na njem solze in kri gosto teče.
  Volk razvlečeno tuli in medved divje rjovi,
  In naj bo povratni udarec v oko, ne v obrvi!
  
  Obstaja kopje, ki lahko prebode verižno pošto,
  Obstajajo ščiti, ki jih kup ne more prebiti!
  Toda ne bodi strahopetec, ne dovoli hudičem delati obraze ,
  Da ne bi postalo kot igra v mrežah!
  
  Verjemite, prišla bo svetla rešitev,
  Za vsakogar obstaja nagrada, ki je ni mogoče najti!
  Za zločinsko misel verjamem, da bo prišlo maščevanje,
  Ni druge hrabrosti kot težka pot!
  Tako je zapela Dominika, pestra množica pa ji je z velikim navdušenjem zaploskala. Tudi če so vse ženske, na tem svetu ni moških. Oziroma skoraj brez močnejšega spola.
  Nato je zmajeva grofica zamajala z repom in zapisala:
  - No, moram iti! Umikam se s poti!
  Nimfa je z boso nogo pobrala kovanec in predlagala:
  - Preverimo. Vrgel bom, vi pa rečete - glave ali repi ! Ugani, kovanec je tvoj, ne, ti mi vrni kovanec!
  Zmajeva grofica se je zasmejala in odgovorila:
  - Poznam tvoje trike! Zato je bolje, da ne izgubljate časa ali glave!
  Dominika se je nasmehnila in pripomnila:
  - Glava niso ušesa, lahko jo odtrgate s klobuka, ne morete je prišiti nazaj!
  Podlasica je žvrgolela in pela:
  -Ušesa na vrhu glave so ušesa!
  Ušesa na vrhu glave - bolnik v duševni bolnišnici !
  Zmajeva grofica je poletela v zrak. In ni komentirala, kaj je pela nimfa. In to je, treba je omeniti, izjemno kul.
  Dominika je začela naglo zbirati kovance z rokami in bosimi nogami. In to je storila v hitrem tempu.
  Weasel je pripomnila in jo s čarobno palico praskala po laseh:
  - Denar je seveda pomemben. Toda še pomembnejši so uroki, artefakti, talismani, medaljoni, amuleti itd. V nasprotnem primeru ne boste mogli živeti razkošnega in razkošnega življenja !
  Dominika se je strinjala:
  - Denar ne more kupiti zdravja, verjemite mi,
  Denar ne more kupiti ljubezni in časti...
  Zato se ne kregajte kot žival
  Vedi, da domovine ne boš prodal za dobiček!
  In deklica z golim podplatom udari po vijoličnem kovancu. In potem se je njena gola noga, kot bi mignil, nenadoma spremenila v račjo nogo.
  Dominique je od strahu kričala:
  - Kaj za vraga je to!
  Nimfa markiza je z nasmehom odgovorila:
  - To je posebna magična kovina, le da deluje, ko pride v stik s kožo nekoga, ki ima v družini olimpijske bogove!
  In Laska je veselo vzkliknila:
  - Vau! Takšno kri imaš v sebi. Torej se nismo zmotili.
  Dominika je zamrmrala:
  - Ampak to je grdota! Če lahko, odstranite taco. In daj mi spet normalno nogo.
  Nimfa je zmajala z glavo:
  - Ne! To bi že morali narediti sami.
  Ujeto dekle je zacvililo:
  - Kako je to mogoče?
  Weasel je predlagal:
  - Predstavljajte si v mislih, kako bi želeli videti svojo nogo, kliknite s palcem in kazalcem desne roke in moralo bi vam uspeti!
  Dominic ga je vzel in predstavil. Nato je sledil klik.
  In namesto vranije noge se je pojavila noga v čevlju in s smučko. In še bolj neprijetno je postalo, ko je smučka žvenketala po tlakovcih.
  Nimfa se je nasmehnila in zapela:
  - Brezplačni učitelji,
  Zapravljen čas s teboj ...
  Z dekletom sem trpel zastonj,
  Najbolj spreten čarovnik!
  Dominika je bila užaljena:
  -Nisem čarovnica. In še vedno se učim. A pot do znanja ni nikoli prelahka ... Ja, v kino!
  Podlasica je prikimala v znak strinjanja:
  - Da, v kinu, morda še bolj. In to je seveda naš velik problem.
  Občinstvo se je spet začelo zbirati: bil je smešen prizor. Natančneje, tukaj so vse vrste deklet. In hvala za to. Igralka je poskušala znova razmišljati in preoblikovati svoje stopalo. Toda tokrat se je pojavilo nekaj na tirih in z radarjem, čeprav majhnim.
  Dominika je zapela, ne da bi izgubila optimizem:
  Prosim vas, da ne boste presenečeni
  Če se zgodi čarovnija ...
  Če se zgodi, če se zgodi,
  Če se zgodi čarovnija!
  Nimfa se je nasmehnila nazaj in pripomnila:
  - Da, da bi šel s svojim glasom, bi moral imeti tudi sposobnost uporabljati magijo!
  Tedaj je do njih pritekla hobitka in z vrtenjem čarobne palice predlagala:
  - Naredimo to bolje! In vedite, imam pol tisoč let prakse!
  Weasel je ugovarjal:
  - Ne! Naj to naredi sama!
  Dominika je tvitnila:
  Izgubil sem razum, izgubil sem razum,
  Sam bom naredil, sam bom naredil!
  In dekle je spet zašepetalo nekaj odobravajočega. In potem je njena noga v obliki tanka z radarjem končno dobila svojo graciozno, nekdanjo obliko. In izkazalo se je kot po naročilu.
  Dominica je vstala in premikala prste. Njeno razpoloženje je postalo veselo in zapela je:
  Dekleta smo najmočnejša na svetu,
  In verjemite mi, bolj kul lepotcev ne boste našli ...
  Naše sovražnike bomo res namakali v stranišču ,
  In za vedno bo videti star dvajset let!
  Po tem se bo lepotica smejala in smejala in pokazala svoje velike in sijoče zobe.
  Dominika je začela plesati, gole noge pa je dvignila visoko v zrak. In zapela je:
  Sem zelo kul čarovnica
  Če udarim z nogo, bo kolaps...
  Rad sem skakal bos
  Imejte ga za pravi ideal!
  To je njena pesem - preprosto odlična in kul!
  Čeprav je po drugi strani izjemno preprosto in nezapleteno. Ja, punca je taka, da ti ne bo dolgčas.
  Hobitova deklica je zapisala:
  - Zelo hitro se uči!
  In stresla je z nogami, ki so bile do gležnjev okrašene z zapestnicami, posejanimi z dragimi kamni, na vsakem prstu pa s prstanom.
  Videti je kot otrok, a sodeč po številu kamenčkov, predvsem na spodnjih okončinah, gre za čarovnico visokega ranga.
  Podlasica je prikimala deklici:
  - Nekje sem te videl. Ste vi slučajno princesa Alsou ?
  Hobitova ženska je prikimala:
  - Ja , tako je! Ampak veš, markiz, s tem dekletom s planeta Zemlja ne boš imel težav!
  Weasel se je strinjal:
  - Prav! Ampak drugače ni mogoče. Aja, to je tak svet, da brez težav in dogodivščin ne gre.
  Dominik je pohitel in dodal:
  -Življenje brez avantur in podvigov je preveč dolgočasno. Je kot juha brez popra!
  Princesa Alsou se je strinjala:
  - Da, tako je! Za to so zlikovci. Eden od njih je sprožil kugo, ki ubija močnejši spol.
  Dominika je z vzdihom zapela:
  Ne moreš živeti brez žensk, to je res,
  A brez moških tudi ni veselja ...
  Tako se je izkazalo, bilo je zelo slabo,
  Če ni močnega lastnika!
  Weasel se je strinjal:
  - Mogoče! Toda tukaj je, kot pravijo, dvorezen meč. Po eni strani ni močnejšega spola, po drugi pa ...
  Hobitova ženska je hitro ugovarjala:
  - Ne! Slabo z vseh strani. Tako da ni treba govoriti neumnosti. Potrebni so tudi samci.
  Dominika je odgovorila:
  - Samci v živalih. Za inteligentne posameznike je nekaj drugače.
  Podlasica se je zasmejala in odgovorila:
  - Ja, za moške, seveda. In nisem našel ničesar za povedati.
  Mimo njih je letelo več golobov z oranžnimi peresi in pozlačenimi kljuni. Ptice so bile zelo zanimive. Po eni strani preprosto čudovito. A po drugi strani je bilo v njih tudi nekaj pomanjkanja okusa.
  Dominika zamenjal:
  - Zakaj pozlatiti kljune golobov?
  Weasel je pojasnil:
  - Nihče ni pozlatil! To je zato, ker so kljuvali jagode s topazom.
  Igralka je zamrmrala:
  - Kaj? S topazom?
  Hobitka je prikimala:
  - Ja, obstajajo takšne jagode! Kaj, nisi vedel?
  Weasel je pripomnil:
  Kako bi vedela? V našem svetu je pred kratkim.
  Tri predstavnice nežnejšega spola so pospešile korak. In njihove gole, rožnate pete so se bliskale.
  Okoli so se pojavile hiše , visoke, podobne rožnatim, vijoličnim, smaragdnim svedrom. In izgledal je izjemno futuristično. Na nebu je bilo celo nekaj letal. Natančneje, mimo je prihitela kočija iz zlata in posuta z diamanti, ki jo je vpreglo šest krilatih, snežno belih konj.
  Vse tri deklice so se rahlo priklonile. Toda očitno plemenita oseba ni imela časa za lepote in triumvirat je sledil naprej.
  Pred nami je bil hipodrom, videti je bilo kot ogromen stadion. To je bilo očitno prizorišče konjskih dirk.
  Markiza-nimfa je predlagala:
  - Preveriti moramo, ali ima naš učenec dar jasnovidnosti. Zato se bomo dirk udeležili.
  Okoli hipodroma je bila visoka mrežasta ograja iz srebrne in oranžne kovine, posejana z biseri in nekaj modrimi in vijoličastimi kamni ter steklom, ki spominja na češko steklo . In izgledalo je zelo lepo.
  In ob vhodu sta bila ob straneh dva vodnjaka, ki sta iz pozlačenih lepih parov metala raznobarvne curke: - vilinka, ki je objemala vilinskega dečka.
  Ja, vse je bilo videti zelo lepo. In na vhodu je straža deklet. Tudi zelo lep in v svetlem, srebrnem oklepu.
  Vse izgleda tako čudovito. Naokoli je toliko predstavnic nežnejšega spola.
  Dominika se je spomnila filma o otočju Gulag in ženskem taborišču. Vse ženske so bile, kot po lastni izbiri, mlade, lepe in so nosile obleke, ki so njihove čudovite noge puščale popolnoma razgaljene. No, ker je poletje v Sibiriji toplo in morda celo vroče, so bila dekleta bosa. Zaradi česar je bil film med moškimi zelo priljubljen. In Dominika je igrala uporniško komsomolko, ki je organizirala celotno vstajo deklet. In lepotice so celo zgrabile orožje in se v boju pomerile s celim polkom NKVD in ga lahko zmagale.
  Film je seveda izpadel kul. In bosi, glamurozni, lepi bojevniki so izgledali preprosto super.
  Mimogrede, Dominika naj bi prvotno igrala vlogo sestrične Fandere, ki je organizirala upor jetnikov, a bi tak film lahko prepovedali. In postala je preprosto odlična študentka in komsomolka.
  Dominika se je priklonila deklici iz straže. Nenadoma je naravnost izpod zemlje, kot jack iz tobačne škatle, skočil zmaj. Majhen , nekoliko večji od albatrosa, s tremi glavami.
  On ali ona je priletel do deklet in zaslišal se je glas:
  - Vrni mi brata!
  Markiza nimfa je z vzdihom odgovorila:
  - To je nemogoče, Belka.
  V odgovor je začela rjoveti zmajeva deklica, katere luske so se lesketale v treh soncih z vsemi barvami mavrice, njena krila pa so bila tako lepa, da so valovila v očeh.
  - Hočem brata! Želim si brata! Kje je on!
  Hobitova deklica je zahripala:
  - Da, sami smo zaposleni z razmišljanjem o tem, kako vrniti naše može. In ni treba biti muhast.
  Zmajčica, kaj lahko vzameš mladiču, se je umirila in zacvrknila ter skočila do Dominike:
  - Vem, da lahko! Ti si izbranec!
  Uspešnica se je nasmehnila in v odgovor zapela:
  - Vse nemogoče, verjemite mi, je mogoče,
  Toda pristop k temu problemu je zelo težak ...
  Če pa med igranjem naprezate možgane,
  Lahko postanem čudovito Jedi dekle !
  Zmajčica se je razveselila in v odgovor zacvrknila:
  Tvoj um ni velik kot prst,
  Genij, veš, na Zemlji ...
  In lep fant me čaka,
  Na vijugastem konju!
  Dominiki se je zdelo smešno in se je zahihitala:
  - Zmaj na konju? Takole izgleda!
  Markiza je pripomnila:
  - Kaj, ne poznate koncepta alegorije !?
  Igralka se je nasmejala in zapisala:
  Umremo lahko kjerkoli
  Tudi v sončnem zahodu jantarja ...
  Na splošno živimo svobodno,
  Da, brezplačno!
  Figurativno povedano!
  Zmajčica je iz ust spustila lučke, ki so bile podobne vžigalniku, in zacvilila:
  - To je čudovita pesem. Želim pa , da lepa gostja z neznane Zemlje izvede še kaj zanimivega.
  Dominika je skomignila z rameni in pripomnila:
  - Vem, da moj glas zbija kovance nič slabše kot nunčake , ki zbijajo snope žita. Vendar moram spet napeti glas! In zakaj? Kje tukaj porabiti denar?
  Markiza je ugovarjala:
  - Najprej boste stavili svoj denar na enega od konjev na hipodromu in poskušali povečati svoj kapital. In drugič, to dekle ni le zmajček, ampak tudi princesa. Dala vam bo svoj prstan, ki vsebuje gromozansko magično moč. In za to se je, verjemite, vredno potruditi in pravilno peti!
  Dominika je pokimala s svojo svetlo glavo na močnem vratu in pripomnila:
  - V tem primeru vidim, da je nekaj za poskusiti! Še več, kako lahko zavrnete otroka!
  Zmajčica je zacvrknila:
  - Sploh nisem otrok. Jaz sem princesa in to zmorem! Poletel bom na tvoj planet. In zažgal bom vaš kapital.
  Dominika je grozeče smrknila:
  - In imamo zračno obrambo za ljudi, kot si ti! Kaj praviš na to, divjak?
  Zmajček je zamrmral:
  Poslali vas bodo v kamnolome. Delali boste goli in v verigah pod udarci bičev orkovskih nadzornikov.
  Hobitka je prikimala:
  - Ja, zmore! Poleg tega ste človek. Naši ljudje pa ... Veljajo za nižji nivo, iz več razlogov.
  Podlasica je zacvilila:
  - Torej raje zapojte! Tukaj se je že zbrala javnost, pa bomo tudi zaslužili.
  V množici različnih predstavnic lepšega spola je namreč nastal hrup, slišali so se ploskanje in vzkliki:
  - Poj, rožica, ne sramuj se!
  No, stari, vrtimo glasbo!
  Želimo poslušati trzanje rajske ptice!
  Dominika je težko vzdihnila in začela peti;
  Obala na Elfi je prostrana , strma,
  Valovi pljuskajo s steklenim sijajem ...
  Elfia je postala moja domovina,
  Slavčkov trilček nam poje čudovito pesem!
  
  V širokem čolnu jadrava z dragim,
  Zlata Val je spustila kitke.
  Kako dobro je zame in mojega ljubljenega biti skupaj,
  Škoda, da ne bi ujeli krokodila z ribiško palico.
  
  Ne, ne voda, šumenje krme,
  Narava je tista, ki nam daje šampanjec.
  Ta dežela mi je kakor mati mila,
  Velikodušnost zemlje v kraljevski obleki!
  
  Kaplje kot biseri pod mesečevim žarkom
  Brizga kot čebelji roj s srebrnim krilom ...
  Devica, zame si kot angel s sanjami,
  Z obrazom nedolžnosti - najčistejša Madona!
  
  Vonj je med, lasje pa svila,
  Ustnice so se razprle kot saten.
  Verjamem, da je prišel dolgo pričakovani trenutek,
  Pravljice bodo postale resnične!
  
  Najine ustnice so se dotaknile v ekstazi,
  Sladkost je taka, da ni več besed .
  Verjemi mi, ti si nezemeljska lepota,
  Odločal bo žreb, vrzi kovanec višje!
  
  Tukaj so poljubi drug za drugim,
  Vzdihi in smeh našega viharnega veselja.
  Svetost duše bo ohranil kerub,
  Seznam grehov bo izbranec vrgel v žaro.
  
  Ne, vedi, na Zemlji je lepše od tebe,
  Strast gori kot svetel ogenj v mojem srcu!
  Živeli bomo v najboljši državi,
  Odprimo okna in vrata v vesolje!
  Takole je lepotec zapel veličastno pesem. In dekleta vseh črt so ploskala za njo. In ob tem so metali kovance, tudi zlate. In to je super .
  Hobitka je zamahnila s čarobno paličico in denar se je začel sam sestavljati v ločen kupček. In zrasel je cel stolpec raznobarvnih kovancev.
  Tudi zmajčica je plosknila z rokami in nato iz svojih treh glav izpustila svetle plamene. Potem je muhasto rekla:
  - To je seveda dobro, vendar ni dovolj! Potrebujem, da zapoješ tudi zame!
  Dominika se namršči in vpraša:
  - Ali ni to preveč?
  Markiza jo je utihnila:
  - Ali želite dobiti tako dragocen prstan samo za eno pesem? Pa ti si nesramen ! Imejte vest, ker je artefakt dragocen.
  Hobitka je začivkala:
  - Vsak artikel ima svojo ceno. In običajno je treba za dragocen artefakt izpolniti tri želje ali opraviti tri storitve. To so pravila. In sami razumete, zakaj!
  Občinstvo raznovrstnih deklet je ploskalo z rokami in topotalo z bosimi nogami, zelo redko s čevlji:
  Daj no, zapoj še malo!
  Hočemo pesmi!
  Zelo kul bo !
  Izvedite romantiko!
  Dobro vam bomo plačali!
  Podlasica je prikimala Dominiki:
  - No, ne zlomi se! Daj no, poj!
  In lepa lepotica je stresla svojo svetlo, svetlo grivo. Topotala je z golimi, mišičastimi nogami in pela, z velikim občutkom in izrazom;
  Naša resnica, naša resnica
  Sestoji iz prenašanja vere!
  In ne jutri in ne jutri,
  In danes rešite domovino!
  
  Spoštujemo svojega vilenjaka ,
  Navsezadnje je ves svet, spoznaj svet!
  Naš škrlatni prapor domovine,
  In ni svetlejše rdeče!
  
  Pionir ne pozdravlja doprsja,
  Njegov znak je zastava domovine!
  Z nasprotnikom smo se borili spretno,
  Slavljenje dosežkov v verzih!
  
  Vedi, da je samo ena vera na planetu,
  Vera v dragi , sveti elfinizem!
  Tako da se srečni otroci smejijo,
  orcizem vrže v brezno !
  
  Vsak vitez je bil le otrok,
  Po travi in potokih bosi...
  Zdaj pa ima vitel v rokah,
  S kladivom drzno splošči kovino!
  
  Nekdo naostri mitraljez s stroji,
  No, nekdo strelja z rame!
  Škrlatna zastava plapola kot rdeča zastava,
  Zlobne sovražnike premagamo brez šale!
  
  Naši predniki so pogumno vzeli Orklin ,
  No, kaj pa mi? Smo na poti na Mars!
  Ljudje smo, ne makaki na veji,
  Nasprotnikova pest ga zadene naravnost v oko!
  
  Znamo pa se tudi zabavati,
  Udarajte v boben, igrajte na trobente!
  Zelo srčkani otroški obrazi,
  In ocene štiri in pet!
  
  Najtežji bojni izpit -
  Ne iti skozi to je kot umreti!
  Toda v smrti imamo prapor z baklo,
  Vilinska bakrena kovačnica ne more pasti!
  Deklica je tako lepo in spretno pela in hkrati plesala, njene noge pa so bile tako zapeljive. Škoda le, da v bližini ni bilo moških, ki bi cenili njeno lepoto. In dekle ima to na ogromni ravni, bojevnik pa kaže njen velikanski pritisk in ambient.
  In nekaj sto deklet se je že zbralo in povzročajo hrup. Mečejo denar in imajo zelo močne vonjave po mladih, svežih, ženskih telesih in dragih parfumih in parfumih. Tu se vam bo marsikaj zvrtelo v glavo.
  Nekateri kovanci so bili keramični, bilo pa je celo nekaj lesenih kovancev , kar je bilo super. Toda običajni papirnati denar za planet Zemljo nekako ni viden. In to je za Dominico nekako nenavadno. Včasih se vam utrnejo misli, kako divjaki so tukaj. Kaj pa elektronske kartice za plačevanje? No, to je naravnost fantastično za to stopnjo razvoja.
  Pevki je torej nekdo pod bose noge vrgel napol pojedeno torto s kremo.
  Hobitova deklica je v torto udarila s strelo iz palice. In takoj je razpadlo.
  Mala lepotica je zapisala:
  - Ne počni tega več! Samo denar!
  Podlasica je zapela:
  - Zaslužiti denar! Zaslužiti denar!
  Pozabi na dolgčas, lenobo...
  Zaslužiti denar! Zaslužiti denar!
  Če je treba, vsaj cel dan!
  Zmajčica je zatresla krila in zacvrknila:
  - No, to je druga storitev! Če pa želite dobiti artefaktni prstan , potrebujete tudi tretjega!
  Dominika je napihnila lica in samozavestno rekla:
  - Če želite, vam bom z veseljem spet zapel! Če sem iskren, rad pojem.
  Občinstvo približno tisoč žensk, predstavnic lepšega spola, je tulilo in topotalo skoraj v celoti s svojimi bosimi, gracioznimi, dekliškimi nogami:
  - Zapej še enkrat! Zapej še enkrat!
  Bravo, bis! Bravo, bis!
  Zmajček je ugovarjal in povzdignil glas:
  - Ne! Podarite tak prstan samo za pesmi! Tukaj mora narediti nekaj bolj dragocenega in hkrati težkega.
  Sledila je napeta pavza. Več kot tisoč deklet različnih ras je zmrznilo v pričakovanju.
  Nenadoma se je pojavil fant. Edini predstavnik močnejšega spola med njimi. Bil je človeške rase, oblečen samo v kratke hlače, mišičast in s suženjsko znamko na rami, videti je bil star približno dvanajst let in očitno je bil večkrat pretepen. Stekel je navzgor, s svojimi zaprašenimi, otroškimi petami se je bliskalo proti zmajevi deklici, padel je na kolena in zacvilil:
  - Naj me osvobodijo! Vrnite mi položaj!
  Zmajčica je prikimala in potrdila:
  - To je to! Fant bo svoboden, če ga lahko spremenite v škratka!
  Dominika je razširila roke:
  - Ampak to je nemogoče!
  Markiza-nimfa je predlagala:
  - Ta suženj je bil pred kratkim prestolonaslednik velikega imperija, imenovanega Oenomaus. In zdaj je postal deček človeške rase in suženj, da bi se izognil hudičevi kugi. Spet ga naredi za vilinskega princa in potem morda lahko zgrabiva nit celotnega zapleta!
  . POGLAVJE št. 4.
  Hobitska princesa je potrdila:
  - To je tvoja priložnost, Dominic. In naš tudi. Samci so skoraj vsi izginili. In ta je, čeprav ni okamenel, izgubil naslov in položaj ter celo telo in postal človeški suženj.
  Fant je prikimal s svetlo, ostriženo glavo:
  - Vsak dan me tepejo, da se ne bi spremenil v kamen! Iz nekega razloga so sužnji, ki jih bičajo, najbolj odporni proti epidemiji!
  Dominika je razširila roke in odgovorila:
  - Ja, pojma nimam, kako naj ga odčaram! In da je bil princ tudi otrok?
  Suženj je zmajal z glavo.
  - Ne, bil sem precej odrasel! Ko pa se je začela spreminjati v kamen, je nimfa podlasica uporabila posebno magijo. Postal sem mlad suženj in bil sem bičan. To mi je dalo nekaj mesecev, čeprav bolečega, a življenja. A prej ali slej bo tega konec. Poleg tega me morajo močno tepsti in vsak dan moram ali nositi težke kamne ali vrteti kolo!
  Nimfa je prikimala:
  - Da! To je edini način, da nekako odložimo učinek kamnite kuge. V rudnikih so še vedno sužnji fantje človeške rase, ki še niso okameneli in delajo. Toda to so edini predstavniki močnejšega spola, ki so ostali. In potem se nekateri tudi od njih spremenijo v kamen in se nato sesujejo v prah.
  Dominika je zažvižgala:
  - To je grozno! Univerzalna katastrofa! In da bi živel in postal suženj!
  Fant, oblečen v črne kratke hlače, ki so sestavljale vsa njegova oblačila, in žilav, s suhimi mišicami pod kožo, ki so se zaradi pomanjkanja maščobe zdele tanke, je zapel:
  - Ja, jaz sem princ in samo suženj, ampak kaj,
  Naj me plemiči tako kličejo ...
  Kako daleč, daleč so od mene,
  Fant z zlomljeno nožno verigo!
  Zmajčica je pomežiknila:
  - Torej ga znova naredite za vilinskega princa in potem lahko dobite ta dragoceni prstan zmajeve magije!
  Dominika je razširila roke:
  - No, prekleto, nimam osnovnega razumevanja magije, ti pa to zahtevaš! Česar morda sami ne boste storili!
  Markiza nimfa je z vzdihom pripomnila:
  - Morda tudi tega ne moremo ... Kaj praviš?
  Zmajček je rekel:
  "Že dolgo je na nogah." In zmajeva akademija se bo kmalu zaprla. Torej, naj najprej opravi opojne izpite , nato pa poskuša odčarati dečka princa.
  Dominika je prikimala v znak strinjanja.
  - No, tako lahko načeloma ...
  Nimfa markiza je pobrala svoj talisman, ki ji je visel okoli vratu. In podrgnila ga je z dlanmi in začela nekaj mrmrati, kot urok. Zmajčica je zacvrknila in pokazala zobe:
  - To je resna preizkušnja zanjo ... Ali se lahko premika brez večje škode, če uporablja ultra urok!
  Dominika je želela dobiti pojasnilo o tem, kaj pomeni ultra urok, toda nimfa-markiza je udarila po njeni bosi nogi, okrašeni s prstani, in dekle je zajel vihar. Bilo je, kot bi jo kak velikan vzel v roko in jo nesel.
  Igralka je zamrmrala:
  - Kakšen skok!
  In tako sta se skupaj z nimfo-markizo znašla pred vhodom v palačo. Spominjala je na Ermitaž v Sankt Peterburgu, le da je bila višja, trideset nadstropij z visokim stropom. In tudi bolj bujna in lepa od slavne zime.
  Dominika je razširila noge, se podprla s pestmi in vzkliknila:
  - Vau !
  Nimfa je z nasmehom potrdila:
  - Ja, to je čudovita zgradba Dragon Academy.
  Pred vhodom se je lesketal vodnjak v obliki sedmeroglavega zmaja z zlatom in neko svetlo oranžno kovino, neznano na zemlji. In iz vsakega ustja je v nebo pridrvel vodni tok, lesketajoč se kot diamanti v žarkih več okrašenih svetilk.
  Dominika je opozorila:
  - Čudovito je, kako visoko letijo letala!
  Markiza-nimfa je lakonično odgovorila:
  - Technomagic!
  Vsaka zmajeva glava je imela oči iz dragih kamnov in različnih barv. Videti je bilo izjemno zdravo , bogato in okusno.
  Obstajajo tudi urejene aleje z veličastnimi cvetovi, ki jih odlikujejo različne oblike in vrste popkov. Bose noge deklet so se sprehajale po gladkih, živo vzorčastih ploščicah poti z nepopisno eleganco in gracioznostjo. Bile so različnih starosti, a vse so bile lepe, mnoge so nosile dragocen nakit.
  Tu so bili večinoma vilini, našli pa so se tudi človeška dekleta, trole in hobiti. Zadnjih deklet ni mogoče ločiti od človeških. Kot, mimogrede, nimfe in driade. Ali zato, ker nosijo prstane na bosih prstih svojih majhnih in gracioznih nog?
  Toda človeška dekleta zmorejo tudi to.
  Dominika, dokaj visoka študentka, je bila v primerjavi s študentkami videti prevelika in zrela. In to jo je zelo osramotilo.
  Deklica je vprašala nimfo:
  - Tukaj izgledam kot muzejski eksponat!
  Markiza je z nasmehom vprašala:
  -Ste gledali film o Harryju Potterju?
  Dominic se je zahihital in odgovoril:
  - Ja, seveda sem gledal. In poskušali so celo narediti remake tega filma. No, kaj pa?
  Nimfa je pripomnila:
  - Tam so bili fantje in dekleta. In tukaj, kot vidite, ni fantov in to moti harmonijo!
  Dominika je opozorila:
  - Tudi Harry Potter je bil otrok in njemu je bilo lažje. Ampak biti odrasel med otroki. To je hujše kot ostati drugo leto!
  Markiza je hotela nekaj reči, ko je do njih pritekla bosonoga deklica, a z diamantno broško v laseh. Zelo ljubko se je nasmehnila in pogugala:
  - Si ti izbranec?
  Dominika se je nasmehnila in odgovorila:
  -Da!
  Deklica se je zasmejala in pripomnila:
  - Ampak verjetno ne veste, kako narediti veliko! Ali lahko na primer naredite napoj za nevidnost?
  Igralka je z vzdihom odgovorila:
  - Žal ne. Kako deluje?
  Deklica z diamantno broško in vijoličnimi ter oranžno pegastimi lasmi je odkimala z glavo. In iz žepa obleke je vzela steklenico. Obrnil sem vtič. Naredila je požirek in ... izginila.
  Dominica je zmedeno mežikala s svojimi safirnimi očmi. In potem sem začutila rahlo ščipanje v nosu. Potem so jo potegnili za lase. Dominikina ostra vizija je videla, kako bose noge nevidne deklice stopijo na raznobarvne ploščice in dvignejo drobne pike prahu in kosmov z dreves in rož. Deklica je zelo spretno trznila in z boso nogo zgrabila mlado porednico za uho.
  Zavpila je. In Dominika jo je lahko videla. Dekle je postalo prozorno, kot duh ali hologram. In s prestrašenim glasom je zavpil:
  - Boli! Pusti me, teta!
  Markiza-nimfa je vzkliknila:
  - Pametno, da! Sem že mislil, da ne moreš storiti ničesar!
  Dominika je v odgovor zapela:
  Če zboliš, pridem
  Z rokami bom širil bolečino ...
  Vse zmorem, vse zmorem,
  Moje srce ni kamen!
  Dekleta , ki so se jim približala, so se smejala. Kljub okrasju je bilo jasno, da so njihove obleke precej stroge in enotnega, čeprav razkošnega kroja. Čeprav je bilo v drugih pogledih čutiti raznolikost. Nekatera dekleta so imela uhane v ušesih, druga pa ne. Nekatere, predvsem hobitske deklice, so si v nos vtaknile zlate prstane s kamni.
  To so storili predvsem zato, da bi se razlikovali od človeških otrok, ki so si bili preveč podobni. Dryade so oboževale tudi obročke v nosu in ušesih. Čudovito kraljestvo deklet, od sedmih do najstnic. Vendar se med vilini odraslost in adolescenca praktično ne razlikujeta po videzu, tako kot med hobiti, troli, nimfami in driadami. Toda Dominica je videti kot odraslo in zelo lepo dekle, z izrazitim obrazom prave princese. Mogoče preveč zagorelo.
  Da, celo osvetlili so ji kožo, ko je igrala eno od srednjeveških plemenitih dam. Takrat je zagorel obraz veljal za znak nizkega rodu.
  Mimogrede, ne samo, da je bila koža na njenem obrazu osvetljena, ampak tudi na njenih nogah. Bila je epizoda, ko so jo boso in v cunjah pripeljali do odra.
  Bila je celo pesem:
  Čas odrešitve je skoraj tukaj
  Kraljico vodijo boso na oder!
  Namesto nakita nosi cunje,
  Labodji vrat je žrtev krvnikov!
  Da, izgledalo je izjemno smešno in celo na svoj način nekako srhljivo . Po osvetlitvi je morala igrati vlogo kraljice Semiramide. In na teh snemanjih praktično ni bila posneta bosa. Ja, bila je zanimiva vloga. A očitno je režiser ni maral. Prelepa in medeno blond. In za vlogo Semiramide so raje izbrali starejšo žensko s črnimi lasmi. In Dominika je morala postati sužnja. In bila je celo ožigosana z vročim železom. In otipavali so me, čisto grobo, moški.
  Da, in na stojalu je bil prizor. Bič je bil seveda iz pene in ko te bičajo z njim, ne boli. Ampak vseeno, ko visiš in te bičajo , je neprijetno.
  Študentke so se stiskale skupaj. Potem se je pojavil učitelj dryade. Nosila je škrlatno obleko in drugačen stil.
  Stopila je do Dominike in joknila:
  -Ste novi?
  Otroška igralka je skomignila z rameni:
  - Tega ne bi rekel!
  Učiteljica je zmajala z glavo. V nosu je imela prstan iz oranžne kovine s črtastim kamnom. Tudi ona izgleda kot najstnica in je bosa. Poleg tega je na vsakem golem prstu prstan. In to je že precej visoka stopnja čarovništva.
  Markiza nimfa je zapisala:
  - Ona je sposobna študentka in ima talent!
  Učitelj dryade je vrgel majhen kamenček na barvno ploščico in ukazal:
  - Naredi novo, da ti bo poletela v dlan!
  Dominika je zabrusila:
  - Telekineza ali kaj?
  V odgovor so se dekleta smejala. Učitelj je zavpil:
  - Razpršite se! Zakaj so natrpani skupaj!
  Slišalo se je nezadovoljno godrnjanje in hrup. Toda dekleta se niso prepirala, ampak so se začela počasi razhajati. A hkrati pogled proti novemu dekletu.
  Učiteljica je zamrmrala:
  - No, daj, ukaži, da ti kamen prileti v dlan!
  Dominika, ki se je počutila kot popolna norec , je vzkliknila:
  - Poleti v mojo dlan!
  Kamen se ni premaknil. Tedaj je deklica od besa zavpila:
  - Hitro prileti k meni!
  In potem je padel kamenček in kot meteorit udaril dekle v čelo. Udarec je bil dober, spodobna bulica je takoj nabreknila, sama Dominika pa je padla v nezavest.
  Več deklet, ki niso imela časa oditi, in tiste druge, ki so se obrnile, so takoj bruhnile v smeh. In ta smeh je spominjal na zvonjenje stoterih srebrnih zvonov.
  Nimfa markiza je razširila roke in pripomnila:
  - Obstajajo sposobnosti in kakšne druge! Z enostavnimi besedami, dvignite kamen brez urokov. Tega ne zmore niti vsaka začetnica nimfa ali drhada.
  Učitelj se je strinjal:
  - Ja, sposobna je! A tudi nevarno. Ta nam je povsem sposoben ne samo vrniti moške, ampak tudi ubiti samice. To je divja moč!
  Markiza je pripomnila:
  - To dekle je diamant, ki ga je treba brusiti!
  Dominika je vstala in skočila na noge. Glava ji je pokala in na čelu je imela oteklino.
  Deklica je zavpila:
  - In koga naj zdaj ubijem?
  Učiteljica je besno odgovorila:
  - Sebe! Prav lahko bi si razstrelil možgane. Še dobro, da ti nisem rekel, da razstreliš skalo!
  Dominika se je zasmejala in odgovorila:
  - Ja, v tem primeru bi bila prava Hirošima!
  Mentor dryade je presenečeno vprašal:
  -Kaj je Hirošima?
  Deklica igralka je skomignila z rameni, ki niso bila šibka, in samozavestno odgovorila:
  - To je mesto, na katerega je padla atomska bomba, zaradi česar je umrlo petdeset tisoč ljudi in sto tisoč je bilo ranjenih!
  Učiteljica je zažvižgala:
  - Vau! Vau bomba!
  Ena od študentk je zacvilila:
  - Ta teta poplavlja!
  In drugi je dodal:
  - Spremeni vijolice v tvoja ušesa!
  Nimfa markiza je ugovarjala:
  - Več kot enkrat sem bil na Zemlji in se večkrat povzpel na njihov internet in poznam Hirošimo - res je. In to je grozno, še več ljudi je tam umrlo in umrlo zaradi sevanja.
  Eno od deklet je zacvililo:
  - Kaj je sevanje?
  Dominika je zamrmrala in naglo odgovorila:
  - Ko se elektronski oblak odcepi od jedra atoma in postane ioniziran, pride do sevanja. Golo jedro atoma uniči medmolekularne vezi in ti prelomi povzročijo hudo škodo na telesu, tako človeka kot, mislim, tudi vilina.
  Dekleta so v odgovor zacvilila od strahu. Eden od manjših je začivkal:
  - Mama, bojim se sevanja!
  Nimfa-markiza, Laska, se je zasmejala in odgovorila:
  - Ne boj se! Ne bo te spravila sem !
  Dominika je duhovito pripomnila:
  - Napadlo nas je sevanje,
  In kje zdaj najti zavetje ...
  In tukaj imate organizacijo -
  Glej, udarjajo me po vratu!
  Nato ga je deklica vzela in začela plesati. In druga dekleta so začela plesati.
  Učiteljica je tlesknila s prsti . V ustih se je pojavila piščalka. In kako bo tekel slavčkov tril. Ostala dekleta so ga takoj vzela in zmrznila . Drugi mentor se je pojavil v strogi črni obleki in dal ukaz:
  - Korak za korakom!
  Dekleta so se takoj zvrstila po višini. In začeli so korakati, merili korake in iztegovali podplate svojih bosih nog, kakor vojaki. In to so storili, kot da jim je marširanje znano, kot predsedniška garda.
  Učiteljica v črni obleki, okrašeni s safirji, smaragdi in nekaterimi kamni hladne barve, ki jih na planetu Zemlja še ne poznamo, je ukazala:
  - Zdaj pa zapojte!
  Dekleta, ki so topotale z golimi, strojenimi, majhnimi in gracioznimi nogami, so v en glas vprašale:
  - O čem peti?!
  Mentor je hladno odgovoril:
  - O čem bi fantje peli, če jih ne bi zadela peklenska kuga!
  In dijakinje so pele v zboru in z velikim izrazom;
  Zvezde utripajo v temi noči,
  In sijaj srebrne lune!
  Lepotica namršči svoje ljubke oči,
  Za vedno sva zaročena z njo!
  
  Škrlatni sončni zahod je bil mračen,
  Toda svetla zarja bo izbruhnila!
  In veter je postal vesel, hrupen,
  Ladijsko jadro je napihnjeno!
  
  Moja duša je težak kamen,
  Borčevi testi čakajo!
  In naj prapor leti nad glavo,
  Gremo do konca!
  
  Srce ne bo poraslo z mahom ,
  Hiter let orla!
  Čeprav kri vre, z drznim letom,
  Pobegnil bom kot puščica!
  
  Vrbe so se mi priklonile,
  Vsemogočni Bog je obrnil svoj pogled!
  Čeprav ste popolnoma nezahtevni,
  Dodal ti bom moč v boju!
  
  Navsezadnje pošteno služite domovini,
  Toda meso je slabotno, duh je bolan!
  Ne bo vam žal, poznam življenje
  Naj se ne spremenim v ovnov rog!
  
  Opral bom grehe minulih dni,
  Naj mine, kar se je zgodilo v preteklosti!
  Vidiš, hruške zorijo na vrtu,
  Skica bo orisala letalo!
  
  Z vso močjo služite domovini,
  Pozabite, da je na svetu mir!
  Da ne bi zažgali nasadov,
  Naj vsi dobro živijo s teboj!
  
  Na to sem preprosto odgovoril:
  Gospod, zemljo bom prekopal!
  Da se otroci smejijo od sreče,
  Da vam ne bo treba spravljati svojih!
  
  Navsezadnje je dobro odvisno od nas,
  Vsak se odloči - izbira je njegova!
  In od vas Vsemogočne niti,
  Držiš vesolje v pesti!
  
  Tudi vas bomo držali,
  Navsezadnje domovine ni mogoče najti svetejše!
  Med streljanjem so mi močno otrpnili prsti,
  In nismo še niti dvajset!
  
  Zmaga je nedosegljiv sad;
  Za tiste, ki so šibki, strahopetni ali neumni!
  Toda vojaki zmorejo vse vrhove,
  To čezmerno težo bomo vzeli na popek!
  Nato so izginili v razkošni palači zmajeve akademije.
  In mentor v črnem je pozorno pogledal Dominico in opazil:
  - Zelo si lepa. Še posebej za nepopolno človeško raso. Čudovito je!
  Dominika je v odgovor navdušeno zapela:
  Jaz sem popolnost sama
  Jaz sem popolnost sama
  Od nasmeha do geste,
  Predvsem pohvale!
  Oh, kakšna blaženost
  Vedi, da sem popolna
  Vedi, da sem popolna
  Vedi, da sem idealen!
  Učiteljica v črni obleki je deklico strogo pogledala in pripomnila:
  - Ima neverjetno skromnost! Kakšna draga!
  Nimfa podlasica je predlagala:
  - Mogoče bi ji morali požgečkati pete s palicami?
  Učiteljica je skomignila z rameni in ne preveč samozavestno odgovorila:
  - Ni slaba ideja! Vendar je bolje, da jo odnesete k gospodarju zmajev. Da vidimo, če bo opravila sprejemni izpit!?
  Markiza je z nasmehom pripomnila:
  - Sprejemni izpiti? To ni najbolj neumna ideja, vendar jo je mogoče sprejeti že na prvem tečaju, kjer bo trivialno preprosto!
  Učitelj je ostro ugovarjal:
  - In postavil tega velikega fanta s sedemletnimi deklicami? Da, dražili jo bodo in jo ščipali. Da, in sama lahko nekoga vzame in ubije. Ne, to sploh ni poslovni pristop! Starejša dekleta jo potrebujejo, za to pa mora pokazati visoko raven talenta!
  Weasel je prikimal:
  - Zveni logično!
  Dominika je zmajala z glavo, ki je bila videti kot majski regrat:
  - Ne nadlegujte me z majhnimi deklicami.
  Učitelj je prikimal:
  "Potem opravite izpite z Lady Dragon Master." V tem primeru boste sprejeti v elitni tečaj. Celo živeli boste v ločeni, prijetni sobi, s srebrnim krožničkom in jabolkom, ki lije.
  Igralka je presenečeno vprašala:
  - Kako je s srebrnim krožnikom?
  Mentor je pojasnil:
  - Kot bi imeli na Zemlji televizijo. Le programov je morda zaenkrat manj. Pa kaj? Vi imate tehnologijo, mi imamo magijo. Ampak tukaj lahko vidiš skozi krožnik, če imaš resnično čarovniško spretnost, kaj se dogaja.
  Dominika je namigujoče vprašala:
  -Ali vidite Zemljo?
  Učiteljica je pritrdilno prikimala:
  - In Zemlja je lahko ... Razen seveda, če ste zelo napreden čarovnik. Tudi jaz sem brskal po internetu - kul človeška iznajdba. In moram reči, da res znate streljati. In iznašli so zanimivo mrežo. Celo presenetljivo je, da je preprosta elektrika brez čarovnije sposobna tega!
  Dominika je skomignila z rameni in odgovorila:
  - Ja, to tudi mene preseneča! Zakaj tega ne narediš zase?
  Nato je nimfa markiza odgovorila:
  - Znanstveni napredek je nevarna stvar. Če bodo spet začele eksplodirati naše bombe, pa ne preproste, ampak jedrske ! Tako nihče ne bo ostal živ, magično sevanje pa je hujše od običajnega!
  Dominika je zažvižgala:
  - Tukaj so ! Zgodi se.
  Dijakinje so kričale:
  - Ne potrebujemo nekoga takega , ona je zlobna teta!
  Mentor je v ledenih tonih naročil:
  - Sledi mi!
  In se je premaknila. Na nogah je imela posebne sandale, ki so puščali prste spredaj odprte in so ji omogočali čaranje s prstani. Tudi sama mentorica je videti mlada - brez ene same gube, brezhiben obraz. Vendar je vidna njena struktura, ne mehke nastajajoče linije najstnice, ampak odrasle ženske s klasičnimi in, lahko bi celo rekli, aristokratskimi potezami. In videz je tako težak.
  Dominika je mislila, da ima nekakšen naziv. In morda ne majhna.
  Sledila ji je, markiza-nimfa pa je skočila k njej in zacvrknila z zobmi:
  - Ti si tako veličastna kraljica. Ampak bulica na čelu se ti je že zacelila, hitro okrevaš!
  Dominika je s smehom opazila:
  Ekspander moči in uteži,
  Zdrav duh v zdravem telesu!
  Tako so šli mimo vodnjaka in sedmih curkov, ki so bruhali dobrih sto metrov v zrak , in se čudili čudoviti lepoti. Sledijo vrata, na vhodu lokostrelka in pozlačen oklep.
  Novo dekle sta pozdravila s kimanjem in topotom svojih bosih, izklesanih nog.
  Dominika je opozorila:
  -Dekleta imajo tri dobre lastnosti. Ena, da so lepe, druga pa, da so...
  In potem odgovor ni prišel na misel. In tukaj so v zgradbi zmajeve akademije. Tukaj je tako razkošje, da ga sploh ne morete primerjati s Peterhofom. Poleg zlata in platine je še vedno veliko različnih kovin, ki nimajo analogov na planetu Zemlja. In tudi številni dragi kamni najbolj zapletenih in najlepših vzorcev, obrobljeni z okraski, gracioznimi, prelivajočimi se cvetnimi brsti. Na stenah je tudi veliko različnih portretov. Večinoma vilini in vilinke. Toda obstajajo tudi druga bitja. Toda skoraj vsi obrazi in postave so mladi in ugledni. Mladi moški pogosto pozirajo z golimi prsi. In zelo so podobni kipom starodavne Grčije in Rima. Tukaj je veliko stvari ... Pa tudi fontane, ki izvirajo izza vogalov, kar je tudi videti lepo in okusno.
  Vidna so tudi ogledala z oranžnimi in zlatimi okvirji, uokvirjena z diamanti in topazi. Kar je samo po sebi videti precej spodobno in je tudi prijetno za oko.
  Dominika je z veseljem ugotovila, da je njena kamnita bulica tako rekoč izginila. In spet je lepa in zlatolasa . In tako dekle ...
  Njeni lasje so tako svetli, da malokdo verjame, da ni pobarvana. Ampak to je njena naravna barva. In zelo ji pristaja ob bronasti zagorelosti njenega mladega obraza.
  Je dekle plemenite krvi in od časa do časa skoči kot opica.
  In sama akademija je bolj kul kot palača Versailles. Zato se ji poskusite približati.
  Dominika ga je vzela in zapela:
  Oboki palač so mamljivi za nas,
  Svoboda ne bo nikoli zamenjana!
  Svoboda ne bo nikoli zamenjana!
  In njeni bosi prsti so s tal pobrali diamantni kamenček in ga vrgli višje. Letel je mimo, a je nimfa tlesknila s prsti in diamant je končal v njeni odprti dlani.
  Dominika je opozorila:
  - Pametno si naredil!
  Podlasica je začivkala:
  Okretnejši od makaka
  Trdnejši od vola ...
  In voh je kot pri psu,
  In oko je kot orlo!
  Mentor je ostro opozoril:
  - Zdaj gremo dol .
  Dominika je jecljala:
  - Ali pa je morda bolje, nasprotno, vstati?
  Zmajala je z glavo:
  - Spodaj je podzemni stadion. Tam boste pokazali svoje sposobnosti, če želite priti med elito!
  Deklica igralka je plaho vprašala:
  - Kaj če ne opravim izpitov?
  Učiteljica je ostro rekla:
  - In potem boš postal suženj. V filmih ste igrali sužnje in veste, kaj je to?
  Dominika se je zasmejala in odgovorila:
  - Danes je deklica gola sužnja,
  In jutri je samo kul boginja!
  In dejansko se je začela zabavati in brez težav.
  In tako so se začeli spuščati po marmornih stopnicah. In bilo je kot sestop v pekel.
  Dominika se je spomnila, kako je v filmih igrala čarovnico. Dvignili so jo na verigi, roke pa so bile za njo privezane na strop. In res je bolelo. In napne žile. Dekličino zagorelo, mišičasto telo je od bolečine in napetosti prekrito z znojem. In potem se veriga sprosti. In za trenutek začuti olajšanje in odhiti navzdol. In tam na tleh je napetost.
  In Dominika kriči od peklenskih bolečin v sklepih in ramenih. Ja, čutiti ga moraš.
  Nimfa, ko je videla, da je dekličin obraz grimasiran , je opazila:
  - Ni ti treba biti suženj. Morda boste postali študent v mlajši skupini.
  Dominika se je zahihitala in zapela, se norčevala iz sebe, odrasle deklice in igralke:
  Prvošolec, prvošolec,
  Danes je vaš praznik...
  To je čudovit in zabaven čas,
  Prvo srečanje s šolo!
  Laska je opozoril:
  - Ni smešno! Nikoli se vam ni sanjalo o naših magičnih zmožnostih!
  Dominika se je agresivno odzvala:
  - Ste kdaj sanjali o naših tehnoloških dosežkih? Ena vodikova bomba bo izničila vso tvojo čarovnijo.
  Mentor v črnem je opozoril:
  - Ni se treba hvaliti . To ni primerno!
  Dominika je odgovorila:
  - To ni hvalisanje, ampak izjava dejstev. Vodikova bomba z močjo sto megatonov je sposobna uničiti vse življenje v polmeru sto kilometrov. Si lahko predstavljate, kaj je to?
  Nimfa je potrdila:
  - Ne laže! Ljudje imajo dejansko tako fantastično uničujoče orožje. In kar je najpomembnejše, obstajajo tudi rakete, ki so ga sposobne dostaviti do cilja.
  Učiteljica je zamrmrala skozi zobe:
  - Škoda, da kuga na ljudeh ni prizadela Zemlje. Agresivni samci, kot je tvoj, si ne zaslužijo živeti!
  Dominika se ni prepirala in prikimala:
  - Včasih tudi jaz mislim, da je tako.
  Nimfa je zapisala:
  - Tudi ljudje smo različni. Ne mislite, da so vsi slabi. Čeprav, katerih ljudi je več, slabih ali dobrih, ne moreš ugotoviti na prvi pogled!
  Dominica je z nasmehom, ki je bil videti zelo žalosten, opazila:
  - Če gledate centralno televizijo, potem je morda več slabih . Ali celo zelo slabe!
  Nimfa je potrdila:
  - To je ksenofobija! Ko se krepi sovraštvo do vsega, kar ti ni podobno. Vendar tega ne bi smeli jemati kot zgled.
  Dominika je opozorila:
  - V redu, ne govoriva o politiki. Moj cilj je rešiti vse predstavnike močnejšega spola na planetu ... To je v vašem vesolju. In to je več kot planet!
  Weasel je vljudno odgovoril:
  - To ni planet, niti velik, vendar tudi ni čisto vesolje. Je nekaj med zelo velikim planetom in vesoljem. Ampak raje ne bi zahajal v plevel ...
  Mentorica je potresla s svojimi značilnimi ušesi, ki so prišli izpod las, in rekla:
  - V vsakem primeru, ne samo mi, obstajajo tudi druge akademije zmajev in nezmajev, ki iščejo načine, kako rešiti samce in jih, če je mogoče, vrniti.
  Dominika je zacvilila:
  - Utopljenec se oprijema za slamico! In res je opeka ...
  Markiza nimfa je predlagala:
  - Mogoče bi moral bolje peti, spust je kar dolg!
  Igralka je prikimala:
  - Ja, strinjam se , še bolj kul je kot v podzemni!
  In Dominika je pokimala z glavo, ki se je iskrila od zlatih lističev, in zapela:
  V vojni ni starosti in višine,
  Izenačuje dekleta in fante!
  Tisti, ki nočejo blaženosti v tišini,
  Kdo hoče poleteti še višje!
  
