Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Pass The Princess Exam

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Cov tub ntxhais kawm zoo nkauj thiab nyiam ua yeeb yaj kiab ua yeeb yam, Dominika, npau suav los ua ib lub hnub qub screen. Thiab thaum tus nymph tuaj rau nws, nws txaus siab ua raws li nws, xaus rau hauv lub nceeg vaj ntawm zaj. Dominica tau zais lub peev xwm zoo tshaj plaws, thiab muaj kab mob coj txawv txawv tau tuaj rau lub teb chaws Ottoman thiab cov xeev nyob sib ze, vim tias yuav luag txhua tus txiv neej tau dhau los ua petrified. Ib tug ntawm cov neeg sawv cev kawg ntawm kev sib deev muaj zog, elf prince Oenomaus, tswj kom ncua nws txoj kev tuag ua tsaug rau lub txiaj ntsim ntawm Dominica. Thiab tam sim no lawv yuav tsum tau ua hauj lwm ua ke los nthuav tawm qhov paub tsis meej ntawm tus kab mob uas tsis tuaj yeem nkag siab thiab nthuav tawm lub zog tsaus nti.

  PASS THE PRINCESS EXAM
  
  CEEB TOOM
  Cov tub ntxhais kawm zoo nkauj thiab nyiam ua yeeb yaj kiab ua yeeb yam, Dominika, npau suav los ua ib lub hnub qub screen. Thiab thaum tus nymph tuaj rau nws, nws txaus siab ua raws li nws, xaus rau hauv lub nceeg vaj ntawm zaj. Dominica tau zais lub peev xwm zoo tshaj plaws, thiab muaj kab mob coj txawv txawv tau tuaj rau lub teb chaws Ottoman thiab cov xeev nyob sib ze, vim tias yuav luag txhua tus txiv neej tau dhau los ua petrified. Ib tug ntawm cov neeg sawv cev kawg ntawm kev sib deev muaj zog, elf prince Oenomaus, tswj kom ncua nws txoj kev tuag ua tsaug rau lub txiaj ntsim ntawm Dominica. Thiab tam sim no lawv yuav tsum tau ua hauj lwm ua ke los nthuav tawm qhov paub tsis meej ntawm tus kab mob uas tsis tuaj yeem nkag siab thiab nthuav tawm lub zog tsaus nti.
  PROLOGUE
  Distinguished los ntawm nws tsis tshua muaj, tshwj xeeb kev zoo nkauj, Dominika Delfinova tau txais ib tug ntawm cov tseem ceeb luag hauj lwm nyob rau hauv lub blockbuster "Star Empress". Thiab qhov no yog ib zaj yeeb yaj kiab uas muaj peev txheej loj thiab cog lus tias yuav tau txais txiaj ntsig loj. Ua ntej no, Dominica twb starred nyob rau hauv ib tug xov tooj ntawm films, tab sis tau txais tsuas pennies. Nws txoj kev zoo nkauj yog stunning, thiab nws cov plaub hau yog lub caij nplooj ntoos hlav ci heev dandelion xim, thiab ob peb tus neeg ntseeg hais tias nws yuav ua tau yam tsis muaj dyes thiab kua roj vanish. Tab sis yog li ntawd nws yog. Dominika yog ib tug natural, zib mu blonde nrog zoo tagnrho proportions, thiab kuj nrog sculpted nqaij thiab zoo heev stretch.
  Txawm hais tias tus ntxhais tsis koom nrog kev ua yeeb yam, nws tau seev cev hauv kev ntaus pob. Thiab nws muaj kev ceev, kev tshav ntuj, thiab kev sib koom tes zoo heev ntawm kev txav.
  Piv txwv li, nws tuaj yeem pom nws tus kheej zoo hauv kev ua yeeb yaj kiab. Zoo li ib tug hluas nkauj uas nws tus tim tswv zoo li nkaum ib tug tub rog-dab ntxwg nyoog.
  Tam sim no nws tau hle nws nkawm khau thiab zoo siab khiav mus rau hauv lub tiaj ua si, hnov qhov qab ntxiag tickling los ntawm cov nyom thiab pebbles ntawm txoj kev nrog nws cov leeg liab qab. Nws ob txhais ceg zoo meej thiab ntxim nyiam heev uas lawv feem ntau tau yees duab liab qab thiab nyob ze, uas tshwj xeeb tshaj yog cov txiv neej zoo siab. Dominica txaus siab rau nws ob txhais ceg zoo nkauj, thiab hnav tiab luv kom txog rau thaum Frost.
  Lub sijhawm ntawd, ib tug ntxhais dheev tshwm sim ntawm nws xub ntiag. Hluas heev, ib tug yuav hais, yuav luag ib tug ntxhais. Dominica yog siab, nqaij, zoo nkauj, thiab nws lub ntsej muag, txawm lub impeccable smoothness thiab velvety daim tawv nqaij, tsis zoo li lub ntsej muag ntawm ib tug hluas, naive ntxhais. Thiab qhov no zoo li ib tug menyuam kawm ntawv, txawm tias nws hnav khaub ncaws zoo nkauj, thiab nws muaj cov iav me me dai ntawm nws thiab ci ntsa iab hauv lub hnub.
  Dominica txawm xav tias tej zaum cov no yog cov hniav nyiaj hniav kub tiag tiag.
  Tus ntxhais ntaus nws me me, liab qab taw. Thiab bindweed tua nrog scarlet thiab ntshav buds tshwm nyob rau hauv txoj kev rocky.
  Dominica whistled:
  - Dab tsi yog dag! Koj puas yog tus ua yeeb yaj kiab lossis ua yeeb yam ua yeeb yam?
  Tus ntxhais teb ib ntxhi:
  - Kuv yog nymph! Tsis muaj sijhawm piav ntxiv lawm, ua raws kuv qab!
  Tus ntxhais nthuav nws txhais tes hauv kev tsis ntseeg:
  - Zoo, qhov ntawd yog ... Zoo tso dag! Koj lub npe hu li cas?
  Nymph squeaked:
  - Marquise de Cassandra. Thiab txaus tham, txhua lub sijhawm ntawm kev nyob hauv koj lub ntiaj teb yuav tsum muaj lub zog loj thiab muaj zog!
  Thiab nws khov kho, tsis muaj lub zog me me, tuav Dominica txhais tes, tuav nws xib teg.
  Lub zog thiab dexterous zaj duab xis actress tam sim ntawd pom tau hais tias nws yog tsis muaj txiaj ntsig los tiv thaiv xws li tuav.
  Tus ntxhais, siv cov ntiv taw liab qab ntawm nws me me, zoo nkauj ko taw, tig lub pob zeb ntawm lub nplhaib ntawm tus ntiv tes xoo ntawm nws txhais tes dawb. Thiab tib lub sijhawm, Dominika xav zoo li nws tau poob rau hauv lub qhov dej. Thiab nws yog ib qho kev zoo siab heev, tshwj xeeb xav.
  Tom qab ntawd txhua yam tau ntim nrog lub teeb ci dazzlingly, uas zoo li tho rau txhua lub cell ntawm lub cev ntawm tus ntxhais muaj zog, kis las, tshwj xeeb zoo nkauj.
  . Tshooj 1.
  Dominika ob txhais taw liab qab hnov qhov kub hauv qab nws, thiab qhov ntawd yog nws qhov kev xav thawj zaug. Muaj ib qho flickering ua ntej kuv ob lub qhov muag, zoo li yog kuv tau dig muag los ntawm lub zog flashes, zoo li blitz hauv lub koob yees duab. Thiab tus ntxhais tseem tsis tau pom tam sim ntawd nws tau xaus qhov twg.
  Lub suab nrov ntawm nymph tau hnov:
  - Tsis txhob ntshai! Tam sim no nws yuav dhau mus thiab koj yuav tuaj yeem pom txhua yam.
  Dominica winced thiab blinked. Nws ob txhais taw liab qab pib hnov kub. Nyob rau hauv qhov liab qab, cov ntxhais hluas nkauj muaj ib yam dab tsi kub hnyiab, zoo li cov xuab zeb ntawm Sahara thaum tav su. Dominika nyiam khiav taw liab qab. Tshwj xeeb tshaj yog thaum kuv tau siv rau nws thaum lub sijhawm kuaj tshuaj ntsuam.
  Thaum nws tseem yog ib tug hluas nkauj, nws raug muab los ua ib tug tub ceev xwm kev txawj ntse.
  Tau kawg, thaum tsov rog, cov ntxhais tau taug kev khaus khaus thaum lub caij ntuj sov, vim khau yuav tsum tau saib xyuas, thiab tsis txaus ntseeg, thaum koj taug kev mus ntev, nws yooj yim dua.
  Thiab thaum kawg lawv tau coj nws mus dai nws, taw liab qab hauv cov daus. Qhov no yog nyob rau hauv cov style ntawm Zoya Kosmodemyanskaya, tsuas yog Dominika yog blonde thiab zoo nkauj dua, thiab nws muaj lub ntxim nyiam ntuj. Thiab thaum nws luag ntxhi thiab liab qab nws cov hniav dawb, zoo li yog ua los ntawm ntuj pearls, nws tshem tawm lub ru tsev ntawm nws cov hinges.
  Thiab ntawm no cov khaus khaus, thiab nws yog qee yam kub. Nws sov hauv Moscow thaum lub Tsib Hlis, tab sis koj tsis tuaj yeem hu nws kub.
  Thiab ntawm no, nws zoo li qhov chaw hauv Arabia thaum tav su. Nws tseem kub dua nyob ntawd. Ib zaug nws tau ua yeeb yaj kiab hauv Emirates, thiab nws yuav tsum tau taug kev ntawm ko taw liab qab ntawm cov xuab zeb. Lawm, thaum sawv ntxov, thaum cov xuab zeb tau txias me ntsis thaum hmo ntuj, tab sis nws tseem kub, lawv txawm grease nws txhais taw nrog Vaseline kom yooj yim dua.
  Tab sis cov me nyuam hauv zos khiav ncig ntawm taw liab qab, tsawg kawg ntawm cov neeg pluag, thiab luag, qhia lawv cov hniav me me, tsis muaj kev tsis xis nyob.
  Tseeb tiag, qhov flickering ntawm nws ob lub qhov muag nres, thiab Dominica pom tias nws nyob hauv lub nroog square. Lub cobblestones nyob rau hauv qhov kev zoo nkauj ko taw yog txiv kab ntxwv thiab ntshav. Thiab cov tsev nyob ib puag ncig yog siab, zoo nkauj heev, zoo li yog nyob rau hauv nruab nrab ntawm St. Petersburg, qhov twg antiquity tau khaws cia. Tsuas yog ntawm no cov tuam tsev siab dua thiab muaj zog dua, muaj yeeb yuj, nplua nuj, luxurious thiab elaborate.
  Thiab muaj ntau nplooj kub, uas yog undoubtedly pleasing rau lub qhov muag. Thiab muaj ntau tus ntxhais zoo nkauj ntawm txoj kev. Lawv, flashing barefoot, graceful, tanned, nqaij ob txhais ceg, pib ncig Dominica thiab nws glamorous marquise-nymph.
  Cov ntxhais yog tag nrho, tsis muaj kev zam, zoo nkauj, hluas, khau khiab, tab sis hnav cov hniav nyiaj hniav kub. Qee tus muaj ntau cov hniav nyiaj hniav kub nrog cov pob zeb zoo nkauj, lwm tus muaj tsawg dua. Ntau tus ntxhais hnav tsuas yog dawb, luv tunics.
  Qhov no yog cov qhev feem ntau zoo li thaum lawv ua yeeb yaj kiab txog lub sijhawm qub, Dominika sau tseg.
  Txawm li cas los xij , tsis yog txhua tus ntxhais yog tib neeg. Qee tus muaj pob ntseg zoo li lynx, lwm tus muaj qhov ntswg dav dav. Ntau tus ntxhais me dua, zoo li Marquise de Cassandra, tsuas yog cov ntxhais, tab sis lawv tau tawm thiab txav mus yam tsis tau kov cov pav nrog lawv txhais taw me.
  Ib tug tag nrho lub nceeg vaj ntawm cov ntxhais uas, tsis ntshai ntawm qhov kub pavement, flaunt lawv liab qab, liab qab heels.
  Thiab lawv ncig Dominica thiab lub marquise nrog lub nplhaib, thiab luag ntxhi, sib tham ntsiag to.
  Cov ntxhais emanated ib tug qab ntxiag tsw ntawm cov hluas, cov leeg nqaij
  ntawm kev sib deev ncaj ncees, sib xyaw nrog cov tshuaj tsw qab kim.
  Ib txhia kuj muaj riam phom nyob hauv lawv txhais tes. Hauv particular, hneev, zoo li tus ntoo khaub lig, ntaj, sabers, daggers thiab quivers ntawm xub.
  Nws yog qhov tseem ceeb heev ntawm cov khoom ntxiv rau kev ua yeeb yaj kiab ntawm kev ua yeeb yaj kiab fantasy; nws tseem ceeb heev uas lawv tau tswj kom sib sau ntau yam tsis zoo, curvy, kis las zoo nkauj hauv ib qho chaw.
  Feem ntau ntawm cov ntxhais yuav luag liab qab, tsuas yog lawv ob lub mis thiab lub duav tau npog nrog cov hniav nyiaj hniav kub ua los ntawm cov pob zeb zoo nkauj.
  Kwv yees li kaum ob tus ntxhais hauv cov tunics me ntsis txhos caug, tuav platinum-glittering jugs ntawm dej haus thiab cov tais kub ntawm ntau yam khoom noj thiab txiv hmab txiv ntoo.
  Dominika yws hauv kev tsis meej pem:
  - Koj xav tau dab tsi ntawm kuv? - Thiab nws ntxiv me ntsis ntxiv kev ntseeg siab. "Yog tias koj muaj sijhawm, kuv yuav txaus siab tshwm sim hauv koj cov khoom ntxiv, tsuas yog them kuv zoo."
  Tus nymph marquise teb nrog luag:
  - Pom koj xav tias qhov no yog movie? Tsis yog, qhov no yog Elf- Dragon Empire !
  Dominique giggled thiab dhia. Kuv pob taws kub hnyiab tsis muaj kev cia siab. Nws shook tawm hlaws dai ntawm hws. Zoo, nws kub. Ib yam li nyob rau hauv Arabian suab puam. Nws yog amazing li cas beauties taug kev liab qab ntawm no, thiab lawv cov tawv nqaij tsis tev tawm ntawm lub hnub.
  Nws nyob qhov twg? Obviously tsis nyob rau hauv Russia ...
  Dominica ntsia saum ntuj thiab ntxhi. Lub ntuj yog daj, tsis tshua muaj huab yog txiv kab ntxwv, thiab muaj ob peb lub teeb nyob rau hauv ib zaug ... Tsis xav tias nws kub heev. Ntxiv mus, cov luminaries yog li ornate nyob rau hauv cov duab, nrog curls los yog horns ...
  Dominika xav tias nws mob. Zoo li, qhov no yog li cas tib neeg mus vwm. Nws lub ntsej muag zoo nkauj twisted thiab tig daj ntseg.
  Nws staggered, tab sis ob tug elf ntxhais nrog pob ntseg txhawb nws. Cov neeg sawv cev ntawm kev sib deev ncaj ncees tau sib cais, thiab kev zoo nkauj hauv cov dawb, translucent tunics coj nws cov hlab ntsha nrog haus dej ntawm qhov liab qab, zoo nkauj thiab cov leeg nqaij ntawm cov ntxhais. Thiab lawv ncuav emerald cawv rau hauv lub tais kub.
  Dominika haus greedily. Thiab nws xav tias cov cawv txiv hmab txawv txawv thiab qab qab heev; lub zog, lub zog, thiab lub zog tam sim ntawd ntws los ntawm nws cov leeg.
  Thiab tus ntxhais twb liab qab taw tsis kub heev, los yog, lawv xav tias ib tug qab ntxiag sov so, thiab kub nyob ib ncig ntawm ua zoo tagnrho, zoo li hauv npau suav.
  Dominique perked thiab tuav nws lub taub hau kub-xim xim, qw:
  - Nyob zoo cov neeg pw tsaug zog!
  Ces tus ntxhais kho nws tus kheej sai sai:
  - Kuv zoo siab tau ntsib kuv cov kwv tij, los yog, cov muam hauv siab!
  Cov ntxhais npuaj teg. Thiab lawv hu nkauj hauv chorus:
  - Peb xav kom koj muaj kev zoo siab,
  Koj yog peb txoj kev cia siab, ntseeg kuv...
  Txoj kev mus rau lwm lub ntiaj teb -
  Lub qhov rooj qhib!
  Marquise de Cassandra nodded:
  - Yog, koj yuav tsum pab peb. Thiab yuav muaj nqi zog loj rau qhov no.
  Dominica shrugged nws lub xub pwg nyom thiab nug hauv surprise:
  - Thiab kuv tuaj yeem pab koj li cas?
  Tus ntxhais nymph xav hais ib yam dab tsi, thaum lub suab trumpet thiab lub suab ntawm tis tau hnov. Tag nrho ntau tus neeg sawv cev ntawm kev sib deev ncaj ncees tau txhos caug ntawm ib zaug thiab khoov siab hneev nti.
  Lub Marquise kuj nudged Dominika:
  - Hneev thiab.
  Tus ntxhais actress nug hauv surprise:
  - Rau dab tsi?
  Tus ntxhais nymph squeaked:
  - Zaj Duchess ntsib koj. Dragons kav peb lub teb chaws Ottoman. Los, ntawm ib lub hauv caug!
  Dominica txiav txim siab tsis rhuav nws txoj kev khav theeb. Txawm hais tias nws ntshai tias txoj kev kub hnyiab yuav hlawv nws lub hauv caug liab qab, tanned rau lub teeb bronze. Tab sis daim tawv nqaij tau meej meej ua kom muaj zog thiab tsis tshua muaj kev nkag siab. Nws pom tseeb tias cov neeg ntawm no mus ko taw liab qab tsis yog vim kev txom nyem. Tab sis rau qhov laj thawj loj dua uas tseem yuav tsum tau qhia meej.
  Ces tus zaj duchess nws tus kheej tshwm. Ib tug tsiaj nyaum nrog peb lub taub hau, muaj xim zoo nkauj heev, zoo li npauj npaim. Loj, zoo li ib tug zoo fighter, tab sis tsis ntshai kiag li, los yog tsis ntshai yog nws yog nws.
  Lub taub hau zoo li me me, thiab me me tab sis ci crowns ci rau lawv.
  Thaum tus poj niam zaj ya los ntawm, cov ntxhais hauv qab nws tis hloov lawv cov tawv nqaij xim rau lilac, thiab tom qab ntawd mus rau emerald. Qhov no tau ua zoo nkauj.
  Dominica zoo li spellbound. Nov yog thawj zaug uas nws tau pom zaj tiag tiag. Yog lawm, hauv cov yeeb yaj kiab, tau kawg, lawv ua cov zaj zoo siv computer graphics. Tab sis tus zaj no yog tiag tiag, zoo nkauj heev thiab graceful.
  Lub taub hau, tus nyob hauv nruab nrab, nug, nws lub suab zoo siab heev:
  - Kuv zoo siab heev tau pom koj, peb cov qhua los ntawm ntiaj chaw ntiaj teb!
  Dominica luag ntxhi thiab teb tias:
  - Thiab kuv zoo siab heev tau pom koj thiab!
  Tus Dragon Duchess nodded thiab txuas ntxiv, lub taub hau ntawm sab xis twb hais tias:
  - Peb caw koj vim nyob rau hauv koj cov hlab ntsha ntws cov ntshav ntawm ib tug heev, Kuv tsis paub leej twg, leej twg nyob ntawd, kuv tsis paub qhov twg!
  Dominika Delfinova rub ib qho ntawm nws liab qab, chiseled ob txhais ceg thiab hais nyob rau hauv tsis meej pem:
  - Nws zoo li, Kuv tsis nkag siab!
  Lub taub hau ntawm zaj duchess ntawm sab laug teb hauv lub suab nrov nrov:
  - Thiab peb tsis nkag siab qhov no peb tus kheej. Txawm li cas los xij, peb muaj qhov teeb meem txaus ntshai uas peb zoo li cov neeg poob dej, clutching ntawm straws!
  Dominica ntaus nws liab qab, seductive ko taw thiab hu nkauj:
  - Tuav kuv, straw, tuav kuv,
  Thaum muaj kaum tsib ntsiab lus nyob ib puag ncig cua daj cua dub...
  Tshem tawm cov yeeb ncuab uas cov elves muaj,
  Txoj hmoo tau muab pov rau kuv zoo li no hauv lub neej!
  Cov ntxhais ntawm txhua tus kab txaij npuaj tes ua ke, thiab nws zoo nkauj heev thiab txias.
  Lub taub hau nruab nrab hais dua:
  - Yog li, peb muaj kab mob txawv txawv. Cov neeg sawv cev ntawm kev sib deev muaj zog, yog nws elves, tib neeg, trolls, hobbits, vampires, gnomes thiab lwm tus neeg nyob hauv peb lub ntiaj teb, rau qhov tsis paub yog vim li cas pib tig mus rau pob zeb thiab tawg ib zaug. Hauv peb lub tebchaws, sib nrug los ntawm orcs thiab gnomes, muaj kaum ob zaug cov txiv neej tsawg dua li poj niam, thiab tam sim no lawv yuav luag tag! Tau kawg, qhov no yog qhov xwm txheej!
  Dominika giggled thiab blurted tawm:
  - Qhov no zoo heev! Tsis tas li ntawd tsis muaj txoj hauv kev tawm ntawm cov plaub hau no, cov txiv neej siab phem! Thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws, tus txiv neej uglier yog, nrog lub plab thiab lub taub hau taub hau, wrinkles, qhov ntau nws clings rau koj.
  Ib tug ntawm cov elves tawm tsam:
  - Tsis muaj lub lauj kaub-bellied, wrinkled thiab bald elves! Lawv tsis txawm muaj hwj txwv los yog mustaches.
  Dominica tau hais tias:
  " Tsis tas li ntawd, nws kim dua los koom nrog cov menyuam yaus no!" Lawv tsis pub dhau ib yam. Kuv nkees nkees ntawm cov kiv cua no. Thiab koj, ua Vajtswv tsaug, tsis txhob muaj cov lustful, sweaty, phem txiv neej, thiab koj yuav so thiab so.
  Tag nrho peb zaj taub hau thundered ib zaug:
  - Lub ntiaj teb tsis muaj txiv neej yuav tuag! Piv nrog rau cov neeg ntawm ntiaj chaw ntiaj teb, peb nyob ntev heev, tshwj xeeb tshaj yog zaj. Yog, nws tho txawv yam tsis muaj txiv neej, thiab tsis muaj kev sib haum xeeb hauv lub ntiaj teb tsis muaj kev sib deev muaj zog.
  Cov ntxhais ua suab nrov ntawm kev pom zoo. Ib tug hais tias:
  - Tag nrho peb cov txiv neej zoo nkauj! Ib zaug dhau los , ntau txhiab xyoo dhau los, cov txiv neej ntawm tib neeg muaj plaub hau, tawv nqaij, wrinkles, plab, tab sis tam sim no lawv txhua tus hluas, zoo nkauj, curvy thiab tsw qab ntxiag, zoo li elves!
  Dominika luag thiab muag muag ... Ces nws teb tias:
  - Okay! Tej zaum ob peb hlis kuv mam li pib nco txiv neej. Kuv tsuas yog tsis nkag siab tias kuv tuaj yeem pab koj li cas?
  Txoj cai lub taub hau ntawm zaj duchess teb tias:
  - Yuav kom ncaj ncees, peb tsis paub qhov no peb tus kheej. Tab sis koj muaj cov ntshav ntawm ib tug tsiaj los ntawm lwm lub ntug, qhov twg tag nrho cov inhabitants tsis muaj ob tug poj niam, zoo li peb muaj nyob rau hauv lub ntiaj teb no, tab sis peb. Thiab tej zaum qhov no yuav pab tau peb cov txiv neej rov qab!
  Dominica co nws tus kheej thiab sau tseg:
  - Trisexual creatures? Yog lawm, kuv nyeem cov ntawv tseeb, qhov no yog qhov ua tau!
  Tus ntxhais nymph nodded:
  - Yog! Kab mob kis tsis tau kov lawv. Tab sis leej twg yuav lav tias tus kab mob yuav tsis tshwm sim uas yuav ua rau kev sib deev ncaj ncees? Thiab nws tuaj yeem yog qhov phem dua! Thiab txawm tias tsis muaj kev sib deev muaj zog, yog tias tus neeg aggressor invades peb lub ntiaj teb, ces peb yuav tsis muaj sij hawm los tawm tsam.
  Tus ntxhais actress nodned:
  - Okay! Kuv thov txim rau koj. Los ntawm txoj kev, qhov no tuaj yeem tuaj rau lub ntiaj teb?
  Sab laug lub taub hau ntawm zaj duchess tau lees tias:
  - Yog! Muaj peev xwm heev. Yog li tsis txhob xav tias lawv tab tom thov koj rau kev pom zoo. Koj muaj ib tug kwv yau thiab nws kuj ua yeeb yaj kiab. Koj puas xav kom tus tub no tig mus rau pob zeb thiab tawg ua hmoov av?
  Dominica npau taws ntaus nws txhais taw liab qab thiab hais nrog kev ntxhov siab:
  - Koj paub ntau txog kuv!
  Nimph ntxhais teb tias:
  - Qee zaum peb nyiam saib cov yeeb yaj kiab los ntawm koj lub ntiaj teb. Nws tuaj yeem rub tawm ncaj qha los ntawm Is Taws Nem, uas tsis tas yuav tsum tau siv nyiaj ntau ntawm lub zog ua khawv koob. Vim li ntawd peb thiaj pom nej thiab. Thiab cov fairies siab tau hnov koj lub cim tshwj xeeb, thiab lawv pom koj tus kwv, nws kuj muaj ib qho ntawm qhov ntawd, Kuv tsis paub leej twg!
  Dominica whistled thiab cooed:
  - Kuv paub tseeb tias txhua yam uas ua tsis tau yog ua tau! Txawm li cas los xij , nws yuav zoo dua rau kuv los kawm hauv absentia!
  Marquise de Cassandra sau tseg:
  - Qhov tseeb, qhov no yog qhov koj yuav tsum ua. Kawm, kawm thiab kawm dua!
  Tus ntxhais hluas hais lus tsis txaus siab:
  - Dab tsi ntxiv qhov no rau?
  Tam sim ntawd, peb lub taub hau ntawm zaj duchess hais synchronously thiab sib haum xeeb nyob rau hauv lawv lub suab qab ntxiag:
  - Koj tsis paub dab tsi txog khawv koob thiab khawv koob! Thiab koj yuav tsum muaj kev paub dav dav thiab tseem ceeb los pab peb. Thaum koj kawm tiav los ntawm Imperial Dragon Academy ntawm Dularis , koj yuav muaj lub zog tsis paub yav dhau los uas yuav tso cai rau koj hnav lub kaus mom ntawm tus poj huab tais poj huab tais. Thiab tsuas yog nyob rau hauv cov ntaub ntawv no koj yuav muaj peev xwm, los yog theej, koj puas yuav tau txais tsawg kawg yog ib lub caij nyoog me me kom rov qab cov neeg sawv cev ntawm lub zog ntawm kev sib deev los ntawm lub ntiajteb sab hauv.
  Dominic whistled thiab hais tias:
  -Auj, qhov kuv tsis nyiam yog kawm!
  Qhov tseeb, nws nyiam ua las voos, dhia, thiab ua yeeb yaj kiab. Kuv txawm hlub nws heev. Tab sis nws txoj kev kawm nyuaj rau nws. Nws txawm tso npe rau hauv ib lub tuam tsev them nyiaj kom nws thiaj li tau txais nws daim ntawv kawm tiav nrog kev siv zog tsawg. Tseeb, nws yooj yim dua li no.
  Dominica yuav tsis tau nkag mus rau hauv academy tag nrho yog tias nws tsis fashionable yam tsis muaj kev kawm siab dua. Ntxiv mus, txawm tias billionaires yuav tsis yuav ib tug ntxhais tsis muaj daim ntawv pov thawj.
  Tab sis mus yuav ib tug oligarch, raws li nplua nuj li sai tau thiab, nyob rau tib lub sij hawm, nyiam dua qub, mob thiab tag nrho senile. Ces tshem tawm, ua ib tug poj ntsuam billionaire thiab nyob rau koj tus kheej txaus siab.
  Thiab sau zaj duab xis scripts koj tus kheej. Nws txawm muaj lub tswv yim. Thiab nws yog tus thawj coj. Zoo li Emperor Palpatine , lossis zoo li, nws tus ntsuj plig tsaus nti tau txav mus rau hauv ib tus ntxhais clone thiab pib tsim lub teb chaws tshiab nrog kev kov yeej.
  Yog, zoo heev ! Txawm li cas los xij, nws lub luag haujlwm tseem ceeb tsis yog qhov phem, thiab nws tsw zoo li cov nyiaj loj. Tab sis ... Tam sim no, nws tau dhau los ua tus ntaus . Thiab nws yuav tau ua qhov nws nyiam tshaj plaws - kawm!
  Dominica nug hauv lub suab tshee:
  - Yuav ua li cas yog tias kuv tsis kam?
  Cov ntxhais nyob ib puag ncig ua suab nrov nrog kev tsis txaus siab. Ib tug qw:
  - Tua nws ntawm nws pob taws!
  Peb Lub Taub Hau ntawm Zaj Duchess teb tias:
  - Peb tsis muaj txoj cai ncaj ncees los yuam koj. Txawm li cas los xij, txhawm rau rho tawm koj los ntawm lub ntiaj teb ntiaj teb, yuav tsum muaj ntau lub zog siv hluav taws xob kim heev. Thiab rov qab, yog tias koj xav rov qab los, them rau kev taug kev ntawm no, cov cawv txiv hmab kim uas koj haus, thiab daim pib rov qab.
  Dominica squeaked:
  - Nws tsis ncaj ncees los them kuv rau qee yam uas kuv tsis xav ua! Kuv tau tsiv tawm tsam kuv lub siab nyiam!
  Lub taub hau ntawm tus poj niam zaj teb tias:
  - Koj yog peb, tej zaum, ib qho ntawm peb lub sijhawm kawg! Muaj tseeb tiag, koj tseem tuaj yeem sim nrog koj tus kwv, tab sis nws tseem yog ib tug me nyuam tub, thiab txawm li cas los xij, ib tug txiv neej, thiab nws kuj tuaj yeem tawg ua hmoov av.
  Dominique qw furiously:
