Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Lulus Ujian Putri

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Hiji murid geulis tur aspiring aktris pilem, Dominika, ngimpi jadi béntang layar. Sareng nalika nymph sumping ka anjeunna, anjeunna daék nuturkeun anjeunna, dugi ka karajaan naga. Dominika parantos nyumputkeun kamampuan anu luar biasa, sareng wabah anu anéh parantos sumping ka kakaisaran sareng nagara-nagara tatangga, akibatna ampir sadaya lalaki janten petrified. Salah sahiji wawakil panungtungan sahiji kelamin kuat, pangeran elf Oenomaus, junun reureuh pupusna berkat kado Dominika. Sareng ayeuna aranjeunna kedah damel babarengan pikeun ngabongkar misteri wabah anu teu kaharti sareng ngalaan kakuatan poék.

  LULUS UJIAN PUTRI
  
  ANNOTASI
  Hiji murid geulis tur aspiring aktris pilem, Dominika, ngimpi jadi béntang layar. Sareng nalika nymph sumping ka anjeunna, anjeunna daék nuturkeun anjeunna, dugi ka karajaan naga. Dominika parantos nyumputkeun kamampuan anu luar biasa, sareng wabah anu anéh parantos sumping ka kakaisaran sareng nagara-nagara tatangga, akibatna ampir sadaya lalaki janten petrified. Salah sahiji wawakil panungtungan sahiji kelamin kuat, pangeran elf Oenomaus, junun reureuh pupusna berkat kado Dominika. Sareng ayeuna aranjeunna kedah damel babarengan pikeun ngabongkar misteri wabah anu teu kaharti sareng ngalaan kakuatan poék.
  PROLOG
  Dibédakeun ku kageulisan anu langka sareng unik, Dominika Delfinova nampi salah sahiji peran utama dina blockbuster "Star Empress". Sareng ieu mangrupikeun pilem kalayan anggaran anu ageung sareng ngajanjikeun kauntungan anu ageung. Sateuacan ieu, Dominica parantos dibéntangan dina sababaraha pilem, tapi ngan ukur nampi pennies. kageulisan nya éta stunning, sarta bulu nya éta warna spring dandelion pisan caang, sarta sababaraha urang yakin yén manéhna bisa ngalakukeun tanpa dyes na varnish. Tapi éta kumaha éta. Dominika mangrupikeun pirang madu alami kalayan proporsi idéal, sareng ogé otot anu dipahat sareng manteng anu saé.
  Sanajan mojang teu kalibet dina beladiri, manéhna menari di ballet. Sareng anjeunna gaduh kacepetan, rahmat, sareng koordinasi gerakan anu saé.
  Manehna bisa, contona, némbongkeun dirina ogé dina pilem aksi. Kawas mojang anu penampilan malaikat nyumputkeun prajurit-iblis.
  Ayeuna manéhna nyokot off sapatu nya jeung happily lumpat ngaliwatan taman, ngarasa tickling pikaresepeun ti jukut jeung pebbles tina jalur jeung Soles bulistir nya. Suku nya éta sampurna jeung pikabitaeun yén maranéhanana mindeng difoto tataranjang suku jeung deukeut-up, nu utamana delighted lalaki. Dominica éta reueus suku geulis nya, sarta ngagem rok pondok nepi ka ibun.
  Dina waktos éta, hiji mojang ujug-ujug muncul di hareupeun manehna. ngora pisan, bisa disebutkeun, ampir gadis. Dominica éta jangkung, muscular, anggun, sarta beungeutna, sanajan smoothness sampurna jeung kulit velvety, teu sigana kawas beungeut hiji ngora, gadis naif. Sareng ieu sapertos budak sakola, sanaos anjeunna nganggo baju anu lumayan, sareng anjeunna ngagaduhan potongan-potongan kaca anu ngagantung dina dirina sareng bersinar terang di panonpoé.
  Dominica malah ngira yén meureun ieu perhiasan nyata.
  Budak awéwé éta ngégél sukuna anu leutik, bulistir. Sareng pucuk bindweed sareng kuncup beureum sareng ungu muncul dina jalur taringgul.
  Dominika nyentak:
  - Naon trik! Naha anjeun ogé aktris pilem atanapi pamaen sirkus?
  Budak awéwé éta ngajawab dina harewos:
  - Abdi nimfa! Teu aya waktos kanggo ngajelaskeun deui, tuturkeun kuring!
  Gadis éta nyebarkeun leungeun-Na dina kaayaan teu percaya:
  - Muhun, éta ... Alus guyonan! Saha nami anjeun?
  Nimfa ngagorowok:
  - Marquise de Cassandra. Jeung cukup omongan, unggal momen keur di dunya anjeun merlukeun kolosal, énergi gaib!
  Sareng anjeunna pageuh, kalayan henteu aya kakuatan budak leutik, nyepeng panangan Dominika, kalayan kuat nyepetkeun lontarna.
  Aktris pilem anu kuat sareng lincah langsung sadar yén henteu aya gunana pikeun nolak cengkraman sapertos kitu.
  Budak awéwé éta, ngagunakeun jempol sukuna anu leutik, anggun, ngancik batu cincin dina ramo indéks leungeun bébasna. Sareng dina waktos anu sami, Dominika ngarasa saolah-olah murag kana sumur. Tur éta pisan pikaresepeun, rarasaan unik.
  Teras sadayana dipinuhan ku cahaya anu terang, anu sigana nembus unggal sél awak awéwé anu kuat, atletis, unik anu geulis.
  . BAB No.1.
  Suku Dominika ngalangkang karasa beungeut panas handapeunana, jeung éta kesan munggaran. Aya kedip-kedip hareupeun panon kuring, saolah-olah kuring geus dilolongan ku flash kuat, kawas blitz dina kaméra. Jeung mojang éta teu langsung bisa ningali dimana manehna geus réngsé.
  Kadéngé sora nimfa anu lembut:
  - Tong sieun! Ayeuna bakal lulus sareng anjeun bakal tiasa ningali sadayana.
  Dominica winced sarta blinked. Suku bulistir mimiti karasa panas. Handapeun dampal suku budak awéwé aya nu ngaduruk, siga pasir Sahara beurang. Dominika resep ngajalankeun tataranjang suku. Utamana nalika kuring biasa dina tés layar.
  Nalika anjeunna budak awéwé, anjeunna ditawaran maén perwira intelijen partisan.
  Tangtosna, nalika perang, budak awéwé leumpang tataranjang suku dina usum panas, sabab sapatu kedah diurus, sareng ahéngna, nalika anjeun leumpang lami, éta langkung gampang.
  Sarta dina tungtungna aranjeunna dipingpin nya ngagantung dirina, tataranjang suku dina salju. Ieu dina gaya Zoya Kosmodemyanskaya, ngan Dominika pirang tur leuwih geulis, sarta manehna boga pesona alam. Sareng nalika anjeunna seuri sareng nyéépkeun huntu bodasna, saolah-olah didamel tina mutiara alam, anjeunna ngaleungitkeun hateupna tina engselna.
  Sarta di dieu dampal suku kaduruk, tur éta kumaha bae age. Ieu haneut di Moscow dina Méi, tapi anjeun teu bisa nelepon panas.
  Sareng di dieu, éta sapertos tempat di Arab nalika siang. Di dinya malah beuki panas. Anjeunna sakali syuting pilem di Emirates, sareng anjeunna kedah leumpang tataranjang suku dina pasir. Alami, isuk-isuk, nalika pasir geus tiis saeutik salila peuting, tapi masih panas, maranéhna malah greased suku nya jeung Vaseline sangkan leuwih gampang.
  Tapi barudak lokal ngajalankeun sabudeureun tataranjang suku, sahenteuna diantara nu miskin, sarta seuri, némbongkeun huntu leutik maranéhanana, tanpa ngalaman ngarareunah.
  Mémang, kedip-kedip dina panon nya eureun, sarta Dominica nempo yén Aisyah aya di alun-alun kota. The cobblestones handapeun suku kageulisan urang éta oranyeu jeung wungu. Jeung imah sabudeureun anu jangkung, geulis pisan, saolah-olah di puseur St. Petersburg, dimana jaman baheula geus dilestarikan. Ngan di dieu gedong-gedongna leuwih jangkung malah leuwih lincah, warni-warni, beunghar, méwah jeung jentre.
  Jeung aya loba daun emas, nu undoubtedly pleasing ka panon. Tur aya loba katresna geulis di jalan. Aranjeunna, kedip-kedip tataranjang suku, anggun, disamak, suku muscular, mimiti ngurilingan Dominica jeung glamorous marquise-nymph dirina.
  Katresna kabeh, tanpa iwal, geulis, ngora, tataranjang suku, tapi maké perhiasan. Sababaraha gaduh langkung perhiasan kalayan batu mulia, batur gaduh kirang. Sababaraha budak awéwé ngan ukur nganggo baju bodas sareng pondok.
  Ieu naon budak biasana kasampak kawas nalika nyieun pilem ngeunaan jaman baheula, Dominika nyatet.
  Nanging , henteu sadayana awéwé éta manusa. Sababaraha gaduh ceuli sapertos lynx, anu sanés gaduh irung garuda. Sababaraha budak awéwé anu langkung alit, sapertos Marquise de Cassandra, ngan ukur budak awéwé, tapi aranjeunna angkat sareng ngalih tanpa nyabak trotoar ku suku alit.
  Sakabeh karajaan katresna anu, teu sieun trotoar panas, flaunt bulistir maranéhanana, heels pink.
  Sareng aranjeunna ngurilingan Dominika sareng marquise nganggo cincin, sareng seuri, ngobrol sacara tenang.
  Katresna emanated bau pisan pikaresepeun ngora, awak muscular
  tina kelamin adil, dicampurkeun jeung parfum mahal.
  Sababaraha ogé boga pakarang dina leungeun maranéhna. Khususna, bows, crossbows elegantly ngawangun, pedang, sabers, daggers jeung quivers tina panah.
  Éta pisan ngingetkeun kana tambahan pikeun syuting pilem implengan; éta malah héran yén aranjeunna junun ngumpulkeun seueur kaéndahan anu sampurna, curvy, atlit dina hiji tempat.
  Seuseueurna budak awéwé ampir buligir, ngan ukur dada sareng cangkéngna ditutupan ku perhiasan anu didamel tina batu mulia.
  Ngeunaan belasan budak awéwé dina tunics modest tuur, nyekel jugs platinum-glittering inuman sarta trays emas rupa-rupa kadaharan jeung bungbuahan.
  Dominika gumujeng bingung:
  - Naon anu anjeun pikahoyong ti abdi? - Jeung manéhna ditambahkeun saeutik leuwih confidently. "Upami anjeun gaduh waktos, kuring bakal daék muncul dina tambahan anjeun, ngan ukur mayar kuring ogé."
  The nymph marquise ngajawab kalawan seuri:
  - Tétéla anjeun pikir ieu téh pilem a? Henteu, ieu mangrupikeun Kakaisaran Elf- Naga !
  Dominique nyikikik sarta luncat. Keuneung kuring kaduruk tanpa karunya. Manéhna ngoyagkeun manik-manik késang. Muhun, éta panas. Kawas di gurun Arab. Ieu endah kumaha beauties leumpang tataranjang suku, sarta kulit maranéhanana henteu mesek tina panonpoé.
  Dimana manehna? Jelas henteu di Rusia ...
  Dominica glanced ka langit jeung whistled. Langit konéng, méga langka warna oranyeu, sareng aya sababaraha lampu sakaligus ... Teu heran éta panas pisan. Leuwih ti éta, luminaries jadi ornate dina bentuk, kalawan curls atawa tanduk ...
  Dominika ngarasa gering. Siga, ieu kumaha jalma gélo. Beungeutna anu geulis dipulas sareng pucat.
  Manehna staggered, tapi dua gadis elf kalawan Ceuli ngarojong dirina. Wawakil kelamin adil parted, sarta beauties di bodas, tunics tembus dibawa pembuluh nya jeung inuman dina taranjang, awak jadi geulis tur muscular katresna. Jeung maranéhna dituang anggur Empang kana mangkok emas.
  Dominika nginum rakus. Sarta manéhna ngarasa yén anggur ieu unusually amis jeung ngeunah; tanaga, kakuatan, jeung vigor langsung ngalir ngaliwatan urat na.
  Jeung suku gadis geus bulistir teu kaduruk jadi loba, atawa rada, maranéhna ngarasa hiji kahaneutan pikaresepeun, sarta hawa sabudeureun janten idéal, kawas dina impian.
  Dominique gugah sareng ngoyagkeun sirahna anu warna daun emas, ngagorowok:
  - Hello sleepwalkers!
  Lajeng gadis gancang ngabenerkeun dirina:
  - Abdi bungah pendak sareng baraya, atanapi langkungna, sadulur dina pikiran!
  Katresna keprok leungeun maranéhna. Jeung maranéhna nyanyi di chorus:
  - Kami miharep anjeun kabagjaan,
  Anjeun harepan urang, percanten ka abdi ...
  Jalan ka dunya séjén -
  Panto dibuka!
  Marquise de Cassandra unggeuk:
  - Leres, anjeun kedah ngabantosan kami. Sareng bakal aya ganjaran anu ageung pikeun ieu.
  Dominica shrugged taktak muscular nya jeung nanya heran:
  - Sareng kumaha abdi tiasa ngabantosan anjeun?
  Budak awéwé nimfa hayang ngomong, bari kadéngé sora tarompét jeung sora jangjangna. Kabéh loba wawakil kelamin adil knelt turun sakaligus tur ngagulung dina ruku hormat.
  The Marquise ogé ngadorong Dominique:
  - Sujud ogé.
  Aktris awéwé nanya heran:
  - Kanggo naon?
  Gadis nimfa nyentak:
  - The Naga Duchess papanggih anjeun. Naga ngawasa kakaisaran urang. Hayu, dina hiji tuur!
  Dominica mutuskeun teu megatkeun kareueus nya. Sanajan manéhna sieun yén trotoar panas bakal kaduruk tuur bulistir nya, disamak kana parunggu lampu. Tapi kulit geus jelas jadi kuat sarta kirang sénsitip. Anu jelas jalma-jalma di dieu ngalangkang lain ku sabab kamiskinan. Tapi pikeun alesan anu langkung serius anu masih kedah dijelaskeun.
  Saterusna naga duchess sorangan mucunghul. Sato galak tilu huluna, warnana caang pisan, siga kukupu. Badag, kawas bajoang alus, tapi teu pikasieuneun pisan, atawa teu pikasieuneun lamun éta dirina.
  Huluna seemed relatif leutik, sarta makuta leutik tapi caang sparkled on aranjeunna.
  Sabot naga bikang ngapung, budak awéwé handapeun jangjangna robah warna kulitna jadi lilac, tuluy jadi Empang. Ieu geus jadi geulis.
  Dominica éta saolah-olah spellbound. Ieu kahiji kalina manehna geus katempo naga nyata kanyataanana. Leres, dina pilem, tangtosna, aranjeunna ngadamel komodo anu saé nganggo grafik komputer. Tapi naga ieu nyata, geulis pisan jeung anggun.
  Si Sirah, nu di tengah, nanya, sorana kacida alusna:
  - Abdi bungah pisan ningali anjeun, tamu urang ti planét Bumi!
  Dominica seuri sareng ngawaler:
  - Sareng kuring bungah pisan ningali anjeun ogé!
  Putri Naga unggeuk terus, sirah di beulah katuhu geus ngomong:
  - Urang diondang anjeun sabab dina urat anjeun ngalir getih hiji pisan, abdi henteu terang saha, anu hirup di dinya, abdi henteu terang dimana!
  Dominika Delfinova ngusapan salah sahiji sukuna anu bulistir, dipahat dina suku anu sanés sareng nyarios bingung:
  - Ieu kawas, abdi teu ngartos!
  Kapala duchess naga di kénca ngajawab dina nada yakin:
  - Sareng urang sorangan henteu ngartos ieu. Tapi dina hal naon waé, urang gaduh masalah anu pikasieuneun yén urang sapertos jalma anu ngalelepkeun, nyekelan jarami!
  Dominica dicap bulistir, suku pisan pikabitaeun sarta nyanyi:
  - Tahan kuring, jarami, tahan kuring,
  Nalika aya lima belas titik di sabudeureun badai ...
  Ngancurkeun musuh anu gaduh elf,
  Nasib parantos ngalungkeun kuring sapertos kieu dina kahirupan!
  Katresna tina sagala stripes clapped leungeun maranéhna babarengan, tur éta jadi denok tur tiis.
  Kepala tengah nyarios deui:
  - Jadi, urang boga pestilence aneh. Wawakil kelamin kuat, jadi eta elves, manusa, trolls, hobbit, vampires, gnomes jeung nu lianna hirup di jagat raya urang, alesan kanyahoan mimiti ngahurungkeun batu jeung crumble sakaligus. Di nagara urang, sajaba ti orcs jeung gnomes, aya dua belas kali leuwih saeutik lalaki ti bikang, sarta ayeuna maranéhna geus ampir sakabéhna ngiles! Tangtu, ieu téh tragedi!
  Dominika nyikikik sareng nyentak:
  - Ieu jadi éndah! Upami teu kitu, teu aya jalan kaluar tina ieu lalaki buluan, jahat! Jeung paling importantly, nu uglier lalaki hiji, jeung potbelly jeung sirah botak, wrinkles, beuki manéhna clings ka anjeun.
  Salah sahiji elf bantahan:
  - Aya henteu pot-bellied, wrinkled na botak elves! Aranjeunna malah teu boga janggot atawa kumis.
  Dominica nyarios:
  " Salain éta, langkung mahal pikeun ngiringan budak ngora ieu!" Aranjeunna teu ngidinan petikan boh. Abdi jadi bosen fans ieu. Jeung anjeun, alhamdulillah, teu boga ieu lustful, sweaty, lalaki jahat, jeung anjeun bisa beristirahat jeung bersantai.
  Tilu hulu naga ngaguruh sakaligus:
  - Dunya tanpa lalaki bakal maot! Dibandingkeun jeung jalma planét Bumi, urang hirup lila pisan, utamana komodo. Sumuhun, éta boring tanpa lalaki, sarta teu aya harmoni di jagat raya tanpa kelamin kuat.
  Katresna nyieun noises persetujuan. Hiji ngagerem:
  - Sadaya lalaki urang geulis! Baheula , rébuan taun ka tukang, lalaki bangsa manusa miboga bulu, bintik botak, wrinkles, bellies, tapi ayeuna maranéhanana kabéh ngora, geulis, curvy jeung bau pikaresepeun, kawas elves!
  Dominika seuri jeung ngiceupan ... Lajeng manehna ngajawab:
  - OKÉ! Meureun dina sababaraha bulan kuring bakal mimiti sono ka lalaki. Kuring ngan teu ngarti kumaha abdi tiasa nulungan anjeun?
  Sirah katuhu duchess naga ngawaler:
  - Jujur, urang henteu terang ieu sorangan. Tapi anjeun boga getih mahluk ti alam semesta sejen, dimana sakabeh pangeusina teu boga dua sexes, kawas urang di Bumi, tapi tilu. Jeung sugan ieu bakal nulungan urang meunang lalaki urang balik!
  Dominica ngoyagkeun dirina jeung nyatet:
  - Makhluk triseksual ? Leres, kuring maca fiksi ilmiah, ieu sacara téoritis mungkin!
  Gadis nimfa unggeuk:
  - Leres! Pestilence teu keuna aranjeunna. Tapi saha anu bakal ngajamin yén inféksi moal muncul anu bakal ngaleungitkeun kelamin anu adil? Sareng tiasa langkung parah! Sareng sanajan tanpa jinis anu langkung kuat, upami panyerang nyerang jagat raya urang, maka urang moal ngagaduhan kasempetan pikeun ngalawan deui.
  Aktris awéwé unggeuk:
  - OKÉ! Abdi simpati sareng anjeun. Ku jalan kitu, ieu tiasa sumping ka Bumi?
  Sirah kénca duchess naga dikonfirmasi:
  - Leres! Lumayan meureun. Ku kituna ulah pikir maranéhna nuju menta anjeun nikmat. Anjeun gaduh lanceukna ngora, sarta anjeunna ogé meta dina pilem. Naha anjeun hoyong budak ieu janten batu sareng runtuh janten lebu?
  Dominika ambek-ambekan nyentak sukuna sareng nyarios kalayan kesel:
  - Anjeun terang pisan ngeunaan kuring!
  Gadis nimfa ngawaler:
  - Urang kadang resep lalajo pilem ti planét anjeun. Ieu bisa diundeur langsung ti Internet, nu teu merlukeun expenditures badag énergi gaib. Éta sababna urang ningali anjeun ogé. Jeung fairies tinggi ngarasa aura unik anjeun, sarta aranjeunna ningal adi anjeun, ceuk ogé sapotong éta, Kuring henteu weruh saha!
  Dominica whistled jeung cooed:
  - Kuring terang pasti yén sagala hal anu mustahil mungkin! Nanging , langkung saé kuring diajar di absentia!
  Marquise de Cassandra nyatet:
  - Leres, ieu anu anjeun kedah laksanakeun. Diajar, diajar sareng diajar deui!
  Budak muridna muttered displeased:
  - Naon deui ieu?
  Langsung, tilu kapala duchess naga nyarios sinkron sareng harmonis dina sora anu pikaresepeun:
  - Anjeun teu nyaho nanaon tentang sihir jeung sorcery! Sareng anjeun kedah gaduh pangaweruh anu luas sareng dasar pikeun ngabantosan kami. Sakali anjeun lulus ti Kaisar Naga Akademi Dularis , anjeun bakal boga kakuatan saméméhna kanyahoan nu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngagem makuta putri sorceress. Sarta ngan dina hal ieu anjeun bakal bisa, atawa rada, anjeun bakal meunang sahenteuna kasempetan leutik pikeun balik wawakil kelamin kuat ti dunya.
  Dominic whistled sareng nyarios:
  - Oh, naon anu kuring henteu resep nyaéta diajar!
  Mémang, anjeunna resep nari, luncat, sareng akting dina pilem. Kuring malah dipikacinta eta pisan. Tapi studi nya éta hésé pikeun manéhna. Manehna malah enrolled dina departemén dibayar ku kituna manéhna bisa meunang diploma nya kalawan usaha kirang. Mémang, éta langkung gampang ku cara ieu.
  Dominika moal bakal diasupkeun kana akademi pisan lamun éta teu fashionable tanpa atikan luhur. Leuwih ti éta, malah billionaires moal nikah gadis tanpa diploma a.
  Tapi mun nikah hiji oligarki, sakumaha euyeub sabisa na, dina waktos anu sareng, preferably heubeul, gering jeung lengkep pikun. Teras miceun éta, janten randa jutawan sareng hirup pikeun kasenangan anjeun.
  Jeung nulis naskah pilem sorangan. Manehna malah boga ide. Sareng anjeunna dina peran utama. Kawas Kaisar Palpatine , atawa rada, sumanget poék na dipindahkeun kana gadis clone sarta mimiti nyieun hiji kakaisaran anyar kalawan conquests.
  Sumuhun, éta hébat ! Sanajan kitu, peran utama nya éta teu goréng atoh, sarta bau kawas duit gede. Tapi ... Ayeuna, manéhna geus jadi hit . Sareng anjeunna kedah ngalakukeun naon anu anjeunna paling resep - diajar!
  Dominica nanya dina sora ngageter:
  - Kumaha lamun kuring nolak?
  Katresna di sabudeureun nyieun noise kalawan displeasure. Hiji ngagorowok:
  - Tembak anjeunna dina tumitna!
  Tilu Kepala Putri Naga ngawaler:
  - Urang teu boga hak moral maksa anjeun. Nanging, pikeun nimba anjeun tina planét Bumi, seueur énergi magis anu mahal diperyogikeun. Sareng deui, upami anjeun badé uih deui, mayar perjalanan ka dieu, anggur anu mahal anu anjeun nginum, sareng tikét mulang.
  Dominika nyentak:
  - Teu adil ngecas kuring pikeun hal kuring teu hayang ngalakukeun! Kuring dipindahkeun ngalawan kahayang kuring!
  Sirah sentral naga bikang ngawaler:
  - Anjeun urang, meureun, salah sahiji kasempetan panungtungan kami! Leres, anjeun masih tiasa nyobian sareng lanceukna, tapi anjeunna masih budak lalaki, sareng kitu, lalaki, sareng anjeunna ogé tiasa runtuh kana lebu.
  Dominique ngajerit ambek:
  - Tong nyabak adi! Éta sanés urusan anjeunna!
  Putri Naga nanya insinuatingly:
  -Naha anjeun daék diajar jadi putri? Bayangkeun kasempetan naon anu anjeun gaduh. Anjeun moal lami, anjeun bakal hirup sababaraha rébu taun, sareng panginten langkung seueur upami anjeun nampi sihir anu langkung maju sareng janten dewa anu abadi. Jeung anjeun bakal boga subjék jeung karajaan anjeun sorangan!
  Dominica ngambekan beurat sareng nyarioskeun:
  - Hayu atuh pikir saeutik.
  Gadis marquise dikonfirmasi:
  - Sumuhun, hayu anjeunna mikir ngeunaan eta. Anjeunna kedah langkung terang dunya urang. Hayu anjeunna adaptasi sareng sadar. Sareng anjeunna bakal nyandak kaputusan anu leres.
  The Duchess Naga unggeuk affirmatively kalawan sakabeh tilu huluna:
  - Hayu anjeunna leumpang sabudeureun kota. Éta ageung sareng anca. Tunjukkeun anjeunna kaluar, Cassandra, sareng anjeun awéwé masihan jalanna. Tong ngaganggu!
  The fair sex parted. Nymph marquise nyandak hiji hal anu katingali sapertos pizza tina baki sareng dipasrahkeun ka Dominika:
  - Ieu, tuang! Anjeun bakal jadi leuwih kuat.
  Hiji mojang dina tunic tuang anggur, geus pink, kana goblet emas tina kendi platinum . Dominika cautiously nyokot ngegel pizza. Tétéla ngeunah pisan, sarta gadis mimiti dahar, leuwih confidently, sarta dikumbah ku anggur, jadi amis tur aromatik.
  Sanggeus éta, mood Dominica naek seukeut. Sareng anjeunna nyanyi:
  Hadiah guru,
  Aranjeunna nyéépkeun waktos sareng kuring ...
  Aranjeunna ngajarkeun kuring pikeun nanaon ...
  Lajeng gadis murid teu manggihan hiji rhyme cocog, sarta naon kedip-kedip dina sirah geulis nya katingali pisan vulgar jeung pantes.
  Aranjeunna dipingpin kaluar babarengan, sarta nymph dipingpin nya ku panangan. Sanajan manéhna leuwih ti hiji sirah pondok tur thinner ti kuat tur jangkung tur jadi muscular Dominika.
  Duanana katresna dicap suku bulistir maranéhanana sarta dipindahkeun kalawan laju gazelles ngora.
  Imah-imah di sabudeureun éta méwah pisan . Teu aya kota di Bumi anu kantos megah. Aya ogé kembang tumuwuh di dieu, jadi badag, caang jeung seungit. Sagalana ngeunaan kota ieu geulis tur glamorous.
  Jeung loba katresna. Pisan luxuriously diasah , atawa, sabalikna, leuwih modestly, jeung sababaraha katresna dikumbah jalan. Tapi dulur ngora, seger, geulis tur tataranjang suku.
  Dominica nanya heran:
  - Naha aranjeunna henteu ngagem sapatu, atanapi sahenteuna sandal jepit?
  The Marquise de Cassandra ngajawab kalawan seuri:
  - Ieu magic planét ieu. Eta mantuan kami ngajaga nonoman langgeng, tuang magic, sarta toes bulistir urang ogé bisa dipaké dina perang!
  Artis awéwé seuri sareng nyarios:
  - Ieu éndah! Sacara umum, nalika kuring leutik pisan, kuring isin leumpang tataranjang suku, sabab kuring yakin yén ieu mangrupikeun tanda kamiskinan anu ekstrim. Tapi harita kuring ngabiasakeun kana pilem. Leuwih ti éta, éta dipikabutuh pikeun Soles janten rougher saeutik nalika kuring maén adina Spartacus di budak leutik, atawa rupa-rupa partisans. Abdi resep. Tapi lamun leumpang sabudeureun Moscow tataranjang suku, anjeun bakal salah kaprah pikeun jalma gering mental, sarta aya teuing inféksi jeung kokotor di jalan!
  Gadis nimfa unggeuk:
  - Leres - éta kaharti! Tambih Deui, ngajalankeun tanpa sapatu langkung lincah, sabab kulit prajurit langkung kuat tibatan dampal sapatu anu paling mahal, sareng éta elastis, fleksibel sareng dieusi sihir!
  Aranjeunna ngaléngkah. Anjeun tiasa ningali kumaha luhurna, sapertos puncak menara TV Ostankino, jet tina cai mancur rurusuhan. Janten aranjeunna angkat, bertentangan sareng hukum fisika. Jeung jet sorangan multicolored. Kumaha geulis ieu.
  Jeung karaton naon di sabudeureun? Kumaha méwah sagalana aya di dieu. Jeung statute sparkles teu ukur emas, tapi ogé kalawan sababaraha caang, logam jeruk kanyahoan di Bumi.
  Dominica nyatet:
  - Kota anjeun sapertos dongeng. Jeung katresna nu megah, kawas paradise nyata, teu hiji invented, kawas ours!
  Cassandra nyikikik sarta nanya:
  - Naha saur anjeun yén surga anjeun diwangun?
  Artis awéwé ngajawab rada logis:
  - Kusabab anjeunna gaduh déskripsi conflicting. Hiji agama nyebutkeun hiji hal, sejen nyebutkeun hal sejenna, sarta katilu nyebutkeun sabalikna!
  Nymph marquise unggeuk:
  - Hehehehe, abdi terang! Kuring nempo Internet Anjeun. Éta langkung gampang tibatan angkat ka bumi. Ieu jadi basajan nu malah elves basajan, trolls jeung jalma bisa nanjak ka dinya jeung lalajo pilem. Kalayan sagala splendor dunya gaib, urang, hanjakalna, teu boga téhnologi canggih saperti jalma Bumi. Anjeun amatir dina sihir, tapi pamekaran téknologi urang beku!
  Dominica nanya heran:
  - Naha anjeun beku téknologi?
  Nimfa, nurunkeun sorana, ngawaler:
  - Ieu lain urang. Ieu komodo. Aranjeunna katingalina henteu hoyong ngarusak kakawasaanana. Sanajan, tangtosna, aranjeunna ngidinan urang hirup normal, sarta pikeun sababaraha malah luxuriously, tapi ... Hayu urang teu ngobrol ngeunaan éta!
  Jeung deui aya jeda. Méwah di sabudeureun éta, tangtosna, super. Sagalana jadi geulis, hiasan misalna, arca, imah jeung candi.
  Leres, candi, tangtosna, rupa-rupa pisan. Teu sakumaha biasa di Bumi dina kamiripan tangtu. Sareng aranjeunna béda pisan dina gaya, ngawarnaan, sareng bentukna . Sarta tangtu, geulis. Ieu inohong, sarta domes, sarta polygons, prisma jeung saterusna.
  Sareng seueur kuil gaduh kubah dina bentuk kuncup kembang anu paling indah.
  Dominica melong pasanganna sareng naros ka anjeunna:
  - Anjeun kasampak kawas budak sakola a ... Tapi sabaraha umur anjeun sabenerna?
  Cassandra ngajawab bari seuri:
  - Jalma gaduh paribasa ieu: henteu biasa naroskeun awéwé ngeunaan umurna!
  Artis awéwé nyimpulkeun:
  - Meureun loba.
  Gadis nimfa unggeuk:
  - Tiasa waé! Tapi urang hirup leuwih panjang batan elves, trolls, jalma, komo ti gnomes jeung vampires. Kusabab urang boga getih dewa di urang, kami baraya getih jeung aranjeunna. Sésana gaduh hubungan anu langkung henteu langsung sareng abadi .
  Dominika ngagerentes:
  - Urang sadaya putra jeung putri Allah. rada.
  Cassandra ngaklik jempol kakina.
  Lajeng wand magic mucunghul dina leungeun nymph urang. Manéhna haréwos lirih:
  - Éta ngagaduhan urat naga di jerona. Ieu artefak anu pohara kuat, mahal sareng jarang. Tapi aya ogé kakuatan hébat dina éta. Témbongkeun anjeun dampak?
  Dominica nyarios:
  - Kuring ningali séri ngeunaan budak lalaki anu nganggo tongkat sihir. Tapi aya budak cekéng , buukna poék jeung kacamata. Teu kawas adi kuring - ganteng, muscular jeung buuk pirang. Ku jalan kitu, kuring ogé maénkeun prajurit sareng penyihir!
  Cassandra dikonfirmasi:
  - Kuring nyaho adi anjeun. Sumuhun, anjeunna téh geulis pisan, budak mahiwal. Teu kawas anjeun, jawara dunya karate diantara barudak.
  Dominika nyengir hina:
  - Sanajan anjeunna budak, anjeunna lalaki! Tapi pikeun lalaki, gelut sareng gelut mangrupikeun hal anu biasa.
  Gadis nimfa ngawaler:
  - Urang boga dua belas kali leuwih saeutik lalaki ti awéwé ti bangsa utama kakaisaran: jalma, elves, trolls, hobbit jeung vampir. Jadi kelamin adil ogé kudu ngalawan. Sabalikna, diantara orcs na gnomes aya dua belas kali leuwih jalu ti bikang. Ku kituna eta malah janten kumaha bae gampang pikeun urang ti saméméhna. Orcs jeung kuring terus perang, sarta maranéhanana naek kawas bangkong ka kejang, ayeuna ampir euweuh hiji gelut jeung. Sanajan bikang jeung orcs, mun jujur, teu pisan. Tapi gnome langkung saé , aranjeunna langkung mirip hobbit awéwé. The gnomes sorangan umur, robah warna ka warna kulawu, tumuwuh janggot panjang, tapi nepi ka pupusna maranéhna gancang sarta lincah, sarta sanajan wrinkles, aranjeunna nahan sagala huntu maranéhanana. Tur upami huntu hiji knocked kaluar, éta tumuwuh deui!
  Dominica unggeuk:
  - Wow! Anjeun kawas hiu. Tapi kuring sakali nanya, lamun manusa dijieun dina gambar jeung sasaruaan Allah, teras naha huntu-Na jadi lemah. Jeung imam muttered hal kawas, daging ieu burdened jeung dosa. Ku jalan kitu, nalika huntu adi urang ieu knocked kaluar, éta tumuwuh deui sacara harfiah dina sapoé. Abdi malah hoyong nyandak anjeunna ka dokter. Terus kuring robah pikiran, maranéhna bakal diajar anak kawas beurit di laboratorium!
  Cassandra unggeuk.
  - Leres! Anjeun pinter. Tapi anjeun teu resep diajar.
  Budak awéwé unggeuk kuat:
  - Leres! Ieu boring. Sarta kami ogé boga ... Muhun, abdi henteu terang, mun anjeun diuk dina meja Anjeun nyeri deui, sarta rék ngajalankeun sarta luncat!
  Gadis nimfa nyanyi:
  - Leres, budak awéwé, terang yén sadayana henteu resep ngarambat ,
  Abdi hoyong lumpat tataranjang suku ngaliwatan embun!
  Jeung pasangan anca laughed. Di dieu maranéhna balik salajengna. Dominika perhatikeun yén teu aya mobil sapertos di Bumi. Tapi aya unicorns geulis pisan. Siga anu digambar dina anime . Jeung kuda basajan ngan denok. Sarta lamun gerbong buru, eta Sigana mah dongeng.
  Sababaraha katresna ngapung kawas aranjeunna manuk. Leres , éta jarang, di dieu anjeun tiasa ningali yén henteu sadayana tukang sihir maju. Henteu aya pondok pengemis. Sabalikna, sakabeh kota téh kawas karaton padet, atawa imah nu kasampak kawas perkebunan jeung fountains jeung kebon. Jeung kumaha hébat eta Sigana.
  Dasarna, Dominika maénkeun kaulinan - pembina. Aya seueur anu tiasa diwangun di dinya. Jeung memang, pikeun ngawangun kota saperti nu sakabeh hal kawas dongeng ngeunaan paradise. Di dieu hal anu sarua kajadian.
  Dominica nyatet:
  - Jeung maranéhna ngomong yén sawarga di Bumi teu mungkin? Ieu naon sakabeh agama di Bumi nyebutkeun!
  Cassandra ngajelaskeun:
  - Iwal komunisme. Hiji-hijina agama anu ngajangjikeun surga di Bumi. Sareng ieu logis. Anu kedah percanten ka sawarga, moal malah sanggeus maot, tapi sacara umum, sanggeus tungtung dunya, nu sacara umum nyaéta madness!
  Aktris awéwé sapuk:
  - Leres, kuring henteu resep doktrin ahir dunya! Éta langkung saé pikeun ngawangun surga sorangan, sareng sanés dina tulang!
  Marquise nimfa ngahuleng:
  - Ulah narékahan pikeun paradise di sawarga, tapi rada hirup jeung nyieun kabagjaan anjeun sorangan. Jeung pinter.
  Dominika nyarios sacara filosofis:
  - Anjeun terang, kumaha bae, lamun aya ngan katresna sabudeureun, anjeun ngarasa aya nu leungit. Sanajan lalaki jarang geulis sanajan dina pilem. Ogé, lolobana budak anu lucu, sarta dina yuswa opat puluh, coba pikeun manggihan hiji lalaki tanpa beuteung jeung gado ganda.
  Cassandra seuri sareng ngawaler:
  - Anjeun pinter. Kuring teu boga kecap. Leuwih tepat, teu pisan ... Tapi teu ngan hiji raray geulis tur sosok langsing penting dina lalaki. Awéwé malah di Bumi nilai hal lian ti data éksternal di lalaki!
  Dominica unggeuk:
  - Muhun, enya, persis! Sarta ogé duit. Nalika dompét anjeun ketat, kedutan, botak sareng beuteung henteu katingali pisan.
  Nymph nyatet:
  - Urang teu boga masalah jeung penampilan lalaki. Magic permeates sakabeh hawa dieu. Sareng lalaki janten pamuda sareng raray anu geulis pisan; bahkan teu pikaresepeun bahkan janggot sareng kumis jalma ngaleungit. Kusabab ieu, elves maranéhanana ngan bisa dibédakeun ku bentuk ceuli maranéhanana. Jeung ieu ... Muhun , awéwé geus dipaké pikeun eta. Tapi janggot ogé boga pesona tangtu. Kuring teu satuju jeung maranéhanana katresna nu nganggap janggot hiji ugliness.
  Dominic nyikikik sareng ngawaler:
  - Janggot boga pujian jeung kahormatan, tapi ucing boga kumis ogé!
  Cassandra waved wand magic nya ... Sarta dina leungeun awéwé geulis mucunghul kueh geulis dina bentuk topi cocked Napoleon urang, kalayan mawar, poppies jeung kukupu dijieunna tina krim multi-warna.
  The nymph marquise chirped dina sora paling lembut nya:
  - Coba éta, ngeunah pisan, sareng éta gratis tanpa kol!
  Dominica nanya, ujug-ujug mikir:
  -Kumaha lamun anjeun masih ngecas kuring fee a?
  The marquise-nymph nyanyi:
  - Anjeun kedah mayar sadayana, percanten ka abdi,
  Ku kituna urang muka panto ka kasuksésan!
  . BAB 2.
  Jeung Cassandra waved wand nya deui, aliran cahaya flew kaluar tina tip na, sarta dua korsi mucunghul nu katingali kawas aranjeunna dijieunna tina kristal, sarta méja leutik elegan.
  Marquise-nymph nyarankeun:
  - Hayu urang dahar diuk turun, kawas jalma berbudaya! Panginten anjeun ogé hoyong anggur?
  Dominika sacara logis nyatet:
  - Upami anjeun nginum seueur anggur, anjeun tiasa janten belet. Sareng kuring kedah ngajaga sirah anu jelas sareng seger!
  Cassandra ngoyagkeun sirah négatip.
  - Tong sieun! Henteu aya gram alkohol dina anggur urang. Ieu ngan mawa kauntungan. Sareng ieu mangrupikeun salah sahiji alesan kunaon jalma-jalma di dunya urang hirup dugi ka sarébu taun tanpa sepuh. Sareng ku sihir anu kuat sareng canggih anjeun tiasa tahan langkung lami.
  Aktris awéwé unggeuk:
  - Lajeng tuang eta!
  Nymph ngaluarkeun sinar tina ujung wand nya, whispering hal ... Jeung goblets dijieunna tina logam jeruk caang mucunghul, nu hal konéng sarta kalawan gelembung splashed.
  Dominica nyatet, nyeuseup sakedik tina goblet na:
  - A anggur pisan pikaresepeun tur aromatik, ngajadikeun sungut anjeun karasaeun seger ... Jeung naon eta dijieunna?
  Cassandra ngajawab kasar:
  "Nalika anjeun diajar di Akademi Kaisar Naga, anjeun bakal terang!"
  Budak awéwé nanya:
  -Dimana kaisar naga sorangan?
  Nimfa ngajawab bari ngahuleng:
  - Anjeunna ogé ngiles. Ayeuna Permaisuri Caroline aya di tempatna. Komodo boga kira-kira sarua jumlah awewe jeung lalaki, kawas manusa. Dina hal ieu, anjeun gaduh kamiripan.
  Dominica nyarios:
  - Naha Ratu henteu nampi abdi pribadi?
  Cassandra nyengir:
  - Muhun, anjeun gaduh conceit a! Hiji duchess cukup. Ieu bakal diperlukeun, sarta Caroline hébat dirina bakal nampa eta.
  Budak awéwé nyanyi:
  - Jalma admired Ratu,
  Kabéh budak di pakarangan murag asih!
  Tapi kuring wani pisan
  Kuring milih billionaire!
  The nymph marquise ngajawab kalawan seuri:
  - Naha anjeun pikir milyaran patut hirup sareng jalma anu teu dipikacinta? Kumaha upami gajih beuteung, bintik botak, kedutan sareng bau goréng?!
  Dominika ngagerem agrésif:
  ngarusak kahirupan kuring sareng budak awéwé sanés ! Atawa kuring bakal nyekek anjeunna ku mane kuring dina ranjang!
  Cassandra nyikikik sarta nyatet:
  - Kuring gé pura-pura éta lulucon. Anjeun kedah janten perwujudan anu saé.
  Aktris awéwé sacara logis nyarios:
  - Pahlawan idéal ngajantenkeun masarakat hoyong muntah !
  Nymph teu ngajawab, tapi kalayan bantuan sendok platinum manéhna dahar jajan jeung sipped anggur aromatik. Dominika ogé mutuskeun pikeun ngarasakeun kadaharan pikeun ayeuna. Leuwih ti éta, leumpang dina hawa seger whets napsu anjeun.
  Manehna inget kana shooting. Khususna, nalika aranjeunna maénkeun partisans anak. Di dinya, upamana, mimitina budak lalaki jeung awéwé éta cukup well-fed saméméh perang. Sareng nalika perang dijajah aranjeunna kedah ipis. Jang ngalampahkeun ieu, disarankeun pikeun ngajalankeun langkung seueur sareng tuang kirang. Kahiji ieu sadar atoh, saprak loba nyokot filmed kalawan barudak ngajalankeun, tapi nu kadua leuwih hese. Aktor pilem ngora narajang lapak, meuli dahareun keur diri.
  Tuluy maranehna dilarang méakkeun peuting di hotél, sarta dikonci di kamar misah jeung bar, nu katingali kawas badag, sél umum.
  Dominika henteu kalaparan, aranjeunna henteu hoyong kageulisanana kakurangan tina kurang gizi, sareng atoh anjeunna sacara alami rada garing, henteu plump pisan, sareng nari ogé ngajaga otot sareng awakna dina kaayaan anu saé.
  Tapi guys, tangtosna, ngalaman alatan set ieu robah jadi panjara barudak. Sareng aya ogé épisode sareng tahanan. Sababaraha budak lalaki malah nyukur sirahna, anu panginten henteu diperyogikeun.
  Enya, kahirupan aktor pilem téh teu gampang.
  Contona, ngeunaan pemberontakan Spartacus. Sakabeh skuad budak digawé tataranjang suku ngan loincloths di quarrys. Ogé, leuwih ti hiji nyokot ieu diperlukeun. Coba leumpang kalayan dampal suku dina batu seukeut tina tambang. Di dieu suku bulistir budak mimiti getihan jeung suku maranéhanana mimiti rengat. Jeung maranéhna , memang, éta baseuh ku kesang jeung oyag ku kacapean.
  Dina pilem ieu, tokoh utama éta malah Spartacus , budak budak, anu, ku jalan kitu, ngusulkeun ide pemberontakan ka gladiator anu rada suksés sareng beunghar anu nampi kabebasanna.
  Dominika mimiti maénkeun adina Spartacus di budak leutik, sarta manéhna ogé kungsi méakkeun waktu jeung budak di quarries salaku hukuman.
  Ku kituna manéhna ogé nyaho naon kerikil seukeut jeung karanjang beurat puing.
  Sareng anjeun leres-leres nyeret anjeunna ka luhur. Ieu pisan capé, tapi ngaronjatkeun stamina Anjeun.
  Dominica dibéntangan dina rupa-rupa film. Sakali malah dina peran kabin budak Jim dina sababaraha versi "Harta Island" nu jauh ti kanon. Di dinya, sanajan dina peran masak éta lain Silver suku hiji , tapi awéwé beureum-haired, kaponakan awewe Morgan urang.
  Ieu, tangtosna, cool. Dominica dirina dina peran hiji budak, nu maranéhna malah hayang motong bulu nya. Tapi lajeng aranjeunna tungtungna direngsekeun masalah kalayan bantuan buuk palsu a.
  Sumuhun, peran ieu nya, salah sahiji bisa disebutkeun, éta suksés ti sudut pandang kaulinan. Tapi film sorangan teu meunang popularitas saluareun kanon. Tétéla éta jenis sampah naraka.
  Mindeng klasik nu teu nurutkeun kana kanon patepung jeung mumusuhan.
  The marquise-nymph interrupted kenangan Dominika urang:
  - Anjeun terang. Geus lila linggih di dieu. Moal wayahna nabrak jalan?!
  Budak awéwé éta shrugged sareng nyatet:
  - Anjeun tiasa jalan-jalan. Kuring masih boga loba énergi.
  Cassandra waved wand nya, jeung jajan satengah-didahar, jeung masakan kalawan anggur, jsb ngiles.
  Dominika ngagerentes:
  - Kawas dina dongeng!
  Marquise ngagorowok:
  - Henteu! Ieu lain dongeng, tapi kanyataan magis.
  Jeung dua wawakil kelamin adil splashed sapanjang jalan. Wanda Dominika janten lengkep riang ! Manéhna seuri lega. Sareng anjeunna malah nyanyi:
  Jalan, jalan, katingalina sapertos babaturan,
  Surat ranté dijieunna tina baja faceted ...
  Sareng pedangna seukeut pisan - baja damask anu sombong,
  Leres, bakal aya kaayaan anu serius dina perang!
  Teras Cassandra ningali kalayan serius, lirén:
  - Anjeun terang! Ujian lawang anu serius bakal ngantosan anjeun di akademi. Meureun pikeun wizards turunan, maranéhna bakal sigana gampang, tapi anjeun malah teu boga clue ngeunaan magic.
  Dominika seuri henteu pantes sareng ngabantah:
  - Henteu! Dina pilem, kuring geus katempo karya magic sababaraha kali. Sareng percanten ka kuring, kuring terang hiji hal!
  Marquise nimfa, nurunkeun sorana, ngagerentes:
  - Abdi bakal masihan anjeun tongkat sihir kuring! Manéhna pohara kuat, kalawan urat naga. Coba maké éta, contona, pikeun conjure ... Muhun, kembang poho-kuring-teu!
  Aktris mojang neuteup ka tukang. Di sabudeureun, deukeut imah jeung di jalan sorangan, aya ranjang kembang jeung kembang caang, kawas batu mulia badag. Kuncup anu ngagurilap ogé tumuwuh dina tangkal. Sumawona, sababaraha kembang ogé ngagaduhan daun anu béda-béda warna sareng nuansa. Tur aya malah curls aneh.
  Dominica shrugged dirina teu pisan sempit taktak jeung ngajawab rada serius:
  - Naha urang kudu sababaraha jenis poho-kuring-henteu? Aya seueur kembang di dieu, langkung ageung sareng langkung éndah.
  Cassandra seuri ironis:
  - Sareng naon anu anjeun pikahoyong?
  Gadis aktris decisively nyatakeun:
  - Éta langkung saé pikeun ngajantenkeun hal anu langkung berharga sareng mangpaat! - Dominica dicap keuneung bulistir nya, ngabalukarkeun ubin warna clink kawas es megatkeun. Nu calon tukang sihir nambahan: "Misalna, bakal leuwih hadé nyieun inten saukuran kalapa!" Ieu langkung mangpaat sareng praktis.
  Marquise melong anjeunna curiga sareng naros:
  - Naha anjeun badé angkat ka bumi? Naon anu urang henteu resep?
  Dominica nyatet ironisna:
  - Ngeunaan dunya anjeun urang tiasa nyarios hal anu sami anu ceuk Ostap Bender ngeunaan alam Kaukasus - éta geulis teuing - imajinasi jelema bodo!
  Cassandra nyengir sareng nyarios:
  - Jeung anjeun pinter, tapi puguh! Anjeun teu gaduh fanatisme anu cekap pikeun ngahontal tujuan anjeun sapertos buldoser jet, tanpa lirén!
  Aktris awéwé nyieun raray, noting:
  - Henteu aya buldoser jet. Sahenteuna di Bumi!
  The nymph marquise unggeuk satuju:
  - Anjeun bisa jadi teu boga. Tapi aya ras anu sacara téknologi malah langkung maju tibatan umat manusa. Nanging, dugi ka aranjeunna langkung sesah tibatan angkat ka Bumi.
  Dominique nyengir bari nanya:
  - Leres? Naha aranjeunna tiasa ngapung antara béntang?
  Cassandra ngajawab yakin:
  - Maranéhanana bisa! Sacara prinsip, urang tiasa ngalakukeun ieu kalayan bantuan magic.
  Aktris awéwé nyanyi:
  Tangtu hese diprediksi
  Naon anu ditunggu di dunya anu saé ieu ...
  Urang bakal ngapung dina awan -
  Naek pesawat béntang!
  Jeung gadis decisively nyatakeun, nyieun raray menacing:
  - Pasihan abdi tongkat sihir! Sareng kuring bakal ngadamel inten saukuran samangka anu saé!
  Cassandra hoyong nyarios. Tapi sora jangjangna kadéngé. Naga sejen ngalayang. Paling dipikaresep, ogé bikang. Manehna ampir nyekel aliran cai mancur, nu nembak luhur ka langit tina sungut griffin nu, ditutupan ku daun emas jeung rubies.
  Raksasa tilu huluna leuwih geulis batan pikasieuneun.
  The nymph marquise sujud. Dominique ukur ngegeleng.
  Naga bikang daratang hareupeunana. Sora anu pikaresepeun sareng jelas kadéngé pikeun monster anu ageung sapertos kieu:
  - Naha anjeun munafik anu geus disebut mesias?
  Dominica ngajawab kalayan seuri polos:
  - Abdi henteu hoyong janten mesias!
  Naga bikang reuwas:
  - Sareng naha éta?
  Aktris awéwé ngajawab jujur:
  - Kusabab mesias biasana tungtungna disalib!
  Makhluk jangjangna ngoyagkeun jangjangna. Anjeunna ngagaduhan anu ageung, sami sareng kalong, ngan ukur tilu warna: beureum, koneng sareng héjo. Gunana pikeun nyebutkeun, éta kombinasi geulis.
  Naga betina ngahuleng:
  - Sareng anjeun tiasa ningali tina dunya éta dimana tukang sihir mangrupikeun scammers sareng crooks lengkep?
  Dominika seuri jeung ngajawab, némbongkeun huntu nya bodas pisan, ngagurilap:
  - Meureun éta kumaha éta. Sanajan, aya sababaraha nabi. Kawas Eyang Vanga. Ngan pikeun sababaraha alesan prediksi nya jadi bener, sakumaha aturan, retroactively.
  The marquise-nymph nyatet:
  - Bahkan tukang sihir tingkat luhur sareng tukang sihir ningali masa depan samar-samar. Komo dewa pangluhurna moal masihan jaminan naon anu bakal kajadian dina saratus taun. Komo deui, dina sarébu jeung sajuta!
  Naga bikang nyelapkeun lampu anu caang sareng ngahuleng:
  - Sumuhun ... supados aya prediktor nyata pangeusina ieu. Malah tegangan hypernoosphere anjeun sagemblengna béda ti urang. Sanajan, meureun éta naha anjeun nahan orisinalitas anjeun sarta henteu jadi budak urang!
  Dominica sakali deui seuri riang sareng nyatet:
  - Janten budak anjeun? Malah pikaseurieun. Salawasna ngora, salawasna tataranjang suku.
  Cassandra unggeuk jeung nyarankeun:
  - Témbongkeun countess naga naon anjeun tiasa ngalakukeun. Coba, sahenteuna kalayan bantuan wand magic, nyieun sahanteuna hiji tetes cai ragrag.
  Gadis aktris snorted contemptuously:
  - Hiji tetes cai? Sumuhun, ieu teu serius pisan. Meureun éta hadé pikeun geuwat meunang tong emas.
  Naga Countess nyarankeun:
  - Hayu anjeunna ngalakukeun magic sakumaha anjeunna hayang. Pasihan anjeunna tongkat sareng tingali yén anjeunna émut sahenteuna hiji mantra kalayan leres.
  Cassandra nyikikik sarta squeaked:
  - Sumuhun, éta kasampak hébat ! Ngan kasampak. Tongkat sihir kuat teuing, sareng anjeun tiasa nyababkeun karusakan ka kota, mahluk hirup, sareng diri anjeun.
  Dominika ngagerem:
  - Abdi henteu bodo sakumaha anu anjeun pikirkeun!
  Naga Countess nyarankeun:
  - Hayu urang masihan anjeunna hal anu langkung bahaya sareng kirang kuat. Upami teu kitu, anjeunna ogé bakal nyieun liang di kuring.
  Cassandra nyanyi:
  Pikeun manifest dina magic,
  Urang butuh bakat...
  Éta hadé pikeun anjeun nyiptakeun
  inten badag!
  Jeung gadis nymph diklik toes bulistir nya. Katingal cingcin platina leutik. Cassandra tossed eta kalawan suku nya, sarta artefak gaib réngsé nepi katuhu gigireun beungeut Dominica urang.
  The Marquise ngahuleng:
  - Anjeun tiasa nyandak cingcin ieu. Teundeun kana ramo indéks Anjeun. Jeung coba mun hayang hal kaluar nyaring. The magic di dinya teu kuat, tapi gawéna saukur. Teu cukup pikeun inten saukuran kalapa, tapi, contona, ukuran kacang polong cukup!
  Aktris awéwé nyekel cincin dina pananganana. Tapi tinimbang ramo indéks, anjeunna nempatkeun kana ramo tengah na, mesem sarkastik, naros:
  - Kumaha upami anjeun nyobian sapertos kieu? Naon anu bakal kajadian?
  Cassandra ogé nyengir sarkastik:
  - OKÉ, coba!
  Dominika nyentak:
  - Panggang keuneung marquise ku seuneu!
  Seuneu ngahurup handapeun suku Dominika . Dampal suku kaduruk parah, anjeunna ngajerit sareng mimiti lumpat. Mémang, seuneu henteu lemah. Tapi urang teu junun meunang jauh. Budak awéwé éta dibungkus dina buntut panjang Countess naga.
  Hiji sora feminin pikaresepeun kadéngé ti reptil perkasa:
  - Wow! Anjeun nembé sumping ka dunya urang, sareng anjeun badé ngalumpuhkeun nimfa, dulur ti Dewata pangluhurna? Naha anjeun terang yén pikeun ieu anjeun bakal dikirim salaku budak ka quarry? Sareng anjeun bakal damel di ditu lengkep taranjang, dina ranté sareng nampi pecut sareng iteuk, tuang roti sareng cai. Sareng anjeun ogé kedah bobo dipasung sareng dina batu. Sareng anjeun moal terang nanaon tapi kerja keras sareng pecut. Utamana ayeuna , nalika budak lalaki paburencay, awéwé jangkung sareng otot sapertos anjeun moal menyakiti kami di tambang!
  Dominica winced dina kecap ieu. Anjeunna sakali maénkeun Cleopatra dina pilem anggaran rendah. Pikeun ngahemat artos, lukisan éta judulna "Cleopatra in Captivity of Augustus". Hartina, éta ogé lain kanon. Cleopatra henteu bunuh diri sareng ditéwak.
  Nya, anjeunna dikirim ka tambang. Tur aya manehna walked sabudeureun satengah taranjang jeung tataranjang suku. Sareng leumpang dina batu anu seukeut dina tambang kalayan dampal sukuna rada nyeri. Muhun, mawa beban ogé. Ieu diperlukeun pikeun kesang budak urang jadi nyata, sarta beungeutna jadi nyata, teu pura-pura jadi exhausted.
  Tapi, tangtosna, éta ngan ukur pilem, sareng anu lumayan murah. Sareng aranjeunna ngéléhkeun anjeunna ku pecut, anu ogé teu nyata. Tapi tetep nyeri . _ Sanajan getih, tangtosna, éta palsu.
  Sacara umum, pilem éta mirah, sarta sajaba ti quarries kalawan katresna satengah taranjang, praktis nanaon sejenna ditémbongkeun. Itungan ieu tétéla pikeun narik lalaki cemas séksual. Nya, sareng ogé, sadayana terang nami - Cleopatra! Sareng ieu tiasa dianggo kanggo mésér
  Dominika narik napas jero, sarta jenis tai naon béntang pilem kadang mandi di?
  Marquise nimfa ngahuleng:
  - Tong sedih, sayang, kami peryogi anjeun. Kami moal nyerahkeun anjeun ka saha waé.
  Countess Naga ngagorowok:
  - Hayu anjeunna coba latihan deui saméméh ujian. Muhun, hayu urang coba conjure hiji hal!
  Dominica ngagosok cincin sareng nyarios:
  - Abdi hoyong és krim coklat!
  Budak awéwé éta nyandak éta sareng beku dina tegangan.
  Jeung campuran és ditumbuk jeung coklat plops onto eta. Hasilna, Dominica kotor ti sirah nepi ka toe, komo scratched.
  Countess naga seuri pisan nu jet cai mancur urang oyag sarta kembang oyag.
  Marquise nimfa kalem nyarios:
  - Henteu kunanaon! Sabalikna, anjeunna gaduh kamampuan anu saé, anjeunna ngahasilkeun seueur és krim sareng coklat kalayan artefak sapertos kitu, anu umumna henteu kuat pisan!
  Dominika ngaletak coklat tina pipina sareng nyiduh hanjelu, ngarenghik:
  - Anjeunna pait!
  Cassandra seuri sareng nyarios:
  - Jeung coklat téh pait. Naha anjeun henteu terang ieu?!
  Aktris awéwé ngagorowok:
  - Sareng di dieu, di Bumi sareng di Rusia, éta amis !
  The Marquise unggeuk:
  - Abdi terang! Urang ogé terang kumaha carana ngadamel coklat amis. Tapi pikeun ayeuna anjeun kedah puas ku naon anu anjeun gaduh. Langkung tepatna, anjeun henteu netepkeun jinis coklat anu anjeun pikahoyong. Sarta sacara umum, éta alus nu ngan maréntahkeun és krim. Lamun lumangsung ka anjeun, contona, keur mandi emas, anjeun bakal pencét luhureun sirah anjeun loba harder.
  Dominica wittily nyatet:
  - Kahirupan aya dina ayunan pinuh, sarta sagalana geus leuwih sirah!
  Naga Countess nyarankeun:
  "Gantina omong kosong, anu moal ngabantosan anjeunna nalika anjeunna asup ka akademi naga, langkung saé ngantepkeun anjeunna nyobian nyiptakeun inten anu alit." Biasana, ieu mungkin pikeun jalma anu ngagaduhan tingkat kamampuan magis bawaan anu luhur.
  Cassandra ngajawab:
  - Henteu! Ieu jalan atra teuing. Anjeun kudu meta leuwih subtly.
  Dominika nyeuseup capriciously:
  - Kuring baseuh jeung kotor, ngan grilled hayam. Dupi anjeun tiasa ngalereskeun ieu?
  Nymph marquise unggeuk:
  - Tangtu, kageulisan urang!
  Sareng anjeunna ngadamel dalapan nganggo tongkat sihirna. Ieu flashed ku lampu biru. Tur ayeuna gadis ti Bumi janten beresih jeung beberes deui, sarta ampir kabéh goresan ngiles. Iwal hiji dina pipi katuhu.
  Tapi Domika henteu ningali dirina, sareng henteu nengetan.
  The Dragon Countess hised:
  - Jeung kitu, dear... Kuring ningali anjeun ngartos hal? Janten, awéwé geulis ti planét téknologi ngembang?
  Dina respon, Dominique nyanyi:
  Tapi naha,
  Teu mungkin hirup ku pikiran anjeun!
  Naha, hirup teu ngajarkeun urang nanaon!
  Tapi naha! Tapi naha!
  Jeung manehna laughed, sabab lagu ieu dipigawé ku Boyarsky , éta luyu jeung geulis. Tapi sora malaikatna ngan ukur seuri.
  Cassandra nyerengeh, panonna mencrong:
  - Anjeun teu bisa ditolak rasa humor. Tapi anjeun kantos serius?
  Dominica nyerengeh. Anjeunna émut kumaha anjeunna maénkeun budak awéwé anu ngagaduhan nilai goréng di sakola. Sareng teu aya deui jalan anjeunna tiasa masihan wajahna anu kesel. Sabalikna, kuring malah hayang ngabubarkeun huntu. Muhun, éta kaharti ... Manehna boga teuing angin dina sirah nya. Contona, sababaraha guys ngan bakal bulistir huntu maranéhanana di riungan, tur éta sakabéh peran maranéhanana!
  Sareng Dominika hoyong maén ... Putri, tangtosna.
  Countess Naga lajeng nyarankeun:
  - Hayu nya tari pikeun urang hadé. Anjeun ningali yén dina pilem anjeunna nari saé pisan .
  Anu pamungkas bener. Dominica bisa nari. Aranjeunna malah hayang nyandak dirina pikeun peran Esmeralda. Leuwih ti éta, nurutkeun kanon, sigana yén Aisyah teu malah Gypsy a. Jeung naha henteu hiji pirang dazzling maénkeun peran ieu?
  Tapi adaptasi pilem klasik, komo asing, ogé nyababkeun masalah anu tangtu. Ku alatan éta, manéhna filmed dina peran béda, tapi ogé menari.
  Leres, anjeunna, tangtosna, resep nari sareng terang kumaha nari. Sanajan kitu, manéhna nyokot eta jeung blurted kaluar:
  - Sepuh cecekelan!
  Nimfa marquise nyentak:
  - Naon deui?
  Dominica ngajawab logis:
  - Malah gypsies di pasar teu nari haratis. Janten kuring peryogi kantong emas anu ageung. Teu jelas?
  Countess Naga ngagorowok:
  - Naon lalaki kurang ajar ! Nyatana, tempat anu pangsaéna nyaéta di tambang. Di dinya manehna bakal dina waktos anu sareng ngamekarkeun daya tahan sarta biasa kana ta'at. Pikeun ieu, anjeunna kedah digedékeun ku cara anu kasar!
  Ujug-ujug aya budak awéwé lumpat ka maranéhna. Dina penampilan, manéhna seemed janten anak manusa heubeul teu leuwih ti sapuluh taun. Tapi dina waktos anu sareng, anjeunna ngagem perhiasan mulia, saolah-olah di toko perhiasan. Bulistir, leutik, suku budak katingali teu pantes sareng konyol dina méwah sapertos kitu.
  Budak awéwé mariksa:
  - Abdi tiasa mésér budak ieu ti anjeun. Sabaraha anu anjeun hoyongkeun!?
  Cassandra ngajawab yakin:
  - Budak awéwé ieu henteu dijual! Sarta bari manehna teu budak. Sanajan kitu, meureun manehna moal bébas pikeun lila.
  Dominika ngagerentes:
  - Kumaha amoral éta lamun budak leutik meuli budak keur dirina!
  The marquise-nymph yakin ngajawab:
  - Ieu lain budak, tapi hobbit bikang! Sareng hobbit sapertos budak manusa ...
  Budak awéwé éta nyéépkeun suku leutikna kalayan ambek-ambekan sareng nyarios:
  - Abdi baroness a! Sareng ieu hartosna budak anjeun wajib sujud ka kuring.
  Dominika nyentak agrésif:
  - Teuing ! Kuring bakal, kuring bakal sujud ka anak!
  Salaku jawaban, baroness hobbit nyentak leungeun katuhuna. Kilat flew kaluar sarta struck aktris mojang dina suku bulistir nya. Dina respon, Dominic stung ngagorowok hiji hal. Jeung kueh badag thickly ditutupan ku krim murag kana gadis sorceress daring. Manehna malah knocked off suku nya, sarta kageulisan saeutik murag dina trotoar. Tapi manéhna langsung luncat, kabéh smeared dina biskuit, susu kentel jeung némpelkeun coklat. Baroness hobbit ngoyagkeun kénca, bulistir, suku leutik, dina dua toes cingcin ku batu mulia bersinar.
  Sarta sakabeh gelombang tsunami gaib flew kaluar. Dominic ieu dialungkeun dua puluh méter ka luhur. Sanggeus éta, mojang murag. Untungna, sanggeus nari ti budak leutik sarta akting dina pilem, manéhna geus sababaraha kali ragrag ti jangkung béda jeung dipigawé stunts akrobat.
  Ku alatan éta, Dominika dikelompokeun dirina dina gugur kawas ucing jeung landed rada suksés. Iwal suku gadis urang, geus scorched ku magic ngempur, ngalaman nyeri parna nalika aranjeunna datang kana kontak jeung Kotak berwarna ngawengku wewengkon. Budak awéwé ngajerit.
  Sareng Countess naga ngabungkus buntutna anu panjang, sapertos pinus di sabudeureun baroness tukang sihir sareng nyesel:
  - Eureun tarung! Upami teu kitu, anjeun duanana bakal ditahan! Upami anjeun hoyong tarung, aya tempat latihan khusus dimana sihir sareng duels sanésna diayakeun!
  Dominica tweeted:
  - Sumuhun, persis tanding! Ngan tanpa pakarang - leungeun jeung suku!
  The Hobbit Baroness snorted contemptuously:
  - Tarung jeung budak! Jujur, ieu pikasieuneun pikeun kuring ! Eta bakal leuwih hadé mun sabenerna ngirim manehna ka tambang. Ngajarkeun sihir ka anu bodo sapertos kitu bahaya pisan.
  Marquise-nymph sapuk kalayan nada serius:
  - Kuring mimiti mikir kitu ogé. Leres, awéwé ieu ngagaduhan kado khusus pikeun nyiptakeun bencana sareng nyababkeun konflik.
  aktris gadis objected:
  - Abdi henteu angkat ka saha heula! Sedengkeun pikeun sésana ... Jeung unggal gagal, nyaho kumaha carana ngalawan deui, disebutkeun Anjeun moal ningali kasuksésan.
  Countess naga ngabebaskeun budak awéwé bangor, anu katingalina sapertos budak leutik, tapi leres-leres tiasa ngapungkeun sadayana resimen tank.
  Buntutna rada diwarnaan ku krim, susu kentel, coklat, sareng biskuit. jajan éta badag, sarta jelas dijieun tina jantung. Ieu malah karunya nu aranjeunna peupeus tinimbang dahar eta. Countess naga nyentak ramo sareng paws na, sareng aliran kristal tina cai mancur nyéépkeun dirina, nyeuseuh kokotor.
  Cassandra unggeuk.
  - Kabersihan mangrupikeun konci pikeun kaséhatan! Mesen heula!
  The Hobbit Baroness ngagosok salah sahiji leutik, samak, suku anggun nya ngalawan séjén. Sababaraha detik manehna hurung kawas bohlam lampu. Sarta sakabeh excesses kuliner nu geus beurat smeared gadis sorceress ngiles. Jeung perhiasan mewah shone kalawan vigor renewed. Manehna, kanyataanna, jadi loba kawas putri nu Dominika ngarasa tenderness.
  Anjeunna ogé ngagaduhan kasempetan maén putri putri dina salah sahiji dongéng. Aya manehna kapaksa bagian jeung baju mewah tur sapatu mulia sarta jadi abdi dukun urang. Maké rags jeung leumpang dina sapatu kai. Sareng dina hampang sapertos kitu langkung parah tibatan ngan saukur tataranjang suku. Manehna malah mimiti ngolo-ngolo sutradara yén éta bisa jadi hadé pikeun pilem tanpa sapatu. Barina ogé, suku bulistir gadis di rags bakal geus emphasized kamiskinan jeung parobahan status putri ka budak de facto leuwih kuat.
  Tapi sutradara jelas boga gagasan sorangan. Tungtungna, bari kabur ti munara maot, manehna tungtungna meunang leupas tina sapatu jeung stock, lajeng anjeunna tataranjang suku, ngarasa Bliss sabenerna. Ayeuna, kumaha oge, suku bulistir nya éta scorched, komo lepuh leutik mucunghul, nu duanana nyeri tur disgusting!
  Baroness hobbit ngalegaan palem leutikna, lembut sareng dina waktos anu sami disamak, ka anjeunna, ngoyagkeun panangan Dominika kalayan kakuatan budak leutik sareng kicauan:
  - Oké, karapihan! Ngaran abdi Laska. Sarta ulah pikir, lalaki, yén kuring gadis bahya, orcs, goblins, spora Koshchei, aranjeunna sadayana meunang loba kaluar ti kuring !
  Dominica nanya heran:
  - Sabaraha umur anjeun, anak?
  Musang seuri bari ngajawab:
  - Di antara wawakil kelamin adil teu biasa nanya ngeunaan umur! Sajauh kuring ningali, éta sabaraha umur anjeun masihan kuring.
  Aktris awéwé seuri sareng nyarios:
  - Anjeun sapuluh taun! Henteu aya deui!
  Countess Naga ngagorowok:
  - Leres, anjeunna parantos langkung ti tilu ratus. Nu kitu, teu masalah. Di dunya urang, sadaya awéwé ngora sareng geulis. Tetep sareng kami, anjeun bakal janten ratu kami!
  Dominica ngabales ku pasangan anu kasohor:
  Lamun tentara suci nyebutkeun,
  Buang Rus', hirup di surga...
  Kuring bakal ngomong: "Teu aya kabutuhan pikeun sawarga,"
  Pasihan abdi tanah air!
  . BAB 3.
  Marquise jeung Baroness nepak leungeun maranéhna bari ngageroan:
  - Bravo! Naha anjeun ngadamel ieu nyalira?!
  Dominica ngoyagkeun sirah emas na négatip:
  - Henteu. Sanes abdi. Batur, kuring teu apal pangarangna!
  Cassandra nyengir:
  - Aneh, anjeun gaduh mémori anu saé!
  Aktris awéwé ngajawab jujur:
  - Kuring mikir teuing ngeunaan diri ti batur. Éta langkung saé pikeun masihan aranjeunna langkung seueur ngeunaan kuring tibatan kuring ngeunaan batur. Kuring ogé kadang nulis, sarta teu leuwih goreng ti Pushkin.
  Countess naga nembongkeun huntu caang nya, sparkling kawas inten dina sungut lega sarta ngomong serius:
  - Panginten anjeun tiasa nyanyi lagu tina komposisi anjeun nyalira?
  Dominica nyarios memohon, ngagosok sukuna anu hangus:
  - Taya patarosan! Ngan masihan kuring sahanteuna hiji koin emas. Sareng kuring bakal ngalaksanakeun lagu hit sadayana pikeun anjeun. Jeung nyanyi sia? Teu terhormat! Jeung trivially, unprofitable!
  The marquise-nymph frowned, sarta wand magic nya flashed menacingly dina leungeun nya, manehna ditangtukeun pikeun ngahukum gadis impudent anu wani contradict naga.
  Countess naga ngadesek conciliatoryly:
  - Pasihan anjeunna koin pérak. Hayu anjeunna nyanyi tina haté.
  Dominica seuri, huntuna, sampurna sampurna, sparkled kawas puncak gunung tiris dina panonpoe caang di beurang. Jeung manehna squeaked:
  - Duit di hareup!
  Si musang ngalungkeun koin ka anjeunna sareng cooed:
  - Ieu, nyekel!
  Budak awéwé éta ngalungkeun sukuna sareng junun nangkep potongan pérak nganggo ramo-ramo bulistir. Lajeng anjeunna mindahkeun kana lontarna. Kuring nempo koin. Henteu aya nanaon, pérak éta énggal-énggal, dina hiji sisi aya naga sareng tujuh huluna, sareng dina paws na ngagaduhan scepter sareng gada. Jeung di sisi séjén , gadis geulis jeung buuk Curly pisan subur. Jeung éta denok.
  Dominika teu bisa nolak godaan pikeun nyobaan koin jeung ngajawab kalawan seuri:
  - Ieu denok. Barang keren.
  Si musang ngagerendeng:
  - Ayeuna, nyanyi! Hayu urang tingali naon anu anjeun tiasa laksanakeun!
  The Naga Countess ditambahkeun:
  - Jeung anjeun kudu nyanyi loudly, sarta ngalakukeun balad leuwih atawa kirang panjang, saprak urang mayar!
  Aktris awéwé unggeuk satuju:
  - Sumuhun, abdi ngartos yen! Anjeun teu tiasa nyanyi sapertos ...
  Lajeng pakaitna teu lumangsung ka dirina. Muhun, mun nyebutkeun nightingale a teu sagemblengna bener atawa luyu. Tapi hal sejenna, teu bener!
  Gadis nimfa ngecapkeun sukuna:
  - Hayu urang mimitian!
  Dominica mimiti nyanyi dina sora jelas tur hipu nya;
  Kuring éta aktris kawentar
  Syuting, sumpah, musik, bal ...
  Anjeunna mimiti nari ngamuk sareng liar,
  Kawas perwujudan Iblis!
  
  suku kuring jadi kuat
  Aranjeunna ngalawan hopak ngamuk ...
  Kami gadis tiis sapertos
  Hayu urang pindahkeun anu licik langsung!
  
