Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Prenses Sinavini GeÇİn

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Güzel bir öğrenci ve hevesli bir sinema oyuncusu olan Dominika, beyaz perdede bir yıldız olmanın hayalini kuruyor. Ve peri ona geldiğinde, isteyerek onu takip etti ve sonunda ejderhanın krallığına ulaştı. Dominika olağanüstü yetenekleri gizledi ve imparatorluğa ve komşu devletlere garip bir salgın geldi ve bunun sonucunda neredeyse tüm erkekler taşlaştı. Daha güçlü cinsiyetin son temsilcilerinden biri olan elf prensi Oenomaus, Dominika'nın hediyesi sayesinde ölümünü ertelemeyi başardı. Ve şimdi anlaşılmaz bir salgının gizemini ortaya çıkarmak ve karanlık güçleri açığa çıkarmak için birlikte çalışmak zorundalar.

  PRENSES SINAVINI GEÇİN
  
  DİPNOT
  Güzel bir öğrenci ve hevesli bir sinema oyuncusu olan Dominika, beyaz perdede bir yıldız olmanın hayalini kuruyor. Ve peri ona geldiğinde, isteyerek onu takip etti ve sonunda ejderhanın krallığına ulaştı. Dominika olağanüstü yetenekleri gizledi ve imparatorluğa ve komşu devletlere garip bir salgın geldi ve bunun sonucunda neredeyse tüm erkekler taşlaştı. Daha güçlü cinsiyetin son temsilcilerinden biri olan elf prensi Oenomaus, Dominika'nın hediyesi sayesinde ölümünü ertelemeyi başardı. Ve şimdi anlaşılmaz bir salgının gizemini ortaya çıkarmak ve karanlık güçleri açığa çıkarmak için birlikte çalışmak zorundalar.
  GİRİŞ
  Nadir, eşsiz güzelliğiyle öne çıkan Dominika Delfinova, gişe rekorları kıran Yıldız İmparatoriçe'deki ana rollerden birini aldı. Ve bu büyük bütçeli ve büyük karlar vaat eden bir film. Bundan önce Dominika zaten bir dizi filmde rol almıştı, ancak yalnızca kuruş alıyordu. Güzelliği baş döndürücüydü ve saçları çok parlak bir bahar karahindiba rengindeydi ve çok az kişi onun boyalar ve cilalar olmadan yapabileceğine inanıyordu. Ama durum böyleydi. Dominika, ideal oranlara sahip, aynı zamanda şekillendirilmiş kaslara ve mükemmel esnekliğe sahip, doğal, bal rengi bir sarışındı.
  Kız dövüş sanatlarıyla ilgilenmese de balede dans etti. Hızı, zarafeti ve mükemmel hareket koordinasyonu vardı.
  Mesela aksiyon filmlerinde kendini iyi gösterebilirdi. Melek görünümünde savaşçı-şeytanı gizleyen bir kız gibi.
  Şimdi ayakkabılarını çıkardı ve parkın içinde mutlu bir şekilde koştu, çimenlerin ve yolun çakıl taşlarının hoş gıdıklamasını çıplak tabanlarıyla hissetti. Bacakları o kadar mükemmel ve baştan çıkarıcıydı ki, çoğu zaman çıplak ayakla ve yakın çekimle fotoğraflanıyordu, bu da özellikle erkekleri sevindiriyordu. Dominika güzel bacaklarıyla gurur duyuyordu ve dona kadar kısa bir etek giyiyordu.
  O sırada aniden karşısına bir kız çıktı. Çok genç, neredeyse bir kız diyebiliriz. Dominika uzun boylu, kaslı ve zarifti ve yüzü kusursuz pürüzsüzlüğüne ve kadifemsi cildine rağmen genç, saf bir kızın yüzüne benzemiyordu. Oldukça gösterişli giyinmiş olmasına ve üzerinde asılı duran ve güneşte parıldayan küçük cam parçaları olmasına rağmen bu bir kız öğrenciye benziyor.
  Dominika bunların gerçek mücevherler olabileceğini bile düşündü.
  Kız küçük, çıplak ayağını yere vurdu. Ve kayalık yolda kırmızı ve mor tomurcuklu gündüzsefası filizleri belirdi.
  Dominika ıslık çaldı:
  - Ne hile! Aynı zamanda sinema oyuncusu veya sirk sanatçısı mısınız?
  Kız fısıltıyla cevap verdi:
  - Ben bir periyim! Artık açıklamaya zaman yok, takip edin beni!
  Kız inanamayarak ellerini iki yana açtı:
  - Bu... Güzel şaka! Adınız ne?
  Perisi ciyakladı:
  - Markiz de Cassandra. Ve bu kadar konuşma yeter, dünyanızda bulunmanın her anı devasa, büyülü bir enerji gerektirir!
  Ve kesinlikle çocuksu bir güçle, Dominika'nın elini tuttu ve avucunu güçlü bir şekilde sıktı.
  Güçlü ve hünerli sinema oyuncusu, böyle bir kavrama direnmenin faydasız olduğunu hemen anladı.
  Kız, küçük, zarif ayağının çıplak parmaklarını kullanarak, yüzük taşını serbest elinin işaret parmağı üzerinde çevirdi. Ve aynı anda Dominika sanki bir kuyuya düşüyormuş gibi hissetti. Ve bu çok hoş, eşsiz bir duyguydu.
  Sonra her şey, güçlü, atletik, eşsiz güzelliğe sahip bir kızın vücudunun her hücresini delip geçen göz kamaştırıcı derecede parlak bir ışıkla doldu.
  . BÖLÜM NO: 1.
  Dominika'nın çıplak ayakları altındaki sıcak yüzeyi hissetti ve bu onun ilk izlenimiydi. Sanki güçlü flaşlar yüzünden kör olmuşum gibi, sanki kameradaki bir yıldırım gibi gözlerimin önünde bir titreme vardı. Ve kız nerede olduğunu hemen göremedi.
  Perinin yumuşak sesi duyuldu:
  - Korkma! Artık geçecek ve her şeyi görebileceksiniz.
  Dominika yüzünü buruşturup gözlerini kırpıştırdı. Çıplak ayakları daha da ısınmaya başladı. Çıplak, kız gibi tabanların altında, Sahra'nın öğle vakti kumları gibi yanan bir şey vardı. Dominika yalınayak koşmayı severdi. Özellikle ekran testleri sırasında alıştığımda.
  Küçük bir kızken kendisine partizan bir istihbarat subayını oynaması teklif edildi.
  Elbette savaş sırasında kızlar yazın çıplak ayakla yürürdü, çünkü ayakkabılara dikkat edilmesi gerekir ve garip bir şekilde uzun süre yürüdüğünüzde bu daha da kolaylaşır.
  Ve sonunda onu çıplak ayakla karda asmaya götürdüler. Bu Zoya Kosmodemyanskaya tarzında, sadece Dominika sarışın ve çok daha güzel ve doğal bir çekiciliğe sahip. Ve gülümseyip sanki doğal incilerden yapılmış gibi beyaz dişlerini gösterdiğinde çatıyı menteşelerinden tamamen çıkarıyor.
  Ve burada tabanlar yanıyor ve bir şekilde sıcak. Mayıs ayında Moskova sıcaktı ama buna sıcak denemezdi.
  Ve burası sanki Arabistan'da bir yerlerde öğle vakti gibi. Orası daha da sıcak. Bir keresinde Emirates'te bir film çekmişti ve kumda çıplak ayakla yürümek zorunda kalmıştı. Doğal olarak sabah, gece boyunca kum biraz soğuduğunda ama hava hâlâ sıcakken, işini kolaylaştırmak için ayaklarına vazelin bile yağladılar.
  Ancak yerel çocuklar, en azından yoksulların arasında çıplak ayakla koşuyor ve rahatsızlık duymadan küçük dişlerini göstererek gülüyorlar.
  Gerçekten de gözlerindeki titreme durdu ve Dominika onun şehir meydanında olduğunu gördü. Güzelin ayaklarının altındaki parke taşları turuncu ve mor renkteydi. Ve etraftaki evler uzun, çok güzel, sanki antik çağın korunduğu St. Petersburg'un merkezinde. Ancak burada binalar daha yüksek, daha canlı, renkli, zengin, lüks ve özenli.
  Ve şüphesiz göze hoş gelen çok sayıda altın varak var. Ve sokaklarda çok güzel kızlar var. Yalınayak, zarif, bronzlaşmış, kaslı bacakları parıldayarak Dominika'yı ve onun göz alıcı markiz perisini kuşatmaya başladılar.
  Kızların hepsi istisnasız güzel, genç, yalınayak ama takı takıyordu. Bazılarının değerli taşlardan oluşan takıları daha fazla, bazılarının ise daha azdır. Birkaç kız sadece beyaz, kısa tunikler giyiyordu.
  Dominika, kölelerin eski çağlarla ilgili filmler çekerken genellikle böyle göründüklerini belirtti.
  Ancak bütün kızlar insan değildi. Bazılarının vaşak gibi kulakları var, bazılarının ise kartal burunları var. Birçok kız, Marquise de Cassandra gibi daha küçüktü, sadece kızlardı, ama küçük ayaklarıyla kaldırıma dokunmadan havalanıp hareket ediyorlardı.
  Sıcak kaldırımdan korkmayan, çıplak pembe topuklu ayakkabılarıyla gösteriş yapan kızlardan oluşan bir krallık.
  Ve Dominika ile markizin etrafını bir yüzükle çevrelediler ve sessizce konuşarak gülümsediler.
  Kızlardan genç, kaslı vücutların çok hoş bir kokusu yayılıyordu
  pahalı parfümlerle karıştırılmış adil seks.
  Bazılarının ellerinde de silahlar vardı. Özellikle yaylar, zarif şekilli tatar yayları, kılıçlar, kılıçlar, hançerler ve ok kılıfları.
  Bir fantastik filmin çekimlerindeki figüranları çok andırıyordu; bu kadar kusursuz, kıvrımlı, atletik güzelliği tek bir yerde toplamayı başarmaları bile şaşırtıcıydı.
  Kızların çoğu neredeyse çıplaktı, sadece göğüsleri ve kalçaları değerli taşlardan yapılmış takılarla kaplıydı.
  Mütevazı tunikler giymiş yaklaşık bir düzine kız diz çökmüş, ellerinde platin ışıltılı içecek sürahileri ve çeşitli yiyecek ve meyvelerin bulunduğu altın tepsiler tutuyordu.
  Dominika şaşkınlıkla mırıldandı:
  - Benden ne istiyorsun? - Ve biraz daha kendinden emin bir şekilde ekledi. "Vaktiniz varsa figüranlarınızda yer almaya hazırım, yeter ki bana iyi para ödeyin."
  Su perisi markiz gülümseyerek cevap verdi:
  - Bunun bir film olduğunu mu düşünüyorsun? Hayır, burası Elf- Ejder İmparatorluğu !
  Dominique kıkırdayıp atladı. Topuklarım acımasızca yanıyordu. Boncuk boncuk terlerini silkti. Hava çok sıcak. Tıpkı Arap çölünde olduğu gibi. Güzellerin burada çıplak ayakla yürümesi ve derilerinin güneşten soyulmaması şaşırtıcı.
  O nerede? Tabii ki Rusya'da değil...
  Dominika gökyüzüne baktı ve ıslık çaldı. Gökyüzü sarıydı, nadir bulutlar turuncuydu ve aynı anda birkaç ışık vardı ... Havanın bu kadar sıcak olmasına şaşmamalı. Üstelik armatürlerin şekli o kadar süslü ki, kıvrımlı veya boynuzlu...
  Dominika hastalandığını hissetti. Mesela insanlar böyle deliriyor. Güzel yüzü buruştu ve solgunlaştı.
  Sendeledi ama kulaklı iki elf kızı onu destekledi. Adil cinsiyetin temsilcileri ayrıldı ve beyaz, yarı saydam tuniklerdeki güzellikler, kızların çıplak, çok güzel ve kaslı vücutlarına içki dolu kaplarını getirdi. Ve zümrüt şarabını altın taslara döktüler.
  Dominika açgözlülükle içti. Ve şarabın alışılmadık derecede tatlı ve lezzetli olduğunu hissetti; enerji, güç ve dinçlik hemen damarlarında aktı.
  Ve kızın zaten çıplak ayakları çok fazla yanmadı, daha doğrusu hoş bir sıcaklık hissettiler ve etrafındaki sıcaklık, bir rüyadaki gibi ideal hale geldi.
  Dominique canlandı ve altın varak rengindeki başını salladı ve bağırdı:
  - Merhaba uyurgezerler!
  Sonra kız hızla kendini düzeltti:
  - Kardeşlerimle, daha doğrusu aklımdaki kız kardeşlerimle tanıştığıma sevindim!
  Kızlar ellerini çırptılar. Ve koro halinde şarkı söylediler:
  - Size mutluluklar dileriz,
  Sen bizim umudumuzsun, inan bana...
  Diğer dünyalara giden yollar -
  Kapı açıldı!
  Markiz de Cassandra başını salladı:
  - Evet, bize yardım etmelisin. Ve bunun için çok büyük bir ödül olacak.
  Dominica kaslı omuzlarını silkti ve şaşkınlıkla sordu:
  - Peki sana nasıl yardımcı olabilirim?
  Peri kız bir şey söylemek isteyince trompet sesi ve kanat sesi duyuldu. Adil cinsiyetin çok sayıda temsilcisi aynı anda diz çöktü ve saygılı bir şekilde eğildi.
  Markiz ayrıca Dominique'i dürttü:
  - Sen de eğil.
  Kız oyuncu şaşkınlıkla sordu:
  - Ne için?
  Su perisi kız ciyakladı:
  - Ejderha Düşesi seninle tanışıyor. Ejderhalar imparatorluğumuzu yönetiyor. Haydi, tek dizinin üstüne çök!
  Dominika gururunu kırmamaya karar verdi. Sıcak kaldırımın açık bronz rengine dönen çıplak dizini yakmasından korkuyordu. Ancak cilt açıkça daha güçlü ve daha az hassas hale geldi. Buradaki insanların yoksulluktan dolayı yalınayak dolaşmadıkları açık. Ancak hala açıklığa kavuşturulması gereken daha ciddi nedenlerden dolayı.
  Sonra ejderha düşesi ortaya çıktı. Kelebeğe benzeyen, çok parlak renkli, üç başlı bir canavar. Büyük, iyi bir dövüşçüye benziyor ama hiç de korkutucu değil, ya da eğer oysa korkutucu değil.
  Başlar nispeten küçük görünüyordu ve üzerlerinde küçük ama parlak taçlar parlıyordu.
  Dişi ejderha uçup gittiğinde, kanatlarının altındaki kızlar ten rengini leylak rengine , ardından zümrüt rengine değiştirdi. Bu güzelleşti.
  Dominika büyülenmiş gibiydi. Bu onun gerçekte gerçek bir ejderhayı ilk görüşüydü. Evet, filmlerde elbette bilgisayar grafiklerini kullanarak iyi ejderhalar yapıyorlar. Ama bu ejderha gerçek, çok güzel ve zarif.
  Ortadaki başkan sordu, sesi çok hoştu:
  - Sizi, Dünya gezegeninden gelen konuğumuzu gördüğüme çok sevindim!
  Dominika gülümsedi ve cevap verdi:
  - Ben de seni gördüğüme çok sevindim!
  Ejderha Düşesi başını salladı ve devam etti, sağdaki kafa zaten konuşuyordu:
  - Sizi davet ettik çünkü damarlarınızda birinin kanı akıyor, kim olduğunu bilmiyorum, orada kim yaşıyor, nerede olduğunu bilmiyorum!
  yontulmuş bacaklarından birini diğerine sürttü ve şaşkınlıkla şunları söyledi:
  - Sanki anlamadım!
  Soldaki ejderha düşesinin başı kendinden emin bir ses tonuyla cevap verdi:
  - Ve bunu kendimiz anlamıyoruz. Ama ne olursa olsun, öyle korkunç bir sorunumuz var ki, insanları boğmak, kamışlara tutunmak gibiyiz!
  Dominika çıplak, çok baştan çıkarıcı ayağını yere vurdu ve şarkı söyledi:
  - Tut beni saman, tut beni,
  Fırtınanın etrafında on beş nokta olduğunda...
  Elflerin sahip olduğu düşmanları parçalayın,
  Kader beni hayata böyle fırlattı!
  Her kesimden kızlar ellerini çırptı ve bu çok hoş ve havalıydı.
  Merkez başkan tekrar konuştu:
  - Garip bir vebamız var. Elfler, insanlar, troller, hobbitler, vampirler, cüceler ve evrenimizde yaşayan daha güçlü cinsiyetin temsilcileri, bilinmeyen nedenlerle bir anda taşa dönüşmeye ve parçalanmaya başladı. Ülkemizde orklar ve cüceler dışında erkekler kadınlardan on iki kat daha azdı ve şimdi neredeyse tamamen ortadan kayboldular! Elbette bu bir trajedi!
  Dominika kıkırdadı ve ağzından kaçırdı:
  - Bu çok harika! Yoksa bu kıllı, iğrenç adamlardan kurtulmanın yolu yok! Ve en önemlisi, göbekli ve kel kafalı, kırışıklıkları olan bir adam ne kadar çirkinse , size o kadar çok bağlanır.
  Elflerden biri itiraz etti:
  - Göbekli, buruşuk ve kel elfler yok! Sakalları ve bıyıkları bile yok.
  Dominica şunları söyledi:
  " Üstelik bu gençlerle ilgilenmek daha pahalı!" Geçişe de izin vermiyorlar. Bu taraftarlardan çok sıkıldım. Ve siz, Tanrıya şükür, bu şehvetli, terli, iğrenç erkeklere sahip değilsiniz ve dinlenip rahatlayabilirsiniz.
  Üç ejderha kafası da aynı anda gürledi:
  - Erkeklerin olmadığı bir dünya ölmeye mahkumdur! Dünya gezegenindeki insanlarla karşılaştırıldığında çok uzun süre yaşıyoruz, özellikle de ejderhalar. Evet, erkekler olmadan sıkıcıdır ve daha güçlü seks olmadan evrende uyum yoktur.
  Kızlar onaylayan sesler çıkardılar. Biri mırıldandı:
  - Bütün erkeklerimiz güzeldir! Bir zamanlar , binlerce yıl önce insan ırkının erkeklerinin saçları, kel noktaları, kırışıklıkları, karınları vardı ama şimdi hepsi genç, güzel, kıvrımlı ve elfler gibi hoş kokuyor!
  Dominika güldü ve göz kırptı ... Sonra cevap verdi:
  - TAMAM! Belki birkaç ay sonra erkekleri özlemeye başlarım. Sana nasıl yardım edebileceğimi anlamıyorum?
  Ejderha düşesinin sağ başı cevap verdi:
  - Dürüst olmak gerekirse bunu kendimiz bilmiyoruz. Ama sizde, Dünya'daki gibi tüm sakinlerin iki değil üç cinsiyetli olduğu başka bir evrenden gelen bir yaratığın kanı var. Ve belki de bu erkeklerimizi geri almamıza yardımcı olur!
  Dominika kendini silkti ve şunu kaydetti:
  - Üç cinsiyetli yaratıklar mı? Evet bilim kurgu okudum, teorik olarak bu mümkün!
  Su perisi kız başını salladı:
  - Evet! Veba onlara dokunmadı. Peki adil seksi yok edecek bir enfeksiyonun ortaya çıkmayacağını kim garanti edecek? Ve daha da kötüsü olabilir! Ve daha güçlü seks olmasa bile, eğer bir saldırgan evrenimizi istila ederse, o zaman karşılık verme şansımız olmayacak.
  Kız oyuncu başını salladı:
  - TAMAM! Sana sempati duyuyorum. Bu arada, bu Dünya'ya gelebilir mi?
  Ejderha düşesinin sol başı şunu doğruladı:
  - Evet! Büyük olasılıkla. Bu yüzden senden bir iyilik istediklerini sanma. Küçük bir erkek kardeşin var ve o da filmlerde rol alıyor. Bu çocuğun taşa dönüşüp toza dönüşmesini mi istiyorsunuz?
  Dominika öfkeyle çıplak ayağını yere vurdu ve sıkıntıyla şöyle dedi:
  - Hakkımda çok şey biliyorsun!
  Peri kız cevap verdi:
  - Bazen gezegeninizden film izlemeyi seviyoruz. Büyük miktarda büyülü enerji harcaması gerektirmeyen doğrudan internetten indirilebilir. Bu yüzden seni de gördük. Ve yüce periler senin eşsiz auranı hissettiler ve kardeşini gördüler, onda da ondan bir parça var, kim olduğunu bilmiyorum!
  Dominika ıslık çaldı ve öttü:
  - İmkansız olan her şeyin mümkün olduğundan eminim! Ancak gıyaben okumak benim için daha iyi olur!
  Marquise de Cassandra şunları kaydetti:
  - Kesinlikle yapman gereken şey bu. Çalışın, çalışın ve tekrar çalışın!
  Öğrenci kız hoşnutsuzca mırıldandı:
  - Bu başka ne için?
  Hemen, ejderha düşesinin üç başı, hoş sesleriyle eşzamanlı ve uyumlu bir şekilde konuştu:
  - Büyü ve büyücülük hakkında hiçbir şey bilmiyorsun! Ve bize yardımcı olmak için kapsamlı ve temel bilgiye sahip olmanız gerekir. Dularis İmparatorluk Ejderha Akademisi'nden mezun olduğunuzda , büyücü prensesin tacını takmanıza izin verecek daha önce bilinmeyen güçlere sahip olacaksınız. Ve ancak bu durumda, daha güçlü cinsiyetin temsilcilerini yeraltı dünyasından geri döndürmek için en azından küçük bir şans elde edebileceksiniz veya daha doğrusu, en azından küçük bir şans elde edeceksiniz.
  Dominic ıslık çaldı ve şunları söyledi:
  - Ah, sevmediğim şey ders çalışmak!
  Gerçekten de dans etmeyi, zıplamayı ve filmlerde oynamayı seviyordu. Hatta çok sevdim. Ancak çalışmaları onun için zordu. Hatta diplomasını daha az zahmetle alabilmek için ücretli bir bölüme kaydoldu. Aslında bu şekilde daha kolay.
  Yüksek öğrenim olmadan moda olmasaydı Dominika akademiye hiç girmezdi. Üstelik milyarderler bile diploması olmayan bir kızla evlenmez.
  Ama mümkün olduğu kadar zengin ve aynı zamanda tercihen yaşlı, hasta ve tamamen bunak bir oligarkla evlenmek. O zaman bundan kurtulun, milyarder bir dul olun ve kendi zevkiniz için yaşayın.
  Ve film senaryolarını kendiniz yazın. Hatta bir fikri vardı. Ve başrolde. İmparator Palpatine gibi , daha doğrusu onun karanlık ruhu klon bir kıza dönüştü ve fetihlerle yeni bir imparatorluk yaratmaya başladı.
  Evet, bu harika ! Ancak başrolü zaten kötü değildi ve büyük para kokuyordu. Ama ... Artık bir hit haline geldi . Ve en az sevdiği şeyi yapmak zorunda kalacak: ders çalışmak!
  Dominika titreyen bir sesle sordu:
  - Ya reddedersem?
  Etraftaki kızlar hoşnutsuzlukla gürültü yaptılar. Biri bağırdı:
  - Onu topuklarının üstünden vurun!
  Ejderha Düşesi'nin Üç Başı cevap verdi:
  - Seni zorlamaya ahlaki hakkımız yok. Ancak sizi Dünya gezegeninden çıkarmak için çok fazla pahalı büyü enerjisi gerekiyordu. Ve eğer geri dönmek istersen, buraya kadar olan yolculuğun parasını, içtiğin pahalı şarabı ve dönüş biletini öde.
  Dominika ciyakladı:
  Yapmak istemediğim bir şey için benden ücret talep edilmesi adil değil ! İsteğim dışında hareket ettirildim!
  Dişi ejderhanın merkezdeki başı cevap verdi:
  - Sen bizim belki de son şanslarımızdan birisin! Doğru, yine de kardeşinle deneyebilirsin, ama o hala bir çocuk ve yine de bir erkek ve o da toza dönüşebilir.
  Dominique öfkeyle bağırdı:
  - Kardeşime dokunma! Bu onu ilgilendirmez!
  Ejderha Düşesi imalı bir şekilde sordu:
  -Prenses olmak için okumaya istekli misin? Hangi fırsatlara sahip olacağınızı hayal edin. Yaşlanmayacaksınız, birkaç bin yıl yaşayacaksınız, hatta daha gelişmiş bir büyü elde edip ölümsüz bir tanrı olursanız belki daha da fazla yaşayacaksınız. Ve tebaanız ve kendi krallığınız olacak!
  Dominika derin bir nefes aldı ve yalvararak şöyle dedi:
  - Biraz düşüneyim.
  Markiz kız doğruladı:
  - Evet, bırak da düşünsün. Dünyamızı daha iyi tanıması gerekiyor. Uyum sağlamasına ve aklı başına gelmesine izin verin. Ve doğru kararı verecektir.
  Ejderha Düşesi üç başıyla da olumlu bir şekilde başını salladı:
  - Şehirde dolaşmasına izin verin. Büyük ve muhteşem. Ona yolu göster Cassandra ve siz kızlar ona yolu gösterin. Müdahale etmeyin!
  Adil seks ayrıldı. Su perisi markiz tepsiden pizzaya benzeyen bir şey alıp Dominika'ya uzattı:
  - Al, ye! Daha güçlü olacaksın.
  Tunikli bir kız , platin sürahiden altın kadehe çoktan pembeleşmiş olan şarabı döktü . Dominika dikkatlice pizzadan bir ısırık aldı. Son derece lezzetli olduğu ortaya çıktı ve kız çok daha güvenle yemeye başladı ve onu çok tatlı ve aromatik bir şarapla yıkadı.
  Bundan sonra Dominika'nın ruh hali keskin bir şekilde yükseldi. Ve şarkı söyledi:
  Öğretmenlerin hediyesi,
  Benimle vakit geçirdiler...
  Bana boşuna öğrettiler...
  Ve sonra öğrenci kız uygun bir kafiye bulamadı ve güzel kafasında yanıp sönen şey çok kaba ve uygunsuz görünüyordu.
  Birlikte yola çıktılar ve peri onu kolundan tuttu. Gerçi güçlü, uzun ve kaslı Dominika'dan bir kafadan daha kısa ve zayıftı.
  Her iki kız da çıplak ayaklarını yere vuruyor ve yavru ceylanların hızıyla hareket ediyorlardı.
  Etraftaki evler oldukça lükstü . Dünyadaki hiçbir şehir bu kadar muhteşem olmamıştı. Burada çok büyük, parlak ve hoş kokulu çiçekler de büyüyordu. Bu şehrin her şeyi çok güzel ve göz kamaştırıcıydı.
  Ve bir sürü kız. Çok lüks giyinmiş ya da tam tersine daha mütevazı ve bazı kızlar sokakları yıkıyordu. Ama herkes genç, taze, güzel ve yalınayak.
  Dominika şaşkınlıkla sordu:
  - Neden ayakkabı ya da en azından parmak arası terlik giymiyorlar?
  Markiz de Cassandra gülümseyerek cevap verdi:
  - Bu, bu gezegenin büyüsü. Sonsuz gençliği korumamıza, büyü yapmamıza yardımcı olur ve çıplak ayak parmaklarımız da savaşta kullanılabilir!
  Kız sanatçı güldü ve şunları söyledi:
  - Bu harika! Genel olarak çok küçükken çıplak ayakla yürümekten utanırdım çünkü bunun aşırı yoksulluğun bir işareti olduğuna inanırdım. Ama sonra sinemaya alıştım. Üstelik çocukluğumda Spartacus'ün kız kardeşini ya da çeşitli partizanları oynadığımda tabanların biraz daha sert olması gerekiyordu. Bunu sevdim. Ancak Moskova'da çıplak ayakla dolaşırsanız, akıl hastası biri sanılırsınız ve sokaklarda çok fazla enfeksiyon ve kir olur!
  Su perisi kız başını salladı:
  - Evet, bu anlaşılabilir! Üstelik ayakkabısız koşmak çok daha çeviktir, çünkü bir savaşçının derisi en pahalı botların tabanlarından çok daha güçlüdür, elastiktir, esnektir ve sihirle doludur!
  Yola devam ettiler. Ostankino TV kulesinin kulesi gibi, çeşmenin jetlerinin ne kadar yüksek olduğunu görebilirsiniz. Yani fizik kanunlarına aykırı olarak havalanıyorlar . Ve jetlerin kendileri çok renklidir. Bu ne kadar güzel.
  Peki etrafta hangi saraylar var? Burada her şey ne kadar lüks. Ve kanun sadece altınla değil, aynı zamanda Dünya'da bilinmeyen parlak, turuncu bir metalle de parlıyor.
  Dominika şunları kaydetti:
  - Şehriniz bir peri masalına benziyor. Ve kızlar bizimki gibi icat edilmiş değil, gerçek bir cennet gibi muhteşem!
  Cassandra kıkırdadı ve sordu:
  - Neden cennetinizin uydurma olduğunu düşünüyorsunuz?
  Kız sanatçı oldukça mantıklı bir şekilde cevap verdi:
  - Çünkü çelişkili açıklamaları var. Bir din bir şey söylüyor, diğeri başka bir şey söylüyor, üçüncüsü ise tam tersini söylüyor!
  Su perisi markiz başını salladı:
  - Evet biliyorum! İnternetinize baktım. Dünya'ya seyahat etmekten daha kolay. O kadar basit ki sıradan elfler, troller ve insanlar bile içine girip film izleyebilir. Büyülü dünyanın tüm ihtişamına rağmen ne yazık ki Dünya insanları kadar ileri teknolojilere sahip değiliz. Siz sihir konusunda amatörsünüz ama teknoloji gelişimimiz donmuş durumda!
  Dominika şaşkınlıkla sordu:
  - Teknolojiyi neden dondurdunuz?
  Su perisi sesini alçaltarak cevap verdi:
  - Biz değiliz. Bunlar ejderhalar. Görünüşe göre güçlerini baltalamak istemiyorlar. Tabii ki normal, hatta bazılarına göre lüks yaşamamıza izin veriyorlar, ama ... Bunun hakkında konuşmayalım!
  Ve yine bir duraklama oldu. Etraftaki lüks elbette süper. Her şey o kadar güzel ki, süslemeler, heykeller, evler ve tapınaklar.
  Evet, tapınaklar elbette çok çeşitlidir. Bazı benzerlikler açısından Dünya'da her zamanki gibi değil. Ve tarz, renk ve şekil bakımından tamamen farklıdırlar . Ve elbette güzel. İşte şekiller, kubbeler, çokgenler, prizmalar vb.
  Ve birçok tapınağın en güzel çiçeklerin tomurcukları şeklinde kubbeleri vardır.
  Dominica partnerine baktı ve ona sordu:
  - Bir kız öğrenciye benziyorsun ... Ama gerçekte kaç yaşındasın?
  Cassandra gülümseyerek cevap verdi:
  - İnsanlarda şöyle bir söz vardır: Bir bayana yaşını sormak adetten değildir!
  Kız sanatçı şu sonuca vardı:
  - Muhtemelen çok fazla.
  Su perisi kız başını salladı:
  - Belki! Ama elflerden, trollerden, insanlardan, hatta cücelerden ve vampirlerden daha uzun yaşıyoruz. İçimizde tanrıların kanı olduğu için onlarla kan akrabasıyız. Geri kalanların ölümsüzlerle daha dolaylı bir bağlantısı var .
  Dominika mırıldandı:
  - Hepimiz Tanrı'nın oğulları ve kızlarıyız. Biraz.
  Cassandra çıplak ayak parmaklarını şaklattı.
  Ve sonra perinin elinde sihirli bir değnek belirdi. Sessizce fısıldadı:
  - İçinde ejderha damarı var. Bu çok güçlü bir eser, pahalı ve nadir. Ama aynı zamanda büyük bir güç de var. Etkisini göstereyim mi?
  Dominika ağzından kaçırdı:
  - Sihirli değneği olan bir çocukla ilgili bir dizi izledim. Ama orada sıska , siyah saçlı, gözlüklü bir çocuk var . Kardeşim gibi değil; yakışıklı, kaslı ve sarı saçlı. Bu arada hem savaşçıyı hem de büyücüyü oynadım!
  Cassandra doğruladı:
  - Kardeşini tanıyorum. Evet, çok yakışıklı, sıra dışı bir çocuk. Ve senin aksine, çocuklar arasında karatede dünya şampiyonu .
  Dominika küçümseyerek homurdandı:
  - Erkek olmasına rağmen o bir erkek! Ancak erkekler için kavga etmek ve kavga etmek sıradan bir şeydir.
  Peri kız cevap verdi:
  - İmparatorluğun ana halklarında kadınlardan on iki kat daha az erkek var: insanlar, elfler, troller, hobbitler ve vampirler. Yani adil seksin de savaşması gerekiyor. Aksine, orklar ve cüceler arasında erkeklerin sayısı dişilerin on iki katıdır. Hatta bizim için eskisinden daha kolay hale geldi. Orklar ve ben sürekli savaştık ve kurbağa gibi kramplara tırmandılar , artık savaşacak neredeyse kimse yok. Her ne kadar dişiler ve orklar olsa da dürüst olmak gerekirse pek fazla değil. Ama cüceler daha iyi , daha çok dişi hobbitlere benziyorlar. Gnomların kendileri yaşlanır, ağarır, uzun sakallar çıkarır, ancak ölene kadar hızlı ve çeviktirler ve kırışıklıklara rağmen tüm dişlerini korurlar. Ve eğer bir diş kırılırsa, tekrar çıkar!
  Dominika başını salladı:
  - Vay! Köpekbalıkları gibisiniz. Ama bir keresinde şunu sordum, eğer insan Tanrı'nın suretinde ve benzerliğinde yaratıldıysa, o zaman dişleri neden bu kadar zayıf? Ve rahip şöyle bir şeyler mırıldandı: Beden günahla yüklenmiştir. Bu arada kardeşimin dişi kırıldığında bir gün içinde tam anlamıyla yeniden çıktı. Hatta onu doktora götürmek bile istedim . Sonra fikrimi değiştirdim, çocuğu laboratuvardaki fare gibi inceleyecekler!
  Cassandra başını salladı.
  - Bu doğru! Sen akıllısın. Ama ders çalışmayı sevmiyorsun.
  Kız şiddetle başını salladı:
  - Evet! Bu sıkıcı. Ve biz de ... Şey , bilmiyorum, masanızda oturduğunuzda sırtınız ağrıyor ve koşup zıplamak istiyorsunuz!
  Peri kız şarkı söyledi:
  tıkınmaktan hoşlanmadığını bilin ,
  Keşke çiy üzerinde yalınayak koşabilseydim!
  Ve muhteşem çift güldü. Burada daha da ileri gidiyorlar. Dominika, Dünya'dakilere benzer arabaların olmadığını fark etti. Ama çok güzel tek boynuzlu atlar var. Animelerde çizdikleri gibi . Ve basit atlar çok hoştur. Ve araba acele ettiğinde bir peri masalına benziyor.
  Bazı kızlar kuş gibi uçarlar. Doğru , bu nadirdir, burada tüm sihirbazların ileri düzeyde olmadığını görebilirsiniz. Dilenci kulübeleri yok. Tam tersine bütün şehir sağlam saraylar, çeşmeli, bahçeli malikane görünümlü evler gibidir . Ve ne kadar harika görünüyor.
  Temelde Dominika bir inşaatçı oyunu oynadı. Orada inşa edilebilecek çok şey var. Ve gerçekten de her şeyin cennetle ilgili bir peri masalı gibi olacağı bir şehir inşa etmek. Burada da aynı şey gerçekleşti.
  Dominika şunları kaydetti:
  - Peki yeryüzünde cennetin mümkün olmadığını mı söylüyorlar? Dünyadaki tüm dinlerin söylediği budur!
  Cassandra açıkladı:
  - Komünizm hariç. Yeryüzünde cenneti vaat eden tek din. Ve bu mantıklıdır. Cennete kim inanmaya ihtiyaç duyar, ölümden sonra bile değil, genel olarak dünyanın sonundan sonra ki bu genel olarak deliliktir!
  Kız oyuncu kabul etti:
  - Evet, dünyanın sonu doktrininden hoşlanmıyorum! Cenneti kemikler üzerine değil, kendiniz inşa etmek daha iyidir!
  Su perisi markiz cıvıldadı:
  - Cennette cennet için çabalamayın, yaşayın ve kendi mutluluğunuzu yaratın. Ve akıllı ol.
  Dominika felsefi olarak şunu belirtti:
  - Biliyor musun, etrafta sadece kızlar varken bir şeylerin eksik olduğunu hissediyorsun. Her ne kadar erkekler filmlerde bile nadiren güzel olsa da. Ayrıca erkeklerin çoğu sevimlidir ve kırk yaşına geldiklerinde göbeği ve gıdısı olmayan bir erkek bulmaya çalışırlar.
  Cassandra güldü ve cevap verdi:
  - Sen akıllısın. Hiçbir sözüm yok. Daha doğrusu, pek değil ... Ama bir erkekte sadece güzel bir yüz ve ince bir figür önemli değildir. Dünyadaki kadınlar bile bir erkekte dış verilerden başka bir şeye değer verir!
  Dominika başını salladı:
  - Evet, kesinlikle! Ve ayrıca para. Cüzdanınız dar olduğunda kırışıklıklar, kellik ve göbek pek fark edilmez.
  Nymph şunları kaydetti:
  - Erkeklerin dış görünüşüyle ilgili hiçbir sorunumuz yok. Büyü buradaki tüm havaya nüfuz ediyor. Ve erkekler çok güzel yüzlere sahip genç adamlar haline geldi; hatta insanların sakallarının ve bıyıklarının bile kaybolması tatsız bir durum. Bu nedenle elfleri yalnızca kulaklarının şekliyle ayırt edilebilir. Ve bu ... Kadınlar buna alışkın. Ancak sakalın da belli bir çekiciliği vardır. Sakalı çirkinlik olarak gören kızlara katılmıyorum.
  Dominic kıkırdadı ve cevap verdi:
  - Sakalın övgüsü ve şerefi vardır ama kedinin de bıyığı vardır!
  Cassandra sihirli asasını salladı ... Ve güzel kadının elinde , Napolyon'un eğik şapkası şeklinde, çok renkli kremadan yapılmış güller, gelincikler ve kelebekler içeren güzel bir pasta belirdi.
  Su perisi markiz en yumuşak sesiyle cıvıldadı:
  - Deneyin, çok lezzetli, üstelik lahana olmadan da bedava!
  Dominika aniden düşünerek sordu:
  -Ya yine de benden ücret alırsan?
  Markiz perisi şarkı söyledi:
  - Her şeyin bedelini ödemek zorundasın, inan bana,
  Böylece başarının kapısını açıyoruz!
  . 2. BÖLÜM
  Cassandra asasını bir kez daha salladı, ucundan bir ışık huzmesi uçtu ve kristalden yapılmış gibi görünen iki sandalye ile küçük, zarif bir masa ortaya çıktı.
  Markiz perisi şunları önerdi:
  - Kültürlü insanlar gibi oturarak yiyelim! Belki sen de biraz şarap istersin?
  Dominika mantıksal olarak şunları kaydetti:
  - Çok fazla şarap içersen dilsizleşebilirsin. Ve kafamı temiz ve taze tutmalıyım!
  Cassandra başını olumsuz anlamda salladı.
  - Korkma! Şarabımızda bir gram alkol yok. Sadece fayda sağlar. Ve dünyamızda insanların bin yıla kadar yaşlanmadan yaşamalarının sebeplerinden biri de budur. Güçlü ve gelişmiş büyüyle çok daha uzun süre dayanabilirsin.
  Kız oyuncu başını salladı:
  - O halde dök!
  Perisi asasının ucundan bir ışın çıkardı ve bir şeyler fısıldadı ... Ve parlak turuncu metalden yapılmış kadehler ortaya çıktı, içinde sarı bir şey ve kabarcıklar sıçradı.
  Dominika kadehinden hafif bir yudum alırken şunları söyledi:
  - Çok hoş ve aromatik bir şarap, ağzınızda o kadar taze bir his uyandırıyor ki ...Peki neden yapılıyor?
  Cassandra sert bir şekilde cevap verdi:
  "Ejder İmparatoru Akademisi'nde okuduğunda bunu öğreneceksin!"
  Kız sordu:
  -Ejderha imparatoru nerede?
  Peri iç geçirerek cevap verdi:
  - O da ortadan kayboldu. Şimdi onun yerinde İmparatoriçe Caroline var. Ejderhaların da tıpkı insanlar gibi yaklaşık olarak eşit sayıda kadın ve erkeği vardır. Bu bakımdan benzerlikleriniz var.
  Dominika ağzından kaçırdı:
  - İmparatoriçe beni neden şahsen kabul etmedi?
  Cassandra ciyakladı:
  - Sende bir kibir var! Bir düşes yeter. Bu gerekli olacak ve büyük Caroline bunu kabul edecek.
  Kız şarkı söyledi:
  - İnsanlar Kraliçe'ye hayran kaldı,
  Bahçedeki bütün çocuklar aşık oldu!
  Ama çok cesurdum
  Bir milyarderi seçtim!
  Su perisi markiz gülümseyerek cevap verdi:
  - Sevilmeyen bir insanla milyarlarca dolar yaşamaya değer mi sizce? Peki ya göbek yağları, kel noktalar, kırışıklıklar ve kötü koku?!
  Dominika agresif bir şekilde homurdandı:
  Benim ve diğer kızların hayatlarını mahvetmesin diye onu zehirleyeceğim ! Yoksa onu yatakta yeleğimle boğarım!
  Cassandra kıkırdadı ve şunları kaydetti:
  - Şakaymış gibi davranacağım. İyiliğin vücut bulmuş hali olmalısınız.
  Kız oyuncu mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - İdeal kahramanlar halkın kusma isteği uyandırır !
  Peri cevap vermedi ama platin kaşık yardımıyla pastayı yedi ve aromatik şarabı yudumladı. Dominika da şimdilik yemeğin tadını çıkarmaya karar verdi. Üstelik temiz havada yürüyüş yapmak iştahınızı kabartır.
  Vurulma olayını hatırladı. Özellikle çocuk partizanları oynadıklarında. Örneğin orada, savaştan önce kız ve erkek çocuklar oldukça iyi besleniyorlardı. Ve işgal altındaki savaş sırasında zayıflamak zorunda kaldılar. Bunu yapmak için daha çok koşmanız ve daha az yemeniz önerildi. Pek çok çekim koşan çocuklarla çekildiği için ilki gerçekleşti ama ikincisi daha zor. Genç sinema oyuncuları kendilerine yiyecek alarak tezgahlara saldırdı.
  Daha sonra geceyi otelde geçirmeleri yasaklandı ve büyük, ortak bir hücreye benzeyen, parmaklıkları olan ayrı bir odaya kilitlendiler.
  Dominika açlıktan ölmedi, güzelliğinin yetersiz beslenmeden zarar görmesini istemediler ve zaten doğası gereği oldukça kuru, hiç de dolgun değil ve dans etmek aynı zamanda kaslarını ve vücudunu iyi durumda tutuyor.
  Ancak setin çocuk hapishanesine dönüştürülmesi nedeniyle çocuklar elbette acı çekti. Ayrıca mahkumlarla ilgili bölümler de vardı. Hatta oğlanlardan birkaçı gereksiz olabilecek şekilde saçlarını kazıttı.
  Evet bir sinema oyuncusunun hayatı kolay değil.
  Mesela Spartaküs'ün ayaklanması hakkında. Taş ocaklarında bir grup erkek çocuk sadece peştamallarla çıplak ayakla çalışıyordu. Ayrıca birden fazla çekim yapılması gerekiyordu. Madenlerin keskin taşlarının üzerinde çıplak tabanlarla yürümeyi deneyin. Burada çocukların çıplak ayakları kanamaya ve ayakları çatlamaya başladı. Ve gerçekten de terden ıslanmışlardı ve yorgunluktan titriyordular.
  Bu filmde ana karakter bile Bu arada, özgürlüğünü alan oldukça başarılı ve zengin gladyatöre ayaklanma fikrini öneren bir köle çocuk olan Spartacus .
  Dominika ilk olarak çocukluğunda Spartacus'un kız kardeşini oynamıştı ve o da ceza olarak taş ocaklarında oğlanlarla vakit geçirmek zorunda kalmıştı.
  Yani keskin çakıl taşlarının ve ağır bir moloz sepetinin ne olduğunu da biliyordu.
  Ve onu gerçekten yukarıya doğru sürüklüyorsun. Çok yorucudur ama dayanıklılığınızı artırır.
  Dominika çeşitli filmlerde rol aldı. Hatta bir zamanlar "Treasure Island"ın kanondan uzak bir versiyonunda kabin görevlisi Jim rolündeydi. Orada aşçı rolünde bile tek bacaklı Silver değil , Morgan'ın yeğeni olan kızıl saçlı bir kadın vardı.
  Bu elbette harika. Dominika, saçını bile kesmek istedikleri bir çocuk rolündeydi. Ama sonunda sorunu bir peruk yardımıyla çözdüler.
  Evet, bu rolünün oyun açısından başarılı olduğu söylenebilir. Ancak filmin kendisi kanonun ötesinde popülerlik kazanmadı. Bir çeşit cehennem çöpü olduğu ortaya çıktı.
  Çoğu zaman kanona uygun olmayan klasikler düşmanlıkla karşılanır.
  Markiz perisi Dominika'nın anılarını böldü:
  - Bilirsin. Bir süredir burada oturuyoruz. Yola çıkmanın zamanı gelmedi mi?
  Kız omuz silkti ve şunları kaydetti:
  - Yürüyüşe çıkabilirsin. Hala çok fazla enerjim var.
  Cassandra asasını salladı ve yarısı yenmiş pasta, şaraplı tabaklar vs. ortadan kayboldu.
  Dominika mırıldandı:
  - Tıpkı bir peri masalındaki gibi!
  Markiz ciyakladı:
  - HAYIR! Bu bir peri masalı değil, büyülü bir gerçeklik.
  Ve adil cinsiyetin iki temsilcisi yol boyunca sıçradı. Dominika'nın havası tamamen neşeli hale geldi ! Genişçe gülümsedi. Ve hatta şarkı söyledi:
  Yol, yol, arkadaşa benziyor,
  Yönlü çelikten yapılmış zincir posta...
  Ve kılıç çok keskindir - övülen şam çeliği,
  Evet, savaşta ciddi bir durum olacak!
  Sonra Cassandra ciddi bir bakışla şunu fark etti:
  - Bilirsin! Akademide ciddi giriş sınavları sizi bekliyor olacak. Belki kalıtsal büyücüler için bunlar kolay görünebilir ama sizin sihir hakkında en ufak bir fikriniz bile yok.
  Dominika uygunsuz bir şekilde güldü ve itiraz etti:
  - HAYIR! Filmlerde birçok kez büyünün işe yaradığını gördüm. Ve inan bana, bir şeyler biliyorum!
  Su perisi markiz sesini alçaltarak fısıldadı:
  - Sana sihirli değneğimi vereceğim! Ejderha damarıyla çok güçlüdür. Örneğin, onu bir çağrıştırmak için kullanmayı deneyin ... Peki, bir unutma çiçeği!
  Kız oyuncu geriye baktı. Her tarafta, evlerin yakınında ve caddede, büyük değerli taşlar gibi en parlak çiçeklerin bulunduğu çiçek tarhları var. Ağaçlarda göz kamaştırıcı tomurcuklar da büyüdü. Üstelik bazı çiçeklerin çeşitli renk ve tonlarda yaprakları da vardı. Hatta tuhaf bukleler bile vardı.
  Dominika hiç de dar olmayan omuzlarını silkti ve oldukça ciddi bir şekilde cevap verdi:
  - Neden beni unutmaya ihtiyacımız var? Burada zaten çok daha büyük ve daha güzel birçok farklı çiçek var.
  Cassandra ironik bir şekilde gülümsedi:
  - Ve ne istiyorsun?
  Kız oyuncu kararlı bir şekilde şunları söyledi:
  - Çok daha değerli ve kullanışlı bir şey yaratmak daha iyidir! -Dominika çıplak topuğunu yere vurarak renkli fayansların kırılan bir buz saçağı gibi şıngırdamasına neden oldu. Hevesli büyücü şunu ekledi: "Örneğin, hindistancevizi büyüklüğünde bir elmas yaratmak çok daha iyi olurdu!" Bu çok daha kullanışlı ve pratiktir.
  Markiz ona şüpheyle baktı ve sordu:
  - Dünya'ya gitmek ister misin? Neyi sevmiyoruz?
  Dominika ironik bir şekilde şunları kaydetti:
  Ostap Bender'in Kafkasya'nın doğası hakkında söylediği şeyin aynısını söyleyebiliriz - çok güzel - bir aptalın hayal gücü!
  Cassandra sırıttı ve şunları söyledi:
  - Ve sen akıllısın ama tembelsin! Hedefinize jet buldozer gibi durmadan gidecek kadar fanatizminiz yok!
  Kız oyuncu yüzünü buruşturarak şunları kaydetti:
  - Jet buldozerleri yok. En azından Dünya'da!
  Su perisi markiz onaylayarak başını salladı:
  - Yapmamış olabilirsin. Ancak teknolojik olarak insanlıktan çok daha ileri ırklar da var. Ancak onlara ulaşmak Dünya'ya ulaşmaktan çok daha zordur.
  Dominique sorarken yüzünü buruşturdu:
  - Evet? Yıldızlar arasında uçabilirler mi?
  Cassandra kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Yapabilirler! Prensip olarak bunu sihir yardımıyla yapabiliriz.
  Kız oyuncu şarkı söyledi:
  Elbette tahmin etmek zor
  Bu harika dünyada bizi neler bekliyor?
  Bulutlarda uçacağız -
  Yıldız uçağa binmek!
  Ve kız tehditkar bir yüz ifadesiyle kararlı bir şekilde şunları söyledi:
  - Bana sihirli değneği ver! Ve iyi bir karpuz büyüklüğünde bir elmas yapacağım!
  Cassandra bir şey söylemek istedi. Ancak kanatların hışırtısı duyuldu. Başka bir ejderha uçuyordu. Büyük olasılıkla, aynı zamanda bir kadın. Grifonun ağzından göğe yükselen, altın varak ve yakutlarla kaplı çeşmenin akıntısını neredeyse yakalıyordu.
  Üç başlı canavar korkutucu olmaktan çok güzeldi.
  Su perisi markiz eğildi. Dominique hafifçe başını salladı.
  Dişi ejderha önlerine indi. Bu kadar büyük bir canavar için çok hoş ve net bir ses duyuldu:
  - Zaten mesih diye anılan ikiyüzlü sen misin?
  Dominika masum bir gülümsemeyle cevap verdi:
  - Mesih olmayı gerçekten istemezdim!
  Dişi ejderha şaşırmıştı:
  - Ve neden böyle?
  Kız oyuncu dürüstçe cevap verdi:
  - Çünkü mesihlerin sonu genelde çarmıha gerilir!
  Kanatlı yaratık kanatlarını salladı. Yarasalara benzeyen, yalnızca üç renkte büyük olanları var: kırmızı, sarı ve yeşil. Söylemeye gerek yok, güzel bir kombinasyon.
  Dişi ejderha cıvıldadı:
  - Peki sihirbazların tam bir dolandırıcı ve dolandırıcı olduğu o dünyadan görebiliyor musunuz?
  Dominika güldü ve bembeyaz, parlak dişlerini göstererek cevap verdi:
  - Belki de böyledir. Ancak bazı peygamberler de vardı. Büyükanne Vanga gibi. Sadece bazı nedenlerden dolayı tahminleri kural olarak geriye dönük olarak gerçekleşti.
  Markiz perisi şunları kaydetti:
  - Çok üst düzey büyücüler ve sihirbazlar bile geleceği son derece belirsiz görüyorlar. Ve en yüksek Tanrılar bile yüz yıl sonra ne olacağına dair bir garanti vermez. Ve daha da fazlası, bin ve bir milyonda!
  Dişi ejderha hafif bir ışık yaktı ve cıvıldadı:
  - Evet... yani bu gezegende gerçek öngörüler var. Sizin hipernoosfer geriliminiz bile bizimkinden tamamen farklı. Belki de bu yüzden orijinalliğinizi korudunuz ve bizim kölemiz olmadınız!
  Dominika bir kez daha neşeyle güldü ve şunları kaydetti:
  - Senin kölen olmak için mi? Hatta komik. Daima genç, daima yalınayak.
  Cassandra başını salladı ve şunu önerdi:
  - Ejderha kontese neler yapabileceğini göster. En azından sihirli bir değnek yardımıyla en az bir damla suyun düşmesini sağlamaya çalışın.
  Kız oyuncu küçümseyici bir şekilde homurdandı:
  - Bir damla su? Evet, bu hiç de ciddi değil. Belki hemen bir varil altın almak daha iyidir.
  Ejderha Kontesi şunları önerdi:
  - Dilediği gibi büyü yapsın. Ona bir asa verin ve en az bir büyüyü doğru hatırladığını görün.
  Cassandra kıkırdadı ve ciyakladı:
  harika görünüyor ! Sadece bakmak. Sihirli değnek çok güçlüdür ve şehre, canlılara ve kendinize zarar verebilirsiniz.
  Dominika homurdandı:
  Düşündüğün kadar aptal değilim !
  Ejderha Kontesi şunları önerdi:
  - O halde ona daha zararsız ve daha az güçlü bir şey verelim. Aksi takdirde bende de bir delik açacak.
  Cassandra şarkı söyledi:
  Büyüyle tezahür ettirmek için,
  Yeteneğe ihtiyacımız var...
  Senin yaratman daha iyi
  Büyük elmaslar!
  Ve peri kız çıplak ayak parmaklarını şaklattı. Küçük görünümlü bir platin halka ortaya çıktı. Cassandra onu ayağıyla fırlattı ve büyülü eser Dominika'nın yüzünün hemen yanına geldi.
  Markiz cıvıldadı:
  - Bu yüzüğü alabilirsin. İşaret parmağınızın üzerine yerleştirin. Ve yüksek sesle bir şey dilemeye çalışın. İçindeki sihir güçlü değil ama işe yarıyor. Hindistan cevizi büyüklüğünde bir elmas için yeterli değil ama örneğin bezelye büyüklüğü yeterli!
  Kız oyuncu yüzüğü elinde yakaladı. Ama işaret parmağı yerine orta parmağına koydu ve alaycı bir şekilde gülümseyerek sordu:
  - Ya böyle denersen? O zaman ne olacak?
  Cassandra da alaycı bir şekilde sırıttı:
  - Tamam dene!
  Dominika ciyakladı:
  - Markizin topuklarını ateşle kızartın!
  Alev Dominika'nın çıplak ayaklarının altında parladı . Çıplak tabanı ciddi şekilde yanmıştı, çığlık attı ve koşmaya başladı. Aslında ateş zayıf değildir. Ancak fazla uzaklaşmayı başaramadık . Kız, ejderha kontesinin uzun kuyruğuna sarılıydı.
  Güçlü sürüngenden hoş, kadınsı bir ses duyuldu:
  - Vay! Dünyamıza yeni geldiniz ve en yüksek Tanrıların akrabası olan bir periyi sakatlamak mı istiyorsunuz? Bunun için taş ocağına köle olarak gönderileceğini biliyor musun? Ve orada tamamen çıplak, zincirlenmiş olarak çalışacaksın, kırbaç ve sopa alacaksın, ekmek ve su yiyeceksin. Ayrıca zincirlenmiş ve taşların üzerinde uyumak zorunda kalacaksın. Ve sıkı çalışma ve kırbaçtan başka bir şey bilmeyeceksin. Hele şimdi , erkek köleler dağıldığında, senin gibi uzun boylu ve kaslı bir kız madenlerde bize zarar veremez!
  Dominika bu sözler karşısında irkildi. Bir zamanlar düşük bütçeli bir filmde Kleopatra'yı canlandırdı. Paradan tasarruf etmek için tabloya "Augustus'un Esaretinde Kleopatra" adı verildi. Yani aynı zamanda kanon da değil. Kleopatra intihar etmedi ve yakalandı.
  Madene gönderildi. Ve orada yarı çıplak ve yalınayak dolaştı . Madende tabanı çıplak olan keskin taşların üzerinde yürümek ise oldukça acı vericidir. Peki, bir de yük taşı. Kölenin terinin gerçek olması, yüzünün gerçek olması, bitkinmiş gibi görünmemesi gerekiyordu .
  Ama elbette bu sadece bir film ve oldukça ucuz bir film. Ve onu kırbaçla dövdüler ki bu da gerçek dışıydı. Ama hâlâ acıyor . _ Her ne kadar kan elbette sahte olsa da.
  Genel olarak film ucuzdu ve yarı çıplak kızların olduğu taş ocakları dışında neredeyse hiçbir şey gösterilmedi. Görünüşe göre bu hesaplamanın amacı cinsel açıdan kaygılı erkekleri cezbetmekti. Ayrıca herkes bu ismi biliyor: Kleopatra! Ve bu satın almak için kullanılabilir
  Dominika derin bir nefes aldı ve film yıldızları bazen ne tür dışkılarda yıkanır?
  Su perisi markiz cıvıldadı:
  - Üzülme tatlım, sana ihtiyacımız var. Seni kimseye teslim etmeyeceğiz.
  Ejderha Kontes kükredi:
  - Sınavdan önce tekrar pratik yapmaya çalışsın. Peki, bir şeyler yaratmaya çalışalım!
  Dominika yüzüğü ovuşturdu ve şöyle dedi:
  - Çikolatalı dondurma istiyorum!
  Kız onu aldı ve gerginlikten dondu.
  Üzerine kırılmış buz ve çikolata karışımı dökülür. Sonuç olarak Dominika tepeden tırnağa kirlendi ve hatta çizildi.
  Ejderha kontes o kadar çok güldü ki çeşmenin fıskiyeleri ve çiçekler sarsıldı.
  Su perisi markiz sakince şunları söyledi:
  - Önemli değil! Tam tersine harika yetenekleri var, böyle bir eserle o kadar çok dondurma ve çikolatayı yeniden üretti ki bu genellikle pek güçlü değil!
  Dominika çikolatayı yanaklarından yaladı ve öfkeyle tükürüp sızlandı:
  - O çok sert!
  Cassandra güldü ve şunları söyledi:
  - Ve çikolata acıdır. Bunu bilmiyor muydun?
  Kız oyuncu kükredi:
  - Ve burada, Dünya'da ve Rusya'da çok tatlı !
  Markiz başını salladı:
  - Biliyorum! Ayrıca tatlı çikolata yapmayı da biliyoruz. Ancak şimdilik sahip olduklarınızla yetinmeniz gerekecek. Daha doğrusu, özellikle ne tür çikolata istediğinizi belirtmediniz. Ve genel olarak, sadece dondurma sipariş etmeniz iyi bir şey. Mesela altın banyosu yapmak aklınıza gelseydi, başınızın üstüne çok daha sert vururdunuz.
  Dominika esprili bir şekilde şunları kaydetti:
  - Hayat tüm hızıyla devam ediyor ve her şey yolunda gidiyor!
  Ejderha Kontesi şunları önerdi:
  "Ejderha akademisine girdiğinde ona faydası olmayacak saçmalıklar yerine, gerçekten küçük bir elmas yaratmasına izin vermek daha iyi." Genellikle bu, doğuştan yüksek düzeyde büyülü yeteneklere sahip olanlar için mümkündür.
  Cassandra'nın yanıtı şöyle oldu:
  - HAYIR! Bu çok açık bir yol. Çok daha incelikli davranmalısınız.
  Dominika kaprisli bir şekilde tısladı:
  -Islak ve kirliyim, sadece ızgara tavuk. Bunu düzeltebilir misin?
  Su perisi markiz başını salladı:
  - Tabii ki güzelliğimiz!
  Ve sihirli değneğiyle sekiz yaptı. Mavi bir ışıkla parladı. Ve şimdi Dünya'dan gelen kız yeniden temiz ve düzenli hale geldi ve neredeyse tüm çizikler ortadan kalktı. Sağ yanaktaki biri hariç.
  Ancak Domika kendini görmedi ve dikkatini vermedi.
  Ejderha Kontes tısladı:
  - Peki canım... Bir şeyi anladığını görüyorum? Peki büyüyen teknolojilerin gezegeninden güzel bir kız mı?
  Cevap olarak Dominique şarkı söyledi:
  Ama neden,
  Aklınla yaşamak imkansız!
  Çünkü hayat bize hiçbir şey öğretmiyor!
  Ama neden! Ama neden!
  Ve güldü çünkü Boyarsky'nin seslendirdiği bu şarkı uygun ve güzeldi. Ama onun melek sesi sadece bir kahkaha krizine neden oldu.
  Cassandra gözleri parlayarak tısladı:
  - Espri anlayışınız inkar edilemez. Ama hiç ciddi oldun mu?
  Dominika kaşlarını çattı. Okulda kötü not alan bir kızı nasıl canlandırdığını hatırladı. Ve yüzüne üzgün bir ifade vermesinin hiçbir yolu yoktu. Tam tersine dişlerimi bile göstermek istedim. Bu anlaşılabilir bir durum ... Kafasında çok fazla rüzgar var. Örneğin, bazı adamlar kalabalığın içinde dişlerini gösterecekler ve onların bütün rolü bu!
  Ve Dominika oynamak istedi... Prensesler, elbette.
  Ejderha Kontesi daha sonra şunları önerdi:
  - Bırakın bizim için daha iyi dans etsin. Filmlerde gerçekten iyi dans ettiğini gördün .
  Bu sonuncusu doğrudur. Dominika dans edebilir. Hatta onu Esmeralda rolüne almak bile istediler. Üstelik kanona göre onun bir çingene bile olmadığı anlaşılıyor. Peki neden bu rolü göz kamaştırıcı bir sarışın oynamıyor?
  Ancak klasiklerin ve hatta yabancıların film uyarlaması da bazı sorunlara yol açıyor. Bu nedenle farklı bir rolde çekildi ama aynı zamanda dans etti.
  Evet, elbette dans etmeyi seviyordu ve nasıl dans edileceğini biliyordu. Yine de aldı ve ağzından kaçırdı:
  - Sapı yaldızla!
  Markiz perisi ciyakladı:
  - Dahası?
  Dominika mantıklı bir şekilde cevap verdi:
  - Pazardaki çingeneler bile bedava dans etmiyor. Bu yüzden yüklü miktarda altına ihtiyacım var. Açık değil mi?
  Ejderha Kontes kükredi:
  - Ne küstah bir adam ! Aslında en iyi yeri taş ocaklarıdır. Orada aynı zamanda dayanıklılık geliştirecek ve itaat etmeye alışacaktır. Bunun için de sert bir şekilde yetiştirilmesi gerekiyor!
  Bir anda bir kız koşarak yanlarına geldi. Görünüşte on yaşından büyük olmayan bir insan çocuğu gibi görünüyordu. Ama aynı zamanda sanki bir kuyumcudaymış gibi değerli mücevherler takıyordu. Çıplak, küçük, çocuksu ayaklar bu kadar lüks içinde uygunsuz ve gülünç görünüyordu.
  Kız kontrol etti:
  - Bu köleyi senden satın alabilirim. Bunun için ne kadar istiyorsun!?
  Cassandra kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Bu kız satılık değil! Ve o bir köle olmasa da. Ancak belki de çok uzun süre özgür olamayacak.
  Dominika mırıldandı:
  - Küçük bir çocuğun kendine köle satın alması ne kadar ahlaksız bir davranıştır!
  Markiz perisi kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Bu bir çocuk değil, dişi bir hobbit! Ve hobbitler insan çocuklarına benziyor ...
  Kız küçük ayağını öfkeyle yere vurdu ve cıvıldadı:
  - Ben bir baronesim! Bu da kölenizin bana boyun eğmesi gerektiği anlamına geliyor.
  Dominika agresif bir şekilde ciyakladı:
  - Boş ver ! Yapacağım, çocuğun önünde eğileceğim!
  Cevap olarak hobbit baronesi sağ elini salladı. Yıldırım fırladı ve kız oyuncunun çıplak bacaklarına çarptı. Cevap olarak, acı çeken Dominic bir şeyler bağırdı. Ve cesur büyücü kızın üzerine kalın kremayla kaplı büyük bir pasta düştü. Hatta ayakları yerden kesildi ve küçük güzellik kaldırıma düştü. Ama hemen ayağa fırladı, her yerine bisküvi, yoğunlaştırılmış süt ve çikolata ezmesi bulaşmıştı. Hobbit baronesi, iki ayak parmağında değerli taşlı yüzüklerin parladığı sol, çıplak, küçük ayağını salladı.
  Ve tam bir büyülü tsunami dalgası uçtu. Dominic yirmi metre yukarıya fırlatıldı. Bundan sonra kız yere düştü. Neyse ki, küçüklüğünden beri dans ediyor ve filmlerde rol alıyor, zaten birçok kez farklı yüksekliklerden düşmüş ve akrobatik gösteriler yapmıştı.
  Bu nedenle Dominika sonbaharda kedi gibi gruplandı ve oldukça başarılı bir şekilde yere indi. Ancak kızın zaten savaş büyüsüyle kavrulmuş olan bacakları, alanı kaplayan renkli fayanslarla temas ettiğinde şiddetli ağrı yaşadı. Kız çığlık attı.
  Ve ejderha kontes uzun, çam kuyruğunu andıran kuyruğunu büyücü baronesin etrafına doladı ve tısladı:
  - Kavgayı durdurun! Aksi halde ikiniz de tutuklanacaksınız! Dövüşmek istiyorsanız büyülü ve diğer düelloların yapıldığı özel eğitim alanları var!
  Dominika tweetledi:
  - Evet, tam olarak bir düello! Sadece silahsız - eller ve ayaklar!
  Hobbit Baronesi küçümseyerek homurdandı:
  - Köleyle savaşın! Dürüst olmak gerekirse bu benim için korkutucu ! Aslında onu madenlere göndermek daha iyi olurdu . Böyle bir aptala sihir öğretmek çok tehlikelidir.
  Markiz perisi ciddi bir ses tonuyla ona katıldı:
  - Ben de öyle düşünmeye başlıyorum. Evet, bu kızın felaketler yaratma ve çatışmalara yol açma konusunda özel bir yeteneği var.
  Kız oyuncu itiraz etti:
  - Önce kimseye gitmiyorum! Geri kalanına gelince ... Her başarısızlıkla nasıl mücadele edeceğinizi bilin, aksi takdirde başarıyı göremezsiniz.
  Ejderha kontesi, çocuk gibi görünen ama aslında bütün bir tank alayını havaya uçurma yeteneğine sahip olan yaramaz kızı serbest bıraktı.
  Kuyruk krema, yoğunlaştırılmış süt, çikolata kreması ve bisküvi ile hafifçe lekelenmişti. Pasta çok büyüktü ve yürekten yapıldığı belliydi. Yemek yerine kırmaları bile üzücü. Ejderha kontes parmaklarını ve patilerini şıklattı ve çeşmenin kristal akıntısı onun üzerinden akarak kiri temizledi.
  Cassandra başını salladı.
  - Temizlik sağlığın anahtarıdır! Önce sipariş verin!
  Hobbit Baronesi küçük, bronzlaşmış, zarif bacaklarından birini diğerine sürttü. Birkaç saniyeliğine bir ampul gibi yandı. Ve büyücü kıza ağır bir şekilde bulaşan tüm mutfak aşırılıkları ortadan kayboldu. Ve lüks mücevherler yenilenmiş bir güçle parlıyordu. Aslında o kadar bir prensese benziyordu ki Dominika şefkat hissetti.
  Ayrıca bir masalda prenses kızı canlandırma şansı da buldu. Orada lüks kıyafetlerden ve değerli ayakkabılardan ayrılmak ve bir cadının hizmetkarı olmak zorunda kaldı. Paçavra giyin ve tahta ayakkabılarla yürüyün. Ve bu tür pedlerde yalınayak olmaktan çok daha kötü. Hatta yönetmeni ayakkabısız çekim yapmanın daha iyi olabileceği konusunda ikna etmeye bile başladı. Sonuçta, kızın paçavralar içindeki çıplak ayakları yoksulluğu ve prenses statüsünün fiilen köleye dönüşmesini çok daha güçlü bir şekilde vurgulayacaktı.
  Ancak yönetmenin açıkça kendi fikirleri vardı. Sonunda ölüm kulesinden kaçarken ayakkabılarından ve çoraplarından kurtuldu ve sonra çıplak ayakla gerçek mutluluğu hissetti. Ancak şimdi çıplak ayakları yanıyordu ve hem acı verici hem de iğrenç olan küçük kabarcıklar bile ortaya çıktı!
  Hobbit baronesi, yumuşak ve aynı zamanda bronzlaşmış küçük avucunu ona doğru uzattı, çocuksu bir güçle ve cıvıl cıvıl Dominika'nın elini sıktı:
  - Tamam, barış! Benim adım Laska. Ve sakın benim zararsız bir kız olduğumu düşünme dostum, orklar, goblinler, Koshchei'nin sporları, hepsi benden çok şey elde etti !
  Dominika şaşkınlıkla sordu:
  - Kaç yaşındasın çocuğum?
  Gelincik gülümsedi ve cevap verdi:
  - Adil cinsiyetin temsilcileri arasında yaş hakkında soru sormak alışılmış bir şey değil! Baktığım kadarıyla bana bu kadar yaş veriyorsun.
  Kız oyuncu güldü ve şunları söyledi:
  - On yaşındasın! Daha fazla yok!
  Ejderha Kontes kükredi:
  - Evet, zaten üç yüzün üzerinde. Ancak bunun hiçbir önemi yok. Dünyamızda bütün kadınlar genç ve güzeldir. Bizimle kal kızım, kraliçemiz olacaksın!
  Dominika ünlü bir beyitle yanıt verdi:
  Kutsal ordu şöyle derse:
  Rus'u atın, cennette yaşayın...
  "Cennete gerek yok" diyeceğim.
  Bana vatanımı ver!
  . 3. BÖLÜM
  Markiz ve Barones ellerini çırpıp hep bir ağızdan bağırdılar:
  - Bravo! Bunu kendin mi uydurdun?
  Dominika altın başını olumsuz anlamda salladı:
  - HAYIR. Ben değilim. Başka biri, yazarı hatırlamıyorum!
  Cassandra yüzünü buruşturdu:
  - Garip, mükemmel bir hafızan var!
  Kız oyuncu dürüstçe cevap verdi:
  - Başkalarından çok kendimi düşünüyorum. Benim hakkımda başkaları hakkında bildiğimden daha fazlasını bilmelerine izin vermek daha iyidir . Ben de bazen beste yapıyorum ve Puşkin'den daha kötü değilim.
  Ejderha kontes elmas gibi parlak, ışıltılı dişlerini geniş ağzında gösterdi ve ciddi bir tavırla şöyle dedi:
  - Belki kendi bestenizden bir şeyler söyleyebilirsiniz?
  Dominica yanan ayaklarını ovuşturarak yalvarırcasına şunları söyledi:
  - Soru yok! Bana en azından bir altın para ver. Ve senin için tam bir hit şarkı seslendireceğim. Ve boşuna mı şarkı söyleyelim? Saygısız! Ve önemsiz bir şekilde, kârsız!
  Markiz perisi kaşlarını çattı ve sihirli asası tehditkar bir şekilde elinde parladı, ejderhaya karşı çıkmaya cesaret eden küstah kızı cezalandırmaya kararlıydı.
  Ejderha kontes uzlaşmacı bir tavırla tısladı:
  - Ona bir gümüş para ver. Bırakın yürekten şarkı söylesin.
  Dominika gülümsedi, mükemmel dişleri öğle vakti parlak güneşin altında buzlu dağ zirveleri gibi parlıyordu. Ve ciyakladı:
  - Para peşin!
  Gelincik ona bir bozuk para fırlattı ve cıvıldadı:
  - İşte, yakala şunu!
  Kız bacağını kaldırdı ve çıplak parmaklarıyla gümüş yuvarlak bir parçayı yakalamayı başardı. Daha sonra onu avucuna aktardı. Paraya baktım. Hiçbir şey değildi, gümüş tamamen yeniydi, bir tarafta yedi başlı bir ejderha vardı ve pençelerinde bir asa ve bir topuz tutuyordu. Ve diğer tarafta çok gür kıvırcık saçlı güzel bir kız. Ve çok hoş.
  Dominika parayı deneme isteğine karşı koyamadı ve gülümseyerek cevap verdi:
  - Bu çok hoş. Güzel şeyler.
  Gelincik tısladı:
  - Şimdi şarkı söyle! Bakalım neler yapabileceksin!
  Ejderha Kontes şunu ekledi:
  - Parayı ödediğimize göre, yüksek sesle şarkı söylemeli ve aşağı yukarı uzun bir balad yapmalısınız!
  Kız oyuncu onaylayarak başını salladı:
  - Evet bunu anladım! Böyle şarkı söyleyemezsin...
  Ve sonra bu ilişki onun aklına gelmedi. Eh, bülbül demek tamamen doğru ya da uygun değil. Ama başka bir şey, aslında o değil!
  Su perisi kız çıplak ayağını yere vurdu:
  - Hadi başlayalım!
  Dominika berrak ve yumuşak sesiyle şarkı söylemeye başladı;
  Ünlü bir aktristim
  Film çekmek, küfür etmek, müzik, balolar...
  Öfkeyle ve çılgınca dans etmeye başladı.
  Şeytan'ın vücut bulmuş hali gibi!
  