  - Tsis txhob kov kuv tus kwv! Nws tsis yog nws txoj haujlwm!
  Dragon Duchess nug insinuatingly:
  -Koj puas kam kawm los ua ib tug ntxhais huabtais? Xav txog tej cib fim uas koj yuav muaj. Koj yuav tsis laus, koj yuav nyob tau ntau txhiab xyoo, thiab tej zaum yuav ntau dua yog tias koj tau txais cov khawv koob ntau dua thiab dhau los ua Vajtswv tsis txawj tuag. Thiab koj yuav muaj kev kawm thiab koj tus kheej lub nceeg vaj!
  Dominica ua pa hnyav heev thiab hais tias:
  - Cia kuv xav me ntsis.
  Tus ntxhais marquise tau lees tias:
  - Yog, cia nws xav txog nws. Nws yuav tsum tau paub peb lub ntiaj teb zoo dua. Cia nws yoog thiab los ntawm nws txoj kev xav. Thiab nws yuav txiav txim siab zoo.
  Tus Dragon Duchess nodded affirmatively nrog tag nrho peb lub taub hau:
  - Cia nws mus ncig lub nroog. Nws loj thiab gorgeous. Qhia nws tawm, Cassandra, thiab koj cov ntxhais muab nws txoj hauv kev. Tsis txhob cuam tshuam!
  Kev sib deev ncaj ncees sib cais. Tus nymph marquise coj ib yam dab tsi zoo li pizza los ntawm lub tais thiab muab rau Dominika:
  - Ntawm no, noj! Koj yuav muaj zog dua.
  Ib tug hluas nkauj nyob rau hauv ib tug tunic ncuav cawu cub, twb liab, mus rau hauv ib tug golden goblet los ntawm lub platinum jug . Dominika ceev faj noj tom pizza. Nws hloov tawm los ua ib qho qab heev, thiab tus ntxhais pib noj, ntau dua kev ntseeg siab, thiab ntxuav nws nrog cawv, qab zib thiab tsw qab.
  Tom qab ntawd, Dominica txoj kev xav tau nce siab. Thiab nws hu nkauj:
  Khoom plig ntawm cov xib fwb,
  Lawv siv sijhawm nrog kuv ...
  Lawv qhia kuv tsis muaj dab tsi...
  Thiab tom qab ntawd tus ntxhais kawm tsis pom cov lus sib dhos uas tsim nyog, thiab dab tsi yog flashing hauv nws lub taub hau zoo nkauj saib tsis zoo thiab tsis tsim nyog.
  Lawv tawm mus ua ke, thiab tus nymph coj nws ntawm caj npab. Txawm hais tias nws yog ntau dua lub taub hau luv thiab nyias dua li lub zog thiab siab thiab cov leeg nqaij Dominika.
  Ob tug ntxhais tau tsoo lawv ob txhais taw liab qab thiab txav mus rau qhov nrawm ntawm cov tub ntxhais hluas gazelles.
  Cov tsev nyob ib puag ncig tau luxurious heev . Tsis muaj lub nroog nyob hauv ntiaj teb no yeej zoo kawg nkaus li. Tseem muaj paj loj hlob tuaj ntawm no, loj heev, kaj thiab tsw qab. Txhua yam ntawm lub nroog no zoo nkauj thiab ntxim nyiam heev.
  Thiab ntau tus ntxhais. Hnav khaub ncaws luxuriously heev , los yog, ntawm qhov tsis sib xws, hnav khaub ncaws ntau dua, thiab qee tus ntxhais ntxuav txoj kev. Tab sis txhua leej txhua tus yog hluas, tshiab, zoo nkauj thiab liab qab.
  Dominica nug hauv surprise:
  - Vim li cas lawv tsis hnav khau, lossis tsawg kawg flip flops?
  Lub Marquise de Cassandra teb nrog luag nyav:
  - Qhov no yog khawv koob ntawm lub ntiaj teb no. Nws pab peb tswj xyuas cov tub ntxhais hluas nyob mus ib txhis, pov khawv koob, thiab peb cov ntiv taw liab qab kuj siv tau rau hauv kev sib ntaus sib tua!
  Tus ntxhais artist luag thiab hais tias:
  - Qhov no zoo nkauj! Feem ntau, thaum kuv tseem me me, kuv txaj muag mus taug kev tsis muaj taw, vim kuv ntseeg tias qhov no yog ib qho cim ntawm kev txom nyem heev. Tab sis tom qab ntawd kuv tau siv rau cov yeeb yaj kiab. Tsis tas li ntawd, nws yog qhov tsim nyog rau cov pob qij txha me me thaum kuv ua si Spartacus tus viv ncaus thaum yau, lossis ntau hom kev koom nrog. Kuv nyiam nws. Tab sis yog tias koj taug kev ncig Moscow ko taw liab qab, koj yuav raug yuam kev rau tus neeg mob hlwb, thiab muaj ntau yam kab mob thiab av ntawm txoj kev!
  Tus ntxhais nymph nodded:
  - Yog - qhov no nkag siab! Ntxiv rau, kev khiav tsis muaj khau yog qhov nrawm dua, vim tias daim tawv nqaij ntawm cov tub rog muaj zog ntau dua li cov khau khau kim tshaj plaws, thiab nws yog elastic, hloov tau thiab them nrog cov khawv koob!
  Lawv tsiv mus. Koj tuaj yeem pom qhov siab npaum li cas, zoo li lub spire ntawm Ostankino TV ntauwd, lub dav hlau ntawm cov ciav dej nrawm. Yog li ntawd, lawv tshem tawm, tawm tsam txoj cai ntawm physics. Thiab cov dav hlau lawv tus kheej muaj ntau xim. Qhov no zoo nkauj npaum li cas.
  Thiab dab tsi palaces nyob ib puag ncig? Yuav ua li cas luxurious txhua yam nyob ntawm no. Thiab txoj cai sparkles tsis tsuas yog kub, tab sis kuj nrog ib co ci, txiv kab ntxwv hlau tsis paub nyob rau hauv lub ntiaj teb no.
  Dominica sau tseg:
  - Koj lub nroog zoo li zaj dab neeg. Thiab cov ntxhais zoo nkauj heev, zoo li lub vaj kaj siab tiag tiag, thiab tsis yog ib qho kev tsim, zoo li peb!
  Cassandra luag ntxhi thiab nug tias:
  - Vim li cas koj xav tias koj lub vaj kaj siab tsim?
  Tus ntxhais artist teb zoo heev logically:
  - Vim nws muaj cov lus piav qhia tsis sib haum. Ib qho kev ntseeg hais ib yam, lwm tus hais lwm yam, thiab ib feem peb hais qhov tseeb!
  Nymph marquise nodded:
  - Yog, kuv paub! Kuv ntsia koj hauv Internet. Nws yooj yim dua kev mus rau lub ntiaj teb. Nws yog qhov yooj yim dua uas txawm tias yooj yim elves, trolls thiab tib neeg tuaj yeem nce mus rau hauv nws thiab saib yeeb yaj kiab. Nrog rau tag nrho cov kev zoo nkauj ntawm lub ntiaj teb tej yam yees siv, peb, hmoov tsis, tsis muaj xws li technologies zoo li cov neeg ntawm lub ntiaj teb no. Koj yog amateurs nyob rau hauv khawv koob, tab sis peb technology kev loj hlob yog khov!
  Dominica nug hauv surprise:
  - Vim li cas koj thiaj li khov tshuab?
  Tus nymph, txo nws lub suab, teb tias:
  - Tsis yog peb. Cov no yog zaj. Pom tau tias lawv tsis xav ua kom lawv lub zog poob qis. Txawm hais tias, tau kawg, lawv tso cai rau peb ua neej nyob ib txwm, thiab rau qee tus txawm tias luxuriously, tab sis ... Cia peb tsis txhob tham txog qhov ntawd!
  Thiab dua muaj ib tug nres. Qhov khoom kim heev nyob ib puag ncig yog, ntawm chav kawm, super. Txhua yam zoo nkauj heev, xws li decorations, pej thuam, tsev thiab tuam tsev.
  Yog lawm, cov tuam tsev, tau kawg, muaj ntau haiv neeg. Tsis zoo li ib txwm nyob hauv ntiaj teb hauv qee qhov sib xws. Thiab lawv txawv kiag li hauv style, xim, thiab cov duab . Thiab ntawm chav kawm, zoo nkauj. Ntawm no yog cov duab, thiab domes, thiab polygons, prisms thiab lwm yam.
  Thiab ntau lub tuam tsev muaj domes nyob rau hauv daim ntawv ntawm buds ntawm cov paj zoo nkauj tshaj plaws.
  Dominica ntsia nws tus khub thiab nug nws tias:
  - Koj zoo li ib tug me nyuam kawm ntawv ... Tab sis koj muaj hnub nyoog npaum li cas tiag?
  Cassandra teb nrog luag nyav:
  - Tib neeg muaj cov lus no: nws tsis yog ib txwm nug tus poj niam txog nws hnub nyoog!
  Tus ntxhais artist xaus lus:
  - Tej zaum ntau.
  Tus ntxhais nymph nodded:
  - Tej zaum! Tab sis peb nyob ntev dua elves, trolls, tib neeg, thiab txawm tshaj li gnomes thiab vampires. Vim peb muaj cov ntshav ntawm cov ntseeg nyob hauv peb, peb yog cov neeg txheeb ze nrog lawv. Tus so muaj kev cuam tshuam ntau dua nrog cov neeg tsis txawj tuag .
  Dominica hais tias:
  - Peb txhua tus yog Vajtswv cov tub thiab cov ntxhais. Me ntsis.
  Cassandra nyem nws cov ntiv taw liab qab.
  Thiab ces ib tug khawv koob wand tshwm nyob rau hauv lub nymph txhais tes. Nws ntxhi ntsiag to:
  - Nws muaj ib tug zaj vein nyob rau hauv nws. Qhov no yog ib qho khoom muaj zog heev, kim thiab tsis tshua muaj. Tab sis kuj muaj lub zog loj hauv nws. Qhia koj qhov cuam tshuam?
  Dominica blurted tawm:
  - Kuv saib ib tug series txog ib tug me nyuam tub nrog ib tug khawv koob wand. Tab sis muaj ib tug me nyuam tub tawv nqaij nyob ntawd , nrog cov plaub hau tsaus nti thiab tsom iav. Tsis zoo li kuv tus tij laug - zoo nraug, cov leeg nqaij nrog cov plaub hau daj. Los ntawm txoj kev, kuv kuj ua si ob tus tub rog thiab tus wizard!
  Cassandra tau lees tias:
  - Kuv paub koj tus tij laug. Yog, nws yog ib tug zoo nraug heev, txawv txawv me nyuam tub. Thiab tsis zoo li koj, lub ntiaj teb tau yeej hauv karate ntawm cov menyuam yaus.
  Dominika snorted contemptuously:
  - Txawm tias nws yog ib tug me nyuam tub, nws yog ib tug txiv neej! Tab sis rau cov txiv neej, kev sib ntaus sib tua thiab kev sib ntaus sib tua yog ib qho uas tshwm sim.
  Nimph ntxhais teb tias:
  - Peb muaj kaum ob zaug cov txiv neej tsawg dua cov poj niam los ntawm cov neeg tseem ceeb ntawm lub teb chaws Ottoman: neeg, elves, trolls, hobbits thiab vampires. Yog li kev sib deev ncaj ncees kuj tau tawm tsam. Ntawm qhov tsis sib xws, ntawm orcs thiab gnomes muaj kaum ob zaug txiv neej ntau dua li poj niam. Yog li ntawd nws txawm los ua ib qho yooj yim rau peb dua ua ntej. Cov orcs thiab kuv tsis tu ncua sib ntaus sib tua, thiab lawv nce zoo li ib tug nquab mus rau cramp, tam sim no yuav luag tsis muaj leej twg los sib ntaus nrog. Txawm hais tias poj niam thiab orcs, yuav tsum ncaj ncees, tsis ntau heev. Tab sis cov gnomes zoo dua , lawv zoo li poj niam hobbits. Cov gnomes lawv tus kheej muaj hnub nyoog, tig grey, loj hlob hwj txwv ntev, tab sis kom txog rau thaum lawv tuag lawv ceev thiab agile, thiab txawm cov wrinkles, lawv khaws tag nrho lawv cov hniav. Thiab yog hais tias ib tug hniav ntog tawm, nws loj hlob rov qab!
  Dominica nodded:
  - Wow! Koj zoo li sharks. Tab sis kuv ib zaug nug, yog hais tias tus txiv neej yog tsim nyob rau hauv daim duab thiab zoo li ntawm Vajtswv, ces yog vim li cas nws cov hniav thiaj li tsis muaj zog. Thiab tus pov thawj yws ib yam li, lub cev nqaij daim tawv yog ris rau kev txhaum. Los ntawm txoj kev, thaum kuv tus tij laug tus hniav tau khob tawm, nws loj tuaj nyob rau hauv ib hnub. Kuv txawm xav coj nws mus rau tus kws kho mob. Thiab tom qab ntawd kuv hloov kuv lub siab, lawv yuav kawm tus menyuam zoo li nas hauv chav kuaj!
  Cassandra nodded.
  - Nws yog lawm! Koj ntse. Tab sis koj tsis nyiam kawm.
  Tus hluas nkauj nodded zog:
  - Yog! Nws dhuav. Thiab peb kuj muaj ... Zoo , Kuv tsis paub, thaum koj zaum ntawm koj lub rooj koj lub nraub qaum mob, thiab koj xav khiav thiab dhia!
  Tus ntxhais nymph hu nkauj:
  - Yog, cov ntxhais, paub tias txhua leej txhua tus tsis nyiam crammed ,
  Kuv xav tias kuv yuav khiav tau taw liab qab hla lub lwg!
  Thiab ob peb gorgeous luag. Ntawm no lawv mus ntxiv. Dominica pom tias tsis muaj tsheb zoo li cov hauv ntiaj teb. Tab sis muaj cov unicorns zoo nkauj heev. Zoo li cov uas lawv kos hauv anime . Thiab cov nees yooj yim tsuas yog ntxim hlub xwb. Thiab thaum lub carriage rushes, zoo li ib tug fairy taleas.
  Qee tus ntxhais ya zoo li lawv yog noog. Muaj tseeb tiag , nws tsis tshua muaj, ntawm no koj tuaj yeem pom tias tsis yog txhua tus neeg ua khawv koob tau nce qib. Tsis muaj neeg thov khawv lub tsev pheeb suab. Ntawm qhov tsis sib xws, tag nrho lub nroog zoo li cov vaj tse uas muaj zog, lossis cov tsev uas zoo li cov vaj tse nrog cov kwj deg thiab vaj. Thiab nws zoo npaum li cas.
  Yeej, Dominika ua si ib qho kev ua si - tsim. Muaj ntau yam uas tuaj yeem tsim muaj. Thiab qhov tseeb, los tsim ib lub nroog zoo li txhua yam zoo li zaj dab neeg hais txog lub vaj kaj siab. Ntawm no tib yam tuaj tseeb.
  Dominica sau tseg:
  - Thiab lawv hais tias ntuj ceeb tsheej nyob ntiaj teb no ua tsis tau? Qhov no yog txhua yam kev ntseeg hauv ntiaj teb hais!
  Cassandra piav qhia:
  -Tsuas yog communism. Tib txoj kev ntseeg uas cog lus rau saum ntuj ceeb tsheej hauv ntiaj teb. Thiab qhov no yog logical. Leej twg yuav tsum ntseeg saum ntuj ceeb tsheej, tsis yog tom qab tuag, tab sis feem ntau, tom qab lub ntiaj teb kawg, uas feem ntau yog kev npau taws!
  Tus ntxhais actress pom zoo:
  - Yog, Kuv tsis nyiam cov lus qhuab qhia ntawm lub ntiaj teb kawg! Nws yog qhov zoo dua los tsim ntuj ceeb tsheej koj tus kheej, thiab tsis yog ntawm cov pob txha!
  Lub nymph marquise chirped:
  - Tsis txhob siv zog rau lub vaj kaj siab saum ntuj, tab sis theej ua neej nyob thiab tsim koj tus kheej kev zoo siab. Thiab yuav tsum ntse.
  Dominica hais txog philosophically:
  - Koj paub, qee yam, thaum tsuas muaj cov ntxhais nyob ib puag ncig, koj xav tias muaj qee yam ploj lawm. Txawm hais tias cov txiv neej tsis tshua zoo nkauj txawm nyob rau hauv cov yeeb yaj kiab. Tsis tas li ntawd, feem ntau ntawm cov tub hluas ntxim hlub, thiab thaum muaj hnub nyoog plaub caug, sim nrhiav ib tug txiv neej tsis muaj plab thiab ob lub puab tsaig.
  Cassandra luag thiab teb tias:
  - Koj ntse. Kuv tsis muaj lus. Ntau precisely, tsis heev ... Tab sis tsis tsuas yog ib tug zoo nkauj lub ntsej muag thiab ib tug slim daim duab yog ib qho tseem ceeb nyob rau hauv ib tug txiv neej. Cov poj niam txawm nyob hauv ntiaj teb muaj nuj nqis ib yam dab tsi uas tsis yog cov ntaub ntawv sab nraud hauv tus txiv neej!
  Dominica nodded:
  - Zoo, yog, raws nraim! Thiab nyiaj txiag. Thaum koj lub hnab nyiaj nruj, wrinkles, baldness thiab plab yog tsis pom.
  Nymph sau tseg:
  - Peb tsis muaj teeb meem nrog cov tsos ntawm cov txiv neej. Khawv koob permeates tag nrho cov huab cua ntawm no. Thiab cov txiv neej tau dhau los ua cov txiv neej hluas nrog lub ntsej muag zoo nkauj heev; nws yog qhov tsis txaus siab uas txawm tias tib neeg lub hwj txwv thiab hwj txwv ploj lawm. Vim li no, lawv cov elves tsuas yog qhov txawv ntawm lawv lub pob ntseg. Thiab qhov no ... Zoo , cov poj niam tau siv rau nws. Tab sis lub hwj txwv kuj muaj ib qho ntxim nyiam. Kuv tsis pom zoo nrog cov ntxhais uas xav txog lub hwj txwv qhov phem.
  Dominic luag ntxhi thiab teb tias:
  - Cov hwj txwv muaj kev qhuas thiab kev hwm, tab sis tus miv kuj muaj lub hwj txwv!
  Cassandra yoj nws cov khawv koob wand ... Thiab nyob rau hauv ob txhais tes ntawm tus poj niam zoo nkauj , ib lub ncuav mog qab zib zoo nkauj tshwm nyob rau hauv cov duab ntawm Napoleon lub kaus mom cocked, nrog roses, poppies thiab butterflies ua los ntawm ntau xim qab zib.
  Lub nymph marquise chirped nyob rau hauv nws lub suab sib tw tshaj plaws:
  - Sim nws, nws qab heev, thiab nws yog dawb yam tsis muaj zaub qhwv!
  Dominica nug, dheev xav tias:
  - Yuav ua li cas yog tias koj tseem them nqi rau kuv?
  Marquise-nymph hu nkauj:
  - Koj yuav tsum them rau txhua yam, ntseeg kuv,
  Yog li peb qhib qhov rooj rau kev vam meej!
  . Tshooj 2.
  Thiab Cassandra yoj nws wand dua, ib tug kwj ntawm lub teeb ya tawm ntawm nws lub ntsis, thiab ob lub rooj zaum tshwm uas zoo li lawv tau ua los ntawm siv lead ua, thiab ib tug me me, elegant rooj.
  Marquise-nymph hais tias:
  - Cia peb zaum, zoo li cov neeg kab lis kev cai! Tej zaum koj kuj xav tau ib co cawv?
  Dominica tau sau tseg tias:
  - Yog tias koj haus cawv ntau, koj tuaj yeem tig ruam. Thiab kuv yuav tsum khaws lub taub hau ntshiab thiab tshiab!
  Cassandra tuav nws lub taub hau tsis zoo.
  - Tsis txhob ntshai! Tsis muaj gram ntawm cawv hauv peb cov cawv. Nws tsuas yog coj cov txiaj ntsig. Thiab nws yog ib qho laj thawj vim li cas tib neeg hauv peb lub ntiaj teb nyob mus txog ib txhiab xyoo tsis muaj kev laus. Thiab nrog cov khawv koob muaj zog thiab siab heev koj tuaj yeem kav ntev dua.
  Tus ntxhais actress nodned:
  - Ces ncuav nws!
  Tus nymph tso ib tug nqaj los ntawm lub ntsis ntawm nws wand, ntxhi ib yam dab tsi ... Thiab goblets ua los ntawm ci txiv kab ntxwv hlau tshwm, nyob rau hauv uas ib yam dab tsi daj thiab nrog npuas splashed.
  Dominica tau sau tseg, noj me ntsis los ntawm nws lub goblet:
  - Ib qho qab ntxiag thiab tsw qab, nws ua rau koj lub qhov ncauj zoo li tshiab ... Thiab nws yog dab tsi?
  Cassandra teb hnyav heev:
  "Thaum koj kawm ntawm Dragon Emperor Academy, koj yuav paub!"
  Tus ntxhais nug tias:
  - Zaj huab tais nws tus kheej nyob qhov twg?
  Tus nymph teb nrog ib tug sigh:
  - Nws kuj ploj lawm. Tam sim no Empress Caroline nyob hauv nws qhov chaw. Zaj muaj kwv yees li ntawm cov poj niam thiab txiv neej sib npaug, ib yam li tib neeg. Hauv qhov no, koj muaj qhov sib xws.
  Dominica blurted tawm:
  - Vim li cas Empress tsis tau txais kuv tus kheej?
  Cassandra squeaked:
  - Zoo, koj muaj kev xav! Ib tug duchess txaus. Nws yuav tsim nyog, thiab tus poj Caroline nws tus kheej yuav txais nws.
  Hluas nkauj hu:
  - Cov neeg qhuas Huab Tais,
  Txhua tus tub hluas hauv lub vaj poob rau hauv kev hlub!
  Tab sis kuv ua siab tawv heev
  Kuv xaiv ib tug billionaire!
  Tus nymph marquise teb nrog luag:
  - Koj puas xav tias billions tsim nyog nyob nrog tus neeg tsis hlub? Yuav ua li cas rau plab rog, bald me ntsis, wrinkles thiab tsw phem?!
  Dominika qw aggressively:
  ua rau kuv thiab lwm tus ntxhais ua phem ! Los yog kuv yuav strangle nws nrog kuv mane hauv txaj!
  Cassandra luag ntxhi thiab sau tseg tias:
  - Kuv yuav ua txuj tias nws yog lus dag. Koj yuav tsum ua tus embodiment ntawm zoo.
  Tus ntxhais actress logically remarked:
  - Cov yeeb yaj kiab zoo tshaj plaws ua rau pej xeem xav hnia !
  Tus nymph tsis teb, tab sis nrog kev pab los ntawm ib tug platinum diav nws noj lub ncuav mog qab zib thiab sipped lub aromatic caw. Dominika kuj tau txiav txim siab txaus siab rau cov zaub mov tam sim no. Ntxiv mus, taug kev hauv huab cua ntshiab whets koj qab los.
  Nws nco qab qhov kev tua. Tshwj xeeb tshaj yog thaum lawv ua si me nyuam partisans. Nyob ntawd, piv txwv li, thaum xub thawj cov tub thiab cov ntxhais tau noj zoo ua ntej ua tsov ua rog. Thiab thaum tsov rog nyob rau hauv txoj hauj lwm lawv yuav tsum tau loj hlob nyias. Ua li no, nws raug pom zoo kom khiav ntau dua thiab noj tsawg dua. Thawj qhov tau paub lawm, txij li ntau lub sijhawm tau ua yeeb yaj kiab nrog cov menyuam yaus, tab sis qhov thib ob yog qhov nyuaj dua. Cov tub ntxhais hluas ua yeeb yaj kiab tau tawm tsam cov khw muag khoom, yuav khoom noj rau lawv tus kheej.
  Tom qab ntawd lawv raug txwv tsis pub siv hmo ntuj hauv tsev so, thiab raug kaw hauv ib chav sib cais nrog cov tuav, uas zoo li lub cell loj.
  Dominika tsis tshaib plab, lawv tsis xav kom nws txoj kev zoo nkauj raug kev txom nyem los ntawm kev noj zaub mov tsis zoo, thiab txawm li cas los xij nws tau qhuav heev, tsis plump tag nrho, thiab seev cev kuj ua rau nws cov leeg thiab lub cev zoo.
  Tab sis cov txiv neej, ntawm chav kawm, raug kev txom nyem vim lub teeb tau hloov mus rau hauv ib tug me nyuam lub tsev lojcuj. Thiab kuj muaj ntu nrog cov neeg raug kaw. Ob peb ntawm cov tub hluas txawm chais plaub hau, uas tej zaum yuav tsis tsim nyog.
  Yog lawm, lub neej ntawm ib tug neeg ua yeeb yam tsis yooj yim.
  Piv txwv li, hais txog kev tawm tsam ntawm Spartacus. Ib pab tub rog ntawm cov tub hluas tau ua haujlwm liab qab hauv tsuas yog loincloths hauv cov quarries. Tsis tas li ntawd, ntau tshaj ib qho yuav tsum tau ua. Sim taug kev nrog cov leeg liab qab ntawm cov pob zeb ntse ntawm cov mines. Ntawm no cov tub hluas ko taw liab qab pib los ntshav thiab lawv ob txhais taw pib tawg. Thiab lawv , qhov tseeb, tau ntub nrog hws thiab co nrog qaug zog.
  Nyob rau hauv no zaj duab xis, lub ntsiab cim yog txawm Spartacus , ib tug tub qhe qhev, uas, los ntawm txoj kev, qhia lub tswv yim ntawm kev tawm tsam mus rau qhov zoo tshaj plaws thiab nplua nuj gladiator uas tau txais nws txoj kev ywj pheej.
  Dominica thawj zaug ua si tus viv ncaus Spartacus thaum yau, thiab nws kuj yuav tsum tau siv sij hawm nrog cov tub hluas hauv cov quarries raws li kev rau txim.
  Yog li ntawd, nws kuj paub tias pebbles thiab pob tawb hnyav npaum li cas.
  Thiab koj yeej rub nws nce thiab nce. Nws ua rau qaug zog heev, tab sis nws ua rau koj lub zog nce ntxiv.
  Dominica starred nyob rau hauv ntau yam films. Ib zaug txawm nyob rau hauv lub luag hauj lwm ntawm cabin me nyuam tub Jim nyob rau hauv ib co version ntawm "Cov khoom muaj nqis Island" uas nyob deb ntawm lub canon. Muaj, txawm nyob rau hauv lub luag hauj lwm ntawm ua noj nws tsis yog ib tug-legged Silver , tab sis ib tug liab-hais poj niam, Morgan tus ntxhais xeeb ntxwv.
  Qhov no, ntawm chav kawm, txias. Dominica nws tus kheej yog nyob rau hauv lub luag hauj lwm ntawm ib tug me nyuam tub, uas lawv txawm xav txiav nws cov plaub hau. Tab sis thaum kawg lawv tau daws qhov teeb meem nrog kev pab los ntawm wig.
  Yog, lub luag haujlwm ntawm nws, ib tus yuav hais tias, tau ua tiav los ntawm qhov pom ntawm qhov kev ua si. Tab sis cov yeeb yaj kiab nws tus kheej tsis tau txais koob meej dhau ntawm canon. Nws hloov tawm los ua ib yam ntawm cov thoob khib nyiab.
  Feem ntau cov classics uas tsis raws li lub canon tau ntsib nrog hostility.
  Lub marquise-nymph cuam tshuam Dominica txoj kev nco:
  -Koj paub. Peb twb zaum ntawm no ib pliag. Tsis yog lub sij hawm ntaus txoj kev ?!
  Tus ntxhais shrugged thiab sau tias:
  - Koj tuaj yeem mus taug kev. Kuv tseem muaj zog heev.
  Cassandra waved nws wand, thiab lub ncuav mog qab zib ib nrab noj, thiab cov tais diav nrog cawv, thiab lwm yam.
  Dominica hais tias:
  - Ib yam li hauv zaj dab neeg!
  Lub marquise squeaked:
  - Tsis yog! Qhov no tsis yog ib tug fairy taleas, tab sis ib tug tej yam yees siv kev muaj tiag.
  Thiab ob tug neeg sawv cev ntawm kev sib deev ncaj ncees txaws raws txoj kev. Dominica txoj kev xav tau zoo siab heev ! Nws luag ntxhi dav. Thiab nws txawm hu nkauj:
  Txoj kev, txoj kev, zoo li ib tug phooj ywg,
  Chain mail ua los ntawm faceted steel ...
  Thiab rab ntaj ntse heev - lub vaunted damask hlau,
  Yog lawm, yuav muaj qhov xwm txheej loj hauv kev sib ntaus sib tua!
  Ces Cassandra pom nrog lub ntsej muag loj, nres:
  -Koj paub! Kev xeem nkag loj yuav tos koj ntawm lub tsev kawm ntawv. Tej zaum rau keeb kwm wizards, lawv yuav zoo li yooj yim, tab sis koj tsis muaj qhov qhia txog kev ua khawv koob.
  Dominika luag tsis tsim nyog thiab tawm tsam:
  - Tsis yog! Hauv cov yeeb yaj kiab, kuv tau pom ua haujlwm ua khawv koob ntau zaus. Thiab ntseeg kuv, kuv paub ib yam dab tsi!
  Tus nymph marquise, txo nws lub suab, ntxhi:
  - Kuv yuav muab kuv cov khawv koob wand! Nws muaj zog heev, nrog rau zaj vein. Sim siv nws, piv txwv li, conjure ... Zoo, tsis nco qab-kuv-tsis paj!
  Tus ntxhais actress ntsia rov qab. Tag nrho ib ncig, nyob ze ntawm lub tsev thiab ntawm txoj kev nws tus kheej, muaj paj txaj nrog cov paj uas ci ntsa iab, zoo li cov pob zeb loj loj. Dazzling buds kuj loj hlob ntawm cov ntoo. Ntxiv mus, qee cov paj kuj muaj nplooj ntawm ntau yam xim thiab ntxoov ntxoo. Thiab muaj txawm coj txawv txawv curls.
  Dominica shrugged nws tsis nyob rau hauv lub xub pwg nyom nqaim thiab teb heev tiag:
  - Vim li cas peb xav tau qee yam tsis nco qab-kuv-tsis yog? Twb muaj ntau lub paj txawv ntawm no, loj dua thiab zoo nkauj dua.
  Cassandra luag ntxhi ironically:
  - Thiab koj xav tau dab tsi?
  Tus ntxhais actress txiav txim siab hais tias:
  - Nws yog qhov zoo dua rau conjure ib yam dab tsi ntau dua thiab muaj txiaj ntsig! - Dominica stamped nws pob taws liab qab, ua rau cov pobzeb xim rau clink zoo li cov dej khov tawg. Tus sorceress xav tau ntxiv: "Piv txwv li, nws yuav zoo dua los tsim ib lub pob zeb diamond loj ntawm txiv maj phaub!" Qhov no muaj txiaj ntsig ntau dua thiab siv tau.
