Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Loppu KÄyttÖÖn

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Kaunis opiskelija ja intohimoinen elokuvanäyttelijä Dominika haaveilee päästäkseen valkokankaaksi. Ja kun nymfi tuli hänen luokseen, hän seurasi häntä mielellään ja päätyi lohikäärmeen valtakuntaan. Dominica on kätkenyt erinomaisia kykyjä, ja valtakuntaan ja naapurivaltioihin on saapunut outo rutto, jonka seurauksena lähes kaikki urokset ovat kivettyneet. Yksi viimeisistä vahvemman sukupuolen edustajista, tonttuprinssi Oenomaus, onnistui viivyttämään kuolemaansa Dominican lahjan ansiosta. Ja nyt heidän on työskenneltävä yhdessä paljastaakseen käsittämättömän ruton mysteerin ja paljastaakseen pimeät voimat.

  LOPPU KÄYTTÖÖN
  
  HUOMAUTUS
  Kaunis opiskelija ja intohimoinen elokuvanäyttelijä Dominika haaveilee päästäkseen valkokankaaksi. Ja kun nymfi tuli hänen luokseen, hän seurasi häntä mielellään ja päätyi lohikäärmeen valtakuntaan. Dominica on kätkenyt erinomaisia kykyjä, ja valtakuntaan ja naapurivaltioihin on saapunut outo rutto, jonka seurauksena lähes kaikki urokset ovat kivettyneet. Yksi viimeisistä vahvemman sukupuolen edustajista, tonttuprinssi Oenomaus, onnistui viivyttämään kuolemaansa Dominican lahjan ansiosta. Ja nyt heidän on työskenneltävä yhdessä paljastaakseen käsittämättömän ruton mysteerin ja paljastaakseen pimeät voimat.
  PROLOGI
  Harvinaisesta, ainutlaatuisesta kauneudestaan erottuva Dominika Delfinova sai yhden päärooleista menestyssarjassa "Tähti keisarinna". Ja tämä on elokuva, jolla on valtava budjetti ja lupaa suuria voittoja. Ennen tätä Dominica oli jo näytellyt useissa elokuvissa, mutta sai vain penniä. Hänen kauneutensa oli upea, ja hänen hiuksensa olivat erittäin kirkkaan keväisen voikukan värisiä, ja harvat uskoivat, että hän pärjäisi ilman väriaineita ja lakkaa. Mutta näin se oli. Dominika oli luonnollinen, hunajablondi, jolla oli ihanteelliset mittasuhteet ja myös muotoiltuja lihaksia ja erinomainen venytys.
  Vaikka tyttö ei harrastanut kamppailulajeja, hän tanssi baletissa. Ja hänellä oli nopeus, armo ja erinomainen liikkeiden koordinaatio.
  Hän pystyi näyttämään itsensä hyvin esimerkiksi toimintaelokuvissa. Kuten tyttö, jonka enkelimäinen ulkonäkö kätkee soturi-paholaisen.
  Nyt hän riisui kenkänsä ja juoksi iloisena puiston halki, tuntien miellyttävän kutituksen polun ruohosta ja kivistä paljain pohjin. Hänen jalkansa olivat niin täydelliset ja viettelevät, että niitä kuvattiin usein paljain jaloin ja lähikuvassa, mikä ilahdutti erityisesti miehiä. Dominica oli ylpeä kauniista jaloistaan ja käytti lyhyttä hametta pakkaseen asti.
  Sillä hetkellä hänen eteensä ilmestyi yhtäkkiä tyttö. Hyvin nuori, voisi sanoa, melkein tyttö. Dominica oli pitkä, lihaksikas, siro, eivätkä hänen kasvonsa moitteettomasta sileydestä ja samettisesta ihosta huolimatta näyttäneet nuoren, naiivin tytön kasvoilta. Ja tämä on kuin koulutyttö, vaikka hän onkin pukeutunut melko rikkaasti, ja hänellä on nämä pienet lasinpalaset roikkumassa ja kimaltelevat kirkkaasti auringossa.
  Dominica jopa ajatteli, että ehkä nämä olivat oikeita koruja.
  Tyttö löi pientä, paljas jalkaansa. Ja kivikkoiselle polulle ilmestyi sideruohon versoja helakanpunaisilla ja purppuraisilla silmuilla.
  Dominica vihelsi:
  - Mikä temppu! Oletko myös elokuvanäyttelijä tai sirkustaiteilija?
  Tyttö vastasi kuiskaten:
  - Olen nymfi! Ei ole aikaa enää selittää, seuraa minua!
  Tyttö levitti käsiään epäuskoisena:
  - No, se on... Hyvä vitsi! Mikä sinun nimesi on?
  Nymfi huusi:
  - Marquise de Cassandra. Ja tarpeeksi puhetta, jokainen hetki maailmassasi olemisen vaatiessa valtavaa, maagista energiaa!
  Ja hän tarttui lujasti, ei mitenkään lapsellisella voimalla, Dominican kädestä puristaen voimakkaasti hänen kämmentään.
  Vahva ja taitava elokuvanäyttelijä tajusi heti, että tällaista otetta oli turha vastustaa.
  Tyttö käänsi sormuksen kiveä vapaan kätensä etusormessa käyttämällä pienen, siron jalkansa paljaita varpaita. Ja samalla hetkellä Dominikasta tuntui kuin hän putoaisi kaivoon. Ja se oli erittäin miellyttävä, ainutlaatuinen tunne.
  Sitten kaikki täyttyi häikäisevän kirkkaalla valolla, joka tuntui lävistävän vahvan, urheilullisen, ainutlaatuisen kauniin tytön jokaisen kehon solun.
  . LUKU nro 1.
  Dominikan paljaat jalat tunsivat kuuman pinnan alla, ja se oli hänen ensivaikutelmansa. Silmieni edessä oli välkkymistä, ikään kuin olisin sokaissut voimakkaiden salamavalojen, kuin kameran välähdys. Ja tyttö ei heti voinut nähdä, mihin hän oli päätynyt.
  Kuului nymfin lempeä ääni:
  - Älä pelkää! Nyt se menee ohi ja voit nähdä kaiken.
  Dominica nyökkäsi ja räpytteli silmiään. Hänen paljaat jalkansa alkoivat tuntua kuumemmalta. Paljaiden, tyttömäisten pohjien alla paloi jotain, kuten Saharan hiekkaa keskipäivällä. Dominika rakasti juosta paljain jaloin. Varsinkin kun olen tottunut siihen näyttötestien aikana.
  Kun hän oli tyttö, hänelle tarjottiin partisaanitiedusteluupseerin roolia.
  Tietenkin sodan aikana tytöt kävelivät kesällä paljain jaloin, koska kengistä pitäisi pitää huolta, ja kummallista kyllä, kun kävelee pitkään, se on vielä helpompaa.
  Ja lopulta he johtivat hänet hirttämään hänet paljain jaloin lumessa. Tämä on Zoya Kosmodemyanskayan tyyliä, vain Dominika on blondi ja paljon kauniimpi, ja hänellä on luonnollista charmia. Ja kun hän hymyilee ja paljastaa valkoiset, ikään kuin luonnonhelmistä tehdyt hampaansa, hän poistaa katon kokonaan saranoistaan.
  Ja täällä pohjat palavat, ja on jotenkin kuuma. Moskovassa oli lämmin toukokuussa, mutta sitä ei voi kutsua kuumaksi.
  Ja täällä on kuin jossain Arabiassa keskipäivällä. Siellä on vielä lämpimämpää. Hän kuvasi kerran elokuvan Emiraateissa, ja hänen täytyi kävellä paljain jaloin hiekalla. Luonnollisesti aamulla, kun hiekka oli hieman jäähtynyt yön aikana, mutta oli vielä kuuma, he jopa voitelivat jalat vaseliinilla helpottamaan.
  Mutta paikalliset lapset juoksevat paljain jaloin, ainakin köyhien joukossa, ja nauravat näyttäen pieniä hampaitaan kokematta epämukavuutta.
  Todellakin, välkyntä hänen silmissään lakkasi, ja Dominica näki olevansa kaupungin aukiolla. Mukulakivet kauniin jalkojen alla olivat oransseja ja violetteja. Ja ympärillä olevat talot ovat korkeita, erittäin kauniita, ikään kuin Pietarin keskustassa, jossa muinaisuus on säilynyt. Vain täällä rakennukset ovat korkeampia ja vieläkin eloisampia, värikkäämpiä, rikkaampia, ylellisiä ja hienostuneita.
  Ja lehtikultaa on paljon, mikä epäilemättä miellyttää silmää. Ja kaduilla on paljon kauniita tyttöjä. He, välkkyen paljain jaloin, siroina, ruskettuina, lihaksikkaina jaloina, alkoivat ympäröidä Dominicaa ja hänen lumoavaa markiisinymfiään.
  Tytöt olivat kaikki poikkeuksetta kauniita, nuoria, paljain jaloin, mutta heillä oli koruja. Toisilla on enemmän jalokivikoruja, toisilla vähemmän. Useilla tytöillä oli yllään vain valkoiset, lyhyet tunikat.
  Tältä orjat yleensä näyttivät tehdessään elokuvia muinaisista ajoista, Dominika huomautti.
  Kaikki tytöt eivät kuitenkaan olleet ihmisiä . Toisilla on korvat kuin ilveksellä, toisilla on kotkan nenä. Useat tytöt olivat pienempiä, kuten Marquise de Cassandra, vain tyttöjä, mutta he lähtivät ja liikkuivat koskettamatta jalkakäytävää pienillä jaloillaan.
  Kokonainen tyttöjen valtakunta, jotka eivät pelkää kuumaa jalkakäytävää ja heiluttelevat paljaita, vaaleanpunaisia korkokenkiään.
  Ja he piirittivät Dominican ja markiisitarin sormuksella ja hymyilivät, puhelien hiljaa.
  Tytöistä haihtui erittäin miellyttävä nuorten, lihaksikas vartalojen tuoksu
  kauniin sukupuolen edustajia sekoitettuna kalliiden hajuvesien kanssa.
  Joillakin oli myös aseita käsissään. Erityisesti jouset, tyylikkäästi muotoillut varsijouset, miekat, sapelit, tikarit ja nuolenviiset.
  Se muistutti kovasti fantasiaelokuvan kuvaamisen lisävarusteita; on jopa yllättävää, että he onnistuivat kokoamaan yhteen paikkaan niin monia virheellisiä, kurvikkaita, urheilullisia kaunokaisia.
  Suurin osa tytöistä oli melkein alasti, vain heidän rinnansa ja lantionsa olivat peitetty jalokivikoruilla.
  Noin tusina tyttöä vaatimattomissa tunikoissa polvistui, kädessään platinaa kimaltelevat juomakannut ja kultaiset tarjottimet erilaisia ruokia ja hedelmiä.
  Dominika mutisi hämmentyneenä:
  - Mitä sinä haluat minulta? - Ja hän lisäsi hieman itsevarmemmin. "Jos sinulla on aikaa, olen valmis esiintymään ekstroissasi, maksa vain hyvin."
  Nymfimarkiisi vastasi hymyillen:
  - Ilmeisesti luulet tämän olevan elokuva? Ei, tämä on tonttu- lohikäärmeimperiumi !
  Dominique naurahti ja hyppäsi. Kantapääni paloivat armottomasti. Hän pudisti pois hikihelmet. No, se on kuuma. Aivan kuten Arabian autiomaassa. On hämmästyttävää, kuinka kaunottaret kävelevät täällä paljain jaloin, eikä heidän ihonsa kuoriudu auringosta.
  Missä hän on? Ei tietenkään Venäjällä...
  Dominica katsoi taivaalle ja vihelsi. Taivas oli keltainen, harvinaiset pilvet oranssit, ja valoja oli useita yhtä aikaa ... Ei ihme, että oli niin kuuma. Lisäksi valaisimet ovat muodoltaan niin koristeellisia, kiharoita tai sarvia...
  Dominika tunsi olevansa sairaana. Kuten, näin ihmiset tulevat hulluiksi. Hänen kauniit kasvonsa vääntyivät ja muuttuivat kalpeaksi.
  Hän horjui, mutta kaksi tonttutyttöä, joilla oli korvat, tuki häntä. Kauniin sukupuolen edustajat erosivat, ja kaunottaret valkoisissa, läpikuultavissa tunikoissa toivat hänelle juomia alastomalle, niin kauniille ja lihaksikkaalle tyttöjen vartalolle. Ja he kaatoivat smaragdiviiniä kultaisiin kulhoihin.
  Dominika joi ahneesti. Ja hänestä tuntui, että viini oli epätavallisen makeaa ja maukasta; hänen suonissaan virtasi välittömästi energiaa, voimaa ja tarmoa.
  Ja tytön jo paljaat jalat eivät polttaneet niin paljon, tai pikemminkin he tunsivat miellyttävää lämpöä, ja lämpötilasta tuli ihanteellinen, kuin unessa.
  Dominique piristyi ja pudisti kullanväristä päätään huutaen:
  - Hei unissakävelejät!
  Sitten tyttö korjasi nopeasti itsensä:
  - Olen iloinen voidessani tavata veljiäni, tai pikemminkin sisaruksia mielessäni!
  Tytöt taputti käsiään. Ja he lauloivat kuorossa:
  - Toivotamme sinulle onnea,
  Olet toivomme, usko minua...
  Polut muihin maailmoihin -
  Ovi avattiin!
  Marquise de Cassandra nyökkäsi:
  - Kyllä, sinun täytyy auttaa meitä. Ja tästä tulee valtava palkinto.
  Dominica kohautti lihaksikkaita olkapäitään ja kysyi hämmästyneenä:
  - Ja kuinka voin auttaa sinua?
  Nymfityttö halusi sanoa jotain, kun kuului trumpetin ääni ja siipien ääni. Kaikki kauniin sukupuolen lukuisat edustajat polvistuivat kerralla ja kumartuivat kunnioittavasti.
  Markiisi tönäsi myös Dominikkaa:
  - Kumarra myös.
  Tyttönäyttelijä kysyi hämmästyneenä:
  - Minkä vuoksi?
  Nymfityttö huusi:
  - Lohikäärmeherttuatar tapaa sinut. Lohikäärmeet hallitsevat valtakuntaamme. Tule, yhdellä polvella!
  Dominica päätti olla rikkomatta ylpeyttään. Vaikka hän pelkäsi, että kuuma jalkakäytävä polttaisi hänen paljaan, vaaleaksi pronssiseksi ruskettuneen polvensa. Mutta ihosta on tullut selvästi vahvempi ja vähemmän herkkä. On selvää, että täällä ihmiset menevät paljain jaloin, eivät köyhyyden takia. Mutta vakavammista syistä, jotka on vielä selvitettävä.
  Sitten itse lohikäärmeherttuatar ilmestyi. Peto, jolla on kolme päätä, hyvin kirkkaanvärinen, kuin perhonen. Iso, kuin hyvä taistelija, mutta ei ollenkaan pelottava tai ei pelottava, jos se on hän.
  Päät vaikuttivat suhteellisen pieniltä, ja niissä kimalteli pieniä mutta kirkkaita kruunuja.
  Kun naaraslohikäärme lensi ohi, hänen siipiensä alla olevat tytöt muuttivat ihonvärinsä lilaksi ja sitten smaragdiin. Tästä on tullut kaunis.
  Dominica oli kuin lumoutunut. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun hän näki todellisen lohikäärmeen. Kyllä, elokuvissa tietysti tehdään hyviä lohikäärmeitä tietokonegrafiikalla. Mutta tämä lohikäärme on todellinen, erittäin kaunis ja siro.
  Pää, keskellä oleva, kysyi, hänen äänensä oli erittäin miellyttävä:
  - Olen erittäin iloinen nähdessäni sinut, vieraamme Maaplaneetalta!
  Dominica hymyili ja vastasi:
  - Ja olen erittäin iloinen nähdessäni sinut!
  Lohikäärmeherttuatar nyökkäsi ja jatkoi pään oikealla jo puhuessa:
  - Kutsuimme sinut, koska suonissasi virtaa juuri sen veri, en tiedä kuka, kuka siellä asuu, en tiedä missä!
  Dominika Delfinova hieroi toista paljaista, taltatuista jalkastaan toista vasten ja sanoi hämmentyneenä:
  - Ihan kuin en ymmärtänyt!
  Lohikäärmeherttuattaren pää vasemmalla vastasi luottavaisella äänellä:
  - Emmekä me itse ymmärrä tätä. Mutta joka tapauksessa meillä on niin kauhea ongelma, että olemme kuin hukkuvia ihmisiä puristamassa olkia!
  Dominica leimahti paljaalle, hyvin viettelevälle jalkaansa ja lauloi:
  - Pidä minua, olki, pidä minua,
  Kun myrskyn ympärillä on viisitoista pistettä...
  Revi haltioiden viholliset,
  Kohtalo on heittänyt minut tällä tavalla elämässä!
  Kaikenraitaiset tytöt taputtivat käsiään yhteen, ja se oli niin ihanaa ja siistiä.
  Keskusjohtaja puhui taas:
  - Joten meillä on outo rutto. Vahvemman sukupuolen edustajat, olivatpa kyseessä tontut, ihmiset, peikot, hobitit, vampyyrit, tontut ja muut universumissamme elävät, alkoivat tuntemattomista syistä muuttua kiveksi ja murentua kerralla. Maassamme oli örkkejä ja tonttuja lukuun ottamatta kaksitoista kertaa vähemmän miehiä kuin naaraita, ja nyt ne ovat lähes kokonaan kadonneet! Tämä on tietysti tragedia!
  Dominika naurahti ja huudahti:
  - Tämä on niin upeaa! Muuten näistä karvaisista, ilkeistä miehistä ei ole ulospääsyä! Ja mikä tärkeintä, mitä ruma mies on, vatsalla ja kaljulla päällään ryppyjä, sitä enemmän hän takertuu sinuun.
  Yksi haltioista vastusti:
  - Ei ole vatsallisia, ryppyisiä ja kaljuhaltioita! Heillä ei ole edes partaa tai viiksiä.
  Dominica huomautti:
  " Lisäksi näiden nuorten kanssa on kalliimpaa olla tekemisissä!" Ne eivät myöskään salli läpikulkua. Olen niin kyllästynyt näihin faneihin. Ja luojan kiitos sinulla ei ole näitä himokkaita, hikinen, ilkeitä miehiä, ja voit levätä ja rentoutua.
  Kaikki kolme lohikäärmeen päätä jylisevät yhtä aikaa:
  - Maailma ilman miehiä on tuomittu kuolemaan! Verrattuna maapallon ihmisiin elämme hyvin kauan, varsinkin lohikäärmeet. Kyllä, se on tylsää ilman miehiä, eikä maailmankaikkeudessa ole harmoniaa ilman vahvempaa sukupuolta.
  Tytöt pitivät hyväksyvää ääntä. Yksi mutisi:
  - Kaikki miehemme ovat kauniita! Olipa kerran , tuhansia vuosia sitten, ihmiskunnan miehillä oli hiuksia, kaljuja, ryppyjä, vatsoja, mutta nyt he ovat kaikki nuoria, kauniita, kurvikkaita ja tuoksuvat miellyttävältä kuin tontut!
  Dominika nauroi ja nyökkäsi ... Sitten hän vastasi:
  - OK! Ehkä parin kuukauden päästä alkaa kaipaamaan miehiä. En vain ymmärrä kuinka voin auttaa sinua?
  Lohikäärmeherttuattaren oikea pää vastasi:
  - Rehellisesti sanottuna emme tiedä tätä itse. Mutta sinulla on olennon veri toisesta universumista, jossa kaikilla asukkaista ei ole kahta sukupuolta, kuten meillä on maan päällä, vaan kolmea. Ja ehkä tämä auttaa meitä saamaan urokset takaisin!
  Dominica ravisti itseään ja huomautti:
  - Triseksuaalisia olentoja? Kyllä, luen tieteiskirjallisuutta, tämä on teoriassa mahdollista!
  Nymfityttö nyökkäsi:
  - Joo! Rutto ei koskenut heihin. Mutta kuka takaa, että infektiota ei esiinny, joka leikkaa reilun sukupuolen? Ja se voisi olla vielä pahempaa! Ja jopa ilman vahvempaa sukupuolta, jos hyökkääjä tunkeutuu universumiimme, meillä ei ole mahdollisuutta taistella takaisin.
  Tyttönäyttelijä nyökkäsi:
  - OK! Tunnen myötätuntoa sinua kohtaan. Muuten, voiko tämä tulla maan päälle?
  Lohikäärmeherttuattaren vasen pää vahvisti:
  - Joo! Hyvin mahdollisesti. Älä siis luule, että he pyytävät sinulta palvelusta. Sinulla on nuorempi veli, ja hän näyttelee myös elokuvissa. Haluatko tämän pojan muuttuvan kiveksi ja murenevan tomuksi?
  Dominica taputti vihaisesti paljain jalkansa ja sanoi ärsyyntyneenä:
  - Tiedät paljon minusta!
  Nymfityttö vastasi:
  - Haluamme joskus katsoa elokuvia planeetaltasi. Se voidaan ladata suoraan Internetistä, mikä ei vaadi suuria maagisen energian menoja. Siksi näimme myös sinut. Ja korkeat keijut tunsivat ainutlaatuisen aurasi, ja he näkivät veljesi, hänellä on myös pala sitä, en tiedä kuka!
  Dominica vihelsi ja huusi:
  - Tiedän varmasti, että kaikki mikä on mahdotonta on mahdollista! Minun olisi kuitenkin parempi opiskella poissaolevana!
  Marquise de Cassandra huomautti:
  - Juuri näin, sinun täytyy tehdä. Opiskele, opiskele ja vielä kerran opiskele!
  Opiskelijatyttö mutisi tyytymättömästi:
  - Mitä muuta varten tämä on?
  Välittömästi lohikäärmeherttuattaren kolme päätä puhuivat synkronisesti ja harmonisesti miellyttävällä äänellään:
  - Et tiedä taikuudesta ja taikuudesta mitään! Ja sinulla on oltava laajat ja perustavanlaatuiset tiedot auttaaksesi meitä. Kun valmistut Dularisin Imperial Dragon Academysta , sinulla on aiemmin tuntemattomia voimia, joiden avulla voit käyttää velhoprinsessan kruunua. Ja vain tässä tapauksessa voit, tai pikemminkin, saat ainakin pienen mahdollisuuden palauttaa vahvemman sukupuolen edustajat alamaailmasta.
  Dominic vihelsi ja huomautti:
  - Voi, mistä en pidä, on opiskelu!
  Hän todellakin rakasti tanssimista, hyppäämistä ja näyttelemistä elokuvissa. Rakastin sitä jopa kovasti. Mutta opinnot olivat hänelle vaikeita. Hän jopa ilmoittautui maksulliselle osastolle, jotta hän sai tutkintotodistuksensa pienemmällä vaivalla. Todellakin, se on helpompaa näin.
  Dominica ei olisi päässyt akatemiaan ollenkaan, jos se ei olisi muotia ilman korkeakoulutusta. Lisäksi edes miljardöörit eivät mene naimisiin tytön kanssa ilman tutkintotodistusta.
  Mutta mennä naimisiin oligarkin kanssa, joka on mahdollisimman rikas ja samalla mieluiten vanha, sairas ja täysin seniili. Sitten eroon siitä, ryhdy miljardöörileskiksi ja elä omaksi iloksesi.
  Ja kirjoita itse elokuvakäsikirjoituksia. Hänellä oli jopa idea. Ja hän on pääroolissa. Kuten keisari Palpatine , tai pikemminkin, hänen synkkä henkensä muutti kloonityttöksi ja alkoi luoda uutta valtakuntaa valloituksilla.
  Kyllä, se on hienoa ! Hänen pääroolinsa ei kuitenkaan ollut huono, ja se haisi isolta rahalta. Mutta ... Nyt hänestä on tullut hitti . Ja hänen on tehtävä sitä, mistä hän vähiten rakastaa - opiskella!
  Dominica kysyi vapisevalla äänellä:
  - Entä jos kieltäydyn?
  Ympärillä olevat tytöt meluivat tyytymättömistä. Yksi huusi:
  - Ammu hänet kantapäille!
  Lohikäärmeherttuattaren kolme päätä vastasi:
  - Meillä ei ole moraalista oikeutta pakottaa sinua. Kuitenkin, jotta voit irrottaa sinut maaplaneetalta, vaadittiin paljon kallista maagista energiaa. Ja takaisin, jos haluat palata, maksa matka tänne, juomasi kallis viini ja paluulippu.
  Dominica huusi:
  - Ei ole reilua veloittaa minulta jostain, mitä en halunnut tehdä! Minua liikutettiin vastoin tahtoani!
  Naaraslohikäärmeen keskuspää vastasi:
  - Olet ehkä yksi viimeisistä mahdollisuuksistamme! Totta, voit silti yrittää veljesi kanssa, mutta hän on silti poika, ja silti mies, ja hänkin voi murentua tomuksi.
  Dominique huusi raivokkaasti:
  - Älä koske veljeäni! Se ei ole hänen asiansa!
  Lohikäärmeherttuatar kysyi vihjailevasti:
  -Oletko valmis opiskelemaan prinsessaksi? Kuvittele, mitä mahdollisuuksia sinulla on. Et vanhene, elät useita tuhansia vuosia ja ehkä jopa enemmän, jos saat vielä kehittyneemmän taikuuden ja sinusta tulee kuolematon jumala. Ja sinulla on alamaisia ja oma valtakuntasi!
  Dominica hengitti raskaasti ja sanoi anovasti:
  - Anna minun ajatella hieman.
  Markiisityttö vahvisti:
  - Kyllä, anna hänen ajatella sitä. Hänen on opittava tuntemaan maailmamme paremmin. Anna hänen sopeutua ja tulla järkiinsä. Ja hän tekee oikean päätöksen.
  Lohikäärmeherttuatar nyökkäsi myöntävästi kaikilla kolmella päällään:
  - Anna hänen kävellä ympäri kaupunkia. Se on iso ja upea. Näytä hänet, Cassandra, ja te tytöt annatte hänelle tietä. Älä sekaannu!
  Reilu sukupuoli erosi. Nymfimarkiisi otti tarjottimelta jotain, joka näytti pizzalta ja ojensi sen Dominikalle:
  - Tässä, syö! Sinusta tulee vahvempi.
  Tyttö tunikassa kaatoi viiniä, jo vaaleanpunaista, kultaiseen pikariin platinakannusta . Dominika nappasi varovasti pizzaa. Se osoittautui erittäin maukkaaksi, ja tyttö alkoi syödä paljon itsevarmemmin ja huuhtoi sen viinillä, joka oli niin makea ja aromaattinen.
  Sen jälkeen Dominican mieliala nousi jyrkästi. Ja hän lauloi:
  Opettajien lahja,
  He viettivät aikaa kanssani...
  He opettivat minua turhaan...
  Ja sitten opiskelijatyttö ei löytänyt sopivaa riimiä, ja se, mikä hänen kauniissa päässänsä välähti, näytti erittäin mauttomalta ja sopimattomalta.
  He lähtivät yhdessä, ja nymfi johti häntä käsivarresta. Vaikka hän olikin enemmän kuin pään lyhyempi ja ohuempi kuin vahva ja pitkä ja niin lihaksikas Dominika.
  Molemmat tytöt polkivat paljain jaloin ja liikkuivat nuorten gasellien vauhdilla.
  Ympärillä olevat talot olivat erittäin ylellisiä . Mikään kaupunki maan päällä ei ole koskaan ollut näin upea. Täällä kasvoi myös kukkia, niin valtavia, kirkkaita ja tuoksuvia. Kaikki tässä kaupungissa oli kaunista ja lumoavaa.
  Ja paljon tyttöjä. Erittäin ylellisesti pukeutunut , tai päinvastoin, vaatimattomammin, ja jotkut tytöt pesevät kadut. Mutta kaikki ovat nuoria, tuoreita, kauniita ja paljain jaloin.
  Dominica kysyi hämmästyneenä:
  - Miksi he eivät käytä kenkiä tai ainakaan varvastossuja?
  Markiisi de Cassandra vastasi hymyillen:
  - Tämä on tämän planeetan taikuutta. Se auttaa meitä ylläpitämään ikuista nuoruutta, heittämään taikuutta ja paljaita varpaitamme voidaan käyttää myös taistelussa!
  Tyttötaiteilija nauroi ja huomautti:
  - Tämä on ihanaa! Yleisesti ottaen, kun olin hyvin pieni, minulla oli nolo kävellä paljain jaloin, koska uskoin tämän olevan merkki äärimmäisestä köyhyydestä. Mutta sitten totuin elokuviin. Lisäksi oli välttämätöntä, että pohjat olivat hieman karheammat, kun näytin lapsuudessa Spartacuksen siskoa tai erilaisia partisaaneja. Pidin siitä. Mutta jos kävelet Moskovassa paljain jaloin, sinut erehtyy mielisairaaksi, ja kaduilla on liikaa infektioita ja likaa!
  Nymfityttö nyökkäsi:
  - Kyllä - se on ymmärrettävää! Lisäksi juokseminen ilman kenkiä on paljon ketterämpää, koska soturin iho on paljon vahvempi kuin kalleimpien saappaiden pohjat, ja se on joustava, joustava ja täynnä taikuutta!
  He jatkoivat. Näet kuinka korkealle, kuten Ostankinon tv-tornin tornin, suihkulähteen suihkut ryntäävät. Joten ne nousevat, vastoin fysiikan lakeja. Ja suihkut itse ovat monivärisiä. Kuinka kaunista tämä onkaan.
  Ja mitä palatseja ympärillä on? Kuinka luksusta täällä onkaan. Ja säädös ei kimaltele vain kullasta, vaan myös kirkkaasta, oranssista metallista, jota maan päällä ei tunneta.
  Dominica huomautti:
  - Kaupunkisi on kuin satu. Ja tytöt ovat upeita, kuin todellinen paratiisi, eivätkä keksityt, kuten meidän!
  Cassandra naurahti ja kysyi:
  - Miksi luulet, että paratiisi on keksitty?
  Tyttötaiteilija vastasi melko loogisesti:
  - Koska hänellä on ristiriitaisia kuvauksia. Yksi uskonto sanoo yhtä, toinen jotain muuta ja kolmas sanoo täysin päinvastaista!
  Nymfimarkiisi nyökkäsi:
  - Kyllä tiedän! Katsoin nettiäsi. Se on helpompaa kuin matkustaminen maan päälle. Se on niin yksinkertaisempaa, että jopa yksinkertaiset tontut, peikot ja ihmiset voivat kiivetä siihen ja katsoa elokuvaa. Kaikesta maagisen maailman loistosta huolimatta meillä ei valitettavasti ole niin kehittynyttä teknologiaa kuin maan ihmisillä. Olette taikuuden amatöörejä, mutta teknologiakehitysmme on jäässä!
  Dominica kysyi hämmästyneenä:
  - Miksi jäädytit tekniikan?
  Nymfi alensi ääntään ja vastasi:
  - Se ei ole me. Nämä ovat lohikäärmeitä. He eivät ilmeisesti halua heikentää valtaansa. Vaikka tietysti ne antavat meille mahdollisuuden elää normaalisti, ja joidenkin jopa ylellisesti, mutta ... Älkäämme puhuko siitä!
  Ja taas tuli tauko. Ympärillä oleva luksus on tietysti super. Kaikki on niin kaunista, niin koristeet, patsaat, talot ja temppelit.
  Kyllä, temppelit ovat tietysti hyvin erilaisia. Ei kuten tavallisesti maan päällä tietyissä yhtäläisyyksissä. Ja ne ovat täysin erilaisia tyyliltään, väriltään ja muodoltaan . Ja tietysti kaunis. Tässä ovat hahmot ja kupolit, monikulmiot, prismat ja niin edelleen.
  Ja monissa temppeleissä on kupolit kauneimpien kukkien silmujen muodossa.
  Dominica katsoi kumppaniaan ja kysyi häneltä:
  - Näytät koulutytöltä ... Mutta kuinka vanha sinä oikein olet?
  Cassandra vastasi hymyillen:
  - Ihmisillä on tämä sanonta: naiselta ei ole tapana kysyä hänen ikänsä!
  Tyttötaiteilija päätteli:
  - Varmaan paljon.
  Nymfityttö nyökkäsi:
  - Voi olla! Mutta me elämme pidempään kuin tontut, peikot, ihmiset ja jopa tontut ja vampyyrit. Koska meissä on jumalien veri, olemme heidän verisukulaisiaan. Muilla on epäsuorampi yhteys kuolemattomiin .
  Dominica mutisi:
  - Olemme kaikki Jumalan poikia ja tyttäriä. Jokseenkin.
  Cassandra napsautti paljaita varpaitaan.
  Ja sitten taikasauva ilmestyi nymfin käsiin. Hän kuiskasi hiljaa:
  - Sen sisällä on lohikäärmelaskimo. Tämä on erittäin voimakas artefakti, kallis ja harvinainen. Mutta siinä on myös suurta voimaa. Näytä vaikutus?
  Dominica huudahti:
  - Katsoin sarjan pojasta, jolla on taikasauva. Mutta siellä on laiha poika , jolla on tummat hiukset ja silmälasit. Ei niin kuin veljeni - komea, lihaksikas ja vaaleat hiukset. Muuten, pelasin myös sekä soturia että velhoa!
  Cassandra vahvisti:
  - Tunnen veljesi. Kyllä, hän on erittäin komea, epätavallinen poika. Ja toisin kuin sinä, lasten karaten maailmanmestari .
  Dominika tuhahti halveksivasti:
  - Vaikka hän on poika, hän on mies! Mutta miehille tappelu ja tappelu on yleistä.
  Nymfityttö vastasi:
  - Meillä on kaksitoista kertaa vähemmän miehiä kuin naisia imperiumin pääkansoista: ihmisiä, tonttuja, peikkoja, hobitteja ja vampyyreja. Joten myös reilun sukupuolen on taisteltava. Päinvastoin, örkkien ja tonttujen joukossa on kaksitoista kertaa enemmän miehiä kuin naisia. Joten siitä tuli meille jotenkin helpompaa kuin ennen. Rörkit ja minä taistelimme jatkuvasti, ja he kiipesivät kuin rupikonna kramppiin , nyt ei ole melkein ketään, jonka kanssa taistella. Vaikka naaraat ja örkit, rehellisesti sanottuna, ei kovin paljon. Mutta tontut ovat parempia , ne näyttävät enemmän naishobbiteilta. Tontut itse vanhenevat, harmaantuvat, kasvattavat pitkät partat, mutta kuolemaansa asti ne ovat nopeita ja ketteriä, ja ryppyistä huolimatta ne säilyttävät kaikki hampaansa. Ja jos hammas irtoaa, se kasvaa takaisin!
  Dominica nyökkäsi:
  - Vau! Olet kuin hait. Mutta kysyin kerran, jos ihminen on luotu Jumalan kuvaksi ja kaltaiseksi, niin miksi hänen hampaansa ovat niin heikot. Ja pappi mutisi jotain sellaista, että liha on synnillä kuormitettu. Muuten, kun veljeni hammas lyötiin ulos, se kasvoi takaisin kirjaimellisesti päivässä. Halusin jopa viedä hänet lääkäriin . Ja sitten muutin mieleni, he tutkivat lasta kuin rotta laboratoriossa!
  Cassandra nyökkäsi.
  - Se on oikein! Olet fiksu. Mutta sinä et pidä opiskelusta.
  Tyttö nyökkäsi voimakkaasti:
  - Joo! Se on tylsää. Ja meillä on myös ... No , en tiedä, kun istut pöytäsi ääressä, selkäsi sattuu ja haluat juosta ja hypätä!
  Nymfityttö lauloi:
  - Kyllä, tytöt, tietäkää, että kaikki eivät pidä ahtamisesta ,
  Kunpa voisin juosta paljain jaloin kasteen läpi!
  Ja kaunis pariskunta nauroi. Tässä he menevät pidemmälle. Dominica huomasi, ettei maan päällä ole vastaavia autoja. Mutta siellä on erittäin kauniita yksisarvisia. Kuten ne, joita he piirtävät animessa . Ja yksinkertaiset hevoset ovat ihania. Ja kun vaunut ryntäävät, se näyttää sadulta.
  Jotkut tytöt lentävät kuin lintuja. Totta , se on harvinaista, täällä voit nähdä, etteivät kaikki taikurit ole edistyneitä. Ei ole kerjäläismajoja. Päinvastoin, koko kaupunki on kuin kiinteitä palatseja tai taloja, jotka näyttävät kartanoilta, joissa on suihkulähteitä ja puutarhoja. Ja kuinka upealta se näyttää.
  Pohjimmiltaan Dominika pelasi peliä - rakentaja. Siellä voidaan rakentaa paljon. Ja todellakin rakentaa sellainen kaupunki, että koko asia on kuin satu paratiisista. Tässä kävi sama juttu.
  Dominica huomautti:
  - Ja he sanovat, että taivas maan päällä ei ole mahdollista? Näin sanovat kaikki maan uskonnot!
  Cassandra selitti:
  - Paitsi kommunismi. Ainoa uskonto, joka lupaa taivaan maan päällä. Ja tämä on loogista. Kenen tarvitsee uskoa taivaaseen, ei edes kuoleman jälkeen, vaan yleensä maailman lopun jälkeen, mikä yleensä on hulluutta!
  Tyttönäyttelijä oli samaa mieltä:
  - Kyllä, en pidä opista maailman lopusta! On parempi rakentaa taivas itse, eikä luille!
  Nymfi markiisi sirutti:
  - Älä pyri paratiisiin taivaassa, vaan elä ja luo oma onnellisuutesi. Ja ole fiksu.
  Dominica huomautti filosofisesti:
  - Tiedätkö, jotenkin kun ympärillä on vain tyttöjä, tuntuu, että jotain puuttuu. Vaikka miehet ovat harvoin kauniita edes elokuvissa. Suurin osa pojista on myös söpöjä, ja 40-vuotiaana yrittävät löytää miehen ilman vatsaa ja kaksoisleukaa.
  Cassandra nauroi ja vastasi:
  - Olet fiksu. Minulla ei ole sanoja. Tarkemmin sanottuna ei kovinkaan paljon ... Mutta ei vain kauniit kasvot ja hoikka vartalo ole tärkeitä miehelle. Naiset jopa maan päällä arvostavat miehessä jotain muuta kuin ulkoista dataa!
  Dominica nyökkäsi:
  - Niin, aivan! Ja myös rahaa. Kun lompakkosi on tiukka, rypyt, kaljuuntuminen ja vatsa eivät ole niin havaittavissa.
  Nymfi huomautti:
  - Meillä ei ole ongelmia miesten ulkonäön kanssa. Taika läpäisee täällä kaiken ilman. Ja miehistä tuli nuoria miehiä, joilla oli erittäin kauniit kasvot; on jopa epämiellyttävää, että jopa ihmisten parta ja viikset katosivat. Tämän vuoksi heidän haltiansa voidaan erottaa vain korvien muodon perusteella. Ja tämä ... No , naiset ovat tottuneet siihen. Mutta partalla on myös tietty viehätys. En ole samaa mieltä niiden tyttöjen kanssa, jotka pitävät partaa rumuna.
  Dominic naurahti ja vastasi:
  -Parralla on kiitosta ja kunniaa, mutta kissalla on myös viikset!
  Cassandra heilutti taikasauvaansa ... Ja kauniin naisen käsiin ilmestyi kaunis kakku Napoleonin hatun muodossa, jossa oli ruusuja, unikkoja ja perhosia, jotka oli valmistettu monivärisestä kermasta.
  Nymfimarkiisi sirutti lempeimmällä äänellään:
  - Kokeile, se on erittäin maukasta, ja se on ilmainen ilman kaalia!
  Dominica kysyi, yhtäkkiä miettien:
  - Entä jos veloitat minulta maksun?
  Markiisinymfi lauloi:
  - Sinun täytyy maksaa kaikesta, usko minua.
  Avaamme siis oven menestykseen!
  . LUKU nro 2.
  Ja Cassandra heilutti sauvaansa uudelleen, sen kärjestä lensi valonvirta, ja esiin ilmestyi kaksi tuolia, jotka näyttivät olevan kristallista, ja pieni, tyylikäs pöytä.
  Markiisinymfi ehdotti:
  - Syödään istuen, kuten kulttuuriihmiset! Ehkä haluaisit myös viiniä?
  Dominica totesi loogisesti:
  - Jos juot paljon viiniä, voit muuttua tyhmäksi. Ja minun pitäisi pitää pää selvänä ja tuoreena!
  Cassandra pudisti päätään kielteisesti.
  - Älä pelkää! Viineissämme ei ole grammaakaan alkoholia. Siitä on vain hyötyä. Ja se on yksi syistä, miksi ihmiset maailmassamme elävät jopa tuhat vuotta ikääntymättä. Ja vahvalla ja edistyneellä taikuudella voit kestää paljon pidempään.
  Tyttönäyttelijä nyökkäsi:
  - Kaada se sitten!
  Nymfi vapautti säteen sauvansa kärjestä kuiskaten jotain ... Ja kirkkaan oranssista metallista valmistetut pikarit ilmestyivät, joissa jotain keltaista ja kuplia roiskui.
  Dominica totesi ja siemaili maljastaan:
  - Erittäin miellyttävä ja aromaattinen viini, se saa suun tuntumaan niin raikkaalta ...Ja mistä se on tehty?
  Cassandra vastasi ankarasti:
  "Kun opiskelet Dragon Emperor Academyssa, saat selville!"
  Tyttö kysyi:
  -Missä lohikäärmekeisari itse on?
  Nymfi vastasi huokaisten:
  - Hän myös katosi. Nyt keisarinna Caroline on hänen paikallaan. Lohikäärmeissä on suunnilleen yhtä paljon naisia ja miehiä, kuten ihmisissäkin. Tässä suhteessa teillä on yhtäläisyyksiä.
  Dominica huudahti:
  - Miksi keisarinna ei ottanut minua vastaan henkilökohtaisesti?
  Cassandra huusi:
  - No, sinulla on omahyväisyys! Herttuatar riittää. Se on tarpeen, ja suuri Caroline itse hyväksyy sen.
  Tyttö lauloi:
  - Ihmiset ihailivat kuningatarta,
  Kaikki pihan pojat rakastuivat!
  Mutta olin erittäin rohkea
  Valitsin miljardöörin!
  Nymfimarkiisi vastasi hymyillen:
  - Ovatko miljardit mielestäsi sen arvoisia, että eläisit rakastamattoman ihmisen kanssa? Entä vatsan rasva, kaljupisteet, ryppyjä ja paha haju?!
  Dominika murisi aggressiivisesti:
  pilaa minun ja muiden tyttöjen elämää ! Tai kuristan hänet harjallani sängyssä!
  Cassandra naurahti ja huomautti:
  - Teeskentelen, että se on vitsi. Sinun on tultava hyvän ruumiillistumaksi.
  Tyttönäyttelijä huomautti loogisesti:
  - Ihanteelliset sankarit saavat yleisön haluamaan oksentaa !
  Nymfi ei vastannut, mutta platinalusikan avulla hän söi kakun ja siemaili aromaattista viiniä. Dominika päätti myös nauttia ruoasta toistaiseksi. Lisäksi kävely raittiissa ilmassa lisää ruokahalua.
  Hän muisti ampumisen. Varsinkin kun he leikkivät lapsipartisaaneja. Siellä esimerkiksi pojat ja tytöt olivat aluksi melko hyvin ruokittuja ennen sotaa. Ja miehityssodan aikana heidän piti laihtua. Tätä varten suositeltiin juosta enemmän ja syödä vähemmän. Ensimmäinen toteutui kuitenkin, koska monet otokset on kuvattu juoksevien lasten kanssa, mutta toinen on vaikeampi. Nuoret elokuvanäyttelijät hyökkäsivät kioskeihin ja ostivat ruokaa itselleen.
  Sitten he kiellettiin yöpymästä hotellissa, ja heidät lukittiin erilliseen huoneeseen, jossa oli baarit ja joka näytti suurelta, yhteiseltä selliltä.
  Dominika ei nälkiintynyt, he eivät halunneet hänen kauneutensa kärsivän aliravitsemuksesta, ja joka tapauksessa hän on luonnostaan melko kuiva, ei ollenkaan pullea, ja tanssi pitää myös hänen lihaksensa ja vartalonsa hyvässä kunnossa.
  Mutta kaverit tietysti kärsivät, koska sarja muutettiin lasten vankilaksi. Ja siellä oli myös jaksoja vankien kanssa. Pari pojista jopa ajeli päänsä, mikä saattoi olla tarpeetonta.
  Kyllä, elokuvanäyttelijän elämä ei ole helppoa.
  Esimerkiksi Spartacuksen kapinasta. Kokonainen joukko poikia työskenteli louhoksissa paljain jaloin vain lannekankaissa. Lisäksi vaadittiin useampi kuin yksi otto. Kokeile kävellä paljain pohjin kaivosten terävillä kivillä. Täällä poikien paljaat jalat alkoivat vuotaa verta ja jalat halkeilevat. Ja he todellakin olivat märkiä hiesta ja vapisevat väsymyksestä.
  Tässä elokuvassa päähenkilö oli tasainen Spartacus , orjapoika, joka muuten ehdotti ajatusta kapinasta melko menestyneelle ja rikkaalle gladiaattorille, joka sai vapautensa.
  Dominica näytteli Spartacuksen sisarta ensimmäisen kerran lapsuudessa, ja hän joutui myös viettämään aikaa poikien kanssa louhoksissa rangaistuksena.
  Joten hän tiesi myös, mitä terävät kivet ja raskas kivikori ovat.
  Ja vedät häntä todella ylös ja ylös. Se on erittäin uuvuttavaa, mutta se lisää kestävyyttäsi.
  Dominica näytteli useissa elokuvissa. Kerran jopa mökkipoika Jimin roolissa jossain "Treasure Islandin" versiossa, joka on kaukana kaanonista. Siellä ei edes kokin roolissa ollut yksijalkainen Silver , vaan punatukkainen nainen, Morganin veljentytär.
  Tämä on tietysti siistiä. Dominica itse oli pojan roolissa, jota varten he jopa halusivat leikata hänen hiuksensa. Mutta sitten he lopulta ratkaisivat ongelman peruukin avulla.
  Kyllä, tämä hänen roolinsa, voisi sanoa, oli onnistunut pelin näkökulmasta. Mutta itse elokuva ei saavuttanut suosiota kaanonin ulkopuolella. Se osoittautui eräänlaiseksi helvetin roskaksi.
  Usein klassikot, jotka eivät ole kaanonin mukaisia, kohtaavat vihamielisyyttä.
  Markiisinymfi keskeytti Dominican muistot:
  - Sinä tiedät. Olemme istuneet täällä jonkin aikaa. Eikö olisi aika lähteä tien päälle?!
  Tyttö kohautti olkiaan ja huomautti:
  - Voit mennä kävelylle. Minulla on edelleen paljon energiaa.
  Cassandra heilutti sauvaansa, ja puoliksi syöty kakku ja astiat viinin kera jne. katosivat.
  Dominica mutisi:
  - Aivan kuin sadussa!
  Markiisitar huusi:
  - Ei! Tämä ei ole satu, vaan maaginen todellisuus.
  Ja kaksi kauniin sukupuolen edustajaa roiskui tien varrella. Dominican mieliala muuttui täysin iloiseksi ! Hän hymyili leveästi. Ja hän jopa lauloi:
  Tie, tie näyttää ystävältä,
  Fasettiteräksestä valmistettu ketjuposti...
  Ja miekka on erittäin terävä - kehuttu damastiteräs,
  Kyllä, taistelussa tulee olemaan vakava tilanne!
  Sitten Cassandra huomasi vakavalla katseella pysähtyen:
  - Sinä tiedät! Vakavat pääsykokeet odottavat sinua akatemiassa. Ehkä perinnöllisille velhoille ne näyttävät helpoilta, mutta sinulla ei ole aavistustakaan taikuudesta.
  Dominika nauroi sopimattomasti ja vastusti:
  - Ei! Olen nähnyt taikuuden elokuvissa monta kertaa. Ja usko minua, minä tiedän jotain!
  Nymfimarkiisi kuiskasi ääntään hiljalleen:
  - Annan sinulle taikasauvani! Hän on erittäin vahva, ja hänellä on lohikäärmeen suoni. Yritä käyttää sitä esimerkiksi loihtimaan ... No, unohda-kuka!
  Tyttönäyttelijä katsoi taaksepäin. Ympärillä, lähellä taloja ja itse kadulla, on kukkapenkkejä, joissa on kirkkaimmat kukat, kuten suuria jalokiviä. Puissa kasvoi myös häikäiseviä silmuja. Lisäksi joissakin kukissa oli myös erivärisiä ja -sävyisiä lehtiä. Ja siellä oli jopa outoja kiharoita.
  Dominica kohautti olkapäitään ei ollenkaan kapeita olkapäitä ja vastasi melko vakavasti:
  - Miksi tarvitsemme jonkinlaista unohda? Täällä on jo paljon erilaisia kukkia, paljon suurempia ja kauniimpia.
  Cassandra hymyili ironisesti:
  - Ja mitä sinä haluat?
  Tyttönäyttelijä totesi päättäväisesti:
  - On parempi loihtia jotain paljon arvokkaampaa ja hyödyllisempää! - Dominica löi paljaaksi kantapäänsä, jolloin värilliset laatat kilisevät kuin rikkoutuva jääpuikko. Pyrkivä noita lisäsi: "Olisi esimerkiksi paljon parempi luoda kookospähkinän kokoinen timantti!" Tämä on paljon hyödyllisempää ja käytännöllisempää.
  Markiisi katsoi häntä epäilevästi ja kysyi:
  - Haluatko mennä maan päälle? Mistä emme pidä?
  Dominica huomautti ironisesti:
  - Maailmastasi voimme sanoa saman , mitä Ostap Bender sanoi Kaukasuksen luonnosta - se on liian kaunis - idiootin mielikuvituksesta!
  Cassandra virnisti ja huomautti:
  - Ja sinä olet älykäs, mutta laiska! Sinulla ei ole tarpeeksi fanaattisuutta mennäksesi kohti tavoitettasi kuin puskutraktori, pysähtymättä!
  Tyttönäyttelijä teki kasvot ja huomautti:
  - Suihkupuskureita ei ole. Ainakin maan päällä!
  Nymfimarkiisi nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Sinulla ei ehkä ole. Mutta on rotuja, jotka ovat teknisesti jopa ihmiskuntaa edistyneempiä. Niiden luokse pääseminen on kuitenkin vielä vaikeampaa kuin maan päälle.
  Dominique irvisti kysyessään:
  - Joo? Voivatko ne lentää tähtien välissä?
  Cassandra vastasi luottavaisesti:
  - He voivat! Periaatteessa voimme tehdä tämän taikuuden avulla.
  Tyttönäyttelijä lauloi:
  Toki sitä on vaikea ennustaa
  Mitä odottaa tässä upeassa maailmassa...
  Lennämme pilvissä -
  Tähtilentokoneen kyytiin!
  Ja tyttö julisti päättäväisesti tehden uhkaavia kasvoja:
  - Anna minulle taikasauva! Ja minä teen hyvän vesimelonin kokoisen timantin!
  Cassandra halusi sanoa jotain. Mutta siipien kahina kuului. Toinen lohikäärme lensi. Todennäköisesti myös nainen. Hän melkein nappasi suihkulähteen virran, joka lensi korkealle taivaalle griffinin suusta, lehtikullalla ja rubiinilla peitettynä.
  Kolmipäinen hirviö oli enemmän kaunis kuin pelottava.
  Nymfi markiisi kumarsi. Dominique pudisti vain päätään hieman.
  Naaraslohikäärme laskeutui heidän eteensä. Erittäin miellyttävä ja selkeä ääni kuului niin suurelle hirviölle:
  - Oletko sinä se tekopyhä, jota jo sanotaan messiaaksi?
  Dominica vastasi viattomasti hymyillen:
  - En todellakaan haluaisi olla messias!
  Naaraslohikäärme yllättyi:
  - Ja miksi se on?
  Tyttönäyttelijä vastasi rehellisesti:
  - Koska messiaat yleensä lopulta ristiinnaulitaan!
  Siivekäs olento pudisti siipiään. Hänellä on suuria, lepakoiden kaltaisia, vain kolmessa värissä: punainen, keltainen ja vihreä. Tarpeetonta sanoa, se on kaunis yhdistelmä.
  Naaraslohikäärme sirkutti:
  - Ja näetkö siitä maailmasta, jossa taikurit ovat täydellisiä huijareita ja roistoja?
  Dominika nauroi ja vastasi näyttäen hyvin valkoisia, kiiltäviä hampaitaan:
  - Ehkä se on näin. Tosin siellä oli joitain profeettoja. Kuten isoäiti Vanga. Vain jostain syystä hänen ennustuksensa toteutuivat pääsääntöisesti takautuvasti.
  Markiisinymfi huomautti:
  - Jopa erittäin korkean tason noidat ja taikurit näkevät tulevaisuuden erittäin epämääräisesti. Ja korkeimmatkaan jumalat eivät anna takeita siitä, mitä tapahtuu sadan vuoden kuluttua. Ja vielä enemmän, tuhannessa ja miljoonassa!
  Naaraslohikäärme välähti valoa ja sirkutti:
  - Kyllä... jotta tällä planeetalla on todellisia ennustajia. Jopa sinun hypernoosfäärisi jännitys on täysin erilainen kuin meidän. Vaikka ehkä siksi säilytit omaperäisyytesi etkä tullut orjiksimme!
  Dominica nauroi jälleen iloisesti ja totesi:
  - Olla orjasi? Se on jopa hassua. Ikuisesti nuori, ikuisesti avojaloin.
  Cassandra nyökkäsi ja ehdotti:
  - Näytä lohikäärmekreivitär, mitä osaat tehdä. Yritä saada ainakin yksi vesipisara putoamaan taikasauvan avulla.
  Tyttönäyttelijä tuhahti halveksivasti:
  - Yksi pisara vettä? Kyllä, tämä ei ole ollenkaan vakavaa. Ehkä on parempi saada heti kultatynnyri.
  Lohikäärmekreivitär ehdotti:
  - Anna hänen tehdä taikuutta, kuten hän haluaa. Anna hänelle sauva ja katso, että hän muistaa ainakin yhden loitsun oikein.
  Cassandra kikatti ja vinkui:
  - Kyllä, näyttää hyvältä ! Katso vain. Taikasauva on liian voimakas, ja voit aiheuttaa vahinkoa kaupungille, eläville olennoille ja itsellesi.
  Dominica murisi:
  - En ole niin tyhmä kuin luulet!
  Lohikäärmekreivitär ehdotti:
  - Annetaan hänelle sitten jotain vaarattomampaa ja vähemmän voimakasta. Muuten hän tekee myös reiän minuun.
  Cassandra lauloi:
  Ilmenemään taikuudessa,
  Tarvitsemme lahjakkuutta...
  Sinun on parempi luoda
  Isoja timantteja!
  Ja nymfityttö napsautti paljaita varpaitaan. Pienen näköinen platinasormus ilmestyi. Cassandra heitti sitä jalallaan, ja maaginen esine päätyi aivan Dominican kasvojen viereen.
  Markiisi sirutti:
  - Voit ottaa tämän sormuksen. Aseta se etusormellesi. Ja yritä toivoa jotain ääneen. Sen taika ei ole vahva, mutta se toimii yksinkertaisesti. Se ei riitä kookospähkinän kokoiselle timantille, mutta esimerkiksi herneen koko riittää!
  Tyttönäyttelijä nappasi sormuksen käteensä. Mutta etusormen sijaan hän laittoi sen keskisormeen ja kysyi sarkastisesti hymyillen:
  - Entä jos yrität näin? Mitä sitten tapahtuu?
  Cassandra virnisti myös sarkastisesti:
  - Okei, yritä!
  Dominica huusi:
  - Paahda markiisin kantapäät tulessa!
  Liekki leimahti Dominican paljaiden jalkojen alla . Paljas pohja paloi pahoin, hän huusi ja alkoi juosta. Tuli ei todellakaan ole heikko. Mutta emme päässeet pitkälle. Tyttö oli kietoutunut lohikäärmekreivitärren pitkän hännän ympärille.
  Miellyttävä, naisellinen ääni kuului mahtavasta matelijasta:
  - Vau! Tulit juuri maailmaamme ja haluat lamauttaa nymfin, korkeimpien jumalien sukulaisen? Tiedätkö, että tämän vuoksi sinut lähetetään orjaksi louhokseen? Ja sinä työskentelet siellä täysin alasti, kahleissa ja saat ruoskat ja kepit, syöt leipää ja vettä. Ja sinun tulee myös nukkua kahlittuina ja kivien päällä. Etkä tiedä muuta kuin kovaa työtä ja ruoskia. Varsinkin nyt , kun miesorjat ovat hajallaan, kaltainen pitkä ja lihaksikas tyttö ei satuta meitä kaivoksissa!
  Dominica vääntyi näistä sanoista. Hän näytteli kerran Kleopatraa pienibudjetisessa elokuvassa. Rahan säästämiseksi maalaus sai nimen "Cleopatra Augustuksen vankeudessa". Eli se ei myöskään ole kaanon. Kleopatra ei tehnyt itsemurhaa ja jäi kiinni.
  No, hänet lähetettiin kaivoksille. Ja siellä hän käveli puolialasti ja paljain jaloin. Ja kaivoksessa käveleminen terävillä kivillä paljain pohjin on melko tuskallista. No, kantaa myös kuormaa. Oli välttämätöntä, että orjan hiki oli todellista ja hänen kasvonsa olivat todellisia, ei teeskennellyt uupuneen.
  Mutta tietysti, se on vain elokuva, ja melko halpa. Ja he hakkasivat häntä ruoskalla, mikä oli myös epätodellista. Mutta sattuu silti . _ Vaikka veri oli tietysti väärennös.
  Yleisesti ottaen elokuva oli halpa, ja lukuun ottamatta louhoksia puolialastomien tyttöjen kanssa, käytännössä mitään muuta ei esitetty. Laskelman tarkoituksena oli ilmeisesti houkutella seksuaalisesti ahdistuneita miehiä. No, ja myös, kaikki tietävät nimen - Kleopatra! Ja tätä voisi käyttää ostettavaksi
  Dominika veti syvään henkeä, ja millaisissa ulosteissa elokuvatähdet joskus kylpevät?
  Nymfi markiisi sirutti:
  - Älä ole surullinen, kulta, tarvitsemme sinua. Emme luovuta sinua kenellekään.
  Lohikäärmekreivitär karjui:
  - Anna hänen yrittää harjoitella uudelleen ennen tenttiä. No, yritetään loihtia jotain!
  Dominica hieroi sormusta ja sanoi:
  - Haluan suklaajäätelöä!
  Tyttö otti sen ja jäätyi jännityksestä.
  Ja jäämurskan ja suklaan seos ropisee sen päälle. Tämän seurauksena Dominica oli likainen päästä varpaisiin ja jopa naarmuuntunut.
  Lohikäärmekreivitär nauroi niin kovaa, että suihkulähteen suihkut tärisivät ja kukat tärisivät.
  Nymfimarkiisi sanoi rauhallisesti:
  - Se on okei! Päinvastoin, hänellä on upeat kyvyt, hän toisti niin paljon jäätelöä ja suklaata sellaisella esineellä, joka ei yleensä ole kovin voimakas!
  Dominika nuoli suklaata poskiltaan ja sylki turhautuneena vinkuen:
  - Hän on katkera!
  Cassandra nauroi ja huomautti:
  - Ja suklaa on katkeraa. Etkö tiennyt tätä?!
  Tyttönäyttelijä karjui:
  - Ja täällä, maan päällä ja Venäjällä, se on makea !
  Markiisi nyökkäsi:
  - Tiedän! Osaamme myös valmistaa makeaa suklaata. Mutta toistaiseksi sinun täytyy olla tyytyväinen siihen, mitä sinulla on. Tarkemmin sanottuna et täsmentänyt, minkälaista suklaata haluat. Ja yleensä, on hyvä, että tilasit vain jäätelöä. Jos mieleesi tulisi esimerkiksi ottaa kultakylpy, osuisit päähäsi paljon kovemmin.
  Dominica totesi nokkelasti:
  - Elämä on täydessä vauhdissa, ja kaikki on pään yli!
  Lohikäärmekreivitär ehdotti:
  "Hölynpölyn sijaan, joka ei auta häntä, kun hän tulee lohikäärmeakatemiaan, on parempi antaa hänen yrittää luoda todella pieni timantti." Yleensä tämä on mahdollista niille, joilla on korkea luontainen maagisten kykyjen taso.
  Cassandra vastasi:
  - Ei! Tämä on liian selvä tie. Sinun pitäisi toimia paljon hienovaraisemmin.
  Dominika sihisi oivaltavasti:
  - Olen märkä ja likainen, vain grillattua kanaa. Voitko korjata tämän?
  Nymfimarkiisi nyökkäsi:
  - Tietysti kauneutemme!
  Ja hän teki kahdeksan taikasauvallaan. Se välähti sinisellä valolla. Ja nyt Maan tytöstä tuli taas puhdas ja siisti, ja melkein kaikki naarmut katosivat. Paitsi yksi oikealla poskella.
  Mutta Domika ei nähnyt itseään eikä kiinnittänyt huomiota.
  Lohikäärmekreivitär sihisi:
  - Ja niin, kultaseni... Ymmärrätkö jotain? Siis kaunis tyttö kasvavan teknologian planeetalta?
  Vastauksena Dominique lauloi:
  Mutta miksi,
  On mahdotonta elää mielesi mukaan!
  No, elämä ei opeta meille mitään!
  Mutta miksi! Mutta miksi!
  Boyarskyn esittämä laulu oli sopiva ja kaunis. Mutta hänen enkeliäänensä aiheutti vain naurunkohtauksen.
  Cassandra sihisi silmien välkkyessä:
  - Huumorintajua ei voi kieltää. Mutta oletko koskaan tosissasi?
  Dominica rypisti kulmiaan. Hän muisti, kuinka hän näytteli tyttöä, joka sai huonon arvosanan koulussa. Eikä hän voinut mitenkään antaa kasvoilleen järkyttynyttä ilmettä. Päinvastoin, halusin jopa paljastaa hampaani. No, se on ymmärrettävää ... Hänellä on liikaa tuulta päässään. Esimerkiksi jotkut kaverit paljastavat hampaansa väkijoukossa, ja se on heidän koko roolinsa!
  Ja Dominica halusi leikkiä... Prinsessoja, tietysti.
  Sitten lohikäärmekreivitär ehdotti:
  - Anna hänen tanssia meille paremmin. Näit elokuvissa, että hän tanssii todella hyvin .
  Tuo viimeinen on totta. Dominica osasi tanssia. He jopa halusivat ottaa hänet Esmeraldan rooliin. Lisäksi kaanonin mukaan näyttää siltä, että hän ei ole edes mustalainen. Ja miksi ei häikäisevä blondi näytä tätä roolia?
  Mutta klassikoiden, ja jopa ulkomaistenkin, elokuvasovitus aiheuttaa myös tiettyjä ongelmia. Siksi hänet kuvattiin eri roolissa, mutta myös tanssimassa.
  Kyllä, hän tietysti rakasti tanssia ja tiesi kuinka tanssia. Siitä huolimatta hän otti sen ja sanoi:
  - Kullata kahva!
  Markiisinymfi kiljui:
  - Mitä vielä?
  Dominica vastasi loogisesti:
  - Edes torilla olevat mustalaiset eivät tanssi ilmaiseksi. Tarvitsen siis reilun pussin kultaa. Eikö se ole selvää?
  Lohikäärmekreivitär karjui:
  - Mikä röyhkeä kaveri ! Itse asiassa sen paras paikka on louhoksissa. Siellä hän kehittää samalla kestävyyttä ja tottelee tottelevaisuutta. Tätä varten hänet on kasvatettava kovalla tavalla!
  Yhtäkkiä tyttö juoksi heidän luokseen. Ulkonäöltään hän vaikutti enintään kymmenen vuoden ikäiseltä ihmislapselta. Mutta samaan aikaan hänellä oli yllään arvokkaita koruja, aivan kuin koruliikkeessä. Paljaat, pienet, lapselliset jalat näyttivät sopimattomilta ja naurettavilta sellaisessa ylellisyydessä.
  Tyttö tarkisti:
  - Voin ostaa tämän orjan sinulta. Paljonko haluat siitä!?
  Cassandra vastasi luottavaisesti:
  - Tämä tyttö ei ole myytävänä! Ja vaikka hän ei ole orja. Ehkä hän ei kuitenkaan ole vapaa pitkään.
  Dominica mutisi:
  - Kuinka moraalitonta onkaan, kun pieni lapsi ostaa itselleen orjia!
  Markiisinymfi vastasi luottavaisesti:
  - Tämä ei ole lapsi, vaan naishobitti! Ja hobitit näyttävät ihmislapsilta...
  Tyttö taputti pientä jalkaansa vihaisesti ja siristi:
  - Olen paronitar! Ja tämä tarkoittaa, että orjasi on velvollinen kumartamaan minua.
  Dominica huusi aggressiivisesti:
  - Ei välitä ! Tahdon, kumarran lasta!
  Vastauksena hobittiparonitar nyökkäsi oikeaa kättään. Salama lensi ulos ja löi näyttelijätyttöä hänen paljaisiin jalkoihinsa. Vastauksena pistetty Dominic huusi jotain. Ja iso, paksusti kermalla peitetty kakku putosi rohkean velhotytön päälle. Hänet jopa kaadettiin jaloistaan, ja pieni kaunotar putosi jalkakäytävälle. Mutta hän hyppäsi heti ylös, kaikki keksillä, kondensoidulla maidolla ja suklaatahnalla. Hobittiparonitar ravisteli vasenta, paljaaa, pientä jalkaansa, jonka kahdessa varpaassa loistivat jalokivisormukset.
  Ja koko maaginen tsunamiaalto lensi ulos. Dominic heitettiin kaksikymmentä metriä ylöspäin. Tämän jälkeen tyttö kaatui. Onneksi hän oli varhaisesta lapsuudesta asti tanssinut ja elokuvissa näytellyt pudonnut jo monta kertaa eri korkeuksista ja tehnyt akrobaattisia temppuja.
  Siksi Dominika ryhmittyi syksyllä kuin kissa ja laskeutui melko onnistuneesti. Paitsi että tytön jalat, jotka olivat jo taistelutaikojen polttamia, kokivat kovaa kipua, kun ne joutuivat kosketuksiin alueen peittävien värillisten laattojen kanssa. Tyttö huusi.
  Ja lohikäärmekreivitär kietoi pitkän, mäntymäisen häntänsä noitaparonitarin ympärille ja sihisi:
  - Lopeta tappelu! Muuten joudutte molemmat pidätykseen! Jos haluat taistella, on olemassa erityisiä harjoituskenttiä, joissa pidetään taikuutta ja muita kaksintaisteluita!
  Dominica twiittasi:
  - Kyllä, täsmälleen kaksintaistelu! Vain ilman aseita - käsiä ja jalkoja!
  Hobittiparonitar tuhahti halveksivasti:
  - Taistele orjan kanssa! Rehellisesti sanottuna tämä on minusta pelottavaa ! Olisi parempi lähettää hänet kaivoksille. Taikuuden opettaminen sellaiselle hölmölle on erittäin vaarallista.
  Markiisinymfi suostui vakavalla äänellä:
  - Minäkin olen alkanut ajatella niin. Kyllä, tällä tytöllä on erityinen lahja luoda katastrofeja ja aiheuttaa konflikteja.
  Tyttönäyttelijä vastusti:
  - En mene kenenkään luo ensin! Mitä tulee muuhun ... Jokaisella epäonnistumisella, tiedä kuinka taistella takaisin, muuten et näe menestystä.
  Lohikäärmekreivitär vapautti tuhman tytön, joka näytti lapselta, mutta joka todella kykeni nostamaan kokonaisen panssarirykmentin lentoon.
  Häntä oli hieman tahrattu kermalla, kondensoidulla maidolla, suklaalevitteellä ja keksillä. Kakku oli valtava ja selvästi sydämestä tehty. On jopa sääli, että he rikkoivat sen syömisen sijaan. Lohikäärmekreivitär napsahti sormiaan ja tassujaan, ja suihkulähteen kristallivirta huuhtoi hänen ylitsensä ja huuhtoi pois lian.
  Cassandra nyökkäsi.
  - Puhtaus on avain terveyteen! Tilaa ensin!
  Hobittiparonitar hieroi toista pienistä, ruskettuista, siroista jaloistaan toista vasten. Muutaman sekunnin ajan hän syttyi kuin hehkulamppu. Ja kaikki kulinaariset ylilyönnit, jotka olivat voimakkaasti tahrineet velhotyttöä, katosivat. Ja ylelliset korut loistivat uudella voimalla. Itse asiassa hänestä tuli niin prinsessan kaltainen, että Dominika tunsi hellyyttä.
  Hänellä oli myös mahdollisuus näytellä prinsessatyttöä yhdessä saduista. Siellä hänen täytyi erota ylellisistä vaatteista ja arvokkaista kengistä ja tulla noidan palvelijaksi. Käytä riepuja ja kävele puisissa kengissä. Ja sellaisissa pehmusteissa se on paljon pahempaa kuin vain paljain jaloin. Hän jopa alkoi vakuuttaa ohjaajaa, että voisi olla parempi kuvata ilman kenkiä. Onhan tytön paljaat jalat rievuissa korostaneet köyhyyttä ja prinsessastatuksen muuttumista de facto orjaksi paljon voimakkaammin.
  Mutta ohjaajalla oli selvästi omat ideansa. Lopulta paetessaan kuoleman tornista hän pääsi lopulta eroon kengistä ja housuista, ja sitten hän oli paljain jaloin ja tunsi todellista autuutta. Nyt hänen paljaat jalat olivat kuitenkin palaneet, ja jopa pieniä rakkuloita ilmaantui, mikä oli sekä tuskallista että inhottavaa!
  Hobittiparonitar ojensi pienen, hellästi ja samalla ruskettuneen kätensä hänelle, puristaen Dominican kättä lapsellisella voimalla ja siristaen:
  - Okei, rauha! Nimeni on Laska. Ja älä ajattele, mies, että olen vaaraton tyttö, örkkejä, peikkoja, Koshchein itiöitä, ne kaikki saivat minusta paljon irti !
  Dominica kysyi hämmästyneenä:
  - Kuinka vanha olet, lapsi?
  Weasel hymyili ja vastasi:
  - Reilun sukupuolen edustajien keskuudessa ei ole tapana kysyä ikää! Sikäli kuin katson, sen ikäisenä annat minulle.
  Tyttönäyttelijä nauroi ja huomautti:
  - Olet kymmenen vuotta vanha! Ei enempää!
  Lohikäärmekreivitär karjui:
  - Kyllä, hän on jo yli kolmesataa. Millä ei kuitenkaan ole väliä. Maailmassamme kaikki naiset ovat nuoria ja kauniita. Pysy kanssamme tyttö, sinusta tulee kuningattaremme!
  Dominica vastasi kuuluisalla paritolla:
  Jos pyhä armeija sanoo,
  Heitä pois Rus, asu paratiisissa...
  Sanon: "Ei tarvita taivasta",
  Anna minulle kotimaani!
  . LUKU nro 3.
  Markiisitar ja paronitar taputtavat käsiään ja huudahtivat yhteen ääneen:
  - Bravo! Keksitkö tämän itse?!
  Dominica pudisti kultaista päätään kielteisesti:
  - Ei. En minä. Joku muu, en muista kirjoittajaa!
  Cassandra irvisti:
  - Outoa, sinulla on loistava muisti!
  Tyttönäyttelijä vastasi rehellisesti:
  - Ajattelen liikaa itseäni kuin muita. On parempi kertoa heille enemmän minusta kuin minä muista . Joskus myös sävellen, enkä huonommin kuin Pushkin.
  Lohikäärmekreivitär paljasti kirkkaat, kimaltelevat hampaansa kuin timantit leveässä suussaan ja sanoi vakavasti:
  - Ehkä voit laulaa jotain omasta sävellyksestäsi?
  Dominica sanoi anovasti hieroen poltettuja jalkojaan:
  - Ei kysymystä! Anna minulle ainakin yksi kultakolikko. Ja esitän sinulle kokonaisen hittikappaleen. Ja laulaa turhaan? Kunnioittamatonta! Ja triviaalisti kannattamatonta!
  Markiisinymfi rypisti kulmiaan, ja hänen taikasauvansa välähti uhkaavasti kädessään, hän päätti rankaista röyhkeää tyttöä, joka uskalsi vastustaa lohikäärmettä.
  Lohikäärmekreivitär sihisi sovittelevasti:
  - Anna hänelle hopeakolikko. Anna hänen laulaa sydämestä.
  Dominica hymyili, hänen hampaansa, niin täydelliset, loistivat kuin jäiset vuorenhuiput kirkkaassa auringossa keskipäivällä. Ja hän huusi:
  - Rahat etukäteen!
  Lumikko heitti hänelle kolikon ja huusi:
  - Tässä, ota kiinni!
  Tyttö heitti jalkansa ylös ja onnistui saamaan hopeisen pyöreän palan paljain sormin. Sitten hän siirsi sen kämmenelleen. Katsoin kolikkoa. Se ei ollut mitään, hopea oli täysin uusi, toisella puolella oli lohikäärme, jolla oli seitsemän päätä, ja käpälissään se piti valtikka ja nuija. Ja toisaalta kaunis tyttö, jolla on erittäin vehreät kiharat hiukset. Ja se on ihanaa.
  Dominika ei voinut vastustaa kiusausta kokeilla kolikkoa ja vastasi hymyillen:
  - Tämä on ihanaa. Hienoja juttuja.
  Lumikko sihisi:
  - Nyt laula! Katsotaan mitä voit tehdä!
  Lohikäärmekreivitär lisäsi:
  - Ja sinun täytyy laulaa äänekkäästi ja esittää enemmän tai vähemmän pitkä balladi, koska me maksoimme!
  Tyttönäyttelijä nyökkäsi myöntävästi:
  - Kyllä, ymmärrän sen! Et voi laulaa kuin...
  Ja sitten yhdistys ei tullut hänelle mieleen. No, sanoa satakieli ei ole täysin oikein tai sopivaa. Mutta jotain muuta, ei todellakaan sitä!
  Nymfityttö polki paljain jalkansa:
  - Aloitetaan!
  Dominica alkoi laulaa selkeällä ja lempeällä äänellään;
  Olin kuuluisa näyttelijä
  Kuvaamista, kiroilua, musiikkia, palloja...
  Hän alkoi tanssia raivoissaan ja villisti,
  Kuin Saatanan ruumiillistuma!
  