  Sekamo, streljamo in režemo,
  Za nas obstaja vera - služenje domovini!
  Seveda je bolje služiti kot meč,
  Odločno zmagati v bitki!
  
  Kaj je še bolj pomembno za naše žene?
  Seveda ga ne vzemite le na posteljo!
  Ti si mož orel, ne usmiljen vrabec,
  Prizadevajte si, da naše hiše ne bi gorele!
  
  To je hud boj, vidimo, da prihaja,
  Horda pluje, množice ni mogoče prešteti!
  Toda kovači so skovali močan ščit,
  Ropot in hudobno zvonjenje nas ne bo prestrašilo!
  
  In zbrali smo se skupaj, legija,
  Mogočni močno držijo kopja v rokah!
  Bodi sovražnik vsaj prvak v uničevanju,
  Čakajo grobovi, ne medalje na popku!
  
  Trčili smo , a dekleta smrdijo,
  Meči v rokah se iskrijo kot strela!
  Tako močna dekleta, močan videz,
  Na zavist celo zvezdnikov Jedi !
  
  si mislili orki, bitja , kralji ?
  Zdaj pa "medvedi" bežijo!
  Mi smo sveti bojevniki Rusije,
  Vsak borec, dekle ali fant!
  
  Odženemo jih in ne jemljemo ujetnikov,
  Svobodni ljudje ne smejo proizvajati nesrečnih sužnjev!
  Ukvarjali smo se s kosmato vrano,
  Interesi domovine so višji od zasebnih!
  Da, pesem ni šibka in bojevnikov glas je čudovit.
  Spust je bil končan in zdaj so se tri dekleta različnih vrst: vilin mentor, nimfa markiza in človeški vpadnik znašle na ozemlju velikega podzemnega stadiona, ki po velikosti ni manjši od Lužnikijev in morda celo boljši.
  Imela je veliko najrazličnejših naprav, visok strop in tribune za več sto tisoč gledalcev ter stole, vezene z žametom, biseri, zlatom ali celo za najdražje goste z diamanti in drugimi kamni.
  Hkrati je bil skoraj prazen. Res je, v središču je bila sama velika mojstrica in vodja akademije, zmajska vojvodinja de Montserrat.
  Zelo lepa samica s sedmimi glavami, pobarvana v vseh barvah mavrice. In izgleda tako lepo, preprosto neverjetno, sploh če ga vidite v resnici in ne v filmu.
  Dominika je zapela na mestu:
  Visoko nebo, daljave,
  Poslušajte pesem o pogumnih Akmale ...
  On je zlobni zmaj, rešil je zemljo,
  In ta vitez je zapustil svetlobo neba!
  Spet se pojejo pesmi ...
  Tu jo je zmajeva vojvodinja de Montserrat prekinila z grozečim glasom, kot so jerihske trobente:
  -Vidim , da ste zelo predrzno dekle, z jezikom, ki bi se zlahka zvil v dolgo zanko okoli vašega človeškega vratu.
  Dominika je odgovorila z nedolžnim nasmehom:
  -Nisem te hotel užaliti. Je pa tako, da zelo rada pojem. In Akmal je le pravljični deček, filmski lik iz otroškega filma. Ne jemljite tega preveč resno!
  Sedemglavi zmaj, velik približno dobrega dvosedežnega jurišnega letala, se je smejala in ugotavljala, vseh sedem njenih glav pa je govorilo hkrati, kot da tvorijo eno celoto, kljub različnim možganom:
  - In vi ste duhoviti in pogumni ter hkrati iznajdljivi. Lahko narediš vsaj nekaj v magiji?
  Dominika je v odgovor zapela komično pesem:
  Darilo učiteljev,
  Z mano so preživeli čas ...
  Zaman je trpel z mano -
  Najbolj spreten čarovnik!
  
  Modri učitelji
  Nepozorno sem poslušal...
  Vse, kar me niso vprašali
  Nekako mi je uspelo!
  . POGLAVJE št. 5.
  Suženj in nekdanji princ Enomaj je bil ponovno dodeljen, da vrti težko kolo. Otrok, star kakšnih enajst ali dvanajst let, je premagal utrujenost in se bosih nog opiral na ostre kamne, mlel žito. Dve vilinski deklici sta v približno enakih presledkih udarili po fantovem golem, mišičastem hrbtu. Nekako je ta suženjski obstoj zagotovil odlog, da se ne bi spremenil v kamen. Toda mladim sužnjem fantom ne bi smeli pustiti počitka in jih je treba ostro in precej močno udariti.
  In tako naprej, dokler suženj popolnoma izčrpan ne zaspi. In potem ga spet vzgojijo, nahranijo, da ne umre od lakote in ima moč za delo. In spet vprežejo.
  To daje življenje, a le zelo boleče. V življenju kot v peklu, le da je telo mlado in zdravo, misli v glavi in zavest bistra. A zaradi tega je še bolj ponižujoče in boleče. Da bi malo odvrnil misli od bolečine in utrujenosti, je nekdanji princ in zdaj suženj Enomaj uporabil svojo domišljijo;
  Posadka piratov na bojnih zmajih brska po oblakih v iskanju plena. Čeden, mišičast mladi vilinec Oenomaus v elegantni obleki, škornjih, ki se lesketajo od škrlatnega laka, in z diamantnimi ostrogami nadzoruje svojo triglavo pošast. In preostala ekipa je sestavljena iz neverjetnih deklet. So mišičasti, zagoreli, bosi, vsa njihova oblačila pa so ogrlice iz dragih kamnov na prsih in bokih. In vsi so seveda samo manekenke s svetlimi lasmi. Zajahali so zmaje, ki so bili nekoliko manjši in so imeli samo eno glavo.
  No, seveda je moški, močnejši spol, njegova ekipa pa je sestavljena iz predstavnic lepšega spola. In ne potrebuje drugih moških.
  Čevlje ima torej samo moški kapitan, njegovi ljubki podrejeni pa lahko z bosimi, gracioznimi nogami v boju počnejo stvari, ki jih ni mogoče povedati v pravljici ali opisati s peresom! Lepotice so sposobne vreči eksploziv s smrtonosno silo, vreči bodalo, bumerang ali strupeno iglo.
  Enomaj, mladi princ, je veselo in veselo zapel:
  Bogataš se bo seveda smejal,
  Stresi svoj mamon, svoj poln trebuh!
  In naša usoda je umreti z bolečino,
  Smrt bdi nad vsemi, starka s koso!
  
  In želimo teči po travi,
  Konec koncev smo v bistvu še vedno samo otroci!
  Toda fant bo čutil dvojno suženjstvo,
  V nobenem zaporu na planetu ni svobode!
  
  Moramo se boriti, to je usoda,
  Ubij tovariša, če moraš ubiti brata!
  Nima smisla moliti k Vsemogočnemu,
  Za čigave grehe nosijo sužnji maščevanje?
  
  V areni je kri in v ječi umazanija,
  Podgane so me ugriznile v bose noge!
  Pohlepni princ draži z bikovo nogo,
  Sam bi ga morali poslati stran!
  
  Če želite preživeti, morate ubijati,
  Trpiš tako v duši kot v smrtnem telesu!
  Plemiči se gostijo na truplih revščine,
  Smrad je umrl, ostala je le še poteza s kredo!
  
  A kljub temu duha volje ni mogoče zlomiti,
  V fantovih mislih živi domovina!
  Vojska bo prišla k vilinom večno z zlorabo,
  Bogataše bomo vrgli na tla zaradi njihovih dejanj !
  
  Potem se bo denarna vreča tresla ,
   Kdo je iztisnil sokove iz domovine!
  Za zmago potrebujemo bister um,
  In če si strahopetec, so tudi bogovi nemočni!
  
  Tukaj je zamah z mečem, glava je odletela,
  Krvnik se je nenadoma spremenil v žrtev!
  Kako je hudič nenadoma pobegnil iz kotla,
  Tako je jeza izgnana iz velikega srca!
  
  Ni treba razmišljati, vilini svetlobe so šibki,
  Naši ljudje se niso nikomur uklonili!
  pričakale prišleka iz pekla ,
  In mi smo prijazni, da pijemo čaj iz krožnička!
  Čudovita pesem in njegova ekipa zmajev je veličastna. Tako je lebdeča na desni strani vilinska deklica z bakreno rdečimi lasmi, ki so plapolali v vetru kot proletarski prapor, vzkliknila:
  - Čas je, da postaneš resen, oh princ letalskih piratov!
  Enomai je z nasmehom prikimal:
  - Vsekakor! Za to smo bili rojeni!
  Dekleta so zborovsko, ubrano zapela, poskakovala in se igrala s svojimi močnimi telesi, izklesanimi iz razvitih mišic:
  Mi smo revni, mi smo revni pirati,
  Zelo, zelo nam je žal ...
  Postavili smo kozarce v nebo za karavele,
  Ampak zato, ker nam niso vcepili morale!
  In bojevniki so peli s še večjim veseljem in razburjenjem, njihovi glasovi pa so bili kot polnoglasni slavčevi triki:
  Pirati ne potrebujejo znanosti
  In jasno je zakaj...
  Imamo noge in roke,
  Ampak ne potrebujemo svojih glav!
  V tem trenutku je dekle z rumeno-vijoličnimi lasmi rezko zažvižgalo:
  - Plen naprej! Na desni strani je cela zračna galija!
  Dekleta so zapela v zboru:
  Eh ma , čez ocean, eh ma , zmaji v šahu,
  Eh mama , poglej čez bajno bogastvo...
  Ni nam mar za zakone, mi gradimo nov red,
  Umreti šibki in neumni pod meči!
  Princ Oenomaus je ukazal:
  - No, dekleta, če nam je usojeno ropati, potem bomo ropali!
  In potem je cela jata zmajev pohitela v napad. Hiteli so svojemu cilju naproti.
  Galeon je bil velika in lepa ladja. Kljub težki teži in obremenjenosti z različnim blagom je zahvaljujoč magiji nemoteno lebdel v ozračju. In veter je razpihal jadra te galije.
  Enomai je opazil, da so imela jadra zelo svetle in lepe vzorce. In to je, recimo, zelo kul . Še posebej, ko se je pokazalo vzhajajoče sonce.
  Iz galije so opazili jato piratov, ki nadzorujejo izurjene zmaje. In ekipa se je začela razburjati glede tega. Tudi v njej je večina lepih deklet v tunikah in sužnjev. Bili so le v kopalkah, le nekaj mladih sužnjev je imelo na gležnjih in zapestjih lesketajoče zlate in srebrne zapestnice.
  Bojevnice so bile bogateje okrašene. Pa tudi bosi, kot fantje od dvanajst do štirinajst let, mišičasti, lepi, a s suženjskimi znamkami na prsih in ramenih.
  Le ena bojevnica je imela na nogah elegantne škornje. Očitno je ona najpomembnejša tukaj in kapetanka. Tako lepa blondinka z lasmi, kot bi bili posuti z zlatim prahom.
  In kako ljubek obraz ima. In telo je prekrito z oklepom, ki je ulit iz platine, safirjev, smaragdov, topazi, rubinov, ahatov in diamantov. Poleg tega so dragi kamni razporejeni v čudovitem ornamentu najlepših barv. Tu so vrtnice, tulipani, koruznice, pozabke, mimoze, potonike in mnogi drugi.
  Na njenem razkošnem oklepu so vse rože drugačne in nobena se ne ponovi.
  Piratski princ Oenomaus je v sebi začutil naval svetlih čustev in zahripal:
  - No, ali je res mogoče pohabiti in ubiti takšno lepoto! Ne morem nositi takega greha na svoji duši.
  Ognjeno rdečelasi partner je pripomnil:
  - Ampak zato smo pirati! Konec koncev ... nemogoče je pirati brez greha.
  Drugi je z nasmehom pripomnil:
  Da, težko je resnično ubiti svoje ljubljene,
  Navsezadnje je vilinec , verjemite, rojen za srečo ...
  Če pa si pirat, je rezilo mati,
  Brez krvi, dežja in večnega slabega vremena!
  Rdečelaska je tudi opozorila:
  - To so seveda lepa dekleta in fantje, vendar niso naša pasma vilinov, ampak iz rase ljudi! Poglej, super , kakšno obliko imajo ušesa.
  Oenomai je bil presenečen:
  - Ali so ljudje tako lepi in mladi?
  Ognjeni bojevnik je prikimal:
  - To je to! S pomočjo magije so prejeli večno mladost. In zdaj so ti fantje obtičali v zgodnjih najstniških letih.
  Zdaj bodo vedno mladi in pokorni.
  Mladi princ je zapel:
  Vsi vilini, ljudje na planetu,
  Vedno bi morali biti prijatelji ...
  Otroci se morajo vedno smejati.
  In živite v mirnem svetu!
  Otroci naj se smejijo
  Otroci naj se smejijo
  Otroci naj se smejijo -
  In živite v mirnem svetu!
  Blondinka je predlagala:
  - Obstaja možnost! Borila se bosta najboljši borec z njihove strani in najboljši oz. najboljši z naše strani. V primeru zmage delijo plen z nami, v primeru poraza pa poraženi bojevnik postane . ali suženj ali mrlič!
  Oenomaus je opozoril:
  - To je logično! Pripravljen sem na boj!
  Dekleta na zmajih so obkrožila galejo. Hitrejši so; ogromna ladja preprosto ne bi mogla uiti okretni jati.
  Toda galeon je imel orožje. In začeli so jih usmerjati in stenji so se začeli celo kaditi.
  Enomaj je rekel z grmečim glasom:
  - Predlagam dvoboj! Po navadi zračnih piratov. En borec z vaše strani in eden z naše. Polovico svojega tovora boste dali zmagovalcu. In v primeru poraza naredi s poražencem , kar hočeš . Ne bomo te motili.
  Deklica kapitan v dragocenem oklepu z rožami je odgovorila:
  - Super! Sprejemamo ta izziv! boril se bom! Vi pa nominirajte kogar hočete!
  Vilinski princ Oenomaus je odločno izjavil:
  - Sem edini predstavnik močnejšega spola med vami. Torej se moram boriti!
  Rdečelasi pomočnik je agresivno rekel:
  - Nisem nič slabši borec! Želim se boriti!
  In stresla je svojo boso, elegantno, zelo gibčno nogo, ki je gibljiva, kot telo kobre.
  Mladi bojevnik je ugovarjal:
  - Smo kapitani, borili se bomo!
  Deklica v dragocenem oklepu je prikimala in z nasmehom rekla:
  - Markiza de Diana, na uslugo!
  Mladi škratek je samozavestno odgovoril:
  - Princ Oenomaj! Pripravljen na boj!
  In mladi bojevnik je zelo spretno skočil na krov in izvlekel svoj dolg, tanek meč.
  Tudi Lady de Diana je potegnila rezilo in nasmejano vprašala:
  - Zakaj je princ nenadoma postal krvoločni pirat?
  Enomaj je na to odločno odgovoril:
  - To je dolga zgodba. Ampak jaz nisem krvoločni pirat, ampak plemenit! In to je razlika.
  Markiza je z nasmehom odgovorila:
  - Ne bom te ubil, boš moj osebni suženj in ujetnik. Prisilil te bom, da boš z jezikom lizal moje gole podplate in mi s tem dajal zadovoljstvo!
  Enomaj se je zasmejal in odgovoril:
  Tudi jaz te ne bom ubil ! In takšna stopala je celo lepo žgečkati z jezikom. A čeprav si resen bojevnik, ne boš čakal na moj poraz!
  Diana se je širše nasmehnila s svojimi velikimi zobmi in odgovorila:
  - Pa poglejmo! Ne samo jaz, tudi druga dekleta te bodo jezdila v ujetništvu. In te bomo mučili in pretepli do smrti. Poglejmo, kako se nasmejiš v tem primeru!
  Piratski princ je v odgovor zapel:
  Ne obupaj, ne obupaj, ne obupaj
  V bitki s pošastjo iz nočne more ne bodite plašni ...
  Nasmeh, nasmeh, nasmeh -
  Vedite, da je vse videti super in v redu !
  Markiza je prikimala z zelo zadovoljnim pogledom:
  - Ti si vesel mladenič! Bil bi odličen norček. Mogoče te celo dam kraljici. In smešno bo!
  Enomaj je jezno odgovoril:
  - Dovolj praznega klepetanja. Borimo se!
  Deklica v oklepu je skočila s tal baterije in napadla svojo dvojnico. Enomaj jo je srečal, odbil udarce in se celo odzval ter lepotici skoraj odrezal uho. Skočila je nazaj in s panterskim nasmehom pripomnila:
  - In nisi slab. Mislila sem, da si princ, kot sem jaz nuna!
  Deklica pa ni vilinka, ampak ima človeško uho. Toda Oenomaus je vilinec. Ljudje in vilini imajo skupne otroke - mešance . Vendar se običajno imenujejo barabe . In obojega pravzaprav ne marajo.
  Markiza je spet napadla. Izvajala je kompleksne kombinacije z meči. In njeno rezilo je utripalo, poskakovalo in se spet vrtelo, kot krila mlina v orkanu. In je napadla.
  Princ, ki ni bil brez razloga dedič ogromnega imperija, ji je močno udaril v prsi. In prebil je oklep. Kri je celo brizgnila. In jasno je bilo, da je deklica ranjena.
  Stopila je nazaj in siknila:
  - Nevaren pošastni fant!
  Edmond je odgovoril s prizanesljivim nasmehom:
  "Morda sem pošast, a še zdaleč nisem fant!"
  Diana se je zasmejala in spet napadla. Čeprav je iz nje curljala škrlatna kri. In razširila se je po palubi.
  Rdečelasa kraljica je zapisala:
  - Takoj bi ji odsekal glavo! Ne bi vlekel dud.
  Markiza-kapitan je siknil:
  - In lahko vam dam takšno priložnost!
  Enomaj se je odzval tako, da je bojevnika z mečem udaril pod roko in ji prerezal kito. Iz desne roke je izpustila orožje, a ga je takoj pobrala v levo. In se mesojedo zarežala, kot bi bila gospodarica razmer v tem obračunu.
  Mladenič je opozoril:
  - Ti si pogumno dekle! Ampak potem se poškoduješ. Raje odnehaj!
  Diana je vzkliknila:
  - Umrli bomo, a ne bomo odnehali!
  Rdečelasi piratski bojevnik je začivkal:
  Moraš nas spoštovati, bati se nas,
  Podvigi piratov so neskončni ...
  Vilini luči so se vedno znali boriti,
  In planet je nor na nas!
  In v odgovor smeh, tako mavričen in zveneč. Vse je bilo videti tako kul in z občutkom.
  In Diana je spet napadla. Z levo roko ni delovala nič slabše kot z desno. In bilo je zelo lepo, tako graciozni gibi. Poleg tega je markiza-kapitan slekla škornje in njene majhne, graciozne noge so postale gole. In to je še povečalo njeno spretnost.
  Oenomaus je opozoril:
  - In bosa ti ustreza, draga lepotica!
  Diana je siknila:
  - Poljubljal boš moje gole pete!
  Boj je bil zelo agresiven. Markiza je napadla z divjim besom in zamahnila z orožjem, kot bi bila damska pahljača. In to se je izkazalo za izjemno lepo. In potem je konica opraskala Oenomaja po vilinovem gladkem, brez dlake, rožnatem licu.
  Mladenič je opozoril:
  - Ti si dober!
  Diana je prikimala:
  - Ja, v redu sem! In spet zamah in zasuk.
  Rdečelasi pirat je zavpil:
  - Udari jo! Ubij jo!
  Enomaj je z nasmehom odgovoril:
  - Kaj pa zapoved Vsemogočnega - ne ubijaj?
  Ognjeno dekle je odgovorilo:
  - Dobesedno - ne zagreši hudobnega umora!
  Piratski princ je zamrmral:
  - Torej je mogoče zagrešiti dober umor?
  Rdečelaska je potrdila:
  - Sploh ni mogoče, je pa nujno!
  Medtem je ranjena kapitanka poskušala znova napasti in delovala zelo dobro. In opraskala je Oenomaio po roki in rami.
  Diana je zarjovela:
  - Počutili se boste slabo! Ubil te bom, psiček!
  Enomaj je v odgovor zapel in odbil napade;
  Nesmrtno slavo poznamo v bitkah,
  Brez strahu sekajte pogumno!
  Naj nam meč pomaga pri velikih dosežkih,
  Premagajte sovražnika - nič drugega ni pomembno!
  
  Plujemo po morju, brez dvoma,
  Gusar in nevihta, orkan ni ovira!
  Spomin bo ostal v srcih generacij,
  Sovražnik je poražen - to je vsa nagrada!
  
  Lepota vam bo strastno ljubila,
  In jutri krvnik čaka na odru!
  Povezati svoje življenje s filibusterjem je nevarno,
  Sreča vrže kocke na muhast način!
  In ob zadnji besedi je gusarski princ s svojim mečem zarezal v roko markizinega dekleta in orožje je padlo iz njene blede roke.
  Diana se je nasmehnila in poskočila ter svojo golo peto usmerila v Oenomajevo brado. In deklica je ležerno hodila naokoli. Mladenič jo je dvignil in nato vrgel dol. Diana je zgrmela na krov in bila omamljena. Res je poskušala poskočiti, a jo je konica konice škornja zadela v brado in deklica je od močnega udarca popolnoma omedlela.
  Enomaj je dvignil roke in vzkliknil:
  - Zmaga!
  Skozi posadko deklet in bosonogih fantov je šel ropot. In bojevniki s svojimi sužnji so kljubovalno pokleknili.
  Rdečelasi bojevnik je opozoril:
  - Nekako se je izkazalo zelo enostavno! Mislil sem, da bo težje.
  Enomaj je zamrmral:
  - Puran se je zamislil in končal v juhi!
  Deklica se je zasmejala in zasmejala:
  Ne razmišljaj o vilinih
  Prišel bo čas, sami boste razumeli ...
  Žvižgajo kot krogle v templju,
  In deklica teče v boj popolnoma bosa !
  Rdečelaska je predlagala:
  - Pretepajmo sužnjeve fante po bosih petah s palicami. Mislim, da jim bo všeč!
  Enomaj je pomežiknil in pripomnil:
  - Misliš, da jim bo všeč? Čeprav hrapavi podplati fantov verjetno niso tako občutljivi na bolečino palice.
  Rdečelasi pirat je opozoril:
  - Glavna stvar je, da nam je všeč! Roparjem, kot smo mi, je zelo prijetno mučiti lepe fante!
  Lepo dekle v elegantni tuniki in z nakitom na zapestjih in gležnjih je zakukalo:
  - Kot markizin pomočnik sem pripravljen nadaljevati boj! In dostavi drugo polovico plena!
  Ognjeni gusar je zarenčal:
  - Ona je moja! Boril se bom z njo! To je jasno.
  Enomai je prikimal v znak strinjanja:
  - Logično! Ni vse, kar bi lahko odnesel sam. Tudi če sem zate najpomembnejši.
  Rdečelasi bojevnik je ugovarjal:
  - Med enakimi ni glavnih. In predlagam boj brez orožja.
  Bojevnik v tuniki je zapisal:
  - Brez orožja? Ali te ni strah, vilinec?
  Ognjeni gusar je odločno odgovoril:
  - Ne hodite v gozd, da bi se bali volkov!
  Deklica v tuniki, ta čudovita medena blondinka, je z nežnim tonom vprašala:
  - Naj očarljivi mladenič zapoje za nas. Mislim, da je nekaj liričnega in druga dekleta me bodo podprla.
  Lepotca na obeh straneh sta v en glas začivkala:
  - Dobrodošli! Želimo si, da bi bile vaše pesmi na vrhuncu naših pljuč!
  Enomaj je z nasmehom zapel:
  Spomnim se, kako zdaj, sijoče svetel obraz,
  Pogled mi je prebodel srce kot bodalo!
  Zgorel sem v potokih ognjenega vetra,
  V odgovor ste samo molčali!
  
  Tvoj glas, kako lep in čist je,
  Verjamem v neskončni slap tvojih božanj!
  Ne potrebujem sovražnega življenja brez tebe,
  In zdaj me bo osvetlil večni žarek!
  
  Ti si boginja brezmejne ljubezni,
  Ocean, poln čudovite svetlobe!
  Zlomi ledene okove, v šali,
  Brez tebe ne bom videl zore!
  
  Tvoj obraz sije kot sonce zgoraj,
  V vesolju ni lepših figur!
  Občutek strasti zajema kot orkan,
  Biti s tabo za vedno je sreča!
  
  Bolečina v moji duši divja kot nevihta,
  In ogenj v mojih prsih neusmiljeno gori!
  Ljubim te, ponosno gledaš v zameno,
  Led v drobce ti zlomi srce!
  
  Med lučmi v brezmejnem zvezdnem oceanu,
  Ti in jaz sva se dvignila v nebo kot orla!
  In tvoje ustnice, ki se svetijo z rubini,
  nekaj nežnega in strastnega!
  In aplavz je takšen, da se lepote preprosto zadušijo od navdušenja. Toda v tistem trenutku je eno od deklet zavpilo:
  - Dve bojni fregati prihajata sem!
  Enomaj je z žalostnim nasmeškom opazil:
  - No, je to točno tisto, kar si hotel? Ste potrebovali zanimiv boj? Torej ga boste dobili!
  Rdečelaska je jezno pripomnila:
  - Poklicali so jih! Križarke z vojaki. In zdaj se ne boste izognili samo udarcem po bosih petah!
  Dekle, ki je gledalo skozi daljnogled, je opazilo:
  - Na ladjah so orki. In to pomeni, da nas čaka resna preizkušnja.
  Enomaj je logično ugotovil:
  - Lahko pa ubijemo naše sovražnike brez kakršne koli škode za svojo vest. Ko se dotakneš čudovitih bojevnikov, ti srce dobesedno okrvavi!
  Deklica z zelenimi lasmi je pripomnila:
  - Naši zmaji so hitrejši od fregat. Morda bomo imeli čas za odhod!
  Piratski princ je odločno rekel:
  - V našem slovarju ni besede beg!
  In gusarska dekleta so pela od besa, pripravljena na boj na življenje ali smrt;
  Živimo v svetu, polnem ločenosti, žalosti...
  Kaj naj naredi vojak, ko je osamljen ?
  Bogovi so se po pravici kruto odločili za nas -
  Tale tip sivi templje!
  
  Vesolje je tako kruto do ljubezni,
  Solze ločitve so tekle v slapu ...
  Sočutje je izginilo brez sledu, kot sanje,
  In življenje je postalo kot kamen brez mehkobe!
  
  V puščavi je zmrznjeno in led gori od vročine,
  Kako zarjavela veriga mi srce ovija!
  In dež ločitve bije kot frakcije po strehi -
  Žepi so prazni, ostal je le baker!
  
  Toda vera v podvig borca navdihuje,
  Veste, vsemogočni Bog se je trdno zaobljubil!
  In za nas bo kot listje v toplem maju,
  Ko vzklijemo, dočakamo zarjo!
  
  Ali želite narediti planet srečnejši?
  Da vsak od nas zapoje veličastno kot slavček?
  Najslajši med je postal lipov pridelek -
  V duši velikanov, naredimo konec lažem !
  
  Boga ni treba varati, verjemite mi,
  Dobro vidi, kdo od naju je strahopetec in nesreč !
  Dajte žrtvi pomen Gospoda,
  Ni čudno, da piše, Poplačal vam bom ljudje!
  
  nas je ujelo na spletu ,
  Nihče ne ve, kje se poboji končajo.
  Juda visi na gnili trepetliki -
  In za tiste, ki so verjeli - lovorov venec!
  
  Vsak človek lahko postane boljši
  Naša izbira je zavestna - stremljenje h Kristusu.
  Toda včasih so mlake krvi,
  Vsaj obljuba je - kmalu pridem!
  
  O svet, koliko nasilja imaš,
  Kot da ne moremo mirno živeti !
  Žena je zajokala nad vojakovo krsto,
  Kako tanka je krhka nit življenja!
  
  Prelivanje krvi ni naš klic -
  Želim ljubiti, dati domovini raj!
  Zakaj je ta kazen za vse nas?
  Odgovor: daj vse svoje bogastvo revnim!
  
  Za denar je nemogoče kupiti odrešitev,
  Ker za Boga zlato ni cene!
  In v cerkvi se pokloniš v nedeljo,
  Da bi postali krilati kot orli!
  
  In prišel bo čas - prišlo bo Božje kraljestvo,
  Konec bo zlobne in grabežljive teme!
  Duhovno bo propadlo, prekleta sužnost,
  In država bo postala v veliki sreči!
  Po tako navdihujoči pesmi so dekleta-pirata na zmajih vzela in odšla na napad na velike fregate, ki so bile polne orkov - smrdljivih in dlakavih medvedov.
  Deklet je bilo manj kot zoprnih bitij, a so bile veliko bolj gibčne in spretne.
  In potem so tudi dekleta, ki so bila na trgovski ladji, stopila v bitko na strani piratov. In tudi fantje sužnji so hiteli razstavljat orožje. To je tako ganljiva enotnost ljudi in vilinov proti njihovim večnim zgodovinskim sovražnikom - orkom.
  Bitki se je pridružil tudi Enomaus. Mladenič je zamahnil z dvema mečema hkrati, pognal mlin in odsekal glave orkov. Boril se je z levjim besom.
  In poleg njega je rdečelaska . Dekličina gola peta je zadela orka v brado in mu zlomila čeljust. In potem je ork padel in njegovi rogovi so ga zadeli v trebuh. In to je bila težka bitka.
  Enomaj se pogumno bori. Tukaj vihti metulja z meči, kot pahljača, in reže glave, ki se valjajo kot zelje.
  Mladi princ je z navdušenjem pel in pokazal čudeže junaštva:
  Če je vaša pest močna -
  To pomeni, da boš prvi v življenju!
  In potem tovariš ni revež,
  Ima zlato srce in jeklene živce!
  
  Še pomembneje pa je, verjemite, da gre za močan um,
  Ker je vilin borec bolj kul kot žival .
  Če ste v življenju mračni,
  Potem vas bo vesel smeh vzljubil!
  
  Samodejni dodatek, veš, moč pesti,
  Ker je poln znanja, Know-How!
  Toda poskusite dati moč v roke norca ,
  Potem boste za nagrado dobili samo bolečino!
  
  Bilo je čas, ko so hodili na lov s kijem,
  Lok, tulec puščic proti debeli koži ...
  Toda naredili so červonete, kjer so šli peniji,
  In zelo enostavno je skočiti v galaksijo!
  
  Čeprav je izobraževanje dobro -
  A zanimivo se je tudi opogumiti ...
  In enako kot bajonet, bo postalo dleto,
  In zelo pošteno služimo materi domovini.
  
  Toda zlo nasilje je težak križ,
  Naše bojišče je polno krvi ...
  Zakaj je Vsemogočni Bog po trpljenju spet vstal?
  Da se okrepi vojaški zbor vojakov!
  
  Dekliške solze padajo - njen ljubljeni prijatelj je padel,
  Mati moli s stokanjem, kriči na vsa grla ...
  Zunaj okna je mraz in kamin je ugasnil,
  Tukaj je pod zemljo pokopan čeden mladenič!
  
  Oh, kruta usoda, kakšna huda usoda,
  Devica Marija , kje je tvoja dobra narava?
  Moški se je hotel prej zaročiti,
  In zdaj veter nosi prah pod borovci!
  
  Življenje bo srečno - dobro bo,
  Jabolčna pita bo postala medena makova...
  Pošastni nasprotnik se spremeni v prah in prah,
  Naj prava sreča prestopi prag!
  
  Vse se naredi na Elfu, met pa na Farsu,
  Zberimo venec poln zvezd v pest!
  In pozdravljeni fantje, samo vrhunski,
  In v ogenj so vrgli strašnega ghoula !
  
  Mitraljez se je že poznal - krogle lijejo v potok,
  In sovražnik je bil izčrpan, kar je želel, je bilo nič!
  Če zmagaš, boš postal bogat,
  Kdor je zanetil požar, bo končal v revščini!
  To je pesem in velik boj, z zamahi zelo ostrih in okretnih mečev. In sledijo udarci po glavah, kot po asfaltu. In veliko orkov je bilo že pobitih. In sužnji fantje v boju. Nihče od njih ni videti starejši od štirinajstih, a vsi so mišičasti. Vitka telesa suženjskih fantov utrdi trdo delo. In grobe, žuljave pete so nenehno udarjale po bradah orkov in jim zlomile čeljusti.
  Deklica kapitan je prišla k sebi. In je prisedla. Obe roki sta bili huje poškodovani - prerezane kite. No, to ni usodno, s pomočjo čarovniških in čarovniških napojev se lahko škoda obnovi. Toda to bo trajalo vsaj nekaj ur. Medtem se ne more boriti.
  In nikogar ni, ki bi pomagal - vsa dekleta in fantje so v boju in se borijo z divjim besom. To je tako brutalen boj.
  Diana se je premaknila, na srečo so bila njena stopala bosa in relativno cela. In s spretnimi prsti, kot so opica, je kapitanka začela iskati komplet prve pomoči. Obstaja napitek, ki celi rane, in to zelo hude, ter univerzalni balzam. Poleg tega, zakaj se ne bi pridružili bitki, potem ko ste ovili ude in jih namazali z balzamom in napitkom?
  Z golimi nogami lahko mečete zelo močne in strupene predmete. In to bi bilo tako kul in destruktivno.
  Diana je delovala samozavestno. In njene noge so tako bose in okretne. Škornje je nosila nerada, le da bi poudarila svoj status. V svetu, kjer je več svetil in večno poletje, čevlji niso potrebni zato, da vas ne zebe v noge, ampak zaradi lepote in poudarjanja, da niste ne suženj ne suženj. In to je logično...
  Tu je eden od fantov, prav tako bos, orku v nos vrgel ostro iglo. In on, ko je prejel del strupa, je zmrznil in takoj umrl.
  Hlapec je navdušeno pel, pridružili pa so se mu tudi drugi sužnji, bili so ljudje in peli so kot ljudje:
  Zdaj, če obstajajo težave v vesolju,
  Ne zgodi se za vsako ceno...
  Nočeš več sprememb
  Človek ne ve kaj hoče!
  
  In tam je Černobog z mogočno močjo,
  Veliki ima univerzalno moč ...
  Moškemu ga da na čelo,
  Da ne bi človeštvo popolnoma podivjalo!
  
  Da, vsemogočna rasa ga je ustvarila,
  Da imajo ljudje razlog za razvoj...
  Tako, da človek želi vse naenkrat,
  In ljudje so se naučili trdo boriti!
  
  Kot bojevnik premaga zlo,
  Da je Rod ustvaril v dobro človeka ...
  In izlival je dobroto za duše in telesa,
  Nikoli ni prepozno, da se naučiš boriti!
  
  Kaj želi Vsemogočni Bog?
  Da si vilenice ne upajo spraviti na kolena ...
  Da zla usoda ne vlada,
  Tako, da se razvije na stotine generacij!
  
  Da, Černobog je spodbuda za ljudi,
  Da ne bo lenarjenja, stagnacije...
  Naj boš orkshista razbiti na drobce,
  Sprehodite se po Orklinu v prijateljski postavi!
  
  Zato se ne izgubi, če je težko,
  Če težave doletijo domovino ...
  Rod bo to naredil lepo in enostavno,
  Samo, da se ljudje premaknejo!
  
  In Černobog je samo tvoj starejši brat,
  Čeprav je strog , te ima neskončno rad...
  Dosegli boste največji rezultat
  Ko boš vileniku služil večno!
  Orki so utrpeli ogromne izgube, posekali so jih tako dekleta kot fantje. In tudi Diana je z zavitimi rokami stopila v boj. In njihovi goli prsti so vrgli britvice, ki so zadele orkov vrat in jim prerezale arterije. In vse vrste grl in podobnega. In izgledalo je izjemno impresivno.
  In potem je Dianina bosa noga vrgla grah s stisnjeno solzno travo. In takoj je ducat orkov, ki jih je vodil general, vrglo gor in preletelo bok fregate. To je resnično gromozansko uničenje in smrt rjavih in grdih medvedov.
  Enomaj je z nasmehom rekel:
  - Sva iste krvi: ti in jaz! Prav?
  Diana je odgovorila s prijaznim nasmehom:
  - Ko smo združeni, smo nepremagljivi! Človek in vilinec sta moč in sliši se zelo ponosno!
  Dekleta so povečala pritisk. Preživeli orki so s surovimi padali začeli skakati dol in drseti s krilatih fregat. Nekatera padala so se zaradi velike teže strgala in veliki medvedi so padali kot kamenje, a za razliko od tlakovcev so zelo umazano kričali in preklinjali!
  Diana je tvitnila:
  Ni lahko biti dobra ženska,
  Prijaznost ni odvisna od višine!
  Enomaj je s svojimi ostrimi in dolgimi meči izvedel še en mlin in velikemu medvedjemu kapitanu odsekal glavo. Kotalila se je po palubi kot sod in brizgala kri. In mladi princ je zapel:
  Spet je tekla kri kot reka,
  Vaš nasprotnik je precej težak ...
  Toda ne boj se Satana,
  In vrni pošast v temo!
  . POGLAVJE št. 6.
  Vojvodinja sedemglavega zmaja in hkrati velika mojstrica magične akademije je siknila in vprašala:
  - Ali se lahko dvignete do višine odraslega človeka in obvisite v zraku vsaj minuto?
  Dominika se je zasmejala in odgovorila:
  Lahko, ampak lahko naredim drugače
  Teči bos po rosi...
  Dekle skače kot žaba -
  To pomeni nekaj drugega kot vsi ostali!
  Zmajeva vojvodinja je odprla usta in iz njih je planil ogenj. Plamen je šel skozi in lepo dekle zelo boleče opekel na njenih golih, rožnatih podplatih z graciozno krivuljo pete.
  In Dominic je zakričala, a je takoj močno stisnila čeljust. In njene prsi so se močno dvigovale. Dobro je zadelo, tudi žulji so takoj nabreknili. Bilo je, kot bi jo mučili starodavni inkvizitorji.
  Deklica je zarenčala:
  za vas Lancelot in kralj Artur !
  Zmajeva vojvodinja je zarjovela:
  Kdo je še to , da mi upaš groziti?
  Nimfa markiza je odgovorila:
  - To so junaki iz ljudske folklore. Za vas so popolnoma varni, vaša milost!
  Samica zmaja je zarjovela:
  - V REDU! Zdaj imate praktično nalogo, pozdravite opečena stopala. To je zelo uporabno v praksi in vam bo v življenju prišlo še kako prav.
  Dominika je silovito nasmejana zapela:
  - In ena, in dva, in tri, in pet!
  Ne bom se naveličal ponavljati ...
  Reči isto
  To je dovolj, da vam blati vodo!
  Veliki Mojster Zmaj je opozoril:
  - In predrzno dekle je. Morda ji ne le ocvre pete, ampak tudi zlomi prste na nogah?
  Nimfa markiza je pripomnila:
  - Moramo biti potrpežljivi, oh vojvodinja. Morda je to dekle naša edina priložnost, da rešimo močnejši spol. In vrni moške!
  Samica zmaja je zarjovela:
  - To je neumno! Utopljenec zgrabi za slamico, ti pa za golo peto človeškega dekleta . Ni kazala posebnih sposobnosti.
  Nimfa markiza je ugovarjala:
  "S svojim ukazom je lahko dvignila kamen brez kakršne koli čarovnije ali urokov, in to je veliko vredno!"
  Vojvodinja Montserrat se je zasmejala in odgovorila:
  - Ja, slavno si je poškodovala čelo. Res je, zdaj ni sledi. In to ni značilno za ljudi.
  Weasel je potrdil:
  - Takoj se vidi, da je posebna in izbrana! In zahteva poseben, iskren in subtilen pristop.
  Zmajeva vojvodinja je prikimala s sedmimi glavami hkrati:
  - Ja, iskren in poseben pristop... Mogoče bi ji z jezikom obliznil pete, v znak velikega spoštovanja!
  Dominika se je zdrznila in samozavestno odgovorila:
  - Ne, raje ne uporabljaj jezika! - In je dodala, nepričakovano pa je njen obraz postal veliko slajši. - Čeprav je jezik nedvomno najmočnejši del telesa. Sposoben je premakniti milijonske vojske!
  Markiza nimfa je predlagala:
  - Daj ji preprosto nalogo. Na primer, pusti ji, da mačka pride do nje in prede, nato pa se vrni!
  Tu je prej molčeča trollka v škrlatni obleki s čarobno palico v rokah ugovarjala:
  - Ne! Ne bomo ji dovolili mučiti mačjega mladiča. Bolje se je boriti proti meni s čarobnimi palicami. To bo res resen izpit in učinkovit test!
  In odtisnila je peto svojih sandalov, posejanih s safirji ter vijoličnimi in lila diamanti.
  Zmajeva vojvodinja je odvrnila:
  "Za novinko se je pretežko boriti z mojstrom Dragon Academy." Težko se je bilo boriti s teboj, še tako izkušenim in prekaljenim Laskom!
  Trollka se je zasmejala in pripomnila:
  - Še posebej! Po tem se je ne bo bal niti Koschey Immortal!
  Nato je Dominika zabrusila:
  - Kaj, ali imate Koscheya Nesmrtnega?
  Zmajeva vojvodinja je prikimala:
  - Seveda obstaja, vendar je daleč od daljnih dežel v daljnem kraljestvu. Vendar obstaja ta podli umazan trik !
  Udarnica je z nasmehom pripomnila:
  - Ali pa je morda povzročil kugo? Pobiti vse samce in ujeti svoje samice!
  Zmajeva vojvodinja je odvrnila:
  - Komaj! Pri nas je desetkrat več samic kot moških. In med orki in goblini, ki sestavljajo vojsko Koshcheija Nesmrtnega, je nasprotno desetkrat več moških kot žensk in so veliko večji in močnejši. Zakaj bi uničeval lastne podanike in vojsko!
  Dominika je opozorila:
  - Toda kuga ne prizadene samega Koščeja?
  Trollka je prikimala:
  - Da, niti ena bojna magija ne deluje nanj. Ne vzame orožja. Tudi vaša vodikova bomba ga ne more uničiti. Takšno je bistvo!
  Udarjenka je zapisala:
  - Verjetno ima smrt v jajcu, na konici igle!
  Zmajeva vojvodinja je z grmečim glasom odgovorila:
  - Ni tako preprosto! Če bi bilo tako enostavno najti Koščejevo smrt, potem že dolgo ne bi bil živ. In tako, stara je toliko stoletij, da ...
  Nimfa markiza je odgovorila namesto nje:
  - Še vedno ste skakali po drevesih, on pa je že imel svojo moč in je sedel na prestolu. Pomislite, kakšna entiteta je to!
  Dominika ga je vzela in zapela:
  Opice delajo obraze
  In sedijo na veji ...
  Še vedno neresno
  Tam so bili naši predniki!
  Trollka je pripomnila:
  - Koshchei je seveda tudi osumljen. In ko se je začela kuga, je bil seveda prvi osumljen on. To je na nek način glava osi zla. Kot stoglavi moški zmaj, največji med zmaji, cesar cesarjev in hudobni. Toda tudi ta pošast je okamenela in se sesula. Toda Koschey bi se vsaj potrudil! Še več, sumili so tudi na kralja džinov, Iblisa... Džini so duhovi in ne morejo okameneti.
  Toda duhovi so se nekako skrili. In bilo je, kot bi izginili!
  Dominika je v odgovor zapela:
  Duh je izdavil, ne, verjemite mi, dekleta imajo moč,
  In izginila...
  In potem je zmaj ugovarjal lepoti ,
  Teci, prosim!
  Markiza de Lasca je pripomnila:
  - Obstajajo tako dobri kot hudobni duhovi. So močni, vendar so njihove zmogljivosti omejene. Toda teoretično, če bi eden od samcev ali samic prosil cesarja džinov Iblisa , naj uniči moško raso, in bi bil sposoben najti prstan vsemogočnosti, ki bi dal moč nad to največjo silo v našem vesolju, potem bi lahko povzročil to!
  Dominika je prikimala:
  - To je že nekaj! Najti moramo prstan vsemogočnosti. In potem bomo vse popravili.
  Samica zmaja se je zasmejala in njen glas je bil kot grom. In potem je odgovorila:
  - The One Ring je zelo težko najti. Ker daje moč nad ozemljem, primerljivim s celotno galaksijo. Poleg tega, če je v vašem vesolju galaksija skoraj prazna zaradi redke razporeditve zvezd, potem je tukaj ozemlje, ki ga naseljujejo trilijoni inteligentnih bitij in številna kraljestva. In očitno ga še nihče ni našel, saj ni bilo carja našega pravljičnega vesolja!
  Dominika se je zahihitala in vprašala:
  - Ali imaš Boga?
  Markiza-nimfa je odgovorila:
  - Ali obstaja tak Vrhovni Bog, Stvarnik v vseh Vesoljih, ali pa ne obstaja, še nihče zares ne ve. Tudi Koschey Nesmrtni. Toda obstajajo bogovi nižjega ranga. Vendar so takšni, da so malo uporabni in se je bolje držati stran. Na splošno ima beseda Bog veliko pomenov. Torej so najvišji džini po moči enaki bogovom.
  Trollka je pripomnila:
  - Imamo tudi religije, a od njih je malo koristi. Kot je mimogrede tudi tvoje. Zdaj, ko je bil koronavirus , so bile cerkve res prazne in je nekomu pomagala molitev ali pa ga je kadilo zaščitilo pred virusi. Zakaj ste ljudje tako lahkoverni, da mislite, da lahko s klečanjem in priklanjanjem nekaj izprosite!
  Dominika se je agresivno odzvala:
  - Ampak jaz sploh ne verjamem v Boga ali bogove! In to me ne zanima. Toda prej nisem verjel v viline in sem jih imel za pravljico in človeški izum. - Deklica je udarila z golim podplatom po kamniti plošči in nadaljevala. - In zdaj vidim, da obstajajo vilini, zmaji, troli, nimfe, zakaj torej ne bi verjeli v Boga in angele? Še več, veliko milijard ljudi verjame v Vsemogočnega in skoraj izključno majhni otroci, pa še to ne vsi, resno verjamejo v zmaje in viline.
  Markiza Laska se je zasmejala:
  - Vem! Ta deklica je, ko je bila majhna, gledala risanko o Neznancu in pravzaprav začela iskati čarobno palico na dvorišču. In preverila je vsako vejico. In drugi otroci so se ji smejali. Pravzaprav večina že v zgodnjem otroštvu razume, da so čarobne paličice pravljice!
  Dominika je opozorila:
  - Toda v vašem svetu obstajajo čarobne palice!
  Trollka je prikimala:
  - Seveda obstaja! In če želite preživeti, se jih boste morali naučiti uporabljati !
  Samica zmaja je zarjovela:
  - Takoj zdaj! Daj ji čarobno paličico, bomo videli, česa je sposobna ta deklica, zelo ostra in drzna na jeziku!
  Dominika je zapela:
  Prosim vas, da ne boste presenečeni
  Če se zgodi čarovnija!
  Če se zgodi, če se zgodi čarovnija!
  Laska je opozoril:
  - No, ali ni ljubka? Takšna čarovnica!
  Trolka je svojo čarobno paličico odločneje prijela v desno roko in z njo zamahnila. In strela je udarila v Dominika. Toda deklica-igralka je v zadnjem trenutku uspela skočiti in udarec je zgrešil. Marmorna ploščica za mano se je stopila in začela kaditi.
  Zmajeva vojvodinja je vzkliknila:
  - Bodi previden, Cobra! Poškodovali boste celoten premaz!
  Weasel se je zasmejal in opozoril:
  - To je metoda čarobne palice!
  Samica trola Cobra je v odgovor zapela:
  - Zlobna mati, moja metoda je preprosta,
  Ne maram vleči mačka za rep!
  Dominika je v odgovor zarenčala:
  V mojih zenicah je nočna mora,
  En skok - en zadetek!
  Zmajeva vojvodinja ga je prekinila:
  -Poglej, njeni žulji so že izginili! Pri ljudeh poškodbe ne izginejo tako hitro. Kakšno dekle !
  Markiza nimfa je potrdila:
  - To je to! Nisem se zmotil. Regeneracija je redka po moči, tudi za čarovnice, in ni bila zdravljena z magijo.
  Dominika je pomežiknila in se demonstrativno postavila na roke. In njene bose noge so se bliskale v zraku kot lopatice propelerja. In deklica jo je vzela in navdušeno zapela s svojim srebrnim glasom:
  V bitkah smo kalili svojo voljo,
  Brat, borili so se za domovino.
  Od daleč je bilo videti kot elfinizem,
  Vilinski vojak je vstopil v Orklin!
  
