Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Malİca Imtinonini O'Tgan

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Go'zal talaba va intiluvchan kino aktrisasi Dominika ekran yulduzi bo'lishni orzu qiladi. Va nimfa uning oldiga kelganida, u bajonidil unga ergashib, ajdaho shohligida bo'ldi. Dominika ajoyib qobiliyatlarga ega va imperiya va qo'shni davlatlarga g'alati o'lat keldi, buning natijasida deyarli barcha erkaklar toshga aylandi. Kuchli jinsiy aloqaning so'nggi vakillaridan biri, elf shahzoda Oenomaus Dominika sovg'asi tufayli o'limini kechiktirishga muvaffaq bo'ldi. Va endi ular tushunarsiz o'lat sirini ochish va qorong'u kuchlarni fosh qilish uchun birgalikda ishlashlari kerak.

  MALİCA IMTINONINI O'TGAN
  
  ANNOTATSIYA
  Go'zal talaba va intiluvchan kino aktrisasi Dominika ekran yulduzi bo'lishni orzu qiladi. Va nimfa uning oldiga kelganida, u bajonidil unga ergashib, ajdaho shohligida bo'ldi. Dominika ajoyib qobiliyatlarga ega va imperiya va qo'shni davlatlarga g'alati o'lat keldi, buning natijasida deyarli barcha erkaklar toshga aylandi. Kuchli jinsiy aloqaning so'nggi vakillaridan biri, elf shahzoda Oenomaus Dominika sovg'asi tufayli o'limini kechiktirishga muvaffaq bo'ldi. Va endi ular tushunarsiz o'lat sirini ochish va qorong'u kuchlarni fosh qilish uchun birgalikda ishlashlari kerak.
  PROLOG
  O'zining noyob, noyob go'zalligi bilan ajralib turadigan Dominika Delfinova "Yulduzli imperator" blokbasteridagi asosiy rollardan birini oldi. Va bu juda katta byudjetga ega va katta daromad va'da qiladigan film. Bundan oldin, Dominika allaqachon bir qator filmlarda rol o'ynagan, ammo faqat tiyin olgan. Uning go'zalligi hayratlanarli edi va sochlari juda yorqin bahor karahindiba rangi edi va kam odam uni bo'yoq va laksiz qila olishiga ishonishdi. Lekin shunday bo'ldi. Dominika ideal nisbatlarga ega, shuningdek, haykaltarosh mushaklari va ajoyib cho'zilishi bilan tabiiy, asal sarg'ish edi.
  Qiz jang san'ati bilan shug'ullanmasa ham, baletda raqsga tushdi. Va u tezlik, inoyat va harakatlarni mukammal muvofiqlashtirishga ega edi.
  U, masalan, jangovar filmlarda o'zini yaxshi ko'rsatishi mumkin edi. Farishtalar ko'rinishida jangchi shaytonni yashiradigan qiz kabi.
  Endi u tuflisini yechdi va yalang oyoqlari bilan yo"lning o"t-o"lan va shag"al toshlarining yoqimli qitiqlashini his qilib, xursandchilik bilan park bo"ylab yugurdi. Uning oyoqlari shunchalik mukammal va jozibali ediki, ular ko'pincha yalangoyoq va yaqindan suratga olindi, bu ayniqsa erkaklarni quvontirdi. Dominika o'zining chiroyli oyoqlari bilan faxrlanardi va sovuqqa qadar kalta yubka kiyib yurardi.
  Shu payt to"satdan uning qarshisida bir qiz paydo bo"ldi. Juda yosh, deyish mumkin, deyarli qiz. Dominika baland bo'yli, muskulli, nafis edi va uning yuzi, benuqson silliqligi va baxmal terisiga qaramay, yosh, sodda qizning yuziga o'xshamasdi. Va bu maktab o'quvchisiga o'xshaydi, garchi u juda badavlat kiyingan bo'lsa-da va uning ustida osilgan va quyoshda porlab turgan bu kichkina shisha bo'laklari bor.
  Dominika hatto bu haqiqiy zargarlik buyumlari deb o'ylagan.
  Qiz kichkina, yalang oyog'ini muhrladi. Va toshli yo'lda qirmizi va binafsha kurtaklari bilan bog'langan kurtaklar paydo bo'ldi.
  Dominika hushtak chaldi:
  - Qanday hiyla! Siz ham kino aktrisasi yoki sirk artistimisiz?
  Qiz pichirlab javob berdi:
  - Men nimfaman! Endi tushuntirishga vaqt yo'q, meni kuzatib boring!
  Qiz ishonmay qo'llarini yoydi:
  - Xo'sh, bu ... Yaxshi hazil! Ismingiz nima?
  Nimfa qichqirdi:
  - Markiz de Kassandra. Va yetarlicha gapirish, sizning dunyongizda bo'lishning har bir lahzasi ulkan, sehrli energiya talab qiladi!
  Va u hech qanday bolalarcha kuchga ega bo'lmasdan, Dominikaning qo'lidan ushlab, kaftini qattiq qisib qo'ydi.
  Kuchli va epchil kino aktrisasi bunday tutqichga qarshilik ko'rsatish befoyda ekanligini darhol angladi.
  Qiz kichkina, nafis oyog'ining yalang barmoqlaridan foydalanib, bo'sh qo'lining ko'rsatkich barmog'iga uzuk toshini aylantirdi. Xuddi shu daqiqada Dominika o'zini quduqqa tushib ketayotgandek his qildi. Va bu juda yoqimli, o'ziga xos tuyg'u edi.
  Keyin hamma narsa ko'zni qamashtiruvchi yorqin nurga to'ldi, go'yo kuchli, sportchi, o'ziga xos go'zal qizning tanasining har bir hujayrasini teshdi.
  . 1-BOB.
  Dominikaning yalang oyoqlari uning ostidagi issiq sirtni his qildi va bu uning birinchi taassurotlari edi. Ko'zlarim oldida miltillash paydo bo'ldi, go'yo men kameradagi blits kabi kuchli chaqnashlardan ko'r bo'lib qolgandim. Va qiz darhol qayerga kelganini ko'ra olmadi.
  Nimfaning mayin ovozi eshitildi:
  - Qo `rqma! Endi u o'tib ketadi va siz hamma narsani ko'rishingiz mumkin bo'ladi.
  Dominika ko'zlarini pirpiratdi. Yalang oyoqlari qizib keta boshladi. Yalang'och, qizaloq taglik tagida peshin paytidagi Sahroi Kabir qumiga o'xshab yonayotgan narsa bor edi. Dominika yalangoyoq yugurishni yaxshi ko'rardi. Ayniqsa, ekran sinovlari paytida ko'nikdim.
  Qiz bo'lganida unga partizan razvedkachisi rolini o'ynash taklif qilingan.
  Albatta, urush paytida qizlar yozda yalangoyoq yurishgan, chunki poyabzalga g'amxo'rlik qilish kerak va g'alati, uzoq vaqt yurganingizda, bu yanada osonlashadi.
  Oxir-oqibat, uni yalangoyoq qorga osib qo'yishga majbur qilishdi. Bu Zoya Kosmodemyanskaya uslubida, faqat Dominika sarg'ish va juda chiroyli va u tabiiy jozibaga ega. U tabiiy marvaridlardan yasalgandek jilmayib, oppoq tishlarini yalang'ochlaganda, u tomni ilgaklaridan butunlay olib tashlaydi.
  Va bu erda tagliklar yonadi va u qandaydir issiq. May oyida Moskvada issiq edi, lekin siz uni issiq deb atash mumkin emas edi.
  Va bu erda, xuddi Arabistonning bir joyida tushda. U yerda bundan ham issiqroq. Bir marta u Amirliklarda film suratga oldi va u qumda yalangoyoq yurishga majbur bo'ldi. Tabiiyki, ertalab qum tun davomida biroz sovib ketgan, lekin hali ham issiq bo'lganida, ular hatto oyoqlarini vazelin bilan yog'lashdi.
  Ammo mahalliy bolalar yalangoyoq, hech bo'lmaganda kambag'allar orasida yugurishadi va noqulaylikni boshdan kechirmasdan, mayda tishlarini ko'rsatib kulishadi.
  Darhaqiqat, uning ko'zlaridagi miltillash to'xtadi va Dominika uning shahar maydonida ekanligini ko'rdi. Go'zalning oyog'i ostidagi tosh toshlar to'q sariq va binafsha rangda edi. Atrofdagi uylar esa qadimiylik saqlanib qolgan Sankt-Peterburg markazidagidek baland, juda chiroyli. Faqat bu erda binolar balandroq va yanada jo'shqin, rang-barang, boy, hashamatli va ko'rkam.
  Va juda ko'p oltin barglari bor, bu shubhasiz ko'zni quvontiradi. Ko"chalarda esa go"zal qizlar ko"p. Ular yalangoyoq, nafis, qoraygan, mushak oyoqlari bilan Dominika va uning jozibali nimfasini o'rab olishdi.
  Qizlarning barchasi, istisnosiz, chiroyli, yosh, yalangoyoq, lekin zargarlik buyumlari kiygan edi. Ba'zilarida qimmatbaho toshlar bilan zargarlik buyumlari ko'proq, boshqalari esa kamroq. Bir nechta qizlar faqat oq, kalta tunika kiygan edi.
  Dominikaning ta'kidlashicha, qullar qadimgi davrlar haqida filmlar suratga olganlarida odatda shunday ko'rinishga ega edilar.
  Biroq , hamma qizlar ham odam emas edi. Ba'zilarining quloqlari silovsinga o'xshaydi, boshqalari esa burgut burunlari bor. Bir nechta qizlar Markiz de Kassandra singari kichikroq edi, shunchaki qizlar, lekin ular kichkina oyoqlari bilan asfaltga tegmasdan ko'tarilib, harakat qilishdi.
  Issiq yo'lakdan qo'rqmasdan, yalang'och, pushti poshnalarini ko'z-ko'z qiladigan qizlarning butun shohligi.
  Va ular Dominika va markizni uzuk bilan o'rab olishdi va jilmayib, jimgina suhbatlashishdi.
  Qizlar yosh, mushak tanasining juda yoqimli hidini chiqardi
  qimmatbaho atirlar bilan aralashtirilgan adolatli jinsiy aloqa vakillari.
  Ba'zilarning qo'llarida qurol ham bor edi. Xususan, kamon, nafis shakldagi arbaletlar, qilichlar, qilichlar, xanjarlar va o'qlar.
  ular juda ko'p benuqson, jingalak, sport go'zallarini bir joyda to'plashga muvaffaq bo'lishlari ajablanarli .
  Qizlarning ko'pchiligi deyarli yalang'och edi, faqat ko'kraklari va sonlari qimmatbaho toshlardan yasalgan taqinchoqlar bilan qoplangan.
  Kamtarona to"n kiygan o"nga yaqin qizlar tiz cho"kib, qo"llarida platina yaltirab turgan ko"zalar, turli taomlar va mevalar solingan tilla tovoqlar ko"tarilgan.
  Dominika sarosimaga tushib:
  - Mendan nima istaysan? - Va u biroz ishonch bilan qo'shib qo'ydi. "Agar vaqtingiz bo'lsa, men sizning qo'shimchalaringizda paydo bo'lishga tayyorman, shunchaki menga yaxshi to'lang."
  Nimfa markiz tabassum bilan javob berdi:
  - Aftidan, bu film deb o'ylaysizmi? Yo'q, bu Elf- ajdaho imperiyasi !
  Dominik kulib yubordi va sakrab tushdi. Tovonlarim shafqatsizlarcha yondi. U munchoq terlarni silkitdi. Xo'sh, issiq. Xuddi Arab cho'lidagi kabi. Go'zallar bu erda yalangoyoq yurishlari ajablanarli, ularning terisi quyoshdan tozalanmaydi.
  U qayerda? Shubhasiz, Rossiyada emas ...
  Dominika osmonga qaradi va hushtak chaldi. Osmon sarg'ish, noyob bulutlar to'q sariq rangda edi va bir vaqtning o'zida bir nechta yorug'lik paydo bo'ldi ... Bu juda issiq edi. Bundan tashqari, yoritgichlar shakli juda bezakli, jingalak yoki shoxli ...
  Dominika kasal bo'lib qolganini his qildi. Xuddi shunday odamlar aqldan ozgan. Uning chiroyli chehrasi burishib, oqarib ketdi.
  U gandiraklab qoldi, lekin quloqlari bor ikki elf qiz uni qo'llab-quvvatladi. Odil jinsiy aloqa vakillari ajralishdi va oq, shaffof tunikalardagi go'zallar qizlarning yalang'och, juda chiroyli va mushak tanasiga ichimliklar bilan idishlarini olib kelishdi. Va ular zumrad sharobni oltin kosalarga quydilar.
  Dominika ochko'zlik bilan ichdi. Va u sharobning g'ayrioddiy shirin va mazali ekanligini his qildi; energiya, kuch va kuch darhol uning tomirlaridan oqib chiqdi.
  Va qizning yalang oyoqlari unchalik yonmadi, aniqrog'i, ular yoqimli issiqlikni his qildilar va atrofdagi harorat tushdagi kabi ideal bo'ldi.
  Dominik o'rnidan turdi va oltin barg rangidagi boshini chayqadi va baqirdi:
  - Salom uxlab yuruvchilar!
  Keyin qiz tezda o'zini tuzatdi:
  - Ukalarimni, to'g'rirog'i, opa-singillarimni ko'rganimdan xursandman!
  Qizlar chapak chalishdi. Va ular xorda kuylashdi:
  - Sizga baxt tilaymiz,
  Siz bizning umidimizsiz, ishoning...
  Boshqa dunyoga yo'llar -
  Eshik ochildi!
  Markiz de Kassandra bosh chayqadi:
  - Ha, bizga yordam berishing kerak. Va buning uchun katta mukofot bo'ladi.
  Dominika muskulli yelkalarini qisib hayron bo"lib so"radi:
  - Va sizga qanday yordam bera olaman?
  Karnay-surnay sadosi, qanot sadosi eshitilgach, nimfa qiz nimadir demoqchi bo"ldi. Odil jinsiy aloqaning barcha ko'plab vakillari bir vaqtning o'zida tiz cho'kib, hurmat bilan ta'zim qilishdi.
  Markiz ham Dominikani turtdi:
  - Siz ham ta'zim qiling.
  Aktrisa qiz ajablanib so'radi:
  - Nima uchun?
  Nimfa qiz chiyilladi:
  - Ajdaho gertsogi siz bilan uchrashdi. Ajdaholar bizning imperiyamizni boshqaradi. Qani, bir tiz cho'kib!
  Dominika g'ururini buzmaslikka qaror qildi. Garchi u issiq yo'lak uning ochiq bronzaga bo'yalgan yalang'och tizzasini yoqib yuborishidan qo'rqsa ham. Ammo teri aniq kuchliroq va kamroq sezgir bo'lib qoldi. Bu yerda odamlar qashshoqlikdan emas, yalangoyoq yurishlari aniq. Ammo jiddiyroq sabablarga ko'ra, ular hali ham aniqlanishi kerak.
  Keyin ajdaho gersoginyasining o'zi paydo bo'ldi. Uch boshli hayvon, juda yorqin rangli, kapalak kabi. Katta, yaxshi jangchiga o'xshaydi, lekin umuman qo'rqinchli emas yoki u bo'lsa qo'rqinchli emas.
  Boshlari nisbatan kichik bo'lib ko'rindi va ularda kichik, ammo yorqin tojlar porlab turardi.
  Ajdaho urg"ochi uchib o"tganda, uning qanotlari ostidagi qizlar teri rangini nilufarga , keyin esa zumradga o"zgartirdilar. Bu go'zal bo'lib qoldi.
  Dominika go'yo sehrlangandek edi. Bu u haqiqiy ajdahoni birinchi marta ko'rishi edi. Ha, filmlarda, albatta, ular kompyuter grafikasidan foydalangan holda yaxshi ajdarlar yaratadilar. Lekin bu ajdaho haqiqiy, juda chiroyli va nafis.
  O"rtadagi boshi so"radi, uning ovozi juda yoqimli edi:
  - Sizni, Yer sayyorasidan kelgan mehmonimizni ko'rganimdan juda xursandman!
  Dominika jilmayib javob berdi:
  - Men ham sizni ko'rganimdan juda xursandman!
  o'ngdagi bosh allaqachon gapirdi:
  - Biz sizni taklif qildik, chunki tomirlaringizda o'sha odamning qoni oqadi, bilmayman, u erda kim, kim yashaydi, bilmayman!
  Dominika Delfinova yalang oyoqlarini biriga ishqalab, sarosimaga tushib dedi:
  - Men tushunmadim shekilli!
  Chap tarafdagi ajdaho gersoginyasining boshi ishonchli ohangda javob berdi:
  - Biz buni o'zimiz ham tushunmayapmiz. Lekin har holda, bizda shunday dahshatli muammo borki, biz odamlarni cho'ktirishga o'xshaymiz, somonni changallagandaymiz!
  Dominika uning yalang, juda jozibali oyog'ini bosib, kuyladi:
  - Meni ushla, somon, tut meni,
  Bo'ron atrofida o'n besh nuqta bo'lganda ...
  Elflarning dushmanlarini parchalab tashlang,
  Taqdir meni hayotda shunday tashladi!
  Har xil turdagi qizlar bir-biriga qarsak chalishdi va bu juda yoqimli va ajoyib edi.
  Markaziy rahbar yana gapirdi:
  - Demak, bizda g'alati o'lat bor. Bizning koinotimizda yashovchi elflar, odamlar, trollar, xobbitlar, vampirlar, gnomlar va boshqalar bo'lsin, kuchli jins vakillari noma'lum sabablarga ko'ra toshga aylana boshladilar va bir vaqtning o'zida parchalana boshladilar. Mamlakatimizda orklar va gnomlardan tashqari, erkaklar urg'ochilarga qaraganda o'n ikki baravar kam edi va endi ular deyarli butunlay yo'q bo'lib ketishdi! Albatta, bu fojia!
  Dominika kulib yubordi va xirilladi:
  - Bu juda ajoyib! Aks holda, bu tukli, jirkanch erkaklardan chiqishning iloji yo'q! Va eng muhimi, odamning qorni va kal boshi qanchalik xunuk bo'lsa, ajinlar paydo bo'ladi, u sizga shunchalik yopishadi.
  Elflardan biri e'tiroz bildirdi:
  - Qo'ziqorin, ajin va kal elflar yo'q! Ularning soqoli ham, mo"ylovi ham yo"q.
  Dominika:
  " Bundan tashqari, bu yoshlar bilan aloqa qilish qimmatroq!" Ular ham o'tishga ruxsat bermaydilar. Bu muxlislardan juda charchadim. Va sizda, Xudoga shukur, bu shahvatparast, terli, yomon erkaklar yo'q va siz dam olishingiz va dam olishingiz mumkin.
  Uchala ajdaho boshi ham birdaniga momaqaldiroq qildi:
  - Erkaksiz dunyo o'lishga mahkum! Yer sayyorasi odamlari bilan solishtirganda, biz juda uzoq vaqt yashaymiz, ayniqsa ajdarlar. Ha, erkaklarsiz zerikarli va kuchli jinsiy aloqasiz koinotda uyg'unlik yo'q.
  Qizlar ma'qullagan tovushlar chiqarishdi. Biri ming"irladi:
  - Bizning erkaklarimizning hammasi chiroyli! Bir vaqtlar , minglab yillar oldin, insoniyat erkaklarining sochlari, kal dog'lari, ajinlari, qorinlari bor edi, ammo hozir ularning barchasi yosh, chiroyli, jingalak va elflar kabi yoqimli hidga ega!
  Dominika kuldi va ko'z qisib qo'ydi ... Keyin u javob berdi:
  - Ha mayli! Balki bir necha oydan keyin men erkaklarni sog'inishni boshlayman. Men sizga qanday yordam berishimni tushunmayapman?
  Ajdaho gersoginyasining o'ng boshi javob berdi:
  - Rostini aytsam, buni o'zimiz ham bilmaymiz. Ammo sizda boshqa koinotdan kelgan jonzotning qoni bor, u erda barcha aholi bizdagi kabi ikkita emas, balki uchta jinsga ega. Va, ehtimol, bu bizning erkaklarimizni qaytarishga yordam beradi!
  Dominika o'zini silkitib, ta'kidladi:
  - Uch jinsli mavjudotlar? Ha, men ilmiy fantastika o'qidim, bu nazariy jihatdan mumkin!
  Nimfa qiz bosh irg'adi:
  - Ha! O"lat ularga tegmadi. Ammo adolatli jinsiy aloqani yo'q qiladigan infektsiya paydo bo'lmasligiga kim kafolat beradi? Va bundan ham battar bo'lishi mumkin! Va hatto kuchli jinsiy aloqa bo'lmasa ham, agar tajovuzkor bizning koinotimizga bostirib kirsa, bizda qarshi kurashish imkoniyati bo'lmaydi.
  Aktrisa qiz bosh irg'adi:
  - Ha mayli! Men sizga hamdardman. Aytgancha, bu Yerga kelishi mumkinmi?
  Ajdaho gersoginyasining chap boshi tasdiqladi:
  - Ha! Mumkin. Shuning uchun ular sizdan yaxshilik so'rayapti deb o'ylamang. Sizning ukangiz bor, u ham filmlarda rol o'ynaydi. Bu bola toshga aylanib, tuproqqa aylanib ketishini hohlaysizmi?
  Dominika g'azab bilan uning yalang oyog'ini bosdi va g'azab bilan dedi:
  - Siz men haqimda ko'p narsani bilasiz!
  Nimfa qiz javob berdi:
  - Biz ba'zan sayyorangizdan filmlarni tomosha qilishni yaxshi ko'ramiz. Uni to'g'ridan-to'g'ri Internetdan yuklab olish mumkin, bu sehrli energiyaning katta xarajatlarini talab qilmaydi. Shuning uchun biz ham sizni ko'rdik. Va baland parilar sizning betakror aurangizni his qilishdi va ular akangni ko'rishdi, unda ham bir parcha bor, kimligini bilmayman!
  Dominika hushtak chalib, qichqirdi:
  - Men aniq bilaman, mumkin bo'lmagan hamma narsa mumkin! Vaholanki , sirtdan o'qiganim ma'qulroq!
  Markiz de Kassandra ta'kidladi:
  - Aynan shunday qilish kerak. O'qing, o'qing va yana o'qing!
  Talaba qiz norozi bo'lib g'o'ldiradi:
  - Bu yana nima uchun?
  Shu zahoti ajdaho gersoginyasining uchta boshlig'i o'zlarining yoqimli ovozlarida sinxron va uyg'un gapirishdi:
  - Siz sehr va sehr haqida hech narsa bilmaysiz! Va bizga yordam berish uchun siz keng va fundamental bilimga ega bo'lishingiz kerak. Dularis Imperial Dragon Akademiyasini tugatganingizdan so'ng , siz sehrgar malika tojini kiyishga imkon beradigan ilgari noma'lum kuchlarga ega bo'lasiz. Va faqat bu holatda siz kuchli jinsiy aloqa vakillarini er osti dunyosidan qaytarish uchun hech bo'lmaganda kichik imkoniyatga ega bo'lasiz, aniqrog'i.
  Dominik hushtak chalib, dedi:
  - Oh, menga yoqmaydigan narsa - o'qish!
  Darhaqiqat, u raqsga tushishni, sakrashni va filmlarda rol o'ynashni yaxshi ko'rardi. Men hatto uni juda yaxshi ko'rardim. Ammo uning o'qishi unga qiyin edi. Diplomni kamroq kuch bilan olish uchun u hatto pullik bo'limga ham o'qishga kirdi. Darhaqiqat, bu usul osonroq.
  Dominika oliy ma'lumotsiz moda bo'lmaganida umuman akademiyaga kirmagan bo'lardi. Qolaversa, hatto milliarderlar ham diplomsiz qizga turmushga chiqmaydi.
  Ammo iloji boricha boy va shu bilan birga, keksa, kasal va butunlay qarigan oligarxga uylanish. Keyin undan qutuling, milliarder beva bo'ling va o'z zavqingiz uchun yashang.
  Va film ssenariylarini o'zingiz yozing. Uning hatto bir fikri bor edi. Va u bosh rolda. Imperator Palpatin singari , aniqrog'i, uning qorong'u ruhi klon qizga o'tdi va fathlar bilan yangi imperiya yaratishga kirishdi.
  Ha, bu ajoyib ! Biroq, uning bosh roli baribir yomon emas edi va bu katta pul hidi edi. Lekin ... Endi u xitga aylandi . Va u eng kam sevadigan narsa bilan shug'ullanishi kerak - o'qish!
  Dominika titroq ovozda so'radi:
  - Agar rad etsam-chi?
  Atrofdagi qizlar norozilik bilan shovqin-suron qilishdi. Biri qichqirdi:
  - Uni tovoniga otib tashlang!
  Ajdaho gersogligining uchta boshi javob berdi:
  -Sizni majburlashga ma'naviy haqqimiz yo'q. Biroq, sizni Yer sayyorasidan olish uchun juda ko'p qimmat sehrli energiya kerak edi. Va qaytib kelmoqchi bo'lsangiz, bu erda sayohat, ichgan qimmat vino va qaytish chiptasini to'lang.
  Dominika qichqirdi:
  Men qilishni istamagan ishim uchun ayblash adolatdan emas ! Men o'z xohishimga qarshi harakat qildim!
  Ayol ajdahoning markaziy boshi javob berdi:
  - Siz bizning, ehtimol, so'nggi imkoniyatlarimizdan birisiz! To'g'ri, siz hali ham akangiz bilan sinab ko'rishingiz mumkin, lekin u hali ham o'g'il va shunga qaramay, erkak va u ham changga tushishi mumkin.
  Dominik jahl bilan qichqirdi:
  - Ukamga tegmang! Bu uning ishi emas!
  Ajdaho gersoginya imo bilan so'radi:
  -Malika bo'lish uchun o'qishga tayyormisiz? Qanday imkoniyatlarga ega bo'lishingizni tasavvur qiling. Siz qarimaysiz, bir necha ming yil yashaysiz, balki undan ham ko'proq ilg'or sehrga ega bo'lsangiz va o'lmas xudoga aylansangiz. Va sizda tobe va o'z shohligingiz bo'ladi!
  Dominika og'ir nafas oldi va iltijo bilan dedi:
  - Bir oz o'ylab ko'ray.
  Markiz qiz tasdiqladi:
  - Ha, o'ylab ko'rsin. U bizning dunyomizni yaxshiroq bilishi kerak. U moslashsin va o'ziga kelsin. Va u to'g'ri qaror qabul qiladi.
  Ajdaho gertsogi uchta boshi bilan ma'qullab bosh chayqadi:
  - Shaharni aylanib yursin. Bu katta va ajoyib. Uni ko'rsating, Kassandra, siz qizlar unga yo'l bering. aralashmang!
  Odil jinsiy aloqa ajralishdi. Nimfa markiz patnisdan pitssaga o'xshash narsani olib, Dominikaga uzatdi:
  - Mana, ovqatlaning! Siz kuchliroq bo'lasiz.
  Tunikli bir qiz platina ko'zadagi oltin qadahga allaqachon pushti sharob quydi . Dominika ehtiyotkorlik bilan pitsadan tishladi. Bu juda mazali bo'lib chiqdi va qiz yanada ishonchli ovqatlana boshladi va uni juda shirin va xushbo'y sharob bilan yuvdi.
  Shundan so'ng Dominikaning kayfiyati keskin ko'tarildi. Va u kuyladi:
  O'qituvchilar sovg'asi,
  Ular men bilan vaqt o'tkazishdi ...
  Bekorga o'rgatishdi...
  Va keyin talaba qiz mos qofiya topa olmadi va uning go'zal boshida miltillagan narsa juda qo'pol va noo'rin ko'rindi.
  Ular birga ketishdi va nimfa uni qo'lidan yetakladi. Garchi u kuchli va baland bo'yli va muskulli Dominikadan bir boshdan pastroq va ingichkaroq edi.
  Ikkala qiz ham yalang oyoqlarini bosib, yosh jayronlarning tezligida harakat qilishdi.
  Atrofdagi uylar juda hashamatli edi . Yer yuzidagi hech bir shahar bunchalik ajoyib bo'lmagan. Bu yerda juda katta, yorqin va xushbo'y gullar o'sgan. Bu shahardagi hamma narsa go'zal va jozibali edi.
  Va juda ko'p qizlar. Juda hashamatli kiyingan , yoki, aksincha, kamtarroq va ba'zi qizlar ko'chalarni yuvdilar. Lekin hamma yosh, yangi, chiroyli va yalangoyoq.
  Dominika ajablanib so'radi:
  - Nega ular poyabzal kiymaydilar yoki hech bo'lmaganda flip-flop kiymaydilar?
  Markiz de Kassandra tabassum bilan javob berdi:
  - Bu sayyoraning sehridir. Bu bizga abadiy yoshlikni saqlashga yordam beradi, sehr-jodu qo'yadi va bizning yalang oyoq barmoqlarimizni jangda ham ishlatishimiz mumkin!
  Rassom qiz kulib dedi:
  - Bu ajoyib! Umuman olganda, men juda kichkinaligimda yalangoyoq yurishdan uyaldim, chunki bu o'ta qashshoqlik belgisi deb hisoblardim. Ammo keyin kinoga ko"nikib qoldim. Bundan tashqari, bolaligimda Spartakning singlisini yoki turli xil partizanlarni o'ynaganimda, tagligim biroz qo'polroq bo'lishi kerak edi. Menga yoqdi. Ammo agar siz yalangoyoq Moskva bo'ylab yursangiz, sizni ruhiy kasal odam deb adashasiz va ko'chalarda juda ko'p infektsiya va axloqsizlik bor!
  Nimfa qiz bosh irg'adi:
  - Ha - bu tushunarli! Bundan tashqari, poyafzalsiz yugurish ancha chaqqonroq, chunki jangchining terisi eng qimmat etiklarning tagidan ancha kuchli va u elastik, moslashuvchan va sehrli!
  Ular davom etishdi. Siz Ostankino teleminorasining shpali kabi favvoraning samolyotlari qanchalik baland ekanligini ko'rishingiz mumkin. Shunday qilib, ular fizika qonunlariga zid ravishda uchib ketishadi . Va jetlarning o'zi ko'p rangli. Bu qanchalik go'zal.
  Va atrofda qanday saroylar bor? Bu yerda hamma narsa naqadar hashamatli. Va nizom nafaqat oltin bilan, balki Yerda noma'lum bo'lgan yorqin, to'q sariq metall bilan ham porlaydi.
  Dominika qayd etdi:
  - Shahringiz ertakdagidek. Va qizlar ajoyib, haqiqiy jannat kabi, biznikiga o'xshab o'ylab topilgan emas!
  Kassandra kulib so'radi:
  - Nega sizning jannatingizdan iborat deb o'ylaysiz?
  Rassom qiz mantiqan javob berdi:
  - Chunki u qarama-qarshi tavsiflarga ega. Bir din bir narsani aytadi, boshqasi boshqa narsani aytadi, uchinchisi esa mutlaqo aksini aytadi!
  Nimfa markiz bosh irg'adi:
  - Ha men bilaman! Internetingizga qaradim. Bu Yerga sayohat qilishdan ko'ra osonroq. Bu shunchalik soddaki, hatto oddiy elflar, trollar va odamlar ham unga chiqishlari va film tomosha qilishlari mumkin. Sehrli dunyoning barcha ulug'vorligi bilan biz, afsuski, Yer aholisi kabi ilg'or texnologiyalarga ega emasmiz. Siz sehrli havaskorsiz, ammo bizning texnologiya rivojlanishimiz muzlatilgan!
  Dominika ajablanib so'radi:
  - Nega texnologiyani muzlatib qo'ydingiz?
  Nimfa ovozini pasaytirib javob berdi:
  - Bu biz emas. Bu ajdarlar. Ko'rinib turibdiki, ular o'z kuchlarini buzishni xohlamaydilar. Garchi, albatta, ular bizga odatdagidek, ba'zilar uchun esa hashamatli yashashimizga imkon beradi, lekin ... Bu haqda gapirmaylik!
  Va yana pauza bo'ldi. Atrofdagi hashamat, albatta, super. Hamma narsa juda chiroyli, bunday bezaklar, haykallar, uylar va ibodatxonalar.
  Ha, ma'badlar, albatta, juda xilma-xildir. Muayyan o'xshashliklarda Yerda odatdagidek emas. Va ular uslub, rang va shaklda butunlay boshqacha . Va , albatta, chiroyli. Bu erda raqamlar, gumbazlar, ko'pburchaklar, prizmalar va boshqalar.
  Va ko'plab ibodatxonalarda eng chiroyli gullarning kurtaklari shaklida gumbazlar mavjud.
  Dominika sherigiga qaradi va undan so'radi:
  - Siz maktab o'quvchisiga o'xshaysiz ... Lekin siz necha yoshdasiz?
  Kassandra tabassum bilan javob berdi:
  - Odamlarda shunday gap bor: ayoldan uning yoshi haqida so'rash odat emas!
  Rassom qiz xulosa qildi:
  - Ehtimol, juda ko'p.
  Nimfa qiz bosh irg'adi:
  - Balki! Ammo biz elflardan, trollardan, odamlardan va hatto gnomlar va vampirlardan ham ko'proq yashaymiz. Bizning ichimizda xudolarning qoni borligi sababli, biz ular bilan qondoshmiz. Qolganlari o'lmaslar bilan ko'proq bilvosita aloqaga ega .
  Dominika ming"irladi:
  - Biz hammamiz Xudoning o'g'illarimiz va qizlarimiz. Bir oz.
  Kassandra yalang oyoq barmoqlarini chertdi.
  Va keyin nimfaning qo'lida sehrli tayoq paydo bo'ldi. U jimgina pichirladi:
  - Ichida ajdaho tomiri bor. Bu juda kuchli artefakt, qimmat va kamdan-kam uchraydi. Lekin unda ham katta kuch bor. Sizga ta'sir ko'rsatingmi?
  Dominika xitob qildi:
  - Men sehrli tayoqchali bola haqidagi serialni tomosha qildim. Ammo u yerda qora sochli va ko'zoynakli oriq bola bor . Akamga o'xshamaydi - chiroyli, muskulli, sariq sochli. Aytgancha, men ham jangchi, ham sehrgar rolini o'ynaganman!
  Kassandra tasdiqladi:
  - Men ukangizni bilaman. Ha, u juda chiroyli, g'ayrioddiy bola. Va sizdan farqli o'laroq, bolalar o'rtasida karate bo'yicha jahon chempioni .
  Dominika xo'rsinib:
  - O'g'il bo'lsa-da, erkak! Ammo erkaklar uchun jang qilish va jang qilish odatiy holdir.
  Nimfa qiz javob berdi:
  - Bizda imperiyaning asosiy xalqlari: odamlar, elflar, trollar, hobbitlar va vampirlar ayollariga qaraganda o'n ikki baravar kam erkaklar bor. Shunday qilib, adolatli jinsiy aloqa ham kurashishi kerak. Aksincha, orklar va gnomlar orasida erkaklar urg'ochilarga qaraganda o'n ikki baravar ko'p. Shunday qilib, bu biz uchun avvalgidan ham osonlashdi. Orklar va men doimo jang qildik va ular kramp uchun qurbaqa kabi ko'tarilishdi , endi jang qilish uchun deyarli hech kim yo'q. Ayollar va orklar, rostini aytsam, unchalik emas. Ammo gnomlar yaxshiroq , ular ayol hobbitlarga o'xshaydi. Gnomlarning o'zlari qariydi, kul rangga aylanadi, uzun soqol o'sadi, lekin o'limigacha ular tez va chaqqon bo'lib, ajinlarga qaramay, barcha tishlarini saqlab qoladilar. Va agar tish yiqilsa, u yana o'sadi!
  Dominika bosh chayqadi:
  - Voy-buy! Siz akulalar kabisiz. Lekin men bir marta so'radim, agar inson Xudo suratida va o'xshashida yaratilgan bo'lsa, nega uning tishlari bunchalik zaif? Ruhoniy esa, go'shtga gunoh yuklangan, deb g'o'ldiradi. Aytgancha, akamning tishi yiqilganda, u bir kun ichida tom ma'noda o'sib chiqdi. Men hatto uni shifokorga olib bormoqchi edim . Keyin fikrimdan qaytdim, ular bolani laboratoriyada kalamushdek o"rganishadi!
  Kassandra bosh irg'adi.
  - Bu to `g` ri! Siz aqllisiz. Lekin siz o'qishni yoqtirmaysiz.
  Qiz qattiq bosh chayqadi:
  - Ha! Bu zerikarli. Va bizda ham bor ... Xo'sh , bilmayman, stolga o'tirganingizda belingiz og'riyapti va siz yugurib, sakrashni xohlaysiz!
  Nimfa qiz kuyladi:
  - Ha, qizlar, bilingki, hamma ham siqishni yoqtirmaydi ,
  Shudringdan yalangoyoq yugursam edi!
  Va ajoyib juftlik kulib yuborishdi. Bu erda ular uzoqroqqa borishadi. Dominika Yerda bunday mashinalar yo'qligini payqadi. Lekin juda chiroyli yagona shoxlar bor. Ular anime chizganlari kabi . Va oddiy otlar shunchaki yoqimli. Vagon shoshilsa, bu ertakga o'xshaydi.
  Ba'zi qizlar xuddi qushdek uchib ketishadi. To'g'ri , bu kamdan-kam uchraydi, bu erda barcha sehrgarlar ilg'or emasligini ko'rishingiz mumkin. Tilanchilarning kulbalari yo"q. Aksincha, butun shahar mustahkam saroylar yoki favvoralari va bog'lari bo'lgan uylarga o'xshaydi . Va u qanchalik ajoyib ko'rinadi.
  Asosan, Dominika o'yin o'ynadi - quruvchi. U erda ko'p narsalarni qurish mumkin. Haqiqatan ham, hamma narsa jannat haqidagi ertakka o'xshab ketadigan shahar qurish. Bu erda xuddi shu narsa amalga oshdi.
  Dominika qayd etdi:
  - Va ular Yerda jannat bo'lishi mumkin emas, deyishadi? Er yuzidagi barcha dinlar shunday deyishadi!
  Kassandra tushuntirdi:
  - Kommunizmdan tashqari. Yer yuzida jannatni va'da qilgan yagona din. Va bu mantiqiy. O'limdan keyin ham emas, umuman olganda, jinnilik bo'lgan qiyomatdan keyin ham jannatga ishonish kimga kerak!
  Aktrisa qiz rozi bo'ldi:
  - Ha, menga oxirat haqidagi ta'limot yoqmaydi! Osmonni suyaklarga emas, o'zingiz qurganingiz ma'qul!
  Nimfa markiz chiyilladi:
  - Jannatdagi jannatga intilmang, aksincha yashab, o'z baxtingizni yarating. Va aqlli bo'ling.
  Dominika falsafiy ta'kidladi:
  - Bilasanmi, negadir atrofda faqat qizlar bo'lsa, nimadir etishmayotganini sezasan. Garchi erkaklar filmlarda ham go'zal bo'lishsa ham. Bundan tashqari, o'g'il bolalarning ko'pchiligi yoqimli va qirq yoshga kelib, qorin va ikki iyagi bo'lmagan odamni topishga harakat qiling.
  Kassandra kulib javob berdi:
  - Siz aqllisiz. Mening so'zlarim yo'q. Aniqrog'i, unchalik ham emas ... Lekin erkakda nafaqat go'zal yuz va nozik figura muhim ahamiyatga ega. Er yuzidagi ayollar ham erkakning tashqi ma'lumotlaridan boshqa narsani qadrlashadi!
  Dominika bosh chayqadi:
  - Xo'sh, ha, aniq! Va shuningdek, pul. Hamyoningiz tor bo'lsa, ajinlar, kallik va qorin unchalik sezilmaydi.
  Nymph qayd etdi:
  - Bizda erkaklarning tashqi ko'rinishi bilan bog'liq muammolar yo'q. Sehr bu yerda butun havoni qamrab oladi. Erkaklar esa juda chiroyli yuzli yigitlarga aylanishdi, hatto odamlarning soqollari va mo'ylovlari ham yo'qolib ketgani juda yoqimsiz. Shu sababli, ularning elflari faqat quloqlarining shakli bilan ajralib turishi mumkin. Va bu ... Xo'sh , ayollar bunga o'rganib qolgan. Ammo soqolning ham o'ziga xos jozibasi bor. Men soqolni xunuklik deb hisoblaydigan qizlarga qo'shilmayman.
  Dominik kulib javob berdi:
  - Soqolning maqtov va hurmati bor, lekin mushukning ham mo'ylovi bor!
  Kassandra sehrli tayoqchasini silkitdi ... Va go'zal ayolning qo'lida Napoleonning xo'roz shlyapasi shaklida, atirgullar, ko'knori va ko'p rangli kremdan yasalgan kapalaklar bilan chiroyli tort paydo bo'ldi.
  Nimfa markiz o'zining eng nozik ovozida chiyilladi:
  - Sinab ko'ring, bu juda mazali va karamsiz bepul!
  Dominika birdan o'ylanib, so'radi:
  -Agar mendan hali ham haq olsang-chi?
  Markiz-nimfa kuyladi:
  - Siz hamma narsani to'lashingiz kerak, ishoning,
  Shunday qilib, biz muvaffaqiyat eshigini ochamiz!
  . Љ 2-BOB.
  Kassandra tayoqchasini yana silkitdi, uning uchidan yorug'lik oqimi uchib chiqdi va billurdan yasalgan ikkita stul va kichkina, nafis stol paydo bo'ldi.
  Markiz-nimfa taklif qildi:
  - Madaniyatli odamlarga o'xshab o'tirib ovqatlanaylik! Balki sizga ham sharob kerakdir?
  Dominika mantiqiy ravishda qayd etdi:
  - Agar siz ko'p sharob ichsangiz, soqov bo'lishingiz mumkin. Va men toza va yangi boshni saqlashim kerak!
  Kassandra boshini salbiy chayqadi.
  - Qo `rqma! Bizning sharobimizda bir gramm ham alkogol yo'q. Bu faqat foyda keltiradi. Va bu bizning dunyomizdagi odamlarning ming yilgacha qarimasdan yashashining sabablaridan biridir. Va kuchli va ilg'or sehr bilan siz ancha uzoq davom etishingiz mumkin.
  Aktrisa qiz bosh irg'adi:
  - Keyin quying!
  Nimfa tayoqchasining uchidan bir nurni chiqarib, nimalarnidir pichirladi ... Va yorqin to'q sariq rangli metalldan yasalgan qadahlar paydo bo'ldi, ular ichida sariq va pufakchali narsa sachraydi.
  Dominika qadahdan bir qultum olib, ta'kidladi:
  - Juda yoqimli va xushbo'y sharob, u sizning og'zingizni juda yangi qiladi ... Va u nimadan tayyorlanadi?
  Kassandra qattiq javob berdi:
  "Ajdaho imperatori akademiyasida o'qiganingizda, buni bilib olasiz!"
  Qiz so'radi:
  -Ajdaho imperatorining o'zi qayerda?
  Nimfa xo'rsinib javob berdi:
  - U ham g'oyib bo'ldi. Endi uning o'rnida imperator Karolin. Ajdaholar xuddi odamlar kabi taxminan teng miqdordagi ayollar va erkaklarga ega. Shu munosabat bilan sizda o'xshashliklar bor.
  Dominika xitob qildi:
  - Nega imperator meni shaxsan qabul qilmadi?
  Kassandra chiyilladi:
  - Xo'sh, sizda mag'rurlik bor! Gersoginya yetarli. Bu kerak bo'ladi va buyuk Karolinning o'zi buni qabul qiladi.
  Qiz kuyladi:
  - Odamlar qirolichani hayratda qoldirdi,
  Hovlidagi barcha yigitlar sevib qolishdi!
  Lekin men juda jasur edim
  Men milliarderni tanladim!
  Nimfa markiz tabassum bilan javob berdi:
  - Sizningcha, sevilmagan odam bilan milliardlab yashashga arziydimi? Qorindagi yog"lar, kal dog"lar, ajinlar va yomon hidlar haqida-chi?!
  Dominika tajovuzkorlik bilan baqirdi:
  mening va boshqa qizlarning hayotini buzmasligi uchun uni zaharlayman ! Yoki men uni to'shakda yelkam bilan bo'g'ib tashlayman!
  Kassandra kuldi va ta'kidladi:
  - Buni hazil qilib ko'rsataman. Siz yaxshilikning timsoliga aylanishingiz kerak.
  Aktrisa qiz mantiqan shunday dedi:
  - Ideal qahramonlar ommani qusishni xohlaydi !
  Nimfa javob bermadi, lekin platina qoshig'i yordamida tortni yeb, xushbo'y sharobdan ho'pladi. Dominika ham hozircha taomdan zavq olishga qaror qildi. Bundan tashqari, toza havoda sayr qilish ishtahani ochadi.
  U otishmani esladi. Xususan, ular bolalar partizanlarini o'ynaganlarida. U erda, masalan, dastlab o'g'il-qizlar urushdan oldin juda yaxshi ovqatlangan edi. Va ishg'ol ostidagi urush paytida ular ingichka bo'lib o'sishi kerak edi. Buning uchun ko'proq yugurish va kamroq ovqatlanish tavsiya qilindi. Birinchisi, baribir amalga oshirildi, chunki ko'p suratlar yugurayotgan bolalar bilan suratga olingan, ammo ikkinchisi qiyinroq. Yosh kino aktyorlari o'zlari uchun oziq-ovqat sotib olib, do'konlarga hujum qilishdi.
  Keyin ularga mehmonxonada tunash taqiqlangan va katta, umumiy kameraga o"xshagan panjarali alohida xonaga qamalgan.
  Dominika och qolmadi, uning go'zalligi to'yib ovqatlanmaslikdan azob chekishini xohlamadilar va baribir u tabiiy ravishda quruq, umuman to'la emas, raqs ham uning mushaklari va tanasini yaxshi holatda saqlaydi.
  Ammo yigitlar, albatta, jabr ko'rdi, chunki to'plam bolalar qamoqxonasiga aylantirildi. Va mahbuslar bilan epizodlar ham bor edi. O'g'illarning bir nechtasi hatto sochlarini ham oldilar, bu keraksizdir.
  Ha, kino aktyorining hayoti oson emas.
  Masalan, Spartak qo'zg'oloni haqida. Butun bir guruh o'g'il bolalar karerlarda yalangoyoq ishlagan. Bundan tashqari, bir nechta olish kerak edi. Konlarning o'tkir toshlarida yalang'och taglik bilan yurishga harakat qiling. Bu erda o'g'il bolalarning yalang oyoqlari qon keta boshladi va oyoqlari yorilib ketdi. Va ular , albatta, terdan ho'l bo'lib, charchoqdan titragan edilar.
  Ushbu filmda bosh qahramon teng edi Aytgancha, ozodlikka erishgan ancha muvaffaqiyatli va boy gladiatorga qo'zg'olon g'oyasini taklif qilgan qul bola Spartak .
  Dominika birinchi marta bolaligida Spartakning singlisini o'ynagan va u jazo sifatida karerlarda o'g'il bolalar bilan vaqt o'tkazishga majbur bo'lgan.
  Shunday qilib, u o'tkir toshlar va og'ir savat nima ekanligini bilardi.
  Va siz uni haqiqatan ham yuqoriga va yuqoriga sudrab ketasiz. Bu juda charchatadi, lekin bu sizning chidamliligingizni oshiradi.
  Dominika turli filmlarda rol o'ynagan. Bir paytlar "Treasure Island" ning kanondan uzoqda bo'lgan ba'zi bir versiyasida kabina bolasi Jim rolida. U erda, hatto oshpaz rolida ham u bir oyoqli Kumush emas , balki qizil sochli ayol, Morganning jiyani edi.
  Bu, albatta, ajoyib. Dominikaning o'zi o'g'il bola rolida edi, buning uchun ular hatto sochini kesishni ham xohlashdi. Ammo keyin ular oxir-oqibat parik yordamida muammoni hal qilishdi.
  Ha, uning bu roli, aytish mumkinki, o'yin nuqtai nazaridan muvaffaqiyatli bo'ldi. Ammo filmning o'zi kanondan tashqari mashhurlikka erisha olmadi. Bu qandaydir do'zaxli axlat bo'lib chiqdi.
  Ko'pincha qonunga muvofiq bo'lmagan klassiklar dushmanlik bilan kutib olinadi.
  Markiz-nimfa Dominikaning xotiralarini to'xtatdi:
  - Bilasiz. Biz bu yerda bir muddat o"tirdik. Yo'lga chiqish vaqti kelmadimi?!
  Qiz yelka qisib, ta'kidladi:
  - Siz sayrga borishingiz mumkin. Menda hali ham juda ko'p energiya bor.
  Kassandra tayoqchasini silkitdi, yarim yeb qo"yilgan tort, vino solingan idishlar va hokazolar g"oyib bo"ldi.
  Dominika ming"irladi:
  - Xuddi ertakdagi kabi!
  Markiz chiyilladi:
  - Yo'q! Bu ertak emas, balki sehrli haqiqat.
  Va adolatli jinsiy aloqaning ikki vakili yo'l bo'ylab chayqalishdi. Dominikaning kayfiyati butunlay quvnoq bo'ldi ! U keng tabassum qildi. Va u hatto kuyladi:
  Yo'l, yo'l, do'stga o'xshaydi,
  Yupqa po'latdan yasalgan zanjirli pochta ...
  Va qilich juda o'tkir - maqtovli damask po'lati,
  Ha, jangda jiddiy vaziyat bo'ladi!
  Shunda Kassandra jiddiy nigoh bilan payqab qoldi:
  - Bilasiz! Akademiyada sizni jiddiy kirish imtihonlari kutmoqda. Ehtimol, irsiy sehrgarlar uchun ular oson bo'lib tuyuladi, lekin sizda sehr haqida hech qanday ma'lumot yo'q.
  Dominika noo'rin kuldi va e'tiroz bildirdi:
  - Yo'q! Filmlarda men sehrli ishlarni ko'p marta ko'rganman. Va menga ishoning, men bir narsani bilaman!
  Markiz nimfa ovozini pasaytirib, pichirladi:
  - Men sizga sehrli tayoqchamni beraman! U juda kuchli, ajdaho tomirlari bilan. Uni ishlatishga harakat qiling, masalan, sehrlash uchun ... Xo'sh, unut-me-gul!
  Aktrisa qiz orqasiga qaradi. Atrofda, uylar yonida va ko'chaning o'zida katta qimmatbaho toshlar kabi eng yorqin gullarga ega gulzorlar mavjud. Daraxtlarda ham ko"zni qamashtiruvchi kurtaklar o"sib chiqdi. Bundan tashqari, ba'zi gullarning barglari turli xil rang va soyalarga ega edi. Va hatto g'alati jingalaklar ham bor edi.
  Dominika uning tor yelkalarini qisib, jiddiy javob berdi:
  - Nega bizga unut-me-not kerak? Bu erda allaqachon juda ko'p turli xil gullar mavjud, ular juda katta va chiroyliroq.
  Kassandra istehzo bilan jilmaydi:
  - Va nima xohlaysiz?
  Aktrisa qiz qat'iyat bilan aytdi:
  - Qimmatliroq va foydaliroq narsani sehrlash yaxshiroqdir! - Dominika uning yalang tovonini muhrlab qo'ydi, buning natijasida rangli plitkalar singan muzdek jiringladi. Ishtirokchi sehrgar qo'shib qo'ydi: "Masalan, hindiston yong'og'i kattaligidagi olmosni yaratganingiz yaxshiroq bo'lardi!" Bu ancha foydali va amaliy.
  Markiz unga shubha bilan qaradi va so'radi:
  - Yerga borishni xohlaysizmi? Bizga nima yoqmaydi?
  Dominika kinoya bilan ta'kidladi:
  aytganini aytishimiz mumkin - bu juda chiroyli - ahmoqning tasavvuri!
  Kassandra jilmayib dedi:
  - Va siz aqlli, lekin dangasasiz! Maqsad sari reaktiv buldozerdek, to"xtamasdan borish uchun sizda fanatizm yetarli emas!
  Aktrisa qiz yuzini ko'rdi va ta'kidladi:
  - Reaktiv buldozerlar yo'q. Hech bo'lmaganda Yerda!
  Nimfa markiz bosh irg'ab rozi bo'ldi:
  - Sizda yo'q bo'lishi mumkin. Ammo texnologik jihatdan insoniyatdan ham rivojlangan irqlar bor. Biroq, ularga erishish Yerga borishdan ham qiyinroq.
  Dominik jilmayib so'radi:
  - Ha? Ular yulduzlar orasidan ucha oladimi?
  Kassandra ishonch bilan javob berdi:
  - Ularning qo'lidan keladi! Aslida, biz buni sehr yordamida qilishimiz mumkin.
  Aktrisa qiz kuyladi:
  Albatta, bashorat qilish qiyin
  Bu ajoyib dunyoda nima kutmoqda ...
  Biz bulutlarda uchamiz -
  Yulduzli samolyotga chiqish!
  Va qiz qo'rqinchli yuz bilan qat'iy e'lon qildi:
  - Menga sehrli tayoqchani bering! Men esa yaxshi tarvuzdek kattalikda olmos yasayman!
  Kassandra nimadir demoqchi edi. Ammo qanotlarning shitirlashi eshitildi. Yana bir ajdaho uchayotgan edi. Katta ehtimol bilan, ayol ham. U oltin barg va yoqut bilan qoplangan griffin og'zidan osmonga otayotgan favvora oqimini deyarli ushlab oldi.
  Uch boshli yirtqich hayvon qo'rqinchliroqdan ham chiroyliroq edi.
  Nimfa markiz ta'zim qildi. Dominik biroz bosh chayqadi.
  Ularning oldiga urg"ochi ajdaho qo"ndi. Bunday katta yirtqich hayvon uchun juda yoqimli va aniq ovoz eshitildi:
  - Siz allaqachon Masih deb atalayotgan ikkiyuzlamachimisiz?
  Dominika begunoh tabassum bilan javob berdi:
  - Men masih bo'lishni xohlamayman!
  Ajdaho urg"ochi hayron bo"ldi:
  - Va nega bu?
  Aktrisa qiz halol javob berdi:
  - Chunki masihlar odatda xochga mixlanadilar!
  Qanotli jonzot qanotlarini silkitdi. Uning ko'rshapalaklarnikiga o'xshash kattalari bor, faqat uchta rangda: qizil, sariq va yashil. Aytishga hojat yo'q, bu ajoyib kombinatsiya.
  Ajdaho ayol chiyilladi:
  - Va siz o'sha dunyodan ko'ra olasizmi, qaerda sehrgarlar butunlay firibgar va firibgarlar?
  Dominika kulib javob berdi va juda oppoq, yaltiroq tishlarini ko'rsatdi:
  - Balki shundaydir. Vaholanki, payg'ambarlar ham bo'lgan. Vanga buvisi kabi. Faqat negadir uning bashoratlari, qoida tariqasida, retroaktiv tarzda amalga oshdi.
  Markiz-nimfa qayd etdi:
  - Hatto juda yuqori darajadagi sehrgarlar va sehrgarlar ham kelajakni juda noaniq ko'rishadi. Va hatto eng yuqori xudolar ham yuz yildan keyin nima bo'lishini kafolatlamaydi. Va bundan ham ko'proq, ming va millionda!
  Ajdaho urg"ochi yorug" chiroqni yoqib, chiyilladi:
  bu sayyorada haqiqiy bashoratchilar borligi uchun . Hatto sizning gipernoosfera tarangligingiz biznikidan butunlay farq qiladi. Garchi, ehtimol shuning uchun siz o'zingizning o'ziga xosligingizni saqlab qoldingiz va bizning qulimizga aylanmadingiz!
  Dominika yana quvnoq kulib, ta'kidladi:
  - Quling bo'lish uchunmi? Bu hatto kulgili. Hamisha yosh, doim yalangoyoq.
  Kassandra bosh chayqadi va taklif qildi:
  - Ajdaho grafinyasiga nima qila olishingizni ko'rsating. Hech bo'lmaganda sehrli tayoqcha yordamida kamida bir tomchi suv tushishiga harakat qiling.
  Aktrisa qiz nafrat bilan pichirladi:
  - Bir tomchi suv? Ha, bu umuman jiddiy emas. Ehtimol, darhol bir barrel oltinni olish yaxshiroqdir.
  Ajdaho grafinyasi taklif qildi:
  - O'zi xohlagancha sehr qilsin. Unga tayoqchani bering va u kamida bitta afsunni to'g'ri eslab qolishini ko'ring.
  Kassandra kuldi va chiyilladi:
  ajoyib ko'rinadi ! Faqat qarang. Sehrli tayoq juda kuchli va siz shaharga, tirik mavjudotlarga va o'zingizga zarar etkazishingiz mumkin.
  Dominika baqirdi:
  siz o'ylaganchalik ahmoq emasman !
  Ajdaho grafinyasi taklif qildi:
  - Unga zararsizroq va unchalik kuchliroq narsa beraylik. Aks holda u ham ichimda teshik ochadi.
  Kassandra kuyladi:
  Sehr-joduda namoyon bo'lish uchun,
  Bizga iqtidor kerak...
  Yaratganingiz yaxshiroq
  Katta olmoslar!
  Va nimfa qiz yalang oyoq barmoqlarini chertdi. Kichik ko'rinishdagi platina halqasi paydo bo'ldi. Kassandra uni oyog'i bilan tashladi va sehrli artefakt Dominikaning yuziga yaqinlashdi.
  Markiz chiyilladi:
  - Siz bu uzukni olishingiz mumkin. Uni ko'rsatkich barmog'ingizga qo'ying. Va baland ovozda biror narsa tilashga harakat qiling. Undagi sehr kuchli emas, lekin u oddiy ishlaydi. Hindiston yong'og'i kattaligidagi olmos uchun bu etarli emas, lekin, masalan, no'xatning o'lchami etarli!
  Aktrisa qiz qo'lidagi uzukni ushlab oldi. Ammo u ko'rsatkich barmog'i o'rniga uni o'rta barmog'iga qo'ydi va istehzo bilan jilmayib so'radi:
  - Agar shunday harakat qilsang-chi? Keyin nima bo'ladi?
  Kassandra ham istehzo bilan jilmayib qo'ydi:
  - Mayli, harakat qilib ko'ring!
  Dominika qichqirdi:
  - Markizning tovonini olov bilan qovuring!
  Olov Dominikaning yalang oyoqlari ostida yondi . Yalang'och tagligi qattiq kuygan edi, u qichqirdi va yugura boshladi. Darhaqiqat, olov zaif emas. Ammo uzoqqa bora olmadik . Qiz ajdaho grafinyasining uzun dumiga o'ralgan edi.
  Qudratli sudraluvchidan yoqimli, ayol ovozi eshitildi:
  - Voy-buy! Siz hozirgina bizning dunyomizga keldingiz va siz eng oliy xudolarning qarindoshi bo'lgan nimfani mayib qilishni xohlaysizmi? Buning uchun sizni karerga qul qilib yuborishingizni bilasizmi? Va siz u erda butunlay yalang'och holda, zanjirlangan holda ishlaysiz va qamchi va tayoq olasiz, non va suv yeysiz. Shuningdek, siz zanjirlangan va tosh ustida uxlashingiz kerak bo'ladi. Siz esa mehnat va qamchidan boshqa narsani bilmaysiz. Ayniqsa , endi , qullar tarqab ketganda, senga o'xshagan uzun bo'yli va muskulli qiz bizga shaxtada zarar yetkazmaydi!
  Dominika bu so'zlarni eshitib tirjayib qoldi. U bir marta kam byudjetli filmda Kleopatra rolini o"ynagan. Pulni tejash uchun rasm "Kleopatra Avgust asirligida" deb nomlangan. Ya'ni, u ham kanon emas. Kleopatra o'z joniga qasd qilmagan va qo'lga olingan.
  Xo'sh, uni konlarga yuborishdi. Va u erda u yarim yalang'och va yalangoyoq yurdi . Yalang oyoqli shaxtada o'tkir toshlar ustida yurish esa juda og'riqli. Xo'sh, yukni ham ko'taring. Qulning terlari haqiqiy bo"lishi, yuzi toliqqandek emas, haqiqiy bo"lishi kerak edi .
  Lekin, albatta, bu shunchaki kino va bunda juda arzon. Va ular uni qamchi bilan urishdi, bu ham haqiqiy emas edi. Lekin hali ham og'riyapti . Qon, albatta, soxta bo'lsa ham.
  Umuman olganda, film arzon edi va yarim yalang'och qizlar bilan ishlashdan tashqari, deyarli hech narsa namoyish etilmadi. Hisob-kitob, aftidan, jinsiy tashvishli erkaklarni jalb qilish edi. Xo'sh, shuningdek, hamma ismni biladi - Kleopatra! Va bu sotib olish uchun ishlatilishi mumkin
  Dominika chuqur nafas oldi va kino yulduzlari ba'zan qanday najasda cho'milishadi?
  Nimfa markiz chiyilladi:
  - Xafa bo'lma, azizim, sen bizga keraksan. Biz sizni hech kimga topshirmaymiz.
  Ajdaho grafinya baqirdi:
  - Imtihon oldidan yana mashq qilishga urinsin. Xo'sh, keling, nimanidir sehrlashga harakat qilaylik!
  Dominika uzukni ishqalab dedi:
  - Men shokoladli muzqaymoq istayman!
  Qiz uni oldi va taranglikda qotib qoldi.
  Unga maydalangan muz va shokolad aralashmasi tushadi. Natijada, Dominika boshdan-oyoq iflos, hatto tirnalgan edi.
  Ajdaho grafinyasi shunchalik qattiq kuldiki, favvoraning jetlari silkinib, gullar silkinib ketdi.
  Nimfa markiz xotirjamlik bilan dedi:
  - Hammasi joyida; shu bo'ladi! Aksincha, u ajoyib qobiliyatga ega, u juda ko'p muzqaymoq va shokoladni bunday artefakt bilan ko'paytirdi, bu umuman unchalik kuchli emas!
  Dominika yonoqlaridagi shokoladni yaladi va hafsalasi pir bo'lib tupurdi:
  - U achchiq!
  Kassandra kulib dedi:
  - Shokolad esa achchiq. Siz buni bilmadingizmi?!
  Aktrisa qiz baqirdi:
  - Va bu erda, Yerda va Rossiyada, bu shirin !
  Markiz bosh chayqadi:
  - Bilaman! Biz shirin shokoladni qanday tayyorlashni ham bilamiz. Ammo hozircha siz bor narsangiz bilan qanoatlanishingiz kerak bo'ladi. Aniqrog'i, siz qanday shokoladni maxsus xohlayotganingizni aniqlamagansiz. Va umuman olganda, siz faqat muzqaymoq buyurtma qilganingiz yaxshi. Agar, masalan, oltin hammomni qabul qilish xayolingizga kelganida, boshingizning tepasiga ancha qattiqroq urardingiz.
  Dominika aql bilan ta'kidladi:
  - Hayot qizg'in pallada, hamma narsa boshdan oshib ketdi!
  Ajdaho grafinyasi taklif qildi:
  "Ajdaho akademiyasiga kirganida unga yordam bermaydigan bema'nilik o'rniga, unga haqiqatan ham kichik olmos yaratishga harakat qilishiga ruxsat bergan ma'qul." Odatda, bu sehrli qobiliyatlarning yuqori tug'ma darajasiga ega bo'lganlar uchun mumkin.
  Kassandra javob berdi:
  - Yo'q! Bu juda aniq yo'l. Siz ancha nozikroq harakat qilishingiz kerak.
  Dominika injiqlik bilan pichirladi:
  - Men ho'l va iflosman, faqat panjara qilingan tovuq. Buni tuzata olasizmi?
  Nimfa markiz bosh irg'adi:
  - Albatta, bizning go'zalligimiz!
  Va u sehrli tayoqchasi bilan sakkizta yasadi. U ko'k chiroq bilan porladi. Va endi Yerdan kelgan qiz yana toza va ozoda bo'ldi va deyarli barcha tirnalgan joylar yo'qoldi. O'ng yonoqdagi bittasidan tashqari.
  Ammo Domika o'zini ko'rmadi va e'tibor bermadi.
  Ajdaho grafinyasi pichirladi:
  - Shunday qilib, azizim... Ko'ryapman, bir narsani tushundingmi? Xo'sh, o'sib borayotgan texnologiyalar sayyorasidan go'zal qiz?
  Bunga javoban Dominik kuyladi:
  Lekin nega,
  Sizning fikringiz bilan yashashning iloji yo'q!
  Nega, hayot bizga hech narsa o'rgatmaydi!
  Lekin nega! Lekin nega!
  Va u kuldi, chunki Boyarskiy ijro etgan bu qo'shiq o'rinli va chiroyli edi. Ammo uning farishtadek ovozi faqat kulgiga sabab bo'ldi.
  Kassandra pichirladi, ko'zlari porlab:
  - Sizni hazil tuyg'usini inkor etib bo'lmaydi. Lekin siz hech qachon jiddiymisiz?
  Dominika qoshlarini chimirdi. U maktabda yomon baho olgan qizni qanday o'ynaganini esladi. Va uning yuziga xafa bo'lishning iloji yo'q edi. Aksincha, hatto tishlarimni yalang'ochlashni ham xohlardim. Bu tushunarli ... Uning boshida juda ko'p shamol bor. Misol uchun, ba'zi yigitlar olomonda tishlarini yalang'ochlashadi va bu ularning butun roli!
  Va Dominika o'ynashni xohladi ... Malikalar, albatta.
  Keyin ajdaho grafinyasi taklif qildi:
  - U biz uchun yaxshiroq raqsga tushsin. Siz filmlarda uning juda yaxshi raqsga tushishini ko'rgansiz .
  Oxirgisi haqiqat. Dominika raqsga tushishi mumkin edi. Ular hatto uni Esmeralda roliga olishni xohlashdi. Bundan tashqari, qonunga ko'ra, u hatto lo'li emasga o'xshaydi. Va nega ko'zni qamashtiruvchi sarg'ish bu rolni o'ynamaydi?
  Ammo klassika va hatto chet el asarlarining kinoga moslashuvi ham muayyan muammolarni keltirib chiqaradi. Shuning uchun u boshqa rolda suratga olingan, lekin raqsga tushgan.
  Ha, u, albatta, raqsga tushishni yaxshi ko'rardi va raqsga tushishni bilardi. Shunday bo'lsa-da, u uni oldi va xitob qildi:
  - Tutqichni oltinlang!
  Markiz nimfa chiyilladi:
  - Yana nima?
  Dominika mantiqiy javob berdi:
  - Hatto bozordagi lo'lilar ham tekinga raqsga tushmaydi. Demak, menga katta bir qop tilla kerak. Bu aniq emasmi?
  Ajdaho grafinya baqirdi:
  - Qanday ahmoq odam ! Darhaqiqat, uning eng yaxshi joyi karerlardir. U erda u bir vaqtning o'zida chidamlilikni rivojlantiradi va itoatkorlikka o'rganadi. Buning uchun uni qattiq tarbiyalash kerak!
  To'satdan ularning oldiga bir qiz yugurib keldi. Tashqi ko'rinishida u o'n yoshdan oshmagan odam bolasidek tuyuldi. Ammo ayni paytda u xuddi zargarlik do'konida bo'lgani kabi, qimmatbaho zargarlik buyumlarini kiygan edi. Yalang'och, kichkina, bolalarcha oyoqlar bunday hashamatda noo'rin va kulgili ko'rinardi.
  Qiz tekshirdi:
  -Men bu qulni sendan sotib olaman. Buning uchun qancha istaysiz!?
  Kassandra ishonch bilan javob berdi:
  - Bu qiz sotilmaydi! Va u qul emas ekan. Biroq, ehtimol u uzoq vaqt ozod bo'lolmaydi.
  Dominika ming"irladi:
  - Kichkina bolaning o'zi uchun qul sotib olishi qanday axloqsizlik!
  Markiz-nimfa ishonch bilan javob berdi:
  - Bu bola emas, balki ayol hobbit! Xobbitlar esa inson bolalariga o'xshaydi ...
  Qiz jahl bilan kichkina oyog'ini mushtladi va chiyilladi:
  - Men baronessaman! Bu esa qulingiz menga ta"zim qilishga majbur ekanligini bildiradi.
  Dominika tajovuzkorona qichqirdi:
  - Hechqisi yo'q ! Men bo'laman, bolaga ta'zim qilaman!
  Bunga javoban hobbit baronessa o'ng qo'lini silkitdi. Chaqmoq uchib chiqib, aktrisa qizning yalang oyoqlariga urilgan. Bunga javoban sanchilgan Dominik nimadir deb baqirdi. Va jasur sehrgar qizga qaymoq bilan qoplangan katta tort tushdi. U hatto oyog'idan yiqilib tushdi va kichkina go'zallik asfaltga tushdi. Ammo u darhol o'rnidan sakrab turdi, hammasi pechene, quyultirilgan sut va shokolad pastasiga surtilgan. Xobbit baronessa chap, yalang, kichkina oyog'ini silkitdi, uning ikki barmog'ida qimmatbaho toshlar bilan yaltirab turdi.
  Va butun sehrli tsunami to'lqini uchib ketdi. Dominik yigirma metr yuqoriga otildi. Shundan keyin qiz yiqilib tushdi. Yaxshiyamki, bolaligidan raqsga tushgan va filmlarda rol o'ynagan, u allaqachon turli balandliklardan ko'p marta yiqilib, akrobatik stunlarni ijro etgan.
  Shuning uchun, Dominika kuzda mushuk kabi o'zini to'pladi va juda muvaffaqiyatli qo'ndi. Bundan tashqari, qizning jangovar sehrdan allaqachon kuyib ketgan oyoqlari, hududni qoplagan rangli plitkalar bilan aloqa qilganda qattiq og'riqni boshdan kechirgan. Qiz qichqirdi.
  Va ajdaho grafinyasi qarag'aydek uzun dumini sehrgar baronessaga o'rab, pichirladi:
  - Jangni to'xtating! Aks holda ikkalangiz ham qamoqqa tushasiz! Agar siz jang qilmoqchi bo'lsangiz, sehr va boshqa duellar o'tkaziladigan maxsus mashg'ulot maydonchalari mavjud!
  Dominika tvitterida:
  - Ha, aynan duel! Faqat qurolsiz - qo'llar va oyoqlar!
  Xobbit baronessa xo'rsinib:
  - Qul bilan jang qiling! Rostini aytsam, bu men uchun qo'rqinchli ! Haqiqatan ham uni konlarga jo'natish yaxshi bo'lardi . Bunday ahmoqqa sehr o'rgatish juda xavflidir.
  Markiz-nimfa jiddiy ohangda rozi bo'ldi:
  - Men ham shunday o'ylay boshladim. Ha, bu qizning falokatlarni keltirib chiqarish va mojarolarni keltirib chiqarish uchun o'ziga xos sovg'asi bor.
  Aktrisa qiz e'tiroz bildirdi:
  - Men hech kimga birinchi bormayman! Qolganlarga kelsak ... Har bir muvaffaqiyatsizlikka qarshi kurashni biling, aks holda muvaffaqiyatni ko'rmaysiz.
  Ajdaho grafinyasi bolaga o'xshagan yaramas qizni qo'yib yubordi, lekin haqiqatan ham butun bir tank polkini parvozga qo'yishga qodir edi.
  Quyruq krem, quyultirilgan sut, shokoladli yoyilgan va pechene bilan ozgina bo'yalgan. Tort juda katta edi va aniq yurakdan tayyorlangan. Hatto afsuski, ular uni eyish o'rniga sindirishdi. Ajdaho grafinya barmoqlari va panjalarini qisib qo"ydi, favvoraning billur oqimi uni yuvib, kirni yuvib yubordi.
  Kassandra bosh irg'adi.
  - Tozalik - salomatlik garovi! Avval buyurtma bering!
  Xobbit baronessa o'zining kichkina, qoraygan, nafis oyoqlaridan birini ikkinchisiga surtdi. Bir necha soniya davomida u lampochkadek yondi. Va sehrgar qizni qattiq bulg'angan barcha oshpazlik ortiqcha narsalar g'oyib bo'ldi. Va hashamatli zargarlik buyumlari yangi kuch bilan porladi. U, aslida, malikaga o'xshab ketdiki, Dominika mehrni his qildi.
  U ertaklardan birida malika qiz rolini o"ynash imkoniyatiga ham ega bo"ldi. U erda u hashamatli kiyimlar va qimmatbaho poyabzallar bilan ajralib, jodugarning xizmatkoriga aylanishi kerak edi. latta kiying va yog'och poyabzalda yuring. Va bunday prokladkalarda bu yalangoyoqdan ko'ra yomonroqdir. U hatto rejissyorni umuman poyabzalsiz suratga olish yaxshiroq ekanligiga ishontira boshladi. Axir, qizning latta-yalang oyoqlari qashshoqlikni va malika maqomining de-fakto qulga aylanishini yanada kuchliroq ta'kidlagan bo'lar edi.
  Ammo rejissyorning o'z g'oyalari aniq edi. Oxir-oqibat, u o'lim minorasidan qochib, oxir-oqibat poyabzal va stoklardan xalos bo'ldi, keyin esa yalangoyoq, haqiqiy baxtni his qildi. Endi esa, uning yalang oyoqlari kuyib ketgan, hatto kichik pufakchalar ham paydo bo'lgan, bu ham og'riqli, ham jirkanch edi!
  Xobbit baronessa o'zining kichkina kaftini muloyim va shu bilan birga qoraygancha unga cho'zdi va Dominikaning qo'lini bolalarcha kuch bilan silkitdi va chiyilladi:
  - Yaxshi, tinchlik! Mening ismim Laska. Va o'ylamang, odam, men zararsiz qizman, orklar, goblinlar, Koshchei sporalari, ularning barchasi mendan ko'p narsalarni olishdi !
  Dominika ajablanib so'radi:
  - Necha yoshdasan, bolam?
  Weasel jilmayib javob berdi:
  - Odil jinsiy aloqa vakillari orasida yosh haqida so'rash odat tusiga kirmaydi! Qarasam, menga qancha yosh berasiz.
  Aktrisa qiz kulib dedi:
  - Siz o'n yoshdasiz! Boshqa emas; boshqa ... bo'lmaydi; Endi yo'q!
  Ajdaho grafinya baqirdi:
  - Ha, u allaqachon uch yuzdan oshgan. Biroq, bu muhim emas. Bizning dunyomizda barcha ayollar yosh va chiroyli. Biz bilan qoling qiz, siz bizning malikamiz bo'lasiz!
  Dominika mashhur qo'shiq bilan javob berdi:
  Agar muqaddas armiya aytsa,
  Rusni tashla, jannatda yasha...
  Men aytaman: "Osmonga hojat yo'q",
  Menga vatanimni bering!
  . Љ 3-BOB.
  Markiz va baronessa qoʻllarini chaqib, bir ovozdan xitob qilishdi:
  - Bravo! Buni o'zingiz uydirdingizmi?!
  Dominika oltin boshini salbiy tarzda silkitdi:
  - Yo'q. Men emas. Boshqa birov, muallifni eslay olmayman!
  Kassandra jilmayib:
  - Ajabo, sizda ajoyib xotira bor!
  Aktrisa qiz halol javob berdi:
  - Men boshqalardan ko'ra o'zim haqimda ko'p o'ylayman. Men boshqalar haqida bilganimdan ko'ra, ularga men haqimda ko'proq ma'lumot berish yaxshidir . Men ham ba'zan bastalayman va Pushkindan yomonroq emasman.
  Ajdaho grafinya keng og'zida olmosdek yorqin, porlab turgan tishlarini ko'rsatdi va jiddiy dedi:
  - Balki o'zingizning kompozitsiyangizdan qo'shiq kuylay olasizmi?
  Dominika kuyib ketgan oyoqlarini ishqalab, iltimos bilan dedi:
  - Savol yo'q! Menga kamida bitta oltin tanga bering. Va men siz uchun butun xit qo'shiqni ijro etaman. Va bekorga qo'shiq aytasizmi? Hurmatli! Va ahamiyatsiz, foydasiz!
  Markiz-nimfa qovog'ini chimirdi va sehrli tayoqchasi qo'lida qo'rqinchli porladi, u ajdahoga qarshi chiqishga jur'at etgan beadab qizni jazolashga qaror qildi.
  Ajdaho grafinya murosa bilan pichirladi:
  - Unga kumush tanga bering. Yurakdan kuylasin.
  Dominika tabassum qildi, uning tishlari juda zo'r, peshin paytida yorqin quyoshda muzli tog 'cho'qqilari kabi porladi. Va u qichqirdi:
  - Oldindan pul!
  Oltoy unga tanga tashladi va qichqirdi:
  - Mana, tuting!
  Qiz oyog'ini yuqoriga tashladi va yalang barmoqlari bilan kumush dumaloq bo'lakni ushlashga muvaffaq bo'ldi. Keyin u uni kaftiga o'tkazdi. Men tangaga qaradim. Bu hech narsa emas edi, kumush butunlay yangi edi, bir tomonida yetti boshli ajdaho, panjalarida esa hassa va to"y bor edi. Va boshqa tomondan , juda yam-jingalak sochli go'zal qiz. Va bu yoqimli.
  Dominika tangani sinab ko'rish vasvasasiga dosh bera olmadi va tabassum bilan javob berdi:
  - Bu yoqimli. Ajoyib narsalar.
  Oltoy pichirladi:
  - Endi qo'shiq ayt! Keling, nima qila olishingizni ko'rib chiqaylik!
  Ajdaho grafinyasi qo'shib qo'ydi:
  - Va siz baland ovozda qo'shiq aytishingiz va ozmi-ko'pmi uzun ballada ijro etishingiz kerak, chunki biz pul to'laganmiz!
  Aktrisa qiz rozi bo'lib bosh irg'adi:
  - Ha, tushunaman! Siz kabi qo'shiq aytolmaysiz ...
  Va keyin uyushma uning xayoliga kelmadi. Xo'sh, bulbul deyish mutlaqo to'g'ri yoki o'rinli emas. Ammo boshqa narsa, aslida u emas!
  Nimfa qiz yalang oyog'ini bosdi:
  - Keling, boshlaymiz!
  Dominika o'zining tiniq va mayin ovozida kuylay boshladi;
  Men taniqli aktrisa edim
  Suratga olish, so"kinish, musiqa, to"plar...
  U g'azablangan va vahshiy raqsga tusha boshladi,
  Shaytonning timsoli kabi!
  