  Bacaklarım çok güçlü
  Öfkeli Hopak'la savaştılar...
  Biz çok havalı kızlarız
  Hadi sinsi olanı hemen hareket ettirelim!
  
  Ama kendimi özel bir dünyada buldum.
  Ejderhaların krallar gibi hüküm sürdüğü yer...
  Oradaki düzen çok yeni,
  En azından gömleğini yırt!
  Çıplak ayaklı bir köle olmak zorunda kaldım
  Sırtına bir kırbaç yemek...
  Üzerimizdeki bulutlar mavi,
  Dünyadaki yer tatsız!
  
  İşte sert bir cüce yanıma geliyor,
  Ve elinde bir kırbaç tutuyor...
  Beyaz saçlı bir çocuk koşarak geçti:
  Köle yalınayaktır, sahibi açıkça cimridir!
  
  Gnom gülüyor, pençesiyle dişlerine dokunuyor,
  makale olan bir kız gibi, bir aygır gibi ...
  Ayı onu çarpık ayakla kemirsin diye -
  Bu, cücenin kelliğinin sonu olacak!
  
  Ama beni madenlere sattılar.
  Haremde görünür hiçbir yer yoktu...
  Ve peşimden bana güçlü bir kırbaç verdiler.
  Çünkü kız çok yiyor!
  
  Burada cüce beni bir ipin üzerinde gezdiriyor,
  Kızın cazibesi gerçekten muhteşem ...
  Kölenin sesi çok net,
  Ama sonuçta sadece sıfırlar var!
  
  Neredeyse çıplağım ve yalınayakım
  Madende o eşek gibi çalışıyorum...
  Anne diyorum canım
  Ne kadar aptalca çıktı!
  
  Yetenekli bir kızdım
  Kesirleri kafamda çarptım...
  Ve şimdi bir tanesini düşünün, bir etek,
  Vahşi bir esaret içindeyim!
  
  Çok çok uzun bir süre cüceye katlandım,
  sırtıma bir kırbaç yedim...
  Beni iş için değil iş için dövdüler
  Beni daha sonra doyuracaklarına söz verdiler!
  
  Ama yalınayak köleler isyan etti.
  Levyeler iş başında, çekiçler,
  Ve şimdi bunu kendi unsurun olarak düşün ,
  Kelliği olan bir cüceye Ben öldüm !
  
  O kötüler öldürüldü,
  Korkunç kayıplar verdik...
  Ama inanın bana, kendimizi özgürleştirdik -
  Kızlar birinci sınıf gösterdi !
  
  Artık büyük bir ordumuz var.
  Adamlar da bizimle savaşa giriyorlar...
  Kalkanları tahta gibi kırarız,
  Kötü hükümdarlar kaput olacak!
  
  Ve sonra cehennemin köleliği ortadan kalkacak,
  Adam omuzlarını dikleştiriyor...
  Ve düşmanlardan bıkan efendiliğe son vereceğiz.
  Mutluluk ve ilerlemeyle dolu bir yüzyıl olacak!
  
  O zaman tüm dünyada barış olacak,
  Dostum, büyük yıldız...
  Yıldızlı havada uçacağız, biliyorsun.
  İnsanların hayalleri gerçekleşsin!
  Kız sesi gümüş çanlar gibi parıldayan yüksek bir notla bitirdi.
  Su perisi kız ellerini çırptı. Birkaç elf, trol ve birkaç kişi de Dominika'nın şarkısını dinledi. Ve ona madeni paralar attılar: hem gümüş hem de bronz.
  Kız oyuncu eğildi. Ve onları fayanslardan aldı. Paraların bir kısmını elleriyle, bir kısmını da çıplak ayak parmaklarıyla aldı. Ve çok hoş bir manzaraydı.
  Evet, çok baştan çıkarıcı ve keskin bacakları var. Ve kendisi ne kadar güzel ve etkileyici. Peki, onunla karşılaştırıldığında diğer prima donnalar nerede? Çıplak ayakla sahneye çıkmaya cesaret edebilecekler mi? Yoksa kısa etekle mi?
  Ejderha Kontesi şunları kaydetti:
  - Bu şarkıcı! Hayır, o akademiye ait. Ve sadece akademide, kendisinin seçtiği fakültede.
  Dominic kıkırdadı ve şarkı söyledi:
  Biz kızlar kendi kendimizin yargıçları olacağız.
  Ve eğer seçim yapmak zorundaysan ve seçim yapmak zorsa...
  Ahşap takım elbiseleri seçiyoruz,
  Çünkü halkımızın yalnızca onuru var!
  Gelincik şu tweeti attı:
  - Bir sesin var... Sadece üst düzey bir melek!
  Dominica gülümsedi ve madeni paralardan birini çıplak ayağıyla yukarıya fırlattı, sonra eğilip diliyle yakaladı. Ve sonra çığlık atmaya başladı. Turuncu metal, tükürükle temas ettiğinde anında ısındı ve güzelin ağzını yaktı.
  Kız tükürmeye ve inlemeye başladı. Ve şarkı söyleme arzusu aniden buharlaştı.
  Peri kız yüzüğünü salladı ve Dominika'nın ağzındaki sıcaklık anında kayboldu. Kız sustu:
  - Vay! Artık ateş püskürten bir ejderha olmanın nasıl bir şey olduğunu anlıyorum!
  Weasel gülümseyerek şunları söyledi:
  - Geç olsun güç olmasın,
  Kızın önünde harika yıllar var!
  Ejderha Kontesi şunları kaydetti:
  "Bizim insanlardan farklı bir ağız ve boğaz yapımız var ve alev hiç yanmıyor. O yüzden bizim için endişelenmeyin.
  Etrafta toplanmış olan seyirciler hâlâ gürültü yapıyor ve ellerini çırparak talep ediyorlardı:
  - Başka bir şey yap, rica ederim!
  Dominika tweetledi:
  - Madeni para karalarsan, ben de yaparım!
  Yanıt olarak gürültü ve güvenceler:
  - Evet elbette! Hoş geldin.
  Ve kızın benzersiz bir zarafetle parmaklarıyla dokunduğu çıplak, kaslı, bronzlaşmış ve zarif bacaklarının altında altın, gümüş, turuncu, bronz ve platin paralar uçuşuyordu.
  Dominika bundan neşelendi, coşku duydu ve coşkuyla şarkı söylemeye başladı;
  Fırtınalar ve kasırgalar çiftimize engel değil.
  Gül fidanları gibi açan Anavatan'ın kızları.
  Savaşı bilmeyen darı lapasını yememiştir,
  Kurtarıcı Tanrı İsa bizi savaşa götürüyor!
  
  Fırtınalı bir okyanusta bile savaşmaya alışkınız.
  Her insan denize düşen bir çip gibidir.
  Savaşta Horde'un canavarlarını parçalara ayıracağımıza inanıyorum.
  Onurumuz balyozla, çekiçle kırılamaz!
  
  Kılıç demirhanede çok sıcak bir cehennemde ısıtıldı.
  Bilenmiş bıçaklar çok sert körüklerdir!
  Korkusuz bir asker olun; güçlü ve ılıman bir kalple,
  Ölüm varsa durun, kaçmayın!
  
  Evet savaş elbette tatlı ballı bir ziyafet değil,
  Sonuçta üzerinde gözyaşları var ve kan yoğun bir şekilde akıyor.
  Kurt uzun uzun uluyor ve ayı vahşi bir kükremeyle ,
  Ve karşılık olarak darbe kaşa değil göze olsun!
  
  Zincir postayı delebilecek bir mızrak var,
  Bir yığının delemeyeceği kalkanlar var!
  Ama korkak olmayın, şeytanların surat yapmasına izin vermeyin ,
  Ağlardaki oyun gibi olmamak için!
  
  İnanın parlak bir çözüm gelecektir.
  Herkes için daha yüksek bulunamayacak bir ödül vardır!
  Suçlu bir düşünce için intikamın geleceğine inanıyorum.
  Zor yoldan başka yiğitlik yoktur!
  Dominika böyle şarkı söyledi ve kalabalık kalabalık onu büyük bir coşkuyla alkışladı. Hepsi kadın olsa bile bu dünyada erkek yok. Veya neredeyse daha güçlü seks olmadan.
  Bundan sonra ejderha kontesi kuyruğunu salladı ve şunları kaydetti:
  - Gitmeliyim! Yolumdan çekiliyorum!
  Perisi çıplak ayağıyla parayı aldı ve şunu önerdi:
  - Hadi kontrol edelim. Ben atacağım ve siz diyorsunuz ki; tura ya da yazı ! Bil bakalım para senin, hayır, parayı bana geri vereceksin!
  Ejderha Kontes kahkahalarla kükredi ve cevap verdi:
  - Numaralarını biliyorum! Bu yüzden zamanınızı veya kafanızı boşa harcamamak daha iyidir!
  Dominika sırıttı ve şunları kaydetti:
  - Kafa kulak değildir, şapkayı yırtabilirsin ama tekrar dikemezsin!
  Gelincik cıvıldadı ve şarkı söyledi:
  -Başın üstündeki kulaklar kulaktır!
  Başının üstündeki kulaklar - akıl hastanesindeki bir hasta !
  Ejderha Kontes havaya uçtu. Ve peri kızın söylediği şey hakkında yorum yapmadı. Ve bunun son derece havalı olduğunu belirtmek gerekir.
  Dominika, elleri ve çıplak ayaklarıyla aceleyle para toplamaya başladı. Ve bunu hızlı bir şekilde yaptı.
  Weasel sihirli bir değnekle saçlarını kaşıyarak şunları söyledi:
  - Para elbette önemlidir. Ancak büyüler, eserler, tılsımlar, madalyonlar, muskalar vb. daha da önemli. Aksi takdirde lüks ve lüks bir hayat yaşayamazsınız !
  Dominika kabul etti:
  - Para sağlığı satın alamaz inanın bana,
  Para sevgiyi ve onuru satın alamaz...
  Bu yüzden bir hayvan gibi kavga etmeyin
  Bilin ki vatanınızı kâr uğruna satmayacaksınız!
  Ve kız çıplak tabanıyla mor bir parayı vuruyor. Ve sonra çıplak bacağı aniden göz açıp kapayıncaya kadar bir ördek ayağına dönüştü.
  Dominique korkuyla bağırdı:
  - Bu da nedir böyle!
  Su perisi markiz gülümseyerek cevap verdi:
  - Bu özel bir büyülü metaldir, ancak ailesinde Olimpos tanrıları olan birinin cildiyle temas ettiğinde işe yarar!
  Ve Laska sevinçle haykırdı:
  - Vay! Senin içinde öyle bir kan var ki. Yani yanılmadık.
  Dominika mırıldandı:
  - Ama bu çirkinlik! İmkanınız varsa patinizi çıkarın. Ve bana tekrar normal bir bacak ver.
  Peri başını salladı:
  - HAYIR! Bunu zaten kendin yapmalısın.
  Kapana kısılmış kız ciyakladı:
  - Bu nasıl mümkün olabilir?
  Weasel şunu önerdi:
  - Bacağınızın nasıl görünmesini istediğinizi aklınızda hayal edin, sağ elinizin başparmağını ve işaret parmağını tıklayın, başaracaksınız!
  Dominic onu aldı ve tanıttı. Sonra tıklama geldi.
  Ve kaz ayağı yerine keçe botta ve kayakla birlikte bir ayak belirdi. Ve kayak parke taşlarına çarptığında durum daha da rahatsız oldu.
  Perisi sırıttı ve şarkı söyledi:
  - Ücretsiz öğretmenler,
  Seninle vakit kaybettik...
  Kızla boşuna acı çektim
  En yetenekli sihirbaz!
  Dominika kırgındı:
  - Ben büyücü değilim. Ve hâlâ yeni öğreniyorum. Ama bilgiye giden yol asla o kadar kolay değildir ... Evet, sinemaya!
  Gelincik onaylayarak başını salladı:
  - Evet, sinemada belki daha da fazlası. Ve bu elbette bizim en büyük sorunumuz.
  Seyirciler yeniden toplanmaya başladı; komik bir görüntüydü. Daha doğrusu burada her türden kız var. Ve bunun için teşekkürler. Kız oyuncu tekrar düşünüp ayağını değiştirmeye çalıştı. Ancak bu sefer rayların üzerinde ve radarlı, küçük de olsa bir şey belirdi.
  Dominika iyimserliğini kaybetmeden şarkı söyledi:
  şaşırmamanı rica ediyorum
  Eğer sihir gerçekleşirse...
  Eğer olursa, eğer olursa,
  Eğer sihir gerçekleşirse!
  Peri gülümsedi ve şunları kaydetti:
  - Evet, sesinize uygun olarak büyü kullanma yeteneğine de sahip olmalısınız!
  Sonra bir hobbit kız koşarak yanlarına geldi ve sihirli asasını çevirerek şunu önerdi:
  - Daha iyisini yapalım! Ve biliyorum, yarım bin yıllık pratiğim var!
  Gelincik itiraz etti:
  - HAYIR! Bırakın kendisi yapsın!
  Dominika tweet attı:
  Aklımı kaybettim, aklımı kaybettim.
  Kendim yapacağım, kendim yapacağım!
  Ve kız yine onaylayan bir şeyler fısıldadı. Ve sonra radarlı bir tank şeklindeki bacağı nihayet eski zarif şeklini yeniden kazandı. Ve sanki sipariş üzerine yapılmış gibi ortaya çıktı.
  Dominica ayağa kalktı ve parmaklarını hareket ettirdi. Ruh hali neşelendi ve şarkı söyledi:
  Biz kızlar dünyanın en güçlüleriyiz
  Ve inanın bana, daha havalı güzellikler bulamazsınız...
  tuvalette ıslatacağız .
  Ve sonsuza kadar yirmi yaşında görünecek!
  Bundan sonra güzellik, büyük ve parlak dişlerini göstererek gülecek ve gülecek.
  Dominika çıplak bacaklarını havaya kaldırarak dans etmeye başladı. Ve şarkı söyledi:
  Ben çok havalı bir büyücüyüm
  Ayağımı yere vurursam çökme olur...
  Çıplak ayakla zıplamayı severdim
  Bunu gerçek bir ideal olarak düşünün!
  Bu onun şarkısı - harika ve havalı!
  Öte yandan son derece basit ve karmaşık değildir. Evet, kız öyle ki sıkılmayacaksın.
  Hobbit kızı şunları kaydetti:
  - Çok çabuk öğrenir!
  Ve ayak bilekleri değerli taşlarla süslenmiş bileziklerle ve her parmağında birer yüzük bulunan bacaklarını salladı.
  Bir çocuğa benziyor ama özellikle alt uzuvlarındaki taşların sayısına bakılırsa yüksek rütbeli bir büyücü.
  Gelincik kıza başını salladı:
  - Seni bir yerde gördüm. Siz Prenses Alsou musunuz acaba ?
  Dişi hobbit başını salladı:
  - Evet , öyle! Ama biliyorsun Marquis, Dünya gezegeninden gelen bu kızla hiçbir sorunun olmayacak!
  Weasel kabul etti:
  - Sağ! Ama başka türlüsü mümkün değil. Ne yazık ki burası öyle bir dünya ki, sorunsuz ve macerasız olmaz.
  Dominic hızla şunu ekledi:
  -Maceralar ve maceralar olmadan hayat çok sıkıcıdır. Bibersiz çorba gibi!
  Prenses Alsou da aynı fikirde:
  - Evet bu doğru! Kötü adamlar bunun içindir. İçlerinden biri, daha güçlü cinsiyeti öldüren bir vebayı serbest bıraktı.
  Dominika iç çekerek şarkı söyledi:
  Kadınsız yaşayamazsınız bu doğru
  Ama erkek olmadan mutluluk da olmaz...
  Öyle çıktı, çok kötüydü
  Güçlü bir sahibi yoksa!
  Weasel kabul etti:
  - Belki! Ama burada, dedikleri gibi, iki ucu keskin bir kılıç var. Bir yanda daha güçlü bir seks yok ama diğer yanda...
  Dişi hobbit hemen itiraz etti:
  - HAYIR! Her yönden kötü. O yüzden saçma sapan konuşmaya gerek yok. Erkeklere de ihtiyaç var.
  Dominika yanıt verdi:
  - Hayvanlarda erkekler. Zeki bireyler için ise durum farklıdır.
  Weasel güldü ve cevap verdi:
  - Evet, erkekler için elbette. Ve söyleyecek bir şey bulamadım.
  Turuncu tüylü ve yaldızlı gagalı birkaç güvercin yanlarından uçtu. Kuşlar çok ilginçti. Bir yandan çok hoş. Ama öte yandan bir de tat eksikliği vardı onlarda.
  Dominika değiştirildi:
  - Güvercinlerin gagaları neden yaldızlı?
  Gelincik açıkladı:
  - Kimse yaldızlı değil! Bunun nedeni çilekleri topazla gagalamalarıdır.
  Kız oyuncu mırıldandı:
  - Ne? Topazla mı?
  Hobbit kız başını salladı:
  - Evet, öyle çilekler var ki! Ne, bilmiyor muydun?
  Gelincik şunları kaydetti:
  - Nereden bilecek? Son zamanlarda dünyamızda.
  Adil cinsiyetin üç temsilcisi adımlarını hızlandırdı. Ve çıplak, pembe topukluları parlıyordu.
  pembe, mor, zümrüt matkaplara benzeyen yüksek evler belirdi . Ve son derece fütüristik görünüyordu. Hatta gökyüzünde bazı uçaklar bile vardı. Daha doğrusu, altı kanatlı, kar beyazı atın çektiği altından yapılmış ve elmaslarla süslenmiş bir araba hızla geçti.
  Üç kız da hafifçe eğilerek selam verdi. Ancak görünüşe göre soylu kişinin güzelliklere ayıracak vakti yoktu ve üçlü hükümdarlık daha da ileri gitti.
  İleride hipodrom vardı, devasa bir stadyuma benziyordu. Açıkça at yarışlarının yapıldığı yerdi.
  Markiz perisi şunları önerdi:
  - Öğrencimizin basiret yeteneğine sahip olup olmadığını kontrol etmemiz gerekiyor. Bu nedenle yarışlara katılacağız.
  Hipodromun çevresinde, gümüş ve turuncu metalden yapılmış, incilerle ve bazı mavi ve mor taşlarla süslenmiş, ayrıca Çek camını anımsatan camdan yapılmış uzun bir örgü çit vardı . Ve çok güzel görünüyordu.
  Ve girişte, yanlarda yaldızlı güzel çiftlerden çok renkli jetler fırlatan iki çeşme vardı: - bir elf çocuğuna sarılan bir elf.
  Evet her şey çok güzel görünüyordu. Ve girişte bir kız muhafızı var. Ayrıca çok güzel ve hafif, gümüş zırhlı.
  Her şey çok harika görünüyor. Etrafta adil seksin pek çok temsilcisi var.
  Dominika, Gulag Takımadaları ve kadın kampıyla ilgili filmi hatırladı. Oradaki kadınların hepsi, sanki kendi tercihleri doğrultusunda, genç, güzel ve muhteşem bacaklarını tamamen açıkta bırakan elbiseler giyiyorlardı. Sibirya'da yazlar sıcak ve hatta belki de sıcak olduğundan kızlar yalınayaktı. Bu da filmi erkekler arasında oldukça popüler hale getirdi. Ve Dominika, kızların ayaklanmasını organize eden asi bir Komsomol üyesini canlandırdı. Ve güzeller silahları bile ele geçirdiler ve savaşta bütün bir NKVD alayını ele geçirdiler ve kazanmayı başardılar.
  Film elbette harika çıktı. Ve yalınayak, göz alıcı, güzel savaşçılar tek kelimeyle süper görünüyordu.
  Bu arada Dominika'nın başlangıçta Fandera'nın mahkum isyanını organize eden kuzeni rolünü oynaması gerekiyordu ancak böyle bir film yasaklanabilirdi. Ve mükemmel bir öğrenci ve Komsomol üyesi oldu.
  Dominika muhafızdan gelen kıza eğildi. Aniden, dünyanın altından, enfiye kutusundan çıkan bir kriko gibi bir ejderha fırladı. Küçük , albatrostan biraz daha büyük, üç başlı.
  Kızların yanına uçtu ve bir ses çınladı:
  - Kardeşimi bana geri ver!
  Su perisi markiz içini çekerek cevap verdi:
  - Bu imkansız Belka.
  Buna karşılık, pulları üç güneşte gökkuşağının tüm renkleriyle parıldayan ve kanatları gözlerin önünde dalgalanacak kadar güzel olan ejderha kız kükremeye başladı.
  - Bir erkek kardeş istiyorum! Bir erkek kardeş istiyorum! O nerede!
  Hobbit kız cıvıldadı:
  - Evet, biz de adamlarımızı bize nasıl iade edeceğimizi düşünmekle meşgulüz. Ve kaprisli olmaya gerek yok.
  Ejderha kız, bir yavrudan ne alabilirsin, sakinleşti ve cıvıldayarak Dominika'ya atladı:
  - Yapabileceğini biliyorum! Sen seçilmiş kişisin!
  Tetikçi kız sırıttı ve cevap olarak şarkı söyledi:
  - İnanın bana imkansız olan her şey mümkündür.
  Ancak bu soruna yaklaşmak çok zor...
  Ancak oyun oynarken beyninizi zorlarsanız,
  Jedi kızı olabilirim !
  Ejderha kız neşelendi ve yanıt olarak cıvıldadı:
  Aklın parmak büyüklüğünde değil
  Dahi, bilirsin, Dünya'da...
  Ve güzel bir çocuk beni bekliyor,
  Dolambaçlı bir atın üzerinde!
  Dominika kendini komik hissetti ve kıkırdadı:
  - At üstünde bir ejderha mı? Görünüşe göre bu!
  Markiz şunları kaydetti:
  alegori kavramını bilmiyor musun ?
  Kız oyuncu güldü ve şunları kaydetti:
  Her yerde ölebiliriz
  Kehribarın günbatımında bile...
  Genel olarak özgür yaşıyoruz,
  Evet bedava!
  Mecazi anlamda konuşuyorum!
  Ejderha kız ağzından ışıklar çıkardı, çakmağa benziyordu ve ciyakladı:
  - Bu çok hoş bir şarkı. Ancak , bilinmeyen bir Dünya'dan gelen güzel konuğun ilginç bir şey daha yapmasını istiyorum.
  Dominika omuz silkti ve şunları kaydetti:
  mınçıkaların tahıl demetlerini devirmesinden daha kötü olmayan paraları devirdiğini biliyorum . Ancak yine de sesimi zorlamam gerekiyor! Ve ne için? Burada para nereye harcanır?
  Markiz itiraz etti:
  - Öncelikle hipodromdaki atlardan birine paranızı yatıracak ve sermayenizi artırmaya çalışacaksınız. İkincisi, bu kız sadece küçük bir dişi ejderha değil, aynı zamanda bir prenses. Size muazzam büyülü güç içeren yüzüğünü verecek. Ve bunun için inanın bana, denemeye ve düzgün şarkı söylemeye değer!
  Dominica parlak başını güçlü boynuna doğru salladı ve şunları söyledi:
  - Bu durumda denenecek bir şey olduğunu görüyorum! Üstelik bir çocuğu nasıl reddedebilirsiniz!
  Ejderha kız cıvıldadı:
  - Ben kesinlikle çocuk değilim. Ben bir prensesim ve bunu yapabilirim! Gezegeninize uçacağım. Ve sermayeni yakacağım.
  Dominika tehditkar bir şekilde homurdandı:
  - Ve sizin gibiler için hava savunmamız var! Buna ne diyorsun vahşi?
  Ejderha kız mırıldandı:
  - Taş ocaklarına gönderileceksiniz. Ork gözetmenlerinin kırbaçlarının darbeleri altında çıplak ve zincirlenmiş olarak çalışacaksın.
  Hobbit kız başını salladı:
  - Evet yapabilir! Üstelik sen insansın. Ve bizim insanlarımız... Birçok nedenden dolayı onların daha alt seviyede olduğu düşünülüyor.
  Gelincik ciyakladı:
  - O yüzden şarkı söylesen iyi olur! Zaten halk burada toplandı, biz de para kazanacağız.
  Aslında, adil cinsiyetin çeşitli temsilcilerinden oluşan kalabalığın içinde bir gürültü yükseldi ve alkışlar ve ünlemler duyuldu:
  - Şarkı söyle küçük çiçek, utanma!
  Peki dostum, hadi müzik çalalım!
  Cennet kuşunun sesini dinlemek istiyoruz!
  Dominika derin bir iç çekti ve şarkı söylemeye başladı;
  Elfa'nın kıyısı geniş ve diktir.
  Dalgalar parlak bir parlaklıkla sıçrar...
  Elfia benim memleketim oldu,
  Bülbülün sesi bize harika bir şarkı söylüyor!
  
  Geniş bir teknede canım ve ben yelken açıyoruz,
  Zlata Val örgülerini serbest bıraktı.
  Benim ve sevgilimin bir arada olması ne kadar güzel,
  Oltayla timsahı yakalayamamak yazık.
  
  Hayır, su değil, kıç tarafta hışırdayan,
  Bize şampanyayı veren doğadır.
  Bu topraklar benim için sevgili bir anne gibidir.
  Kraliyet kıyafetindeki toprağın cömertliği!
  
  Ay ışığının altında inciler gibi düşüyor
  Gümüş kanatlı bir arı sürüsü gibi sıçrar...
  Başak, sen benim için hayali olan bir melek gibisin
  Masumiyet yüzüyle - en saf Madonna!
  
  Kokusu bal, saçı ipek,
  Dudaklar saten gibi ayrılmıştı.
  Uzun zamandır beklenen anın geldiğine inanıyorum.
  Peri masalları gerçek olacak!
  
  Dudaklarımız heyecanla birbirine değdi
  Tatlılık öyle bir şey ki, daha fazla söze gerek kalmıyor .
  İnan bana, sen doğaüstü bir güzelliksin,
  Kura karar verecek, parayı daha yükseğe at!
  
  İşte birbiri ardına öpücükler,
  Fırtınalı sevincimizin iç çekişleri ve kahkahaları.
  Ruhun kutsallığı Kerubi tarafından korunacak,
  Seçilen kişi günahların listesini kavanoza atacak.
  
  Hayır, bil ki senden daha güzeli var dünyada,
  Tutku yüreğimde parlak bir ateş gibi yanıyor!
  En iyi ülkede yaşayacağız
  Pencereleri ve kapıyı uzaya açalım!
  Güzel, muhteşem bir şarkıyı böyle söyledi. Ve her kesimden kızlar onun için ellerini çırptı. Aynı zamanda altınlar da dahil olmak üzere madeni paralar attılar. Ve bu harika .
  Hobbit kız sihirli asasını salladı ve para kendi başına ayrı bir yığın oluşturmaya başladı. Ve çok renkli madeni paralardan oluşan bir sütun büyüdü.
  Ejderha kız da ellerini çırptı ve ardından üç başından parlak alevler çıkardı. Bundan sonra kaprisli bir şekilde şöyle dedi:
  - Bu elbette iyi ama yeterli değil! Benim için de şarkı söylemeni istiyorum!
  Dominika kaşlarını çattı ve sordu:
  - Bu çok fazla değil mi?
  Markiz onu susturdu:
  - Sadece bir şarkıyla bu kadar değerli bir yüzüğü almak ister misiniz? Peki sen küstahsın ! Vicdanınız olsun çünkü eser değerlidir.
  Hobbit kız cıvıldadı:
  - Her ürünün kendine ait fiyatı vardır. Ve genellikle değerli bir eser için üç dileği yerine getirmeniz veya üç hizmet sağlamanız gerekir. Kurallar bunlar. Ve nedenini kendiniz anlıyorsunuz!
  Çeşitli kızlardan oluşan seyirciler ellerini çırpıyor ve çıplak ayaklarını yere vuruyor, nadiren de ayakkabılarla:
  Hadi, biraz daha şarkı söyle!
  Şarkılar istiyoruz!
  havalı olacak !
  Romantizmi gerçekleştirin!
  Sana iyi para ödeyeceğiz!
  Gelincik Dominika'ya başını salladı:
  - Peki, yıkılma! Hadi, şarkı söyle!
  Ve güzel güzellik onun parlak, parlak yelesini salladı. Çıplak, kaslı bacaklarını yere vurup harika bir duygu ve ifadeyle şarkı söyledi;
  Bizim gerçeğimiz, bizim gerçeğimiz
  İman taşımaktan ibarettir!
  Ve yarın değil, yarın değil,
  Ve bugün Anavatanı kurtarın!
  
  Elfimize saygı duyuyoruz ,
  Sonuçta o bütün dünyadır, dünyayı tanıyın!
  Anavatanımızın kızıl bayrağımız,
  Ve daha parlak kırmızı yok!
  
  Öncü büstü değil selamlıyor,
  Onun işareti Anavatan bayrağıdır!
  Düşmanla ustaca savaştık ,
  Ayette yüceltilen başarılar!
  
  Gezegende tek bir inancın olduğunu bilin,
  İnanç _ sevgili , kutsal elfinizm!
  Böylece mutlu çocuklar güler,
  Orkizm uçuruma doğru patlasın diye !
  
  Her şövalye sadece bir çocuktu,
  Çimlerin ve derelerin üzerinde çıplak ayakla...
  Ama şimdi elinde bir vinç var.
  Metali çekiçle gösterişli bir şekilde düzleştirir!
  
  Birisi makineli tüfeği makinelerle keskinleştiriyor,
  Birisi omzundan ateş ediyor!
  Kızıl bayrak kırmızı bayrak gibi dalgalanıyor,
  Kötü düşmanları şaka yapmadan yendik !
  
  Atalarımız cesaretle Orklin'i aldılar ,
  Peki ya biz? Mars'a doğru yola çıkıyoruz!
  Biz insanız, daldaki makaklar değil,
  Rakibin yumruğu tam gözüne çarptı!
  
  Ama aynı zamanda nasıl eğleneceğimizi de biliyoruz.
  Davul çalın, trompet çalın!
  Çok tatlı çocuk yüzleri,
  Ve dört ve beşlik derecelendirmeler!
  
  En zor savaş sınavı -
  Bunu yaşamamak ölmek gibidir!
  Ama ölümde meşaleli bir pankartımız var,
  Elflerin bakır ocağı düşemez!
  Kız çok güzel ve ustaca şarkı söyledi ve aynı zamanda dans etti ve bacakları çok baştan çıkarıcıydı. Etrafta onun güzelliğini takdir edecek hiçbir erkeğin olmaması çok yazık. Ve kız bunu muazzam bir seviyede tutuyor ve savaşçı onun muazzam baskısını ve ambiyansını gösteriyor.
  Ve yüzlerce kız zaten toplanmış ve gürültü yapıyorlar. Para atıyorlar ve çok güçlü genç, taze, kadın bedenleri ve pahalı parfüm ve parfüm kokuları var. Burada başınızı döndürecek çok şey var.
  Madeni paralardan bazıları seramikti ve hatta birkaç tane tahta para da vardı ki bu harikaydı. Ancak Dünya gezegeni için olağan kağıt para bir şekilde görünmüyor. Ve bu Dominika için bir şekilde alışılmadık bir durum. Bazen burada ne kadar vahşi olduklarına dair düşünceler aklınızdan geçiyor. Ödemeler için elektronik kartlar ne olacak? Bu, bu seviyedeki bir gelişim için kesinlikle harika.
  Bunun üzerine birisi yarısı yenmiş kremalı pastayı şarkıcı bir kızın çıplak ayaklarının altına attı.
  Hobbit kız asasından çıkan yıldırımla pastaya çarptı. Ve anında dağıldı.
  Küçük güzel şunları kaydetti:
  - Bunu bir daha yapma! Sadece para!
  Gelincik şarkı söyledi:
  - Para kazanmak! Para kazanmak!
  Can sıkıntısını, tembelliği unutmak...
  Para kazanmak! Para kazanmak!
  Gerekirse, en azından bütün gün!
  Ejderha kız kanatlarını salladı ve cıvıldadı:
  - Bu ikinci tören! Ancak eser yüzüğü elde etmek için üçüncüye de ihtiyacınız var!
  Dominika yanaklarını şişirdi ve kendinden emin bir ses tonuyla şunları söyledi:
  - Eğer istersen senin için tekrar şarkı söylemekten mutluluk duyarım! Dürüst olmak gerekirse şarkı söylemeyi seviyorum.
  Adil cinsiyetin temsilcileri olan yaklaşık bin kadının seyircisi kükredi ve neredeyse tamamen çıplak, zarif, kız gibi ayaklarını yere vurdu:
  - Tekrar şarkı söyle! Tekrar şarkı söyle!
  Bravo, tekrar! Bravo, tekrar!
  Ejderha kız sesini yükselterek itiraz etti:
  - HAYIR! Böyle bir yüzüğü sırf şarkılar için hediye edin! Burada daha değerli ve aynı zamanda zor bir şey yapması gerekiyor.
  Gergin bir duraklama oldu. Farklı ırklardan binden fazla kız beklentiyle dondu.
  Aniden bir çocuk ortaya çıktı. Aralarında daha güçlü cinsiyetin tek temsilcisi. İnsan ırkındandı, sadece şort giyiyordu, kaslıydı ve omzunda köle damgası vardı, yaklaşık on iki yaşında görünüyordu ve birden fazla kez dövüldüğü belliydi. Koşarak, tozlu, çocuksu topukları ejderha kıza doğru parıldayarak dizlerinin üzerine çöktü ve sızlandı:
  - Beni serbest bıraksınlar! Konumumu geri ver!
  Ejderha kız başını salladı ve onayladı:
  - Bu kadar! Eğer onu bir elfe dönüştürürsen çocuk özgür olacak!
  Dominika ellerini iki yana açtı:
  - Ama bu imkansız!
  Markiz perisi şunları önerdi:
  - Bu köle çocuk yakın zamanda Oenomaus adında büyük bir imparatorluğun veliaht prensiydi. Ve artık insan ırkının bir çocuğu ve şeytanın vebasından korunmak için bir köle haline geldi. Onu yeniden bir elf prensi yap, böylece belki bütün bu karışıklığın ipini yakalayabiliriz!
  . 4.BÖLÜM
  Hobbit prensesi doğruladı:
  - Bu senin şansın, Dominic. Ve bizim de. Erkeklerin neredeyse tamamı ortadan kayboldu. Ve bu, taşlaşmamış olmasına rağmen unvanını , konumunu ve hatta bedenini kaybederek bir insan kölesi haline geldi.
  Çocuk hafifçe başını salladı, kafasını kırptı :
  - Taşa dönmeyeyim diye beni her gün dövüyorlar! Nedense salgına karşı en dirençli olanlar kırbaçlanan köleler!
  Dominika ellerini iki yana açarak cevap verdi:
  - Evet, onun büyüsünü nasıl çözeceğime dair hiçbir fikrim yok! Peki prens de bir çocuk muydu?
  Köle çocuk başını salladı.
  - Hayır, oldukça yetişkindim! Ancak taşa dönüşmeye başladığında gelincik perisi özel bir büyü kullandı. Genç bir köle oldum ve kırbaçlandım. Bu bana acı verici de olsa birkaç ay kazandırdı ama hayat verdi. Ama er ya da geç bu durum sona erecek. Üstelik beni çok sert dövmeleri gerekiyor ve ben de her gün ağır taşlar taşımak veya çarkı döndürmek zorunda kalıyorum!
  Su perisi kız başını salladı:
  - Evet! Taş vebasının etkisini bir şekilde geciktirmenin tek yolu budur. Madenlerde hala insan ırkının henüz taşlaşmamış ve çalışan köle çocukları var. Ancak bunlar daha güçlü cinsiyetin kalan tek temsilcileri. Sonra bir kısmı da taşa dönüşüyor, sonra toz oluyor.
  Dominika ıslık çaldı:
  - Bu korkunç! Evrensel felaket! Ve yaşamak ve köle olmak için!
  Tüm kıyafetlerini oluşturan siyah kısa şortlu, sırım gibi, derisinin altında yağ eksikliğinden dolayı ince görünen yağsız kaslara sahip çocuk şarkı söyledi:
  - Evet, ben bir prensim ve sadece bir köleyim, ama ne?
  Soyluların bana böyle seslenmesine izin verin...
  Benden ne kadar uzaktalar,
  Bacak zinciri kırılmış bir çocuk!
  Ejderha kız göz kırparak cıvıldadı:
  - Öyleyse onu yeniden bir elf prensi yapın, böylece bu değerli ejderha büyüsü yüzüğünü alabilirsiniz!
  Dominika ellerini iki yana açtı:
  - Lanet olsun, sihir konusunda temel bir bilgim yok ve sen bunu talep ediyorsun! Belki de bunu kendiniz yapmayacaksınız!
  Su perisi markiz içini çekerek şunları söyledi:
  - Belki bunu da yapamayız ... Ne dersin?
  Ejderha kız dedi ki:
  "Uzun süredir ayaktaydı." Ve ejderha akademisi yakında kapanacak. Öyleyse önce sarhoş edici sınavları geçmesine izin verin , sonra çocuk prensin büyüsünü bozmaya çalışın.
  Dominika onaylayarak başını salladı.
  - Prensipte bu şekilde ...
  Su perisi markiz boynunda asılı olan tılsımını aldı. Avuçlarıyla ovuşturdu ve büyü gibi bir şeyler mırıldanmaya başladı. Ejderha kız dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Bu onun için ciddi bir sınav ... Ultra büyü kullanırsa fazla hasar almadan hareket edebilecek mi?
  Dominika, ultra büyünün ne anlama geldiğine dair açıklama almak istedi , ancak peri-markiz, yüzüklerle süslenmiş çıplak ayağını yere vurdu ve kız bir kasırgaya yakalandı. Sanki bir dev onu eline alıp taşıyordu.
  Kız oyuncu mırıldandı:
  - Ne büyük bir sıçrayış!
  Ve böylece onlar, peri-markizle birlikte kendilerini sarayın girişinde buldular. Petersburg'daki Hermitage'ı andırıyordu, ancak daha yüksekti, otuz kat ve yüksek tavanlıydı. Üstelik meşhur Kış'tan daha bereketli ve güzel.
  Dominika bacaklarını açtı, yumruklarıyla yanlarını destekledi ve haykırdı:
  - Vay be !
  Perisi bir gülümsemeyle onayladı:
  - Evet, burası Dragon Akademisi'nin güzel bir binası.
  Girişin önünde yedi başlı ejderha şeklindeki bir çeşme altınla ve dünyada bilinmeyen parlak turuncu metallerle parlıyordu. Ve her ağızdan, birkaç süslü armatürün ışınlarında elmaslar gibi parıldayan bir su akışı gökyüzüne doğru aktı.
  Dominika şunları kaydetti:
  - Jetlerin bu kadar yükseğe uçması harika!
  Markiz perisi kısaca cevap verdi:
  - Teknoloji büyüsü!
  Her ejderha kafasının değerli taşlardan yapılmış ve farklı renklerde gözleri vardı. Son derece sağlıklı , zengin ve lezzetli görünüyordu .
  Ayrıca çeşitli şekil ve tomurcuk türleri ile ayırt edilen, muhteşem çiçeklerin bulunduğu temiz sokaklar da vardır. Kızların çıplak ayakları, patikaların pürüzsüz, parlak desenli fayansları boyunca tarif edilemez bir zarafet ve zarafetle yürüyordu. Farklı yaşlardaydılar ama hepsi güzeldi, çoğu değerli mücevherler takıyordu.
  Burada çoğunlukla elfler vardı ama aynı zamanda insan kızlar, kadın troller ve hobbitler de vardı. Son kızlar insanlardan ayırt edilemez . Bu arada, periler ve orman perileri de öyle. Küçük ve zarif ayaklarının çıplak parmaklarına yüzük taktıkları için mi?
  Ama insan kızları da bunu yapabilir.
  Oldukça uzun boylu bir öğrenci olan Dominika, kız öğrencilere göre fazla iri ve olgun görünüyordu. Ve bu onu çok utandırdı.
  Kız periye sordu:
  - Burada bir müze sergisine benziyorum!
  Markiz gülümseyerek sordu:
  -Harry Potter hakkındaki filmi gördün mü?
  Dominic kıkırdadı ve cevap verdi:
  - Evet elbette izledim. Hatta bu filmin yeniden yapımını bile yapmaya çalıştılar. Peki ne olmuş?
  Peri şunları kaydetti:
  - Orada oğlanlar ve kızlar vardı. Ve burada gördüğünüz gibi erkek çocuk yok ve bu da uyumu bozuyor!
  Dominika şunları kaydetti:
  - Harry Potter da bir çocuktu ve onun için daha kolaydı. Ama çocuklar arasında yetişkin olmak. İkinci yıl kalmaktan daha kötü!
  Markiz bir şey söylemek istediğinde, yalınayak ama saçında elmas broş olan bir kız onlara doğru koştu. Çok tatlı bir şekilde gülümsedi ve şöyle konuştu:
  - Seçilmiş kişi misin?
  Dominika gülümsedi ve cevap verdi:
  -Evet!
  Kız güldü ve şunları kaydetti:
  - Ama muhtemelen pek fazlasını nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz! Mesela görünmezlik iksiri yapabilir misin?
  Kız oyuncu iç geçirerek cevap verdi:
  - Ne yazık ki hayır. O nasıl çalışır?
  Elmas broşlu, mor ve turuncu benekli saçlı kız başını salladı. Ve elbisesinin cebinden bir şişe çıkardı. Fişi çevirdim. Bir yudum aldı ve... ortadan kayboldu.
  Dominica safir gözlerini şaşkınlıkla kırpıştırdı. Daha sonra burnumda hafif bir acı hissettim. Daha sonra saçını çektiler. Dominika'nın keskin görüşü, görünmez bir kızın çıplak ayaklarının çok renkli fayansların üzerine bastığını ve ağaçlardan ve çiçeklerden küçük toz ve tüy zerrelerinin kaldırıldığını gördü. Kız çok ustaca sarsıldı ve çıplak ayağıyla genç yaramaz kızı kulağından yakaladı.
  Çığlık attı. Ve Dominika onu görebildi. Kız bir hayalet ya da hologram gibi şeffaflaştı. Ve korkmuş bir sesle bağırdı:
  - Acıtmak! Bırak beni teyze!
  Markiz perisi haykırdı:
  - Akıllıca, evet! Zaten hiçbir şey yapamayacağını düşünmüştüm!
  Dominika yanıt olarak şarkı söyledi:
  Hasta olursan gelirim
  Acıyı ellerimle yayacağım...
  Her şeyi yapabilirim, her şeyi yapabilirim.
  Kalbim taş değil!
  Yanlarına gelen kızlar gülüyorlardı. Süslemelere rağmen elbiselerinin oldukça katı ve lüks de olsa tek tip bir tarza sahip olduğu açıktı. Her ne kadar diğer açılardan bir çeşitlilik duygusu vardı. Bazı kızların kulaklarında küpe vardı, bazılarının ise yoktu. Bazıları, özellikle de hobbit kızları, burunlarına taşlı altın yüzükler takarlardı.
  Bunu özellikle kendilerini birbirine çok benzeyen insan çocuklarından ayırmak için yaptılar. Dryad'lar ayrıca burun ve kulaklarındaki halkaları da severdi. Yediden gence kadar kızlardan oluşan güzel bir krallık. Bununla birlikte, elfler arasında yetişkinlik ve ergenlik, tıpkı hobbitler, troller, periler ve orman perileri arasında olduğu gibi görünüş açısından neredeyse hiç farklı değildir. Ancak Dominika, gerçek bir prensesin etkileyici yüzüyle bir yetişkine ve çok güzel bir kıza benziyor. Belki fazla bronzlaşmıştır.
  Evet, Orta Çağ'ın asil hanımlarından birini canlandırırken teninin rengini bile açmışlardı. O zamanlar bronzlaşmış bir yüz, düşük doğumun bir işareti olarak kabul ediliyordu.
  Bu arada, sadece yüzünün derisi değil aynı zamanda bacakları da açıldı. Çıplak ayakla ve paçavralar içinde iskeleye götürüldüğü bir bölüm vardı.
  Hatta bir şarkı bile vardı:
  Kurtuluş zamanı neredeyse geldi
  Kraliçe çıplak ayakla iskeleye götürülüyor!
  Mücevher yerine paçavralar takıyor.
  Kuğu boynu cellatların kurbanı oldu!
  Evet, son derece komik görünüyordu ve hatta kendi açısından bir şekilde ürkütücüydü . Aydınlatmanın ardından Kraliçe Semiramis rolünü oynamak zorunda kaldı. Ve bu çekimlerde neredeyse çıplak ayakla çekilmedi. Evet ilginç bir roldü. Ama görünüşe göre yönetmen ondan hoşlanmadı. Fazla güzel ve bal sarısı. Semiramis rolü için de yaşlı, siyah saçlı bir kadını tercih ettiler. Ve Dominika'nın köle olması gerekiyordu. Hatta kızgın demirle damgalanmıştı. Ve beni erkekler tarafından oldukça kaba bir şekilde el yordamıyla taciz ettiler.
  Evet, rafta bir sahne vardı. Elbette kırbaç köpükten yapılmıştı ve onunla kırbaçlandıklarında canın yanmazdı. Ama yine de asılmak ve kırbaçlanmak hoş bir şey değil.
  Kız öğrenciler bir araya toplanmıştı. Sonra orman perisi öğretmeni ortaya çıktı. Kırmızı bir elbise giymişti ve farklı bir tarza sahipti.
  Dominika'ya doğru yürüdü ve şöyle konuştu:
  -Yeni misin?
  Çocuk oyuncu omuz silkti:
  - Ben bunu söylemem!
  Öğretmen başını salladı. Burnunda turuncu metalden yapılmış, çizgili taşlı bir yüzük vardı. Ayrıca genç bir kıza benziyor ve yalınayak. Üstelik her çıplak ayak parmağında bir yüzük var. Ve bu zaten oldukça yüksek düzeyde bir büyücülük.
  Su perisi markiz şunları kaydetti:
  - Yetenekli bir öğrenci ve yeteneği var!
  Orman perisi öğretmeni renkli fayansın üzerine küçük bir çakıl taşı attı ve emretti:
  - Yenisini yap ki avucuna uçsun!
  Dominika ağzından kaçırdı:
  - Telekinezi mi, ne?
  Cevap olarak kızlar güldüler. Öğretmen bağırdı:
  - Yaymak! Neden bir araya toplanmışlar!
  Tatminsiz bir homurtu ve gürültü vardı. Ancak kızlar tartışmadı ve yavaş yavaş dağılmaya başladı. Ama aynı zamanda yeni kıza da bakıyordum.
  Öğretmen mırıldandı:
  - Peki, hadi, taşın avucuna uçmasını emret!
  Dominika kendini tam bir aptal gibi hissederek haykırdı :
  - Avucuma uç!
  Taş hareket etmedi. Sonra kız öfkeyle bağırdı:
  - Çabuk bana uç!
  Sonra bir çakıl taşı düştü ve tıpkı bir göktaşı gibi kızın alnına çarptı. Darbe iyiydi, düzgün bir yumru hemen şişti ve Dominika'nın kendisi de bayıldı.
  Ayrılmaya vakti olmayan birkaç kız ve arkasını dönen diğerleri aynı anda gülmeye başladı. Ve bu kahkaha yüzlerce gümüş çanın çınlamasını andırıyordu.
  Su perisi markiz kollarını açtı ve şunları kaydetti:
  - Yetenekler var ve başka neler var! Basit bir deyişle, bir taşı büyü yapmadan kaldırın. Her acemi peri veya orman perisi bile bunu yapamaz.
  Öğretmen kabul etti:
  - Evet, yetenekli! Ama aynı zamanda tehlikeli. Bu sadece erkekleri bize geri döndürmekle kalmıyor, aynı zamanda kadınları da öldürebiliyor. Bu vahşi bir güç!
  Markiz şunları kaydetti:
  - Bu kız cilalanması gereken bir elmas!
  Dominika ayağa kalktı ve ayağa fırladı. Kafası çatlıyordu ve alnında bir şişlik vardı.
  Kız bağırdı:
  - Peki şimdi kimi öldürmeliyim?
  Öğretmen öfkeyle cevap verdi:
  - Kendim! Beynini pekâlâ havaya uçurabilirsin. İyi ki sana kayayı havaya uçurmanı söylemedim!
  Dominika güldü ve cevap verdi:
  - Evet, bu durumda gerçek bir Hiroşima olur!
  Dryad'ın akıl hocası şaşkınlıkla sordu:
  -Hiroşima nedir?
  Kız oyuncu hiç de zayıf olmayan omuzlarını silkti ve kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Burası atom bombasının atıldığı, bunun sonucunda elli bin kişinin öldüğü, yüz binin yaralandığı şehir!
  Öğretmen ıslık çaldı:
  - Vay! Vay bomba!
  Kız öğrencilerden biri ciyakladı:
  - Bu teyzeyi su basıyor!
  Ve bir diğeri şunu ekledi:
  - Menekşeleri kulaklarınıza çevirir!
  Su perisi markiz itiraz etti:
  - Dünya'ya birden fazla kez gittim ve birçok kez internetlerine girdim ve Hiroşima'yı biliyorum - bu doğru. Ve bu korkunç ve orada daha da fazla insan öldü ve radyasyondan öldü.
  Kızlardan biri bağırdı:
  - Radyasyon nedir?
  Dominika aceleyle cevap vererek mırıldandı:
  - Bir atomun çekirdeğinden elektron bulutu kopup iyonlaştığında radyasyon meydana gelir. Bir atomun çıplak çekirdeği moleküller arası bağları yok eder ve bu kopmalar hem insanın hem de sanırım bir elfin vücuduna ciddi zararlar verir.
  Kızlar cevap olarak korkuyla ciyakladılar. Küçüklerden biri cıvıldadı:
  - Anne, radyasyondan korkuyorum!
  Su perisi markiz, nam-ı diğer Laska güldü ve cevap verdi:
  - Korkma! Seni buraya getirmeyecek !
  Dominika esprili bir şekilde şunları kaydetti:
  - Radyasyonun saldırısına uğradık.
  Peki şimdi sığınacak yer nerede bulunur?
  Ve burada bir organizasyonunuz var -
  Bak, boynuma vuruyorlar!
  Daha sonra kız onu aldı ve dans etmeye başladı. Ve diğer kızlar dans etmeye başladı.
  Öğretmen parmaklarını şıklattı . Ağzında bir ıslık sesi belirdi. Ve bülbül sesi nasıl akacak. Diğer kızlar hemen alıp dondular . Başka bir akıl hocası, sıkı siyah bir elbiseyle ortaya çıktı ve emri verdi:
  - Adım adım!
  Kızlar anında boy sırasına dizildiler. Ve askerler gibi adımlarını ölçerek ve çıplak ayak tabanlarını gererek yürümeye başladılar. Ve bunu sanki başkanlık muhafızları gibi yürümek onlara tanıdık geliyormuş gibi yaptılar.
  Safir, zümrüt ve Dünya gezegeninde henüz bilinmeyen bazı soğuk renkli taşlarla süslenmiş siyah elbiseli öğretmen şu emri verdi:
  - Şimdi şarkı söyle!
  Çıplak, bronzlaşmış, küçük ve zarif bacaklarını yere vuran kızlar hep birlikte sordular:
  - Ne hakkında şarkı söylenecek?
  Akıl hocası soğuk bir tonda cevap verdi:
  - Cehennem gibi bir salgına yakalanmasalardı çocukların ne hakkında şarkı söyleyecekleri hakkında!
  Ve kız öğrenciler koro halinde ve büyük bir ifadeyle şarkı söylediler;
  Yıldızlar gecenin karanlığında parlıyor ,
  Ve gümüş ayın parıltısı!
  Güzellik sevimli gözlerini kaşlarını çatıyor,
  Onunla sonsuza kadar nişanlıyız!
  
  Kızıl gün batımı kasvetliydi,
  Ama parlak bir şafak çıkacak!
  Ve rüzgar neşeli, gürültülü oldu,
  Geminin yelkeni şişti!
  
  Ruhum ağır bir taş,
  Dövüşçünün testleri bekliyor!
  Ve bayrağın başınızın üzerinde uçmasına izin verin,
  Haydi sonuna kadar gidelim!
  
  yosunla büyümüş olmayacak ,
  Bir kartal yavrusunun hızlı uçuşu!
  Hızlı bir uçuşla kan kaynasa da,
  Ok gibi uçacağım!
  
  Söğütler bana boyun eğdi,
  Yüce Allah bakışlarını çevirdi!
  Tamamen iddiasız olmana rağmen,
  Savaşta sana güç katacağım!
  
  Sonuçta, dürüstçe Anavatan'a hizmet ediyorsunuz,
  Ama beden zayıf, ruh hasta!
  Pişman olmayacaksın, biliyorum hayat
  Koç boynuzuna dönüşmeme izin verme!
  
  Geçmiş günlerin günahlarını yıkayacağım,
  Geçmişte yaşananlar bir kenara bırakılsın!
  Görüyorsun, armutlar bahçede olgunlaşıyor.
  Eskiz uçağın ana hatlarını çizecek!
  
  Anavatan'a tüm gücünüzle hizmet edin,
  Dünyada barış olduğunu unutun!
  Koruları ateşe vermemek için,
  Herkes seninle iyi yaşasın!
  
  Buna basitçe cevap verdim:
  Tanrım, dünyayı kazacağım!
  Böylece çocuklar mutlulukla gülsünler,
  Böylece kendi insanlarınızı uzlaştırmak zorunda kalmazsınız!
  
  Sonuçta iyilik bize bağlı,
  Herkes karar verir; seçim kendidir!
  Ve senden Yüce iplikler,
  Evreni avucunun içinde tutuyorsun!
  
  Biz de sana tutunacağız
  Sonuçta Anavatan daha kutsal bulunamaz!
  Çekim yaparken parmaklarım çok uyuştu.
  Ve henüz yirmi yaşında bile değiliz!
  
  Zafer ulaşılamaz bir meyvedir;
  Zayıf, korkak veya aptal olanlar için!
  Ama askerler tüm zirvelerin üstesinden gelebilirler.
  Göbeğe binen bu fazla yükü alacağız !
  Daha sonra ejderha akademisinin lüks sarayında kayboldular.
  siyahlı akıl hocası Dominika'ya dikkatlice baktı ve şunu fark etti:
  - Çok güzelsin. Özellikle kusurlu insan ırkı için. Bu muhteşem!
  Dominika yanıt olarak coşkuyla şarkı söyledi:
  Ben mükemmelliğin ta kendisiyim
  Ben mükemmelliğin ta kendisiyim
  Bir gülümsemeden bir jeste kadar,
  Her şeyden önce övgü!
  Ah, ne mutluluk
  Mükemmel olduğumu bil
  Mükemmel olduğumu bil
  İdeal olduğumu bilin!
  Siyah elbiseli öğretmen kıza sert bir şekilde baktı ve şunları kaydetti:
  - İnanılmaz bir alçakgönüllülüğü var! Ne tatlım!
  Gelincik perisi şunu önerdi:
  - Belki de topuklarını sopalarla gıdıklamalıyız?
  Öğretmen omuzlarını silkti ve kendinden pek emin olmayan bir şekilde cevap verdi:
  - Fena fikir değil! Ama onu ejderha ustasına götürmek daha iyi. Bakalım giriş sınavını geçebilecek mi!?
  Markiz gülümseyerek şunları kaydetti:
  - Giriş sınavları? Bu en aptalca fikir değil, ancak son derece basit olacağı ilk kursta benimsenebilir!
  Öğretmen sert bir ses tonuyla itiraz etti:
  iri adamı yedi yaşındaki kızların yanına mı koyacaksınız ? Evet, onunla dalga geçecekler ve onu çimdikleyecekler. Evet, kendisi de birini alıp öldürebilir. Hayır, bu kesinlikle bir iş yaklaşımı değil! Daha büyük kızların ona ihtiyacı var ve bunun için yüksek düzeyde yetenek göstermesi gerekiyor!
  Gelincik başını salladı:
  - Kulağa mantıklı geliyor!
  Dominika, mayıs karahindibasına benzeyen başını salladı:
  - Beni küçük kızlarla rahatsız etme.
  Öğretmen başını salladı:
  "O halde Leydi Ejderha Ustası ile sınavlara girin." Bu durumda elit bir kursa kabul edileceksiniz. Hatta gümüş bir tabak ve üzerine dökülen bir elmanın olduğu ayrı, güzel bir odada bile yaşayacaksınız.
  Kız oyuncu şaşkınlıkla sordu:
  - Gümüş tabak nasıl?
  Mentor açıkladı:
  - Sanki Dünya'da televizyonunuz var. Sadece şimdilik daha az program olabilir. Ne olmuş? Sizin teknolojiniz var, bizim ise sihrimiz var. Ama burada, eğer gerçek bir büyü yeteneğiniz varsa, bir dairenin arkasından neler olup bittiğini görebilirsiniz.
  Dominika imalı bir şekilde sordu:
  -Dünyayı görebiliyor musun?
  Öğretmen onaylayarak başını salladı:
  - Ve Dünya da olabilir ... Tabii çok gelişmiş bir sihirbaz değilseniz. Ben de internette sörf yaptım; harika bir insan icadı. Ve şunu söylemeliyim ki, nasıl ateş edileceğini gerçekten biliyorsun. Ve ilginç bir ağ ortaya çıkardılar. Herhangi bir sihir içermeyen basit elektriğin bunu yapabilmesi bile şaşırtıcı!
  Dominika omuz silkti ve cevap verdi:
  - Evet, bu beni de şaşırtıyor! Neden bunu kendin için yapmıyorsun?
  Sonra su perisi markiz cevap verdi:
  - Bilimsel ilerleme tehlikeli bir şeydir. Eğer bombalarımız tekrar patlamaya başlarsa, hem de basit olanlar değil, nükleer olanlar ! Bu şekilde kimse hayatta kalmayacak ve büyülü radyasyon normal radyasyondan daha kötü!
  Dominika ıslık çaldı:
  - İşte buradalar ! Olur.
  Kız öğrenciler bağırdılar:
  birine ihtiyacımız yok , o kötü bir teyze!
  Akıl hocası buz gibi bir ses tonuyla emretti:
  - Beni takip et!
  Ve o taşındı. Ayaklarında, ayak parmaklarını önde açık bırakan ve yüzüklerle büyü yapmasına olanak tanıyan özel sandaletler vardı. Mentorun kendisi de genç görünüyor - tek bir kırışıklık değil, kusursuz bir yüz. Ancak yapısı, bir gencin yumuşak, ortaya çıkan çizgileri değil, klasik ve hatta aristokrat özelliklere sahip yetişkin bir kadın olarak görülüyor. Ve görünüş çok zor.
  Dominika bir çeşit unvanı olduğunu düşünüyordu. Ve belki de küçük değil.
  Onu takip etti ve markiz perisi yanına atladı ve dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Sen muhteşem bir kraliçesin. Ama alnındaki şişlik çoktan iyileşti, hızla iyileşiyorsun!
  Dominika kıkırdayarak şunları kaydetti:
  Güç genişletici ve dambıllar,
  Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur!
  Böylece bir çeşmenin ve yüz metre kadar havaya fışkıran yedi jetin yanından geçerek bu muhteşem güzelliğe hayran kaldılar. Sırada kadın okçunun girişindeki kapı ve yaldızlı zırh var.
  Yeni kızı başlarını sallayarak ve çıplak, yontulmuş ayaklarını yere vurarak selamladılar.
  Dominika şunları kaydetti:
  -Kızların üç iyi özelliği vardır. Birincisi, güzel olmaları, ikincisi ise...
  Sonra cevap aklıma gelmedi. Ve işte buradalar, ejderha akademisi binasının içindeler. Burada öyle bir lüks var ki, Peterhof'la karşılaştırılamaz bile. Altın ve platinin yanı sıra, Dünya gezegeninde analogları olmayan birçok farklı metal hala var. Ayrıca, süslemelerle, zarif, yanardöner çiçek tomurcuklarıyla kaplı , en karmaşık ve güzel desenlerden oluşan çok sayıda değerli taş. Duvarlarda da pek çok farklı portre var. Çoğunlukla elfler ve elfler. Ama başka yaratıklar da var. Ancak yüzlerin ve figürlerin neredeyse tamamı genç ve öne çıkıyor. Genç erkekler genellikle çıplak göğüslü poz verirler. Ve antik Yunan ve Roma heykellerine çok benziyorlar. Burada çok şey var ... Bir de köşelerden çıkan çeşmeler var ki bunlar da çok güzel ve zevkli görünüyor.
  Elmas ve topazlarla çerçevelenmiş turuncu ve altın çerçeveli aynalar da görülebilmektedir. Bu kendi başına oldukça iyi görünüyor ve aynı zamanda göze de hoş geliyor.
  Dominika, taş çıkıntısının neredeyse kaybolduğunu görmekten memnun oldu. Ve o yine güzel ve altın saçlı . Ve böyle bir kız...
  Saçları o kadar parlak ki, çok az kişi onun boyanmadığına inanıyor. Ama bu onun doğal rengi. Ve genç yüzünün bronz tenine çok yakışıyor.
  Asil kana sahip bir kızdır ve zaman zaman bir maymun gibi zıplar.
  Akademinin kendisi de Versailles Sarayı'ndan daha havalı. Bu yüzden ona yaklaşmaya çalışın.
  Dominika onu aldı ve şarkı söyledi:
  Sarayların tonozları cezbedicidir bizim için,
  Özgürlük asla değiştirilemeyecek!
  Özgürlük asla değiştirilemeyecek!
  Ve çıplak ayak parmakları yerden elmas bir çakıl taşını alıp daha yükseğe fırlattı. Uçup gitti ama peri parmaklarını şıklattı ve elmas açık avucunun içinde kaldı.
  Dominika şunları kaydetti:
  - Akıllıca yaptın!
  Gelincik cıvıldadı:
  Bir makaktan daha çevik
  Öküzden daha dayanıklı...
  Ve koku alma duyusu bir köpeğinki gibidir,
  Ve göz bir kartalınki gibidir!
  Akıl hocası sert bir tonda şunları kaydetti:
  - Şimdi aşağıya ineceğiz .
  Dominika kekeledi:
  - Ya da belki tam tersine yükselmek daha iyidir?
  O, başını salladı:
  - Aşağıda bir yeraltı stadyumu var. Seçkinler arasına girmek istiyorsanız orada becerilerinizi göstereceksiniz!
  Kız oyuncu çekinerek sordu:
  - Sınavları geçemezsem ne olur?
  Öğretmen sert bir tavırla şöyle dedi:
  - Ve sonra köle olacaksın. Filmlerde köleleri oynadın ve bunun ne olduğunu biliyor musun?
  Dominika güldü ve cevap verdi:
  - Bugün kız çıplak bir köle,
  Ve yarın sadece harika bir tanrıça!
  Ve aslında hiç zorluk çekmeden eğlenmeye başladı.
  Ve mermer merdivenlerden aşağı inmeye başladılar. Ve bu cehenneme iniş gibiydi.
  Dominika filmlerde nasıl bir cadıyı canlandırdığını hatırladı. Elleri arkadan tavana bağlanarak bir zincirle kaldırıldı. Ve gerçekten acıttı. Ve damarları sıkılaştırır. Kızın bronzlaşmış, kaslı vücudu acı ve gerginlikten dolayı terle kaplı. Daha sonra zincir serbest bırakılır. Ve bir an için rahatladığını hissederek aşağıya doğru koşuyor. Ve yerde bir gerilim var.
  Ve Dominika eklemlerindeki ve omuzlarındaki cehennem gibi acıdan çığlık atıyor. Evet hissetmeniz gerekiyor.
  Kızın yüzünün buruştuğunu gören peri şunları kaydetti:
  - Köle olmana gerek yok. Junior grupta öğrenci olabilirsiniz.
  Dominika kıkırdadı ve şarkı söylerken, kendisi ile alay ederken, yetişkin bir kız ve aynı zamanda bir aktris olduğunu fark etti:
  Birinci sınıf öğrencisi, birinci sınıf öğrencisi,
  Bugün senin tatilin...
  Bu harika ve eğlenceli bir zaman,
  Okulla ilk buluşma!
  Laska şunları kaydetti:
  - Komik değil! Siz büyüdeki yeteneklerimizi asla hayal etmediniz!
  Dominika agresif bir şekilde yanıt verdi:
  - Hiç teknolojik başarılarımızı hayal ettiniz mi? Bir hidrojen bombası tüm büyünüzü yok edecek.
  Siyahlı akıl hocası şunları kaydetti:
  - Övünmeye gerek yok . Bu uygun değil!
  Dominika yanıt verdi:
  - Bu övünme değil, gerçeklerin ifadesidir. Yüz megaton gücündeki bir hidrojen bombası, yüz kilometre yarıçapındaki tüm yaşamı yok etme kapasitesine sahiptir. Bunun ne olduğunu hayal edebiliyor musun?
  Perisi onayladı:
  - Yalan söylemiyor! İnsanların aslında inanılmaz derecede yıkıcı silahları var. Ve en önemlisi hedefe ulaştırabilecek füzeler de mevcut.
  Öğretmen dişlerinin arasından mırıldandı:
  - İnsanları etkileyen salgının Dünya'yı etkilememesi üzücü. Seninki gibi saldırgan erkekler yaşamayı hak etmiyor!
  Dominika itiraz etmedi ve başını salladı:
  - Bazen ben de öyle olduğunu düşünüyorum.
  Nymph şunları kaydetti:
  - İnsanlar da farklıdır. Hepsinin kötü olduğunu düşünmeyin. Hangi insanların sayısı daha fazla olsa da, kötü mü yoksa iyi mi, ilk bakışta tam olarak anlayamazsınız!
  Dominika çok üzgün görünen bir gülümsemeyle şunu belirtti:
  - Merkezi televizyonu izlerseniz, belki daha kötü olanlar vardır . Hatta çok kötü olanları!
  Perisi onayladı:
  - Bu yabancı düşmanlığıdır! Senin gibi olmayan her şeye karşı nefret yoğunlaştığında. Ancak bu bir örnek olarak alınmamalıdır.
  Dominika şunları kaydetti:
  - Tamam, siyaset hakkında konuşmayalım. Amacım gezegendeki daha güçlü cinsiyetin tüm temsilcilerini kurtarmak ... Yani sizin evreninizde. Ve bu bir gezegenden daha fazlası !
  Weasel kibarca cevap verdi:
  - Bu bir gezegen değil, hatta büyük bir gezegen ama tam anlamıyla bir evren de değil. Çok büyük bir gezegen ile evren arasında bir şeydir. Ama yabani otlara girmemeyi tercih ederim...
  Akıl hocası saçlarının altından çıkan karakteristik kulaklarını salladı ve şöyle dedi:
  - Her durumda, sadece biz değil, erkekleri kurtarmanın ve mümkünse onları geri getirmenin yollarını arayan ejderhalar ve ejderha olmayanlardan oluşan başka akademiler de var.
  Dominika ciyakladı:
  - Boğulan bir adam kamışlara tutunuyor! Ve bu gerçekten bir tuğla...
  Su perisi markiz şunu önerdi:
  - Belki daha iyi şarkı söylemelisin, iniş oldukça uzun!
  Kız oyuncu başını salladı:
  - Evet, katılıyorum , metrodan bile daha serin!
  Ve Dominika altın varaklarla parıldayan başını salladı ve şarkı söyledi:
  Savaşta yaş ve boy yoktur
  Kızları ve erkekleri eşit kılıyor !
  Sessizlikte mutluluk istemeyenler,
  Kim daha da yükseğe uçmak ister!
  