  Lub Marquise ntsia nws tsis txaus ntseeg thiab nug:
  - Koj puas xav mus rau lub ntiaj teb? Peb tsis nyiam dab tsi?
  Dominica tau sau tseg ironically:
  - Txog koj lub ntiaj teb peb tuaj yeem hais tib yam uas Ostap Bender tau hais txog qhov xwm txheej ntawm Caucasus - nws zoo nkauj dhau - kev xav ntawm tus neeg ruam!
  Cassandra luag ntxhi thiab hais tias:
  - Thiab koj ntse, tab sis tub nkeeg! Koj tsis muaj kev npau taws txaus los mus rau ntawm koj lub hom phiaj zoo li lub dav hlau bulldozer, tsis nres!
  Tus ntxhais actress ua lub ntsej muag, sau tseg:
  - Tsis muaj dav hlau bulldozers. Yam tsawg kawg ntawm lub ntiaj teb!
  Tus nymph marquise nodded hauv kev pom zoo:
  - Tej zaum koj yuav tsis muaj. Tab sis muaj cov haiv neeg uas muaj txuj ci tseem ceeb tshaj li tib neeg. Txawm li cas los xij, kev mus rau lawv yog qhov nyuaj dua li mus rau lub ntiaj teb.
  Dominique grimaced thaum nws nug:
  - Yog? Lawv puas tuaj yeem ya ntawm lub hnub qub?
  Cassandra teb tias:
  - Lawv ua tau! Hauv txoj ntsiab cai, peb tuaj yeem ua qhov no nrog kev pab ntawm khawv koob.
  Tus ntxhais actress hu nkauj:
  Tau kawg nws yog qhov nyuaj rau kev twv
  Dab tsi tos hauv lub ntiaj teb zoo no ...
  Peb yuav ya hauv huab -
  nce lub hnub qub dav hlau!
  Thiab tus ntxhais decisively tshaj tawm, ua ib tug menacing ntsej muag:
  - Muab cov khawv koob rau kuv! Thiab kuv yuav ua ib lub pob zeb diamond me me ntawm cov txiv hmab txiv ntoo zoo!
  Cassandra xav hais ib yam dab tsi. Tab sis lub rustling ntawm tis tau hnov. Lwm zaj tau ya. Feem ntau, kuj yog poj niam. Nws yuav luag ntes tau tus kwj deg ntawm tus ciav, uas tua siab rau saum ntuj los ntawm lub qhov ncauj ntawm griffin, npog nrog cov nplooj kub thiab rubies.
  Dab peb lub taub hau zoo nkauj tshaj qhov txaus ntshai.
  Lub nymph marquise bowed. Dominique cia li tuav nws lub taub hau me ntsis.
  Tus poj niam zaj tsaws rau ntawm lawv xub ntiag. Ib lub suab zoo heev thiab meej tau hnov rau tus dab loj li no:
  - Koj puas yog tus neeg siab phem uas twb raug hu ua tus Mexiyas?
  Dominica teb nrog lub ntsej muag dawb huv:
  - Kuv yeej tsis xav ua tus Mexiyas!
  Tus poj niam zaj xav tsis thoob:
  - Thiab yog vim li cas?
  Tus ntxhais actress teb ncaj ncees:
  - Vim tias cov Mexiyas feem ntau yuav raug ntsia saum ntoo khaub lig!
  Tus tsiaj muaj tis tshee tshee tis. Nws muaj cov loj, zoo ib yam li cov puav, tsuas yog nyob rau hauv peb xim: liab, daj thiab ntsuab. Needless hais, nws yog ib qho zoo sib xws.
  Tus poj niam zaj chirped:
  - Thiab koj tuaj yeem pom los ntawm lub ntiaj teb no qhov twg magicians ua tiav scammers thiab crooks?
  Dominika luag thiab teb, qhia nws cov hniav dawb, ci ntsa iab:
  - Tej zaum nws yog li ntawd. Txawm li cas los xij, muaj qee tus yaj saub. Zoo li yawg Vanga. Tsuas yog rau qee qhov laj thawj nws qhov kev twv ua ntej tau tshwm sim, raws li txoj cai, rov qab ua dua.
  Marquise-nymph sau tseg:
  - Txawm tias cov neeg ua khawv koob thiab cov khawv koob siab heev pom lub neej yav tom ntej tsis meej. Thiab txawm tias tus Vajtswv siab tshaj plaws yuav tsis muab qhov kev lees paub ntawm qhov yuav tshwm sim hauv ib puas xyoo. Thiab txawm ntau li ntawd, hauv ib txhiab thiab ib lab!
  Tus poj niam zaj flashed lub teeb thiab chirped:
  - Yog ... yog li ntawd muaj cov kwv yees tiag tiag hauv ntiaj teb no. Txawm tias koj hypernoosphere nro yog txawv kiag li ntawm peb. Txawm li cas los xij, tej zaum qhov ntawd yog vim li cas koj khaws koj qhov qub thiab tsis ua peb cov qhev!
  Dominica ib zaug luag zoo siab thiab hais tias:
  - Ua koj qhev? Nws tseem funny. Ib txwm hluas, mus ib txhis barefoot.
  Cassandra nodded thiab hais tias:
  - Qhia tus zaj suav tias koj tuaj yeem ua dab tsi. Sim, yam tsawg kawg nrog kev pab los ntawm ib tug khawv koob wand, kom tsawg kawg yog ib tug poob dej.
  Tus ntxhais actress snorted contemmptuously:
  - Ib tug da dej? Yog, qhov no tsis loj heev. Tej zaum nws zoo dua kom tau txais ib lub thoob kub tam sim ntawd.
  Dragon Countess tau hais tias:
  - Cia nws ua khawv koob li nws xav. Muab rau nws ib tug wand thiab pom tias nws nco ntsoov tsawg kawg yog ib tug spell kom raug.
  Cassandra giggled thiab squeaked:
  - Yog, nws zoo nkaus li zoo ! Cia li saib. Cov khawv koob wand muaj zog heev, thiab koj tuaj yeem ua kev puas tsuaj rau lub nroog, tsiaj txhu, thiab koj tus kheej.
  Dominica hais tias:
  - Kuv tsis ruam li koj xav!
  Dragon Countess tau hais tias:
  - Cia nws muab ib yam dab tsi tsis zoo thiab tsis muaj zog dua li ntawd. Txwv tsis pub nws kuj yuav ua ib lub qhov rau kuv.
  Cassandra hu nkauj:
  Yuav kom manifest nyob rau hauv khawv koob,
  Peb xav tau txuj ci...
  Nws yog qhov zoo rau koj los tsim
  Pob zeb diamond loj!
  Thiab tus ntxhais nymph nyem nws cov ntiv taw liab qab. Ib lub nplhaib me me platinum tshwm sim. Cassandra pov nws nrog nws txhais taw, thiab cov khoom siv yees siv tau xaus rau ntawm Dominica lub ntsej muag.
  Marquise chirped:
  - Koj tuaj yeem nqa lub nplhaib no. Muab tso rau ntawm koj tus ntiv tes taw. Thiab sim xav ib yam dab tsi nrov nrov. Cov khawv koob hauv nws tsis muaj zog, tab sis nws ua haujlwm yooj yim. Nws tsis txaus rau lub pob zeb diamond qhov loj ntawm txiv maj phaub, tab sis, piv txwv li, qhov loj ntawm peas yog txaus!
  Tus ntxhais actress ntes lub nplhaib ntawm nws txhais tes. Tab sis es tsis txhob siv tus ntiv tes taw, nws muab tso rau ntawm nws tus ntiv tes nruab nrab thiab, luag ntxhi sarcastically, nug:
  - Yuav ua li cas yog tias koj sim zoo li no? Yuav ua li cas thaum ntawd?
  Cassandra kuj luag ntxhi sarcastically:
  - OK, sim!
  Dominica squeaked:
  - Ci lub marquise lub luj taws nrog hluav taws!
  Cov nplaim taws tawg hauv qab Dominica ob txhais taw liab qab . Lub cev liab qab tau kub hnyiab heev, nws qw thiab pib khiav. Tseeb tiag, hluav taws tsis muaj zog. Tab sis peb tsis tau tswj kom mus deb. Tus ntxhais tau qhwv ib ncig ntawm tus Tsov tus tw ntev ntawm tus zaj countess.
  Ib lub suab zoo nkauj, poj niam tau hnov los ntawm cov tsiaj reptiles uas muaj zog:
  - Wow! Koj nyuam qhuav los rau hauv peb lub ntiaj teb no, thiab koj xav ua rau ib tug nymph, ib tug txheeb ze ntawm Vajtswv siab tshaj? Koj puas paub tias qhov no koj yuav raug xa mus ua qhev mus rau qhov chaw txua txiag zeb? Thiab koj yuav ua hauj lwm muaj liab qab kiag li, nyob rau hauv chains thiab txais nplawm thiab sticks, noj mov thiab dej. Thiab koj tseem yuav tau pw chained thiab rau pob zeb. Thiab koj yuav paub tsis muaj dab tsi tab sis ua haujlwm hnyav thiab nplawm. Tshwj xeeb tshaj yog tam sim no , thaum txiv neej qhev tau tawg, ib tug siab thiab cov leeg nqaij zoo li koj yuav tsis ua mob rau peb hauv mines!
  Dominica winced ntawm cov lus no. Nws ib zaug ua si Cleopatra hauv cov yeeb yaj kiab uas siv nyiaj tsawg. Txhawm rau txuag nyiaj, cov duab kos npe hu ua "Cleopatra hauv Captivity of Augustus." Ntawd yog, nws kuj tsis yog canon. Cleopatra tsis tua tus kheej thiab raug ntes.
  Zoo, nws raug xa mus rau cov mines. Thiab nyob rau ntawd nws taug kev ib nrab liab qab thiab liab qab. Thiab taug kev ntawm cov pob zeb ntse hauv kuv lub qhov muag liab qab yog qhov mob heev. Zoo, nqa ib qho load thiab. Nws yog qhov tsim nyog rau tus qhev lub hws ua tiag tiag, thiab nws lub ntsej muag yuav tsum yog tiag tiag, tsis ua txuj ua kom qaug zog.
  Tab sis, ntawm chav kawm, nws tsuas yog ib qho yeeb yaj kiab, thiab pheej yig heev ntawm qhov ntawd. Thiab lawv tuav nws nrog nplawm, uas kuj tsis muaj tseeb. Tab sis nws tseem mob . Txawm tias cov ntshav, ntawm chav kawm, yog cuav.
  Feem ntau, zaj duab xis yog pheej yig, thiab sib nrug los ntawm quarries nrog ib nrab-liab qab cov ntxhais, xyaum tsis muaj dab tsi ntxiv. Kev suav tau pom meej kom nyiam cov txiv neej pw tsaug zog. Zoo, thiab tseem, txhua tus paub lub npe - Cleopatra! Thiab qhov no tuaj yeem siv los yuav
  Dominika ua tsis taus pa tob, thiab dab tsi ua rau cov hnub qub ua yeeb yaj kiab qee zaum da dej?
  Lub nymph marquise chirped:
  - Tsis txhob tu siab, zib mu, peb xav tau koj. Peb yuav tsis muab koj rau leej twg.
  Dragon Countess roared:
  - Cia nws sim xyaum dua ua ntej kev xeem. Zoo, cia peb sim conjure ib yam dab tsi!
  Dominica rub lub nplhaib thiab hais tias:
  - Kuv xav tau chocolate ice cream!
  Tus ntxhais coj nws thiab khov rau hauv nruj.
  Thiab ib tug sib tov ntawm crushed ice thiab chocolate plops rau nws. Yog li ntawd, Dominica tau qias neeg ntawm taub hau mus rau ntiv taw, thiab txawm khawb.
  Zaj countess luag nyav heev ua rau tus ciav lub dav hlau co co thiab paj co.
  Nymph marquise calmly hais tias:
  - Nws yog OK! Ntawm qhov tsis sib xws, nws muaj peev xwm ua tau zoo, nws rov tsim dua cov ice cream thiab chocolate nrog cov khoom cuav, uas feem ntau tsis muaj zog heev!
  Dominika licked cov qhob noom xim kasfes ntawm nws ob sab plhu thiab spat hauv kev ntxhov siab, whining:
  - Nws iab!
  Cassandra luag thiab hais tias:
  - Thiab chocolate yog iab. Koj tsis paub qhov no?!
  Tus ntxhais actress roared:
  - Thiab ntawm no, hauv ntiaj teb thiab hauv Russia, nws qab zib !
  Marquise nodded:
  - Kuv paub! Peb kuj paub yuav ua li cas ua kom qab zib chocolate. Tab sis tam sim no koj yuav tsum txaus siab rau yam koj muaj. Ntau qhov tseeb, koj tsis tau qhia meej tias hom chocolate koj xav tau tshwj xeeb. Thiab feem ntau, nws yog qhov zoo uas koj tsuas xaj ice cream. Yog tias nws tshwm sim rau koj, piv txwv li, mus da dej kub, koj yuav ntaus koj lub taub hau ntau dua.
  Dominica wittily sau tseg:
  - Lub neej nyob rau hauv tag nrho viav vias, thiab txhua yam nyob rau hauv lub taub hau!
  Dragon Countess tau hais tias:
  "Hloov qhov tsis muaj tseeb, uas yuav tsis pab nws thaum nws nkag mus rau zaj kawm, nws zoo dua kom nws sim tsim lub pob zeb diamond me me." Feem ntau, qhov no yog ua tau rau cov neeg uas muaj lub siab innate qib ntawm tej yam yees siv peev xwm.
  Cassandra teb tias:
  - Tsis yog! Qhov no yog ib txoj kev pom tseeb heev. Koj yuav tsum ua ntau subtly.
  Dominika hais tias:
  - Kuv ntub thiab qias neeg, tsuas yog nqaij qaib. Koj puas tuaj yeem kho qhov no?
  Nymph marquise nodded:
  - Tau kawg, peb txoj kev zoo nkauj!
  Thiab nws ua ib yim nrog nws cov khawv koob wand. Nws flashed nrog lub teeb xiav. Thiab tam sim no tus ntxhais los ntawm lub ntiaj teb tau ua kom huv si thiab huv si dua, thiab yuav luag txhua qhov khawb tau ploj mus. Tsuas yog ib qho ntawm sab plhu.
  Tab sis Domika tsis pom nws tus kheej, thiab tsis mloog.
  Dragon Countess hais tias:
  - Thiab yog li ntawd, kuv tus hlub ... Kuv pom koj nkag siab qee yam? Yog li, ib tug ntxhais zoo nkauj los ntawm lub ntiaj teb ntawm kev loj hlob technologies?
  Hauv kev teb, Dominique hu nkauj:
  Tab sis vim li cas,
  Nws tsis yooj yim sua kom nyob ntawm koj lub siab!
  Vim li cas, lub neej tsis qhia peb dab tsi!
  Tab sis vim li cas! Tab sis vim li cas!
  Thiab nws luag, vim hais tias zaj nkauj no, ua los ntawm Boyarsky , yog tsim nyog thiab zoo nkauj. Tab sis nws lub suab ntawm tus tim tswv tsuas yog ua rau luag luag.
  Cassandra hissed, ob lub qhov muag flashing:
  - Koj tsis tuaj yeem tsis lees paub qhov kev lom zem. Tab sis koj puas tau mob hnyav?
  Dominica frowned. Nws nco qab tias nws ua si ib tug ntxhais uas tau qhab nia tsis zoo hauv tsev kawm ntawv. Thiab tsis muaj txoj hauv kev uas nws tuaj yeem ua rau nws lub ntsej muag chim siab. Ntawm qhov tsis sib xws, kuv txawm xav hla kuv cov hniav. Zoo, qhov ntawd yog qhov nkag siab ... Nws muaj cua ntau dhau hauv nws lub taub hau. Piv txwv li, qee tus txiv neej yuav cia li hlais cov hniav hauv pawg neeg, thiab qhov ntawd yog lawv lub luag haujlwm tag nrho!
  Thiab Dominica xav ua si... Princesses, tau kawg.
  Dragon Countess thiaj li hais tias:
  - Cia nws seev cev rau peb zoo dua. Koj pom tias hauv cov yeeb yaj kiab nws seev cev tau zoo heev .
  Qhov kawg ntawd yog qhov tseeb. Dominica tuaj yeem seev cev. Lawv txawm xav coj nws los ua lub luag haujlwm ntawm Esmeralda. Ntxiv mus, raws li lub canon, nws zoo nkaus li tias nws tsis yog ib tug gypsy. Thiab vim li cas ho tsis dazzling blonde ua lub luag haujlwm no?
  Tab sis cov yeeb yaj kiab adaptation ntawm classics, thiab txawm tias txawv teb chaws, kuj ua rau muaj teeb meem. Yog li ntawd, nws tau filmed nyob rau hauv ib tug txawv luag hauj lwm, tab sis kuj seev cev.
  Yog lawm, tau kawg, nws nyiam ua las voos thiab paub ua las voos. Txawm li cas los xij, nws coj nws thiab blurted tawm:
  - Gild lub kov!
  Marquise nymph squeaked:
  - Dab tsi ntxiv?
  Dominica teb logically:
  - Txawm tias gypsies ntawm lub khw tsis ua las voos dawb. Yog li kuv xav tau ib lub hnab hnyav kub. Nws tsis meej?
  Dragon Countess roared:
  - Cas tus neeg ruam ! Qhov tseeb, nws qhov chaw zoo tshaj plaws yog nyob rau hauv quarries. Nyob ntawd nws yuav nyob rau tib lub sij hawm txhim kho kev ua siab ntev thiab siv los mloog lus. Rau qhov no, nws yuav tsum tau coj mus rau hauv txoj kev hnyav!
  Mam li nco dheev ib tug ntxhais khiav mus rau lawv. Nyob rau hauv tsos, nws zoo li yog ib tug tib neeg cov me nyuam uas tsis muaj tshaj kaum xyoo. Tab sis tib lub sijhawm, nws hnav cov hniav nyiaj hniav kub zoo nkauj, zoo li hauv khw muag khoom kim heev. Liab qab, me me, me me ko taw saib tsis tsim nyog thiab tsis txaus ntseeg hauv cov khoom kim heev.
  Tus ntxhais kuaj:
  - Kuv tuaj yeem yuav tus qhev no los ntawm koj. Koj xav tau npaum li cas rau nws!?
  Cassandra teb tias:
  - Tus ntxhais no tsis yog muag! Thiab thaum nws tsis yog qhev. Txawm li cas los xij, tej zaum nws yuav tsis pub dawb ntev heev.
  Dominica hais tias:
  - Yuav ua li cas tsis ncaj ncees thaum me nyuam yaus yuav qhev rau nws tus kheej!
  Marquise-nymph teb tias:
  - Qhov no tsis yog menyuam yaus, tab sis yog poj niam hobbit! Thiab hobbits zoo li tib neeg cov me nyuam ...
  Tus hluas nkauj ntaus nws tus taw me ntsis npau taws thiab chirped:
  - Kuv yog baroness! Thiab qhov no txhais tau hais tias koj tus qhev yuav tsum tau nyo rau kuv.
  Dominica squeaked aggressively:
  - Tsis txhob xav li cas ! Kuv yuav, kuv yuav hneev rau tus menyuam!
  Hauv kev teb, hobbit baroness jerked nws sab tes xis. xob laim ya tawm thiab ntaus tus ntxhais actress ntawm nws ob txhais ceg liab qab. Nyob rau hauv teb, tus stung Dominic qw ib yam dab tsi. Thiab ib tug loj ncuav mog qab zib thickly npog nrog cream poob rau ntawm daring sorceress ntxhais. Nws txawm tsoo nws txhais taw, thiab qhov kev zoo nkauj me me poob rau ntawm txoj kev. Tab sis tam sim ntawd nws dhia mus, tag nrho cov smeared nyob rau hauv biscuit, condensed mis nyuj thiab chocolate paste. Tus hobbit baroness co nws sab laug, liab qab, me me ko taw, ntawm ob tus ntiv taw ntiv taw nrog pob zeb zoo nkauj ci ntsa iab.
  Thiab tag nrho tej yam yees siv tsunami nthwv dej ya tawm. Dominic raug pov nees nkaum meters. Tom qab ntawd, tus ntxhais poob. Hmoov zoo, tau ua las voos txij li thaum yau thiab ua yeeb yaj kiab, nws tau poob los ntawm qhov siab sib txawv ntau zaus thiab ua acrobatic stunts.
  Yog li ntawd, Dominika pab pawg nws tus kheej hauv lub caij nplooj zeeg zoo li miv thiab tsaws tau zoo heev. Tsuas yog tias tus ntxhais ob txhais ceg, twb scorched los ntawm kev sib ntaus sib tua khawv koob, tau ntsib kev mob hnyav thaum lawv tau ntsib nrog cov vuas xim uas npog thaj tsam. Tus ntxhais qw.
  Thiab tus zaj countess qhwv nws ntev, zoo li ntoo thuv tus Tsov tus tw nyob ib ncig ntawm lub sorceress baroness thiab hissed:
  - Tso tseg kev sib ntaus! Txwv tsis pub koj ob leeg yuav raug ntes! Yog tias koj xav sib ntaus sib tua, muaj qhov tshwj xeeb kev cob qhia thaj chaw uas muaj tej yam yees siv thiab lwm yam duels!
  Dominica tweeted:
  - Yog, raws nraim duel! Tsuas yog tsis muaj riam phom - tes thiab taw!
  Hobbit Baroness snorted contemptuously:
  - Sib ntaus nrog tus qhev! Ua ncaj ncees, qhov no txaus ntshai rau kuv ! Nws yuav zoo dua yog xa nws mus rau cov mines. Kev qhia khawv koob rau tus neeg ruam li ntawd yog qhov txaus ntshai heev.
  Marquise-nymph pom zoo nrog lub suab nrov:
  - Kuv pib xav li ntawd thiab. Yog lawm, tus ntxhais no muaj qee qhov khoom plig tshwj xeeb los tsim kev puas tsuaj thiab ua rau muaj kev tsis sib haum xeeb.
  Tus ntxhais actress tawm tsam:
  - Kuv tsis mus rau leej twg ua ntej! Raws li qhov seem ... Nrog txhua qhov ua tsis tiav, paub yuav ua li cas rov qab, txwv tsis pub koj yuav tsis pom kev vam meej.
  Tus zaj countess tso tus ntxhais phem, uas zoo li menyuam yaus, tab sis nws muaj peev xwm muab tag nrho cov tso tsheb hlau luam tso rau hauv lub dav hlau.
  Tus Tsov tus tw yog me ntsis stained nrog cream, condensed mis nyuj, chocolate kis, thiab biscuit. Lub ncuav mog qab zib loj, thiab ua kom pom tseeb ntawm lub siab. Nws tseem yog kev khuv leej uas lawv tsoo nws es tsis txhob noj nws. Tus zaj countess snapped nws cov ntiv tes thiab paws, thiab cov siv lead ua kwj ntawm tus ciav ntxuav nws, ntxuav cov av.
  Cassandra nodded.
  - Kev huv huv yog tus yuam sij rau kev noj qab haus huv! Order ua ntej!
  Hobbit Baroness rub ib qho ntawm nws me me, tanned, graceful ob txhais ceg tawm tsam lwm tus. Ob peb vib nas this nws ci zoo li lub teeb. Thiab tag nrho cov ua noj ua haus ntau dhau uas tau hnyav heev smeared tus ntxhais sorceress ploj mus. Thiab luxurious hniav nyiaj hniav kub ci nrog tshiab vigor. Nws, qhov tseeb, tau dhau los ua tus ntxhais huabtais zoo li Dominika muaj kev sib nyiam.
  Nws kuj muaj sij hawm los ua ib tug ntxhais fuabtais hauv ib zaj dab neeg. Nyob ntawd nws yuav tsum koom nrog cov khaub ncaws luxurious thiab khau muaj nuj nqis thiab dhau los ua tus poj dab qhev. Hnav rags thiab taug kev hauv khau ntoo. Thiab nyob rau hauv xws li pads nws yog heev phem dua li tsuas yog taw. Nws txawm pib yaum tus thawj coj tias nws yuav zoo dua los ua yeeb yaj kiab yam tsis muaj khau txhua. Tom qab tag nrho, tus ntxhais liab qab taw hauv rags yuav tau hais txog kev txom nyem thiab kev hloov pauv ntawm tus ntxhais huabtais mus rau ib tug qhev de facto ntau zog.
  Tab sis tus thawj coj kom meej meej muaj nws tus kheej lub tswv yim. Thaum kawg, thaum khiav tawm ntawm tus pej thuam ntawm txoj kev tuag, nws thaum kawg tau tshem cov khau thiab cov khoom lag luam, thiab tom qab ntawd nws tau khaus khaus, zoo siab tiag tiag. Tam sim no, txawm li cas los xij, nws ob txhais taw liab qab tau scorched, thiab txawm tias hlwv me me tshwm sim, uas yog qhov mob thiab qias neeg!
  Lub hobbit baroness ncua nws lub xib teg me me, kev sib tw thiab tib lub sijhawm tanned, rau nws, tuav Dominica txhais tes nrog me nyuam yaus lub zog thiab chirping:
  - Okay, kev thaj yeeb! Kuv lub npe yog Laska. Thiab tsis txhob xav tias, txiv neej, tias kuv yog ib tug ntxhais tsis muaj mob, orcs, goblins, Koshchei cov spores, lawv txhua tus tau tawm ntawm kuv !
  Dominica nug hauv surprise:
  - Koj muaj pes tsawg xyoo, me nyuam?
  Weasel luag ntxhi thiab teb tias:
  - Ntawm cov neeg sawv cev ntawm kev sib deev ncaj ncees nws tsis yog kev cai los nug txog hnub nyoog! Raws li kuv saib mas muaj hnub nyoog npaum li cas koj muab rau kuv.
  Tus ntxhais actress luag thiab hais tias:
  - Koj muaj kaum xyoo! Tsis muaj ntxiv!
  Dragon Countess roared:
  - Yog, nws twb dhau peb puas lawm. Qhov twg, txawm li cas los xij, tsis muaj teeb meem. Hauv peb lub ntiaj teb, txhua tus poj niam yog hluas thiab zoo nkauj. Nyob nrog peb tus ntxhais, koj yuav yog peb poj huab tais!
  Dominica teb nrog ib qho kev sib tw nto moo:
  Yog cov tub rog dawb huv hais tias,
  Pov tseg Rus ', nyob hauv lub vaj kaj siab ...
  Kuv yuav hais tias: "Tsis muaj lub ntuj ceeb tsheej,"
  Muab kuv lub tebchaws rau kuv!
  . Tshooj 3.
  Lub Marquise thiab Baroness tau npuaj tes thiab qw nrov nrov:
  - Bravo! Koj puas tau ua qhov no los ntawm koj tus kheej?!
  Dominica tuav nws lub taub hau golden tsis zoo:
  - Tsis muaj. Tsis yog kuv. Lwm tus, kuv tsis nco qab tus sau!
  Cassandra grimaced:
  - Coj txawv txawv, koj muaj kev nco zoo heev!
  Tus ntxhais actress teb ncaj ncees:
  - Kuv xav ntau dhau ntawm kuv tus kheej dua li lwm tus. Nws yog qhov zoo dua los qhia rau lawv paub txog kuv ntau dua li kuv ua txog lwm tus. Kuv kuj qee zaum sau, thiab tsis phem tshaj Pushkin.
  Tus zaj countess bared nws ci, ci ntsa iab hniav zoo li pob zeb diamond nyob rau hauv nws lub qhov ncauj dav thiab hais tiag:
  - Tej zaum koj tuaj yeem hu nkauj ib yam ntawm koj tus kheej sau?
  Dominica hais pleadingly, rub nws txhais taw scorched:
  - Tsis muaj lus nug! Cia li muab kuv tsawg kawg ib npib kub. Thiab kuv yuav ua ib zaj nkauj nrov rau koj. Thiab hu nkauj tsis muaj dab tsi? Tsis hwm! Thiab trivally, unprofitable!
  Lub marquise-nymph frowned, thiab nws cov khawv koob wand flashed menacingly nyob rau hauv nws txhais tes, nws tau txiav txim siab los rau txim rau tus ntxhais impudent uas dared tawm tsam tus zaj.
  Zaj countess hissed conciliatoryly:
  - Muab nyiaj npib rau nws. Cia nws hu nkauj ntawm lub siab.
  Dominica luag ntxhi, nws cov hniav, zoo tag nrho, ci ntsa iab zoo li lub roob dej khov hauv lub hnub ci thaum tav su. Thiab nws squeaked:
  - Nyiaj ua ntej!
  Tus weasel pov nws ib npib thiab cooed:
  - Ntawm no, ntes nws!
  Tus ntxhais txawb nws txhais ceg thiab tswj kom ntes tau ib daim nyiaj puag ncig nrog nws cov ntiv tes liab qab. Tom qab ntawd nws hloov mus rau nws xibtes. Kuv ntsia lub npib. Nws tsis muaj dab tsi, cov nyiaj yog tshiab kiag li, ntawm ib sab muaj ib tug zaj nrog xya lub taub hau, thiab nyob rau hauv nws paws nws tuav ib tug scepter thiab ib tug mace. Thiab ntawm qhov tod tes , ib tug ntxhais zoo nkauj nrog cov plaub hau curly heev. Thiab nws zoo nkauj heev.
  Dominika tsis tuaj yeem tiv thaiv qhov kev sim siab sim lub npib thiab teb nrog luag nyav:
  - Qhov no zoo nkauj. Cov khoom txias.
  Weasel hais tias:
  - Tam sim no, hu nkauj! Wb saib seb koj yuav ua li cas!
  Dragon Countess ntxiv:
  - Thiab koj yuav tsum hu nkauj nrov, thiab ua ib lub suab paj nruag ntau dua lossis tsawg dua, txij li peb tau them!
  Tus ntxhais actress nodded hauv kev pom zoo:
  - Yog, kuv nkag siab qhov ntawd! Koj hu tsis tau zoo li...
  Thiab ces lub koom haum tsis tshwm sim rau nws. Zoo, hais ib hmo nightingale tsis yog tag nrho los yog tsim nyog. Tab sis lwm yam, tsis yog tiag tiag!
  Tus ntxhais nymph ntaus nws txhais taw liab qab:
  - Cia peb pib!
  Dominica pib hu nkauj hauv nws lub suab meej thiab maj mam;
  Kuv yog ib tug actress nto moo
  Movie, cog lus, suab paj nruag, pob ...
  Nws pib seev cev furiously thiab wildly,
  Zoo li Dab Ntxwg Nyoog embodiment!
  