  Mening oyoqlarim juda kuchli
  Ular g'azablangan hopakka qarshi kurashishdi ...
  Biz juda zo'r qizlarmiz
  Keling, hiyla-nayrangni darhol harakatga keltiraylik!
  
  Ammo men o'zimni maxsus dunyoda topdim, bilasizmi,
  Ajdaholar shohlar kabi hukmronlik qiladigan joyda...
  Buyurtma juda yangi,
  Hech bo'lmaganda ko'ylagingizni yirtib tashlang!
  Yalang oyoq qul bo'lishim kerak edi
  Orqaga qamchi olish...
  Ustimizdagi bulutlar moviy,
  Er yuzida bu joy yoqimsiz!
  
  Mana, menga qattiq mitti keladi,
  Va u qo'lida qamchi tutadi ...
  Oq boshli bola yugurib keldi -
  Qul yalangoyoq, egasi ziqna shekilli!
  
  Gnom kuladi, panjasi bilan tishlariga tegadi,
  Maqolali qiz , ayg"ir kabi...
  Shunday qilib, ayiq uni kaltak bilan kemiradi -
  Bu mittining kalligining oxiri bo'ladi!
  
  Ammo ular meni konlarga sotishdi,
  Haramda ko'rinadigan joylar yo'q edi ...
  Va ular ta'qib qilishda menga kuchli qamchi berishdi,
  Chunki qiz juda ko'p ovqatlanadi!
  
  Mana, gnom meni arqonda olib bormoqda,
  Qizning jozibasi juda ajoyib ...
  Qulning ovozi juda aniq,
  Ammo oxirida faqat nollar bor!
  
  Men deyarli yalang'och va yalangoyoqman
  Men konlarda shu eshakdek ishlayman...
  Onam, aytaman, azizim,
  Qanday ahmoq bo'lib chiqdi!
  
  Men qobiliyatli qiz edim
  Men boshimdagi kasrlarni ko'paytirdim ...
  Va endi birida, o'ylab ko'ring, yubka,
  Men yovvoyi qullikdaman!
  
  Uzoq, uzoq vaqt davomida men gnomga chidadim,
  Men orqamdan qamchi oldim ...
  Ular meni biznes uchun emas, balki biznes uchun urishdi,
  Ular meni keyinroq ovqatlantirishga va'da berishdi!
  
  Ammo yalangoyoq qullar isyon ko'tardilar,
  Harakatdagi tirgaklar, bolg'alar,
  Va endi uni o'zingizning elementingiz deb hisoblang ,
  Kalligi bo'lgan gnomga Men o'ldim !
  
  Xo'sh, o'sha yovuzlar o'ldirilgan,
  Bizda dahshatli qurbonlar bor edi ...
  Ammo, ishoning, biz o'zimizni ozod qildik -
  Qizlar yuqori saviyani ko'rsatishdi !
  
  Va endi bizda katta armiya bor,
  Yigitlar ham biz bilan jangga kirishadi...
  Biz qalqonlarni taxta kabi sindiramiz,
  Yovuz hukmdorlar halok bo'ladi!
  
  Va keyin do'zax qulligi yo'qoladi,
  Erkak yelkalarini rostlaydi...
  Va biz dushmanlardan to'ygan hukmdorlikka chek qo'yamiz,
  Baxt va taraqqiyot asr bo'ladi!
  
  Va keyin butun dunyoda tinchlik bo'ladi,
  Odam, buyuk yulduz...
  Biz yulduzli havoda uchamiz, bilasizmi,
  Odamlarning orzulari ushalsin!
  Qiz ovozi kumush qo'ng'iroqlardek jimirlab, baland ovozda yakunladi.
  Nimfa qiz qo'llarini qarsak chaldi. Dominika qo'shig'ini bir nechta elflar va trollar va bir nechta odamlar tinglashdi. Va ular uning kumush va bronza tangalarini tashladilar.
  Aktrisa qiz ta'zim qildi. Va u ularni plitkalardan oldi. U tangalarning bir qismini qo"llari bilan, bir qismini esa yalang oyoq barmoqlari bilan oldi. Va bu yoqimli manzara edi.
  Ha, uning shunday jozibali va o'tkir oyoqlari bor. Va u o'zida qanchalik go'zal va ta'sirli. Xo'sh, u bilan solishtirganda boshqa primadonnalar qayerda? Ular yalangoyoq sahnada chiqishga jur'at etadilarmi? Yoki kalta yubkadami?
  Ajdaho grafinyasi ta'kidladi:
  - Bu qo'shiqchi! Yo'q, u akademiyaga tegishli. Va faqat akademiyada, o'zi tanlagan fakultetda.
  Dominik kuldi va kuyladi:
  Biz qizlar o'zimiz hakam bo'lamiz,
  Va agar tanlash kerak bo'lsa va tanlov qiyin bo'lsa ...
  Biz yog'och kostyumlarni tanlaymiz,
  Chunki xalqimizda faqat nomus bor!
  Bu tvit yozdi:
  - Ovozing bor... Shunchaki yuqori darajadagi farishta!
  Dominika jilmayib, yalang oyog"i bilan tangalardan birini balandroqqa tashladi, keyin egilib, tili bilan ushlab oldi. Va keyin u qichqirishni boshladi. Tuprik bilan aloqa qilishdan to'q sariq metall bir zumda qiziydi va go'zallikning og'zini yoqib yubordi.
  Qiz tupurib, nola qila boshladi. Va uning qo'shiq aytish istagi birdan bug'lanib ketdi.
  Nimfa qiz uzukni silkitdi va Dominikaning og'zidagi issiqlik darhol ketdi. Qiz qichqirdi:
  - Qoyil! Endi men olovli ajdaho bo'lish qanday ekanligini tushundim!
  Weasel tabassum bilan dedi:
  - Hech qachon kechgandan ko'ra kech yaxshiroq,
  Qizni oldinda ajoyib yillar kutmoqda!
  Ajdaho grafinyasi ta'kidladi:
  "Bizning og'iz va tomoq tuzilishi odamlarnikidan farq qiladi va olov umuman yonmaydi. Shuning uchun biz uchun tashvishlanmang.
  Atrofga to"plangan tomoshabinlar hamon shovqin-suron ko"tarib, talabchan, chapak chalib:
  - Boshqa ish qil, mayli!
  Dominika tvitterida:
  - Agar siz tanga yozsangiz, men buni qilaman!
  Bunga javoban shovqin va kafolatlar:
  - Ha, albatta! Xush kelibsiz.
  Qizning yalang'och, muskulli, tarang va nafis oyoqlari ostida u betakror nafosat bilan barmoqlari ostida oltin, kumush, apelsin, bronza va platina tangalari uchib turardi.
  Dominika bundan quvnoq bo'ldi, ishtiyoqni his qildi va jo'shqinlik bilan kuylay boshladi;
  Bo'ronlar va bo'ronlar bizning juftliklarimizga to'sqinlik qilmaydi,
  Atirguldek gullagan Vatan qizlari.
  Urushni bilmagan, tariq bo'tqa yemagan,
  Xudo Najotkor Iso bizni jangga olib boradi!
  
  Biz hatto bo'ronli okeanda ham jang qilishga odatlanganmiz,
  Har bir inson bortda chipga o'xshaydi.
  O'ylaymanki, biz O'rda yirtqich hayvonlarini jangda parchalab tashlaymiz,
  Bizning sha'nimizni bolg'a va bolg'a bilan urib bo'lmaydi!
  
  Qilich temirxonada, juda issiq do'zaxda qizdirilgan,
  O'tkir pichoqlar juda qattiq pufaklardir!
  Qo'rqmas askar bo'ling; kuchli, jasur yurak bilan,
  Agar o'lim bo'lsa, jim turing, yugurmang!
  
  Ha , urush, albatta, shirin asal bilan bayram emas,
  Axir, uning ustida ko'z yoshlar bor, qon qalin oqadi.
  Bo'ri uzoq vaqt uvillaydi, ayiq esa qattiq bo'kiradi ,
  Va bunga javoban zarba qoshda emas, ko'zda bo'lsin!
  
  Zanjirli pochtani teshadigan nayza bor,
  Shunday qalqonlar borki, ularga qoziq kirib bo'lmaydi!
  Ammo qo'rqoq bo'lmang, shaytonlarga yuz o'girishiga yo'l qo'ymang ,
  To'rlardagi o'yinga o'xshamaslik uchun!
  
  Ishoning, yorqin yechim keladi,
  Har bir inson uchun oliy mukofotni topib bo'lmaydigan mukofot bor!
  Jinoiy fikr uchun, men ishonaman, qasos keladi,
  Qiyin yo'ldan boshqa jasorat yo'q!
  Shunday qilib, Dominika qo'shiq kuyladi va rang-barang olomon uni katta ishtiyoq bilan olqishladi. Ularning hammasi ayol bo'lsa ham, bu dunyoda erkaklar yo'q. Yoki, deyarli kuchli jinsiy aloqasiz.
  Shundan so'ng, ajdaho grafinya dumini silkitib, ta'kidladi:
  - Xo'sh, men ketishim kerak! Men yo'ldan ketyapman!
  Nimfa yalang oyog'i bilan tangani oldi va taklif qildi:
  - Keling, tekshiramiz. Men tashlayman, siz aytasiz - boshlar yoki dumlar ! O"ylab ko"ring, tanga sizniki, yo"q, menga tangani qaytarib berasiz!
  Ajdaho grafinyasi kulib baqirdi va javob berdi:
  - Men sizning hiylalaringizni bilaman! Shuning uchun vaqtingizni yoki boshingizni behuda sarflamaslik yaxshiroqdir!
  Dominika jilmayib, ta'kidladi:
  - Bosh quloq emas, uni shlyapadan yirtib tashlashingiz mumkin, uni tikib bo'lmaydi!
  Chol chirqillab kuyladi:
  -Boshning tepasidagi quloqlar quloqlar!
  Boshning tepasida quloqlar - ruhiy kasalxonada bemor !
  Ajdaho grafinyasi havoga uchib ketdi. Va u nimfa qiz nima kuylaganiga izoh bermadi. Va shuni ta'kidlash kerakki, bu juda ajoyib.
  Dominika shoshilinch ravishda qo'llari va yalangoyoqlari bilan tanga yig'ishni boshladi. Va u buni tez sur'atda qildi.
  Uizsel sochlarini sehrli tayoqcha bilan qirib tashladi:
  - Albatta, pul muhim. Ammo bundan ham muhimroq, sehrlar, artefaktlar, talismanlar, medalyonlar, tumorlar va boshqalar. Aks holda, siz hashamatli va hashamatli hayot kechira olmaysiz !
  Dominika rozi bo'ldi:
  - Pulga sog'likni sotib bo'lmaydi, ishoning,
  Sevgi va hurmatni pulga sotib bo'lmaydi...
  Shunday ekan, hayvon kabi janjallashmang
  Bilingki, siz vataningizni foyda uchun sotmaysiz!
  Qiz esa kafti yalang tovoni bilan binafsha tanga uradi. Va keyin uning yalang oyog'i birdan ko'z ochib yumguncha o'rdak oyog'iga aylandi.
  Dominik qo'rqib qichqirdi:
  - Bu nima jahannam!
  Nimfa markiz tabassum bilan javob berdi:
  - Bu maxsus sehrli metall, faqat oilasida Olimpiya xudolari bo'lgan odamning terisi bilan aloqa qilganda ishlaydi!
  Va Laska quvonch bilan xitob qildi:
  - Qoyil! Sizning ichingizda shunday qon bor. Shunday qilib, biz xato qilmadik.
  Dominika ming"irladi:
  - Lekin bu xunuklik! Iloji bo'lsa, panjangizni olib tashlang. Va yana oddiy oyog'imni bering.
  Nimfa boshini chayqadi:
  - Yo'q! Buni allaqachon o'zingiz qilishingiz kerak.
  Qopqonga tushgan qiz chiyilladi:
  - Qanday qilib bu mumkin?
  Weasel taklif qildi:
  - Oyog'ingiz qanday ko'rinishini xohlayotganingizni tasavvur qiling, o'ng qo'lingizning bosh va ko'rsatkich barmog'ini bosing va muvaffaqiyatga erishasiz!
  Dominik uni oldi va tanishtirdi. Keyin bosish keldi.
  Qarg'aning oyog'i o'rniga kigiz etikda va chang'i bilan oyoq paydo bo'ldi. Chang'i toshbo'ronga urilib ketganida esa yanada noqulay bo'ldi.
  Nimfa jilmayib qo'shiq aytdi:
  - bepul o'qituvchilar,
  Siz bilan behuda vaqt o'tkazdim ...
  Men qiz bilan behuda azob chekdim,
  Eng mohir sehrgar!
  Dominika xafa bo'ldi:
  - Men sehrgar emasman. Va men hali ham o'rganyapman. Ammo bilim sari yo'l hech qachon oson emas ... Ha , kinoga!
  Weasel rozi bo'lib bosh irg'adi:
  - Ha, kinoda, balki undan ham ko'proq. Va bu, albatta, bizning katta muammomiz.
  Tomoshabinlar yana to"plana boshladilar: bu kulgili manzara edi. Aniqrog'i, bu yerda har xil qizlar bor. Va buning uchun rahmat. Aktrisa qiz yana o'ylashga va oyog'ini o'zgartirishga harakat qildi. Ammo bu safar kichik bo'lsa ham, yo'llarda va radar bilan nimadir paydo bo'ldi.
  Dominika optimizmini yo'qotmasdan kuyladi:
  Hayron qolmaslikni so'rayman
  Agar sehr sodir bo'lsa ...
  Agar sodir bo'lsa, sodir bo'lsa,
  Agar sehr sodir bo'lsa!
  Nimfa tabassum qildi va ta'kidladi:
  - Ha, ovozing bilan borish uchun sehrdan foydalanish qobiliyati ham bo'lishi kerak!
  Shunda bir hobbit qiz ularning oldiga yugurib kelib, sehrli tayoqchasini aylantirib taklif qildi:
  - Keling, buni yaxshiroq qilaylik! Va bilingki, mening yarim ming yillik amaliyotim bor!
  Weasel e'tiroz bildirdi:
  - Yo'q! Uni o'zi qilsin!
  Dominika tvitterida:
  Men aqldan ozganman, aqlim yo'qolgan,
  O"zim qilaman, o"zim qilaman!
  Va qiz yana ma'qullaydigan bir narsani pichirladi. Va keyin uning oyog'i, radarli tank ko'rinishida, nihoyat o'zining nafis, avvalgi shaklini tikladi. Va bu xuddi buyurtma qilingandek bo'lib chiqdi.
  Dominika o'rnidan turib, barmoqlarini qimirlatdi. Uning kayfiyati quvnoq bo'lib, kuyladi:
  Biz qizlar dunyodagi eng kuchlimiz,
  Va, menga ishoning, siz ajoyib go'zalliklarni topa olmaysiz ...
  hojatxonaga botiramiz ,
  Va u abadiy yigirma yoshda ko'rinadi!
  Shundan so'ng, go'zallik, u katta va porloq tishlarini ko'rsatib, kuladi va kuladi.
  Dominika raqsga tusha boshladi, yalang oyoqlari havoda baland ko'tarildi. Va u kuyladi:
  Men juda zo'r sehrgarman
  Oyog'imni ursam, yiqilish bo'ladi...
  Men yalangoyoq sakrashni yaxshi ko'rardim
  Buni haqiqiy ideal deb hisoblang!
  Bu uning qo'shig'i - shunchaki ajoyib va ajoyib!
  Garchi, boshqa tomondan, bu juda oddiy va murakkab emas. Ha, qiz shundayki, siz zerikmaysiz.
  Xobbit qiz ta'kidladi:
  - Juda tez o'rganadi!
  Va u to'pig'i qimmatbaho toshlar bilan bezatilgan bilaguzuklar va har bir barmog'ida uzuk bilan bezatilgan oyoqlarini silkitdi.
  U bolaga o'xshaydi, lekin toshlar soniga, ayniqsa pastki oyoq-qo'llariga qaraganda, u yuqori martabali sehrgardir.
  Weasel qizga bosh irg'adi:
  - Sizni qayerdadir ko'rganman. Siz, tasodifan, malika Alsoumisiz ?
  Xobbit ayol bosh irg'adi:
  - Ha , shunday! Ammo bilasizmi, Markiz, Yer sayyorasidan kelgan bu qiz bilan siz hech qanday muammoga duch kelmaysiz!
  Weasel rozi bo'ldi:
  - To'g'ri! Ammo boshqacha bo'lishi mumkin emas. Afsuski, bu shunday dunyoki, u muammosiz va sarguzashtlarsiz qila olmaydi.
  Dominik qo'shishga shoshildi:
  - Sarguzashtlar va ekspluatatsiyalarsiz hayot juda zerikarli. Qalampirsiz sho'rvaga o'xshaydi!
  Malika Alsou rozi bo'ldi:
  - Ha to'g'ri! Yovuzlar shu uchun. Ulardan biri kuchli jins vakillarini o'ldiradigan vaboni qo'zg'atdi.
  Dominika xo'rsinib kuyladi:
  Siz ayollarsiz yashay olmaysiz, bu haqiqat,
  Ammo erkaklarsiz quvonch ham bo'lmaydi ...
  Bu shunday bo'lib chiqdi, bu juda yomon edi,
  Agar kuchli egasi bo'lmasa!
  Weasel rozi bo'ldi:
  - Balki! Ammo bu erda, ular aytganidek, bu ikki qirrali qilich. Bir tomondan kuchliroq jinsiy aloqa yo'q, lekin boshqa tomondan...
  Xobbit ayol tezda e'tiroz bildirdi:
  - Yo'q! Har tomondan yomon. Demak, bema'ni gaplarni gapirishga hojat yo'q. Erkaklar ham kerak.
  Dominika javob berdi:
  - Hayvonlardagi erkaklar. Aqlli odamlar uchun nimadir boshqacha.
  Weasel kulib javob berdi:
  - Ha, erkaklar uchun, albatta. Va men aytadigan hech narsa topolmadim.
  Ularning yonidan to"q sariq patli, tumshug"i zarhallangan bir necha kaptar uchib o"tdi. Qushlar juda qiziq edi. Bir tomondan shunchaki yoqimli. Ammo boshqa tomondan , ularda ta'm etishmasligi ham bor edi.
  Dominika almashtirildi:
  - Nima uchun kaptarlarning tumshug'ini zarhal qilish kerak?
  Weasel tushuntirdi:
  - Hech kim tilla qilmagan! Buning sababi shundaki, ular topaz bilan qulupnayni o'rashgan.
  Aktrisa qiz pichirladi:
  - Nima? Topaz bilanmi?
  Xobbit qiz bosh irg'adi:
  - Ha, shunday qulupnaylar bor! Nima, bilmadingmi?
  Weasel ta'kidladi:
  - U qayerdan bilardi? U bizning dunyomizga yaqinda keldi.
  Odil jinsiy aloqaning uchta vakili tezligini tezlashtirdi. Va ularning yalang'och pushti poshnalari porladi.
  Atrofda pushti, binafsha, zumraddan yasalgan matkaplarga o'xshash baland bo'yli uylar paydo bo'ldi. Va bu juda futuristik ko'rinardi. Osmonda hatto ba'zi samolyotlar ham bor edi. Aniqrog"i, olti qanotli, qorday oppoq otlar chizgan oltindan yasalgan va olmos bilan bezatilgan arava yugurib o"tdi.
  Uch qiz ham bir oz ta'zim qilishdi. Ammo, aftidan, olijanob odamning go'zalliklarga vaqti yo'q edi va triumvirat yanada ergashdi.
  Oldinda hippodrom bor edi, u ulkan stadionga o'xshardi. Bu aniq ot poygalari joyi edi.
  Markiz-nimfa taklif qildi:
  - O'quvchimizda ko'rish qobiliyati bor yoki yo'qligini tekshirishimiz kerak. Shuning uchun biz musobaqalarda qatnashamiz.
  Ippodrom atrofida kumush va to'q sariq rangli metalldan yasalgan, marvaridlar va bir nechta ko'k va binafsha toshlar bilan bezatilgan baland to'r panjarasi, shuningdek, chex oynasini eslatuvchi shisha bor edi . Va u juda chiroyli ko'rinardi.
  Va kiraverishda yon tomonlarda ikkita favvora bor edi, ular zarhal qilingan go'zal juftliklardan rang-barang samolyotlarni chiqarib tashladi: - elf bolani quchoqlagan elf.
  Ha, hamma narsa juda chiroyli ko'rinardi. Kirishda esa qorovul qizlar turibdi. Bundan tashqari, juda chiroyli va engil, kumush zirh.
  Hammasi juda ajoyib ko'rinadi. Atrofda adolatli jinsiy aloqa vakillari juda ko'p.
  Dominika Gulag arxipelagi va ayollar lageri haqidagi filmni esladi. U erdagi barcha ayollar, go'yo o'z xohishiga ko'ra, yosh, go'zal va ajoyib oyoqlarini butunlay ochiq qoldiradigan libos kiygan edilar. Xo'sh, Sibirda yoz issiq va hatto, ehtimol, issiq bo'lgani uchun, qizlar yalangoyoq edi. Bu filmni erkaklar orasida juda mashhur qildi. Va Dominika qizlarning butun qo'zg'olonini uyushtirgan isyonchi komsomol a'zosi rolini o'ynadi. Va go'zallar hatto qurollarni qo'lga kiritishdi va jangda butun NKVD polkini egallab olishdi va uni yutishdi.
  Film, albatta, ajoyib chiqdi. Yalang oyoq, jozibali, go'zal jangchilar shunchaki ajoyib ko'rinardi.
  Aytgancha, Dominika dastlab mahbuslar g'alayonini uyushtirgan Fanderaning amakivachchasi rolini o'ynashi kerak edi, ammo bunday filmni taqiqlash mumkin edi. Va u shunchaki a'lo talaba va komsomol a'zosi bo'ldi.
  Dominika qo'riqchidan qizga ta'zim qildi. To"satdan yer ostidan ajdaho sakrab chiqdi. Kichik , albatrosdan bir oz kattaroq, uchta boshli.
  U qizlarning oldiga uchib bordi va bir ovoz eshitildi:
  - Ukamni qaytarib bering!
  Nimfa markiz xo'rsinib javob berdi:
  - Bu mumkin emas, Belka.
  Bunga javoban tarozi uch quyoshda kamalakning barcha ranglari bilan yaltirab turuvchi, qanotlari ko"zda to"lqinlanadigan darajada go"zal bo"lgan ajdaho qiz bo"kira boshladi.
  - Menga uka kerak! Men uka istayman! U qayerda!
  Xobbit qiz qichqirdi:
  - Ha, o'zimiz ham erkaklarimizni bizga qanday qaytarish haqida o'ylash bilan bandmiz. Va injiq bo'lishning hojati yo'q.
  Ajdaho qiz, boladan nima olish mumkin, tinchlandi va Dominika tomon sakrab chiyilladi:
  - Bilaman, qila olasiz! Siz tanlangansiz!
  Xit qiz jilmayib, javoban kuyladi:
  - Hamma imkonsiz, ishoning, mumkin,
  Ammo bu muammoga yondashish juda qiyin ...
  Ammo, agar siz o'ynab, miyangizni charchatsangiz,
  Men chiroyli Jedi qiziga aylana olaman !
  Ajdaho qiz ko'ngli ko'tarilib, javoban chiyilladi:
  Sizning aqlingiz barmoq o'lchamida emas,
  Daho, bilasizmi, er yuzida ...
  Va meni go'zal bola kutmoqda,
  O'ralgan otda!
  Dominika o'zini kulgili va kulib yubordi:
  - Ot ustidagi ajdaho? Bu shunday ko'rinadi!
  Markiz ta'kidladi:
  tushunchasini bilmaysan !?
  Aktrisa qiz kulib dedi:
  Biz hamma joyda o'lishimiz mumkin
  Hatto amber quyosh botganda ham...
  Umuman olganda, biz erkin yashaymiz,
  Ha, bepul!
  Majoziy aytganda!
  Ajdaho qiz og'zidan chiroqni chiqarib yubordi, u zajigalka o'xshardi va chiyilladi:
  - Bu yoqimli qo'shiq. Biroq , men noma'lum Yerdan kelgan go'zal mehmon yana bir qiziqarli narsani qilishni xohlayman.
  Dominika yelka qisib, ta'kidladi:
  - Bilaman, mening ovozim tangalarni urib tushiradi . Biroq, men yana ovozimni zo'riqishim kerak! Va nima uchun? Bu erda pulni qayerga sarflash kerak?
  Markiz e'tiroz bildirdi:
  - Birinchidan, siz pulingizni ippodromdagi otlardan biriga tikib, kapitalingizni oshirishga harakat qilasiz. Ikkinchidan, bu qiz nafaqat kichkina ayol ajdaho, balki malika ham. U sizga ulkan sehrli kuchni o'z ichiga olgan uzukni beradi. Va buning uchun , menga ishoning, to'g'ri qo'shiq aytishga arziydi!
  Dominika yorqin boshini kuchli bo'yniga irg'adi va dedi:
  - Bu holatda, men sinash uchun nimadir borligini ko'raman! Bundan tashqari, qanday qilib bolani rad etish mumkin!
  Ajdaho qiz chiyilladi:
  - Men umuman bola emasman. Men malikaman va men buni qila olaman! Men sizning sayyorangizga uchaman. Va men sizning kapitalingizni yoqib yuboraman.
  Dominika qo'rqinchli xo'rsinib yubordi:
  - Va bizda sizga o'xshaganlar uchun havo mudofaasi bor! Bunga nima deysan, yirtqich?
  Ajdaho qiz ming"irladi:
  - Sizni karerlarga yuborishadi. Siz ork nazoratchilarining qamchi zarbalari ostida yalang'och va zanjirlangan holda ishlaysiz.
  Xobbit qiz bosh irg'adi:
  - Ha, u qila oladi! Bundan tashqari, siz insonsiz. Biznikilar esa... Ko"p sabablarga ko"ra, ular past darajadagi hisoblanadilar.
  Cho'chqa chiyilladi:
  - Demak, qo'shiq aytsangiz yaxshi bo'ladi! Jamoat allaqachon bu erda to'plangan va biz ham pul ishlaymiz.
  Darhaqiqat, adolatli jinsiy aloqa vakillarining olomonida shovqin ko'tarildi va qarsaklar va hayqiriqlar eshitildi:
  - Qo'shiq ayt, kichkina gul, uyalma!
  Xo'sh, odam, keling musiqa o'ynaymiz!
  Biz jannat qushining trilini tinglamoqchimiz!
  Dominika og'ir xo'rsindi va qo'shiq aytishni boshladi;
  Elfa qirg'og'i keng , tik,
  To'lqinlar sirlangan porlash bilan chayqaladi ...
  Elfiya mening ona vatanim bo'ldi,
  Bulbulning trili bizga ajoyib qo'shiq kuylaydi!
  
  Keng qayiqda, azizim va men suzib ketyapmiz,
  Zlata Val sochlarini tashladi.
  Men va mening sevgilim birga bo'lish qanchalik yaxshi,
  Timsohni qarmoq bilan tutmaslik juda achinarli.
  
  Yo'q, suv emas, sharqda shitirlaydi,
  Bizga shampanni beradigan tabiatdir.
  Bu yurt men uchun aziz onadek,
  Shoh libosida yerning saxiyligi!
  
  Oy nuri ostida marvarid kabi tomchilar
  Kumush qanotli asalarilar galasidek sachraydi...
  Bokira, sen men uchun tush ko'rgan farishtaga o'xshaysan,
  Aybsizlik yuzi bilan - eng sof Madonna!
  
  Hidi asal, sochlari ipak,
  Lablari atlasday ajralgan.
  Ishonamanki, uzoq kutilgan vaqt keldi,
  Ertaklar haqiqatga aylanadi!
  
  Lablarimiz hayajondan tegdi,
  Shirinlik shundayki, boshqa so'z yo'q .
  Ishoning, siz g'ayrioddiy go'zalsiz,
  Qur'a hal qiladi, tangani balandroqqa tashlang!
  
  Mana birin-ketin o'pishlar,
  Bo'ronli shodligimizdan xo'rsinish va kulgi.
  Ruhning muqaddasligi karub tomonidan saqlanadi,
  Tanlangan kishi gunohlar ro'yxatini idishga tashlaydi.
  
  Yo'q, bil, yer yuzida sendan ham go'zal bor,
  Ehtiros yuragimda yorqin olovdek yonadi!
  Biz eng yaxshi mamlakatda yashaymiz,
  Keling, deraza va eshiklarni kosmosga ochaylik!
  Go'zal shunday ajoyib qo'shiq kuyladi. Va har xil turdagi qizlar uning uchun qo'llarini qarsak chalishdi. Va shu bilan birga ular tangalar, shu jumladan oltin ham tashladilar. Va bu ajoyib .
  Xobbit qiz sehrli tayoqchasini silkitdi va pul o'z-o'zidan alohida qoziq hosil qila boshladi. Va ko'p rangli tangalarning butun ustuni o'sdi.
  Ajdaho qiz ham qo"llarini qarsak chaldi, so"ng uch boshidan yorqin alanga chiqarib yubordi. Shundan so'ng u injiqlik bilan dedi:
  - Bu, albatta, yaxshi, lekin etarli emas! Menga ham qo"shiq aytishing kerak!
  Dominika qoshlarini chimirib so'radi:
  - Bu juda ko'p emasmi?
  Markiz uni jim qoldi:
  - Bitta qo'shiq uchun shunday qimmatbaho uzuk olishni xohlaysizmi? Xo'sh, siz beadabsiz ! Vijdonga ega bo'ling, chunki artefakt qimmatlidir.
  Xobbit qiz chiyilladi:
  - Har bir mahsulotning o'z narxi bor. Va odatda, qimmatbaho artefakt uchun siz uchta istakni bajarishingiz yoki uchta xizmatni ko'rsatishingiz kerak. Bu qoidalar. Va nima uchun o'zingiz tushunasiz!
  Turli xil qizlarning tomoshabinlari qo'llarini qarsak chalib, yalangoyoq oyoqlarini va kamdan-kam hollarda poyabzal bilan urishdi:
  Qani, yana bir oz qo'shiq ayt!
  Biz qo'shiqlar xohlaymiz!
  zo'r bo'ladi !
  Romantikani bajaring!
  Biz sizga yaxshi to'laymiz!
  Weasel Dominika tomon bosh irg'adi:
  - Mayli, buzilib ketmang! Qani, kuyla!
  Va go'zal go'zallik uning yorqin, yorqin yelini silkitdi. U yalang'och, muskulli oyoqlarini bosib, ajoyib his va ifoda bilan qo'shiq aytdi;
  Bizning haqiqatimiz, bizning haqiqatimiz
  Imonni ko'tarishdan iborat!
  Va ertaga emas, ertaga emas,
  Va bugun Vatanni qutqaring!
  
  Biz Elfimizni hurmat qilamiz ,
  Axir u butun dunyo, dunyoni bil!
  Vatanimizning qizil bayrog'i,
  Va yorqinroq qizil yo'q!
  
  Kashshof byustni emas,
  Uning belgisi - Vatan bayrog'i!
  Biz raqib bilan mohirona kurashdik,
  Oyatda yutuqlarni ulug'lash!
  
  Bilingki, sayyorada yagona e'tiqod bor,
  Ishonch _ aziz , muqaddas elfinizm!
  Shunday qilib, baxtli bolalar kuladi,
  orkizm tubsizlikka otilishi mumkin !
  
  Har bir ritsar shunchaki bola edi,
  Yalang oyoq o'tlarda va daryolarda ...
  Ammo hozir uning qo'lida vinç bor,
  Metallni bolg'a bilan dashingly tekislaydi!
  
  Kimdir pulemyotni mashinalar bilan o'tkirlaydi,
  Xo'sh, kimdir yelkasidan o'q uzyapti!
  Qizil bayroq qizil bayroqdek hilpiraydi,
  Biz yovuz dushmanlarni hazil qilmasdan mag'lub etdik!
  
  Ota-bobolarimiz Orklinni jasorat bilan oldilar ,
  Xo'sh, biz-chi? Biz Marsga ketyapmiz!
  Biz odamlarmiz, shoxdagi makakalar emas,
  Dushmanning mushti uning ko'ziga to'g'ri keladi!
  
  Ammo biz qanday dam olishni ham bilamiz,
  Baraban chaling, karnay chaling!
  Juda yoqimli bolalar yuzlari,
  Va reytinglar to'rt va besh!
  
  Eng qiyin jang imtihoni -
  Buni boshdan kechirmaslik o'limga o'xshaydi!
  Ammo o'limda bizda mash'alli bayroq bor,
  Elfning mis temirxonasi yiqila olmaydi!
  Qiz juda chiroyli va mohirona qo'shiq aytdi va shu bilan birga raqsga tushdi va oyoqlari juda jozibali edi. Uning go'zalligini qadrlaydigan erkaklar yo'qligi juda achinarli. Va qizda bu juda katta darajada bor va jangchi o'zining ulkan bosimi va muhitini ko'rsatadi.
  Va bir necha yuzlab qizlar allaqachon yig'ilgan va ular shovqin qilishmoqda. Ular pul tashlashadi va ular yosh, yangi, ayol tanasi va qimmatbaho parfyumeriya va parfyumeriyalarning juda kuchli hidiga ega. Bu yerda boshingizni aylantiradigan ko'p narsa bor.
  Tangalarning ba'zilari keramika edi va hatto bir nechta yog'och tangalar ham bor edi , bu ajoyib edi. Ammo Yer sayyorasi uchun odatiy qog'oz pullar qandaydir tarzda ko'rinmaydi. Va bu Dominika uchun qandaydir g'ayrioddiy. Ba'zida ular qanchalik vahshiy ekanliklari haqidagi fikrlar miyangizdan chaqnadi. To'lovlar uchun elektron kartalar haqida nima deyish mumkin? Xo'sh, bu rivojlanish darajasi uchun mutlaqo ajoyib.
  Shunday qilib, kimdir qo'shiqchi qizning yalangoyoq oyog'i ostiga qaymoqli yarim yeyilgan tortni tashladi.
  Xobbit qiz tayoqchasidan chaqmoq bilan tortni urdi. Va u darhol parchalanib ketdi.
  Kichkina go'zallik ta'kidladi:
  - Boshqa bunday qilmang! Faqat pul!
  Qo'shiq kuyladi:
  - Pul topmoq! Pul topmoq!
  Zerikishni, dangasalikni unutish...
  Pul topmoq! Pul topmoq!
  Agar kerak bo'lsa, hech bo'lmaganda butun kun!
  Ajdaho qiz qanotlarini silkitib, chiyilladi:
  - Xo'sh, bu ikkinchi xizmat! Ammo artefakt uzukni olish uchun sizga uchinchisi ham kerak!
  Dominika yonoqlarini shishirdi va ishonchli ohangda dedi:
  - Agar xohlasangiz, men siz uchun yana qo'shiq aytishdan xursand bo'laman! To"g"risini aytsam, qo"shiq aytishni yaxshi ko"raman.
  Odil jinsiy aloqa vakillari bo'lgan mingga yaqin ayollarning tomoshabinlari qichqirdi va deyarli butunlay yalang'och, nafis, qizaloq oyoqlarini muhrladi:
  - Yana kuylang! Yana kuylang!
  Bravo, qoyil qol! Bravo, qoyil qol!
  Ajdaho qiz ovozini baland ko'tarib e'tiroz bildirdi:
  - Yo'q! Bunday uzukni faqat qo'shiqlar uchun bering! Bu erda u qimmatroq va shu bilan birga qiyinroq narsani qilishi kerak.
  Shiddatli pauza bo'ldi. Turli irqdagi mingdan ortiq qizlar intiqlik bilan qotib qolishdi.
  Birdan bir bola paydo bo'ldi. Ular orasida kuchli jinsning yagona vakili. U inson zotidan edi, faqat kalta shim kiygan, muskulli va yelkasida qul markasi bor edi, u taxminan o'n ikki yoshlarda edi va bir necha marta kaltaklangan edi. Yugurib kelib, chang bosgan, bolalarcha poshnalari ajdaho qiz tomon chaqnadi va u tiz cho'kib ingrab yubordi:
  - Meni ozod qilishsin! Menga lavozimimni qaytarib bering!
  Ajdaho qiz bosh chayqadi va tasdiqladi:
  - Bo'ldi shu! Agar uni elfga aylantira olsangiz, bola ozod bo'ladi!
  Dominika qo'llarini yoydi:
  - Lekin bu mumkin emas!
  Markiz-nimfa taklif qildi:
  - Bu qul bola yaqinda Oenomaus ismli ulkan imperiyaning toj shahzodasi edi. Endi esa u shayton vabosidan saqlanish uchun inson zotining o"g"li va quliga aylandi. Uni yana elf shahzoda qilib qo'ying, shunda biz butun chigalning ipini ushlay olamiz!
  . Љ 4-BOB.
  Xobbit malika tasdiqladi:
  - Bu sizning imkoniyatingiz, Dominik. Va bizniki ham. Erkaklar deyarli barchasi g'oyib bo'ldi. Bu esa toshga aylanmagan bo"lsa-da, unvon va mavqeini, hatto tanasini ham yo"qotib, inson quliga aylangan.
  Bola yengil, egilgan boshini qimirlatib:
  - Toshga aylanmasligim uchun meni har kuni urishardi! Negadir, epidemiyaga eng chidamli bo"lganlar qamchilangan bandalardir!
  Dominika qo'llarini yoyib javob berdi:
  - Ha, men uni qanday qilib haydashni bilmayman! Va shahzoda ham bola bo'lganmi?
  Qul bola bosh chayqadi.
  - Yo'q, men katta yoshli edim! Ammo u toshga aylana boshlaganida, nimfa maxsus sehrdan foydalangan. Men yosh qul bo"lib, qamchilandim. Bu menga bir necha oy, garchi og'riqli bo'lsa ham, hayot berdi. Ammo ertami-kechmi bu tugaydi. Bundan tashqari, ular meni qattiq urishlari kerak va men har kuni og'ir toshlarni ko'tarishim yoki g'ildirak aylantirishim kerak!
  Nimfa qiz bosh irg'adi:
  - Ha! Bu tosh o'latining ta'sirini qandaydir tarzda kechiktirishning yagona yo'li. Konlarda hali ham toshga aylanmagan, mehnat qilayotgan insoniyatning qul o'g'illari bor. Ammo bu kuchli jinsning yagona vakillari qolgan. Va keyin ularning ba'zilari ham toshga aylanadi va keyin changga aylanadi.
  Dominika hushtak chaldi:
  - Bu dahshatli! Umumjahon falokat! Va yashash va qul bo'lish uchun!
  Kiyimlarining hammasini tashkil etuvchi qora kalta kalta shim kiygan, terisi ostidagi muskullari ozg"in, yog" yo"qligidan ingichka bo"lib ko"ringan bolakay:
  - Ha, men shahzodaman va faqat qulman, lekin nima,
  Aslzodalar meni shunday deyishsin...
  Ular mendan qanchalik uzoq,
  Oyoq zanjiri singan bola!
  Ajdaho qiz ko'z qisib chiyilladi:
  - Shunday qilib, uni yana elf shahzodasiga aylantiring, shunda siz ajdaho sehrining qimmatbaho uzugini olishingiz mumkin!
  Dominika qo'llarini yoydi:
  - Xo'sh, jin ursin, men sehr haqida oddiy tushunchaga ega emasman va siz buni talab qilasiz! Buni, ehtimol, siz o'zingiz qilmaysiz!
  Nimfa markiz xo'rsinib dedi:
  - Balki biz ham buni qilolmaymiz ... Nima deysiz?
  Ajdaho qiz dedi:
  "U uzoq vaqtdan beri oyoqqa turdi." Va ajdaho akademiyasi tez orada yopiladi. Shunday ekan, avvaliga mast qiluvchi imtihonlarni topshirsin , keyin esa o'g'il shahzodani ko'nglini yo'qotishga harakat qilsin.
  Dominika rozi bo'lib bosh irg'adi.
  - Xo'sh, printsipial ravishda siz shunday qila olasiz ...
  Nimfa markiz bo'yniga osilgan tumorini oldi. Va u kaftlari bilan uni ishqalab, afsun kabi nimadir deb g'o'ldiradi. Ajdaho qiz tishlarini ko'rsatib chiyilladi:
  - Bu uning uchun jiddiy sinov ... Agar u ultra afsun ishlatsa, u ko'p zarar ko'rmasdan harakat qila oladimi!
  Dominika ultra afsun nimani anglatishini aniqlamoqchi bo'ldi , lekin nimfa-markiz yalang oyog'ini uzuklar bilan bezatilgan va qiz bo'ronga tushib qoldi. Go"yo qandaydir dev uni qo"liga olib, ko"tarib ketgandek bo"ldi.
  Aktrisa qiz pichirladi:
  - Qanday sakrash!
  saroyga kiraverishda qolishdi . Bu Sankt-Peterburgdagi Ermitajni eslatardi, faqat u balandroq, baland shiftli o'ttiz qavat edi. Va shuningdek, mashhur qishdan ko'ra ko'proq va go'zalroq .
  Dominika oyoqlarini yoydi, mushtlari bilan yon tomonlarini ko'tardi va xitob qildi:
  - Voy !
  Nimfa tabassum bilan tasdiqladi:
  - Ha, bu Dragon akademiyasining go'zal binosi.
  Kirish eshigi oldida yetti boshli ajdaho shaklidagi favvora oltin va er yuzida noma'lum bo'lgan yorqin to'q sariq metall bilan porlab turardi. Va har bir og'izdan osmonga oqayotgan suv oqimi bir nechta bezakli yoritgichlar nurida olmosdek porladi.
  Dominika qayd etdi:
  - Samolyotlar qanchalik baland uchishi ajoyib!
  Markiz-nimfa qisqagina javob berdi:
  - Technomagic!
  Har bir ajdaho boshining ko'zlari qimmatbaho toshlardan yasalgan va har xil rangda edi. U juda sog'lom , boy va mazali ko'rinardi.
  Turli xil shakllar va kurtaklar turlari bilan ajralib turadigan ajoyib gullarga ega toza xiyobonlar ham mavjud. Qizlarning yalang oyoqlari so'qmoqlarning silliq, yorqin naqshli koshinlar bo'ylab ta'riflab bo'lmaydigan nafislik va nafosat bilan yurardi. Ular turli yoshdagilar edi, lekin barchasi chiroyli edi, ko'pchilik qimmatbaho zargarlik buyumlarini kiyib yurishardi.
  Bu yerda asosan elflar bor edi, lekin inson qizlari, ayol trollar va hobbitlar ham bor edi. Oxirgi qizlarni odamlardan ajratib bo'lmaydi . Aytgancha, nimflar va driadlar. Kichkina va nafis oyoqlarining yalang barmoqlariga uzuk taqib yurganlari uchunmi?
  Lekin inson qizlari ham buni qila oladi.
  Dominika, ancha baland bo'yli talaba qiz talabalarga nisbatan juda katta va etuk ko'rinardi. Va bu uni juda xijolat qildi.
  Qiz nimfadan so'radi:
  - Men bu yerda muzey eksponatiga o'xshayman!
  Markiz tabassum bilan so'radi:
  - Garri Potter haqidagi filmni ko'rganmisiz?
  Dominik kulib javob berdi:
  - Ha, albatta, tomosha qilganman. Va ular hatto ushbu filmni remeyk qilishga harakat qilishdi. Xo'sh, nima?
  Nimfa ta'kidladi:
  - U erda o'g'il-qizlar bor edi. Va bu erda, ko'rib turganingizdek, o'g'il bolalar yo'q va bu uyg'unlikni buzadi!
  Dominika qayd etdi:
  - Garri Potter ham bola edi, unga bu osonroq edi. Lekin bolalar orasida kattalar bo'lish. Bu ikkinchi yil qolishdan ham yomonroq!
  Yalang oyoq qiz ularning oldiga yugurib kelganida, markiz nimadir demoqchi bo'ldi. U juda yoqimli tabassum qildi va baqirdi:
  - Siz tanlanganmisiz?
  Dominika jilmayib javob berdi:
  -Ha!
  Qiz kulib dedi:
  - Ammo siz ko'p narsani qanday qilishni bilmasangiz kerak! Misol uchun, siz ko'rinmaslik iksirini qila olasizmi?
  Aktrisa qiz xo'rsinib javob berdi:
  - Afsuski yo'q. Bu qanday ishlaydi?
  Olmos jig"a kiygan, sochlari binafsha va to"q sariq rangda bo"lgan qiz bosh irg"adi. Va u ko'ylagining cho'ntagidan shisha oldi. Men vilkani aylantirdim. U bir qultum ichdi va... g"oyib bo"ldi.
  Dominika sarosimaga tushib, safir ko'zlarini pirpiratdi. Va keyin burnimga engil chimchilashni his qildim. Keyin sochlarini tortib olishdi. Dominikaning o'tkir ko'rinishi ko'rinmas qizning yalang oyoqlari rang-barang plitkalarga qadam qo'yganini va daraxtlar va gullardan mayda chang va paxmoqlarni ko'targanini ko'rdi. Qiz juda epchil siltanib, yalang oyog'i bilan yosh yaramas qizning qulog'idan ushlab oldi.
  U qichqirdi. Va Dominika uni ko'rishga muvaffaq bo'ldi. Qiz arvoh yoki gologramma kabi shaffof bo'lib qoldi. Va u qo'rqinchli ovoz bilan qichqirdi:
  - Og'ir! Meni qo"yib yuboring, xola!
  Markiz-nimfa xitob qildi:
  - Aqlli, ha! Men allaqachon hech narsa qila olmaysiz deb o'yladim!
  Bunga javoban Dominika kuyladi:
  Agar kasal bo'lib qolsangiz, men kelaman
  Men og'riqni qo'llarim bilan tarqataman ...
  Men hamma narsani qila olaman, men hamma narsani qila olaman,
  Mening yuragim tosh emas!
  Ularga yaqinlashgan qizlar kulib yuborishdi. Bezaklarga qaramay, ularning liboslari juda qat'iy va hashamatli bo'lsa-da, bir xil uslubda ekanligi aniq edi. Garchi boshqa jihatlarda xilma-xillik hissi bor edi. Ba'zi qizlarning quloqlarida sirg'alar bor edi, boshqalari esa yo'q edi. Ba'zilar, ayniqsa, hobbit qizlar, burunlariga toshli tilla uzuklarni bog'lashdi.
  Ular buni, xususan, o'zlarini juda o'xshash bo'lgan inson bolalaridan farqlash uchun qilishdi. Dryads ham burunlari va quloqlaridagi halqalarni yaxshi ko'rardi. Etti yoshdan o'smirgacha bo'lgan go'zal qizlar shohligi. Biroq, elflar orasida balog'at yoshi va o'smirlik tashqi ko'rinishidan deyarli farq qilmaydi, xuddi hobbitlar, trollar, nimflar va driadlar kabi. Ammo Dominika kattalar va juda chiroyli qizga o'xshaydi, haqiqiy malika ifodali yuzi bilan. Balki haddan tashqari ko'kargan.
  Ha, ular hatto o'rta asrlarning olijanob xonimlaridan birini o'ynaganida, uning terisini engillashtirdilar. O'sha paytlarda qoraygan yuz kam tug'ilish belgisi hisoblangan.
  Aytgancha, nafaqat uning yuzidagi teri, balki oyoqlari ham ochildi. Uni yalangoyoq va latta kiyimda iskala tomon olib borishgan epizod bor edi.
  Hatto bir qo'shiq bor edi:
  Qabul qilish vaqti deyarli keldi
  Qirolichani yalangoyoq iskala tomon olib borishadi!
  U zargarlik buyumlari o'rniga latta kiygan,
  Oqqushning bo"yni jallodlarning qurboni!
  Ha, bu juda kulgili va hatto o'ziga xos tarzda qandaydir dahshatli ko'rinardi . Yorug'likdan keyin u qirolicha Semiramis rolida harakat qilishi kerak edi. Va bu filmlarda u deyarli yalangoyoq suratga olinmagan. Ha, bu qiziqarli rol edi. Ammo rejissyor uni yoqtirmas ekan. Juda chiroyli va asal sarg'ish. Va Semiramis roli uchun ular qora sochli keksa ayolni afzal ko'rishdi. Va Dominika qulga aylanishi kerak edi. Va u hatto issiq temir bilan markalangan edi. Va ular meni erkaklar tomonidan qo'pol ravishda paypaslashdi.
  Ha, va javonda sahna bor edi. Albatta, qamchi ko'pikdan qilingan va ular sizni u bilan qamchilaganlarida, u zarar qilmaydi. Ammo baribir, siz osilgan va qamchilanganingizda , bu yoqimsiz.
  Talaba qizlar bir-biriga yopishib olishdi. Keyin driad o'qituvchi paydo bo'ldi. U qip-qizil ko'ylak kiygan va boshqa uslubda edi.
  U Dominika tomon yurdi va qichqirdi:
  -Yangimisiz?
  Bola aktrisa yelka qisib:
  - Men buni aytmagan bo'lardim!
  O'qituvchi boshini chayqadi. Uning burnida to'q sariq rangli metalldan yasalgan va chiziqli toshli uzuk bor edi. U ham o'smir qizga o'xshaydi va yalangoyoq. Bundan tashqari, har bir yalang oyoqda uzuk bor. Va bu allaqachon sehrgarlikning ancha yuqori darajasi.
  Nimfa markiz ta'kidladi:
  - U qobiliyatli talaba, iqtidori bor!
  Dryad o'qituvchisi rangli plitka ustiga mayda tosh tashladi va buyurdi:
  - Yangisini yasang, shunda u kaftingizga uchadi!
  Dominika xitob qildi:
  - Telekinezmi yoki nima?
  Bunga javoban qizlar kulib yuborishdi. O'qituvchi baqirdi:
  - Tarqatib yubormoq! Nega ular bir joyga to'planishdi!
  Norozi xirillash va shovqin bor edi. Lekin qizlar bahslashmay, asta-sekin tarqala boshlashdi. Ammo shu bilan birga, yangi qizga qarab.
  O'qituvchi g'o'ldiradi:
  - Xo'sh, keling, tosh kaftingizga uchib ketishini buyuring!
  Dominika o'zini butunlay ahmoqdek his qilib , xitob qildi:
  - Mening kaftimga uching!
  Tosh qimirlamadi. Shunda qiz jahl bilan qichqirdi:
  - Tezroq menga uching!
  Va keyin tosh qulab tushdi va xuddi meteorit kabi qizning peshonasiga urildi. Zarba yaxshi edi, yaxshi bo'lak darhol shishib ketdi va Dominikaning o'zi hushidan ketib qoldi.
  Ketishga ulgurmagan bir qancha qizlar va ortiga qaytganlar birdaniga kulib yuborishdi. Bu kulgi esa yuzlab kumush qo"ng"iroqlarning jiringlashini eslatardi.
  Nimfa markiz qo'llarini yoyib, ta'kidladi:
  - Qobiliyatlar bor va yana qanday qobiliyatlar bor! Oddiy so'zlar bilan aytganda, sehrsiz toshni ko'taring. Hatto har bir yangi nymph yoki dryad ham buni qila olmaydi.
  O'qituvchi rozi bo'ldi:
  - Ha, u qodir! Lekin xavfli ham. Bu nafaqat erkaklarni bizga qaytarishga, balki urg'ochilarni ham o'ldirishga qodir. Bu yovvoyi kuch!
  Markiz ta'kidladi:
  - Bu qiz pardaga muhtoj olmos!
  Dominika o"rnidan turib, sakrab turdi. Uning boshi yorilib, peshonasida shish paydo bo'ldi.
  Qiz baqirdi:
  - Endi kimni o'ldirishim kerak?
  O'qituvchi jahl bilan javob berdi:
  - O'zim! Siz juda yaxshi miyangizni portlatib yuborishingiz mumkin. Men senga toshni portla, deb aytmaganim yaxshi!
  Dominika kulib javob berdi:
  - Ha, bu holda haqiqiy Xirosima bo'lardi!
  Dryad ustozi ajablanib so'radi:
  - Xirosima nima?
  Aktrisa qiz zaif bo'lmagan yelkalarini qisdi va ishonch bilan javob berdi:
  - Bu atom bombasi tashlangan, natijada ellik ming kishi halok bo'lgan va yuz ming kishi yaralangan shahar!
  O'qituvchi hushtak chaldi:
  - Voy-buy! Voy bomba!
  Talaba qizlardan biri chiyilladi:
  - Bu xola suv bosdi!
  Va yana biri qo'shdi:
  - Binafsharanglarni qulog'ingizga aylantiradi!
  Nimfa markiz e'tiroz bildirdi:
  - Men Yerda bir necha marta bo'lganman va ularning Internetiga ko'p marta chiqqanman va men Xirosimani bilaman - bu haqiqat. Va bu dahshatli, va undan ham ko'proq odamlar u erda vafot etdi va radiatsiyadan vafot etdi.
  Qizlardan biri qichqirdi:
  - Radiatsiya nima?
  Dominika shoshib javob berdi:
  - Atom yadrosidan elektron bulut uzilib, ionlashganda nurlanish paydo bo'ladi. Atomning yalang'och yadrosi molekulalararo aloqalarni buzadi va bu uzilishlar inson tanasiga ham, menimcha, elfga ham jiddiy zarar etkazadi.
  Qizlar bunga javoban qo'rqib chiyillashdi. Kichkinalaridan biri chiyilladi:
  - Ona, men radiatsiyadan qo'rqaman!
  Nimfa-markiz, ya'ni Laska, kulib javob berdi:
  - Qo `rqma! U sizni bu erga olib kelmaydi !
  Dominika aql bilan ta'kidladi:
  - Bizga radiatsiya hujum qildi,
  Endi qayerdan boshpana topish mumkin...
  Va bu erda sizda tashkilot bor -
  Qarang, bo"ynimga urishyapti!
  Shundan so'ng qiz uni oldi va raqsga tusha boshladi. Va boshqa qizlar raqsga tusha boshladilar.
  O'qituvchi barmoqlarini qisib qo'ydi . Uning og'zida hushtak paydo bo'ldi. Va bulbul trili qanday oqadi. Boshqa qizlar birdaniga olib qotib qolishdi . Qattiq qora libosda yana bir murabbiy paydo bo'ldi va buyruq berdi:
  - Qadam ba qadam!
  Qizlar bir zumda balandlikda saf tortdilar. Va ular qadamlarini o'lchab, askarlar kabi yalang oyoqlarining tagini cho'zgancha yurishni boshladilar. Va ular buni xuddi prezident qo'riqchisi kabi ularga tanish bo'lgandek qilishdi.
  Yoqut, zumrad va Yer sayyorasiga hali noma'lum bo'lgan sovuq rangli toshlar bilan bezatilgan qora ko'ylakdagi o'qituvchi:
  - Endi qo'shiq ayt!
  Qizlar yalang'och, qoraygan, kichkina va nafis oyoqlarini tamg'alab, bir ovozdan so'radilar:
  - Nima haqida kuylash kerak?!
  Murabbiy sovuq ohangda javob berdi:
  - Agar do'zax o'latiga duchor bo'lmaganida, bolalar nima haqida kuylashlari haqida!
  Talaba qizlar esa xorda va ajoyib ifoda bilan kuylashdi;
  Tun zulmatida yulduzlar miltillaydi ,
  Va kumush oyning porlashi!
  Go'zallik uning yoqimli ko'zlarini chimirdi,
  Biz u bilan abadiy unashtirilganmiz!
  
  Qip-qizil quyosh botishi ma'yus edi,
  Ammo yorqin tong otadi!
  Va shamol quvnoq, shovqinli bo'ldi,
  Kemaning yelkanlari shishib ketdi!
  
  Jonim og'ir tosh,
  Jangchining sinovlari kutmoqda!
  Va bayroq boshning tepasida uchib tursin,
  Keling, oxirigacha boraylik!
  
  mox bilan o'smaydi ,
  Burgutning tez parvozi!
  Qon qaynayotgan bo'lsa ham, shoshqaloq parvoz bilan,
  Men o'q kabi uchaman!
  
  Tollar menga ta"zim qildi,
  Qudratli Xudo nigohini burdi!
  Garchi siz mutlaqo oddiy bo'lsangiz ham,
  Men sizga jangda kuch qo'shaman!
  
  Axir siz Vatanga halol xizmat qilasiz,
  Ammo tana zaif, ruh kasal!
  Siz afsuslanmaysiz, men hayotni bilaman
  Qo"chqor shoxiga aylanib qolishimga yo"l qo"yma!
  
  O'tgan kunlarning gunohlarini yuvaman,
  O'tmishda sodir bo'lgan narsa o'tib ketsin!
  Ko'ryapsizmi, bog'da nok pishib,
  Eskiz samolyotni tasvirlaydi!
  
  Butun kuchingiz bilan Vatanga xizmat qiling,
  Dunyoda tinchlik borligini unutmang!
  To'qaylarga o't qo'ymaslik uchun,
  Hamma siz bilan yaxshi yashasin!
  
  Bunga men oddiygina javob berdim:
  Rabbim, men yer qazaman!
  Bolalar baxtdan kulishlari uchun,
  O'z xalqingizni yarashtirmasligingiz uchun!
  
  Axir, yaxshilik o'zimizga bog'liq,
  Har kim qaror qiladi - tanlov o'ziniki!
  Va sizdan Qudratli iplar,
  Siz koinotni mushtingizda ushlab turasiz!
  
  Biz ham sizni ushlab turamiz,
  Axir, Vatanni bundan muqaddas topib bo'lmaydi!
  Otish paytida barmoqlarim juda xiralashdi,
  Va biz hali yigirma ham emasmiz!
  
  G'alaba - erishib bo'lmaydigan meva;
  Zaif, qo'rqoq yoki ahmoq bo'lganlar uchun!
  Ammo askarlar barcha cho'qqilarga bardosh bera oladilar,
  kindikda olamiz !
  Keyin ular ajdaho akademiyasining hashamatli saroyida g'oyib bo'lishdi.
  Qora kiyimdagi murabbiy Dominikaga diqqat bilan qaradi va payqadi:
  - Sen juda go `zalsan. Ayniqsa, nomukammal inson zoti uchun. Bu hayratli!
  Dominika bunga javoban hayajon bilan kuyladi:
  Men mukammallikning o'ziman
  Men mukammallikning o'ziman
  Tabassumdan imo-ishoragacha,
  Hammasidan ham maqtov!
  Oh, qanday baxt
  Bilingki, men mukammalman
  Bilingki, men mukammalman
  Bilingki, men idealman!
  Qora ko'ylakdagi o'qituvchi qizga qattiq tikildi va ta'kidladi:
  - Uning ajoyib kamtarligi bor! Qanday azizim!
  Cho'chqa nimfa taklif qildi:
  - Balki tovonlarini tayoq bilan qitiqlashimiz kerakdir?
  O'qituvchi yelka qisib, unchalik ishonchsiz javob berdi:
  - Yomon fikr emas! Ammo uni ajdaho ustasiga olib borish yaxshiroqdir. Ko'ramiz, u kirish imtihonidan o'ta oladimi!?
  Markiz tabassum bilan ta'kidladi:
  - Kirish imtihonlari? Bu eng ahmoqona fikr emas, lekin uni birinchi kursda qabul qilish mumkin, bu erda u juda oddiy bo'ladi!
  O'qituvchi qattiq ohangda e'tiroz bildirdi:
  - Va bu katta yigitni etti yoshli qizlarga qo'yingmi? Ha, ular uni masxara qilishadi va chimchilashadi. Ha, va uning o'zi ham kimnidir olib, o'ldirishi mumkin. Yo'q, bu umuman biznes yondashuv emas! Keksa qizlar unga kerak va buning uchun u yuqori iste'dodni namoyon qilishi kerak!
  Weasel bosh irg'adi:
  - Mantiqiy tuyuladi!
  Dominika may momaqaymoqqa o'xshagan boshini chayqadi:
  - Kichkina qizlar bilan meni bezovta qilmang.
  O'qituvchi bosh irg'adi:
  "Unda Lady Dragon Master bilan imtihonlarni topshiring." Bunday holda siz elita kursiga qabul qilinasiz. Siz hatto alohida, chiroyli xonada, kumush likopcha va quyma olma bilan yashaysiz.
  Aktrisa qiz ajablanib so'radi:
  - Qanday, kumush likopcha bilanmi?
  Murabbiy tushuntirdi:
  - Er yuzida televizoringiz borga o'xshaydi. Faqat hozircha kamroq dasturlar bo'lishi mumkin. Xo'sh? Sizda texnologiya bor, bizda sehr bor. Ammo bu erda siz likopcha orqali ko'rishingiz mumkin, agar sizda haqiqiy sehrli mahorat bo'lsa, nima bo'layotganini.
  Dominika vahima bilan so'radi:
  - Yerni ko'ra olasizmi?
  O'qituvchi rozi bo'lib bosh irg'adi:
  - Va Yer bo'lishi mumkin ... Agar, albatta, siz juda rivojlangan sehrgar bo'lmasangiz. Men ham Internetda kezdim - bu ajoyib inson ixtirosi. Va shuni aytishim kerakki, siz otishni bilasiz. Va ular qiziqarli tarmoqni o'ylab topishdi. Hech qanday sehrsiz oddiy elektr bunga qodir ekanligi ajablanarli!
  Dominika yelka qisib javob berdi:
  - Ha, bu meni hayratda qoldirdi! Nega buni o'zingiz uchun qilmaysiz?
  Keyin nimfa markiz javob berdi:
  - Ilmiy taraqqiyot xavfli narsa. Agar bizning bombalarimiz oddiy emas, balki yadroviy bo'lsa , yana portlasa ! Shunday qilib, hech kim tirik qolmaydi va sehrli nurlanish oddiy nurlanishdan ham yomonroqdir!
  Dominika hushtak chaldi:
  - Mana ular ! Bo'lib turadi.
  Talaba qiz baqirdi:
  bunday odam kerak emas , u yovuz xola!
  Muzli ohangda murabbiy buyurdi:
  - Orqamdan yuring; Meni kuzating; menga Obuna bo'ling!
  Va u ko'chib ketdi. Uning oyoqlarida maxsus sandallar bor edi, ular barmoqlarini oldida ochiq qoldirib, unga halqalar bilan sehrlash imkonini berdi. Murabbiyning o'zi ham yosh ko'rinadi - bitta ajin yo'q, beg'ubor yuz. Ammo uning tuzilishi o'smirning yumshoq paydo bo'ladigan chiziqlari emas, balki klassik va hatto aristokratik xususiyatlarga ega bo'lgan kattalar ayolida ko'rinadi. Va ko'rinish juda qiyin.
  Dominika qandaydir unvonga ega deb o'yladi. Va, ehtimol, kichik emas.
  U unga ergashdi va markiz nimfa uning yoniga sakrab tushdi va tishlarini ko'rsatib chiyilladi:
  - Siz juda ajoyib malikasiz. Ammo peshonangizdagi bo'rtiq allaqachon tuzalib ketgan, siz tezda tuzalib ketyapsiz!
  Dominika kulib dedi:
  Kuchni kengaytiruvchi va dumbbelllar,
  Sog'lom tanada sog'lom aql!
  Shunday qilib, ular favvora yonidan o'tib, ajoyib go'zallikdan hayratga tushib, yuz metr balandlikda yettita reaktiv otildi. Keyingi darvoza, kamonchi ayolning kiraverishida va zarhal zirh.
  Ular yangi qizni boshlarini qimirlatib, yalang oyoqlarini zarb bilan kutib olishdi.
  Dominika qayd etdi:
  -Qizlarda uchta yaxshi xislat bor. Birinchisi, ularning go'zalligi, ikkinchisi, ular ...
  Va keyin javob xayolga kelmadi. Mana, ular ajdaho akademiyasi binosi ichida. Bu yerda shunday hashamat borki, uni Peterhof bilan solishtirib ham bo'lmaydi. Oltin va platinadan tashqari, Yer sayyorasida o'xshashi bo'lmagan juda ko'p turli xil metallar mavjud. Shuningdek, eng murakkab va chiroyli naqshli ko'plab qimmatbaho toshlar, bezaklar bilan qoplangan, nafis, yorqin gul kurtaklari. Bundan tashqari, devorlarda juda ko'p turli xil portretlar mavjud. Ko'pincha elflar va elflar. Ammo boshqa mavjudotlar ham bor. Ammo deyarli barcha yuz va figuralar yosh va taniqli. Yigitlar ko'pincha yalang ko'kragi bilan suratga tushishadi. Va ular qadimgi Yunoniston va Rim haykallariga juda o'xshash. Bu yerda juda ko'p narsalar bor ... Shuningdek , burchaklardan chiqadigan favvoralar ham chiroyli va mazali ko'rinadi.
  Olmos va topazlar bilan bezatilgan to'q sariq va oltin ramkali nometalllar ham ko'rinadi. Bu o'z-o'zidan juda yaxshi ko'rinadi va ko'zni quvontiradi.
  Dominika uning tosh bo'shlig'i deyarli g'oyib bo'lganini mamnuniyat bilan ta'kidladi. Va u yana chiroyli va oltin sochli . Va shunday qiz ...
  Sochlari shunchalik yorqinki, uning bo'yalmaganiga kam odam ishonadi. Ammo bu uning tabiiy rangi. Va bu uning yosh yuzining bronza taniga juda mos keladi.
  U olijanob qonli qiz, maymundek goh sakrab turadi.
  Akademiyaning o'zi esa Versal saroyidan sovuqroq. Shuning uchun unga yaqinlashishga harakat qiling.
  Dominika uni oldi va kuyladi:
  Saroylar go"zallari bizni vasvasaga soladi,
  Erkinlik hech qachon almashtirilmaydi!
  Erkinlik hech qachon almashtirilmaydi!
  Va uning yalang oyoq barmoqlari poldan olmos toshini olib, balandroqqa tashladi. U uchib o'tdi, lekin nimfa barmoqlarini qisib qo'ydi va olmos uning ochiq kaftiga tushdi.
  Dominika qayd etdi:
  - Buni aql bilan qilding!
  Cho'chqa chiyilladi:
  Makakadan ham chaqqonroq
  Buqadan qattiqroq...
  Va hid hissi itnikiga o'xshaydi,
  Ko'z esa burgutnikiga o'xshaydi!
  Murabbiy qattiq ohangda ta'kidladi:
  - Endi pastga tushamiz .
  Dominika duduqlandi:
  - Yoki, aksincha, ko'tarilish yaxshiroqmi?
  U boshini chayqadi:
  - Pastda yer osti stadioni bor. Agar siz elitaga kirmoqchi bo'lsangiz, u erda o'z mahoratingizni ko'rsatasiz!
  Aktrisa qiz tortinchoqlik bilan so'radi:
  - Agar imtihonlardan o'ta olmasam-chi?
  Domla qattiq gapirdi:
  - Va keyin siz qul bo'lasiz. Siz filmlarda qullarni o'ynagansiz va bu nima ekanligini bilasizmi?
  Dominika kulib javob berdi:
  - Bugun qiz yalang'och qul,
  Va ertaga shunchaki ajoyib ma'buda!
  Va u, aslida, hech qanday qiyinchiliksiz zavqlana boshladi.
  Shunday qilib, ular marmar zinapoyadan tusha boshladilar. Va bu xuddi do'zaxga tushishdek edi.
  Dominika filmlarda qanday qilib jodugar o'ynaganini esladi. Uni zanjirda ko"tarib, qo"llarini shiftga bog"lab qo"yishdi. Va bu haqiqatan ham og'riyapti. Va tomirlarni siqadi. Qizning qoraygan, muskulli tanasi og'riq va taranglikdan ter bilan qoplangan. Va keyin zanjir chiqariladi. Va u bir zum yengillik sezdi va pastga tushdi. Va polda keskinlik bor.
  Va Dominika uning bo'g'imlari va elkasidagi jahannam og'rig'idan qichqiradi. Ha, siz buni his qilishingiz kerak.
  Nimfa qizning yuzi qiyshayganini ko'rib , ta'kidladi:
  - Qul bo'lish shart emas. Siz kichik guruhda talaba bo'lishingiz mumkin.
  Dominika kuldi va ta'kidladi, qo'shiq aytdi, o'zini, katta yoshli qizni va aktrisani masxara qildi:
  Birinchi sinf o'quvchisi, birinchi sinf o'quvchisi,
  Bugun sizning bayramingiz...
  Bu ajoyib va qiziqarli vaqt,
  Maktab bilan birinchi uchrashuv!
  Laska ta'kidladi:
  - Kulgili emas! Siz bizning sehrli qobiliyatlarimizni hech qachon orzu qilmagansiz!
  Dominika agressiv javob berdi:
  - Bizning texnologik yutuqlarimizni orzu qilganmisiz? Bitta vodorod bombasi sizning barcha sehrlaringizni o'chiradi.
  Qora kiyimdagi ustoz shunday dedi:
  - Maqtanishning hojati yo'q . Bu yaxshi emas!
  Dominika javob berdi:
  - Bu maqtanish emas, balki faktlar bayoni. Yuz megaton quvvatga ega vodorod bombasi yuz kilometr radiusdagi barcha hayotni yo'q qilishga qodir. Bu nima ekanligini tasavvur qila olasizmi?
  Nymph tasdiqladi:
  - U yolg'on gapirmayapti! Odamlar haqiqatan ham shunday ajoyib halokatli qurollarga ega. Va eng muhimi, uni nishonga etkazishga qodir raketalar ham mavjud.
  O'qituvchi tishlari orasidan ming'irladi:
  - Afsuski, erkaklardagi o'lat Yerga ta'sir qilmagan. Sizniki kabi tajovuzkor erkaklar yashashga loyiq emas!
  Dominika bahslashmadi, bosh irg'adi:
  - Ba'zida men ham shunday deb o'ylayman.
  Nymph qayd etdi:
  - Odamlar ham har xil. Ularning hammasi yomon, deb o'ylamang. Garchi, qaysi odamlar ko'proq, yomon yoki yaxshi, siz bir qarashda aniq ayta olmaysiz!
  Dominika juda g'amgin ko'rinadigan tabassum bilan ta'kidladi:
  yomonlari ko'proq bo'ladi . Yoki hatto juda yomon!
  Nymph tasdiqladi:
  - Bu ksenofobiya! Sizga o'xshamaydigan hamma narsaga nisbatan nafrat kuchayganda. Ammo buni misol sifatida qabul qilmaslik kerak.
  Dominika qayd etdi:
  - Mayli, siyosat haqida gapirmaylik. Mening maqsadim - sayyoradagi kuchli jinsning barcha vakillarini qutqarish ... Ya'ni , sizning koinotingizda. Va bu sayyoradan ham ko'proq !
  Weasel muloyimlik bilan javob berdi:
  - Bu sayyora emas, hatto katta, lekin u ham koinot emas. Bu juda katta sayyora va koinot o'rtasidagi narsa. Lekin men begona o'tlarga kirmaslikni afzal ko'raman ...
  Murabbiy uning sochlari ostidan chiqqan o'ziga xos quloqlarini silkitdi va dedi:
  - Nima bo'lganda ham, nafaqat biz, balki boshqa ajdarlar va ajdarlar akademiyalari ham bor, ular erkaklarni qutqarish yo'llarini qidirmoqdalar, iloji bo'lsa, ularni qaytarib beringlar.
  Dominika qichqirdi:
  - Cho'kayotgan odam somonlardan changalladi! Va bu haqiqatan ham g'isht ...
  Nimfa markiz taklif qildi:
  - Balki yaxshiroq qo'shiq aytishingiz kerak, tushish ancha uzoq!
  Aktrisa qiz bosh irg'adi:
  - Ha, roziman , metrodan ham salqinroq!
  Va Dominika oltin barg bilan porlagan boshini qimirlatib, kuyladi:
  Urushda yosh va balandlik yo'q,
  U qizlar va o'g'il bolalarni tenglashtiradi!
  Sukutda baxtni istamaganlar,
  Kim bundan ham balandroq uchishni xohlaydi!
  