  Naši predniki so kovali meče,
  In potem je šlo orožje v akcijo...
  Breze odpirajo svoje veje,
  Dekleta pečejo pite!
  
  je uspešen v vsaki bitki ,
  Ve, kako stvari jemati z razumom.
  Včasih gori čisti pekel.
  Vendar bomo premagali nasprotnika !
  
  Elf varuje Zemljo,
  Daje zavetje tistim, ki so bosi in goli.
  Maja smo končali bitko,
  Orkmacht je čakal hud poraz!
  
  In po gradnji in setvi,
  Polja cvetijo in rž je v skladih.
  Vi ste junaki, dekleta, dedki,
  V rovih je bilo mraz in sneg!
  
  Iz naše hrabre domovine,
  Globoko se prikloni.
  Zastave elfinizma letijo,
  In Fuhrerjevi transparenti so za razrez!
  
  Stoletja bodo minila pod nami Zvezde,
  Imperij je galaktični roj.
  Nikoli ni prepozno, da se rodiš
  In pokopajte sovražnika v vesolju!
  
  Toda verjamem, da bo um miren,
  In človek je vsem kot mati,
  Tukaj starodavna družina uspeva,
  Sijaj Slave - Milost!
  In dekle zelo lepo poje, je tako čudovita pevka svetovnega razreda. Ali pa kvazisvetovno - kar je še bolj smešno.
  Zmajeva vojvodinja je zarjovela:
  -Čudovito! Ali pa samo vzemite in naredite ...
  Samica trola Cobra je zakikala:
  - Čas je za boj s čarobnimi palicami! In to brez topih nohtov! S sovražnikom se bomo borili do konca!
  Nimfa markiza je zacvilila:
  - Ne bodi neumen! Kakšen sovražnik ti je. Morda je to naša zadnja priložnost, da rešimo in vrnemo močnejši spol!
  Dominika je jezno zamrmrala:
  - Daj mi čarobno paličico in z nasprotnika bom zbil mešanico. Jaz sem Harry Potter v krilu in ne kakšen Nevelec!
  Zmajeva vojvodinja je zamrmrala:
  Kakšna tolpa je to?
  Weasel je pojasnil:
  - Liki iz človeških pravljic in folklora Harry Potter je deček, ki je študiral na čarovniški akademiji, Dunno pa je komična risanka .
  Cobra se je nasmehnila in potresla s palico. Pulzar je poletel ven in zadel mesto, kjer je stala igralka. In ona, Dominika, je zelo spretno odskočila nazaj in zableščala z rožnatimi petkami, ki so bile tako rekoč brez prahu. In plameni so ji vzeli podplat in ga rahlo obliznili.
  Deklica je zavpila:
  - Oh ti perverznež !
  In zamahnila z roko. In nenadoma je čarobna palica, ki jo je nimfa držala v rokah, s strašno silo planila v njeno dlan.
  In Dominic jo je močno zgrabil, kot gibčna opica. Nato je v odgovor izstrelila pulsar.
  Deklica igralka ni šepetala nobenih urokov, ni gugala, preprosto je mahala s čarobnim artefaktom. In ognjeni strdek je poletel proti Kobri. Tega ni pričakovala in je padla na tla. Njeni sandali, v slogu polčevljev, ki so pokrivali samo peto, so tresli navzgor. In jasno je bilo, da je samica trola resno poškodovana. In je dolgotrajno ječala. In začela je streljati nazaj iz svoje čarobne palice.
  In pulzarji so se razpršili, kot bi z neba padala toča. Res je prišlo do izmenjave udarcev.
  Natančneje en močan zadetek in serija poševnih udarcev sta zgrešila cilj.
  Pulzar je zadel tudi zmajevo vojvodinjo. Odgovorila je tako, da ga je vzela in zarenčala z ognjem iz ust. In njena svetloba ni bila neškodljiva, ujela je celo markizino nimfo.
  Tudi ona je potresla s čarobno palico in zarjovela:
  - Dovolj otrok! Res ste že presegli vse meje.
  Toda obe deklici nista niti pomislili, da bi se umirili. Dominika, ki je v sebi začutila demonsko moč, je udarila s svojo čarobno palico in vrgla en pulsar za drugim. In njena jajca so zadela stopala mojstra trolov in ji zažgala sandale.
  Od jeze je kričala:
  - Človeški piščanec!
  Nimfa markiza je ugovarjala:
  - Ne! Najverjetneje gre za jastreba ali vsaj za zmaja!
  Dominica je znova udarila in tokrat je val cunamija njenega divjega ognja resnično udaril kot ognjena palica.
  Samica trola Cobra pa bo rjovela in sproščala čarovnijo brez omejitev. A takoj ko jo ognjeni steber vrže navzgor, ji dobesedno ožge obleko in jo udari po prsih.
  Samici trola je zastal dih. In Dominica je šla dlje in dodala ubijalski pulsar na glavo. In bilo je, kot bi me udarilo kladivo .
  Kobra je zarjovela in se končno onesvestila. Njene bose noge so bile opečene in z mehurji. Deklico z orlovim nosom so opekli in pretepli.
  Zmajeva vojvodinja je veselo vzkliknila:
  - Vau! Presegli ste vsa pričakovanja! Odkrito povedano, nisem si mislil, da lahko narediš kaj takega - izločiš samo Cobro!
  Nimfa markiza je prikimala:
  - Ona je naše glavno in skoraj edino upanje! In morda je upravičen. Poglejte, kaj počne ta naslikani lepotec!
  Dominika ga je res prijela in zamajala z boso, graciozno nogo, in v maroko oblazinjena "koza" je nenadoma zablejala in oddirjala naokoli. Bilo je, kot da je postal resnično živ in mobilen. In res skočiva in se spogledujva.
  Zmajeva vojvodinja je planila v smeh, zmajala s sedmimi glavami in pripomnila:
  - Vau! Kako ji to uspe?
  Dominika je skomignila z rameni in zacvrknila:
  Če sem iskren, ne vem
  Vse se je zmešalo v opoldanski vročini...
  Skoraj nikoli ne berem urokov.
  Z duhom vetra se sploh ne igram!
  Namesto tega te vedno pogrešam, gospod,
  Vzemi dekle s seboj!
  Zmajeva vojvodinja je zarjovela:
  - Dominika sprejeta! In glede na svoj poseben talent se vpiše v elitni oddelek Dragon Academy. Kjer ji ne samo, da ji ne bo treba plačati študija, ampak bo, nasprotno, prejela povišano štipendijo!
  Dominika je skočila višje, se zavrtela in zapela:
  Ni boljše Dominike
  Je barva Zemlje...
  Sonce vzhaja nad planetom,
  In vse naokoli so ničle!
  Markiza nimfa je s sladkim nasmehom vprašala:
  - Kaj bom dobil za to?
  Sledil je premor ... Dominika je izdavila :
  - Moraš najti čednega fanta!
  Zmajeva vojvodinja se je zasmejala in odgovorila:
  - Vendar se je novemu študentu očitno vrtelo od močnega ponosa! Zato nalagam pokoro - izreči sto krilatih aforizmov. In to takoj!
  Dominika je z nasmehom prikimala:
  - Prosim! Nisem zaman igral v filmih in imam odličen spomin!
  Zmajeva vojvodinja je zamrmrala:
  - Pridi hitro! Imam tudi časovno omejitev!
  Dominika je globoko vdihnila in s hitrostjo strojnice začečkala:
  Nihče ne potrebuje ušes mrtvega osla, sluh žive lisice pa je dar za tiste, ki ne potrebujejo oslov za dosego svojih ciljev!
  Ko se enkrat obuješ v čevlje, boš za vedno ostal bos!
  Vojna je zrak za pljuča, vendar le pomešan z binarnim plinom!
  Če sovražnik noče odnehati in ne zna izgubiti, ga bomo prisilili, da se sleče in ga naučimo zmagovati!
  Slabi ljudje imajo radi črno magijo, dobri neljudje imajo radi belo magijo!
  Ubijanje v vojni je težko v procesu, gnusno v percepciji, a kako super je na koncu! To pomeni, da vojna prinaša zdravje duši, utrjevanje telesa in čiščenje denarnice!
  Včasih vojna močno napolni denarnice, in to premosorazmerno s polnostjo prelite krvi in praznino pokvarjenega srca!
  Dolg do domovine je poplačan z nesebično predanostjo!
  Vojna preizkuša pametne, utrjuje močne, zabava bedake ! -
  Biti posmeh ni zabavno, spravljati druge v jok ni dolgočasno!
  Dober vladar , kot sladek med, bo najprej polizan, nato izpljunjen !
  In hudobni vladar bo kot pelin najprej sploščen in potem poteptan!
  Da, zlato je mehko, vendar se lahko zlahka uporabi za kovanje neprebojnega ščita!
  Kakovost vedno presega količino - tudi ocean ječmenove kaše ni ovira za sekiro!
  Zlo je polno moči, ko dobro oslabi strah!
  Šala je dobra, žlica je dobra za večerjo in pomoč v stiski!
  Lahko imaš srečo enkrat ali dvakrat - brez spretnosti sreča izgine!
  Kdor ni Lev Tolstoj, je literarni potepuh!
  Ni vam treba biti rojen kot Tolstoj, da bi bili naivnež literature!
  Pijmo za več žena kot razlogov za zardevanje ob ločitvi!
  Poželenje je uničilo več moških kot sočutje žensk!
  Natančno oko, poševne roke, sovražnik ni zgrešen - kratkoviden!
  Filozofija ne podaljšuje življenja, ampak ga okraši, raztegne drobce!
  Poveljnik zmaga s spretnostjo, mesar s številkami, genij z umetnostjo, prevarant s prevaro!
  Zato pijmo, da upanje ne umre in umrejo samo tisti, ki ga ne izpolnjujejo!
  Upanje umre zadnje ... In prvi so tisti, ki ga ne upravičijo!
  V vojni je logika relativen pojem, kot čokolada; preden sploh imaš čas občudovati tablice, so že v tvojih ustih; preden jih imaš čas pogoltniti, pridejo ven postrani!
  Uspeh včasih smrdi, dosežki smrdijo po mrliču, a sreča ne more smrditi!
  Bog je na površini vsake stvari, Hudič pa v njenih podrobnostih!
  Biti pretepen je tudi za mazohista neprijetno!
  Česar Bog ne ve, je samo vprašanje, na katerega ni mogel odgovoriti!
  Opica je boljša od človeka v tem, da je lahko samo dobesedno žival!
  Pridiga, ki ne vodi v dobro, je kakor pot, ki vodi k sekiri!
  Graditi kakršne koli doktrine na besedilih evangelija je enako kot preučevati kvantno mehaniko iz pravljic bratov Grimm!
  Težko je biti Bog, a ostati hudič je popolnoma nevzdržno!
  Um štirikrat poveča moč, tudi če se število sovražnikov podvoji!
  Življenje je popoln kompromis, ne z ljudmi, ampak z naravo!
  Čelo je zvonasto , kar pomeni, da je zlog kul!
  za bedake , zakoni narave niso predpisani za genije!
  Jezik je dan pametnim , da skrijejo misli o neumnih in nesmiselnih stvareh!
  Kdor v žalostnem vidi smešno , bo tragično oslepel od resnega veselja!
  - Mudi se brez naglice - hiti brez naglice! Pridobite petico iz lekcije z reševanjem zapletene akcije!
  Zmagovalcev se ne ocenjuje ... Čeprav se jih včasih ocenjuje!
  - Človeška neumnost je zaveznica do ljudi sovražnih bogov!
  Človek v hlevu je moški, toda prašič se tudi v palači ne dvigne višje od merjasca!
  Obstajata dve neskončni stvari: vesolje in človeška iznajdljivost, vendar je prva relativna, druga pa absolutna!
  Kateri Rus ne mara hitre vožnje in prekleto hitrega leta!
  - Vsi nočejo v pekel, a le redki okusijo željo po hudičevi priložnosti!
  Toda brez zalivanja s solzami ne morete žeti žetve veselja in brez namakanja lovorike uspeha ne bodo rasle!
  Bog je v vsaki stvari ali na njeni površini, Hudič pa v odsotnosti stvari ali v globini materialnega pomanjkanja!
  Kdor si vzame čas za previdnost, bo prihranil večnost na svojem pogrebu!
  Molk je zlato, beseda je srebro, a toliko se izlije iz ženskih ust, da postanejo tudi diamanti dolgočasni!
  Molk je zlato in dolgo shranjevanje zgovornih tokov ne bo zarjavelo!
  In zlato izgubi vrednost, če je tiho zakopano v zemljo!
  Včasih si z molkom napolniš denarnico z več zlata kot z glasnim prosjačenjem za darilo!
  Vojna ni nikoli dolgočasna, lahko je rutina, a le do prvega strela!
  Mirni čas se ponavadi ponavlja in samo bitka je vedno individualna!
  V vojni, tako kot v šahu, ne moreš zgrešiti, razlika pa je v nenehnem časovnem pritisku!
  Vojna je večna časovna stiska še pred prvim korakom!
  V šahu se poteze izmenjujejo, v vojni pa se izmenjujejo!
  Vojna je kot šah, samo brez pravil in v realnem času!
  V vojni večno primanjkuje časa, ko vlada mir, zmanjka zabave!
  Najbolj zanimivo v vojni je to, da je vedno vse resno in samo predaja je za zabavo !
  Lahko odnehaš navidezno, ampak, žal , odnehaš lahko le zares!
  Trdo delo pri treningu je poplačano z lahkoto bojevanja! Kdor ni len, bo postal junak!
  Nikoli ni prepozno za učenje, razen če si mrtev!
  Tudi mrtev ima možnost za maščevanje, razen če je ateist!
  Postati ateist pomeni prenehati biti nesmrten!
  Mislijo z glavo, delajo pa z želodcem!
  Zlo ne živi v srcih, ampak v želodcih!
  Srce je sebično samo od časa do časa, želodec pa vedno!
  Želodec je najstrašnejši del telesa, a nas motivira za delo!
  Brez srca ni človeka, brez želodca ni človeškega pohlepa!
  Tolažijo srce in pomirjajo želodec!
  Ne zanima me, koliko stane avto, glavno je, da prestiž domovine nima cene!
  Če Jezus živi v srcu, potem Satan živi v želodcu!
  Prazen želodec spodbuja k polnjenju denarnice!
  Prazna glava ti prazni denarnico!
  Velik trebuh ni znak dobre osebe, kaže pa na malo volje!
  Prazen želodec napolni dušo z grenkobo!
  Najtežji trebuh je tisti, čigar praznina izvira iz glave brez možganov!
  Žensko hranijo noge kot volk, samo v visokih petah!
  V prihodnosti mnogi obljubljajo zlate gore, a sreča je še vedno pred vrati!
  Življenje ni kot karte, vedno moraš dati vse od sebe za uspeh !
  Cilj je kot svetilnik, stremiš k njemu, a ko ga dosežeš, vidiš, da so se težave samo povečale!
  Cigareta je najučinkovitejši morilec , še posebej proti kupcu! Cigareta je kot tiha puška, vendar je smrtonosna tudi v rokah amaterja!
  Cigareta je najbolj zanesljiv ostrostrelec, vedno ubije!
  Cigareta je grenkega okusa, a pritegne bolj kot sladkarije!
  Cigareta je kot slabo dekle , a ločitev od nje je veliko bolj boleča!
  Cigareta, za razliko od vržene granate, podaljša življenje!
  V vojni je najkrajša pot do cilja krožni manever, čista resnica pa podla prevara!
  Krožni manever je najbolj zanesljiv način, da skrajšate pot do cilja!
  Življenje je rdeče, a odide s škrlatno krvjo!
  V vojni življenje izgubi vrednost, dobi pa smisel!
  Vojna , tako kot ženin, je dovzetna za izdajo, vendar ne dovoli, da bi se zadržala!
  Vojna je poželjiva ženska, ki žre moška telesa!
  Vse starosti so podvržene vojni, tako kot ljubezen, vendar to ni prijetna zabava !
  Vojna je, tako kot kurtizana, draga in spremenljiva, vendar vedno pusti junaški spomin!
  Vojna ni kot sanje, brez močnih čustev ne gre!
  Svet je dolgočasen in sproščujoč, vojna je zanimiva in razburljiva!
  Vojna, ta kri in znoj, oplodi sadike, ki rodijo pogum!
  Ne glede na to, kako zanimiv je proces vojne, si vsi želijo konca!
  Vojna ni knjiga, ne moreš je zapreti, ne moreš je skriti pod blazino, lahko jo tudi umažeš!
  Vojna je religija: zahteva fanatizem, disciplino, brezpogojno poslušnost, a njeni bogovi so vedno smrtni!
  V vojni, tako kot v igralnici, je tveganje veliko, dobitek pa kratkotrajen!
  Vojak je smrten, slava je pozabljena, trofeje se obrabijo in samo razlogi za nov pokol so neodstranljivi!
  Morilca preziramo, razen če je vojak na fronti; preziramo tatu, če je ropar na bojišču, dvakrat!
  Vojak, to je vitez, katerega oklep ima pogum in čast! General baron, čigar krona sta preudarnost in inteligenca!
  Vojak zveni ponosno, zasebnik slabšalno!
  Prvi v napadu lahko umre, zadnji pa ne bo ostal v spominu!
  Bolje je biti prvi pri delitvi plena kot pri napadu!
  Vojna, tako kot ženska, samo položi moške, ne da bi jih zlomila!
  Ženski se za razliko od vojne ne mudi usmrtiti moškega!
  Vojna, za razliko od žensk, ni nikoli zadovoljna s številom dodeljenih moških!
  Vojna je najbolj nenasitna ženska, moških nikoli ne dobi dovolj, ženske pa ne zavrne!
  Ženske se ne marajo kregati, a želja po ubijanju moškega ni veliko hujša od krogle!
  Tudi majhna krogla lahko ubije človeka, ženska z velikim srcem ga lahko osreči!
  Veliko srce pogosto vodi do majhnega lastnega interesa!
  Vojna nima ženskega obraza, vendar bolje krvavi moške kot žene!
  Vojna ne prinaša veselja, zadovoljuje pa agresivne nagone!
  Veselje v vojni, le trupla sovražnikov so v ceni!
  Vojna je oranje njive: pognojena je z trupli, zalita s krvjo, a iz nje pride zmaga!
  Zmaga se kali na truplih in krvi , a obrodi sad s slavo!
  Vojna je kot roža ljudožerka, svetla, mesojeda in smrdljiva!
  Vojna je mati napredka in mačeha lenobe!
  In v vojni življenje vojaka ni vredno, generali pa so celo izguba!
  Če hočeš mir, vzbujaj strah, če hočeš vojno, vlivaj smeh!
  Smeh ni greh, če nisi za posmeh v vojaških zadevah!
  Vojna je kot cirkus, le zmagovalec se zadnji smeje!
  V vojni, kot v cirkusu, samo zahrbten, resen morilec!
  Enotnost pod trdim režimom je boljša kot kaos in šlamparija pod mehkim!
  Smrt je konvencija, sramota je absolutna !
  Ne glede na to, kako velik je kralj, bo šel v grob, tako kot lovec!
  Politik vedno laže, samo umre zares!
  Nesmrtnost je resnična, smrt pa je iluzorna!
  Kralji zmorejo vse, le en, noben kralj ne more pobegniti iz groba v zemljo!
  Vsi hočejo živeti lepo, le redki pa umrejo dostojno!
  Smrt obljublja težave, razen če se iskri z žarki dosežkov!
  Življenje brez zabave je ljubezen brez hobijev!
  Dobro je, ko je ljubezen, slabše, ko je prelita kri!
  Seks je kot bakla, a polnjenje stane več!
  Lahko živiš brez seksa, ne moreš pa se razmnoževati!
  Čim bolj vroča je ljubezen, tem močneje teče kri!
  Ljudje hočejo ljubezen, živali hočejo seks in geniji hočejo razodetja!
  Tudi pujsi se parijo, esteti obožujejo!
  Tudi seks zahteva zmernost, več kot je, bolje je!
  V ljubezni ni meja, v seksu so besede dovolj!
  Lažje je pod ognjem, če je plamen v srcu!
  Bolje je goreti v plamenih, kot postati Kajnova duša!
  Vojna je skupinski seks: veliko stokanja in kričanja, a toliko krvi ne bo niti od tisoč devic!
  Seks je kot vojna, vendar ne tako dolg in rutinski!
  Pretepanje je kot ljubljenje, toda stokanje se ne spodbuja!
  Seks je seveda dober, toda izkašljevanje krvi je slabo!
  Vojna je težka, a ponižanje tehta več kot vsako vojaško breme!
  Če hočeš živeti, se nauči boriti, če hočeš preživeti, se nauči zmagovati!
  V vojni so vsa sredstva dobra, razen kurjenja!
  Vsakdo se lahko bori, a le vredni lahko zmagajo!
  Vojna ni prostor za razmišljanje, polna je velike norosti!
  Bolje se je boriti kot trgovati z domovino!
  Vojna ni sladkarija, te pa napolni z veseljem, ko jo pogoltneš!
  Bitka se nikoli ne konča, le grmenje kanonade potihne!
  Morda bo kanonada potihnila, lahko bo cev počila, a boj se ne bo nikoli ustavil!
  V vojni je najbolj zanimiva nepredvidljivost, boj zares!
  Zakaj so pod Stalinom padle cene, ker so pobijali sovražnike ljudstva!
  Za denar je bolje biti slečen kot zastonj obut!
  Dobesedno lepše je biti bos kot figurativno imeti čevlje!
  Vojna je kot cirkus, le namesto smeha so solze, arena pa je velika kot planet!
  Hočem mir, izpade vojna, hočem vojno, izpade kapitulacija!
  Vojna je do neke mere mati, rodi pravo bratstvo!
  Vojna je zlo, a rodi dobre tovariše!
  Dolge roke so dobre, če pamet ni kratkega stika!
  Moč zmaguje in samo praktični um podeljuje darila zmage!
  Moč in inteligenca, kot mož in žena, rodita zmago samo v paru!
  Oseba ima za razliko od piramide neravno oporo v vzdržljivosti!
  Piramida ima štiri vogale, vendar ji ravna površina daje stabilnost!
  Dobra smrt je boljša od bednega življenja!
  Dobro je biti Bog v divjini, a slabo je biti hudič v coni!
  Sonce zaide v pol dneva, a slava ostane stoletja!
  Slava je kratkega veka, razen vsega drugega!
  Živite večno, učite se večno, vendar se ne učite znova!
  Slava je lahko zelo svetla, svetlejša od zlata, vendar sčasoma bolj zbledi!
  Slava je kot sonce, a ponoči ne zaide!
  Ni lahko postati slaven, tudi s trudom, a lenoba hitro pripelje v sramoto!
  Slava je kot ogenj, prijetna za oko, a da jo dobiš, moraš nekoga zažgati!
  Dobro je biti v slavi, slabo je biti obdan z muhami, ki se lepijo na slavo!
  . POGLAVJE št. 7.
  Po prebujanju je deček princ Enomaj spet priklenjen na kolo. Pred tem se je smel umiti v hladnem potoku in si umiti zobe. In potem skromno zajtrkujte.
  In še naprej se gibajte v stalnem gibanju in otroškem telesu, da vas ne oklene kamnita kuga. Takšna je težka usoda veličastne osebe in dediča velikega vilinskega imperija.
  Edini način za preživetje je biti mlad suženj in trdo delati. To zagotavlja začasno zaščito pred okamenenjem. Tukaj je nekaj možnosti za podaljšanje obstoja, vendar je precej neprijetno in boleče.
  Toda deček, ki vrti kolo, se s svojo bogato domišljijo potopi v domišljijski svet in popestri svoje brez veselja bivanje v prostovoljno-prisilnem ujetništvu.
  Deček leti na majhnem troglavem zmaju. V neznani deželi želi najti, še ne ve kaj, a kaj lahko vrne močnejšemu spolu in ustavi izumiranje in okamenelost moških.
  Tudi zmaj je še otrok in deček ni star več let, oblečen pa je le v kratke hlače in nahrbtnik z bojnim arzenalom, za pasom pa ima lok, dva meča in par bodal.
  Oenomaus leti na svojem konju. In poleg nje sedi dekle Margarita na majhnem zmaju. Oblečena je samo v tuniko, zagorela, na golih prstih pa prstana s čarobnostjo. Ona predstavlja boj hit iz človeškega sveta.
  Dekle ni preprosto. Na Zemlji je bila med veliko domovinsko vojno partizanka in obveščevalka. In po njeni smrti se je preselila v svet magije in magije. In v njem je že več kot triindevetdeset let. Diplomirala je na Dragon Academy in obvladala močno čarovništvo. Videti pa je enako kot takrat, ko so jo Nemci obesili. Iz neznanega razloga ne raste, kar Margarito vznemirja. Kako dolgo si lahko večni otrok?
  Res je, Enomaj pravi, da je bil sam odrasel vilinski princ, vendar je postal suženj. In tudi zato je razburjen zaradi tega. Čeprav ne, biti otrok ni tako slabo, ampak ko si hkrati tudi suženj ...
  Zdaj pa je že v drugem svetu, ne vrti suženjskega kolesa, ampak leti na zmaju. In z njim je bila partizanka Margarita, ki so jo boso vodili po snegu na usmrtitev. In pred tem so me tudi mučili. Z bodečo žico so ji prerezali hrbet in na ognju spekli podplate mlade junakinje.
  Prekriti so z mehurji in ko stopiš na hladen sneg, je skoraj prijetno, saj boleča srbečica v ožganih stopalih popusti. In na pionirskem vratu je bila ploščica - "Jaz sem partizan." Ko visijo, skoraj ne boli, le zoprno je gledati vesele obraze Švab in policistov. No, strah, kaj pa če jo čaka pekel, kot pionirka in goreča ateistka? Kjer ti ne bodo cvrli le pete, ampak celo telo, za vedno.
  Čeprav, zakaj verjame v takšne neumnosti? Čeprav je škoda umreti in iti v pozabo, tako malo živeti.
  Toda ko se je zanka na njenem nežnem vratu zategnila, se je deklica zbudila na zmaju. In poleg nje je bila nimfa, lepa kot angel. In Margarita je mislila , da nebesa še vedno obstajajo. Tako poseben raj za pionirske heroje in ateiste.
  Toda v resnici sta v čarobnem svetu dobro in zlo ter njegovi problemi. Z magijo so jo hitro pozdravili rane in opekline. In deklica je vstopila v Dragon Academy, v najmlajši razred. Vendar je bila nadarjena, sposobna in se je hitro učila.
  In obvladala je močne čarovniške veščine. Zato se je kljub otroškemu videzu s princem Oenomajem odpravila na posebno misijo - najti nekaj, kar bi pomagalo rešiti močnejši spol. Navsezadnje je svet brez moških brez harmonije in zanimivosti. In poštenemu spolu je v njem dolgčas in neprijetno.
  Margarita je med letenjem pripomnila:
  - Včasih mislim, da se bodo moški vrnili in kaj potem? Kdo potrebuje punčko? Kako si želim, da bi odrasel in postal odrasel!
  Enomaj je odgovoril s samozavestnim tonom:
  - Če lahko magija ljudem vrne življenje, potem te lahko naredi odraslega. Samo ne pozabite, da se vilini, nimfe in driade ne starajo in to je njihova naravna lastnost. Toda človeške ženske ne. Potrebna je močna magija, da prepreči, da bi se spremenile v grde, zoprne in grbave starke. In biti grda starka je veliko hujše kot biti lepo dekle. Da ne omenjam starostnih bolezni, ki napadajo ljudi. Na Zemlji nimate nobene resne magije in verjetno ste se sami prepričali, kako gnusna in gnusna je starost, zlasti za ženske.
  Margarita je negativno zmajala z glavo:
  - Ne, nočem biti stara ženska! Bolje biti mlada sužnja kot stara kraljica!
  Deček princ se je zasmejal in rekel:
  - Večno boš mlad, večno bos!
  Deklica se je zasmejala in pripomnila:
  - Pred vojno sem bila mestna punca. V Leningradu je bilo nekako nespodobno hoditi bos, podnebje pa ni bilo zelo toplo. Zato mi je bilo v vasi nekako nerodno tepati . Šele med okupacijo, ko so bili otroški sandali strgani in je bilo zelo težko dobiti majhne čevlje, sem se naučil kaj takega. In veste, prve dni je boleče in hladno, sploh če se ne gibaš, potem pa se navadiš in je celo prijetno. Poleg tega je v Ukrajini poletje zelo toplo in nežno.
  Deček princ je prikimal:
  - Da! Razumem. Toda poglejte, kdo leti!
  Res se je pred njimi pojavila dama v pozlačeni stupi. Ne, ne Baba Yaga, ampak spektakularna svetlolasa lepotica, čeprav s preveč ličil. In blešči z bisernimi zobmi. In namesto metle ima povsem moderen električni sesalnik. Da, to je zabavna zgodba.
  Otrokom je poslala poljubček in zapela:
  Polno lisičk, veveric,
  Prihranim marmelado ...
  Konec koncev, fantje in dekleta
  Konec koncev, fantje in dekleta ...
  Res, res, res mi je všeč!
  Margarita je v odgovor prikimala in pripomnila:
  - Ja, to je sodobnost. Stara stupa na nov način!
  Blondinka s sesalnikom je to očitno slišala in se obrnila ter razočarano zarjovela:
  - Od kod vam ideja, da je stupa stara? Da, ti sam, če bi ostal na svoji Zemlji, bi bil že stara ženska! In zelo grda , če ne v krsti!
  Margarita se je strinjala z vzdihom:
  - Da, tako je! Verjetno bi kosti odplavale v grobu ali pa bi postala tako grda, da bi jo bilo zoprno gledati.
  Oenomaj je pripomnil:
  - Ljudje smo bitja, prikrajšana za Boga. Prikrajšani so za tisto, kar imajo vilini - večno mladost! In tudi močnejši spol si mora obriti brado. Fantje pravijo, da je zelo boleče in neprijetno!
  Blondinka s sesalcem ga je vzela in stresla. In raznobarvni mehurčki so poleteli proti otrokom, ki so sedeli na mladih zmajih.
  V odgovor so fantje pihali iz svojih zmajev in mehurčki so odleteli nazaj, v odgovor je blondinka zatresla palico. In vse se je začelo vrteti.
  Mehurčki so se začeli vrteti v krožnem plesu, kot bi bili naviti. In bilo je super .
  Dekle je opozorilo:
  - Nisi Baba Yaga - kostna noga,
  In kul blondinka je polovica sreče!
  Bojevnik s sesalnikom je besno pripomnil:
  Otroci so neumni kot prometni zastoji
  vlečejo te v mrežo...
  Naložim te v kotel,
  Prižgal ti bom ogenj!
  In kot odgovor je tako vesel in radosten smeh. To je resnično ženska - z veliko kul.
  Otroci so se zavrteli na svojih zmajih in skočili do Babe Jage. Deklica je iz nahrbtnika vzela fračo in zakiknila:
  - Ali ga želite prejeti?
  Blondinka se je zasmejala in s svojim pulsarjem udarila pionirsko čarovnico. Izmikala se je svojemu zmaju. In v odgovor se bo tudi pokrižal s fračo in kako te bo brcnil .
  In ognjena mreža je zapletla mlado Babo Yago. Tako se je znašla zvezana v njem.
  Deček Oenomai je opazil:
  - No, priznaj, katerega od otrok si ugrabil?
  Partizanka je prikimala:
  - Prav! Vemo, da imaš gobec kot top!
  Blondinka Yaga je zarenčala in se vrtela:
  - Ja, sprejel te bom in ...
  Lepotec se je brez besed stresel in poskušal prekiniti mrežo. Toda pionirska junakinja je prekrižala fračo in streljala na Yagino z energijo magije in znamenj. Kako se je blondinka začela tresti in zvijati. In dekle je zapelo:
  V težkih časih smo bili navdihnjeni,
  Narediti voljo močnejšo od jekla ...
  Osvobodil svet kuge -
  Dragi tovariš Stalin!
  
  Na mnogih slikah, ki sem jih izmeril,
  V neskončnem vesolju...
  Odprli ste nam pravo pot,
  Verjetno to nakazuje!
  
  Uporabil sem šok
  Magija iz Solcenizma...
  Tukaj je razpored:
  Da bo padel jarem fašizma!
  Vilinski deček je opazil:
  - Očitno je bil kul tip, Stalin! Toda verjetno se je, tako kot vsi ljudje na Zemlji, tudi staral.
  Dekle je tudi streljalo na Babo Yago v mladi modifikaciji in čivkalo:
  Lenin živi v mojem srcu,
  Da ne poznamo žalosti ...
  Vrata v vesolje so se odprla -
  Nad nami so se iskrile zvezde!
  Blondinka Yaga je prosila:
  - Dovolj! Pusti me, zahtevaj, naredil bom vse!
  Margarita je tvitnila:
  - Izpustite ujete otroke! Potem ti morda oprostimo. Koliko ste jih že posrkali v svoj sesalnik?
  Blondinka je zamrmrala:
  - Izpustil te bom! Samo ne vrzi mi čarovnije križa!
  Deklica se je obrnila. Ognjena mreža z modno gospo je spala. In se zavrtela . Margarita je opozorila:
  - Naj gredo vsi otroci, brez prevare!
  Blondinka je svečano zagotovila:
  - Dajem besedo!
  In vklopil sesalnik. Iz nje so začele skakati blede sence otrok. Prosojni, kot duhovi. Toda Margarita je zamahnila s čarobno palico in te sence so se spremenile v fante in dekleta. Slednjih je bilo trikrat več. A vseeno je bil Oenomai vesel:
  - Na tem svetu vsaj obstaja močnejši spol. In skoraj vsi naši moški so izumrli!
  Margarita je s sijočim nasmehom pripomnila:
  - Ni prispelo! In hvala bogovom!
  Eden od fantov, bos, a v razkošnem, čeprav raztrganem kamizolu, je priletel do Oenomaie in se predstavil:
  - Vikont de Lafer! Vau, kako nagnusno je biti v sesalniku. In ta psička mi je sezula tudi škornje iz pravega zmajevega usnja.
  Margarita je z nasmehom zamrmrala:
  - Daj no, vrni ukradeno vikontu !
  Blondinka Yaga je brenčala:
  - Nemorem!
  Enomaj je prav tako vzel svojo čarobno palico in jo stresel ter zarjovel:
  - In zakaj je tako?
  Lepa čarovnica je zaklokotala :
  - Prodal sem jih! Bile so zelo prestižne. En princ je zanje plačal pol vreče zlata!
  Margarita je zamrmrala:
  - No, bela ... Za to vam bomo vzeli vaše škornje. Izdelane so tudi iz zmajeve in celo tigrove kože.
  Blondinka Yaga je pripomnila:
  - Za fanta bodo preveliki. In bilo bi sramotno, da bi se čarovnica mojega ranga pojavila bosa.
  Margarita se je zasmejala in odgovorila:
  "Tudi jaz nisem šibka čarovnica, vendar sem ves čas bosa, tudi v mrzlih svetovih." In ti si taka dama. In fantku bom prilagodil velikost!
  Princ Enomaj je zarjovel:
  - In prisegnite, da ne boste ugrabili otrok. V nasprotnem primeru vas bomo odpeljali na sodišče bogov.
  Mlada Baba Yaga je jecljala:
  - Ne naredim jim nič slabega. Samo energija otrok mi omogoča, da ostanem za vedno mlada in lepa. In tako so živi.
  Margarita je hudo zarenčala:
  - Našli boste drug način za pomladitev. Pravzaprav je čas, da te naučim lekcijo.
  In deklica je zamrmrala urok. In kako je iz svojih golih prstov na nogah in iz konice svoje čarobne paličice izpustila curke energije pulsarja.
  In so zadeli blondinko. Nenadoma se je skrčil in zmanjšal. Zdaj je pred njimi namesto visoke deklice stala prestrašena deklica, stara največ deset let, s kijski in bosimi nogami. Šepetala je:
  - Ni potrebno! dobro bom! Ne tepi me!
  Margarita je imela v rokah škornje. Zamahnila je z dlanjo in odplavala sta proti bosonogemu dečku vikontu, ki je skupaj z ostalimi osvobojenimi otroki korakal kot brez teže po zraku.
  Fant iz plemiške družine je obul škornje in zapel:
  Okoli fanta je veliko nevarnosti,
  Včasih se svet lesketa kot hladen kamen ...
  Vendar je naš fant vstal s kavča,
  Ker je plemenit borec, verjemite!
  Deklica Yaga se je umirila in zamrmrala:
  - Ali me ne boš bičal?
  Margarita je ostro rekla:
  - Če se ne obnašate nezaslišano, zakaj bi vas potem bičali?
  Blondinka je začivkala in solza ji je pritekla po rožnatem licu:
  "Zdaj sem otrok in druge čarovnice me ne bodo spoštovale!"
  Eno od izpuščenih deklet je izjavilo:
  - Tudi mi smo otroci in ne jočemo zaradi tega!
  Fantje in dekleta so se smejali.
  Margarita je opozorila:
  - Gotovo si lačen! Mogoče gremo dol in tam kaj pojemo?
  Otroci so povzročali hrup. Vikont je pogledal navzdol in pripomnil:
  - Pod nami je velikanov grad in ni boljši od Babe Yage. Torej ...
  Enomaj je vzkliknil:
  - In velikan ima tudi otroke v ujetništvu. Moramo jim pomagati.
  Margarita se je nasmehnila in deklici Yagi predlagala:
  - Morda lahko skupaj vzamemo otroke in jih rešimo pred velikanom? Naredite dobro delo in sprejeti boste na študij na vilinsko akademijo. Tam se boste naučili delati dobra dela!
  Čarovnica je zapela:
  Ki pomaga ljudem
  Zapravlja čas ...
  Dobra dela -
  Ne moreš postati znan!
  Margarita je ugovarjala:
  Cvetni list je krhek,
  Če bi bila že zdavnaj odtrgana...
  Čeprav je svet okoli nas krut,
  Želim delati dobro!
  
  Delajte dobro ljudem
  Delaj dobra dela...
  In cvetele bodo kot rože,
  Modre rože v luči!
  Deček princ je z resnejšim tonom ugotovil:
  - In ti poskušaj delati dobro in se boriti proti zlu, in verjamem, da ti bo všeč!
  Deklica Yaga je stisnila pesti in rekla:
  - No, bom poskusil. Vseeno ni več poti nazaj k zlobnim čarovnicam - smejale se vam bodo in vas ščipale ! Prekvalificiral se bom v dobro vilo!
  Margarita se je nasmehnila in zapela:
  Vsak, ki ima na svetu pamet,
  Vedno morajo biti prijatelji ...
  Da se ne zgodi kot na strelišču -
  Inteligentna igra ni postala!
  Deček princ je začivkal:
  - No, pojdimo dol do velikana!
  Horda otrok, skoraj povsem bosih in razcapanih, suhih in bledih, a energičnih in vznemirjenih, je planila z neba.
  Margarita in Oenomai sta se spustila na zmaje, Yaga, ki je postala deklica, pa na možnar. In sesalnik je ostal pri njej, čeprav se je zdel prevelik za otroške roke.
  To je ekipa, ki se je spustila na tla. Nič drugega kot velikanov ogromni grad s stolpi, iz katerih štrlijo velike lobanje . Toda vhod nadzirajo okostnjaki in cela četa orkov.
  Otroci so pristali. Bili so pripravljeni na boj. Deklica Yaga je pritisnila na gumb sesalnika in iz njega so padle sablje, meči, sulice, bodala in celo nekaj mitraljezov. Ko je videla zmeden pogled otrok, je pojasnila:
  - Zgrabil sem ga s svojim sesalnikom. To je veliko bolje kot metla. In cela zbirka orožja v njem.
  Margarita je potresla s svojo čarobno palico in svojimi bosimi nogami, a okrašenimi s čarobnimi prstani, in zakiknila:
  - Zdaj bom izrekel urok, ki bo vašemu orožju dal posebno, čudežno moč.
  In čarovnica je rekla:
  - Abra , kabra , codabra ! - In tokovi energije so odleteli iz njene čarobne palice in čarobnih prstanov. In orožje, ki ga je Baba Yaga dala otrokom, je začelo sveteti.
  Oenomai je kot bolj izkušen borec vzel v roke kratko, lahko mitraljez, ki je streljal s tankimi iglami. Fant je obliznil svoje sočne ustnice in zapel:
  - Dobro bi moralo biti z mitraljezom,
  Udari kot besno jeklo ...
  Da kri ni tekla kot slap,
  In raj je zavladal v vesolju!
  Otroci so v en glas vzkliknili in dvignili puške:
  Krvnik je zvit in krut,
  Ljudje so bili postavljeni ob zid...
  Ampak verjamem, naš nevihtni kalček,
  Ampak verjamem, sončni tok -
  Razblinite temo zaporne ječe!
  In tako je odred otrok, oborožen s čarobnim arzenalom, pohitel v napad. Bliskale so se majhne gole pete fantov in še številčnejših deklet. Niso se bali pošasti, čeprav se jim je bližal cel polk krznenih, smrdljivih , ostudnih orkov .
  Oenomai, ki je letel na zmaju, je iz mitraljeza odprl ogenj na sovražnika. Majhne iglice so prebodle dlakava telesa orkov, nato pa se je zgodil čudež: spremenile so se v velike čokoladne ploščice in medene žemlje.
  Margarita je tudi brcnila sovražnika z golimi prsti na nogah in čarobnimi prstani na njih. In tako so se orki z meči, ki so bili napadeni, takoj spremenili v vse vrste slastnih stvari, vključno s bonboni, oblitimi s čokolado in s ptičjim mlekom v notranjosti. To je res okusno. Pa sirnice, pa krofe z makom in cimetom.
  In čudežna paličica partizanke vihti in ustvarja pravljice.
  In tako so otroci stopili v bitko z orki. Najprej, vikont. Njegova oblačila, potem ko si je deček obul škornje, so postala čisto nova, kot čisto nova. In boril se je ne le z mečem v desni roki, ampak je držal meč tudi v levici.
  In od dotika rezila so se zgodile pravljične preobrazbe. Zdaj se je namesto orka pojavila impresivno velika pita z rozinami. In iz udarca meča se je pojavila čokoladna torta s sirom. In drugi fantje v boju.
  Eno dekle, očitno iz bolj razvite države, je bose noge naslonilo na travo in čečkalo iz mitraljeza. Kaj povzroča različne vrste pravljičnih preobrazb. In iz orka je prišla velika, polnjena klobasa, nato pa puran z omako. In katere druge okusne dobrote se niso pojavile.
  In dišeči kokosovi kolački, ki so nastali ob dotiku rezil. In tudi odličen sladoled.
  Partizanka Margarita je v bojnem zanosu začela peti;
  Smo pionirji, otroci komunizma,
  Ki želijo dvigniti državo ...
  Hitler bo ostro odgovarjal za svojo jezo,
  Zdrobili bomo, verjemi, Satan!
  
  Pred Bogom smo prisegli,
  In Lenin je dal svoje srce mladim ...
  Oh, ne sodi pionirjev strogo,
  Vsemogočni jim je dal več moči!
  
  Na sprednjo stran smo šli bosi fantje,
  Želeli so se boriti, ohraniti domovino ...
  Tako fantje kot dekleta s koso so za nas,
  In naša zvestoba je močan oklep!
  
  Blizu Moskve so divjale bitke,
  Goreli so tanki, topil se je asfalt...
  Bomo videli komunizem, verjamem, dali smo,
  In fašista lahko ubiješ z mečem!
  
  Ne verjemite mi, ljudje, Hitler ni vsemogočen,
  Čeprav Fuhrerjeva ideja živi naprej ...
  In močno smo udarili po fašistih,
  Pojdimo na naše veliko potovanje!
  
  Ne bomo se bali sovražnikov Rusije,
  Ljubimo našo rodno ZSSR ...
  Nisi vitez z dušo klovna,
  Bodimo zgled za božje kraljestvo!
  
  Hitler ne ve, hudo ga bodo pretepli,
  Čeprav v njem divja moč pekla ...
  In prihajajo parazitske Švabe,
  Ki bo mir napolnil z ognjem!
  
  Veličina Rusov je zmagovati z igro,
  Čeprav je za tem gromozansko delo...
  Zmaga bo prišla, verjamem, v bujnem maju,
  In Fuhrer bo popolnoma kaput!
  
  To je naša vera, moč komunizma,
  Naj ZSSR uspeva za vedno ...
  Zdrobili bomo, veš, jarem fašizma,
  Tako je Rusija postala vojska!
  
  Pri Stalingradu so bili Fritzi premagani,
  Prepoznali so našo močno pest...
  In dali smo kul darila,
  In diktatorju so dali cent!
  
  Moja dežela, lepa Rusija,
  V njem, na Arktiki, cvetijo jablane ...
  Svarog in Stalin sta, veste, Mesija,
  Nacisti bežijo pred ruskimi borci!
  
  Tako lepo je vesolje,
  Ko komunizem zasije nad njim...
  In preizkušnje bodo v poučevanje,
  Let samo navzgor in niti sekunde navzdol!
  
  Zimo smo sprejeli z divjim rdečim jokom,
  Zlomili so hrbtenico bele garde...
  Sovražniki Rusije komunizma so potolčeni,
  Pokale imamo še za kosilo!
  
  Stalina smo držali zelo tesno,
  Dekleta bosa v vsakem mrazu ...
  Postali ste, verjemite mi, močna oseba,
  In pionir je zrasel v viteza!
  
  Ne, Rusija se ne bo nikoli zlomila,
  Nesmrtni Lenin kaže pot ...
  Ne bojimo se bleščečih plamenov,
  In Rusi se ne morejo odvrniti od komunizma!
  
  
  V imenu naše matere Rusije,
  Povežimo srca v en venček...
  Hura, dekleta so glasno zavpila,
  Uresničile se bodo velike sanje!
  
  Da, naša vera je, da smo vedno z našimi očeti,
  In če lahko presežete svoje prednike ...
  Za vedno bomo pogumno dobri,
  Čeprav ni videti več kot dvajset!
  
  Verjemite mi, ljubimo svojo domovino,
  Želimo si večno srečo ...
  Lucifer, verjemi mi, ne bo nas uničil,
  Prišlo bo poletje - mraz bo izginil!
  
  V Rusiji bo vse cvetelo zelo veličastno,
  Kot da bi težave izginile s sveta ...
  Verjamem, da bo prišlo obdobje komunizma,
  Bogastvo in veselje bosta večna!
  
  Znanost bo obudila tiste, ki so padli v bitkah,
  Ljudje bodo imeli večno mladost ...
  In človek je kot Vsemogočni,
  Zlobnež bo izginil, vem, v večnost!
  
  Skratka, sreča sije za vse v vesolju,
  Vsi ljudje na svetu smo kot ena družina...
  Otroci se smejijo in igrajo v nebesih,
  Ljubil me boš s pesmijo!
  Tako je pela, otroci pa so orke s čarobnim orožjem spremenili v nekaj nenavadno okusnega in okusnega. Toda tudi ko je čarovnica sprostila energijo iz sesalnika, so se začeli pojavljati kozarci z ribami, prilogami in labodi s slastno skorjico , v katere so se spremenili neusmiljeni orki. In bilo je zelo lepo.
  Tu se je poveljnik goblinskih orkov, ki je prišel pod udar dobre magije, spremenil v bujno dišečo torto, prekrito z vrtnicami, kremnimi rožicami in kandiranim sadjem.
  In toliko različnih okusnih stvari je rodilo čarobno orožje v rokah nedolžnih otrok.
  A za orki so v bitko stopili tudi okostnjaki. Ogromen in strašljiv. Gibali so se kot les. Otroci so jih napadli z meči in sabljami ter metali bodala. In Oenomai iz zmaja in pešače deklice sta izstrelila mitraljeske rafale na okostnjake.
  Tudi Margarita je uporabila magijo in pokazala svoje biserne zobe. In delala konkretne čudeže. In njena čarovnija je okostnjake spremenila v zlate kozarce za vino, polne pisanega sladoleda in bogato okrašenih tort.
  In iz udarcev mečev fantov, vključno z vikontom de Laferjem, so nastale vse vrste okusnih in okusnih stvari. In takšen vonj se je razširil po gradu. Samo čudež čudežev.
  Iz enega od ogromnih okostnjakov je nastala cela gora tort. In te torte so se lesketale v vseh barvah mavrice iz različnih krem.
  Da, tukaj so bile tako okusne, zelo okusne stvari. Nekatera grozeča črna okostnjaka so postala velikanske lizike.
  In lačni otroci se niso mogli upreti okusnim dobrotam. Margarita je zapihala v gong in zavpila:
  Želodci so naši glavni sovražniki,
  Pahnejo nas, verjemite, v hudobna dejanja...
  Ko fant vidi pite,
  Priganjajo ga, da podlo krade želodce!
  