  Jalkani ovat niin vahvat
  He taistelivat raivoissaan hopakissa...
  Olemme niin upeita tyttöjä
  Siirretään se ovela heti!
  
  Mutta löysin itseni maailmasta, tiedätkö, erityisestä,
  Missä lohikäärmeet hallitsevat kuin kuninkaat...
  Tilaus siellä on aivan uusi,
  Revi ainakin paitasi!
  Minusta piti tulla paljasjalkainen orja
  Piskan selkään saaminen...
  Pilvet yllämme ovat sinisiä,
  Paikka on epämiellyttävä maan päällä!
  
  Täällä luokseni tulee ankara kääpiö,
  Ja hän puristaa ruoskaa käsissään...
  Valkopäinen poika juoksi ohi -
  Orja on paljain jaloin, omistaja on ilmeisesti niukka!
  
  Tonttu nauraa, koskettaa hampaitaan tassullaan,
  Kuin tyttö , jolla on artikkeli, ori...
  Niin että karhu puree sitä mailajalkalla -
  Tähän loppuu kääpiön kaljuuntuminen!
  
  Mutta he myivät minut kaivoksille,
  Haaremissa ei ollut näkyviä paikkoja...
  Ja he antoivat minulle voimakkaan ruoskan takaa-ajoon,
  Koska tyttö syö paljon!
  
  Täällä tonttu johtaa minua köydellä,
  Tytön hurmat ovat aivan uskomattomia ...
  Orjan ääni on hyvin selkeä,
  Mutta loppujen lopuksi on vain nollia!
  
  Olen melkein alasti ja paljain jaloin
  Työskentelen kaivoksissa kuin tuo aasi...
  Äiti, minä sanon, rakas,
  Kuinka tyhmäksi siitä tulikaan!
  
  Olin osaava tyttö
  Kerroin murtoluvut päässäni...
  Ja nyt yhdessä, harkitse sitä, hame,
  Olen villissä orjuudessa!
  
  Pitkän, pitkän aikaa kestin tontun,
  Sain ruoskan selkään...
  He löivät minua bisneksestä eivätkä liiketoiminnasta,
  He lupasivat ruokkia minua myöhemmin!
  
  Mutta paljasjaloiset orjat kapinoivat,
  Sorkkaraudat toiminnassa, vasarat,
  Ja nyt, pidä sitä elementtinäsi ,
  Kaljuuntuneelle gnomille olen kuollut !
  
  No, ne pahat tapettiin,
  Meillä oli kauheita uhreja...
  Mutta usko minua, vapautimme itsemme -
  Tytöt esittivät huippuluokkaa!
  
  Ja nyt meillä on suuri armeija,
  Kaverit ovat myös taistelemassa kanssamme...
  Rikomme kilvet kuin lautoja,
  Pahat hallitsijat ovat tyhmiä!
  
  Ja sitten helvetin orjuus katoaa,
  Mies suoristaa olkapäänsä...
  Ja me lopetamme vihollisiin kyllästyneen herruuden,
  Tulee vuosisata onnea ja edistystä!
  
  Ja sitten on rauha kaikkialla maailmassa,
  Mies, suuri tähti...
  Me lentää tähtitaivaan ilmassa, tiedätkö,
  Anna ihmisten unelmien toteutua!
  Tyttö päättyi korkeaan säveleen ja hänen äänensä hohteli kuin hopeakellot.
  Nymfityttö taputti käsiään. Useat tontut ja peikot ja pari ihmistä kuunteli myös Dominican laulua. Ja he heittivät hänen kolikoitaan: sekä hopeaa että pronssia.
  Tyttönäyttelijä kumarsi. Ja hän poimi ne laatoilta. Hän otti osan kolikoista käsillään ja osan paljain varpaillaan. Ja se oli ihana näky.
  Kyllä, hänellä on niin viettelevät ja taltioidut jalat. Ja kuinka kaunis ja vaikuttava hän on itsessään. No, missä ovat muut primadonnat häneen verrattuna? Uskaltaako he esiintyä lavalla paljain jaloin? Tai lyhyessä hameessa?
  Lohikäärmekreivitär huomautti:
  - Tämä on laulaja! Ei, hän kuuluu akatemiaan. Ja vain akatemiassa, tiedekunnassa, jonka hän itse valitsee.
  Dominic nauroi ja lauloi:
  Me tytöt olemme omia tuomareitamme,
  Ja jos sinun on valittava, ja valinta on vaikea...
  Valitsemme puiset puvut,
  Koska kansallamme on vain kunnia!
  Lumikko twiittasi:
  - Sinulla on ääni... Vain korkean tason enkeli!
  Dominica hymyili ja heitti yhden kolikoista korkeammalle paljaalla jalallaan, kumartui sitten alas ja otti sen kiinni kielellään. Ja sitten hän alkoi huutaa. Oranssi metalli lämpeni välittömästi joutuessaan kosketuksiin syljen kanssa ja poltti kaunokaisen suun.
  Tyttö alkoi sylkeä ja voihkia. Ja hänen halunsa laulaa yhtäkkiä haihtui.
  Nymfityttö ravisti sormustaan, ja Dominican suusta kuumuus katosi heti. Tyttö huusi:
  - Vau! Nyt ymmärrän, millaista on olla tulta hengittävä lohikäärme!
  Weasel huomautti hymyillen:
  - Parempi myöhään kuin ei milloinkaan,
  Tytöllä on huikeita vuosia edessä!
  Lohikäärmekreivitär huomautti:
  "Meillä on erilainen suun ja kurkun rakenne kuin ihmisillä, eikä liekki syty ollenkaan. Joten älä välitä meistä.
  Ympärille kerääntynyt yleisö melui ja vaati edelleen taputellen käsiään:
  - Tee jotain muuta, tervetuloa!
  Dominica twiittasi:
  - Jos kirjoitat kolikoita, teen sen!
  Vastauksena melua ja vakuutuksia:
  - Tottakai! Tervetuloa.
  Ja tytön paljaiden, lihaksikkaiden, ruskettuneiden ja siroisten jalkojen alla, joita hän sormi jäljittelemättömällä suloisuudella, lensi kulta-, hopea-, oranssi-, pronssi- ja platinakolikot.
  Dominika tuli tästä iloiseksi, tunsi innostusta ja alkoi laulaa kiihkeästi;
  Myrskyt ja hurrikaanit eivät ole este parillemme,
  Isänmaan tyttäret, jotka kukkivat kuin ruusupensaat.
  Joka ei ole tiennyt sotaa, ei ole syönyt hirssipuuroa,
  Jumala Vapahtaja Jeesus johdattaa meidät taisteluun!
  
  Olemme tottuneet taistelemaan jopa myrskyisessä valtameressä,
  Jokainen ihminen on kuin siru yli laidan.
  Uskon, että revimme lauman hirviöt palasiksi taistelussa,
  Kunniaamme ei voi lyödä vasaralla ja vasaralla!
  
  Miekka kuumennettiin takomossa, erittäin kuumassa helvetissä,
  Teroittuneet terät ovat erittäin kovia palkeita!
  Ole peloton sotilas; vahvalla, hillityllä sydämellä,
  Jos on kuolema, niin seiso paikallasi, älä juokse!
  
  Kyllä , sota ei tietenkään ole juhla makean hunajan kanssa,
  Loppujen lopuksi siinä on kyyneleitä ja veri virtaa paksusti.
  Susi ulvoo pitkään ja karhu hurjaa karjuntaa,
  Ja isku vastineeksi olkoon silmään, ei kulmakarvaan!
  
  On keihäs, joka voi lävistää ketjupostin,
  On kilpiä, joihin kasa ei pääse lävitse!
  Mutta älä ole pelkuri, älä anna paholaisten tehdä kasvoja ,
  Jotta ei tulisi kuin peli verkoissa!
  
  Usko minua, säteilevä ratkaisu tulee,
  Jokaiselle on palkinto, jota ei löydy korkeammalta!
  Uskon, että rikollisesta ajatuksesta tulee kosto,
  Ei ole muuta rohkeutta kuin vaikea tie!
  Joten Dominica lauloi, ja kirjava yleisö taputti hänelle suurella innolla. Vaikka he ovat kaikki naisia, tässä maailmassa ei ole miehiä. Tai melkein ilman vahvempaa sukupuolta.
  Sen jälkeen lohikäärmekreivitär pudisti häntäänsä ja huomautti:
  - Minun on mentävä! Poistun tieltä!
  Nymfi poimi kolikon paljain jaloin ja ehdotti:
  - Tarkistetaan. Heitän, ja sinä sanot - päätä tai häntää ! Arvaa mitä, kolikko on sinun, ei, annat minulle kolikon takaisin!
  Lohikäärmekreivitär karjui naurusta ja vastasi:
  - Tiedän temppusi! Joten on parempi olla tuhlaamatta aikaasi tai päätäsi!
  Dominika virnisti ja huomautti:
  - Pää ei ole korvia, sen voi repiä pois hatusta, et voi ommella sitä takaisin!
  Kämppä sirkutti ja lauloi:
  -Päällä olevat korvat ovat korvia!
  Korvat pään päällä - mielisairaalan potilas !
  Lohikäärmekreivitär lensi ilmaan. Ja hän ei kommentoinut, mitä nymfityttö lauloi. Ja tämä, on huomattava, on erittäin siistiä.
  Dominica alkoi kiireesti kerätä kolikoita käsillään ja paljain jaloin. Ja hän teki sen nopealla tahdilla.
  Weasel huomautti raapiessaan hiuksiaan taikasauvalla:
  - Raha on tietysti tärkeää. Mutta vielä tärkeämpiä ovat loitsut, esineet, talismaanit, medaljongit, amuletit jne. Muuten et voi elää ylellistä ja ylellistä elämää !
  Dominica suostui:
  - Terveyttä ei voi ostaa rahalla, usko minua
  Rahalla ei voi ostaa rakkautta ja kunniaa...
  Älä siis riitele kuin eläin
  Tiedä, ettet myy kotimaatasi voiton vuoksi!
  Ja tyttö, paljain pohjansa kanssa, lyö purppuraa kolikkoa. Ja sitten hänen paljas jalkansa muuttui yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, ankan jalkaksi.
  Dominique huusi peloissaan:
  - Mitä helvettiä tämä on!
  Nymfimarkiisi vastasi hymyillen:
  - Tämä on erityinen maaginen metalli, vain se toimii, kun se joutuu kosketuksiin sellaisen henkilön ihon kanssa, jonka perheessä on olympiajumalia!
  Ja Laska huudahti iloisesti:
  - Vau! Sinussa on sellaista verta. Emme siis erehtyneet.
  Dominica mutisi:
  - Mutta tämä on rumuutta! Jos voit, poista tassu. Ja anna minulle taas normaali jalka.
  Nymfi pudisti päätään:
  - Ei! Sinun pitäisi jo tehdä tämä itse.
  Loukkuun jäänyt tyttö huusi:
  - Kuinka tämä on mahdollista?
  Weasel ehdotti:
  - Kuvittele mielessäsi, miltä haluaisit jalkasi näyttävän, napsauta oikean kätesi peukaloa ja etusormea, niin sinun pitäisi onnistua!
  Dominic otti sen ja esitteli sen. Sitten tuli klikkaus.
  Ja varisjalan tilalle ilmestyi jalka huopakankaan ja suksen kanssa. Ja siitä tuli vieläkin epämukavampaa, kun suksi kolisesi mukulakivillä.
  Nymfi virnisti ja lauloi:
  - Ilmaiset opettajat,
  Hukkaa aikaa kanssasi...
  Kärsin turhaan tytön kanssa,
  Taitavin taikuri!
  Dominica loukkaantui:
  - En ole velho. Ja opettelen vieläkin. Mutta tie tietoon ei ole koskaan liian helppo ... Kyllä, elokuviin!
  Weasel nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Kyllä, elokuvateatterissa, ehkä jopa enemmän. Ja tämä on tietysti iso ongelmamme.
  Yleisöä alkoi jälleen kerääntyä: se oli hauska näky. Tarkemmin sanottuna täällä on kaikenlaisia tyttöjä. Ja kiitos siitä. Tyttönäyttelijä yritti ajatella uudelleen ja muuttaa jalkaansa. Mutta tällä kertaa jotain ilmestyi raiteille ja tutkalla, vaikkakin pienellä.
  Dominica lauloi optimismiaan menettämättä:
  Pyydän teitä olemaan yllättymättä
  Jos taikuutta tapahtuu...
  Jos se tapahtuu, jos se tapahtuu,
  Jos taikuutta tapahtuu!
  Nymfi hymyili takaisin ja huomautti:
  - Kyllä, äänesi mukaan pitää olla myös taikuutta!
  Sitten heidän luokseen juoksi hobittityttö ja ehdotti taikasauvaansa pyöritellen:
  - Tehdään se paremmin! Ja tiedä, minulla on puolituhatta vuotta työkokemusta!
  Weasel vastusti:
  - Ei! Anna hänen tehdä se itse!
  Dominica twiittasi:
  Olen menettänyt mieleni, olen menettänyt mieleni,
  Teen sen itse, teen sen itse!
  Ja tyttö kuiskasi jälleen jotain hyväksyvää. Ja sitten hänen jalkansa, tutkalla varustetun tankin muodossa, sai lopulta takaisin kauniin entisen muotonsa. Ja se osoittautui ikään kuin se olisi tehty tilauksesta.
  Dominica nousi seisomaan ja liikutteli sormiaan. Hänen mielialansa tuli iloiseksi ja hän lauloi:
  Me tytöt olemme maailman vahvimpia,
  Ja usko minua, et löydä viileämpiä kaunottaret...
  Me todella liotamme vihollisemme wc:ssä ,
  Ja hän näyttää ikuisesti kaksikymmentävuotiaalta!
  Sen jälkeen kaunotar nauraa ja nauraa näyttäen suuria ja kiiltäviä hampaitaan.
  Dominika alkoi tanssia paljaat jalat korkealle ilmaan. Ja hän lauloi:
  Olen erittäin siisti velho
  Jos poltan jalkaani, tulee romahdus...
  Rakastin hyppäämistä paljain jaloin
  Pidä sitä todellisena ihanteena!
  Tämä on hänen laulunsa - aivan mahtavaa ja siistiä!
  Vaikka toisaalta se on erittäin yksinkertainen ja mutkaton. Kyllä, tyttö on sellainen, että et kyllästy.
  Hobittityttö huomautti:
  - Oppii todella nopeasti!
  Ja hän pudisti jalkojaan, jotka oli koristeltu nilkoista jalokivillä nastoitettuilla rannekoruilla ja jokaisessa sormessa sormuksella.
  Hän näyttää lapselta, mutta varsinkin alaraajoissa olevien kivien lukumäärästä päätellen hän on korkea-arvoinen velho.
  Weasel nyökkäsi tytölle:
  - Näin sinut jossain. Oletko sattumalta prinsessa Alsou ?
  Naishobitti nyökkäsi:
  - Kyllä , näin se on! Mutta tiedätkö, Marquis, tämän tytön kanssa planeetalta Maa, sinulla ei ole mitään ongelmia!
  Weasel suostui:
  - Oikein! Mutta se on mahdotonta muuten. Valitettavasti tämä on sellainen maailma, että se ei tule toimeen ilman ongelmia ja seikkailuja.
  Dominic kiirehti lisäämään:
  -Elämä ilman seikkailuja ja hyväksikäyttöä on liian tylsää. Se on kuin keittoa ilman pippuria!
  Prinsessa Alsou suostui:
  - Kyllä se on oikein! Sitä varten roistot ovat. Yksi heistä päästi valloilleen ruton, joka tappaa vahvemman sukupuolen.
  Dominica lauloi huokaisten:
  Et voi elää ilman naisia, se on totta,
  Mutta ilman miehiä ei ole myöskään iloa...
  Se meni niin, se oli erittäin huono,
  Jos ei ole vahvaa omistajaa!
  Weasel suostui:
  - Voi olla! Mutta täällä, kuten sanotaan, se on kaksiteräinen miekka. Toisaalta vahvempaa sukupuolta ei ole, mutta toisaalta...
  Naishobitti vastusti nopeasti:
  - Ei! Huonoa kaikin puolin. Joten turha puhua hölynpölyä. Myös miehiä tarvitaan.
  Dominica vastasi:
  - Urokset eläimissä. Älykkäillä yksilöillä jokin on toisin.
  Weasel nauroi ja vastasi:
  - Kyllä, miehille tietysti. Ja en keksi mitään sanottavaa.
  Useat kyyhkyset, joilla oli oranssi höyhen ja kullattu nokka, lensivät niiden ohi. Linnut olivat erittäin mielenkiintoisia. Yksinkertaisesti ihana toisaalta. Mutta toisaalta , niissä oli myös maun puutetta.
  Dominica korvasi:
  - Miksi kultaa kyyhkysten nokat?
  Weasel selitti:
  - Kukaan ei kullannut! Tämä johtuu siitä, että he nokkivat mansikoita topaasilla.
  Tyttönäyttelijä mutisi:
  - Mitä? Topaasin kanssa?
  Hobittityttö nyökkäsi:
  - Kyllä, sellaisia mansikoita on! Mitä, et tiennyt?
  Weasel huomautti:
  - Mistä hän tietäisi? Hän on maailmassamme aivan hiljattain.
  Kolme kauniin sukupuolen edustajaa nopeutti vauhtiaan. Ja heidän paljaat, vaaleanpunaiset kantapäänsä välähtivät.
  Ympärille ilmestyi taloja , korkeita, muistuttavia vaaleanpunaisia, violetteja ja smaragdiporoja nousemassa. Ja se näytti erittäin futuristiselta. Taivaalla oli jopa lentokoneita. Tarkemmin sanottuna ohi ryntäsi kultainen ja timanteilla nastoitettu vaunu, jota veti kuusi siivellistä, lumivalkoista hevosta.
  Kaikki kolme tyttöä kumarsivat hieman. Mutta ilmeisesti jalo henkilöllä ei ollut aikaa kaunottareille, ja triumviraatti seurasi pidemmälle.
  Edessä oli hippodromi, se näytti valtavalta stadionilta. Se oli selvästi hevoskilpailujen paikka.
  Markiisinymfi ehdotti:
  - Meidän on tarkistettava, onko oppilaallamme selvänäön lahja. Osallistumme siis kisoihin.
  Hippodromin ympärillä oli korkea hopeasta ja oranssista metallista tehty verkkoaita, jossa oli helmiä ja joitain sinisiä ja violetteja kiviä sekä tšekkiläistä lasia muistuttavaa lasia . Ja se näytti erittäin kauniilta.
  Ja sisäänkäynnin sivuilla oli kaksi suihkulähdettä, jotka heittivät ulos monivärisiä suihkuja kullatuista kauniista pareista: - tonttu, joka halasi tonttupoikaa.
  Kyllä, kaikki näytti erittäin kauniilta. Ja sisäänkäynnillä on tyttövartija. Myös erittäin kaunis ja kevyt, hopeinen panssari.
  Kaikki näyttää niin upealta. Ympärillä on niin monia kauniin sukupuolen edustajia.
  Dominika muisti elokuvan Gulagin saaristosta ja naistenleiristä. Kaikki naiset siellä olivat ikään kuin omasta tahdostaan nuoria, kauniita ja pukeutuivat kaapuihin, jotka jättivät heidän upeat jalkansa kokonaan näkyviin. No, koska kesä Siperiassa on lämmin ja ehkä jopa kuuma, tytöt olivat paljain jaloin. Tämä teki elokuvasta erittäin suositun miesten keskuudessa. Ja Dominica näytteli kapinallista komsomolin jäsentä, joka järjesti kokonaisen tyttöjen kapinan. Ja kaunokaiset jopa takavarikoivat aseita ja ottivat taistelussa vastaan koko NKVD-rykmentin ja pystyivät voittamaan sen.
  Elokuvasta tuli tietysti siisti. Ja paljasjaloiset, lumoavat, kauniit soturit näyttivät yksinkertaisesti upeilta.
  Dominikan piti muuten alun perin näytellä Fanderan serkkua, joka järjesti vankimellakan, mutta tällainen elokuva olisi voitu kieltää. Ja hänestä tehtiin yksinkertaisesti erinomainen opiskelija ja komsomolin jäsen.
  Dominica kumarsi vartijan tytölle. Yhtäkkiä, aivan maan alta, kuin tunkki nuuskalaatikosta, lohikäärme hyppäsi ulos. Pieni , hieman albatrossia suurempi, kolme päätä.
  Hän lensi tyttöjen luo, ja ääni kuului:
  - Anna minulle veljeni takaisin!
  Nymfimarkiisi vastasi huokaisten:
  - Tämä on mahdotonta, Belka.
  Vastauksena lohikäärmetyttö, jonka suomukset hohtivat kolmessa auringossa kaikilla sateenkaaren väreillä ja jonka siivet olivat niin kauniit, että ne aaltoivat silmissä, alkoi karjua.
  - Haluan veljen! Haluan veljen! Missä hän on!
  Hobittityttö huusi:
  - Kyllä, meillä on itsellämme kiire miettiä, kuinka palauttaa miehemme meille. Eikä tarvitse olla oikukas.
  Lohikäärmetyttö, mitä voit ottaa pennusta, rauhoittui ja siristi, hyppäämällä Dominicaan:
  - Tiedän että voit! Sinä olet valittu!
  Osumatyttö virnisti ja lauloi vastaukseksi:
  - Kaikki mahdotonta, usko minua, on mahdollista,
  Mutta tämän ongelman lähestyminen on erittäin vaikeaa...
  Jos kuitenkin jännität aivojasi pelatessasi,
  Minusta voi tulla kaunis jedityttö !
  Lohikäärmetyttö piristyi ja sirutti vastauksena:
  Mielesi ei ole sormen kokoinen,
  Nero, tiedätkö, maan päällä...
  Ja kaunis poika odottaa minua,
  Kiertelevällä hevosella!
  Dominika tuntui hauskalta ja kikatti:
  - Lohikäärme hevosen selässä? Tältä se näyttää!
  Markiisitar huomautti:
  - Mitä, et tiedä allegorian käsitettä !?
  Tyttönäyttelijä nauroi ja huomautti:
  Voimme kuolla missä tahansa
  Jopa meripihkan auringonlaskun aikaan...
  Yleensä elämme vapaasti,
  Kyllä, ilmainen!
  Kuvaannollisesti sanottuna!
  Lohikäärmetyttö päästi valot suustaan, se muistutti sytytintä, ja vinkaisi:
  - Tämä on ihana laulu. Haluan kuitenkin kauniin vieraan tuntemattomalta maalta esittävän jotain muuta mielenkiintoista.
  Dominica kohautti olkiaan ja huomautti:
  - Tiedän, että ääneni kaataa kolikoita pahemmin kuin nunchucks , jotka lyövät ulos viljavyyhteitä. Täytyy kuitenkin taas rasittaa ääntäni! Ja mitä varten? Mihin täällä kuluttaa rahaa?
  Markiisi vastusti:
  - Ensin lyöt vetoa yhdelle hippodromin hevosista ja yrität kasvattaa pääomaasi. Ja toiseksi, tämä tyttö ei ole vain pieni naislohikäärme, vaan myös prinsessa. Hän antaa sinulle sormuksensa, joka sisältää valtavan maagisen voiman. Ja tätä varten , usko minua, kannattaa yrittää ja laulaa kunnolla!
  Dominica nyökkäsi kirkkaan päänsä vahvalle kaulalleen ja huomautti:
  - Tässä tapauksessa näen, että on jotain, mitä yrittää! Lisäksi kuinka voit kieltäytyä lapsesta!
  Lohikäärmetyttö sirkutti:
  - En ole ollenkaan lapsi. Olen prinsessa ja voin tehdä tämän! Lennän planeetallesi. Ja poltan pääomasi.
  Dominica tuhahti uhkaavasti:
  - Ja meillä on ilmapuolustus kaltaisillesi ihmisille! Mitä sanot tähän, villi?
  Lohikäärmetyttö mutisi:
  - Sinut lähetetään louhoksille. Työskentelet alasti ja kahleissa örkkivalvojan ruoskien iskujen alla.
  Hobittityttö nyökkäsi:
  - Kyllä, hän voi tehdä sen! Lisäksi olet ihminen. Ja meidän ihmiset... Heidän katsotaan olevan alemmalla tasolla, monesta syystä.
  Lumikko huusi:
  - Joten sinun on parasta laulaa! Yleisö on jo kokoontunut tänne, ja me myös ansaitsemme rahaa.
  Itse asiassa erilaisten reilun sukupuolen edustajien joukossa nousi melu, ja kuultiin taputuksia ja huudahduksia:
  - Laula, kukkanen, älä häpeä!
  No, mies, soitetaan musiikkia!
  Haluamme kuunnella paratiisin linnun trillaa!
  Dominica huokaisi raskaasti ja alkoi laulaa;
  Elfan ranta on tilava , jyrkkä,
  Aallot loiskuvat lasitetulla loistolla...
  Elfiasta tuli kotimaani,
  Satakielin trilli laulaa meille ihanan laulun!
  
  Leveässä veneessä, rakkaani ja minä purjehdimme,
  Zlata Val petti punokset.
  Kuinka hyvä minun ja rakkaani onkaan olla yhdessä,
  On sääli olla saamatta krokotiilia onkivavalla.
  
  Ei, ei vettä, kahina perään,
  Luonto antaa meille samppanjaa.
  Tämä maa on minulle kuin rakas äiti,
  Maan anteliaisuus kuninkaallisissa asuissa!
  
  Putoaa kuin helmiä kuun säteen alle
  Roiskuu kuin mehiläisparvi hopeisella siivellä...
  Neitsyt, olet minulle kuin enkeli, jolla on unelma,
  Viattomuuden kasvot - puhtain Madonna!
  
  Tuoksu on hunajaa ja hiukset ovat silkkiä,
  Huulet avautuivat kuin satiini.
  Uskon, että kauan odotettu hetki on koittanut,
  Saduista tulee totta!
  
  Huulemme koskettivat hurmioitunutta,
  Makeus on sellainen, ettei sanoja enää ole .
  Usko minua, olet epämaine kauneus,
  Arpa ratkaisee, heitä kolikko korkeammalle!
  
  Tässä ovat suudelmat yksi toisensa jälkeen,
  Huokauksia ja naurua myrskyisestä ilostamme.
  Kerubi säilyttää sielun pyhyyden,
  Valittu heittää syntiluettelon uurniin.
  
  Ei, tiedä, maan päällä on kauniimpaa kuin sinä,
  Intohimo palaa kuin kirkas tuli sydämessäni!
  Elämme parhaassa maassa,
  Avataan ikkunat ja ovi avaruuteen!
  Näin kaunotar lauloi upean laulun. Ja kaikentyyppiset tytöt taputtivat käsiään hänelle. Ja samaan aikaan he heittivät kolikoita, myös kultaisia. Ja se on hienoa .
  Hobittityttö pudisti taikasauvaansa, ja rahat alkoivat muodostaa erillistä kasaa itsestään. Ja kokonainen sarake monivärisiä kolikoita kasvoi.
  Lohikäärmetyttö taputti myös käsiään ja päästi sitten kirkkaat liekit kolmesta päästään. Sen jälkeen hän sanoi omituisesti:
  - Tämä on tietysti hyvä, mutta ei tarpeeksi! Tarvitsen sinun laulavan myös minulle!
  Dominica rypisti kulmiaan ja kysyi:
  - Eikö se ole liikaa?
  Markiisi hiljensi häntä:
  - Haluatko saada näin arvokkaan sormuksen vain yhdestä kappaleesta? No oletpa röyhkeä ! Pidä omatunto, sillä esine on arvokas.
  Hobittityttö sirkutti:
  - Jokaisella tuotteella on oma hintansa. Ja yleensä arvokasta esinettä varten sinun on täytettävä kolme toivetta tai tarjottava kolme palvelua. Nämä ovat säännöt. Ja sinä itse ymmärrät miksi!
  Tyttöjen valikoima taputti käsiään ja taputti paljain jaloin, ja hyvin harvoin kengillä:
  Tule, laula lisää!
  Haluamme lauluja!
  Siitä tulee erittäin siistiä !
  Suorita romanssi!
  Maksamme sinulle hyvin!
  Weasel nyökkäsi Dominikalle:
  - No, älä hajoa! Tule, laula!
  Ja kaunis kaunotar ravisteli hänen kirkasta, kirkasta harjaansa. Hän leimaa paljaita, lihaksikkaita jalkojaan ja lauloi suurella tunteella ja ilmeellä;
  Meidän totuksemme, meidän totuksemme
  Koostuu uskon kantamisesta!
  Eikä huomenna eikä huomenna,
  Ja pelasta isänmaa tänään!
  
  Kunnioitamme tonttuamme ,
  Loppujen lopuksi hän on koko maailma, tunne maailma!
  Isänmaan helakanpunainen lippumme,
  Eikä ole kirkkaampaa punaista!
  
  Pioneeri tervehtii rintakuvaa,
  Hänen merkkinsä on isänmaan lippu!
  Taistelimme vihollista vastaan taitavasti,
  Ylistäviä saavutuksia jakeessa!
  
  Tiedä, että planeetalla on vain yksi usko,
  Usko sisään rakas , pyhä elfinismi!
  Joten iloiset lapset nauravat,
  orkismi voidaan purkaa kuiluun !
  
  Jokainen ritari oli vain lapsi,
  Nurmikolla ja puroilla paljain jaloin...
  Mutta nyt hänellä on vinssi käsissään,
  Tasoittaa metallia reippaasti vasaralla!
  
  Joku teroittaa konekivääriä koneilla,
  No, joku ampuu olkapäästä!
  Punainen lippu leijuu punaisena lippuna,
  Voitimme pahoja vihollisia ilman vitsejä!
  
  Esivanhempamme ottivat rohkeasti Orklinin ,
  No, entä me? Olemme matkalla Marsiin!
  Olemme ihmisiä, emme makakeja oksalla,
  Vastustajan nyrkki osuu häntä suoraan silmään!
  
  Mutta osaamme myös pitää hauskaa,
  Soita rumpuja, soita trumpetteja!
  Todella söpöt lasten kasvot,
  Ja arvosanat neljä ja viisi!
  
  Vaikein taistelukoe -
  Tämän läpikäymättä jättäminen on kuin kuolisi!
  Mutta kuolemassa meillä on lippu soihtulla,
  Haltioiden kuparitakomo ei voi pudota!
  Tyttö lauloi niin kauniisti ja taitavasti ja samaan aikaan tanssi, ja hänen jalkansa olivat niin viettelevät. On vain sääli, että lähellä ei ollut miehiä, jotka arvostivat hänen kauneuttaan. Ja tytöllä on se valtavalla tasolla, ja soturi näyttää valtavan paineensa ja tunnelmansa.
  Ja useita satoja tyttöjä on jo kokoontunut, ja he pitävät melua. He heittävät rahaa, ja heillä on erittäin voimakas nuorten, tuoreiden, naisvartalojen ja kalliiden hajuvesien tuoksu. Täällä on paljon, mikä saa pään pyörimään.
  Jotkut kolikoista olivat keraamisia, ja siellä oli jopa pari puista kolikkoa , mikä oli hienoa. Mutta tavallinen paperiraha maaplaneetalle ei ole jotenkin näkyvissä. Ja tämä on jotenkin epätavallista Dominicalle. Joskus mielessäsi vilkkuu ajatuksia siitä, kuinka villiä he ovat täällä. Entä sähköiset maksukortit? No, tämä on aivan mahtavaa tälle kehitystasolle.
  Joten joku heitti puoliksi syödyn kermakakun erään laulajan paljain jalkojen alle.
  Hobittityttö löi kakkua salamalla sauvallaan. Ja se hajosi heti.
  Pieni kaunotar huomautti:
  - Älä tee sitä enää! Vain rahaa!
  Lumikko lauloi:
  - Tehdä rahaa! Tehdä rahaa!
  Tylsyyden, laiskuuden unohtaminen...
  Tehdä rahaa! Tehdä rahaa!
  Tarvittaessa ainakin koko päivän!
  Lohikäärmetyttö pudisti siipiään ja siristi:
  - No, tämä on toinen palvelu! Mutta saadaksesi artefaktisormuksen tarvitset myös kolmannen!
  Dominica puhalsi poskiaan ja sanoi luottavaisella äänellä:
  - Jos haluat, laulan sinulle mielelläni uudelleen! Rehellisesti sanottuna rakastan laulamista.
  Noin tuhannen naisen, kauniin sukupuolen edustajien yleisö ulvoi ja polki lähes kokonaan paljaita, siroja, tyttömäisiä jalkojaan:
  - Laula taas! Laula taas!
  Bravo, encore! Bravo, encore!
  Lohikäärmetyttö vastusti ja korotti ääntään:
  - Ei! Lahjoita tällainen sormus vain kappaleita varten! Täällä hänen on tehtävä jotain arvokkaampaa ja samalla vaikeampaa.
  Tuli kireä tauko. Yli tuhat tyttöä eri roduista jäätyi odotukseen.
  Yhtäkkiä ilmestyi poika. Heidän joukossaan ainoa vahvemman sukupuolen edustaja. Hän oli ihmisrotua, yllään vain shortsit, lihaksikas ja orjamerkki olkapäällään, hän näytti noin 12-vuotiaalta ja oli selvästi pahoinpidelty useammin kuin kerran. Juokseessaan ylös, pölyiset, lapselliset kantapäänsä välähtivät lohikäärmetyttöä kohti, hän putosi polvilleen ja huusi:
  - Anna heidän vapauttaa minut! Anna minulle asemani takaisin!
  Lohikäärmetyttö nyökkäsi ja vahvisti:
  - Se siitä! Poika vapautuu, jos muutat hänestä tontun!
  Dominica levitti kätensä:
  - Mutta tämä on mahdotonta!
  Markiisinymfi ehdotti:
  - Tämä orjalapsi oli äskettäin Oenomaus-nimisen valtavan valtakunnan kruununprinssi. Ja nyt hänestä tuli ihmiskunnan poika ja orja välttääkseen paholaisen ruton. Tee hänestä taas tonttuprinssi, niin ehkä voimme tarttua koko sotkun lankaan!
  . LUKU nro 4.
  Hobittiprinsessa vahvisti:
  - Tämä on mahdollisuutesi, Dominic. Ja myös meidän. Melkein kaikki urokset katosivat. Ja tämä, vaikka ei kivettynyt, menetti arvonimensä ja asemansa ja jopa ruumiinsa tullessaan ihmisorjaksi.
  Poika nyökkäsi kevyesti leikattua päätään:
  - He hakkasivat minua joka päivä, jotta en muutu kiveksi! Jostain syystä ruoskitut orjat vastustavat eniten epidemiaa!
  Dominica levitti kätensä ja vastasi:
  - Kyllä, minulla ei ole aavistustakaan kuinka saada hänet pettymään! Ja että prinssi oli myös lapsi?
  Orjapoika pudisti päätään.
  - Ei, olin aika aikuinen! Mutta kun se alkoi muuttua kiveksi, lumikkonymfi käytti erityistä taikuutta. Minusta tuli nuori orja ja minua ruoskittiin. Tämä antoi minulle useita kuukausia, vaikkakin tuskallista, mutta elämää. Mutta ennemmin tai myöhemmin tämä loppuu. Lisäksi heidän täytyy lyödä minua lujasti, ja joka päivä minun täytyy tai kantaa raskaita kiviä tai pyörittää pyörää!
  Nymfityttö nyökkäsi:
  - Joo! Tämä on ainoa tapa jollakin tavalla viivyttää kiviruton vaikutusta. Kaivoksissa on edelleen ihmiskunnan orjapoikia, jotka eivät ole vielä kivettyneet ja työskentelevät. Mutta nämä ovat ainoat vahvemman sukupuolen edustajat, jotka ovat jäljellä. Ja sitten osa niistä myös muuttuu kiveksi ja murenee sitten tomuksi.
  Dominica vihelsi:
  - Tämä on kamalaa! Universaali katastrofi! Ja elääkseen ja tullakseen orjaksi!
  Poika, jolla oli yllään mustat lyhyet shortsit, jotka muodostivat kaikki hänen vaatteensa, ja karkea, ihon alla laihat lihakset, jotka näyttivät ohuilta rasvan puutteen vuoksi, lauloi:
  - Kyllä, olen prinssi ja vain orja, mutta mitä?
  Kutsukoon aateliset minua niin...
  Kuinka kaukana, kaukana he ovat minusta,
  Poika, jolla on katkennut jalkaketju!
  Lohikäärmetyttö sirkutti silmänräpäyksessä:
  - Joten tee hänestä taas tonttuprinssi, niin saat tämän arvokkaan lohikäärmeen taian sormuksen!
  Dominica levitti kätensä:
  - No, saatana, minulla ei ole perusymmärrystä taikuudesta, ja sinä vaadit tätä! Mitä et ehkä itse tee!
  Nymfimarkiisi huomautti huokaisten:
  - Ehkä emme voi tehdä tätäkään ... Mitä sanot?
  Lohikäärmetyttö sanoi:
  "Hän on ollut jaloillaan pitkään." Ja lohikäärmeakatemia sulkeutuu pian. Joten anna hänen ensin läpäistä huumaavat kokeet ja yrittää sitten saada poikaprinssi pettymään.
  Dominica nyökkäsi hyväksyvästi.
  - No, näin voit periaatteessa...
  Nymfimarquise nosti talismaninsa kaulassaan. Ja hän hieroi sitä kämmenillä ja alkoi mutisemaan jotain, kuten loitsua. Lohikäärmetyttö sirkutti ja näytti hampaitaan:
  - Tämä on hänelle vakava testi ... Pystyykö hän liikkumaan ilman suuria vahinkoja, jos hän käyttää ultraloitsua!
  Dominica halusi saada selvennystä ultraloitsun merkityksestä, mutta nymfi-markiisi leimahti hänen sormuksilla koristeltuja paljaita jalkaansa ja tyttö jäi pyörteeseen. Oli kuin joku jättiläinen olisi ottanut hänet käteensä ja kantanut häntä.
  Tyttönäyttelijä mutisi:
  - Mikä hyppy!
  Ja niin he yhdessä nymfi-markiisin kanssa löysivät itsensä palatsin sisäänkäynnin luota . Se muistutti Pietarin Eremitaašia, mutta se oli korkeampi, kolmekymmentä kerrosta korkealla katolla. Ja myös rehevämpi ja kauniimpi kuin kuuluisa talvi.
  Dominica levitti jalkansa, tuki nyrkkeillään kylkiään ja huudahti:
  - Vau !
  Nymfi vahvisti hymyillen:
  - Kyllä, tämä on kaunis Dragon Academyn rakennus.
  Sisäänkäynnin edessä seitsemänpäisen lohikäärmeen muotoinen suihkulähde kimalteli kullasta ja kirkkaan oranssista metallista, jota maan päällä ei tunneta. Ja jokaisesta suusta virtasi taivaalle vesisuihku, kimalteleen kuin timantit useiden koristeellisten valaisimien säteissä.
  Dominica huomautti:
  - On mahtavaa kuinka korkealle suihkukoneet lentävät!
  Markiisinymfi vastasi lakonisesti:
  - Technomagic!
  Jokaisella lohikäärmeen päässä oli jalokivistä tehdyt ja eriväriset silmät. Se näytti erittäin terveeltä , täyteläiseltä ja maukkaalta.
  Siellä on myös siistejä kujia upeilla kukilla, jotka erottuvat eri muodoista ja silmutyypeistä. Tyttöjen paljaat jalat kulkivat polkujen sileitä, kirkkaankuvioisia laattoja pitkin sanoin kuvaamattomalla tyylikkyydellä ja suloisuudella. He olivat eri-ikäisiä, mutta kaikki olivat kauniita, monet käyttivät arvokkaita koruja.
  Täällä oli enimmäkseen tonttuja, mutta oli myös ihmistyttöjä, naispeikkoja ja hobitteja. Viimeisiä tyttöjä ei voi erottaa ihmisistä . Kuten muuten nymfit ja driadit. Johtuuko se siitä, että he käyttävät sormuksia pienten ja sirojen jalkojensa paljaissa varpaissa?
  Mutta myös ihmistytöt voivat tehdä tämän.
  Dominika, melko pitkä opiskelija, näytti liian isolta ja kypsältä naisopiskelijoihin verrattuna. Ja tämä nolosti häntä suuresti.
  Tyttö kysyi nymfiltä:
  - Näytän täällä museonäyttelyltä!
  Markiisi kysyi hymyillen:
  -Oletko nähnyt elokuvan Harry Potterista?
  Dominic naurahti ja vastasi:
  - Kyllä, tietysti, katsoin sen. Ja he jopa yrittivät tehdä tästä elokuvasta uusintaversion. No, mitä sitten?
  Nymfi huomautti:
  - Siellä oli poikia ja tyttöjä. Ja täällä, kuten näet, ei ole poikia, ja tämä häiritsee harmoniaa!
  Dominica huomautti:
  - Harry Potter oli myös lapsi, ja se oli hänelle helpompaa. Mutta olla aikuinen lasten joukossa. Se on pahempaa kuin jäädä toiseksi vuodeksi!
  Markiisitar halusi sanoa jotain, kun paljasjalkainen tyttö, mutta timanttirintaneula hiuksissaan, juoksi heidän luokseen. Hän hymyili hyvin suloisesti ja huusi:
  - Oletko sinä valittu?
  Dominica hymyili ja vastasi:
  -Joo!
  Tyttö nauroi ja huomautti:
  - Mutta et todennäköisesti osaa tehdä paljon! Voitko esimerkiksi tehdä näkymättömyysjuomaa?
  Tyttönäyttelijä vastasi huokaisten:
  - Valitettavasti ei. Kuinka se toimii?
  Tyttö, jolla oli timanttinen rintakoru ja purppura- ja oranssipilkkuiset hiukset, nyökkäsi päätään. Ja hän otti pullon pukunsa taskusta. Käänsin pistoketta. Hän siemaili ja... katosi.
  Dominica räpytteli safiirisilmiään hämmentyneenä. Ja sitten tunsin kevyen puristuksen nenässäni. Sitten he vetivät hänen hiuksistaan. Dominican terävä näkemys näki näkymättömän tytön paljaat jalat astuvan monivärisille laatoille ja nostavan pieniä pöly- ja nukkapilkkuja puista ja kukista. Tyttö nyökkäsi hyvin taitavasti ja tarttui paljain jaloin nuoren tuhma tytön korvasta.
  Hän huusi. Ja Dominica pystyi näkemään hänet. Tytöstä tuli läpinäkyvä, kuin haamu tai hologrammi. Ja hän huusi pelästyneellä äänellä:
  - Satutti! Anna minun mennä, täti!
  Markiisinymfi huudahti:
  - Taitavasti, kyllä! Luulin jo, ettet voi tehdä mitään!
  Dominica lauloi vastauksena:
  Jos sairastut, tulen
  Levitän kipua käsilläni...
  Voin tehdä kaiken, voin tehdä kaiken,
  Sydämeni ei ole kivi!
  Heitä lähestyneet tytöt nauroivat. Koristeista huolimatta oli selvää, että heidän mekkonsa olivat melko tiukkoja ja yhtenäistä, vaikkakin ylellistä. Vaikka muissa suhteissa oli moninaisuuden tunnetta. Joillakin tytöillä oli korvakorut korvissaan, kun taas toisilla ei. Ja jotkut, erityisesti hobittitytöt, pujottivat kultasormuksia kivillä nenään.
  He tekivät tämän erityisesti erottautuakseen ihmislapsista, jotka olivat liian samanlaisia. Dryadit rakastivat myös sormuksia nenässään ja korvissaan. Kaunis tyttöjen valtakunta seitsemästä teini-ikäiseen. Tonttujen keskuudessa aikuisuus ja murrosikä eivät kuitenkaan käytännössä eroa ulkonäöltään, aivan kuten hobitit, peikot, nymfit ja driadit. Mutta Dominica näyttää aikuiselta ja erittäin kauniilta tytöltä, jolla on todellisen prinsessan ilmeikkäät kasvot. Ehkä liian ruskettunut.
  Kyllä, he jopa vaalensivat hänen ihoaan, kun hän näytteli yhtä keskiajan jalosta naisesta. Tuolloin ruskettuneita kasvoja pidettiin merkkinä alhaisesta syntymästä.
  Muuten, paitsi hänen kasvojensa, myös hänen jalkojensa iho ei vaalentunut. Oli eräs jakso, jolloin hänet johdettiin paljain jaloin ja rievuissa telineelle.
  Siellä oli jopa laulu:
  Lunastuksen aika on pian täällä
  Kuningatar johdatetaan paljain jaloin rakennustelineelle!
  Hänellä on korujen sijaan lumput,
  Joutsenen kaula on teloittajien uhri!
  Kyllä, se näytti erittäin hauskalta ja jopa omalla tavallaan jotenkin kammottavalta . Valaistuksen jälkeen hänen täytyi näytellä kuningatar Semiramiksen roolissa. Ja näissä kuvauksissa häntä ei käytännössä kuvattu paljain jaloin. Kyllä, se oli mielenkiintoinen rooli. Mutta ilmeisesti ohjaaja ei pitänyt hänestä. Liian kaunis ja hunajablondi. Ja Semiramin rooliin he suosivat vanhempaa naista, jolla oli mustat hiukset. Ja Dominicasta piti tulla orja. Ja hän oli jopa leimattu kuumalla raudalla. Ja he haputelivat minua, melko karkeasti, miehet.
  Kyllä, ja telineessä oli kohtaus. Tietysti ruoska tehtiin vaahtomuovista, ja kun sillä ruoskitaan, se ei satu. Mutta kaikesta huolimatta, kun roikkuu ja sinua ruoskitaan , se on epämiellyttävää.
  Tyttöoppilaat kokoontuivat yhteen. Sitten ilmestyi driadin opettaja. Hänellä oli yllään tulipunainen mekko ja erilainen tyyli.
  Hän käveli Dominican luo ja huusi:
  -Oletko uusi?
  Lapsinäyttelijä kohautti olkiaan:
  - En sanoisi niin!
  Opettaja pudisti päätään. Hänen nenänsä oli oranssista metallista tehty ja raidallinen sormus. Hän näyttää myös teinitytöltä ja on paljain jaloin. Lisäksi jokaisessa paljaassa varpaassa on rengas. Ja tämä on jo melko korkea noituuden taso.
  Nymfi markiisi huomautti:
  - Hän on osaava opiskelija ja hänellä on lahjakkuutta!
  Dryad-opettaja heitti pienen kiven värilliselle laatalle ja käski:
  - Tee uusi niin, että se lentää kämmeneesi!
  Dominica huudahti:
  - Telekineesia vai mitä?
  Vastauksena tytöt nauroivat. Opettaja huusi:
  - Hajaantukaa! Miksi he ovat täynnä yhdessä!
  Kuului tyytymätön murina ja melu. Mutta tytöt eivät riidelleet, vaan alkoivat hitaasti hajaantua. Mutta samalla katsoen kohti uutta tyttöä.
  Opettaja mutisi:
  - No, tule, käske kivi lentää kämmeneesi!
  Dominika, joka tunsi olevansa täydellinen typerys , huudahti:
  - Lennä käteeni!
  Kivi ei liikkunut. Sitten tyttö huusi raivosta:
  - Lennä luokseni, nopeasti!
  Ja sitten kivi putosi ja löi meteoriitin tavoin tyttöä otsaan. Isku oli hyvä, kunnollinen kyhmy paisui heti ja Dominika itse putosi tajuttomaksi.
  Useat tytöt, joilla ei ollut aikaa lähteä, ja ne muut, jotka kääntyivät ympäri, purskahtivat nauruun kerralla. Ja tämä nauru muistutti satojen hopeakellojen soittoa.
  Nymfi markiisi levitti kätensä ja huomautti:
  - Kykyjä on, ja mitä muita! Yksinkertaisesti sanottuna, nosta kivi ilman loitsuja. Edes jokainen noviisi nymfi tai driadi ei pysty tähän.
  Opettaja suostui:
  - Kyllä, hän osaa! Mutta myös vaarallista. Tämä ei pysty ainoastaan palauttamaan miehet meille, vaan myös tappamaan naaraat. Tämä on villi voima!
  Markiisitar huomautti:
  - Tämä tyttö on timantti, joka kaipaa kiillotusta!
  Dominika nousi seisomaan ja hyppäsi jaloilleen. Hänen päänsä halkeili ja hänen otsassaan oli turvotusta.
  Tyttö huusi:
  - Ja kenet minun pitäisi tappaa nyt?
  Opettaja vastasi raivoissaan:
  - Minä itse! Voisit hyvin räjäyttää aivosi. On hyvä, etten käskenyt räjäyttää kiveä!
  Dominica nauroi ja vastasi:
  - Kyllä, tässä tapauksessa olisi todellinen Hiroshima!
  Dryad-mentori kysyi hämmästyneenä:
  -Mikä on Hiroshima?
  Tyttönäyttelijä kohautti olkapäitään, jotka eivät olleet heikkoja, ja vastasi luottavaisesti:
  - Tämä on kaupunki, johon pudotettiin atomipommi, jonka seurauksena viisikymmentä tuhatta ihmistä kuoli ja satatuhatta loukkaantui!
  Opettaja vihelsi:
  - Vau! Vau pommi!
  Yksi opiskelijoista huusi:
  - Tämä täti tulvii!
  Ja toinen lisäsi:
  - Muuttaa orvokit korvillesi!
  Nymfimarkiisi vastusti:
  - Olen ollut maan päällä useammin kuin kerran ja kiipesi heidän Internetiin monta kertaa, ja tunnen Hiroshiman - se on totta. Ja tämä on kauheaa, ja vielä enemmän ihmisiä kuoli siellä ja kuoli säteilyyn.
  Yksi tytöistä huusi:
  - Mitä on säteily?
  Dominika mutisi ja vastasi hätäisesti:
  - Kun elektronipilvi irtoaa atomin ytimestä ja se ionisoituu, syntyy säteilyä. Atomin paljas ydin tuhoaa molekyylien välisiä sidoksia, ja nämä katkokset aiheuttavat vakavia vaurioita sekä ihmisen että luullakseni tontun keholle.
  Tytöt kiljuivat peloissaan vastauksena. Yksi pienemmistä sirkutti:
  - Äiti, minä pelkään säteilyä!
  Nymfi-markiisi, alias Laska, nauroi ja vastasi:
  - Älä pelkää! Hän ei saa sinua tänne !
  Dominica totesi nokkelasti:
  - Säteily hyökkäsi meihin.
  Ja mistä nyt löytää suojaa...
  Ja tässä sinulla on organisaatio -
  Katso, he lyövät minua niskaan!
  Sen jälkeen tyttö otti sen ja alkoi tanssia. Ja muut tytöt alkoivat tanssia.
  Opettaja napsautti sormiaan . Hänen suuhunsa ilmestyi pilli. Ja kuinka satakielitrilli virtaa. Muut tytöt ottivat sen heti ja jäätyivät . Toinen mentori ilmestyi tiukassa mustassa mekossa ja antoi komennon:
  - Askel askeleelta!
  Tytöt asettuivat heti korkeuteen. Ja he alkoivat marssia, mittaen askeleitaan ja ojentaen paljain jaloin, kuin sotilaat. Ja he tekivät sen ikään kuin marssi olisi heille tuttua, kuten presidentin vartija.
  Opettaja mustassa mekossa, joka oli koristeltu safiireilla, smaragdeilla ja joillakin kylmänvärisillä kivillä, joita maapallolla ei vielä tunneta, käski:
  - Nyt laula!
  Tytöt lyömällä paljaita, ruskettuneita, pieniä ja siroja jalkojaan kysyivät yhteen ääneen:
  - Mistä laulaa?!
  Mentori vastasi kylmin sävyin:
  - Siitä, mistä pojat laulaisivat, ellei heitä olisi iskenyt helvetin rutto!
  Ja tytöt-oppilaat lauloivat kuorossa ja suurella ilmeellä;
  Tähdet tuikkivat yön pimeydessä,
  Ja hopeisen kuun loisto!
  Kauneus rypistää söpöjä silmiään,
  Olemme kihloissa hänen kanssaan ikuisesti!
  
  Purppurainen auringonlasku oli synkkä,
  Mutta kirkas aamunkoitto tulee!
  Ja tuulesta tuli iloinen, meluisa,
  Laivan purje on turvonnut!
  
  Sieluni on raskas kivi,
  Taistelijan testit odottavat!
  Ja anna lipun lentää pään yläpuolella,
  Mennään loppuun asti!
  
  Sydän ei kasva sammalta ,
  Kotkanpoikasen nopea lento!
  Vaikka veri kiehuu, reippaasti,
  Lennän kuin nuoli!
  
  Pajut kumartuivat minulle,
  Kaikkivaltias Jumala käänsi katseensa!
  Vaikka olet täysin vaatimaton,
  Lisään sinulle voimaa taistelussa!
  
  Loppujen lopuksi palvelet rehellisesti isänmaata,
  Mutta liha on heikko, henki on sairas!
  Et tule katumaan sitä, tiedän elämän
  Älä anna minun muuttua oinaan sarveksi!
  
  Minä pesen pois menneiden päivien synnit,
  Anna menneisyyden mennä ohi!
  Katsos, päärynät kypsyvät puutarhassa,
  Luonnos hahmottelee konetta!
  
  Palvele Isänmaata kaikella voimallasi,
  Unohda, että maailmassa on rauha!
  Jotta ei sytytä lehtoja tuleen,
  Eläköön kaikki hyvin kanssasi!
  
  Tähän vastasin yksinkertaisesti:
  Herra, minä kaivan maan!
  Joten lapset nauravat onnesta,
  Jotta sinun ei tarvitse sovittaa omia ihmisiäsi!
  
  Loppujen lopuksi hyvä riippuu meistä,
  Jokainen päättää - valinta on hänen oma!
  Ja sinulta Kaikkivaltiaat langat,
  Pidät maailmankaikkeutta nyrkissäsi!
  
  Pidämme myös sinusta kiinni,
  Loppujen lopuksi Isänmaata ei voi löytää pyhemmäksi!
  Ammuntaessa sormeni tunnottivat,
  Ja emme ole vielä edes kaksikymmentä!
  
  Voitto on saavuttamaton hedelmä;
  Niille, jotka ovat heikkoja, pelkurimaisia tai tyhmiä!
  Mutta sotilaat voivat käsitellä kaikkia huippuja,
  Kannamme tämän ylimääräisen painon napaan!
  Myöhemmin he katosivat lohikäärmeakatemian ylelliseen palatsiin.
  mustapukuinen mentori katsoi huolellisesti Dominicaa ja huomasi:
  - Olet todella kaunis. Etenkin epätäydelliselle ihmisrodulle. Se on mahtavaa!
  Dominica lauloi innostuneena vastauksena:
  Olen itse täydellisyys
  Olen itse täydellisyys
  Hymystä eleeseen,
  Ennen kaikkea kiitosta!
  Oi mikä autuus
  Tiedä, että olen täydellinen
  Tiedä, että olen täydellinen
  Tiedä, että olen ihanteellinen!
  Opettaja mustassa mekossa katsoi tyttöä ankarasti ja huomautti:
  - Hänellä on hämmästyttävä vaatimattomuus! Mikä kulta!
  Lumikkonymfi ehdotti:
  - Ehkä meidän pitäisi kutittaa hänen kantapäätään kepeillä?
  Opettaja kohautti olkapäitään ja vastasi ei liian itsevarmasti:
  - Ei huono idea! Mutta on parempi viedä hänet lohikäärmemestarin luo. Katsotaan, pääseekö hän läpi pääsykokeen!?
  Markiisitar huomautti hymyillen:
  - Pääsykokeet? Tämä ei ole tyhmin idea, mutta se voidaan ottaa käyttöön aivan ensimmäisellä kurssilla, jossa se on triviaalin yksinkertaista!
  Opettaja vastusti ankaralla äänellä:
  - Ja laittaa tämä iso kaveri seitsemänvuotiaiden tyttöjen kanssa? Kyllä, he kiusaavat häntä ja nipistävät häntä. Kyllä, ja hän itse voi ottaa jonkun ja tappaa hänet. Ei, tämä ei ole liiketoiminnallinen lähestymistapa ollenkaan! Vanhemmat tytöt tarvitsevat häntä, ja tätä varten hänen on osoitettava korkea lahjakkuus!
  Weasel nyökkäsi:
  - Kuulostaa loogiselta!
  Dominica pudisti päätään, joka näytti toukokuun voikukkalta:
  - Älä häiritse minua pienten tyttöjen kanssa.
  Opettaja nyökkäsi:
  "Ota sitten kokeet Lady Dragon Masterin kanssa." Tässä tapauksessa sinut hyväksytään eliittikurssille. Asut jopa erillisessä, mukavassa huoneessa, jossa on hopealautanen ja kaatoomena.
  Tyttönäyttelijä kysyi hämmästyneenä:
  - Miten käy, hopealautasen kanssa?
  Mentori selitti:
  - On kuin sinulla olisi televisio maan päällä. Vain ohjelmia voi olla vähemmän tällä hetkellä. Mitä sitten? Teillä on tekniikkaa, meillä taikuutta. Mutta täällä voit nähdä lautasen läpi, jos sinulla on todellista taikuutta, mitä tapahtuu.
  Dominica kysyi vihjailevasti:
  - Näetkö maan?
  Opettaja nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Ja maa voi olla ... Ellet tietenkään ole erittäin edistynyt taikuri. Minäkin surffailin Internetissä - hieno ihmisen keksintö. Ja minun on sanottava, että osaat todella ampua. Ja he keksivät mielenkiintoisen verkoston. On jopa yllättävää, että yksinkertainen sähkö ilman taikuutta pystyy tähän!
  Dominica kohautti olkiaan ja vastasi:
  - Kyllä, tämä yllättää itsenikin! Mikset tee tätä itsellesi?
  Sitten nymfimarkiisi vastasi:
  - Tieteen kehitys on vaarallista. Jos meidän pommimme alkavat räjähtää uudelleen, eivätkä yksinkertaiset, vaan ydinpommit ! Tällä tavalla kukaan ei jää hengissä, ja maaginen säteily on pahempaa kuin normaali säteily!
  Dominica vihelsi:
  - Tässä he ovat ! Se tapahtuu.
  Tyttöoppilaat huusivat:
  - Emme tarvitse ketään sellaista , hän on paha täti!
  Mentori jäisin sävyin tilasi:
  - Seuraa minua!
  Ja hän muutti. Hänellä oli jaloissaan erityiset sandaalit, jotka jättivät hänen varpaansa auki ja antoivat hänelle mahdollisuuden loitsua sormuksia. Mentori itse näyttää myös nuorelta - ei yhtään ryppyä, virheettömät kasvot. Mutta hänen rakenteensa näkyy, eivät teini-ikäisen pehmeät esiin nousevat linjat, vaan aikuisen naisen, jolla on klassisia ja voisi jopa sanoa, että aristokraattisia piirteitä. Ja ulkonäkö on niin kova.
  Dominika luuli, että hänellä oli jonkinlainen titteli. Eikä ehkä pieni.
  Hän seurasi häntä, ja markiisinymfi hyppäsi hänen viereensä ja sirutti hampaansa paljastaen:
  - Olet niin upea kuningatar. Mutta kyhmy otsassasi on jo parantunut, toivut nopeasti!
  Dominika totesi nauraen:
  Voimalaajentaja ja käsipainot,
  Terve mieli terveessä ruumiissa!
  Niinpä he ohittivat suihkulähteen ja seitsemän suihkukonetta, jotka purskasivat runsaan sadan metrin päähän ilmaan ihaillen ihmeellistä kauneutta. Seuraavana on portti, naisjousimiehen sisäänkäynnissä ja kullattu panssari.
  He tervehtivät uutta tyttöä nyökkäyksittäin ja paljaiden, taltattujen jalkojensa lyömällä.
  Dominica huomautti:
  - Tytöillä on kolme hyvää ominaisuutta. Ensimmäinen, että ne ovat kauniita, ja toinen, että he...
  Ja sitten vastaus ei tullut mieleen. Ja tässä he ovat sisällä lohikäärmeakatemian rakennuksessa. Täällä on niin luksusta, ettei sitä voi verrata Peterhofiin. Kullan ja platinan lisäksi maapallolla on edelleen paljon erilaisia metalleja, joilla ei ole analogia. Ja myös lukuisia monimutkaisimpien ja kauneimpien kuvioiden jalokiviä, jotka on vuorattu koristeilla, siroilla, värikkäillä kukannupuilla. Seinillä on myös monia erilaisia muotokuvia. Enimmäkseen tontut ja tontut. Mutta on muitakin olentoja. Mutta melkein kaikki kasvot ja hahmot ovat nuoria ja näkyviä. Nuoret miehet poseeraavat usein paljain rintakeksin. Ja ne ovat hyvin samanlaisia kuin antiikin Kreikan ja Rooman patsaat. Täällä on paljon asioita ... Ja kulmien takaa tulee myös suihkulähteitä, jotka myös näyttää kauniilta ja tyylikkäältä.
  Myös peilit, joissa on oranssi ja kultakehys, kehystetty timanteilla ja topaseilla, ovat näkyvissä. Joka itsessään näyttää aika kunnolliselta ja myös miellyttää silmää.
  Dominika totesi tyytyväisenä, että hänen kiviköyhmynsä oli käytännössä kadonnut. Ja hän on jälleen kaunis ja kultatukkainen . Ja sellainen tyttö...
  Hänen hiuksensa ovat niin kirkkaat, että harvat uskovat, ettei häntä ole värjätty. Mutta tämä on hänen luonnollinen värinsä. Ja se sopii hänelle erittäin hyvin hänen nuorten kasvojensa pronssisenrusketukseen.
  Hän on jaloverinen tyttö ja hyppää ajoittain ylös kuin apina.
  Ja itse akatemia on viileämpi kuin Versaillesin palatsi. Yritä siis päästä lähelle häntä.
  Dominica otti sen ja lauloi:
  Palatsien holvit houkuttelevat meitä,
  Vapautta ei koskaan korvata!
  Vapautta ei koskaan korvata!
  Ja hänen paljaat varpaansa poimivat timanttikiven lattialta ja heittivät sen korkeammalle. Se lensi ohi, mutta nymfi napsautti sormiaan ja timantti päätyi hänen avoimeen kämmenensä.
  Dominica huomautti:
  - Teit sen taitavasti!
  Lumikko sirkutti:
  Ketterämpi kuin makakki
  Kovempi kuin härkä...
  Ja hajuaisti on kuin koiralla,
  Ja silmä on kuin kotkan!
  Mentori totesi ankaralla äänellä:
  - Nyt menemme alakertaan .
  Dominica änkytti:
  - Tai ehkä on parempi, päinvastoin, nousta?
  Hän pudisti päätään:
  - Alla on maanalainen stadion. Siellä näytät taitosi, jos haluat päästä eliittiin!
  Tyttönäyttelijä kysyi arasti:
  - Entä jos en läpäise kokeita?
  Opettaja sanoi ankarasti:
  - Ja sitten sinusta tulee orja. Olet näytellyt orjia elokuvissa ja tiedätkö mitä se on?
  Dominica nauroi ja vastasi:
  - Nykyään tyttö on alaston orja,
  Ja huomenna on vain siisti jumalatar!
  Ja itse asiassa hän alkoi pitää hauskaa ja ilman vaikeuksia.
  Ja niin he alkoivat mennä alas marmoriportaita. Ja se oli kuin laskeutuminen helvettiin.
  Dominica muisti kuinka hän näytteli noitaa elokuvissa. Hänet nostettiin ketjuun kädet sidottuna taakseen kattoon. Ja se todella sattui. Ja se kiristää suonet. Tytön ruskettunut, lihaksikas vartalo on hien peitossa kivusta ja jännityksestä. Ja sitten ketju vapautetaan. Ja hän tuntee helpotuksesta hetken ja ryntää alas. Ja lattialla on jännitystä.
  Ja Dominica huutaa helvetin kivusta nivelissään ja hartioissaan. Kyllä, sinun täytyy tuntea se.
  Nähdessään tytön kasvojen irvistyksen nymfi huomautti:
  - Sinun ei tarvitse olla orja. Sinusta voi hyvinkin tulla junioriryhmän opiskelija.
  Dominika kikatti ja totesi laulaen, pilkaten itseään, aikuista tyttöä ja siinä näyttelijää:
  Ensimmäinen luokkalainen, ekaluokkalainen,
  Tänään on lomasi...
  Se on ihanaa ja hauskaa aikaa,
  Ensimmäinen tapaaminen koulun kanssa!
  Laska huomautti:
  - Ei ole hauskaa! Te ihmiset ette koskaan unelmoineet taikuuden kyvyistämme!
  Dominica vastasi aggressiivisesti:
  - Oletko koskaan haaveillut teknologisista saavutuksistamme? Yksi vetypommi sammuttaa kaiken taikasi.
  Mustapukuinen mentori huomautti:
  - Ei ole syytä kehua . Tämä ei ole sopivaa!
  Dominica vastasi:
  - Tämä ei ole kerskumista, vaan tosiasioiden toteamista. Vetypommi, jonka teho on sata megatonnia, pystyy tuhoamaan kaiken elämän sadan kilometrin säteellä. Voitko kuvitella mikä tämä on?
  Nymfi vahvisti:
  - Hän ei valehtele! Ihmisillä on todellakin niin fantastisen tuhoisia aseita. Ja mikä tärkeintä, on myös ohjuksia, jotka pystyvät toimittamaan sen kohteeseen.
  Opettaja mutisi hampaidensa läpi:
  - On sääli, että miesten rutto ei vaikuttanut maapalloon. Sinun kaltaiset aggressiiviset urokset eivät ansaitse elää!
  Dominica ei riidellyt vaan nyökkäsi:
  - Joskus myös ajattelen, että näin on.
  Nymfi huomautti:
  - Ihmisetkin ovat erilaisia. Älä ajattele, että ne kaikki ovat pahoja. Vaikka keitä ihmisiä on enemmän, pahoja vai hyviä, et voi sanoa heti ensi silmäyksellä!
  Dominica huomautti hymyillen, joka näytti hyvin surulliselta:
  - Jos katsot keskustelevisiota, niin huonoja on ehkä enemmän . Tai jopa erittäin huonoja!
  Nymfi vahvisti:
  - Tämä on muukalaisvihaa! Kun viha voimistuu kaikkea sitä kohtaan, mikä ei ole sinun kaltaistasi. Mutta tätä ei pidä ottaa esimerkkinä.
  Dominica huomautti:
  - Okei, älkäämme puhuko politiikasta. Tavoitteeni on pelastaa kaikki vahvemman sukupuolen edustajat planeetalla ... Eli universumissasi. Ja tämä on enemmän kuin planeetta!
  Weasel vastasi kohteliaasti:
  - Tämä ei ole planeetta, ei edes suuri, mutta se ei myöskään ole aivan universumi. Se on jotain erittäin suuren planeetan ja maailmankaikkeuden väliltä. Mutta en mieluummin menisi rikkaruohoihin...
  Mentori pudisti tyypillisiä korviaan, jotka tulivat hänen hiustensa alta, ja sanoi:
  - Joka tapauksessa, emme vain me, vaan on muitakin lohikäärmeiden ja ei-lohikäärmeiden akatemioita, jotka etsivät tapoja pelastaa urokset ja jos mahdollista palauttaa ne.
  Dominica huusi:
  - Hukkuva mies puristaa olkia! Ja se on todella tiili...
  Nymfimarkiisi ehdotti:
  - Ehkä sinun pitäisi laulaa paremmin, laskeutuminen on melko pitkä!
  Tyttönäyttelijä nyökkäsi:
  - Kyllä, olen samaa mieltä , se on vielä siistimpää kuin metrossa!
  Ja Dominica nyökkäsi päätään, joka kimalsi lehtikullasta, ja lauloi:
  Sodassa ei ole ikää tai pituutta,
  Hän tekee tytöt ja pojat tasa-arvoisia!
  Ne, jotka eivät halua autuutta hiljaisuudessa,
  Kuka haluaa lentää vielä korkeammalle!
  