  Biz chopamiz, otamiz va kesib o'tamiz,
  Biz uchun iymon bor - Vatanga xizmat!
  Albatta, qilich bo'lib xizmat qilish yaxshidir,
  Jangda qat'iy g'alaba qozonish uchun!
  
  Xotinlarimiz uchun yana nima muhimroq?
  Albatta, uni nafaqat to'shakda oling!
  Siz burgut ersiz, achinarli chumchuq emas,
  Uylarimiz yonib ketmasligiga intiling!
  
  Bu shiddatli jang, biz uning kelayotganini ko'ramiz,
  Qo'shin suzib ketmoqda, ommani sanab bo'lmaydi!
  Ammo temirchilar kuchli qalqon yasadilar,
  Bo'kirish va yovuz o'qlar bizni qo'rqitmaydi!
  
  Va biz birga yig'ildik, legion,
  Nayzalar kuchlilar qo'lida mahkam ushlangan!
  Hech bo'lmaganda halokatda dushman bo'l,
  Kindikdagi medallar emas, qabrlar kutmoqda!
  
  Biz to'qnashdik , lekin qizlar hidlaydi,
  Qo'llardagi qilichlar chaqmoqdek porlaydi!
  Bunday kuchli qizlar, qattiq ko'rinish,
  yulduzlarning ham hasadiga Jedi !
  
  , qirollar nima deb o'ylashgan ?
  Ammo hozir "ayiqlar" yugurmoqda!
  Biz Rossiyaning muqaddas jangchilarimiz,
  Har qanday jangchi, qiz yoki yigit!
  
  Biz ularni haydab chiqaramiz va asir olmaymiz,
  Ozod odamlar baxtsiz qullar chiqarmasligi kerak!
  Biz shag'al qarg'a bilan muomala qildik,
  Vatan manfaati shaxsiy manfaatlardan ustun!
  Ha, qo'shiq zaif emas va jangchining ovozi ajoyib.
  Tushish tugallandi va endi har xil turdagi uchta qiz: elf ustozi, marquise nimfa va odamning qo'zg'atuvchisi katta er osti stadioni hududida o'zlarini Lujnikidan kam emas va ehtimol undan ham ustunroq qilishdi.
  Unda har xil qurilmalar, baland shift va yuz minglab tomoshabinlar uchun stendlar, baxmal, marvarid, tilla bilan bezatilgan stullar, hatto eng qimmat mehmonlar uchun olmos va boshqa toshlar ham bor edi.
  Shu bilan birga , u deyarli bo'sh edi. To'g'ri, markazda grossmeysterning o'zi va akademiya rahbari, ajdaho gertsoginyasi de Montserrat bor edi.
  Kamalakning barcha ranglariga bo'yalgan etti boshli juda chiroyli ayol. Va u juda chiroyli, shunchaki ajoyib ko'rinadi, ayniqsa uni filmda emas, balki haqiqatda ko'rsangiz.
  Dominika joyidan qo'shiq kuyladi:
  Baland osmon, uzoq masofalar,
  Jasur haqida qo'shiq tinglang Akmale ...
  U yovuz ajdaho, u yerni qutqardi,
  Va bu ritsar osmon nurini tark etdi!
  Yana qo'shiqlar kuylanadi...
  Mana, ajdaho gertsoginyasi de Montserrat Yerixo karnaylari kabi qo'rqinchli ovoz bilan gapini bo'ldi:
  - Ko'ryapmanki, siz juda beadab qizsiz, tilingiz odam bo'yniga osongina o'ralib qoladigan uzun halqaga aylanadi.
  Dominika begunoh tabassum bilan javob berdi:
  - Men sizni xafa qilmoqchi emasdim. Shunchaki, men qo"shiq aytishni juda yaxshi ko"raman. Akmal esa shunchaki ertak bolasi, bolalar filmidagi kino qahramoni. Buni juda jiddiy qabul qilmang!
  Etti boshli urg'ochi ajdaho, taxminan kattaligi Ikki o"rindiqli yaxshi hujumchi samolyot, kuldi va ta"kidladi, uning yettita boshi bir vaqtning o"zida gapiradi, go"yo ular miyalari turlicha bo"lishiga qaramay, bir butunni tashkil qilgandek:
  - Va siz aqlli va jasur va shu bilan birga topqirsiz. Hech bo'lmaganda sehrli narsa qila olasizmi?
  Dominika bunga javoban hajviy qo'shiq kuyladi:
  O'qituvchilar sovg'asi,
  Ular men bilan vaqt o'tkazishdi ...
  U men bilan behuda azob chekdi -
  Eng mohir sehrgar!
  
  Aqlli o'qituvchilar
  Men diqqat bilan tingladim ...
  Mendan so'ralmagan hamma narsa
  Men buni qandaydir tarzda qildim!
  . Љ 5-BOB.
  Qul bola va sobiq shahzoda Oenomausga yana og'ir g'ildirakni aylantirish topshirildi. O"n bir-o"n ikki yoshlar atrofida charchoqni bosib, yalang oyoqlarini o"tkir toshlarga qo"ygan bola don maydalab o"tirardi. Ikki elf qiz bolaning yalang'och, muskulli beliga taxminan teng oraliqda urishdi. Negadir, bu qulning mavjudligi toshga aylanishdan ozod qildi. Ammo yosh qul o'g'il bolalarning dam olishiga yo'l qo'ymaslik kerak va ularni qattiq va kuchli urish kerak.
  Va shunga o'xshash , to'liq holdan toygan qul uxlab qolguncha. Va shundan keyin ular uni qayta tarbiyalaydilar, ochlikdan o'lmasligi va ishlashga kuchga ega bo'lishi uchun ovqatlantiradilar. Va ular yana jilovlaydilar.
  Bu hayot beradi, lekin faqat juda og'riqli. Xuddi hayot davomida do'zax kabi, faqat tana yosh va sog'lom, fikrlar boshda va ong aniq. Ammo bu uni yanada kamsituvchi va og'riqli qiladi. Og'riq va charchoqni biroz bo'shatish uchun sobiq shahzoda, hozir esa qul Oenomaus o'z tasavvurini ishga soldi;
  Jang ajdarlaridagi qaroqchilar ekipaji o'lja qidirib bulutlarni aylanib chiqishadi. Chiroyli, muskulli yosh elf Oenomaus aqlli kostyum kiygan, qirmizi lak bilan porlayotgan etiklar va olmos shporlari bilan o'zining uch boshli yirtqich hayvonini boshqaradi. Jamoaning qolgan qismi esa ajoyib qizlardan iborat. Bular mushakli, tanli, yalangoyoq, barcha kiyimlari ko"kragi va sonlarida qimmatbaho toshlardan yasalgan marjonlar. Va har bir kishi, albatta, faqat yorqin sochli moda modellari. Ular bir oz kichikroq va faqat bitta boshli ajdarlarni o'rnatdilar .
  Albatta, u erkak, kuchli jins va uning jamoasi adolatli jinsiy aloqa vakillaridan iborat. Va unga boshqa erkaklar kerak emas.
  Shunday qilib, faqat erkak kapitanning poyabzali bor va uning yoqimli qo'l ostidagilari jangda ertakda aytilmaydigan va qalam bilan tasvirlab bo'lmaydigan narsalarni yalang, nafis oyoqlari bilan qilishlari mumkin! Go'zallar halokatli kuch bilan portlovchi moddalarni tashlashga, xanjar, bumerang yoki zaharli ignani tashlashga qodir.
  Yosh shahzoda Oenomaus zavq va shodlik bilan kuyladi:
  Boy, albatta, kuladi,
  Mamoningni, to'la qorningni silkit!
  Va bizning taqdirimiz og'riq bilan o'lishdir,
  O"lim hammani kuzatib turibdi, o"roq tutgan kampir!
  
  Va biz o't ustida yugurishni xohlaymiz,
  Axir, biz hali ham, aslida, shunchaki bolalarmiz!
  Ammo bola ikki baravar qullikni his qiladi,
  Sayyoramizdagi hech bir qamoqxonada erkinlik yo'q!
  
  Biz kurashishimiz kerak, bu taqdir,
  Agar birodarni o'ldirish kerak bo'lsa, o'rtoqni o'ldir!
  Qodirga duo qilishdan foyda yo'q,
  Qullar kimning gunohlari uchun jazo oladi?
  
  Arenada qon, zindonda axloqsizlik bor,
  Yalang oyoqlarimni kalamushlar tishlab olishdi!
  Ochko'z shahzoda ho'kiz oyog'i bilan masxara qiladi,
  Uni o'zi yuborish kerak!
  
  Omon qolish uchun o'ldirish kerak,
  Siz ham ruhda, ham o'lik tanada azob chekasiz!
  Zodagonlar qashshoqlik jasadlarini ziyofat qiladilar,
  Hidi o'ldi, faqat bo'r zarbasi qoldi!
  
  Ammo baribir, iroda ruhini sindirib bo'lmaydi,
  Yigitning xayolida Vatan jonli!
  Qo'shin suiiste'mol bilan abadiy Elflarga keladi,
  qilmishlari uchun yerga tashlaymiz !
  
  Shunda pul xaltasi titraydi ,
   Kim Vatanning sharbatini siqib chiqardi!
  G'alaba qozonish uchun bizga yorqin aql kerak,
  Agar siz qo'rqoq bo'lsangiz, hatto xudolar ham kuchsizdir!
  
  Mana, qilichning tebranishi, boshi uchib ketdi,
  Jallod birdan qurbonga aylandi!
  Qanday qilib iblis to'satdan qozondan qochib ketdi,
  Shunday qilib, g'azab katta yurakdan chiqariladi!
  
  O'ylashning hojati yo'q, yorug'lik elflari zaif,
  Xalqimiz hech kimga bosh egmagan!
  do'zaxdan kelganlarni tobutlar kutadi ,
  esa likopchadan choy ichishga mehribonmiz !
  Chiroyli qo'shiq va uning ajdaholar jamoasi ajoyib. Shunday qilib , o'ng qo'lda suzib yurib , mis-qizil sochli, shamolda proletar bayrog'i kabi hilpiragan elf qiz xitob qildi:
  - Jiddiylashish vaqti keldi, oh havo qaroqchilari shahzodasi !
  Enomai tabassum bilan bosh chayqadi:
  - Albatta! Biz shu uchun tug'ilganmiz!
  Qizlar xorda, hamjihatlikda, sakrab-sakrab, rivojlangan mushaklaridan haykaltarosh qilib o'ynab kuylashdi:
  Biz kambag'almiz, biz kambag'al qaroqchilarmiz,
  Biz juda, juda afsusdamiz ...
  Biz karvonlar uchun osmonga idishlar qo'ydik,
  Lekin ular bizga axloqni singdirmagani uchun!
  Jangchilar esa yanada hayajon va hayajon bilan kuylashdi va ularning ovozlari to'la-to'kis bulbulning trillariga o'xshardi:
  Qaroqchilarga ilm kerak emas
  Va nima uchun bu aniq ...
  Bizning oyoqlarimiz va qo'llarimiz bor,
  Lekin bizga boshimiz kerak emas!
  Shu payt sarg'ish-binafsha sochli qiz shivirlab hushtak chaldi:
  - Oldinga ol! O'ng tomonda butun havo qalleoni bor!
  Qizlar xorda kuylashdi:
  Eh ma , okean ustida, eh ma , ajdarlar nazoratda,
  Eh onam , ajoyib boylikka qarang...
  Biz qonunlarga ahamiyat bermaymiz, biz yangi tartib qurmoqdamiz,
  Qilich ostida zaif va ahmoq bo'lib o'lish!
  Shahzoda Oenomaus buyurdi:
  - Xo'sh, qizlar, taqdirimiz o'g'irlik qilsa, o'g'irlik qilamiz!
  Va keyin butun bir ajdaho suruvi hujumga oshiqdi. Ular o'z maqsadlari sari yugurishdi.
  Galleon katta va chiroyli kema edi. Og'irligi va turli xil tovarlar bilan to'ldirilganiga qaramay, sehr tufayli u atmosferada silliq suzib yurdi. Shamol esa bu galleonning yelkanlarini uchirdi.
  Enomai kemaning yelkanlari juda yorqin va chiroyli naqshlarga ega ekanligini ta'kidladi. Va bu, aytaylik, juda zo'r . Ayniqsa, chiqayotgan quyosh paydo bo'lganida.
  Galleondan ular o'qitilgan ajdarlarni boshqarayotgan qaroqchilar to'dasini payqashdi. Va jamoa bu haqda shov-shuv qila boshladi. Unda ham ko"pchilikni to"n kiygan go"zal qizlar va cho"ri yigitlar tashkil qiladi. Ular faqat suzish sandiqlarida edilar, faqat bir nechta yosh qullarning to'pig'i va bilaklarida oltin va kumush bilaguzuklar porlab turardi.
  Jangchi qizlar yanada dabdabali bezatilgan edi. Lekin, shuningdek, yalangoyoq, xuddi o'n ikki-o'n to'rt yoshli o'g'il bolalar kabi, muskulli, chiroyli, lekin ko'kragi va yelkasida qul markalari bilan.
  Faqat bitta jangchi qizning oyoqlarida nafis etiklar bor edi. Ko'rinishidan, u bu erda eng muhimi va kapitan. Oltin kukunga sepilgan kabi ko'rinadigan sochlar bilan shunday go'zal sariq.
  Va uning qanday yoqimli yuzi bor. Tana esa platina, safir, zumrad, topaz, yoqut, agat va olmosdan yasalgan zirhlar bilan qoplangan. Bundan tashqari, qimmatbaho toshlar eng chiroyli ranglarning ajoyib bezaklarida joylashtirilgan. Atirgullar, lolalar, makkajo'xori gullari, unut-me-nots, mimozalar, pion va boshqalar bor.
  Uning hashamatli zirhlarida barcha gullar boshqacha va bittasi ham takrorlanmaydi.
  Qaroqchi shahzoda Oenomaus o'zida yorqin tuyg'ularning to'lqinini his qildi va xitob qildi:
  - Xo'sh, rostdan ham shunday go'zallikni mayib qilib o'ldirish mumkinmi! Men qalbimga bunday gunohni ko'tarolmayman.
  Olovli qizil sochli sherik ta'kidladi:
  - Lekin shuning uchun biz qaroqchilarmiz! Axir... gunohsiz qaroqchilik qilish mumkin emas.
  Yana biri tabassum bilan dedi:
  Ha, haqiqatan ham yaqinlaringizni o'ldirish qiyin,
  Axir, elf , ishoning, baxt uchun tug'ilgan ...
  Ammo agar siz qaroqchi bo'lsangiz, pichoq - ona,
  Qonsiz, yomg'irsiz va abadiy yomon ob-havosiz!
  Qizil soch ham ta'kidladi:
  - Bular, albatta, go'zal qizlar va o'g'il bolalar, lekin ular bizning elf zotimiz emas, balki odamlar irqidan! Qarang, zo'r , ularning quloqlari shakliga.
  Oenomaus hayron bo'ldi:
  - Odamlar shunchalik go'zal va yoshmi?
  Olovli jangchi bosh irg'adi:
  - Bo'ldi shu! Sehr-jodu yordamida ular abadiy yoshlikni oldilar. Va endi bu o'g'il bolalar erta o'smirlik yillarida qolib ketishdi.
  Ular endi har doim yosh va itoatkor bo'lishadi.
  Yosh shahzoda kuyladi:
  Sayyoradagi barcha elflar, odamlar,
  Doim do'st bo'lish kerak...
  Bolalar doimo kulishlari kerak.
  Va tinch dunyoda yashang!
  Bolalar kulishlari kerak
  Bolalar kulishlari kerak
  Bolalar kulishlari kerak -
  Va tinch dunyoda yashang!
  Sariq elf taklif qildi:
  - Variant bor! Ular tomondan eng yaxshi jangchi va biz tomondan eng yaxshi yoki eng zo'r jang qiladi. G'alaba qozongan taqdirda, ular o'ljani biz bilan baham ko'rishadi va mag'lubiyatga uchragan taqdirda, yutqazgan jangchiga aylanadi . yo qul, yo murda!
  Oenomaus ta'kidladi:
  - Bu mantiqiy! Men jang qilishga tayyorman!
  Ajdaho ustidagi qizlar galleonni o'rab olishdi. Ular tezroq; katta kema chaqqon suruvdan qochib qutula olmadi.
  Ammo galleonda qurol bor edi. Va ular ularni yo'naltira boshladilar va tayoqlar hatto chekishni boshladilar.
  Oenomaus momaqaldiroqli ovozda dedi:
  - Men duelni taklif qilaman! Havo qaroqchilarining odatiga ko'ra. Bir jangchi siz tomondan, biri bizdan. Yukingizning yarmini g'olibga berasiz. Va mag'lubiyatga uchragan taqdirda , yutqazgan bilan xohlagan narsani qiling . Biz sizni bezovta qilmaymiz.
  Qimmatbaho zirhli gulli kapitan qiz javob berdi:
  - Ajoyib! Biz bu taklifni qabul qilamiz! Men kurashaman! Va siz kimni xohlasangiz, nomzodingizni qo'yasiz!
  Elf shahzoda Oenomaus qat'iyat bilan aytdi:
  - Men sizlarning orangizda kuchli jins vakillarining yagona vakiliman. Shuning uchun men kurashishim kerak!
  Qizil sochli yordamchi tajovuzkorona dedi:
  - Men bundan yomon jangchi emasman! Men jang qilmoqchiman!
  Va u yalangoyoq, nafis, juda chaqqon, kobraning tanasi kabi harakatchan oyog'ini silkitdi.
  Yosh jangchi e'tiroz bildirdi:
  - Biz kapitanmiz, kurashamiz!
  Qimmatbaho zirhli qiz bosh irg'adi va tabassum bilan dedi:
  - Markiz de Diana, xizmatingizda!
  Yosh elf ishonch bilan javob berdi:
  - Shahzoda Oenomaus! Jangga tayyor!
  Va yosh jangchi juda epchillik bilan kemaga sakrab chiqdi va uzun, ingichka qilichini sug'urdi.
  Lady de Diana ham pichog'ini tortib, tabassum bilan so'radi:
  - Nega shahzoda birdan qonxo'r qaroqchiga aylandi?
  Oenomaus bunga qat'iy javob berdi:
  - Bu uzoq hikoya. Lekin men qonxo'r qaroqchi emasman, balki olijanob odamman! Va bu farq qiladi.
  Markiz tabassum bilan javob berdi:
  - Men seni o'ldirmayman, sen mening shaxsiy qulim va asir bo'lasan. Men seni tiling bilan oyog"imning yalang oyoqlarini yalab, menga zavq bag"ishlayman!
  Oenomaus kulib javob berdi:
  ham seni o'ldirmayman ! Bunday oyoqlarni tilingiz bilan qitiqlash ham yoqimli. Ammo siz jiddiy jangchi bo'lsangiz ham, mening mag'lubiyatimni kutmaysiz!
  Diana katta tishlari bilan kengroq tabassum qildi va javob berdi:
  - Ko'raylikchi! Nafaqat men, balki boshqa qizlar ham seni asirga mindiradi. Biz esa sizni qiynoqqa solamiz va urib o'ldiramiz. Keling, bu holatda qanday tabassum qilishingizni ko'rib chiqaylik!
  Qaroqchi shahzoda bunga javoban kuyladi:
  Taslim bo'lmang, taslim bo'lmang, taslim bo'lmang
  Dahshatli yirtqich hayvon bilan jangda qo'rqmang ...
  Tabassum, tabassum, tabassum -
  Bilingki, hamma narsa ajoyib va yaxshi ko'rinadi !
  Markiz juda mamnun bo'lib bosh irg'adi:
  - Siz quvnoq yigitsiz! Siz ajoyib hazil bo'lardingiz. Balki sizni malikaga ham beraman. Va bu kulgili bo'ladi!
  Oenomaus jahl bilan javob berdi:
  - Bekor gaplar yetarli. Keling, jang qilaylik!
  Qurolli qiz akkumulyator tagidan sakrab tushib, hamkasbiga hujum qilgan. Oenomaus uni kutib oldi, zarbalarni qaytardi va hatto javob berdi, go'zalning qulog'ini kesib tashladi. U orqasiga sakrab tushdi va panter tabassum bilan ta'kidladi:
  - Va siz yomon emassiz. Men rohibaga o'xshab sizni shahzoda deb o'yladim!
  Qiz esa, elf emas, uning odam qulog'i bor. Ammo Oenomaus - elf. Odamlar va elflarning umumiy bolalari bor - yarim zot . Lekin ular odatda haromlar deb ataladi . Va ular ikkalasini ham yoqtirmaydilar.
  Markiz qiz yana hujum qildi. U qilichlar bilan murakkab kombinatsiyalarni amalga oshirdi. Uning pichog"i esa dovuldagi tegirmon qanotlariday miltilladi, sakrab tushdi va yana aylana boshladi. Va u hujum qildi.
  Katta imperiyaning vorisi bo'lmagan shahzoda uning ko'kragiga kuchli zarba berdi. Va u zirhni teshdi. Qon hatto sachraydi. Va qizning yaralangani aniq edi.
  U orqaga qadam tashladi va pichirladi:
  - Xavfli yirtqich bola!
  Edmond kamtarona tabassum bilan javob berdi:
  "Men yirtqich hayvon bo'lishim mumkin, lekin men bolalikdan yiroqman!"
  Diana kulib, yana hujum qildi. Uning ichidan qip-qizil qon tomayotgan bo'lsa ham. Va u paluba bo'ylab tarqaldi.
  Qizil sochli malika ta'kidladi:
  - Men darhol uning boshini kesib tashlagan bo'lardim! Men qoplarni tortmagan bo'lardim.
  Markiz kapitan pichirladi:
  - Va men sizga shunday imkoniyat bera olaman!
  Oenomaus bunga javoban jangchining qo'li ostiga qilich bilan urib, payini kesib tashladi. U qurolni o'ng qo'lidan tashladi, lekin darhol chap qo'lidan oldi . Va u go'yo bu qarama-qarshilikdagi vaziyatning bekasidek yirtqich tirjaydi.
  Yigit ta'kidladi:
  - Siz jasur qizsiz! Ammo keyin siz xafa bo'lasiz. Taslim bo'lganingiz yaxshiroq!
  Diana xitob qildi:
  - O'lamiz, lekin taslim bo'lmaymiz!
  Qizil sochli qaroqchi chiyilladi:
  Siz bizni hurmat qilishingiz kerak, bizdan qo'rqishingiz kerak,
  Ayol qaroqchilarning ekspluatatsiyasi cheksizdir ...
  Nur elflari har doim qanday kurashishni bilishgan,
  Va sayyora biz uchun aqldan ozgan!
  Va bunga javoban qahqaha, juda yorqin va jiringladi. Hammasi juda ajoyib va hissiyotli ko'rinardi.
  Va Diana yana hujum qildi. U chap qo'li bilan o'ng qo'lidan ko'ra yomonroq harakat qilmadi. Bu juda chiroyli, nafis harakatlar edi. Qolaversa, kapitan-markiz etiklarini yechdi, uning kichkina, nafis oyoqlari yalang'och bo'lib qoldi. Bu esa uning epchilligini oshirdi.
  Oenomaus ta'kidladi:
  - Va yalangoyoq sizga mos keladi, aziz go'zallik!
  Diana pichirladi:
  - Yalang poshnalarimni o'pasan!
  Jang juda tajovuzkor edi. Markiz g'azab bilan hujum qildi va xuddi xonimning muxlisidek qurolini ko'tardi. Va bu juda chiroyli bo'lib chiqdi. Keyin uchi Oenomausni elfning silliq, tuksiz, qizg'ish yonoqlari bo'ylab tirnadi.
  Yigit ta'kidladi:
  - Siz zo'rsiz!
  Diana bosh irg'adi:
  - Ha, men zo'rman! Va yana tebranish va burilish.
  Qizil sochli qaroqchi baqirdi:
  - Uni uring! Uni o'ldir!
  Oenomaus tabassum bilan javob berdi:
  - Qodir Tangrining amri - o'ldirmanglar?
  Olovli qiz javob berdi:
  - To'liq ma'noda - yovuz qotillik qilmang!
  Qaroqchi shahzoda ming"irladi:
  - Demak, yaxshi qotillik qilish mumkinmi?
  Qizil sochli qiz tasdiqladi:
  - Bu mumkin emas, lekin kerak!
  Bu orada yaralangan kapitan qiz yana hujum qilishga urinib, juda yaxshi harakat qildi. Va u Oenomaia qo'li va yelkasiga tirnadi.
  Diana baqirdi:
  - O'zingizni yomon his qilasiz! Seni o"ldiraman, kuchukcha!
  Oenomaus javoban qo'shiq aytdi, hujumlarni to'xtatdi;
  Biz janglarda o'lmas shon-sharafni bilamiz,
  Qo'rquvni bilmay, jasorat bilan choping!
  Qilich bizga katta yutuqlarda yordam bersin,
  Dushmanni mag'lub qiling - boshqa hech narsa muhim emas!
  
  Biz hech qanday shubhasiz dengizda suzib ketamiz,
  Qaroqchi va bo'ron, bo'ron hech qanday to'siq emas!
  Xotira avlodlar qalbida qoladi,
  Dushman mag'lub bo'ldi - bu butun mukofot!
  
  Go'zallik sizga ishtiyoq bilan muhabbat beradi,
  Ertaga esa jallod iskala kutmoqda!
  Hayotingizni filibuster bilan bog'lash xavfli,
  Fortune zarlarni injiq tarzda tashlaydi!
  Va oxirgi so'zda, qaroqchi shahzoda qilich bilan markiz qizning qo'lini urdi va qurol uning rangpar qo'lidan tushib ketdi.
  Diana tabassum qildi va yalang tovonini Oenomai iyagiga qaratdi. Qiz esa bemalol aylanib yurdi. Yigit uni ko'tarib, keyin pastga tashladi. Diana kemaga qulab tushdi va hayratda qoldi. U chindan ham o"rnidan sakrab tushmoqchi bo"ldi, lekin etikning uchi iyagiga tegdi va qiz kuchli zarbadan butunlay hushidan ketdi.
  Oenomaus qo'llarini yuqoriga ko'tardi va xitob qildi:
  - G'alaba!
  Qizlar va yalangoyoq yigitlar ekipaji orasidan shovqin-suron eshitildi. Va jangchilar o'z qullari bilan tiz cho'kdilar.
  Qizil sochli jangchi ta'kidladi:
  - Negadir bu juda oson bo'lib chiqdi! Bu qiyinroq bo'ladi deb o'yladim.
  Oenomaus ming"irladi:
  - kurka o'yladi va sho'rvaga tushdi!
  Qiz kulib kulib dedi:
  Elflar haqida o'ylamang
  Vaqti keladi, o'zingiz tushunasiz...
  Ular sizning ma'badingizda o'q kabi hushtak chaladi,
  Va qiz jangga butunlay yalangoyoq yuguradi !
  Qizil bosh taklif qildi:
  -Keling, qul bolalarni tayoq bilan yalang poshnalariga uramiz. O'ylaymanki, ular buni yaxshi ko'radilar!
  Oenomaus ko'z qisib, dedi:
  - Sizningcha, bu ularga yoqadimi? Garchi o'g'il bolalarning qo'pol tagliklari, ehtimol, tayoq og'rig'iga unchalik sezgir emas.
  Qizil sochli qaroqchi ta'kidladi:
  - Asosiysi, bizga yoqadi! Bizga o'xshagan qaroqchilarga chiroyli o'g'il bolalarni qiynash juda yoqimli!
  Aqlli to"n kiygan, bilaklari va to"pig"ida zargarlik buyumlari kiygan go"zal qiz baqirdi:
  - Men markizning yordamchisi sifatida kurashni davom ettirishga tayyorman! Va o'ljaning ikkinchi yarmini yetkazib bering!
  Yong'in qaroqchisi baqirdi:
  - U meniki! Men u bilan jang qilaman! Bu aniq.
  Enomai rozi bo"lib bosh irg"adi:
  - Mantiqiy! Hammasini yolg'iz olib ketish men uchun emas. Men siz uchun eng muhimi bo'lsam ham.
  Qizil sochli jangchi e'tiroz bildirdi:
  - Tenglar orasida boshliq yo'q. Va men qurolsiz jang qilishni taklif qilaman.
  Tunikdagi jangchi shunday dedi:
  - Qurolsizmi? Qo'rqmaysizmi, elf?
  Yong'in qaroqchisi qat'iy javob berdi:
  - Bo'rilardan qo'rqish uchun o'rmonga bormang!
  Tunikli qiz, bu yoqimli asal sarg'ish, muloyim ohangda so'radi:
  - Maftunkor yigit biz uchun qo'shiq aytsin. O'ylaymanki, lirik narsa va boshqa qizlar meni qo'llab-quvvatlaydi.
  Ikki tarafdagi go"zallar bir ovozdan chiyillashdi:
  - Xush kelibsiz! Sizning qo'shiqlaringiz o'pkamizning eng yuqorisida bo'lishini xohlaymiz!
  Oenomaus tabassum bilan kuyladi:
  Endi qanday qilib eslayman, nurli nurli yuz,
  Qarash yuragimga xanjardek sanchdi!
  Olovli shamol oqimlarida yondim,
  Siz bunga javoban jim qoldingiz!
  
  Ovozing naqadar go'zal va musaffo
  Men sizning erkalashlaringizning cheksiz sharsharasiga ishonaman!
  sensiz nafratli hayot kerak emas ,
  Va endi abadiy nur meni yoritadi!
  
  Siz cheksiz sevgi ma'budasisiz,
  Ajoyib nurga to'la okean!
  Muz kishanlarini sindirib, hazil qilib,
  Sensiz men tongni ko'rmayman!
  
  Yuzing quyosh kabi porlaydi,
  Koinotda boshqa go'zal figuralar yo'q!
  Ehtiros tuyg'usi dovul kabi qamrab oladi,
  Siz bilan abadiy bo'lish baxtdir!
  
  Qalbimdagi og'riq bo'ron kabi shiddatli,
  Va ko'kragimdagi olov shafqatsiz yonadi!
  Men seni yaxshi ko'raman, sen bunga mag'rur qaraysan,
  Muz bo'laklarga aylanib, yuragingizni buzadi!
  
  Cheksiz yulduzli okeandagi chiroqlar orasida,
  Sen va men burgutlardek osmonga uchdik!
  Va lablaringiz yoqut bilan porlaydi,
  muloyim va ishtiyoq bilan bir narsa aytishdi!
  Va qarsaklar shundayki, go'zallar shunchaki zavqdan bo'g'ilib qolishadi. Lekin shu payt qizlardan biri baqirdi:
  - Bu erga ikkita jangovar fregat kelayapti!
  Oenomaus g'amgin tabassum bilan ta'kidladi:
  - Xo'sh, siz aynan shu narsani xohlaganmisiz? Sizga qiziqarli jang kerak edimi? Shunday qilib, siz uni olasiz!
  Qizil jahl bilan dedi:
  - Ularni chaqirdilar! Askarlar bilan kreyserlar. Va endi siz yalang poshnalaringizga zarbalar bilan qutula olmaysiz!
  Durbin bilan qaragan qiz shunday dedi:
  - Kemalarda orklar bor. Bu esa bizni jiddiy sinov kutayotganini bildiradi.
  Oenomaus mantiqiy ravishda qayd etdi:
  - Ammo biz dushmanlarimizni vijdonimizga zarar etkazmasdan o'ldirishimiz mumkin. Go'zal jangchilarga qo'l tekkizsangiz, yuragingiz tom ma'noda qon ketadi!
  Yashil sochli qiz aytdi:
  - Bizning ajdaholarimiz fregatlardan tezroq. Bizning ketishga vaqtimiz bo'lishi mumkin!
  Qaroqchi shahzoda qat'iy dedi:
  - Bizning lug'atimizda qochish degan so'z yo'q!
  Qaroqchi qizlar esa hayot-mamot jangiga shay bo"lib, jahl bilan kuylashdi;
  Biz ayriliq, qayg'uga to'la dunyoda yashayapmiz...
  Askar yolg'iz qolganda nima qilishi kerak ?
  Xudolar biz uchun haqli ravishda shafqatsizlarcha qaror qildilar -
  Bu odam chakkalarini kul rangga aylantirmoqda!
  
  Koinot sevgiga juda shafqatsiz,
  Ayriliq ko'z yoshlari shalola bilan oqardi...
  Rahm-shafqat tush kabi izsiz g'oyib bo'ldi,
  Va hayot yumshoqliksiz toshga o'xshardi!
  
  Cho"lda muzlab, muz issig"i bilan yonmoqda.
  Yuragimni zanglagan zanjir qanday o'rab oladi!
  Va ajralish yomg'iri tomdagi kasrlar kabi uradi -
  Cho'ntaklar bo'sh, faqat mis qoldi!
  
  Ammo jangchining jasoratiga ishonish ilhomlantiradi,
  Qudratli Xudo, bilasizmi, qattiq va'da qildi!
  Va u biz uchun issiq may oyida barglar kabi bo'ladi,
  Biz unib chiqqanimizda, biz tongni kutib olamiz!
  
  Sayyoramizni baxtli qilishni xohlaysizmi?
  Shunday qilib, har birimiz bulbul kabi ulug'vor kuylaymiz?
  Keyin eng shirin asal jo'ka daraxtidan hosil bo'ldi -
  Gigantlar qalbida yolg'onga chek qo'yaylik !
  
  Xudoni aldashning hojati yo'q, ishoning,
  Qaysi birimiz qo'rqoq va bechora ekanligini ko'rib turibdi !
  Qurbonlik uchun Rabbiyning ma'nosini bering,
  Buning ajab emas, odamlar, men sizga qaytaraman!
  
  bizni onlayn tutdi ,
  Qotilliklar qayerda tugashini hech kim bilmaydi.
  Yahudo chirigan aspenga osilgan -
  Va iymon keltirganlar uchun - dafna toji!
  
  Har qanday odam yaxshiroq bo'lishi mumkin
  Bizning tanlovimiz ongli ravishda - Masihga intilishdir.
  Ammo ba'zida qon ko'lmaklari bor,
  Hech bo'lmaganda va'da bor - men tez orada kelaman!
  
  Oh, dunyo, sizda qancha zo'ravonlik bor,
  Go'yo biz tinch yashay olmayapmiz !
  Xotin askarning tobuti ustida yig'ladi,
  Hayotning nozik ipi qanchalik nozik!
  
  Qon to'kish bizning chaqirig'imiz emas -
  Men sevishni, Vatan jannatini berishni xohlayman!
  Nega bu jazo hammamiz uchun?
  Javob: butun boyligingizni kambag'allarga bering!
  
  Najotni pulga sotib olish mumkin emas,
  Chunki Xudo uchun oltinning narxi yo'q!
  Yakshanba kuni siz cherkovda ta'zim qilasiz,
  Burgutlar kabi qanotli bo'lish uchun!
  
  Va vaqt keladi - Xudoning Shohligi keladi,
  Yovuz va yirtqich zulmat tugaydi!
  Ruhiy iroda halok bo'ladi, la'nati qullik,
  Va mamlakat baxtning buyukligiga aylanadi!
  Bunday ilhomlantiruvchi qo'shiqdan so'ng, ajdahodagi qaroqchilar qizlar orklar - hidli va tukli ayiqlar bilan to'la katta fregatlarni olib, bostirib kelishdi.
  Qizlar noxush maxluqlarga qaraganda kamroq edi, lekin ular ancha chaqqon va epchil edi.
  Va keyin savdo kemasida bo'lgan qizlar ham qaroqchilar tomonida jangga kirishdi. Shuningdek, qul bolalar qurollarni qismlarga ajratishga shoshilishdi. Bu odamlar va elflarning abadiy tarixiy dushmanlari - orklarga qarshi juda ta'sirli birligi.
  Oenomaus ham jangga qo'shildi. Yigit bir vaqtning o'zida ikkita qilichni silkitib, tegirmonni boshqarib, orklarning boshini kesib tashladi. U sherning g'azabi bilan jang qildi.
  Va uning yonida qizil sochli . Qizning yalang tovoni orkning iyagiga tegib, jag'ini sindirdi. Va keyin ork yiqildi va shoxlari uning qorniga tegdi . Va bu qiyin jang edi.
  Oenomaus jasorat bilan kurashadi. Bu yerda u qilichlari bilan kapalakni yelpig'ichdek tutadi va karamdek dumalab yuradigan boshlarini kesib tashlaydi.
  Yosh shahzoda qahramonlik mo"jizalarini ko"rsatib, ishtiyoq bilan kuyladi:
  Agar mushtingiz kuchli bo'lsa -
  Bu siz hayotda birinchi bo'lishingizni anglatadi!
  Va keyin o'rtoq kambag'al emas,
  Uning qalbi oltin va nervlari po'latdan!
  
  Ammo eng muhimi, ishoning, bu kuchli aql,
  hayvondan sovuqroq .
  Hayotda g'amgin bo'lsang,
  Shunda quvnoq kulish sizni yaxshi ko'radi!
  
  Avtomatik qo'shimcha, bilish, mushtga kuch,
  Chunki u bilimga to'la, Nou-xau!
  Ammo kuchni ahmoqning qo'liga berishga harakat qiling ,
  Shunda siz faqat mukofot sifatida azoblanasiz!
  
  Bir paytlar to"qmoq bilan ovga chiqishgan,
  Qalin teriga qarshi kamon, o'qlarning qaltirashi...
  Ammo ular tiyinlar ketgan joyda chervonets yasadilar,
  Va galaktikaga sakrash juda oson!
  
  Ta'lim yaxshi bo'lsa ham -
  Lekin jasoratga ega bo'lish ham qiziq...
  Va nayzaga teng, u chiselga aylanadi,
  Biz esa Vatanga juda halol xizmat qilamiz.
  
  Ammo yovuz zo'ravonlik og'ir xochdir,
  Bizning jang maydonimiz qonga to'lgan ...
  Nima uchun Qudratli Xudo azob-uqubatlardan keyin yana tirildi?
  Askarlarning harbiy yig'ini kuchaytirilishi uchun!
  
  Qizning ko'z yoshlari tushmoqda - uning sevimli do'sti yiqildi,
  Ona ingrab duo qiladi, o"pkasi bilan faryod qiladi...
  Derazadan tashqarida muzlab qoldi, kamin esa o"chdi,
  Mana, kelishgan yigit yer ostiga ko'milgan!
  
  Oh, shafqatsiz taqdir, qanday yomon taqdir,
  Bokira Maryam , sizning yaxshi tabiatingiz qayerda?
  Erkak tezroq turmush qurishni xohladi,
  Va endi shamol qarag'aylar ostida chang urmoqda!
  
  Hayot baxtli bo'ladi - bu yaxshi bo'ladi,
  Olma pirogi asal ko'knori urug'iga aylanadi...
  Yirtqich dushman chang va changga aylanadi,
  Haqiqiy omad ostonadan oshib ketsin!
  
  Hammasi Elfda, otish esa Farsda,
  Keling, yulduzlarga to'la gulchambarni mushtga yig'amiz!
  Va salom bolalar, faqat yuqori sinf,
  Va dahshatli ghoul olovga tashlandi !
  
  Pulemyot allaqachon tanish bo'lib qoldi - o'qlar oqimga to'kilmoqda,
  Dushman esa charchagan, xohlagani nol edi!
  Agar g'alaba qozonsangiz, boy bo'lasiz,
  Yong'inni kim qo'ygan bo'lsa, oxiri faqir bo'ladi!
  Bu juda o'tkir va chaqqon qilichlarning tebranishi bilan qo'shiq va katta kurash. Va zarbalar xuddi asfaltda bo'lgani kabi boshlarga tushadi. Va ko'plab orklar allaqachon o'ldirilgan. Va jangda qul yigitlar. Ularning hech biri o'n to'rt yoshdan katta ko'rinmaydi, ammo ularning barchasi mushakdir. Qul yigitlarning ozg"in tanasi mehnat bilan qotib qoladi. Va qo'pol, qo'pol poshnalar doimo orklarning iyaklariga tegib, jag'larini sindirib turardi.
  Qiz kapitan o'ziga keldi. Va u o'tirdi. Uning ikkala qo"li og"ir yaralangan - paylari kesilgan. Xo'sh, bu halokatli emas, sehrli va jodugarlik iksirlari yordamida zararni tiklash mumkin. Ammo bu kamida bir necha soat davom etadi. Bu orada u jang qila olmaydi.
  Va yordam beradigan hech kim yo'q - barcha qizlar va o'g'il bolalar jangda va ular vahshiy g'azab bilan jang qilishadi. Bu shunday shafqatsiz kurash.
  Diana qimirladi, xayriyatki, uning oyoqlari yalang va nisbatan buzilmagan edi. Kapitan qiz maymundek chaqqon barmoqlari bilan birinchi yordam to'plamini qidira boshladi. Yaralarni davolaydigan va juda og'ir bo'lgan iksir va universal balzam mavjud. Qolaversa, nega oyoq-qo'llarini o'rab, balzam va iksir bilan moylagandan keyin jangga qo'shilmaslik kerak?
  kuchli va zaharli narsalarni tashlashingiz mumkin . Va bu juda ajoyib va halokatli bo'lar edi.
  Diana ishonchli harakat qildi. Va uning oyoqlari juda yalang'och va chaqqon. U istaksiz ravishda etik kiygan, faqat uning maqomini ta'kidlash uchun. Bir nechta yorug'lik va abadiy yoz mavjud bo'lgan dunyoda oyoqlaringiz sovuq his qilmasligi uchun emas, balki go'zallik uchun va na qul, na qul ekanligingizni ta'kidlash uchun poyabzal kerak emas. Va bu mantiqiy ...
  Bu erda bolalardan biri yalangoyoq, orkning burniga o'tkir igna tashladi. Va u zaharning bir qismini qabul qilib, muzlab qoldi va bir zumda vafot etdi.
  Qul bola hayajon bilan qo"shiq aytdi, boshqa cho"rilar ham unga qo"shildi, ular odam edilar va odamdek kuyladilar:
  Endi, agar koinotda muammolar mavjud bo'lsa,
  Bu hech qanday narxda sodir bo'lmaydi ...
  Siz endi o'zgarishni xohlamaysiz
  Erkak nima istayotganini bilmaydi!
  
  Va u erda kuchli kuchga ega Chernobog bor,
  Buyuk Zot umumbashariy kuchga ega ...
  U odamning peshonasiga beradi,
  Inson zoti butunlay yovvoyi bo'lib qolmasligi uchun!
  
  Ha, Qudratli Irq Uni yaratgan,
  Shunday qilib, odamlarda rivojlanish uchun sabab bor ...
  Shunday qilib, odam bir vaqtning o'zida hamma narsani xohlaydi,
  Va odamlar qattiq kurashishni o'rgandilar!
  
  Jangchi yovuzlikni yengganday,
  O'sha Rod inson manfaati uchun yaratilgan ...
  U ruhlar va tanalar uchun yaxshilik to'kdi,
  Jang qilishni o'rganish hech qachon kech emas!
  
  Qudratli Xudo nimani xohlaydi?
  Elfni tiz cho'ktirishga jur'at etmasliklari uchun ...
  Yovuz taqdir hukmronlik qilmasligi uchun,
  Shunday qilib, yuzlab avlodlar rivojlansin!
  
  Ha, Chernobog odamlar uchun rag'batdir,
  Dangasalik, turg'unlik bo'lmasligi uchun...
  orkshista bo'ling sindirish ,
  Orklin atrofida do'stona shaklda yuring!
  
  Agar qiyin bo'lsa, yo'qolmang,
  Vatan boshiga musibat tushsa...
  Rod buni chiroyli va oson bajaradi,
  Faqat odamlarni harakatga keltirish uchun!
  
  Chernobog esa sizning katta akangiz,
  qattiqqo'l bo'lsada , seni cheksiz sevadi...
  Siz eng katta ballga ega bo'lasiz
  Qachon siz Elfga abadiy xizmat qilasiz!
  Orklar katta yo'qotishlarga duch kelishdi, ularni qizlar ham, o'g'il bolalar ham kesib tashladilar. Va hatto Diana qo'llari o'ralgan holda jangga kirdi. Va ularning yalang oyoq barmoqlari orklarning bo'yniga tegib, arteriyalarini kesib tashlagan ustara pichoqlarini tashladi. Va har xil tomoq va boshqa narsalar. Va bu juda ta'sirli ko'rinardi.
  Va keyin Diananing yalang oyog'i siqilgan o't bilan no'xat tashladi. Va shu zahotiyoq general boshchiligidagi o'nlab orklar otilib, fregatning yon tomoniga uchib ketishdi. Bu, albatta, ulkan halokat va jigarrang va xunuk ayiqlarning o'limidir.
  Oenomaus tabassum bilan dedi:
  - Biz bir qondanmiz: siz va men! To'g'rimi?
  Diana do'stona tabassum bilan javob berdi:
  - Biz birlashganimizda, biz yengilmasmiz! Inson va elf kuchdir va bu juda g'ururli tuyuladi!
  Qizlar bosimni oshirdilar. Omon qolgan orklar qo'pol parashyutlardan foydalanib, qanotli fregatlardan sakrab tusha boshladilar. Ba'zi parashyutlar og'ir vazni tufayli yirtilib ketdi va katta ayiqlar toshdek yiqildi, lekin toshbo'ronlardan farqli o'laroq, ular chinqirib , juda iflos qarg'ishdi!
  Diana tvitterda:
  Yaxshi ayol bo'lish oson emas,
  Mehribonlik balandlikka bog'liq emas!
  Oenomaus o'zining o'tkir va uzun qilichlari bilan yana bir tegirmon olib, ulkan ayiq kapitanining boshini kesib tashladi. U bochka kabi paluba bo'ylab dumalab o'tib, qonni sochdi. Va yosh shahzoda kuyladi:
  Qon yana daryodek oqdi,
  Sizning raqibingiz juda qattiq...
  Lekin shaytondan qo'rqma,
  Va yirtqich hayvonni zulmatga qaytaring!
  . Љ 6-BOB.
  Etti boshli ajdaho gersoginyasi va shu bilan birga Sehrgarlik akademiyasining buyuk ustasi pichirladi va so'radi:
  Voyaga etgan odamning balandligiga ko'tarilib, kamida bir daqiqa havoda osib qo'yishingiz mumkinmi ?
  Dominika kulib javob berdi:
  Men qila olaman, lekin men buni boshqacha qila olaman
  Shudring orasida yalangoyoq yuguring...
  Qiz qurbaqa kabi sakraydi -
  Bu hammadan farqli narsani anglatadi!
  Ajdaho gersoginyasining og"zi ochilib, undan olov yonib ketdi. Olov o'tib ketdi va go'zal qizning yalang'och, pushti, tovonining nafis qiyshaygan oyoqlarini juda alam bilan kuydirdi.
  Va Dominik qichqirdi, lekin darhol jag'ini mahkam siqdi. Va uning ko'kragi og'ir ko'tarildi. Yaxshi urdi, hatto pufakchalar ham darhol shishib ketdi. Qadimgi inkvizitorlar uni qiynoqqa solgandek edi.
  Qiz baqirdi:
  Siz uchun hali ham Lancelot va King Artur bor!
  Ajdaho gertsogi baqirdi:
  Bu yana kim bilan meni tahdid qilishga jur'at etasan?
  Nimfa markiz javob berdi:
  - Bular inson folkloridan qahramonlar. Ular siz uchun mutlaqo xavfsiz, Janobi Oliylari!
  Ajdaho urgʻochi baqirdi:
  - Ha mayli! Endi sizda amaliy vazifa bor, kuygan oyoqlaringizni davolang. Bu amalda juda foydali va hayotda bir necha marta foydali bo'ladi.
  Dominika kuchli jilmayib, kuyladi:
  - Va bir, ikki, uch va besh!
  Takrorlashdan charchamayman...
  Xuddi shu narsani aytish
  Bu siz uchun suvni loyqa qilish uchun etarli!
  Grand Master Dragon ta'kidladi:
  - Va u bema'ni qiz. Balki uning tovonini qovuribgina qolmay, oyoq barmoqlarini ham sindirib qo'yish mumkinmi?
  Nimfa markiz ta'kidladi:
  - Sabr qilish kerak, ey gersoginya. Ehtimol, bu qiz bizning kuchli jinsiy aloqani saqlab qolish uchun yagona imkoniyatdir. Va erkaklarni qaytaring!
  Ajdaho urgʻochi baqirdi:
  - Bu ahmoqlik! Cho'kayotgan odam somonni ushlaydi, siz esa odam qizining tovonini ushlaysiz . U hech qanday maxsus qobiliyat ko'rsatmadi.
  Nimfa markiz e'tiroz bildirdi:
  hech qanday sehr va sehrsiz o'z buyrug'i bilan toshni ko'tarishga muvaffaq bo'ldi va bu juda qimmat!"
  Montserrat gersogligi kulib javob berdi:
  - Ha, u mashhur tarzda peshonasini shikastlagan. To'g'ri, endi hech qanday iz yo'q. Va bu odamlar uchun odatiy emas.
  Weasel tasdiqladi:
  - Uning o'ziga xos va tanlanganligi darhol ayon bo'ladi! Va bu alohida, samimiy va nozik yondashuvni talab qiladi.
  Ajdaho gertsogi birdaniga yetti bosh bilan bosh irg'adi:
  - Ha, samimiy va o'zgacha yondashuv... Balki katta hurmat belgisi sifatida uning tovonini tilim bilan yalashim kerakdir!
  Dominika xijolat tortdi va ishonch bilan javob berdi:
  - Yo'q, tilingizni ishlatmaganingiz ma'qul! - Va u kutilmaganda yuzini yanada shirinroq qilib qo'shib qo'ydi. - Garchi til, shubhasiz, tananing eng kuchli qismidir. U millionlab qo'shinlarni harakatga keltirishga qodir!
  Nimfa markiz taklif qildi:
  - Unga oddiy topshiriq bering. Masalan, u mushukni o'ziga yaqinlashtirib, xirillasin, keyin qaytib ketsin!
  Mana, binafsha libosdagi, qo'lida sehrli tayoqchali ilgari jim bo'lgan ayol trol e'tiroz bildirdi:
  - Yo'q! Biz uning mushukchani qiynashiga yo'l qo'ymaymiz. Menga sehrli tayoqchalar bilan jang qilganingiz ma'qul. Bu haqiqatan ham jiddiy imtihon va samarali sinov bo'ladi!
  Va u safir, binafsha va nilufar olmoslar bilan bezatilgan sandalining tovonini muhrladi.
  Ajdaho gertsogi javob qaytardi:
  "Ajam qiz uchun Dragon Akademiyasi ustasi bilan jang qilish juda qiyin." Siz bilan jang qilish qiyin edi, hatto bu juda tajribali va tajribali Laska!
  Ayol trol kulib dedi:
  - Ayniqsa! Bundan keyin hatto O'lmas Koschey ham undan qo'rqmaydi!
  Shunda Dominika xitob qildi:
  - Nima, sizda o'lmas Koschey bormi?
  Ajdaho gertsogi bosh irg'adi:
  - Albatta, bor, lekin u uzoq shohlikda uzoq mamlakatlardan uzoqda. Lekin bu yomon iflos hiyla bor !
  Xit qiz tabassum bilan qayd etdi:
  - Yoki u o'latni keltirib chiqargandir? Barcha erkaklarni o'ldirish va urg'ochilaringizni qo'lga olish uchun!
  Ajdaho gertsogi javob qaytardi:
  - Zo'rg'a! Bizda ayollar erkaklarnikiga qaraganda o'n baravar ko'p. Va o'lmas Koshchei armiyasini tashkil etuvchi orklar va goblinlar orasida, aksincha, urg'ochilarga qaraganda o'n baravar ko'p erkaklar bor va ular ancha katta va kuchliroqdir. Nega u o'z fuqarolarini va qo'shinlarini yo'q qilishi kerak!
  Dominika qayd etdi:
  - Ammo o'lat Koshcheyning o'ziga ta'sir qilmaydi?
  Ayol trol bosh irg'adi:
  - Ha, unga biron bir jangovar sehr ishlamaydi. Hech qanday qurol olmaydi. Hatto sizning vodorod bombangiz ham uni yo'q qila olmaydi. Mana shunday mohiyat!
  Xit qiz qayd etdi:
  - Lekin uning tuxumida, igna uchida o'lim bo'lsa kerak!
  Ajdaho gertsogi momaqaldiroqli ovoz bilan javob berdi:
  - Bu unchalik oddiy emas! Agar Koshcheyning o'limini topish juda oson bo'lsa, u uzoq vaqt oldin tirik bo'lmagan bo'lardi. Shunday qilib, u shunchalik ko'p asrlikki ...
  Nimfa markiz uning uchun javob berdi:
  - Sizlar hali ham daraxtlarga sakrab yurgansizlar, lekin u allaqachon o'z kuchiga ega bo'lib, taxtga o'tirdi. Bu qanday mavjudot ekanligini o'ylab ko'ring!
  Dominika uni oldi va kuyladi:
  Maymunlar yuz yasaydi
  Va ular shoxga o'tirishadi ...
  Hali ham bema'ni
  Bizning ota-bobolarimiz bor edi!
  Ayol troll ta'kidladi:
  - Albatta, Koshchei ham gumon qilinmoqda. Va o'lat boshlanganda, u, albatta, birinchi bo'lib gumon qilingan. Bu, qaysidir ma'noda, yovuzlik o'qining boshidir. Yuz boshli erkak ajdaho kabi , ajdaholarning eng ulug'i, imperatorlarning imperatori va yovuz. Ammo bu yirtqich hayvon ham tosh bo'lib, parchalanib ketdi. Ammo Koschey hech bo'lmaganda la'nat beradi! Qolaversa, ular jinlar shohi Iblisdan ham gumon qilishdi... Jinlar ruhlar, ular toshga aylana olmaydilar.
  Ammo jinlar qandaydir tarzda yashirinishdi. Va go'yo ular g'oyib bo'ldi!
  Bunga javoban Dominika kuyladi:
  Jin xitob qildi, yo'q, ishoning, qizlarning kuchi bor,
  Va g'oyib bo'ldi ...
  Va keyin ajdaho go'zallikka e'tiroz bildirdi ,
  Yugur, iltimos!
  Markiz de Laska shunday dedi:
  - Jin ham yaxshi, ham yomon. Ular kuchli, ammo imkoniyatlari cheklangan. Ammo nazariy jihatdan, agar erkaklar yoki ayollardan biri jin imperatori Iblisdan erkak irqini yo'q qilishni so'rasa va bizning koinotimizdagi bu eng buyuk kuchga kuch beradigan qudratli halqani topsa, u bunga sabab bo'lishi mumkin!
  Dominika bosh chayqadi:
  - Bu allaqachon bir narsa! Biz Qodirlik uzukini topishimiz kerak. Va keyin biz hamma narsani tuzatamiz.
  Ajdaho urg"ochi kulib yubordi, uning ovozi momaqaldiroqdek edi. Va keyin u javob berdi:
  - Bitta uzukni topish juda qiyin. Chunki u butun galaktika bilan taqqoslanadigan hududda kuch beradi. Bundan tashqari, agar sizning koinotingizda yulduzlarning noyob joylashuvi tufayli galaktika deyarli bo'sh bo'lsa, demak bu erda trillionlab aqlli mavjudotlar va ko'plab shohliklar yashaydigan hudud. Va aftidan, uni hali hech kim topa olmadi, chunki bizning ertak olamining imperatori bo'lmagan!
  Dominika kulib so'radi:
  - Xudoyim bormi?
  Markiz-nimfa javob berdi:
  olamlarda shunday Oliy Xudo, Yaratuvchi bormi yoki yo'qmi, hozirgacha hech kim bilmaydi. Hatto o'lmas Koschey. Ammo past darajadagi xudolar bor . Lekin ular shundayki, ulardan unchalik foydasi yo'q va undan uzoqroq turish yaxshiroqdir. Umuman olganda, Xudo so'zi juda ko'p ma'nolarga ega. Shunday qilib, eng yuqori jinlar xudolarga kuch jihatidan tengdir.
  Ayol troll ta'kidladi:
  - Bizda ham dinlar bor, lekin ularning foydasi kam. Aytgancha, sizniki kabi. Endi, koronavirus bo'lganida , cherkovlar haqiqatan ham bo'sh edi va ibodatlar kimgadir yordam berdi yoki tutatqi ularni viruslardan himoya qildi. Nega sizlar tiz cho"kib, ta"zim qilib, evaziga nimadir so"rasam bo"ladi, deb o"ylayverasizlar!
  Dominika agressiv javob berdi:
  - Lekin men Xudoga ham, xudolarga ham ishonmayman! Men esa bunga ahamiyat bermayman. Lekin men oldin elflarga ishonmasdim va ularni ertak va insoniy ixtiro deb hisoblardim. - qiz yalang kaftini tosh lavhaga urib, davom etdi. - Va endi men elflar, ajdarlar, trollar, nimflar borligini ko'rmoqdaman, nega Xudoga va farishtalarga ishonmaslik kerak? Bundan tashqari, ko'p milliardlab odamlar Qodir Tangriga ishonishadi va deyarli faqat kichik bolalar, lekin ularning hammasi emas, ajdarlar va elflarga jiddiy ishonishadi.
  Markiz Laska kulib:
  - Bilaman! Bu qiz kichkinaligida Dunno haqidagi multfilmni tomosha qilgan va aslida hovlidan sehrli tayoqchani qidira boshlagan. Va u har bir novdani tekshirdi. Boshqa bolalar esa uning ustidan kulishdi. Darhaqiqat, hatto erta yoshda ham ko'pchilik sehrli tayoqchalar ertak ekanligini tushunishadi!
  Dominika qayd etdi:
  - Ammo sizning dunyongizda sehrli tayoqchalar bor!
  Ayol trol bosh irg'adi:
  - Albatta bor! Va omon qolish uchun siz ulardan qanday foydalanishni o'rganishingiz kerak bo'ladi !
  Ajdaho urgʻochi baqirdi:
  - Hoziroq! Unga sehrli tayoqcha bering, ko'ramiz, bu juda o'tkir va dadil qiz nimalarga qodir!
  Dominika kuyladi:
  Hayron qolmaslikni so'rayman
  Agar sehr sodir bo'lsa!
  Agar bu sodir bo'lsa, sehr sodir bo'lsa!
  Laska ta'kidladi:
  - Xo'sh, u yoqimli emasmi? Bunday sehrgar!
  Ayol trol sehrli tayoqchasini o'ng qo'liga mahkamroq olib, silkitdi. Va Dominikaga chaqmoq tushdi. Ammo aktrisa qiz so'nggi daqiqada sakrab tushishga muvaffaq bo'ldi va zarba o'tkazib yuborildi. Ortimdagi marmar koshin erib, cheka boshladi.
  Ajdaho gersoginya xitob qildi:
  - Ehtiyot bo'l, Kobra! Siz butun qoplamaga zarar etkazasiz!
  Weasel kuldi va ta'kidladi:
  - Bu sehrli tayoqcha usuli!
  Ayol trol Kobra javoban kuyladi:
  - Yovuz ona, mening usulim oddiy,
  Men mushukning dumini tortishni yoqtirmayman!
  Dominika bunga javoban baqirdi:
  Shogirdlarimda dahshatli tush bor,
  Bitta sakrash - bitta zarba!
  Ajdaho gertsogi gapini bo'ldi:
  -Qarang, uning pufakchalari allaqachon chiqib ketgan! Odamlarda zarar tezda yo'qolmaydi. Qanday qiz !
  Nimfa markiz tasdiqladi:
  - Bo'ldi shu! Men bu haqda xato qilmadim. Regeneratsiya kuchda kamdan-kam uchraydi, hatto sehrgarlar uchun ham, sehr bilan muomala qilinmagan.
  Dominika ko'z qisib qo'llarida namoyishkorona turdi. Yalang oyoqlari esa parvona pichoqlaridek havoda chaqnadi. Qiz esa uni olib, kumushrang ovozida hayajon bilan kuyladi:
  Biz janglarda irodamizni jilovladik,
  Birodar, ular Vatan uchun kurashdilar.
  Uzoqdan elfinizmga o'xshardi,
  Elf askari Orklinga kirdi!
  
  Ota-bobolarimiz qilich yasashgan,
  Va keyin qurollar harakatga tushdi ...
  Qayin daraxtlari shoxlarini ochadi,
  Qizlar pirog pishirishyapti!
  
  har qanday jangda muvaffaqiyat qozonadi ,
  U narsalarni aqli bilan qabul qilishni biladi.
  Ba'zan sof do'zax yonadi.
  Ammo biz raqibni mag'lub etamiz !
  
  Elf Yerni himoya qiladi,
  Yalang oyoq va yalang'och bo'lganlarga boshpana beradi.
  Biz jangni may oyida tugatdik,
  Orkmachtni shiddatli mag'lubiyat kutardi!
  
  Va qurilish va ekishdan keyin,
  Dalalar gullab-yashnamoqda, javdarlar to"planib turibdi.
  Siz qahramonlar, qizlar, bobolarsiz,
  Xandaqlarda muzlab, qor bor edi!
  
  Bizning jasur Vatanimizdan,
  Chuqur ta'zim qiling.
  Elfinizm bayroqlari uchadi,
  Fuhrerning bannerlari esa hurda uchun!
  
  Yulduzlar ostida asrlar o'tadi,
  Imperiya - bu galaktikalar to'dasi.
  Tug'ilish hech qachon kech emas
  Va dushmanni kosmosga ko'ming!
  