  Tapi kuring mendakan diri di dunya, anjeun terang, khusus,
  Dimana naga maréntah kawas raja ...
  Pesenan didinya anyar pisan,
  Sahenteuna cimata kaos anjeun!
  Kuring kungsi jadi budak tataranjang suku
  Meunang pecut dina tonggong...
  Awan di luhur urang biru,
  Tempatna henteu pikaresepeun di Bumi!
  
  Di dieu hiji dwarf buritan datang ka kuring,
  Sareng anjeunna nyekel pecut dina pananganna ...
  Budak sirah bodas lumpat ku-
  Budak téh tataranjang suku, nu bogana jelas pelit!
  
  The gnome seuri, noél huntuna ku paw na,
  Kawas gadis jeung artikel, kuda jantan ...
  Janten biruang ngagigit ku kaki pengkor -
  Ieu bakal tungtung botak dwarf urang!
  
  Tapi aranjeunna ngajual kuring ka tambang,
  Henteu aya tempat anu katingali dina harem ...
  Sareng aranjeunna masihan kuring pecut anu kuat pikeun ngudag,
  Kusabab budak awéwé dahar loba!
  
  Di dieu gnome nuju kuring dina tali,
  Pesona budak awéwé éta luar biasa ...
  Sora budakna jelas pisan,
  Tapi tungtungna aya ngan nol!
  
  Abdi ampir buligir sareng tataranjang suku
  Abdi damel di tambang sapertos kalde éta ...
  Ibu, abdi nyarios, sayang,
  Kumaha bodo tétéla!
  
  Kuring éta gadis sanggup
  Kuring ngalikeun fraksi dina sirah kuring ...
  Sareng ayeuna dina hiji, anggap éta, rok,
  Abdi di perbudakan liar!
  
  Pikeun lila, lila kuring endured gnome,
  Abdi nampi pecut dina tonggong...
  Aranjeunna ngéléhkeun kuring pikeun bisnis sareng sanés pikeun bisnis,
  Aranjeunna jangji bakal tuang kuring engké!
  
  Tapi budak tataranjang suku barontak,
  linggis beraksi, palu,
  Sareng ayeuna, anggap éta unsur anjeun ,
  Ka hiji gnome kalawan botak Abdi maot !
  
  Nya, jalma-jalma jahat éta dipaéhan,
  Kami ngagaduhan korban anu parah ...
  Tapi, percanten ka kuring, urang ngabébaskeun diri -
  Katresna némbongkeun kelas luhur!
  
  Sareng ayeuna urang gaduh tentara ageung,
  Lalaki ogé badé perang sareng urang ...
  Urang megatkeun tameng kawas papan,
  Panguasa jahat bakal kaput!
  
  Lajeng perbudakan naraka bakal leungit,
  Si lalaki ngalempengkeun taktakna...
  Sareng urang bakal ngeureunkeun kakuasaan, muji ku musuh,
  Bakal aya abad kabagjaan sareng kamajuan!
  
  Lajeng bakal aya karapihan di sakuliah dunya,
  Lalaki, béntang hébat ...
  Urang bakal ngapung dina hawa béntang, anjeun terang,
  Hayu impian jalma jadi kanyataan!
  Budak awéwé éta réngsé dina nada anu luhur, kalayan sorana ngagurilap sapertos lonceng pérak.
  Gadis nimfa ngepak leungeunna. Sababaraha elf sareng trolls sareng sababaraha urang ogé ngadangukeun lagu Dominika. Jeung maranéhna threw koin nya: duanana pérak jeung parunggu.
  Aktris mojang sujud. Jeung manéhna nyokot eta tina ubin. Manéhna nyokot sababaraha koin jeung leungeun-Na, jeung sababaraha jeung toes bulistir nya. Tur éta tetempoan denok.
  Leres, anjeunna gaduh suku anu pikaresepeun sareng dipahat. Jeung kumaha geulis tur impressive manehna aya dina dirina. Tah, mana primadona sejenna dibandingkeun jeung manehna? Naha aranjeunna wani manggung di panggung tanpa sapatu? Atawa dina rok pondok?
  The Naga Countess nyatet:
  - Ieu penyanyi! Henteu, anjeunna kalebet di akademi. Sareng ngan di akademi, di fakultas anu anjeunna pilih nyalira.
  Dominic nyikikik jeung nyanyi:
  Kami budak awéwé bakal janten hakim urang sorangan,
  Sareng upami anjeun kedah milih, sareng pilihanna sesah ...
  Urang milih jas kayu,
  Sabab bangsa urang ngan boga kahormatan!
  Si musang tweeted:
  - Anjeun gaduh sora ... Ngan malaikat tingkat luhur!
  Dominica seuri jeung tossed salah sahiji koin luhur kalawan suku bulistir nya, lajeng ngagulung ka handap sarta nyekel eta ku basa nya. Terus manéhna ngagorowok. Tina kontak sareng ciduh, logam jeruk langsung dipanaskeun sareng ngaduruk sungut si kageulisan.
  Budak awéwé éta mimiti nyiduh sareng ngarenghik. Jeung kahayang manéhna nyanyi dumadakan ngejat.
  Gadis nymph ngoyagkeun cingcin nya, sarta panas dina sungut Dominica urang langsung indit. Budak awéwé éta ceurik:
  - Wow! Ayeuna kuring ngarti kumaha carana jadi naga seuneu-engapan!
  Musang ngomong bari seuri:
  - Leuwih hade telat tinimbang henteu kungsi,
  Budak awéwé éta ngagaduhan sababaraha taun ka hareup!
  The Naga Countess nyatet:
  "Kami ngagaduhan struktur anu béda dina sungut sareng tikoro tibatan manusa, sareng seuneu henteu kaduruk pisan. Janten tong hariwang ngeunaan kami.
  Panongton anu ngariung masih kénéh ribut jeung nungtut, keprok:
  - Ngalakukeun hal sejenna, Anjeun wilujeng sumping!
  Dominica tweeted:
  - Upami anjeun nyerat koin, kuring bakal ngalakukeun!
  Salaku réspon, sora sareng jaminan:
  - Muhun kantenan! Wilujeng sumping.
  Jeung di handapeun budak awéwé bulistir, muscular, disamak jeung suku anggun, nu manéhna fingered ku rahmat inimitable, emas, pérak, jeruk, parunggu jeung koin platinum flew.
  Dominika janten riang ti ieu, ngarasa sumanget, sarta mimiti nyanyi kalawan fervor;
  Badai sareng badai sanés halangan pikeun pasangan urang,
  Putri ti Fatherland, anu mekar kawas bushes acuk.
  Anu henteu terang perang henteu ngadahar bubur gedang,
  Allah Jurusalamet Yesus mingpin urang kana perang!
  
  Urang biasa gelut sanajan di sagara ribut,
  Unggal jalma téh kawas chip overboard.
  Kuring yakin urang bakal ngancurkeun monster Horde dina perangna,
  Kahormatan urang moal tiasa dicabut ku palu sareng palu!
  
  Pedang ieu dipanaskeun dina forge, dina inferno panas pisan,
  bilah diasah mangrupakeun bellows pisan tangguh!
  Janten prajurit anu teu sieun; kalayan ati anu kuat, tempered,
  Upami aya maot, teras nangtung, tong lumpat!
  
  Leres , perang, tangtosna, sanés pésta kalayan madu amis,
  Barina ogé, aya cimata di dinya, sarta getih ngalir kandel.
  Serigala lolong lila-lila jeung biruang ngagaur ,
  Sarta ngantep niup di balik dina panon, teu halis!
  
  Aya tumbak nu bisa nembus ranté mail,
  Aya tameng nu teu bisa ditembus ku tihang!
  Tapi entong pengecut, ulah ngantep setan ngadamel rupa ,
  Ku kituna teu jadi kawas kaulinan dina jaring!
  
  Percanten ka kuring, solusi anu cerah bakal datang,
  Pikeun dulur aya ganjaran anu teu bisa kapanggih leuwih luhur!
  Pikeun pamikiran kriminal, kuring yakin, pamales kanyeri bakal datang,
  Teu aya kagagahan lian ti jalan anu susah!
  Ku kituna Dominica nyanyi, sarta riungan motley applauded dirina kalawan sumanget hébat. Sanaos aranjeunna sadayana awéwé, teu aya lalaki di dunya ieu. Atawa, ampir tanpa kelamin kuat.
  Saatos éta, Countess naga ngoyagkeun buntutna sareng nyarios:
  - Muhun, abdi kedah angkat! Abdi kaluar tina jalan!
  Nimfa nyokot koin ku suku bulistir sarta nyarankeun:
  - Hayu urang pariksa. Abdi badé ngalungkeun, sareng anjeun nyarios - hulu atanapi buntut ! Coba tebak, koin éta milik anjeun, henteu, anjeun masihan kuring koin deui!
  Countess Naga ngagorowok seuri sareng ngawaler:
  - Kuring nyaho trik anjeun! Janten langkung saé henteu miceunan waktos atanapi sirah anjeun!
  Dominika nyengir sarta nyatet:
  - Sirah sanés ceuli, anjeun tiasa nyéépkeun topi, anjeun moal tiasa ngaput deui!
  Si musang ngahuleng jeung nyanyi:
  -Ceuli dina luhureun sirah ceuli!
  Ceuli dina luhureun sirah - pasien di rumah sakit jiwa !
  Naga Countess hiber ka awang-awang. Jeung manehna teu mairan kana naon nyanyi gadis nymph. Sareng ieu, éta kedah diperhatoskeun, keren pisan.
  Dominika mimiti buru-buru ngumpulkeun koin nganggo panangan sareng sukuna. Jeung manehna ngalakukeun eta dina Pace gancang.
  Musang ngomong, ngagaruk buukna ku tongkat sihir:
  - Duit, tangtosna, penting. Tapi anu langkung penting nyaéta mantra, artefak, jimat, medali, jimat, jsb. Upami teu kitu, anjeun moal tiasa hirup anu méwah sareng méwah !
  Dominica satuju:
  - Duit teu tiasa ngagaleuh kaséhatan, percanten ka abdi,
  Duit teu bisa meuli cinta jeung kahormatan...
  Ku kituna ulah pasea kawas sato
  Nyaho yén anjeun moal ngajual tanah air anjeun pikeun kauntungan!
  Jeung mojang, kalawan dampal suku nya, slaps koin ungu. Terus sukuna ngadadak robah, sakedapan panon, jadi suku bebek.
  Dominique ngajerit sieun:
  - Naon sih ieu!
  The nymph marquise ngajawab kalawan seuri:
  - Ieu logam gaib husus, ngan gawéna lamun datang kana kontak jeung kulit batur anu boga dewa Olympian di kulawarga maranéhanana!
  Jeung Laska exclaimed joyfully:
  - Wow! Anjeun gaduh getih sapertos kitu dina anjeun. Ku kituna urang teu salah.
  Dominika ngagerentes:
  - Tapi ieu ugliness! Lamun bisa, cabut paw Anjeun. Sareng masihan kuring leg normal deui.
  Nimfa ngoyagkeun sirah:
  - Henteu! Anjeun kudu geus ngalakukeun ieu diri.
  Budak awéwé anu dijebak:
  - Kumaha ieu mungkin?
  Weasel nyarankeun:
  - Bayangkeun dina pikiran anjeun naon anu anjeun hoyongkeun suku anjeun, klik jempol sareng ramo leungeun katuhu anjeun, sareng anjeun kedah suksés!
  Dominic nyandak eta sarta ngawanohkeun eta. Lajeng sumping klik.
  Sareng tibatan suku gagak, hiji suku muncul dina boot anu dirasakeun sareng nganggo ski. Sarta eta janten malah leuwih uncomfortable nalika ski clattered on cobblestones.
  Nimfa nyengir sareng nyanyi:
  - Guru gratis,
  Ngabuang waktos sareng anjeun ...
  Kuring sangsara pikeun nanaon jeung gadis,
  Tukang sihir anu paling terampil!
  Dominica geus gelo:
  - Abdi sanés tukang sihir. Jeung kuring masih ngan diajar. Tapi jalur pikeun pangaweruh henteu pernah gampang teuing ... Leres , kana pilem!
  Musang unggeuk satuju:
  - Sumuhun, di bioskop, sugan malah leuwih ti kitu. Sareng ieu, tangtosna, mangrupikeun masalah ageung urang.
  Panongton mimiti ngumpul deui: éta tetempoan lucu. Langkung tepatna, aya sagala jinis budak awéwé di dieu. Sareng hatur nuhun pikeun éta. aktris gadis diusahakeun pikir deui jeung transformasi suku nya. Tapi waktos ieu aya anu muncul dina lagu sareng radar, sanaos alit.
  Dominica nyanyi tanpa kaleungitan optimisme na:
  Kuring nanya anjeun teu heran
  Upami sihir kajantenan ...
  Upami éta kajantenan, upami éta kajantenan,
  Lamun magic lumangsung!
  Nimfa nyium deui sareng nyatet:
  - Leres, pikeun nganggo sora anjeun, anjeun ogé kedah gaduh kamampuan ngagunakeun sihir!
  Lajeng hiji mojang hobbit lumpat ka aranjeunna sarta nyarankeun, twirling tongkat sihir nya:
  - Hayu urang ngalakukeun eta hadé! Sareng terang, kuring gaduh satengah sarébu taun prakték!
  Musang bantah:
  - Henteu! Hayu manehna ngalakukeun eta sorangan!
  Dominica tweeted:
  Abdi kaleungitan pikiran, kuring kaleungitan pikiran,
  Kuring bakal ngalakukeun sorangan, kuring bakal ngalakukeun sorangan!
  Jeung gadis deui whispered hal nyatujuan. Lajeng leg nya, dina bentuk tank jeung radar a, tungtungna regained na anggun, urut bentukna. Jeung tétéla saolah-olah eta dijieun pikeun mesen.
  Dominica nangtung sarta mindahkeun ramo na. Wandana janten riang, sareng anjeunna nyanyi:
  Kami budak awéwé anu pangkuatna di dunya,
  Sareng, percanten ka kuring, anjeun moal mendakan kaéndahan anu langkung tiis ...
  Urang bakal bener-bener ngarendam musuh urang dina jamban ,
  Sarta anjeunna bakal salawasna kasampak heubeul dua puluh taun!
  Sanggeus éta, kageulisan, manéhna baris seuri jeung seuri, némbongkeun huntu badag sarta ngagurilap.
  Dominika mimiti nari, suku bulistir diangkat luhur dina hawa. Sareng anjeunna nyanyi:
  Abdi a sorceress pisan cool
  Upami kuring ngepak sampéan kuring, bakal aya ambruk ...
  Abdi resep ngaluncat tanpa sapatu
  Nganggap éta idéal nyata!
  Ieu lagu nya - ngan hébat sarta cool!
  Sanajan, di sisi séjén, éta pisan basajan tur uncomplicated. Leres, budak awéwé sapertos kitu anjeun moal bosen.
  Gadis hobbit nyatet:
  - Diajar pisan gancang!
  Jeung manéhna ngoyagkeun suku nya, nu ieu dihias dina ankles jeung pinggel studded jeung batu mulia, sarta dina unggal ramo jeung cingcin.
  Anjeunna katingalina sapertos murangkalih, tapi ditilik ku jumlah batu, khususna dina anggota awak anu handap, anjeunna mangrupikeun tukang sihir anu pangkat luhur.
  Musang unggeuk ka budak awewe:
  - Kuring nempo anjeun wae. Naha anjeun, ku kasempetan naon waé, Putri Alsou ?
  Hobbit bikang unggeuk:
  - Leres , éta kumaha éta! Tapi anjeun terang, Marquis, sareng awéwé ieu ti planét Bumi, anjeun moal ngagaduhan masalah!
  Weasel satuju:
  - Leres! Tapi mustahil disebutkeun. Alas, ieu téh dunya saperti nu teu bisa ngalakukeun tanpa masalah jeung adventures.
  Dominic gancang-gancang nambihan:
  -Kahirupan tanpa petualangan sareng eksploitasi teuing pikaboseneun. Ieu kawas sup tanpa lada!
  Putri Alsou satuju:
  - Sumuhun, éta katuhu! Éta pikeun penjahat. Salah sahijina ngaluarkeun wabah anu maéhan séks anu langkung kuat.
  Dominica nyanyi kalayan ngahuleng:
  Anjeun moal tiasa hirup tanpa awéwé, éta leres,
  Tapi tanpa lalaki, teu aya ogé kabagjaan ...
  Tétéla éta cara, éta pisan goréng,
  Mun euweuh nu boga kuat!
  Weasel satuju:
  - Tiasa waé! Tapi di dieu, sakumaha anu aranjeunna nyarios, éta pedang dua kali. Di hiji sisi euweuh kelamin kuat, tapi di sisi séjén ...
  Hobbit awéwé gancang ngabantah:
  - Henteu! Goréng ti sagala sisi. Jadi teu perlu ngomong omong kosong. Lalaki ogé diperlukeun.
  Dominica ngawaler:
  - Jalu dina sato. Pikeun jalma anu cerdas, aya anu béda.
  Musang seuri bari ngajawab:
  - Sumuhun, pikeun lalaki, tangtu. Sarta kuring teu bisa manggihan nanaon ngomong.
  Sababaraha japati, kalayan bulu jeruk jeung cucuk emas, hiber ngaliwatan aranjeunna. Manuk éta pisan metot. Kantun denok dina hiji sisi. Tapi di sisi séjén , aya ogé sababaraha kakurangan rasa di antarana.
  Dominika ngagantikeun:
  - Naha sepuh cucuk japati?
  Weasel ngajelaskeun:
  - Taya sahijieun gilded! Ieu kusabab aranjeunna pecked strawberries kalawan topaz.
  Gadis aktris muttered:
  - Naon? Kalayan topaz?
  Gadis hobbit unggeuk:
  - Leres, aya strawberry sapertos kitu! Naon, anjeun henteu terang?
  Weasel nyarios:
  - Kumaha manehna bakal nyaho? Manehna aya di dunya urang rada anyar.
  Tilu wawakil kelamin adil nyepetkeun Pace maranéhanana. Jeung bulistir maranéhanana, heels pink flashed.
  Imah-imah némbongan sabudeureun , jangkung, resembling pink, ungu, zamrud drills naek. Sareng katingalina pisan futuristik. Malah aya sababaraha pesawat di langit. Leuwih tepatna, hiji gerbong nu dijieun tina emas jeung dihias ku inten, ditarik ku genep jangjang, kuda bodas salju, buru-buru kaliwat.
  Tilu budak awéwé rada sujud. Tapi tétéla, jalma mulya teu boga waktu pikeun beauties, sarta triumvirate dituturkeun salajengna.
  Aya hippodrome di payun, katingalina sapertos stadion ageung. Éta jelas tempat balap kuda.
  Marquise-nymph nyarankeun:
  - Urang kedah pariksa naha murid urang ngagaduhan kado clairvoyance. Ku kituna, urang bakal hadir dina lomba.
  Sabudeureun hippodrome aya pager bolong jangkung dijieunna tina pérak jeung logam jeruk, studded kalawan mutiara jeung sababaraha batu biru jeung wungu, kitu ogé kaca reminiscent tina kaca Czech . Sarta eta kasampak geulis pisan.
  Jeung di lawang aya dua fountains dina sisi, nu threw kaluar jet multi-warna ti pasangan geulis gilded: - hiji elf anu hugging hiji budak elf.
  Sumuhun, sagalana katingali geulis pisan. Jeung di lawang aya penjaga katresna. Ogé geulis pisan jeung lampu, armor pérak.
  Sagalana kasampak jadi éndah. Aya kitu loba wawakil kelamin adil sabudeureun.
  Dominika émut kana pilem ngeunaan Kepulauan Gulag sareng kubu awéwé. Kabéh awéwé di dinya éta, saolah-olah ku pilihan, ngora, geulis, sarta ngagem robes nu ditinggalkeun suku megah maranéhanana sagemblengna kakeunaan. Muhun, saprak usum panas di Sibéria haneut komo, meureun, panas, katresna éta tataranjang suku. Anu ngajantenkeun pilem éta populer pisan di kalangan lalaki. Sarta Dominika maénkeun anggota rebel Komsomol anu ngatur sakabéh pemberontakan katresna. Jeung beauties malah nyita pakarang, sarta nyandak sakabeh resimen NKVD dina perangna, sarta éta bisa meunang eta.
  Film, tangtosna, tétéla tiis. Jeung tataranjang suku, glamorous, Galau geulis kasampak saukur super.
  Dominika, saliwatan, asalna sakuduna dituju maén peran misan Fandera, anu dikelompokeun karusuhan tawanan, tapi film misalna bisa geus ngalarang. Sareng anjeunna ngan ukur janten murid anu saé sareng anggota Komsomol.
  Dominica sujud ka gadis ti penjaga. Ujug-ujug, langsung ti handapeun Bumi, kawas jack kaluar tina kotak snuff, naga luncat kaluar. Leutik , rada gedé tibatan albatross, huluna tilu.
  Anjeunna ngalayang ka budak awéwé, sareng aya sora:
  - Pasihan abdi deui adi kuring!
  The nymph marquise ngajawab kalawan ngahuleng:
  - Ieu teu mungkin, Belka.
  Dina respon, mojang naga, anu sisikna shimmered dina tilu panonpoe kalayan sagala kelir katumbiri, sarta jangjangna éta geulis pisan nu aranjeunna rippled dina panon, mimiti ngagaur.
  - Abdi hoyong lanceukna! Abdi hoyong lanceukna! Dimana anjeunna!
  Gadis hobbit ngahuleng:
  - Sumuhun, urang sorangan sibuk mikir ngeunaan kumaha carana balik lalaki urang ka urang. Jeung teu kudu capricious.
  Budak naga, naon anu anjeun candak ti budak leutik, tenang sareng chirped, luncat ka Dominika:
  - Kuring terang anjeun tiasa! Anjeun anu dipilih!
  Budak awéwé hitut nyengir sareng nyanyi salaku jawaban:
  - Sagalana teu mungkin, percanten ka abdi, mungkin,
  Tapi ngadeukeutan masalah ieu sesah pisan ...
  Nanging, upami anjeun nyaring otak nalika maén,
  Abdi tiasa janten awéwé Jedi anu geulis !
  Budak naga éta surak sareng ngabales:
  Pikiran anjeun henteu saukuran jari,
  Genius, anjeun terang, di Bumi ...
  Sareng hiji budak lalaki geulis ngantosan kuring,
  Dina kuda pungkal!
  Dominika ngarasa lucu sareng nyikikik:
  - Naga dina kuda? Ieu naon sigana!
  Marquise nyarios:
  - Naon, anjeun teu nyaho konsép allegory !?
  Aktris awéwé seuri sareng nyatet:
  Urang bisa maot di mana waé
  Malah dina Panonpoé Tilelep Amber ...
  Sacara umum, urang hirup bébas,
  Enya, gratis!
  Figuratively diomongkeun!
  Gadis naga ngaluarkeun lampu tina sungutna, nyarupaan korek api, sareng nyerit:
  - Ieu lagu denok. Nanging , abdi hoyong tamu geulis ti Bumi anu teu dipikanyaho ngalaksanakeun hal anu pikaresepeun.
  Dominica shrugged sarta nyatet:
  - Kuring nyaho yén sora kuring knocks handap koin teu leuwih goreng ti nunchucks knocking kaluar sheaves gandum. Sanajan kitu, kuring kudu galur sora kuring deui! Sareng pikeun naon? Dimana méakkeun duit di dieu?
  Marquise ngabantah:
  - Firstly, anjeun bakal bet duit Anjeun dina salah sahiji kuda di hippodrome jeung nyoba ningkatkeun ibukota Anjeun. Jeung Bréh, gadis ieu teu ngan naga bikang saeutik, tapi ogé putri. Anjeunna bakal masihan anjeun cincinna, anu ngandung kakuatan magis kolosal. Sareng pikeun ieu , percanten ka kuring, éta patut dicobian sareng nyanyi leres!
  Dominica unggeuk sirah caang nya dina beuheung kuat nya jeung ngomong:
  - Dina hal ieu, kuring ningali aya hal pikeun nyobaan! Leuwih ti éta, kumaha anjeun bisa nolak anak!
  Budak naga ngariung:
  - Abdi sanés murangkalih. Abdi putri sareng abdi tiasa ngalakukeun ieu! Abdi badé ngapung ka planét anjeun. Sareng kuring bakal ngaduruk modal anjeun.
  Dominika nyerengeh ngancem:
  - Sareng kami gaduh pertahanan hawa pikeun jalma sapertos anjeun! Naon anu anjeun nyarios ka ieu, biadab?
  Budak naga ngagerem:
  - Anjeun bakal dikirim ka quarries. Anjeun bakal dianggo taranjang jeung di ranté handapeun blows tina whips tina orc overseers.
  Gadis hobbit unggeuk:
  - Sumuhun, manéhna bisa ngalakukeun eta! Leuwih ti éta, anjeun manusa. Jeung urang urang... Aranjeunna dianggap ti tingkat handap, pikeun loba alesan.
  Si musang ngagerendeng:
  - Janten anjeun langkung saé nyanyi! Masarakat parantos ngumpul di dieu, sareng kami ogé bakal nampi artos.
  Kanyataanna, aya noise dina riungan rupa wawakil kelamin adil, sarta keprok jeung exclamations kadéngé:
  - Nyanyi, kembang saeutik, ulah isin!
  Nya, lalaki, hayu urang maénkeun musik!
  Simkuring hoyong ngadangukeun trill manuk cendrawasih!
  Dominica sighed beurat sarta mimiti nyanyi;
  Basisir di Elfa lega , lungkawing,
  Gelombang cipruk ku sinar gilap...
  Elfia janten tanah air asli kuring,
  The nightingale urang trill nyanyi ka urang lagu éndah!
  
  Dina parahu lega, abdi sareng sayang nuju lalayaran,
  Zlata Val ngantepkeun braids na.
  Kumaha alus éta pikeun kuring jeung tercinta kuring babarengan,
  Karunya teu newak buaya ku pancing.
  
  Henteu, sanés cai, rustling astern,
  Éta alam anu masihan urang sampanye.
  Ieu bumi sapertos indung anu dipikacinta pikeun kuring,
  The generosity bumi dina attire karajaan!
  
  Titis kawas mutiara handapeun sinar bulan
  Nyemprot siga lebah jangjang pérak...
  Virgo, anjeun sapertos malaikat kalayan impian pikeun kuring,
  Kalawan nyanghareupan Innocence - nu Madonna paling murni!
  
  Seungitna madu, rambutna sutra,
  Biwirna beubeunangan siga satin.
  Kuring yakin momen anu ditunggu-tunggu parantos sumping,
  Dongeng bakal jadi nyata!
  
  Biwir urang keuna dina ekstasi,
  Rasa amisna teu aya deui kecap .
  Percanten ka abdi, anjeun kageulisan unearthly,
  Loba bakal mutuskeun, buang koin leuwih luhur!
  
  Di handap ieu cium hiji-hiji,
  Sighs jeung seuri kabagjaan urang ribut.
  Kasucian jiwa bakal dijaga ku kerub,
  Anu dipilih bakal ngalungkeun daptar dosa kana guci.
  
  Henteu, terang, aya anu langkung geulis tibatan anjeun di Bumi,
  Karep kaduruk kawas seuneu caang dina haté kuring!
  Urang bakal cicing di nagara anu pangsaéna,
  Hayu urang buka jandéla jeung panto ka luar angkasa!
  Ieu kumaha kageulisan nyanyi lagu megah. Jeung katresna sadaya stripes clapped leungeun maranéhna pikeun dirina. Sareng dina waktos anu sami aranjeunna ngalungkeun koin, kalebet emas. Sareng éta saé .
  Budak awéwé hobbit ngoyagkeun tongkat sihirna, sareng artosna mimiti ngabentuk tumpukan anu misah. Sarta sakabeh kolom koin multi-warna tumuwuh.
  Mojang naga ogé keprokan leungeunna, terus ngaluarkeun seuneu caang tina tilu huluna. Sanggeus éta manéhna ngomong capriciously:
  - Ieu, tangtosna, alus, tapi teu cukup! Abdi peryogi anjeun nyanyi pikeun kuring ogé!
  Dominika nyengir sareng naros:
  - Henteu éta teuing?
  Marquise ngahuleng anjeunna:
  - Naha anjeun hoyong kéngingkeun cincin anu berharga pikeun ngan hiji lagu? Muhun, anjeun kurang ajar ! Kudu ati nurani, sabab artefak éta berharga.
  Budak awéwé hobbit ngahuleng:
  - Unggal item boga harga sorangan. Sarta biasana, pikeun artefak berharga, Anjeun kudu minuhan tilu kahayang, atawa nyadiakeun tilu jasa. Ieu aturan. Sareng anjeun nyalira ngartos naha!
  Panongton tina rupa-rupa katresna keprok leungeun maranéhna sarta dicap suku bulistir maranéhanana, sarta jarang pisan maké sapatu:
  Hayu, nyanyi deui!
  Simkuring hoyong lagu!
  Éta bakal keren pisan !
  Laksanakeun roman!
  Kami bakal mayar anjeun saé!
  Musang unggeuk ka Dominika:
  - Muhun, ulah ngarecah! Hayu, nyanyi!
  Jeung kageulisan geulis ngoyagkeun caang, mane caang nya. Manehna dicap bulistir nya, suku muscular jeung nyanyi, kalawan rarasaan hébat sarta éksprési;
  urang , kabeneran urang
  Diwangun ku iman!
  Sareng henteu isukan, sareng henteu isukan,
  Sareng ayeuna nyalametkeun Fatherland!
  
  Urang hormat Elf urang ,
  Barina ogé, manéhna sakabeh dunya, nyaho dunya!
  spanduk beureum kami tina Motherland,
  Jeung teu aya beureum caang!
  
  Pelopor salutes sanes bust,
  Tanda na nyaéta bandéra Tanah Air!
  Urang merangan musuh kalayan terampil,
  Ngagungkeun prestasi dina ayat!
  
  Nyaho yén ngan aya hiji iman di pangeusina,
  Iman ka dear , elfinism suci!
  Sangkan barudak senang seuri,
  Orsis tiasa bitu ka jurang !
  
  Unggal ksatria ngan ukur budak leutik,
  Dina jukut jeung walungan tataranjang suku...
  Tapi ayeuna anjeunna gaduh kerekan di leungeun-Na,
  Dashingly flattens logam ku palu!
  
  Aya anu ngasah bedil mesin nganggo mesin,
  Tah, aya anu nembak tina taktak!
  Spanduk beureum ngapung sapertos bandéra beureum,
  Urang ngéléhkeun musuh jahat tanpa bercanda!
  
  Karuhun urang wani nyandak Orklin ,
  Muhun, kumaha upami urang? Kami nuju ka Mars!
  Kami jalma, lain macaques dina dahan,
  musuh nabrak panonna!
  
  Tapi urang ogé terang kumaha ngahibur,
  Pukul kendang, tarompét!
  Beungeut barudak lucu pisan,
  Jeung ratings opat jeung lima!
  
  Ujian perang anu paling hese -
  Henteu ngalangkungan ieu sapertos maot!
  Tapi dina maot urang gaduh spanduk sareng obor,
  Tempa tambaga elven teu tiasa murag!
  Manehna nyanyi jadi beautifully sarta skillfully na, dina waktos anu sareng, menari, sarta suku nya jadi pikabitaeun. Ieu ngan karunya nu aya euweuh lalaki sabudeureun ngahargaan kageulisan dirina. Jeung mojang boga eta dina tingkat kolosal, sarta soldadu nembongkeun tekanan kolosal nya jeung ambiance.
  Sareng sababaraha ratus budak awéwé parantos ngumpul, sareng aranjeunna nuju ribut. Aranjeunna buang duit, sarta aranjeunna gaduh bau pisan kuat ngora, seger, awak bikangna jeung parfum mahal tur parfum. Aya seueur anu ngajantenkeun sirah anjeun di dieu.
  Sababaraha koin éta keramik, malah aya sababaraha koin kai , nu hébat. Tapi duit kertas biasa pikeun planét Bumi kumaha bae teu katempo. Sareng ieu anu henteu biasa pikeun Dominika. Kadang-kadang pikiran flash ngaliwatan pikiran anjeun ngeunaan kumaha savages aranjeunna di dieu. Kumaha upami kartu éléktronik pikeun pangmayaran? Nya, ieu leres pisan pikeun tingkat pangembangan ieu.
  Ku kituna batur threw jajan satengah-didahar kalawan krim handapeun suku bulistir penyanyi gadis.
  Budak awéwé hobbit nyabet jajan ku kilat tina tongkatna. Sarta eta instan murag eta.
  Kaéndahan leutik nyatet:
  - Tong kitu deui! Ukur duit!
  Si musang nyanyi:
  - Jieun duit! Jieun duit!
  Poho kana kabosenan, kedul...
  Jieun duit! Jieun duit!
  Upami diperlukeun, sahenteuna sakabeh poé!
  Budak naga ngoyagkeun jangjangna jeung ngahuleng:
  - Muhun, ieu layanan kadua! Tapi pikeun kéngingkeun cincin artefak , anjeun ogé peryogi anu katilu!
  Dominica ngambekan pipina sareng nyarios dina nada yakin:
  - Upami anjeun hoyong, abdi bakal senang nyanyi pikeun anjeun deui! Jujur, kuring resep nyanyi.
  Panongton kira-kira sarébu awéwé, wawakil séks anu adil, ngagorowok sareng dicap ampir sadayana bulistir, anggun, suku girlish:
  - Nyanyi deui! Nyanyi deui!
  Bravo, hatur nuhun! Bravo, hatur nuhun!
  Budak naga ngabantah, ngangkat sora:
  - Henteu! Masihan cingcin sapertos ngan pikeun lagu! Di dieu manehna perlu ngalakukeun hal nu leuwih berharga jeung, dina waktos anu sareng, hésé.
  Aya jeda tegang. Leuwih ti sarébu katresna ras béda froze di antisipasi.
  Ujug-ujug aya budak lalaki. Hijina wawakil kelamin kuat diantara aranjeunna. Anjeunna tina ras manusa, maké ngan kolor, muscular sarta kalawan brand budak dina taktak-Na, manéhna kasampak ngeunaan dua belas taun sarta geus jelas geus keok leuwih ti sakali. Lumpat ka luhur, keuneungna anu berdebu, budak leutik nyelap ka arah gadis naga, anjeunna murag kana tuur sareng ngarenghik:
  - Hayu aranjeunna ngabebaskeun kuring! Balikkeun posisi kuring!
  Gadis naga unggeuk sareng mastikeun:
  - Éta pisan! Budak éta bakal bébas upami anjeun tiasa ngajantenkeun anjeunna janten elf!
  Dominica nyebarkeun leungeun-Na:
  - Tapi ieu teu mungkin!
  Marquise-nymph nyarankeun:
  - budak budak ieu nembe putra mahkota hiji kakaisaran badag, ngaranna Oenomaus. Jeung ayeuna, manéhna jadi budak bangsa manusa jeung budak pikeun nyingkahan pestilence Iblis sacara. Jadikeun anjeunna pangeran elf deui, lajeng meureun urang bisa nyekel benang tina sakabeh tangle!
  . BAB 4.
  Putri hobbit negeskeun:
  - Ieu kasempetan Anjeun, Dominic. Sareng urang ogé. Jalu ampir kabéh leungit. Sareng hiji ieu, sanaos henteu kaganggu, kaleungitan gelar sareng jabatanna, bahkan awakna, janten budak manusa.
  Budak éta unggeuk lampu na, sirah dipotong :
  - Aranjeunna ngéléhkeun kuring unggal dinten supados kuring henteu janten batu! Pikeun sababaraha alesan, éta budak anu dicambuk anu paling tahan kana wabah!
  Dominica nyebarkeun leungeun-Na jeung ngajawab:
  - Sumuhun, abdi teu boga pamanggih kumaha disenchant anjeunna! Sareng yén pangeran ogé murangkalih?
  Budak budak ngagebeg.
  - Henteu, kuring cukup dewasa! Tapi nalika mimiti robah jadi batu, musang nymph ngagunakeun magic husus. Kuring jadi budak ngora jeung dikocok. Ieu masihan kuring sababaraha bulan, sanajan nyeri, tapi hirup. Tapi sooner atanapi engké, ieu bakal mungkas. Leuwih ti éta, maranéhna kudu ngéléhkeun kuring teuas, sarta unggal poe kuring kudu, atawa mawa batu beurat, atawa spin a roda!
  Gadis nimfa unggeuk:
  - Leres! Ieu hiji-hijina cara pikeun ngalambatkeun pangaruh tina pestilence batu. Aya kénéh budak budak bangsa manusa di tambang anu teu acan petrified sarta digawé. Tapi ieu hiji-hijina wawakil kelamin kuat anu tetep. Lajeng sababaraha di antarana ogé robah jadi batu lajeng crumble jadi lebu.
  Dominika nyentak:
  - Ieu dahsyat! Musibah universal! Sareng supados hirup sareng janten budak!
  Budak lalaki, maké kolor pondok hideung nu diwangun sakabéh baju na, sarta kusut, jeung otot ramping handapeun kulit nu sigana ipis alatan kurangna gajih, nyanyi:
  - Leres, kuring pangeran, sareng ngan ukur budak, tapi naon,
  Hayu para bangsawan nyebat kuring éta ...
  Sabaraha jauh, jauh aranjeunna ti kuring,
  Budak lalaki ranté sukuna rusak!
  Budak naga ngarénghap bari ngiceupan:
  - Janten anjeunna janten pangeran elf deui, teras anjeun tiasa kéngingkeun cincin sihir naga anu berharga ieu!
  Dominica nyebarkeun leungeun-Na:
  - Muhun, anjeun damn eta, abdi teu boga pamahaman dasar magic, jeung anjeun pamenta ieu! Nu, meureun, anjeun sorangan moal ngalakukeun!
  Marquise nimfa nyarios bari ngarenghap:
  - Panginten urang ogé henteu tiasa ngalakukeun ieu ... Naon anu anjeun nyarios?
  Budak naga ngadawuh:
  "Anjeunna parantos lami-lami." Sareng akademi naga bakal ditutup pas. Janten, hayu heula anjeunna lulus ujian anu mabok, teras nyobian ngaganggu pangeran budak.
  Dominica unggeuk satuju.
  - Nya, ieu kumaha, prinsipna, anjeun tiasa ...
  Marquise nymph nyokot jimat nya ngagantung dina beuheung nya. Jeung manehna digosok eta kalawan palem sarta mimiti mutter hal, kawas mantra. Budak naga celetuk, nembongkeun huntuna:
  - Ieu mangrupikeun tés anu serius pikeun anjeunna ... Naha anjeunna tiasa ngalih tanpa seueur karusakan upami anjeunna nganggo mantra ultra!
  Dominica hayang meunang klarifikasi ngeunaan naon hartina mantra ultra, tapi nymph-marquise dicap suku bulistir nya, dihias ku cingcin, sarta gadis éta bray dina angin puyuh a. Saolah-olah sababaraha raksasa nyandak anjeunna dina panangan sareng ngagentos anjeunna.
  Gadis aktris muttered:
  - Naon kabisat!
  Jeung saterusna maranéhanana, babarengan jeung nymph-marquise, kapanggih sorangan di lawang ka karaton. Ieu reminiscent tina padepokan di St Petersburg, ngan éta luhur, tilu puluh lanté kalawan siling tinggi. Sareng ogé, langkung subur sareng éndah tibatan Usum anu kasohor.
  Dominika ngabeberkeun sukuna, nyepengkeun sisi-sisina ku fists sareng ngagero:
  - Wah !
  Nymph dikonfirmasi ku seuri:
  - Leres, ieu mangrupikeun gedong Naga Akademi anu éndah.
  Di hareup lawang, cai mancur dina bentuk naga tujuh sirah sparkled ku emas jeung sababaraha logam oranyeu caang kanyahoan di bumi. Sarta tina unggal sungut aliran cai bergegas ka langit, sparkling kawas inten dina sinar sababaraha luminaries ornate.
  Dominica nyatet:
  - Éta éndah kumaha luhurna jet ngapung!
  The marquise-nymph ngajawab laconically:
  - Technomagic!
  Unggal sirah naga boga panon dijieunna tina batu mulia, jeung kelir béda. Éta katingali pisan séhat , beunghar sareng ngeunah.
  Aya ogé gang-gang anu rapih kalayan kembang anu megah, dibédakeun ku rupa-rupa bentuk sareng jinis kuncup. Suku bulistir tina katresna leumpang sapanjang mulus, ubin patterned brightly tina jalur kalawan elegance indescribable jeung rahmat. Maranéhanana béda umur, tapi sadayana geulis, loba ngagem perhiasan mulia.
  Di dieu lolobana elves, tapi aya ogé katresna manusa, trolls bikang jeung hobbit. Katresna panungtungan teu bisa dibédakeun ti leuwih manusa. Salaku, ku jalan, anu nymphs na dryads. Éta sabab ngagem cingcin dina toes bulistir tina suku leutik tur anggun maranéhanana?
  Tapi budak awéwé manusa ogé tiasa ngalakukeun ieu.
  Dominika, murid anu lumayan jangkung, katingalina ageung teuing sareng dewasa dibandingkeun sareng murid awéwé. Sarta ieu embarrassed dirina greatly.
  Budak awéwé nanya ka bidadari:
  - Sigana mah pameran museum di dieu!
  Marquise nanya bari seuri:
  -Naha anjeun ningali pilem ngeunaan Harry Potter?
  Dominic nyikikik sareng ngawaler:
  - Leres, tangtosna, kuring ningali éta. Jeung maranéhna malah diusahakeun nyieun diaransemén pilem ieu. Tah, kumaha?
  Nimfa nyarios:
  - Aya budak lalaki jeung awéwé di dinya. Sareng di dieu, sakumaha anu anjeun tingali, teu aya budak lalaki, sareng ieu ngaganggu harmoni!
  Dominica nyatet:
  - Harry Potter ogé murangkalih, sareng éta langkung gampang pikeun anjeunna. Tapi janten dewasa diantara barudak. Éta langkung parah tibatan tetep taun kadua!
  Marquise hayang ngomong hiji hal nalika gadis tataranjang suku, tapi kalayan bros inten dina buukna, lumpat ka aranjeunna. Anjeunna seuri manis pisan sareng cooed:
  - Naha anjeun anu dipilih?
  Dominica seuri sareng ngawaler:
  - Leres!
  Budak awéwé éta seuri sareng nyatet:
  - Tapi anjeun sigana henteu terang kumaha ngalakukeun seueur! Salaku conto, anjeun tiasa ngadamel ramuan halimunan?
  Aktris awéwé ngawaler kalayan ngahégak:
  - Hanjakal henteu. Kumaha jalanna?
  Budak awéwé anu bros inten sareng rambut wungu sareng bintik oranye ngagukguk. Jeung manéhna nyokot botol kaluar tina saku pakéan nya. Kuring ngahurungkeun colokan. Manéhna nyokot sip a jeung... ngiles.
  Dominica ngiceup-ngiceup panon safir na bingung. Terus kuring ngarasa ciwit hampang dina irung. Tuluy maranehna narik buukna. Visi getol Dominika urang nempo suku bulistir gadis halimunan urang napak dina ubin multi-warna jeung ngangkat bintik leutik lebu jeung fluff tina tangkal jeung kembang. mojang jerked pisan deftly na, kalawan suku bulistir nya, grabbed gadis bangor ngora ku ceuli.
  Manéhna ngagorowok. Sareng Dominica tiasa ningali anjeunna. Manehna jadi transparan, kawas jurig atawa hologram a. Sareng anjeunna ngajerit dina sora anu sieun:
  - Nyeri! Hayu atuh, bibi!
  The marquise-nymph ngagero:
  - Pinter, enya! Kuring geus mikir anjeun teu bisa ngalakukeun nanaon!
  Dominica nyanyi pikeun ngabales:
  Upami anjeun gering, abdi badé sumping
  Kuring bakal nyebarkeun nyeri ku leungeun kuring ...
  Abdi tiasa ngalakukeun sagalana, abdi tiasa ngalakukeun sagalana,
  Haté mah lain batu!
  Budak awéwé nu ngadeukeutan maranéhna seuri. Sanajan hiasan, éta jelas yén dresses maranéhanana éta rada ketat tur seragam, sanajan méwah, gaya. Sanajan dina hal séjén aya rasa diversity. Sababaraha awéwé ngagaduhan anting dina ceulina, sedengkeun anu sanésna henteu. Jeung sababaraha, utamana katresna hobbit, threaded cingcin emas jeung batu kana irung maranéhanana.
  Maranehna ngalakukeun ieu, hususna, pikeun ngabedakeun diri ti barudak manusa, anu teuing sarupa. Dryads ogé resep cingcin dina irung sareng ceulina. Hiji karajaan geulis katresna, ti tujuh nepi ka rumaja. Tapi, diantara elf, dewasa sareng rumaja praktis henteu béda dina penampilan, sapertos diantara hobbit, trolls, nymphs, sareng dryads. Tapi Dominica Sigana sawawa sarta gadis geulis pisan, kalawan raray ekspresif tina putri nyata. Meureun teuing disamak.
  Leres, aranjeunna malah terang kulitna nalika anjeunna maénkeun salah sahiji awéwé mulya Abad Pertengahan. Jaman harita, raray anu disamak dianggap tanda kalahiran rendah.
  Ku jalan kitu, teu ngan éta kulit dina beungeutna lightened, tapi ogé dina suku nya. Aya hiji episode nalika manehna dipingpin tataranjang suku jeung rags kana Parancah nu.
  Malah aya lagu:
  Waktos pikeun panebusan ampir di dieu
  Ratu dipingpin tataranjang suku kana parancah!
  Gantina perhiasan, manéhna maké rags,
  Beuheung angsa jadi korban algojo!
  Leres, éta katingalina lucu pisan sareng bahkan, ku cara sorangan, kumaha waé pikasieuneun . Saatos lightening, manéhna kudu meta dina peran Ratu Semiramis. Sareng dina syuting ieu, anjeunna praktis henteu syuting tataranjang suku. Sumuhun, éta peran metot. Tapi sigana sutradara henteu resep anjeunna. Teuing geulis jeung madu pirang. Sareng pikeun peran Semiramis aranjeunna langkung milih awéwé sepuh kalayan rambut hideung. Sareng Dominika kedah janten budak. Sarta manéhna malah branded kalawan beusi panas. Jeung maranéhna groped kuring, rada kasarna, ku lalaki.
  Leres, sareng aya adegan dina rak. Tangtu, pecut dijieunna tina busa, sarta nalika aranjeunna mecut anjeun kalawan eta teu menyakiti. Tapi sadayana sami, nalika anjeun digantung sareng dikocok , éta henteu pikaresepeun.
  Murid mojang ngariung. Lajeng guru dryad mucunghul. Manéhna maké pakéan beureum saulas jeung gaya béda.
  Anjeunna angkat ka Dominika sareng cooed:
  -Dupi anjeun anyar?
  Aktris barudak ngacungkeun bahu:
  - Abdi teu bakal nyebutkeun éta!
  Guru ngageleng. Dina irung nya éta cingcin dijieunna tina logam jeruk jeung batu belang. Manehna oge kasampak kawas gadis rumaja sarta tataranjang suku. Leuwih ti éta, aya cingcin dina unggal toe bulistir. Sareng ieu mangrupikeun tingkat sihir anu cukup luhur.
  The nymph marquise nyatet:
  - Anjeunna murid anu sanggup, sareng anjeunna gaduh bakat!
  Guru dryad ngalungkeun karikil leutik kana ubin warna sareng maréntahkeun:
  - Jieun anu anyar supados ngapung kana lontar anjeun!
  Dominica nyarios:
  - Telekinesis, atanapi naon?
  Ngabales, budak awéwé seuri. Guru ngagorowok:
  - Bubarkeun! Kunaon aranjeunna rame babarengan!
  Aya nu ngagerendeng sugema jeung ribut. Tapi katresna teu ngajawab, tapi mimiti lalaunan bubar. Tapi dina waktos anu sareng, pilari ka arah gadis anyar.
  Guru ngagerentes:
  - Muhun, hayu, pesenan batu ngapung kana lontar anjeun!
  Dominika, ngarasa kawas bodo lengkep , exclaimed:
  - Ngapung kana lontar kuring!
  Batu teu obah. Lajeng budak awéwé ngajerit kalayan amarah:
  - Ngapung ka kuring, gancang!
  Lajeng karikil murag na, kawas meteorite a, struck gadis dina dahi. Niup éta alus, hiji lump santun langsung ngabareuhan, sarta Dominika dirina murag pingsan.
  Sababaraha budak awéwé anu teu gaduh waktos angkat, sareng anu sanésna ngalieuk, seuri sakaligus. Jeung tawa ieu reminiscent tina ringing ratusan lonceng pérak.
  The nymph marquise nyebarkeun leungeun nya jeung nyatet:
  - Aya kamampuan, sareng naon anu sanésna! Dina kecap basajan, angkat batu tanpa mantra. Malah teu unggal nymph novice atanapi dryad tiasa ngalakukeun ieu.
  Guru satuju:
  - Leres, anjeunna sanggup! Tapi ogé bahaya. Ieu cukup sanggup henteu ngan ukur mulangkeun lalaki ka urang, tapi ogé maéhan awéwé. Ieu kakuatan liar!
  Marquise nyarios:
  - Budak awéwé ieu mangrupikeun inten anu peryogi digosok!
  Dominika nangtung sarta luncat kana suku nya. Sirahna rengkuh jeung aya bareuh dina dahi.
  Budak awéwé ngagorowok:
  - Sareng saha anu kedah abdi bunuh ayeuna?
  Guru ngawaler ambek:
  - Kuring sorangan! Anjeun tiasa pisan niup otak anjeun kaluar. Ieu hiji hal anu alus kuring teu ngabejaan Anjeun pikeun niup batu!
  Dominica seuri sareng ngawaler:
  - Leres, dina hal ieu bakal aya Hiroshima nyata!
  Pembimbing dryad nanya heran:
  - Naon Hiroshima?
  aktris mojang shrugged taktak nya, nu teu lemah, sarta ngajawab confidently:
  - Ieu kota dimana bom atom ieu turun, salaku hasil tina lima puluh rébu urang maot sarta saratus rébu anu luka!
  Guru ngaleos:
  - Wow! Wah bom!
  Salah sahiji murid awéwé ngagorowok:
  - Bibi ieu banjir!
  Sareng anu sanésna nambihan:
  - Ngahurungkeun violets kana ceuli anjeun!
  The nymph marquise bantahan:
  - Kuring geus ka Bumi leuwih ti sakali, sarta naek Internet maranéhanana sababaraha kali, sarta kuring nyaho Hiroshima - éta leres. Sareng ieu pikasieuneun, bahkan langkung seueur jalma anu maot di dinya sareng maot tina radiasi.
  Salah sahiji budak awéwé ngagorowok:
  - Naon radiasi?
  Dominika mumet, buru-buru ngajawab:
  - Lamun awan éléktron megatkeun kaluar tina inti atom sarta jadi terionisasi, radiasi lumangsung. Inti bulistir atom ngancurkeun beungkeut antarmolekul, sarta ngarecah ieu ngabalukarkeun karuksakan parna pikeun awak, duanana manusa sarta, Jigana, hiji elf.
  Katresna squeaked sieun di respon. Salah sahiji anu langkung alit nyarios:
  - Ibu, abdi sieun radiasi!
  The nymph-marquise, alias Laska, seuri jeung ngajawab:
  - Tong sieun! Anjeunna moal kéngingkeun anjeun ka dieu !
  Dominica wittily nyatet:
  - Kami diserang ku radiasi,
  Sareng dimana milarian panyumputan ayeuna ...
  Sareng di dieu anjeun gaduh organisasi -
  Tingali, aranjeunna neunggeul beuheung kuring!
  Sanggeus éta gadis nyandak eta tur mimitian nari. Jeung katresna séjén mimiti nari.
  Guru nyentak ramo . Cicih némbongan dina sungutna. Jeung kumaha trill nightingale bakal ngalir. Budak awéwé séjén nyandak éta sakaligus sareng beku . Mentor anu sanés muncul dina pakéan hideung anu ketat sareng masihan paréntah:
  - Léngkah-léngkah!
  Katresna langsung ngajajar jangkung. Jeung maranéhna mimiti Maret, ngukur léngkah maranéhanana jeung manjang dampal suku maranéhanana, kawas prajurit. Sareng aranjeunna ngalakukeun éta saolah-olah marching wawuh ka aranjeunna, sapertos penjaga présidén.
  Guru dina pakéan hideung, dihias ku sapphires, emeralds jeung sababaraha batu tiis-warna masih kanyahoan di planét Bumi, maréntahkeun:
  - Ayeuna, nyanyi!
  Katresna, stamping bulistir maranéhanana, disamak, suku leutik tur anggun, nanya dina unison:
  - Naon nyanyi ngeunaan?!
  Mentor ngajawab dina nada tiis:
  - Ngeunaan naon budak bakal nyanyi ngeunaan lamun maranéhna teu kungsi struck ku pestilence hellish!
  Jeung katresna-murid nyanyi di chorus jeung ekspresi hébat;
  Béntang-béntang ngagurilap dina poékna peuting,
  Jeung caang bulan pérak!
  Si kaéndahan nyeuseup panon imutna,
  Kami tunangan sareng anjeunna salamina!
  
  Panonpoé layung surup,
  Tapi subuh caang bakal kaluar!
  Jeung angin jadi riang, ribut,
  Layar kapal geus bareuh!
  
  Jiwa abdi mangrupikeun batu anu beurat,
  Tes pejuang ngantosan!
  Sareng ngantepkeun spanduk ngapung luhureun sirah,
  Hayu urang balik kabeh jalan ka tungtungna!
  
  Haté moal kalindih ku lukut ,
  Hiber gancang tina garuda!
  Sanajan getih ngagolak, kalawan hiber dashing,
  Abdi badé hiber sapertos panah!
  
  Willows sujud ka kuring,
  Gusti Nu Maha Kawasa malikkeun paneuteupna!
  Sanajan anjeun sagemblengna unpretentious,
  Kuring bakal nambahan kakuatan ka anjeun dina perang!
  
  Barina ogé, anjeun jujur ngawula Fatherland,
  Tapi daging lemah, sumanget gering!
  Anjeun moal kuciwa, abdi terang hirup
  Ulah ngantep kuring robah jadi tanduk domba!
  
  Abdi badé ngabersihkeun dosa-dosa dinten anu kapungkur,
  Hayu naon anu kajantenan di jaman baheula dileungitkeun!
  Anjeun ningali, pir nuju asak di kebon,
  Sketsa bakal ngagariskeun pesawat!
  
  Ngawula ka Fatherland kalayan sagala kakuatan anjeun,
  Poho yén aya katengtreman di dunya!
  Supados teu kahuruan rungkun,
  Muga-muga sadayana hirup sareng anjeun!
  
  Pikeun ieu kuring ngan ukur ngawaler:
  Gusti, abdi bakal ngali bumi!
  Sangkan barudak seuri dina kabagjaan,
  Sangkan anjeun teu kudu reconcile rahayat sorangan!
  
  Barina ogé, alus gumantung kana urang,
  Sadayana mutuskeun - pilihanna sorangan!
  Sareng ti anjeun benang anu Maha Kawasa,
  Anjeun nyekel alam semesta dina fist anjeun!
  
  Kami ogé bakal nahan anjeun,
  Barina ogé, Motherland teu bisa kapanggih holier!
  Nalika moto, ramo abdi janten kesel pisan,
  Sarta kami henteu malah dua puluh acan!
  
  Meunangna mangrupa buah unattainable;
  Pikeun jalma anu lemah, pengecut, atanapi bodo!
  Tapi prajurit tiasa ngadamel sadayana puncak,
  Kami bakal nyandak beurat kaleuleuwihan ieu dina bujal!
  Saatosna aranjeunna ngiles ka istana méwah akademi naga.
  Sareng mentor hideung ningali sacara saksama dina Dominika sareng perhatikeun:
  - Anjeun geulis pisan. Utamana pikeun umat manusa anu teu sampurna. Ieu endah pisan!
  Dominica nyanyi antusias dina respon:
  Abdi kasampurnaan sorangan
  Abdi kasampurnaan sorangan
  Tina seuri nepi ka gestur,
  Luhureun sadaya pujian!
  Oh, bagja naon
  Nyaho yén kuring sampurna
  Nyaho yén kuring sampurna
  Nyaho yén kuring idéal!
  Guru dina pakéan hideung neuteup sternly ka gadis jeung nyatet:
  - Manehna boga modesty endah pisan! Naon sayang!
  Nimfa musang ngasongkeun:
  - Meureun urang kudu tickle heels nya ku iteuk?
  Guru ngacungkeun taktakna sareng ngawaler teu yakin teuing:
  - Teu ide goréng! Tapi éta hadé nyandak anjeunna ka master naga. Hayu urang tingali naha anjeunna tiasa lulus ujian asup!?
  The Marquise nyatet kalawan seuri:
  - Ujian asup? Ieu sanes gagasan dumbest, tapi bisa diadopsi dina kursus pisan munggaran, dimana eta bakal trivially basajan!
  Guru ngabantah dina nada tegas:
  - Sarta nempatkeun bodo badag ieu kalawan katresna tujuh taun? Leres, aranjeunna bakal ngagoda sareng nyiwit anjeunna. Leres, sareng anjeunna nyalira tiasa nyandak batur sareng maéhan aranjeunna. Henteu, ieu sanés pendekatan bisnis! Katresna sepuh peryogi anjeunna, sareng pikeun ieu anjeunna kedah nunjukkeun bakat anu luhur!
  Weasel unggeuk:
  - Sora logis!
  Dominica ngoyagkeun sirah na, nu kasampak kawas dandelion Méi:
  - Tong ngaganggu kuring sareng budak awéwé leutik.
  Guru unggeuk:
  "Lajeng nyandak ujian sareng Lady Naga Master." Dina hal ieu, anjeun bakal ngaku kana kursus elit. Anjeun malah bakal cicing di kamar misah, nice, kalawan saucer pérak jeung apel tuang.
  Aktris awéwé nanya heran:
  - Kumaha, ku piring pérak?
  Mentor ngajelaskeun:
  - Éta sapertos anjeun gaduh televisi di Bumi. Ngan meureun aya saeutik program pikeun ayeuna. Émang kunaon? Anjeun gaduh téknologi, kami gaduh sihir. Tapi di dieu anjeun bisa nempo ngaliwatan saucer a, lamun boga skill magis nyata, naon anu lumangsung.
  Dominica nanya insinuatingly:
  -Naha anjeun tiasa ningali Bumi?
  Guru unggeuk satuju:
  - Jeung Bumi bisa ... Iwal, tangtosna, anjeun hiji pesulap pisan canggih. Kuring, teuing, surfed Internet - a penemuan manusa cool. Sareng kuring kedah nyarios, anjeun leres-leres terang kumaha némbak. Jeung maranéhna datang nepi ka jaringan metot. Ieu malah héran yén listrik basajan tanpa magic bisa ngalakukeun ieu!
  Dominica shrugged sareng ngawaler:
  - Sumuhun, ieu kaget kuring sorangan! Naha anjeun henteu ngalakukeun ieu pikeun diri anjeun?
  Lajeng nymph marquise ngajawab:
  - Kamajuan ilmiah mangrupikeun hal anu bahaya. Upami bom urang mimiti ngabeledug deui, sanés anu sederhana, tapi anu nuklir ! Ku cara ieu, moal aya anu tinggaleun hirup, sareng radiasi gaib langkung parah tibatan radiasi normal!
  Dominika nyentak:
  - Ieu aranjeunna ! Eta kajadian.
  Murid-murid awéwé ngagorowok:
  - Kami henteu peryogi jalma sapertos kitu , anjeunna mangrupikeun bibi anu jahat!
  Mentor dina nada tiris maréntahkeun:
  - Tuturkeun abdi!
  Jeung manéhna pindah. Anjeunna ngagaduhan sendal khusus dina sukuna anu ngantepkeun jari-jari kakina kabuka di payun sareng ngamungkinkeun anjeunna mantra nganggo cincin. Pembimbing dirina ogé katingalina ngora - sanés kedutan, raray anu sampurna. Tapi struktur nya katingali, sanes garis munculna lemes tina rumaja, tapi hiji awéwé dewasa kalawan Palasik jeung, hiji malah bisa disebutkeun, fitur aristocratic. Jeung katingal téh jadi teuas.
  Dominika panginten anjeunna ngagaduhan sababaraha gelar. Jeung meureun moal leutik.
  Manehna nuturkeun manehna, sarta marquise-nymph luncat nepi gigireun manehna jeung chirped, baring huntu nya:
  - Anjeun sapertos ratu megah. Tapi benjolan dina dahi anjeun parantos cageur, anjeun gancang pulih!
  Dominika nyatet bari seuri:
  Kakuatan expander sareng dumbbells,
  Pikiran anu séhat dina awak anu séhat!
  Janten aranjeunna ngalangkungan cai mancur sareng tujuh jet anu bitu saratus méter ka hawa , kagum kana kaéndahan anu luar biasa. Salajengna nyaeta Gerbang, di lawang tina hiji archer bikang, sarta armor gilded .
  Aranjeunna ngabagéakeun budak awéwé anyar kalayan unggeuk sareng stamping tina sukuna anu dipahat.
  Dominica nyatet:
  -Girls boga tilu qualities alus. Hiji, aranjeunna geulis, sareng anu kadua, aranjeunna ...
  Lajeng jawaban teu datang ka pikiran. Sareng di dieu aranjeunna aya di jero gedong akademi naga. Aya méwah sapertos dieu, anjeun malah teu bisa ngabandingkeun éta kalayan Peterhof. Salian emas sareng platina, masih aya seueur logam anu béda-béda anu henteu aya analogna di bumi. Sareng ogé, seueur batu mulia tina pola anu paling rumit sareng éndah, dijejeran ku ornamén, anggun, kuncup kembang iridescent. Aya ogé seueur potret anu béda dina témbok. Lolobana elves jeung elves. Tapi aya mahluk séjén. Tapi ampir kabéh rupa jeung inohong anu ngora jeung nonjol. Lalaki ngora mindeng pose bulistir-chested. Sareng aranjeunna sami sareng patung Yunani kuno sareng Roma. Aya seueur hal di dieu ... Sareng aya ogé cai mancur anu kaluar ti sakumna juru, anu ogé katingali saé sareng ngeunah.
  Kaca spion sareng pigura oranyeu sareng emas, dipiguraan ku inten sareng topaz, ogé katingali. Nu sorangan Sigana geulis santun sarta ogé pleasing kana panon.
  Dominika éta gumbira pikeun dicatet yén nabrak batu nya geus praktis ngiles. Sareng anjeunna deui geulis sareng rambut emas . Sareng awéwé sapertos kitu ...
  Rambutna caang pisan sahingga sababaraha urang percaya yén anjeunna henteu dicelup. Tapi ieu warna alam nya. Sareng éta cocog pisan pikeun anjeunna ngalawan perunggu tan tina raray ngorana.
  Manehna teh gadis getih bangsawan, sarta jumps up ti jaman ka jaman kawas monyét.
  Sareng akademi sorangan langkung tiis tibatan Istana Versailles. Ku kituna coba ngadeukeutan ka manehna.
  Dominica nyandak éta sareng nyanyi:
  Kolong karaton ngagoda urang,
  Kabebasan moal pernah diganti!
  Kabebasan moal pernah diganti!
  Jeung toes bulistir nya nyokot karikil inten ti lantai jeung threw eta leuwih luhur. Ieu flew ku, tapi nimfa nu snapped ramo nya, sarta inten réngsé nepi di lontar muka nya.
  Dominica nyatet:
  - Anjeun ngalakukeun eta cleverly!
  Si musang ngoréjat:
  Leuwih lincah batan monyet
  Leuwih teuas ti sapi ...
  Jeung rasa bau téh kawas anjing,
  Sareng panonna sapertos garuda!
  Mentor nyatet dina nada buritan:
  - Ayeuna urang turun ka handap .
  Dominica gagap:
  - Atawa meureun éta hadé, sabalikna, naek?
  Manéhna ngoyagkeun sirah:
  - Aya stadion bawah tanah di handap. Aya anjeun bakal nunjukkeun kaahlian anjeun upami anjeun hoyong asup kana elit!
  Aktris awéwé naroskeun:
  - Kumaha upami kuring henteu lulus ujian?
  Guru ngomong tegas:
  - Lajeng anjeun bakal jadi budak. Anjeun parantos maén budak dina pilem sareng anjeun terang naon éta?
  Dominica seuri sareng ngawaler:
  - Kiwari éta budak awéwé taranjang,
  Jeung isukan ngan hiji dewi cool!
  Jeung manehna, kanyataanna, mimiti senang jeung tanpa kasusah nanaon.
  Jeung saterusna maranéhanana mimitian turun tangga marmer. Jeung éta kawas turunan kana naraka.
  Dominica inget kumaha manehna maénkeun dukun di pilem. Manéhna diangkat dina ranté, jeung leungeun-Na dihijikeun tukangeun dirina kana siling. Jeung bener nyeri. Sarta eta tightens urat. Awak budak awéwé samak, otot ditutupan ku kesang tina nyeri sareng kategangan. Terus rante dileupaskeun. Jeung manéhna ngarasa relief sakedapan jeung rushes turun. Sareng aya tegangan di lantai.
  Sareng Dominika ngajerit tina nyeri naraka dina sendi sareng taktakna. Sumuhun, anjeun kudu ngarasakeun eta.
  Nymph, ningali yén raray budak awéwé éta nyengir , nyatet:
  - Anjeun teu kudu jadi budak. Anjeun oge bisa jadi murid di grup junior.
  Dominika nyikikik sarta nyatet, nyanyi, moyok dirina, gadis dewasa, sarta aktris dina éta:
  Kelas hiji, kelas hiji,
  Dinten ieu liburan anjeun ...
  Ieu mangrupikeun waktos anu saé sareng pikaresepeun,
  Rapat munggaran sareng sakola!
  Laska nyatet:
  - Teu lucu! Anjeun jalma henteu kantos ngimpi kamampuan kami dina sihir!
  Dominika ngabales sacara agrésif:
  - Dupi anjeun kantos ngimpi prestasi téhnologis urang? Hiji bom hidrogén bakal nutup sadaya sihir anjeun.
  Mentor hideung nyatakeun:
  - Teu kudu sombong . Ieu teu pantes!
  Dominica ngawaler:
  - Ieu teu bragging, tapi hiji pernyataan fakta. Bom hidrogén kalayan kakuatan saratus megatons sanggup ngancurkeun sadaya kahirupan dina radius saratus kilométer. Dupi anjeun ngabayangkeun naon ieu?
  Nymph dikonfirmasi:
  - Manéhna teu bohong! Jalma-jalma saleresna gaduh senjata anu ngancurkeun anu hebat pisan. Sareng anu paling penting, aya ogé misil anu tiasa nganteurkeun ka udagan.
  Guru ngagerem ngaliwatan huntuna:
  - Karunya yén pestilence on lalaki teu mangaruhan Bumi. Jalu agrésif sapertos anjeun henteu pantes hirup!
  Dominika henteu ngabantah, unggeuk:
  - Sakapeung kuring ogé mikir yén éta téh kitu.
  Nymph nyatet:
  - Jalma oge béda. Ulah nganggap yén maranéhanana kabéh goréng. Sanajan, mana jalma anu leuwih loba, goréng atawa alus, anjeun moal bisa ngabejaan katuhu dina glance kahiji!
  Dominica nyatet ku seuri anu katingalina sedih pisan:
  - Upami anjeun ningali televisi sentral, teras, sigana, langkung seueur anu goréng . Atawa malah goréng pisan!
  Nymph dikonfirmasi:
  - Ieu xenophobia! Nalika hatred inténsif kana sagala hal anu teu kawas anjeun. Tapi ieu teu kudu dicokot salaku conto.
  Dominica nyatet:
  - Oké, hayu urang ngobrol ngeunaan pulitik. Tujuanana mah pikeun nyalametkeun sakabeh wawakil kelamin kuat pangeusina ... Nyaéta , di jagat raya Anjeun. Sareng ieu langkung ti hiji planét!
  Musang kalayan sopan ngajawab:
  - Ieu sanés planét, sanaos anu ageung, tapi sanés ogé alam semesta. Éta mangrupikeun hal antara planét anu ageung pisan sareng jagat raya. Tapi kuring langkung resep henteu asup kana jukut ...
  Pembimbing ngoyagkeun ceuli karakteristikna, anu kaluar tina handapeun rambutna, sareng nyarios:
  - Dina sagala hal, teu ngan urang, tapi aya akademi séjén komodo jeung non-naga anu keur néangan cara pikeun nyalametkeun lalaki, sarta lamun mungkin, balikkeun aranjeunna.
  Dominika nyentak:
  - Hiji lalaki tilelep clutches dina jarami! Sareng éta leres-leres bata ...
  The nymph marquise nyarankeun:
  - Meureun anjeun kudu nyanyi hadé, turunna rada lila!
  Aktris awéwé unggeuk:
  - Leres, kuring satuju , éta langkung tiis tibatan di subway!
  Jeung Dominica unggeuk sirah nya, nu sparkled ku daun emas, sarta nyanyi:
  Henteu aya umur atanapi jangkungna dina perang,
  Manehna ngajadikeun katresna jeung budak sarua!
  Jalma anu henteu hoyong kabagjaan dina tiiseun,
  Saha anu hoyong ngapung langkung luhur!
  