  Leikkaamme, ammumme ja viiltelemme,
  Meille on usko - Isänmaan palvelu!
  Tietysti on parempi palvella miekana,
  Voittaa taistelun ratkaisevasti!
  
  Mikä muu on tärkeämpää vaimoillemme?
  Älä tietenkään ota sitä vain sängylle!
  Olet kotkan aviomies, et säälittävä varpunen,
  Pyri estämään talomme palamasta!
  
  Tämä on kova taistelu, näemme sen tulevan,
  Lauma purjehtii, massoja ei voi laskea!
  Mutta sepät takoivat vahvan kilven,
  Pauhu ja pahuus eivät pelota meitä!
  
  Ja kokoontuimme yhteen, legioona,
  Keiihäät pidetään tiukasti mahtavien käsissä!
  Ole vihollinen, ainakin hävityksen mestari,
  Haudat odottavat, ei mitalit navassa!
  
  Törmäsimme , mutta tytöt haisevat ,
  Miekat käsissä kimaltelevat kuin salama!
  Niin vahvoja tyttöjä, kova ilme,
  tähtien kateudeksi Jedi !
  
  , kuninkaat ajattelivat ?
  Mutta nyt "karhut" juoksevat!
  Olemme Venäjän pyhiä sotureita,
  Kuka tahansa taistelija, tyttö tai kaveri!
  
  Me ajamme heidät pois emmekä ota vankeja,
  Vapaat ihmiset eivät saa tuottaa onnettomia orjia!
  Käsittelimme pörröistä varista,
  Isänmaan edut ovat korkeammat kuin yksityiset!
  Kyllä, laulu ei ole heikko ja soturin ääni on upea.
  Laskeutuminen saatiin päätökseen, ja nyt kolme eri lajia olevaa tyttöä: tonttu-mentori, markiisinymfi ja ihmisen pudotus, löysivät itsensä suuren maanalaisen stadionin alueelle, joka ei ollut kooltaan huonompi kuin Luzhniki, ja ehkä jopa parempi.
  Siinä oli paljon kaikenlaisia laitteita, korkea katto ja telineet sadoille tuhansille katsojille sekä sametilla, helmillä, kullalla tai jopa kalleimmille vieraille brodeerattuja tuoleja timanteilla ja muilla kivillä.
  Samaan aikaan se oli melkein tyhjä. Totta, keskellä oli suurmestari itse ja akatemian johtaja, lohikäärmeherttuatar de Montserrat.
  Erittäin kaunis nainen, jolla on seitsemän päätä, maalattu kaikilla sateenkaaren väreillä. Ja se näyttää niin kauniilta, yksinkertaisesti hämmästyttävältä, varsinkin jos näet sen todellisuudessa eikä elokuvassa.
  Dominica lauloi väärässä paikassa:
  Korkea taivas, kaukaiset etäisyydet,
  Kuuntele laulu rohkeista Akmale ...
  Hän on paha lohikäärme, hän pelasti maan,
  Ja tämä ritari jätti taivaan valon!
  Lauluja lauletaan taas...
  Tässä lohikäärmeherttuatar de Montserrat keskeytti uhkaavalla äänellä, kuten Jerikon trumpetit:
  - Näen, olet hyvin röyhkeä tyttö, jolla on kieli, joka voi helposti käpertyä pitkäksi silmukaksi ihmiskaulasi.
  Dominica vastasi viattomasti hymyillen:
  - En tarkoittanut loukata sinua. Se johtuu vain siitä, että rakastan todella laulamista. Ja Akmal on vain satupoika, elokuvahahmo lastenelokuvasta. Älä ota sitä liian vakavasti!
  Seitsemänpäinen naaraslohikäärme, noin kokoinen hyvä kaksipaikkainen hyökkäyslentokone, nauroi ja totesi, ja kaikki seitsemän päätä puhuivat samaan aikaan, ikään kuin ne muodostaisivat yhden kokonaisuuden erilaisista aivoistaan huolimatta:
  - Ja olet nokkela ja rohkea ja samalla kekseliäs. Voitko ainakin tehdä jotain taikuudessa?
  Dominica lauloi sarjakuvan vastauksena:
  Opettajien lahja,
  He viettivät aikaa kanssani...
  Hän kärsi kanssani turhaan -
  Taitavin taikuri!
  
  Viisaat opettajat
  Kuuntelin välinpitämättömästi...
  Kaikki mitä ei minulta kysytty
  Tein sen jotenkin!
  . LUKU nro 5.
  Orjapoika ja entinen prinssi Oenomaus määrättiin jälleen kääntämään raskasta pyörää. Noin yksitoista-kaksitoistavuotias lapsi, joka oli voimaton väsymys ja lepäsi paljain jaloin terävien kivien päällä, jauhasi viljaa. Kaksi tonttutyttöä löi suunnilleen tasavälein pojan paljaaseen lihaksikkaaseen selkään. Jotenkin tämä orja olemassaolo tarjosi hengähdystauon muuttumisesta kiveksi. Mutta nuoria orjapoikia ei pidä antaa levätä, ja heitä tulee lyödä ankarasti ja melko voimakkaasti.
  Ja niin edelleen, kunnes orjapoika täysin uupuneena nukahtaa. Ja sen jälkeen he kasvattavat hänet uudelleen, ruokkivat häntä, jotta hän ei kuole nälkään ja hänellä on voimaa työskennellä. Ja he valjastavat jälleen.
  Tämä antaa elämän, mutta vain erittäin tuskallisen. Kuten helvetissä elämän aikana, paitsi että keho on nuori ja terve ja ajatukset ovat päässä ja tietoisuus on puhdas. Mutta tämä tekee siitä entistä nöyryyttävämmän ja tuskallisen. Entinen prinssi ja nyt orjapoika Oenomaus käytti mielikuvitustaan saadakseen mielensä pois kivusta ja väsymyksestä;
  Merirosvojen miehistö taistelulohikäärmeillä tutkii pilviä etsiessään saalista. Komea, lihaksikas nuori tonttu Oenomaus tyylikkäässä puvussa, tulipunaisella lakalla kimaltelevissa saappaissa ja timanttikannuksissa hallitsee kolmipäistä hirviötään. Ja muu joukkue koostuu upeista tytöistä. He ovat lihaksikkaita, ruskettuneita, paljain jaloin, ja kaikki heidän vaatteensa ovat jalokivikaulakoruja rinnassa ja lantiossa. Ja kaikki ovat tietysti vain muotimalleja kirkkailla hiuksilla. He kiinnittivät lohikäärmeitä, jotka olivat hieman pienempiä ja joilla oli vain yksi pää.
  No, tietysti, hän on mies, vahvempi sukupuoli, ja hänen tiiminsä koostuu reilun sukupuolen edustajista. Eikä hän tarvitse muita miehiä.
  Joten vain mieskapteenilla on kengät, ja hänen ihanat alaisensa voivat tehdä paljain, siroin jaloillaan taistelussa asioita, joita ei voi sanoa sadussa tai kuvailla kynällä! Kauniat osaavat heittää räjähteitä tappavalla voimalla ja heittää tikaria, bumerangia tai myrkyllistä neulaa.
  Oenomaus, nuori prinssi, lauloi ilolla ja ilolla:
  Rikas mies tietysti nauraa,
  Ravista mammonaasi, täyttä vatsaasi!
  Ja kohtalomme on kuolla tuskaan,
  Kuolema valvoo kaikkia, vanha nainen, jolla on viikate!
  
  Ja me haluamme juosta nurmikolla,
  Loppujen lopuksi olemme edelleen pohjimmiltaan vain lapsia!
  Mutta poika tuntee kaksinkertaisen orjuuden,
  Missään planeetan vankilassa ei ole vapautta!
  
  Meidän on taisteltava, tämä on kohtalo,
  Tapa toveri, jos sinun täytyy tappaa veli!
  Ei ole mitään järkeä rukoilla Kaikkivaltiasta,
  Kenen synneistä orjat kostavat?
  
  Areenalla on verta ja vankityrmässä likaa,
  Rotat purivat paljaita jalkojani!
  Ahne prinssi kiusoittelee härän jaloillaan,
  Hänet pitäisi itse lähettää pois!
  
  Selviytyäksesi sinun täytyy tappaa,
  Kärsit sekä sielussa että kuolevaisessa ruumiissa!
  Aateliset juhlivat köyhyyden ruumiita,
  Haju kuoli, jäljelle jäi vain liituhalvaus!
  
  Mutta kaikesta huolimatta tahdon henkeä ei voi rikkoa,
  Isänmaa elää pojan ajatuksissa!
  Armeija tulee haltioiden luo ikuisesti hyväksikäytön kanssa,
  Hävitään rikkaat heidän tekojensa vuoksi !
  
  Silloin rahakassi tärisee ,
   Kuka puristi mehut isänmaasta!
  Voittaaksemme tarvitsemme kirkkaan mielen,
  Ja jos olet pelkuri, jopa jumalat ovat voimattomia!
  
  Tässä on miekan heilautus, pää lensi pois,
  Teloittaja muuttui yhtäkkiä uhriksi!
  Kuinka paholainen yhtäkkiä pakeni kattilasta,
  Joten viha karkotetaan suuresta sydämestä!
  
  Ei tarvitse ajatella, valohaltiat ovat heikkoja,
  Kansamme ei ole kumartanut ketään!
  tulokasta helvetistä ,
  Ja olemme ystävällisiä juomaan teetä lautaselta!
  Kaunis kappale, ja hänen lohikäärmeryhmänsä on upea. Oikealla kädellä leijuen tonttutyttö, jolla oli kuparinpunaiset hiukset ja joka leijui tuulessa kuin proletaarilainen lippu, huudahti:
  - On aika olla tosissaan ilmarosvojen prinssi !
  Enomai nyökkäsi hymyillen:
  - Varmasti! Tätä varten olemme syntyneet!
  Tytöt lauloivat kuorossa, yhteen ääneen, pomppien ja leikkien vahvoilla, kehittyneistä lihaksilla muotoilluilla vartaloillaan:
  Olemme köyhiä, olemme köyhiä merirosvoja,
  Olemme erittäin, hyvin pahoillamme...
  Laitamme purkit taivaalle karavelleja varten,
  Mutta koska he eivät juurruttaneet meihin moraalia!
  Ja soturit lauloivat vielä suuremmalla ilolla ja jännityksellä, ja heidän äänensä olivat kuin täyteläisiä satakielitrillejä:
  Merirosvot eivät tarvitse tiedettä
  Ja on selvää miksi...
  Meillä on jalat ja kädet,
  Mutta me emme tarvitse päätämme!
  Tällä hetkellä tyttö, jolla oli keltavioletit hiukset, vihelsi kirkkaasti:
  - Saalista eteenpäin! Oikealla suunnalla on kokonainen ilmagalleoni!
  Tytöt lauloivat kuorossa:
  Eh äiti , valtameren yli, eh äiti , lohikäärmeet kurissa,
  Eh äiti , katso ihmeellistä rikkautta...
  Emme välitä laeista, rakennamme uutta järjestystä,
  Kuolla heikkona ja tyhmänä miekkojen alle!
  Prinssi Oenomaus määräsi:
  - No, tytöt, jos meidän on määrä ryöstää, niin ryöstetään!
  Ja sitten koko lohikäärmeparvi ryntäsi hyökkäämään. He ryntäsivät kohti tavoitettaan.
  Galleon oli suuri ja kaunis laiva. Raskaasta painosta ja erilaisista tavaroista kuormitettuna , taikuuden ansiosta se leijui sulavasti ilmakehässä. Ja tuuli puhalsi tämän galleonin purjeet.
  Enomai huomautti, että aluksen purjeissa oli erittäin kirkkaita ja kauniita kuvioita. Ja tämä, sanotaanko, on erittäin siistiä . Varsinkin kun nouseva aurinko ilmestyi.
  Galleonista he huomasivat merirosvoparven hallitsevan koulutettuja lohikäärmeitä. Ja joukkue alkoi meteli siitä. Siinäkin enemmistö on kauniita tunikapukuisia tyttöjä ja orjapoikia. He olivat vain uimahousuissa, vain parilla nuorella orjalla oli kultaiset ja hopeiset rannerenkaat kimaltelevat nilkoissa ja ranteissa.
  Soturitytöt oli koristeltu ylellisemmin. Mutta myös paljain jaloin, kuten 12-14-vuotiaat pojat, lihaksikkaita, kauniita, mutta orjamerkkejä rinnassa ja hartioilla.
  Vain yhdellä soturitytöllä oli tyylikkäät saappaat jalassa. Ilmeisesti hän on tärkein täällä ja kapteeni. Tällainen kaunis blondi hiuksilla, jotka näyttivät kultaisella jauheella ripotellulta.
  Ja miten suloiset kasvot hänellä on. Ja runko on peitetty panssariin, joka on valettu platinasta, safiireista, smaragdeista, topaaseista, rubiineista, agaateista ja timanteista. Lisäksi jalokivet on järjestetty upeaan koristeeseen kauneimmista väreistä. Siellä on ruusuja, tulppaaneja, ruiskukkia, unohdettuja, mimosoita, pioneja ja monia muita.
  Hänen ylellisessä panssarissaan kaikki kukat ovat erilaisia, eikä yksikään toistu.
  Merirosvoprinssi Oenomaus tunsi sisällään kirkkaiden tunteiden tulvan ja huusi:
  - No, onko todella mahdollista rampauttaa ja tappaa sellainen kauneus! En voi sietää sellaista syntiä sielulleni.
  Tulinen punatukkainen kumppani huomautti:
  - Mutta siksi olemme merirosvoja! Loppujen lopuksi...on mahdotonta merirosvoa ilman syntiä.
  Toinen huomautti hymyillen:
  Kyllä, on vaikeaa todella tappaa rakkaansa,
  Loppujen lopuksi tonttu, usko minua, syntyi onneen...
  Mutta jos olet merirosvo, terä on äiti,
  Ilman verta, sadetta ja ikuista huonoa säätä!
  Punapää huomautti myös:
  - Nämä ovat tietysti kauniita tyttöjä ja poikia, mutta he eivät ole meidän rotuamme tonttuja, vaan ihmisrodusta! Katso, hieno , heidän korvien muotonsa.
  Oenomaus ihmetteli:
  - Ovatko ihmiset niin kauniita ja nuoria?
  Tulisoturi nyökkäsi:
  - Se siitä! Taikuuden avulla he saivat ikuisen nuoruuden. Ja nyt nämä pojat ovat jumissa teini-iässä.
  He ovat nyt aina nuoria ja alistuvia.
  Nuori prinssi lauloi:
  Kaikki tontut, ihmiset planeetalla,
  Aina pitää olla ystäviä...
  Lasten pitäisi aina nauraa.
  Ja elä rauhallisessa maailmassa!
  Lasten pitäisi nauraa
  Lasten pitäisi nauraa
  Lasten pitäisi nauraa -
  Ja elä rauhallisessa maailmassa!
  Blondi tonttu ehdotti:
  - On olemassa vaihtoehto! Paras taistelija heidän puoleltaan ja paras tai paras meidän puoleltamme taistelevat. Voiton tapauksessa he jakavat saaliin kanssamme, ja tappion tapauksessa häviävä soturi tulee . joko orja tai ruumis!
  Oenomaus huomautti:
  - Tämä on loogista! Olen valmis taistelemaan!
  Tytöt lohikäärmeillä ympäröivät galleonin. Ne ovat nopeampia; massiivinen alus ei yksinkertaisesti voinut paeta ketterää parvea.
  Mutta galleonilla oli aseet. Ja he alkoivat ohjata heitä, ja sydämet alkoivat jopa savuta.
  Oenomaus sanoi jylisevällä äänellä:
  - Ehdotan kaksintaistelua! Ilmamerirosvojen tavan mukaan. Yksi taistelija sinun puoleltasi ja yksi meidän. Annat puolet lastistasi voittajalle. Ja tappion tapauksessa tee mitä haluat häviäjän kanssa . Emme häiritse sinua.
  Tyttökapteeni kallisarvoisessa haarniskassa kukkien kanssa vastasi:
  - Loistava! Otamme tämän haasteen vastaan! Tappelen! Ja nimität kenet haluat!
  Tonttuprinssi Oenomaus totesi päättäväisesti:
  - Olen ainoa vahvemman sukupuolen edustaja keskuudessanne. Joten minun täytyy taistella!
  Punatukkainen avustaja sanoi aggressiivisesti:
  - En ole huonompi taistelija! Haluan taistella!
  Ja hän ravisteli paljain jaloin, tyylikästä, erittäin ketterää jalkaansa, joka on liikkuva kuin kobran vartalo.
  Nuori soturi vastusti:
  - Olemme kapteeneja, taistelemme!
  Tyttö kallisarvoisessa haarniskassa nyökkäsi ja sanoi hymyillen:
  - Marquise de Diana, palveluksessasi!
  Nuori tonttu vastasi luottavaisesti:
  - Prinssi Oenomaus! Valmiina taisteluun!
  Ja hyvin taitavasti nuori soturi hyppäsi kannelle ja veti pitkän, ohuen miekkansa.
  Lady de Diana veti myös teränsä ja kysyi hymyillen:
  - Miksi prinssistä tuli yhtäkkiä verenhimoinen merirosvo?
  Oenomaus vastasi tähän päättäväisesti:
  - Se on pitkä tarina. Mutta en ole verenhimoinen merirosvo, vaan jalo! Ja se tekee eron.
  Markiisi vastasi hymyillen:
  - En tapa sinua, sinusta tulee henkilökohtainen orjani ja vankini. Panen sinut nuolemaan kielelläsi paljaita jalkapohjia ja tuomaan minulle iloa!
  Oenomaus nauroi ja vastasi:
  en tapa sinua ! Ja on jopa mukavaa kutittaa sellaisia jalkoja kielellä. Mutta vaikka olet vakava soturi, et odota tappiotani!
  Diana hymyili leveämmin suurilla hampaillaan ja vastasi:
  - Katsotaan! En vain minä, vaan myös muut tytöt saamme sinut vangiksi. Ja me kidutamme sinua ja hakkaamme sinut kuoliaaksi. Katsotaan kuinka hymyilet tässä tapauksessa!
  Merirosvoprinssi lauloi vastauksena:
  Älä anna periksi, älä luovuta, älä anna periksi
  Älä ole arka taistelussa painajaishirviön kanssa...
  Hymyile, hymyile, hymyile -
  Tiedä, että kaikki näyttää hyvältä ja hyvin !
  Markiisi nyökkäsi hyvin tyytyväisellä katseella:
  - Olet iloinen nuori mies! Sinusta tulisi mahtava narri. Ehkä jopa annan sinut kuningattarelle. Ja siitä tulee hauskaa!
  Oenomaus vastasi vihaisesti:
  - Tarpeeksi tyhjää puhetta. Tapellaan!
  Panssaripukuinen tyttö hyppäsi akun lattialta ja hyökkäsi kumppaninsa kimppuun. Oenomaus tapasi hänet, torjui iskut ja jopa vastasi, melkein katkaisemalla kaunottaren korvan. Hän hyppäsi taaksepäin ja huomautti pantteri hymyillen:
  - Etkä ole huono. Luulin sinun olevan prinssi, kuten minä nunna!
  Tyttö ei kuitenkaan ole tonttu, hänellä on ihmiskorva. Mutta Oenomaus on tonttu. Ihmisillä ja haltioilla on yhteisiä lapsia - puolirotuisia . Mutta niitä kutsutaan yleensä paskiaksi . Ja he eivät todellakaan pidä molemmista.
  Markiisityttö hyökkäsi uudelleen. Hän toteutti monimutkaisia yhdistelmiä miekkojen kanssa. Ja hänen teränsä välkkyi, hyppäsi ja pyöri taas, kuin myllyn siivet hurrikaanissa. Ja hän hyökkäsi.
  Prinssi, joka ei turhaan ollut valtavan imperiumin perillinen, antoi voimakkaan iskun hänen rintaansa. Ja hän lävisti panssarin. Veri jopa roiskui. Ja oli selvää, että tyttö oli haavoittunut.
  Hän astui taaksepäin ja sihisi:
  - Vaarallinen hirviöpoika!
  Edmond vastasi alentuvalla hymyllä:
  "Saan olla hirviö, mutta olen kaukana pojasta!"
  Diana nauroi ja hyökkäsi uudelleen. Vaikka hänestä tippui helakanpunaista verta. Ja hän levisi kannen yli.
  Punatukkainen kuningatar huomautti:
  - Olisin leikannut hänen päänsä heti irti! En vetäisi säkkipilliä.
  Markiisikapteeni sihisi:
  - Ja voin antaa sinulle sellaisen mahdollisuuden!
  Oenomaus vastasi lyömällä soturia käden alle miekalla ja leikkaamalla hänen jänteensä. Hän pudotti aseen oikeasta kädestään, mutta otti sen heti vasemmasta kädestä. Ja hän virnisti lihansyöjänä, ikään kuin hän olisi tilanteen rakastajatar tässä välienselvittelyssä.
  Nuori mies huomautti:
  - Olet rohkea tyttö! Mutta sitten loukkaantuu. Parempi luovuttaa!
  Diana huudahti:
  - Me kuolemme, mutta emme anna periksi!
  Punatukkainen merirosvosoturi viskasi:
  Sinun täytyy kunnioittaa meitä, pelätä meitä,
  Naismerirosvojen hyväksikäytöt ovat loputtomat...
  Valon haltiat osasivat aina taistella,
  Ja planeetta on hulluna meihin!
  Ja vastauksena naurua, niin irisoivaa ja soivaa. Kaikki näytti niin siistiltä ja fiilikseltä.
  Ja Diana hyökkäsi jälleen. Hän ei toiminut vasemmalla kädellään huonommin kuin oikealla. Ja se oli aika kaunista, niin siroja liikkeitä. Lisäksi markiisikapteeni riisui saappaansa ja hänen pienet, sirot jalkansa paljastuivat. Ja tämä lisäsi hänen näppäryyttään.
  Oenomaus huomautti:
  - Ja avojaloin sopii sinulle, rakas kaunotar!
  Diana sihisi:
  - Sinä suutelet paljaita kantapääni!
  Taistelu oli erittäin aggressiivinen. Markiisitar hyökkäsi villiin raivoihinsa ja heilutti aseensa kuin se olisi naisen fani. Ja tämä osoittautui erittäin kauniiksi. Ja sitten kärki raapi Oenomausta tontun sileää, karvatonta, ruusuista poskea pitkin.
  Nuori mies huomautti:
  - Olet hyvä!
  Diana nyökkäsi:
  - Kyllä, olen siisti! Ja taas keinu ja vääntö.
  Punatukkainen merirosvo huusi:
  - Lyö häntä! Tapa hänet!
  Oenomaus vastasi hymyillen:
  - Entä Kaikkivaltiaan käsky - älä tapa?
  Palotyttö vastasi :
  - Kirjaimellisesti - älä tee pahaa murhaa!
  Merirosvoprinssi mutisi:
  - Eli onko mahdollista tehdä hyvä murha?
  Punatukkainen tyttö vahvisti:
  - Se ei ole edes mahdollista, mutta se on välttämätöntä!
  Samaan aikaan haavoittunut tyttökapteeni yritti hyökätä uudelleen ja toimi erittäin hyvin. Ja hän raapi Oenomaiaa käsivarresta ja olkapäästä.
  Diana karjui:
  - Sinulle tulee paha mieli! Tapan sinut, pentu!
  Oenomaus lauloi vastauksena torjuen hyökkäykset;
  Tiedämme kuolemattoman kunnian taisteluissa,
  Tietämättä pelkoa, leikkaa rohkeasti!
  Auttakoon miekka meitä suurissa saavutuksissa,
  Voita vihollinen - millään muulla ei ole väliä!
  
  Purjehdimme merellä tietämättä mitään epäilyksiä,
  Merirosvo ja myrsky, hurrikaani ei ole este!
  Muisto jää sukupolvien sydämiin,
  Vihollinen on voitettu - se on koko palkinto!
  
  Kauneus antaa sinulle rakkautta intohimoisesti,
  Ja huomenna teloittaja odottaa telinettä!
  Elämäsi yhdistäminen filibusteriin on vaarallista,
  Fortune heittää noppaa hassulla tavalla!
  Ja viimeisellä sanalla merirosvoprinssi löi miekkallaan markiisitytön kättä, ja ase putosi hänen kalpeasta kädestä.
  Diana hymyili ja hyppäsi suunnaten paljas kantapäänsä Oenomain leukaan. Ja tyttö käveli rennosti. Nuori mies nosti hänet ylös ja sitten heitti alas. Diana syöksyi kannelle ja hämmästyi. Hän todella yritti hypätä ylös, mutta saappaan kärki osui häntä leukaan, ja tyttö pyörtyi täysin voimakkaasta iskun vaikutuksesta.
  Oenomaus nosti kätensä ylös ja huudahti:
  - Voitto!
  Tyttöjen ja paljasjalkaisten poikien miehistön läpi kulki jylinä. Ja soturit orjapoikien kanssa polvistuivat uhmakkaasti.
  Punatukkainen soturi huomautti:
  - Jotenkin se osoittautui erittäin helpoksi! Luulin, että se olisi vaikeampaa.
  Oenomaus mutisi:
  - Kalkkuna ajatteli ja päätyi keittoon!
  Tyttö nauroi ja totesi nauraen:
  Älä ajattele haltioita
  Tulee aika, ymmärrät itse...
  He viheltävät kuin luodit temppelissäsi,
  Ja tyttö juoksee taisteluun täysin paljain jaloin !
  Punapää ehdotti:
  - Lyökäämme orjapoikia paljain kantapäihin kepeillä. Luulen, että he rakastavat sitä!
  Oenomaus nyökkäsi ja huomautti:
  - Luuletko, että he pitävät siitä? Vaikka poikien karkeat pohjat eivät luultavasti ole niin herkkiä tikun aiheuttamalle kivulle.
  Punatukkainen merirosvo huomautti:
  - Pääasia, että pidämme siitä! Meidän kaltaisten rosvojen mielestä on erittäin miellyttävää kiduttaa kauniita poikia!
  Kaunis tyttö näppärässä tunikassa ja koruissa ranteissaan ja nilkoissaan kuiskasi:
  - Olen valmis markiisin apulaisena jatkamaan taistelua! Ja toimita toinen puolet saaliista!
  Tulirosvo murisi:
  - Hän on minun! Taistelen hänen kanssaan! Tämä on selvää.
  Enomai nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Loogista! Kaikki ei ole minun tehtäväni viedä yksin. Vaikka olenkin sinulle tärkein.
  Punatukkainen soturi vastusti:
  - Ei ole päällikköä tasavertaisten joukossa. Ja ehdotan taistelemista ilman aseita.
  Tunikassa pukeutunut soturi totesi:
  - Ilman aseita? Etkö pelkää, tonttu?
  Tulirosvo vastasi päättäväisesti:
  - Älä mene metsään pelkäämään susia!
  Tyttö tunikassa, tämä ihastuttava hunajablondi, kysyi lempeällä äänellä:
  - Anna viehättävän nuoren miehen laulaa meille. Luulen, että jotain lyyristä, ja muut tytöt tukevat minua.
  Molemmilla puolilla olevat kaunokaiset sirkuvat yhteen ääneen:
  - Tervetuloa! Haluamme laulusi keuhkoihimme!
  Oenomaus lauloi hymyillen:
  Muistan kuinka nyt, säteilevän kirkkaat kasvot,
  Katse lävisti sydämeni kuin tikari!
  Poltin tulisen tuulen virroissa,
  Olit vain hiljaa vastauksena!
  
  Äänesi, kuinka kaunis ja puhdas se on,
  Uskon hyväilyjesi loputtomaan vesiputoukseen!
  En tarvitse vihamielistä elämää ilman sinua,
  Ja nyt ikuinen säde valaisee minut!
  
  Olet rajattoman rakkauden jumalatar,
  Meri täynnä ihmeellistä valoa!
  Rikkoa jääkaapeleita vitsillä,
  En näe aamunkoittoa ilman sinua!
  
  Kasvosi loistaa kuin aurinko yllä,
  Universumissa ei ole kauniimpia hahmoja!
  Intohimon tunne peittää kuin hurrikaani,
  Ikuisesti kanssasi oleminen on onnea!
  
  Kipu sielussani raivoaa kuin myrsky,
  Ja tuli rinnassani palaa armottomasti!
  Rakastan sinua, näytät ylpeänä vastineeksi,
  Jää sirpaleiksi särkee sydämesi!
  
  Valojen välissä rajattomassa tähtikirkkaassa valtameressä,
  Sinä ja minä nousimme taivaalla kuin kotkat!
  Ja huulesi, jotka kimaltelevat rubiineista,
  jotain hellästi ja intohimoisesti!
  Ja suosionosoitukset ovat sellaisia, että kaunokaiset yksinkertaisesti tukehtuvat ilosta. Mutta sillä hetkellä yksi tytöistä huusi:
  - Kaksi taistelufregattia on tulossa tänne!
  Oenomaus huomautti surullisen virnistyksen kanssa:
  - No, oliko tämä juuri sitä, mitä halusit? Tarvitsitko mielenkiintoisen taistelun? Joten saat sen!
  Punapää huomautti vihaisesti:
  - He soittivat heille! Risteilijät sotilaiden kanssa. Ja nyt et selviä pelkillä iskuilla paljain kantapäihin!
  Tyttö, joka katsoi kiikarin läpi, huomautti:
  - Laivoissa on örkkejä. Ja tämä tarkoittaa, että meitä odottaa vakava testi.
  Oenomaus totesi loogisesti:
  - Mutta voimme tappaa vihollisemme vahingoittamatta omaatuntoamme. Kun kosketat kauniita sotureita, sydämesi kirjaimellisesti vuotaa verta!
  Vihreätukkainen tyttö huomautti:
  - Meidän lohikäärmeet ovat nopeampia kuin fregatti. Meillä saattaa hyvinkin olla aikaa lähteä!
  Merirosvoprinssi sanoi päättäväisesti:
  - Sanakirjassamme ei ole sellaista sanaa kuin pako!
  Ja merirosvotytöt lauloivat raivoissaan valmiina taisteluun elämästä tai kuolemasta;
  Elämme maailmassa, joka on täynnä eroa, surua...
  Mitä sotilaan pitäisi tehdä ollessaan yksinäinen ?
  Jumalat päättivät oikein, julmasti puolestamme -
  Tämä kaveri värjää oimonsa harmaiksi!
  
  Universumi on niin julma rakastaa,
  Eron kyyneleet virtasivat peräkkäin...
  Myötätunto katosi jäljettömiin, kuin unelma,
  Ja elämästä tuli kuin kivi ilman pehmeyttä!
  
  Aavikolla on jäässä, ja jää palaa lämmöstä,
  Kuinka ruosteinen ketju ympäröi sydämeni!
  Ja eron sade lyö kuin murto-osat katolla -
  Taskut ovat tyhjiä, vain kupari jäljellä!
  
  Mutta usko taistelijan saavutukseen inspiroi,
  Kaikkivaltias Jumala on tehnyt lujan lupauksen!
  Ja se on meille kuin lehtiä lämpimässä toukokuussa,
  Kun itämme, kohtaamme aamunkoitto!
  
  Haluatko tehdä planeettamme onnellisemmaksi?
  Joten jokainen meistä laulaa loistavasti kuin satakieli?
  Sitten makeimmasta hunajasta tuli sato lehmuspuusta -
  Jättiläisten sielussa lopetetaan valheet !
  
  Jumalaa ei tarvitse pettää, usko minua,
  Hän näkee suoraan, kumpi meistä on pelkuri ja tyhmä !
  Anna Herran merkitys uhrille,
  Ei ihme, että sanotaan, minä maksan teille ihmiset!
  
  sai meidät kiinni verkossa ,
  Kukaan ei tiedä, mihin murhat päättyvät.
  Juudas roikkuu mädäntyneen haavan päällä -
  Ja niille, jotka uskoivat - laakerikruunu!
  
  Kuka tahansa voi tulla paremmaksi
  Valintamme on tietoinen - pyrkimys Kristukseen.
  Mutta joskus siellä on verilätäköitä,
  Ainakin on lupaus - tulen pian!
  
  Voi maailma, kuinka paljon väkivaltaa sinulla on,
  Ihan kuin emme voisi elää rauhassa !
  Vaimo itki sotilaan arkun yli,
  Kuinka ohut onkaan elämän hauras lanka!
  
  Verenvuodatus ei ole kutsumuksemme -
  Haluan rakastaa, antaa isänmaalle paratiisin!
  Miksi tämä rangaistus koskee meitä kaikkia?
  Vastaus: anna kaikki omaisuutesi köyhille!
  
  On mahdotonta ostaa pelastusta rahalla,
  Koska kullalla ei ole hintaa Jumalalle!
  Ja kirkossa kumarrat sunnuntaina,
  Tulla siivekkäisiksi kuin kotkat!
  
  Ja aika tulee - Jumalan valtakunta tulee,
  Paha ja saalistuspimeys loppuu!
  Hengellinen katoaa, kirottu orjuus,
  Ja maasta tulee onnen suuruus!
  Tällaisen inspiroivan laulun jälkeen tytöt-merirosvot lohikäärmeillä ottivat ja menivät hyökkäämään suuria fregatteja, jotka olivat täynnä örkkejä - haisevia ja karvaisia karhuja.
  Tyttöjä oli vähemmän kuin ilkeitä olentoja, mutta he olivat paljon ketterämpiä ja taitavampia.
  Ja sitten kauppalaivalla olleet tytöt osallistuivat myös taisteluun merirosvojen puolella. Ja myös orjapojat ryntäsivät purkamaan aseita. Tämä on ihmisten ja haltioiden koskettava yhtenäisyys heidän ikuisia historiallisia vihollisiaan - örkkejä - vastaan.
  Myös Oenomaus liittyi taisteluun. Nuori mies heilautti kahta miekkaa kerralla, juoksi myllyä ja katkaisi örkkien päät. Hän taisteli leijonan raivolla.
  Ja hänen vieressään on punapää . Tytön paljas kantapää osui örkin leukaan ja mursi hänen leukansa. Ja sitten örkki putosi alas, ja hänen sarvinsa osui häntä vatsaan. Ja se oli kova taistelu.
  Oenomaus taistelee rohkeasti. Täällä hän heiluttelee perhosta miekoillaan kuin viuhkaa ja leikkaa pois päät, jotka pyörivät kuin kaali.
  Nuori prinssi lauloi innostuneesti ja näytti sankarillisuuden ihmeitä:
  Jos nyrkkisi on vahva -
  Tämä tarkoittaa, että olet ensimmäinen elämässä!
  Ja sitten toveri ei ole köyhä mies,
  Hänellä on kultainen sydän ja teräshermot!
  
  Mutta mikä tärkeintä, usko siihen, se on vahva mieli,
  Koska tonttutaistelija on siistimpi kuin eläin .
  Jos olet synkkä elämässä,
  Sitten iloinen nauru saa sinut rakastumaan!
  
  Automaattinen lisäys, tiedä, voimaa nyrkkiin,
  Koska se on täynnä tietoa, osaamista!
  tyhmän käsiin ,
  Silloin saat palkkioksi vain kipua!
  
  Oli aika, jolloin he menivät metsästämään seuran kanssa,
  Jousi, nuolenvilise paksua ihoa vasten...
  Mutta he tekivät chervonetteja sinne, missä penniä meni,
  Ja galaksiin on erittäin helppo hypätä!
  
  Vaikka koulutus on hyvä -
  Mutta on myös mielenkiintoista ottaa rohkeutta...
  Ja sama kuin pistin, siitä tulee taltta,
  Ja me palvelemme isänmaata hyvin rehellisesti.
  
  Mutta paha väkivalta on raskas risti,
  Taistelukenttämme on täynnä verta...
  Miksi Kaikkivaltias Jumala nousi ylös kärsimyksen jälkeen?
  Jotta sotilaallista sotilaiden kokoontumista voidaan vahvistaa!
  
  Neidon kyyneleet putoavat - hänen rakas ystävänsä on pudonnut,
  Äiti rukoilee voihkien, huutaen keuhkoihinsa...
  Ikkunoiden ulkopuolella on pakkasta ja takka on sammunut,
  Tässä on komea nuori mies haudattu maan alle!
  
  Oi julma kohtalo, mikä paha kohtalo,
  Neitsyt Maria , missä on hyvä luonteesi?
  Mies halusi tulla kihlautumaan nopeammin,
  Ja nyt tuuli puhaltaa pölyä mäntyjen alla!
  
  Elämä tulee onnelliseksi - siitä tulee hyvää,
  Omenapiirakasta tulee hunaja-unikonsiemen...
  Hirviö vastustaja muuttuu pölyksi ja jauheeksi,
  Anna todellinen onni ylittää kynnyksen!
  
  Kaikki tehdään Elfillä ja heitto on Farsilla,
  Kootaan seppele täynnä tähtiä nyrkkiin!
  Ja hei kaverit, vain huippuluokkaa,
  Ja kauhea haamu heitettiin tuleen !
  
  Konekivääri on jo tullut tutuksi - luodit kaatuvat virrassa,
  Ja vihollinen oli uupunut, se mitä hän halusi, oli nolla!
  Jos voitat, sinusta tulee rikas,
  Se, joka palon sytyttää, päätyy köyhyyteen!
  Tämä on laulu ja suuri taistelu, erittäin terävien ja kettereiden miekkojen heilahteluilla. Ja iskut seuraavat päitä, kuin asfaltilla. Ja paljon örkkejä on jo tapettu. Ja orjapojat taistelussa. Yksikään heistä ei näytä vanhemmalta kuin neljätoista, mutta he ovat kaikki lihaksikkaita. Orjapoikien laiha vartalo kovettuu kovalla työllä. Ja karkeat, kovettuneet kantapäät osuivat jatkuvasti örkkien leukoihin, murtaen heidän leuansa.
  Tyttökapteeni tuli järkiinsä. Ja hän istui. Hänen molemmat kätensä loukkaantuivat vakavasti - jänteet katkesivat. No, tämä ei ole kohtalokasta; taika- ja noitajuomien avulla vauriot voidaan palauttaa. Mutta tämä kestää ainakin pari tuntia. Sillä välin hän ei voi taistella.
  Eikä kukaan auta - kaikki tytöt ja pojat ovat taistelussa, ja he taistelevat villiin raivoihin. Tämä on niin julma tappelu.
  Diana liikkui, onneksi hänen jalkansa olivat paljaat ja suhteellisen ehjät. Ja apinan kaltaisilla ketterillä sormilla tyttökapteeni alkoi etsiä ensiapulaukkua. On juoma, joka parantaa haavat, ja erittäin vakavat, ja yleinen balsami. Sitä paitsi, miksi et liittyisi taisteluun käärittyäsi raajat ja voideltuasi ne balsamilla ja juomalla?
  Paljain jaloin voit heittää erittäin voimakkaita ja myrkyllisiä esineitä. Ja se olisi niin siistiä ja tuhoisaa.
  Diana toimi luottavaisesti. Ja hänen jalkansa ovat niin paljaat ja ketterät. Hän käytti saappaita vastahakoisesti vain korostaakseen asemaansa. Maailmassa, jossa on useita valoja ja ikuinen kesä, kenkiä ei tarvita, jotta jalat eivät jää kylmäksi, vaan kauneuden vuoksi ja korostamaan, ettet ole orja etkä orja. Ja tämä on loogista...
  Täällä yksi pojista, myös paljain jaloin, heitti terävän neulan örkin nenään. Ja hän, saatuaan annoksen myrkkyä, jäätyi ja kuoli välittömästi.
  Orjapoika lauloi innostuneesti, ja muut orjapojat liittyivät mukaan, he olivat ihmisiä ja lauloivat kuin ihmiset:
  Jos maailmankaikkeudessa on ongelmia,
  Se ei tapahdu hinnalla millä hyvänsä...
  Et halua enää muutosta
  Mies ei tiedä mitä haluaa!
  
  Ja siellä on Tšernobog, jolla on mahtava voima,
  Suurella on universaali voima ...
  Hän antaa sen miehelle suoraan otsaan,
  Jotta ihmisrodusta ei tule täysin villiä!
  
  Kyllä, Kaikkivaltias Rotu loi Hänet,
  Jotta ihmisillä olisi syytä kehittyä...
  Niin että ihminen haluaa kaiken kerralla,
  Ja ihmiset oppivat taistelemaan kovasti!
  
  Kuten soturi voittaa pahuuden,
  Se sauva, joka on luotu ihmisen hyödyksi...
  Ja hän vuodatti hyvyyttä sieluille ja ruumiille,
  Koskaan ei ole liian myöhäistä oppia taistelemaan!
  
  Mitä Kaikkivaltias Jumala haluaa?
  Että he eivät uskalla kaataa tonttua polvilleen...
  Jotta paha kohtalo ei hallitse,
  Joten sadat sukupolvet kehittyvät!
  
  Kyllä, Chernobog on kannustin ihmisille,
  Jotta ei ole laiskuutta, ei pysähtymistä...
  Ole sinä orksista murtua paloiksi,
  Kävele Orklinin ympärillä ystävällisessä kokoonpanossa!
  
  Joten älä eksy, jos se on vaikeaa,
  Jos isänmaata kohtaa ongelmia...
  Rod tekee sen kauniisti ja helposti,
  Vain saada ihmiset liikkumaan!
  
  Ja Chernobog on vain vanhempi veljesi,
  Vaikka hän on tiukka , hän rakastaa sinua loputtomasti...
  Saavutat suurimmat pisteet
  Kun palvelet tonttua ikuisesti!
  Örkit kärsivät valtavia tappioita, sekä tytöt että pojat katkaisivat heidät. Ja jopa Diana, kädet kiedottuna, osallistui taisteluun. Ja heidän paljaat varpaansa heittivät partakoneen teriä, jotka osuivat örkkien kaulaan ja leikkasivat heidän verisuoniaan. Ja kaikenlaista kurkkua ja muuta. Ja se näytti erittäin vaikuttavalta.
  Ja sitten Dianan paljas jalka heitti herneen puristetulla kyynelruoholla. Ja heti tusina örkkiä kenraalin johdolla heitettiin ylös ja lensivät fregatin kyljen yli. Tämä on todella jättiläismäistä ruskeiden ja rumien karhujen tuhoa ja kuolemaa.
  Oenomaus sanoi hymyillen:
  - Olemme samaa verta: sinä ja minä! Eikö?
  Diana vastasi ystävällisesti hymyillen:
  - Kun olemme yhdessä, olemme voittamattomia! Ihminen ja tonttu ovat voimaa, ja se kuulostaa erittäin ylpeältä!
  Tytöt lisäsivät painetta. Eloonjääneet örkit raakoja laskuvarjoja käyttäen alkoivat hypätä alas liukuen siivellisistä fregateista. Jotkut laskuvarjot repeytyivät raskaan painonsa vuoksi ja suuret karhut putosivat alas kuin kiviä, mutta toisin kuin mukulakivet, ne huusivat ja kirosivat hyvin likaisesti!
  Diana twiittasi:
  Ei ole helppoa olla hyvä nainen,
  Ystävällisyys ei riipu pituudesta!
  Oenomaus suoritti toisen myllyn terävillä ja pitkillä miekoillaan ja katkaisi valtavan karhun kapteenin pään. Hän vierähti kannen poikki kuin tynnyri roiskuen verta. Ja nuori prinssi lauloi:
  Veri virtasi jälleen kuin joki,
  Vastustajasi on aika kova...
  Mutta älä pelkää Saatanaa,
  Ja palauta hirviö pimeyteen!
  . LUKU nro 6.
  Seitsenpäinen lohikäärmeherttuatar ja samaan aikaan Taikaakatemian suurmestari sihisi ja kysyi:
  - Pystytkö nousemaan aikuisen miehen korkeuteen ja roikkumaan ilmassa vähintään minuutin?
  Dominica nauroi ja vastasi:
  Voin, mutta voin tehdä sen toisin
  Juokse paljain jaloin kasteen läpi...
  Tyttö hyppää kuin sammakko -
  Tämä tarkoittaa jotain erilaista kuin kaikki muut!
  Lohikäärmeherttuattaren suu avautui ja siitä leimahti tuli. Liekki kulki läpi ja poltti kauniin tytön erittäin tuskallisesti hänen paljaissa, vaaleanpunaisissa jalkapohjissa, joissa kantapää oli siro.
  Ja Dominic huusi, mutta puristi välittömästi hänen leukansa tiukasti. Ja hänen rintansa kohotti voimakkaasti. Hyvin osui, jopa rakkulat turvosivat heti. Oli kuin muinaiset inkvisiittorit olisivat kiduttaneet häntä.
  Tyttö murisi:
  Sinulle on vielä Lancelot ja kuningas Arthur !
  Lohikäärmeherttuatar karjui:
  Kuka muu tämä on , jolla uskallat uhkailla minua?
  Nymfimarkiisi vastasi:
  - Nämä ovat sankareita ihmisten kansanperinteestä. Ne ovat ehdottoman turvallisia sinulle, armo!
  Naaraslohikäärme karjui:
  - OK! Nyt sinulla on käytännön tehtävä, paranna palaneet jalkasi. Tämä on erittäin hyödyllistä käytännössä, ja siitä on hyötyä useammin kuin kerran elämässä.
  Voimakkaasti hymyillen Dominica lauloi:
  - Ja yksi, ja kaksi, ja kolme ja viisi!
  En kyllästy toistamaan...
  Samaa sanomalla
  Se riittää kastelemaan vedet sinulle!
  Suurmestari Dragon huomautti:
  - Ja hän on röyhkeä tyttö. Ehkä ei vain paista hänen kantapäänsä, vaan myös murtaa hänen varpaansa?
  Nymfimarkiisi huomautti:
  - Meidän on oltava kärsivällisiä, herttuatar . Ehkä tämä tyttö on ainoa mahdollisuutemme pelastaa vahvempi sukupuoli. Ja tuo miehet takaisin!
  Naaraslohikäärme karjui:
  - Tämä on typerää! Hukkuva mies tarttuu oljesta, sinä tartut ihmistytön paljaaseen kantapäähän . Hän ei osoittanut erityisiä kykyjä.
  Nymfimarkiisi vastusti:
  "Hän pystyi nostamaan kiven käskyllään ilman taikuutta tai loitsuja, ja se on paljon arvokasta!"
  Montserratin herttuatar nauroi ja vastasi:
  - Kyllä, hän tunnetusti satutti otsaansa. Totta, nyt ei ole jälkeäkään. Ja tämä ei ole tyypillistä ihmisille.
  Weasel vahvisti:
  - On heti selvää, että hän on erityinen ja valittu! Ja se vaatii erityistä, vilpitöntä ja hienovaraista lähestymistapaa.
  Lohikäärmeherttuatar nyökkäsi seitsemällä päällä kerralla:
  - Kyllä, vilpitön ja erityinen lähestymistapa... Ehkä minun pitäisi nuolla hänen kantapäänsä kielelläni, suuren kunnioituksen osoituksena!
  Dominica nyökkäsi ja vastasi luottavaisesti:
  - Ei, parempi olla käyttämättä kieltäsi! - Ja hän lisäsi, tehden yllättäen kasvonsa paljon makeammaksi. - Vaikka kieli on epäilemättä kehon vahvin osa. Hän pystyy liikuttamaan miljoonia armeijoita!
  Nymfimarkiisi ehdotti:
  - Anna hänelle yksinkertainen tehtävä. Anna hänen esimerkiksi saada kissan tulemaan luokseen kehräämään ja sitten palaamaan!
  Täällä aiemmin hiljainen naispeikko violetissa mekossa, taikasauva käsissään, vastusti:
  - Ei! Emme anna hänen kiduttaa kissanpentua. On parempi taistella minua vastaan taikasauvojen avulla. Tästä tulee todella vakava koe ja tehokas testi!
  Ja hän leimasi sandaaliensa kantapään, joka oli nastoitettu safiireilla ja purppura- ja lila timanteilla.
  Lohikäärmeherttuatar vastasi:
  "Noviisin tytön on liian vaikeaa taistella Dragon Academyn mestarin kanssa." Sinun kanssasi oli vaikea taistella, vaikka tämä erittäin kokenut ja kokenut Laska!
  Naispeikko nauroi ja huomautti:
  - Varsinkin! Tämän jälkeen edes Koschey Kuolematon ei pelkää häntä!
  Sitten Dominika purskahti:
  - Mitä, onko sinulla Koschey Kuolematon?
  Lohikäärmeherttuatar nyökkäsi:
  - Tietysti on kuitenkin, hän on kaukana kaukaisista maista kaukaisessa valtakunnassa. Mutta on tämä ilkeä likainen temppu !
  Osumatyttö totesi hymyillen:
  - Tai ehkä hän aiheutti ruton? Tappaaksesi kaikki urokset ja vangitaksesi naaraasi!
  Lohikäärmeherttuatar vastasi:
  - Tuskin! Meillä on kymmenen kertaa enemmän naisia kuin miehiä. Ja Koshchei the Immortalin armeijan muodostavien örkkien ja gobliinien joukossa on päinvastoin kymmenen kertaa enemmän miehiä kuin naisia, ja he ovat paljon suurempia ja vahvempia. Miksi hänen pitäisi tuhota omat alamaiset ja armeijansa!
  Dominica huomautti:
  - Mutta rutto ei vaikuta Koshcheihin itseensä?
  Naispeikko nyökkäsi:
  - Kyllä, yksikään taistelutaika ei toimi häneen. Ei ota aseita. Edes vetypommisi ei voi tuhota sitä. Tällainen on ydin!
  Osumatyttö huomautti:
  - Mutta hänellä on luultavasti kuolema munassaan, neulan kärjessä!
  Lohikäärmeherttuatar vastasi jylisevällä äänellä:
  - Se ei ole niin yksinkertaista! Jos Koshchein kuoleman löytäminen olisi niin helppoa, hän ei olisi ollut elossa kauan sitten. Ja niin, se on niin monta vuosisataa vanha, että...
  Nymfimarkiisi vastasi hänen puolestaan:
  - Te ihmiset hyppäsitte vielä puissa, mutta hänellä oli jo oma voima ja hän istui valtaistuimella. Ajattele millainen kokonaisuus tämä on!
  Dominica otti sen ja lauloi:
  Apinat tekevät kasvoja
  Ja he istuvat oksalla...
  Silti kevytmielistä
  Siellä olivat esi-isämme!
  Naispeikko huomautti:
  - Tietysti myös Koshcheita epäillään. Ja kun rutto alkoi, häntä epäiltiin tietysti ensimmäisenä. Tämä on tavallaan pahan akselin pää. Kuten satapäinen uroslohikäärme, suurin lohikäärmeistä, keisarien keisari ja paha. Mutta tämä hirviö myös kivettyi ja mureni. Mutta Koscheylla olisi ainakin helvetti! Lisäksi he epäilivät myös jinnin kuningasta Iblisiä... Jinnit ovat henkiä, eivätkä ne voi kiveä.
  Mutta genit jotenkin piiloutuivat. Ja oli kuin ne olisivat kadonneet!
  Dominica lauloi vastauksena:
  Genie purskahti, ei, usko minua, tytöissä on voimaa,
  Ja katosi...
  Ja sitten lohikäärme vastusti kauneutta ,
  Juokse, kiitos!
  Markiisi de Lasca huomautti:
  - On olemassa sekä hyviä että pahoja henkiä. He ovat vahvoja, mutta heidän kykynsä ovat rajalliset. Mutta teoriassa, jos joku miehistä tai naaraista pyytäisi džinnikeisari Iblistä tuhoamaan miesrodun ja pystyisi löytämään kaikkivaltiuden renkaan, joka antaisi vallan tälle universumimme suurimmalle voimalle, hän voisi aiheuttaa tämän!
  Dominica nyökkäsi:
  - Tämä on jo jotain! Meidän on löydettävä Kaikkivaltiuden rengas. Ja sitten korjaamme kaiken.
  Naaraslohikäärme nauroi, ja hänen äänensä oli kuin ukkonen. Ja sitten hän vastasi:
  - Yksi sormus on erittäin vaikea löytää. Koska se antaa vallan alueelle, joka on verrattavissa koko galaksiin. Lisäksi, jos universumissasi galaksi on melkein tyhjä tähtien harvinaisen sijoittelun vuoksi, niin tässä se on alue, jolla asuu biljoonia älykkäitä olentoja ja monia valtakuntia. Ja ilmeisesti kukaan ei ole vielä löytänyt häntä, koska satuuniversumissamme ei ollut keisaria!
  Dominika naurahti ja kysyi:
  - Onko sinulla jumalaa?
  Markiisinymfi vastasi:
  - Onko sellaista Korkeinta Jumalaa, Luojaa kaikissa universumeissa, vai onko Häntä ei ole olemassa, kukaan ei tiedä vielä. Jopa Koschey Kuolematon. Mutta on alempiarvoisia jumalia . Mutta ne ovat sellaisia, että niistä on vähän hyötyä, ja on parempi pysyä poissa. Yleisesti ottaen sanalla Jumala on monia merkityksiä. Joten korkeimmat džinit ovat vahvuudeltaan melko samanlaisia jumalien kanssa.
  Naispeikko huomautti:
  - Meillä on myös uskontoja, mutta niistä on vähän hyötyä. Kuten muuten sinunkin. Nyt, kun oli koronavirus , kirkot olivat todella tyhjiä ja rukoukset auttoivat jotakuta tai suitsuke suojeli viruksilta. Miksi te ihmiset olette niin herkkäuskoisia, kun ajattelette, että polvistumalla ja kumartumalla voit kerjätä jotain vastineeksi!
  Dominica vastasi aggressiivisesti:
  - Mutta minä en usko Jumalaan tai jumaliin ollenkaan! Ja minä en välitä siitä. Mutta en uskonut tonttuihin aiemmin, vaan pidin niitä saduna ja ihmisen keksintönä. - Tyttö löi paljaalla pohjallaan kivilaatta ja jatkoi. - Ja nyt näen, että siellä on haltioita, lohikäärmeitä, peikkoja, nymfiä, joten miksi ei uskoisi Jumalaan ja enkeleihin? Lisäksi monet miljardit ihmiset uskovat Kaikkivaltiaaseen, ja lähes yksinomaan pienet lapset, eivätkä kaikki, uskovat vakavasti lohikäärmeisiin ja haltioihin.
  Marquise Laska nauroi:
  - Tiedän! Tämä tyttö katsoi pienenä sarjakuvaa Dunnosta ja itse asiassa alkoi etsiä taikasauvaa pihalta. Ja hän tarkasti jokaisen oksan. Ja muut lapset nauroivat hänelle. Itse asiassa useimmat ihmiset ymmärtävät jo varhaisessa iässä, että taikasauvat ovat satuja!
  Dominica huomautti:
  - Mutta sinun maailmassasi on taikasauvoja!
  Naispeikko nyökkäsi:
  - Totta kai on! Ja selviytyäksesi sinun on opittava käyttämään niitä !
  Naaraslohikäärme karjui:
  - Juuri nyt! Anna hänelle taikasauva, niin katsotaan mihin tämä erittäin terävä ja rohkeakielinen tyttö pystyy!
  Dominica lauloi:
  Pyydän teitä olemaan yllättymättä
  Jos taikuutta tapahtuu!
  Jos se tapahtuu, jos taikuutta tapahtuu!
  Laska huomautti:
  - No, eikö hän olekin ihana? Sellainen velho!
  Naaraspeikko otti taikasauvansa lujemmin oikeaan käteensä ja heilutti sitä. Ja salama iski Dominicaan. Mutta tyttö-näyttelijä onnistui hyppäämään pois viime hetkellä, ja isku meni ohi. Marmorilaatta takanani suli ja alkoi savuta.
  Lohikäärmeherttuatar huudahti:
  - Ole varovainen, Cobra! Voit vahingoittaa koko pinnoitetta!
  Weasel nauroi ja huomautti:
  - Tämä on taikasauvamenetelmä!
  Naispeikko Cobra lauloi vastauksena:
  - Paha äiti, menetelmäni on yksinkertainen,
  En pidä kissan hännän vetämisestä!
  Dominica murisi vastauksena:
  Oppilaissani on painajainen,
  Yksi hyppy - yksi osuma!
  Lohikäärmeherttuatar keskeytti:
  - Katso, hänen rakkulansa ovat jo poissa! Ihmisillä vauriot eivät katoa niin nopeasti. Mikä tyttö !
  Nymfimarkiisi vahvisti:
  - Se siitä! En ollut väärässä sen suhteen. Uusiutuminen on voimaltaan harvinaista, jopa velhoille, eikä sitä käsitelty taikuudella.
  Dominika silmää silmää ja nousi mielenosoittavasti käsiinsä. Ja hänen paljaat jalkansa välähtivät ilmassa kuin potkurin lavat. Ja tyttö otti sen ja lauloi innostuneesti hopeisella äänellään:
  Me hillitsimme tahtoamme taisteluissa,
  Veli, he taistelivat isänmaan puolesta.
  Näytti kaukaa katsottuna elfinismiltä,
  Haltiasotilas on saapunut Orkliniin!
  
  Esi-isämme takoivat miekkoja,
  Ja sitten aseet alkoivat toimia...
  Koivut avaavat oksansa,
  Tytöt leipovat piirakoita!
  
  menestyy kaikissa taisteluissa ,
  Hän osaa ottaa asiat mielellään.
  Joskus puhdas helvetti palaa.
  Mutta me voitamme vastustajan !
  
  Tonttu suojelee maata,
  Antaa suojaa niille, jotka ovat paljain jaloin ja alasti.
  Lopetimme taistelun toukokuussa,
  Orkmachtia odotti raivoisa tappio!
  
  Ja rakentamisen ja kylvön jälkeen
  Pellot kukkivat ja ruis pinoissa.
  Olette sankareita, tyttöjä, isoisiä,
  Haudoissa oli pakkasta ja lunta!
  
  Urheasta isänmaastamme,
  Kumarta syvään.
  Elfinismin liput lentävät,
  Ja Fuhrerin bannerit on tarkoitettu romutettaviksi!
  
  Vuosisatoja kuluu tähtien alla,
  Empire on galaksiparvi.
  Koskaan ei ole liian myöhäistä syntyä
  Ja hautaa vihollinen avaruuteen!
  