  Ammo aqlim tinch bo'lishiga ishonaman,
  Va inson hamma uchun onaga o'xshaydi,
  Bu erda qadimiy oila gullab-yashnamoqda,
  Shon-sharaf nuri - inoyat!
  Qiz esa juda chiroyli kuylaydi, u shunday ajoyib jahon darajasidagi qo'shiqchi. Yoki yarim dunyoviy - bu yanada kulgili.
  Ajdaho gertsogi baqirdi:
  - Ajoyib! Yoki uni olib, bajaring...
  Ayol trol Kobra qichqirdi:
  - Sehrli tayoqchalar bilan jang qilish vaqti keldi! Va hech qanday to'mtoq mixlarsiz! Dushman bilan oxirigacha kurashamiz!
  Nimfa markiz chiyilladi:
  - Ahmoq bo'lmang! U sizga qanday dushman. Bu kuchli jinsiy aloqani saqlab qolish va qaytarish uchun so'nggi imkoniyatimiz bo'lishi mumkin!
  Dominika jahl bilan ming"irladi:
  - Menga sehrli tayoqchani bering, men aralashmani raqibimdan urib yuboraman. Men yubka kiygan Garri Potterman, bilmayman!
  Ajdaho gertsogi g'o'ldiradi:
  - Bu qanaqa to'da?
  Weasel tushuntirdi:
  - Insoniy ertak qahramonlari va folklor Garri Potter sehrli akademiyada tahsil olgan bola, Dunno esa komiks multfilmi .
  Kobra jilmayib, tayoqchasini silkitdi. Pulsar uchib chiqib, kino aktrisasi turgan joyga urildi . Va u, Dominika, changdan deyarli tozalangan pushti poshnalarini yalt etib, juda mohirlik bilan orqaga sakrab tushdi. Va olov uning tagini olib, engil yaladi.
  Qiz baqirdi:
  - Oh , buzuq !
  Va u qo'lini silkitdi. Va to'satdan nimfa qo'lida ushlab turgan sehrli tayoq dahshatli kuch bilan uning kaftiga bostirib kirdi.
  Dominik esa uni chaqqon maymundek mahkam ushladi. Shundan so'ng u javoban pulsar otdi.
  Aktrisa qiz hech qanday sehr-joduni pichirlamadi, qichqirmadi, shunchaki sehrli artefaktni silkitdi. Va olovli laxta Kobra tomon uchdi. U buni kutmagan edi va yiqilib tushdi. Faqat tovonini qoplaydigan yarim tufli uslubidagi sandallari yuqoriga qarab silkindi. Va ayol trol jiddiy jarohat olgani aniq edi. Va u uzoq vaqt nola qildi. Va u sehrli tayoqchasidan javob qaytara boshladi.
  Pulsarlar esa osmondan do"l yog"ayotgandek sochilib ketdi. Haqiqatan ham zarbalar almashinuvi bo'ldi.
  Aniqrog'i, bitta qattiq zarba va bir qator qiya zarbalar nishondan o'ta olmadi.
  Pulsar ajdaho gersoginyasiga ham tegdi. U javob berib, uni olib, og'zidan o't chiqib, xirilladi. Va uning nuri zararsiz emas edi, u hatto markiz nimfani ham ushladi.
  U ham sehrli tayoqchasini silkitib, baqirdi:
  - Yetadi bolalar! Siz haqiqatan ham barcha chegaralarni bosib o'tdingiz.
  Ammo ikkala qiz ham tinchlanishni xayoliga ham keltirmadi. Dominika o'zida iblis kuchini his qilib, sehrli tayoqchasi bilan urdi va pulsarlarni birin-ketin uloqtirdi. Va uning to'plari ayol trol ustasining oyoqlariga tegib, sandallarini yoqib yubordi.
  U jahl bilan qichqirdi:
  - Inson tovuq!
  Nimfa markiz e'tiroz bildirdi:
  - Yo'q! Bu, ehtimol, lochin ayol yoki hech bo'lmaganda uçurtma!
  Dominika yana urdi va bu safar uning dahshatli olovining tsunami to'lqini haqiqatan ham alangadan yasalgan tayoq kabi urdi.
  Va ayol troll Kobra hech qanday cheklovlarsiz baqiradi va sehrni chiqaradi. Ammo olov ustuni uni yuqoriga tashlashi bilan uning ko'ylagini yoqib yuboradi va ko'kragiga uriladi.
  Ayol trolning nafasi rostlab qoldi. Va Dominika uni oldinga olib bordi va boshiga qotil pulsar qo'shdi. Va bu mening miyamga balyoz urgandek bo'ldi .
  Kobra baqirdi va nihoyat hushidan ketdi. Yalang oyoqlari kuyib, qabariq bo"lib ketgan. Aqilin burunli qizni qo'shiq aytishdi va kaltaklashdi.
  Ajdaho gertsogi xursandchilik bilan xitob qildi:
  - Qoyil! Siz barcha kutganlardan oshib ketdingiz! Ochig'i, men siz bunday ishni qila olasiz deb o'ylamagan edim - Kobraning o'zini nokaut qiling!
  Nimfa markiz bosh irg'adi:
  - U bizning asosiy va deyarli yagona umidimiz! Va u oqlanishi mumkin. Bu bo'yalgan go'zallik nima qilayotganiga qarang!
  Darhaqiqat, Dominika uni oldi va yalang'och, oqlangan oyog'ini silkitdi va marokash qoplamali "echki" birdan qonlab, atrofga yugurdi. Go'yo u chinakam tirik va harakatchan bo'lib qolgandek edi. Va keling, chindan ham sakrab, noz-karashma qilaylik.
  Ajdaho gertsogi kulib yubordi va yetti boshini chayqadi va dedi:
  - Qoyil! U buni qanday qiladi?
  Dominika yelka qisib, chiyilladi:
  Rostini aytsam, bilmayman
  Tushlik jaziramada hamma narsa aralashib ketdi...
  Men deyarli hech qachon afsunlarni o'qimayman.
  Men shamol ruhi bilan umuman o'ynamayman!
  Buning o'rniga men sizni doim sog'inaman, ser,
  Qizni o'zingiz bilan olib keting!
  Ajdaho gersoginyasi baqirdi:
  - Dominika qabul qilindi! Va o'zining maxsus iste'dodini hisobga olib, u Dragon Akademiyasining elita bo'limiga o'qishga kiradi. Bu erda u nafaqat o'qish uchun pul to'lamaydi, balki, aksincha, oshirilgan stipendiya to'laydi!
  Dominika balandroq sakrab, aylanib chiqdi va kuyladi:
  yaxshiroq Dominika yo'q
  U Yerning rangi...
  Quyosh sayyoramiz ustidan chiqadi,
  Va atrofida nollar bor!
  Nimfa markiz shirin tabassum bilan so'radi:
  - Buning uchun nima olaman?
  Pauza bo'ldi... Dominika xitob qildi :
  - Siz chiroyli bola topishingiz kerak!
  Ajdaho gertsogi kulib javob berdi:
  - Biroq , yangi talaba kuchli g'ururdan boshi aylangani aniq! Shuning uchun men tavba qilaman - yuzta qanotli aforizmni talaffuz qilish. Va buni darhol qiling!
  Dominika tabassum bilan bosh chayqadi:
  - Iltimos! Men filmlarda rol o'ynaganim bejiz emas va menda ajoyib xotira bor!
  Ajdaho gertsogi g'o'ldiradi:
  - Tezroq bo'l! Menda ham vaqt chegarasi bor!
  Dominika chuqur nafas oldi va pulemyot tezligida yozdi:
  O'lgan eshakning qulog'i hech kimga kerak emas, lekin tirik tulkining eshitishi o'z maqsadiga erishish uchun eshakka muhtoj bo'lmaganlarga sovg'adir!
  Oyog'ingizga poyabzal kiyganingizdan so'ng, siz abadiy yalangoyoq qolasiz!
  Urush o'pka uchun havo, lekin faqat ikkilik gaz bilan aralashadi!
  Agar dushman taslim bo'lishni istamasa va qanday yutqazishni bilmasa, biz uni kiyimini yechishga majburlaymiz va qanday qilib g'alaba qozonishni o'rgatamiz!
  Yomon odamlar qora sehrni yaxshi ko'radilar, yaxshi odamlar oq sehrni yaxshi ko'radilar!
  Urushda o'ldirish - bu jarayonda qiyin, idrokda jirkanch, ammo oxir-oqibat qanday buyuk ! Bu shuni anglatadiki, urush ruhga sog'lik, tanani qotib, hamyonni tozalaydi!
  Ba'zida urush hamyonlarni juda to'ldiradi va to'kilgan qonning to'liqligiga va buzilgan yurakning bo'shligiga to'g'ridan-to'g'ri mutanosib ravishda!
  Vatan oldidagi qarz fidoyilik bilan taqdirlanadi!
  Urush aqllilarni sinovdan o'tkazadi, kuchlilarni qattiqlashtiradi, ahmoqlarni xursand qiladi ! -
  Kulgi bo'lish qiziq emas, boshqalarni yig'lash zerikarli emas!
  Yaxshi hukmdor , shirin asal kabi, avval yaladi, keyin tupuradi !
  Yovuz hukmdor esa shuvoqdek avval tekislanadi , keyin esa oyoq osti qilinadi!
  Ha, oltin yumshoq, lekin uni osongina o'tib bo'lmaydigan qalqon yasash uchun ishlatish mumkin!
  Sifat har doim miqdordan ustundir - hattoki marvarid bo'tqasi ham boltaga to'sqinlik qilmaydi!
  Yaxshilik qo'rquvdan zaiflashganda, yomonlik kuchga to'ladi!
  Hazil yaxshi, qoshiq kechki ovqat uchun va muhtojlarga yordam beradi!
  Bir yoki ikki marta omadingiz bor - mahoratsiz omad yo'qoladi!
  Lev Tolstoy bo'lmagan har bir kishi adabiy sersoqqondir!
  Adabiyotni so"rg"ich bo"lish uchun Tolstoy bo"lib tug"ilish shart emas!
  Keling, ajralishda qizarish sabablaridan ko'ra ko'proq xotinga ega bo'lish uchun ichaylik!
  Nafs ayollarning shafqatidan ko'ra ko'proq erkaklarni halok qildi!
  To'g'ri ko'z, qiya qo'llar, dushman sog'inmaydi - miyopik!
  Falsafa umrni uzaytirmaydi, balki uni zeb-ziynat qiladi, parchalarni cho'zadi!
  Qo"mondon mahorat bilan, qassob raqam bilan, daho san"at bilan, da"vogar hiyla bilan yutadi!
  Shunday ekan, keling, umid o'lmasligi uchun ichaylik, faqat uni oqlamaganlar o'lsin!
  Umid oxirgi o'ladi ... Birinchisi esa uni oqlamaganlardir!
  Urushda mantiq shokoladga o'xshab nisbiy tushunchadir; siz barlarga qoyil qolishga vaqtingiz bo'lmaguncha, ular allaqachon og'zingizda; siz ularni yutib yuborishga vaqtingiz bo'lmaguncha, ular yon tomonga chiqib ketishadi!
  Muvaffaqiyat ba'zan hidlaydi, muvaffaqiyat murdaning hidiga o'xshaydi, lekin baxt hidlamaydi!
  Xudo har bir narsaning yuzida, Iblis esa uning tafsilotlaridadir!
  Kaltaklanish hatto masochist uchun ham yoqimsiz!
  Xudo bilmagan narsa - u javob bera olmaydigan savol!
  Maymun odamdan yaxshiroq, chunki u faqat hayvon bo'lishi mumkin!
  Yaxshilikka yetaklamaydigan xutba boltaga yetaklovchi yo'lga o'xshaydi!
  Xushxabar matnlari asosida har qanday ta'limotni qurish, aka-uka Grimmlarning ertaklaridan kvant mexanikasini o'rganish bilan bir xil!
  Xudo bo'lish qiyin, lekin shayton bo'lib qolish mutlaqo chidab bo'lmas!
  Dushmanlar soni ikki baravar ko'paysa ham aql to'rt barobar kuchayadi!
  Hayot odamlar bilan emas, tabiat bilan to'liq murosadir!
  Peshona qo'ng'iroq shaklida , ya'ni bo'g'in salqin!
  ahmoqlar uchun yozilmagan , tabiat qonunlari daholar uchun yozilmagan!
  aqllilarga ahmoq va ma'nosiz narsalar haqida fikrlarni yashirish uchun beriladi !
  Qayg'uda kulgili narsani ko'rgan kishi jiddiy quvonchdan fojiali ravishda ko'r bo'ladi!
  - Shoshmasdan shoshiling - shoshilmasdan shoshiling! Murakkab harakatni yechish orqali darsdan A ball oling!
  G'oliblar baholanmaydi ... Garchi, ba'zida ular hukm qilinadi!
  - Insonning ahmoqligi - odamlarga dushman xudolarning ittifoqchisi!
  Ombordagi odam odam, lekin saroydagi cho'chqa ham cho'chqadan baland ko'tarilmaydi!
  Ikkita cheksiz narsa bor: koinot va insonning zukkoligi, ammo birinchisi nisbiy, ikkinchisi esa mutlaq!
  tez parvozni yoqtirmaydi !
  - Har kim do'zaxga borishni xohlamaydi, lekin faqat bir nechtasi shaytonning imkoniyatini tatib ko'rishi mumkin!
  Ammo ko'z yoshlari bilan sug'ormasdan, quvonch hosilini yig'ib bo'lmaydi, sug'ormasdan esa muvaffaqiyat dafnlari o'smaydi!
  Xudo har bir narsada yoki uning yuzasida, Iblis esa narsalarning yo'qligida yoki moddiy kamchilikning tubidadir!
  Kim ehtiyot bo'lishga vaqt ajratsa, uning dafn marosimida abadiylikni saqlaydi!
  Sukunat oltin, so'z kumush, lekin ayolning og'zidan shunchalik ko'p quyiladiki, hatto olmos ham xira bo'lib qoladi!
  Sukunat oltindir va so'zli oqimlarni uzoq saqlash zanglamaydi!
  Oltin esa yerga indamay ko"milsa, o"z qadrini yo"qotadi!
  baland ovozda tarqatma so'rashdan ko'ra ko'proq oltin bilan to'ldirasiz !
  Urush hech qachon zerikarli emas, u odatiy bo'lishi mumkin, lekin faqat birinchi zarbaga qadar!
  Tinchlik vaqti takrorlanadi va faqat jang har doim individualdir!
  Urushda, shaxmatda bo'lgani kabi, siz xato qilolmaysiz, ammo farq doimiy vaqt bosimida!
  Urush birinchi harakatdan oldin ham abadiy muammodir!
  Shaxmatda harakatlar navbat bilan amalga oshiriladi, lekin urushda ular navbatma-navbat bo'ladi!
  Urush shaxmatga o'xshaydi, faqat qoidalarsiz va real vaqtda!
  Urushda abadiy vaqt tanqisligi bor, tinchlik hukm surganda, o'yin-kulgi etishmaydi!
  Urushdagi eng qiziq narsa shundaki, hamma narsa har doim jiddiy va faqat taslim bo'lish o'yin-kulgidir !
  Siz soxtalik bilan taslim bo'lishingiz mumkin, lekin, afsuski , siz faqat haqiqiy taslim bo'lishingiz mumkin!
  Mashaqqatli mashg'ulot jangovar osonlik bilan o'z samarasini beradi! Kim dangasa bo'lmasa, qahramon bo'ladi!
  Agar o'lmasangiz, o'rganish uchun hech qachon kech emas!
  Hatto o'lgan odamda ham qasos olish imkoniyati bor, agar u ateist bo'lmasa!
  Ateist bo'lish o'lmaslikni to'xtatish demakdir!
  Ular boshlari bilan o'ylashadi, ammo qorinlari bilan harakat qilishadi!
  Yovuzlik yuraklarda emas, oshqozonda yashaydi!
  Yurak faqat vaqti-vaqti bilan xudbin, ammo oshqozon doimo!
  Oshqozon tananing eng dahshatli qismidir, ammo bu bizni ishlashga undaydi!
  Yurak bo'lmasa odam bo'lmaydi, oshqozon bo'lmasa odamning hirsi yo'q!
  Ular yurakni yumshatadi va oshqozonni tinchlantiradi!
  Mashina qancha turadi menga farqi yo'q, asosiysi Vatan obro'sining narxi yo'q!
  Agar Iso yurakda yashasa, Shayton oshqozonda yashaydi!
  Bo'sh qorin sizni hamyonni to'ldirishga undaydi!
  Bo'sh bosh hamyoningizni bo'shatadi!
  Katta qorin buyuk insonning belgisi emas, lekin u oz irodadan dalolat beradi!
  Och qorin qalbni achchiq bilan to'ldiradi!
  miyasiz kalladan kelgan qorindir !
  Ayol bo'ridek oyog'idan oziqlanadi, faqat baland poshnali tuflilarda!
  Kelajakda ko'pchilik oltin tog'larni va'da qiladi, ammo baxt hali ham burchakda!
  Hayot kartalarga o'xshamaydi, muvaffaqiyat uchun har doim bor kuchingizni berishingiz kerak !
  Maqsad mayoqqa o'xshaydi, unga intilasiz, lekin unga erishganingizda muammolar ko'payganini ko'rasiz!
  Sigaret eng samarali qotildir , ayniqsa mijozga qarshi! Sigaret ovozsiz miltiqqa o'xshaydi, lekin u hatto havaskorning qo'lida ham halokatli!
  Sigaret - eng ishonchli snayper, u har doim o'ldiradi!
  Sigaretaning ta'mi achchiq, lekin u konfetdan ko'ra ko'proq o'ziga tortadi!
  Sigaret yomon qizga o'xshaydi , lekin u bilan xayrlashish yanada og'riqli!
  Sigaret granatadan farqli o'laroq, uloqtirilganda umrni uzaytiradi!
  Urushda maqsad sari eng qisqa yo'l aylanma manevr, sof haqiqat esa nopok yolg'ondir!
  Aylanma manevr - maqsadingizga yo'lni qisqartirishning eng ishonchli usuli!
  Hayot qizil, lekin u qizil qon bilan ketadi!
  Urushda hayot o'z qiymatini yo'qotadi, lekin ma'noga ega bo'ladi !
  Urush , xuddi kuyov kabi, xiyonatga moyil, ammo uning uzoq davom etishiga yo'l qo'ymaydi!
  Urush - erkaklar tanasini yutib yuboradigan nafsli ayol!
  Barcha asrlar sevgi kabi urushga duchor bo'ladi, lekin bu yoqimli o'yin-kulgi emas !
  Urush, xuddi xushmuomala kabi, qimmat va o'zgaruvchan, ammo u har doim qahramonlik xotirasini qoldiradi!
  Urush tushga o'xshamaydi, siz kuchli his-tuyg'ularsiz qilolmaysiz!
  Dunyo zerikarli va tasalli, urush qiziqarli va hayajonli!
  Urush, bu qon va ter, mardlik tug'diruvchi nihollarni urug'lantiradi!
  Urush jarayoni qanchalik qiziqarli bo'lmasin, hamma oxiratni xohlaydi!
  Urush kitob emas, uni yopib bo'lmaydi, uni yostiq ostiga yashira olmaysiz, shunchaki uni iflos qilib qo'yishingiz mumkin!
  Urush - bu din: u aqidaparastlikni, tartib-intizomni, so'zsiz itoatkorlikni talab qiladi, lekin uning xudolari doimo o'likdir!
  Urushda, xuddi kazinoda bo'lgani kabi, xavf ham yuqori, ammo yutuq qisqa muddatli!
  Askar o'ladi, shon-shuhrat unutiladi, sovrinlar eskiradi va faqat yangi qirg'inni boshlash uchun sabablarni bartaraf etib bo'lmaydi !
  Biz qotildan nafratlanamiz, agar u frontdagi askar bo'lmasa, biz o'g'rini, agar u jang maydonida talonchi bo'lsa, ikki baravar yomon ko'ramiz!
  Askar, bu qurol-yarog'i jasorat va sharafga ega ritsar! Ehtiyotkorlik va aql toji bo'lgan general Baron!
  Askar mag'rur, shaxsiy esa kamsituvchi eshitiladi!
  Hujumning birinchisi o'lishi mumkin, ammo oxirgisi xotirada qolmaydi!
  Hujum qilishdan ko'ra, o'ljani bo'lishishda birinchi bo'lgan ma'qul!
  Urush, xuddi ayol kabi, faqat erkaklarni buzmasdan yotadi!
  Ayol, urushdan farqli o'laroq, erkakni o'ldirishga shoshilmayapti!
  Urush, ayollardan farqli o'laroq, tayinlangan erkaklar soni bilan hech qachon qanoatlanmaydi!
  Urush - eng to'ymas ayol, erkaklar unga hech qachon etarli emas va u ayolni rad etmaydi!
  Ayollar jang qilishni yoqtirmaydilar, lekin erkakni o'ldirish istagi o'qdan ko'ra yomonroq emas!
  Kichkina o'q ham erkakni o'ldirishi mumkin, qalbi katta ayol uni baxtli qilishi mumkin!
  Katta yurak ko'pincha shaxsiy manfaatlarga olib keladi!
  Urushda ayolning yuzi yo'q, lekin u xotindan ko'ra erkaklarni yaxshi qondiradi!
  Urush quvonch keltirmaydi, lekin tajovuzkor instinktlarni qondiradi!
  Urushda quvonch, dushmanlarning jasadlari faqat narxda!
  Urush - bu dalani haydash: u murdalar bilan urug'lantiriladi, qon bilan sug'oriladi, lekin u g'alaba bilan chiqadi!
  G'alaba murdalar va qonlar bilan oziqlanadi , lekin u shon-sharaf bilan meva beradi!
  Urush odamxo'r gulga o'xshaydi, yorqin, yirtqich va yomon hidli!
  Urush taraqqiyotning onasi, dangasalikning o"gay onasi!
  Urushda esa askarning hayoti qimmat emas, generallar esa hatto yo'qotishdir!
  Tinchlikni xohlasang, qo'rquv uyg'ot, urushni xohlasang, kulgini to'ldir!
  Harbiy ishlarda kulgi bo'lmasangiz, kulish gunoh emas!
  Urush sirkga o'xshaydi, faqat g'olibning kulgisi bor!
  Urushda, xuddi sirkdagi kabi, faqat ayyor, jiddiy qotil!
  yumshoq rejim ostidagi tartibsizlik va beparvolikdan yaxshiroqdir !
  O'lim - bu konventsiya, sharmandalik - mutlaq !
  Podshoh qanchalik buyuk bo"lmasin, xuddi ovchi kabi qabrga boradi!
  Siyosatchi har doim yolg'on gapiradi, faqat u haqiqat uchun o'ladi!
  Boqiylik haqiqiy, o'lim esa xayoldir!
  Podshohlar hamma narsaga qodir, lekin bir emas, bir podshoh qabrdan yerga qochib qutula olmaydi!
  Har bir inson go'zal yashashni xohlaydi, lekin faqat bir nechtasi munosib o'lishadi!
  O'lim baxtni va'da qiladi, agar u muvaffaqiyat nurlari bilan porlamasa!
  O'yin-kulgisiz hayot - bu sevimli mashg'ulotlarsiz sevgi!
  Sevgi borda yaxshi, qon to'kilganda yomonroq!
  Jinsiy aloqa mash'alaga o'xshaydi, lekin to'ldirish qimmatroq!
  Siz jinsiy aloqasiz yashashingiz mumkin, lekin ko'paya olmaysiz!
  Sevgi qanchalik issiq bo'lsa, qon shunchalik kuchli oqadi!
  Odamlar sevgini, hayvonlar jinsiy aloqa qilishni va daholar vahiylarni xohlashadi!
  Hatto cho'chqalar ham juftlashadi, estetika buni yaxshi ko'radi!
  Jinsiy aloqa ham me'yorni talab qiladi, qanchalik ko'p bo'lsa, shuncha yaxshi!
  Sevgida chegara yo'q, jinsiy aloqada so'zlar kifoya!
  Yuragingizda alanga bo'lsa, olov ostida osonroq!
  Qobilning joni bo'lgandan ko'ra, alangada yonish yaxshiroqdir!
  Urush - bu guruh jinsiy aloqa: juda ko'p nola va qichqiriq, lekin hatto ming bokira qizdan ham ko'p qon bo'lmaydi!
  Jinsiy aloqa urushga o'xshaydi, lekin u qadar uzoq va muntazam emas!
  Jang sevgi qilish kabi, lekin nola qilish rag'batlantirilmaydi!
  Jinsiy aloqa, albatta, yaxshi, lekin qon bilan yo'talish yomon!
  Urush qiyin, ammo xo'rlik har qanday harbiy yukdan ko'ra og'irroqdir!
  Agar yashashni xohlasang, kurashishni, omon qolishni istasangiz, g'alaba qozonishni o'rganing!
  Urushda hamma narsa yaxshi, faqat ovlashdan tashqari!
  Har kim kurashishi mumkin, lekin faqat munosiblar g'alaba qozonishi mumkin!
  Urush fikrlash joyi emas, u katta jinnilikka to'la!
  Vatanni savdo qilgandan ko'ra jang qilgan afzal!
  Urush konfet emas, lekin uni yutganingizda sizni quvonchga to'ldiradi!
  Jang hech qachon tugamaydi, faqat to'pning shovqini susayadi!
  To'p susayishi mumkin, barrel yorilishi mumkin, ammo kurash hech qachon to'xtamaydi!
  Urushda eng qiziq narsa - bu oldindan aytib bo'lmaydigan narsa, haqiqiy kurash!
  Nega Stalin davrida narxlar tushdi, chunki xalq dushmanlari o'ldirilgan!
  Bekorga kiyingandan ko'ra, pul uchun yechingan yaxshi!
  Majoziy ma'noda poyabzal kiyishdan ko'ra yalangoyoq bo'lish tom ma'noda yoqimliroq!
  Urush tsirkga o'xshaydi, faqat kulgi o'rniga ko'z yoshlar keladi, maydon esa sayyoradek!
  Men tinchlik istayman, bu urush bo'lib chiqadi, men urushni xohlayman, bu kapitulyatsiya bo'lib chiqadi!
  Urush qaysidir ma'noda ona, haqiqiy birodarlikni tug'diradi!
  Urush yomon, lekin u yaxshi o'rtoqlarni tug'adi!
  Aql qisqa tutashgan bo'lmasa, uzun qo'llar yaxshi!
  Kuch g'alaba qozonadi va faqat amaliy aql g'alaba sovg'alarini beradi!
  Kuch va aql, er va xotin kabi, g'alabani faqat juftlikda tug'diradi!
  Inson, piramidadan farqli o'laroq, chidamlilikda tekis bo'lmagan tayanchga ega!
  Piramidaning to'rtta burchagi bor, lekin tekis sirt unga barqarorlikni beradi!
  yomon hayotdan yaxshiroqdir !
  Yovvoyi tabiatda Xudo bo'lish yaxshi, lekin zonada shayton bo'lish yomon!
  Yarim kunda quyosh botadi, lekin shon-shuhrat asrlar davomida qoladi!
  Shon-sharaf qisqa umr ko'radi, boshqa hamma narsadan tashqari!
  Abadiy yashang, abadiy o'rganing, lekin qayta o'rganmang!
  Shon-sharaf juda yorqin, oltindan yorqinroq bo'lishi mumkin, lekin vaqt o'tishi bilan ko'proq so'nadi!
  Shon-sharaf quyoshga o'xshaydi, lekin kechasi botmaydi!
  Mashhur bo'lish oson emas, hatto harakat qilsa ham, lekin dangasalik osongina sharmandalikka olib keladi!
  Shon-shuhrat olovga o'xshaydi, ko'zni quvontiradi, lekin uni olish uchun kimnidir yoqish kerak!
  shuhratda bo'lish yaxshi , shon-shuhratga yopishgan pashshalar o'rab olish yomon!
  . Љ 7-BOB.
  Uyg'onganidan so'ng, bola shahzoda Oenomaus yana g'ildirakka kishanlangan. Bundan oldin unga salqin oqimda yuvinish va tishlarini yuvishga ruxsat berildi. Va keyin kamtarona nonushta qiling.
  Va tosh o'lat bilan kishanlanmaslik uchun doimiy harakatda va bolaning tanasida harakat qilishni davom eting. Avgust odami va buyuk elflar imperiyasining vorisi qiyin taqdiri shunday.
  Omon qolishning yagona yo'li - yosh qul bo'lish va qattiq ishlash. Bu toshlanishdan vaqtinchalik himoya qiladi. Bu erda sizning hayotingizni uzaytirish uchun ba'zi imkoniyatlar mavjud , ammo bu juda noqulay va og'riqli.
  Biroq, g'ildirakni aylanayotgan bola, o'zining boy tasavvuridan foydalanib, xayoliy dunyoga sho'ng'iydi va ixtiyoriy-majburiy asirlikdagi quvonchsiz mavjudligini yoritadi.
  Kichkina, uch boshli ajdahoda kabina bolasi uchadi. U noma'lum mamlakatda nimani topishni xohlaydi, lekin kuchli jinsga nimani qaytarishi va erkaklarning yo'q bo'lib ketishi va toshlanishini to'xtatishi mumkinligini bilmaydi.
  Ajdaho ham hali bola, bola esa unchalik yosh emas, egnida faqat kalta shim va jangovar arsenalli ryukzak, kamarida kamon, ikkita qilich va bir juft xanjar bor.
  Oenomaus otda uchadi. Uning yonida kichkina ajdahoda Margarita qiz o'tiradi. Uning egnida faqat tunika, tanlab, yalang oyoq barmoqlarida sehrli uzuklar bor. U jangni ifodalaydi inson olamidan xit .
  Qiz oddiy emas. Er yuzida u Ulug 'Vatan urushi davrida partizan va razvedkachi bo'lgan. Va o'limidan keyin u sehr va sehr dunyosiga ko'chib o'tdi. Va u bu erda to'qson uch yildan ortiq vaqtdan beri ishlaydi. U Dragon akademiyasini tugatgan va kuchli sehrgarlikni o'zlashtirgan. Ammo u nemislar uni osib o'ldirgandagi kabi ko'rinadi. Negadir u o'smayapti va bu Margaritani xafa qiladi. Qachongacha abadiy farzand bo'lishingiz mumkin?
  To'g'ri, Oenomausning aytishicha, u o'zi kattalar elf shahzodasi bo'lgan, ammo qul bola bo'lgan. Va shuningdek, shuning uchun u bundan xafa bo'ladi. Yo'q, bola bo'lish unchalik yomon emas, lekin siz ham qul bo'lganingizda...
  Ammo hozir u boshqa dunyoda, u qul g'ildiragini aylantirmayapti, balki ajdahoda uchmoqda. U bilan birga partizan qiz Margarita ham bor edi, uni qordan yalangoyoq olib, qatl qilishdi. Bundan oldin ham meni qiynashgan. Ular uning belini tikanli sim bilan kesib, yosh qahramonning oyoqlarini olovda qovurdilar.
  Ular pufakchalar bilan qoplangan va sovuq qorga qadam bosganingizda, kuydirilgan oyoqlaringizdagi og'riqli qichishish susayganda, bu deyarli yoqimli. Va kashshofning bo'ynida "Men partizanman" yozuvi bor edi. Ular osib qo'yilganda, og'riq sezmaydi, krautlar va politsiyachilarning baxtli yuzlariga qarash jirkanchdir . Xo'sh, qo'rquv, agar uni kashshof va qizg'in ateist kabi do'zax kutsa-chi? Qaerda ular nafaqat tovoningizni, balki butun tanangizni abadiy qovuradilar.
  Garchi u nega bunday bema'ni gaplarga ishonadi? Garchi, juda oz yashab, o'lish va unutilish juda achinarli.
  Ammo uning nozik bo"ynidagi ilmoq siqilgach, qiz ajdahoda uyg"onib ketdi. Uning yonida esa farishtadek go'zal nimfa bor edi. Margarita esa jannat hali ham bor, deb o'yladi. Kashshof qahramonlar va ateistlar uchun bunday maxsus jannat.
  Lekin, aslida, sehrli dunyoda yaxshilik va yomonlik, uning muammolari bor. U sehr yordamida jarohatlari va kuyishlaridan tezda shifo topdi. Va qiz Dragon akademiyasiga, eng yosh sinfga o'qishga kirdi. Ammo u iqtidorli, qobiliyatli va tez o'rganuvchi edi.
  Va u kuchli sehrli qobiliyatlarni o'zlashtirdi. Shuning uchun, uning bolalarcha ko'rinishiga qaramay, u shahzoda Oenomaus bilan maxsus topshiriq bilan - kuchli jinsiy aloqani saqlab qolishga yordam beradigan narsani topish uchun bordi. Axir, erkaklarsiz dunyo uyg'unlik va qiziqishdan mahrum. Va adolatli jinsiy aloqa unda zerikkan va noqulay.
  Margarita uchib ketayotib dedi:
  - Ba'zan o'ylayman, erkaklar qaytib keladi, keyin nima? Kichkina qiz kimga kerak? Men katta bo'lishni va kattalar bo'lishni qanchalik xohlardim!
  Oenomaus ishonchli ohangda javob berdi:
  - Agar sehr odamlarga hayotni qaytarishi mumkin bo'lsa, demak u sizni voyaga etkazishi mumkin. Shuni unutmangki, elflar, nymflar va driadlar qarimaydi va bu ularning tabiiy mulkidir. Ammo inson ayollari, yo'q. Ularning xunuk, jirkanch va kampirga aylanishiga yo'l qo'ymaslik uchun kuchli sehr kerak. Xunuk kampir bo'lish esa go'zal qiz bo'lishdan ham battarroq. Odamlarga hujum qiladigan qarilik kasalliklari haqida gapirmasa ham bo'ladi. Er yuzida sizda jiddiy sehr yo'q va siz, ehtimol, keksalik, ayniqsa, ayollar uchun qanchalik jirkanch va jirkanch ekanligini o'zingiz ko'rgansiz.
  Margarita boshini salbiy chayqadi:
  - Yo'q, men keksa ayol bo'lishni xohlamayman! Keksa malikadan ko'ra yosh qul bo'lgan afzal!
  Bola shahzoda kulib dedi:
  - Siz abadiy yosh, abadiy yalangoyoq bo'lasiz!
  Qiz kulib dedi:
  - Urushdan oldin shahar qizi edim. Leningradda yalangoyoq yurish qandaydir odobsiz edi va u erda iqlim unchalik issiq emas edi. Shuning uchun, qishloqda men qandaydir tarzda oyoq osti qilishdan uyaldim . Faqat ishg'ol paytida, bolalarning sandallari yirtilgan va kichik o'lchamdagi poyabzallarni olish juda qiyin bo'lganida, men bunday narsalarni qilishni o'rgandim. Va bilasizmi, birinchi kunlarda og'riqli va sovuq, ayniqsa siz harakat qilmasangiz, lekin keyin siz ko'nikasiz va bu hatto yoqimli. Bundan tashqari, Ukrainada yoz juda issiq va yumshoq.
  Bola shahzoda bosh irg'adi:
  - Ha! Tushunaman. Ammo qarang, kim uchmoqda!
  Haqiqatan ham , ularning qarshisida zarhal stupa kiygan bir ayol paydo bo'ldi. Yo'q, Baba Yaga emas, lekin juda ko'p bo'yanish bilan bo'lsa ham, ajoyib sarg'ish go'zallik. Va marvarid tishlari bilan porlaydi. Supurgi o"rniga esa mutlaqo zamonaviy elektr changyutgich bor. Ha, bu qiziqarli hikoya.
  U bolalarga o'pdi va kuyladi:
  Chanterelles, sincaplar bilan to'la,
  Men murabbo saqlayman...
  Axir, yigitlar va qizlar
  Axir, yigitlar va qizlar ...
  Men, albatta, juda yaxshi ko'raman!
  Margarita javoban bosh chayqadi va ta'kidladi:
  - Ha, bu zamonaviylik. Eski stupa yangi usulda!
  Buni changyutgichli sarg'ish ayol eshitdi shekilli va orqasiga o'girilib, hafsalasi pir bo'ldi:
  - Stupa eski degan fikrni qayerdan oldingiz? Ha, siz o'zingiz, agar siz Yerda qolsangiz, allaqachon kampir bo'lar edingiz! Va juda xunuk , agar tobutda bo'lmasa!
  Margarita xo'rsinib rozi bo'ldi:
  - Ha to'g'ri! Ehtimol, qabrda suyaklar suzib yurgan bo'lardi, yoki u shunday xunuk bo'lib qolarki, qarash jirkanch edi.
  Oenomaus ta'kidladi:
  - Odamlar Xudodan mahrum maxluqlardir. Ular elflarda bor narsadan - abadiy yoshlikdan mahrum! Va kuchli jinsiy aloqa vakillari ham soqollarini olishlari kerak. O'g'illarning aytishicha, bu juda og'riqli va yoqimsiz!
  Changyutgichli fotosini olib silkitdi. Va rang-barang pufakchalar yosh ajdaholarda o'tirgan bolalar tomon uchib ketishdi.
  Bunga javoban, yigitlar ajdaholaridan puflashdi va pufakchalar orqaga uchib ketishdi, bunga javoban sarg'ish tayoqchasini silkitdi. Va hamma narsa aylana boshladi.
  Pufakchalar dumaloq raqsda aylana boshladilar, xuddi o'ralgandek. Va bu ajoyib edi .
  Qiz ta'kidladi:
  - Siz Baba Yaga emassiz - suyak oyog'i,
  Va salqin sarg'ish - baxtning yarmi!
  Changyutgichli jangchi jahl bilan dedi:
  Bolalar tirbandlik kabi ahmoqdir
  Sizni tarmoqqa tortishmoqda...
  Seni qozonga yuklayman,
  Men siz uchun olov yoqaman!
  Va bunga javoban shunday quvnoq va quvnoq kulgi bor. Bu haqiqatan ham ayol - ajoyib salqin.
  Bolalar ajdaholarida aylanib , Baba Yagaga sakrab tushishdi. Qiz ryukzagidan slingani olib, qichqirdi:
  - Qabul qilmoqchimisiz?
  Sariq kulib, pulsar bilan kashshof sehrgarni urdi. U ajdahosidan qochib ketdi. Va bunga javoban u slingshot bilan xoch belgisini ham qiladi va u sizni qanday tepadi .
  Va olovli tarmoq yosh Baba Yagani o'rab oldi. Shunday qilib, u o'zini unga bog'langan holda ko'rdi.
  Bola Oenomai ta'kidladi:
  - Xo'sh, tan oling, bolalardan qaysi birini o'g'irlagansiz?
  Partizan qiz bosh irg'adi:
  - To'g'ri! Bilamizki, sizning to'pga o'xshash tumshug'ingiz bor!
  Sariq Yaga aylanib, baqirdi:
  - Ha, men sizni qabul qilaman va ...
  Go"zal gapirmay, titrab, to"rni sindirmoqchi bo"ldi. Ammo kashshof qahramon slingani kesib o'tdi va Yaginaga sehr va oyat-belgilar energiyasi bilan o'q uzdi. Qanday sarg'ish chayqalay boshladi va burishdi. Va qiz kuyladi:
  Biz qiyin paytlarda ilhom oldik,
  Irodani po'latdan kuchliroq qilib...
  Dunyoni vabodan qutqardi -
  Hurmatli o'rtoq Stalin!
  
  tasvirlarda men o'lchaganman,
  Cheksiz koinotda...
  Sen bizga to'g'ri yo'l ochding,
  Ehtimol, buni ko'rsatmoqda!
  
  Men zarba ishlatdim
  Solsenizmdan sehr ...
  Mana jadval:
  Fashizmning bo'yinturug'i qulashi uchun!
  Elf bola qayd etdi:
  - Ko'rinishidan, u zo'r yigit edi, Stalin! Ammo u, ehtimol, er yuzidagi barcha odamlar kabi, qarigan edi.
  Qiz ham yosh modifikatsiyada Baba Yagaga o'q uzdi va chiyilladi:
  Lenin yuragimda yashaydi,
  Biz qayg'uni bilmasligimiz uchun ...
  Kosmosga eshik ochildi -
  Bizning tepamizda yulduzlar porladi!
  Sariq Yaga yolvordi:
  - Yetarli! Meni qo'yib yuboring, talab qiling, men hamma narsani qilaman!
  Margarita tvitterda shunday deb yozdi:
  - Asirga olingan bolalarni qo'yib yuboring! Shunda balki sizni kechirarmiz. Ularning qanchasini changyutgichingizga so'rib oldingiz?
  Sariq ming"irladi:
  - Men sizni qo'yib yuboraman! Faqat xochning sehrini menga tashlamang!
  Qiz ortiga o'girildi. Moda xonim bilan olovli to'r uxlab qoldi. Va u atrofga aylandi . Margarita ogohlantirdi:
  - Hamma bolalar ketsin, aldamasdan!
  Sariq tantanali ravishda ishontirdi:
  - Men so'zimni beraman!
  Va changyutgichni yoqdi. Undan bolalarning rangpar soyalari sakrab chiqa boshladi. Shaffof, arvohlar kabi. Ammo Margarita sehrli tayoqchasini silkitdi va bu soyalar o'g'il va qizlarga aylandi. Ikkinchisi uch barobar ko'p edi. Ammo baribir Oenomai xursand bo'ldi:
  - Bu dunyoda hech bo'lmaganda kuchliroq jinsiy aloqa bor. Va bizning erkaklarimizning deyarli barchasi halok bo'ldi!
  Margarita yorqin tabassum bilan dedi:
  - Kelmadi! Va xudolarga rahmat!
  Bolalardan biri yalangoyoq, lekin hashamatli, yirtilgan bo'lsa-da, kamzulida Oenomayaga uchib keldi va o'zini tanishtirdi:
  - Vikont de Lafer! Voy, changyutgich ichida bo'lish qanchalik jirkanch. Va bu kaltak mening haqiqiy ajdaho terisidan tikilgan etiklarimni ham yechdi.
  Margarita tabassum bilan g'o'ldiradi:
  - Qani, o'g'irlangan narsani Vikontga qaytaring !
  Sariq Yaga xitob qildi:
  - Ilojim yo'q!
  Oenomaus ham sehrli tayoqchasini oldi va uni silkitib, baqirdi:
  - Va nega bu?
  Chiroyli jodugar shivirladi :
  - Men ularni sotdim! Ular juda obro'li edilar. Bir shahzoda ular uchun yarim qop tilla berdi!
  Margarita ming"irladi:
  - Xo'sh, oq ... Buning uchun biz sizdan etiklaringizni olamiz. Ular, shuningdek, ajdaho terisidan va hatto yo'lbars terisidan qilingan.
  Sariq Yaga ta'kidladi:
  - Ular bola uchun juda katta bo'ladi. Mening darajamdagi jodugarning yalangoyoq ko"rinishi uyat bo"lardi.
  Margarita kulib javob berdi:
  "Men ham kuchsiz jodugar emasman, lekin men har doim yalangoyoqman, hatto sovuq dunyoda ham." Va siz shunday ayolsiz. Va men bolaning o'lchamini moslashtiraman!
  Shahzoda Oenomaus baqirdi:
  - Va bolalarni o'g'irlamaslikka qasam iching. Aks holda sizni xudolar saroyiga olib boramiz.
  Yosh Baba Yaga duduqlandi:
  - Men ularga yomonlik qilmayman. Bu shunchaki bolalarning energiyasi menga abadiy yosh va go'zal bo'lib qolishimga imkon beradi. Shunday qilib, ular tirik.
  Margarita qattiq baqirdi:
  - Yoshartirishning boshqa usulini topasiz. Aslida, sizga saboq berish vaqti keldi.
  Qiz esa afsun bilan g'o'ldiradi. Va u qanday qilib yalang oyoq barmoqlaridan va sehrli tayoqchasining uchidan pulsar energiya oqimlarini chiqardi.
  Va ular sariqni urishdi. U to'satdan kichrayib, hajmi kamayib ketdi. Endi ularning qarshisida baland bo"yli qizning o"rniga o"n yoshdan oshmagan, cho"chqa dumli, oyog"i yalang, qo"rqib ketgan qiz turardi. U pichirladi:
  - Kerak emas! Men yaxshi bo'laman! Meni urmang!
  Margarita qo'lida etik bor edi. U kaftini silkitdi va ular yalang oyoq bola Vikont tomon suzib ketishdi, u boshqa ozod qilingan bolalar bilan birga havoda vaznsiz yurib ketdi.
  Bir olijanob oiladan bo'lgan bola etik kiyib, kuyladi:
  Bolaning atrofida ko'p xavf-xatarlar bor,
  Ba'zida dunyo sovuq toshdek porlaydi...
  Biroq, bolamiz divandan turdi,
  Chunki u olijanob kurashchi, ishoning!
  Yaga qiz tinchlanib, ming'irladi:
  - Menga qamchi olmaysizmi?
  Margarita qattiq gapirdi:
  - Agar siz shafqatsiz harakat qilmasangiz, unda nega sizni kaltaklash kerak?
  Sariq qiz chiyilladi va uning pushti yonoqlaridan yosh oqdi:
  "Men hozir bolaman va boshqa jodugarlar meni hurmat qilmaydi!"
  Ozodlikka chiqqan qizlardan biri shunday dedi:
  - Biz ham bolalarmiz va bu haqda yig'lamaymiz!
  Yigitlar va qizlar kulib yuborishdi.
  Margarita ta'kidladi:
  - Siz och qolgan bo'lsangiz kerak! Ehtimol, pastga tushib, u erda biror narsa yeymizmi?
  Bolalar shovqin qilishdi. Vikont pastga qaradi va dedi:
  - Bizning pastda gigant qal'asi bor va u Baba Yagadan yaxshiroq emas. Shunday qilib...
  Oenomaus xitob qildi:
  - Devning ham asirlikda bolalari bor. Biz ularga yordam berishimiz kerak.
  Margarita jilmayib, qizga Yaga taklif qildi:
  - Balki bolalarni birga olib, devdan qutqararmiz? Yaxshi ish qiling va siz peri akademiyasiga o'qishga qabul qilinasiz. U erda siz yaxshi amallarni qilishni o'rganasiz!
  Jodugar qiz kuyladi:
  Odamlarga kim yordam beradi
  U vaqtini behuda o'tkazmoqda ...
  Yaxshi ishlar -
  Siz mashhur bo'la olmaysiz!
  Margarita e'tiroz bildirdi:
  Gulning bargi mo'rt,
  Agar u uzoq vaqt oldin yirtilgan bo'lsa ...
  Atrofdagi dunyo shafqatsiz bo'lsa ham,
  Men yaxshilik qilishni xohlayman!
  
  Odamlarga yaxshilik qiling
  Yaxshilik qiling...
  Va ular gullar kabi gullaydilar,
  Yorug'likda moviy gullar!
  Bola shahzoda jiddiyroq ohangda ta'kidladi:
  yaxshilik qilishga va yomonlik bilan kurashishga harakat qilasiz va bu sizga yoqadi deb ishonaman!
  Qiz Yaga mushtlarini siqdi va dedi:
  - Mayli, harakat qilaman. Baribir, yovuz jodugarlarga qaytishning iloji yo'q - ular kuladi va sizni chimchiladi ! Men yaxshi peri sifatida qayta tayyorlanaman!
  Margarita tabassum qildi va kuyladi:
  Dunyoda aqli bor har bir kishi,
  Doim do'st bo'lish kerak...
  Bu tortishish galereyasidagi kabi sodir bo'lmasligi uchun -
  Aqlli o'yin bo'lmadi!
  Bola shahzoda chiyilladi:
  - Xo'sh, keling, devning oldiga tushamiz!
  Osmondan deyarli butunlay yalangoyoq va yirtiq, ozg'in va rangpar, lekin baquvvat va hayajonli bolalar to'dasi otilib chiqdi.
  Margarita va Oenomai ajdarlarga, Yaga esa qizga aylangan minomyotga tushishdi. Va changyutgich u bilan qoldi, garchi u bolalarning qo'llari uchun juda katta bo'lib tuyuldi.
  Bu erga tushgan jamoa. Gigantning ulkan qal'asida hech narsa yo'q, minoralari katta bosh suyaklari chiqib turadi . Ammo kirish skeletlari, shuningdek, orklarning butun otryadi tomonidan boshqariladi.
  Bolalar qo'ndi. Ular jang qilishga tayyor edilar. Yaga qiz changyutgichning tugmachasini bosdi va undan qilichlar, nayzalar, xanjarlar va hatto bir nechta pulemyotlar tushib ketdi. Bolalarning sarosimaga tushgan nigohini ko"rib, u tushuntirdi:
  - Men changyutgichim bilan ushlab oldim. Bu supurgidan ancha yaxshi. Va unda qurollarning butun to'plami.
  Margarita sehrli tayoqchasini va yalang oyoqlarini silkitdi, lekin sehrli halqalar bilan bezatilgan va qichqirdi:
  - Endi men sizning qurolingizga o'zgacha, mo''jizaviy kuch beradigan afsun qilaman.
  Va sehrgar qiz dedi:
  - Abra , kabra , kodabra ! - Va uning sehrli tayoqchasi va sehrli uzuklaridan energiya oqimlari uchib chiqdi. Va Baba Yaga bolalarga bergan qurol porlay boshladi.
  Oenomai, tajribaliroq jangchi sifatida, ingichka ignalarni otgan qisqa, engil pulemyotni oldi. Bola suvli lablarini yalab, kuyladi:
  - Yaxshi pulemyot bilan bo'lishi kerak,
  G'azablangan po'lat kabi zarba bering ...
  Bu qon sharshara kabi oqmadi,
  Va jannat koinotda hukmronlik qildi!
  Bolalar qurollarini ko'tarib, bir ovozdan xitob qilishdi:
  Jallod ayyor va shafqatsiz,
  Odamlar devorga osilgan ...
  Ammo ishonaman, bizning bo'ronli niholimiz,
  Ammo ishonamanki, quyosh oqimi -
  Qamoqxona zindonining zulmatini yo'q qiling!
  Shunday qilib, sehrli arsenal bilan qurollangan bolalar guruhi hujumga shoshilishdi. O'g'il bolalar va undan ham ko'p qizlarning kichkina, yalang poshnalari porladi. Ular yirtqich hayvonlardan qo'rqmadilar, garchi ularga mo'ynali, hidli va jirkanch orklarning butun bir polki yaqinlashayotgan bo'lsa ham.
  Ajdahoda uchayotgan Oenomai avtomatdan dushmanga qarata o"t ochdi. Kichkina ignalar orklarning tukli tanalarini teshdi, keyin mo''jiza yuz berdi: ular katta shokolad barlari va asal bulochkalariga aylandi.
  Margarita ham yalang oyoq barmoqlari va sehrli uzuklari bilan dushmanni tepdi . Shunday qilib, hujumga uchragan qilichli orklar darhol aylanib ketishdi har xil mazali narsalar, shu jumladan shokolad bilan qoplangan va ichida qush suti bilan konfetlar. Bu haqiqatan ham mazali. Va cheesecakes, va haşhaş urug'i va doljin bilan donuts.
  Va partizan qizning sehrli tayoqchasi to'lqinlanadi va ajoyib narsalarni yaratadi.
  Shunday qilib, bolalar orklar bilan jangga kirishdilar. Birinchidan, Vikont. Kiyimlari, bola etik kiyganidan so'ng, xuddi yangidek yangi bo'lib qoldi. Va u nafaqat o'ng qo'lida qilich bilan, balki chap qo'lida ham qilich bilan jang qildi.
  Pichoqning tegishidan ajoyib o'zgarishlar yuz berdi. Endi ork o'rniga mayizli ta'sirchan o'lchamdagi pirog paydo bo'ldi. Va qilichning zarbasidan shokoladli cheesecake paydo bo'ldi. Va jangdagi boshqa yigitlar.
  Bir qiz, chamasi rivojlangan davlatdan, yalangoyoq oyog"ini o"t-o"langa qo"yib, pulemyotdan chizib yozdi. Turli xil ertak o'zgarishlariga nima sabab bo'ladi. Va orkdan katta, to'ldirilgan kolbasa, so'ngra sousli kurka chiqdi. Va yana qanday mazali taomlar paydo bo'lmadi.
  Va pichoqlar tegishidan paydo bo'lgan xushbo'y kokos keklari. Va ajoyib muzqaymoq ham.
  Partizan qiz Margarita jangovar hayajonda kuylay boshladi;
  Biz kashshoflarmiz, kommunizm farzandlarimiz,
  Kim yurtni yuksaltirmoqchi...
  Gitler g'azabi uchun qattiq javob beradi,
  Biz ezamiz, ishoning, Shayton!
  
  Biz Xudo oldida qasam ichdik,
  Va Lenin yuragini yoshlarga berdi ...
  Oh, kashshoflarni qattiq hukm qilmang,
  Qodir Tangri ularga yanada kuch-quvvat berdi!
  
  Biz yalangoyoq old tomonga bordik,
  Ular o'z vatanlarini saqlab, jang qilishni xohlashdi ...
  O"roq tutgan yigitlar ham, qizlar ham biz uchun,
  Va bizning sadoqatimiz kuchli quroldir!
  
  Moskva yaqinida janglar avj oldi.
  Tanklar yonayotgan, asfalt erigan...
  Biz kommunizmni ko'ramiz, ishonaman, biz berdik,
  Va siz fashistni keng qilich bilan olib chiqishingiz mumkin!
  
  Menga ishonmang, odamlar, Gitler hamma narsaga qodir emas,
  Fuhrerning g'oyasi yashasa ham ...
  Va biz fashistlarga qattiq zarba berdik,
  Keling, buyuk sayohatimizga boraylik !
  
  Biz Rossiyaning dushmanlaridan qo'rqmaymiz,
  Biz SSSRni yaxshi ko'ramiz ...
  Siz masxarabozning ruhi bilan ritsar emassiz,
  Keling, Xudoning Shohligi uchun o'rnak bo'laylik!
  
  Gitler bilmaydi, u qattiq kaltaklanadi,
  Garchi uning ichida do'zaxning kuchi g'azablansa ham ...
  Va parazit Krautlar keladi,
  Bu tinchlikni olov bilan to'ldiradi!
  
  Ruslarning buyukligi - o'ynab g'alaba qozonish,
  Garchi buning ortida juda katta ish turgan bo'lsa ham...
  G'alaba keladi, ishonaman, may oyida,
  Va Fuhrer butunlay qulab tushadi!
  
  Bu bizning imonimiz, kommunizmning kuchi,
  SSSR abadiy gullab-yashnasin ...
  Bilasizmi, biz fashizmning bo'yinturug'ini ezamiz,
  Shunday qilib, Rossiya armiyaga aylandi!
  
  Stalingradda fritslar kaltaklangan,
  Ular bizning kuchli mushtimizni tanidilar...
  Va biz ajoyib sovg'alar berdik,
  Va ular diktatorga nikel berishdi!
  
  Mening mamlakatim, go'zal Rossiya,
  Unda, Arktikada olma daraxtlari gullaydi...
  Svarog va Stalin, bilasizmi, Masih,
  Natsistlar rus jangchilaridan qochmoqda!
  
  Koinot shunday go'zal,
  Uning ustida kommunizm porlaganda ...
  Va sinovlar tarbiya uchun bo'ladi,
  Faqat yuqoriga uching va bir soniya pastga tushmang!
  
  Biz qishni qizil qichqiriq bilan oldik,
  Oq gvardiyachilarning umurtqasini sindirishdi...
  Rossiyaning kommunizm dushmanlari kaltaklandi,
  Bizda hali tushlik uchun kuboklar bor!
  
  Biz Stalinni qattiq ushlab turdik,
  Har qanday ayozda yalangoyoq qizlar...
  Ishoning, siz kuchli odam bo'ldingiz,
  Va kashshof ritsarga aylandi!
  
  Yo'q, Rossiya hech qachon buzilmaydi,
  O'lmas Lenin yo'lni ko'rsatadi ...
  Biz porloq olovdan qo'rqmaymiz,
  Ruslar esa kommunizmdan qayta olmaydi!
  
  
  Onamiz Rossiya nomidan,
  Keling, yuraklarni bir gulchambarga birlashtiraylik ...
  Huray, qizlar baland ovozda qichqirdilar,
  Ajoyib orzu amalga oshadi!
  
  Ha, bizning imonimiz doimo ota-bobolarimiz bilan bo'lishdir.
  Va agar siz ota-bobolaringizdan oshib ketsangiz ...
  Biz abadiy jasorat bilan yaxshi ish qilamiz,
  Garchi u yigirmadan oshmasa ham!
  
  Ishoning, biz Vatanimizni sevamiz,
  Biz abadiy baxtni xohlaymiz ...
  Lyutsifer, ishoning, bizni yo'q qilmaydi,
  Yoz keladi - sovuq yo'qoladi!
  
  Rossiyada hamma narsa juda ajoyib gullaydi,
  Dunyodan muammo yo'qolgandek...
  Ishonamanki, kommunizm davri keladi,
  Boylik va quvonch abadiy bo'ladi!
  
  Ilm janglarda halok bo'lganlarni tiriltiradi,
  Odamlarda abadiy yoshlik qoladi...
  Inson esa Qodir Tangriga o"xshaydi,
  Yovuz odam yo'qoladi, bilaman, abadiylikka!
  
  koinotdagi hamma uchun baxt porlaydi ,
  Dunyodagi barcha odamlar bir oilaga o'xshaydi...
  Bolalar jannatda kuladi va o'ynaydi,
  Siz meni qo'shiq bilan sevasiz!
  Shunday qilib, u qo'shiq aytdi va bolalar orklarni sehrli qurollar bilan g'ayrioddiy mazali va ishtahani ochadigan narsaga aylantirdilar. Ammo jodugar qiz changyutgichdan energiya chiqarganda ham, baliqli stakanlar, yonma-ovqatlar va mazali qobiqli oqqushlar paydo bo'la boshladi , ularga shafqatsiz orklar aylandi. Va bu juda chiroyli edi.
  Bu erda goblin ork qo'mondoni yaxshi sehrning zarbasiga duchor bo'lib, atirgullar, qaymoqli jo'xori gullari va shakarlangan mevalar bilan qoplangan yam-yashil xushbo'y tortga aylandi.
  Va juda ko'p turli xil mazali narsalar begunoh bolalar qo'lida sehrli qurollarni tug'dirdi.
  Ammo skeletlar ham orklardan keyin jangga kirishdi. Katta va qo'rqinchli. Ular yog'och kabi harakat qilishdi. Bolalar ularga qilich va qilich bilan hujum qilib, xanjar otishdi. Va ajdahodan Oenomai va piyoda qiz skeletlarga pulemyotdan o'q uzdi.
  Margarita ham sehr ishlatib, marvarid tishlarini ko'rsatdi. Va u aniq mo''jizalar qildi. Va uning sehri skeletlarni rangli muzqaymoq va boy bezatilgan keklarga to'la oltin sharob stakanlariga aylantirdi.
  Yigitlarning, shu jumladan Vikont de Laferning qilichlarining zarbasidan har xil mazali va ishtahani ochadigan narsalar paydo bo'ldi. Va bunday xushbo'y hid butun qal'aga tarqaldi. Faqat mo''jizalar mo''jizasi.
  Ulkan skeletlardan biridan butun bir tog'li kek paydo bo'ldi. Va bu tortlar turli xil kremlardan kamalakning barcha ranglari bilan porladi.
  Ha, bu yerda shunday mazali, juda ishtaha beruvchi narsalar bor edi. Ba'zi qo'rqinchli qora skeletlar katta hajmdagi lolipoplarga aylandi.
  Och qolgan bolalar esa mazali taomlarni sinab ko'rishga qarshilik qila olmadilar. Margarita gong chalib baqirdi:
  Oshqozon - bizning asosiy dushmanimiz,
  Ishoning, bizni yomon ishlarga tashlaydilar ...
  Bola pirogni ko'rsa,
  U qornini yomon o'g'irlashga undashmoqda!
  
  Shunday qilib, chaqaloq shoshilmang
  Vaqti keladi va siz hali ham ovqatlanasiz ...
  Xudo oldida gunoh qilmang, azizim,
  Aks holda siz olovbardoshlarga aylanasiz!
  Oenomaus bolalarga tushuntirdi:
  - Kannibal gigant mag'lub bo'lmaguncha, ovqat eyish xavflidir. Asosiy yovuz odamni pastga tushirish kerak!
  Qattiq to'qnashuv eshitildi va dastlab dalaning yarmini qoplagan, har xil pishiriqlar va idishlarga to'lgan ulkan soya paydo bo'ldi. Va keyin shoxli devning o'zi. U kitning og'zi va tirnoqli oyoqlari bor edi . Va shunchalik balandki, u minoralari va skeletlari bo'lgan allaqachon ulkan qal'adan balandroq.
  Bolalar qo'rquvdan chiyillashdi va kannibal bezori darhol kattalashdi.
  Margarita tabassum bilan dedi:
  - Qo `rqmang! Siz undan qo'rqsangizgina u katta bo'ladi!
  Oenomaus jahl bilan xitob qildi:
  Siz qo'rqoq bo'lmasligingiz mumkin, lekin siz ahmoqsiz va biz diqqatga sazovor joylarni ko'rdik!
  Jodugar qiz Yaga chiyilladi:
  - Azizim, aziz ogre,
  Mazali shirinliklar istaysizmi...
  Yoki zarbaning sehri,
  Siz uni yana bepul olasiz!
  Margarita baqirdi:
  - Bolalar, bir ovozdan baqiring: biz sizdan qo'rqmaymiz! Xo'sh, keling, birga bo'laylik.
  qo'rqinchli to'planish qiyin edi . Qiz kichkina dumaloq poshnalari bilan qochib keta boshladi. Jasoratli Vikont de Lafer va bir nechta o'g'il bolalar ularni ushlab turishga kirishdilar. Yigitlarning qo'rquvdan rangi oqarib ketgani aniq edi. Keyin Margarita jasorat berish uchun urush qo'shig'ini kuyladi;
  Biz SSSR mamlakatidan kelgan qizlarmiz,
  Bu butun dunyo uchun mash'al ...
  Bilasizmi, buyuklik namunasini ko'rsataylik,
  Mana, mardonavor ishlar tarannum etilgan!
  
  Qizlar qizil bayroq ostida tug'ilgan ,
  Yalang oyoqlari bilan ular ayozni bosib o'tishadi ...
  Qizlar va o'g'illar Rossiya uchun kurashmoqda,
  Ba'zida kelin yigitga atirgul beradi!
  
  Koinotda qizil bayroq bo'ladi,
  Yorqin, mash'al alangasi kabi ...
  Axir, bilasizmi, qahramon, bizda belanchak bor,
  Va bizning bannerimiz qizil kabi porlaydi!
  
  Ishonmang, la'nati fashist o'tib ketmaydi,
  Va rus ruhi hech qachon so'nmaydi ...
  G'alabalar cheksiz hisob ochadi,
  Keling, kimgadir salom aytaylik!
  
  Rossiya ajoyib mamlakat,
  Siz xalqlarga kommunizm berdingiz...
  Xudo tomonidan abadiy saxiylik bilan berilgan ,
  Vatan uchun, baxt va ozodlik uchun!
  
  Dushman Vatanni mag'lub eta olmaydi,
  Va u qanchalik shafqatsiz va makkor bo'lmasin ...
  Bizning yengilmas rus ayigimiz,
  Rus askari o'zining g'alabasi uchun juda shonli!
  
  Go'zal Sovet mamlakati,
  Undagi qizlar go'zal ekanliklari bilan faxrlanadilar...
  U bizga tug'ilish orqali abadiy berilgan,
  Va biz komsomolchilar adolatli bo'lsin!
  
  Biz Moskvaning chekkasida jang qilyapmiz,
  Bo'ron, qor ko'chkisi, qizlar yalangoyoq...
  Biz vatanimizni shaytonga topshirmaymiz,
  hatto o'roqlarimiz ham aniq otadi!
  
  Shunday qilib, g'azablangan qizlar jang qilishni xohlashadi,
  Va yalang'och tovon bilan ular portlash paketini tashlashadi ...
  Fashist, u shunchaki ajoyib ko'rinadi,
  Aslida, shunchaki yovuz Qobil!
  
  Dushmanlar qizlarni mag'lub eta olmaydi,
  Ular shunday yulduz ostida tug'ilganlar...
  Bizning yengilmas yirtqich hayvonimiz ayiq,
  Kim Vatanni xotiniga aylantirdi!
  
  Biz rus qizlari yaxshimiz,
  Biz qiynoqlardan va sovuqdan qo'rqmaymiz ...
  Va biz yovuz qo'shinning hujumini daf qilamiz, ishoning,
  Dushman dozadan aqldan ozadi !
  
  Ular dushmanni Moskvadan uzoqlashtirishga muvaffaq bo'lishdi,
  Garchi u ulkan kuchga to'la bo'lsa ham ...
  Biz qizlar o'zimiz bilan faxrlanamiz,
  Raqiblarning hammasi qabrlarida g'oyib bo'ladi!
  
  Ishonmang, dushmanlar Rossiyani mag'lub eta olmaydi,
  Chunki har bir ritsar taglikdan chiqadi...
  Ovchi o'yinga aylandi,
  Va dushman hali ham bola!
  
  Ammo rus ruhi, buyuk, ruhga ishonadi,
  Bilasizmi, unda yashirin kuchlar bor ...
  Dushman butunlay tor-mor qilinadi,
  Axir, ritsarlar jangda yengilmas!
  
  Shubhalaringizni chetga surib qo'ying , qizlar ,
  Bilasizmi, biz dunyodagi eng jasurmiz...
  Shaytonning qo'shinlarini do'zaxga tashlaymiz,
  Keling, barcha dushmanlarni hojatxonaga singdiraylik!
  
  Muqaddas urush tugaydi
  Sayyoramizda tinchlik va tong keladi ...
  U abadiy quyosh bilan, bilasizmi, berilgan,
  Yoz abadiy yonib tursin!
  
  Va kommunizm shon - shuhratda abadiy,
  Lenin va buyuk Stalin biz bilan...
  Qonli kinoda faqat hozir fashizm,
  Va bizning irodamiz, ishoning, po'latdan kuchliroq!
  
  Mening Rossiyam asrlar davomida hukmronlik qiladi,
  Va butun koinotga baxt berdi ...
  Sizga po'lat mushtning kuchi kerak,
  Va jasoratli, lekin oqilona tarzda!
  Avvaliga Margarita yolg'iz qo'shiq kuyladi, lekin keyin Enomai, qiz Yaga, Viscount de Lafer va boshqa bolalar qo'shiqni ijro etishdi. Va bu allaqachon kuchli, to'la ovozli xor edi, undan hamma narsa silkindi. Va ulkan, haqiqiy gigant hajmi kamayishni boshladi. U endi u qadar sovuqqon va qo'rqinchli ko'rinmasdi. Shoxlari esa kichrayib, tirnoqlari kichrayib ketdi. Qoyil...
  Qiz Yaga kulib kuyladi:
  Yaxshi, yaxshi, siz u bilan faxrlanishingiz mumkin -
  Yettita bittadan qo'rqmaydi!
  Bolalar bir ovozdan yalangoyoq oyoqlarini urib baqirdilar:
  Biz sendan qo'rqmaymiz dev,
  Bola oyog"i ostida toptalasan...
  Garchi biz yosh jangchilar bo'lmasak ham,
  Yaga ostida edik !
  Bu bolalar, ham qalbi, ham yuzi juda go'zal. Va ular gigantlar kabi kurashadilar. Garchi endi kannibal gigantni axloqiy jihatdan tugatish kerak. Va bolalar raqsga tusha boshladilar.
  Va qiz Yaga changyutgichni olib, bezori tomon ishora qildi va nimadir deb g'o'ldiradi.
  O'g'il bolalardan biri skeletga aylangan xo'roz shaklidagi katta lolipopni yaladi va qiz muzqaymoqdan tishladi.
  Bolalar devga tahdid qilishdi:
  - Senga ham shunday bo'ladi!
  Va u tom ma'noda silkindi. U yanada qisilib ketdi. Va kamalakning barcha ranglarida muzqaymoq solingan oltin stakanlar yanada yorqinroq va chiroyliroq porlay boshladi.
  Pioner qahramon Margarita yana g'azab bilan, urush davridagi vatanparvarlik qo'shig'ini kuyladi, qolgan bolalar esa xorlashdi:
  Men o'ynab komsomolga kirdim,
  Chiroyli tush ko'rgan qiz...
  Dunyo abadiy may deb o'yladim,
  Har kuni bahorning tug'ilishi!
  
  Lekin negadir bu ish bermadi,
  Negadir, men sevib qololmayman ...
  Ayting-chi, bolalar, mening rahmimga,
  Hayot juda kuchli eshkak!
  
  To'satdan urush to'satdan gumburladi,
  Va o'lim bo'roni yugurdi ...
  Mening qizlarim esa kuchli tanaga ega,
  Siz birdaniga o'zingizni hujumga qo'yishingiz mumkin!
  
  Ishoning, men taslim bo'lishni xohlamayman,
  Vatan uchun oxirigacha kurash...
  Biz granatalarni kuchli xaltada olib yuramiz,
  Stalin yuraklarda otasini almashtirdi!
  
  Rossiyaning buyuk jangchilari.
  Biz tinchlik va tartibni himoya qila olamiz...
  Osmon yulduzlari baxmalni sug'ordi,
  Va ovchi o'yinga aylandi!
  
  Men, yalangoyoq qiz, jang qilaman
  to'la ...
  Bilaman, bu jannatda joy bo'ladi,
  Baxtni qonga qurib bo'lmaydi!
  
  Buyuk Vatan jangchilari,
  Biz Moskva yaqinida qattiq kurashamiz...
  Va keyin kommunizm davridagi orzu,
  Shayton bilan yer osti dunyosiga qarshi!
  
  Jasur rus yigitlari,
  Ular oxirigacha halol kurashishlari uchun ...
  avtomat bilan otishyapti ,
  Agar sizga oltin toj kerak bo'lsa!
  
  Bizni o'q ham to'xtata olmaydi
  Buyuk Xudo Iso tirildi ...
  Yirtqich ajdahoning kunlari tugadi,
  Osmondan yanada yorqinroq bo'ldi!
  
  Men seni yaxshi ko'raman, azizim Lada,
  Eng oliy Xudo Svarog ulug'vorlikda bo'ladi ...
  Biz Rossiya uchun kurashishimiz kerak,
  Eng yaxshi Oq Xudo biz bilan!
  
  Ruslarni tiz cho'kmang,
  Bizning tanamiz, ishoning, jilovlab bo'lmaydi ...
  Stalin va buyuk Lenin biz bilan,
  Siz ham bu imtihondan o'tishingiz kerak!
  
  Vatan dardi ham yuragimizda,
  Biz uning buyukligiga ishonamiz...
  Biz tezda kosmosga eshikni ochamiz,
  Bu juda shirin hayot bo'ladi!
  
  Biz yalangoyoq chiroyli qizlarmiz ,
  Biz qor ko'chkilari orasidan juda tez yuguramiz...
  Bizga bu achchiq aroq kerak emas,
  Karub qanotlarini yoydi!
  
  Biz qizlar vatan uchun turamiz,
  Va biz yovuz Krautsga javob beramiz, yo'q,
  Jahannam Qobil yo'q qilinadi,
  Va Najotkor Masihga salom!
  
  Bir davr bo'ladi - bundan yaxshiroq bo'lishi mumkin emas,
  O'liklar abadiy tiriladi ...
  Olam haqiqiy jannatga aylanadi,
  Har bir insonning orzusi ushaladi!
  Margarita biroz xafa bo'ldi - u allaqachon yuz yoshdan oshgan va u hali ham qiz. Va, ehtimol, u abadiy bola bo'lib qoladi.
  Ammo qolgan bolalar bu qo'shiqdan xursand bo'lishdi va xursand bo'lishdi.
  Va dahshatli kannibal gigantning bo'yi yanada kichikroq bo'lib, yirtqich hayvondan ko'ra qo'rqqan goblinga o'xshardi.
  Unga muzqaymoq va tort bo'laklari uchib ketdi. Bolalar kulib, tillarini chikarishdi. Bu juda kulgili ko'rinardi. Va quvnoq yigitlar yuzlarini yasashda davom etishdi.
  Qiz Yaga lablarini urib, chiyilladi:
  Bolalar kulishlari kerak
  Bolalar kulishlari kerak -
  Va qanday qilib qahramonlar yashaydi!
  Va qanday qilib qahramonlar yashaydi!
  Va Baba Yaga changyutgichni qal'adan sakrab chiqayotgan boshqa orklar va goblinlarga qaratdi. Va Enomai va qiz ularga avtomatlardan o'q otishni boshladilar. Va ular buni ajoyib qilishdi . Va yana porloq muzqaymoqli ko'zoynaklar, mayizli rulolar, qaymoqli keklar, makkajo'xori donalari, paxta konfetlari va boshqalar bor edi . Hammasi juda yoqimli hid va juda ishtahani ko'rdi.
  Jangchi bolalar esa kulib, bo"ri bolalaridek o"tkir, oppoq tishlarini ko"rsatishdi.
  Bu harakat qanchalik ajoyib va o'ziga xos ko'rinardi.
  Margarita esa orklar va skeletlarni chaqmoq bilan urib , ularning ajoyib o'zgarishini davom ettirdi.
  Shundan so'ng, kashshof qiz yana vatanparvarlik va ulug'vor qo'shiq kuyladi va qolgan bolalar xorda uning jo'shqin va quvnoq qo'shig'ini ko'tardilar:
  Shayton bizni mag'lub etmaydi,
  Mening vatanim, dunyodagi eng go'zal,
  Go'zal mamlakat mashhur ...
  Unda kattalar va bolalar xursand bo'lishadi!
  
  Unda vodiy zambaklar ajoyib tarzda gullasin,
  Karublar esa munosib madhiya chaladi...
  Fuhrer kaput bo'ladi,
  Ruslar janglarda yengilmas!
  
  Komsomolchilar yalangoyoq yugurishadi,
  Yalang poshnalari bilan qorni oyoq osti qiladilar...
  Gitler siz juda zo'r ko'rinasiz
  Men sizni tank bilan bosib o'taman!
  
  Natsistlarni mag'lub eta olamizmi?
  Har doimgidek yalangoyoqmiz, qizlar...
  Bizning eng dahshatli ritsarimiz - bu ayiq,
  U hammani avtomat bilan o'ldiradi!
  
  Yo'q, biz qizlar allaqachon juda zo'rmiz,
  Biz tom ma'noda barcha dushmanlarni parchalaymiz ...
  Bizning tirnoqlarimiz, tishlarimiz, mushtlarimiz ...
  Biz ajoyib jannatda joy quramiz!
  
  Men salqin kommunizm bo'lishiga ishonaman,
  Nasihat yurti, ishoning, unda gullab-yashnamoqda...
  Va qayg'uli natsizm yo'qoladi,
  Amallaringiz ulug'lanishiga ishonaman!
  
  Mintaqaning gullab-yashnashiga ishonaman,
  G'alabadan g'alabaga qaytdik...
  Nikolay yaponlarni mag'lub etdi,
  Samuray bema'nilik uchun javob beradi!
  
  Biz o'zimizni egilishimizga yo'l qo'ymaymiz,
  Dushmanlarimizni bir zarba bilan tor-mor qilaylik...
  Ovchi o'yinga aylansin,
  Vermaxtni tor-mor qilganimiz bejiz emas!
  
  
  Ishoning, biz uchun taslim bo'lish oson emas,
  Ruslar har doim qanday kurashishni bilishgan ...
  bilan o'tkirlashtirdik ,
  Fuhrer masxarabozning obraziga aylanadi!
  
  Mening vatanim shunday,
  Unda rus akkordeoni o'ynaydi...
  Barcha xalqlar do'stona oila,
  Qobil emas, Hobil g'alaba qozonadi!
  