  Urang motong, némbak sareng motong,
  Pikeun urang aya iman - jasa ka Motherland!
  Tangtu, éta hadé pikeun ngawula ka salaku pedang,
  Pikeun meunang perangna decisively!
  
  Naon deui nu leuwih penting pikeun pamajikan urang?
  Tangtu, nyandak eta teu ukur dina ranjang!
  Anjeun salaki garuda, sanés manuk pipit anu pikasieuneun,
  Usahakeun supaya imah urang teu kaduruk!
  
  Ieu perang sengit, urang tingali éta datang,
  Gerombolan lalayaran, jisimna teu bisa diitung!
  Tapi para panday ngajalin tameng anu kuat,
  Gegeroan sareng peal jahat moal nyingsieunan urang!
  
  Sareng urang ngumpul babarengan, legiun,
  Tumbak dicekel pageuh dina leungeun nu kawasa!
  Janten musuh sahenteuna juara dina karusakan,
  Kuburan ngantosan, sanes medali di bujal!
  
  Urang tabrakan , tapi budak awéwé bau,
  Pedang dina leungeun herang kawas kilat!
  Budak awéwé anu kuat, katingalina tangguh,
  Ka sirikna malah béntang Jedi !
  
  , raja pikir ?
  Tapi ayeuna "biruang" ngajalankeun!
  Kami prajurit suci Rus',
  Sakur bajoang, awéwé, atanapi lalaki!
  
  Kami ngusir aranjeunna sareng henteu nyandak tawanan,
  Jalma merdika teu kudu ngahasilkeun budak bagja!
  Urang nungkulan gagak shaggy,
  Kapentingan tanah air langkung luhur tibatan pribadi!
  Sumuhun, lagu teu lemah jeung sora prajurit urang éndah.
  Turunna parantos réngsé, sareng ayeuna tilu budak awéwé tina spésiés anu béda-béda: mentor elf, nymph marquise sareng serelek manusa, mendakan diri di daérah stadion bawah tanah anu ageung, henteu langkung handap ukuranana ka Luzhniki, sareng panginten punjul.
  Éta ngagaduhan seueur jinis alat, siling anu luhur sareng nangtung pikeun ratusan rébu panongton, sareng korsi anu disulam ku buludru, mutiara, emas, atanapi bahkan pikeun sémah anu paling mahal kalayan inten sareng batu sanés.
  Dina waktos anu sami , éta ampir kosong. Leres, di tengah éta Grand Master nyalira sareng kapala akademi, Naga Duchess de Montserrat.
  A bikang geulis pisan jeung tujuh huluna, dicét dina sakabéh kelir katumbiri. Sareng katingalina saé pisan, ngan saukur endah pisan, khususna upami anjeun ningali kanyataanana sanés dina pilem.
  Dominica nyanyi kaluar tina tempatna:
  Langit luhur, jarak jauh,
  Dengekeun lagu ngeunaan kawani Akmale ...
  Anjeunna naga jahat, anjeunna nganteurkeun bumi,
  Sareng satria ieu ninggalkeun cahaya langit!
  Lagu dinyanyikeun deui...
  Di dieu Naga Duchess de Montserrat ngaganggu kalayan sora anu matak pikasieuneun, sapertos tarompet Yerikho:
  - Anjeun , abdi ningali, nyaéta gadis pisan impudent, kalawan létah nu bisa gampang curl kana loop panjang sabudeureun beuheung manusa Anjeun.
  Dominica ngajawab kalayan seuri polos:
  - Abdi henteu hartosna nyigeung anjeun. Ngan kuring resep pisan nyanyi. Jeung Akmal mah sakadar budak dongeng, tokoh pilem tina pilem barudak. Tong serius teuing!
  Naga bikang tujuh huluna, ngeunaan ukuranana pesawat serangan dua-seater alus , laughed sarta nyatet, kalawan sakabeh tujuh huluna nya diomongkeun dina waktos anu sareng, saolah-olah maranéhna ngabentuk sakabeh tunggal, sanajan brains maranéhna béda:
  - Sareng anjeun witty sareng gagah, sareng dina waktos anu sami, akalna. Naha anjeun sahenteuna tiasa ngalakukeun hiji hal dina sihir?
  Dominica nyanyi lagu komik salaku respon:
  Hadiah guru,
  Aranjeunna nyéépkeun waktos sareng kuring ...
  Anjeunna sangsara sareng abdi kanggo nanaon -
  Tukang sihir anu paling terampil!
  
  Guru wijaksana
  Kuring teu ngadéngé...
  Sagalana nu teu ditanya ka kuring
  Kuring ngalakukeun eta kumaha bae!
  . BAB 5.
  Budak budak jeung urut pangeran Oenomaus ieu deui ditugaskeun ngahurungkeun kabayang beurat. Hiji budak, kira-kira sabelas atawa dua belas taun, overpowering kacapean jeung resting suku bulistir dina batu seukeut, keur grinding gandum. Dua budak awéwé elf neunggeul, kira-kira interval anu sarua, dina tonggong budak lalaki nu bulistir, otot. Kumaha bae, ayana budak ieu nyadiakeun reprieve tina robah jadi batu. Tapi budak budak ngora teu kedah diidinan istirahat sareng kedah ditabrak sacara kasar sareng rada kuat.
  Saterasna nepi ka budak budak, capé pisan, saré. Sareng saatos éta, aranjeunna ngangkat deui, tuang anjeunna supados anjeunna henteu maot ku lapar sareng gaduh kakuatan pikeun damel. Jeung maranéhna abah deui.
  Ieu méré kahirupan, tapi ngan hiji pisan nyeri. Kawas naraka salila hirup, iwal yén awak ngora jeung cageur sarta pikiran aya dina sirah jeung eling jelas. Tapi ieu ngajadikeun eta malah leuwih humiliating tur nyeri. Pikeun nyandak pikiran-Na kaluar nyeri jeung kacapean saeutik, urut pangeran jeung ayeuna budak budak Oenomaus dipaké imajinasi na;
  A awak bajak laut dina perang komodo scours awan pikeun neangan mangsa. A ganteng, muscular Elf ngora Oenomaus dina jas pinter, sapatu nu herang ku varnish Scarlet, sarta kalawan spurs inten ngadalikeun monster tilu-dipingpin na. Jeung sesa tim diwangun ku katresna endah pisan. Aranjeunna muscular, disamak, tataranjang suku, sarta sakabeh baju maranéhanana kalung tina batu mulia dina dada jeung hips maranéhanana. Jeung dulur, tangtosna, ngan model fashion jeung bulu caang. Aranjeunna dipasang naga anu rada leutik sarta miboga ngan hiji sirah.
  Nya, tangtosna, anjeunna mangrupikeun lalaki, kelamin anu langkung kuat, sareng timnya diwangun ku wawakil kelamin adil. Sareng anjeunna henteu peryogi lalaki sanés.
  Janten ngan kaptén lalaki anu gaduh sapatu, sareng bawahan anu pikaresepeun tiasa ngalakukeun hal-hal kalayan sukuna anu gundul sareng anggun dina perang anu henteu tiasa nyarios dina dongéng atanapi dijelaskeun ku pulpén! Kaéndahan éta sanggup ngalungkeun bahan peledak kalayan kakuatan anu maot, sareng ngalungkeun keris, bumerang, atanapi jarum anu beracun.
  Oenomaus, pangeran ngora, nyanyi kalayan gumbira sareng gumbira:
  Nu beunghar, tangtu bakal seuri,
  Goyang mamon anjeun, beuteung pinuh anjeun!
  Sareng nasib urang maot kalayan nyeri,
  Maot ngawaskeun sarerea, hiji awewe kolot jeung arit!
  
  Sareng urang hoyong lumpat dina jukut,
  Barina ogé, kami masih, dasarna, ngan barudak!
  Tapi budak bakal ngarasa dua kali lipat perbudakan,
  Henteu aya kabébasan di panjara mana waé di pangeusina!
  
  Urang kedah ngalawan, ieu takdir,
  Maéhan sobat lamun kudu maéhan adi!
  Teu aya gunana neneda ka Nu Maha Kawasa,
  Pikeun dosa saha budak nanggung hukuman?
  
  Aya getih di arena sareng kokotor di dungeon,
  Beurit ngegel suku kuring!
  Pangeran sarakah ngagoda ku suku bantengna,
  Anjeunna kedah diusir nyalira!
  
  Pikeun salamet, anjeun kedah maéhan,
  Anjeun sangsara duanana dina jiwa jeung dina awak fana!
  Para bangsawan salametan dina layon tina kamiskinan,
  Bau maot, anu nyésakeun ngan ukur kapur tulis!
  
  Tapi kabeh sarua, sumanget kahayang teu bisa pegat,
  The Fatherland hirup dina pikiran budak urang!
  Hiji tentara bakal datang ka Elves langgeng kalayan nyiksa,
  Urang bakal ngancurkeun jalma beunghar ku kalakuanana !
  
  Lajeng kantong duit bakal oyag ,
   Anu squeezed juices kaluar tina Fatherland!
  Pikeun meunang, urang peryogi pikiran anu terang,
  Sareng upami anjeun pengecut, bahkan Dewa-dewa teu aya kakuatanana!
  
  Ieu ayun pedang, sirahna ngalayang,
  Algojo ngadadak jadi korban!
  Kumaha Iblis ujug-ujug lolos tina kuali,
  Jadi amarah diusir tina haté badag!
  
  Teu kedah dipikir, elf cahaya lemah,
  Umat urang tacan sujud ka sasaha!
  nu anyar datang ti naraka ,
  Sarta kami jenis cukup nginum tea tina saucer nu!
  Hiji lagu geulis, sarta tim nya naga téh megah. Ku kituna hovering dina leungeun katuhu, hiji mojang elf kalayan bulu tambaga-beureum anu fluttered dina angin kawas spanduk proletar exclaimed:
  - Ieu waktuna serius, oh pangeran bajak laut hawa!
  Enomai unggeuk bari seuri:
  - Tangtu! Ieu kanggo naon urang dilahirkeun!
  Katresna nyanyi di chorus, di unison, bouncing jeung maén kalawan awak kuat maranéhanana, sculpted tina otot dimekarkeun:
  Kami miskin, kami bajak laut miskin,
  Kami hapunten pisan...
  Kami nempatkeun kendi di langit pikeun karavel,
  Tapi kusabab aranjeunna henteu nimbulkeun moral ka urang!
  Sareng para prajurit nyanyi kalayan kabungahan sareng pikagumbiraeun anu langkung ageung, sareng sora-sorana sapertos trills nightingale full-bodied:
  Bajak laut teu butuh elmu
  Sareng jelas naha ...
  Kami ngagaduhan suku sareng panangan,
  Tapi urang teu butuh sirah urang!
  Dina momen ieu, hiji mojang jeung buuk konéng-violet whistled shrillly:
  - Maju ka hareup! Aya galleon hawa sakabeh di pos katuhu!
  Budak awéwé nyanyi dina paduan suara:
  Eh ma , leuwih sagara, eh ma , komodo di pariksa,
  Eh ma , tingali kabeungharan anu luar biasa ...
  Kami henteu paduli kana hukum, kami ngawangun tatanan anyar,
  Maot lemah sareng bodo handapeun pedang!
  Pangeran Oenomaus maréntahkeun:
  - Nya, budak awéwé, upami urang ditakdirkeun pikeun ngarampog, maka urang bakal ngarampog!
  Lajeng sakabeh komodo bergegas narajang. Aranjeunna bergegas nuju tujuanana.
  Galleon éta kapal badag tur geulis. Sanajan beurat beurat jeung sarat jeung rupa-rupa barang, berkat magic, éta floated mulus di atmosfir. Jeung angin niup sails of galleon ieu.
  Enomai dicatet yén sails kapal urang boga pola pisan caang jeung geulis. Sareng ieu, hayu urang nyarios, keren pisan . Utamana nalika panonpoé rising mucunghul.
  Ti galleon nu aranjeunna noticed a domba bajak laut ngadalikeun komodo dilatih. Jeung tim mimiti fuss ngeunaan eta. Di dinya, ogé, mayoritas katresna geulis di tunics jeung budak budak. Maranehna ngan dina trunk ngojay, ngan sababaraha budak ngora boga pinggel emas jeung pérak sparkling dina ankles jeung pigeulang maranéhanana.
  Katresna prajurit dihias langkung mewah. Tapi ogé tataranjang suku, kawas budak heubeul dua belas ka opat belas taun, muscular, geulis, tapi kalawan merek budak dina chests na taktak maranéhanana.
  Ngan hiji budak awéwé prajurit anu ngagaduhan sapatu elegan dina sukuna. Tétéla manéhna nu pangpentingna di dieu jeung kaptén. Sapertos pirang geulis sareng rambut anu katingalina sapertos ditaburi bubuk emas.
  Jeung rupa imut manéhna. Jeung awak katutupan ku armor nu tuang dina platina, sapphires, Emeralds, topaz, rubies, agate jeung inten. Leuwih ti éta, batu mulia nu disusun dina ornamén éndah kelir paling geulis. Aya mawar, tulip, cornflowers, poho-kuring-nots, mimosas, peonies sarta loba batur.
  Dina armor anu mewah, sadaya kembang béda, sareng teu aya anu diulang.
  Pangéran bajak laut Oenomaus ngarasa surge parasaan caang dina dirina jeung cooed:
  - Nya, naha leres-leres tiasa ngalumpuhkeun sareng maéhan kageulisan sapertos kitu! Abdi henteu tiasa nanggung dosa sapertos kitu dina jiwa abdi.
  Pasangan berambut beureum seuneu nyarios:
  - Tapi éta sababna urang bajak laut! Barina ogé ... mustahil mun ngabajak tanpa dosa.
  Nu saurang deui nyarita bari seuri:
  Leres, sesah leres-leres maéhan jalma anu dipikacinta,
  Barina ogé, hiji elf , percanten ka abdi, lahir pikeun kabagjaan ...
  Tapi lamun anjeun bajak laut, sabeulah téh indungna,
  Tanpa getih, hujan jeung cuaca goréng langgeng!
  Redhead ogé nyatet:
  - Ieu katresna geulis jeung budak lalaki, tangtosna, tapi aranjeunna henteu breed urang elves, tapi ti ras jalma! Tingali, anu hébat , dina bentuk ceulina.
  Oenomai reuwas:
  - Dupi jalma jadi geulis tur ngora?
  Prajurit seuneu unggeuk:
  - Éta pisan! Kalayan bantuan magic aranjeunna nampi nonoman langgeng. Tur ayeuna budak ieu nyangkut dina taun rumaja mimiti maranéhanana.
  Aranjeunna ayeuna bakal salawasna jadi ngora jeung patuh.
  Pangeran ngora nyanyi:
  Sadayana elf, jalma di pangeusina,
  Kudu salawasna jadi babaturan...
  Barudak kudu salawasna seuri.
  Sareng hirup di dunya anu damai!
  Barudak kudu seuri
  Barudak kudu seuri
  Barudak kedah seuri -
  Sareng hirup di dunya anu damai!
  Elf pirang ngasongkeun:
  - Aya hiji pilihan! Pejuang pangalusna ti sisi maranéhanana jeung pangalusna atawa pangalusna ti sisi urang bakal tarung. Dina hal meunangna, aranjeunna ngabagi rampasan sareng urang, sareng upami eleh, prajurit anu éléh janten . boh budak boh mayit!
  Oenomaus nyatet:
  - Ieu logis! Abdi siap tarung!
  Katresna dina naga ngurilingan galleon. Aranjeunna langkung gancang; kapal anu ageung ngan saukur teu tiasa luput tina para lincah.
  Tapi galéon boga bedil. Jeung maranéhna mimiti ngarahkeunnana, sarta wicks malah mimiti ngaroko.
  Oenomaus nyarios dina sora guludug:
  - Kuring ngajukeun tanding! Nurutkeun adat bajak laut. Hiji bajoang ti sisi anjeun, sarta hiji ti urang. Anjeun bakal masihan satengah tina kargo anjeun ka juara. Sareng upami eleh , lakukeun naon anu anjeun pikahoyong sareng anu éléh. Kami moal ngaganggu anjeun.
  Kaptén awéwé nganggo baju baju berharga kalayan kembang ngawaler:
  - Hebat! Kami nampi tantangan ieu! Kuring bakal ngalawan! Sareng anjeun nyalonkeun saha waé anu anjeun pikahoyong!
  Elf Pangeran Oenomaus nyatakeun decisively:
  - Kami hijina wawakil kelamin kuat diantara anjeun. Ku kituna kuring kudu ngalawan!
  Asistén rambut beureum nyarios sacara agrésif:
  - Abdi henteu langkung parah bajoang! Abdi hoyong gelut!
  Sarta manéhna ngoyagkeun tataranjang suku nya, elegan, lincah pisan leg, nu mobile, kawas awak kobra.
  Prajurit ngora bantahan:
  - Kami kaptén, urang bakal ngalawan!
  Gadis dina armor berharga unggeuk sarta ngomong bari seuri:
  - Marquise de Diana, di layanan anjeun!
  Elf ngora ngajawab yakin:
  - Pangeran Oenomaus! Siap perang!
  Jeung pisan deftly soldadu ngora luncat kana dek jeung Drew na panjang, pedang ipis.
  Lady de Diana ogé ngagambar sabeulahna sareng naros kalayan seuri:
  - Naha pangeran ujug-ujug jadi bajak laut haus getih?
  Oenomaus ngajawab ieu decisively:
  - Ieu carita panjang. Tapi kuring lain bajak laut haus getih, tapi bangsawan! Jeung nu ngajadikeun bédana.
  Marquise ngajawab kalawan seuri:
  - Kuring moal maéhan anjeun, anjeun bakal abdi pribadi jeung tawanan. Kuring bakal ngajantenkeun anjeun ngaletak dampal suku kuring ku basa anjeun sareng ku kituna masihan kuring kasenangan!
  Oenomaus seuri sareng ngawaler:
  moal maéhan anjeun ! Sareng langkung saé pikeun ngagitik suku sapertos kitu ku basa anjeun. Tapi sanajan anjeun prajurit serius, anjeun moal ngantosan eleh kuring!
  Diana seuri langkung lega , kalayan huntuna ageung, sareng ngawaler:
  - Urang tingali! Henteu ngan kuring, tapi ogé katresna séjén bakal numpak anjeun captive. Sarta kami bakal nyiksa anjeun sarta ngéléhkeun anjeun pati. Hayu urang tingali kumaha anjeun seuri dina hal ieu!
  Pangéran bajak laut ngawaler:
  Ulah nyerah, ulah nyerah, ulah nyerah
  Dina perang sareng monster ngimpina, ulah sieun...
  Seuri, seuri, seuri -
  Nyaho yén sadayana katingali saé sareng oke !
  The Marquise unggeuk kalawan katingal pisan gumbira:
  - Anjeun lalaki ngora riang! Anjeun bakal nyieun jester hébat. Meureun kuring malah bakal masihan anjeun ka ratu. Sarta eta bakal senang!
  Oenomaus ngajawab ambek:
  - Cukup chatting dianggurkeun. Hayu urang gelut!
  Gadis di armor luncat tina lantai batré jeung nyerang tara nya. Oenomaus papanggih jeung manehna, parried nu blows, komo ngabales, ampir motong kaluar ceuli kageulisan urang. Anjeunna luncat deui sareng nyatet kalayan seuri panther:
  - Sareng anjeun henteu goréng. Panginten anjeun pangeran sapertos kuring biarawati!
  Mojang kitu, lain elf, boga ceuli manusa. Tapi Oenomaus mangrupa elf. Jalma jeung elves boga anak biasa - satengah breeds . Tapi biasana disebut bangsat . Jeung maranéhna teu bener resep duanana.
  Gadis marquise narajang deui. Anjeunna ngalaksanakeun kombinasi kompleks sareng pedang. Sarta sabeulahna flickered, skipped, sarta dipintal deui, kawas jangjang gilinding dina angin topan a. Jeung manehna nyerang.
  Pangéran, anu sanés tanpa alesan anu ahli waris kakaisaran anu ageung, nembak dadana anu kuat. Sarta anjeunna nojos armor nu. Getih malah ngeclak. Jeung ieu jelas yén gadis ieu tatu.
  Manehna mundur sarta hissed:
  - Budak monster bahaya!
  Edmond ngawaler ku seuri condescending:
  "Kuring meureun monster, tapi kuring jauh ti budak lalaki!"
  Diana seuri terus nyerang deui. Sanajan getih beureum ngeclak tina dirina. Jeung manéhna sumebar ka sakuliah dek.
  Ratu rambut beureum nyatet:
  - Abdi bakal motong sirah nya langsung! Abdi henteu bakal narik bagpipes.
  The Marquise-Kaptén hised:
  - Sareng abdi tiasa masihan anjeun kasempetan sapertos kitu!
  Oenomaus ngabales ku ngahalangan soldadu handapeun leungeun jeung pedang sarta motong urat nya. Manehna turun pakarang tina leungeun katuhu, tapi langsung nyokot eta di kénca. Sareng anjeunna nyengir karnivora, saolah-olah anjeunna mangrupikeun nyonya kaayaan dina acara ieu.
  Lalaki ngora nyatet:
  - Anjeun gadis wani! Tapi saterusna anjeun cilaka. Hadé nyerah!
  Diana ngagero:
  - Urang bakal maot, tapi urang moal nyerah!
  Prajurit bajak laut berambut beureum ngahuleng:
  Anjeun kedah hormat kami, sieun kami,
  Eksploitasi bajak laut awéwé teu aya tungtungna ...
  Elves cahaya salawasna terang kumaha carana ngalawan,
  Jeung planét gélo ngeunaan urang!
  Jeung tawa di respon, jadi iridescent jeung ringing. Sagalana katingali saé sareng raos.
  Jeung Diana nyerang deui. Manehna acted jeung leungeun kénca nya teu leuwih goreng ti jeung katuhu nya. Tur éta rada geulis, gerakan anggun sapertos . Salaku tambahan, kaptén marquise nyabut sapatuna, sareng sukuna anu leutik, anggun janten bulistir. Sarta ieu ditambahkeun kana dexterity nya.
  Oenomaus nyatet:
  - Sareng tataranjang suku cocog anjeun, kageulisan anu dipikacinta!
  Diana nyengir:
  - Anjeun bakal nyium keuneung bulistir kuring!
  Tarungna agrésif pisan. The Marquise narajang kalayan amukan liar sarta brandished pakarang nya saolah-olah éta kipas nona urang. Sareng ieu tétéla éndah pisan. Lajeng tip scratched Oenomaus sapanjang elf urang lemes, bulu, pipi rosy.
  Lalaki ngora nyatet:
  - Anjeun jago!
  Diana unggeuk:
  - Sumuhun, abdi tiis! Jeung deui ayunan jeung pulas.
  Bajak laut rambut beureum ngagorowok:
  - Pencét manéhna! Maéhan manéhna!
  Oenomaus ngajawab bari seuri:
  - Kumaha ngeunaan parentah Nu Maha Kawasa - ulah maehan?
  Budak seuneu ngawaler:
  - Sacara harfiah - ulah ngalakukeun rajapati jahat!
  Pangeran bajak laut ngagerentes:
  - Janten, éta mungkin pikeun ngalakukeun pembunuhan anu saé?
  Budak awéwé rambut beureum dikonfirmasi:
  - Ieu malah teu mungkin, tapi perlu!
  Samentara éta, kaptén gadis tatu nyoba narajang deui, sarta acted kacida alusna. Jeung manéhna scratched Oenomaia dina panangan jeung taktak.
  Diana ngagorowok:
  - Anjeun bakal ngarasa goréng! Abdi bakal maéhan anjeun, anak anjing!
  Oenomaus nyanyi salaku respon, parrying serangan;
  Urang terang kamulyaan abadi dina perang,
  Nyaho teu sieun, rendang wani!
  Muga-muga pedang ngabantosan urang dina prestasi anu hébat,
  Eleh musuh - euweuh urusan sejenna!
  
  Urang balayar di laut, tanpa nyaho mamang,
  Bajak laut sareng badai, badai teu aya halangan!
  Memori bakal tetep dina ati generasi,
  Musuh dielehkeun - éta sadayana ganjaran!
  
  Kaéndahan bakal masihan anjeun cinta kalayan gairah,
  Sareng isukan algojo ngantosan parancah!
  Nyambungkeun kahirupan anjeun sareng filibuster bahaya,
  Fortune throws dadu dina cara whimsical!
  Jeung dina kecap panungtungan, pangeran bajak laut slashed dina leungeun gadis marquise jeung pedang-Na, sarta pakarang murag tina leungeun bulak nya.
  Diana seuri jeung luncat, ngarahkeun keuneung bulistir na kana gado Oenomai. Jeung mojang walked sabudeureun casually. Pamuda éta ngangkat anjeunna teras ngalungkeun anjeunna ka handap. Diana nabrak kana dek sareng kaget. Anjeunna leres-leres nyobian luncat, tapi ujung jari kaki boot pencét anjeunna dina gado, sareng budak awéwé éta pingsan tina serangan anu kuat.
  Oenomaus ngangkat leungeunna ka luhur sarta ngagero:
  - meunangna!
  A rumble ngaliwatan awak katresna jeung lalaki tataranjang suku. Jeung prajurit jeung budak budak maranéhanana defiantly knelt turun.
  Prajurit rambut beureum nyatet:
  - Kumaha bae tétéla pisan gampang! Teu sangka bakal leuwih hese.
  Oenomaus muttered:
  - The turki panginten sarta réngsé nepi di sup!
  Budak awéwé éta seuri sareng nyerengeh:
  Tong mikiran elves
  Waktosna bakal datang, anjeun bakal ngartos sorangan ...
  Aranjeunna nyiwit sapertos pélor di kuil anjeun,
  Sareng mojang éta ngajalankeun kana perang lengkep tanpa sapatu !
  Si rambut beureum nyarankeun:
  - Hayu urang ngéléhkeun budak budak dina heels bulistir maranéhanana jeung iteuk. Jigana maranéhna bakal resep eta!
  Oenomaus ngiceupan sareng nyarios:
  - Naha anjeun pikir aranjeunna bakal resep? Sanajan dampal suku kasar budak meureun teu jadi peka nyeri ti iteuk.
  Bajak laut rambut beureum nyatet:
  - Hal utama nyaéta yén urang resep! Begal kawas urang manggihan eta pisan pikaresepeun pikeun nyiksa budak geulis!
  Hiji mojang geulis dina tunic pinter jeung perhiasan dina pigeulang jeung ankles cooed:
  - Abdi siap, salaku asisten marquise urang, neruskeun tarung! Jeung nganteurkeun satengah séjén spoils!
  Bajak laut seuneu ngagerem:
  - Manéhna milik kuring! Abdi bakal gelut sareng anjeunna! Ieu jelas.
  Enomai unggeuk satuju:
  - Logis! Henteu sadayana pikeun kuring nyandak nyalira. Sanaos kuring anu paling penting pikeun anjeun.
  Prajurit rambut beureum ngabantah:
  - Henteu aya panghulu diantara anu sami. Sarta kuring ngajukeun tarung tanpa pakarang.
  Prajurit dina tunic nyatet:
  - Tanpa pakarang? Anjeun teu sieun, elf?
  Bajak laut seuneu ngajawab decisively:
  - Tong lebet ka leuweung sieun srigala!
  Budak awéwé dina tunic, pirang madu anu pikaresepeun ieu, naros dina nada anu lembut:
  - Hayu lalaki ngora menawan nyanyi pikeun urang. Jigana hal liris, sarta katresna séjén bakal ngarojong kuring.
  Kaéndahan dina dua sisi ngahuleng babarengan:
  - Wilujeng sumping! Simkuring hoyong lagu anjeun dina luhureun bayah urang!
  Oenomaus nyanyi kalayan seuri:
  Abdi émut kumaha ayeuna, raray anu cerah,
  Paneuteupna nusuk ka haté kuring siga keris!
  Kuring kaduruk dina aliran angin seuneu,
  Anjeun ngan cicing jempé dina respon!
  
  Sora anjeun, kumaha éndah tur murni éta,
  Abdi percanten kana curug anu teu aya watesna tina caresses anjeun!
  Abdi henteu peryogi hirup anu hatena tanpa anjeun,
  Sareng ayeuna sinar anu langgeng bakal nyaangan kuring!
  
  Anjeun dewi cinta tanpa wates,
  Sagara pinuh ku cahaya anu endah!
  Megatkeun belenggu és, bercanda,
  Abdi moal ningali subuh tanpa anjeun!
  
  Beungeut anjeun bersinar sapertos panonpoé di luhur,
  Teu aya deui tokoh anu langkung geulis di jagat raya!
  Rasa gairah nutupan kawas angin topan,
  Janten sareng anjeun salamina mangrupikeun kabagjaan!
  
  Nyeri dina jiwa kuring ngamuk sapertos badai,
  Jeung seuneu dina dada kuring kaduruk mercilessly!
  Abdi bogoh ka anjeun, anjeun katingali reueus deui,
  És jadi beling megatkeun haté anjeun!
  
  Di antara lampu-lampu di sagara béntang anu teu aya watesna,
  Anjeun sareng kuring ngalayang di langit sapertos garuda!
  Jeung biwir anjeun, sparkling kalawan rubies,
  hal tenderly jeung passionately!
  Jeung keprok anu sapertos nu beauties saukur cuk kalawan delight. Tapi dina waktos éta salah sahiji budak awéwé ngagorowok:
  - Dua fregat tempur datang ka dieu!
  Oenomaus nyatet kalayan nyengir sedih:
  - Muhun, ieu kahayang anjeun hayang? Naha anjeun peryogi gelut anu pikaresepeun? Ku kituna anjeun bakal meunang eta!
  Si rambut beureum nyarios ambek:
  - Aranjeunna disebut aranjeunna! Cruisers kalawan prajurit. Sareng ayeuna anjeun moal kabur ku ngan ukur nyerep kana keuneung bulistir anjeun!
  Budak awéwé anu ningali tina teropong nyatet:
  - Aya orcs dina kapal. Sareng ieu hartosna ujian anu serius ngantosan urang.
  Oenomaus sacara logis nyatet:
  - Tapi urang bisa maéhan musuh urang tanpa ngaruksak nurani urang. Nalika anjeun nyabak prajurit anu geulis, jantung anjeun leres-leres getihan!
  Budak awéwé rambut héjo nyarios:
  - Naga urang leuwih gancang ti frigates. Urang bisa ogé boga waktu ninggalkeun!
  Pangéran bajak laut nyarios sacara tegas:
  - Dina kamus urang teu aya kecap sapertos ngewa!
  Jeung katresna bajak nyanyi kalayan amarah, siap pikeun perang hirup-atawa-maot;
  Urang hirup di dunya anu pinuh ku perpisahan, kasedih...
  Naon anu kudu dilakukeun ku prajurit nalika anjeunna ngalamun ?
  Dewa, leres, kejam mutuskeun pikeun urang -
  Lalaki ieu ngarobah kuil na abu!
  
  Alam semesta kacida kejamna pikeun cinta,
  Cimata perpisahan ngocor dina cascade...
  Kaasih ngaleungit tanpa tilas, sapertos impian,
  Jeung hirup jadi kawas batu tanpa softness!
  
  Ieu katirisan di gurun, jeung és kaduruk ku panas,
  Kumaha ranté karat nyakup haté kuring!
  Sareng hujan pamisahan sapertos pecahan dina atap -
  Kantong kosong, ngan ukur tambaga!
  
  Tapi iman dina prestasi bajoang mere ilham,
  Gusti Nu Maha Kawasa, anjeun terang, parantos sumpah anu kuat!
  Sareng éta bakal sapertos daun dina Méi anu haneut pikeun urang,
  Nalika urang bertunas, urang papanggih subuh!
  
  Naha anjeun badé ngajantenkeun planét langkung bahagia?
  Ku kituna unggal urang nyanyi gloriously kawas nightingale a?
  Lajeng madu anu paling amis janten panén tina tangkal linden -
  Dina jiwa raksasa, hayu urang mungkas bohong !
  
  Henteu kedah nipu ka Gusti, percanten ka abdi,
  Anjeunna ningali anu mana diantara urang anu pengecut sareng boor !
  Pasihan hartos Pangéran kana kurban,
  Teu heran eta nyebutkeun, Kuring bakal repay anjeun jalma!
  
  nyekel urang online ,
  Teu aya anu terang dimana tungtung pembunuhan.
  Yudas ngagantung dina aspen busuk -
  Sareng pikeun anu percaya - makuta laurel!
  
  Saha waé jalma tiasa janten langkung saé
  Pilihan urang sadar - narékahan pikeun Kristus.
  Tapi kadang aya genangan getih,
  Sahenteuna aya jangji - kuring bakal datang pas!
  
  Duh dunya, sabaraha kekerasan anjeun gaduh,
  Saolah-olah urang teu bisa hirup tengtrem !
  Pamajikan ngadu"a kana peti prajurit,
  Kumaha ipis benang ripuh kahirupan!
  
  Ngucurkeun getih sanés panggero urang -
  Abdi hoyong cinta, masihan surga Fatherland!
  Naha hukuman ieu kanggo urang sadayana?
  Jawab: Pasihan sadaya kakayaan anjeun ka anu miskin!
  
  Mustahil pikeun ngagaleuh kasalametan ku artos,
  Sabab teu aya harga emas pikeun Allah!
  Sareng di garéja anjeun sujud dina dinten Minggu,
  Janten jangjangan sapertos garuda!
  
  Jeung waktuna bakal datang - Karajaan Allah bakal datang,
  Poék jahat sareng predatory bakal mungkas!
  Rohani bakal binasa, perbudakan terkutuk,
  Jeung nagara bakal jadi di Greatness of Kabagjaan!
  Saatos lagu anu mereun sapertos kitu, budak awéwé-bajak laut dina naga nyandak sareng angkat ka badai frigates ageung, anu pinuh ku orc - biruang bau sareng buluan.
  Aya leuwih saeutik katresna ti mahluk jahat, tapi maranéhanana leuwih lincah jeung dexterous.
  Terus budak awéwé anu aya dina kapal dagang ogé asup perang di sisi bajak laut. Sarta ogé budak budak buru-buru ngabongkar pakarang. Ieu mangrupikeun persatuan anu ngarampa jalma sareng elf ngalawan musuh sajarah anu abadi - orc.
  Oenomaus ogé milu perang. Pamuda éta ngayunkeun dua pedang sakaligus, ngajalankeun gilingan, motong sirah para orc. Anjeunna perang kalayan amukan singa.
  Sareng di gigireun anjeunna aya si beureum . keuneung bulistir gadis urang pencét orc dina gado sarta megatkeun rahang na. Lajeng Orc murag ka handap, sarta tanduk na nabrak anjeunna dina beuteung. Sareng éta perang anu diperjuangkeun.
  Oenomaus tarung gagah. Di dieu manéhna nyekel kukupu jeung pedang-Na, kawas kipas, sarta motong off huluna nu ngagulung kawas kol.
  Pangéran ngora nyanyi kalayan sumanget, nunjukkeun kaajaiban kapahlawanan:
  Lamun tinju anjeun kuat -
  Ieu ngandung harti yén anjeun bakal kahiji dina kahirupan!
  Lajeng sobatna sanes jalma miskin,
  Anjeunna gaduh jantung emas sareng saraf baja!
  
  Tapi anu langkung penting, percanten, éta pikiran anu kuat,
  Kusabab pejuang elf leuwih tiis batan sato .
  Upami anjeun suram dina kahirupan,
  Lajeng seuri riang bakal ngajadikeun anjeun dipikacinta!
  
  Suplemén otomatis, terang, kakuatan pikeun fist,
  Sabab pinuh ku pangaweruh, Apal!
  Tapi cobian masihan kakuatan kana panangan anu bodo ,
  Lajeng anjeun ngan bakal meunang nyeri salaku ganjaran!
  
  Aya waktos aranjeunna nuju moro sareng klub,
  Busur, panah panah ngalawan kulit kandel ...
  Tapi aranjeunna ngadamel chervonets dimana artos angkat,
  Sareng gampang pisan ngaluncat kana galaksi!
  
  Sanajan atikan alus -
  Tapi éta ogé pikaresepeun pikeun nyandak kawani ...
  Sareng sami sareng bayonet, éta bakal janten pahat,
  Sarta kami ngalayanan Mother Fatherland jujur pisan.
  
  Tapi kekerasan jahat mangrupikeun salib anu beurat,
  Medan perang urang pinuh ku getih...
  Naha Allah Nu Maha Kawasa bangkit deui sanggeus sangsara?
  Sangkan gempungan militér prajurit bisa nguatkeun!
  
  Cimata budak awéwé murag - sobat kakasihna murag,
  Indungna ngadoa bari nyerengeh, ngagorowok saluhureun bayah...
  Titisan di luar jandela, sareng hawu parantos kaluar,
  Di dieu aya saurang nonoman ganteng dikubur di jero taneuh!
  
  Duh, nasib anu kejam, nasib anu jahat,
  Virgin Mary , dimana sipat alus anjeun?
  Lalaki éta hayang geura-giru dijodokeun,
  Tur ayeuna angin niupan lebu handapeun pines!
  
  Kahirupan bakal datang senang - éta bakal alus,
  Pai apel bakal janten siki poppy madu ...
  Musuh monster robah jadi lebu jeung bubuk,
  Hayu tuah leres meuntas bangbarung!
  
  Sagalana dilakukeun dina Elf, sareng lémparanna di Fars,
  Hayu urang ngumpulkeun garland pinuh ku béntang kana fist!
  Jeung halo guys, ngan kelas luhur,
  Sareng hiji ghoul anu dahsyat dialungkeun kana seuneu !
  
  Senjata mesin parantos janten akrab - pélor ngocor dina aliran,
  Jeung musuh ieu exhausted, naon manéhna hayang éta nol!
  Upami anjeun meunang, anjeun bakal beunghar,
  Saha waé anu ngamimitian seuneu bakal aya dina kamiskinan!
  Ieu lagu jeung gelut badag, kalawan swings pedang pisan seukeut tur lincah. Jeung blows nuturkeun dina huluna, saolah-olah dina aspal. Sareng seueur orc anu parantos tiwas. Jeung budak budak dina perang. Taya aranjeunna kasampak heubeul ti opat belas, tapi aranjeunna sadayana muscular. Awak kuru-kukur budak budak nu karasa ku gawé teuas. Jeung keuneung kasar, calloused terus pencét gado orcs, megatkeun rahang maranéhanana.
  Juragan budak awéwé sadar. Jeung manéhna diuk turun. Kadua pananganna luka parah - uratna dipotong. Nya, ieu sanés fatal; kalayan bantosan sihir sareng ramuan sihir, karusakan tiasa dibalikeun deui. Tapi ieu bakal nyandak sahenteuna sababaraha jam. Samentara éta, manéhna teu bisa ngalawan.
  Sareng teu aya anu ngabantosan - sadaya budak awéwé sareng budak lalaki aya dina perang, sareng aranjeunna tarung kalayan amarah liar. Ieu gelut brutal.
  Diana ngaléngkah, untung sukuna bulistir jeung kawilang gembleng. Jeung ramo lincah siga monyét, kaptén mojang mimiti néangan kotak P3K. Aya ramuan anu nyageurkeun tatu, sareng anu parah pisan, sareng balm universal. Salaku tambahan, naha henteu ngiringan perang saatos ngabungkus anggota awak sareng ngalumasi aranjeunna kalayan balm sareng ramuan?
  Kalayan suku bulistir anjeun tiasa maledog barang-barang anu kuat sareng beracun. Jeung nu bakal jadi tiis jeung destructive.
  Diana polah percaya diri. Jeung suku nya jadi bulistir jeung nimble. Manéhna maké sapatu horéam, ngan pikeun ngantebkeun status dirina. Di dunya dimana aya sababaraha luminaries jeung usum panas langgeng, sapatu teu diperlukeun ku kituna suku anjeun teu ngarasa tiis, tapi pikeun kageulisan, sarta pikeun ngantebkeun yén anjeun teu budak atawa budak. Sareng ieu logis ...
  Di dieu salah sahiji budak, ogé tataranjang suku, ngalungkeun jarum seukeut kana irung orc urang. Sareng anjeunna, nampi sabagian racun, beku sareng langsung maot.
  Budak budak ngahuleng ngahuleng, jeung budak budak nu sejena milu ngariung, nya eta jelema jeung nyanyi siga jelema:
  Ayeuna, upami aya masalah di jagat raya,
  Éta henteu lumangsung dina biaya naon waé ...
  Anjeun teu hoyong robah deui
  Lalaki henteu terang naon anu dipikahoyong!
  
  Jeung aya Chernobog kalawan kakuatan perkasa,
  Anu Agung gaduh kakawasaan universal ...
  Anjeunna masihan ka hiji lalaki katuhu dina dahi,
  Sangkan bangsa manusa teu jadi sagemblengna liar!
  
  Leres, Ras Nu Maha Kawasa nyiptakeun Anjeunna,
  Sangkan jalma boga alesan pikeun ngembangkeun ...
  Ku kituna hiji jalma hayang sagalana sakaligus,
  Jeung jalma diajar tarung teuas!
  
  Salaku prajurit nalukkeun jahat,
  Éta Rod diciptakeun pikeun kapentingan manusa ...
  Sareng anjeunna tuangkeun kahadéan pikeun jiwa sareng raga,
  Teu telat diajar gelut!
  
  Naon anu dipikahoyong ku Gusti Nu Maha Kawasa?
  Sangkan maranéhna teu wani mawa Elf kana tuur nya ...
  Sangkan nasib jahat henteu maréntah,
  Sangkan ratusan generasi mekar!
  
  Leres, Chernobog mangrupikeun insentif pikeun jalma,
  Sangkan teu puguh, teu stagnasi...
  Muga-muga anjeun janten orkshista pecah jadi smitherens,
  Leumpang sabudeureun Orklin dina formasi ramah!
  
  Ku kituna ulah leungit lamun éta hésé,
  Upami kasulitan tumiba ka Fatherland ...
  Rod bakal ngalakukeunana saé sareng gampang,
  Ngan pikeun nyieun jalma pindah!
  
  Sareng Chernobog ngan lanceuk anjeun,
  Sanajan anjeunna ketat , anjeunna bogoh ka anjeun endlessly ...
  Anjeun bakal pencét skor pangluhurna
  Nalika anjeun bakal ngawula ka Elf salamina!
  The Orcs ngalaman karugian badag, maranéhanana ditegor ku duanana katresna jeung lalaki. Komo Diana, kalawan leungeun-Na dibungkus, asup perang. Jeung toes bulistir maranéhanana ngalungkeun agul nu pencét beuheung orc sarta motong arteri maranéhanana. Jeung sagala sorts tikoro jeung barang. Sareng katingalina luar biasa.
  Teras suku Diana ngalungkeun kacang polong kalayan jukut cimata anu dipencet. Sarta geura-giru belasan orcs, dipingpin ku jenderal, anu dialungkeun nepi na flew leuwih sisi frigate nu. Ieu sabenerna karuksakan kolosal jeung maot biruang coklat jeung awon.
  Ceuk Oenomaus bari seuri:
  - Kami getih anu sami: anjeun sareng kuring! Leres?
  Diana ngajawab kalayan seuri ramah:
  - Nalika urang ngahiji, urang teu bisa dielehkeun! Lalaki sareng elf mangrupikeun kakuatan, sareng éta reueus pisan!
  Katresna ngaronjat tekanan maranéhanana. The Orcs salamet, ngagunakeun parasut atah, mimiti luncat ka handap, gliding tina frigates jangjangan. Sababaraha parasut, alatan beurat beurat maranéhanana, tore, jeung biruang badag murag ka handap kawas batu, tapi teu saperti cobblestones, maranéhanana screamed jeung kutukan pisan kotor!
  Diana tweeted:
  Henteu gampang janten awéwé anu saé,
  Kahadean henteu gumantung kana jangkungna!
  Oenomaus ngalaksanakeun gilinding séjén kalayan pedang anu seukeut tur panjang, sarta neukteuk sirah hiji kaptén biruang badag. Manéhna ngaguling-guling dek siga tong, ngeclak getih. Jeung pangeran ngora nyanyi:
  Getih ngocor deui kawas walungan,
  Lawan anjeun cukup tangguh ...
  Tapi tong sieun ku Iblis,
  Jeung balik monster ka gelap!
  . BAB 6.
  The duchess naga tujuh huluna jeung, dina waktos anu sareng, Grand Master of the Academy of Magic, hissed sarta nanya:
  - Dupi anjeun naek ka jangkungna hiji lalaki dewasa sarta ngagantung dina hawa pikeun sahanteuna hiji menit?
  Dominica seuri sareng ngawaler:
  Abdi tiasa, tapi abdi tiasa ngalakukeun eta béda
  Lumpat tataranjang suku ngaliwatan embun...
  Budak awéwé ngaluncat sapertos bangkong -
  Ieu hartina hal béda ti dulur sejenna!
  Sungut Naga Duchess dibuka, sarta seuneu blazed kaluar ti dinya. Seuneu ngaliwat sareng ngaduruk mojang geulis pisan nyeri dina bulistir, pink, dampal suku nya ku kurva anggun tina keuneung nu.
  Jeung Dominic screamed, tapi geuwat clenched rahang nya pageuh. Jeung dada nya heaved beurat. Kena oge, malah bisul langsung bareuh. Saolah-olah inquisitors kuna geus disiksa dirina.
  Budak awéwé ngagerem:
  Lancelot sareng King Arthur pikeun anjeun !
  Putri Naga ngagorowok:
  Saha deui ieu nu wani ngancem kuring?
  Nymph marquise ngajawab:
  - Ieu pahlawan ti folklore manusa. Aranjeunna leres pisan aman pikeun anjeun, Grace Anjeun!
  Naga bikang ngagorowok:
  - OKÉ! Ayeuna anjeun gaduh tugas praktis, dudung suku anjeun kaduruk. Ieu pisan mangpaat dina prakna, sarta bakal datang dina gunana leuwih ti sakali dina kahirupan.
  Dominica, mesem kuat, nyanyi:
  - Sareng hiji, sareng dua, sareng tilu, sareng lima!
  Abdi moal bosen ngulang ...
  Nyebutkeun hal anu sarua
  Éta cukup pikeun bécék cai pikeun anjeun!
  Grand Master Naga nyatet:
  - Jeung manéhna gadis cheeky. Meureun teu ngan tumis heels nya, tapi ogé megatkeun toes nya?
  The nymph marquise nyarios:
  - Urang kedah sabar, oh duchess. Panginten awéwé ieu mangrupikeun hiji-hijina kasempetan pikeun nyalametkeun kelamin anu langkung kuat. Jeung mawa balik lalaki!
  Naga bikang ngagorowok:
  - Ieu bodo! Hiji lalaki tilelep nyekel jarami, jeung anjeun nyekel keuneung bulistir awéwé manusa . Anjeunna henteu nunjukkeun kamampuan khusus.
  The nymph marquise bantahan:
  "Anjeunna tiasa ngangkat batu kalayan pesenanna tanpa sihir atanapi mantra, sareng éta patut pisan!"
  Duchess of Montserrat seuri sareng ngawaler:
  - Sumuhun, manéhna famously menyakiti dahi nya. Leres, ayeuna henteu aya jejak. Sareng ieu sanés khas pikeun jalma.
  Weasel dikonfirmasi:
  - Langsung écés yén anjeunna khusus sareng dipilih! Sarta merlukeun pendekatan husus, ikhlas tur halus.
  Putri Naga unggeuk kalayan tujuh sirah sakaligus:
  - Sumuhun, pendekatan ikhlas tur husus ... Meureun kuring kudu ngaletak heels nya ku basa kuring, salaku tanda hormat hébat!
  Dominica winced sarta ngajawab yakin:
  - Henteu, langkung saé henteu nganggo basa anjeun! - Sareng anjeunna nambihan, teu disangka-sangka ngajantenkeun wajahna langkung amis. - Sanajan létah téh undoubtedly bagian neneng awak. Anjeunna sanggup mindahkeun jutaan tentara!
  The nymph marquise nyarankeun:
  - Pasihan anjeunna tugas anu sederhana. Contona, hayu manehna nyieun ucing datang nepi ka dirina sarta purr, lajeng balik!
  Di dieu, troll awéwé anu tadina jempé dina pakéan ungu, kalayan tongkat sihir dina pananganna, ngabantah:
  - Henteu! Kami moal ngantep anjeunna nyiksa anak ucing. Éta hadé pikeun ngalawan kuring ku tongkat sihir. Ieu bakal janten ujian anu serius sareng ujian anu efektif!
  Jeung manehna dicap keuneung tina sendal nya, studded kalawan sapphires jeung inten wungu jeung lilac.
  Putri Naga ngawaler:
  "Hésé teuing pikeun awéwé novice pikeun ngalawan sareng master Akademi Naga." Hese tarung sareng anjeun, bahkan Laska anu ngalaman sareng berpengalaman pisan!
  Troll awéwé seuri sareng nyatet:
  - Utamana! Sanggeus ieu, komo Koschey the Immortal moal sieun nya!
  Lajeng Dominika blurted kaluar:
  - Naon, anjeun boga Koschey nu abadi?
  Putri Naga unggeuk:
  - Tangtu, aya kitu, anjeunna tebih ti lemahna jauh di karajaan jauh. Tapi aya trik kotor anu jahat ieu !
  Budak awéwé hit nyatet kalayan seuri:
  - Atawa meureun anjeunna ngabalukarkeun pestilence a? Pikeun maéhan sadaya lalaki sareng néwak awéwé anjeun!
  Putri Naga ngawaler:
  - Susah! Urang boga sapuluh kali leuwih bikang ti lalaki. Sareng diantara orcs sareng goblins anu ngawangun tentara Koshchei the Immortal, sabalikna, aya sapuluh kali langkung seueur lalaki tibatan awéwé, sareng aranjeunna langkung ageung sareng langkung kuat. Naha anjeunna kedah ngancurkeun rakyat sareng tentarana nyalira!
  Dominica nyatet:
  - Tapi pestilence teu mangaruhan Koshchei sorangan?
  Troll awéwé unggeuk:
  - Sumuhun, teu hiji magic tempur tunggal dianggo dina anjeunna. Teu nyandak pakarang. Komo bom hidrogén Anjeun teu bisa ngancurkeun eta. Kitu hakekatna!
  Gadis hit nyatet:
  - Tapi anjeunna sigana maot dina endogna, dina ujung jarum!
  Putri Naga ngawaler dina sora anu guludug:
  - Ieu teu nu basajan! Upami éta gampang pisan mendakan pupusna Koshchei, maka anjeunna moal lami-lami hirup. Janten, umurna seueur abad anu ...
  The nymph marquise ngajawab keur dirina:
  - Anjeun jalma anu masih jumping dina tangkal, tapi manéhna geus miboga kakuatan sorangan jeung diuk dina tahta. Pikir naon jenis éntitas ieu!
  Dominica nyandak éta sareng nyanyi:
  Monyét nyieun beungeut
  Sareng aranjeunna calik dina dahan ...
  Masih sembrono
  Aya karuhun urang!
  Troll awéwé nyarios:
  - Koshchei, tangtosna, ogé disangka. Sareng nalika wabah mimiti, anjeunna, tangtosna, anu munggaran disangka. Ieu, ku cara, kapala sumbu jahat. Kawas naga jalu sirahna saratus , nu greatest naga, kaisar kaisar jeung nu jahat. Tapi monster ieu ogé petrified sarta crumbled. Tapi Koschey sahenteuna bakal masihan damn a! Leuwih ti éta, maranéhanana ogé disangka raja jin, Iblis... Jin teh roh, jeung maranehna teu bisa petrify.
  Tapi jin bae nyumput. Jeung éta saolah-olah maranéhna geus ngiles!
  Dominica nyanyi pikeun ngabales:
  Jin blurted kaluar, henteu, percanten ka abdi, katresna mibanda kakuatan,
  Sareng ngaleungit...
  Lajeng naga objected kana kageulisan ,
  Lumpat, punten!
  Marquise de Lasca nyarios:
  - Aya duanana jin alus jeung jahat. Aranjeunna kuat, tapi kamampuanna terbatas. Tapi sacara téoritis, upami salah sahiji lalaki atanapi awéwé naroskeun ka jin kaisar Iblis pikeun ngancurkeun ras lalaki, sareng tiasa mendakan cincin kakuasaan anu bakal masihan kakuatan pikeun kakuatan anu paling hébat di jagat raya urang, maka anjeunna tiasa nyababkeun ieu!
  Dominica unggeuk:
  - Ieu geus hiji hal! Urang kudu manggihan Ring of Omnipotence. Teras we bakal ngalereskeun sadayana.
  Naga bikangna seuri, sorana siga guludug. Terus manehna ngajawab:
  - The Hiji Cingcin hésé pisan manggihan. Kusabab méré kakuatan leuwih wewengkon comparable ka sakabéh galaksi. Sumawona, upami di jagat raya anjeun galaksi ampir kosong kusabab susunan béntang anu jarang, maka di dieu mangrupikeun wilayah anu dicicingan ku triliunan mahluk calakan sareng seueur karajaan. Sareng katingalina, teu acan aya anu mendakan anjeunna, sabab teu aya kaisar jagat raya dongeng urang!
  Dominika nyikikik jeung nanya:
  - Dupi anjeun gaduh Allah?
  The Marquise-nymph ngajawab:
  - Naha aya Gusti nu Maha Kawasa sapertos kitu, Anu Nyipta di sadaya Alam Semesta, atanapi naha Anjeunna teu aya, teu aya anu terang-terang acan. Malah Koschey nu abadi. Tapi aya dewa pangkat handap. Tapi aranjeunna sapertos anu sipatna saeutik gunana, sarta eta leuwih hade tetep jauh. Sacara umum, kecap Allah ngabogaan loba harti. Jadi jin pangluhurna rada sarua kakuatanana jeung dewa.
  Troll awéwé nyarios:
  - Urang ogé boga agama, tapi aranjeunna saeutik gunana. Salaku milik anjeun, ku jalan. Ayeuna, nalika aya coronavirus , gereja-gereja leres-leres kosong, sareng doa ngabantosan batur, atanapi menyan ngajagi aranjeunna tina virus. Naha anjeun jalma-jalma anu gampang katipu, mikir yén ku tuur sareng sujud anjeun tiasa menta balesan!
  Dominika ngabales sacara agrésif:
  - Tapi kuring henteu percanten ka Allah atanapi dewa pisan! Sareng kuring henteu paduli ngeunaan éta. Tapi kuring henteu percanten ka elves sateuacanna, sareng nganggap aranjeunna dongeng sareng penemuan manusa. - Gadis éta nyabok dampal sukuna dina papak batu sareng neraskeun. - Tur ayeuna kuring nempo yén aya elves, komodo, trolls, nymphs, jadi naha henteu percanten ka Allah jeung malaikat? Leuwih ti éta, loba milyaran jalma percanten ka Nu Maha Kawasa, sarta ampir éksklusif barudak leutik, teu sakabéh éta, serius percanten komodo jeung elves.
  Marquise Laska seuri:
  - Abdi terang! Budak awéwé ieu, nalika anjeunna alit, ningali kartun ngeunaan Dunno sareng, kanyataanna, mimiti milarian tongkat sihir di buruan. Jeung manéhna dipariksa unggal dahan. Jeung barudak lianna laughed di manehna. Kanyataanna, sanajan di hiji umur dini lolobana jalma ngarti yén wands magic - dongeng!
  Dominica nyatet:
  - Tapi di dunya anjeun aya tongkat sihir!
  Troll awéwé unggeuk:
  - Tangtu aya! Sareng supados salamet, anjeun kedah diajar kumaha ngagunakeunana !
  Naga bikang ngagorowok:
  - Ayeuna! Pasihan anjeunna tongkat sihir, urang bakal ningali naon anu tiasa dilakukeun ku budak awéwé ieu, anu seukeut pisan sareng gagah!
  Dominica nyanyi:
  Kuring nanya anjeun teu heran
  Lamun magic lumangsung!
  Upami éta kajantenan, upami sihir kajantenan!
  Laska nyatet:
  - Muhun, teu manehna denok? Tukang sihir sapertos kitu!
  Troll awéwé nyandak tongkat sihirna langkung pageuh dina panangan katuhuna sareng ngalambaikeunana. Jeung kilat struck Dominica. Tapi gadis-aktris junun luncat kaluar dina momen panungtungan, sarta niup lasut. Ubin marmer tukangeun kuring ngalembereh sareng mimiti haseup.
  Putri Naga ngagero:
  - Ati-ati, Cobra! Anjeun bakal ngaruksak sakabéh palapis!
  Musang seuri jeung nyatet:
  - Ieu métode tongkat sihir!
  Troll awéwé Cobra nyanyi pikeun ngaréspon:
  - Indung jahat, metode kuring saderhana,
  Abdi henteu resep narik buntut ucing!
  Dominica ngagerem dina respon:
  Aya ngimpina di murid kuring,
  Hiji luncat - hiji hit!
  Putri Naga nyampeurkeun:
  -Tingali, lepuhna parantos ngaleungit! Dina jalma, karuksakan teu dileungitkeun jadi gancang. Budak awéwé naon !
  The nymph marquise dikonfirmasi:
  - Éta pisan! Abdi henteu lepat ngeunaan éta. Kakuatan regenerasi jarang, bahkan pikeun tukang sihir, sareng éta henteu dirawat ku sihir.
  Dominika winked sarta demonstratively nangtung dina leungeun nya. Jeung suku bulistir nya flashed dina hawa kawas bilah propeller. Jeung mojang nyandak eta jeung nyanyi antusias, dina sora pérak nya:
  Urang tempered kahayang urang dina battles,
  Lanceukna, aranjeunna perang pikeun Fatherland.
  Sigana mah elfinisme ti kajauhan,
  Hiji prajurit Elf geus diasupkeun Orklin!
  
  Karuhun urang nyieun pedang,
  Lajeng bedil indit ka aksi ...
  Tangkal Birch muka dahanna,
  Katresna keur baking pai!
  
  suksés dina perang naon waé ,
  Manehna weruh kumaha carana nyandak hal kalawan pikiran nya.
  Kadang naraka murni kaduruk.
  Tapi urang bakal ngéléhkeun musuh !
  
  Elf ngajaga Bumi,
  Méré panyumputan ka jalma anu tataranjang suku jeung buligir.
  Urang réngsé perang dina Méi,
  Eleh ngamuk ngantosan Orkmacht!
  
  Sareng saatos pangwangunan sareng sowing,
  Sawah keur mekar jeung rye aya dina tumpukan.
  Anjeun pahlawan, budak awéwé, akina,
  Aya katirisan sareng salju di parit!
  
  Ti Fatherland urang gagah,
  Nyokot ruku jero.
  Spanduk elfinisme ngapung,
  Sareng spanduk Fuhrer kanggo ngahapus!
  
  Abad-abad bakal ngaliwat di handapeun urang Béntang,
  Kakaisaran nyaéta ngagimbung galaksi.
  Teu telat lahir
  Jeung ngubur musuh di rohangan!
  