  Torej, otrok, ne hiti
  Prišel bo čas in še boste jedli ...
  In ne greši pred Bogom, dragi,
  V nasprotnem primeru se boste spremenili v gasilce!
  Enomaj je otrokom razložil:
  - Dokler kanibalski velikan ni poražen, je uživanje hrane nevarno. Glavnega zlobneža je treba odstaviti!
  Zaslišal se je glasen topot in sprva se je pojavila velikanska senca, ki je prekrivala polovico polja, polnega najrazličnejših tort in jedi. In potem sam rogati velikan. Imel je usta kita sperme in stopala s kremplji. In tako visok, da je višji od že tako ogromnega gradu s stolpi in okostnjaki.
  Otroci so zacvilili od strahu, kanibalski razbojnik pa se je takoj povečal.
  Margarita je z nasmehom rekla:
  - Naj te ne bo strah! Velik je samo takrat, ko se ga bojiš!
  Enomaj je jezno vzkliknil:
  Mogoče nisi strahopetec, ampak norec si, in videli smo znamenitosti!
  Čarovnica Yaga je začivkala:
  - Dragi, dragi ogre,
  Si želite okusnih sladkarij...
  Ali magija udarca,
  Spet ga boste dobili brezplačno!
  Margarita je zavpila:
  - Otroci, zakričite v en glas: ne bojimo se vas! No, stopimo skupaj.
  Toda fantje so se težko zbrali pred takim strašilom . Deklica je začela bežati, njene majhne okrogle pete. Pogumnejši vikont de Lafer in nekaj fantov jih je začel zadrževati. Jasno je bilo, da so fantje bledi od strahu. In potem je Margarita zapela, da bi dala pogum, bojno pesem iz vojne;
  Smo dekleta iz države ZSSR,
  Ki je bakla za ves svet ...
  Pokažimo, veš, primer veličine,
  Tukaj so opevana junaštva!
  
  Dekleta so bila rojena pod rdečo zastavo ,
  In bosi hitijo skozi mraz ...
  Hčere in sinovi se borijo za Rusijo,
  Včasih nevesta fantu podari vrtnico!
  
  Nad vesoljem bo rdeča zastava,
  Sveti tako močno, kot plamen bakle ...
  Konec koncev, veste, junaško, imamo gugalnico,
  In naš prapor se sveti kot rdeč!
  
  Ne verjemite, prekleti fašist ne bo minil,
  In ruski duh ne bo nikoli zbledel ...
  Zmage bodo odprle neskončen račun,
  Pozdravimo in pozdravimo koga!
  
  Rusija je čudovita država,
  Narodom si dal komunizem...
  velikodušno dano od Boga ,
  Za domovino, za srečo in svobodo!
  
  Sovražnik ne bo mogel premagati domovine,
  In ne glede na to, kako krut in zahrbten je bil ...
  Naš nepremagljivi ruski medved,
  Ruski vojak je tako veličasten zaradi svoje zmage!
  
  Lepa sovjetska država,
  Dekleta v njej so ponosna, da so lepa...
  Bila nam je dana z rojstvom za vedno,
  In bodimo komsomolci pošteni!
  
  Borimo se na obrobju Moskve,
  Snežni metež, snežni zameti, dekleta pa bosa...
  Satanu ne bomo dali naše domovine,
  tudi naše kose streljajo natančno!
  
  Tako so dekleta v jezi željna boja,
  In z golo peto vržejo eksplozijski paket ...
  Fašist, samo izgleda kul,
  Pravzaprav samo zlobni Cain!
  
  Sovražniki ne morejo premagati deklet,
  Pod takšno zvezdo so rojeni ...
  Naša nepremagljiva pošast je medved,
  Kdo je domovino naredil za ženo!
  
  Ruska dekleta smo dobra,
  Ne bojimo se muk in zmrzali ...
  In odvrnili bomo, verjemite mi, napad hudobne horde,
  Sovražnik bo znorel od doze!
  
  Uspelo jim je potisniti sovražnika stran od Moskve,
  Čeprav je poln ogromne moči ...
  Dekleta smo tako ponosna nase,
  Nasprotniki bodo vsi izginili v svojih grobovih!
  
  Ne verjemite, sovražniki ne morejo premagati Rusa,
  Ker vsak vitez pride iz plenic...
  Lovec se je očitno spremenil v divjad,
  In nasprotnik je še vedno le otrok!
  
  Toda ruski duh, velik, verjemite duhu,
  Veste, v njem so skrite moči ...
  Sovražnik bo popolnoma zdrobljen,
  Navsezadnje so vitezi v boju nepremagljivi!
  
  Odvrzite svoje dvome , punce ,
  Saj smo najpogumnejši na svetu...
  Vrzimo Satanove horde v pekel,
  Namočimo vse nasprotnike v stranišče!
  
  Sveta vojna se bo končala
  Mir in jutro bosta prišla nad planet...
  Za vedno je s soncem, veš, dano,
  Naj poletje gori za vedno!
  
  In komunizem v večni slavi,
  In z nami sta Lenin in veliki Stalin ...
  V prekleti kinematografiji je šele zdaj fašizem,
  In naša volja je, verjemite, močnejša od jekla!
  
  Moja Rusija vlada stoletja,
  In dal srečo celotnemu vesolju ...
  Potrebuješ moč jeklene pesti,
  In drzno, a na razumen način!
  Sprva je pela samo Margarita, nato pa so pesem prevzeli Enomai, deklica Yaga, vikont de Lafer in drugi otroci. In to je bil že močan, polnoglasen zbor, od katerega se je vse treslo. In ogromen, pravi velikan se je začel zmanjševati. Nič več ni bil videti tako hladen in grozeč. In rogovi so postali manjši, kremplji pa manjši. Vau...
  Deklica Yaga je v smehu zapela:
  Bravo, bravo, lahko ste ponosni nanj -
  Sedmerica se enega ne boji!
  Otroci so v en glas vzkliknili in topotali z bosimi nogami:
  Ne bojimo se te ogra,
  Otroška noga te bo poteptala...
  Čeprav nismo dovolj stari bojevniki,
  Nekoč smo bili pod Babo Yago !
  To so otroci, tako lepi v duši in obrazu. In borijo se kot velikani. Čeprav je zdaj treba kanibalskega velikana moralno pokončati. In otroci so začeli plesati.
  In deklica Yaga je vzela sesalnik in ga usmerila proti razbojniku ter začela nekaj mrmrati.
  Eden od fantkov je obliznil veliko liziko v obliki petelina , ki se je spremenil v okostnjak, deklica pa je ugriznila sladoled.
  Otroci so velikanu grozili:
  - Tudi tebi se bo zgodilo!
  In se je dobesedno tresel. Še bolj se je skrčil. In zlati kozarčki s sladoledom v vseh barvah mavrice so se začeli lesketati še močneje in lepše.
  Pionirska junakinja Margarita je spet besno zapela vojno domoljubno pesem, ostali otroci pa so zapeli:
  Med igranjem sem se pridružil Komsomolu,
  Dekle lepih sanj...
  Mislil sem, da bo svet večen maj,
  Vsak dan je rojstvo pomladi!
  
  Toda iz neznanega razloga se ni izšlo,
  Nekako se ne morem zaljubiti ...
  No, povejte mi, fantje, po moji milosti,
  Življenje je zelo močno veslo!
  
  Nenadoma je nenadoma zagrmela vojna,
  In pridrvel je orkan smrti ...
  In moja dekleta imajo močno telo,
  Takoj se lahko napadete!
  
  Verjemi mi, nočem obupati,
  Borite se za domovino do konca ...
  Granate nosimo v močnem nahrbtniku,
  Stalin je v srcih zamenjal očeta!
  
  Veliki bojevniki Rusije.
  Lahko varujemo mir in red...
  Zvezde neba so zalivale žamet,
  In lovec se je spremenil v divjad!
  
  Jaz, bosonogo dekle, se borim
  Polna skušnjav in ljubezni...
  Vem, bo mesto v tem raju,
  Na krvi ne moreš zgraditi sreče!
  
  Veliki bojevniki domovine,
  Trdno se bomo borili blizu Moskve ...
  In potem sanje v komunizmu,
  Proti podzemlju s Satanom!
  
  Pogumni ruski fantje,
  Da se borijo pošteno do konca...
  Streljajo z mitraljezom,
  Če potrebujete zlato krono!
  
  Niti krogla nas ne more ustaviti
  Jezus veliki Bog je vstal...
  Dnevi grabežljivega zmaja so mimo,
  Z neba je postalo še bolj svetlo!
  
  Ljubim te, draga Lada,
  Najvišji Bog Svarog bo v slavi ...
  Moramo se boriti za Rusijo,
  Najboljši Beli Bog je z nami!
  
  Ne spravljaj Rusov na kolena,
  Našega mesa se, verjemite, ne da ukrotiti...
  Z nami sta Stalin in veliki Lenin,
  Tudi ta izpit morate opraviti!
  
  Bolečina domovine je tudi v naših srcih,
  Verjamemo v njeno veličino...
  Hitro odpremo vrata v vesolje,
  To bo zelo sladko življenje!
  
  Smo bosonoga lepa dekleta ,
  Tako hitro tečemo skozi snežne zamete ...
  Ne potrebujemo te grenke vodke,
  Kerubin razpira svoja krila!
  
  Dekleta se bomo zavzeli za domovino,
  In zlobnim Švabam bomo odgovorili, ne,
  Peklenski Kajn bo uničen,
  In zdravo Kristus Odrešenik!
  
  Prišlo bo obdobje - ne bi moglo biti boljše,
  Mrtvi bodo vstali za vedno ...
  Vesolje bo postalo pravi raj,
  Vsem se bodo uresničile sanje!
  Margarita je bila nekoliko žalostna - stara je že več kot sto let in še vedno je dekle. In morda bo za vedno ostal otrok.
  Ostali otroci pa so se veselili in razveselili te pesmi.
  In mogočni kanibalski velikan je postal še manjši in je bil bolj podoben prestrašenemu goblinu kot pošasti.
  Nanj so leteli kosi sladoleda in torte. Otroci so se smejali in stegnili jezike. To je izgledalo zelo komično. In veseli fantje so še naprej delali obraze.
  Deklica Yaga je cmoknila z ustnicami in zacvrknila:
  Otroci naj se smejijo
  Otroci naj se smejijo -
  In kako živijo junaki!
  In kako živijo junaki!
  In Baba Yaga je sesalnik usmerila na druge orke in gobline, ki so skakali iz gradu. In Enomai in dekle sta začela streljati nanje z mitraljezi. In uspelo jim je odlično . In spet so bili kozarci s svetlim sladoledom, zvitki z rozinami, kremnimi tortami, koruznimi kosmiči, bombažno bombo in še več . Vse je tako dobro dišalo in izgledalo je izjemno okusno.
  In otroci bojevniki so se smejali in pokazali svoje ostre, bele zobe, kot jih imajo volčji mladiči.
  Kako čudovito in edinstveno je izgledala ta akcija.
  In Margarita je orke in okostnjake udarila s strelo in nadaljevala njihovo čudovito preobrazbo.
  Nato je pionirka ponovno zapela domoljubno in vzvišeno pesem, ostali otroci pa so v zboru ubrali njeno veselo in veselo pesem:
  Satan nas ne bo premagal,
  Moja domovina, najlepša na svetu,
  Lepa dežela je znana ...
  V njem bodo veseli odrasli in otroci!
  
  Naj šmarnice v njem veličastno cvetijo,
  In kerubi igrajo dostojno himno ...
  Fuhrer bo kaput,
  Rusi so v bitkah nepremagljivi!
  
  Komsomolci tečejo bosi,
  Z bosimi petami gazijo po snegu...
  Hitler izgledaš prav kul
  Povozil te bom s tankom!
  
  Ali lahko premagamo naciste?
  Kot vedno smo bosi, punce...
  Naš najmočnejši vitez je medved,
  Vse bo pobil z mitraljezom!
  
  Ne, punce smo že zelo kul,
  Vse sovražnike dobesedno raztrgamo ...
  Naši kremplji, zobje, pesti ...
  Zgradili bomo mesto v čudovitem raju!
  
  Verjamem, da bo kul komunizem,
  Dežela nasvetov, verjemite, v njej cveti ...
  In žalostni nacizem bo izginil,
  Verjamem, da bodo tvoja dela poveličana!
  
  Regija bo divje cvetela, verjamem,
  Od zmage se vračamo k zmagi...
  Nikolaj je premagal Japonce,
  Samuraj bo odgovarjal za podlost!
  
  Ne bomo se pustili nagniti,
  Zdrobimo naše sovražnike z enim udarcem ...
  Naj se lovec spremeni v igro,
  Wehrmachta nismo zaman zdrobili!
  
  
  Verjemite, ni nam lahko obupati,
  Rusi so se vedno znali boriti ...
  nabrusili z jeklom,
  Fuhrer bo postal podoba klovna!
  
  Takšna je moja domovina,
  V njej igra ruska harmonika...
  Vsi narodi so prijazna družina,
  Abel zmaga, ne Kajn!
  
  Kmalu bo ZSSR v slavi,
  Čeprav je naš sovražnik krut in zahrbten ...
  Dali bomo zgled za hrabrost,
  Ruski duh bo slavil v bitkah!
  Ob zadnjem stavku je pionirka vzela in s čarobnimi prstani in kamni izpustila strele iz svoje čarobne paličice, iz svojih golih nožnih prstov pa pulsarje. Končno so pokrili velikana, ki se je skrčil kot polž. Tistega je popolnoma prekril ognjeni sij. Potem je spet zasvetilo. Orki in okostnjaki so se končno spremenili v vse vrste čudovitih dobrot. Tako okusne in ocvrte, od različnih vrst pršutov, polnjenih rib in gosi, do tort, peciva, karamel in sladolednih kozarcev.
  Otroci so se veselili in poskakovali. Videti sta bila zelo zadovoljna in vesela.
  Tukaj, na mestu mogočnega in žilavega kanibalskega velikana, se je svetloba razblinila. Pojavil se je suh, svetlolas deček v kratkih hlačah, star približno sedem let. Tako neškodljiv in sladek otrok namesto mogočne pošasti. Pomežiknil je z očmi in zajokal:
  - Ne udari me!
  Margarita je zavpila:
  - Ne boj se! Ne bomo se te dotaknili. Zdaj lahko začnete svoje življenje iz nič in hodite v šolo!
  Fant in nekdanji kanibal je cvilil:
  Kakšno šolsko življenje je to?
  test vsak dan ...
  Seštevanje, deljenje,
  Tabela množenja!
  Grad kanibalskega velikana se je spremenil tik pred našimi očmi. Namesto lobanj so na kupolah cvetele rože pravljične lepote. In same kupole so se lesketale od zlata. In vse je postalo tako veličastno, iskrivo, bleščeče, stene gradu so bile prekrite s cvetjem. In namesto krvi so fontane začele teči z diamantnimi potoki, oblaki so se razpršili in štiri sonca so zasijala naenkrat.
  In osvobojeni otroci so z veselim smehom začeli bežati iz gradu. Shujšani, razcapani, bosi so bili kljub temu srečni.
  Fantje in dekleta so planili na slastne dobrote, sodi koktajlov in sokov pa so se pojavili kar izpod trave.
  Deklica Yaga je na možnarju priletela do nekdanjega kanibalskega velikana in fantu dala sladoled. Pogoltnil ga je in se nasmehnil:
  - Okusno!
  In prestrašeno dodal:
  - Oprostite mi, otroci! Sram me je, da sem te pojedel. Kako gnusno je to!
  Vedno več otrok je zmanjkalo. Vključno s tistimi, ki jih je prej pojedel kanibal. Nenevarni deček je udaril z očmi in celo zapel;
  No, ali ni čudež, ali ni pravljica,
  Vse je postalo tako, verjemite mi, čudovito!
  Ne, bolje je narediti dobro za nas -
  In zlo bo izginilo v brezčasnost!
  Ja , to je bila zmaga. Res je, eden od fantov z zelo mišičastim trupom in v kratkih hlačah je pogledal na odsevno površino in zacvilil:
  - Kam je šla moja junaška višina?
  Enomaj je vprašal:
  - In kdo si ti?
  Deček z zelo izraženimi mišicami je odgovoril:
  - Nikitič.
  In njegov otroški obraz se je zmračil in je zamrmral:
  - Bil sem velik junak, zdaj pa sem samo bosonogi fant v kratkih hlačah, kdo me potrebuje takega?
  Nekdanji kanibal je izdavil:
  - Pojdimo skupaj v šolo!
  Dobrinja je jezno zarjovel in tako močno brcnil svojo boso deško nogo, da se je kamen razkosal:
  - No, k hudiču s šolo! Mislil sem, da sem izčrpan !
  Margarita je z vzdihom odgovorila:
  - Razumem!
  Fant Dobrynya je zarjovel:
  - Kaj razumeš! Zdaj me bo žena zapustila! Kdo me potrebuje tako smrkavega otroka !
  Enomaj je z nasmehom odgovoril:
  - Najpomembnejša stvar v življenju je duša. Velikost ni pomembna!
  Dobrynya je ugovarjal:
  - Ne! Ne poznaš moje žene. Nekoč je tako premaknila peto, da je roparju slavcu izbila žvižgajoči zob! Ona je stroga in zakaj potrebuje fanta brez brkov ! - In deček je spet udaril s svojo boso, otroško, a močno nogo, kot kladivo, tako da se je tlakovec razbil na drobne drobce. In mladi junak je zavpil. - Naj bo kmalu odrasel!
  Enomaj je z vzdihom odgovoril:
  - Na žalost tega ne moremo narediti, kajne?
  Margarita je odgovorila:
  - Trenutno res ne moremo, toda če greš z nami na potovanje z dobrim namenom, se bomo morda kaj domislili!
  Fant Dobrynya je grozeče vprašal:
  - Kaj je vaš cilj?
  Enomaj je samozavestno odgovoril:
  - Rešiti močnejši spol v vesoljskem merilu pred smrtjo. V našem vesolju je kuga in lahko doseže tudi vas!
  Margarita je prikimala v znak strinjanja:
  - Da, Dobrynya, pridruži se nam. Še vedno imate svojo junaško moč in zelo nam boste koristili!
  Deček titan, čeprav po videzu ni bil starejši ali višji od Oenomaija, dečka, starega približno dvanajst let , je imel ogromno fizično moč. Tako je z golimi prsti stisnil kamenček in ga dobesedno prijel ter zdrobil, nakar je nasmejano pripomnil:
  - In še vedno sem v redu! V redu, grem s teboj. Strašljivo se bo vrniti k ženi, dokler ne odrastem !
  Margarita je z nasmehom, ki je bil kot vila, odgovorila:
  - Zelo modra odločitev!
  In škljocala je z golimi prsti. Pojavil se je tretji, prikupni zmajček.
  Deklica je pojasnila:
  - Ne bi smel hoditi kot berač z vrečko!
  . POGLAVJE št. 8.
  Dominika je bila med prehodom in opravljanjem izpitov zelo izčrpana. Zato so se njena lepa dekleta umila v zlati kopeli in tušu. In potem so jo dali v mehko, toplo posteljo v ločeni, luksuzni sobi za elitne študente in študentke. Dominika je padla v čudne sanje, njena zadnja želja je bila biti s princem Oenomajem , do katerega je čutila veliko simpatijo in sočutje.
  In komaj jo je objel bog Morfej, se
  Dominika je nenadoma začutila, da ji veter piha v obraz in je sedela na spolzkem, luskastem hrbtu. In oblaki bliskajo naokoli.
  Deklica se je obrnila in zagledala čednega, mišičastega fanta, ki ga je takoj prepoznala. Da, bil je princ Enomaj, ki je postal mladi suženj. In zdaj jezdi na majhnem, triglavem zmaju. Desno od njega leti dekle. Prav tako je zelo lepa in sladka, z zlato rdečimi lasmi. Ne izgleda nič starejša od Oenomaja. In na levi strani je fant. Tudi svetlolas , čeden in zelo mišičast, z izrazitim obrazom. Takšna skupina otrok z nahrbtniki in orožjem. In deklica ima tudi prstane na prstih in rokah.
  Zmaj je začutil dodatno težo in začel pogosteje mahati s krili, da se ne bi zgrudil.
  Deklica Margarita je zatresla čarobno palico in zarjovela:
  - Kdo si? Od kod je prišlo?
  Enomaj pa je prepoznal Dominiko in rekel s samozavestnim tonom:
  - To je izbranec s planeta Zemlja. Po prerokbi mora rešiti močnejši spol v našem vesolju.
  Deklica Margarita se je nasmehnila:
  - S planeta Zemlje? Ste doživeli veliko domovinsko vojno?
  Dominika je samozavestno potrdila:
  - Ja, bilo je!
  Pionirska junakinja je namigujoče vprašala:
  - In kdaj je minilo?
  Udarjenka je nič manj samozavestno odgovorila:
  - Od dvaindvajsetega junija enainštirideset do devetega maja petinštirideset, no, seveda smo zmagali!
  Margarita je z nasmehom odgovorila:
  - Vem, da smo zmagali! Drugače se ne bi pogovarjali s tabo. To pomeni, da smo rojaki, samo razkropljeni v času. Kako lepo je spoznati nekoga iz svojega domačega planeta, še bolj pa iz svoje države!
  Dominika je z vzdihom odgovorila:
  - Ko se je končala velika domovinska vojna, moj dedek še ni bil rojen. To je za nas dolga zgodba!
  Tudi Margarita je z vzdihom pripomnila:
  - In nisem dočakal njegovega dokončanja. Januarja '44 so me obesili. Verjel pa sem v našo zmago. Kijev je bil že osvobojen, Stalingrad in Kurska izboklina sta grmela. Kakšna škoda je umreti pri samo dvanajstih , ne da bi se pridružil Komsomolu.
  Dominika je bila presenečena:
  - Če si umrl tako dolgo nazaj, zakaj je potem še dekle?
  Margarita je skomignila z rameni:
  - Ne vem tega. Skoraj sto let je minilo od moje smrti, jaz pa ostajam otrok. Ampak obstaja tudi plus: sploh se ne staram in v mojih zobeh ni niti ene same zalivke!
  Dominic se je zahihital in opozoril:
  - Da, starost je zelo slaba, preprosto odvratna!
  In lepa filmska igralka je začela peti;
  Človeštvo je v veliki žalosti,
  Verjetno vsi mislijo nanj!
  Prelile so se solze nad tem morjem,
  Človekov strah gori z ognjem!
  
  Leta za letom lezejo v prikolici,
  Babica si maže lica s kano!
  In nekaj se je zgodilo z dekliško vitko postavo,
  Ne razumem, od kod izvirajo gube!
  
  Zakaj je krona narave svetla?
  Ustvarjalec strojev mora nenadoma oveneti!
  Tisti, ki je moč vetra vpregel v voz,
  Ne more se spopasti z zlom staranja!
  
  Lepotica postane čudak
  In junak usiha pred našimi očmi!
  Vsako slabo vreme zdaj,
  In ponoči me muči divji strah!
  
  Ampak ne verjamem, da odrešitve ni,
  Človek se lahko prepira z Bogom!
  Tako da prijazna družina postane večna,
  Tako, da gre cesta lahkotno in strmo navkreber!
  
  Stare ženske ne bodo imele več gub,
  Naj se starost sramu umakne!
  In človek, močni sin napredka,
  S svetlimi očmi gleda na vrhunec življenja!
  
  In neskončna lepota bo
  Dnevi bodo tekli kot polna reka!
  Pojavila se bo človeška dobrota
  Navsezadnje bo srce postalo čisto in plemenito!
  
  Verjemite, prišel bo nov užitek,
  Z leti se bo modrost povečala!
  Navsezadnje se led ne usede v mladem telesu,
  Kot šolar, ki se želi učiti za pet!
  
  Ocena je višja, daj, poišči jo,
  Izpit boš ponavljal vsaj stokrat!
  In lahko jeste velikonočne torte z medom,
  No, postanite zdaj stara punca!
  Kako lepo je pela Dominika, prava primadona. In njene pesmi so bile polne in prelivajoče se kot slavčkov trik.
  Enomai je prikimal v znak strinjanja:
  - Temu ne morete nasprotovati !
  Fant Dobrynya je pripomnil:
  - Starost je slaba. Dobil pa sem pomlajevalna jabolka zase in za ženo . Če jih pojeste malo, se ne boste postarali in ne boste postali otrok. In potem se je ena neumna čarovnica nažrla s takimi jabolki. Bila je stara ženska, a je končala na kahlici. Zato morate poznati zmernost v vsem in ne pozabite, da so vse starosti pokorne ljubezni.
  Enomai je nenadoma opazil:
  - Moj zmaj težko diha! Težko mu je nositi dve osebi, še posebej, ker Dominica ni otrok, ampak zelo velika in mišičasta deklica. Potrebuje nov letak!
  Margarita je samozavestno rekla in škljocala z bosimi prsti:
  - Letak bo!
  V zraku se je najprej pojavil majhen triglavi zmaj. Toda partizanka je poslala vanj žarek energije in ta zmaj je začel rasti.
  Dominika je bila presenečena:
  - To je čarovnija v akciji. Prvič vidim vzrejo zmajev.
  Margarita je z nasmehom odgovorila:
  - Zmaji niso ljudje, lažje jih je vzgojiti!
  Zver je zrasla nekoliko večja od ostalih treh zmajev. In še en tlesk s prsti, tokrat z rokami, in Dominika se je znašla v udobnem sedlu!
  Pionirka je prikimala:
  - Vidite, kako preprosto je! Zdaj imate svojega zmaja. Veselite se tega!
  Udarjenka je s smehom pripomnila:
  - To je seveda super , ampak kakšen smisel ima plezanje po steni z veseljem?
  Margarita se je zasmejala in odgovorila:
  - Ali nisi sanjal o lastnem zmaju?
  Dominika je iskreno zamrmrala:
  - Sanjal sem o lastnem helikopterju. Vendar ni imela časa, da bi zaslužila denar zanj. Tako da ni razloga za posebno veselje!
  Enomai je z nasmehom opozoril:
  - Toda sanjal sem o osebnem zmaju.
  Dobrynya je potrdil:
  - Osebni zmaj je kul! Vendar pa bi moj junaški konj lahko tudi poletel, če bi uporabil čarovnijo. Toda za posebne uroke je treba čarovnikom plačati v zlatu. In zmaj je svoboden.
  Margarita je dodala:
  - Zmaj je dober tudi zato, ker se lahko hrani samo z vodo. No, dodajte mu malo trave, pa bo super. Dihal bo ogenj.
  Dominika je radovedno vprašala:
  - Ste se res borili z Nemci?
  Margarita je iskreno odgovorila:
  - V resnici se nisem kregal. Več sem delal v obveščevalnih službah in komunikacijah. Hodil sem skozi vasi in med gozdovi. No, vsak z beraško torbo in bos iz zime v zimo bo posumil. Res je, nekajkrat je nacistom podstavila eksploziv. No, streljala je samo, ko so me vzeli. Streljala je nazaj do zadnjega naboja. Bila je ujeta. No, mučili so me, čeprav na hitro, in se jim je mudilo obesiti, saj je Rdeča armada ravno takrat prodirala v to smer. Sicer bi ga lahko dlje mučili.
  Enkrat sem uspaval še dva policista in ju izročil partizanom. No, ne bom si izmišljeval, seveda pa je bilo dogodivščin na pretek.
  Dominika je z nasmehom vprašala:
  - Ste imeli kakšna naročila?
  Margarita je z vzdihom odgovorila:
  - Ne! Samo medalja "Za hrabrost" je veljala za premajhnega, da bi mi podelili kaj resnega. No, ne vem, ali so jih podelili posthumno in kako ...
  Oenomaj je pripomnil:
  - Pri dvanajstih letih že ni slabo, če ima deklica vojaško nagrado! Povej mi, kako je s tabo?
  Pionirka je prikimala:
  - No, ja, povejte mi, komunizem je zgrajen in vojn je konec?
  Dominika je zavzdihnila in samozavestno odgovorila:
  - Ne! Še huje je postalo v smislu vojn. Ampak nočem govoriti o tem. Toda ljudje so postali še slabši.
  Fant Dobrynya je predlagal:
  - Pogovoriva se raje o magičnih podvigih. Sicer boš zdaj začel govoriti o tankih...
  Margarita se namršči:
  - Kaj veš o tankih?
  Dobrynya je odgovoril:
  - Bil sem v bolj razvitem svetu in tam so bile te kovinske pošasti. Glasno streljajo in so zelo nevarni. Zoprno se jih je spominjati.
  Partizanka se je zarežala in pripomnila:
  - V rezervoar za gorivo tanka Tiger sem nasul pesek. In je zastal. Tako je bilo. In s šilom je preluknjala kolesa nacističnih avtomobilov. Sem majhna punčka in to mi je bilo lažje narediti.
  Dominic se je zahihital in opozoril:
  - Dobro opravljeno! Ste pionirska junakinja. O vas moramo snemati filme in pisati knjige.
  Margarita je prikimala:
  - Vem, obstajajo nekateri - "Red Devils", na primer. Na splošno ne samo, da nisem verjel v Boga, ampak sem včasih počel stvari, ki se jih zdaj sramujem!
  Enomai je z nasmehom pripomnil:
  - Zgodi se. Včasih se bogovi ne obnašajo najbolje. Toda v vsakem primeru ste zdaj zelo nadarjena čarovnica in bi morali ...
  Ni končal. Pred njimi se je pojavila jata letečih opic. Bili so daleč stran, a ostra vizija vilinskega dečka in čarovnice je videla, da ti krilati primati v mrežo vlečejo vsaj ducat otrok. Tako nesrečni dečki kot deklice se med begom, ko jih vrže navzgor, zadušijo in močno trpijo, otroška telesa pa režejo jeklene mreže mreže.
  Tudi Dominika je to videla in zavpila:
  -Moramo osvoboditi fante!
  Dobrynya je prikimal in z jokom potegnil meč:
  - Pogumno bomo šli v boj,
  Za Sveto Rusijo -
  Borimo se z mečem,
  Ne prodajam!
  Dominika je pripomnila in pokazala zobe:
  - Seveda je zelo zanimivo pomagati otrokom. Toda ali imamo dovolj moči? Prebral sem pravljico o letečih opicah in zdi se, da so zelo močne!
  Margarita je prikimala v znak strinjanja in zapela:
  Bojevniki teme so zagotovo močni,
  Zlo vlada svetu, ne da bi vedelo število ...
  Toda za vas, satanovi sinovi -
  Ne zlomite Kristusove moči!
  Dobrynya je pripomnil:
  - Imeli smo različne nasprotnike. In dejstvo, da so praviloma močni, nas ni ustavilo!
  In kvartet z zmaji je planil za letečimi opicami. Bilo jih je le prekleti ducat - trinajst jih je bilo. In približno enako število ujetih otrok. In to je huda resnica bitke.
  Margarita je pohitela naprej in se približala letečim opicam in zavpila:
  - Pustite otroke, pošasti!
  Vodja opic je siknil:
  - Pojdi stran, punca, sicer te bomo tudi povili.
  Margarita je pogumno odgovorila:
  - Ne! Pusti jih, ali pa se boš moral boriti z nami!
  Opice so zavpile in razkrile zobe:
  - Nikoli!
  Štirje so ostali z otroki držati mrežo, ostali pa so hiteli proti majhnemu odredu mladih reševalcev.
  Dominika je zatresla pesti in v roki se ji je prikazala sablja.
  Margarita je vprašala:
  - Ali znate mečevati?
  Dominika je samozavestno odgovorila:
  - Obstaja koncept! Igrala je v filmih.
  Partizanka je zahripala:
  - To vam bo koristilo.
  Igralka je zapela:
  Čas je, da zamahnete z mečem,
  Čas je, da pohitiš ...
  Čas je, da zamahnete z mečem -
  Kaj pa če pride prav!
  Zapiši v zvezek -
  Na vsaki strani!
  Čas je, da zamahnete z mečem,
  Čas je, da zamahnete z mečem,
  Čas je, da zamahnete z mečem!
  Nakar so se štirje smejali. In leteče opice so poskušale napasti. Gibali so se kot zmaji, ki napadajo vrabce.
  Margarita je udarila vodjo letečih opic s čarobno palico in čarobnimi prstani po bosih nogah. In udarilo je zelo močno.
  Voditelj je doživel šok, njegova glava pa se je takoj spremenila v zelo okusno kokosovo torto. In tace leteče opice so histerično trzale. Druge leteče opice so žvižgale od strahu.
  Eden od njih je planil proti štirim, a deček Dobrynya jo je z golo peto udaril v čelo, tako da se je opica, ko je prejela močan udarec, prevrnila.
  Dominika je zamahnila z mečem in prerezala rog leteče opice, nakar je zapela:
  Smo v džungli v deželi divjih opic,
  Borimo se s krilatimi na nebu ...
  Lov na požiranje zrela banana -
  Kdor ukrade otroke z drevesa, ga obesite!
  Enomaj je prav tako udaril opico, tokrat po krilu, in siknil:
  Jaz sem vitez luči, na kolenih divjaki,
  Pometel bom sovražnike domovine z obličja zemlje!
  In naredil je osmico z meči. Nato se je deček spretno izognil ranjenemu primatu. In ko je zmaj planil v ogenj, je zaslepljena opica zakričala. Hkrati se je pojavil vonj po zažganem.
  Štirje borci so šli v ofenzivo. Opice so poskušale izvesti protinapad. Zmaji so jih zadeli z ognjenimi curki, ki so primatom dobesedno zažgali krila. In dišalo je po ocvrtem.
  Deklica Margarita je vzela in sprostila tokove čarovnije. In naslednja opica je imela namesto glave čokoladni krof.
  Dobrynya je eno opico z golimi prsti zgrabil za peruto in jo vrgel v drugo ptico. In potem je prišlo do trka z iskrami.
  Titan Boy je zapel:
  - Veš, imam sijočo moč,
  Prijateljstvo z njo je kot igranje s krokodilom!
  In potem je Dominikova deklica z mečem zarezala opici po peruti. Nagnila se je in spustila vodnjak škrlatne krvi. Nato se je zaletela v partnerja.
  Dominika je enega od krilatih bitij z boso peto brcnila v čeljust in zacvrknila:
  No, v redu, bitje je zaspalo v žagovini,
  V redu, brcnili so me v čeljust ...
  V redu, vlekli so me na nosilih -
  Reci hvala, ker si živ !
  In dekle je z mečem udarilo drugo opico po glavi. Nato so bitja začela bežati. Hkrati so štirje krilati primati poskušali odpeljati ujetnike, otroke, zapletene v mrežo.
  Margarita je vanje izstrelila čarobni žarek, opica pa se je v celoti spremenila v cimetovo pito z glazuro.
  Ostali so kričeči pobegnili in sprostili mrežo. In ujeti otroci so začeli padati.
  Margarita je zavpila:
  - Drži mrežo, daj, močneje.
  In planila je na zmaja. Za njo so planili še trije borci.
  Fant Dobrynya je zapel:
  O otroštvo, otroštvo, kam letiš?
  O otroštvo, otroštvo, kam se ti mudi ...
  Polno krznenih opic, vem,
  Ujamejo vas iz različnih držav!
  In deček-junak je z bosimi prsti pobral mrežo. Kljub temu ima biti moški v kratkih hlačah svoje prednosti. Za odraslega je nespodobno hoditi brez škornjev, za fanta pa je to naravno in lahko v akciji uporabi svoje močne noge.
  Vsi štirje so upočasnili padajočo mrežo in se začeli gladko spuščati.
  Dominika je z nasmehom pripomnila:
  - Ne želim ti deleža sirote,
  Ne želim ti težkih dni ...
  Naj planet postane svetel raj,
  Naj sveti Gospod varuje otroke!
  Fantje so bili opraskani in raztrgani, skoraj vsi bosi, razen enega dekleta v elegantni in morda razkošni obleki in čevljih, vezenih s smaragdi in rubini.
  Deklica je zacvrknila:
  - Bodite previdni, reševalna ekipa je moj oče, vojvoda, jaz pa že nosim naziv baronica!
  Dominika je odgovorila s smehom:
  Kralji zmorejo vse
  Kralji zmorejo vse...
  Toda pogosto zlom
  Včasih sedijo!
  Poroči se zaradi ljubezni
  Poroči se iz ljubezni...
  Slab zate, kdorkoli
  Ti nisi Bog, kralj!
  Vsak je šibak zate -
  Ti nisi Bog, kralj!
  Ekipa je skrbno izkrcala otroke. In razpletla je mrežo. Otroci - dečki in deklice - so začutili svobodo. In njihove okrogle pete so se bliskale, ko so poskušali teči.
  Toda Margarita jih je ustavila z grozečim krikom:
  -Kam greste? Kaj pa reči hvala?
  Otroci so se ustavili. Baronica je prikimala:
  - Tako je, rešil si me iz ujetništva. Izroči me mojemu očetu in čakala te bo visoka nagrada. Ostali pa naj pridejo sami - so berači in bosi.
  Fant izmed zapornikov je nasprotoval:
  - Moj oče je grof! In sem bos, ker so me ujeli med treningom!
  Margarita je vprašala: "Zakaj so te ujeli?"
  Deček vikont je skomignil z rameni; imel je gol, mišičast trup, zagorel, žilav in samo njegov izrazit, čeprav otroški obraz je izdal njegovo pasmo.
  Baronica je odgovorila:
  -Hoteli so nas odpeljati v Skelenton . To je močan čarovnik, ki je v daljnem sorodstvu s Koščejem Nesmrtnim!
  Margarita je cmoknila z ustnicami in pripomnila:
  - Skelenton , zlobni čarovnik in gospodar elementov, ima artefakt črnega tigra. Morda bo to pomagalo rešiti močnejši spol.
  Deček princ Enomaj je zapisal:
  - Poleg tega je treba osvoboditi druge ujete otroke, ki jih zadržuje čarovnik iz nočne more. V nasprotnem primeru bo vesolju velika škoda .
  Dominika je ne preveč samozavestno vprašala:
  - Ali nas to ne bo odvrnilo od glavnega cilja?
  Margarita je ugovarjala:
  - obratno! Če zberete vseh dvanajst artefaktov, lahko pridobite moč Vsemogočnega Boga. In to bo omogočilo rešiti ne le močnejši spol, ampak ustvariti še veliko drugih dobrih stvari.
  Fant Dobrynya je vzkliknil:
  - To je neverjetno! Takrat bomo lahko naredili nekaj, o čemer drugi junaki niso niti sanjali!
  Dominika je veselo zapela:
  Naš svet je neusmiljen, krut, zahrbten,
  Kri ljudi teče kot viharen potok ...
  Toda človek je pameten, znan po svojem napredku -
  Med igranjem premagujte ovire!
  
  Neštete grozljive grožnje
  Usoda je kruta, žalostna in smešna...
  V dvomu točimo čudne solze -
  Poglejte v nebo z nezemeljsko melanholijo !
  
  In naj bo potrebno shed
  V srditi bitki človeška kri ...
  Prekini nit življenja z mečem, puščico,
  Za vedno ne bomo izdali ljubezni!
  Margarita je prikimala z zlato glavo:
  - Dobro poješ Dominika in razumne besede se dotaknejo duše! Ampak to ni dovolj...
  Igralka je zapela:
  Postalo je zelo svetlo
  Rešil sem domovino ...
  Res sem imel srečo -
  Samo to ni dovolj!
  Samo, samo, samo -
  To ni dovolj!
  Deček vikont je tako močno udaril z boso nogo, da so rosne kapljice odletele z oranžne trave in zarenčal:
  - Nehaj peti! Pojdimo k Skelentomu in ga bomo raztrgali!
  Margarita je z vzdihom pripomnila:
  - Predolgo je za hojo. Morate bodisi leteti na zmajih ali pa se prevažati z medaljonom!
  Enomaj je z nasmehom vprašal:
  - Ali imate medaljon? Torej nas prenesite!
  Partizanka je z vzdihom odgovorila:
  - Za prevoz celotne ekipe ga je treba ponovno napolniti. Jejmo za zdaj. Otroci so verjetno lačni.
  Baronica je odkimala z glavo, njeni diamantni uhani so zažvenketali:
  - Da, točno to je treba storiti. V mojem želodcu gori!
  Fant vikont je opozoril:
  - Poln trebuh je gluh v boju!
  Ostali otroci, večinoma punčke, so v en glas zacvilili:
  Hočemo jesti
  Širše odprite vrata
  Sicer bomo pojedli kuharja ...
  Malicali bodo kuharji,
  In pijmo za dežurne častnike,
  Uničili bomo celotno jedilnico
  In razbili bomo posodo!
  Margarita je zamahnila s čarobno palico. In pojavila se je miza z več jedmi in torto na njej.
  Dekle je z veseljem zapelo:
  Otroci so zbrali za vas,
  Sploh nismo ostanki -
  In kul dobrote,
  Ne le kaša s prosom!
  Dominika je prikimala in pripomnila:
  - Ampak najprej si umij roke!
  Otroci so planili k potoku. Samo baronica je ostala stati. Deklica igralka je zarjovela:
  - Potrebujete posebno povabilo?
  Mlada baronica je mrmrala:
  - In utrujen sem od mokrenja rok in nog s plebejci!
  Dominika je ostro odgovorila:
  - Potem te ne bom dovolil k mizi!
  Visoko dekle je dejalo:
  - Ali me boš, bosonogo dekle , pokazala? Da, ukazal bom, da te bičajo.
  Dominika je vstala in stisnila pesti:
  - In koga boste naročili?
  Baronica se je ozrla nazaj. Dominica je bila visoka in mišičasta, tkanina pa ji je prekrivala le oprsje in stegna. In jasno je bilo, da se pod porjavelo kožo valjajo kepice mišic, na trebuhu pa ploščice trebušnih mišic. Tako junaško dekle te lahko udari.
  Toda Margarita je spravljivo rekla:
  - Vsi si že umijmo roke. In če si ti, Dominica, odrasla oseba, potem bi nam morala biti zgled. Umijmo se torej vsi skupaj.
  In se odpravila proti potoku. In z njo je baronica in Dominika. Vodo so grela štiri sonca, nežna in topla, zato je bilo umivanje v veselje. Otroci so celo plavali v potoku. In začela sta drug drugega brizgati z vodo.
  Tudi Dominika je kot punčka čofotala in pela:
  Voda, voda, mrzla voda,
  Ni se brez razloga polilo kot iz vedra!
  In naokoli je bila tako čudovita narava. Na bujnih drevesih so rasle razkošne rože različnih oblik. In cvetni listi teh cvetov imajo različne barve in odtenke. Predstavljajte si popke, ki se lesketajo v vseh barvah mavrice in lesketajo v žarkih štirih sonc.
  To je res čudovita lepota. In metulji velikosti albatrosa letijo in njihova krila imajo premikajoče se vzorce, kot pljuskanje morskih valov. In nastane čudovito gibanje.
  Dominika je zapela:
  Krila tega metulja
  Bili so tako dobri ...
  Fant je izgubil mir,
  In rekel je iz srca ...
  Mladi vikont je čofotajoče pripomnil:
  - Ja, vsepovsod je lepo ...
  Pravzaprav je bilo veliko dreves videti kot z dragulji okrašeni repi pavov. In nad njimi so poleg metuljev svoja krila premikali tudi platinasti kačji pastirji. In v gozdu se je slišalo trkanje veličastnih ptic. S svojimi glasovi so tako neverjetni in čudoviti, da si preprosto presenečen.
  Dominika je tvitnila:
  Ste slišali petje kosov?
  Slavci in oriole drhti ...
  In včasih osli, osli tako revejo,
  Dekleta tečejo bosa!
  Ja, res, to je izgledalo zelo smešno.
  Po kopanju so se otroci odpravili k mizi. In njihovo razpoloženje je postalo veliko in peli so od veselja;
  Dobra vila nam je dala
  Veliko igrač, različnih vrst...
  Rodila nas je velika sila,
  Kot ptice in živali!
  
  Otroci se igrajo v luči nasmeha,
  Veliko veselje je prišlo na svet ...
  Tja lahko pridemo v prvem poskusu -
  Tudi v jarmu, ki je ponorel, osel!
  
  Skozi rosne kapljice hitimo bosi,
  Na svetu je toliko čudovitih idej ...
  Otroci kapljajo biserne solze,
  Verjemite mi, vaša duša bo postala bolj vesela!
  
  Zlobni Koshchei nas napadajo,
  Baba Yaga hiti v možnarju ...
  Z bičem hudo bičajo bosonogo dekle,
  In reka poplavi bregove!
  
  Ampak ne bomo trznili, fantje in dekleta,
  Borili se bomo kot titan...
  In naš glas bo tako jasen,
  Kot pionirska troba, boben!
  
  No, orke nam niso ovira,
  Nori trol te ne bo prestrašil...
  Za pogum bo velika nagrada,
  Če otrok ni nula v zlorabi!
  
  Kaj je kača Gorynych za pogumne fante,
  Za nas ni ovir, željni smo boja proti zlu ...
  Damo mu kup udarcev,
  In ga zapremo naravnost v hlev!
  
  Če zlobni goblin strelja iz topa,
  Potem mu bomo odgovorili s strelom ...
  Nehajte mazati svoje smrklje fantje ,
  Premagajmo že enkrat satana!
  
  V krvavi boj, sveti in pravični,
  Pogumno punce, fantje tečejo...
  Vladali bomo sveto moč,
  Uničimo zlobnega zmaja!
  
  Ni srečnejših obal za naše drage,
  Ulovimo cel ribnik rib ...
  Zavoljo velike, glamurozne Elfie,
  Fant bo dokazal, da je zelo kul!
  
  Naredimo svet tako lep
  Da v njem rastejo rože iz raja...
  Čeprav se včasih nevarno kregamo,
  Navsezadnje se bodo sanje uresničile v luči!
  
  Ne, nikoli ne bomo pod sovražniki,
  Recimo punce, fantje naprej...
  Neverniško vojsko bomo poteptali pod nogami,
  Zmagovalcu izstavimo račun!
  
  Verjemi, na svetu bo večno poletje,
  Naše otroštvo ne bo nikoli minilo ...
  Podvigi vitezov so resnično opevani,
  In pojdite na zmagoviti pohod!
  
  No, ko premagamo vse Orke,
  Bitka se bo končala z veličastno zmago ...
  Čudovito bo v moji čisti duši,
  Dvignemo meč, močan ščit!
  Otroci so zapeli nagajivo pesmico in se posedli za mizo. Začeli so jesti ocvrte race, pečenke in ribe s prilogami.
  Dominika se jim je pridružila. Z nožem je odrezala rezino in zapisala:
  - Odlično meso!
  Margarita je prikimala:
  - No, kako naj čaram? Strinjam se, da ga ni mogoče razlikovati od pravega!
  Baronica je zapisala:
  - Da , odlično meso, kaj pa ribe?
  In poskusil sem kos. Res, hrana je bila čudovita. Otroci so jedli in z veseljem ugotavljali:
  - Kakšne jedi, kakšne jedi,
  Želim si, da bi lahko vse vzel s seboj ...
  Škoda, da miza ni pogosto taka -
  Preprosto jih hranijo za zakol!
  Ena od bosonogih beračic je vprašala:
  - Lahko dobim čokoladne bonbone?
  Margarita se je zasmejala in zamahnila s palico. Obešeni na drevesu, velikem kot pavji rep, so korneti takoj prihiteli na mizo in se spremenili v čudovite tablice v obliki živali in rib, oblite s čokolado in s čudovitim nadevom.
  Otroci so zadovoljno žvrgoleli:
  - Kako super je to , poleg tega hočemo sladoled!
  V tistem trenutku je izpod oranžne trave skočilo več velikih podgan s škrlatnim kožuhom in poskušalo napasti otroke. Zacvilile so od strahu, vsaka podgana je bila velika kot dober volk. Margarita jih je udarila s strelo iz svoje čarobne palice in čarobnih obročev svojih bosih nog. In tudi Dominica je s svojo čarobno palico sprostila pulsar.
  Zlati vinski kozarci so se pojavili z bogatim, bujnim sladoledom v obliki čudovitih rož. Poleg tega z jagodami, figami, gozdnimi jagodami in drugim čudovitim jagodičevjem.
  je zamrmrala Dominika in pokazala na največji kozarec za vino, za katerega se je izkazalo, da ni samo zlat, ampak posut z diamanti. In sladoled v njem je bil videti kot čudovit okras, razporejen v vseh barvah mavrice. In kako lepo je bilo videti.
  Margarita je opozorila:
  -Imate čarobno palico, narejeno iz srčne žile zmaja - to je zelo redko. Kje si to dobil?
  Dominika je iskreno odgovorila:
  - V boj! In to je res in pogumno!
  Enomaj je veselo zapel:
  Gorje tistemu, ki se bori,
  Z lepo dekle v bitki ...
  Če je sovražnik besen -
  Ubil bom barabo ! Ubil bom barabo !
  Deček Dobrynya je zarenčal:
  - Kaj si, punca , zakaj tako poješ? Zapeti moramo: z močnim fantom v boj! Natančneje, celo z močnim človekom v boju. Samo na videz smo fantje, a že leta smo moški!
  Oenomaus se je zasmejal in opazil:
  Za vedno ostanemo otroci,
  Samo leta se spreminjajo!
  Dominika se je nasmejala in pripomnila:
  - Tukaj bomo imeli pravljični svet in preobrazbo.
  Nato je začela jesti svoj začarani sladoled. Okus je bil naravnost odličen. Tako veličastno se je izkazalo. In sladek, nežen okus sladoleda se je razširil po dekliškem jeziku.
  Fant Dobrynya se je po ribah in mesu z veseljem poklonil tudi sladoledu. To je res nekaj, okusno .
  Otroci so se trudili jesti na način, ki je izgledal civilizirano in ne srkati. Ja, sladoled mesojede podgane je čudovita stvar.
  Dominika je s sijočim nasmehom pripomnila:
  Kako dobro je imeti možnost čarati,
  In zlobno podgano spremeni v sladoled ...
  Dobimo solidno petico -
  Narediti nekaj, kar se sploh ne bi smelo početi!
  In spet otroško hihitanje v odgovor. In zadovoljno škripanje ...
  Na nebu je zašumelo. Nekje z roba je letel ogromen zmaj. Od daleč se je zdel majhen in nič strašljiv, kljub sedmim glavam. In bila je nekakšna pošast na neškodljiv način.
  Otroci so se zasmejali in začeli drug drugemu mežikati. To je res zabavno. In tlesknejo dlan ob dlan.
  Da obstaja zvonjenje.
  Dominika ga je vzela in z bosimi prsti vrgla bumerang. Preletel je in odrezal izboklino, med padcem pa jo je lepotec udaril z energijo čarobne paličice. Pojavila se je velika torta v obliki Napoleonovega naprtega klobuka, posejana z makom, vrtnicami in koruznicami.
  Otroci so bili že dobro siti in so darilo pozdravili z zmernim navdušenjem.
  Deček vikont je rekel:
  - Torte so zelo dobre, vendar je vseeno treba upoštevati zmernost ...
  Dominika se je zahihitala in zapela:
  Kuharica za moj rojstni dan,
  Na torti sem napisala čestitke...
  In napis, obarvan iz smetane -
  Čas je, da gremo v mesto San Remo!
  Nato ga je deklica vzela in ponovno izstrelila bumerang. In preletel je, skočil in se zavrtel. In deklica ga je spet ujela z boso nogo in zapela:
  Ne glej zviška na torto
  Prišel bo čas, ko boš tudi ti umrl ...
  Medenjaki žvižgajo kot krogla v templju,
  Z dieto se boste res najebali!
  Baronica je s težavo pogoltnila kos torte z napetim klobukom, se obliznila in pripomnila:
  - Slastno! Ampak ne ustreza več.
  Fant vikont je opozoril:
  - Ne bo trajalo dolgo, da se zrediš.
  Dominika je z nasmehom in v šali zapela:
  Za mamino žlico, za očkovo žlico,
  In za babico zajemalko ...
  In na strani postelje!
  Otroci so po jedi res postali težki in padali na mehko oranžno travo ter smrkali z nosom. Na srečo tu ni bilo roparskih komarjev ali mrčesa. Tisti, ki so leteli, so bili veliki in niso grizli in z njimi praktično ni bilo težav.
  Dominika je vprašala Margarito, pionirka je prav tako zazehala in si hitro pokrila usta z dlanjo:
  -Greš spat ali?
  Partizanska heroina je odgovorila:
  Kaj, dekle ne more spati od zlorabe in tesnobe?
  Nekje zaročenec tava po gozdni cesti ...
  Tava po metini travi in nič ne ve,
  In prekleta usoda se šali in igra!
  Junaški fant Dobrynya je že smrkal skozi nos.
  Da, otroci so imeli veliko dogodivščin.
  Dominika je šaljivo zapela:
  Brez težav zaspimo,
  Res je, ja...
  Toda potem, s kakšno težavo,
  Zbudimo se kasneje!
  . POGLAVJE št. 9.
  Dominika se je zbudila in prišla iz čarobnih sanj, ki so jo popeljale v vzporedni svet. Po tem se je deklica umila in stuširala z zlato napravo. Umila sem si zobe in šla na zajtrk.
  Tam so jo pričakala druga dekleta in dekleta iz elitnega razreda. Segla sta si v roke in bila videti vljudna. Bili so tudi vilini, trole, dekleta podobne hobitke, nimfe, driade, človeška dekleta, čeprav jih je bilo malo. Zbrala se je lepa družba.
  Dekleta so bila v elegantnih oblekah in nakitu, vendar bosa, da bi bilo med čarovništvom bolj priročno uporabljati noge. In v elitnem razredu je bilo izobraževanje nekoliko drugačno - hitro so poslušali predavanja sove in opravljali različne naloge. Veljalo je, da deklica že pozna osnove.
  Dominika je tu opravila več nalog. Streljala je s čarobno palico in delala transformacije. In potem je šepetala uroke. Prebrali so ji več zapletenih besednih zvez, Dominika pa jih je ponavljala.
  Kot filmska igralka je imela deklica fenomenalen spomin, saj je na snemanju morala izgovoriti veliko dialogov.
  In vse sem si popolnoma zapomnil. Toda vse to so rožice, glavna stvar je seveda iskanje artefaktov, da bi rešili močnejši spol.
  In tako se je Dominika usedla v položaj lotosa, združila močne, mišičaste noge in zravnala hrbet. In spet se je potopila v vzporedno vesolje, kjer je njihova ekipa iskala način, kako rešiti močnejši spol.
  In ravno pravi čas. Kajti tam sta se po prstih prikradla škrat in roparski slavček. Ta dva zlobneža sta že razpela čarobno mrežo, da bi prekrila spečo bosonogo ekipo.
  Tudi Margarita je spala in sanjala ...
  Dekle je dobilo nalogo, da razstreli most. Tako je šla bosa, v raztrgani bombažni obleki in z beraško torbo, v izvidnico. Jesen je in vreme ni ravno dobro. Ponoči je bil mraz in trava je bila prekrita z zmrzaljo, na kateri so dekličine bose noge pustile majhne, elegantne odtise. Bilo je zelo vlažno in hladno, dež je bil pomešan s snegom.
  Mali prsti bosonogega partizana so pomodreli od mraza in vlage. Vendar je pogumno stopila naprej in celo pospešila.
  In ob tem pela;
  Dež je trosil delce zvezd po nebu,
  Za fašizem so pripravili nabrušen kol!
  Tanki Tiger so samo smeti - umazan bolšji trg ,
  Wehrmacht čaka hud poraz!
  Wehrmacht čaka hud poraz!
  