  Tez orada SSSR shon - sharafga aylanadi,
  Garchi dushmanimiz shafqatsiz va xoin bo'lsa ham...
  Biz jasorat uchun namuna ko'rsatamiz,
  Janglarda rus ruhi ulug'lanadi!
  Oxirgi iborada kashshof qiz sehrli tayoqchasidan chaqmoqni, yalang oyoq barmoqlaridan sehrli uzuk va toshlar bilan pulsarlarni olib, ozod qildi. Nihoyat salyangozdek kichraygan devni qopladilar. Buni butunlay olovli nur qoplagan edi. Keyin yana chaqnadi. Orklar va skeletlar nihoyat har xil ajoyib taomlarga aylandi. Har xil turdagi jambonlar, to'ldirilgan baliq va g'ozlardan tortib tortlar, pishiriqlar, karamellar va muzqaymoq stakanlarigacha juda mazali va qovurilgan.
  Bolalar sevinib, sakrab tushishdi. Ular juda xursand va quvnoq ko'rinishdi.
  Bu erda, dahshatli va qattiq kannibal gigantning o'rnida yorug'lik tarqaldi. Ozg'in, oq sochli, kalta shim kiygan, taxminan etti yoshlardagi bola paydo bo'ldi. Dahshatli yirtqich hayvon o'rniga bunday zararsiz va shirin bola. U ko'zlarini pirpiratdi va yig'ladi:
  - Meni urmang!
  Margarita baqirdi:
  - Qo `rqma! Biz sizga tegmaymiz. Endi siz hayotingizni noldan boshlashingiz va maktabga borishingiz mumkin!
  Bola va sobiq kannibal yig'lashdi:
  Bu qanday maktab hayoti?
  Har kuni test qayerda ...
  Qo'shish, bo'lish,
  Ko'paytirish jadvali!
  Kannibal gigantning qal'asi bizning ko'z o'ngimizda o'zgartirildi. Boshsuyagi o'rniga gumbazlarda ajoyib go'zallik gullari ochildi. Va gumbazlarning o'zi oltin bilan porladi. Va hamma narsa shunchalik ajoyib, yorqin, ko'zni qamashtirdi, qal'aning devorlari gullar bilan qoplangan. Va favvoralar qon o'rniga olmos oqimlari bilan oqa boshladi va bulutlar tarqaldi va bir vaqtning o'zida to'rtta quyosh porladi.
  Va ozod bo'lgan bolalar quvnoq kulib qal'adan yugura boshladilar. Ozg'in, yirtiq, yalangoyoq, ular baribir baxtli edilar.
  O"g"il-qizlar mazali taomlarni ovlashdi, o"t ostidan mexnat va sharbat solingan bochkalar paydo bo"ldi .
  Qiz Yaga minomyotda sobiq kannibal gigantning oldiga uchib ketdi va bolaga muzqaymoq uzatdi. U uni yutib yubordi va tabassum qildi:
  - Mazali!
  Va u qo'rquv bilan qo'shib qo'ydi:
  - Meni kechiring, bolalar! Sizni yeganimdan uyaldim. Bu qanchalik jirkanch!
  Ko'proq bolalar yugurib ketishdi. Shu jumladan, kannibal tomonidan ilgari yeyilganlar . Zararsiz bola ko'zlarini urib, hatto qo'shiq aytdi;
  Xo'sh, bu mo''jiza emasmi, bu ertak emasmi?
  Hammasi shunday bo'ldi, ishoning, ajoyib!
  Yo'q, biz uchun yaxshilik qilish yaxshidir -
  Va yovuzlik abadiylikka yo'qoladi!
  Ha , bu g'alaba edi. To'g'ri, gavdasi juda muskulli, kalta shim kiygan bolalardan biri aks ettiruvchi yuzaga qaradi va xitob qildi:
  - Mening qahramonlik cho'qqisi qayerga ketdi?
  Oenomaus so'radi:
  - Sen kimsan?
  Mushaklari juda aniq bo'lgan bola javob berdi:
  - Nikitich.
  Va uning bolalarcha yuzi qorayib, g'o'ldiradi:
  - Men buyuk qahramon edim, endi esa men shortik kiygan yalangoyoq bolaman , men kimga kerakman.
  Sobiq odamxo'r xitob qildi:
  - Keling, maktabga birga boraylik!
  Dobrynya g'azab bilan baqirdi va yalang'och bola oyog'ini shunchalik qattiq tepdiki, tosh yorilib ketdi:
  - Xo'sh, maktab bilan do'zax! Men charchadim deb o'yladim !
  Margarita xo'rsinib javob berdi:
  - Tushundim!
  Bola Dobrynya baqirdi:
  - Nimani tushundingiz! Endi xotinim meni tashlab ketadi! Kimga kerak bunchalik shivirlagan bola !
  Oenomaus tabassum bilan javob berdi:
  - Hayotda eng muhim narsa bu ruhdir. Hajmi muhim emas!
  Dobrynya e'tiroz bildirdi:
  - Yo'q! Siz mening xotinimni tanimaysiz. Bir marta u tovonini shu qadar qattiq qimirlatdiki, bulbul qaroqchining hushtak tishini urib yubordi! U qattiqqo'l va nega unga mo'ylovsiz bola kerak ! - Va bola yana yalangoyoq, bolalarcha, ammo kuchli oyog'i bilan balyoz kabi urdi, shunda tosh mayda bo'laklarga bo'linib ketdi. Va yosh qahramon qichqirdi. - Tez orada meni kattalar qil!
  Oenomaus xo'rsinib javob berdi:
  - Afsuski, biz buni qila olmaymiz, to'g'rimi?
  Margarita javob berdi:
  - Hozir, biz haqiqatan ham qila olmaymiz, lekin agar siz biz bilan ajoyib maqsadda sayohatga chiqsangiz, unda nimadir o'ylab topishimiz mumkin!
  Bola Dobrynya qo'rqitib so'radi:
  - Maqsadingiz nima?
  Oenomaus ishonch bilan javob berdi:
  - Koinot miqyosida kuchli jinsni o'limdan qutqarish. Bizning koinotda o'lat bor va u sizga ham etib borishi mumkin!
  Margarita rozi bo'lib bosh irg'adi:
  - Ha, Dobrynya, bizga qo'shiling. Sizda hali ham qahramonlik kuchingiz bor va siz bizga juda foydali bo'lasiz!
  Oenomaydan katta yoki baland bo'lmasa-da , lekin u juda katta jismoniy kuchga ega edi. Shunday qilib, u yalang'och barmoqlari bilan toshni siqib qo'ydi va tom ma'noda uni oldi va ezib tashladi, shundan so'ng tabassum bilan dedi:
  - Va men hali ham yaxshiman! Mayli, men siz bilan boraman. Men katta bo'lgunimcha xotinimga qaytish qo'rqinchli bo'ladi !
  Margarita paridek tabassum bilan javob berdi:
  - Juda oqilona qaror!
  Va u yalang oyoq barmoqlarini chertdi. Uchinchi, yoqimli ajdaho chaqaloq paydo bo'ldi.
  Qiz tushuntirdi:
  - Qop bilan tilanchidek yurmaslik kerak!
  . Љ 8-BOB.
  Dominika o'tish va imtihonlarni topshirish paytida juda charchagan edi. Shuning uchun uning go'zal qizlari oltin hammom va dushda yuvilgan. Keyin esa uni elita talabalar va talaba qizlar uchun alohida, hashamatli xonaga yumshoq, iliq karavotga yotqizdilar. Dominika g'alati tushga kirdi, uning so'nggi orzusi shahzoda Oenomaus bilan birga bo'lish edi , u uchun u katta hamdardlik va hamdardlikni his qildi.
  Va uni Morfey xudosi quchoqlashi bilanoq, u
  Dominika to'satdan yuziga shamol esayotganini his qildi va u sirpanchiq, shilinib o'tirgan edi. Va atrofda bulutlar miltillaydi.
  Qiz o'girilib qarasa, chiroyli, muskulli bolani ko'rdi, uni darhol tanidi. Ha, bu shahzoda Oenomaus edi, u yosh qul bo'ldi. Endi esa kichkina, uch boshli ajdahoga minib o"tiribdi. Uning o'ng tomonida bir qiz uchib ketmoqda. U ham juda chiroyli va shirin, sochlari oltin-qizil. U Oenomausdan kattaroq ko'rinmaydi. Va chap tomonda bir bola. Bundan tashqari , oq sochli , chiroyli va juda mushakli, ifodali yuzga ega. Bunday ryukzak va qurolli bolalar guruhi. Va qizning oyoq barmoqlari va qo'llarida ham uzuklari bor.
  Ajdaho qo'shimcha og'irlikni his qildi va yiqilib ketmaslik uchun qanotlarini tez-tez qoqib qo'ydi.
  Qiz Margarita sehrli tayoqchasini silkitib, baqirdi:
  - Kimsan? Qayerdan kelgan?
  Ammo Oenomaus Dominikani tanidi va ishonchli ohangda dedi:
  - Bu Yer sayyorasidan tanlangan. U bashoratga ko'ra, bizning koinotimizdagi kuchli jinsiy aloqani saqlab qolishi kerak.
  Qiz Margarita jilmayib qo'ydi:
  - Yer sayyorasidanmi? Ulug 'Vatan urushini boshdan kechirdingizmi?
  Dominika ishonch bilan tasdiqladi:
  - Ha, shunday edi!
  Kashshof qahramon imonli ohangda so'radi:
  - Va qachon o'tdi?
  Urgan qiz ham ishonch bilan javob berdi:
  - Qirq birinchi iyunning yigirma ikkinchisidan qirq beshinchi mayning to'qqizinchi kunigacha, albatta, biz g'alaba qozondik!
  Margarita tabassum bilan javob berdi:
  - Bilaman, biz g'alaba qozondik! Aks holda biz siz bilan gaplashmagan bo'lardik. Bu shuni anglatadiki, biz vaqt o'tishi bilan tarqalib ketgan vatandoshlarmiz. O'z sayyorangizdan, hatto o'z mamlakatingizdan odam bilan uchrashish qanchalik yoqimli!
  Dominika xo'rsinib javob berdi:
  - Ulug" Vatan urushi tugagach, bobom hali tug"ilmagan edi. Bu biz uchun uzoq hikoya!
  Margarita ham xo'rsinib dedi:
  - Va men uning tugashini ko'rish uchun yashamadim. Men 44-yil yanvarida osib o'ldirilganman. Lekin men g'alabamizga ishondim. Kiev allaqachon ozod qilingan va Stalingrad va Kursk bulg'asi momaqaldiroqqa aylangan. O'n ikki yoshda komsomolga o'tmasdan o'lish qanchalik achinarli.
  Dominika hayratda qoldi:
  - Agar siz juda uzoq vaqt oldin vafot etgan bo'lsangiz, unda nega u hali ham qiz?
  Margarita yelka qisib:
  - Men buni bilmayman. O'limidan deyarli yuz yil o'tdi va men bolaligimda qolaman. Ammo yana bir ortiqcha narsa bor: men umuman qarimayman va tishlarimda bitta plomba yo'q!
  Dominik kuldi va ta'kidladi:
  - Ha, qarilik juda yomon, shunchaki jirkanch!
  Va go'zal kino aktrisasi qo'shiq aytishni boshladi;
  Insoniyat katta qayg'uda,
  Ehtimol, hamma u haqida o'ylaydi!
  Bu dengiz ustida ko'z yoshlar to'kildi,
  Odamning qo'rquvi olov bilan yonadi!
  
  Yillar yil sayin karvonda o'tadi,
  Buvim uning yonoqlariga xina surtadi!
  Qizning nozik qomatiga nimadir bo'ldi ,
  Men ajinlar qaerdan paydo bo'lganini tushunmayapman!
  
  Nega tabiat toji yorqin?
  Mashina yaratuvchisi to'satdan qurib qolishi kerak!
  Shamol kuchini aravaga tortgan,
  U qarilik yovuzligiga dosh berolmaydi!
  
  Go'zallik jinniga aylanadi
  Va qahramon bizning ko'z o'ngimizda quriydi!
  Hozir har qanday yomon ob-havo,
  Va kechalari meni yovvoyi qo'rquv azoblaydi!
  
  Lekin men najot yo'qligiga ishonmayman,
  Inson Xudo bilan bahslasha oladi!
  Do'stona oila abadiy bo'lishi uchun,
  Shunday qilib, yo'l oson va tik ko'tariladi!
  
  Keksa ayollarda endi ajinlar bo'lmaydi,
  Keksalikni uyat bilan cheking!
  Va inson, taraqqiyotning qudratli o'g'li,
  U hayotning cho'qqisiga yorqin ko'zlari bilan qaraydi!
  
  Va cheksiz go'zallik bo'ladi
  Kunlar to'la daryo kabi oqadi!
  Insoniy mehribonlik paydo bo'ladi
  Axir, qalb pok va olijanob bo'ladi!
  
  Ishoning, yangi zavq keladi,
  Yillar davomida donolik kuchayadi!
  Axir, muz yosh tanaga joylashmaydi,
  Beshga o'qishga intilgan maktab o'quvchisi kabi!
  
  Belgisi balandroq, kel, qidir,
  Imtihonni kamida yuz marta qayta topshirasiz!
  Va siz Pasxa keklarini asal bilan eyishingiz mumkin,
  Xo'sh, endi keksa qiz bo'l!
  Dominika qanday chiroyli kuyladi, haqiqiy primadonna. Uning qo"shiqlari esa bulbulning uchidek to"la-to"kis va chaqnash edi.
  Enomai rozi bo"lib bosh irg"adi:
  - Siz bunga qarshi bahslasholmaysiz !
  Bola Dobrynya ta'kidladi:
  - Qarilik yomon. Lekin men o'zim va xotinim uchun yoshartiruvchi olma oldim. Agar siz ulardan ozgina iste'mol qilsangiz, siz qarimaysiz va bolaga aylanmaysiz. Va keyin bitta ahmoq jodugar bunday olmalarga o'zini tutdi . U keksa ayol edi, lekin u qozonga tushib qoldi. Shuning uchun siz hamma narsada me'yorni bilishingiz kerak va barcha yoshdagilar sevgiga bo'ysunishini unutmang.
  Enomai birdan ta'kidladi:
  - Mening ajdahom og'ir nafas olmoqda! Ikki kishini ko'tarish unga qiyin, ayniqsa Dominika bola emas, balki juda katta va mushak qiz. Unga yangi varaq kerak!
  Margarita yalang oyoq barmoqlarini chertib, ishonch bilan dedi:
  - Flyer bo'ladi!
  Birinchi marta havoda uch boshli kichkina ajdaho paydo bo'ldi. Ammo partizan qiz unga energiya nurini yubordi va bu ajdaho o'sishni boshladi.
  Dominika hayratda qoldi:
  - Bu harakatdagi sehr. Men birinchi marta ajdarlarni ko'rishim.
  Margarita tabassum bilan javob berdi:
  - Ajdarlar odamlar emas, ularni tarbiyalash osonroq!
  Yirtqich boshqa uchta ajdahodan bir oz kattaroq bo'lib o'sdi. Va yana bir marta barmoqlar, bu safar qo'llar va Dominika o'zini qulay egarda topdi!
  Pioner qiz bosh irg'adi:
  - Ko'ryapsizmi, bu qanchalik oddiy! Endi sizning o'zingizning ajdahongiz bor. Bundan xursand bo'ling!
  Xit qiz kulib dedi:
  - Bu, albatta, ajoyib , lekin xursandchilik bilan devorga ko'tarilishning nima keragi bor?
  Margarita kulib javob berdi:
  - O'zingizning ajdahongizni orzu qilmaganmisiz?
  Dominika halollik bilan g'o'ldiradi:
  - Men o'zimning vertolyotimni orzu qilardim. Ammo uning uchun pul topishga vaqti yo'q edi. Shunday qilib, ayniqsa xursand bo'ladigan hech narsa yo'q!
  Enomai tabassum bilan ta'kidladi:
  - Lekin men shaxsiy ajdahoni orzu qilardim.
  Dobrynya tasdiqladi:
  - Shaxsiy ajdaho ajoyib! Biroq, agar men sehr ishlatsam, mening qahramon otim ham uchib ketishi mumkin edi. Lekin maxsus afsunlar uchun sehrgarlarga oltin bilan to'lash kerak. Va ajdaho bepul.
  Margarita qo'shib qo'ydi:
  - Ajdaho ham yaxshi, chunki u faqat suv bilan oziqlanishi mumkin. Xo'sh, unga bir oz begona o't qo'shing va bu ajoyib bo'ladi. U olovdan nafas oladi.
  Dominika qiziqib so'radi:
  - Haqiqatan ham nemislar bilan jang qildingizmi?
  Margarita samimiy javob berdi:
  - Haqiqatan ham jang qilmadim. Men razvedka va aloqa sohasida ko'proq ishladim. Men qishloqlar va o'rmonlar orasida yurdim. Xo'sh, qishdan qishgacha tilanchi sumkasi va yalangoyoq kimsa gumon qiladi. To'g'ri, u bir necha marta natsistlarga portlovchi moddalar qo'ygan. Xo'sh, u faqat meni olib ketishganida o'q uzdi. U so"nggi o"qgacha javob qaytardi. U qo"lga olindi. Mayli, ular meni shoshqaloqlik bilan bo'lsa-da, qiynoqqa solishdi va ular meni osib qo'yishga shoshilishdi, chunki Qizil Armiya endi o'sha tomonga qarab yurgan edi. Aks holda, uni uzoqroq qiynashlari mumkin edi.
  Bir safar yana ikkita militsionerni uyqusirab, partizanlarga topshirdim. Xo'sh, men narsalarni to'g'irlamayman, lekin , albatta, juda ko'p sarguzashtlar bo'lgan.
  Dominika tabassum bilan so'radi:
  - Buyurtma berganmisiz?
  Margarita xo'rsinib javob berdi:
  - Yo'q! Faqat "Jasorat uchun" medali, meni jiddiy narsa bilan taqdirlash uchun juda kichik deb hisoblardim. Ular o'limdan keyin taqdirlanganmi va qanday qilib, bilmayman ...
  Oenomaus ta'kidladi:
  - O'n ikki yoshda, qizning harbiy mukofotga ega bo'lishi yomon emas! Ayting-chi, siz bilan qanday?
  Pioner qiz bosh irg'adi:
  - Xo'sh, ha, ayting-chi, kommunizm qurildi, urushlar tugadimi?
  Dominika xo'rsinib, ishonch bilan javob berdi:
  - Yo'q! Urushlar nuqtai nazaridan u yanada yomonlashdi. Lekin men bu haqda gapirishni xohlamayman. Ammo odamlar bundan ham yomonlashdi.
  Bola Dobrynya taklif qildi:
  - Keling, sehrli jasoratlar haqida gapiraylik. Aks holda siz tanklar haqida gapira boshlaysiz...
  Margarita qoshlarini chimirib:
  - Tanklar haqida nimalarni bilasiz?
  Dobrynya javob berdi:
  - Men rivojlangan dunyoda bo'lganman va bu metall yirtqich hayvonlar bor edi. Ular baland ovozda otishadi va juda xavflidir. Ularni eslash jirkanchdir.
  Partizan qiz jilmayib dedi:
  - Men Tiger bakining gaz bakiga qum quydim. Va u to'xtab qoldi. Shunday bo'ldi. Va u natsistlar mashinalarining g'ildiraklarini teshish uchun ovdan foydalangan . Men kichkina qizman va buni qilish menga osonroq edi.
  Dominik kuldi va ta'kidladi:
  - Juda qoyil! Siz kashshof qahramonsiz. Siz haqingizda filmlar suratga olishimiz va siz haqingizda kitoblar yozishimiz kerak.
  Margarita bosh irg'adi:
  - Bilaman, ba'zilari bor - masalan, "Qizil iblislar". Umuman olganda, men nafaqat Xudoga ishonmadim, balki ba'zida men hozir uyaladigan narsalarni qildim!
  Enomai tabassum bilan dedi:
  - Bo'ladi. Ba'zida xudolar o'zini yaxshi tutmaydi. Ammo har holda, siz hozir juda iste'dodli sehrgarsiz va siz ...
  U tugatmadi. Ularning qarshisida uchayotgan maymunlar galasi paydo bo"ldi. Ular uzoqda edi, lekin elf bola va sehrgar qizning o'tkir ko'rinishi bu qanotli primatlar kamida o'nlab bolalarni to'rda sudrab borayotganini ko'rdi. Baxtsiz o'g'il-qizlar ham uchishda bo'g'ilib, qattiq azob chekishadi, ular otilib ketishadi va bolalarning tanasi to'rning po'lat to'rlari bilan kesiladi.
  Dominika ham buni ko'rib, qichqirdi:
  - Biz yigitlarni ozod qilishimiz kerak!
  Dobrynya bosh irg'adi va qilichini qichqirdi:
  - Biz jasorat bilan jangga boramiz,
  Muqaddas Rus uchun -
  Biz qilich bilan kurashamiz,
  Men sotmayman!
  Dominika tishlarini ko'tarib ta'kidladi:
  - Albatta, bolalarga yordam berish juda qiziq. Ammo kuchimiz yetarlimi? Men uchadigan maymunlar haqidagi ertakni o'qidim , ular juda kuchli ekan!
  Margarita rozilik bildirgancha bosh chayqadi va kuyladi:
  Zulmat jangchilari, albatta, kuchli,
  Yovuzlik raqamni bilmasdan dunyoni boshqaradi ...
  Ammo sizlarga, shayton o'g'illari,
  Masihning kuchini buzmang!
  Dobrynya ta'kidladi:
  - Bizda turli xil raqiblar bor edi. Va ularning kuchli ekanligi, qoida tariqasida, bizni to'xtata olmadi!
  Va ajdarlar bilan kvartet uchib ketayotgan maymunlarning orqasidan yugurdi. Ularning atigi o'ntasi bor edi - ularning o'n uchtasi. Va taxminan bir xil miqdordagi asir bolalar. Va bu jangning qattiq haqiqati.
  Margarita oldinga otildi va uchayotgan maymunlarga yaqinlashib, qichqirdi:
  - Bolalarni qo'yib yuboring, yirtqich hayvonlar!
  Maymunlar sardori pichirladi:
  - Ket, qizim, bo'lmasa seni ham o'rab olamiz.
  Margarita jasorat bilan javob berdi:
  - Yo'q! Siz ularni qo"yib yuborasiz, aks holda biz bilan jang qilishingiz kerak bo"ladi!
  Maymunlar tishlarini ko'tarib qichqirdilar:
  - Hech qachon!
  Ulardan to'rttasi bolalar bilan to'rni ushlab turish uchun qoldi, qolganlari yosh qutqaruvchilarning kichik otryadi tomon yugurdi.
  Dominika mushtlarini silkitdi va qo'lida qilich paydo bo'ldi.
  Margarita so'radi:
  - Qanday qilib panjara qilishni bilasizmi?
  Dominika ishonch bilan javob berdi:
  - Bir tushuncha bor! U filmlarda rol o'ynagan.
  Partizan qiz qichqirdi:
  - Bu sizga foydali bo'ladi.
  Aktrisa qiz kuyladi:
  Qilich chayqash vaqti keldi,
  Tezlashish vaqti keldi...
  Qilichingizni silkitish vaqti keldi -
  Agar u foydali bo'lsa-chi!
  Buni daftaringizga yozing -
  Har bir sahifada!
  Qilich chayqash vaqti keldi,
  Qilich chayqash vaqti keldi,
  Qilichni chayqash vaqti keldi!
  Shundan so"ng to"rttasi kulib yuborishdi. Uchar maymunlar esa hujum qilishga harakat qilishdi. Ular chumchuqlarga hujum qilgan uçurtmalar kabi harakat qilishdi.
  Margarita uchayotgan maymunlar yetakchisiga sehrli tayoqcha va yalang oyog"idagi sehrli uzuk bilan urdi . Va bu juda qattiq zarba berdi.
  Rahbar zarba oldi va uning boshi darhol juda mazali hindiston yong'og'i tortiga aylandi. Va uchib ketayotgan maymunning panjalari jazavaga tushdi. Boshqa uchayotgan maymunlar qo"rqib hushtak chalishdi.
  Ulardan biri to'rtlik tomon yugurdi, lekin bola Dobrynya uning peshonasiga yalang tovoni bilan urdi, shunda kuchli zarba olgan maymun ag'dardi.
  Dominika qilichini silkitib, uchib yurgan maymunning shoxini kesib tashladi, shundan so'ng u kuyladi:
  Biz yovvoyi maymunlar mamlakatidagi o'rmondamiz,
  Biz osmonda qanotlilar bilan jang qilamiz ...
  Ovqatlanish uchun ov qilish pishgan banan -
  Daraxtdan bolalarni o'g'irlaganni osib qo'ying!
  Oenomaus ham maymunni qanotiga urdi va pichirladi:
  Men yorug'lik ritsarim, tiz cho'kib yirtqichlarman,
  Men Vatan dushmanlarini yer yuzidan supurib tashlayman!
  Va qilich bilan sakkizta raqam yasadi. Shundan so'ng, bola yaralangan primatdan mohirlik bilan chetlab o'tdi. Va ajdaho alangaga tushganda, ko'r maymun chinqirib yubordi. Shu bilan birga yonish hidi ham bor edi.
  To'rt jangchi hujumga o'tdi. Maymunlar qarshi hujumga o'tishga harakat qilishdi. Ajdaholar ularni olov bilan urishdi , bu esa primatlarning qanotlarini yondirib yubordi. Va u qovurilgan hid edi.
  Qiz Margarita sehrli oqimlarni olib, qo'yib yubordi. Va keyingi maymunning boshi o'rniga shokoladli donut bor edi.
  Dobrynya yalang oyoq barmoqlari bilan bir maymunning qanotidan ushlab, boshqa qushga tashladi. Va keyin uchqunlar bilan to'qnashuv sodir bo'ldi.
  Titan Boy kuyladi:
  - Bilasizmi, menda yorqin kuch bor,
  U bilan do'st bo'lish timsoh bilan o'ynashga o'xshaydi!
  Va keyin Dominikning qizi maymunning qanotini qilich bilan kesib tashladi. U egilib, binafsha qonli buloqni qo'yib yubordi. Shundan so'ng u sherigiga urildi.
  Dominika qanotli jonzotlardan birining jag'iga yalang tovoni bilan tepdi va chiyilladi:
  Xo'sh, mayli, jonzot talaş ichida uxlab qoldi,
  Mayli, jag"imga tepishdi...
  Xo'sh, ular meni zambilda sudrab ketishdi -
  Tirikligingiz uchun rahmat ayting !
  Qiz esa yana bir maymunning boshiga qilich bilan urdi . Shundan so'ng, jonivorlar qochib keta boshladilar. Shu bilan birga, to'rga o'ralgan bolalarni, to'rtta qanotli primatlar asirlarni olib ketishga harakat qilishdi.
  Margarita ularga sehrli nur otdi, maymun butunlay donli doljinli pirogga aylandi.
  Qolganlari to"rni bo"shatib, baqirib qochib ketishdi. Va asir bolalar yiqila boshladilar.
  Margarita baqirdi:
  - To'rni tut, kel, kuchliroq.
  Va u ajdahoga suqilib tushdi. Yana uchta jangchi uning orqasidan yugurishdi.
  Bola Dobrynya kuyladi:
  Oh, bolalik, bolalik, qayerga uchasan?
  Oh, bolalik, bolalik, qayerga shoshyapsiz...
  Tukli maymunlarga to'la, bilaman,
  Ular sizni turli mamlakatlardan ushlaydilar!
  Va qahramon bola yalang oyoq barmoqlari bilan to'rni oldi. Shunday bo'lsa-da, shortikli yigit bo'lishning afzalliklari bor. Kattalar uchun etiksiz yurish odobsiz, lekin o'g'il bola uchun bu tabiiy va u kuchli oyoqlarini harakatda ishlatishi mumkin.
  To"rttasi ham yiqilib tushgan to"rni sekinlashtirib, silliq tusha boshladi.
  Dominika tabassum bilan ta'kidladi:
  - Men senga etim ulushini tilayman,
  Men sizga og'ir kunlarni xohlamayman ...
  Sayyora yorqin jannatga aylansin,
  Muqaddas Rabbiy bolalarni asrasin!
  Yigitlar tirnalgan va yirtilib ketgan, deyarli hamma yalangoyoq edi, faqat nafis va, ehtimol, hashamatli ko'ylak va zumrad va yoqutlar bilan tikilgan poyabzal kiygan bir qizdan tashqari.
  Qiz chiyilladi:
  - Ehtiyot bo'ling, qutqaruv guruhi mening otam, gertsog va men allaqachon baronessa unvoniga egaman!
  Dominika kulib javob berdi:
  Shohlar hamma narsani qila oladi
  Shohlar hamma narsani qila oladi ...
  Lekin tez-tez buziladi
  Ba'zan ular o'tirishadi!
  Sevgi uchun turmushga chiqing
  Sevgi uchun turmushga chiq...
  Siz uchun zaif
  Siz Xudo emassiz, shoh!
  Har biri siz uchun kuchsiz -
  Siz Xudo emassiz, shoh!
  Jamoa bolalarni ehtiyotkorlik bilan erga tushirdi. Va u internetni ochdi. Bolalar - o'g'il va qizlar erkinlikni his qildilar. Yugurishga uringanlarida esa dumaloq poshnalari porlab ketdi.
  Ammo Margarita ularni qo'rqinchli qichqiriq bilan to'xtatdi:
  -Qaerga ketyapsizlar? Rahmat aytmoqchimisiz?
  Bolalar to'xtashdi. Baronessa qiz bosh irg'adi:
  - To'g'ri, siz meni asirlikdan qutqardingiz. Meni otamning qo"liga topshirgin, seni yuksak mukofot kutadi. Qolganlari esa o'zlari yetib borsin - ular tilanchi va yalangoyoq.
  Mahbuslardan bir bola e'tiroz bildirdi:
  - Mening otam hisobchi! Men esa yalangoyoqman, chunki mashg"ulot paytida qo"lga tushganman!
  Margarita so'radi: "Nega sizni qo'lga olishdi?"
  Vikont bola yelkasini qisib qo'ydi; uning tanasi yalang'och, muskulli, ko'ngli, ipsimon va faqat ifodali, bolalarcha bo'lsa-da, yuzi uning zotiga xiyonat qildi.
  Baronessa qiz javob berdi:
  Skelentonga olib ketmoqchi edilar . Bu o'lmas Koshchei bilan uzoqdan bog'liq bo'lgan kuchli sehrgar!
  Margarita lablarini urib, dedi:
  - Skelenton , yovuz sehrgar va elementlarning ustasi, qora yo'lbars artefaktiga ega. Ehtimol, bu kuchli jinsiy aloqani saqlab qolishga yordam beradi.
  Bola shahzoda Oenomaus ta'kidladi:
  - Bundan tashqari, qo'rqinchli sehrgar tomonidan asir bo'lgan boshqa asir bolalarni ozod qilish kerak. Aks holda koinotga katta zarar yetkaziladi .
  Dominika unchalik ishonmay so'radi:
  - Bu bizni asosiy maqsaddan chalg'itmaydimi?
  Margarita e'tiroz bildirdi:
  - Aksincha! Agar siz barcha o'n ikkita artefaktni to'plasangiz, siz Qodir Xudoning qudratiga ega bo'lishingiz mumkin. Va bu nafaqat kuchli jinsiy aloqani saqlab qolishga, balki boshqa ko'plab yaxshi narsalarni yaratishga imkon beradi.
  Bola Dobrynya xitob qildi:
  - Bu ajoyib! Shunda biz boshqa qahramonlar orzu qilmagan ishni qila olamiz!
  Dominika zavqlanib kuyladi:
  Bizning dunyomiz shafqatsiz, shafqatsiz, xoin,
  Odamlarning qoni bo'ronli oqim kabi oqadi ...
  Ammo odam aqlli, taraqqiyoti bilan mashhur -
  O'yin davomida to'siqlarni engib o'ting!
  
  Son-sanoqsiz dahshatli tahdidlar
  Taqdir shafqatsiz, qayg'uli va kulgili ...
  Biz shubha bilan g'alati ko'z yoshlar to'kdik -
  Osmonga g'ayrioddiy melankolik bilan qarang !
  
  Va to'kish kerak bo'lsin
  Shiddatli jangda inson qoni...
  Qilich, o'q bilan hayot ipini uzing,
  Biz sevgiga abadiy xiyonat qilmaymiz!
  Margarita oltin boshini qimirlatib qo'ydi:
  - Dominikni yaxshi kuylaysiz, aqlli so'zlar esa qalbga tegadi! Lekin bu yetarli emas...
  Aktrisa qiz kuyladi:
  Bu juda engil bo'ldi
  Men Vatanni qutqardim...
  Men haqiqatan ham omadli edim -
  Faqat bu etarli emas!
  Faqat, faqat, faqat -
  Bu yetarli emas!
  Vikont bola yalang oyog'ini shu qadar qattiq urdiki, shudring tomchilari to'q sariq o'tlardan uchib chiqib, qichqirdi:
  - Qo'shiq aytishni to'xtating! Keling, Skelentomga boraylik va biz uni parchalab tashlaymiz!
  Margarita xo'rsinib dedi:
  - Yurish juda uzoq. Siz yo ajdarlarda uchishingiz yoki medalyon yordamida tashishingiz kerak!
  Oenomaus tabassum bilan so'radi:
  - Medalyoningiz bormi? Shunday qilib, bizni olib boring!
  Partizan qiz xo'rsinib javob berdi:
  - Butun jamoani tashish uchun uni qayta zaryadlash kerak. Hozircha ovqatlanamiz. Bolalar, ehtimol, och.
  Baronessa qiz boshini qimirlatib qoʻydi, uning olmos sirgʻalari jiringladi:
  - Ha, aynan shunday qilish kerak. Mening ichimda olov bor!
  Bola vikont ta'kidladi:
  - To'q qorin jangda kar bo'ladi!
  Qolgan bolalar, asosan qizlar, bir ovozdan chiyillashdi:
  Biz ovqatlanmoqchimiz
  Eshiklarni kengroq oching
  Aks holda oshpazni yeymiz...
  Oshpazlar gazak yeyishadi,
  Va navbatchilarga ichamiz,
  Biz butun ovqat xonasini yo'q qilamiz
  Va biz idishlarni sindiramiz!
  Margarita sehrli tayoqchasini silkitdi. Va stol paydo bo'ldi, unda bir nechta taomlar va tort.
  Qiz zavq bilan kuyladi:
  Bolalar siz uchun yig'ishdi,
  Biz umuman hurda emasmiz -
  Va ajoyib sovg'alar,
  Faqat tariqli bo'tqa emas!
  Dominika bosh chayqadi va ta'kidladi:
  - Lekin avval qo'lingizni yuving!
  Bolalar daryoga yugurishdi. Faqat baronessa qiz o'rnida qoldi. Aktrisa qiz baqirdi:
  - Sizga maxsus taklifnoma kerakmi?
  Yosh baronessa g'o'ldiradi:
  - Va men plebeylar bilan qo'llarimni va oyoqlarimni namlashdan charchadim!
  Dominika qattiq javob berdi:
  - Unda men sizni stolga qo'ymayman!
  Muhtaram qiz aytdi:
  - Menga ko'rsatmoqchimisan, yalangoyoq qiz ? Ha, men sizni kaltaklashni buyuraman.
  Dominika o'rnidan turib , mushtlarini siqdi:
  - Va kimga buyurtma berasiz?
  Baronessa orqasiga qaradi. Dominika baland bo'yli va muskulli bo'lib, mato faqat ko'krak va sonlarini qoplagan. Tanlangan teri ostida mushaklar to'plari aylanayotgani va oshqozonda qorin bo'shlig'i plitalari borligi aniq edi. Bunday qahramon qiz sizni urishi mumkin.
  Biroq Margarita murosa ohangida dedi:
  - Keling, hammamiz allaqachon qo'limizni yuvamiz. Va agar siz, Dominika, kattalar bo'lsangiz, unda siz bizga o'rnak bo'lishingiz kerak. Shunday ekan, keling, birga yuvinaylik.
  Va u oqim tomon yo'l oldi. Va u bilan baronessa qiz va Dominika. Suv to'rtta quyosh tomonidan isitilgan, yumshoq va iliq edi, shuning uchun yuvish juda yoqimli edi. Bolalar hatto ariqda suzishgan. Va ular bir-birlariga suv sepa boshladilar.
  Dominika ham xuddi kichkina qizdek chayqalib, kuyladi:
  Suv, suv, sovuq suv,
  Chelakdan to'kilishi bejiz emas edi!
  Va atrofda shunday ajoyib tabiat bor edi. Yam-yashil daraxtlarda turli shakldagi hashamatli gullar o'sdi. Va bu gullarning barglari turli xil ranglar va soyalarga ega. Kamalakning barcha ranglari bilan porlayotgan va to'rtta quyosh nurlarida porlayotgan kurtaklarni tasavvur qiling.
  Bu haqiqatan ham ajoyib go'zallik. Va albatroslarning kattaligidagi kapalaklar uchadi va qanotlarida dengiz to'lqinlarining chayqalishi kabi harakatlanuvchi naqshlar mavjud. Va ajoyib harakat sodir bo'ladi.
  Dominika kuyladi:
  Bu kapalakning qanotlari
  Ular juda yaxshi edi ...
  Bola tinchini yo'qotdi,
  Va u chin yurakdan aytdi ...
  Yosh vikont chayqalib, dedi:
  - Ha, hamma yoq go'zal...
  Darhaqiqat, daraxtlarning ko"pchiligi tovuslarning marvarid dumlariga o"xshardi. Va ularning tepasida, kapalaklardan tashqari, platina ninachilar ham qanotlarini qimirlatdilar. Va o'rmonda ajoyib qushlarning trillari eshitildi. Ular o'zlarining ovozlari bilan shunchalik ajoyib va ajoyibki, siz shunchaki hayratda qolasiz.
  Dominika tvitterida:
  Qora qushlarning qo'shiq aytishini eshitdingizmi ?
  Bulbullar va o'rmonlar yugurmoqda ...
  Va ba'zida eshaklar, eshaklar shunday qichqiradi,
  Qizlar yalangoyoq yugurishadi!
  Ha, haqiqatan ham, bu juda kulgili ko'rinardi.
  Cho'milishdan keyin bolalar stolga yo'l olishdi. Va ularning kayfiyati baland bo'lib, ular shodlik bilan kuylashdi;
  Yaxshi peri bizga berdi
  Ko'p o'yinchoqlar, turli xil ...
  Biz buyuk kuch tomonidan tug'ilganmiz,
  Qushlar va hayvonlar kabi!
  
  Bolalar tabassum nurida o'ynaydi,
  Dunyoga katta quvonch keldi ...
  Biz u erga birinchi urinishda bora olamiz -
  Hatto aqldan ozgan bo'yinturug'ida ham, eshak!
  
  Biz shudring tomchilari orasidan yalangoyoq yuguramiz,
  Dunyoda juda ko'p ajoyib g'oyalar bor ...
  Bolalar marvarid ko'z yoshlarini to'kadilar,
  Ishoning, ruhingiz yanada quvnoq bo'ladi!
  
  Yovuz Koshchei bizga hujum qilmoqda,
  Baba Yaga minomyotda shoshilmoqda ...
  Yalang oyoq qizni qamchi bilan qamchiladilar,
  Va daryo qirg'oqlarni suv bosadi!
  
  Ammo biz qo'rqmaymiz, bolalar va qizlar,
  Biz titan kabi kurashamiz ...
  Va bizning ovozimiz juda aniq bo'ladi,
  Kashshof bugle kabi, baraban!
  
  Xo'sh, orklar bizga to'siq emas,
  Aqldan ozgan trol sizni qo'rqitmaydi...
  Jasorat uchun katta mukofot bo'ladi,
  Agar bola zo'ravonlikda nolga teng bo'lmasa!
  
  Jasur o'g'il bolalar uchun Gorynych ilon nima?
  Bizga hech qanday to'siq yo'q, biz yovuzlik bilan kurashishga intilamiz...
  Biz unga bir nechta zarba beramiz,
  Va biz uni to'g'ridan-to'g'ri omborga qulflaymiz!
  
  Agar yovuz goblin to'pdan otsa,
  Shunda biz unga to'g'ridan-to'g'ri javob beramiz ...
  To'xtanglar o'g'llaringizni bulg'ashni ,
  Shaytonni bir marta yengaylik!
  
  Qonli jangga, muqaddas va haq,
  Jasur qizlar, yigitlar yuguradi...
  Biz muqaddas kuchni boshqaramiz,
  Keling, yovuz ajdahoni yo'q qilaylik!
  
  Bizning azizlarimiz uchun baxtli qirg'oqlar yo'q,
  Keling, butun bir hovuzni baliq tutaylik ...
  Buyuk, jozibali Elfiya uchun,
  Bola juda zo'r ekanligini isbotlaydi!
  
  Keling, dunyoni shunday go'zal qilaylik
  Shunday qilib, unda jannat gullari o'sadi ...
  Garchi biz ba'zan xavfli jang qilsak ham,
  Axir, orzular yorug'likda amalga oshadi!
  
  Yo'q, biz hech qachon dushmanlar ostida bo'lmaymiz,
  Aytaylik, qizlar, yigitlar oldinga...
  Kofir lashkarini oyog"imiz ostida oyoq osti qilamiz,
  G'olibga hisob-fakturani beramiz!
  
  Ishoning, dunyoda abadiy yoz bo'ladi,
  Bizning bolaligimiz hech qachon o'tmaydi ...
  Ritsarlarning jasoratlari chinakam kuylangan,
  Va g'alabali kampaniyaga boring!
  
  Xo'sh, biz barcha Orklarni mag'lub etganimizda,
  Jang shonli g'alaba bilan tugaydi...
  Bu mening sof qalbimda ajoyib bo'ladi,
  Biz qilichni, kuchli qalqonni ko'taramiz!
  Bolalar yaramas qo'shiq kuylashdi va dasturxonga o'tirishdi. Ular qovurilgan o'rdak, qovurilgan go'sht va baliqni yonma-yon ovqat bilan tanovul qila boshladilar.
  Dominika ularga qo'shildi. U pichoq bilan bo'lakni kesib, ta'kidladi:
  - Ajoyib go'sht!
  Margarita bosh irg'adi:
  - Xo'sh, qanday qilib sehr qilaman? Qabul qiling, bu haqiqiy narsadan farq qilmaydi!
  Baronessa qiz ta'kidladi:
  - Ha , zo'r go'sht, lekin baliq-chi?
  Va men bir parcha sinab ko'rdim. Darhaqiqat, taom ajoyib edi. Bolalar ovqatlanib, zavq bilan ta'kidladilar:
  - Qanday taomlar, qanday idishlar,
  Men hamma narsani o'zim bilan olib ketsam edi ...
  Afsuski, stol tez-tez bunday emas -
  Ular shunchaki so'yish uchun ovqatlanadilar!
  Yalang oyoq , tilanchi qizlardan biri so'radi:
  - Shokoladli konfet olsam bo'ladimi?
  Margarita kulib, tayoqchasini silkitdi. Tovusning dumidek katta daraxtga osilgan konuslar darhol stolga yugurdi va shokolad bilan qoplangan va ajoyib plomba bilan chiroyli, hayvon va baliq shaklidagi barlarga aylandi.
  Bolalar mamnunlik bilan chiyillashdi:
  - Bu qanday ajoyib , shuningdek, biz muzqaymoq istaymiz!
  Shu payt to"q sariq o"tlar ostidan qirmizi mo"ynali bir necha yirik kalamush sakrab chiqib, bolalarga hujum qilmoqchi bo"ldi. Ular qo'rquvdan chiyillashdi, har bir kalamush yaxshi bo'ridek kattalikda. Margarita ularni sehrli tayoqchasi va yalang oyoqlarining sehrli uzuklari bilan urdi. Dominika ham o'zining sehrli tayoqchasidan pulsar chiqarish uchun foydalangan.
  Oltin sharob stakanlari ajoyib gullar shaklida joylashtirilgan boy, yam-yashil muzqaymoq bilan paydo bo'ldi. Bundan tashqari, qulupnay, anjir, yovvoyi qulupnay va boshqa ajoyib rezavorlar bilan.
  Dominika ming'irladi va eng katta vino stakaniga ishora qildi, u nafaqat oltin, balki olmos bilan bezatilgan edi. Undagi muzqaymoq esa kamalakning barcha ranglarida bezatilgan ajoyib bezakka o'xshardi. Va u qanchalik chiroyli ko'rinardi.
  Margarita ta'kidladi:
  -Sizda ajdahoning yurak tomiridan yasalgan sehrli tayoqchangiz bor - bu juda kam uchraydi. Qayerdan oldingiz?
  Dominika halol javob berdi:
  - Jangda! Va bu haqiqat va jasur!
  Oenomaus zavq bilan kuyladi:
  Jang qilganning holiga voy,
  Jangda go'zal qiz bilan ...
  Agar dushman g'azablansa -
  Men nopokni o'ldiraman! Men nopokni o'ldiraman!
  Bola Dobrynya baqirdi:
  -Nimasan, qizim , nega bunday qo'shiq aytyapsan? Biz kuylashimiz kerak: jangda kuchli bola bilan! Aniqrog'i, jangda kuchli odam bilan ham. Biz tashqi ko'rinishda faqat o'g'il bolalarmiz, lekin yillar davomida biz erkaklarmiz!
  Oenomaus kulib dedi:
  Biz abadiy bolalar bo'lib qolamiz,
  Faqat yillar o'zgaradi!
  Dominika kulib dedi:
  - Bu erda biz ertak olamiga va o'zgarishlarga ega bo'lamiz.
  Shundan so'ng, u sehrlangan muzqaymoqni eyishni boshladi . Bu shunchaki ajoyib ta'mga ega edi. Bu qanday ajoyib bo'lib chiqdi. Va muzqaymoqning shirin, mayin ta'mi qizning tiliga tarqaldi.
  Bola Dobrynya, baliq va go'shtdan so'ng, muzqaymoqqa ham mamnuniyat bilan hurmat ko'rsatdi. Bu haqiqatan ham mazali narsa .
  Bolalar madaniyatli ko"rinishda ovqat yeb, sho"xlik qilmaslikka harakat qilishdi . Ha, yirtqich kalamush muzqaymoq ajoyib narsa.
  Dominika yorqin tabassum bilan ta'kidladi:
  Sehr-jodu qilish qanchalik yaxshi,
  Va yovuz kalamushni muzqaymoqqa aylantiring ...
  Biz kuchli beshlikni olamiz -
  umuman qilinishi kerak bo'lmagan narsani qilish!
  Va javoban yana bolalarning kulgisi. Va qoniqarli qichqiriq ...
  Osmonda shovqin bor edi. Qaerdadir chekkadan ulkan ajdaho uchib kelardi. Uzoqdan u yetti boshli bo'lishiga qaramay, kichkina va qo'rqinchli emasdek tuyuldi. Va bu zararsiz tarzda qandaydir yirtqich hayvon edi.
  Bolalar kulib, bir-birlariga ko"z qisib qo"yishdi. Bu haqiqatan ham qiziqarli. Va ular kaftini kaftiga qarsak chaladilar.
  Qo'ng'iroq borligini.
  Dominika uni oldi va yalang oyoq barmoqlari bilan bumerangni uloqtirdi. U uchib o'tib, bo'rini kesib tashladi va yiqilish paytida go'zallik sehrli tayoqchadan energiya bilan urdi . Ko'knori, atirgul va makkajo'xori gullari bilan bezatilgan Napoleonning xo'roz shlyapasi shaklida katta tort paydo bo'ldi.
  Bolalar allaqachon to'yib ovqatlangan va sovg'ani o'rtacha ishtiyoq bilan kutib olishdi.
  Vikont bola dedi:
  - Tortlar juda yaxshi, lekin siz hali ham me'yorni saqlashingiz kerak ...
  Dominika kulib qo'ydi va qo'shiq aytdi:
  Tug'ilgan kunim uchun oshpaz ,
  Tortga tabriklar yozdim...
  Va kremdan rangli yozuv -
  San-Remo shahriga borish vaqti keldi!
  Shundan so'ng, qiz uni oldi va yana bumerangni ishga tushirdi. Va u uchib o'tdi, o'pkaladi va aylandi. Va qiz uni yana yalang oyog'i bilan ushladi va kuyladi:
  Tortga pastdan qaramang
  Vaqti keladi sen ham o'lasan ...
  Gingerbread ma'badda o'q kabi hushtak chaladi,
  Diyet bilan siz haqiqatan ham o'zingizni buzasiz!
  Baronessa qiz shlyapasi egilgan pirojnoe bo'lagini zo'rg'a yutib yubordi, lablarini yaladi va qayd etdi:
  - Juda mazali! Lekin u endi mos kelmaydi.
  Bola vikont ta'kidladi:
  - Semirib ketish ko'p vaqt talab qilmaydi.
  Dominika tabassum bilan va hazil bilan kuyladi:
  Onamning qoshig'i uchun , dadaning qoshig'i uchun,
  Buvim uchun esa bir kepçe ...
  Va to'shakning yon tomonida!
  Bolalar, albatta, ovqatdan keyin og'irlashib, yumshoq, to'q sariq o'tlarga yiqilib, burunlari bilan hidlashdi. Yaxshiyamki, bu erda yirtqich chivinlar yoki hasharotlar yo'q edi. Uchib ketganlar katta edi va tishlamadilar va ular bilan deyarli hech qanday muammo yo'q edi.
  Dominika Margaritadan so'radi, kashshof qiz ham esnadi va tezda og'zini kafti bilan yopdi:
  -Uxlayapsizmi yoki?
  Partizan qahramon javob berdi:
  Nima, qiz zo'ravonlik va tashvishda uxlay olmaydi?
  Qayerdadir sovchi o'rmon yo'lida kezib yuribdi...
  U yalpiz o'tlarida kezib yuradi va hech narsani bilmaydi,
  Va la'nati taqdir hazillari va o'yinlari!
  Qahramon bola Dobrynya allaqachon burni bilan hidlagan edi.
  Ha, bolalar ko'p sarguzashtlarni boshdan kechirdilar.
  Dominika hazil bilan kuyladi:
  Biz qiyinchiliksiz uxlab qolamiz,
  Bu rost, ha...
  Ammo keyin, qanday qiyinchilik bilan,
  Biz keyinroq uyg'onamiz!
  . Љ 9-BOB.
  Dominika uyg'ondi va uni parallel dunyoga olib boradigan sehrli tushdan chiqdi. Shundan so'ng qiz yuvindi va oltin moslama yordamida dush oldi. Men tishlarimni yuvdim va nonushta qilishga ketdim.
  U erda uni elita sinfidagi boshqa qizlar va qizlar kutib olishdi. Ular qo"l berib ko"rishib, muloyim ko"rinishdi. Bundan tashqari, elflar, ayol trollar, qizlarga o'xshash ayol hobbitlar, nimfalar, driadlar, inson qizlari bor edi, garchi ular kam bo'lsa ham. Chiroyli kompaniya yig'ildi.
  Qizlar nafis ko'ylaklar va zargarlik buyumlarida edi, lekin yalangoyoq edi, shuning uchun jodugarlik paytida oyoqlarini ishlatish qulayroq bo'ladi. Elita sinfida esa ta'lim biroz boshqacha edi - ular tez olovda boyo'g'li tomonidan aytilgan ma'ruzalarni tinglashdi va turli xil vazifalarni bajarishdi. Qiz allaqachon asoslarni bilganiga ishonishgan.
  Dominika bu erda bir nechta vazifalarni bajardi. U sehrli tayoqchadan o'q uzdi va o'zgarishlar qildi. Va keyin u afsunlarni pichirladi. Unga bir nechta murakkab so'z birikmalari o'qildi va Dominika ularni takrorladi.
  Kino aktrisasi sifatida qiz ajoyib xotiraga ega edi, chunki suratga olish paytida u juda ko'p dialoglarni talaffuz qilishi kerak edi.
  Va men hamma narsani mukammal esladim. Ammo bularning barchasi gullar, asosiysi, albatta, kuchli jinsni saqlab qolish uchun artefaktlarni qidirishdir.
  Shunday qilib, Dominika kuchli, mushak oyoqlarini birlashtirib, orqasini to'g'rilab, lotus holatiga o'tirdi. Va yana u parallel koinotga sho'ng'idi, u erda ularning jamoasi kuchli jinsni qutqarish yo'lini qidirmoqda.
  Va faqat o'z vaqtida. Chunki u yerda goblin va qaroqchi bulbul oyoq uchida sudralib kelayotgan edi. Bu ikki yovuz odam allaqachon uxlab yotgan yalangoyoq jamoani yopish uchun sehrli to'rni yoygan.
  Margarita ham uxlab qoldi va u tush ko'rdi ...
  Qiz ko'prikni portlatish vazifasini oldi. Shunday qilib, u yalangoyoq, yirtilgan paxta ko'ylagi va tilanchi sumkasi bilan razvedkaga ketdi. Kuz keldi, ob-havo unchalik yaxshi emas. Kechasi ayoz bor edi va o'tlar ayoz bilan qoplangan, qizning yalang oyoqlari kichkina, oqlangan izlarni qoldirgan. Havo juda nam va sovuq edi, yomg'ir qor bilan aralashdi.
  Yalang oyoq partizanning kichkina barmoqlari sovuq va namlikdan ko'karib ketdi. Ammo u jasorat bilan oldinga yurdi, hatto tezlikni oshirdi.
  Va shu bilan birga u qo'shiq aytdi;
  Yomg'ir osmon bo'ylab yulduz parchalarini sochdi,
  Ular fashizm uchun o'tkir qoziq tayyorladilar!
  Tiger tanklari shunchaki axlat - iflos bit bozori ,
  Wehrmacht shiddatli mag'lubiyatni kutmoqda!
  Wehrmacht shiddatli mag'lubiyatni kutmoqda!
  
  Bizning o'rtoq Stalin, etakchi, millionlarning kuchi,
  Uning qo'lida granit mushti, avtomati bor!
  Biz Sadomdan qo'shinni mag'lub eta olamiz,
  Bizning kuchimiz monolit, baxtimizga Yer yuzida!
  Bizning kuchimiz monolit, baxtimizga Yer yuzida!
  
  muhimroq ish yo'q ,
  Xalqni, Vatan farovonligini qanday qutqarish kerak!
  Gebbels bema'nilik bilan jahannamga tushdi,
  Va g'alaba bo'ladi, menga ishoning, barcha shaytonlarga qaramay!
  Va g'alaba bo'ladi, menga ishoning, barcha shaytonlarga qaramay!
  
  Bilasizmi, rus go'zalligi o'zining kuchi bilan mashhur,
  Uning jigarrang sochlari bor!
  Va fashistlar bilan janglarda yoshlar mashhur bo'lishadi,
  Nur mamlakati jonlanadi, ko'tariladi!
  Nur mamlakati jonlanadi, ko'tariladi!
  
  ruslarga burnini tiqmasin ,
  Mo'ylovli yigit o'zini ajoyib Xudo deb hisoblaydi!
  Biz Berlin ko'chasi bo'ylab yuramiz,
  Yo'q, qalbi pok bo'lgan odam qul bo'lmaydi!
  Yo'q, qalbi pok bo'lgan odam qul bo'lmaydi!
  
  Bizning bayrog'imiz qizil, g'azablangan qonning rangi,
  Quyosh allaqachon Reyxstagda porlamoqda!
  Bizning aziz bolalarimiz uchun bundan saxiy sovg'a yo'q,
  Yurak mard bo'lsa va qo'rquv ezilgan bo'lsa!
  Yurak mard bo'lsa va qo'rquv ezilgan bo'lsa!
  Shunda Margarita sovuq uning yalang tovonini tishlab ko'prik tomon yugurdi. Atrof tikanli simlar bilan qoplangan, pulemyot minoralari bor.
  Nemislar moonshine ichishadi va olov chekishadi. Margarita ularning oldiga yugurdi. Bechora, sarg'ish kichkina qiz Krautsga qo'rqinchli ko'rinmaydi. Qolaversa, bunday nam va sovuqda oxirgi tilanchilardan boshqa hech kim yalangoyoq yurishga jur'at eta olmaydi.
  Va qiz ularga zararsiz va quvnoq qo'shiq kuylashni boshladi:
  Men bechora yetimman
  Sovuqda yalangoyoq qorda yuguraman...
  Lekin qizning ovozi juda aniq,
  U xuddi kuch bilan ayozni haydab chiqaradi!
  
  Urush onamni bomba bilan olib ketdi,
  Ota, albatta, frontga chaqirilgan...
  Jingalak sochli uka sovuqdan muzlab qoldi,
  Katta opa iskala ustida!
  
  Ochman, men bir qobiq nonni kemiraman,
  Mening kichkina oyoqlarim esa sovuqdan qizarib ketdi ...
  Men sarson it ovqatlangan joydaman
  Qiz yoqimli va chiroyli bo'lsa ham!
  
  Men hammaga jasorat va jasorat bilan ayta olaman,
  Bu, albatta, urush la'nati bo'lsin ...
  Nima uchun kurashayotganimiz muhim emas,
  Buning uchun yirtqich shayton aybdor!
  
  Oh, qizning oyoqlari azob chekmoqda,
  Va ular bu sovuqda juda og'riydilar ...
  Yaqinda iliq may oyida tong otishini tilayman,
  Nurli lochin parvoz qilsin!
  
  Biz vatanimizni yanada go'zal qilishni xohlaymiz,
  Ammo ochlik, sovuq, bo'ron va bo'ron ...
  Qayoqqa ketyapsan, badbaxt Rossiya?
  Qanday qiyin taqdir!
  
  Men qizman, shunchaki bolaman,
  Men ko'p narsalarni boshdan kechirishga muvaffaq bo'ldim ...
  Men deyarli beshikdan ishladim,
  Men faqat to'rt-besh o'qiganman!
  
  Nega bu qayg'u menga keldi?
  Singan yuraklarning shafqatsiz taqdiri...
  Ishoning, shunday yomonlik tushdi,
  Bir oz narsa kabi ko'rinadi va bu oxiri!
  
  Ammo bo'yinturuq ostidagi qiz buzilmadi,
  U tayyorlana oldi va yura boshladi...
  U bola, qarilikdan yiroq,
  Va u yalangoyoq oyoq osti qilishni yoqtiradi!
  
  Qizchaning izlari nafis,
  Rafael ularga chizmalar chizdi ...
  Kichkintoy baxtli bo'lishiga ishonaman,
  Rabbiy o'z farzandlarini ko'radi, menga ishoning!
  
  Shuning uchun qo'shiqni kuylayman
  Rabbimiz Masih Xudoning ulug'vorligi uchun ...
  Sayyora jannatga aylanishiga ishonaman
  Va men otam bilan uchrashaman, ishoning!
  
  Keyin vaqt keladi va ular yana tiriladilar,
  Kim o'ldi, kim vafot etdi va kim kasal edi ...
  Keksalikda ham, bolalikda ham baxt bo'ladi,
  Chunki Iso buni xohlagan!
  
  Ha, men Xudo oldida tiz cho'kaman,
  Bu sanoni nur baxtida bajo keltiraman...
  Barcha kelajak avlodlar nomidan,
  Jinoiy yirtqich hayvonlar mag'lub bo'lishadi!
  
  Shunda qiz abadiy baxtda bo'ladi,
  Va ona Yerning barcha xalqlari ...
  To'liq yomon ob-havo tarqaladi,
  Xalqimiz sinmaydi!
  
  U o'zini kesib o'tdi, tiz cho'kdi,
  Kumush xochni o'pdim ...
  Aftidan, u Xudo uchun kam ish qilgan
  Iso biz uchun osmondan tushdi!
  
  Tez orada hammamiz Qodir Tangri bilan birga bo'lamiz,
  Uning go'zal, mehribon qo'lida ...
  Fikrlarimiz yanada baland bo'lsin
  Va kuch - bolalarcha, kuchli mushtda!
  
  Va endi men ibodatni o'qiyman,
  U dedi: Xudoyim, meni kechir ...
  Endi biz u bilan birga piyodamiz,
  Va Masih va men, ishoning, yo'ldamiz!
  
  Va biz U bilan qo'ltiqlashib osmonga boramiz,
  Va u erda oltin yomg'ir yog'adi ...
  Rabbiy o'zining saxiyligini ko'rsatadi,
  Va u dushmanni to'g'ridan-to'g'ri titroqqa soladi!
  
  Nihoyat, dunyoda baxt bor,
  Biz Masihning paydo bo'lishini kutdik ...
  Biz farishtalar kabi havoda ziyofatga uchamiz,
  Rabbiyning sevgisi yorqin va pokdir!
  Bunday qo'shiqdan keyin natsistlar hayajonlanib, baxtsiz qizni isinish uchun ichkariga qo'yib, unga issiq choy berishdi. Margarita sekingina rels ostidagi sumkasiga non qiyofasida yashiringan portlovchi moddani joylashtirmoqchi edi, lekin ulgurmadi - u uyg'ondi.
  Bulbul qaroqchi bilan goblin juda yaqin edi. Goblinning burni o'rniga bo'rtiq, juda yomon yuzi va uzun tishlari bor edi. U ham ancha baland, taxminan uch metr. U to"rni sudrab kelgani ajablanarli emas. Bulbul esa semiz, qizg'ish odam edi, yonoqlari hamster edi, old tishlari chiqib turdi va medallar bilan hashamatli formada edi. Xo'sh, prussiyaliklarga xos bo'lgan mo'ylov.
  Kutilmagan hujumdan natija chiqmaganini ko"rgan Qaroqchi bulbul ikki barmog"ini og"ziga solib, hushtak chalmoqchi bo"ldi.
  Dominika unga yalang tovoni bilan dumaloq zarba berdi . Qaroqchi esa og'riqdan baqiradi. Va hatto qon tupurdi.
  Goblin tayoqchasini silkitdi. Qahramon bola Dobrynya sakrab turdi va goblinni sochidan ushlab, orqasiga yiqilib tushdi. Goblin gulli kaktusga o'xshab o'simlikka urildi va kar bo'lib urdi. Va uning bo'kirishi yovvoyi eshakning ovoziga o'xshardi.
  Margarita jilmayib qo'ydi. Dominika tizzasi bilan iyagiga urganida bulbul yana hushtak chalmoqchi bo'ldi. Va u xirillab yubordi.
  Qahramon bola Dobrynya kuyladi:
  Goblin bizdan so'radi:
  Siz kamon kelasizmi ?
  Shaharga yo'l oldi -
  Bizda qiladigan ishlar bor!
  Goblin klub bilan yana hujum qilmoqchi bo'ldi. Qahramon bola zarbadan chetlab o"tib, yana katta odamni o"z ustiga tashladi, chunki Dobrynyada bolalik kuchi yo"q. Va hamma narsa ishlayotganga o'xshaydi.
  Goblin yana cho'zildi. Va u sekinroq ko'tarildi. Bolalar uyg'onib, botqoq shaytoniga oltin konuslarni otishni boshladilar. Ular uni urib, baqirishdi. Va tebranish.
  Margarita sehrli tayoqchasini silkitdi. Va konuslar keklarga aylana boshladi va ular goblinni tom ma'noda qaymoq bilan surtdilar, bu esa uni qovurilgan idishdagi loach kabi silkitib qo'yishiga olib keldi.
  Va Dobrynya Nikitich Qaroqchi bulbulni cho'zilgan quchog'iga ko'tarib, kumush konusli og'ir qarag'ay daraxtiga tashladi. Bu zarbadan bulbul qulab tushadi va silkitadi, uni sharpadan voz kechishga majbur qiladi, aniqrog'i, qon tupuradi.
  Bola Dobrynya kuyladi:
  - Qaroqchi bulbul, siz yovuz odamsiz,
  yuzingizga qattiqroq uring ...
  Sen endi o'libsan, ahmoq ,
  Sizni ham o'ldiring, hushtakchi!
  Keyin esa uni olib, mushti bilan boshiga bor kuchi bilan uradi. Qaroqchi bulbulning qulog"i jaranglaydi. Va Dominika ko'rsatkich tayoqchasini goblinga qaratdi va u qanday qilib o'zgarish uchun murakkab afsun qildi. Va bu uni energiya kaskadlari mavjud bo'lgan halokatli kuchga aylantiradi.
  Keyin esa ... Bo"yi uch metrli tukli yigit bor edi, hozir uning o"rnida har xil juda boy taomlar va ajoyib shirinliklar to"ldirilgan dasturxon bor edi. Va bu ajoyib oshxonadan bunday xushbo'y hidlar tarqaldi.
  Dominika tvitterida:
  - Bu o'zgarishlar va mo''jizalarning mo''jizalari,
  Biz hamma narsada jannatni ko'ramiz...
  Hamma joyda shunday yorqin go'zallik ,
  Qodir Rabbiy yana tirilsin!
  Darhaqiqat, stolda oltin va to'q sariq rangli, ajoyib, porloq metall tovoqlar, keklar, o'nlab turli xil rang va soyalardagi kremlar, shuningdek, boshqa juda ajoyib taomlar va eng mazali aromatik toshib yotardi .
  Va ajoyib kukun bilan sepilgan donutlar qanchalik ajoyib edi. Bu yerda endi qo"shish yoki ayirish yo"q. Va ko'zoynaklar turli xil sharbatlardan tayyorlangan kokteyllar, xushbo'y hidlar va sirli shirin dizaynlar bilan hayratda qoldiradigan ajoyib plombalarga ega. Va qanday kurtaklar bor edi?
  Margarita sarosimaga tushib, tabassum qildi va hayrat bilan xitob qildi:
  - Sen shaytonni aylantirding! Xo'sh, farqi yo'q ! Siz shunga o'xshash narsani qila olishingiz kerak!
  Dominika hayron bo'lib so'radi:
  - Qiyinmi?
  Partizan qiz javob berdi:
  - Ha, deyarli imkonsiz! Va siz shunga o'xshash narsani qila oldingiz.
  Bu orada qaroqchi bulbul yana hushtak chalmoqchi bo"ldi. Va u keng, hamsterga o'xshash yonoqlarini pufladi. Ammo qahramon bola uni olishi bilan uni o'zining bolalarcha, ammo o'limga olib keladigan balyoz kabi mushti bilan zaryad qiladi. Va hushtakchi, aytmoqchi, bir necha marta taqillatadi, u taqillatilgan, quyma oltin tishga o'xshaydi.
  Va u teskari uchib ketdi. U yiqilib, xuddi nokautga uchragandek cho'zildi. Ammo keyin u o'rnidan sakrab, barmoqlarini yana og'ziga tiqib, pufladi. Lekin hushtak o'rniga ayanchli xirillash chiqdi . Va bu juda kulgili. Bolalar kulib yuborishdi. Qaroqchi bulbul qichqirdi:
  "Men seni bir zumda yutib yuboraman, yutib yuboraman, yutib yuboraman, rahm qilmayman!"
  Bunga javoban Dobrynya, bu qahramon bola, yalang tovoni bilan Bulbulning iyagini tepdi. Va tishlar yana uchib ketdi. Qo"llarini tashqariga tashlab, bosh qaroqchi orqaga suyandi.
  Dobrynya baqirdi:
  Va jangda kimni topamiz va kimni jangda topamiz.
  Biz bu bilan hazil qilmaymiz, gadflyni o'ldiramiz!
  Biz sizni gadfish kabi o'ldiramiz!
  Dominika sehrli tayoqchasini mag'lub bo'lgan Qaroqchi Bulbulga qaratdi. Margarita ta'kidladi:
  - Siz ham uni o'zgartirmoqchimisiz?
  Aktrisa qiz bosh irg'adi:
  - Hech bo'lmaganda foydali narsa bo'lsin!
  Partizan qiz kuyladi:
  Bola temir jadval bilan kishanlangan edi,
  Va men faqat bitta sog'lom narsani yedim ...
  Og'ir yuk tufayli to'satdan hujum sodir bo'ldi,
  Va bu ulkan kuchning kiber dahosi bo'lib chiqdi!
  Va keyin Dominika o'zining sehrli tayoqchasi bilan sakkizta murakkab figurani yasadi.
  Va endi, Qaroqchi bulbul o'rnida shirinliklar, drajelar va muzqaymoq qismlari paydo bo'ldi.
  Quvnoq kulgi eshitildi va bolalar o'tdan sakrab tusha boshladilar. Ular yoqimli, ammo nozik, yirtiq va an'anaviy ravishda yalangoyoq edi. Va ular katta ochko'zlik bilan qaroqchi bulbul va botqoq goblin aylangan noz-ne'matga otildilar. Margarita barmoqlari bilan hushtak chalib, qichqirdi:
  - To'xtang, yigitlar va qizlar! Men sizni tushunaman, bu yovuz odamlar tomonidan qo'lga tushganingizdan keyin och qoldingiz, lekin avval qo'lingizni yuving.
  Va qanday qilib u sehrli tayoqchadan chaqmoqni chiqaradi. O"g"il bolalarning ko"k poshnalari yaltirab soyga yugurishlari kerak edi. Aslida, kir qo'l bilan ovqat yeyish qo'pollikdir.
  Dominika so'radi:
  - Bular nima, Bulbul va Goblinning asirlari va asirlari?
  Margarita yorqin boshini qimirlatib qo'ydi:
  - Ha, aniq! Biz ularni ozod qildik. Aniqrog'i, meni ozod qilgan siz bo'ldingiz. Va bu juda zo'r .
  Yuzdan ortiq bolalar, o'g'il-qizlar bor edi. Odatdagidek, adolatli jinsiy aloqa vakillari kuchli jinsga qaraganda uch barobar ko'p.
  Dominika ajablanib so'radi:
  - Bu erda ularning barchasi o'n ikki yoshdan oshmagan ko'rinadi. Nima, bu qaroqchilar kattalarni o'ldirmaganmi?
  Margarita tushuntirdi:
  - Yo'q, albatta, kattalarni ham o'ldiradilar. Faqat ozod qilingandan keyin kattalar bolalarning jasadlarini oladilar. Masalan, Dobrynya Nikitich bilan bo'lgani kabi. Va men bilan ham, men hali ham qizga o'xshab qoldim.
  Aktrisa qiz ta'kidladi:
  - Abadiy bolalik, xuddi ertakdagidek, ajoyib ! Va hatto aytishingiz mumkin - ajoyib!
  Margarita tishlarini ko'tarib chiyilladi:
  - Ha, bu ajoyib dunyolar, unda hamma narsa juda ajoyib . Ammo bu erda juda ko'p xavf mavjud. Xususan, goblin va qaroqchi bulbuldan ancha xavfliroq odamlar bor.
  Dominika pichirlab so'radi:
  - Masalan, kim?
  Partizan qiz jimgina dedi:
  - Kampir Shapoklyak!
  Aktrisa qiz tvitterda shunday deb yozdi:
  Yaxshi, yaxshi, buvim boshliq!
  U bilan do'st bo'lish timsoh bilan o'ynashga o'xshaydi!
  Va qiz uni oldi va konusni yalang oyoq barmoqlari bilan tashladi. U ninachiga urildi. Hasharot portladi, konfetiga tarqaldi.
  Margarita oltin jingalaklari bilan boshini chayqadi:
  - Jonlilarni o'ldirish yaxshi emas!
  Dominika qayd etdi:
  - Lekin bu shunchaki hasharot!
  Margarita javoban kuyladi:
  - Siz tupurigingizni shamolga tupurasiz,
  Xato yoki chumolini ezib tashlamang...
  O'rmondagi novdani ham sindirmang -
  Erdagi barcha hayot bir oila!
  Aktrisa qiz tishlarini ko'tarib chiyilladi:
  - Men, siz, u, u - butun mamlakat bo'ylab,
  Birgalikda do'stona oila!
  So'zda biz, yuz ming men!
  Bolalar ariqda yuvinishdi. Va endi ular quvnoq va porloq ovqatga yugurishdi .
  Dominika va Margarita birgalikda afsungarlik qilishdi va stol cho'zilib ketdi. Endi hamma o'tirishi uchun etarli joy bor edi.
  Bolalar yalang oyoqlarini silkitib, o'tirishdi va tiniq ovozlarida xorda kuylashdi:
  Dasturxon qordek yoyiladi
  Va sovg'alar qo'yildi ...
  Bolalar hammasi muvaffaqiyatli bo'lishadi,
  Va Cheburashkadan qovurilgan qovurish!
  Shundan so'ng ular ovqatlanishni boshladilar. Ochlikdan, mahrumlikdan charchagan bo'lsalar ham, bu yerda juda ko'p go'zal bolalar bor.
  Dominika va Margarita to'yib-to'yib ovqatlanganlari uchun ikki marta o'ylamasdan raqsga tushishdi. Va keling, sizning yalang, kesilgan, qoraygan oyoqlaringizni oyoq osti qilaylik.
  Qizlar nurli ovozlari bilan kuylashdi;
  Men kosmik mamlakatda tug'ilganman
  Hamma qizlar juda janjallashadigan joyda ...
  Shayton Vatanni mag'lub eta olmaydi,
  Onamiz Rossiya shon-sharafiga!
  
  Biz muqaddas Rusni himoya qila olamiz,
  Va dushman qanchalik shafqatsiz va makkor bo'lmasin ...
  Biz raqibni qattiq mag'lub etamiz,
  Va qilich bilan rus ruhi ulug'lanadi!
  
  Rossiya, bu mening vatanim,
  Muqaddas va kosmik dunyoviy ...
  Hamma xalqlar bir oila,
  Va qiz abadiy yosh!
  
  Biz Vatanimizni janglarda himoya qilamiz,
  dushman uchun bitta imkoniyat yo'q ...
  Bizning tepamizda oltin qanotli karub bor.
  Keling, rus askariga sovg'a qilaylik!
  
  Rossiyada hamma narsa yaxshi, yaxshi,
  Va bizning irodamiz po'latdan kuchliroq bo'ladi ...
  Bolaning qo'lida kuchli eshkak bor,
  U yerda esa oʻrtoq Stalin hukmronlik qiladi!
  
  Xalq sevadi Vatanimni,
  Biz uni abadiy go'zalroq qilamiz ...
  Vatan bir rubl uchun o'g'irlanmaydi,
  Va Xudo Svarog buyuk Masihdir!
  
  Vatanim ulug'lansin,
  dushmanni jangda yo'q qilamiz ...
  Lada Xudoning onasi men uchun aziz,
  Rossiyaning dushmanlari o'z kuchlarini olishsin!
  
  Agar kerak bo'lsa, biz dushmanning qonini to'kishimiz mumkin,
  Rossiyani tiz cho'ktirib bo'lmaydi...
  Tez orada ovchi o'yinga aylanadi,
  Va buyuk yo'lboshchi Lenin biz bilan bo'ladi!
  
  Biz kosmosning kengligini zabt etamiz,
  Butun olamga baxt, shodlik baxsh etamiz...
  Moskva hatto Rimning o'zidan ham baland,
  Jangda o'zgarmas kuchi bilan!
  
  Yorqin yurtimizga urush kelsa,
  Biz Fyurerga kuchli xarakterimizni ko'rsatamiz...
  Rus saxiy to'lov oladi,
  Biz quyoshdan balandmiz va daraxtlardan go'zalmiz!
  
  Ishoning, Rossiya vayronaga aylanmaydi,
  O'rda bizni tiz cho'ktirmaydi...
  O'z vataningiz uchun kurashing va qo'rqmang,
  Rus zaiflik va dangasalikni bilmaydi!
  
  Yuksak yurtimiz yana,
  Butun koinotga o'z kuchini ko'rsatadi ...
  Va shayton yo'q qilinadi
  Vatan dushmani qabrga yiqiladi!
  Yalang oyoqlari bilan sakrab, iblislardek aylanib yurgan qizlar mana shunday dumalab, qo"sh saltoda sakrashga kirishdilar.
  Bu erdagi go'zal va tajovuzkor qizlar . Va ular qanday qilib qichqirishadi, sakrab turishadi.
  Xo'sh, yaxshi, bolalar ovqatlanishadi va o'zlari ham qo'shiq aytishadi. Va ular buni juda ijobiy tarzda qilishadi. Bu ularning qo'shiqlari. Va ular aylanayotgan tepaga o'xshab aylanadilar.
  Yuqori sinf qizlar.
  Ammo keyin osmonda haqiqiy ajdaho kabi juda katta kapalak paydo bo'ldi. Va uning qanotlari shunchalik katta ediki, ular qimmatbaho toshlar bilan bezatilgan oltindek porlab turardi. Va u juda ajoyib va chiroyli ko'rinardi. Ochig'ini aytganda, bu dinozavrlar kabi juda katta kapalaklar edi.
  Dominika tabassum bilan ta'kidladi:
  - Bu erda hech qanday mo''jizani ko'rmaysiz. Ajoyib!
  Margarita kulib javob berdi:
  - Ha, bular chindan ham hayratga soladigan artropodlar. Ammo bu eng hayratlanarli narsa emas. Boshqa juda ko'p ajoyib narsalar mavjud.
  Dominika kuyladi:
  Ammo na kitob, na muzey,
  Ular bizning do'stlarimizni almashtirmaydilar!
  Va sehrli tayoqchadagi qiz nurni chiqaradi. Va yangi kokteyl stakanlari paydo bo'ldi. Va bolalar ularga hujum qilishdi.
  Shunday qilib, hamma narsa ajoyib bo'ldi . Va mening boshimda qandaydir musiqa yangraydi.
  Va qanday qilib Dominik va Margarita qo'shiq aytmaydi;
  Go'zallar yalangoyoq hujum qiladi,
  Ular yugurishadi, juda yaxshi qizlar ...
  Agar siz Fritzni mushtingiz bilan urishingiz kerak bo'lsa,
  Yoki uni avtomat bilan urishadi !
  
  Qizlar shubhalanishga qodir emas
  Ular natsistlarni o'lik holda dafn qilishadi ...
  Va uni oyoqlaridan qattiq tepadilar ,
  Va qayerdadir bo'rilar yirtqichlarcha qichqiradi!
  
  Rossiya, bu askarlar uchun so'z,
  Qachonki, menga ishoning, hech qanday salqinlashmaydi ...
  Garchi ba'zida vaziyat og'ir bo'lsa ham,
  Yovuz qora Qobil g'alaba qozongan joyda!
  
  Ishonmang, komsomolchilar qochib ketishmaydi,
  Va agar ular yugurishsa, faqat hujum qilish uchun ...
  Va barcha natsistlar birdaniga o'ldiriladi,
  Va Fuhrer maydalagichga ko'tariladi!
  
  Rossiya, bu mening vatanim,
  U yorqin, shunchaki go'zal ...
  Kim qo'rqoq bo'lsa, bir rublga ham arzimaydi,
  Bilasizmi, jangchi bilan bahslashish xavfli!
  