  Tapi kuring yakin pikiran bakal tengtrem,
  Sareng hiji jalma sapertos indung pikeun sadayana,
  Di dieu kulawarga kuna mekar,
  Radiance of Glory - Rahmat!
  Jeung mojang sings pisan beautifully, manéhna mangrupa penyanyi-kelas dunya éndah. Atawa quasi-duniawi - nu malah lucu.
  Putri Naga ngagorowok:
  - Hebat! Atawa meureun ngan nyandak eta jeung ngalakukeun eta ...
  Troll bikang Cobra croaked:
  - Waktosna tarung sareng tongkat sihir! Jeung tanpa kuku blunt! Urang bakal ngalawan musuh nepi ka ahir!
  Marquise nimfa ngagorowok:
  - Tong bodo! Naon musuh manéhna ka anjeun. Ieu bisa jadi kasempetan panungtungan urang pikeun nyalametkeun sarta mulangkeun kelamin kuat!
  Dominica muttered kalawan amarah:
  - Pasihan abdi tongkat sihir sareng kuring bakal ngetok campuran tina lawan kuring. Abdi Harry Potter dina rok, sareng sanés henteu terang!
  Putri Naga ngagerem:
  - Geng naon ieu?
  Weasel ngajelaskeun:
  - Karakter tina dongeng manusa jeung folklor Harry Potter mangrupikeun budak lalaki anu diajar di akademi sihir, sareng Dunno mangrupikeun kartun komik .
  Kobra nyengir bari ngagupaykeun tongkatna. A pulsar flew kaluar sarta pencét dimana aktris pilem gadis éta nangtung. Jeung manéhna, Dominika, luncat deui pisan deftly, kedip-kedip heels pink nya, nu praktis bébas tina lebu. Jeung seuneu nyandak dampal suku nya jeung enteng licked eta.
  Budak awéwé ngagorowok:
  - Oh , anjeun sesat !
  Jeung manéhna waved leungeun nya. Sarta ujug-ujug wand magic nu nymph éta nyekel dina leungeun nya bergegas kana lontar nya jeung kakuatan dahsyat.
  Jeung Dominic nyekel dirina pageuh, kawas monyét lincah. Sanggeus éta, manéhna dipecat pulsar a respon.
  Aktris mojang teu harewos mantra wae, teu coo, manehna ngan waved artefak gaib. Sareng gumpalan seuneu ngalayang ka arah Cobra. Manehna teu nyangka ieu sarta knocked handap. Sendalna, gaya satengah sapatu nu nutupan ngan keuneung, ngageter ka luhur. Jeung ieu jelas yén troll bikang ieu luka serius. Jeung manéhna moaned protractedly. Jeung manéhna mimitian seuneu deui tina tongkat sihir nya.
  Jeung pulsars sumebar saolah-olah hujan es anu ragrag ti langit. Bener-bener aya nutukeur.
  Leuwih tepat, hiji hit teuas sarta runtuyan blows slanting lasut target.
  Pulsar ogé neunggeul putri naga. Manehna direspon ku nyokot eta jeung snarling kalawan seuneu tina sungut nya. Sareng cahayana henteu ngabahayakeun, bahkan nyerep nymph marquise.
  Anjeunna ogé ngoyagkeun tongkat sihirna sareng ngagorowok:
  - Cukup barudak! Anjeun leres-leres parantos ngalangkungan sadaya wates.
  Tapi duanana katresna malah teu mikir ngeunaan calming handap. Dominika, ngarasa kakuatan demonic dina dirina, struck kalawan tongkat sihir na threw hiji pulsar sanggeus sejen. Sareng balna nabrak suku master troll awéwé sareng ngaduruk sendalna.
  Anjeunna ngajerit kalayan amarah:
  - Hayam manusa!
  The nymph marquise bantahan:
  - Henteu! Ieu paling dipikaresep a nona hawk, atawa sahenteuna langlayangan!
  Dominika pencét deui , sarta kali ieu gelombang tsunami seuneu frantic dirina bener struck kawas klub dijieunna tina seuneu.
  Sareng awéwé troll Cobra bakal ngagaur sareng ngaleupaskeun sihir tanpa larangan. Tapi pas kolom seuneu throws nya nepi, eta hartina scorches pakéan nya jeung pencét nya sakuliah dada.
  Ambekan troll bikangna sesak. Sareng Dominika nyandak langkung jauh sareng nambihan pulsar pembunuh kana sirah. Jeung éta kawas sledgehammer neunggeul otak kuring.
  Ular ngagelenyu, ahirna pingsan. suku bulistir nya éta kaduruk tur blistered. Budak awéwé anu irung aquiline dikuburan sareng ditumbuk.
  Putri Naga ngagero kalayan bungah:
  - Wow! Anjeun ngaleuwihan sakabeh ekspektasi! Terus terang, kuring henteu nyangka anjeun tiasa ngalakukeun hal sapertos kitu - sambel Cobra sorangan!
  Nymph marquise unggeuk:
  - Anjeunna mangrupikeun harepan utama sareng ampir ngan ukur urang! Sarta anjeunna bisa ogé jadi diyakinkeun. Tingali naon anu dilakukeun ku kageulisan anu dicét ieu !
  Mémang, Dominika nyandak éta sareng ngoyagkeun sukuna anu bulistir, anggun, sareng "embe" anu dilapisi morocco ujug-ujug bleated sareng gallop. Saolah-olah manéhna geus jadi sabenerna hirup jeung mobile. Sarta hayu urang bener luncat up na flirt.
  Putri Naga nyegrek seuri, ngoyagkeun tujuh sirahna sareng nyarios:
  - Wow! Kumaha manehna ngalakukeun eta?
  Dominica nyegrek bari nyereng:
  Jujur, kuring henteu terang
  Sagalana dicampurkeun dina panas lohor ...
  Kuring ampir pernah maca mantra.
  Abdi henteu maén sareng sumanget angin pisan!
  Gantina, kuring sok sono ka anjeun, Pak,
  Bawa gadis sareng anjeun!
  Naga duchess ngagorowok:
  - Dominika katampa! Sarta dina panempoan bakat husus na, anjeunna enrolls di jurusan elit tina Akademi Naga. Dimana anjeunna henteu ngan ukur kedah mayar kuliahna, tapi, sabalikna, bakal dibayar beasiswa anu ningkat!
  Dominika ngaluncat langkung luhur, dipintal sareng nyanyi:
  Henteu aya Dominika anu langkung saé
  Anjeunna mangrupikeun warna Bumi ...
  Panonpoé naék luhureun planét,
  Jeung di sabudeureun aya nol!
  The nymph marquise nanya kalayan seuri manis:
  - Naon anu bakal kuring kéngingkeun pikeun ieu?
  Aya jeda... Dominika ngagorowok :
  - Anjeun kudu neangan budak ganteng!
  Putri Naga seuri sareng ngawaler:
  - Sanajan kitu , murid anyar éta jelas lieur tina kareueus kuat! Ku alatan éta, kuring maksakeun penance a - ngucapkeun saratus aphorisms jangjang. Sareng laksanakeun langsung!
  Dominica unggeuk bari seuri:
  - Punten! Teu keur nanaon nu kuring acted dina film, na kuring boga memori alus teuing!
  Putri Naga ngagerem:
  - Hayu gancang! Kuring ogé boga wates waktu!
  Dominika narik napas jero sareng nyerat dina laju bedil mesin:
  Teu aya anu peryogi ceuli kalde anu paéh, tapi dédéngéan rubah anu hirup mangrupikeun kado pikeun anu henteu peryogi kalde pikeun ngahontal tujuanana!
  Sakali anjeun nempatkeun sapatu dina pikiran anjeun, anjeun bakal tetep tataranjang suku salawasna!
  Perang téh hawa pikeun bayah, tapi ngan dicampurkeun jeung gas binér!
  Lamun musuh teu hayang nyerah jeung teu nyaho kumaha carana eleh, urang bakal maksa manéhna nyokot off baju jeung ngajarkeun manéhna kumaha carana meunang!
  Jalma jahat resep sihir hideung, jalma anu hadé henteu resep sihir bodas!
  Maéhan dina perang sesah dina prosésna, pikasieuneun dina persepsi, tapi kumaha hebatna dina tungtungna! Ieu ngandung harti yén perang mawa kaséhatan jiwa, hardening kana awak, jeung cleansing dompét!
  Kadang perang greatly ngeusi dompét, sarta dina proporsi langsung ka fullness tina héd getih, sarta emptiness tina haté ngaruksak!
  Hutang ka Fatherland diganjar ku bakti tanpa pamrih!
  Perang nguji anu pinter, nguatkeun anu kuat, ngahibur anu bodo ! -
  Janten bahan seuri henteu pikaresepeun, ngajantenkeun batur ceurik henteu pikaboseneun!
  Pangawasa nu hade , kawas madu amis, mimitina diletak, tuluy diciduh !
  Jeung pangawasa jahat, kawas wormwood, mimitina bakal flattened lajeng trampled on!
  Leres, emas lemes, tapi tiasa gampang dianggo pikeun ngajalin tameng anu teu tiasa ditembus!
  Kualitas salawasna ngaleuwihan kuantitas - sanajan sagara bubur sa'ir mutiara henteu halangan pikeun kampak!
  Jahat pinuh ku kakuatan nalika kahadéan dilempengkeun ku kasieun!
  lulucon téh alus, séndok téh alus keur dinner, sarta mantuan merlukeun!
  Anjeun tiasa meunang untung sakali atawa dua kali - tanpa skill, tuah disappears!
  Saha waé anu sanés Leo Tolstoy nyaéta tramp sastra!
  Anjeun teu kudu dilahirkeun Tolstoy jadi mamat pikeun sastra!
  Hayu urang inuman pikeun ngabogaan leuwih pamajikan ti alesan Blush di cerai!
  Nafsu geus ancur leuwih lalaki batan karep awéwé!
  Panon akurat, leungeun miring, musuh teu miss - myopic!
  Filsafat teu manjangkeun umur, tapi ngajadikeun eta hiasan, manjang kaluar fragmen!
  A komandan meunang kalawan skill, a jagal kalayan angka, a genius kalawan seni, a pretender kalawan tipu daya!
  Ku kituna hayu urang nginum supaya harepan teu maot, sarta ngan jalma anu teu hirup nepi ka maot!
  Asa maot panungtungan ... Jeung nu pangheulana jalma anu teu menerkeun eta!
  Dina perang, logika mangrupikeun konsép rélatif, sapertos coklat; bahkan sateuacan anjeun gaduh waktos pikeun muja bar, aranjeunna parantos aya dina sungut anjeun; sateuacan anjeun gaduh waktos ngelek aranjeunna, aranjeunna kaluar ka gigir!
  Kasuksésan kadang bau, prestasi bau sapertos mayit, tapi kabagjaan moal bau!
  Allah aya dina beungeut unggal hal, jeung Iblis dina detil na!
  Keok teu pikaresepeun sanajan masochist!
  Anu henteu dipikanyaho ku Allah ngan ukur patarosan anu anjeunna henteu tiasa ngajawab!
  Monyét langkung saé tibatan manusa sabab éta ngan ukur sato sacara harfiah!
  Khutbah anu henteu ngakibatkeun kasaéan sapertos jalan anu nuju ka kampak!
  Ngawangun doktrin naon waé dina téks Injil sami sareng diajar mékanika kuantum tina dongéng Brothers Grimm!
  Hese jadi Allah, tapi tetep Iblis sagemblengna teu kaampeuh!
  Pikiran quadruples kakuatan sanajan jumlah musuh ganda!
  Hirup mangrupikeun kompromi lengkep, sanés sareng jalma, tapi sareng alam!
  Dahi bentukna lonceng , anu hartosna suku katana keren!
  pikeun fools , hukum alam teu prescribed pikeun geniuses!
  Basa téh dibikeun ka nu pinter pikeun nyumputkeun pikiran ngeunaan hal-hal bodo jeung euweuh hartina!
  Saha anu ningali anu lucu dina sedih bakal tragis buta tina kabagjaan serius!
  - Buru tanpa rurusuhan - rurusuhan tanpa rurusuhan! Kéngingkeun nilai A tina pelajaran ku ngarengsekeun tindakan anu kompleks!
  The winners teu judged ... Sanajan, kadang aranjeunna judged!
  - Kabodoan manusa mangrupikeun sekutu dewa anu ngamusuhan jalma!
  Lalaki di lumbung nyaéta lalaki, tapi babi sanajan di karaton moal naek leuwih luhur ti bagong!
  Aya dua hal anu teu aya watesna: jagat raya sareng kapinteran manusa, tapi anu kahiji relatif, anu kadua mutlak!
  Naon Rusia teu resep nyetir gancang, sarta damn hiber gancang !
  - Sarerea teu hayang indit ka naraka, tapi ngan saeutik bisa ngarasakeun kahayang pikeun kasempetan Iblis!
  Tapi tanpa nyiram ku cimata, anjeun moal tiasa panén panén kabagjaan, sareng tanpa irigasi, maka laurel kasuksésan moal tumbuh!
  Allah aya dina unggal hal, atawa dina beungeut cai, jeung Iblis aya dina henteuna hal, atawa di bojong kakurangan material!
  Saha waé anu nyéépkeun waktos ati-ati bakal nyalametkeun kalanggengan dina pamakamanna!
  Tiiseun téh emas, kecap téh pérak, tapi jadi loba anu dituang kaluar tina sungut hiji awéwé nu malah inten jadi kusam!
  Tiiseun téh emas jeung neundeun panjang aliran eloquent moal keyeng!
  Jeung emas leungiteun nilaina lamun cicingeun dikubur dina taneuh!
  Sakapeung, ku tetep jempé, anjeun bakal ngeusian dompét anjeun ku emas langkung seueur tibatan nyaring nyaring pikeun handout!
  Perang henteu pernah pikaboseneun, éta tiasa rutin, tapi ngan ukur dugi ka shot munggaran!
  Peacetime condong jadi repetitive, sarta ngan perangna salawasna individual!
  Dina perang, sapertos dina catur, anjeun moal tiasa blunder, tapi bédana aya dina tekanan waktos konstan!
  Perang mangrupikeun kasulitan waktos anu abadi bahkan sateuacan gerakan munggaran!
  Dina catur, gerakna dilakukeun sacara giliran, tapi dina perang, aranjeunna giliran!
  Perang sapertos catur, ngan ukur tanpa aturan sareng sacara real waktos!
  Dina perang aya hiji kakurangan langgeng waktu, nalika karapihan reigns, aya hiji kakurangan fun!
  Hal paling istiméwa dina perang éta sagalana sok serius, sarta éta ngan pikeun némbongkeun yén éta capitulation!
  Anjeun tiasa nyerah feignedly, tapi, Alas , anjeun ngan bisa nyerah pikeun nyata!
  Kerja keras latihan mayar kalayan gampang tempur! Anu teu puguh bakal jadi pahlawan!
  Henteu telat pikeun diajar, kecuali anjeun maot!
  Malah hiji lalaki maot boga kasempetan pikeun dendam, iwal anjeunna atheis!
  Janten atheis hartosna lirén janten abadi!
  Maranehna mikir ku huluna, tapi kalakuan ku beuteung!
  Jahat hirup lain dina haté, tapi dina beuteung!
  Haté téh egois ngan ti jaman ka jaman, tapi beuteung sok!
  Burih mangrupikeun bagian awak anu paling pikasieuneun, tapi éta anu ngadorong urang damel!
  Tanpa ati moal aya lalaki, tanpa beuteung moal aya sarakah manusa!
  Aranjeunna kanyamanan jantung sarta nenangkeun burih!
  Abdi henteu paduli sabaraha biaya mobil, anu utama nyaéta pamor Tanah Air henteu aya harga!
  Lamun Yesus hirup di jantung, mangka Iblis hirup di burih!
  Burih kosong nyorong anjeun ngeusian dompét anjeun!
  Sirah kosong ngosongkeun dompét anjeun!
  Beuteung gedé sanés tanda jalma anu hébat, tapi éta nunjukkeun sakedik kakuatan!
  Hiji burih kosong ngeusi jiwa kalawan pait!
  Beuteung anu pangbeuratna nyaéta anu kakosongan asalna tina sirah tanpa otak!
  Wanoja dipakan ku sukuna sapertos ajag, ngan ukur nganggo sapatu tinggi!
  Dina mangsa nu bakal datang, loba janji gunung emas, tapi kabagjaan masih ngan sabudeureun sudut!
  Hirup henteu sapertos kartu, anjeun kedah salawasna masihan sadayana pikeun suksés !
  Tujuan sapertos mercusuar, anjeun narékahan pikeun éta, tapi nalika anjeun ngahontal éta, anjeun ningali yén masalah ngan ukur ningkat!
  Roko mangrupikeun pembunuh anu paling efektif , khususna ngalawan palanggan! Rokok sapertos bedil jempé, tapi éta maot sanajan dina panangan amatir!
  Roko mangrupikeun sniper anu paling dipercaya, éta salawasna maéhan!
  Roko teh rasana pait, tapi leuwih narik ti batan permen!
  Roko sapertos budak awéwé goréng , tapi perpisahan éta langkung nyeri!
  Rokok, béda jeung granat, lamun dialungkeun, manjangkeun umur!
  Dina perang, jalan anu paling pondok pikeun tujuan nyaéta manuver bunderan, sareng kabeneran murni mangrupikeun tipu daya anu jahat!
  Manuver bundaran mangrupikeun cara anu paling pasti pikeun nyepetkeun jalan ka tujuan anjeun!
  Hirup téh beureum, tapi daunna ku getih beureum!
  Dina perang, hirup leungiteun nilai na, tapi acquires harti!
  Perang , sapertos panganten lalaki, rentan ka panghianatan, tapi henteu ngantepkeunana!
  Perang nyaéta awéwé birahi ngadahar awak lalaki!
  Sadaya umur tunduk kana perang, sapertos cinta, tapi éta sanés hiburan anu pikaresepeun !
  Perang, kawas courtesan a, mahal tur robah, tapi salawasna ninggalkeun memori heroik!
  Perang henteu sapertos impian; anjeun moal tiasa ngalakukeun tanpa émosi anu kuat!
  Dunya pikaboseneun sareng santai, perang pikaresepeun sareng seru!
  Perang, getih jeung kesang ieu, ngabuahan bibit nu ngalahirkeun kawani!
  Henteu masalah kumaha pikaresepeun prosés perang, sadayana hoyong tungtungna!
  Perang sanés buku, anjeun moal tiasa ngabantingkeun éta, anjeun moal tiasa nyumput di handapeun bantal anjeun, anjeun ogé tiasa kotor!
  Perang téh agama: merlukeun fanatisme, disiplin, ta'at unquestioning, tapi dewa na salawasna fana!
  Dina perang, sakumaha dina kasino a, resiko tinggi, tapi winnings anu pondok-cicing!
  Prajurit éta fana, kamulyaan hilap, piala atos, sareng ngan ukur alesan pikeun ngamimitian pembantaian énggal henteu tiasa dicabut!
  Urang ngahina jelema nu maehan, iwal manehna jadi prajurit di hareup; urang ngahina nu maling lamun manehna tukang maling di medan perang, dua kali deui!
  Prajurit, ieu satria nu armor boga kawani jeung kahormatan! Jéndral Baron, anu makuta nyaéta prudence sareng intelegensi!
  Prajurit disada reueus, wasta sora ngahinakeun!
  Anu mimiti dina serangan éta tiasa maot, tapi anu terakhir moal tetep dina mémori!
  Leuwih alus pikeun kahiji dina babagi jarah ti dina nyerang!
  Perang, kawas awéwé, ngan iklas turun lalaki tanpa megatkeun!
  Awéwé, teu siga perang, teu buru-buru maéhan lalaki!
  Perang, teu siga awéwé, henteu pernah puas ku jumlah lalaki anu ditugaskeun!
  Perang mangrupikeun awéwé anu paling teu puas, anjeunna henteu kantos nampi lalaki anu cekap, sareng anjeunna moal nampik awéwé!
  Awéwé teu resep ngalawan, tapi pangjurung pikeun maéhan lalaki henteu langkung parah tibatan pélor!
  Malah pélor leutik bisa maéhan lalaki, awéwé kalayan haté badag bisa nyieun manehna senang!
  A haté badag mindeng ngabalukarkeun saeutik kapentingan diri!
  Perang teu boga raray awéwé, tapi getihan lalaki leuwih hade tinimbang pamajikan!
  Perang teu mawa kabagjaan, tapi satisfies naluri agrésif!
  Bungah dina perang, mayit musuh ngan ukur hargana!
  Perang nyaéta ngabajak sawah: dipupus ku mayit, disiram ku getih, tapi meunangna!
  Kameunangan dipupuk dina mayit sareng getih , tapi éta ngahasilkeun buah kalayan kamulyaan!
  Perang ibarat kembang anu ngadahar manusa, caang, karnivora sareng bau anu goréng!
  Perang téh indung kamajuan jeung indung suku nu puguh!
  Sareng dina perang, kahirupan prajurit henteu berharga, sareng para jenderal malah rugi!
  Lamun hayang katengtreman, instill sieun; lamun hayang perang, instill seuri!
  Seuri lain dosa lamun lain seuri dina urusan militer!
  Perang téh kawas sirkus, ngan nu meunangna boga seuri panungtungan!
  Dina perang, sakumaha dina sirkus, ngan licik, pembunuh serius!
  Persatuan dina rezim anu keras langkung saé tibatan huru-hara sareng sloppiness dina kaayaan anu lemes!
  Maot mangrupikeun konvénsi, hinaan mutlak !
  Sakumaha agungna raja, anjeunna bakal ka alam kubur, sapertos tukang moro!
  Politisi sok ngabohong, ngan anjeunna maot nyata!
  Kaabadian nyata, tapi maot téh ilusi!
  Raja bisa ngalakukeun sagalana, tapi teu hiji, teu hiji raja bisa kabur ti alam kubur ka bumi!
  Sarerea hayang hirup geulis, tapi ngan saeutik maot kalawan harkat!
  Maot janji kasulitan, iwal mun sparkles ku sinar prestasi!
  Hirup tanpa hiburan nyaéta cinta tanpa hobi!
  Hadé lamun aya cinta, goréng lamun aya pertumpahan getih!
  Sex ibarat obor, tapi eusian deui hargana leuwih!
  Anjeun tiasa hirup tanpa kelamin, tapi anjeun moal tiasa baranahan!
  The panas cinta, beuki kuat aliran getih!
  Jalma hayang cinta, sato hayang kelamin, jeung geniuses hayang wahyu!
  Malah babi kawin, aesthetes cinta eta!
  Sex ogé merlukeun moderation, beuki hadé!
  Teu aya watesna dina cinta, dina kecap kelamin cukup!
  Leuwih gampang dina seuneu lamun aya seuneu dina haté anjeun!
  Leuwih hade kaduruk dina seuneu ti jadi jiwa Kain!
  Perang mangrupikeun jinis kelamin: seueur moaning sareng ngajerit, tapi moal aya seueur getih bahkan ti sarébu parawan!
  Sex téh kawas perang, tapi teu lila jeung rutin!
  Berjuang ibarat bercinta, tapi ngedul teu diajak!
  Sex téh alus, tangtu, tapi batuk getih téh goréng!
  Perang sesah, tapi hinaan langkung beurat tibatan beban militér!
  Lamun hayang hirup, diajar ngalawan, lamun hayang salamet, diajar meunang!
  Dina perang, sagala cara anu alus, iwal chickening kaluar!
  Sarerea bisa ngalawan, tapi ngan nu pantes bisa meunang!
  Perang sanés tempat pikeun mikir, éta pinuh ku kagilaan anu hébat!
  Éta langkung saé ngalawan tibatan ngadagangkeun Tanah Air!
  Perang sanes permen, tapi ngeusi anjeun kabagjaan nalika anjeun ngelek!
  Pertempuran teu pernah tamat, ngan sora meriam anu suda!
  Cannonade bisa suda, tong bisa peupeus, tapi tarung moal eureun!
  Dina perang, hal anu paling pikaresepeun nyaéta unpredictability, gelut nyata!
  Naha harga turun dina kaayaan Stalin sabab musuh rahayat dipaéhan!
  Leuwih hade mun teu baju keur duit ti jadi sapatu pikeun euweuh!
  Éta sacara harfiah langkung saé janten tataranjang suku tibatan sacara kiasan gaduh sapatu!
  Perang téh kawas sirkus, ngan tinimbang seuri aya cimata, sarta arena téh ukuran planét!
  Abdi hoyong katengtreman, ternyata perang, abdi hoyong perang, ternyata kapitulasi!
  Perang, ka extent sababaraha, nyaeta indung, ngalahirkeun babarayaan nyata!
  Perang téh jahat, tapi ngalahirkeun comrades alus!
  Leungeun panjang alus lamun pikiran teu pondok-circuited!
  Kakuatan meunang, sareng ngan ukur pikiran praktis anu masihan hadiah kameunangan!
  Kakuatan jeung kecerdasan, kawas salaki jeung pamajikan, ngalahirkeun meunangna ngan dina pasangan!
  Hiji jalma, teu kawas piramida, boga rojongan non-datar dina daya tahan!
  Piramida boga opat juru, tapi beungeut datar méré stabilitas!
  Maot anu saé langkung saé tibatan hirup anu goréng !
  Éta saé janten Gusti di alam liar, tapi goréng janten setan di daérah éta!
  Panonpoé surup dina satengah poé, tapi kamulyaan tetep mangabad-abad!
  Inohong téh pondok-cicing, iwal sagalana sejenna!
  Hirup salawasna, diajar salawasna, tapi ulah diajar deui!
  Kamulyaan tiasa terang pisan, langkung terang tibatan emas, tapi langkung luntur dina waktosna!
  Kamulyaan téh kawas panonpoé, tapi teu surup peuting!
  Teu gampang jadi kawentar, sanajan ku usaha, tapi puguh gampang ngakibatkeun aib!
  Inohong téh kawas seuneu, pikaresepeun pikeun panon, tapi pikeun meunangkeun eta, Anjeun kudu ngaduruk batur!
  Hadé aya dina kamulyaan, goréng dikurilingan ku laleur anu nempel dina kamashur!
  . BAB 7.
  Saatos hudang, budak pangeran Oenomaus deui dipasung kana roda. Sateuacan ieu, anjeunna diidinan ngumbah dirina dina aliran anu tiis sareng nyikat huntu. Lajeng gaduh sarapan modest.
  Jeung terus gerak dina gerakan konstan jeung awak anak, ku kituna anjeun teu shackled ku pestilence batu. Sapertos nasib susah jalma Agustus sareng ahli waris kakaisaran elven anu hébat.
  Hiji-hijina jalan pikeun salamet nyaéta janten budak ngora sareng kerja keras. Ieu nyadiakeun panyalindungan samentara tina petrification. Aya sababaraha kasempetan di dieu pikeun manjangkeun ayana anjeun, tapi rada teu nyaman jeung nyeri.
  Sanajan kitu, budak éta, spinning kabayang, ngagunakeun imajinasi euyeub na neuleumkeun dirina dina dunya imajinér sarta brighten up ayana joyless na di panangkaran sukarela-wajib.
  Budak kabina ngapung dina naga leutik huluna tilu. Manéhna hayang manggihan di nagara kanyahoan, teu acan terang naon, tapi naon bisa manéhna mawa balik ka kelamin kuat jeung ngeureunkeun punah jeung petrification lalaki.
  Naga ogé masih budak leutik, sarta budak geus teu sababaraha taun, sarta anjeunna ngan maké kolor pondok jeung ransel jeung arsenal tempur, sarta ruku, dua pedang jeung sapasang keris dina sabuk-Na.
  Oenomaus ngapung dina kuda-Na. Jeung gigireun dirina sits gadis Margarita dina naga leutik. Manéhna ngan maké tunik, disamak, sarta dina toes bulistir nya aya cingcin magic. Manehna ngawakilan tarung hit ti dunya manusa.
  Budak awéwé éta henteu basajan. Di Bumi, anjeunna mangrupikeun perwira partisan sareng intelijen nalika Perang Patriotik Agung. Sareng saatos pupusna, anjeunna pindah ka dunya sihir sareng sihir. Sarta anjeunna geus di dinya pikeun leuwih ti salapan puluh tilu taun. Manehna lulusan Akademi Naga jeung mastered elmu sihir kuat. Tapi anjeunna katingalina sami sareng nalika urang Jerman ngagantung anjeunna. Pikeun sababaraha alesan teu tumuwuh, sarta ieu upsets Margarita. Sabaraha lami anjeun tiasa janten anak anu langgeng?
  Leres, Oenomaus nyarios yén anjeunna nyalira pangeran elf dewasa, tapi janten budak budak. Sareng ogé, éta naha anjeunna kesel ngeunaan éta. Sanaos henteu, janten budak sanés goréng, tapi nalika anjeun ogé budak ...
  Tapi ayeuna anjeunna geus di dunya sejen, anjeunna teu spinning kabayang budak, tapi ngalayang dina naga. Sareng sareng anjeunna mangrupikeun gadis partisan Margarita, anu dipingpin tataranjang suku ngaliwatan salju pikeun dieksekusi. Sarta saméméh éta maranéhna ogé disiksa kuring. Aranjeunna slashed deui nya ku kawat barbed jeung manggang Soles sahiji Srikandi ngora leuwih seuneu.
  Éta katutupan ku lepuh, sareng nalika anjeun ngaléngkah dina salju anu tiis, éta ampir pikaresepeun, sabab gatal-gatal anu nyeri dina suku anjeun anu scorched ngirangan. Sareng dina beuheung pelopor aya plak - "Kuring partisan." Nalika aranjeunna ngagantung, boro nyeri, éta ngan disgusting katingal dina raray senang tina Krauts jeung policemen. Nya, sieun, kumaha upami naraka ngantosan anjeunna, sapertos pelopor sareng atheis anu sumanget? Dimana maranéhna bakal ngagoreng teu ukur heels anjeun, tapi sakabeh awak anjeun, salawasna.
  Sanajan, naha manehna percaya omong kosong kitu? Sanajan, éta karunya maot sarta balik kana oblivion, sanggeus hirup jadi saeutik.
  Tapi nalika noose dina beuheung hipu nya tightened, mojang hudang dina naga. Jeung gigireun dirina aya hiji nymph sakumaha geulis salaku malaikat. Sareng Margarita ngira yén surga masih aya. Sapertos surga khusus pikeun pahlawan panaratas sareng atheis.
  Tapi dina kanyataanana, di dunya gaib aya alus jeung jahat, jeung masalah na. Anjeunna gancang nyageurkeun tatu sareng kadurukna nganggo sihir. Jeung mojang diasupkeun kana Akademi Naga, di kelas bungsu. Tapi anjeunna berbakat, mampuh sareng murid anu gancang.
  Jeung manehna mastered kaahlian gaib kuat. Ku alatan éta, sanajan penampilan bubudakeun nya, manéhna indit jeung Pangeran Oenomaus dina misi husus - pikeun manggihan hiji hal anu bakal nulungan ngahemat kelamin kuat. Barina ogé, dunya tanpa lalaki téh devoid tina harmoni jeung kapentingan. Jeung kelamin adil bosen jeung uncomfortable di dinya.
  Margarita, bari ngalayang, nyarios:
  - Sakapeung kuring mikir, lalaki bakal balik, lajeng naon? Saha anu peryogi budak awéwé? Kumaha kuring ngaharepkeun kuring tiasa dewasa sareng janten dewasa!
  Oenomaus ngajawab dina nada yakin:
  - Upami sihir tiasa ngahirupkeun deui lalaki, maka éta tiasa ngajantenkeun anjeun dewasa. Ngan ulah poho yén elves na nymphs na dryads teu umur, sarta ieu milik alam maranéhanana. Tapi awéwé manusa, henteu. magic kuat diperlukeun pikeun nyegah aranjeunna ti ngarobah kana awon, nasty na hunchbacked awéwé heubeul. Sareng janten awéwé kolot anu awon langkung parah tibatan janten awéwé geulis. Teu antaparah deui panyakit sepuh nu nyerang ka jalma. Anjeun teu boga magic serius di Bumi, jeung anjeun meureun geus katempo keur diri kumaha disgusting na disgusting umur heubeul, hususna keur awéwé.
  Margarita ngoyagkeun sirah négatip:
  - Henteu, kuring henteu hoyong janten awéwé kolot! Leuwih hade jadi budak ngora ti batan ratu kolot!
  Budak Pangeran nyerengeh jeung nyatet:
  - Anjeun bakal salawasna ngora, salamina tataranjang suku!
  Budak awéwé éta seuri sareng nyarios:
  - Kuring éta gadis kota saméméh perang. Di Leningrad, éta kumaha bae teu sopan leumpang tataranjang suku, sarta iklim di dinya teu pisan haneut. Ku alatan éta, di kampung kuring rada isin mun tramping . Ngan dina mangsa penjajahan, nalika sendal barudak geus robek sarta hésé pisan meunang sapatu leutik, abdi diajar ngalakukeun hal kawas ieu. Sareng anjeun terang, dina dinten-ayeuna éta nyeri sareng tiis, khususna upami anjeun henteu ngalih, tapi teras anjeun biasa sareng éta pikaresepeun. Leuwih ti éta, di Ukraina usum panas pisan haneut jeung hipu.
  Budak Pangeran unggeuk:
  - Leres! Abdi ngartos. Tapi tingali saha anu ngalayang!
  Mémang , saurang awéwé dina stupa emas muncul di hareup aranjeunna. Henteu, sanés Baba Yaga, tapi kageulisan pirang anu spektakuler, sanaos seueur teuing dandanan. Jeung sparkles kalawan pearly huntu. Sareng tibatan sapu, anjeunna gaduh panyaring vakum listrik modern. Sumuhun, ieu carita entertaining.
  Manehna niup ciuman ka barudak jeung nyanyi:
  Pinuh ku chanterelles, bajing,
  Abdi badé nyimpen sababaraha jam ...
  Barina ogé, lalaki jeung katresna
  Barina ogé, lalaki jeung awéwé ...
  Abdi leres-leres resep pisan!
  Margarita unggeuk dina respon sarta nyatet:
  - Leres, ieu modernitas. Hiji stupa heubeul dina cara anyar!
  Si pirang anu nganggo vacuum cleaner katingalina ngadéngé ieu sareng, ngalieuk, ngagorowok hanjelu:
  - Dimana anjeun meunang pamanggih yén stupa geus heubeul? Leres, anjeun nyalira, upami anjeun cicing di bumi anjeun, parantos janten awéwé kolot! Sareng awon pisan , upami henteu dina peti mati!
  Margarita satuju bari ngahuleng:
  - Sumuhun, éta katuhu! Meureun tulang-tulangna bakal ngambang dina kuburan, atawa manehna bakal jadi jadi awon nu ieu disgusting katingal di.
  Oenomaus nyarios:
  - Jalma anu mahluk dicabut Allah. Aranjeunna dicabut tina elves - nonoman langgeng! Jeung kelamin kuat ogé kudu nyukur janggot maranéhanana. Budak lalaki nyarios yén éta nyeri pisan sareng henteu pikaresepeun!
  Si pirang anu nganggo vacuum cleaner nyandak sareng ngoyagkeunana. Jeung gelembung multi-warna flew ka arah barudak anu diuk dina komodo ngora.
  Salaku respon, éta guys blew ti komodo maranéhanana, sarta gelembung flew deui, dina respon pirang ngoyagkeun wand nya. Jeung sagalana mimiti spinning.
  Gelembung mimiti muter dina tarian buleud, kawas tatu nepi. Sareng éta saé .
  Gadis éta nyatet:
  - Anjeun sanés Baba Yaga - suku tulang,
  Sareng pirang anu tiis mangrupikeun satengah kabagjaan!
  Prajurit anu nganggo vacuum cleaner nyarios kalayan amarah:
  Barudak téh bodo kawas macét
  Anjeun ditarik kana jaring...
  Kuring bakal ngamuat anjeun kana kuali,
  Kuring bakal hurungkeun seuneu pikeun anjeun!
  Sarta dina respon aya hiji seuri riang jeung gumbira. Ieu sabenerna hiji awéwé - kalawan cool hébat.
  Barudak dipintal kana naga maranéhanana sarta luncat nepi ka Baba Yaga. Budak awéwé éta nyandak slingshot tina ranselna sareng cooed:
  - Naha anjeun hoyong nampi éta?
  Si pirang seuri teras pencét tukang sihir pelopor ku pulsar na. Manehna dodged on naga nya. Sarta dina respon anjeunna ogé bakal nyieun tanda cross kalawan Slingshot a, sarta kumaha anjeunna bakal kick anjeun .
  Sarta web fiery entangled nu ngora Baba Yaga. Ku kituna manéhna manggihan dirina dihijikeun nepi di dinya.
  Budak Oenomai nyatet:
  - Muhun, ngaku eta, nu barudak nu diculik?
  Gadis partisan unggeuk:
  - Leres! Kami terang anjeun gaduh moncong sapertos mariem!
  Pirang Yaga ngagerem, muter:
  - Leres, kuring bakal nyandak anjeun sareng ...
  Tanpa diomongkeun, kageulisan éta oyag sarta nyoba megatkeun jaring. Tapi Srikandi panaratas meuntas ketapel jeung nembak di Yagina kalawan énergi magic jeung omens. Kumaha si pirang mimiti oyag-oyag. Jeung gadis nyanyi:
  Kami diideuan dina waktos susah,
  Geus nyieun wasiat leuwih kuat batan baja...
  Disalametkeun dunya tina wabah -
  Dear sobat Stalin!
  
  Dina loba gambar kuring diukur,
  Di jagat raya anu teu aya tungtungna...
  Anjeun mukakeun jalan anu leres pikeun kami,
  Meureun nunjukkeun eta!
  
  Kuring dipaké shock a
  Sihir tina Solcenism ...
  Ieu jadwalna:
  Éta yoke fasisme bakal tumiba!
  Budak elf nyatet:
  - Tétéla anjeunna hiji guy cool, Stalin! Tapi anjeunna, sigana, sapertos sadayana jalma di Bumi, ogé sepuh.
  Manehna oge ditémbak Baba Yaga dina modifikasi ngora jeung chirped:
  Lenin hirup dina haté kuring,
  Supados urang teu terang kasedih...
  Panto ka luar angkasa dibuka -
  béntang sparkled luhureun urang!
  Pirang Yaga memohon:
  - Cekap! Hayu atuh, pamenta, abdi bakal ngalakukeun naon waé!
  Margarita tweeted:
  - Leupaskeun barudak direbut! Teras meureun urang bakal ngahampura anjeun. Sabaraha di antarana tos Anjeun sedot kana vacuum cleaner anjeun?
  Si pirang ngagerem:
  - Abdi bakal ngantep anjeun kaluar! Ngan ulah tuang sihir salib ka kuring!
  Budak awéwé baralik. Web seuneu jeung Madam fashionable saré. Jeung manéhna muter sabudeureun . Margarita ngingetkeun:
  - Hayu sadaya barudak balik, tanpa tipu daya!
  Si pirang ngajamin:
  - Kuring masihan kecap kuring!
  Jeung ngahurungkeun vacuum cleaner. Kalangkang bulak barudak mimiti luncat kaluar ti dinya. Tembus, kawas hantu. Tapi Margarita waved tongkat sihir na, sarta bayangan ieu robah jadi budak jeung katresna. Aya tilu kali leuwih ti dimungkinkeun. Tapi sadayana sami , Oenomai gumbira:
  - Di dunya ieu sahenteuna aya kelamin kuat. Sarta ampir kabéh lalaki urang geus maot kaluar!
  Margarita nyarios kalayan seuri sumringah:
  - Éta henteu sumping! Jeung hatur dewa!
  Salah sahiji budak lalaki, tataranjang suku, tapi dina camisole méwah, sanajan robek, ngalayang nepi ka Oenomaia sarta ngenalkeun dirina:
  - Viscount de Lafer! Wah, kumaha disgusting éta di jero vacuum cleaner. Jeung bangsat ieu ogé ditarik kaluar sapatu kuring dijieunna tina kulit naga asli.
  Margarita nyengir:
  - Hayu, balikkeun naon anu dipaling ka Viscount !
  Pirang Yaga nyerengeh:
  - Abdi henteu tiasa!
  Oenomaus ogé ngaluarkeun tongkat sihirna sareng, oyag, ngagorowok:
  - Sareng naha éta?
  Penyihir geulis ngagerendeng :
  - Kuring dijual aranjeunna! Maranéhanana pohara bergengsi. Hiji pangeran mayar satengah karung emas pikeun aranjeunna!
  Margarita ngagerendeng:
  - Muhun, bodas ... Kanggo ieu kami bakal nyandak sapatu anjeun ti anjeun. Éta ogé dijieun tina kulit naga, komo kulit macan.
  Pirang Yaga nyarios:
  - Aranjeunna bakal badag teuing keur budak. Jeung bakal éra pikeun dukun pangkat kuring muncul tataranjang suku.
  Margarita seuri jeung ngajawab:
  "Kuring ogé lain penyihir lemah, tapi kuring tataranjang suku sadaya waktu, sanajan di dunya tiis". Sareng anjeun awéwé sapertos kitu. Sareng kuring bakal nyaluyukeun ukuran budak!
  Pangeran Oenomaus ngagorowok:
  - Sareng sumpah yén anjeun moal nyulik budak. Upami teu kitu, urang bakal mawa anjeun ka pangadilan Dewata.
  Baba Yaga ngora ngagagap:
  - Kuring teu ngalakukeun nanaon goréng ka aranjeunna. Ieu ngan énergi barudak anu ngamungkinkeun kuring pikeun tetep ngora jeung geulis salawasna. Janten, aranjeunna hirup.
  Margarita ngagerem sengit:
  - Anjeun bakal manggihan cara séjén pikeun rejuvenate. Sabenerna, waktuna pikeun ngajarkeun anjeun pelajaran.
  Jeung mojang muttered mantra. Sareng kumaha anjeunna ngaluarkeun aliran énergi pulsar tina jari kaki bulistir sareng tina ujung tongkat sihirna.
  Jeung maranéhna pencét pirang. Ngadadak layu jeung ngurangan ukuranana. Ayeuna di hareup aranjeunna, tinimbang gadis jangkung, aya mojang sieun teu heubeul ti sapuluh taun, kalayan pigtails jeung suku bulistir. Manehna ngaharewos:
  - Henteu kedah! Abdi bakal saé! Tong némbalan kuring!
  Margarita boga sapatu di leungeun-Na. Manehna waved lontar nya, sarta aranjeunna floated arah budak tataranjang suku Viscount, anu, babarengan jeung barudak dibébaskeun lianna, leumpang saolah-olah weightless ngaliwatan hawa.
  Budak lalaki ti kulawarga bangsawan ngagem sapatu sareng nyanyi:
  Aya seueur bahaya di sabudeureun budak éta,
  Kadang-kadang dunya shimmers kawas batu tiis ...
  Tapi, budak urang gugah tina sofa,
  Kusabab anjeunna pejuang mulya, percanten ka abdi!
  Gadis Yaga tenang sareng muttered:
  - Naha anjeun moal mecut kuring?
  Margarita ngomong tegas:
  - Lamun teu kalakuan outrageously, teras naha anjeun kudu frog?
  Budak awéwé pirang ngariung, sareng cimata nyerep kana pipi pink na:
  "Abdi budak ayeuna, sareng dukun sanés moal hormat ka abdi!"
  Salah sahiji budak awéwé anu dileupaskeun nyatakeun:
  - Kami ogé murangkalih, sareng urang henteu ceurik ngeunaan éta!
  Jajaka jeung budak awéwé seuri.
  Margarita nyatet:
  - Anjeun pasti lapar! Panginten urang tiasa turun sareng tuang di dinya?
  Barudak ribut. The Viscount melong ka handap sareng nyarios:
  - Di handap kami aya benteng raksasa, sareng anjeunna henteu langkung saé tibatan Baba Yaga. Jadi...
  Oenomaus ngagero:
  - Jeung raksasa ogé boga barudak di inguan. Urang kedah ngabantosan aranjeunna.
  Margarita seuri jeung nyarankeun ka gadis Yaga:
  - Panginten urang tiasa nyandak murangkalih sareng nyalametkeun aranjeunna tina raksasa? Laksanakeun kalakuan anu saé, sareng anjeun bakal ditampi diajar di akademi dongeng. Di dinya anjeun bakal diajar ngalakukeun amal soleh!
  Gadis dukun nyanyi:
  Anu nulungan jalma
  Anjeunna miceunan waktos na ...
  Kalakuan alus-
  Anjeun moal bisa jadi kawentar!
  Margarita ngabantah:
  Kelopak kembangna rapuh,
  Upami parantos lami dicobian ...
  Sanajan dunya sabudeureun éta kejam,
  Abdi hoyong ngalakukeun anu saé!
  
  Migawe kahadean ka jalma
  Laksanakeun amal soleh...
  Sareng aranjeunna bakal mekar sapertos kembang,
  Kembang biru dina caang!
  Pangeran budak nyatet dina nada anu langkung serius:
  - Sareng anjeun nyobian ngalakukeun anu saé sareng ngalawan anu jahat, sareng kuring yakin anjeun bakal resep!
  Gadis Yaga ngacungkeun tinjuna sareng nyarios:
  - Muhun, abdi bakal nyobian. Sadayana sami, teu aya deui jalan deui ka tukang sihir jahat - aranjeunna bakal seuri sareng nyiwit anjeun ! Abdi badé ngalatih deui salaku jurig anu saé!
  Margarita seuri jeung nyanyi:
  Saha waé anu gaduh kacerdasan di dunya,
  Kudu salawasna babaturan...
  Supados henteu kajantenan sapertos di galeri shooting -
  Kaulinan calakan teu jadi!
  Budak Pangeran ngagorowok:
  - Muhun, hayu urang turun ka raksasa!
  Gerombolan barudak, ampir sakabéhna tataranjang suku jeung ragged, ipis jeung bulak, tapi energetic jeung bungah, bergegas kaluar ti langit.
  Margarita sareng Oenomai turun kana naga, sareng Yaga, anu janten awéwé, dina mortir. Sareng vacuum cleaner tetep sareng anjeunna, sanaos sigana ageung teuing pikeun panangan barudak.
  Ieu tim anu turun ka taneuh. Henteu aya nanaon di kastil raksasa anu ageung sareng munara sareng tangkorak ageung nempel di jerona . Tapi lawangna dikawasa ku skeletons, ditambah sakumpulan orcs.
  Barudak geus daratang. Aranjeunna siap tarung. Gadis Yaga mencet tombol vacuum cleaner jeung pedang, pedang, tumbak, daggers komo sababaraha bedil mesin murag kaluar ti dinya. Ningali barudak anu bingung, anjeunna ngajelaskeun:
  - Kuring nyekel eta ku vacuum cleaner kuring. Éta langkung saé tibatan sapu. Jeung sakabeh kumpulan pakarang di jerona.
  Margarita ngoyagkeun tongkat sihirna sareng sukuna, tapi dihias ku cincin sihir, sareng cooed:
  - Ayeuna kuring bakal mantra anu bakal masihan senjata anjeun kakuatan anu luar biasa.
  Jeung gadis sorceress ngomong:
  - Abra , kabra , codabra ! - Sareng aliran énergi ngalayang tina tongkat sihir sareng cincin sihirna. Jeung pakarang nu Baba Yaga masihan ka barudak mimiti glow.
  Oenomai, salaku bajoang leuwih ngalaman, nyokot hiji pondok, bedil mesin lampu nu dipecat jarum ipis. Budak lalaki ngaletak biwir juicy na sareng nyanyi:
  - Alus kedah nganggo bedil mesin,
  Neunggeul kawas baja ngamuk ...
  Éta getih henteu ngalir sapertos curug,
  Jeung paradise reigned di jagat raya!
  Barudak ngagorowok bari ngacungkeun bedil:
  Algojo licik sareng kejam,
  Jalma-jalma geus dipasang kana tembok...
  Tapi kuring yakin, pucuk badai urang,
  Tapi kuring yakin, aliran surya -
  Leupaskeun gelap dungeon panjara!
  Sarta jadi detachment barudak, angkatan jeung arsenal gaib, bergegas narajang. Tumit leutik budak lalaki, komo deui budak awéwé beuki loba. Aranjeunna teu sieun monster, sanajan sakabéh resimen bulu, bau , orc disgusting ngadeukeutan aranjeunna .
  Oenomai, ngalayang dina naga, dibuka seuneu dina musuh tina bedil mesin. Jarum-jarum leutik nyusud awak orcs anu buluan, teras aya kaajaiban: aranjeunna janten bar coklat ageung sareng roti madu.
  Margarita ogé najong musuh, maké toes bulistir sarta cingcin magic on aranjeunna. Janten para Orc anu nganggo pedang, anu diserang, langsung janten sagala sorts hal nikmat, kaasup permen katutupan coklat sarta kalawan susu manuk di jero. Ieu sabenerna nikmat. Jeung cheesecakes, jeung donat jeung siki poppy jeung kayu manis.
  Jeung gelombang wand magic gadis partisan sarta nyiptakeun hal fabulous.
  Jeung saterusna barudak diasupkeun kana perang jeung orcs. Anu mimiti, Viscount. Papakéanana, sanggeus budak éta maké sapatu, jadi anyar, siga anyar. Sarta anjeunna perang teu ukur ku pedang dina leungeun katuhu, tapi ogé nyekel pedang di kénca na.
  Sareng tina sentuhan sabeulah, transformasi anu luar biasa lumangsung. Ayeuna, tinimbang hiji orc, hiji pai impressively ukuran jeung kismis mucunghul. Jeung ti niup pedang mucunghul cheesecake coklat. Jeung guys séjén dina perang.
  Hiji mojang, katingalina ti nagara anu langkung maju, ngantunkeun sukuna dina jukut sareng nyerat tina bedil mesin. Naon anu nyababkeun rupa-rupa transformasi dongéng. Sarta kaluar orc nu sumping a badag, boneka sosis, lajeng turki jeung kuah. Jeung naon deui ngeunah ngeunah teu némbongan.
  Jeung seungit kalapa cupcakes nu timbul tina touch of wilah. Jeung és krim hébat teuing.
  Gadis partisan Margarita mimiti nyanyi dina ekstasi perang;
  Kami pelopor, barudak komunisme,
  Anu hoyong ngangkat nagara...
  Hitler bakal ngajawab sengit pikeun amarahna,
  Urang bakal naksir, percanten ka abdi, Iblis!
  
  Kami sumpah di payuneun Gusti,
  Jeung Lenin masihan haténa ka ngora ...
  Oh, ulah nangtoskeun panaratas sacara kasar,
  Nu Maha Kawasa maparin kakuatan ka maranehna!
  
  Urang indit ka hareup guys tataranjang suku,
  Aranjeunna hoyong tarung, ngajaga tanah airna ...
  Boh budak lalaki sareng budak awéwé nganggo arit kanggo urang,
  Sareng kasatiaan urang mangrupikeun waja anu kuat!
  
  Patempuran raged deukeut Moscow,
  Tangki kaduruk, aspal lebur...
  Kami bakal ningali komunisme, kuring yakin, kami parantos masihan,
  Sareng anjeun tiasa ngaleungitkeun pasis nganggo pedang lebar!
  
  Tong percanten ka abdi, jalma, Hitler henteu maha kawasa,
  Sanajan ideu Fuhrer hirup dina ...
  Sareng urang pencét keras kaum fasis,
  Hayu urang balik dina lalampahan hébat urang!
  
  Kami moal sieun musuh Rus',
  Urang sunda asli urang USSR...
  Anjeun sanés ksatria kalayan jiwa badut,
  Hayu urang masihan conto pikeun Karajaan Allah!
  
  Hitler henteu terang, anjeunna bakal keok parah,
  Sanaos kakawasaan naraka ngamuk di jero anjeunna ...
  Jeung Krauts parasit datang,
  Anu bakal ngeusian katengtreman ku seuneu!
  
  Kaagungan Rusia nyaéta meunang ku maén,
  Sanaos aya seueur padamelan di tukangeun ieu ...
  Kameunangan bakal datang, kuring yakin, dina bulan Méi anu subur,
  Jeung Fuhrer bakal lengkep kaput!
  
  Ieu iman urang, kakuatan komunisme,
  Hayu USSR makmur salawasna ...
  Urang bakal naksir, anjeun terang, kuk fasisme,
  Ieu kumaha Rusia geus jadi tentara!
  
  Di Stalingrad, Fritz digebugan,
  Aranjeunna terang tinju kuat kami ...
  Sareng kami masihan hadiah anu saé,
  Sareng aranjeunna masihan diktator nikel!
  
  Nagara kuring, Rusia anu éndah,
  Di jerona, di Arktik, tangkal apel mekar ...
  Svarog sareng Stalin, anjeun terang, Al Masih,
  Nazi kabur ti pejuang Rusia!
  
  Éta kumaha éndahna jagat raya,
  Nalika komunisme bersinar di luhur anjeunna ...
  Jeung cobaan bakal pikeun edification,
  Hiber ngan kaluhur teu sadetik ka handap!
  
  Kami nyandak Winter kalayan ceurik beureum liar,
  Aranjeunna megatkeun tulang tonggong tina White Guard ...
  Musuh-musuh komunis Rusia digebugan,
  Kami masih gaduh piala kanggo tuang siang!
  
  Urang nyekel Stalin pageuh pisan,
  Budak awéwé tataranjang suku dina ibun naon waé ...
  Anjeun parantos janten, percanten ka kuring, jalma anu kuat,
  Sareng panaratas parantos janten ksatria!
  
  Henteu, Rusia moal pernah rusak,
  Lenin abadi nunjukkeun jalan ...
  Kami henteu sieun seuneu herang,
  Jeung Rusia teu bisa ngahurungkeun jauh ti komunisme!
  
  
  Dina nami Ibu urang Rusia,
  Hayu urang ngahijikeun hate jadi hiji karangan bunga...
  Hurray, budak awéwé ngagorowok nyaring,
  Hiji impian hébat bakal jadi kanyataan!
  
  Leres, iman urang kedah salawasna sareng bapa urang,
  Sareng upami anjeun tiasa ngaleuwihan karuhun anjeun ...
  Urang salamina bakal wani dilakukeun,
  Sanajan anjeunna Sigana teu leuwih ti dua puluh!
  
  Percanten ka abdi, urang cinta Tanah Air urang,
  Urang hayang kabagjaan salawasna ...
  Lucifer, percanten ka abdi, moal ngancurkeun urang,
  Usum panas bakal datang - tiis bakal ngaleungit!
  
  Sagalana bakal mekar pisan megah di Rusia,
  Saolah-olah masalah geus ngaleungit ti dunya ...
  Jaman, kuring yakin, komunisme bakal datang,
  Kabeungharan jeung kabagjaan bakal salawasna!
  
  Élmu bakal ngahirupkeun deui jalma-jalma anu maot dina perang,
  Jalma bakal boga nonoman salawasna ...
  Jeung manusa ibarat Nu Maha Kawasa,
  Penjahat bakal ngaleungit, kuring terang, ka kalanggengan!
  
  Pondokna, kabagjaan bersinar pikeun sadayana di jagat raya,
  Sakabeh jalma di dunya ibarat hiji kulawarga...
  Barudak seuri sareng maén di surga,
  Anjeun bakal bogoh ka kuring kalayan lagu!
  Ku kituna manéhna nyanyi, sarta barudak ngancik orcs kana hal unusually ngeunah jeung appetizing jeung pakarang gaib. Tapi sanajan gadis dukun dileupaskeun énergi ti vacuum cleaner, gelas jeung lauk, lauk jeung swans jeung kulit nikmat mimiti muncul , nu orcs merciless ngancik. Tur éta geulis pisan.
  Di dieu komandan orc goblin, sanggeus datang dina niup magic alus, robah jadi kueh seungit subur, ditutupan ku mawar, krim cornflowers jeung bungbuahan candied.
  Sarta jadi loba hal ngeunah béda ngalahirkeun pakarang gaib dina leungeun barudak polos.
  Tapi skeletons ogé asup perang sanggeus orcs. Gede jeung pikasieuneun. Aranjeunna pindah kawas kai. Barudak narajang aranjeunna ku pedang sareng pedang sareng ngalungkeun keris. Jeung Oenomai ti naga jeung gadis dina suku dipecat mesin-gun bursts dina skeletons.
  Margarita ogé ngagunakeun sihir jeung némbongkeun huntu mutiara na. Jeung manéhna miracles beton. Sareng sihirna ngajantenkeun rorongkong janten gelas anggur emas anu pinuh ku és krim warni sareng muih anu dihias.
  Sareng tina pukulan pedang budak lalaki, kalebet Viscount de Lafer, sagala rupa hal anu ngeunah sareng pikaresepeun. Jeung ambu sapertos sumebar ka sakuliah benteng. Ngan hiji mujijat mujijat.
  Ti salah sahiji skeletons badag, sakabeh gunung muih mecenghul. Jeung muih ieu sparkled kalayan sagala kelir katumbiri ti sagala rupa creams.
  Leres, aya hal anu ngeunah, ngeunah pisan di dieu. Sababaraha skeletons hideung menacing jadi lollipops kolosal-ukuran.
  Jeung barudak lapar teu bisa nolak nyobaan ngeunah. Margarita niup gong sarta ngagorowok:
  Beuteung téh musuh utama urang,
  Aranjeunna ngalungkeun urang, percanten ka abdi, kana tindakan jahat ...
  Nalika budak lalaki ningali pai,
  Anjeunna nuju kadorong pikeun maling burih!
  
  Jadi orok ulah rurusuhan
  Waktosna bakal datang, sareng anjeun bakal tetep tuang ...
  Jeung ulah dosa di payuneun Allah, dear,
  Upami teu kitu anjeun bakal ngahurungkeun kana firebrands!
  Oenomaus ngajelaskeun ka barudak:
  - Nepi ka buta kanibal eleh, dahar kadaharan bahaya. Penjahat utama kedah dileungitkeun!
  Kadéngé sora harewos, mimitina muncul kalangkang raksasa, nutupan satengah sawah, pinuh ku rupa-rupa kueh jeung masakan. Lajeng buta tanduk sorangan. Éta ngagaduhan sungut lauk paus spérma sareng suku cakar. Sarta jadi jangkung yén éta taller ti benteng geus badag kalayan munara jeung skeletons.
  Barudak ngagorowok sieun, si preman kanibal langsung ngagedean.
  Ceuk Margarita bari seuri:
  - Entong sieun! Anjeunna badag ngan lamun sieun anjeunna!
  Oenomaus ngagero kalayan amarah:
  Anjeun bodo bisa jadi teu pengecut a, Tapi anjeun fool a, sarta kami geus katempo tempat wisata!
  Gadis penyihir Yaga nyarios:
  - Dear, dear ogre,
  Naha anjeun hoyong manisan anu enak ...
  Atawa sihir tina pukulan,
  Anjeun bakal meunang deui haratis!
  Margarita ngagorowok:
  - Barudak, ngagorowok babarengan: kami henteu sieun anjeun! Muhun, hayu urang sasarengan.
  Tapi éta hésé pikeun guys pikeun ngumpulkeun diri di hareup scarecrow misalna . Budak awéwé mimiti kabur, keuneungna buleud leutik. Viscount de Lafer sareng sababaraha budak lalaki anu langkung wani mimiti nahan aranjeunna. Ieu jelas yén guys éta bulak ku sieun. Lajeng Margarita nyanyi, méré kawani, lagu tarung ti perang;
  Kami budak awéwé ti nagara USSR,
  Anu jadi obor pikeun saalam dunya...
  Hayu urang nunjukkeun, anjeun terang, conto kaagungan,
  Di handap ieu lalakon kapahlawanan ditembangkeun!
  
  Budak awéwé dilahirkeun dina bandéra beureum ,
  Jeung tataranjang suku aranjeunna rurusuhan ngaliwatan ibun ...
  Putri jeung putra tarung pikeun Rus',
  Kadang-kadang panganten awewe masihan lalaki acuk!
  
  Bakal aya bandéra beureum di jagat raya,
  Caang jadi caang, kawas obor-seuneu...
  Barina ogé, anjeun terang, heroik, urang gaduh ayunan,
  Jeung spanduk urang sparkles kawas beureum!
  
  Tong percaya, si fasis terkutuk moal lulus,
  Sareng sumanget Rusia moal pernah luntur ...
  Kameunangan bakal muka akun sajajalan,
  Hayu urang ngucapkeun salam sareng salam ka saha waé!
  
  Rusia mangrupikeun nagara anu saé,
  Anjeun masihan komunisme ka bangsa...
  Salamina dipasihan ku Gusti kalayan berehan ,
  Pikeun Motherland, pikeun kabagjaan jeung kabebasan!
  
  Musuh moal bisa ngéléhkeun Fatherland,
  Sareng henteu paduli kumaha kejam sareng insidious anjeunna ...
  Beruang Rusia urang anu teu kaéléhkeun,
  Prajurit Rusia anu kamulyaan pikeun kameunanganana!
  
  Nagara Soviét anu éndah,
  Katresna di dinya reueus yén maranéhna geulis ...
  Anjeunna dipasihkeun ka urang ku kalahiran salamina,
  Sarta hayu urang anggota Komsomol adil!
  
  Kami tarung di pinggiran Moskow,
  Blizzard, snowdrifts, jeung katresna nu tataranjang suku ...
  Urang moal nyerah Fatherland urang ka Iblis,
  sanajan scythes urang némbak akurat!
  
  Ku kituna dina amukan budak awéwé téh hayang pisan ngalawan,
  Sareng ku keuneung taranjang aranjeunna ngalungkeun bungkusan ledakan ...
  Fasis, anjeunna katingalina keren,
  Kanyataanna, ngan Kain jahat!
  
  Musuh teu tiasa ngéléhkeun budak awéwé,
  Aranjeunna lahir di handapeun béntang sapertos kitu ...
  Monster anu teu kaéléhkeun kami nyaéta biruang,
  Anu ngajadikeun Tanah Air pamajikanana!
  
  Kami budak awéwé Rusia saé,
  Kami henteu sieun panyiksaan sareng ibun ...
  Sareng urang bakal ngusir, percanten ka kuring, serangan gerombolan jahat,
  Musuh bakal gélo tina dosis!
  
  Aranjeunna tiasa nyorong musuh jauh ti Moscow,
  Sanajan anjeunna pinuh ku kakuatan hébat ...
  Kami budak awéwé bangga ka diri urang sorangan,
  Lawan sadayana bakal ngaleungit ka kuburanana!
  
  Tong percaya, musuh moal tiasa ngéléhkeun Rus',
  Kusabab unggal satria asalna tina popok ...
  Pemburu geus tétéla robah jadi buruan,
  Jeung musuh masih ngan budak!
  
  Tapi sumanget Rusia, hébat, percanten sumanget,
  Anjeun terang, aya kakuatan anu disumputkeun di jerona ...
  Musuh bakal ditumpes lengkep,
  Barina ogé, ksatria teu bisa dielehkeun dina perang!
  
  Buangkeun mamang anjeun , budak awéwé ,
  Kami anu paling gagah, anjeun terang, di dunya ...
  Hayu urang tuang gerombolan Iblis kana inferno,
  Hayu urang soak sakabeh lawan dina jamban!
  
  Perang suci bakal mungkas
  Katengtreman sareng enjing bakal datang ka pangeusina ...
  Anjeunna salamina sareng panonpoé, anjeun terang, dipasihkeun,
  Bisa usum panas blaze salawasna!
  
  Jeung komunisme langgeng dina kamulyaan,
  Sareng Lenin sareng Stalin hébat sareng urang ...
  Dina bioskop getih ngan ayeuna fasisme,
  Sareng wasiat urang, percanten ka kuring, langkung kuat tibatan baja!
  
  Rusia mah aturan pikeun abad,
  Sareng masihan kabagjaan ka sakumna jagat raya ...
  Anjeun peryogi kakuatan fist baja,
  Jeung wani, tapi dina cara nu lumrah!
  Mimitina, Margarita nyalira nyanyi, tapi teras nyanyi lagu Enomai, gadis Yaga, Viscount de Lafer sareng murangkalih sanés. Sareng ieu parantos janten paduan suara anu kuat, pinuh sora, dimana sadayana oyag. Jeung badag, raksasa nyata mimiti ngurangan ukuranana. Anjeunna henteu deui katingalina keren sareng menacing. Jeung tanduk jadi leutik, jeung cakar jadi leutik. Wow...
  Gadis Yaga nyanyi seuri:
  Saé, saé, anjeun tiasa bangga ka anjeunna -
  Tujuh teu sieun hiji!
  Barudak ngageroan bari nyentak-nyentak sukuna:
  Kami henteu sieun anjeun ogre,
  Anjeun bakal trampled handapeun suku anak urang ...
  Sanajan urang teu cukup umur prajurit,
  Kami pernah di handapeun Baba Yaga !
  Ieu barudak, jadi geulis boh jiwa jeung beungeut. Jeung maranéhna tarung kawas raksasa. Sanajan ayeuna raksasa kanibal kudu rengse kaluar moral. Jeung barudak mimiti nari.
  Jeung gadis Yaga nyokot vacuum cleaner jeung nunjuk ka preman, sarta mimiti mutter hal.
  Salah sahiji budak lalaki ngaletak lollipop badag dina bentuk cockerel a , nu robah jadi rorongkong, sarta mojang nyokot kacamatan és krim.
  Barudak ngancam raksasa:
  - Éta ogé bakal kajadian ka anjeun!
  Sarta anjeunna sacara harfiah ngoyagkeun. Anjeunna beuki nyusut. Sareng gelas emas sareng és krim dina sagala warna katumbiri mimiti bersinar langkung terang sareng langkung saé.
  Srikandi panaratas Margarita deui nyanyi kalayan amarah, lagu patriotik ti perang, sarta barudak lianna chorused:
  Kuring ngagabung ka Komsomol bari maén,
  Gadis impian anu indah ...
  Kuring panginten dunya bakal abadi Méi,
  Saban poé téh kalahiran spring!
  
  Tapi pikeun sababaraha alesan éta henteu hasil,
  Kumaha bae, kuring teu bisa jatuh cinta ...
  Nya, wartosan kuring, guys, dina rahmat kuring,
  Kahirupan nyaéta dayung anu kuat pisan!
  
  Ujug-ujug perang ngadadak guludug,
  Jeung angin topan maot bergegas ...
  Sareng budak awéwé kuring gaduh awak anu kuat,
  Anjeun tiasa nempatkeun diri dina serangan sakaligus!
  
  Percanten ka abdi, abdi henteu hoyong nyerah,
  Berjuang pikeun Fatherland nepi ka ahir ...
  Kami mawa granat dina ransel anu kuat,
  Stalin ngagantikeun bapana dina haté!
  
  Pahlawan hébat Rusia.
  Urang tiasa ngajaga katengtreman sareng ketertiban ...
  Béntang langit nyiram buludru,
  Jeung hunter robah jadi kaulinan!
  
  Kuring, budak awéwé tataranjang suku, gelut
  Pinuh ku godaan jeung cinta...
  Bakal aya, abdi terang, hiji tempat di paradise ieu,
  Anjeun moal tiasa ngawangun kabagjaan dina getih!
  
  Pahlawan hébat ti Fatherland,
  Urang bakal tarung teguh deukeut Moscow ...
  Lajeng impian dina komunisme,
  Ngalawan dunya jeung Iblis!
  
  Lalaki Rusia anu gagah,
  Éta maranéhna tarung jujur nepi ka ahir ...
  némbak nganggo bedil mesin,
  Upami anjeun peryogi makuta emas!
  
  Henteu aya pélor anu tiasa ngeureunkeun urang
  Yesus Gusti nu agung geus gugah...
  Poé naga predator parantos réngsé,
  Éta janten langkung terang ti langit!
  
  Abdi bogoh ka anjeun, dear Lada,
  Gusti anu pangluhurna Svarog bakal aya dina kamulyaan ...
  Urang kudu tarung pikeun Rusia,
  Gusti Bodas pangsaéna sareng urang!
  
  Ulah mawa Rusia kana tuur maranéhna,
  Daging urang, percanten ka abdi, teu tiasa dibendung ...
  Stalin sareng Lenin hébat sareng urang,
  Anjeun kedah lulus ujian ieu ogé!
  
  Nyeri tina Fatherland ogé aya dina haté urang,
  Urang percaya kana kaagunganana...
  Urang gancang muka panto ka luar angkasa,
  Ieu bakal hirup pisan amis!
  
  Kami budak awéwé geulis tataranjang suku ,
  Urang ngajalankeun gancang pisan ngaliwatan snowdrifts ...
  Kami henteu peryogi vodka pait ieu,
  Kerub ngabeberkeun jangjangna!
  
  Kami budak awéwé bakal nangtung pikeun Fatherland,
  Sareng urang bakal ngajawab Krauts jahat, henteu,
  Kain naraka bakal ditumpes,
  Sareng salam ka Kristus Jurusalamet!
  
  Bakal aya jaman - éta moal tiasa langkung saé,
  Nu maot bakal gugah salamina...
  Jagat raya bakal janten surga anu nyata,
  Impian sadayana bakal kawujud!
  Margarita rada hanjelu - umurna geus leuwih ti saratus taun, sarta anjeunna masih gadis. Jeung sugan anjeunna bakal salawasna tetep anak.
  Tapi sesa barudak rejoiced sarta éta delighted kalawan lagu ieu.
  Jeung raksasa kanibal formidable jadi malah leuwih leutik dina stature, sarta kasampak leuwih kawas goblin sieun ti monster a.
  Potongan és krim sareng kuéh ngalayang ka anjeunna. Barudak seuseurian ngajejel létah. Ieu katingali pikaseurieun pisan. Jeung guys riang terus nyieun beungeut.
  Budak awéwé Yaga nyium biwirna sareng nyentak:
  Barudak kudu seuri
  Barudak kedah seuri -
  Sareng kumaha pahlawan hirup!
  Sareng kumaha pahlawan hirup!
  Jeung Baba Yaga nunjuk vacuum cleaner ka orcs sejen tur goblins anu jumping kaluar tina benteng. Jeung Enomai jeung mojang mimiti shooting di aranjeunna kalayan pakarang mesin. Sareng aranjeunna ngalakukeun éta saé . Jeung deui aya gelas jeung és krim caang, kismis gulungan, muih krim, flakes jagong, bonbon kapas jeung leuwih . Sagalana seungit jadi alus sarta kasampak pisan appetizing.
  Jeung barudak soldadu laughed sarta nembongkeun seukeut, huntu bodas maranéhanana, kawas nu anak ajag.
  Kumaha endah tur unik aksi ieu kasampak.
  Sareng Margarita pencét orc sareng rorongkong ku kilat, neraskeun transformasi anu saé.
  Sanggeus éta, gadis panaratas deui nyanyi lagu patriotik tur luhur, sarta sesa barudak di chorus ngangkat lagu perky na riang nya:
  Sétan moal ngéléhkeun urang
  Tanah air kuring, anu paling indah di dunya,
  Nagara anu éndah téh kawentar...
  Dewasa jeung barudak bakal senang di dinya!
  
  Hayu kembang bakung di lebak mekar megah di dinya,
  Jeung cherubs muterkeun hiji himne santun ...
  The Fuhrer bakal kaput,
  Rusia henteu kaéléhkeun dina perang!
  
  Anggota Komsomol ngajalankeun tataranjang suku,
  Aranjeunna stomp dina salju kalayan heels bulistir maranéhanana ...
  Hitler anjeun kasampak ngan cool
  Kuring bakal ngajalankeun anjeun leuwih ku tank a!
  
  Naha urang tiasa ngéléhkeun Nazi?
  Sakumaha biasa, urang tataranjang suku, budak awéwé ...
  Ksatria urang anu paling hebat nyaéta biruang,
  Anjeunna bakal maéhan sadayana nganggo bedil mesin!
  
  Henteu, urang awéwé parantos keren pisan,
  Urang sacara harfiah ngancurkeun sadaya musuh...
  Cakar, huntu, tinju urang...
  Urang bakal ngawangun hiji tempat di paradise éndah!
  
  Kuring yakin bakal aya komunisme anu keren,
  Nagara naséhat, percanten ka kuring, mekar di dinya ...
  Jeung Nazism woeful bakal ngaleungit,
  Abdi percanten yén amal anjeun bakal dimulyakeun!
  
  Wewengkon bakal mekar liar, kuring yakin,
  Tina kameunangan urang balik deui ka kameunangan ...
  Nikolai ngéléhkeun Jepang,
  The samurai bakal ngajawab pikeun meanness!
  
  Kami moal ngantep diri urang condong,
  Hayu urang ngancurkeun musuh urang ku hiji pukulan ...
  Hayu pemburu janten buruan,
  Teu keur nanaon urang ditumbuk Wehrmacht!
  
  
  Percanten ka abdi, teu gampang pikeun urang nyerah,
  Urang Rusia sok terang kumaha tarung ...
  diasah bayonet kami nganggo baja,
  Fuhrer bakal janten gambar badut!
  
  Ieu kumaha tanah air kuring,
  Akordion Rusia maén di dinya ...
  Sadaya bangsa mangrupikeun kulawarga anu ramah,
  Abel triumphs, teu Kain!
  