  Naš tovariš Stalin, vodja, je moč milijonov,
  Ima granitno pest, mitraljez v roki!
  Lahko bomo premagali vojsko iz Sodome,
  Naša moč je monolit, na srečo na Zemlji!
  Naša moč je monolit, na srečo na Zemlji!
  
  Naša stranka nima pomembnejšega dela,
  Kako rešiti ljudi, dobro domovine!
  Goebbels obseden, k hudiču z neumnostmi,
  In zmaga bo, verjemi, vsem hudičem navkljub!
  In zmaga bo, verjemi, vsem hudičem navkljub!
  
  Ruska lepotica, veste, slovi po svoji moči,
  Ima težko rjavo kitko!
  In v bitkah s fašisti bo mladina postala slavna,
  Svetla dežela bo zaživela, vstala!
  Svetla dežela bo zaživela, vstala!
  
  Ne pustite Hitlerju viti nos v Ruse,
  Brkati tip misli, da je kul Bog!
  Korakali bomo po berlinski ulici,
  Ne, tisti, ki je čiste duše, ne bo postal suženj!
  Ne, tisti, ki je čiste duše, ne bo postal suženj!
  
  Naš prapor je rdeč, barva besne krvi,
  Na Reichstag že sije sonce!
  Ni ga velikodušnejšega darila za naše drage otroke,
  Če je srce pogumno in strah zdrobljen!
  Če je srce pogumno in strah zdrobljen!
  Tako je Margarita stekla, mraz ji je grizel bose pete, do mostu. Povsod naokrog je bodeča žica in mitralješki stolpi.
  Nemci pijejo mesečino in kadijo ogenj. Margarita je pritekla do njih. Uboga, svetlolasa deklica se Švabam ne zdi strašna. Še več, v takšni vlagi in mrazu bi si le redkokdo, razen zadnjih beračev, upal iti bos.
  In dekle jim je začelo peti neškodljivo in veselo pesem:
  Jaz sem uboga mala sirota
  Tečem bosa po snegu v mrazu...
  Toda dekličin glas je zelo jasen,
  Zmrzal bo pregnala kot na silo!
  
  Vojna je vzela mojo mamo z bombo,
  Oče je bil seveda poklican na fronto ...
  Kodrasti brat je zmrznil od mraza,
  Starejša sestra je na odru!
  
  Lačen grizem skorjo kruha,
  In moje nogice so rdeče od mraza ...
  Jaz sem tam, kjer je potepuški pes jedel
  Čeprav je dekle srčkano in lepo!
  
  Vsem lahko pogumno in pogumno povem,
  Seveda naj bo vojna prekleta...
  Ni važno, za kaj se borimo,
  Za to je kriva pošast Satan!
  
  Oh, dekličine noge trpijo,
  In v tem mrazu jih zelo boli...
  Želim si, da bi se kmalu zdanilo v toplem maju,
  Naj poleti sijoči sokol!
  
  domovino želimo narediti lepšo,
  A lakota, mraz, snežni metež in metež...
  Kam greš, nesrečna Rusija?
  Tako težka usoda!
  
  Sem dekle, samo otrok,
  Veliko mi je uspelo doživeti...
  Delal sem skoraj od zibelke,
  Učil sem se samo za štiri ali pet!
  
  Zakaj je ta žalost prišla k meni?
  Kruta usoda zlomljenih src...
  Verjemite mi, tako zlo je padlo,
  Kar se zdi samo malo in to je konec!
  
  Toda dekle pod jarmom se ni zlomilo,
  Uspelo se je pripraviti in hodi ...
  Ona je otrok, daleč od starosti,
  In uživa v teptanju bosih nog!
  
  Odtisi deklice so graciozni,
  Raphael je na njih risal ...
  In verjamem, da bo mali vesel,
  Gospod bo videl svoje otroke, verjemite!
  
  Zato pojem pesem
  V slavo Boga Gospoda Kristusa...
  Verjamem, da bo planet postal raj
  In srečal bom svojega očeta, verjemi!
  
  Potem bo prišel čas in bodo spet vstali,
  Kdo je umrl, kdo je umrl in kdo je bil bolan ...
  In v starosti in otroštvu bo sreča,
  Ker je Jezus tako hotel!
  
  Da, pred Bogom bom pokleknil,
  Ta psalm bom izpolnil v sreči luči ...
  V imenu vseh prihodnjih rodov,
  Kriminalne pošasti bodo poražene!
  
  Potem bo deklica v večni sreči,
  In vsa ljudstva matere zemlje ...
  Povsem slabo vreme se bo razblinilo,
  Naši ljudje ne bodo zlomljeni!
  
  Prekrižala se je, pokleknila,
  Poljubil srebrni križ ...
  Očitno je naredila malo za Boga
  Jezus je zaradi nas prišel iz nebes!
  
  Kmalu bomo vsi pri Vsemogočnem,
  V njegovi lepi, ljubeči roki...
  Naj naše misli poletijo višje
  In moč je v otroški, močni pesti!
  
  In zdaj sem prebral molitev,
  Rekla je, moj bog, oprosti mi ...
  Zdaj smo z njim na piedestalu,
  In Kristus in jaz, verjemite mi, smo na poti!
  
  In z roko v roki bomo šli z njim v nebesa,
  In tam bo padal zlati dež ...
  Gospod bo pokazal svoj velikodušen značaj,
  In nasprotnika bo poslal naravnost v trepet!
  
  Končno je na svetu sreča,
  Čakali smo na Kristusov prihod...
  Kot angeli letimo na pojedino v zrak,
  Gospodova ljubezen je svetla in čista!
  Po takšni pesmi so nacisti postali čustveni in nesrečno dekle spustili noter, da se ogreje, ter ji dali topel čaj. Margarita je nameravala v torbi pod ograjo tiho postaviti eksploziv, preoblečen v štruco kruha, a ni imela časa - zbudila se je.
  Slavček ropar in škrat sta si bila zelo blizu. Goblin je imel izboklino namesto nosu, precej grd obraz in dolge zobe. Je tudi precej visok, okoli tri metre. Ni čudno, da je vlekel mrežo. In Nightingale je bil debel, rdeč moški s hrčkovimi lici, štrlečimi sprednjimi zobmi in v razkošni uniformi z medaljami. Pa še brki, tipični za Pruse.
  Ko je videl, da se presenetljivi napad ni obnesel, je slavček ropar položil dva prsta v usta in poskušal zažvižgati.
  Dominika ga je z golo peto udarila okroglo. In ropar tuli od bolečine. In celo pljuval je kri.
  Goblin je zamahnil s kijem. Deček junak Dobrynya je skočil in zgrabil goblina za lase, padel na hrbet in ga vrgel čez sebe. Goblin je treščil na rastlino kot kaktus s cvetovi in oglušujoče zajokal. In njegovo rjovenje je bilo kakor rjovenje divjega osla.
  Margarita se je nasmehnila. Slavček je poskušal še enkrat zažvižgati, ko ga je Dominika s kolenom udarila v brado. In je sopel.
  Junaški fant Dobrynya je zapel:
  Goblin nas je vprašal,
  Ti camo prideš _
  Odpravil v mesto -
  Imamo stvari za početi!
  Goblin je znova poskušal napasti s kijem. Fant junak se je izognil udarcu in znova vrgel velikega človeka čez sebe, ker Dobrynya nima moči otroka. In zdi se, da vse deluje.
  Goblin se je spet iztegnil. In dvignil se je počasneje. Otroci so se zbudili in začeli močvirskemu hudičku metati zlate storže. Udarili so ga in ga spravili v rjov. In trzaj.
  Margarita je zamahnila s čarobno palico. In storži so se začeli spreminjati v torte, škrata pa so dobesedno namazali s smetano, zaradi česar se je trzal kot loč v ponvi.
  In Dobrynya Nikitich je dvignil Slavca Roparja v svoje iztegnjene roke in ga vrgel na težak bor s srebrnimi storži. Od udarca se bo slavček zrušil in stresel, zaradi česar bo moral odpovedati duha, bolje rečeno, izpljuniti kri.
  Fant Dobrynya je zapel:
  - Slavček Ropar, ti si zlobnež,
  In udari te močneje v obraz ...
  Zdaj si mrtev, ti baraba ,
  Ubij tudi tebe, žvižgač!
  In potem ga vzame in udari s pestjo čim močneje po glavi. Slavcu roparju zvoni v ušesih. In Dominica je svojo kazalno palico usmerila v goblina in kako je izrekla zapleten urok za preobrazbo. In to bo postalo smrtonosna sila, v kateri so kaskade energije.
  In potem ... Tam je bil visok trimetrski kosmati tip in zdaj je bila na njegovem mestu miza, obložena z vsemi vrstami zelo bogate hrane in čudovitih sladkarij. In takšne dišave so šle iz te čudovite kuhinje.
  Dominika je tvitnila:
  - To so preobrazbe in čudeži čudežev,
  V vsem nebeškem vidimo enostavno raj...
  Tako sijoča lepota povsod ,
  Naj vstane Gospod vsemogočni!
  Pravzaprav so na mizi ležali zlati in oranžni, čudoviti, bleščeči kovinski pladnji s tortami, s kremami na desetine različnih barv in odtenkov, pa tudi z drugimi zelo čudovitimi jedmi in dišečimi prelivi, vsemi najbolj okusnimi .
  In kako veličastni so bili krofi, posuti s čudovitim prahom. Tukaj ni več ne seštevanja ne odštevanja. In kozarci, poškropljeni s koktajli iz različnih sokov, s čudovitimi nadevi, ki so šokirali z aromami in sladkimi dizajni z glazuro. In kakšni popki so bili tam?
  Margarita se je zmedeno nasmehnila in presenečeno vzkliknila:
  -Hudiča si obrnila! No, ni važno ! Nekaj takega moraš biti sposoben narediti!
  Dominika je zmedena vprašala:
  - Je težko?
  Partizanka je odgovorila:
  - Da, skoraj nemogoče! In ti si lahko naredil nekaj takega.
  Medtem je roparski slavček spet poskušal zažvižgati. In napihnil široka, hrčkova lica. Toda deček-junak, takoj ko ga vzame, ga bo udaril s svojo otroško, a smrtonosno, kot kladivo, pestjo. In piščalka, mimogrede, izbije več kot enkrat, izgleda kot izbit, ulit zlati zob.
  In je letel na glavo. Zleknil se je in se iztegnil, kot bi bil nokautiran. Takrat pa je skočil, spet dal prste v usta in pihnil. Toda namesto žvižganja je bilo slišati le patetično sikanje. In to je zelo smešno. Otroci so se smejali. Slavček Ropar je zakikal:
  "V hipu te pogoltnem, pogoltnem te, pogoltnem te, ne bom se usmilil!"
  V odgovor je Dobrynya, ta junaški fant, z golo peto brcnil slavčkovo brado. In zobje so spet poleteli. Ko je iztegnil roke, se je glavni ropar naslonil nazaj.
  Dobrynya je zarjovel:
  In koga bomo našli v boju in koga bomo našli v boju,
  S tem se ne bomo hecali, pokončali bomo muho!
  Ubili te bomo kot muho!
  Dominika je svojo čarobno palico usmerila proti premaganemu slavčku razbojniku. Margarita je opozorila:
  - Ali želite tudi njega spremeniti?
  Igralka je prikimala:
  - Naj bo vsaj nekaj koristnega!
  Partizanka je pela:
  Fant je bil vklenjen v železni urnik,
  In jedla sem samo eno zdravo stvar...
  Zaradi velike obremenitve je nenadoma prišlo do napada,
  In izkazalo se je, da gre za kibernetičnega genija gromozanske moči!
  In potem se je Dominica zavrtela in s svojo čarobno palico naredila zapleteno osmico.
  In zdaj se je namesto Roparskega slavčka pojavila cela gora sladkarij, dražejev in porcij sladoleda.
  Zaslišal se je vesel smeh in otroci so začeli skakati iz trave. Bili so srčkani, a suhi, razcapani in tradicionalno bosi. In z velikim pohlepom so se lotili poslastice, v katero sta se spremenila roparski slavček in močvirski goblin. Margarita je zažvižgala s prsti in zavpila:
  - Stop, fantje in dekleta! Razumem te, lačen si, potem ko so te ujeli ti zlikovci, ampak najprej si umij roke.
  In kako bo izpustil strelo iz čarobne palice. Fantje so morali teči k potoku, da so se jim bliskale modre pete. Pravzaprav je nevljudno jesti hrano z umazanimi rokami.
  Dominika je vprašala:
  - Kaj so to, ujetniki in ujetniki Slavca in Goblina?
  Margarita je prikimala s svetlo glavo:
  - Ja točno! Osvobodili smo jih. Natančneje, ti si me osvobodil. In to je zelo kul .
  Bilo je več kot sto otrok, fantkov in deklet. Kot običajno je predstavnic nežnejšega spola trikrat več kot močnejšega.
  Dominika je presenečeno vprašala:
  - Tukaj vsi niso videti starejši od dvanajst let. Kaj, ti roparji niso ubijali odraslih?
  Margarita je pojasnila:
  - Ne, seveda, ubijajo tudi odrasle. Šele po osvoboditvi dobijo odrasli otroška telesa. Kot je bilo na primer z Dobrinjo Nikitičem. In tudi pri sebi sem bila še vedno videti kot punčka.
  Deklica igralka je opozorila:
  - Večno otroštvo, kot v pravljici, je super ! In lahko celo rečete - kul!
  Margarita je zacvrknila in pokazala zobe:
  - Ja, to so čudoviti svetovi, v katerih je vse zelo kul . Tu pa obstaja veliko nevarnosti. Predvsem obstajajo ljudje, ki so veliko bolj nevarni kot goblin in slavček ropar.
  Dominika je šepetaje vprašala:
  - Kdo, na primer?
  Partizanka je tiho rekla:
  - Stara ženska Shapoklyak!
  Igralka je tvitnila:
  Bravo, bravo, babica je kolovodja!
  Prijateljstvo z njo je kot igranje s krokodilom!
  In deklica ga je vzela in z golimi prsti vrgla stožec. Zadelo je kačjega pastirja. Insekt je eksplodiral in se razpršil v konfete.
  Margarita je opazila in zmajala z glavo z zlatimi kodri:
  - Ni dobro ubijati živih bitij!
  Dominika je opozorila:
  - Ampak to je samo žuželka!
  Margarita je v odgovor zapela:
  - Izpljuneš slino v veter,
  Ne zdrobi hrošča ali mravlje ...
  Nikar ne zlomite veje v gozdu -
  Vse življenje na Zemlji je ena družina!
  Igralka je zacvrknila in pokazala zobe:
  - Jaz, ti, on, ona - skupaj vsa država,
  Skupaj prijazna družina!
  V besedi mi, sto tisoč I!
  Otroci so se umivali v potoku. In zdaj so tekli k hrani, veseli in sijoči.
  Dominika in Margarita sta skupaj zašepetali urok in miza je postala daljša. Zdaj je bilo dovolj prostora, da so se lahko vsi usedli.
  Otroci, trzajoč z bosimi nogami, so se usedli in v zboru zapeli s svojim jasnim glasom:
  Prt se razprostira kot sneg
  In dobrote so bile postavljene...
  Vsi otroci bodo uspešni,
  In pečenka iz Čeburaške!
  Po tem so začeli jesti. Tukaj je toliko lepih otrok, čeprav jih izčrpava lakota in pomanjkanje.
  Dominika in Margarita, saj sta bili dobro nahranjeni, sta brez dvakratnega razmišljanja začeli plesati. In poteptajmo vaše bose, izklesane, zagorele noge.
  Dekleta so pela s svojimi žarkimi glasovi;
  Rodil sem se v vesoljski državi
  Kjer so vsa dekleta zelo borbena ...
  Satan ne more premagati domovine,
  V slavo naše matere Rusije!
  
  Lahko bomo branili sveto Rusijo,
  In ne glede na to, kako krut in zahrbten je sovražnik ...
  Težko bomo premagali nasprotnike,
  In poveličan bo ruski duh z mečem!
  
  Rusija, to je moja domovina,
  Sveto in vesoljno zemeljsko...
  Vsi narodi so ena družina,
  In dekle je večno mlado!
  
  V bitkah bomo branili svojo domovino,
  Niti ene priložnosti za zlobnega nasprotnika ...
  Nad nami je zlatokrili kerubin.
  Podarimo ruskega vojaka!
  
  V Rusiji je vse v redu, dobro,
  In naša volja bo močnejša od jekla ...
  Fant ima v rokah močno veslo,
  In tam vlada tovariš Stalin!
  
  Ljudje ljubijo mojo domovino,
  Polepšali ga bomo za vedno ...
  Očetovstvo ne bo ukradeno za rubelj,
  In Bog Svarog je veliki mesija!
  
  Naj bo slavljena moja domovina,
  nasprotnika v boju ...
  Lada Mati božja mi je draga,
  Naj se sovražniki Rusije povrnejo!
  
  Če je treba, lahko prelijemo sovražnikovo kri,
  Rusije ni mogoče spraviti na kolena...
  Lovec se bo kmalu spremenil v divjad,
  In veliki vodja Lenin bo z nami!
  
  Osvojili bomo prostranstva vesolja,
  Dali bomo srečo, veselje celotnemu vesolju ...
  Moskva je celo višja od samega Rima,
  S svojo nespremenljivo močjo v boju!
  
  Ko pride vojna v našo svetlo deželo,
  Fuhrerju bomo pokazali naš močan značaj ...
  Rus bo prejel velikodušno plačilo,
  Višji smo od sonca in lepši od dreves!
  
  Verjemite mi, Rus' ne bo propadla,
  Horda nas ne bo spravila na kolena ...
  Borite se za svojo domovino in ne bojte se,
  Rus ne pozna slabosti in lenobe!
  
  Naša draga dežela bo spet vstala,
  Celemu vesolju bo pokazal svojo moč ...
  In Satan bo uničen
  Sovražnik domovine se bo zgrudil v grob!
  Tako so dekleta, ki so skakala z bosimi nogami in se vrtela kot hudiča, začela rjoveti in skakati v dvojnih saltah.
  To so lepa in agresivna dekleta tukaj . In kako cvilijo, skačejo.
  No, okej, otroci jedo in tudi zapojejo kaj svojega. In to počnejo na zelo pozitiven način. To so njihove pesmi. In vrtijo se kot kolovrat.
  Vrhunska dekleta.
  Takrat pa se je na nebu pojavil zelo velik metulj, kot pravi zmaj. In njena krila so bila tako velika, da so se lesketala kot zlato, posuto z dragimi kamni. In izgledalo je tako neverjetno in lepo. To so bili res, odkrito povedano, metulji, ki so bili tako ogromni, kot dinozavri.
  Dominika je z nasmehom pripomnila:
  - Tukaj ne boste videli nobenih čudežev. Neverjetno!
  Margarita se je zasmejala in odgovorila:
  - Ja, to so res členonožci, ki presenetijo. A to ni najbolj presenetljivo. Obstaja veliko drugih zelo kul stvari.
  Dominika je zapela:
  Ampak ne knjiga ne muzej,
  Ne bodo nadomestili naših prijateljev!
  In deklica iz čarobne palice bo izpustila žarek. In pojavili so se novi kozarci za koktajle. In otroci so jih napadli.
  Tako se je vse super izkazalo . In samo neka glasba mi igra v glavi.
  In kako Dominik in Margarita ne pojeta;
  Lepotice napadajo bose,
  Tečejo, tako fajn punce...
  Če moraš Fritza udariti s pestjo,
  Ali pa ga bodo sekali z mitraljezom!
  
  Dekleta si ne morejo privoščiti dvoma
  Pokopali bodo mrtve naciste...
  In močno ga bodo zbrcnili z nog,
  In nekje volkovi mesojedo tulijo!
  
  Rusija, to je beseda za vojake,
  Ko, verjemite mi, ne postane bolj hladno ...
  Čeprav so včasih razmere mračne,
  Kjer zmaguje zlobni črni Kajn!
  
  Ne verjemite, člani Komsomola ne bežijo,
  In če tečejo, potem samo za napad ...
  In vsi nacisti bodo pobiti naenkrat,
  In Fuhrer bo postavljen na kocko!
  
  Rusija, to je moja domovina,
  Sijoča je, preprosto lepa...
  Kdor je strahopetec, ni vreden niti rublja,
  In, veste, prepiranje z bojevnikom je nevarno!
  
  A vedi, fašiste bomo premagali,
  Zlo ne bo kraljevalo na prestolu ...
  Nad nami je zlatokrili kerubin,
  In Bog Svarog z veličino v kroni!
  
  Kdor je strahopetec, verjemite, je šibek suženj,
  Njegova usoda je ena - prenašati žalitve ...
  Danes si mehanik, jutri delovodja,
  In sami lahko premagate hrbet drugim ljudem!
  
  Dekleta imajo moč, preprosto vulkan,
  Včasih močno ruši gore ...
  Vojna divja s hudim orkanom,
  In smrt pošteno pokosi človeško raso!
  
  Iskreno vam povem, vitezi,
  Močni smo, ko smo Rusi enotni ...
  Potrebujete prigrizek zraven vilic in noža,
  Vitezi smo nepremagljivi v bojih!
  
  Kakšna je naša vera v Gospoda Kristusa,
  Čeprav spoštujemo tudi Lada...
  Tovariš Stalin je kot naš oče,
  In tam bo rajski komunizem!
  
  Tisti, ki je bil nekoč mrtev, bo vstal
  In postali bomo lepši in modrejši ...
  In človek je seveda zelo ponosen,
  Čeprav včasih govori neumnosti!
  
  V ljubezni je naša domovina kot zvezda,
  Verjemi, nikoli ne bo ugasnilo...
  Velike sanje se bodo uresničile
  V vsem vesolju bosta mir in sreča!
  
  Ljubim Marijo, sveto častim Lado,
  Svarog je lep in Perun je velik ...
  Ljubim Jezusa in Stalina,
  Sveti obrazi ikon so mi dragi!
  
  Kdaj bo pravi raj?
  Verjemite, v njej se bodo uresničili vsi vaši upi ...
  Daj svoje srce svoji domovini,
  Vse bo v redu, močnejši kot prej!
  Potem pa so končno jedli osvobojeni otroci. Nato so bili oblikovani v odred. Več kot sto fantov in deklet.
  In so se odpravili na pohod. Dobrynya je s sladkim nasmehom opozoril:
  - Borili se bodo, prepričan sem!
  In deček junak je skočil na zmaja.
  Oenomaus je opozoril:
  - Takšen odmik se bo premikal prepočasi. Na zmajih se premikamo veliko hitreje. In tukaj morate tudi vedeti, kdaj se ustaviti.
  Otroci so bili zgrajeni. Samo ena baronica je bila spodobno in celo razkošno oblečena. Preostali so bili videti kot berači, mladi ragamuffini . Vendar se je veliko bolj spretno premikati bos.
  Dominika je opozorila:
  - Če baronica hodi, se bodo njeni dragoceni čevlji porušili in razpadli. Mogoče bi morali biti bosi kot vsi ostali?
  Baronica je odgovorila:
  - Komaj čakaš! Bolje, da me pošljite k mojemu očetu, vojvodi, dal vam bo nagrado in vas ne bo poškodoval!
  Margarita je prikimala Dominiki:
  -Imaš tako čarobno naravno moč. Torej dajmo, vzemimo skupaj in pošljimo sijoče naboje ter vrzimo dekle v grad njenega očeta!
  Igralka je pripomnila:
  - Kaj pa nagrada?
  Margarita se je zasmejala in pripomnila:
  - No, dali vam bodo denarnico zlata, je to res veliko? Poleg tega lahko iz navadnih dreves in storžev pričaram zlato, vi pa ga lahko!
  Dominika je zažvižgala:
  - Vau! Torej si lahko kupimo vojvodstvo!
  Partizanka je ugovarjala:
  - Prepovedano je! Čarobnega zlata je prepovedano dajati v obtok, sicer bi ga bilo več kot železa. Razumete, inflacija dragocenega kovanca!
  Dominika je opozorila:
  - Je to tako kot v hiperboloidu inženirja Garina?
  Margarita je prikimala:
  - Nekaj takega. To knjigo sem bral, ko sem bil majhen. Da, potem je zlati standard propadel in bilo je strašljivo .
  Enomai je z nasmehom opozoril:
  - Ampak vseeno, morda vzgojite baronico? Da ne bi bila tako zoprna!
  Dobrynya je z nasmehom prikimal:
  - Da, to bomo storili takoj,
  Dajmo ji nekaj kul!
  Baronica je spet udarila s peto po travi in zarjovela:
  - Pelji me k očetu! Ali pa vas bom vse usmrtil!
  Otroci so se smejali v en glas.
  Nenadoma se je izpod trave prikazal palček v klobuku. Očitno je bil še zelo mlad, brez brade. Ampak s čarobno paličico v roki.
  Majhen glas je rekel:
  - Nato slišim glas muhastega dekleta. Morda je čas, da jo izobrazite?
  Baronica je zarjovela:
  - Samo poskusi, naivnež !
  In poskušala je s podkovano nogo premakniti palčka. Zamajal je s čarobno palico. Muhasta deklica in fant iz starodavnih ljudi sta izginila.
  Dominika je vzkliknila:
  - Vau!
  Margarita je prikimala:
  - To je pritlikavi deček. Posebna vrsta palčka, obdarjenega z magijo. Zdaj je muhasto dekle vzel na vzgojo. In baronica se bo očitno morala naučiti kulture, vljudnosti in vestnega dela.
  Enomai je z nasmehom pripomnil:
  - In hotel sem jo udariti! In tako je breme padlo z vaših ramen.
  Dobrynya je predlagal:
  -Ali greš na Skeleton? Torej je morda čas, da se odpravite na pot.
  Margarita je opozorila:
  - Malo bližje je grad zlobne čarovnice Bastinde, ki ima v lasti še en artefakt od dvanajstih - rumeno podgano. To bi morali ujeti.
  Še več, že imamo majhno vojsko, več kot sto fantov. Med njimi je tudi junak Phoenix Falcon. Tudi on je deček, vendar z veliko močjo.
  Dobrynya je opozoril:
  - Poznam Phoenix. Le kako so ga ujeli?
  Partizanka je odgovorila:
  - Z zvitostjo, tako kot ti. Toda zdaj imamo vojsko in vdrli bomo v Bastindino palačo!
  Dominika se je igrala s trebušnimi mišicami na trebuhu. Nato ga je vzela in z golimi prsti zdrobila oreh, ki je ležal na travi. Vrgla je njegovo jedrce, ga ujela v usta, ga prežvečila s svojimi močnimi zobmi in zahripala:
  - Grem za napad? No, všeč mi je ta ideja. Čeprav me ime Bastinda spominja na otroško pravljico. Ali ni to tista, ki se nikoli ne umiva?
  Margarita je zmajala z glavo:
  - Tudi jaz poznam to pravljico. Ne, to je nekoliko drugačna čarovnica. Ima celo vojsko podgan. No, in tudi najemniški orki. Artefa CT s podgano daje ogromno moč nad glodavci, zato...
  Partizanka je naročila:
  - Otroci! Iz bližnjih srebrnih smrek izlomite iglice, kmalu jih boste videli, ko vstopimo v gozdiček. To je lahko spodobno orožje.
  Fantje so odgovorili:
  - Vse bomo storili, naš rešitelj!
  In ekipa je korakala. Čeprav je bilo deklet trikrat več kot fantov, so znali tudi korakati. In potegnili so prste na nogah. Istočasno je igrala glasba.
  Odred je krenil na pohod. Tukaj so po jedi nekateri fantje močno zazehali, toda dekleta so začela udarjati po domačih bobnih iz pavjih listov in razpoloženje je postalo bolj veselo.
  Otroci so stopili v formacijo. Dominiki se je zdelo kot v filmu o Malčiš-Kibalčišu . Tam so bili tudi fantje, ki so korakali bosi. Toda iz nekega razloga v sovjetskem filmu ni bilo deklet. In to je celo čudno, saj so pod rdečim režimom nenehno vztrajali pri enakosti spolov.
  In toliko deklet je tukaj in so kot rojeni bojevniki na pohodu - deloma ljudje, deloma iz družine vilinov, kot je razvidno iz njihovih risovih ušes. No, nekakšen matriarhat.
  Otroci so korakali in hkrati začeli peti, kot brez tega:
  Elfia je naša pametna država,
  Pod vladavino kralja Mesije ...
  Bog nam ga je za vedno dal,
  Da bo naše življenje srečnejše!
  
  Naj bo dobri Enomaus v slavi,
  Kdo je premagal sovražnike domovine ...
  Boriš se zanjo in si upaš,
  In kmalu bomo začeli živeti pod Solcenizmom !
  
  Bosonoga dekleta tečejo
  Želijo se boriti s sovražnikom ...
  In ta Orkler ni tako kul,
  Namesto tega je samo podoba klovna!
  
  Velika neskončna država
  V kateri volja, saj veste, generacij...
  Čeprav Satanovi služabniki spletkarijo,
  Toda ognjeviti genij bo z nami!
  
  Menim, da našega pritiska ni mogoče zadržati,
  Seveda bomo naše sovražnike zravnali z zemljo...
  Zapiši si v zvezek, fantek,
  Kako čudovito je za ljudi živeti pod Oenomajem !
  
  Očetovstvo bomo naredili lepše kot kdorkoli drug,
  Nebesa bodo prišla v tem življenju ...
  Proslavimo naš divji uspeh
  In kmalu bomo živeli pod elfinizmom!
  
  Ne, verjemi mi, orkištov se ne da zlomiti,
  Čeprav je sovražnik močan in zelo zvit ...
  Ampak izpite bomo opravili s petico,
  Naj bo dobro pod Oenomajem !
  
  Carjeva veličastna veličina, verjemite mi,
  S svojo krono, polno diamantov ...
  In veš, huda zver bo zdrobljena,
  Tudi kuga se bo umaknila, verjemite, gobavost!
  
  Ne, za Elfio potrebuješ tudi Elfrog ,
  Prijatelji, ne izdajte svojih bogov...
  Velika in veličastna je vsemogočna Družina,
  Ne pokažite svojih slabosti!
  
  Lepa Lada je kovačnica bogov,
  Verjemite, rodila je ljubezen ...
  Ne izgubljajte ljudi samo z nepotrebnimi besedami,
  Odprl brezmejno veličino!
  
  Ne moreš zadržati Elfrogove puščice ,
  Prebodla bo vsakega nasprotnika ...
  Samo ne zaželi si neumnosti,
  Ščit vilinskega vojaka bo pokril!
  
  Elfia, to je brez dvoma moč,
  Lahko premika gore...
  Čeprav včasih meso močno trpi,
  Vse ovire lahko zavrnemo!
  
  Kmalu se bo pojavil veličasten svet vilinov ,
  Ki tepta vesolje...
  Božji kerub bo razprl svoja krila,
  In nekaj bo, verjemite mi, Stvarstva ...
  
  Boginja Lada je veličastna, verjemite mi,
  Vsem svojim sinovom je dajala ljubezen ...
  In zdaj bo močan vitez,
  In močno udarimo nasprotnika v gobec!
  
  Ti si Fiev , kot prestolnica za viline ,
  Mati, verjemite mi, slavnih druskih mest ...
  Udarimo nasprotnika ,
  Vitezi smo, verjemite, nismo strahopetci!
  
  Za mojo sveto domovino,
  Zelo se bomo borili ...
  Elf ne bo oropan rublja,
  Navsezadnje so se svetlobni vilini vedno znali boriti!
  
  Obstajajo lepa dekleta, verjemite mi,
  Da zelo drzno hitijo v mrazu ...
  Fuhrer, divja zver, bo raztrgan,
  Vzgojili bomo čudovito vrtnico!
  
  Ne, nikoli ne bomo prenašali jeze ,
  Vzbudimo s soncem obsijanega vilenjaka ...
  Velike sanje se bodo uresničile
  Pod tem nebom je sijoča modrina!
  
  Efrog bo prišel in obudil mrtve,
  Vendar ga moramo oživiti za življenje kul ...
  Osvojili bomo prostranstva vesolja,
  Kristus je nesmrten, Juda pa je v peklu!
  
  Zvesto služi Oenomaiju,
  In prosim, ne upirajte se proti kraljem ...
  Naj bodo sinovi vilinov v slavi,
  Elfia, to ni točka na zemljevidu!
  
  Kmalu bomo osvojili vesolje,
  Naj bo moč nad življenjem in smrtjo ...
  Kdor živi, bo postal kerubin,
  Ta človek je kot Bog, verjemite!
  . POGLAVJE št. 10.
  Dominica se je vrnila v svojo akademsko učilnico in končala sejo v lotosovem položaju. Zdaj je spet začela preučevati različne vrste urokov, različnih oblik in vrst. In to je storila z veliko voljo.
  Po tem sem šel na večerjo. Poleg nje je bila deklica Fiesta. Skupaj sta jedla lignje v omaki in jo poplaknila z mešanico mleka in paradižnikovega soka. Po tem je vse postalo glavno.
  Po večerji je Dominica mačevala s Fiesto s pomočjo čarobnih palic. In nanjo je vrgla veliko torto s smetano in jo namazala od glave do pet.
  Priznala je poraz in ji dala prstan z vsake svoje bose noge. In zdaj je Dominika oborožena še močneje in bolj smrtonosno .
  Nato sta se obe deklici stuširali in odšli v svoje sobe.
  Dominika se je v sobi usedla na posteljo, pokrčila noge v obliki lotosa in svoje fizično in duhovno bistvo spet premaknila na drugo raven mentalnega sveta.
  Zdaj se dvigajo na zmaje, pod njimi pa koraka četa otrok.
  Vodita jo dva fanta: vikont in junak Phoenix Falcon. Oba fanta sta čedna fanta z zelo izrazitimi mišicami in samo v kratkih hlačah. Močno, recimo, fantje. In korakajo, prehitevajo kolono.
  Otroci se poskušajo gibati čim hitreje, vsake toliko časa začnejo teči. In videti je kot vojska angelov s svetlimi, srčkanimi glavami. In še vedno so neoboroženi, razen doma izdelanih palic.
  Potem pa so vstopili v borov gozdiček. Več volkov je zarenčalo, a Phoenix je vanje z boso nogo vrgel težak stožec, ki je plenilcu dobesedno prebil lobanjo.
  Padel je, drugi volkovi pa so začeli bežati. In otroci so začeli razvrščati storže in vejice.
  Margarita je opozorila:
  "Spomnim se, da je nekoč cel odred partizanskih otrok uprizoril hudo bitko. In nemški bataljon je pobegnil. In otroci so tekli za njimi in jih udarjali s fračami .
  Dominika se je strinjala:
  - Prača, to je smrtonosna sila!
  Otroci bojevniki so pravzaprav začeli graditi frače. In naredite nekaj podobnega lokom.
  Margarita ga je vzela in z nasmehom pripomnila:
  - Naše orožje bo najbolj popolno, če ga odženemo s čarovnijo.
  Dominika je začivkala in pokazala zobe:
  - Še posebej, če ga dodam!
  Ko so se otroci oborožili, sta obe močni čarovnici vzeli v roke palici.
  Margarita je zahripala:
  - Začaramo v sozvočju!
  Dominika je potrdila:
  - Točno tako!
  Obe deklici sta zbrali energijo svojih čarobnih palic in jo sprožili s svojo gromozansko močjo. In potem sta lepotca vzela in pognala potok energije iz golih prstov skozi skupino otrok. In potem se je zgodil čudež in na tisoče fotoblitcev ali, kot miniaturna supernova, je izbruhnilo.
  Margarita in Dominika sta začeli brati uroke in peti:
  Smo dekleta, ki vstopamo v panteon,
  Prisegli so zvestobo domovini ...
  Tako da orkišce čaka srdit poraz,
  No, kaj pa vilini živijo pod soncem !
  
  Nymphin z nami , kot kovina,
  Narejen iz brona, ki je močnejši od katerega koli jekla...
  Sanjal sem, da bom svetove obračal na glavo,
  Kot je zapustil veliki genij Gralin!
  
  Očetovstvo bomo naredili hladnejše,
  In dvignili bomo domovino nad zvezde ...
  Naj bo uspeh z vilinskimi dekleti ,
  Pa čeprav so naše male nogice čisto bose !
  
  Orkšisti so napadli mojo domovino,
  Samurajski troli prihajajo z vzhoda...
  Obožujem Solcesusa in Gralina ,
  In verjamem, da bomo nasprotnika raztrgali na koščke !
  
  je z nami slavni bog vilin ,
  Ki ga bo solcenizem , v šali, zgradil ...
  Najmočnejša od vseh v vesolju je veličastna Družina,
  To nam bo dodalo zavesti in volje!
  
  Verjamem, da ne bomo nikoli obupali,
  Očetovstva se ne da spraviti na kolena...
  Tovariš Gralin je svetla zvezda,
  In naš učitelj je modri genij Drenin !
  
  Ustvarili bomo svojo domovino,
  Lepši in sijoči na planetu...
  In veš, tam bo morilska pištola,
  Naj se zabavajo odrasli in otroci!
  
  Burn Efrog , ne gori v srcu,
  Ti si pokrovitelj vseh vilinskih mečev ...
  Kmalu bomo zgradili, verjamem, močan raj,
  Solcesus bo prišel, sveto poslanstvo!
  
  Ne verjemite tolpi Orkler , prijatelji,
  Da bo zmagala zlahka in grozeče ...
  Vsi smo ena družina -
  In verjemite mi, še ni prepozno, da ljubite svojo domovino!
  
  Vse nas varuje Gospod vsemogočni,
  Nad zemljo bo dvignil sedembarvno zastavo ...
  In zlobni plenilec se bo spremenil v igro,
  Tudi Satanu se lahko spopademo!
  
  Ljubim veliko domovino,
  V celem vesolju te ni lepšega,
  Elfia ne bomo prodali za rubelj,
  Gradimo mir in srečo v vesolju!
  
  V imenu naše domovine, sanje,
  Veliki Elf bo vstal ...
  Vse ostalo je le nečimrnost
  In nov mesija bo z nami!
  
  O Lada, moj vsemogočni,
  Dal boš ljubezen in mir svetlobnim vilinom ...
  Obračam se nate in te prosim,
  In če je treba, udarite s strelo!
  
  Ælfria , Gospa nebeška,
  Dal Solcesusa vesolju ...
  Zavoljo tebe je vstal veliki Bog,
  Ljudje res niso izgubili okusa!
  
  Upoštevajte, vilini so takšni,
  Vilinski bogovi so zelo spoštovani ...
  Smo veliki sinovi domovine,
  In hčere vedno osvojijo svet!
  
  Prijatelji, moliti moramo k domovini,
  Perun, Yarilo in Efrog mogočen ...
  Zelo močni možje bomo,
  In odpihnili bomo tudi oblake na nebu!
  
  Zdaj je sovražnik že pregnan iz Elfskve ,
  Okoljevarstvenike ste zelo prizadeli...
  smo Solcesusu in Gralinu ,
  In veliko bo tankov z orožjem!
  
  Ne, sovražnik ne bo mogel zajeziti vilinov,
  Ker so naši bojevniki vsemogočni ...
  Opravljeni izpiti, samo petica,
  Tako, da bi bil vsak fant zelo močan!
  
  Soltsegrad bo veličasten ,
  In obvarovali ga bomo pred navalom ...
  Prišla bo zmagovita poravnava vitezov,
  Pa čeprav kri teče v neobvladljivem toku!
  
  Dekleta bosa v mrazu,
  Tečejo, pete jim bliskajo ...
  In udarili bodo Orke s pestmi,
  Nedružabni Cain bo sploščen!
  
  Vse bo v redu, ljudje vedo,
  Odkrivali bomo ozvezdja v vesolju...
  Navsezadnje je greh dvomiti v hrabrost,
  In na božjem prestolu bo človek!
  
  Kmalu bomo z znanostjo obudili mrtve,
  Lahko postanemo mlajši in lepši...
  Nad nami je zlatokrili kerubin,
  Za mojo prelepo vilinsko mamo!
  Tako so dekleta zapela in vsa vojska otrok se je znašla v sijočih oklepih in z močnim, tudi hladnim orožjem.
  Po tem je bilo ponovno oborožitev fantov in deklet zaključeno. In bili so pripravljeni na resen boj.
  Dominika in Margarita sta oddajali žarke moči, ki so privedli do obsežnih preobrazb. In zdaj je bila otroška vojska pripravljena.
  In tako se je odpravila na bojni pohod.
  Dobrynya je z zelo zadovoljnim pogledom opozoril:
  - Spet gremo na zmago! In to je naše bistvo.
  Želva velikosti dobrega nemškega tigra se je plazila naprej. Imela je diamantno lupino, bolje rečeno, bleščečo, kot bi bila prekrita z dragimi kamni. Zelo ljubka žival.
  Margarita je duhovito pripomnila:
  - S takšno lupino želva sama tvega, da postane žrtev ambicioznega lovca!
  Dominika je prikimala in zapela:
  Črepinje so dobre
  Proti mitraljezu, žal , nič!
  Toda njena pesem se je izkazala za ne preveč razumno in neumestno.
  Otroci bojevniki so hodili okoli želve. Eden od fantov je hotel streljati nanjo, a je deklica položila roko na fantovo ramo in zacvilila:
  - Ni potrebno!
  Drugo dekle je pripomnilo:
  - Za to je ekipa!
  To so resnično borbeni otroci, ki so željni borbe.
  Dominika je s smehom opazila:
  In na levi je naša vojska, na desni pa naša vojska,
  Dobro me je udariti v obraz s preveč pitja !
  Bojevniki so bili zelo dobro razpoloženi . In kot kaže, so pripravljeni na zelo dolgo pot. In njihovo razpoloženje res ne bo zbledelo.
  Margarita je z nasmehom pripomnila:
  - Ja, moram reči, da imamo še vedno srečo.
  Dominika je z nasmehom vprašala:
  - Kakšno srečo?
  Partizanka je samozavestno odgovorila:
  - Dejstvo, da je velika domovinska vojna trajala manj kot štiri leta. V resnici bi se lahko Nemci na svojih močnih obrambnih linijah upirali veliko dlje!
  Igralka je prikimala:
  - Strinjam se s tem. Obstaja celo nekaj alternativnih zgodb na to temo. A v vsakem primeru smo sposobni ustvariti čudež. Nemci pa se, ko so spoznali, da je vojna že izgubljena, sploh niso hoteli upreti. In tako so ravnali na svoj pragmatičen način!
  Margarita je opozorila:
  - Tukaj je eno ne preveč uspešno vozilo - to je Tiger, pretežko in s slabo zaščitenim spojem med kupolo in trupom. Ta tank, morate priznati, ni posebej dober. Pretežak in zastarel , tudi oklep ni nameščen na racionalnih pobočjih. In namestitev menjalnika ločeno od motorja je velika napaka.
  Dominika je prikimala v znak strinjanja.
  - Temu ne morete nasprotovati ! Seveda gre za pomoto! A po drugi strani samo mrtvi ne delajo napak, in to le, če so iz drugega življenja. In mislim, da je. Vsaj za vas!
  Margarita je prikimala v znak strinjanja:
  - Ja, zagotovo obstaja posmrtno življenje! In o tem sem bil osebno prepričan. In če mi je v tem vesolju usojeno izginiti, potem se bo v drugem nekaj nadaljevalo!
  Igralka je prikimala:
  - Kot neskončna računalniška igra z nešteto različnimi nivoji!
  Partizanka je potrdila:
  - No ja! Nekaj takega in to je, moram reči, zelo kul ! In tukaj se lahko veselite več kot enkrat ali dvakrat.
  Deček junak Dobrynya je zapel:
  - Čas je, čas je, veselimo se,
  V mojem življenju ...
  Za lepoto in skodelico, srečno rezilo.
  Adijo, zibanje, perje na čeladah,
  Usodi bomo šepetali večkrat!
  Usodi bomo šepetali večkrat!
  Raztrgal bom sovražnika! Raztrgal bom sovražnika! Raztrgal bom sovražnika!
  In slišal se je zvočen smeh otrok. Pred majhno vojsko se je pojavil velik dinozaver . Resda ni bil videti preveč grozeč, a bil je velik. In njegovo telo je veliko, glava pa je, nasprotno, majhna, plus dolg rep. In na vrhu so tudi členkaste plavuti.
  Dominika je vzkliknila:
  - To je zver - super !
  Margarita je prikimala v znak strinjanja:
  - Huda žival! Ampak ne skrbi. Če se je ne bomo dotaknili, se tudi ona ne bo dotaknila nas!
  In partizanka je naročila:
  - Mladi bojevniki - ne streljajte in ne delajte hrupa!
  Otroci so utihnili. In skušali so hoditi z bosimi nogami brez hrupa.
  Dominika je opozorila:
  - Kaj če je dinozaver gluh?
  Margarita se je nasmehnila in hotela nekaj reči. Nenadoma je zagrmelo in pokanje lomljenih vej. Pojavila se je žival velikosti sedemnadstropne stavbe z ogromnimi usti, kot podolgovat kit sperme. To je res velika zmota. In zobje so dolgi približno pet metrov.
  Dinozaver, ki je mirno stal in radovedno opazoval skupino otrok, je zagledal strašno pošast in planil v beg. In bilo je, kot da bi ga pravzaprav spodbudili. Dražje se je boriti z velikanom, kot je ta sabljasti tiranozaver.
  Dominika in Margarita sta dvignili čarobni palici. Prva je streljala partizanka. In s konice njene palice bo odletel morilski pulsar. In zadel bo usta pošasti. In bo precej ožgan. A v odgovor se je zaslišal še bolj grozen in oglušujoč ropot.
  Dominika ga je vzela in v odgovor udarila po njem z vso silo, delovala je z močjo, kot bi tolkla po morilskem kupu in zacvrknila :
  Dinozavri, morda ste tukaj in ne v Afriki,
  Morda žvečite seno za zajtrk,
  Dinozavri,...
  In deklica je velikanu poslala svoj del čarovnije. In vzeli so njegove zobe, in ko so bili zadeti, so se spremenili v čudovite, rožnate popke.
  Dominika je zapela:
  Hotel sem narediti likalnik
  Slon se je nenadoma pojavil ...
  Krila kot čebela -
  Rože namesto ušes!
  Margarita je planila v smeh in spet bi jo udarila z uničujočim in uničujočim pulsarjem. Toda otroška vojska je začela pošast zasipati s puščicami. In njegov luskasti oklep je začel brbotati .
  Dominika je vzela in sprostila magijo tako iz bosih nog kot iz palice. In tukaj je dobro delovalo.
  Bilo je, kot da ga je nekaj čarobnega prevzelo in se napolnilo z gromozansko uničujočo močjo.
  Margarita ga je vzela in zacvrknila ter pomežiknila s svojimi safirnimi očmi:
  - Vau!
  Tiranozaver se je zrušil in na njegovem mestu se je pojavila ogromna in široka miza, na debelo obložena s hrano. In tukaj je bilo že tako razkošno in brez primere, edinstveno. In takšne bleščeče dobrote.
  Dominika je zapela:
  To se je izkazalo za okusno
  In aroma je veliko slajša od medu ...
  Ne bomo zmagali iz nič,
  In naša narava bo cvetela!
  Margarita je z nasmehom potrdila in pokazala zobe:
  - Da, cvetela bo! In to je super!
  Nakar je partizanka dodala:
  - In veš, kako čarati. To je , moram reči, neverjetno! Spremenite tako veliko velikost v okusno poslastico . To niso orki ali goblini - z njimi je lažje!
  Dominika je prikimala in zapela:
  - Vse nemogoče je mogoče, zagotovo vem,
  In naučite se čarati, čisto v odsotnosti!
  In brcni z nogo v zelo močno jeklo,
  In posekajte pošast z ostrim ostrilom!
  Margarita se je zahihitala in z nasmehom opazila, da se lesketa z biseri:
  - Da, poješ tako ganljivo, da ne boš našel napake! Super!
  Dominika se je strinjala:
  - Sem velik super - borec, ki je bolj kul od sveta!
  In kako bo vzel in zavijal z očmi, da so tako safirne in kot zvezde.
  Miza s hrano je vabila otroke bojevnike in nekateri so se ji začeli približevati ter jemati krofe in torte, namočene v čokolado in razne kreme. Še bolje, vzemite sladoled. To je absolutno odlično.
  Margarita je zatrobila in zarjovela:
  - Ni vam treba jesti preveč ,
  Ni treba, da vsi rinete v buržoazijo ...
  In napiši si zvezek,
  Mobilnost vam bo še kako prav prišla!
  Dominika je s sladkim nasmehom pripomnila:
  - Ja, res se je odlično izkazalo!
  In pomežiknila je s svojimi rožnato modrimi očmi.
  Margarita je opozorila:
  - Meso dinozavrov ni zelo okusno, še manj pa za mesojeda bitja. Ampak pojesti konja ...
  Dobrynya je zarjovel:
  - Ne bom dovolil, da poješ konja!
  In deček-junak je zapel:
  Sivka-burka, preroška kaurka,
  Stoj pred menoj
  Kot list pred travo!
  Sivka-burka, preroška kaurka,
  Zelo, zelo potrebno
  Spoznajmo se!
  Enomaj ga je vzel in skočil z zmaja. Zelo si je želel poskusiti, v kakšno hrano se je spremenil dinozaver. Najverjetneje gre za nekaj očarljivega. In deček-princ je vzel torto s čokolado in jo vrgel v usta.
  In začel je močno žvečiti, bilo je kremasto in sladko. Tako okusno je.
  Otroci so v en glas zajokali:
  - No, naj poskusim! Ne bodite zlobne tete!
  Margarita se je nedolžno nasmehnila:
  - Moje ime je teta? Smešno je!
  In partizanka je zavpila:
  - Dam ti deset minut za jesti! Lahko jeste, vendar zmerno!
  Dominika je z nasmehom vprašala:
  -Ste morali biti med vojno lačni?
  Margarita je prikimala z zlato glavo, barve spomladanskega regrata:
  - Ja, kako! In bilo je izjemno naporno!
  Deklica je začela peti s svojim jasnim glasom, da bi poudarila tragedijo situacije.
  Med petjem je deklica celo skočila z zmaja. In začela je plesati po oranžni travi z bosimi nogami.
  In njen glas je bil tako mavričen in sijoč:
  Smo komsomolke, sanjske deklice,
  O prihodnosti prebivalcev te čudovite dežele...
  Ko smo zvesti Zemlji in planetu,
  In zmagali smo v tej nevarni bitki!
  