  Kesiyoruz, vuruyoruz ve kesiyoruz
  Bizim için inanç var - Anavatana hizmet!
  Elbette kılıç görevi görmek daha iyidir,
  Savaşı kararlı bir şekilde kazanmak için!
  
  Eşlerimiz için başka ne daha önemli?
  Tabii ki, onu sadece yatakta değil!
  Sen kartal bir kocasın, zavallı bir serçe değil,
  Evlerimizin yanmasını önlemek için çabalayın!
  
  Bu çetin bir savaş, yaklaştığını görüyoruz.
  Kalabalık yelken açıyor, kitleler sayılamaz!
  Ama demirciler güçlü bir kalkan oluşturdular,
  Kükreme ve şeytani çan sesleri bizi korkutamayacak!
  
  Ve birlikte toplandık, lejyon,
  Mızraklar güçlülerin ellerinde sımsıkı tutuluyor!
  Düşman olun, en azından yıkımda şampiyon olun,
  Göbekte madalyalar değil, mezarlar bekliyor!
  
  Çarpıştık ama kızlar kokuyor
  Ellerdeki kılıçlar şimşek gibi parlıyor!
  Böyle güçlü kızlar, sert görünüşlü,
  Yıldızları bile kıskandıracak kadar Jedi !
  
  ve krallar ne düşünüyordu ?
  Ama şimdi "ayılar" koşuyor!
  Biz Rusya'nın kutsal savaşçılarıyız.
  Herhangi bir dövüşçü, kız veya erkek!
  
  Onları uzaklaştırıyoruz ve esir almıyoruz.
  Özgür insanlar mutsuz köleler üretmemeli!
  Tüylü kargayla uğraştık,
  Anavatanın çıkarları özel çıkarlardan daha üstündür!
  Evet şarkı zayıf değil ve savaşçının sesi de harika.
  İniş tamamlandı ve şimdi farklı türden üç kız: bir elf akıl hocası, bir markiz perisi ve bir insan, kendilerini Luzhniki'den daha aşağı olmayan ve hatta belki de daha üstün olan büyük bir yeraltı stadyumunun bölgesinde buldular.
  Yüzbinlerce seyirci için her türden cihaz, yüksek bir tavan ve stantlar ve kadife, inci, altın ve hatta elmas ve diğer taşlarla en pahalı konuklar için işlemeli sandalyeler vardı.
  Aynı zamanda neredeyse boştu. Doğru, merkezde Büyük Üstadın kendisi ve akademinin başı Dragon Düşesi de Montserrat vardı.
  Gökkuşağının tüm renklerine boyanmış, yedi başlı çok güzel bir kadın. Ve o kadar güzel, tek kelimeyle harika görünüyor ki, özellikle de onu bir filmde değil de gerçekte görürseniz.
  Dominika yersiz şarkı söyledi:
  Yüksek gökyüzü, uzak mesafeler,
  Cesur hakkındaki şarkıyı dinle Akmale ...
  O kötü bir ejderhadır, dünyayı kurtardı,
  Ve bu şövalye gökyüzünün ışığını bıraktı!
  Şarkılar yeniden söyleniyor...
  Burada Ejderha Düşesi de Montserrat, Jericho'nun borazanları gibi tehditkar bir sesle sözünü kesti:
  - Görüyorum ki sen çok küstah bir kızsın, dilin insan boynunun etrafında uzun bir halka şeklinde kolayca kıvrılabiliyor.
  Dominika masum bir gülümsemeyle cevap verdi:
  - Seni gücendirmek istemedim. Sadece şarkı söylemeyi gerçekten seviyorum. Ve Akmal sadece bir masal çocuğu, bir çocuk filminden bir film karakteri. Çok ciddiye almayın!
  Yaklaşık yedi başlı dişi ejderha , iki koltuklu iyi bir saldırı uçağı, güldü ve not etti; yedi kafası da, farklı beyinlerine rağmen sanki tek bir bütün oluşturuyormuş gibi aynı anda konuşuyordu:
  - Esprili ve cesursun, aynı zamanda da beceriklisin. En azından sihir konusunda bir şeyler yapabilir misin?
  Dominika yanıt olarak komik bir şarkı söyledi:
  Öğretmenlerin hediyesi,
  Benimle vakit geçirdiler...
  Benimle boşuna acı çekti -
  En yetenekli sihirbaz!
  
  Bilge öğretmenler
  Dikkatsizce dinledim...
  Bana sorulmayan her şey
  Bir şekilde başardım!
  . 5.BÖLÜM
  Köle çocuk ve eski prens Oenomaus yeniden ağır çarkı döndürmekle görevlendirildi. On bir ya da on iki yaşlarında bir çocuk, yorgunluğun üstesinden gelerek çıplak ayaklarını keskin taşlara dayayarak tahıl öğütüyordu. İki elf kızı, oğlanın çıplak, kaslı sırtına yaklaşık olarak eşit aralıklarla vurdu. Bir şekilde bu köle varlığı, taşa dönüşmekten kurtulmayı sağladı. Ancak genç köle oğlanların dinlenmesine izin verilmemeli ve sert ve oldukça kuvvetli bir şekilde vurulmalıdır.
  Ve bu , tamamen bitkin olan köle çocuk uykuya dalıncaya kadar devam eder. Ve ondan sonra onu tekrar büyütüyorlar, besliyorlar ki açlıktan ölmesin ve çalışacak güce sahip olsun. Ve tekrar koşuyorlar.
  Bu hayat verir ama çok acı vericidir. Bedenin genç ve sağlıklı olması, düşüncelerin kafada olması ve bilincin açık olması dışında yaşam boyu cehennem gibidir. Ancak bu durumu daha da aşağılayıcı ve acı verici hale getiriyor. Eski prens ve şimdi köle olan Oenomaus, acıyı ve yorgunluğu biraz olsun aklından çıkarmak için hayal gücünü kullandı;
  Savaş ejderhalarına binmiş bir korsan ekibi, av bulmak için bulutları tarıyor. Yakışıklı, kaslı genç elf Oenomaus, şık bir takım elbise giymiş, kırmızı vernikle parıldayan çizmeler giymiş ve elmas mahmuzlarla üç başlı canavarını kontrol ediyor. Ve ekibin geri kalanı harika kızlardan oluşuyor. Kaslı, bronz tenli, yalınayaktırlar ve tüm kıyafetleri göğüslerinde ve kalçalarında değerli taşlardan yapılmış kolyelerdir. Ve elbette herkes parlak saçlı mankenlerden ibaret. Biraz daha küçük ve tek kafası olan ejderhalara bindiler .
  Tabii ki, o bir erkek, daha güçlü bir cinsiyet ve ekibi adil cinsiyetin temsilcilerinden oluşuyor. Ve başka adamlara ihtiyacı yok.
  Yani sadece erkek kaptanın ayakkabıları var ve onun sevimli astları savaşta çıplak, zarif ayaklarıyla bir peri masalında söylenemeyecek veya kalemle anlatılmayacak şeyler yapabilirler! Güzeller ölümcül güçle patlayıcı fırlatma ve hançer, bumerang veya zehirli iğne fırlatma yeteneğine sahiptir.
  Genç prens Oenomaus zevk ve sevinçle şarkı söyledi:
  Zengin adam elbette gülecek,
  Memeni, tok karnını salla!
  Ve kaderimiz acı çekerek ölmek,
  Ölüm herkesi gözetliyor, tırpanlı yaşlı bir kadın!
  
  Ve çimenlerin üzerinde koşmak istiyoruz,
  Sonuçta biz aslında hâlâ çocuğuz!
  Ama çocuk iki kat kölelik hissedecek,
  Gezegendeki hiçbir hapishanede özgürlük yok!
  
  Savaşmalıyız, bu kaderdir.
  Kardeşini öldürmen gerekiyorsa yoldaşını öldür!
  Yüce Allah'a dua etmenin bir manası yok,
  Köleler kimin günahlarının cezasını çeker?
  
  Arenada kan, zindanda pislik var,
  Fareler çıplak ayaklarımı ısırdı!
  Açgözlü prens boğa ayağıyla dalga geçiyor,
  Kendisi gönderilmeli!
  
  Hayatta kalmak için öldürmek zorundasın
  Hem ruhunla, hem de ölümlü bedeninle acı çekiyorsun!
  Soylular yoksulluğun cesetleriyle ziyafet çeker,
  Koku yok oldu, geriye sadece bir tebeşir darbesi kaldı!
  
  Ama yine de irade ruhu kırılamaz.
  Anavatan çocuğun düşüncelerinde yaşıyor!
  Elflere ebediyen tacizle dolu bir ordu gelecek,
  yaptıklarından dolayı aşağı atacağız !
  
  O zaman para çantası sallanacak ,
   Anavatan'ın meyve sularını kim sıktı!
  Kazanmak için parlak bir zihne ihtiyacımız var.
  Ve eğer bir korkaksan, Tanrılar bile güçsüzdür!
  
  İşte kılıcın bir savruluşu, kafa uçtu,
  Cellat bir anda kurbana dönüştü!
  Şeytanın aniden kazandan nasıl kaçtığı,
  Böylece öfke büyük bir yürekten kovulur!
  
  Düşünmeye gerek yok, ışığın elfleri zayıftır,
  Milletimiz kimseye boyun eğmedi!
  cehennemden gelenleri tabutlar bekleyecek ,
  Ve biz de çay tabağından içecek kadar nezaket gösteriyoruz !
  Çok güzel bir şarkı ve ejderhalardan oluşan ekibi muhteşem. Sağ tarafta asılı duran , rüzgarda proleter bayrağı gibi dalgalanan bakır kızıl saçlı bir elf kızı şöyle haykırdı:
  - Ciddileşmenin zamanı geldi, oh hava korsanlarının prensi !
  Enomai gülümseyerek başını salladı:
  - Kesinlikle! Biz bunun için doğduk!
  Kızlar, gelişmiş kaslardan şekillendirilmiş güçlü vücutlarıyla zıplayarak ve oynayarak hep birlikte koro halinde şarkı söylediler:
  Biz fakiriz, biz fakir korsanlarız,
  Çok ama çok üzgünüz...
  Karavelalar için gökyüzüne kavanozlar koyduk,
  Ama bize ahlakı aşılamadıkları için!
  Ve savaşçılar daha da büyük bir neşe ve heyecanla şarkı söylüyorlardı ve sesleri tam gövdeli bülbül trilleri gibiydi:
  Korsanların bilime ihtiyacı yok
  Ve neden olduğu açık...
  Bacaklarımız ve kollarımız var.
  Ama kafalarımıza ihtiyacımız yok!
  O sırada sarı-mor saçlı bir kız tiz bir sesle ıslık çaldı:
  - Av ileri! Sağ tarafta koca bir hava kalyonu var!
  Kızlar koro halinde şarkı söylediler:
  Ah anne , okyanusun ötesinde, eh ma , ejderhalar kontrol altında,
  Ah Anne , şu muhteşem servete bak...
  Yasalar umurumuzda değil, yeni bir düzen kuruyoruz,
  Kılıçların altında zayıf ve aptal ölmek!
  Prens Oenomaus emretti:
  - Kızlar, eğer kaderimizde soymak varsa, o zaman soyacağız!
  Ve sonra bir sürü ejderha saldırmak için koştu. Hedeflerine doğru koştular.
  Kalyon büyük ve güzel bir gemiydi. Ağırlığına ve çeşitli eşyalarla dolu olmasına rağmen büyü sayesinde atmosferde rahatça süzülüyordu. Ve rüzgar bu kalyonun yelkenlerini uçurdu.
  Enomai, geminin yelkenlerinin çok parlak ve güzel desenlere sahip olduğunu kaydetti. Ve diyelim ki bu çok havalı . Özellikle yükselen güneş ortaya çıktığında.
  Kalyondan eğitimli ejderhaları kontrol eden bir korsan sürüsünü fark ettiler. Ve ekip bu konuda telaşlanmaya başladı. Burada da çoğunluk tunikli güzel kızlar ve köle oğlanlardır. Sadece mayolardaydılar, sadece birkaç genç kölenin bileklerinde ve bileklerinde altın ve gümüş bilezikler parlıyordu.
  Savaşçı kızlar daha cömertçe dekore edilmişlerdi. Ama aynı zamanda on iki ila on dört yaşındaki oğlanlar gibi yalınayak, kaslı, güzel ama göğüslerinde ve omuzlarında köle markaları var.
  Sadece bir savaşçı kızın ayağında zarif çizmeler vardı. Görünüşe göre buradaki en önemli kişi ve kaptan o. Altın tozu serpilmiş gibi görünen saçları olan çok güzel bir sarışın.
  Ve ne kadar tatlı bir yüzü var. Ve gövde platin, safir, zümrüt, topaz, yakut, akik ve elmastan yapılmış zırhla kaplıdır. Üstelik değerli taşlar en güzel renklerden oluşan muhteşem bir süslemeyle dizilmiştir. Güller, laleler, peygamber çiçekleri, unutma beni, mimozalar, şakayıklar ve daha birçokları var.
  Lüks zırhındaki bütün çiçekler farklı ve hiçbiri tekrarlanmıyor.
  Korsan prens Oenomaus, içinde parlak duyguların kabardığını hissetti ve şöyle seslendi:
  - Peki, böyle bir güzelliği sakatlayıp öldürmek gerçekten mümkün mü? Böyle bir günahı ruhumda taşıyamam.
  Ateşli kızıl saçlı ortak şunları söyledi:
  - Ama işte bu yüzden korsanız! Sonuçta... günah olmadan korsanlık yapmak imkansızdır.
  Bir başkası gülümseyerek şunu söyledi:
  Evet, sevdiklerinizi gerçekten öldürmek zordur.
  Sonuçta bir elf , inanın bana, mutluluk için doğmuştur...
  Ama eğer bir korsansan, bıçak annendir.
  Kan, yağmur ve sonsuz kötü hava olmadan!
  Kızıl saçlı şunları da kaydetti:
  - Bunlar elbette güzel kızlar ve oğlanlar, ama onlar bizim elf cinsimizden değil, insan ırkından! Bak, harika olan , kulaklarının şekline.
  Oenomaus şaşırmıştı:
  - İnsanlar bu kadar güzel ve genç mi?
  Ateş savaşçısı başını salladı:
  - Bu kadar! Sihir yardımıyla sonsuz gençliğe kavuştular. Ve şimdi bu çocuklar gençliklerinin ilk yıllarında sıkışıp kalmış durumdalar.
  Artık her zaman genç ve itaatkâr olacaklar.
  Genç prens şarkı söyledi:
  Gezegendeki tüm elfler, insanlar,
  Her zaman arkadaş olmalıyız...
  Çocuklar her zaman gülmeli.
  Ve barışçıl bir dünyada yaşayın!
  Çocuklar gülmeli
  Çocuklar gülmeli
  Çocuklar gülmeli -
  Ve barışçıl bir dünyada yaşayın!
  Sarışın elf şunu önerdi:
  - Bir seçenek var! Onların tarafında en iyi dövüşçü ve bizim tarafımızdan en iyi veya en iyi dövüşçü savaşacak. Zafer durumunda ganimeti bizimle paylaşırlar, yenilgi durumunda ise kaybeden savaşçı olur . ya bir köle ya da bir ceset!
  Oenomaus şunları kaydetti:
  - Bu mantıklı! Savaşmaya hazırım!
  Ejderhalı kızlar kalyonun etrafını sarmıştı. Daha hızlılar; devasa bir gemi çevik sürüden kaçamazdı.
  Ama kalyonun silahları vardı. Ve onları yönlendirmeye başladılar ve fitiller bile duman çıkarmaya başladı.
  Oenomaus gürleyen bir sesle şunları söyledi:
  - Düello öneriyorum! Hava korsanlarının geleneklerine göre. Bir dövüşçü sizin tarafınızdan, bir tanesi de bizim tarafımızdan. Kazanan kişiye kargonuzun yarısını hediye edeceksiniz. Ve yenilgi halinde , kaybedene istediğini yap . Seni rahatsız etmeyeceğiz.
  Değerli zırhlı, çiçekli kız kaptan cevap verdi:
  - Harika! Bu meydan okumayı kabul ediyoruz! Dövüşeceğim! Ve kimi istersen onu aday göster!
  Elf Prensi Oenomaus kararlı bir şekilde şunları söyledi:
  - Aranızdaki daha güçlü cinsiyetin tek temsilcisi benim. Bu yüzden savaşmalıyım!
  Kızıl saçlı asistan agresif bir şekilde şunları söyledi:
  - Ben daha kötü bir dövüşçü değilim! Dövüşmek istiyorum!
  Ve bir kobranın gövdesi gibi hareketli, yalınayak, zarif, çok çevik bacağını salladı.
  Genç savaşçı itiraz etti:
  - Biz kaptanız, savaşacağız!
  Değerli zırhlı kız başını salladı ve gülümseyerek şöyle dedi:
  - Marquise de Diana, hizmetinizdeyim!
  Genç elf kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Prens Oenomaus! Savaş için hazır!
  Ve genç savaşçı çok ustaca güverteye atladı ve uzun ince kılıcını çekti.
  Lady de Diana da kılıcını çekti ve gülümseyerek sordu:
  - Prens neden birdenbire kana susamış bir korsana dönüştü?
  Oenomaus buna kararlı bir şekilde cevap verdi:
  - Uzun Hikaye. Ama ben kana susamış bir korsan değilim, asil bir korsanım! Ve bu bir fark yaratıyor.
  Markiz gülümseyerek cevap verdi:
  - Seni öldürmeyeceğim, sen benim kişisel kölem ve tutsağım olacaksın. Çıplak ayak tabanlarımı dilinle yalatacağım ve böylece bana zevk vereceğim!
  Oenomaus güldü ve cevap verdi:
  de seni öldürmeyeceğim ! Ve bu tür ayakları dilinizle gıdıklamak bile güzel. Ama ciddi bir savaşçı olsan bile yenilgimi beklemeyeceksin!
  Diana büyük dişleriyle daha da gülümsedi ve cevap verdi:
  - Görelim! Sadece ben değil, diğer kızlar da seni esir alacak. Ve sana işkence edip öldüresiye döveceğiz. Bakalım bu durumda nasıl güleceksiniz!
  Korsan prens yanıt olarak şarkı söyledi:
  Pes etme, pes etme, pes etme
  Kabus canavarıyla savaşta çekingen olmayın...
  Gül gül gül -
  yolunda göründüğünü bilin !
  Markiz çok memnun bir bakışla başını salladı:
  - Sen neşeli bir genç adamsın! Harika bir şakacı olurdun. Belki seni kraliçeye bile veririm. Ve komik olacak!
  Oenomaus öfkeyle cevap verdi:
  - Bu kadar boş gevezelik yeter. Hadi dövüşelim!
  Zırhlı kız bataryanın tabanından atladı ve rakibine saldırdı. Oenomaus onunla karşılaştı, darbeleri savuşturdu ve hatta karşılık vererek neredeyse güzelliğin kulağını kesiyordu. Geriye sıçradı ve panter gülümsemesiyle şunları kaydetti:
  - Ve sen de fena değilsin. Benim rahibe olduğum gibi senin de prens olduğunu sanıyordum!
  Ancak kız bir elf değil, insan kulağına sahip. Ama Oenomaus bir elf. İnsanların ve elflerin ortak çocukları vardır - melezler . Ama onlara genellikle piç denir . Ve ikisini de pek sevmiyorlar.
  Markiz kız tekrar saldırdı. Kılıçlarla karmaşık kombinasyonlar gerçekleştirdi. Ve bıçağı kasırgadaki bir değirmenin kanatları gibi titredi, sıçradı ve tekrar döndü. Ve saldırdı.
  Sebepsiz yere büyük bir imparatorluğun varisi olmayan prens, göğsüne güçlü bir darbe indirdi. Ve zırhı deldi. Hatta kan sıçradı. Ve kızın yaralandığı açıktı.
  Geri çekildi ve tısladı:
  - Tehlikeli canavar çocuk!
  Edmond küçümseyici bir gülümsemeyle cevap verdi:
  "Bir canavar olabilirim ama bir çocuktan çok uzağım!"
  Diana güldü ve tekrar saldırdı. Her ne kadar ondan kırmızı kan damlıyordu. Ve güverteye yayıldı.
  Kızıl saçlı kraliçe şunları kaydetti:
  - Hemen kafasını keserdim! Gaydaları çekmezdim.
  Markiz Kaptan tısladı:
  - Ve sana böyle bir fırsat verebilirim!
  Oenomaus, savaşçının elinin altına kılıcıyla vurarak ve tendonunu keserek karşılık verdi. Silahı sağ elinden düşürdü ama hemen sol eliyle aldı . Ve sanki bu hesaplaşmadaki durumun sahibi kendisiymiş gibi etobur bir şekilde sırıttı.
  Genç şunları kaydetti:
  - Sen cesur bir kızsın! Ama sonra yaralanırsın. Vazgeçsen iyi olur!
  Diane bağırdı:
  - Öleceğiz ama vazgeçmeyeceğiz!
  Kızıl saçlı korsan savaşçısı cıvıldadı:
  Bize saygı duymalı, bizden korkmalı,
  Kadın korsanların maceraları saymakla bitmiyor...
  Işığın elfleri her zaman nasıl savaşılacağını biliyordu.
  Ve gezegen bizim için deli oluyor!
  Ve yanıt olarak kahkahalar çok yanardöner ve çınlıyor. Her şey çok havalı ve duygulu görünüyordu.
  Ve Diana tekrar saldırdı. Sol eliyle sağından daha kötü hareket etmedi. Ve oldukça güzeldi, çok zarif hareketler. Ayrıca markiz kaptan botlarını çıkardı ve küçük, zarif ayakları çıplak kaldı. Bu da onun el becerisini arttırdı.
  Oenomaus şunları kaydetti:
  - Ve yalınayak sana yakışıyor sevgili güzellik!
  Diana tısladı:
  - Çıplak topuklarımı öpeceksin!
  Mücadele çok agresifti. Markiz vahşi bir öfkeyle saldırdı ve silahını sanki bir kadının yelpazesiymiş gibi salladı. Ve bunun son derece güzel olduğu ortaya çıktı. Ve sonra ucu Oenomaus'un elfin pürüzsüz, tüysüz, pembe yanağını çizdi.
  Genç şunları kaydetti:
  - İyisin!
  Diana başını salladı:
  - Evet, iyiyim! Ve yine sallanma ve bükülme.
  Kızıl saçlı korsan bağırdı:
  - Vur ona! Onu öldürmek!
  Oenomaus gülümseyerek cevap verdi:
  - Yüce Allah'ın öldürmeme emri ne olacak?
  Ateş kızı cevap verdi:
  - Kelimenin tam anlamıyla - kötü cinayet işlemeyin!
  Korsan prens mırıldandı:
  - Peki iyi bir cinayet işlemek mümkün mü?
  Kızıl saçlı kız onayladı:
  - Mümkün bile değil ama gerekli!
  Bu arada yaralı kız yüzbaşı tekrar saldırmaya çalıştı ve çok iyi davrandı. Ve Oenomaia'nın kolunu ve omzunu kaşıdı.
  Diana kükredi:
  - Kendini kötü hissedeceksin! Seni öldüreceğim köpek yavrusu!
  Oenomaus yanıt olarak şarkı söyleyerek saldırıları savuşturdu;
  Savaşlardaki ölümsüz zaferi biliyoruz,
  Korku bilmeden cesurca doğra!
  Kılıç büyük başarılarda bize yardım etsin,
  Düşmanı yen; başka hiçbir şeyin önemi yok!
  
  Hiç şüphe duymadan denize açılıyoruz,
  Korsan ve fırtına, kasırga engel değildir!
  Anı nesillerin kalplerinde kalacak,
  Düşman yenildi; tüm ödül bu!
  
  Güzellik sana tutkuyla sevgi verecek,
  Ve yarın cellat idam sehpasını bekliyor!
  Hayatınızı bir haydutla birleştirmek tehlikelidir,
  Şans tuhaf bir şekilde zar atıyor!
  Ve son sözünde korsan prens kılıcıyla markiz kızın elini kesti ve silah solgun elinden düştü.
  Diana gülümsedi ve atlayıp çıplak topuğunu Oenomai'nin çenesine doğrulttu. Ve kız gelişigüzel dolaşıyordu. Genç adam onu kaldırıp yere attı. Diana güverteye düştü ve şaşkına döndü. Gerçekten ayağa kalkmaya çalıştı ama botun ucunun ucu çenesine çarptı ve kız, güçlü darbeden dolayı tamamen bayıldı.
  Oenomaus ellerini kaldırdı ve haykırdı:
  - Zafer!
  Kızlar ve yalınayak oğlanlardan oluşan mürettebatın arasından bir uğultu geçti. Ve savaşçılar köle çocuklarıyla birlikte meydan okurcasına diz çöktüler.
  Kızıl saçlı savaşçı şunları kaydetti:
  - Her nasılsa çok kolay çıktı! Daha zor olacağını düşündüm.
  Oenomaus mırıldandı:
  - Hindi düşündü ve kendini çorbaya attı!
  Kız güldü ve kıkırdayarak şunları kaydetti:
  Elfleri küçümsemeyin
  Zamanı gelecek, kendin anlayacaksın...
  Tapınağınıza kurşun gibi ıslık çalıyorlar,
  Ve kız savaşa tamamen çıplak ayakla koşuyor !
  Kızıl saçlı şunu önerdi:
  - Köle oğlanları çıplak topuklarına sopalarla dövelim. Bence buna bayılacaklar!
  Oenomaus göz kırptı ve şunları söyledi:
  - Beğeneceklerini mi sanıyorsun? Her ne kadar erkek çocukların sert tabanları muhtemelen bir sopanın acısına karşı o kadar duyarlı olmasa da.
  Kızıl saçlı korsan şunları kaydetti:
  - Önemli olan bundan hoşlanmamızdır! Bizim gibi soyguncular güzel oğlanlara işkence etmeyi çok hoş buluyorlar!
  Şık bir tunik ve el ve ayak bileklerinde mücevherler bulunan güzel bir kız cıvıldadı:
  - Markizin asistanı olarak mücadeleye devam etmeye hazırım! Ve ganimetlerin diğer yarısını teslim edin!
  Ateş korsanı homurdandı:
  - O benim! Onunla savaşacağım! Bu temiz.
  Enomai onaylayarak başını salladı:
  - Mantıklı! Tek başıma almak benim için değil. Senin için en önemli kişi ben olsam bile.
  Kızıl saçlı savaşçı itiraz etti:
  - Eşitler arasında şef yoktur. Ve silahsız savaşmayı öneriyorum.
  Tunikli savaşçı şunları kaydetti:
  - Silahsız mı? Korkmuyor musun elf?
  Ateş korsanı kararlı bir şekilde cevap verdi:
  - Kurtlardan korkmak için ormana girmeyin!
  Tunikli kız, bu tatlı bal sarısı, nazik bir ses tonuyla sordu:
  - Büyüleyici genç adamın bizim için şarkı söylemesine izin verin. Lirik bir şey olduğunu düşünüyorum ve diğer kızlar da beni destekleyecek.
  Her iki taraftaki güzellikler hep bir ağızdan cıvıldadı:
  - Hoş geldin! Şarkılarınızın ciğerlerimizin zirvesinde olmasını istiyoruz!
  Oenomaus bir gülümsemeyle şarkı söyledi:
  Şimdi nasıl parıldayan parlak yüzü hatırlıyorum,
  Bakışı kalbimi hançer gibi deldi!
  Ateşli rüzgarın akıntılarında yandım,
  Cevap olarak sadece sessiz kaldın!
  
  Sesin ne kadar güzel ve saf
  Okşamalarının sonsuz şelalesine inanıyorum!
  Sensiz nefret dolu bir hayata ihtiyacım yok
  Ve şimdi sonsuz bir ışın beni aydınlatacak!
  
  Sen sınırsız aşkın tanrıçasısın,
  Harika ışıkla dolu bir okyanus!
  Buz prangalarını şaka yollu kırın,
  Sensiz şafağı göremeyeceğim!
  
  Yüzün yukarıdaki güneş gibi parlıyor,
  Evrende artık güzel figürler yok!
  Tutku hissi bir kasırga gibi kaplıyor,
  Sonsuza kadar seninle olmak mutluluktur!
  
  Ruhumdaki acı fırtına gibi esiyor,
  Ve göğsümdeki ateş acımasızca yanıyor!
  Seni seviyorum, karşılığında gururla bakıyorsun,
  Parçalara ayrılan buz, kalbinizi kırar!
  
  Sınırsız yıldızlı okyanustaki ışıklar arasında,
  Sen ve ben kartallar gibi göklerde süzüldük!
  Ve yakutlarla parıldayan dudakların,
  Şefkatle ve tutkuyla bir şeyler söylediler!
  Ve öyle bir alkış ki güzellikler mutluluktan boğuluyor. Ama o anda kızlardan biri bağırdı:
  - İki savaş fırkateyni buraya geliyor!
  Oenomaus üzgün bir gülümsemeyle şunları kaydetti:
  - Peki istediğin tam olarak bu muydu? İlginç bir kavgaya mı ihtiyacınız vardı? Yani onu alacaksın!
  Kızıl saçlı öfkeyle şunları söyledi:
  - Onları aradılar! Askerlerle birlikte kruvazörler. Ve artık çıplak topuklarına vurarak kaçamayacaksın!
  Dürbünle bakan kız şunları kaydetti:
  - Gemilerde orklar var. Bu da ciddi bir sınavın bizi beklediği anlamına geliyor.
  Oenomaus mantıksal olarak şunları kaydetti:
  - Ama düşmanlarımızı vicdanımıza zarar vermeden öldürebiliriz. Güzel savaşçılara dokunduğunuzda kalbiniz tam anlamıyla kanar!
  Yeşil saçlı kız şunları söyledi:
  - Ejderhalarımız fırkateynlerden daha hızlıdır. Ayrılmak için zamanımız olabilir!
  Korsan prens kararlı bir şekilde şunları söyledi:
  - Bizim sözlüğümüzde kaçış diye bir kelime yok!
  ölüm kalım savaşına hazır bir şekilde öfkeyle şarkı söylediler ;
  Ayrılıklarla, üzüntülerle dolu bir dünyada yaşıyoruz...
  yalnız kaldığında ne yapmalıdır ?
  Tanrılar, haklı olarak, zalimce bizim adımıza karar verdi -
  Bu adamın şakakları griye dönüyor!
  
  Evren aşka karşı o kadar acımasız ki,
  Ayrılık gözyaşları çağlayan gibi aktı...
  Merhamet bir rüya gibi iz bırakmadan kayboldu,
  Ve hayat yumuşaklığı olmayan bir taş gibi oldu!
  
  Çöl donuyor ve buzlar sıcaktan yanıyor.
  Paslı bir zincir nasıl da sarıyor yüreğimi!
  Ve ayrılık yağmuru çatılara fraksiyonlar gibi çarpıyor -
  Cepler boş, geriye sadece bakır kalıyor!
  
  Ancak bir dövüşçünün başarısına duyulan inanç ilham verir,
  Yüce Tanrı, biliyorsunuz, kesin bir yemin etti!
  Ve bizim için sıcak Mayıs ayındaki yapraklar gibi olacak,
  Filizlendiğimizde şafakla tanışırız!
  
  Gezegeni daha mutlu etmek ister misiniz?
  Yani her birimiz bir bülbül gibi muhteşem bir şekilde şarkı söyleyelim mi?
  Sonra en tatlı bal ıhlamur ağacından hasat oldu -
  Devlerin ruhunda yalanlara son verelim !
  
  Allah'ı kandırmaya gerek yok inanın bana
  Hangimizin korkak ve kaba olduğunu çok iyi görüyor !
  Kurban'a Rabbin manasını ver,
  "Size borcumu ödeyeceğim" demesine şaşmamalı.
  
  şiddet bizi internette yakaladı
  Cinayetlerin nerede biteceğini kimse bilmiyor.
  Yahuda çürümüş bir titrek kavakta asılı duruyor -
  Ve inananlar için - bir defne tacı!
  
  Herhangi bir kişi daha iyi olabilir
  Seçimimiz bilinçlidir; Mesih için çabalamak.
  Ama bazen kan birikintileri olur,
  En azından bir söz var - yakında geleceğim!
  
  Ah dünya, ne kadar çok şiddetin var,
  huzur içinde yaşayamayacakmışız gibi !
  Karısı askerin tabutunun başında feryat etti,
  Hayatın kırılgan ipliği ne kadar ince!
  
  Kan dökmek bizim görevimiz değil -
  Anavatan'a cenneti vermek için sevmek istiyorum!
  Bu ceza neden hepimize veriliyor?
  Cevap: Bütün servetini fakirlere ver!
  
  Kurtuluşu parayla satın almak imkansızdır,
  Çünkü Allah için altının bedeli yoktur!
  Ve pazar günü kilisede eğilirsiniz,
  Kartallar gibi kanatlanmak!
  
  Ve zamanı gelecek; Tanrı'nın Krallığı gelecek,
  Kötü ve yağmacı karanlık sona erecek!
  Maneviyat yok olacak, lanetlenmiş kölelik,
  Ve ülke Mutluluğun Büyüklüğüne kavuşacak!
  Böyle ilham verici bir şarkının ardından, ejderhalardaki korsan kızlar orklarla dolu, kokulu ve kıllı ayılarla dolu büyük fırkateynleri alıp fırtınaya gittiler.
  İğrenç yaratıklardan daha az kız vardı ama çok daha çevik ve hünerliydiler.
  Daha sonra ticaret gemisinde bulunan kızlar da korsanların yanında savaşa girdiler. Ayrıca köle çocuklar da silahları sökmek için koşturdular. Bu, insanların ve elflerin ebedi tarihsel düşmanları olan orklara karşı çok dokunaklı bir birliğidir.
  Oenomaus da savaşa katıldı. Genç adam aynı anda iki kılıcı savurarak değirmeni çalıştırdı ve orkların kafalarını kesti. Aslanın öfkesiyle savaştı.
  Ve onun yanında kızıl saçlı var . Kızın çıplak topuğu orkun çenesine çarptı ve çenesini kırdı. Sonra ork yere düştü ve boynuzları karnına çarptı . Ve zorlu bir savaştı.
  Oenomaus cesurca savaşır. Burada bir kelebeği kılıçlarıyla yelpaze gibi kullanıyor ve lahana gibi yuvarlanan kafaları kesiyor.
  Genç prens, kahramanlığın harikalarını göstererek coşkuyla şarkı söyledi:
  Eğer yumruğun güçlüyse -
  Bu, hayatta ilk olacağınız anlamına gelir!
  Ve o zaman yoldaş fakir bir adam değil,
  Altından bir kalbi ve çelikten sinirleri var!
  
  Ama daha da önemlisi, inanın, bu güçlü bir zihindir.
  bir hayvandan daha havalıdır .
  Hayatta karamsarsanız,
  O zaman neşeli bir kahkaha sizi sevdirecek!
  
  Otomatik takviye, biliyorum, yumruk gücü,
  Çünkü bilgiyle doludur, Know-How!
  Ama gücü bir aptalın ellerine vermeyi deneyin .
  O zaman ödül olarak yalnızca acı çekeceksin!
  
  Bir zamanlar bir sopayla ava çıktılar
  Kalın deriye karşı bir yay, bir ok kılıfı...
  Ama paraların gittiği yere chervonet yaptılar,
  Ve galaksiye atlamak çok kolay!
  
  Eğitimi iyi olmasına rağmen
  Ama cesaret almak da ilginç...
  Ve bir süngüye eşit, bir keskiye dönüşecek,
  Ve Anavatan'a çok dürüst bir şekilde hizmet ediyoruz.
  
  Ama şeytani şiddet ağır bir haçtır,
  Savaş alanımız kanla dolu...
  Yüce Tanrı acı çektikten sonra neden yeniden dirildi?
  Böylece askerlerin askeri toplanması güçlendirilsin!
  
  Kızın gözyaşları akıyor - sevgili arkadaşı düşmüş,
  Anne inleyerek, ciğerlerinin sonuna kadar bağırarak dua ediyor...
  Pencerelerin dışı donuyor ve şömine sönmüş.
  İşte yeraltına gömülmüş yakışıklı bir genç!
  
  Ah, zalim kader, ne kötü kader,
  Meryem Ana , senin iyiliğin nerede?
  Adam bir an önce nişanlanmak istiyordu.
  Ve şimdi rüzgar çamların altına toz esiyor!
  
  Hayat mutlu gelecek - iyi olacak,
  Elmalı turta ballı haşhaş tohumuna dönüşecek...
  Canavar düşman toza ve toza dönüşüyor,
  Gerçek şansın eşiği geçmesine izin verin!
  
  Her şey Elf'te yapılıyor ve atış Fars'ta.
  Yıldızlarla dolu bir çelengi yumruk haline getirelim!
  Ve merhaba arkadaşlar, sadece birinci sınıf,
  Ve ateşe korkunç bir gulyabani atıldı !
  
  Makineli tüfek zaten tanıdık geldi - mermiler bir dereye dökülüyor,
  Ve düşman tükenmişti, istediği sıfırdı!
  Kazanırsan zengin olursun
  Yangını çıkaranın sonu yoksulluğa düşecek!
  Bu bir şarkı ve çok keskin ve çevik kılıçların sallandığı büyük bir dövüş. Ve darbeler sanki asfalttaymış gibi kafalara geliyor. Ve zaten çok sayıda ork öldürüldü. Ve savaşta köle oğlanlar. Hiçbiri on dört yaşından büyük görünmüyor ama hepsi kaslı. Köle oğlanların sıska bedenleri sıkı çalışmayla sertleşir. Ve sert, nasırlı topuklar sürekli olarak orkların çenelerine vurarak çenelerini kırıyordu.
  Kız kaptanın aklı başına geldi. Ve oturdu. Her iki kolu da ciddi şekilde yaralandı; tendonlar kesildi. Bu ölümcül değil; büyü ve büyücülük iksirlerinin yardımıyla hasar onarılabilir. Ancak bu en az birkaç saat sürecektir. Bu arada kavga edemez.
  Ve yardım edecek kimse yok - tüm kızlar ve erkekler savaşta ve vahşi bir öfkeyle savaşıyorlar. Bu çok acımasız bir mücadele.
  Diana hareket etti, neyse ki ayakları çıplaktı ve nispeten sağlamdı. Ve kız kaptan, maymununki gibi çevik parmaklarla ilk yardım çantasını aramaya başladı. Yaraları iyileştiren bir iksir ve çok şiddetli yaraları iyileştiren bir iksir ve evrensel bir merhem var. Ayrıca uzuvları sardıktan ve merhem ve iksirle yağladıktan sonra neden savaşa katılmıyorsunuz?
  güçlü ve zehirli nesneler fırlatabilirsiniz . Ve bu çok havalı ve yıkıcı olurdu.
  Diana kendinden emin davrandı. Ve ayakları o kadar çıplak ve çevik ki. Sadece statüsünü vurgulamak için isteksizce bot giyiyordu. Birçok armatürün ve sonsuz yazın olduğu bir dünyada, ayaklarınız üşümesin diye değil, güzellik için, ne köle ne de köle olduğunuzu vurgulamak için ayakkabıya ihtiyaç vardır. Ve bu mantıklı...
  Burada çocuklardan biri de yalınayak orkun burnuna keskin bir iğne attı. Ve bir miktar zehir aldıktan sonra dondu ve anında öldü.
  Köle çocuk coşkuyla şarkı söyledi ve diğer köle çocuklar da ona katıldı; onlar insandı ve insanlar gibi şarkı söylediler:
  Şimdi, eğer evrende sorunlar varsa,
  Ne pahasına olursa olsun olmuyor...
  Artık değişiklik istemiyorsun
  Adam ne istediğini bilmiyor!
  
  Ve kudretli güce sahip Çernobil var,
  Büyük Olan evrensel güce sahiptir ...
  Adamın alnına veriyor,
  Böylece insan ırkı tamamen vahşileşmez!
  
  Evet, Yüce Irk O'nu yarattı,
  İnsanların gelişmek için bir nedenleri olsun diye...
  Böylece insan her şeyi aynı anda ister,
  Ve insanlar sıkı savaşmayı öğrendi!
  
  Bir savaşçı kötülüğü yendikçe,
  Rod'un insanın yararı için yarattığı...
  Ve ruhlara ve bedenlere iyilik döktü,
  Dövüşmeyi öğrenmek için asla geç değildir!
  
  Yüce Allah ne istiyor?
  Elf'e diz çöktürmeye cesaret etmesinler diye...
  Böylece kötü kader hüküm sürmez,
  Böylece yüzlerce nesil gelişsin!
  
  Evet Çernobog insanlar için bir teşviktir,
  Tembellik olmasın, durgunluk olmasın diye...
  Orkşista olabilir misin paramparça olmak ,
  Dostça bir düzende Orklin'de dolaşın!
  
  Bu yüzden zorsa kaybolma,
  Eğer Anavatan'ın başına belalar gelirse...
  Rod bunu güzel ve kolay bir şekilde yapacak,
  Sadece insanları harekete geçirmek için!
  
  Ve Çernobog sadece senin ağabeyin,
  Katı olmasına rağmen seni sonsuz seviyor...
  En yüksek puanı alacaksın
  Elf'e sonsuza kadar hizmet edeceğin zaman!
  Orklar büyük kayıplara uğradı, hem kızlar hem de erkekler tarafından kesildiler. Ve Diana bile elleri sarılı halde savaşa girdi. Ve çıplak ayak parmakları orkların boyunlarına çarpan ve damarlarını kesen jiletler fırlattı. Ve her türlü boğaz ve benzeri şeyler. Ve son derece etkileyici görünüyordu.
  Ve sonra Diana'nın çıplak ayağı, ezilmiş gözyaşı çimi ile bir bezelye fırlattı. Ve hemen generalin önderliğindeki bir düzine ork fırlatıldı ve firkateynin yan tarafından uçtu. Bu gerçekten kahverengi ve çirkin ayıların devasa bir yıkımı ve ölümüdür.
  Oenomaus gülümseyerek şöyle dedi:
  - Biz aynı kandanız: sen ve ben! Sağ?
  Diana dostça bir gülümsemeyle cevap verdi:
  - Birlik olduğumuzda yenilmeziz! İnsan ve elf güçtür ve kulağa çok gurur verici geliyor!
  Kızlar baskıyı artırdı. Hayatta kalan orklar kaba paraşütler kullanarak kanatlı fırkateynlerden süzülerek aşağı atlamaya başladılar. Paraşütlerden bazıları ağır ağırlıkları, yırtılmaları ve büyük ayılar nedeniyle taş gibi düştüler, ancak parke taşlarının aksine çok pis çığlıklar attılar ve küfrettiler!
  Diana tweet attı:
  İyi bir kadın olmak kolay değil
  İyilik boya bağlı değildir!
  Oenomaus keskin ve uzun kılıçlarıyla bir değirmen daha işletti ve devasa bir ayı kaptanının kafasını kesti. Güvertede bir fıçı gibi yuvarlanarak kan sıçrattı. Ve genç prens şarkı söyledi:
  Kan yeniden bir nehir gibi aktı,
  Rakibiniz oldukça zorlu...
  Ama Şeytan'dan korkmayın.
  Ve canavarı karanlığa geri gönder!
  . 6. BÖLÜM
  Yedi başlı ejderha düşesi ve aynı zamanda Sihir Akademisi'nin Büyük Üstadı tısladı ve sordu:
  Yetişkin bir erkeğin boyuna yükselip en az bir dakika havada asılı kalabilir misiniz ?
  Dominika güldü ve cevap verdi:
  Yapabilirim ama farklı şekilde yapabilirim
  Çiy üzerinde yalınayak koşun...
  Kız kurbağa gibi zıplıyor
  Bu herkesten farklı bir anlama geliyor!
  Ejderha düşesin ağzı açıldı ve içinden ateş çıktı. Alev içinden geçti ve topuğun zarif bir kıvrımıyla güzel kızın çıplak, pembe ayak tabanlarını çok acı bir şekilde yaktı.
  Dominic çığlık attı ama hemen çenesini sıkıca sıktı. Ve göğsü şiddetle inip kalkıyordu. İyi vurdu, kabarcıklar bile anında şişti. Sanki eski sorgulayıcılar ona işkence yapmış gibiydi.
  Kız hırladı:
  Senin için hâlâ Lancelot ve Kral Arthur var!
  Ejderha Düşesi kükredi:
  Beni tehdit etmeye cesaret ettiğin bu başka kim ?
  Su perisi markiz cevap verdi:
  - Bunlar insan folklorunun kahramanları. Onlar sizin için kesinlikle güvendeler, Majesteleri!
  Dişi ejderha kükredi:
  - TAMAM! Artık pratik bir göreviniz var; yanmış ayaklarınızı iyileştirin. Bu pratikte çok faydalıdır ve hayatta birden fazla kez işe yarayacaktır.
  Dominika güçlü bir şekilde gülümseyerek şarkı söyledi:
  - Ve bir, iki, üç ve beş!
  Tekrarlamaktan yorulmayacağım...
  Aynı şeyi söylüyorum
  Bu sizin için suları bulandırmaya yeter!
  Büyük Usta Dragon şunları kaydetti:
  - Ve arsız bir kız. Belki sadece topuklarını kızartmakla kalmıyor, aynı zamanda ayak parmaklarını da kırıyor?
  Su perisi markiz şunları söyledi:
  - Sabırlı olmalıyız, düşes . Belki de bu kız daha güçlü seksi kurtarmak için tek şansımızdır. Ve adamları geri getirin!
  Dişi ejderha kükredi:
  - Bu aptalca! Boğulan bir adam bir kamış tutuyor ve sen bir insan kızın çıplak topuğundan tutuyorsun . Özel bir yetenek göstermedi.
  Su perisi markiz itiraz etti:
  Herhangi bir sihir ya da büyü kullanmadan, emriyle bir taşı kaldırmayı başardı ve bu çok değerli!"
  Montserrat Düşesi güldü ve cevap verdi:
  - Evet, alnını incittiği meşhurdur. Doğru, artık hiçbir iz yok. Ve bu insanlar için tipik bir durum değil.
  Gelincik doğruladı:
  - Özel ve seçilmiş olduğu hemen belli oluyor! Ve bu özel, samimi ve ince bir yaklaşım gerektirir.
  Ejderha Düşesi aynı anda yedi kafayla başını salladı:
  - Evet, samimi ve özel bir yaklaşım... Belki de büyük bir saygı göstergesi olarak dilimle topuklarını yalamalıyım!
  Dominika irkildi ve kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Hayır, dilini kullanmasan iyi olur! - Ve beklenmedik bir şekilde yüzünü çok daha tatlı hale getirerek ekledi. - Her ne kadar dil şüphesiz vücudun en güçlü kısmı olsa da. Milyonlarca orduyu hareket ettirebilecek kapasitede!
  Su perisi markiz şunu önerdi:
  - Ona basit bir görev verin. Örneğin, kedinin yanına gelip mırlamasını ve sonra geri dönmesini sağlayın!
  Burada daha önce sessiz kalan mor elbiseli kadın trol, elinde sihirli değnek ile itiraz etti:
  - HAYIR! Yavru kediye işkence yapmasına izin vermeyeceğiz. Benimle sihirli değneklerle savaşmak daha iyi. Bu gerçekten ciddi bir sınav ve etkili bir sınav olacak!
  Ve safir, mor ve leylak pırlantalarla süslenmiş sandaletlerinin topuğuna damga vurdu.
  Ejderha Düşesi karşılık verdi:
  "Çömez bir kızın Dragon Akademisi'nin ustasıyla dövüşmesi çok zor." Bu son derece deneyimli ve deneyimli Laska'yla bile sizinle savaşmak zordu!
  Kadın trol güldü ve şunları kaydetti:
  - Özellikle! Bundan sonra Ölümsüz Koschey bile ondan korkmayacak!
  Sonra Dominika ağzından kaçırdı:
  - Ne yani, Ölümsüz Koschey'in var mı?
  Ejderha Düşesi başını salladı:
  - Elbette var, ancak uzak krallıktaki uzak diyarlardan çok uzakta. Ama bu iğrenç kirli numara var !
  Tetikçi kız gülümseyerek şunları kaydetti:
  - Ya da belki bir salgına neden oldu? Bütün erkekleri öldürüp dişilerinizi yakalamak için!
  Ejderha Düşesi karşılık verdi:
  - Zorlu! Erkeklerden on kat daha fazla kadınımız var . Ölümsüz Koshchei'nin ordusunu oluşturan orklar ve goblinler arasında ise tam tersine kadınlardan on kat daha fazla erkek var ve çok daha büyük ve güçlüler. Neden kendi tebaasını ve ordusunu yok etsin ki!
  Dominika şunları kaydetti:
  - Peki veba Koshchei'nin kendisini etkilemiyor mu?
  Kadın trol başını salladı:
  - Evet, tek bir savaş büyüsü bile onun üzerinde işe yaramıyor. Herhangi bir silah almaz. Hidrojen bombanız bile onu yok edemez. İşin özü budur!
  Tetikçi kız şunları kaydetti:
  - Ama muhtemelen yumurtasında iğnenin ucunda ölüm var!
  Ejderha Düşesi gürleyen bir sesle cevap verdi:
  - O kadar basit değil! Koshchei'nin ölümünü bulmak bu kadar kolay olsaydı uzun zaman önce hayatta olmazdı. O kadar asırlık bir geçmişi var ki...
  Su perisi markiz onun yerine cevap verdi:
  -Siz hala ağaçlara atlıyordunuz ama o zaten kendi gücüne sahipti ve tahta oturuyordu. Bunun nasıl bir varlık olduğunu düşünün!
  Dominika onu aldı ve şarkı söyledi:
  Maymunlar surat yapıyor
  Ve bir dalda oturuyorlar...
  Hala anlamsız
  Atalarımız vardı!
  Kadın trol şunları söyledi:
  - Elbette Koshchei'den de şüpheleniliyor. Ve salgın başladığında şüphelenilen ilk kişi elbette oydu. Bu bir bakıma kötülük ekseninin başıdır. Yüz başlı erkek ejderha gibi , ejderhaların en büyüğü, imparatorların imparatoru ve kötü olan. Ancak bu canavar da taşlaştı ve ufalandı. Ama Koschey en azından umurundaydı! Üstelik cinlerin kralı İblis'ten de şüpheleniyorlardı... Cinler ruhtur ve taşlaştıramazlar.
  Ama cinler bir şekilde saklandılar. Ve sanki ortadan kaybolmuşlardı!
  Dominika yanıt olarak şarkı söyledi:
  Cin ağzından kaçırdı, hayır, inanın bana, kızların gücü vardır,
  Ve ortadan kayboldu...
  Ve sonra ejderha güzelliğe itiraz etti ,
  Koş lütfen!
  Marquise de Lasca şunları söyledi:
  - Hem iyi hem de kötü cinler vardır. Güçlüler ama yetenekleri sınırlıdır. Ama teorik olarak, eğer erkeklerden veya dişilerden biri cin imparatoru İblis'ten erkek ırkını yok etmesini isteseydi ve evrenimizdeki bu en büyük güce güç verecek bir mutlak kudret yüzüğü bulabilseydi, o zaman buna sebep olabilirdi!
  Dominika başını salladı:
  - Bu zaten bir şey! Her Şeye Gücü Yeten Yüzüğünü bulmamız gerekiyor. Ve sonra her şeyi düzelteceğiz.
  Dişi ejderha güldü ve sesi gök gürültüsü gibiydi. Ve sonra cevap verdi:
  - Tek Yüzük'ü bulmak çok zordur. Tüm galaksiyle karşılaştırılabilecek bir bölge üzerinde güç verdiği için. Dahası, eğer evreninizde galaksi, yıldızların nadir dizilimi nedeniyle neredeyse boşsa, o zaman burası trilyonlarca akıllı varlığın ve birçok krallığın yaşadığı bir bölgedir. Ve görünüşe göre, masal evrenimizin imparatoru olmadığı için onu henüz kimse bulamadı!
  Dominika kıkırdadı ve sordu:
  - Senin bir Tanrın var mı?
  Markiz perisi cevap verdi:
  - Böyle bir Yüce Tanrı'nın, tüm Evrenlerde bir Yaratıcı'nın var olup olmadığını ya da var olup olmadığını henüz kimse bilmiyor. Ölümsüz Koschey bile. Ama daha düşük rütbeli tanrılar da var . Ancak öyledirler ki pek işe yaramazlar ve uzak durmak daha iyidir. Genel olarak Tanrı kelimesinin pek çok anlamı vardır. Yani en yüksek cinler güç bakımından tanrılara oldukça eşittir.
  Kadın trol şunları söyledi:
  - Bizim de dinlerimiz var ama onların pek faydası yok. Bu arada, seninki de öyle. Şimdi, bir koronavirüs varken kiliseler gerçekten boştu ve dualar birine yardım ediyordu ya da tütsü onları virüslerden koruyordu. Siz neden bu kadar safsınız ki, diz çöküp eğilerek karşılığında bir şeyler dilenebileceğinizi sanıyorsunuz?
  Dominika agresif bir şekilde yanıt verdi:
  - Ama ben ne Tanrı'ya ne de tanrılara inanmıyorum! Ve bu umurumda değil. Ama daha önce elflere inanmıyordum ve onların bir peri masalı ve bir insan icadı olduğunu düşünüyordum. - Kız çıplak tabanını taş levhaya vurup devam etti. - Ve şimdi elflerin, ejderhaların, trollerin, perilerin olduğunu görüyorum, öyleyse neden Tanrı'ya ve meleklere inanmıyorsunuz? Dahası, milyarlarca insan Yüce Olan'a inanıyor ve neredeyse yalnızca küçük çocuklar, hepsi değil, ejderhalara ve elflere ciddi şekilde inanıyor.
  Markiz Laska güldü:
  - Biliyorum! Bu kız küçükken Dunno ile ilgili bir çizgi film izledi ve aslında bahçede sihirli bir değnek aramaya başladı. Ve her dalı kontrol etti. Ve diğer çocuklar ona güldüler. Aslında çoğu insan küçük yaşlarda bile sihirli değneklerin peri masalları olduğunu anlıyor!
  Dominika şunları kaydetti:
  - Ama sizin dünyanızda sihirli değnekler var!
  Kadın trol başını salladı:
  - Elbette var! Ve hayatta kalabilmek için bunları nasıl kullanacağınızı öğrenmeniz gerekecek !
  Dişi ejderha kükredi:
  - Şu anda! Ona sihirli bir değnek verin, bu çok keskin ve cesur dilli kızın neler yapabileceğini görelim!
  Dominika şarkı söyledi:
  şaşırmamanı rica ediyorum
  Eğer sihir gerçekleşirse!
  Eğer olursa, eğer sihir gerçekleşirse!
  Laska şunları kaydetti:
  - Çok hoş değil mi? Tam bir büyücü!
  Dişi trol, sihirli asasını sağ eline daha sıkı bir şekilde alıp salladı. Ve Dominika'ya yıldırım düştü. Ancak kız oyuncu son anda atlamayı başardı ve darbeyi kaçırdı. Arkamdaki mermer fayans eriyip duman çıkarmaya başladı.
  Ejderha Düşesi haykırdı:
  - Dikkatli ol Kobra! Kaplamanın tamamına zarar vereceksiniz!
  Weasel güldü ve şunları kaydetti:
  - Bu sihirli değnek yöntemidir!
  Dişi trol Cobra yanıt olarak şarkı söyledi:
  - Kötü anne, yöntemim basit,
  Kedinin kuyruğunu çekmeyi sevmiyorum!
  Dominika yanıt olarak homurdandı:
  Öğrencilerimde bir kabus var,
  Bir atlama - bir vuruş!
  Ejderha Düşesi sözünü kesti:
  -Bak, kabarcıkları çoktan gitmiş! İnsanlarda hasar o kadar çabuk kaybolmaz. Ne kız !
  Su perisi markiz doğruladı:
  - Bu kadar! Bu konuda yanılmadım. Büyücüler için bile yenilenmenin gücü nadirdir ve büyüyle tedavi edilmemiştir.
  Dominika göz kırptı ve gösterişli bir şekilde ellerinin üzerinde durdu. Ve çıplak ayakları pervane kanatları gibi havada parlıyordu. Ve kız onu aldı ve gümüş rengi sesiyle coşkuyla şarkı söyledi:
  Savaşlarda irademizi yumuşattık,
  Kardeşim, Anavatan için savaştılar.
  Uzaktan elfinizm gibi görünüyordu,
  Bir Elf askeri Orklin'e girdi!
  
  Atalarımız kılıç dövdü,
  Ve silahlar devreye girdi...
  Huş ağaçları dallarını açıyor,
  Kızlar turta pişiriyor!
  
  her savaşta başarılıdır ,
  Olayları aklıyla nasıl ele alacağını biliyor.
  Bazen saf cehennem yanar.
  Ama düşmanı yeneceğiz !
  
  Elf Dünya'yı korur,
  Yalınayak ve çıplak olanlara barınak sağlar.
  Mayıs ayında savaşı bitirdik.
  Orkmacht'ı şiddetli bir yenilgi bekliyordu!
  
  Ve inşaat ve ekimden sonra,
  Tarlalar çiçek açıyor ve çavdar yığınlar halinde.
  Siz kahramanlarsınız, kızlarsınız, büyükbabalarsınız,
  Siperlerde don ve kar vardı!
  
  Yiğit Anavatanımızdan,
  Derin bir selam verin.
  Elfinizmin bayrakları dalgalanıyor,
  Ve Führer'in sancakları hurdaya çıkarılmak içindir!
  
  Asırlar geçecek altımızdan Yıldızlar,
  İmparatorluk bir galaksi sürüsüdür.
  Doğmak için hiçbir zaman geç değildir
  Ve düşmanı uzaya gömün!
  