  Moal lami deui USSR bakal di kamulyaan,
  Sanajan musuh urang kejem jeung khianat...
  Urang bakal masihan conto pikeun kawani,
  Sumanget Rusia bakal diagungkeun dina perang!
  Dina frasa anu terakhir, gadis pelopor nyandak sareng ngaluarkeun kilat tina tongkat sihirna, sareng pulsar tina jari kaki bulistirna nganggo cincin sihir sareng batu. Ahirna nutupan raksasa nu geus nyusutan kawas keong. Nu hiji sagemblengna katutupan ku glow seuneu. Lajeng flashed deui. Orcs jeung skeletons tungtungna geus robah jadi sagala sorts delicacies éndah. Jadi nikmat jeung goreng, ti tipena béda hams, boneka lauk jeung geese, nepi ka muih, pastries, caramels jeung gelas és krim.
  Barudak bungah, luncat-luncat. Aranjeunna katingali pisan gumbira sareng gumbira.
  Di dieu, di tempat raksasa kanibal anu tangguh sareng tangguh, cahayana ngaleungit. Nembongan budak ipis, buukna calana pondok, umurna kira-kira tujuh taun. Sapertos budak anu teu bahaya sareng amis tinimbang monster anu dahsyat. Anjeunna ngelap-elap panonna sareng ngarenghik:
  - Tong pencét kuring!
  Margarita ngagorowok:
  - Tong sieun! Kami moal nyabak anjeun. Ayeuna anjeun tiasa ngamimitian hirup anjeun ti mimiti sareng angkat ka sakola!
  Budak lalaki sareng tilas kanibal ngarenghik:
  Naon jenis kahirupan sakola ieu?
  ujian unggal dinten ...
  Tambahan, divisi,
  tabél multiplikasi!
  Kastil raksasa kanibal dirobih langsung sateuacan panon urang. Gantina tangkorak, kembang kaéndahan fabulous mekar dina domes. Jeung domes sorangan sparkled ku emas. Jeung sagalana jadi megah, sparkling, dazzling, tembok benteng ditutupan ku kembang. Jeung tinimbang getih, cai mancur mimiti ngalir kalayan aliran inten, sarta awan dissipated, sarta opat panonpoé shone sakaligus.
  Jeung barudak dibébaskeun mimiti ngajalankeun kaluar tina benteng jeung seuri gumbira. Emaciated, ragged, tataranjang suku, aranjeunna tetep senang.
  Budak lalaki sareng budak awéwé ngaraosan tuangeun anu lezat, sareng tong cocktail sareng jus muncul langsung tina handapeun jukut.
  Budak awéwé Yaga ngalayang ka tilas raksasa kanibal dina mortir sareng masihan és krim ka budak lalaki. Anjeunna ngelek eta sarta peupeus kana seuri:
  - Ngeunah!
  Sareng anjeunna tambah sieun:
  - Hampura kuring, barudak! Abdi isin yén kuring tuang anjeun. Kumaha disgusting ieu!
  Beuki loba barudak béak. Kaasup nu didahar tadi ku nu kanibal. Budak bahya batted panon na malah nyanyi;
  Muhun, sanes mujijat, sanes dongeng,
  Sagalana geus jadi kitu, percanten ka abdi, éndah!
  Henteu, éta hadé pikeun ngalakukeun anu hadé pikeun urang -
  Jeung jahat bakal ngaleungit kana timelessness!
  Leres , éta kameunangan. Leres, salah sahiji budak lalaki anu awakna pisan muscular sareng calana pondok, ningali kana permukaan anu reflektif sareng ngarenghik:
  - Dimana jangkungna heroik kuring indit?
  Oenomaus naros:
  - Sareng saha anjeun?
  Budak lalaki anu otot pisan jelas ngawaler:
  - Nikitich.
  Jeung beungeut budak na darkened, sarta anjeunna muttered:
  - Kuring éta pahlawan hébat, sarta ayeuna kuring ngan budak tataranjang suku di kolor, saha nu peryogi kuring kawas éta?
  Tilas kanibal nyarios:
  - Hayu urang indit ka sakola babarengan!
  Dobrynya ngagerem amarah, najong suku budak bulistir na nepi ka beulah batu:
  - Muhun, ka naraka jeung sakola! Panginten abdi capé !
  Margarita ngajawab bari ngahuleng:
  - Abdi ngartos eta!
  Budak Dobrynya ngagorowok:
  - Naon anu anjeun ngartos! Ayeuna pamajikan kuring bakal ninggalkeun kuring! Saha anu peryogi kuring budak anu sniveling sapertos kitu !
  Oenomaus ngajawab bari seuri:
  - Hal pangpentingna dina kahirupan nyaeta jiwa. Ukuran henteu masalah!
  Dobrynya ngabantah:
  - Henteu! Anjeun teu nyaho pamajikan kuring. Sakali manehna dipindahkeun keuneung nya jadi teuas yén anjeunna knocked kaluar huntu whistling garong nightingale urang! Anjeunna ketat, sareng naha anjeunna peryogi budak kumis ! - Jeung budak deui struck kalawan tataranjang suku-Na, bubudakeun, tapi suku kuat, kawas sledgehammer a, jadi cobblestone nu shattered kana fragmen leutik. Jeung pahlawan ngora yelled. - Jieun kuring sawawa geura-giru!
  Oenomaus ngawaler bari ngahuleng:
  - Hanjakal, urang teu bisa ngalakukeun ieu, katuhu?
  Margarita ngajawab:
  - Ayeuna, urang leres-leres henteu tiasa, tapi upami anjeun angkat sareng kami pikeun tujuan anu saé, maka urang tiasa mendakan hiji hal!
  Budak Dobrynya nanya ngancem:
  - Naon tujuan anjeun?
  Oenomaus ngajawab yakin:
  - Pikeun nyalametkeun kelamin kuat dina skala semesta tina maot. Aya wabah di jagat raya urang, sareng éta ogé tiasa ngahontal anjeun!
  Margarita unggeuk satuju:
  - Sumuhun, Dobrynya, gabung kami. Anjeun masih gaduh kakuatan heroik anjeun, sareng anjeun bakal mangpaat pisan pikeun kami!
  Budak titan, sanajan dina penampilan anjeunna henteu langkung ageung atanapi langkung jangkung ti Oenomai, budak lalaki umurna kira-kira dua belas taun , tapi anjeunna gaduh kakuatan fisik anu ageung. Ku kituna anjeunna squeezed karikil ku ramo bulistir sarta sacara harfiah nyandak eta jeung ditumbuk eta, sanggeus éta anjeunna nyarios kalawan seuri:
  - Sareng kuring tetep oke! Oké, abdi bade sareng anjeun. Bakal pikasieuneun uih deui ka pamajikan kuring dugi ka dewasa !
  Margarita, kalayan seuri anu siga jurig, ngawaler:
  - Hiji kaputusan pisan wijaksana!
  Jeung manehna diklik toes bulistir nya. Katilu, naga orok pikaresepeun muncul.
  Budak awéwé éta ngajelaskeun:
  - Anjeun teu kedah leumpang kawas pengemis kalayan kantong!
  . BAB 8.
  Dominika pisan exhausted salila transisi sarta lulus ujian. Ku alatan éta, maidens geulis nya dikumbah dina mandi emas jeung pancuran. Teras aranjeunna nempatkeun anjeunna dina ranjang anu lembut sareng haneut dina kamar anu misah, mewah pikeun mahasiswa elit sareng mahasiswa awéwé. Dominika murag kana impian aneh, kahayang panungtungan nya éta pikeun jadi kalawan Pangeran Oenomaus , keur saha manehna ngarasa simpati hébat sarta simpati.
  Sarta ngan pas manéhna dirangkul ku dewa Morpheus, manéhna
  Dominica ujug-ujug ngarasa yén angin ieu niupan dina beungeutna, sarta manéhna diuk dina leueur, scaly deui. Jeung méga flash sabudeureun.
  Jeung mojang ngancik tur nempo hiji ganteng, budak muscular, saha manehna dipikawanoh langsung. Leres, éta Pangeran Oenomaus, anu janten budak ngora. Tur ayeuna anjeunna tunggang dina naga leutik, tilu sirah. Budak awéwé ngalayang ka katuhuna. Manehna oge geulis pisan jeung amis, jeung bulu beureum emas. Anjeunna katingalina henteu langkung lami tibatan Oenomaus. Jeung di sisi kénca aya budak. Ogé berambut adil , ganteng sareng otot pisan, kalayan raray ekspresif. Sapertos grup barudak sareng ransel sareng pakarang. Jeung mojang oge boga cingcin dina toes jeung leungeun nya teuing.
  Naga ngarasa beurat tambahan sarta mimiti flap jangjang na leuwih sering dina urutan ulah ambruk.
  Gadis Margarita ngoyagkeun tongkat sihirna sareng ngagorowok:
  - Saha anjeun? Ti mana asalna?
  Oenomaus, kumaha oge, ngakuan Dominika sareng nyarios dina nada yakin:
  - Ieu anu dipilih ti planét Bumi. Manéhna kudu nyalametkeun kelamin kuat di jagat raya urang, nurutkeun nubuat.
  Gadis Margarita nyengir:
  - Ti planét Bumi? Naha anjeun ngalaman Perang Patriotik Agung?
  Dominica yakin dikonfirmasi:
  - Sumuhun, éta!
  Srikandi panaratas nanya insinuatingly:
  - Sareng iraha éta lulus?
  Gadis hit, teu kurang percaya diri, ngajawab:
  - Ti dua puluh dua Juni opat puluh hiji nepi ka kasalapan Méi opat puluh lima, sumur, tangtosna, urang meunang!
  Margarita ngajawab bari seuri:
  - Kuring nyaho yén urang meunang! Upami teu kitu, urang moal ngobrol sareng anjeun. Jadi hartina urang sabangsa, ngan paburencay ku waktu. Kumaha nice éta papanggih batur ti planét asal anjeun, komo deui ti nagara anjeun!
  Dominica ngawaler bari ngahuleng:
  - Nalika Perang Patriotik Agung réngsé, akina teu acan lahir. Ieu carita panjang pikeun urang!
  Margarita ogé ngomong bari ngahuleng:
  - Jeung kuring teu cicing ningali parantosan na. Kuring digantung dina Januari '44. Tapi kuring percaya kana kameunangan urang. Kiev parantos dibébaskeun, sareng Stalingrad sareng Kursk Bulge guludug. Karunya mun maot nalika anjeun ngan dua belas , tanpa gabung Komsomol.
  Dominica kaget:
  - Upami anjeun maot lami pisan, naha éta masih awéwé?
  Margarita nyentak:
  - Kuring henteu weruh éta. Ampir saratus taun ti saprak maot kuring, sareng kuring tetep budak. Tapi aya ogé hiji tambah: Abdi teu sepuh pisan, tur teu aya hiji keusikan tunggal dina huntu kuring!
  Dominic nyikikik sarta nyatet:
  - Sumuhun, umur heubeul pisan goréng, saukur disgusting!
  Jeung aktris pilem geulis mimiti nyanyi;
  Umat manusa aya dina kasedih anu ageung,
  Meureun sarerea mikir ngeunaan anjeunna!
  Cimata ngeclak di laut ieu,
  Sieun jalma kaduruk ku seuneu!
  
  Taun-taun ngorondang ka taun dina karavan,
  Nini ngagosokkeun inai kana pipina!
  Sareng aya anu kajantenan ka sosok langsing awéwé éta,
  Kuring teu ngarti mana wrinkles asalna!
  
  Naha makuta alam caang?
  Anu nyiptakeun mesin kedah ngadadak layu!
  Anu ngagunakeun kakuatan angin kana karanjang,
  Anjeunna teu tiasa Cope jeung jahat sepuh!
  
  A kageulisan janten freak a
  Jeung pahlawan geus withering jauh saméméh panon urang!
  Sagala cuaca goréng ayeuna,
  Jeung peuting kuring disiksa ku sieun liar!
  
  Tapi kuring henteu percanten yén teu aya kasalametan,
  Hiji jalma bisa ngajawab kalawan Allah!
  Sangkan kulawarga ramah jadi langgeng,
  Sangkan jalan nanjak kalawan betah tur lungkawing!
  
  Awéwé kolot moal aya deui kedutan,
  Hayu urang ngadamel sepuh mundur dina éra!
  Jeung lalaki, putra kuat kamajuan urang,
  Anjeunna ningali puncak kahirupan kalayan panon caang!
  
  Jeung bakal aya kageulisan sajajalan
  Poe-poe bakal ngalir kawas walungan pinuh!
  Kahadean manusa bakal muncul
  Barina ogé, haté bakal jadi murni tur mulya!
  
  Percaya, kasenangan anyar bakal datang,
  Leuwih taun, hikmah bakal nambahan!
  Barina ogé, és henteu netep dina awak ngora,
  Kawas budak sakola hayang pisan diajar lima!
  
  Tandana langkung luhur, hayu, milarian éta,
  Anjeun bakal nyandak deui ujian sahenteuna saratus kali!
  Sareng anjeun tiasa tuang jajan Paskah sareng madu,
  Nya, janten awéwé kolot ayeuna!
  Kumaha beautifully Dominika nyanyi, a primadona nyata. Jeung lagu nya éta pinuh-bodied na iridescent, kawas trill of nightingale a.
  Enomai unggeuk satuju:
  - Anjeun teu tiasa ngabantah ieu !
  Boy Dobrynya nyarios:
  - Umur heubeul goréng. Tapi kuring meunang apel rejuvenating pikeun kuring sorangan jeung pamajikan kuring . Upami anjeun tuang sakedik di antarana, anjeun moal lami sareng anjeun moal janten murangkalih. Lajeng hiji dukun bodo gorged dirina dina apel misalna. Manéhna hiji awéwé heubeul, tapi anjeunna réngsé nepi kana potty nu. Janten anjeun kedah terang moderasi dina sagala hal, sareng émut yén sadaya umur tunduk kana cinta.
  Enomai ngadadak nyatet:
  - Naga kuring ngambekan beurat! Hésé pikeun anjeunna mawa dua jalma, utamana saprak Dominika sanes murangkalih, tapi awéwé anu ageung pisan sareng otot. Anjeunna peryogi flyer énggal!
  Margarita ngomong yakin, ngaklik jempol kaki na:
  - Bakal aya flyer!
  Naga leutik tilu huluna mimiti muncul dina hawa. Tapi gadis partisan dikirim ka anjeunna sinar énergi, sarta naga ieu mimiti tumuwuh.
  Dominica kaget:
  - Ieu magic dina aksi. Ieu kahiji waktos abdi ningali komodo keur diangkat.
  Margarita ngajawab bari seuri:
  - Komodo sanés jalma, langkung gampang ngangkat aranjeunna!
  Sato galak tumuwuh nepi ka ukuran rada leuwih badag batan tilu komodo lianna. Jeung jepret sejen tina ramo, waktos ieu leungeun, sarta Dominika kapanggih dirina dina sela nyaman!
  Gadis panaratas unggeuk:
  - Anjeun ningali kumaha basajan éta! Ayeuna anjeun gaduh naga anjeun sorangan. Girang dina ieu!
  Budak awéwé hit nyarios bari nyerengeh:
  - Ieu, tangtosna, hébat , tapi naon gunana naek témbok kalawan kabagjaan?
  Margarita seuri jeung ngajawab:
  - Naha anjeun henteu ngimpi naga anjeun sorangan?
  Dominica muttered jujur:
  - Kuring ngimpi helikopter kuring sorangan. Tapi manéhna teu boga waktu pikeun earn duit pikeun manéhna. Janten teu aya anu khusus pikeun bagja!
  Enomai nyatet bari seuri:
  - Tapi kuring ngimpi naga pribadi.
  Dobrynya dikonfirmasi:
  - Naga pribadi keren! Sanajan kitu, kuda heroik kuring ogé bisa ngapung up lamun kuring ngagunakeun magic. Tapi pikeun mantra husus, tukang sihir kudu dibayar dina emas. Jeung naga téh haratis.
  Margarita ditambahkeun:
  - Naga oge alus sabab bisa eupan dina cai nyalira. Nya, tambahkeun sakedik jukut ka dinya, sareng éta bakal saé. Anjeunna bakal ngambekan seuneu.
  Dominica nanya, panasaran:
  - Naha anjeun leres-leres ngalawan Jerman?
  Margarita ngajawab jujur:
  - Kuring teu bener ngalawan. Kuring digawé leuwih dina kecerdasan sarta komunikasi. Kuring leumpang ngaliwatan desa jeung antara leuweung. Nya, saha waé anu gaduh kantong pengemis sareng tataranjang suku ti usum tiris dugi ka usum tiris bakal curiga. Leres, anjeunna melak bahan peledak dina Nazi sababaraha kali. Nya, anjeunna ngan ukur nembak nalika aranjeunna nyandak kuring. Manéhna némbak deui nepi ka pélor pamungkas. Manéhna ditéwak. Nya, aranjeunna nyiksa kuring, sanaos buru-buru, sareng aranjeunna buru-buru ngagantung kuring, sabab Tentara Beureum ayeuna nuju maju ka arah éta. Upami teu kitu, aranjeunna tiasa nyiksa anjeunna langkung lami.
  Hiji waktu kuring nyieun dua pulisi deui saré sarta dibikeun ka partisans. Muhun, abdi moal nyieun hal up, tapi tangtu aya nyatu adventures.
  Dominica nanya bari seuri:
  - Dupi anjeun ngagaduhan pesenan?
  Margarita ngajawab bari ngahuleng:
  - Henteu! Ngan medali "Kanggo kawani", kuring dianggap leutik teuing pikeun dileler nanaon serius. Nya, kuring henteu terang upami aranjeunna dileler sacara anumerta sareng kumaha ...
  Oenomaus nyarios:
  - Dina yuswa dua belas taun, éta henteu goréng pikeun awéwé anu ngagaduhan panghargaan militér! Bejakeun, kumaha damang?
  Gadis panaratas unggeuk:
  - Nya, enya, wartosan kuring, komunisme parantos diwangun sareng perang parantos réngsé?
  Dominica ngahuleng sareng ngajawab yakin:
  - Henteu! Éta langkung parah dina hal perang. Tapi kuring henteu hoyong ngobrol ngeunaan éta. Tapi jalma-jalma parantos langkung parah.
  Budak Dobrynya ngasongkeun:
  - Hayu urang hadé ngobrol ngeunaan feats gaib. Upami teu kitu anjeun ayeuna bakal ngamimitian ngobrol ngeunaan tank ...
  Margarita nyengir:
  - Naon anu anjeun terang ngeunaan tank?
  Dobrynya ngawaler:
  - Kuring éta dina dunya beuki maju, tur aya ieu monster logam. Aranjeunna némbak nyaring sareng bahaya pisan. Éta disgusting pikeun nginget aranjeunna.
  Gadis partisan nyengir sareng nyarios:
  - Kuring tuang keusik kana tanki gas tina tank Tiger. Sarta anjeunna stalled. Nya kitu. Sareng anjeunna nganggo awl pikeun nembus roda mobil Nazi. Abdi budak awéwé, sareng éta langkung gampang pikeun kuring ngalakukeun ieu.
  Dominic nyikikik sarta nyatet:
  - Saé! Anjeun pahlawan pelopor. Urang kedah ngadamel film ngeunaan anjeun sareng nyerat buku ngeunaan anjeun.
  Margarita unggeuk:
  - Kuring nyaho, aya sababaraha - "Red Devils", contona. Sacara umum, kuring henteu ngan ukur percanten ka Gusti, tapi sakapeung kuring ngalakukeun hal-hal anu ayeuna kuring éra!
  Enomai nyarios bari seuri:
  - Kajadian. Kadang dewa teu kalakuanana alus teuing. Tapi dina hal naon waé, anjeun ayeuna mangrupikeun tukang sihir anu berbakat, sareng anjeun kedah ...
  Anjeunna henteu réngsé. Sajongjongan monyét ngalayang némbongan hareupeunana. Aranjeunna jauh, tapi visi getol sahiji budak elf jeung gadis sorceress nempo yén ieu primata jangjangan anu nyered sahenteuna belasan barudak dina jaring. Boh budak lalaki boh budak awéwé anu malang kasesak sareng sangsara pisan dina hiber, nalika aranjeunna dialungkeun, sareng awak barudak dipotong ku jaring baja tina jaring.
  Dominica ogé ningali ieu sareng ngagorowok:
  - Urang kudu ngabebaskeun guys!
  Dobrynya unggeuk jeung ngagambar pedangna bari ceurik:
  - Urang bakal wani perang,
  Pikeun Rus Suci '-
  Urang tarung ku pedang,
  Abdi henteu ngajual!
  Dominica nyatet, baring huntu nya:
  - Ieu, tangtosna, pisan metot pikeun mantuan barudak. Tapi naha urang boga cukup kakuatan? Kuring maca dongéng ngeunaan monyét ngalayang, sarta aranjeunna sigana pisan kuat!
  Margarita unggeuk satuju jeung nyanyi:
  Para pejuang gelap pasti kuat,
  Jahat ngawasa dunya tanpa terang jumlahna...
  Tapi ka anjeun, putra Iblis -
  Ulah megatkeun kakawasaan Kristus!
  Dobrynya nyarios:
  - Urang kungsi lawan béda. Jeung kanyataan yén maranéhanana kuat, sakumaha aturan, teu eureun kami!
  Jeung quartet kalawan komodo bergegas sanggeus monyét ngalayang. Aya ngan belasan damn sahijina - tilu belas di antarana. Sarta ngeunaan jumlah sarua barudak captive. Sareng ieu mangrupikeun kabeneran perang anu parah .
  Margarita buru-buru maju sareng, ngadeukeutan monyét ngalayang, ngagorowok:
  - Hayu barudak balik, anjeun monster!
  Pimpinan monyét ngagerentes:
  - Go jauh, gadis, lamun teu kami bakal swaddle anjeun ogé.
  Margarita ngajawab kalawan gagah:
  - Henteu! Anjeun ngantepkeun aranjeunna, atanapi anjeun kedah ngalawan kami!
  Monyét-monyét ngagorowok, ngacungkeun huntuna:
  - Moal pernah!
  Opat di antarana tetep nyekel jaring jeung barudak, sarta sésana bergegas nuju detachment leutik rescuers ngora.
  Dominica ngoyagkeun fists nya jeung pedang mucunghul dina leungeun nya.
  Margarita nanya:
  - Naha anjeun terang kumaha pager?
  Dominica ngajawab yakin:
  - Aya konsép! Manehna acted dina pilem.
  Budak awéwé partisan ngahuleng:
  - Ieu bakal mangpaat ka anjeun.
  Aktris awéwé nyanyi:
  Geus waktuna pikeun anjeun ngayun pedang anjeun,
  Geus waktuna buru-buru...
  Ieu waktuna pikeun anjeun ngayunkeun pedang anjeun -
  Kumaha lamun datang dina gunana!
  Tuliskeun dina buku catetan anjeun -
  Dina unggal kaca!
  Geus waktuna pikeun anjeun ngayun pedang anjeun,
  Geus waktuna pikeun anjeun ngayun pedang anjeun,
  Geus waktuna pikeun anjeun ngayun pedang anjeun!
  Sanggeus éta opatan seuri. Jeung monyét ngalayang nyoba nyerang. Maranéhna lir langlayangan narajang manuk pipit.
  Margarita neunggeul pamingpin monyét ngalayang ku tongkat sakti jeung cingcin sakti dina sukuna. Sarta eta pencét pisan teuas.
  Pamingpinna kaget, sirahna langsung robah jadi kueh kalapa nu ngeunah pisan. Jeung paws monyét ngalayang urang twitched histeris. Monyét ngalayang séjén cingogo sieun.
  Salah sahijina bergegas ka opat, tapi budak Dobrynya pencét dahi nya ku keuneung bulistir-Na, ku kituna monyét, sanggeus narima niup kuat, ngancik.
  Dominica ngayunkeun pedangna sarta motong tandukna monyét ngalayang, sanggeus manéhna nyanyi:
  Kami di leuweung di tanah monyét liar,
  Urang gelut jeung nu jangjang di langit...
  Moro ngaléos pisang asak -
  Gantung saha waé anu maling budak tina tangkal!
  Oenomaus ogé pencét monyét, waktos ieu dina jangjang, sarta hissed:
  Abdi ksatria cahaya, dina tuur anjeun savages,
  Kuring bakal ngabasmi musuh-musuh tanah air ti bumi!
  Sareng anjeunna ngadamel angka dalapan kalayan pedang. Sanggeus éta, budak éta deftly dodged primata tatu. Sarta lamun naga burst kana seuneu, monyét buta screamed. Dina waktu nu sarua aya bau kaduruk.
  Opat pajoang terus nyerang. Monyét nyoba nyerang. Komodo neunggeul aranjeunna ku jet seuneu anu sacara harfiah nyabut jangjang primata. Jeung bau goreng.
  Budak awéwé Margarita nyandak sareng ngaluarkeun aliran sihir. Jeung monyét salajengna miboga donat coklat tinimbang sirah.
  Dobrynya nyekel hiji monyét ku jangjang ku toes bulistir na threw eta ka manuk séjén. Lajeng aya tabrakan jeung sparks.
  The Titan Boy nyanyi:
  - Anjeun terang, abdi gaduh kakuatan radiant,
  Babaturan jeung manéhna téh kawas ulin jeung buaya!
  Terus budak awéwé Dominic nebas jangjang monyét ku pedangna. Manehna tilted sarta ngaluarkeun cai mancur getih ungu. Sanggeus éta, manéhna nabrak pasangan nya.
  Dominica najong salah sahiji mahluk jangjangan dina rahang jeung keuneung bulistir nya jeung chirped:
  Muhun, oke, mahluk éta saré dina sawdust,
  Oke, aranjeunna ditajong kuring dina rahang ...
  Oke, aranjeunna nyeret kuring kana tandu -
  Ucapkeun hatur nuhun pikeun hirup !
  Jeung mojang pencét monyét sejen dina sirah jeung pedang. Sanggeus éta, mahluk mimiti kabur. Dina waktu nu sarua, opat primata jangjangan nyoba nyokot jauh captives, barudak entangled dina net.
  Margarita nembakkeun sinar ajaib ka aranjeunna, monyét robah sagemblengna jadi pai kayu manis jeung frosting.
  Sésana lumpat ngagorowok, ngaleupaskeun jaring. Jeung barudak captive mimiti ragrag.
  Margarita ngagorowok:
  - Tahan jaring, hayu, langkung kuat.
  Jeung manehna swooped handap dina naga. Tilu pejuang séjén bergegas nyusul anjeunna.
  Budak Dobrynya nyanyi:
  Duh budak leutik, kamana anjeun ngalayang?
  Duh budak leutik mana nu puguh...
  Pinuh ku monyet buluan, abdi terang,
  Aranjeunna nyekel anjeun ti nagara béda!
  Jeung budak-pahlawan nyokot jaring ku toes bulistir na. Sanajan kitu, keur lalaki di kolor boga kaunggulan na. Teu sopan pikeun sawawa leumpang tanpa sapatu, tapi pikeun budak lalaki éta lumrah, sareng anjeunna tiasa nganggo suku anu kuat dina aksi.
  Opatna ngalambatkeun jaring ragrag sareng mimiti turun kalayan lancar.
  Dominica nyatet ku seuri:
  - Abdi henteu hoyong anjeun bagian yatim piatu,
  Abdi henteu ngarepkeun anjeun dinten susah ...
  Hayu planét jadi surga caang,
  Muga-muga Gusti anu suci nangtayungan murangkalih!
  The guys anu scratched na tattered, ampir kabéh tataranjang suku, iwal hiji gadis dina elegan jeung, meureun, pakéan mewah tur sapatu embroidered kalawan Emeralds na rubies.
  Budak awéwé éta ngahuleng:
  - Ati-ati, tim penyelamat nyaéta bapa kuring, Adipati, sareng kuring parantos ngagaduhan gelar Baroness!
  Dominica ngawaler bari seuri:
  Raja tiasa ngalakukeun naon waé
  Raja tiasa ngalakukeun naon waé ...
  Tapi mindeng peupeus
  Kadang-kadang maranehna diuk!
  Nikah pikeun cinta
  Nikah pikeun cinta ...
  Lemah pikeun anjeun, saha
  Anjeun sanés Gusti, raja!
  Saha waé anu lemah pikeun anjeun -
  Anjeun sanés Gusti, raja!
  Tim taliti landed barudak. Jeung manehna unraveled web. Barudak - budak awéwé - ngarasa kabebasan. Jeung heels buleud maranéhna flashed nalika aranjeunna nyobian lumpat.
  Tapi Margarita ngeureunkeun aranjeunna kalayan ngagorowok anu ngancem:
  -Kamana anjeun badé angkat? Kumaha upami nyarios hatur nuhun?
  Barudak eureun. Gadis baroness unggeuk:
  - Leres, anjeun nyalametkeun kuring tina panangkaran. Nganteurkeun kuring ka bapa, sareng ganjaran anu luhur bakal ngantosan anjeun. Sarta ngantep sésana meunang aya sorangan - aranjeunna beggars jeung tataranjang suku.
  Hiji budak ti antara tahanan ngabantah:
  - Bapa abdi anu cacah! Sareng kuring tataranjang suku sabab kuring ditéwak nalika latihan ngajalankeun!
  Margarita nanya, "Naha aranjeunna nangkep anjeun?"
  Budak Viscount ngacungkeun taktakna; anjeunna gaduh bulistir, awak otot, samak, kurus, sareng ngan ukur ekspresif, sanaos budak leutik, rarayna ngahianat urang sunda.
  Gadis baroness ngajawab:
  -Aranjeunna hoyong nyandak urang ka Skelenton . Ieu mangrupikeun wizard anu kuat anu aya hubunganana sareng Koshchei the Immortal!
  Margarita nyium biwirna sareng nyarios:
  - Skelenton , ahli sihir jahat sareng master unsur, gaduh artefak macan hideung. Panginten ieu bakal ngabantosan ngahemat kelamin anu langkung kuat.
  Budak Pangeran Oenomaus nyatet:
  - Sajaba ti éta, perlu pikeun ngabebaskeun barudak tawanan séjén anu keur ditawan ku tukang sihir ngimpina. Upami teu kitu, bakal aya cilaka hébat ka jagat raya.
  Dominica nanya, teu yakin teuing:
  - Naha ieu moal ngaganggu urang tina tujuan utama?
  Margarita ngabantah:
  - Sabalikna! Upami anjeun ngumpulkeun sadaya dua belas artefak, anjeun tiasa kéngingkeun kakawasaan Gusti Nu Maha Kawasa. Sareng ieu bakal ngamungkinkeun pikeun ngahemat henteu ngan ukur kelamin anu langkung kuat, tapi ogé nyiptakeun seueur hal anu hadé.
  Budak Dobrynya ngagero:
  - Ieu endah pisan! Teras urang bakal tiasa ngalakukeun hiji hal anu teu pernah diimpikeun ku pahlawan sanés!
  Dominika nyanyi bungah:
  Dunya urang teu karunya, kejam, khianat,
  Getih jalma ngocor kawas aliran badai...
  Tapi lalakina pinter, kasohor ku kamajuanana -
  Nungkulan halangan bari maén!
  
  Ancaman nightmarish countless
  Nasib éta kejam, sedih sareng lucu ...
  Urang ngeclakkeun cimata aneh dina ragu -
  Neuteup langit kalawan melankolis unearthly !
  
  Sarta ngantep éta perlu héd
  Dina perang ngamuk, getih manusa ...
  Pegatkeun benang kahirupan ku pedang, panah,
  Urang moal ngahianat cinta salamina!
  Margarita unggeuk sirah emas na:
  - Anjeun nyanyi Dominic ogé, sarta kecap wijaksana keuna jiwa! Tapi ieu teu cukup...
  Aktris awéwé nyanyi:
  Éta janten enteng pisan
  Kuring nyalametkeun Fatherland ...
  Abdi leres-leres untung-
  Ngan ieu teu cukup!
  Ngan, ngan, ngan -
  Ieu teu cukup!
  Budak Viscount nyepakkeun sukuna anu telanjang pisan dugi ka embun-embunan ngalayang tina jukut jeruk sareng ngagerem:
  - Eureun nyanyi! Hayu urang angkat ka Skelentom sareng urang bakal nyéépkeun anjeunna!
  Margarita nyerengeh:
  - Panjang teuing leumpang. Anjeun kedah ngapung dina komodo, atanapi diangkut nganggo medallion!
  Oenomaus nanya bari seuri:
  - Dupi anjeun gaduh medallion a? Jadi bawa kami!
  Budak awéwé partisan ngajawab bari ngahuleng:
  - Ieu perlu recharged guna ngangkut sakabéh tim. Hayu urang tuang ayeuna. Barudak meureun lapar.
  Gadis baroness unggeuk sirahna, anting-anting berlian na jingled:
  - Sumuhun, ieu téh kahayang kudu dipigawé. Aya seuneu dina beuteung kuring!
  Budak Viscount nyatet:
  - Beuteung pinuh pireu dina perang!
  Sesa barudak, lolobana awéwé, squealed di unison:
  Urang rék dahar
  Mukakeun panto beuki lega
  Upami teu kitu, urang bakal tuang juru masak ...
  Tukang masak bakalan tuangeun,
  Sareng hayu urang nginum ka patugas tugas,
  Urang bakal ngancurkeun sakabéh kamar makan
  Sarta kami bakal megatkeun piring!
  Margarita ngoyagkeun tongkat sihirna. Sareng hiji méja muncul kalayan sababaraha piring sareng jajan.
  Budak awéwé nyanyi kalayan bungah:
  Barudak geus dikumpulkeun pikeun anjeun,
  Kami sanés scraps sama sekali -
  Sareng saréat anu saé,
  Henteu ngan bubur sareng gedang!
  Dominica unggeuk jeung nyatet:
  - Tapi ngumbah leungeun Anjeun mimiti!
  Barudak muru ka walungan. Ngan mojang baronéng nu tetep nangtung. Aktris awéwé ngagorowok:
  - Naha anjeun peryogi uleman khusus?
  Baroness ngora muttered:
  - Jeung kuring bosen meunang leungeun jeung suku kuring baseuh jeung plebeians!
  Dominica ngajawab tegas:
  - Lajeng abdi moal ngidinan Anjeun ka méja!
  Cewek bangsawan nyarios:
  - Naha anjeun badé nunjukkeun ka kuring, awéwé tataranjang suku ? Sumuhun, abdi bakal maréntahkeun anjeun dicambuk.
  Dominika nangtung sareng ngacungkeun leungeunna:
  - Sareng saha anjeun bakal mesen?
  Si Baron neuteup ka tukang. Dominica éta jangkung tur muscular, sarta lawon ukur nutupan breasts na thighs nya. Sareng éta jelas yén bal otot ngagulung handapeun kulit disamak, sareng aya ubin abs dina beuteung. Gadis heroik sapertos kitu tiasa pencét anjeun.
  Tapi, Margarita nyarios dina nada conciliatory:
  - Hayu urang sadayana ngumbah leungeun. Sareng upami anjeun, Dominika, sawawa, maka anjeun kedah masihan conto pikeun urang. Ku kituna hayu urang sadaya ngumbah babarengan.
  Sareng anjeunna nuju ka arah aliran. Sareng sareng anjeunna nyaéta gadis Baroness sareng Dominika. Cai dipanaskeun ku opat panonpoe, lembut sareng haneut, janten nyeuseuh mangrupikeun karesep. Barudak malah ngojay di walungan. Jeung maranéhna mimiti splash cai dina silih.
  Dominika ogé splashed sabudeureun kawas gadis saeutik sarta nyanyi:
  Cai, cai, cai tiis,
  Éta henteu tanpa alesan yén éta tumpah tina ember!
  Sareng aya alam anu saé sapertos kitu. Kembang méwah tina rupa-rupa bentuk tumuwuh dina tangkal anu subur. Sareng kelopak kembang ieu ngagaduhan warna sareng nuansa anu béda. Bayangkeun kuncup berkilauan kalayan sagala warna katumbiri sareng berkilauan dina sinar opat panonpoé.
  Ieu sabenerna kaéndahan éndah. Jeung kukupu saukuran albatross ngapung, sarta jangjangna boga pola gerak, kawas splashing ombak laut. Jeung gerakan éndah lumangsung.
  Dominica nyanyi:
  Jangjangna éta kukupu
  Aranjeunna saé pisan ...
  Budak leungiteun katengtreman,
  Sareng anjeunna nyarios tina ati ...
  Viscount ngora, cipratan, nyarios:
  - Sumuhun, éta geulis di sabudeureun ...
  Malah loba tatangkalan nu katingali siga buntut merak permata. Sareng di luhur aranjeunna, salian kukupu, capung platinum ogé ngalihkeun jangjangna. Sarta di leuweung éta trills manuk megah kadéngé. Éta pisan endah tur éndah kalawan sora maranéhanana yén anjeun saukur amazed.
  Dominica tweeted:
  anjeun ngadéngé manuk hideung nyanyi?
  Nightingales sareng orioles anu gagah ...
  Sareng kadang kalde, kalde bray sapertos kitu,
  Katresna lumpat tataranjang suku!
  Leres, memang, ieu katingalina lucu pisan.
  Bérés mandi, barudak muru ka méja. Jeung wanda maranéhanana jadi utama, sarta maranéhanana nyanyi di kabagjaan;
  The peri alus masihan kami
  Loba kaulinan, rupa-rupa ...
  Urang dilahirkeun ku kakuatan anu ageung,
  Kawas manuk jeung sato!
  
  Barudak ulin dina cahaya seuri,
  Kabagjaan hébat parantos sumping ka dunya ...
  Urang tiasa dugi ka dinya dina usaha munggaran -
  Malah dina joke nu indit mad, kalde!
  
  Urang rurusuhan tataranjang suku ngaliwatan embun,
  Aya seueur ide anu saé di dunya ...
  Barudak ngeclak cimata mutiara,
  Percanten ka kuring, jiwa anjeun bakal langkung riang!
  
  Koshchei jahat nyerang urang,
  Baba Yaga rurusuhan dina mortir ...
  Aranjeunna kejam mecut budak awéwé tataranjang suku ku pecut,
  Jeung walungan banjir bank!
  
  Tapi urang moal flinch, budak lalaki jeung awéwé,
  Urang bakal gelut sapertos titan ...
  Sareng sora urang bakal jelas pisan,
  Kawas bugle panaratas, kendang!
  
  Nya, orc sanés halangan pikeun urang,
  Troll gélo moal nyingsieunan anjeun ...
  Bakal aya ganjaran gede pikeun kawani,
  Lamun anak teu nol dina nyiksa!
  
  Naon oray Gorynych pikeun budak gagah,
  Teu aya halangan pikeun urang, urang hayang ngalawan kajahatan...
  Urang masihan anjeunna sakumpulan nabrak,
  Sarta kami konci anjeunna langsung kana lumbung!
  
  Upami goblin jahat nembak tina mariem,
  Lajeng urang bakal ngajawab anjeunna kalawan buckshot ...
  Eureun ngolesan snot anjeun guys ,
  Hayu urang ngéléhkeun Iblis sakali!
  
  Pikeun perang getih, suci sareng leres,
  Wani budak awéwé, lalaki ngajalankeun ...
  Urang bakal maréntah kakawasaan suci,
  Hayu urang kaput naga jahat!
  
  Teu aya pantai anu langkung bahagia pikeun anu dipikacinta,
  Hayu urang ngala lauk sadayana...
  Demi Elfia anu hébat, glamor,
  Budak bakal ngabuktikeun yén anjeunna keren pisan!
  
  Hayu urang nyieun dunya jadi geulis
  Supaya kembang-kembang ti surga tumbuh di jerona...
  Sanajan urang kadang gelut bahaya,
  Barina ogé, impian bakal jadi kanyataan dina lampu!
  
  Henteu, urang moal pernah aya dina musuh,
  Sebutkeun budak awéwé, lalaki maju ...
  Urang bakal nincak tentara kafir dina suku urang,
  Kami bakal ngaluarkeun invoice pikeun juara!
  
  Percanten ka kuring, bakal aya usum panas anu langgeng di dunya,
  Budak leutik urang moal pernah lulus ...
  Garapan para ksatria leres-leres ditembangkeun,
  Tur buka dina kampanye victorious!
  
  Nya, nalika urang ngéléhkeun sadaya Orks,
  Perangna bakal ditungtungan ku kameunangan anu mulya...
  Éta bakal éndah dina jiwa murni kuring,
  Urang angkat pedang, tameng anu kuat!
  Barudak nyanyi lagu mischievous sarta diuk handap dina meja. Aranjeunna mimiti resep tuang bebek goreng, panggang, sareng lauk sareng lauk.
  Dominica ngagabung ka aranjeunna. Anjeunna motong nyiksikan ku péso sarta nyatet:
  - Daging alus teuing!
  Margarita unggeuk:
  - Nya, kumaha kuring ngalakukeun sihir? Satuju, éta teu bisa dibédakeun tina hal nyata!
  Gadis Baroness nyatet:
  - Sumuhun , daging alus teuing, tapi kumaha upami lauk?
  Na kuring diusahakeun sapotong. Mémang, kadaharan éta éndah. Barudak dahar jeung nyatet kalawan delight:
  - Jenis masakan, naon rupa masakan,
  Abdi ngarepkeun kuring tiasa nyandak sadayana sareng kuring ...
  Karunya yén méja henteu sering sapertos kieu -
  Éta ngan saukur fed pikeun meuncit!
  Salah saurang budak awéwé pengemis nanya:
  - Dupi abdi tiasa gaduh sababaraha permen coklat?
  Margarita seuri jeung ngagebahkeun tongkatna. Ngagantung dina tangkal sagedé buntut merak, congcot langsung buru-buru ka méja tur robah jadi bar geulis, sasatoan jeung lauk, ditutupan ku coklat jeung eusian éndah.
  Barudak nyerengeh puas:
  - Kumaha hébat ieu , sarta ogé, urang hoyong és krim!
  Dina waktu éta, sababaraha beurit badag kalayan bulu beureum saulas luncat kaluar tina handapeun jukut jeruk jeung nyoba narajang barudak. Maranehna ngajerit sieun, masing-masing beurit sagede ajag alus. Margarita nyerang aranjeunna ku kilat tina tongkat sihirna sareng cincin sakti tina suku bulistirna. Sareng Dominika ogé ngagunakeun tongkat sihirna pikeun ngaleupaskeun pulsar.
  Gelas anggur emas némbongan kalayan és krim anu beunghar sareng subur disimpen dina bentuk kembang anu endah. Leuwih ti éta, kalawan strawberries, anjir, strawberries liar jeung berries megah lianna.
  Dominika muttered sarta nyatet, nunjuk ka gelas anggur pangbadagna, nu tétéla teu ukur emas, tapi dibeungkeut ku inten. Sareng és krim di jerona katingali sapertos hiasan anu saé, ditata dina sagala warna katumbiri. Jeung kumaha geulis éta kasampak.
  Margarita nyatet:
  -Anjeun gaduh tongkat sihir anu didamel tina urat jantung naga - ieu jarang pisan. Dimana anjeun meunang eta?
  Dominica ngajawab jujur:
  - Dina perangna! Sareng ieu leres sareng gagah!
  Oenomaus nyanyi kalayan bungah:
  Cilaka jalma anu gelut,
  Kalayan gadis geulis dina perangna ...
  Lamun musuh ngamuk -
  Abdi bakal maéhan bangsat! Abdi bakal maéhan bangsat!
  Budak Dobrynya ngagerem:
  - Naon anjeun, awéwé , naha anjeun nyanyi sapertos kitu? Urang kedah nyanyi: sareng budak anu kuat dina perang! Leuwih tepat, sanajan kalawan lalaki kuat dina perangna. Kami ngan ukur budak lalaki dina penampilan, tapi mangtaun-taun kami janten lalaki!
  Oenomaus seuri jeung nyatet:
  Urang tetep budak salamina,
  Ngan taun ganti!
  Dominika seuri sareng nyarios:
  - Di dieu urang bakal gaduh dunya dongeng sareng transformasi.
  Sanggeus éta, manéhna mimitian dahar és krim conjured na. Ieu sakecap ngan hébat. Ieu kumaha megah tétéla. Jeung rasa amis, hipu és krim nyebarkeun sakuliah basa mojang urang.
  Budak Dobrynya, sanggeus lauk jeung daging, ogé gladly mayar upeti ka és krim. Ieu bener hiji hal, nikmat .
  Barudak nyoba dahar dina cara nu katingali beradab jeung teu slurp. Leres, és krim beurit karnivora mangrupikeun hal anu saé.
  Dominica nyatet kalayan seuri sumringah:
  Kumaha alus éta bisa tuang magic,
  Sareng kéngingkeun beurit jahat janten és krim ...
  Kami meunang padet lima -
  Ngalakukeun hiji hal anu henteu kedah dilakukeun!
  Jeung deui barudak cikikik ngajawab. Jeung squeak puas ...
  Kadéngé sora langit. Di hiji tempat ti tepi aya naga badag ngalayang. Ti kajauhan katingalina leutik teu pikasieuneun, sanajan sirahna tujuh. Sareng éta mangrupikeun monster dina cara anu teu bahaya.
  Barudak seuri jeung silih kiceupan. Ieu bener senang. Jeung maranéhna keprok korma dina lontar.
  Nu aya nu hurung.
  Dominika nyandak éta sareng ngalungkeun boomerang ku jari-jari kaki bulistir. Anjeunna flew leuwih sarta neukteuk off janggol, sarta salila gugur kageulisan pencét eta kalawan énergi ti wand magic. Kue badag muncul dina bentuk topi cocked Napoleon urang, studded poppies, ros jeung cornflowers.
  Barudak geus well-fed sarta dipapag kado kalawan sumanget sedeng.
  Budak Viscount nyarios:
  - Kue anu saé pisan, tapi anjeun tetep kedah perhatikeun moderasi ...
  Dominika nyikikik sarta nyatet, nyanyi:
  Tukang masak pikeun ulang taun kuring,
  Kuring nulis ucapan salamet pikeun jajan ...
  Sareng prasasti diwarnaan tina krim -
  Waktosna angkat ka kota San Remo!
  Saatos éta, mojang nyandak éta sareng ngaluncurkeun boomerang deui. Sarta anjeunna flew leuwih, lunged, sarta dipintal. Jeung mojang bray anjeunna deui ku suku bulistir nya jeung nyanyi:
  Tong ngarérét kana jajan
  Bakal datang waktuna anjeun ogé bakal maot ...
  The gingerbread whistles kawas pélor di kuil,
  Kalayan diet anjeun leres-leres bakal ngaco diri!
  Budak awéwé baroness ngelek ku kasusah sapotong kueh kalayan topi cocked, ngaletak biwirna sareng nyatet:
  - Lezat! Tapi teu cocog deui.
  Budak Viscount nyatet:
  - Moal lami deui meunang gajih.
  Dominica nyanyi kalayan seuri sareng guyonan:
  Pikeun sendok mommy , pikeun sendok bapa,
  Jeung pikeun nini ladle a ...
  Jeung di sisi ranjang!
  Barudak, saleresna, janten beurat saatos tuang sareng murag kana jukut jeruk anu lemes, nyeuseup ku irung. Kabeneran teu aya reungit atawa serangga pamangsa di dieu. Anu ngapung éta ageung sareng henteu ngegel, sareng praktis henteu aya masalah sareng aranjeunna.
  Dominica nanya ka Margarita, mojang panaratas ogé yawned sarta gancang nutupan sungut nya ku lontar:
  -Naha anjeun badé bobo atanapi?
  Srikandi partisan ngawaler:
  Naon, mojang teu bisa bobo dina nyiksa jeung kahariwang?
  Di hiji tempat anu dijodokeun keur ngumbara di sapanjang jalan leuweung...
  Anjeunna ngumbara ngalangkungan jukut mint sareng teu terang nanaon,
  Jeung guyonan nasib damned jeung muter!
  Budak heroik Dobrynya geus nyeuseup kana irungna.
  Enya, barudak geus loba petualangan.
  Dominika nyanyi guyonan:
  Urang bobo tanpa kasusah,
  Bener yeuh...
  Tapi teras, kalayan kasusah naon,
  Urang hudang engké!
  . BAB 9.
  Dominica hudang sarta kaluar tina impian gaib nu nyandak dirina ka dunya paralel. Sanggeus éta, mojang nyeuseuh dirina jeung mandi maké alat emas. Kuring nyikat huntu jeung indit ka sarapan.
  Aya manehna patepung ku katresna sejen tur katresna ti kelas elit. Aranjeunna sasalaman sareng katingali sopan. Aya ogé elves, trolls bikang, hobbit bikang anu kasampak kawas katresna, nymphs, dryads, katresna manusa, sanajan aya sababaraha di antarana. A parusahaan geulis dikumpulkeun.
  Katresna éta dina dresses elegan jeung perhiasan, tapi tataranjang suku, ku kituna bakal leuwih merenah ngagunakeun suku maranéhanana salila elmu sihir. Sareng di kelas elit, pendidikanna rada béda - aranjeunna ngupingkeun ceramah anu dikirimkeun ku manuk bueuk dina gaya seuneu gancang, sareng ngalaksanakeun rupa-rupa pancén. Hal ieu dipercaya yén mojang geus terang dasar.
  Dominica réngsé sababaraha pancén di dieu. Anjeunna némbak tina tongkat sihir sareng ngadamel transformasi. Terus manéhna ngoméan mantra. Sababaraha kombinasi kompléks kecap anu dibacakeun ka dirina, sarta Dominika ngulang deui.
  Salaku aktris pilem, mojang miboga memori fenomenal, sabab dina set, manehna kudu ngucapkeun loba dialog.
  Sareng kuring émut sadayana sampurna. Tapi ieu sadayana kembang; hal utama, tangtosna, milarian artefak pikeun nyalametkeun kelamin anu langkung kuat.
  Jeung saterusna Dominika diuk turun dina posisi lotus, ngagabung kuat, suku muscular nya jeung straightening deui nya. Jeung deui manehna plunged kana alam semesta paralel, dimana tim maranéhanana néangan cara pikeun nyalametkeun kelamin kuat.
  Sareng dina waktosna. Kusabab di dinya éta goblin jeung bégal nightingale ngarayap nepi di tiptoe. Dua penjahat ieu parantos nyebarkeun jaring sihir pikeun nutupan tim tataranjang suku anu saré.
  Margarita ogé saré, sarta manéhna ngimpi ...
  Budak awéwé éta nampi tugas niup sasak. Ku kituna manéhna indit tataranjang suku, dina pakéan katun torn jeung tas beggarly, dina pangintipan. Ayeuna usum gugur sareng cuaca henteu saé. Aya ibun peuting, sarta jukut katutupan ku ibun, di mana suku bulistir gadis urang ditinggalkeun leutik, footprints anggun. Ieu pisan beueus tur tiis, kalawan hujan campur salju.
  Jari-jari leutik partisan tataranjang suku robah biru tina tiis tur dampness. Tapi manéhna courageously leumpang ka hareup, malah nyokot speed.
  Jeung dina waktu nu sarua manéhna nyanyi;
  Hujan ngabubarkeun serpihan béntang di langit,
  Aranjeunna parantos nyiapkeun patok anu diasah pikeun fasisme!
  Tangki Macan ngan ukur sampah - pasar loak anu kotor ,
  Wehrmacht ngantosan eleh ngamuk!
  Wehrmacht ngantosan eleh ngamuk!
  
  Babaturan urang Stalin, pamimpin, nyaéta kakuatan jutaan,
  Anjeunna boga fist granit, bedil mesin di leungeun-Na!
  Urang bakal bisa ngéléhkeun tentara ti Sodoma,
  Kakuatan urang monolith a, untungna di Bumi!
  Kakuatan urang monolith a, untungna di Bumi!
  
  Partéy urang teu aya anu langkung penting pikeun dilakukeun,
  Kumaha carana nyalametkeun rahayat, kasaéan Motherland!
  Goebbels kasurupan, ka naraka jeung omong kosong,
  Sareng bakal aya kameunangan, percanten ka kuring, sanaos sadaya setan!
  Sareng bakal aya kameunangan, percanten ka kuring, sanaos sadaya setan!
  
  Kaéndahan Rusia, anjeun terang, kasohor ku kakuatanana,
  Manehna boga untun coklat beurat!
  Sareng dina perang sareng kaum fasis, nonoman bakal kasohor,
  Nagara Cahaya bakal hirup, bangkit!
  Nagara Cahaya bakal hirup, bangkit!
  
  Entong ngantep Hitler nyodok irungna ka Rusia,
  Si kumis nganggap anjeunna mangrupikeun Gusti anu saé!
  Urang bakal ngarambat sapanjang jalan Berlin,
  Henteu, anu jiwana murni moal janten budak!
  Henteu, anu jiwana murni moal janten budak!
  
  Spanduk urang beureum, warna getih ngamuk,
  Panonpoé geus caang dina Reichstag!
  Teu aya deui kado anu langkung berehan pikeun murangkalih anu dipikacinta,
  Lamun hate geus wani jeung sieun remuk!
  Lamun hate geus wani jeung sieun remuk!
  Ku kituna Margarita lumpat, tiis biting keuneung bulistir nya, ka sasak. Aya kawat berduri di sabudeureun sareng aya menara bedil mesin.
  The Germans inuman moonshine jeung haseup seuneu. Margarita lumpat ka aranjeunna. Budak leutik anu miskin sareng pirang henteu sigana pikasieuneun ka Krauts. Sumawona, dina dampness jeung tiis saperti, boro saha, iwal beggars panungtungan, bakal wani balik tataranjang suku.
  Jeung mojang mimiti nyanyi aranjeunna lagu bahya jeung riang:
  Abdi yatim piatu anu miskin
  Kuring ngajalankeun tataranjang suku ngaliwatan salju dina tiis ...
  Tapi sora budak awéwé éta jelas pisan,
  Anjeunna bakal ngusir ibun saolah-olah ku kakuatan!
  
  Perang nyandak indung kuring nganggo bom,
  Bapa, tangtosna, ditelepon ka payun...
  Lanceukna rambut keriting beku tina tiis,
  Adina aya dina parancah!
  
  Lapar, kuring ngilu kulit roti,
  Sareng suku alit abdi beureum tina ibun ...
  Abdi dimana anjing tramp dined
  Sanajan mojang imut jeung geulis!
  
  Abdi tiasa nyarios ka sadayana kalayan wani sareng wani,
  Éta, tangtosna, perang dikutuk ...
  Henteu masalah naon anu urang perjuangkeun,
  Sétan monster kudu disalahkeun pikeun ieu!
  
  Duh, suku budak awéwé éta sangsara,
  Sareng aranjeunna nyeri pisan dina tiis ieu ...
  Abdi ngarepkeun enggal aya subuh dina Méi anu haneut,
  Muga-muga elang ngalayang!
  
  Urang hayang ngajadikeun tanah air urang leuwih éndah,
  Tapi lapar, tiis, badai salju sareng badai salju ...
  Dimana anjeun bade, Rusia musibah?
  Susah nasibna!
  
  Abdi awéwé, ngan budak,
  Kuring junun ngalaman loba ...
  Kuring digawé ampir ti Lawu,
  Kuring ngan diajar pikeun opat atawa lima!
  
  Naha duka ieu sumping ka kuring?
  Nasib kejam tina patah hati...
  Percanten ka kuring, jahat sapertos kitu parantos murag,
  Naon sigana kawas saeutik saeutik tur éta tungtungna!
  
  Tapi budak awéwé handapeun yoke henteu pegat,
  Manehna junun nyiapkeun sarta leumpang ...
  Manehna teh budak, jauh ti kolot,
  Jeung manehna enjoys stomping tataranjang suku!
  
  Tapak budak awéwé leutik anggun,
  Raphael ngagambar aranjeunna ...
  Sareng kuring yakin yén si alit bakal bagja,
  Gusti bakal ningali anak-anak-Na, percaya ka kuring!
  
  Éta naha kuring nyanyi lagu
  Pikeun kamulyaan Allah Gusti Kristus ...
  Kuring yakin yén planét bakal jadi paradise
  Sareng kuring bakal pendak sareng bapa, percanten ka kuring!
  
  Teras waktosna bakal sumping sareng aranjeunna bakal gugah deui,
  Saha anu maot, saha anu maot sareng anu gering ...
  Sareng bakal aya kabagjaan dina yuswa sepuh sareng budak leutik,
  Sabab Yesus hayang eta!
  
  Leres, abdi badé sujud ka Gusti,
  Kuring bakal minuhan jabur ieu dina kabagjaan cahaya ...
  Dina nami sadaya generasi nu bakal datang,
  Raksasa kriminal bakal diéléhkeun!
  
  Lajeng mojang bakal di kabagjaan langgeng,
  Sareng sadaya warga Bumi Bumi ...
  Cuaca goréng bakal ngaleungit,
  Umat urang moal bangkrut!
  
  Anjeunna meuntas dirina, turun dina tuur,
  Dicium salib perak...
  Manehna geus ngalakukeun saeutik pikeun Allah, katingalina
  Yesus lungsur ti sawarga pikeun urang!
  
  Sakedap deui urang sadaya sareng Nu Maha Kawasa,
  Dina leungeun-Na anu geulis, asih...
  Hayu pikiran urang ngapung luhur
  Jeung kakuatan perenahna di budak leutik, fist kuat!
  
  Sareng ayeuna kuring maca doa,
  Anjeunna nyarios, Gusti, hampura abdi ...
  Ayeuna urang dina titincakan sareng anjeunna,
  Sareng Kristus sareng abdi, percanten ka abdi, nuju jalan!
  
  Sareng urang bakal angkat panangan sareng Anjeunna ka surga,
  Sareng hujan emas bakal turun di dinya ...
  Gusti bakal nembongkeun sipat berehan-Na,
  Sarta eta bakal ngirim musuh langsung kana trembling!
  
  Tungtungna, aya kabagjaan di dunya,
  Kami parantos ngantosan munculna Kristus ...
  Kami ngapung sapertos malaikat pikeun pesta di udara,
  Asih Yéhuwa téh caang jeung murni!
  Saatos lagu sapertos kitu, Nazi janten émosional sareng ngantepkeun gadis malang éta pikeun haneut sareng masihan tea panas. Margarita ngarencanakeun pikeun tenang melak bahan peledak anu nyamar salaku roti dina kantongna handapeun rel, tapi henteu gaduh waktos - anjeunna hudang.
  The nightingale begal jeung goblin éta pisan deukeut. Si goblin ngagaduhan benjolan tibatan irung, raray rada jahat sareng taring panjang. Anjeunna oge rada jangkung, kira tilu méter. Teu anéh manéhna ngarérét. Jeung Nightingale éta gajih, lalaki beureum saulas jeung pipi hamster, protruding huntu hareup jeung dina seragam méwah jeung medali. Tah, ditambah kumis, khas urang Prusia.
  Ningali yén serangan reuwas teu hasil, Nightingale nu Garong nempatkeun dua ramo dina sungut sarta nyoba whistle.
  Dominika masihan anjeunna tajongan roundhouse kalawan keuneung bulistir nya. Jeung garong roars nyeri. Sarta anjeunna malah spat kaluar getih.
  Si goblin ngayunkeun stikna. Budak pahlawan Dobrynya ngaluncat sareng nyekel goblin ku rambut, murag kana tonggongna sareng ngalungkeun anjeunna ka dirina. Goblin nabrak kana tutuwuhan kawas kaktus kembang jeung lolong deafeningly. Jeung ngagaur nya éta kawas kalde liar.
  Margarita nyengir. Nightingale nyoba cingogo deui nalika Dominika pencét anjeunna dina gado ku tuur. Sarta anjeunna wheezed.
  Budak heroik Dobrynya nyanyi:
  Goblin nanya ka kami,
  Anjeun camo anjeun datang ?
  Nuju ka kota-
  Urang boga hal pikeun ngalakukeun!
  Goblin nyoba nyerang deui jeung klub. Budak pahlawan dodged niup jeung deui threw lalaki badag leuwih dirina, sabab Dobrynya teu boga kakuatan anak. Jeung sagalana sigana jalan kaluar.
  Goblin manteng deui. Sarta anjeunna naros beuki lalaunan. Barudak hudang sareng mimiti ngalungkeun congcot emas ka sétan rawa. Aranjeunna neunggeul anjeunna sareng ngajantenkeun anjeunna ngagaur. Jeung kedutan.
  Margarita ngoyagkeun tongkat sihirna. Jeung congcot mimiti robah jadi muih, sarta aranjeunna sacara harfiah smeared goblin kalawan krim, ngabalukarkeun anjeunna kedutan kawas loach dina frying pan.
  Jeung Dobrynya Nikitich ngangkat Nightingale nu Garong kana leungeun outstretched na threw anjeunna kana tangkal pinus beurat kalawan congcot pérak. Tina niup, Nightingale bakal nabrak sareng ngocok, maksa anjeunna nyerah hantu, atanapi langkungna, nyiduh getih.
  Budak Dobrynya nyanyi:
  - Nightingale the Robber, anjeun penjahat,
  Sareng pencét anjeun dina raray langkung keras ...
  Anjeun maot ayeuna, bajingan ,
  Maéhan anjeun ogé, tukang suling!
  Lajeng anjeunna nyandak eta jeung pencét eta kalawan fist na sakumaha teuas sakumaha anjeunna tiasa dina sirah. The Nightingale the Garong geus hurung dina ceulina. Sareng Dominika nunjuk tongkat indéks na ka goblin, sareng kumaha anjeunna mantra kompleks pikeun transformasi. Sarta eta bakal nyieun kakuatan bisa nepi ka tiwasna nu aya cascades énergi.
  Lajeng ... Aya hiji jangkung tilu-méteran lalaki buluan, sarta ayeuna di tempatna aya hiji méja sarat jeung sagala sorts pangan euyeub pisan jeung manisan éndah. Sareng ambu sapertos kitu muncul tina dapur anu luar biasa ieu.
  Dominica tweeted:
  - Ieu mangrupikeun transformasi sareng mujijat mujijat,
  Urang ngan ukur ningali surga dina sagala hal surgawi ...
  anu bersinar di mana-mana ,
  Mugi Gusti Nu Maha Kawasa gugah deui!
  Kanyataanna, dina méja iklas emas jeung jeruk, endah pisan, sparkling trays logam jeung muih, kalawan creams tina puluhan kelir béda jeung nuansa, kitu ogé pangan pisan éndah lianna, sarta overflows aromatik, sagala paling nikmat.
  Jeung kumaha megah donat éta, strewn bubuk éndah. Henteu aya deui anu nambihan atanapi ngirangan di dieu. Jeung gelas splashed kalawan cocktails tina rupa-rupa juices, kalawan fillings éndah nu ngajempolan jeung aromas jeung desain amis kalawan glaze. Sareng kuncup naon anu aya?
  Margarita seuri bingung jeung ngageroan reuwas:
  -Anjeun ngancik setan! Muhun, teu apal ! Anjeun kudu bisa ngalakukeun hal kawas kieu!
  Dominica, bingung, naros:
  - Éta hésé?
  Gadis partisan ngajawab:
  - Sumuhun, ampir teu mungkin! Sareng anjeun tiasa ngalakukeun sapertos kieu.
  Samentara éta, bégal nightingale nyoba cingogo deui. Sarta anjeunna puffed kaluar na lebar, pipi hamster-kawas. Tapi budak-pahlawan, pas nyandak eta, bakal ngecas eta kalawan bubudakeun na, tapi bisa nepi ka tiwasna, kawas sledgehammer a, fist. Jeung whistler nu, ku jalan, knocks kaluar leuwih ti sakali, eta Sigana mah a knocked kaluar, tuang huntu emas.
  Sarta anjeunna flew tibalik ka handap. Anjeunna plopped handap sarta stretched kaluar saolah-olah geus knocked kaluar. Tapi lajeng anjeunna luncat up, nempatkeun ramo na dina sungut deui sarta blew. Tapi tibatan cingogo, anu kaluar ngan harewos anu pikasediheun . Sareng lucu pisan. Barudak seuri. Nightingale the Robber ngagorowok:
  "Kuring bakal ngelek anjeun sakedapan, kuring bakal ngelek anjeun, kuring bakal ngelek anjeun, abdi moal boga karunya!"
  Salaku jawaban, Dobrynya, budak heroik ieu, najong gado Nightingale ku keuneung bulistir na. Jeung huntu ngalayang deui. Ngalungkeun leungeunna, kapala begal ngaléos.
  Dobrynya ngagorowok:
  Sareng saha anu bakal urang mendakan dina perang, sareng saha anu bakal urang mendakan dina perang,
  Urang moal lulucon jeung éta, urang bakal maéhan gadfly a!
  Urang bakal maéhan anjeun kawas gadfly a!
  Dominika nunjuk tongkat sihirna ka Nightingale the Robber. Margarita nyatet:
  - Naha anjeun hoyong ngarobih anjeunna ogé?
  Aktris awéwé unggeuk:
  - Hayu aya sahenteuna hal mangpaat!
  Gadis partisan nyanyi:
  Budakna kakeueum ku jadwal beusi,
  Sareng kuring ngan ukur tuang hiji hal anu séhat ...
  Alatan beban beurat, serangan dumadakan lumangsung,
  Sareng tétéla janten genius cyber tina kakuatan kolosal!
  Lajeng Dominica dipintal, nyieun inohong intricate dalapan jeung tongkat sihir nya.
  Sareng ayeuna, di tempat Robber Nightingale, sajumlah gunung manisan, dragees sareng porsi és krim muncul.
  Seuri riang kadéngé, jeung barudak mimiti luncat kaluar tina jukut. Aranjeunna lucu, tapi ipis, ragged, sarta tradisional tataranjang suku. Jeung karanjingan hébat aranjeunna pounced kana saréat, kana nu Robber Nightingale jeung Rawa Goblin ngancik. Margarita whistled ku ramo na ngagorowok:
  - Eureun, guys jeung katresna! Abdi ngartos anjeun, anjeun lapar sanggeus direbut ku penjahat ieu, tapi ngumbah leungeun Anjeun munggaran.
  Sareng kumaha anjeunna bakal ngaleupaskeun kilat tina tongkat sihir. Budakna kudu lumpat ka walungan, keuneung bulao hérang. Kanyataanna, éta kurang ajar dahar kadaharan kalawan leungeun kotor.
  Dominica naros:
  - Naon ieu, tahanan sareng tawanan Nightingale sareng Goblin?
  Margarita unggeuk sirahna caang:
  - Sumuhun persis! Urang dibébaskeun aranjeunna. Leuwih tepatna, anjeun anu ngabébaskeun kuring. Sareng ieu keren pisan .
  Aya leuwih ti saratus barudak, lalaki jeung awewe. Sakumaha biasa, aya tilu kali leuwih wawakil kelamin adil ti kelamin kuat.
  Dominica nanya heran:
  - Di dieu aranjeunna sadayana katingali umurna henteu langkung ti dua belas taun. Naon, garong ieu henteu maéhan déwasa?
  Margarita ngajelaskeun:
  - Henteu, tangtosna, aranjeunna maéhan déwasa ogé. Ngan sanggeus dibébaskeun déwasa narima awak barudak. Salaku éta, contona, ku Dobrynya Nikitich. Sareng sareng kuring ogé, kuring masih katingali sapertos budak awéwé.
  aktris gadis nyatet:
  - Budak leutik abadi, sapertos dina dongéng, saé pisan ! Jeung anjeun malah bisa ngomong - tiis!
  Margarita nyerengeh, ngacungkeun huntuna:
  - Leres, ieu mangrupikeun dunya anu saé anu sadayana saé pisan . Tapi aya loba bahaya di dieu. Khususna, aya jalma anu langkung bahaya tibatan goblin sareng Nightingale the Robber.
  Dominica nanya dina harewos:
  - Saha, contona?
  Gadis partisan nyarios tenang:
  - awéwé heubeul Shapoklyak!
  Aktris awéwé tweeted:
  Muhun, muhun, nini mangrupikeun pamimpin!
  Babaturan jeung manéhna téh kawas ulin jeung buaya!
  Jeung mojang nyokot eta jeung threw congcot jeung toes bulistir nya. Nu neunggeul capung. Serangga ngabeledug, paburencay kana konpét.
  Margarita nyatet, ngoyagkeun sirah na kalawan curls emas:
  - Teu hade maehan mahluk hirup!
  Dominica nyatet:
  - Tapi éta ngan hiji serangga!
  Margarita nyanyi pikeun ngajawab:
  - Anjeun nyiduh ciduh anjeun kana angin,
  Tong ngaremuk kutu atawa sireum...
  Ulah malah megatkeun dahan di leuweung -
  Sadaya kahirupan di Bumi mangrupikeun hiji kulawarga!
  Aktris mojang ngahuleng, ngacungkeun huntuna:
  - Kuring, anjeun, manéhna, manéhna - babarengan sakabeh nagara,
  Babarengan kulawarga ramah!
  Dina kecap we, saratus rebu mah!
  Barudak nyeuseuh sorangan di walungan. Sareng ayeuna aranjeunna lumpat ka tuangeun, gumbira sareng ngagurilap.
  Dominica jeung Margarita whispered mantra babarengan, sarta méja jadi panjang. Ayeuna aya cukup spasi pikeun dulur diuk turun.
  Barudak, twitching suku bulistir maranéhanana, diuk turun jeung nyanyi di chorus dina sora jelas maranéhanana:
  Taplak taplak mébér kawas salju
  Sareng barang-barang anu disimpen ...
  Barudak sadayana bakal suksés,
  Jeung manggang ti Cheburashka!
  Sanggeus éta, maranéhanana mimitian dahar. Di dieu loba pisan barudak geulis, sanajan maranéhna capé ku lapar jeung deprivation.
  Dominica jeung Margarita, saprak maranéhanana well-fed, tanpa mikir dua kali, mimiti nari. Jeung hayu urang stomp bulistir anjeun, chiseled, samak suku.
  Katresna ngahuleng ngahuleng sorana;
  Kuring lahir di nagara luar angkasa
  Dimana sadaya budak awéwé gelut pisan ...
  Iblis teu bisa ngéléhkeun Fatherland,
  Pikeun kamulyaan indung urang Rusia!
  
  Urang bakal tiasa ngabela Rus suci',
  Sareng kumaha kejam sareng jahatna musuh ...
  Urang bakal ngéléhkeun lawan urang teuas,
  Jeung sumanget Rusia jeung pedang bakal Maha Agung!
  
  Rusia, ieu tanah air kuring,
  Suci sareng kosmis bumi ...
  Sadaya bangsa mangrupikeun hiji kulawarga,
  Jeung gadis salamina ngora!
  
  Urang bakal ngabela Tanah Air urang dina perang,
  musuh jahat ...
  Di luhureun kami aya kerub jangjang emas.
  Hayu urang masihan kado ka prajurit Rusia!
  
  Di Rusia sadayana saé, saé,
  Sareng wasiat urang bakal langkung kuat tibatan baja ...
  Budak éta gaduh dayung anu kuat dina pananganna,
  Sareng babaturan Stalin maréntah di dinya!
  
  Jalma cinta Tanah Air kuring,
  Urang bakal ngajantenkeun langkung indah salamina ...
  Fatherland moal dipaling pikeun ruble,
  Jeung Allah Svarog teh Al Masih hébat !
  
  Muga Tanah Air abdi dimulyakeun,
  musuh dina perang ...
  Lada Ibu Gusti anu dipikacinta ku kuring,
  Hayu musuh Rusia meunang comeuppance maranéhanana!
  
  Upami diperlukeun, urang tiasa ngucurkeun getih musuh,
  Rusia teu tiasa dibawa kana tuur na ...
  Pemburu bakal geura-giru robah jadi buruan,
  Sareng pamimpin hébat, Lenin, bakal sareng urang!
  
  Urang bakal nalukkeun luasna rohangan,
  Urang bakal masihan kabagjaan, kabagjaan ka sakumna jagat raya ...
  Moscow malah leuwih luhur ti Roma sorangan,
  Kalayan kakuatan anu teu robih dina perang!
  
  Nalika perang datang ka tanah caang urang,
  Kami bakal nunjukkeun ka Fuhrer karakter kami anu kuat ...
  Rusia bakal nampi biaya anu lumayan,
  Kami leuwih luhur ti panonpoé sarta leuwih geulis ti tatangkalan!
  
  Percanten ka abdi, Rus 'moal bakal ruruntuhan,
  Horde moal mawa urang kana tuur ...
  Berjuang pikeun Tanah Air anjeun sareng ulah sieun,
  The Rusia teu nyaho kalemahan jeung hoream!
  