  Vsak posel se potem prepira,
  V mladem srcu silovito gori ogenj ...
  Dekleta, to je preprosto čudovito
  Odprimo vrata v prostranstva vesolja!
  
  Kdor je moški, je velikan
  Znanost, vem, mu bo dala moč ...
  Verjemite mi, naš klic je vedno enak,
  Torej Abel vlada, Kajn pa je v ujetništvu!
  
  Želim, da obilna letina dozori,
  Da bi planet cvetel ...
  Da pride lep, čudovit raj,
  In prijateljstvo je bilo močnejše od kovine!
  
  Osvojili bomo vesolje,
  Dekleta tečejo bosa po lužah...
  Nad nami je zlatokrili kerubin,
  Snežni metež in mraz nas ne bosta prestrašila!
  
  Verjemite mi, sovražniki nas ne morejo premagati,
  Jekleni živci in plamen v srcu ...
  In moč duha, kot da si medved,
  Bomo dvignili prapor, vem!
  
  Kdo ljubi najbolj sijoča dekleta,
  Lep je tako po duši kot po podobi...
  Pripravite mogočno strojnico,
  Čeprav je vaš nasprotnik nevaren!
  
  Vem, da bomo zagotovo zmagali,
  Za vedno bomo združeni z našo domovino ...
  Navsezadnje je pred nami cel zvezdni svet,
  Naj človek postane močno bitje!
  
  Luč domovine brez njenih veličastnih meja -
  Rubinaste zvezde streljajo nad glavo.
  Rusija se je pokrila z nesmrtno slavo -
  Mogočni junak, drajmer, bije!
  
  Rowan ruby v smaragdnih listih -
  Safir se lesketa na polju , koruznica ...
  Pošiljam svoje misli tebi, Rusija -
  Dvoglavi orel poleti s pesmimi!
  
  V rosnih kapljicah so biseri snežinke diamanti,
  V veliki domovini je vse dobro!
  Zemlja je debela, ima žile kot perje,
  Snežne zamete je zametel svež veter!
  
  V eni regiji Rusije so led, tjulnji,
  IN prijatelj , kamele so zlato puščave.
  Tukaj je toplo, ko snežne nevihte bučijo,
  Ker Boga hranimo v srcu!
  
  Rastejo lubenice, melone in banane,
  In nekje poleti dirkate na drsalkah ...
  No, kje na svetu najdeš take države?
  Kje so ljudstva tako močna v pesti!
  
  V Rusiji je podvig orožja povzdignjen,
  V njej je človek Kreator svoje usode!
  dobro se lahko borimo ,
  Da ne pride poplava težav v Rus'!
  
  Naše ženske so lepe, vsi vedo
  In ni močnejših moških s pogumom!
  Očetovstvo, ti si utelešenje raja -
  En sam suvereni Bog je gospodar družine!
  
  Pravoslavne ikone bodo odobrene,
  Kampanja, ki jo vojak sproži ...
  Domov se bomo vrnili z bogatim plenom,
  Ne da bi zamudili utrip, lokostrelci udarijo svoje sovražnike!
  
  Podarimo mir in srečo celemu vesolju,
  In skupaj z Bogom bomo obujali mrtve!
  Za slavo naše nepodkupljive domovine -
  Zagotovo bomo zmagali, vem!
  Svoje pesmi je ubrala tudi Dominika. In vse skupaj so plesale, njihove gole, zagorele, močne noge pa so se gibale in plesale.
  Potem je Margarita zatrobila:
  - Ugasni luči! To je to, čas obroka je mimo.
  Bojevniški otroci so nejevoljno zapustili mizo. Pravzaprav, kako ga ne moreš požreti ? Ko obstaja dobesedno na desetine različnih vrst krem. In to izjemno okusno. In vonji teh sladoledov, peciva, tort, prestic in drugih okusnih in okusnih stvari so tako vznemirljivi in privlačni.
  Dominika je zalajala :
  - Ne prenajedajte se ! Vadite zmernost!
  Margarita je tvitnila:
  - Vedite vsi, da človek ni prašič! In jesti morate zelo pametno.
  Junaški deček Dobrynya, ki je pravkar pojedel ducat tort in se namazal z raznobarvno kremo, je mrmral:
  - Vse to je neverjetno! Vendar morate vedeti, kdaj se ustaviti. Prehranjevanje je dobro, prenajedanje pa slabo.
  Deček princ Enomaj se je strinjal:
  - Vaš glavni sovražnik je vaš želodec. Toda ko pravijo - dajte svojo večerjo sovražniku, to ne pomeni, da jemljete dobesedno!
  Dobrynya je z nasmehom pripomnil:
  - Toda po težkem dnevu, bitkah ali treningu bi morali dobro jesti! Sicer ne bo moči.
  Dominika je z nasmehom prikimala in rekla:
  - Osebno najraje za večerjo raztopim beljakovine v mleku in popijem. To je zadovoljivo, ponoči pa mišice rastejo in ne gorijo. No, skuta z ribo za večerjo je zelo zdrava. Telo športnikov potrebuje beljakovine.
  Otroci bojevniki so bili nekako zgrajeni. In spet so začeli korakati do gradu zlobne čarovnice Bastinde. Pokrajina okoli je bila še naprej bujna. Vendar , dlje ko je šla majhna, mlada vojska, ki je šopirila svoje gole, zaprašene pete, bolj je narava usihala pred našimi očmi.
  Približevali so se kraljestvu podgan, ti pa so zelo uničujoči lastniki.
  Da bi se razvedrili, so otroci-bojevniki zapeli in začeli bolj energično topotati z nogami:
  Elfia cveti kot grm pod kralji,
  Neskončno je in lepše od vesolja...
  Victory odprl neomejen račun,
  Naša vera bo vstala v Rodnoveryju !
  
  Verjemite, da je veličina domovine
  Naj se njeno drago srce dvigne višje ...
  Tako, da je sreča vesolja v
  Imeti Elfio z močno streho!
  
  Opazite, da naš Elf leti naprej,
  In s prsmi reže valove ...
  Ampak moramo, prišli bomo obratno,
  Pa še drugi bodo, verjemite, sodniki!
  
  Naša domovina bo imela velik svet,
  Ki gori z močno svetlobo ...
  In predvsem Elfrog je idol duše,
  Ki zimo spremeni v poletje!
  
  Ja, vem, težko nam je,
  zvesto služiš Oenomaiju ...
  Čoln je bil zadet, veslo se je zlomilo,
  In nekje grozeče laja divji pes!
  
  Ne, Elfa ne bomo dali nasprotniku ,
  Naši meči so, verjemite mi, ostrejši ...
  Zdržali bomo in znova zmagali
  In ne govorite neumnosti, demoni!
  
  Tukaj se zbiramo na paradi,
  Ni lepše svete države v vesolju ...
  Verjemite mi, naše sovražnike bomo skupaj poslali v pekel,
  In sami bomo zgradili raj, veste, celo!
  
  Nihče nas ne more ustaviti
  Mi smo veliki vitezi vilinov...
  Takšna moč, nepremagljiva vojska,
  In naredimo ves planet srečnejši!
  
  Pokažimo se svetu v lepoti,
  Dvignimo sedembarvno zastavo nad planetom...
  In srečni bomo, verjemite, povsod,
  Konec koncev se opevajo junaška dejanja!
  
  Upoštevajte, da je vilinski mir povsod na prvem mestu,
  In nenehno se bo širil ...
  In ljudje bodo srečni na Zemlji,
  Ker za domovino ni sramote!
  
  Ko pride veliki Solcesus ,
  V našem vesolju ne bo teme ...
  In če človek in vilinec nista strahopetca,
  Njegova usoda je sončni vzhod in stvarjenje!
  To je pesem, ki se dotakne duše! Čudovita in veličastna pesem.
  Čeprav je pokrajina naokoli postala veliko slabša - razbrazdana drevesa, pokosana trava, vse je zmečkano in prekrito s sledmi podganjih šap.
  Margarita je opozorila:
  - Ja, od teh podgan ne pričakuj nič dobrega! In vse naokoli so ničle.
  S tako sijočim in svežim nasmehom je Dominica pripomnila in pokazala zobe:
  - To je bilo seveda za pričakovati! Vse je postalo preveč nesmiselno . Toda kaj lahko vzamete od podgane - razen gnojila iz iztrebkov!
  In obe deklici sta bruhnili v smeh. Nato je celotna otroška ekipa povečala svoj bosi korak. Dva bojna fanta sta planila naprej in zavihtela meča kot mlini na veter.
  In tako so prvo podgano, velikost dobrega buldoga, sesekljali junaški fantje na obeh straneh. To je bila resna bitka.
  Otroci so še pospešili tempo in se dobesedno pognali v tek. In takrat se je pred njimi pojavil velik trop podgan. Najstarejši med njimi je bil velik kot dober bik. Igralka Dominika je v boj odjahala na zmaju. In bila je pripravljena na boj, vendar je njen prvi udarec s čarobno palico zadel starejšo podgano.
  In se je zasvetilo in spremenilo v velik krog izbranega sira z luknjami. In iz njega je izhajal tako prijeten vonj, da so se podgane odvrnile od napada na otroški bataljon in napadle svojega nekdanjega vodjo, ki je postal tako okusen z aromo najbolj izvrstne poslastice za miši.
  To se je izkazalo za presenečenje.
  Margarita je opozorila:
  - Vaše sposobnosti rastejo vsako uro! In to je, moram reči, izjemno kul !
  Dominika je prikimala z zlato glavo:
  - Veliko zmorem! In to je moj veliki credo! In če začnem, me nič ne bo ustavilo.
  In dekle ga je vzelo in s čarobno strelo zadelo drugo ekipo. In zgodile so se dodatne transformacije.
  Nekaj ducatov podgan je postalo velike, črtaste lubenice, ki so bile videti zelo okusne.
  Otroci bojevniki so zapeli v zboru:
  Melone, lubenice, pšenične žemlje,
  Velikodušna, uspešna dežela ...
  In sedi na prestolu v Elfiburgu -
  Oče kralj Oenomai!
  In tako so se otroci-bojevniki končno spopadli s podganami in jih nemoteno posekajmo. In bojevniki energično zamahnejo z meči . In dekleta so začela streljati iz lokov. Nekateri med njimi so bili vilini in so bili zelo spretni v streljanju. To je bil res pravi boj.
  In še več podganjih enot gre v boj. Tečejo kot globoka reka.
  Dominika je opozorila:
  - Ko govorimo o nečem slabem in zlem, je občutek, da ni meja!
  Margarita je zapela z nasmehom, ki pa je bil žalosten:
  Bojevniki teme so resnično močni,
  Zlo vlada svetu, ne da bi vedelo število ...
  Toda vi ste satanovi sinovi,
  Ne zlomite Kristusove moči!
  Dobrynya je skočil z zmaja in začel sekati podgane. To je storil z dvema mečema hkrati in zaradi dečkovih hitrih gibov se je zdelo, kot da deluje kavni mlinček. Tu se je začelo iztrebljanje.
  Bitki se je pridružil tudi Enomaus. Deček je eno podgano s prsti zgrabil za rep in jo vrgel v drugo ter tako zlomil kosti. Potem je zapel:
  - Moja velika moč je velika,
  In nikoli se ne bom predal svojim sovražnikom ...
  Od udarca fantove pesti,
  Zlobna podgana bo letela v sramoto!
  Dejansko se deček princ v bitki pokaže kot zelo močan borec.
  Dobrynya je tudi močan, mišičast, čeprav je uporabljal fantovske noge in, ne da bi pozabil na meče . In začel je kazati izjemno stopnjo zlorabe. Kako težko in krvavo je bilo vse skupaj.
  Fant se je izkazal za zelo agresivnega in borbenega, tako kot drugi borci mlade vojske.
  In fantova gola peta preluknja lobanje podgan naravnost skozi.
  To je ubijalsko in hkrati je na fantovih ustnicah nasmeh .
  Dominika uporabi svojo čarobno moč za naslednje preobrazbe. In je izjemno aktiven.
  Bojevnik skoči in se zavrti. In zdaj iz njene čarobne palice spet leti tok energije. In zadene orka.
  Kosmat, rjav medvedek se takoj spremeni v čokoladni marshmallow. Kako super je to ?
  Margarita je z nasmehom vprašala:
  -Lahko narediš halvo?
  Dominika je prikimala z zlato glavo:
  - Seveda lahko! In čudovito bo!
  In deklica je sprostila čarobne naboje iz rok in golih prstov na nogah. Ogenj zadene četo orkov. In tekla je cela reka medu... Med je bil rumeno-oranžen in je pljuskal kot surf.
  Margarita je odgovorila s smehom:
  - Veste, to ni ravno tisto, kar potrebujete!
  Dominika je prikimala v znak strinjanja.
  - Res je, ne čisto halva, ampak tudi precej sladka!
  Partizanka je zapisala:
  - Halva je bila pred vojno redkost. So pa jedli med tudi med okupacijo.
  spet brcnila , tokrat po podganah, in zapela:
  Najboljše darilo je seveda med,
  Fant bo to seveda razumel ...
  Tudi malo - čajna žlička,
  To je že dobro, no, kaj šele cel lonec!
  Tudi Margarita je brcnila, najprej s čarobno palico, nato pa še z golimi prsti in nadaljevala:
  Ampak draga, to je zelo čudna stvar,
  Vsaka stvar ali obstaja ali pa ne...
  Toda draga, preprosto ne razumem, v čem je skrivnost,
  Če obstaja, potem ga takoj ni več!
  Ampak, če ga pojeste, potem ne bo več težav!
  Dominika ga je vzela in se zavrtela na zmaju. Njen nasmeh je postal tako zlovešč, a hkrati radosten. Deklica je v sebi čutila ogromno moč. In potem je iz njene čarobne paličice prišel val. In naenkrat se je nekaj tisoč podgan spremenilo v okusne kotlete v omaki. In še en zamah s čarobno palico, in podgane so se spremenile v ribje jedi.
  Poleg tega je bila njihova priloga razkošna, z bananami, ananasom in drugim zelo okusnim sadjem. In vse je tako neverjetno okusno in čudovito.
  Dominika je zapela:
  Priloge so čudovite
  Dekleta so očarljiva...
  In štiri svetilke sijejo,
  Udari orka v gobec!
  Margarita je duhovito pripomnila:
  - Dober kuhar naredi kotlete iz ork in podgan, in to užitne!
  Fant Dobrynya je vzel in vrgel težak tlakovec v goblinovo čelo. Prebil si je lobanjo do konca in zapel:
  -Če si tak čudak ,
  te bom brcnil ...
  No, kaj pa če si tepec,
  Potem je aktivni načrt pripravljen!
  . POGLAVJE št. 11.
  Brat Dominike Dolfinove je spremenil ime. In zdaj se je imenoval zelo kul - Caligula. Bodisi v čast zloglasnemu cesarju bodisi posnemanje imena enega od oslov v risanki o Neznancu.
  In zdaj se bojni fant Caligula Dolphins odločil, da mora iti iskat svojo sestro. Toda kje iskati njeno pogrešano osebo?
  In fant se je obrnil na eno znano knjigo o magiji. Vsem vrstam jasnovidcev in čarovnikov seveda ni zaupal.
  Toda zakaj ne bi sami poskusili iti v trans. Še več, njegov oče ni človek in morda ima svoje lastne magične sposobnosti, in to na povsem izredni ravni.
  Deček Kaligula je vzel delfine in se usedel na kavč v lotosov položaj. In se poskušal osredotočiti. Mladi filmski igralec je prekrižal noge in zravnal hrbet. In tako se je fant potopil v nekaj popolnoma norega in barvitega, ko je poskušal najti Dominico.
  Veličastnost gledališke predstave je težko opisati. Ko so se borili zlasti vilini, orki, goblini ... Kostumska predstava s številnimi dekleti vseh narodnosti in različno stopnjo golote. Spektakel je lep in impresiven v svoji izvirnosti, še posebej, ko dekleta z bosimi nogami čofotajo bodisi po vročem pesku bodisi po snežnih zametih.
  Napadajo z udarci z meči in sulicami po oklepih različnih oblik tankov. In kovinske pošasti se odzovejo s curki vročih metalcev ognja. Temperatura plamena je nizka in dekleta, ki kričijo, so le rahlo opečena in kričijo srce parajoče. In orki zarjovijo še glasneje in njihova čela pokajo , pokajo, pokajo - raznobarvni konfeti se drobijo od udarcev.
  In okrašena dvokrilna letala hitijo od zgoraj in za seboj puščajo girlande modnih vlakov z različnimi slapovi lepote.
  Najbolj noro, kar lahko celo odnese streho s tečajev, je, da se domišljijski svet meša z resničnimi, zgodovinskimi osebnostmi, čeprav iz daljne preteklosti.
  Stalin je ob tej priložnosti nepričakovano, opustil nepotrebno tajnost, pripomnil:
  - Luftwaffe je dosegla najnaprednejše višine v letalstvu. Tudi če ne
  Če štejete diskoteke , je bombnik TA-700, ki lahko nosi do petdeset ton bomb, naredil resen vtis.
  Hitler se je pošalil:
  - Toda " Super pošast " s pištolo kalibra 3200 mm, dvesto tonami raketnih nabojev, je še vedno neprekosljivo delo vojaške umetnosti.
  Stalin je nato nazdravil:
  - Pijmo torej za dejstvo, da usta zahtevajo katero koli umetnost razen vojaške umetnosti!
  Veliki vodja vseh časov in ljudstev je z veseljem okusil vino, zapečateno pred rojstvom Jezusa Kristusa, svetovni Fuhrer pa je pil sok iz devetindevetdesetih sadežev. Oba diktatorja sta opazovala, kako sled rakete, ki leti navzgor, jasno reže nebo na monitorju. Kako slišati veseli glas ruskega dekleta:
  - Vstop v orbito je bil uspešen.
  In bučen aplavz z vseh tribun - storjeno je! Človek je končno v vesolju in to so storili predstavniki največjih ras na Zemlji - Rusi in Nemci.
  Vse nebo od obzorja do obzorja je bilo pobarvano z bliski tisočerih ognjemetov vseh mavričnih barv in milijonov odtenkov, ko se je, kot se je zdelo, pravljični napalm razlil po črnilu nočnega prostora. Hkrati so se posamezne goreče supernove spremenile v jasne napise - slogane. Na primer: "Matična domovina in vesolje", "Naprej k zvezdam", "Zveza narodov Zemlje"!
  To je res nekakšna norost. Bilo je, kot da bi nastala superkozmična in fantastična predstava. Nekakšna alternativna zgodovina, kjer ni bilo vojne med Tretjim rajhom in ZSSR, in izkazalo se je, da je zelo kul . Toda zdaj to, milo rečeno, ne izgleda preveč dobro.
  Najti mora svojo starejšo sestro. In to je glavna naloga fanta, ki je igral že v seriji filmov in je bil zelo čeden in mišičast, s ploščicastim mišičnim reliefom.
  In novo ime Caligula bi moralo pritegniti veliko pozornosti.
  Fant je nadaljeval z meditacijo. In nenadoma sem zagledal dekle, lepo kot angel, s kodrastimi lasmi barve zlatih lističev. Dečku je podala roko in z nasmehom rekla:
  - Z vami moramo opraviti številne pomembne naloge!
  Deček Kaligula je z nasmehom vprašal:
  - In potem lahko najdem svojo sestro, ki je neznano kam izginila?
  Deklica je potresla svoje zlate lase in samozavestno odgovorila:
  - Ja, možno je. Toda vaša sestra zdaj izpolnjuje težko mesijo - rešiti vse predstavnike močnejšega spola, nad katerimi visi grožnja uničenja. In to je tako težko.
  Delfini Caligula so vprašali:
  - Kako ti je ime in kdo si?
  Deklica je odgovorila s sladkim nasmehom:
  - Sem Margarita Korshunova, partizanka, ki so jo obesili nacisti in zdaj vstala v novem svetu. In to je moja usoda, služiti dobroti in reševati ljudi.
  Deček igralec je prikimal:
  - Zelo te razumem. Torej, nas čaka nekaj zabavnih misij? Nekako kot v filmih, a zares?
  Margarita je prikimala:
  - Ja, kot zares! Ampak imamo takšne priložnosti, da se ne bi smeli bati.
  Kaligula delfinov in pionirka partizanka Margarita nista imela časa razpravljati in sprejeti pravljičnega spektakla in sta resnično vstopila v novi svet in to v stanju bojnega transa!
  Margarita je opozorila:
  - Zdaj imamo celo vojsko. In razumete, kakšno odgovornost imamo ti in jaz!
  Kaligula je samozavestno odgovoril:
  - Seveda razumem! In upam, da bom vreden poveljnik.
  In deček je zavrtel svoj ostri meč.
  Na hitro smo pomalicali in hiteli sestavljat čete. Čim prej bi morali iti v Italijo in zažgati perje papeštva.
  Vojska je krenila z Dunaja ob bobnih in igranju velikih trobent. Pehota se še ni imela časa približati in konjenica je švigala naokoli. Številni konjeniki iz različnih držav, ki so vstopile v carsko rusko cesarstvo. To je omogočilo teptanje vznožja z več deset tisoč kopiti. Drzni kozaki in lahka tatarska konjenica hitijo naprej. Naslednja poteza bogato okrašenih odredov poljskega plemstva. No, elegantni gospodje so bili videti kot zbrani za kraljevsko parado. Še več, vsak želi drugega preseči v sijaju svoje obleke, od čelade do pasa. Tu so tudi tevtonski vitezi v oklepih. Oklep je poliran do sijaja, pozlačen ali srebrn. Tu so tudi Švedi s posebno uniformo, pa Finci. Konjeniki janičarji in spagi, arabska konjenica.
  In veliko transparentov in drogov za zastave ljudstev od ekvatorja do Arktičnega oceana. In koliko trofej ... To so osvojene moči.
  In tu pridejo Avstrijci in z njimi Nemci. Za pohod smo se javili prostovoljno. Velika skušnjava je tudi ideja o plenjenju Italije. Tam je narava radodarna in denarja je veliko! Kot druge dobre stvari, ki jih je mogoče nabrati z lopatami.
  Kaligula Tomboy je zapel:
  Naša vojska je močna
  Ona varuje svet ...
  No, kaj pa če bo vojna,
  Ni na naši strani!
  In deček je z boso nogo tolkel v lužo. Seveda je imel oblečene samo kratke hlače, saj se je v stanju bojnega transa premikal tako hitro, da so mu oblačila le v napoto in se strgala.
  Margarita je vprašala svojega prijatelja in kolega uničevalca:
  - Ali pa boste morda res peli? Poleg tega je čisto tvoj!
  Fant igralec je prikimal z nasmeškom, ki je bil kot volčji mladič:
  - Kaj misliš, da ne morem?
  In Kaligula delfinov je začel peti;
  Oh, ta svet, tako si žalosten,
  Samo morje solz - ocean ...
  Kje je opoldanska astralna pot duše,
  Mrtvi urlik je sanjal, da bi prišel v Eden!
  
  Vsebuje led src, zamrznjene skorje,
  In goreča vročina zavistnih strasti.
  Kako brezčuten, ki je celo mlad v mesu,
  Žalostni slavček igra na žalost!
  
  Kot sluz lesne uši, duh rutine,
  In razpadanje groba od skrbi.
  Lahko pa, če smo enotni
  Spravite ljudi iz zagate!
  
  Razblini podlost vesolja,
  Brisanje kletvic je grozen znak ..
  Ne moremo nositi vajeti trpljenja,
  Naj se hudič spremeni v prah!
  
  Planet bo hitro odvrgel verige,
  Vendar pa ne bo zapustil orbite.
  TO Obravnavajmo drug drugega pošteno
  Potem bodo ljudje vstali!
  
  Lahko vstaneš brez strahu,
  Ne pritiskajte na druge ljudi...
  Da prasec ne plava z maščobo,
  Da se naša mati ne postara!
  
  Za to bomo malo popili,
  Vino, ki je slajše od čebeljega medu!
  Naj bodo v resnici težave ,
  A ura obračuna še ni prišla!
  
  Takrat bomo zgradili nebeški raj,
  Vsi otroci bodo uživali večno.
  Letimo kot puščica v nebeški let,
  Uresničene svetle sanje!
  Pesem se je končala in z njo se je borbeni par iz pokrajine italijanskih Alp preselil v ...
  Eksplodirale so granate in streljale so veliko sodobnejše puške. Tukaj je Port Arthur, legendarno mesto. Njegov padec je zaznamoval zaton dinastije Romanov in celotne avtokracije kot celote. Če bi ta trdnjava obstala, ne bi bilo tako velike revolucije. Kvečjemu bi malo zaropotali in odložili srpe in kladiva. Toda poraz tukaj je privedel do verige dogodkov, ki so povzročili veliko oktobrsko revolucijo.
  Je to dobro ali slabo? Dogodek je drag. Milijoni žrtev in izseljencev, kasneje pa je država bistveno pospešila svoj razvoj.
  Četudi z zelo visoko ceno, se je prebivalstvo Rusije zmanjšalo za sto milijonov ljudi.
  Kot pravijo, je krvavitev ozdravila bolnika.
  Toda zdaj obstaja možnost, da po ponovnem zavzetju Port Arthurja zavrtimo zgodovino in sledimo edinstveni liniji. Ko na primer Romanovi obdržijo oblast, in to celo v avtokratski različici. To je seveda znanstvena fantastika, a zanimiva. Torej, res, kaj čaka Rusijo, če se ohrani različica carizma?? Stagnacija ali obratno zmaga?? Ali bo sistem absolutne monarhije postal učinkovitejši od zahodnih demokracij, slednje je že postalo moderno. Dejansko so se odnosi med Rusijo enaindvajsetega stoletja in Zahodom močno poslabšali. Po tem je postalo modno iskati načine, alternativne zahodnemu parlamentarizmu. Pojavil se je koncept: upravljana demokracija. Takrat so formalno svobodne volitve, v resnici pa so njihovi rezultati vnaprej določeni. Toda ta oblika vladanja je nestabilna in stranka na oblasti, da bi obdržala svoj položaj, že krči demokracijo z zakonodajo. In potem gre vse proti diktaturi, opozicija že izgubi predstavništvo v parlamentu.
  In potem se sproži mehanizem represije in terorja ali, nasprotno, pride do revolucije, bodisi od zgoraj, kot pri Gorbačovu, bodisi od spodaj, kar se je tudi večkrat zgodilo.
  V Rusiji v času avtokracije je vse preprostejše. Kralj ima absolutno moč: usmrtiti, odpustiti, poveljevati. Ima najvišjo sodno, izvršilno in zakonodajno oblast. Obstaja Državni svet oseb, ki jih imenuje monarh in mu le svetujejo, in obstajajo uradniki, ki izvajajo kraljevo voljo.
  Državna duma je omejila monarhijo absolutizma, cesarju odvzela pravico do sprejemanja zakonov in delno prevzela nadzor nad proračunom. Najpomembneje pa je, da je bila Duma tista, ki je postala gojišče in viper za različne zarote. To je negativno!
  Vsekakor pa tudi partizanka ni bila proti pomoči kralju. Margarita je vprašala nasilneža Kaligulo:
  - Izbira je torej jasna, napadimo!
  Fant Terminator je odgovoril:
  - Ni druge izbire! Seveda napadamo!
  In začel se je rezalni kaos. Ko so s pomočjo magičnih sposobnosti pospešili šeststo kilometrov na uro, so kerubinski dečki, skorajda ne pozorni na eksplozije granat in mitraljeznih strelov, vdrli v sovražnikove vrste. Na srečo je bila tudi vremenska nesreča, dež in tema. Kuropatkin še ni poslal ljudi v ofenzivo. In izvajal je topniško pripravo. V nasprotju s splošnim prepričanjem general in nekdanji obrambni minister ni bil neumen. Kuropatkin je poskušal skrbeti za vojake in se boriti znanstveno. To ga je pustilo na cedilu. Neodločnost, počasnost, želja po zanesljivem udarcu, delovanje po šabloni - so prikrajšali uspeh bitke s pogumnimi Japonci. Zato ni bilo treba pričakovati, da bodo Suvorovovi drzni napadi na poti zajeli Port Arthur. Žal, Kuropatkin je zmagal samo zato, ker so po smrti Nogijevega korpusa Japonci, tudi brez spremembe formacije , plezali naprej in napadali čelno. In kot rezultat, so izločili svoje vrste in se vrnili nazaj.
  Toda zdaj ima Kuropatkin tako ujete granate kot svoje.
  To pomeni, da lahko topniško obstreljujete tudi več dni in računate, kaj če se Japonci pokvarijo. In to kljub dejstvu, da je cesar Nikolaj izdal kategorični ukaz , naj takoj napadejo trdnjavo in končajo vojno, ki je bila pogubna za zakladnico.
  Tukaj je seveda Kuropatkin med kladivom in nakovalom. Toda Port Arthur je močna trdnjava in zdaj, ko so se Japonci naselili v njej - poskusite, vzemite!
  Toda Margarita in Kaligula iz delfinov, ki sta sekala z meči in metala gole prste z otroškimi nogami, a gibčna kot lopatice propelerja, sta se pomikala po bastionih in jih očistila vojakov. Najprej morate poznati prevladujoče višine in potem bo mogoče odpreti pot jurišnim enotam.
  Med sekanjem samurajev je Margarita duhovito pripomnila:
  - Ponavadi se borijo zaradi napredka, mi pa se, kot kaže, borimo zaradi nazadovanja!
  Deček Kaligula se je nasmehnil:
  - Ali mislite, da bo ponovno zavzetje te trdnjave okrepilo položaj avtokracije?
  In izvedel je celo vrsto tehnik z meči. Tako so nosili njegove meče.
  In dečkove bose noge so zadale udarce , ki so zlomili glave, vratove in kosti.
  Margarita je obliznila kri z ustnic, ki se je obilno razpršila zaradi njenih hitrih udarcev z rokami in nogami, potrdila:
  - Vsaj celo tako! Navsezadnje je jasno, da monarh, ki zmaguje v vojnah, postane priljubljen. Vsaj za nekaj časa. Takrat je zmaga pozabljena, povprečen človek oziroma navadni ljudje pa povlečeni v banalno delovno rutino. - Partizanka z enim udarcem , ki je podrla šest Japoncev naenkrat, dva pa je od močnega sunka prebodel lasten bajonet, je dodala. - Mogoče je to samo začasen odlog!
  In spet je premaknila svojo golo peto in premagala pet bojevnikov dežele vzhajajočega sonca, vključno s tremi častniki.
  Bosonogi fant v kratkih hlačah, ki je Japonce sekal kot zelje, je Caligula logično pripomnil:
  - Po zmagi se bo v Rusiji začela hitra gospodarska rast. To pomeni, da bodo ljudje bolje živeli, revolucionarna čustva pa bodo upadla.
  Mladi bojevnik je tako brcnil top, da je ducat samurajskih vojakov poletelo z glavo navzdol . Dodan fant Terminator. - Ljudje se ponavadi upirajo zaradi lakote!
  Margarita, ki je iz svojih ust pljunila kost odrezane lobanje, pljunek je zadel tri japonske vojake, se je le delno strinjala:
  - Pravzaprav to ni res! Da, revolucije in nemire običajno spodbujajo poslabšane gospodarske razmere, toda ... Konec koncev , decembristov niso šli v akcijo zaradi lastne revščine.
  Bojevniški deček Caligula, ki je izvedel gib metulja in odsekal ducat japonskih glav, se je nato strinjal:
  - Tako je, ne zaradi revščine! - Mladi bojevnik je posekal celo peščico strelcev in dodal. - Ni vedno koristno razmišljati s svojim želodcem!
  Margarita je popravila in nadaljevala z brutalnim sekanjem, tako da so se okončine Japoncev raztresle:
  - Natančneje, razmišljanje z želodcem ni nikoli koristno!
  Kaligula, deček, se je strinjal, sesekljal samuraje in njihove glave s čeladami vrgel v različne smeri in z veliko vnemo:
  - Imate stoodstotno prav! Ni kaj ugovarjati!
  Bojevnica in prava pionirska partizanka, poleg tega pa najbolj umirjena princesa, ki je prejela ta naziv za svoje storitve v enem od čarobnih svetov, je zarenčala:
  - In odstranili bomo maščobo s sebe! Naj bo - banzai !
  Brez usmiljenja in ustavljanja je Kaligula, sekajoč z meči in lomeći Japonce z nogami , celo zapel:
  Niso me zaman poslali v Rusijo,
  Prinesi vam milost!
  V kratkem! V kratkem!
  Skratka - molči!
  In po takšnih besedah je kri še bolj tekla. Seveda je škoda za Japonce. Narod je delaven in občudovanja vreden, a je padel pod mlinski kamen in zdaj melje. Le kaj bo - moka ali moka, vprašanje vprašanj!
  Bosonoga partizanka Margarita, ki je v sekundi zadala na desetine udarcev in drzno plezala, razmetavala zmečkana trupla, na naslednji bastion, je izjavila, premikajoč nogo naslednjemu samuraju v čeljust, in s presenetljivo primernim aforizmom:
  -Vojna je nizka stvar, zagreta z vzvišenimi mislimi!
  Kaligula, deček igralec, ki se je premikal celo nekoliko hitreje od svoje punce in s katerega golega trupa z mišicami je dež odplaknil kri in delce kosti, je nadaljeval:
  - Vojna izčrpava telo, spodbuja pa duha!
  Margarita je ustvarila kaskado salte, ki je prerezala Japonce, in zapela stavek iz uspešnice sedemdesetih let dvajsetega stoletja:
  - Vedrost, milost in plastičnost! Splošno , krepitev, močno spodbujanje, vstanite iz postelje in telovadite!
  Delfini Caligula so z udarcem mišičaste noge v dimlje prisilili japonskega polkovnika, da je poletel po zraku in takoj podrl dve mitraljezi, ki sta stali na stolpu. Mehanske pošasti, ki pljuvajo svinec, po vztrajnosti, padajo, premagajo svoje , kosijo vrste. Fant Terminator se je priklonil:
  - Oprosti, ozkooki , ampak hotel sem biti prvi! In ne le da sem želel, ampak tudi bom!
  Margarita, ki je z boso nogo med skokom podrla še en stolp z mitraljezi ameriške izdelave, je logično pripomnila:
  - Seveda ni slabo biti prvi, vendar ne smejo kuhati žog od zadaj!
  Deček-igralec Caligula, ki je z golimi prsti vrgel projektil, eksplozivna shimosa je eksplodirala in razkropila samuraja, je rekel:
  - Tisti, ki noč in dan kuha kroglice, se ne bo pustil živega pojesti!
  Margarita se je zahihitala in skočila ter z boso nogo udarila v kovino mitralješkega stolpa. Nerjaveče jeklo odskoči nazaj in japonski častniki poletijo z glavo navzdol, njihovi okončine v škornjih zamahnejo. Res, izgledali so kot žuželke.
  Margarita je spregovorila tudi tukaj:
  - Potepuh lahko celo obuje "škorenj" s peto!
  Huligan Kaligula, ki je v skoku tudi izstrelil pištolo in povzročil, da so vsi odleteli, je pripomnil:
  - "Škornji" ne obuvaj nekoga, ki nima pameti za loščenje čevljev!
  Margarita se je odzvala tako, da se je spet obrnila in pobila cel vod Japoncev. Terminatorka je blestela tudi pri nas:
  - Nenavadno je, da je na vrhu veliko poštenih ljudi, a med njimi je le malo takih, ki v svoji karierni rasti lahko brez goljufive zvijačnosti!
  Kaligula se je zavrtel kot navit, podrl in posekal Japonce in razumno zagotovil:
  - Politik igra pošteno tako pogosto, kot gre rudar v beli halji v rudnik, motiv pa je isti: izvleči subvencije za pranje okrnjenega ugleda!
  Margarita je na to odgovorila in stresla kri iz las:
  -Politik je lažnivec v življenju in hinavec v dejanjih, a smrt je poštena tudi s tem lopovom!
  Fant Terminator je razbil japonsko pištolo in zlomil kosti dva ducata vojakov imperija vzhajajočega sonca in odgovoril:
  - Smrt je poštena v tem, da vedno pride, vendar je samovoljna pri izbiri časa svojega obiska!
  Port Arthur je veliko mesto in ima veliko obrambnih linij. Tako imajo borci na žalost in srečo dovolj časa za boj.
  Deček borec Caligula, ki je sekal borce z meči, celo vrgel grah uničenja z boso nogo, raztrgal samuraja, je pel:
  - Kako se nisem trudil, kako si nisem prizadeval! Ni važno, če je bil nekdo tam, da bi se boril!
  Margarita, ko je odrezala še eno zarod vojakov, ki so umirali pod udarci partizanke, ki je bliskala kot strela, je pripomnila:
  - In do neke mere tudi sami prosimo za boj. Konec koncev, priznaj, Caligula, ali si hotel iti v Port Arthur?
  Mladi terminator je iskreno rekel:
  - Naravno! To je bila moja najbolj strastna želja.
  Partizanka Margarita, ki je Japonce spet rezila kot britev, se je zahihitala:
  - No ja! Rešite Rusijo pred najbolj žaljivim porazom v vsej tisočletni zgodovini vojn naše države!
  Deček Kaligula je z nekaj zamahi posekal dva ducata Japoncev, je popravil partnerja:
  - Morda najbolj žaljiv poraz je bil med prvo vojno s Čečenijo.
  Margarita je prikimala v znak strinjanja s tem in celo pospešila postopek sekljanja:
  - Nedvomno! Nasprotnik, s katerim smo izgubili, je prešibak! Toliko je bilo te Čečenije, pa še pol se jih je borilo za nas.
  Moški Kaligula se je zasmejal in poskušal prehiteti svojega partnerja v procesu iztrebljanja:
  - Kako Moska laja na slona!
  Margarita je na to smiselno pripomnila, spet otresla kosti in krvave drobtine s svojih las snežne barve z zlatimi razpršili in nadaljevala z iztrebljanjem pogumnih Japoncev, ki se niso hoteli predati, z vedno večjo intenzivnostjo, z rokami in nogami:
  - Ko se vojska in ljudstvo nočeta bojevati, takrat se zgodijo takšni čudeži. In v prvi čečenski vojni in v rusko-japonski vojni.
  Kaligula delfinov se je med iztrebljanjem samurajev prisiljen strinjati:
  - Prav imaš! Prebivalci Rusije se na žalost nočejo boriti proti Japoncem. - In mladi borec, ki je zapustil celotno samurajsko družbo z odrezanimi glavami, je dodal:
  - Toda v naši osebi se je pojavil čudežni dejavnik, ki nam bo omogočil zmago v nepriljubljeni vojni. Celo simbolično je, da v vojni brez kralja v glavi kerubi pomagajo!
  Margarita, ki je iz svojih ustnic pljuvala kri in z golimi podplati metala strupene igle, ki so do smrti prebodle Japonce, je pripomnila:
  - In še tretji poseg z naše strani je nujen!
  Deček Kaligula, ki je pustil še eno vrsto trupel, razrezanih na drobce, ne da bi posebej dvomil, je kljub temu vprašal:
  -Ste prepričani o tem?
  Mladi bojevnik, ki je dokončal iztrebljanje Japoncev v Port Arthurju, je z vzdihom potrdil:
  - Na morju je Togo premočan. In kakšen poveljnik, natančneje poveljnik mornarice Roždestvenski, je žal še predobro znano. Otroci so verjetno še boljši v navtičnih strategijah!
  Kaligula, ki brez milosti seka samuraja, se je prisiljen strinjati z očitnim :
  - Seveda s tako osebo, kot je Rozhdestvensky, tudi če je prejel sedem dodatnih bojnih križark, zgrajenih v Argentini, in popravil ladje prve pacifiške eskadrilje, dvignjene z dna, ni mogoče računati na zmago. Še posebej , če se spomnite, da se je enainpetdeset ruskih ladij borilo v Tsushimi, le en japonski rušilec pa je bil potopljen!
  Margarita je v navdušenju zlomila cev puške in s ponovnim zamahom meča štirih Japoncev in z ostro iglo še treh dodala:
  - Pomembno je tudi, da bo pogumno admiralsko eskadriljo pred prihodom v bazo morda prestregel izmuzljivi in mesojedi Togo . V zvezi s tem je položaj flote Rozhdestvenskega izjemno težak.
  Moški Kaligula, ki je s svojimi okretnimi kot opičjimi nogami izstrelil še eno granato, ki je Japonce ubila kot mino, se je pošalil:
  Kot Šved blizu Poltave,
  Roždestvenski je zašel v težave ...
  Videti je pogumen
  Pravzaprav je ravno nasprotno!
  Partizanka, ki je še naprej drobila sovražnika s podvojeno močjo in pustila množico trupel, je logično in preračunljivo ugotavljala:
  - Če ne premagate Japonske na morju, se bodo trmasti samuraji dolgo bojevali, zakladnica ruske krone pa je že prazna in ljudje so na trnih. Bitko moramo hitro končati z odmevno zmago. V nasprotnem primeru bo prišlo do revolucije in nastanka za Rusijo morda nepotrebnega in celo škodljivega parlamenta!
  Kaligula, igralec-fant, je s komolcem udaril japonskega generala in ga spravil v višave, obenem pa podrl tri zamaskirane tipe , ki so neuspešno poskušali uporabiti primitivni metalec bomb. Fant Terminator je rekel:
  - Če bo dovolj časa, kam bodo šli?
  Margarita, ki je Japonce sekala na drobce in krvavo zmešnjavo, je opazila z opaznim alarmom:
  - Tukaj je problem. Zdaj se tako premikamo od trdnjave do trdnjave. Kaj je na morju?
  Tomboy Caligula se je zasmejal in iz oči izpustil iskro, ki je zadela skladišče streliva. Prišlo je do eksplozije, ki je v zrak vrgla celoten bataljon japonskih vojakov.
  Fant igralec je kričal nad rjovenjem:
  - Nič posebnega! Z našimi podatki dobro plavamo, z meči se ne bomo utopili. Plaval bo od bojne ladje do bojne ladje in pospravljal palube!
  Margarita, katere meči so kot ostra britev rezali številne, pogumne, a nesmiselno umirajoče vojake, se je v odgovor nasmehnila s še bolj ostrimi zobmi:
  - Ti si vsekakor velikan misli!
  Kaligula delfinov, ki se je po Japoncih zbijal kot v računalniški igrici, je iskreno odgovoril:
  - Če vzamemo hitrost razmišljanja, potem nam pravzaprav ni para !
  S tem se je strinjala tudi Terminatorka, ki se je za prepričljivost sprehodila skozi cel bataljon samurajev.
  In za seboj je pustila krvavo sled s sledmi dekličinih bosih, izklesanih stopal.
  Ob tem je izjavila:
  - In hitrost teles, ki je veliko bolj pomembna!
  Skupaj in hiteti s takšno hitrostjo morate biti sposobni ohraniti ravnotežje in se ne prevrniti. Kaligula huligan bolj ali manj uspe. Na splošno, gledano teoretično, avtokracija brez ustave v Rusiji ne bi smela večno obstajati. Primer zahodnih držav s svojimi parlamenti je preveč nalezljiv. Da ne omenjam dejstva, da hočejo oligarhi svojo moč uveljaviti ne le v ekonomskem, ampak tudi v političnem pogledu. Zaenkrat so z avtokracijo bolj ali manj prijateljski, verjetna zmaga v Tihem oceanu in posledična širitev na Kitajsko pa bosta to prijateljstvo še dolgo utrdila. Mimogrede, rusko-japonska vojna je zelo pomembna tudi z dolgoročnega vidika. Ustanovitev Rumene Rusije in vključitev ne le Mandžurije, ampak tudi drugih kitajskih regij bi lahko vodila do dokončne delitve Nebesnega cesarstva. To pomeni , da mogočni kitajski kolos v enaindvajsetem stoletju, ki ima za velesilo in globalno hegemonijo, ne bo mogel obstati kot država.
  In najverjetneje brez oktobrske revolucije ne bo prišlo do propada svetovnega kolonialnega sistema. Svet bo bolj racionalen in varnejši kot v enaindvajsetem stoletju, ko je na majhnem planetu več kot dvesto držav. Namesto tega bo nastalo več imperijev, morda bo celo ruski postal najmočnejši ali vsaj najobsežnejši.
  Kaj se bo zgodilo v primeru zmage nad Japonsko, ni tako težko predvideti. Najverjetneje Nemčija , za katero bo ruska vojska postala velika avtoriteta, ne bo tvegala napovedati vojne Rusiji. Toda morda bo želel vojno na eni fronti, ki bo prizadela Belgijo in Francijo.
  Vendar pa je car Nikolaj takšen, da lahko napade , kot se je zgodilo v resnični zgodovini, v hrbet. No, vsaj zato, da se agresivni Nemci ne bi mogli preveč okrepiti.
  Potem pa spet prva svetovna vojna. Rusija ima morda kitajske divizije in močno pacifiško floto na fronti, kar bo plus, toda ... V resnični zgodovini se je Japonska borila na strani Antante, v enaki alternativi se lahko pokaže Dežela vzhajajočega sonca. želja po maščevanju. In potem bomo dobili drugo fronto na vzhodu. In to ni zelo dobro .
  Poleg tega ni mogoče pričakovati bistvene okrepitve ruske vojske v primerjavi z Real History. Čeprav bi se seveda hitro gospodarsko okrevanje lahko začelo že prej, ne leta 1909, ampak leta 1906, in bilo še bolj strmo. Navsezadnje bi zmaga Rusije lahko okrepila vero tako tujih kot domačih vlagateljev v vladajoči režim, dotok kapitala pa bi bil večji, kot je v resnici.
  To pa bo povečalo sredstva za vojsko. Razen seveda, če se carska vlada ne izkaže za preveč samozavestno. Ko se še posebej zdi, da bomo vse premagali in zavili v asfalt. Načeloma izid prve svetovne vojne v tem primeru sploh ni očiten. In morda bomo takrat, da se bo vse dobro rešilo, morali posredovati še četrtič.
  Čeprav možnost, da prve svetovne vojne sploh ne bo, načeloma ni izključena. V tem primeru ... Težko je reči, kako se bodo razvijali nadaljnji dogodki. Kako dolgo bo vladal car Nikolaj II. in kdo ga bo nasledil? Carevič Aleksej je v dvomih, morda ne bo dočakal odraslosti. Brat Mikhail in njegovi otroci? Možne so tako te kot druge možnosti.
  Kako dolgo lahko živi Nicholas II? Med Romanovi ni bilo dolgoživcev, a na splošno je lahko car, ki je malo pil in ni kadil, živel precej dolgo. In čeprav so mu pripisovali blagost in srčno dobroto, ni bil liberalec. Zato je malo verjetno, da bo cesar izdal ustavo brez skrajnega pritiska. Toda Gospodova pota so nedoumljiva. Vse se lahko zgodi tako, kot se najmanj pričakuje. In volk se spremeni v jagnje, jagnje pa v volka!
  In zdaj sta navzven tako lepa in ljubka otroka - fantek in deklica, precej nežne starosti, čistita utrdbo za utrdbo in bastion za bastionom. Tukaj je na primer glavna gora s preprostim imenom Vysoka. Od tod lahko vidite celotno pristanišče z ruskimi ladjami prve pacifiške eskadrilje, ki jih popravljajo, pa tudi druge trge in dostope do mesta.
  Margarita, ki samozavestno poseka številne in krvave Japonce, ukaže:
  - No, bomo tudi to pospravili?
  Deček borec Kaligula, ki je z meči pokončal zadnjega samuraja, je sarkastično odgovoril:
  - Seveda bomo očistili in ponovno očistili!
  In par je hitel v višave s hitrostjo bojnega letala. Pohiteti moramo. V mesecu marcu noči niso tako dolge, podnevi pa se bo tudi s svojo hitrostjo težko povsem izogniti udarcem številnih mušket, torej pušk in predvsem mitraljezov. .
  Še dobro, da ni avtomatov. In nekako mirnejši. Vzhajajočemu soncu se ne mudi, da bi razgnalo temo pred dežjem in mlečno meglo, ki napolnjuje vse.
  Zjutraj je zmrznjeno in ledena skorja škripa pod žuljavimi nogami fantov iz Terminatorja, ki se, tudi če bi hoteli, ne bi obuli - strgali bi se. In njihove noge so tudi orožje, ki ni slabše od najspretnejših rok. Ledena skorja škrta, vendar sploh ne moti letenja na vrh in nadaljevanja uničenja tam, vključno s servisom enajstpalčnih pušk.
  Kakšna je uporaba takšnih debla? Toda tarč, kot so oni, ne morete zadeti z velikimi puškami, vendar je varovalo zelo enostavno očistiti. Margarita, ko je z enim gramofonom vrgla ducat Japoncev v brezno, ko so padli, so strašno tulili , je rekla:
  - Torej obračun poteka na kul način ...
  Deček terminator Kaligula se je zasmejal, vrgel ducat pogumnih japonskih bojevnikov v brezno in z užitkom pripomnil:
  - Postaja celo dolgočasno ...
  Margarita je pomahala in svojo odrezano glavo v loku vrgla v partnerja:
  - V redu je. Še bolj učinkovito je. Ali pa bi radi dvoboj s čarovniki?
  supermoči je imel zdaj , žvečil železna zrna kot kača in odgovoril:
  - Ne bi zavrnil , toda v dvajsetem stoletju je malo možnosti , da bi naletel nanje !
  Margarita, ki je sesekljala še ducat Japoncev za raztrgano meso, se je zahihitala:
  - Ampak poglej, ninja!
  Dejansko je dva ducata maskiranih borcev v črnih haljah hitelo, da bi napadlo bojevnika. In oboroženi so z meči, po dva v vsaki roki. Za ljudi so se ninje dobro premikale. Čutiti je bilo izjemno pripravo in divji trening že od zgodnjega otroštva. Toda v resnici, kaj se lahko zoperstavi kerubom? Razlika v hitrosti med nesmrtniki, otroci, napumpanimi s pomočjo magije, in ljudmi je prevelika. In ninje so, čeprav dobro izurjeni borci, še vedno ljudje.
  Margarita je dva naenkrat pokosila s hitrim mlinom na veter, tretjega pa je z boso, dekliško elegantno, a smrtonosno nogo tako udarila v dimlje, da je poletel več kot petdeset metrov navzgor in strgal drog za zastavo s stolpa. Margarita se je borila proti zvezdam, ki so ji bile vržene, in je še naprej posekala tri, četrto pa ubila tako, da je s prsti vrgla tri bodala. Dvema je ninja pobegnil, tretji, ki je letel po zlomljeni poti, pa je pristal naravnost v srcu.
  V boj se je vključil tudi nagajivi Kaligula. Ninjo z vijoličnimi robovi je prerezal na pol in sprožil še hitrejši napad, ki je odbil glave zamaskiranih moških, ki so poskušali napasti njegove pare.
  Črni nevidni možje se niso vdali, vendar so bili prepočasni v primerjavi z dečkom in kerubinom, ki sta jih napadla. Sploh niso imeli možnosti.
  Margarita je v neustavljivem gibu hitrega duha celo zapela:
  Šeol boš šel kot moker dež! Drugi angeli nam služijo, ti pa boš šel v krsto z Drakulo!
  Ninja je padel, razrezan na koščke, pod sekačem pa je brizgala kri kot zrele lubenice. In niso nehali napadati. Toda ... Vseh triindvajset velikih borcev je padlo v boju. Potem pa se je veličastni par preusmeril na pokončanje preživelih služabnikov z orožjem ...
  Megla se je že začela razkrojiti in sonce je začelo sijati močneje. In pogumni bojevniki so se preselili na drugo obrambno črto. Napad se še ni začel in morali smo se boriti sami. Vendar borci še niso čutili resne utrujenosti, ampak so le želeli jesti. Pa smo spet začeli jesti surovo konjsko meso. No, navsezadnje ni ljudi.
  Terminatorski deček Kaligula, ki je z boso nogo vrgel iglo in z njo prebodel več Japoncev, je spregovoril:
  - Najtežje suženjstvo je biti suženj želodca - gospodar je neusmiljen, ne glede na praznino ali polnost!
  Margarita se je s tem strinjala in nadaljevala s sekanjem samurajev, ki so se še plazili, kot neštete kobilice, ki so se prelivale v valovih. Med Japonci so bili zelo mladi fantje, stari približno šestnajst ali sedemnajst let, in ubiti jih je bilo tako neprijetno. Očitno so oblasti dežele vzhajajočega sonca popraskale vse svoje rezerve za vojskovanje. Toda Kuropatkin, ki so ga vsi pljuvali in pljuvali, je vseeno poskrbel za vojake in izgubil veliko manj kot Japonci. In za to mu je treba dati priznanje. In postopoma so se japonske enote bolje borile, iz evropskega dela Rusije pa so prišle sveže, dobro izurjene sile. Vključno s gardnimi polki.
  Partizanka je mislila, da se je nekaj podobnega zgodilo v drugi svetovni vojni. Močni Nemci so napredovali in dosegali uspehe, dokler njihove elitne enote niso bile popolnoma ali skoraj popolnoma iztrebljene. Po tem niso mogli zadržati Rdeče armade.
  Res je, treba je reči, da so bile tudi kadrovske enote Rdeče armade izločene. In to se je res izkazalo za težavo.
  Margarita je planila v boj z besedami:
  - Bog te ne bo dal, prašič te ne bo pojedel in zlobni zmaji bodo aretirani!
  . POGLAVJE št. 12.
  Dominica se je vrnila na Dragon Academy le za nekaj časa. Spet se je hitro naučila nekaj ducatov urokov in nekaj zapletenih besed.
  Nato so se tri deklice: vilinec, hobit in samica trola igrale z njo v metanju čarobnih kamnov višje.
  Dominika jih je premagala. In sami kamni so zelo močno žareli in svetlikali, kot kapljice rose v žarkih štirih svetilk.
  Nato so ji deklice čarovnice dale dva prstana s kamni na vsaki nogi, da je bojevnica okrepila svoje uroke zaradi velikega cilja: reševanja močnejšega spola.
  Zdaj so skoraj vsi prsti na bosih nogah igralke, razen mezinca, imeli čarobne prstane. In v magiji je postala še močnejša, kot je bila prej. To je pravzaprav dekle, ki je sposobno uničiti mesto in zgraditi palačo.
  In tako se je hitro naučila še sto urokov in namesto da bi počivala, se je usedla na krzneno preprogo. Potopila se je v položaj lotosa in skoraj takoj so se njeno mentalno bistvo in duša ter njen telesni dvojnik znašli v vzporednem vesolju, skupaj z borbeno ekipo, čeprav na videz mlado.
  Vojska otrok pod vodstvom kvarteta borcev je nadaljevala boj s hordami podgan v deželi zlobne čarovnice Bastinde.
  Prve skupine mesojedih glodalcev so bile pokončane ali pa so doživele transformacije.
  Nato so se pojavila polja, kjer so delali nesrečni otroški sužnji. Opazovali so jih veliki podganji nadzorniki velikosti spodobnih merjascev. V tacah so držali biče in bičali napol gole dečke in dekleta.
  Dominika je bila ogorčena:
  - Kako hudo je, ko otroci trpijo!
  In v jezi je v podgane izstrelila več strel naenkrat in spremenile so se v velike, s čokolado oblite babice.
  Otroci sužnji so presenečeno zacvilili, nato pa planili na tako okusno in dišečo hrano. In trgajmo koščke od njega.
  Dominika je spet zamahnila s čarobno paličico in spet naredila preobrazbe, spremenila podle podgane v slastne jedi in zakikala:
  Otroci, to so zvezde na nebu,
  Na travnikih rastejo rože...
  Na planetu bo veselje,
  Lepe sanje bodo cvetele!
  Margarita, ki se je prav tako ukvarjala s preobrazbami, je logično ugotovila:
  - Imate veliko notranjo toplino in prijaznost!
  Nenadoma se je kot jack-in-the-box pojavila ogromna podgana, podobna dinozavru. Odprla je usta in zavpila nekaj oglušujočega.
  Obe deklici sta čarovnici, kako bosta vanjo spuščali strele in pulsarje, pa iz čarobnih palic in iz prstanov na svojih bosih nogah. In povezani tok energije je zadel ogromno pošast, visoko petindvajset metrov. Zgrudil se je in se takoj obrnil ter zagledal veliko različnih, bogatih in raznolikih jedi na dolgi mizi. In tu so bili med drugim zlati kozarci za vino z najrazličnejšimi sladoledi.
  Otroci sužnji so začeli opuščati delo po vsem obodu in napadati osovražene podgane ter jih sekati s srpi, motikami in drugimi kmetijskimi predmeti.
  In v njih je bilo toliko besa. Vstaški fantje so začeli celo navdušeno peti;
  Kdor je v temi suženjstva, vzemi meč v roke,
  In ne prenašajte ponižanega sramu ...
  Vaš sovražnik ne bo zgradil temeljev na krvi,
  Izrekli mu boste nesrečno obsodbo!
  