  Ama ben zihnin huzurlu olacağına inanıyorum.
  Ve insan herkesin annesi gibidir,
  Burada kadim aile gelişiyor,
  Zaferin Parlaklığı - Zarafet!
  Ve kız çok güzel şarkı söylüyor, dünya standartlarında harika bir şarkıcı. Veya yarı dünyevi - ki bu daha da komik.
  Ejderha Düşesi kükredi:
  -Efsanevi! Ya da belki sadece al ve yap...
  Dişi trol Kobra vırakladı:
  - Sihirli değneklerle savaşmanın zamanı geldi! Üstelik küt tırnaklar olmadan! Düşmanla sonuna kadar savaşacağız!
  Su perisi markiz ciyakladı:
  - Aptal olma! O senin için nasıl bir düşmandır. Bu, daha güçlü cinsiyeti kurtarmak ve geri getirmek için son şansımız olabilir!
  Dominika öfkeyle mırıldandı:
  - Bana sihirli bir değnek ver, ben de karışımı rakibimin üzerinden atayım. Ben etek giymiş Harry Potter'ım, bir Dunno değil!
  Ejderha Düşesi mırıldandı:
  - Bu nasıl bir çete?
  Gelincik açıkladı:
  - İnsan masallarından karakterler ve folklor Harry Potter bir sihir akademisinde eğitim görmüş bir çocuktur ve Dunno ise komik bir çizgi filmdir .
  Cobra sırıttı ve asasını salladı. Bir pulsar uçtu ve kız sinema oyuncusunun durduğu yere çarptı . Ve o, Dominika, neredeyse hiç tozdan arınmış olan pembe topuklu ayakkabılarını göstererek çok ustaca geri sıçradı. Ve alevler onun tabanını alıp hafifçe yaladı.
  Kız bağırdı:
  - Ah , seni sapık !
  Ve elini salladı. Ve aniden perinin elinde tuttuğu sihirli değnek korkunç bir güçle avucuna doğru koştu.
  Ve Dominic onu çevik bir maymun gibi sıkıca yakaladı. Bundan sonra yanıt olarak bir pulsar ateşledi.
  Kız oyuncu herhangi bir büyü fısıldamadı, ses çıkarmadı, sadece büyülü bir eseri salladı. Ve ateşli pıhtı Kobra'ya doğru uçtu. Bunu beklemiyordu ve yere düştü. Sadece topuğu kaplayan yarım ayakkabı tarzı sandaletleri yukarı doğru sallanıyordu. Ve kadın trolün ağır yaralandığı belli oldu. Ve uzun süre inledi. Ve sihirli asasıyla karşılık vermeye başladı.
  Ve pulsarlar sanki gökten dolu yağıyormuş gibi etrafa dağıldı. Gerçekten karşılıklı darbeler vardı.
  Daha doğrusu, sert bir vuruş ve bir dizi eğik darbe hedefi ıskaladı.
  Pulsar aynı zamanda ejderha düşesine de çarptı. O da bunu alarak ve ağzından çıkan ateşle hırlayarak karşılık verdi. Ve ışığı zararsız değildi, hatta markiz perisini bile yakaladı.
  O da sihirli değneğini salladı ve kükredi:
  - Yeter çocuk! Gerçekten zaten tüm sınırları aştınız.
  Ancak her iki kız da sakinleşmeyi düşünmedi bile. Kendi içindeki şeytani gücü hisseden Dominika, sihirli asasını vurdu ve pulsarları birbiri ardına fırlattı. Ve topları kadın trol ustasının ayaklarına çarpıp sandaletlerini yaktı.
  Öfkeyle bağırdı:
  - İnsan tavuğu!
  Su perisi markiz itiraz etti:
  - HAYIR! Büyük olasılıkla bir dişi şahin ya da en azından bir uçurtma!
  Dominika tekrar vurdu ve bu sefer çılgın ateşinin tsunami dalgası gerçekten alevden yapılmış bir sopa gibi çarptı.
  Ve dişi trol Kobra hiçbir kısıtlama olmaksızın kükreyecek ve büyüyü serbest bırakacak. Ancak ateş sütunu onu yukarı fırlattığı anda, kelimenin tam anlamıyla elbisesini yakar ve göğsüne çarpar.
  Dişi trolün nefesi kesildi. Ve Dominika bunu daha da ileri götürdü ve başına öldürücü bir pulsar ekledi. Ve sanki beynime bir balyoz çarptı .
  Kobra kükredi ve sonunda bayıldı. Çıplak ayakları yanmış ve su toplamıştı. Aquiline burunlu kız yakıldı ve dövüldü.
  Ejderha Düşesi sevinçle haykırdı:
  - Vay! Tüm beklentileri aştınız! Açıkçası böyle bir şey yapabileceğinizi düşünmemiştim; Kobra'yı devirin!
  Su perisi markiz başını salladı:
  - O bizim asıl ve neredeyse tek umudumuz! Ve pekala haklı olabilir. Bu boyalı güzelin yaptığına bakın!
  Gerçekten de Dominika onu aldı ve çıplak, zarif ayağını salladı ve Fas döşemeli "keçi" aniden meledi ve dörtnala koştu. Sanki gerçekten canlı ve hareketli hale gelmişti. Hadi gerçekten zıplayalım ve flört edelim.
  Ejderha Düşesi yedi başını sallayarak kahkahalara boğuldu ve şunları söyledi:
  - Vay! Bunu nasıl yapıyor?
  Dominika omuz silkti ve cıvıldadı:
  Dürüst olmak gerekirse bilmiyorum
  Öğle sıcağında her şey birbirine karıştı...
  Neredeyse hiç büyü okumadım.
  Rüzgar ruhuyla hiç oynamam!
  Bunun yerine, sizi her zaman özlüyorum efendim.
  Kızı da yanına al!
  Ejderha düşesi kükredi:
  - Dominika kabul edildi! Ve özel yeteneği nedeniyle Dragon Akademisi'nin elit bölümüne kaydolur. Sadece öğrenimi için para ödemek zorunda kalmayacak, aynı zamanda tam tersine artırılmış bir burs alacak!
  Dominika daha yükseğe sıçradı, döndü ve şarkı söyledi:
  Daha iyi bir Dominika yok
  O, Dünyanın rengi...
  Güneş gezegenin üzerinde doğuyor,
  Ve her tarafta sıfırlar var!
  Su perisi markiz tatlı bir gülümsemeyle sordu:
  - Bunun karşılığında ne alacağım?
  Bir duraklama oldu... Dominika ağzından kaçırdı :
  - Yakışıklı bir çocuk bulmalısın!
  Ejderha Düşesi güldü ve cevap verdi:
  - Ancak yeni öğrencinin güçlü gururdan dolayı başı dönmüştü! Bu nedenle, yüzlerce kanatlı aforizma telaffuz etmek için bir kefaret empoze ediyorum. Ve bunu hemen yapın!
  Dominika bir gülümsemeyle başını salladı:
  - Lütfen! Filmlerde oynamam boşuna değil ve mükemmel bir hafızam var!
  Ejderha Düşesi mırıldandı:
  - Çabuk gel! Benim de zaman sınırım var!
  Dominika derin bir nefes aldı ve makineli tüfek hızıyla şunları yazdı:
  Kimsenin ölü bir eşeğin kulaklarına ihtiyacı yoktur ama yaşayan bir tilkinin işitmesi, hedeflerine ulaşmak için eşeğe ihtiyacı olmayanlar için bir hediyedir!
  Ayakkabıyı aklınıza bir kez soktunuz mu sonsuza kadar yalınayak kalacaksınız!
  Savaş akciğerler için havadır ama sadece ikili gazla karışır!
  Eğer düşman pes etmek istemiyor ve nasıl kaybedeceğini bilmiyorsa, onu elbiselerini çıkarmaya zorlayacağız ve ona nasıl kazanılacağını öğreteceğiz!
  Kötü insanlar kara büyüyü sever, insan olmayan iyi insanlar ise beyaz büyüyü sever!
  Savaşta öldürmek süreç içerisinde zordur, algı olarak iğrençtir ama sonu ne kadar muhteşemdir ! Demek ki savaş ruha sağlık, bedene sertleşme, cüzdana temizlik getiriyor!
  Bazen savaş, cüzdanları çok doldurur, hem de dökülen kanın doluluğuyla, yozlaşmış yüreğin boşluğuyla doğru orantılı olarak!
  Anavatan'a olan borç, özverili bağlılıkla ödüllendirilir!
  Savaş akıllıları sınar, güçlüleri güçlendirir, aptalları eğlendirir ! -
  Alay konusu olmak eğlenceli değil, başkalarını ağlatmak sıkıcı değil!
  İyi bir hükümdar , tatlı bal gibidir, önce yalanır, sonra tükürülür !
  Ve kötü hükümdar pelin otu gibi önce dümdüz edilecek , sonra çiğnenecek!
  Evet, altın yumuşaktır ama aşılmaz bir kalkan oluşturmak için kolaylıkla kullanılabilir!
  Kalite her zaman miktarın üstündedir; bir okyanus dolusu inci arpa lapası bile baltaya engel teşkil etmez!
  İyilik korkuyla zayıflatıldığında kötülük güçle doludur!
  Şaka iyidir, akşam yemeği için kaşık iyidir ve muhtaç durumdaki yardım da iyidir!
  Bir veya iki kez şanslı olabilirsiniz; beceri olmadan şans kaybolur!
  Leo Tolstoy olmayan herkes edebiyat serserisidir!
  Edebiyatın enayisi olmak için Tolstoy olarak doğmanıza gerek yok!
  Boşanma karşısında utanmak için nedenler yerine daha fazla eşe sahip olmaya içelim!
  Şehvet, kadınların şefkatinden daha çok erkeği yok etti!
  Doğru göz, çekik eller, düşman ıskalamaz - miyop!
  Felsefe yaşamı uzatmaz ama parçaları uzatarak onu süslü kılar!
  Bir komutan becerisiyle kazanır, bir kasap sayılarla, bir dahi sanatıyla, sahtekâr bir sahtekarlıkla!
  O halde içelim ki umut ölmesin ve sadece umudu yaşayamayanlar ölsün!
  Umut en son ölür ... Ve ilki, bunu haklı çıkarmayanlardır!
  Savaşta mantık göreceli bir kavramdır, tıpkı çikolata gibi; daha barlara hayran olmaya vakit bulamadan onlar çoktan ağzınızdadır; yutmaya vakit bulamadan yan yan dışarı çıkarlar!
  Başarı bazen kokar, başarı ceset gibi kokar ama mutluluk kokamaz!
  Tanrı her şeyin yüzeyindedir, Şeytan ise ayrıntılarında!
  Dövülmek bir mazoşist için bile hoş değildir!
  Tanrının bilmediği şey sadece cevaplayamadığı bir sorudur!
  Bir maymun, kelimenin tam anlamıyla yalnızca bir hayvan olabileceği için insandan daha iyidir!
  Hayırlara götürmeyen hutbe, baltaya giden yola benzer!
  İncil metinleri üzerine herhangi bir doktrin oluşturmak, Grimm Kardeşler'in masallarından kuantum mekaniğini incelemekle aynı şeydir!
  Tanrı olmak zordur ama şeytan olarak kalmak tamamen dayanılmazdır!
  Düşman sayısı iki katına çıksa bile zihin gücü dört katına çıkar!
  Hayat insanlarla değil doğayla tam bir uzlaşmadır!
  Alın çan şeklindedir , bu da hecenin havalı olduğu anlamına gelir!
  aptallar için yazılmaz , doğa kanunları dahiler için yazılmaz!
  Aptalca ve anlamsız şeyler hakkındaki düşünceleri gizlemek için dil akıllılara verilmiştir !
  Üzüntüdeki komikliği gören, ciddi bir sevinçten trajik bir şekilde kör olur!
  - Acele etmeden acele edin - acele etmeden acele edin! Karmaşık bir eylemi çözerek dersten A alın!
  Kazananlar yargılanmıyor ... Yine de bazen yargılanıyorlar!
  - İnsan aptallığı, insanlara düşman olan tanrıların müttefikidir!
  Ahırdaki adam adamdır ama saraydaki domuz bile domuzdan daha yükseğe çıkamaz!
  İki sonsuz şey vardır: Evren ve insan yaratıcılığı, ancak birincisi görecelidir, ikincisi mutlaktır!
  hızlı uçuşu sevmez ki !
  - Herkes cehenneme gitmek istemez ama sadece çok az kişi şeytanın fırsatının tadına varabilir!
  Ancak gözyaşlarıyla sulamadan sevinç hasadını toplayamazsınız ve sulama olmadan başarı defneleri yeşermez!
  Tanrı her şeyin içindedir, ya da onun yüzeyindedir, Şeytan ise şeylerin yokluğunda ya da maddi kıtlığın derinliklerindedir!
  Kim dikkatli olmak için zaman ayırırsa, cenazesinde sonsuzluğu kurtaracak!
  Susmak altındır, söz gümüştür ama bir kadının ağzından o kadar çok şey dökülür ki elmaslar bile donuklaşır!
  Sessizlik altındır ve anlamlı akışların uzun süre saklanması paslanmayacaktır!
  Ve altın sessizce toprağa gömülürse değerini kaybeder!
  yüksek sesle sadaka dilenmek yerine cüzdanınızı daha fazla altınla doldurursunuz !
  Savaş asla sıkıcı değildir, rutin olabilir ama yalnızca ilk atışa kadar!
  Barış zamanı tekrarlayıcı olma eğilimindedir ve yalnızca savaş her zaman bireyseldir!
  Savaşta, satrançta olduğu gibi hata yapamazsınız, ancak fark, sürekli zaman baskısındadır!
  Savaş, daha ilk hamleden önce bile sonsuz bir zaman sorunudur!
  Satrançta hamleler sırayla yapılır, ancak savaşta hamleler sırayla yapılır!
  Savaş satranca benzer, ancak kuralları yoktur ve gerçek zamanlı olarak gerçekleşir!
  Savaşta sonsuz bir zaman kıtlığı olur, barış hüküm sürdüğünde eğlence kıtlığı olur!
  Savaştaki en ilginç şey, her şeyin her zaman ciddi olması ve teslim olmanın yalnızca eğlence amaçlı olmasıdır !
  Sahte bir şekilde vazgeçebilirsin, ama ne yazık ki sadece gerçekten vazgeçebilirsin!
  Eğitimin zorlu çalışması, dövüş kolaylığıyla karşılığını veriyor! Tembel olmayan kahraman olur!
  Ölmediğiniz sürece öğrenmek için asla geç değildir!
  Ateist olmadığı sürece ölü bir adamın bile intikam alma şansı vardır!
  Ateist olmak ölümsüz olmaktan vazgeçmek demektir!
  Kafalarıyla düşünürler ama mideleriyle hareket ederler!
  Kötülük kalplerde değil midelerde yaşar!
  Kalp sadece zaman zaman bencildir, ama mide her zaman!
  Mide vücudun en korkunç kısmıdır ama bizi çalışmaya motive eden de budur!
  Kalp olmadan insan olmaz, mide olmadan insan açgözlülüğü olmaz!
  Kalbi rahatlatır, mideyi rahatlatırlar!
  Bir arabanın ne kadara mal olduğu umurumda değil, asıl mesele Anavatan'ın prestijinin bedelinin olmaması!
  Eğer İsa kalpte yaşıyorsa, Şeytan da midede yaşıyor demektir!
  Boş bir mide, cüzdanınızı doldurmanızı teşvik eder!
  Boş bir kafa cüzdanınızı boşaltır!
  Büyük bir göbek harika bir insanın işareti değildir, ancak iradenin az olduğunu gösterir!
  Boş bir mide, ruhu acıyla doldurur!
  En ağır göbek, boşluğu beyinsiz bir kafadan gelendir!
  Kadın kurt gibi ayaklarından beslenir, ancak topuklu ayakkabıyla!
  Gelecekte birçok kişi altın dağları vaat ediyor, ancak mutluluk hala çok yakında!
  başarı için her zaman her şeyinizi vermelisiniz !
  Hedef fener gibidir, onun için çabalarsınız ama ulaştığınızda sorunların daha da arttığını görürsünüz!
  Sigara özellikle müşteriye karşı en etkili öldürücüdür ! Sigara sessiz tüfeğe benzer ama amatör birinin elinde bile öldürücüdür!
  Sigara en güvenilir keskin nişancıdır, her zaman öldürür!
  Sigaranın tadı acıdır ama şekerden daha fazlasını çeker!
  Sigara kötü bir kız gibidir ama ondan ayrılmak çok daha acı vericidir!
  Sigara, el bombasından farklı olarak atıldığında ömrü uzatır!
  Savaşta hedefe giden en kısa yol dolambaçlı bir manevradır ve saf gerçek ise aşağılık bir aldatmacadır!
  Döner kavşak manevrası, hedefinize giden yolu kısaltmanın en kesin yoludur!
  Hayat kırmızıdır ama kızıl kanla ayrılır!
  Savaşta hayat değerini kaybeder ama anlam kazanır !
  Savaş , bir damat gibi ihanete karşı hassastır, ancak bunun oyalanmasına izin vermez!
  Savaş, erkeklerin bedenlerini yiyip bitiren şehvetli bir kadındır!
  hoş bir eğlence değildir !
  Savaş, bir fahişe gibi pahalı ve değişkendir, ancak her zaman kahramanca bir anı bırakır!
  Savaş bir rüyaya benzemez; güçlü duygular olmadan yapamazsınız!
  Dünya sıkıcı ve rahatlatıcı, savaş ise ilginç ve heyecan verici!
  Savaş, bu kan ve ter, cesareti doğuran fideleri döller!
  Savaş süreci ne kadar ilginç olursa olsun herkes sonunu istiyor!
  Savaş bir kitap değildir, onu çarparak kapatamazsınız, onu yastığınızın altına saklayamazsınız, onu da kirletebilirsiniz!
  Savaş bir dindir: fanatizmi, disiplini, sorgusuz sualsiz itaati gerektirir ama tanrıları her zaman ölümlüdür!
  Kumarhanede olduğu gibi savaşta da risk yüksektir ancak kazançlar kısa ömürlüdür!
  Asker ölümlüdür, şan unutulur, ganimetler aşınır ve yalnızca yeni bir katliam başlatmanın nedenleri ortadan kaldırılamaz !
  Bir katili cephede asker olmadığı sürece küçümseriz; eğer savaş alanında bir yağmacıysa bir hırsızı küçümseriz, iki kat daha fazla!
  Asker, bu zırhı cesaret ve şeref taşıyan bir şövalye! Tacı sağduyu ve zeka olan General Baron!
  Asker gururlu görünüyor, er ise aşağılayıcı geliyor!
  Saldırıda ilk olan ölebilir ama sonuncusu hafızalarda kalmayacak!
  Saldırmaktansa ganimeti paylaşan ilk olmak daha iyidir!
  Savaş, tıpkı bir kadın gibi, yalnızca erkekleri kırmadan yere serer!
  Bir kadının, savaşın aksine, bir erkeği öldürmek için acelesi yoktur!
  Savaş, kadınların aksine hiçbir zaman görevlendirilen erkek sayısıyla yetinmez!
  Savaş en doyumsuz kadındır, erkekler ona asla yetmez ve bir kadını reddetmez!
  Kadınlar kavga etmekten hoşlanmaz ama bir erkeği öldürme dürtüsü kurşundan çok daha kötü değildir!
  Küçük bir kurşun bile bir erkeği öldürebilir, kocaman yürekli bir kadın onu mutlu edebilir!
  Büyük bir kalp çoğu zaman az kişisel çıkara yol açar!
  Savaşın bir kadın yüzü yoktur ama erkeklerin kanını bir eşten daha iyi çeker!
  Savaş neşe getirmez ama saldırgan içgüdüleri tatmin eder!
  Savaşta neşe, düşmanların cesetleri sadece bedeldir!
  Savaş tarlanın sürülmesidir; cesetlerle gübrelenir, kanla sulanır ama zaferle çıkar!
  Zafer cesetler ve kanla beslenir ama zaferle meyve verir!
  Savaş insan yiyen bir çiçek gibidir, parlak, etobur ve kötü kokulu!
  Savaş ilerlemenin anası, tembelliğin üvey annesidir!
  Ve savaşta bir askerin canının değeri yoktur, generallerin bile kaybıdır!
  Barış istiyorsanız korku aşılayın; savaş istiyorsanız kahkaha aşılayın!
  Askeri işlerde alay konusu değilseniz gülmek günah değildir!
  Savaş sirke benzer, son gülen yalnızca kazanan olur!
  Sirkte olduğu gibi savaşta da yalnızca sinsi, ciddi katil!
  , yumuşak bir rejim altında kaos ve özensizlikten daha iyidir !
  Ölüm bir gelenektir, alçaklık mutlaktır !
  Kral ne kadar büyük olursa olsun, tıpkı avcı gibi mezara gidecektir!
  Bir politikacı her zaman yalan söyler ama gerçekten ölür!
  Ölümsüzlük gerçektir ama ölüm bir yanılsamadır!
  Krallar her şeyi yapabilir ama tek bir kral mezardan kaçıp yeryüzüne inemez!
  Herkes güzel yaşamak ister ama sadece birkaçı onurlu bir şekilde ölür!
  Ölüm, başarının ışınlarıyla parlamadığı sürece bela vaat ediyor!
  Eğlencesiz hayat, hobisiz aşktır!
  Aşk olduğunda iyi, kan döküldüğünde daha kötü!
  Seks bir meşale gibidir, ancak yeniden doldurmanın maliyeti daha fazladır!
  Seks olmadan yaşayabilirsin ama üreyemezsin!
  Aşk ne kadar sıcaksa kan da o kadar güçlü akar!
  İnsanlar aşk ister, hayvanlar seks ister, dahiler ise vahiy ister!
  Domuzlar bile çiftleşir, estetikçiler buna bayılır!
  Seks de ölçülü olmayı gerektirir, ne kadar çoksa o kadar iyi!
  Aşkta sınır yoktur, sekste kelimeler yeterlidir!
  Eğer yüreğinde bir alev varsa, ateş altında olmak daha kolaydır!
  Kabil'in ruhu olmaktansa, alevler içinde yanmak daha iyidir!
  Savaş grup sekstir: çok fazla inleme ve çığlık var ama bin bakireden bile bu kadar kan akmayacak!
  Seks savaş gibidir ama o kadar uzun ve rutin değildir!
  Kavga etmek sevişmek gibidir ama inlemek teşvik edilmez!
  Seks elbette iyidir ama kan öksürmek kötüdür!
  Savaş zordur ama aşağılanma her türlü askeri yükten daha ağırdır!
  Yaşamak istiyorsanız savaşmayı öğrenin, hayatta kalmak istiyorsanız kazanmayı öğrenin!
  Savaşta korkmak dışında her yol iyidir!
  Herkes savaşabilir ama yalnızca layık olanlar kazanabilir!
  Savaş düşünme yeri değildir, büyük çılgınlıklarla doludur!
  Anavatanı takas etmektense savaşmak daha iyidir!
  Savaş şeker değildir ama yuttuğunuzda içinizi neşeyle doldurur!
  Savaş asla bitmez, yalnızca top atışlarının uğultusu azalır!
  Top sesi dinebilir, namlu patlayabilir ama savaş asla durmayacak!
  Savaşta en ilginç şey öngörülemezliktir, gerçek mücadeledir!
  Halk düşmanları idam edildi diye Stalin döneminde fiyatlar neden düştü?
  Boş yere ayakkabı giymektense, para için soyunmak daha iyidir!
  Çıplak ayakla yürümek mecazi anlamda ayakkabı giymekten daha güzel!
  Savaş sirke benzer, sadece kahkaha yerine gözyaşları vardır ve arena bir gezegen büyüklüğündedir!
  Barış istiyorum, savaş çıkıyor, savaş istiyorum, teslim oluyor!
  Savaş bir bakıma annedir, gerçek kardeşliği doğurur!
  Savaş kötüdür ama iyi yoldaşlar doğurur!
  Zihin kısa devre değilse uzun kollar iyidir!
  Güç kazanır ve yalnızca pratik akıl zafer armağanlarını ödüllendirir!
  Güç ve zeka, karı koca gibi, yalnızca çiftler halinde zafer doğurur!
  Bir piramidin aksine bir kişinin dayanıklılık konusunda düz olmayan bir desteği vardır!
  Piramidin dört köşesi vardır, ancak düz yüzey ona denge sağlar!
  berbat bir hayattan daha iyidir !
  Vahşi doğada Tanrı olmak iyidir ama bölgede şeytan olmak kötüdür!
  Güneş yarım günde batar ama ihtişamı yüzyıllarca kalır!
  Şöhret kısa ömürlüdür, diğer her şey hariç!
  Sonsuza kadar yaşa, sonsuza kadar öğren ama yeniden öğrenme!
  Zafer çok parlak olabilir, altından daha parlak olabilir ama zamanla daha çok solar!
  Zafer güneş gibidir ama geceleri batmaz!
  Emekle de olsa ünlü olmak kolay değildir ama tembellik kolaylıkla rezilliğe yol açar!
  Şöhret ateş gibidir, göze hoş gelir ama onu elde etmek için birini yakmanız gerekir!
  içinde olmak güzel , şöhrete tutunan sineklerin arasında olmak kötü!
  . 7. BÖLÜM
  Çocuk prens Oenomaus uyandıktan sonra tekrar tekerleğe zincirlenir. Bundan önce serin bir derede yıkanmasına ve dişlerini fırçalamasına izin verildi. Daha sonra mütevazı bir kahvaltı yapın.
  Ve bir çocuğun vücudunda sürekli hareket halinde hareket etmeye devam edin, böylece taş vebası tarafından zincirlenmezsiniz. Bu yüce kişinin ve büyük elf imparatorluğunun varisinin zorlu kaderi budur.
  Hayatta kalmanın tek yolu genç bir köle olmak ve çok çalışmaktır. Bu, taşlaşmaya karşı geçici koruma sağlar. Burada varlığınızı uzatmak için bazı fırsatlar var ama bu oldukça rahatsız edici ve acı verici.
  Ancak çarkı döndüren çocuk, zengin hayal gücünü kullanarak kendisini hayali bir dünyaya kaptırır ve gönüllü-zorunlu esaret altındaki neşesiz varlığını aydınlatır.
  Bir kabin görevlisi küçük, üç başlı bir ejderhanın üzerinde uçuyor. Bilinmeyen bir ülkede, henüz ne olduğunu bilmeden, daha güçlü cinsiyete ne getirebileceğini ve erkeklerin yok olmasını ve taşlaşmasını durdurabileceğini bulmak istiyor.
  Ejderha da hala bir çocuk ve oğlan çok fazla yaşında değil ve üzerinde sadece şort ve savaş cephaneliği olan bir sırt çantası ve kemerinde bir yay, iki kılıç ve bir çift hançer var.
  Oenomaus atının üzerinde uçuyor. Ve yanında küçük bir ejderhanın üzerinde Margarita kızı oturuyor. Üzerinde yalnızca bronzlaşmış bir tunik var ve çıplak ayak parmaklarında sihirli yüzükler var. Mücadeleyi temsil ediyor insan dünyasından bir hit .
  Kız basit değil. Dünya'da Büyük Vatanseverlik Savaşı sırasında partizan ve istihbarat subayıydı. Ve ölümünden sonra sihir ve büyü dünyasına taşındı. Ve doksan üç yılı aşkın bir süredir bu işin içinde. Dragon Akademisi'nden mezun oldu ve güçlü büyücülükte ustalaştı. Ama Almanlar onu astığındaki haliyle aynı görünüyor. Bazı nedenlerden dolayı büyümüyor ve bu Margarita'yı üzüyor. Ne kadar süre ebedi çocuk kalabilirsin?
  Doğru, Oenomaus kendisinin yetişkin bir elf prensi olduğunu ancak köle çocuk olduğunu söylüyor. Ayrıca bu yüzden bu konuda üzgün. Hayır olmasına rağmen çocuk olmak o kadar da kötü değil ama aynı zamanda köle olunca...
  Ama şimdi o zaten başka bir dünyada, köle çarkını döndürmüyor, bir ejderhanın üzerinde uçuyor. Ve onunla birlikte karda yalınayak idam edilmeye götürülen partizan kız Margarita da vardı. Ondan önce de bana işkence yaptılar. Dikenli tellerle sırtını kestiler ve genç kahramanın tabanlarını ateşte kızarttılar.
  Kabarcıklarla kaplıdırlar ve soğuk kara bastığınızda, kavrulmuş ayaklarınızdaki ağrılı kaşıntı azaldıkça, bu neredeyse hoş bir duygudur. Ve öncünün boynunda bir plaket vardı: "Ben bir partizanım." Asıldıklarında pek acımıyor, Almanların ve polislerin mutlu yüzlerine bakmak sadece iğrenç. Peki korku, ya bir öncü ve ateşli bir ateist gibi cehennem onu bekliyorsa? Sadece topuklarınızı değil tüm vücudunuzu sonsuza kadar kızartacakları yer.
  Peki neden böyle saçmalıklara inanıyor? Gerçi bu kadar az yaşamış biri olarak ölmek ve unutulmak çok yazık.
  Ancak narin boynundaki ilmik sıkıldığında kız bir ejderhanın üzerinde uyandı. Ve yanında melek kadar güzel bir peri vardı. Ve Margarita cennetin hâlâ var olduğunu düşünüyordu. Öncü kahramanlar ve ateistler için çok özel bir cennet.
  Ama aslında büyülü dünyada iyi, kötü ve onun sorunları var. Büyü kullanılarak kesikleri ve yanıkları hızla iyileşti. Ve kız Dragon Akademisine en genç sınıfta girdi. Ama yetenekliydi, yetenekliydi ve çabuk öğreniyordu.
  Ve güçlü büyü becerilerinde ustalaştı. Bu nedenle, çocuksu görünümüne rağmen, daha güçlü cinsiyeti kurtarmaya yardımcı olacak bir şey bulmak için Prens Oenomaus ile özel bir göreve gitti . Sonuçta erkeklerin olmadığı bir dünya uyum ve ilgiden yoksundur. Ve adil seks bundan sıkılıyor ve rahatsız oluyor.
  Margarita uçarken şunları söyledi:
  - Bazen erkeklerin geri döneceğini düşünüyorum, sonra ne olacak? Kimin küçük bir kıza ihtiyacı var? Keşke büyüyüp yetişkin olabilseydim!
  Oenomaus kendinden emin bir ses tonuyla cevap verdi:
  -Eğer sihir erkeklere yeniden hayat veriyorsa, o zaman sizi bir yetişkin de yapması mümkündür. Elflerin, perilerin ve orman perilerinin yaşlanmadığını ve bu onların doğal özelliği olduğunu unutmayın. Ama insan kadınları, hayır. Çirkin, iğrenç ve kambur yaşlı kadınlara dönüşmelerini önlemek için güçlü bir büyüye ihtiyaç vardır. Ve çirkin, yaşlı bir kadın olmak, güzel bir kız olmaktan çok daha kötüdür. İnsanlara saldıran yaşlılık hastalıklarından bahsetmiyorum bile. Dünyada ciddi bir sihir yok ve muhtemelen yaşlılığın, özellikle de kadınlar için ne kadar iğrenç ve iğrenç olduğunu kendi gözlerinizle görmüşsünüzdür.
  Margarita başını olumsuz anlamda salladı:
  - Hayır, yaşlı bir kadın olmak istemiyorum! Yaşlı bir kraliçe olmaktansa genç bir köle olmak daha iyidir!
  Çocuk prens kıkırdadı ve şunları kaydetti:
  - Sonsuza kadar genç kalacaksın, sonsuza kadar yalınayak olacaksın!
  Kız güldü ve şunu söyledi:
  - Savaştan önce şehirli bir kızdım. Leningrad'da çıplak ayakla yürümek bir şekilde uygunsuzdu ve oradaki iklim pek sıcak değildi. Bu nedenle köyde başıboş dolaşmaktan bir şekilde utanıyordum . Ancak işgal sırasında çocukların sandaletleri yırtıldığında ve küçük ayakkabı almanın çok zor olduğu bir dönemde böyle bir şeyi yapmayı öğrendim. Ve bilirsiniz, ilk günlerde acı verici ve soğuktur, özellikle de hareket etmezseniz, ama sonra alışırsınız ve hatta hoştur. Üstelik Ukrayna'da yazlar çok sıcak ve yumuşak geçiyor.
  Çocuk prens başını salladı:
  - Evet! Anladım. Ama bakın kim uçuyor!
  Gerçekten de önlerinde yaldızlı stupalı bir kadın belirdi. Hayır, Baba Yaga değil ama çok fazla makyajla da olsa muhteşem bir sarışın güzellik. Ve inci dişleriyle parıldıyor. Ve süpürge yerine tamamen modern bir elektrikli süpürgesi var. Evet, bu eğlenceli bir hikaye.
  Çocukları öptü ve şarkı söyledi:
  Chanterelles, sincaplarla dolu,
  Biraz reçel saklayacağım...
  Sonuçta, erkekler ve kızlar
  Sonuçta, erkekler ve kızlar...
  Gerçekten, gerçekten, gerçekten onu seviyorum!
  Margarita yanıt olarak başını salladı ve şunları kaydetti:
  - Evet, bu modernliktir. Yeni bir şekilde eski bir stupa!
  Elektrikli süpürgeli sarışın görünüşe göre bunu duymuş ve arkasını dönerek hayal kırıklığıyla kükredi:
  - Stupanın eski olduğu fikrine nereden kapıldın? Evet, siz kendiniz Dünyanızda kalsaydınız çoktan yaşlı bir kadın olurdunuz! Ve tabutta olmasa da çok çirkin !
  Margarita iç çekerek kabul etti:
  - Evet bu doğru! Muhtemelen kemikler mezarda yüzerdi ya da o kadar çirkinleşirdi ki, bakmak iğrenç olurdu.
  Oenomaus şunları kaydetti:
  - İnsanlar Allah'tan mahrum yaratıklardır. Elflerin sahip olduğu şeyden yoksun bırakıldılar: sonsuz gençlik! Ve daha güçlü cinsiyetin de sakallarını tıraş etmesi gerekiyor. Çocuklar bunun çok acı verici ve nahoş olduğunu söylüyor!
  Elektrikli süpürgeli sarışın onu alıp salladı. Ve çok renkli baloncuklar genç ejderhaların üzerinde oturan çocuklara doğru uçtu.
  Cevap olarak adamlar ejderhalarından üflediler ve baloncuklar geri uçtu, karşılık olarak sarışın asasını salladı. Ve her şey dönmeye başladı.
  Baloncuklar sanki sarılmış gibi yuvarlak bir dansla dönmeye başladı. Ve harikaydı .
  Kız şunları kaydetti:
  - Sen Baba Yaga değilsin - kemik bacak,
  Ve havalı bir sarışın mutluluğun yarısıdır!
  Elektrikli süpürgeli savaşçı öfkeyle şunları söyledi:
  Çocuklar trafik sıkışıklığı kadar aptaldır
  Ağa çekiliyorsun...
  Seni kazana yükleyeceğim,
  Senin için ateş yakacağım!
  Ve yanıt olarak çok neşeli ve neşeli bir kahkaha var. Bu gerçekten harika bir kadın.
  Çocuklar ejderhalarının üzerinde dönüp Baba Yaga'nın yanına atladılar. Kız sırt çantasından bir sapan çıkardı ve cıvıldadı:
  - Almak istiyor musun?
  Sarışın güldü ve pulsarıyla öncü büyücüye vurdu. Ejderhasından kaçtı. Ve karşılık olarak o da sapanla haç işareti yapacak ve sizi nasıl tekmeleyecek .
  Ve ateşli bir ağ genç Baba Yaga'yı dolaştırdı. Bu yüzden kendini buna bağlı buldu.
  Oenomai adlı çocuk şunları kaydetti:
  - Peki itiraf edin hangi çocuğu kaçırdınız?
  Partizan kız başını salladı:
  - Sağ! Topa benzer bir burnun olduğunu biliyoruz!
  Sarışın Yaga hırladı, dönüyordu:
  - Evet, seni bunun için alacağım ve...
  Güzel , konuşmadan sarsıldı ve ağı kırmaya çalıştı. Ancak öncü kadın kahraman sapanı geçti ve sihir ve kehanetlerin enerjisiyle Yagina'ya ateş etti. Sarışın nasıl da titremeye ve kıvranmaya başladı. Ve kız şarkı söyledi:
  Zor zamanlarda ilham aldık
  İradeyi çelikten daha güçlü kılmak...
  Dünyayı vebadan kurtardı -
  Sevgili Yoldaş Stalin!
  
  Ölçtüğüm birçok görüntüde ,
  Sonsuz bir evrende...
  Bize doğru yolu açtın
  Muhtemelen bunu gösteriyor!
  
  Şok uyguladım
  Solcenizm'den gelen büyü...
  İşte program:
  Faşizmin boyunduruğu düşecek!
  Elf çocuk şunları kaydetti:
  - Görünüşe göre harika bir adamdı, Stalin! Ama muhtemelen dünyadaki tüm insanlar gibi o da yaşlanıyordu.
  Kız ayrıca genç modifikasyonda Baba Yaga'ya ateş etti ve cıvıldadı:
  Lenin kalbimde yaşıyor
  Üzüntüyü bilelim diye...
  Uzayın kapısı açıldı
  Yıldızlar üstümüzde parlıyordu!
  Sarışın Yaga yalvardı:
  - Yeterli! Bırak beni, talep et, her şeyi yaparım!
  Margarita şu tweeti attı:
  - Yakalanan çocukları serbest bırakın! O zaman belki seni affederiz. Bunlardan kaç tanesini elektrikli süpürgenize çektiniz?
  Sarışın mırıldandı:
  - Seni dışarı çıkaracağım! Haçın büyüsünü bana yapma!
  Kız arkasını döndü. Modaya uygun hanımefendiyle ateşli ağ uyudu. Ve etrafında döndü . Margarita uyardı:
  - Aldatmadan bütün çocukları bırakın!
  Sarışın ciddiyetle güvence verdi:
  - Söz veriyorum!
  Ve elektrikli süpürgeyi açtım. İçerisinden çocukların soluk gölgeleri fırlamaya başladı. Yarı saydam, hayaletler gibi. Ancak Margarita sihirli değneğini salladı ve bu gölgeler kız ve erkek çocuklara dönüştü. İkincisinin üç katı daha vardı. Ama yine de Oenomai mutluydu:
  - En azından bu dünyada daha güçlü bir seks var. Ve adamlarımızın neredeyse tamamı öldü!
  Margarita parlak bir gülümsemeyle şunları söyledi:
  - Gelmedi! Ve tanrılara şükürler olsun!
  Oğlanlardan biri yalınayak ama yırtık da olsa lüks bir kaşkorseyle Oenomaia'ya uçtu ve kendini tanıttı:
  - Vikont de Lafer! Vay be, elektrikli süpürgenin içinde olmak ne kadar iğrenç. Ve bu sürtük aynı zamanda gerçek ejderha derisinden yapılmış botlarımı da çıkardı.
  Margarita sırıtarak mırıldandı:
  - Haydi, çalınan şeyi Vikonta iade edin !
  Sarışın Yaga mırıldandı:
  - Gelemem!
  Oenomaus da sihirli asasını çıkardı ve onu sallayarak kükredi:
  - Ve neden böyle?
  Güzel cadı homurdandı :
  - Onları sattım! Çok prestijliydiler. Bir prens onlara yarım çuval altın ödedi!
  Margarita mırıldandı:
  - Peki beyaz ... Bunun için çizmelerini senden alacağız. Ayrıca ejderha derisinden ve hatta kaplan derisinden de yapılırlar.
  Sarışın Yaga şunları söyledi:
  - Çocuğa çok büyük olacaklar. Ve benim rütbemdeki bir cadının çıplak ayakla görünmesi utanç verici olurdu.
  Margarita güldü ve cevap verdi:
  "Ben de zayıf bir cadı değilim ama her zaman çıplak ayaklıyım, soğuk dünyalarda bile." Ve sen öyle bir hanımefendisin ki. Ve çocuğun boyunu ayarlayacağım!
  Prens Oenomaus kükredi:
  - Ve çocukları kaçırmayacağına dair yemin et. Aksi takdirde sizi Tanrıların mahkemesine götüreceğiz.
  Genç Baba Yaga kekeledi:
  - Onlara kötü bir şey yapmıyorum. Sonsuza kadar genç ve güzel kalmamı sağlayan şey sadece çocukların enerjisi. Ve böylece hayattalar.
  Margarita şiddetle homurdandı:
  - Gençleşmenin başka bir yolunu bulacaksınız. Aslında sana bir ders vermenin zamanı geldi.
  Ve kız bir büyü mırıldandı. Ve çıplak ayak parmaklarından ve sihirli asasının ucundan pulsar enerjisi akışlarını nasıl serbest bıraktığını.
  Ve sarışına vurdular. Bir anda küçüldü ve küçüldü. Artık karşılarında uzun boylu bir kız yerine, on yaşından büyük olmayan, at kuyruklu, çıplak ayaklı, korkmuş bir kız vardı. O fısıldadı:
  - Gerek yok! İyi olacağım! Bana şaplak atma!
  Margarita'nın elinde çizmeler vardı. Avucunu salladı ve serbest bırakılan diğer çocuklarla birlikte sanki havada ağırlıksızmış gibi yürüyen yalınayak oğlan Viscount'a doğru süzüldüler.
  Soylu bir aileden bir çocuk botlarını giydi ve şarkı söyledi:
  Çocuğun etrafında pek çok tehlike var.
  Bazen dünya soğuk bir taş gibi parlar...
  Ancak oğlumuz kanepeden kalktı.
  Çünkü o asil bir savaşçıdır, inanın bana!
  Yaga kızı sakinleşti ve mırıldandı:
  - Beni kırbaçlamayacak mısın?
  Margarita sert bir şekilde şunları söyledi:
  - Eğer çirkin davranmıyorsanız neden kırbaçlanacaksınız?
  Sarışın kız cıvıldadı ve pembe yanağından bir gözyaşı aktı:
  "Artık bir çocuğum ve diğer cadılar bana saygı duymuyor!"
  Serbest bırakılan kızlardan biri şunları söyledi:
  - Biz de çocuğuz ve bu konuda ağlamayız!
  Oğlanlar ve kızlar güldüler.
  Margarita şunları kaydetti:
  - Aç olmalısın! Belki aşağıya inip orada bir şeyler yiyebiliriz?
  Çocuklar gürültü yaptı. Vikont aşağıya baktı ve şunları söyledi:
  - Altımızda devin kalesi var ve o Baba Yaga'dan daha iyi değil. Bu yüzden...
  Oenomaus haykırdı:
  - Ve devin esaret altında çocukları da var. Onlara yardım etmeliyiz.
  Margarita gülümsedi ve Yaga kızına şunu önerdi:
  - Belki çocukları bir araya toplayıp devden kurtarabiliriz? Bir iyilik yaparsan peri akademisine kabul edilirsin. Orada iyi işler yapmayı öğreneceksiniz!
  Cadı kız şarkı söyledi:
  İnsanlara kim yardım ediyor
  Zamanını boşa harcıyor...
  İyi işler -
  Ünlü olamazsın!
  Margarita itiraz etti:
  Bir çiçeğin yaprağı kırılgandır,
  Eğer uzun zaman önce yırtılmışsa...
  Etraftaki dünya acımasız olmasına rağmen,
  İyilik yapmak istiyorum!
  
  İnsanlara iyilik yapın
  İyi işler yapmak...
  Ve çiçekler gibi çiçek açacaklar,
  Işıkta mavi çiçekler!
  Çocuk prens daha ciddi bir ses tonuyla şunları söyledi:
  iyilik yapmaya , kötülükle mücadele etmeye çalışıyorsun, inanıyorum ki bu hoşuna gidecek!
  Yaga kızı yumruklarını sıktı ve şöyle dedi:
  - Peki deneyeceğim. Yine de kötü cadılara geri dönüş yok; gülecekler ve sizi çimdikleyecekler ! İyi bir peri olarak yeniden eğitim alacağım!
  Margarita gülümsedi ve şarkı söyledi:
  Dünyada zeka sahibi olan herkes,
  Her zaman arkadaş olmalıyız...
  Böylece atış poligonunda olduğu gibi olmaz -
  Akıllı oyun olmadı!
  Çocuk prens cıvıldadı:
  - Haydi deve inelim!
  bir çocuk sürüsü gökten fırladı.
  Margarita ve Oenomai ejderhaların üzerine, kız olan Yaga ise havanın üzerine indiler. Ve çocukların elleri için fazla büyük görünmesine rağmen elektrikli süpürge de yanında kaldı.
  Bu yere inen takım. Devin, içinden büyük kafataslarının çıktığı kulelerin bulunduğu devasa kalesinde hiçbir şey yok . Ancak giriş, iskeletler ve bir grup ork tarafından kontrol ediliyor.
  Çocuklar indi. Savaşmaya hazırdılar. Yaga kızı elektrikli süpürgenin düğmesine bastı ve içinden kılıçlar, kılıçlar, mızraklar, hançerler ve hatta birkaç makineli tüfek düştü. Çocukların şaşkın bakışlarını görünce şöyle konuştu:
  - Elektrikli süpürgemle yakaladım. Bir süpürgeden çok daha iyi. Ve içinde bir sürü silah koleksiyonu var.
  Margarita sihirli asasını ve çıplak ayaklarını salladı ama sihirli yüzüklerle süslendi ve şöyle seslendi:
  - Şimdi silahına özel, mucizevi bir güç verecek bir büyü yapacağım.
  Ve büyücü kız şöyle dedi:
  - Abra , kabra , kodabra ! - Ve sihirli asasından ve sihirli yüzüklerinden enerji akışları uçtu. Ve Baba Yaga'nın çocuklara verdiği silah parlamaya başladı.
  Daha deneyimli bir savaşçı olan Oenomai, ince iğneler atan kısa, hafif bir makineli tüfek aldı. Çocuk sulu dudaklarını yaladı ve şarkı söyledi:
  - Makineli tüfekle iyi olmalı,
  Öfkeli çelik gibi vur...
  O kan şelale gibi akmadı,
  Ve evrende cennet hüküm sürdü!
  Çocuklar hep birlikte silahlarını kaldırarak bağırdılar:
  Cellat kurnaz ve zalimdir,
  İnsanlar duvara yaslandı...
  Ama inanıyorum ki fırtınalı filizimiz,
  Ama inanıyorum ki, güneş akımı -
  Hapishane zindanının karanlığını ortadan kaldırın!
  Ve böylece büyülü bir cephanelikle silahlanmış bir grup çocuk saldırıya koştu. Erkeklerin ve daha da çok sayıda kızın küçük, çıplak topukları parladı. Tüylü, pis kokulu , iğrenç orklardan oluşan bir alay onlara yaklaşmasına rağmen canavarlardan korkmuyorlardı.
  Bir ejderhanın üzerinde uçan Oenomai, makineli tüfekle düşmana ateş açtı. Küçük iğneler orkların kıllı vücutlarını deldi ve sonra bir mucize gerçekleşti: Büyük çikolatalara ve ballı çöreklere dönüştüler.
  Margarita ayrıca çıplak ayak parmaklarını ve üzerlerindeki sihirli yüzükleri kullanarak düşmanı tekmeledi . Ve böylece saldırıya uğrayan kılıçlı orklar hemen çikolata kaplı ve içi kuş sütü olan şekerler dahil her türlü lezzetli şey . Bu gerçekten çok lezzetli. Ve cheesecake'ler, haşhaş tohumu ve tarçınlı çörekler.
  Ve partizan kızın sihirli değneği dalgalanıyor ve muhteşem şeyler yaratıyor.
  Ve böylece çocuklar orklarla savaşa girdiler. Her şeyden önce Vikont. Oğlan çizmelerini giydikten sonra kıyafetleri yepyeni oldu. Ve sadece sağ elinde bir kılıçla savaşmakla kalmadı, aynı zamanda sol elinde de bir kılıç tuttu.
  Ve bıçağın dokunuşuyla muhteşem dönüşümler gerçekleşti. Artık bir ork yerine etkileyici büyüklükte kuru üzümlü bir turta ortaya çıktı. Ve kılıcın darbesinden çikolatalı cheesecake ortaya çıktı. Ve savaştaki diğer adamlar.
  Görünüşe göre daha gelişmiş bir ülkeden gelen bir kız, çıplak ayaklarını çimlere dayadı ve makineli tüfekle bir şeyler karaladı. Çeşitli masalsı dönüşümlere yol açan şey. Ve orkun içinden büyük, doldurulmuş bir sosis ve ardından da soslu bir hindi çıktı. Ve başka hangi lezzetli ikramlar ortaya çıkmadı.
  Ve bıçakların dokunuşuyla ortaya çıkan kokulu hindistan cevizi kekleri. Ve harika dondurma da.
  Partizan kız Margarita savaş coşkusuyla şarkı söylemeye başladı;
  Biz öncüleriz, komünizmin çocuklarıyız,
  Ülkeyi ayağa kaldırmak isteyenler ...
  Hitler öfkesinin hesabını sert bir şekilde verecek,
  Ezeceğiz, inan bana Şeytan!
  
  Allah'ın huzurunda yemin ettik
  gençlere kalbini verdi ...
  Oh, öncüleri sert bir şekilde yargılama,
  Yüce Allah onlara daha fazla güç verdi!
  
  Çıplak ayakla öne çıktık beyler.
  Vatanlarını koruyarak savaşmak istiyorlardı...
  Hem oğlanlar hem de tırpanlı kızlar bizim için,
  Ve sadakatimiz güçlü bir zırhtır!
  
  Moskova yakınlarında savaşlar şiddetlendi,
  Tanklar yanıyordu, asfalt eriyordu...
  Komünizmi göreceğiz, inanıyorum ki verdik,
  Ve bir faşisti geniş bir kılıçla alt edebilirsiniz!
  
  Bana inanmayın millet, Hitler her şeye kadir değildir.
  Her ne kadar Führer'in fikri hâlâ yaşıyor olsa da...
  Ve faşistlere sert bir darbe indirdik,
  Hadi büyük yolculuğumuza çıkalım !
  
  Rus düşmanlarından korkmayacağız,
  Anavatanımız SSCB'yi seviyoruz...
  Palyaço ruhuna sahip bir şövalye değilsin
  Tanrı'nın krallığına bir örnek verelim!
  
  Hitler bilmiyor, fena halde dövülecek,
  Cehennemin gücü onun içinde öfkeleniyor olsa da...
  Ve asalak Almanlar geliyor,
  Barışı ateşle dolduracak olan !
  
  Rusların büyüklüğü oynayarak kazanmaktır.
  Her ne kadar bunun arkasında devasa bir emek olsa da...
  Zaferin bereketli Mayıs ayında geleceğine inanıyorum.
  Ve Führer tamamen kaput olacak!
  
  Bu bizim inancımızdır, komünizmin gücüdür,
  SSCB sonsuza kadar refaha kavuşsun ...
  Faşizmin boyunduruğunu kıracağız biliyorsunuz.
  Rusya böyle bir ordu haline geldi!
  
  Fritzler Stalingrad'da yenildi.
  Güçlü yumruğumuzu tanıdılar...
  Ve harika hediyeler verdik.
  Ve diktatöre bir kuruş verdiler!
  
  Ülkem güzel Rusya,
  Kuzey Kutbu'nda elma ağaçları çiçek açıyor...
  Svarog ve Stalin biliyorsunuz Mesih'tir.
  Naziler Rus savaşçılardan kaçıyor!
  
  İşte evren bu kadar güzel
  Komünizm onun üzerinde parladığında...
  Ve denemeler eğitim amaçlı olacak,
  Uçuş sadece yukarı, bir saniye aşağı değil!
  
  Kışı vahşi bir kırmızı çığlıkla aldık ,
  Beyaz Muhafızların omurgasını kırdılar...
  Rusya'nın komünizmin düşmanları yenildi,
  Öğle yemeği için hâlâ kupalarımız var!
  
  Stalin'e çok sıkı sarıldık,
  Kızlar her donda çıplak ayakla...
  İnan bana güçlü bir insan oldun.
  Ve öncü büyüyüp şövalye oldu!
  
  Hayır, Rusya asla kırılmayacak,
  Ölümsüz Lenin yolu gösteriyor ...
  Parlak alevlerden korkmuyoruz,
  Ve Ruslar komünizmden vazgeçemezler!
  
  
  Rusya Anamız adına,
  Kalpleri tek bir çelenkte birleştirelim...
  Yaşasın, kızlar yüksek sesle bağırdılar,
  Harika bir rüya gerçek olacak!
  
  Evet inancımız her zaman babalarımızın yanında olmaktır.
  Ve eğer atalarını aşabilirsen...
  Sonsuza dek cesurca iyi işler yapacağız,
  Her ne kadar yirmiden fazla görünmese de!
  
  İnan bana, Anavatanımızı seviyoruz,
  Sonsuza kadar mutluluk istiyoruz...
  İnan bana Lucifer bizi yok etmeyecek.
  Yaz gelecek - soğuk kaybolacak!
  
  Rusya'da her şey muhteşem bir şekilde çiçek açacak,
  Sanki dünyadan belalar yok olmuş gibi...
  Komünizm çağının geleceğine inanıyorum.
  Zenginlik ve mutluluk sonsuza kadar sürecek!
  
  Bilim savaşta ölenleri diriltecek,
  İnsanlar sonsuza kadar gençliğe sahip olacak...
  Ve insan Yüce Allah gibidir,
  Kötü adamın sonsuza kadar ortadan kaybolacağını biliyorum!
  
  Kısacası mutluluk evrendeki herkes için parlıyor ,
  Dünyadaki tüm insanlar bir aile gibidir...
  Çocuklar cennette güler ve oynarlar,
  Beni bir şarkıyla seveceksin!
  Böylece şarkı söyledi ve çocuklar orkları büyülü silahlarla alışılmadık derecede lezzetli ve iştah açıcı bir şeye dönüştürdüler. Ancak cadı kız elektrikli süpürgeden enerji çıkardığında bile, acımasız orkların dönüştüğü balıklı bardaklar, garnitürler ve lezzetli kabuklu kuğular ortaya çıkmaya başladı . Ve çok güzeldi.
  Burada iyi bir büyünün etkisi altına giren goblin ork komutanı, güller, kremalı peygamber çiçekleri ve şekerlenmiş meyvelerle kaplı yemyeşil kokulu bir pastaya dönüştü.
  Ve pek çok farklı lezzetli şey, masum çocukların elinde sihirli silahlar doğurdu.
  Ancak orklardan sonra iskeletler de savaşa girdi. Büyük ve korkutucu. Tahta gibi hareket ediyorlardı. Çocuklar onlara kılıç ve kılıçlarla saldırdı, hançer fırlattı. Ejderhadan Oenomai ve yaya kız, iskeletlere makineli tüfekle ateş açtı.
  Margarita da sihir kullandı ve inci gibi dişlerini gösterdi. Ve somut mucizeler yarattı. Ve onun büyüsü, iskeletleri renkli dondurmalar ve zengin bir şekilde dekore edilmiş keklerle dolu altın şarap bardaklarına dönüştürdü.
  Ve Viscount de Lafer de dahil olmak üzere oğlanların kılıç darbelerinden her türlü lezzetli ve iştah açıcı şey ortaya çıktı. Ve kalenin her tarafına böyle bir aroma yayıldı. Sadece bir mucizeler mucizesi.
  Devasa iskeletlerin birinden bir dağ dolusu kek ortaya çıktı. Ve bu kekler çeşitli kremlerden gökkuşağının tüm renkleriyle parlıyordu.
  Evet burada çok lezzetli, çok iştah açıcı şeyler vardı. Bazı tehditkar siyah iskeletler devasa büyüklükte lolipoplara dönüştü.
  Aç çocuklar da lezzetli ikramları denemeden duramadılar. Margarita gong'u çaldı ve bağırdı:
  Mideler baş düşmanlarımızdır
  İnanın bizi kötü işlerin içine atıyorlar ...
  Bir çocuk turta gördüğünde,
  Mideleri alçakça çalmaya itiliyor!
  
  O yüzden bebeğim acele etme
  Zamanı gelecek ve yine yiyeceksin...
  Ve Tanrı'nın önünde günah işleme, sevgili varlık,
  Aksi takdirde ateşli silahlara dönüşeceksiniz!
  Oenomaus çocuklara şunları anlattı:
  - Yamyam devi yenilene kadar yemek yemek tehlikelidir. Baş kötü adam öldürülmeli!
  Yüksek bir ayak sesi duyuldu ve ilk başta alanın yarısını kaplayan, her türden kek ve tabakla dolu devasa bir gölge belirdi. Ve sonra boynuzlu devin kendisi. İspermeçet balinasının ağzı ve pençeli ayakları vardı . Ve o kadar uzun ki, kuleleri ve iskeletleriyle zaten devasa olan kaleden daha uzun.
  Çocuklar korkuyla ciyakladılar ve yamyam haydut hemen büyüdü.
  Margarita gülümseyerek şöyle dedi:
  - Korkma! O ancak ondan korktuğun zaman büyüktür!
  Oenomaus öfkeyle haykırdı:
  Korkak olmayabilirsin ama aptalın tekisin ve biz manzarayı gördük!
  Cadı kız Yaga cıvıldadı:
  - Sevgili, sevgili dev,
  Lezzetli tatlılar ister misiniz?
  Veya bir darbenin büyüsü,
  Tekrar ücretsiz alacaksınız!
  Margarita bağırdı:
  - Çocuklar hep birlikte bağırın: Sizden korkmuyoruz! Pekâlâ, hadi bir araya gelelim.
  bir korkuluğun önünde kendilerini toplamak erkekler için zordu . Kız küçük yuvarlak topuklarıyla kaçmaya başladı. Daha cesur olan Vikont de Lafer ve birkaç oğlan onları geride tutmaya başladı. Adamların korkudan solgun olduğu açıktı. Ve sonra Margarita cesaret vermek için savaştan bir dövüş şarkısı söyledi;
  Biz SSCB ülkesinden kızlarız,
  Bütün dünya için bir meşale olan...
  Bir büyüklük örneği gösterelim,
  İşte söylenen kahramanlıklar!
  
  Kızlar kırmızı bayrak altında doğdu
  Ve yalınayak ayazda koşuyorlar...
  Kızları ve oğulları Ruslar için savaşıyor,
  Bazen gelin adama bir gül verir!
  
  Evrenin üzerinde kırmızı bir bayrak olacak,
  Bir meşalenin alevi gibi çok parlak parlıyor...
  Sonuçta, biliyorsun, kahramanca, bir salıncağımız var,
  Ve bayrağımız kırmızı gibi parlıyor!
  
  İnanmayın, kahrolası faşist geçmeyecek,
  Ve Rus ruhu asla kaybolmayacak...
  Zaferler sonsuz bir hesap açar,
  Herkese merhaba ve merhaba diyelim!
  
  Rusya harika bir ülke,
  Halklara komünizmi verdin.
  Sonsuza dek Tanrı tarafından cömertçe verilen ,
  Anavatan için, mutluluk ve özgürlük için!
  
  Düşman Anavatanı yenemeyecek,
  Ve ne kadar zalim ve sinsi olursa olsun...
  Yenilmez Rus ayımız,
  Rus askeri zaferinden dolayı çok şanlı!
  
  Güzel Sovyet ülkesi,
  İçindeki kızlar güzel oldukları için gurur duyuyorlar...
  O bize sonsuza dek doğuştan verildi,
  Ve biz Komsomol üyeleri adil olalım!
  
  Moskova'nın eteklerinde savaşıyoruz.
  Kar fırtınası, kar yığınları ve kızlar yalınayak...
  Anavatanımızı Şeytan'a bırakmayacağız,
  tırpanlarımız bile isabetli atış yapıyor!
  
  Yani öfkeyle kızlar kavga etmeye hevesliler,
  Ve çıplak topuklarıyla bir patlama paketi fırlatıyorlar ...
  Bir faşist, sadece havalı görünüyor,
  Aslında sadece şeytani Kabil!
  
  Düşmanlar kızları yenemez,
  Öyle bir yıldızın altında doğdular ki...
  Yenilmez canavarımız ayıdır.
  Anavatanı kim karısı yaptı!
  
  Biz Rus kızları iyiyiz
  İşkence ve dondan korkmuyoruz...
  Ve inanın bana, kötü sürünün saldırısını püskürteceğiz.
  Düşman dozdan delirecek !
  
  Düşmanı Moskova'dan uzaklaştırmayı başardılar.
  Muazzam bir güçle dolu olmasına rağmen...
  Biz kızlar kendimizle o kadar gurur duyuyoruz ki
  Rakiplerin hepsi mezarlarında kaybolacak!
  
  İnanmayın, düşmanlar Rus'u yenemez,
  Her şövalye bebek bezinden geldiğine göre...
  Avcı görünüşe göre oyuna dönüşmüş,
  Ve düşman hala sadece bir çocuk!
  
  Ama Rus ruhu harika, bu ruha inanıyorum,
  Biliyor musun, içinde gizli güçler var ...
  Düşman tamamen ezilecek,
  Sonuçta şövalyeler savaşta yenilmezdir!
  
  Şüphelerinizi bir kenara bırakın kızlar ,
  Biz dünyanın en cesurlarıyız...
  Şeytanın ordularını cehenneme atalım,
  rakipleri tuvalete batıralım !
  
  Kutsal savaş sona erecek
  Gezegene barış ve sabah gelecek...
  O sonsuza dek güneşle birliktedir, biliyorsun, verilmiş,
  Yaz sonsuza kadar parlasın!
  
  Ve komünizm ihtişamla sonsuzdur ,
  Ve Lenin ve büyük Stalin bizimle birlikte...
  Lanet sinemada ancak şimdi faşizm var,
  Ve inanın bizim irademiz çelikten daha güçlüdür!
  
  Benim Rusya'm yüzyıllardır hüküm sürüyor,
  Ve tüm evrene mutluluk verdi...
  Çelik yumruk gücüne ihtiyacın var
  Ve cesurca, ama makul bir şekilde!
  İlk başta Margarita tek başına şarkı söyledi ama sonra Enomai, Yaga kızı, Viscount de Lafer ve diğer çocuklar şarkıyı üstlendi. Ve bu zaten her şeyin sallandığı güçlü, yüksek sesli bir koroydu. Ve devasa, gerçek devin boyutu küçülmeye başladı. Artık o kadar soğukkanlı ve tehditkar görünmüyordu. Boynuzlar küçüldü ve pençeler küçüldü. Vay...
  Yaga kızı gülerek şarkı söyledi:
  Aferin, aferin, onunla gurur duyabilirsin -
  Yedi birinden korkmaz!
  Çocuklar çıplak ayaklarını yere vurarak hep bir ağızdan bağırdılar:
  Senden korkmuyoruz dev,
  Bir çocuğun ayağı altında ezileceksin...
  Yeterince yaşlı savaşçı olmasak da,
  Yaga'nın emrindeydik !
  Bunlar çocuklar, hem ruhu hem de yüzü çok güzel. Ve devler gibi savaşıyorlar. Gerçi artık yamyam devin ahlaki açıdan bitirilmesi gerekiyor. Ve çocuklar dans etmeye başladı.
  Ve Yaga kızı elektrikli süpürgeyi alıp hayduta doğrulttu ve bir şeyler mırıldanmaya başladı.
  Oğlanlardan biri, horoz şeklinde , iskelete dönüşen büyük bir lolipopu yaladı ve kız, dondurmadan bir ısırık aldı.
  Çocuklar devi tehdit etti:
  - Senin de başına gelecek!
  Ve kelimenin tam anlamıyla sarsıldı. Daha da küçüldü. Ve gökkuşağının tüm renklerindeki dondurmalı altın bardaklar daha da parlak ve güzel parlamaya başladı.
  Öncü kahraman Margarita, savaştan kalma bir vatansever şarkı olan öfkeyle bir kez daha şarkı söyledi ve çocukların geri kalanı koro halinde:
  Komsomol'a oynarken katıldım.
  Güzel bir rüyanın kızı...
  Dünyanın sonsuz Mayıs olacağını sanıyordum,
  Her gün baharın doğuşudur!
  
  Ama bazı nedenlerden dolayı işe yaramadı
  Bir türlü aşık olamıyorum ...
  Pekala, söyleyin bana çocuklar, merhametime bırakıyorum,
  Hayat çok güçlü bir kürektir!
  
  Aniden savaş aniden gürledi,
  Ve bir ölüm kasırgası geldi...
  Ve kızlarımın güçlü bir vücudu var.
  Kendinizi bir anda saldırıya maruz bırakabilirsiniz!
  
  İnan bana vazgeçmek istemiyorum.
  Vatan için sonuna kadar savaşın...
  El bombalarını güçlü bir sırt çantasında taşıyoruz,
  Stalin babasının kalplerinde yerini aldı!
  
  Rusya'nın büyük savaşçıları.
  Huzuru ve düzeni koruyabiliriz...
  Gökyüzünün yıldızları kadifeyi suladı,
  Ve avcı oyuna dönüştü!
  
  Ben yalınayak bir kız olarak dövüşüyorum
  Heyecan ve sevgi dolu ...
  Biliyorum, bu cennette bir yer olacak.
  Mutluluğu kan üzerine inşa edemezsiniz!
  
  Anavatan'ın büyük savaşçıları,
  Moskova yakınlarında kararlılıkla savaşacağız...
  Ve sonra komünizm altındaki rüya,
  Şeytan'la yeraltı dünyasına karşı!
  
  Cesur Rus adamlar,
  Sonuna kadar dürüstçe savaştıklarını...
  Makineli tüfekle ateş ediyorlar
  Altın bir taca ihtiyacınız varsa!
  
  Bizi bir kurşun bile durduramaz
  Büyük Tanrı İsa dirildi...
  Yırtıcı ejderhanın günleri bitti,
  Gökyüzünden daha da parlaklaştı!
  
  Seni seviyorum sevgili Lada,
  En yüksek Tanrı Svarog görkem içinde olacak ...
  Rusya için savaşmamız gerekiyor.
  En iyi Beyaz Tanrı bizimle!
  
  Ruslara diz çöktürmeyin,
  İnanın etimiz dizginlenemez...
  Stalin ve büyük Lenin bizimle birlikte,
  Bu sınavı da geçmelisiniz!
  
  Anavatan'ın acısı da kalbimizde,
  Onun büyüklüğüne inanıyoruz...
  Hızla uzayın kapısını açıyoruz,
  Çok tatlı bir hayat olacak!
  
  Biz yalınayak güzel kızlarız
  Kar yığınlarının arasından o kadar hızlı koşuyoruz ki...
  Bu acı votkaya ihtiyacımız yok.
  Melek kanatlarını açıyor!
  
  Biz kızlar Anavatan için ayağa kalkacağız,
  Ve şeytani Almanlara cevap vereceğiz, hayır,
  Cehennem Kabil'i yok edilecek,
  Ve Kurtarıcı İsa'ya merhaba!
  
  Bir dönem olacak; daha iyi olamazdı
  Ölüler sonsuza kadar dirilecek...
  Evren gerçek bir cennete dönüşecek,
  Herkesin hayali gerçek olacak!
  Margarita biraz üzüldü - o zaten yüz yaşın üzerinde ve o hala bir kız. Ve belki de sonsuza kadar çocuk olarak kalacak.
  Ancak çocukların geri kalanı bu şarkıya sevindi ve çok sevindi.
  Ve müthiş yamyam devin boyu daha da küçüldü ve bir canavardan çok korkmuş bir gobline benziyordu.
  Üzerine dondurma ve kek parçaları uçtu. Çocuklar güldüler ve dillerini çıkardılar. Bu çok komik görünüyordu. Ve neşeli adamlar surat asmaya devam etti.
  Yaga kızı dudaklarını şapırdattı ve cıvıldadı:
  Çocuklar gülmeli
  Çocuklar gülmeli -
  Ve kahramanlar nasıl yaşıyor!
  Ve kahramanlar nasıl yaşıyor!
  Baba Yaga da elektrikli süpürgeyi kaleden atlayan diğer orklara ve goblinlere doğrulttu. Ve Enomai ile kız onlara makineli tüfeklerle ateş etmeye başladı. Ve bunu harika yaptılar . Ve yine parlak dondurmalı bardaklar, kuru üzümlü rulolar, kremalı kekler, mısır gevreği, pamuk şeker ve daha fazlası vardı . Her şey çok güzel kokuyordu ve son derece iştah açıcı görünüyordu.
  Ve savaşçı çocuklar güldüler ve kurt yavrularınınki gibi keskin, beyaz dişlerini gösterdiler.
  Bu eylem ne kadar şaşırtıcı ve benzersiz görünüyordu.
  Ve Margarita orklara ve iskeletlere yıldırımla çarparak harika dönüşümlerini sürdürdü.
  Bundan sonra öncü kız yine vatansever ve yüce bir şarkı söyledi ve korodaki diğer çocuklar da onun neşeli ve neşeli şarkısını aldılar:
  Şeytan bizi yenemeyecek,
  Vatanım dünyanın en güzeli
  Güzel ülke ünlüdür...
  Yetişkinler ve çocuklar bununla mutlu olacak!
  
  Vadideki zambaklar muhteşem bir şekilde çiçek açsın,
  Ve melekler güzel bir ilahi çalıyor...
  Führer kaput olacak,
  Ruslar savaşlarda yenilmezdir!
  
  Komsomol üyeleri yalınayak koşuyor,
  Çıplak topuklarıyla kar üzerinde yürüyorlar...
  Hitler çok havalı görünüyorsun
  Seni bir tankla ezeceğim!
  
  Nazileri yenebilir miyiz?
  Her zamanki gibi yalınayakız kızlar...
  En zorlu şövalyemiz ayıdır,
  Herkesi makineli tüfekle öldürecek!
  
  Hayır, biz kızlar zaten çok havalıyız.
  Kelimenin tam anlamıyla tüm düşmanları parçalara ayırıyoruz...
  Pençelerimiz, dişlerimiz, yumruklarımız...
  Harika bir cennette bir yer inşa edeceğiz!
  
  Soğukkanlı bir komünizmin olacağına inanıyorum.
  İnanın bana öğütler ülkesi çiçek açıyor...
  Ve kederli Nazizm ortadan kalkacak,
  Amellerinizin yüceleceğine inanıyorum!
  
  Bölgenin çılgınca çiçek açacağına inanıyorum.
  Zaferden zafere dönüyoruz...
  Nikolai Japonları yendi,
  Samuray kötülüğün cevabını verecek!
  
  Kendimizin eğilmesine izin vermeyeceğiz,
  Düşmanlarımızı tek darbeyle ezelim...
  Avcı oyuna dönüşsün,
  Wehrmacht'ı boşuna ezdik!
  
  
  İnanın vazgeçmemiz kolay değil
  Ruslar her zaman nasıl savaşılacağını biliyorlardı...
  çelikle keskinleştirdik ,
  Führer bir palyaço imajına dönüşecek!
  
  İşte benim vatanım böyledir
  İçinde Rus akordeonu çalıyor...
  Bütün uluslar dost canlısı bir ailedir,
  Kazanan Kabil değil Habil'dir!
  