  Mutta uskon mielen olevan rauhallinen,
  Ja ihminen on kuin äiti kaikille,
  Täällä muinainen perhe kukoistaa,
  Radiance of Glory - Grace!
  Ja tyttö laulaa erittäin kauniisti, hän on niin upea maailmanluokan laulaja. Tai lähes maailmanlaajuinen - mikä on vielä hauskempaa.
  Lohikäärmeherttuatar karjui:
  -Upeaa! Tai ehkä vain ota se ja tee se...
  Naispeikko Cobra karjui:
  - On aika taistella taikasauvojen kanssa! Ja ilman tylsiä kynsiä! Taistelemme vihollista vastaan loppuun asti!
  Nymfi markiisi kiljui:
  - Älä ole tyhmä! Mikä vihollinen hän on sinulle. Tämä saattaa olla viimeinen mahdollisuutemme pelastaa ja palauttaa vahvempi sukupuoli!
  Dominica mutisi raivoissaan:
  - Anna minulle taikasauva, niin lyön seoksen pois vastustajaltani. Olen Harry Potter hameessa, enkä joku Dunno!
  Lohikäärmeherttuatar mutisi:
  - Millainen jengi tämä on?
  Weasel selitti:
  - Hahmoja ihmissaduista ja kansanperinne Harry Potter on poika, joka opiskeli taikaakatemiassa, ja Dunno on sarjakuva .
  Cobra virnisti ja pudisti sauvaansa. Pulsari lensi ulos ja osui siihen , missä tyttöelokuvanäyttelijä seisoi. Ja hän, Dominika, hyppäsi takaisin erittäin taitavasti ja välkkyi vaaleanpunaisia korkokenkiään, jotka olivat käytännössä pölyttömät. Ja liekit veivät hänen jalkapohjansa ja nuolaisivat sitä kevyesti.
  Tyttö huusi:
  - Voi sinä perverssi !
  Ja hän heilutti kättään. Ja yhtäkkiä taikasauva, jota nymfi piti käsissään, syöksyi hänen kämmenensä kauhealla voimalla.
  Ja Dominic tarttui häneen tiukasti, kuin ketterästä apinasta. Tämän jälkeen hän ampui pulsarin vastauksena.
  Tyttönäyttelijä ei kuiskaanut mitään loitsuja, ei huutanut, hän yksinkertaisesti heilutti maagista esinettä. Ja tulinen hyytymä lensi kohti Cobraa. Hän ei odottanut tätä ja hänet kaatui. Hänen sandaalinsa, puolikenkätyyli, joka peitti vain kantapään, tärisi ylöspäin. Ja oli selvää, että naispeikko loukkaantui vakavasti. Ja hän voihki pitkään. Ja hän alkoi ampua takaisin taikasauvastaan.
  Ja pulsarit hajallaan kuin taivaalta putoaisi rakeita. Siellä todellakin vaihdettiin iskuja.
  Tarkemmin sanottuna yksi kova isku ja sarja vinoja lyöntejä meni maaliin.
  Pulsar osui myös lohikäärmeherttuattareen. Hän vastasi ottamalla sen ja murisemalla tulta suustaan. Ja hänen valonsa ei ollut vaaraton, se jopa nappasi markiisinymfin.
  Hän myös pudisti taikasauvaansa ja karjui:
  - Lapsia riittää! Olet todellakin jo ylittänyt kaikki rajat.
  Mutta kumpikaan tyttö ei edes ajatellut rauhoittua. Dominika tunsi demonisen voiman itsessään, iski taikasauvallaan ja heitti pulsaria toisensa jälkeen. Ja hänen pallonsa osuivat naispeikkomestarin jalkoihin ja polttivat hänen sandaalinsa.
  Hän huusi raivosta:
  - Ihmisen kana!
  Nymfimarkiisi vastusti:
  - Ei! Se on todennäköisesti lady haukka tai ainakin leija!
  Dominica osui uudelleen , ja tällä kertaa hänen kiihkeän tulensa tsunamiaalto iski todella kuin liekistä tehty maila.
  Ja naispeikko Cobra karjuu ja vapauttaa taikuutta ilman rajoituksia. Mutta heti kun tulipatsas nostaa hänet ylös, se polttaa kirjaimellisesti hänen mekkonsa ja iskee häntä rintaan.
  Naispeikon hengitys takertui. Ja Dominica otti sen pidemmälle ja lisäsi tappajapulsarin päähän. Ja se oli kuin vasara iskenyt aivoihini.
  Kobra karjui ja lopulta sammui. Hänen paljaat jalkansa olivat palaneet ja rakkuloita. Tyttöä, jolla oli aquiline-nenä, laulettiin ja hakattiin.
  Lohikäärmeherttuatar huudahti iloisesti:
  - Vau! Ylitit kaikki odotukset! Suoraan sanottuna en uskonut, että voisit tehdä tuollaista - tyrmätä itse kobra!
  Nymfimarkiisi nyökkäsi:
  - Hän on tärkein ja melkein ainoa toivomme! Ja hän voi hyvinkin olla oikeutettu. Katso mitä tämä maalattu kaunotar tekee!
  Todellakin, Dominika otti sen ja pudisti paljas, siro jalkaansa, ja marokon verhoiltu "vuohi" yhtäkkiä vuodatti ja laukkahti ympäriinsä. Oli kuin hänestä olisi tullut todella elävä ja liikkuva. Ja hypätään ylös ja flirttaillaan.
  Lohikäärmeherttuatar purskahti nauruun, pudisti seitsemää päätään ja huomautti:
  - Vau! Miten hän tekee sen?
  Dominica kohautti olkiaan ja sirutti:
  Rehellisesti sanottuna en tiedä
  Kaikki sekaisin keskipäivän helteessä...
  En melkein koskaan lue loitsuja.
  En leiki tuulen hengellä ollenkaan!
  Sen sijaan kaipaan sinua aina, sir,
  Ota tyttö mukaasi!
  Lohikäärmeherttuatar karjui:
  - Dominica hyväksytty! Erityisen kykynsä vuoksi hän ilmoittautuu Dragon Academyn eliittiosastolle. Missä hänen ei vain tarvitse maksaa opinnoistaan, vaan päinvastoin, hänelle maksetaan korotettu stipendi!
  Dominica hyppäsi korkeammalle, pyörähti ympäri ja lauloi:
  Ei ole parempaa Dominicaa
  Hän on maan väri...
  Aurinko nousee planeetan ylle,
  Ja kaikkialla on nollia!
  Nymfimarkiisi kysyi suloisesti hymyillen:
  - Mitä saan tästä?
  Oli tauko... Dominica purskahti :
  - Sinun täytyy löytää komea poika!
  Lohikäärmeherttuatar nauroi ja vastasi:
  - Uusi opiskelija kuitenkin pyörtyi selvästi vahvasta ylpeydestä! Siksi vaadin katumusta - lausun sata siivellistä aforismia. Ja tee se heti!
  Dominica nyökkäsi hymyillen:
  - Ole kiltti! Ei turhaan näytellyt elokuvissa, ja minulla on erinomainen muisti!
  Lohikäärmeherttuatar mutisi:
  - Tule nopeasti! Minulla on myös aikaraja!
  Dominika veti syvään henkeä ja raapui konekiväärinopeudella:
  Kukaan ei tarvitse kuolleen aasin korvia, mutta elävän ketun kuulo on lahja niille, jotka eivät tarvitse aaseja saavuttaakseen tavoitteensa!
  Kun laitat kengät mieleesi, pysyt paljain jaloin ikuisesti!
  Sota on ilmaa keuhkoille, mutta vain sekoitettuna binääriseen kaasuun!
  Jos vihollinen ei halua luovuttaa eikä tiedä kuinka hävitä, pakotamme hänet riisumaan vaatteensa ja opetamme hänet voittamaan!
  Pahat ihmiset rakastavat mustaa magiaa, hyvät ei-ihmiset rakastavat valkoista magiaa!
  Tappaminen sodassa on vaikeaa prosessissa, inhottavaa havainnoissa, mutta kuinka hienoa se lopulta on! Tämä tarkoittaa, että sota tuo terveyttä sielulle, kovettumista keholle ja puhdistaa lompakon!
  Joskus sota täyttää suuresti lompakot, ja suorassa suhteessa vuodatetun veren täyteyteen ja turmeltuneen sydämen tyhjyyteen!
  Velka Isänmaalle palkitaan epäitsekkäällä antaumuksella!
  Sota koettelee älykkäät, kovettaa vahvoja, viihdyttää tyhmiä ! -
  Nauruna oleminen ei ole hauskaa, muiden itkeminen ei ole tylsää!
  Hyvä hallitsija , kuten makea hunaja, nuoletaan ensin ja sitten syljetään ulos !
  Ja paha hallitsija, kuten koiruoho, ensin litistetään ja sitten tallotaan!
  Kyllä, kulta on pehmeää, mutta sillä voidaan helposti takoa läpäisemätön suoja!
  Laatu ylittää aina määrän - vaikka valtameri ohrapuuroa ei ole este kirveelle!
  Paha on täynnä voimaa, kun pelko heikentää hyvää!
  Vitsi on hyvä, lusikka hyvä päivälliselle ja apua hädässä!
  Voit olla onnekas kerran tai kahdesti - ilman taitoa onni katoaa!
  Jokainen, joka ei ole Leo Tolstoi, on kirjallinen kulkuri!
  Sinun ei tarvitse syntyä Tolstoiksi ollaksesi kirjallisuuden tikkari!
  Juodaan siitä, että meillä on enemmän vaimoja kuin syitä punastua avioerosta!
  Himo on tuhonnut enemmän miehiä kuin naisten myötätunto!
  Tarkka silmä, vinot kädet, vihollinen ei ole miss - likinäköinen!
  Filosofia ei pidennä elämää, mutta se tekee siitä koristeellisen, sirpaleita ojentaen!
  Komentaja voittaa taidolla, teurastaja numeroilla, nero taiteella, teeskentelijä petoksella!
  Joten juodaan, jotta toivo ei kuole, ja vain ne, jotka eivät elä sitä, kuolevat!
  Toivo kuolee viimeisenä ... Ja ensimmäiset ovat ne, jotka eivät oikeuta sitä!
  Sodassa logiikka on suhteellinen käsite, kuten suklaa; ennen kuin ehdit edes ihailla tankoja, ne ovat jo suussa, ennen kuin ehdit niellä ne, ne tulevat ulos sivuttain!
  Joskus menestys haisee, saavutukset haisevat ruumiilta, mutta onnellisuus ei voi haista!
  Jumala on kaiken pinnalla, ja Paholainen on sen yksityiskohdissa!
  Hakatuksi tuleminen on epämiellyttävää jopa masokistille!
  Se, mitä Jumala ei tiedä, on vain kysymys, johon hän ei voinut vastata!
  Apina on parempi kuin ihminen siinä mielessä, että se voi olla vain eläin kirjaimellisesti!
  Saarna, joka ei johda hyvään, on kuin polku, joka johtaa kirveeseen!
  Minkä tahansa opin rakentaminen evankeliumin teksteihin on sama kuin kvanttimekaniikan opiskelu Grimmin veljien saduista!
  On vaikeaa olla Jumala, mutta paholaiseksi jääminen on täysin sietämätöntä!
  Mieli nelinkertaistaa voimansa, vaikka vihollisten määrä kaksinkertaistuisi!
  Elämä on täydellinen kompromissi, ei ihmisten, vaan luonnon kanssa!
  Otsa on kellomainen , mikä tarkoittaa, että tavu on siistiä!
  tyhmille , luonnonlakeja ei ole määrätty neroille!
  Kieli annetaan älykkäille piilottaakseen ajatuksia typeristä ja merkityksettömistä asioista!
  Se, joka näkee hauskoja surussa, sokeutuu traagisesti vakavasta ilosta!
  - Kiirettä ilman kiirettä - kiirettä ilman kiirettä! Hanki oppitunnilta A ratkaisemalla monimutkainen toiminta!
  Voittajia ei tuomita ... Tosin joskus heidät tuomitaan!
  - Ihmisten tyhmyys on ihmisille vihamielisten jumalien liittolainen!
  Mies navetassa on mies, mutta sika ei palatsissakaan nouse villisiaa korkeammalle!
  On olemassa kaksi ääretöntä asiaa: maailmankaikkeus ja ihmisen kekseliäisyys, mutta ensimmäinen on suhteellista ja toinen ehdoton!
  Mikä venäläinen ei pidä nopeasta ajamisesta ja hiton nopeasta lennosta!
  - Kaikki eivät halua joutua helvettiin, mutta vain harvat voivat maistaa halun paholaisen tilaisuuteen!
  Mutta ilman kyyneleillä kastelua et voi korjata ilon satoa, ja ilman kastelua menestyksen laakerit eivät kasva!
  Jumala on joka asiassa tai sen pinnalla, ja Paholainen on asioiden poissaolossa tai aineellisen puutteen syvyyksissä!
  Se, joka ottaa aikaa ollakseen varovainen, säästää ikuisuuden hautajaisissaan!
  Hiljaisuus on kultaa, sana hopeaa, mutta naisen suusta vuotaa niin paljon, että timantitkin tylsistyvät!
  Hiljaisuus on kultaa ja kaunopuheisten purojen pitkä varastointi ei ruostu!
  Ja kulta menettää arvonsa, jos se hiljaa haudataan maahan!
  Joskus vaikenemalla täytät lompakkosi enemmän kullalla kuin kerjäämällä äänekkäästi monistetta!
  Sota ei ole koskaan tylsää, se voi olla rutiinia, mutta vain ensimmäiseen laukaukseen asti!
  Rauhanaika yleensä toistuu, ja vain taistelu on aina yksilöllistä!
  Sodassa, kuten shakissa, et voi erehtyä, mutta ero on jatkuvassa ajanpaineessa!
  Sota on ikuinen vaiva jo ennen ensimmäistä siirtoa!
  Shakissa liikkeet tehdään vuorotellen, mutta sodassa ne vuorottelevat!
  Sota on kuin shakki, vain ilman sääntöjä ja reaaliajassa!
  Sodassa on ikuinen ajan puute, kun rauha vallitsee, on pulaa hauskanpidosta!
  Mielenkiintoisinta sodassa on, että kaikki on aina vakavaa, ja se on vain osoitus siitä, että se on antautumista!
  Voit luopua teeskentelemällä, mutta valitettavasti voit luovuttaa vain todella!
  Harjoittelun kova työ maksaa itsensä takaisin taistelun helppoudella! Siitä, joka ei ole laiska, tulee sankari!
  Koskaan ei ole liian myöhäistä oppia, ellet ole kuollut!
  Jopa kuolleella miehellä on mahdollisuus kostaa, ellei hän ole ateisti!
  Ateistiksi tuleminen tarkoittaa lakkaa olemasta kuolematon!
  He ajattelevat päällään, mutta toimivat vatsallaan!
  Pahuus ei asu sydämissä, vaan vatsoissa!
  Sydän on itsekäs vain silloin tällöin, mutta vatsa on aina!
  Vatsa on kehon kauhein osa, mutta se motivoi meitä työskentelemään!
  Ilman sydäntä ei ole ihmistä, ilman vatsaa ei ole ihmisen ahneutta!
  Ne rauhoittavat sydäntä ja rauhoittavat vatsaa!
  En välitä kuinka paljon auto maksaa, pääasia, että isänmaan arvovallalla ei ole hintaa!
  Jos Jeesus asuu sydämessä, niin Saatana asuu vatsassa!
  Tyhjä vatsa kannustaa täyttämään lompakkosi!
  Tyhjä pää tyhjentää lompakkosi!
  Iso vatsa ei ole merkki suuresta ihmisestä, mutta se kertoo vähäisestä tahdonvoimasta!
  Tyhjä vatsa täyttää sielun katkeruudella!
  Raskain vatsa on se, jonka tyhjyys tulee aivottomasta päästä!
  Naista ruokkii jaloistaan kuin susia, vain korkokengissä!
  Tulevaisuudessa monet lupaavat kultavuoria, mutta onnellisuus on vielä aivan nurkan takana!
  Elämä ei ole kuin kortteja, sinun on aina annettava kaikkesi menestyksen eteen !
  Tavoite on kuin majakka, pyrit siihen, mutta kun saavutat sen, näet, että ongelmat ovat vain lisääntyneet!
  Tupakka on tehokkain tappaja , varsinkin asiakasta vastaan! Tupakka on kuin äänetön kivääri, mutta tappava jopa amatöörin käsissä!
  Tupakka on luotettavin tarkka-ampuja, se tappaa aina!
  Savuke maistuu katkeralta, mutta se houkuttelee enemmän kuin karkkia!
  Tupakka on kuin paha tyttö , mutta eroaminen siitä on paljon tuskallisempaa!
  Savuke, toisin kuin kranaatti, heitettynä pidentää ikää!
  Sodassa lyhin tie maaliin on kiertoliike, ja puhdas totuus on ilkeä petos!
  Kiertoliike on varmin tapa lyhentää polkua tavoitteeseesi!
  Elämä on punaista, mutta se lähtee helakanpunaisella verellä!
  Sodassa elämä menettää arvonsa, mutta saa merkityksen!
  Sota , kuten sulhanen, on alttiina pettämiselle, mutta ei anna sen viipyä!
  Sota on himokas nainen, joka syö miesten ruumiita!
  Kaiken ikäiset ovat sodan kohteena, kuten rakkaus, mutta se ei ole miellyttävää ajanvietettä !
  Sota, kuten kurtisaani, on kallista ja vaihtelevaa, mutta se jättää aina sankarillisen muiston!
  Sota ei ole kuin unelma; et tule toimeen ilman vahvoja tunteita!
  Maailma on tylsää ja rentouttavaa, sota on mielenkiintoista ja jännittävää!
  Sota, tämä veri ja hiki, hedelmöittää taimia, jotka synnyttävät rohkeutta!
  Riippumatta siitä, kuinka mielenkiintoinen sotaprosessi on, kaikki haluavat lopun!
  Sota ei ole kirja, et voi painaa sitä kiinni, et voi piilottaa sitä tyynyn alle, voit myös likaista sen!
  Sota on uskonto: se vaatii fanaattisuutta, kurinalaisuutta, kiistatonta kuuliaisuutta, mutta sen jumalat ovat aina kuolevaisia!
  Sodassa, kuten kasinolla, riski on suuri, mutta voitot ovat lyhytikäisiä!
  Sotilas on kuolevainen, kunnia on unohdettu, palkinnot kuluvat, ja vain syyt aloittaa uusi joukkomurha ovat poistamattomia!
  Me halveksimme murhaajaa, ellei hän ole sotilas rintamalla; halveksimme varasta, jos hän on ryöstäjä taistelukentällä, kaksinkertaisesti!
  Sotilas, tämä on ritari, jonka panssari on rohkea ja kunnia! Kenraali Baron, jonka kruunu on varovaisuus ja äly!
  Sotilas kuulostaa ylpeältä, sotilas kuulostaa halventavalta!
  Ensimmäinen hyökkäyksessä voi kuolla, mutta viimeinen ei jää muistiin!
  On parempi olla ensimmäinen saaliiden jakamisessa kuin hyökkäämisessä!
  Sota, kuten nainen, kaataa vain miehet rikkoutumatta!
  Naisella, toisin kuin sodalla, ei ole kiirettä tappaa miestä!
  Sota, toisin kuin naiset, ei ole koskaan tyytyväinen määrättyjen miesten määrään!
  Sota on kyltymättömin nainen, hän ei saa koskaan tarpeeksi miehiä, eikä hän kiellä naista!
  Naiset eivät pidä tappelemisesta, mutta halu tappaa mies ei ole paljon pahempi kuin luoti!
  Pienikin luoti voi tappaa miehen, nainen jolla on suuri sydän voi tehdä hänet onnelliseksi!
  Suuri sydän johtaa usein vähäiseen omaan etuun!
  Sodalla ei ole naisen kasvoja, mutta se vuotaa miehiä paremmin kuin vaimo!
  Sota ei tuo iloa, mutta se tyydyttää aggressiivisia vaistoja!
  Ilo sodassa, vihollisten ruumiit ovat vain hinnassa!
  Sota on pellon kyntämistä: se on hedelmöitetty ruumiilla, kastellaan verellä, mutta se selviää voittajana!
  Voittoa vaalitaan ruumiilla ja verellä , mutta se kantaa hedelmää kirkkaudella!
  Sota on kuin ihmissyöjä kukka, kirkas, lihansyöjä ja paha haju!
  Sota on edistyksen äiti ja laiskuuden äitipuoli!
  Ja sodassa sotilaan elämä ei ole arvokasta, ja kenraalit ovat jopa menetys!
  Jos haluat rauhaa, juurruta pelkoa; jos haluat sodan, juurruta naurua!
  Nauru ei ole synti, jos et ole naurunalainen sotilasasioissa!
  Sota on kuin sirkus, vain voittaja nauraa viimeisen kerran!
  Sodassa, kuten sirkuksessa, vain ovela, vakava tappaja!
  Yhtenäisyys kovan vallan alla on parempi kuin kaaos ja huolimattomuus pehmeän vallan alla!
  Kuolema on sopimus, häpeä on ehdoton !
  Ei ole väliä kuinka suuri kuningas on, hän menee hautaan, aivan kuten metsästäjä!
  Poliitikko valehtelee aina, vain hän kuolee toden teolla!
  Kuolemattomuus on todellista, mutta kuolema on illuusiota!
  Kuninkaat voivat tehdä kaiken, mutta ei yksi, ei yksikään kuningas voi paeta haudasta maahan!
  Kaikki haluavat elää kauniisti, mutta vain harvat kuolevat arvokkaasti!
  Kuolema lupaa ongelmia, ellei se kimaltele saavutuksen säteillä!
  Elämä ilman viihdettä on rakkautta ilman harrastuksia!
  On hyvä, kun on rakkautta, pahempaa kun on verenvuodatusta!
  Seksi on kuin taskulamppu, mutta täyttöpakkaus maksaa enemmän!
  Voit elää ilman seksiä, mutta et voi lisääntyä!
  Mitä kuumempi rakkaus, sitä voimakkaammin veri virtaa!
  Ihmiset haluavat rakkautta, eläimet haluavat seksiä ja nerot haluavat paljastuksia!
  Jopa siat parittelevat, esteetit rakastavat sitä!
  Seksi vaatii myös maltillisuutta, mitä enemmän sen parempi!
  Rakkaudessa ei ole rajoja, seksissä sanat riittää!
  Tulen alla on helpompaa, jos sydämessäsi on liekki!
  On parempi palaa liekeissä kuin tulla Kainin sieluksi!
  Sota on ryhmäseksiä: paljon valittamista ja huutamista, mutta verta ei tule niin paljon edes tuhannesta neitsyestä!
  Seksi on kuin sotaa, mutta ei niin pitkää ja rutiinia!
  Taistelu on kuin rakastelua, mutta valittamiseen ei rohkaista!
  Seksi on tietysti hyvästä, mutta veren yskiminen on pahasta!
  Sota on kovaa, mutta nöyryytys painaa enemmän kuin mikään sotilaallinen taakka!
  Jos haluat elää, opi taistelemaan, jos haluat selviytyä, opi voittamaan!
  Sodassa kaikki keinot ovat hyviä, paitsi karsiminen!
  Jokainen voi taistella, mutta vain arvokkaat voivat voittaa!
  Sota ei ole ajattelun paikka, se on täynnä suurta hulluutta!
  On parempi taistella kuin käydä kauppaa Isänmaata vastaan!
  Sota ei ole karkkia, mutta se täyttää sinut ilolla, kun nielet sen!
  Taistelu ei lopu koskaan, vain tykkien pauhina vaimenee!
  Kanuuna voi laantua, piippu voi räjähtää, mutta taistelu ei lopu koskaan!
  Sodassa mielenkiintoisinta on arvaamattomuus, taistelu totta!
  Miksi hinnat laskivat Stalinin aikana, koska kansan viholliset tapettiin?
  On parempi olla riisuttu rahan takia kuin olla turhaan!
  On kirjaimellisesti mukavampaa olla paljain jaloin kuin kuvaannollisesti kengät jalassa!
  Sota on kuin sirkus, vain naurun sijaan on kyyneleitä ja areena on planeetan kokoinen!
  Haluan rauhaa, se osoittautuu sodaksi, haluan sodan, se osoittautuu antautumiseksi!
  Sota, jossain määrin, on äiti, synnyttää todellisen veljeyden!
  Sota on paha, mutta se synnyttää hyviä tovereita!
  Pitkät kädet ovat hyviä, jos mieli ei ole oikosuljettu!
  Voima voittaa, ja vain käytännöllinen mieli palkitsee voiton lahjat!
  Voima ja äly, kuten aviomies ja vaimo, synnyttävät voiton vain pareittain!
  Ihmisellä, toisin kuin pyramidilla, on ei-tasainen tuki kestävyydessä!
  Pyramidissa on neljä kulmaa, mutta tasainen pinta antaa sille vakautta!
  Hyvä kuolema on parempi kuin huono elämä!
  On hyvä olla jumala luonnossa, mutta on huonoa olla paholainen alueella!
  Aurinko laskee puolen päivän kuluttua, mutta loisto säilyy vuosisatoja!
  Maine on lyhytikäinen, paitsi kaikki muu!
  Elä ikuisesti, opi ikuisesti, mutta älä opi uudelleen!
  Glory voi olla hyvin kirkas, kirkkaampi kuin kulta, mutta haalistuu enemmän ajan myötä!
  Kunnia on kuin aurinko, mutta se ei laske yöllä!
  Ei ole helppoa tulla kuuluisaksi edes vaivalla, mutta laiskuus johtaa helposti häpeään!
  Maine on kuin tuli, miellyttää silmää, mutta saadakseen sen, sinun on poltettava joku!
  On hyvä olla kunniassa , on huonoa olla kuuluisuuteen takertuvien kärpästen ympäröimänä!
  . LUKU nro 7.
  Heräämisen jälkeen poikaprinssi Oenomaus on jälleen ketjutettu pyörään. Ennen tätä hän sai pestä itsensä viileässä virrassa ja pestä hampaat. Ja sitten vaatimaton aamiainen.
  Ja jatka liikkumista jatkuvassa liikkeessä ja lapsen kehossa, jotta sinua ei kahlita kivirutto. Sellainen on ylhäisen henkilön ja suuren haltiavaltakunnan perillisen vaikea kohtalo.
  Ainoa tapa selviytyä on olla nuori orja ja tehdä kovasti töitä. Tämä tarjoaa tilapäisen suojan kivettymiseltä. Täällä on joitain mahdollisuuksia pidentää olemassaoloasi, mutta se on melko epämiellyttävää ja tuskallista.
  Poika, joka pyörittää pyörää, kuitenkin käyttää rikasta mielikuvitustaan uppoutuakseen mielikuvitusmaailmaan ja piristääkseen ilotonta olemassaoloaan vapaaehtoisessa-pakollisessa vankeudessa.
  Mökkipoika lentää pienen, kolmipäisen lohikäärmeen selässä. Hän haluaa löytää tuntemattomasta maasta, ei vielä tiedä mitä, mutta mitä hän voi tuoda takaisin vahvemmalle sukupuolelle ja pysäyttää miesten sukupuuttoon ja kivettymiseen.
  Lohikäärme on myös vielä lapsi, eikä pojalla ole monta vuotta vanha, ja hänellä on yllään vain shortsit ja reppu, jossa on taisteluarsenaali, ja vyössä jousi, kaksi miekkaa ja pari tikaria.
  Oenomaus lentää hevosensa selässä. Ja hänen vieressään istuu tyttö Margarita pienen lohikäärmeen selässä. Hänellä on yllään vain tunika, ruskettunut, ja hänen paljaissa varpaissaan on sormuksia taikuudella. Hän edustaa taistelua hitti ihmisten maailmasta.
  Tyttö ei ole yksinkertainen. Maapallolla hän oli partisaani ja tiedusteluupseeri Suuren isänmaallisen sodan aikana. Ja kuolemansa jälkeen hän muutti taikuuden ja taikuuden maailmaan. Ja hän on ollut siinä yli yhdeksänkymmentäkolme vuotta. Hän valmistui Dragon Academysta ja hallitsi voimakasta noituutta. Mutta hän näyttää samalta kuin silloin, kun saksalaiset hirtivät hänet. Jostain syystä se ei kasva, ja tämä järkyttää Margaritaa. Kuinka kauan voit olla ikuinen lapsi?
  Totta, Oenomaus sanoo olevansa itse aikuinen tonttuprinssi, mutta hänestä tuli orjapoika. Ja myös siksi hän on järkyttynyt siitä. Vaikka ei, lapsena oleminen ei ole niin pahaa, mutta kun olet myös orja...
  Mutta nyt hän on jo toisessa maailmassa, hän ei pyöritä orjapyörää, vaan lentää lohikäärmeen selässä. Ja hänen kanssaan oli partisaanityttö Margarita, joka johdettiin paljain jaloin lumen läpi teloitukseensa. Ja ennen sitä he myös kiduttivat minua. He viilloivat hänen selkäänsä piikkilangalla ja paahtivat nuoren sankarittaren pohjat tulella.
  Ne ovat rakkuloiden peitossa, ja kun astut kylmälle lumelle, on melkein miellyttävää, kun kipeä kutina palaneissa jaloissasi laantuu. Ja pioneerin kaulassa oli kyltti - "Olen partisaani". Kun ne roikkuvat, se tuskin sattuu, on vain inhottavaa katsoa krautien ja poliisien iloisia kasvoja . No, pelko, entä jos helvetti odottaa häntä, kuten pioneeria ja kiihkeää ateistia? Missä ne paistavat paitsi kantapääsi, myös koko kehosi, ikuisesti.
  Mutta miksi hän uskoo sellaiseen hölynpölyyn? Tosin on sääli kuolla ja vaipua unohduksiin, kun olen elänyt niin vähän.
  Mutta kun silmukka hänen herkässä kaulassaan kiristyi, tyttö heräsi lohikäärmeeseen. Ja hänen vieressään oli nymfi, niin kaunis kuin enkeli. Ja Margarita ajatteli , että taivas on edelleen olemassa. Tällainen erityinen paratiisi pioneerisankareille ja ateisteille.
  Mutta itse asiassa maagisessa maailmassa on hyvää ja pahaa ja sen ongelmat. Hän parantui nopeasti haavoistaan taikuuden avulla. Ja tyttö tuli Dragon Academyyn, nuorimmassa luokassa. Mutta hän oli lahjakas, osaava ja nopea oppija.
  Ja hän hallitsi vahvat maagiset taidot. Siksi hän meni lapsellisesta ulkonäöstään huolimatta prinssi Oenomauksen kanssa erityiseen tehtävään - löytää jotain, joka auttaisi pelastamaan vahvemman sukupuolen. Loppujen lopuksi maailma ilman miehiä on vailla harmoniaa ja kiinnostusta. Ja reilu sukupuoli on kyllästynyt ja epämukava siinä.
  Margarita huomautti lentäessään:
  - Joskus ajattelen, että miehet palaavat, ja mitä sitten? Kuka tarvitsee pienen tytön? Kuinka toivonkaan, että voisin kasvaa ja tulla aikuiseksi!
  Oenomaus vastasi luottavaisella äänellä:
  -Jos taika voi tuoda elämän takaisin miehille, on mahdollista, että se tekee sinusta aikuisen. Älä vain unohda, että tontut ja nymfit ja driadit eivät vanhene, ja tämä on heidän luonnollinen ominaisuus. Mutta ihmisnaiset, ei. Tarvitaan vahvaa taikuutta, jotta he eivät muutu rumaksi, ilkeiksi ja kyhäreiksi vanhoiksi naisiksi. Ja ruma vanha nainen on paljon pahempaa kuin kaunis tyttö. Puhumattakaan ihmisiin kohdistuvista vanhuuden sairauksista. Sinulla ei ole mitään vakavaa taikuutta maan päällä, ja olet luultavasti nähnyt itse, kuinka inhottavaa ja inhottavaa vanhuus on, varsinkin naisille.
  Margarita pudisti päätään kielteisesti:
  - Ei, en halua olla vanha nainen! Parempi olla nuori orja kuin vanha kuningatar!
  Poikaprinssi naurahti ja huomautti:
  - Olet ikuisesti nuori, ikuisesti avojaloin!
  Tyttö nauroi ja huomautti:
  - Olin kaupunkityttö ennen sotaa. Leningradissa oli jotenkin säädytöntä kävellä paljain jaloin, eikä siellä ollut kovin lämmin ilmasto. Siksi kylässä olin jotenkin hämmentynyt polkemasta . Vasta miehityksen aikana, kun lasten sandaalit repeytyivät ja pienikokoisia kenkiä oli erittäin vaikea saada, opin tekemään jotain tällaista. Ja tiedäthän, ensimmäisinä päivinä on kipeä ja kylmä, varsinkin jos ei liiku, mutta sitten siihen tottuu ja se on jopa miellyttävää. Lisäksi Ukrainassa kesä on erittäin lämmin ja lempeä.
  Poikaprinssi nyökkäsi:
  - Joo! Ymmärrän. Mutta katso, kuka lentää!
  Todellakin , nainen kullatussa stupassa ilmestyi heidän eteensä. Ei, ei Baba Yaga, vaan upea blondi kaunotar, vaikkakin liikaa meikillä. Ja kimaltelee helmiäishampailla. Ja luudan sijasta hänellä on täysin moderni sähköinen pölynimuri. Kyllä, tämä on viihdyttävä tarina.
  Hän puhalsi suudelman lapsille ja lauloi:
  Täynnä kantarelleja, oravia,
  Säästän hilloa...
  Loppujen lopuksi pojat ja tytöt
  Loppujen lopuksi pojat ja tytöt...
  Rakastan sitä todella, todella, todella!
  Margarita nyökkäsi vastauksena ja totesi:
  - Kyllä, tämä on nykyaikaa. Vanha stupa uudella tavalla!
  Blondi, jolla oli pölynimuri, ilmeisesti kuuli tämän ja kääntyi ympäri ja karjui turhautuneena:
  - Mistä sait käsityksen, että stupa on vanha? Kyllä, sinä itse, jos pysyisit maapallollasi, olisit jo vanha nainen! Ja erittäin ruma , jos ei arkussa!
  Margarita myöntyi huokaisten:
  - Kyllä se on oikein! Luultavasti luut olisivat kelluneet haudassa tai hänestä olisi tullut niin ruma, että sitä oli inhottavaa katsoa.
  Oenomaus huomautti:
  -Ihmiset ovat olentoja, joilta on riistetty Jumala. Heiltä riistetään se, mitä tontuilla on - ikuinen nuoruus! Ja vahvemman sukupuolen on myös ajettava parta. Pojat sanovat, että se on erittäin tuskallista ja epämiellyttävää!
  Blondi, jolla oli pölynimuri, otti sen ja ravisteli sitä. Ja moniväriset kuplat lensivät kohti lapsia, jotka istuivat nuorilla lohikäärmeillä.
  Vastauksena kaverit puhalsivat lohikäärmeistään, ja kuplat lensivät takaisin, vastauksena blondi ravisteli sauvaansa. Ja kaikki alkoi pyörimään.
  Kuplat alkoivat pyöriä pyöreänä tanssina, ikään kuin kierrettyinä. Ja se oli hienoa .
  Tyttö huomautti:
  - Et ole Baba Yaga - luujalka,
  Ja viileä blondi on puoli onnea!
  Soturi pölynimurin kanssa huomautti raivoissaan:
  Lapset ovat yhtä tyhmiä kuin liikenneruuhkat
  Sinut vedetään verkkoon...
  Minä lataan sinut kattilaan,
  Sytytän tulen puolestasi!
  Ja vastauksena kuuluu niin iloista ja iloista naurua. Tämä on todella nainen - erittäin viileänä.
  Lapset pyörittelivät lohikäärmeitään ja hyppäsivät Baba Yagan luo. Tyttö otti reppustaan ritsan ja huusi:
  - Haluatko saada sen?
  Blondi nauroi ja löi pioneerivelhoa pulsarillaan. Hän vältteli lohikäärmeänsä. Ja vastauksena hän tekee myös ristin merkin ritsalla ja kuinka hän potkaisee sinua .
  Ja tulinen verkko kietoi nuoren Baba Yagan. Joten hän huomasi olevansa sidottu siihen.
  Poika Oenomai huomautti:
  - No, myönnä se, kenet lapsista sieppasit?
  Partisaanityttö nyökkäsi:
  - Oikein! Tiedämme, että sinulla on tykin kaltainen kuono!
  Blondi Yaga murisi pyörien:
  - Kyllä, otan sinut siihen ja...
  Puhumatta kaunotar tärisi ja yritti murtaa verkon. Mutta pioneerisankaritar ylitti ritsan ja ampui Yaginaa taikuuden ja enteiden energialla. Kuinka blondi alkoi vapisemaan ja vääntelemään. Ja tyttö lauloi:
  Saimme inspiraatiota vaikeina aikoina,
  Tehtyään tahdon terästä vahvemman...
  pelasti maailman rutosta -
  Rakas toveri Stalin!
  
  Monissa mitoissani kuvissa
  Loputtomassa universumissa...
  Avasit meille oikean tien,
  Varmaan osoittaa sen!
  
  Käytin shokkia
  Taikuutta solsenismista...
  Tässä aikataulu:
  Että fasismin ike putoaa!
  Tonttupoika huomautti:
  - Ilmeisesti hän oli siisti kaveri, Stalin! Mutta luultavasti hän, kuten kaikki ihmiset maan päällä, ikääntyi.
  Tyttö ampui myös Baba Yagaa nuoressa modifikaatiossa ja siristi:
  Lenin asuu sydämessäni,
  Jotta emme tietäisi surua...
  Ovi avaruuteen avattiin -
  Tähdet loistivat yllämme!
  Blondi Yaga pyysi:
  - Tarpeeksi! Anna minun mennä, vaadi sitä, teen mitä tahansa!
  Margarita twiittasi:
  - Vapauta vangitut lapset! Sitten ehkä annamme sinulle anteeksi. Kuinka monta niistä olet imenyt pölynimuriisi?
  Blondi mutisi:
  - Päästän sinut ulos! Älä vain heitä ristin taikaa minun päälleni!
  Tyttö kääntyi ympäri. Tulinen verkko muodikkaan rouvan kanssa nukkui. Ja hän pyöri ympäri . Margarita varoitti:
  - Päästä kaikki lapset menemään ilman petosta!
  Blondi vakuutti juhlallisesti:
  - Annan sanani!
  Ja käynnisti pölynimurin. Lasten vaaleat varjot alkoivat hypätä siitä ulos. Läpinäkyvä, kuin haamut. Mutta Margarita heilutti taikasauvaansa, ja nämä varjot muuttuivat pojiksi ja tytöiksi. Jälkimmäisiä oli kolme kertaa enemmän. Mutta kaikesta huolimatta Oenomai oli iloinen:
  - Tässä maailmassa on ainakin vahvempaa sukupuolta. Ja melkein kaikki miehemme ovat kuolleet sukupuuttoon!
  Margarita huomautti säteilevästi hymyillen:
  - Se ei saapunut! Ja jumalien kiitos!
  Yksi pojista paljain jaloin, mutta ylellisessä, vaikkakin repeytyneessä kamisolessa, lensi Oenomaiaan ja esitteli itsensä:
  - Varakreivi de Lafer! Voi kuinka inhottavaa on olla pölynimurin sisällä. Ja tämä narttu repäisi myös aidosta lohikäärmeennahasta valmistetut saappaani.
  Margarita mutisi virnistettynä:
  - Tule, palauta varastettu varakrevitille !
  Blondi Yaga hyräili:
  - En voi!
  Oenomaus otti myös taikasauvansa ja karjui sitä ravistellen:
  - Ja miksi se on?
  Kaunis noita kurkuteli :
  - Myin ne! He olivat erittäin arvostettuja. Yksi prinssi maksoi niistä puoli säkkiä kultaa!
  Margarita mutisi:
  - No, valkoinen ... Tätä varten otamme saappaasi sinulta. Ne on myös valmistettu lohikäärmeen nahasta ja jopa tiikerin ihosta.
  Blondi Yaga huomautti:
  - Ne ovat liian isoja pojalle. Ja olisi häpeällistä, jos minun arvonini noita ilmestyisi paljain jaloin.
  Margarita nauroi ja vastasi:
  "En myöskään ole heikko noita, mutta olen avojaloin koko ajan, jopa kylmissä maailmoissa." Ja sinä olet sellainen nainen. Ja säädän pojan kokoa!
  Prinssi Oenomaus karjui:
  - Ja vanno, ettet sieppaa lapsia. Muuten viemme sinut jumalten oikeuteen.
  Nuori Baba Yaga änkytti:
  - En tee heille mitään pahaa. Se on vain lasten energia, jonka ansiosta voin pysyä nuorena ja kauniina ikuisesti. Ja niin, he ovat elossa.
  Margarita murisi kiivaasti:
  - Löydät toisen tavan nuorentaa. Itse asiassa on aika opettaa sinulle oppitunti.
  Ja tyttö mutisi loitsun. Ja kuinka hän vapautti pulsarienergian virtoja paljaista varpaistaan ja taikasauvan kärjestä.
  Ja he löivät blondiin. Se kutistui yhtäkkiä ja pieneni kokoaan. Nyt heidän edessään oli pitkän tytön sijasta peloissaan, enintään kymmenen vuoden ikäinen, letit ja paljain jaloin tyttö. Hän kuiskasi:
  - Ei tarvetta! pärjään hyvin! Älä piiska minua!
  Margaritalla oli saappaat käsissään. Hän heilautti kämmentään, ja he leijuivat avojaloin pojan vikonttiin, joka yhdessä muiden vapautuneiden lasten kanssa käveli kuin painottomana ilmassa.
  Poika aatelisperheestä puki saappaansa jalkaan ja lauloi:
  Pojan ympärillä on monia vaaroja,
  Joskus maailma hohtaa kuin kylmä kivi...
  Poikamme nousi kuitenkin sohvalta,
  Koska hän on jalo taistelija, usko minua!
  Yaga-tyttö rauhoittui ja mutisi:
  - Etkö aio ruoskia minua?
  Margarita sanoi ankarasti:
  - Jos et toimi törkeästi, niin miksi sinua pitäisi ruoskia?
  Blondi tyttö sirkutti ja kyynel valui hänen vaaleanpunaista poskeaan pitkin:
  "Olen nyt lapsi, eivätkä muut noidat kunnioita minua!"
  Yksi vapautetuista tytöistä sanoi:
  - Olemme myös lapsia, emmekä itke sen takia!
  Pojat ja tytöt nauroivat.
  Margarita huomautti:
  - Sinulla on varmaan nälkä! Ehkä voimme mennä alakertaan syömään siellä jotain?
  Lapset pitivät melua. Varakreivi katsoi alas ja huomautti:
  - Allamme on jättiläisen linna, eikä hän ole parempi kuin Baba Yaga. Niin...
  Oenomaus huudahti:
  - Ja jättiläisellä on myös lapsia vankeudessa. Meidän täytyy auttaa heitä.
  Margarita hymyili ja ehdotti tytölle Yagalle:
  - Ehkä voimme ottaa lapset yhteen ja pelastaa heidät jättiläiseltä? Tee hyvä teko, niin sinut hyväksytään opiskelemaan keijuakatemiaan. Siellä opit tekemään hyviä tekoja!
  Noitatyttö lauloi:
  Kuka auttaa ihmisiä
  Hän tuhlaa aikaansa...
  Hyviä tekoja -
  Et voi tulla kuuluisaksi!
  Margarita vastusti:
  Kukan terälehti on hauras,
  Jos se on revitty irti kauan sitten...
  Vaikka maailma ympärillä on julma,
  Haluan tehdä hyvää!
  
  Tee hyvää ihmisille
  Tee hyviä tekoja...
  Ja ne kukkivat kuin kukat,
  Sinisiä kukkia valossa!
  Poikaprinssi totesi vakavammalla äänellä:
  - Ja yrität tehdä hyvää ja taistella pahaa vastaan, ja uskon, että pidät siitä!
  Tyttö Yaga puristi nyrkkinsä ja sanoi:
  - No, yritän. Kaikesta huolimatta pahoille noidille ei ole paluuta - he nauravat ja puristavat sinua ! Koulutan uudelleen hyväksi keijuksi!
  Margarita hymyili ja lauloi:
  Jokainen, jolla on älyä maailmassa,
  Pitää olla aina ystäviä...
  Jotta se ei tapahdu kuten ampumaratassa -
  Älykkäästä pelistä ei tullut!
  Poikaprinssi sirkutti:
  - No, mennään jättiläiseen!
  Taivaalta ryntäsi joukko lapsia, jotka olivat lähes kokonaan paljain jaloin ja repaleisia, laihoja ja kalpeita, mutta energisiä ja innostuneita.
  Margarita ja Oenomai laskeutuivat lohikäärmeille ja Yaga, josta tuli tyttö, laastilla. Ja pölynimuri jäi hänen luokseen, vaikka se näytti liian isolta lasten käsiin.
  Tämä on joukkue, joka laskeutui maahan. Jättiläisen valtavassa linnassa, jonka tornit ja suuret pääkallot työntyvät ulos, ei ole mitään . Mutta sisäänkäyntiä hallitsevat luurangot sekä koko joukko örkkejä.
  Lapset ovat laskeutuneet. He olivat valmiita taistelemaan. Yaga-tyttö painoi pölynimurin nappia ja siitä putosi sapelit, miekat, keihäät, tikarit ja jopa pari konekivääriä. Nähdessään lasten hämmentyneen katseen hän selitti:
  - Tartuin siihen pölynimurillani. Se on paljon parempi kuin luuta. Ja siinä koko kokoelma aseita.
  Margarita pudisti taikasauvaansa ja paljaita jalkojaan, mutta oli koristeltu taikasormuksilla, ja koukutti:
  - Nyt minä loitsun, joka antaa asellesi erityisen, ihmeellisen voiman.
  Ja velhotyttö sanoi:
  - Abra , kabra , kodabra ! - Ja hänen taikasauvasta ja taikasormuksistaan lensi energiavirtoja. Ja ase, jonka Baba Yaga antoi lapsille, alkoi hehkua.
  Kokeneempana taistelijana Oenomai otti käteensä lyhyen, kevyen konekiväärin, joka ampui ohuita neuloja. Poika nuoli mehukkaita huuliaan ja lauloi:
  - Konekiväärillä pitäisi olla hyvä,
  Lyö kuin kiivas teräs...
  Se veri ei virtannut kuin vesiputous,
  Ja paratiisi hallitsi universumissa!
  Lapset huudahtivat yhteen ääneen nostaen aseensa:
  Teloittaja on ovela ja julma,
  Ihmiset on asetettu seinää vasten...
  Mutta uskon, myrskyinen versomme,
  Mutta uskon, aurinkovirta -
  Hävitä vankilatyrmän pimeys!
  Ja niin maagisella arsenaalilla aseistettu lapsiryhmä ryntäsi hyökkäämään. Poikien ja vielä lukuisten tyttöjen pienet, paljaat kantapäät välähtivät. He eivät pelänneet hirviöitä, vaikka kokonainen rykmentti karvaisia, haisevia , inhottavia örkkejä lähestyi heitä .
  Lohikäärmeen selässä lentävä Oenomai avasi tulen vihollista kohti konekiväärillä. Pienet neulat lävistivät örkkien karvaiset ruumiit, ja sitten tapahtui ihme: niistä tuli suuria suklaapatukoita ja hunajapullia.
  Margarita potkaisi myös vihollista käyttämällä paljaita varpaitaan ja taikasormuksia niissä. Ja niin miekkaiset örkit, jotka joutuivat hyökkäyksen kohteeksi, muuttuivat välittömästi kaikenlaisia herkullisia asioita, mukaan lukien suklaalla päällystetyt karkit ja linnunmaito sisällä. Tämä on todella herkullista. Ja juustokakkuja ja munkkeja unikonsiemenillä ja kanelilla.
  Ja partisaanitytön taikasauva heiluttaa ja luo upeita asioita.
  Ja niin lapset lähtivät taisteluun örkkien kanssa. Ensinnäkin varakreivi. Pojan pukeuduttuaan saappaisiin hänen vaatteistaan tuli aivan uusia, ikään kuin upouusia. Ja hän ei taistellut vain miekka oikeassa kädessään, vaan myös miekkaa vasemmassa kädessään.
  Ja terän kosketuksesta tapahtui upeita muutoksia. Nyt örkin sijaan ilmestyi vaikuttavan kokoinen rusinoilla varustettu piirakka. Ja miekan iskusta ilmestyi suklaajuustokakku. Ja muut kaverit taistelussa.
  Eräs tyttö, ilmeisesti kehittyneemmästä maasta, lepäsi paljain jaloin ruohikolla ja kirjoitteli konekiväärillä. Mikä saa aikaan erilaisia satumuutoksia. Ja örkistä tuli iso täytetty makkara ja sitten kalkkuna kastikkeella. Ja mitä muita herkullisia herkkuja ei ilmestynyt.
  Ja tuoksuvat kookoskuppikakut, jotka syntyivät terien kosketuksesta. Ja mahtavaa jäätelöä myös.
  Partisaanityttö Margarita alkoi laulaa taistelun ekstaasissa;
  Olemme pioneereja, kommunismin lapsia,
  Kuka haluaa nostaa maata...
  Hitler vastaa kiivaasti vihastaan,
  Me murskaamme, usko minua, Saatana!
  
  Vannoimme valan Jumalan edessä,
  Ja Lenin antoi sydämensä nuorille ...
  Oi, älä tuomitse pioneereja ankarasti,
  Kaikkivaltias antoi heille lisää voimaa!
  
  Menimme eteen paljain jaloin,
  He halusivat taistella ja suojella kotimaataan...
  Sekä pojat että tytöt, joilla on viikate, ovat meitä varten,
  Ja uskollisuutemme on vahva panssari!
  
  Taistelut käytiin Moskovan lähellä,
  Säiliöt paloivat, asfaltti suli...
  Näemme kommunismin, uskon, olemme antaneet,
  Ja fasistin voi irrottaa leveämiekalla!
  
  Älkää uskoko minua, ihmiset, Hitler ei ole kaikkivoipa,
  Vaikka füürerin idea elää...
  Ja me löimme fasisteja kovasti,
  Lähdetään mahtavalle matkallemme !
  
  Emme pelkää Venäjän vihollisia,
  Rakastamme alkuperäistä Neuvostoliittoamme...
  Et ole ritari, jolla on klovnin sielu,
  Annetaan esimerkkiä Jumalan valtakunnalle!
  
  Hitler ei tiedä, hänet hakataan pahasti,
  Vaikka helvetin voima raivoaa hänessä...
  Ja loiskrautit tulevat,
  Joka täyttää rauhan tulella!
  
  Venäläisten suuruus on voittaa pelaamalla,
  Vaikka tämän takana on valtava määrä työtä...
  Uskon, että voitto tulee rehevässä toukokuussa,
  Ja Fuhrer tulee olemaan täysin paska!
  
  Tämä on uskomme, kommunismin voima,
  Anna Neuvostoliiton kukoistaa ikuisesti ...
  Me murskaamme fasismin ikeen,
  Näin Venäjästä on tullut armeija!
  
  Stalingradissa Fritzit hakattiin,
  He tunnistivat vahvan nyrkkimme...
  Ja annoimme hienoja lahjoja,
  Ja he antoivat diktaattorille nikkelin!
  
  Minun maani, kaunis Venäjä,
  Siinä, arktisella alueella, omenapuut kukkivat...
  Svarog ja Stalin ovat, tiedätkö, Messias,
  Natsit pakenevat venäläisiä taistelijoita!
  
  Niin kaunis universumi on,
  Kun kommunismi loistaa hänen yläpuolellaan...
  Ja koettelemukset ovat koulutuksen vuoksi,
  Lento vain ylös, ei sekuntiakaan alas!
  
  Otimme talven villin punaisella itkulla,
  He mursivat Valkokaartin selkärangan...
  Kommunismin Venäjän viholliset lyödään,
  Meillä on vielä palkinnot lounaalla!
  
  Pitelimme Stalinia erittäin tiukasti,
  Tytöt paljain jaloin missä tahansa pakkasessa...
  Sinusta on tullut, usko minua, vahva ihminen,
  Ja pioneerista on tullut ritari!
  
  Ei, Venäjä ei koskaan hajoa,
  Kuolematon Lenin näyttää tien...
  Emme pelkää kiiltäviä liekkejä,
  Ja venäläiset eivät voi kääntyä pois kommunismista!
  
  
  Äitimme Venäjän nimessä,
  Yhdistetään sydämet yhdeksi seppeleeksi...
  Hurraa, tytöt huusivat äänekkäästi,
  Suuri unelma toteutuu!
  
  Kyllä, uskomme on aina olla isiemme kanssa,
  Ja jos voit ylittää esivanhempasi...
  Tulemme ikuisesti olemaan rohkeasti hyvin tehtyjä,
  Vaikka hän näyttää enintään kaksikymmentä!
  
  Usko minua, me rakastamme isänmaatamme,
  Haluamme onnea ikuisesti...
  Lucifer, usko minua, ei tuhoa meitä,
  Kesä tulee - kylmä katoaa!
  
  Venäjällä kaikki kukkii upeasti,
  Ihan kuin ongelmat olisivat kadonneet maailmasta...
  Uskon, että kommunismin aika tulee,
  Rikkaus ja ilo ovat ikuisia!
  
  Tiede herättää henkiin taisteluissa kuolleet,
  Ihmisillä tulee olemaan nuoruutta ikuisesti...
  Ja ihminen on kuin Kaikkivaltias,
  Pahis katoaa, tiedän, ikuisuuteen!
  
  Lyhyesti sanottuna, onnellisuus loistaa kaikille universumissa ,
  Kaikki maailman ihmiset ovat kuin yksi perhe...
  Lapset nauravat ja leikkivät taivaassa,
  Tulet rakastamaan minua laululla!
  Joten hän lauloi, ja lapset muuttivat örkeistä jotain epätavallisen maukasta ja herkullista maagisilla aseilla. Mutta jopa silloin, kun noitatyttö vapautti energiaa pölynimurista, kalalasit, lisukkeet ja joutsenet, joissa oli herkullinen kuori , alkoivat ilmestyä , joihin armottomat örkit muuttuivat. Ja se oli erittäin kaunista.
  Täällä goblin-örkkikomentaja, joutui hyvän taikuuden vaikutuksen alaisena, muuttui reheväksi tuoksuvaksi kakuksi, joka oli peitetty ruusuilla, kermaruiskukilla ja sokeroiduilla hedelmillä.
  Ja niin monet erilaiset maukkaat asiat synnyttivät maagisia aseita viattomien lasten käsissä.
  Mutta myös luurangot tulivat taisteluun örkkien jälkeen. Valtava ja pelottava. Ne liikkuivat kuin puu. Lapset hyökkäsivät heidän kimppuunsa miekoilla ja miekoilla ja heittivät tikareita. Ja Oenomai lohikäärmeestä ja jalkainen tyttö ampuivat konekiväärillä luurankoja.
  Margarita käytti myös taikuutta ja näytti helmihampaitaan. Ja hän teki konkreettisia ihmeitä. Ja hänen taikuutensa muutti luurangot kultaisiksi viinilaseiksi, jotka olivat täynnä värikkäitä jäätelöä ja runsaasti koristeltuja kakkuja.
  Ja poikien, mukaan lukien varakreivi de Laferin, miekkojen iskuista syntyi kaikenlaista maukasta ja herkullista. Ja sellainen tuoksu levisi koko linnaan. Vain ihmeiden ihme.
  Yhdestä valtavasta luurangosta nousi kokonainen vuori kakkuja. Ja nämä kakut kimaltelivat kaikilla sateenkaaren väreillä erilaisista voideista.
  Kyllä, täällä oli niin maukkaita, erittäin herkullisia asioita. Joistakin uhkaavista mustista luurangoista tuli kolossaalin kokoisia tikkarit.
  Ja nälkäiset lapset eivät voineet olla kokeilematta herkullisia herkkuja. Margarita puhalsi gongia ja huusi:
  Vatsat ovat päävihollisemme,
  Uskokaa minua, he pakottavat meidät pahoihin tekoihin...
  Kun poika näkee piirakat,
  Häntä pakotetaan varastamaan vatsat ilkeästi!
  
  Joten vauva älä kiirehdi
  Tulee aika ja syöt silti...
  Ja älä tee syntiä Jumalan edessä, rakas,
  Muuten sinusta tulee tulipaloja!
  Oenomaus selitti lapsille:
  - Ruoan syöminen on vaarallista, kunnes kannibaalijättiläinen on voitettu. Pääpahis on saatava alas!
  Kuului kova töksy, ja aluksi ilmestyi jättimäinen varjo, joka peitti puolet peltoa, täynnä kaikenlaisia kakkuja ja ruokia. Ja sitten sarvimainen jättiläinen itse. Sillä oli kaskelo valaan suu ja kynsiset jalat. Ja niin korkea , että se on korkeampi kuin jo ennestään valtava linna torneineen ja luurankoineen.
  Lapset kiljuivat pelosta, ja kannibaaliroisto kasvoi välittömästi.
  Margarita sanoi hymyillen:
  - Älä pelkää! Hän on iso vain silloin, kun pelkäät häntä!
  Oenomaus huudahti raivoissaan:
  Et ehkä ole pelkuri, mutta olet hölmö, ja me olemme nähneet nähtävyydet!
  Noitatyttö Yaga sirutti:
  - Rakas, rakas ogre,
  Haluatko herkullisia makeisia...
  Tai iskun taika,
  Saat sen taas ilmaiseksi!
  Margarita huusi:
  - Lapset, huuda yhteen ääneen: emme pelkää teitä! No, tullaan yhteen.
  Mutta kavereiden oli vaikea kerätä itsensä tällaisen variksenpelätin eteen . Tyttö alkoi juosta karkuun, hänen pienet pyöreät kantapäänsä. Rohkeampi varakreivi de Lafer ja pari poikaa alkoivat pidätellä heitä. Oli selvää, että kaverit olivat kalpeat pelosta. Ja sitten Margarita lauloi, antaakseen rohkeutta, taistelulaulun sodasta;
  Olemme tyttöjä Neuvostoliiton maasta,
  Joka on soihtu koko maailmalle...
  Anna meidän näyttää esimerkki suuruudesta,
  Tässä on sankariteot laulettu!
  
  Tytöt syntyivät punaisen lipun alla ,
  Ja paljain jaloin he ryntäävät pakkasen läpi...
  Tyttäret ja pojat taistelevat Rusin puolesta,
  Joskus morsian antaa miehelle ruusun!
  
  Universumin yllä on punainen lippu,
  Loistaa niin kirkkaasti, kuin soihdun liekki...
  Loppujen lopuksi, tiedätkö, sankarillinen, meillä on keinu,
  Ja bannerimme kimaltelee kuin punainen!
  
  Älä usko sitä, kirottu fasisti ei mene läpi,
  Ja venäläinen henki ei katoa koskaan ...
  Voitot avaa loputtoman tilin,
  Sanotaan hei ja hei kenelle tahansa!
  
  Venäjä on ihana maa,
  Annoit kommunismin kansoille...
  Jumalan anteliaasti antama ikuisesti ,
  Isänmaan puolesta, onnen ja vapauden puolesta!
  
  Vihollinen ei voi voittaa Isänmaata,
  Ja olipa hän kuinka julma ja salakavala tahansa...
  Voittamaton venäläinen karhumme,
  Venäläinen sotilas on niin kunniakas voitostaan!
  
  Kaunis neuvostomaa,
  Siinä tytöt ovat ylpeitä siitä, että he ovat kauniita...
  Hänet annettiin meille syntyessään ikuisesti,
  Ja olkaamme komsomolilaiset oikeudenmukaisia!
  
  Taistelemme Moskovan laitamilla,
  Lumimyrsky, lumikuormiot ja tytöt ovat paljain jaloin...
  Emme luovuta isänmaatamme Saatanalle,
  vaikka viikatemme ampuu tarkasti!
  
  Joten raivoissaan tytöt ovat innokkaita taistelemaan,
  Ja paljaalla kantapäällä he heittävät räjähdyspaketin ...
  Fasisti, hän näyttää vain siistiltä,
  Itse asiassa vain paha Cain!
  
  Viholliset eivät voi voittaa tyttöjä,
  He ovat syntyneet sellaisen tähden alla...
  Voittamaton hirviömme on karhu,
  Kuka teki isänmaasta vaimokseen!
  
  Me venäläiset tytöt olemme hyviä,
  Emme pelkää kidutusta ja pakkasta...
  Ja me torjumme, usko minua, pahan lauman hyökkäykset,
  Vihollinen tulee hulluksi annoksesta!
  
  He pystyivät työntämään vihollisen pois Moskovasta,
  Vaikka hän on täynnä valtavaa voimaa...
  Me tytöt olemme niin ylpeitä itsestämme,
  Vastustajat katoavat kaikki hautaan!
  
  Älä usko sitä, viholliset eivät voi voittaa Venäjää,
  Koska jokainen ritari tulee vaipoista...
  Metsästäjä on ilmeisesti muuttunut riistaksi,
  Ja vastustaja on vielä vasta lapsi!
  
  Mutta venäläinen henki, suuri, usko henkeä,
  Tiedätkö, siinä on piilotettuja voimia ...
  Vihollinen murskataan täysin,
  Loppujen lopuksi ritarit ovat voittamattomia taistelussa!
  
  Heittäkää syrjään epäilyksenne , tytöt ,
  Me olemme maailman rohkeimmat...
  Heittäkäämme Saatanan joukot helvetin,
  Kastellaan kaikki vastustajat vessassa!
  
  Pyhä sota päättyy
  Rauha ja aamu koittavat planeetan...
  Hän on ikuisesti auringon kanssa, tiedäthän, annettu,
  Leikkukoon kesä ikuisesti!
  
  Ja ikuinen kommunismi kirkkaudessa ,
  Ja Lenin ja suuri Stalin ovat kanssamme...
  Verisessä elokuvassa vasta nyt on fasismi,
  Ja meidän tahtomme, usko minua, on vahvempi kuin teräs!
  
  Venäjäni hallitsee vuosisatoja,
  Ja antoi onnea koko universumille...
  Tarvitset teräsnyrkin voimaa,
  Ja rohkeasti, mutta järkevällä tavalla!
  Aluksi Margarita lauloi yksin, mutta sitten Enomai, tyttö Yaga, varakreivi de Lafer ja muut lapset ottivat laulun. Ja tämä oli jo vahva, täysiääninen kuoro, josta kaikki tärisi. Ja valtava, todellinen jättiläinen alkoi pienentyä. Hän ei enää näyttänyt niin siistiltä ja uhkaavalta. Ja sarvet pienenivät ja kynnet pienenivät. Vau...
  Tyttö Yaga lauloi nauraen:
  Hyvin tehty, hyvin tehty, voit olla ylpeä hänestä -
  Seitsemän ei pelkää yhtä!
  Lapset huudahtivat yhteen ääneen taputtamalla paljaita jalkojaan:
  Emme pelkää sinua ogre,
  Sinut tallataan lapsen jalkojen alle...
  Vaikka emme ole tarpeeksi vanhoja sotureita,
  Olimme kerran Baba Yagan alla !
  Nämä ovat lapsia, niin kauniita sekä sielultaan että kasvoiltaan. Ja he taistelevat kuin jättiläiset. Vaikka nyt kannibaalijättiläinen pitäisi lopettaa moraalisesti. Ja lapset alkoivat tanssia.
  Ja tyttö Yaga otti pölynimurin ja osoitti sen roistoa kohti ja alkoi mutista jotain.
  Yksi pojista nuoli suurta kukon muotoista tikkaria , joka muuttui luurangoksi, ja tyttö nappasi jäätelöä.
  Lapset uhkasivat jättiläistä:
  - Se tapahtuu myös sinulle!
  Ja hän kirjaimellisesti tärisi. Hän kutistui vielä enemmän. Ja kultaiset lasit, joissa oli jäätelöä kaikissa sateenkaaren väreissä, alkoivat loistaa entistä kirkkaammin ja kauniimmin.
  Pioneerisankaritar Margarita lauloi jälleen raivoissaan isänmaallisen sodanlaulun, ja loput lapset kuorottivat:
  Liityin komsomoliin soittaessani,
  Kauniin unelman tyttö...
  Luulin, että maailma olisi ikuinen toukokuu,
  Jokainen päivä on kevään syntymä!
  
  Mutta jostain syystä se ei onnistunut,
  Jotenkin en voi rakastua ...
  No, kertokaa minulle, kaverit, minun armoillani,
  Elämä on erittäin vahva airo!
  
  Yhtäkkiä sota jyrisi,
  Ja kuoleman hurrikaani ryntäsi...
  Ja tytöilläni on vahva kroppa,
  Voit joutua hyökkäyksen kohteeksi kerralla!
  
  Usko minua, en halua luovuttaa,
  Taistele isänmaan puolesta loppuun asti...
  Kannamme kranaatteja vahvassa repussa,
  Stalin korvasi isänsä sydämissä!
  
  Venäjän suuret soturit.
  Voimme suojella rauhaa ja järjestystä...
  Taivaan tähdet kastelivat samettia,
  Ja metsästäjä muuttui riistaksi!
  
  Minä, avojaloin tyttö, taistelen
  Täynnä kiusausta ja rakkautta...
  Tiedän, että tässä paratiisissa on paikka,
  Onnea ei voi rakentaa verelle!
  
  Isänmaan suuret soturit,
  Taistelemme tiukasti Moskovan lähellä...
  Ja sitten unelma kommunismin aikana,
  Saatanan kanssa alamaailmaa vastaan!
  
  Rohkeat venäläiset kaverit,
  Että he taistelevat rehellisesti loppuun asti...
  ampuvat konekiväärillä,
  Jos tarvitset kultaisen kruunun!
  
  Edes luoti ei voi pysäyttää meitä
  Jeesus suuri Jumala on noussut...
  Petollisen lohikäärmeen päivät ovat ohi,
  Siitä tuli vielä kirkkaampi taivaalta!
  
  Rakastan sinua, rakas Lada,
  Korkein Jumala Svarog on kunniassa ...
  Meidän on taisteltava Venäjän puolesta,
  Paras Valkoinen Jumala on kanssamme!
  
  Älä paina venäläisiä polvilleen,
  Uskokaa minua, lihaamme ei voida hillitä...
  Stalin ja suuri Lenin ovat kanssamme,
  Sinun on myös läpäistävä tämä koe!
  
  Isänmaan tuska on myös sydämissämme,
  Uskomme hänen suuruuteensa...
  Avaamme nopeasti oven avaruuteen,
  Siitä tulee erittäin makea elämä!
  
  Olemme paljain jaloin kauniita tyttöjä ,
  Juoksemme niin reippaasti lumikoiden läpi...
  Emme tarvitse tätä katkeraa vodkaa,
  Kerubi levittää siipensä!
  
  Me tytöt puolustamme isänmaata,
  Ja me vastaamme pahoille Krauteille, ei,
  Helvetin Kain tuhotaan,
  Ja hei Kristus Vapahtaja!
  
  Tulee aikakausi - se ei voisi olla parempi,
  Kuolleet nousevat ikuisesti...
  Universumista tulee todellinen paratiisi,
  Kaikkien unelma toteutuu!
  Margarita oli hieman surullinen - hän on jo yli sata vuotta vanha, ja hän on edelleen tyttö. Ja ehkä hän jää ikuisesti lapseksi.
  Mutta muut lapset iloitsivat ja olivat iloisia tästä laulusta.
  Ja valtava kannibaalijättiläinen tuli vielä pienemmäksi ja näytti enemmän pelästyneeltä peikolta kuin hirviöltä.
  Jäätelönpalat ja kakku lensivät häntä kohti. Lapset nauroivat ja ojensivat kielensä. Tämä näytti erittäin koomiselta. Ja iloiset kaverit jatkoivat kasvojen tekoa.
  Tyttö Yaga löi huuliaan ja siristi:
  Lasten pitäisi nauraa
  Lasten pitäisi nauraa -
  Ja kuinka sankarit elävät!
  Ja kuinka sankarit elävät!
  Ja Baba Yaga osoitti pölynimurilla muita örkkejä ja peikkoja, jotka hyppäsivät ulos linnasta. Ja Enomai ja tyttö alkoivat ampua heitä konekivääreillä. Ja he tekivät sen hienosti . Ja taas oli lasit kirkkaalla jäätelöllä, rusinakääryleitä, kermakakkuja, maissihiutaleita, hattaraa ja muuta . Kaikki tuoksui niin hyvältä ja näytti erittäin herkulliselta.
  Ja soturilapset nauroivat ja näyttivät terävät, valkoiset hampaansa, kuten sudenpentujen.
  Kuinka hämmästyttävältä ja ainutlaatuiselta tämä toiminta näytti.
  Ja Margarita iski örkkeihin ja luurankoihin salamalla jatkaen heidän ihmeellistä muutostaan.
  Sen jälkeen pioneerityttö lauloi jälleen isänmaallisen ja ylevän laulun, ja muut lapset kuorossa ottivat hänen pirteän ja iloisen laulunsa:
  Saatana ei voita meitä
  Kotimaani, maailman kaunein,
  Kaunis maa on kuuluisa...
  Aikuiset ja lapset viihtyvät siinä!
  
  Kukkikoot laakson liljat siinä upeasti,
  Ja kerubit soittavat kunnollisen hymnin...
  Fuhrer tulee olemaan tyhmä,
  Venäläiset ovat voittamattomia taisteluissa!
  
  Komsomolin jäsenet juoksevat paljain jaloin,
  He tallaavat lunta paljain kantapäällään...
  Hitler näytät ihan hyvältä
  Ajan sinut tankilla!
  
  Voimmeko voittaa natsit?
  Kuten aina, olemme paljain jaloin, tytöt...
  Pelottavin ritarimme on karhu,
  Hän tappaa kaikki konekiväärillä!
  
  Ei, me tytöt olemme jo erittäin siistejä,
  Revimme kirjaimellisesti kaikki viholliset erilleen...
  Kynnemme, hampaamme, nyrkkimme...
  Rakennamme paikan upeaan paratiisiin!
  
  Uskon, että tulee siistiä kommunismia,
  Uskokaa minua, neuvojen maa kukkii siinä...
  Ja surullinen natsismi katoaa,
  Uskon, että tekosi saavat kunnian!
  
  Alue kukoistaa villisti, uskon,
  Voitosta ollaan takaisin voittoon...
  Nikolai voitti japanilaiset,
  Samurai vastaa ilkeydestä!
  
  Emme anna itseämme kallistua,
  Murskataan vihollisemme yhdellä iskulla...
  Anna metsästäjän muuttua riistaksi,
  Ei turhaan murskasimme Wehrmachtin!
  
  
  Usko minua, meidän ei ole helppoa luovuttaa,
  Venäläiset ovat aina osaneet taistella...
  Teroitimme pistimet teräksellä ,
  Fuhrerista tulee klovnin kuva!
  
  Tällainen on kotimaani,
  Venäläinen haitari soittaa siinä...
  Kaikki kansat ovat ystävällinen perhe,
  Abel voittaa, ei Kain!
  