  Kuv ob txhais ceg muaj zog heev
  Lawv tawm tsam cov npau taws heev ...
  Peb yog cov ntxhais zoo li no
  Cia peb txav tus neeg vwm tam sim ntawd!
  
  Tab sis kuv pom kuv tus kheej hauv lub ntiaj teb, koj paub, tshwj xeeb,
  Qhov twg zaj kav zoo li huab tais...
  Qhov kev txiav txim muaj tshiab heev,
  Tsawg kawg rhuav koj lub tsho!
  Kuv yuav tsum ua ib tug qhev dawb huv
  Ua ib siab rov qab...
  Cov huab saum peb yog xiav,
  Qhov chaw tsis kaj siab hauv ntiaj teb!
  
  Ntawm no ib tug stern dwarf los txog rau kuv,
  Thiab nws clutches nplawm hauv nws txhais tes ...
  Ib tug txiv neej taub hau dawb khiav los ntawm -
  Tus qhev yog taw liab qab, tus tswv yog qhov tseeb stingy!
  
  Tus gnome luag, kov nws cov hniav nrog nws paw,
  Zoo li ib tug ntxhais nrog ib tsab xov xwm, ib tug stallion ...
  Yog li ntawd tus dais gnaws nws nrog ib tug clubfoot -
  Qhov no yuav yog qhov kawg ntawm tus ntsias qhov muag!
  
  Tab sis lawv muag kuv rau cov mines,
  Tsis muaj chaw pom nyob hauv harem ...
  Thiab lawv tau muab ib tug nplawm uas muaj zog rau kuv nrhiav,
  Vim tus ntxhais noj ntau heev!
  
  Ntawm no tus gnome coj kuv mus rau txoj hlua,
  Hluas nkauj ntxim nyiam kawg li os ...
  Tus qhev lub suab hais tau meej heev,
  Tab sis thaum kawg tsuas muaj xoom!
  
  Kuv yuav luag liab qab thiab liab qab
  Kuv ua hauj lwm hauv mines zoo li tus nees luav...
  Niam, kuv hais, kuv tus hlub,
  Yuav ruam npaum li cas!
  
  Kuv yog ib tug ntxhais muaj peev xwm
  Kuv muab cov feem ntau hauv kuv lub taub hau ...
  Thiab tam sim no hauv ib qho, xav txog nws, ib daim tiab,
  Kuv nyob hauv kev ua qhev qus!
  
  Tau ntev, ntev kuv tau nyiaj dhau lub gnome,
  Kuv tau txais ib nplawm rau tom qab ...
  Lawv tuav kuv rau kev lag luam thiab tsis yog kev lag luam,
  Lawv tau cog lus tias yuav pub kuv noj tom qab!
  
  Tab sis cov qhev liab qab tau ntxeev siab,
  Crowbars hauv kev nqis tes ua, rauj,
  Thiab tam sim no, xav txog nws koj lub hauv paus ,
  Rau ib tug gnome nrog baldness kuv tuag !
  
  Zoo, cov neeg phem ntawd raug tua,
  Peb tau raug xwm txheej phem...
  Tab sis, ntseeg kuv, peb tau tso peb tus kheej -
  Cov ntxhais tau pom cov chav kawm sab saum toj!
  
  Thiab tam sim no peb muaj ib pab tub rog loj,
  Cov txiv neej kuj mus sib ntaus sib tua nrog peb...
  Peb rhuav cov ntaub thaiv npog zoo li cov laug cam,
  Cov nom tswv phem yuav kaput!
  
  Thiab tom qab ntawd txoj kev ua qhev ntawm ntuj txiag teb tsaus yuav ploj mus,
  Tus txiv neej ncaj nws lub xub pwg nyom ...
  Thiab peb yuav muab qhov kawg rau tus tswv, noj nrog cov yeeb ncuab,
  Yuav muaj ib puas xyoo ntawm kev zoo siab thiab kev vam meej!
  
  Thiab tom qab ntawd yuav muaj kev thaj yeeb nyab xeeb thoob plaws ntiaj teb,
  Txiv neej, lub hnub qub zoo heev...
  Peb yuav ya hauv lub hnub qub huab cua, koj paub,
  Cia tib neeg txoj kev npau suav ua tiag!
  Tus ntxhais xaus rau ntawm daim ntawv siab, nrog nws lub suab ci zoo li lub tswb nyiaj.
  Tus ntxhais nymph npuaj teg. Ob peb elves thiab trolls thiab ob peb tus neeg kuj tau mloog Dominica zaj nkauj. Thiab lawv pov nws cov npib: ob qho tib si nyiaj thiab tooj liab.
  Tus ntxhais actress nyo hau. Thiab nws tau khaws lawv los ntawm cov vuas. Nws muab qee lub npib nrog nws txhais tes, thiab qee qhov nrog nws cov ntiv taw liab qab. Thiab nws yog qhov pom kev zoo nkauj.
  Yog, nws muaj xws li seductive thiab chiseled ob txhais ceg. Thiab yuav ua li cas zoo nkauj thiab impressive nws nyob rau hauv nws tus kheej. Zoo, lwm qhov prima donnas piv rau nws nyob qhov twg? Lawv puas yuav twv ua yeeb yam ntawm theem barefoot? Los yog hauv daim tiab luv?
  Dragon Countess sau tseg:
  - Nov yog tus hu nkauj! Tsis yog, nws nyob hauv kev kawm. Thiab tsuas yog nyob rau hauv academy, nyob rau hauv cov kws qhia ntawv uas nws tus kheej xaiv.
  Dominic luag ntxhi thiab hu nkauj:
  Peb cov ntxhais yuav yog peb tus kheej txiav txim,
  Thiab yog tias koj yuav tsum xaiv, thiab kev xaiv nyuaj ...
  Peb xaiv ntoo suits,
  Vim peb haiv neeg tsuas muaj koob meej xwb!
  Tus weasel tweeted:
  - Koj muaj lub suab... Tsuas yog tus tubtxib saum ntuj!
  Dominica luag nyav thiab pov ib lub npib siab dua nrog nws txhais ko taw liab qab, thiab tom qab ntawd khoov thiab ntes nws nrog nws tus nplaig. Thiab ces nws pib qw. Los ntawm kev sib cuag nrog qaub ncaug, cov txiv kab ntxwv hlau tam sim ntawd sov thiab hlawv qhov kev zoo nkauj lub qhov ncauj.
  Tus ntxhais pib nto qaub ncaug. Thiab nws txoj kev xav hu nkauj tam sim ntawd evaporated.
  Tus ntxhais nymph co nws lub nplhaib, thiab lub tshav kub hauv Dominica lub qhov ncauj tam sim ntawd ploj mus. Tus ntxhais hais tias:
  - Wow! Tam sim no kuv nkag siab tias nws zoo li yog ib tug hluav taws ua pa zaj!
  Weasel hais nrog luag ntxhi:
  - Zoo dua lig dua tsis tau,
  Tus ntxhais muaj qee lub xyoo tom ntej!
  Dragon Countess sau tseg:
  "Peb muaj cov qauv sib txawv ntawm lub qhov ncauj thiab caj pas dua li tib neeg, thiab cov nplaim taws tsis kub hnyiab hlo li. Yog li tsis txhob txhawj txog peb.
  Cov neeg tuaj saib uas tau sib sau ua ke tseem ua suab nrov thiab thov, npuaj tes:
  - Ua lwm yam, txais tos koj!
  Dominica tweeted:
  - Yog tias koj sau npib, kuv yuav ua nws!
  Hauv kev teb, suab nrov thiab kev lees paub:
  - Yog lawm, tau kawg! Zoo siab txais tos.
  Thiab nyob rau hauv tus ntxhais liab qab, nqaij, tanned thiab graceful ob txhais ceg, uas nws ntiv tes nrog inimitable kev tshav ntuj, kub, nyiaj, txiv kab ntxwv, tooj, thiab platinum npib ya.
  Dominika tau zoo siab los ntawm qhov no, muaj kev zoo siab, thiab pib hu nkauj nrog kev mob siab;
  Cua daj cua dub thiab nag xob nag cua tsis muaj teeb meem rau peb nkawm niam txiv,
  Cov ntxhais ntawm Fatherland, uas tawg zoo li Rose bushes.
  Tus uas tsis paub ua tsov ua rog tsis tau noj millet porridge,
  Vajtswv tus Cawmseej Yexus coj peb mus ua rog!
  
  Peb tau siv los sib ntaus sib tua txawm nyob hauv hiav txwv cua daj cua dub,
  Txhua tus neeg yog zoo li ib tug chip overboard.
  Kuv ntseeg tias peb yuav rhuav cov dab ntawm Horde rau hauv kev sib ntaus sib tua,
  Peb lub koob meej tsis tuaj yeem cuam tshuam nrog lub sledgehammer thiab rauj!
  
  Cov ntaj tau rhuab nyob rau hauv lub forge, nyob rau hauv lub kub heev inferno,
  Ntxoov cov hniav yog cov tawv tawv heev!
  Ua tub rog tsis ntshai; nrog lub siab muaj zog, tempered,
  Yog tias muaj kev tuag, ces sawv ntsug, tsis txhob khiav!
  
  Yog , tsov rog, ntawm chav kawm, tsis yog ib lub tsiab peb caug nrog qab zib zib mu,
  Tom qab tag nrho, muaj kua muag ntawm nws, thiab cov ntshav ntws tuab.
  Hma qw nrov nrov thiab dais nrog lub suab nrov nrov,
  Thiab cia lub tshuab rov qab nyob rau hauv lub qhov muag, tsis yog lub qhov muag!
  
  Muaj ib tug hmuv uas yuav tho tau saw hlau,
  Muaj cov ntaub thaiv npog uas tsis tuaj yeem nkag los ntawm pawg!
  Tab sis tsis txhob ua neeg lim hiam, tsis txhob cia dab phem ua ntsej muag ,
  Yog li tsis txhob ua zoo li qhov kev ua si hauv nets!
  