  Yakında SSCB zafere ulaşacak ,
  Düşmanımız zalim ve hain olsa da...
  Cesaretle örnek olacağız,
  Rus ruhu savaşlarda yüceltilecek!
  Son cümlede öncü kız, sihirli asasından şimşekleri, çıplak ayak parmaklarından sihirli yüzükler ve taşlarla pulsarları alıp serbest bıraktı. Sonunda salyangoz gibi küçülen devin üzerini örttüler. Orası tamamen ateşli parıltıyla kaplanmıştı. Sonra tekrar parladı. Orklar ve iskeletler nihayet her türden harika lezzete dönüştü. Farklı türdeki jambonlardan, doldurulmuş balıklardan ve kazlardan keklere, hamur işlerine, karamellere ve dondurma bardaklarına kadar çok lezzetli ve kızartılmış.
  Çocuklar sevindi ve aşağı yukarı zıpladılar. Oldukça memnun ve neşeli görünüyorlardı.
  Burada, müthiş ve sert yamyam devin yerinde ışık dağıldı. Yedi yaşlarında, zayıf, sarı saçlı, şortlu bir çocuk ortaya çıktı. Korkunç bir canavar yerine ne kadar zararsız ve tatlı bir çocuk. Gözlerini kırpıştırdı ve bağırdı:
  - Bana vurma!
  Margarita bağırdı:
  - Korkma! Sana dokunmayacağız. Artık hayatınıza sıfırdan başlayabilir ve okula gidebilirsiniz!
  Çocuk ve eski yamyam sızlandı:
  Bu nasıl bir okul hayatıdır?
  Her gün sınav nerede ?
  Toplama, bölme,
  Çarpım tablosu!
  Yamyam devin şatosu gözümüzün önünde dönüştü. Kubbelerde kafatasları yerine muhteşem güzellikte çiçekler açmıştı. Ve kubbelerin kendileri altınla parlıyordu. Ve her şey o kadar muhteşem, ışıltılı, göz kamaştırıcı hale geldi ki, kalenin duvarları çiçeklerle kaplandı. Ve kan yerine çeşmeler elmas akıntılarıyla akmaya başladı, bulutlar dağıldı ve dört güneş aynı anda parladı.
  Ve özgür kalan çocuklar neşeli kahkahalarla kaleden dışarı koşmaya başladılar. Bir deri bir kemik kalmış, yırtık pırtık, yalınayak olmalarına rağmen yine de mutluydular.
  Erkekler ve kızlar leziz ikramların üzerine atladılar ve çimlerin altından fıçılar dolusu kokteyl ve meyve suyu ortaya çıktı .
  Yaga kızı bir havanla eski yamyam devin yanına uçtu ve çocuğa dondurma verdi. Onu yuttu ve gülümsedi:
  - Lezzetli!
  Ve korkuyla ekledi:
  - Bağışlayın beni çocuklar! Seni yediğim için utanıyorum. Bu ne kadar iğrenç!
  Giderek daha fazla çocuk kaçtı. Daha önce yamyam tarafından yenenler de dahil . Zararsız çocuk gözlerini kırpıştırdı ve hatta şarkı söyledi;
  Peki bu bir mucize değil mi, bir peri masalı değil mi?
  Her şey çok oldu, inanın bana, harika!
  Hayır, bizim için iyilik yapmak daha iyi -
  Ve kötülük zamansızlığın içinde yok olacak!
  Evet bu bir zaferdi. Doğru, çok kaslı bir gövdeye sahip ve şortlu çocuklardan biri yansıtıcı yüzeye baktı ve sızlandı:
  - Kahramanca boyum nereye gitti?
  Oenomaus sordu:
  - Ve sen kimsin?
  Çok belirgin kasları olan çocuk cevap verdi:
  - Nikitich.
  Ve çocuksu yüzü karardı ve mırıldandı:
  - Ben büyük bir kahramandım ve şimdi sadece şortlu yalınayak bir çocuğum , kimin bana böyle ihtiyacı var?
  Eski yamyam ağzından kaçırdı:
  - Birlikte okula gidelim!
  Dobrynya öfkeyle kükredi, çıplak çocuksu ayağını o kadar sert tekmeledi ki taş kırıldı:
  - Okulun canı cehenneme! Yorulduğumu sanıyordum !
  Margarita içini çekerek cevap verdi:
  - Anlıyorum!
  Çocuk Dobrynya kükredi:
  - Ne anlıyorsun! Artık karım beni terk edecek! Böyle sümüklü bir çocuğa kimin ihtiyacı var !
  Oenomaus gülümseyerek cevap verdi:
  - Hayattaki en önemli şey ruhtur. Boyut önemli değil!
  Dobrynya itiraz etti:
  - HAYIR! Karımı tanımıyorsun. Bir keresinde topuğunu o kadar sert hareket ettirdi ki bülbül hırsızının ıslık çalan dişini kırdı! O katı ve neden bıyıksız bir çocuğa ihtiyacı var ? - Ve çocuk yine çıplak ayakla, çocuksu ama güçlü ayağıyla balyoz gibi vurdu, böylece parke taşı küçük parçalara ayrıldı. Ve genç kahraman bağırdı. - Yakında beni yetişkin yap!
  Oenomaus içini çekerek cevap verdi:
  - Maalesef bunu yapamayız değil mi?
  Margarita cevap verdi:
  - Şu anda gerçekten yapamayız, ama eğer bizimle büyük bir amaç için seyahate çıkarsan, o zaman bir şeyler bulabiliriz!
  Çocuk Dobrynya tehditkar bir şekilde sordu:
  - Amacın ne?
  Oenomaus kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Evren ölçeğinde daha güçlü cinsiyeti ölümden kurtarmak. Evrenimizde bir salgın hastalık var ve size de ulaşabilir!
  Margarita onaylayarak başını salladı:
  - Evet Dobrynya, bize katıl. Hala kahramanca gücüne sahipsin ve bize çok faydalı olacaksın!
  Titan çocuk, görünüşte on iki yaşında bir çocuk olan Oenomai'den daha yaşlı veya daha uzun olmamasına rağmen, muazzam bir fiziksel güce sahipti. Böylece çakıl taşını çıplak parmaklarıyla sıktı ve kelimenin tam anlamıyla alıp ezdi ve ardından bir gülümsemeyle şunları söyledi:
  - Ve hâlâ iyiyim! Tamam, seninle geleceğim. Büyüyene kadar eşimin yanına dönmek korkutucu olacak !
  Margarita peri gibi bir gülümsemeyle cevap verdi:
  - Çok akıllıca bir karar!
  Ve çıplak ayak parmaklarını şaklattı. Üçüncü, sevimli bir bebek ejderha ortaya çıktı.
  Kız açıkladı:
  - Çantalı dilenci gibi yürümemelisin!
  . 8. BÖLÜM
  Dominika geçiş sırasında ve sınavları geçerken çok yorulmuştu. Bu nedenle güzel bakireleri altın bir banyo ve duşta yıkandı. Daha sonra onu elit öğrenciler ve kız öğrenciler için ayrı, lüks bir odada yumuşak, sıcak bir yatağa yatırdılar. Dominika garip bir rüyaya düştü, son arzusu büyük sempati ve sempati duyduğu Prens Oenomaus'la birlikte olmaktı .
  Ve tanrı Morpheus tarafından kucaklandığı anda,
  Dominika aniden rüzgarın yüzüne doğru estiğini hissetti ve kaygan, pullu bir sırtın üzerinde oturuyordu. Ve etrafta bulutlar parlıyor.
  Kız döndü ve hemen tanıdığı yakışıklı, kaslı bir oğlan gördü. Evet, genç bir köle olan Prens Oenomaus'tu. Ve şimdi küçük, üç başlı bir ejderhaya biniyor. Sağında bir kız uçuyor. Aynı zamanda altın kızıl saçlı, çok güzel ve tatlıdır . Oenomaus'tan daha yaşlı görünmüyor. Ve sol tarafta bir erkek çocuk var. Ayrıca sarı saçlı , yakışıklı ve çok kaslı, etkileyici bir yüze sahip. Sırt çantaları ve silahları olan böyle bir grup çocuk. Kızın ayak parmaklarında ve ellerinde de yüzükler var.
  Ejderha fazladan ağırlığı hissetti ve yere yığılmamak için kanatlarını daha sık çırpmaya başladı.
  Kız Margarita sihirli asasını salladı ve kükredi:
  - Sen kimsin? Nereden geldi?
  Ancak Oenomaus Dominika'yı tanıdı ve kendinden emin bir ses tonuyla şunları söyledi:
  - Bu Dünya gezegeninden seçilmiş bir tanesi. Kehanete göre evrenimizdeki daha güçlü cinsiyeti kurtarması gerekiyor.
  Kız Margarita sırıttı:
  - Dünya gezegeninden mi? Büyük Vatanseverlik Savaşı'nı yaşadınız mı?
  Dominika kendinden emin bir şekilde şunu doğruladı:
  - Evet öyleydi!
  Öncü kadın kahraman imalı bir şekilde sordu:
  - Peki ne zaman geçti?
  Tetikçi kız kendinden daha az emin bir şekilde cevap verdi:
  - Kırk bir Haziran'ın yirmi saniyesinden kırk beş Mayıs'a kadar, elbette kazandık!
  Margarita gülümseyerek cevap verdi:
  - Kazandığımızı biliyorum! Aksi takdirde seninle konuşmazdık. Yani bu bizim zaman içinde dağılmış yurttaşlar olduğumuz anlamına geliyor. Kendi gezegeninizden ve hatta ülkenizden biriyle tanışmak ne kadar güzel!
  Dominika iç geçirerek cevap verdi:
  - Büyük Vatanseverlik Savaşı sona erdiğinde büyükbabam henüz doğmamıştı. Bu bizim için uzun bir hikaye!
  Margarita da iç geçirerek şunları söyledi:
  - Ve onun tamamlandığını görecek kadar yaşamadım. Ocak 1944'te asıldım. Ama zaferimize inandım. Kiev çoktan kurtarılmıştı ve Stalingrad ve Kursk Bulge gürledi. Henüz on iki yaşındayken Komsomol'a katılmadan ölmek ne acı.
  Dominika şaşırdı:
  - Madem bu kadar uzun zaman önce öldün o zaman neden hala kız?
  Margarita omuz silkti:
  - Bilmiyorum ki. Ölümümden bu yana neredeyse yüz yıl geçti ve ben hala bir çocuk olarak kalıyorum. Ama bir de artısı var: Hiç yaşlanmıyorum ve dişlerimde tek bir dolgu bile yok!
  Dominic kıkırdadı ve şunları kaydetti:
  - Evet, yaşlılık çok kötü, tek kelimeyle iğrenç!
  Ve güzel sinema oyuncusu şarkı söylemeye başladı;
  İnsanlık büyük bir acı içinde
  Muhtemelen herkes onu düşünüyor!
  Gözyaşları aktı bu denize,
  İnsanın korkusu ateşle yakar!
  
  Yıllar bir karavanda sürünerek geçiyor,
  Büyükanne yanaklarına kına sürüyor!
  Ve kızın ince vücuduna bir şey oldu,
  Kırışıklıkların nereden geldiğini anlamıyorum!
  
  Doğanın tacı neden parlak?
  Makinelerin yaratıcısı aniden yok olmalı!
  Rüzgârın gücünü arabaya aktaran,
  Yaşlanmanın kötülüğüyle baş edemiyor !
  
  Bir güzellik ucubeye dönüşür
  Ve kahraman gözlerimizin önünde yok oluyor!
  Şimdi herhangi bir kötü hava,
  Ve geceleri vahşi korkudan dolayı işkence görüyorum!
  
  Ama kurtuluşun olmadığına inanmıyorum.
  Bir kişi Tanrı ile tartışabilir!
  Böylece dost canlısı bir aile sonsuz olur,
  Böylece yol yokuş yukarı kolaylıkla ve dik bir şekilde çıksın!
  
  Yaşlı kadınların artık kırışıklıkları olmayacak,
  Yaşlılığı utanç içinde geri çekelim!
  Ve dostum, ilerlemenin güçlü oğlu,
  Hayatın zirvesine parlak gözlerle bakıyor!
  
  Ve sonsuz güzellik olacak
  Günler dolup taşan bir nehir gibi akacak!
  İnsan nezaketi ortaya çıkacak
  Sonuçta kalp saf ve asil olacak!
  
  İnanın, yeni zevk gelecek,
  Yıllar geçtikçe bilgelik artacak!
  Sonuçta buz genç bir bedene yerleşmez,
  Beş kişilik çalışmaya hevesli bir okul çocuğu gibi!
  
  İşaret daha yüksek, haydi, ara onu,
  Sınava en az yüz kez tekrar gireceksiniz!
  Ve ballı Paskalya keklerini yiyebilirsin ,
  Artık yaşlı bir kız ol!
  Dominika ne kadar güzel şarkı söyledi, gerçek bir prima donna. Ve şarkıları bir bülbülün sesi gibi dolgun ve yanardönerdi.
  Enomai onaylayarak başını salladı:
  karşı çıkamazsınız !
  Boy Dobrynya şunları söyledi:
  - Yaşlılık kötüdür. Ama kendime ve karıma canlandırıcı elmalar aldım. Biraz yersen yaşlanmazsın, çocuk olmazsın. Ve sonra aptal bir cadı bu tür elmaları tıka basa doyurdu . Yaşlı bir kadındı ama sonunda lazımlığa düştü. O halde her şeyde ölçülü olmayı bilmeli ve her yaşta sevgiye teslimiyet olduğunu unutmamalısınız.
  Enomai aniden şunu fark etti:
  - Ejderham ağır nefes alıyor! Özellikle Dominika bir çocuk değil, çok iri ve kaslı bir kız olduğu için iki kişiyi taşımak onun için zor. Yeni bir broşüre ihtiyacı var!
  Margarita çıplak ayak parmaklarını şıklatarak kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Bir el ilanı olacak!
  İlk önce havada üç başlı küçük bir ejderha belirdi. Ancak partizan kız ona bir enerji ışını gönderdi ve bu ejderha büyümeye başladı.
  Dominika şaşırdı:
  - Bu bir sihir eylemidir. İlk kez ejderhaların yetiştirildiğini görüyorum.
  Margarita gülümseyerek cevap verdi:
  - Ejderhalar insan değildir, onları büyütmek daha kolaydır!
  Canavar diğer üç ejderhadan biraz daha büyük bir boyuta ulaştı. Ve bu kez eller bir kez daha parmak şıklatınca Dominika kendini rahat bir eyerde buldu!
  Öncü kız başını salladı:
  - Ne kadar basit olduğunu görüyorsunuz! Artık kendi ejderhan var. Buna sevinin!
  Tetikçi kız kıkırdayarak şunları söyledi:
  - Bu elbette harika ama keyifle duvara tırmanmanın ne anlamı var?
  Margarita güldü ve cevap verdi:
  - Kendi ejderhanı hayal etmedin mi?
  Dominika dürüstçe mırıldandı:
  - Kendi helikopterimi hayal ettim. Ama onun için para kazanmaya vakti yoktu. Yani özellikle mutlu olacak bir şey yok!
  Enomai gülümseyerek şunları kaydetti:
  - Ama kişisel bir ejderha hayal ettim.
  Dobrynya doğruladı:
  - Kişisel ejderha harika! Ancak eğer büyü kullanırsam kahraman atım da uçabilirdi. Ancak özel büyüler için büyücülere altınla ödeme yapılması gerekiyor. Ve ejderha özgürdür.
  Margarita ekledi:
  - Ejderha, yalnızca suyla beslenebildiği için de iyidir. Üzerine biraz ot ekleyin, harika olacak. Ateş püskürtecek.
  Dominika merakla sordu:
  - Gerçekten Almanlarla savaştınız mı?
  Margarita dürüstçe cevap verdi:
  - Gerçekten kavga etmedim. Daha çok istihbarat ve iletişim alanında çalıştım. Köylerin içinden, ormanların arasından yürüdüm. Eh, dilenci çantası olan ve kıştan kışa yalınayak olan herkes şüphelenecektir. Doğru, birkaç kez Nazilerin üzerine patlayıcı yerleştirdi. Sadece beni götürdüklerinde ateş etti. Son kurşuna kadar karşılık verdi. Yakalandı. Aceleyle de olsa bana işkence yaptılar ve Kızıl Ordu o sırada o yöne doğru ilerlediğinden beni asmak için acele ediyorlardı. Aksi halde ona daha uzun süre işkence edebilirlerdi.
  Bir defasında iki polisi daha uyutup partizanlara teslim ettim. Tamam, uydurmayacağım ama elbette pek çok macera yaşandı.
  Dominika gülümseyerek sordu:
  - Herhangi bir emriniz var mıydı?
  Margarita içini çekerek cevap verdi:
  - HAYIR! Sadece "Cesaret İçin" madalyası, ciddi bir ödülle ödüllendirilemeyecek kadar küçük görülüyordu. Ölümünden sonra ödüllendirilip ödüllendirilmediklerini ve nasıl yapıldığını bilmiyorum...
  Oenomaus şunları kaydetti:
  - On iki yaşında bir kızın askeri ödül alması zaten fena değil! Söyle bana, senin durumun nasıl?
  Öncü kız başını salladı:
  - Evet söyle bana, komünizm kuruldu ve savaşlar bitti mi?
  Dominika içini çekti ve kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - HAYIR! Savaşlar açısından durum daha da kötüleşti. Ama bunun hakkında konuşmak istemiyorum. Ama insanlar daha da kötüleşti.
  Dobrynya adlı çocuk şunları önerdi:
  - Büyülü beceriler hakkında konuşsak iyi olur. Yoksa artık tanklardan bahsetmeye başlayacaksınız...
  Margarita kaşlarını çattı:
  - Tanklar hakkında ne biliyorsun?
  Dobrynya cevap verdi:
  - Daha gelişmiş bir dünyadaydım ve bu metal canavarlar vardı. Yüksek sesle ateş ediyorlar ve çok tehlikeliler. Bunları hatırlamak iğrenç.
  Partizan kız sırıttı ve şunları söyledi:
  - Tiger tankının benzin deposuna kum döktüm. Ve o durdu. Öyleydi. Ve Nazilerin arabalarının tekerleklerini delmek için bir bız kullandı . Ben küçük bir kızım ve bunu yapmak benim için daha kolaydı.
  Dominic kıkırdadı ve şunları kaydetti:
  - Tebrikler! Sen öncü bir kahramansın. Senin hakkında filmler yapmamız, senin hakkında kitaplar yazmamız gerekiyor.
  Margarita başını salladı:
  - Biliyorum, bazıları var - "Kırmızı Şeytanlar" mesela. Genel olarak, sadece Tanrı'ya inanmamakla kalmıyordum, bazen şimdi utandığım şeyler de yapıyordum!
  Enomai gülümseyerek şunları söyledi:
  - Olur. Bazen tanrılar pek iyi davranmazlar. Ama her durumda, artık çok yetenekli bir büyücüsün ve yapmalısın...
  Bitirmedi. Önlerinde bir sürü uçan maymun belirdi. Çok uzaktaydılar ama elf oğlanla büyücü kızın keskin görüşü , bu kanatlı primatların en az bir düzine çocuğu ağlara sürüklediğini gördü. Hem talihsiz oğlanlar hem de kızlar uçarken boğuluyorlar ve büyük acı çekiyorlar, fırlatıldıklarında ve çocukların vücutları ağın çelik ağları tarafından kesiliyor.
  Dominika da bunu gördü ve bağırdı:
  - Adamları serbest bırakmalıyız!
  Dobrynya başını salladı ve bir çığlıkla kılıcını çekti:
  - Cesurca savaşa gireceğiz,
  Kutsal Rusya adına -
  Kılıçla savaşırız
  Ben satmıyorum!
  Dominika dişlerini göstererek şunları kaydetti:
  - Çocuklara yardım etmek elbette çok ilginç. Ama yeterli gücümüz var mı? Uçan maymunlarla ilgili bir peri masalı okudum ve çok güçlü görünüyorlar!
  Margarita onaylayarak başını salladı ve şarkı söyledi:
  Karanlığın savaşçıları kesinlikle güçlüdür,
  Kötülük, sayısını bilmeden dünyayı yönetiyor...
  Ama size göre Şeytan'ın oğulları -
  Mesih'in gücünü kırmayın!
  Dobrynya şunları kaydetti:
  - Farklı rakiplerimiz vardı. Ve kural olarak güçlü olmaları bizi durdurmadı!
  Ve ejderhalı dörtlü uçan maymunların peşinden koştu. Sadece bir düzine tane vardı; on üç tane. Ve yaklaşık aynı sayıda esir çocuk. Ve bu savaşın acı gerçeğidir.
  Margarita ileri atıldı ve uçan maymunlara yaklaşarak bağırdı:
  - Bırakın çocukları, sizi canavarlar!
  Maymunların lideri tısladı:
  - Defol git kızım, yoksa seni de kundaklayacağız.
  Margarita cesurca cevap verdi:
  - HAYIR! Onları bırak yoksa bizimle savaşmak zorunda kalacaksın!
  Maymunlar sivri dişlerini göstererek uludular:
  - Asla!
  Bunlardan dördü çocuklarla birlikte ağı tutmak için kaldı ve geri kalanı genç kurtarıcıların küçük müfrezesine doğru koştu.
  Dominika yumruklarını salladı ve elinde bir kılıç belirdi.
  Margarita sordu:
  - Eskrim yapmayı biliyor musun?
  Dominika kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Bir konsept var! Filmlerde rol aldı.
  Partizan kız cıvıldadı:
  - Bu sana faydalı olacaktır.
  Kız oyuncu şarkı söyledi:
  Kılıcını sallamanın zamanı geldi,
  Acele etme zamanı geldi...
  Kılıcını sallamanın zamanı geldi -
  Peki ya işe yararsa!
  Not defterinize yazın -
  Her sayfada!
  Kılıcını sallamanın zamanı geldi,
  Kılıcını sallamanın zamanı geldi,
  Kılıcını sallamanın zamanı geldi!
  Bundan sonra dördü güldü. Ve uçan maymunlar saldırmaya çalıştı. Serçelere saldıran uçurtmalar gibi hareket ediyorlardı.
  Margarita uçan maymunların liderine sihirli bir değnek ve çıplak ayaklarındaki sihirli yüzüklerle vurdu . Ve çok sert vurdu.
  Lider bir şok yaşadı ve kafası anında çok lezzetli bir hindistancevizi pastasına dönüştü. Ve uçan maymunun patileri histerik bir şekilde seğiriyordu. Diğer uçan maymunlar korkuyla ıslık çaldılar.
  İçlerinden biri dörde doğru koştu, ancak Dobrynya çocuğu çıplak topuğuyla alnına vurdu, böylece güçlü bir darbe alan maymun ters döndü.
  Dominika kılıcını salladı ve uçan maymunun boynuzunu kesti, ardından şarkı söyledi:
  Vahşi maymunların ülkesindeki ormandayız.
  Gökyüzündeki kanatlılarla savaşırız ...
  Yutmak için avlanıyorum olgun muz -
  Ağaçtan çocuk çalanları asın!
  Oenomaus da bu kez maymunun kanadına vurdu ve tısladı:
  Ben bir ışık şövalyesiyim, diz çökmüş vahşiler,
  Anavatan'ın düşmanlarını yeryüzünden silip süpüreceğim!
  Ve kılıçlarla sekiz rakamı yaptı. Bundan sonra çocuk yaralı primattan ustaca kaçtı. Ejderha alevler içinde kaldığında kör maymun çığlık attı. Aynı zamanda yanık kokusu da duyuldu.
  Dört savaşçı saldırıya geçti. Maymunlar karşı saldırıya geçmeye çalıştı. Ejderhalar onlara , primatların kanatlarını kelimenin tam anlamıyla ateşe veren ateş jetleriyle vurdu . Ve kızarmış kokuyordu.
  Kız Margarita sihir akışlarını alıp serbest bıraktı. Ve bir sonraki maymunun kafası yerine çikolatalı çörek vardı.
  Dobrynya bir maymunu çıplak ayak parmaklarıyla kanadından yakaladı ve diğer kuşa fırlattı. Ve sonra kıvılcımlarla bir çarpışma oldu.
  Titan Boy şarkı söyledi:
  -Biliyorsun, ışık saçan bir gücüm var.
  Onunla arkadaş olmak timsahla oynamak gibi!
  Daha sonra Dominic'in kızı kılıcıyla maymunun kanadını kesti. Eğildi ve mor bir kan çeşmesi serbest bıraktı. Daha sonra partnerine çarptı.
  Dominica çıplak topuğuyla kanatlı yaratıklardan birinin çenesine tekme attı ve cıvıldadı:
  Tamam, yaratık talaşın içinde uyuyakaldı.
  Tamam, çeneme tekme attılar...
  Tamam, beni bir sedyeyle sürüklediler -
  Hayatta olduğun için teşekkür et !
  Kız da kılıçla başka bir maymunun kafasına vurdu . Daha sonra yaratıklar kaçmaya başladı. Aynı anda dört kanatlı primat, ağa dolanmış çocukları, esirleri götürmeye çalıştı.
  Margarita onlara sihirli bir ışın ateşledi, maymun tamamen kremalı tarçınlı turtaya dönüştü.
  Geri kalanlar ağı serbest bırakarak çığlık atarak kaçtılar. Ve esir çocuklar düşmeye başladı.
  Margarita bağırdı:
  - Ağı tut, hadi, daha güçlü.
  Ve ejderhanın üzerine atladı. Diğer üç savaşçı onun peşinden koştu.
  Dobrynya adlı çocuk şarkı söyledi:
  Ah çocukluk, çocukluk, nereye uçuyorsun?
  Ah çocukluk, çocukluk, neredesin acelen...
  Tüylü maymunlarla dolu biliyorum
  Seni farklı ülkelerden yakalıyorlar!
  Ve erkek kahraman ağı çıplak ayak parmaklarıyla kaldırdı. Yine de şortlu bir erkek olmanın avantajları var. Bir yetişkinin botsuz yürümesi uygunsuzdur, ancak bir erkek çocuk için bu doğaldır ve güçlü bacaklarını hareket halinde kullanabilir.
  Dördü de düşen ağı yavaşlattı ve düzgün bir şekilde alçalmaya başladı.
  Dominika bir gülümsemeyle şunları kaydetti:
  - Sana yetim payı dilemiyorum,
  Size zor günler diliyorum...
  Gezegenin parlak bir cennet olmasına izin verin,
  Kutsal Tanrı çocukları korusun!
  Zarif ve belki de lüks bir elbise ve zümrüt ve yakut işlemeli ayakkabılar giyen bir kız dışında, erkeklerin neredeyse tamamı çıplak ayakla çizilmiş ve parçalanmıştı.
  Kız cıvıldadı:
  - Dikkatli olun, kurtarma ekibi babam Dük'tür ve ben zaten Barones unvanını taşıyorum!
  Dominika kıkırdayarak cevap verdi:
  Krallar her şeyi yapabilir
  Krallar her şeyi yapabilir...
  Ama çoğu zaman kırıldı
  Bazen otururlar!
  Aşk için evlen
  Aşk için evlenin...
  Senin için zayıf, herkes
  Sen Tanrı değilsin kral!
  Herhangi biri senin için zayıftır -
  Sen Tanrı değilsin kral!
  Ekip çocukları dikkatlice indirdi. Ve ağı çözdü. Çocuklar - kız ve erkek çocuklar - özgürlüğü hissettiler. Ve koşmaya çalıştıklarında yuvarlak topukları parlıyordu.
  Ancak Margarita tehditkar bir haykırışla onları durdurdu:
  -Nereye gidiyorsunuz millet? Teşekkür etmeye ne dersin?
  Çocuklar durdu. Barones kız başını salladı:
  - Doğru, beni esaretten kurtardın. Beni babama teslim et, seni büyük bir ödül bekleyecek. Ve geri kalanların oraya kendileri gitmesine izin verin - onlar dilenci ve yalınayak.
  Mahkumların arasından bir çocuk itiraz etti:
  - Kont benim babam! Ve çıplak ayaklıyım çünkü bir antrenman koşusu sırasında yakalandım!
  Margarita sordu: "Seni neden yakaladılar?"
  Vikont oğlan omuzlarını silkti; çıplak, kaslı bir gövdesi vardı, bronzlaşmıştı, inceydi ve çocukça da olsa yalnızca etkileyici yüzü onun soyunu ele veriyordu.
  Barones kız cevap verdi:
  Skelenton'a götürmek istediler . Bu, Ölümsüz Koshchei ile uzaktan akraba olan güçlü bir büyücü!
  Margarita dudaklarını şapırdattı ve şunları söyledi:
  - Kötü bir büyücü ve elementlerin ustası olan Skelenton'un siyah bir kaplan eseri var. Belki bu daha güçlü seksin kurtarılmasına yardımcı olacaktır.
  Çocuk prens Oenomaus şunları kaydetti:
  - Ayrıca kabus büyücüsü tarafından esir tutulan diğer esir çocukların da serbest bırakılması gerekir. Aksi takdirde evrene büyük bir zarar gelecektir .
  Dominika kendinden pek emin olmayan bir tavırla sordu:
  - Bu bizi asıl amaçtan uzaklaştırmaz mı?
  Margarita itiraz etti:
  - Tersine! On iki eserin tamamını toplarsanız Yüce Tanrı'nın gücünü elde edebilirsiniz. Ve bu sadece daha güçlü cinsiyeti kurtarmakla kalmayacak, aynı zamanda başka birçok güzel şey yaratmayı da mümkün kılacak.
  Çocuk Dobrynya haykırdı:
  - Bu harika! O zaman diğer kahramanların asla hayal edemediği bir şeyi yapabileceğiz!
  Dominika keyifle şarkı söyledi:
  Dünyamız acımasızdır, zalimdir, haindir,
  İnsanların kanı fırtınalı bir dere gibi akıyor...
  Ama adam akıllıdır, ilerlemesiyle ünlüdür -
  Oynarken engelleri aşın!
  
  Sayısız kabus gibi tehdit
  Kader zalimdir, hüzünlüdür ve komiktir...
  Şüphe içinde tuhaf gözyaşları döktük -
  bir melankoli ile gökyüzüne bakın !
  
  Ve dökmek gerekli olsun
  Şiddetli bir savaşta insan kanı...
  Hayat ipini kılıçla, okla kopar,
  Aşka sonsuza kadar ihanet etmeyeceğiz!
  Margarita altın rengi başını salladı:
  - Dominic'i iyi söylüyorsun ve mantıklı sözler ruha dokunuyor! Ama bu yeterli değil...
  Kız oyuncu şarkı söyledi:
  Çok hafif oldu
  Anavatanı kurtardım...
  Gerçekten şanslıydım -
  Sadece bu yeterli değil!
  Sadece, sadece, sadece -
  Bu yeterli değil!
  Vikont çocuğu çıplak ayağını o kadar sert yere vurdu ki çiy damlaları turuncu çimenlerin üzerinde uçuştu ve hırladı:
  - Şarkı söylemeyi bırak! Haydi Skelentom'a gidelim ve onu parçalara ayıralım!
  Margarita içini çekerek şunları söyledi:
  - Yürümek için çok uzun. Ya ejderhaların üzerinde uçmanız ya da bir madalyon kullanarak taşınmanız gerekiyor!
  Oenomaus gülümseyerek sordu:
  - Madalyonun var mı? O halde bizi taşıyın!
  Partizan kız içini çekerek cevap verdi:
  - Tüm ekibi taşımak için yeniden şarj edilmesi gerekiyor. Şimdilik yiyelim. Çocuklar aç muhtemelen.
  Barones kız başını salladı, elmas küpeleri şıngırdadı:
  - Evet, yapılması gereken tam olarak budur. Midemde yangın var!
  Çocuk vikontu şunları kaydetti:
  - Dolu bir göbek savaşta sağırdır!
  Çoğunluğu kızlar olmak üzere geri kalan çocuklar hep bir ağızdan bağırdılar:
  Yemek istiyoruz
  Kapıları daha geniş aç
  Aksi takdirde aşçıyı yeriz...
  Aşçılar atıştırmalık yiyecek,
  Ve hadi görevli memurlara içelim,
  Bütün yemek odasını yok edeceğiz
  Ve bulaşıkları kıracağız!
  Margarita sihirli asasını salladı. Ve üzerinde birkaç tabak ve bir pasta bulunan bir masa belirdi.
  Kız zevkle şarkı söyledi:
  Çocuklar sizin için topladılar,
  Biz kesinlikle hurda değiliz -
  Ve harika ikramlar,
  Sadece darı ile yulaf lapası değil!
  Dominika başını salladı ve şunları kaydetti:
  - Ama önce ellerini yıka!
  Çocuklar dereye koştu. Sadece barones kız ayakta kaldı. Kız oyuncu kükredi:
  - Özel bir davete mi ihtiyacınız var?
  Genç barones mırıldandı:
  - Ve pleblerle ellerimi ve ayaklarımı ıslatmaktan yoruldum!
  Dominika sert bir şekilde cevap verdi:
  - O zaman masaya gitmene izin vermeyeceğim!
  Değerli kız şunları söyledi:
  - Bana gösterecek misin, yalınayak kız ? Evet, kırbaçlanmanı emredeceğim.
  Dominika ayağa kalktı ve yumruklarını sıktı:
  - Peki kime sipariş vereceksin?
  Barones arkasına baktı. Dominika uzun ve kaslıydı ve kumaş yalnızca göğüslerini ve uyluklarını kaplıyordu. Bronzlaşmış derinin altında kas toplarının yuvarlandığı ve midenin üzerinde karın kaslarının yer aldığı açıktı. Böyle kahraman bir kız sana vurabilir.
  Ancak Margarita uzlaşmacı bir ses tonuyla şunları söyledi:
  - Şimdiden hepimiz ellerimizi yıkayalım. Ve eğer siz Dominika, bir yetişkinseniz, o zaman bize bir örnek oluşturmalısınız. O halde hep birlikte yıkanalım.
  Ve dereye doğru yöneldi. Yanında Barones kızı ve Dominika da var. Su dört güneş tarafından ısıtılıyordu, yumuşak ve ılıktı, bu yüzden yıkanmak bir zevkti. Çocuklar derede bile yüzdüler. Ve birbirlerine su sıçratmaya başladılar.
  Dominika da küçük bir kız gibi etrafa sıçradı ve şarkı söyledi:
  Su, su, soğuk su,
  Kovadan dökülmesi sebepsiz değildi!
  Ve etrafta harika bir doğa vardı. Yemyeşil ağaçların üzerinde çeşitli şekillerde lüks çiçekler yetişiyordu. Ve bu çiçeklerin yaprakları farklı renk ve tonlara sahiptir. Tomurcukların gökkuşağının tüm renkleriyle parıldadığını ve dört güneşin ışınlarında parıldadığını hayal edin.
  Bu gerçekten muhteşem bir güzellik. Albatros büyüklüğündeki kelebekler uçar ve kanatları deniz dalgalarının sıçraması gibi hareketli desenlere sahiptir. Ve harika bir hareket meydana gelir.
  Dominika şarkı söyledi:
  O kelebeğin kanatları
  O kadar iyiydiler ki...
  Çocuğun huzuru kaçtı
  Ve yürekten söyledi...
  Genç vikont su sıçratarak şunları söyledi:
  - Evet, her yer çok güzel...
  Aslında ağaçların çoğu tavus kuşlarının mücevherlerle süslü kuyruklarına benziyordu. Ve üstlerinde kelebeklerin yanı sıra platin yusufçuklar da kanatlarını hareket ettiriyordu. Ve ormanda muhteşem kuşların trilleri duyuldu. Sesleriyle o kadar şaşırtıcı ve muhteşemler ki, hayrete düşüyorsunuz.
  Dominika tweetledi:
  Karatavukların şarkı söylediğini duydun mu ?
  Bülbüller ve sarıasma balıkları atılgandır...
  Ve bazen eşekler, eşekler böyle anırır,
  Kızlar çıplak ayakla koşuyor!
  Evet, gerçekten de bu çok komik görünüyordu.
  Çocuklar banyo yaptıktan sonra masaya yöneldiler. Ve ruh halleri düzeldi ve sevinçle şarkı söylediler;
  İyi peri bize verdi
  Çeşit çeşit pek çok oyuncak...
  Biz büyük bir güç tarafından doğduk,
  Kuşlar ve hayvanlar gibi!
  
  Çocuklar bir gülümsemenin ışığında oynuyorlar,
  Dünyaya büyük bir mutluluk geldi...
  İlk denemede oraya varabiliriz.
  Delirmiş boyunduruğunda bile eşek!
  
  Çiy damlalarının arasında yalınayak koşuyoruz,
  Dünyada o kadar çok harika fikir var ki...
  Çocuklar inci gibi gözyaşları döküyor,
  İnan bana, ruhun daha neşeli olacak!
  
  Kötü Koshchei bize saldırıyor.
  Baba Yaga bir havanda koşuyor...
  Yalınayak kız çocuğunu vahşice kırbaçla kırbaçladılar
  Ve nehir kıyıları sular altında bırakıyor!
  
  Ama biz çekinmeyeceğiz, oğlanlar ve kızlar,
  Bir titan gibi savaşacağız...
  Ve sesimiz o kadar net olacak ki,
  Öncü bir borazan gibi, davul!
  
  Orklar bizim için bir engel değil.
  Çılgın bir trol seni korkutamaz...
  Cesaret için büyük bir ödül olacak,
  Çocuk istismarda sıfır değilse!
  
  Cesur çocuklar için yılan Gorynych nedir?
  Önümüzde hiçbir engel yok, kötülükle mücadeleye hevesliyiz...
  Ona bir sürü darbe veriyoruz.
  Ve onu doğrudan ahıra kilitleyeceğiz!
  
  Kötü bir goblin topla ateş ederse,
  O zaman ona kurşunla cevap vereceğiz...
  Sümüğünüzü kirletmeyi bırakın beyler ,
  Şeytan'ı bir kez yenelim!
  
  Kanlı savaşa, kutsal ve doğru,
  Cesurca kızlar, erkekler koşar...
  Kutsal güce hükmedeceğiz,
  Haydi kötü ejderhayı kaputalım!
  
  Sevdiklerimiz için daha mutlu kıyılar yok
  Bir gölet dolusu balık yakalayalım...
  Büyük, göz alıcı Elfia'nın hatırına,
  Çocuk çok havalı olduğunu kanıtlayacak!
  
  Hadi dünyayı çok güzel yapalım
  Öyle ki, içinde cennet çiçekleri yeşersin...
  Bazen tehlikeli bir şekilde kavga etsek de,
  Sonuçta, rüyalar ışıkta gerçekleşecek!
  
  Hayır asla düşman altında olmayacağız.
  Diyelim ki kızlar, erkekler önde...
  Kafir ordusunu ayaklarımızın altına alacağız,
  Kazanana fatura keseceğiz!
  
  İnan bana, dünyada sonsuz yaz olacak,
  Çocukluğumuz hiç geçmeyecek...
  Şövalyelerin serüvenleri gerçekten şarkılarla söyleniyor,
  Ve muzaffer bir kampanyaya devam edin!
  
  Tüm Ork'ları yendiğimizde,
  Mücadele şanlı bir zaferle sonuçlanacak...
  Saf ruhumda harika olacak,
  Kılıcı, güçlü kalkanı kaldırıyoruz!
  Çocuklar muzip bir şarkı söyleyip masaya oturdular. Kızarmış ördek, kızartma ve balıkları mezelerle birlikte yemekten keyif almaya başladılar.
  Dominika da onlara katıldı. Bıçakla bir dilim kesti ve şunları kaydetti:
  - Mükemmel et!
  Margarita başını salladı:
  - Peki nasıl sihir yapabilirim? Katılıyorum, gerçeğinden ayırt edilemez!
  Barones kızı şunları kaydetti:
  - Evet , mükemmel et, peki ya balık?
  Ve bir parça denedim. Gerçekten de yemek harikaydı. Çocuklar keyifle yediler ve şunları kaydettiler:
  - Ne tür yemekler, ne tür yemekler,
  Keşke her şeyi yanıma alabilseydim...
  Tablonun sıklıkla böyle olmaması üzücü.
  Sadece katliam için besleniyorlar!
  Çıplak ayaklı dilenci kızlardan biri sordu:
  - Biraz çikolatalı şeker alabilir miyim?
  Margarita güldü ve asasını salladı. Tavus kuşunun kuyruğu kadar büyük bir ağaca asılan külahlar hemen masaya koştu ve çikolatayla kaplı ve harika dolgulu, hayvan ve balık şekilli güzel çubuklara dönüştü.
  Çocuklar memnun bir şekilde cıvıldıyorlardı:
  - Bu ne kadar harika , ayrıca dondurma da istiyoruz!
  O anda turuncu çimlerin altından kırmızı kürklü birkaç büyük fare fırladı ve çocuklara saldırmaya çalıştı. Her biri iyi bir kurt büyüklüğünde olan fareler korkuyla ciyakladılar. Margarita sihirli asasıyla ve çıplak ayaklarındaki sihirli halkalarla onlara yıldırım çarptı. Dominika da sihirli asasını bir pulsarı serbest bırakmak için kullandı.
  Harika çiçekler şeklinde yerleştirilmiş zengin, yemyeşil dondurmayla birlikte altın şarap kadehleri ortaya çıktı. Üstelik çilek, incir, yaban çileği ve diğer muhteşem meyvelerle.
  Dominika mırıldandı ve sadece altından değil aynı zamanda elmaslarla süslenmiş en büyük şarap kadehini işaret ederek not aldı. Ve içindeki dondurma, gökkuşağının tüm renkleriyle süslenmiş muhteşem bir süs eşyasına benziyordu. Ve ne kadar güzel görünüyordu.
  Margarita şunları kaydetti:
  -Bir ejderhanın kalp damarından yapılmış sihirli bir asanız var - bu çok nadirdir. Nereden aldın?
  Dominika dürüstçe cevap verdi:
  - Savaşta! Ve bu doğru ve cesur!
  Oenomaus keyifle şarkı söyledi:
  Savaşanların vay haline,
  Savaşta güzel bir bakireyle...
  Düşman öfkeliyse -
  Piçi öldüreceğim ! Piçi öldüreceğim !
  Çocuk Dobrynya homurdandı:
  - Nesin sen kızım , neden böyle şarkı söylüyorsun? Şarkı söylemeliyiz: savaşta güçlü bir çocukla! Daha doğrusu, savaşta güçlü bir adamla bile. Görünüşte sadece oğlan çocuğuyuz ama yıllardır erkektik!
  Oenomaus güldü ve şunları kaydetti:
  Sonsuza kadar çocuk olarak kalacağız
  Sadece yıllar değişir!
  Dominika güldü ve şunları söyledi:
  - Burada masalsı bir dünya ve dönüşüm yaşayacağız.
  Daha sonra kendi yaptığı dondurmayı yemeye başladı . Tadı harika. İşte bu kadar muhteşem olduğu ortaya çıktı. Ve dondurmanın tatlı, yumuşak tadı kızın diline yayıldı.
  Dobrynya çocuğu, balık ve etten sonra dondurmaya da memnuniyetle saygı duruşunda bulundu. Bu gerçekten bir şey, nefis .
  Çocuklar medeni görünen ve höpürdetmeden yemek yemeye çalıştılar . Evet, etobur fare dondurması harika bir şey.
  Dominika parlak bir gülümsemeyle şunları kaydetti:
  Büyü yapabilmek ne güzel,
  Ve şeytani fareyi dondurmaya dönüştürün...
  Sağlam bir beş puan alıyoruz:
  Yapılması gerekmeyen bir şeyi yapmak!
  Ve yanıt olarak yine çocukların kıkırdamaları. Ve memnun bir ciyaklama...
  Gökyüzünde bir gürültü vardı. Kenardan bir yerlerde devasa bir ejderha uçuyordu. Yedi kafasına rağmen uzaktan küçük görünüyordu ve hiç de korkutucu değildi. Ve zararsız bir şekilde bir tür canavardı.
  Çocuklar birbirlerine gülüp göz kırpmaya başladılar. Bu gerçekten eğlenceli. Ve avuçlarını avuçlarına çırpıyorlar.
  Bir zil sesi var.
  Dominika onu aldı ve bumerangı çıplak ayak parmaklarıyla fırlattı. Uçtu ve tümseği kesti ve sonbahar sırasında güzellik, sihirli bir değnekten gelen enerjiyle ona vurdu . Napolyon'un eğik şapkası şeklinde, üzeri gelincikler, güller ve peygamberçiçekleriyle süslenmiş büyük bir pasta belirdi.
  Çocuklar zaten iyi beslenmişlerdi ve hediyeyi ılımlı bir coşkuyla karşıladılar.
  Çocuk vikont şunları söyledi:
  -Pastalar çok güzel ama yine de ölçülü davranmalısınız...
  Dominika kıkırdadı ve şunu söyledi:
  Doğum günüm için bir aşçı ,
  Pastanın üzerine tebrikler yazdım...
  Ve krem rengindeki yazıt -
  San Remo şehrine gitme zamanı!
  Bundan sonra kız onu aldı ve bumerangı tekrar fırlattı. Ve uçtu, hamle yaptı ve döndü. Ve kız onu çıplak ayağıyla tekrar yakaladı ve şarkı söyledi:
  Pastayı küçümsemeyin
  Zaman gelecek, sen de öleceksin ...
  Zencefilli kurabiye tapınakta bir kurşun gibi ıslık çalıyor,
  Diyetle gerçekten kendini mahvedeceksin!
  Barones kız, şapkasını eğmiş bir parça pastayı güçlükle yuttu, dudaklarını yaladı ve şunları kaydetti:
  - Lezzetli! Ama artık sığmıyor.
  Çocuk vikontu şunları kaydetti:
  - Şişmanlamak uzun sürmeyecek.
  Dominika bir gülümsemeyle ve şaka yollu bir şekilde şarkı söyledi:
  Annenin kaşığı için , babanın kaşığı için
  Ve büyükanne için bir kepçe ...
  Ve yatağın yanında!
  Gerçekten de çocuklar yemek yedikten sonra ağırlaştılar ve burunlarıyla koklayarak yumuşak, turuncu çimenlerin üzerine düştüler. Şans eseri burada yırtıcı sivrisinek ya da böcek yoktu. Uçanlar büyüktü ve ısırmıyorlardı ve neredeyse hiçbir sorun yoktu.
  Dominika, öncü kız Margarita'ya sordu ve esnedi ve hemen avucuyla ağzını kapattı:
  - Uyuyacak mısın yoksa?
  Partizan kahraman cevap verdi:
  Ne yani kız taciz ve endişe içinde uyuyamıyor mu?
  Bir yerlerde nişanlı bir orman yolunda dolaşıyor...
  Nane otlarının arasında dolaşıyor ve hiçbir şey bilmiyor,
  Ve kahrolası kader şakaları ve oyunları!
  Kahraman çocuk Dobrynya çoktan burnunu çekmeye başlamıştı.
  Evet, çocuklar pek çok macera yaşadılar.
  Dominika şaka yollu şarkı söyledi:
  Hiç zorlanmadan uykuya dalıyoruz
  Bu doğru, evet...
  Ama sonra, ne zorlukla,
  Daha sonra uyanırız!
  . 9. BÖLÜM
  Dominika uyandı ve onu paralel bir dünyaya götüren büyülü bir rüyadan çıktı. Bundan sonra kız kendini yıkadı ve altın bir alet kullanarak duş aldı. Dişlerimi fırçalayıp kahvaltıya gittim.
  Orada elit sınıftan diğer kızlar ve kızlarla tanıştı. El sıkıştılar ve kibar görünüyorlardı. Az da olsa elfler, dişi troller, kıza benzeyen kadın hobbitler, periler, orman perileri, insan kızlar da vardı. Güzel bir şirket toplandı.
  Kızlar zarif elbiseler ve takılar giymişlerdi ama yalınayaktı, böylece büyücülük sırasında ayaklarını kullanmak daha uygun olurdu. Seçkin sınıfta ise eğitim biraz farklıydı; bir baykuşun verdiği dersleri hızlı bir şekilde dinliyorlardı ve çeşitli görevleri yerine getiriyorlardı. Kızın temelleri zaten bildiğine inanılıyordu.
  Dominika burada birçok görevi tamamladı. Sihirli bir değnekten ateş etti ve dönüşümler yaptı. Ve sonra büyüler fısıldadı. Ona birkaç karmaşık kelime kombinasyonu okundu ve Dominika bunları tekrarladı.
  Bir sinema oyuncusu olarak kızın olağanüstü bir hafızası vardı, çünkü sette çok fazla diyalog telaffuz etmesi gerekiyordu.
  Ve her şeyi mükemmel bir şekilde hatırladım. Ama bunların hepsi çiçekler; asıl önemli olan elbette daha güçlü cinsiyeti kurtarmak için eser aramaktır.
  Ve böylece Dominika lotus pozisyonunda oturdu, güçlü, kaslı bacaklarını birleştirdi ve sırtını dikleştirdi. Ve yine ekibinin daha güçlü cinsiyeti kurtarmanın bir yolunu aradığı paralel bir evrene daldı.
  Ve tam zamanında. Çünkü goblin ve soyguncu bülbül parmak uçlarında sürünerek yaklaşıyorlardı. Bu iki kötü adam, çıplak ayakla uyuyan takımı örtmek için zaten sihirli bir ağ kurmuş durumda.
  Margarita da uyudu ve rüya gördü...
  Kız köprüyü havaya uçurma görevini aldı. Böylece, yırtık pamuklu bir elbise ve dilenci bir çantayla çıplak ayakla keşif gezisine çıktı. Sonbahar geldi ve hava pek iyi değil. Geceleri don vardı ve kızın çıplak ayaklarının küçük, zarif ayak izleri bıraktığı çimenler donla kaplıydı. Hava çok nemli ve soğuktu, yağmur karla karışıktı.
  Çıplak ayaklı partizanın küçük ayak parmakları soğuktan ve nemden maviye döndü. Ama cesurca ileri doğru yürüdü, hatta hızlandı.
  Ve aynı zamanda şarkı söyledi;
  Yağmur yıldız parçalarını gökyüzüne saçtı,
  Faşizme keskin bir kazık hazırladılar!
  Tiger tankları tam bir çöp; kirli bir bit pazarı .
  Wehrmacht şiddetli bir yenilgiyi bekliyor!
  Wehrmacht şiddetli bir yenilgiyi bekliyor!
  
  Lider yoldaşımız Stalin milyonların gücüdür,
  Elinde granit bir yumruk ve makineli tüfek var!
  Sodom'daki orduyu yenebileceğiz,
  Gücümüz yekpare bir taş; neyse ki Dünya'da!
  Gücümüz yekpare bir taş; neyse ki Dünya'da!
  
  Partimizin yapacak daha önemli bir işi yok.
  Anavatan'ın iyiliği olan insanlar nasıl kurtarılır!
  Goebbels saçmalıkların canı cehenneme,
  Ve inan bana, tüm şeytanlara rağmen zafer olacak!
  Ve inan bana, tüm şeytanlara rağmen zafer olacak!
  
  Biliyorsunuz Rus güzelliği gücüyle ünlü.
  Ağır kahverengi bir örgüsü var!
  Ve faşistlerle olan savaşlarda gençlik meşhur olacak,
  Işık Ülkesi canlanacak, yükselecek!
  Işık Ülkesi canlanacak, yükselecek!
  
  Ruslara burnunu sokmasına izin vermeyin .
  Bıyıklı adam kendisinin havalı bir Tanrı olduğunu düşünüyor!
  Berlin caddesi boyunca yürüyeceğiz,
  Hayır, ruhu temiz olan köle olmaz!
  Hayır, ruhu temiz olan köle olmaz!
  
  Bayrağımız kırmızı, öfkeli kanın rengi,
  Güneş zaten Reichstag'da parlıyor!
  Sevgili çocuklarımız için bundan daha cömert bir hediye olamaz.
  Yürek cesursa ve korku ezilirse!
  Yürek cesursa ve korku ezilirse!
  Böylece Margarita, soğuk çıplak topuklarını ısırarak köprüye doğru koştu. Her tarafta dikenli teller var ve makineli tüfek kuleleri var.
  Almanlar kaçak içki içiyor ve ateş yakıyor. Margarita onlara doğru koştu. Zavallı, sarışın küçük kız Almanlara korkutucu gelmiyor. Üstelik bu kadar nemli ve soğukta son dilenciler dışında neredeyse hiç kimse yalınayak gitmeye cesaret edemezdi.
  Ve kız onlara zararsız ve neşeli bir şarkı söylemeye başladı:
  Ben zavallı küçük bir yetimim
  Soğukta karda çıplak ayakla koşuyorum...
  Ama kızın sesi çok net.
  Sanki zorla donmuş gibi dışarı çıkacak!
  
  Savaş annemi bir bombayla aldı,
  Tabii ki babam cepheye çağrıldı...
  Kıvırcık saçlı kardeşim soğuktan dondu,
  Ablası iskelede!
  
  Acıktım, bir ekmek kabuğunu kemirdim,
  Ve küçük ayaklarım dondan dolayı kırmızı...
  Serseri köpeğin yemek yediği yerdeyim
  Kız sevimli ve güzel olmasına rağmen!
  
  Herkese cesaretle ve cesaretle şunu söyleyebilirim:
  Elbette savaşın laneti...
  Ne için savaştığımız önemli değil
  Bunun sorumlusu canavar Şeytan!
  
  Ah, kızın bacakları acı çekiyor,
  Ve bu soğukta çok ağrıyorlar...
  Keşke bir an önce sıcak bir mayıs ayının şafağı olsa,
  Işıldayan şahin uçsun!
  
  Vatanımızı daha güzel kılmak istiyoruz
  Ama açlık, soğuk, kar fırtınası ve kar fırtınası...
  Nereye gidiyorsun talihsiz Rusya?
  Ne kadar zor bir kader!
  
  Ben bir kızım, sadece bir çocuğum
  Çok şey deneyimlemeyi başardım...
  Neredeyse beşikten itibaren çalıştım,
  Sadece dört ya da beş yıl çalıştım!
  
  Bu acı neden bana geldi?
  Kırık kalplerin acımasız kaderi...
  İnanın bana öyle bir kötülük düştü ki,
  Birazcık gibi görünen şey ve bu son!
  
  Ama boyunduruğun altındaki kız kırılmadı,
  Hazırlanmayı başardı ve yürüyor...
  O bir çocuk, yaşlılıktan çok uzak,
  Ve yalınayak yürümekten hoşlanıyor!
  
  Küçük kızın ayak izleri zarif,
  Raphael üzerlerine çizimler yaptı ...
  Ve küçük olanın mutlu olacağına inanıyorum.
  Rab çocuklarını görecek, inanın bana!
  
  Bu yüzden şarkıyı söylüyorum
  Tanrı Rab Mesih'in yüceliğine...
  Gezegenin bir cennet olacağına inanıyorum
  Ve babamla tanışacağım, inan bana!
  
  Sonra zamanı gelecek ve yeniden dirilecekler.
  Kim öldü, kim öldü, kim hastaydı?
  Ve yaşlılıkta ve çocuklukta mutluluk olacak,
  Çünkü İsa bunu istiyordu!
  
  Evet, Tanrı'nın önünde diz çökeceğim,
  Bu mezmuru ışığın mutluluğu içinde yerine getireceğim...
  Gelecek tüm nesiller adına,
  Suçlu canavarlar yenilecek!
  
  O zaman kız sonsuz mutluluk içinde olacak,
  Ve Toprak Ana'nın tüm halkları...
  Kötü havanın tamamı dağılacak,
  Halkımız parasız kalmayacak!
  
  Kendini geçti, dizlerinin üzerine çöktü,
  Gümüş haçı öptüm...
  Görünüşe göre Tanrı için çok az şey yapmış
  İsa bizim için gökten indi!
  
  Yakında hepimiz Yüce Allah'ın yanında olacağız.
  O güzel, sevgi dolu elinde...
  Düşüncelerimizin daha yükseğe uçmasına izin ver
  Ve güç çocuksu, güçlü bir yumrukta yatar!
  
  Ve şimdi duayı okudum,
  Allah'ım beni affet dedi...
  Şimdi onunla birlikte kaide üzerindeyiz,
  Ve inan bana, İsa ve ben yola çıkıyoruz!
  
  Ve O'nunla kol kola cennete gideceğiz,
  Ve oraya altın yağmur yağacak...
  Rab cömert karakterini gösterecek,
  Ve bu, düşmanı doğrudan titretecek!
  
  Sonunda dünyada mutluluk var,
  İsa'nın ortaya çıkmasını bekledik...
  Havada bir şölene melekler gibi uçuyoruz,
  Rab'bin sevgisi parlak ve saftır!
  Böyle bir şarkının ardından duygulanan Naziler, talihsiz kızı içeri alıp ısınmasına izin verdi ve ona sıcak çay ikram etti. Margarita, çantasına rayın altına sessizce ekmek kılığına girmiş bir patlayıcı yerleştirmeyi planladı, ancak zamanı yoktu - uyandı.
  Bülbül, soyguncu ve goblin çok yakındı. Goblinin burnu yerine bir çıkıntısı, oldukça çirkin bir yüzü ve uzun dişleri vardı. O da oldukça uzun, yaklaşık üç metre. Ağı sürüklemesine şaşmamalı. Ve Bülbül hamster yanaklı, ön dişleri çıkıntılı ve madalyalı lüks bir üniforma giyen şişman, kırmızı bir adamdı. Artı, Prusyalılara özgü bir bıyık.
  Sürpriz saldırının sonuç vermediğini gören Soyguncu Bülbül, iki parmağını ağzına sokup ıslık çalmaya çalıştı.
  Dominika çıplak topuğuyla ona bir tekme attı . Ve soyguncu acı içinde kükrer. Hatta kan bile tükürdü.
  Goblin sopasını salladı. Kahraman çocuk Dobrynya ayağa fırladı ve goblini saçından yakaladı, sırt üstü düştü ve onu kendi üzerine attı. Goblin, çiçekli bir kaktüse benzeyen bir bitkiye çarptı ve sağır edici bir şekilde uludu. Ve kükremesi yabani bir eşeğinkine benziyordu.
  Margarita sırıttı. Dominika diziyle çenesine vurunca Bülbül yeniden ıslık çalmaya çalıştı. Ve hırıldadı.
  Kahraman çocuk Dobrynya şarkı söyledi:
  Goblin bize şunu sordu:
  Sen kamuflaj geliyor musun ?
  Şehre doğru yola çıktık -
  Yapacak işlerimiz var!
  Goblin sopayla tekrar saldırmaya çalıştı. Kahraman çocuk darbeden kaçtı ve büyük adamı tekrar kendi üzerine attı çünkü Dobrynya'nın bir çocuğun gücü yok. Ve her şey yolunda gidiyor gibi görünüyor.
  Goblin tekrar uzandı. Ve daha yavaş yükseldi. Çocuklar uyandı ve bataklık şeytanına altın külahlar atmaya başladılar. Ona vurdular ve kükremesine neden oldular. Ve seğiriyorum.
  Margarita sihirli asasını salladı. Ve külahlar keklere dönüşmeye başladı ve gobline tam anlamıyla krema sürdüler, bu da onun bir tavadaki çoprabalığı gibi seğirmesine neden oldu.
  Ve Dobrynya Nikitich, Soyguncu Bülbül'ü uzanmış kollarına kaldırdı ve onu gümüş kozalaklı ağır bir çam ağacının üzerine attı. Darbeden sonra Bülbül çarpacak ve sallanacak, onu hayaletten vazgeçmeye, daha doğrusu kan tükürmeye zorlayacak.
  Dobrynya adlı çocuk şarkı söyledi:
  - Soyguncu Bülbül, sen bir hainsin,
  yüzüne daha sert vuracağım ...
  Artık öldün, seni alçak .
  Seni de öldüreceğim, ıslıkçı!
  Sonra onu alır ve yumruğuyla kafasına olabildiğince sert bir şekilde vurur. Soyguncu Bülbül'ün kulaklarında çınlama var. Dominika işaret asasını gobline doğrulttu ve dönüşüm için nasıl karmaşık bir büyü yaptığını gördü. Ve bu onu, içinde enerji çağlayanlarının olduğu öldürücü bir güç haline getirecek.
  Ve sonra ... Üç metre uzunluğunda, kıllı bir adam vardı ve şimdi onun yerinde her türden çok zengin yiyecekler ve harika tatlılarla dolu bir masa vardı. Ve bu muhteşem mutfaktan öyle kokular yayılıyordu.
  Dominika tweetledi:
  - Bunlar mucizelerin dönüşümleri ve mucizeleridir,
  Göksel olan her şeyde sadece cenneti görüyoruz...
  Her yerde böyle ışıltılı bir güzellik ,
  Yüce Rabbim yeniden dirilsin!
  Aslında masanın üzerinde altın ve turuncu, muhteşem, ışıltılı metal tepsiler, kekler, düzinelerce farklı renk ve tonda kremler, ayrıca diğer çok harika yiyecekler ve aromatik taşmalar, hepsi en lezzetliydi .
  Ve çörekler ne kadar muhteşemdi, harika tozla kaplıydı. Burada artık ekleme veya çıkarma yok. Ve bardaklar, çeşitli meyve sularından kokteyller, aromalarla şok eden harika dolgular ve sırlı tatlı tasarımlarla sıçradı. Ve ne tür tomurcuklar vardı?
  Margarita şaşkınlıkla gülümsedi ve şaşkınlıkla haykırdı:
  -Şeytanı çevirdin! Neyse boşver ! Böyle bir şeyi yapabilmeniz gerekir!
  Dominika şaşkın bir halde sordu:
  - Zor mu?
  Partizan kız cevap verdi:
  - Evet, neredeyse imkansız! Ve sen böyle bir şey yapabildin.
  Bu sırada soyguncu bülbül yeniden ıslık çalmaya çalıştı. Ve hamster benzeri geniş yanaklarını şişirdi. Ancak erkek kahraman, onu alır almaz, çocukça ama ölümcül, balyoz gibi yumruğuyla ona saldıracaktır. Ve bu arada, ıslıkçı birden fazla kez bayıltıyor, devrilmiş, dökülmüş bir altın dişe benziyor.
  Ve baş aşağı uçtu. Yere çöktü ve sanki bayılmış gibi uzandı. Ama sonra ayağa fırladı, parmaklarını tekrar ağzına soktu ve üfledi. Ama bir ıslık sesi yerine sadece acıklı bir tıslama duyuldu . Ve bu çok komik. Çocuklar güldü. Soyguncu Bülbül vırakladı:
  "Seni bir anda yutacağım, yutacağım, seni yutacağım, merhamet etmeyeceğim!"
  Buna karşılık, bu kahraman çocuk Dobrynya, çıplak topuğuyla Bülbül'ün çenesine tekme attı. Ve dişler tekrar uçuştu. Baş soyguncu kollarını iki yana açarak arkasına yaslandı.
  Dobrynya kükredi:
  Ve savaşta kimi bulacağız ve savaşta kimi bulacağız,
  Bununla şaka yapmayacağız, bir at sineği öldüreceğiz!
  Seni at sineği gibi öldüreceğiz!
  Dominika sihirli asasını mağlup olan Soyguncu Bülbül'e doğrulttu. Margarita şunları kaydetti:
  - Onu da dönüştürmek ister misin?
  Kız oyuncu başını salladı:
  - En azından faydalı bir şey olsun!
  Partizan kız şarkı söyledi:
  Çocuk demir bir programla zincirlenmişti,
  Ve sadece tek bir sağlıklı şey yedim...
  Ağır yük nedeniyle aniden saldırı meydana geldi,
  Ve devasa güce sahip bir siber deha olduğu ortaya çıktı!
  Sonra Dominika döndü ve sihirli asasıyla karmaşık bir sekiz rakamı oluşturdu.
  Ve şimdi, Soyguncu Bülbül'ün yerine bir dağ dolusu tatlı, draje ve dondurma porsiyonu ortaya çıktı.
  Neşeli bir kahkaha duyuldu ve çocuklar çimlerden atlamaya başladı. Sevimliydiler ama zayıflardı, yırtık pırtıktılar ve geleneksel olarak yalınayaklardı. Ve büyük bir açgözlülükle, Soyguncu Bülbül ve Bataklık Goblin'in dönüştüğü ikramın üzerine atladılar. Margarita parmaklarıyla ıslık çaldı ve bağırdı:
  - Durun beyler ve kızlar! Seni anlıyorum, bu kötü adamlar tarafından yakalandıktan sonra açsın ama önce ellerini yıka.
  Ve sihirli değnekten yıldırımı nasıl serbest bırakacağını. Oğlanlar mavi topukluları parlayarak dereye doğru koşmak zorunda kaldılar. Aslında kirli ellerle yemek yemek kabalıktır.
  Dominika sordu:
  - Nedir bunlar, Bülbül ve Goblin'in tutsakları ve tutsakları?
  Margarita parlak başını salladı:
  - Evet kesinlikle! Onları serbest bıraktık. Daha doğrusu beni serbest bırakan sendin. Ve bu çok hoş .
  Yüzden fazla çocuk, erkek ve kız vardı. Her zamanki gibi, adil cinsiyetin daha güçlü cinsiyetten üç kat daha fazla temsilcisi var.
  Dominika şaşkınlıkla sordu:
  - Burada hepsi on iki yaşından büyük görünmüyor. Ne yani bu soyguncular yetişkinleri öldürmedi mi?
  Margarita açıkladı:
  - Hayır tabii ki yetişkinleri de öldürüyorlar. Yetişkinler ancak özgürlüğe kavuştuktan sonra çocuk bedenlerini alırlar. Örneğin Dobrynya Nikitich'te olduğu gibi. Ve ben de hâlâ bir kız gibi görünüyordum.
  Kız oyuncu şunları kaydetti:
  - Bir peri masalındaki gibi sonsuz çocukluk harikadır ! Ve hatta şunu söyleyebilirsiniz: harika!
  Margarita dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Evet, bunlar her şeyin çok havalı olduğu harika dünyalar . Ancak burada pek çok tehlike var. Özellikle goblinden ve Soyguncu Bülbül'den çok daha tehlikeli insanlar var.
  Dominika fısıldayarak sordu:
  - Mesela kim?
  Partizan kız sessizce şöyle dedi:
  - Yaşlı kadın Shapoklyak!
  Kız oyuncu şu tweeti attı:
  Aferin, aferin, büyükanne elebaşı!
  Onunla arkadaş olmak timsahla oynamak gibi!
  Ve kız onu aldı ve külahı çıplak ayak parmaklarıyla fırlattı. Bir yusufçuğa çarptı. Böcek patlayarak konfetilere dağıldı.
  Margarita, altın buklelerle başını sallayarak şunları kaydetti:
  - Canlıları öldürmek iyi değil!
  Dominika şunları kaydetti:
  - Ama bu sadece bir böcek!
  Margarita yanıt olarak şarkı söyledi:
  - Tükürüğünü rüzgara tükürüyorsun,
  Bir böceği, bir karıncayı ezmeyin...
  Ormanda bir dal bile kırmayın -
  Dünyadaki tüm yaşam tek bir ailedir!
  Kız oyuncu dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Ben, sen, o, o - bütün ülke birlikte,
  Birlikte dost canlısı bir aile!
  Biz sözüyle yüzbin ben!
  Çocuklar derede yıkandılar. Ve şimdi neşeli ve parlak bir şekilde yemeğe koştular .
  Dominika ve Margarita birlikte bir büyü fısıldadılar ve masa uzadı. Artık herkesin oturabileceği kadar yer vardı.
  Çocuklar çıplak ayaklarını oynatarak oturdular ve net sesleriyle koro halinde şarkı söylediler:
  Masa örtüsü kar gibi yayılıyor
  Ve hediyeler yerleştirildi...
  Çocukların hepsi başarılı olacak
  Ve Cheburashka'dan kızartma!
  Bundan sonra yemeye başladılar. Açlıktan, yoksunluktan bitkin düşseler de burada o kadar güzel çocuklar var ki.
  Dominika ve Margarita, iyi beslendikleri için hiç düşünmeden dans etmeye başladılar. Ve çıplak, yontulmuş, bronzlaşmış ayaklarınızı yere vuralım.
  Kızlar ışıltılı sesleriyle şarkı söylüyorlardı;
  Bir uzay ülkesinde doğdum
  Bütün kızların kavga ettiği yer...
  Şeytan Anavatanı yenemez,
  Anamız Rusya'nın şerefine!
  
  Kutsal Rus'u savunabileceğiz,
  Ve düşman ne kadar zalim ve sinsi olursa olsun...
  Rakibimizi güçlü bir şekilde yeneceğiz
  Ve kılıçlı Rus ruhu yüceltilecek!
  
  Rusya, burası benim Anavatanım,
  Kutsal ve kozmik açıdan dünyevi...
  Bütün uluslar tek bir ailedir,
  Ve kız sonsuza kadar genç!
  
  Anavatanımızı savaşlarda savunacağız,
  düşmanın tek şansı yok ...
  Üstümüzde altın kanatlı bir melek var.
  Bir Rus askerine hediye verelim!
  
  Rusya'da her şey yolunda, güzel,
  Ve irademiz çelikten daha güçlü olacak...
  Çocuğun elinde güçlü bir kürek var.
  Ve Stalin Yoldaş orada hüküm sürüyor!
  
  İnsanlar Anavatanımı seviyor
  Sonsuza dek daha güzel hale getireceğiz...
  Anavatan bir ruble için çalınmayacak,
  Ve Tanrı Svarog büyük mesihtir!
  
  Anavatanım yücelsin,
  Savaşta düşmanı yok edeceğiz ...
  Lada Tanrının Annesi benim için değerlidir,
  Bırakın Rusya'nın düşmanları cezalarını alsın!
  
  Gerekirse düşmanın kanını akıtabiliriz.
  Rusya diz çöktürülemez...
  Avcı yakında oyuna dönüşecek,
  Ve büyük lider Lenin bizimle olacak!
  
  Uzayın genişliğini fethedeceğiz,
  Tüm evrene mutluluk, neşe vereceğiz...
  Moskova, Roma'nın kendisinden bile daha yüksektir,
  Savaştaki değişmez gücüyle!
  
  Savaş parlak topraklarımıza geldiğinde,
  Führer'e güçlü karakterimizi göstereceğiz...
  Rus cömert bir ücret alacak,
  Güneşten yüksekteyiz, ağaçlardan daha güzeliz!
  
  İnan bana, Rusya harabeye dönmeyecek,
  Horde bize diz çöktürmeyecek...
  Anavatanınız için savaşın ve korkmayın,
  Rus zayıflığı ve tembelliği bilmiyor!
  
  Aziz vatanımız yeniden ayağa kalkacak.
  Gücünü tüm evrene gösterecek...
  Ve Şeytan yok edilecek
  Anavatan'ın düşmanı mezara çökecek!
  Böylece çıplak ayaklarıyla zıplayan ve şeytan gibi dönen kızlar kükremeye ve çift takla atmaya başladılar.
  Bunlar buradaki güzel ve agresif kızlar . Ve nasıl da ciyaklıyorlar, yukarı atlıyorlar.
  Tamam, çocuklar yemek yiyor ve kendilerine ait bir şeyler söylüyorlar. Ve bunu çok olumlu bir şekilde yapıyorlar. Bunlar onların şarkıları. Ve bir topaç gibi dönüyorlar.
  Birinci sınıf kızlar.
  Ama sonra gökyüzünde gerçek bir ejderhaya benzeyen çok büyük bir kelebek belirdi. Ve kanatları o kadar büyüktü ki değerli taşlarla süslenmiş altın gibi parlıyordu. Ve o kadar muhteşem ve güzel görünüyordu ki. Açıkçası bunlar gerçekten de dinozorlar gibi çok büyük kelebeklerdi.
  Dominika bir gülümsemeyle şunları kaydetti:
  - Burada hiçbir mucize görmeyeceksin. İnanılmaz!
  Margarita güldü ve cevap verdi:
  - Evet, bunlar gerçekten hayret uyandıran eklembacaklılar. Ancak bu en şaşırtıcı şey değil. Çok güzel başka şeyler de var.
  Dominika şarkı söyledi:
  Ama ne bir kitap ne de bir müze,
  Dostlarımızın yerini alamayacaklar!
  Ve sihirli değnekteki kız bir ışın salacak. Ve yeni kokteyl bardakları ortaya çıktı. Ve çocuklar onlara saldırdı.
  bu kadar harika oldu . Ve kafamda bir tür müzik çalıyor.
  Ve Dominic ve Margarita nasıl şarkı söylemez;
  Güzeller çıplak ayakla saldırır,
  Koşuyorlar, ne güzel kızlar...
  Fritz'e yumruğunla vurman gerekiyorsa,
  Yoksa onu makineli tüfekle kesecekler !
  