  Ammo bilingki, biz fashistlarni mag'lub etamiz,
  Yovuzlik taxtda hukmronlik qilmaydi...
  Bizning tepamizda oltin qanotli karub bor,
  Va tojda buyuklik bilan Xudo Svarog!
  
  Kim qo'rqoq bo'lsa, ishoning, zaif qul,
  Uning taqdiri bitta - haqoratlarga chidash...
  Bugun siz mexanik, ertaga brigadir,
  Va siz o'zingiz boshqa odamlarning orqasidan urishingiz mumkin!
  
  Qizlarda kuch bor, shunchaki vulqon,
  Ba'zan u tog'larni kuchli tarzda buzadi ...
  Urush yovuz bo'ron bilan davom etmoqda,
  Ochig'ini aytganda, o'lim insoniyatni o'ldiradi!
  
  Sizga rostini aytaman, ritsarlar,
  Biz ruslar birlashganda kuchlimiz...
  Sanchqi va pichoq bilan borish uchun gazak kerak,
  Biz janglarda yengilmas ritsarmiz!
  
  Rabbimiz Masihga bo'lgan ishonchimiz nima?
  Garchi biz Ladani ham hurmat qilamiz...
  O'rtoq Stalin bizning otamizga o'xshaydi,
  Va jannat kommunizmi joyi bo'ladi!
  
  Bir paytlar o'lgan kishi tiriladi
  Va biz yanada go'zal va dono bo'lamiz ...
  Va odam, albatta, juda faxrlanadi,
  Garchi ba'zida u bema'ni gaplarni gapirsa-da!
  
  Sevgida Vatanimiz yulduzga o'xshaydi,
  Ishoning, u hech qachon o'chmaydi ...
  Ajoyib orzu amalga oshadi
  Butun koinotda tinchlik va baxt bo'ladi!
  
  Men Mariyani sevaman, Ladani muqaddas hurmat qilaman,
  Svarog go'zal va Perun ajoyib ...
  Men Isoni va Stalinni yaxshi ko'raman,
  Ikonkalarning muqaddas yuzlari men uchun azizdir!
  
  Haqiqiy jannat qachon bo'ladi?
  Ishoning, unda barcha umidlaringiz amalga oshadi...
  Yuragingni Vatanga ber,
  Hammasi yaxshi bo'ladi, avvalgidan kuchliroq!
  Shundan so'ng, nihoyat, ozod qilingan bolalar ovqatlanishdi. Keyin ular otryadga tuzildi. Yuzdan ortiq o"g"il-qiz.
  Va ular marshrutga chiqishdi. Dobrynya shirin tabassum bilan ta'kidladi:
  - Ular jang qiladilar, ishonchim komil!
  Va qahramon bola ajdaho ustiga sakrab tushdi.
  Oenomaus ta'kidladi:
  - Bunday otryad juda sekin harakat qiladi. Biz ajdarlarda tezroq harakat qilamiz. Va bu erda siz qachon to'xtash kerakligini ham bilishingiz kerak.
  Bolalar qurildi. Faqat bitta baronessa odobli va hatto hashamatli kiyingan. Qolganlari tilanchilarga, yosh ragamuffinlarga o'xshardi . Biroq, yalangoyoq harakat qilish ancha epchilroq.
  Dominika qayd etdi:
  - Agar baronessa qiz yursa, uning qimmatbaho tuflisi buziladi va parchalanadi. Balki siz ham boshqalar kabi yalangoyoq bo'lishingiz kerakdir?
  Baronessa javob berdi:
  - Siz kuta olmaysiz! Yaxshisi, meni otam, gertsogning oldiga yuboring, u sizga mukofot beradi va sizni xafa qilmaydi!
  Margarita Dominika tomon bosh irg'adi:
  - Sizda shunday sehrli tabiiy kuch bor. Kelinglar, keling, birga olib, nurli zaryadlar yuboraylik va qizni otasining qasriga tashlaylik!
  Aktrisa qiz shunday dedi:
  - Mukofot haqida nima deyish mumkin?
  Margarita kulib dedi:
  - Xo'sh, ular sizga oltin hamyon berishadi, shuning uchun bu juda ko'pmi? Bundan tashqari, men oddiy daraxtlar va konuslardan oltinni sehrlay olaman, siz ham shunday qila olasiz!
  Dominika hushtak chaldi:
  - Voy-buy! Shunday qilib, biz o'zimizga gersoglikni sotib olamiz!
  Partizan qiz e'tiroz bildirdi:
  - Bu taqiqlangan! Sehrli oltinni muomalaga chiqarish taqiqlanadi, aks holda u temirdan ko'ra ko'proq bo'lar edi. Tushunyapsizmi, qimmatbaho tanganing inflyatsiyasi!
  Dominika qayd etdi:
  - Bu muhandis Garinning giperboloididagi kabimi?
  Margarita bosh irg'adi:
  - Shunga o'xshash. Men bu kitobni kichikligimda o'qiganman. Ha, keyin oltin standart qulab tushdi va bu qo'rqinchli edi .
  Enomai tabassum bilan ta'kidladi:
  - Ammo baronessa ko'tararmisiz? U juda jirkanch bo'lmasligi uchun!
  Dobrynya tabassum bilan bosh irg'adi:
  - Ha, biz buni darhol qilamiz,
  Keling, unga ajoyib narsa beraylik!
  Baronessa tovonini yana maysaga bosib, baqirdi:
  - Meni otamning oldiga olib boring! Yoki hammangizni qatl qilaman!
  Bolalar bir ovozdan kulishdi.
  To'satdan o't ostidan shlyapali gnom paydo bo'ldi. U hali juda yosh, soqolsiz edi. Lekin qo'lida sehrli tayoqcha bilan.
  Kichik bir ovoz dedi:
  - Shunda men injiq qizning ovozini eshitaman. Balki uni tarbiyalash vaqti kelgandir?
  Baronessa baqirdi:
  - Shunchaki sinab ko'ring, ahmoq !
  Va u tuflili oyog'i bilan gnomni harakatga keltirmoqchi bo'ldi. U sehrli tayoqchasini silkitdi. Qadimgi odamlardan kelgan injiq qiz va yigit g'oyib bo'ldi.
  Dominika xitob qildi:
  - Qoyil!
  Margarita bosh irg'adi:
  - Bu mitti bola. Sehrli iqtidorli gnomning maxsus turi. Endi u injiq qizni tarbiyalash uchun oldi. Baronessa esa madaniyatni, xushmuomalalikni va vijdonan ishlashni o'rganishi kerak bo'ladi.
  Enomai tabassum bilan dedi:
  - Va men uni kaltaklamoqchi edim! Shunday qilib, yuk sizning yelkangizdan tushadi.
  Dobrynya taklif qildi:
  - Skeletga borasizmi? Shunday qilib, ehtimol yo'lga chiqish vaqti keldi.
  Margarita ta'kidladi:
  - Bir oz yaqinroqda yovuz sehrgar Bastinda qal'asi bor, u o'n ikkitadan yana bir artefaktga ega - sariq kalamush. Bu biz qo'lga kiritishimiz kerak edi.
  Bundan tashqari, bizning kichik armiyamiz bor, yuzdan ortiq yigitlar. Ular orasida qahramon Feniks Falcon ham bor. U ham o'g'il, lekin katta kuchga ega.
  Dobrynya ta'kidladi:
  - Men Feniksni bilaman. Qanday qilib u qo'lga olindi?
  Partizan qiz javob berdi:
  - Ayyorlik bilan, xuddi siz kabi. Ammo endi bizda armiya bor va biz Bastinda saroyiga hujum qilamiz!
  Dominika qorin bo'shlig'i bilan o'ynadi. Keyin uni oldi-da, oyoq barmoqlari bilan o"t ustida yotgan yong"oqni ezib tashladi. U uning yadrosini tashladi, uni og'ziga oldi, kuchli tishlari bilan chaynadi va qichqirdi:
  - Hujum qilish uchunmi? Xo'sh, bu fikr menga yoqadi. Vaholanki, Bastinda nomi menga bolalar ertaklarini eslatadi. Bu hech qachon yuvinmaydigan odam emasmi?
  Margarita bosh chayqadi:
  - Men ham bu ertakni bilaman. Yo'q, bu biroz boshqacha jodugar. Uning butun kalamushlar armiyasi bor. Xo'sh, shuningdek, yollanma orklar. Kalamush bilan Artefa CT kemiruvchilar ustidan juda katta kuch beradi, shuning uchun...
  Partizan qiz buyurdi:
  - Bolalar! Yaqin atrofdagi kumush archalarning ignalarini sindirib tashlang, ularni yaqinda bog'ga kirganimizda ko'rasiz. Bu munosib qurol yaratishi mumkin.
  Yigitlar javob berishdi:
  - Biz hamma narsani qilamiz, bizning qutqaruvchimiz!
  Va jamoa yurish qildi. O'g'il bolalardan uch barobar ko'p qizlar bo'lsa-da, ular yurishni ham bilishgan. Va ular oyoq barmoqlarini tortib olishdi. Shu bilan birga musiqa yangradi.
  Otryad yurishda harakat qildi. Bu yerda, ovqatlangandan keyin, yigitlarning ba'zilari qattiq esnadi, lekin qizlar tovus barglaridan yasalgan uy qurgan nog'oralarni ura boshladilar va kayfiyat yanada quvnoq bo'ldi.
  Bolalar shakllanishda oyoq osti qilishdi. Dominika buni Malchish-Kibalchish haqidagi filmdagi kabi deb o'yladi . Yalang oyoq yurgan yigitlar ham bor edi. Lekin negadir sovet filmida qizlar yo'q edi. Va bu juda g'alati, chunki Qizil rejim davrida ular doimo jinslar tengligini talab qilishgan.
  Va bu erda juda ko'p qizlar bor va ular marshda tug'ilgan jangchilarga o'xshaydi - qisman odamlar, qisman elflar oilasidan, buni ularning silovsin quloqlaridan ko'rish mumkin. Xo'sh, matriarxatning bir turi.
  Bolalar yurishdi va shu bilan birga ular qo'shiq aytishni boshladilar, go'yo ularsiz:
  Elfiya bizning dono yurtimiz,
  Podshoh Masih hukmronligi ostida...
  Xudo tomonidan bizga abadiy berilgan,
  Hayotimizni yanada baxtli qilish uchun!
  
  Yaxshi Oenomaus shon - shuhratda bo'lsin,
  Vatan dushmanlarini kim yengdi...
  Siz u uchun kurashasiz va jur'at etasiz,
  Solsenizm ostida yashashni boshlaymiz !
  
  Yalang oyoq qizlar yugurishadi
  Ular dushmanga qarshi kurashmoqchi...
  Va bu Orkler unchalik zo'r emas,
  Aksincha, u shunchaki masxarabozning surati!
  
  Buyuk cheksiz mamlakat
  Bilasizmi , avlodlarning irodasi...
  Garchi shaytonning bandalari fitna uyushtirsalar ham,
  Ammo olovli daho biz bilan bo'ladi!
  
  Men ishonamanki, bizning bosimimizni ushlab bo'lmaydi,
  Albatta, biz dushmanlarimizni yer bilan yakson qilamiz...
  Daftaringizga yozib qo'ying, bolajon,
  Oenomaus ostida yashash qanchalik ajoyib !
  
  Biz Vatanni hammadan go'zalroq qilamiz,
  Bu hayotda jannat keladi...
  Keling, yirtqich muvaffaqiyatimizni nishonlaylik
  Va tez orada biz elfinizm ostida yashaymiz!
  
  Yo'q, ishoning, biz orkishlarni sindirib bo'lmaydi,
  Dushman kuchli va juda ayyor bo'lsa ham...
  Ammo biz imtihonlarni A bilan topshiramiz,
  Oenomaus ostida yaxshi bo'lsin !
  
  Tsarning ulug'vorligi, ishoning,
  Olmoslarga to'la tojingiz bilan...
  Bilasizmi, shiddatli hayvon eziladi,
  Vabo ham chekinadi, ishoning, moxov!
  
  Yo'q, Elfia uchun sizga Elfrog ham kerak ,
  Do'stlar, xudolaringizga xiyonat qilmang...
  Qudratli oila buyuk va ulug'vordir,
  Kamchiliklaringizni ko'rsatmang!
  
  Chiroyli Lada - bu xudolarning qal'asi,
  Ishoning, u sevgini tug'di ...
  Odamlarni shunchaki keraksiz so'zlarni isrof qilmang,
  Cheksiz buyuklikni ochdi!
  
  Elfrogning o'qini ushlab turolmaysiz ,
  raqibni teshadi ...
  Faqat ahmoqona narsalarni xohlamang,
  Elf askarining qalqoni qoplanadi!
  
  Elfiya, bu shubhasiz kuch,
  U tog'larni siljita oladi ...
  Ba'zida go'sht juda azob cheksa ham,
  Biz barcha to'siqlarni rad eta olamiz!
  
  Tez orada elflarning ulug'vor dunyosi paydo bo'ladi ,
  Koinotni oyoq osti qiladigan ...
  Xudoning karubi qanotlarini yoyadi,
  Va menga ishoning, Yaratilishdan bir narsa bo'ladi ...
  
  Lada ma'buda ulug'vor, ishoning,
  U barcha o'g'illariga mehr berdi ...
  Va endi u kuchli ritsar bo'ladi,
  , raqibning tumshug'iga qattiq zarba beramiz !
  
  Siz Fievsiz , elflar uchun poytaxt kabi ,
  Ishoning, ulug'vor Drussiya shaharlarining onasi ...
  Raqibga zarba beramiz ,
  Biz ritsarmiz, ishoning, biz qo'rqoq emasmiz!
  
  Muqaddas Vatanim uchun,
  Biz juda qattiq kurashamiz...
  Elfdan bir rubl o'g'irlanmaydi,
  Axir, engil elflar har doim qanday kurashishni bilishgan!
  
  Chiroyli qizlar bor, ishoning,
  Ular sovuqda juda dadil yugurishadi ...
  Fuhrer, yirtqich hayvon, parchalanadi,
  Biz chiroyli gul o'stiramiz, bilasizmi, atirgul!
  
  g'azabga chidamaymiz ,
  Keling, quyoshli Elfni ko'taraylik ...
  Ajoyib orzu amalga oshadi
  Bu osmon ostida yorqin ko'k!
  
  El qurbaqa kelib o'liklarni tiriltiradi,
  Ammo biz uni hayot uchun jonlantirishimiz kerak ...
  Biz koinotning kengligini zabt etamiz,
  Masih o'lmas, Yahudo esa do'zaxda!
  
  Oenomaga sadoqat bilan xizmat qiling,
  Iltimos, shohlarga qarshi isyon qilmang...
  Elflarning o'g'illari shon- shuhratda bo'lsin ,
  Elfiya, bu xaritadagi joy emas!
  
  Tez orada biz koinotni zabt etamiz,
  Hayot va o'lim ustidan hokimiyat bo'lsin ...
  Har bir tirik odam karubga aylanadi,
  Bu odam Xudoga o'xshaydi, ishoning!
  . Љ 10-BOB.
  Dominika akademiya sinfiga qaytib, sessiyasini lotus holatida yakunladi. Endi u yana turli xil afsunlarni, har xil shakl va turlarni o'rganishni boshladi. Va u buni katta xohish bilan qildi.
  Shundan so'ng men kechki ovqatga bordim. Uning yonida Fiesta qiz bor edi. Ular sousda kalamarni birga yeb, sut va pomidor sharbati aralashmasi bilan yuvishdi. Shundan keyin hamma narsa asosiy bo'lib qoldi.
  Kechki ovqatdan keyin Dominika sehrli tayoqchalar yordamida Fiesta bilan o'ralgan. Va u boshdan oyoqqa surtib , ustiga qaymoqli katta tort tashladi.
  U mag'lubiyatini tan oldi va unga yalangoyoq oyog'ining har biridan uzuk berdi. Va endi Dominika yanada kuchliroq va halokatliroq qurollangan .
  Shundan so'ng ikkala qiz ham dush olib, xonalariga ketishdi.
  Xonada Dominika karavotga o'tirdi, oyoqlarini lotus shaklida bukdi va yana jismoniy va ruhiy mohiyatini ruhiy dunyoning boshqa darajasiga ko'chirdi.
  Endi ular ajdarlar ustida uchib ketishdi va ularning ostida bolalar otryadi yurishmoqda.
  Ikki o'g'il boshqargan: Vikont va qahramon Feniks Falcon. Ikkala o'g'il ham juda ko'zga ko'ringan mushaklari bo'lgan chiroyli bolalar va faqat shortilarda. Kuchli, aytaylik, bolalar. Va ular ustunni bosib o'tib, yurishadi.
  Bolalar imkon qadar tezroq harakat qilishga harakat qilishadi va vaqti-vaqti bilan ular yugurishni boshlaydilar. Va u yorqin, yoqimli boshli farishtalar qo'shiniga o'xshaydi. Va ular hali ham qurolsiz, uy qurilishi tayoqlardan tashqari.
  Ammo keyin ular qarag'ayzorga kirishdi . Bir nechta bo'rilar qichqirdi, lekin Feniks yalang oyog'i bilan ularga og'ir konusni tashladi va bu yirtqichning bosh suyagini sindirib tashladi.
  U yiqildi, boshqa bo'rilar qochib ketishdi. Va bolalar konus va novdalarni saralashni boshladilar.
  Margarita ta'kidladi:
  "Bir paytlar partizan bolalarining butun otryadi jiddiy jang qilganini eslayman. Va nemis bataloni qochib ketdi. Bolalar esa ularning orqasidan yugurib, slingot bilan urishdi .
  Dominika rozi bo'ldi:
  - Slingshot, bu halokatli kuch!
  Darhaqiqat, bolalar jangchilar slingshot yasashni boshladilar. Va kamon kabi narsalarni qiling.
  Margarita uni oldi va tabassum bilan dedi:
  - Bizning qurolimiz sehr bilan haydalsa, eng mukammal bo'ladi.
  Dominika tishlarini ko'tarib chiyilladi:
  - Ayniqsa, qo'shsam!
  Bolalar qurollangandan so'ng, ikkala kuchli sehrgar ham tayoqchalarini oldi.
  Margarita qichqirdi:
  - Biz bir ovozdan sehrlaymiz!
  Dominika tasdiqladi:
  - Aynan shunday!
  Ikkala qiz ham sehrli tayoqchalarining energiyasini yig'ib, o'zlarining ulkan kuchlari bilan uni ishga tushirishdi. Va keyin go'zallar bolalar guruhi orqali yalang oyoq barmoqlaridan energiya oqimlarini olib, ishga tushirishdi. Va keyin bir mo''jiza sodir bo'ldi va minglab fotoblitslar yoki miniatyuradagi o'ta yangi yulduzlar kabi alanga oldi.
  Margarita va Dominika afsunlarni o'qib, kuylashni boshladilar:
  Biz panteonga kirayotgan qizlarmiz,
  Ular Vatanga sodiq qolishga qasamyod qilishdi...
  Shunday qilib, orkishchilarni shiddatli mag'lubiyat kutmoqda,
  Xo'sh, elflar quyosh ostida yashasa-chi !
  
  Nymphin biz bilan , xuddi metall kabi,
  Har qanday po'latdan kuchliroq bo'lgan bronzadan yasalgan...
  Men dunyolarni ostin-ustun qilishni orzu qilardim,
  Buyuk daho Gralin vasiyat qilganidek!
  
  Biz Vatanni salqin qilamiz,
  Va biz Vatanni yulduzlar ustiga ko'taramiz ...
  Elf qizlar bilan muvaffaqiyat bo'lsin ,
  butunlay yalang'och bo'lsa ham !
  
  Orkshist mening vatanimga hujum qildi,
  Sharqdan samuray trollari kelyapti...
  Men Solcesus va Gralinni yaxshi ko'raman ,
  Va men ishonamanki, biz raqibni parchalab tashlaymiz !
  
  Elfrog biz bilan ,
  Qaysi solsenizm , hazil bilan aytganda, quradi ...
  Koinotdagi eng kuchlisi - ulug'vor oila,
  Bu bizga ong va iroda qo'shadi!
  
  Ishonamanki, biz hech qachon taslim bo'lmaymiz,
  Vatanni tiz cho'ktirib bo'lmaydi...
  O'rtoq Gralin - yorqin yulduz,
  Va bizning o'qituvchimiz - dono daho Drenin !
  
  Biz Vatanimizni yaratamiz,
  Sayyorada yanada go'zal va yorqinroq ...
  Bilasizmi, qotil qurol bo'ladi,
  Kattalar va bolalar dam olishlariga imkon bering!
  
  El qurbaqani yoqing , yuragingizda kuymang,
  Siz barcha Elf qilichlarining homiysisiz ...
  Tez orada biz kuchli jannat quramiz, ishonaman,
  Solcesus keladi, muqaddas missiya!
  
  Orkler to'dasiga ishonmang , do'stlar,
  U oson va qo'rqinchli tarzda g'alaba qozonishi uchun ...
  Biz hammamiz bir oilamiz -
  Va menga ishoning, vataningizni sevish hali ham kech emas!
  
  Qodir Rabbiy barchamizni himoya qiladi,
  Yerga yetti rang bayroq ko'taradi...
  Va yovuz yirtqich o'yinga aylanadi,
  Biz ham Shaytonga qarshi tura olamiz!
  
  Men buyuk Vatanni sevaman,
  Butun olamda sizdan go'zal yo'q,
  Biz Elfiyani rublga sotmaymiz,
  Keling, koinotda tinchlik va baxtni barpo qilaylik!
  
  Vatanimiz nomi bilan orzu,
  Buyuk Elf tiriladi ...
  Qolganlarning hammasi shunchaki behuda
  Va yangi Masih biz bilan bo'ladi!
  
  Oh , Lada, mening qudratim,
  yorug'lik elflariga sevgi va tinchlik berasiz ...
  Senga o'girilib iltijo qilaman,
  Va agar kerak bo'lsa, chaqmoq bilan uring!
  
  Ælfria , bizning jannat xonimimiz,
  Solcesusni koinotga berdi ...
  Sen uchun buyuk Xudo tirildi,
  Odamlar haqiqatan ham ta'mini yo'qotmagan!
  
  E'tibor bering, elflar shunday,
  Elf xudolari juda hurmatga sazovor ...
  Biz Vatanning buyuk farzandlarimiz,
  Va qizlar har doim dunyoni yutadi!
  
  Do'stlar, biz Vatanga duo qilishimiz kerak,
  Perun, Yarilo va Elfrog qudratli ...
  Biz juda kuchli er bo'lamiz,
  Va biz osmondagi bulutlarni ham uchirib yuboramiz!
  
  Elfskvadan haydalgan ,
  Siz ekologlarni juda xafa qildingiz...
  Biz Solcesus va Gralinga sodiqmiz ,
  Va qurolli tanklar ko'p bo'ladi!
  
  Yo'q, dushman elflarni jilovlay olmaydi,
  Bizning jangchilarimiz hamma narsaga qodir ekan...
  Imtihonlarni topshirish, faqat beshta,
  Har bir bola juda kuchli bo'lishi uchun!
  
  Soltsegrad ulug'vor bo'ladi ,
  Va biz uni hujumdan saqlab qolamiz ...
  Ritsarlarning zafarli safi keladi,
  Qon nazoratsiz oqimda oqsa ham!
  
  Qizlar sovuqda yalangoyoq,
  Yugurishadi, tovonlari miltillaydi...
  Va ular Orklarni mushtlari bilan urishadi,
  Muloqotsiz Qobil tekislanadi!
  
  Hammasi yaxshi bo'ladi, odamlar biladi,
  Biz koinotda yulduz turkumlarini topamiz...
  Axir, jasoratga shubha qilish gunohdir,
  Va Xudoning taxtida bir odam bo'ladi!
  
  Tez orada o'liklarni ilm bilan tiriltiramiz,
  Biz yoshroq va go'zalroq bo'lishimiz mumkin ...
  Bizning tepamizda oltin qanotli karub bor,
  Mening go'zal Elf onamga!
  Shunday qilib, qizlar qo'shiq aytishdi va butun bolalar armiyasi yorqin qurol-aslahalar va kuchli, hatto sovuq qurollarga ega bo'lishdi.
  Shundan so'ng o'g'il-qizlarni qayta qurollantirish tugallandi. Va ular jiddiy jangga tayyor edilar.
  Dominika va Margarita keng ko'lamli o'zgarishlarga olib keladigan kuch nurlarini tarqatishdi. Va endi bolalar armiyasi tayyor edi.
  Shunday qilib, u jangovar yurishga chiqdi.
  Dobrynya juda mamnun nigoh bilan ta'kidladi:
  - Biz yana g'alaba qozonamiz! Va bu bizning mohiyatimiz.
  Oldindan nemis yo'lbarsining yaxshi tankiga teng toshbaqa sudralib bordi. Uning olmos qobig'i bor edi, aniqrog'i, qimmatbaho toshlar bilan qoplangandek porlab turardi. Juda yoqimli hayvon.
  Margarita aql bilan ta'kidladi:
  - Bunday qobiq bilan toshbaqaning o'zi shuhratparast ovchining qurboni bo'lish xavfini tug'diradi!
  Dominika bosh chayqadi va kuyladi:
  Shartlar yaxshi
  Pulemyotga qarshi, afsuski , hech narsa!
  Ammo uning qo'shig'i unchalik oqilona emas va o'rinsiz bo'lib chiqdi.
  Jangchi bolalar toshbaqani aylanib chiqishdi. O'g'illardan biri unga qarata o'q uzmoqchi bo'ldi, lekin askar qiz qo'lini bolaning yelkasiga qo'yib , chiyilladi:
  - Kerak emas!
  Boshqa bir qiz ta'kidladi:
  - Jamoa shu uchun!
  Bu chinakam jangchi bolalar, ular jang qilishga ishtiyoqlidir.
  Dominika kulib dedi:
  Chap tomonda bizning armiyamiz, o'ng tomonda esa bizning armiyamiz.
  yuzimga musht tushirish yaxshi !
  Jangchilarning kayfiyati juda yaxshi edi . Va ular juda uzoq safarga chiqishga tayyor bo'lganga o'xshaydi. Va ularning kayfiyati, albatta, so'nmaydi.
  Margarita tabassum bilan dedi:
  - Ha, aytishim kerak, hali omadimiz keldi.
  Dominika tabassum bilan so'radi:
  - Qanday omadli?
  Partizan qiz ishonch bilan javob berdi:
  - Ulug 'Vatan urushining to'rt yildan kamroq davom etganligi. Aslida, nemislar kuchli himoya chizig'ida ancha uzoqroq qarshilik ko'rsatishlari mumkin edi!
  Aktrisa qiz bosh irg'adi:
  - Men bunga qo'shilaman. Hatto bu mavzu bo'yicha ba'zi muqobil hikoyalar mavjud. Lekin har qanday holatda ham biz mo''jiza yaratishga qodirmiz. Nemislarga kelsak, urush allaqachon yutqazilganini anglab, ular umuman qarshilik ko'rsatishni xohlamadilar. Shunday qilib, ular o'zlarining pragmatik yo'lida harakat qilishdi!
  Margarita ta'kidladi:
  - Mana, unchalik muvaffaqiyatli bo'lmagan bitta avtomobil - bu juda og'ir va minora va korpus o'rtasida yomon himoyalangan bo'g'inga ega Tiger. Bu tank, tan olishingiz kerak, unchalik yaxshi emas. Juda og'ir va eskirgan, hatto zirh ham oqilona yonbag'irlarda joylashgan emas. Va transmissiyani dvigateldan alohida joylashtirish katta xatodir.
  Dominika rozi bo'lib bosh irg'adi.
  - Siz bunga qarshi bahslasholmaysiz ! Albatta, bu xato! Ammo boshqa tomondan, faqat o'liklar xato qilmaydi va faqat boshqa hayotdan bo'lsa. Va menimcha, u shunday. Hech bo'lmaganda siz uchun!
  Margarita rozi bo'lib bosh irg'adi:
  - Ha, albatta, keyingi hayot bor ! Va shaxsan men bunga amin bo'ldim. Va agar bu olamda men halok bo'lmoqchi bo'lsam, boshqasida nimadir davom etadi!
  Aktrisa qiz bosh irg'adi:
  - Ko'p sonli turli darajadagi cheksiz kompyuter o'yini kabi!
  Partizan qiz tasdiqladi:
  - Xo'sh, ha! Shunga o'xshash narsa va bu, aytishim kerak, juda zo'r ! Va bu erda siz bir yoki ikki martadan ko'proq quvonishingiz mumkin.
  Qahramon bola Dobrynya kuyladi:
  - Vaqt keldi, vaqt keldi, quvonaylik,
  Hayotimda...
  Go'zallik va kubokga, omadli pichoq.
  Alvido, xayr, chayqalib, dubulg'adagi patlar,
  Biz taqdirga bir necha bor pichirlaymiz!
  Biz taqdirga bir necha bor pichirlaymiz!
  Men dushmanni parchalab tashlayman! Men dushmanni parchalab tashlayman! Men dushmanni parchalab tashlayman!
  Va bolalarning shov-shuvli kulgisi eshitildi. Kichik qo'shin oldida katta dinozavr paydo bo'ldi . To'g'ri, u juda qo'rqinchli ko'rinmadi, lekin u katta edi. Va uning tanasi katta, lekin uning boshi, aksincha, kichik, ortiqcha uzun quyruq. Va tepada bo'g'im qanotlari ham bor.
  Dominika xitob qildi:
  - Bu hayvon - ajoyib !
  Margarita rozi bo'lib bosh irg'adi:
  - Qattiq hayvon! Lekin tashvishlanmang. Biz tegmasak, bizga tegmaydi!
  Va partizan qiz buyurdi:
  - Yosh jangchilar - otmang va shovqin qilmang!
  Bolalar jim bo'lishdi. Va ular yalang oyoqlari bilan shovqin qilmasdan yurishga harakat qilishdi.
  Dominika qayd etdi:
  - Dinozavr kar bo'lsa-chi?
  Margarita jilmayib, nimadir demoqchi bo'ldi. To'satdan shovqin-suron va singan shoxlarning yorilishi eshitildi. Yetti qavatli binoning kattaligidagi hayvon paydo bo'ldi, uning og'zi cho'zilgan sperma kitiga o'xshaydi. Bu haqiqatan ham katta shafqatsizlik. Va tishlari besh metrga yaqin.
  Bir joyda turib, bir guruh bolalarga qiziqib qaragan dinozavr dahshatli yirtqich hayvonni ko"rib, qochib ketishga shoshildi. Va go'yo u haqiqatan ham rag'batlantirildi. Bu qilich tishli tiranozavr kabi gigant bilan kurashish qimmatroq.
  Dominika va Margarita sehrli tayoqchalarini ko'tardilar. Partizan qiz birinchi bo'lib o'q uzdi. Va uning tayoq uchidan qotil pulsar uchib chiqadi. Va u yirtqich hayvonning og'ziga uradi . Va u juda kuyib ketadi. Ammo bunga javoban undan ham dahshatli va kar bo'lgan shovqin eshitildi.
  va bunga javoban u bor kuchi bilan uni urdi , go'yo qotil qoziqni urayotgandek va chiyilladi:
  Dinozavrlar, ehtimol siz Afrikada emas, balki shu yerdasiz,
  Balki nonushta uchun pichan chaynaysiz,
  Dinozavrlar, ...
  Va qiz o'zining sehrli qismini devga yubordi. Va ular uning tishli tishlarini oldilar va ular urishganda, ular chiroyli, pushti kurtaklarga aylandi.
  Dominika kuyladi:
  Men temir yasamoqchi edim
  Fil to'satdan paydo bo'ldi ...
  Asalari kabi qanotlar -
  Quloqlar o'rniga gullar!
  Margarita kulib yubordi va yana uni halokatli va halokatli pulsar bilan urdi . Ammo bolalar armiyasi yirtqich hayvonni o'qlar bilan yog'dira boshladi. Va uning qurol-aslahasi pufaklana boshladi .
  Dominika yalang oyoqlaridan ham, tayoqchasidan ham sehrni olib, bo'shatdi. Va bu erda yaxshi ishladi.
  Go'yo sehrli bir narsa uni olib, o'zini ulkan buzg'unchi kuch bilan zaryad qilgandek edi.
  Margarita uni oldi va safir ko'zlari bilan qichqirdi:
  - Qoyil!
  Tiranozavr qulab tushdi va uning o'rnida oziq-ovqat bilan to'ldirilgan ulkan va keng stol paydo bo'ldi. Va bu erda u allaqachon hashamatli va misli ko'rilmagan, noyob edi. Va bunday ko'zni qamashtiruvchi lazzatlar.
  Dominika kuyladi:
  Bu mazali bo'lib chiqdi
  Va xushbo'yligi asaldan ham shirinroq...
  Biz noldan g'alaba qozonmaymiz,
  Va bizning tabiatimiz gullab-yashnaydi!
  Margarita tishlarini ko'rsatib tabassum bilan tasdiqladi:
  - Ha, gullab-yashnaydi! Va bu ajoyib!
  Shundan so'ng partizan qiz qo'shib qo'ydi:
  - Va siz qanday qilib sehr qilishni bilasiz. Aytishim kerakki, bu ajoyib! Bunday katta hajmni mazali taomga aylantiring . Bu orklar yoki goblinlar emas - ular bilan osonroq!
  Dominika bosh chayqadi va kuyladi:
  - Hamma narsa mumkin emas, men aniq bilaman,
  Va g'oyibona sehr qilishni o'rganing!
  Va oyog'ingizni juda kuchli po'latga uring ,
  Va yirtqich hayvonni o'tkir o'tkir pichoq bilan kesib tashlang !
  Margarita kulib yubordi va tabassum bilan marvaridlar porlayotganini ta'kidladi:
  - Ha, siz shu qadar ta'sirli kuylaysizki, ayb topolmaysiz! Super!
  Dominika rozi bo'ldi:
  - Men ajoyib superman - dunyodan ham sovuqroq jangchiman!
  Va qanday qilib u ko'zlari bilan o'raladi va ular shunchalik yoqut va yulduzlarga o'xshaydi.
  Oziq-ovqatlar solingan dasturxon jangchi bolalarni chaqirdi va ulardan ba'zilari unga yaqinlasha boshladilar va shokolad va turli xil kremlarga botirilgan donutlar va keklarni olib ketishdi. Yaxshisi, muzqaymoq oling. Bu mutlaqo ajoyib.
  Margarita shox chalib, baqirdi:
  ovqatlanishingiz shart emas ,
  Hammangiz burjuaziyaga shoshilishingiz shart emas...
  Va o'zingizga daftar yozing,
  Mobillik hali ham foydali bo'ladi!
  Dominika shirin tabassum bilan ta'kidladi:
  - Ha, haqiqatan ham ajoyib chiqdi!
  Va u jo'xori guldek moviy ko'zlari bilan ko'z qisib qo'ydi.
  Margarita ta'kidladi:
  - Dinozavrlarning go'shti unchalik mazali emas, hatto yirtqich mavjudotlar uchun ham unchalik mazali emas. Ammo otni yeyish uchun ...
  Dobrynya baqirdi:
  - Men sizga otni yeyishingizga ruxsat bermayman!
  Va qahramon yigit kuyladi:
  Sivka-burka, bashoratli kaurka,
  Mening oldimda turing
  O't oldidagi barg kabi!
  Sivka-burka, bashoratli kaurka,
  Juda, juda zarur
  Tanishamiz!
  Oenomaus uni olib, ajdahodan sakrab tushdi. U haqiqatan ham dinozavr qanday ovqatga aylanganini sinab ko'rmoqchi edi. Katta ehtimol bilan, bu maftunkor narsadir. Va bola-shahzoda shokoladli tortni olib , og'ziga tashladi.
  Va u kuchli chaynashni boshladi, u qaymoqli va shirin edi. Bu juda mazali.
  Bolalar bir ovozdan yig'lashdi:
  - Mayli, harakat qilib ko'ring! Yomon xolalar bo'lmanglar!
  Margarita begunoh jilmayib:
  - Mening ismim xola? Bu kulguli!
  Partizan qiz baqirdi:
  - Ovqatlanish uchun o'n daqiqa vaqt beraman! Siz ovqatlanishingiz mumkin, lekin me'yorida!
  Dominika tabassum bilan so'radi:
  -Urush paytida och qolishingiz kerakmidi?
  Margarita bahorgi momaqaymoq rangidagi oltin boshini qimirlatib qo'ydi:
  - Ha, qanday qilib! Va bu juda charchagan edi!
  Qiz vaziyatning fojiasini ta'kidlash uchun o'zining tiniq ovozida kuylay boshladi.
  Qo'shiq aytayotganda, qiz hatto ajdahodan sakrab tushdi. Va u yalang oyoqlari bilan apelsin o'tlarida raqsga tusha boshladi.
  Va uning ovozi juda yorqin va yorqin edi:
  Biz komsomolmiz, orzu qizlarimiz,
  Bu go"zal mamlakat xalqining kelajagi haqida...
  Biz Yerga va sayyoraga sodiq bo'lsak,
  Va biz bu xavfli jangda g'alaba qozonamiz!
  
  Har qanday biznes muhokama qilinadi,
  Yosh qalbda olov yonadi...
  Qizlar, bu juda chiroyli
  Keling, keng kosmosga eshikni ochaylik!
  
  Erkak bo'lgan har qanday odam devdir
  Ilm, bilaman, unga kuch beradi...
  Ishoning, bizning chaqiruvimiz doim bir xil,
  Shunday qilib, Hobil hukmronlik qiladi va Qobil asirlikda!
  
  Men mo'l hosil etishini xohlayman,
  Sayyoramiz gullab-yashnashi uchun...
  Go'zal, ajoyib jannat kelishi uchun,
  Va do'stlik metalldan kuchliroq edi!
  
  Biz kosmosni zabt etamiz,
  Qizlar yalangoyoq ko'lmaklar orasidan yugurishadi...
  Bizning tepamizda oltin qanotli karub bor,
  Qor bo'roni va sovuq bizni qo'rqitmaydi!
  
  Ishoning, dushmanlarimiz bizni mag'lub eta olmaydi,
  Po"lat nervlar va yurakda alanga...
  Va ruhning kuchi, xuddi ayiq kabi,
  Biz bayroqni ko'taramiz, bilaman!
  
  Eng yorqin qizlarni kim sevadi ,
  U ham ruhda, ham qiyofada go'zal...
  Kuchli pulemyot tayyorlang,
  Raqibingiz xavfli bo'lsa ham!
  
  Bilaman, biz albatta g'alaba qozonamiz,
  Biz Vatanimiz bilan abadiy birlashamiz...
  Axir, oldimizda butun yulduzli dunyo bor,
  Inson kuchli mavjudotga aylansin!
  
  O'zining ulug'vor chegaralarisiz Vatan nuri -
  Tepada yoqut yulduzlari yonmoqda.
  Rus o'zini o'lmas shon-sharaf bilan qopladi -
  Qudratli qahramon, drayman, uradi!
  
  Zumrad barglaridagi rowan yoqut -
  Dalada safir porlaydi , jo'xori guli...
  Men o'z fikrlarimni sizga yuboraman, Rossiya -
  Ikki boshli burgut qo'shiqlar bilan parvoz qiladi!
  
  Shudring tomchilarida marvaridlar qor parchasi olmoslari,
  Buyuk Vatanda hamma narsa yaxshi!
  Yer semiz, patlardek tomirlari bor,
  Yangi shamol qor ko'chkilarini olib ketdi!
  
  Rossiyaning bir mintaqasida muz, muhrlar,
  IN do'stim , tuyalar sahroning oltinidir.
  Bu erda qor bo'ronlari bo'lganda issiq,
  Chunki biz Xudoni qalbimizda saqlaymiz!
  
  Tarvuz, qovun va banan o'sadi,
  Yozda esa qayerdadir konkida poyga qilasiz...
  Xo'sh, bunday davlatlarni dunyoda qayerdan topish mumkin?
  Qaerda xalqlar mushtlarida juda kuchli!
  
  Rossiyada qurol jasorati ulug'lanadi,
  Unda inson o'z taqdirining Yaratuvchisidir!
  yaxshi kurasha olamiz ,
  Shunday qilib, Rossiyaga muammo toshqinlari kelmasin!
  
  Ayollarimiz chiroyli, hamma biladi
  Va jasoratli kuchli erkaklar yo'q!
  Vatan, sen jannat timsolisan -
  Bitta suveren Xudo oilaning xo'jayinidir!
  
  Pravoslav piktogrammalari tasdiqlanadi,
  Askar boshlagan kampaniya...
  Biz uyga saxiy o'ljalar bilan qaytamiz,
  Kamonchilar hech qanday zarbani o'tkazib yubormasdan, dushmanlarini uradi!
  
  Keling, butun koinotga tinchlik va baxt beraylik,
  Va biz Xudo bilan birga o'liklarni tiriltiramiz!
  Buzilmas Vatanimiz shon-sharafi uchun -
  Biz albatta g'alaba qozonamiz, bilaman!
  Dominika ham o'z qo'shiqlarini oldi. Va ular birgalikda raqsga tushishdi va ularning yalang'och, qoraygan, kuchli oyoqlari harakatda va raqsda edi.
  Shunda Margarita shox chaldi:
  - Chiroqlar o'chdi! Mana, ovqatlanish vaqti tugadi.
  Jangchi bolalar dasturxondan istar-istamas chiqib ketishdi. Darhaqiqat, qanday qilib uni yutolmaysiz ? Tom ma'noda o'nlab turli xil kremlar mavjud bo'lganda. Va bu juda mazali. Va bu muzqaymoqlar, pishiriqlar, tortlar, simitlar va boshqa mazali va ishtaha beruvchi narsalarning hidlari juda hayajonli va jozibali.
  Dominika qichqirdi :
  - Ortiqcha ovqatlanmang ! Moderatsiyani mashq qiling!
  Margarita tvitterda shunday deb yozdi:
  - Hammani bilingki, odam cho'chqa emas! Va siz juda oqilona ovqatlanishingiz kerak.
  O'zi endigina o'nlab pirojnoe yegan va rang-barang qaymoq bilan surtgan qahramon bola Dobrynya g'o'ldiradi:
  - Bularning barchasi ajoyib! Ammo qachon to'xtash kerakligini bilishingiz kerak. Ovqatlanish yaxshi, lekin ortiqcha ovqatlanish yomon.
  Bola shahzoda Oenomaus rozi bo'ldi:
  - Sizning asosiy dushmaningiz - oshqozoningiz. Ammo ular - kechki ovqatingizni dushmanga bering, deyishsa, bu tom ma'noda qabul qilishni anglatmaydi!
  Dobrynya tabassum bilan dedi:
  - Ammo og'ir kundan keyin yoki janglar yoki mashg'ulotlardan keyin siz yaxshi ovqatlanishingiz kerak! Aks holda kuch bo'lmaydi.
  Dominika tabassum bilan bosh irg'adi va dedi:
  - Shaxsan men sutdagi oqsilni kechki ovqatda eritib, ichishni afzal ko'raman. Bu qoniqarli, kechasi esa mushaklar o'sadi va yonmaydi. Xo'sh, kechki ovqat uchun baliq bilan tvorog juda foydali. Sportchilarning tanasi oqsillarga muhtoj.
  Jangchi bolalar qandaydir tarzda qurilgan. Va ular yana yovuz sehrgar Bastinda qal'asiga yurishni boshladilar. Atrofdagi manzara yam-yashil bo'lishda davom etdi. Biroq , chang bosgan yalang poshnalarini ko'z-ko'z qilgan kichik, yosh armiya qanchalik uzoqqa borsa, tabiat ko'z o'ngimizda shunchalik qurib borardi.
  Ular kalamushlar shohligiga yaqinlashishdi va bular juda halokatli egalari.
  O'zlarini ko'tarish uchun bolalar-jangchilar qo'shiq aytishni boshladilar va oyoqlarini yanada baquvvatroq bosishni boshladilar:
  Elfiya shohlar ostida buta kabi gullaydi,
  U cheksiz va koinotdan ham go'zalroq ...
  G'alaba cheksiz hisob ochdi,
  Bizning imonimiz Rodnoveryda tiriladi !
  
  Vatanning buyukligi, ishoning
  Uning qadrdon yuragi baland bo'lsin...
  Shunday qilib, koinotning baxti unda yotadi
  Elfiya kuchli tomga ega bo'lishi uchun!
  
  E'tibor bering, bizning Elf oldinga uchadi,
  Va ko'kragi bilan to'lqinlarni kesadi ...
  Ammo biz kerak, biz aksincha kelamiz,
  Boshqalar ham bo'ladi, ishoning, sudyalar!
  
  Vatanimiz buyuk dunyoga ega bo'ladi,
  Bu yorqin nur bilan yonadi ...
  Va eng muhimi, Elfrog - bu ruhning butidir,
  Bu qishni yozga aylantiradi!
  
  Ha, bilaman, bu biz uchun qiyin, yigitlar,
  Ammo siz Oenomaga sodiqlik bilan xizmat qilasiz ...
  Qayiq urildi, eshkak sindi,
  Va qayerdadir yirtqich it qo'rqinchli hurlaydi!
  
  Yo'q, biz Elfni dushmanga bermaymiz ,
  Qilichlarimiz pichoqli, ishoning, o'tkirroq...
  Biz turamiz va yana g'alaba qozonamiz
  Va bema'ni gaplarni gapirmang, jinlar!
  
  Mana biz paradga yig'ilyapmiz,
  Koinotda bundan go'zal muqaddas yurt yo'q...
  Ishoning, biz dushmanlarimizni birga do'zaxga yuboramiz,
  Va biz jannatni o'zimiz quramiz, bilasizmi, hatto!
  
  Bizni hech kim to'xtata olmaydi
  Biz elflarning buyuk ritsarlarimiz...
  Bunday kuch, yengilmas armiya,
  Va keling, butun sayyorani baxtli qilaylik!
  
  O'zimizni dunyoga go'zallikda ko'rsataylik,
  Sayyoramiz uzra yetti rangli bayroqni ko'taraylik...
  Va biz baxtli bo'lamiz, ishoning, hamma joyda,
  Axir, qahramonlar kuylanadi-ku!
  
  E'tibor bering, elf tinchligi hamma joyda ustundir,
  Va u doimiy ravishda kengayadi ...
  Va odamlar er yuzida baxtli bo'lishadi,
  Chunki Vatan uchun uyat yo'q!
  
  Buyuk Solcesus kelganda ,
  Bizning koinotimizda zulmat bo'lmaydi ...
  Va agar odam va elf qo'rqoq bo'lmasa,
  Uning taqdiri quyosh chiqishi va yaratilishidir!
  Bu qalbga ta'sir qiladigan qo'shiq! Qiziqarli va ajoyib qo'shiq.
  Atrofdagi landshaft ancha yomonlashgan bo'lsa-da - chirigan daraxtlar, maydalangan o'tlar, hamma narsa ezilgan va kalamush panjalari izlari bilan qoplangan.
  Margarita ta'kidladi:
  - Ha, bu kalamushlardan yaxshilik kutmang! Va atrofida nollar bor.
  Dominika juda yorqin va yangi tabassum bilan tishlarini ko'tarib aytdi:
  - Bu, albatta, kutilgan edi! Hamma narsa juda bema'ni bo'lib qoldi . Ammo kalamushdan nimani olish mumkin - najasdan o'g'itdan tashqari!
  Va ikkala qiz ham kulib yuborishdi. Shundan so'ng butun bolalar otryadi yalangoyoq qadamlarini oshirdi. Ikki jangchi yigit oldinga otilib, qilichlarini shamol tegirmoniday silkitdi.
  Shunday qilib, yaxshi buldogdek bo"lgan birinchi kalamushni ikki tomondan qahramon yigitlar chopishdi. Bu jiddiy jang edi.
  Bolalar tezligini yanada oshirdilar va tom ma'noda yugura boshladilar. Va keyin oldinda kalamushlarning katta guruhi paydo bo'ldi. Ularning eng kattasi yaxshi buqaning kattaligida edi. Qiz aktrisa Dominika ajdahoda jangga kirdi. Va u jang qilishga tayyor edi, lekin uning sehrli tayoqchadan birinchi zarbasi kattaroq kalamushga tegdi.
  Va u yonib ketdi va teshiklari bo'lgan tanlangan pishloqning katta doirasiga aylandi. Undan shunday ishtaha beruvchi hid taraldiki, kalamushlar bolalar batalyoniga hujum qilishdan chalg'ib, sichqonlar uchun eng nafis taomning xushbo'y hidi bilan ishtahani ochgan sobiq rahbariga hujum qilishdi.
  Bu ajablanib bo'lib chiqdi.
  Margarita ta'kidladi:
  - Sizning qobiliyatlaringiz har soat o'sib bormoqda! Va shuni aytishim kerakki, bu juda ajoyib !
  Dominika oltin boshini qimirlatib:
  - Men ko'p narsa qila olaman! Va bu mening buyuk ishonchim! Va agar men boshlasam, meni hech narsa to'xtata olmaydi.
  Va qiz uni oldi va sehrli chaqmoq bilan boshqa otryadni urdi . Va qo'shimcha o'zgarishlar amalga oshirildi.
  Bir necha o'nlab kalamushlar juda ishtahani ochadigan katta, chiziqli tarvuzlarga aylandi.
  Jangchi bolalar xorda kuylashdi:
  Qovun, tarvuz, bug'doy bulochkalari,
  Saxovatli, obod yurt...
  Elfiburgda taxtda o'tiradi -
  Ota Qirol Oenomai!
  Shunday qilib, bolalar-jangchilar nihoyat kalamushlar bilan jang qilishdi va keling, ularni to'xtovsiz kesib tashlaymiz. Va jangchilar qilichlarini shijoat bilan silkitadilar . Qizlar esa kamondan otishni boshladilar . Ulardan ba'zilari elflar edi va ular otishda juda mahoratli edilar. Bu haqiqatan ham haqiqiy jang edi.
  Yana bir nechta kalamush otryadlari jangga kirishadi. Ular chuqur daryo kabi oqadi.
  Dominika qayd etdi:
  - Yomon va yomon narsa haqida gapirganda, chegara yo'q degan tuyg'u paydo bo'ladi!
  Margarita tabassum bilan kuyladi, ammo g'amgin edi:
  Zulmat jangchilari chindan ham kuchli,
  Yovuzlik raqamni bilmasdan dunyoni boshqaradi ...
  Lekin sizlar shaytonning o"g"illarisizlar,
  Masihning kuchini buzmang!
  Dobrynya ajdahodan sakrab, kalamushlarni chopa boshladi. U buni bir vaqtning o'zida ikkita qilich bilan qildi va bolaning tez harakatlari tufayli qahva maydalagich ishlayotgandek tuyuldi. Bu erda qirg'in boshlandi.
  Oenomaus ham jangga qo'shildi. Bola bir kalamushning dumidan oyoq barmoqlari bilan ushlab, ikkinchisiga tashlab, suyaklarini sindirdi. Keyin u kuyladi:
  - Mening buyuk kuchim buyuk,
  Va men hech qachon dushmanlarimga taslim bo'lmayman ...
  Bolaning mushtining zarbasidan,
  Yovuz kalamush sharmandalikka uchib ketadi!
  Haqiqatan ham, o'g'il shahzoda jangda o'zini juda qattiq jangchi sifatida ko'rsatadi.
  Dobrynya ham kuchli, mushaklari bor, garchi u o'g'il bolalarcha oyoqlarini ishlatgan va qilichlarni ham unutmagan . Va u zo'ravonlikning ajoyib darajasini ko'rsata boshladi. Hammasi qanchalik og'ir va qonli edi.
  Bola yosh armiyaning boshqa jangchilari kabi juda tajovuzkor va jangovar bo'lib chiqdi.
  Bolaning yalang tovoni esa kalamushlarning bosh suyaklarini teshib o'tadi.
  bolaning lablarida tabassum bor .
  Dominika o'zining sehrli kuchidan keyingi o'zgarishlar uchun foydalanadi. Va u juda faol.
  Jangchi o"rnidan sakrab, aylanib chiqadi. Va endi uning sehrli tayoqchasidan yana energiya oqimi uchadi. Va orkni uradi.
  Shaggy, jigarrang ayiq darhol shokoladli marshmallowga aylanadi. Bu qanchalik ajoyib ?
  Margarita tabassum bilan so'radi:
  -Siz holva qila olasizmi?
  Dominika oltin boshini qimirlatib:
  - Albatta qila olaman! Va bu ajoyib bo'ladi!
  Va qiz qo'llaridan ham, oyoq barmoqlaridan ham sehrli zaryadlarni chiqardi. Olovlar orklar otryadiga tushdi. Va butun bir asal daryosi oqib chiqdi ... Asal sariq-to'q sariq rangga ega bo'lib, surf kabi sachragan.
  Margarita kulib javob berdi:
  - Bilasizmi, bu sizga kerak bo'lgan narsa emas!
  Dominika rozi bo'lib bosh irg'adi.
  - To'g'ri, unchalik halva emas, balki juda shirin!
  Partizan qiz ta'kidladi:
  - Urushdan oldin holva juda kam uchraydigan narsa edi. Ammo ular ishg'ol paytida ham asal yeydilar.
  , bu safar kalamushlarga yana tepdi va kuyladi:
  Eng yaxshi sovg'a, albatta, asal,
  Bola buni albatta tushunadi...
  Bir oz bo'lsa ham - bir choy qoshiq,
  Bu allaqachon yaxshi, yaxshi, butun bir qozon u yoqda tursin!
  Margarita ham avvaliga sehrli tayoqcha bilan, keyin esa yalang oyoq barmoqlari bilan tepdi va davom etdi:
  Ammo azizim, bu juda g'alati narsa,
  Hamma narsa bor yoki yo'q...
  Ammo asalim, men sir nima ekanligini tushunmayapman,
  Agar u mavjud bo'lsa, u darhol yo'qoladi!
  Ammo agar siz uni iste'mol qilsangiz, unda boshqa muammolar bo'lmaydi!
  Dominika uni oldi va ajdaho ustida aylanib ketdi. Uning tabassumi shunchalik dahshatli va shu bilan birga quvnoq edi. Qiz o'zida ulkan kuchni his qildi. Va keyin uning sehrli tayoqchasidan to'lqin chiqdi. Va bir vaqtning o'zida bir necha ming kalamush sousdagi mazali pirzolaga aylandi. Va sehrli tayoqchaning yana bir to'lqini va kalamushlar baliq ovqatlariga aylandi.
  Qolaversa, ularning garnituri banan, ananas va boshqa juda mazali mevalar bilan hashamatli edi. Va hamma narsa ajoyib darajada mazali va ajoyib.
  Dominika kuyladi:
  Yonma-ovqatlar ajoyib
  Qizlar maftunkor...
  Va to'rtta yorug'lik porlaydi,
  Orkning tumshug'iga musht tushiring!
  Margarita aql bilan ta'kidladi:
  - Yaxshi oshpaz orklar va kalamushlardan pirzola tayyorlaydi, shu bilan birga yeyish mumkin!
  Bola Dobrynya og'ir toshni olib, goblinning peshonasiga tashladi. U bosh suyagini teshdi va kuyladi:
  - Agar siz shunchalik jinni bo'lsangiz ,
  Seni tepaman...
  Xo'sh, agar siz ahmoq bo'lsangiz-chi?
  Keyin faol reja tayyor!
  . Љ 11-BOB.
  Dominika Dolfinovaning akasi ismini o'zgartirdi. Va endi u o'zini juda zo'r deb atadi - Kaligula. Yoki sharmandali imperator sharafiga, yoki Dunno haqidagi multfilmdagi eshaklardan birining nomiga taqlid qilish.
  Va endi jangovar bola Kaligula Delfinlar singlisini qidirishga borishga qaror qildi. Ammo uning yo'qolgan odamini qaerdan qidirish kerak?
  Va bola sehrgarlik haqidagi mashhur kitobga murojaat qildi. U, albatta, har xil ruhshunoslar va sehrgarlarga ishonmasdi.
  Lekin nima uchun o'zingizni transga kirishga harakat qilmaysiz. Bundan tashqari, uning otasi inson emas va u o'zining sehrli qobiliyatiga ega bo'lishi mumkin va mutlaqo favqulodda darajada.
  Bola Kaligula Delfinlarni olib, lotus holatida divanga o'tirdi. Va diqqatni jamlashga harakat qildi. Yosh kinoaktyor oyoqlarini chalishtirib, orqasini rostladi. Shunday qilib, bola Dominikani topishga urinib , butunlay aqldan ozgan va rang-barang narsaga sho'ng'idi .
  Teatr tomoshasining ajoyibligini tasvirlash qiyin. Ayniqsa, elflar, orklar, goblinlar jang qilganda... Ko'p millatli qizlar va turli darajadagi yalang'ochlik bilan liboslar namoyishi. Tomosha o'zining o'ziga xosligi bilan go'zal va ta'sirli, ayniqsa qizlar yalang oyoqlarini issiq qumga yoki qor ko'chkilariga chayqashsa.
  Ular turli shakldagi tanklarning zirhlariga qilich va nayzalar bilan zarba berish orqali hujum qilishadi. Va metall yirtqich hayvonlar issiq o't o'chiruvchilar bilan javob berishadi. Olovning harorati past va qichqirayotgan qizlar biroz yonib ketishadi va yurakni yirtib yuboradilar. Va orklar yanada balandroq bo'kirishadi va ularning peshonalari portlaydi , portlaydi, portlaydi - ko'p rangli konfeti zarbalardan parchalanadi.
  Va bezatilgan biplanlar yuqoridan yugurib, turli xil go'zallik kaskadlari bilan chiroyli poezdlarning gulchambarlarini qoldirib ketishadi.
  Eng aqldan ozgan narsa va bu hatto tomni menteşalaridan yiqitib yuborishi mumkin, bu fantaziya olami uzoq o'tmishdagi bo'lsa ham, haqiqiy, tarixiy shaxslar bilan aralashib ketgan.
  Shu munosabat bilan Stalin kutilmaganda, keraksiz maxfiylikdan voz kechib, shunday dedi:
  - Luftwaffe aviatsiyada eng ilg'or cho'qqilarni zabt etdi. Bo'lmasa ham
  diskotekalarni hisoblasangiz , ellik tonnagacha bomba ko'tarishga qodir TA-700 bombardimonchisi jiddiy taassurot qoldirdi.
  Gitler kinoya qildi:
  - Ammo 3200 mm kalibrli qurolga ega, ikki yuz tonna raketa zaryadiga ega " Super Monster " hali ham harbiy san'atning misli ko'rilmagan asaridir.
  Keyin Stalin tost taklif qildi:
  og'iz harbiy san'atdan boshqa har qanday san'atni talab qilishiga ichaylik !
  Barcha zamonlar va xalqlarning buyuk rahbari Iso Masih tug'ilishidan oldin muhrlangan sharobni zavq bilan tatib ko'rdi va dunyo Fuhrer to'qson o'nta mevadan sharbat ichdi. Ikkala diktator ham monitorda yuqoriga uchayotgan raketaning izi osmonni qanday aniq kesib o'tganiga qaradi. Rus qizining quvnoq ovozini qanday eshitish mumkin:
  - Orbitaga chiqish muvaffaqiyatli bo'ldi.
  Va barcha tribunalardan gulduros qarsaklar - bajarildi! Inson nihoyat kosmosda va bu er yuzidagi eng buyuk irqlarning vakillari - ruslar va nemislar tomonidan amalga oshirildi.
  Ufqdan ufqgacha bo'lgan butun osmon kamalakning har xil rangdagi minglab gulxanlari va millionlab soyalar bilan bo'yalgan edi, go'yo tungi makonning siyohiga ajoyib napalm tarqaldi. Shu bilan birga , alohida yonayotgan o'ta yangi yulduzlar aniq yozuvlarga - shiorlarga aylandi. "Vatan va kosmos", "Yulduzlarga oldinga", "Yer xalqlari ittifoqi" kabi!
  Bu haqiqatan ham qandaydir jinnilik. Go'yo super-kosmik va fantastik spektakl paydo bo'ldi. Uchinchi Reyx va SSSR o'rtasida urush bo'lmagan qandaydir muqobil tarix va bu juda zo'r bo'lib chiqdi . Ammo hozir bu juda yaxshi ko'rinmaydi, yumshoq qilib aytganda.
  U katta opasini topishi kerak. Va bu allaqachon bir qator filmlarda rol o'ynagan bolaning asosiy vazifasi bo'lib, juda chiroyli va mushak, kafelga o'xshash mushaklarning yengilligi.
  Va yangi Kaligula nomi ko'pchilikning e'tiborini jalb qilishi kerak edi.
  Bola meditatsiyani davom ettirdi. Va to'satdan men farishtadek go'zal, jingalak sochlari oltin barg rangidagi qizni ko'rdim. U bolaga qo"lini cho"zdi va tabassum bilan dedi:
  - Siz bilan bir qator muhim vazifalarni bajarishimiz kerak!
  Bola Kaligula tabassum bilan so'radi:
  - Va keyin noma'lum joyda g'oyib bo'lgan singlimni topsam bo'ladimi?
  Qiz oltin sochlarini silkitib, ishonch bilan javob berdi:
  - Ha, mumkin. Ammo sizning singlingiz hozir qiyin masihni bajarmoqda - halokat tahdidi ostida bo'lgan kuchli jinsning barcha vakillarini qutqarish. Va bu juda qiyin.
  Kaligula delfinlari so'radi:
  - Ismingiz nima va siz kimsiz?
  Qiz shirin tabassum bilan javob berdi:
  - Men Margarita Korshunova, fashistlar tomonidan osilgan, endi yangi dunyoda tirilgan partizan qizman. Bu mening taqdirim, ezgulikka xizmat qilish va odamlarni qutqarish.
  Aktyor bola bosh irg'adi:
  - Men sizni juda yaxshi tushunaman. Xo'sh, biz qiziqarli missiyalarga tayyormizmi? Xuddi filmlardagi kabi, lekin haqiqatan ham?
  Margarita bosh irg'adi:
  - Ha, xuddi haqiqatdek! Ammo bizda shunday imkoniyatlar borki, biz qo'rqmasligimiz kerak.
  Delfinlar Kaligula va kashshof partizan Margarita bu ajoyib tomoshani muhokama qilishga va qabul qilishga ulgurmadi va haqiqatan ham yangi dunyoga va jangovar trans holatiga kirdi!
  Margarita ta'kidladi:
  - Hozir butun bir armiyamiz bor. Va siz va men qanday mas'uliyat borligini tushunasiz!
  Kaligula ishonch bilan javob berdi:
  - Albatta tushunaman! Va men munosib qo'mondon bo'laman deb umid qilaman.
  Va bola o'tkir qilichini aylantirdi.
  Biz tezda gazak yedik va qo'shinlar qurishga shoshildik. Ular imkon qadar tezroq Italiyaga borib, papaning patlariga o't qo'yishlari kerak edi.
  Armiya Venadan nogʻora sadolari va katta karnay-surnaylar sadolari ostida yoʻlga chiqdi. Piyodalar hali yaqinlashishga ulgurmagan, otliqlar esa tevarak-atrofda aylanib yurgan edi. Chor Rossiyasi imperiyasiga turli mamlakatlardan kelgan ko'plab otliqlar. Bu esa tog" etaklarini o"n minglab tuyoqlar bilan oyoq osti qilish imkonini berdi . Jasur kazaklar va engil tatar otliqlari oldinga yugurishadi. Keyingi qadam, polshalik zodagonlarning boy bezatilgan otryadlari. Xo'sh, nafis janoblar qirollik paradiga yig'ilganga o'xshardi. Qolaversa, har bir kishi o'z kiyimining ulug'vorligida, dubulg'adan tortib jabduqlargacha bir-biridan ustun bo'lishni xohlaydi. Shuningdek, zirhli tevton ritsarlari ham bor. Zirh jilolangan, yaltiroq yoki kumushrang. Maxsus forma kiygan shvedlar va finlar ham bor. Otliq yangisar va spagi, arab otliqlari.
  Va ekvatordan Shimoliy Muz okeanigacha bo'lgan xalqlarning ko'plab bayroqlari va bayroqlari. Va qancha kuboklar ... Bular zabt etilgan kuchlar.
  Mana, avstriyaliklar va ular bilan nemislar. Biz ixtiyoriy ravishda sayohatga chiqdik. Shuningdek, Italiyani talon-taroj qilish g'oyasi katta vasvasadir. U yerda tabiat saxovatli, pul ko"p! Belkuraklar bilan to'planishi mumkin bo'lgan boshqa yaxshi narsalar kabi.
  Tomboy Kaligula kuyladi:
  Bizning armiyamiz kuchli
  U dunyoni himoya qiladi ...
  Xo'sh, urush bo'lsa-chi,
  Bu biz tomonda emas!
  Bola esa yalangoyoq oyog"ini ko"lmakka bosdi. Albatta, u faqat kalta shim kiygan edi, chunki u jangovar trans holatida shu qadar tez harakatlanar ediki, kiyimlari faqat yo'lga tushib, yirtilib ketardi.
  Margarita do'sti va yo'q qiluvchi hamkasbidan so'radi:
  - Yoki haqiqatan ham qo'shiq aytasizmi? Bundan tashqari, bu sizniki!
  Aktyor bola bo'ri bolasiga o'xshab tabassum bilan bosh irg'adi:
  - Nima deb o'ylaysiz, men qila olmaymanmi?
  Va delfinlarning Kaligula qo'shiq aytishni boshladi;
  Oh, bu dunyo, sen juda g'amginsan,
  Shunchaki ko'z yoshlar dengizi - okean ...
  Ruhning peshin astral yo'li qayerda?
  O'lganlar Adanga borishni orzu qilishdi!
  
  Unda yuraklarning muzlari, muzlatilgan qobiqlar,
  Va hasadli ehtiroslarning yonayotgan issiqligi.
  Naqadar shafqatsiz, hatto yoshroq,
  G'amgin bulbul motamda o'ynaydi!
  
  Yog'och bitining shilimshiqligi kabi, muntazamlik ruhi,
  Va tashvishlardan qabrning chirishi.
  Ammo biz hamjihat bo'lsak
  Xalqni botqoqdan chiqaring!
  
  Koinotning ma'nosini yo'q qiling,
  La'natlarni o'chirish dahshatli belgidir ..
  Biz azob jiloviga chiday olmaymiz,
  Iblis tuproqqa aylansin!
  
  Sayyora tezda zanjirlarini uzib tashlaydi,
  Biroq, u orbitadan chiqmaydi.
  TO Keling, bir -birimizga halol munosabatda bo'laylik
  Shunda xalq ko'tariladi!
  
  Siz qo'rqmasdan ko'tarilishingiz mumkin,
  Boshqalarni majburlamang...
  Basharti yog 'bilan suzmasligi uchun,
  Onamiz qarimasligi uchun!
  
  Buning uchun ozgina ichamiz,
  Asalarilarning asalidan shirinroq sharob!
  Haqiqatda muammolar bo'lsin ,
  Lekin hisob-kitob vaqti kelmadi!
  