  Pian Neuvostoliitto on loistossaan ,
  Vaikka vihollisemme on julma ja petollinen...
  Näytämme esimerkkiä rohkeudesta,
  Venäjän henki ylistetään taisteluissa!
  Viimeisessä lauseessa pioneerityttö otti ja vapautti salaman taikasauvastaan ja pulsarit paljaista varpaistaan taikasormuksilla ja kivillä. Lopulta he peittivät jättiläisen, joka oli kutistunut kuin etana. Se oli täysin tulisen hehkun peitossa. Sitten se välähti taas. Örkit ja luurangot ovat vihdoin muuttuneet kaikenlaisiksi ihaniksi herkkuiksi. Niin herkullista ja paistettua erityyppisistä kinkuista, täytetyistä kaloista ja hanhista kakkuihin, leivonnaisiin, karamelleihin ja jäätelölaseihin.
  Lapset iloitsivat ja hyppäsivät ylös ja alas. He näyttivät erittäin tyytyväisiltä ja iloisilta.
  Täällä, valtavan ja kovan kannibaalijättiläisen tilalla, valo haihtui. Laiha, vaaleatukkainen poika shortseissa, noin seitsemän vuotias, ilmestyi. Tällainen vaaraton ja suloinen lapsi pelottavan hirviön sijaan. Hän räpytteli silmiään ja huusi:
  - Älä lyö minua!
  Margarita huusi:
  - Älä pelkää! Emme koske sinuun. Nyt voit aloittaa elämäsi tyhjästä ja mennä kouluun!
  Poika ja entinen kannibaali vinkuivat:
  Millaista kouluelämää tämä on?
  testi joka päivä ...
  Lisäys, jako,
  Kertotaulu!
  Kannibaalijättiläisen linna muuttui aivan silmiemme edessä. Kallojen sijasta kupuissa kukkii upean kauneus kukkia. Ja itse kupolit kimalsivat kullalla. Ja kaikesta tuli niin upeaa, kimaltelevaa, häikäisevää, linnan seinät olivat kukkien peitossa. Ja veren sijasta suihkulähteet alkoivat virrata timanttivirroilla, ja pilvet haihtuivat ja neljä aurinkoa paistoi kerralla.
  Ja vapautetut lapset alkoivat juosta ulos linnasta iloisen naurun kanssa. Laihtuneet, repaleet, paljain jaloin he olivat kuitenkin onnellisia.
  Pojat ja tytöt syöksyivät herkullisiin herkkuihin, ja cocktail- ja mehutynnyrit ilmestyivät suoraan ruohon alta.
  Tyttö Yaga lensi huhmarella entisen kannibaalijättiläisen luo ja ojensi pojalle jäätelöä. Hän nielaisi sen ja hymyili:
  - Maukasta!
  Ja hän lisäsi peloissaan:
  - Anteeksi, lapset! Häpeän, että söin sinut. Kuinka inhottavaa tämä on!
  Yhä useammat lapset loppuivat kesken. Mukaan lukien ne, jotka kannibaali söi aiemmin. Harmiton poika löi silmiään ja jopa lauloi;
  No, eikö se ole ihme, eikö se olekin satu,
  Kaikesta on tullut niin, usko minua, upeaa!
  Ei, on parempi tehdä meille hyvää -
  Ja paha katoaa ajattomuuteen!
  Kyllä , se oli voitto. Totta, yksi pojista, jolla oli erittäin lihaksikas vartalo ja shortsit, katsoi heijastavaa pintaa ja valitti:
  - Minne sankarillinen korkeuteni katosi?
  Oenomaus kysyi:
  - Ja kuka sinä olet?
  Poika, jolla oli hyvin selkeät lihakset, vastasi:
  - Nikitich.
  Ja hänen lapselliset kasvonsa tummuivat, ja hän mutisi:
  - Olin suuri sankari, ja nyt olen vain paljasjalkainen shortsipoika , joka tarvitsee minua sellaisena.
  Entinen kannibaali sanoi:
  - Mennään yhdessä kouluun!
  Dobrynya karjui vihassa potkien paljas poikamaista jalkaansa niin lujaa, että kivi halkesi:
  - No, helvettiin koulun kanssa! Luulin olevani uupunut !
  Margarita vastasi huokaisten:
  - Ymmärrän sen!
  Poika Dobrynya karjui:
  - Mitä ymmärrät! Nyt vaimoni jättää minut! Kuka tarvitsee minua noin nirsoilevaa lasta !
  Oenomaus vastasi hymyillen:
  - Elämässä tärkeintä on sielu. Koolla ei ole väliä!
  Dobrynya vastusti:
  - Ei! Et tunne vaimoani. Kerran hän liikutti kantapäätään niin lujaa, että hän löi satakieliryöstön viheltävän hampaan! Hän on tiukka, ja miksi hän tarvitsee viiksetöntä poikaa ! - Ja poika löi taas paljain jaloin, lapsellisella, mutta vahvalla jalallaan, kuin vasara, niin että mukulakivi murtui pieniksi paloiksi. Ja nuori sankari huusi. - Tee minusta pian aikuinen!
  Oenomaus vastasi huokaisten:
  - Valitettavasti emme voi tehdä tätä, eikö?
  Margarita vastasi:
  - Tällä hetkellä emme todellakaan voi, mutta jos lähdet kanssamme matkustamaan suuressa tarkoituksessa, niin saatamme keksiä jotain!
  Poika Dobrynya kysyi uhkaavasti:
  - Mikä on tavoitteesi?
  Oenomaus vastasi luottavaisesti:
  - Pelastamaan vahvemman sukupuolen universumin mittakaavassa kuolemalta. Universumissamme on rutto, ja se voi tavoittaa myös sinut!
  Margarita nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Kyllä, Dobrynya, liity joukkoomme. Sinulla on edelleen sankarillinen voimasi, ja olet meille erittäin hyödyllinen!
  Titaanipoika, vaikka hän ei ulkonäöltään ollut vanhempi tai pitempi kuin Oenomai, noin kaksitoistavuotias poika , mutta hänellä oli valtava fyysinen voima. Joten hän puristi kiviä paljain sormin ja kirjaimellisesti otti sen ja murskasi sen, minkä jälkeen hän huomautti hymyillen:
  - Ja olen edelleen kunnossa! Okei, lähden kanssasi. On pelottavaa palata vaimoni luo, kunnes kasvan aikuiseksi !
  Margarita vastasi keijun kaltaisella hymyllä:
  - Todella viisas päätös!
  Ja hän napsautti paljaita varpaitaan. Kolmas, suloinen lohikäärmevauva ilmestyi.
  Tyttö selitti:
  - Ei pidä kävellä kuin kerjäläinen kassi kanssa!
  . LUKU nro 8.
  Dominika oli hyvin uupunut siirtymän ja kokeiden läpimenon aikana. Siksi hänen kauniit neitonsa pestiin kultaisessa kylvyssä ja suihkussa. Ja sitten he panivat hänet pehmeään, lämpimään sänkyyn erilliseen, ylelliseen huoneeseen huippu- ja naisopiskelijoille. Dominica vaipui outoon uneen, hänen viimeinen toiveensa oli olla prinssi Oenomauksen kanssa , jota kohtaan hän tunsi suurta myötätuntoa ja myötätuntoa.
  Ja heti kun Morpheus-jumala sylei hänet, hän
  Dominica tunsi yhtäkkiä, että tuuli puhaltaa hänen kasvoilleen, ja hän istui liukkaalla, hilseilevällä selällä. Ja pilvet välkkyvät ympärillä.
  Ja tyttö kääntyi ja näki komean, lihaksikkaan pojan, jonka hän tunnisti välittömästi. Kyllä, se oli prinssi Oenomaus, josta tuli nuori orja. Ja nyt hän ratsastaa pienellä, kolmipäisellä lohikäärmeellä. Tyttö lentää hänen oikealla puolellaan. Hän on myös erittäin kaunis ja suloinen, kullanpunaisilla hiuksilla. Hän ei näytä vanhemmalta kuin Oenomaus. Ja vasemmalla puolella on poika. Myös vaaleatukkainen , komea ja erittäin lihaksikas, ilmeikkäät kasvot. Tällainen lapsiryhmä reput ja aseet. Ja tytöllä on myös sormuksia varpaissa ja käsissä.
  Lohikäärme tunsi ylimääräisen painon ja alkoi räpäyttää siipiään useammin, jotta se ei romahtaisi.
  Tyttö Margarita pudisti taikasauvaansa ja karjui:
  - Kuka sinä olet? Mistä se tuli?
  Oenomaus kuitenkin tunnisti Dominican ja sanoi luottavaisella äänellä:
  - Tämä on valittu maaplaneetalta. Hänen on pelastettava vahvempi sukupuoli universumissamme profetian mukaan.
  Tyttö Margarita virnisti:
  - Maaplaneetalta? Oletko kokenut suuren isänmaallisen sodan?
  Dominica vahvisti itsevarmasti:
  - Kyllä se oli!
  Pioneerisankaritar kysyi vihjailevasti:
  - Ja milloin se meni ohi?
  Osumatyttö vastasi yhtä itsevarmasti:
  - Toukokuun 22. päivästä neljäkymmentäyhdeksän yhdeksänteen toukokuuta neljäkymmentäviisi, no, tietysti, voitimme!
  Margarita vastasi hymyillen:
  - Tiedän, että voitimme! Muuten emme puhuisi kanssasi. Se tarkoittaa, että olemme maanmiehiä, vain hajallaan ajan myötä. Kuinka mukavaa on tavata joku kotiplaneetaltasi ja vielä enemmän maastasi!
  Dominica vastasi huokaisten:
  - Kun Suuri isänmaallinen sota päättyi, isoisäni ei ollut vielä syntynyt. Tämä on meille pitkä tarina!
  Margarita huomautti myös huokaisten:
  - Enkä elänyt nähdäkseni sen valmistumista. Minut hirtettiin tammikuussa '44. Mutta uskoin voittoomme. Kiova oli jo vapautettu, ja Stalingrad ja Kursk- bulge jylinsivät. Kuinka sääli kuolla, kun olet vasta kaksitoista , liittymättä komsomoliin.
  Dominica yllättyi:
  - Jos kuolit niin kauan sitten, miksi se on vielä tyttö?
  Margarita kohautti olkiaan:
  - En tiedä sitä. Lähes sata vuotta on kulunut kuolemastani, ja olen edelleen lapsi. Mutta on myös plussa: en vanhene ollenkaan, enkä hampaissani ole yhtään täytteitä!
  Dominic naurahti ja huomautti:
  - Kyllä, vanhuus on erittäin paha asia, yksinkertaisesti inhottavaa!
  Ja kaunis elokuvanäyttelijä alkoi laulaa;
  Ihmiskunta on suuressa surussa,
  Luultavasti kaikki ajattelevat häntä!
  Kyyneleitä vuodatettiin tämän meren yli,
  Ihmisen pelko palaa tulella!
  
  Vuodet ryömivät vuoden toisensa jälkeen asuntovaunussa,
  Isoäiti hieroo hennaa poskilleen!
  Ja jotain tapahtui neiton hoikkaalle vartalolle ,
  En ymmärrä mistä ryppyjä tulee!
  
  Miksi luonnon kruunu on kirkas?
  Koneiden luojan täytyy yhtäkkiä kuihtua!
  Hän, joka valjasti tuulen voiman kärryyn,
  Hän ei pysty selviytymään ikääntymisen pahuudesta !
  
  Kauneudesta tulee friikki
  Ja sankari kuihtuu silmiemme edessä!
  Onko nyt huono sää,
  Ja yöllä minua kiusaa villi pelko!
  
  Mutta en usko, että pelastusta ei ole,
  Ihminen voi riidellä Jumalan kanssa!
  Jotta ystävällisestä perheestä tulee ikuinen,
  Joten tie kulkee ylämäkeen helposti ja jyrkästi!
  
  Vanhoilla naisilla ei ole enää ryppyjä,
  Annetaan vanhuus vetäytyä häpeässä!
  Ja mies, edistyksen voimakas poika,
  Hän katsoo elämän huippua kirkkain silmin!
  
  Ja kauneutta tulee olemaan loputonta
  Päivät virtaavat kuin täysvirtaava joki!
  Ihmisen hyvyys tulee näkyviin
  Loppujen lopuksi sydämestä tulee puhdas ja jalo!
  
  Usko, uusi ilo tulee,
  Vuosien saatossa viisaus lisääntyy!
  Loppujen lopuksi jää ei laskeudu nuoreen kehoon,
  Kuin koulupoika, joka haluaa opiskella viidelle!
  
  Merkki on korkeampi, tule, etsi sitä,
  Teet kokeen uudelleen vähintään sata kertaa!
  Ja voit syödä pääsiäiskakkuja hunajalla,
  No, ryhdy nyt vanhaksi tytöksi!
  Kuinka kauniisti Dominika lauloi, todellinen primadonna. Ja hänen laulunsa olivat täyteläisiä ja värikkäitä, kuin satakielen trilli.
  Enomai nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Tätä ei voi vastustaa !
  Poika Dobrynya huomautti:
  - Vanhuus on pahasta. Mutta sain virkistäviä omenoita itselleni ja vaimolleni . Jos syöt niitä vähän, et vanhene etkä muutu lapseksi. Ja sitten yksi tyhmä noita syö itsensä sellaisiin omenoihin. Hän oli vanha nainen, mutta päätyi pottiin. Joten sinun pitäisi tietää maltillisuus kaikessa ja muistaa, että kaiken ikäiset ovat alistuvia rakkaudelle.
  Enomai huomasi yhtäkkiä:
  - Lohikäärmeeni hengittää raskaasti! Hänen on vaikea kantaa kahta ihmistä, varsinkin kun Dominica ei ole lapsi, vaan erittäin iso ja lihaksikas tyttö. Hän tarvitsee uuden lehtisen!
  Margarita sanoi luottavaisesti napsuttaen paljaita varpaitaan:
  - Tulee lentolehtinen!
  Pieni kolmipäinen lohikäärme ilmestyi ensin ilmaan. Mutta partisaanityttö lähetti häneen energiasäteen, ja tämä lohikäärme alkoi kasvaa.
  Dominica yllättyi:
  - Tämä on taikuutta toiminnassa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun näen lohikäärmeitä kasvattavan.
  Margarita vastasi hymyillen:
  - Lohikäärmeet eivät ole ihmisiä, niitä on helpompi kasvattaa!
  Peto kasvoi hieman suuremmaksi kuin kolme muuta lohikäärmettä. Ja vielä yksi sormien napsahdus, tällä kertaa käsistä, ja Dominika löysi itsensä mukavasta satulasta!
  Pioneerityttö nyökkäsi:
  - Näet kuinka yksinkertaista se on! Nyt sinulla on oma lohikäärme. Iloitse tästä!
  Lyömätyttö huomautti nauraen:
  - Tämä on tietysti hienoa , mutta mitä järkeä on kiivetä seinää ilolla?
  Margarita nauroi ja vastasi:
  - Etkö ole haaveillut omasta lohikäärmeestäsi?
  Dominica mutisi rehellisesti:
  - Unelmoin omasta helikopteristani. Mutta hänellä ei ollut aikaa ansaita rahaa hänelle. Ei siis ole mitään erityisen iloisen aihetta!
  Enomai huomautti hymyillen:
  - Mutta unelmoin henkilökohtaisesta lohikäärmeestä.
  Dobrynya vahvisti:
  - Henkilökohtainen lohikäärme on siistiä! Sankarihevoseni voisi kuitenkin myös lentää ylös, jos käyttäisin taikuutta. Mutta erikoisloitsuista velhoille on maksettava kultaa. Ja lohikäärme on vapaa.
  Margarita lisäsi:
  - Lohikäärme on hyvä myös siksi, että se voi ruokkia pelkällä vedellä. No, lisää siihen vähän rikkaruohoa, niin siitä tulee hienoa. Hän hengittää tulta.
  Dominica kysyi uteliaana:
  - Taistelitko todella saksalaisia vastaan?
  Margarita vastasi rehellisesti:
  - En todellakaan taistellut. Työskentelin enemmän tiedustelu- ja viestintäalalla. Kävelin kylien läpi ja metsien välissä. No, jokainen, jolla on kerjäläislaukku ja avojaloin talvesta talveen, epäilee. Totta, hän asetti räjähteitä natseihin pari kertaa. No, hän ampui vain, kun he ottivat minut. Hän ampui takaisin viimeiseen luotiin asti. Hänet vangittiin. No, he kiduttivat minua, vaikkakin kiireesti, ja heillä oli kiire hirttää minut, koska puna-armeija eteni juuri silloin siihen suuntaan. Muuten he olisivat voineet kiusata häntä pidempään.
  Kerran nukahdin vielä kaksi poliisia ja annoin heidät partisaaneille. No, en keksi asioita, mutta seikkailuja oli tietysti paljon.
  Dominica kysyi hymyillen:
  - Oliko sinulla tilauksia?
  Margarita vastasi huokaisten:
  - Ei! Ainoastaan mitali "Rohkeesta", minua pidettiin liian pienenä, jotta minulle voitaisiin antaa mitään vakavaa. No, en tiedä, myönnettiinkö heidät postuumisti ja miten...
  Oenomaus huomautti:
  - 12-vuotiaana tytölle ei ole paha saada sotilaspalkinto! Kerro, miten sinulle kuuluu?
  Pioneerityttö nyökkäsi:
  - No, kyllä, kerro minulle, kommunismi on rakennettu ja sodat ovat ohi?
  Dominica huokaisi ja vastasi luottavaisesti:
  - Ei! Se paheni vielä sotien suhteen. Mutta en halua puhua siitä. Mutta ihmisistä on tullut vielä pahempia.
  Poika Dobrynya ehdotti:
  - Puhutaanpa paremmin maagisista saavutuksista. Muuten alat nyt puhua tankeista...
  Margarita rypisti kulmiaan:
  - Mitä tiedät tankeista?
  Dobrynya vastasi:
  - Olin kehittyneemmässä maailmassa, ja siellä oli näitä metallihirviöitä. He ampuvat äänekkäästi ja ovat erittäin vaarallisia. On ällöttävää muistaa niitä.
  Partisaanityttö virnisti ja huomautti:
  - Kaadoin hiekkaa Tiger-säiliön kaasusäiliöön. Ja hän pysähtyi. Se oli niin. Ja hän käytti nassua lävistämään natsien autojen pyörät. Olen pieni tyttö, ja minun oli helpompi tehdä tämä.
  Dominic naurahti ja huomautti:
  - Hyvin tehty! Olet edelläkävijä sankaritar. Meidän on tehtävä elokuvia sinusta ja kirjoitettava sinusta kirjoja.
  Margarita nyökkäsi:
  - Tiedän, että niitä on - esimerkiksi "Red Devils". Yleensä en vain uskonut Jumalaan, vaan joskus tein asioita, joita nyt häpeän!
  Enomai huomautti hymyillen:
  - Tapahtuu. Joskus jumalat eivät käyttäydy kovin hyvin. Mutta joka tapauksessa olet nyt erittäin lahjakas noita, ja sinun pitäisi...
  Hän ei lopettanut. Heidän eteensä ilmestyi parvi lentäviä apinoita. He olivat kaukana, mutta tonttupojan ja velhotytön terävä näky näki, että nämä siivekkäät kädelliset raahasivat verkossa ainakin tusinaa lasta. Sekä onnettomat pojat että tytöt tukehtuvat ja kärsivät suuresti lennon aikana, kun heidät oksentaa, ja verkon teräsverkot leikkaavat lasten ruumiita.
  Dominica näki myös tämän ja huusi:
  - Meidän täytyy vapauttaa kaverit!
  Dobrynya nyökkäsi ja veti miekkansa huutaen:
  - Lähdemme rohkeasti taisteluun,
  Pyhälle Venäjälle -
  Taistelemme miekalla,
  En myy!
  Dominica totesi hampaat paljastaen:
  - Lapsia on tietysti erittäin mielenkiintoista auttaa. Mutta onko meillä tarpeeksi voimaa? Luin sadun lentävistä apinoista, ja ne näyttävät olevan erittäin vahvoja!
  Margarita nyökkäsi hyväksyvästi ja lauloi:
  Pimeyden soturit ovat varmasti vahvoja,
  Pahuus hallitsee maailmaa tietämättä numeroa...
  Mutta teille, saatanan pojat -
  Älä riko Kristuksen voimaa!
  Dobrynya huomautti:
  - Meillä oli erilaisia vastustajia. Ja se, että he ovat vahvoja, ei pääsääntöisesti estänyt meitä!
  Ja lohikäärmeiden kvartetti ryntäsi lentävien apinoiden perään. Heitä oli vain pirun tusina - kolmetoista. Ja suunnilleen sama määrä vankeina lapsia. Ja tämä on taistelun karu totuus.
  Margarita ryntäsi eteenpäin ja lähestyi lentäviä apinoita huusi:
  - Päästäkää lapset, hirviöt!
  Apinoiden johtaja sihisi:
  - Mene pois, tyttö, muuten me kapaloimme sinutkin.
  Margarita vastasi rohkeasti:
  - Ei! Päästät heidät menemään tai joudut taistelemaan meitä vastaan!
  Apinat huusivat hampaansa paljastaen:
  - Ei koskaan!
  Neljä heistä jäi pitämään verkkoa lasten kanssa, ja loput ryntäsivät pientä nuorten pelastajien joukkoa kohti.
  Dominica pudisti nyrkkiään ja hänen käteensä ilmestyi sapeli.
  Margarita kysyi:
  - Tiedätkö kuinka aitata?
  Dominica vastasi luottavaisesti:
  - On olemassa konsepti! Hän näytteli elokuvissa.
  Partisaanityttö huusi:
  - Tästä on sinulle hyötyä.
  Tyttönäyttelijä lauloi:
  Sinun on aika heilauttaa miekkaasi,
  On aika pitää kiirettä...
  Sinun on aika heilauttaa miekkaasi -
  Entä jos se tulee tarpeeseen!
  Kirjoita se muistikirjaasi -
  Joka sivulla!
  Sinun on aika heilauttaa miekkaasi,
  Sinun on aika heilauttaa miekkaasi,
  Sinun on aika heilauttaa miekkaasi!
  Sen jälkeen neljä nauroi. Ja lentävät apinat yrittivät hyökätä. He liikkuivat kuin leijat, jotka hyökkäsivät varpusten kimppuun.
  Margarita löi lentävien apinoiden johtajaa taikasauvalla ja taikasormuksilla paljaissa jaloissaan. Ja se iski kovasti.
  Johtaja sai shokin, ja hänen päänsä muuttui heti erittäin maukkaaksi kookoskakuksi. Ja lentävän apinan tassut nykivät hysteerisesti. Muut lentävät apinat viheltelivät peloissaan.
  Yksi heistä ryntäsi neljää kohti, mutta Dobrynya-poika löi hänen otsaansa paljaalla kantapäällään, niin että apina, saanut voimakkaan iskun, kääntyi ympäri.
  Dominica heilautti miekkansa ja katkaisi lentävän apinan torven, minkä jälkeen hän lauloi:
  Olemme viidakossa luonnonvaraisten apinoiden maassa,
  Taistelemme siivekkäiden kanssa taivaalla...
  Metsästystä syötäväksi kypsä banaani -
  Ripusta se, joka varastaa lapsia puusta!
  löi myös apinaa, tällä kertaa siivessä, ja sihisi:
  Olen valon ritari, polvillasi villit,
  Pyyhkäisin pois Isänmaan viholliset maan päältä!
  Ja hän teki kahdeksaan miekoilla. Sen jälkeen poika vältteli taitavasti haavoittunutta kädellistä. Ja kun lohikäärme syttyi liekkeihin, sokaistunut apina huusi. Samaan aikaan oli palaneen hajua.
  Neljä taistelijaa lähti hyökkäykseen. Apinat yrittivät tehdä vastahyökkäystä. Lohikäärmeet löivät heihin tulisuihkuilla, jotka kirjaimellisesti sytyttivät kädellisten siivet tuleen. Ja se haisi paistetulta.
  Tyttö Margarita otti ja vapautti taikuuden virtoja. Ja seuraavalla apinalla oli pään sijasta suklaamunkki.
  Dobrynya tarttui yhden apinan siivestä paljain varpaillaan ja heitti sen toista lintua kohti. Ja sitten tapahtui törmäys kipinöiden kanssa.
  Titan Boy lauloi:
  - Tiedätkö, minulla on säteilevää voimaa,
  Hänen kanssaan ystävyys on kuin krokotiilin kanssa leikkimistä!
  Ja sitten Dominicin tyttö viilti miekalla apinan siipeä. Hän kallisti ja vapautti purppuranpunaisen veren lähteen. Tämän jälkeen hän törmäsi kumppaniinsa.
  Dominica potkaisi paljaalla kantapäällään yhtä siivekkäästä olennosta leukaan ja sirutti:
  No, okei, olento nukahti sahanpuruun,
  Okei, he potkaisivat minua leukaan...
  Okei, he raahasivat minut paareilla -
  Sano kiitos että olet elossa !
  Ja tyttö löi toista apinaa miekalla päähän. Sen jälkeen olennot alkoivat juosta karkuun. Samaan aikaan neljä siivellistä kädellistä yritti viedä vankeja, verkkoon sotkeutuneita lapsia.
  Margarita ampui heihin taikasäteen, ja apina muuttui kokonaan kuorrutetuksi kanelipiirakaksi.
  Loput juoksivat karkuun huutaen vapauttaen verkon. Ja vangitut lapset alkoivat pudota.
  Margarita huusi:
  - Pidä verkosta, tule, vahvempi.
  Ja hän syöksyi lohikäärmeeseen. Kolme muuta taistelijaa ryntäsi hänen perässään.
  Poika Dobrynya lauloi:
  Voi lapsuus, lapsuus, minne lennät?
  Voi lapsuus, lapsuus, mihin sinulla on kiire...
  Täynnä karvaisia apinoita, tiedän,
  He nappaavat sinut eri maista!
  Ja poika-sankari poimi verkon paljain varpaillaan. Silti shortseissa olemisessa on etunsa. Aikuisen on sopimatonta kävellä ilman saappaita, mutta pojalle se on luonnollista, ja hän voi käyttää vahvoja jalkojaan toiminnassa.
  Kaikki neljä hidastivat putoavaa verkkoa ja alkoivat laskeutua tasaisesti.
  Dominica huomautti hymyillen:
  - En toivo sinulle orvon osuutta,
  en toivo sinulle vaikeita päiviä...
  Anna planeetan tulla kirkkaaksi paratiisiksi,
  Suojelkoon pyhä Herra lapsia!
  Kaverit olivat naarmuuntuneita ja naarmuuntuneita, melkein kaikki paljain jaloin, lukuun ottamatta yhtä tyttöä tyylikkäässä ja kenties ylellisessä mekossa ja smaragdeilla ja rubiineilla brodeerattuja kenkiä.
  Tyttö huudahti:
  - Ole varovainen, pelastusryhmä on isäni, herttua, ja minulla on jo paronitar arvonimi!
  Dominica vastasi nauraen:
  Kuninkaat voivat tehdä mitä tahansa
  Kuninkaat voivat tehdä mitä tahansa...
  Mutta usein rikki
  Joskus he istuvat!
  Naimisiin rakkaudesta
  Naimisiin rakkaudesta...
  Heikkoa sinulle, kenelle tahansa
  Et ole Jumala, kuningas!
  Kuka tahansa on heikko sinulle -
  Et ole Jumala, kuningas!
  Joukkue sai lapset varovasti maahan. Ja hän avasi verkon. Lapset - pojat ja tytöt - tunsivat vapauden. Ja heidän pyöreät kantapäänsä välähtivät, kun he yrittivät juosta.
  Mutta Margarita pysäytti heidät uhkaavalla huudolla:
  - Minne olette menossa? Mitä jos sanoisit kiitos?
  Lapset pysähtyivät. Paronitar tyttö nyökkäsi:
  - Aivan oikein, pelastit minut vankeudelta. Luovuta minut isälleni, niin sinua odottaa korkea palkinto. Ja anna muiden tulla sinne itse - he ovat kerjäläisiä ja paljain jaloin.
  Eräs poika vankien joukosta vastusti:
  - Isäni on kreivi! Ja olen paljain jaloin, koska jäin kiinni harjoituslenkillä!
  Margarita kysyi: "Miksi he vangitsivat sinut?"
  Varakreivipoika kohautti olkapäitään; hänellä oli paljas, lihaksikas vartalo, ruskettunut, karkea, ja vain hänen ilmeikkäät, vaikkakin lapselliset kasvonsa pettivät hänen rotuaan.
  Paronitar tyttö vastasi:
  -He halusivat viedä meidät Skelentoniin . Tämä on voimakas velho, joka on etäisesti sukua Koshchei Kuolemattomalle!
  Margarita löi huuliaan ja huomautti:
  - Skelentonilla , pahalla velholla ja elementtien mestarilla, on musta tiikeri. Ehkä tämä auttaa pelastamaan vahvemman sukupuolen.
  Poikaprinssi Oenomaus huomautti:
  - Lisäksi on tarpeen vapauttaa muut vangitut lapset, joita painajainen noita pitää vankina. Muuten maailmankaikkeudelle tulee suurta vahinkoa .
  Dominica kysyi, ei liian itsevarmasti:
  - Eikö tämä häiritse meitä päätavoitteesta?
  Margarita vastusti:
  - Päinvastoin! Jos keräät kaikki kaksitoista esinettä, voit saada Kaikkivaltiaan Jumalan voiman. Ja tämä antaa mahdollisuuden pelastaa paitsi vahvempi sukupuoli, myös luoda monia muita hyviä asioita.
  Poika Dobrynya huudahti:
  - Tämä on hämmästyttävä! Sitten voimme tehdä jotain, josta muut sankarit eivät ole koskaan haaveilleet!
  Dominika lauloi iloisesti:
  Maailmamme on armoton, julma, petollinen,
  Ihmisten veri virtaa kuin myrskyinen puro...
  Mutta mies on älykäs, kuuluisa edistymisestään -
  Voita esteet pelatessasi!
  
  Lukemattomat painajaismaiset uhkaukset
  Kohtalo on julma, surullinen ja hauska...
  Vuodatimme outoja kyyneleitä epäillen -
  Katso taivaalle epämaisen melankolian kanssa !
  
  Ja olkoon se välttämätön
  Raivokkaassa taistelussa ihmisverta...
  Katkaise elämän lanka miekalla, nuolella,
  Emme petä rakkautta ikuisesti!
  Margarita nyökkäsi kultaista päätään:
  - Laulat Dominic hyvin, ja järkevät sanat koskettavat sielua! Mutta tämä ei riitä...
  Tyttönäyttelijä lauloi:
  Siitä tuli erittäin kevyt
  Pelastin isänmaan...
  Olin todella onnekas -
  Vain tämä ei riitä!
  Vain, vain, vain -
  Tämä ei riitä!
  Varakreivipoika taputti paljas jalkaansa niin lujasti, että kastepisarat lensivät oranssilta ruoholta ja murisi:
  - Lopeta laulaminen! Mennään Skelentomiin ja revimme hänet palasiksi!
  Margarita huomautti huokaisten:
  - Se on liian pitkä kävellä. Sinun täytyy joko lentää lohikäärmeillä tai olla kuljetettava medaljongin avulla!
  Oenomaus kysyi hymyillen:
  - Onko sinulla medaljonki? Joten vie meidät mukaan!
  Partisaanityttö vastasi huokaisten:
  - Se on ladattava, jotta koko joukkue voidaan kuljettaa. Syödään toistaiseksi. Lapset ovat todennäköisesti nälkäisiä.
  Paronitar tyttö nyökkäsi päätään, hänen timanttikorvakorunsa helisivät:
  - Kyllä, juuri näin pitäisi tehdä. Vatsassani on tulipalo!
  Poika varakreivi huomautti:
  - Täysi vatsa on kuuro taistelussa!
  Muut lapset, enimmäkseen tytöt, huusivat yhteen ääneen:
  Haluamme syödä
  Avaa ovet leveämmin
  Muuten syömme kokin...
  Kokit saavat välipalan,
  Ja juodaan päivystäjälle,
  Tuhoamme koko ruokasalin
  Ja me rikotaan astiat!
  Margarita pudisti taikasauvaansa. Ja ilmestyi pöytä, jossa oli useita ruokia ja kakku.
  Tyttö lauloi iloisesti:
  Lapset ovat keränneet sinulle,
  Emme ole lainkaan romuja -
  Ja hienoja herkkuja,
  Ei vain puuroa hirssin kanssa!
  Dominica nyökkäsi ja huomautti:
  - Mutta pese kätesi ensin!
  Lapset ryntäsivät purolle. Vain paronitar tyttö jäi seisomaan. Tyttönäyttelijä karjui:
  - Tarvitsetko erikoiskutsun?
  Nuori paronitar mutisi:
  - Ja olen kyllästynyt kastelemaan käteni ja jalkojani plebeijeiden kanssa!
  Dominica vastasi ankarasti:
  - Sitten en päästä sinua pöytään!
  Arvokas tyttö sanoi:
  - Aiotko, avojaloin tyttö , huomauttaa minulle? Kyllä, minä käsken sinut ruoskittavaksi.
  Dominika nousi seisomaan ja puristi nyrkkiään:
  - Ja kenet aiot tilata?
  Paronitar katsoi taaksepäin. Dominica oli pitkä ja lihaksikas, ja kangas peitti vain hänen rintansa ja reidet. Ja oli selvää, että ruskettuneen ihon alla pyörivät lihaspallot ja vatsassa oli vatsalihaksia. Tällainen sankarillinen tyttö voi lyödä sinua.
  Margarita sanoi kuitenkin sovittelevalla äänellä:
  - Pestään jo kätemme. Ja jos sinä, Dominica, olet aikuinen, sinun tulee näyttää esimerkkiä meille. Pestään siis kaikki yhdessä.
  Ja hän suuntasi kohti puroa. Ja hänen kanssaan on paronitar tyttö ja Dominica. Vettä lämmitti neljä aurinkoa, lempeä ja lämmin, joten peseminen oli ilo. Lapset jopa uivat purossa. Ja he alkoivat roiskua vettä toistensa päälle.
  Dominika roiskui myös kuin pieni tyttö ja lauloi:
  Vesi, vesi, kylmä vesi,
  Se ei turhaan vuotanut ämpäristä!
  Ja ympärillä oli niin upea luonto. Rehevissä puissa kasvoi erimuotoisia ylellisiä kukkia. Ja näiden kukkien terälehdillä on erilaisia värejä ja sävyjä. Kuvittele vain silmut, jotka kimaltelevat kaikilla sateenkaaren väreillä ja hohtavat neljän auringon säteissä.
  Tämä on todella upea kauneus. Ja albatrossin kokoiset perhoset lentävät, ja niiden siivet ovat liikkuvia kuvioita, kuten meren aaltojen roiskumista. Ja tapahtuu upea liike.
  Dominica lauloi:
  Tuon perhosen siivet
  Ne oli niin hyviä...
  Poika menetti rauhansa,
  Ja hän sanoi sydämestä...
  Nuori vikontti roiskuen huomautti:
  - Kyllä, se on kaunista kaikkialla...
  Itse asiassa monet puut näyttivät riikinkukkojen jalokivihänniltä. Ja niiden yläpuolella perhosten lisäksi myös platina-sudenkorennot liikuttivat siipiään. Ja metsässä kuului upeiden lintujen trillejä. He ovat niin uskomattomia ja upeita äänillään, että olet yksinkertaisesti hämmästynyt.
  Dominica twiittasi:
  Oletko kuullut mustarastaiden laulavan?
  Satakielet ja oriolit ryntäävät...
  Ja joskus aasit, aasit huutavat niin,
  Tytöt juoksevat paljain jaloin!
  Kyllä, tämä näytti todella hauskalta.
  Kylvyn jälkeen lapset suuntasivat pöytään. Ja heidän mielialansa tuli suureksi, ja he lauloivat ilossa;
  Hyvä keiju antoi meille
  Paljon leluja, erilaisia...
  Syntyimme valtavalla voimalla,
  Kuten linnut ja eläimet!
  
  Lapset leikkivät hymyn valossa,
  Suuri ilo on tullut maailmaan...
  Me pääsemme sinne ensimmäisellä yrittämällä -
  Jopa ikeessä, joka tuli hulluksi, aasi!
  
  Kiipeämme paljain jaloin kastepisaroiden läpi,
  Maailmassa on niin paljon ihania ideoita...
  Lapset valuttavat helmiäiskyyneleitä,
  Usko minua, sielustasi tulee iloisempi!
  
  Pahat Koshchei hyökkäävät kimppuumme,
  Baba Yaga ryntää kranaatissa...
  He piiskaavat ilkeästi ruoskalla paljasjalkaista tyttöä,
  Ja joki tulvii rannat!
  
  Mutta me emme säikähdä, pojat ja tytöt,
  Taistelemme kuin titaani...
  Ja äänemme on niin selkeä,
  Kuten edelläkävijä, rumpu!
  
  No, örkit eivät ole este meille,
  Hullu trolli ei pelota sinua...
  Rohkeudesta tulee suuri palkinto,
  Jos lapsi ei ole nolla pahoinpitelyssä!
  
  Mikä on käärme Gorynych rohkeille pojille,
  Meillä ei ole estettä, olemme innokkaita taistelemaan pahaa vastaan...
  Annamme hänelle joukon kuoppia,
  Ja me suljemme hänet suoraan navettaan!
  
  Jos paha peikko ampuu tykistä,
  Sitten vastaamme hänelle buckshotilla...
  Lopeta räkänne tahraaminen , kaverit
  Voitetaan Saatana kerran!
  
  Veriseen taisteluun, pyhä ja oikea,
  Rohkeasti tytöt, pojat juoksevat...
  Hallitsemme pyhää voimaa,
  Torjutaanpa paha lohikäärme!
  
  Rakkaillemme ei ole onnellisempia rantoja,
  Otetaan kokonainen lampi kalaa...
  Suuren, lumoavan Elfian tähden,
  Poika todistaa olevansa erittäin siisti!
  
  Tehdään maailmasta niin kaunis
  Joten siinä kasvavat kukat paratiisista...
  Vaikka tappelemme joskus vaarallisesti,
  Loppujen lopuksi unelmat toteutuvat valossa!
  
  Ei, emme tule koskaan olemaan vihollisten alla,
  Sanotaan, että tytöt, pojat, jatkakaa...
  Tallaamme uskottoman armeijan jalkojemme alle,
  Voittajalle lähetämme laskun!
  
  Usko minua, maailmassa tulee olemaan ikuinen kesä,
  Lapsuutemme ei koskaan mene ohi...
  Ritarien teot todella lauletaan,
  Ja jatka voittoisaa kampanjaa!
  
  No, kun kukistamme kaikki orkit,
  Taistelu päättyy loistavaan voittoon...
  Se on ihanaa puhtaassa sielussani,
  Nostamme miekan, vahvan kilpen!
  Lapset lauloivat ilkikurisen laulun ja istuivat pöytään. He alkoivat nauttia paistettujen ankkojen, paistien ja kalan syömisestä lisukkeiden kanssa.
  Dominica liittyi heihin. Hän leikkasi viipaleen veitsellä ja huomautti:
  - Erinomainen liha!
  Margarita nyökkäsi:
  - No, miten teen taikuutta? Samaa mieltä, sitä ei voi erottaa todellisesta!
  Paronitar tyttö huomautti:
  - Kyllä , erinomaista lihaa, mutta entä kala?
  Ja kokeilin palaa. Todellakin, ruoka oli upeaa. Lapset söivät ja totesivat iloisesti:
  - Millaisia ruokia, millaisia ruokia,
  Toivon, että voisin ottaa kaiken mukaani...
  Harmi, että pöytä ei ole usein tällainen -
  Ne syötetään yksinkertaisesti teurastettaviksi!
  Yksi paljain jaloisista kerjäläistytöistä kysyi:
  - Saanko suklaakarkkeja?
  Margarita nauroi ja heilutti sauvaansa. Riikinkukon hännän kokoisessa puussa roikkuvat käpyt ryntäsivät välittömästi pöytään ja muuttuivat kauniiksi, eläimen ja kalan muotoisiksi patukoiksi, jotka oli peitetty suklaalla ja joissa oli ihana täyte.
  Lapset sirkuvat tyytyväisinä:
  - Kuinka hienoa tämä on , ja myös, haluamme jäätelöä!
  Sillä hetkellä oranssin ruohon alta hyppäsi ulos useita suuria, helakanpunaisia rottia ja yritti hyökätä lasten kimppuun. He kiljuivat pelosta, jokainen rotta hyvän suden kokoinen. Margarita iski heihin salamalla taikasauvastaan ja paljaiden jalkojensa taikasormuksista. Ja Dominica käytti myös taikasauvaansa vapauttaakseen pulsarin.
  Kultaisiin viinilaseihin ilmestyi runsas, rehevä jäätelö upeiden kukkien muotoon. Lisäksi mansikoiden, viikunoiden, metsämansikoiden ja muiden upeiden marjojen kanssa.
  Dominika mutisi ja huomautti osoittaen suurinta viinilasia, joka osoittautui paitsi kultaiseksi, myös timanteilla nauhoitetuksi. Ja siinä oleva jäätelö näytti upealta koristeelta, joka oli levitetty kaikkiin sateenkaaren väreihin. Ja kuinka kauniilta se näytti.
  Margarita huomautti:
  -Sinulla on lohikäärmeen sydänlaskimosta tehty taikasauva - tämä on hyvin harvinaista. Mistä sait sen?
  Dominica vastasi rehellisesti:
  - Taistelussa! Ja tämä on totta ja rohkeaa!
  Oenomaus lauloi iloisesti:
  Voi sitä, joka taistelee,
  Kauniin neiton kanssa taistelussa...
  Jos vihollinen on raivoissaan -
  Tapan paskiaisen ! Tapan paskiaisen !
  Poika Dobrynya murisi:
  - Mitä sinä olet, tyttö , miksi laulat noin? Meidän täytyy laulaa: vahvan pojan kanssa taistelussa! Tarkemmin sanottuna jopa voimakkaan miehen kanssa taistelussa. Olemme ulkonäöltään vain poikia, mutta vuosia olemme olleet miehiä!
  Oenomaus nauroi ja huomautti:
  Pysymme lapsina ikuisesti,
  Vain vuodet muuttuvat!
  Dominika nauroi ja huomautti:
  - Täällä meillä on satumaailma ja muutos.
  Sen jälkeen hän alkoi syödä loitsuttua jäätelöä. Se maistui aivan mahtavalta. Näin upeaksi siitä tuli. Ja jäätelön makea, lempeä maku levisi tytön kielelle.
  Poika Dobrynya, kalan ja lihan jälkeen, myös kiitti mielellään jäätelöä. Tämä on todella asia, namia .
  Lapset yrittivät syödä tavalla, joka näytti sivistyneeltä, eivätkä ryyppääneet. Kyllä, lihansyöjärottajäätelö on ihana asia.
  Dominica totesi säteilevästi hymyillen:
  Kuinka hyvä onkaan osata heittää taikuutta,
  Ja muuta paha rotta jäätelöksi...
  Saamme kiinteät viisi -
  Tee jotain, mitä ei ollenkaan pitäisi tehdä!
  Ja taas lasten kikatusta vastauksena. Ja tyytyväinen vinkuminen...
  Taivaalla kuului melua. Jossain reunasta lensi valtava lohikäärme. Kaukaa katsottuna hän vaikutti pieneltä eikä pelottavalta seitsemästä päästään huolimatta. Ja se oli eräänlainen hirviö vaarattomalla tavalla.
  Lapset nauroivat ja alkoivat silmää toisilleen. Tämä on todella hauskaa. Ja he taputtavat kämmentä kämmenelle.
  Että on soittoa.
  Dominika otti sen ja heitti bumerangin paljain varpaillaan. Hän lensi yli ja katkaisi kohouman, ja syksyn aikana kaunotar osui siihen energialla taikasauvasta. Suuri kakku ilmestyi Napoleonin hatun muotoon, joka oli nastoitettu unikoilla, ruusuilla ja ruiskukilla.
  Lapset olivat jo syöneet hyvin ja ottivat lahjan vastaan kohtuullisella innolla.
  Poika vikretti sanoi:
  -Kakut ovat erittäin hyviä, mutta kohtuullisuutta kannattaa silti noudattaa...
  Dominika kikatti ja totesi laulaen:
  Kokki syntymäpäivänäni ,
  Kirjoitin onnittelut kakusta...
  Ja kermanvärinen kirjoitus -
  On aika mennä San Remon kaupunkiin!
  Sen jälkeen tyttö otti sen ja laukaisi bumerangin uudelleen. Ja hän lensi yli, syöksyi ja pyörähti. Ja tyttö otti hänet jälleen kiinni paljaalla jalallaan ja lauloi:
  Älä katso alas kakkua
  Tulee aika, jolloin sinäkin kuolet ...
  Piparkakku viheltää kuin luoti temppelissä,
  Ruokavalion avulla päihität itsesi todella!
  Paronitartyttö nielaisi vaivalloisesti kakunpalan, jossa oli hattu, nuoli huuliaan ja totesi:
  - Herkullista! Mutta ei kelpaa enää.
  Poika varakreivi huomautti:
  - Ei kestä kauan lihottua.
  Dominica lauloi hymyillen ja vitsillä:
  Äidin lusikalle , isän lusikalle,
  Ja mummolle kauha ...
  Ja sängyn viereen!
  Lapset todellakin tulivat raskaaksi syömisen jälkeen ja putosivat pehmeälle, oranssille ruoholle nuuskien nenänsä. Onneksi täällä ei ollut saalistavia hyttysiä tai hyönteisiä. Ne, jotka lensivät, olivat suuria eivätkä pureneet, eikä niiden kanssa ollut käytännössä mitään ongelmia.
  Dominica kysyi Margaritalta, myös pioneerityttö haukotteli ja peitti nopeasti suunsa kämmenllään:
  -Menetkö nukkumaan vai?
  Partisaanisankaritar vastasi:
  Mitä, tyttö ei voi nukkua pahoinpitelyssä ja ahdistuksessa?
  Jossain kihlattu vaeltelee metsätietä pitkin...
  Hän vaeltelee mintturuohon halki eikä tiedä mitään,
  Ja helvetin kohtalon vitsejä ja näytelmiä!
  Sankaripoika Dobrynya haisteli jo nenän läpi.
  Kyllä lapsilla on ollut monia seikkailuja.
  Dominika lauloi vitsillä:
  Nukahdamme ilman vaikeuksia,
  Se on totta, kyllä...
  Mutta sitten millä vaivoilla,
  Heräämme myöhemmin!
  . LUKU nro 9.
  Dominica heräsi ja selvisi maagisesta unesta, joka vei hänet rinnakkaiseen maailmaan. Sen jälkeen tyttö pesi itsensä ja kävi suihkussa kultaisella laitteella. Pesin hampaat ja menin aamiaiselle.
  Siellä hän tapasi muita tyttöjä ja tyttöjä eliittiluokasta. He kättelivät ja näyttivät kohteliailta. Mukana oli myös tonttuja, naispeikkoja, tytöiltä näyttäviä naarashobbitteja, nymfiä, driadeja, ihmistyttöjä, vaikka niitä oli vähän. Kaunista seuraa kokoontui.
  Tytöt olivat tyylikkäissä mekoissa ja koruissa, mutta paljain jaloin, jotta jalkoja olisi helpompi käyttää noituuden aikana. Ja eliittiluokassa koulutus oli hieman erilaista - siellä kuunneltiin pöllön pitämiä luentoja nopealla tulituksella ja suoritettiin erilaisia tehtäviä. Uskottiin, että tyttö tiesi jo perusasiat.
  Dominica suoritti täällä useita tehtäviä. Hän ampui taikasauvasta ja teki muutoksia. Ja sitten hän kuiskasi loitsuja. Hänelle luettiin useita monimutkaisia sanayhdistelmiä, ja Dominika toisti ne.
  Elokuvanäyttelijänä tytöllä oli ilmiömäinen muisti, koska kuvauksissa hänen piti lausua paljon dialogeja.
  Ja muistin kaiken täydellisesti. Mutta nämä ovat kaikki kukkia; tärkeintä on tietysti esineiden etsiminen vahvemman sukupuolen pelastamiseksi.
  Ja niin Dominika istuutui lootusasennossa yhdistäen vahvat, lihaksikkaat jalkansa ja suoristaen selkänsä. Ja taas hän syöksyi rinnakkaisuniversumiin, jossa heidän tiiminsä etsi tapaa pelastaa vahvempi sukupuoli.
  Ja juuri ajoissa. Koska siellä peikko ja rosvo satakieli hiipivät varpailleen. Nämä kaksi roistoa ovat jo levittäneet taikaverkon peittämään nukkuvan avojaloin tiimin.
  Margarita myös nukkui ja näki unta...
  Tyttö sai tehtävän räjäyttää silta. Niinpä hän meni paljain jaloin, repeytyneessä puuvillamekossa ja kerjäläispussissa tiedustelulle. On syksy ja sää ei ole kovin hyvä. Yöllä oli pakkasta ja ruoho oli huurteen peitossa, johon tytön paljaat jalat jättivät pieniä, siroja jalanjälkiä. Oli erittäin kosteaa ja kylmää, sadetta ja lunta.
  Paljasjalkaisen partisaanin pienet varpaat muuttuivat siniseksi kylmästä ja kosteudesta. Mutta hän käveli rohkeasti eteenpäin, jopa lisäten vauhtia.
  Ja samaan aikaan hän lauloi;
  Sade levitti tähtien sirpaleita taivaalle,
  He ovat valmistaneet terävän panoksen fasismille!
  Tiger-tankit ovat pelkkää roskaa - likainen kirpputori ,
  Wehrmacht odottaa raivokasta tappiota!
  Wehrmacht odottaa raivokasta tappiota!
  
  Toverimme Stalin, johtaja, on miljoonien vahvuus,
  Hänellä on graniittinyrkki, konekivääri kädessään!
  Pystymme voittamaan armeijan Sodomasta,
  Vahvuutemme on monoliitti, onneksi maan päällä!
  Vahvuutemme on monoliitti, onneksi maan päällä!
  
  Puolueellamme ei ole mitään tärkeämpää tekemistä,
  Kuinka pelastaa ihmiset, isänmaan hyvä!
  Goebbels valtasi, helvettiin hölynpölyä,
  Ja voitto tulee, usko minua, kaikista paholaisista huolimatta!
  Ja voitto tulee, usko minua, kaikista paholaisista huolimatta!
  
  Venäläinen kaunotar on kuuluisa voimastaan,
  Hänellä on painava ruskea punos!
  Ja taisteluissa fasisteja vastaan nuorista tulee kuuluisia,
  Valomaa herää henkiin, nousee ylös!
  Valomaa herää henkiin, nousee ylös!
  
  Älä anna Hitlerin pistää nenänsä venäläisiin.
  Viiksinen kaveri luulee olevansa siisti jumala!
  Marssimme Berliinin katua pitkin,
  Ei, siitä, jonka sielu on puhdas, ei tule orjaa!
  Ei, siitä, jonka sielu on puhdas, ei tule orjaa!
  
  Lippumme on punainen, raivokkaan veren väri,
  Aurinko paistaa jo Reichstagilla!
  Rakkaille lapsillemme ei ole anteliaampaa lahjaa,
  Jos sydän on rohkea ja pelko murskattu!
  Jos sydän on rohkea ja pelko murskattu!
  Niinpä Margarita juoksi ylös sillalle, kylmä puri hänen kantapäänsä. Ympärillä on piikkilankaa ja konekiväärin torneja.
  Saksalaiset juovat kuutamoa ja polttavat tulta. Margarita juoksi heidän luokseen. Köyhä, vaalea pikkutyttö ei vaikuta Krauttien mielestä pelottavalta. Lisäksi sellaisessa kosteudessa ja kylmässä tuskin kukaan, paitsi viimeiset kerjäläiset, uskaltaisi mennä paljain jaloin.
  Ja tyttö alkoi laulaa heille vaaratonta ja iloista laulua:
  Olen köyhä pieni orpo
  Juoksen paljain jaloin lumen läpi pakkasessa...
  Mutta tytön ääni on hyvin selkeä,
  Hän ajaa huurteen pois kuin väkisin!
  
  Sota vei äitini pommin kanssa,
  Isä tietysti kutsuttiin eteen...
  Kiharatukkainen veli on jäätynyt pakkasesta,
  Vanhempi sisko on telineessä!
  
  Nälkäisenä pureskelen leivän kuorta,
  Ja minun pienet jalkani ovat punaiset pakkasesta...
  Olen siellä, missä kulkurikoira ruokaili
  Vaikka tyttö on söpö ja kaunis!
  
  Voin kertoa kaikille rohkeasti ja rohkeasti,
  Tietysti se sota olkoon helvetissä...
  Ei ole väliä minkä puolesta taistelemme,
  Saatana hirviö on syyllinen tähän!
  
  Oi, tytön jalat kärsivät,
  Ja ne kipeevät kovasti tässä pakkasessa...
  Toivon, että lämmin toukokuu koittaisi pian,
  Lentäköön säteilevä haukka!
  
  Haluamme tehdä kotimaastamme kauniimman,
  Mutta nälkä, kylmä, lumimyrskyt ja lumimyrskyt...
  Minne menet, onneton Venäjä?
  Niin vaikea kohtalo!
  
  Olen tyttö, vasta lapsi,
  Onnistuin kokemaan paljon...
  Työskentelin melkein kehdosta lähtien,
  Opiskelin vain neljä tai viisi!
  
  Miksi tämä suru tuli minulle?
  Särkyttyjen sydänten julma kohtalo...
  Usko minua, sellainen paha on langennut,
  Se tuntuu vain vähän ja se on loppu!
  
  Mutta tyttö ikeen alla ei murtunut,
  Hän onnistui valmistautumaan ja kävelee...
  Hän on lapsi, kaukana vanhasta,
  Ja hän nauttii polkemisesta paljain jaloin!
  
  Pienen tytön jalanjäljet ovat kauniita,
  Rafael piirsi niihin ...
  Ja uskon, että pieni on onnellinen,
  Herra näkee lapsensa, usko minua!
  
  Siksi laulan laulun
  Jumalan, Herran Kristuksen kunniaksi...
  Uskon, että planeettasta tulee paratiisi
  Ja tapaan isäni, usko minua!
  
  Sitten tulee aika ja he nousevat jälleen,
  Kuka kuoli, kuka kuoli ja kuka sairastui...
  Ja onnea tulee vanhuudessa ja lapsuudessa,
  Koska Jeesus halusi sen!
  
  Kyllä, polvistun Jumalan eteen,
  Täytän tämän psalmin valon ilossa...
  Kaikkien tulevien sukupolvien nimessä,
  Rikolliset hirviöt voitetaan!
  
  Sitten tyttö on ikuisessa onnessa,
  Ja kaikki Äiti Maan kansat...
  Äärimmäisen huono sää hajoaa,
  Kansamme ei tule rikki!
  
  Hän ristisi itsensä, laskeutui polvilleen,
  Suuteli hopeista ristiä...
  Hän on ilmeisesti tehnyt vähän Jumalalle
  Jeesus tuli alas taivaasta puolestamme!
  
  Olemme pian kaikki Kaikkivaltiaan kanssa,
  Hänen kauniissa, rakastavassa kädessään...
  Anna ajatustemme lentää korkeammalle
  Ja voima piilee lapsellisessa, vahvassa nyrkissä!
  
  Ja nyt luin rukouksen,
  Hän sanoi: Jumalani, anna minulle anteeksi...
  Nyt olemme hänen kanssaan jalustalla,
  Ja Kristus ja minä, usko minua, olemme matkalla!
  
  Ja me menemme käsi kädessä Hänen kanssaan taivaaseen,
  Ja siellä sataa kultaista sadetta...
  Herra näyttää antelias luonteensa,
  Ja se lähettää vastustajan suoraan vapisemaan!
  
  Lopulta maailmassa on onnea,
  Olemme odottaneet Kristuksen ilmestymistä...
  Lennämme kuin enkelit juhlaan ilmassa,
  Herran rakkaus on kirkasta ja puhdasta!
  Tällaisen laulun jälkeen natsit hermostuivat ja päästivät onnettoman tytön sisään lämmittelemään ja antoivat hänelle kuumaa teetä. Margarita aikoi istuttaa hiljaa leipäksi naamioituneen räjähteen laukkuun kiskon alle, mutta hänellä ei ollut aikaa - hän heräsi.
  Satakieli rosvo ja peikko olivat hyvin lähellä. Goblinilla oli kyhmy nenän sijaan, melko ilkeät kasvot ja pitkät hampaat. Hän on myös melko pitkä, noin kolme metriä. Ei ihme, että hän veti verkkoa. Ja Nightingale oli lihava, punertava mies, jolla oli hamsterin posket, ulkonevat etuhampaat ja ylellinen univormu mitalein. No, plus viikset, tyypillisiä preussilaisille.
  Nähdessään, ettei yllätyshyökkäys onnistunut, Satakieli Ryöstö laittoi kaksi sormea suuhunsa ja yritti viheltää.
  Dominika antoi hänelle roundhouse-potkun paljaalla kantapäällään. Ja rosvo karjuu kivusta. Ja hän jopa sylki verta.
  Goblin heilutti mailaansa. Sankaripoika Dobrynya hyppäsi ylös ja tarttui peikkoa hiuksista, kaatui selälleen ja heitti tämän itsensä yli. Goblin törmäsi kasviin kuin kaktus, jossa oli kukkia ja ulvoi korviaan. Ja hänen pauhunsa oli kuin villiaasi.
  Margarita virnisti. Nightingale yritti viheltää uudelleen, kun Dominika löi häntä polvellaan leukaan. Ja hän vinkutti.
  Sankaripoika Dobrynya lauloi:
  Goblin kysyi meiltä,
  Sinä camo oletko tulossa ?
  Matkalla kaupunkiin -
  Meillä on tekemistä!
  Goblin yritti hyökätä uudelleen mailalla. Sankaripoika vältti iskun ja heitti jälleen ison miehen itsensä yli, koska Dobrynyalla ei ole lapsen voimaa. Ja kaikki näyttää toimivan.
  Goblin ojensi jälleen. Ja hän nousi hitaammin. Lapset heräsivät ja alkoivat heitellä kultaisia käpyjä suopaholaista kohti. He löivät häntä ja saivat hänet karjumaan. Ja nykiä.
  Margarita pudisti taikasauvaansa. Ja käpyt alkoivat muuttua kakuiksi, ja ne kirjaimellisesti voitelivat peikkoa kermalla, mikä sai hänet nykimään kuin leipä paistinpannussa.
  Ja Dobrynya Nikitich nosti Satakielen Ryöstäjän ojennetuille käsivarsilleen ja heitti hänet raskaan mäntypuun päälle, jossa oli hopeakäpyjä. Iskun seurauksena Nightingale kaatuu ja tärisee pakottaen hänet luopumaan haamusta tai pikemminkin sylkemään verta.
  Poika Dobrynya lauloi:
  - Satakieli rosvo, olet konna,
  Ja lyö sinua naamaan kovemmin...
  Sinä olet nyt kuollut, roisto ,
  Tapa sinäkin, viheltäjä!
  Ja sitten hän ottaa sen ja lyö sitä nyrkkellään päähän niin lujaa kuin pystyy. Ryöstö satakieli soi korvissaan. Ja Dominica osoitti indeksisauvaansa peikkoon ja siihen, kuinka hän loi monimutkaisen muutoksen. Ja se tekee siitä tappavan voiman, jossa on energiakaskadeja.
  Ja sitten ... Siellä oli pitkä kolmimetrinen karvainen kaveri, ja nyt hänen paikallaan oli pöytä, joka oli täynnä kaikenlaisia erittäin runsaita ruokia ja upeita makeisia. Ja sellaisia aromeja leijaili tästä upeasta keittiöstä.
  Dominica twiittasi:
  - Nämä ovat muutoksia ja ihmeiden ihmeitä,
  Näemme yksinkertaisesti paratiisin kaikessa taivaallisessa...
  Sellaista säteilevää kauneutta kaikkialla ,
  Nouskoon Herra Kaikkivaltias jälleen!
  Itse asiassa pöydällä makasi kultaisia ja oransseja, upeita, kimaltelevia metallitarjottimia, joissa oli kakkuja, kymmenien eriväristen ja -sävyisten voiteiden kera, sekä muita erittäin upeita ruokia ja aromaattisia ylivuotoja , kaikki mitä herkullisimpia.
  Ja kuinka upeita munkkeja olikaan, täynnä upeaa jauhetta. Tässä ei ole enää lisäämistä tai vähentämistä. Ja lasit täynnä cocktaileja erilaisista mehuista, upeilla täytteillä, jotka järkyttivät aromeilla ja makeilla kuvioilla lasiteella. Ja millaisia silmuja siellä oli.
  Margarita hymyili hämmentyneenä ja huudahti hämmästyneenä:
  - Käänsit paholaisen! No ei haittaa ! Sinun täytyy pystyä tekemään jotain tällaista!
  Dominica kysyi hämmentyneenä:
  - Se on vaikeaa?
  Partisaanityttö vastasi:
  - Kyllä, melkein mahdotonta! Ja sinä pystyit tekemään jotain tällaista.
  Sillä välin rosvo satakieli yritti viheltää uudelleen. Ja hän puhalsi leveitä, hamsterin kaltaisia poskiaan. Mutta poika-sankari, heti kun hän ottaa sen, syöttää sen lapsellisella, mutta tappavalla nyrkkillään. Ja viheltäjä muuten tyrmää useammin kuin kerran, se näyttää lyödyltä, valettu kultahampaalta.
  Ja hän lensi ylösalaisin. Hän kaatui alas ja ojentui ikään kuin hänet olisi tyrmätty. Mutta sitten hän hyppäsi ylös, laittoi sormensa uudelleen suuhunsa ja puhalsi. Mutta pillin sijaan kuului vain säälittävää suhinaa . Ja se on erittäin hauskaa. Lapset nauroivat. Ryöstö satakieli karjui:
  "Nyön sinut hetkessä, nielän sinut, nielen sinut, en armahda!"
  Vastauksena Dobrynya, tämä sankaripoika, potkaisi Nightingalen leukaa paljaalla kantapäällään. Ja hampaat lensivät taas. Pääryöstäjä heitti kätensä ulos ja nojautui taaksepäin.
  Dobrynya karjui:
  Ja kenet me löydämme taistelussa ja kenet löydämme taistelussa,
  Emme vitsaile sillä, tapamme pätkän!
  Tapamme sinut kuin laippakärpäsen!
  Dominica osoitti taikasauvansa voitettua satakieliä ryöstöä kohti. Margarita huomautti:
  - Haluatko muuttaa myös hänet?
  Tyttönäyttelijä nyökkäsi:
  - Olkoon ainakin jotain hyödyllistä!
  Partisaanityttö lauloi:
  Poikaa kahlitsi rautainen aikataulu,
  Ja söin vain yhden terveellisen...
  Raskaan kuorman takia yhtäkkiä tapahtui hyökkäys,
  Ja se osoittautui valtavan voiman kyberneroksi!
  Ja sitten Dominica pyöri ja teki taikasauvallaan monimutkaisen kahdeksashahmon.
  Ja nyt Ryöstösakiaelen tilalle ilmestyi kokonainen vuori makeisia, rakeita ja jäätelöannoksia.
  Kuului iloinen nauru, ja lapset alkoivat hypätä ruohikolta. He olivat söpöjä, mutta laihoja, repaleisia ja perinteisesti paljain jaloin. Ja suurella ahneudella he syöksyivät herkkupalaan, josta Ryöstäjäsakialainen ja Suopeikko muuttuivat. Margarita vihelsi sormillaan ja huusi:
  - Lopeta, pojat ja tytöt! Ymmärrän sinua, olet nälkäinen näiden roistojen vangitsemisen jälkeen, mutta pese kätesi ensin.
  Ja kuinka hän vapauttaa salaman taikasauvasta. Poikien täytyi juosta purolle siniset kantapäät välkkymässä. Itse asiassa on epäkohteliasta syödä ruokaa likaisilla käsillä.
  Dominica kysyi:
  - Mitä nämä ovat, Satakielien ja Goblinin vangit ja vangit?
  Margarita nyökkäsi kirkkaana päätään:
  - Kyllä täsmälleen! Vapautimme heidät. Tarkemmin sanottuna sinä vapautit minut. Ja tämä on erittäin siistiä .
  Mukana oli yli sata lasta, poikia ja tyttöjä. Kuten tavallista, reilun sukupuolen edustajia on kolme kertaa enemmän kuin vahvempaa sukupuolta.
  Dominica kysyi hämmästyneenä:
  - Täällä he kaikki näyttävät korkeintaan 12-vuotiailta. Eivätkö nämä rosvot tappaneet aikuisia?
  Margarita selitti:
  - Ei, tietenkään he tappavat myös aikuisia. Vasta vapautumisen jälkeen aikuiset saavat lasten ruumiit. Kuten esimerkiksi Dobrynya Nikitichin kanssa. Ja myös minun kanssani näytin edelleen tytöltä.
  Tyttönäyttelijä huomautti:
  - Ikuinen lapsuus, kuten sadussa, on hienoa ! Ja voit jopa sanoa - siistiä!
  Margarita sirkutti hampaitaan paljastaen:
  - Kyllä, nämä ovat upeita maailmoja, joissa kaikki on erittäin siistiä . Mutta tässä on monia vaaroja. Erityisesti on ihmisiä, jotka ovat paljon vaarallisempia kuin peikko ja Nightingale the Robber.
  Dominica kysyi kuiskaten:
  - Kuka esimerkiksi?
  Partisaanityttö sanoi hiljaa:
  - Vanha nainen Shapoklyak!
  Tyttönäyttelijä twiittasi:
  Hyvin tehty, hyvin tehty, isoäiti on johtaja!
  Hänen kanssaan ystävyys on kuin krokotiilin kanssa leikkimistä!
  Ja tyttö otti sen ja heitti käpyn paljain varpaillaan. Se osui sudenkorentoon. Hyönteinen räjähti ja levisi konfetteihin.
  Margarita huomautti pudistaen päätään kultaisilla kiharoilla:
  - Ei ole hyvä tappaa eläviä olentoja!
  Dominica huomautti:
  - Mutta se on vain hyönteinen!
  Margarita lauloi vastauksena:
  - Syljet sylkeäsi tuuleen,
  Älä murskaa hyönteistä tai muurahaista...
  Älä edes katkaise oksaa metsässä -
  Koko elämä maan päällä on yksi perhe!
  Tyttönäyttelijä sirutti hampaitaan paljastaen:
  - Minä, sinä, hän, hän - yhdessä koko maa,
  Yhdessä ystävällinen perhe!
  Sanalla me, satatuhatta minä!
  Lapset peseytyivät virrassa. Ja nyt he juoksivat ruokaan iloisina ja kiiltävinä.
  Dominica ja Margarita kuiskasivat loitsun yhdessä, ja pöytä piteni. Nyt oli tilaa kaikille istua alas.
  Lapset nykivät paljain jaloin, istuivat alas ja lauloivat kuorossa selkeällä äänellään:
  Pöytäliina leviää kuin lumi
  Ja herkut laitettiin...
  Kaikki lapset menestyvät,
  Ja paistia Cheburashkasta!
  Sen jälkeen he alkoivat syödä. Täällä on niin paljon kauniita lapsia, vaikka he ovat nälän ja puutteen uupuneita.
  Dominica ja Margarita alkoivat tanssia, koska he olivat hyvin ruokittuja, ajattelematta kahdesti. Ja tallataan paljaita, taltattuja, ruskettuneita jalkojasi.
  Tytöt lauloivat säteilevällä äänellään;
  Olen syntynyt avaruusmaassa
  Missä kaikki tytöt tappelevat kovasti...
  Saatana ei voi voittaa isänmaata,
  Äitimme Venäjän kunniaksi!
  
  Pystymme puolustamaan pyhää Venäjää,
  Ja ei väliä kuinka julma ja salakavala vihollinen on...
  Lyömme vastustajamme kovasti,
  Ja venäläinen henki miekalla ylistetään!
  
  Venäjä, tämä on minun isänmaani,
  Pyhä ja kosmisesti maallinen...
  Kaikki kansat ovat yhtä perhettä,
  Ja tyttö on ikuisesti nuori!
  
  Puolustamme isänmaatamme taisteluissa,
  Ei ainuttakaan mahdollisuutta pahalle vastustajalle ...
  Yläpuolellamme on kultasiipinen kerubi.
  Annetaan lahja venäläiselle sotilaalle!
  
  Venäjällä kaikki on hyvin, hyvin,
  Ja tahtomme on terästä vahvempi...
  Pojalla on vahva airo käsissään,
  Ja toveri Stalin hallitsee siellä!
  
  Ihmiset rakastavat isänmaatani,
  Teemme siitä kauniimman ikuisesti...
  Isänmaata ei varasteta ruplalla,
  Ja Jumala Svarog on suuri messias!
  
  Olkoon isänmaani ylistetty,
  vastustajan taistelussa ...
  Lada Jumalanäiti on minulle rakas,
  Antakaa Venäjän vihollisten nousta!
  
  Tarvittaessa voimme vuodattaa vihollisen verta,
  Venäjää ei saa polvilleen...
  Metsästäjä muuttuu pian riistaksi,
  Ja suuri johtaja, Lenin, on kanssamme!
  
  Me valloitamme avaruuden laajuuden,
  Annamme onnea, iloa koko universumille...
  Moskova on jopa korkeampi kuin itse Rooma,
  Sen muuttumattomalla voimalla taistelussa!
  
  Kun sota tulee valoisalle maallemme,
  Näytämme füürerille voimakkaan luonteemme...
  Venäläinen saa runsaan maksun,
  Olemme korkeammalla kuin aurinko ja kauniimpia kuin puut!
  
  Usko minua, Venäjä ei tule olemaan raunioina,
  Lauma ei saa meitä polvillemme...
  Taistele isänmaasi puolesta äläkä pelkää,
  Venäläinen ei tunne heikkoutta ja laiskuutta!
  
  Rakas maamme nousee jälleen,
  Hän näyttää koko universumille voimansa...
  Ja Saatana tuhotaan
  Isänmaan vihollinen romahtaa hautaan!
  Näin tytöt hyppivät paljain jaloin ja pyörivät kuin paholaiset alkoivat karjua ja hypätä kaksinkertaisissa kuperkeissa.
  Nämä ovat kauniita ja aggressiivisia tyttöjä täällä . Ja kuinka he kiljuvat ja hyppäävät ylös.
  No, okei, lapset syövät ja myös laulavat jotain omaa. Ja he tekevät sen erittäin positiivisella tavalla. Nämä ovat heidän laulujaan. Ja ne pyörivät kuin pyörre.
  Huippuluokan tytöt.
  Mutta sitten taivaalle ilmestyi erittäin suuri perhonen, kuin todellinen lohikäärme. Ja hänen siivensä olivat niin suuret, että ne kimmelsivät kuin kulta, joka oli täynnä jalokiviä. Ja se näytti niin upealta ja kauniilta. Nämä olivat todellakin, suoraan sanoen, perhosia, jotka olivat niin valtavia, kuten dinosauruksia.
  Dominica huomautti hymyillen:
  - Et näe täällä mitään ihmeitä. Hämmästyttävä!
  Margarita nauroi ja vastasi:
  - Kyllä, nämä ovat todellakin niveljalkaisia, jotka hämmästyttävät. Mutta tämä ei ole kaikkein yllättävin asia. On monia muita erittäin hienoja asioita.
  Dominica lauloi:
  Mutta ei kirja eikä museo,
  He eivät korvaa ystäviämme!
  Ja tyttö taikasauvasta päästää säteen. Ja uudet cocktaillasit ilmestyivät. Ja lapset hyökkäsivät heidän kimppuunsa.
  Näin kaikki meni hienosti . Ja päässäni soi vain jonkinlainen musiikki.
  Ja kuinka Dominic ja Margarita eivät laula;
  Kauneus hyökkää paljain jaloin,
  He juoksevat, niin mukavia tyttöjä...
  Jos sinun täytyy lyödä Fritziä nyrkilläsi,
  Tai he lyövät hänet konekiväärillä!
  