  Kızlar şüphe etmeyi göze alamaz
  Nazileri ölü gömecekler...
  Ve onu ayaklarından sert bir şekilde tekmeleyecekler ,
  Ve bir yerlerde kurtlar etçil bir şekilde uluyor!
  
  Rusya, bu askerler için kullanılan bir kelimedir.
  İnanın bana, hiç serinlemiyor...
  Bazen durum kasvetli olsa da,
  Kötü kara Kabil'in zafer kazandığı yer!
  
  İnanmayın Komsomollular kaçmaz,
  Ve eğer kaçarlarsa, o zaman sadece saldırmak için...
  Ve tüm Naziler bir anda öldürülecek,
  Ve Führer doğrama bloğuna kaldırılacak!
  
  Rusya, burası benim Anavatanım,
  O ışıltılı, tek kelimeyle güzel...
  Korkak olanın bir ruble bile değeri yoktur.
  Ve biliyorsun ki bir savaşçıyla tartışmak tehlikelidir!
  
  Ama bilin ki faşistleri yeneceğiz.
  Kötülük tahtta hüküm sürmeyecek...
  Üstümüzde altın kanatlı bir melek var,
  Ve taçta büyüklüğü olan Tanrı Svarog!
  
  Kim korkaksa inanın zayıf bir köledir.
  Kaderi birdir; hakaretlere katlanmak...
  Bugün tamircisin, yarın ustabaşısın,
  Ve sen kendin başkalarının sırtını yenebilirsin!
  
  Kızların gücü vardır, sadece bir yanardağ,
  Bazen dağları güçlü bir şekilde yıkar...
  Savaş kötü bir kasırgayla şiddetleniyor,
  Ve ölüm açıkçası insan ırkını yok ediyor!
  
  Size dürüstçe söyleyeceğim şövalyeler,
  Biz Ruslar birlik olduğumuzda güçlüyüz...
  Çatal ve bıçağınızın yanına bir atıştırmalık ihtiyacınız var,
  Biz savaşlarda yenilmez şövalyeleriz!
  
  Rab Mesih'e olan inancımız nedir?
  Lada'ya da saygı duymamıza rağmen...
  Yoldaş Stalin babamız gibidir,
  Ve komünizmin cenneti bir yer olacak!
  
  Bir zamanlar ölen kişi dirilecek
  Ve daha güzel ve daha akıllı olacağız...
  Ve adam tabii ki çok gurur duyuyor,
  Bazen saçma sapan konuşmasına rağmen!
  
  Aşık olarak Anavatanımız bir yıldız gibidir,
  İnanın asla sönmeyecek...
  Harika bir hayal gerçek olacak
  Evrenin her yerinde barış ve mutluluk olacak!
  
  Maria'yı seviyorum, Lada'yı kutsal bir şekilde onurlandırıyorum.
  Svarog güzel ve Perun harika...
  ve Stalin'i seviyorum
  İkonların kutsal yüzleri benim için değerlidir!
  
  Gerçek cennet ne zaman olacak?
  İnan bana, tüm umutların gerçek olacak...
  Kalbini Anavatanına ver,
  Her şey yoluna girecek, eskisinden daha güçlü olacak!
  Bundan sonra nihayet özgür bırakılan çocuklar yemek yedi. Daha sonra bir müfrezeye dönüştürüldüler. Yüzden fazla erkek ve kız.
  Ve yürüyüşe çıktılar. Dobrynya tatlı bir gülümsemeyle şunları kaydetti:
  - Eminim savaşacaklar!
  Ve kahraman çocuk ejderhanın üzerine atladı.
  Oenomaus şunları kaydetti:
  - Böyle bir müfreze çok yavaş hareket edecek. Ejderhaların üzerinde çok daha hızlı hareket ediyoruz. Ve burada ne zaman duracağınızı da bilmelisiniz.
  Çocuklar inşa edildi. Sadece bir barones düzgün ve hatta lüks giyinmişti. Geri kalanlar dilencilere, genç paçavralara benziyordu . Ancak çıplak ayakla hareket etmek çok daha hünerlidir.
  Dominika şunları kaydetti:
  - Barones kızı yürürse değerli ayakkabıları parçalanacak ve parçalanacaktır. Belki sen de herkes gibi yalınayak olmalısın?
  Barones cevap verdi:
  - Bekleyemezsin! Beni babam Dük'e göndersen iyi olur, o sana bir ödül verecek ve sana zarar vermeyecek!
  Margarita Dominika'ya başını salladı:
  -O kadar büyülü bir doğal gücün var ki. Haydi, hep birlikte ele alalım ve ışın saçan saldırılar gönderelim ve kızı babasının şatosuna atalım!
  Kız oyuncu şunları kaydetti:
  - Peki ya ödül?
  Margarita güldü ve şunları söyledi:
  - Peki sana bir kese altın verecekler, yani bu gerçekten çok mu? Üstelik sıradan ağaçlardan ve kozalaklardan altın çıkarabilirim, siz de yapabilirsiniz!
  Dominika ıslık çaldı:
  - Vay! Böylece kendimize bir düklük satın alabiliriz!
  Partizan kız itiraz etti:
  - Yasaktır! Sihirli altının dolaşıma sokulması yasaktır, aksi takdirde demirden daha fazlası olurdu. Değerli madalyonun enflasyonunu anlıyorsunuz!
  Dominika şunları kaydetti:
  - Mühendis Garin'in hiperboloitindeki gibi mi bu?
  Margarita başını salladı:
  - Bunun gibi bir şey. Bu kitabı küçükken okumuştum. Evet, sonra altın standardı çöktü ve bu korkutucuydu .
  Enomai gülümseyerek şunları kaydetti:
  - Ama yine de bir barones yetiştirebilir miyiz? Bu kadar iğrenç olmasın diye!
  Dobrynya bir gülümsemeyle başını salladı:
  - Evet, bunu hemen yapacağız.
  Hadi ona havalı bir şey verelim!
  Barones topuğuyla bir kez daha çimenlere vurarak kükredi:
  - Beni babama götür! Yoksa hepinizi idam ettiririm!
  Çocuklar hep birlikte güldüler.
  Aniden çimlerin altından şapkalı bir cüce belirdi. Belli ki hala çok gençti ve sakalı yoktu. Ama elinde sihirli bir değnek var.
  Küçük bir ses şöyle dedi:
  - Sonra kaprisli bir kızın sesini duyuyorum. Belki onu eğitmenin zamanı gelmiştir?
  Barones kükredi:
  - Bir dene, enayi !
  Ve ayakkabılı ayağıyla cüceyi hareket ettirmeye çalıştı. Sihirli asasını salladı. Eski insanların kaprisli kız ve erkek çocuğu ortadan kayboldu.
  Dominika haykırdı:
  - Vay!
  Margarita başını salladı:
  - Bu bir cüce çocuk. Büyü yeteneğine sahip özel bir cüce türü. Şimdi kaprisli kızı büyütmek için aldı. Görünüşe göre barones kültürü, nezaketi ve vicdanlı çalışmayı öğrenmeli.
  Enomai gülümseyerek şunları söyledi:
  - Ben de ona şaplak atmak istedim! Böylece yük omuzlarınızdan kalkıyor.
  Dobrynya şunları önerdi:
  -Skeleton'a mı gidiyorsun? Belki de yola çıkmanın zamanı gelmiştir.
  Margarita şunları kaydetti:
  - Biraz daha yakında, on iki eserden başka bir eserin, sarı bir farenin sahibi olan kötü büyücü Bastinda'nın kalesi var. Yakalamamız gereken şey buydu.
  Üstelik zaten yüzden fazla adamdan oluşan küçük bir ordumuz var. Bunların arasında kahraman Phoenix Falcon da var. O da bir çocuk ama çok güçlü.
  Dobrynya şunları kaydetti:
  - Phoenix'i tanıyorum. Peki nasıl yakalandı?
  Partizan kız cevap verdi:
  - Tıpkı senin gibi kurnazlıkla. Ama artık bir ordumuz var ve Bastinda'nın sarayına saldıracağız!
  Dominika karın kaslarıyla oynuyordu. Sonra onu aldı ve çimlerin üzerinde duran bir cevizi çıplak ayak parmaklarıyla ezdi. Çekirdeğini fırlattı, ağzıyla yakaladı, güçlü dişleriyle çiğnedi ve mırıldandı:
  - Saldırıya mı gideceksin? Bu fikir hoşuma gitti. Gerçi Bastinda ismi bana bir çocuk masalını hatırlatıyor. Kendini hiç yıkamayan o değil mi?
  Margarita başını salladı:
  - Ben de bu masalı biliyorum. Hayır, bu biraz farklı bir cadı. Tam bir fare ordusu var. Ayrıca paralı orklar da var. Fareli Artefa CT, kemirgenler üzerinde muazzam bir güç sağlıyor, yani...
  Partizan kız emretti:
  - Çocuklar! Yakındaki gümüş ladinlerin iğnelerini kırın, yakında koruya girdiğimizde onları göreceksiniz. Bu iyi bir silah olabilir.
  Adamlar cevap verdi:
  - Her şeyi yapacağız kurtarıcımız!
  Ve ekip yürüdü. Kızların sayısı erkeklerden üç kat fazla olmasına rağmen onlar da yürümeyi biliyorlardı. Ve ayak parmaklarını kaldırdılar. Bir yandan da müzik çalıyordu.
  Müfreze yürüyüşe geçti. Burada, yemekten sonra bazı erkekler ağır bir şekilde esnedi, ancak kızlar tavus kuşu yapraklarından yapılmış ev yapımı davulları çalmaya başladı ve ruh hali daha neşeli hale geldi.
  Çocuklar düzen halinde yürüyorlardı. Dominika , Malçiş-Kibalçiş hakkındaki filmdeki gibi olduğunu düşünüyordu . Çıplak ayakla yürüyen adamlar da vardı. Ancak bazı nedenlerden dolayı Sovyet filminde hiç kız yoktu. Ve bu daha da tuhaf, çünkü Kızıl rejim altında sürekli olarak cinsiyet eşitliği konusunda ısrar ediliyordu.
  Ve burada çok fazla kız var ve onlar yürüyüşteki doğuştan savaşçılar gibiler; kısmen insanlar, kısmen de vaşak kulaklarından görülebileceği gibi elf ailesinden. Bir nevi anaerkillik.
  Çocuklar yürüdüler ve aynı zamanda sanki bu yokmuş gibi şarkı söylemeye başladılar:
  Elfia bizim bilge ülkemizdir,
  Mesih Kral'ın yönetimi altında...
  Bu bize sonsuza dek Tanrı tarafından verildi,
  Hayatımızı daha mutlu kılmak için!
  
  İyi Oenomaus şeref içinde olsun,
  Anavatan'ın düşmanlarını kim yendi?
  Onun için savaşırsın ve cesaret edersin,
  Solcenizm altında yaşamaya başlayacağız !
  
  Yalınayak kızlar koşuyor
  Düşmanla savaşmak istiyorlar...
  Ve bu Orkler o kadar da havalı değil.
  Aksine, o sadece bir palyaço görüntüsü!
  
  Büyük sonsuz ülke
  Biliyorsunuz nesillerin iradesi...
  Şeytanın kulları tuzaklar kursalar da,
  Ama ateşli deha bizimle olacak!
  
  Baskımızın kontrol altına alınamayacağına inanıyorum.
  Elbette düşmanlarımızı yerle bir edeceğiz...
  Bunu defterine yaz, küçük çocuk,
  Oenomaus'un yönetimi altında yaşaması ne kadar harika !
  
  Anavatanı herkesten daha güzel hale getireceğiz,
  Cennet bu hayatta gelecek...
  Çılgın başarımızı kutlayalım
  Ve yakında elfinizm altında yaşayacağız!
  
  Hayır inanın biz Orkistler kırılmayız.
  Düşman güçlü ve çok kurnaz olmasına rağmen...
  Ama sınavları A ile geçeceğiz.
  Oenomaus'un yönetimi iyi olsun !
  
  Çar'ın görkemli büyüklüğü, inanın bana,
  Elmaslarla dolu tacınla...
  Ve biliyorsun, vahşi canavar ezilecek,
  Veba da azalacak, inanın bana, cüzzam!
  
  Elfrog'a da ihtiyacın var .
  Arkadaşlar, Tanrılarınıza ihanet etmeyin...
  Yüce Aile, büyük ve görkemlidir,
  Zayıf yönlerinizi göstermeyin!
  
  Güzel Lada tanrıların demirhanesidir,
  İnan bana, aşkı doğurdu...
  İnsanları gereksiz sözlerle israf etmeyin,
  Sınırsız büyüklük açıldı!
  
  Elfrog'un okunu durduramazsınız ,
  düşmanı delecek ...
  Sadece aptalca şeyler dileme,
  Elf askerinin kalkanı koruyacak!
  
  Elfia, bu şüphesiz güçtür.
  Dağları yerinden oynatabilir...
  Her ne kadar bazen et çok acı çekse de,
  Tüm engelleri reddedebiliriz!
  
  Elflerin muhteşem dünyası yakında ortaya çıkacak ,
  Evreni ayaklar altına alan ...
  Tanrı'nın meleği kanatlarını açacak,
  Ve inanın bana Yaratılış'la ilgili bir şey olacak...
  
  Tanrıça Lada muhteşemdir, inan bana,
  Bütün oğullarına sevgi verdi...
  Ve artık güçlü bir şövalye olacak.
  düşmanın burnuna sert bir şekilde vuralım !
  
  Sen Fiev'sin , elflerin başkenti gibi ,
  İnanın bana, görkemli Druss şehirlerinin anası...
  Düşmana saldıralım ,
  Biz şövalyeyiz, inan bana, korkak değiliz!
  
  Kutsal vatanım için
  Çok mücadele edeceğiz...
  Elf'in bir rublesi çalınmayacak,
  Sonuçta, ışık elfleri her zaman nasıl savaşılacağını biliyordu!
  
  Çok güzel kızlar var inanın bana
  Soğukta çok atılgan bir şekilde koşuyorlar...
  Vahşi bir canavar olan Führer parçalanacak,
  Çok güzel bir gül yetiştireceğiz, bilirsin!
  
  öfkeye asla boyun eğmeyeceğiz .
  Güneşin aydınlattığı Elfi ayağa kaldıralım ...
  Harika bir hayal gerçek olacak
  Bu gökyüzünün altında ışıltılı bir mavi var!
  
  Elfrog gelip ölüleri diriltecek,
  Ama onu ömür boyu yeniden canlandırmalıyız...
  Evrenin enginliğini fethedeceğiz,
  Mesih ölümsüzdür ve Yahuda cehennemdedir!
  
  Oenomai'ye sadakatle hizmet et,
  Ve lütfen krallara isyan etmeyin...
  Elflerin oğulları şeref içinde olsun ,
  Elfia, burası haritada bir nokta değil!
  
  Yakında evreni fethedeceğiz,
  Yaşam ve ölüm üzerinde güç olsun...
  Yaşayan herkes melek olacak,
  Bu adam Tanrı gibidir, buna inanın!
  . 10.BÖLÜM
  Dominica akademi sınıfına geri döndü ve seansını lotus pozisyonunda sonlandırdı. Şimdi yine çeşitli şekil ve türlerdeki çeşitli büyüleri incelemeye başladı. Ve bunu büyük bir istekle yaptı.
  Bundan sonra akşam yemeğine gittim. Yanında Fiesta adlı kız vardı. Birlikte soslu kalamar yediler ve onu süt ve domates suyu karışımıyla yıkadılar. Bundan sonra her şey önemli hale geldi.
  Akşam yemeğinin ardından Dominika, sihirli değnekler kullanarak Fiesta ile eskrim yaptı. Ve üzerine kremalı büyük bir pasta fırlattı , tepeden tırnağa bulaştı.
  Yenilgiyi kabul etti ve ona çıplak ayaklarından birer yüzük verdi. Ve şimdi Dominika çok daha güçlü ve daha öldürücü bir şekilde silahlanmış durumda .
  Daha sonra iki kız da duş alıp odalarına gittiler.
  Odada Dominika yatağa oturdu, bacaklarını nilüfer şeklinde katladı ve fiziksel ve ruhsal özünü yine zihinsel dünyanın başka bir düzeyine taşıdı.
  Şimdi ejderhaların üzerinde uçuyorlar ve altlarında bir grup çocuk yürüyor.
  İki oğlan tarafından yönetiliyor: Viscount ve kahraman Phoenix Falcon. Her iki oğlan da çok belirgin kasları olan ve sadece şortlu yakışıklı çocuklardır. Güçlü diyelim beyler. Ve sütunu geçerek yürüyorlar.
  Çocuklar mümkün olduğu kadar hızlı hareket etmeye çalışırlar ve arada sırada koşmaya başlarlar. Ve parlak, sevimli kafaları olan bir melek ordusuna benziyor. Ve ev yapımı coplar dışında hala silahsızlar.
  Ama sonra çam korusuna girdiler . Birkaç kurt hırladı ama Phoenix çıplak ayağıyla onlara ağır bir koni fırlattı ve bu, kelimenin tam anlamıyla yırtıcı hayvanın kafatasını kırdı.
  O düştü ve diğer kurtlar kaçmaya başladı. Ve çocuklar konileri ve dalları ayırmaya başladılar.
  Margarita şunları kaydetti:
  "Bir zamanlar partizan çocuklardan oluşan bir müfrezenin ciddi bir savaş düzenlediğini hatırlıyorum. Ve Alman taburu kaçtı. Çocuklar da onların peşinden koşup sapanlarla vurdular .
  Dominika kabul etti:
  - Sapan, bu öldürücü bir güç!
  Çocuk savaşçılar aslında sapan yapmaya başladılar. Ve yay gibi bir şey yap.
  Margarita onu aldı ve gülümseyerek şunları kaydetti:
  - Silahımız büyüyle uzaklaştırılırsa en mükemmeli olacaktır.
  Dominika dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Özellikle de eklersem!
  Çocuklar silahlandıktan sonra her iki güçlü büyücü de asalarını aldı.
  Margarita soğudu:
  - Birlikte sihir yapıyoruz!
  Dominika doğruladı:
  - Kesinlikle!
  Her iki kız da sihirli asalarının enerjisini toplayıp devasa güçleriyle fırlattı. Ve sonra güzeller çıplak ayak parmaklarından enerji akışlarını alıp çocuk grubunun içinden geçirdiler. Ve sonra bir mucize gerçekleşti ve binlerce fotoyıldırım ya da minyatür bir süpernova gibi alevler içinde kaldı.
  Margarita ve Dominika büyü okumaya ve ilahi söylemeye başladılar:
  Biz kızlarız, panteona giriyoruz,
  Anavatana sadık kalacaklarına dair yemin ettiler...
  Öyle ki Orkishistleri şiddetli bir yenilgi bekliyor,
  Peki Elflerin güneş ışığı altında yaşamasına ne dersiniz ?
  
  Nymphin metal gibi bizimle birlikte .
  Tüm çeliklerden daha güçlü olan bronzdan yapılmıştır...
  Dünyaları alt üst etmenin hayalini kurdum
  Büyük deha Gralin'in miras bıraktığı gibi!
  
  Anavatanı daha serin hale getireceğiz,
  Ve Anavatanı yıldızların üstüne çıkaracağız...
  Elf kızlarıyla başarı olsun ,
  Minik ayaklarımız tamamen çıplak olmasına rağmen !
  
  Orkşist vatanıma saldırdı,
  Samuray trolleri doğudan geliyor...
  Solcesus ve Gralin'i seviyorum _
  Ve inanıyorum ki, düşmanı paramparça edeceğiz !
  
  Elkurbağa bizimle ,
  Hangi Solcenizm , şakayla karışık, inşa edecek...
  Kâinattakilerin en güçlüsü şanlı Ailedir,
  Bize bilinç ve irade katacak!
  
  Hiçbir zaman pes etmeyeceğimize inanıyorum
  Anavatan diz çöktürülemez...
  Yoldaş Gralin parlak bir yıldızdır.
  Ve öğretmenimiz bilge dahi Drenin'dir !
  
  Anavatanımızı yapacağız,
  Gezegende daha güzel ve ışıltılı...
  Ve biliyorsun, öldürücü bir silah olacak.
  Yetişkinlerin ve çocukların eğlenmesine izin verin!
  
  Elkurbağayı yakın , yüreğinizde yanmayın,
  Sen tüm Elf kılıçlarının koruyucususun...
  İnanıyorum ki yakında güçlü bir cennet inşa edeceğiz.
  Solcesus gelecek, kutsal görev!
  
  Orkler çetesine güvenmeyin arkadaşlar.
  Kolayca ve tehditkar bir şekilde kazanacağını...
  Hepimiz bir aileyiz -
  Ve inanın bana, Anavatanınızı sevmek için çok geç değil!
  
  Yüce Rabbim hepimizi koruyor
  Yere yedi renkli bayrak çekeceğiz...
  Ve kötü yırtıcı oyuna dönüşecek,
  Şeytan'la da başa çıkabiliriz!
  
  Büyük Anavatanı seviyorum,
  Bütün evrende senden daha güzel bir şey yok,
  Elfia'yı bir rubleye satmayacağız,
  Evrende barışı ve mutluluğu inşa edelim!
  
  Anavatanımız adına bir rüya,
  Büyük Elf yükselecek...
  Geri kalan her şey sadece gösteriş
  Ve yeni bir mesih bizimle olacak!
  
  Ah Lada, yüce tanrım,
  Işık elflerine sevgi ve huzur vereceksin ...
  Sana dönüyorum, yalvarıyorum,
  Ve gerekirse yıldırımla vurun!
  
  Ælfria , Cennetin Leydisi,
  Solcesus'u Evrene verdi ...
  Yüce Tanrı senin uğruna dirildi,
  İnsanlar aslında tatlarını kaybetmediler!
  
  Lütfen unutmayın, elfler böyledir,
  Elf tanrılarına son derece saygı duyulur...
  Biz Anavatan'ın büyük evlatlarıyız,
  Ve kızlar her zaman dünyayı kazanır!
  
  Arkadaşlar, Anavatan'a dua etmeliyiz,
  Perun, Yarilo ve Elfrog güçlü ...
  Çok güçlü kocalar olacağız
  Ve gökteki bulutları bile uçuracağız!
  
  Elfskva'dan çoktan püskürtüldü .
  Çevrecilere çok zarar verdiniz ...
  Solcesus ve Gralin'e sadıkız ,
  Ve silahlı bir sürü tank olacak!
  
  Hayır, düşman elfleri dizginleyemeyecek.
  Savaşçılarımız her şeye kadir olduğuna göre...
  Sınavları geçmek, sadece beş,
  Böylece her çocuk çok güçlü olsun!
  
  Soltsegrad muhteşem olacak .
  Ve onu saldırıdan koruyacağız...
  Şövalyelerin muzaffer düzeni gelecek,
  Kan kontrolsüz bir şekilde aksa da!
  
  Kızlar soğukta yalınayak
  Koşuyorlar, topukları parlıyor...
  Ve Orklara yumruklarıyla vuracaklar,
  Asosyal Kabil düzleşecek!
  
  Her şey yoluna girecek, insanlar biliyor.
  Uzaydaki takımyıldızları keşfedeceğiz...
  Sonuçta, cesaretten şüphe etmek günahtır,
  Ve Tanrı'nın tahtında bir adam olacak!
  
  Yakında ölüleri bilimle dirilteceğiz,
  Daha genç ve daha güzel olabiliriz...
  Üstümüzde altın kanatlı bir melek var,
  Güzel Elf anneme!
  Böylece kızlar şarkı söyledi ve tüm çocuk ordusu kendilerini parlak zırhlar ve güçlü, hatta soğuk silahlarla buldu.
  Bundan sonra kız ve erkek çocukların yeniden silahlandırılması tamamlandı. Ve ciddi bir mücadeleye hazırdılar.
  Dominika ve Margarita, büyük ölçekli dönüşümlere yol açan güç ışınları yaydı. Ve artık çocuk ordusu hazırdı.
  Ve böylece bir savaş yürüyüşüne çıktı.
  Dobrynya çok memnun bir bakışla şunları kaydetti:
  - Yine kazanacağız! Ve bu bizim özümüzdür.
  İyi bir Alman Tiger tankı büyüklüğünde bir kaplumbağa ileriden sürünerek ilerliyordu. Elmas bir kabuğu vardı, daha doğrusu değerli taşlarla kaplı gibi parlıyordu. Çok sevimli bir hayvan.
  Margarita esprili bir şekilde şunları kaydetti:
  - Böyle bir kabukla kaplumbağanın kendisi de hırslı bir avcının kurbanı olma riskiyle karşı karşıyadır!
  Dominika başını salladı ve şarkı söyledi:
  Parçalar iyi
  Makineli tüfeğe karşı ne yazık ki hiçbir şey yok!
  Ancak şarkısının pek mantıklı olmadığı ve yersiz olduğu ortaya çıktı.
  Savaşçı çocuklar kaplumbağanın etrafında dolaştılar. Oğlanlardan biri ona ateş etmek istedi ama kız asker elini oğlanın omzuna koydu ve ciyakladı:
  - Gerek yok!
  Başka bir kız şunu belirtti:
  - Ekip bunun için var!
  Bunlar gerçekten savaşmaya hevesli, kavgacı çocuklar.
  Dominika kıkırdayarak şunları kaydetti:
  Solda bizim ordumuz, sağda ise bizim ordumuz.
  yüzüme yumruk atmak iyi bir şey !
  Savaşçıların morali çok iyiydi . Ve çok uzun bir yolculuğa çıkmaya hazır görünüyorlar. Ve ruh halleri gerçekten solmayacak.
  Margarita gülümseyerek şunları söyledi:
  - Evet, hala şanslı olduğumuzu söylemeliyim.
  Dominika gülümseyerek sordu:
  - Ne kadar şanslı?
  Partizan kız kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Büyük Vatanseverlik Savaşı'nın dört yıldan az sürmesi. Gerçekte Almanlar güçlü savunma hatlarına çok daha uzun süre direnebilirlerdi !
  Kız oyuncu başını salladı:
  - Buna katılıyorum. Hatta bu konuyla ilgili alternatif hikayeler bile var. Ancak her durumda bir mucize yaratma kapasitesine sahibiz. Almanlar ise savaşın çoktan kaybedildiğini anlayınca direnmek istemediler. Ve böylece kendi pragmatik yöntemleriyle hareket ettiler!
  Margarita şunları kaydetti:
  - İşte pek başarılı olmayan bir araç - bu Tiger, çok ağır ve taret ile gövde arasında zayıf korunan bir bağlantı noktası var. Kabul etmelisiniz ki bu tank pek iyi değil. Çok ağır ve modası geçmiş, zırh bile rasyonel eğimlerde yer almıyor. Şanzımanı motordan ayrı yerleştirmek büyük bir hatadır.
  Dominika onaylayarak başını salladı.
  karşı çıkamazsınız ! Elbette bu bir hata! Ancak öte yandan, yalnızca ölüler hata yapmaz ve yalnızca başka bir hayattan olmaları durumunda. Ve öyle olduğunu düşünüyorum. En azından senin için!
  Margarita onaylayarak başını salladı:
  - Evet, mutlaka bir ahiret var ! Ve şahsen buna ikna oldum. Ve eğer bu evrende yok olmaya mahkumsam, başka bir evrende bir şeyler devam edecek!
  Kız oyuncu başını salladı:
  - Sayısız sayıda farklı seviyeye sahip sonsuz bir bilgisayar oyunu gibi!
  Partizan kız doğruladı:
  - İyi evet! Bunun gibi bir şey ve bunun çok havalı olduğunu söylemeliyim ! Ve burada bir veya iki defadan fazla sevinebilirsiniz.
  Kahraman çocuk Dobrynya şarkı söyledi:
  - Zamanı geldi, zamanı geldi, sevinelim,
  Ömrümde...
  Güzelliğe ve kupaya, şanslı bıçağa.
  Güle güle, sallanan, kasklardaki tüyler,
  Kadere birden fazla kez fısıldayacağız!
  Kadere birden fazla kez fısıldayacağız!
  Düşmanı parçalayacağım! Düşmanı parçalayacağım! Düşmanı parçalayacağım!
  Ve çocukların gürültülü kahkahaları duyuldu. Küçük ordunun önünde büyük bir dinozor belirdi . Doğru, çok tehditkar görünmüyordu ama büyüktü. Vücudu büyük ama tam tersine kafası küçük ve uzun bir kuyruğu var. Ve üstte ayrıca mafsal yüzgeçleri var.
  Dominika haykırdı:
  - Bu bir canavar - harika !
  Margarita onaylayarak başını salladı:
  - İri hayvan! Ama endişelenme. Biz ona dokunmazsak, o bize dokunmaz!
  Ve partizan kız emretti:
  - Genç savaşçılar - ateş etmeyin ve gürültü yapmayın!
  Çocuklar sessizleşti. Ve çıplak ayaklarıyla ses çıkarmadan yürümeye çalıştılar.
  Dominika şunları kaydetti:
  - Ya dinozor sağırsa?
  Margarita gülümsedi ve bir şeyler söylemek istedi. Aniden bir kükreme ve kırılan dalların çatlaması duyuldu. Uzun bir ispermeçet balinasına benzeyen kocaman ağzı olan, yedi katlı bir bina büyüklüğünde bir hayvan ortaya çıktı. Bu gerçekten büyük bir zalim. Ve dişler yaklaşık beş metre uzunluğundadır.
  Hareketsiz durup merakla çocuk grubuna bakan dinozor, korkunç bir canavarı görünce koşarak kaçtı. Ve sanki gerçekten teşvik edilmiş gibiydi. Bu kılıç dişli tiranozor gibi bir devle savaşmak daha pahalı.
  Dominika ve Margarita sihirli asalarını kaldırdılar. İlk önce partizan kız ateş etti. Ve onun sopasının ucundan öldürücü bir pulsar fırlayacak. Ve canavarın ağzına vuracak . Ve oldukça yanacak. Ancak yanıt olarak daha da korkunç ve sağır edici bir kükreme duyuldu.
  Dominika onu aldı ve karşılık olarak tüm gücüyle vurdu , sanki öldürücü bir yığını dövüyormuş gibi güçlü bir şekilde hareket ederek ve cıvıldayarak:
  Dinozorlar, belki de buradasınız, Afrika'da değilsiniz.
  Belki kahvaltıda saman çiğnersin,
  Dinozorlar...
  Ve kız büyünün kendi payına düşen kısmını deve gönderdi. Ve sivri dişlerini aldılar ve vurulduklarında çok güzel pembe tomurcuklara dönüştüler.
  Dominika şarkı söyledi:
  Demir yapmak istedim
  Fil aniden ortaya çıktı...
  Arı gibi kanatlar -
  Kulaklar yerine çiçekler!
  Margarita kahkahalara boğuldu ve ona yine yıkıcı ve yıkıcı bir pulsarla vuracaktı. Ancak çocuk ordusu canavara ok yağmuruna tutmaya başladı. Ve pul zırhı kabarmaya başladı .
  Dominika hem çıplak ayaklarından hem de asasından büyüyü alıp serbest bıraktı. Ve burada iyi çalıştı.
  Sanki büyülü bir şey onu almış ve kendisine muazzam bir yıkıcı güç yüklemiş gibiydi.
  Margarita onu aldı ve safir gözleriyle göz kırparak cıvıldadı:
  - Vay!
  Tyrannosaurus çöktü ve onun yerine yoğun yiyecekle dolu devasa ve geniş bir masa ortaya çıktı. Ve burası zaten çok lüks ve benzeri görülmemiş, benzersizdi. Ve böyle göz kamaştırıcı lezzetler.
  Dominika şarkı söyledi:
  Bu çok lezzetli çıktı
  Ve aroması baldan çok daha tatlıdır...
  Sıfırdan kazanamayacağız
  Ve doğamız gelişecek!
  Margarita dişlerini göstererek gülümseyerek onayladı:
  - Evet, gelişecek! Ve bu harika!
  Bunun üzerine partizan kız şunları ekledi:
  - Ve nasıl büyü yapılacağını biliyorsun. Bunun harika olduğunu söylemeliyim! Bu kadar büyük bir boyutu lezzetli bir ziyafete dönüştürün . Bunlar ork ya da goblin değil; onlarla daha kolay!
  Dominika başını salladı ve şarkı söyledi:
  - İmkansız olan her şey mümkündür, kesinlikle biliyorum,
  Ve gıyabında büyü yapmayı öğren!
  Ve ayağını çok güçlü çeliğe vur ,
  Ve canavarı keskin bir kalemtıraşla kes !
  Margarita kıkırdadı ve bir gülümsemeyle incilerle parıldadığını fark etti:
  - Evet, o kadar dokunaklı şarkı söylüyorsun ki hata bulamayacaksın! Süper!
  Dominika kabul etti:
  - Ben harika bir süperim - dünyadan daha havalı bir dövüşçüyüm!
  Ve nasıl da gözleriyle alıp yuvarlayacak ki, onlar bu kadar safir ve yıldızlar gibi.
  Yiyeceklerin bulunduğu masa çocuk savaşçıları çağırdı ve bazıları ona yaklaşmaya ve çikolataya ve çeşitli kremalara batırılmış çörek ve kek almaya başladı. Daha da iyisi, biraz dondurma alın. Bu kesinlikle mükemmel.
  Margarita kornasını çaldı ve kükredi:
  yemek yemenize gerek yok .
  Hepinizin burjuvaziye doğru koşmanıza gerek yok...
  Ve kendine bir defter yaz,
  Hareketlilik hala kullanışlı olacak!
  Dominika tatlı bir gülümsemeyle şunları kaydetti:
  - Evet, gerçekten harika oldu!
  Ve peygamber çiçeği mavisi gözleriyle göz kırptı.
  Margarita şunları kaydetti:
  -Dinozorların eti pek lezzetli değildir, hatta etobur canlılar için bu durum daha da zordur. Ama atı yemek...
  Dobrynya kükredi:
  - Atı yemene izin vermeyeceğim!
  Ve çocuk kahraman şarkı söyledi:
  Sivka-burka, kehanet kaurka,
  Karşımda dur
  Çimenlerin önündeki yaprak gibi!
  Sivka-burka, kehanet kaurka,
  Çok çok gerekli
  Görüşürüz!
  Oenomaus onu aldı ve ejderhanın üzerinden atladı. Dinozorun nasıl bir yiyeceğe dönüştüğünü gerçekten denemek istiyordu . Büyük ihtimalle büyüleyici bir şeydir. Ve oğlan prens çikolatalı pastayı alıp ağzına attı.
  Ve kuvvetlice çiğnemeye başladı, kremsi ve tatlıydı. Bu çok lezzetli.
  Çocuklar hep bir ağızdan bağırdılar:
  - Deneyeyim! Kötü teyzeler olmayın!
  Margarita masum bir şekilde gülümsedi:
  - Adım teyze mi? Komik!
  Ve partizan kız bağırdı:
  - Sana yemek yemen için on dakika veriyorum! Yiyebilirsiniz, ancak ölçülü olarak!
  Dominika gülümseyerek sordu:
  -Savaş sırasında aç mı kalmak zorunda kaldın?
  Margarita bahar karahindiba rengindeki altın rengi başını salladı:
  - Evet nasıl! Ve son derece yorucuydu!
  Kız, durumun trajedisini vurgulamak için net sesiyle şarkı söylemeye başladı.
  Şarkı söylerken kız ejderhanın üzerinden bile atladı. Ve turuncu çimlerin üzerinde çıplak ayaklarıyla dans etmeye başladı.
  Ve sesi öylesine yanardöner ve ışıltılıydı ki:
  Biz Komsomol üyesiyiz, rüya kızlarıyız,
  Bu güzel ülkenin insanlarının geleceği hakkında...
  Dünyaya ve gezegene sadık olduğumuzda,
  Ve bu tehlikeli savaşı kazandık!
  
  O zaman herhangi bir iş tartışılır,
  Genç bir yürekte ateş şiddetle yanıyor...
  Kızlar, bu çok güzel
  Uzayın enginliğine kapıyı açalım!
  
  İnsan olan herkes devdir
  Bilimin ona güç vereceğini biliyorum...
  İnanın çağrımız hep aynı.
  Böylece Habil hüküm sürüyor ve Kabil esaret altında!
  
  Bol bir hasadın olgunlaşmasını istiyorum,
  Gezegenin gelişmesi için...
  Böylece güzel, harika bir cennet gelebilir,
  Ve dostluk metalden daha güçlüydü!
  
  Uzayı fethedeceğiz,
  Kızlar su birikintilerinde çıplak ayakla koşuyorlar.
  Üstümüzde altın kanatlı bir melek var,
  Kar fırtınası ve soğuk bizi korkutamayacak!
  
  İnanın düşmanlarımız bizi yenemez.
  Çelikten sinirler ve kalpte bir alev...
  Ve ruhun gücü, tıpkı bir ayı gibisin,
  Bayrağı kaldıracağız, biliyorum!
  
  En parlak kızları kim sever ,
  Hem ruhuyla hem de görüntüsüyle çok güzel...
  Güçlü bir makineli tüfek hazırlayın,
  Rakibiniz tehlikeli olmasına rağmen!
  
  Kesinlikle kazanacağımızı biliyorum
  Vatanımızla sonsuza kadar bir olacağız...
  Sonuçta önümüzde koca bir yıldızlı dünya var.
  İnsan güçlü bir yaratık olsun!
  
  Anavatan'ın görkemli sınırları olmayan ışığı -
  Yakut yıldızlar tepemizde ateş açıyor.
  Rus kendini ölümsüz ihtişamla kapladı -
  Güçlü kahraman, arabacı, atıyor!
  
  Zümrüt yapraklarındaki üvez yakutu -
  Tarlada safir parlıyor , peygamber çiçeği...
  Düşüncelerimi sana gönderiyorum Rusya -
  Çift başlı kartal şarkılarla uçuyor!
  
  Çiy damlalarındaki inciler kar tanesi elmaslarıdır,
  Büyük Anavatan'da her şey yolunda!
  Toprak yağlıdır, tüy gibi damarları vardır,
  Kar yığınları taze rüzgar tarafından süpürüldü!
  
  Rusya'nın bir bölgesinde buzlar, foklar var.
  İÇİNDE dostum , develer çölün altınlarıdır.
  Kar fırtınaları uğuldadığında burası sıcaktır,
  Çünkü Tanrı'yı kalbimizde tutuyoruz!
  
  Karpuzlar, kavunlar ve muzlar büyür,
  Ve yazın bir yerlerde patenle yarışıyorsun...
  Peki, dünyada bu tür ülkeleri nerede bulabilirsiniz?
  Halkların yumruklarının bu kadar güçlü olduğu yer!
  
  Rusya'da silahların başarısı yüceltildi,
  Bunda insan kendi kaderinin Yaratıcısıdır!
  Gayet iyi savaşabiliriz
  Böylece Rusya'ya bir bela gelmesin!
  
  Kadınlarımız güzeldir, herkes bilir
  Ve cesur, daha güçlü adamlar yok!
  Anavatan, sen cennetin vücut bulmuş halisin -
  Tek egemen Tanrı Ailenin Efendisidir!
  
  Ortodoks simgeler onaylanacak,
  Bir askerin başlattığı kampanya...
  Eve cömert ganimetlerle döneceğiz,
  Okçular tek bir vuruşu bile kaçırmadan düşmanlarına saldırıyor!
  
  Tüm evrene huzur ve mutluluk verelim,
  Ve Allah'la birlikte ölüleri dirilteceğiz!
  Bozulmaz Anavatanımızın şerefi için -
  Kesinlikle kazanacağız , biliyorum!
  Dominika da şarkılarını aldı. Hep birlikte dans ettiler; çıplak, bronzlaşmış, güçlü bacakları hareket halinde ve dans ediyordu.
  Sonra Margarita kornayı çaldı:
  - Işıklar sönsün! İşte bu, yemek vakti bitti.
  Savaşçı çocuklar gönülsüzce masadan kalktılar. Aslında onu nasıl yutmazsın ? Kelimenin tam anlamıyla onlarca farklı krema türü varken. Ve son derece lezzetli. Ve bu dondurmaların, hamur işlerinin, keklerin, krakerlerin ve diğer lezzetli ve iştah açıcı şeylerin kokuları o kadar heyecan verici ve çekici ki.
  Dominika havladı :
  Aşırı yemeyin ! Ölçülülük uygulayın!
  Margarita şu tweeti attı:
  - Bir insanın domuz olmadığını herkes bilsin! Ve çok akıllıca yemelisiniz.
  Kendisi de bir düzine kek yiyen ve kendine çok renkli krema bulaştıran kahraman çocuk Dobrynya mırıldandı:
  - Bunların hepsi harika! Ancak ne zaman duracağınızı bilmeniz gerekir. Yemek iyidir ama aşırı yemek kötüdür.
  Çocuk prens Oenomaus kabul etti:
  - Ana düşmanınız midenizdir. Ama akşam yemeğini düşmana ver dedikleri zaman, bu onu tam anlamıyla algılamak anlamına gelmez!
  Dobrynya bir gülümsemeyle şunları söyledi:
  - Ancak zor bir günün, savaşın veya antrenmanın ardından iyi beslenmelisiniz! Aksi halde güç olmayacaktır.
  Dominika bir gülümsemeyle başını salladı ve şöyle dedi:
  - Ben şahsen akşam yemeğinde proteini sütte eritip içmeyi tercih ediyorum. Tatmin edicidir ve geceleri kaslar büyür ve yanmaz. Akşam yemeğinde balıklı süzme peynir çok sağlıklıdır. Sporcuların vücudunun proteinlere ihtiyacı vardır.
  Çocuk savaşçılar bir şekilde inşa edilmişti. Ve yine kötü büyücü Bastinda'nın kalesine doğru yürümeye başladılar. Çevredeki manzara yemyeşil olmaya devam etti. Ancak çıplak, tozlu topuklarını sergileyen küçük, genç ordu ne kadar ileri giderse, doğa gözlerimizin önünde o kadar soluyordu.
  Fareler krallığına yaklaşıyorlardı ve bunlar çok yıkıcı sahiplerdi.
  Çocuk savaşçılar kendilerini neşelendirmek için şarkı söylemeye ve ayaklarını daha enerjik bir şekilde yere vurmaya başladılar:
  Elfia kralların altındaki bir çalı gibi çiçek açar,
  Sonsuzdur ve evrenden daha güzeldir...
  Zafer sınırsız bir hesap açtı,
  İnancımız Rodnovery'de yeniden dirilecek !
  
  İnanın Anavatan'ın büyüklüğü
  Sevgili kalbi daha yükseklere çıksın...
  Böylece evrenin mutluluğu yatıyor
  Elfia'nın güçlü bir çatıya sahip olması!
  
  Elfimizin ileri doğru uçtuğuna dikkat edin,
  Ve göğsüyle dalgaları kesiyor...
  Ama yapmalıyız, tersini yapacağız.
  Ve inanın bana yargıçlar da olacak!
  
  Anavatanımız harika bir dünyaya sahip olacak,
  Parlak ışıkla parıldayan...
  Ve her şeyden önce Elkurbağa ruhun idolüdür,
  Kışı yaza çeviren şey !
  
  Evet biliyorum, bizim için zor arkadaşlar.
  Oenomai'ye sadakatle hizmet ediyorsun ...
  Tekne çarptı, kürek kırıldı
  Ve bir yerlerde vahşi bir köpek tehditkar bir şekilde havlıyor!
  
  Hayır, Elf'i düşmana vermeyeceğiz .
  Kılıçlarımız keskin, inanın bana, daha keskin...
  Tekrar ayakta duracağız ve kazanacağız
  Ve saçma sapan konuşmayın, şeytanlar!
  
  Burada geçit töreni için bir araya geliyoruz.
  Evrende bundan daha güzel kutsal bir ülke yok...
  İnanın düşmanlarımızı hep birlikte cehenneme göndereceğiz.
  Ve hatta kendimize bir cennet bile inşa edeceğiz!
  
  Kimse bizi durduramaz
  Biz Elflerin büyük şövalyeleriyiz...
  Böyle bir güç, yenilmez bir ordu,
  Ve tüm gezegeni daha mutlu edelim!
  
  Kendimizi dünyaya güzellikle gösterelim,
  Yedi renkli bayrağı gezegenin üzerine çekelim...
  Ve inanın bana her yerde mutlu olacağız.
  Sonuçta kahramanca işler söylenir!
  
  Lütfen elf barışının her yerde önemli olduğunu unutmayın.
  Ve sürekli genişleyecek...
  Ve insanlar Dünya'da mutlu olacaklar,
  Çünkü Anavatan için utanılacak bir şey yok!
  
  Büyük Solcesus geldiğinde ,
  Evrenimizde karanlık olmayacak...
  Ve eğer insan ve elf korkak değilse,
  Onun kaderi güneşin doğuşu ve yaratımdır!
  Bu ruha dokunan bir şarkı! Nefis ve muhteşem bir şarkı.
  Etraftaki manzara çok daha kötü hale gelmiş olsa da - tekerlek izli ağaçlar, doğranmış çimenler, her şey eziliyor ve fare pençelerinin izleriyle kaplanıyor.
  Margarita şunları kaydetti:
  - Evet, bu farelerden hiçbir iyilik beklemeyin! Ve her tarafta sıfırlar var.
  Dominika çok parlak ve taze bir gülümsemeyle dişlerini göstererek şunları söyledi:
  - Bu elbette beklenen bir şeydi! Her şey fazlasıyla anlamsız hale geldi . Ama bir fareden dışkıdan elde edilen gübre dışında ne alabilirsiniz?
  Ve iki kız da gülmeye başladı. Bundan sonra tüm çocuk takımı yalınayak adımlarını artırdı. İki savaşçı çocuk ileri atıldı ve kılıçlarını yel değirmenleri gibi salladı.
  her iki taraftaki kahraman çocuklar tarafından doğrandı . Bu, yaklaşmakta olan ciddi bir savaştı.
  Çocuklar hızlarını daha da arttırarak kelimenin tam anlamıyla koşmaya başladılar. Ve ileride büyük bir fare sürüsü belirdi. En büyüğü iyi bir boğa büyüklüğündeydi. Kız oyuncu Dominika bir ejderhanın üzerinde savaşa girdi. Ve dövüşmeye hazırdı ama sihirli değnekten gelen ilk darbe yaşlı fareye çarptı.
  Ve aydınlandı ve delikli, seçilmiş peynirden oluşan geniş bir daireye dönüştü. Ve ondan o kadar iştah açıcı bir koku yayıldı ki, fareler çocuk taburuna yapılan saldırıdan uzaklaştı ve fareler için en nefis lezzetin aromasıyla o kadar iştah açıcı hale gelen eski liderlerine saldırdılar.
  Bunun bir sürpriz olduğu ortaya çıktı.
  Margarita şunları kaydetti:
  - Yetenekleriniz her geçen saat artıyor! Ve bunun son derece havalı olduğunu söylemeliyim !
  Dominika altın rengi başını salladı:
  - Çok şey yapabilirim! Ve bu benim büyük inancımdır! Ve eğer başlarsam hiçbir şey beni durduramaz.
  Ve kız onu aldı ve sihirli yıldırımla başka bir mangaya çarptı . Ve ek dönüşümler gerçekleşti.
  Birkaç düzine fare, çok iştah açıcı görünen büyük, çizgili karpuzlara dönüştü.
  Savaşçı çocuklar koro halinde şarkı söylediler:
  Kavunlar, karpuzlar, buğday çörekleri,
  Cömert, müreffeh bir ülke...
  Elfiburg'da tahta oturuyor -
  Peder Kral Oenomai!
  Ve böylece çocuk savaşçılar sonunda farelerle savaştılar ve hadi onları kesintisiz olarak keselim. Ve savaşçılar kılıçlarını enerjik bir şekilde sallıyorlar . Ve kızlar yaylardan ateş etmeye başladı . Bazıları elflerdi ve atışta çok yetenekliydiler. Bu gerçekten gerçek bir kavgaydı.
  Ve birkaç fare ekibi daha savaşa giriyor. Derin bir nehir gibi akıyorlar.
  Dominika şunları kaydetti:
  - Kötü ve şeytani bir şeyden bahsettiğimizde sanki sınır yokmuş gibi bir his var!
  hüzünlü bir gülümsemeyle şarkı söyledi :
  Karanlığın savaşçıları gerçekten güçlüdür,
  Kötülük, sayısını bilmeden dünyayı yönetiyor...
  Ama sizler Şeytan'ın oğullarısınız.
  Mesih'in gücünü kırmayın!
  Ejderhadan atlayan Dobrynya fareleri kesmeye başladı. Bunu aynı anda iki kılıçla yapıyordu ve çocuğun hızlı hareketlerinden dolayı sanki bir kahve değirmeni çalışıyormuş gibi görünüyordu. İşte imha burada başladı.
  Oenomaus da savaşa katıldı. Çocuk bir fareyi ayak parmaklarıyla kuyruğundan yakaladı ve diğerine fırlatarak kemiklerini kırdı. Sonra şarkı söyledi:
  - Benim büyük gücüm büyüktür,
  Ve asla düşmanlarıma teslim olmayacağım...
  Çocuğun yumruğunun darbesinden,
  Kötü fare utanç içinde uçacak!
  Gerçekten de çocuk prens, savaşta çok çetin bir savaşçı olduğunu gösteriyor.
  Dobrynya aynı zamanda güçlü ve kaslıdır, ancak çocuksu bacaklar kullanmasına ve kılıçları da unutmamasına rağmen . Ve olağanüstü düzeyde istismar göstermeye başladı. Her şey ne kadar zor ve kanlıydı.
  Çocuğun, genç ordunun diğer savaşçıları gibi çok saldırgan ve kavgacı olduğu ortaya çıktı.
  Ve çocuğun çıplak topuğu farelerin kafataslarını delip geçiyor.
  Bu çok öldürücü ve aynı zamanda çocuğun dudaklarında bir gülümseme var .
  Dominika büyülü gücünü sonraki dönüşümler için kullanıyor. Ve son derece aktif.
  Savaşçı ayağa fırlar ve etrafında döner. Ve şimdi sihirli asasından yeniden bir enerji akışı uçuyor. Ve ork'a çarpıyor.
  Tüylü, kahverengi bir ayı anında çikolatalı marshmallow'a dönüşür. Bu ne kadar harika ?
  Margarita gülümseyerek sordu:
  -Helva yapabilir misin?
  Dominika altın rengi başını salladı:
  - Tabiki yapabilirim! Ve harika olacak!
  Ve kız hem ellerinden hem de çıplak ayak parmaklarından büyülü yükler saldı. Alevler ork ekibini vurdu. Ve koca bir bal nehri aktı... Bal sarı-turuncuydu ve dalga gibi sıçradı.
  Margarita kıkırdayarak cevap verdi:
  - Biliyorsun, ihtiyacın olan şey bu değil!
  Dominika onaylayarak başını salladı.
  - Doğru, helva değil ama aynı zamanda oldukça tatlı!
  Partizan kız şunları kaydetti:
  - Helva, savaştan önce ender bulunan bir şeydi. Ama işgal sırasında bile bal yediler.
  sefer farelere tekme attı ve şarkı söyledi:
  En güzel hediye elbette baldır.
  Çocuk elbette bunu anlayacaktır...
  Biraz bile - bir çay kaşığı,
  Bırakın koca bir tencereyi, bu zaten iyi!
  Margarita da önce sihirli değnekle, sonra çıplak ayak parmaklarıyla tekme attı ve devam etti:
  Ama tatlım, bu çok tuhaf bir şey.
  Her şey ya vardır ya da yoktur...
  Ama tatlım, sırrın ne olduğunu anlamıyorum.
  Varsa hemen yok olur!
  Ama yersen, artık sorun kalmayacak!
  Dominika onu aldı ve ejderhanın etrafında döndü. Gülümsemesi o kadar şeytani ve aynı zamanda neşeli bir hal aldı ki. Kız kendi içinde muazzam bir güç hissetti. Ve sonra sihirli asasından bir dalga çıktı. Ve bir anda birkaç bin fare soslu lezzetli pirzolalara dönüştü. Ve sihirli değneğin bir dalgası daha ve fareler balık yemeklerine dönüştü.
  Üstelik garnitürleri de muz, ananas ve diğer çok lezzetli meyvelerle lükstü. Ve her şey inanılmaz derecede lezzetli ve harika.
  Dominika şarkı söyledi:
  Yan yemekler harika
  Kızlar çok çekici...
  Ve dört armatür parlıyor,
  Orkun burnuna yumruk at!
  Margarita esprili bir şekilde şunları kaydetti:
  - İyi bir aşçı orklardan ve farelerden pirzola yapar, üstelik yenilebilir olanları da!
  Dobrynya adlı çocuk ağır bir parke taşını alıp goblinin alnına fırlattı. Kafatasını deldi ve şarkı söyledi:
  -Eğer bu kadar ucubeysen ,
  seni tekmeleyeceğim...
  Peki ya mankafanın tekiysen,
  O zaman aktif bir plan hazır!
  . BÖLÜM NO: 11.
  Dominika Dolfinova'nın erkek kardeşi ismini değiştirdi. Ve şimdi kendine çok havalı diyordu: Caligula. Ya kötü şöhretli imparatorun onuruna ya da Dunno hakkındaki karikatürde eşeklerden birinin adını taklit etmek.
  Ve şimdi dövüşçü çocuk Caligula Dolphins kız kardeşini aramaya karar verdi. Peki kayıp kişisini nerede aramalı?
  Ve çocuk sihirle ilgili ünlü bir kitaba döndü. Elbette her türlü medyum ve büyücüye güvenmiyordu.
  Ama neden kendiniz transa girmeyi denemiyorsunuz? Üstelik babası insan değildir ve tamamen olağanüstü düzeyde kendi büyülü yeteneklerine sahip olabilir.
  Çocuk Caligula, Yunusları aldı ve lotus pozisyonunda kanepeye oturdu. Ve konsantre olmaya çalıştım. Genç sinema oyuncusu bacak bacak üstüne attı ve sırtını dikleştirdi. Ve böylece çocuk Dominika'yı bulmaya çalışırken tamamen çılgın ve renkli bir şeye daldı.
  Tiyatro performansının muhteşemliğini tarif etmek zordur. Özellikle elfler, orklar, goblinler savaştığında... Her milletten birçok kızın yer aldığı ve değişen derecelerde çıplaklığın olduğu bir kostüm gösterisi. Gösteri, özellikle kızlar çıplak ayaklarını sıcak kuma veya kar yığınlarına sıçrattığında, özgünlüğü açısından güzel ve etkileyici.
  Çeşitli tank türlerinin zırhlarına kılıç ve mızraklarla saldırarak saldırırlar. Ve metal canavarlar sıcak alev silahlarıyla karşılık veriyor. Alevin sıcaklığı düşük ve çığlık atan kızlar sadece biraz yanıyor ve yürek parçalayıcı bir şekilde çığlık atıyorlar. Ve orklar daha da yüksek sesle kükrüyor ve alınları pat , pat, pat - darbelerden dolayı çok renkli konfeti parçalanıyor.
  Ve süslü çift kanatlı uçaklar, arkalarında çeşitli güzelliklerle dolu süslü tren çelenklerini bırakarak yukarıdan hızla uçuyor.
  En çılgınca şey, ki bu çatıyı bile yerinden oynatabilir ki, fantezi dünyasının uzak geçmişten de olsa gerçek, tarihi figürlerle karışmış olmasıdır.
  Stalin bu vesileyle beklenmedik bir şekilde gereksiz gizliliği terk ederek şunları söyledi:
  - Luftwaffe havacılıkta en ileri seviyelere ulaştı. Değilse bile
  Diskoları da sayarsanız elli tona kadar bomba taşıyabilen TA-700 bombardıman uçağı ciddi bir izlenim bıraktı.
  Hitler alay etti:
  - Ancak 3200 mm kalibrelik topa ve iki yüz tonluk roket yüküne sahip " Süper Canavar " hala eşsiz bir askeri sanat eseridir.
  Stalin daha sonra kadeh kaldırmayı önerdi:
  ağzın askeri sanat dışında her türlü sanatı gerektirdiği gerçeğine içelim !
  Tüm zamanların ve halkların büyük lideri, İsa Mesih'in doğumundan önce mühürlenen şarabın tadını zevkle çıkardı ve dünya Führer, doksan on meyvenin suyunu içti. Her iki diktatör de monitörde yukarı doğru uçan bir roketin izinin gökyüzünü nasıl net bir şekilde kestiğine baktı. Bir Rus kızının neşeli sesi nasıl duyulur:
  - Yörüngeye giriş başarılı oldu.
  Ve tüm tribünlerden büyük alkışlar - bitti! İnsan nihayet uzayda ve bu, dünyadaki en büyük ırkların temsilcileri - Ruslar ve Almanlar - tarafından yapıldı.
  Ufuktan ufka kadar tüm gökyüzü, gökkuşağının tüm renklerinden ve milyonlarca tondan binlerce havai fişek parıltısıyla boyandı, sanki gece uzayının mürekkebi boyunca muhteşem bir napalm yayılmış gibi görünüyordu. Aynı zamanda bireysel yanan süpernovalar açık yazılara, sloganlara dönüştü. Mesela: "Anavatan ve Uzay", "Yıldızlara İleri", "Dünya Halklarının Birliği"!
  Bu gerçekten bir çeşit delilik. Sanki süper kozmik ve fantastik bir performans ortaya çıktı. Üçüncü Reich ile SSCB arasında savaşın olmadığı bir tür alternatif tarih ve bunun çok havalı olduğu ortaya çıktı . Ama şimdi bu, en hafif tabirle pek de iyi görünmüyor.
  Ablasını bulması gerekiyor. Zaten bir dizi filmde rol almış, çok yakışıklı ve kaslı, kiremit benzeri kas kabartmasına sahip çocuğun asıl görevi de budur.
  Ve Caligula'nın yeni ismi çok ilgi çekmeliydi.
  Çocuk meditasyonuna devam etti. Ve birden melek kadar güzel, altın varak renginde kıvırcık saçlı bir kız gördüm. Elini çocuğa uzattı ve gülümseyerek şöyle dedi:
  - Sizinle tamamlamamız gereken bir dizi önemli görevimiz var!
  Çocuk Caligula gülümseyerek sordu:
  - Peki sonra bilinmeyen bir yerde kaybolan kız kardeşimi bulabilir miyim?
  Kız altın saçlarını salladı ve kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Evet mümkün. Ancak kız kardeşiniz şimdi zor bir mesih'i yerine getiriyor - yıkım tehdidinin asılı olduğu daha güçlü cinsiyetin tüm temsilcilerini kurtarmak için. Ve bu çok zor.
  Caligula Yunusları sordu:
  - Adın ne ve sen kimsin?
  Kız tatlı bir gülümsemeyle cevap verdi:
  - Ben Margarita Korshunova'yım, Naziler tarafından asılan ve şimdi yeni bir dünyada dirilen partizan bir kız. İyiliğe hizmet etmek ve insanları kurtarmak benim kaderimdir.
  Çocuk oyuncu başını salladı:
  - Seni çok anlıyorum. Peki eğlenceli görevlere var mıyız? Filmlerdeki gibi ama gerçekten mi?
  Margarita başını salladı:
  - Evet, sanki gerçekmiş gibi! Ama öyle imkânlarımız var ki korkmamamız lazım.
  Yunusların Caligula'sı ve öncü partizan Margarita'nın muhteşem gösteriyi tartışıp kabul edecek zamanları yoktu ve gerçekten yeni dünyaya ve bir savaş transı halinde girdiler!
  Margarita şunları kaydetti:
  - Artık koca bir ordumuz var. Ve sen ve benim sorumluluğumuzun ne olduğunu anlıyorsun!
  Caligula kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Tabiki anladım! Ve umarım değerli bir komutan olurum.
  Ve çocuk keskin kılıcını çevirdi.
  Çabucak bir şeyler atıştırdık ve birlikler oluşturmak için koştuk. Bir an önce İtalya'ya gitmeli ve papalığın tüylerini ateşe vermeliydiler.
  Ordu, davulların ritmi ve büyük trompetlerin çalınması eşliğinde Viyana'dan yola çıktı. Piyadelerin henüz yaklaşmaya vakti olmamıştı ve süvariler etrafta koşuşturuyordu. Çeşitli ülkelerden çok sayıda atlı Çarlık Rus İmparatorluğu'na girdi. Bu, dağ eteklerini on binlerce toynakla çiğnemeyi mümkün kıldı . Atılgan Kazaklar ve hafif Tatar süvarileri ileri atılıyor. Bir sonraki adım Polonyalı seçkinlerin zengin bir şekilde dekore edilmiş müfrezelerine doğru ilerliyor. Zarif beyler sanki kraliyet geçit töreni için toplanmış gibi görünüyorlardı. Üstelik miğferinden koşum takımlarına kadar herkes kıyafetinin görkemiyle birbirini geçmek istiyor. Zırhlı Cermen şövalyeleri de var. Zırh parlatılacak, yaldızlı veya gümüş olacak şekilde cilalanmıştır. Ayrıca özel üniformalı İsveçliler ve Finliler de var. Atlı Yeniçeriler ve Spagiler, Arap süvarileri.
  Ve ekvatordan Arktik Okyanusu'na kadar birçok halkın pankartı ve bayrak direği. Ve kaç tane kupa ... Bunlar fethedilen güçler.
  Ve işte Avusturyalılar ve onlarla birlikte Almanlar da geliyor. Yürüyüşe gönüllü olduk. Ayrıca İtalya'yı yağmalama fikri de büyük bir cezbedici. Doğa orada cömerttir ve çok para vardır! Kürekle toplanabilecek diğer güzel şeyler gibi.
  Tomboy Caligula şarkı söyledi:
  Ordumuz güçlü
  Dünyayı koruyor...
  Peki ya bir savaş çıkarsa?
  Bizim tarafımızda değil!
  Ve çocuk çıplak ayağını su birikintisine vurdu. Tabii ki sadece şort giymişti, çünkü savaş transı halinde o kadar hızlı hareket ediyordu ki kıyafetleri sadece yoluna çıkıyor ve yırtılıyordu.
  Margarita arkadaşına ve yok edici arkadaşına sordu:
  - Ya da belki gerçekten şarkı söylersin? Üstelik tam olarak sizin!
  Çocuk oyuncu kurt yavrusuna benzeyen bir gülümsemeyle başını salladı:
  - Ne düşünüyorsun, yapamam?
  Ve Yunusların Caligula'sı şarkı söylemeye başladı;
  Ah bu dünya, çok üzgünsün,
  Sadece bir gözyaşı denizi, bir okyanus...
  Ruhun öğlen astral yolu nerede?
  Ölü uluma Cennete gitmeyi hayal ediyordu!
  
  İçinde kalplerin buzları, donmuş kabuklar var,
  Ve kıskanç tutkuların yakıcı sıcaklığı.
  Bedenen genç olan ne kadar duygusuzdur,
  Hüzünlü bülbül yasta oynuyor!
  
  Tahta bitinin mukusu gibi, rutinin ruhu,
  Ve mezarın endişelerden çürümesi.
  Ama birlik olursak başarabiliriz
  Halkı bataklıktan çıkarın!
  
  Evrenin kötülüğünü ortadan kaldır,
  Lanetleri silmek korkunç bir işarettir ..
  Acının dizginlerini taşıyamayız,
  Şeytan toza dönüşsün!
  
  Gezegen hızla zincirlerinden kurtulacak,
  Ancak yörüngeden ayrılmayacak.
  İLE Birbirimize dürüst davranalım
  O zaman halk ayağa kalkacak!
  
  Korkmadan yükselebilirsin
  Başkalarını zorlamayın...
  Böylece piç yağla yüzmez,
  Annemiz yaşlanmasın diye!
  
  Bunun için biraz içeceğiz.
  Arı balından daha tatlı şarap!
  Gerçekte sıkıntılar olsun ,
  Ama hesap saati gelmedi!
  