  Shunda biz jannat jannatini quramiz,
  Barcha bolalar abadiy zavqlanishadi.
  Biz samoviy parvozga o'q kabi uchamiz,
  Yorqin orzu amalga oshdi!
  Qo'shiq tugadi va u bilan jangovar er-xotin Italiya Alp tog'lari manzarasidan ...
  Snaryadlar portlamoqda, zamonaviyroq qurollar otilgan edi. Bu Port Artur, afsonaviy shahar. Aynan uning qulashi Romanovlar sulolasining va butun avtokratiyaning tanazzulini belgilab berdi. Agar bu qal"a turganda edi, bunday keng ko"lamli inqilob bo"lmasdi. Ko"pi bilan bir oz shovqin-suron qilib, o"roq-bolg"alarini qo"yishardi. Ammo bu erdagi mag'lubiyat Buyuk Oktyabr inqilobiga sabab bo'lgan voqealar zanjiriga olib keldi.
  Bu yaxshimi yoki yomonmi? Tadbir qimmat. Millionlab qurbonlar va emigrantlar, ammo keyinchalik mamlakat o'z rivojlanishini sezilarli darajada tezlashtirdi.
  Juda katta xarajat bo'lsa ham, Rossiya aholisi yuz million kishiga kamaydi.
  Ular aytganidek, qon to'kish bemorni davolagan.
  Ammo endi Port Arturni qo'lga kiritib, tarixni orqaga qaytarish va o'ziga xos yo'ldan borish imkoniyati mavjud. Masalan, Romanovlar hokimiyatni saqlab qolganda va hatto avtokratik versiyada. Bu, albatta, ilmiy fantastika, lekin qiziqarli. Xo'sh, agar chorizm versiyasi saqlanib qolsa, Rossiyani nima kutmoqda? Turg'unlik, yoki aksincha, g'alaba ?? Mutlaq monarxiya tizimi G'arb demokratiyalariga qaraganda samaraliroq bo'ladimi?.. Ikkinchisi allaqachon modaga aylangan. Darhaqiqat, 21-asrda Rossiya va G'arb o'rtasidagi munosabatlar sezilarli darajada yomonlashdi. Shundan so'ng G'arb parlamentarizmiga muqobil yo'llarni izlash modaga aylandi. Kontseptsiya paydo bo'ldi: boshqariladigan demokratiya. Bu rasmiy ravishda erkin saylovlar bo'lganda, lekin aslida ularning natijalari oldindan belgilanadi. Ammo bu boshqaruv shakli beqaror va hokimiyatdagi partiya o"z mavqeini saqlab qolish uchun allaqachon qonunchilik orqali demokratiyani cheklamoqda. Va keyin hamma narsa diktatura tomon ketadi, muxolifat allaqachon parlamentdagi vakilligini yo'qotadi.
  Va keyin repressiya va terror mexanizmi ishga tushiriladi yoki aksincha, Gorbachev davridagi kabi yuqoridan yoki pastdan inqilob sodir bo'ladi, bu ham bir necha bor sodir bo'lgan.
  Rossiyada avtokratiya davrida hamma narsa oddiyroq. Podshoh mutlaq hokimiyatga ega: qatl etish, kechirish, buyruq berish. U eng yuqori sud, ijro etuvchi va qonun chiqaruvchi hokimiyatlarga ega. Monarx tomonidan tayinlanadigan, unga faqat maslahat beradigan shaxslardan iborat Davlat Kengashi, qirolning vasiyatini bajaruvchi amaldorlar bor.
  Davlat Dumasi absolyutizm monarxiyasini cheklab, imperatorni qonunlar qabul qilish huquqidan mahrum qildi va qisman byudjetni nazorat qildi. Ammo eng muhimi, Duma turli xil fitnalar uchun ko'payish va ilonga aylandi . Bu uning salbiy tomoni!
  Har holda, hatto partizan qiz ham podshohga yordam berishga qarshi emas edi. Margarita bezori Kaliguladan so'radi:
  - Demak, tanlov aniq, keling hujumga o'tamiz!
  Terminator bola javob berdi:
  - Boshqa tanlov yo'q! Albatta hujum qilamiz!
  Va kesish tartibsizlik boshlandi. Sehrli qobiliyatlar yordamida soatiga olti yuz kilometr tezlikda tezlashib, snaryadlar va pulemyotlarning portlashlariga deyarli e'tibor bermay, dushman safiga kirishdi. Yaxshiyamki, ob-havo ham omadsiz edi, yomg'ir va qorong'i edi. Kuropatkin hali odamlarni hujumga jo'natgani yo'q. Va u artilleriya tayyorlashni amalga oshirdi. Ommabop e'tiqodga qaramasdan , general va sobiq mudofaa vaziri ahmoq emas edi. Kuropatkin askarlarga g'amxo'rlik qilishga va ilmiy kurashishga harakat qildi. Bu uni tushkunlikka solgan narsa edi. Qat'iyatsizlik, sekinlik, aniq zarba berish istagi, shablon bo'yicha harakat - jasur yaponlar bilan jangdagi muvaffaqiyatdan mahrum bo'ldi . Shu sababli, Port Arturni harakatda qo'lga kiritish uchun Suvorovning jasur hujumlarini kutishning hojati yo'q edi. Afsuski, Kuropatkin g'alaba qozondi, chunki Nogi korpusining o'limidan so'ng, yaponlar ham tarkibni o'zgartirmasdan oldinga ko'tarilib, boshma-yakka hujum qilishdi. Natijada, ular o'z saflarini nokautga uchratib, orqaga qaytishdi.
  Ammo endi Kuropatkinning qo'lga olingan snaryadlari ham, o'zi ham bor.
  Bu shuni anglatadiki, siz bir necha kun davomida artilleriya o'qlarini o'qqa tutishingiz mumkin, agar yaponlar buzilsa nima bo'lishini hisoblashingiz mumkin. Va bu, imperator Nikolay qal'aga zudlik bilan bostirib kirish va xazina uchun halokatli urushni tugatish to'g'risida qat'iy buyruq berganiga qaramay .
  Bu erda, albatta, Kuropatkin tosh va qattiq joy o'rtasida. Ammo Port Artur - bu kuchli qal'a va endi yaponlar unga joylashdilar - sinab ko'ring, oling!
  Ammo delfinlar Margarita va Kaligula qilich bilan chopib, yalang oyoq barmoqlarini bolalarning oyoqlari bilan tashlab, lekin parvona pichoqlari kabi chaqqon bo'lib, qal'a bo'ylab harakatlanib, ularni askarlardan tozalashdi. Avvalo, siz dominant balandliklarni bilishingiz kerak va keyin hujum qiluvchi qo'shinlarga yo'l ochish mumkin bo'ladi.
  Samuraylarni maydalab, Margarita aql bilan aytdi:
  - Odatda ular taraqqiyot uchun kurashadi, lekin biz, ma'lum bo'lishicha, regressiya uchun kurashayotganga o'xshaymiz!
  Bola Kaligula jilmayib qo'ydi:
  - Bu qal'aning qaytarib olinishi avtokratiya mavqeini mustahkamlaydi, demoqchimisiz?
  Va u qilich bilan bir qator texnikalarni amalga oshirdi. Uning qilichlari shunday ko'tarilgan.
  Va bolaning yalang oyoqlari boshlarini, bo'yinlarini va suyaklarini sindiradigan zarbalar berdi.
  Margarita qo'llari va oyoqlari bilan tez zarblari tufayli lablaridagi qonni yalab, tasdiqladi:
  - Hech bo'lmaganda shunday! Axir urushlarda g'alaba qozongan monarx mashhur bo'lishi aniq. Hech bo'lmaganda bir muddat. Keyin g'alaba unutiladi va oddiy odam yoki oddiy odamlar oddiy ish tartibiga jalb qilinadi. - Partizan qiz bir zarba bilan oltita yaponiyalikni birdaniga yiqitib yubordi, ikkitasi esa kuchli zarbadan o'zlarining nayzalari bilan teshildi, deya qo'shimcha qildi u. - Balki bu vaqtinchalik muhlatdir!
  Va u yana yalang tovonini qimirlatib, quyosh chiqayotgan mamlakatning beshta jangchisini, shu jumladan uchta ofitserni mag'lub etdi.
  Yalangoyoq, kalta shim kiygan bola, yaponlarni karamdek maydalab, Kaligula mantiqan ta'kidladi:
  - G'alabadan keyin Rossiyada tez iqtisodiy o'sish boshlanadi. Bu degani, odamlar yaxshi yashaydi, inqilobiy tuyg'ular pasayadi.
  Yosh jangchi to'pni shunday tepdiki, o'nlab samuray askari teskari uchib ketdi . Terminator bola qo'shib qo'ydi. - Odamlar odatda ochlikdan g'alayon qilishadi!
  Margarita og'zidan kesilgan bosh suyagidan bir suyakni tupurarkan, tupurgi uchta yapon askariga tegib, qisman rozi bo'ldi:
  - Aslida bu haqiqat emas! Ha, inqiloblar va tartibsizliklar, odatda, yomonlashgan iqtisodiy vaziyat tufayli turtki bo'ladi, lekin ... Axir , dekabristlar o'zlarining qashshoqliklari tufayli harakatga kirishmadilar.
  Jangchi bola Kaligula kapalak harakatini bajarib, o'nlab yapon boshlarini kesib, keyin rozi bo'ldi:
  - To'g'ri, qashshoqlikdan emas! - yosh jangchi bir hovuch o"qchini kesib, qo"shib qo"ydi. - Oshqozon bilan o'ylash har doim ham foydali emas!
  Margarita tuzatdi va shafqatsizlarcha chopishda davom etdi, shunda yaponlarning oyoq-qo'llari tarqalib ketdi:
  - Aniqrog'i, oshqozon bilan o'ylash hech qachon foyda keltirmaydi!
  Bu yerda tomboy Kaligula rozi bo'lib, samuraylarni chopib, dubulg'a kiygan boshlarini turli tomonlarga uloqtirdi va katta ishtiyoq bilan:
  - Siz yuz foiz haqsiz! E'tiroz bildiradigan hech narsa yo'q!
  Jangchi va haqiqiy kashshof partizan, bundan tashqari, sehrli olamlardan biridagi xizmatlari uchun ushbu unvonni olgan eng sokin malika baqirdi:
  - Va biz o'zimizdan yog'ni olib tashlaymiz! Shunday bo'lsin - banzai !
  Kaligula rahm-shafqatsiz va to'xtamasdan, qilich bilan kesib, yapon tilini oyoqlari bilan sindirib , hatto kuyladi:
  Meni bejiz Rossiyaga yuborishmagan,
  Sizga inoyat olib kelsin!
  Qisqasi! Qisqasi!
  Qisqasi - jim turing!
  Va bunday so'zlardan keyin qon yanada shiddatli oqdi. Albatta, bu yaponlar uchun juda achinarli. Millat mehnatkash va tahsinga loyiq, ammo tegirmon toshiga tushib, endi to"xtab qoldi. Faqat nima bo'ladi - un yoki un, savollar savol!
  Yalang oyoq partizan qiz Margarita bir soniyada o'nlab zarbalar berib, dadil ko'tarilib, g'ijimlangan jasadlarni keyingi qal'aga sochib, oyog'ini jag'idagi keyingi samurayga siljitib, hayratlanarli darajada o'rinli aforizm bilan aytdi:
  -Urush - bu balandparvoz o'ylar bilan qilingan oddiy narsa!
  Qiz do'stidan ham bir oz tezroq harakat qilgan va yalang'och tanasidan mushaklari bo'lgan yomg'ir qon va suyak parchalarini yuvib yuborgan aktyor Kaligula davom etdi:
  - Urush tanani charchatadi, lekin ruhga dalda beradi!
  Margarita yaponlarni kesib o'tib, saltolar kaskadini yaratdi va XX asrning yetmishinchi yillarining xit qo'shig'idan bir iborani kuyladi:
  - Quvnoqlik, nafislik va plastika! Umumiy , mustahkamlash, kuchli rag'batlantirish, yotoqdan chiqing va gimnastika bilan shug'ullaning!
  Kaligula Delfinlari mushak oyog'idan tog'oraga zarba berib, yapon polkovnigini havoda uchib ketishga majbur qildi va darhol minorada turgan ikkita pulemyotni urib tushirdi. Mexanik yirtqich hayvonlar qo'rg'oshin tupurishadi, inertsiya bilan yiqilib, o'zlarini mag'lub etishadi va saflarni pastga tushirishadi. Terminator bola ta'zim qildi:
  - Kechirasiz, ko'zlari qisiq , lekin men birinchi bo'lishni xohlardim! Va men nafaqat xohladim, balki xohlayman!
  Margarita sakrash paytida yalangoyoq oyog'i bilan AQShda ishlab chiqarilgan pulemyotlar bilan boshqa minorani qulatdi va mantiqan aytdi:
  - Albatta, birinchi bo'lish yomon emas, lekin ular to'pni orqadan pishirmasliklari kerak!
  O'g'il aktyor Kaligula, yalang'och barmoqlari bilan snaryadni uloqtirganda, kuchli portlovchi shimosa portladi va samuraylarni tarqatib yubordi:
  - Kechayu kunduz to'p qaynatgan o'zini tiriklayin yeyishga yo'l qo'ymaydi!
  Margarita kulib yubordi va sakrab turib, yalangoyoq oyog'ini pulemyot minorasining metalliga urdi. Zanglamas po'latdan yasalgan prujinalar orqaga qaytdi va yapon zobitlari etikli oyoq-qo'llarini silkitib, teskari uchib ketishdi. Haqiqatan ham, ular hasharotlarga o'xshardi.
  Margarita ham shu yerda gapirdi:
  - Sersuv hatto tovonli "etik" kiyishi mumkin!
  Bezori Kaligula, shuningdek, sakrashda qurolni urib, hammaning uchib ketishiga sabab bo'ldi:
  - "Botinkalar" oyoq kiyimlarini jilolashga aqli yetmagan odamga poyabzal kiymaydi!
  Margarita javob qaytardi va yana o'girilib, yaponlarning butun bir vzvodini kesib tashladi. Terminator qiz bu erda ham porladi:
  - G'alati, tepada halol odamlar ko'p, lekin ular orasida mansab o'sishida yolg'on ayyorliksiz qila oladiganlar kam!
  Kaligula yaponlarni yiqitib, kesib tashlab, xuddi yaradek aylanib chiqdi va oqilona ishontirdi:
  - Siyosatchi konchi oq xalatda shaxtaga tushgani kabi adolatli o'ynaydi va maqsad bir: qoraygan obro'ni yuvish uchun subsidiyalar olish!
  Margarita bunga javoban sochlaridagi qonni silkitdi:
  -Siyosatchi, u hayotda yolg'onchi, amalda ikkiyuzlamachi, lekin o'lim bu nopok bilan ham adolatli!
  Terminator bola yapon qurolini sindirib , Chiqarayotgan Quyosh imperiyasining yigirmalab askarlarining suyaklarini sindirdi va javob berdi:
  - O'lim har doim kelishi bilan halol, lekin tashrif vaqtini tanlashda o'zboshimchalik bilan!
  Port Artur katta shahar bo'lib, u ko'plab mudofaa chizig'iga ega. Shunday ekan, afsuski va xayriyatki, jangchilarning jang qilish uchun yetarlicha vaqti bor.
  Jangchi bola Kaligula jangchilarni qilich bilan kesib, hatto yalang oyog'i bilan halokat no'xatini tashlab, samuraylarni parchalab tashladi:
  - Qanday harakat qilmadim, qanday intilmadim! U yerda kimdir jang qilgani muhim emas!
  Margarita chaqmoqdek chaqnagan partizan qizning zarbalari ostida halok bo'layotgan yana bir askar avlodini kesib o'tdi:
  - Va qaysidir ma'noda biz o'zimiz jang qilishni so'rayapmiz. Axir tan ol, Kaligula, Port-Arturga bormoqchimisan?
  Yosh terminator halol dedi:
  - Tabiiyki! Bu mening eng ehtirosli istagim edi.
  Partizan qiz Margarita yana yaponlarni ustaradek kesib, kuldi:
  - Xo'sh, ha! Rossiyani mamlakatimiz urushlarining ming yillik tarixidagi eng dahshatli mag'lubiyatdan qutqaring!
  Bola Kaligula bir-ikki tebranish bilan yigirmalab yaponchani kesib, sherigiga tuzatdi:
  - Eng dahshatli mag'lubiyat, ehtimol, Checheniston bilan birinchi urush paytida bo'lgan.
  Margarita bunga rozi bo'lib bosh irg'adi va hatto maydalash jarayonini tezlashtirdi:
  - Shubhasiz! Biz yutqazgan raqib juda kuchsiz! O'sha Checheniston juda ko'p edi va hatto yarmi biz uchun kurashgan.
  Tomboy Kaligula qirib tashlash jarayonida sherigidan oldinga o'tishga urinib kuldi:
  - Moska qanday qilib filga huriydi!
  Margarita buni oqilona ta'kidlab, yana sochlaridagi qor rangidagi suyak va qon parchalarini oltin sochilgan holda silkitib, taslim bo'lishni istamagan jasur yaponlarni tobora kuchayib, qo'l va oyoqlari bilan yo'q qilishni davom ettirdi:
  - Armiya va xalq jang qilishni xohlamasa, shunday mo''jizalar sodir bo'ladi. Va birinchi Chechen urushida va rus-yapon urushida .
  Delfinlarning Kaligulasi samuraylarni yo'q qilishda rozi bo'lishga majbur bo'ladi:
  - Siz haqsiz! Rossiya xalqi, afsuski, yaponlar bilan jang qilishni xohlamaydi. - Va yosh jangchi butun samuraylar jamoasini boshlari kesilgan holda qoldirib, qo'shib qo'ydi:
  - Ammo bizning shaxsimizda nomaqbul urushda g'alaba qozonishimizga imkon beradigan mo''jizaviy omil paydo bo'ldi. Boshida shoh bo'lmagan urushda karublar yordam berishi hatto ramziy ma'noga ega!
  Margarita lablaridan qon tupurib, yalang'och oyoqlari bilan zaharli ignalarni tashlab, yaponlarni o'ldirib, dedi:
  - Va biz tomonimizdan uchinchi aralashuv zarur!
  Bola Kaligula, bo'laklarga bo'lingan yana bir qator jasadlarni qoldirib, bunga shubha qilmasdan, shunga qaramay so'radi:
  - Bunga ishonchingiz komilmi?
  Port-Arturda yaponlarni yo'q qilishni tugatgan yosh jangchi xo'rsinib tasdiqladi:
  - Dengizda Togo juda kuchli. Va qanday qo'mondon yoki aniqrog'i dengiz qo'mondoni Rojdestvenskiy, afsuski, hammaga ma'lum. Bolalar, ehtimol, dengiz strategiyalarini yaxshiroq bilishadi!
  Samuraylarni rahm-shafqatsiz urgan Kaligula aniq fikrga qo'shilishga majbur bo'ladi :
  - Albatta, Rojdestvenskiy kabi Argentinada qurilgan ettita qo'shimcha jangovar kreyserni olgan va pastdan ko'tarilgan birinchi Tinch okeani eskadronining kemalarini ta'mirlagan bo'lsa ham, g'alabaga ishonish mumkin emas. Ayniqsa , Tsusimada ellik bir rus kemasi jang qilganini va faqat bitta yapon esminetsi cho'kib ketganini eslasangiz!
  Margarita hayajondan miltiqning nayini sindirdi va yana to'rtta yapon qilichi va yana uchta o'tkir igna bilan qo'shib qo'ydi:
  - Bundan tashqari, jasur admiral eskadroni bazaga yetib borishdan oldin qiyin va yirtqich Togo tomonidan to'xtatilishi mumkinligi ham muhimdir . Shu munosabat bilan Rojdestvenskiy flotining pozitsiyasi juda qiyin.
  Yaponlarni minaga o"xshatib o"ldirgan yana bir snaryadni maymunnikiday chaqqon oyoqlari bilan otayotgan tomboy Kaligula kinoya qildi:
  Poltava yaqinidagi shved kabi,
  Rojdestvenskiy muammoga duch keldi ...
  U jasur ko'rinadi
  Aslida esa buning aksi!
  Partizan qiz, dushmanni ikki baravar kuch bilan parchalashda davom etib, mantiqiy va hisob-kitob bilan ko'plab jasadlarni qoldirib, ta'kidladi:
  - Agar siz Yaponiyani dengizda mag'lub qilmasangiz, unda o'jar samuraylar uzoq vaqt kurashadilar va rus tojining xazinasi allaqachon bo'sh, odamlar esa chekkada. Tezda jangni ajoyib g'alaba bilan yakunlashimiz kerak. Aks holda, inqilob bo'ladi va Rossiya uchun ehtimol keraksiz va hatto zararli parlament paydo bo'ladi!
  Kaligula, aktyor-bola, yapon generaliga tirsagini qo'yib, uni balandlikka uchirdi va shu bilan birga ibtidoiy bomba otish moslamasini joylashtirishga urinayotgan uchta niqobli yigitni urib tushirdi. Terminator bola dedi:
  - Vaqt yetarli bo'lsa, qayerga boradilar?
  Margarita yaponlarni bo'laklarga va qonli tartibsizlikka bo'lib, sezilarli xavotir bilan qayd etdi:
  - Bu yerda muammo bor. Endi biz qal'adan qal'aga shunday harakat qilamiz. Dengiz haqida nima deyish mumkin?
  Tomboy Kaligula kulib yubordi va uning ko'zlaridan o'q-dorilar omboriga tegib ketgan uchqunni chiqardi. Yapon askarlarining butun batalonini havoga uloqtirgan portlash yuz berdi.
  Aktyor bola shovqin ostida baqirdi:
  - Hech qanday maxsus narsa yo'q! Bizning ma'lumotlarimiz bilan biz yaxshi suzamiz, qilich bilan cho'kib ketmaymiz. U kemadan jangovar kemaga suzib, kemalarni tozalaydi!
  Margarita qilichlari o'tkir ustaradek ko'plab, jasur, ammo ma'nosiz o'layotgan askarlarni kesib tashladi va javoban yanada yorqinroq o'tkir tishlari bilan jilmayib qo'ydi:
  - Siz shubhasiz fikr devisiz!
  Delfinlarning Kaligulasi yaponlarga xuddi kompyuter o'yinidek urib, halol javob berdi:
  - Agar biz fikrlash tezligini oladigan bo'lsak, demak, bizning tengimiz yo'q !
  Terminator qiz bunga rozi bo'ldi va ishonchli bo'lishi uchun u samuraylarning butun batalonini bosib o'tdi.
  Va u ortda qizning yalang oyoqlari izlari bilan qonli iz qoldirdi.
  Shu bilan birga u shunday dedi:
  - Va jismlarning tezligi, bu juda muhimroq!
  Birgalikda va bunday tezlikda shoshilib, siz muvozanatni saqlashingiz va yiqilib tushmasligingiz kerak. Bezori Kaligula ozmi-koʻpmi muvaffaqiyatga erishadi. Umuman olganda, nazariy jihatdan aytganda, konstitutsiyasiz avtokratiya Rossiyada abadiy bo'lmasligi kerak. G'arb davlatlarining parlamentlari misoli juda yuqumli. Oligarxlar o"z hokimiyatini nafaqat iqtisodiy, balki siyosiy jihatda ham qo"llashni istashlari haqida gapirmasa ham bo"ladi. Hozircha ular avtokratiya bilan ko'proq yoki kamroq do'stona munosabatda bo'lishadi va Tinch okeanida g'alaba qozonish va keyinchalik Xitoyga kengayish bu do'stlikni uzoq vaqt davomida mustahkamlaydi. Aytgancha, Rossiya-Yaponiya urushi ham uzoq muddatli nuqtai nazardan juda muhimdir. Sariq Rossiyaning yaratilishi va nafaqat Manchuriya, balki Xitoyning boshqa hududlarini ham o'z ichiga olishi Osmon imperiyasining yakuniy bo'linishiga olib kelishi mumkin. Demak , o"zini super kuch va global gegemonlikka da"vo qilayotgan XXI asrdagi qudratli Xitoy kolossi davlat sifatida mavjud bo"lolmaydi.
  Va, ehtimol, Oktyabr inqilobisiz, global mustamlaka tizimining qulashi sodir bo'lmaydi. Kichik sayyorada ikki yuzdan ortiq davlat mavjud bo'lgan yigirma birinchi asrga qaraganda dunyo yanada oqilona va xavfsizroq bo'ladi. Buning o'rniga bir nechta imperiyalar paydo bo'ladi, ehtimol hatto rus imperiyasi ham eng kuchli yoki hech bo'lmaganda eng keng qamrovli imperiyaga aylanadi.
  Yaponiya ustidan g'alaba qozongan taqdirda nima bo'lishini oldindan aytish qiyin emas. Katta ehtimol bilan , Rossiya armiyasi katta hokimiyatga aylanadigan Germaniya Rossiyaga urush e'lon qilish xavfini tug'dirmaydi. Ammo, ehtimol, u Belgiya va Frantsiyaga zarba berib, bitta frontda urushni xohlaydi.
  Biroq, Tsar Nikolay shunday ediki , u haqiqiy tarixda bo'lgani kabi, orqa tomonda ham hujum qilishi mumkin. Xo'sh, hech bo'lmaganda tajovuzkor nemislar juda kuchli bo'lib qolmasligi uchun.
  Keyin yana Birinchi jahon urushi. Rossiyaning frontda Xitoy boʻlinmalari va kuchli Tinch okean floti boʻlishi mumkin, bu ortiqcha boʻladi, lekin ... Haqiqiy tarixda Yaponiya Antanta tomonida jang qilgan, xuddi shu muqobilda, Quyosh mamlakati koʻrsatishi mumkin. qasos olish istagi. Va keyin biz sharqda ikkinchi jabhaga ega bo'lamiz. Va bu juda ajoyib emas .
  Bundan tashqari, haqiqiy tarix bilan taqqoslaganda, rus armiyasining sezilarli darajada kuchayishini kutish mumkin emas. Garchi, albatta, tez iqtisodiy tiklanish 1909 yilda emas, balki 1906 yilda boshlanishi va undan ham keskinroq bo'lishi mumkin edi. Axir, Rossiyaning g'alabasi xorijiy va mahalliy investorlarning hukmron tuzumga bo'lgan ishonchini kuchaytirishi mumkin va kapital oqimi haqiqatdan ham ko'proq bo'ladi.
  Bu o"z navbatida armiyaga ajratiladigan mablag"ni oshiradi. Albatta, chor hukumati o"z-o"ziga haddan tashqari ishonuvchan bo"lib chiqmasa. Qachonki, ayniqsa, biz hammani mag'lub etib, ularni asfaltga aylantiramiz. Aslida, Birinchi jahon urushining natijasi, bu holda, umuman aniq emas. Va, ehtimol, keyin hamma narsa yaxshi hal qilinishi uchun biz to'rtinchi marta aralashishimiz kerak.
  Birinchi jahon urushi umuman bo'lmasligi ehtimoli printsipial jihatdan istisno qilinmasa ham. Bu holatda ... Keyingi voqealar qanday rivojlanishini aytish allaqachon qiyin. Tsar Nikolay II qancha vaqt hukmronlik qiladi va uning o'rnini kim egallaydi? Tsarevich Aleksey shubhada, u balog'at yoshiga etmasligi mumkin. Aka Mixail va uning bolalari? Bu ham, boshqa variantlar ham mumkin.
  Nikolay II qancha yashashi mumkin? Romanovlar orasida uzoq umr ko'radiganlar yo'q edi, lekin umuman olganda, kam ichadigan va chekmaydigan podshoh uzoq umr ko'rishi mumkin edi. Garchi u muloyimlik va mehribonlik bilan hurmatga sazovor bo'lsa-da, u liberal emas edi. Shuning uchun imperator konstitutsiyani haddan tashqari bosimsiz berishi dargumon. Biroq, Rabbiyning yo'llari tushunarsizdir. Hamma narsa kutilmagan tarzda sodir bo'lishi mumkin. Va bo'ri qo'zichoqqa, qo'zi esa bo'riga aylanadi!
  Va endi ular tashqi ko'rinishidan shunday go'zal va yoqimli bolalar - qal'adan keyin qal'ani, qal'ani qo'rg'ondan keyin qo'rg'onni tozalaydigan juda nozik yoshdagi o'g'il va qiz. Bu erda, masalan, oddiy Vysoka nomi bilan asosiy tog '. Bu yerdan siz Tinch okeanidagi birinchi eskadronning rus kemalari ta'mirlanayotgan butun bandargohni, shuningdek, boshqa maydonlar va shaharga yaqinlashishni ko'rishingiz mumkin.
  Margarita ishonch bilan ko'p sonli va qon to'kayotgan yaponlarni kesib, buyuradi:
  - Xo'sh, biz ham tozalaymizmi?
  Oxirgi samurayni qilichlari bilan tugatgan jangchi Kaligula kinoya bilan javob berdi:
  - Albatta, tozalaymiz va yana tozalaymiz!
  Va er-xotin qiruvchi samolyot tezligida balandlikka yugurishdi. Biz shoshilishimiz kerak. Mart oyida tunlar unchalik uzoq emas va kunduzi, hatto ularning tezligi bilan ham, ko'plab mushketlardan, ya'ni miltiqlardan va eng muhimi, pulemyotlardan to'liq saqlanish mumkin emas. .
  Avtomatik mashinalar yo'qligi yaxshi. Va qandaydir tarzda tinchroq. Ko'tarilayotgan quyosh qorong'ulikni yomg'irdan va hamma narsani to'ldiradigan sutli tumandan chiqarishga shoshilmayapti.
  Ertalab ayozli, Terminator yigitlarining oyoqlari ostida muz po"stlog"i xirillaydi, ular xohlasalar ham oyoq kiyimlarini kiymaydilar - yirtib tashlashardi. Va ularning oyoqlari ham eng chaqqon qo'llardan ko'ra yomonroq quroldir. Muz po'stlog'i parchalanadi, lekin tepaga ko'tarilish va u erda halokatni davom ettirishga, shu jumladan o'n bir dyuymli qurollarga xizmat ko'rsatishga umuman xalaqit bermaydi.
  Bunday sandiqlardan nima foyda? Lekin siz ular kabi nishonlarni katta qurollar bilan ura olmaysiz, ammo soqchilarni tozalash juda oson. Margarita bitta aylanuvchi patnis bilan o'nlab yaponlarni tubsiz tubsizlikka tashlab, ular yiqilishlari bilan dahshatli qichqirdi :
  - Demak, jang ajoyib tarzda davom etmoqda ...
  Terminator bola Kaligula kulib yubordi, o'nlab jasur yapon jangchilarini tubsizlikka tashladi va zavq bilan dedi:
  - Bu hatto zerikarli bo'ladi ...
  Margarita uni silkitib, kesilgan boshini yoy qilib sherigiga tashladi:
  - Hammasi joyida. Bu yanada samaraliroq. Yoki sehrgarlar bilan duel qilishni xohlaysizmi?
  endi u qanday buyuk kuchlarga ega edi, temir loviyalarni ilon kabi chaynadi va javob berdi:
  - Men rad etmayman , lekin yigirmanchi asrda ularga qoqilish imkoniyati kam !
  Margarita yirtilgan go'sht uchun yana o'nlab yaponlarni maydalab, kuldi:
  - Lekin qarang, ninja!
  Haqiqatan ham, qora libosdagi ikki o'nlab niqobli jangchilar jangchiga hujum qilishdi. Va ular ikkala qo'lida ikkitadan qilich bilan qurollangan. Odamlar uchun ninjalar yaxshi harakat qilishgan. Bolalikdan g'ayrioddiy tayyorgarlik va vahshiy mashg'ulotlarni his qilish mumkin edi. Ammo, aslida, karublarga nima qarshi turish mumkin? O'lmaslar, sehr yordamida pompalanadigan bolalar va odamlar o'rtasidagi tezlikdagi farq juda katta. Va ninjalar, garchi yaxshi o'qitilgan jangchilar bo'lsa ham, hali ham odamlardir.
  Margarita ikkitasini birdaniga tez shamol tegirmoni bilan kesib tashladi, uchinchisini esa o'zining yalang'och, qizcha, nafis, ammo o'limga olib keladigan oyog'i bilan dumalatib, ellik metrdan ko'proq uchib, minoradagi bayroq ustunini yirtib tashladi. Margarita unga otilayotgan yulduzlarga qarshi kurashdi va harakatda davom etib, yana uchtasini kesib tashladi va to'rtinchisini oyoq barmoqlari bilan uchta xanjar uloqtirib o'ldirdi. Ninja ikkitadan uzoqlashdi, lekin uchinchisi buzilgan traektoriya bo'ylab uchib, to'g'ridan-to'g'ri yurakka qo'ndi.
  Tomosha Kaligula ham jangga kirdi. U binafsha rangdagi ninjani yarmini kesib tashladi va yanada tezroq hujumni boshladi, bu uning juftlariga hujum qilishga urinayotgan niqobli odamlarning boshlarini urib yubordi.
  Qora ko'rinmas erkaklar taslim bo'lishmadi, lekin ularga hujum qilgan o'g'il va karub qizga nisbatan ular tezligi juda sekin edi. Ularda umuman imkoniyat yo'q edi.
  Margarita chaqqon sharpaning chidab bo'lmas harakatida hatto kuyladi:
  - Tez orada meni unutasan, nam yomg'irdek Sheolga ketasan! Boshqa farishtalar bizga xizmat qiladi va siz Drakula bilan tobutga kirasiz!
  Nindzya yiqilib, bo'laklarga bo'linib, pichoq ostidagi pishgan tarvuzlar kabi qonni sochdi. Va ular hujumni to'xtatmadilar. Ammo ... Yigirma uchta buyuk jangchining barchasi jangda halok bo'ldi. Shundan so'ng, ajoyib er-xotin omon qolgan xizmatkorlarni qurol bilan tugatishga o'tishdi ...
  Tuman allaqachon tarqala boshlagan va Quyosh kuchliroq porlay boshlagan. Jasur jangchilar esa boshqa mudofaa chizig"iga o"tdilar. Hujum hali boshlanmagan edi va biz o'zimiz jang qilishimiz kerak edi. Biroq, jangchilar hali jiddiy charchaganini his qilmadilar, balki shunchaki ovqatlanishni xohlashdi. Xo'sh, biz yana xom ot go'shti iste'mol qila boshladik. Axir, odamlar yo'q.
  Terminator bola Kaligula, yalang oyog'i bilan igna tashlab, bir nechta yaponchani teshib, shunday dedi:
  - Eng og'ir qullik - qorinning quli bo'lish - xo'jayin rahmsizdir, bo'shlik yoki to'liqlikdan qat'i nazar!
  sudralib yurgan samuraylarni chopishda davom etdi . Yaponlar orasida o'n olti-o'n yetti yoshlardagi juda yosh yigitlar bor edi va ularni o'ldirish juda yoqimsiz edi. Ko'rinishidan, "Quyosh ko'taruvchi mamlakat" hukumati urush uchun barcha zaxiralarini yig'ib qo'ygan. Ammo hamma ustiga tupurgan va tupurgan Kuropatkin hali ham askarlarga g'amxo'rlik qildi va yaponlardan ancha kam yo'qotdi. Va buning uchun unga kredit berilishi kerak. Va asta-sekin yapon bo'linmalari yaxshi jang qildilar va Rossiyaning Evropa qismidan yangi, yaxshi o'qitilgan kuchlar keldi. Shu jumladan qo'riqchilar polklari.
  Partizan qiz Ikkinchi Jahon urushida shunga o'xshash narsa sodir bo'lgan deb o'yladi. Dahshatli nemislar elita bo'linmalari to'liq yoki deyarli butunlay nokautga uchraguncha oldinga siljishdi va muvaffaqiyatga erishdilar. Shundan so'ng ular Qizil Armiyani ushlab tura olmadilar.
  To'g'ri, Qizil Armiyaning shaxsiy bo'linmalari ham nokautga uchraganligini aytish kerak. Va bu, albatta, muammo bo'lib chiqdi.
  Margarita jangga otildi:
  - Xudo sizdan voz kechmaydi, cho'chqa sizni yemaydi va yovuz ajdaholar hibsga olinadi!
  . Љ 12-BOB.
  Dominika Dragon Akademiyasiga faqat bir muddat qaytdi. U yana bir necha o'nlab afsunlarni va ba'zi murakkab so'zlarni tezda o'rgandi.
  Keyin uchta qiz: elf, xobbit va urg'ochi trol u bilan sehrli toshlarni balandroq uloqtirishda o'ynashdi.
  Dominika ularni mag'lub etdi. Va toshlarning o'zi to'rtta yorug'lik nurlaridagi shudring tomchilari kabi juda yorqin va porlab turardi.
  Shundan so'ng, sehrgar qiz unga har bir oyog'idan toshli ikkita uzuk berdi, shunda jangchi o'zining afsunlarini buyuk maqsad uchun: kuchli jinsni saqlab qolish uchun kuchaytirishi mumkin edi.
  Endi aktrisa qizning yalang oyoqlarining deyarli barcha barmoqlarida, kichik barmog'idan tashqari, sehrli uzuklar bor edi. Va u sehrgarlikda avvalgidan ham kuchliroq bo'ldi. Bu, aslida, shaharni vayron qilish va saroy qurishga qodir qiz.
  Shunday qilib, u tezda yana yuzta sehrni o'rgandi va dam olish o'rniga, mo'ynali gilamga o'tirdi. U lotus pozitsiyasiga kirdi va deyarli darhol uning ruhiy mohiyati va ruhi va tanasi ikki baravar ko'rinishga ega bo'lib, tashqi ko'rinishidan yosh bo'lsa ham, jangovar jamoa bilan birga parallel koinotda topildi.
  Jangchilar to'rtligi boshchiligidagi bolalar armiyasi yovuz sehrgar Bastinda mamlakatida kalamushlar to'dalariga qarshi kurashni davom ettirdi.
  Yirtqich kemiruvchilarning birinchi guruhlari o'ldirilgan yoki o'zgarishlarni boshdan kechirgan.
  Keyin baxtsiz bola qullar ishlaydigan dalalar paydo bo'ldi. Ularni katta kalamush nazoratchilari yaxshi cho'chqalardek kuzatib turishdi. Ular panjalarida qamchi ushlab , yarim yalang'och o'g'il-qizlarni qamchiladilar.
  Dominika g'azablandi:
  - Bolalar qiynalganda qanday yomon!
  Va u g'azablanib, kalamushlarga bir vaqtning o'zida bir nechta chaqmoqlarni otdi va ular shokoladli katta buvilarga aylandi.
  Bola qullar hayratdan chiyillashdi, keyin esa shunday ishtahani ochuvchi va xushbo'y hidli taomga shoshilishdi. Va keling, uning qismlarini yirtib tashlaymiz.
  Dominika yana sehrli tayoqchasini silkitdi va yana o'zgarishlar qildi, yomon kalamushlarni mazali taomlarga aylantirib, qichqirdi:
  Bolalar, bular osmondagi yulduzlar,
  Yaylovlarda gullar o'sadi ...
  Sayyorada quvonch bo'ladi,
  Chiroyli orzular gullab-yashnaydi!
  O'zgarishlarda ham ishtirok etgan Margarita mantiqan ta'kidladi:
  - Sizda ajoyib ichki iliqlik va mehribonlik bor!
  To'satdan, jak-in-the-box kabi, dinozavrga o'xshash ulkan kalamush paydo bo'ldi. U og'zini ochdi va nimadir deb baqirdi.
  Ikkala qiz ham sehrgardir, ular qanday qilib unga chaqmoq va pulsarlarni, sehrli tayoqchalarni va yalangoyoq oyoqlaridagi halqalarni chiqaradilar. Va ulangan energiya oqimi yigirma besh metr balandlikdagi ulkan yirtqich hayvonga tegdi. U yiqilib tushdi va darhol orqasiga o'girilib, uzun stol ustidagi ko'p turli xil, boy va xilma-xil taomlarni ko'rdi. Va bu erda, boshqa narsalar qatorida, turli xil muzqaymoqli oltin sharob stakanlari bor edi.
  Qul bolalar butun perimetr bo'ylab ishni tashlab, nafratlangan kalamushlarga hujum qila boshladilar va ularni o'roq, ketmon va boshqa qishloq xo'jaligi buyumlari bilan chopdilar.
  Va ularda juda ko'p g'azab bor edi. Qo'zg'olonchi bolalar hatto ishtiyoq bilan qo'shiq aytishni boshladilar;
  Kim qullik zulmatida bo'lsa , qilichni qo'lingga ol,
  Va kamsitilgan uyatga toqat qilmang ...
  Dushmaningiz qon ustiga poydevor qurmaydi,
  Siz unga baxtsiz hukm chiqarasiz!
  
  Bolani yomon qamchi uradi,
  Jallod uni yovuz kalamush bilan qiynayapti...
  Ammo yovuz qiynoqchi murdaga aylanadi,
  Boshqa qizlarning yig'lashini eshitmang!
  
  Tuproqda xor bo'lmang, qul bo'lmang.
  Tezda boshingizni ko'taring...
  Va uzoqda elfinizm bo'ladi,
  Men Solntsus va Spartakni yaxshi ko'raman!
  
  Koinotda yorug' dunyo bo'lsin,
  Qaysi baxt odamlar uchun abadiy qoladi ...
  Va u erda bolalar quvnoq ziyofat qilishadi,
  Bu shohlik qondan, mushtdan emas!
  
  Biz ishonamizki, butun koinotda jannat bo'ladi,
  Biz makonni o'zlashtiramiz ...
  Bu haqda, jangchi bola, jur'at et,
  Bu erda hech qanday dahshatli tush va yomon sharmandalik bo'lmasligi uchun!
  
  Ha, biz qullarmiz, zulm ostida zanjirlarda nola qilamiz,
  Yonayotgan qamchi esa qovurg"amizga qamchi uradi...
  Ammo biz barcha ork kalamushlarni o'ldirishimizga ishonaman,
  Chunki isyonchilarning rahbari juda zo'r!
  
  Shu soatda yigitlar isyon ko"tardilar,
  Qizlar ham xuddi shu narsa uchun ular bilan ...
  Va ular solsenizm berishlariga ishonaman,
  Biz nafratlangan bo'yinturuqni tashlaymiz!
  
  O'shanda, bilasizmi, g'alaba shoxi chalinadi,
  Bolalar esa shon- shuhratda gullab-yashnaydilar ...
  O'zgarishlar bizni baxtda kutmoqda,
  Imtihonlar, hamma narsani a'lo baholar bilan topshirish!
  
  Biz bunday mo''jizaga erishamiz, ishonaman,
  Haqiqiy yorug'lik jannati bo'lishini ...
  Hech bo'lmaganda bir joyda jodugar yaramas Yahudodir,
  O'g'il bolalarni omborga nima majbur qiladi!
  
  Bizga yer yo"q qullar dunyosida,
  Biz shaytonlarni yoriqlardan haydashimiz mumkin...
  Rabbiyning muqaddas bo'lgan jannat nomi bilan,
  Barcha bepul quvnoq odamlar uchun!
  
  Oy ostidagi dunyoda tinchlik bo'lsin,
  quyosh bo'lsin ...
  Biz otishma galereyasi kabi dushmanlarga o'q uzamiz,
  Shunday qilib, faqat yuqoriga va bir soniya pastga tushmang!
  
  Ha, ishoning, bizning kuchimiz qurib ketmaydi,
  U koinotga jannat yo'li bo'ladi ...
  Va qo'zg'olonchilar qo'shini baland ovozda qichqiradi ,
  Dushman kalamushlarni cho'ktirish uchun!
  
  Mana shunday quvnoq, baxtli,
  Atrofda o"tlar atirguldek o"sadi...
  Bizning yigitlar jamoamiz
  Ko'rinishi aniq tog' burgutiga o'xshaydi!
  
  G'alaba aniq bo'ladi,
  Keling, quraylik, ishonamanki, biz Adanmiz ...
  Har qanday sayyoradagi barcha baxt, quvonch,
  qizil tanli emas , balki hurmatli janobsiz!
  Bu, haqiqatan ham, kalamush va orklarni ezadigan uyg'ongan qullarning madhiyasi.
  Bu orada Dominika va Margarita ajdahoda, qo'shindan oldinda, qal'a tomon uchib ketishdi.
  yalang oyoqlarida talismansli uzuklar bilan chaqqon va uchqunli ikki sehrgar . Ular bilan ular ajoyib o'zgarishlarni amalga oshiradilar. Va endi boshqa, yanada xavfli qanotli kalamushlar ularga hujum qilishga urinayotganida hech qanday yomon narsa yo'q.
  Kemiruvchilar aviatsiyasi hazil emas. Lekin qizlar ularni sehrli kuchlari bilan urib , afsunlar qilishdi. Va yirtqich hayvonlar o'rniga paxta konfeti paydo bo'ladi. Shunday shirin va xushbo'y.
  Bundan tashqari, qanotli maymunlarning bir qismi qulupnayga aylanadi. Bu juda pishgan va yoqut va topaz bilan porlaydi.
  Yana qanotli maymunlar sharga aylandi.
  Oenomai va Dobrynya ham ajdarlar ustida jangga kirishdi. Ular o'zlarining hamkasblarini qilich bilan kesishni boshladilar, bu nisbatan sodda va tushunarli. Xo'sh, va ajdarlarning o'zlari, ular uni olib, olov bilan yondirilganda. Va ular qanotlilarni hech qanday afsus va shubhasiz kuydiradilar.
  Oenomaus dushmanni yo'q qilib, ta'kidladi:
  - Ko'ryapsizmi, bu juda kulgili va ajoyib bo'ladi!
  Dobrynya tabassum bilan ta'kidladi:
  - Ha, buni so'z bilan ifodalab bo'lmaydi!
  Va qahramon bola dushmanga juda o'tkir va halokatli igna otdi. U kalamushning to"g"ridan-to"g"ri ko"ziga tegdi va u boshqa kemiruvchi bilan to"qnashib ketdi. Bu erda tartibsizlik boshlandi.
  Oenomaus kuyladi:
  Kalamushlar juda zo'r
  Ular hatto emanni ham kemirishlari mumkin...
  Sizning miyangizni ko'rish qiyin,
  Va konvolyutsiyalar ipga o'xshaydi!
  Dobrynya bunga rozi bo'ldi:
  - Ha, kalamushlar har xil yomon narsalarni kemiradi!
  Margarita ko'z qisib qo'ydi. U partizan bola Andreika qanday qo'lga olinganini esladi. Va u kalamushlar bilan to'la sovuq yerto'laga qamalgan. Kemiruvchilar esa sovuqdan qotib qolgan bolaning yalang oyoqlarini tishlab olishdi. Andreika tun bo'yi kalamushlar bilan kurashdi va uxlamadi. Ertalab esa uni so"roqqa olib ketishdi va dastlab A bolaning oyoqlaridagi yaralarga tuz sepishdi . Bu juda og'riqli edi va Andreika qichqirishni boshladi . Va ular uni tikanli sim bilan qamchiladilar.
  Ammo partizan bola og'riq zarbasidan hushini yo'qotdi, lekin hech narsa demadi.
  Margarita Andreykaning qochishini tartibga keltira oldi. Va bu uning jasorati edi. Bola og'riqni engib, cho'loq, tishlagan oyoqlarida ketishga muvaffaq bo'ldi. Va buning uchun unga rahmat.
  Partizan qiz kalamushlarni urib, katta ishtiyoq bilan kuyladi:
  Mening qurolim katta akamga o'xshaydi
  Juda aniq, aniq suratga oladi...
  Axir, qizning ichida avtomat bor,
  Garchi ba'zan hayot qafasga o'xshaydi!
  
  Men kuchliroq bo'lmagan qizman
  Bo'ri va yo'lbars bitta sinovda...
  Ammo so'z chumchuq emas,
  Men sevganim bilan birga bo'lganimda, men ishonaman, birga!
  
  Men allaqachon qaysi o'tishni oldim,
  Eron tog'larga bostirib kirdi...
  U turli mamlakatlarni zabt etdi,
  Yo'q, men divanda tinch o'tira olmayman!
  
  Ehtimol siz buni tushunmaysiz,
  Fanatiklar bilan kurashish nimani anglatadi...
  Daftaringizga yozing,
  Va munosib kurashishni o'rganing, yigit!
  
  Mening Vatanim yo'q, ishoning, jasurroq,
  U yorqin yoqutdek porlaydi...
  Millionlab shayton novdalari bo'lsa ham,
  Biz hali ham jannatdan joy olamiz!
  
  Rabbim meni asrasin
  buyuk ritsarimiz, Qudratli ...
  Qizning kuchli go'shti bor,
  U gilosni aniq zarba bilan yiqitadi!
  
  Hech kim meni mag'lub eta olmaydi
  Men legionlar degan qizman!
  Ayiq ham oyog'imga ta'zim qiladi,
  Va chinorlar yaqinda sizga oltin beradi!
  
  Ayoz, yalangoyoq qorda yugurib,
  Qor to'lqinlari, bilasizmi, qizni qo'rqitmaydi ...
  Men raqibimning soch turmagini beraman ,
  Ular meni bo'z it kabi taniydilar!
  
  Men erta bahorda tug'ilganman,
  Shunday qizil, go"yo bayroqdek...
  Qahramon juda kulgili , jozibali,
  Va yuragimda issiq alanga yonadi!
  
  Ha, siz undan chiroyli qizni topa olmadingiz,
  U hammaga mo'l-ko'l sevgi beradi ...
  ham kirmaydi ,
  Ammo u hatto juda qattiq zarba beradi !
  
  
  Shuning uchun, qizga ta'zim qiling,
  Va uning yalang oyoqlarini o'ping ...
  Ritsar o'q kabi yuqoriga ko'tariladi,
  Muammoni hal qilish biz uchun qiyin bo'lmaydi!
  Partizan qiz juda maroqli kuyladi. Barcha uchuvchi kalamushlar o'zgargan. Ba'zilari paxta konfetida, ba'zilari popkornda, ba'zilari jo'xori unida yoki sovun pufaklarida. Va ba'zi qahramon bolalar arzimas tarzda o'ldirilgan yoki ajdarlar ularni olov bilan yoqib yuborishgan. Bular chindan ham go'shtli go'shtli pishiriqlar va pishiriqlar edi.
  Dobrynya ignani olib, oyoq barmoqlari bilan urdi va u qanotli tarakanni teshib, tosh devorga mahkamladi. Va bu juda salqin va salqin bo'lib chiqdi .
  Tarakan birdan yonib ketdi va uning o'rnida ta'sirchan olmosli marjon paydo bo'ldi.
  Dobrynya kuyladi:
  Va barbelni ko'rganimda,
  Oy, oyi , oyi!
  Yigitlar o'z pullari uchun yugurishdi,
  Kechiktirmang!
  Bola Enomay javob berdi:
  - Voy-buy! Bu qanchalik yaxshi chiqdi. Bu marvarid.
  Dobrynya xirilladi va baqirdi:
  - Hammasini qila olamiz, janoblar, biz uzoq vaqtdan beri ekamiz, qayerda?
  Bunga javoban Dominika chiyilladi, shuningdek, qal'aning mash'um minorasidan uchib chiqqan o'nlab qanotli tarakanlarni butun javohirlar turkumiga aylantirdi. Va u qanday qilib ajoyib tarzda porlaydi va porlaydi, xuddi quyosh nurlarini yuboradigan to'rtta yorug'likdagi muzlar kabi.
  Margarita kulib dedi:
  - Men yaxshilik yomonlik ustidan g'alaba qozonishiga ishonaman!
  Enomai tabassum bilan ta'kidladi:
  - Yaxshilik va yomonlik nisbiy tushunchalardir. Mana, kalamush, u ham tirik va biz uni maydalaymiz!
  Dobrynya ta'kidladi:
  - Va o'simliklar? Xuddi shu sabzavot va mevalar ham tirik va ular ham iste'mol qilinadi va bu juda achinarli!
  Dominika tvitterida:
  - Shunday bo'ladi, shunday bo'ladi,
  Har biri birdaniga ikkinchisini yutib yuboradi !
  Bo'kirish bilan qiz-aktrisa uni oldi va yalangoyoq oyoqlaridan sehrni chiqarib yubordi. Va kalamushning bosh suyagi bo'lgan minora o'zgartirildi. U zarhal tusga kirdi, tepasida yoqutli atirgul porladi.
  - dedi Margarita zukkolik bilan, tishlarini ko'tarib, oyoq barmoqlaridan o'ldiruvchi va buzg'unchi nurlarning kaskadlarini yuborib. Va sehr ishladi. Va urildi qotil va halokatli, u darhol ijodiy va gullab-yashnagan.
  Orklar va goblinlar yana qal'adan to'kildi . Va ular haqiqiy to'daga chiqishdi . Ba'zi shaggy ayiqlar po'lat zirh kiygan edi. Va bular juda yaltiroq zirhlar, nayzalar va boltalar.
  Dominika tishlarini ko'tarib, tajovuzkorona ta'kidladi:
  - Endi bu qo'rqinchli to'da allaqachon toqqa chiqmoqda . Xo'sh, biz ularni halokatli narsa bilan kutib olamizmi?
  Margarita yomon tabassum bilan dedi:
  - Ha, albatta buni qila olamiz!
  Sehrgar qizlar esa sehrli pulsarlarini olib, orklar va goblinlarga otdilar.
  Boy Dobrynya ta'kidladi:
  qilish imkoniyatini berishimiz kerak .
  Darhaqiqat, minglab isyonchi bolalar turli yo'nalishlardan qal'a tomon yugurishdi. Ularning ko'pchiligi, ayniqsa o'g'il bolalar, zanjir taqib yurishgan. Ba'zi yigitlar jodugar Bastindaga haykallar va haykallar o'rnatib, ishladilar . Ba'zi haykallar balandligi yuz metrgacha o'sgan va ularning tepasida faqat ulkan qal'a qurilgan.
  Ikki kuchli, garchi eng katta o'g'il bo'lmasa-da, Vikont va Feniks, kemiruvchilarni yo'q qilib, boshqalardan oldin kurashdilar.
  O'z navbatida orklar ham kamondan otishni boshladilar. Ammo sehrgarlar ularga qattiq zarba berishdi. Agar kalamushlarni o'ldirish nisbatan oson bo'lsa, ular semiz va katta bo'lsa ham, bu ularning harakatchanligiga ta'sir qildi. Shunda orklar kuchliroq jangchilar, goblinlar esa oddiy gigantlar bo'ladi.
  Feniks qayd etdi:
  - Men Kartaus bilan jang qildim . Shunday qilib, uning jangchilari yanada chaqqon edi!
  Vikont jangchisi kuyladi:
  Men urushni juda yaxshi ko'raman
  Xo'roz kabi jang qilish ...
  Va qo'l jangida,
  Men ikkita yirtqich hayvon uchun kurashaman!
  Feniks tabassum bilan ta'kidladi:
  - Ha, rostini aytsam, bu ajoyib ! Ammo biz minglab hayvonlarni o'ldirishga o'rganib qolganmiz.
  Shunday qilib, qahramon bolalar goblinni o'ldirishdi. Qolgan yirtqich hayvonlar allaqachon qisman o'zgargan turli xil ovqatlar va shirinliklar. Ammo goblinlardan biri zumraddan o'yilgan vino stakanida bunday muzqaymoq ishlab chiqardi.
  Ustida esa ko'p rangli muzqaymoqlar, shokolad bo'laklari, shakarlangan mevalar, qulupnay, pista va boshqalar juda ishtahani ochadi.
  Jangchi bolalar zavq bilan qichqiradilar. Ha, bu haqiqatan ham juda mazali bo'lib chiqdi va ko'zlarni hayratda qoldiradi.
  ishtahani ochuvchi to'lqinga aylantirish masalasida tajovuzkor kart-blansh qildi va shunday dedi:
  - Qaysidir ma'noda sehr-jodu tabiiy jarayondan yaxshiroq, shunday emasmi?
  Dominika rozi bo'ldi:
  - Ha, shubhasiz, biz chiroyli va mazali narsa yaratmoqdamiz. Lekin nega bu yerda minglab qullar bor, ularning hammasi bolalar, kattalar esa ko"rinmaydi?
  Margarita tabassum bilan javob berdi:
  - Mahalliy sehrning ta'siri. Bu juda kuchli. Va haqiqatan ham, bu dunyoda faqat chaqaloqlar borligi ma'lum bo'ldi. Lekin tashvishlanmang, faqat mahalliy havo sizni kichkina qizga aylantirmaydi.
  Dominika ajablanib so'radi:
  - Nega?
  Partizan qiz javob berdi:
  - Va karam boshi haqida!
  Yovuz orklar va goblinlarning hujumi zaiflasha boshladi. Ulardan ba'zilari jangchi bolalar tomonidan o'ldirilgan, ko'plari esa go'zal juftlikning kuchli sehri tufayli o'zgargan. Bu haqiqatan ham sehr, Dunno tayoqchasini o'ziga tortadi.
  Dominika shirin jilmayib ta'kidladi:
  Hisob-kitob vaqti keldi,
  Biz orkning ko'ziga urdik ...
  Bunga javoban u pirogga o'xshardi,
  Va u tish so'radi!
  Va, albatta, ichida Har xil mazali taomlar orklar va goblinlarga aylanadi.
  Jangchi bolalar esa bundan xursand. Va kalamushlar hech qanday muammosiz yo'q qilinadi . Ammo ularning zarbalaridan yana mazali taomlar paydo bo'la boshladi. Va boshqa mazali va aql bovar qilmaydigan narsalar.
  Va kalamushlar tezda foydali va ovqatlanishga qodir bo'lgan narsaga aylanadi.
  Partizan qiz Margarita xitob qildi:
  - Balki endi qal'aning o'ziga kiramiz!?
  Aktrisa qiz shunday dedi:
  "Va u erda bizni pistirma kutishi mumkin." Biroq, biz bunga tayyormiz!
  Margarita jilmayib javob berdi:
  - Men kashshofman, demak, men doim tayyorman!
  Endi bolalar qullar qal'aga bostirib kirishdi. Yalang oyoqlari qora marmarga tegdi. Ichkarida ular orklar, goblinlar va kalamushlar bilan jang qilishdi. Va ularni xuddi qilich o'rniga kesuvchi bordek kesib tashladilar. Bu erda kesish boshlandi.
  Yigitlar, ayniqsa, qilich bilan jang qilishdi. Qizlar esa kamon bilan otishni afzal ko'rdilar. Yaxshiyamki, Margarita o'roq va ketmonlarni haqiqiy kamonga aylantira olardi. Va ular kalamushlarni teshib, butun o'qlarni otishadi.
  Dominika aql bilan ta'kidladi:
  - Qotil yo'lning o'tkir o'qlari, salqin bo'ling, bolalarim.
  To'satdan jodugar Bastindaning o'zi minoradan uchib ketdi. U o"ttiz besh yoshlardagi ayolga o"xshardi va tepadek aylanib yurardi. Sochlari qora, jingalak va o'zi qo'lqopli qo'llarida ikkita sehrli tayoqchani ushlab turadi.
  Jodugar mototsiklda uchib ketayotgan edi, oyoqlarida esa shporli etiklar bor edi.
  Bastinda uni oldi va baqirdi:
  - Men kuchlilarni hurmat qilaman
  Men esa zaiflarni xafa qilaman ...
  Men katta yovuzman
  Siz-chi, yalangoyoq?
  Bunga javoban Dominika tvit yozdi:
  Mening qonunim oddiy
  Men yovuzlarni yengaman...
  Kim zaif bo'lsa, men yordam beraman,
  Men buni boshqa yo'l bilan qilolmayman!
  Dominikani pulsar bilan urgandek sehrli tayoqchalardan oldi . Shuning uchun u javoban hushtak chaldi. Va pulsarlar darhol keklarga aylandi va aktrisa qizning ustiga tushdi va uni yaxshilab bulg'aydi.
  Bunga javoban, Dominika g'azablanib, tayoqchasidan va yalang oyoq barmoqlaridan ulkan pulsarni chiqarib yubordi.
  U uchib o'tdi, lekin Bastinda qochib qutula oldi va qal'ada oqindi bilan urdi. U deyarli bir zumda yonib ketdi va o'zgara boshladi. Va dahshatli qal'aning o'rnida eng hashamatli saroy paydo bo'ldi - butunlay va darhol.
  Bastinda unga bir qarab qo"ydi, ko"zlarini pirpiratdi va qochib ketdi. Aniqrog'i, uchib ketish. Va uning orqasida olovli dum qoldi.
  Dominika va Margarita uning orqasidan yugurishdi. Ikkala sehrgar ham tezlikdan ortda qolishgan.
  Shunga qaramay, uchuvchi mototsikl ajdarlarga qaraganda ancha tezroq.
  Bastindaga otishni boshladilar . Ammo vaqti-vaqti bilan u qochishga harakat qildi yoki himoya qildi. Bundan tashqari, mototsikl juda tez masofani oshirib, uni sehrli otishma maydonidan olib chiqdi.
  Dominika qayd etdi:
  - U o'z vatanini, fuqarolarini va kuchini yo'qotdi. Demak, bizga hozir kerak emas!
  Margarita ta'kidladi:
  "Agar u sariq kalamush artefaktini o'g'irlab, olib qo'ysa, bizning g'alabamiz behuda bo'ladi!"
  Aktrisa qiz, yalang'och, qoraygan oyoqlarining barmoqlarini qisib, ishonch bilan aytdi:
  - Ammo minglab bolalar ozodlikka erishdilar! Bu ham bir narsaga arziydi!
  Partizan qiz rozi bo'ldi:
  - To'g'ri! Ishlaganimiz ajablanarli emas.
  Darhaqiqat, kalamushlar, orklar va goblinlar singari, nihoyat o'zgarib, o'ldirilgan. Shu tariqa yirik g'alabaga erishildi.
  Ko'p minglab bolalar - o'g'il-qizlar maydonga yig'ilib, yalangoyoq oyoqlarini bosib hayqirdilar:
  - Qahramonlarga shon-sharaflar! Qutqaruvchilarga shon-sharaflar! Qullik bo'lsin!
  Bu kalamushlar mamlakatidagi eng katta g'alaba edi. Va bu erda juda ko'p ajoyib va havodor narsalar bor.
  Margarita birinchi bo'lib gapirdi. U raqsga tushib , uni olib qo'shiq aytardi va uning qo'shig'i partizan qizning qo'shig'i edi:
  Biz, qashshoqlik bolalari va yozning erkalari,
  Yomg'ir ostida kulbada tug'ilgan ...
  Qizning orzusi kuylansin,
  Yana qachon qaynoq jangga kirishamiz!
  
  tasodifan Elfxikga keldim ,
  Va mening vatanim, Muqaddas Rus ...
  Mening taqdirim bilan, mutlaqo g'ayrioddiy,
  Men vatan baxti va muhabbati uchun kurashaman!
  
  Va Rossiyaning go'zal vatani yo'q,
  Siz uchunmisiz kurashing va qo'rqmang ...
  Va koinotda baxtli mamlakat yo'q,
  Siz koinotning yorug'lik mash'alasisiz, Rus!
  
  Men siz uchun olov va suvdan o'taman,
  Kashshoflar g'alaba qozonishga o'rganib qolgan...
  Biz hamisha xalqqa manzur bo'lamiz,
  Chunki armiyaning kuchi cheksiz!
  
  Vatan uchun hujumga o'taylik,
  Kuchli, g'azablangan bo'ronning faryodi ostida ...
  Gitler o'z to'lovini oxirigacha oladi,
  Natsistlarni hovlidan haydab chiqaramiz!
  
  Mening Vatanim qahramonlarga to'la,
  Stalin esa buyuk gigant...
  Kashshoflar safda yurishadi,
  Qudratli oila, Rabbimiz, ey bir!
  
  Nur va yaxshi hayot nomi bilan,
  Mardlik bilan kurashamiz, bolalar...
  Axir, bir avlod kommunizmda yashaydi,
  Ishoning, umidni bizdan olib bo'lmaydi!
  
  Biz vatanimizni sevamiz, bolalar,
  Biz sizni bulutlar ustida ko'tarishni xohlaymiz ...
  Fashizm kuchli jazo oladi,
  Kashshoflardan, mard burgutlar!
  
  Biz bunga erishamiz, ishonaman, biz tez orada g'alaba qozonamiz,
  Fashizm makkor va shafqatsiz bo'lsa ham...
  Bobolar biz bilan faxrlanadilar,
  Va Svarog sizni jangga olib boradi!
  
  Bizning jasur Vatanimiz shon-sharafi uchun,
  Qodir Rabbiyning O'zi xochga ko'tarildi ...
  Biz Rossiya uchun hayotimizdan afsuslanmaymiz,
  Osmondan baland ovoz eshitilsin!
  
  Vatanimiz shon-sharafi uchun kurashing,
  Sodiq jangchilar uni yaxshi ko'rishadi ...
  Siz qo'rqoq quyon emas, bo'ri bolalarisiz,
  Hatto ritsarlar ham juda mag'rur!
  
  oyni ombordan olishimiz mumkin ,
  Pike, katta mushukni tuting ...
  Buyuk Lenin ozodlik uchun ko'tarildi,
  Biz binoni jonlantiramiz!
  
  Oila nomidan piramidalar quring,
  Va jannat g'aznasini yirtib tashlaydigan kemalar ...
  Va Gitler , hazil qilib, jangchilarni o'ldiring ,
  Qodir Xudo biz uchun o'ldi va tirildi!
  
  Siz aziz, yaramas Lada,
  Buyuk Oq Xudo sizdan tug'ilgan ...
  Va biz siz uchun jasorat bilan kurashishimiz kerak,
  Qodir Alloh sizga abadiy yashashingizga yordam bersin!
  
  Sevgi, Xudo Isoni hurmat qiling,
  U rus yigiti, biz bilan abadiy...
  Naqshni mohirona tikish vaqti keldi,
  Yillar abadiy quvonchga to'lsin!
  
  Mening muqaddas Rossiyamning buyukligi,
  Raqiblarni mag'lub etishga qodir ...
  Ayollar qo'rqib baqirishsa ham,
  Biz ajdahoni sindira olamiz!
  
  Muqaddas Vatan shon-sharafi uchun, ishoning,
  Rus Xudosi Masih nomi bilan ...
  Tez orada katta cherkovlar quramiz,
  Keling, yo'limizni oxirigacha boraylik!
  
  Sevgi, ishoning, keraksiz so'zlarni bilmaydi,
  Unda ko'rinadigan keraksiz zerikish yo'q ...
  Qobil er osti dunyosida halok bo'lsin,
  Va Hobil yana qo'shig'ini kuylaydi!
  
  Mana, biz Berlin atrofida bug 'bilan aylanyapmiz,
  Karnay qo"ng"iroqqa o"xshaydi...
  Siz juda kamtar jangchi bo'lganingiz yaxshi,
  boshini bolta bilan urib yuboring !
  
  Oila tiriladi, ishoning, o'liklar yaqinda,
  Oq Xudo sizga har bir sevgini beradi
  Va biz juda aniq qaror qildik,
  Yorqin o'zgarishlarning abadiyligi qanday bo'ladi!
  quvnoq va ishtiyoq bilan yalang oyoqlarini bosib, qo'shiq aytdi va raqsga tushdi . Va boshqa bolalar, sobiq qullar, qo'shiq aytishdi va raqsga tushishdi, ko'tarilishga harakat qilishdi, aniqrog'i, balandroq sakrashdi.
  Dobrynya kuchli bola bo'lib , toshni olib, balandroq tashladi. U uchib ketdi va portladi, minglab rang-barang bo'laklarga gulxandek sochildi.
  Bola vikont baqirdi:
  - Bu haqiqatan ham ajoyib!
  Dobrynya bunga qarshi chiqdi va toshni yana uloqtirdi va Margarita uni chaqmoq bilan urdi va u juda ko'p rang-barang va ko'zni qamashtiruvchi porloq bo'laklarga sochdi:
  - Yo'q! Bu shunday haqiqat. Va bu haqiqatdan balandroq narsa yo'q!
  Qahramon o'g'il Feniks g'azablanib, yalangoyoq oyoqlarini urib, o'tlar tutunni boshladi va baqirdi:
  - Bizning lokomotivimiz oldinga uchadi - u kommunada to'xtaydi!
  Bizda boshqa yo'l yo'q - kuchli miltiq!
  Ularning yonidagi qiz ham shunchaki sakrab tushadi.
  Ularning kayfiyati ko"tarinki, quvonchi to"la edi.
  Dominika ham o'z aqlini biroz ko'rsatishga qaror qildi.
  Va keling, ajoyib, yaxshi amaliyotga ega bo'lgan aforizmlaringizning butun oqimini yozamiz;
  Qul ozod bo'ladi, ahmoq aqlli bo'ladi, kambag'al boy bo'ladi, lekin sizda eshakdek qaysarlik bo'lsa, siz doimo eshak bo'lasiz!
  Kambag'al puli yo'q emas, boshi talaşga to'lgan odamdir!
  Agar miyangiz bo'lmasa, shoh bo'lishga intilmang!
  Shoh ham eshakdek aqldan ozadi!
  Podshoh, albatta, sher, lekin tulkiga o"xshagan topqirlikdan xoli emas, sherlarning terisi shilingan!
  Baqirmang, lekin siz hali sherning o'rnida bo'lmasangiz va tulki kostyumini bermagan bo'lsa, jim bo'ling!
  Siyosatchi Krilov masalidagi tulkiga o'xshaydi, lekin saylovchi sifatida qarg'a bo'lmang!
  Agar siz dumga o'xshasangiz, ular sizdan talaşni ildizlarga olib tashlashadi!
  Mamlakat bo'yinturug'iga bog'lanmasligi uchun buqadek kuchli bo'lishi kerak!
  Mamlakatni parvoz qilish uchun aviatsiya kerak!
  Siyosatchi oyga va'da berishga tayyor, faqat kanalizatsiyaga tushmaslik uchun!
  Sog'lig'ini ichmagan odam abadiy yoshdir!
  Eman argumentlari dum ustida harakat qilmoqda!
  Siyosatchi, agar siz dum bo'lsangiz, talaşingizni bajonidil olib tashlaydi!
  Ammo odamning maymunlardan bir afzalligi bor: ba'zida u ozgina bo'lsa ham haqiqiy tulkiga o'xshaydi!
  Siyosatchida sherning ambitsiyalari, tulkining ayyorligi bor, lekin uning usullari mutlaqo bema'ni!
  Agar siyosatchi haddan tashqari tulki bo'lsa, u to'liq cho'chqaga aylanadi!
  Tulkidek hiyla-nayrang, bo"ri tutqichli siyosatchi saylovchilardan kabob qiladi!
  Omad esa harakat talab qiladi, faqat otning mehnati bilan bo'ysunish yoqani tashlash mumkin!
  Agar hammadan ayyor bo'lsangiz, muvaffaqiyatga ishoning!
  Siyosatchi hatto tulkini ham yenga oladi, lekin vaqtni abadiy alday olmaydi!
  Saylovchi ko'pincha siyosatchining asal nutqiga ari kabi uchadi, lekin ko'pincha uning o'zi chaqishi mumkin!
  Siyosatchi saylovchilarni piton quyonlarni yutgandek yutadi, aroq va shirin Velcro kabi pashshalarni o'ziga tortadi!
  Bo'ri go'shtsiz yashay olmaydi, siyosatchi esa yolg'onsiz yashay olmaydi!
  Eng tez ot aqlli odamga itoat qiladi!
  Siyosatchining o'zini ichkariga aylantirishi mumkin bo'lgan narsani va'da qilishdan osonroqdir!
  Kimga ovoz bersangiz, natijani bir daqiqalik sukut bilan hurmat qilasiz!
  Eshakka aylanib qolishni istamasangiz, hech bo'lmaganda bir oz topqir tulki bo'ling!
  Siyosatchilarga ishonmang, saylovchilar uchun ular eman daraxtlaridan chiplarni olib tashlaydigan zımpara!
  ahmoq bo'lmasa, bir tiyinni salmoqli tiyinga aylantiradi!
  aka-uka sifatida sizda bor narsani bo'lishmoqchi bo'lganlar topiladi !
  Hayotda juda ko'p jirkanch narsalar bo'ladi, lekin eng yomoni hayotning tugashi!
  Agar siz Xudoga yaqinlashishni istasangiz, qalbingizdagi maymunni xochga mixlang!
  Inson maymundan paydo bo'lmagan bo'lsa, har holda, maymun bo'lishni to'xtatdi!
  Agar sizda maymunning aqli bo'lsa, unda tulki sizni yirtqich boa konstriktori kabi yutib yuboradi!
  Siyosatchilar va'da qilganlarini amalga oshirish uchun ketadigan vaqtdan boshqa hech narsa cheksiz emas!
  Agar siz ko'p hursangiz , kaltaklangan it kabi yig'laysiz!
  Qattiq gapirgan odamga ishonmang, qizil olov sizni kuydirishi mumkin!
  Hatto Xudo ham ayolni bahslashtirib, maymunni inson madaniyati darajasiga ko'tarolmaydi!
  Sevgisiz tabassum bo'lmaydi, agar siyosatchining yirtqich tabassumi bo'lmasa!
  Uzoq vaqt davomida bulutlar ichida bo'lgan qanotsiz siyosatchi kanalizatsiyadan pastga uchadi!
  Kichkina qalb har doim gigantning ambitsiyalariga ega!
  Kichkina qalbning ulkan mag'rurligi bor!
  Siyosatchi o'zi uchun qonun yozadigan va mamlakatni zona hududi deb biladigan o'g'ri!
  va'dani bajarish kerak bo'lganda , yahudiy shanba kuni keladi!
  Siyosatchi bilan juftlashmasa, birlik yaxshi!
  Siyosatchi shunaqa maxluqki, sizdan qo'y qilib qo'ymoqchi bo'lgan jingalak usullar bilan!
  Siyosatchilarning shafqatsiz usullari saylovchilarni pirzolaga aylantiradi!
  Cho'chqa hukmdori ostida hayot hech qachon semiz bo'lmaydi!
  Cho'chqani prezident qilish juda semiz!
  Agar siz prezident bo'lishni istasangiz, o'z imkoniyatingizdan foydalaning!
  Saylovchilarni qo"y deb biladigan hukmdor oddiy cho"chqa!
  Xudo, bu faqat qudratlilik emas, balki qo'shningiz uchun xochga borishga tayyorlikdir!
  Taxtda uzoq o"tirgan hukmdor davlatning cho"kishiga sabab bo"ladi!
  Yosh rahbar yangi otga o"xshaydi, keksa tuyog"i singan toychoqdek!
  Ilohiy yuksaklikka erishish yo'lida Shaytonning o'zi siyosatchidir!
  Siyosatchi faqat bir narsada, ya'ni uning saylovoldi va'dalari bunchalik shaytoncha bajarilmaganini bahona qilishda Xudodir!
  Siyosatchi, pivo kabi, faqat yaxshi sovuq va stolda!
  Siyosatchi nutqlari bilan shirin, lekin ularning achchiq ta'mi pivoga o'xshamaydi!
  Siyosatchining og'zidan faqat o'zini noto'g'ri talqin qilganida haqiqat chiqadi!
  Siyosatchi oz bo'lsada ilohiy bo'lish uchun saylovchini to'liq xochga mixlaydi !
  Agar aqlingiz paluba bo'lsa, hatto ayiqning kuchi sizni qutqarmaydi!
  Tulki shunday hayvonki, u sherning uchta terisini oladi!
  Saylovchining aqli zaif bo'lsa, siyosatchi kuchli bo'ladi!
  Shuning uchun ham saylovchi umuman tupurmasligi uchun siyosatchi asal bilan chiqadi!
  Boshida talaş bo'lganni kaltak bilan qattiq urishadi!
  Eman - daraxtlarning shohi, eman boshi har qanday dumni mavzuga aylantiradi!
  Eman chirishga chidamli, eman boshi changga to'la!
  boshingizda qoziq bor !
  Noma'lum narsa qo'rqinchli, lekin ma'lum bo'lgan narsa ba'zan sizni qo'rqitadi!
  Bilim qiyin bo'lsa ham ishonchni, jaholat oson bo'lsa ham chalkashlik yaratadi!
  Qo'rqoq - qo'rqqan emas, balki jasoratni tarbiyalashga dangasa!
  Qo'rquv - zaiflik, jasorat - kuch, lekin o'zingdagi ahmoqlikdan ehtiyot bo'l !
  Kimki o'zini burni bilan boshqarsa, uchta qarag'ay orasida adashib qolish xavfi bor!
  Cheksiz ahmoqlik sizni davralarda yurishga majbur qiladi, sizning zukkoligingiz bekor qilinadi!
  Sizning lablaringizdagi sut qurimagan bo'lsa, muhim emas, agar sizning qalbingizda qo'pollik bo'lsa, bundan ham yomoni!
  Sadaqaning qotgan noni, tavbaning achchiq tuzi!
  Siyosatchining labidagi asal lablari suti quritilmaganlarni o'ziga tortadi!
  Siyosatchi qonundagi o'g'ri emas, u qonun chiqaradigan o'g'ri!
  Siyosatchi shirin hayotni va'da qiladi, lablaridan asal to'kadi, lekin panjalari pashshadek yopishqoq!
  Saylovchining hamyoniga notiq siyosatchi suzmoqda!
  Nega sukunat oltin, chunki u pullikdir!
  Dunyodagi eng katta narsa nima? Siyosatchi bergan va'dalar tog'i!
  Siyosatchi pul va hokimiyatni xohlaydi, u har qanday odamni parchalashga tayyor!
  Siyosatchi, avvalo, tulki, har doim ham tashqi ko"rinishi yorqin emas, doim dumini likillatib yuradigan!
  Siyosatchi sizning hamyoningizni shunchaki bo'sh va'dalar bilan to'ldirishdan xursand!
  Siyosatchi faqat bir narsani aytadi - biz, chunki u endi o'z shaxsiyatiga ega emas!
  Koinotdagi atomlardan ko'proq nima bor? Siyosatchilarning yuzlari va niqoblari!
  Siyosatchining eng ixtiyoriy qiladigan ishi saylovchilarning cho'ntagini terishdir!
  Siyosatchining haftada yetti juma kuni bor, lekin saylovchilarni tinglash uning dam olish kunidir!
  Kim birinchi keldi? Siyosatchilar, chunki ular tartibsizlikni yaratdilar!
  Xo'roz siyosatchilarning sovuqqonligiga ishonmang, ular doimo birovning ovozidan kuylashadi, tulki!
  Siyosatchi so'zini bulbuldek to'kib tashlasa, bu uning fonogrammasini tulki qilgan degani!
  Siyosatchi o'z va'dasini qizarmasdan bajarganidan ko'ra, saraton tog'da hushtak chalishi ehtimoli ko'proq!
  Siyosatchi tungi periga o'xshaydi, faqat u odatda kunduzi mijozlarni yirtib tashlaydi!
  Qanday qilib siyosatchi itga o'xshaydi? U ko'p sindirsa, u, albatta, qo'pol va egasi bor!
  Yurak bilan ovoz berganlar ko'pincha saylovchilarning jigariga tushadi!
  Siyosatchi aroqqa o'xshaydi, uning kuyganini saylovchi jigari bilan his qiladi!
  Siyosatchi sizning miyangizni aroq kabi o'chiradi, faqat undan farqli o'laroq, u axlatga to'la!
  Siyosatchi boyib ketishning shaffof maqsadi bilan tuman yaratishni yaxshi ko'radi!
  Siyosatchining ko'p va'dalari bor, lekin ular bajarilmasa, undan ham ko'proq bahonalar!
  Siyosatchi - bu tulki, lekin ko'pincha kulrang rangda!
  Siyosatchi eman daraxtlarining qirqimlarini olib tashlaydi va cho'chqa kabi novdalarni uradi!
  Siyosatchi arradek gapgo"y bo"lsa, albatta, saylovchidan dum yasaydi!
  Siyosatchi Xudo haqida gapirishni yaxshi ko'radi, chunki uning o'zi shaytondir!
  Siyosatchi shaytondek ayyor, lekin va'da tarqatishda farishta !
  Siyosatchi o'zini kesib o'tishni yaxshi ko'radi, lekin uning qo'llari doimo hamyoniga etib boradi!
  Ovozingizni notiq siyosatchiga berib, qonga yo'talish xavfi bor!
  Odatda odamlar qo'lidagi mushuklarni, qo'y kiyimidagi bo'rilarni va chirigan pishloqli tulkini tanlashadi!
  Agar siyosatchi o"z va"dasini bajargan bo"lsa, tog"ga qara, saraton hushtak chalayaptimi!
  Siyosatchini va'dasini bajarishga majburlashdan ko'ra , kolobokni osib qo'yish osonroq !
  Siyosatchi faqat bir narsada - o'z cho'ntagiga foyda izlashda!
  Siyosatchi o'z sheriklarini qo'lqop kabi o'zgartiradi, faqat bu uning qo'llarini yanada iflos qiladi!
  Siyosatchi - saylovchidan kiyik yasaydigan hayvon!
  Siyosatchi, qo"y po"stinidagi bo"ri bo"lmasa, oddiy qo"chqor!
  Tulki bo'lmagan siyosatchi qo'chqor yoki bug'u!
  Siyosatchi tog'larni va'da qilishi mumkin, ammo shundan keyin siz faqat vayronalarni tozalaysiz!
  Xo'rozga ovoz berishga shoshilmang, u sizni o'ldiradi!
  Diktator, bu qo'chqorlar bilan o'ralgan sher taxtidagi tulki!
  Agar siz kiyik bo'lishni xohlamasangiz, hech bo'lmaganda ozgina tulki bo'ling!
  Qarg'alarni bekorga sanamagan kishi saylovda g'alaba qozonadi!
  Siz yuragingiz bilan ovoz berishingiz mumkin, lekin g'olib sizning miyangiz bilan g'alaba qozonadi!
  