  Ntseeg kuv, kev daws teeb meem yuav los,
  Rau txhua tus muaj qhov khoom plig uas nrhiav tsis tau siab dua!
  Rau qhov kev xav txhaum cai, kuv ntseeg, kev ua pauj yuav los,
  Tsis muaj lwm yam muaj zog tshaj txoj kev nyuaj!
  Yog li Dominica hu nkauj, thiab cov neeg coob coob tau qhuas nws nrog kev zoo siab heev. Txawm lawv yog poj niam los tsis muaj txiv neej nyob ntiaj teb no. Los yog, yuav luag tsis muaj kev sib deev muaj zog.
  Tom qab ntawd, tus zaj countess co nws tus Tsov tus tw thiab sau tseg:
  - Yog lawm, kuv yuav tsum mus! Kuv tawm ntawm txoj kev!
  Tus nymph khaws lub npib nrog nws txhais taw liab qab thiab hais tias:
  - Cia peb kuaj. Kuv yuav pov, thiab koj hais - taub hau los yog tails ! Ua cas, lub npib yog koj li, tsis yog, koj muab ib npib rov qab rau kuv!
  Zaj Countess qw nrov nrov thiab teb tias:
  - Kuv paub koj tricks! Yog li nws zoo dua tsis txhob nkim koj lub sijhawm lossis koj lub taub hau!
  Dominika luag ntxhi thiab sau tseg tias:
  - Lub taub hau tsis yog pob ntseg, koj tuaj yeem rhuav nws lub kaus mom, koj tsis tuaj yeem xaws nws rov qab!
  Tus weasel chirped thiab hu nkauj:
  - Pob ntseg saum taub hau yog pob ntseg!
  Pob ntseg saum taub hau - tus neeg mob hauv tsev kho mob puas hlwb !
  Zaj Countess ya mus saum huab cua. Thiab nws tsis tau hais txog dab tsi tus ntxhais nymph hu nkauj. Thiab qhov no, nws yuav tsum tau muab sau tseg, yog heev txias.
  Dominica pib nrawm nrawm sau nyiaj npib nrog nws txhais tes thiab taw liab qab. Thiab nws tau ua nws nrawm nrawm.
  Weasel hais tias, khawb nws cov plaub hau nrog ib tug khawv koob wand:
  - Nyiaj, tau kawg, yog qhov tseem ceeb. Tab sis tseem ceeb tshaj yog spells, artifacts, talismans, medallions, amulets, thiab lwm yam. Txwv tsis pub, koj yuav tsis tuaj yeem ua lub neej zoo nkauj thiab nplua nuj !
  Dominica pom zoo:
  - Nyiaj tsis tuaj yeem yuav kev noj qab haus huv, ntseeg kuv,
  Nyiaj yuav tsis tau kev hlub thiab kev hwm...
  Yog li tsis txhob sib tw zoo li tsiaj
  Paub tias koj yuav tsis muag koj lub tebchaws kom tau nyiaj!
  Thiab tus ntxhais, nrog nws ib leeg liab qab, nplawm ib lub npib liab. Thiab ces nws txhais ceg liab qab dheev tig, nyob rau hauv lub blink ntawm lub qhov muag, mus rau hauv ib tug os tus taw.
  Dominique qw ntshai:
  - Qhov no yog dab tsi!
  Tus nymph marquise teb nrog luag:
  - Qhov no yog ib qho tshwj xeeb tej yam yees siv hlau, tsuas yog nws ua hauj lwm thaum nws los rau hauv kev sib cuag nrog cov tawv nqaij ntawm ib tug neeg uas muaj Olympian vajtswv nyob rau hauv lawv tsev neeg!
  Thiab Laska qw zoo siab tias:
  - Wow! Koj muaj cov ntshav zoo li ntawd hauv koj. Yog li ntawd peb tsis tau yuam kev.
  Dominica hais tias:
  - Tab sis qhov no yog ugliness! Yog tias koj ua tau, tshem koj lub paw. Thiab muab kuv txhais ceg qub dua.
  Tus nymph shake nws taub hau:
  - Tsis yog! Koj yuav tsum ua qhov no koj tus kheej.
  Tus ntxhais raug ntes tau squeaked:
  - Qhov no ua tau li cas?
  Weasel hais tias:
  - Xav txog hauv koj lub siab tias koj xav kom koj txhais ceg zoo li cas, nyem tus ntiv tes xoo thiab forefinger ntawm koj sab tes xis, thiab koj yuav tsum ua tiav!
  Dominic coj nws thiab qhia nws. Ces tuaj nias.
  Thiab es tsis txhob ntawm ib tug crow ko taw, ib tug ko taw tshwm nyob rau hauv ib lub khau khau thiab nrog caij ski. Thiab nws tau dhau los ua qhov tsis xis nyob thaum lub caij ski clattered ntawm cobblestones.
  Nymph luag ntxhi thiab hu nkauj:
  - Cov xib hwb dawb,
  nkim sij hawm nrog koj...
  Kuv raug kev txom nyem tsis muaj dab tsi nrog tus ntxhais,
  Tus kws txawj ntse tshaj plaws!
  Dominica tau ua txhaum:
  - Kuv tsis yog sorceress. Thiab kuv tseem tab tom kawm xwb. Tab sis txoj kev mus rau kev paub tsis yooj yim heev ... Yog , mus rau cov yeeb yaj kiab!
  Weasel nodded hauv kev pom zoo:
  - Yog, nyob rau hauv xinesmas, tej zaum txawm ntau li ntawd. Thiab qhov no, ntawm chav kawm, yog peb qhov teeb meem loj.
  Cov neeg tuaj saib tau pib sib sau ua ke dua: nws yog qhov pom kev lom zem. Ntau precisely, muaj txhua yam ntawm cov ntxhais ntawm no. Thiab ua tsaug rau qhov ntawd. Tus ntxhais actress sim rov xav dua thiab hloov nws txhais taw. Tab sis lub sij hawm no ib yam dab tsi tshwm sim ntawm lem thiab nrog ib tug radar, txawm tias me me.
  Dominica hu nkauj tsis poob nws qhov kev cia siab:
  Kuv thov kom koj tsis txhob xav tsis thoob
  Yog khawv koob tshwm sim ...
  Yog nws tshwm sim, yog nws tshwm sim,
  Yog khawv koob tshwm sim!
  Tus nymph luag nyav rov qab thiab sau tseg tias:
  - Yog, mus nrog koj lub suab, koj yuav tsum muaj peev xwm siv khawv koob!
  Ces ib tug hluas nkauj hobbit tau khiav mus rau lawv thiab hais tias, twirling nws khawv koob wand:
  - Cia peb ua nws zoo dua! Thiab paub, kuv muaj ib nrab txhiab xyoo ntawm kev xyaum!
  Weasel tawm tsam:
  - Tsis yog! Cia nws ua nws tus kheej!
  Dominica tweeted:
  Kuv twb plam kuv lub siab, kuv twb plam kuv lub siab,
  Kuv yuav ua kuv tus kheej, Kuv yuav ua nws tus kheej!
  Thiab tus ntxhais rov ntxhi ib yam dab tsi pom zoo. Thiab ces nws txhais ceg, nyob rau hauv daim ntawv ntawm ib tug tank nrog ib tug radar, thaum kawg regained nws graceful, yav tas los zoo. Thiab nws tau tig los ua raws li nws tau ua kom xaj.
  Dominica sawv ntsug thiab txav nws ntiv tes. Nws lub siab tau zoo siab, thiab nws hu nkauj:
  Peb cov ntxhais yog cov muaj zog tshaj hauv lub ntiaj teb,
  Thiab, ntseeg kuv, koj yuav tsis pom qhov zoo nkauj txias dua ...
  Peb yeej yuav tsau peb cov yeeb ncuab hauv chav dej ,
  Thiab nws yuav mus ib txhis saib nees nkaum xyoo!
  Tom qab ntawd, kev zoo nkauj, nws yuav luag thiab luag, qhia nws cov hniav loj thiab ci ntsa iab.
  Dominika pib seev cev, nws ob txhais ceg liab qab tsa siab saum huab cua. Thiab nws hu nkauj:
  Kuv yog ib tug sorceress txias heev
  Yog kuv ntaus kuv ko taw, yuav muaj ib tug vau...
  Kuv nyiam dhia liab qab
  Xav tias nws yog qhov zoo tshaj plaws!
  Nov yog nws zaj nkauj - tsuas yog zoo thiab txias!
  Txawm hais tias, ntawm qhov tod tes, nws yog qhov yooj yim heev thiab tsis yooj yim. Yog, tus ntxhais zoo li koj yuav tsis dhuav.
  Tus ntxhais hobbit sau tseg tias:
  - Kawm tau sai heev!
  Thiab nws co nws ob txhais ceg, uas tau dai kom zoo nkauj ntawm pob taws nrog bracelets studded nrog precious pob zeb, thiab ntawm txhua tus ntiv tes nrog ib tug nplhaib.
  Nws zoo li menyuam yaus, tab sis txiav txim los ntawm cov pob zeb, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv qis qis, nws yog ib tug neeg txawj ntse.
  Weasel nodded rau tus ntxhais:
  - Kuv pom koj nyob qhov twg. Puas yog koj, los ntawm lub caij nyoog, Ntxhais fuabtais Alsou ?
  Poj niam hobbit nodded:
  - Yog , yog li nws yog! Tab sis koj paub, Marquis, nrog tus ntxhais no los ntawm ntiaj chaw ntiaj teb, koj yuav tsis muaj teeb meem!
  Weasel pom zoo:
  - Yog lawm! Tab sis nws yog tsis yooj yim sua. Alas, qhov no yog lub ntiaj teb uas nws ua tsis tau yam tsis muaj teeb meem thiab taug txuj kev nyuaj.
  Dominic maj nrawm ntxiv:
  -Lub neej tsis muaj kev taug txuj kev nyuaj thiab kev siv dag zog yog qhov nyuaj dhau. Nws zoo li kua zaub tsis muaj kua txob!
  Ntxhais fuabtais Alsou pom zoo:
  - Yog, yog lawm! Qhov ntawd yog dab tsi villains yog rau. Ib tug ntawm lawv unleashed tus kab mob plague uas tua cov poj niam txiv neej muaj zog.
  Dominica hu nkauj nrog ib tug sigh:
  Koj tsis tuaj yeem nyob tsis muaj poj niam, qhov tseeb,
  Tab sis tsis muaj txiv neej, kuj tsis muaj kev xyiv fab ...
  Nws tig tawm li ntawd, nws yog phem heev,
  Yog tsis muaj tus tswv muaj zog!
  Weasel pom zoo:
  - Tej zaum! Tab sis ntawm no, raws li lawv hais, nws yog ob-edged ntaj. Ntawm ib sab tsis muaj kev sib deev muaj zog, tab sis ntawm qhov tod tes ...
  Tus poj niam hobbit sai sai tawm tsam:
  - Tsis yog! Tsis zoo los ntawm txhua sab. Yog li tsis tas yuav hais lus tsis muaj tseeb. Cov txiv neej kuj xav tau.
  Dominica teb:
  - Cov txiv neej hauv cov tsiaj. Rau cov neeg txawj ntse, ib yam dab tsi txawv.
  Weasel luag thiab teb tias:
  - Yog, rau txiv neej, tau kawg. Thiab kuv nrhiav tsis tau dab tsi los hais.
  Ntau tus nquab, nrog cov txiv kab ntxwv plaub thiab gilded beaks, ya dhau lawv. Cov noog tau nthuav heev. Tsuas ntxim hlub ntawm ib sab tes. Tab sis ntawm qhov tod tes , kuj muaj qee qhov tsis muaj saj hauv lawv.
  Dominica hloov:
  - Vim li cas gild lub beaks ntawm pigeons?
  Weasel piav qhia:
  - Tsis muaj leej twg gilded! Qhov no yog vim lawv pecked strawberries nrog topaz.
  Tus ntxhais actress yws yws:
  - Dab tsi? Nrog topaz?
  Tus hluas nkauj hobbit nodded:
  - Yog, muaj xws li strawberries! Dab tsi, koj tsis paub?
  Weasel hais tias:
  - Nws yuav paub li cas? Nws nyob hauv peb lub ntiaj teb tsis ntev los no.
  Peb tus neeg sawv cev ntawm kev sib deev ncaj ncees tau nrawm nrawm. Thiab lawv liab qab, liab heels flashed.
  Cov tsev nyob ib puag ncig , siab, zoo li paj yeeb, ntshav, emerald drills nce. Thiab nws zoo nkaus li futuristic heev. Tseem muaj qee lub dav hlau nyob saum ntuj. Ntau precisely, ib tug carriage ua los ntawm kub thiab studded nrog pob zeb diamond, kos los ntawm rau tis, snow-dawb nees, rushed los ntawm.
  Tag nrho peb tug ntxhais muab hneev me ntsis. Tab sis pom tau tias, tus neeg muaj koob muaj npe tsis muaj sijhawm rau kev zoo nkauj, thiab lub triumvirate ua raws ntxiv.
  Muaj ib lub hippodrome ua ntej, nws zoo li lub chaw ntau pob loj. Nws yog kom meej meej qhov chaw ntawm nees sib tw.
  Marquise-nymph hais tias:
  - Peb yuav tsum xyuas seb peb cov tub kawm puas muaj lub txiaj ntsim ntawm clairvoyance. Yog li ntawd, peb yuav mus koom kev sib tw.
  Nyob ib ncig ntawm lub hippodrome muaj ib lub laj kab siab ua los ntawm cov nyiaj thiab txiv kab ntxwv hlau, studded nrog pearls thiab qee lub pob zeb xiav thiab ntshav, nrog rau cov iav reminiscent ntawm Czech iav . Thiab nws zoo nkauj heev.
  Thiab ntawm qhov nkag tau muaj ob lub qhov dej ntawm ob sab, uas tau pov tawm ntau lub dav hlau los ntawm cov niam txiv zoo nkauj gilded: - tus elf uas tau puag tus tub elf.
  Yog, txhua yam zoo nkauj heev. Thiab ntawm qhov nkag muaj ib tug neeg zov menyuam. Kuj zoo nkauj heev thiab nyob rau hauv lub teeb, silver armor.
  Txhua yam zoo li zoo kawg nkaus. Muaj ntau tus neeg sawv cev ntawm kev sib deev ncaj ncees nyob ib puag ncig.
  Dominika nco txog zaj yeeb yaj kiab hais txog Gulag Archipelago thiab cov poj niam lub chaw pw hav zoov. Tag nrho cov poj niam nyob ntawd, zoo li yog los ntawm kev xaiv, hluas, zoo nkauj, thiab hnav robes uas tshuav lawv ob txhais ceg zoo kawg nkaus nthuav tawm. Zoo, txij li lub caij ntuj sov nyob rau hauv Siberia yog sov thiab txawm, tej zaum, kub, cov ntxhais tau barefoot. Uas ua rau zaj duab xis nrov heev ntawm cov txiv neej. Thiab Dominica ua si ib tug neeg ntxeev siab Komsomol cov tswv cuab uas tau teeb tsa tag nrho kev tawm tsam ntawm cov ntxhais. Thiab cov zoo nkauj txawm txeeb tau riam phom, thiab coj tag nrho NKVD cov tub rog hauv kev sib ntaus sib tua, thiab muaj peev xwm yeej nws.
  Zaj duab xis, ntawm chav kawm, tig tawm txias. Thiab tus liab qab, glamorous, zoo nkauj warriors saib tsuas yog super.
  Dominika, los ntawm txoj kev, yog thawj zaug yuav tsum ua lub luag haujlwm ntawm Fandera tus npawg, uas tau teeb tsa kev tawm tsam hauv tsev loj cuj, tab sis cov yeeb yaj kiab zoo li no tuaj yeem raug txwv. Thiab nws tsuas yog ua ib tus menyuam kawm ntawv zoo thiab yog tus tswv cuab Komsomol.
  Dominica nyo hau rau tus ntxhais ntawm tus neeg zov. Mam li nco dheev, txoj cai los ntawm lub ntiaj teb, zoo li ib tug jack tawm ntawm lub snuff box, ib tug zaj dhia tawm. Me me , me ntsis loj dua albatross, nrog peb lub taub hau.
  Nws ya mus rau cov ntxhais, thiab ib lub suab nrov:
  - Muab kuv rov qab rau kuv tus tij laug!
  Tus nymph marquise teb nrog ib tug sigh:
  - Qhov no yog ua tsis tau, Belka.
  Hauv kev teb, tus ntxhais zaj, uas nws cov nplai tau ci ntsa iab nyob rau hauv peb lub hnub nrog tag nrho cov xim ntawm zaj sawv, thiab nws cov tis zoo nkauj heev uas lawv ripples nyob rau hauv lub qhov muag, pib qw.
  - Kuv xav tau ib tug kwv tij! kuv xav tau ib tug tij laug! Nws nyob qhov twg!
  Tus ntxhais hobbit cooed:
  - Yog, peb tus kheej tsis khoom xav txog yuav ua li cas rov qab peb cov txiv neej rau peb. Thiab tsis tas yuav tsum tau capricious.
  Tus ntxhais zaj, koj tuaj yeem nqa dab tsi los ntawm tus menyuam mos, calmed thiab chirped, dhia mus rau Dominica:
  - Kuv paub koj ua tau! Koj yog tus xaiv!
  Tus ntxhais ntaus luag ntxhi thiab hu nkauj teb:
  - Txhua yam ua tsis tau, ntseeg kuv, yog ua tau,
  Tab sis mus txog qhov teeb meem no nyuaj heev ...
  Txawm li cas los xij, yog tias koj strain koj lub hlwb thaum ua si,
  Kuv tuaj yeem dhau los ua tus ntxhais zoo nkauj Jedi !
  Tus ntxhais zaj zoo siab thiab hu nkauj hauv teb:
  Koj lub siab tsis yog qhov loj ntawm tus ntiv tes,
  Genius, koj paub, hauv ntiaj teb ...
  Thiab ib tug tub zoo nkauj tos kuv,
  Nyob rau ib tug winding nees!
  Dominika xav tias funny thiab giggled:
  - Zaj ntawm ib tug nees? Nov yog qhov nws zoo li!
  Marquise hais tias:
  - Ua li cas, koj tsis paub lub tswvyim ntawm allegory!?
  Tus ntxhais actress luag thiab sau tseg:
  Peb tuaj yeem tuag nyob qhov twg
  Txawm nyob rau hauv lub hnub poob ntawm amber ...
  Feem ntau, peb nyob ywj pheej,
  Yog, dawb!
  Figuratively hais lus!
  Tus ntxhais zaj tso lub teeb ntawm nws lub qhov ncauj, zoo li lub teeb, thiab squeaked:
  - Zaj nkauj no zoo heev. Txawm li cas los xij , kuv xav kom tus qhua zoo nkauj los ntawm lub ntiaj teb tsis paub ua lwm yam nthuav.
  Dominica shrugged thiab sau tseg:
  - Kuv paub tias kuv lub suab khob npib tsis muaj qhov phem dua li nunchucks khob cov nplej. Txawm li cas los xij, kuv yuav tsum strain kuv lub suab dua! Thiab rau dab tsi? Yuav siv nyiaj qhov twg ntawm no?
  Lub marquise tawm tsam:
  - Ua ntej, koj yuav twv koj cov nyiaj ntawm ib tus nees ntawm hippodrome thiab sim ua kom koj cov peev. Thiab qhov thib ob, tus ntxhais no tsis yog me ntsis poj niam zaj, tab sis kuj yog ib tug ntxhais fuabtais. Nws yuav muab nws lub nplhaib rau koj, uas muaj colossal tej yam yees siv hwj chim. Thiab rau qhov no , ntseeg kuv, nws tsim nyog sim thiab hu nkauj kom raug!
  Dominica nod nws lub taub hau ci rau ntawm nws lub caj dab muaj zog thiab hais tias:
  - Hauv qhov no, kuv pom muaj qee yam sim rau! Ntxiv mus, koj yuav tsis kam ib tug menyuam li cas!
  Tus ntxhais zaj qw nrov nrov:
  - Kuv tsis yog menyuam yaus kiag li. Kuv yog ib tug ntxhais fuabtais thiab kuv tuaj yeem ua qhov no! Kuv yuav ya mus rau koj lub ntiaj teb. Thiab kuv yuav hlawv koj lub peev.
  Dominica snorted menacingly:
  - Thiab peb muaj kev tiv thaiv huab cua rau cov neeg zoo li koj! Koj hais li cas rau qhov no, siab phem?
  Tus ntxhais zaj hais tias:
  - Koj yuav raug xa mus rau quarries. Koj yuav ua hauj lwm liab qab thiab nyob rau hauv chains nyob rau hauv lub tshuab ntawm nplawm ntawm lub orc saib xyuas.
  Tus hluas nkauj hobbit nodded:
  - Yog, nws ua tau! Ntxiv mus, koj yog tib neeg. Thiab peb cov neeg... Lawv raug suav hais tias yog qib qis, rau ntau yam.
  Lub weasel squeaked:
  - Yog li koj hu nkauj zoo dua! Cov pej xeem twb tau sau los ntawm no, thiab peb kuj yuav tau nyiaj.
  Qhov tseeb, lub suab nrov tau tshwm sim hauv cov neeg coob coob ntawm ntau tus neeg sawv cev ntawm kev sib deev ncaj ncees, thiab tau hnov ntxhiab thiab exclamations:
  - Hu nkauj, paj me, tsis txhob txaj muag!
  Zoo, txiv neej, cia peb ua suab paj nruag!
  Peb xav mloog lub trill ntawm tus noog ntawm lub vaj kaj siab!
  Dominica sighed hnyav heev thiab pib hu nkauj;
  ntug dej ntawm Elfa yog dav , ntxhab,
  Cov nthwv dej txaws nrog glazed ci ...
  Elfia tau los ua kuv lub tebchaws,
  Nightingale's trill hu nkauj rau peb ib zaj nkauj zoo heev!
  
  Hauv lub nkoj dav, kuv tus hlub thiab kuv tabtom caij nkoj,
  Zlata Val cia nws cov braids.
  Zoo kawg li os kuv thiab kuv tus hlub wb tau nyob ua ke,
  Tu siab heev tsis txhob ntes tau ib tug khej nrog ib tug pas nuv ntses.
  
  Tsis yog, tsis yog dej, rustling astern,
  Nws yog qhov uas muab rau peb champagne.
  Lub teb chaws no zoo li kuv niam,
  Lub siab dawb paug ntawm lub ntiaj teb hauv kev hnav ris tsho muaj koob muaj npe!
  
  Poob zoo li pearls hauv qab lub hli
  Splashes zoo li ib tug swarm ntawm muv nrog ib tug silver tis ...
  Virgo, koj zoo li ib tug tim tswv nrog npau suav rau kuv,
  Nrog lub ntsej muag ntawm kev dawb huv - Madonna ntshiab tshaj plaws!
  
  Cov ntxhiab tsw yog zib mu, thiab cov plaub hau yog lo lo ntxhuav,
  Daim di ncauj parted zoo li satin.
  Kuv ntseeg tias lub sijhawm tos ntev tau los,
  Cov dab neeg dab neeg yuav dhau los ua tiag!
  
  Peb daim di ncauj kov hauv ecstasy,
  Qhov qab zib yog li ntawd tsis muaj lus ntxiv .
  Ntseeg kuv, koj yog unearthly kev zoo nkauj,
  Qhov ntau yuav txiav txim siab, pov lub npib siab dua!
  
  Ntawm no yog hnia ib tom qab,
  Sighs thiab luag ntawm peb txoj kev xyiv fab cua daj cua dub.
  Kev dawb huv ntawm tus ntsuj plig yuav raug khaws cia los ntawm tus Khelunpee,
  Tus xaiv yuav muab cov npe kev txhaum pov tseg rau hauv lub qhov cub.
  
  Tsis yog, paub, muaj qhov zoo nkauj dua koj hauv ntiaj teb,
  Kev mob siab rau kub hnyiab zoo li hluav taws kub hauv kuv lub siab!
  Peb yuav nyob hauv lub tebchaws zoo tshaj plaws,
  Cia peb qhib qhov rais thiab qhov rooj rau hauv qhov chaw!
  Qhov no yog qhov kev zoo nkauj hu nkauj zoo kawg li. Thiab cov ntxhais ntawm tag nrho cov kab txaij npuaj tes rau nws. Thiab tib lub sijhawm lawv pov npib, suav nrog cov kub. Thiab qhov ntawd zoo heev .
  Tus ntxhais hobbit co nws cov khawv koob wand, thiab cov nyiaj tau pib tsim ib pawg ntawm nws tus kheej. Thiab tag nrho cov nyiaj npib ntau xim tau loj tuaj.
  Tus ntxhais zaj kuj npuaj nws ob txhais tes, thiab tom qab ntawd tso cov nplaim taws tawm ntawm nws peb lub taub hau. Tom qab ntawd nws hais capriciously:
  - Qhov no, ntawm chav kawm, zoo, tab sis tsis txaus! Kuv xav kom koj hu nkauj rau kuv thiab!
  Dominica frowned thiab nug:
  - Tsis yog ntau dhau lawm?
  Marquise shushed nws:
  - Koj puas xav tau lub nplhaib zoo li no rau ib zaj nkauj xwb? Zoo, koj yog impudent ! Muaj lub siab xav, vim hais tias cov khoom muaj nqis.
  Tus ntxhais hobbit chirped:
  - Txhua yam khoom muaj nws tus nqi. Thiab feem ntau, rau cov khoom muaj txiaj ntsig zoo, koj yuav tsum ua kom tiav peb qhov kev xav tau, lossis muab peb qhov kev pabcuam. Cov no yog cov cai. Thiab koj tus kheej nkag siab yog vim li cas!
  Cov neeg tuaj saib ntawm cov ntxhais sib txawv tau npuaj tes thiab ntaus lawv txhais taw liab qab, thiab tsis tshua muaj khau:
  Los, hu nkauj ntxiv!
  Peb xav tau nkauj!
  Nws yuav txias heev !
  Ua kev hlub!
  Peb mam them koj zoo!
  Weasel nodded rau Dominika:
  - Zoo, tsis txhob tawg! Los, hu nkauj!
  Thiab qhov kev zoo nkauj zoo nkauj ua rau nws ci ntsa iab, ci ntsa iab mane. Nws ntaus nws liab qab, leeg ob txhais ceg thiab hu nkauj, nrog zoo siab thiab qhia;
  Peb qhov tseeb, peb qhov tseeb
  Muaj kev ntseeg!
  Thiab tsis tag kis, thiab tsis tag kis,
  Thiab niaj hnub no cawm lub Fatherland!
  
  Peb hwm peb cov Elf ,
  Tom qab tag nrho, nws yog tag nrho lub ntiaj teb no, paub lub ntiaj teb no!
  Peb lub kaus mom liab liab ntawm Niam Txiv,
  Thiab tsis muaj qhov ci liab!
  
  Tus pioneer salutes tsis yog lub bust,
  Nws lub cim yog tus chij ntawm Niam Txiv!
  Peb tawm tsam tus yeeb ncuab txawj ntse,
  Glorifying kev ua tiav hauv nqe lus!
  
  Paub tias ntiaj teb tsuas muaj ib txoj kev ntseeg xwb,
  Kev ntseeg hauv Nyob zoo , dawb huv elfinism!
  Yog li ntawd cov me nyuam zoo siab luag,
  Orcism yuav tawg mus rau hauv lub abyss !
  
  Txhua tus tub rog tsuas yog menyuam yaus xwb,
  Hauv cov nyom thiab cov kwj deg tsis muaj ...
  Tab sis tam sim no nws muaj ib tug winch nyob rau hauv nws txhais tes,
  Dashingly flattens hlau nrog rauj!
  
  Ib tug neeg ntse rab phom tshuab nrog tshuab,
  Zoo, ib tug yog tua ntawm lub xub pwg nyom!
  Tus chij liab doog ya zoo li tus chij liab,
  Peb yeej cov yeeb ncuab phem yam tsis tso dag!
  
  Peb cov yawg koob tau ua siab loj coj Orklin ,
  Zoo, ua li cas txog peb? Peb tab tom taug kev mus rau Mars!
  Peb yog neeg, tsis yog macaques ntawm ib ceg,
  Tus yeeb ncuab lub nrig ntaus nws sab xis ntawm lub qhov muag!
  
  Tab sis peb kuj paub yuav ua li cas kom muaj kev lom zem,
  Tuav lub nruas, ntaus trumpets!
  Cov me nyuam ntxim hlub heev,
  Thiab kev ntaus nqi ntawm plaub thiab tsib!
  