  Dečka tepe hudobna šiba,
  Krvnik ga muči z zlobno podgano ...
  Toda hudobni mučitelj se bo spremenil v truplo,
  Ne sliši več deklet jokati!
  
  Ne bodi suženj, ponižan v prahu,
  Hitro dvigni glavo...
  In v daljavi bo elfinizem,
  Obožujem Solntsus in Spartak!
  
  Naj bo svetel svet v vesolju,
  V kateri bo sreča trajala večno za ljudi...
  In otroci bodo tam imeli veselo pojedino,
  To kraljestvo ni iz krvi, iz pesti!
  
  Verjamemo, da bo raj v celotnem vesolju,
  Obvladali bomo prostor ...
  O tem, fant bojevnik, drzni si,
  Da tukaj ne bo mor in hude sramote!
  
  Da, sužnji smo, ki ječimo v verigah pod stisko,
  In goreč bič nas biča v rebra ...
  Ampak verjamem, da bomo pobili vse orke-podgane,
  Ker je vodja upornikov zelo kul!
  
  Ob tej uri so se vsi fantje uprli,
  Tudi dekleta so z njimi za isto stvar ...
  In verjamem, da bodo dali solcenizem,
  Odvrgli bomo osovraženi jarem!
  
  Takrat, veš, zatrobil bo rog zmage,
  In otroci bodo cveteli v slavi ...
  Spremembe nas čakajo v sreči,
  Izpiti, vse opraviti s popolnimi ocenami!
  
  Verjamem, da bomo dosegli tak čudež,
  Da bo pravi raj svetlobe...
  Vsaj nekje je čarovnica podli Juda,
  Kaj žene fante v štalo!
  
  Za nas sužnje ni mesta v podzemlju,
  Hudiče lahko izženemo iz razpok ...
  V imenu raja, ki je svet od Gospoda,
  Za vse svobodne vesele ljudi!
  
  Naj bo mir v vsem podlunarnem svetu,
  Naj bo sreča in sveto sonce ...
  Na sovražnike streljamo kot na strelišču,
  Torej le gor in niti sekunde dol!
  
  Da, verjemite mi, naša moč ne bo usahnila,
  Ona bo pot iz nebes v vesolje ...
  In vojska upornikov bo glasno lajala ,
  Da utopi sovražne podgane!
  
  Tako je veselo, srečno,
  Trava raste kot vrtnice naokoli ...
  Ekipa naših fantov
  Videz je vsekakor videz planinskega orla!
  
  Zmaga bo gotova,
  Zgradimo, verjamem, pošteno smo Eden ...
  Vsa sreča, veselje na katerem koli planetu,
  In vi niste biser , ampak ugleden gospod!
  To je res himna prebujenih sužnjev, ki tlačijo podgane in orke.
  Medtem Dominika in Margarita na zmajih pred vojsko priletita do gradu.
  Dve čarovnici, hitri in iskrivi s čarobnimi palicami in prstani s talismani na bosih nogah. S katerimi izvajajo pravljične preobrazbe. In nič ni narobe s tem, da jih zdaj poskušajo napasti druge, bolj nevarne krilate podgane.
  Letalstvo glodalcev ni šala. Toda dekleta so jih udarila s svojimi čarobnimi močmi in uroki. In namesto pošasti se pojavi sladkorna vata. Tako sladko in dišeče.
  Poleg tega se nekatere krilate opice spremenijo v jagode. Ki je tako zrel in se lesketa od rubin in topaza.
  In še nekaj opic s krili je postalo balon.
  Oenomai in Dobrynya sta tudi vstopila v bitko na zmajih. Svoje dvojnike so začeli sekati z meči, kar je relativno preprosto in preprosto. No, in sami zmaji, ko ga vzamejo in zaplamtijo z ognjem. In brez obžalovanja in dvomov bodo ožgali krilate.
  Oenomaus je opozoril, ko je sovražnika posekal:
  - To bo, vidite, zelo smešno in kul!
  Dobrynya je z nasmehom opozoril:
  - Ja, tega se ne da izraziti z besedami!
  In deček junak je v sovražnika izstrelil zelo ostro in smrtonosno iglo. Podgano je zadel naravnost v oko in ta je trčila v drugega glodavca. Tu se je začel kaos.
  Enomaj je zapel:
  Podgane so zelo kul
  Lahko celo hrast ogrizejo...
  Tvoje možgane je težko videti,
  In vijuge so kot nit!
  Dobrynya se je s tem strinjal:
  - Da, podgane grizljajo vse mogoče grde stvari!
  Margarita je pomežiknila. Spomnila se je, kako so ujeli partizanskega fanta Andrejka. In bil je zaprt v mrzli kleti, polni podgan. In glodalci so ugriznili dečkove bose noge, otrple od mraza. Andrejka se je celo noč borila s podganami in ni spala. In zjutraj so ga odpeljali na zaslišanje, fantu A pa so najprej posuli sol na rane na nogah. Bilo je zelo boleče in Andrejka je začela kričati . In z bodečo žico so ga tudi bičali.
  Toda partizanski fant je zaradi bolečinskega šoka izgubil zavest, a ni rekel ničesar.
  Margarita je uspela urediti Andreikin pobeg. In to je bil njen podvig. Deček je premagal bolečino in odšel na pohabljenih, pogrizenih nogah. In za to mu vsaka čast.
  Partizanka je tepla podgane in z velikim navdušenjem pela:
  Moja pištola je kot starejši brat
  Strelja zelo natančno, natančno ...
  Navsezadnje ima dekle mitraljez v črevesju,
  Čeprav je včasih življenje kot kletka!
  
  Sem dekle, ki ni nič močnejše
  Volk in tigrica v enem testu...
  Toda beseda ni vrabec,
  Ko sem s svojo ljubljeno, verjamem, skupaj!
  
  Katero vozovnico sem že vzel,
  Iran je vdrl v gore ...
  Osvojila je veliko različnih držav,
  Ne, ne morem mirno sedeti na kavču!
  
  Tega verjetno ne boste razumeli,
  Kaj pomeni boriti se s fanatiki...
  Zapiši v zvezek,
  In nauči se dostojno boriti, fant!
  
  Moje domovine ni, verjemi, pogumnejši,
  Lesketa se kot svetel rubin...
  Čeprav je hudičevih vejic na milijone,
  Še bomo dosegli mesto v nebesih!
  
  Naj me Gospod varuje
  veliki vitez, Vsemogočni ...
  Dekle ima močno meso,
  Z natančnim volejem podira češnjico!
  
  Nihče me ne more premagati
  Jaz sem dekle, ki ji je ime legije!
  Tudi medved se mi prikloni pred noge,
  In javorji vam bodo kmalu dali zlato!
  
  Mraz, teče bos po snegu,
  Snežni zameti, veš, ne prestrašijo dekleta ...
  Nasprotniku bom dal drzno frizuro,
  Prepoznajo me kot hrta!
  
  Rodil sem se zgodaj spomladi,
  Tako rdeče, kot bi bil prapor...
  Znak je zelo hrt , groovy,
  In vroč plamen gori v mojem srcu!
  
  Ja, lepšega dekleta nisi mogel najti,
  Vsem bo dala obilno ljubezni ...
  Niti dvajset ni videti ,
  Ampak ona celo zelo močno udarja !
  
  
  Zato se prikloni deklici,
  In poljubljal njene bose noge ...
  Vitez bo planil navzgor kot puščica,
  Težave nam ne bo težko rešiti!
  Partizanka je pela zelo duševno. Vse leteče podgane so se spremenile. Nekaj v sladki vati, nekaj v pokovki, nekaj v ovseni kaši ali milnih mehurčkih. In nekateri fantje junaki so bili trivialno zasekani do smrti ali pa so jih zmaji sežgali z ognjem. To so bili res mafini in pečenke lepih, mesnatih kotletov.
  Dobrynya je vzel iglo in jo zagnal s prsti na nogi, ta pa je prebodla krilatega ščurka in ga pritaknila na kamniti zid. In izkazalo se je, da je tako kul in kul.
  Ščurek je nenadoma zasvetil in na njegovem mestu se je pojavila impresivna diamantna ogrlica.
  Dobrynya je zapel:
  In ko sem videl mreno,
  Aja, aja , aja!
  Fantje so se potrudili,
  Ne dremežaj!
  Deček Enomai je odgovoril:
  - Vau! Kako dobro se je izkazalo. To je dragulj.
  Dobrynya je zarenčal in zarjovel:
  - Vse zmoremo, gospodje, že dolgo sejemo, kje?
  Dominika je čivknila v odgovor in tudi ducat krilatih ščurkov, ki so švigali iz zloveščega stolpa gradu, spremenila v cele konstelacije draguljev. In kako se čudovito lesketa in lesketa, kot ledenice na štirih svetilih, ki pošiljajo sončne žarke.
  Margarita je zasmejala:
  - Verjamem, da dobro zmaga nad zlom!
  Enomai je z nasmehom opozoril:
  - Dobro in zlo sta relativna pojma. Tukaj je podgana, tudi živa je in jo sesekljamo!
  Dobrynya je pripomnil:
  - In rastline? Ista zelenjava in sadje sta tudi živa in ju tudi jedo, in škoda!
  Dominika je tvitnila:
  - Tako se zgodi, tako se zgodi,
  Vsak drugega naenkrat požre!
  Deklica-igralka jo je z rjovenjem vzela in spustila čarovnijo iz svojih bosih nog. In stolp s podganjo lobanjo je bil spremenjen. Postala je pozlačena, na vrhu pa se je lesketala vrtnica z rubini.
  je duhovito opozorila Margarita, pokazala zobe in iz svojih golih prstov poslala slapove morilskih in uničujočih žarkov. In čarovnija je delovala. In pretepel ubijalsko in uničevalno, ki se je takoj prelevilo v ustvarjalno in cvetoče.
  Orki in škrati so se spet zvalili iz gradu . In plezali so v pravi hordi . Nekateri kosmati medvedi so nosili jeklene oklepe. In to so zelo sijoči oklepi, s sulicami in sekirami.
  Dominica je agresivno pripomnila in pokazala zobe:
  - To je srhljiva drhal, ki že pleza noter . No, jih bomo srečali s čim smrtonosnim?
  Margarita je z zlobnim nasmehom opazila:
  - Ja, seveda lahko to storimo!
  In čarovnice so vzele in izstrelile svoje čarobne pulsarje v orke in gobline.
  Fant Dobrynya je opozoril:
  - To ni slabo, a otrokom bojevnikom moramo dati priložnost, da se borijo.
  In res, na tisoče uporniških otrok je priteklo na grad iz različnih smeri. Mnogi med njimi, zlasti fantje, so nosili verige. Nekateri fantje so delali, postavljali spomenike in skulpture čarovnici Bastindi . Nekateri kipi so zrasli tudi do sto metrov v višino, nad njimi pa se je dvigal le velikanski grad.
  Dva najmočnejša, čeprav ne največja dečka, Viscount in Phoenix, sta se borila pred ostalimi in pokončala glodalce.
  Orki pa so tudi začeli streljati iz lokov. Toda čarovnice so jih močno udarile. Če je bilo podgane razmeroma enostavno ubiti, čeprav so bile debele in velike, je to vplivalo na njihovo mobilnost. Potem bodo orki močnejši borci, goblini pa preprosto velikani.
  Phoenix je opozoril:
  - Boril sem se s Kartausom . Njegovi borci so bili torej bolj gibčni!
  Vikont borec je zapel:
  Strašno ljubim vojno
  Bori se kot petelin ...
  In v boju z roko v roko,
  Borim se za dve pošasti!
  Phoenix je z nasmehom opozoril:
  - Da, če sem iskren, to je super ! Toda navajeni smo ubijati pošasti na tisoče.
  In tako so fantje junaki ubili goblina. In ostale pošasti so bile že delno spremenjene različne vrste hrane in sladkarij. Toda eden od škratov je naredil tak sladoled v vinskem kozarcu, izrezljanem iz smaragda.
  In na vrhu so kupi večbarvnega sladoleda, koščki čokolade, kandirano sadje, jagode, pistacije in tako naprej, zelo okusno.
  Bojevniški otroci bodo vriskali od navdušenja. Ja, res je izpadlo izjemno okusno in bode oči.
  Deklica-čarovnica Margarita, ki je sprožila še en val uničenja in uničenja, je naredila agresivno carte blanche pri preoblikovanju grdega v privlačno in izdala:
  - V nekaterih pogledih je magija boljša od naravnega procesa, kajne?
  Dominika se je strinjala:
  - Ja, nedvomno ustvarjamo nekaj lepega in okusnega. Toda zakaj je tu na tisoče sužnjev in vsi so otroci, odraslih pa ni na vidiku?
  Margarita je z nasmehom odgovorila:
  - Vpliv lokalne magije. Precej močno je. In res se izkaže, da na tem svetu obstajajo samo malčki. A ne skrbite, samo lokalni zrak vas ne bo spremenil v deklico.
  Dominika je presenečeno vprašala:
  - In zakaj?
  Partizanka je odgovorila:
  - In o glavi zelja!
  Juriš zlobnih orkov in goblinov je začel slabeti. Nekatere so pobili otroci bojevniki, večino pa je preobrazila močna magija čudovitega para. To je res čarovnija, ki zasenči palico, ki jo je imel Neznanec.
  Dominica je opozorila in se sladko nasmehnila:
  Prišel je čas obračuna,
  smo zadeli v oko...
  V odgovor je postal kot pita,
  In prosil je za zob!
  In res, v Vse vrste okusnih dobrot se spremenijo v orke in škrate.
  In otroci bojevniki so nad tem navdušeni. In podgane so brez težav iztrebljene . A iz njihovih udarcev so spet začele nastajati okusne jedi. In druge slastne in neverjetne stvari.
  In podgane se hitro spremenijo v nekaj uporabnega in primernega za uživanje.
  Partizanka Margarita je vzkliknila:
  - Morda gremo zdaj v sam grad!?
  Igralka je pripomnila:
  "In tam nas lahko čaka zaseda." Vendar smo na to pripravljeni!
  Margarita se je nasmehnila in odgovorila:
  - Sem pionir, kar pomeni, da sem vedno pripravljen!
  Zdaj so otroci sužnji vdrli v grad. Njihove bose noge so teptale po črnem marmorju. V notranjosti so se borili z orki, goblini in podganami. In so jih sekali, kot bi imeli sekače namesto mečev. Tu se je začelo rezanje.
  Fantje so se še posebej srdito borili z meči. In dekleta so raje streljala z loki. Na srečo je znala Margarita spremeniti srpe in motike v prave loke. In streljajo cele pakete puščic, ki prebadajo podgane.
  Dominika je duhovito pripomnila:
  - Ostre puščice morilske poti, bodite mirni, otroci moji.
  Nenadoma je čarovnica Bastinda sama odletela iz stolpa. Videti je bila kot ženska pri kakšnih petintridesetih letih in se je vrtela okoli sebe kot top. Njeni lasje so črni, skodrani, sama pa v orokavičenih rokah drži dve čarobni palici.
  Čarovnica je letela na motorju, na nogah pa je imela škornje z ostrogami.
  Bastinda ga je vzela in zarjovela:
  - Spoštujem močne
  In žalim šibke ...
  Jaz sem veliko zlo
  Kaj pa ti, bosi?
  Dominica je v odgovor tvitnila:
  Moj zakon je preprost
  Premagam tiste, ki so zlobni ...
  Kdor je šibek, bom pomagal,
  Ne morem drugače!
  Bastinda je vzela iz čarobnih palic, kot bi Dominico udarjala s pulzarji. Zato je v odgovor zažvižgala. In pulsarji so se takoj spremenili v torte in padli na dekle-igralko ter jo temeljito razmazali.
  V odgovor je Dominica v jezi izpustila ogromen pulsar iz svoje palice in iz svojih golih prstov na nogi.
  Letelo je mimo, vendar je Bastinda uspela pobegniti in jo je zadel izpust v gradu. Skoraj v trenutku se je zasvetilo in začelo spreminjati. In na mestu zloveščega gradu je zrasla nadvse razkošna palača - v celoti in takoj.
  Bastinda ga je pogledala, pomežiknila in zbežala. Natančneje, odleteti. In za njo je ostal ognjeni rep.
  Dominika in Margarita sta hiteli za njo. Obe čarovnici sta očitno zaostajali v hitrosti.
  Kljub temu je leteči motocikel veliko hitrejši od zmajev.
  Čarovnice so začele streljati na Bastindo . Toda vsake toliko časa se je izmikala ali branila. Poleg tega je motocikel zelo hitro povečal razdaljo in ga s čarovnijo odpeljal izven strelišča.
  Dominika je opozorila:
  - Izgubila je državo, podložnike in oblast. Torej, tega zdaj res ne potrebujemo!
  Margarita je opozorila:
  "Če je ukradla in odnesla artefakt rumene podgane, bo naša zmaga ničvredna!"
  Deklica igralka je samozavestno izjavila:
  - Toda na tisoče otrok je dobilo svobodo! Tudi to je nekaj vredno!
  Partizanka se je strinjala:
  - Prav! Ni čudno, da smo delali.
  Dejansko so bile podgane končno spremenjene in pokončane, prav tako orki in goblini. Tako je bila dosežena pomembna zmaga.
  Več tisoč otrok - dečkov in deklet - se je zbralo na trgu in vzklikalo ter topotalo z bosimi nogami:
  -Slava junakom! Slava osvoboditeljem! Dol s suženjstvom!
  To je bila največja zmaga v državi podgan. In tukaj je toliko čudovitih in zračnih stvari.
  Margarita je spregovorila prva. Plešoča je vzela in zapela in njena pesem je bila pesem partizanke:
  Mi, otroci revščine in božanja poletja,
  Rojen v baraki v dežju ...
  Naj se pojejo dekliške sanje,
  Kdaj bomo spet šli v vroč boj!
  
  Elfxiku sem končal po naključju,
  In moja domovina, Sveta Rusija ...
  Z mojo usodo, popolnoma nenavadno,
  Borim se za srečo in ljubezen domovine!
  
  In ni lepše domovine Rusije,
  Ali ste za bori se in ne boj se ...
  In ni srečnejše države v vesolju,
  Ti si bakla luči vesolja, Rus'!
  
  Zate bom šel skozi ogenj in vodo,
  Pionirji so navajeni zmagovati...
  Ljudem bomo vedno všeč,
  Ker je moč vojske brezmejna!
  
  Gremo v napad za domovino,
  Pod krikom močnega, besnega hura ...
  Hitler se bo povrnil do konca,
  Naciste bomo pregnali z dvorišča!
  
  Moja domovina je polna junakov,
  In Stalin je velik velikan ...
  Pionirji korakajo v formaciji,
  Vsemogočna družina, naš Gospod, o eden!
  
  V imenu svetlobe in dobrega življenja,
  Pogumno se bomo borili, otroci ...
  Navsezadnje bo generacija živela v komunizmu,
  Verjemite, upanja nam ni mogoče vzeti!
  
  Ljubimo svojo domovino, fantje,
  Želimo te dvigniti nad oblake...
  Fašizem bo deležen močnega maščevanja,
  Od pionirjev, hrabrih orlov!
  
  Bomo dosegli, verjamem, da bomo kmalu zmagali,
  Čeprav je fašizem zahrbten in okruten...
  Dedeki bodo ponosni na nas,
  In Svarog vas bo vodil v boj!
  
  V slavo naše hrabre domovine,
  Sam Gospod Vsemogočni se je povzpel na križ...
  Ne bomo obžalovali svojega življenja za Rusijo,
  Naj se sliši močan glas iz nebes!
  
  Boj za slavo naše domovine,
  Zvesti borci jo obožujejo ...
  Vi ste volčji mladiči, ne strahopetni zajci,
  Tudi vitezi so zelo ponosni!
  
  Lahko dobimo luno iz trezorja,
  Ujemite ščuko, velikega soma...
  Veliki Lenin je vstal za svobodo,
  Stavbo bomo oživili!
  
  V imenu družine gradite piramide,
  In ladje, ki bodo raztrgale nebeški svod ...
  In Hitler v šali ubija borce ,
  Vsemogočni je umrl in vstal za nas!
  
  Ti si draga, nagajiva Lada,
  Velikega Belega boga ste rodili vi ...
  In zate se moramo pogumno boriti,
  Naj vam Vsemogočni pomaga živeti večno!
  
  Ljubite, častite Boga Jezusa,
  On je Rus, z nami za vedno ...
  Čas je, da spretno izvezete ornament,
  Naj bodo leta za vedno polna veselja!
  
  Veličina moje svete Rusije,
  Sposoben premagati nasprotnike ...
  Čeprav so ženske kričale od strahu,
  Lahko zlomimo zmaja!
  
  Za slavo svete domovine, verjemite mi,
  V imenu ruskega Boga Kristusa ...
  Kmalu bomo zgradili velike cerkve,
  Prehodimo svojo pot do samega konca!
  
  Ljubezen, verjemite mi, ne pozna nepotrebnih besed,
  V njej ni več videti nepotrebnega dolgčasa ...
  Kajn naj pogine v podzemlju,
  In Abel bo spet zapel svojo pesem!
  
  Tukaj se po Berlinu gazimo s troblom,
  Trobenta zveni kot zvon ...
  Bolje bodi zelo skromen bojevnik,
  s sekiro razstreli glavo !
  
  Družina bo vstala, verjemite mi, mrtvi kmalu,
  Beli Bog vam bo dal vsako ljubezen
  In zelo jasno smo se odločili,
  Kakšna bo večnost svetlih sprememb!
  plesala, topotala z bosimi nogami, veselo in zavzeto . In drugi otroci, nekdanji sužnji, so peli in plesali ter se poskušali dvigniti ali bolje rečeno skočiti višje.
  Dobrynya, ki je bil močan fant , je vzel kamen in ga vrgel višje. Poletela je navzgor in eksplodirala ter se kot ognjemet razpršila na tisoče raznobarvnih drobcev.
  Deček vikont je zavpil:
  - To je res fantastično!
  Dobrynya je temu nasprotoval tako, da je ponovno vrgel kamen, Margarita pa je vanj udarila s strelo, zaradi česar se je razpršil na veliko raznobarvnih in bleščeče bleščečih drobcev:
  - Ne! To je taka realnost. In ni nič višjega od te resničnosti!
  Junaški deček Feniks je besno topotal z bosimi nogami, da se je trava začela kaditi, in zavpil:
  - Naša lokomotiva leti naprej - ustavi se v občini!
  Nimamo druge poti - mogočna puška!
  In tudi dekle poleg njih bo samo skakalo gor in dol.
  Njihovo razpoloženje je bilo pozitivno, veselje pa v polnem razmahu.
  Tudi Dominika se je odločila malo pokazati svojo pamet.
  In načečkajmo cele tokove vaših odličnih, dobro vajenih aforizmov;
  Hlapec lahko postane svoboden, norec lahko postane pameten, revež lahko postane bogat, a če imaš oslovsko trmo, boš vedno osel!
  Ni reven tisti, ki nima denarja, ampak tisti, ki ima glavo polno žagovine!
  Ne teži k temu, da bi bil kralj, če nimaš pameti!
  Tudi šah bo nor kot osel!
  Kralj je seveda lev, a ne brez lisičje iznajdljivosti, levi pa so odirani!
  Ne renči, raje bodi tiho, če še nisi na mestu leva in lisica ni dala svoje obleke!
  Politik je kot lisica v Krylovovi basni, a kot volivec ne bodi vrana!
  Če si kot štor, ti bodo ostružke odstranili do korenin!
  Da dežela ne bo vpregnuta v jarem, mora biti močna, kakor bik!
  Za letenje države je potrebno letalstvo!
  Politik je pripravljen obljubiti luno, samo da ne gre v vodo!
  Kdor svojega zdravja ni pil, je večno mlad!
  Hrastovi argumenti delujejo na štor!
  Politik ti bo z veseljem vzel oblance, če si štor!
  Toda človek ima eno prednost pred opicami: včasih je vsaj malo pravi lisjak!
  Politik ima ambicije leva, zvijačnost lisice, a njegove metode so popolnoma prašičje!
  Če je politik prevelika lisica, potem postane popoln pras!
  Politik z lisičjo zvitostjo in volčjim prijemom bo iz volivcev naredil kebab!
  In sreča zahteva trud, samo s trdim delom konja lahko odvržeš ovratnico pokornosti!
  Verjemite v uspeh, če vse prelisičite!
  Politik lahko prelisiči tudi lisico, ne more pa večno pretentati časa!
  Volivec pogosto prileti kot čebela na politikov medeni govor, pogosto pa se zbode tudi sam!
  Politik golta volivce, kot piton golta zajce, privlači muhe kot vodka in sladki ježki!
  Volk ne more brez mesa, politik pa brez prevar!
  Najhitrejši konj bo ubogal tistega, ki je pameten!
  Politiku se je lažje obrniti navzven, kot obljubiti nekaj, kar se da narediti!
  Za kogarkoli boste glasovali, boste rezultat počastili z minuto molka!
  Bodi vsaj malo iznajdljiva lisica, če nočeš postati uglajen osel!
  Ne verjemite politikom, za volivce so le brusni papir, ki lušči sekance s hrastovih dreves!
  Kdor ni popoln bedak, bo drobiž spremenil v tehten drobiž!
  V politiki ni sorodnikov, bodo pa tisti, ki bodo želeli deliti, kar imate kot bratje!
  V življenju je veliko grdih stvari, a najhuje je, ko se življenje konča!
  Če se hočeš približati Bogu, pribij opico v svoji duši na križ!
  Človek je nastal, če že ne iz opice, pa je v vsakem primeru prenehal biti opica!
  Če imaš opičji um, te bo lisica pogoltnila kot grabežljiv udav!
  Nič ni neskončno, razen časa, ki ga politiki potrebujejo, da izpolnijo, kar obljubijo!
  Če boš veliko lajal , boš cvilil kot pretepen pes!
  Ne verjemi nekomu, ki govori glasno, in rdeči ogenj te lahko opeče!
  Tudi Bog ne more preglasiti ženske in dvigniti opice na raven človeške kulture!
  Brez ljubezni ni nasmeha, razen če je grabežljivi nasmešek politika!
  Ker je bil predolgo v oblakih, politik brez kril odleti v odtok!
  Majhna duša ima vedno ambicije velikana!
  Majhna duša ima velikansko domišljavost!
  Politik je lopov, ki si piše zakone in ima državo za consko ozemlje!
  Politik ima sedem petkov na teden, a ko je treba izpolniti obljubo , pride judovska sobota!
  Enotnost je dobra, če le ni parjenje s politikom!
  Politik je tako bitje, ki hoče iz tebe narediti ovco po svinjskih metodah!
  Svinjske metode politikov spreminjajo volivce v čop!
  Pod prašičjim vladarjem življenje ni nikoli debelo!
  Narediti predsednika prašiča je predebelo!
  Če želite postati predsednik, izkoristite svojo priložnost!
  Vladar, ki ima volivce za ovce, je tipičen prašič!
  Bog, to ni le vsemogočnost, ampak tudi pripravljenost iti na križ zavoljo bližnjega!
  Vladar, ki dolgo časa sedi na prestolu, popušča državo!
  Mlad vodja je kakor svež konj, star je kot kobila z zlomljenimi kopiti!
  Pri sredstvih za doseganje božanskih višin je Satan sam politik!
  Politik je bog le v eni stvari, v izmišljevanju izgovorov, zakaj so njegove volilne obljube tako hudičevo spodletele!
  Politik je tako kot pivo dober samo hladen in na mizi!
  Politik je sladek s svojimi govori, a grenak priokus po njih sploh ni podoben pivu!
  Resnica pride iz politikovih ust le takrat, ko sam sebe napačno interpretira!
  Politik, da bi postal vsaj malo Božanski, volivca na polno križa !
  Tudi medvedja moč te ne bo rešila, če je tvoja pamet špil!
  Lisica je taka žival, da bo levu odnela tri kože!
  Politik je najmočnejši takrat, ko je njegov volivec šibak po pameti!
  Zato gre politik med, da volivec sploh ne pljuva!
  Tisti z žagovino v glavi bo dobil hud udarec s palico!
  Hrast je kralj dreves, hrastova glava spremeni vsak štor v subjekt!
  Hrast je odporen proti gnitju, hrastova glava je polna prahu!
  Če si štor, potem imaš vsaj kol na glavi !
  Neznano je strašljivo, toda znano te včasih preprosto prestraši!
  Znanje ustvarja zaupanje, tudi ko je težko, nevednost , zmedo, tudi ko je lahko!
  Strahopetec ni tisti, ki se boji, ampak tisti, ki je len, da bi zbral pogum!
  Strah je šibkost, pogum je moč, a pazi se bedaka v sebi !
  Kdor se pusti voditi za nos, tvega, da se izgubi med tremi borovci!
  Zaradi neskončne neumnosti hodiš v krogu, tvoja iznajdljivost pa je izničena!
  Ni važno, če se mleko na ustnicah ni posušilo, huje je, če je brezčutnost v vaših srcih!
  Star kruh miloščine, grenka sol kesanja!
  Med iz politikovih ustnic privablja tiste, katerih ustnice še niso posušile mleka!
  Politik ni tat v pravu, tat je tisti, ki sprejema zakone!
  Politik obljublja sladko življenje, toči med iz ustnic, a njegove šape so lepljive, kot muha!
  Zgovoren politik dregne v volilno denarnico!
  Zakaj je molk zlato, ker se plača!
  Kaj je največja stvar na svetu? Gora obljub politikov!
  Politik hoče denar in oblast, pripravljen je vsakogar raztrgati!
  Politik je najprej lisica, ki ni vedno bistrega videza, ampak vedno maha z repom!
  Politik vam z veseljem polni denarnico samo s praznimi obljubami!
  Politik je pošten le v eni stvari, ko reče - mi, saj nima več svojega jaza!
  Kaj je več kot atomi v vesolju? Obrazi in maske politikov!
  Tisto, kar politik najraje počne, je obiranje žepov volivcev!
  Politik ima sedem petkov na teden, a poslušanje volivcev je vedno njegov prost dan!
  Kdo je prišel prvi? Politiki, ker so ustvarili kaos!
  Ne verjemite v hladnokrvnost petelinjih politikov, vedno pojejo iz tujega glasu, lisica!
  Če politik svoje besede izliva kot slavček, pomeni, da mu je fonogram naredila lisica!
  Bolj verjetno je, da bo rak žvižgal na goro, kot da bo politik izpolnil svojo obljubo, ne da bi zardeval!
  Politik je podoben nočni vili, le podnevi navadno trga stranke!
  Kako je politik podoben psu? Ko veliko razbija, je zagotovo krotek in ima lastnika!
  Tisti, ki jih volijo s srcem, pogosto končajo v jetrih volivcev!
  Politik je kot vodka, volivec bo čutil z jetri, da so ožgana!
  Politik ti izklopi možgane, kot vodka, le da je za razliko od nje polna usedlin!
  Politik zelo rad ustvarja meglo s prozornim ciljem obogateti!
  Politik ima veliko obljub, a še več izgovorov, če jih ne drži!
  Politik je lisica, a pogosteje sive barve!
  Politik odstranjuje oblance s hrastov in podira želod kot prašič!
  Če je politik zgovoren kot žaga, potem bo iz volivca prav gotovo naredil štor!
  Politik zelo rad govori o Bogu, ker je sam satan!
  Politik je zvit kot hudič, a angel pri razdeljevanju obljub !
  Politik se zelo rad križa, roke pa vedno sežejo v denarnico!
  Če boste dali svoj glas zgovornemu politiku, tvegate, da boste izkašljali kri!
  Običajno ljudje izbirajo med mačkami v žaklju, volkovi v ovčjih oblačilih in lisico z gnilim sirom!
  Če je politik izpolnil obljubo, poglejte goro, če žvižga rak na njej!
  Lažje je obesiti koloboka kot prisiliti politika, da izpolni svojo obljubo !
  Politik je dosleden samo v enem - v iskanju koristi za svoj žep!
  Politik menja svoje sodelavce kot zalite, le da si s tem še bolj umaže roke!
  Politik je žival, ki iz volivca dela jelena!
  Politik, če že ne volk v ovčji koži, pa tipičen oven!
  Politik, ki ni lisica, je oven ali srna!
  Politik lahko obljublja gore, potem pa samo pospravljaš ruševine!
  Ne hitite glasovati za petelina, mrtev vas bo kljuval!
  Diktator, to je lisica na levjem prestolu, obdana z ovni!
  Če nočeš izpasti jelen, bodi tudi ti vsaj mala lisica!
  Na volitvah zmaga tisti, ki vran ne šteje zastonj!
  Lahko glasujete s srcem, a zmagovalec bo zmagal z možgani!
  