  O zaman göksel bir cennet inşa edeceğiz,
  Bütün çocuklar sonsuza dek eğlenecek.
  Bir ok gibi göksel uçuşa doğru uçuyoruz,
  Parlak bir rüya gerçek oldu!
  Şarkı sona erdi ve onunla birlikte dövüşen çift İtalyan Alpleri'nin manzarasından yola çıktı ...
  Mermiler patlıyordu ve çok daha modern silahlar ateşleniyordu. İşte efsanevi şehir Port Arthur. Romanov hanedanının ve bir bütün olarak tüm Otokrasinin çöküşüne işaret eden şey onun düşüşüydü. Eğer bu kale ayakta olsaydı bu kadar büyük çaplı bir devrim yaşanmazdı. En fazla biraz ses çıkarırlar ve çekiçlerini ve oraklarını bırakırlardı. Ancak Büyük Ekim Devrimi'ne neden olan olaylar zincirine yol açan şey buradaki yenilgiydi.
  Bu iyi mi kötü mü? Etkinlik pahalıdır. Milyonlarca mağdur ve göçmen öldü, ancak daha sonra ülke kalkınmasını önemli ölçüde hızlandırdı.
  Çok yüksek bir maliyetle de olsa Rusya'nın nüfusu yüz milyon kişi azaldı.
  Dedikleri gibi kan almak hastayı iyileştirdi.
  Ancak artık Port Arthur'u yeniden ele geçirerek tarihi geriye döndürme ve benzersiz bir çizgi izleme şansı var. Örneğin Romanovlar iktidarı elinde tuttuğunda ve hatta otokratik versiyonda. Bu elbette bilim kurgu ama ilginç. Peki, çarlık versiyonu korunursa gerçekten Rusya'yı neler bekliyor? Durgunluk mu yoksa tam tersi zafer mi? Mutlak monarşi sistemi Batı demokrasilerinden daha etkili olacak mı, Batı demokrasileri çoktan moda oldu. Gerçekten de yirmi birinci yüzyıl Rusya'sı ile Batı arasındaki ilişkiler önemli ölçüde kötüleşti. Bundan sonra Batı parlamentarizmine alternatif yollar aramak moda oldu. Kavram ortaya çıktı: Yönetilen demokrasi. Bu, resmi olarak özgür seçimlerin olduğu, ancak gerçekte sonuçlarının önceden belirlendiği zamandır. Ancak bu hükümet biçimi istikrarsız ve iktidardaki parti, konumunu korumak için halihazırda demokrasiyi yasalarla kısıtlıyor. Ve sonra her şey diktatörlüğe doğru gidiyor, muhalefet zaten parlamentoda temsilini kaybediyor.
  Ve sonra baskı ve terör mekanizması devreye giriyor veya tam tersine, Gorbaçov döneminde olduğu gibi yukarıdan veya aşağıdan bir devrim meydana geliyor ve bu da birden fazla kez oluyor.
  Otokrasi sırasında Rusya'da her şey daha basit. Kralın mutlak gücü vardır: idam etme, bağışlama, emretme. En yüksek yargı, yürütme ve yasama yetkilerine sahiptir. Hükümdar tarafından atanan ve yalnızca kendisine tavsiyelerde bulunan kişilerden oluşan bir Danıştay vardır ve kralın iradesini yerine getiren memurlar vardır.
  Devlet Duması mutlakiyetçilik monarşisini sınırladı, imparatoru yasa yapma hakkından mahrum etti ve kısmen bütçenin kontrolünü ele geçirdi. Ama en önemlisi, çeşitli komploların üreme alanı ve engerek haline gelen Duma'ydı . Bu onun olumsuzu!
  Her halükarda partizan kız bile krala yardım etmeye karşı değildi. Margarita zorba Caligula'ya sordu:
  - O halde seçim açık, hadi saldıralım!
  Terminatör çocuk cevap verdi:
  - Başka seçenek yok! Elbette saldırıyoruz!
  Ve kesme kaosu başladı. Büyülü yeteneklerin yardımıyla saatte altı yüz kilometre hızla hızlanan melek çocuklar, mermi patlamalarına ve makineli tüfek atışlarına neredeyse hiç aldırış etmeden düşman saflarına daldılar. Şans eseri hava da şanssızdı, yağmur ve karanlık. Kuropatkin henüz insanları saldırıya göndermedi. Ve topçu hazırlığı yaptı. Yaygın inanışın aksine , general ve eski savunma bakanı aptal değildi. Kuropatkin askerlerle ilgilenmeye ve bilimsel olarak savaşmaya çalıştı. Onu hayal kırıklığına uğratan şey buydu. Kararsızlık, yavaşlık, kesin olarak saldırma arzusu, bir şablona göre hareket etmek - cesur Japonlarla savaşın başarısından mahrum kaldı . Bu nedenle Suvorov'un cesur saldırılarının hareket halindeyken Port Arthur'u ele geçirmesini beklemeye gerek yoktu. Ne yazık ki Kuropatkin, Nogi'nin kolordusunun ölümünden sonra Japonların da düzeni değiştirmeden öne tırmanarak kafa kafaya saldırması nedeniyle kazandı. Ve sonuç olarak saflarını devirip geri çekildiler.
  Ama şimdi Kuropatkin hem mermileri hem de kendisininkini ele geçirdi.
  Bu, Japonların yıkılması durumunda ne olacağını hesaplayarak birkaç gün boyunca bile topçu bombardımanı gerçekleştirebileceğiniz anlamına gelir. Ve bu, İmparator Nicholas'ın , kaleye derhal hücum edilmesi ve hazine için yıkıcı olan savaşın sona erdirilmesi yönünde kategorik bir emir vermesine rağmen .
  Burada elbette Kuropatkin kaya ile sert yer arasındadır. Ancak Port Arthur güçlü bir kaledir ve artık Japonlar buraya yerleştiğine göre, deneyin, alın!
  Ancak Yunusların Margarita ve Caligula'sı, kılıçlarla doğrayarak ve çıplak ayak parmaklarını çocuklarının bacaklarıyla fırlatarak, ancak pervane kanatları kadar çevik bir şekilde burçlar boyunca ilerleyerek onları askerlerden arındırdılar. Öncelikle hakim yükseklikleri bilmeniz gerekiyor, sonrasında saldıran birliklerin önünü açmak mümkün olacak.
  Samurayları doğrarken Margarita esprili bir şekilde şunları söyledi:
  - Genellikle ilerleme uğruna savaşırlar, ancak görünen o ki biz gerileme uğruna savaşıyor gibiyiz!
  Çocuk Caligula sırıttı:
  - Bu kalenin yeniden ele geçirilmesinin Otokrasinin konumunu güçlendireceğini mi söylüyorsunuz?
  Ve kılıçlarla bir dizi teknik uyguladı. Kılıçları bu şekilde taşınıyordu.
  Ve çocuğun çıplak ayakları kafaları, boyunları ve kemikleri kıran darbeler indirdi.
  Margarita, elleri ve ayaklarıyla yaptığı hızlı darbelerden dolayı dudaklarından bolca dağılan kanı yalayarak şunu doğruladı:
  - En azından böyle! Sonuçta savaşları kazanan bir hükümdarın popüler olacağı açıktır. En azından bir süreliğine. Daha sonra zafer unutulur ve ortalama insan veya sıradan insanlar sıradan bir çalışma rutininin içine çekilir. - Partizan kız tek tekmeyle altı Japon'u aynı anda devirdi ve güçlü bir itme sonucu ikisi kendi süngüleriyle delindi, diye ekledi. - Belki bu sadece geçici bir ertelemedir!
  Ve yine çıplak topuğunu hareket ettirerek, üç subay da dahil olmak üzere, yükselen güneş diyarının beş savaşçısını yendi.
  Caligula, Japonları lahana gibi doğrayan şortlu yalınayak bir çocuk, mantıklı bir şekilde şunu belirtti:
  - Zaferin ardından Rusya'da hızlı ekonomik büyüme başlayacak. Bu, insanların daha iyi yaşayacağı ve devrimci duyguların azalacağı anlamına geliyor.
  Genç savaşçı topa öyle bir tekme attı ki bir düzine samuray askeri baş aşağı uçtu . Terminatör çocuk eklendi. - İnsanlar genellikle açlıktan isyan ederler!
  Ağzından kopmuş bir kafatasından bir kemik çıkaran ve tükürüğün üç Japon askerine isabet eden Margarita, yalnızca kısmen kabul etti:
  - Aslında, bu doğru değil! Evet, devrimler ve isyanlar genellikle kötüleşen ekonomik durumdan kaynaklanıyor, ama ... Sonuçta Decembristler kendi yoksullukları nedeniyle harekete geçmediler.
  Bir kelebek hareketi gerçekleştirip bir düzine Japon kafasını kesen savaşçı çocuk Caligula, ardından şunu kabul etti:
  - Bu doğru, yoksulluk yüzünden değil! - Genç savaşçı bir avuç topçuyu kesti ve ekledi. - Midenizle düşünmek her zaman faydalı değildir!
  Margarita, Japonların uzuvlarının dağılması için acımasızca kesmeye devam ederek düzeltti:
  - Daha doğrusu mideyle düşünmenin hiçbir zaman faydası olmaz!
  Erkek fatma Caligula, samurayları doğrayıp miğferli kafalarını farklı yönlere fırlatarak ve büyük bir şevkle kabul etti:
  - Yüzde yüz haklısın! İtiraz edilecek bir şey yok!
  Bir savaşçı ve gerçek bir öncü partizan ve dahası, büyülü dünyalardan birindeki hizmetlerinden dolayı bu unvanı alan en sakin prenses homurdandı:
  - Ve yağları kendimizden çıkaracağız! Öyle olsun - banzai !
  Caligula, hiç acımadan ve durmadan, kılıçlarıyla doğrayarak ve ayaklarıyla Japonca'yı kırarak şarkı bile söyledi:
  Rusya'ya gönderilmem boşuna değildi.
  Sana lütuf getir!
  Kısacası! Kısacası!
  Kısacası sessiz olun!
  Ve bu sözlerden sonra kan daha da şiddetli aktı. Elbette Japonlara yazık. Millet çalışkan ve takdire şayandır, ancak değirmen taşının altına düşmüş ve artık durma noktasına gelmiştir. Ne olacağı un mu yoksa un mu olacağı bir soru işareti!
  Çıplak ayaklı partizan kız Margarita, saniyede düzinelerce darbe indirerek ve atılgan bir şekilde tırmanarak buruşmuş cesetleri bir sonraki burç üzerine saçarak, ayağını çenesindeki bir sonraki samurayın üzerine doğru hareket ettirerek ve şaşırtıcı derecede uygun bir aforizma ile ilan etti:
  -Savaş, yüce düşüncelerle yapılan alçak bir şeydir!
  Kız arkadaşından biraz daha hızlı hareket eden ve yağmurun kaslarla kaplı çıplak gövdesinden kan ve kemik parçalarını akıttığı erkek oyuncu Caligula, şöyle devam etti:
  - Savaş bedeni yorar ama ruhu cesaretlendirir!
  Margarita, Japonları yarıp geçerek bir dizi takla attı ve yirminci yüzyılın yetmişli yıllarının hit şarkısından bir cümle söyledi:
  - Neşe, zarafet ve esneklik! Genel , güçlendirici, şiddetle teşvik edici, yataktan kalkın ve jimnastik yapın!
  Caligula Dolphins, kaslı bacağından kasıklarına doğru bir darbe ile Japon albayı havada uçmaya zorladı ve hemen kulenin üzerinde duran iki makineli tüfeği devirdi. Ataletle kurşun püskürten mekanik canavarlar düşüyor, kendilerini yeniyor , safları biçiyorlar. Terminatör çocuğu eğildi:
  - Kusura bakma dar gözlü ama ilk ben olmak istedim! Ve sadece istemekle kalmadım, yapacağım da!
  Zıplarken çıplak ayağıyla ABD yapımı makineli tüfeklerle başka bir kuleyi deviren Margarita, mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Elbette ilk olmak kötü değil ama topları arkadan pişirmemeliler!
  Çıplak parmaklarıyla bir mermi fırlatan erkek oyuncu Caligula, yüksek patlayıcı şimosa patlayarak samurayları dağıttı ve şunları söyledi:
  - Topları gece gündüz kaynatan, kendisinin diri diri yenmesine izin vermez!
  Margarita kıkırdadı, sıçradı ve çıplak ayağını makineli tüfek kulesinin metaline çarptı. Paslanmaz çelik geri yaylanıyor ve Japon subaylar çizmeli uzuvlarını sallayarak baş aşağı uçuyorlar. Gerçekten böceklere benziyorlardı.
  Margarita da burada konuştu:
  - Bir serseri topuklu bir "çizme" bile giyebilir!
  Holigan Caligula da bir sıçrayışta silahını vurarak herkesin uçup gitmesine neden oldu:
  - Ayakkabı cilalayacak beyni olmayan birine "Bot" ayakkabı giydirmez!
  Margarita tekrar geri dönerek ve bir Japon müfrezesinin tamamını yok ederek karşılık verdi. Terminatör kızı burada da parladı:
  - Garip bir şekilde, zirvede pek çok dürüst insan var, ancak aralarında kariyer gelişimlerinde aldatıcı kurnazlık olmadan yapabilen çok az kişi var!
  Caligula bir topaç gibi dönerek Japonları yere serdi ve kesti ve makul bir şekilde güvence verdi:
  - Bir politikacı, bir madencinin beyaz önlükle madene inmesi kadar adil davranır ve amaç aynıdır: kararmış itibarını temizlemek için sübvansiyon almak!
  Margarita buna saçındaki kanı silkerek cevap verdi:
  -Bir politikacı, hayatta yalancı, işlerinde ikiyüzlü ama ölüm bu düzenbazla bile adil!
  Terminatör çocuğu bir Japon silahını parçalayarak Yükselen Güneş İmparatorluğu'nun iki düzine askerinin kemiklerini kırdı ve yanıt verdi:
  - Ölüm her zaman geldiği için dürüsttür ama ziyaretinin zamanını seçerken keyfidir!
  Port Arthur büyük bir şehir ve birçok savunma hattına sahip. Yani ne yazık ki ve neyse ki savaşçıların savaşmak için yeterli zamanı var.
  Çocuk savaşçı Caligula, savaşçıları kılıçlarla doğrayarak, hatta çıplak ayağıyla bir imha bezelyesi fırlatarak, samurayları parçalayarak şarkı söyledi:
  - Nasıl denemedim, nasıl çabalamadım! Birisinin savaşmak için orada olup olmaması önemli değil!
  Şimşek gibi parıldayan partizan bir kızın darbeleri altında ölen başka bir asker grubunun yolunu kesen Margarita şunları söyledi:
  - Ve bir dereceye kadar biz de kavga istiyoruz. Sonuçta itiraf et Caligula, Port Arthur'a gitmek istedin mi?
  Genç terminatör dürüstçe şunları söyledi:
  - Elbette! Bu benim en tutkulu isteğimdi.
  Partizan kız Margarita yine Japonların sözünü jilet gibi keserek kıkırdadı:
  - İyi evet! Rusya'yı ülkemizin savaşlarının bin yıllık tarihinin en saldırgan yenilgisinden kurtarın!
  Çocuk Caligula birkaç vuruşla iki düzine Japon'u kesti ve ortağını düzeltti:
  - Belki de en saldırgan yenilgi Çeçenya ile yapılan ilk savaştaydı.
  Margarita bunu onaylayarak başını salladı, hatta doğrama işlemini hızlandırdı:
  - Şüphesiz! Kaybettiğimiz rakip çok zayıf! O kadar çok Çeçenya vardı ki, yarısı bile bizim için savaştı.
  Erkek fatma Caligula, imha sürecinde ortağının önüne geçmeye çalışarak kıkırdadı:
  - Moska bir file nasıl havlıyor!
  Margarita bunu mantıklı bir şekilde belirtti, yine kar rengindeki saçlarından kemik ve kanlı kırıntıları altın saçarak silkeledi, teslim olmak istemeyen cesur Japonları artan yoğunlukla elleri ve ayaklarıyla yok etmeye devam etti:
  - Ordu ve halk savaşmak istemediğinde bu tür mucizeler meydana gelir. Ve ilk Çeçen savaşında ve Rus-Japon savaşında .
  Yunusların Caligula'sı samurayları yok ederken şunu kabul etmek zorunda kalır:
  - Haklısın! Rusya halkı ne yazık ki Japonlarla savaşmak istemiyor. - Ve genç savaşçı, bütün bir samuray bölüğünü kafaları kesilmiş halde bırakarak şunu ekledi:
  - Ama bizim şahsımızda, sevilmeyen savaşı kazanmamızı sağlayacak mucizevi bir faktör ortaya çıktı. Hatta başında bir kralın olmadığı bir savaşta meleklerin yardım etmesi semboliktir!
  Dudaklarından kan tüküren ve çıplak tabanlarıyla zehirli iğneler fırlatan, Japonları öldüresiye delip geçen Margarita şunları söyledi:
  - Ama yine de bizim üçüncü bir müdahalemiz gerekli!
  Çocuk Caligula, parçalara ayrılmış cesetlerden oluşan bir sıra daha bırakmış olmasına rağmen, bundan özellikle şüphe duymadan yine de sordu:
  -Bundan emin misin?
  Port Arthur'da Japonların imhasını tamamlayan genç savaşçı iç çekerek şunu doğruladı:
  - Denizde Togo çok güçlü. Ve ne tür bir komutan, daha doğrusu deniz komutanı Rozhdestvensky'nin ne tür bir komutan olduğu ne yazık ki çok iyi biliniyor. Çocuklar denizcilik stratejilerinde muhtemelen daha da iyidirler!
  Samurayları acımasızca kılıçtan geçiren Caligula, apaçık olanla aynı fikirde olmak zorunda kalıyor :
  - Tabii ki, Rozhdestvensky gibi bir kişiyle, Arjantin'de inşa edilmiş yedi ek savaş kruvazörü almış ve alttan kaldırılan ilk Pasifik filosunun gemilerini onarmış olsa bile, zafere güvenilemez. Özellikle de Tsushima'da elli bir Rus gemisinin savaştığını ve yalnızca bir Japon destroyerinin battığını hatırlarsanız!
  Margarita heyecanla silahın namlusunu kırdı ve dört Japon'un kılıcını bir kez daha savurarak ve üç tane daha keskin bir iğneyle şunu ekledi:
  Togo tarafından durdurulabileceği de önemli . Bu bakımdan Rozhdestvensky filosunun konumu son derece zordur.
  Japonları mayın gibi öldüren bir başka mermiyi maymununki kadar çevik bacaklarıyla fırlatan erkek fatma Caligula, esprili bir şekilde şunları söyledi:
  Poltava yakınlarındaki bir İsveçli gibi,
  Rozhdestvensky'nin başı dertte...
  Cesur görünüyor
  Aslında tam tersi!
  Partizan kız, düşmanı iki kat daha güçlü bir şekilde parçalamaya devam ederek, mantıklı ve hesaplı bir şekilde bir yığın ceset bırakarak şunları kaydetti:
  - Japonya'yı denizde yenmezseniz, inatçı samuraylar uzun süre savaşacak ve Rus tacının hazinesi zaten boş ve insanlar gergin durumda. Mücadeleyi hızlı bir şekilde büyük bir zaferle bitirmemiz gerekiyor. Aksi takdirde devrim yaşanacak ve muhtemelen Rusya için gereksiz, hatta zararlı bir parlamento ortaya çıkacak!
  Aktör çocuk Caligula, Japon generali dirseğiyle dirseğiyle yükseklere uçurdu ve aynı zamanda ilkel bir bomba atarını yerleştirmeye çalışan üç maskeli adamı başarısız bir şekilde yere serdi. Terminatör çocuk dedi ki:
  - Yeterli zaman varsa nereye gidecekler?
  Japonları parçalara ayırıp kanlı bir karmaşaya sokan Margarita, gözle görülür bir telaşla şunları kaydetti:
  - Burada bir sorun var. Şimdi bu şekilde kaleden kaleye ilerliyoruz. Peki ya deniz?
  Tomboy Caligula kıkırdadı ve gözlerinden mühimmat deposuna isabet eden bir kıvılcım çıkardı. Bir tabur Japon askerinin tamamını havaya fırlatan bir patlama oldu.
  Çocuk aktör kükremeyi bastırarak bağırdı:
  - Özel birşey yok! Verilerimizle iyi yüzüyoruz, kılıçlarla boğulmayacağız. Güverteleri temizleyerek savaş gemisinden savaş gemisine yüzecek!
  Kılıçları keskin bir ustura gibi çok sayıda cesur ama anlamsızca ölen askeri kesen Margarita, daha da parlak keskin dişlerle karşılık olarak gülümsedi:
  - Sen kesinlikle bir düşünce devisin!
  Japonlara sanki bir bilgisayar oyunuymuş gibi saldıran Yunusların Caligula'sı dürüstçe cevap verdi:
  - Düşünme hızını dikkate alırsak, aslında eşi benzerimiz yoktur !
  Terminatör kızı da buna katıldı ve ikna edici olmak için bütün bir samuray taburunun içinden geçti.
  Ve arkasında kızın çıplak, yontulmuş ayaklarının izlerini taşıyan kanlı bir iz bıraktı.
  Aynı zamanda şunları söyledi:
  - Ve çok daha önemli olan vücutların hızı!
  Birlikte ve bu kadar hızlı koşarken dengeyi koruyabilmeniz ve düşmemeniz gerekir. Holigan Caligula az çok başarılı oluyor. Genel olarak teorik olarak konuşursak, Rusya'da anayasasız bir otokrasi sonsuza kadar var olmamalıdır. Batılı ülkelerin parlamentoları örneği çok bulaşıcı. Oligarkların iktidarlarını sadece ekonomik alanda değil siyasi alanda da kullanmak istediklerinden bahsetmiyorum bile. Şimdilik otokrasiyle az çok dost canlısılar ve Pasifik Okyanusu'ndaki olası bir zafer ve ardından Çin'e doğru genişleme bu dostluğu uzun süre güçlendirecek. Bu arada Rus-Japon savaşı da uzun vadeli açıdan çok önemli. Sarı Rusya'nın yaratılması ve yalnızca Mançurya'nın değil, diğer Çin bölgelerinin de dahil edilmesi, Göksel İmparatorluğun nihai bölünmesine yol açabilir. Bu, 21. yüzyılda Süpergüç ve küresel hegemonya iddiasında olan kudretli Çin devinin bir devlet olarak var olamayacağı anlamına geliyor.
  Ve büyük olasılıkla Ekim Devrimi olmadan küresel sömürge sisteminin çöküşü gerçekleşmeyecek. Dünya, küçük bir gezegende iki yüzden fazla devletin bulunduğu yirmi birinci yüzyılda olduğundan daha rasyonel ve daha güvenli olacak. Bunun yerine birçok imparatorluk ortaya çıkacak, hatta belki Rus olanı bile en güçlüsü veya en azından en kapsamlısı olacak.
  Japonya'ya karşı kazanılan zafer durumunda ne olacağını tahmin etmek o kadar da zor değil. Büyük olasılıkla , Rus ordusunun büyük bir otorite haline geleceği Almanya, Rusya'ya savaş ilan etme riskini almayacak. Ama belki de tek cephede, Belçika ve Fransa'yı vuracak bir savaş isteyecektir.
  , gerçek tarihte olduğu gibi arkadan saldırabilecek durumda . En azından saldırgan Almanların fazla güçlenmesin diye.
  Sonra yine Birinci Dünya Savaşı. Rusya'nın cephesinde Çin tümenleri ve güçlü bir Pasifik Filosu olabilir, bu bir artı olacaktır, ancak ... Gerçek tarihte Japonya, İtilaf tarafında savaştı, aynı alternatifte Yükselen Güneş Ülkesi de gösterebilir. intikam arzusu. Daha sonra doğuda ikinci bir cepheye sahip olacağız. Ve bu pek de harika değil .
  Ayrıca Gerçek Tarihle karşılaştırıldığında Rus ordusunun önemli ölçüde güçlenmesi beklenemez. Ancak elbette hızlı bir ekonomik toparlanma daha erken başlayabilir, 1909'da değil, 1906'da ve hatta daha dik olabilir. Sonuçta Rusya'nın zaferi hem yerli hem de yabancı yatırımcıların iktidardaki rejime olan güvenini güçlendirebilir ve sermaye akışı gerçekte olduğundan daha fazla olabilir.
  Bu da orduya ayrılan finansmanı artıracak. Tabii çarlık hükümeti kendine fazla güvenmediği sürece. Özellikle herkesi yenip asfalta yuvarlayacağız gibi göründüğünde. Prensip olarak, bu durumda Birinci Dünya Savaşı'nın sonucu hiç de açık değil. Ve belki o zaman her şeyin yolunda gitmesi için dördüncü kez müdahale etmek zorunda kalacağız.
  Her ne kadar Birinci Dünya Savaşı'nın çıkma olasılığı prensipte göz ardı edilmiyor. Bu durumda ... Bundan sonraki olayların nasıl gelişeceğini söylemek zaten zor. Çar II. Nicholas ne kadar süre hüküm sürecek ve onun yerine kim geçecek? Tsarevich Alexei şüphelidir; yetişkinliğe kadar yaşayamayabilir. Kardeş Mikhail ve çocukları mı? Hem bu hem de diğer seçenekler mümkündür.
  Nicholas II ne kadar yaşayabilir? Romanovlar arasında uzun karaciğer yoktu, ancak genel olarak az içen ve sigara içmeyen bir çar oldukça uzun yaşayabilirdi. Her ne kadar nezaketi ve iyi kalpliliğiyle tanınsa da liberal değildi. Bu nedenle imparatorun aşırı baskı olmadan bir anayasa kabul etmesi pek mümkün görünmüyor. Ancak Rabbin yolları anlaşılmazdır. Her şey hiç beklenmeyen bir şekilde gerçekleşebilir. Ve kurt kuzuya, kuzu da kurda dönüşür!
  Ve şimdi onlar dıştan çok güzel ve sevimli çocuklar - oldukça hassas yaşta bir erkek ve bir kız, kale üstüne kale ve burç üstüne burç temizliyorlar. Örneğin burada Vysoka adındaki ana dağ var. Buradan, ilk Pasifik filosunun Rus gemilerinin onarıldığı limanın tamamını, ayrıca diğer meydanları ve şehre yaklaşımları görebilirsiniz .
  Margarita, kendinden emin bir şekilde çok sayıda ve kanayan Japon'u keserek şu emri veriyor:
  - Peki onu da temizleyelim mi?
  Son samurayın işini kılıçlarıyla bitiren genç savaşçı Caligula alaycı bir şekilde cevap verdi:
  - Elbette temizleyip yeniden temizleyeceğiz!
  Ve çift, bir savaş uçağı hızında yükseklere koştu. Acele etmeliyiz. Mart ayında geceler o kadar uzun değildir ve gündüzleri hızlarına rağmen çok sayıda tüfek, yani tüfek ve en önemlisi makineli tüfeklerin vuruşlarından tamamen kaçınmak pek mümkün değildir. .
  Otomatik makinelerin olmaması iyi. Ve bir şekilde daha sakin. Yükselen güneş, karanlığı yağmurdan ve her şeyi dolduran sütlü sisten uzaklaştırmak için acele etmiyor.
  Sabah hava ayaz ve buz kabuğu, isteseler bile ayakkabılarını giymeyen Terminatör adamlarının nasırlı ayaklarının altında çıtırdıyor - yırtılıyorlar. Bacakları da en çevik ellerden daha kötü olmayan silahlardır. Buz kabuğu çatlıyor, ancak on bir inçlik topların servisi de dahil olmak üzere zirveye uçmayı ve orada yıkımı sürdürmeyi hiçbir şekilde engellemiyor.
  Bu tür sandıkların ne faydası var? Ancak onlar gibi hedefleri büyük silahlarla vuramazsınız ama korumaları temizlemek çok kolaydır. Bir düzine Japon'u bir döner tablayla uçuruma atan Margarita, düşerken korkunç bir şekilde uludular ve şunları söyledi:
  - Yani hesaplaşma harika bir şekilde devam ediyor ...
  Terminatör çocuk Caligula kıkırdadı, bir düzine cesur Japon savaşçısını uçuruma attı ve zevkle şunları söyledi:
  - Hatta sıkıcı olmaya başladı...
  Margarita elini salladı ve kesik kafasını bir yay çizerek partnerine doğru fırlattı:
  - Sorun değil. Daha da etkilidir. Yoksa büyücülerle düello mu yapmak istersiniz?
  artık ne kadar süper güçlere sahipti, demir fasulyeyi yılan gibi çiğnedi ve cevap verdi:
  - Reddedemem ama yirminci yüzyılda bunlara rastlama şansımız çok az !
  Parçalanmış et için bir düzine Japonu daha doğrayan Margarita kıkırdadı:
  - Ama bak ninja!
  Gerçekten de siyah cüppeli iki düzine maskeli savaşçı, savaşçıya saldırmak için koştu. Ve her ellerinde ikişer tane olmak üzere kılıçlarla silahlanmışlardır. İnsanlara göre ninjalar iyi hareket ediyordu. Erken çocukluktan itibaren olağanüstü hazırlık ve vahşi eğitim hissedilebiliyordu. Fakat gerçekte meleklere karşı ne olabilir? Ölümsüzler, sihir yardımıyla şişirilen çocuklar ve insanlar arasındaki hız farkı çok büyük. Ve ninjalar iyi eğitimli savaşçılar olmalarına rağmen hâlâ insandırlar.
  Margarita hızlı bir yel değirmeniyle ikisini aynı anda kesti ve üçüncüsüne çıplak, kız gibi, zarif ama ölümcül ayağıyla kasıklarına öyle saldırdı ki, elli metreden fazla yukarı uçtu ve bayrak direğini kuleden kopardı. Margarita, kendisine atılan yıldızlarla savaştı ve hareket etmeye devam ederek üçünü daha kesti ve dördüncüsünü ayak parmaklarıyla üç hançer fırlatarak öldürdü. Ninja ikisinden kaçtı ama üçüncüsü kırık bir yol boyunca uçarak tam kalbine indi.
  Erkek gibi Caligula da mücadeleye katıldı. Mor çerçeveli ninjayı ikiye böldü ve çiftlerine saldırmaya çalışan maskeli adamların kafalarını uçuracak daha hızlı bir saldırı başlattı.
  Siyah görünmez adamlar pes etmediler ama onlara saldıran oğlan ve melek kıza kıyasla hızları çok yavaştı. Hiç şansları yoktu.
  Hatta Margarita, hızlı bir hayaletin karşı konulamaz hareketiyle şarkı söyledi:
  cehenneme gideceksin ! Diğer melekler bize hizmet ediyor ve sen Drakula'yla birlikte tabuta gireceksin!
  Ninja yere düştü, parçalara ayrıldı ve satırın altındaki olgun karpuzlar gibi kanları sıçradı. Ve saldırmayı bırakmadılar. Ama ... Yirmi üç büyük savaşçının tümü savaşta öldü. Bunun ardından muhteşem çift, hayatta kalan hizmetkarların işini silahlarla bitirmeye başladı...
  Sis çoktan dağılmaya başlamıştı ve Güneş daha da güçlü parlamaya başladı. Ve cesur savaşçılar başka bir savunma hattına geçtiler. Saldırı henüz başlamamıştı ve kendimiz savaşmak zorundaydık. Ancak savaşçılar henüz ciddi bir yorgunluk hissetmiyorlardı, sadece yemek yemek istiyorlardı. Yine çiğ at eti yemeye başladık. Sonuçta insan yok.
  Terminatör çocuk Caligula, çıplak ayağıyla bir iğne fırlatıp birkaç Japon'u delerek konuştu:
  - En zor kölelik midenin kölesi olmaktır - efendi acımasızdır, boşluğuna da doluluğuna da bakmadan!
  dalgalar halinde süzülen sayısız çekirge gibi hâlâ sürünen samurayları kesmeye devam etti . Japonlar arasında on altı ya da on yedi yaşlarında çok genç adamlar vardı ve onları öldürmek o kadar tatsızdı ki. Görünüşe göre Yükselen Güneş Ülkesi'nin yetkilileri savaş için tüm rezervlerini toplamışlar. Ancak herkesin tükürdüğü ve tükürdüğü Kuropatkin yine de askerlere bakıyordu ve Japonlardan çok daha az kayıp verdi. Ve bunun için ona kredi verilmelidir. Ve yavaş yavaş Japon birimleri daha iyi savaştı ve Rusya'nın Avrupa kısmından yeni, iyi eğitimli kuvvetler geldi. Muhafız alayları dahil.
  Partizan kız, İkinci Dünya Savaşı'nda da benzer bir şeyin yaşandığını düşünüyordu. Müthiş Almanlar, seçkin birimleri tamamen veya neredeyse tamamen nakavt edilene kadar ilerledi ve başarıya ulaştı. Bundan sonra Kızıl Ordu'yu zapt edemediler.
  Doğru, Kızıl Ordu'nun personel birimlerinin de nakavt edildiği söylenmelidir. Ve bu aslında bir soruna dönüştü.
  Margarita şu sözlerle savaşa koştu:
  - Tanrı senden vazgeçmeyecek, domuz seni yemeyecek ve kötü ejderhalar tutuklanacak!
  . 12.BÖLÜM
  Dominika Dragon Akademisi'ne yalnızca bir süreliğine geri döndü. Tekrar birkaç düzine büyüyü ve bazı karmaşık kelimeleri hızla öğrendi.
  Sonra üç kız: bir elf, bir hobbit ve bir dişi trol, sihirli taşları daha yükseğe fırlatmak için onunla oynadılar.
  Dominika onları yendi. Ve taşların kendisi de dört armatürün ışınlarındaki çiy damlaları gibi çok parlak bir şekilde parlıyor ve parlıyordu.
  Bundan sonra, büyücü kız ona her ayağından taşlı iki yüzük verdi, böylece savaşçı büyük bir amaç uğruna büyülerini güçlendirebilsin: daha güçlü seksi kurtarmak.
  Artık oyuncu kızın çıplak ayaklarının küçük parmağı hariç neredeyse tüm ayak parmaklarında sihirli halkalar vardı. Ve büyü konusunda eskisinden çok daha güçlü hale geldi. Bu aslında bir şehri yıkıp bir saray inşa edebilecek kapasitede bir kızdır.
  Ve böylece hızla yüz büyü daha öğrendi ve dinlenmek yerine kürk halının üzerine oturdu. Lotus pozisyonuna daldı ve neredeyse anında zihinsel özü ve ruhu ve ikili bedeni, görünüşte genç de olsa bir dövüş ekibiyle birlikte kendilerini paralel bir evrende buldu.
  Dört savaşçının önderlik ettiği bir çocuk ordusu, kötü büyücü Bastinda'nın ülkesinde fare sürüleriyle savaşmaya devam etti.
  Etobur kemirgenlerin ilk grupları öldürüldü veya dönüşümler yaşandı.
  Sonra talihsiz çocuk kölelerin çalıştığı tarlalar ortaya çıktı. İyi bir domuz büyüklüğündeki büyük fare gözetmenleri tarafından izleniyorlardı. Pençelerinde kırbaç tutuyorlardı ve yarı çıplak erkek ve kız çocuklarını kırbaçlıyorlardı.
  Dominika öfkeliydi:
  - Çocukların acı çekmesi ne kadar kötü!
  Ve öfkeyle farelere aynı anda birkaç yıldırım attı ve fareler büyük, çikolata kaplı büyükannelere dönüştüler.
  Çocuk köleler şaşkınlıkla ciyakladılar ve sonra böylesine iştah açıcı ve güzel kokulu yemeğe koştular. Ve ondan parçalar koparalım.
  Dominika sihirli asasını bir kez daha salladı ve yine dönüşümler gerçekleştirerek iğrenç fareleri lezzetli yemeklere dönüştürdü ve şöyle seslendi:
  Çocuklar, bunlar gökyüzündeki yıldızlar.
  Çayırlarda çiçekler büyüyor...
  Gezegende neşe olacak,
  Güzel rüyalar çiçek açacak!
  Dönüşümlere de dahil olan Margarita mantıksal olarak şunları kaydetti:
  - Harika bir iç sıcaklığınız ve nezaketiniz var!
  Aniden, kutudaki bir jack gibi, dinozora benzeyen devasa bir fare ortaya çıktı. Ağzını açtı ve sağır edici bir şeyler bağırdı.
  Her iki kız da büyücü, ona nasıl şimşekler ve pulsarlar salacaklar, sihirli değneklerden ve çıplak ayaklarındaki halkalardan. Ve bağlantılı enerji akışı yirmi beş metre yüksekliğinde devasa bir canavara çarptı. Yere yığıldı ve hemen arkasını dönerek uzun masadaki pek çok farklı, zengin ve çeşit çeşit yemeği gördü. Ve burada, diğer şeylerin yanı sıra, çok çeşitli dondurmaların bulunduğu altın şarap kadehleri vardı.
  Köle çocuklar tüm çevrede çalışmayı bırakıp nefret edilen farelere saldırmaya ve onları orak, çapa ve diğer tarımsal nesnelerle doğramaya başladılar.
  Ve içlerinde çok fazla öfke vardı. Asi çocuklar coşkuyla şarkı söylemeye bile başladılar;
  Kim esaret karanlığındaysa kılıcını eline alsın.
  Ve aşağılanmış utanca tahammül etme...
  Düşmanınız kan üzerine temel kurmayacak,
  Ona mutsuz bir cümle vereceksin!
  
  Oğlan şeytani bir kırbaçla dövüldü,
  Bir cellat ona şeytani bir fareyle eziyet ediyor...
  Ama kötü işkenceci bir cesede dönüşecek,
  Artık ağlayan kızları duymayın!
  
  Tozun içinde aşağılanmış bir köle olmayın,
  Çabuk kaldır kafanı...
  Ve uzakta elfinizm olacak,
  ve Spartak'ı seviyorum !
  
  Evrende parlak bir dünya olsun,
  Mutluluğun sonsuza kadar süreceği insan için...
  Ve çocuklar orada neşeli bir ziyafet çekecekler,
  Bu krallık kandan, yumruklardan değil!
  
  Tüm evrende cennetin olacağına inanıyoruz.
  Uzaya hakim olacağız...
  Bu konuda savaşçı çocuk, cesaret et,
  Böylece burada kabus ve kötü utanç olmasın!
  
  Evet biz köleyiz, zincirlere vurulup baskı altında inliyoruz.
  Ve yanan bir kırbaç kaburgalarımıza vuruyor...
  Ama tüm ork-fareleri öldüreceğimize inanıyorum.
  Çünkü asilerin lideri çok havalı!
  
  Bu saatte oğlanların hepsi isyan etti,
  Kızlar da aynı şey için onlarla birlikteler ...
  Ve inanıyorum ki solcenizm verecekler,
  Nefret edilen boyunduruğu atacağız!
  
  O zaman zaferin düdüğü çalacak,
  Ve çocuklar ihtişamla gelişecekler ...
  Mutlulukta değişiklikler bizi bekliyor,
  Sınavlar, her şeyi mükemmel notlarla geçmek!
  
  Böyle bir mucizeyi gerçekleştireceğimize inanıyorum.
  Gerçek bir ışık cenneti olacak...
  En azından bir yerlerde bir cadı aşağılık bir Yahuda'dır,
  Çocukları ahıra sürükleyen şey ne!
  
  Biz kölelere yeraltı dünyasında yer yok.
  Şeytanları çatlaklardan kovabiliriz...
  Rabbin kutsalı olan cennetin adıyla,
  Tüm özgür neşeli insanlar için!
  
  Ayın altındaki dünyada barış olsun,
  güneş ışığı olsun ...
  Atış poligonundaymış gibi düşmanlara ateş ediyoruz.
  Yani sadece yukarı ve bir saniye aşağı değil!
  
  Evet inanın gücümüz tükenmeyecek.
  Cennetten evrene giden yol olacak...
  Ve isyancıların ordusu yüksek sesle havlayacak ,
  Düşman fareleri boğmak için!
  
  Bu ne kadar neşeli, mutlu,
  Her tarafta çimenler gül gibi büyüyor...
  Erkek takımımız
  Görünüm kesinlikle bir dağ kartalına benziyor!
  
  Zafer kesin olacak
  Hadi inşa edelim, inanıyorum ki, dürüst olmak gerekirse biz Eden'iz...
  Herhangi bir gezegendeki tüm mutluluk, neşe,
  bir cahil değil , saygın bir beysin!
  Bu aslında fareleri ve orkları ezen uyanmış kölelerin marşıdır.
  Bu sırada Dominika ve Margarita, ordunun önünde ejderhalara binerek kaleye doğru uçarlar.
  Çıplak ayaklarında sihirli değnekler ve tılsımlı yüzüklerle hızlı ve ışıltılı iki büyücü . Bununla muhteşem dönüşümler gerçekleştiriyorlar. Ve şimdi diğer, daha tehlikeli kanatlı farelerin onlara saldırmaya çalışması gerçeğinde yanlış bir şey yok.
  Kemirgen havacılığı şaka değil. Ancak kızlar büyülü güçleriyle onlara vuruyor ve büyü yapıyorlar. Ve canavarların yerine pamuk şekeri beliriyor. Çok tatlı ve hoş kokulu.
  Ayrıca kanatlı maymunların bir kısmı çileğe dönüşür. O kadar olgun ki yakutlar ve topazlarla parlıyor.
  Ve birkaç tane daha kanatlı maymun balona dönüştü.
  Oenomai ve Dobrynya da ejderhalarla savaşa girdi. Göreceli olarak basit ve anlaşılır bir şekilde benzerlerini kılıçlarla kesmeye başladılar. Peki, ejderhalar da onu alıp ateşle parıldadıklarında. Ve kanatlıları hiç pişmanlık duymadan ve şüphe duymadan yakacaklar.
  Oenomaus düşmanı keserek şunları kaydetti:
  - Gördüğünüz gibi bu çok komik ve havalı olacak!
  Dobrynya bir gülümsemeyle şunları kaydetti:
  - Evet, bu kelimelere dökülemez!
  Ve kahraman çocuk düşmana çok keskin ve öldürücü bir iğne fırlattı. Farenin tam gözüne çarptı ve başka bir kemirgenle çarpıştı. Kaosun başladığı yer burası.
  Oenomaus şarkı söyledi:
  Fareler çok havalı
  Meşeyi bile kemirebilirler...
  Beynini görmek zor,
  Ve kıvrımlar bir iplik gibidir!
  Dobrynya bununla aynı fikirdeydi:
  - Evet, fareler her türlü kötü şeyi kemirir!
  Margarita göz kırptı. Partizan çocuk Andreika'nın nasıl yakalandığını hatırladı. Ve farelerle dolu soğuk bir bodrumda kilitli kalmıştı. Ve kemirgenler soğuktan uyuşan çocuğun çıplak ayaklarını ısırdılar. Andreika bütün gece farelerle savaştı ve uyumadı. Sabah sorguya götürüldü ve önce A çocuğunun bacaklarındaki yaralara tuz serpildi. Çok acı vericiydi ve Andreika çığlık atmaya başladı . Ayrıca onu dikenli tellerle kırbaçladılar.
  Ancak partizan çocuk acı şokundan bilincini kaybetti ama hiçbir şey söylemedi.
  Margarita, Andreika'nın kaçışını ayarlayabildi. Ve bu onun başarısıydı. Çocuk acının üstesinden gelmeyi başardı ve sakat, ısırılmış bacaklarla kalmayı başardı. Ve bunun için onu tebrik ediyorum.
  Partizan kız fareleri dövdü ve büyük bir coşkuyla şarkı söyledi:
  Silahım bir ağabey gibidir
  Çok doğru, çok doğru vuruyor...
  Sonuçta bir kızın midesinde makineli tüfek vardır.
  Bazen hayat bir kafes gibidir!
  
  Ben daha güçlü olmayan bir kızım
  Kurt ve kaplan tek sınavda...
  Ama söz bir serçe değil,
  Sevgilimle birlikteyken inanıyorum ki birlikte!
  
  Ben zaten hangi pasoyu aldım,
  İran dağları bastı...
  Birçok farklı ülkeyi fethetti,
  Hayır, kanepenin yanında huzur içinde oturamam!
  
  Muhtemelen bunu anlamayacaksınız,
  Fanatiklerle kavga etmek ne demektir?
  Not defterinize yazın,
  Ve düzgünce dövüşmeyi öğren dostum!
  
  Benim Anavatanım yok, inan bana daha cesur,
  Parlak bir yakut gibi parlıyor...
  Milyonlarca şeytan dalları olsa da,
  Yine de cennette bir yer edineceğiz!
  
  Tanrı beni korusun
  Büyük şövalyemiz Yüce...
  Kızın güçlü bir eti var.
  Hassas bir voleyle kirazları yere seriyor!
  
  Kimse beni yenemez
  Ben adı lejyon olan kız!
  Ayı da ayaklarıma eğiliyor,
  Ve akçaağaçlar yakında sana altın verecek!
  
  Frost, karda çıplak ayakla koşuyor ,
  Kar yığınları, bilirsin, bir kızı korkutmaz...
  Rakibimin gösterişli bir saç kesimini yapacağım ,
  Beni bir tazı gibi tanıyorlar!
  
  İlkbaharın başında doğdum,
  O kadar kırmızı ki sanki bir pankartmış gibi...
  Karakter çok tazı , harika,
  Ve kalbimde sıcak bir alev yanıyor!
  
  Evet, daha güzel bir kız bulamazsın,
  Herkese bol bol sevgi verecek...
  Yirmi yaşında bile görünmüyor
  Ama çok sert vuruyor !
  
  
  Bu nedenle kıza selam verin,
  Ve çıplak ayaklarını öpüyorum...
  Şövalye bir ok gibi yukarı doğru fırlayacak,
  Sorunu çözmemiz zor olmayacak!
  Partizan kız çok duygulu bir şekilde şarkı söyledi. Uçan farelerin hepsi değişti. Bazıları pamuk şekerde, bazıları patlamış mısırda, bazıları yulaf ezmesinde veya sabun köpüğünde. Ve bazı kahraman çocuklar sıradan bir şekilde hacklenerek öldürüldü ya da ejderhalar onları ateşle yaktı. Bunlar gerçekten de güzel, etli pirzolalardan yapılmış kekler ve kızartmalardı.
  Dobrynya iğneyi alıp ayak parmaklarıyla fırlattı ve iğne kanatlı hamamböceğini delerek onu taş duvara sabitledi. Ve çok havalı ve havalı olduğu ortaya çıktı .
  Hamamböceği aniden parladı ve onun yerine etkileyici bir elmas kolye belirdi.
  Dobrynya şarkı söyledi:
  Ve bıyığını gördüğümde,
  Ay, ay , ay!
  Çocuklar paraları için koştular,
  Erteleme!
  Enomai adlı çocuk cevap verdi:
  - Vay! Ne kadar iyi çıktı. Bu bir mücevher.
  Dobrynya homurdandı ve kükredi:
  - Hepsini yaparız beyler, uzun zamandır ekiyoruz, nereye?
  Dominika yanıt olarak cıvıldadı ve aynı zamanda kalenin uğursuz kulesinden kanat çırparak uçan bir düzine kanatlı hamamböceğini tüm mücevher takımyıldızlarına dönüştürdü. Ve nasıl da harika bir şekilde parlıyor ve parlıyor, tıpkı dört armatürün üzerindeki güneş ışınlarını gönderen buz sarkıtları gibi.
  Margarita kıkırdayarak şunları kaydetti:
  - İyiliğin kötülüğe galip geleceğine inanıyorum!
  Enomai gülümseyerek şunları kaydetti:
  - İyilik ve kötülük göreceli kavramlardır. İşte bir fare, o da canlı, onu parçalıyoruz!
  Dobrynya şunları kaydetti:
  - Peki ya bitkiler? Aynı sebze ve meyveler de canlıdır ve onlar da yenir, yazık!
  Dominika tweetledi:
  - Böyle olur, böyle olur.
  Her biri diğerini bir anda yutuyor!
  Kız oyuncu kükreyerek onu aldı ve çıplak ayaklarından sihri serbest bıraktı. Ve fare kafatasının bulunduğu kule dönüştürüldü. Yaldızlandı ve üstünde yakutlarla bir gül parıldadı.
  Margarita, dişlerini göstererek ve çıplak ayak parmaklarından çağlayan öldürücü ve yıkıcı ışınlar göndererek bunu zekice fark etti. Ve sihir işe yaradı. Ve dövüldü öldürücü ve yıkıcı, bu da anında yaratıcı ve gelişen bir şeye dönüştü.
  Orklar ve goblinler tekrar kaleden dışarı akın etti . Ve gerçek bir kalabalık halinde tırmandılar . Tüylü ayılardan bazıları çelik zırh giyiyordu. Ve bunlar mızraklı ve baltalı, çok parlak zırhlardır.
  Dominika dişlerini göstererek saldırgan bir tavırla şunları söyledi:
  - Şimdiden bu tüyler ürpertici bir sürü tırmanmaya başladı . Peki onları öldürücü bir şeyle mi karşılayacağız?
  Margarita kötü niyetli bir gülümsemeyle şunları kaydetti:
  - Evet, elbette bunu yapabiliriz!
  Ve büyücü kızlar büyülü pulsarlarını alıp orklara ve goblinlere doğru fırlattılar.
  Boy Dobrynya şunları kaydetti:
  savaşma fırsatı vermeliyiz .
  Ve gerçekten de binlerce asi çocuk farklı yönlerden kaleye doğru koştu. Birçoğu, özellikle de oğlan çocukları zincir takıyordu. Adamlardan bazıları cadı Bastinda'ya anıtlar ve heykeller dikerek çalıştı . Bazı heykellerin yüksekliği yüz metreye ulaşıyordu ve üzerlerinde yalnızca dev kale yükseliyordu.
  En büyükleri olmasa da en güçlü iki oğlan olan Viscount ve Phoenix, kemirgenleri bastırarak diğerlerinin önünde savaştı.
  Orklar da yaylardan ateş etmeye başladı. Ama büyücüler onlara çok sert vurdu. Fareleri öldürmek, şişman ve büyük olmalarına rağmen nispeten kolay olsaydı, bu onların hareket kabiliyetini etkiliyordu. O zaman orklar daha güçlü savaşçılar olacak ve goblinler sadece devler olacak.
  Phoenix şunları kaydetti:
  Kartaus'la savaştım . Yani savaşçıları daha çevikti!
  Vikont savaşçısı şarkı söyledi:
  Savaşı çok seviyorum
  Horoz gibi dövüşüyor...
  Ve göğüs göğüse çarpışmada,
  İki canavar için savaşıyorum!
  Phoenix gülümseyerek şunları kaydetti:
  - Evet, dürüst olmak gerekirse bu harika ! Ama biz binlerce canavarı öldürmeye alışkınız.
  Ve böylece kahraman çocuklar goblini öldürdüler. Ve canavarların geri kalanı zaten kısmen onlara dönüşmüştü. çeşitli yiyecek ve tatlılar. Ancak goblinlerden biri zümrütten oyulmuş bir şarap kadehinde böyle bir dondurma üretti.
  Ve üstüne çok iştah açıcı çok renkli dondurma yığınları, çikolata parçaları, şekerlenmiş meyveler, çilekler, antep fıstığı vb.
  Savaşçı çocuklar sevinçle çığlık atacaklar. Evet, gerçekten son derece lezzetli oldu ve gözleri büyülüyor.
  iştah açıcı bir şeye dönüştürme konusunda saldırgan bir sınırsız yetki verdi ve şunu yayınladı:
  - Bazı açılardan sihir doğal süreçten daha iyidir, değil mi?
  Dominika kabul etti:
  - Evet, hiç şüphesiz güzel ve lezzetli bir şey yaratıyoruz. Peki neden burada binlerce köle var ve hepsi çocuk ve görünürde hiç yetişkin yok?
  Margarita gülümseyerek cevap verdi:
  - Yerel büyünün etkisi. Oldukça güçlü. Ve aslında, bu dünyada sadece yeni yürümeye başlayan çocukların olduğu ortaya çıktı. Ancak endişelenmeyin, yerel hava tek başına sizi küçük bir kıza dönüştürmez.
  Dominika şaşkınlıkla sordu:
  - Ve neden?
  Partizan kız cevap verdi:
  - Ve lahananın başı hakkında!
  Kötü orkların ve goblinlerin saldırısı zayıflamaya başladı. Bazıları çocuk savaşçılar tarafından öldürüldü ve çoğu da güzel bir çiftin güçlü büyüsüyle dönüştü. Bu gerçek anlamda bir sihir, Dunno'nun sahip olduğu asayı gölgede bırakıyor.
  Dominika tatlı bir şekilde sırıtarak şunları kaydetti:
  Hesap vakti geldi,
  gözüne çarptık ...
  Cevap olarak pasta gibi oldu,
  Ve bir diş istedi!
  Ve gerçekten de Her türlü lezzetli ikram orklara ve goblinlere dönüşüyor.
  Ve çocuk savaşçılar bundan çok memnunlar. Ve fareler sorunsuz bir şekilde yok ediliyor . Ancak darbelerinden lezzetli yemekler yeniden ortaya çıkmaya başladı. Ve diğer lezzetli ve inanılmaz şeyler.
  Ve fareler hızla kullanışlı ve yenilebilir bir şeye dönüşüyor.
  Partizan kız Margarita haykırdı:
  - Belki şimdi kalenin içine gireriz!?
  Kız oyuncu şunları kaydetti:
  "Ve orada bizi bir pusu bekliyor olabilir." Ancak biz buna hazırız!
  Margarita sırıttı ve cevap verdi:
  - Ben bir öncüyüm, bu da her zaman hazır olduğum anlamına geliyor!
  Artık çocuk köleler kaleye zorla girdiler. Çıplak ayakları siyah mermere basıyordu. İçeride orklar, goblinler ve farelerle savaştılar. Ve sanki kılıç yerine kesici varmış gibi onları doğradılar. Kesimin başladığı yer burası.
  Çocuklar özellikle şiddetli bir şekilde kılıçlarla savaştılar. Kızlar ise yaylarla ateş etmeyi tercih ediyordu. Neyse ki Margarita orakları ve çapaları gerçek yaylara dönüştürebildi. Ve fareleri delip geçen bir sürü ok atıyorlar.
  Dominika esprili bir şekilde şunları kaydetti:
  - Ölümcül bir yolun keskin okları, sakin olun çocuklarım.
  Aniden cadı Bastinda kuleden dışarı uçtu. Otuz beş yaşlarında bir kadına benziyordu ve topaç gibi dönüyordu. Saçları siyah, kıvırcık ve kendisi de eldivenli ellerinde iki sihirli değnek tutuyor.
  Cadı bir motosikletin üzerinde uçuyordu ve ayaklarında mahmuzlu çizmeler vardı.
  Bastinda onu aldı ve kükredi:
  - Güçlüye saygı duyuyorum
  Ve zayıfları gücendiriyorum...
  Ben büyük bir kötüyüm
  Peki ya sen, yalınayak?
  Dominika yanıt olarak tweet attı:
  Benim kanunum basit
  Kötüleri yenerim...
  Kim zayıfsa yardım edeceğim.
  Bunu başka türlü yapamam!
  Dominika'ya pulsarlarla vuruyormuş gibi sihirli asaları çıkardı . O da yanıt olarak ıslık çaldı. Ve pulsarlar hemen keklere dönüştü ve aktris kızın üzerine düştü ve onu iyice bulaştırdı.
  Buna karşılık Dominika öfkeyle asasından ve çıplak ayak parmaklarından devasa bir pulsar çıkardı.
  Uçtu ama Bastinda kaçmayı başardı ve kaledeki bir deşarjla vuruldu. Neredeyse anında aydınlandı ve dönüşmeye başladı. Ve uğursuz kalenin yerine, tamamen ve anında çok lüks bir saray ortaya çıktı.
  Bastinda ona baktı, gözlerini kırptı ve kaçtı. Daha doğrusu uçup gidin. Ve arkasında ateşli bir kuyruk kaldı.
  Dominika ve Margarita onun peşinden koştu. Her iki büyücü de hız açısından açıkça geride kalıyordu.
  Yine de uçan bir motosiklet ejderhalardan çok daha hızlıdır.
  Büyücü kızlar Bastinda'ya ateş etmeye başladı . Ama arada sırada kaçtı ya da savunma yaptı. Üstelik motosiklet mesafeyi çok hızlı bir şekilde artırdı ve onu büyüyle atış menzilinin dışına çıkardı.
  Dominika şunları kaydetti:
  - Ülkesini, tebaasını ve gücünü kaybetti. Yani artık buna gerçekten ihtiyacımız yok!
  Margarita şunları kaydetti:
  "Eğer sarı fare eserini çalıp götürdüyse zaferimizin hiçbir değeri kalmayacak!"
  Kız oyuncu, bronz tenli çıplak bacaklarının parmak uçlarını şıklatarak kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Ama binlerce çocuk özgürlüğüne kavuştu! Bu da bir şeye değer!
  Partizan kız kabul etti:
  - Sağ! Çalıştığımıza şaşmamalı.
  Gerçekten de fareler, tıpkı orklar ve goblinler gibi, sonunda dönüştüler ve öldürüldüler. Böylece büyük bir zafer kazanıldı.
  Binlerce çocuk - kız ve erkek - meydanda toplandı ve çıplak ayaklarını yere vurarak slogan attı:
  -Kahramanlara şeref! Kurtarıcılara şan olsun! Köleliğe son!
  Bu, fareler ülkesindeki en büyük zaferdi. Ve burada çok muhteşem ve havadar şeyler var.
  İlk konuşan Margarita oldu. Dans ederek onu alıp şarkı söylerdi ve şarkısı partizan bir kızın şarkısıydı:
  Biz, yoksulluğun ve yazın okşamasının çocukları,
  Yağmurda bir kulübede doğdum ...
  Kızın rüyası söylensin,
  Bir daha ne zaman sıcak bir savaşa gireceğiz?
  
  Kazara Elfxik'e geldim .
  Ve Anavatanım, Kutsal Rus'...
  Tamamen olağanüstü olan kaderimle,
  Ülkenin mutluluğu ve sevgisi için savaşıyorum!
  
  Ve artık Rusya'nın güzel Anavatanı yok,
  için misin onunla savaş ve korkma...
  Ve evrende daha mutlu bir ülke yok,
  Sen evrenin ışık meşalesisin Rus!
  
  Senin için ateşin ve suyun içinden geçeceğim,
  Öncüler kazanmaya alışkındır...
  Halkımızı her zaman memnun edeceğiz.
  Çünkü ordunun gücü sınırsızdır!
  
  Anavatan için saldırıya geçelim,
  Güçlü, öfkeli bir yaşasın çığlığı altında...
  Hitler intikamını sonuna kadar alacak
  Nazileri bahçeden kovacağız!
  
  Vatanım kahramanlarla dolu,
  Ve Stalin büyük bir devdir...
  Öncüler düzen halinde yürüyor,
  Yüce Aile, Rabbimiz, Ey Bir!
  
  Işık ve iyi yaşam adına,
  Cesurca savaşacağız çocuklar...
  Sonuçta bir nesil komünizm altında yaşayacak,
  İnanın umut elimizden alınamaz!
  
  Anavatanımızı seviyoruz beyler,
  Seni bulutların üstüne çıkarmak istiyoruz...
  Faşizm güçlü bir intikam alacak,
  Öncülerden, yiğit kartallardan!
  
  Bunu başaracağız, inanıyorum, yakında kazanacağız.
  Faşizm sinsi ve zalim olmasına rağmen...
  Dedeler bizimle gurur duyacak
  Ve Svarog seni savaşa götürecek!
  
  Yiğit Anavatanımızın şerefi için,
  Her Şeye Gücü Yeten Rab'bin kendisi çarmıha yükseldi...
  Rusya için hayatlarımızdan pişman olmayacağız,
  Göklerden yüksek bir ses duyulsun!
  
  Anavatanımızın zaferi için savaşın,
  Sadık savaşçılar onu seviyor...
  Siz kurt yavrularısınız, korkak tavşanlar değil,
  Şövalyeler bile çok gurur duyuyor!
  
  Ayı kasadan alabiliyoruz ,
  Bir turna balığı, büyük bir yayın balığı yakalayın...
  Büyük Lenin özgürlük için ayağa kalktı,
  Binayı hayata geçireceğiz!
  
  Aile Adına piramitler inşa edin,
  Ve göklerin kubbesini parçalayacak gemiler...
  Ve Hitler şaka yollu savaşçıları öldürüyor ,
  Yüce Tanrı bizim için öldü ve yeniden dirildi!
  
  Sen sevgili, yaramaz Lada'sın,
  Büyük Beyaz Tanrı sizin tarafınızdan doğdu...
  Ve senin için cesurca savaşmalıyız,
  Yüce Tanrı sonsuza kadar yaşamanıza yardım etsin!
  
  Tanrı İsa'yı sevin, onurlandırın,
  O bir Rus adamı, sonsuza kadar bizimle...
  Süslemeyi ustaca işlemenin zamanı geldi,
  Yıllar sonsuza kadar mutlulukla dolsun!
  
  Kutsal Rusya'mın büyüklüğü,
  Rakiplerini yenme yeteneğine sahip ...
  Kadınlar korkudan çığlık atsa da
  Ejderhayı kırabiliriz!
  
  Kutsal Anavatan'ın şerefi için, inan bana,
  Rus Tanrısı İsa'nın Adıyla...
  Yakında büyük kiliseler inşa edeceğiz.
  Yolumuzun sonuna kadar yürüyelim!
  
  Aşk, inan bana, gereksiz sözleri bilmez,
  Artık gereksiz bir can sıkıntısı görülmüyor...
  Bırakın Kabil yeraltı dünyasında yok olsun,
  Ve Abel şarkısını yeniden söyleyecek!
  
  Burada Berlin'i borazanla dolaşıyoruz.
  Trompet çan gibi ses çıkarıyor...
  Çok mütevazı bir savaşçı olsan iyi olur,
  kafasını baltayla uçurun !
  
  Aile, inanın bana, ölenler yakında dirilecek.
  Beyaz Tanrı hepinize sevgi verecek
  Ve çok net bir şekilde karar verdik:
  Parlak değişikliklerin sonsuzluğu ne olacak!
  ve coşkuyla çıplak ayaklarını yere vurarak şarkı söyleyip dans ediyordu . Ve eski köle olan diğer çocuklar şarkı söyleyip dans ederek yükselmeye, daha doğrusu daha yükseğe zıplamaya çalışıyorlardı.
  çocuk olan Dobrynya bir taş alıp daha yükseğe fırlattı. Uçtu ve patladı, havai fişek gibi binlerce çok renkli parçaya dağıldı.
  Çocuk vikont bağırdı:
  - Bu gerçekten harika!
  Dobrynya taşı tekrar fırlatarak buna itiraz etti ve Margarita ona yıldırımla çarparak taşın çok sayıda rengarenk ve göz kamaştırıcı derecede parlak parçalara dağılmasına neden oldu:
  - HAYIR! Bu öyle bir gerçek ki. Ve bu gerçeklikten daha yüksek bir şey yok!
  Kahraman çocuk Phoenix, çimlerin duman çıkarması için çıplak ayaklarını yere vurarak öfkeyle bağırdı:
  - Lokomotifimiz ileri doğru uçuyor - komünde duruyor!
  Başka yolumuz yok; güçlü bir tüfek!
  Yanlarındaki kız da aşağı yukarı zıplayacak.
  Ruh halleri olumluydu ve sevinç tüm hızıyla devam ediyordu.
  Dominika da zekasını biraz göstermeye karar verdi.
  Ve gelin sizin mükemmel, iyi uygulanmış aforizmalarınızın tamamını karalayalım;
  Köle özgür olabilir, aptal akıllı olabilir, fakir zengin olabilir ama eşeğin inatçılığına sahipsen her zaman eşek kalırsın!
  Fakir, parası olmayan değil, kafası talaş dolu olandır!
  Beyniniz yoksa kral olmayı arzulamayın!
  Şah bile eşek kadar deli olacak!
  Kral elbette bir aslan, ancak tilki benzeri bir beceriklilik de yok değil ve aslanların derisi soyulmuş!
  Hırlamayın, henüz aslanın yerinde değilseniz ve tilki kostümünü vermediyse sessiz kalmayı tercih edin!
  Politikacı Krylov'un masalındaki tilki gibidir ama seçmen olarak karga olmayın!
  Eğer bir kütük gibiysen, o zaman senden köklerine kadar talaşları çıkarırlar!
  Ülkenin boyunduruğa bağlanmaması için boğa gibi güçlü olması gerekir!
  Ülkeyi uçurmak için havacılığa ihtiyaç var!
  Politikacı boşa gitmemesi için aya söz vermeye hazır!
  Sağlığını sarhoş etmeyen sonsuza kadar gençtir!
  Meşe argümanları güdük üzerinde etkili oluyor!
  Eğer bir kütük isen, bir politikacı senden talaşı isteyerek alacaktır!
  Ancak insanın maymunlara göre bir avantajı vardır: Bazen en azından biraz gerçek bir tilki olur!
  Politikacının bir aslanın hırsları, bir tilkinin kurnazlığı vardır ama yöntemleri tamamen aptalcadır!
  Bir politikacı çok fazla tilki olursa tam bir domuz olur!
  Tilki kurnazlığı ve kurdun pençesine sahip siyasetçi seçmeni kebap edecek!
  Ve şans çaba gerektirir, ancak bir atın sıkı çalışmasıyla teslimiyetin tasmasından kurtulabilirsiniz!
  Herkesi geride bırakırsanız başarıya inanın!
  Bir politikacı bir tilkiyi bile alt edebilir ama zamanı sonsuza kadar kandıramaz!
  Bir seçmen genellikle bir politikacının tatlı konuşmasına arı gibi uçar, ancak çoğu zaman kendisi de sokulur!
  Bir politikacı, pitonun tavşanları yutması gibi seçmenleri yutar, votka ve tatlı Velcro gibi sinekleri çeker!
  Bir kurt etsiz yaşayamaz, bir politikacı da aldatmadan yaşayamaz!
  En hızlı at, iyi anlayana itaat eder!
  Bir politikacı için yapılabilecek bir şeyin sözünü vermektense, içini dışına çıkarmak daha kolaydır!
  Kime oy verirseniz verin, sonucu bir dakikalık saygı duruşuyla onurlandıracaksınız!
  Eğer hilekâr bir eşek olmak istemiyorsanız, en azından biraz becerikli bir tilki olun!
  Politikacılara güvenmeyin, seçmenler için onlar sadece meşe ağaçlarının talaşlarını sıyıran zımpara kağıdıdır!
  aptal değilse, bir kuruşu ağır bir kuruşa dönüştürecektir!
  kardeş olarak sahip olduklarınızı paylaşmak isteyenler olacaktır !
  Hayatta pek çok kötü şey vardır ama en kötüsü hayatın sona ermesidir!
  Allah'a yaklaşmak istiyorsan ruhundaki maymunu çarmıha çivile!
  İnsan, bir maymundan olmasa da, her halükarda maymun olmaktan çıktı!
  Eğer bir maymunun zihnine sahipseniz, o zaman tilki sizi yırtıcı bir boa yılanı gibi yutacaktır!
  Politikacıların sözlerini yerine getirmeleri için gereken süre dışında hiçbir şey sonsuz değildir!
  havlarsan dövülmüş köpek gibi sızlanırsın !
  Yüksek sesle konuşan birine güvenmeyin, kırmızı ateş sizi yakabilir!
  Tanrı bile bir kadına üstün gelemez ve bir maymunu insan kültürü seviyesine çıkaramaz!
  Bir politikacının yırtıcı sırıtışı olmadığı sürece aşk olmadan gülümseme olmaz!
  Uzun süre bulutların üzerinde kalan kanatsız politikacı kanalizasyona uçtu!
  Küçük bir ruhun her zaman bir devin hırsları vardır!
  Küçük bir ruhun devasa bir kibri vardır!
  Politikacı, kendisi için kanun yazan ve ülkeyi bölge bölgesi olarak gören bir hırsızdır!
  sözünü yerine getirmek gerektiğinde Yahudi cumartesisi gelir!
  Birlik iyidir, siyasetçiyle çiftleşmediği sürece!
  Politikacı öyle bir yaratıktır ki, domuzca yöntemler kullanarak sizi koyun durumuna düşürmek ister!
  Siyasetçilerin domuzca yöntemleri seçmeni pirzolaya çeviriyor!
  Bir domuz hükümdarının yönetimi altında hayat asla şişman değildir!
  Bir domuzu başkan yapmak çok yağlı!
  Başkan olmak istiyorsanız şansınızı değerlendirin!
  Seçmenlerini koyun olarak gören bir yönetici tipik bir domuzdur!
  Tanrım, bu sadece her şeye kadir olmak değil, aynı zamanda komşunun iyiliği için çarmıha gitmeye hazır olmaktır!
  Uzun süre tahtta oturan bir hükümdar, devletin sarkmasına sebep olur!
  Genç bir lider taze bir ata benzer, yaşlı bir lider ise toynakları kırık bir kısrağa benzer!
  İlahi yüksekliklere ulaşma anlamında Şeytan'ın kendisi de bir politikacıdır!
  Bir politikacı tek bir konuda Tanrıdır; seçim vaatlerinin neden bu kadar şeytani bir şekilde başarısızlığa uğradığına dair bahaneler bulmakta!
  Politikacı, bira gibidir, yalnızca soğuk ve masada iyidir!
  Politikacının konuşmaları tatlı ama ağızda kalan acı tat hiç de biraya benzemiyor!
  Bir politikacının ağzından gerçeğin çıktığı tek an, kendisini yanlış yorumladığı zamandır!
  Bir politikacı, en azından biraz İlahi olabilmek için seçmeni sonuna kadar çarmıha gerer !
  Aklınız güvertedeyse, ayının gücü bile sizi kurtaramaz!
  Tilki öyle bir hayvandır ki aslanın üç derisini yüzer!
  Bir politikacı, seçmeninin zihni zayıf olduğunda en güçlü olur!
  Bu yüzden siyasetçi balla çıkıyor ki seçmen hiç tükürmesin!
  Kafasında talaş olana copla sert darbe vurulacak!
  Meşe ağaçların kralıdır, meşe kafası herhangi bir kütüğü özneye dönüştürür!
  Meşe çürümeye karşı dayanıklıdır, meşe başı tozla doludur!
  Eğer bir kütüksen, en azından kafanda bir kazık var demektir !
  Bilinmeyen korkutucudur ama bilinen bazen sizi korkutur!
  Bilgi zor olsa bile güven yaratır, cehalet , kolay olsa bile kafa karışıklığı yaratır!
  Korkak korkan değil, cesaretini geliştirmekte tembel olan kişidir!
  Korku zayıflıktır, cesaret güçtür ama içinizdeki aptala dikkat edin !
  Kendini burnundan yönetmeye izin veren herkes, üç çamın arasında kaybolma riskiyle karşı karşıyadır!
  Sonsuz aptallık, yaratıcılığınızı boşa çıkararak daireler çizmenize neden olur!
  Dudaklarınızdaki sütün kurumaması önemli değil, kalbinizde duygusuzluk varsa daha kötü!
  Bayat ekmek sadaka, acı tuz tövbe!
  Politikacının dudaklarından çıkan bal, dudakları süt kurumamış olanları çeker!
  Politikacı hukuk hırsızı değildir, kanun yapan hırsızdır!
  Politikacı tatlı bir hayat vaat ediyor, dudaklarından bal döküyor ama pençeleri sinek gibi yapışkan!
  Güzel konuşan bir politikacı seçmenin cüzdanına sülük yapıyor!
  Sessizlik neden altındır çünkü bedeli ödenmiştir!
  Dünyadaki en büyük şey nedir? Bir politikacının verdiği sözler dağ gibi!
  Politikacı para ve güç ister, herkesi parçalamaya hazırdır!
  Bir politikacı, her şeyden önce, görünüşte her zaman parlak olmayan, ancak her zaman kuyruğunu sallayan bir tilkidir!
  Politikacı cüzdanınızı boş vaatlerle doldurmaktan mutluluk duyar!
  Bir politikacı yalnızca tek bir konuda dürüsttür; o da artık kendine ait olmadığı için biz!
  Evrende atomlardan daha fazlası nedir? Politikacıların yüzleri ve maskeleri!
  Bir politikacının en isteyerek yaptığı şey seçmenlerin ceplerini karıştırmak!
  Bir politikacının haftada yedi cuma günü vardır ama seçmenleri dinlemek onun her zaman izin günüdür!
  İlk kim geldi? Politikacılar, çünkü kaos yarattılar!
  Horoz siyasetçilerin soğukkanlılığına inanmayın, hep başkasının, tilkinin sesinden şarkı söylerler!
  Bir politikacı bülbül gibi sözlerini döküyorsa, fonogramını tilki yapmış demektir!
  Bir politikacının sözünü utanmadan yerine getirmesindense, bir kanserin dağda ıslık çalması daha muhtemeldir!
  Bir politikacı gece perisine benzer, ancak genellikle gündüzleri müşterilerini soyar!
  Bir politikacı köpeğe nasıl benzer? Çok kırıldığında kesinlikle uysaldır ve bir sahibi vardır!
  Gönülden oy verdikleri kişiler çoğu zaman seçmenlerin ciğerlerine yerleşiyor!
  Politikacı votka gibidir, seçmen yandığını ciğeriyle hissedecektir!
  Bir politikacı beyninizi votka gibi söndürür, ancak ondan farklı olarak beyniniz pisliklerle doludur!
  Politikacı, şeffaf zengin olma hedefiyle sis yaratmayı seviyor!
  Bir politikacının pek çok sözü vardır, ama eğer tutulmazlarsa daha da çok mazeretleri olur!
  Politikacı bir tilkidir ama çoğunlukla gri renktedir!
  Politikacı meşe ağaçlarının talaşlarını kaldırıyor ve meşe palamutlarını domuz gibi deviriyor!
  Bir politikacı testere gibi konuşkansa, o zaman kesinlikle seçmeni kütük haline getirecektir!
  Politikacı Tanrı hakkında konuşmayı seviyor çünkü kendisi Şeytan!
  Bir politikacı şeytan kadar kurnazdır ama vaatleri dağıtmada bir melektir !
  Politikacı haç çıkarmayı sever ama elleri her zaman cüzdanına uzanır!
  Oyunuzu etkili bir politikacıya vererek kan tükürme riskini alırsınız!
  Genellikle insanlar dürtüklenmiş kediler, koyun kılığına girmiş kurtlar ve çürük peynirli bir tilki arasında seçim yapar!
  Eğer bir politikacı sözünü yerine getirmişse, dağa bakın, üzerinde kanser ıslık çalıyor mu diye görün!
  sözünü yerine getirmeye zorlamaktansa bir kolobok'u asmak daha kolaydır !
  Politikacı tek bir konuda tutarlıdır; kendi cebine fayda sağlamak için!
  Bir politikacı, arkadaşlarını eldiven gibi değiştirir, ancak bu onun ellerini daha da kirletir!
  Politikacı, seçmeni geyik yapan bir hayvandır!
  Politikacı, koyun kılığına girmiş bir kurt olmasa da tipik bir koç!
  Tilki olmayan politikacı ya koçtur ya da geyiktir!
  Bir politikacı dağlar vaat edebilir ama ondan sonra sadece molozları temizlersiniz!
  Horoza oy vermek için acele etmeyin, sizi gagalayarak öldürür!
  Diktatör, bu, koçlarla çevrili aslan tahtında oturan bir tilki!
  Eğer geyik olmak istemiyorsan, en azından kendin küçük bir tilki ol!
  Kargaları boşuna saymayan seçimi kazanır!
  Kalbinizle oy verebilirsiniz ama kazanan beyninizle kazanacaktır!
  