  Kev sib ntaus sib tua nyuaj tshaj plaws -
  Tsis dhau qhov no zoo li tuag!
  Tab sis nyob rau hauv kev tuag peb muaj ib tug chij nrog lub teeb,
  Kaum ib tug tooj liab forge tsis tuaj yeem poob!
  Tus ntxhais hu nkauj zoo nkauj thiab txawj ntse thiab, tib lub sijhawm, seev cev, thiab nws ob txhais ceg tau ntxim nyiam heev. Nws tsuas yog kev tu siab uas tsis muaj txiv neej nyob ib puag ncig kom txaus siab rau nws txoj kev zoo nkauj. Thiab tus ntxhais muaj nws nyob rau hauv ib colossal theem, thiab tus tub rog qhia nws colossal siab thiab ambiance.
  Thiab ob peb puas tus ntxhais twb tau sau, thiab lawv ua suab nrov. Lawv muab cov nyiaj pov tseg, thiab lawv muaj ntxhiab tsw ntxhiab heev ntawm cov tub ntxhais hluas, tshiab, poj niam lub cev thiab cov tshuaj tsw qab kim thiab naj hoom. Muaj ntau yam ua kom koj lub taub hau tig ntawm no.
  Qee lub npib yog ceramic, thiab tseem muaj ob peb lub npib ntoo , uas zoo heev. Tab sis daim ntawv nyiaj ib txwm rau ntiaj chaw ntiaj teb yog qee yam tsis pom. Thiab qhov no yog qee qhov txawv txav rau Dominica. Qee lub sij hawm kev xav flash los ntawm koj lub siab txog yuav ua li cas savages lawv nyob ntawm no. Yuav ua li cas txog daim npav hluav taws xob rau kev them nyiaj? Zoo, qhov no yog qhov zoo heev rau qib kev txhim kho no.
  Yog li ntawd ib tug neeg pov ib nrab-noj ncuav mog qab zib nrog qab zib nyob rau hauv lub liab qab taw ntawm ib tug ntxhais hu nkauj.
  Tus ntxhais hobbit ntaus lub ncuav mog qab zib nrog xob laim los ntawm nws lub wand. Thiab nws tam sim ntawd poob sib nrug.
  Qhov kev zoo nkauj me me tau sau tseg:
  - Tsis txhob ua li ntawd ntxiv! Tsuas yog nyiaj xwb!
  Weasel hu nkauj:
  - Ua nyiaj! Ua nyiaj!
  Tsis nco qab txog kev dhuav, tub nkeeg...
  Ua nyiaj! Ua nyiaj!
  Yog tias tsim nyog, tsawg kawg ib hnub!
  Tus ntxhais zaj co nws tis thiab chirped:
  - Zoo, qhov no yog qhov kev pabcuam thib ob! Tab sis kom tau ib lub nplhaib kos duab , koj kuj xav tau ib qho thib peb!
  Dominica puffed nws ob sab plhu thiab hais nyob rau hauv lub suab hais tias:
  - Yog tias koj xav tau, Kuv yuav zoo siab hu nkauj rau koj dua! Hais ncaj ncees, kuv nyiam hu nkauj.
  Cov neeg tuaj saib txog ntawm ib txhiab tus poj niam, cov neeg sawv cev ntawm kev sib deev ncaj ncees, qw nrov nrov thiab ntaus lub ntsej muag yuav luag tag nrho lawv cov liab qab, graceful, girlish ko taw:
  - Hu nkauj dua! Hu nkauj dua!
  Bravo, ua tsaug! Bravo, ua tsaug!
  Tus ntxhais zaj tawm tsam, tsa nws lub suab:
  - Tsis yog! Muab lub nplhaib zoo li no rau cov nkauj xwb! Ntawm no nws yuav tsum ua ib yam dab tsi tseem ceeb dua thiab, tib lub sijhawm, nyuaj.
  Muaj ib ntus ntus. Ntau tshaj li ib txhiab tus ntxhais ntawm ntau haiv neeg froze nyob rau hauv kev cia siab.
  Dheev ib tug me nyuam tub tshwm. Tsuas yog tus neeg sawv cev ntawm kev sib deev muaj zog ntawm lawv. Nws yog haiv neeg ntawm tib neeg, hnav ris tsho luv, cov leeg nqaij thiab nrog ib tug qhev hom ntawm nws lub xub pwg nyom, nws saib txog kaum ob xyoos thiab tau pom meej tias raug ntaus ntau tshaj ib zaug. Khiav mus, nws plua plav, me nyuam pob taws flashing ntawm tus ntxhais zaj, nws poob rau hauv lub hauv caug thiab whined:
  - Cia lawv tso kuv dim! Muab kuv txoj hauj lwm rov qab rau kuv!
  Tus ntxhais zaj nodded thiab lees tias:
  - Yog li ntawd! Tus tub yuav dawb yog tias koj tuaj yeem hloov nws mus ua ib tug elf!
  Dominica nthuav nws txhais tes:
  - Tab sis qhov no yog ua tsis tau!
  Marquise-nymph hais tias:
  - Tus me nyuam qhev tsis ntev los no yog tus huab tais huab tais ntawm lub tebchaws loj, hu ua Oenomaus. Thiab tam sim no, nws tau los ua ib tug me nyuam tub ntawm noob neej thiab ua qhev kom tsis txhob muaj dab ntxwg nyoog kab mob. Ua kom nws ua tus huab tais elf dua, thiab tom qab ntawd tej zaum peb tuaj yeem tuav cov xov ntawm tag nrho cov tangle!
  . Tshooj No 4.
  Hobbit Princess tau lees tias:
  - Nov yog koj lub caij nyoog, Dominic. Thiab peb ib yam nkaus. Cov txiv neej yuav luag tag nrho. Thiab qhov no, txawm hais tias tsis petrified, poob nws lub npe thiab txoj hauj lwm, thiab txawm nws lub cev, los ua ib tug tib neeg qhev.
  Tus tub nodded nws lub teeb, cropped taub hau:
  - Lawv tuav kuv txhua hnub kom kuv tsis tig mus rau pob zeb! Rau qee qhov laj thawj, nws yog cov qhev uas raug flogged uas tiv taus tus kabmob sib kis!
  Dominica nthuav nws txhais tes thiab teb tias:
  - Yog, kuv tsis muaj lub tswv yim yuav ua li cas disenchant nws! Thiab tus tub huabtais kuj yog menyuam yaus?
  Tus tub qhe qw nws taub hau.
  - Tsis yog, kuv yog ib tug neeg laus heev! Tab sis thaum nws pib tig mus rau pob zeb, weasel nymph siv cov khawv koob tshwj xeeb. Kuv los ua ib tug qhev hluas thiab raug nplawm. Qhov no tau muab kuv ob peb lub hlis, txawm tias mob, tab sis txoj sia. Tab sis sai los yog tom qab, qhov no yuav xaus. Tsis tas li ntawd, lawv yuav tsum tuav kuv hnyav, thiab txhua hnub kuv yuav tsum tau, lossis nqa pob zeb hnyav, lossis tig lub log!
  Tus ntxhais nymph nodded:
  - Yog! Qhov no yog tib txoj kev uas yuav ncua sij hawm qhov tshwm sim ntawm pob zeb kab mob. Tseem muaj cov tub qhe qhev ntawm tib neeg hauv cov mines uas tseem tsis tau petrified thiab ua haujlwm. Tab sis cov no tsuas yog cov neeg sawv cev ntawm kev sib deev muaj zog uas tseem nyob. Thiab ces ib txhia kuj tig mus rau hauv pob zeb thiab ces crumble mus rau hauv hmoov av.
  Dominica whistled:
  - Qhov no txaus ntshai! Universal kev puas tsuaj! Thiab nyob rau hauv thiaj li yuav nyob thiab ua ib tug qhev!
  Tus tub, hnav cov luv luv dub uas ua rau nws cov khaub ncaws, thiab wiry, nrog cov nqaij ntshiv hauv qab ntawm daim tawv nqaij uas zoo li nyias vim tsis muaj rog, hu nkauj:
  - Yog, kuv yog ib tug huab tais, thiab tsuas yog ib tug qhev, tab sis dab tsi,
  Cia cov nom tswv hu kuv tias...
  Nyob deb npaum li cas lawv nyob deb ntawm kuv,
  Ib tug me nyuam nrog ib tug tawg ceg saw!
  Tus ntxhais zaj chirped nrog ib tug wink:
  - Yog li ua rau nws ua tus huab tais elf dua, thiab tom qab ntawd koj tuaj yeem tau txais lub nplhaib muaj txiaj ntsig ntawm zaj khawv koob!
  Dominica nthuav nws txhais tes:
  - Zoo, koj damn nws, Kuv tsis muaj kev nkag siab yooj yim ntawm khawv koob, thiab koj thov qhov no! Qhov twg, tej zaum, koj tus kheej yuav tsis ua!
  Nymph marquise hais nrog ib tug sigh:
  - Tej zaum peb ua tsis tau qhov no ib qho ... Koj hais li cas?
  Tus ntxhais zaj hais tias:
  "Nws nyob ntawm nws ko taw ntev." Thiab zaj academy yuav kaw sai sai no. Yog li ntawd, cia nws ua ntej dhau qhov kev xeem intoxicating, thiab tom qab ntawd sim ua kom tsis pom tus tub huabtais.
  Dominica nodded hauv kev pom zoo.
  - Zoo, qhov no yog li cas, hauv paus ntsiab lus, koj tuaj yeem ...
  Tus nymph marquise khaws nws lub talisman dai ntawm nws caj dab. Thiab nws rubbed nws nrog nws xib teg thiab pib yws ib yam dab tsi, zoo li ib tug spell. Tus ntxhais zaj chirped, qhia nws cov hniav:
  - Qhov no yog ib qho kev sim loj rau nws ... Nws puas tuaj yeem txav mus yam tsis muaj kev puas tsuaj ntau yog tias nws siv ultra spell!
  Dominica xav kom tau txais kev qhia meej txog qhov kev sau ntawv txhais tau li cas, tab sis tus nymph-marquise tau ntaus nws txhais taw liab qab, dai kom zoo nkauj nrog lub nplhaib, thiab tus ntxhais raug ntes nyob rau hauv cua daj cua dub. Nws zoo li yog tias qee tus neeg loj heev tau coj nws hauv nws txhais tes thiab nqa nws.
  Tus ntxhais actress yws yws:
  - Dab tsi yog leap!
  Thiab yog li ntawd lawv, ua ke nrog nymph-marquise, pom lawv tus kheej ntawm qhov nkag mus rau lub palace. Nws yog reminiscent ntawm lub Hermitage nyob rau hauv St. Petersburg, tsuas yog nws siab dua, peb caug pem teb nrog ib tug siab qab nthab. Thiab tseem, ntau lush thiab zoo nkauj tshaj lub caij ntuj no nto moo.
  Dominica nthuav nws ob txhais ceg, tsa nws ob sab nrog nws lub nrig thiab hais tias:
  - Wow !
  Tus nymph lees paub nrog luag:
  - Yog, qhov no yog lub tsev zoo nkauj ntawm Dragon Academy.
  Nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm qhov nkag, ib tug ciav nyob rau hauv daim ntawv ntawm ib tug xya-lub taub hau zaj sparkled nrog kub thiab ib co ci txiv kab ntxwv hlau tsis paub nyob rau hauv lub ntiaj teb no. Thiab los ntawm txhua lub qhov ncauj ib tug kwj ntawm dej rushed rau saum ntuj, sparkling zoo li pob zeb diamond nyob rau hauv lub rays ntawm ob peb ornate luminaries.
  Dominica sau tseg:
  - Nws zoo heev npaum li cas cov dav hlau ya!
  Marquise-nymph teb laconically:
  - Technomagic!
  Txhua lub taub hau zaj muaj ob lub qhov muag ua los ntawm cov pob zeb zoo nkauj, thiab muaj xim sib txawv. Nws saib zoo heev , nplua nuj thiab saj.
  Kuj tseem muaj cov chaw zoo nkauj nrog cov paj zoo nkauj, txawv los ntawm ntau yam duab thiab hom buds. Ob txhais taw liab qab ntawm cov ntxhais taug kev raws cov pobzeb, ci ntsa iab ntawm txoj kev nrog indescribable elegance thiab kev tshav ntuj. Lawv muaj hnub nyoog sib txawv, tab sis txhua tus zoo nkauj heev, ntau tus hnav cov hniav nyiaj hniav kub zoo nkauj.
  Muaj feem ntau elves nyob ntawm no, tab sis kuj muaj tib neeg cov ntxhais, poj niam trolls thiab hobbits. Cov ntxhais kawg tsis tuaj yeem paub qhov txawv ntawm tib neeg. Raws li, los ntawm txoj kev, yog nymphs thiab dryads. Puas yog vim lawv hnav cov nplhaib ntawm cov ntiv taw liab qab ntawm lawv cov taw me me thiab zoo nkauj?
  Tab sis tib neeg cov ntxhais tuaj yeem ua qhov no thiab.
  Dominika, ib tug me nyuam kawm ntawv siab, saib loj heev thiab paub tab piv rau cov tub ntxhais kawm poj niam. Thiab qhov no ua rau nws txaj muag heev.
  Tus ntxhais nug tus nymph:
  - Kuv zoo li lub tsev khaws puav pheej pov tseg ntawm no!
  Marquise nug nrog luag nyav:
  - Koj puas tau pom zaj duab xis txog Harry Potter?
  Dominic luag ntxhi thiab teb tias:
  - Yog lawm, kuv tau saib nws. Thiab lawv txawm sim ua ib tug remake ntawm no zaj duab xis. Zoo, yog li cas?
  Nymph hais tias:
  - Muaj tub thiab ntxhais nyob ntawd. Thiab ntawm no, raws li koj pom, tsis muaj cov tub hluas, thiab qhov no cuam tshuam kev sib haum xeeb!
  Dominica sau tseg:
  - Harry Potter kuj yog menyuam yaus, thiab nws yooj yim dua rau nws. Tab sis ua ib tug neeg laus ntawm cov me nyuam. Nws yog qhov phem tshaj nyob rau xyoo ob!
  Lub marquise xav hais ib yam dab tsi thaum ib tug hluas nkauj liab qab, tab sis nrog ib tug pob zeb diamond brooch nyob rau hauv nws cov plaub hau, khiav mus rau lawv. Nws luag nyav heev thiab cooed:
  - Koj puas yog tus xaiv?
  Dominica luag ntxhi thiab teb tias:
  -Yog!
  Tus ntxhais luag thiab hais tias:
  - Tab sis tej zaum koj tsis paub yuav ua li cas ntau! Piv txwv li, koj puas tuaj yeem ua kom pom qhov tsis pom kev?
  Tus ntxhais actress teb nrog ib tug sigh:
  - Hmoov tsis tsis muaj. Nws ua haujlwm li cas?
  Tus ntxhais nrog lub pob zeb diamond brooch thiab ntshav thiab txiv kab ntxwv-speckled plaub hau nod nws taub hau. Thiab nws muab ib lub raj mis tawm ntawm nws lub hnab ris tsho. Kuv tig lub ntsaws. Nws muab ib rab nplawm thiab... ploj lawm.
  Dominica blinked nws sapphire ob lub qhov muag nyob rau hauv tsis meej pem. Thiab tom qab ntawd kuv hnov lub teeb me me ntawm kuv lub qhov ntswg. Ces lawv rub nws cov plaub hau. Dominica lub zeem muag pom pom tus ntxhais tsis pom lub taw liab qab mus rau ntawm cov vuas ntau xim thiab tsa me me ntawm cov plua plav thiab fluff los ntawm ntoo thiab paj. Tus ntxhais jerked heev deftly thiab, nrog nws txhais ko taw liab qab, tuav tus hluas nkauj tsis zoo los ntawm pob ntseg.
  Nws qw. Thiab Dominica tau pom nws. Tus ntxhais ua pob tshab, zoo li ib tug dab los yog ib tug hologram. Thiab nws qw hauv lub suab ntshai:
  - Mob! Cia kuv mus, phauj!
  Marquise-nymph hais tias:
  - Cleverly, yog! Kuv twb xav tias koj ua tsis tau dab tsi!
  Dominica hu nkauj teb:
  Yog koj mob kuv mam tuaj
  Kuv yuav kis mob nrog kuv txhais tes ...
  Kuv tuaj yeem ua tau txhua yam, Kuv tuaj yeem ua txhua yam,
  Kuv lub siab tsis yog pob zeb!
  Cov ntxhais uas tuaj cuag lawv luag. Txawm tias muaj kev kho kom zoo nkauj, nws tau pom tseeb tias lawv cov khaub ncaws nruj heev thiab ntawm ib qho zoo, txawm tias luxurious, style. Txawm hais tias nyob rau hauv lwm yam kev hwm muaj kev nkag siab ntawm ntau haiv neeg. Qee tus ntxhais tau qhwv ntsej hauv pob ntseg, thaum lwm tus tsis muaj. Thiab ib txhia, tshwj xeeb tshaj yog cov ntxhais hobbit, threaded kub nplhaib nrog pob zeb rau hauv lawv lub qhov ntswg.
  Lawv tau ua qhov no, tshwj xeeb, txhawm rau cais lawv tus kheej ntawm tib neeg cov menyuam yaus, uas zoo sib xws. Dryads kuj nyiam cov nplhaib hauv lawv lub qhov ntswg thiab pob ntseg. Lub nceeg vaj zoo nkauj ntawm cov ntxhais, txij li xya mus rau cov hluas. Txawm li cas los xij, ntawm cov elves, cov neeg laus thiab cov hluas tsis muaj qhov sib txawv ntawm cov tsos, ib yam li cov hobbits, trolls, nymphs, thiab dryads. Tab sis Dominica zoo li ib tug neeg laus thiab ib tug ntxhais zoo nkauj heev, nrog lub ntsej muag ntawm tus ntxhais huabtais tiag tiag. Tej zaum tanned dhau lawm.
  Yog lawm, lawv txawm ua rau nws tawv nqaij thaum nws ua si ib tus poj niam zoo nkauj ntawm Hnub Nyoog Nruab Nrab. Tom qab ntawd, lub ntsej muag tanned tau suav tias yog lub cim ntawm kev yug me nyuam.
  Los ntawm txoj kev, tsis tsuas yog daim tawv nqaij ntawm nws lub ntsej muag lightened, tab sis kuj ntawm nws ob txhais ceg. Muaj ib ntus thaum nws raug coj los ntawm taw liab qab thiab hauv rags mus rau lub scaffold.
  Tseem muaj ib zaj nkauj:
  Lub sijhawm rau kev txhiv dim yog yuav luag ntawm no
  Tus poj huab tais raug coj mus rau hauv lub scaffold!
  Hloov cov hniav nyiaj hniav kub, nws hnav rags,
  Tus swan lub caj dab yog tus neeg raug tsim txom ntawm cov neeg tua neeg!
  Yog, nws ntsia tsis tshua muaj neeg funny thiab txawm, nyob rau hauv nws tus kheej txoj kev, cas creepy . Tom qab lightening, nws yuav tsum tau ua nyob rau hauv lub luag hauj lwm ntawm poj huab tais Semiramis. Thiab nyob rau hauv cov yeeb yaj kiab no, nws tau xyaum tsis tau thaij duab liab qab. Yog lawm, nws yog lub luag haujlwm nthuav. Tab sis pom tau tias tus thawj coj tsis nyiam nws. Zoo nkauj heev thiab zib mu blonde. Thiab rau lub luag hauj lwm ntawm Semiramis lawv nyiam ib tug poj niam laus nrog cov plaub hau dub. Thiab Dominica yuav tsum tau ua qhev. Thiab nws txawm yog branded nrog ib tug kub hlau. Thiab lawv groped kuv, heev roughly, los ntawm cov txiv neej.
  Yog, thiab muaj ib qho chaw ntawm lub khib. Tau kawg, nplawm yog ua los ntawm npuas, thiab thaum lawv nplawm koj nrog nws nws tsis mob. Tab sis txhua yam tib yam, thaum koj dai thiab raug nplawm , nws tsis kaj siab.
  Cov tub ntxhais hluas ntxhais sib tw ua ke. Ces tus xib hwb qhuav qhuav tshwm. Nws hnav ib lub tsho liab liab thiab txawv txawv.
  Nws taug kev mus rau Dominica thiab cooed:
  -Koj puas yog tus tshiab?
  Tus me nyuam actress shrugged:
  - Kuv yuav tsis hais li ntawd!
  Tus kws qhia ntawv tau tsa nws taub hau. Nyob rau hauv nws lub qhov ntswg yog ib lub nplhaib ua los ntawm txiv kab ntxwv hlau thiab nrog ib tug striped pob zeb. Nws kuj zoo li ib tug hluas nkauj thiab tsis muaj taw. Ntxiv mus, muaj ib lub nplhaib ntawm txhua tus ntiv taw liab qab. Thiab qhov no twb yog ib theem siab ntawm kev ua khawv koob.
  Lub nymph marquise sau tseg:
  - Nws yog ib tug tub kawm muaj peev xwm, thiab nws muaj peev xwm!
  Tus kws qhia dryad pov ib lub pob zeb me me rau ntawm cov pobzeb xim thiab xaj:
  - Ua ib qho tshiab kom nws yuav ya mus rau hauv koj lub xib teg!
  Dominica blurted tawm:
  - Telekinesis, los yog dab tsi?
  Nyob rau hauv teb, cov ntxhais luag. Tus kws qhia ntawv qw:
  -Txoj kev tawg! Vim li cas lawv thiaj tuaj koom ua ke!
  Muaj ib tug tsis txaus siab grunt thiab suab nrov. Tab sis cov ntxhais tsis sib cav, tab sis pib maj mam sib cais. Tab sis tib lub sij hawm, saib ntawm tus ntxhais tshiab.
  Tus xib fwb hais tias:
  - Zoo, tuaj, kom lub pob zeb ya mus rau hauv koj lub xib teg!
  Dominika, zoo li ib tug neeg ruam tag , exclaimed:
  - ya mus rau hauv kuv xib teg!
  Lub pob zeb tsis txav. Ces tus hluas nkauj qw nrog npau taws:
  - ya rau kuv, sai sai!
  Thiab tom qab ntawd ib lub pob zeb poob thiab, zoo li lub meteorite, ntaus tus ntxhais ntawm lub hauv pliaj. Lub tshuab tau zoo, lub pob zoo swells tam sim ntawd, thiab Dominika nws tus kheej poob tsis nco qab.
  Ntau tus ntxhais uas tsis muaj sijhawm tawm mus, thiab lwm tus uas tig mus, tawg tawm ib zaug luag. Thiab qhov kev luag no tau nco txog ntawm ntau pua lub tswb nrov.
  Tus nymph marquise nthuav nws txhais tes thiab sau tseg:
  - Muaj peev xwm, thiab lwm yam! Hauv cov lus yooj yooj yim, nqa ib lub pob zeb tsis muaj kev sau ntawv. Tsis yog txhua tus novice nymph lossis dryad tuaj yeem ua qhov no.
  Tus xib fwb pom zoo:
  - Yog, nws muaj peev xwm! Tab sis kuj txaus ntshai. Qhov no muaj peev xwm tsis tsuas yog rov qab cov txiv neej rau peb, tab sis kuj tua cov poj niam. Nov yog lub zog qus!
  Marquise hais tias:
  - Tus ntxhais no yog pob zeb diamond xav tau polishing!
  Dominika sawv thiab dhia mus rau nws ko taw. Nws lub taub hau tawg thiab muaj qhov o ntawm nws hauv pliaj.
  Tus ntxhais qw:
  - Thiab leej twg kuv yuav tsum tua tam sim no?
  Tus xib fwb teb furiously:
  - Kuv tus kheej! Koj ua tau zoo heev tshuab koj lub hlwb tawm. Nws yog qhov zoo uas kuv tsis tau qhia koj kom tawg pob zeb!
  Dominica luag thiab teb tias:
  - Yog lawm, qhov no yuav muaj Hiroshima tiag!
  Tus kws cob qhia dryad nug hauv surprise:
  -Hiroshima yog dab tsi?
  Tus ntxhais actress shrugged nws lub xub pwg nyom, uas tsis muaj zog, thiab teb tias:
  - Qhov no yog lub nroog uas lub foob pob tawg tau poob, vim li ntawd tsib caug txhiab tus neeg tuag thiab ib puas txhiab raug mob!
  Tus xib hwb ntxhi:
  - Wow! Wow bomb!
  Ib tug ntawm cov tub ntxhais kawm squeaked:
  - Tus phauj no dej nyab!
  Thiab lwm tus ntxiv:
  - Hloov violets rau hauv koj pob ntseg!
  Lub nymph marquise tawm tsam:
  - Kuv tau mus rau Ntiaj Teb ntau dua ib zaug, thiab nce lawv Internet ntau zaus, thiab kuv paub Hiroshima - nws muaj tseeb. Thiab qhov no yog qhov txaus ntshai, thiab ntau tus neeg tuag nyob ntawd thiab tuag los ntawm hluav taws xob.
  Ib tug ntawm cov ntxhais squeaked:
  - Dab tsi yog hluav taws xob?
  Dominika yws yws, nrawm nrawm teb:
  - Thaum huab cua hluav taws xob tawg tawm ntawm lub nucleus ntawm lub atom thiab nws dhau los ua ionized, hluav taws xob tshwm sim. Lub nucleus ntawm ib qho atom rhuav tshem cov ntawv cog lus sib txuas, thiab cov kev tawg no ua rau muaj kev puas tsuaj loj rau lub cev, ob qho tib si ntawm tib neeg thiab, kuv xav, ntawm ib tug elf.
  Cov ntxhais squeaked ntshai nyob rau hauv teb. Ib tug me me chirped:
  - Niam, kuv ntshai hluav taws!
  Tus nymph-marquise, aka Laska, luag thiab teb tias:
  - Tsis txhob ntshai! Nws yuav tsis tau koj ntawm no !
  Dominica wittily sau tseg:
  - Peb tau tawm tsam los ntawm hluav taws xob,
  Thiab qhov twg nrhiav chaw nyob tam sim no ...
  Thiab ntawm no koj muaj ib lub koom haum -
  Saib, lawv tab tom tsoo kuv ntawm caj dab!
  Tom qab ntawd tus ntxhais coj nws thiab pib seev cev. Thiab lwm tus ntxhais pib seev cev.
  Tus kws qhia ntawv snap nws tus ntiv tes . Ib tug xuav tshwm rau hauv nws lub qhov ncauj. Thiab yuav ua li cas lub nightingale trill yuav ntws. Lwm cov ntxhais coj nws ib zaug thiab khov . Lwm tus kws cob qhia tau tshwm sim hauv hnav ris tsho dub nruj thiab muab lus txib:
  - Kauj ruam los ntawm kauj ruam!
  Cov ntxhais instantly lined nyob rau hauv qhov siab. Thiab lawv tau pib taug kev, ntsuas lawv cov kauj ruam thiab ncab lawv ob txhais taw liab qab, zoo li cov tub rog. Thiab lawv tau ua nws zoo li kev taug kev yog paub lawv, zoo li tus thawj tswj hwm tus neeg saib xyuas.
  Tus kws qhia ntawv hnav khaub ncaws dub, dai kom zoo nkauj nrog sapphires, emeralds thiab qee lub pob zeb xim txias uas tseem tsis tau paub hauv ntiaj teb, tau txib:
  - Tam sim no, hu nkauj!
  Cov ntxhais, ntaus lawv liab qab, tanned, me thiab graceful ob txhais ceg, nug nyob rau hauv unison:
  - Yuav ua li cas hu nkauj?!
  Tus cob qhia teb hauv cov suab txias:
  - Hais txog dab tsi cov tub hluas yuav hu nkauj txog yog tias lawv tsis raug ntaus los ntawm kab mob ntuj txiag teb tsaus!
  Thiab cov ntxhais-cov tub ntxhais kawm tau hu nkauj thiab hais lus zoo;
  Cov hnub qub twinkle nyob rau hauv qhov tsaus ntuj ntawm hmo ntuj,
  Thiab lub ci ntawm lub hli nyiaj!
  Kev zoo nkauj frowns nws ob lub qhov muag ntxim hlub,
  Peb koom nrog nws mus ib txhis!
  
  Lub hnub poob tsaus ntuj tsaus tsaus nti,
  Tab sis kaj ntug kaj yuav tawg!
  Thiab cua tau zoo siab, suab nrov,
  Lub nkoj lub nkoj tau o!
  
  Kuv tus ntsuj plig yog pob zeb hnyav,
  Cov kev xeem fighter tseem tos!
  Thiab cia tus chij ya saum taub hau,
  Wb mus txog qhov kawg!
  
  Lub plawv yuav tsis overgrown nrog moss ,
  Swift davhlau ntawm eaglet!
  Txawm tias cov ntshav boils, nrog ib tug dashing ya,
  Kuv mam li khiav zoo li tus xub!
  
  Cov willows nyo hau rau kuv,
  Tus Tswv uas muaj hwjchim loj kawg nkaus tig nws ntsia!
  Txawm hais tias koj yog unpretentious kiag li,
  Kuv yuav ntxiv dag zog rau koj hauv kev sib ntaus sib tua!
  
  Tom qab tag nrho, koj ncaj ncees ua hauj lwm rau Fatherland,
  Tab sis lub cev nqaij daim tawv tsis muaj zog, tus ntsuj plig mob!
  Koj yuav tsis khuv xim nws, kuv paub lub neej
  Tsis txhob cia kuv tig mus ua ib tug ram horn!
  
  Kuv yuav ntxuav tej kev txhaum ntawm hnub dhau mus,
  Cia yam uas tau tshwm sim yav tas los lawm!
  Koj pom, pears ripening nyob rau hauv lub vaj,
  Daim duab kos yuav piav qhia lub dav hlau!
  
  Ua haujlwm rau Fatherland nrog tag nrho koj lub zog,
  Tsis nco qab tias muaj kev thaj yeeb hauv ntiaj teb!
  Kom tsis txhob muab hluav taws kub hnyiab,
  Thov kom sawv daws nyob zoo nrog koj!
  
  Txog qhov no kuv tsuas teb tias:
  Tus Tswv, kuv yuav khawb lub ntiaj teb!
  Kom cov me nyuam luag hauv kev zoo siab,
  Yog li ntawd koj tsis tas yuav rov kho koj tus kheej cov neeg!
  
  Tom qab tag nrho, qhov zoo nyob ntawm peb,
  Txhua tus txiav txim siab - qhov kev xaiv yog lawv tus kheej!
  Thiab los ntawm koj cov xov uas muaj hwjchim loj kawg nkaus,
  Koj tuav lub ntug hauv koj lub nrig!
  
  Peb tseem yuav tuav rawv koj,
  Tom qab tag nrho, Motherland tsis tuaj yeem pom qhov dawb huv!
  Thaum tua, kuv cov ntiv tes ua loog heev,
  Thiab peb tseem tsis tau nees nkaum!
  