  Nagara urang tercinta bakal bangkit deui,
  Bakal nembongkeun sakabeh alam semesta kakuatan-Na ...
  Jeung Iblis bakal ancur
  Musuh ti Fatherland bakal ambruk kana kuburan!
  Éta kumaha katresna, jumping kalawan suku bulistir maranéhanana sarta spinning kawas setan, mimiti ngagaur sarta luncat dina somersaults ganda.
  katresna geulis tur agrésif dieu . Jeung kumaha maranéhna squeal, jumping up.
  Muhun, oke, barudak dahar jeung nyanyi hal sorangan. Sareng aranjeunna ngalakukeunana dina cara anu positip. Ieu lagu maranéhanana. Jeung maranéhna spinning sabudeureun kawas luhureun spinning.
  katresna kelas luhur.
  Tapi lajeng hiji kukupu kacida gedéna mucunghul di langit, kawas naga nyata. Jeung jangjangna kacida gedéna nepi ka hérang siga emas nu ditataan ku batu permata. Sarta eta kasampak jadi endah tur geulis. Ieu memang, terus terang diomongkeun, kukupu anu jadi badag, kawas dinosaurus.
  Dominica nyatet ku seuri:
  - Anjeun moal ningali kaajaiban di dieu. endah pisan!
  Margarita seuri jeung ngajawab:
  - Sumuhun, ieu téh sabenerna artropoda nu pikaheraneun. Tapi ieu sanés hal anu paling héran. Aya loba hal séjén pisan cool.
  Dominica nyanyi:
  Tapi sanes buku atanapi musium,
  Aranjeunna moal ngaganti babaturan urang!
  Jeung gadis ti wand magic bakal ngaleupaskeun beam a. Jeung gelas cocktail anyar mucunghul. Jeung barudak narajang aranjeunna.
  Éta kumaha hébat sadayana tétéla . Sarta ngan sababaraha jenis musik muterkeun dina sirah kuring.
  Jeung kumaha Dominic jeung Margarita teu nyanyi;
  Beauties nyerang tataranjang suku,
  Aranjeunna ngajalankeun, awéwé anu saé ...
  Upami anjeun kedah pencét Fritz ku tinju anjeun,
  Atawa aranjeunna bakal slash anjeunna ku bedil mesin!
  
  Katresna teu bisa mampuh ragu
  Aranjeunna bakal ngubur Nazi maot ...
  Sareng aranjeunna bakal najong anjeunna tina sukuna,
  Jeung wae ajag lolong karnivora!
  
  Rusia, ieu kecap pikeun prajurit,
  Nalika, percanten ka kuring, éta henteu langkung tiis ...
  Sanajan kadang kaayaan keur suram,
  Dimana Kain hideung jahat triumphs!
  
  Tong percaya, anggota Komsomol ulah kabur,
  Sareng upami aranjeunna ngajalankeun, maka ngan ukur nyerang ...
  Sareng sadaya Nazi bakal tiwas sakaligus,
  Jeung Fuhrer bakal diangkat kana blok chopping!
  
  Rusia, ieu tanah air kuring,
  Anjeunna bersinar, ngan geulis ...
  Saha waé anu pengecut henteu patut bahkan rubel,
  Sareng, anjeun terang, ngadebat sareng prajurit bahaya!
  
  Tapi terang yén urang bakal ngéléhkeun pasis,
  Jahat moal marentah dina tahta...
  Di luhureun kami aya kerub jangjang emas,
  Jeung Allah Svarog kalawan hébat dina makuta!
  
  Saha waé anu pengecut, percaya ka kuring, nyaéta budak anu lemah,
  Takdirna hiji - tahan hinaan...
  Dinten anjeun montir, isukan anjeun mandor,
  Jeung anjeun sorangan bisa ngéléhkeun tonggong batur!
  
  Budak awéwé gaduh kakuatan, ngan saukur gunung seuneuan,
  Kadang-kadang anjeunna kuat ngabongkar gunung ...
  Perang ngamuk sareng badai anu jahat,
  Jeung maot terus terang mows turun bangsa manusa!
  
  Kuring bakal nyarioskeun ka anjeun jujur, ksatria,
  Kami kuat nalika urang Rusia ngahiji...
  Peryogi jajan kanggo nganggo garpu sareng péso,
  Kami ksatria anu teu kaéléhkeun dina perang!
  
  Naon iman urang, ka Gusti Kristus,
  Sanajan urang ogé hormat Lada ...
  Kawan Stalin sapertos bapa urang,
  Jeung bakal aya tempat paradise komunisme!
  
  Anu tadina maot bakal dihirupkeun deui
  Sareng urang bakal janten langkung geulis sareng wijaksana ...
  Sareng lalaki, tangtosna, bangga pisan,
  Sanajan sok ngomong omong kosong!
  
  Dina cinta, Fatherland urang ibarat béntang,
  Percaya ka kuring, éta moal pernah kaluar ...
  Hiji impian hébat bakal jadi kanyataan
  Bakal aya katengtreman jeung kabagjaan sakuliah jagat raya!
  
  Abdi bogoh Maria, abdi ngahargaan Lada sacredly,
  Svarog geulis tur Perun hébat ...
  Abdi bogoh ka Yesus sareng Stalin,
  Beungeut suci tina ikon anu dipikacinta ku kuring!
  
  Iraha bakal aya surga nyata?
  Percanten ka abdi, sadaya harepan anjeun bakal kawujud dina éta ...
  Masihan haté anjeun ka Motherland anjeun,
  Sagalana bakal rupa, leuwih kuat ti saméméhna!
  Sanggeus éta, tungtungna, barudak dibébaskeun dahar. Aranjeunna lajeng ngabentuk detachment a. Langkung ti saratus budak sareng awéwé.
  Jeung maranéhna indit kaluar dina Maret a. Dobrynya nyatet ku seuri manis:
  - Aranjeunna bakal tarung, kuring yakin!
  Jeung budak pahlawan luncat kana naga.
  Oenomaus nyatet:
  - Detachment sapertos kitu bakal gancang teuing. Urang mindahkeun leuwih gancang dina komodo. Sareng di dieu anjeun ogé kedah terang nalika eureun.
  Barudak diwangun. Ngan hiji baroness anu sopan komo pakéan mewah. Sésana katingali sapertos pengemis, ragamuffin ngora . Sanajan kitu, éta leuwih dexterous mun mindahkeun tataranjang suku.
  Dominica nyatet:
  - Upami awéwé baroness leumpang, maka sapatuna anu berharga bakal dibongkar sareng murag. Meureun anjeun kedah tataranjang suku kawas dulur sejenna?
  Baroness ngajawab:
  - Anjeun teu tiasa ngantosan! Langkung saé kirimkeun kuring ka bapa kuring, Adipati, anjeunna bakal masihan anjeun ganjaran sareng moal menyakiti anjeun!
  Margarita unggeuk ka Dominika:
  -Anjeun gaduh kakuatan alam gaib sapertos kitu. Ku kituna hayu urang nyandak eta babarengan jeung ngirim biaya radiant, sarta maledog gadis ka puri bapana!
  Aktris awéwé nyarios:
  - Kumaha upami ganjaran?
  Margarita seuri sareng nyarios:
  - Nya, aranjeunna bakal masihan anjeun dompet emas, janten éta leres pisan? Leuwih ti éta, abdi tiasa conjure emas tina tangkal biasa na congcot, sarta anjeun bisa ogé!
  Dominika nyentak:
  - Wow! Ku kituna urang bisa meuli sorangan a dukedom a!
  Gadis partisan bantahan:
  - Dilarang! Emas ajaib dilarang diedarkeun, upami henteu bakal langkung seueur tibatan beusi. Anjeun ngartos, inflasi tina koin mulia!
  Dominica nyatet:
  - Naha ieu sapertos dina hyperboloid insinyur Garin?
  Margarita unggeuk:
  - Sapertos kitu. Kuring maca buku ieu nalika kuring leutik. Leres, teras standar emas runtuh, sareng éta pikasieuneun .
  Enomai nyatet bari seuri:
  - Tapi tetep, meureun ngangkat baroness a? Sangkan manéhna teu jadi disgusting!
  Dobrynya unggeuk bari seuri:
  - Leres, urang bakal ngalakukeun ieu sakaligus,
  Hayu urang masihan anjeunna hal tiis!
  The Baroness dicap deui dina jukut jeung ngagorowok:
  - Bawa kuring ka bapa! Atawa kuring bakal boga anjeun sadayana dieksekusi!
  Barudak ngabarakatak.
  Ujug-ujug, gnome dina topi muncul tina handapeun jukut. Anjeunna jelas masih ngora pisan, tanpa janggot. Tapi ku tongkat sihir di leungeun.
  Hiji sora leutik ngomong:
  - Saterusna kuring ngadéngé sora gadis capricious. Meureun éta waktu ngadidik nya?
  Baroness ngagorowok:
  - Coba waé, sial !
  Sareng anjeunna nyobian ngalihkeun gnome ku suku sapatuna. Anjeunna ngoyagkeun tongkat sihirna. Budak awéwé sareng budak lalaki ti jaman baheula ngaleungit.
  Dominica ngagero:
  - Wow!
  Margarita unggeuk:
  - Ieu budak dwarf. Jinis khusus gnome anu dipasihan sihir. Ayeuna anjeunna nyandak gadis capricious pikeun diangkat. Jeung baroness bakal tétéla kudu diajar budaya, sopan santun jeung karya conscientiously.
  Enomai nyarios bari seuri:
  - Sarta kuring hayang spank dirina! Janten, bebanna kaluar tina taktak anjeun.
  Dobrynya ngasongkeun:
  -Naha anjeun ka rorongkong? Jadi meureun éta waktu pikeun pencét jalan.
  Margarita nyatet:
  - A saeutik ngadeukeutan aya benteng tina sorceress jahat Bastinda, anu owns artefak sejen tina dua belas - a beurit konéng. Ieu naon urang kudu direbut.
  Leuwih ti éta, urang geus boga tentara leutik, leuwih ti saratus guys. Di antarana nyaéta pahlawan Phoenix Falcon. Anjeunna oge budak, tapi kalawan kakuatan hébat.
  Dobrynya nyatet:
  - Kuring nyaho Phoenix. Ngan kumaha anjeunna direbut?
  Gadis partisan ngajawab:
  - Ku licik, kawas anjeun. Tapi ayeuna urang gaduh tentara, sareng urang bakal nyerang karaton Bastinda!
  Dominika maén kalawan abs nya dina beuteung nya. Saterusna manéhna nyokot eta jeung crushed nut bohong dina jukut jeung toes bulistir nya. Manehna tossed kernel na, bray dina sungut nya, nyapek ku huntu kuat sarta cooed:
  - Nyerang? Nya, kuring resep ide ieu. Sanajan, ngaran Bastinda ngingetkeun kuring kana dongeng barudak. Sanes éta anu teu pernah ngumbah dirina?
  Margarita ngegeleng:
  - Kuring ogé terang dongeng ieu. Henteu, ieu dukun rada béda. Manehna boga sakabeh tentara beurit. Nya, sareng ogé orc bayaran. Artefa CT kalayan beurit masihan kakuatan anu ageung pikeun rodénsia, janten ...
  Gadis partisan maréntahkeun:
  - Barudak! Megatkeun kaluar jarum tina spruces pérak caket dieu, anjeun bakal geura-giru ningali aranjeunna nalika urang asup ka rungkun. Ieu bisa nyieun pakarang santun.
  Lalaki ngajawab:
  - Urang bakal ngalakukeun sagalana, Jurusalamet urang!
  Jeung tim marched. Sanajan aya tilu kali leuwih katresna ti lalaki, maranéhna ogé terang kumaha carana mars. Jeung maranéhna ditarik nepi toes tina suku maranéhanana. Dina waktos anu sami, musik diputer.
  Détasemén ngaléngkah dina pawai. Di dieu, sanggeus dahar, sababaraha guys yawned beurat, tapi katresna mimiti ngéléhkeun kendang homemade dijieunna tina daun merak , sarta wanda jadi leuwih riang.
  Barudak tramped dina formasi. Dominika panginten éta sapertos dina pilem ngeunaan Malchish-Kibalchish . Aya ogé lalaki marching tataranjang suku. Tapi pikeun sababaraha alesan teu aya katresna dina pilem Soviét. Sareng ieu malah anéh, sabab dina rezim Beureum aranjeunna terus-terusan negeskeun persamaan kelamin.
  Sareng seueur pisan budak awéwé di dieu, sareng aranjeunna sapertos pejuang anu dilahirkeun alam dina Maret - sabagean jalma, sabagean ti kulawarga elf, sapertos anu katingali tina ceuli lynx na. Muhun, jenis matriarchy.
  Barudak nyerbu, sareng dina waktos anu sami, aranjeunna mimiti nyanyi, saolah-olah tanpa ieu:
  Elfia mangrupikeun nagara urang anu bijaksana,
  Dina kakawasaan Raja Mésias ...
  Eta geus dibikeun ka urang salawasna ku Allah,
  Pikeun ngajantenkeun kahirupan urang langkung bahagia!
  
  Muga-muga Oenomaus anu saé dina kamulyaan,
  Anu ngéléhkeun musuh tina Fatherland ...
  Anjeun berjuang pikeun anjeunna sareng wani,
  Sarta kami baris geura-giru ngawitan hirup dina Solcenism !
  
  Budak awéwé tataranjang suku lumpat
  Aranjeunna hoyong ngalawan musuh ...
  Sareng Orkler ieu henteu saé,
  Sabalikna, anjeunna ngan ukur gambar badut!
  
  Nagara hébat tanpa wates
  Di mana wasiat, anjeun terang, generasi ...
  Sanaos abdi-abdi Iblis ngarencanakeun,
  Tapi genius seuneu bakal sareng urang!
  
  Kuring yakin yén tekanan urang teu bisa dieureunkeun,
  Tangtu, urang bakal ngancurkeun musuh urang nepi ka taneuh ...
  Anjeun nyerat éta dina buku catetan anjeun, budak leutik,
  Betapa endahna jalma hirup dina kaayaan Oenomaus !
  
  Kami bakal ngajantenkeun Fatherland langkung saé tibatan saha waé,
  Surga bakal datang dina kahirupan ieu ...
  Hayu urang ngagungkeun kasuksésan liar urang
  Sarta geura-giru urang bakal hirup dina elfinism!
  
  Henteu, percanten ka kuring, urang Orkish teu tiasa rusak,
  Sanajan musuh kuat jeung licik pisan...
  Tapi urang bakal lulus ujian kalayan A,
  Muga-muga saé dina Oenomaus !
  
  Kaagungan agung Tsar, percanten ka abdi,
  Kalayan makuta anjeun pinuh ku inten ...
  Sareng, anjeun terang, sato galak galak bakal ditumbuk,
  Panyakit ogé bakal surut, percanten ka abdi, kusta!
  
  Henteu, pikeun Elfia anjeun ogé peryogi Elfrog ,
  Babaturan, ulah ngahianat ka Gusti...
  Agung tur mulya éta kulawarga nu maha kawasa,
  Tong nunjukkeun kalemahan anjeun!
  
  Geulis Lada nyaéta tempa para dewa,
  Percanten ka kuring, anjeunna ngalahirkeun cinta ...
  Ulah runtah jalma ngan ukur kecap anu teu perlu,
  Dibuka kaagungan tanpa wates!
  
  Anjeun teu tiasa nahan panah Elfrog ,
  Anjeunna bakal nembus musuh naon waé ...
  Ngan ulah ngaharepkeun hal-hal anu bodo,
  Tameng prajurit elf bakal nutupan!
  
  Elfia, ieu tanpa ragu kakuatan,
  Anjeunna tiasa mindahkeun gunung ...
  Sanajan kadang daging sangsara pisan,
  Urang tiasa nolak sagala halangan!
  
  elf anu mulya bakal geura-giru timbul ,
  Anu nincak jagat raya...
  Kerub Allah bakal ngalegaan jangjangna,
  Sareng bakal aya hiji hal, percanten ka abdi, Penciptaan ...
  
  Déwi Lada anu mulya, percanten ka abdi,
  Anjeunna masihan cinta ka sadaya putrana ...
  Sareng ayeuna anjeunna bakal janten ksatria anu kuat,
  Jeung hayu urang pencét musuh teuas dina snout!
  
  Anjeun Fiev , kawas ibukota elves ,
  Indung, percanten ka abdi, kota Drussian anu mulya ...
  Hayu urang nyerang musuh ,
  Kami satria, percanten ka kuring, kami sanés pengecut!
  
  Pikeun tanah air abdi anu suci,
  Urang bakal berjuang pisan ...
  Elf moal dirampok tina ruble,
  Barina ogé, elves lampu salawasna terang kumaha carana ngalawan!
  
  Aya awéwé geulis, percanten ka abdi,
  Yén aranjeunna rurusuhan pisan dashingly dina tiis ...
  The Fuhrer, sato galak, bakal dicabak,
  Urang bakal tumuwuh geulis, anjeun terang, acuk!
  
  Henteu, urang moal pernah nahan amarah ,
  Hayu urang angkat Elf anu cahayana panonpoé ...
  Hiji impian hébat bakal jadi kanyataan
  Handapeun langit ieu radiantly biru!
  
  Elfrog bakal sumping sareng ngahirupkeun anu maot,
  Tapi urang kedah ngahirupkeun deui pikeun hirup anu keren ...
  Urang bakal nalukkeun luasna jagat raya,
  Kristus abadi, sarta Yudas aya di naraka!
  
  Ngalayanan Oenomai satia,
  Sareng punten ulah berontak ngalawan raja ...
  Muga-muga putra elves aya dina kamulyaan,
  Elfia, ieu sanés titik dina peta!
  
  Urang bakal geura-giru nalukkeun jagat raya,
  Mugia aya kakuatan pikeun hirup sareng maot ...
  Saha waé anu hirup bakal janten kerub,
  Éta lalaki téh kawas Allah, percanten!
  . BAB 10.
  Dominika balik deui ka kelas akademi na, mungkas sési na dina posisi lotus. Ayeuna manehna mimiti diajar deui rupa-rupa mantra, rupa-rupa wangun jeung jenis. Jeung manehna ngalakukeun ieu kalawan kahayang hébat.
  Sanggeus éta, kuring indit ka dinner. Gigireun nya éta gadis Fiesta. Aranjeunna tuang cumi-cumi dina saos babarengan sareng dikumbah ku campuran susu sareng jus tomat. Sanggeus éta, sagalana janten utama.
  Saatos tuang, Dominika dipager ku Fiesta nganggo tongkat sihir. Jeung manehna threw kueh badag kalayan krim dina dirina , smearing dirina tina sirah nepi ka toe.
  Manehna ngaku eleh jeung masihan dirina cingcin ti unggal suku bulistir nya. Sareng ayeuna Dominica bersenjata langkung kuat sareng langkung maot .
  Sanggeus éta, duanana awéwé mandi sarta indit ka kamar maranéhanana.
  Di kamar, Dominica calik dina ranjang, narilep sukuna dina bentuk lotus, sareng deui ngalihkeun hakekat fisik sareng spiritualna ka tingkat anu sanés tina dunya méntal.
  Ayeuna aranjeunna soaring on komodo, sarta skuad barudak keur marching handap aranjeunna.
  Dipimpin ku dua budak lalaki: Viscount sareng pahlawan Phoenix Falcon. Duanana budak lalaki ganteng jeung otot pisan nonjol, sarta dina ngan kolor. Kuat, hayu urang sebutkeun, guys. Jeung maranéhna Maret, overtaking kolom.
  Barudak nyoba mindahkeun gancang-gancang, sarta unggal ayeuna lajeng aranjeunna mimiti ngajalankeun. Sareng katingalina sapertos tentara malaikat kalayan sirah anu cerah sareng lucu. Sareng aranjeunna masih teu nganggo pakarang, kecuali tongkat buatan bumi.
  Tapi tuluy maranehna asup ka rungkun pinus. Sababaraha srigala ngagerem, tapi Phoenix ngalungkeun congcot beurat ka aranjeunna kalayan suku bulistir, sareng sacara harfiah ngarecah tangkorak predator.
  Anjeunna murag, jeung ajag séjén mimiti kabur. Jeung barudak mimiti nyortir kaluar congcot jeung twigs.
  Margarita nyatet:
  "Kuring émut sakali sadayana detasemén barudak partisan ngayakeun perang anu serius. Jeung battalion Jerman ngungsi. Jeung barudak lumpat sanggeus aranjeunna sarta pencét aranjeunna kalayan Slingshots .
  Dominica satuju:
  - Slingshot, ieu kakuatan bisa nepi ka tiwasna!
  Barudak prajurit, kanyataanna, mimiti ngawangun Slingshots. Jeung nyieun hiji hal kawas bows.
  Margarita nyandak éta sareng nyatet ku seuri:
  - Senjata urang bakal paling sampurna upami diusir ku sihir.
  Dominika nyegrek, ngacungkeun huntuna:
  - Utamana lamun kuring nambahkeun eta!
  Sanggeus barudak pakarang sorangan, duanana sorceresses kuat nyokot wands maranéhanana.
  Margarita ngahuleng:
  - Urang conjure di unison!
  Dominika dikonfirmasi:
  - Leres!
  Kadua budak awéwé ngumpulkeun énergi tongkat sihirna sareng ngaluncurkeunana kalayan kakuatan kolosalna. Lajeng beauties nyandak na dibuka aliran énergi ti toes bulistir maranéhanana ngaliwatan grup barudak. Lajeng hiji mujijat lumangsung, sarta rébuan photoblitzes , atawa, kawas supernova miniatur, burst kana seuneu.
  Margarita sareng Dominika mimiti maca mantra sareng nyanyi:
  Kami budak awéwé, asup kana pantheon,
  Aranjeunna sumpah sumpah pikeun satia ka Fatherland ...
  Janten eleh ngamuk ngantosan para Orkish,
  Nya, kumaha upami Elves hirup di handapeun sinar panonpoé !
  
  Nymphin aya sareng kami , sapertos logam,
  Dijieunna tina perunggu, anu langkung kuat tibatan baja ...
  Kuring ngimpi ngabalikkeun dunya,
  Salaku genius hébat Gralin bequeathed!
  
  Urang bakal ngajantenkeun Fatherland langkung tiis,
  Sarta kami bakal ngangkat Fatherland luhureun béntang ...
  Muga aya kasuksésan sareng elf-girls ,
  Sanaos suku alit urang sadayana bulistir !
  
  Orkshist nyerang tanah air kuring,
  Trolls samurai datang ti wétan ...
  Abdi bogoh Solcesus sareng Gralin ,
  Sareng , kuring yakin, urang bakal ngancurkeun musuh !
  
  Elfrog anu kasohor aya sareng urang ,
  Anu Solcenism , bercanda, bakal ngawangun ...
  Pangkuatna sadaya di jagat raya nyaéta Kulawarga anu mulya,
  Éta bakal nambihan kasadaran sareng wasiat ka urang!
  
  Kuring yakin urang moal nyerah,
  Tanah air teu tiasa diturunkeun ...
  Babaturan Gralin mangrupikeun béntang anu terang,
  Sareng guru urang nyaéta jenius anu bijaksana Drenin !
  
  Urang bakal ngadamel Fatherland urang,
  Langkung geulis sareng bercahaya di bumi ...
  Sareng anjeun terang, bakal aya bedil pembunuh,
  Hayu dewasa sarta barudak senang!
  
  Kaduruk Elfrog , ulah kaduruk dina haté anjeun,
  Anjeun mangrupikeun patron sadaya pedang Elf ...
  Kami bakal ngawangun pas, kuring yakin, surga anu kuat,
  Solcesus bakal datang, misi suci!
  
  Tong percanten ka geng Orkler , babaturan,
  Yén manéhna bakal meunang gampang tur menacingly ...
  Urang sadayana hiji kulawarga -
  Sareng percanten ka kuring, éta henteu telat pikeun cinta Tanah Air anjeun!
  
  Gusti Nu Maha Kawasa ngajaga urang sadaya,
  Bakal ngangkat bandéra tujuh warna dina taneuh...
  Sareng predator jahat bakal janten buruan,
  Urang ogé bisa nyanghareupan Sétan!
  
  Abdi bogoh ka Great Fatherland,
  Di jagat raya teu aya deui anjeun anu langkung éndah,
  Kami moal ngajual Elfia pikeun ruble,
  Hayu urang ngawangun katengtreman sareng kabagjaan di jagat raya!
  
  Dina nami Motherland urang, impian,
  Elf hébat bakal naék ...
  Sagalana sejenna ngan kasombongan
  Sareng hiji Mésias énggal bakal aya sareng urang!
  
  Duh Lada, Nu Maha Kawasa,
  Anjeun bakal masihan cinta sareng katengtreman ka elves cahaya ...
  Kuring nyaah ka anjeun, mohon anjeun,
  Jeung lamun perlu, neunggeul ku kilat!
  
  Ælfria , Lady of Surga,
  Masihan Solcesus ka Alam Semesta ...
  Demi anjeun Gusti anu agung parantos gugah,
  Jalma-jalma henteu kaleungitan rasa!
  
  Punten dicatet, elf sapertos kieu,
  Dewa Elven dihormat pisan ...
  Kami putra hébat ti Motherland,
  Jeung putri salawasna meunang dunya!
  
  Babaturan, urang kedah ngadoa ka Tanah Air,
  Perun, Yarilo jeung Elfrog perkasa ...
  Kami bakal janten salaki anu kuat,
  Sarta kami bakal niup jauh malah awan di langit!
  
  Ayeuna musuh parantos diusir ti Elfskva ,
  Anjeun nganyenyerikeun para pecinta lingkungan ...
  Kami satia ka Solcesus sareng Gralin ,
  Sareng bakal aya seueur tank kalayan bedil!
  
  Henteu, musuh moal tiasa ngabendung elf,
  Kusabab prajurit urang maha kawasa ...
  Lulus ujian, ngan ukur lima,
  Ku kituna unggal budak bakal pohara kuat!
  
  Soltsegrad bakal mulya ,
  Sareng urang bakal ngajaga anjeunna tina serangan ...
  Jajaran ksatria anu meunangna bakal datang,
  Sanaos getih ngalir dina aliran anu teu kaampeuh!
  
  Budak awéwé tataranjang suku dina tiis,
  Aranjeunna lumpat, keuneungna kedip-kedip...
  Sareng aranjeunna bakal pencét Orks ku tinjuna,
  Kain anu teu gaul bakal diratakeun!
  
  Sagalana bakal oke, jalma terang,
  Urang bakal mendakan konstelasi di luar angkasa...
  Barina ogé, éta dosa mun ragu kawani,
  Jeung bakal aya hiji lalaki dina tahta Allah!
  
  Urang bakal ngahudangkeun deui anu maot ku élmu,
  Urang tiasa janten langkung ngora sareng langkung geulis ...
  Di luhureun kami aya kerub jangjang emas,
  Pikeun indung Elf geulis kuring!
  Jadi katresna nyanyi, sarta sakabeh tentara barudak kapanggih sorangan dina bersinar armor jeung kalawan kuat, malah tiis, pakarang.
  Sanggeus éta, rearmament sahiji budak jeung katresna réngsé. Sarta maranéhanana éta siap pikeun tarung serius.
  Dominika sareng Margarita ngaluarkeun sinar kakuatan anu nyababkeun transformasi skala ageung. Tur ayeuna tentara barudak geus siap.
  Janten anjeunna angkat dina perang perang.
  Dobrynya nyatet kalayan katingal pisan:
  - Urang bakal meunang deui! Sareng ieu hakekat urang.
  Hiji kuya ukuran tank Jerman Tiger alus crawled payun. Manehna boga cangkang inten, atawa rada, sparkling kawas ditutupan ku batu mulia. Sato lucu pisan.
  Margarita wittily nyatet:
  - Kalayan cangkang sapertos kitu, kuya sorangan résiko janten korban pemburu ambisius!
  Dominica unggeuk jeung nyanyi:
  Beling téh alus
  Ngalawan bedil mesin, aduh , teu nanaon!
  Tapi lagu nya tétéla teu pisan lumrah, sarta kaluar tempat.
  Barudak prajurit leumpang ngurilingan kuya. Salah sahiji budak lalaki hayang némbak manéhna, tapi prajurit awéwé nempatkeun leungeun-Na dina taktak budak urang jeung squeaked:
  - Henteu kedah!
  Budak awéwé séjén nyarios:
  - Éta pikeun tim!
  Ieu sabenerna barudak gelut anu hayang pisan gelut.
  Dominika nyatet bari seuri:
  Sareng di kénca nyaéta tentara urang, sareng di katuhu nyaéta tentara urang,
  Ieu alus pikeun punch kuring dina beungeut jeung teuing nginum !
  Para prajurit éta dina wanda anu saé pisan . Sareng sigana aranjeunna parantos siap ngalaksanakeun perjalanan anu panjang pisan. Jeung wanda maranéhanana bener moal luntur.
  Margarita nyarios bari seuri:
  - Leres, kuring kedah nyarios yén kami masih untung.
  Dominica nanya bari seuri:
  - Kumaha untung?
  Gadis partisan yakin ngajawab:
  - Kanyataan yén Perang patriotik Great lumangsung kirang ti opat taun. Kanyataanana, urang Jérman tiasa nolak langkung lami dina garis pertahanan anu kuat!
  Aktris awéwé unggeuk:
  - Abdi satuju sareng ieu. Malah aya sababaraha carita alternatif dina topik ieu. Tapi dina sagala hal, urang sanggup nyieun mujijat a. Sedengkeun pikeun Germans, sadar yen perang geus leungit, aranjeunna teu hayang nolak pisan. Ku kituna aranjeunna acted dina cara pragmatis sorangan!
  Margarita nyatet:
  - Ieu mangrupikeun salah sahiji kendaraan anu henteu suksés - nyaéta Macan, beurat teuing, sareng sambungan anu teu ditangtayungan antara turret sareng awak. tank ieu, anjeun kudu ngaku, teu utamana alus. beurat teuing jeung luntur, malah armor teu lokasina di lamping rasional. Sarta nempatkeun transmisi misah ti mesin - kasalahan badag.
  Dominica unggeuk satuju.
  - Anjeun teu tiasa ngabantah ieu ! Tangtu éta kasalahan! Tapi di sisi séjén, ngan maot teu nyieun kasalahan, sarta ngan lamun maranéhanana ti kahirupan sejen. Jeung kuring mikir yén manéhna téh. Sahenteuna pikeun anjeun!
  Margarita unggeuk satuju:
  - Enya, pasti aya akhirat! Sareng kuring pribadi yakin kana ieu. Sareng upami di jagat raya ieu kuring ditakdirkeun pikeun binasa, maka di anu sanés, aya anu bakal diteruskeun!
  Aktris awéwé unggeuk:
  - Kawas kaulinan komputer sajajalan kalawan jumlah teu kaétang tingkat béda!
  Gadis partisan dikonfirmasi:
  - Muhun, enya! Hal sapertos kitu, sareng ieu, kuring kedah nyarios, keren pisan ! Sareng di dieu anjeun tiasa girang langkung ti sakali atanapi dua kali.
  Budak pahlawan Dobrynya nyanyi:
  - Waktosna, waktosna, hayu urang girang,
  Dina hirup abdi ...
  Ka kageulisan jeung cup, sabeulah untung.
  Aduh, aduh, ayun, bulu dina helm,
  Kami bakal ngabisikkeun nasib langkung ti sakali!
  Kami bakal ngabisikkeun nasib langkung ti sakali!
  Kuring bakal ngancurkeun musuh! Kuring bakal ngancurkeun musuh! Kuring bakal ngancurkeun musuh!
  Jeung tawa sonorous barudak kadéngé. Dinosaurus gedé muncul di hareupeun tentara leutik . Leres, anjeunna henteu katingali teuing menacing, tapi anjeunna ageung. Jeung awakna badag, tapi sirah na, sabalikna, leutik, ditambah buntut panjang. Sareng di luhur aya ogé sirip ros-rosan.
  Dominica ngagero:
  - Ieu sato galak - hébat !
  Margarita unggeuk satuju:
  - Hefty sato! Tapi tong hariwang. Upami urang henteu nyabak, éta moal nyabak ka urang!
  Jeung gadis partisan maréntahkeun:
  - Prajurit ngora - entong némbak sareng ulah ribut!
  Barudak jadi tiiseun. Jeung maranéhna nyoba leumpang kalawan suku bulistir maranéhanana tanpa nyieun noise.
  Dominica nyatet:
  - Kumaha upami dinosaurus pireu?
  Margarita seuri hayang ngomong. Ujug-ujug aya nu ngagaur jeung rengat-rengatna dahan-dahan nu patah. Sato ukuran wangunan tujuh tingkat mucunghul, kalawan sungut badag, kawas lauk paus spérma elongated. Ieu sabenerna hiji brute badag . Jeung fangs panjangna kira lima méter.
  Dinosaurus, anu nangtung kénéh tur melong curiously ka grup barudak, nempo monster dahsyat na bergegas kabur. Jeung éta saolah-olah, kanyataanna, anjeunna spurred on. Éta langkung mahal pikeun ngalawan raksasa sapertos tyrannosaurus bergigi saber ieu.
  Dominica jeung Margarita ngangkat wands magic maranéhanana. Gadis partisan dipecat heula. Sareng tina ujung iteukna, pulsar pembunuh bakal ngapung kaluar. Sarta anjeunna bakal pencét sungut monster urang. Sarta anjeunna bakal geulis scorched. Tapi dina respon aya hiji ngagaur malah leuwih dahsyat na deafening.
  Dominica nyandak eta na di respon , manehna pencét eta kalawan sakabeh kakuatan dirina, akting kalawan kakuatan, saolah-olah pounding tihang murderous na, chirping:
  Dinosaurus, panginten anjeun ka dieu, sanés di Afrika,
  Meureun anjeun nyapek jarami pikeun sarapan,
  Dinosaurus, ...
  Jeung mojang dikirim nya porsi magic ka raksasa. Jeung maranéhna nyokot huntu fang-Na, jeung lamun maranéhanana pencét, maranéhanana robah jadi geulis, kuncup pink.
  Dominica nyanyi:
  Abdi hoyong ngadamel beusi
  Gajah ngadadak némbongan...
  Jangjang kawas lebah -
  Kembang tibatan ceuli!
  Margarita peupeus seuri, sarta deui, manehna bakal pencét dirina kalawan pulsar destructive tur destructive. Tapi tentara barudak mimiti mandi monster jeung panah. Jeung skala-armor na mimiti gelembung .
  Dominika nyandak sareng ngabebaskeun sihir tina suku bulistir sareng tongkatna. Sarta eta digawé ogé di dieu.
  Saolah-olah hiji hal gaib geus nyokot eta jeung muatan sorangan kalawan kakuatan destructive kolosal.
  Margarita nyokot eta jeung chirped, kiceupan ku panon safir na:
  - Wow!
  Tyrannosaurus rubuh, sarta dina tempatna mucunghul hiji méja badag tur lega, thickly sarat dahareun. Sarta di dieu éta geus jadi mewah tur unprecedented, unik. Jeung delicacies dazzling misalna.
  Dominica nyanyi:
  Ieu tétéla nikmat
  Sareng seungitna langkung amis tibatan madu ...
  Urang moal meunang ti scratch,
  Sareng alam urang bakal mekar!
  Margarita negeskeun ku seuri, ngacungkeun huntuna:
  - Leres, éta bakal mekar! Tur éta hébat!
  Sanggeus éta, gadis partisan ditambahkeun:
  - Sareng anjeun terang kumaha tuang sihir. Ieu , kuring kedah nyarios, luar biasa! Ngarobih ukuran anu ageung janten sajian anu ngeunah . Ieu sanés orc atanapi goblin - langkung gampang sareng aranjeunna!
  Dominica unggeuk jeung nyanyi:
  - Sagala anu mustahil mungkin, kuring terang pasti,
  Jeung diajar tuang magic, rada in absentia!
  Sareng najong suku anjeun dina baja anu kuat pisan,
  Jeung slash monster ku rautan!
  Margarita nyikikik sarta nyatet ku seuri yén manéhna sparkling kalawan mutiara:
  - Sumuhun, anjeun nyanyi jadi touchingly yén anjeun moal manggihan kasalahan! Super!
  Dominica satuju:
  - Abdi super hébat - pejuang cooler ti dunya!
  Sareng kumaha anjeunna bakal nyandak sareng gulung ku panonna yén aranjeunna inten biru sareng sapertos béntang.
  Méja jeung dahareun beckoned prajurit anak, sarta sababaraha di antarana mimiti ngadeukeutan ka dinya jeung nyokot donat jeung muih, dipped di coklat sarta sagala rupa krim. Hadé acan, nyandak sababaraha és krim. Ieu kacida luhung.
  Margarita niup tandukna bari ngagorowok:
  - Anjeun lalaki teu kedah tuang teuing ,
  Henteu kedah anjeun sadayana buru-buru ka borjuis ...
  Jeung nulis sorangan notebook,
  Mobilitas masih bakal mangpaat!
  Dominica nyatet ku seuri manis:
  - Sumuhun, éta bener tétéla hébat!
  Jeung manehna winked ku panon biru cornflower nya.
  Margarita nyatet:
  - Daging Dinosaurus henteu ngeunah pisan, komo deui pikeun mahluk karnivora. Tapi dahar kuda ...
  Dobrynya ngagorowok:
  - Abdi moal ngantep anjeun tuang kuda!
  Jeung budak-pahlawan nyanyi:
  Sivka-burka, kaurka prophetic,
  Nangtung hareupeun kuring
  Kawas daun saméméh jukut!
  Sivka-burka, kaurka prophetic,
  Kacida perluna
  Papanggih anjeun!
  Oenomaus nyandak eta sarta luncat kaluar naga. Anjeunna leres-leres hoyong nyobian tuangeun naon anu janten dinosaurus. Paling dipikaresep, éta hal menawan. Jeung budak-pangéran nyokot jajan jeung coklat sarta threw kana sungut-Na.
  Sarta anjeunna mimiti nyapek vigorously, éta creamy tur amis. Enak pisan.
  Barudak ngarenghik babarengan:
  - Muhun, hayu atuh coba! Tong bibi jahat!
  Margarita seuri polos:
  - Nami abdi Bibi? Éta lucu!
  Jeung gadis partisan ngagorowok:
  - Kuring gé masihan anjeun sapuluh menit dahar! Anjeun tiasa tuang, tapi dina moderation!
  Dominica nanya bari seuri:
  - Naha anjeun kedah lapar nalika perang?
  Margarita unggeuk sirah emas na, warna dandelion spring:
  - Sumuhun, kumaha! Jeung éta pisan nyapekeun!
  Budak awéwé mimiti nyanyi dina sora anu jelas pikeun ngantebkeun tragedi kaayaan.
  Bari nyanyi, mojang malah luncat tina naga. Jeung manéhna mimitian nari dina jukut jeruk jeung suku bulistir nya.
  Jeung sorana jadi iridescent jeung radiant:
  Kami anggota Komsomol, awéwé impian,
  Ngeunaan masa depan rahayat nagara éndah ieu ...
  Nalika urang satia ka Bumi sareng planét,
  Sarta kami meunang perang bahaya ieu!
  
  Usaha naon waé anu dibantah,
  Seuneu ngaduruk pisan dina haté ngora ...
  Katresna, ieu ngan geulis
  Hayu urang mukakeun panto ka legana rohangan!
  
  Saha waé anu lalaki nyaéta raksasa
  Élmu, abdi terang, bakal masihan anjeunna kakuatan ...
  Percanten ka abdi, panggero urang salawasna sarua,
  Ku kituna Habil maréntah, sarta Kain di tawanan!
  
  Abdi hoyong panén anu seueur pikeun asak,
  Pikeun planet mekar ...
  Sangkan datang surga anu éndah, éndah,
  Sareng silaturahim langkung kuat tibatan logam!
  
  Urang bakal nalukkeun luar angkasa,
  Budak awéwé ngajalankeun tataranjang suku ngaliwatan genangan ...
  Di luhureun kami aya kerub jangjang emas,
  Blizzard sareng tiis moal nyingsieunan urang!
  
  Percaya ka kuring, musuh urang moal tiasa ngéléhkeun urang,
  Saraf baja sareng seuneu dina jantung ...
  Sareng kakuatan sumanget, sapertos anjeun biruang,
  Urang bakal ngangkat spanduk, kuring terang!
  
  Saha anu mikanyaah awéwé anu paling bersinar ,
  Anjeunna geulis dina jiwa sareng gambar ...
  Nyiapkeun bedil mesin anu kuat,
  Sanajan lawan anjeun bahaya!
  
  Kuring terang urang pasti bakal meunang,
  Urang bakal salawasna ngahiji jeung Motherland urang ...
  Barina ogé, aya dunya starry sakabeh sateuacan urang,
  Hayu manusa jadi mahluk kuat!
  
  Cahaya Fatherland tanpa wates anu megah -
  béntang Ruby seuneu overhead.
  Rus 'ditutupan ku kamulyaan abadi -
  Pahlawan perkasa, juru main drama, ngéléhkeun!
  
  Ruby Rowan dina daun zamrud -
  Safir hérang di sawah , kembang jagung...
  Kuring ngirimkeun pikiran kuring ka anjeun, Rusia -
  Hiji elang dua-kepala hiber kalawan lagu!
  
  Dina embun-embunan mutiara aya inten kepingan salju,
  Sagalana alus di Motherland hébat!
  Bumi téh gendut, boga urat kawas bulu,
  Snowdrifts geus kasapu ku angin seger!
  
  Dina hiji wewengkon Rusia aya és, anjing laut,
  DI sobat , onta téh emas gurun.
  Di dieu haneut nalika badai salju ngagaur,
  Sabab urang tetep Allah dina haté urang!
  
  Samangka, melon sareng cau tumuwuh,
  Sareng dina usum panas anjeun balap dina skates ...
  Nya, dimana anjeun tiasa mendakan nagara sapertos kitu di dunya?
  Dimana jalma-jalma anu kuat pisan dina fists na!
  
  Di Rusia, prestasi senjata diluhurkeun,
  Di dinya, manusa teh Pencipta takdirna sorangan!
  Urang bisa ngalawan ngan alus ,
  Sangkan banjir kasusah teu datang ka Rus'!
  
  Awéwé urang geulis, sadayana terang
  Sareng teu aya lalaki anu langkung kuat kalayan wani!
  Fatherland, anjeun mangrupikeun perwujudan surga -
  Hiji Gusti daulat nyaéta Master kulawarga!
  
  Ikon Ortodoks bakal disatujuan,
  Kampanye anu dilakukeun ku prajurit ...
  Urang balik ka imah mawa rampasan berehan,
  Tanpa kalah, para pamanah nyerang musuh-musuhna!
  
  Hayu urang masihan katengtreman sareng kabagjaan ka sakumna jagat raya,
  Jeung bareng jeung Allah urang bakal ngahudangkeun maot!
  Pikeun kamulyaan Motherland kami anu teu rusak -
  Urang pasti bakal meunang, abdi terang!
  Dominika ogé ngangkat lagu-lagu na. Jeung maranéhna nari eta sadayana babarengan, sarta taranjang, disamak, suku kuat maranéhanana éta ojah jeung menari.
  Lajeng Margarita niup klakson:
  - Lampu pareum! Éta, waktos tuang parantos réngsé.
  Barudak prajurit ngaharéwos ninggalkeun méja. Nyatana, kumaha anjeun henteu tiasa tuang éta ? Nalika aya sacara harfiah puluhan tipena béda krim. Sareng nikmat pisan. Jeung bau és krim ieu, pastries, muih, pretzels, jeung hal nikmat jeung appetizing séjén nu jadi seru jeung pikaresepeun.
  Dominika ngagorowok :
  - Tong loba dahar ! Latihan moderation!
  Margarita tweeted:
  - Nyaho sadayana yén hiji jalma sanés babi! Sareng anjeun kedah tuang pisan bijaksana.
  Budak heroik Dobrynya, anu sorangan nembé ngadahar belasan muih sareng ngolesan dirina ku krim multi-warna, muttered:
  - Ieu sadayana endah! Tapi anjeun kudu nyaho iraha kudu eureun. Dahar téh alus, tapi overeating goréng.
  Budak Pangeran Oenomaus satuju:
  - Musuh utama anjeun beuteung anjeun. Tapi nalika aranjeunna nyarios - masihan tuangeun anjeun ka musuh, ieu sanés hartosna nyandak sacara harfiah!
  Dobrynya nyarios bari seuri:
  - Tapi sanggeus sapoé teuas, atawa battles, atawa latihan, Anjeun kudu dahar ogé! Upami teu kitu, moal aya kakuatan.
  Dominica unggeuk bari seuri sarta ngomong:
  - Kuring pribadi resep ngaleyurkeun protéin dina susu pikeun dinner jeung inuman eta. Ieu satisfying, sarta peuting otot tumuwuh sarta teu kaduruk. Nya, kéju pondok sareng lauk pikeun tuangeun séhat pisan. Awak atlit peryogi protéin.
  Prajurit anak diwangun kumaha bae. Jeung maranéhna deui mimiti Maret ka puri of sorceress jahat Bastinda. Bentang sakurilingna terus subur. Tapi , beuki jauh tentara leutik, ngora, flaunting bulistir, keuneung berdebu, indit, beuki alam layu katuhu saméméh panon urang.
  Aranjeunna ngadeukeutan karajaan beurit, sareng ieu mangrupikeun juragan anu cilaka.
  Pikeun nyenangkeun diri, budak-prajurit mimiti nyanyi sareng mimiti ngaléngkah sukuna langkung energetically:
  Elfia mekar kawas rungkun handapeun raja,
  Éta sajajalan sareng langkung saé tibatan jagat raya ...
  Kameunangan muka akun anu teu aya watesna,
  Iman urang bakal dibangkitkeun di Rodnovery !
  
  Kaagungan Fatherland, yakin eta, nyaeta
  Muga-muga haténa anu tercinta naék langkung luhur ...
  Sangkan kabagjaan alam semesta perenahna di
  Pikeun gaduh Elfia kalayan hateup anu kuat!
  
  Perhatikeun yén Elf urang ngalayang ka hareup,
  Sareng motong ombak ku dadana ...
  Tapi urang kedah, urang bakal datang sabalikna,
  Sareng bakal aya anu sanés, percanten ka kuring, hakim!
  
  Motherland urang bakal boga dunya hébat,
  Anu hurung ku cahaya caang...
  Sareng di luhur sadayana Elfrog mangrupikeun idola jiwa,
  Nu ngarobah usum jadi usum panas!
  
  Leres, kuring terang, éta hésé pikeun urang,
  Tapi anjeun ngawula Oenomai satia ...
  Parahu ditabrak, dayung patah,
  Jeung hiji tempat anjing galak barks menacingly!
  
  Henteu, kami moal masihan Elf ka musuh ,
  Pedang kami agul, percanten ka abdi, langkung seukeut ...
  Urang bakal nangtung jeung meunang deui
  Jeung ulah ngomong omong kosong, setan!
  
  Di dieu urang ngumpul pikeun parade,
  Teu aya deui nagara suci anu langkung endah di jagat raya...
  Percanten ka abdi, urang bakal ngirim musuh urang babarengan ka naraka,
  Sarta kami bakal ngawangun paradise sorangan, anjeun terang, sanajan!
  
  Teu aya anu tiasa ngeureunkeun urang
  Kami ksatria hébat Elves ...
  Kakuatan sapertos kitu, tentara anu teu kaéléhkeun,
  Sareng hayu urang ngajantenkeun sadayana pangeusina langkung bahagia!
  
  Hayu urang némbongkeun diri ka dunya dina kageulisan,
  Hayu urang ngangkat bandéra tujuh warna di pangeusina...
  Sareng urang bakal bagja, percanten ka kuring, dimana waé,
  Barina ogé, aksi heroik ditembangkeun!
  
  Punten dicatet yén perdamaian elf mangrupikeun premium dimana-mana,
  Sareng éta bakal ngalegaan terus-terusan ...
  Jeung jalma bakal senang di Bumi,
  Kusabab euweuh éra pikeun Fatherland!
  
  Solcesus hébat datang ,
  Moal aya gelap di jagat raya urang...
  Sareng upami manusa sareng elf henteu pengecut,
  takdir na sunrise jeung ciptaan!
  Ieu mangrupikeun lagu anu nyentuh jiwa! Lagu anu pikaresepeun sareng megah.
  Sanajan bentang sabudeureun geus jadi leuwih parah - tangkal rutted , jukut dicincang, sagalana ditumbuk jeung ditutupan ku ngambah paws beurit.
  Margarita nyatet:
  - Hehehehe, ulah ngaharepkeun nanaon alus ti beurit ieu! Jeung di sabudeureun aya nol.
  Kalayan seuri anu sumringah sareng seger, Dominica nyarios, nyéépkeun huntuna:
  - Ieu, tangtosna, ieu diperkirakeun! Sagalana geus jadi teuing nonsensical . Tapi naon anu anjeun tiasa nyandak tina beurit - iwal pupuk tina tai!
  Jeung duanana katresna burst kaluar seuri. Sanggeus éta sakabéh regu barudak ngaronjat hambalan tataranjang suku maranéhanana. Dua budak prajurit buru-buru maju sareng ngayunkeun pedang sapertos kincir angin.
  Jadi beurit kahiji, ukuran bulldog alus, dicincang nepi ku budak heroik dina dua sisi. Ieu perang serius brewing.
  Barudak ngaronjat Pace maranéhanana malah leuwih sarta sacara harfiah dimimitian ngajalankeun. Lajeng hiji pasukan badag beurit mucunghul payun. Anu pangkolotna di antarana ukuran banteng anu saé. aktris awéwé Dominika rode kana perang dina naga. Jeung manéhna geus siap tarung, tapi niup kahiji nya ti wand magic pencét beurit heubeul.
  Sareng cahayana sareng janten bunderan ageung tina keju anu dipilih kalayan liang. Jeung bau appetizing misalna emanated ti anjeunna yén beurit anu kacau tina serangan on battalion barudak sarta narajang urut pamimpin maranéhanana, anu geus jadi appetizing kalawan ambu ngeunah paling exquisite pikeun beurit.
  Ieu tétéla jadi kejutan.
  Margarita nyatet:
  - Kamampuhan anjeun ningkat unggal jam! Sareng ieu, kuring kedah nyarios, keren pisan !
  Dominica unggeuk sirah emas na:
  - Abdi tiasa ngalakukeun pisan! Sareng ieu mangrupikeun kredo hébat kuring! Sareng upami kuring ngamimitian, maka moal aya anu bakal ngeureunkeun kuring.
  Jeung mojang nyandak eta sarta pencét regu sejen kalawan kilat magic. Jeung transformasi tambahan lumangsung.
  Sababaraha belasan beurit jadi badag, samangka belang nu katingali pisan appetising.
  Barudak prajurit nyanyi dina paduan suara:
  Melon, samangka, roti gandum,
  Tanah anu subur, makmur...
  Sareng calik dina tahta di Elfiburg -
  Bapa Raja Oenomai!
  Janten budak-pejuang tungtungna perang sareng beurit, sareng hayu urang motong aranjeunna tanpa gangguan. Sareng para prajurit ngayunkeun pedangna sacara energetically . Jeung katresna mimiti némbak ti bows. Sababaraha di antarana éta elves, sarta maranéhanana éta pisan terampil dina shooting. Ieu bener ieu gelut nyata.
  Sareng sababaraha regu beurit deui nuju perang. Aranjeunna ngalir kawas walungan jero.
  Dominica nyatet:
  - Lamun urang ngobrol ngeunaan hal goréng jeung jahat, aya rarasaan nu teu aya watesna!
  Margarita nyanyi seuri, tapi sedih:
  Pahlawan gelap leres-leres kuat,
  Jahat ngawasa dunya tanpa terang jumlahna...
  Tapi anjeun putra Iblis,
  Ulah megatkeun kakawasaan Kristus!
  Dobrynya, luncat tina naga, mimiti motong handap beurit. Anjeunna ngalakukeun ieu sareng dua pedang sakaligus, sareng kusabab gerakan gancang budak éta, sigana saolah-olah coét kopi damel. Ieu dimana pemusnahan dimimitian.
  Oenomaus ogé milu perang. Budakna nyekel buntut hiji beurit ku jari-jari kakina teras dialungkeun ka beurit anu lian, ngarecah tulang. Lajeng anjeunna nyanyi:
  - Kakuatan hébat abdi hébat,
  Sareng kuring moal pernah nyerah ka musuh kuring ...
  Tina pukulan tinju budak,
  Beurit jahat bakal ngapung ka éra!
  Memang, pangeran budak nembongkeun dirina jadi bajoang pisan tangguh dina perang.
  Dobrynya ogé kuat, muscular, sanajan anjeunna dipaké suku budak na, teu forgetting ngeunaan pedang . Sareng anjeunna mimiti nunjukkeun tingkat nyiksa anu luar biasa. Kumaha tangguh sareng katurunan éta sadayana.
  Budak éta tétéla pisan agrésif jeung combative, kitu ogé pejuang séjén tina tentara ngora.
  Jeung keuneung bulistir budak urang pierces tangkorak beurit urang katuhu ngaliwatan.
  Ieu pembunuh sareng, dina waktos anu sami, aya seuri dina biwir budak éta .
  Dominica ngagunakeun kakuatan gaib nya pikeun transformasi salajengna. Sareng anjeunna aktip pisan.
  prajurit jumps up na spins sabudeureun. Sareng ayeuna aliran énergi ngalayang deui tina tongkat sihirna. Sareng pencét orc.
  A shaggy, biruang coklat langsung robah jadi marshmallow coklat. Kumaha hébat ieu ?
  Margarita nanya bari seuri:
  -Naha anjeun tiasa ngadamel halva?
  Dominica unggeuk sirah emas na:
  - Tangtu kuring bisa! Sarta eta bakal éndah!
  Sareng mojang éta ngaluarkeun tuduhan magis tina pananganna sareng tina toes bulistir na. Seuneu nyerang regu orc. Sarta sakabeh walungan madu ngalir ... Madu éta konéng-oranyeu sarta splashed kawas salancar a.
  Margarita ngajawab bari seuri:
  - Anjeun terang, ieu sanés anu anjeun peryogikeun!
  Dominica unggeuk satuju.
  - Leres, teu rada halva, tapi ogé rada amis!
  Gadis partisan nyatet:
  - Halva éta langka saméméh perang. Tapi maranéhna dahar madu malah salila penjajahan.
  najong deui , kali ieu ka beurit, jeung nyanyi:
  Anu pangsaéna, tangtosna, nyaéta madu,
  Budak, tangtosna, bakal ngartos ieu ...
  Malah saeutik - hiji séndok téh,
  Ieu geus alus, ogé, sumawona sakabeh pot!
  Margarita ogé najong, mimitina ku tongkat sihir, teras ku jari-jari kaki bulistir, neraskeun:
  Tapi sayang, ieu mangrupikeun hal anu anéh,
  Sadayana aya atanapi henteu ...
  Tapi sayang, kuring henteu ngartos naon rahasiana,
  Lamun aya, mangka langsung musna!
  Tapi lamun dahar eta, mangka moal aya deui troubles!
  Dominica nyandak eta sarta dipintal sabudeureun on naga. Seurina jadi sinister, sarta dina waktos anu sareng, galumbira. Gadis éta ngarasa kakuatan kolosal dina dirina. Lajeng gelombang kaluar tina wand magic nya. Sarta sakaligus sababaraha sarébu beurit robah jadi chops nikmat dina saos. Jeung hiji deui gelombang wand magic, sarta beurit robah jadi masakan lauk.
  Leuwih ti éta, lauk maranéhanana éta méwah, kalawan cau, nanas, jeung bungbuahan pisan nikmat lianna. Jeung sagalana geus jadi amazingly ngeunah jeung éndah.
  Dominica nyanyi:
  Lauk anu éndah
  Katresna menawan ...
  Jeung opat luminaries caang,
  Punch orc dina moncong!
  Margarita wittily nyatet:
  - A masak alus nyieun chops tina orcs jeung beurit, sarta leuwih edible dina éta!
  Budak Dobrynya nyandak sareng ngalungkeun batu anu beurat kana dahi goblin. Anjeunna nembus tangkorakna langsung sareng nyanyi:
  - Upami anjeun sapertos freak ,
  Abdi badé najong anjeun ...
  Nya, kumaha upami anjeun blockhead,
  Lajeng rencana aktip geus siap!
  . BAB 11.
  lanceukna Dominika Dolfinova ngaganti ngaran na. Tur ayeuna anjeunna disebut dirina pisan cool - Caligula. Boh keur ngahargaan ka kaisar hina, atawa imitating nami salah sahiji donkeys dina kartun ngeunaan Dunno.
  Sareng ayeuna budak tarung Caligula Dolphins mutuskeun yén anjeunna kedah milarian adina. Tapi dimana milarian jalma anu leungit?
  Jeung budak tos ka hiji buku kawentar ngeunaan magic. Anjeunna, tangtosna, henteu percanten kana sagala jinis paranormal sareng tukang sihir.
  Tapi naha henteu coba balik kana trance sorangan. Leuwih ti éta, bapana lain manusa, sarta anjeunna bisa mibanda kamampuhan gaib sorangan, sarta tingkat lengkep rongkah.
  Budak Caligula nyandak Dolphins sareng diuk dina sofa dina posisi lotus. Jeung nyoba konsentrasi. Aktor pilem ngora meuntas suku na straightened deui. Jeung saterusna budak plunged kana hal lengkep gélo jeung warni, nyoba manggihan Dominika.
  Kaagungan pintonan téater téh hésé dijéntrékeun. Nalika, hususna, elves, orcs, goblins perang ... Hiji acara costume kalawan loba katresna sadaya nationalities sarta varying derajat nudity. Tontonan éta éndah sareng pikaresepeun dina orisinalitasna, khususna nalika budak awéwé nyéépkeun suku bulistir dina pasir panas atanapi dina salju salju.
  Aranjeunna nyerang ku ngahalangan pedang sareng tumbak dina waja tina rupa-rupa tank. Jeung monster logam ngabales ku jet of flamethrowers panas. Hawa seuneuna handap, budak awewe, ngagorowok, ngan rada kaduruk, jeung ngajerit ngajerit. Jeung orcs ngagaur malah louder, sarta dahi maranéhanana bang , bang, bang - confetti multi-warna crumbles ti blows.
  Jeung biplanes dihias rurusuhan ti luhur, ninggalkeun tukangeun garlands tina karéta fancy jeung rupa cascades kageulisan.
  Hal anu paling pikasieuneun, sareng ieu malah tiasa niup hateupna tina engselna, nyaéta dunya fantasi dicampur sareng tokoh sajarah anu nyata, sanaos ti jaman baheula.
  Stalin, dina kasempetan ieu, teu disangka-sangka, ngantunkeun rusiah anu teu perlu, nyarios:
  - Luftwaffe parantos ngahontal jangkung anu paling maju dina penerbangan. Sanajan henteu
  Lamun diitung discos , nu ngebom TA-700, sanggup mawa nepi ka lima puluh ton bom, nyieun gambaran serius.
  Hitler nyarios:
  - Tapi " Super Monster " kalayan gun haliber 3200-mm, dua ratus ton muatan rokét, masih mangrupa karya seni militér unsurpassed.
  Stalin teras ngajukeun roti bakar:
  - Ku kituna hayu urang inuman kanyataan yén sungut merlukeun sagala seni iwal seni militér!
  Pamimpin hébat sadaya kali jeung bangsa savored kalawan pelesir anggur disegel saméméh kalahiran Yesus Kristus, sarta dunya Fuhrer nginum jus tina salapan puluh sapuluh bungbuahan. Kadua diktator ningali kumaha jalan satapak rokét ngalayang ka luhur jelas neukteuk langit dina monitor. Kumaha ngadéngé sora riang gadis Rusia:
  - Éntri kana orbit suksés.
  Sareng keprok guludug ti sadaya lapak - parantos réngsé! Man tungtungna di spasi, sarta ieu dipigawé ku wawakil ras greatest di Bumi - Rusia jeung Germans.
  Sakabeh langit ti cakrawala ka cakrawala ieu dicét kalayan flashes rébuan kembang api tina sagala kelir tina katumbiri sarta jutaan nuansa, nalika, éta seemed, a napalm fabulous sumebar ka sakuliah tinta tina rohangan peuting. Dina waktu nu sarua , supernovae blazing individu robah jadi prasasti jelas - slogan. Kawas: "Motherland and Space", "Forward to the Stars", "Union of the Peoples of the Earth"!
  Ieu sabenerna sababaraha jenis madness. Saolah-olah aya pagelaran super-kosmis sareng hebat pisan. Sawatara jinis sajarah alternatif, dimana teu aya perang antara Reich Katilu sareng USSR, sareng tétéla janten keren pisan . Tapi ayeuna ieu teu kasampak pohara alus, mun nempatkeun eta mildly.
  Anjeunna kedah mendakan lanceukna. Sareng ieu mangrupikeun tugas utama budak lalaki, anu parantos dibéntangan dina séri pilem, sareng ganteng pisan sareng muscular, kalayan relief otot sapertos ubin.
  Jeung ngaran anyar Caligula kudu geus narik loba perhatian.
  Budak nuluykeun tapana. Jeung ujug-ujug kuring nempo hiji mojang, geulis kawas malaikat, jeung bulu Curly warna daun emas. Manéhna ngacungkeun leungeunna ka budak éta sarta ngomong bari seuri:
  - Kami ngagaduhan sajumlah misi penting pikeun réngsé sareng anjeun!
  Budak Caligula nanya bari seuri:
  - Lajeng abdi tiasa manggihan adi kuring, anu ngiles wae kanyahoan?
  Budak awéwé éta ngoyagkeun rambut emasna sareng ngajawab yakin:
  - Sumuhun, éta mungkin. Tapi adina anjeun ayeuna minuhan hiji Al Masih hésé - pikeun nyalametkeun sakabeh wawakil kelamin kuat, leuwih saha anceman karuksakan hangs. Sareng sesah pisan.
  Caligula Dolphins naroskeun:
  - Saha nami anjeun, sareng saha anjeun?
  Budak awéwé ngajawab kalayan seuri manis:
  - Kami Margarita Korshunova, gadis partisan digantung ku Nazi, sarta ayeuna resurrected di dunya anyar. Sareng ieu takdir kuring, pikeun ngalayanan kahadéan sareng nyalametkeun jalma.
  Aktor budak lalaki unggeuk:
  - Abdi ngartos anjeun pisan. Janten, naha urang nuju sababaraha misi anu pikaresepeun? Jenis kawas dina pilem, tapi nyata?
  Margarita unggeuk:
  - Sumuhun, saolah-olah pikeun nyata! Tapi urang gaduh kasempetan sapertos anu urang teu kedah sieun.
  Caligula tina Dolphins jeung partisan panaratas Margarita teu boga waktu pikeun ngabahas jeung narima tontonan fabulous, jeung bener asup ka dunya anyar, jeung dina kaayaan trance tempur!
  Margarita nyatet:
  - Urang ayeuna boga sakabeh tentara. Sareng anjeun ngartos naon tanggung jawab anjeun sareng kuring!
  Caligula ngajawab yakin:
  - Tangtu kuring ngarti! Sareng kuring ngarepkeun janten komandan anu pantes.
  Jeung budak twirled pedang na seukeut.
  Urang gancang-gancang jajan sareng buru-buru ngawangun pasukan. Maranéhanana kudu indit ka Italia pas mungkin jeung ngahurungkeun bulu tina papacy nu.
  Tentara indit ti Wina pikeun ngamen kendang jeung maén tarompet badag. Tentara leumpang teu acan gaduh waktos ngadeukeutan sareng pasukan kavaleri ngurilingan. Loba horsemen ti sagala rupa nagara anu diasupkeun kana Tsarist Kakaisaran Rusia. Hal ieu ngamungkinkeun pikeun tapak suku pasir ku puluhan rébu hooves. Gancang Cossacks jeung kavaleri Tatar lampu rurusuhan ka hareup. Salajengna move richly dipapaésan detachments sahiji bangsawan Polandia. Muhun, éta gentlemen elegan kasampak kawas aranjeunna dikumpulkeun pikeun parade karajaan. Leuwih ti éta, dulur hayang outdo nu séjén dina splendor of attire maranéhanana, ti helm ka abah. Aya ogé ksatria Teutonik dina armor. Armor digosok nepi ka caang, gilded atawa pérak. Aya ogé Swedes ku seragam husus, sarta Finns. Dipasang Janissaries jeung Spagi, kavaleri Arab.
  Sareng seueur spanduk sareng tiang bendera masarakat ti katulistiwa dugi ka Samudra Arktik. Sareng sabaraha piala ... Ieu mangrupikeun kakuatan anu ditaklukkeun.
  Sareng di dieu sumping urang Austria , sareng sareng aranjeunna urang Jerman. Urang volunteered pikeun leumpang. Ogé, ide pikeun ngarampok Itali mangrupikeun godaan anu hébat. Alam berehan di dinya sareng seueur artos! Kawas hal alus sejenna nu bisa dikumpulkeun ku shovels.
  Caligula the Tomboy nyanyi:
  Tentara urang kuat
  Anjeunna ngajaga dunya ...
  Kumaha lamun aya perang,
  Éta henteu di sisi urang!
  Jeung budak nu dicap bulistir suku na di gempungan nu. Tangtosna, anjeunna ngan ukur nganggo calana pondok, sabab anjeunna gancang pisan dina kaayaan trance tempur anu bajuna ngan ukur ngahalangan sareng bakal sobek.
  Margarita naros ka sobatna sareng sasama pemusnah:
  - Atawa meureun anjeun sabenerna bakal nyanyi? Leuwih ti éta, éta persis milik anjeun!
  aktor budak unggeuk kalawan seuri nu kawas anak ajag:
  - Kumaha saur anjeun, abdi teu tiasa?
  Jeung Caligula tina Dolphins mimiti nyanyi;
  Duh, dunya ieu, anjeun sedih pisan,
  Ngan sagara cimata - sagara...
  Dimana jalan astral lohor jiwa,
  Nu maot lolong ngimpi meunang ka Éden!
  
  Éta ngandung és jantung, kerak beku,
  Jeung panas ngaduruk karep sirik.
  Kumaha callous, anu malah ngora dina daging,
  The nightingale hanjelu muterkeun dina tunggara!
  
  Kawas mukus kutu kayu, sumanget rutin,
  Jeung buruk kubur tina worries.
  Tapi urang bisa lamun urang ngahiji
  Meunangkeun jalma kaluar tina rawa!
  
  Ngaleungitkeun kabeungharan alam semesta,
  Hapus kutukan mangrupikeun tanda anu dahsyat ..
  Urang teu bisa nanggung kasangsaraan,
  Hayu Iblis robah jadi lebu!
  
  Planét bakal gancang ngaleungitkeun ranténa,
  Sanajan kitu, eta moal ninggalkeun orbit.
  TO Hayu urang silih perlakuan jujur
  Lajeng jalma bakal naek!
  
  Anjeun tiasa naek tanpa sieun,
  Tong nyorong batur...
  Sangkan bangsat teu ngojay ku gajih,
  Supados indung urang teu sepuh!
  
  Urang bakal nginum saeutik pikeun éta,
  Anggur anu leuwih amis tibatan madu lebah!
  Hayu aya masalah dina kanyataanana ,
  Tapi jam hisabna tacan datang!
  