  Siyosatchi - qarg'ani sanaydiganlardan dollar rangi kabi yashil pishloqni afzal ko'radigan tulki!
  Xotin qo'lqop emas, qo'lqopni almashtirganingizdan so'ng, siz shubhasiz dahshatli sarguzashtlardan nopokga aylanasiz!
  o'rta yoshdagi ko'rsatmalarga qaraganda ko'proq kashfiyotlar qilishadi !
  Yoshlikda qalbda olov, boshda kashfiyot, natijada g'alaba bor!
  Muvaffaqiyat sari yo'l har doim ham to'g'ri bo'lavermaydi, lekin u bo'ysunishda belni egishga toqat qilmaydi!
  Siyosatchi burnini baland ko'tarish uchun egiladi!
  Siyosatchi ta"zim qilib, keyin saylovchiga egiladi!
  Siyosatchi saylovchilar oldidagi mas"uliyatini ko"mib tashlash uchun burnini yerga kovlashga tayyor!
  Bizning dunyomizda imkonsiz hamma narsa mumkin va menga ishoning, yashash juda qiyin, xuddi otishma galereyasida!
  Po"lat qo"chqorli mamontdan ko"ra, qo"lida oltin solingan eshak qal"a devorini buzib o"ta oladi !
  Og'zi tilla siyosatchi oltin qoplar bilan saylovchilarni eshakka aylantiradi!
  Eng kuchli hayvon kim? Albatta, bir qop tilla ortilgan eshak! Tulki xiyonatning sariq rangini va qurbonliklarning oltin tangalarini yaxshi ko'radi!
  Siyosatchilar ko"pincha saylovchilar cho"ntagidan olayotgan tangalarning sarg"ish rangi uchun qizil bayroqlarni hilpiratadilar!
  O"g"illari qonli qirg"inda nobud bo"lgan onalarning achchiq ko"z yoshlarini to"kib yuborgan muloyim siyosatchilarning ma"noli nutqlari!
  Kim tog'larni oltin va'da qilsa, singan mis tiyinga ham arzimaydi!
  . Љ 13-BOB.
  Kaligula Delfinovning o'z missiyasi bor. Siz har qanday holatda ham katta opangizni topishingiz kerak. Va siz o'zingiz ham parallel dunyoga ko'chirildingiz, u erda siz o'zingizning noyob va shu bilan birga juda ajoyib va noyob missiyalaringizni yaratdingiz.
  Margarita va Kaligula yalang, dumaloq poshnalariga tegib, baqirdilar:
  - dum-dum,
  Ko'zga ko'z!
  Barbos emas -
  Fantomas !
  Endi yigitlar Quyosh chiqishi mamlakati armiyasi Port Arturga yaqinlashish yo'llarini qamrab olgan saflarni silliqlashni tezda yakunlash uchun turli yo'nalishlarga tarqalishdi. Terminator bolalari yumshoq o'tlar orasidan elektr o'roq kabi harakatlanib, yaponlarni shafqatsizlarcha yo'q qilishdi.
  Kuropatkin hujumni boshlash buyrug'i bilan hali ham ikkilanib turdi, garchi Baland tog'da jangovar er-xotin Tricolor trikolorni o'rnatgan bo'lsa-da, jangchilar bolalar oddiygina katta kartonni bo'yashdi va u endi kun davomida aniq ko'rinadi. Ammo sobiq mudofaa vaziri hali ham ikkilanib turardi. Shu bilan birga , Kuropatkin qo'rqoq emas edi. 1877-1878 yillardagi urushda u favqulodda jasorat ko'rsatdi.
  Ha, va oddiy askarlarning hayotini yaxshilash uchun u Mudofaa vaziri sifatida juda ko'p ish qildi va o'g'irlikda qo'lga tushmadi. Garchi uning ostida armiyaning jangovar samaradorligi unchalik oshmagan bo'lsa-da. Ammo unda Suvorovning qat'iyati va hatto sarguzashtlari yo'q edi. Aleksandr Suvorov to'liq mag'lubiyat yoqasida doimo muvozanatni saqlab, juda dadil kurashdi. Biroq, tabiat tomonidan berilgan sezgi va ajoyib omad dushmanning javob qadamlarini, uning reaktsiyasini bashorat qilish va g'alaba qozonish imkonini berdi. Bu noto'g'ri qurbonliklar qilgan, mag'lubiyatga uchragan, lekin ko'p hollarda g'alaba qozongan Tal uslubida ... Ammo dunyoning eng yaxshi shaxmatchilari Talni ko'rishdi.
  Birinchi bo'lib unga go'sht maydalagich va mag'lubiyat Mixail Botvinnik berdi. Bu chempion dushmanning zaif tomonlarini dasturlash va belgilashni bilar edi.
  Va daho Talning yulduzi xiralashdi.
  Ehtimol, Suvorov, agar u uzoqroq yashaganida va Napoleon bilan jang qilganida, kaltaklangan bo'lardi. Ammo Aleksandr Vasilevich jang qilgan turk qo'shini har jihatdan juda qoloq edi va qo'mondonlar etakchilik fazilatlariga ko'ra tayinlanmagan.
  Va frantsuzlar bilan urush paytida, eshkak eshish hovuzlari juda yosh edi va rus ayiqlari armiyasini haddan tashqari kam baholadilar.
  Kuropatkin esa, umuman olganda, hujum qilishdan qo'rqardi, himoyada o'tirishni afzal ko'rardi. Hisoblash aniqki, dushman o'zini redutlarga qarshi tor-mor qiladi. Urush shunday qo'mondon bilan yutqazdi.
  Qiz Margarita va Kaligula Delfinlar otishma ostida qolishdi... Biroq, o'lmas jangchilar qal'alarga bostirib kirib, ichkaridagi hammani, deyarli o'tib bo'lmaydigan terini va , albatta, deyarli tiklanish qobiliyatini maydalashayotganda, ular tezlik bilan qutqarildi. darhol.
  Kichik Dolfinov yana bir yapon generalini kesib, yalangoyoq oyoqlari bilan zaharli ignalarni uloqtirib, qon tupurar ekan, "Tog'li" iborasini baqirdi:
  - Faqat bitta qolishi kerak!
  Va uning qilichlari, xuddi chaqmoq kabi, qotil, noyob tegirmonni amalga oshiradi. Aniqrog'i, bir necha batalonning bir daqiqasida dushmanlarni yo'q qilish bilan yuzta silliqlash texnikasi .
  Samuray zarbalardan yiqildi va terminator bolaning yalang oyoqlari sakrash va o'ralgan izlarning butun naqshini qoldirdi.
  Chiroyli partizan qiz Margarita yana bir temir-beton qal'ani tozalash paytida o'q-dorilarni portlatib yubordi va minglab kuchli qurollar havoga uchib ketdi. Do'stining orqasidan bola rassom Kaligula xuddi shunday manevrni takrorladi.
  Margarita granatani yalang oyog'i bilan uzoq masofaga tashlab, ma'qulladi:
  - Yaxshi qilyapsan, bolam !
  Yengilmas jangchi, shuningdek, qotillik sovg'asini katta tezlik bilan tashlab, samuraylarni qirib tashladi va javob berdi:
  - Qayta o'rgangandan ko'ra o'rgangan afzal!
  Bosqichlarning kuchli portlashlari rus armiyasi saflarida e'tibordan chetda qolmadi. General-leytenant Zeleniy general-adyutant Kuropatkinga xabar berdi:
  - Janobi Oliylari. Bizning ma'lumotlarga ko'ra, dushman qal'asida uzoq vaqtdan beri jang davom etmoqda va hatto, shubhasiz, bir nechta qal'alar portlagan!
  Kuropatkin sekin javob berdi:
  - Tinchla, tinchla!
  Xo'sh, xuddi Karleson kabi, uning tomi menteşalaridan uchib ketgan. Vaziyat faqat keskin choralarni talab qilsa-da. General Zeleniy va Kondratenko:
  - Darhol zarba berishimiz kerak!
  Kuropatkin ko'zoynagidan ikkala generalga qaradi. Yashil hali yosh, lekin yoshidan ham yoshroq ko'rinadi, tez, shijoatli. Kondratenko - Port Artur qahramonining ukasi, shuningdek, qobiliyatli rahbarlarning yosh avlodidan. Albatta, bunday lochinlar jang qilishga intiladi. Bundan tashqari, Imperator va Butun Rus hukmdori Nikolay II dan qal'a shahriga zudlik bilan bostirib kirish to'g'risida qat'iy buyrug'i bor. Qirollik xazinasi bunday og'ir urush yukiga uzoq vaqt bardosh bera olmasligi aqlga sig'maydi.
  Biroq, agar siz fordni bilmasangiz, suvga tushmang! Biz nima va kim qaerga hujum qilayotganini aniqlashimiz kerak.
  Kuropatkin Kondratenkodan so'radi:
  - Qaysi yapon bo'linmalari otishni o'rganishdi?
  General aniq aytdi:
  - Razvedkachilarning xabar berishicha, farishtalar paydo bo'lgan - go'zal yigit va oltin sochli qiz, ular aql bovar qilmaydigan tezlikda harakat qilishadi va ular kesilganda ko'rinmaydi.
  Kuropatkin g'azablangan tezlikda o'zini uch marta kesib o'tdi va ming'irladi:
  - Demak, bular yana farishtalar ekan?
  General Zeleniy tovonini yerga tegizdi:
  - Ha, aniq! Samoviy yuz!
  Kuropatkin hatto hushtak chaldi:
  - Voy-buy! Rabbiy Rossiyani tark etmaydi!
  Kondratenko ibrat bilan dedi:
  - Darhol dushmanga hujum qilishimiz kerak, feldmarshal! Yoki o'zimiz ham hujumga o'tamiz!
  Kuropatkin bemalol dedi:
  - Yo'q, janoblar. Men buyruq beraman. Xudo bizga yordam berishga qaror qilgani uchun, askarlarni go'sht maydalagichga qo'yish gunohdir!
  Kondratenko mantiqan ta'kidladi:
  - Hatto Isroilda ham Qodir Xudo yahudiylardan ham jang qilishni va hamma narsani bekorga va jangsiz olmaslikni talab qildi.
  Botqoqlikdan kelgan feldmarshali , kutish va ko'rish taktikasi bo'yicha strategi bunga javob berdi:
  - Ammo Havoriy Pavlus Xudoga xizmat qilish inson qo'lini talab qilmasligini aytdi!
  General Zeleniy allaqachon qizib ketdi:
  - Nega siz, Janobi Oliylari, doimo o'zingizni kesib o'tasiz, ayniqsa yaqin atrofda snaryadlar portlayotganda!
  Kuropatkin allaqachon g'azablana boshlagan edi:
  - Lekin hamma narsa Xudoning irodasiga ko'ra sodir bo'lgani uchun. Shunday ekan, keling, avvalo ibodat qilaylik. Agar takabbur bo'lsangiz, ikkalangiz ham qamoqqa tushasiz!
  Umuman olganda, ibodat xizmatini o'tkazish g'oyasi qiziqarli ko'rinardi. Karublar hamma uchun rap olib ketsin.
  Tomboy Kaligula va partizan qiz Margarita allaqachon biroz charchagan va ishlarning aksariyati allaqachon tugagan. Xo'sh, nima uchun dengizda dam olmaysiz va Togo eskadronini yaxshilab qumlamaysiz. Axir, u o't ochishi mumkin, shu jumladan o'n ikki dyuymli qurollardan ham. Va bu 306 millimetr kalibr bo'lib, hujum qiluvchi qo'shinlarga katta yo'qotishlarga olib kelishi mumkin.
  To'g'ri, yaponlar, bu holda, deyarli ko'r-ko'rona, tizma bo'ylab o'q otishlari kerak bo'ladi. Va ular to'g'ridan-to'g'ri o'q bilan urishlari mumkin, faqat jang shahar chegaralariga o'tganda.
  Asosiy maqsad - bortida o'n ikki dyuymli qurollari bo'lgan to'rtta jangovar kema.
  Partizan qiz o'zining qotil qilichlari bilan yaponlarni kesib, yopishgan suyak chiplarini silkitib, taklif qildi:
  - Balki biroz imkoniyatlarimizni tenglashtirarmiz? T. qurolli janglarda Rojdestvenskiy otryadidan taxminan 1,8 dan 1 gacha ustunlikka ega . Shunday qilib, biz kuchlar muvozanatini biroz tenglashtiramiz.
  Delfinlar Kaligula oxirgi samurayni kesib, jangchi Margaritadan so'radi:
  - Flagmandan boshlaylikmi?
  Partizan qiz yalang oyoq barmoqlari bilan qobiq otib, yana o'nlab yaponchani parchalab tashladi va faqat yirtilgan bo'laklarni qoldirib, e'tiroz bildirdi:
  - Ular eng mazali bilan boshlamaydilar! Yaxshiyamki, eskadron izlashning hojati yo'q. Keling, birinchi ikkita armadilloni ko'rib chiqaylik.
  Kaligula tomboy kulib yubordi, yalang tovoni bilan granata uloqtirdi va qonli qilichini Nutili kemasiga qaratib , xursandchilik bilan xitob qildi:
  - Va bu meniki!
  Margarita yaponlarni yana o'ldirib, sherigiga taklif qildi:
  - Lekin tuzalish uchun yarim soat suvda yotaylik.
  Darhaqiqat, dam olish zarar qilmaydi. Ammo Kaligula delfinlari qisqa pauza davomida vaqtlarini boy bermadi. Xususan, biz qiziqarli narsani ko'rib chiqishga muvaffaq bo'ldik.
  Fitnachilar yerto"laga to"planishdi. Shift ostidagi elektr chiroq dahshatli soyalarni keltirib chiqaradi. Butun dunyoga Stalin nomi bilan mashhur bo'lgan, o'sha paytda toza kiyimda dengiz zobiti bo'lgan shag'alli Koba yonida Leninning mashhur kal kallasi xira porlaydi , o'sha paytlarda ozoda kiyimda bo'lgan leytenant Shmit - Buxarin esa mo'ylovli soqolli.
  To'liq uchrashuv uchun Trotskiyning o'zi etarli emas, lekin hozircha u bilan Lenin janjallashmoqda. Shunday qilib, eng nufuzli bolsheviklar to'planishdi, ular inqilob yoki to'ntarish qilishga tayyor edilar, faqat hokimiyatni qo'lga kiritish uchun.
  Lenin birinchi bo"lib so"z oldi:
  - O'rtoqlar, avtokratiyaning Yaponiya bilan adolatsiz imperialistik urushida g'alaba qozonishining oldini olish juda muhim . Inqilob sababi shuni talab qiladi!
  Bunga javoban tortinchoq kaltaklaydi.
  Buxarin kaftlarini qarsak chalib, hali yosh yuzini bezab turgan qora soqolini silkitib, tasdiqladi:
  - Ha, biz avtokratiyaga zarracha imkoniyat bermasligimiz kerak. Bu xiyonat hidi bo'lishi mumkin, lekin men aytaman: Mikado bolsheviklar va jahon kommunizmining eng yaxshi va asosiy ittifoqchisi!
  Koba Jozef jahl bilan ming"irladi:
  - Judayam yaxshi aytilgan! Garchi bu xiyonat hidi bo'lmasa-da, bu allaqachon xiyonatning o'zi!
  O'shanda Karpov taxallusi bilan yurgan Lenin tabassum bilan aytdi:
  - Global inqilob uchun ba'zida qurbonlik qilishga to'g'ri keladi. Shu jumladan, vijdoningiz va o'z qalbingizning bir qismini qurbon qilish. - Ulyanov tiqin ochdi, boshini burab, bir shisha nemis pivosi. Notiqlik uchun siz tomoqni yangilashingiz kerak. U bir-ikki qultum ichdi va davom etdi. - O'z yurtimga yomonlik va mag'lubiyat tilashdan mamnunman deb o'ylaysizmi? Biroq, rostini aytsam, avtokratiya rejimi jiddiy zaiflashgan taqdirdagina inqilob bo'lishi mumkin. Va avtokratiyani urushdagi mag'lubiyatdan ko'ra ko'proq nima zaiflashtirishi mumkin?
  Koba rozi bo"lib bosh irg"adi:
  - Hech narsa... Ba'zida eng oliy maqsad qurbonliklarni va katta qurbonliklarni talab qiladi!
  Lenin falsafasini davom ettirdi:
  - Demak, biz ateizmning axloqi va falsafasi haqida gapirmaymiz. Bu asosiy narsa emas. Biz amalga oshirayotgan ish barcha mamlakatlar va butun dunyo ishchilari va qullarining ozodligiga olib kelishi aniq. Va davlatimiz va boshqa xalqlarning barcha yo'qotishlari yuz baravar qoplanishi haqiqatdir. - Ulyanov to"xtab qoldi va boshqa ohangda qo"shib qo"ydi. - Xalqimiz va bizlar nafratlanayotgan avtokratiyani yengish uchun qanday aniq qadamlar qo"yishimiz mumkin?
  Bu yerda leytenant Shmid nozik ovozda gapirdi:
  - Menimcha, boshlanuvchilar uchun Trans-Sibir temir yo'lini bir vaqtning o'zida bir nechta joyda portlatish kerak. Bu Manchuriyadagi chor qo'shinlarini ta'minlashga halokatli ta'sir ko'rsatadi.
  Koba tulkidek tirjaydi:
  - Bravo , bola olg'a ketyapti! Va men podshoh rublining oltin standartini buzish uchun bir nechta banklarni o'g'irlash haqida o'yladim.
  Ulyanov "ajoyib gruzin"ga ko'rsatkich barmog'ini qattiq silkitdi:
  - Nopok bo'lmang! Juda qiziq taklif. Siz Kuropatkinani deyarli talon-taroj qilishingiz mumkin.
  Shmid davom etdi:
  - Umuman olganda, mening rejam Qora dengiz flotining barcha kemalarida qo'zg'olon ko'tarishni o'z ichiga oladi. Shunda armiya mehnatkash xalq tomoniga o'tadi va avtokratiya bir zumda qulab tushadi!
  Koba kinoya bilan kuldi:
  - Ha, saraton tog'da hushtak chaladi!
  - Koba , to'xta! - deb qichqirdi Lenin va qo"shib qo"ydi. - Darhaqiqat, Qora dengizda qo'zg'olonni tayyorlash va o'tkazish kerak. Va kaltaklangan Kuropatkin Port Arturdan qochib ketganda , butun armiyadagi qo'zg'olon haqiqiy bo'ladi!
  Shmidning jahli chiqib ketdi:
  - Ha, biz buni ruhan qilamiz!
  Buxarin so"z oldi:
  - Bizning er yuzidagi eng ko'p ittifoqchimiz - bu dehqonlar, ular ko'tarilgach, avtokratiyaning barcha kuchlarini kishanlashlari mumkin. Qishloqlarga agitatorlarimizni jo"natib, dehqonlarga nafaqat yer, balki mulklar, yer egalariga tegishli hamma narsa berilishini talab qilishimiz kerak!
  Koba kinoya bilan gapini bo"ldi:
  - Jumladan, ularning xotini va qizlari!
  Buxarin kulib yubordi:
  - Va bu ham! Emelyan Pugachev qilganidek oddiy - boshi kesiladi, bar osiladi va ularning mollari o'zingiz uchun olinadi va teng taqsimlanadi! Yer egalarining xotinlari va qizlari esa sizning qullaringizdir!
  Ulyanov bu chaqiriqni tasdiqladi:
  - To'g'ri! Hammasini osib qo'yamiz! Shimoliy qutbgacha!
  Koba taklif qildi:
  - Qaroqchi elementdan imkon qadar faol foydalanishimiz kerak. Xususan , jinoyatchilar orasidan eng kuchli va eng muvaffaqiyatli inqilobchilar chiqadi. Masalan, Kotovskiy qahramon emasmi? Qahramon! Ota Maxno esa bundan yomon emas!
  Buxarin shiddat bilan bosh chayqadi:
  - Bo'ldi shu! Biz ularning hammasini jinoyat bilan ezamiz !
  Ulyanov mushtini stolga urdi:
  - Terror, terror va yana bir bor inqilobiy terror!
  "Ajoyib to'rtlik" ning keyingi suhbatini kuzatishning iloji bo'lmadi. Uyg'onganingizdan so'ng, g'alaba qozonish strategiyasini amalga oshirishning amaliy darajasiga o'tish kerak edi. Xususan, jangovar kemalarni jamoalardan tozalang.
  Kaligula tezda o'z maqsadiga, Margarita esa unikiga suzib ketdi. Yigitlar barmoqlari va oyoq barmoqlarini ishlatib, bir zumda qurbon bo'lgan kemalariga chiqishdi.
  Kaligula tomboy endi tormozni his qilmadi, u hammani ketma-ket chopa boshladi. Kemaga chiqish qiyin emas, asosan jangovar kema sinfi. Agar siz insondan ko'ra ko'proq bo'lmasangiz, albatta . Shunday qilib, choping va kesib oling. Va bunday g'ayritabiiy tezlik bilan hech kim sizga qarshilik ko'rsatish imkoniyatiga ega emas.
  Farzandlaringizning yalang barmoqlari bilan, lekin gepardning oyoq panjalaridan tezroq, zaharli ignalarni tashlang. Va bu ham yaponlarni butunlay hayratda qoldiradi.
  Chiqaruvchi Quyosh mamlakati jangchilari yana yotishdi va terminatorlar juftligining rejasi oddiy. O'q-dorilar bo'limiga boring, so'ngra o'q-dorilarni qozonlar ham qoplanadigan tarzda portlatib yuboring. Shundan so'ng, shikastlangan kemaning tubiga tushishdan boshqa chorasi qolmaydi.
  Delfinlar Kaligula, qilichini kesib, mixlab, o'q-dorilar zaxirasini yorib o'tdi. Xo'sh, uning uchun individual o'qlar nima, bola pashshada uradi yoki hatto dushmanga qaytaradi. Agar siz yalang oyog'ingiz bilan darhol bir hovuch patronni g'azablangan va halokatli, o'ldiradigan va chidab bo'lmas kuch bilan dushmanga urib yuborsangiz yaxshi bo'ladi.
  Shunday qilib, samuraylarning Nikolay II qirollik imperiyasiga boradigan yo'li to'sib qo'yildi.
  O'q-dorilarni stendga o'tkazish ham qiyin emas, shunda jangovar kemaning pastki qismi uning jismoniy kuchi bilan portlatiladi.
  Mart quyoshida isitiladigan po'lat paluba terminator bolaning yalang'och elastik tagliklarini yoqimli qitiqlaydi. Va shimoza bilan to'ldirilgan katta portlovchi qobiqlar elkalarini pastga tushiradi. Siz spiral zinapoyaga e'tibor bermay, pastga sakrab tushasiz va endi siz to'g'ri joydasiz. Endi qismlar sindiriladi va qozonlar portlaydi, shunday teshiklar hosil qiladiki, hatto bu ulkan narsa ham omon qolmaydi.
  Bu qiziq narsa yapon armadillosidir. Kema keng va keng bo'lib, palubalarni qoplaydigan katta qalinlikdagi zirhga ega. Va bir necha o'nlab kilometrlarni, hatto undan ham ko'proq masofani bosib o'tishga qodir bo'lgan uzun va qalin to'p barrellari ... To'g'ri, uni yaponlar emas, balki inglizlar qurishgan. Ammo qirollik floti deyarli butunlay o'z ishlab chiqarishidan iborat bo'lib, uning ijobiy va salbiy tomonlari bor. Shunday qilib, inglizlar jangovar kema - olijanob mashina yasadilar. Afsus, lekin biz uni tubiga yuborishimiz kerak...
  Portlash sodir bo'ldi va singan palubaning metalli bolaning yalang'och, mushak oyoqlariga tegib, uni yerdan balandga tashladi. Shundan so'ng, bola suvga sho'ng'idi va girdobdan uzoqlashishga harakat qilib, shiddat bilan suzdi. Bunday ulkan cho'kmoqda.
  Va Margaritaning jangovar kemasi bo'lindi: toza va sinxron ishladi. Endi omon qolgan ikkita zirhli jangovar kreyserni cho'ktirish vaqti keldi.
  Togo ham pastga tushsin . Bu qo"lida qurol-yarog" bilan Vataningiz zaminiga kelgan barchaga saboq bo"ladi.
  Delfinlar Kaligula qo'llari va oyoqlari va hushtaklari bilan okean suvini shiddat bilan silkitadi:
  - Siz yaponlar tomonidan mag'lub bo'lasiz! Bu aqldan ozgan o'yin emas !
  Xuddi oxirgi marta bo'lgani kabi , siz deyarli metall va zirhga tegmasdan kemaga uchasiz. U erda siz bunday sekin samuraylarni karamga maydalashni boshlaysiz. Ehtimol, hatto qatronga yopishgan o'rgimchak ham Quyosh o'lkasidagi bu hasharotlardan yuz baravar chaqqondir. Shunday qilib, siz shoshilasiz va qo'llarni, oyoqlarni, boshlarni kesib tashlaysiz ... Va ular shunchaki joylashadilar. Eng yaxshi holatda, ulardan biri aytishga muvaffaq bo'ladi:
  - Banzay!
  Tomboy Kaligula kulib, ularga burnini uradi:
  - Banzay, jur'at qilma!
  Va yalang oyoq barmoqlari bilan u patronlarni tashlab, samurayning peshonasini, og'zini va tomoqlarini teshdi.
  Keyin oldingi kombinatsiyani takrorlang. Biroq, o'zgarish uchun, ajoyib Kaligula tezda allaqachon o'rnatilgan o'n ikki dyuymli qurolni nishonga oldi va eng yaqin jangovar kreyserga o'q uzdi. Zarba aniq bo'lib chiqdi va yuqori portlovchi yapon zaryadi kemada katta yong'inga sabab bo'ldi.
  Yosh jangchi haqiqatan ham quyosh chiqayotgan mamlakatga sanoat mahsuloti kirsa, juda ko'p olov va tutun chiqishini payqadi. Bu, albatta, tortishishni osonlashtiradi . Samuraylar uzoq vaqt davomida Rossiya bilan urushib kelganligini hisobga olsak, ularning jangovar eskadroni haqiqatan ham sifat jihatidan ustunlikka ega.
  To'g'ri, yaponiyaliklar o'zlarining barcha yirik kemalarini yo'qotib qo'ysa, qanchaga erishishlari mumkin?
  Togoning flagmani ketishini kechiktirmay bildiradi. Lekin bu, albatta, foydali yechim emas. Ulkan jangovar kema portladi va ikki soniyadan keyin Delfinlarning Kaligulasini olib ketayotgan kema ham portladi. U nihoyat Yaponiya imperiyasi ofitserini tovon bilan tepdi. Va yana ikkala jasur jangchi ham zarba to'lqini bilan uloqtirildi ...
  Jangchi partizan qiz, birinchi darajali kapitanning boshini urib, o'pkasi bilan qichqiradi:
  - Dengiz xokkey o'yini: Rossiya va Yaponiya - to'rtdan nolga teng!
  Darhaqiqat, hozirda Yaponiyada bitta jangovar kema yo'q. To'g'ri, hali ham sakkizta jangovar toifadagi kreyserlar mavjud. Va tanlov bor: ularni cho'ktirish yoki cho'ktirmaslik?
  Kaligula o'zi tomon yugurib kelayotgan akulani qilich bilan urib, mantiqan qaror qildi:
  - Dazmol qizib turganda uring! Ya'ni, biz ularni cho'ktiramiz!
  Margarita boshqa dengiz yirtqichlarini kesib, bu qarorga rozi bo'ldi:
  - Nega arzimas narsalarga vaqt sarflash kerak? Biz uchun keyingi safar bo'lmasligi mumkin!
  Kaligula patronni oyog'i bilan akulaning ko'ziga tashlab, mantiqan e'tiroz bildirdi:
  - Menimcha, shunday bo'ladi! Xudo uchlikni sevadi!
  Lekin baribir u suzdi. Ular tunda qal'a qal'asiga qaytishlari mumkin. Bu ularni hech qaerga olib kelmaydi. Va agar Kuropatkin ularning ishtirokisiz qal'ani egallab olsa, shuncha yaxshi. Darhaqiqat, ular yolg'iz hamma narsani qila olmaydi. Yaponiya bilan bo'lgan bu g'alati urush haqida avlodlar nima deyishlari qiziq? Ular buni ulug'vor ish deb bilishadi yoki aksincha, ular buni faqat g'ayritabiiy kuchlar tomonidan yutib yuborilgan deb o'ylashadi !
  Ammo Kaligula o'zining navbatdagi qurboni - jangovar kreyserni osongina ortda qoldirdi. Tashqi tomondan, ular armadillolardan biroz farq qiladi. Xususan, zirhlar biroz kamroq va o'n ikki dyuymli qurol o'rniga o'n dyuymli qurollar mavjud, ammo ishlash ancha yaxshi. Ammo bular ham chiziqli sinfning idishlari. Va keyin o'rta va engil kreyserlar mavjud.
  yalang oyoqlari bilan tashlagan patronlar bilan ba'zilarini mixladi . Keyin u o'q-dorilarni olib, portlatib yubordi, shunda jangovar kreyser burnini suvga ko'mib qo'ydi va shu bilan darhol emas, balki asta-sekin pastga tushdi.
  Ehtimol, bola aktyor Kaligula shu tarzda ekipajning hech bo'lmaganda bir qismini o'limdan qutqarmoqchi bo'lgan. Darhaqiqat, u shunchalik ko'p portlovchi moddalarni qayerga qo'yishi mumkin edi ... Margarita ko'plab samuray dengizchilarni o'ldirib, kreyserini bortga egdi.
  Qiz o'z muvaffaqiyatini g'urur bilan nishonladi va uning sherigi ham:
  - Bal: olti - nol!
  Katta muvaffaqiyatdan g'azab va xursandchilik bilan Kaligula kuyladi:
  - Va samuraylar po'lat va olov bosimi ostida erga uchib ketishdi!
  Yangi dengiz qurbonlari ... Ha , bu kampaniyaga yo'l olgan yaponlar omadsiz yulduz ostida tug'ilganga o'xshaydi. Va hattoki sakkiz million xudo ham ularning sintoizm diniga yordam bermaydi.
  Tomosha Kaligula uchun jangovar kreyser cho'ktirilishi kerak bo'lgan karton parchasi kabi ko'rinadi. U hatto bir oz boshqacha taktikani sinab ko'rishga qaror qildi, ya'ni ushlagichga kirib, uning tubini qilich bilan kesish. Axir, u ninjalar va sehrgarlardan tortib olingan sehrli metallga ega. Bu operatsiya o'tkazilishi kerakligini anglatadi.
  Shunday qilib ... Ma"lum bo"lishicha, chiziqli temir yorilib ketyapti... Buni ta"minlash uchun uchta bo"linmani suv bosish kerak. Terminator bola kulib aytadi:
  - Mana, biz kemadamiz ...
  Jang kreyserini qilich zarbalari bilan cho'ktirish uchun siz haqiqatan ham g'ayritabiiy kuch va g'ayrioddiy tasavvurga ega bo'lishingiz kerak.
  Margarita takrorlash o'rganishning onasi ekanligini ta'kidlab, ancha sodda yondashuvni afzal ko'radi. Va agar shunday bo'lsa, dushman portlashdan suv ostida qoladi.
  Jangchi ma'buda va partizan qiz bosh barmog'ini ko'tarib aytadi:
  - Allaqachon soat sakkiz bo'ldi!
  Bola Kaligula marosimsiz, ko'plab samuraylarni kesib, oyoqlari bilan o'ldiradigan patronlarni uloqtirib, xitob qiladi:
  - Lekin bu shunchaki yoqimli!
  Yana to'rtta jabrdiyda qoldi... Bu oddiy holga aylanib qolmasligi uchun ularni qandaydir tarzda cho'ktirish kerak. O'ziga xos, o'ziga xos bir narsani o'ylab toping. Yigitlar esa indamay, shunday harakat qilishadi. Ya'ni, ular boshqaruv rullarini egallab olishadi ... Yaxshiyamki, kemalar allaqachon to'liq tezlikda, ya'ni ular bilan kurashish unchalik qiyin emas. Shunday qilib, siz boshqaruv rullarini ushlab, qo'chqorga borasiz ... Battlekruisers, kemalar yangi, ammo Yaponiya flotida to'g'ri chiziqli qo'chqordan qochib qutulish imkoniyati yo'q eskirgan kemalar ko'p.
  Agar kemalar va hatto metalldan yasalgan kemalar dengizda yuqori tezlikda to'qnashsa-chi?
  Keyin quyidagilar sodir bo'ladi: dahshatli shovqin, zirhning silliqlashi, ikkala idishning po'lat plitalari yorilib ketdi. O'nlab va yuzlab dengizchilar sarg'ish yuzlari buzilgan palubalar bo'ylab yugurishadi, qisqichbaqa ko'zlari peshonalaridan tashqariga chiqadi, og'izlaridan tishlari tiqilib qolgan qon oqimlari uchib ketadi.
  Va yapon jangchilari bortga yiqilib, ularni bir vaqtning o'zida yutib yuboradigan ko'pikli oqimlarga tushishadi. Va kemalar tezda cho'kib keta boshlaydi va ko'p odamlarning hayotini chuqurlikka sudrab boradi.
  Margarita rahm-shafqatsiz va marosimsiz dengizchilarni yo'q qilishda davom etib, tabassum bilan dedi:
  "Yaponiyaliklar ayollar va bolalarni bortga olib chiqmagani ham yaxshi."
  Kaligula o'ziga ko'tarilgan akulani yorib, bunga rozi bo'ldi:
  - Ha, samuraylar orasida Amazonlar kulti ildiz otmagan. To'g'ri, ularda ayol ninjalar borga o'xshaydi!
  Yosh jangchi ma'buda va shu bilan birga partizan qiz shunday dedi:
  - Bizning foydamizga o'n ikki nol ... Lekin hali ikkita oxirgi kunlik bor. Ular bilan nima qilish kerak?
  Kaligula bobo boshqa akulani bo'laklarga bo'lib, shunchaki taklif qildi:
  - Keling, ularni Dalniy portiga olib boraylik. Endi u Rossiya nazorati ostida va ikkita ajoyib, zamonaviy kreyserlar bizning flotimizni sezilarli darajada oshiradi!
  Margarita dengiz yirtqichlarini qilich bilan tor-mor qilib, bunga rozi bo'ldi:
  - Ha, va bu eng yaxshi yechim!
  Garchi yaponlar bukilmas jangchilar sifatida shuhrat qozongan bo'lsalar-da, ikkita super farishtaning g'azablangan zarbalarining ma'naviy ta'siri bizning kutganimizdan ham oshib ketdi. Haqiqatan ham, agar siz odamlar bilan emas, balki eng haqiqiy xudolarga o'xshash mavjudotlar va hatto demiurglar bilan kurashishingiz kerak bo'lsa, unda hatto Quyosh mamlakati jangchilarida jasorat etishmasligi mumkin.
  Shuning uchun, bir kreyserda Margarita, ikkinchisida Kaligula eng g'ayratli ofitserlarni kesib, ulardan ba'zilarini tepganidan keyin, boshqa dengizchilar va mexaniklar bu super mavjudotlarga bo'ysunishni eng yaxshi deb bilishdi . Va ikkala jangovar kreyser ham rus armiyasi bilan jang qilmasdan, yaponiyaliklar yaqinda mag'lubiyatga uchraganidan keyin voz kechgan Dalniy portiga yo'l olishdi.
  Kaligula Dolfinov, oxir-oqibat, zarba beruvchi kuchning vakolati hokimiyatdir, deb o'yladi. Masalan, Xalxin-Gol jangi paytida kuchli sovet armiyasi tomonidan qancha yapon asirga olingan? Sovet ma'lumotlariga ko'ra, 476 kishi, boshqa keyingi hisob-kitoblarga ko'ra, 200 ga yaqin va o'zaro almashish natijasida atigi 88 kishi yaponlarga qaytarilgan, ya'ni juda kam odam o'z vatanlariga qaytgan.
  Ya'ni, samuray qat'iylikni ko'rsatdi. Sovet ma'lumotlariga ko'ra, yigirma mingga yaqin odam halok bo'lgan.
  Taqqoslash uchun, Sovet armiyasi Ikkinchi Jahon urushi paytida asirlar kabi deyarli ko'p o'ldirilgan ( asirlikda vafot etganlarni hisobga olmaganda) yo'qotdi.
  Va bu NKVD taslim bo'lganlarning oilalariga shafqatsiz munosabatda bo'lganiga qaramay.
  Shunday qilib, yapon askarlarining chidamliligi bo'rttirilgan emas. Rus-yapon urushi paytida yaponlar ruslarga qaraganda yuz baravar kam askarlarini yo'qotdilar!
  Biroq, bu qisman rus armiyasining bitta yirik jangda g'alaba qozonmaganligi bilan bog'liq. Va g'alabasiz mahbuslar bo'lmaydi.
  Biroq, oldinga siljib borayotgan armiya ham ko'plab askarlarni asirga olgan.
  Jangchi bola Kaligula Margaritaga ibtidoiy tel orqali dedi:
  - Balki biz oq bayroqni ko'tararmiz, aks holda ular bizni cho'ktirishadimi?
  Margarita e'tiroz bildirdi:
  "Oq bayroq ostida suzib yurish sharmandalikdir." Yaxshisi, uch rangli ruschani boshingizga bering!
  Yosh jangchi ignani terminator bolaning yalangoyoq, chaqqon oyog'iga urdi va keyingi samurayning peshonasini teshib, dedi:
  - Va menimcha, xoch bilan Andreevskiy yanada muvaffaqiyatli bo'ladi!
  O'n to'rtdan nolga teng bo'lgan ball bilan Yaponiya bilan dengiz ustunlari tugadi va endi siz nafaqat qo'lga olingan kemalarni o'zingizga olib ketishingiz , balki qo'shiq aytishingiz mumkin. Delfinlar Kaligula o'zining g'alaba qo'shig'ini o'pkasi bilan kuyladi:
  Dengizlarning, okeanlarning katta kengliklari -
  Biz ularni uch rangli bayroq ostida haydab yubordik!
  Askarlar baland tog'larni zabt etishdi,
  Burgutlar g'alaba qozonishdi!
  
  Rus jangchilari sayyora tomonidan tanildi,
  Biz dushmanlarni qilich va nayzalar bilan urganmiz!
  Biz dunyoning yarmidan fashizm bo'yinturug'ini olib tashlashga muvaffaq bo'ldik,
  Biz Berlindagi yurishimizni g"alaba bilan yakunladik!
  
  egilgan tanklarda kelishdi ,
  Ular barcha rus konlarini yo'q qilish bilan tahdid qilmoqdalar!
  Ammo ular la'nati jinnilarni qattiq urishadi ,
  Farzandlarimiz bo'yinturug'siz baxtli yashashlari uchun!
  
  Biz dunyodagi hammadan baland bo'lgan Vatan farzandlarimiz,
  Biz yalang oyoqlarimiz bilan kalikani yoğurib tug'ilganmiz!
  jangga yubordi ,
  Va Xudo Mayni quvonch bilan gullash uchun olib keldi!
  
  baland yurakning ulushi yo'q ,
  Nima orzu va qayta tug'ilish beradi!
  O'lmaslikka ulug'vor eshikni oching,
  Ammo pistirmada o'tirgan bo'lsangiz, jim bo'ling !
  
  Bo'rilar va qo'ylar bor, lekin sizlar koinotning cho'ponlarisiz,
  Buyurtmani avlodlarga yetkazish esa sizning ulushingizdir!
  Bu ishni yaratilishning oxirigacha olib borish uchun,
  Toki sevgi qalbingizdagi mangu olov o'chmasin!
  
  Kim biladi, dushman o'qi askarni qayerda to'xtatadi,
  Ammo baribir, jangda o'lim chirigan kasalliklardan yaxshiroqdir !
  Va agar siz o'lsangiz, do'stingiz dushmanni tor-mor qiladi ,
  U bunga toqat qilmaydi, chunki yalangoyoq qizlarni asirga olib ketishadi!
  
  Oh, rus taqdiri, urush va urushdan keyingi olov,
  Ta'tilga chiqmoqchi bo'lganlar uchun, bilasizmi, jannatda ularga joy yo'q!
  Bu erda do'zax Sem Shayton bilan fitna tuzdi,
  Qo'rqitadi: - Men atomni yiqitib, do'lni buzaman!
  
  Ammo raketalardan himoya ham bo'ladi,
  Va yadroviy bomba Moskvani yo'q qila olmaydi ...
  Parazitni olish uchun tanklardan foydalanishimiz mumkin,
  Va halok bo'lganlar haqidagi zerikarli qo'shiqlar sizni xafa qiladi!
  
  Rossiya ulushini emas, bir tiyinga soting,
  Axir, har birimiz buyuk jangchimiz!
  Xudo bizni rolga allaqachon qo'yganiga ishonmang,
  Haqiqatan ham, yig'lash qanchalik salqin ekanligini o'zingiz hal qilasiz!
  
  Muvaffaqiyatsizliklar, mag'lubiyatlar bo'ldi,
  Bu dahshatli bo'rilardan orqaga chekinayotgan quyonlar kabi sodir bo'ldi!
  Ammo agar urush boshlansa, biz yana u erda bo'lamiz,
  Yirtqich hayvonlarning shafqatsiz armiyasini jahannam ritmida tor-mor eting!
  
  Ishoning, biz urush uchun o'ynamayapmiz,
  Yaxshi do'st bo'lishdan boshqa chaqiruvimiz yo'q!
  Biz birodarlarmiz, Hobil va Qobil emas,
  Biz uchun qush yog'li o'yin emas, balki qo'shiqdir!
  . EPILOG
  Dominika o'zining aql-zakovatidan so'ng, bolalar qichqirishdi va uzoq vaqt chapak chalishdi. Ha, bu juda zo'r , u muvaffaqiyatga erishdi deyishingiz mumkin - aforizmlarni sepib, o'ziga g'o'ldiradi.
  Shundan so'ng, Margarita va Dominika butun dunyoga ziyofat e'lon qilishdi, shunda qalbda quvnoqlik va quvonch paydo bo'ladi.
  Ular sehrli tayoqchalarini silkitishdi va oziq-ovqat bilan to'ldirilgan hashamatli stollar paydo bo'ldi . Bu erda hamma narsa hashamatli va juda boy edi.
  Bunday ajoyib taomlar va ko'plab tortlar, qaymoqli piroglar, donutlar, simitlar, kekler va boy bezatilgan tortlar. Buni ertakda aytish ham, qalam bilan tasvirlash ham mumkin emas.
  Va hamma narsa shu qadar tuyadi va xushbo'yki, u o'zining nafisligi va go'zalligi bilan tom ma'noda noyobdir.
  Margarita tvitterda shunday deb yozdi:
  Eng yaxshisi, bolalar uchun eng yaxshisi,
  Bizning quvnoq sayyoramizda ...
  Yashasin quyosh va shamol,
  Hamma narsaga parilarni mas'ul deb hisoblang!
  Va u raqsga tusha boshladi. Dominika va ular bilan birga yana bir qancha qizlar unga ergashdilar. Bu ajoyib o'tdi .
  Margarita mantiqan ta'kidladi:
  tartibsizlikka tushmasak hammasi yaxshi bo'ladi !
  Partizan qiz o'zining sehrli tayoqchasidan yana bir gulxanni olib, qo'yib yubordi. Va u juda bo'ronli oqimda oqayotgan olmos favvorasiga o'xshardi.
  Dominika qayd etdi:
  - Go'zallik, go'zallik.
  U kitdan chashmadek otilib chiqadi!
  Keyin o'yin-kulgi vaqti keldi. Taxminan o'n to'rt yoshli va juda muskulli bir nechta eng katta o'g'il bolalar qo'llariga yumshoq qo'lqop kiyib, bir-birlari bilan urisha boshladilar.
  Ular tabassum va kulish paytida qo'llari va yalangoyoq oyoqlari bilan urishdi.
  Dobrynya tabassum bilan ta'kidladi:
  - Axir ularda kolxoz texnikasi bor-ku!
  Shahzoda Oenomaus bosh chayqadi:
  - Ular jang san'atiga o'rgatilmagan !
  Dobrynya bolakay pichirladi va vaqtinchalik halqaga sakrab tushdi:
  - Ketishimga ruxsat bering!
  Va ikki jangari mushak o'smir bir-biri bilan to'qnashdi. Bolalar kulib Dobrynyaga hujum qilishdi. Qo'l va oyoqlarni demontaj qilish va silkitish bor edi.
  Dobrynya mohirlik bilan tarqalib, ularni chetga surib qo'ydi. Keyin yalang oyoq barmoqlari bilan bolalardan birining burnidan ushlab oldi . U yovvoyi og'riqdan qichqirdi. Va qahramon bola yana, hech qanday marosimsiz, uni tashladi va uni ag'darishga majbur qildi.
  Atrofdagi bolalar kulib, chapak chalishdi. Va Dobrynya bir vaqtning o'zida to'rtta o'g'ilni birlashtirdi va mohirlik bilan ularni dasturxonga o'rab oldi.
  Shundan so'ng, kulgi butunlay kar bo'lib qoldi. Xuddi bolalarning olqishlari kabi. Darhaqiqat, bu juda zo'r ko'rinardi .
  Dobrynya aql bilan aytdi:
  - Kim jur'at qildi, uni yedi!
  Dominika ham ringga chiqdi. U jang san'ati bilan ham shug'ullangan. Axir, filmlarda rol o'ynash hazil emas. U o'zini Supergirl sifatida ko'rsatdi va super yovuz bilan jang qildi . Keyin ikkala qiz ham bir-birlarini o'nlab tortishishdi. Va bu ajoyib . Hatto ularning jarohatlari ham haqiqiy edi.
  Endi Dominika bilan o'n to'rt yoshlardagi baquvvat, muskulli o'smir suzish to'shagida to'qnash keldi. Va u qizga hujum qilmoqchi bo'ldi. Dominika yalang tovonidan quyosh pleksusiga aniq zarba bilan javob berdi va bola yiqilib, burishishni boshladi.
  Dominika tvitterida:
  o'g'il emassan , o'g'il emassan,
  Haqiqiy emas...
  o'g'il emassiz , o'g'il emassiz -
  Chirigan quti!
  butun kuchi bilan Dominikaning muskulli orqasiga urdi . Qiz baqirib uni orqaga tepdi. U qochib ketdi va Dominikaga yugurdi va u bilan jang qilmoqchi bo'ldi. O'smir qurilish maydonchasidagi mashaqqatli mehnat tufayli kuchli va qotib qolgan edi. Dominika esa yiqilib tushmaslik uchun bor kuchini ishga solishi kerak edi. Lekin u sirg"alib chiqib ketdi va keyin kuchli bolani uning ustiga tashladi. U yiqilib tushdi va ostir baliqlari solingan idishga urildi. Va bola juda iflos bo'lib qoldi.
  Qolgan bolalar esa vahshiyona kulib, yuzlarini yasashdi. Bu haqiqatan ham ajoyib ko'rindi .
  Bola sakrab turdi, lekin qattiq zarba oldi
  iyagida aktrisa qizlar, u yaqinlashib kelayotgan harakatida uning shin bilan urdi , va mushak bola yiqildi.
  Dominik agressiv tarzda kuyladi:
  U shaxtada qurbonni hiyla kutmoqda,
  Osmonga radar ko'rsatmoqda...
  Bitta xato - tasodifiy parvoz,
  Va zarba muqarrar!
  Bu, albatta, karatechi qiz. Shunda u ortiga o"girilib, yalang tovon bilan yana bir bolaning burniga tepdi . U yiqilib , hidlovchidan qon buloqini chiqarib yubordi . Ammo u darhol o'rnidan turdi. Va yana jangga. Va Dominika uni yiqilib tushishga majbur qiladi. Bu haqiqatan ham ayol.
  Dobrynya ma'qullab bosh irg'adi:
  - Shunday davom eting! Xo'sh, siz ajoyib qizsiz !
  Mana, Dominikaning zarbasidan uchib ketgan yana bir kuchli bola.
  Aynan shu erda o'zaro kurash boshlandi. Qiz uning ustiga yana bir o'smirni tashladi va chiyilladi:
  Yuqori jamiyatdagi qizlar,
  Men haqiqatan ham yigitni mag'lub qilmoqchiman!
  Shundan so'ng, qiz yana o'g'il bolalarni bir-biriga itarib, ularga ko'karishlar va zarbalar berdi. Va bu juda kulgili va kulgili ko'rinardi.
  bolalarni yiqitib ta'kidladi :
  - Sen bizning qizimizsan ! Juda issiq va jangovar!
  Dominika bosh chayqadi va chiyilladi:
  Jangchi qizning qoni issiq,
  Ko'r qo'shin bizga hujum qilmoqda!
  U afsunlarni shivirlardi va yuqoridan o'g'il bolalar ustiga qaymoq, quyultirilgan sut va asal yomg'irlari yog'di.
  Va yana bolalarning quvnoq kulgisi. Hamma narsa aylanmoqda va juda ajoyib va tajovuzkor tarzda sodir bo'lmoqda. Va bu tajovuzda kulgili daqiqalar mavjud.
  O'g'il shahzoda Oenomaus, albatta, o'yinda. Busiz qanday qilib odam boshqara oladi? Va yosh jangchi juda epchillik bilan o'ziga yoshi kattaroq va kattaroq bo'lgan bolani tashlaydi. Va yana hayajonli undovlar. Ha, bu haqiqatan ham kerak bo'lgan kurash.
  Enomai qo'lini silkitdi va bola qaymoq bilan qoplangan keklarning ustiga tushdi. Va ular juda kulgili va zavq bilan yorilib, tarqalib ketishdi. Va sehrli oshxonaning xushbo'y hidlari shunday edi.
  Dobrynya xo'rsinib ta'kidladi:
  - Bunday ovqatni isrof qilish uyat!
  Dominik kulib javob berdi:
  - Yaxshi! Men ko'proq sehr qilaman!
  Feniks bolasi kuyladi:
  O'rmonda bir joyda sehrgarlar bor,
  Shaytonga kaftan tikadilar...
  Atrofga toshlar tashlandi,
  Bizning ajoyib mamlakatimiz!
  Shundan so'ng u Dobrynya bilan do'stlashdi. Ikki qahramon yigit avvaliga bir-birlarining yuzlariga urishmoqchi bo"lib, mushtlarini silkita boshladilar . Ular bir-ikki marta tasodifiy yuklashdi va ko'karishlar paydo bo'ldi. Keyin o'g'il-jangchilar uni olib, peshonalarini urishdi. Shunday qilib, ko'zlarimdan uchqunlar ucha boshladi.
  Ular bir-birlarini turtib, boshlarini bukishdi va keyin urisha boshlashdi. Va jang juda o'jar edi. Ritsar yigitlar bir-birlarini ezib, bir-birlarini siqib olishardi.
  Keyin ular yana boshlarini burisha boshladilar, bu sovuqqon va qo'rqinchliroqdan ko'ra ahmoqroq ko'rinardi. Va bu shunday harakat qildiki, tomoshabin bolalarning kulgiga sabab bo'ldi.
  Dominika patni qo'liga olib, yigitlarning yalang poshnalarini qitiqlay boshladi. Dobrynya va Feniks kula boshladilar, bu juda qitiq va salqin ediki , kulishni to'xtata olmaysiz.
  Margarita prima donna tabassum bilan ta'kidladi:
  - Ha, siz zo'r qizsiz. Shunchaki usta tomoshabin. Yana nima qila olasiz?
  Dominika baqirdi:
  - Ha, umuman olganda, men hamma narsani qila olaman. Va buni bir necha marta ko'rasiz!
  Dobrynya va Feniks ajralishdi. Ular terlab, haykalchalari zaytun moyi sepilgandek yaltirab turardi.
  Margarita xo'rsinib dedi:
  - Bizda g'alaba bor, lekin biz kuchli jins vakillarini saqlab qolish maqsadiga yaqinroq emasmiz. Sariq kalamush bizning dushmanimiz Bastindaga tegishli, u qaerga g'oyib bo'lganini hech kim bilmaydi. Va biz loviyalarni to'kib tashladik. Xo'sh, bejiz emas, lekin biz umid qilgan natijasiz!
  Bunga javoban Dominika kuyladi:
  Hayot oson emas
  Va yo'llar to'g'ri kelmaydi ...
  Hammasi juda kech keladi
  Hammasi juda tez ketdi!
  Asta-sekin ozodlikka chiqqan bolalarning kayfiyati tinchlandi. Janglar, hatto hazil-mutoyiba ham o'tib ketdi, musiqa sadosi pasaydi.
  Va keyin birdan shovqin eshitildi. Signal signali yangradi.
  O"g"il-qizlar darhol o"rinlaridan sakrab turdilar va qilich va nayzalarni o"rab oldilar. Ular jangga tayyor edilar.
  Osmonda ajdarlar paydo bo'ldi. Ular uch boshli, etti boshli va o'n ikki boshli edi . Va ular juda ko'p va katta o'lchamli sudraluvchilar bor edi. Tabiiyki, bosh qancha ko'p bo'lsa, o'lcham kattaroq bo'ladi. Va ularning orasida ajdarlar fonida kichkina bo'lib ko'rinadigan tanish jodugar Bastinda ham bor edi.
  Dominik hushtak chalib, ta'kidladi:
  - Voy-buy! Hali tugamaganga o'xshaydi!
  Margarita javoban kuyladi:
  Men ko'kragim bilan yiqilib, qo'rg'oshinni ushlab,
  Yer tuynuklarga to'la, xuddi bot kabi...
  Lekin bilaman, bu hali oxiri emas -
  Oxiri faqat boshlanishi!
  Ellik mingga yaqin jangchi bolalari bor edi - bu butun qo'shin, ikki yuzdan ortiq ajdaho yo'q edi. Shuning uchun yosh jangchilar qochib ketmadi. Ular jang qilishga va o'z jonlarini berishga tayyor edilar va hatto g'alaba qozonishdi!
  Ikkala tomon ham jangovar va qat'iyatli.
  Eng katta o'n ikki boshli ajdaho momaqaldiroq qildi:
  - Qo `rqmang! Biz bolalar bilan urushmaymiz! Biz tinchlik va adolat tarafdorimiz!
  Dominika qichqirdi:
  - Xo'sh, nega bu erga keldingiz?
  Bu yerda Bastinda agressiv jilmayib baqirdi:
  - Bilaman, sizning asosiy maqsadingiz qul bolalarni ozod qilish emas, balki Sariq kalamush artefaktini olish edi!
  Margarita e'tiroz bildirdi:
  - Bu aralashmaydi! Qanday bo'lmasin, biz farzandlarimizni tashlab ketishni xohlamadik va biz hech qachon xohlamaymiz!
  Ajdahoning barcha o'n ikki boshi birdaniga:
  "Biz sizning olijanobligingizni qadrlaymiz!" Lekin Bastinda sizni o'yin o'ynashga taklif qiladi. Agar g'alaba qozonsangiz, u sizga sariq kalamushni beradi, agar u bersangiz, to'rttangiz abadiy uning quliga aylanadi.
  Sehrgar Bastinda bosh irg'adi:
  - Ha! Bo'ldi shu! Bolalar, ular bilan juda ko'p shovqin bor. Sizning to'rttangiz qullikda ancha foydali bo'ladi!
  Dominika tabassum bilan ta'kidladi:
  - O'yin o'ynashimiz mumkin. Yo'qotilgan taqdirda jodugar Bastinda bizga nafaqat Sariq kalamush artefaktini beribgina qolmay, balki bizning qulimizga ham aylansin.
  Margarita yalangoyoq oyog'ini urib, tasdiqladi:
  - Bo'ldi shu! Aynan shu narsa bizga kerak! Bastinda ham o'z erkinligini xavf ostiga qo'ysa, adolatdan bo'lardi!
  O'n ikki boshli dedi:
  - Ha shunday bo'ladi! Artefakt va jodugarning erkinligi, to'rtta muhim shaxsning erkinligiga qarshi - adolatli!
  Sehrgar Bastinda qora sochlari bilan boshini qimirlatib qo'ydi:
  - Mayli, shunday bo'lsin! Men har doim bu o'yinda g'alaba qozonaman. Va hatto sehr haqidagi bilim ularga yordam bermaydi!
  O'n ikki boshli ajdaho baqirdi:
  - Mag'lubiyatga uchragan taqdirda ham va'dalaringizni bajaraman deb va'da berasizmi?
  Beshtasi ham bir ovozdan xitob qildilar:
  - Beramiz!
  Sehrgar Bastinda xaltasidan kvadratchalar solingan taxtachani olib, shunday dedi:
  - Unda boshlaylik!
  Va u taxtani ochdi; unda darhol raqamlar paydo bo'ldi. Bu biroz an'anaviy shaxmatni eslatdi, faqat kvadratlar ikkita emas, balki uchta rangdan iborat edi: oq, qora va kulrang. Va bizda ko'proq raqamlar bor edi. Hazilchi, kamonchilar va ofitser, general, marshal, ballista, arava va boshqa narsalar bor.
  Dominika ming"irladi:
  - Ha, men ularning qanday yurishlarini ham bilmayman! Bu adolatsizlik!
  Sehrgar Bastinda tabassum bilan javob berdi:
  - Siz allaqachon so'z berdingiz va chekinadigan joy yo'q. O'ynashdan bosh tortish mag'lubiyatga teng!
  Margarita bosh irg'adi:
  - Men bu o'yinni bilaman! Va unda raqamlar qanday yurishadi! Shunday qilib, o'ynaymiz!
  Sehrgar Bastinda bosh irg'adi:
  - Xo'sh, unda! Bu erda asosiy figura qirol va biz mat bo'lgunga qadar o'ynaymiz!
  Jangchi bolalar qo"llarini qarsak chalishdi. Margarita sehrli tayoqchasini silkitdi, ularning oldida uch xil hujayradan iborat ulkan taxta tasviri paydo bo'ldi. Va endi minglab sobiq qullar uni bir vaqtning o'zida ko'rishlari mumkin edi.
  Margarita ta'kidladi:
  - Urushdan oldin men Botvinnikning o'ziga qarshi shaxmat o'yinida g'alaba qozonganman, garchi shaxsan emas, balki bir vaqtning o'zida o'yinda. Ammo sakkiz yoshda SSSR chempionini mag'lub etish ajoyib!
  Sehrgar Bastinda ming'irladi:
  - Bu butunlay boshqacha o'yin! Shaxmat unga yaqin ham emas edi!
  Partizan qiz bosh irg'adi:
  - Bilaman! Bu murakkabroq va ko'proq qismlar bor, lekin men uni o'ynay olaman! Shuning uchun bu sizga oson bo'ladi deb o'ylamang!
  Qora sochli jodugar bosh irg'adi:
  - Mening parchalarim qizil - ular birinchi bo'lib boshlanadi!
  Va u slingerni oldinga siljitdi . Margarita kamonchini qimirlatib javob berdi. Bunday bemalol o'yin boshlandi. Har ikki tomonda yuztadan, shohlardan tashqari uchtasi ham bor edi. Ulardan biri bor va o'yin turmush o'rtog'i bilan tugaydi. Xo'sh, bu chiroyli va mantiqiy.
  Bastinda o'ynab, jilmayib qo'ydi. Keyin birinchi almashinuvlar boshlandi. Keyin tezkor hazilchilarning manevrlari. Dominikaning ta'kidlashicha, hazil an'anaviy shaxmatda malika kabi harakat qiladi, lekin ritsar kabi zarba beradi.
  Ha, qiziq. Ofitser episkopga o'xshaydi, lekin podshohga o'xshaydi. General esa qalqondek harakat qiladi, lekin ritsar kabi uradi. Marshal qirolicha kabi harakat qiladi, lekin faqat qal'a kabi uradi. Albatta, eng qudratli shaxslar - bu katta vazirlar, ular malika va ritsar kabi harakat qilishadi, shuningdek, urishadi. Albatta, malikalar bor va ular oddiy shaxmatdagi kabi. Kamonchilar piyonlar kabi harakat qilishadi, lekin ular diagonal bo'yicha uchta kvadrat oldinga otishadi va faqat ikkitasini otishadi . Ko'rinishidan, oddiy piyoda askarlar eng zaif, ammo ular oxirgi qatorga etib, qiroldan boshqa har qanday qismga aylanishi mumkin.
  Arava ot kabi yuradi, lekin fil kabi uriladi. Ha, bu qanday bo'lishi qiziq. Balista ham bor - u arqondek harakat qiladi, lekin malika kabi uriladi. Rooks, ritsarlar va episkoplar, oddiy shaxmatda bo'lgani kabi. Ammo bitta shox ham bor. U shoh kabi yuradi, lekin malika kabi uradi. Va qirollik unicorn. U fil kabi yuradi, lekin bosh vazir, ya'ni malika va ritsar kabi uradi. Ha, bu hazil o'yini emas. Va har birida uchta raqam bor. Va esnamasdan biror narsani sinab ko'ring. Va endi, Bastinda allaqachon ko'proq hududni egallab olgan va moddiy ustunlikka erishganga o'xshaydi .
  Aniq, u Margaritadan ancha tajribali.
  Dominika ishonch bilan, toʻgʻrirogʻi istehzo bilan tvit yozdi:
  - Ot bilan yuring! Ot!
  Margarita uni siltab qo'ydi:
  - aralashmang! Nima qilish kerak, men qilaman!
  Partizan qiz esa qat'iyat bilan figurasini qimirlatdi. Bastinda hujumni davom ettirdi. Jang juda o'jar va shafqatsiz edi.
  Margarita biroz ishonch va xotirjamlikni tiklash va o'yinda ilhom olish uchun qo'shiq aytishni boshladi;
  U yuqoriga qarab ko'piklanadi, tik qiyaliklarni ko'taradi,
  To'lqin, muz kishanlari okeanni vayron qildi!
  Nur kesildi, bulutlar qo'rg'oshinga to'ldi,
  Va yangi shamol tumanni ezib tashladi!
  
  Men siz bilan qirg'oq qoyasidaman,
  Dengizning shishishi qulog'ingizni qitiqlaydi!
  Jangchi uning bo'ynini yumshoq qo'li bilan quchoqladi,
  Muqaddas Rabbiy mening qalbimda tirildi!
  
  Qorli tog"larning cho"qqilari zarhallangan,
  Va ko'kragida marvarid kapalaklar!
  Olisda kemalar suzib yurardi,
  Siz tushingizdan voz kecholmaysiz va uxlab qolasiz!
  
  Men senga ishora qildim, azizim,
  Yorqin ko'zlaringiz yoshdan!
  Axir sensiz menga dunyo ham yetmaydi,
  Yurakda bo'ronlar va momaqaldiroqlar gurillaydi!
  
  Siz bilan birga biz ko'p shon-sharaflarni tatib ko'ramiz,
  Va zahar shuhratparastlikka kiradi!
  O'sha kuch nomi bilan qilichingni tort,
  xizmat qilishdan xursand !
  Margarita zo'r kuyladi va ko'ngli ko'tarilib, hal qiluvchi hujumga o'tdi. Partizan qiz qurbon qilishdan tortinmadi va bir nuqtada kuchlarning moddiy muvozanati uning uchun halokatli bo'lib tuyuldi. Ammo bu erda yana bir nechta kuchli taktik zarbalar va ...
  Margarita begunoh tabassum bilan dedi:
  - Shaxmat, Bastinda xonim!
  U vahshiyona ko'zlarini pirpiratdi va atrofga qaradi va eng katta, o'n ikki boshli ajdahoga qaradi. Bu katta toifadagi samolyotning o'lchami edi , har bir qanotining kengligi ikki yuz metrni tashkil etdi - bu yirtqich hayvon. Ehtimol, hatto tanlangan qiz-aktrisa Dominikaning ajoyib sehri ham bunday gigantni engib o'ta olmadi.
  Ulkan ajdaho rahbari bir vaqtning o'zida o'n ikkita boshi bilan baqirdi:
  - Siz Bastindga yutqazdingiz. Shunday qilib, yutuqlaringizni Sariq kalamushga - qimmatbaho artefaktga bering va yangi xo'jayinlaringizga qullikka boring!
  Bastinda xo"rsindi va ryukzakdan artefakt chiqardi. Kutilmaganda, u faqat hindiston yong'og'i hajmida edi, lekin u yorqin, sariq nur bilan porladi.
  Jodugar uni uzatdi va ta'kidladi:
  - U sizniki. Meniki bo'lgan hamma narsa kabi, endi u sizniki!
  Margarita artefaktni qo'liga oldi, so'ng ryukzagiga yashirdi. Va u ta'kidladi:
  - Bu yaxshi! Xo'sh, siz va men nima qilishimiz kerak, Bastinda?
  Tashqi tomondan, hali juda yosh va jozibali qora tanli ayol javob berdi:
  - Men ko'p narsalarni qila olaman. Men allaqachon ming yoshdan oshganman. Va agar men sizga noma'lum sehrli usullarni o'rgatsam nima bo'ladi? Xo'sh, shuningdek, qirollikning boshqaruvchisi bo'ling. Bu borada men nafaqat bolalarni boshqarishda katta tajribaga egaman.
  Margarita yelka qisib, ta'kidladi:
  "O'ylaymanki, men sizni qo'yib yuboraman, avvalambor faqat yaxshi ishlarni qilishga qasamyod qilganman."
  Dominika ming"irladi:
  - Agar u yolg'on gapirsa-chi? Bizda odamlar bor, bilasiz. Hatto Qur'onda ham ba'zi hollarda qasamni buzish mumkinligi aytilgan.
  Va aktrisa qiz kuyladi:
  Ishoning, xizmatkorlaring quriydi,
  Siz xiyonat qilasiz, xiyonat qilasiz...
  Va sevgi haqida qasam ichganlar,
  Qarang, ular sizni o'ldirishadi!
  Margarita e'tiroz bildirdi:
  "Sehrgarlarimiz o'z so'zlariga ham, qasamlariga ham rioya qilish odat tusiga kiradi". Qasamyod qiluvchi bo'lish hammadan abadiy la'nat va nafratga duchor bo'lishni anglatadi. Shunday qilib, Bastinda qasamini bajaradi yoki uni qabul qilishdan bosh tortadi. Shunday qilib, u qullik va yomon ishlardan abadiy voz kechish o'rtasida tanlovga ega!
  Jodugar bilan qora sochlar yelka qisib:
  - Bu erda o'ylash kerak bo'lgan narsa bor. Hech qachon yomonlik qilmang, bu ham juda qiyin va har doim ham yoqimli emas!
  Dominika g'azablandi:
  - Nega biz uchun qaror qilyapsan, Margot? O'ylaymanki, u bizning qulimiz bo'lgani yaxshi. Sehrli va qarilmagan xizmatkor uy sharoitida juda foydali bo'ladi. U sizning qulingiz emas, balki bizning umumiy qulimiz bo'lishi kerak!
  Qahramon bola Dobrynya tasdiqladi:
  - Ha to'g'ri! To"rttamiz ham erkinligimizni xavf ostiga qo"ydik. Va siz unga yolg'iz buyruq bermoqchisiz.
  Bola shahzoda Oenomaus shunday dedi:
  "Menimcha, faqat yaxshi ishlarni qilishga qasamyod qilib, uni qo'yib yuborish yaxshiroqdir." Nega yana o'n bitta artefakt yig'ib, o'zingiz bilan bir qulni sudrab yurasiz? U shunchaki yuk!
  Dobrynya va Dominika bir ovozdan:
  - Yo'q, u bizning qulimiz! Va biz uni qo'yib yubormaymiz!
  Ajdaho rahbari shunday dedi:
  - Sizda bo'linish bor: ikkita ikkiga qarshi! Men tanga tashlashni taklif qilaman. Agar bu bosh bo'lsa, biz Margarita xohlaganini qilamiz, agar dumlar bo'lsa , Dominika xohlaganini qilamiz!
  Jangchi bolalar bir ovozdan baqirdilar:
  - To'g'ri! To'g'ri! To'g'ri! Qur'a hal qiladi!
  Dominika jahl bilan ming"irladi:
  -Tangani kim tashlaydi?
  Ajdaho momaqaldiroq qilib:
  - Men!
  Va keyin dumi havoda uchib o'tadigan kumush rangli doira tashladi va tosh yo'lakka tushdi. Tanga urildi va ... Uning chetiga tushdi ...
  Bahaybat ajdaho kulib javob berdi:
  - Agar shunday bo'lsa, men Bastindani o'zimga xizmatkor qilib olaman. Va siz uning artefaktini, sariq kalamushni kubok sifatida qoldirasiz. Aytgancha, siz xohlaganingizdek!
  Dominika ming"irladi:
  - Va mototsikl. Menga shunday flayer kerak.
  Bahaybat ajdaho pichirladi:
  - Qo'shiq kuylamoq! Va biz ajdaholar buni qadrlaymiz. Agar sizga yoqsa, sehrli uchuvchi mototsikl sizniki bo'ladi. Agar yo'q bo'lsa, unda ... Siz ham bizning qulimizga aylanasiz!
  Dominika g'azablandi:
  - Demak, siz mening birorta qo'shiqimni yoqtirmaysiz deb ayta olasiz!
  Bosh ajdaho e'lon qildi:
  - Nafaqat biz hukm qilamiz, balki jamoatchilik, jumladan, bolalar va sobiq qullar!
  Dominika xo'rsinib bosh irg'adi.
  - Unda men roziman!
  Va qiz his-tuyg'u va ifoda bilan qo'shiq aytishni boshladi;
   Hamma shohlarga hasad qilish uchun kiyingan ,
  Qip-qizil, oltin, yoqutdagi barglar!
  Kechqurun kapalaklar uchganday,
  Shamollarning ovozi esa karublarning organlaridir!
  
  Kuzda eng hashamatli tinchlik keng,
  Daraxtlar, muqaddas cherkovlarning gumbazlari!
  Chizilgan o'yma bilan har qanday novdalar,
  Shudring marvaridlari va bebaho toshlar!
  
  Ko'lmak yupqa kumush bilan qoplangan,
  Ot tuyog"i ostidan uchqunlar chaqnaydi!
  Siz bir-biringizga mehr bilan munosabatda bo'lasiz,
  Tiniq osmon ostida baxtli yashang!
  
  Yorqin quyoshda, mening kiyimim bo'sh,
  Qayinlar va teraklar sevgi valsi bilan raqsga tushishadi!
  Biz tubsizlikka botgan kunlardan g'amginmiz,
  Men bilan uchrashuvlar xotirasini saqlang!
  
  Qish keladi, unda yoshlik abadiy,
  Kulrang sochlar emas, sochlardagi olmoslar!
  Bayram uchun barcha do'stlarimizni yig'amiz,
  Va keling, tushni yorqin misralarda ifodalaylik!
  Bo'ronli olqishlar va "Bravo! Encore!", o"n minglab tomoqlar butun maydonni suv bosdi. Primadonna sifatida o'z iste'dodini kashf etgan Dominika uchun bu ajoyib soat, g'alaba soati bo'lardi!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"