  Politik je lisica, ki ima raje zeleni sir, kot je barva dolarja, od tistih, ki štejejo vrane!
  Žena ni rokavica, takoj ko zamenjate rokavice, se boste zagotovo spremenili v izmečka iz soparnih dogodivščin!
  Genialni fantje naredijo veliko več odkritij kot povprečni starci inštruktorjev!
  V mladosti je ogenj v srcu, odkritje v glavi in rezultat je zmaga!
  Pot do uspeha ni vedno ravna, vendar ne dopušča upognjenega hrbta v pokornosti!
  Politik se skloni, da dvigne nos višje!
  Politik se skloni, da se potem skloni nad volivca!
  Politik je pripravljen zariti nos v zemljo, da bi zakopal odgovornost do volivcev!
  V našem svetu je vse nemogoče mogoče in verjemite, živeti je zelo težko, kot v strelišču!
  Osel z vrečo zlata se bolje prebije skozi trdnjavski zid kot mamut z jeklenim ovnom!
  Politik z zlatimi usti volivce spreminja v osle z zlatimi vrečami daritev!
  Kdo je najmočnejša zver? Seveda, osel, natovorjen z vrečo zlata! Lisica obožuje rumeno barvo izdaje in zlate kovance daritev!
  Politiki pogosto mahajo z rdečimi zastavicami zaradi rumene barve kovancev, ki jih brez zardevanja jemljejo iz žepov volivcev!
  Zgovorni govori medličnih politikov točijo grenke solze mater, katerih sinovi so padli v krvavem klanju!
  Kdor obljublja zlate gore, ni vreden groša!
  . POGLAVJE št. 13.
  Kaligula Delfinov ima svojo misijo. Za vsako ceno moraš najti svojo starejšo sestro. Sami pa ste bili medtem prepeljani v vzporedni svet, kjer ste ustvarili svoje edinstvene in hkrati zelo kul in edinstvene misije.
  Margarita in Kaligula sta se dotaknila svojih golih okroglih pet in zarjovela:
  - Rep za repom,
  Oko za oko!
  Ne Barbos -
  Fantomas !
  Zdaj so se fantje razpršili v različne smeri, da bi hitro dokončali mletje vrst, ki pokrivajo pristope do Port Arthurja, vojske dežele vzhajajočega sonca. Otroci Terminatorji so se kot električne kose premikali po mehki travi in neusmiljeno iztrebljali Japonce.
  Kuropatkin je še vedno okleval z ukazom za začetek napada, čeprav je na Mount High bojni par namestil trobojnico Tricolor , otroci bojevniki so preprosto pobarvali velik karton in zdaj je jasno viden podnevi. Toda nekdanji obrambni minister je še okleval. Čeprav hkrati Kuropatkin ni bil strahopetec. Med vojno 1877-1878 je pokazal izjemen pogum.
  Da, in za izboljšanje življenja navadnih vojakov je kot minister za obrambo naredil veliko in ni bil ujet pri kraji. Čeprav se bojna učinkovitost vojske pod njim ni veliko povečala. Vendar ni imel suvorovske odločnosti ali celo avanturizma. Aleksander Suvorov se je boril zelo pogumno in nenehno balansiral na robu popolnega poraza. Toda intuicija, ki jo je dala narava, in izjemna sreča sta omogočili napovedovanje sovražnikovih povračilnih korakov, njegovo reakcijo in doseganje zmag. To je v slogu Tala, ki se je nekorektno žrtvoval, tvegal poraz, a v večini primerov zmagal ... Toda najboljši šahisti na svetu so Tala videli skozi.
  Prvi, ki mu je dal mlin za meso in poraz, je bil Mihail Botvinik. Ta šampion je znal programirati in označiti sovražnikove šibke točke.
  In zvezda genija Tala je zatemnila.
  Verjetno bi bil Suvorov, če bi živel dlje in bi se slučajno bojeval z Napoleonom, premagan. Toda turška vojska, s katero se je boril Aleksander Vasiljevič, je bila z vseh vidikov preveč zaostala in poveljniki niso bili imenovani glede na njihove vodstvene lastnosti.
  In med vojno s Francozi so imeli bazeni za veslanje premlado poveljstvo in pretirano podcenjevanje vojske ruskega medveda.
  Po drugi strani pa se je Kuropatkin na splošno bal napadati in je raje sedel v obrambi. Po izračunu je jasno, da se bo sovražnik sam zdrobil ob redutah. S takim poveljnikom je bila vojna izgubljena.
  In deklica Margarita in delfini Kaligula so prišli pod ogenj ... Rešila pa ju je hitrost, ko so nesmrtni bojevniki vdrli v bastione in že mleli vse v notranjosti, skoraj neprebojna koža in seveda sposobnost skorajšnjega okrevanja takoj.
  Dolfinov mlajši , ki je posekal drugega japonskega generala, je zarjovel stavek iz "Highlanderja", medtem ko je z bosimi nogami metal strupene igle in pljuval kri:
  - Moral bi ostati samo eden!
  In njegovi meči kot strela vodijo ubijalski, edinstveni mlin. Natančneje, sto brusilnih tehnik z rezanjem sovražnikov v minuti nekaj bataljonov.
  Samuraj je od udarcev padel, bose noge dečka terminatorja pa so pustile za seboj cel vzorec skakanja in vijugastih sledi.
  Lepa partizanka Margarita je med čiščenjem še ene železobetonske utrdbe razstrelila strelivo, zaradi česar je v zrak poletelo na tisoče močnih pušk. Deček umetnik Kaligula je za svojim prijateljem ponovil podoben manever.
  Margarita, ki je vrgla granato z boso, dekliško nogo na veliko razdaljo, je odobrila:
  - Super ti gre, fant !
  Nepremagljivi bojevnik, ki je z velikim pospeškom vrgel tudi morilsko darilo uničenja, posekal samuraja, je odgovoril:
  - Bolje se je učiti kot ponovno učiti!
  Močne eksplozije bastionov niso ostale neopažene v vrstah ruske vojske. Generalpodpolkovnik Zeleny je poročal generalu adjutantu Kuropatkinu:
  - Vaša ekscelenca. Po naših podatkih je bitka že dolgo divjala v sovražni citadeli in zagotovo je eksplodiralo več bastionov!
  Kuropatkin je počasi odgovoril:
  - Mirno, samo mirno!
  No, tako kot Carleson, čigar streho je odneslo s tečajev. Čeprav razmere le zahtevajo drastične ukrepe. General Zeleni in Kondratenko vztrajata:
  Takoj moramo udariti!
  Kuropatkin je skozi očala pogledal oba generala. Green je še vedno mlad, vendar je videti še mlajši od svojih let, hiter, silovit. Kondratenko je brat junaka Port Arthurja, tudi iz mlajše generacije sposobnih voditeljev. Seveda so takšni sokoli željni boja. Poleg tega obstaja kategorični ukaz cesarja in suverena vse Rusije, Nikolaja II., da se nemudoma napade mesto citadela. In ni pametno, da kraljeva zakladnica ne bo mogla dolgo vzdržati bremena tako težke vojne.
  Vendar, če ne poznate broda, ne pojdite v vodo! Ugotoviti moramo, kaj je kaj in kje kdo napada.
  Kuropatkin je vprašal Kondratenka:
  - Katere japonske enote so streljale?
  General je jasno povedal:
  - Skavti poročajo, da sta se pojavila angela - lep mladenič in dekle z zlatimi lasmi, ki se premikata z neverjetno hitrostjo, ko ju posekajo, pa ju ni mogoče videti.
  Kuropatkin se je v divjem tempu trikrat prekrižal in zamrmral:
  - Torej se izkaže, da so to spet angeli?
  General Zeleni je udaril s peto po tleh:
  - Ja točno! Nebeška sto!
  Kuropatkin je celo zažvižgal:
  - Vau! Gospod ne zapusti Rusije!
  Kondratenko je poučno rekel:
  Takoj moramo napasti sovražnika, feldmaršal! Ali pa bomo sami šli v ofenzivo!
  Kuropatkin je medlo rekel:
  - Ne, gospodje. Jaz dajem ukaze. Ker se je Bog odločil, da nam pomaga, potem je greh dajati vojake v mlinček za meso!
  Kondratenko je logično ugotovil:
  - Tudi v Izraelu je Vsemogočni Bog zahteval, da se Judje tudi borijo, ne pa da dobijo vsega zastonj in brez boja.
  Feldmaršal iz močvirja, strateg taktike čakanja, je na to odgovoril:
  - Toda apostol Pavel je rekel, da služenje Bogu ne zahteva človeških rok!
  Že general Zeleny se je razvnel:
  - Zakaj se potem, vaša ekscelenca, nenehno križate, zlasti ko v bližini pokajo granate!
  Kuropatkin se je že začel jeziti:
  - Ampak zato, ker se vse zgodi po božji volji. Zato najprej opravimo molitveno službo. Če bosta predrzna, bosta oba aretirana!
  Na splošno je bila ideja o molitveni službi videti zanimiva. Naj kerubi prevzamejo glas za vse.
  Malček Kaligula in partizanka Margarita sta že nekoliko utrujena, večina dela pa je že opravljena. Zakaj se torej ne bi osvežili v morju in temeljito prebrusili Togovo eskadrilo. Konec koncev lahko tudi odpre ogenj, tudi iz dvanajst-palčnih pušk. In to je kaliber 306 milimetrov, ki lahko povzroči znatne izgube napadalnim enotam.
  Res je, Japonci bodo v tem primeru morali streljati skoraj na slepo, čez greben. In z neposrednim ognjem bodo lahko udarili šele, ko se bitka preseli v meje mesta.
  Glavni cilj so štiri bojne ladje z dvanajstpalčnimi topovi na krovu.
  Partizanka, ki je z morilskimi meči sekala Japonce in otresala zagozdene kostne ostružke, je navrgla:
  - Morda lahko malo izenačimo svoje možnosti? T. ima premoč v strelskem boju nad eskadriljo Roždestvenskega, približno 1,8 proti 1. Tako bomo nekoliko izenačili razmerje sil.
  Kaligula iz delfinov, ko je posekal zadnjega samuraja, je vprašal bojevnico Margarito:
  - Naj začnemo z vodilnim?
  Partizanka , ki je z bosimi prsti vrgla granato in raztrgala še ducat Japoncev, od katerih so ostali samo raztrgani kosi, je ugovarjala:
  - Ne začnejo se z najbolj okusnim! Na srečo ni treba iskati eskadrilje. Kliknimo skozi prva dva armadila.
  Kaligula, malček, se je zahihital, vrgel granato z golo peto, uperil svoj okrvavljeni meč v ladjo Nutili in veselo vzkliknil:
  - In ta je moj!
  Margarita, potem ko je Japonca znova usodno zarezala, je partnerju predlagala:
  - Toda ležimo v vodo pol ure, da si opomoremo.
  Dejansko počitek ne bo škodil. Toda delfini Caligula med kratkim premorom niso izgubljali časa. Predvsem pa smo lahko razmislili o nečem zanimivem.
  Zarotniki so se zbirali v kleti. Električna svetilka pod stropom meče zlovešče sence. Medlo se sveti znamenita Leninova plešasta glava, poleg kosmatega Kobe , svetu bolj znanega kot Stalina, tedaj mornariškega častnika v lični uniformi, malo znanega poročnika Schmita z kicoško brado Buharina.
  Trocki ni dovolj za polno srečanje, vendar sta zaenkrat z Leninom v sporu. In tako so se zbrali najvplivnejši boljševiki, ki so bili pripravljeni narediti revolucijo ali državni udar, karkoli, samo da bi pridobili oblast.
  Prvi je spregovoril Lenin:
  - Izredno pomembno je , tovariši, za vsako ceno preprečiti zmago avtokracije v njeni nepravični imperialistični vojni z Japonsko. Vzrok revolucije to zahteva!
  Plaho šeškanje v odgovor.
  Buharin je tlesknil z dlanmi in stresel črno brado, ki je krasila njegov še mlad obraz, potrdil:
  - Da, avtokraciji ne smemo dati niti najmanjše možnosti. Morda to diši po izdaji, a bom rekel, Mikado je najboljši in glavni zaveznik boljševikov in svetovnega komunizma!
  Koba Joseph je jezno zamrmral:
  - Dobro povedano! Čeprav to ne diši po izdaji, je že sama izdaja!
  Lenin, ki se je tedaj uporabljal pod psevdonimom Karpov, je z nasmehom pripomnil:
  - Zavoljo svetovne revolucije se je včasih treba žrtvovati. Vključno z žrtvovanjem dela svoje vesti in lastne duše. - Ulyanov je odmašil, odvil glavo, steklenico nemškega piva. Za zgovornost bi morali osvežiti grlo. Naredil je nekaj požirkov in nadaljeval. - Ali menite, da sem zadovoljen, da želim svoji državi zlo in poraz? Bom pa odkrit, revolucija je mogoča le, če je režim avtokracije resno oslabljen. In kaj bi lahko bolj oslabilo avtokracijo kot poraz v vojni?
  Koba je pritrdilno prikimal:
  - Nič ... Včasih najvišji cilj zahteva žrtve, in to velike žrtve!
  Lenin je nadaljeval svojo filozofijo:
  - Torej, ne bomo razpravljali o morali in filozofiji ateizma. To ni glavna stvar. Jasno je, da bo delo, ki se ga lotevamo, vodilo k osvoboditvi delavcev in sužnjev vseh držav in celega sveta. In to, da bodo vse izgube naše države in drugih narodov stokratno poplačane. - Uljanov se je ustavil in dodal v drugačnem tonu. - In kakšne konkretne korake lahko storimo, da premagamo med ljudmi in mi osovraženo Avtokracijo?
  Tu je poročnik Schmid spregovoril s tankim glasom:
  - Mislim, da bi za začetek razstrelili transsibirsko železnico na več mestih hkrati. To bi usodno vplivalo na oskrbo carskih čet v Mandžuriji.
  Koba se je zarežal kot lisica:
  - Bravo , fant napreduje! In pomislil sem na oropanje več bank, da bi spodkopal zlati standard carjevega rublja.
  Uljanov je ostro potresel s kazalcem proti "čudovitemu Gruzijcu":
  - Ne bodi poredna! Zelo zanimiv predlog. Kuropatkino lahko precej pokvarite.
  Schmid je nadaljeval:
  - Na splošno moj načrt vključuje dvig vstaje na vseh ladjah črnomorske flote. Potem bo vojska prešla na stran delovnega ljudstva in avtokracija bo takoj propadla!
  Koba se je ironično zasmejal:
  - Ja, rak bo žvižgal na goro!
  - Koba , nehaj! - je zalajal Lenin in dodal. - Res je treba pripraviti in izvesti vstajo v Črnem morju. In ko bo potolčeni Kuropatkin pobegnil iz Port Arthurja , bo upor v celotni vojski postal resničen!
  Schmid je izgubil živce:
  - Ja, to bomo storili v duhu!
  Besedo je prevzel Buharin:
  - Naš najštevilčnejši zaveznik na Zemlji so kmetje; ko se bodo dvignili, bodo lahko uklenili vse sile avtokracije. V vasi moramo poslati svoje agitatorje, ki zahtevajo, da se kmetom podeli ne le zemlja, ampak tudi posestva, vse, kar pripada posestnikom!
  Koba ga je ironično prekinil:
  - Vključno z njihovimi ženami in hčerkami!
  Buharin se je zasmejal:
  - In to tudi! Tako preprosto je, kot je storil Emelyan Pugachev - glava bo odsekana, palica bo obešena, njihovo blago pa boste vzeli zase in enakomerno razdelili! In žene in hčere posestnikov so vaše sužnje!
  Ulyanov je odobril ta poziv:
  - Prav! Vse jih bomo obesili! Vse do severnega tečaja!
  Koba je predlagal:
  - Roparski element moramo čim bolj aktivno uporabljati. Predvsem iz kriminalcev izhajajo najmočnejši in najuspešnejši revolucionarji. Na primer, Kotovsky ni junak? junak! In oče Makhno ni nič slabši!
  Buharin je živahno prikimal:
  - To je to! Vse jih bomo zdrobili s kriminalom !
  Uljanov je udaril s pestjo po mizi:
  - Teror, teror in še enkrat revolucionarni teror!
  Nadaljnjega pogovora "veličastnih štirih" ni bilo mogoče opazovati. Ko smo se zbudili, je bilo treba preiti na praktično raven izvajanja zmagovalne strategije. Predvsem bojne ladje očistite od ekip.
  Kaligula je hitro odplaval do svojega cilja, Margarita pa do svojega. Fantje so s prsti na rokah in nogah takoj splezali na svoje ladje žrtev.
  Tomboy Caligula ni več čutil zavor, saj je začel sekati vse po vrsti. Ni se težko vkrcati na ladjo, v bistvu bojne ladje. Razen seveda, če ste več kot le človek. Torej, teci in reži. In s tako nadnaravno hitrostjo se vam nihče nima možnosti upreti.
  No, z golimi prsti vaših otrok, a hitreje kot s tacami gepardovih nog, vrzite strupene igle. In to bo tudi Japonce povsem šokiralo.
  Borci dežele vzhajajočega sonca spet ležijo posekani , načrt para terminatorjev pa je preprost. Pridite do predala za strelivo, nato detonirajte strelivo tako, da so pokriti tudi kotli. Po tem poškodovana ladja ne bo imela druge izbire, kot da gre na dno.
  Kaligula delfinov, ki je sekal in zabijal s svojim mečem, se je prebil do zaloge streliva. No, kaj so mu posamezne krogle, ki jih fant sproti sestreli ali celo vrže nazaj proti sovražniku. Še posebej dobro je, če z boso nogo takoj treščiš prgišče nabojev v sovražnika z divjo in smrtonosno, smrtonosno in neustavljivo silo.
  Tako je bila pot samurajev v kraljevi imperij Nikolaja II blokirana.
  Tudi s svojo fizično močjo ni težko prenesti streliva v skladišče, da se dno bojne ladje razstreli.
  Jeklena paluba, razgreta v marčnem soncu, prijetno žgečka gole elastične podplate dečka terminatorja. In zajetne visokoeksplozivne granate, napolnjene s shimoso, potegnejo navzdol po ramenih. Skočite dol, ne da bi upoštevali spiralno stopnišče, in zdaj ste na pravem mestu. Zdaj bodo predelne stene razbili in kotli bodo raznesli in naredili takšne luknje, da tudi ta ogromna stvar ne bo preživela.
  Ta zanimiva stvar je japonski armadilo. Ladja je prostorna in široka, z veliko debelino oklepa, ki pokriva palube. In dolge in debele topovske cevi, ki lahko zadenejo nekaj deset kilometrov ali celo več ... Res je, niso ga zgradili Japonci, ampak Britanci. Toda kraljeva flota je skoraj v celoti lastne proizvodnje, kar ima svoje prednosti in slabosti. Tako so Britanci naredili bojno ladjo - plemenit stroj. Škoda, vendar ga moramo poslati na dno ...
  Prišlo je do eksplozije in kovina lomljive plošče je zadela dečkove gole, mišičaste noge in ga vrgla visoko nad gladino. Nato je deček skočil v vodo in močno zaplaval ter se poskušal izmakniti iz vrtinca. Takšen kolos se potaplja.
  In Margaritina bojna ladja se je razcepila: čisto in sinhrono. Zdaj je čas, da potopite dve preživeli oklepni bojni križarki.
  Naj gre na dno tudi Togo , ki je povzročil toliko težav ruski floti. To bo lekcija za vse tiste, ki pridejo v deželo vaše domovine z orožjem v rokah.
  Kaligula delfinov z rokami in nogami močno grabi oceansko vodo in žvižga:
  - Japonci vas bodo premagali! To ni norišnica !
  Tako kot zadnjič, skoraj brez dotika kovine in oklepa poletiš na krov. Tam začneš take počasne samuraje sekljati v zelje. Verjetno je tudi pajek, zataknjen v smolo, stokrat bolj spreten od teh žuželk iz dežele vzhajajočega sonca. Torej hitite skozi in odrežete roke, noge, glave ... In se samo usedejo. V najboljšem primeru eden od njih uspe reči:
  - Banzai!
  Tomboy Caligula se zahihita in jim pokaže nos:
  - Banzai, ne drzni si!
  In z golimi nožnimi prsti vrže naboje in preluknja samurajeva čela, usta in grla.
  Nato ponovite prejšnjo kombinacijo. Vendar je veličastni Kaligula za spremembo hitro usmeril že napolnjeno dvanajstpalčno topovo in izstrelil naboj v najbližjo bojno križarko. Zadetek se je izkazal za točnega, japonski visokoeksplozivni naboj pa je povzročil velik požar na palubi.
  Mladi bojevnik je opazil, da res, ko pride izdelek industrije v deželi vzhajajočega sonca, pride ven veliko ognja in dima. Kar seveda olajša streljanje . Glede na to, da so samuraji že dolgo v vojni z Rusijo, ima njihova bojna eskadrilja res kvalitativno premoč.
  Res je, koliko lahko dosežejo Japonci, če izgubijo vse svoje velike ladje?
  Vodilna ladja Toga z zamudo naznani odhod. Toda to res ni uporabna rešitev . Ogromna bojna ladja eksplodira, dve sekundi kasneje pa eksplodira tudi ladja s Kaligulo delfinov. Končno je s peto brcnil častnika japonskega imperija. In spet je udarni val vrgel oba pogumna bojevnika ...
  Borbena partizanka, ki je kapitanu prvega ranga odstrelila glavo, kriči na vsa grla:
  - Tekma hokeja na morju: Rusija proti Japonski - rezultat štiri proti nič!
  Dejansko zdaj Japonska nima v uporabi niti ene bojne ladje. Res je, bojnih križark je še vedno kar osem. In obstaja izbira: jih utopiti ali ne utopiti?
  Kaligula, ko je z mečem zarezal morskega psa, ki je hitel proti njemu, se je logično odločil:
  - Udarjaj, dokler je železo vroče! To pomeni, da jih utopimo!
  Margarita, ki je posekala še enega morskega plenilca, se je strinjala s to odločitvijo:
  - Zakaj bi zapravljali čas za malenkosti? Morda ne bo naslednjič za nas!
  Moški Kaligula, ki je vrgel tulec z nogo naravnost v oko morskega psa, je logično ugovarjal:
  - Mislim, da bo! Bog ljubi trojico!
  Ampak je vseeno plaval. V trdnjavo citadele se lahko vrnejo ponoči. To jih ne bo pripeljalo nikamor. In če Kuropatkin zavzame trdnjavo brez njihovega sodelovanja, potem toliko bolje. Dejansko ne morejo vsega narediti sami. Zanimivo je celo, kaj bodo potomci rekli o tej čudni vojni z Japonsko? Imeli ga bodo za veličastno dejanje ali pa ga bodo, nasprotno, izžvižgali , saj so ga pridobile samo nadnaravne sile!
  Toda Kaligula je zlahka prehitel svojo naslednjo žrtev - bojno križarko. Navzven se nekoliko razlikujejo od armadilov. Predvsem je malo manj oklepov, namesto dvanajstpalčnih pa so desetpalčne, vendar je zmogljivost veliko boljša. Toda tudi to so plovila linearnega razreda. In potem so tu srednje in lahke križarke.
  Mladi bojevnik je tu nekoliko spremenil taktiko in samurajske mornarje posekal, nekatere pa zakoličil s patroni, ki jih je metal z bosimi fantovskimi nogami. Nato je vzel in razstrelil strelivo, tako da je bojna križarka zarila nos v vodo in tako padla na dno ne takoj, ampak se je postopoma prevrnila.
  Morda je deček igralec Kaligula na ta način želel rešiti vsaj del ekipe pred smrtjo. Res, kam bi lahko dal toliko eksploziva ... Margarita, ki je pobila veliko množico mornarjev samurajev, je svojo križarko nagnila na krov.
  Dekle je svoj uspeh ponosno proslavilo, njen partner pa tudi:
  - Ocena: šest - nič!
  Mačka Kaligula je v jezi in veselju zaradi velikega uspeha zapel:
  - In samuraj je poletel na tla, pod pritiskom jekla in ognja!
  Nove morske žrtve ... Ja , očitno so Japonci, ki so se podali na ta pohod, rojeni pod nesrečno zvezdo. In niti osem milijonov bogov v njihovi šintoistični veri jim ne pomaga.
  Nagajivemu Kaliguli se bojna križarka zdi kot kos kartona, ki ga je treba potopiti. Odločil se je celo za nekoliko drugačno taktiko, in sicer tako, da prodre v skladišče in tam z meči preseka dno. Navsezadnje ima čarobno kovino, ki jo je ujel od nindž in čarovnikov. To pomeni, da je potrebna operacija.
  In tako ... Izkazalo se je, da linearno železo poči ... Za zagotovitev tega je potrebno poplaviti tri predelke. Fant Terminator reče z nasmeškom:
  - Tukaj smo na tisti ladji ...
  Da z udarci meča potopiš bojno križarko, moraš imeti res nadčloveško moč in izjemno domišljijo.
  Margarita ima raje veliko preprostejši pristop, saj trdi, da je ponavljanje mati učenja. In če je tako, bo sovražnika preplavila eksplozija.
  Boginja bojevnica in partizanka dvigne palec navzgor in reče:
  - Ura je že osem!
  Deček Kaligula brez obreda poseka številne samuraje in z nogami meče smrtonosne naboje, vzklikne:
  - Ampak to je preprosto čudovito!
  Ostale so še štiri žrtve ... Nekako jih je treba utopiti, da to ne postane preveč običajno. Izmislite nekaj posebnega, edinstvenega. In fantje, brez besed, delujejo na naslednji način. Zgrabijo namreč kontrolna krmila ... Na srečo so ladje že polne, kar pomeni, da jim ni tako težko kos. In tako, zgrabiš kontrolna krmila in greš na zalet... Bojne križarke, ladje so nove, a v japonski floti je veliko zastarelih plovil, ki nimajo nobene možnosti, da bi pobegnila pred naletom v ravni črti.
  Kaj pa, če ladje, pa še tiste iz kovine, trčijo pri veliki hitrosti v morju?
  Nato se zgodi naslednje: grozen ropot, škripanje oklepov, jeklene pločevine obeh plovil počijo. Na desetine in stotine mornarjev z izkrivljenimi rumenimi obrazi hiti po razbitih palubah, ozke oči jim izbuljijo iz čela, iz ust z izbitimi zobmi pa letijo potoki krvi.
  In japonski lovci padejo čez krov, padejo v razpenjene potoke, ki jih takoj požrejo. In ladje se začnejo hitro potapljati in v globino potegnejo mnoga življenja.
  Margarita, ki je nadaljevala z iztrebljanjem mornarjev brez usmiljenja in slovesnosti, je z nasmehom izjavila:
  "Dobro je tudi, da Japonci na krov ne jemljejo žensk in otrok."
  Caligula, ki je seciral morskega psa, ki se je povzpel nanj, se je zlahka strinjal s tem:
  - Da, kult Amazonk se ni ukoreninil med samuraji. Res je, zdi se, da imajo ženske ninje!
  Mlada boginja bojevnica in hkrati partizanka je povzela:
  - Dvanajst nič v našo korist ... Ampak še vedno sta ostala dva zadnja lilija. Kaj storiti z njimi?
  Kaligula je drugega morskega psa razrezal na koščke in preprosto predlagal:
  - Odpeljimo jih v pristanišče Dalniy. Zdaj je pod ruskim nadzorom in dve veličastni, najsodobnejši križarki bosta močno okrepili našo floto!
  Margarita, ki je z meči zdrobila morske plenilce, se je zlahka strinjala s tem:
  - Da, in to je najboljša rešitev!
  Čeprav Japonci slovijo kot nepopustljivi borci, je moralni učinek besnih udarcev dveh super angelov presegel naša najbolj nora pričakovanja. Dejansko, če se morate boriti ne z ljudmi, ampak z bitji, podobnimi najbolj resničnim bogovom, in morda celo demiurgom, potem tudi borcem dežele vzhajajočega sonca morda manjka poguma.
  Potem ko sta Margarita na eni križarki in Kaligula na drugi pokosila najbolj vnete častnike in nekatere od njih brcnila, so drugi mornarji in mehaniki menili, da se je najbolje podrediti tem superbitjem . In obe bojni križarki sta se odpravili v pristanišče Dalniy, ki so ga Japonci po nedavnem porazu brez boja prepustili ruski vojski.
  Kaligula Dolfinov je menil, da je vendarle avtoriteta udarne sile avtoriteta. Na primer, koliko Japoncev je mogočna sovjetska vojska ujela med bitko za Khalkhin Gol ? Po sovjetskih podatkih je bilo Japoncem vrnjenih 476 ljudi, po drugih kasnejših izračunih približno 200, zaradi medsebojne izmenjave pa le 88, torej tako malo se jih je vrnilo v domovino.
  To pomeni, da je samuraj pokazal trdnost. Po sovjetskih podatkih je bilo ubitih približno dvajset tisoč ljudi.
  med drugo svetovno vojno izgubila skoraj toliko ubitih ( če ne štejemo tistih, ki so umrli v ujetništvu) kot ujetnikov.
  In to kljub dejstvu, da je NKVD brutalno obračunal z družinami tistih, ki so se predali.
  Odpornost japonskih vojakov torej ni pretirana. Med rusko-japonsko vojno so Japonci kot vojni ujetniki izgubili stokrat manj vojakov kot Rusi!
  Vendar pa je to delno posledica dejstva, da ruska vojska ni zmagala niti v eni večji bitki. In brez zmag ni ujetnikov.
  Vendar se zgodi, da ima napredujoča vojska tudi veliko vojakov ujetih.
  Deček bojevnik Kaligula je rekel Margariti po primitivnem walkie-talkieju:
  - Morda bomo vendarle dvignili belo zastavo, sicer nas bodo utopili?
  Margarita je ugovarjala:
  "Sramotno je pluti pod belo zastavo." Raje daj trikolor Rusu nad glavo!
  Mladi bojevnik je zabodel iglo v boso, gibčno nogo dečka-terminatorja in ko je naslednjega samuraja prebodel v čelo, je pripomnil:
  - In po mojem mnenju bo Andreevsky s križem uspešnejši!
  Z rezultatom štirinajst proti nič so pomorski jambori z Japonsko zaključeni in zdaj ne morete le vzeti zajetih ladij k sebi, ampak tudi peti. Kaligula delfinov je na vso moč zapel svojo zmagovalno pesem:
  Velika prostranstva morij, oceanov -
  Zaorali smo jih pod trobojnico!
  Vojaki so osvojili visoke gore,
  Orli so zmagoslavno rjoveli!
  
  Ruske bojevnike je priznal planet,
  Sovražnike udarjamo z meči in bajoneti!
  Zmogli smo odvreči jarem fašizma s polovice sveta,
  Naš pohod smo zaključili z zmago v Berlinu!
  
  so prišli na grbavih tankih,
  Grozijo, da bodo uničili vsa ruska polja!
  Ampak oni prekletih čudakov trdo ,
  Da bi naši otroci živeli srečno brez jarma!
  
  Smo otroci domovine, ki je višja od vseh drugih na svetu,
  Rodili smo se, z bosimi nogami gnetli kaliko!
  je posredoval za nas in nas poslal v boj ,
  In Bog je dal, da je maj cvetel v veselje!
  
  Ni deleža borca in vzvišenega srca,
  Kaj daje sanje in ponovno rojstvo!
  Odpri veličastna vrata v nesmrtnost,
  Če pa sedite v zasedi, bodite tiho !
  
  Obstajajo volkovi in ovce, a vi ste pastirji vesolja,
  In vaš delež je, da posredujete naročilo zanamcem!
  Da zadevo pripeljem do konca stvarjenja,
  Da večni ogenj v tvojem srcu ljubezni ne ugasne!
  
  Kdo ve, kje bo sovražna krogla ustavila vojaka,
  Toda v bitki je smrt boljša od gnilih bolezni!
  In če umreš, bo tvoj prijatelj zdrobil nasprotnika ,
  Ne bo toleriral, ker bosonoga dekleta vozijo v ujetništvo!
  
  Oh, ruska usoda, vojna in ogenj po vojni,
  Za tiste, ki hočejo na dopust, ni mesta, saj veste, v raju!
  Tu je peklenski Sam stopil v zaroto s Satanom,
  Grozi: - Zrušil bom atom in razbil točo!
  
  Obstajala pa bo tudi zaščita pred izstrelki,
  In jedrska bomba ne more uničiti Moskve ...
  Za pridobitev parazita lahko uporabimo rezervoarje,
  In dolgočasne pesmi o padlih te razžalostijo!
  
  Prodajte za peni, ne za ruski delež,
  Navsezadnje je vsak od nas velik bojevnik!
  Ne verjemite, da nas je Bog že postavil v vlogo,
  Pravzaprav se vi odločite, kako kul je zavijanje!
  
  Bili so neuspehi, bili so porazi,
  Zgodilo se je, kot bi se zajci umaknili strašnim volkovom!
  Če pa se začne vojna, bomo spet tam,
  Razbijte brutalno vojsko pošasti v peklenskem ritmu!
  
  Verjemite mi, ne igramo zaradi vojne,
  Nimamo drugega poklica kot biti dobri prijatelji!
  Mi smo bratski ljudje, ne Abel in Kajn,
  Za nas je ptica pesem in ne debela divjad!
  . EPILOG
  Potem ko je Dominica pokazala svojo duhovitost, so otroci še dolgo kričali in ploskali z rokami. Ja, super je , lahko rečete, da ji je uspelo - škropi aforizme in brenča sama sebi.
  Nato sta Margarita in Dominica napovedali pogostitev za ves svet, da bi bilo v duši zabava in veselje.
  Zamahnili so s čarobnimi palicami in prikazale so se razkošne mize, na gosto obložene s hrano . Vse tukaj je bilo razkošno in zelo bogato.
  Tako čudovite jedi in ogromno tort, kremnih pit, krofov, prestic, mafinov in bogato okrašenih tort. Nemogoče je povedati v pravljici, niti opisati s peresom.
  In vse je tako okusno in aromatično, da je dobesedno edinstveno v svoji prefinjenosti in lepoti.
  Margarita je tvitnila:
  Vse najboljše, najboljše za otroke,
  Na našem veselem planetu...
  Naj živi sonce in veter,
  Za vse so odgovorne vile!
  In začela je plesati. Dominika ji je sledila in z njimi še nekaj deklet. Odlično je šlo .
  Margarita je logično ugotovila:
  - Vse bo v redu, vse bo v redu, če ne bomo zamočili !
  In partizanka je vzela in spustila še en ognjemet iz svoje čarobne palice. In bilo je kot vodnjak diamantov, ki teče v zelo viharnem toku.
  Dominika je opozorila:
  - Lepota, lepotica.
  Ščeri kot vodnjak iz kita!
  Nato je bil čas za zabavo. Nekaj največjih fantov, starih okoli štirinajst let in zelo mišičastih, si je na roke nadelo mehke rokavice in se začelo bojevati med seboj.
  Udarjali so z rokami in bosimi nogami, medtem ko so se nasmejali in smejali.
  Dobrynya je z nasmehom opozoril:
  - Navsezadnje imajo kolektivno kmetijsko opremo!
  Princ Oenomaus je prikimal:
  - Niso trenirani v borilnih veščinah !
  Fant Dobrynya je siknil in skočil v improviziran obroč:
  - Spusti me!
  In dva borbena mišičasta najstnika sta trčila drug v drugega. Fantje so bruhnili v smeh in napadli Dobrynya. Prišlo je do razstavljanja in mahanja z rokami in nogami.
  Dobrynya jih je spretno razkropil in potisnil vstran. Nato je enega od fantov z bosimi prsti prijel za nos . Zajokal je od divje bolečine. In deček junak ga je spet brez kakršnega koli obreda vrgel in prisilil, da se je obrnil.
  Otroci okoli so se smejali in ploskali z rokami. In Dobrynya je stisnil štiri fante skupaj in jih spretno zavil v prt.
  Nakar je smeh postal popolnoma oglušujoč. Tako kot otroški aplavz. Res, izgledalo je zelo kul .
  Dobrynya je duhovito pripomnil:
  - Kdor si je upal, ga je pojedel!
  V ring je stopila tudi Dominika. Ukvarjala se je tudi z borilnimi veščinami. Navsezadnje igranje v filmih ni šala. Pokazala se je kot Supergirl in se spopadla s superzlobnežem . Obe deklici sta se nato tolkli ducat posnetkov. In to je super . Tudi njihove modrice so bile prave.
  Sedaj je Dominici nasproti stopil močan, mišičast najstnik okoli štirinajst let v kopalkah. In poskušal je napasti dekle. Dominika je odgovorila z natančnim udarcem gole pete v solarni pleksus, fant pa je padel in se začel zvijati.
  Dominika je tvitnila:
  -Nisi fant , nisi fant,
  Ni resnično...
  Nisi fant , nisi fant -
  Pokvarjena škatla!
  z vso silo udaril Dominico po mišičastem hrbtu . Deklica je kričala in ga brcnila nazaj. Izmikal se je in planil na Dominiko ter se ji poskušal spopasti. Mladostnik je bil močan in utrjen s trdim delom na gradbišču. In Dominika je morala napeti vse moči, da ni padla. Toda izmuznila se je in nato močnega fanta vrgla čez sebe. Padel je in se zaletel v jed z jesetrom. In fant se je zelo umazal.
  In ostali otroci so se divje smejali in delali grimase. To je res izgledalo super .
  Fant je poskočil, a prejel močno brco
  igralke v brado, pri nasprotnem gibanju ga je udaril s golenico in mišičasti fant se je prevrnil.
  Dominic je agresivno zapel:
  V rudniku zahrbtno čaka žrtev,
  Usmerjanje radarja v nebo ...
  Ena napaka - naključni vzlet,
  In udarec je neizogiben!
  To je res karateistka. Zato se je obrnila in drugega fanta z golo peto brcnila v nos. Padel je in iz vohala izpustil vodnjak krvi . Pa je takoj poskočil. In spet v boj. In Dominika ga spotakne, da pade. To je res ženska.
  Dobrynya je odobravajoče prikimal:
  - Vstrajaj! No, ti si kul punca !
  Tukaj je še en močan fant, ki je odletel od Dominikinega udarca.
  Tu se je začel obračun. Deklica je čez sebe vrgla drugega najstnika in zacvrknila:
  Dekleta iz visoke družbe,
  Res bi rad pretepel tipa!
  Nato je deklica ponovno potisnila fanta skupaj in jima naredila modrice in buške. In izgledalo je izjemno smešno in smešno.
  in prav tako podrl fante :
  - Ti si naše dekle ! Zelo vroče in borbeno!
  Dominika je prikimala in zacvrknila:
  Dekle borec ima vročo kri,
  Slepa drhal nas napada!
  Šepetala je uroke in od zgoraj se je na fante ulil pravi dež smetane, kondenziranega mleka in medu.
  In spet vesel otroški smeh. Vse se vrti in dogaja tako hladno in agresivno. In v tej agresiji so smešni trenutki.
  V igri je seveda tudi deček princ Enomaj. Kako lahko kdo brez tega? In mladi bojevnik zelo spretno vrže čez sebe fanta, ki je videti starejši in večji. In spet navdušeni vzkliki. Ja, to je res borba, ki je potrebna.
  Enomai je zamahnil z roko in deček je padel na kup s smetano oblitih tort. In tako smešno in z užitkom so počili in se razmetavali. In takšne so dišale iz čarobne kuhinje.
  Dobrynya je z vzdihom opazil:
  - Škoda je zapravljati tako hrano!
  Dominic se je zahihital in odgovoril:
  - To je v redu! Še več bom čaral!
  Deček Feniks je zapel:
  Nekje v gozdu so čarovniki,
  Sešijejo kaftan za satana...
  Balvani so bili vrženi naokoli,
  Naša čudovita dežela!
  Po tem se je spoprijateljil z Dobrynyo. Junaška fanta sta najprej začela mahati s pestmi in se skušala udariti v obraz . Nekajkrat so ga mimogrede naložili in pojavile so se modrice. Potem so fantje-borci vzeli in se udarili po čelih. Tako so mi začele leteti iskrice iz oči.
  Porivali so se, udarjali z glavami in se nato začeli prerivati. In boj je bil zelo trmast. Fantje vitezi so se spopadali, se stiskali in stiskali drug drugega.
  Potem so se spet začeli udarjati z glavami, kar je bilo videti bolj neumno kot hladno in grozeče. In to je delovalo tako, da je otroke gledalce spravilo v oglušujoč smeh.
  Dominika je vzela pero v roke in fantom začela žgečkati gole pete. Dobrynya in Phoenix sta se začela smejati, res je tako žgečkljivo in kul , da se ne boste mogli nehati smejati.
  Margarita je z nasmehom primadone pripomnila:
  - Ja, ti si kul dekle. Samo mojster zabavljača. Kaj še lahko narediš?
  Dominika je zarenčala:
  - Da, na splošno lahko počnem popolnoma vse. In to boste videli več kot enkrat!
  Dobrynya in Phoenix sta se ločila. Potile so se in njihovi izklesani trupi so se lesketali, kot bi bili pokapani z oljčnim oljem.
  Margarita je z vzdihom pripomnila:
  - Imamo zmago, vendar nismo nič bližje cilju reševanja močnejšega spola. Rumena podgana pripada našemu sovražniku Bastindi, ki je izginila neznano kam. In smo prelili čašo. No, ne zaman, a vseeno brez rezultata, na katerega smo računali!
  Dominika je v odgovor zapela:
  Življenje ni lahko
  In poti ne vodijo naravnost ...
  Vse pride prepozno
  Prehitro je vse minilo!
  Postopoma se je razpoloženje osvobojenih otrok umirilo. In prepiri, tudi šaljivi, so zamrli, glasba pa je postala manj glasna.
  In potem se je nenadoma zaslišal hrup. Oglasila se je hupa alarma.
  Fantje in dekleta so takoj poskočili s sedežev in se naježili z meči in sulicami. Bili so pripravljeni na boj.
  Na nebu so se pojavili zmaji. Bili so triglavi, sedemglavi in dvanajstglavi . In bilo jih je kar veliko, in velikih plazilcev. Seveda je več glav, večja je velikost. In med njimi je bila znana čarovnica Bastinda, ki se je na ozadju zmajev zdela majhna.
  Dominic je zažvižgal in ugotovil:
  - Vau! Videti je, da še ni konec!
  Margarita je v odgovor zapela:
  Padem s prsmi, grabim svinec,
  Zemlja je polna lukenj, kot ličja...
  Vem pa, da to še ni konec -
  Konec je šele začetek!
  Bilo je približno petdeset tisoč otrok bojevnikov - to je cela vojska, ni bilo več kot dvesto zmajev. Zato mladi bojevniki niso pobegnili. Pripravljeni so se bili boriti in drago dati svoja življenja ter morda celo zmagati!
  Obe strani sta borbeni in odločni.
  Največji dvanajstglavi zmaj je zagrmel:
  - Naj te ne bo strah! Ne bomo se kregali z otroki! Mi smo za mir in pravičnost!
  Dominika je zavpila:
  - Zakaj si torej prišel sem?
  Tu je Bastinda zarjovela in se agresivno nasmejala:
  - Vem, da je bil vaš glavni cilj pridobiti artefakt rumene podgane in ne osvoboditi otrok sužnjev!
  Margarita je ugovarjala:
  - Ne moti! Vsekakor pa svojih otrok nisva želela zapustiti in nikoli ne bova!
  Vseh dvanajst zmajevih glav je naenkrat reklo:
  "Cenimo vašo plemenitost!" Toda Bastinda vas vabi k igri. Če zmagate, vam bo dal rumeno podgano, če zmaga, bodo vaši štirje za vedno postali njeni sužnji.
  Čarovnica Bastinda je prikimala:
  - Da! To je to! No, otroci, preveč je nagajanja z njimi. Vaši štirje bodo veliko bolj uporabni v suženjstvu!
  Dominika je z nasmehom pripomnila:
  - Lahko se igrava. Samo dovolite, da nam čarovnica Bastinda v primeru izgube ne samo da svoj artefakt Rumene podgane, ampak tudi postane naša sužnja.
  Margarita je potrdila in topotala z boso nogo:
  - To je to! Točno to potrebujemo! Pošteno bi bilo, če bi Bastinda tvegala tudi svojo svobodo!
  Dvanajstglavi je rekel:
  - Naj bo tako! Artefakt in svoboda čarovnice, proti svobodi štirih pomembnih posameznikov - pošteno!
  Čarovnica Bastinda je pokimala z glavo s črnimi lasmi:
  - V redu, tako bo! To igro vseeno vedno zmagam. In tudi znanje magije jim ne bo pomagalo!
  Dvanajstglavi zmaj je zarjovel:
  - Obljubljate, da boste v primeru poraza izpolnili svoje obljube?
  Vseh pet je v en glas vzkliknilo:
  - Dajemo!
  Čarovnica Bastinda je iz nahrbtnika vzela tablo s kvadratki in rekla:
  - Potem pa začnimo!
  In razgrnila je tablo; na njej so se takoj pojavile figure. Nekako je spominjal na tradicionalni šah, le da polja niso bila dvobarvna, ampak tri barve: bela, črna in siva. In imeli smo veliko več številk. Tu so norček, lokostrelci in častnik, general, maršal, balista, kočija in še kaj.
  Dominika je zamrmrala:
  - Ja, sploh ne vem, kako hodijo! To je nepošteno!
  Čarovnica Bastinda je z nasmehom odgovorila:
  - Besedo ste že dali in ni se kam umakniti. Zavrnitev igranja je enaka porazu!
  Margarita je prikimala:
  - Poznam to igro! In kako se v njem sprehajajo tudi figure! Pa se igrajmo!
  Čarovnica Bastinda je prikimala:
  - No, torej! Glavna figura tukaj je kralj in igrali bomo do šah-mata!
  Otroci bojevniki so ploskali z rokami. Margarita je zamahnila s čarobno palico in pred njima se je pojavila podoba ogromne plošče s tremi vrstami celic. In zdaj jo je lahko naenkrat videlo na tisoče nekdanjih sužnjev.
  Margarita je opozorila:
  - Pred vojno sem dobil partijo šaha proti samemu Botviniku, čeprav ne osebno, ampak v simultanki. Toda pri osmih letih je premagati prvaka ZSSR kul!
  Čarovnica Bastinda je zamrmrala:
  - To je popolnoma drugačna igra! Šah ji ni bil niti blizu!
  Partizanka je prikimala:
  - Vem! Je bolj zapleteno in več kosov je, vendar ga lahko igram! Zato ne mislite, da vam bo lahko!
  Čarovnica s črnimi lasmi je prikimala:
  - Moje figure so rdeče - prve začnejo!
  In premaknila je pračo naprej . Margarita je odgovorila tako, da je premaknila strelca. Začela se je tako lagodna igra. Na vsaki strani je bilo sto figur in vse tri, razen kraljev. Eden od njih je in igra se konča s partnerjem. No, to je lepo in logično.
  Bastinda je igrala in se režala. Sledile so prve menjave. Potem pa manevri hitrih norčkov. Dominika je opazila, da se norček v tradicionalnem šahu premika kot dama, a udarja kot skakač.
  Ja, zanimivo je. Častnik izgleda kot škof, a udarja kot kralj. In general se premika kot top, a udarja kot vitez. Maršal se giblje kot dama, udarja pa le kot top. Seveda so najmočnejše figure veliki vezirji, premikajo se kot kraljica in kot vitez in tudi udarjajo. Seveda so kraljice in te so kot v običajnem šahu. Lokostrelci se premikajo kot pajdaši, vendar streljajo diagonalno tri polja naprej, pračarji pa samo dve. Zdi se, da so navadni pehoti najšibkejši, vendar se lahko, ko dosežejo zadnjo linijo, spremenijo v katero koli figuro, razen v kralja.
  Kočija hodi kot konj, udari pa kot slon. Ja, zanimivo je, kako se je izkazalo. Obstaja tudi balista - premika se kot top, a udarja kot kraljica. Topi, konji in škofi, kot v običajnem šahu. Obstaja pa tudi samorog. Hodi kot kralj, a udarja kot kraljica. In kraljevski samorog. Hodi kot slon, udarja pa kot veliki vezir, torej kot kraljica in vitez. Da, to ni šala. In vsak ima po tri številke. In poskusite nekaj brez zehanja. In zdaj se zdi, da je Bastinda že zavzela več ozemlja in pridobila materialno prednost.
  Jasno je, da je veliko bolj izkušena kot Margarita.
  Dominika je samozavestno, bolje rečeno ironično, tvitnila:
  - Sprehodi konja! Konj!
  Margarita ji je pomahala:
  - Ne vmešavaj se! Kar je treba storiti, naredim!
  In partizanka je odločno premaknila svojo postavo. Bastinda je nadaljeval z napadom. Boj je bil zelo trmast in neusmiljen.
  Margarita je začela peti, da bi si povrnila malo samozavesti in zbranosti ter pridobila navdih v igri;
  Peni se navzgor, dviguje strma pobočja,
  Val, okovi ledu so uničili ocean!
  Žarek je rezal, oblaki so bili napolnjeni s svincem,
  In svež veter je meglo zdrobil!
  
  S tabo sem na obalni pečini,
  Valovanje morja ti žgečka uho!
  Borec jo je z nežno roko objel za vrat,
  Sveti Gospod je vstal v moji duši!
  
  Vrhovi snežnih gora so pozlačeni,
  In biserni metulji na prsih!
  V daljavi so romale ladje pod jadri,
  Ne smeš obupati nad svojimi sanjami in zaspati!
  
  Kazala sem nate, ljubljeni,
  Tvoje sijoče oči od solz!
  Konec koncev, brez tebe mi tudi svet ni dovolj,
  V srcu bučijo nevihte in nevihte!
  
  Skupaj z vami bomo okusili veliko slave,
  In strup prodre v ambicioznost!
  Potegni svoj meč v imenu te moči,
  veseljem služi !
  Margarita je odlično zapela in se razvedrila odločilno napadla. Partizanka se ni obotavljala žrtvovati in na neki točki se je materialno razmerje sil zanjo zdelo katastrofalno. Ampak tukaj je še nekaj močnih taktičnih udarcev in ...
  Margarita je z nedolžnim nasmehom rekla:
  - Šah-mat, gospa Bastinda!
  Divje je pomežiknila in se ozrla naokrog ter postrani pogledala največjega, dvanajstglavega zmaja. Bil je velik kot potniško letalo velikega razreda , razpon vsakega krila je bil dobrih dvesto metrov - to je pošast. Morda niti fenomenalna čarovnija izbranke igralke Dominice ni mogla premagati takšnega velikana.
  Ogromen zmajev vodja je zarjovel z dvanajstimi glavami hkrati:
  - Izgubil si proti Bastindu. Zato dajte svoj dobitek rumeni podgani - dragocenemu artefaktu in pojdite v suženjstvo k svojim novim gospodarjem!
  Bastinda je zavzdihnila in iz nahrbtnika vzela artefakt. Nepričakovano je bil le velik kot kokosov oreh, vendar je žarel z močno rumeno svetlobo.
  Čarovnica ga je iztegnila in zapisala:
  - Tvoj je. Kot vse, kar je moje, je zdaj tudi tvoje!
  Margarita je artefakt vzela v roke in ga nato skrila v nahrbtnik. In pripomnila je:
  - To je dobro! No, kaj naj storiva ti in jaz, Bastinda?
  Navzven je še precej mlada in privlačna temnopolta ženska odgovorila:
  - Lahko naredim veliko stvari. Star sem že več kot tisoč let. In kaj, če te lahko naučim neznanih magičnih tehnik. No, in bodi tudi upravitelj kraljestva. S tem imam veliko izkušenj, pa ne le z vodenjem otrok.
  Margarita je skomignila z rameni in pripomnila:
  "Mislim, da te bom morda izpustil, ko sem najprej prisegel, da bom delal samo dobra dela."
  Dominika je zamrmrala:
  - Kaj če laže? Imamo ljudi, veš. Tudi Koran pravi, da je prisege v nekaterih primerih mogoče prelomiti.
  In igralka je zapela:
  Verjemite mi, vaši služabniki se bodo posušili,
  Izdan boš, izdan boš ...
  In tisti, ki tako prisegajo na ljubezen,
  Samo poglej, ubili te bodo!
  Margarita je ugovarjala:
  "Naši čarovniki se držijo svojih besed in prisege." Postati prelomnik prisege pomeni večno obsojanje in prezir od vseh. Tako se bo Bastinda bodisi držala svoje prisege bodisi je zavrnila. Tako ima izbiro med suženjstvom in za vedno opustitvijo hudobnih dejanj!
  Čarovnica z črnolasec je skomignil z rameni:
  - Tukaj je nekaj za razmisliti. Nikoli ne delajte zla, tudi to je zelo težko in ne vedno prijetno!
  Dominika je bila ogorčena:
  - Zakaj se odločaš namesto nas, Margot? Razmišljam, bolje je, da je naša sužnja. Čarobni in večni služabnik bo zelo uporaben v gospodinjstvu. Naj ne bo vaša sužnja, ampak naša skupna!
  Junaški fant Dobrynya je potrdil:
  - Da, tako je! Vsi štirje smo tvegali svojo svobodo. In hočeš ji poveljevati sam.
  Deček princ Oenomaus je menil:
  "Prav tako mislim, da je bolje, da jo izpustimo in prisežemo, da bomo delali samo dobra dela." Zakaj bi med zbiranjem še enajstih artefaktov s seboj vlekli sužnja? Ona je samo breme!
  Dobrynya in Dominica sta v en glas rekla:
  - Ne, ona je naša sužnja! In ne bomo je izpustili!
  Vodja zmajev je pripomnil:
  - Imate razcep: dva proti dvema! Predlagam met kovanca. Če so glave, bomo storili, kot želi Margarita, če bodo repi , bomo storili, kot hoče Dominika!
  Otroci bojevniki so v en glas kričali:
  - Prav! Prav! Prav! Odločal bo žreb!
  Dominika je jezno zamrmrala:
  -Kdo bo vrgel kovanec?
  Zmaj je zagrmel:
  - JAZ!
  In potem je njegov rep vrgel srebrnkast krog, ki je zletel po zraku in padel na skalnat pločnik. Kovanec je zadel in ... Pristal je na robu ...
  Velikanski zmaj se je zasmejal in odgovoril:
  - Če je tako, potem vzamem Bastindo za služkinjo. In ostane vam njen artefakt, rumena podgana, kot trofeja. Tako kot ste želeli, mimogrede!
  Dominika je zamrmrala:
  - In motorno kolo. Želim si takšen letak.
  Velikanski zmaj je siknil:
  - Zapoj pesem! In mi zmaji bomo to cenili. Če vam je všeč, bo čarobni leteči motocikel vaš. In če ne, potem ... Tudi ti boš postal naš suženj!
  Dominika je bila ogorčena:
  - Torej lahko rečeš, da ti ni všeč nobena moja pesem!
  Glavni zmaj je sporočil:
  - Ne bomo sodili samo mi, ampak tudi javnost, vključno z otroki in bivšimi sužnji!
  Dominika je z vzdihom prikimala.
  - Potem se strinjam!
  In dekle je začelo peti z občutkom in izrazom;
   Oblečen v zavidanje vseh kraljev,
  Škrlat, zlato, listi v rubinah!
  Kot večerni metulji vzletijo,
  In glas vetrov so orgle kerubinov!
  
  Najrazkošnejši mir je prostran jeseni,
  Drevesa, kupole svetih cerkva!
  Vsaka vejica z izklesanimi rezbarijami,
  Rosni biseri in neprecenljivi kamni!
  
  Luža je bila prekrita s tankim srebrom,
  Iskre se iskrijo izpod konjskih kopit!
  Drug z drugim ravnate prijazno,
  Živite srečno pod vedrim nebom!
  
  V svetlem soncu, z ohlapno obleko,
  Breze in topoli plešejo valček ljubezni!
  Žalostni smo zaradi dni, ki so potonili v brezno,
  Ohranite spomine na srečanja z mano!
  
  Prišla bo zima, mladost v njej je večna,
  Ne sivi lasje, diamanti v laseh!
  Za praznik bomo zbrali vse naše prijatelje,
  In izrazimo sanje v drznih verzih!
  Buren aplavz in vzkliki "Bravo! Encore!", je desettisoče grl preplavilo ves trg. To bi bila veličastna ura, ura zmage za Dominico, ki je odkrila svoj talent kot primadona!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"