  Tytöillä ei ole varaa epäillä
  He hautaavat natsit kuolleina...
  Ja he potkivat hänet voimakkaasti jaloistaan,
  Ja jossain sudet ulvovat lihansyöjänä!
  
  Venäjä, tämä on sana sotilaille,
  Kun, usko minua, se ei ole yhtään kylmempää...
  Vaikka tilanne on joskus synkkä,
  Missä paha musta Kain voittaa!
  
  Älä usko sitä, komsomolin jäsenet eivät pakene,
  Ja jos he juoksevat, niin vain hyökkäämään...
  Ja kaikki natsit tapetaan kerralla,
  Ja Fuhrer nostetaan leikkuupalkin päälle!
  
  Venäjä, tämä on minun isänmaani,
  Hän on säteilevä, yksinkertaisesti kaunis...
  Se, joka on pelkuri, ei ole ruplan arvoinen,
  Ja tiedätkö, riitely soturin kanssa on vaarallista!
  
  Mutta tiedä, että me kukistamme fasistit,
  Pahuus ei hallitse valtaistuinta...
  Yläpuolellamme on kultasiipinen kerubi,
  Ja Jumala Svarog suuruudella kruunussa!
  
  Joka on pelkuri, usko minua, on heikko orja,
  Hänen kohtalonsa on yksi - kestää loukkauksia...
  Tänään olet mekaanikko, huomenna olet työnjohtaja,
  Ja sinä voit itse lyödä muiden selkään!
  
  Tytöillä on voimaa, yksinkertaisesti tulivuori,
  Joskus hän tuhoaa vuoria voimakkaasti...
  Sota raivoaa pahan hurrikaanin kanssa,
  Ja kuolema suoraan sanoen niittää ihmiskunnan alas!
  
  Kerron teille rehellisesti, ritarit,
  Olemme vahvoja, kun me venäläiset olemme yhtenäisiä...
  Tarvitsetko välipalaa haarukalla ja veitselläsi,
  Olemme taisteluissa voittamattomia ritareita!
  
  Mikä on meidän uskomme Herraan Kristukseen,
  Vaikka kunnioitamme myös Ladaa...
  Toveri Stalin on kuin isämme,
  Ja sieltä tulee kommunismin paratiisipaikka!
  
  Se, joka oli kerran kuollut, herätetään kuolleista
  Ja meistä tulee kauniimpia ja viisaampia...
  Ja mies on tietysti erittäin ylpeä,
  Vaikka joskus hän puhuu hölynpölyä!
  
  Rakkaudessa isänmaamme on kuin tähti,
  Usko pois, se ei koskaan sammu...
  Suuri unelma toteutuu
  Rauhaa ja onnea tulee olemaan kaikkialla universumissa!
  
  Rakastan Mariaa, kunnioitan Ladaa pyhästi,
  Svarog on kaunis ja Perun on hieno...
  Rakastan Jeesusta ja Stalinia,
  Ikonien pyhät kasvot ovat minulle rakkaita!
  
  Milloin on todellinen paratiisi?
  Usko minua, kaikki toiveesi toteutuvat siinä...
  Anna sydämesi isänmaalle,
  Kaikki tulee olemaan hyvin, vahvemmin kuin ennen!
  Sen jälkeen lopulta vapautetut lapset söivät. Sitten heistä muodostettiin yksikkö. Yli sata poikaa ja tyttöä.
  Ja he lähtivät marssimaan. Dobrynya totesi suloisesti hymyillen:
  - He taistelevat, olen varma!
  Ja sankaripoika hyppäsi lohikäärmeen päälle.
  Oenomaus huomautti:
  - Sellainen irtautuminen liikkuu liian hitaasti. Liikumme paljon nopeammin lohikäärmeillä. Ja tässä sinun pitäisi myös tietää, milloin lopettaa.
  Lapset rakennettiin. Vain yksi paronitar oli kunnollisesti ja jopa ylellisesti pukeutunut. Loput näyttivät kerjäläisiltä, nuorilta ragamuffineilta . Paljain jaloin liikkuminen on kuitenkin paljon taitavampaa.
  Dominica huomautti:
  - Jos paronitar tyttö kävelee, hänen arvokkaat kenkänsä hajoavat ja hajoavat. Ehkä sinun pitäisi olla paljain jaloin kuten kaikki muutkin?
  Paronitar vastasi:
  - Et malta odottaa! Parempi lähettää minut isäni, herttuan luo, hän antaa sinulle palkinnon eikä satuta sinua!
  Margarita nyökkäsi Dominicalle:
  -Sinulla on niin maaginen luonnonvoima. Joten tule, otetaan se yhdessä ja lähetetään säteileviä latauksia, ja heitetään tyttö isänsä linnaan!
  Tyttönäyttelijä huomautti:
  - Entä palkinto?
  Margarita nauroi ja huomautti:
  - No, he antavat sinulle kultapussin, joten onko se todella paljon? Lisäksi osaan loihtia kultaa tavallisista puista ja käpyistä, ja niin pystyt sinäkin!
  Dominica vihelsi:
  - Vau! Joten voimme ostaa itsellemme herttuakunnan!
  Partisaanityttö vastusti:
  - Se on kielletty! Maagisen kullan liikkeelle laskeminen on kielletty, muuten sitä olisi enemmän kuin rautaa. Ymmärrätkö, arvokkaan kolikon inflaatio!
  Dominica huomautti:
  - Onko tämä kuin insinööri Garinin hyperboloidissa?
  Margarita nyökkäsi:
  - Jotain sellaista. Luin tämän kirjan pienenä. Kyllä, sitten kultakanta romahti, ja se oli pelottavaa .
  Enomai huomautti hymyillen:
  - Mutta silti, ehkä kasvattaa paronitar? Jotta hän ei olisi niin inhottava!
  Dobrynya nyökkäsi hymyillen:
  - Kyllä, teemme tämän heti,
  Annetaan hänelle jotain siistiä!
  Paronitar löi jälleen kantapäänsä nurmikkoon ja karjui:
  - Vie minut isäni luo! Tai teloitan teidät kaikki!
  Lapset nauroivat yhteen ääneen.
  Yhtäkkiä ruohon alta ilmestyi hatussa tonttu. Hän oli selvästi vielä hyvin nuori, ilman partaa. Mutta taikasauva kädessä.
  Pieni ääni sanoi:
  - Sitten kuulen oikkaan tytön äänen. Ehkä on aika kouluttaa hänet?
  Paronitar karjui:
  - Kokeile vain, äijä !
  Ja hän yritti liikuttaa tonttua kenkäjalkallaan. Hän pudisti taikasauvaansa. Muinaisten ihmisten oikukas tyttö ja poika katosivat.
  Dominica huudahti:
  - Vau!
  Margarita nyökkäsi:
  - Tämä on kääpiöpoika. Erityinen tonttutyyppi, jolla on taikuutta. Nyt hän otti oikukkaan tytön kasvatukseen. Ja paronitar joutuu ilmeisesti opettelemaan kulttuuria, kohteliaisuutta ja työskentelemään tunnollisesti.
  Enomai huomautti hymyillen:
  - Ja halusin piiskata häntä! Ja niin, taakka on harteiltasi.
  Dobrynya ehdotti:
  - Oletko menossa Skeletoniin? Joten ehkä on aika lähteä tielle.
  Margarita huomautti:
  - Hieman lähempänä on pahan noita Bastindan linna, joka omistaa toisen esineen kahdestatoista - keltaisen rotan. Tämä meidän olisi pitänyt ottaa talteen.
  Lisäksi meillä on jo pieni armeija, yli sata kaveria. Heidän joukossaan on sankari Phoenix Falcon. Hän on myös poika, mutta vahvasti.
  Dobrynya huomautti:
  - Tiedän Phoenixin. Miten hänet vangittiin?
  Partisaanityttö vastasi:
  - Ovelta, kuten sinäkin. Mutta nyt meillä on armeija, ja me hyökkäämme Bastindan palatsiin!
  Dominika leikki vatsat vatsallaan. Sitten hän otti sen ja murskasi ruohikolla makaavan pähkinän paljain varpaillaan. Hän heitti sen ydintä, nappasi sen suuhunsa, pureskeli sitä vahvoilla hampaillaan ja koukutti:
  - Lähde hyökkäämään? No, pidän tästä ajatuksesta. Tosin nimi Bastinda muistuttaa minua lasten sadusta. Eikö se ole se, joka ei koskaan pese itseään?
  Margarita pudisti päätään:
  - Tiedän myös tämän sadun. Ei, tämä on hieman erilainen noita. Hänellä on kokonainen rottiarmeija. No, ja myös palkkasoturiörkkejä. Artefa CT rotalla antaa valtavan voiman jyrsijöihin, joten...
  Partisaanityttö käski:
  - Lapset! Pura neulat esiin läheisistä hopeakuusista, pian näet ne, kun astumme lehtoon. Tästä voi tehdä kunnollisen aseen.
  Kaverit vastasivat:
  - Teemme kaiken, pelastajamme!
  Ja joukkue marssi. Vaikka tyttöjä oli kolme kertaa enemmän kuin poikia, he osasivat myös marssia. Ja he nostivat jalkojensa varpaat. Samaan aikaan soi musiikki.
  Osasto siirtyi marssille. Täällä syömisen jälkeen osa pojista haukotteli raskaasti, mutta tytöt alkoivat lyödä kotitekoisia riikinkukonlehdistä tehtyjä rumpuja ja tunnelma muuttui iloisemmaksi.
  Lapset tallasivat muodostelmia. Dominica ajatteli, että se oli kuin elokuvassa Malchish-Kibalchishista . Siellä oli myös miehiä, jotka marssivat paljain jaloin. Mutta jostain syystä Neuvostoliiton elokuvassa ei ollut tyttöjä. Ja tämä on jopa outoa, koska punaisen hallinnon aikana he vaativat jatkuvasti sukupuolten tasa-arvoa.
  Ja täällä on niin paljon tyttöjä, ja he ovat kuin luonnostaan syntyneitä sotureita marssilla - osittain ihmisiä, osittain tonttuperheestä, kuten heidän ilveskorvistaan näkyy. No, eräänlaista matriarkaattia.
  Lapset marssivat ja samalla he alkoivat laulaa, aivan kuin ilman tätä:
  Elfia on viisas maamme,
  Messiaskuninkaan vallan alla...
  Jumala antoi sen meille ikuisesti,
  Jotta elämämme olisi onnellisempaa!
  
  Olkoon hyvä Oenomaus kunniassa ,
  Kuka voitti isänmaan viholliset...
  Taistelet hänen puolestaan ja uskallat,
  Ja pian alamme elää solsenismin alla !
  
  Paljasjaloiset tytöt juoksevat
  He haluavat taistella vihollista vastaan...
  Ja tämä Orkler ei ole niin siisti,
  Pikemminkin hän on vain kuva klovnista!
  
  Suuri loputon maa
  Jossa sukupolvien tahto...
  Vaikka Saatanan palvelijat juonittelevat,
  Mutta tulinen nero on kanssamme!
  
  Uskon, että painettamme ei voida hillitä,
  Tietenkin me tuhoamme vihollisemme maan tasalle...
  Kirjoitat sen muistivihkoon, pieni poika,
  Kuinka ihanaa onkaan ihmisten elää Oenomauksen alla !
  
  Teemme Isänmaasta kauniimman kuin kukaan muu,
  Taivas tulee tässä elämässä...
  Juhlitaan hurjaa menestystämme
  Ja pian asumme elfinismin alla!
  
  Ei, usko minua, meitä orkisisteja ei voida rikkoa,
  Vaikka vihollinen on vahva ja erittäin ovela...
  Mutta läpäisemme kokeet A:lla,
  Olkoon se hyvä Oenomauksen alla !
  
  Tsaarin loistava suuruus, usko minua,
  Kun kruunusi on täynnä timantteja...
  Ja tiedäthän, raju peto murskataan,
  Rutto myös väistyy, usko minua, spitaal!
  
  Ei, Elfialle tarvitset myös Elfrogin ,
  Ystävät, älkää pettäkö jumalianne...
  Suuri ja loistokas on kaikkivaltias perhe,
  Älä näytä heikkouksiasi!
  
  Kaunis Lada on jumalien takomo,
  Usko minua, hän synnytti rakkauden...
  Älä tuhlaa ihmisiä turhiin sanoihin,
  Avasi rajattoman suuruuden!
  
  Et voi pidätellä Elfrogin nuolta ,
  Hän lävistää minkä tahansa vastustajan ...
  Älä vain toivo typeriä asioita,
  Haltiasotilaan kilpi peittää!
  
  Elfia, tämä on epäilemättä voimaa,
  Hän osaa siirtää vuoria...
  Vaikka joskus liha kärsii suuresti,
  Voimme torjua kaikki esteet!
  
  Pian nousee loistava haltioiden maailma ,
  Joka tallaa maailmankaikkeuden...
  Jumalan kerubi levittää siipensä,
  Ja siellä tulee olemaan, uskokaa minua, luomisessa...
  
  Jumalatar Lada on loistava, usko minua,
  Hän antoi rakkautta kaikille pojilleen...
  Ja nyt hänestä tulee vahva ritari,
  Ja lyökäämme vastustajaa kovasti kuonoon!
  
  Olet Fiev , kuin tonttujen pääkaupunki ,
  Uskokaa minua loistavien Drussian kaupunkien äiti...
  Isketään vastustajaa vastaan ,
  Me olemme ritareita, usko minua, emme ole pelkuria!
  
  pyhän isänmaani puolesta,
  Taistelemme kovasti...
  Tonttia ei ryöstetä ruplaa,
  Loppujen lopuksi valohaltiat osasivat aina taistella!
  
  On kauniita tyttöjä, usko minua,
  Että ne ryntäävät erittäin räikeästi pakkasessa...
  Fuhrer, villipeto, revitään osiin,
  Meistä tulee kaunis ruusu, tiedäthän!
  
  Ei, emme koskaan siedä vihaa ,
  Nostetaan aurinkoinen tonttu...
  Suuri unelma toteutuu
  Tämän taivaan alla on säteilevän sininen!
  
  Elfrog tulee ja herättää kuolleita,
  Mutta meidän täytyy elvyttää se elämään viileänä...
  Me voitamme maailmankaikkeuden laajuuden,
  Kristus on kuolematon ja Juudas on helvetissä!
  
  Palvele Oenomaita uskollisesti,
  Ja älä kapinoi kuninkaita vastaan...
  Olkoon haltioiden pojat kunniassa ,
  Elfia, tämä ei ole paikka kartalla!
  
  Valloitamme pian maailmankaikkeuden,
  Olkoon valta elämässä ja kuolemassa...
  Jokaisesta elävästä tulee kerubi,
  Tuo mies on kuin Jumala, usko se!
  . LUKU nro 10.
  Dominica palasi akatemian luokkahuoneeseensa ja päätti istunnon lootusasennossa. Nyt hän alkoi taas tutkia erilaisia loitsuja, eri muotoja ja tyyppejä. Ja hän teki tämän suurella halulla.
  Sen jälkeen menin päivälliselle. Hänen vieressään oli tyttö Fiesta. He söivät kalmaria kastikkeessa yhdessä ja huuhtelivat sen maidon ja tomaattimehun seoksella. Sen jälkeen kaikki muuttui suureksi.
  Illallisen jälkeen Dominica aitasi Fiestan kanssa taikasauvojen avulla. Ja hän heitti suuren kakun, jossa oli kermaa , levittäen hänet päästä varpaisiin.
  Hän myönsi tappionsa ja antoi hänelle sormuksen jokaisesta paljaista jaloistaan. Ja nyt Dominica on aseistettu entistä vahvemmin ja tappavammin .
  Sen jälkeen molemmat tytöt menivät suihkuun ja menivät huoneisiinsa.
  Huoneessa Dominica istui sängylle, taitti jalkansa lootuksen muotoon ja siirsi jälleen fyysisen ja henkisen olemuksensa henkisen maailman toiselle tasolle.
  Nyt ne lentävät lohikäärmeillä, ja joukko lapsia marssii niiden alla.
  Sitä johtaa kaksi poikaa: varakreivi ja sankari Phoenix Falcon. Molemmat pojat ovat komeita poikia, joilla on erittäin näkyvät lihakset ja vain shortsit. Sanotaanko vahvoja pojat. Ja he marssivat ohittaen kolonnin.
  Lapset yrittävät liikkua mahdollisimman nopeasti, ja silloin tällöin he alkavat juosta. Ja se näyttää enkelien armeijalta, joilla on kirkkaat, söpöt päät. Ja he ovat edelleen aseettomia, kotitekoisia patukkuja lukuun ottamatta.
  Mutta sitten he astuivat mäntylehtoon . Useat sudet murisi, mutta Phoenix heitti heihin raskaan kartion paljaalla jalallaan, ja se kirjaimellisesti mursi petoeläimen kallon.
  Hän kaatui, ja muut sudet alkoivat juosta karkuun. Ja lapset alkoivat lajitella käpyjä ja oksia.
  Margarita huomautti:
  "Muistan kerran, kun kokonainen partisaanilapsia järjesti vakava taistelu. Ja saksalainen pataljoona pakeni. Ja lapset juoksivat heidän perässään ja löivät heitä ritsoilla .
  Dominica suostui:
  - Ritsa, tämä on tappava voima!
  Lapsisoturit alkoivat itse asiassa rakentaa ritsoja. Ja tee jotain jousen kaltaista.
  Margarita otti sen ja huomautti hymyillen:
  - Aseemme on täydellisin, jos se ajetaan pois taikuudella.
  Dominika siristi hampaat paljastaen:
  - Varsinkin jos lisään sen!
  Kun lapset aseistautuivat, molemmat vahvat noidat tarttuivat sauvansa.
  Margarita huusi:
  - Loihdimme yhdessä!
  Dominica vahvisti:
  - Tarkalleen!
  Molemmat tytöt keräsivät taikasauvansa energiaa ja käynnistivät sen valtavalla voimallaan. Ja sitten kaunottaret ottivat ja käynnistivät energiavirtoja paljaista varpaistaan lasten ryhmän läpi. Ja sitten tapahtui ihme, ja tuhannet valokuviot tai miniatyyri supernova syttyivät liekkeihin.
  Margarita ja Dominica alkoivat lukea loitsuja ja laulaa:
  Olemme tyttöjä, astumassa panteoniin,
  He vannoivat valan olla uskollisia isänmaalle...
  Niin että raivoisa tappio odottaa orkisteja,
  No, entä tontut elävät auringonpaisteessa !
  
  Nymphin on kanssamme , kuin metalli,
  Valmistettu pronssista, joka on vahvempaa kuin mikään teräs...
  Unelmoin maailmojen kääntämisestä ylösalaisin,
  Kuten suuri nero Gralin testamentaa!
  
  Teemme isänmaasta viileämmän,
  Ja me nostamme Isänmaan tähtien yläpuolelle...
  Olkoon menestys tonttutyttöjen kanssa ,
  Vaikka pienet jalkamme ovat täysin paljaat !
  
  Orksit hyökkäsivät kotimaatani,
  Samuraipeikkoja tulee idästä...
  Rakastan Solcesusta ja Gralinia ,
  Ja uskon, että revimme vastustajan palasiksi !
  
  Elfrog on kanssamme ,
  Minkä solsenismi vitsaillen rakentaa...
  Vahvin kaikista universumissa on loistava perhe,
  Se lisää tietoisuutta ja tahtoa meihin!
  
  Uskon, ettemme koskaan luovuta,
  Isänmaata ei saa polvilleen...
  Toveri Gralin on kirkas tähti,
  Ja opettajamme on viisas nero Drenin !
  
  Me teemme isänmaamme,
  Kauniimpaa ja säteilevämpää planeetalla...
  Ja tiedätkö, siellä on tappajaase,
  Anna aikuisten ja lasten pitää hauskaa!
  
  Polta tonttu , älä pala sydämessäsi,
  Olet kaikkien tonttumiekkojen suojelija...
  Rakennamme pian, uskoakseni vahvan paratiisin,
  Solcesus tulee, pyhä tehtävä!
  
  Älä luota Orkler- jengiin , ystävät,
  Että hän voittaa helposti ja uhkaavasti...
  Olemme kaikki yhtä perhettä -
  Ja usko minua, ei ole liian myöhäistä rakastaa isänmaatasi!
  
  Herra Kaikkivaltias suojelee meitä kaikkia,
  Nostaa seitsemänvärisen lipun maan päälle...
  Ja paha saalistaja muuttuu riistaksi,
  Pystymme selviytymään myös Saatanan kanssa!
  
  Rakastan suurta isänmaata,
  Koko maailmankaikkeudessa ei ole kauniimpaa sinua,
  Emme myy Elfiaa ruplalla,
  Rakennetaan rauhaa ja onnea universumiin!
  
  Isänmaamme nimessä unelma,
  Suuri tonttu nousee...
  Kaikki muu on pelkkää turhamaisuutta
  Ja uusi messias on kanssamme!
  
  Voi Lada, kaikkivaltiaani,
  Annat rakkautta ja rauhaa valohaltijoille ...
  Käännyn puoleesi ja rukoilen sinua,
  Ja tarvittaessa iske salamalla!
  
  Ælfria , taivaan neitsyt,
  Antoi Solcesuksen universumille ...
  Sinun tähtesi suuri Jumala on noussut,
  Ihmiset eivät todellakaan ole menettäneet makuaan!
  
  Huomaa, tontut ovat sellaisia,
  Haltioiden jumalia arvostetaan suuresti...
  Olemme isänmaan suuria poikia,
  Ja tyttäret voittavat aina maailman!
  
  Ystävät, meidän täytyy rukoilla isänmaata,
  Perun, Yarilo ja Elfrog mahtava ...
  Meistä tulee erittäin vahvoja aviomiehiä,
  Ja me puhallamme pois jopa pilvet taivaalla!
  
  Nyt vihollinen on jo ajettu takaisin Elfskvasta ,
  Satutit ympäristönsuojelijat paljon...
  Olemme uskollisia Solcesukselle ja Gralinille ,
  Ja tankkeja aseineen tulee olemaan runsaasti!
  
  Ei, vihollinen ei pysty hillitsemään tonttuja,
  Koska soturimme ovat kaikkivoivia...
  Läpäisevät kokeet, vain viisi,
  Jotta jokainen poika olisi erittäin vahva!
  
  Soltsegrad on loistava ,
  Ja me suojelemme häntä hyökkäykseltä...
  Ritarien voittajariita tulee,
  Vaikka veri virtaa hallitsemattomana virtana!
  
  Tytöt paljain jaloin kylmässä,
  He juoksevat kantapäänsä vilkkuen...
  Ja he lyövät orkeja nyrkkeillään,
  Epäseuraava Kain litistetään!
  
  Kaikki järjestyy, ihmiset tietävät,
  Löydämme tähtikuvioita avaruudesta...
  Loppujen lopuksi on syntiä epäillä rohkeutta,
  Ja Jumalan valtaistuimelle tulee mies!
  
  Herätämme kuolleet pian tieteen avulla,
  Meistä voi tulla nuorempia ja kauniimpia...
  Yläpuolellamme on kultasiipinen kerubi,
  Kauniille tonttuäidilleni!
  Niin tytöt lauloivat, ja koko lapsiarmeija havaitsi olevansa kiiltävässä panssarissa ja vahvoilla, jopa kylmillä aseilla.
  Tämän jälkeen poikien ja tyttöjen aseistautuminen saatiin päätökseen. Ja he olivat valmiita vakavaan taisteluun.
  Dominica ja Margarita säteilivät voimasäteitä, jotka johtivat suuriin muutoksiin. Ja nyt lasten armeija oli valmis.
  Ja niin hän lähti taistelumarssiin.
  Dobrynya totesi erittäin tyytyväisellä katseella:
  - Aiomme voittaa taas! Ja tämä on olemuksemme.
  Hyvän saksalaisen Tiger-tankin kokoinen kilpikonna ryömi edellä. Hänellä oli timanttikuori, tai pikemminkin kimalteleva kuin jalokivien peitossa. Todella suloinen eläin.
  Margarita totesi nokkelasti:
  - Tällaisella kuorella kilpikonna itse on vaarassa joutua kunnianhimoisen metsästäjän uhriksi!
  Dominica nyökkäsi ja lauloi:
  Sirpaleet ovat hyviä
  Konekivääriä vastaan, valitettavasti , ei mitään!
  Mutta hänen laulunsa ei osoittautunut kovin järkeväksi ja sopimattomaksi.
  Soturilapset kävelivät kilpikonnan ympärillä. Yksi pojista halusi ampua häntä, mutta tyttösotilas laittoi kätensä pojan olkapäälle ja vinkaisi:
  - Ei tarvetta!
  Toinen tyttö huomautti:
  - Sitä varten joukkue on!
  Nämä ovat todella taistelevia lapsia, jotka ovat innokkaita taistelemaan.
  Dominika totesi nauraen:
  Ja vasemmalla on meidän armeijamme, ja oikealla on meidän armeijamme,
  On hyvä lyödä minua naamaan liiallisella juomisella !
  Soturit olivat erittäin hyvällä tuulella . Ja näyttää siltä, että he ovat valmiita lähtemään hyvin pitkälle matkalle. Ja heidän mielialansa ei todellakaan haalistu.
  Margarita huomautti hymyillen:
  - Kyllä, minun on sanottava, että olemme edelleen onnekkaita.
  Dominica kysyi hymyillen:
  - Kuinka onnekasta?
  Partisaanityttö vastasi luottavaisesti:
  - Se, että Suuri isänmaallinen sota kesti alle neljä vuotta. Todellisuudessa saksalaiset olisivat voineet vastustaa paljon pidempään voimakkailla puolustuslinjoillaan !
  Tyttönäyttelijä nyökkäsi:
  - Olen samaa mieltä tämän kanssa. Tästä aiheesta on jopa joitain vaihtoehtoisia tarinoita. Mutta joka tapauksessa pystymme luomaan ihmeen. Mitä tulee saksalaisiin, kun he ymmärsivät, että sota oli jo menetetty, he eivät halunneet vastustaa ollenkaan. Ja näin he toimivat omalla pragmaattisella tavallaan!
  Margarita huomautti:
  - Tässä on yksi ei kovin onnistunut ajoneuvo - tämä on Tiger, liian raskas ja jossa on huonosti suojattu liitos tornin ja rungon välillä. Tämä säiliö, sinun on myönnettävä, ei ole erityisen hyvä. Liian raskas ja vanhentunut, edes panssari ei sijaitse rationaalisissa rinteissä. Ja vaihteiston sijoittaminen erilleen moottorista on suuri virhe.
  Dominica nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Tätä ei voi vastustaa ! Tietysti se on virhe! Mutta toisaalta, vain kuolleet eivät tee virheitä, ja vain jos he ovat toisesta elämästä. Ja luulen, että hän on. Ainakin sinulle!
  Margarita nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Kyllä, kuolemanjälkeinen elämä on varmasti olemassa ! Ja olin henkilökohtaisesti vakuuttunut tästä. Ja jos tässä maailmankaikkeudessa minun on määrä hukkua, niin toisessa jotain jatkuu!
  Tyttönäyttelijä nyökkäsi:
  - Kuin loputon tietokonepeli, jossa on lukemattomia eri tasoja!
  Partisaanityttö vahvisti:
  - No kyllä! Jotain sellaista, ja tämä, minun on sanottava, on erittäin siistiä ! Ja täällä voit iloita useammin kuin kerran tai kahdesti.
  Sankaripoika Dobrynya lauloi:
  - On aika, on aika, iloitaan,
  Elämäni aikana...
  Kauneudelle ja kupille, onnenterälle.
  Hei hei heippaa, höyhenet kypärissä,
  Kuiskaamme kohtalolle useammin kuin kerran!
  Kuiskaamme kohtalolle useammin kuin kerran!
  Revin vihollisen osiin! Revin vihollisen osiin! Revin vihollisen osiin!
  Ja kuului lasten äänekäs nauru. Suuri dinosaurus ilmestyi pienen armeijan eteen . Totta, hän ei näyttänyt liian uhkaavalta, mutta hän oli iso. Ja hänen ruumiinsa on suuri, mutta hänen päänsä on päinvastoin pieni, plus pitkä häntä. Ja päällä on myös rystysevät.
  Dominica huudahti:
  - Tämä on peto - hienoa !
  Margarita nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Kova eläin! Mutta älä huoli. Jos emme koske siihen, se ei koske meihin!
  Ja partisaanityttö käski:
  - Nuoret soturit - älä ammu äläkä meteli!
  Lapset tulivat hiljaa. Ja he yrittivät kävellä paljain jaloin ilman melua.
  Dominica huomautti:
  - Entä jos dinosaurus on kuuro?
  Margarita hymyili ja halusi sanoa jotain. Yhtäkkiä kuului karjunta ja murtuvien oksien halkeilua. Ilmestyi seitsemänkerroksisen rakennuksen kokoinen eläin, jolla oli valtava suu, kuin pitkänomainen kaskelotti. Tämä on todella iso jätkä. Ja hampaat ovat noin viisi metriä pitkiä.
  Dinosaurus, joka seisoi paikallaan ja katsoi uteliaana lapsijoukkoa, näki kauhean hirviön ja ryntäsi karkuun. Ja oli kuin hän itse asiassa olisi kannustettu. On kalliimpaa taistella tämän sapelihampaisen tyrannosauruksen kaltaista jättiläistä vastaan.
  Dominica ja Margarita nostivat taikasauvansa. Partisaanityttö ampui ensimmäisenä. Ja hänen sauvansa kärjestä lentää murhaava pulsari. Ja hän osuu hirviön suuhun. Ja hän tulee olemaan melko palanut. Mutta vastauksena kuului vielä kauheampi ja korvia ällöttävä pauhu.
  Dominica otti sen ja vastauksena hän löi sitä kaikella voimallaan, toimien voimalla, ikään kuin hakkaisi murhaavaa kasaa ja sirkutti :
  Dinosaurukset, ehkä olet täällä, etkä Afrikassa,
  Ehkä pureskelet heinää aamiaiseksi,
  Dinosaurukset,...
  Ja tyttö lähetti annoksensa taikuutta jättiläiselle. Ja he ottivat hänen hammashammastaan, ja kun niihin osui, ne muuttuivat kauniiksi, vaaleanpunaisiksi silmuiksi.
  Dominica lauloi:
  Halusin tehdä raudan
  Elefantti ilmestyi yhtäkkiä...
  Siivet kuin mehiläinen -
  Kukkia korvien sijaan!
  Margarita purskahti nauruun ja taas iski häntä tuhoisella ja tuhoisella pulsarilla. Mutta lasten armeija alkoi suihkuttaa hirviötä nuolilla. Ja hänen vaaka-panssarinsa alkoi kuplia .
  Dominika otti ja vapautti taikuuden sekä paljaista jaloistaan että sauvastaan. Ja täällä se toimi hyvin.
  Oli kuin jokin maaginen olisi ottanut sen ja latautunut valtavalla tuhovoimalla.
  Margarita otti sen ja siristi silmää silmää safiirisilmin:
  - Vau!
  Tyrannosaurus romahti, ja sen tilalle ilmestyi valtava ja leveä pöytä, joka oli paksusti täynnä ruokaa. Ja täällä se oli jo niin ylellistä ja ennennäkemätöntä, ainutlaatuista. Ja niin häikäiseviä herkkuja.
  Dominica lauloi:
  Tästä tuli herkullista
  Ja tuoksu on paljon makeampi kuin hunaja...
  Emme voita tyhjästä,
  Ja luontomme kukoistaa!
  Margarita vahvisti hymyillen hampaat paljastaen:
  - Kyllä se kukoistaa! Ja se on hienoa!
  Sen jälkeen partisaanityttö lisäsi:
  - Ja osaat heittää taikuutta. Tämä , täytyy sanoa, on mahtavaa! Muuta näin isosta koosta maukas herkku . Nämä eivät ole örkkejä tai peikkoja - heidän kanssaan on helpompaa!
  Dominica nyökkäsi ja lauloi:
  - Kaikki mahdoton on mahdollista, tiedän varmasti,
  Ja opettele heittämään taikuutta, aivan poissaolevana!
  Ja potkaise jalkaasi erittäin vahvaan teräkseen,
  Ja leikkaa hirviö terävällä teroittimella!
  Margarita kikatti ja totesi hymyillen, että hän kimalteli helmillä:
  - Kyllä, laulat niin koskettavasti, ettet löydä vikaa! Super!
  Dominica suostui:
  - Olen mahtava super - taistelija, joka on viileämpi kuin maailma!
  Ja kuinka hän ottaa ja pyörittää silmillään, että ne ovat niin safiirisia ja kuin tähdet.
  Ruokapöytä kutsui lapsisoturit, ja jotkut heistä alkoivat lähestyä sitä ja ottamaan munkkeja ja kakkuja, jotka oli kastettu suklaaseen ja erilaisiin voiteisiin. Parempi vielä, nappaa jäätelöä. Tämä on aivan loistavaa.
  Margarita puhalsi torveen ja karjui:
  - Teidän ei tarvitse syödä liikaa ,
  Ei teidän kaikkien tarvitse kiirehtiä porvaristoon...
  Ja kirjoita itsellesi muistikirja,
  Liikkuvuus tulee silti tarpeeseen!
  Dominica totesi suloisesti hymyillen:
  - Kyllä, siitä tuli todella hienoa!
  Ja hän vilkutti ruiskukansinisillä silmillään.
  Margarita huomautti:
  - Dinosaurusten liha ei ole kovin maukasta, ja vielä vähemmän lihansyöjälle. Mutta syömään hevosta...
  Dobrynya karjui:
  - En anna sinun syödä hevosta!
  Ja poika-sankari lauloi:
  Sivka-burka, profeetallinen kaurka,
  Seiso edessäni
  Kuin lehti ruohon edellä!
  Sivka-burka, profeetallinen kaurka,
  Erittäin, erittäin tarpeellista
  Tavata sinut!
  Oenomaus otti sen ja hyppäsi pois lohikäärmeestä. Hän todella halusi kokeilla, millaista ruokaa dinosauruksesta oli tullut. Todennäköisesti se on jotain viehättävää. Ja poikaprinssi otti kakun suklaalla ja heitti sen suuhunsa.
  Ja hän alkoi pureskella voimakkaasti, se oli kermainen ja makea. Se on niin herkullista.
  Lapset huusivat yhteen ääneen:
  - No, anna minun yrittää! Älkää olko pahoja tätejä!
  Margarita hymyili viattomasti:
  - Onko nimeni täti? Se on hauskaa!
  Ja partisaanityttö huusi:
  - Annan sinulle kymmenen minuuttia syödä! Voit syödä, mutta kohtuudella!
  Dominica kysyi hymyillen:
  - Pitikö sinun olla nälkä sodan aikana?
  Margarita nyökkäsi kultaista päätään, keväisen voikukan väristä:
  - Kyllä, kuinka! Ja se oli äärimmäisen uuvuttavaa!
  Tyttö alkoi laulaa selkeällä äänellään korostaakseen tilanteen tragediaa.
  Laulaessaan tyttö hyppäsi jopa lohikäärmeestä. Ja hän alkoi tanssia oranssilla ruohikolla paljain jaloin.
  Ja hänen äänensä oli niin värikäs ja säteilevä:
  Olemme komsomolin jäseniä, unelmatyttöjä,
  Tämän kauniin maan ihmisten tulevaisuudesta...
  Kun olemme uskollisia maapallolle ja planeetalle,
  Ja me voitamme tämän vaarallisen taistelun!
  
  Kaikista asioista kiistellään sitten,
  Tuli palaa kiivaasti nuoressa sydämessä...
  Tytöt, tämä on vain kaunista
  Avataan ovi avaruuteen!
  
  Jokainen, joka on mies, on jättiläinen
  Tiede, tiedän, antaa hänelle voimaa...
  Usko minua, kutsumme on aina sama,
  Joten Abel hallitsee ja Kain on vankeudessa!
  
  Haluan runsaan sadon kypsyvän,
  Jotta planeetta kukoistaa...
  Jotta kaunis, upea paratiisi tulisi,
  Ja ystävyys oli vahvempaa kuin metalli!
  
  Me valloitamme avaruuden,
  Tytöt juoksevat paljain jaloin lätäköissä...
  Yläpuolellamme on kultasiipinen kerubi,
  Lumyrsky ja kylmä eivät pelota meitä!
  
  Usko minua, vihollisemme eivät voi voittaa meitä,
  Teräshermot ja liekki sydämessä...
  Ja hengen voima, niin kuin olisit karhu,
  Nostamme lipun, tiedän!
  
  Kuka rakastaa säteilevimpiä tyttöjä,
  Hän on kaunis sekä sielultaan että kuvaltaan...
  Valmista mahtava konekivääri,
  Vaikka vastustajasi on vaarallinen!
  
  Tiedän, että voitamme varmasti,
  Tulemme ikuisesti yhdistymään isänmaan kanssa...
  Loppujen lopuksi edessämme on koko tähtikirkas maailma,
  Tulkoon ihmisestä vahva olento!
  
  Isänmaan valo ilman sen majesteettisia rajoja -
  Rubiinitähdet tulivat yläpuolella.
  Venäjä peitti itsensä kuolemattomalla kunnialla -
  Mahtava sankari, drayman, voittaa!
  
  Pihlajan rubiini smaragdin lehdissä -
  Safiirit kimaltelee pellolla , ruiskukka...
  Lähetän ajatukseni sinulle, Venäjä -
  Kaksipäinen kotka nousee lentoon laulujen kanssa!
  
  Kastepisaroissa helmet ovat lumihiutaletimantteja,
  Kaikki on hyvin suuressa isänmaassa!
  Maa on lihava, siinä on suonet kuin höyhenet,
  Raikas tuuli on pyyhkäissyt lumikoöt pois!
  
  Yhdellä Venäjän alueella on jäätä, hylkeitä,
  SISÄÄN ystävä , kamelit ovat aavikon kultaa.
  Täällä on lämmin kun lumimyrskyt pauhaavat,
  Koska pidämme Jumalaa sydämissämme!
  
  Vesimelonit, melonit ja banaanit kasvavat,
  Ja jossain kesällä kilpailet luistimilla...
  No, mistä voit löytää sellaisia maita maailmassa?
  Missä ihmiset ovat niin vahvoja nyrkkeissään!
  
  Venäjällä aseiden urotekoja korostetaan,
  Siinä ihminen on oman kohtalonsa Luoja!
  Voimme taistella hyvin ,
  Että vaikeuksien tulva ei tule Venäjälle!
  
  Naiset ovat kauniita, kaikki tietävät
  Eikä ole olemassa vahvempia miehiä, joilla on rohkeutta!
  Isänmaa, olet paratiisin ruumiillistuma -
  Yksi suvereeni Jumala on perheen herra!
  
  Ortodoksiset kuvakkeet hyväksytään,
  Kampanja, jonka sotilas aloittaa...
  Tulemme kotiin runsailla saaliilla,
  Jousimiehet iskevät vihollisensa lyömättä!
  
  Antakaamme rauhaa ja onnea koko universumille,
  Ja yhdessä Jumalan kanssa me herätämme kuolleita!
  Turmeltumattoman isänmaamme kunniaksi -
  Varmasti voitamme , tiedän!
  Dominika otti myös hänen kappaleensa. Ja he tanssivat kaiken yhdessä, ja heidän alasti, ruskettuneet, vahvat jalkansa olivat liikkeessä ja tanssivat.
  Sitten Margarita puhalsi torveen:
  - Valot pois! Siinä se, ruoka-aika on ohi.
  Soturilapset poistuivat pöydästä vastahakoisesti. Itse asiassa, kuinka et voi syödä sitä ? Kun on olemassa kirjaimellisesti kymmeniä erilaisia kermatyyppejä. Ja se on erittäin herkullista. Ja näiden jäätelöiden, leivonnaisten, kakkujen, pretzeleiden ja muiden herkullisten ja herkullisten asioiden tuoksut ovat niin jännittäviä ja houkuttelevia.
  Dominica haukkui :
  - Älä syö liikaa ! Harjoittele maltillisuutta!
  Margarita twiittasi:
  - Tietäkää kaikki, että ihminen ei ole sika! Ja sinun täytyy syödä erittäin viisaasti.
  Sankaripoika Dobrynya, joka itse oli juuri syönyt tusinaa kakkua ja voiteli itsensä monivärisellä kermalla, mutisi:
  - Tämä kaikki on hämmästyttävää! Mutta sinun on tiedettävä, milloin lopettaa. Syöminen on hyvästä, mutta ylensyöminen on pahasta.
  Poikaprinssi Oenomaus suostui:
  - Päävihollinen on vatsasi. Mutta kun he sanovat - anna illallinen viholliselle, tämä ei tarkoita sitä, että sitä pitäisi ottaa kirjaimellisesti!
  Dobrynya huomautti hymyillen:
  - Mutta raskaan päivän tai taistelujen tai harjoittelun jälkeen kannattaa syödä hyvin! Muuten ei ole voimaa.
  Dominica nyökkäsi hymyillen ja sanoi:
  - Itse mieluummin liuotan proteiinin maitoon päivälliselle ja juon sen. Se on tyydyttävää, ja yöllä lihakset kasvavat eivätkä pala. No, raejuusto kalan kanssa illalliseksi on erittäin terveellistä. Urheilijoiden keho tarvitsee proteiineja.
  Lapsisoturit rakennettiin jotenkin. Ja he alkoivat jälleen marssia pahan noidan Bastindan linnaan. Maisema ympärillä jatkui vehreänä. Kuitenkin , mitä pidemmälle pieni, nuori armeija paljailla, pölyisillä kantapäällään leijaili, sitä enemmän luonto kuihtui silmiemme edessä.
  He olivat lähestymässä rottien valtakuntaa, ja nämä ovat hyvin tuhoisia omistajia.
  Ilahduttaakseen itseään soturilapset alkoivat laulaa ja polkevat jalkojaan energisemmin:
  Elfia kukkii kuin pensas kuninkaiden alla,
  Se on loputon ja kauniimpi kuin universumi...
  Victory avasi rajattoman tilin,
  Uskomme herätetään kuolleista Rodnoveryssä !
  
  Isänmaan suuruus, uskokaa, on
  Nouskoon hänen rakas sydämensä korkeammalle...
  Joten maailmankaikkeuden onnellisuus piilee
  Elfialle vahva katto!
  
  Huomaa, että tonttumme lentää eteenpäin,
  Ja leikkaa aaltoja rinnallaan...
  Mutta meidän täytyy, tulemme toisin päin,
  Ja muitakin tulee olemaan, uskokaa minua, tuomarit!
  
  Isänmaallamme tulee olemaan suuri maailma,
  Joka loistaa kirkkaalla valolla...
  Ja ennen kaikkea tonttu on sielun epäjumala,
  Joka muuttaa talven kesäksi!
  
  Kyllä, tiedän, se on vaikeaa meille pojille,
  Mutta palvelet Oenomaita uskollisesti ...
  Veneeseen osui, airo katkesi,
  Ja jossain hurja koira haukkuu uhkaavasti!
  
  Ei, emme anna tonttua vastustajalle ,
  Meidän miekkamme ovat teräviä, uskokaa minua, terävämpiä...
  Seisomme ja voitamme taas
  Ja älkää puhuko hölynpölyä, demonit!
  
  Täällä kokoonnumme paraatille,
  Maailmankaikkeudessa ei ole kauniimpaa pyhää maata...
  Usko minua, me lähetämme vihollisemme yhdessä helvettiin,
  Ja me rakennamme itse paratiisin, tiedäthän, jopa!
  
  Kukaan ei voi estää meitä
  Olemme haltioiden suuria ritareita...
  Sellainen voima, voittamaton armeija,
  Ja tehdään koko planeetta onnellisemmaksi!
  
  Näytämme itsemme maailmalle kauneudessa,
  Nostetaan seitsemän värinen lippu planeetan päälle...
  Ja me olemme onnellisia, usko minua, kaikkialla,
  Sankariteoistahan lauletaan!
  
  Huomaa, että tontturauha on etusijalla kaikkialla,
  Ja se laajenee jatkuvasti...
  Ja ihmiset ovat onnellisia maan päällä,
  Koska ei ole häpeää isänmaan puolesta!
  
  Kun suuri Solcesus tulee ,
  Universumissamme ei tule olemaan pimeyttä...
  Ja jos ihminen ja tonttu eivät ole pelkuria,
  Hänen kohtalonsa on auringonnousu ja luominen!
  Tämä on laulu, joka koskettaa sielua! Ihastuttava ja upea kappale.
  Vaikka maisema ympärillä on muuttunut paljon huonommaksi - ruohoiset puut, silputtu ruoho, kaikki on murskattu ja peitetty rotan tassujen jälkillä.
  Margarita huomautti:
  - Joo, älä odota mitään hyvää näiltä rotilta! Ja kaikkialla on nollia.
  Niin säteilevä ja raikas hymy, Dominica huomautti hampaat paljastaen:
  - Tämä oli tietysti odotettavissa! Kaikesta on tullut liian järjetöntä . Mutta mitä voit ottaa rotalta - paitsi lannoitetta ulosteesta!
  Ja molemmat tytöt purskahtivat nauruun. Sen jälkeen koko lastenryhmä lisäsi paljain jaloin askelta. Kaksi soturipoikaa ryntäsivät eteenpäin ja heiluttivat miekkojaan kuin tuulimyllyjä.
  sankarilliset pojat pilkkoivat ensimmäisen, hyvän bulldogin kokoisen rotan molemmilta puolilta. Tämä oli vakava taistelu.
  Lapset lisäsivät vauhtiaan ja alkoivat kirjaimellisesti juosta. Ja sitten suuri joukko rottia ilmestyi eteen. Vanhin heistä oli hyvän härän kokoinen. Tyttönäyttelijä Dominika ratsasti taisteluun lohikäärmeellä. Ja hän oli valmis taistelemaan, mutta hänen ensimmäinen iskunsa taikasauvasta osui vanhempaan rottaan.
  Ja se syttyi ja muuttui suureksi ympyräksi valittua juustoa, jossa oli reikiä. Ja hänestä levisi niin herkullinen haju, että rotat hajautuivat lastenpataljoonaan kohdistuvasta hyökkäyksestä ja hyökkäsivät entisen johtajansa kimppuun, joka oli tullut niin herkulliseksi hiirten hienoimman herkullisen tuoksulla.
  Tämä osoittautui yllätykseksi.
  Margarita huomautti:
  - Kykysi kasvavat joka tunti! Ja tämä, minun on sanottava, on erittäin siistiä !
  Dominica nyökkäsi kultaista päätään:
  - Pystyn tekemään paljon! Ja tämä on minun suuri uskontunnustukseni! Ja jos aloitan, niin mikään ei estä minua.
  Ja tyttö otti sen ja löi toista ryhmää taikasalamalla. Ja lisämuutoksia tapahtui.
  Useista kymmenistä rotista tuli suuria, raidallisia vesimeloneja, jotka näyttivät erittäin herkulliselta.
  Soturilapset lauloivat kuorossa:
  Melonit, vesimelonit, vehnäpullat,
  Antelias, vauras maa...
  Ja istuu valtaistuimella Elfiburgissa -
  Isä kuningas Oenomai!
  Ja niin lapset-soturit taistelivat lopulta rottien kanssa, ja pilkotaan ne keskeytyksettä. Ja soturit heiluttavat miekkojaan energisesti . Ja tytöt alkoivat ampua jousista . Jotkut heistä olivat tonttuja, ja he olivat erittäin taitavia ampumaan. Tämä oli todella todellinen taistelu.
  Ja useita muita rottaryhmiä lähtee taisteluun. Ne virtaavat kuin syvä joki.
  Dominica huomautti:
  - Kun puhumme jostain pahasta ja pahasta, tulee tunne, ettei rajaa ole!
  Margarita lauloi hymyillen, mikä kuitenkin oli surullista:
  Pimeyden soturit ovat todella vahvoja,
  Pahuus hallitsee maailmaa tietämättä numeroa...
  Mutta te olette Saatanan poikia,
  Älä riko Kristuksen voimaa!
  Dobrynya hyppäsi lohikäärmeestä ja alkoi pilkkoa rottia. Hän teki tämän kahdella miekalla kerralla, ja pojan nopeiden liikkeiden vuoksi vaikutti siltä, että kahvimylly toimisi. Tästä alkoi tuhoaminen.
  Myös Oenomaus liittyi taisteluun. Poika tarttui yhden rotan pyrstöstä varpaillaan ja heitti sen toista kohti murtuen luita. Sitten hän lauloi:
  - Suuri voimani on suuri,
  Enkä koskaan antaudu vihollisilleni...
  Pojan nyrkin iskusta,
  Paha rotta lentää häpeään!
  Poikaprinssi todellakin osoittaa olevansa erittäin kova taistelija taistelussa.
  Dobrynya on myös voimakas, lihaksikas, vaikka käyttikin poikamaisia jalkoja ja miekkoja unohtamatta . Ja hän alkoi osoittaa huomattavaa hyväksikäyttöä. Kuinka kovaa ja veristä se kaikki oli.
  Poika osoittautui erittäin aggressiiviseksi ja taistelevaksi, kuten muutkin nuoren armeijan taistelijat.
  Ja pojan paljas kantapää tunkeutuu rottien kallon läpi.
  Tämä on tappavaa ja samalla pojan huulilla on hymy .
  Dominica käyttää taikavoimaansa seuraaviin muodonmuutoksiin. Ja hän on erittäin aktiivinen.
  Soturi hyppää ylös ja pyörii. Ja nyt hänen taikasauvasta lentää taas energiavirta. Ja iskee örkkiin.
  Takkuinen, ruskea karhu muuttuu välittömästi suklaavahtokarkkiksi. Kuinka hieno tämä on ?
  Margarita kysyi hymyillen:
  - Osaatko tehdä halvaa?
  Dominica nyökkäsi kultaista päätään:
  - Tietysti voin! Ja siitä tulee upeaa!
  Ja tyttö vapautti maagisia varauksia sekä käsistään että paljaista varpaistaan. Liekit osuivat örkkien joukkoon. Ja kokonainen hunajajoki virtasi... Hunaja oli keltaoranssia ja roiskui kuin surffaus.
  Margarita vastasi nauraen:
  - Tiedätkö, tämä ei ole aivan sitä, mitä tarvitset!
  Dominica nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Totta, ei aivan halvaa, mutta myös melko makeaa!
  Partisaanityttö huomautti:
  - Halva oli harvinaisuus ennen sotaa. Mutta he söivät hunajaa jopa miehityksen aikana.
  potki jälleen , tällä kertaa rotille, ja lauloi:
  Paras lahja on tietysti hunaja,
  Poika tietysti ymmärtää tämän...
  Jopa vähän - teelusikallinen,
  Tämä on jo hyvä, puhumattakaan koko potista!
  Margarita potki myös, ensin taikasauvalla ja sitten paljain varpaillaan ja jatkoi:
  Mutta kulta, tämä on hyvin outo asia,
  Kaikki joko on olemassa tai ei ole...
  Mutta kulta, en vain ymmärrä mikä salaisuus on,
  Jos se on olemassa, se on heti poissa!
  Mutta jos syöt sen, ei ole enää ongelmia!
  Dominica otti sen ja pyöri lohikäärmeellä. Hänen hymynsä muuttui niin synkäksi ja samalla iloiseksi. Tyttö tunsi valtavaa voimaa itsessään. Ja sitten hänen taikasauvasta tuli aalto. Ja kerralla parista tuhannesta rottasta tuli herkullisia kyljyksiä kastikkeessa. Ja vielä yksi taikasauvan aalto, ja rotat muuttuivat kalaruokiksi.
  Lisäksi heidän lisukkeensa oli ylellinen, ja siinä oli banaaneja, ananasta ja muita erittäin herkullisia hedelmiä. Ja kaikki on niin uskomattoman maukasta ja ihanaa.
  Dominica lauloi:
  Lisäruoat ovat upeita
  Tytöt ovat viehättäviä...
  Ja neljä valaisinta loistaa,
  Lyö örkkiä kuonoon!
  Margarita totesi nokkelasti:
  - Hyvä kokki tekee kyljyksiä örkeistä ja rotista, ja vieläpä syötäviä!
  Dobrynya-poika otti ja heitti raskaan mukulakiven pedon otsaan. Hän lävisti kallonsa läpi ja lauloi:
  -Jos olet niin friikki ,
  potkaisen sinua...
  No, entä jos olet tyhmäpää,
  Sitten aktiivinen suunnitelma on valmis!
  . LUKU nro 11.
  Dominika Dolfinovan veli muutti nimensä. Ja nyt hän kutsui itseään erittäin siistiksi - Caligula. Joko pahamaineisen keisarin kunniaksi tai jäljittelemällä Dunnosta kertovassa sarjakuvassa olevan aasin nimeä.
  Ja nyt taisteleva poika Caligula Dolphins päätti, että hänen oli lähdettävä etsimään siskoaan. Mutta mistä etsiä kadonnutta henkilöä?
  Ja poika kääntyi yhden kuuluisan taikuuden kirjan pariin. Hän ei tietenkään luottanut kaikenlaisiin meedioihin ja velhoihin.
  Mutta miksi et yrittäisi mennä transsiin itse. Lisäksi hänen isänsä ei ole ihminen, ja hänellä saattaa olla omat maagiset kykynsä ja aivan poikkeuksellisen tason.
  Caligula-poika otti delfiinit ja istuutui sohvalle lootusasennossa. Ja yritti keskittyä. Nuori elokuvanäyttelijä ristisi jalkansa ja suoritti selkänsä. Ja niin poika syöksyi johonkin täysin hulluun ja värikkääseen yrittäen löytää Dominicaa.
  Teatteriesityksen mahtavuutta on vaikea kuvailla. Kun varsinkin tontut, örkit, gobliinit taistelivat... Pukuesitys, jossa on monia eri kansallisuuksia edustavia tyttöjä ja vaihtelevaa alastomuutta. Näytelmä on omaperäisyydessään kaunis ja vaikuttava, varsinkin kun tytöt roiskuvat paljain jaloin joko kuumalle hiekalle tai lumikoille.
  He hyökkäävät iskemällä miekoilla ja keihäillä erityyppisten panssarivaunujen panssariin. Ja metallihirviöt vastaavat kuumilla liekinheittimillä. Liekin lämpötila on matala ja tytöt huutavat vain lievästi palavat ja huutavat sydäntä särkevästi. Ja örkit karjuvat vielä kovemmin, ja heidän otsansa pamppaa , pama, pama - monivärinen konfetti murenee iskuista.
  Ja koristellut kaksitasoiset ryntäävät ylhäältä jättäen taakseen upeita junien seppeleitä erilaisilla kauneuden kaskadeilla.
  Hulluinta, ja tämä voi jopa räjäyttää katon saranoistaan, on se, että fantasiamaailma sekoittuu todellisiin, historiallisiin henkilöihin, vaikkakin kaukaisesta menneisyydestä.
  Stalin huomautti tässä tilaisuudessa odottamatta, luopuen tarpeettomasta salailusta:
  - Luftwaffe on saavuttanut ilmailun pisimmät korkeudet. Vaikka ei
  Jos lasketaan diskot , TA-700 pommikone, joka pystyi kantamaan jopa viisikymmentä tonnia pommeja, teki vakavan vaikutuksen.
  Hitler vitsaili:
  - Mutta " Superhirviö " 3200 mm:n kaliiperin aseella, kaksisataa tonnia rakettipanoksia, on edelleen vertaansa vailla oleva sotataiteen teos.
  Stalin ehdotti sitten maljaa:
  - Juodaan siis siihen, että suu vaatii kaikkea taidetta paitsi sotataidetta!
  Kaikkien aikojen ja kansojen suuri johtaja maisteli mielellään viiniä, joka oli sinetöity ennen Jeesuksen Kristuksen syntymää, ja maailman Fuhrer joi mehua yhdeksänkymmenestäkymmenestä hedelmästä. Molemmat diktaattorit katsoivat, kuinka ylöspäin lentävän raketin jälki leikkaa selvästi taivaan näytöltä. Kuinka kuulla venäläisen tytön iloinen ääni:
  - Nousu kiertoradalle onnistui.
  Ja jyrkät suosionosoitukset kaikilta katsomoilta - se on tehty! Ihminen on vihdoin avaruudessa, ja tämän tekivät maan suurimpien rotujen edustajat - venäläiset ja saksalaiset.
  Koko taivas horisontista horisonttiin maalattiin tuhansien ilotulitteiden välähdyksellä sateenkaaren kaikissa väreissä ja miljoonissa sävyissä, kun näytti siltä, että upea napalmi levisi yöavaruuden musteen poikki. Samaan aikaan yksittäiset liekehtivät supernovat muuttuivat selkeiksi kirjoituksiksi - iskulauseiksi. Kuten: "Isänmaa ja avaruus", "Eteenpäin tähtiin", "Maan kansojen liitto"!
  Tämä on todellakin jonkinlaista hulluutta. Ihan kuin olisi syntynyt superkosminen ja fantastinen esitys. Jonkinlainen vaihtoehtohistoria, jossa ei ollut sotaa Kolmannen valtakunnan ja Neuvostoliiton välillä, ja se osoittautui erittäin siistiksi . Mutta nyt tämä ei näytä kovin hyvältä, lievästi sanottuna.
  Hänen täytyy löytää vanhempi sisarensa. Ja tämä on pojan päätehtävä, joka oli jo näytellyt sarjassa elokuvia ja oli erittäin komea ja lihaksikas, laattamainen lihaskehotus.
  Ja uuden nimen Caligula olisi pitänyt herättää paljon huomiota.
  Poika jatkoi meditaatiota. Ja yhtäkkiä näin tytön, kauniin kuin enkeli ja jolla oli kiharat hiukset lehtikulta. Hän ojensi kätensä pojalle ja sanoi hymyillen:
  - Meillä on useita tärkeitä tehtäviä suoritettavana kanssasi!
  Poika Caligula kysyi hymyillen:
  - Ja sitten voin löytää siskoni, joka katosi jonnekin tuntemattomaan?
  Tyttö pudisti kultaisia hiuksiaan ja vastasi luottavaisesti:
  - Kyllä, se on mahdollista. Mutta sisaresi täyttää nyt vaikean messiaan - pelastaa kaikki vahvemman sukupuolen edustajat, joiden päällä on tuhon uhka. Ja se on niin vaikeaa.
  Caligula Dolphins kysyi:
  - Mikä on nimesi ja kuka olet?
  Tyttö vastasi suloisesti hymyillen:
  - Olen Margarita Korshunova, natsien hirttämä partisaanityttö, joka on nyt herännyt kuolleista uuteen maailmaan. Ja tämä on minun kohtaloni, palvella hyvyyttä ja pelastaa ihmisiä.
  Poikanäyttelijä nyökkäsi:
  - Ymmärrän sinua hyvin. Joten, onko meillä hauskoja tehtäviä? Vähän kuin elokuvissa, mutta totta?
  Margarita nyökkäsi:
  - Kyllä, aivan kuin todella! Mutta meillä on sellaisia mahdollisuuksia, joita meidän ei pitäisi pelätä.
  Caligula of the Dolphins ja edelläkävijäpartisaani Margarita eivät ehtineet keskustella ja hyväksyä upeaa spektaakkelia, ja he astuivat todella uuteen maailmaan taistelutrancen tilassa!
  Margarita huomautti:
  - Meillä on nyt koko armeija. Ja ymmärrät, mikä vastuu sinulla ja minulla on!
  Caligula vastasi luottavaisesti:
  - Tietysti ymmärrän! Ja toivon, että minusta tulee arvokas komentaja.
  Ja poika pyöritti terävää miekkansa.
  Söimme nopeasti välipalan ja ryntäsimme rakentamaan joukkoja. Heidän olisi pitänyt mennä Italiaan mahdollisimman pian ja sytyttää paavinvallan höyhenet tuleen.
  Armeija lähti Wienistä rumpujen ja suurten trumpettien soittoon. Jalkaväki ei ollut vielä ehtinyt lähestyä ja ratsuväki ryntäsi ympäriinsä. Monet ratsumiehet eri maista, jotka tulivat tsaari-Venäjän valtakuntaan. Tämä teki mahdolliseksi tallata juuret kymmenillä tuhansilla kavioilla. Reipas kasakat ja kevyt tatariratsuväki ryntää eteenpäin. Seuraava siirto puolalaisen aateliston runsaasti koristellut osastot. No, tyylikkäät herrat näyttivät siltä kuin heidät olisi koottu kuninkaalliseen paraatiin. Lisäksi jokainen haluaa päihittää toisensa pukeutumisensa loistossa, kypärästä valjaisiin. Siellä on myös panssaripukeutuneita teutonilaisia ritareita. Panssari on kiillotettu kiiltäväksi, kullattu tai hopea. Mukana on myös ruotsalaisia erikoisunivormulla ja suomalaisia. Ratsastetut janitsarit ja spagit, arabien ratsuväki.
  Ja monia kansojen lippuja ja lipputankoja päiväntasaajalta Jäämerelle. Ja kuinka monta palkintoa ... Nämä ovat valloitettuja voimia.
  Ja täältä tulevat itävaltalaiset ja heidän kanssaan saksalaiset. Ilmoittauduimme vapaaehtoiseksi retkelle. Myös ajatus Italian ryöstöstä on suuri houkutus. Luonto on siellä antelias ja rahaa on paljon! Kuten muutkin hyvät asiat, jotka voidaan kerätä lapioilla.
  Caligula the Tomboy lauloi:
  Armeijamme on vahva
  Hän suojelee maailmaa...
  Entä jos on sota,
  Se ei ole meidän puolellamme!
  Ja poika taputti paljain jalkansa lätäköön. Tietysti hänellä oli yllään vain shortsit, sillä hän liikkui niin nopeasti taistelutranssissa, että hänen vaatteensa vain jäivät tielle ja repeytyivät.
  Margarita kysyi ystävältään ja hävittäjätoveriltaan:
  - Tai ehkä sinä todella laulat? Lisäksi se on juuri sinun!
  Poikanäyttelijä nyökkäsi hymyillen, joka oli kuin sudenpentu:
  - Mitä luulet, en voi?
  Ja delfiinien Caligula alkoi laulaa;
  Voi tätä maailmaa, olet niin surullinen,
  Vain kyyneleiden meri - valtameri...
  Missä on sielun keskipäivän astraalipolku,
  Kuollut ulvominen haaveili pääsevänsä Eedeniin!
  
  Se sisältää sydämien jäätä, jäätyneitä kuoria,
  Ja kateellisten intohimojen polttava lämpö.
  Kuinka julma, joka on lihaltaankin nuori,
  Surullinen satakieli leikkii surussa!
  
  Kuin puutäiden lima, rutiinin henki,
  Ja haudan rappeutuminen huolista.
  Mutta voimme, jos olemme yhtenäisiä
  Vie ihmiset pois suosta!
  
  Hävitä maailmankaikkeuden ilkeys,
  Kirousten poistaminen on kauhea merkki ..
  Emme voi kantaa kärsimyksen ohjaksia,
  Anna paholaisen muuttua tomuksi!
  
  Planeetta heittää nopeasti irti ketjunsa,
  Se ei kuitenkaan poistu kiertoradalta.
  TO Kohdelkaamme toisiamme rehellisesti
  Silloin kansa nousee!
  
  Voit nousta ilman pelkoa,
  Älä painosta muita...
  Jotta paskiainen ei ui rasvan kanssa,
  Jotta äitimme ei vanhene!
  
  Juomme vähän sitä varten,
  Viini, joka on makeampaa kuin mehiläisten hunaja!
  Olkoon ongelmia todellisuudessa ,
  Mutta laskun hetki ei ole tullut!
  