  Kev yeej yog cov txiv hmab txiv ntoo uas tsis tuaj yeem;
  Rau cov uas qaug zog, cowardly, los yog ruam!
  Tab sis cov tub rog tuaj yeem tuav tag nrho cov ncov,
  Peb yuav muab qhov hnyav hnyav no rau ntawm lub dab teg!
  Tom qab ntawd lawv ploj mus rau hauv lub luxurious palace ntawm zaj academy.
  Thiab tus kws cob qhia hauv cov xim dub tau ua tib zoo saib ntawm Dominica thiab pom tias:
  -Koj zoo nkauj heev. Tshwj xeeb tshaj yog rau cov neeg tsis zoo tag nrho. Nws yog amazing!
  Dominica hu nkauj zoo siab hauv teb:
  Kuv yog perfection xwb
  Kuv yog perfection xwb
  Los ntawm ib tug luag mus rau ib tug gesture,
  Tshaj tag nrho cov qhuas!
  Auj, dab tsi bliss
  Paub tias kuv zoo tag nrho
  Paub tias kuv zoo tag nrho
  Paub tias kuv zoo tagnrho!
  Tus kws qhia ntawv hauv hnav ris tsho dub ntsia tus ntxhais nruj nreem thiab sau tseg tias:
  - Nws muaj kev coj ncaj ncees zoo kawg nkaus! Cas tus hlub!
  Weasel nymph hais tias:
  - Tej zaum peb yuav tsum tickle nws heels nrog sticks?
  Tus kws qhia ntawv shrug nws lub xub pwg nyom thiab teb tsis dhau kev ntseeg siab:
  - Tsis yog lub tswv yim phem! Tab sis nws yog qhov zoo dua los coj nws mus rau tus thawj coj zaj. Cia saib seb nws puas tuaj yeem xeem dhau!?
  Lub Marquise sau nrog luag nyav:
  - Kev xeem nkag? Qhov no tsis yog lub tswv yim ruam tshaj plaws, tab sis nws tuaj yeem raug coj los siv hauv thawj chav kawm, qhov twg nws yuav yooj yim trivial!
  Tus kws qhia tawm tsam hauv lub suab nrov nrov:
  - Thiab muab tus txiv neej loj no nrog cov ntxhais xya xyoo? Yog, lawv yuav dag nws thiab hnia nws. Yog, thiab nws tus kheej tuaj yeem nqa ib tug neeg thiab tua lawv. Tsis yog, qhov no tsis yog kev lag luam mus kom ze! Cov ntxhais laus xav tau nws, thiab rau qhov no nws yuav tsum ua kom pom cov txuj ci siab!
  Weasel nodded:
  - Suab logical!
  Dominica tuav nws lub taub hau, uas zoo li May dandelion:
  - Tsis txhob thab kuv nrog cov ntxhais me.
  Tus xib fwb nodned:
  "Tom qab ntawd ua qhov kev xeem nrog Lady Dragon Master." Nyob rau hauv cov ntaub ntawv no, koj yuav tau txais mus rau ib tug elite chav kawm. Koj tseem yuav nyob hauv ib chav sib cais, zoo nkauj, nrog ib lub tais nyiaj thiab lub ncuav kua txiv.
  Tus ntxhais actress nug hauv surprise:
  - Yuav ua li cas, nrog ib tug silver saucer?
  Tus cob qhia piav tias:
  - Nws zoo li koj muaj TV hauv ntiaj teb. Tsuas yog tej zaum yuav muaj tsawg dua cov kev pab cuam rau tam sim no. Yog li cas? Koj muaj technology, peb muaj khawv koob. Tab sis ntawm no koj tuaj yeem pom los ntawm lub saucer, yog tias koj muaj kev txawj khawv koob tiag tiag, dab tsi tshwm sim.
  Dominica nug insinuatingly:
  - Koj puas pom lub ntiaj teb?
  Tus xib fwb nodded hauv kev pom zoo:
  - Thiab lub ntiaj teb tuaj yeem ua tau ... Tshwj tsis yog, ntawm chav kawm, koj yog ib tug kws txawj ntse heev. Kuv, ib yam nkaus, surfed hauv Internet - ib tug txias tib neeg invention. Thiab kuv yuav tsum hais, koj yeej paub yuav ua li cas tua. Thiab lawv tuaj nrog ib qho kev nthuav network. Nws tseem ceeb heev uas hluav taws xob yooj yim yam tsis muaj khawv koob muaj peev xwm ntawm qhov no!
  Dominica shrugged thiab teb tias:
  - Yog, qhov no ua rau kuv xav tsis thoob! Vim li cas koj tsis ua qhov no rau koj tus kheej?
  Ces tus nymph marquise teb tias:
  - Kev kawm txuj ci yog qhov txaus ntshai. Yog tias peb lub foob pob pib tawg dua, thiab tsis yog cov yooj yim, tab sis cov nuclear ! Txoj kev no, tsis muaj leej twg yuav dim, thiab hluav taws xob tej yam yees siv phem dua li hluav taws xob ib txwm!
  Dominica whistled:
  - Ntawm no lawv nyob ! Nws tshwm sim.
  Cov tub ntxhais kawm ntawv qw:
  - Peb tsis xav tau ib tug zoo li ntawd , nws yog tus phauj phem!
  Tus cob qhia nyob rau hauv cov dej khov tones xaj:
  - Ua raws li kuv!
  Thiab nws tsiv. Nws muaj khau khiab tshwj xeeb ntawm nws txhais taw uas tso nws cov ntiv taw qhib rau pem hauv ntej thiab tso cai rau nws pov cov ntawv sau nrog cov nplhaib. Tus kws cob qhia nws tus kheej kuj zoo li hluas - tsis yog ib qho wrinkle, lub ntsej muag tsis zoo. Tab sis nws cov qauv yog pom, tsis yog cov muag muag kab ntawm ib tug hluas, tab sis ib tug laus poj niam nrog classic thiab, ib tug tej zaum txawm hais tias, aristocratic nta. Thiab qhov zoo li nyuaj heev.
  Dominika xav tias nws muaj qee lub npe. Thiab tej zaum tsis me me.
  Nws ua raws nws, thiab tus marquise-nymph dhia mus rau ntawm nws thiab chirped, baring nws hniav:
  - Koj yog ib tug poj huab tais zoo kawg nkaus. Tab sis lub pob ntawm koj lub hauv pliaj twb tau kho lawm, koj rov zoo sai!
  Dominika sau nrog chuckle:
  Lub zog expander thiab dumbbells,
  Lub siab noj qab nyob zoo hauv lub cev noj qab nyob zoo!
  Yog li ntawd, lawv dhau los ntawm tus ciav dej thiab xya lub dav hlau tawg zoo ib puas meters rau saum huab cua , xav tsis thoob ntawm qhov zoo nkauj kawg. Tom ntej no yog lub rooj vag, ntawm qhov nkag ntawm ib tug poj niam archer, thiab gilded armor.
  Lawv tos txais tus hluas nkauj tshiab nods thiab stamping ntawm lawv liab qab, chiseled ko taw.
  Dominica sau tseg:
  -Cov ntxhais muaj peb yam zoo. Ib qho yog tias lawv zoo nkauj, thiab qhov thib ob, tias lawv ...
  Thiab tom qab ntawd cov lus teb tsis tuaj rau hauv siab. Thiab ntawm no lawv nyob hauv lub tsev kawm zaj zaj. Muaj cov khoom kim heev ntawm no, koj tsis tuaj yeem piv nws nrog Peterhof. Ntxiv nrog rau kub thiab platinum, tseem muaj ntau ntau cov hlau sib txawv uas tsis muaj analogues hauv ntiaj chaw ntiaj teb. Thiab tseem, ntau lub pob zeb muaj nuj nqis ntawm cov qauv zoo nkauj tshaj plaws, lined nrog ornaments, graceful, iridescent paj buds. Kuj tseem muaj ntau cov duab sib txawv ntawm cov phab ntsa. Feem ntau yog elves thiab elves. Tab sis muaj lwm yam creatures. Tab sis yuav luag txhua lub ntsej muag thiab cov duab yog cov hluas thiab tseem ceeb. Cov tub hluas feem ntau ua rau liab qab. Thiab lawv zoo ib yam li cov mlom ntawm Greek thaum ub thiab Rome. Muaj ntau yam ntawm no ... Thiab kuj tseem muaj cov kwj deg tawm los ntawm ib ncig ntawm cov ces kaum, uas kuj zoo nkauj thiab saj.
  Daim iav nrog txiv kab ntxwv thiab kub thav ntawv, framed nrog pob zeb diamond thiab topazes, kuj pom. Uas nyob rau hauv nws tus kheej zoo li zoo nkauj dlej thiab yog tseem pleasing rau lub qhov muag.
  Dominika zoo siab tias nws lub pob zeb pob zeb tau xyaum ploj mus. Thiab nws rov zoo nkauj thiab golden-haired . Thiab tus ntxhais zoo li no ...
  Nws cov plaub hau ci ntsa iab heev uas ob peb tus neeg ntseeg tias nws tsis dyed. Tab sis qhov no yog nws cov xim ntuj. Thiab nws suits nws zoo heev tiv thaiv lub bronze tan ntawm nws lub ntsej muag hluas.
  Nws yog ib tug hluas nkauj uas muaj koob muaj npe, thiab dhia los ntawm qee lub sijhawm zoo li tus liab.
  Thiab lub tsev kawm ntawv nws tus kheej yog txias dua Palace ntawm Versailles. Yog li sim kom ze rau nws.
  Dominica coj nws thiab hu nkauj:
  Lub vaults ntawm palaces yog ntxias rau peb,
  Kev ywj pheej yuav tsis raug hloov!
  Kev ywj pheej yuav tsis raug hloov!
  Thiab nws cov ntiv taw liab qab khaws ib lub pob zeb diamond pebble los ntawm hauv pem teb thiab muab nws siab dua. Nws ya los ntawm, tab sis tus nymph snapped nws cov ntiv tes, thiab lub pob zeb diamond xaus rau hauv nws qhib xibtes.
  Dominica sau tseg:
  - Koj tau ua nws ntse!
  Lub weasel chirped:
  Ntau agile tshaj macaque
  Kho siab tshaj li os...
  Thiab qhov hnov tsw zoo li tus dev,
  Thiab lub qhov muag zoo li ib tug dav dawb hau!
  Tus kws cob qhia tau sau tseg hauv cov suab nrov nrov:
  - Tam sim no peb yuav mus rau hauv qab .
  Dominica stammered:
  - Los yog tej zaum nws zoo dua, ntawm qhov tsis sib xws, nce?
  Nws shook nws taub hau:
  - Muaj chaw ntau pob hauv av hauv qab no. Nyob ntawd koj yuav qhia koj cov txuj ci yog tias koj xav nkag mus rau cov neeg tseem ceeb!
  Tus ntxhais actress tsis txaus siab nug:
  - Yuav ua li cas yog tias kuv tsis xeem dhau?
  Tus kws qhia ntawv hais tias:
  - Thiab tom qab ntawd koj yuav dhau los ua qhev. Koj tau ua qhev hauv cov yeeb yaj kiab thiab koj paub tias nws yog dab tsi?
  Dominica luag thiab teb tias:
  - Hnub no tus ntxhais yog ib tug qhev liab qab,
  Thiab tag kis tsuas yog tus vajtswv poj niam txias xwb!
  Thiab nws, qhov tseeb, pib muaj kev lom zem thiab tsis muaj teeb meem.
  Thiab yog li ntawd lawv tau pib nqis mus rau hauv cov kauj ruam marble. Thiab nws zoo li qhov nqis los rau hauv ntuj txiag teb tsaus.
  Dominica nco ntsoov tias nws ua si ib tug dab hauv cov yeeb yaj kiab. Nws raug tsa ntawm ib txoj saw, nrog nws txhais tes khi tom qab nws mus rau lub qab nthab. Thiab nws mob heev. Thiab nws tightens cov leeg. Tus ntxhais lub cev tanned, cov leeg nqaij yog npog nrog hws los ntawm qhov mob thiab nro. Thiab ces cov saw yog tso tawm. Thiab nws zoo siab rau ib pliag thiab maj mam nqis. Thiab muaj nro nyob rau hauv pem teb.
  Thiab Dominica quaj los ntawm qhov mob ntuj raug txim hauv nws pob qij txha thiab lub xub pwg nyom. Yog, koj yuav tsum xav li ntawd.
  Tus nymph, pom tias tus ntxhais lub ntsej muag yog grimacing , sau tseg:
  - Koj tsis tas yuav ua qhev. Koj tuaj yeem dhau los ua tub ntxhais kawm hauv pawg junior.
  Dominika giggled thiab sau tseg, hu nkauj, thuam nws tus kheej, ib tug hluas nkauj, thiab ib tug actress ntawm qhov ntawd:
  Thawj grader, thawj qib,
  Hnub no yog koj hnub so...
  Nws yog lub sijhawm zoo thiab lom zem,
  Thawj lub rooj sib tham nrog tsev kawm ntawv!
  Laska sau tseg:
  - Tsis lom zem! Koj cov neeg yeej tsis npau suav txog peb lub peev xwm hauv khawv koob!
  Dominica teb aggressively:
  - Koj puas tau ua npau suav txog peb txoj kev ua tiav? Ib lub foob pob hydrogen yuav kaw tag nrho koj cov khawv koob.
  Tus cob qhia dub sau tseg tias:
  - Tsis tas yuav khav . Qhov no tsis tsim nyog!
  Dominica teb:
  - Qhov no tsis yog bragging, tab sis ib nqe lus ntawm qhov tseeb. Lub foob pob hluav taws xob nrog lub zog ntawm ib puas megatons tuaj yeem rhuav tshem tag nrho lub neej nyob rau hauv ib lub vojvoog ntawm ib puas kilometers. Koj puas xav txog qhov no yog dab tsi?
  Nymph tau lees tias:
  - Nws tsis dag! Cov neeg tiag tiag muaj xws li riam phom ua kom puas tsuaj zoo heev. Thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws, tseem muaj cov missiles uas muaj peev xwm xa nws mus rau lub hom phiaj.
  Tus kws qhia ntawv yws txog nws cov hniav:
  - Nws yog kev tu siab tias kab mob kis rau txiv neej tsis cuam tshuam rau lub ntiaj teb. Cov txiv neej txhoj puab heev li nej tsis tsim nyog nyob!
  Dominica tsis sib cav, nodding:
  - Qee zaum kuv kuj xav tias yog li ntawd.
  Nymph sau tseg:
  - Tib neeg kuj txawv thiab. Tsis txhob xav tias lawv txhua tus phem. Txawm li cas los xij, cov neeg twg muaj ntau dua, phem lossis zoo, koj tsis tuaj yeem qhia txoj cai thaum xub thawj siab ib muag!
  Dominica sau nrog luag ntxhi uas zoo li tu siab heev:
  - Yog tias koj saib TV hauv nruab nrab, ces, tej zaum, muaj ntau qhov phem . Los yog cov phem heev!
  Nymph tau lees tias:
  - Qhov no yog xenophobia! Thaum kev ntxub ntxaug hnyav rau txhua yam uas tsis zoo li koj. Tab sis qhov no yuav tsum tsis txhob muab coj los ua piv txwv.
  Dominica sau tseg:
  - Okay, tsis txhob hais txog kev nom kev tswv. Kuv lub hom phiaj yog los cawm txhua tus neeg sawv cev ntawm kev sib deev muaj zog hauv ntiaj teb ... Qhov ntawd yog, hauv koj lub ntiaj teb. Thiab qhov no yog ntau tshaj li lub ntiaj teb!
  Weasel teb hais tias:
  - Qhov no tsis yog lub ntiaj teb, txawm tias ib qho loj, tab sis nws tsis yog lub ntiaj teb ib yam nkaus. Nws yog ib yam ntawm lub ntiaj teb loj heev thiab lub qab ntuj khwb. Tab sis kuv tsis xav mus rau hauv cov nroj tsuag ...
  Tus cob qhia co nws lub pob ntseg, uas tawm hauv qab nws cov plaub hau, thiab hais tias:
  - Txawm li cas los xij, tsis yog peb xwb, tab sis kuj muaj lwm qhov kev kawm ntawm zaj thiab tsis yog zaj uas tab tom nrhiav kev los cawm cov txiv neej, thiab yog tias ua tau, rov qab los.
  Dominica squeaked:
  - Tus txiv neej poob dej clutches ntawm straws! Thiab nws yog ib lub cib tiag tiag...
  Lub nymph marquise tau hais tias:
  - Tej zaum koj yuav tsum hu nkauj zoo dua, qhovntsej thiaj tsis mob ntev!
  Tus ntxhais actress nodned:
  - Yog, kuv pom zoo , nws tseem txias dua hauv subway!
  Thiab Dominica tau khoov nws lub taub hau, uas ci ntsa iab nrog nplooj kub, thiab hu nkauj:
  Tsis muaj hnub nyoog lossis qhov siab hauv kev ua tsov ua rog,
  Nws ua rau cov ntxhais thiab cov tub sib npaug!
  Cov neeg uas tsis xav bliss nyob ntsiag to,
  Leej twg xav ya txawm siab!
  
  Peb chop, tua thiab hlais,
  Rau peb muaj kev ntseeg - kev pabcuam rau Niam Txiv!
  Tau kawg, nws yog qhov zoo dua los ua rab ntaj,
  Kom yeej kev sib ntaus sib tua decisively!
  
  Dab tsi ntxiv tseem ceeb dua rau peb cov poj niam?
  Tau kawg, coj nws tsis yog ntawm lub txaj xwb!
  Koj yog ib tug txiv neej dav dawb hau, tsis yog ib tug quaspuj,
  Siv zog ua kom peb lub tsev tsis txhob hlawv!
  
  Qhov no yog kev sib ntaus sib tua hnyav, peb pom nws tab tom los,
  Lub horde tab tom caij nkoj, pawg neeg tsis tuaj yeem suav!
  Tab sis cov kws ntaus hlau tau tsim daim thaiv muaj zog,
  Lub suab nrov thiab kev phem phem yuav tsis ntshai peb!
  
  Thiab peb tau sib sau ua ke, legion,
  Cov hmuv tuav nruj nreem rau ntawm cov neeg muaj hwj chim txhais tes!
  Ua tus yeeb ncuab yam tsawg kawg yog tus yeej hauv kev puas tsuaj,
  Graves tos, tsis yog khoom plig ntawm lub dab teg!
  
  Peb sib tsoo , tab sis cov ntxhais stink,
  Ntaj ntawm tes ci ntsa iab zoo li xob laim!
  Cov ntxhais zoo li no, tawv tawv,
  Rau qhov khib ntawm cov hnub qub Jedi ib !
  
  , cov vaj xav li cas?
  Tab sis tam sim no cov "daj" tab tom khiav!
  Peb yog cov tub rog dawb huv ntawm Rus,
  Ib tug fighter, ntxhais, los yog txiv leej tub!
  
  Peb ntiab lawv mus thiab tsis txhob coj cov neeg raug txim,
  Cov neeg dawb yuav tsum tsis txhob tsim cov qhev tsis zoo siab!
  Peb tau nrog tus shaggy crow,
  Kev txaus siab ntawm lub teb chaws yog siab dua cov neeg ntiag tug!
  Yog, zaj nkauj tsis qaug zog thiab tus tub rog lub suab zoo kawg nkaus.
  Lub qhovntsej thiaj tsis mob, thiab tam sim no peb cov ntxhais ntawm ntau hom: ib tug elf mentor, ib tug marquise nymph thiab ib tug neeg poob rau hauv, pom lawv tus kheej nyob rau hauv ib ncig ntawm ib tug loj underground chaw ntau pob, tsis inferior nyob rau hauv loj rau Luzhniki, thiab tej zaum txawm superior.
  Nws muaj ntau yam khoom siv, lub qab nthab siab thiab sawv ntsug rau ntau pua txhiab tus neeg saib, thiab cov rooj zaum embroidered nrog velvet, pearls, kub, lossis txawm rau cov qhua kim tshaj plaws nrog pob zeb diamond thiab lwm yam pob zeb.
  Nyob rau tib lub sijhawm , nws yuav luag tag. Muaj tseeb tiag, nyob rau hauv lub chaw yog Grand Master nws tus kheej thiab lub taub hau ntawm lub academy, lub Dragon Duchess de Montserrat.
  Ib tug poj niam zoo nkauj heev nrog xya lub taub hau, pleev xim rau txhua xim ntawm zaj sawv. Thiab nws zoo li zoo nkauj heev, tsuas yog amazing, tshwj xeeb tshaj yog tias koj pom nws hauv kev muaj tiag thiab tsis yog hauv movie.
  Dominica hu nkauj tawm ntawm qhov chaw:
  Ntuj siab, nyob deb,
  Mloog zaj nkauj hais txog tus siab tawv Akmale ...
  Nws yog tus zaj phem, nws cawm lub ntiaj teb,
  Thiab tus tub rog no tau tso lub teeb ntawm lub ntuj!
  Nkauj tawm tshiab...
  Ntawm no tus Dragon Duchess de Montserrat cuam tshuam nrog lub suab ua phem, zoo li lub suab nrov ntawm Yericho:
  - Koj , kuv pom, yog ib tug hluas nkauj impudent heev, nrog tus nplaig uas yooj yim curl rau hauv ib lub voj ntev nyob ib ncig ntawm koj tib neeg caj dab.
  Dominica teb nrog lub ntsej muag dawb huv:
  - Kuv tsis tau txhais hais tias yuav ua phem rau koj. Tsuas yog kuv nyiam hu nkauj xwb. Thiab Akmal tsuas yog ib tug me nyuam tub zaj dab neeg, ua yeeb yam los ntawm cov menyuam yaus zaj duab xis . Tsis txhob muab nws hnyav heev!
  Xya lub taub hau poj niam zaj, txog qhov loj ntawm ib tug zoo ob-seater tua aircraft, luag thiab sau tseg, nrog tag nrho cov xya ntawm nws lub taub hau hais lus nyob rau tib lub sij hawm, zoo li yog lawv tsim ib tug tag nrho, txawm lawv lub hlwb txawv:
  - Thiab koj yog witty thiab siab tawv, thiab tib lub sijhawm, muaj peev xwm. Koj tuaj yeem ua yam tsawg kawg hauv kev ua khawv koob?
  Dominica hu nkauj comic nyob rau hauv teb:
  Khoom plig ntawm cov xib fwb,
  Lawv siv sijhawm nrog kuv ...
  Nws raug kev txom nyem nrog kuv tsis muaj dab tsi -
  Tus kws txawj ntse tshaj plaws!
  
  Cov xib fwb txawj ntse
  Kuv mloog inattentively...
  Txhua yam uas tsis tau nug kuv
  Kuv ua nws li cas!
  . Tshooj 5.
  Tus tub qhe qhev thiab qub tub huabtais Oenomaus tau rov qab muab lub log hnyav. Ib tug me nyuam, txog kaum ib los yog kaum ob xyoos, overpowering qaug zog thiab so nws ob txhais taw liab qab ntawm cov pob zeb ntse, tau sib tsoo nplej. Ob tug elf ntxhais ntaus, ntawm kwv yees li ntawm qhov sib npaug, ntawm tus tub liab qab, leeg rov qab. Ib yam li ntawd, qhov kev ua qhev no tau muab kev zam txim los ntawm kev tig mus rau pob zeb. Tab sis cov tub hluas qhev yuav tsum tsis txhob raug tso cai so thiab yuav tsum raug ntaus hnyav thiab hnyav heev.
  Thiab yog li ntawd mus txog rau thaum tus tub qhe qhe, tag nrho qaug zog, tsaug zog. Thiab tom qab ntawd, lawv tsa nws dua, pub rau nws kom nws tsis tuag ntawm kev tshaib kev nqhis thiab muaj zog ua haujlwm. Thiab lawv harness dua.
  Qhov no muab txoj sia, tiam sis tsuas yog mob heev. Zoo li, zoo li ntuj raug txim thaum lub neej, tsuas yog lub cev hluas thiab noj qab nyob zoo thiab kev xav hauv lub taub hau thiab kev nco qab yog qhov tseeb. Tab sis qhov no ua rau nws ua rau nws txaj muag thiab mob heev. Txhawm rau tshem nws lub siab tawm ntawm qhov mob thiab qaug zog me ntsis, tus qub tub huabtais thiab tam sim no tus tub qhe qhev Oenomaus siv nws txoj kev xav;
  Ib pab neeg ntawm pirates ntawm kev sib ntaus sib tua zaj scours huab hauv kev tshawb nrhiav cov tsiaj. Ib tug zoo nraug, cov leeg nqaij elf Oenomaus nyob rau hauv ib tug ntse ce, khau looj plab hlaub nrog caws pliav, thiab pob zeb diamond spurs tswj nws peb lub taub hau dab. Thiab tus so ntawm pab neeg no muaj cov ntxhais amazing. Lawv yog cov leeg nqaij, tanned, taw liab qab, thiab tag nrho lawv cov khaub ncaws yog caj dab ntawm cov pob zeb zoo nkauj ntawm lawv lub hauv siab thiab lub duav. Thiab txhua tus, ntawm chav kawm, tsuas yog zam qauv nrog cov plaub hau ci. Lawv tau tsa cov zaj uas me me thiab tsuas muaj ib lub taub hau xwb.
  Zoo, tau kawg, nws yog ib tug txiv neej, kev sib deev muaj zog, thiab nws pab neeg yog tsim los ntawm cov neeg sawv cev ntawm kev sib deev ncaj ncees. Thiab nws tsis xav tau lwm tus txiv neej.
  Yog li ntawd tsuas yog tus txiv neej tus thawj coj muaj khau, thiab nws cov tub txib zoo siab tuaj yeem ua tej yam nrog lawv liab qab, zoo nkauj taw hauv kev sib ntaus sib tua uas tsis tuaj yeem hais hauv zaj dab neeg lossis piav qhia nrog tus cwj mem! Cov kev zoo nkauj muaj peev xwm cuam tshuam cov khoom tawg nrog lub zog tuag, thiab pov ib rab riam, boomerang, lossis rab koob tshuaj lom.
  Oenomaus, tus tub huabtais hluas, hu nkauj nrog kev zoo siab thiab kev xyiv fab:
  Tus txiv neej nplua nuj, tau kawg, yuav luag,
  Co koj mammon, koj lub plab tag!
  Thiab peb txoj hmoo yog tuag nrog kev mob,
  Kev tuag yog saib txhua tus, ib tug poj niam laus nrog scythe!
  
  Thiab peb xav khiav ntawm cov nyom,
  Tom qab tag nrho, peb tseem, tseem ceeb, tsuas yog menyuam yaus!
  Tab sis tus tub yuav hnov kev ua qhev ob npaug,
  Tsis muaj kev ywj pheej nyob hauv tsev loj cuj hauv ntiaj teb!
  
  Peb yuav tsum sib ntaus, qhov no yog txoj hmoo,
  Tua ib tug phooj ywg yog koj yuav tsum tua ib tug tij laug!
  Tsis muaj ib qho tseem ceeb ntawm kev thov Vajtswv rau tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus,
  Cov qhev ua txhaum rau leej twg?
  
  Muaj ntshav nyob rau hauv lub arena thiab av nyob rau hauv lub qhov taub,
  Cov nas tom kuv ko taw liab qab!
  Tus tub huabtais greedy teases nrog nws tus nyuj ko taw,
  Nws yuav tsum raug xa mus rau nws tus kheej!
  
  Yuav kom ciaj sia, koj yuav tsum tua,
  Koj raug kev txom nyem ob sab ntsuj plig thiab hauv lub cev neeg ntiaj teb!
  Nobles noj mov rau ntawm lub cev ntawm kev txom nyem,
  Tus stink tuag, txhua yam uas tseem tshuav yog chalk stroke!
  
  Tab sis tag nrho tib yam, tus ntsuj plig ntawm lub siab nyiam tsis tuaj yeem tawg,
  Lub Fatherland ciaj sia nyob rau hauv tus tub txoj kev xav!
  Ib pab tub rog yuav tuaj rau Elves nyob mus ib txhis nrog kev tsim txom,
  Peb yuav muab cov nplua nuj pov tseg rau lawv tej kev txhaum !
  
  Tom qab ntawd lub hnab nyiaj yuav co ,
   Leej twg nyem kua txiv tawm ntawm Leej Txiv!
  Yuav kom yeej, peb xav tau lub siab kaj,
  Thiab yog hais tias koj yog ib tug coward, txawm Vajtswv yog tsis muaj hwj chim!
  
  Ntawm no yog ib tug viav vias ntawm rab ntaj, lub taub hau ya tawm,
  Tus tua neeg mam li tig los ua tus neeg raug tsim txom!
  Yuav ua li cas dab ntxwg nyoog dheev dim ntawm lub cauldron,
  Yog li npau taws raug ntiab tawm ntawm lub siab loj!
  