  Teras urang bakal ngawangun surga surga,
  Kabéh barudak bakal ngarasakeun salawasna.
  Kami ngapung sapertos panah kana penerbangan surga,
  Hiji impian caang jadi kanyataan!
  Lagu réngsé sareng, sareng éta, pasangan tarung ngalih ti bentang Alps Italia ka ...
  Cangkang ngabeledug, sareng seueur deui bedil modern anu nembak. Di dieu éta Port Arthur, kota legendaris. Ieu ragrag na ditandaan turunna dinasti Romanov jeung sakabéh Autocracy sakabéhna. Lamun bénténg ieu geus ngadeg, moal aya revolusi badag saperti. Paling-paling aranjeunna bakal nyieun saeutik noise jeung neundeun palu jeung arit maranéhanana. Tapi éta eleh di dieu anu nyababkeun ranté kajadian anu nyababkeun Revolusi Oktober Agung.
  Ieu alus atawa goréng? Acarana mahal. Jutaan korban sareng imigran, tapi engké, nagara sacara signifikan ngagancangkeun pangwangunanana.
  Malah lamun dina biaya pisan tinggi, populasi Rusia turun ku saratus juta jalma.
  Sakumaha anu disebatkeun, ngaluarkeun getih ngubaran pasien.
  Tapi ayeuna aya kasempetan, sanggeus recaptured Port Arthur, balikkeun sajarah tur turutan garis unik. Nalika, contona, Romanovs nahan kakawasaan, komo dina versi autocratic. Ieu, tangtosna, fiksi ilmiah, tapi metot. Janten, saleresna, naon anu ngantosan Rusia upami versi tsarisme dilestarikan? Stagnasi, atawa sabalikna, meunangna?? Naha sistem monarki absolut bakal langkung efektif tibatan démokrasi Kulon? Anu terakhir parantos janten modis. Memang hubungan antara Rusia abad ka-21 jeung Kulon geus deteriorated nyata. Saatos éta, janten modis pikeun milarian cara alternatif pikeun parleménisme Kulon. Konsep mucunghul: démokrasi junun. Ieu lamun sacara resmi aya pamilihan bébas, tapi dina kanyataanana hasilna geus predetermined sateuacanna. Tapi bentuk pamaréntahan ieu teu stabil, sareng partéy anu kakawasaan, pikeun ngajaga jabatanna, parantos ngawatesan démokrasi ngalangkungan undang-undang. Teras sadayana nuju ka diktator, oposisi parantos kaleungitan perwakilan di parlemén.
  Lajeng mékanisme represi jeung teror dibuka, atawa, sabalikna, revolusi lumangsung, boh ti luhur, sakumaha dina Gorbachev, atawa ti handap, nu ogé lumangsung leuwih ti sakali.
  Di Rusia salila Autocracy, sagalana leuwih basajan. Raja boga kakawasaan mutlak: ngaéksekusi, ngahampura, paréntah. Anjeunna gaduh kakuatan yudisial, eksekutif sareng législatif pangluhurna. Aya Déwan Nagara jalma anu diangkat ku raja, anu ngan ukur mamatahan anjeunna, sareng aya pejabat anu ngalaksanakeun wasiat raja.
  Nagara Duma ngawatesan monarki absolutism, depriving kaisar tina hak nyieun hukum, sarta, sabagian, nyokot kadali anggaran. Tapi anu paling penting, éta Duma anu janten tempat beternak sareng viper pikeun sagala rupa konspirasi. Ieu négatip na!
  Dina sagala hal, malah gadis partisan teu ngalawan nulungan raja. Margarita naroskeun ka Caligula anu premanisme:
  - Jadi pilihan jelas, hayu urang nyerang!
  Budak Terminator ngawaler:
  - Teu aya pilihan sanés! Tangtu urang nyerang!
  Jeung rusuh motong dimimitian. Gancangan kalayan bantuan kamampuhan gaib dina genep ratus kilométer per jam, budak cherub, ampir teu nengetan ngabeledugna cangkang jeung nembak mesin-gun, peupeus kana jajaran musuh. Untungna, cuaca ogé sial, hujan jeung gelap. Kuropatkin henteu acan ngirim jalma pikeun nyerang. Sareng anjeunna ngalaksanakeun persiapan artileri. Sabalikna sareng kapercayaan umum , jenderal sareng tilas menteri pertahanan sanés bodo. Kuropatkin nyobian ngurus prajurit sareng ngalawan sacara ilmiah. Ieu naon ngantep anjeunna turun. Indecision, slowness, kahayang pikeun neunggeul pasti, lampah nurutkeun citakan - dicabut kasuksésan perang jeung Jepang gagah. Ku alatan éta, aya teu kudu nyangka serangan wani Suvorov pikeun néwak Port Arthur on pindah. Hanjakal, Kuropatkin meunang ngan sabab sanggeus pupusna korps Nogi urang Jepang, ogé tanpa ngarobah formasi , naek payun, narajang sirah-on. Jeung salaku hasilna, aranjeunna knocked kaluar jajaran maranéhanana sarta digulung deui.
  Tapi ayeuna Kuropatkin geus duanana direbut cangkang jeung sorangan.
  Ieu ngandung harti yén anjeun bisa ngalakonan shelling barisan mariem jeung mortir malah pikeun sababaraha poé, ngitung kumaha lamun Jepang ngarecah. Sarta ieu sanajan kanyataan yén Kaisar Nicholas masihan hiji urutan categorical langsung ribut benteng jeung ngeureunkeun perang, nu éta ruinous pikeun perbendaharaan.
  Di dieu, tangtu, Kuropatkin antara batu jeung tempat teuas. Tapi Port Arthur mangrupikeun benteng anu kuat, sareng ayeuna yén Jepang parantos netep di dinya - cobian, cobian!
  Tapi Margarita jeung Caligula of the Dolphins, chopping jeung pedang jeung ngalungkeun toes bulistir maranéhanana jeung suku barudak maranéhanana, tapi salaku nimble salaku wilah propeller, pindah sapanjang bastions, clearing eta prajurit. Anu mimiti, anjeun kudu nyaho jangkung dominan lajeng bakal mungkin pikeun muka jalan pikeun pasukan assaulting.
  Bari motong samurai, Margarita wittily nyarios:
  - Biasana tarung demi kamajuan, tapi urang, tétéla, tarung pikeun mundur!
  Caligula budak nyengir:
  - Dupi anjeun hartosna yén ngarebut deui bénténg ieu bakal nguatkeun posisi Autocracy nu?
  Sarta anjeunna dilumangsungkeun sakabeh runtuyan téhnik kalawan pedang. Ieu kumaha pedang-Na dibawa.
  Jeung suku bulistir budak urang diurus blows nu peupeus huluna, beuheung, jeung tulang.
  Margarita, ngaletak getih tina biwirna anu sumebar pisan tina pukulan gancangna ku leungeun sareng sukuna, negeskeun:
  - Sahenteuna malah kawas éta! Barina ogé, jelas yén raja anu meunang perang janten populer. Sahenteuna sakedap. Lajeng meunangna poho, sarta jalma rata, atawa jalma biasa, ditarik kana rutin karya banal. - Gadis partisan kalawan hiji tajongan , sanggeus knocked handap genep Jepang sakaligus, sarta dua anu pierced ku bayonet sorangan ti push kuat, manehna ditambahkeun. - Panginten ieu ngan ukur reprieve samentawis!
  Jeung deui manéhna pindah keuneung bulistir nya, ngéléhkeun lima soldadu tanah panonpoé rising, kaasup tilu perwira.
  Budak tataranjang suku dina calana pondok, motong Jepang sapertos kol, Caligula sacara logis nyarios:
  - Saatos meunangna, pertumbuhan ékonomi gancang bakal dimimitian di Rusia. Ieu ngandung harti yén jalma bakal hirup hadé, sarta sentimen revolusioner bakal turun.
  Prajurit ngora najong meriam ku cara anu belasan prajurit samurai ngapung tibalik . budak Terminator ditambahkeun. - Jalma biasana ribut sabab lapar!
  Margarita, nyiduh kaluar tulang tina tangkorak dipegatkeun tina sungutna, nyiduh narajang tilu prajurit Jepang, ngan sawaréh sapuk:
  - Sabenerna ieu teu bener! Leres, révolusi sareng karusuhan biasana didorong ku kaayaan ékonomi anu parah, tapi ... Barina ogé, Désembrists henteu angkat tindakan kusabab kamiskinan sorangan.
  Budak soldadu Caligula, saatos ngalaksanakeun gerakan kukupu sareng neukteuk belasan sirah Jepang, teras sapuk:
  - Leres, sanés kusabab kamiskinan! - The soldadu ngora motong handap sakeupeul sakabeh gunners sarta ditambahkeun. - Teu salawasna mangpaat pikeun mikir jeung burih anjeun!
  Margarita ngoreksi, terus neukteuk brutal, ngarah anggota awak Jepang paburencay:
  - Leuwih tepat, pamikiran jeung beuteung anjeun pernah mangpaat!
  Caligula si tomboi di dieu satuju, motong samurai sareng ngalungkeun huluna helmna ka arah anu béda, sareng kalayan sumanget pisan:
  - Anjeun saratus persen bener! Teu aya anu ngabantah!
  Prajurit sareng partisan pelopor nyata, sareng ogé, putri anu paling tenang, nampi gelar ieu pikeun jasa na di salah sahiji dunya gaib, ngagerem:
  - Sareng urang bakal ngaleungitkeun gajih tina diri urang sorangan! Janten éta - banzai !
  Tanpa karunya atawa lirén, Caligula, neukteuk pedang jeung megatkeun Jepang ku sukuna , malah nyanyi:
  Teu sia-sia kuring dikirim ka Rus',
  Bawa anjeun rahmat!
  Pondokna! Pondokna!
  Pondokna - cicingeun!
  Sarta sanggeus kecap sapertos getih ngalir malah leuwih telenges. Tangtu, karunya pikeun urang Jepang. Bangsa éta rajin sareng kagum, tapi parantos murag dina batu panggilingan sareng ayeuna nuju ngagiling. Ngan naon anu bakal kajadian - tipung atanapi tipung, patarosan patarosan!
  Gadis partisan tataranjang suku Margarita, delivering puluhan blows dina kadua jeung dashingly climbing, scattering mayit crumpled, onto bastion salajengna, nyatakeun, mindahkeun sukuna ka samurai salajengna dina rahang, sarta ku aphorism héran apt:
  -Perang mangrupikeun hal dasar, komitmen sareng pikiran anu luhur!
  Caligula, aktor budak lalaki anu gerakna langkung gancang tibatan kabogohna sareng tina awakna taranjang sareng ubin otot, hujan nyéépkeun getih sareng serpihan tulang, terus:
  - Perang exhausts awak, tapi nyorong sumanget!
  Margarita nyiptakeun cascade of somersaults, motong ngaliwatan Jepang, sarta nyanyi frase tina lagu hit ti tujuh puluhan abad ka:
  - Cheerfulness, rahmat jeung plasticity! Umum , strengthening, vigorously encouraging, kaluar tina ranjang jeung ngalakukeun senam!
  Caligula Dolphins, ku niup ti leg muscular na kana palangkangan, kapaksa Kolonel Jepang ngapung ngaliwatan hawa jeung langsung knocked handap dua bedil mesin nangtung dina munara. Monsters mékanis spitting timah, ku inersia, ragrag, ngéléhkeun sorangan , mowing handap jajaran. Budak Terminator sujud:
  - Hampura, sipit , tapi kuring hayang jadi kahiji! Na mah ngan kuring hayang, tapi bakal!
  Margarita, knocking handap munara sejen ku bedil mesin buatan AS jeung suku bulistir bari jumping, logis ngomong:
  - Teu goréng jadi kahiji, pasti, tapi maranéhna teu kudu masak bal ti tukang!
  Budak-aktor Caligula, ngalungkeun projectile kalayan ramo-ramo bulistir na, shimosa ngabeledug tinggi ngabeledug, nyebarkeun samurai, nyarios:
  - Anu ngagolak bal wengi sareng siang moal ngantep dirina didahar hirup!
  Margarita giggled sarta luncat sarta membanting suku bulistir nya kana logam munara gun mesin. The stainless steel spring deui, sarta perwira Jepang hiber tibalik ka handap, anggota awak booted maranéhanana flailing. Nyaan, aranjeunna katingali sapertos serangga.
  Margarita ogé nyarios di dieu:
  - A tramp malah bisa ditunda "boot" kalawan keuneung a!
  Caligula si hooligan, ogé ngaluarkeun bedil dina luncat sareng nyababkeun sadayana ngapung, nyarios:
  - "Sapatu" ulah nempatkeun sapatu dina batur anu teu boga brains ngagosok sapatu!
  Margarita ngabales ku péngkolan deui sarta motong handap sakabéh platoon Jepang. Gadis Terminator ogé bersinar di dieu:
  - Cukup Oddly, aya loba jalma jujur di luhur, tapi aya sababaraha diantara aranjeunna anu bisa ngalakukeun tanpa licik bohong dina tumuwuhna karirna!
  Caligula dipintal kawas tatu luhur, knocking handap sarta motong handap Jepang, sarta alesan assured:
  - A politikus maénkeun adil sakumaha mindeng salaku panambang turun kana tambang dina jas bodas, sarta motif anu sarua: nimba subsidi keur nyeuseuh reputasi tarnished!
  Margarita ngabales ieu, ngoyagkeun getih tina rambutna:
  -A politikus, anjeunna téh tukang bohong dina kahirupan sarta munafik dina amal, tapi maot téh adil sanajan kalawan rogue ieu!
  Budak Terminator nabrak bedil Jepang, ngarecah tulang dua belasan prajurit Kakaisaran Matahari Terbit, sareng ngawaler:
  - Maot téh jujur dina éta salawasna datang, tapi wenang dina milih waktu datangna na!
  Port Arthur mangrupakeun kota badag, sarta mibanda loba garis pertahanan. Ku kituna, hanjakalna jeung untung, para pajuang boga cukup waktu pikeun ngalawan.
  Budak pejuang Caligula, motong para pejuang ku pedang, malah ngalungkeun kacang polong musnah ku suku bulistir na, ngancurkeun samurai, nyanyi:
  - Kumaha kuring henteu nyobian, kumaha kuring henteu narékahan! Henteu janten masalah upami aya anu aya pikeun ngalawan!
  Margarita, motong kaluar brood sejen tina prajurit anu dying handapeun blows sahiji gadis partisan anu flashed kawas kilat, nyarios:
  - Sarta dina extent sababaraha, urang sorangan anu nanyakeun keur gelut. Barina ogé, ngaku, Caligula, naha anjeun badé angkat ka Port Arthur?
  The terminator ngora ngomong jujur:
  - Alami! Ieu kahayang kuring paling gairah.
  Margarita, mojang partisan, nyikikik deui urang Jepang kawas agul:
  - Muhun, enya! Nyalametkeun Rusia tina eleh anu paling karasa dina sajarah sarébu taun perang nagara urang!
  Budak Caligula motong dua belasan Jepang ku sababaraha ayunan, ngabenerkeun pasanganna:
  - The eleh paling karasa, meureun, salila perang munggaran kalayan Chechnya.
  Margarita unggeuk satuju kana ieu, malah ngagancangkeun prosés chopping:
  - Pasti! Lawan urang eleh lemah teuing! Aya seueur pisan éta Chechnya, bahkan satengahna berjuang pikeun urang.
  Caligula si tomboi nyerengeh, nyobian ngadeukeutan pasanganna dina prosés pemusnahan:
  - Kumaha Moska barks dina gajah!
  Margarita wijaksana nyarios ngeunaan ieu, deui ngoyagkeun tulang sareng remah-remah getih tina rambutna warna salju sareng paburencay emas, terus ngabasmi Jepang gagah anu teu hoyong nyerah, kalayan intensitas ningkat, ku leungeun sareng suku:
  - Nalika tentara jeung jalma teu hayang ngalawan, lajeng mujijat misalna lumangsung. Sarta dina perang Chechen munggaran, sarta dina perang Rusia-Jepang.
  Caligula of the Dolphins kapaksa, bari ngaleungitkeun samurai, satuju:
  - Anjeun leres! Rahayat Rusia, hanjakalna, teu hayang ngalawan Jepang. - Sareng bajoang ngora, nyésakeun perusahaan samurai kalayan sirahna dipotong, nambihan:
  - Tapi dina jalma urang faktor miraculous geus mucunghul, nu bakal ngidinan urang meunang perang unpopular. Ieu malah simbolis yén dina perang tanpa raja dina sirah, cherubim pitulung!
  Margarita, nyiduh getih tina biwirna jeung miceun jarum racun ku dampal sukuna, piercing Jepang nepi ka maot, ngomong:
  - Sareng hiji campur katilu dina bagian urang perlu!
  Caligula budak lalaki, sanggeus ninggalkeun baris séjén mayit potong fragmen, tanpa utamana doubting eta, Tapi nanya:
  - Naha anjeun yakin ngeunaan ieu?
  Prajurit ngora, ngabéréskeun pembasmian Jepang di Port Arthur, dikonfirmasi ku Hhh:
  - Di laut, Togo kuat teuing. Sarta naon jenis komandan, atawa leuwih tepatna komandan angkatan laut Rozhdestvensky, hanjakalna sadayana ogé dipikawanoh. Barudak meureun malah hadé dina strategi laut!
  Caligula, anu ngabasmi samurai tanpa ampun, kapaksa satuju sareng anu atra :
  - Tangtosna, sareng jalma sapertos Rozhdestvensky, bahkan nampi tujuh kapal perang perang tambahan anu diwangun di Argentina, sareng ngalereskeun kapal-kapal skuadron Pasifik munggaran anu diangkat ti handap, teu tiasa ngandelkeun kameunangan. Utamana upami anjeun émut yén lima puluh hiji kapal Rusia perang di Tsushima, sareng ngan ukur hiji kapal penghancur Jepang anu tenggelam!
  Margarita, dina pikagumbiraeun, peupeus tong bedil, sarta kalawan ayun pedang sejen opat Jepang, sarta kalawan jarum seukeut tina tilu deui, ditambahkeun:
  - Sareng ogé penting yén skuadron laksamana anu gagah tiasa dicegat sateuacan dugi ka pangkalan ku Togo anu hese dihartikeun sareng karnivora . Dina hal ieu, posisi armada Rozhdestvensky pisan hésé.
  Caligula si tomboi, ngaluncurkeun sukuna siga monyét, cangkang sanés anu maéhan Jepang sapertos ranjau darat, nyarios:
  Kawas Swédia deukeut Poltava,
  Rozhdestvensky ngagaduhan masalah ...
  Anjeunna katingali gagah
  Kanyataanna, éta sabalikna!
  Gadis partisan, terus shred musuh kalawan gaya redoubled, sarta ninggalkeun massa mayit, logis tur kalawan itungan, nyatet:
  - Upami anjeun henteu ngelehkeun Jepang di laut, maka samurai anu nekad bakal tarung pikeun waktos anu lami, sareng perbendaharaan makuta Rusia parantos kosong, sareng jalma-jalma naék. Urang kudu gancang mungkas perangna kalawan meunangna resounding. Upami teu kitu, bakal aya revolusi jeung mecenghulna parlemén mungkin teu perlu komo ngabahayakeun pikeun Rusia!
  Caligula, aktor-budak, siku jenderal Jepang sareng ngajantenkeun anjeunna ngapung ka jangkung, sareng dina waktos anu sami knocked turun tilu guys masked unsuccessfully nyobian nyebarkeun hiji launcher bom primitif. Budak Terminator nyarios:
  - Lamun aya cukup waktu, dimana maranéhna bakal balik?
  Margarita, motong Jepang kana serpihan jeung mess getihan, nyatet kalawan alarm noticeable:
  - Aya masalah di dieu. Ayeuna urang pindah kawas ieu ti bénténg ka bénténg. Kumaha upami laut?
  Tomboy Caligula nyerengeh jeung ngaluarkeun sorot panonna anu nabrak gudang amunisi. Aya ledakan anu ngalungkeun sakumna batalyon prajurit Jepang ka udara.
  Aktor budak ngagorowok dina raungan:
  - Euweuh husus! Kalayan data urang, urang ngojay ogé, urang moal ngalelepkeun ku pedang. Anjeunna bakal ngojay ti kapal perang ka kapal perang, ngabersihan dek!
  Margarita, pedang anu, kawas agul seukeut, neukteuk sababaraha prajurit, gagah, tapi senselessly dying, mesem ngabales ku huntu seukeut malah beuki brightly:
  - Anjeun pasti raksasa pamikiran!
  Caligula of the Dolphins, nyabak Jepang saolah-olah éta kaulinan komputer, ngajawab jujur:
  - Upami urang nyandak laju pamikiran, maka urang, kanyataanna, teu aya anu sami !
  Gadis Terminator satuju sareng ieu, sareng janten ngayakinkeun, anjeunna ngaliwat hiji batalyon samurai.
  Jeung manehna ninggalkeun balik jalan satapak katurunan jeung ngambah gadis urang bulistir, suku chiseled.
  Dina waktos anu sami anjeunna nyatakeun:
  - Sareng laju awak, anu langkung penting!
  Kalawan babarengan, sarta rushing di speed misalna, anjeun kudu bisa ngajaga kasaimbangan sarta henteu ragrag. Caligula hooligan leuwih atawa kirang sukses. Sacara umum, diomongkeun sacara téoritis, otokrasi tanpa konstitusi teu kedah aya di Rusia salamina. Conto nagara-nagara Kulon sareng parleménna teuing tepa. Teu nyebatkeun kanyataan yén oligarki hoyong ngalaksanakeun kakawasaanana sanés waé dina ékonomi, tapi ogé dina aspék politik. Pikeun ayeuna aranjeunna langkung atanapi kirang ramah sareng autocracy, sareng kamungkinan kameunangan di Samudra Pasifik sareng ékspansi salajengna ka Cina bakal nguatkeun silaturahim ieu kanggo waktos anu lami. Ku jalan kitu, perang Rusia-Jepang ogé penting pisan tina sudut pandang jangka panjang. Kreasi Konéng Rusia jeung citakan teu ukur Manchuria, tapi ogé wewengkon Cina lianna, bisa ngakibatkeun division ahir Kakaisaran Celestial. Ieu ngandung harti yén colossus Cina perkasa dina abad ka dua puluh hiji, nu ngaku jadi Superpower jeung hegemoni global, moal bisa eksis salaku nagara.
  Jeung paling dipikaresep, tanpa Revolusi Oktober, runtuhna sistem kolonial global moal lumangsung. Dunya bakal langkung rasional sareng langkung aman tibatan dina abad ka dua puluh hiji, nalika aya langkung ti dua ratus nagara bagian dina planét leutik. Sabalikna, sababaraha kakaisaran bakal timbul, bahkan anu Rusia bakal janten anu paling kuat, atanapi sahenteuna anu paling luas.
  Teu jadi hésé foresee naon anu bakal kajadian dina acara meunangna leuwih Jepang. Paling dipikaresep , Jérman, nu tentara Rusia bakal jadi otoritas hébat, moal risiko nyatakeun perang ka Rusia. Tapi sigana anjeunna bakal hoyong perang dina hiji payun, pencét Bélgia sareng Perancis.
  Nanging, Tsar Nicholas sapertos kitu anjeunna tiasa nyerang , sapertos anu kajantenan dina sajarah nyata, ka tukang. Nya, sahenteuna supados urang Jérman agrésif teu tiasa janten kuat teuing.
  Lajeng Perang Dunya Kahiji deui. Rusia tiasa gaduh divisi Cina sareng Armada Pasifik anu kuat di payun, anu bakal janten tambah, tapi ... Dina sajarah nyata, Jepang perang di sisi Entente, dina alternatif anu sami, Land of the Rising Sun tiasa nunjukkeun. kahayang pikeun dendam. Lajeng urang bakal meunang hareup kadua di wétan. Sareng ieu henteu saé pisan .
  Sajaba ti éta, teu bisa ngaharepkeun hiji strengthening signifikan tina tentara Rusia, dibandingkeun jeung sajarah nyata. Sanajan, tangtosna, recovery ékonomi gancang bisa dimimitian saméméhna, teu di 1909, tapi di 1906, sarta jadi malah steeper. Barina ogé, meunangna Rusia urang bisa nguatkeun iman duanana investor asing na domestik dina rezim Kaputusan, sarta panyaluran ibukota bakal leuwih gede ti kanyataanana.
  Ieu dina gilirannana baris ngaronjatkeun waragad pikeun tentara. Iwal, tangtosna, pamaréntah tsarist tétéla teuing percaya diri. Nalika, khususna, sigana urang bakal ngelehkeun sadayana sareng gulung kana aspal. Sacara prinsip, hasil tina Perang Dunya Kahiji, dina hal ieu, teu pisan atra. Sareng panginten teras, supados sadayana tiasa direngsekeun saé, urang kedah campur kaopat kalina.
  Sanajan kamungkinan yén moal aya Perang Dunya Kahiji pisan teu kaasup prinsipna. Dina hal ieu ... Geus hese ngomong kumaha acara salajengna bakal ngamekarkeun. Sabaraha lami Tsar Nicholas II maréntah, sareng saha anu bakal ngagentos anjeunna? Tsarevich Alexei aya dina mamang; anjeunna moal hirup nepi ka dewasa. Lanceukna Mikhail jeung barudakna? Duanana ieu sareng pilihan sanésna tiasa waé.
  Sabaraha lami Nicholas II hirup? Teu aya lila-livers diantara Romanovs, tapi, sacara umum, tsar anu nginum saeutik tur teu ngaroko bisa hirup rada lila. Sarta sanajan anjeunna credited kalawan gentleness jeung kahadean haté, anjeunna teu liberal a. Jadi teu mungkin yen kaisar bakal masihan konstitusi tanpa tekanan ekstrim. Tapi, jalan-jalan Yéhuwa teu kaétang. Sagalana bisa lumangsung cara sahenteuna ekspektasi. Jeung ajag robah jadi domba, jeung domba jadi ajag!
  Tur ayeuna aranjeunna lahiriah sapertos barudak geulis tur lucu - a budak jeung awéwé, umur rada lembut, clearing benteng sanggeus benteng jeung bastion sanggeus bastion. Di dieu, contona, gunung utama kalawan ngaran basajan Vysoka. Ti dieu anjeun tiasa ningali sadayana palabuhan sareng kapal Rusia tina skuadron Pasifik munggaran anu dilereskeun, kitu ogé alun-alun sanés sareng ngadeukeutan ka kota.
  Margarita, percaya diri motong handap loba tur ngaluarkeun getih Jepang, paréntah:
  - Muhun, urang kudu ngabersihan deui?
  Budak pejuang Caligula, ngabéréskeun samurai anu terakhir ku pedangna, ngawaler sarkastik:
  - Tangtosna, urang bakal ngabersihan sareng ngabersihan deui!
  Jeung pasangan bergegas ka jangkung dina laju jet tempur. Urang kudu buru-buru. Dina bulan Maret, peuting-peuting teu jadi panjang, sarta beurang, sanajan kalawan speed maranéhanana, éta saperti teu mirip nu bakal mungkin pikeun sakabéhna nyingkahan hits ti loba muskets, nyaeta, bedil jeung, paling importantly, bedil mesin. .
  Ieu alus nu euweuh mesin otomatis. Jeung kumaha bae calmer. Panonpoé naék teu puguh-puguh nyingraykeun poékna hujan jeung halimun susu nu minuhan sagalana.
  Isuk-isuk tiris pisan, sareng kerak és ngariung handapeun suku-suku Terminator anu kaleuleuwihi, anu, sanaos hoyong, henteu ngagem sapatuna - aranjeunna bakal cimata. Jeung suku maranéhanana ogé pakarang teu leuwih goreng ti leungeun paling lincah. Kerak és crunches, tapi teu ngaganggu pisan jeung ngalayang nepi ka luhur sarta nuluykeun karuksakan aya, kaasup jasa tina bedil sabelas inci.
  Naon gunana batang sapertos kitu? Tapi anjeun teu bisa pencét target kawas aranjeunna kalayan pakarang badag, tapi pisan gampang pikeun ngabersihan kaluar penjaga. Margarita, sanggeus ngalungkeun belasan Jepang kana jurang kalayan hiji turntable, aranjeunna howled dahsyat nalika aranjeunna murag, ngomong:
  - Jadi showdown lumangsung dina cara tiis ...
  Budak terminator Caligula nyerengeh, ngalungkeun belasan prajurit Jepang anu gagah kana jurang sareng nyarios kalayan bungah:
  - Malah jadi bosen...
  Margarita ngahuleng, ngalungkeun sirahna anu dipegat dina busur ka pasanganna:
  - Teu kunanaon. Ieu malah leuwih éféktif. Atanapi anjeun hoyong tanding sareng tukang sihir?
  adidaya manéhna ayeuna , chewed kacang beusi kawas oray jeung ngajawab:
  - Abdi moal nampik , tapi dina abad ka-20 aya sakedik kasempetan pikeun ngahalangan aranjeunna !
  Margarita, motong deui belasan Jepang pikeun daging robek, nyikikik:
  - Tapi tingali, ninja!
  Mémang, dua belasan pejuang topéng dina jubah hideung buru-buru nyerang prajurit. Jeung maranéhna angkatan jeung pedang, dua dina unggal leungeun. Pikeun manusa, ninjas pindah ogé. Hiji bisa ngarasakeun persiapan rongkah jeung latihan biadab ti PAUD. Tapi dina kanyataanana, naon bisa ngalawan cherubs? Beda dina speed antara immortals, barudak ngompa up kalayan bantuan magic, jeung manusa teuing gede. Jeung ninjas, sanajan pejuang well-dilatih, masih jalma.
  Margarita motong handap dua di antarana sakaligus kalawan kincir angin Swift, sarta jadi muatan katilu nya bulistir, girlish, elegan, tapi suku deadly dina palangkangan yén anjeunna flew leuwih ti lima puluh méter nepi na tore flagpole ti munara. Margarita ngalawan béntang-béntang anu dialungkeun ka dirina, terus ngaléngkah, neukteuk tilu deui, sareng maéhan anu kaopat ku ngalungkeun tilu keris nganggo jari-jari kakina. Ninja meunang jauh ti dua, tapi katilu, ngalayang sapanjang lintasan rusak, landed katuhu dina jantung.
  The tomboyish Caligula ogé diasupkeun fray. Anjeunna motong ninja wungu-rimmed dina satengah sarta unleashed serangan malah leuwih gancang nu knocked off kapala lalaki masked nyoba narajang pasangan na.
  Lalaki halimunan hideung teu nyerah, tapi maranéhna teuing slow di speed dibandingkeun budak na cherub gadis anu nyerang aranjeunna. Aranjeunna teu ngagaduhan kasempetan pisan.
  Margarita, dina gerakan irresistible tina jurig Swift, malah nyanyi:
  - Anjeun bakal geura-giru poho kuring, anjeun bakal indit ka Sheol kawas hujan baseuh! Malaikat séjén ngawula kami, sarta anjeun bakal balik kana Coffin kalawan Dracula!
  Ninjana murag, potong-potong, cipratan getih siga samangka asak handapeun kujang. Jeung maranéhna teu eureun narajang. Tapi ... Sadaya dua puluh tilu pejuang hébat murag dina perang. Saatos éta, pasangan anu megah ngalih ka ngabéréskeun hamba-hamba anu salamet dina bedil ...
  Halimun geus mimiti dissipate, sarta Panonpoé mimiti caang kuat. Jeung prajurit gagah dipindahkeun ka garis pertahanan sejen. Serangan éta henteu acan dimimitian, sareng urang kedah ngalawan sorangan. Sanajan kitu, para pajuang teu acan ngarasa capé serius, tapi ngan hayang dahar. Nya, urang mimiti ngadahar daging kuda atah deui. Nya, teu aya jalma, saurna.
  Budak Terminator Caligula, ngalungkeun jarum nganggo sampéanna, nyiksa sababaraha urang Jepang nganggo éta, nyarios:
  - Perbudakan anu paling hese nyaéta janten budak burih - juragan henteu merciless, henteu paduli kosong atanapi pinuh!
  Margarita satuju kana ieu, terus neukteuk handap samurai anu masih ngarayap, kawas locusts sajajalan, anu percolating dina gelombang. Di antara urang Jepang aya budak ngora pisan, kira-kira genep belas atanapi tujuh belas taun, sareng éta henteu pikaresepeun pikeun maéhan aranjeunna. Tétéla otoritas Land of the Rising Sun geus scraped up sagala cadangan maranéhanana pikeun perang. Tapi Kuropatkin, anu diciduh sareng diciduhan ku sadayana, tetep ngurus prajurit, sareng kaleungitan langkung seueur tibatan Jepang. Sareng pikeun ieu anjeunna kedah dipasihan kiridit. Sarta laun unit Jepang perang kaluar hadé, sarta seger, pasukan well-dilatih anjog ti bagian Éropa Rusia. Kaasup resimen penjaga.
  Gadis partisan ngira yén hal sarupa lumangsung dina Perang Dunya Kadua. The Germans formidable maju sarta ngahontal kasuksésan dugi unit elit maranéhanana sagemblengna, atawa ampir sakabéhna, knocked kaluar. Saatos éta, aranjeunna henteu tiasa nahan Tentara Beureum.
  Leres, éta kedah disebatkeun yén unit tanaga Tentara Beureum ogé dicabut. Sareng ieu, memang, tétéla janten masalah.
  Margarita bergegas perang kalayan kecap:
  - Gusti moal nyerah anjeun, babi moal ngahakan anjeun, sareng komodo jahat bakal ditahan!
  . BAB 12.
  Dominika balik deui ka Akademi Naga ngan sakedap. Manehna deui gancang diajar sababaraha belasan mantra, sarta sababaraha kecap kompléks.
  Lajeng tilu katresna: hiji elf, a hobbit sarta troll bikang, maén kalawan dirina dina ngalungkeun batu magic leuwih luhur.
  Dominica ngéléhkeun aranjeunna. Jeung batu sorangan glowed pisan brightly jeung shimmered, kawas tetes embun dina sinar opat luminaries.
  Sanggeus éta, awéwé sorceresses masihan dirina dua cingcin kalayan batu ti unggal suku, ku kituna soldadu bisa nguatkeun mantra na demi tujuan hébat: nyimpen kelamin kuat.
  Ayeuna ampir kabéh toes tina aktris awéwé suku bulistir, iwal ramo saeutik, geus cingcin magic. Sareng anjeunna janten langkung kuat dina sihir tibatan anjeunna sateuacanna. Ieu, kanyataanna, gadis sanggup ngancurkeun kota jeung ngawangun karaton.
  Janten anjeunna gancang diajar saratus mantra deui, sareng tibatan istirahat, anjeunna calik dina karpét bulu. Manehna plunged kana posisi Seroja, sarta ampir geuwat panggih jeung jiwa nya, sarta awakna ganda, kapanggih sorangan dina alam semesta paralel, babarengan jeung tim tarung, sanajan lahiriah ngora.
  Tentara barudak, dipingpin ku kuartet pejuang, terus ngalawan gerombolan beurit di nagara dukun jahat Bastinda.
  Grup mimiti rodénsia karnivora tiwas atanapi ngalaman transformasi.
  Lajeng mucunghul sawah tempat budak malang digawé. Maranehna diawaskeun ku pangawas beurit badag saukuran celeng. Aranjeunna nyekel pecut dina paws maranéhanana sarta dikocok satengah taranjang budak jeung katresna.
  Dominica ngambek:
  - Kumaha goréng éta lamun barudak sangsara!
  Sarta dina amarah manehna dipecat sababaraha bolts kilat sakaligus dina beurit, sarta aranjeunna robah jadi badag, grannies coklat-katutupan.
  Budak budak ngajerit reuwaseun, tuluy buru-buru ka kadaharan anu seungit jeung seungit. Sarta hayu urang cimata potongan kaluar tina eta.
  Dominica ngagebahkeun tongkat sihirna deui, sareng deui ngadamel transformasi, ngarobah beurit jahat janten tuangeun anu lezat, cooing:
  Barudak, ieu béntang di langit,
  Kembang-kembang tumuwuh di padang rumput hejo...
  Bakal aya kabagjaan di planét,
  Impian éndah bakal mekar!
  Margarita, anu ogé kalibet dina transformasi, logis nyatet:
  - Anjeun gaduh kahaneutan batin anu hébat sareng kahadean!
  Ujug-ujug, kawas jack-in-the-box, beurit badag kawas dinosaurus mucunghul. Manehna muka sungut sarta screamed hal deafening.
  Duanana katresna nu sorceresses, kumaha maranéhna bakal ngaleupaskeun kilat jeung pulsars di dirina, sarta ti wands magic, sarta cingcin dina suku bulistir maranéhanana. Jeung aliran énergi disambungkeun pencét monster badag, jangkungna dua puluh lima méter. Anjeunna ambruk, sarta geuwat balik sabudeureun pikeun nempo rupa-rupa masakan, euyeub tur variatif dina meja panjang. Sareng di dieu, diantara anu sanésna, aya gelas anggur emas kalayan rupa-rupa és krim.
  Barudak budak mimiti kaluar gawé di sabudeureun perimeter sarta nyerang beurit hated, sarta rendang aranjeunna kalayan arit, hoes, sarta objék tatanén lianna.
  Jeung aya pisan amarah di aranjeunna. Budak pemberontak malah mimiti nyanyi sumanget;
  Saha waé anu aya dina gelap perbudakan, angkat pedang dina panangan anjeun,
  Sareng ulah tolérkeun éra anu dihina ...
  Musuh anjeun moal ngawangun yayasan dina getih,
  Anjeun bakal ngantunkeun kalimat anu henteu bagja pikeun anjeunna!
  
  Budakna digebug ku pecut jahat,
  Hiji algojo nyiksa anjeunna ku beurit jahat ...
  Tapi panyiksa jahat bakal robah jadi mayit,
  Tong ngadenge deui budak awewe ceurik!
  
  Ulah jadi budak, dihina dina lebu,
  Angkat sirah anjeun gancang ...
  Sareng bakal aya elfinisme di kajauhan,
  Abdi bogoh Solntsus na Spartak!
  
  Muga-muga aya dunya anu caang di jagat raya,
  Dimana kabagjaan bakal langgeng pikeun jalma ...
  Jeung barudak bakal boga salametan gumbira di dinya,
  Eta karajaan teh lain getih, tina tinju!
  
  Kami yakin bakal aya surga di sakumna jagat raya,
  Urang bakal ngawasaan rohangan ...
  Ngeunaan ieu, budak prajurit, wani,
  Janten teu aya ngimpina sareng éra jahat di dieu!
  
  Sumuhun, kami budak, groaning di ranté handapeun penindasan,
  Sareng pecut anu ngaduruk mecut kami dina tulang rusuk ...
  Tapi kuring yakin yén urang bakal maéhan kabéh orc-beurit,
  Sabab pamimpin pemberontak teh keren pisan!
  
  Dina jam ieu budak lalaki sadayana barontak,
  Katresna ogé sareng aranjeunna pikeun hal anu sami ...
  Sareng kuring yakin yén aranjeunna bakal masihan solcenism,
  Urang bakal buang yoke hated!
  
  Teras, anjeun terang, tanduk kameunangan bakal disada,
  Sareng murangkalih bakal mekar dina kamulyaan ...
  Parobahan ngantosan urang dina kabagjaan,
  Ujian, lulus sadayana kalayan nilai anu sampurna!
  
  Kami bakal ngahontal mujijat sapertos kitu, kuring yakin,
  Nu bakal aya surga nyata cahaya...
  Sahenteuna di mana waé tukang sihir nyaéta Yudas anu jahat,
  Naon drive budak kana lumbung!
  
  Teu aya tempat pikeun urang budak di alam dunya,
  Urang tiasa ngusir setan tina retakan ...
  Dina nami surga, anu suci Gusti,
  Pikeun sakabéh jalma gumbira bébas!
  
  Muga aya katengtreman di sakuliah dunya sublunary,
  Muga aya kabagjaan sareng sinar panonpoé anu suci ...
  Kami némbak musuh sapertos di galeri shooting,
  Sangkan ngan nepi teu kadua handap!
  
  Leres, percanten ka abdi, kakuatan urang moal garing,
  Anjeunna bakal janten jalan surga ka jagat raya ...
  Sareng tentara pemberontak bakal ngagorowok nyaring ,
  Pikeun ngalelepkeun beurit mumusuhan!
  
  Ieu kumaha bungah, senang,
  Jukut tumuwuh kawas mawar sabudeureun ...
  Tim budak urang
  Nu katingalina pasti siga garuda gunung!
  
  Kameunangan pasti,
  Hayu urang ngawangun, abdi percanten, jujur urang Eden ...
  Sadayana kabagjaan, kabagjaan di planét mana waé,
  Sareng anjeun sanés redneck , tapi tuan anu terhormat!
  Ieu, memang, lagu kabangsaan budak hudang anu naksir beurit jeung orcs.
  Samentara éta, Dominika jeung Margarita on komodo, dihareupeun tentara, ngapung nepi ka benteng.
  Dua tukang sihir, gancang sareng berkilauan nganggo tongkat sihir sareng cincin kalayan jimat dina sukuna. Kalayan mana aranjeunna ngalaksanakeun transformasi anu luar biasa. Sareng teu aya anu lepat sareng kanyataan yén ayeuna beurit jangjang anu langkung bahaya nyobian nyerang aranjeunna.
  Rodent aviation teu lulucon. Tapi budak awéwé éta nyerang aranjeunna kalayan kakuatan magis sareng mantra. Sareng tinimbang monster, permen kapas muncul. Jadi amis jeung seungit.
  Sajaba ti éta, sababaraha monyét jangjangan robah jadi strawberries. Nu jadi asak sarta shimmers kalawan rubies na topaz.
  Jeung sababaraha deui monyét jeung jangjang jadi balon.
  Oenomai jeung Dobrynya ogé asup kana perang komodo. Aranjeunna mimiti motong turun counterparts maranéhanana jeung pedang, nu kawilang basajan tur lugas. Nah, jeung komodo sorangan, lamun maranehna nyokot eta jeung blaze jeung seuneu. Jeung maranéhna bakal scorch leuwih jangjang tanpa aya regrets atawa mamang.
  Oenomaus nyatet, motong musuh:
  - Ieu, nu katingali, bakal pisan lucu tur tiis!
  Dobrynya nyatet bari seuri:
  - Sumuhun, ieu teu bisa nempatkeun kana kecap!
  Sareng budak pahlawan ngaluncurkeun jarum anu seukeut pisan sareng maot ka musuh. Ieu pencét beurit katuhu dina panon, sarta eta collided kalawan rodénsia séjén. Ieu tempat rusuh dimimitian.
  Oenomaus nyanyi:
  Beurit tiis pisan
  Aranjeunna malah tiasa ngagiling ek ...
  Otak anjeun hésé ningali,
  Jeung convolutions téh kawas thread a!
  Dobrynya satuju sareng ieu:
  - Sumuhun, beurit gnaw sagala sorts hal jahat!
  Margarita ngiceupan. Manehna inget kumaha budak partisan Andreika direbut. Sarta anjeunna dikonci dina basement tiis pinuh ku beurit. Jeung rodénsia ngegel suku bulistir budak urang, heuras ti tiis. Andreika ngalawan beurit sapeuting sareng henteu bobo. Jeung isuk-isuk anjeunna dicandak keur interogasi, sarta mimiti aranjeunna sprinkled uyah dina tatu dina suku budak A urang. Éta nyeri pisan, sareng Andreika mimiti ngajerit . Jeung maranéhna ogé lashed anjeunna ku kawat barbed.
  Tapi budak partisan leungit eling ti shock nyeri, tapi teu ngomong nanaon.
  Margarita bisa ngatur kabur Andreika. Sareng ieu prestasina. budak éta bisa nungkulan nyeri jeung ninggalkeun dina suku cacad, bitten. Sareng pikeun éta, kudos ka anjeunna.
  Gadis partisan ngéléhkeun beurit sareng nyanyi kalayan sumanget anu hébat:
  Bedil mah siga lanceuk
  Pucuk akurat pisan, akurat ...
  Barina ogé, awéwé boga bedil mesin dina peujit na,
  Sanajan kadang hirup ibarat kurung!
  
  Abdi awéwé anu teu kuat
  Ajag sareng macan betina dina hiji tés...
  Tapi kecap éta sanés sparrow,
  Nalika kuring sareng anu dipikacinta, kuring percanten, babarengan!
  
  Abdi parantos nyandak pass mana,
  Iran nyerang gunung ...
  Manéhna nalukkeun loba nagara béda,
  Henteu, kuring henteu tiasa calik damai di sisi sofa!
  
  Anjeun meureun moal ngartos ieu,
  Naon maksudna tarung jeung fanatik...
  Tuliskeun dina buku catetan anjeun,
  Jeung diajar ngalawan decently, bodo!
  
  Henteu aya tanah air kuring, percanten ka abdi, langkung gagah,
  Manehna herang kawas ruby caang ...
  Sanaos aya jutaan sétan dahan,
  Urang masih bakal ngahontal tempat di sawarga!
  
  Mugi Gusti nangtayungan abdi
  agung urang , Nu Maha Kawasa...
  Budak awéwé éta gaduh daging anu kuat,
  Manehna knocks handap céri ku volley tepat!
  
  Moal aya nu bisa ngéléhkeun kuring
  Abdi awéwé anu namina legions!
  Beruang ogé sujud dina suku kuring,
  Sareng maples bakal masihan anjeun emas!
  
  Ibun, ngajalankeun tataranjang suku ngaliwatan salju,
  Snowdrifts, anjeun terang, ulah nyingsieunan awéwé ...
  Kuring bakal masihan musuh kuring potongan rambut anu gagah,
  Aranjeunna ngakuan kuring sapertos anjing greyhound!
  
  Kuring lahir di awal musim semi,
  Beureum , siga spanduk...
  Karakterna pisan greyhound , groovy,
  Jeung seuneu panas kaduruk dina haté kuring!
  
  Leres, anjeun moal mendakan awéwé anu langkung geulis,
  Anjeunna bakal masihan sadayana cinta abundantly ...
  henteu katingalina dua puluh,
  Tapi manéhna malah pencét pisan teuas!
  
  
  Ku alatan éta, sujud ka gadis,
  Sareng cium sukuna...
  Ksatria bakal buru-buru ka luhur sapertos panah,
  Éta moal hésé pikeun urang pikeun ngajawab masalah!
  Gadis partisan nyanyi pisan soulfully. Kabéh beurit ngalayang geus robah. Sababaraha dina bonbon kapas, sababaraha dina popcorn, sababaraha dina oatmeal, atawa gelembung sabun. Jeung sababaraha budak pahlawan anu trivially hacked pati, atawa komodo dibeuleum aranjeunna ku seuneu. Ieu memang muffins na roasts of nice, chops meaty.
  Dobrynya nyandak sareng ngaluncurkeun jarum ku jari-jari kakina, sareng éta nyusup kecoak jangjangna, nyiwit kana témbok batu. Jeung tétéla jadi tiis jeung tiis.
  Cucunguk ujug-ujug hurung sareng kalung berlian anu pikaresepeun muncul dina tempatna.
  Dobrynya nyanyi:
  Sareng nalika kuring ningali barbel,
  Nya, nya , nya!
  Budak lalaki ngaji duitna,
  Ulah snooze!
  Budak Enomai ngawaler:
  - Wow! Kumaha ogé tétéla. Ieu permata.
  Dobrynya ngagerendeng jeung ngagorowok:
  - Urang tiasa ngalakukeun eta sadayana, gentlemen, urang geus sowing pikeun lila, dimana?
  Dominica chirped di respon, sarta ogé ngancik belasan cockroaches jangjang nu fluttered kaluar tina munara ominous benteng kana sakabéh constellations of jewels. Jeung kumaha eta sparkles na shimmers wonderfully, kawas es dina opat luminaries ngirim kaluar sunbeams.
  Margarita nyatet bari seuri:
  - Kuring yakin yén alus triumphs leuwih jahat!
  Enomai nyatet bari seuri:
  - Alus jeung jahat téh konsép relatif. Di dieu aya beurit, éta ogé hirup, sarta kami rendang nepi!
  Dobrynya nyarios:
  - Jeung tutuwuhan? Sayuran jeung bungbuahan sarua ogé hirup, sarta maranéhanana ogé didahar, tur éta karunya!
  Dominica tweeted:
  - Éta kumaha kajadian, éta kumaha kajadian,
  Masing- masing ngadahar anu sanés sakaligus!
  Gadis-aktris anu ngagaur nyandak éta sareng ngaluarkeun sihir tina suku bulistir na. Jeung munara jeung tangkorak beurit ieu robah. Ieu janten gilded, sarta acuk sparkled kalawan rubies di luhur.
  Margarita nyatet wittily, baring huntu nya jeung ngirim cascades sinar murderous jeung destructive tina toes bulistir nya. Jeung magic digawé. Jeung digebruskeun murderous sarta destructive, nu langsung robah jadi kreatif sarta flourishing.
  Orcs jeung goblin dituang kaluar ti benteng deui . Jeung maranéhna naek dina horde nyata . Sababaraha biruang shaggy anu ngagem armor baja. Jeung ieu armor pisan ngagurilap, jeung tumbak jeung kampak.
  Dominica nyatet agrésif, baring huntu nya:
  - Ayeuna ieu horde creepy geus climbing di . Nya, naha urang bakal nepungan aranjeunna kalayan hal anu bisa nepi ka tiwasna?
  Margarita nyatet ku seuri jahat:
  - Sumuhun, tangtosna urang tiasa ngalakukeun ieu!
  Jeung katresna sorceress nyandak tur dibuka pulsars gaib maranéhanana di orcs na goblins.
  Boy Dobrynya nyatet:
  - Ieu teu goréng, tapi urang kudu méré Galau anak kasempetan tarung .
  Jeung, memang, rébuan barudak rebel lumpat nepi ka benteng ti arah béda. Loba di antarana, utamana jajaka, anu ngagem ranté. Sababaraha guys digawé, erecting monumen jeung patung ka dukun Bastinda . Sababaraha arca tumuwuh nepi ka saratus méter dina jangkungna, sarta ngan puri raksasa towered luhureun eta.
  Dua pangkuatna, sanajan lain budak panggedéna, Viscount jeung Phoenix, perang dihareupeun sésana, nempatkeun handap rodénsia.
  Orcs, kahareupna ogé mimiti némbak tina busur. Tapi sorceresses pencét aranjeunna teuas. Lamun éta rélatif gampang maéhan beurit, sanajan maranéhanana éta gajih na badag, ieu mangaruhan mobilitas maranéhanana. Lajeng orcs bakal pejuang kuat, sarta goblins saukur raksasa.
  Phoenix nyatet:
  - Abdi gelut sareng Kartaus . Jadi pejuangna leuwih lincah!
  Pejuang viscount nyanyi:
  Abdi bogoh perang pisan
  Berjuang siga hayam jago...
  Jeung dina tempur leungeun-ka-leungeun,
  Abdi gelut pikeun dua monster!
  Phoenix nyatet kalayan seuri:
  - Sumuhun, mun jujur, ieu hébat ! Tapi urang biasa maehan monster ku rébuan.
  Janten budak pahlawan maéhan goblin. Jeung sesa monster geus sawaréh robah jadi rupa-rupa kadaharan jeung manisan. Tapi salah sahiji goblin ngahasilkeun és krim sapertos dina gelas anggur ukiran tina Empang.
  Sareng di luhur aya tumpukan és krim warna-warni, potongan coklat, buah manisan, strawberries, pistachios sareng saterasna, ngeunah pisan.
  Barudak prajurit bakal ngajerit ku bungah. Sumuhun, éta bener tétéla ngeunah pisan jeung mesmerizes panon.
  Gadis-sorceress Margarita, sanggeus ngarilis gelombang sejen karuksakan sarta musnah, nyieun carte blanche agrésif dina urusan ngarobah awon kana appetizing , sarta ngaluarkeun:
  - Dina sababaraha hal, magic leuwih hade tinimbang prosés alam, katuhu?
  Dominica satuju:
  - Leres, tanpa ragu, kami nyiptakeun anu éndah sareng ngeunah. Tapi naha aya rébuan budak di dieu, sareng aranjeunna sadayana murangkalih, sareng teu aya déwasa anu katingali?
  Margarita ngajawab bari seuri:
  - Pangaruh magic lokal. Ieu geulis kuat. Jeung memang, tétéla yén aya ngan balita di dunya ieu. Tapi tong hariwang, hawa lokal waé moal ngajantenkeun anjeun janten budak awéwé.
  Dominica nanya heran:
  - Sareng naha?
  Gadis partisan ngajawab:
  - Jeung ngeunaan kapala kol!
  Serangan orc sareng goblins jahat mimiti ngaleuleuskeun. Sababaraha di antarana tiwas ku pejuang budak, sareng seuseueurna dirobih ku sihir kuat pasangan anu geulis. Ieu sabenerna magic, eclipsing tongkat nu Dunno kagungan.
  Dominica nyatet, nyengir manis:
  Waktos perhitungan parantos sumping,
  Urang pencét orc dina panon ...
  Salaku jawaban, anjeunna janten sapertos pai,
  Sarta anjeunna menta huntu!
  Jeung memang, di Sagala jinis suguhan anu ngeunah dirobih janten orc sareng goblin.
  Jeung prajurit anak anu delighted kalawan ieu. Jeung beurit dibasmi tanpa masalah . Tapi tina blows maranéhanana, masakan nikmat mimiti muncul deui. Jeung hal nikmat tur luar biasa lianna.
  Jeung beurit gancang ngajanggélék jadi hal mangpaat tur bisa didahar.
  Gadis partisan Margarita ngagero:
  - Panginten ayeuna urang badé angkat ka kastil sorangan!?
  Aktris awéwé nyarios:
  "Sareng penyergapan tiasa ngantosan urang di dinya." Nanging, kami siap pikeun ieu!
  Margarita nyengir sarta ngajawab:
  - Abdi pelopor, nu hartina kuring salawasna siap!
  Ayeuna budak budak geus peupeus kana puri. Suku bulistir maranéhanana stomped on marmer hideung. Di jero aranjeunna perang sareng orc, goblin, sareng beurit. Jeung maranéhna dicincang aranjeunna handap saolah-olah maranéhna boga cutters tinimbang pedang. Ieu tempat motong dimimitian.
  Jajaka tarung kalayan pedang utamana galak. Jeung katresna pikaresep némbak jeung bows. Untungna, Margarita bisa ngarobah arit jeung hoes kana bows nyata. Jeung maranéhna némbak sakabeh bungkus panah, piercing beurit.
  Dominica wittily nyatet:
  - panah seukeut tina jalur killer, jadi tiis, barudak kuring.
  Ujug-ujug dukun Bastinda sorangan hiber kaluar tina munara. Anjeunna katingali sapertos awéwé umur kira-kira tilu puluh lima, sareng dipintal sapertos luhur. Rambutna hideung, keriting, sareng anjeunna nyalira nyepeng dua tongkat sihir dina panangan sarungna.
  Dukun ieu ngalayang dina motor, sarta dina suku nya éta sapatu kalayan spurs.
  Bastinda nyandak éta sareng ngagorowok:
  - Kuring ngahargaan kuat
  Sareng kuring nyinggung anu lemah ...
  Abdi jahat badag
  Na kumaha upami anjeun, tataranjang suku?
  Dominica tweeted dina respon:
  hukum kuring basajan
  Kuring ngéléhkeun jalma jahat ...
  Saha anu lemah, abdi bakal nulungan,
  Abdi teu tiasa ngalakukeun eta sagala cara séjén!
  Bastinda nyokot tina wands magic, saolah-olah manéhna nganiaya Dominika jeung pulsars. Ku kituna manéhna whistled di respon. Jeung pulsars geuwat robah jadi muih sarta murag kana gadis-aktris, tuntas smearing dirina.
  Salaku tanggepan, Dominica, dina amukan, ngaluarkeun pulsar anu ageung tina tongkatna sareng tina jari-jari kakina.
  Ieu flew ngaliwatan, tapi Bastinda bisa kabur sarta katandangan ngurangan di benteng. Éta ampir langsung hurung sareng mimiti robah. Sarta di tempat benteng ominous timbul hiji karaton paling mewah - sagemblengna tur langsung.
  Bastinda glanced di anjeunna, blinked panon nya jeung kabur. Leuwih tepatna, ngapung. Jeung buntut fiery tetep balik nya.
  Dominica jeung Margarita bergegas sanggeus anjeunna. Duanana sorceresses jelas katinggaleun dina speed.
  Sanajan kitu, motor ngalayang jauh leuwih gancang ti komodo.
  Budak awéwé tukang sihir mimiti nembak Bastinda . Tapi unggal ayeuna teras anjeunna ngajauhan atanapi nempatkeun pertahanan. Sumawona, motor gancang pisan ningkatkeun jarak, nyandak anjeunna kaluar tina jarak tembak kalayan sihir.
  Dominica nyatet:
  - Manéhna leungit nagara nya, subjék jeung kakuatan. Janten, urang henteu peryogi pisan ayeuna!
  Margarita nyatet:
  "Upami anjeunna maling sareng nyandak artefak beurit konéng, maka kameunangan urang moal aya gunana!"
  Aktris awéwé, nyentak jari-jari kakina anu gundul, suku disamak, kalayan yakin nyatakeun:
  - Tapi rébuan barudak meunang kabebasan! Ieu ogé patut hal!
  Gadis partisan sapuk:
  - Leres! Teu heran urang digawé.
  Mémang, beurit tungtungna robah sareng dipaéhan, sapertos orc sareng goblin. Ku kituna meunangna utama meunang.
  Rébuan barudak - budak lalaki sareng awéwé - ngariung di alun-alun sareng nyanyi, ngecapkeun sukuna:
  -Kamulyaan pikeun pahlawan! Kamulyaan pikeun liberators! Turun jeung perbudakan!
  Ieu meunangna greatest di nagara beurit. Sareng aya seueur barang anu luar biasa sareng lapang di dieu.
  Margarita nyarita heula. Anjeunna, nari , bakal nyandak sareng nyanyi, sareng lagu na nyaéta lagu awéwé partisan:
  Urang, barudak kamiskinan jeung caress usum panas,
  Lahir di gubuk hujan...
  Hayu impian gadis urang dinyanyikeun,
  Iraha urang badé perang panas deui!
  
  Kuring réngsé nepi di Elxxik ku kacilakaan,
  Sareng Tanah Air abdi, Rus Suci ...
  Kalayan nasib kuring, lengkep luar biasa,
  Kuring bajoang pikeun kabagjaan sareng cinta nagara!
  
  Sareng teu aya deui tanah air Rusia anu langkung éndah,
  Dupi anjeun pikeun ngalawan eta , jeung ulah sieun ...
  Sareng teu aya nagara anu langkung bahagia di jagat raya,
  Anjeun obor cahaya jagat raya, Rus'!
  
  Kuring bakal ngaliwat seuneu sareng cai pikeun anjeun,
  Para panaratas biasa meunang ...
  Kami bakal salawasna pikaresepeun pikeun jalma,
  Sabab kakuatan tentara teu aya watesna!
  
  Hayu urang maju dina serangan pikeun Motherland,
  Dina tangisan anu kuat, hurray ngamuk ...
  Hitler bakal meunang payback na nepi ka ahir,
  Urang bakal ngusir Nazi kaluar tina pakarangan!
  
  Fatherland kuring pinuh ku pahlawan,
  Sareng Stalin mangrupikeun raksasa anu hébat ...
  Para panaratas marak dina formasi,
  Kulawarga Nu Maha Kawasa, Gusti urang, O !
  
  Dina nami cahaya sareng kahirupan anu saé,
  Urang bakal tarung gagah, barudak...
  Barina ogé, hiji generasi bakal hirup dina komunisme,
  Percanten, harepan moal tiasa dileungitkeun ti urang!
  
  Urang cinta tanah air urang, guys,
  Kami hoyong ngangkat anjeun luhureun méga...
  Fasisme bakal nampi hukuman anu kuat,
  Ti panaratas, garuda gagah!
  
  Kami bakal ngahontal éta, kuring yakin, urang bakal enggal meunang,
  Sanajan fasisme téh insidious jeung kejam ...
  Embah bakal reueus ka urang,
  Sareng Svarog bakal mingpin anjeun kana perang!
  
  Pikeun kamulyaan Fatherland urang gagah,
  Gusti Nu Maha Kawasa sorangan naek kana salib ...
  Kami moal kuciwa hirup urang pikeun Rusia,
  Hayu sora nyaring kadéngé ti sawarga!
  
  Berjuang pikeun kamulyaan Motherland urang,
  Pejuang satia nyaah ka manehna...
  Anjeun anak ajag, sanes hares pengecut,
  Malah para ksatria kacida reueusna!
  
  tiasa nyandak bulan tina kolong,
  Nyekel pike, lele badag ...
  Lenin hébat naros pikeun kabebasan,
  Kami bakal ngahirupkeun wangunan!
  
  Dina Ngaran kulawarga, ngawangun piramida,
  Sareng kapal-kapal anu bakal ngancurkeun kolong langit ...
  Jeung Hitler , bercanda, maéhan para pejuang ,
  Nu Maha Kawasa pupus sareng gugah deui pikeun urang!
  
  Anjeun sayang, Lada nakal,
  Gusti Bodas anu agung dilahirkeun ku anjeun...
  Sareng urang kedah berjuang kalayan gagah pikeun anjeun,
  Muga-muga Nu Maha Kawasa ngabantosan anjeun hirup salamina!
  
  Cinta, hormat ka Gusti Yesus,
  Anjeunna lalaki Rusia, sareng urang salawasna ...
  Waktosna pikeun nyulam hiasanna sacara terampil,
  Muga taun-taun dieusi kabagjaan salamina!
  
  Kaagungan Rusia suci kuring,
  Mampuh ngelehkeun musuh ...
  Sanajan éta awéwé ceurik sieun,
  Urang bisa megatkeun naga!
  
  Pikeun kamulyaan Motherland suci, percanten ka abdi,
  Dina nami Gusti Rusia Kristus ...
  Urang bakal ngawangun garéja gedé geura-giru,
  Hayu urang leumpang nepi ka tungtungna!
  
  Cinta, percanten ka kuring, henteu terang kecap anu teu perlu,
  Teu aya deui kabosenan anu teu perlu pikeun katingal di dinya ...
  Hayu Kain binasa di dunya,
  Jeung Abel bakal nyanyi lagu na deui!
  
  Di dieu urang stomping sabudeureun Berlin jeung bugle a,
  Tarompet disada bel...
  Anjeun langkung saé janten prajurit anu sederhana pisan,
  Tiup sirah Nazi ku kampak!
  
  Kulawarga bakal dihirupkeun deui, percanten ka kuring, anu maot pas,
  Gusti bodas bakal masihan anjeun unggal cinta
  Sareng urang mutuskeun jelas pisan,
  Naon bakal kalanggengan parobahan caang!
  nari, ngigelan sukuna, riang sareng sumanget . Jeung barudak sejen, urut budak, nyanyi jeung menari, nyoba naek, atawa rada, luncat luhur.
  Dobrynya, salaku budak anu kuat , nyandak batu sareng ngalungkeun ka luhur. Ieu flew up na exploded, scattered kawas kembang api kana rébuan fragmen multi-warna.
  Budak viscount ngagorowok:
  - Ieu sabenerna hebat!
  Dobrynya ngabantah ieu ku ngalungkeun batu deui, sareng Margarita disabetkeun ku kilat, nyababkeun éta paburencay janten seueur serpihan anu warna-warni sareng ngagurilap:
  - Henteu! Ieu kanyataan sapertos kitu. Sareng teu aya anu langkung luhur tibatan kanyataan ieu!
  Pahlawan budak Phoenix ngamuk, ngetem suku bulistir na supados jukut mimiti ngaroko, ngagorowok:
  - Lokomotif urang ngapung ka hareup - eureun di komune!
  Urang teu boga cara sejen - bedil perkasa!
  Jeung gadis gigireun aranjeunna, teuing, ngan bakal luncat luhur jeung ka handap.
  wanda maranéhanana éta positif, sarta kabagjaan éta dina ayunan pinuh.
  Dominica ogé mutuskeun pikeun némbongkeun kaluar kecerdasan nya saeutik.
  Jeung hayu urang scribble kaluar sakabeh aliran alus teuing, aphorisms well-practiced Anjeun;
  Budak bisa jadi merdika, bodo bisa jadi pinter, jalma miskin bisa jadi beunghar, tapi lamun boga nékad kalde, anjeun bakal salawasna jadi kalde!
  Miskin lain jalma anu teu boga duit, tapi anu sirahna pinuh ku sawdust!
  Tong hayang jadi raja lamun teu boga otak!
  Malah Shah bakal jadi gélo kawas kalde!
  Raja téh, tangtosna, singa, tapi teu tanpa rubah-kawas resourcefulness, jeung singa nu skinned!
  Entong ngagerem, tapi tetep jempé upami anjeun henteu acan di tempat singa, sareng rubah henteu masihan jas na!
  Politisi sapertos rubah dina dongeng Krylov, tapi ulah janten gagak salaku pamilih!
  Upami anjeun sapertos tunggul, maka aranjeunna bakal ngaleungitkeun asahan ti anjeun dugi ka akar!
  Supados nagara ulah abah-abah, kudu kuat, siga banteng!
  Aviation diperlukeun sangkan nagara ngapung!
  Politisi geus siap ngajangjikeun bulan, ngan teu turun solokan!
  Saha anu henteu nginum kaséhatan na salamina ngora!
  Argumen ek nimpah tunggul!
  Politisi bakal rela nyandak asahan anjeun upami anjeun tunggul!
  Tapi lalaki boga hiji kaunggulan leuwih monyét: kadang anjeunna sahenteuna saeutik rubah nyata!
  Politisi ngagaduhan ambisi singa, licik rubah, tapi metodena leres-leres swinish!
  Upami politisi seueur teuing rubah, maka anjeunna janten babi lengkep!
  Politisi anu licik rubah sareng cengkraman ajag bakal ngajantenkeun kebab tina pamilih!
  Jeung tuah merlukeun usaha, ngan ku gawé teuas kuda anjeun bisa maledog kaluar kerah tina kaluman!
  Percaya ka kasuksésan lamun anjeun outwit dulur!
  Politisi tiasa ngagolér sanajan rubah, tapi anjeunna moal tiasa ngabobodo waktos salamina!
  Pamilih sering ngapung siga nyiruan kana pidato politikus anu madu, tapi sering anjeunna nyalira disengat!
  Politisi ngelek pamilih sapertos python ngelek kelenci, narik laleur sapertos vodka sareng Velcro amis!
  Ajag teu tiasa hirup tanpa daging, sareng politikus teu tiasa hirup tanpa tipu daya!
  Kuda panggancangna bakal nurut ka anu pinter!
  Leuwih gampang pikeun politisi pikeun ngabéréskeun diri tibatan ngajanjikeun hiji hal anu tiasa dilakukeun!
  Pikeun saha waé anu anjeun pilih, anjeun bakal ngahargaan hasilna ku menit jempé!
  Janten sahenteuna rubah akalna sakedik upami anjeun henteu hoyong janten kalde hackneyed!
  Tong percanten ka politikus, pikeun pamilih aranjeunna ngan ukur nyabut chip tina tangkal ek!
  Saha anu teu bodo lengkep bakal ngarobah hiji Penny kana Penny beurat!
  Teu aya baraya dina politik, tapi bakal aya anu hoyong bagikeun naon anu anjeun gaduh salaku baraya!
  Aya seueur hal anu jahat dina kahirupan, tapi anu paling parah nyaéta nalika kahirupan parantos réngsé!
  Lamun hayang meunang ngadeukeutan ka Allah, paku monyét dina jiwa anjeun ka salib!
  Lalaki asalna, lamun teu ti monyét, lajeng, dina sagala hal, ceased janten monyét!
  Lamun boga pikiran monyét, rubah bakal ngelek anjeun kawas boa constrictor predator!
  Euweuh nu taya watesna iwal ti waktu nu diperlukeun pikeun politikus nepikeun naon maranéhna janji!
  Lamun loba ngagorowok , anjeun bakal ngarenghik kawas anjing keok!
  Tong percanten ka anu nyariosna nyaring, seuneu beureum tiasa ngaduruk anjeun!
  Malah Allah teu bisa out-argue awewe jeung ngangkat monyét ka tingkat budaya manusa!
  Tanpa cinta moal aya seuri, kajaba éta nyengir predator politikus!
  Lila-lila teuing di awan, politisi tanpa jangjang ngapung ka solokan!
  Jiwa leutik sok gaduh ambisi raksasa!
  Hiji jiwa leutik boga conceit gigantic!
  Politikus nyaéta maling anu nyerat undang-undang pikeun dirina sareng nganggap nagara éta wilayah zona!
  Politisi ngabogaan tujuh Fridays saminggu, tapi lamun perlu pikeun minuhan jangji , Saptu Yahudi datang!
  Ngahiji mah alus, angger teu kawin jeung politikus!
  Politisi mangrupikeun mahluk anu hoyong ngadamel domba anjeun nganggo metode swinish!
  Métode politisi swinish ngarobah pamilih jadi rendang!
  Dina pangawasa babi, hirup teu pernah gendut!
  Nyieun presiden babi teuing gajih!
  Upami anjeun hoyong janten presiden, rebut kasempetan anjeun!
  Panguasa anu nganggap pamilih téh domba téh babi has!
  Gusti, ieu téh lain ngan omnipotence, tapi ogé kahayang pikeun indit ka salib demi tatangga Anjeun!
  Panguasa anu linggih dina tahta pikeun lila ngabalukarkeun kaayaan sag!
  Pamingpin nu ngora ibarat kuda nu anyar, nu kolot ibarat kuda betina nu kukuna patah!
  Dina cara pikeun ngahontal jangkung Ilahi, Iblis sorangan nyaéta politikus!
  Politisi nyaéta Gusti ngan ukur dina hiji hal, pikeun alesan naha janji-janji pamilihanna gagal pisan!
  Politikus, sapertos bir, ngan ukur tiis sareng dina méja!
  Politisi amis ku pidatona, tapi rasa pait ti aranjeunna henteu sapertos bir!
  Hiji-hijina waktos kabeneran kaluar tina sungut politikus nyaéta nalika anjeunna salah tafsir sorangan!
  Politisi, supados janten sakedik Ilahi, nyalibkeun pamilih sapinuhna !
  Komo kakuatan biruang moal nyalametkeun anjeun lamun pikiran anjeun dek!
  Rubah mangrupikeun sato anu bakal nyandak tilu kulit tina singa!
  Politisi paling kuat nalika pamilihna lemah dina pikiran!
  Éta sababna politisi kaluar madu supados pamilih henteu nyiduh pisan!
  Anu gaduh sawdust dina sirahna bakal keuna ku tongkat!
  Ek teh raja tatangkalan, sirah ek ngarobah tunggul sagala jadi jejer!
  Ek tahan ka rot, sirah ek pinuh ku lebu!
  Upami anjeun tunggul, teras sahenteuna anjeun gaduh patok dina sirah anjeun !
  Anu kanyahoan pikasieuneun, tapi anu dipikanyaho kadang ngajadikeun anjeun ngan saukur sieun!
  Pangaweruh nyiptakeun kapercayaan sanajan hésé, kabodoan , kabingungan sanajan éta gampang!
  Anu pengecut lain anu sieun, tapi anu males ngokolakeun kawani!
  Sieun mangrupikeun kalemahan, kawani mangrupikeun kakuatan, tapi awas kana anu bodo dina diri anjeun !
  Saha waé anu ngamungkinkeun dirina dipimpin ku irung résiko kaleungitan diantara tilu pinus!
  Kabodoan sajajalan ngajadikeun anjeun leumpang dina bunderan, kalayan kapinteran anjeun dibatalkeun!
  Henteu janten masalah upami susu dina biwir anjeun henteu garing, langkung parah upami aya kalemahan dina haté anjeun!
  Roti bulukan sedekah, pait uyah kaduhung!
  Madu tina biwir politikus narik jalma anu biwirna teu garing susu!
  Politisi sanés maling hukum, anjeunna maling anu ngadamel undang-undang!
  Politisi ngajangjikeun hirup amis, tuang madu tina biwirna, tapi cakarna caket, sapertos laleur!
  Politisi anu pinter ngaléos kana dompét pamilih!
  Naha tiiseun emas sabab dibayar!
  Naon hal pangbadagna di dunya? Sagunung jangji anu dijieun ku politikus!
  Politisi hoyong artos sareng kakawasaan, anjeunna siap ngancurkeun saha waé!
  Politisi, mimitina, rubah, teu salawasna caang dina penampilan, tapi salawasna wagging buntut na!
  Politikus éta senang ngeusian dompét anjeun ku janji kosong!
  A politikus ngan jujur ngeunaan hiji hal lamun manéhna nyebutkeun - urang, saprak manehna geus euweuh sorangan!
  Naon anu leuwih ti atom di jagat raya? Beungeut sareng topéng politikus!
  Anu paling dipikaresep ku politisi nyaéta milih kantong pamilih!
  Politisi ngagaduhan tujuh dinten Jumaah saminggu, tapi ngadangukeun pamilih sok dinten-dintenna!
  Saha anu mimiti? Politikus, sabab nyiptakeun huru-hara!
  Tong percaya kana tiisna politisi hayam jago, sok ngalagu ti sora batur, rubah!
  Lamun politisi tuang kaluar kecap-Na kawas nightingale a, hartina rubah dijieun phonogram na!
  Éta langkung dipikaresep yén kanker bakal nyiwit di gunung tibatan politisi bakal nedunan jangjina tanpa seuri!
  Politisi téh sarupa jeung dongeng peuting, ngan anjeunna biasana rips off klien salila beurang!
  Kumaha politisi sami sareng anjing? Nalika anjeunna ngarecah pisan, anjeunna pasti jinak tur boga boga!
  Jalma anu aranjeunna milih kalayan haténa sering dugi ka ati pamilih!
  Politisi téh kawas vodka, pamilih bakal ngarasa ku ati na geus scorched!
  Politisi anu nyababkeun uteuk anjeun, sapertos vodka, ngan teu sapertos anjeunna pinuh ku ambekan!
  Politikus éta resep nyiptakeun kabut kalayan tujuan transparan pikeun beunghar!
  Politisi seueur janji, tapi langkung seueur musabab upami henteu dijantenkeun!
  Politisi mangrupikeun rubah, tapi langkung sering warna abu!
  Politisi nyabut asahan tina tangkal ek sareng ngagulingkeun acorns sapertos babi!
  Mun politisi omong siga ragaji, pasti bakal nyieun tunggul pamilih!
  Politikus éta resep ngobrol ngeunaan Allah sabab anjeunna nyalira nyaéta Sétan!
  Politisi licik sapertos Iblis, tapi malaikat dina nyebarkeun janji !
  Politisi resep nyebrang dirina, tapi leungeun-Na sok ngahontal dompét!
  Ku masihan sora anjeun ka politikus anu pinter, anjeun résiko batuk getih!
  Biasana jalma milih antara ucing di colek, ajag dina pakean domba, jeung rubah jeung kéju busuk!
  Lamun politisi geus nedunan jangji-Na, tingali gunung pikeun nempo naha kanker geus whistling dina eta!
  Langkung gampang ngagantung kolobok tibatan maksa politikus pikeun nedunan jangjina !
  Politisi konsisten dina ngan hiji hal - dina pilarian kauntungan pikeun saku sorangan!
  Politisi ngarobih baturna sapertos sarung tangan, ngan ieu ngajantenkeun pananganna langkung kotor!
  Politisi mangrupikeun sato anu ngadamel kijang tina pamilih!
  Politisi, upami sanés ajag dina papakéan domba, maka ram has!
  Politisi anu sanés rubah nyaéta domba atanapi kijang!
  Politisi tiasa ngajangjikeun gunung, tapi saatosna anjeun ngan ukur mupus puing!
  Ulah buru-buru milih hayam jago, anjeunna bakal paéh anjeun maot!
  Diktator, ieu rubah dina tahta singa dikurilingan ku domba jalu!
  Upami anjeun henteu hoyong janten kijang, janten sahenteuna rubah sakedik!
  Anu teu ngitung gagak sia meunang pemilu!
  Anjeun tiasa milih kalayan haté anjeun, tapi juara bakal meunang kalayan otak anjeun!
  