  Sitten rakennamme taivaallisen paratiisin,
  Kaikki lapset nauttivat ikuisesti.
  Lennämme kuin nuoli taivaalliseen lentoon,
  Kirkkaan unelman täyttymys!
  Laulu päättyi ja sen mukana taisteleva pariskunta muutti Italian Alppien maisemasta ...
  Kuoret räjähtivät ja paljon nykyaikaisemmat aseet ampuivat. Täällä se on Port Arthur, legendaarinen kaupunki. Hänen kukistumisensa merkitsi Romanovien dynastian ja koko itsevaltiuden rappeutumista. Jos tämä linnoitus olisi pystynyt seisomaan, niin laajaa vallankumousta ei olisi tapahtunut. Korkeintaan he pitivät vähän melua ja laskivat vasarat ja sirpit maahan. Mutta tappio täällä johti tapahtumaketjuun, joka aiheutti Suuren lokakuun vallankumouksen.
  Onko tämä hyvä vai huono? Tapahtuma on kallis. Miljoonia uhreja ja siirtolaisia, mutta myöhemmin maa kiihdytti kehitystään merkittävästi.
  Vaikka erittäin korkeilla kustannuksilla, Venäjän väkiluku väheni sadalla miljoonalla ihmisellä.
  Kuten sanotaan, verenlasku paransi potilaan.
  Mutta nyt on mahdollisuus Port Arthurin takaisin valloittamisen jälkeen kääntää historiaa taaksepäin ja seurata ainutlaatuista linjaa. Kun esimerkiksi Romanovit säilyttävät vallan, ja jopa autokraattisessa versiossa. Tämä on tietysti tieteisfiktiota, mutta mielenkiintoista. Siis todellakin, mitä Venäjää odottaa, jos tsaarin versio säilyy? Stagnaatio vai päinvastoin voitto?? Tuleeko absoluuttisen monarkian järjestelmä tehokkaammaksi kuin länsimaiset demokratiat, viimeksi mainittu on jo tullut muotiin. Itse asiassa 2000-luvun Venäjän ja lännen väliset suhteet ovat heikentyneet merkittävästi. Sen jälkeen tuli muotia etsiä vaihtoehtoja länsimaiselle parlamentarismille. Käsite ilmestyi: hallittu demokratia. Silloin on muodollisesti vapaat vaalit, mutta todellisuudessa niiden tulokset määrätään etukäteen. Mutta tämä hallitusmuoto on epävakaa, ja vallassa oleva puolue pitääkseen asemansa rajoittaa jo demokratiaa lainsäädännöllä. Ja sitten kaikki menee kohti diktatuuria, oppositio menettää jo edustuksen parlamentissa.
  Ja sitten käynnistetään sorron ja terrorin mekanismi, tai päinvastoin, tapahtuu vallankumous, joko ylhäältä, kuten Gorbatšovin aikana, tai alhaalta, mikä myös tapahtui useammin kuin kerran.
  Venäjällä itsevaltiuden aikana kaikki on yksinkertaisempaa. Kuninkaalla on ehdoton valta: teloittaa, antaa anteeksi, määrätä. Hänellä on korkein oikeus-, toimeenpano- ja lainsäädäntövalta. On valtioneuvosto, jossa on hallitsijan nimittämiä henkilöitä, jotka vain neuvovat häntä, ja on virkamiehiä, jotka toteuttavat kuninkaan tahdon.
  Valtionduuma rajoitti absolutismin monarkiaa, eväsi keisarilta oikeuden säätää lakeja ja osittain otti haltuunsa talousarvion. Mutta mikä tärkeintä, se oli duuma, josta tuli erilaisten salaliittojen kasvualusta ja kyykäärme . Tämä on sen negatiivinen!
  Joka tapauksessa, edes partisaanityttö ei vastustanut kuninkaan auttamista. Margarita kysyi Caligulalta kiusaajalta:
  - Valinta on siis selvä, hyökkäämme!
  Terminaattoripoika vastasi:
  - Ei ole muuta vaihtoehtoa! Tottakai hyökkäämme!
  Ja leikkauskaaos alkoi. Kiihdytettyään maagisten kykyjen avulla kuusisataa kilometriä tunnissa, kerubipojat, jotka eivät melkein kiinnittäneet huomiota kuorien räjähdyksiin ja konekiväärilaukauksiin, murtautuivat vihollisen riveihin. Onneksi sää oli myös epäonninen, sadetta ja pimeyttä. Kuropatkin ei ole vielä lähettänyt ihmisiä hyökkäykseen. Ja hän suoritti tykistövalmistelut. Vastoin yleistä käsitystä kenraali ja entinen puolustusministeri eivät olleet hölmö. Kuropatkin yritti huolehtia sotilaista ja taistella tieteellisesti. Tämä petti hänet. Päättämättömyys, hitaus, halu iskeä varmasti, toiminta mallin mukaan - riisti taistelun menestyksen rohkeita japanilaisia vastaan . Siksi ei tarvinnut odottaa, että Suvorovin rohkeita hyökkäyksiä vallitsisi Port Arthurin liikkeellä. Valitettavasti Kuropatkin voitti vain siksi, että Nogin joukkojen kuoleman jälkeen japanilaiset kiipesivät myös muodostelmaa muuttamatta eteenpäin hyökkäämällä etupäässä. Ja seurauksena he pudottivat joukkonsa ja rullasivat takaisin.
  Mutta nyt Kuropatkin on vanginnut sekä kuoret että omansa.
  Tämä tarkoittaa, että voit suorittaa tykistöä jopa useita päiviä laskemalla mitä jos japanilaiset hajoavat. Ja tämä huolimatta siitä, että keisari Nikolai antoi kategorisen käskyn hyökätä välittömästi linnoitukseen ja lopettaa sota, joka oli tuhoisa valtionkassalle.
  Täällä Kuropatkin on tietysti kiven ja kovan paikan välissä. Mutta Port Arthur on voimakas linnoitus, ja nyt, kun japanilaiset ovat asettuneet siihen - kokeile, ota!
  Mutta delfiinien Margarita ja Caligula, pilkkoen miekoilla ja heittäen paljaita varpaitaan lastensa jaloilla, mutta ketterinä kuin potkurin lavat, liikkuivat pitkin linnakkeita puhdistaen ne sotilaista. Ensinnäkin sinun on tiedettävä hallitsevat korkeudet ja sitten on mahdollista avata tie hyökkääville joukkoille.
  Samuraita pilkkoessaan Margarita huomautti nokkelasti:
  - Yleensä he taistelevat edistyksen vuoksi, mutta me, näyttää siltä, että taistelemme taantumisen vuoksi!
  Caligula poika virnisti:
  - Tarkoitatko, että tämän linnoituksen takaisinvaltaus vahvistaa itsevaltiuden asemaa?
  Ja hän suoritti koko sarjan tekniikoita miekoilla. Näin hänen miekkansa kannettiin.
  Ja pojan paljaat jalat aiheuttivat iskuja , jotka rikkoivat pään, niskan ja luut.
  Margarita nuoli huuliltaan verta, joka levisi runsaasti hänen nopeista iskuistaan käsillään ja jaloillaan, vahvisti:
  - Ainakin näin! Loppujen lopuksi on selvää, että monarkista, joka voittaa sodat, tulee suosittu. Ainakin hetkeksi. Sitten voitto unohdetaan, ja keskivertoihminen tai tavalliset ihmiset vedetään banaaliin työrutiiniin. - Partisaanityttö yhdellä potkulla , joka kaatoi kuusi japanilaista kerralla ja kaksi lävistettiin omalla pistimellään voimakkaasta työntöstä, hän lisäsi. - Ehkä tämä on vain väliaikainen lykkäys!
  Ja taas hän liikutti paljas kantapäätään kukistaen viisi nousevan auringon maan soturia, mukaan lukien kolme upseeria.
  Paljasjalkainen poika shortseissa, joka pilkkoo japanilaisia kuin kaalia, Caligula huomautti loogisesti:
  - Voiton jälkeen Venäjällä alkaa nopea talouskasvu. Tämä tarkoittaa, että ihmiset elävät paremmin ja vallankumoukselliset tunteet heikkenevät.
  Nuori soturi potkaisi kanuunaa siten, että tusina samurai-sotilasta lensi ylösalaisin . Terminaattoripoika lisäsi. - Ihmiset mellakoivat yleensä nälän takia!
  Margarita, joka sylki suustaan katkaistua kalloa, ja sylke osui kolmeen japanilaiseen sotilaan, oli vain osittain samaa mieltä:
  - Itse asiassa tämä ei ole totta! Kyllä, vallankumouksia ja mellakoita vauhdittaa yleensä huonontunut taloudellinen tilanne, mutta ... Loppujen lopuksi joulukuusilaiset eivät ryhtyneet toimiin oman köyhyytensä vuoksi.
  Soturipoika Caligula, joka oli tehnyt perhosliikkeen ja katkaissut kymmenkunta japanilaista päätä, suostui sitten:
  - Aivan oikein, ei köyhyyden takia! - Nuori soturi katkaisi koko kourallisen ampujia ja lisäsi. - Vatsalla ajatteleminen ei aina ole hyödyllistä!
  Margarita korjasi jatkaen raa'asti pilkkomista, niin että japanilaisten raajat hajosivat:
  - Tarkemmin sanottuna vatsalla ajattelusta ei ole koskaan hyötyä!
  Caligula poikapoika tässä suostui, pilkkoi samurait ja heitti heidän kypäräpäitä eri suuntiin ja suurella innolla:
  - Olet sataprosenttisesti oikeassa! Ei ole mitään vastustettavaa!
  Soturi ja todellinen pioneeripartisaani, ja lisäksi rauhallisin prinsessa, joka oli saanut tämän tittelin palvelustaan yhdessä maagisista maailmoista, murisi:
  - Ja poistamme rasvan itsestämme! Olkoon niin - banzai !
  Ilman sääliä tai pysähtymistä Caligula, pilkkoen miekoilla ja murtaen japanilaisia jaloillaan , jopa lauloi:
  Ei turhaan lähetetty Venäjälle,
  Tuo sinulle armoa!
  Lyhyesti! Lyhyesti!
  Lyhyesti sanottuna - ole hiljaa!
  Ja tällaisten sanojen jälkeen veri virtasi vielä rajummin. Se on tietysti sääli japanilaisten puolesta. Kansa on ahkera ja ihailtava, mutta se on pudonnut myllynkiven alle ja on nyt pysähtynyt. Mitä tapahtuu - jauhoja vai jauhoja, kysymyskysymys!
  Paljasjalkainen partisaanityttö Margarita, joka antoi kymmeniä iskuja sekunnissa ja kiipesi räjähdysmäisesti, levitti rypistyneitä ruumiita seuraavalle linnakkeelle, julisti siirtäen jalkansa leuassa olevalle seuraavalle samuraille ja yllättävän osuvalla aforismilla:
  -Sota on alhainen asia, joka on sitoutunut yleviin ajatuksiin!
  Caligula, poikanäyttelijä, joka liikkui jopa tyttöystäväänsä nopeammin ja jonka alastomasta vartalosta, jossa oli lihaksia, sade vei pois verta ja luunpalasia, jatkoi:
  - Sota väsyttää ruumiin, mutta rohkaisee henkeä!
  Margarita loi kuperkeeraus, joka katkaisi japanilaiset, ja lauloi lauseen 1900-luvun 70-luvun hittikappaleesta:
  - Iloisuus, armo ja plastisuus! Yleinen , vahvistava, voimakkaasti rohkaiseva, nouse sängystä ja harjoittele voimistelua!
  Caligula Dolphins pakotti japanilaisen everstin lentämään ilmassa iskulla hänen lihaksisesta jalastaan nivusiin ja kaatoi välittömästi kaksi tornissa seisovaa konekivääriä. Mekaaniset hirviöt sylkevät lyijyä hitaudesta, putoavat, lyövät omiaan ja leikkaavat rivejä alas. Terminaattoripoika kumarsi:
  - Anteeksi, kapeasilmäinen , mutta halusin olla ensimmäinen! Ja en vain halunnut, vaan aionkin!
  Margarita, joka kaatoi toista tornia USA:ssa valmistetuilla konekivääreillä paljain jaloin hyppääessään, huomautti loogisesti:
  - Ei ole huono olla ensimmäinen, mutta he eivät saa keittää palloja takaapäin!
  Poikanäyttelijä Caligula heitti ammusta paljain sormin, räjähdysherkkä shimosa räjähti ja hajotti samurain, sanoi:
  - Se, joka keittää palloja yötä päivää, ei anna syödä itseään elävältä!
  Margarita naurahti ja hyppäsi ja löi paljain jalkansa konekivääritornin metalliin. Ruostumaton teräs ponnahtaa taaksepäin, ja japanilaiset upseerit lentävät ylösalaisin saappaiden raajat heiluvat. Oikeastaan ne näyttivät hyönteisiltä.
  Margarita puhui myös täällä:
  - Kulkuri voi laittaa jalkaan jopa koron "saappaat"!
  Caligula huligaani, joka myös tyrmäsi aseen hyppyssä ja sai kaikki lentämään pois, huomautti:
  - "Saappaat" eivät laita kenkiä kenellekään, jolla ei ole aivoja kiillottaa kenkiä!
  Margarita vastasi kääntymällä uudelleen ympäri ja leikkaamalla koko joukon japanilaisia. Terminaattorityttö loisti myös täällä:
  - Kummallista kyllä, huipulla on paljon rehellisiä ihmisiä, mutta heidän joukossaan on vähän sellaisia, jotka pärjäävät urakasvussaan ilman petollista oveluutta!
  Caligula pyöri kuin purettu toppi, kaatoi ja kaatoi japanilaiset, ja vakuutti kohtuudella:
  - Poliitikko pelaa reilua niin usein kuin kaivosmies laskeutuu kaivokselle valkoisessa takkissa, ja motiivi on sama: lunastaa tukia tahraantuneen maineen pesemiseksi!
  Margarita vastasi tähän pudistaen verta hiuksistaan:
  - Poliitikko, hän on valehtelija elämässä ja tekopyhä teoissa, mutta kuolema on oikeudenmukainen tämänkin roiston kanssa!
  Terminaattoripoika murskasi japanilaisen aseen murtaen luut kahdelta tusinalta Nousevan auringon valtakunnan sotilaalta ja vastasi:
  - Kuolema on rehellinen siinä mielessä, että se tulee aina, mutta se on mielivaltainen valitsemaan vierailunsa ajan!
  Port Arthur on suuri kaupunki, ja sillä on monia puolustuslinjoja. Joten valitettavasti ja onneksi taistelijoilla on tarpeeksi aikaa taistella.
  Taistelijapoika Caligula, joka pilkkoi taistelijoita miekoilla, heitti jopa tuhoherneen paljaalla jalallaan, repii samurain osiin, lauloi:
  - Kuinka en yrittänyt, kuinka en pyrkinyt! Sillä ei ole väliä, jos joku oli siellä taistelemassa!
  Margarita, joka katkaisi toisen sikiön sotilaita, jotka kuolivat salamana välähtäneen partisaanitytön iskujen alla, huomautti:
  - Ja jossain määrin me itsekin pyydämme tappelua. Loppujen lopuksi myönnä se, Caligula, halusitko mennä Port Arthuriin?
  Nuori terminaattori sanoi rehellisesti:
  - Luonnollisesti! Tämä oli intohimoisin toiveeni.
  Margarita, partisaanityttö, joka taas katkaisi japanilaiset kuin partaterän, kikatti:
  - No kyllä! Pelasta Venäjä loukkaavimmalta tappiolta maamme koko tuhatvuotisen sotien historian aikana!
  Poika Caligula katkaisi parilla keinulla kaksi tusinaa japanilaista, korjasi kumppaniaan:
  - Loukkaavin tappio oli ehkä ensimmäisen Tšetšenian sodan aikana.
  Margarita nyökkäsi hyväksyvästi, jopa nopeuttaen paloitteluprosessia:
  -Epäilemättä! Vastustaja, jolle hävisimme, on liian heikko! Sitä Tšetšeniaa oli niin paljon, ja jopa puolet heistä taisteli puolestamme.
  Caligula poikapoika naurahti yrittäessään päästä kumppaninsa edelle tuhoamisprosessissa:
  - Kuinka Moska haukkuu norsua!
  Margarita huomautti tämän järkevästi, pudistaen jälleen luita ja verisiä murusia hiuksistaan, jotka olivat lumen värisiä kullalla siroteltuna, jatkaen rohkeiden japanilaisten tuhoamista, jotka eivät halunneet antautua, yhä voimakkaammin käsin ja jaloin:
  - Kun armeija ja kansa eivät halua taistella, niin sellaisia ihmeitä tapahtuu. Ja ensimmäisessä Tšetšenian sodassa ja Venäjän ja Japanin sodassa.
  Caligula of the Dolphins pakotetaan samuraita tuhoaessaan suostumaan:
  - Olet oikeassa! Venäjän kansa ei valitettavasti halua taistella japanilaisia vastaan. - Ja nuori taistelija, joka jätti koko samuraikomppanian päänsä irti, lisäsi:
  - Mutta persoonassamme on ilmestynyt ihmetekijä, jonka avulla voimme voittaa epäsuositun sodan. On jopa symbolista, että sodassa ilman kuningasta päässä kerubit auttavat!
  Margarita sylki verta huuliltaan ja heitti myrkyllisiä neuloja paljain pohjaillaan lävistäen japanilaisen kuoliaaksi, huomautti:
  - Ja silti meidän kolmas väliintulo on tarpeen!
  Caligula poika, joka oli jättänyt toisen rivin palasiksi leikattuja ruumiita, epäilemättä sitä erityisemmin, kysyi kuitenkin:
  -Oletko varma tästä?
  Nuori soturi, joka viimeisteli japanilaisten tuhoamisen Port Arthurissa, vahvisti huokauksella:
  - Merellä Togo on liian vahva. Ja millainen komentaja, tai tarkemmin sanottuna laivaston komentaja Rozhdestvensky, tiedetään valitettavasti liiankin hyvin. Lapset ovat luultavasti jopa parempia merenkulkustrategioissa!
  Caligula, joka viiltelee samuraita ilman armoa, on pakotettu yhtymään ilmeiseen :
  - Tietysti sellaisen henkilön kanssa kuin Rozhdestvensky, vaikka olisi saanut seitsemän ylimääräistä Argentiinaan rakennettua taisteluristeilijää ja korjannut ensimmäisen pohjasta nostetun Tyynenmeren laivueen alukset, ei voi luottaa voittoon. Varsinkin jos muistat, että 51 venäläistä alusta taisteli Tsushimassa ja vain yksi japanilainen hävittäjä upposi!
  Margarita mursi innoissaan aseen piipun ja lisäsi toisella neljän japanilaisen miekan heilahduksella ja vielä kolmen terävällä neulalla:
  - Ja on myös merkittävää, että urhean amiraalin laivue saattaa hyvinkin jäädä kiinni ennen tukikohtaan saapumista vaikeaan ja lihansyöjälle Togolle . Tässä suhteessa Rozhdestvensky-laivaston asema on erittäin vaikea.
  Caligula poikapoika, joka laukaisi jaloillaan yhtä ketterillä kuin apinan, toisen kuoren, joka tappoi japanilaiset kuin maamiina, vitsaili:
  Kuin ruotsalainen lähellä Poltavaa,
  Rozhdestvensky joutui vaikeuksiin...
  Hän näyttää rohkealta
  Itse asiassa asia on päinvastoin!
  Partisaanityttö, joka jatkoi vihollisen murskaamista kaksinkertaisella voimalla ja jätti joukon ruumiita, loogisesti ja laskelman mukaan:
  - Jos et voita Japania merellä, itsepäinen samurai taistelee pitkään, ja Venäjän kruunun aarre on jo tyhjä ja ihmiset ovat reunalla. Meidän on nopeasti päätettävä taistelu mahtavalla voitolla. Muuten tulee vallankumous ja mahdollisesti tarpeeton ja jopa haitallinen parlamentti Venäjälle!
  Caligula, näyttelijäpoika, kyynärpäi japanilaista kenraalia ja sai tämän lentämään korkeuksiin, ja samalla pudotti alas kolme naamioitunutta kaveria , jotka yrittivät ottaa käyttöön primitiivisen pomminheittimen. Terminaattoripoika sanoi:
  - Jos aikaa on tarpeeksi, minne he menevät?
  Margarita, joka pilkkoo japanilaisia sirpaleiksi ja veriseksi sotkuksi, pani merkille huomattavan hälytyksen:
  - Tässä on ongelma. Nyt liikumme tällä tavalla linnoituksesta linnoitukseen. Entä meri?
  Tomboy Caligula naurahti ja päästi silmistään kipinän, joka osui ammusvarastoon. Siellä tapahtui räjähdys, joka heitti kokonaisen pataljoonan japanilaisia sotilaita ilmaan.
  Poikanäyttelijä huusi yliäänen:
  - Ei mitään erityistä! Tietojemme avulla uimme hyvin, emme hukku miekkoihin. Hän ui taistelulaivasta taistelulaivaan tyhjentäen kannet!
  Margarita, jonka miekat kuin terävä partaveitsi katkaisivat lukuisia rohkeita, mutta järjettömästi kuolevaisia sotilaita, hymyili vastaukseksi vielä kirkkaammin terävin hampain:
  - Olet varmasti ajatuksen jättiläinen!
  Caligula of the Dolphins, lyömällä japanilaisia kuin se olisi tietokonepeli, vastasi rehellisesti:
  - Jos otamme ajattelun nopeuden, meillä ei itse asiassa ole vertaa !
  Terminator-tyttö oli samaa mieltä tästä, ja ollakseen vakuuttava, hän käveli läpi kokonaisen samuraipataljoonan.
  Ja hän jätti jälkeensä verisen jäljen, jossa oli jälkiä tytön paljaista, taltatuista jaloista.
  Samalla hän totesi:
  - Ja kehojen nopeus, joka on paljon merkittävämpi!
  Yhdessä ja kiireessä sellaisella nopeudella sinun on pystyttävä säilyttämään tasapaino etkä kaadu. Caligula huligaani onnistuu enemmän tai vähemmän. Yleisesti ottaen teoreettisesti puhuen itsevaltiuden ilman perustuslakia ei pitäisi olla olemassa Venäjällä ikuisesti. Länsimaiden esimerkki parlamentteineen on liian tarttuvaa. Puhumattakaan siitä, että oligarkit haluavat käyttää valtaansa paitsi taloudellisesti myös poliittisesti. Toistaiseksi he ovat enemmän tai vähemmän ystävällisiä itsevaltiuden kanssa, ja todennäköinen voitto Tyynellämerellä ja sitä seuraava laajentuminen Kiinaan vahvistaa tätä ystävyyttä pitkään. Muuten, Venäjän ja Japanin sota on myös erittäin tärkeä pitkän aikavälin näkökulmasta. Keltaisen Venäjän luominen ja Mantsurian, mutta myös muiden Kiinan alueiden sisällyttäminen mukaan, voisi johtaa taivaallisen imperiumin lopulliseen jakautumiseen. Tämä tarkoittaa , että 2000-luvun mahtava kiinalainen kolossi, joka väittää olevansa supervalta ja globaali hegemonia, ei pysty olemaan olemassa valtiona.
  Ja mitä todennäköisimmin, ilman lokakuun vallankumousta, globaalin siirtomaajärjestelmän romahdus ei tapahdu. Maailmasta tulee järkevämpi ja turvallisempi kuin 2000-luvulla, jolloin pienellä planeetalla on yli kaksisataa osavaltiota. Sen sijaan syntyy useita imperiumia, kenties jopa venäläisestä tulee voimakkain tai ainakin laajin.
  Ei ole niin vaikeaa ennustaa, mitä tapahtuu, jos voitto Japanista. Todennäköisesti Saksa , jolle Venäjän armeijasta tulee suuri auktoriteetti, ei ota riskiä julistaa sotaa Venäjälle. Mutta ehkä hän haluaa sodan yhdellä rintamalla, iskeen Belgiaan ja Ranskaan.
  Tsaari Nikolai on kuitenkin sellainen, että hän voi hyökätä , kuten todellisessa historiassa tapahtui, taaksepäin. No, ainakin jotta aggressiiviset saksalaiset eivät voi tulla liian vahvoiksi.
  Sitten taas ensimmäinen maailmansota. Venäjällä saattaa olla etupuolella kiinalaisia divisioonaa ja voimakas Tyynenmeren laivasto, mikä on plussaa, mutta ... Todellisessa historiassa Japani taisteli Ententen puolella, samassa vaihtoehdossa Nousevan auringon maa saattaa näyttää kostonhalu. Ja sitten saamme toisen rintaman idässä. Ja tämä ei ole kovin hienoa .
  Lisäksi ei voida odottaa Venäjän armeijan merkittävää vahvistumista Tosihistoriaan verrattuna. Vaikka nopea talouden elpyminen voisi tietysti alkaa aikaisemmin, ei vuonna 1909, vaan vuonna 1906, ja olla vieläkin jyrkempää. Loppujen lopuksi Venäjän voitto voisi vahvistaa sekä ulkomaisten että kotimaisten sijoittajien uskoa hallitsevaan hallintoon, ja pääomavirrat olisivat todellista suurempia.
  Tämä puolestaan lisää armeijan rahoitusta. Ellei tietysti tsaarihallitus ole liian itsevarma. Varsinkin kun näyttää siltä, että kukistamme kaikki ja viemme heidät asfalttiin. Periaatteessa ensimmäisen maailmansodan lopputulos ei tässä tapauksessa ole ollenkaan ilmeinen. Ja ehkä sitten, jotta kaikki ratkeaisi hyvin, meidän on puututtava neljännen kerran.
  Vaikka mahdollisuutta, että ensimmäistä maailmansotaa ei tule ollenkaan, ei ole periaatteessa poissuljettu. Tässä tapauksessa ... On jo vaikea sanoa, miten jatkotapahtumat kehittyvät. Kuinka kauan tsaari Nikolai II hallitsee, ja kuka seuraa häntä? Tsarevitš Aleksei epäilee; hän ei ehkä elä aikuisuuteen. Veli Mihail ja hänen lapsensa? Sekä tämä että muut vaihtoehdot ovat mahdollisia.
  Kuinka kauan Nikolai II voi elää? Romanovien keskuudessa ei ollut pitkäikäisiä, mutta yleensä tsaari, joka joi vähän ja ei tupakoinut, saattoi elää melko pitkään. Ja vaikka hänelle tunnustettiin lempeyttä ja sydämen ystävällisyyttä, hän ei ollut liberaali. Joten on epätodennäköistä, että keisari antaa perustuslain ilman äärimmäistä painetta. Herran tiet ovat kuitenkin tutkimattomia. Kaikki voi tapahtua vähiten odotetulla tavalla. Ja susi muuttuu karitsaksi ja karitsa sudeksi!
  Ja nyt he ovat ulkonäöllisesti niin kauniita ja söpöjä lapsia - poika ja tyttö, melko herkkä ikäinen, raivaus linnakkeesta linnakkeesta ja linnake linnakkeesta. Tässä on esimerkiksi päävuori yksinkertaisella nimellä Vysoka. Täältä näet koko sataman, jossa ensimmäisen Tyynenmeren laivueen venäläisiä laivoja korjataan, sekä muita aukioita ja lähestymispaikkoja kaupunkiin.
  Margarita, joka pilkkoo itsevarmasti lukuisia ja verta vuotavia japanilaisia, käskee:
  - No, siivotaanko sekin?
  Poikataistelija Caligula, joka viimeisteli viimeisen samurain miekoillaan, vastasi sarkastisesti:
  - Tottakai siivoamme ja siivoamme uudelleen!
  Ja pari ryntäsi korkeuksiin hävittäjäkoneen nopeudella. Meidän on kiire. Maaliskuussa yöt eivät ole niin pitkiä, ja päivällä, jopa niiden nopeudella, on epätodennäköistä, että lukuisten muskettien, eli kiväärien ja mikä tärkeintä, konekiväärien osumia voidaan täysin välttää. .
  On hyvä, että ei ole automaattisia koneita. Ja jotenkin rauhallisempi. Nouseva aurinko ei kiirehdi hälventämään pimeyttä sateesta ja kaiken täyttävästä maitomaisesta sumusta.
  Aamulla on pakkasta, ja jääkuori rypistää Terminator-kavereiden kovettuneiden jalkojen alla, jotka vaikka haluaisivatkin, eivät laittaisi kenkiään jalkaan - he repivät. Ja heidän jalkansa ovat myös aseita, jotka eivät ole huonompia kuin ketterimmät kädet. Jäänkuori narisee, mutta ei häiritse ollenkaan huipulle lentämistä ja siellä tuhoamista, mukaan lukien yhdentoista tuuman aseiden palvelu.
  Mitä hyötyä sellaisista laatikoista on? Mutta isoilla aseilla ei voi lyödä sellaisia kohteita, mutta suojat on helppo puhdistaa. Margarita, heitettyään kymmenkunta japanilaista kuiluun yhdellä levysoittimella, he ulvoivat kauheasti kaatuessaan ja sanoivat:
  - Joten välienselvittely etenee viileällä tavalla ...
  Terminaattoripoika Caligula naurahti, heitti tusinaa urheaa japanilaista soturia kuiluun ja huomautti nauttien:
  - Alkaa jopa tylsää...
  Margarita heilutti sitä ja heitti katkaistua päätään kaarelle kumppanilleen:
  - Se on okei. Se on vielä tehokkaampi. Vai haluaisitko kaksintaistelun velhojen kanssa?
  supervoimia hänellä nyt oli, pureskeli rautapapuja kuin käärme ja vastasi:
  - En kieltäisi , mutta 1900-luvulla on vähän mahdollisuuksia törmätä niihin !
  Margarita, joka pilkkoi toista tusinaa japanilaista revittyä lihaa varten, kikatti:
  - Mutta katso, ninja!
  Itse asiassa kaksi tusinaa naamioitunutta taistelijaa mustissa kaapuissa ryntäsi hyökkäämään soturia vastaan. Ja he ovat aseistettuja miekoilla, kaksi kummassakin kädessä. Ihmisten kannalta ninjat liikkuivat hyvin. Jo varhaisesta lapsuudesta saattoi tuntea poikkeuksellisen valmistautumisen ja raju harjoittelun. Mutta todellisuudessa, mitä kerubeja voi vastustaa? Nopeusero kuolemattomien, taikuuden avulla pumpattujen lasten ja ihmisten välillä on liian suuri. Ja ninjat, vaikka ovat hyvin koulutettuja taistelijoita, ovat silti ihmisiä.
  Margarita katkaisi heistä kaksi kerralla ripeällä tuulimyllyllä ja iski kolmannen paljaalla, tyttömäisellä, tyylikkäällä, mutta tappavalla jalallaan nivusiin niin, että tämä lensi yli viisikymmentä metriä ylöspäin ja repi lipputangon tornista. Margarita taisteli häntä kohti heitettyjä tähtiä vastaan ja jatkoi liikkumistaan, katkaisi vielä kolme ja tappoi neljännen heittämällä varpaillaan kolme tikaria. Ninja pääsi karkuun kahdelta, mutta kolmas, lentäen rikkinäistä lentorataa pitkin, laskeutui suoraan sydämeen.
  Myös poikapoikainen Caligula osallistui taisteluun. Hän leikkasi purppurareunaisen ninjan puoliksi ja päästi vielä nopeamman hyökkäyksen, joka pudotti irti naamioituneiden miesten päät, jotka yrittivät hyökätä hänen pareihinsa.
  Mustat näkymättömät miehet eivät antaneet periksi, mutta he olivat liian hitaita verrattuna heidän kimppuun hyökänneeseen poikaan ja kerubitytöön. Heillä ei ollut mahdollisuutta ollenkaan.
  Margarita, nopean aaveen vastustamattomassa liikkeessä, jopa lauloi:
  - Unohdat minut pian, menet Sheoliin kuin märkä sade! Muut enkelit palvelevat meitä, ja sinä menet arkkuun Draculan kanssa!
  Ninja kaatui palasiksi leikaten, roiskuen verta kuin kypsät vesimelonit hakkurin alle. Ja he eivät lopettaneet hyökkäämistä. Mutta ... Kaikki kaksikymmentäkolme suurta taistelijaa kaatui taistelussa. Sen jälkeen upea pariskunta siirtyi viimeistelemään eloonjääneet palvelijat aseilla...
  Sumu oli jo alkanut haihtua ja Aurinko alkoi paistaa voimakkaammin. Ja rohkeat soturit siirtyivät toiselle puolustuslinjalle. Hyökkäys ei ollut vielä alkanut, ja meidän oli taisteltava itse. Taistelijat eivät kuitenkaan vielä tunteneet vakavaa väsymystä, vaan halusivat vain syödä. No, aloimme taas syömään raakaa hevosenlihaa. No, ihmisiä ei loppujen lopuksi ole olemassa.
  Terminaattoripoika Caligula, joka heitti neulaa paljaalla jalallaan ja lävisti sillä useita japanilaisia, puhui:
  - Vaikein orjuus on olla vatsan orja - isäntä on armoton, tyhjyydestä tai täyteydestä riippumatta!
  Margarita suostui tähän ja jatkoi edelleen ryömivien samuraiden kaatamista, kuten lukemattomia heinäsirkat, jotka tunkeutuivat aaltoina. Japanilaisten joukossa oli hyvin nuoria miehiä, noin kuusitoista-seitsemäntoista vuotiaita, ja oli niin epämiellyttävää tappaa heitä. Ilmeisesti nousevan auringon maan viranomaiset ovat raavineet kaikki reservinsä sodankäyntiä varten. Mutta Kuropatkin, jota kaikki sylkivät ja sylkivät, hoiti silti sotilaita ja menetti paljon vähemmän kuin japanilaiset. Ja tästä hänelle pitäisi antaa tunnustusta. Ja vähitellen japanilaiset yksiköt taistelivat paremmin, ja Venäjän eurooppalaisesta osasta saapui tuoreita, hyvin koulutettuja joukkoja. Mukaan lukien vartijarykmentit.
  Partisaanityttö ajatteli, että jotain vastaavaa tapahtui toisessa maailmansodassa. Valtavat saksalaiset edistyivät ja saavuttivat menestystä, kunnes heidän eliittiyksikkönsä putosivat kokonaan tai melkein kokonaan. Sen jälkeen he eivät pystyneet hillitsemään puna-armeijaa.
  Totta, on sanottava, että myös puna-armeijan henkilöstöyksiköt tyrmättiin. Ja tämä todellakin osoittautui ongelmaksi.
  Margarita ryntäsi taisteluun sanoin:
  - Jumala ei luovuta sinua, sika ei syö sinua, ja pahat lohikäärmeet pidätetään!
  . LUKU nro 12.
  Dominica palasi Dragon Academyyn vain hetkeksi. Hän oppi jälleen nopeasti useita kymmeniä loitsuja ja muutamia monimutkaisia sanoja.
  Sitten kolme tyttöä: tonttu, hobitti ja naispeikko leikkivät hänen kanssaan heittämällä taikakiviä korkeammalle.
  Dominica voitti heidät. Ja itse kivet hehkuivat hyvin kirkkaasti ja hohtivat kuin kastepisarat neljän valaisimen säteissä.
  Sen jälkeen tyttönoidat antoivat hänelle kaksi sormusta kivillä kummastakin jalasta, jotta soturi voisi vahvistaa loitsujaan suuren tavoitteen vuoksi: vahvemman sukupuolen pelastamiseksi.
  Nyt lähes kaikissa näyttelijätytön paljaiden jalkojen varpaissa pikkusormea lukuun ottamatta oli taikasormuksia. Ja hänestä tuli vieläkin voimakkaampi taikuudessa kuin ennen. Tämä on itse asiassa tyttö, joka pystyy tuhoamaan kaupungin ja rakentamaan palatsin.
  Ja niin hän oppi nopeasti sata loitsua lisää, ja lepäämisen sijaan hän istui turkismatolle. Hän syöksyi lootusasentoon, ja melkein välittömästi hänen mentaalinen olemuksensa ja sielunsa sekä ruumiinkaikkeus löysivät itsensä rinnakkaisuniversumissa yhdessä taistelevan joukkueen kanssa, vaikkakin ulkoisesti nuorena.
  Lapsiarmeija, jota johti taistelijakvartetti, jatkoi taistelua rottilaumoja vastaan pahan velho Bastindan maassa.
  Ensimmäiset lihansyöjäjyrsijöiden ryhmät tapettiin tai kokivat muutoksia.
  Sitten ilmestyi peltoja, joilla onnelliset lapsiorjat työskentelivät. Heitä tarkkailivat kunnollisen villisian kokoiset suuret rottavalvojat. He pitivät ruoskia tassuissaan ja ruoskivat puolialastomia poikia ja tyttöjä.
  Dominica suuttui:
  - Kuinka pahaa onkaan, kun lapset kärsivät!
  Ja vihaisena hän ampui useita salamoita yhtä aikaa rottia kohti, ja niistä tuli suuria, suklaan peittämiä mummoja.
  Lapsiorjat kiljuivat yllättyneenä ja ryntäsivät sitten niin herkullisen ja tuoksuvan ruoan luo. Ja revitään siitä paloja.
  Dominica heilutti jälleen taikasauvaansa ja teki jälleen muutoksia, muuttaen ilkeät rotat herkullisiksi ruoiksi ja kekseli:
  Lapset, nämä ovat tähdet taivaalla,
  Niityillä kasvaa kukkia...
  Tulee olemaan iloa planeetalla,
  Kauniit unelmat kukoistavat!
  Margarita, joka oli myös mukana transformaatioissa, totesi loogisesti:
  - Sinulla on mahtava sisäinen lämpö ja ystävällisyys!
  Yhtäkkiä, kuten jack-in-the-box, valtava dinosauruksen kaltainen rotta ilmestyi. Hän avasi suunsa ja huusi jotain kuurottavaa.
  Molemmat tytöt ovat veljiä, kuinka he päästävät salamoita ja pulsareita häneen ja taikasauvista ja sormuksista paljain jaloin. Ja yhdistetty energiavirta osui valtavaan hirviöön, joka oli kaksikymmentäviisi metriä korkea. Hän romahti ja kääntyi heti ympäri nähdäkseen monia erilaisia, runsaita ja monipuolisia ruokia pitkällä pöydällä. Ja täällä oli muun muassa kultaiset viinilasit, joissa oli laaja valikoima jäätelöä.
  Orjalapset alkoivat lopettaa työskentelyä kaikkialla ja hyökätä vihattujen rottien kimppuun ja pilkkomaan niitä sirpeillä, kuokoilla ja muilla maatalousesineillä .
  Ja heissä oli niin paljon raivoa. Kapinapojat alkoivat jopa laulaa innostuneesti;
  Joka on orjuuden pimeydessä , ota miekka käsiisi,
  Ja älä siedä nöyryytettyä häpeää...
  Sinun vihollisesi ei rakenna perustusta verelle,
  Tuomitset hänelle onnettoman tuomion!
  
  Poikaa hakkaa paha ruoska,
  Pyöveli piinaa häntä pahalla rotalla...
  Mutta paha kiduttaja muuttuu ruumiiksi,
  Älä kuule enää tyttöjen itkemistä!
  
  Älä ole orja, nöyryytettynä tomussa,
  Nosta päätäsi nopeasti...
  Ja kaukana on elfinismi,
  Rakastan Solntsua ja Spartakia!
  
  Olkoon maailmankaikkeudessa kirkas maailma,
  Jossa onnellisuus kestää ikuisesti ihmisille...
  Ja lapset pitävät siellä iloiset juhlat,
  Tuo valtakunta ei ole verestä, nyrkeistä!
  
  Uskomme, että koko maailmankaikkeudessa on paratiisi,
  Hallitsemme tilan...
  Tästä, soturipoika, uskalla,
  Jotta täällä ei ole painajaista ja pahaa häpeää!
  
  Kyllä, olemme orjia, huokaamme kahleissa sorron alla,
  Ja palava ruoska piiskaa meitä kylkiluihin...
  Mutta uskon, että tapamme kaikki örkkirotat,
  Koska kapinallisten johtaja on erittäin siisti!
  
  Tällä hetkellä kaikki pojat ovat kapinoineet,
  Tytöt ovat myös heidän kanssaan samasta asiasta ...
  Ja uskon, että he antavat solsenismia,
  Heitämme pois vihatun ikeen!
  
  Sitten, tiedätkö, voiton torvi soi,
  Ja lapset kukoistavat kirkkaudessa ...
  Muutokset odottavat meitä onnellisina,
  Tentit, läpäissyt kaiken erinomaisin arvosanoin!
  
  Saavutamme sellaisen ihmeen, uskon,
  Että sieltä tulee todellinen valon paratiisi...
  Ainakin jossain noita on ilkeä Juudas,
  Mikä ajaa pojat navettaan!
  
  Meille orjille ei ole paikkaa alamaailmassa,
  Voimme ajaa paholaiset ulos halkeamista...
  paratiisin nimessä, joka on pyhä Herralle,
  Kaikille ilmaisille iloisille ihmisille!
  
  Olkoon rauha koko alimaailmassa,
  Olkoon onnea ja pyhää auringonpaistetta ...
  Ammumme vihollisia kohti kuin ampumaratassa,
  Joten vain ylös eikä sekuntiakaan alas!
  
  Kyllä, usko minua, voimamme ei kuivu,
  Hän tulee olemaan taivaan polku maailmankaikkeuteen...
  Ja kapinallisten armeija haukkuu äänekkäästi ,
  Hukuttaa vihamieliset rotat!
  
  Näin iloinen, onnellinen,
  Ruoho kasvaa kuin ruusut ympäriinsä...
  Meidän poikien joukkue
  Ulkonäkö on ehdottomasti vuoristokotkan näköinen!
  
  Voitto on varma,
  Rakennetaan, uskon, rehellisesti, olemme Eden...
  Kaikki onni, ilo millä tahansa planeetalla,
  Etkä ole punaniska , vaan kunnioitettava herra!
  Tämä on todellakin niiden heränneiden orjien hymni, jotka murskaavat rotat ja örkit.
  Sillä välin Dominica ja Margarita lohikäärmeillä, armeijan edellä, lentävät linnaan.
  Kaksi noitaa, nopeita ja kimaltelevia taikasauvoja ja sormuksia ja talismaaneja paljaissa jaloissaan. Millä he tekevät upeita muutoksia. Eikä siinä ole mitään väärää, että nyt muut, vaarallisemmat siivekkäät rotat yrittävät hyökätä niiden kimppuun.
  Jyrsijälento ei ole vitsi. Mutta tytöt löivät heihin taikavoimaillaan ja loitsuivat. Ja hirviöiden sijasta ilmestyy hattara. Niin makeaa ja tuoksuvaa.
  Lisäksi osa siivekkäistä apinoista muuttuu mansikoiksi. Joka on niin kypsä ja hohtaa rubiineista ja topaasista.
  Ja joistakin muista siivellisistä apinoista tuli ilmapalloja.
  Oenomai ja Dobrynya osallistuivat myös taisteluun lohikäärmeitä vastaan. He alkoivat leikata vastineitaan miekoilla, mikä on suhteellisen yksinkertaista ja suoraviivaista. No, ja itse lohikäärmeet, kun he ottavat sen ja leimaavat tulella. Ja he polttavat siivekkäät ilman minkäänlaista katumusta tai epäilystä.
  Oenomaus huomautti kaataakseen vihollisen:
  - Tästä tulee hyvin hauskaa ja siistiä!
  Dobrynya huomautti hymyillen:
  - Kyllä, tätä ei voi pukea sanoiksi!
  Ja sankaripoika laukaisi erittäin terävän ja tappavan neulan vihollista kohti. Se osui rotalle suoraan silmään ja törmäsi toiseen jyrsijään. Tästä se kaaos alkoi.
  Oenomaus lauloi:
  Rotat ovat erittäin siistejä
  Ne osaavat purkaa jopa tammea...
  Aivojasi on vaikea nähdä,
  Ja kierteet ovat kuin lanka!
  Dobrynya oli samaa mieltä tästä:
  - Kyllä, rotat purevat kaikenlaisia ilkeitä asioita!
  Margarita nyökkäsi. Hän muisti kuinka partisaanipoika Andreika vangittiin. Ja hänet lukittiin kylmään kellariin, joka oli täynnä rottia. Ja jyrsijät purivat pojan paljaita jalkoja, jotka olivat turtuneet kylmästä. Andreika taisteli rottia vastaan koko yön eikä nukkunut. Ja aamulla hänet vietiin kuulusteluun, ja ensin sirotettiin suolaa pojan A jalkojen haavoihin. Se oli erittäin tuskallista, ja Andreika alkoi huutaa . Ja he myös sidoivat häntä piikkilangalla.
  Mutta partisaanipoika menetti tajuntansa kipusokista, mutta ei sanonut mitään.
  Margarita onnistui järjestämään Andreikan pakenemisen. Ja tämä oli hänen saavutuksensa. Poika selvisi kivusta ja lähti raajarikoituneille, puremille jaloille. Ja siitä kiitos hänelle.
  Partisaanityttö löi rottia ja lauloi suurella innolla:
  Aseeni on kuin vanhempi veli
  Ammu erittäin tarkasti, tarkasti...
  Loppujen lopuksi tytöllä on konekivääri suolessaan,
  Vaikka joskus elämä on kuin häkki!
  
  Olen tyttö, joka ei ole vahvempi
  Susi ja tiikeri yhdessä testissä...
  Mutta sana ei ole varpunen,
  Kun olen rakkaani kanssa, uskon, yhdessä!
  
  Otin jo kumman passin,
  Iran hyökkäsi vuorille...
  Hän valloitti monia eri maita,
  Ei, en voi istua rauhassa sohvan ääressä!
  
  Et varmaan ymmärrä tätä,
  Mitä tarkoittaa taistella fanaatikkojen kanssa...
  Kirjoita se muistikirjaasi,
  Ja opettele taistelemaan kunnollisesti, kaveri!
  
  Minun isänmaatani ei ole, usko minua, rohkeampi,
  Hän kimaltelee kuin kirkas rubiini...
  Vaikka paholaisen oksia on miljoonia,
  Saavutamme silti paikan taivaaseen!
  
  Herra varjelkoon minua
  Suuri ritarimme, Kaikkivaltias...
  Tytöllä on voimakas liha,
  Hän kaataa kirsikan tarkalla volleylla!
  
  Kukaan ei voi voittaa minua
  Olen tyttö, jonka nimi on legions!
  Karhu myös kumartuu jalkojeni juureen,
  Ja vaahterat antavat sinulle pian kultaa!
  
  Pakkanen juoksemassa paljain jaloin lumen läpi,
  Lumihousut, tiedätkö, älkää pelätkö tyttöä...
  Teen vastustajalleni reippaan hiuksen,
  He tunnistavat minut kuin vinttikoiran!
  
  Synnyin varhain keväällä,
  Niin punainen, kuin se olisi banneri...
  Hahmo on hyvin vinttikoira , groovy,
  Ja kuuma liekki palaa sydämessäni!
  
  Kyllä, et voinut löytää kauniimpaa tyttöä,
  Hän antaa kaikille rakkautta runsaasti...
  ei näytä edes kahdelta,
  Mutta hän jopa iskee kovasti!
  
  
  Siksi kumarra tytölle,
  Ja suudella hänen paljaita jalkojaan...
  Ritari ryntää ylöspäin kuin nuoli,
  Ongelman ratkaiseminen ei ole meille vaikeaa!
  Partisaanityttö lauloi hyvin sielullisesti. Kaikki lentävät rotat ovat muuttuneet. Jotkut hattarassa, jotkut popcornissa, jotkut kaurapuurossa tai saippuakuplissa. Ja jotkut sankaripojat hakkeroitiin triviaalisti kuoliaaksi tai lohikäärmeet polttivat heidät tulella. Nämä olivat todellakin muffinsseja ja paistit mukavista, lihaisista kyljyistä.
  Dobrynya otti ja laukaisi neulan varpaillaan, ja se lävisti siivekäs torakan kiinnittäen sen kiviseinään. Ja siitä tuli niin siistiä ja siistiä.
  Torakka syttyi yhtäkkiä ja sen tilalle ilmestyi vaikuttava timanttikaulakoru.
  Dobrynya lauloi:
  Ja kun näin barbelin,
  Ai, voi , voi!
  Pojat juoksivat rahoilleen,
  Älä torkku!
  Poika Enomai vastasi:
  - Vau! Kuinka hyvin siitä tulikaan. Tämä on helmi.
  Dobrynya murahti ja karjui:
  - Voimme tehdä kaiken, herrat, olemme kylväneet kauan, missä?
  Dominica siristi vastauksena ja muutti myös tusinaa linnan pahaenteisestä tornista leijuneesta siivekkäästä torakasta kokonaisiksi jalokivitähtikuviksi. Ja kuinka se kimaltelee ja hohtaa upeasti, kuin jääpuikot auringonsäteitä lähettävillä neljällä valolla.
  Margarita huomautti nauraen:
  - Uskon, että hyvä voittaa pahan!
  Enomai huomautti hymyillen:
  - Hyvä ja paha ovat suhteellisia käsitteitä. Tässä on rotta, se on myös elossa, ja me pilkomme sen!
  Dobrynya huomautti:
  - Entä kasvit? Samat vihannekset ja hedelmät ovat myös elossa, ja niitä myös syödään, ja se on sääli!
  Dominica twiittasi:
  - Näin se tapahtuu, niin se tapahtuu,
  Jokainen syö toisensa kerralla!
  Karjuva tyttö-näyttelijä otti sen ja vapautti taikuuden paljaista jaloistaan. Ja torni rotan kalloineen muuttui. Se kullattui ja ruusu kimalteli rubiineista päällä.
  Margarita huomautti nokkelasti, paljastaen hampaansa ja lähettäen murhaavia ja tuhoisia säteitä hänen paljaista varpaistaan. Ja taika toimi. Ja lyötiin murhaava ja tuhoisa, joka muuttui välittömästi luovaksi ja kukoistavaksi.
  Örkit ja goblinit valuivat taas ulos linnasta . Ja he kiipesivät todellisessa laumassa . Joillakin pörröisistä karhuista oli yllään teräshaarniska. Ja nämä ovat erittäin kiiltäviä panssareita, joissa on keihäitä ja kirveitä.
  Dominica totesi aggressiivisesti hampaat paljastaen:
  - Nyt tämä kammottava lauma on jo kiipeämässä sisään . Tapaammeko heidät jollakin tappavalla tavalla?
  Margarita huomautti ilkeästi hymyillen:
  - Kyllä, tietysti voimme tehdä tämän!
  Ja velhotytöt ottivat ja laukaisivat maagiset pulsarit örkkejä ja peikkoja kohti.
  Poika Dobrynya totesi:
  - Tämä ei ole huonoa, mutta meidän on annettava lapsisotureille mahdollisuus taistella .
  Ja todellakin tuhannet kapinalliset lapset juoksivat linnaan eri suunnista. Monet heistä, varsinkin pojat, käyttivät ketjuja. Jotkut kaverit työskentelivät ja pystyttivät muistomerkkejä ja veistoksia noita Bastindalle . Jotkut patsaat kasvoivat sadan metrin korkeuteen, ja vain jättimäinen linna kohotti niiden yläpuolella.
  Kaksi vahvinta, vaikkakaan ei suurinta poikaa, varakreivi ja Phoenix, taistelivat muiden edellä ja tuhosivat jyrsijät.
  Örkit puolestaan alkoivat myös ampua jousista. Mutta noidat löivät heihin ankarasti. Jos rottien tappaminen oli suhteellisen helppoa, vaikka ne olivat lihavia ja suuria, se vaikutti niiden liikkuvuuteen. Silloin örkit ovat vahvempia taistelijoita, ja gobliinit ovat yksinkertaisesti jättiläisiä.
  Phoenix huomautti:
  - Taistelin Kartauksen kanssa . Joten hänen taistelijansa olivat ketterämpiä!
  Viscount taistelija lauloi:
  Rakastan sotaa kamalasti
  Taistelee kuin kukko...
  Ja käden taistelussa,
  Taistelen kahdesta hirviöstä!
  Phoenix huomautti hymyillen:
  - Kyllä, rehellisesti sanottuna, tämä on hienoa ! Mutta olemme tottuneet tappamaan hirviöitä tuhansittain.
  Ja niin sankaripojat tappoivat pekon. Ja loput hirviöt oli jo osittain muutettu erilaisia ruokia ja makeisia. Mutta yksi goblineista tuotti tällaista jäätelöä smaragdista veistetyssä viinilasissa.
  Ja päällä on kasa moniväristä jäätelöä, suklaapaloja, sokeroituja hedelmiä, mansikoita, pistaasipähkinöitä ja niin edelleen, erittäin herkullista.
  Soturilapset huutavat ilosta. Kyllä, siitä tuli todella maukasta ja lumoaa silmät.
  Tyttö-noita Margarita päästettyään liikkeelle uuden tuhon ja tuhon aallon, teki aggressiivisen carte blanche'n ruman muuttamisesta herkulliseksi ja julkaisi:
  - Tietyllä tavalla taikuus on parempi kuin luonnollinen prosessi, eikö niin?
  Dominica suostui:
  - Kyllä, epäilemättä olemme luomassa jotain kaunista ja maukasta. Mutta miksi täällä on tuhansia orjia, ja he ovat kaikki lapsia, eikä aikuisia ole näkyvissä?
  Margarita vastasi hymyillen:
  - Paikallisen taikuuden vaikutus. Se on aika vahva. Ja todellakin käy ilmi, että tässä maailmassa on vain taaperoita. Mutta älä huoli, paikallinen ilma ei yksin tee sinusta pikkutyttöä.
  Dominica kysyi hämmästyneenä:
  - Ja miksi?
  Partisaanityttö vastasi:
  - Ja kaalin päästä!
  Pahojen örkkien ja gobliinien hyökkäys alkoi heiketä. Jotkut heistä tappoivat lapsisoturit, ja useimmat muuttivat kauniin parin voimakkaan taikuuden. Tämä on todella taikuutta, joka peittää Dunnon sauvan.
  Dominica huomautti, hymyillen suloisesti:
  Laskun aika on tullut,
  Löysimme örkkiä silmään ...
  Vastauksena hänestä tuli kuin piirakka,
  Ja hän pyysi hammasta!
  Ja todellakin sisään Kaikenlaiset herkulliset herkut muuttuvat örkeiksi ja goblineiksi.
  Ja lapsisoturit ovat iloisia tästä. Ja rotat hävitetään ilman ongelmia . Mutta heidän iskuistaan herkullisia ruokia alkoi ilmestyä jälleen. Ja muita herkullisia ja uskomattomia asioita.
  Ja rotat muuttuvat nopeasti hyödylliseksi ja syötäväksi.
  Partisaanityttö Margarita huudahti:
  - Ehkä nyt mennään itse linnaan!?
  Tyttönäyttelijä huomautti:
  "Ja väijytys saattaa odottaa meitä siellä." Olemme kuitenkin valmiita tähän!
  Margarita virnisti ja vastasi:
  - Olen edelläkävijä, mikä tarkoittaa, että olen aina valmis!
  Nyt lapsiorjat ovat murtaneet linnaan. Heidän paljaat jalkansa taputtivat mustaa marmoria. Sisällä he taistelivat örkkien, goblinien ja rottien kanssa. Ja he pilkkoivat ne ikään kuin niillä olisi leikkurit miekkojen sijasta. Tästä leikkaus alkoi.
  Pojat taistelivat miekoilla erityisen ankarasti. Ja tytöt mieluummin ampuivat jousilla. Onneksi Margarita pystyi muuttamaan sirpit ja kuokat oikeiksi jousiksi. Ja he ampuvat kokonaisia nuolia, lävistäen rotat.
  Dominica totesi nokkelasti:
  - Murhapolun terävät nuolet, olkaa siistejä, lapseni.
  Yhtäkkiä noita Bastinda itse lensi ulos tornista. Hän näytti noin 35-vuotiaalta naiselta ja pyöri kuin toppi. Hänen hiuksensa ovat mustat, kiharat, ja hän itse pitää kahta taikasauvaa käsineisissä käsissään.
  Noita lensi moottoripyörällä, ja hänen jaloissaan oli saappaat, joissa oli kannuksia.
  Bastinda otti sen ja karjui:
  - Kunnioitan vahvoja
  Ja loukkaan heikkoja...
  Olen suuri paha
  Entä sinä, paljain jaloin?
  Dominica twiittasi vastauksena:
  Laki on yksinkertainen
  Voitan ne, jotka ovat pahoja...
  Joka on heikko, minä autan,
  En voi tehdä sitä muuten!
  Bastinda otti taikasauvat, ikään kuin hän lyöisi Dominicaa pulsarilla. Joten hän vihelsi vastauksena. Ja pulsarit muuttuivat heti kakuiksi ja putosivat tyttö-näyttelijälle, levittäen hänet perusteellisesti.
  Vastauksena Dominica raivoissaan vapautti valtavan pulsarin sauvasta ja paljaista varpaistaan.
  Se lensi ohi, mutta Bastinda pääsi pakoon, ja linnassa tapahtui purkaus. Se syttyi melkein välittömästi ja alkoi muuttua. Ja pahaenteisen linnan tilalle nousi ylellisin palatsi - kokonaan ja välittömästi.
  Bastinda katsoi häneen, räpytti silmiään ja juoksi karkuun. Tarkemmin sanottuna lentää pois. Ja tulinen häntä jäi hänen taakseen.
  Dominica ja Margarita ryntäsivät hänen perässään. Molemmat noidat olivat selvästi jäljessä nopeudessa.
  Silti lentävä moottoripyörä on paljon nopeampi kuin lohikäärmeet.
  Noitatytöt alkoivat ampua Bastindaa kohti . Mutta silloin tällöin hän vältti tai puolusti. Lisäksi moottoripyörä lisäsi nopeasti etäisyyttä ja vei hänet pois ampumaradalta taikuudella.
  Dominica huomautti:
  - Hän menetti maansa, alamaiset ja valtansa. Joten emme todellakaan tarvitse sitä nyt!
  Margarita huomautti:
  "Jos hän varasti ja vei keltaisen rotan esineen, voittomme on arvoton!"
  Tyttönäyttelijä napsauttaa paljaiden, ruskettuneiden jalkojensa varpaita, ilmoitti luottavaisesti:
  - Mutta tuhannet lapset saivat vapauden! Tämä on myös jonkin arvoinen!
  Partisaanityttö suostui:
  - Oikein! Ei ihme, että teimme töitä.
  Todellakin, rotat lopulta muunnettiin ja tapettiin, samoin kuin örkit ja gobliinit. Näin saavutettiin suuri voitto.
  Monet tuhannet lapset - pojat ja tytöt - kokoontuivat aukiolle ja lauloivat paljain jaloin:
  - Kunnia sankareille! Kunnia vapauttajille! Alas orjuus!
  Tämä oli rottien maan suurin voitto. Ja täällä on niin paljon upeaa ja ilmavaa tavaraa.
  Margarita puhui ensin. Hän tanssiessaan otti sen ja lauloi, ja hänen laulunsa oli partisaanitytön laulu:
  Me, köyhyyden ja kesän hyväilyn lapset,
  Syntynyt mökissä sateessa...
  Anna tytön unelman laulaa,
  Milloin mennään taas kuumaan taisteluun!
  
  Päädyin Elfxikiin vahingossa,
  Ja isänmaani, Pyhä Venäjä...
  Kohtaloni kanssa, täysin poikkeuksellinen,
  Taistelen maan onnen ja rakkauden puolesta!
  
  Eikä ole enää kaunista isänmaata Venäjää,
  Oletko puolesta taistele sitä vastaan , äläkä pelkää...
  Eikä ole onnellisempaa maata universumissa,
  Sinä olet maailmankaikkeuden valon soihtu, Rus'!
  
  Minä kuljen tulen ja veden läpi puolestasi,
  Pioneerit ovat tottuneet voittamaan...
  Tulemme aina miellyttämään ihmisiä,
  Koska armeijan vahvuus on rajaton!
  
  Lähdetään hyökkäämään isänmaan puolesta,
  Voimakkaan, raivokkaan hurraan huudon alla...
  Hitler saa palkkansa loppuun asti,
  Ajetaan natsit ulos pihalta!
  
  Isänmaani on täynnä sankareita,
  Ja Stalin on suuri jättiläinen...
  Pioneerit marssivat muodostelmassa,
  Kaikkivaltias perhe, Herramme, oi yksi!
  
  Valon ja hyvän elämän nimessä,
  Taistelemme rohkeasti, lapset...
  Loppujen lopuksi sukupolvi elää kommunismin alla,
  Usko minua, toivoa ei voida viedä meiltä!
  
  Rakastamme isänmaatamme, kaverit,
  Haluamme nostaa sinut pilvien yläpuolelle...
  Fasismi saa kovan koston,
  Pioneereilta, urhoollisilta kotkat!
  
  Saavutamme sen, uskon, voitamme pian,
  Vaikka fasismi on salakavala ja julma...
  Isoisät tulevat olemaan ylpeitä meistä,
  Ja Svarog johdattaa sinut taisteluun!
  
  Uhkean isänmaamme kunniaksi,
  Herra Kaikkivaltias itse nousi ristille...
  Emme tule katumaan elämäämme Venäjän puolesta,
  Kuulkoon kova ääni taivaasta!
  
  Taistele isänmaamme kunnian puolesta,
  Uskolliset taistelijat rakastavat häntä...
  Olette sudenpentuja, ette pelkurimaisia jäniksiä,
  Jopa ritarit ovat erittäin ylpeitä!
  
  Voimme saada kuun holvista,
  Ota kiinni hauki, iso monni...
  Suuri Lenin nousi vapauden puolesta,
  Herätetään rakennus henkiin!
  
  Rakenna pyramideja perheen nimessä,
  Ja laivat, jotka repivät taivaan holvin...
  Ja Hitler vitsillä tappaa taistelijat ,
  Kaikkivaltias kuoli ja nousi ylös meidän puolestamme!
  
  Olet rakas, ilkikurinen Lada,
  Suuri Valkoinen Jumala syntyi sinun luoksesi...
  Ja meidän täytyy taistella rohkeasti puolestasi,
  Auttakoon Kaikkivaltias sinua elämään ikuisesti!
  
  Rakasta, kunnioita Jumalaa Jeesusta,
  Hän on venäläinen kaveri, kanssamme ikuisesti...
  On aika kirjoa koriste taitavasti,
  Olkoon vuodet täynnä iloa ikuisesti!
  
  Pyhän Venäjäni suuruus,
  Pystyy voittamaan vastustajia ...
  Vaikka naiset huusivat pelosta,
  Voimme murtaa lohikäärmeen!
  
  Pyhän isänmaan kunniaksi, usko minua,
  Venäjän Jumalan Kristuksen nimessä...
  Rakennamme pian suuria kirkkoja,
  Jatketaan matkamme loppuun asti!
  
  Rakkaus, usko minua, ei tiedä tarpeettomia sanoja,
  Siinä ei ole enää turhaa tylsyyttä nähdä...
  Anna Kainin hukkua alamaailmaan,
  Ja Abel laulaa laulunsa jälleen!
  
  Täällä poljetaan Berliinin ympärillä bugleilla,
  Trumpetti kuulostaa kellolta...
  Sinun on parempi olla hyvin vaatimaton soturi,
  Puhalla natsien pää pois kirveellä!
  
  Perhe herää kuolleet pian, usko minua,
  Valkoinen Jumala antaa sinulle jokaisen rakkauden
  Ja päätimme hyvin selvästi,
  Mikä onkaan kirkkaiden muutosten ikuisuus!
  tanssi paljain jaloin lyömällä, iloisesti ja innostuneesti . Ja muut lapset, entiset orjat, lauloivat ja tanssivat yrittäen nousta tai pikemminkin hypätä korkeammalle.
  Dobrynya, vahva poika , otti kiven ja heitti sen korkeammalle. Se lensi ylös ja räjähti, levittäen kuin ilotulitus tuhansiksi monivärisiksi paloiksi.
  Poika vikontti huusi:
  - Tämä on todella upeaa!
  Dobrynya vastusti tätä heittämällä kiven uudelleen, ja Margarita iski siihen salamalla, jolloin se hajosi moniin monivärisiin ja häikäisevän säihkyviin sirpaleisiin:
  - Ei! Tämä on niin todellisuutta. Eikä ole mitään korkeampaa kuin tämä todellisuus!
  Sankaripoika Phoenix huusi raivoissaan, taputti paljaita jalkojaan niin, että ruoho alkoi savuaa:
  - Veturimme lentää eteenpäin - se pysähtyy kunnassa!
  Meillä ei ole muuta keinoa - mahtava kivääri!
  Ja tyttö heidän vieressään myös vain hyppää ylös ja alas.
  Heidän mielialansa oli positiivinen, ja ilo oli täydessä vauhdissa.
  Dominica päätti myös näyttää hieman nokkeluuttaan.
  Ja kirjoitetaan kokonaisia virtoja erinomaisista, hyvin harjoitelluista aforismeistasi;
  Orjasta voi tulla vapaa, tyhmästä älykäs, köyhästä rikastua, mutta jos sinulla on aasin itsepäisyyttä, olet aina aasi!
  Köyhä ei ole se, jolla ei ole rahaa, vaan se, jonka pää on täynnä sahanpurua!
  Älä pyri kuninkaaksi, jos sinulla ei ole aivoja!
  Jopa Shah on hullu kuin aasi!
  Kuningas on tietysti leijona, mutta ei ilman ketunomaista kekseliäisyyttä, ja leijonat nyljetään!
  Älä murise, vaan ole mieluummin hiljaa, jos et ole vielä leijonan paikalla, eikä kettu ole antanut pukuaan!
  Poliitikko on kuin kettu Krylovin tarussa, mutta älä ole varis äänestäjänä!
  Jos olet kuin kanto, he poistavat sinusta lastut juurille asti!
  Jotta maa ei olisi valjastettu ikeeseen, sen on oltava vahva, kuin härkä!
  Ilmailua tarvitaan, jotta maa lentää!
  Poliitikko on valmis lupaamaan kuun, ei vain menemään viemäriin!
  Joka ei ole juonut terveyttään, on ikuisesti nuori!
  Tammi-argumentit toimivat kannolla!
  Poliitikko ottaa mielellään lastut pois, jos olet kanto!
  Mutta ihmisellä on yksi etu apinoihin verrattuna: joskus hän on ainakin vähän oikea kettu!
  Poliitikolla on leijonan kunnianhimoa, ketun oveluutta, mutta hänen menetelmänsä ovat täysin hölmöjä!
  Jos poliitikko on liian kettu, hänestä tulee täydellinen sika!
  Poliitikko, jolla on ketun ovela ja suden ote, tekee äänestäjistä kebabin!
  Ja onni vaatii vaivaa, vain hevosen kovalla työllä voit heittää alistumisen kauluksen pois!
  Usko menestykseen, jos päihität kaikki!
  Poliitikko voi ovelaa jopa ketun, mutta hän ei voi huijata aikaa ikuisesti!
  Äänestäjä lentää usein kuin mehiläinen poliitikon hunajaiseen puheeseen, mutta usein hän itse saa pistoksen!
  Poliitikko nielee äänestäjiä kuin python nielee kaneja, houkuttelee kärpäsiä kuin vodkaa ja makeaa tarranauhaa!
  Susi ei voi elää ilman lihaa, eikä poliitikko ilman petosta!
  Nopein hevonen tottelee sitä, joka on taitava!
  Poliitikon on helpompi kääntää itsensä nurin kuin luvata jotain, mitä voidaan tehdä!
  Ketä äänestätkin, kunnioitat tulosta hetken hiljaisuudella!
  Ole ainakin hieman kekseliäs kettu, jos et halua tulla hakkeroituneeksi aasiksi!
  Älä luota poliitikkoihin, äänestäjille ne ovat vain hiekkapaperia, joka riisuu tammesta siruja!
  Se, joka ei ole täydellinen typerys , muuttaa pennin painavaksi penniksi!
  Politiikassa ei ole sukulaisia, mutta tulee olemaan niitä, jotka haluavat jakaa sen, mitä teillä on veljinä!
  Elämässä on monia ikäviä asioita, mutta pahinta on, kun elämä loppuu!
  Jos haluat päästä lähemmäksi Jumalaa, naulitse sielussasi oleva apina ristille!
  Ihminen sai alkunsa, jos ei apinasta, niin joka tapauksessa lakkasi olemasta apina!
  Jos sinulla on apinan mieli, kettu nielee sinut kuin petollinen boa-kurpitsa!
  Mikään ei ole loputonta paitsi aika, joka poliitikoilta kestää lupauksensa lunastamiseen!
  Jos haukut paljon , vinkutat kuin hakattu koira!
  Älä luota kovaääniseen puhuvaan, niin punainen tuli voi polttaa sinut!
  Edes Jumala ei voi kiistellä naista ja nostaa apinaa ihmiskulttuurin tasolle!
  Ilman rakkautta ei ole hymyä, ellei se ole poliitikon saalistusvirne!
  Liian kauan pilvissä ollut siivetön poliitikko lentää viemäriin!
  Pienellä sielulla on aina jättiläisen kunnianhimo!
  Pienellä sielulla on jättimäinen omahyväisyys!
  Poliitikko on varas, joka kirjoittaa itselleen lakeja ja pitää maata vyöhykealueena!
  Poliitikolla on seitsemän perjantaita viikossa, mutta kun on tarpeen täyttää lupaus , tulee juutalainen lauantai!
  Yhtenäisyys on hyvä, kunhan se ei pariuta poliitikon kanssa!
  Poliitikko on sellainen olento, joka haluaa tehdä sinusta lampaan sivistynein menetelmin!
  Poliitikkojen sivistyneet menetelmät tekevät äänestäjistä pilkun!
  Sikojen hallitsijan alla elämä ei ole koskaan lihavaa!
  Sian presidentin tekeminen on liian rasvaista!
  Jos haluat presidentiksi, tartu tilaisuutesi!
  Hallitsija, joka pitää äänestäjiä lampaina, on tyypillinen sika!
  Jumala, tämä ei ole vain kaikkivaltiutta, vaan myös halukkuutta mennä ristille lähimmäisesi tähden!
  Hallitsija, joka istuu valtaistuimella pitkään, saa valtion horjumaan!
  Nuori johtaja on kuin tuore hevonen, vanha kuin tamma, jolla on murtuneet sorkat!
  Jumalallisten korkeuksien saavuttamiseksi Saatana itse on poliitikko!
  Poliitikko on Jumala vain yhdessä asiassa, keksiessään tekosyitä, miksi hänen vaalilupauksensa epäonnistuivat niin pirullisesti!
  Poliitikot, kuten olut, on vain hyvä kylmänä ja pöydällä!
  Poliitikko on suloinen puheistaan, mutta niiden katkera jälkimaku ei ole ollenkaan oluen kaltainen!
  Ainoa kerta, kun totuus tulee poliitikon suusta, on silloin, kun hän tulkitsee itsensä väärin!
  täysillä tullakseen vähintäänkin jumalalliseksi !
  Edes karhun voima ei pelasta, jos mielesi on kansi!
  Kettu on sellainen eläin, että se ottaa leijonalta kolme nahkaa!
  Poliitikko on vahvin, kun hänen äänestäjänsä on mielessään heikko!
  Siksi poliitikko tulee ulos hunajalla, jotta äänestäjä ei sylkeisi ollenkaan!
  Sillä, jolla on sahanpuru päässään, isketään kovasti patukalla!
  Tammi on puiden kuningas, tammenpää muuttaa minkä tahansa kannon aiheeksi!
  Tammi kestää mätää, tammen pää on täynnä pölyä!
  Jos olet kanto, niin sinulla on ainakin panos päässäsi !
  Tuntematon on pelottavaa, mutta tiedossa oleva saa joskus pelkäämään!
  Tieto luo luottamusta, vaikka se on vaikeaa, tietämättömyys , hämmennys, vaikka se on helppoa!
  Pelkuri ei ole se, joka pelkää, vaan se, joka on laiska kasvattamaan rohkeutta!
  Pelko on heikkoutta, rohkeus on voimaa, mutta varo tyhmää itsessäsi !
  Jokainen, joka antaa itseään nenän johdattaa, saattaa eksyä kolmen männyn joukkoon!
  Loputon typeryys saa sinut kävelemään ympyrää, kekseliäisyytesi tyhjänä!
  Sillä ei ole väliä, jos huulillasi oleva maito ei ole kuivunut, pahempaa on, jos sydämessäsi on tuntoisuutta!
  Vanhentunut almuleipä, katumuksen katkera suola!
  Hunaja poliitikon huulilta houkuttelee niitä, joiden huulilta ei ole kuivattu maitoa!
  Poliitikko ei ole lainvaras, hän on varas, joka säätää lakeja!
  Poliitikko lupaa makeaa elämää, kaataa hunajaa huuliltaan, mutta hänen tassut ovat tahmeat, kuin kärpäsen!
  Puhuva poliitikko juoruttelee äänestäjän lompakkoon!
  Miksi hiljaisuus on kultaa, koska siitä maksetaan!
  Mikä on suurin asia maailmassa? Vuori poliitikon lupauksia!
  Poliitikko haluaa rahaa ja valtaa, hän on valmis repimään kenet tahansa palasiksi!
  Poliitikko on ennen kaikkea kettu, joka ei aina ole kirkkaan näköinen, mutta joka heiluttaa aina häntäänsä!
  Poliitikolla on ilo täyttää lompakkosi tyhjillä lupauksilla!
  Poliitiko on rehellinen vain yhdestä asiasta sanoessaan - me, koska hänellä ei ole enää omaa minäään!
  Mitä muuta kuin atomit maailmankaikkeudessa on? Poliitikkojen kasvot ja naamiot!
  Mitä poliitikko tekee mielellään, on äänestäjien taskut!
  Poliitikolla on seitsemän perjantaita viikossa, mutta äänestäjien kuunteleminen on aina hänen vapaapäivänsä!
  Kuka tuli ensin? Poliitikot, koska he loivat kaaosta!
  Älä usko kukkopoliitikkojen viileyttä, he laulavat aina jonkun muun, ketun, äänellä!
  Jos poliitikko vuodattaa sanojaan kuin satakieli, se tarkoittaa, että kettu teki äänitteen!
  On todennäköisempää, että syöpä viheltää vuorella kuin poliitikko täyttää lupauksensa punastumatta!
  Poliitikko on samanlainen kuin yökeiju, mutta yleensä hän repii asiakkaita päiväsaikaan!
  Miten poliitikko on samanlainen kuin koira? Kun hän rikkoo paljon, hän on ehdottomasti kesy ja hänellä on omistaja!
  Ne, joita he sydämellään äänestävät, päätyvät usein äänestäjien maksaan!
  Poliitikko on kuin vodka, äänestäjä tuntee maksallaan, että se on palanut!
  Poliitikko kääntää aivosi pois kuin vodka, mutta toisin kuin hän, se on täynnä roskaa!
  Poliitikko rakastaa sumun luomista läpinäkyvänä tavoitteenaan rikastua!
  Poliitikolla on monia lupauksia, mutta vielä enemmän tekosyitä, jos niitä ei pidetä!
  Poliitikko on kettu, mutta useammin harmaa!
  Poliitikko poistaa lastut tammeista ja kaataa tammenterhoja kuin sika!
  Jos poliitikko on puhelias kuin saha, niin hän tekee äänestäjästä varmasti kannon!
  Poliitikko rakastaa puhua Jumalasta, koska hän itse on Saatana!
  Poliitikko on ovela kuin paholainen, mutta enkeli lupausten jakamisessa !
  Poliitikot rakastavat ristiin, mutta hänen kätensä kurkottavat aina lompakkoaan!
  Antamalla äänesi kaunopuheiselle poliitikolle vaarannat yskiä verta!
  Yleensä ihmiset valitsevat kissat säkissä, susit lampaanvaatteissa ja kettu mätäjuustolla!
  Jos poliitikko on lunastanut lupauksensa, katso vuorelta, viheltääkö siellä syöpä!
  On helpompi ripustaa kolobok kuin pakottaa poliitikko täyttämään lupauksensa !
  Poliitikko on johdonmukainen vain yhdessä asiassa - etsii etuja omaan taskuunsa!
  Poliitiko muuttaa työtovereitaan kuin hanskoja, mutta tämä tekee hänen kätensä vielä likaisemmat!
  Poliitikko on eläin, joka tekee äänestäjästä peuran!
  Poliitiko, jos ei susi lampaan vaatteissa, niin tyypillinen pässi!
  Poliitikko, joka ei ole kettu, on pässi tai peura!
  Poliitikko voi luvata vuoria, mutta sen jälkeen raivaat vain rauniot pois!
  Älä kiirehdi äänestämään kukkoa, se nokkii sinut kuoliaaksi!
  Diktaattori, tämä on kettu leijonan valtaistuimella pässien ympäröimänä!
  Jos et halua muuttua peuraksi, ole itse ainakin pieni kettu!
  Se, joka ei laske variksia turhaan, voittaa vaalit!
  Voit äänestää sydämelläsi, mutta voittaja voittaa aivoillasi!
  