  Politikacı, karga sayanlardan doların rengine benzeyen yeşil peyniri tercih eden tilkidir!
  Bir eş bir eldiven değildir, eldivenleri değiştirdiğiniz anda kesinlikle boğucu maceralardan bir pisliğe dönüşeceksiniz!
  vasat yaşlı adamlardan çok daha fazla keşif yapar !
  Gençlikte yürekte ateş, kafada keşif vardır ve sonuç zaferdir!
  Başarıya giden yol her zaman dümdüz değildir ama boyun eğerek boyun eğmeye de tahammül etmez!
  Politikacı burnunu daha yukarı kaldırmak için eğiliyor!
  Politikacı önce eğilip seçmenin üzerine eğiliyor!
  Politikacı, seçmenlere karşı sorumluluğunu gömmek için burnunu toprağa gömmeye hazır!
  İmkansız olan her şey mümkün dünyamızda ve inan bana, atış poligonundaymışçasına yaşamak çok zor!
  Bir torba altın taşıyan bir eşek, kale duvarını çelik koçlu bir mamuttan daha iyi aşabilir !
  Altın ağızlı bir politikacı, seçmenleri altın keseler dolusu adak taşıyan eşeklere dönüştürüyor!
  En güçlü canavar kim? Tabii ki, bir kese altınla dolu bir eşek! Tilki, ihanetin sarı rengini ve sunuların altın paralarını sever!
  Politikacılar seçmenin cebinden utanmadan aldıkları paraların sarı rengi uğruna sık sık kırmızı bayrak sallıyorlar!
  Tatlı siyasetçilerin güzel konuşmaları, kanlı katliamda oğulları hayatını kaybeden annelerin acı gözyaşlarını döktü!
  Kim dağlar kadar altın vaat ederse, kırık bir bakır kuruşuna bile değmez!
  . 13.BÖLÜM
  Caligula Delfinov'un kendi misyonu var. Ne pahasına olursa olsun ablanı bulmalısın. Ve bu arada siz de paralel bir dünyaya ışınlandınız, burada kendi benzersiz ve aynı zamanda çok harika ve benzersiz görevlerinizi yarattınız.
  Margarita ve Caligula çıplak, yuvarlak topuklarına dokundular ve kükrediler:
  -Kuyruk kuyruklu,
  Kısasa kısas!
  Barbos değil
  Fantomlar !
  Şimdi adamlar, Yükselen Güneş Ülkesi'nin ordusu Port Arthur'a yaklaşımları kapsayan safların taşlanmasını hızla tamamlamak için farklı yönlere dağıldılar. Terminatör çocukları yumuşak çimenlerin üzerinde elektrikli tırpanlar gibi hareket ederek Japonları acımasızca yok ettiler.
  Kuropatkin, saldırıyı başlatma emri konusunda hâlâ tereddüt ediyordu, ancak savaşan çift Yüksek Dağı'na Üç renkli üç renkli bir boya taktı , çocuk savaşçılar sadece büyük kartonu boyadı ve artık gün içinde açıkça görülebiliyor. Ancak eski savunma bakanı hâlâ tereddütlüydü. Yine de Kuropatkin aynı zamanda korkak değildi. 1877-1878 savaşı sırasında olağanüstü bir cesaret gösterdi.
  Evet, sıradan askerlerin hayatını iyileştirmek için Savunma Bakanı olarak çok şey yaptı ve hırsızlığa yakalanmadı. Her ne kadar ordunun savaş etkinliği onun altında pek artmasa da. Ancak Suvorov'un kararlılığına, hatta maceracılığına sahip değildi. Alexander Suvorov çok cesurca savaştı ve sürekli olarak tam bir yenilginin eşiğinde dengeyi korudu. Ancak doğanın verdiği sezgi ve olağanüstü şans, düşmanın misilleme adımlarını, tepkisini tahmin etmeyi ve zafer kazanmayı mümkün kıldı. Bu, yanlış fedakarlıklar yapan, yenilgiyi göze alan ancak çoğu durumda kazanan Tal'ın tarzındadır ... Ama dünyanın en iyi satranç oyuncuları Tal'in iç yüzünü gördü.
  kıyma makinesini veren ve mağlup eden ilk kişi Mikhail Botvinnik'ti. Bu şampiyon düşmanın zayıf noktalarını nasıl programlayacağını ve işaretleyeceğini biliyordu.
  Ve dahi Tal'ın yıldızı söndü.
  Muhtemelen Suvorov daha uzun yaşasaydı ve Napolyon'la savaşmış olsaydı yenilirdi. Ancak Alexander Vasilyevich'in savaştığı Türk ordusu her açıdan çok geriydi ve komutanlar liderlik niteliklerine göre atanmamıştı.
  Ve Fransızlarla yapılan savaş sırasında, çocuk havuzlarının komutası çok gençti ve Rus ayı ordusunun aşırı derecede küçümsenmesi.
  Kuropatkin ise genel olarak saldırmaktan korkuyor, savunmada oturmayı tercih ediyordu. Hesap yapıldığında düşmanın tabyalara karşı kendini ezeceği açıktır. Böyle bir komutanla savaş kaybedildi.
  Ve kız Margarita ve Caligula Dolphins ateş altına girdiler... Bununla birlikte, ölümsüz savaşçılar burçlara daldıklarında ve içerideki herkesi neredeyse aşılmaz bir deriyle ve tabii ki neredeyse iyileşme yetenekleriyle öğüttüklerinde, hızla kurtarıldılar. aniden.
  Dolfinov Jr. , çıplak ayaklarıyla zehirli iğneler fırlatıp kan tükürürken "Highlander"dan bir cümle kükredi:
  - Sadece bir tane kalmalı!
  Ve kılıçları şimşek gibi öldürücü, eşsiz bir değirmeni çalıştırıyor. Daha doğrusu, birkaç taburdan bir dakika içinde düşmanları kesen yüzlerce bileme tekniği .
  Samuray darbelerden düştü ve terminatör çocuğun çıplak ayakları arkasında bir dizi atlama ve dolambaçlı yol bıraktı.
  Güzel partizan kız Margarita, başka bir betonarme kaleyi temizlerken cephaneyi havaya uçurarak binlerce güçlü silahın havaya uçmasına neden oldu. Arkadaşının peşinden giden çocuk sanatçı Caligula da benzer bir manevrayı tekrarladı.
  Çıplak, kız gibi ayağıyla uzun bir mesafeye el bombası atan Margarita onayladı:
  - Harika gidiyorsun evlat !
  Yenilmez savaşçı, öldürücü yok etme armağanını da büyük bir hızla fırlatıp samurayları keserek cevap verdi:
  - Yeniden öğrenmektense öğrenmek daha iyidir!
  Burçların güçlü patlamaları Rus ordusunun saflarında gözden kaçmadı. Korgeneral Zeleny, Adjutant General Kuropatkin'e şunları bildirdi:
  - Ekselansları. Verilerimize göre, düşman kalesinde savaş uzun süredir devam ediyor ve hatta elbette birkaç burç patladı!
  Kuropatkin ağır ağır cevap verdi:
  - Sakin ol, sakin ol!
  Tıpkı tavanı menteşelerinden sökülen Carleson gibi. Durum sadece sert önlemler gerektirmesine rağmen. General Zeleny ve Kondratenko ısrar ediyor:
  - Derhal saldırmalıyız!
  Kuropatkin gözlüklerinin ardından her iki generale de baktı. Green hala genç ama yaşına göre daha da genç görünüyor, hızlı ve aceleci. Kondratenko, Port Arthur kahramanının kardeşidir ve aynı zamanda yetenekli liderlerden oluşan genç nesildendir. Elbette bu tür şahinler savaşmaya heveslidir. Dahası, İmparator ve Tüm Rusya'nın Hükümdarı II. Nicholas'tan kale şehrine derhal hücum edilmesi yönünde kesin bir emir var. Ve kraliyet hazinesinin bu kadar zorlu bir savaşın yüküne uzun süre dayanamayacağı hiç de akıllıca değil.
  Ancak geçidi bilmiyorsanız suya girmeyin! Neye, nereye saldırdığını bulmamız gerekiyor.
  Kuropatkin Kondratenko'ya sordu:
  - Saldırıyı hangi Japon birimleri gerçekleştirdi?
  General açıkça şunu ifade etti:
  - Gözcüler meleklerin ortaya çıktığını bildiriyor; güzel bir genç adam ve altın saçlı bir kız, inanılmaz bir hızla hareket ediyorlar ve kesildiğinde görülemiyorlar.
  Kuropatkin çılgınca bir hızla üç kez haç çıkardı ve mırıldandı:
  - Peki bunların yine melek olduğu mu ortaya çıktı?
  General Zeleny topuğunu yere vurdu:
  - Evet kesinlikle! Cennetsel yüz!
  Kuropatkin ıslık bile çaldı:
  - Vay! Rab Rusya'yı terk etmiyor!
  Kondratenko öğretici bir şekilde şunları söyledi:
  - Düşmana derhal saldırmalıyız Mareşal! Yoksa biz kendimiz saldırıya geçeceğiz!
  Kuropatkin yavaşça şunları söyledi:
  - Hayır beyler. Ben emirleri veriyorum. Tanrı bize yardım etmeye karar verdiğine göre, askerleri kıyma makinesine koymak günahtır!
  Kondratenko mantıksal olarak şunları kaydetti:
  - İsrail'de bile Yüce Tanrı, Yahudilerin de savaşmalarını ve her şeyi boşuna ve savaşmadan almamalarını talep etti.
  gelen mareşal buna yanıt verdi:
  - Ancak Elçi Pavlus, Tanrı'ya hizmet etmenin insan eline ihtiyaç duymadığını söyledi!
  Zaten General Zeleny alevlendi:
  - O halde neden siz Ekselansları, özellikle de yakınlarda mermiler patlarken sürekli kendinizi çaprazlıyorsunuz?
  Kuropatkin şimdiden sinirlenmeye başlamıştı:
  - Ama çünkü her şey Tanrı'nın iradesine göre gerçekleşir. O halde önce bir dua töreni yapalım. Eğer küstahsanız ikiniz de tutuklanacaksınız!
  Genel olarak dua töreni düzenleme fikri ilginç görünüyordu. Bırakın melekler herkesin sorumluluğunu üstlensin.
  Erkek fatma Caligula ve partizan kız Margarita zaten biraz yorgunlar ve işin çoğu zaten tamamlandı. Öyleyse neden denizde tazelenip Togo'nun filosunu iyice zımparalamıyorsunuz? Sonuçta on iki inçlik toplar da dahil olmak üzere ateş de açabilir. Ve bu, saldıran birliklerde önemli kayıplara neden olabilecek 306 milimetrelik bir kalibredir.
  Doğru, bu durumda Japonlar sırtın üzerinden neredeyse körü körüne ateş etmek zorunda kalacak. Ve yalnızca savaş şehir sınırlarına doğru ilerlediğinde doğrudan ateşle vurabilecekler.
  Ana hedef, on iki inçlik toplara sahip dört savaş gemisidir.
  Ölümcül kılıçlarıyla Japonları kesen ve yapışan kemik parçalarını silkeleyen partizan kız şunları önerdi:
  - Belki şansımızı biraz daha deneyebiliriz? T.'nin silahlı çatışmada Rozhdestvensky'nin filosuna göre yaklaşık 1,8'e 1 üstünlüğü var . Bu şekilde güç dengesini biraz eşitleyeceğiz.
  Yunusların Caligula'sı son samurayları keserek savaşçı Margarita'ya sordu:
  - Amiral gemisiyle başlayalım mı?
  Çıplak ayak parmaklarıyla bir mermi fırlatan ve bir düzine Japon'u daha parçalayan partizan kız , geriye sadece yırtık parçalar bırakarak itiraz etti:
  - En lezzetliyle başlamıyorlar! Neyse ki filo aramaya gerek yok. İlk iki armadilloya tıklayalım.
  Erkek fatma Caligula kıkırdadı, çıplak topuğuyla bir el bombası fırlattı, kanlı kılıcını Nutili gemisine doğrulttu ve neşeyle haykırdı:
  - Ve bu benim!
  Japonları bir kez daha ölümcül bir şekilde kesen Margarita, ortağına şunları önerdi:
  - Ama iyileşmek için yarım saat suda yatalım.
  Aslında dinlenmenin zararı olmaz. Ancak Caligula Dolphins bu kısa duraklama sırasında hiç vakit kaybetmedi. Özellikle ilginç bir şeyi değerlendirebildik.
  Komplocular bodrumda toplandı. Tavanın altındaki elektrik lambası uğursuz gölgeler yaratıyor. Lenin'in ünlü kel kafası, dünyaca daha çok Stalin olarak bilinen, o zamanlar düzgün üniformalı bir deniz subayı olan tüylü Koba'nın yanında donuk bir şekilde parlıyor ve az tanınan, züppe sakallı Teğmen Schmit , Bukharin.
  Troçki toplantının tamamı için yeterli değil ama şimdilik o ve Lenin anlaşmazlığa düşmüş durumda. Ve böylece, en etkili Bolşevikler, sırf iktidar kazanmak için bir devrim ya da darbe falan düzenlemeye hazır bir şekilde bir araya geldi.
  İlk olarak Lenin söz aldı:
  - Yoldaşlar, ne pahasına olursa olsun Japonya'ya karşı haksız emperyalist savaşta Otokrasinin zaferini önlemek son derece önemlidir . Devrimin davası bunu gerektiriyor!
  Çekingen yanıt olarak tokat atıyor.
  Avuçlarını çırparak ve hala genç yüzünü süsleyen siyah sakalını sallayarak Buharin şunu doğruladı:
  - Evet, otokrasiye en ufak bir şans vermemeliyiz. Bu ihanet gibi kokabilir ama şunu söyleyeceğim: Mikado, Bolşeviklerin ve dünya komünizminin en iyi ve ana müttefikidir!
  Koba Joseph öfkeyle mırıldandı:
  - İyi dedin! Bu her ne kadar ihanet gibi kokmasa da, zaten ihanetin kendisidir!
  Daha sonra Karpov takma adını kullanan Lenin sırıtarak şunları söyledi:
  - Küresel devrim uğruna bazen fedakarlık yapmanız gerekir. Vicdanınızın ve kendi ruhunuzun bir kısmını feda etmek de dahil. - Ulyanov, bir şişe Alman birasının kafasını açarak mantarı açtı. Belagat için boğazınızı tazelemeniz gerekir. Birkaç yudum alıp devam etti. - Kendi ülkeme kötülük ve yenilgi dilemekten memnun olduğumu mu sanıyorsun? Ancak dürüst olacağım, devrim ancak Otokrasi rejiminin ciddi şekilde zayıflamasıyla mümkündür. Otokrasiyi savaştaki yenilgiden daha fazla zayıflatabilecek ne olabilir?
  Koba onaylayarak başını salladı:
  - Hiçbir şey... Bazen en yüksek hedef fedakarlıklar gerektirir, hem de hatırı sayılır fedakarlıklar!
  Lenin felsefesine şöyle devam etti:
  - O halde ateizmin ahlakını ve felsefesini tartışmayacağız. Ana şey bu değil. Yaptığımız işin tüm ülkelerin ve tüm dünyanın işçi ve kölelerinin kurtuluşuna yol açacağı açıktır. Ve devletimizin ve diğer halkların tüm kayıplarının yüz katının tazmin edileceği gerçeği. - Ulyanov durakladı ve farklı bir tonda ekledi. - Peki halkın ve bizim nefret ettiğimiz Otokrasiyi yenmek için hangi somut adımları atabiliriz?
  Teğmen Schmid burada ince bir sesle konuştu:
  - Yeni başlayanlar için Trans-Sibirya Demiryolunu aynı anda birkaç yerde havaya uçurmayı düşünüyorum. Bunun Mançurya'daki çarlık birliklerinin tedariki üzerinde ölümcül bir etkisi olacaktır.
  Koba tilki gibi sırıttı:
  - Bravo , çocuk ilerleme kaydediyor! Çar Rublesinin altın standardını zayıflatmak için birkaç banka soymayı düşündüm.
  Ulyanov "harika Gürcüye" işaret parmağını sertçe salladı:
  - Yaramazlık yapma! Çok ilginç bir teklif. Kuropatkina'yı hemen hemen mahvedebilirsin.
  Schmid şöyle devam etti:
  - Genel olarak planım Karadeniz Filosunun tüm gemilerinde bir ayaklanmanın başlatılmasını içeriyor. O zaman ordu emekçilerin safına geçecek ve Otokrasi bir anda çökecek!
  Koba ironik bir şekilde kıkırdadı:
  - Evet, kanser dağda ıslık çalacak!
  - Koba , dur! - Lenin havladı ve ekledi. - Aslında Karadeniz'de bir ayaklanmanın hazırlanması ve gerçekleştirilmesi gerekiyor. Ve mağlup Kuropatkin, Port Arthur'dan kaçtığında , ordudaki isyan gerçek olacak!
  Schmid öfkesini kaybetti:
  - Evet, bunu ruhen yapacağız!
  Buharin söz aldı:
  - Dünyadaki en çok sayıdaki müttefikimiz köylülerdir; ayaklandıklarında Otokrasinin tüm güçlerini zincire vurabilecekler. Köylülere sadece toprağın değil, mülklerin, toprak sahiplerine ait olan her şeyin verilmesini talep ederek ajitatörlerimizi köylere göndermeliyiz!
  Koba ironik bir şekilde sözünü kesti:
  - Eşleri ve kızları dahil!
  Buharin kıkırdadı:
  - Ve bu da! Emelyan Pugachev'in yaptığı kadar basit - kafa kesilecek, bar asılacak ve malları kendinize alınacak ve eşit olarak bölünecek! Toprak sahiplerinin eşleri ve kızları da sizin kölelerinizdir!
  Ulyanov bu çağrıyı onayladı:
  - Sağ! Hepsini asacağız! Kuzey Kutbu'na kadar!
  Koba şunu önerdi:
  - Mümkün olduğu kadar soyguncu unsurunu aktif olarak kullanmamız gerekiyor. Özellikle en güçlü ve en başarılı devrimciler suçlulardan çıkar. Mesela Kotovsky bir kahraman değil mi? Kahraman! Ve Peder Makhno da daha kötü değil!
  Buharin şiddetle başını salladı:
  - Bu kadar! Hepsini suçla ezeceğiz !
  Ulyanov yumruğunu masaya vurdu:
  - Terör, terör ve yine devrimci terör!
  "Muhteşem dörtlü"nün daha fazla konuşmasını gözlemlemek mümkün olmadı. Uyandıktan sonra, kazanma stratejisini uygulamanın pratik düzeyine geçmek gerekiyordu. Özellikle zırhlıları ekiplerden temizleyin.
  Caligula hızla hedefine doğru yüzdü ve Margarita da onun hedefine doğru yüzdü. Adamlar el ve ayak parmaklarını kullanarak anında kurban gemilerine tırmandılar.
  Erkek fatma Caligula, herkesi arka arkaya doğramaya başladığında artık frenleri hissetmiyordu. Esasen bir savaş gemisi sınıfı olan bir gemiye binmek zor değil. Tabii insandan daha fazlası değilseniz . Öyleyse koşun ve kesin. Ve bu kadar doğaüstü bir hızla kimsenin size direnme şansı yok.
  Çocuklarınızın çıplak parmaklarıyla, ancak bir çitanın bacaklarından daha hızlı bir şekilde zehirli iğneler atın. Bu da Japonları tamamen şok edecek.
  Yükselen Güneş Ülkesi'nin savaşçıları yine perişan halde yatıyor ve sonlandırıcı çiftinin planı basit. Mühimmat bölmesine gidin, ardından kazanları da kapatacak şekilde mühimmatı patlatın. Bundan sonra hasarlı geminin dibe gitmekten başka seçeneği kalmayacak.
  Yunusların Caligula'sı kılıcını kesip çivileyerek mühimmat stokuna doğru ilerledi. Peki, çocuğun anında vurduğu, hatta düşmana geri fırlattığı bireysel mermiler onun için nedir? Çıplak ayağınızla, bir avuç dolusu mermiyi çılgınca ve ölümcül, ölümcül ve karşı konulamaz bir güçle hemen düşmana fırlatmanız özellikle iyidir.
  Böylece samurayın II. Nicholas'ın kraliyet imparatorluğuna giden yolu tıkandı.
  Ayrıca fiziksel gücüyle birlikte savaş gemisinin dibinin havaya uçması için mühimmatı ambarın içine aktarmak da zor değil.
  Mart güneşinde ısıtılan çelik güverte, terminatör çocuğun çıplak elastik tabanlarını hoş bir şekilde gıdıklıyor. Ve shimosa ile doldurulmuş ağır , yüksek patlayıcı mermiler omuzları aşağı çekiyor. Döner merdiveni görmezden gelerek aşağı atlıyorsunuz ve şimdi doğru yerdesiniz. Artık bölmeler parçalanacak, kazanlar patlayacak, öyle delikler açılacak ki, bu devasa şey bile ayakta kalamayacak.
  Bu ilginç şey Japon armadillosudur. Gemi geniş ve geniştir, güverteleri kaplayan kalın bir zırha sahiptir. Ve birkaç on kilometre, hatta daha fazlasını vurabilen uzun ve kalın top namluları ... Doğru, Japonlar tarafından değil, İngilizler tarafından inşa edildi. Ancak kraliyet filosunun neredeyse tamamı kendi üretimidir ve bunun da artıları ve eksileri vardır. Böylece İngilizler bir savaş gemisi yaptı - asil bir makine. Yazık ama onu dibe göndermek zorundayız...
  Bir patlama oldu ve kırılan güvertenin metali çocuğun çıplak, kaslı bacaklarına çarparak onu yüzeyden yukarı fırlattı. Bundan sonra çocuk suya atladı ve girdaptan uzaklaşmaya çalışarak kuvvetli bir şekilde yüzdü. Böyle bir dev batıyor.
  Ve Margarita'nın savaş gemisi bölündü: temiz ve senkronize çalıştı. Artık hayatta kalan iki zırhlı savaş kruvazörünü batırmanın zamanı geldi.
  Rus filosuna bu kadar sıkıntı veren Togo da dibe batsın. Bu, Anavatanınızın topraklarına ellerinde silahlarla gelen herkese bir ders olacaktır.
  Yunusların Caligula'sı elleri ve ayaklarıyla okyanus suyunu kuvvetli bir şekilde tırmıklıyor ve ıslık çalıyor:
  - Japonlara yenileceksin! Bu bir tımarhane oyunu değil !
  Tıpkı geçen seferki gibi , neredeyse metale ve zırha dokunmadan güverteye uçuyorsunuz. Orada çok yavaş samurayları lahanaya doğramaya başlıyorsunuz. Muhtemelen reçineye saplanmış bir örümcek bile Yükselen Güneş Ülkesindeki bu böceklerden yüz kat daha çeviktir. Yani acele edip kollarını, bacaklarını, kafalarını kesiyorsun ... Ve öylece yerleşiyorlar. En iyi ihtimalle içlerinden biri şunu söylemeyi başarır:
  - Banzai!
  Tomboy Caligula kıkırdayıp onlara burun kıvırıyor:
  - Banzai, cesaret etme!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla fişekleri fırlatarak samurayın alınlarını, ağızlarını ve boğazlarını deliyor.
  Daha sonra önceki kombinasyonu tekrarlayın. Ancak, bir değişiklik olsun diye, muhteşem Caligula, halihazırda yüklü olan on iki inçlik topu hızla hedef aldı ve en yakındaki savaş kruvazörüne hücum etti. Vuruşun doğru olduğu ortaya çıktı ve yüksek patlayıcı bir Japon saldırısı güvertede büyük bir yangına neden oldu.
  Genç savaşçı, Yükselen Güneş Ülkesine bir sanayi ürünü girdiğinde gerçekten de çok fazla ateş ve duman çıktığını fark etti. Bu da elbette çekimi kolaylaştırıyor . Samurayların uzun süredir Rusya ile savaş halinde olduğu göz önüne alındığında, savaş filolarının gerçekten de niteliksel bir üstünlüğü var.
  Doğru, Japonlar tüm büyük gemilerini kaybederlerse ne kadar başarabilirler?
  Togo'nun amiral gemisi gecikmeli olarak ayrılışın sinyalini veriyor. Ancak bu aslında kullanışlı bir çözüm değil. Devasa savaş gemisi patlıyor ve iki saniye sonra Yunusların Caligula'sını taşıyan gemi de patlıyor. Sonunda Japon İmparatorluğunun bir subayını topuğuyla tekmeledi. Ve yine her iki cesur savaşçı da şok dalgası tarafından dışarı atıldı...
  Birinci rütbeden bir yüzbaşının kafasını uçuran savaşçı bir kız partizan, var gücüyle bağırıyor:
  - Deniz hokeyi maçı: Rusya vs. Japonya - dörtten sıfıra puan!
  Aslında Japonya'nın şu anda hizmette olan tek bir savaş gemisi yok. Doğru, hâlâ sekiz kadar savaş sınıfı kruvazör var. Ve bir seçenek var: onları boğmak mı yoksa boğmamak mı?
  Caligula, kendisine doğru koşan köpekbalığını kılıcıyla kestikten sonra mantıklı bir şekilde karar verdi:
  - Sıcakken ütüye çarpmak! Yani onları boğuyoruz!
  Başka bir deniz avcısını kesen Margarita bu karara katıldı:
  - Neden önemsiz şeylerle zaman kaybedesiniz ki? Bizim için bir dahaki sefer olmayabilir!
  Erkek fatma Caligula, fişek kovanını ayağıyla köpekbalığının gözüne fırlatarak mantıklı bir şekilde itiraz etti:
  - Bence olacak! Tanrı üçlemeyi sever!
  Ama yine de yüzdü. Geceleri kale kalesine dönebilirler. Bu onları hiçbir yere götürmez. Ve eğer Kuropatkin onların katılımı olmadan kaleyi ele geçirirse, o zaman çok daha iyi olur. Aslında her şeyi tek başlarına yapamazlar. Japonya ile olan bu garip savaş hakkında torunların ne söyleyeceği bile ilginç mi? Bunu görkemli bir eylem olarak görecekler ya da tam tersine, yalnızca doğaüstü güçlerin kazandığını söyleyerek yuhalayacaklar !
  Ancak Caligula bir sonraki kurbanı olan savaş kruvazörünü kolayca geride bıraktı. Dışarıdan armadillolardan biraz farklıdırlar. Özellikle zırh biraz daha az ve on iki inçlik toplar yerine on inçlik silahlar var, ancak performans çok daha iyi. Ancak bunlar aynı zamanda doğrusal sınıfın kaplarıdır. Bir de orta ve hafif kruvazörler var.
  çocuksu ayaklarıyla fırlattığı fişeklerle çiviledi . Daha sonra mühimmatı alıp patlattı, böylece savaş kruvazörü burnunu suya gömdü ve böylece hemen dibe inmedi, yavaş yavaş ters döndü.
  Belki de erkek oyuncu Caligula bu şekilde ekibin en azından bir kısmını ölümden kurtarmak istemiştir. Gerçekten, bu kadar çok patlayıcıyı nereye koyabilirdi... Çok sayıda samuray denizciyi öldüren Margarita, kruvazörünü gemiye yatırdı.
  Kız başarısını ve partnerini gururla kutladı:
  - Puan: altı - sıfır!
  Erkek fatma Caligula, büyük başarının ardından öfke ve neşe içinde şarkı söyledi:
  - Ve samuray çelik ve ateşin baskısı altında yere uçtu!
  Yeni deniz kurbanları ... Evet , bu sefere çıkan Japonlar şanssız bir yıldızın altında doğmuş gibi görünüyor. Hatta Şinto dinindeki sekiz milyon tanrı bile onlara yardım etmiyor.
  Erkek gibi Caligula'ya göre bir savaş kruvazörü batırılması gereken bir karton parçası gibi görünür. Hatta biraz farklı bir taktik denemeye bile karar verdi; ambarın içine girip dibini kılıçlarla keserek. Sonuçta elinde ninjalardan ve büyücülerden ele geçirilen büyülü bir metal var. Bu, bir operasyonun gerçekleşmesi gerektiği anlamına gelir.
  Ve böylece ... Lineer demirin patladığı ortaya çıktı... Bunu sağlamak için üç bölmeyi su basmak gerekiyor. Terminatör çocuğu sırıtarak şöyle diyor:
  - İşte o gemideyiz...
  Bir savaş kruvazörünü kılıç darbeleriyle batırmak için gerçekten insanüstü bir güce ve olağanüstü bir hayal gücüne sahip olmanız gerekir.
  Margarita, tekrarın öğrenmenin anası olduğunu savunarak çok daha basit bir yaklaşımı tercih ediyor. Ve eğer öyleyse, o zaman düşman patlamayla sular altında kalacak.
  Savaşçı tanrıça ve partizan kız başparmağını kaldırıp şöyle diyor:
  - Saat zaten sekiz!
  Çocuk Caligula, törensizce, çok sayıda samurayı keserek ve ayaklarıyla ölümcül mermiler fırlatarak haykırıyor:
  - Ama bu çok hoş!
  Geriye dört kurban daha kaldı... Bu olayın sıradanlaşmaması için bir şekilde boğulmaları gerekiyor. Özel, benzersiz bir şey bulun. Ve adamlar tek kelime etmeden şu şekilde davranıyorlar. Yani kontrol dümenlerini ele geçiriyorlar ... Neyse ki gemiler zaten tam hızda, bu da onlarla baş etmenin o kadar da zor olmadığı anlamına geliyor. Ve böylece, kontrol dümenlerini alıp çarpmaya başlarsınız... Savaş kruvazörleri, gemiler yenidir, ancak Japon filosunda düz bir koçtan kaçma şansı olmayan pek çok eski gemi vardır.
  Ya gemiler, hatta metalden yapılmış olanlar bile denizde yüksek hızda çarpışırsa?
  Sonra şunlar olur: korkunç bir kükreme, zırhın gıcırdaması, her iki geminin çelik sacları patladı. Onlarca ve yüzlerce denizci, çarpık sarı yüzlerle, kırık güverteler boyunca koşuyor, dar gözleri alınlarından dışarı çıkıyor ve dişleri kırılmış ağızlarından kan akıntıları çıkıyor.
  Ve Japon savaşçılar denize düşüyor, kendilerini bir anda yutan köpüklü akıntılara düşüyorlar. Ve gemiler hızla batmaya başlar ve pek çok canı derinlere sürükler.
  Denizcileri acımasızca ve törensizce yok etmeye devam eden Margarita, gülümseyerek şunları söyledi:
  "Japonların kadınları ve çocukları gemiye almaması da iyi."
  Üzerine tırmanan köpekbalığını inceleyen Caligula bu görüşe hemen katıldı:
  - Evet, Amazon kültü samuraylar arasında kök salmadı. Doğru, görünüşe göre kadın ninjaları var!
  Genç savaşçı-tanrıça ve aynı zamanda partizan kız özetledi:
  - On iki sıfır lehimize ... Ama hâlâ son iki zambak kaldı. Onlarla ne yapmalı?
  Caligula başka bir köpekbalığını parçalara ayırdı ve şunu önerdi:
  - Onları Dalniy limanına götürelim. Artık Rusya'nın kontrolünde ve iki muhteşem, son teknolojiye sahip kruvazör, filomuzu büyük ölçüde güçlendirecek!
  Denizlerin yırtıcılarını kılıçlarla ezen Margarita, buna hemen katıldı:
  - Evet ve bu en iyi çözüm!
  Her ne kadar Japonlar inatçı savaşçılar olarak tanınsalar da, iki süper meleğin öfkeli darbelerinin manevi etkisi en çılgın beklentilerimizi bile aştı. Gerçekten de, insanlarla değil, en gerçek tanrılara benzeyen yaratıklarla ve hatta belki de tanrılarla savaşmak zorunda kalırsanız, o zaman Yükselen Güneş Ülkesi'nin savaşçıları bile cesaretten yoksun olabilir.
  Bu nedenle, bir kruvazördeki Margarita ve diğer kruvazördeki Caligula'nın en gayretli subayları kesip bazılarını tekmelemesinden sonra, diğer denizciler ve tamirciler bu üstün varlıklara boyun eğmenin en iyi yol olduğunu düşündüler . Ve her iki savaş kruvazörü de Japonların son yenilgisinden sonra Rus ordusuyla savaşmadan vazgeçtiği Dalniy limanına doğru yola çıktı.
  Caligula Dolfinov, sonuçta vurucu gücün otoritesinin otorite olduğunu düşünüyordu. Örneğin, Khalkhin Gol Muharebesi sırasında , zorlu Sovyet ordusu tarafından kaç Japon ele geçirildi? Sovyet verilerine göre 476 kişi, daha sonraki diğer hesaplamalara göre yaklaşık 200 kişi ve karşılıklı değişim sonucunda sadece 88 kişi Japonlara iade edildi, yani çok azı anavatanına döndü.
  Yani samuray kararlılık gösterdi. Sovyet verilerine göre kaybedilen yaklaşık yirmi bin kişi öldürüldü.
  Karşılaştırma yapmak gerekirse, Sovyet ordusu İkinci Dünya Savaşı sırasında neredeyse öldürülenlerin sayısını ( esaret altında ölenleri saymazsak) mahkumlar kadar kaybetti.
  Ve bu, NKVD'nin teslim olanların ailelerine acımasızca davranmasına rağmen.
  Yani Japon askerlerinin dayanıklılığı abartılı değil. Rus-Japon Savaşı sırasında Japonlar, savaş esiri olarak Ruslara göre yüz kat daha az asker kaybetti!
  Ancak bu kısmen Rus ordusunun tek bir büyük savaşı kazanamamasından kaynaklanıyor. Ve zaferler olmadan mahkum olmaz.
  Ancak ilerleyen ordunun esir aldığı çok sayıda asker de vardır .
  Savaşçı çocuk Caligula, ilkel bir telsiz aracılığıyla Margarita'ya şunları söyledi:
  - Belki de beyaz bayrağı çekeriz, yoksa bizi boğarlar mı?
  Margarita itiraz etti:
  "Beyaz bayrak altında seyretmek ayıptır" Üç renkli Rus'u kafana koysan iyi olur !
  Genç savaşçı iğneyi sonlandırıcı çocuğun yalınayak, çevik ayağına sapladı ve bir sonraki samurayın alnını deldikten sonra şunları söyledi:
  - Ve bence haçlı Andreevsky daha başarılı olacak!
  On dörtten sıfıra kadar olan skorla Japonya ile deniz direkleri tamamlandı ve artık ele geçirilen gemileri sadece kendinize almakla kalmıyor, aynı zamanda şarkı da söyleyebiliyorsunuz. Yunusların Caligula'sı zafer şarkısını var gücüyle söyledi:
  Geniş denizler, okyanuslar -
  Onları üç renkli bayrağın altına sürdük!
  Askerler yüksek dağları fethettiler,
  Kartallar zaferle kükredi!
  
  Rus savaşçıları gezegen tarafından tanındı,
  Düşmanları kılıçla, süngüyle vuruyoruz!
  Faşizmin boyunduruğunu dünyanın yarısından atmayı başardık,
  Berlin'de yürüyüşümüzü zaferle tamamladık!
  
  kambur tanklarla geldiler ,
  Bütün Rus tarlalarını yok etmekle tehdit ediyorlar!
  ucubeleri çok sert bir şekilde dövüyorlar .
  Çocuklarımız boyunduruk olmadan mutlu yaşayabilsinler diye!
  
  Bizler dünyadaki herkesten daha yüksek olan Anavatan'ın çocuklarıyız.
  Çıplak ayaklarımızla patiska yoğurarak doğduk!
  bizim için şefaat etti ve bizi savaşa gönderdi .
  Ve Tanrı, Mayıs'ın sevinçle çiçek açmasını sağladı!
  
  yüce yürekten pay yok ,
  Bir rüya ve yeniden doğuş veren şey!
  Ölümsüzlüğün görkemli kapısını aç,
  Ama pusuda oturuyorsanız sessiz olun !
  
  Kurtlar ve koyunlar var ama siz evrenin çobanlarısınız.
  Emri gelecek nesillere ulaştırmak da size düşüyor!
  Meseleyi yaratılışın sonuna taşımak için,
  Öyle ki, yüreğindeki sevginin sonsuz ateşi sönmesin!
  
  Düşman kurşununun bir askeri nerede durduracağını kim bilebilir?
  Ama yine de savaşta ölüm, çürük hastalıklardan daha iyidir !
  Ve eğer ölürsen, o zaman dostun düşmanı ezecek ,
  Buna tahammül edemiyor çünkü çıplak ayaklı kızlar esaret altına alınıyor!
  
  Ah, Rusların kaderi, savaş ve savaş sonrası ateş,
  Tatile gitmek isteyenlere cennette yer yok biliyorsunuz!
  Burada cehennem Sami, Şeytan'la bir komploya girdi.
  Tehdit ediyor: - Atomu yıkıp doluyu kıracağım!
  
  Ama aynı zamanda füzelere karşı da koruma olacak.
  Ve bir nükleer bomba Moskova'yı yok edemez...
  Paraziti yakalamak için tankları kullanabiliriz.
  düşmüşlerle ilgili sıkıcı şarkılar seni üzüyor!
  
  Rus hissesine değil, bir kuruşa sat,
  Sonuçta her birimiz büyük bir savaşçıyız!
  Tanrı'nın bizi bu role zaten yerleştirdiğine inanmayın.
  Aslında ulumanın ne kadar havalı olduğuna siz karar verirsiniz!
  
  Başarısızlıklar oldu, yenilgiler oldu,
  Korkunç kurtlardan kaçan tavşanlar gibi oldu!
  Ama savaş başlarsa yine orada olacağız.
  Acımasız canavar ordusunu cehennem gibi bir ritimle parçala!
  
  İnan bana, savaş uğruna oynamıyoruz.
  İyi arkadaş olmaktan başka bir amacımız yok!
  Biz kardeş insanlarız, Habil ve Kabil değil,
  Bizim için kuş bir şarkıdır, şişman bir oyun değil!
  . Sonsöz
  Dominika zekasını gösterdikten sonra çocuklar uzun süre çığlık atıp ellerini çırptılar. Evet, harika , başardığını söyleyebiliriz - aforizmalar serpiştiriyor ve kendi kendine mırıldanıyor.
  Bundan sonra Margarita ve Dominika, ruhta eğlence ve neşe olsun diye tüm dünyaya bir ziyafet duyurdular.
  Sihirli asalarını salladılar ve yiyeceklerle dolu lüks masalar ortaya çıktı . Burada her şey lüks ve çok zengindi.
  Böyle harika yemekler ve çok sayıda kek, kremalı turta, çörek, simit, kek ve zengin bir şekilde dekore edilmiş kekler. Bunu ne masalda anlatmak, ne de kalemle anlatmak mümkün.
  Ve her şey o kadar iştah açıcı ve aromatik ki, sofistike ve güzelliği açısından kelimenin tam anlamıyla benzersiz.
  Margarita şu tweeti attı:
  Çocuklar için en iyisi, en iyisi,
  Neşeli gezegenimizde...
  Yaşasın güneş ve rüzgar,
  Her şeyin sorumlusu perileri düşünün!
  Ve dans etmeye başladı. Dominika ve onlarla birlikte birkaç kız daha onu takip etti. Harika gitti .
  Margarita mantıksal olarak şunları kaydetti:
  - Her şey yoluna girecek, her şeyi berbat etmezsek her şey yoluna girecek !
  Ve partizan kız sihirli asasından bir havai fişek daha alıp serbest bıraktı. Ve çok fırtınalı bir derede akan bir elmas çeşmesi gibiydi.
  Dominika şunları kaydetti:
  - Güzel güzel.
  Bir balinanın çeşmesi gibi fışkırıyor!
  Daha sonra sıra eğlenceye geldi. Yaklaşık on dört yaşında ve çok kaslı olan en büyük oğlanlardan birkaçı, ellerine yumuşak eldivenler taktı ve birbirleriyle kavga etmeye başladı.
  Gülümseyerek ve kahkaha atarak elleriyle ve çıplak ayaklarıyla vurdular.
  Dobrynya sırıtarak şunları kaydetti:
  - Sonuçta kolektif çiftlik ekipmanları var!
  Prens Oenomaus başını salladı:
  eğitimli değiller !
  Dobrynya adlı çocuk derme çatma yüzüğe atlayarak tısladı:
  - Gitmeme izin ver!
  Ve kavga eden iki kaslı genç birbiriyle çarpıştı. Çocuklar kahkahalarla Dobrynya'ya saldırdılar. Kolların ve bacakların sökülmesi ve sallanması vardı.
  Dobrynya ustaca dağıldı ve onları bir kenara itti. Sonra çıplak ayak parmaklarıyla çocuklardan birinin burnundan yakaladı . Vahşi bir acıyla inledi. Ve kahraman çocuk yine hiçbir tören yapmadan onu fırlattı ve onu ters dönmeye zorladı.
  Etraftaki çocuklar güldüler ve ellerini çırptılar. Ve Dobrynya dört çocuğu aynı anda bir araya getirdi ve onları ustaca bir masa örtüsüne sardı.
  Bundan sonra kahkahalar tamamen sağır edici hale geldi. Tıpkı çocukların alkışları gibi. Gerçekten de çok havalı görünüyordu .
  Dobrynya esprili bir şekilde şunları söyledi:
  - Cesaret eden onu yedi!
  Dominika da ringe girdi. Aynı zamanda dövüş sanatları da yapıyordu. Sonuçta filmlerde oyunculuk şakaya gelmez. Kendini bir Süper Kız olarak gösterdi ve bir süper kötü adamla savaştı . Daha sonra her iki kız da bir düzine çekim boyunca birbirlerini dövdü. Ve bu harika . Morlukları bile gerçekti.
  Şimdi mayolu, güçlü, kaslı, on dört yaşlarında bir genç Dominika'nın karşısına çıktı. Ve kıza saldırmaya çalıştı. Dominika buna çıplak topuğundan solar pleksusa doğru sert bir darbeyle karşılık verdi ve çocuk düşüp kıvranmaya başladı.
  Dominika tweetledi:
  erkek değilsin , sen erkek değilsin.
  Gerçek değil...
  erkek değilsin , sen erkek değilsin -
  Çürük kutu!
  var gücüyle Dominika'nın kaslı sırtına vurdu . Kız çığlık atıp onu geri itti. Kaçtı ve Dominika'ya doğru koştu ve onunla savaşmaya çalıştı. Genç, bir inşaat sahasındaki sıkı çalışma nedeniyle güçlüydü ve sertleşti. Dominika ise düşmemek için tüm gücünü kullanmak zorunda kaldı. Ama o dışarı çıktı ve güçlü çocuğu üzerine attı. Mersin balığı bulunan bir tabağa çarparak düştü. Ve çocuk çok kirlendi.
  Ve çocukların geri kalanı çılgınca güldüler ve yüz ifadeleri yaptılar. Bu gerçekten harika görünüyordu .
  Çocuk ayağa fırladı ama sert bir tekme yedi
  Oyuncu kızların yaklaşmakta olan hareketinde kaval kemiğiyle çenesine darbe aldı ve kaslı çocuk yere düştü.
  Dominic agresif bir şekilde şarkı söyledi:
  Madende sinsice kurban bekliyor,
  Gökyüzüne radar doğrultuluyor...
  Bir hata - kazara kalkış,
  Ve bir darbe kaçınılmazdır!
  Bu gerçekten de bir karate kızı. Böylece arkasını döndü ve çıplak topuğuyla başka bir çocuğun burnuna tekme attı . Düştü ve koklayıcısından bir miktar kan aktı . Ama hemen ayağa fırladı. Ve yine savaşa giriyoruz. Ve Dominika ona takılıp düşmeye zorlanır. Bu gerçekten bir kadın.
  Dobrynya onaylayarak başını salladı:
  - Aynen böyle devam! Sen harika bir kızsın !
  İşte Dominika'nın darbesinden kaçan güçlü bir çocuk daha.
  Hesaplaşmanın başladığı yer burasıydı. Kız başka bir genci onun üzerine attı ve cıvıldadı:
  Yüksek sosyeteden kızlar,
  Adamı gerçekten dövmek istiyorum!
  Bundan sonra kız, erkekleri tekrar bir araya getirerek onlara morluklar ve darbeler verdi. Ve son derece komik ve komik görünüyordu.
  çocukları yere serdiğini belirtti :
  - Sen bizim kızımızsın ! Çok ateşli ve kavgacı!
  Dominika başını salladı ve cıvıldadı:
  Kız dövüşçünün kanı sıcak,
  Kör sürü bize saldırıyor!
  Büyüler fısıldadı ve yukarıdan çocukların üzerine gerçek bir krema, yoğunlaştırılmış süt ve bal yağmuru yağdı.
  Ve yine çocukların neşeli kahkahaları. Her şey çok havalı ve agresif bir şekilde dönüyor ve oluyor . Ve bu saldırganlıkta komik anlar yaşanıyor.
  Çocuk prens Oenomaus da elbette oyunda. Birisi onsuz nasıl idare edebilir? Ve genç savaşçı, daha yaşlı ve daha büyük görünen bir çocuğu çok ustaca kendi üzerine atar. Ve yine coşkulu ünlemler. Evet, bu gerçekten ihtiyaç duyulan bir mücadele.
  Enomai elini salladı ve çocuk krema kaplı kek yığınının üzerine düştü. Ve o kadar komik ve zevkle patladılar ve dağıldılar ki. Ve büyülü mutfağın aromaları bunlardı.
  Dobrynya içini çekerek şunları kaydetti:
  - Böyle yiyecekleri israf etmek çok yazık!
  Dominic kıkırdadı ve cevap verdi:
  - Sorun değil! Daha fazla sihir yapacağım!
  Phoenix çocuğu şarkı söyledi:
  Ormanın bir yerinde büyücüler var,
  Şeytana kaftan dikiyorlar...
  Etrafa taşlar atıldı
  Muhteşem ülkemiz!
  Daha sonra Dobrynya ile arkadaş oldu. İki kahraman çocuk ilk önce yumruklarını sallayarak birbirlerinin suratlarına vurmaya çalıştılar . Birkaç kez rastgele yüklediler ve morluklar ortaya çıktı. Sonra erkek-dövüşçüler onu aldılar ve alınlarını çarptılar. Böylece gözlerimden kıvılcımlar uçuşmaya başladı.
  Birbirlerini ittiler, kafa attılar ve sonra kavga etmeye başladılar. Ve kavga çok inatçıydı. Şövalye çocukları boğuşuyor, birbirlerini eziyor ve sıkıştırıyorlardı.
  Sonra tekrar kafa tokuşturmaya başladılar ki bu da soğukkanlı ve tehditkar olmaktan ziyade aptalca görünüyordu. Ve bu öyle bir etki yaptı ki, seyirci çocukları sağır edici kahkahalara boğdu.
  Dominika tüyü eline aldı ve oğlanların çıplak topuklarını gıdıklamaya başladı. Dobrynya ve Phoenix gülmeye başladı, gerçekten o kadar gıdıklayıcı ve havalı ki gülmeyi bırakamayacaksınız.
  Margarita prima donna gülümsemesiyle şunları kaydetti:
  - Evet, sen harika bir kızsın. Sadece usta bir şovmen. Başka ne yapabilirim?
  Dominika homurdandı:
  - Evet, genel olarak kesinlikle her şeyi yapabilirim. Ve bunu bir kereden fazla göreceksiniz!
  Dobrynya ve Phoenix ayrıldı. Terliyorlardı ve biçimli gövdeleri sanki üzerlerine zeytinyağı sürülmüş gibi parlıyordu.
  Margarita içini çekerek şunları söyledi:
  - Zaferimiz var ama daha güçlü cinsiyeti kurtarma hedefine yaklaşmış değiliz. Sarı fare, kimsenin bilmediği bir yere kaybolan düşmanımız Bastinda'ya ait. Ve fasulyeleri döktük. Boşuna değil ama yine de güvendiğimiz sonuç olmadan!
  Dominika yanıt olarak şarkı söyledi:
  Hayat kolay değil
  Ve yollar düz çıkmaz...
  Her şey çok geç geliyor
  Her şey çok çabuk bitti!
  Özgür bırakılan çocukların ruh hali yavaş yavaş sakinleşti. Ve kavgalar, hatta esprili olanlar bile azaldı ve müziğin sesi azaldı.
  Ve sonra aniden bir ses duyuldu. Alarm kornası çaldı.
  Oğlanlar ve kızlar hemen koltuklarından fırladılar ve kılıç ve mızraklarla saldırdılar. Dövüşe hazırdılar.
  Ejderhalar gökyüzünde belirdi. Üç başlı, yedi başlı ve on iki başlı idiler . Ve oldukça fazla sayıda ve büyük boyutlu sürüngenler vardı. Doğal olarak, ne kadar çok kafa olursa, boyut da o kadar büyük olur. Ve aralarında, ejderhaların arka planına karşı küçük görünen tanıdık cadı Bastinda da vardı.
  Dominic ıslık çaldı ve şunları kaydetti:
  - Vay! Henüz bitmemiş gibi görünüyor!
  Margarita yanıt olarak şarkı söyledi:
  Kurşunu kaparak göğsümle düşüyorum,
  Dünya sak gibi deliklerle dolu...
  Ama biliyorum ki bu henüz son değil.
  Son sadece başlangıçtır!
  Yaklaşık elli bin savaşçı çocuğu vardı - bu bütün bir ordu, iki yüzden fazla ejderha yoktu. Bu nedenle genç savaşçılar kaçmadılar. Savaşmaya, canlarını feda etmeye, hatta belki kazanmaya hazırdılar!
  Her iki taraf da mücadeleci ve kararlı.
  iki başlı ejderhanın en büyüğü gürledi:
  - Korkma! Çocuklarla kavga etmeyeceğiz! Barış ve adaletten yanayız!
  Dominika bağırdı:
  - Peki neden buraya geldin?
  Burada Bastinda agresif bir şekilde sırıtarak kükredi:
  - Asıl amacınızın çocuk köleleri serbest bırakmak değil, Sarı Fare eserini elde etmek olduğunu biliyorum!
  Margarita itiraz etti:
  - Müdahale etmiyor! Ne olursa olsun çocuklarımızı bırakmak istemedik ve asla bırakmayacağız!
  Ejderhanın on iki başının tümü aynı anda şunları söyledi:
  "Asaletinizi takdir ediyoruz!" Ama Bastinda seni bir oyun oynamaya davet ediyor. Kazanırsanız size sarı fareyi verecek, kazanırsa dördünüz sonsuza kadar onun kölesi olacak.
  Büyücü Bastinda başını salladı:
  - Evet! Bu kadar! Çocuklar, onlarla çok fazla yaygara var. Dördünüz kölelikte çok daha faydalı olacak!
  Dominika bir gülümsemeyle şunları kaydetti:
  - Bir oyun oynayabiliriz. Kayıp durumunda cadı Bastinda'nın bize sadece Sarı Fare eserini vermesine değil, aynı zamanda kölemiz olmasına da izin verin.
  Margarita çıplak ayağını yere vurarak doğruladı:
  - Bu kadar! Tam olarak ihtiyacımız olan şey bu! Bastinda'nın da özgürlüğünü riske atması adil olurdu!
  On İki Başlı şöyle dedi:
  - Öyle olsun! Dört önemli bireyin özgürlüğüne karşı cadının eseri ve özgürlüğü - adil!
  Büyücü Bastinda siyah saçlarıyla başını salladı:
  - Tamam, öyle olsun! Zaten bu oyunu her zaman kazanıyorum. Ve sihir bilgisinin bile onlara faydası olmayacak!
  On iki başlı ejderha kükredi:
  - Yenilgi durumunda sözlerinizi yerine getireceğinize söz veriyor musunuz?
  Beşi de hep bir ağızdan bağırdı:
  - Veririz!
  Büyücü Bastinda sırt çantasından kareli bir tahta çıkardı ve şöyle dedi:
  - O halde başlayalım!
  Ve tahtayı açtı; üzerinde hemen figürler belirdi. Biraz geleneksel satrancı andırıyordu, sadece kareler iki değil üç renkti: beyaz, siyah ve gri. Ve daha birçok rakamımız vardı . Bir soytarı, okçular ve bir subay, bir general, bir mareşal, bir balista, bir savaş arabası ve başka bir şey var.
  Dominika mırıldandı:
  - Evet, nasıl yürüdüklerini bile bilmiyorum! Bu adil değil!
  Büyücü Bastinda gülümseyerek cevap verdi:
  - Zaten sözünü verdin ve geri çekilecek hiçbir yer yok. Oynamayı reddetmek yenilgiyle eşdeğerdir!
  Margarita başını salladı:
  - Bu oyunu biliyorum! Ve figürler nasıl da içinde yürüyor! Öyleyse oynayalım!
  Büyücü Bastinda başını salladı:
  - İyi o zaman! Buradaki ana figür şahtır ve şah mat olana kadar oynayacağız!
  Çocuk savaşçılar ellerini çırptı. Margarita sihirli asasını salladı ve önlerinde üç tür hücrenin bulunduğu devasa bir tahtanın görüntüsü belirdi. Ve artık binlerce eski köle onu aynı anda görebiliyordu.
  Margarita şunları kaydetti:
  - Savaştan önce bizzat Botvinnik'e karşı bir satranç oyunu kazanmıştım, ama şahsen değil, eş zamanlı bir oyunda. Ancak sekiz yaşındayken SSCB şampiyonunu yenmek harika!
  Büyücü Bastinda mırıldandı:
  - Bu tamamen farklı bir oyun! Satranç ona yakın bile değildi!
  Partizan kız başını salladı:
  - Biliyorum! Daha karmaşık ve daha fazla parça var ama çalabiliyorum! Bu yüzden bunun sizin için kolay olacağını düşünmeyin!
  Siyah saçlı cadı başını salladı:
  - Taşlarım kırmızı - önce onlar başlıyor!
  sapanını ileri doğru hareket ettirdi . Margarita okçuyu hareket ettirerek karşılık verdi. Böyle yavaş bir oyun başladı. Her iki tarafta da yüzer figür vardı ve krallar dışında üçü de vardı. Bunlardan biri var ve oyun mat ile bitiyor. Bu çok güzel ve mantıklı.
  Bastinda oynadı ve sırıttı. Bunu ilk değişimler izledi. Sonra hızlı şakacıların manevraları. Dominika , soytarının geleneksel satrançta vezir gibi hareket ettiğini ancak at gibi vurduğunu kaydetti.
  Evet, ilginç. Subay bir piskoposa benziyor ama bir kral gibi vuruyor. Ve general bir kale gibi hareket eder ama bir at gibi vurur. Mareşal bir vezir gibi hareket eder ama yalnızca kale gibi vurur. Elbette en güçlü figürler sadrazamlardır, bir vezir gibi, bir şövalye gibi hareket ederler, aynı zamanda vururlar. Elbette vezirler var ve onlar da tıpkı normal satrançtaki gibiler. Okçular piyonlar gibi hareket ederler ama çapraz olarak ileriye doğru üç kare atarlar, sapancılar ise yalnızca iki kare. Görünüşe göre sıradan piyadeler en zayıf olanlar, ancak son çizgiye ulaştıklarında kral dışında herhangi bir parçaya dönüşebilirler.
  Araba at gibi yürür ama fil gibi vurur. Evet, nasıl ortaya çıktığı ilginç. Ayrıca bir balista da var - kale gibi hareket ediyor ama vezir gibi vuruyor. Sıradan satrançta olduğu gibi kaleler, atlar ve filler. Ama bir de tek boynuzlu at var. Kral gibi yürüyor ama kraliçe gibi vuruyor. Ve kraliyet tek boynuzlu atı. Fil gibi yürür ama sadrazam gibi, yani vezir ve şövalye gibi vurur. Evet, bu bir şaka oyunu değil. Ve her birinde üç figür var. Ve esnemeden bir şeyler dene. Ve şimdi öyle görünüyor ki Bastinda daha fazla bölgeyi ele geçirmiş ve maddi bir avantaj elde etmiş.
  Margarita'dan çok daha tecrübeli olduğu açık.
  Dominika kendinden emin bir şekilde, daha doğrusu ironik bir şekilde tweet attı:
  - Atı yürüt! Atış!
  Margarita ona el salladı:
  - Müdahale etmeyin! Ne yapılması gerekiyorsa onu yapıyorum!
  Ve partizan kız kararlı bir şekilde figürünü hareket ettirdi. Bastinda saldırmaya devam etti. Savaş çok inatçı ve acımasızdı.
  Margarita, biraz güven ve soğukkanlılığını yeniden kazanmak ve oyunda ilham yaratmak için şarkı söylemeye başladı;
  Yukarıya doğru köpürerek dik yokuşları yükseltir,
  Dalga, buz prangaları okyanusu yok etti!
  Kiriş kesildi, bulutlar kurşunla doldu,
  Ve taze bir rüzgar sisi ezdi!
  
  Bir kıyı kayalığında seninleyim,
  Denizin kabarması kulağınızı gıdıklıyor!
  Savaşçı nazik bir el ile boynuna sarıldı.
  Kutsal Rab ruhumda dirildi!
  
  Karlı dağların tepeleri yaldızlıdır,
  Ve göğüste inci kelebekler!
  Uzaklarda yelkenli gemiler dolaşıyordu,
  Rüyanızdan ayrılıp uykuya dalamazsınız!
  
  Sana işaret ediyordum sevgilim,
  Gözyaşlarından ışıldayan gözlerin!
  Sonuçta sen olmasan dünya bile yetmez bana
  Fırtınalar ve gök gürültülü fırtınalar kalpte kükrüyor!
  
  Seninle birlikte pek çok ihtişamı tadacağız,
  Ve zehir hırsa nüfuz eder!
  Kılıcını o güç adına çek,
  hizmet etmekten mutluluk duyar !
  Margarita mükemmel şarkı söyledi ve neşelenerek kararlı bir saldırı başlattı. Partizan kız fedakarlıkta bulunmaktan çekinmedi ve bir noktada maddi güç dengesi onun için felaket gibi göründü. Ama burada birkaç güçlü taktiksel saldırı daha var ve...
  Margarita masum bir gülümsemeyle şunları söyledi:
  - Şah mat Bayan Bastinda!
  Çılgınca gözlerini kırpıştırdı ve etrafına baktı ve en büyük, on iki başlı ejderhaya yan gözle baktı. Büyük sınıf bir uçağın büyüklüğündeydi , her kanadın açıklığı iki yüz metre kadardı - bu bir canavar. Belki de seçilen kız oyuncu Dominika'nın olağanüstü büyüsü bile böyle bir devin üstesinden gelemedi.
  Devasa ejderha lideri aynı anda on iki kafayla kükredi:
  -Bastind'e yenildin. Öyleyse kazancınızı değerli bir eser olan Sarı Fare'ye verin ve yeni efendilerinizin kölesi olun!
  Bastinda içini çekti ve sırt çantasından bir eser çıkardı. Beklenmedik bir şekilde sadece hindistancevizi büyüklüğündeydi ama parlak sarı bir ışıkla parlıyordu.
  Cadı onu uzattı ve şunları kaydetti:
  - O senin. Benim olan her şey gibi o da artık senin!
  Margarita eseri eline aldı ve sırt çantasına sakladı. Ve şunları kaydetti:
  - Bu iyi! Peki sen ve ben ne yapmalıyız Bastinda?
  Dışarıdan hâlâ oldukça genç ve çekici bir siyah kadın cevap verdi:
  - Pek çok şey yapabilirim. Ben zaten bin yaşın üzerindeyim. Peki ya sana bilinmeyen büyü tekniklerini öğretebilirsem? Ayrıca krallığın yöneticisi ol. Bu konuda çok deneyimim var ve sadece çocukları yönetmekle kalmıyorum.
  Margarita omuz silkti ve şunları kaydetti:
  "Sanırım belki de gitmene izin veririm, çünkü önce sadece iyi işler yapmaya yemin ettim."
  Dominika mırıldandı:
  - Ya yalan söylerse? İnsanlarımız var, biliyorsun. Kur'an'da bile bazı durumlarda yeminlerin bozulabileceği belirtiliyor.
  Ve kız oyuncu şarkı söyledi:
  İnan bana, hizmetkarların kuruyacak,
  İhanete uğrayacaksınız, ihanete uğrayacaksınız...
  Ve aşka böyle yemin edenler,
  Bak, seni öldürecekler!
  Margarita itiraz etti:
  "Büyücülerimizin hem sözlerini hem de yeminlerini tutmaları bir gelenektir." Yeminini bozan biri olmak, herkes tarafından ebedi lanete ve aşağılanmaya maruz kalmak demektir. Yani Bastinda ya yeminini tutacak ya da yemin etmeyi reddedecek. Yani kölelik ile kötülüklerden sonsuza dek vazgeçmek arasında bir seçim yapmak zorunda!
  Cadı _ siyah saçlı omuz silkti:
  - Burada düşünülmesi gereken bir şey var. Asla kötülük yapmayın, bu da çok zordur ve her zaman hoş değildir!
  Dominika öfkeliydi:
  - Neden bizim adımıza karar veriyorsun Margot? Onun bizim kölemiz olması daha iyi diye düşünüyorum. Büyülü ve yaşlanmayan bir hizmetçi, evde oldukça faydalı olacaktır. O sizin köleniz değil, ortak kölemiz olmalı!
  Kahraman çocuk Dobrynya şunu doğruladı:
  - Evet bu doğru! Dördümüz de özgürlüğümüzü riske attık. Ve ona tek başına komuta etmek istiyorsun.
  Çocuk prens Oenomaus şu görüşteydi:
  "Ayrıca sadece iyi işler yapacağına yemin ederek gitmesine izin vermenin daha iyi olacağını düşünüyorum." Neden on bir eser daha toplarken bir köleyi de yanında sürükleyesin ki? O sadece bir yük!
  Dobrynya ve Dominika hep birlikte şunları söyledi:
  - Hayır, o bizim kölemiz! Ve onun gitmesine izin vermeyeceğiz!
  Ejderha lideri şunları söyledi:
  - Bölünme var: ikiye karşı ikiye! Yazı tura atmayı öneriyorum. Yazı olursa Margarita'nın istediğini yapacağız, yazı olursa Dominika'nın istediğini yapacağız!
  Savaşçı çocuklar hep bir ağızdan bağırdılar:
  - Sağ! Sağ! Sağ! Kura karar verecek!
  Dominika öfkeyle mırıldandı:
  -Parayı kim atacak?
  Ejderha gürledi:
  - BEN!
  Ve sonra kuyruğu gümüş rengi bir daire fırlatıp havada uçtu ve kayalık kaldırıma düştü. Para çarptı ve ... Kenarına düştü...
  Dev ejderha güldü ve cevap verdi:
  - Eğer öyleyse Bastinda'yı hizmetçim olarak alıyorum. Ve size bir ödül olarak onun eseri olan sarı fare kaldı. Bu arada, tam istediğin gibi!
  Dominika mırıldandı:
  - Ve bir motosiklet. Bunun gibi bir broşür istiyorum.
  Dev ejderha tısladı:
  - Bir şarkı söyle! Ve biz ejderhalar bunu takdir edeceğiz. Beğendiyseniz büyülü uçan motosiklet sizin olacak. Olmazsa o zaman ... Sen de bizim kölemiz olacaksın!
  Dominika öfkeliydi:
  - Yani hiçbir şarkımı beğenmediğini söyleyebilirsin!
  Baş ejderha duyurdu:
  - Sadece biz değil, çocuklar ve eski köleler de dahil olmak üzere halkı da yargılayacağız!
  Dominika iç geçirerek başını salladı.
  - O halde katılıyorum!
  Ve kız duygu ve ifadeyle şarkı söylemeye başladı;
   Tüm kralları kıskandıracak şekilde giyinmiş ,
  Kızıl, altın, yakut yapraklar!
  Akşam kelebeklerinin uçması gibi,
  Ve rüzgârların sesi meleklerin organlarıdır!
  
  En lüks huzur sonbaharda ferahtır,
  Ağaçlar, kutsal kiliselerin kubbeleri!
  Üzerinde oyulmuş oymalar olan herhangi bir dal,
  Çiy damlası inciler ve paha biçilmez taşlar!
  
  Su birikintisi ince gümüşle kaplıydı,
  Atın toynaklarının altından kıvılcımlar çıkıyor!
  Birbirinize nazik davranırsınız,
  Berrak bir gökyüzünün altında mutlu yaşamanızı dilerim!
  
  Parlak güneşte, bol elbisemle,
  Huş ağaçları ve kavaklar aşkın valsini dans ediyor!
  Uçuruma gömülen günlerin hüznünü yaşıyoruz,
  Toplantıların anılarını benimle sakla!
  
  Kış gelecek, içindeki gençlik sonsuzdur,
  Gri saç değil, saçtaki elmaslar!
  Bayram için tüm dostlarımızı bir araya toplayacağız.
  Ve rüyayı çarpıcı ayetlerle ifade edelim!
  Şiddetli alkışlar ve "Bravo! Tekrar!" sloganıyla onbinlerce gırtlak tüm meydanı sular altında bıraktı. Bu, prima donna olarak yeteneğini keşfeden Dominika için muhteşem bir saat, bir zafer saati olacaktı!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"