  Politisi mangrupikeun rubah anu resep kéju héjo, sapertos warna dolar, ti anu ngitung gagak!
  Pamajikan sanés sarung tangan, pas anjeun ganti sarung, anjeun pasti bakal janten bajingan tina petualangan sultry!
  Budak genius nyieun leuwih loba pamanggihan ti lalaki kolot biasa -biasa wae!
  Dina nonoman aya seuneu dina haté, kapanggihna dina sirah, sarta hasilna meunangna!
  Jalan ka kasuksésan teu salawasna lempeng, tapi teu sabar hiji deui ngagulung dina kaluman!
  Politisi ngagulung pikeun ngangkat irungna langkung luhur!
  Politisi sujud tuluy ngabengkokkeun pamilih!
  Politisi siap ngagali irung kana taneuh pikeun ngubur tanggung jawabna ka pamilih!
  Sagalana teu mungkin mungkin di dunya urang, sarta yakin kuring, hirup téh hésé pisan, saolah-olah dina galeri shooting!
  Keledai anu kantong emas langkung saé nembus témbok bénténg tibatan mammoth anu nganggo domba baja!
  Politisi kalayan sungut emas ngarobah pamilih jadi kalde mawa kantong emas tina kurban!
  Saha sato galak anu pangkuatna? Tangtu, kalde dieusian ku kantong emas! Rubah mikanyaah warna konéng tina panghianatan sareng koin emas tina kurban!
  Pulitikus sering ngalambangkeun bandéra beureum demi warna konéng tina koin anu dicandak tina kantong pamilih tanpa semu!
  Pidato-pidato politisi mellifluous ngeclakkeun cipanon pait ibu-ibu anu putrana tiwas dina pangperangan getih!
  Sing saha anu ngajangjikeun gunung-gunung emas, henteu patut sapegat tambaga!
  . BAB 13.
  Caligula Delfinov boga misi sorangan. Anjeun kedah mendakan lanceuk anjeun dina biaya naon waé. Sareng anjeun sorangan, Samentawis éta, diangkut ka dunya paralel, dimana anjeun nyiptakeun misi anu unik sareng, dina waktos anu sami, anu saé pisan sareng unik.
  Margarita jeung Caligula nyampeurkeun keuneungna nu bulistir, buleud jeung ngagerem:
  - Buntut demi buntut,
  Panon pikeun panon!
  Henteu Barbos -
  Fantomas !
  Ayeuna guys dispersed dina arah béda dina urutan pikeun gancang ngalengkepan grinding jajaran ngawengku ngadeukeutan ka Port Arthur, tentara Land of the Rising Sun. Barudak Terminator pindah kawas arit listrik ngaliwatan jukut lemes, mercilessly exterminating Jepang.
  Kuropatkin masih hesitated jeung urutan pikeun ngamimitian narajang, sanajan di Gunung Luhur pasangan tarung dipasang Tricolor tricolor , prajurit anak saukur dicét karton badag, sarta ayeuna jelas katempo beurang. Tapi urut menteri pertahanan masih ragu. Sanajan , dina waktos anu sareng, Kuropatkin éta lain pengecut. Salila perang 1877-1878 anjeunna némbongkeun kawani rongkah.
  Sumuhun, sarta pikeun ngaronjatkeun kahirupan prajurit biasa, salaku Menteri Pertahanan manéhna loba, sarta teu bray dina maling. Sanajan efektivitas tempur tentara teu ngaronjat teuing di handapeun anjeunna. Tapi anjeunna teu boga tekad Suvorov, atawa malah adventurism. Alexander Suvorov perang pisan boldly, terus balancing dina brink of eleh lengkep. Sanajan kitu, intuisi dirumuskeun ku alam jeung tuah fenomenal ngamungkinkeun pikeun ngaduga léngkah retaliatory musuh, réaksi jeung meunang victories. Ieu dina gaya Tal, anu nyieun kurban salah, risking eleh, tapi di hal nu ilahar meunang ... Tapi pamaén catur pangalusna di dunya nempo ngaliwatan Tal.
  Anu pangheulana masihan anjeunna coét daging sareng eleh nyaéta Mikhail Botvinnik. Juara ieu terang kumaha program sareng nyirian titik lemah musuh.
  Jeung béntang tina genius Tal dimmed.
  Panginten Suvorov, upami anjeunna hirup langkung lami sareng upami anjeunna tarung sareng Napoleon, anjeunna bakal keok. Tapi tentara Turki, nu perang Alexander Vasilievich, teuing mundur ti sagala sudut pandang, sarta commanders teu diangkat dina kualitas kapamimpinan maranéhanana.
  Sareng nalika perang sareng Perancis, kolam renang paddling ngagaduhan paréntah anu ngora teuing sareng underestimasi kaleuleuwihan tentara biruang Rusia.
  Kuropatkin, di sisi séjén, éta umumna sieun narajang, preferring diuk dina pertahanan. Ngitung eta jelas yén musuh bakal naksir dirina ngalawan redoubts. Ku komandan sapertos kitu perangna leungit.
  Jeung gadis Margarita na Caligula Dolphins sumping dina seuneu ... Aranjeunna disimpen , kumaha oge, ku speed, nalika prajurit abadi peupeus kana bastions sarta geus grinding dulur di jero, kulit ampir impenetrable na , tangtosna, kamampuhan pikeun cageur ampir. sakedapan.
  Dolfinov Jr. , motong jenderal Jepang anu sanés, ngagorowok frasa tina "Highlander," bari ngalungkeun jarum beracun sareng sukuna sareng nyiduh getih:
  - Kedah aya ngan hiji ditinggalkeun!
  Jeung pedang-Na, kawas kilat, ngalaksanakeun murderous, ngagiling unik. Langkung tepatna, saratus téknik ngagiling kalayan motong musuh dina hiji menit tina sababaraha batalyon.
  The samurai murag tina blows, sarta suku bulistir budak terminator ditinggalkeun balik sakabeh pola jumping jeung pungkal lagu.
  Gadis partisan geulis Margarita, bari mupus benteng beton bertulang sejen, blew up amunisi, ngabalukarkeun rébuan bedil kuat ngapung ka hawa. Saatos sobatna, seniman budak Caligula ngulang maneuver anu sami.
  Margarita, ngalungkeun granat kalayan bulistir, suku girlish na jarak jauh, disatujuan:
  - Anjeun ngalakukeun hébat, budak !
  Prajurit anu teu bisa diéléhkeun, ogé ngalungkeun kado pembunuhan anu ngancurkeun kalayan akselerasi anu hébat, motong samurai, ngawaler:
  - Langkung saé diajar tibatan diajar deui!
  Ledakan kuat tina bastions teu balik unnoticed dina jajaran tentara Rusia. Létnan Jenderal Zeleny ngalaporkeun ka Ajudan Jenderal Kuropatkin:
  - Anu Mulia. Numutkeun data urang, perang geus lila raging di benteng musuh, komo, pasti, sababaraha bastions geus exploded!
  Kuropatkin ngajawab lalaunan:
  - Tenang, tenang!
  Nya, sapertos Carleson, anu hateupna ditiup engselna. Sanajan kaayaan ngan merlukeun ukuran drastis. Jenderal Zeleny sareng Kondratenko negeskeun:
  - Urang kedah langsung nyerang!
  Kuropatkin neuteup ka dua jenderal tina kacamatana. Héjo masih ngora, tapi Sigana malah ngora ti taun-Na, gancang, impetuous. Kondratenko teh lanceukna ti pahlawan Port Arthur, ogé ti generasi ngora pamingpin sanggup. Tangtu, falcons sapertos anu hayang pisan ngalawan. Leuwih ti éta, aya paréntah categorical ti Kaisar jeung Sovereign of Sadaya Rus ', Nicholas II, pikeun geuwat badai kota benteng. Sareng éta henteu aya brainer yén perbendaharaan karajaan moal tiasa nahan beban perang anu sesah pikeun lami.
  Nanging, upami anjeun henteu terang ford, ulah lebet kana cai! Urang kedah terang naon naon sareng dimana saha anu nyerang.
  Kuropatkin naros ka Kondratenko:
  - Unit Jepang mana anu nembak?
  Jenderal sacara jelas nyatakeun:
  - Pramuka ngalaporkeun yén malaikat parantos muncul - saurang nonoman anu geulis sareng awéwé kalayan rambut emas, anu gerak kalayan kecepatan anu luar biasa, sareng nalika aranjeunna ditegor aranjeunna henteu tiasa katingali.
  Kuropatkin nyebrang sorangan tilu kali dina laju panik sarta muttered:
  - Jadi tétéla yén ieu téh malaikat deui?
  Jendral Zeleny dicap keuneung na di lantai:
  - Sumuhun persis! Saratus sawarga!
  Kuropatkin malah whistled:
  - Wow! Gusti henteu ngantunkeun Rusia!
  Kondratenko nyarios sacara instruktif:
  - Urang kudu langsung nyerang musuh, Field Marshal! Atanapi urang sorangan bakal nyerang!
  Kuropatkin nyarios leuleus:
  - Henteu, gentlemen. Kuring méré paréntah. Kusabab Allah mutuskeun pikeun mantuan urang, mangka dosa nempatkeun prajurit kana coét daging!
  Kondratenko sacara logis nyatet:
  - Malah di Israel, Allah Nu Maha Kawasa nungtut yen urang Yahudi ogé tarung, sarta teu narima sagalana for teu nanaon jeung tanpa gelut.
  Marsekal lapangan ti rawa, ahli strategi taktik ngantosan-sareng-tingali, ngaréspon kana ieu:
  - Tapi Rasul Paul ngomong yén porsi Allah teu merlukeun leungeun manusa!
  Geus Jendral Zeleny ngagedur:
  - Kunaon anjeun, Yang Mulia, terus-terusan nyebrang diri, khususna nalika cangkang ngabeledug caket dieu!
  Kuropatkin geus mimiti ambek:
  - Tapi sabab sagalana kajadian nurutkeun wasiat Allah. Ku kituna hayu urang ngalaksanakeun ibadah solat heula. Mun anjeun teu sopan, anjeun duanana bakal ditahan!
  Gemblengna, ide pikeun ngayakeun ibadah salat katingali pikaresepeun. Hayu cherubs nyandak rap for everyone.
  Caligula tomboy jeung gadis partisan Margarita geus rada capé, sarta lolobana karya geus réngsé. Ku kituna naha henteu freshen up di laut, sarta tuntas pasir skuadron Togo 's. Barina ogé, manéhna ogé bisa muka seuneu, kaasup ti bedil dua belas inci. Sareng ieu haliber 306 milimeter, anu tiasa nyababkeun karugian anu signifikan pikeun pasukan anu nyerang.
  Leres, urang Jepang, dina hal ieu, kedah seuneu ampir ambing, meuntas lamping. Sareng aranjeunna bakal tiasa pencét seuneu langsung ngan ukur nalika perangna pindah ka wates kota.
  Sasaran utama nyaéta opat kapal perang kalayan bedil dua belas inci dina kapal.
  Gadis partisan, motong handap Jepang ku pedang rajapati sarta oyag kaluar chip tulang nyangkut, ngusulkeun:
  - Meureun urang malah bisa kaluar kasempetan urang saeutik? T. boga kaunggulan dina ngempur gun leuwih skuadron Rozhdestvensky urang, kira-kira 1,8 ka 1. Ku cara kieu urang bakal rada equalize kasaimbangan gaya.
  Caligula tina Dolphins, motong handap samurai panungtungan, nanya ka prajurit Margarita:
  - Naha urang mimitian ku andalannya?
  Awéwé partisan , ngalungkeun cangkang ku jari kaki anu gundul sareng nyéépkeun belasan deui Jepang, ngan ukur nyéépkeun ancuran, ngabantah:
  - Aranjeunna teu mimitian ku paling nikmat! Untungna, teu perlu neangan skuadron a. Hayu urang klik ngaliwatan dua armadillo munggaran.
  Caligula si tomboi nyerengeh, ngalungkeun granat ku keuneungna, ngacungkeun pedang getihna ka kapal Nutili , bari ngageroan:
  - Sareng ieu milik kuring!
  Margarita, sanggeus deui fatally slashed Jepang, ngusulkeun ka pasangan nya:
  - Tapi hayu urang ngagolér dina cai pikeun satengah jam cageur.
  Mémang, istirahat moal menyakiti. Tapi Caligula Dolphins henteu miceunan waktos salami jeda sakedap. Khususna, urang tiasa nganggap hal anu pikaresepeun.
  Para komplotan ngumpul di kolong. Hiji lampu listrik handapeun siling casts ominous kalangkang. Sirah botak kawentar Lenin shines dimly, gigireun shaggy Koba , leuwih dipikawanoh ka dunya salaku Stalin, lajeng perwira angkatan laut dina seragam rapih, sedengkeun Létnan Schmit saeutik-dipikawanoh, jeung janggot dandy, Bukharin.
  Trotsky henteu cekap pikeun rapat lengkep, tapi pikeun ayeuna anjeunna sareng Lenin pasea. Ku kituna, Bolsheviks paling boga pangaruh ngumpul, siap panggung revolusi, atawa kudéta, naon, ngan pikeun meunangkeun kakuatan.
  Lenin angkat heula:
  - Penting pisan , sobat, pikeun nyegah kameunangan Autocracy dina perang imperialis anu teu adil sareng Jepang dina biaya naon waé. Anu ngabalukarkeun revolusi nungtut ieu!
  Isuk-isuk ngabales.
  Bukharin, nepak dampal leungeunna jeung ngoyag-ngoyag janggot hideung nu ngahias beungeutna nu masih ngora, negeskeun:
  - Leres, urang henteu kedah masihan kasempetan sakedik ka autokrasi. Ieu meureun bau kawas panghianatan, tapi kuring bakal nyebutkeun, Mikado teh pangalusna sarta sekutu utama Bolsheviks jeung komunisme dunya!
  Koba Joseph muttered ambek:
  - ceuk alus! Sanajan ieu teu bau kawas panghianatan, éta geus hianat sorangan!
  Lenin, anu teras nganggo nami samaran Karpov, nyarios sareng nyengir:
  - Demi revolusi global, sakapeung anjeun kudu nyieun kurban. Kaasup ngorbankeun sabagéan nurani jeung jiwa sorangan. - Ulyanov uncorked, unscrewing sirah, botol bir Jerman. Pikeun eloquence, Anjeun kudu refresh tikoro Anjeun. Anjeunna nyandak sababaraha sips terus. - Naha anjeun pikir kuring sorangan gumbira hayang jahat jeung eleh ka nagara sorangan. Nanging, kuring bakal terus terang, révolusi ngan ukur tiasa dilaksanakeun upami rézim Autokrasi parah parah. Sareng naon anu tiasa ngaleuleuskeun Autocracy langkung seueur tibatan eleh dina perang?
  Koba unggeuk satuju:
  - Euweuh... Kadang tujuan pangluhurna merlukeun kurban, jeung kurban considerable!
  Lenin nuluykeun filsafat na:
  - Janten, urang moal ngabahas moralitas sareng filsafat ateisme. Ieu sanes hal utama. Jelas yén pagawéan anu urang lakukeun bakal ngabébaskeun pagawé sareng budak sadaya nagara sareng saalam dunya. Sareng kanyataan yén sadaya karugian nagara urang sareng bangsa sanés bakal dibales saratus kali. - Ulyanov direureuhkeun sarta ditambahkeun dina nada béda. - Sareng léngkah-léngkah konkrit naon anu tiasa urang lakukeun pikeun ngelehkeun Otokrasi anu dibenci ku urang sareng urang?
  Di dieu Létnan Schmid nyarita dina sora ipis:
  - Jigana, pikeun starters, mun niup kana Trans-Siberian Railway di sababaraha tempat sakaligus. Ieu bakal boga dampak fatal dina suplai pasukan tsarist di Manchuria.
  Koba nyengir kawas rubah:
  - Bravo , budakna nuju kamajuan! Sareng kuring panginten pikeun ngarampog sababaraha bank pikeun ngarusak standar emas tina ruble Tsar.
  Ulyanov negeskeun ngoyagkeun ramo indéks dina "Georgia endah pisan":
  - Tong bangor! Hiji usulan pisan metot . Anjeun lumayan tiasa ngarusak Kuropatkina.
  Schmid nuluykeun:
  - Sacara umum, rencana kuring ngalibatkeun ngangkat pemberontakan dina sadaya kapal tina Armada Laut Hideung. Lajeng tentara bakal balik ka sisi jalma digawé, sarta Autocracy bakal ambruk sakaligus!
  Koba seuri ironis:
  - Sumuhun, kanker bakal whistle on gunung!
  - Koba , eureun! - Lenin barked sarta ditambahkeun. - Ieu, memang, perlu nyiapkeun sarta ngalaksanakeun pemberontakan di Laut Hideung. Sareng nalika Kuropatkin anu keok kabur ti Port Arthur , pemberontakan sapanjang tentara bakal nyata!
  Schmid kaleungitan watekna:
  - Sumuhun, urang bakal ngalakukeun eta dina sumanget!
  Bukharin nyandak lantai:
  - Sekutu urang anu paling seueur di Bumi nyaéta para patani; nalika aranjeunna bangkit, aranjeunna bakal tiasa ngabeungkeut sadaya kakuatan Autokrasi. Urang kudu ngirim agitators urang ka desa, nungtut yén tani dibere teu ukur lahan, tapi ogé perkebunan, sagalana nu jadi milik nu boga tanah!
  Koba ngaganggu ironisna:
  - Kaasup pamajikan jeung putri maranéhanana!
  Bukharin nyerengeh:
  - Sareng ieu ogé! Éta saderhana sapertos anu dilakukeun ku Emelyan Pugachev - sirahna bakal dipotong, bar bakal digantung, sareng barang-barangna bakal dicandak nyalira sareng dibagi sami! Jeung pamajikan jeung anak awewe nu boga tanah teh budak anjeun!
  Ulyanov disatujuan telepon ieu:
  - Leres! Kami bakal ngagantung aranjeunna sadayana! Sapanjang jalan ka Kutub Kalér!
  Koba nyarankeun:
  - Urang kedah aktip ngagunakeun unsur begal saloba mungkin. Khususna , révolusionér anu paling kuat sareng suksés muncul tina penjahat. Contona, Kotovsky teu pahlawan? Pahlawan! Sareng Bapa Makhno henteu langkung parah!
  Bukharin unggeuk kuat:
  - Éta pisan! Urang bakal ngancurkeun aranjeunna sadayana kalayan kriminalitas !
  Ulyanov ngabantingkeun tinju na kana méja:
  - Teror, teror sareng sakali deui teror revolusioner!
  Teu mungkin pikeun niténan paguneman salajengna ngeunaan "megah opat". Saatos hudang, éta kedah ngalih ka tingkat praktis pikeun ngalaksanakeun strategi unggul. Khususna, ngahapus kapal perang ti tim.
  Caligula gancang ngojay ka tujuanana, sareng Margarita ka tujuanana. Lalaki, ngagunakeun ramo jeung toes maranéhanana, instan naek kana kapal korban maranéhanana.
  Caligula si tomboy teu karasa deui rem, sabab mimiti ngarecah sarerea ngajajar. Teu hese naek kapal, dasarna kelas kapal perang. Iwal, tangtosna, anjeun leuwih ti manusa. Ku kituna, ngajalankeun sarta motong. Sareng kalayan kecepatan gaib sapertos kitu, teu aya anu ngagaduhan kasempetan pikeun nolak anjeun.
  Nya, kalayan ramo bulistir barudak anjeun, tapi langkung gancang tibatan paws suku cheetah, buang jarum anu beracun. Sareng ieu ogé bakal ngajempolan Jepang.
  Para pejuang Land of the Rising Sun deui ngagolér ditegor , sareng rencana pasangan terminator saderhana. Meunang ka kompartemen amunisi, teras ngabeledugkeun amunisi dina cara nu boiler ogé ditutupan. Sanggeus éta, kapal ruksak moal boga pilihan tapi balik ka handap.
  Caligula tina Dolphins, motong sarta nailing kalayan pedang-Na, peupeus ngaliwatan suplai amunisi. Nya, naon pélor individu pikeun anjeunna, anu budakna némbak dina laleur, atanapi malah ngalungkeun deui ka musuh. Ieu hususna alus lamun, kalawan suku bulistir anjeun, anjeun geuwat smash sakeupeul cartridges kana musuh kalawan gaya frantic tur bisa nepi ka tiwasna, bisa nepi ka tiwasna tur irresistible.
  Janten jalan samurai ka karajaan karajaan Nicholas II diblokir.
  Éta ogé henteu sesah pikeun mindahkeun amunisi kana cekelan supados bagian handap kapal perang ditiup, ogé ku kakuatan fisikna.
  The dek baja, dipanaskeun dina panonpoé Maret, pleasantly tickles sol elastis bulistir budak terminator. Jeung cangkang tinggi-ngabeledug hefty ngeusi shimosa narik handap taktak. Anjeun luncat ka handap, teu malire tangga spiral, sareng ayeuna anjeun aya dina tempat anu leres. Ayeuna partisi bakal smashed sareng boiler bakal ngabeledug, ngadamel liang sapertos kitu bahkan hal anu ageung ieu moal salamet.
  Hal metot ieu teh armadillo Jepang. kapal téh lega tur lega, kalawan ketebalan badag tina armor nu nyertakeun decks. Jeung tong mariem panjang tur kandel, sanggup pencét sababaraha puluhan kilométer, atawa malah leuwih ... Leres, éta teu diwangun ku Jepang, tapi ku Britania. Tapi armada karajaan ampir sakabéhna produksi sorangan, nu boga pro jeung kontra. Janten Inggris ngadamel kapal perang - mesin anu mulya. Karunya, tapi urang kedah ngirim anjeunna ka handap ...
  Aya ngabeledug, sarta logam tina dek pegatna struck budak bulistir, suku otot, ngalungkeun anjeunna luhur luhureun beungeut cai. Sanggeus éta, budak éta plopped kana cai jeung vigorously swam, nyoba kabur ti whirlpool. Sapertos colossus anu tilelep.
  Sarta pamisah kapal perang Margarita urang: beresih digawé tur synchronously. Ayeuna waktuna pikeun ngalelepkeun dua kapal penjelajah perang anu salamet.
  Hayu Togo , anu nyababkeun seueur masalah pikeun armada Rusia, ogé angkat ka handap. Ieu bakal janten palajaran ka sadaya jalma anu sumping ka tanah air anjeun kalayan pakarang dina leungeun maranéhna.
  Caligula of the Dolphins vigorously rake cai laut jeung leungeun jeung suku na whistles:
  - Anjeun bakal dielehkeun ku Jepang! Ieu sanés kaulinan madhouse !
  Kawas panungtungan waktu, ampir tanpa noél logam jeung armor anjeun ngapung nepi onto dek. Aya anjeun ngawitan rendang samurai slow sapertos kana kol. Panginten, bahkan lancah anu nyangkut dina résin saratus kali langkung lincah tibatan serangga ieu ti Land of the Rising Sun. Janten anjeun buru-buru sareng neukteuk panangan, suku, sirah ... Sareng aranjeunna nembé netep. Di pangalusna, salah sahijina manages ngomong:
  - Banzai!
  Tomboy Caligula nyikikik jeung jempol irung ka aranjeunna:
  - Banzai, teu wani!
  Jeung ku toes bulistir anjeunna throws cartridges, piercing dahi samurai, sungut, jeung tikoro.
  Salajengna, ngulang kombinasi saméméhna. Sanajan kitu, pikeun robah, anu megah Caligula gancang aimed gun dua belas inci geus dimuat tur dipecat muatan kana kapal keur pelesir perang pangcaketna. Hit tétéla akurat, sarta muatan Jepang tinggi-ngabeledug ngabalukarkeun seuneu badag dina dek.
  Prajurit ngora perhatikeun yén memang, nalika produk industri di Tanah Panonpoé Panonpoé asup, seueur seuneu sareng haseup kaluar. Anu, tangtosna, ngagampangkeun shooting . Nganggap yén samurai geus lila perang jeung Rusia, skuadron tempur maranéhanana memang boga kaunggulan kualitatif.
  Leres, sabaraha urang Jepang tiasa ngahontal upami aranjeunna kaleungitan sadaya kapal ageung?
  andalannya Togo 's telat sinyal miang. Tapi ieu saleresna sanés solusi anu mangpaat . Kapal perang anu ageung ngabeledug, sareng dua detik saatos kapal anu mawa Caligula of the Dolphins ogé ngabeledug. Anjeunna tungtungna ditajong hiji perwira Kakaisaran Jepang kalawan keuneung-Na. Jeung deui duanana prajurit gagah dialungkeun kaluar ku gelombang shock ...
  Hiji gadis pajoang partisan, sanggeus ditiup kaluar sirah kaptén ti pangkat kahiji, ngajerit dina luhureun bayah nya:
  - Pertandingan hoki laut: Rusia vs Jepang - skor opat ka enol!
  Memang ayeuna Jepang teu boga hiji kapal perang dina layanan. Leres, masih aya saloba dalapan kapal penjelajah kelas perang. Sareng aya pilihan: ngalelepkeun aranjeunna atanapi henteu ngalelepkeun aranjeunna?
  Caligula, sanggeus motong hiu rurusuhan ka arah anjeunna ku pedang-Na, mutuskeun logis:
  - Neunggeul bari beusi panas! Maksudna, urang ngalelepkeun aranjeunna!
  Margarita, sanggeus motong predator laut sejen, sapuk jeung kaputusan ieu:
  - Naha runtah waktu dina trifles? Meureun moal aya waktos salajengna pikeun urang!
  Caligula si tomboy, ngalungkeun wadah kartrij nganggo sukuna, langsung kana panon hiu, logis ngabantah:
  - Jigana bakal! Allah mikanyaah trinitas!
  Tapi manéhna ngojay atoh. Aranjeunna tiasa balik deui ka bénténg citadel peuting. Ieu moal meunang aranjeunna mana. Sareng upami Kuropatkin nyandak benteng tanpa partisipasina, maka langkung saé. Mémang, aranjeunna henteu tiasa ngalakukeun sadayana nyalira. Ieu malah metot naon turunan bakal nyebutkeun ngeunaan perang aneh ieu kalawan Jepang? Maranehna bakal nganggap eta hiji kalakuan anu mulya, atawa, sabalikna, maranehna bakal boo eta salaku dimeunangkeun solely ku kakuatan gaib!
  Tapi Caligula gampang overtook korban salajengna - kapal keur pelesir perang. Externally, aranjeunna rada béda ti armadillo. Dina sababaraha hal, aya saeutik kirang armor, sarta tinimbang pakarang dua belas inci aya sapuluh inci, tapi kinerja leuwih hadé. Tapi ieu ogé kapal kelas linier. Lajeng aya cruisers sedeng sarta lampu.
  Prajurit ngora di dieu robah taktik na saeutik tur motong turun pelaut samurai sarta dipaku sababaraha cartridges yén anjeunna threw kalawan suku boyish bulistir na . Teras anjeunna nyandak sareng ngabeledugkeun amunisi supados kapal penjelajah perang ngubur irungna dina cai sahingga angkat ka handap henteu langsung, tapi laun-laun balik.
  Panginten aktor budak Caligula hoyong nyalametkeun sahenteuna bagian tina awak tina maot ku cara ieu. Mémang, dimana anjeunna tiasa nempatkeun seueur bahan peledak ... Margarita, saatos maéhan massa pelaut samurai anu ageung, condong kapal penjelajah na.
  Gadis éta bangga ngagungkeun kasuksésan, sareng pasanganna ogé:
  - Skor: genep - enol!
  Caligula tomboy, dina amukan jeung kabagjaan, ti kasuksésan hébat, nyanyi:
  - Sareng samurai ngapung ka taneuh, dina tekanan baja sareng seuneu!
  Korban laut anyar ... Leres , sigana urang Jepang anu angkat dina kampanye ieu lahir di handapeun béntang anu sial. Komo dalapan juta déwa dina agama Shinto maranéhna teu nulungan maranéhna.
  Pikeun Caligula anu tomboy, kapal penjelajah perang sigana sapertos sapotong kardus anu kedah dilelepkeun. Anjeunna malah mutuskeun pikeun nyobaan taktik rada béda, nyaéta, penetrating kana cecekelan sarta motong handap aya ku pedang. Barina ogé, manéhna ngabogaan logam gaib direbut ti ninjas jeung sorcerers. Ieu ngandung harti yén operasi kudu lumangsung.
  Jeung kitu ... Tétéla éta beusi linier bursting ... Ieu diperlukeun pikeun ngabahekeun tilu compartments pikeun mastikeun yén. Budak Terminator nyarios bari nyengir:
  - Di dieu urang dina kapal éta ...
  Pikeun tilelep kapal penjelajah perang kalayan pukulan pedang, anjeun leres-leres kedah gaduh kakuatan superhuman sareng imajinasi anu luar biasa.
  Margarita resep pendekatan leuwih basajan, arguing yén pengulangan téh indung learning. Jeung lamun kitu, mangka musuh bakal banjir ku ledakan.
  Déwi prajurit sareng awéwé partisan ngangkat jempolna sareng nyarios:
  - Geus jam dalapan!
  Budak Caligula, tanpa upacara, motong seueur samurai, sareng ngalungkeun kartrij anu maot ku sukuna, ngagero:
  - Tapi ieu ngan saukur pikaresepeun!
  Aya opat korban deui... Kudu dilelepkeun kumaha bae supaya teu jadi biasa. Datang nepi ka hal husus, unik. Jeung guys, tanpa nyebutkeun kecap, polah saperti kieu. Nyaéta, aranjeunna nangkep rudders kontrol ... Untungna, kapal geus di speed pinuh, nu hartina teu jadi hésé Cope jeung aranjeunna. Jeung saterusna, Anjeun grab rudders kontrol jeung indit ka ram ... Battlecruisers, kapal nu anyar, tapi aya loba kapal leungit dina armada Jepang nu teu boga kasempetan kabur ti ram lempeng-garis.
  Kumaha lamun kapal, komo nu dijieunna tina logam, tabrakan dina speed tinggi di laut?
  Mangka kajadian di handap: a ngagaur dahsyat, grinding armor, lambaran baja duanana kapal peupeus. Puluhan jeung ratusan pelaut, jeung beungeut konéng menyimpang, rurusuhan sapanjang dek rusak, panon sipit maranéhanana nonjol kaluar tina dahi maranéhanana, jeung aliran getih ngalayang kaluar tina sungut maranéhanana jeung knocked kaluar huntu.
  Jeung pejuang Jepang ragrag ka laut, ragrag kana foaming aliran nu devour aranjeunna sakaligus. Jeung kapal mimiti tilelep gancang, nyered loba nyawa kana bojong.
  Margarita, terus ngabasmi para pelaut tanpa karunya atanapi upacara, nyatakeun kalayan seuri:
  "Éta ogé saé yén urang Jepang henteu nyandak awéwé sareng murangkalih."
  Caligula, ngabedah hiu anu naék kana anjeunna, langsung satuju sareng ieu:
  - Leres, kultus Amazon henteu akar di antara samurai. Leres, aranjeunna sigana gaduh ninja awéwé!
  Déwi prajurit ngora sareng, dina waktos anu sami, gadis partisan nyimpulkeun:
  - Dua belas nol dina kahadean urang ... Tapi aya kénéh dua daylilies panungtungan ditinggalkeun. Naon anu kudu dipigawé kalayan aranjeunna?
  Caligula si tomboi motong hiu sejen kana lembar sarta ngan nyarankeun:
  - Hayu urang bawa ka palabuhan Dalniy. Ayeuna aya dina kontrol Rusia, sareng dua kapal penjelajah anu canggih sareng canggih bakal ningkatkeun armada urang!
  Margarita, crushing prédator laut ku pedang, gampang sapuk jeung ieu:
  - Leres, sareng ieu mangrupikeun solusi anu pangsaéna!
  Sanajan Jepang boga reputasi salaku pejuang unbending, pangaruh moral tina blows ngamuk dua malaikat super ngaleuwihan ekspektasi wildest urang. Mémang, upami anjeun kedah tarung sanés sareng jalma, tapi sareng makhluk anu sami sareng dewa anu paling nyata, sareng meureun malah demiurges, maka bahkan para pejuang Land of the Rising Sun tiasa kakurangan kawani.
  Ku alatan éta, sanggeus Margarita dina hiji kapal keur pelesir, sarta Caligula di sisi séjén, neukteuk off perwira paling getol, sarta ditajong sababaraha di antarana, pelaut sejen tur mékanika nganggap pangalusna pikeun tunduk kana mahluk super ieu . Jeung duanana battlecruisers dipingpin ka port of Dalniy, nu Jepang nyerah, sanggeus eleh panganyarna maranéhanana, tanpa gelut jeung tentara Rusia.
  Caligula Dolfinov ngira yén, barina ogé, otoritas kakuatan ngahalangan nyaéta otoritas. Contona, dina mangsa Patempuran Khalkhin Gol, sabaraha urang Jepang anu direbut ku tentara Soviét anu dahsyat? Numutkeun data Soviét, 476 urang, nurutkeun itungan engké lianna, ngeunaan 200, sarta salaku hasil tina silih tukeur, ngan 88 balik ka Jepang, nyaeta, jadi sababaraha balik ka tanah air maranéhanana.
  Hartina, samurai némbongkeun keteguhan. Kaleungitan, nurutkeun data Soviét, ngeunaan dua puluh rébu urang tiwas.
  Pikeun babandingan, tentara Soviét kaleungitan ampir saloba tiwas ( teu kaétang jalma-jalma anu maot dina panangkaran) nalika Perang Dunya Kadua salaku tahanan.
  Sarta ieu sanajan kanyataan yén NKVD brutally diurus kulawarga maranéhanana anu nyerah.
  Jadi daya tahan prajurit Jepang teu kaleuleuwihi. Salila Perang Rusia-Jepang, urang Jepang kaleungitan prajurit saratus kali leuwih saeutik salaku tawanan perang ti urang Rusia!
  Tapi, kumaha oge, ieu sabagean alatan kanyataan yén tentara Rusia teu meunang perang utama tunggal. Sareng tanpa kameunangan teu aya tahanan.
  Nanging, kajantenan tentara anu maju ogé seueur prajurit anu ditawan.
  Budak prajurit Caligula nyarios ka Margarita ngalangkungan walkie-talkie primitif:
  - Panginten urang bakal ngangkat bandéra bodas saatosna, upami henteu aranjeunna bakal ngalelepkeun urang?
  Margarita ngabantah:
  "Éta aib pikeun balayar handapeun bandéra bodas." Langkung saé masihan tricolor Rusia dina sirah anjeun!
  Prajurit ngora ngaluncurkeun jarum kana suku budak-terminator, suku lincah, sareng saatos nyusup samurai salajengna dina dahi, anjeunna nyarios:
  - Sarta dina pamadegan mah, Andreevsky kalawan cross a bakal leuwih suksés!
  Kalayan skor opat belas ka enol, masts angkatan laut sareng Jepang parantos réngsé sareng ayeuna anjeun henteu ngan ukur tiasa nyandak kapal anu direbut pikeun diri anjeun, tapi ogé nyanyi. Caligula of the Dolphins nyanyi lagu kameunangan na dina luhureun bayah na:
  Luas sagara, sagara -
  Urang plowed aranjeunna handapeun bandéra tricolor!
  Prajurit nalukkeun gunung-gunung,
  Manuk garuda ngagorowok dina kameunangan!
  
  Prajurit Rusia diakui ku planét,
  Kami nyerang musuh ku pedang sareng bayonet!
  Kami tiasa ngaleungitkeun kuk fasisme ti satengah dunya,
  Urang réngsé Maret urang kalawan meunangna di Berlin!
  
  sumping dina tank bongkok,
  Aranjeunna ngancam ngancurkeun sadaya widang Rusia!
  Tapi aranjeunna ngusir jalma-jalma anu terkutuk keras ,
  Sangkan barudak urang bisa hirup senang tanpa kuk!
  
  Kami mangrupikeun putra-putra Fatherland, anu langkung luhur tibatan sadayana di dunya,
  Urang dilahirkeun, kneading calico kalawan suku bulistir urang!
  ngadoakeun kami, ngutus kami ka perang ,
  Sareng Gusti ngajantenkeun Méi mekar dina kabagjaan!
  
  Teu aya bagian tina bajoang sareng manah anu langkung luhur ,
  Naon anu masihan impian sareng rebirth!
  Buka panto mulya pikeun kalanggengan,
  Tapi lamun keur diuk di ambus, tenang !
  
  Aya ajag jeung domba, tapi anjeun angon jagat raya,
  Sareng mangrupikeun bagian anjeun pikeun nepikeun pesenan ka turunan!
  Pikeun ngalaksanakeun perkara nepi ka ahir ciptaan,
  Sangkan seuneu langgeng dina haté anjeun cinta teu pareum!
  
  Saha anu terang dimana peluru musuh bakal ngeureunkeun prajurit,
  Tapi tetep, dina perang, maot leuwih hade tinimbang panyakit busuk!
  Sareng upami anjeun maot, maka sobat anjeun bakal ngancurkeun musuh ,
  Anjeunna moal tolerate eta, sabab katresna tataranjang suku keur disetir kana inguan!
  
  Duh, nasib Rusia, perang sareng seuneu saatos perang,
  Pikeun anu hoyong liburan, teu aya tempat pikeun aranjeunna, anjeun terang, di surga!
  Di dieu Sam naraka asup kana konspirasi jeung Iblis,
  Ngancem: - Kuring baris nurunkeun atom jeung megatkeun hujan es!
  
  Tapi bakal aya ogé panyalindungan ngalawan misil,
  Sareng bom nuklir moal tiasa ngancurkeun Moscow ...
  Urang tiasa nganggo tank pikeun nyandak parasit,
  Jeung lagu boring ngeunaan fallen ngajadikeun anjeun sedih!
  
  Ngajual pikeun Penny, sanes saham Rusia,
  Barina ogé, unggal urang téh prajurit hébat!
  Tong percaya yén Allah parantos nempatkeun urang dina peran,
  Kanyataanna, anjeun mutuskeun kumaha tiis lolong téh!
  
  Aya nu gagal, aya nu eleh,
  Ieu kajadian kawas hares mundur ti ajag dahsyat!
  Tapi lamun perang dimimitian, urang bakal aya deui,
  Hancurkeun tentara monster anu brutal dina wirahma naraka!
  
  Percanten ka abdi, urang henteu maén demi perang,
  Urang teu boga nelepon lian ti janten babaturan nice!
  Urang teh dulur sadulur, lain Abel jeung Kain,
  Pikeun urang, manuk mangrupa lagu, sarta lain kaulinan gajih!
  . EPILOG
  Saatos Dominica flashed kecerdasan dirina, barudak ngajerit jeung keprok leungeun maranéhna pikeun lila. Leres, éta saé , anjeun tiasa nyebatkeun yén anjeunna suksés - naburkeun aphorisms sareng humming ka dirina.
  Sanggeus éta, Margarita jeung Dominika ngumumkeun salametan pikeun sakabeh dunya, ku kituna bakal aya senang jeung kabagjaan dina jiwa.
  Aranjeunna ngagebahkeun tongkat sihirna, sareng méja méwah muncul, pinuh ku tuangeun . Sagalana di dieu éta méwah sarta pohara euyeub.
  Sapertos masakan éndah tur loba muih, custard pies, donat, pretzels, muffins jeung muih richly dihias. Mustahil pikeun nyarios dina dongéng, atanapi ngajelaskeun ku pulpén.
  Jeung sagalana geus jadi appetizing jeung aromatik nu sacara harfiah unik dina sophistication sarta kageulisan.
  Margarita tweeted:
  Sadaya anu pangsaéna, anu pangsaéna pikeun murangkalih,
  Di planet urang ceria...
  Hirup panonpoé sareng angin,
  Mertimbangkeun fairies jawab sagalana!
  Jeung manéhna mimitian nari. Sareng Dominica ngiringan anjeunna, sareng sababaraha awéwé sanés sareng aranjeunna. Éta saé .
  Margarita sacara logis nyatet:
  - Sadayana bakal saé, sadayana bakal saé upami urang henteu ngaco !
  Sareng gadis partisan nyandak sareng ngaluarkeun kembang api anu sanés tina tongkat sihirna. Jeung éta kawas cai mancur inten ngalir dina aliran pisan ribut.
  Dominica nyatet:
  - Kaéndahan, kageulisan.
  Ieu pucuk kaluar kawas cai mancur ti lauk paus!
  Sanggeus éta waktu keur hiburan. Sababaraha budak panggedéna, umurna kira-kira opat belas taun sareng otot pisan, nempatkeun sarung tangan lemes dina pananganna sareng mimiti gelut saling.
  Aranjeunna neunggeul ku panangan sareng sukuna, bari seuri sareng seuri.
  Dobrynya nyatet bari nyengir:
  - Barina ogé, aranjeunna gaduh alat-alat pertanian koléktif!
  Pangeran Oenomaus unggeuk:
  - Aranjeunna teu dilatih dina silat !
  Budak Dobrynya ngahuleng, luncat kana ring darurat:
  - Hayu atuh!
  Jeung dua pajoang rumaja muscular collided saling. Budakna nyegrek seuri jeung nyerang Dobrynya. Aya disassembly jeung waving leungeun jeung suku.
  Dobrynya deftly sumebar sarta kadorong aranjeunna kumisan. Lajeng anjeunna nyekel salah sahiji budak ku irung ku toes na bulistir . Anjeunna lolong dina nyeri liar. Sareng budak pahlawan deui, tanpa upacara naon waé, ngalungkeun anjeunna sareng maksa anjeunna balik.
  Barudak di sabudeureun seuri jeung keprok leungeun maranéhna. Jeung Dobrynya kadorong opat budak babarengan sakaligus tur deftly dibungkus aranjeunna dina taplak meja.
  Sanggeus éta, seuri jadi lengkep pireu. Kawas keprok barudak. Mémang, éta katingali saé pisan .
  Dobrynya kalayan lucu nyarios:
  - Anjeunna anu wani ate eta!
  Dominika ogé asup ka ring. Manehna oge ngalakukeun silat. Barina ogé, akting dina pilem teu lulucon. Anjeunna nunjukkeun dirina salaku Supergirl sareng gelut sareng supervillain . Duanana budak awéwé tuluy silih jongjonan salila belasan nyokot. Sareng éta saé . Malah bruises maranéhanana éta nyata.
  Ayeuna rumaja anu kuat sareng otot kira-kira opat belas dina trunks ngojay sumping ngalawan Dominika. Sarta anjeunna diusahakeun nyerang mojang. Dominica direspon ku niup tepat ti keuneung bulistir nya ka plexus solar, sarta budak murag sarta mimiti writhe.
  Dominica tweeted:
  -Anjeun sanés budak lalaki , anjeun sanés budak lalaki,
  Teu nyata...
  Anjeun sanés budak lalaki , anjeun sanés budak lalaki -
  Kotak busuk!
  pencét Dominika dina tonggong otot kalayan sagala kakuatanana . Budak awéwé ngajerit teras najong deui. Anjeunna dodged sarta bergegas di Dominika sarta diusahakeun tarung nya. Rumaja éta kuat sarta hardened ku gawé teuas dina situs konstruksi. Sareng Dominika kedah nyaring sadaya kakuatanna supados henteu murag. Tapi manehna slipped kaluar lajeng threw budak kuat leuwih dirina. Anjeunna murag, nabrak kana piring kalayan sturgeon. Jeung budak meunang pisan kotor.
  Jeung sesa barudak seuri liar jeung nyieun beungeut. Ieu katingali saé pisan .
  Budakna luncat, tapi meunang tajongan teuas
  aktris katresna dina gado, anjeunna pencét jeung Shin na dina gerakan oncoming, sarta budak muscular murag leuwih.
  Dominic nyanyi agrésif:
  Anjeunna insidiously ngantosan korban di tambang,
  Nunjukkeun radar ka langit...
  Hiji kasalahan - lepas landas teu kahaja,
  Jeung niup teu bisa dilawan!
  Ieu, memang, gadis karate. Ku kituna manehna ngahurungkeun sabudeureun tur ditajong budak sejen dina irung ku keuneung bulistir nya. Anjeunna murag sareng ngaluarkeun cai mancur getih tina sniffer na . Tapi anjeunna langsung luncat. Jeung deui kana perang. Jeung Dominika lalampahan anjeunna, forcing anjeunna ragrag. Ieu bener awewe.
  Dobrynya unggeuk nyatujuan:
  - Teraskeun éta! Nya, anjeun awéwé anu saé !
  Di dieu aya budak kuat sejen anu flew jauh ti niup Dominica urang.
  Ieu tempat showdown dimimitian. Budak awéwé éta ngalungkeun rumaja sanés ka anjeunna sareng nyarios:
  Budak awéwé ti masarakat luhur,
  Abdi hoyong pisan ngéléhkeun lalaki nepi!
  Sanggeus éta, mojang deui ngadorong budak lalaki babarengan, mere aranjeunna ancur jeung nabrak. Sareng katingalina lucu pisan sareng lucu.
  ngetok budak lalaki :
  - Anjeun awéwé urang ! Panas pisan sareng combative!
  Dominica unggeuk jeung cicir:
  Budak awéwé éta gaduh getih panas,
  Gerombolan buta nyerang urang!
  Manéhna whispered mantra, jeung hujan nyata krim, susu condensed jeung madu dituang ka handap dina budak ti luhur.
  Jeung deui seuri bungah barudak. Sagalana spinning sarta lumangsung jadi tiis tur aggressively. Tur aya moments lucu dina agresi ieu.
  Budak pangeran Oenomaus, tangtosna, ogé di buruan. Kumaha saha tiasa ngatur tanpa éta? Jeung soldadu ngora pisan deftly throws leuwih dirina budak lalaki anu Sigana leuwih kolot jeung leuwih badag. Jeung deui exclamations sumanget. Leres, ieu mangrupikeun tarung anu diperyogikeun.
  Enomai ngagebahkeun leungeunna, budakna murag kana tumpukan kueh anu katutupan krim. Jeung maranéhna burst sarta sumebar jadi lucu tur kalawan gusto. Sareng sapertos aroma dapur gaib.
  Dobrynya nyatet bari ngarenghap:
  - Ieu éra mun runtah kadaharan saperti!
  Dominic nyikikik sareng ngawaler:
  - Teu nanaon! Kuring bakal ngalakukeun leuwih magic!
  Budak Phoenix nyanyi:
  Di hiji tempat di leuweung aya tukang sihir,
  Aranjeunna ngaput kaftan pikeun Iblis ...
  Batu-batu ageung dialungkeun,
  Nagara urang hebat!
  Sanggeus éta, manéhna jadi babaturan kalawan Dobrynya. Dua budak heroik mimiti ngacung-ngacungkeun tinju, nyoba-nyoba silih tabrak raray . Aranjeunna dimuat deui kasual sababaraha kali, sarta ancur mucunghul. Lajeng budak-pejuang nyandak eta sarta nabrak dahi maranéhanana. Jadi sparks mimiti ngalayang tina panon kuring.
  Maranehna silih dorong, silih témbal , tuluy tarung. Jeung tarung éta pisan nekad. Budak-budak ksatria silih rengkuh, silih témpas jeung silih témpas.
  Lajeng aranjeunna mimiti butting huluna deui, nu katingali leuwih bodo ti tiis tur menacing. Sarta ieu acted dina cara sapertos nu eta dibawa barudak-penonton kana tawa deafening.
  Dominica nyandak bulu dina leungeun nya jeung mimiti tickle keuneung bulistir budak '. Dobrynya jeung Phoenix mimiti seuri, éta bener ticklish tur tiis nu moal bisa eureun seuri.
  Margarita nyatet ku seuri primadona:
  - Sumuhun, anjeun gadis cool. Ngan master entertainer. Naon deui anu anjeun tiasa laksanakeun?
  Dominika ngagerem:
  - Sumuhun, sacara umum, abdi tiasa ngalakukeun pancen sagalana. Sareng anjeun bakal ningali ieu langkung ti sakali!
  Dobrynya jeung Phoenix papisah. Maranéhna késang jeung torso patungna hérang siga nu disiram ku minyak zaitun.
  Margarita nyerengeh:
  - Urang boga kameunangan, tapi urang teu ngadeukeutan ka tujuan ngahemat kelamin kuat. Beurit konéng milik Bastinda musuh urang, anu ngiles teu aya anu terang dimana. Sarta kami spilled kacang. Nya, henteu sia-sia, tapi tetep tanpa hasil anu kami diarepkeun!
  Dominica nyanyi pikeun ngabales:
  Hirup teu gampang
  Sareng jalanna henteu lempeng ...
  Sagalana datang telat
  Éta sadayana lami teuing!
  Laun-laun, wanda barudak anu dibébaskeun beuki tenang. Jeung gelut, malah leuwih humoris, maot handap, sarta musik jadi kirang nyaring.
  Terus ujug-ujug kadéngé sora. Klakson alarem disada.
  Budak lalaki jeung awéwé langsung luncat tina korsi maranéhanana sarta bristled ku pedang jeung tumbak. Aranjeunna siap tarung.
  Naga némbongan di langit. Éta huluna tilu, hulu tujuh, jeung hulu dua belas . Tur aya rada loba di antarana, sarta réptil badag-ukuran. Alami, beuki loba huluna, nu leuwih badag ukuranana. Sarta di antarana éta dukun akrab Bastinda, anu seemed leutik ngalawan latar tukang komodo.
  Dominic whistled sarta nyatet:
  - Wow! Sigana teu acan réngsé!
  Margarita nyanyi pikeun ngajawab:
  Abdi murag sareng dada, nyekel timah,
  Bumi pinuh ku liang, kawas bast ...
  Tapi kuring terang yén ieu sanés tungtungna -
  tungtungna ngan awal!
  Aya ngeunaan lima puluh rébu barudak Galau - ieu sakabeh tentara, teu aya leuwih ti dua ratus komodo. Ku alatan éta, prajurit ngora teu kabur. Maranéhanana siap tarung jeung méré kahirupan maranéhanana dearly, komo meureun meunang!
  Kadua sisi anu combative jeung ditangtukeun.
  gedé dua belas huluna guludug:
  - Entong sieun! Urang moal gelut jeung barudak! Kami pikeun perdamaian sareng kaadilan!
  Dominica ngagorowok:
  - Janten naha anjeun sumping ka dieu?
  Di dieu Bastinda ngagorowok, nyengir agrésif:
  - Kuring nyaho yén tujuan utama anjeun pikeun ménta artefak Beurit Konéng, sarta teu ngabebaskeun budak budak!
  Margarita ngabantah:
  - Éta henteu ngaganggu! Bisi wae, urang teu hayang ninggalkeun barudak urang jeung urang pernah bakal!
  Sadaya dua belas kapala naga nyarios sakaligus:
  "Kami ngahargaan kamulyaan anjeun!" Tapi Bastinda ngajak anjeun maén kaulinan. Upami anjeun meunang, anjeunna bakal masihan anjeun beurit konéng, upami anjeunna ngalakukeun, maka opat anjeun bakal janten budak salamina.
  Tukang sihir Bastinda unggeuk:
  - Leres! Éta pisan! Muhun, barudak, aya teuing fuss kalawan aranjeunna. Opat anjeun bakal langkung mangpaat dina perbudakan!
  Dominica nyatet ku seuri:
  - Urang bisa maénkeun kaulinan. Ngan hayu, bisi leungit, dukun Bastinda teu ukur masihan kami artefak Beurit Konéng, tapi ogé jadi budak urang.
  Margarita negeskeun, ngecapkeun sukuna:
  - Éta pisan! Ieu kahayang urang kudu! Éta adil upami Bastinda ogé ngabahayakeun kabébasanna!
  Nu Kapala Dua Belas ngadawuh:
  - Hayu kitu! Artefak sareng kabébasan tukang sihir, ngalawan kabébasan opat individu anu penting - adil!
  Tukang sihir Bastinda ngagukguk sirahna kalayan rambut hideung:
  - Oké, jadi eta! Kuring salawasna meunang kaulinan ieu atoh. Sareng pangaweruh sihir moal ngabantosan aranjeunna!
  dua belas ngagorowok:
  - Dupi anjeun janji yén anjeun bakal minuhan janji anjeun bisi eleh?
  Limana ngagero bari ngagorowok:
  - Urang masihan!
  Tukang sihir Bastinda nyandak papan kalayan kotak tina ranselna sareng nyarios:
  - Lajeng hayu urang mimitian!
  Sareng anjeunna ngabuka papan; inohong langsung muncul dina éta. Ieu rada reminiscent tina catur tradisional, ngan kuadrat teu dua, tapi tilu kelir: bodas, hideung jeung kulawu. Sareng urang ngagaduhan langkung seueur inohong. Aya jester, panahan sareng perwira, jenderal, marshal, ballista, kareta sareng anu sanésna.
  Dominika ngagerentes:
  - Leres, kuring henteu terang kumaha aranjeunna leumpang! Ieu teu adil!
  Tukang sihir Bastinda ngajawab bari seuri:
  - Anjeun parantos masihan kecap anjeun sareng teu aya tempat pikeun mundur. Nolak maén téh sarua jeung eleh!
  Margarita unggeuk:
  - Kuring nyaho kaulinan ieu! Jeung kumaha inohong leumpang di dinya teuing! Ku kituna hayu urang maénkeun!
  Tukang sihir Bastinda unggeuk:
  - Muhun lajeng! Tokoh utama di dieu nyaéta raja sareng urang bakal maén dugi ka checkmate!
  Prajurit budak keprok leungeun. Margarita ngoyagkeun wand magic na, sarta di hareup maranéhanana muncul hiji gambar dewan badag kalayan tilu jenis sél. Sareng ayeuna rébuan budak baheula tiasa ningali anjeunna sakaligus.
  Margarita nyatet:
  - Sateuacan perang, abdi meunang kaulinan catur ngalawan Botvinnik dirina, sanajan teu di jalma, tapi dina kaulinan simultaneous. Tapi dina yuswa dalapan taun, ngéléhkeun juara USSR téh tiis!
  Tukang sihir Bastinda ngagerentes:
  - Ieu kaulinan lengkep béda! Catur teu deukeut jeung manehna!
  Gadis partisan unggeuk:
  - Abdi terang! Éta langkung rumit sareng langkung seueur potongan, tapi kuring tiasa maén! Janten entong nganggap éta bakal gampang pikeun anjeun!
  Tukang sihir rambut hideung ngagukguk:
  - Potongan abdi beureum - aranjeunna mimiti mimiti!
  Sareng anjeunna ngadorong slinger ka hareup . Margarita ngabales ku ngagerakkeun pamanah. Kaulinan leisurely sapertos dimimitian. Aya saratus inohong dina unggal sisi, sarta sakabeh tilu, iwal raja. Aya salah sahijina, jeung kaulinan ditungtungan make mate. Nya, ieu geulis sareng logis.
  Bastinda ulin jeung nyengir. Bursa kahiji dituturkeun. Lajeng maneuvers of jesters gancang. Dominica dicatet yén jester ngalir kawas ratu dina catur tradisional, tapi hits kawas satria.
  Sumuhun, éta metot. Patugasna siga uskup, tapi siga raja. Jeung umum ngalir kawas rook a, tapi hits kawas satria. Marsekal ngalir kawas ratu, tapi ngan pencét kawas rook a. Tangtosna, tokoh anu paling kuat nyaéta wazir agung, aranjeunna ngalih sapertos ratu sareng sapertos ksatria, sareng ogé pencét. Aya, tangtosna, ratu, sareng aranjeunna sapertos dina catur biasa. Archers pindah kawas pawns, tapi aranjeunna némbak diagonal tilu kuadrat ka hareup, sarta slingers ngan dua. Sigana mah prajurit infantri biasa anu paling lemah, tapi aranjeunna tiasa, nalika ngahontal garis terakhir, janten sapotong naon waé kecuali raja.
  Kareta leumpangna siga kuda, tapi nabrak gajah. Sumuhun, éta metot kumaha tétéla. Aya ogé ballista - gerakna sapertos rook, tapi pencét sapertos ratu. Rooks, ksatria jeung uskup, sakumaha dina catur biasa. Tapi aya ogé unicorn. Anjeunna walks kawas raja, tapi hits kawas ratu. Jeung unicorn karajaan. Manéhna leumpang kawas gajah, tapi hits kawas wazir grand, nyaeta, kawas ratu jeung satria. Sumuhun, ieu lain kaulinan lulucon. Sareng masing-masing aya tilu tokoh. Sarta coba hiji hal tanpa yawning. Sareng ayeuna, sigana Bastinda parantos ngarebut langkung seueur wilayah sareng nampi kauntungan material.
  Jelas, anjeunna langkung berpengalaman tibatan Margarita.
  Dominica yakin, atawa rada ironisna, tweeted:
  - Leumpang kuda! Kuda!
  Margarita nyampeurkeun:
  - Tong ngaganggu! Naon anu kudu dipigawé, abdi ngalakukeun!
  Jeung gadis partisan decisively dipindahkeun inohong nya. Bastinda terus nyerang. Perangna kacida nekad jeung teu karunya.
  Margarita, dina raraga meunangkeun deui hiji kapercayaan saeutik tur kasabaran tur ngahasilkeun inspirasi dina kaulinan, mimiti nyanyi;
  Ieu busa ka luhur, ngangkat lamping lungkawing,
  Ombak, belenggu és ngancurkeun sagara!
  Balok dipotong, méga pinuh ku timah,
  Jeung angin seger ditumbuk halimun!
  
  Abdi sareng anjeun dina gawir basisir,
  Geuning laut ngagerentes ceuli!
  Pejuang nangkeup beuheungna ku panangan anu lembut,
  Gusti anu suci parantos gugah dina jiwa kuring!
  
  Puncak-puncak gunung salju disepuh,
  Jeung kukupu mutiara dina dada!
  Di kajauhan, kapal-kapal ngarambat dina layar,
  Anjeun teu tiasa nyerah dina impian anjeun sareng bobo!
  
  Kuring nunjuk ka anjeun, tercinta,
  Panon anjeun bersinar tina cimata!
  Barina ogé, tanpa anjeun, malah dunya teu cukup keur kuring,
  Ribut jeung guludug gumuruh dina haté!
  
  Babarengan anjeun urang bakal ngarasakeun loba kamulyaan,
  Jeung racun penetrates ambisi!
  Tarik pedang anjeun dina nami kakuatan éta,
  bungah ngalayanan !
  Margarita nyanyi sampurna jeung, cheered up, meluncurkan serangan decisive. Gadis partisan teu ragu kurban, sarta di sawatara titik kasaimbangan bahan kakuatan seemed catastrophic keur dirina. Tapi ieu sababaraha serangan taktis anu langkung kuat sareng ...
  Ceuk Margarita bari seuri polos:
  - Checkmate, Bu Bastinda!
  Manéhna blinked wildly jeung kasampak sabudeureun, glancing gigir ka pangbadagna, dua belas-headed naga. Ieu ukuran hiji airliner grand-kelas , bentang unggal jangjang éta alus dua ratus méter - ieu monster a. Sugan malah magic fenomenal tina dipilih gadis-aktris Dominika teu bisa nungkulan raksasa misalna.
  Pamingpin naga badag ngagorowok kalayan dua belas huluna sakaligus:
  -Anjeun kaleungitan Bastind. Janten pasihan kameunangan anjeun ka Beurit Konéng - artefak anu berharga, sareng janten perbudakan ka master énggal anjeun!
  Bastinda ngahuleng bari ngaluarkeun artefak tina ranselna. Teu disangka-sangka, ngan ukur sagedé kalapa, tapi hérang ku cahaya koneng.
  Tukang sihir éta nyéépkeun éta sareng nyatakeun:
  - Anjeunna milik anjeun. Sapertos sadayana milik kuring, éta ayeuna milik anjeun!
  Margarita nyandak artefak kana leungeun-Na lajeng nyumputkeun eta dina ransel nya. Jeung manehna nyatet:
  - Ieu alus! Tah, naon anu kudu dilakukeun ku kuring jeung anjeun, Bastinda?
  Di luar, saurang awéwé hideung anu masih ngora sareng pikaresepeun ngajawab:
  - Abdi tiasa ngalakukeun loba hal. Umur kuring geus leuwih ti sarébu taun. Sareng kumaha upami kuring tiasa ngajarkeun téknik sihir anu teu dipikanyaho. Tah, da oge jadi pangurus karajaan. Kuring boga loba pangalaman dina ieu, na teu ngan ngatur barudak.
  Margarita shrugged sarta nyatet:
  "Kuring pikir meureun kuring bakal ngantep anjeun angkat, saatos sumpah heula pikeun ngalakukeun amal anu saé."
  Dominika ngagerentes:
  - Kumaha lamun manehna bohong? Kami ngagaduhan jalma, anjeun terang. Malah Al Qur'an nyebutkeun yen sumpah bisa pegat dina sababaraha kasus.
  Jeung aktris gadis nyanyi:
  Percaya ka abdi, abdi-abdi anjeun bakal garing,
  Anjeun bakal dihianat, anjeun bakal dihianat...
  Sareng jalma anu sumpah cinta sapertos kieu,
  Tingali, aranjeunna bakal maéhan anjeun!
  Margarita ngabantah:
  "Ieu adat pikeun tukang sihir urang ngajaga duanana ucapan maranéhanana sarta sumpah maranéhanana." Janten hiji sumpah palapa hartosna nampi hukuman anu langgeng sareng hinaan ti sadayana. Janten Bastinda bakal tetep sumpah atanapi nolak nyandak éta. Jadi manéhna boga pilihan antara perbudakan jeung nyerah kalakuan jahat salawasna!
  Dukun jeung buuk hideung ngacung:
  - Aya hal mikir ngeunaan dieu. Pernah ngalakukeun jahat, ieu ogé hésé pisan, jeung teu salawasna pikaresepeun!
  Dominica ngambek:
  - Naha anjeun mutuskeun pikeun kami, Margot? Kuring mikir, éta langkung saé anjeunna janten budak urang. A hamba gaib tur ageless bakal cukup mangpaat dina rumah tangga. Anjeunna henteu kedah janten budak anjeun, tapi anu biasa urang!
  Budak heroik Dobrynya negeskeun:
  - Sumuhun, éta katuhu! Opat urang risked kabebasan urang. Jeung rék nitah manéhna sorangan.
  Budak Pangeran Oenomaus nganggap:
  "Kuring ogé nyangka éta langkung saé ngantepkeun anjeunna, sumpah pikeun ngalakukeun ngan ukur amal anu saé." Naha, bari ngumpulkeun sabelas artefak deui, sered budak babarengan jeung anjeun? Manehna ngan beban!
  Dobrynya sareng Dominica nyarios sakaligus:
  - Henteu, anjeunna budak urang! Sarta kami moal ngantep manehna balik!
  Pamimpin naga nyarios:
  - Anjeun gaduh pamisah: dua ngalawan dua! Abdi nyarankeun ngalungkeun koin. Upami éta huluna, urang bakal ngalakukeun sakumaha anu dipikahoyong ku Margarita, upami éta buntut , urang bakal ngalakukeun sakumaha anu dipikahoyong ku Dominika!
  Barudak prajurit ngagorowok babarengan:
  - Leres! Leres! Leres! Loba bakal mutuskeun!
  Dominica muttered ambek:
  - Saha anu bakal ngalungkeun koin?
  Naga ngaguruh:
  - ABDI!
  Lajeng buntut na threw bunderan silvery nu flew ngaliwatan hawa sarta murag dina trotoar taringgul. Koin éta pencét sareng ... Éta badarat di sisina ...
  Naga raksasa seuri bari ngawaler:
  - Lamun kitu, lajeng abdi nyandak Bastinda salaku babu. Sareng anjeun tinggaleun artefakna, beurit konéng, salaku piala. Ngan sakumaha anu anjeun pikahoyong, ku jalan!
  Dominika ngagerentes:
  - Jeung motor. Abdi hoyong flyer sapertos kieu.
  Naga raksasa ngagerendeng:
  - Nyanyi hiji lagu! Sarta kami komodo bakal ngahargaan eta. Upami anjeun resep, motor ngalayang gaib bakal janten milik anjeun. Sareng upami henteu, maka ... Anjeun ogé bakal janten budak kami!
  Dominica ngambek:
  - Janten anjeun tiasa nyarios yén anjeun henteu resep lagu kuring!
  Naga sirah ngumumkeun:
  - Henteu ngan urang bakal nangtoskeun, tapi ogé masarakat, kaasup barudak jeung urut budak!
  Dominica unggeuk bari ngahuleng.
  - Lajeng abdi satuju!
  Jeung gadis mimiti nyanyi jeung rarasaan jeung ekspresi;
   Diasah janten dengki sadaya raja,
  Layung, emas, daun dina rubies!
  Kawas kukupu peuting ngapung,
  Jeung sora angin nyaéta organ cherubs!
  
  Katengtreman anu paling mewah nyaéta lega dina usum gugur,
  Tangkal, kubah gereja suci!
  Ranting naon waé kalayan ukiran dipahat,
  Mutiara embun-embunan sareng batu-batu anu berharga!
  
  Genangan ditutupan ku pérak ipis,
  Sparks hérang tina handapeun hooves kuda!
  Anjeun silih ngarawatan,
  Muga anjeun hirup bagja handapeun langit cerah!
  
  Dina panonpoé caang, kalayan pakéan abdi longgar,
  Birches sareng poplars nari waltz cinta!
  Urang hanjelu ngeunaan poé-poé nu geus surup kana jurang,
  Tetep kenangan rapat sareng abdi!
  
  Usum bakal datang, nonoman di jerona langgeng,
  Teu bulu abu, inten dina buuk!
  Urang bakal ngumpulkeun sadaya babaturan urang pikeun liburan,
  Sarta hayu urang nganyatakeun impian dina ayat dashing!
  Keprok ribut sareng ngagorowok "Bravo! Encore!", puluhan rébu kongkorongok caah ka sakuliah alun-alun. Ieu bakal jam glorious, sajam triumph pikeun Dominika, anu manggihan bakat dirina salaku primadona!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"