  Poliitikko on kettu, joka suosii vihreää juustoa, kuten dollarin väriä, niiltä, jotka laskevat varisia!
  Vaimo ei ole kinnas, heti kun vaihdat hanskat, sinusta tulee taatusti roppari kiihkeistä seikkailuista!
  Nerolaiset pojat tekevät paljon enemmän löytöjä kuin keskinkertaiset ohjeen vanhukset!
  Nuoruudessa on tuli sydämessä, löytö päässä, ja tulos on voitto!
  Polku menestykseen ei ole aina suora, mutta se ei siedä alistuvan selkään!
  Poliitikko kumartuu nostaakseen nenänsä korkeammalle!
  Poliitikko kumartaa sitten kumartaakseen äänestäjän!
  Poliitikko on valmis kaivaa nenänsä maahan haudatakseen vastuunsa äänestäjiä kohtaan!
  Kaikki mahdoton on maailmassamme mahdollista, ja uskokaa minua, eläminen on erittäin vaikeaa, kuin ampumaratassa!
  Aasi, jolla on kultapussi, pystyy murtautumaan paremmin linnoituksen muurin läpi kuin mammutti teräspässillä !
  Kultasuuinen poliitikko tekee äänestäjistä aaseja kultaisilla uhrisäkeillä!
  Kuka on vahvin peto? Tietenkin aasi, jossa on kultapussi! Kettu rakastaa petoksen keltaista väriä ja uhrien kultakolikoita!
  Poliitikot heiluttavat usein punaisia lippuja kolikoiden keltaisen värin vuoksi, jotka he ottavat äänestäjien taskuista punastumatta!
  Melkoisten poliitikkojen kaunopuheiset puheet vuodattavat katkeria kyyneleitä äideiltä, joiden pojat kuolivat verisessä teurastuksessa!
  Se, joka lupaa kultavuoria, ei ole rikki kuparipennin arvoinen!
  . LUKU nro 13.
  Caligula Delfinovilla on oma tehtävänsä. Sinun täytyy löytää vanhempi sisaresi hinnalla millä hyvänsä. Ja sinä itse kuljetettiin rinnakkaiseen maailmaan, jossa loit omat ainutlaatuiset ja samalla erittäin siistit ja ainutlaatuiset tehtäväsi.
  Margarita ja Caligula koskettelivat paljaita, pyöreitä kantapäätään ja karjuivat:
  - Häntä hännältä,
  Silmä silmästä!
  Ei Barbos -
  Fantomas !
  Nyt kaverit hajaantuivat eri suuntiin saattaakseen nopeasti päätökseen porttiarthurin, nousevan auringon maan armeijan, lähestymiset kattavien riveiden hiomisen. Terminaattorilapset liikkuivat kuin sähköviikate pehmeässä ruohossa tuhoten armottomasti japanilaisia.
  Kuropatkin epäröi edelleen käskyä aloittaa hyökkäys, vaikka korkealla vuorella taisteleva pariskunta asensi Tricolor tricolorin , lapsisoturit maalasivat vain suuren pahvin, ja se on nyt selvästi näkyvissä päivällä. Entinen puolustusministeri kuitenkin epäröi. Vaikka samaan aikaan Kuropatkin ei ollut pelkuri. Sodan aikana 1877-1878 hän osoitti poikkeuksellista rohkeutta.
  Kyllä, ja parantaakseen tavallisten sotilaiden elämää, puolustusministerinä hän teki paljon, eikä jäänyt kiinni varkaudesta. Vaikka armeijan taistelutehokkuus ei juurikaan lisääntynyt hänen alla. Mutta hänessä ei ollut Suvorovin päättäväisyyttä eikä edes seikkailunhalua. Alexander Suvorov taisteli erittäin rohkeasti tasapainottaen jatkuvasti täydellisen tappion partaalla. Luonnon antama intuitio ja ilmiömäinen onni mahdollistivat kuitenkin vihollisen kostoaskeleiden, hänen reaktion ja voittojen ennustamisen. Tämä on Talin tyyliä, joka teki vääriä uhrauksia, vaaransi tappion, mutta useimmissa tapauksissa voitti ... Mutta maailman parhaat shakinpelaajat näkivät Talin läpi.
  Ensimmäinen, joka antoi hänelle lihamyllyn ja tappion, oli Mihail Botvinnik. Tämä mestari osasi ohjelmoida ja merkitä vihollisen heikot kohdat.
  Ja nero Talin tähti himmeni.
  Todennäköisesti Suvorov olisi lyöty, jos hän olisi elänyt pidempään ja jos hän olisi sattunut taistelemaan Napoleonin kanssa. Mutta Turkin armeija, jonka kanssa Aleksanteri Vasilyevich taisteli, oli liian takapajuinen kaikista näkökulmista, eikä komentajia nimitetty heidän johtamisominaisuuksiensa mukaan.
  Ja ranskalaisten kanssa käydyn sodan aikana kahluualtailla oli liian nuori komento ja Venäjän karhun armeijan liiallinen aliarviointi.
  Kuropatkin sitä vastoin pelkäsi yleensä hyökkäämistä mieluummin istuen puolustuksessa. Laskettaessa on selvää, että vihollinen murskaa itsensä redoubteja vastaan. Tällaisen komentajan kanssa sota hävisi.
  Ja tyttö Margarita ja Caligula Dolphins joutuivat tulen alle... Heidät kuitenkin pelastettiin nopeudella, kun kuolemattomat soturit ryntäsivät linnakkeisiin ja hioivat jo kaikkia sisällä, melkein läpäisemätön iho ja tietysti kyky toipua melkein välittömästi.
  Dolfinov Jr. , joka kaatoi toisen japanilaisen kenraalin, karjui lauseen "Highlanderista" heittäen myrkyllisiä neuloja paljain jaloin ja sylkien verta:
  - Vain yksi pitäisi olla jäljellä!
  Ja hänen miekkansa, kuten salama, suorittavat murhanhimoisen, ainutlaatuisen myllyn. Tarkemmin sanottuna sata jauhamistekniikkaa vihollisten kaatamisella parin pataljoonan minuutissa.
  Samurai putosi iskuista, ja terminaattoripojan paljaat jalat jättivät taakseen kokonaisen kuvion hyppyjä ja kiemurtelevia jälkiä.
  Kaunis partisaanityttö Margarita raivatessaan toista teräsbetonilinnoitusta räjäytti ammukset, jolloin tuhansia tehokkaita aseita lensi ilmaan. Ystävänsä jälkeen poikataiteilija Caligula toisti samanlaisen liikkeen.
  Margarita, joka heitti kranaattia paljaalla, tyttömäisellä jalallaan pitkälle, hyväksyi:
  - Voit hyvin, poika !
  Voittamaton soturi, joka myös heitti suurella kiihtyvyydellä murhanhimoisen tuhon lahjan ja kaatoi samurait, vastasi:
  - On parempi oppia kuin oppia uudelleen!
  Bastionien voimakkaat räjähdykset eivät jääneet huomaamatta Venäjän armeijan riveissä. Kenraaliluutnantti Zeleny raportoi kenraaliadjutantti Kuropatkinille:
  - Teidän ylhäisyytenne. Tietojemme mukaan taistelu on raivonnut vihollisen linnakkeessa jo pitkään, ja jopa useita linnakkeita on varmasti räjähtänyt!
  Kuropatkin vastasi hitaasti:
  - Rauhallinen, vain rauhallinen!
  No, aivan kuten Carleson, jonka katto lensi saranoistaan. Vaikka tilanne vaatii vain rajuja toimenpiteitä. Kenraali Zeleny ja Kondratenko vaativat:
  - Meidän täytyy iskeä välittömästi!
  Kuropatkin katsoi silmälasiensa läpi kumpaakin kenraalia. Vihreä on vielä nuori, mutta näyttää jopa vuosiaan nuoremmalta, nopealta, kiihkeältä. Kondratenko on Port Arthurin sankarin veli, myös osaavien johtajien nuoremmasta sukupolvesta. Tietenkin tällaiset haukat ovat innokkaita taistelemaan. Lisäksi keisarilta ja koko Venäjän hallitsijalta Nikolai II:lta on kategorinen käsky hyökätä linnoituskaupunkiin välittömästi. Ja ei ole ihme, että kuninkaallinen valtiovarainministeriö ei kestä niin vaikean sodan taakkaa pitkään.
  Älä kuitenkaan mene veteen, jos et tunne kaalaa! Meidän on selvitettävä, mikä on mitä ja missä kuka hyökkää.
  Kuropatkin kysyi Kondratenkolta:
  - Mitkä japanilaiset yksiköt ampuivat?
  Kenraali sanoi selvästi:
  - Partiolaiset raportoivat, että enkeleitä on ilmestynyt - kaunis nuori mies ja kultahiuksinen tyttö, jotka liikkuvat uskomattomalla vauhdilla, ja kun heidät kaadetaan, niitä ei voi nähdä.
  Kuropatkin ristisi itsensä kolme kertaa kiihkeästi ja mutisi:
  - Joten käy ilmi, että nämä ovat taas enkeleitä?
  Kenraali Zeleny löi kantapäänsä lattiaan:
  - Kyllä täsmälleen! Taivaallinen sata!
  Kuropatkin jopa vihelsi:
  - Vau! Herra ei hylkää Venäjää!
  Kondratenko sanoi opettavasti:
  - Meidän täytyy hyökätä vihollista vastaan välittömästi, sotamarsalkka! Tai lähdemme itse hyökkäykseen!
  Kuropatkin sanoi tyynesti:
  - Ei, herrat. Annan käskyt. Koska Jumala päätti auttaa meitä, on syntiä laittaa sotilaita lihamyllyyn!
  Kondratenko totesi loogisesti:
  - Jopa Israelissa Kaikkivaltias Jumala vaati, että myös juutalaiset taistelevat, eivätkä saa kaikkea turhaan ja ilman taistelua.
  Suon marsalkka , odotus- ja katso-taktiikkojen strategi, vastasi tähän:
  - Mutta apostoli Paavali sanoi, että Jumalan palveleminen ei vaadi ihmiskäsiä!
  Jo kenraali Zeleny leimahti:
  - Miksi sitten te, Teidän ylhäisyytenne, jatkuvasti ristitte itsenne, varsinkin kun ammukset räjähtävät lähellä!
  Kuropatkin alkoi jo suuttua:
  - Mutta koska kaikki tapahtuu Jumalan tahdon mukaan. Tehdään siis ensin rukouspalvelu. Jos olet röyhkeä, teidät molemmat pidätetään!
  Kaiken kaikkiaan ajatus rukoustilaisuuden pitämisestä vaikutti mielenkiintoiselta. Anna kerubit ottaa rapin kaikkien puolesta.
  Caligula poikapoika ja partisaanityttö Margarita ovat jo hieman väsyneitä, ja suurin osa työstä on jo tehty. Joten miksi et virkistyisi meressä ja hiekoi Togon laivue perusteellisesti. Loppujen lopuksi hän osaa myös avata tulen, myös kahdentoista tuuman aseista. Ja tämä on 306 millimetrin kaliiperi, joka voi aiheuttaa merkittäviä tappioita hyökkääville joukkoille.
  Totta, japanilaisten on tässä tapauksessa ammuttava melkein sokeasti harjanteen poikki. Ja he voivat lyödä suoralla tulella vasta, kun taistelu siirtyy kaupungin rajoihin.
  Pääkohde on neljä taistelulaivaa, joissa on 12 tuuman aseet.
  Partisaanityttö, joka katkaisi japanilaisia murhamiekoillaan ja ravisteli irti juuttuneet luulastut, ehdotti:
  - Ehkä voimme tasoittaa mahdollisuuksiamme hieman? T.:lla on ylivoima tykkitaistelussa Rozhdestvenskyn laivueeseen nähden, noin 1,8-1. Tällä tavalla tasoitetaan hieman voimien tasapainoa.
  Caligula of the Dolphins, joka katkaisi viimeisen samurain, kysyi soturi Margaritalta:
  - Aloitetaanko lippulaivasta?
  Partisaanityttö , joka heitti kuoren paljain varpaillaan ja repi vielä tusinaa japanilaista, jättäen vain repeytyneet palaset, vastusti:
  - Ne eivät aloita herkullisimmalla! Onneksi laivuetta ei tarvitse etsiä. Käydään läpi kaksi ensimmäistä armadilloa.
  Caligula-poika naurahti, heitti kranaatin paljaalla kantapäällään, osoitti verisen miekkansa Nutili -laivaa kohti ja huudahti iloisesti:
  - Ja tämä on minun!
  Margarita, lyötyään jälleen kohtalokkaasti japanilaisia, ehdotti kumppanilleen:
  - Mutta makaamme vedessä puoli tuntia toipuaksemme.
  Itse asiassa lepo ei haittaa. Mutta Caligula Dolphins ei tuhlannut aikaa lyhyen tauon aikana. Erityisesti pystyimme pohtimaan jotain mielenkiintoista.
  Salaliittolaiset kokoontuivat kellariin. Katon alla oleva sähkölamppu luo pahaenteisiä varjoja. Kuuluisa kalju Leninin pää loistaa himmeästi pörröisen Koban vieressä , joka tunnettiin maailmalle paremmin nimellä Stalin, sitten laivaston upseeri siistissä univormussa, kun taas vähän tunnettu luutnantti Schmit, jolla oli räikeä parta, Bukharin.
  Trotski ei riitä koko kokoukseen, mutta toistaiseksi hän ja Lenin ovat erimielisiä. Ja niin, vaikutusvaltaisimmat bolshevikit kokoontuivat, valmiina toteuttamaan vallankumouksen tai vallankaappauksen, mitä tahansa, vain saadakseen vallan.
  Lenin käytti puheenvuoron ensin:
  - On erittäin tärkeää , toverit, estää itsevaltiuden voitto sen epäoikeudenmukaisessa imperialistisessa sodassa Japanin kanssa hinnalla millä hyvänsä. Vallankumouksen syy vaatii tätä!
  Arka piiskaa vastauksena.
  Bukharin taputti kämmentään ja pudisteli vielä nuoria kasvojaan koristavaa mustaa partaa, vahvisti:
  - Kyllä, emme saa antaa itsevaltiolle pienintäkään mahdollisuutta. Tämä voi haistaa maanpetokselta, mutta sanon, että Mikado on bolshevikkien ja maailman kommunismin paras ja tärkein liittolainen!
  Koba Joseph mutisi vihaisesti:
  - Hyvin sanottu! Vaikka tämä ei haise maanpetokselle, se on jo itsepetosta!
  Lenin, joka käytti silloin salanimeä Karpov, huomautti virnistettynä:
  - Globaalin vallankumouksen vuoksi joutuu joskus tekemään uhrauksia. Mukaan lukien omantunnon ja oman sielun osan uhraaminen. - Uljanov avasi korkin, ruuvaa pään irti, pullon saksalaista olutta. Kaunopuheisuuden vuoksi sinun pitäisi virkistää kurkkua. Hän otti pari kulausta ja jatkoi. - Luuletko, että olen itse iloinen voidessani toivoa pahaa ja tappiota omalle maalleni. Olen kuitenkin rehellinen, vallankumous on mahdollinen vain, jos itsevaltiuden hallinto on vakavasti heikentynyt. Ja mikä voisi heikentää itsevaltiutta enemmän kuin tappio sodassa?
  Koba nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Ei mitään... Joskus korkein tavoite vaatii uhrauksia, ja huomattavia uhrauksia!
  Lenin jatkoi filosofiaansa:
  - Emme siis keskustele ateismin moraalista ja filosofiasta. Tämä ei ole pääasia. On selvää, että tekemämme työ johtaa kaikkien maiden ja koko maailman työntekijöiden ja orjien vapauttamiseen. Ja se, että kaikki valtiomme ja muiden kansojen tappiot korvataan satakertaisesti. - Uljanov pysähtyi ja lisäsi eri sävyllä. - Ja mihin konkreettisiin toimiin voimme ryhtyä kukistaaksemme ihmisten ja meidän vihaaman itsevaltiuden?
  Tässä luutnantti Schmid puhui ohuella äänellä:
  - Ensinnäkin mielestäni räjäyttää Trans-Siperian rautatie useissa paikoissa kerralla. Tällä olisi kohtalokas vaikutus Mantsurian tsaarin joukkojen tarjontaan.
  Koba virnisti kuin kettu:
  - Bravo , poika edistyy! Ja ajattelin ryöstää useita pankkeja horjuttaakseni tsaarin ruplan kultastandardia.
  Uljanov pudisti ankarasti etusormeaan "ihanalle georgialaiselle":
  - Älä ole tuhma! Erittäin mielenkiintoinen ehdotus. Voit melko paljon hemmotella Kuropatkinaa.
  Schmid jatkoi:
  - Yleisesti ottaen suunnitelmani sisältää kapinan nostamisen kaikille Mustanmeren laivaston aluksille. Silloin armeija siirtyy työväen puolelle, ja itsevaltaisuus romahtaa heti!
  Koba naurahti ironisesti:
  - Kyllä, syöpä viheltää vuorella!
  - Koba , lopeta! - Lenin haukkui ja lisäsi. - On todellakin välttämätöntä valmistella ja toteuttaa kapina Mustallamerellä. Ja kun lyöty Kuropatkin pakenee Port Arthurista , koko armeijan kapina muuttuu todelliseksi!
  Schmid menetti malttinsa:
  - Kyllä, teemme sen hengessä!
  Bukharin käytti puheenvuoron:
  - Suurin liittolaisemme maan päällä ovat talonpojat; kun he nousevat ylös, he voivat kahlata kaikki itsevaltiuden voimat. Meidän on lähetettävä agitaattorimme kyliin vaatimaan, että talonpojille annettaisiin paitsi maata, myös maatiloja, kaikkea, mikä maanomistajille kuuluu!
  Koba keskeytti ironisesti:
  - Mukaan lukien heidän vaimonsa ja tyttärensä!
  Bukharin naurahti:
  - Ja tämä myös! Se on yhtä yksinkertaista kuin Emelyan Pugachev - pää leikataan irti, tanko ripustetaan ja heidän tavaransa otetaan itsellesi ja jaetaan tasan! Ja maanomistajien vaimot ja tyttäret ovat sinun orjiasi!
  Uljanov hyväksyi tämän kutsun:
  - Oikein! Riputamme ne kaikki! Koko matkan pohjoisnavalle!
  Koba ehdotti:
  - Ryöstöelementtiä on käytettävä aktiivisesti mahdollisimman paljon. Erityisesti vahvimmat ja menestyneimmät vallankumoukselliset nousevat rikollisista. Esimerkiksi Kotovsky ei ole sankari? Sankari! Ja isä Makhno ei ole huonompi!
  Bukharin nyökkäsi voimakkaasti:
  - Se siitä! Murskaamme heidät kaikki rikollisuudella !
  Uljanov löi nyrkkiä pöytään:
  - Kauhua, terroria ja vielä kerran vallankumouksellista terroria!
  "Mahtavan neljän" jatkokeskustelua ei ollut mahdollista tarkkailla. Herättyäni oli tarpeen siirtyä voittavan strategian toteuttamisen käytännön tasolle. Poista erityisesti taistelulaivat joukkueilta.
  Caligula ui nopeasti maalilleen ja Margarita omaansa. Kaverit kiipesivät välittömästi uhrilaivoilleen sormillaan ja varpaillaan.
  Caligula poikapoika ei enää tuntenut jarruja, kun hän alkoi pilkkoa kaikkia peräkkäin. Ei ole vaikeaa päästä laivaan, lähinnä taistelulaivaluokkaan. Ellei tietenkään ole enemmän kuin ihminen. Joten juokse ja leikkaa. Ja sellaisella yliluonnollisella nopeudella kenelläkään ei ole mahdollisuutta vastustaa sinua.
  No, lapsesi paljain sormin, mutta nopeammin kuin gepardin jalkojen tassut, heitä myrkyllisiä neuloja. Ja tämä järkyttää myös japanilaiset täysin.
  Nousevan auringon maan taistelijat makaavat jälleen hakattuna , ja terminaattoriparin suunnitelma on yksinkertainen. Mene ammusosastoon ja räjäytä sitten ammukset siten, että myös kattilat ovat peitettyinä. Tämän jälkeen vaurioituneella aluksella ei ole muuta vaihtoehtoa kuin mennä pohjaan.
  Caligula of the Dolphins, leikkaamalla ja naulaamalla miekkansa, murtautui ammuksia varten. No, mitä ovat hänelle yksittäiset luodit, jotka poika ampuu alas lennossa tai jopa heittää takaisin vihollista kohti. On erityisen hyvä, jos murskaat välittömästi paljain jaloin kourallisen patruunoita viholliseen kiihkeällä ja tappavalla, tappavalla ja vastustamattomalla voimalla.
  Niin että samurain polku Nikolai II:n kuninkaalliseen valtakuntaan estettiin.
  Ei myöskään ole vaikeaa siirtää ammukset ruumaan niin, että taistelulaivan pohja räjäytetään, myös hänen fyysisellä voimallaan.
  Maaliskuun auringossa lämmitetty teräskansi kutittaa miellyttävästi terminaattoripojan paljaita elastisia pohjia. Ja vahvat räjähdysherkät shimosalla täytetyt kuoret vetävät olkapäät alas. Hyppäät alas, piittaamatta kierreportaat, ja nyt olet oikeassa paikassa. Nyt väliseinät rikotaan ja kattilat räjähtävät, jolloin syntyy sellaisia reikiä, ettei edes tämä valtava esine selviä.
  Tämä mielenkiintoinen asia on japanilainen armadillo. Alus on tilava ja leveä, ja kannet peittävät paksut panssarit. Ja pitkät ja paksut tykinpiiput, jotka pystyvät lyömään parikymmentä kilometriä tai jopa enemmän ... Totta, sitä eivät rakentaneet japanilaiset, vaan britit. Mutta kuninkaallinen laivasto on lähes kokonaan omaa tuotantoa, jolla on hyvät ja huonot puolensa. Joten britit tekivät taistelulaivan - jalon koneen. Harmi, mutta meidän on lähetettävä hänet pohjaan...
  Räjähdys tapahtui, ja rikkoutuvan kannen metalli osui pojan paljaisiin, lihaksikkaisiin jalkoihin ja heitti hänet korkealle pinnan yläpuolelle. Tämän jälkeen poika syöksyi veteen ja ui voimakkaasti yrittäen päästä pois porealtaalta. Tällainen kolossi uppoaa.
  Ja Margaritan taistelulaiva halkesi: toimi siististi ja synkronisesti. Nyt on aika upottaa kaksi elossa olevaa panssaroitua taisteluristeilijää.
  Anna myös Venäjän laivastolle niin paljon vaivaa aiheuttaneen Togon mennä pohjaan. Tästä tulee opetus kaikille niille, jotka tulevat isänmaanne maahan aseet käsissään.
  Delfiinien Caligula haravoi voimakkaasti valtameren vettä käsillään ja jaloillaan ja viheltää:
  - Japanilaiset voittavat sinut! Tämä ei ole hullun talon peli !
  Aivan kuten viime kerralla, melkein koskematta metalliin ja panssariin lennät kannelle. Siellä alat pilkkoa sellaisia hitaita samuraita kaaliksi. Luultavasti jopa hartsiin juuttunut hämähäkki on sata kertaa ketterämpi kuin nämä nousevan auringon maasta tulevat hyönteiset. Joten kiirehdit läpi ja leikkaat pois kädet, jalat, päät ... Ja ne vain asettuvat. Parhaimmillaan yksi heistä onnistuu sanomaan:
  - Banzai!
  Tomboy Caligula nauraa ja peukaloi heille:
  - Banzai, älä uskalla!
  Ja paljain varpaillaan hän heittää patruunoita lävistäen samurain otsat, suun ja kurkun.
  Toista seuraavaksi edellinen yhdistelmä. Upea Caligula kohdistaa kuitenkin nopeasti jo ladatun 12 tuuman aseen ja ampui panoksen lähimpään taisteluristeilijään. Isku osoittautui oikeaksi, ja japanilainen räjähdysherkkä panos aiheutti suuren tulipalon kannella.
  Nuori soturi huomasi, että kun Nousevan auringon maan teollisuustuote tulee sisään, sieltä tulee paljon tulta ja savua. Mikä tietysti helpottaa kuvaamista . Ottaen huomioon, että samurai ovat olleet sodassa Venäjän kanssa pitkään, heidän taistelulentueella on todellakin laadullinen ylivoima.
  Totta, kuinka paljon japanilaiset voivat saavuttaa, jos he menettävät kaikki suuret aluksensa?
  Togon lippulaiva ilmoittaa myöhässä lähtöstä. Mutta tämä ei todellakaan ole hyödyllinen ratkaisu . Valtava taistelulaiva räjähtää, ja kaksi sekuntia myöhemmin myös Caligula of the Dolphins -alus räjähtää. Lopulta hän potkaisi kantapäällään Japanin valtakunnan upseeria. Ja jälleen molemmat rohkeat soturit syrjäyttivät shokkiaallon...
  Taisteleva tyttöpartisaani, joka on puhallettu pois ensimmäisen luokan kapteenin pään, huutaa keuhkoihinsa:
  - Merikiekkoottelu: Venäjä vs. Japani - pisteet neljä nollaan!
  Todellakin, nyt Japanilla ei ole yhtäkään taistelulaivaa käytössä. Totta, taisteluluokan risteilijöitä on edelleen peräti kahdeksan. Ja on valinnanvaraa: hukuttaako ne vai ei?
  Caligula, lyötyään miekalla häntä kohti ryntäävää haita, päätti loogisesti:
  - Tao kun rauta on kuumaa! Eli hukutamme ne!
  Margarita, leikattuaan toisen meripetoeläimen, suostui tähän päätökseen:
  - Miksi tuhlata aikaa pikkuasioihin? Meille ei ehkä ole seuraavaa kertaa!
  Caligula poikapoika, joka heitti patruunakotelon jalkallaan suoraan hain silmään, vastusti loogisesti:
  - Luulen, että tulee! Jumala rakastaa kolminaisuutta!
  Mutta hän ui kuitenkin. He voivat palata linnoituksen linnoitukseen yöllä. Tämä ei vie heitä mihinkään. Ja jos Kuropatkin ottaa linnoituksen ilman heidän osallistumistaan, niin sen parempi. Itse asiassa he eivät voi tehdä kaikkea yksin. On jopa mielenkiintoista, mitä jälkeläiset sanovat tästä oudosta sodasta Japanin kanssa? He pitävät sitä loistavana tekona, tai päinvastoin, he pitävät sitä yksinomaan yliluonnollisten voimien voittajana!
  Mutta Caligula ohitti helposti seuraavan uhrinsa - taisteluristeilijän. Ulkoisesti ne eroavat jonkin verran armadilloista. Erityisesti panssaria on hieman vähemmän, ja kahdentoista tuuman aseiden sijasta on kymmenen tuumaa, mutta suorituskyky on paljon parempi. Mutta nämä ovat myös lineaarisen luokan aluksia. Ja sitten on keskikokoisia ja kevyitä risteilijöitä.
  Nuori soturi täällä muutti hieman taktiikkaansa ja katkaisi samurai-merimiehet ja naulasi osan patruunoista, joita hän heitti paljain poikamaisin jaloillaan. Sitten hän otti ja räjäytti ammukset niin, että taisteluristeilijä hautasi nenänsä veteen ja meni näin pohjaan ei heti, vaan vähitellen kääntyen.
  Ehkä poikanäyttelijä Caligula halusi tällä tavalla pelastaa ainakin osan miehistöstä kuolemalta. Todellakin, minne hän saattoi laittaa niin paljon räjähteitä... Margarita, tapettuaan suuren joukon samurai-merimiehiä, kallisti risteilijään alukseen.
  Tyttö juhli ylpeänä menestystä, ja myös hänen kumppaninsa:
  - Pisteet: kuusi - nolla!
  Caligula poikapoika, raivoissaan ja ilossa, suuresta menestyksestä, lauloi:
  - Ja samurai lensi maahan teräksen ja tulen paineen alla!
  Uusia meriuhreja ... Kyllä , näyttää siltä, että tähän kampanjaan lähteneet japanilaiset ovat syntyneet epäonnen tähden alla. Ja edes kahdeksan miljoonaa jumalaa heidän shintouskonnossaan eivät auta heitä.
  Poikapoikaiselle Caligulalle taisteluristeilijä näyttää pahvinpalalta, joka on upotettava. Hän jopa päätti kokeilla hieman erilaista taktiikkaa, nimittäin tunkeutumalla ruumaan ja leikkaamalla sieltä pohjaa miekoilla. Loppujen lopuksi hänellä on ninjoilta ja velhoilta vangittu maaginen metalli. Tämä tarkoittaa, että operaatio on suoritettava.
  Ja niin ... Osoittautuu, että lineaarinen rauta räjähtää... Tämän varmistamiseksi on tarpeen täyttää kolme osastoa. Terminaattoripoika sanoo hymyillen:
  - Täällä ollaan laivalla...
  Upotaaksesi taisteluristeilijän miekan iskuilla, sinulla on todella oltava yli-inhimillistä voimaa ja poikkeuksellista mielikuvitusta.
  Margarita pitää parempana paljon yksinkertaisempaa lähestymistapaa ja väittää, että toisto on oppimisen äiti. Ja jos näin on, räjähdys tulvii vihollista.
  Soturijumalatar ja partisaanityttö nostaa peukalonsa ylös ja sanoo:
  - Kello on jo kahdeksan!
  Poika Caligula, ilman seremonioita, kaataa lukuisia samuraita ja heittelee tappavia patruunoita jaloillaan, huudahtaa:
  - Mutta tämä on yksinkertaisesti ihanaa!
  Jäljellä on vielä neljä uhria... Heidät täytyy hukkua jotenkin, jotta tästä ei tule liian tavallista. Keksi jotain erityistä, ainutlaatuista. Ja kaverit, sanomatta sanaa, toimivat seuraavasti. He nimittäin nappaavat ohjausperäsimet ... Onneksi alukset ovat jo täydessä vauhdissa, joten niiden kanssa ei ole niin vaikea selviytyä. Ja niin, tartu ohjausperäsimeen ja mene rammiin... Taisteluristeilijät, alukset ovat uusia, mutta Japanin laivastossa on monia vanhentuneita aluksia, joilla ei ole mahdollisuutta paeta suoralinjaisesta pässistä.
  Entä jos laivat, ja jopa metalliset, törmäävät suurella nopeudella meressä?
  Sitten tapahtuu seuraavaa: kauhea pauhu, panssarin jauhaminen, molempien alusten teräslevyt räjähtävät. Kymmenet ja sadat merimiehet ryntäsivät vääristyneillä keltaisilla kasvoilla pitkin rikkinäisiä kansia, kapeat silmänsä pullistuen otsastaan ja verivirrat lentää heidän suustaan lyötyin hampain.
  Ja japanilaiset hävittäjät putoavat yli laidan, putoavat vaahtoaviin puroihin, jotka syövät heidät heti. Ja laivat alkavat uppoaa nopeasti, raahaten monia ihmishenkiä syvyyksiin.
  Margarita, joka jatkoi merimiesten tuhoamista säälimättä ja seremonioimatta, ilmoitti hymyillen:
  "On myös hyvä, että japanilaiset eivät ota naisia ja lapsia mukaan."
  Caligula, joka leikkaa hänen päälleen kiipeävää haita, suostui helposti tähän:
  - Kyllä, amatsonien kultti ei juurtunut samuraiden keskuuteen. Totta, heillä näyttää olevan naispuolisia ninjoja!
  Nuori soturi-jumalatar ja samalla partisaanityttö tiivisti:
  - Kaksitoista nollaa meidän hyväksi ... Mutta kaksi viimeistä päiväliljaa on vielä jäljellä. Mitä niille tehdä?
  Caligula poikapoika leikkasi toisen hain paloiksi ja ehdotti yksinkertaisesti:
  - Viedään ne Dalniyn satamaan. Se on nyt Venäjän hallinnassa, ja kaksi upeaa, huippuluokan risteilijää parantavat huomattavasti laivastoamme!
  Margarita, joka murskasi merien saalistajat miekoilla, suostui tähän helposti:
  - Kyllä, ja tämä on paras ratkaisu!
  Vaikka japanilaiset tunnetaan taipumattomina taistelijina, kahden superenkelin raivokkaiden iskujen moraalinen vaikutus ylitti villeimmät odotuksemme. Todellakin, jos sinun ei tarvitse taistella ihmisten kanssa, vaan olentojen kanssa, jotka ovat samankaltaisia kuin todellisimpia jumalia, ja ehkä jopa demiurgeja, niin jopa Nousevan auringon maan taistelijalta saattaa puuttua rohkeutta.
  Sen vuoksi, kun Margarita toisella risteilijällä ja Caligula toisella katkaisi innokkaimmat upseerit ja potkaisi osan heistä, muut merimiehet ja mekaanikot pitivät parhaaksi alistua näille superolentoille . Ja molemmat taisteluristeilijät suuntasivat Dalniyn satamaan, josta japanilaiset luopuivat äskettäisen tappionsa jälkeen ilman taistelua Venäjän armeijaa vastaan.
  Caligula Dolfinov ajatteli, että loppujen lopuksi iskuvoiman auktoriteetti on auktoriteettia. Esimerkiksi Khalkhin Golin taistelun aikana , kuinka monta japanilaista vangittiin valtava Neuvostoliiton armeija? Neuvostoliiton tietojen mukaan 476 ihmistä, muiden myöhempien laskelmien mukaan noin 200, ja keskinäisen vaihdon seurauksena vain 88 palautettiin japanilaisille, eli niin harvat palasivat kotimaahansa.
  Eli samurai osoitti lujuutta. Menetettyään Neuvostoliiton tietojen mukaan noin kaksikymmentä tuhatta ihmistä kuoli.
  Vertailun vuoksi todettakoon, että Neuvostoliiton armeija menetti toisen maailmansodan aikana lähes yhtä monta kuollutta ( lukuun ottamatta vankeudessa kuolleita) kuin vankeja.
  Ja tämä huolimatta siitä, että NKVD kohteli julmasti antautuneiden perheitä.
  Joten japanilaisten sotilaiden joustavuutta ei ole liioiteltu. Venäjän-Japanin sodan aikana japanilaiset menettivät sata kertaa vähemmän sotilaita sotavankeina kuin venäläiset!
  Mutta tämä johtuu osittain siitä, että Venäjän armeija ei voittanut yhtäkään suurta taistelua. Ja ilman voittoja ei ole vankeja.
  Kuitenkin tapahtuu, että etenevä armeija on myös vanginnut monia sotilaita .
  Soturipoika Caligula sanoi Margaritalle primitiivisen radiopuhelimen kautta:
  - Ehkä me kuitenkin nostamme valkoisen lipun, muuten ne hukuttelevat meidät?
  Margarita vastusti:
  "On häpeällistä purjehtia valkoisen lipun alla." Parempi antaa venäläinen kolmiväri päähäsi!
  Nuori soturi laukaisi neulan terminaattorin avojaloin, ketterään jalkaan ja lävistettyään seuraavan samurain otsaan hän huomautti:
  - Ja mielestäni Andreevsky ristillä menestyy paremmin!
  Arvosanalla neljätoista nollaan laivastomasstot Japanin kanssa valmistuvat, ja nyt voit paitsi viedä vangitut laivat itsellesi, myös laulaa. Caligula of the Dolphins lauloi voittolaulunsa keuhkoihinsa:
  Suuret merialueet, valtameret -
  Kynsimme ne kolmivärilipun alle!
  Sotilaat valloittivat jyrkät vuoret,
  Kotkat karjuivat voitossa!
  
  Planeetta tunnisti venäläiset soturit,
  Lyömme vihollisia miekoilla ja pistimellä!
  Pystyimme heittämään pois fasismin ikeen puolelta maailmaa,
  Päätimme marssimme voittoon Berliinissä!
  
  saapuivat kyhäreillä panssarivaunuilla,
  He uhkaavat tuhota kaikki Venäjän kentät!
  Mutta he iskevät kirottuja kummajaisia kovasti ,
  Jotta lapsemme voivat elää onnellisina ilman ikettä!
  
  Olemme Isänmaan lapsia, joka on korkeampi kuin kaikki muut maailmassa,
  Syntyimme, vaivaamme kalikoita paljain jaloin!
  rukoili puolestamme ja lähetti meidät taisteluun ,
  Ja Jumala toi toukokuun kukoistamaan ilossa!
  
  Ei ole osaa taistelijasta ja ylevämmästä sydämestä,
  Mikä antaa unelman ja uudestisyntymisen!
  Avaa loistava ovi kuolemattomuuteen,
  Mutta jos istut väijytyksessä, ole hiljaa !
  
  Siellä on susia ja lampaita, mutta te olette maailmankaikkeuden paimenia,
  Ja sinun tehtäväsi on välittää tilaus jälkipolville!
  Asian viemiseksi luomisen loppuun asti,
  Jotta ikuinen tuli rakkauden sydämessäsi ei sammu!
  
  Kuka tietää missä vihollisen luoti pysäyttää sotilaan,
  Mutta silti taistelussa kuolema on parempi kuin mätätaudit!
  Ja jos kuolet, niin ystäväsi murskaa vastustajan ,
  Hän ei siedä sitä, koska paljasjalkaisia tyttöjä ajetaan vankeuteen!
  
  Oi, Venäjän kohtalo, sota ja tuli sodan jälkeen,
  Niille, jotka haluavat mennä lomalle, heille ei ole paikkaa, tiedätkö, paratiisissa!
  Täällä helvetin Sam teki salaliiton Saatanan kanssa,
  Uhkaa: - Kaadan atomin ja rikon rakeen!
  
  Mutta siellä on myös suoja ohjuksia vastaan,
  Ja ydinpommi ei voi tuhota Moskovaa...
  Voimme käyttää tankkeja saadaksemme loisen,
  Ja tylsät laulut kaatuneista saavat sinut surulliseksi!
  
  Myy pennillä, ei venäläisellä osakkeella,
  Loppujen lopuksi jokainen meistä on suuri soturi!
  Älä usko, että Jumala on jo asettanut meidät rooliin,
  Itse asiassa sinä päätät kuinka siistiä ulvominen on!
  
  Oli epäonnistumisia, oli tappioita,
  Se tapahtui kuin jänikset vetäytyivät hirvittävistä susista!
  Mutta jos sota alkaa, olemme siellä taas,
  Murskaa julma hirviöiden armeija helvetin rytmissä!
  
  Usko minua, emme leiki sodan vuoksi,
  Meillä ei ole muuta tehtävää kuin olla mukavia ystäviä!
  Olemme veljellisiä ihmisiä, emme Abel ja Kain,
  Meille lintu on laulu, ei lihava peli!
  . EPILOGI
  Kun Dominica välähti älyään, lapset huusivat ja taputtavat käsiään pitkään. Kyllä, se on hienoa , voit sanoa, että hän onnistui - sirottelee aforismeja ja hyräili itsekseen.
  Sen jälkeen Margarita ja Dominica julistivat juhlan koko maailmalle, jotta sielussa olisi hauskaa ja iloa.
  He heiluttelivat taikasauvaansa, ja ylellisiä pöytiä ilmestyi, täynnä ruokaa . Kaikki täällä oli ylellistä ja erittäin rikasta.
  Niin ihania ruokia ja paljon kakkuja, vaniljakastikepiirakoita, munkkeja, pretzelejä, muffinsseja ja runsaasti koristeltuja kakkuja. Sitä on mahdotonta sanoa sadussa, eikä kuvailla sitä kynällä.
  Ja kaikki on niin herkullista ja aromaattista, että se on kirjaimellisesti ainutlaatuinen hienostuneisuudessaan ja kauneudessaan.
  Margarita twiittasi:
  Kaikkea hyvää, parasta lapsille,
  Iloisella planeetallamme...
  Eläköön aurinko ja tuuli,
  Ajattele keijuja vastuussa kaikesta!
  Ja hän alkoi tanssia. Ja Dominica seurasi häntä ja useita muita tyttöjä heidän kanssaan. Se meni hienosti .
  Margarita totesi loogisesti:
  - Kaikki tulee olemaan hyvin, kaikki on hyvin, jos emme sotkeudu !
  Ja partisanityttö otti ja päästi toisen ilotulituksen taikasauvastaan. Ja se oli kuin timanttien suihkulähde, joka virtasi hyvin myrskyisessä purossa.
  Dominica huomautti:
  - Kauneus, kauneus.
  Se ampuu kuin suihkulähde valaasta!
  Sen jälkeen oli viihteen aika. Useat suurimmista pojista, noin neljätoistavuotiaat ja hyvin lihaksikkaat, laittoivat pehmeät käsineet käsiinsä ja alkoivat tapella keskenään.
  He löivät käsillään ja paljain jaloin hymyillen ja nauraen.
  Dobrynya huomautti hymyillen:
  - Onhan heillä kolhoosivarusteita!
  Prinssi Oenomaus nyökkäsi:
  - He eivät ole koulutettuja kamppailulajeihin !
  Poika Dobrynya sihisi ja hyppäsi tilapäiseen kehään:
  - Anna minun mennä!
  Ja kaksi taistelevaa lihaksikasta teini-ikäistä törmäsi toisiinsa. Pojat purskahtivat nauruun ja hyökkäsivät Dobrynyan kimppuun. Siellä oli purkamista ja käsien ja jalkojen heilutusta.
  Dobrynya hajotti taitavasti ja työnsi heidät sivuun. Sitten hän tarttui yhden pojan nenästä paljain varpain . Hän huusi villisti kivusta. Ja sankaripoika heitti hänet jälleen ilman mitään seremoniaa ja pakotti hänet kääntymään.
  Ympärillä olevat lapset nauroivat ja taputtavat käsiään. Ja Dobrynya työnsi neljä poikaa kerralla yhteen ja kääri ne taitavasti pöytäliinaan.
  Sen jälkeen nauru tuli täysin kuurottavaa. Aivan kuten lasten aplodit. Todellakin, se näytti erittäin siistiltä .
  Dobrynya huomautti nokkelasti:
  - Se, joka uskalsi, söi sen!
  Myös Dominika astui kehään. Hän harjoitti myös kamppailulajeja. Loppujen lopuksi elokuvissa näytteleminen ei ole vitsi. Hän näytti olevansa Supergirl ja taisteli superpahiksen kanssa . Molemmat tytöt löivät sitten toisiaan tusinan verran. Ja se on hienoa . Jopa heidän mustelmansa olivat todellisia.
  Nyt vahva, lihaksikas, noin 14-vuotias uimahousujen teini kohtasi Dominicaa. Ja hän yritti hyökätä tytön kimppuun. Dominica vastasi tarkalla iskulla paljaalta kantapäästään aurinkopunkoon, ja poika kaatui ja alkoi vääntelemään.
  Dominica twiittasi:
  - Sinä et ole poika , et ole poika,
  Ei oikea...
  Et ole poika , et ole poika -
  Mätä laatikko!
  löi Dominicaa lihaksikkaaseen selkään kaikin voimin . Tyttö huusi ja potkaisi häntä takaisin. Hän vältteli ja ryntäsi Dominikaan ja yritti taistella häntä vastaan. Teini oli vahva ja kova työ rakennustyömaalla kovettua. Ja Dominikan täytyi rasittaa kaikki voimansa ollakseen putoamatta. Mutta hän liukastui ulos ja heitti sitten vahvan pojan ylitsensä. Hän kaatui ja törmäsi astiaan sammen kanssa. Ja poika likaantui hyvin.
  Ja loput lapset nauroivat villisti ja tekivät kasvoja. Tämä näytti todella upealta .
  Poika hyppäsi ylös, mutta sai kovan potkun
  näyttelijätyttöjen leukaansa, häntä osui sääristään vastaantulevassa liikkeessä ja lihaksikas poika kaatui.
  Dominic lauloi aggressiivisesti:
  Hän odottaa salakavalassa uhria kaivoksessa,
  Osoittaa tutkaa taivaalle...
  Yksi virhe - vahingossa tapahtuva nousu,
  Ja isku on väistämätön!
  Tämä on todellakin karatetyttö. Joten hän kääntyi ympäri ja potkaisi toista poikaa nenään paljaalla kantapäällään. Hän kaatui ja päästi verilähteen nuuskijasta . Mutta hän hyppäsi heti ylös. Ja taas taisteluun. Ja Dominika kompastaa hänet pakottaen hänet kaatumaan. Tämä on todella nainen.
  Dobrynya nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Jatka samoin! No sinä olet siisti tyttö !
  Tässä on toinen vahva poika, joka pakeni Dominican iskusta.
  Tästä alkoi välienselvittely. Tyttö heitti toisen teinin ylitsensä ja sirutti:
  Tytöt korkeasta seurasta,
  Haluan todella lyödä miehen!
  Sen jälkeen tyttö työnsi pojat uudelleen yhteen, aiheuttaen heille mustelmia ja kolhuja. Ja se näytti erittäin hauskalta ja hauskalta.
  kaataen myös pojat :
  - Sinä olet meidän tyttömme ! Erittäin kuuma ja taistelullinen!
  Dominica nyökkäsi ja sirutti:
  Tyttötaistelijalla on kuumaa verta,
  Sokea lauma hyökkää meidän kimppuun!
  Hän kuiskasi loitsuja, ja todellinen kermasade, kondensoitu maito ja hunaja kaatui poikien päälle ylhäältä.
  Ja taas lasten iloista naurua. Kaikki pyörii ja tapahtuu niin siistiä ja aggressiivista. Ja tässä aggressiossa on hauskoja hetkiä.
  Poikaprinssi Oenomaus on tietysti myös pelissä. Miten kukaan pärjää ilman sitä? Ja nuori soturi heittää hyvin taitavasti päällensä pojan, joka näyttää vanhemmalta ja suuremmalta. Ja taas innokkaita huudahduksia. Kyllä, tätä taistelua todella tarvitaan.
  Enomai heilutti kättään, ja poika putosi kermapäällysteisten kakkupinojen päälle. Ja ne räjähtivät ja hajaantuivat niin hauskoina ja innoissaan. Ja sellaiset olivat maagisen keittiön aromit.
  Dobrynya huomautti huokaisten:
  - On sääli tuhlata sellaista ruokaa!
  Dominic naurahti ja vastasi:
  - Se on hyvä! Teen lisää taikuutta!
  Phoenix-poika lauloi:
  Jossain metsässä on velhoja,
  He ompelevat kaftaanin saatanalle...
  Kivejä heitettiin ympäriinsä,
  Meidän upea maamme!
  Sen jälkeen hän ystävystyi Dobrynyan kanssa. Kaksi sankarillista poikaa alkoivat ensin heilauttaa nyrkkejä yrittäen lyödä toisiaan kasvoihin . He ladasivat sitä rennosti pari kertaa, ja mustelmia ilmestyi. Sitten pojat-taistelijat ottivat sen ja löivät otsaansa. Niinpä silmistäni alkoi lentää kipinöitä.
  He työnsivät toisiaan, löivät päänsä ja alkoivat tapella. Ja taistelu oli erittäin itsepäinen. Ritaripojat painiskelivat murskaamalla ja puristaen toisiaan.
  Sitten he alkoivat taas lyödä päätään, mikä näytti enemmän tyhmältä kuin siistiltä ja uhkaavalta. Ja tämä toimi niin, että se sai lapset-katsojat korviapuheavaan nauruun.
  Dominica otti höyhenen käsiinsä ja alkoi kutittaa poikien paljaita kantapäitä. Dobrynya ja Phoenix alkoivat nauraa, se on todella niin kutittavaa ja siistiä , ettei nauramista voi lopettaa.
  Margarita huomautti primadonna hymyillen:
  - Kyllä, olet siisti tyttö. Vain mestari viihdyttäjä. Mitä muuta voit tehdä?
  Dominica murisi:
  - Kyllä, yleensä voin tehdä aivan kaiken. Ja tulet näkemään tämän useammin kuin kerran!
  Dobrynya ja Phoenix erosivat. He hikoilivat ja heidän muotoiltu torsonsa kimmelsivät kuin ne olisivat olleet kasteltuina oliiviöljyllä.
  Margarita huomautti huokaisten:
  - Meillä on voitto, mutta emme ole lähempänä tavoitetta vahvemman sukupuolen pelastamisesta. Keltainen rotta kuuluu vihollisellemme Bastindalle, joka katosi ei tiedä minne. Ja me vuodatimme pavut. No, ei turhaan, mutta silti ilman tulosta, johon olimme laskeneet!
  Dominica lauloi vastauksena:
  Elämä ei ole helppoa
  Ja polut eivät johda suoraan...
  Kaikki tulee liian myöhään
  Kaikki on mennyt liian pian!
  Vapautuneiden lasten mieliala rauhoittui vähitellen. Ja tappelut, jopa humoristiset, vaimenivat, ja musiikista tuli vähemmän kovaa.
  Ja sitten yhtäkkiä kuului ääni. Hälytystorvi soi.
  Pojat ja tytöt hyppäsivät heti istuiltaan ja harjasivat miekoilla ja keihäillä. He olivat valmiita taisteluun.
  Taivaalle ilmestyi lohikäärmeitä. He olivat kolmi-, seitsemän- ja kaksitoistapäisiä . Ja niitä oli melko paljon, ja suurikokoisia matelijoita. Luonnollisesti mitä enemmän päitä, sitä suurempi koko. Ja heidän joukossaan oli tuttu noita Bastinda, joka vaikutti pieneltä lohikäärmeiden taustalla.
  Dominic vihelsi ja huomautti:
  - Vau! Näyttää siltä, että se ei ole vielä ohi!
  Margarita lauloi vastauksena:
  Kaadun rintani kanssa, tartun johtoon,
  Maa on täynnä reikiä, kuin niini...
  Mutta tiedän, että tämä ei ole vielä loppu -
  Loppu on vasta alkua!
  Soturilapsia oli noin viisikymmentä tuhatta - tämä on koko armeija, lohikäärmeitä oli enintään kaksisataa. Siksi nuoret soturit eivät paenneet. He olivat valmiita taistelemaan ja antamaan henkensä kalliisti, ja ehkä jopa voittamaan!
  Molemmat osapuolet ovat taistelevia ja päättäväisiä.
  Suurin kaksitoistapäinen lohikäärme jyrisi:
  - Älä pelkää! Emme taistele lasten kanssa! Olemme rauhan ja oikeuden puolesta!
  Dominica huusi:
  - Joten miksi tulit tänne?
  Tässä Bastinda karjui ja virnisti aggressiivisesti:
  - Tiedän, että päätavoitteesi oli saada Keltaisen rotan artefakti, ei lapsiorjien vapauttaminen!
  Margarita vastusti:
  - Se ei häiritse! Joka tapauksessa emme halunneet jättää lapsiamme emmekä koskaan aio jättää!
  Kaikki lohikäärmeen kaksitoista päätä sanoivat kerralla:
  "Arvostamme jalouttanne!" Mutta Bastinda kutsuu sinut pelaamaan peliä. Jos voitat, hän antaa sinulle keltaisen rotan, jos hän voittaa, neljästäsi tulee sen orjia ikuisesti.
  Noita Bastinda nyökkäsi:
  - Joo! Se siitä! Lapset, heidän kanssaan on liikaa meteliä. Sinun neljästäsi on paljon enemmän hyötyä orjuudessa!
  Dominica huomautti hymyillen:
  - Voimme pelata peliä. Anna vain noita Bastindan tappion sattuessa antaa meille Keltaisen rotan esineensä, vaan hänestä tulee myös orjamme.
  Margarita vahvisti paljain jalkansa takomalla:
  - Se siitä! Tämä on juuri sitä mitä tarvitsemme! Olisi reilua, jos Bastinda vaarantaisi vapautensa!
  Kaksitoistapäinen sanoi:
  - Olkoon niin! Artefakti ja noidan vapaus neljän merkittävän yksilön vapautta vastaan - reilua!
  Noita Bastinda nyökkäsi päätään mustilla hiuksilla:
  - Okei, olkoon niin! Voitan aina tämän pelin joka tapauksessa. Ja edes taikuuden tieto ei auta heitä!
  Kaksitoistapäinen lohikäärme karjui:
  - Lupaatko, että täytät lupauksesi tappion sattuessa?
  Kaikki viisi huudahtivat yhteen ääneen:
  - Me annamme!
  Noita Bastinda otti reppustaan neliötaulun ja sanoi:
  - Aloitetaan sitten!
  Ja hän avasi taulun; sille ilmestyi välittömästi hahmoja. Se muistutti jossain määrin perinteistä shakkia, vain ruudut eivät olleet kahta, vaan kolmea väriä: valkoinen, musta ja harmaa. Ja meillä oli paljon enemmän lukuja. Siellä on narri, jousimiehet ja upseeri, kenraali, marsalkka, ballista, vaunut ja jotain muuta.
  Dominica mutisi:
  - Kyllä, en edes tiedä kuinka he kävelevät! Tämä on epäreilua!
  Noita Bastinda vastasi hymyillen:
  - Olet jo antanut sanasi, eikä ole minnekään perääntyä. Pelaamisesta kieltäytyminen on tappiota!
  Margarita nyökkäsi:
  - Tiedän tämän pelin! Ja kuinka hahmot myös kävelevät siinä! Joten leikitään!
  Noita Bastinda nyökkäsi:
  - No sitten! Päähahmo täällä on kuningas ja pelaamme mattiin asti!
  Lapsisoturit taputtivat käsiään. Margarita pudisti taikasauvaansa, ja heidän eteensä ilmestyi kuva valtavasta taulusta, jossa oli kolmenlaisia soluja. Ja nyt tuhannet entiset orjat saattoivat nähdä hänet kerralla.
  Margarita huomautti:
  - Ennen sotaa voitin shakkipelin itse Botvinnikia vastaan, tosin en henkilökohtaisesti, vaan simultaanipelissä. Mutta kahdeksanvuotiaana on siistiä voittaa Neuvostoliiton mestari!
  Noita Bastinda mutisi:
  - Tämä on täysin erilainen peli! Shakki ei ollut edes lähellä häntä!
  Partisaanityttö nyökkäsi:
  - Tiedän! Se on monimutkaisempi ja kappaleita on enemmän, mutta voin soittaa sen! Joten älä usko, että se on sinulle helppoa!
  Mustatukkainen noita nyökkäsi:
  - Minun palani ovat punaisia - ne alkavat ensin!
  Ja hän liikutti slingeria eteenpäin . Margarita vastasi siirtämällä jousiampujaa. Tällainen leppoisa peli alkoi. Kummallakin puolella oli sata hahmoa, ja kaikki kolme paitsi kuninkaat. Niitä on yksi, ja peli päättyy kaveriin. No tämä on kaunista ja loogista.
  Bastinda leikki ja virnisti. Ensimmäiset vaihdot seurasivat. Sitten nopeiden narsistien liikkeitä. Dominica huomautti, että narri liikkuu kuin kuningatar perinteisessä shakissa, mutta lyö kuin ritari.
  Kyllä, se on mielenkiintoista. Upseeri näyttää piispalta, mutta lyö kuin kuningas. Ja kenraali liikkuu kuin torni, mutta iskee kuin ritari. Marsalkka liikkuu kuin kuningatar, mutta vain iskee kuin torni. Voimakkaimmat hahmot ovat tietysti suurvisiirit, he liikkuvat kuin kuningatar ja kuin ritari ja myös iskevät. Tietenkin on kuningattaria, ja he ovat aivan kuten tavallisessa shakissa. Jousimiehet liikkuvat kuin pelinappulat, mutta he ampuvat vinosti kolme ruutua eteenpäin ja slingers vain kaksi. Näyttää siltä, että tavalliset jalkaväkimiehet ovat heikoimpia, mutta he voivat viimeisen rivin saavuttaessa muuttua mihin tahansa kappaleeseen paitsi kuningasta.
  Vaunu kävelee kuin hevonen, mutta iskee kuin norsu. Kyllä, on mielenkiintoista, miten se käy. On myös ballista - se liikkuu kuin torni, mutta iskee kuin kuningatar. Rookit, ritarit ja piispat, kuten tavallisessa shakissa. Mutta on myös yksisarvinen. Hän kävelee kuin kuningas, mutta lyö kuin kuningatar. Ja kuninkaallinen yksisarvinen. Hän kävelee kuin norsu, mutta iskee kuin suurvisiiri, eli kuin kuningatar ja ritari. Kyllä, tämä ei ole vitsipeli. Ja jokaisessa on kolme hahmoa. Ja kokeile jotain haukottelematta. Ja nyt näyttää siltä, että Bastinda on jo vallannut enemmän aluetta ja saanut aineellisen edun.
  On selvää, että hän on paljon kokeneempi kuin Margarita.
  Dominica twiittasi itsevarmasti, tai pikemminkin ironisesti:
  - Kävele hevosella! Hevonen!
  Margarita viittasi hänelle:
  - Älä sekaannu! Mitä pitää tehdä, sen teen!
  Ja partisaanityttö liikutti vartaloaan päättäväisesti. Bastinda jatkoi hyökkäystä. Taistelu oli erittäin itsepäinen ja armoton.
  Margarita alkoi laulaa saadakseen takaisin hieman itseluottamusta ja malttia ja saadakseen inspiraatiota peliin;
  Se vaahtoaa ylöspäin nostaen jyrkkiä rinteitä,
  Aalto, jään kahleet tuhosivat valtameren!
  Säde katkesi, pilvet täyttyivät lyijystä,
  Ja raikas tuuli murskasi sumun!
  
  Olen kanssasi rannikon kalliolla,
  Meren aallot kutittaa korvaasi!
  Taistelija halasi hänen kaulaansa lempeällä kädellä,
  Pyhä Herra on noussut sieluni!
  
  Lumivuorten huiput ovat kullattuja,
  Ja helmiperhosia rinnassa!
  Kaukana laivat vaelsivat purjeiden alla,
  Et voi luopua unelmastasi ja nukahtaa!
  
  Osoitin sinua, rakas,
  Kyynelistä säteilevät silmäsi!
  Loppujen lopuksi, ilman sinua, edes maailma ei riitä minulle,
  Myrskyt ja ukkosmyrskyt pauhaavat sydämessä!
  
  Yhdessä kanssasi maistamme paljon kunniaa,
  Ja myrkky tunkeutuu kunnianhimoon!
  Vedä miekkasi tuon voiman nimeen,
  palvelee mielellään !
  Margarita lauloi täydellisesti ja ilahdutti ja aloitti ratkaisevan hyökkäyksen. Partisaanityttö ei epäröinyt uhrata, ja jossain vaiheessa aineellinen voimatasapaino tuntui hänelle katastrofaaliselta. Mutta tässä on muutama voimakkaampi taktinen isku ja...
  Margarita sanoi viattomasti hymyillen:
  - Matti, rouva Bastinda!
  Hän räpytteli villisti ja katseli ympärilleen, katsoen sivuttain suurinta, kaksitoistapäistä lohikäärmettä. Se oli suurluokan lentokoneen kokoinen , jokaisen siiven kärkiväli oli reilut kaksisataa metriä - tämä on hirviö. Ehkä jopa valitun tyttö-näyttelijä Dominican ilmiömäinen taikuus ei voinut voittaa tällaista jättiläistä.
  Valtava lohikäärmejohtaja karjui kahdellatoista päällä samanaikaisesti:
  - Hävisit Bastindille. Joten anna voittosi Keltaiselle rotalle - arvokkaalle esineelle ja mene uusien isäntojesi orjuuteen!
  Bastinda huokaisi ja otti esineen repustaan. Yllättäen se oli vain kookospähkinän kokoinen, mutta se loisti kirkkaalla, keltaisella valolla.
  Noita ojensi sen ja huomautti:
  - Hän on sinun. Kuten kaikki, mikä on minun, se on nyt sinun!
  Margarita otti esineen käsiinsä ja piilotti sen sitten reppuunsa. Ja hän huomautti:
  - Tämä on hyvä! No, mitä sinun ja minun pitäisi tehdä, Bastinda?
  Ulkoisesti vielä melko nuori ja viehättävä musta nainen vastasi:
  - Pystyn tekemään monia asioita. Olen jo yli tuhat vuotta vanha. Entä jos voin opettaa sinulle tuntemattomia taikatekniikoita. No, ja olla myös valtakunnan johtaja. Minulla on paljon kokemusta tästä, eikä vain lasten hoitamisesta.
  Margarita kohautti olkiaan ja huomautti:
  "Luulen, että ehkä päästän sinut menemään, kun olen ensin vannonut valan tehdä vain hyviä tekoja."
  Dominica mutisi:
  - Entä jos hän valehtelee? Meillä on ihmisiä, tiedäthän. Jopa Koraani sanoo, että valat voidaan joissakin tapauksissa rikkoa.
  Ja tyttönäyttelijä lauloi:
  Usko minua, palvelijasi kuivuvat,
  Sinut petetään, sinut petetään...
  Ja ne, jotka vannovat rakkautta näin,
  Katso vain, he tappavat sinut!
  Margarita vastusti:
  "Meidän velhoillamme on tapana pitää sekä sanansa että valansa." Valan rikkojaksi tuleminen merkitsee ikuista kadotusta ja halveksuntaa kaikilta. Joten Bastinda joko pitää valansa tai kieltäytyy vannomasta sitä. Joten hänellä on mahdollisuus valita orjuuden ja pahoista teoista luopumisen välillä ikuisesti!
  Noita kanssa mustat hiukset kohautti olkiaan:
  - Tässä on mietittävää. Älä koskaan tee pahaa, tämä on myös erittäin vaikeaa, eikä aina miellyttävää!
  Dominica suuttui:
  - Miksi päätät puolestamme, Margot? Ajattelen, että on parempi, että hän on orjamme. Maaginen ja iätön palvelija on varsin hyödyllinen kotitaloudessa. Hänen ei pitäisi olla orjasi, vaan meidän yhteinen!
  Sankaripoika Dobrynya vahvisti:
  - Kyllä se on oikein! Me kaikki neljä vaaransimme vapautemme. Ja haluat käskeä häntä yksin.
  Poikaprinssi Oenomaus sanoi:
  "Mielestäni on myös parempi antaa hänen mennä ja vannoa valan tehdä vain hyviä tekoja." Miksi raahaat orjan mukaasi samalla kun keräät vielä 11 esinettä? Hän on vain taakka!
  Dobrynya ja Dominica sanoivat yhteen ääneen:
  - Ei, hän on orjamme! Ja me emme päästä häntä menemään!
  Lohikäärmeen johtaja huomautti:
  - Teillä on jako: kaksi kahta vastaan! Suosittelen heittämään kolikon. Jos se on päätä, teemme niin kuin Margarita haluaa, jos se on häntää , teemme kuten Dominica haluaa!
  Soturilapset huusivat yhteen ääneen:
  - Oikein! Oikein! Oikein! Arpa ratkaisee!
  Dominica mutisi vihaisesti:
  -Kuka heittää kolikon?
  Lohikäärme jyrisi:
  - Minä!
  Ja sitten hänen häntänsä heitti hopeisen ympyrän, joka lensi ilmassa ja putosi kiviselle jalkakäytävälle. Kolikko osui ja ... se laskeutui reunalleen...
  Jättiläinen lohikäärme nauroi ja vastasi:
  - Jos on, otan Bastindan piikaani. Ja sinulle jää hänen esineensä, keltainen rotta, palkintona. Aivan kuten halusit, muuten!
  Dominica mutisi:
  - Ja moottoripyörä. Haluan tällaisen lehtisen.
  Jättiläinen lohikäärme sihisi:
  - Laula laulu! Ja me lohikäärmeet arvostamme sitä. Jos pidät siitä, maaginen lentävä moottoripyörä on sinun. Ja jos ei, niin ... Sinustakin tulee orjamme!
  Dominica suuttui:
  - Voit siis sanoa, että et pidä mistään kappaleistani!
  Päälohikäärme ilmoitti:
  - Emme vain tuomitse, vaan myös yleisö, mukaan lukien lapset ja entiset orjat!
  Dominica nyökkäsi huokaisten.
  - Sitten olen samaa mieltä!
  Ja tyttö alkoi laulaa tunteella ja ilmeellä;
   Pukeutunut olemaan kaikkien kuninkaiden kateus,
  Crimson, kulta, lehdet rubiineissa!
  Kuten iltaperhoset kohoavat,
  Ja tuulten ääni on kerubien urut!
  
  Ylellisin rauha on avaraa syksyllä,
  Puut, pyhien kirkkojen kupolit!
  Mikä tahansa oksa, jossa on kaiverrettuja kaiverruksia,
  Kastepisaran helmiä ja korvaamattomia kiviä!
  
  Lätäkkö oli peitetty ohuella hopealla,
  Kipinät kimaltelee hevosen kavioiden alta!
  Kohtelette toisianne ystävällisesti,
  Eläköön onnellisesti kirkkaan taivaan alla!
  
  Kirkkaassa auringossa, mekkoni löysänä,
  Koivut ja poppelit tanssivat rakkauden valssia!
  Olemme surullisia päivistä, jotka ovat vaipuneet kuiluun,
  Säilytä tapaamisten muistot kanssani!
  
  Talvi tulee, nuoruus siinä on ikuista,
  Ei harmaita hiuksia, timantteja hiuksissa!
  Kokoamme kaikki ystävämme lomalle,
  Ja ilmaistaan unelma rajuissa säkeissä!
  Myrskyisiä aplodit ja huudot "Bravo! Encore!", kymmenet tuhannet kurkut tulvivat koko aukion. Tämä olisi loistava tunti, tunti voiton Dominicalle, joka löysi kykynsä primadonnana!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"