  Tsis tas yuav xav, elves ntawm lub teeb tsis muaj zog,
  Peb cov neeg tsis tau pe hawm leej twg!
  tus tuaj tshiab los ntawm ntuj raug txim ,
  Thiab peb zoo txaus haus tshuaj yej los ntawm lub saucer!
  Ib zaj nkauj zoo nkauj, thiab nws pab neeg zaj yog zoo kawg li. Yog li hovering ntawm sab tes xis, ib tug elf ntxhais nrog tooj liab-liab plaub hau uas fluttered nyob rau hauv cov cua zoo li ib tug proletarian banner exclaimed:
  - Nws yog lub sij hawm kom loj, huag tub huabtais ntawm huab cua pirates!
  Enomai nodded nrog luag nyav:
  - Muaj tseeb tiag! Nov yog qhov peb yug los!
  Cov ntxhais hu nkauj hauv chorus, nyob rau hauv unison, bouncing thiab ua si nrog lawv lub cev muaj zog, sculpted los ntawm cov nqaij ntshiv:
  Peb pluag, peb pluag pirates,
  Tu siab heev os...
  Peb muab rhawv zeb tso rau saum ntuj rau cov caravans,
  Tab sis vim lawv tsis tau tsim kev coj ncaj ncees rau peb!
  Thiab cov tub rog tau hu nkauj nrog kev zoo siab thiab kev zoo siab, thiab lawv lub suab zoo li lub cev nqaij daim tawv nightingale trills:
  Pirates tsis xav tau kev tshawb fawb
  Thiab nws yog qhov tseeb vim li cas ...
  Peb muaj ob txhais ceg thiab caj npab,
  Tab sis peb tsis xav tau peb lub taub hau!
  Lub sijhawm no, ib tug ntxhais nrog cov plaub hau daj-violet whistled shrilly:
  - Prey ua ntej! Muaj tag nrho cov huab cua galleon ntawm txoj cai nqe lus!
  Cov ntxhais hu nkauj hauv chorus:
  Eh ma , hla dej hiav txwv, eh ma , dragons in check,
  Eh ma , saib tshaj qhov zoo heev wealth...
  Peb tsis quav ntsej txog txoj cai, peb tab tom tsim kev txiav txim tshiab,
  Kom tuag tsis muaj zog thiab ruam hauv qab ntaj!
  Tub Vaj Ntxwv Oenomaus tau hais kom:
  - Zoo, cov ntxhais, yog tias peb yuav tsum nyiag, ces peb yuav nyiag!
  Thiab tom qab ntawd ib pab yaj tag nrho tau maj nrawm mus tua. Lawv maj nrawm mus rau lawv lub hom phiaj.
  Lub galleon yog lub nkoj loj thiab zoo nkauj. Txawm hais tias qhov hnyav hnyav thiab ntim nrog ntau yam khoom, ua tsaug rau kev ua khawv koob, nws ntab zoo nyob hauv qhov chaw. Thiab cua tshuab lub nkoj ntawm no galleon.
  Enomai tau sau tseg tias lub nkoj nkoj muaj cov qauv ci ntsa iab thiab zoo nkauj heev. Thiab qhov no, cia peb hais, yog qhov txias heev . Tshwj xeeb tshaj yog thaum lub hnub nce.
  Los ntawm lub galleon lawv pom ib pab yaj ntawm pirates tswj tau kawm zaj. Thiab pab neeg pib fuss txog nws. Nyob rau hauv nws, ib yam nkaus thiab, feem ntau yog cov ntxhais zoo nkauj hauv tunics thiab tub qhe tub qhe. Lawv tsuas yog nyob rau hauv lub pob tw ua luam dej xwb, tsuas yog ob peb tug tub qhe hluas xwb muaj nyiaj kub thiab nyiaj bracelets ci ntsa iab ntawm lawv pob taws thiab dab teg.
  Cov ntxhais tub rog tau dai kom zoo nkauj dua lavishly. Tab sis kuj tsis muaj taw, zoo li cov tub hluas ntawm kaum ob mus rau kaum plaub xyoos, cov leeg nqaij, zoo nkauj, tab sis nrog cov qhev hom ntawm lawv lub hauv siab thiab lub xub pwg nyom.
  Tsuas yog ib tug ntxhais tub rog muaj khau looj plab hlaub ntawm nws txhais taw. Thaj nws yog tus tseem ceeb tshaj ntawm no thiab tus thawj coj. Xws li ib tug zoo nkauj blonde nrog cov plaub hau uas zoo li nws yog sprinkled nrog golden hmoov.
  Thiab lub ntsej muag ntxim hlub nws muaj li cas. Thiab lub cev yog them nrog armor uas yog cam khwb cia hauv platinum, sapphires, emeralds, topazes, rubies, agates thiab pob zeb diamond. Tsis tas li ntawd, cov pob zeb muaj txiaj ntsig tau muab tso rau hauv cov khoom zoo nkauj ntawm cov xim zoo nkauj tshaj plaws. Muaj roses, tulips, cornflowers, tsis nco qab-kuv-nots, mimosas, peonies thiab ntau lwm yam.
  Ntawm nws cov cuab yeej zoo nkauj, tag nrho cov paj txawv, thiab tsis yog ib qho rov ua dua.
  Tus tub huabtais pirate Oenomaus tau hnov qhov kev xav ntawm lub siab nyob hauv nws tus kheej thiab cooed:
  - Zoo, nws puas tuaj yeem ua rau tuag taus thiab tua cov kev zoo nkauj no! Kuv ua tsis tau tej kev txhaum ntawd rau ntawm kuv tus plig.
  Tus khub liab plaub hau daj tau hais tias:
  - Tab sis yog vim li cas peb yog pirates! Tom qab tag nrho ... nws yog tsis yooj yim sua kom pirate yam tsis muaj kev txhaum.
  Lwm tus hais nrog luag nyav:
  Yog, nws nyuaj rau tua cov neeg hlub tiag tiag,
  Tom qab tag nrho, ib tug elf , ntseeg kuv, yug los rau kev zoo siab ...
  Tab sis yog koj yog ib tug pirate, cov hniav yog leej niam,
  Tsis muaj ntshav, los nag thiab huab cua phem nyob mus ib txhis!
  Redhead kuj tau sau tseg tias:
  - Cov no yog cov ntxhais zoo nkauj thiab cov tub, tau kawg, tab sis lawv tsis yog peb hom elves, tab sis los ntawm haiv neeg! Saib, zoo ib yam , ntawm cov duab ntawm lawv pob ntseg.
  Oenomaus xav tsis thoob:
  - Puas yog tib neeg zoo nkauj thiab hluas?
  Fire warrior nodded:
  - Yog li ntawd! Nrog kev pab ntawm khawv koob lawv tau txais cov hluas nyob mus ib txhis. Thiab tam sim no cov tub hluas no tau daig hauv lawv cov hluas thaum ntxov.
  Tam sim no lawv yuav ib txwm hluas thiab ua siab mos siab muag.
  Tus tub huabtais hluas hu nkauj:
  Txhua tus elves, cov neeg nyob hauv lub ntiaj teb,
  Yuav tsum ua phooj ywg...
  Cov menyuam yaus yuav tsum luag txhua lub sijhawm.
  Thiab nyob hauv lub ntiaj teb kev thaj yeeb!
  Cov menyuam yaus yuav tsum luag
  Cov menyuam yaus yuav tsum luag
  Cov me nyuam yuav tsum luag -
  Thiab nyob hauv lub ntiaj teb kev thaj yeeb!
  Tus pojniam plaub hau daj hais tias:
  - Muaj kev xaiv! Qhov zoo tshaj plaws fighter los ntawm lawv sab thiab qhov zoo tshaj plaws los yog zoo tshaj plaws ntawm peb sab yuav sib ntaus. Nyob rau hauv cov ntaub ntawv ntawm yeej, lawv muab cov spoils nrog peb, thiab nyob rau hauv cov ntaub ntawv ntawm defeat, lub poob warrior los ua . txawm yog qhev los yog neeg tuag!
  Oenomaus sau tseg:
  - Qhov no yog logical! Kuv npaj txhij mus tua!
  Cov ntxhais ntawm zaj ncig lub galleon. Lawv nrawm dua; lub nkoj loj tsuas yog tsis tuaj yeem khiav tawm ntawm cov pab yaj zoo.
  Tab sis lub galleon muaj phom. Thiab lawv pib coj lawv, thiab cov wicks txawm pib haus luam yeeb.
  Oenomaus hais hauv lub suab nrov nrov:
  - Kuv thov kom duel! Raws li kev cai ntawm huab cua pirates. Ib tug fighter ntawm koj sab, thiab ib tug ntawm peb. Koj yuav muab ib nrab ntawm koj cov khoom thauj mus rau tus yeej. Thiab nyob rau hauv cov ntaub ntawv ntawm swb , ua qhov koj xav tau nrog tus swb. Peb yuav tsis thab koj.
  Tus thawj coj ntawm tus ntxhais hauv cov cuab yeej muaj txiaj ntsig nrog paj teb tias:
  - Zoo heev! Peb lees txais qhov kev sib tw no! kuv yuav sib ntaus! Thiab koj xaiv leej twg koj xav tau!
  Elf Tub Vaj Ntxwv Oenomaus tau hais tias:
  - Kuv tsuas yog tus sawv cev ntawm kev sib deev muaj zog ntawm koj. Yog li kuv yuav tsum sib ntaus!
  Tus kws pab plaub plaub hau liab hais tias aggressively:
  - Kuv tsis yog tus ntaus rog! Kuv xav sib ntaus!
  Thiab nws tuav nws txhais taw liab qab, muaj kuab heev, ceg tawv heev, uas yog txawb, zoo li lub cev ntawm tus cobra.
  Tus tub hluas tub rog tawm tsam:
  - Peb yog tus thawj coj, peb yuav tawm tsam!
  Tus hluas nkauj nyob rau hauv tej yam muaj nuj nqis armor nodded thiab hais nrog ib tug luag ntxhi:
  - Marquise de Diana, ntawm koj qhov kev pabcuam!
  Tus hluas elf teb tias:
  - Tub Vaj Ntxwv Oenomaus! Npaj txhij rau kev sib ntaus sib tua!
  Thiab heev deftly tus tub rog tub rog hluas dhia mus rau lub lawj thiab kos nws ntev, nyias ntaj.
  Pojniam de Diana kuj rub nws cov hniav thiab nug nrog luag:
  - Vim li cas tus tub huabtais dheev dhau los ua ib tug pirates ntshav?
  Oenomaus teb qhov no txiav txim siab:
  - Nws yog ib zaj dab neeg ntev. Tab sis kuv tsis yog ib tug pirates ntshav, tab sis yog ib tug muaj koob muaj npe! Thiab qhov ntawd ua rau muaj qhov sib txawv.
  Marquise teb nrog luag nyav:
  - Kuv yuav tsis tua koj, koj yuav ua kuv tus qhev thiab raug kaw. Kuv yuav ua kom koj yaim kuv ob txhais taw nrog koj tus nplaig thiab ua rau kuv txaus siab!
  Oenomaus luag thiab teb tias:
  yuav tsis tua koj thiab ! Thiab nws tseem zoo rau tickle li ko taw nrog koj tus nplaig. Tab sis txawm tias koj yog ib tug tub rog loj, koj yuav tsis tos kuv swb!
  Diana luag ntxhi dav dua , nrog nws cov hniav loj, thiab teb tias:
  - Cia peb saib! Tsis yog kuv xwb, tab sis kuj muaj lwm cov ntxhais yuav caij koj ntes. Thiab peb yuav tsim txom koj thiab ntaus koj kom tuag. Cia saib seb koj luag nyav li cas hauv qhov no!
  Tus tub huabtais pirate hu nkauj teb:
  Tsis txhob tso tseg, tsis txhob tso tseg, tsis txhob tso tseg
  Hauv kev sib ntaus sib tua nrog npau suav phem dab, tsis txhob ntshai ...
  Luag ntxhi, luag ntxhi -
  Paub tias txhua yam zoo thiab zoo !
  Marquise nodded nrog zoo siab heev:
  - Koj yog ib tug tub hluas zoo siab! Koj yuav ua tau ib tug zoo jester. Tej zaum kuv tseem yuav muab koj rau poj huab tais. Thiab nws yuav lom zem!
  Oenomaus teb npau taws:
  - Txaus idle chatter. Wb sib ntaus!
  Tus ntxhais nyob rau hauv armor dhia tawm hauv pem teb roj teeb thiab tawm tsam nws counterpart. Oenomaus ntsib nws, parried lub tshuab, thiab txawm teb, yuav luag txiav tawm lub pob ntseg zoo nkauj. Nws dhia rov qab thiab sau nrog ib tug panther luag ntxhi:
  - Thiab koj tsis phem. Kuv xav tias koj yog ib tug tub huabtais zoo li kuv yog ib tug nus!
  Txawm li cas los xij, tus ntxhais tsis yog elf, nws muaj tib neeg pob ntseg. Tab sis Oenomaus yog elf. Cov neeg thiab cov elves muaj cov menyuam yaus - ib nrab yug . Tab sis lawv feem ntau hu ua bastards . Thiab lawv yeej tsis nyiam ob leeg.
  Tus ntxhais marquise tawm tsam dua. Nws nqa tawm complex ua ke nrog ntaj. Thiab nws cov hniav flickered, hla, thiab spun dua, zoo li lub tis ntawm lub zeb nyob rau hauv ib tug nag xob nag cua. Thiab nws tawm tsam.
  Tus tub huabtais, uas tsis yog vim li cas tus qub txeeg qub teg rau lub teb chaws Ottoman loj, ua rau nws lub hauv siab tawg. Thiab nws chob lub armor. Ntshav txawm tawg. Thiab tau pom tseeb tias tus ntxhais raug mob.
  Nws nqis rov qab thiab hais tias:
  - Tus tub dab phem txaus ntshai!
  Edmond teb nrog kev luag nyav:
  "Kuv yuav yog dab, tab sis kuv nyob deb ntawm ib tug me nyuam!"
  Diana luag thiab tawm tsam dua. Txawm tias liab liab cov ntshav ntws los ntawm nws. Thiab nws kis thoob plaws lub lawj.
  Poj huab tais liab plaub tau sau tseg tias:
  - Kuv yuav txiav nws lub taub hau tam sim ntawd! Kuv yuav tsis rub lub bagpipes.
  Marquise-Captain hais tias:
  - Thiab kuv tuaj yeem muab sijhawm rau koj!
  Oenomaus teb los ntawm kev ntaus tus tub rog hauv qab tes nrog nws rab ntaj thiab txiav nws cov leeg. Nws tso riam phom los ntawm nws sab tes xis, tab sis tam sim ntawd khaws nws nyob rau hauv nws sab laug. Thiab nws luag ntxhi carnivorously, zoo li nws yog tus poj niam ntawm qhov xwm txheej hauv qhov kev tawm tsam no.
  Tus tub hluas sau tseg tias:
  - Koj yog ib tug ntxhais ua siab loj! Tab sis ces koj raug mob. Zoo dua tso!
  Diana exclaimed:
  - Peb yuav tuag, tab sis peb yuav tsis tso tseg!
  Red-haired pirate warrior chirped:
  Koj yuav tsum hwm peb, ntshai peb,
  Kev siv nyiaj ntawm poj niam pirates yog qhov kawg ...
  Cov elves ntawm lub teeb ib txwm paub yuav ua li cas sib ntaus,
  Thiab lub ntiaj teb yog vwm txog peb!
  Thiab luag nyob rau hauv teb, yog li iridescent thiab ringing. Txhua yam zoo li txias thiab nrog kev xav.
  Thiab Diana tau tawm tsam dua. Nws ua nrog nws sab laug tes tsis phem dua li nrog nws sab xis. Thiab nws tau zoo nkauj heev, xws li graceful txav. Tsis tas li ntawd, tus thawj coj marquise tau tshem nws cov khau, thiab nws cov taw me me, zoo nkauj dhau los liab qab. Thiab qhov no ntxiv rau nws dexterity.
  Oenomaus sau tseg:
  - Thiab barefoot suits koj, nyob zoo nkauj!
  Diana hais tias:
  - Koj yuav hnia kuv pob taws liab qab!
  Kev sib ntaus sib tua heev. Lub Marquise tau tawm tsam nrog kev npau taws thiab ua rau nws cov riam phom zoo li nws yog poj niam tus kiv cua. Thiab qhov no tau ua kom zoo nkauj heev. Thiab tom qab ntawd lub taub tau khawb Oenomaus raws tus elf tus du, tsis muaj plaub hau, rosy sab plhu.
  Tus tub hluas sau tseg tias:
  - Koj nyob zoo!
  Diana nodded:
  - Yog, kuv txias! Thiab dua lub viav vias thiab twist.
  Cov plaub hau liab pirate qw nrov nrov:
  - Ntaus nws! Tua nws!
  Oenomaus teb nrog luag nyav:
  - Yuav ua li cas txog cov lus txib ntawm tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus - tsis txhob tua?
  Tus ntxhais hluav taws teb tias:
  - Lus - tsis txhob ua phem tua neeg!
  Tus tub huabtais pirate tau yws tias:
  - Yog li, nws puas tuaj yeem ua rau kev tua neeg zoo?
  Tus ntxhais plaub hau liab tau lees tias:
  - Nws tsis yog ua tau, tab sis nws yog qhov tsim nyog!
  Lub caij no, tus ntxhais raug mob tus thawj coj tau sim tawm tsam dua, thiab ua tau zoo heev. Thiab nws khawb Oenomaia ntawm caj npab thiab xub pwg.
  Diana hais tias:
  - Koj yuav xav phem! Kuv yuav tua koj, menyuam dev!
  Oenomaus hu nkauj teb, parrying cov kev tawm tsam;
  Peb paub lub yeeb koob tsis txawj tuag hauv kev sib ntaus sib tua,
  Paub tsis ntshai, chop bravely!
  Thov kom rab ntaj pab peb ua tau zoo,
  Defeat tus yeeb ncuab - tsis muaj dab tsi ntxiv!
  
  Peb caij nkoj hla hiav txwv, tsis paub txog kev ua xyem xyav,
  Ib tug pirate thiab cua daj cua dub, nag xob nag cua tsis muaj teeb meem!
  Lub cim xeeb yuav nyob twj ywm hauv lub siab ntawm ntau tiam neeg,
  Tus yeeb ncuab yeej swb - qhov ntawd yog tag nrho cov nqi zog!
  
  Kev zoo nkauj yuav ua rau koj hlub passionately,
  Thiab tag kis tus executioner tos lub scaffold!
  Txuas koj lub neej nrog filibuster yog qhov txaus ntshai,
  Hmoov zoo pov cov tsuav nyob rau hauv txoj kev whimsical!
  Thiab ntawm lo lus kawg, tus tub huabtais pirate slashed ntawm txhais tes ntawm tus ntxhais marquise nrog nws rab ntaj, thiab riam phom poob ntawm nws txhais tes daj ntseg.
  Diana luag ntxhi thiab dhia, taw nws pob taws liab qab ntawm Oenomai lub puab tsaig. Thiab tus ntxhais taug kev nyob ib ncig ntawm casually. Tus tub hluas khaws nws thiab muab nws pov tseg. Diana tsoo rau ntawm lub lawj thiab xav tsis thoob. Nws yeej sim dhia nce, tab sis lub ntsis ntiv taw ntawm lub khau khiab tsoo nws lub puab tsaig, thiab tus ntxhais tag nrho tawm ntawm lub tshuab muaj zog.
  Oenomaus tsa nws txhais tes thiab hais tias:
  - Yeej!
  Ib tug rumble mus dhau cov neeg coob ntawm cov ntxhais thiab cov tub liab qab. Thiab cov tub rog nrog lawv cov tub qhe qhev defiantly txhos caug.
  Tus tub rog plaub hau liab tau sau tseg tias:
  - Cas nws tig tawm yooj yim heev! Kuv xav tias nws yuav nyuaj dua.
  Oenomaus hais tias:
  - Qaib ntxhw xav thiab xaus rau hauv cov kua zaub!
  Tus ntxhais luag thiab sau ntawv nrog chuckle:
  Tsis txhob xav txog elves
  Lub sijhawm yuav los, koj yuav nkag siab rau koj tus kheej ...
  Lawv xuav zoo li mos txwv ntawm koj lub tuam tsev,
  Thiab tus ntxhais khiav mus rau hauv kev sib ntaus sib tua tag nrho taw liab qab !
  Redhead hais tias:
  - Cia peb tuav cov tub qhe qhev ntawm lawv pob taws liab qab nrog sticks. Kuv xav tias lawv yuav nyiam nws!
  Oenomaus winked thiab hais tias:
  - Koj puas xav tias lawv yuav nyiam nws? Txawm hais tias qhov ntxhib ntawm cov tub hluas tej zaum yuav tsis hnov qab qhov mob ntawm tus pas.
  Cov plaub hau liab pirate sau tseg:
  - Qhov tseem ceeb yog qhov peb nyiam nws! Cov tub sab zoo li peb pom nws zoo siab heev rau tsim txom cov tub zoo nkauj!
  Ib tug ntxhais zoo nkauj hauv lub tunic ntse thiab cov hniav nyiaj hniav kub ntawm nws lub dab teg thiab pob taws cooed:
  - Kuv npaj txhij, ua tus pab cuam marquise, mus txuas ntxiv kev sib ntaus! Thiab xa lwm ib nrab ntawm cov spoils!
  Cov hluav taws pirate qw nrov nrov:
  - Nws yog kuv li! Kuv yuav tawm tsam nrog nws! Qhov no yog qhov tseeb.
  Enomai nodded hauv kev pom zoo:
  - Logical! Tsis yog txhua yam rau kuv coj mus ib leeg. Txawm tias kuv yog tus tseem ceeb tshaj plaws rau koj.
  Tus tub rog plaub hau liab tawm tsam:
  - Tsis muaj tus thawj ntawm cov sib npaug. Thiab kuv thov kom sib ntaus tsis muaj riam phom.
  Tus tub rog hauv lub tunic sau tseg:
  - Tsis muaj riam phom? Koj tsis ntshai, elf?
  Tus hluav taws pirate teb decisively:
  - Tsis txhob mus rau hauv hav zoov kom ntshai hma!
  Tus ntxhais nyob rau hauv lub tunic, qhov zoo siab zib ntab blonde, nug hauv lub suab nrov:
  - Cia tus tub hluas ntxim hlub hu nkauj rau peb. Kuv xav tias ib yam dab tsi lyrical, thiab lwm tus ntxhais yuav txhawb nqa kuv.
  Lub beauties ntawm ob sab chirped nyob rau hauv unison:
  - Zoo siab txais tos! Peb xav kom koj cov nkauj nyob saum peb lub ntsws!
  Oenomaus hu nkauj nrog luag nyav:
  Kuv nco qab li cas tam sim no, lub ntsej muag ci ntsa iab,
  Qhov saib pierced kuv lub siab zoo li ib tug dag!
  Kuv hlawv hauv cov kwj deg uas muaj cua daj cua dub,
  Koj tsuas yog nyob twj ywm hauv kev teb!
  
  Koj lub suab, zoo nkauj thiab ntshiab,
  Kuv ntseeg hauv cov dej tsaws tsag uas tsis muaj qhov kawg ntawm koj cov caresses!
  Kuv tsis xav tau lub neej ntxub tsis muaj koj,
  Thiab tam sim no ib lub teeb nyob mus ib txhis yuav ci ntsa iab kuv!
  
  Koj yog tus vajtswv poj niam ntawm kev hlub tsis muaj kawg,
  Dej hiav txwv puv ntawm lub teeb zoo kawg nkaus!
  Txhaum cov dej khov shackles, tso dag,
  Kuv yuav tsis pom kaj ntug tsis muaj koj!
  
  Koj lub ntsej muag ci zoo li lub hnub saum toj no,
  Tsis muaj cov duab zoo nkauj dua hauv lub qab ntuj khwb!
  Kev xav ntawm kev mob siab rau npog zoo li nag xob nag cua,
  Nrog koj mus ib txhis yog kev zoo siab!
  
  Kev mob hauv kuv lub siab yog raging zoo li cua daj cua dub,
  Thiab qhov hluav taws kub hauv kuv lub siab kub hnyiab!
  Kuv hlub koj, koj saib zoo siab rov qab los,
  Ice rau hauv shards lov koj lub siab!
  
  Nruab nrab ntawm lub teeb nyob rau hauv lub hnub qub ntug hiav txwv dej,
  Koj thiab kuv nce saum ntuj zoo li eagles!
  Thiab koj daim di ncauj, sparkling nrog rubies,
  ib yam dab tsi maj mam thiab mob siab rau!
  Thiab cov applause yog xws li cov beauties tsuas yog choke nrog zoo siab. Tab sis lub sij hawm ntawd ib tug ntawm cov ntxhais qw:
  - Ob lub nkoj frigates tuaj ntawm no!
  Oenomaus sau nrog kev tu siab luag ntxhi:
  - Zoo, qhov no puas yog qhov koj xav tau? Koj puas xav tau kev sib ntaus sib tua? Yog li koj yuav tau txais nws!
  Redhead hais npau taws:
  - Lawv hu lawv! Cruisers nrog cov tub rog. Thiab tam sim no koj yuav tsis tau mus nrog tsuas yog tshuab ntawm koj pob taws liab qab!
  Tus ntxhais uas tab tom saib hauv lub koob yees duab tau sau tseg tias:
  - Muaj orcs ntawm lub nkoj. Thiab qhov no txhais tau tias muaj kev sim siab tos peb.
  Oenomaus logically sau tseg:
  - Tab sis peb tuaj yeem tua peb cov yeeb ncuab yam tsis muaj kev puas tsuaj rau peb lub siab. Thaum koj kov cov tub rog zoo nkauj, koj lub siab los ntshav!
  Tus ntxhais nrog cov plaub hau ntsuab hais tias:
  - Peb cov zaj yog ceev tshaj frigates. Tej zaum peb yuav muaj sijhawm tawm mus!
  Tus tub huabtais pirate hais tias:
  - Hauv peb phau ntawv txhais lus tsis muaj lo lus zoo li kev khiav tawm!
  Thiab cov ntxhais pirates hu nkauj nrog kev npau taws, npaj rau kev sib ntaus sib tua txoj sia-los-tuag;
  Peb nyob hauv lub ntiaj teb uas muaj kev sib cais, kev tu siab...
  Tus tub rog yuav tsum ua li cas thaum nws kho siab ?
  Vaj tswv, txoj cai, lim hiam txiav txim rau peb -
  Tus txiv neej no tig nws lub tuam tsev grey!
  
  ntug hiav txwv dej lim hiam heev,
  Kua muag ntawm kev sib cais ntws nyob rau hauv ib tug cascade ...
  Txoj kev khuv leej ploj mus yam tsis muaj ib qho chaw, zoo li npau suav,
  Thiab lub neej dhau los ua zoo li lub pob zeb uas tsis muaj qhov muag!
  
  Nws yog khov nyob rau hauv cov suab puam, thiab cov dej khov yog kub kub,
  Yuav ua li cas ib tug rusty saw envelops kuv lub siab!
  Thiab cov nag ntawm kev sib cais yeej zoo li cov feem ntawm lub ru tsev -
  Pockets yog khoob, tsuas yog tooj liab!
  
  Tab sis kev ntseeg nyob rau hauv ib tug fighter lub feat txhawb,
  Tus Tswv uas muaj hwjchim loj kawg nkaus, koj paub, tau cog lus ruaj khov!
  Thiab nws yuav zoo li nplooj nyob rau hauv sov May rau peb,
  Thaum peb tawg, peb ntsib kaj ntug!
  
  Koj puas xav ua kom lub ntiaj teb zoo siab dua?
  Yog li ntawd peb txhua tus hu nkauj zoo li ib tug nightingale?
  Tom qab ntawd cov zib ntab qab zib dhau los ua sau los ntawm tsob ntoo linden -
  Nyob rau hauv tus ntsuj plig ntawm giants, cia peb xaus rau kev dag !
  
  Tsis tas yuav dag Vajtswv, ntseeg kuv,
  Nws pom txoj cai los ntawm peb tus twg yog tus neeg lim hiam thiab boor !
  Muab lub ntsiab lus ntawm tus Tswv rau kev txi,
  Tsis xav tias nws hais tias, Kuv yuav them rov qab rau koj cov neeg!
  
  tau ntes peb hauv online ,
  Tsis muaj leej twg paub qhov kev tua neeg kawg.
  Judas dai rau ntawm ib tug rotten aspen -
  Thiab rau cov neeg ntseeg - ib tug laurel crown!
  
  Txhua tus neeg tuaj yeem ua tau zoo dua
  Peb txoj kev xaiv yog kev nco qab - siv zog rau Tswv Yexus.
  Tab sis qee zaum muaj cov kua dej,
  Tsawg kawg yog muaj lus cog tseg - Kuv yuav los sai sai!
  
  Au ntiaj teb, koj muaj kev kub ntxhov ntau npaum li cas,
  Zoo li peb tsis tuaj yeem nyob kaj siab lug !
  Tus poj niam quaj quaj rau tus tub rog lub hleb,
  Lub neej txoj xov puas nyias nyias!
  
  Kev ntshav tsis yog peb txoj kev hu -
  Kuv xav hlub, muab Leej Txiv lub vaj kaj siab!
  Vim li cas qhov kev rau txim no rau peb sawv daws?
  Teb: Muab tag nrho koj cov nyiaj txiag rau cov neeg pluag!
  
  Nws tsis tuaj yeem yuav txoj kev cawm seej rau nyiaj,
  Vim tsis muaj nqi kub rau Vajtswv!
  Thiab nyob rau hauv lub tsev teev ntuj koj hneev rau hnub Sunday,
  Ua tis zoo li eagles!
  
  Thiab lub sijhawm yuav los - Vajtswv lub Nceeg Vaj yuav los,
  Kev phem thiab kev tsaus ntuj yuav xaus!
  Lub sab ntsuj plig yuav piam sij, damned qhev,
  Thiab lub teb chaws yuav dhau los ua Kev Zoo Siab!
  Tom qab ib zaj nkauj txhawb siab, cov ntxhais-pirates ntawm zaj coj thiab mus rau cua daj cua dub loj frigates, uas yog tag nrho ntawm orcs - hnov tsw thiab muaj plaub hau bears.
  Muaj cov ntxhais tsawg dua li cov tsiaj tsis zoo, tab sis lawv tau nrawm dua thiab dexterous.
  Thiab tom qab ntawd cov ntxhais uas nyob ntawm lub nkoj tub luam kuj tau nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua ntawm cov pirates. Thiab cov tub qhe qhev txawm khiav mus muab riam phom tua. Qhov no yog ib qho kev sib koom siab ntawm tib neeg thiab elves tawm tsam lawv cov yeeb ncuab nyob mus ib txhis - orcs.
  Oenomaus kuj tau koom nrog kev sib ntaus sib tua. Tus tub hluas swung ob rab ntaj ib zaug, khiav lub zeb, txiav lub taub hau ntawm orcs. Nws tau tawm tsam nrog tsov ntxhuav kev npau taws.
  Thiab ib sab ntawm nws yog lub taub hau liab . Tus ntxhais lub pob taws liab qab ntaus lub orc ntawm lub puab tsaig thiab tsoo nws lub puab tsaig. Thiab tom qab ntawd tus orc tau poob qis, thiab nws cov horns tsoo nws hauv plab. Thiab nws yog kev sib ntaus sib tua nyuaj.
  Oenomaus fights bravely. Ntawm no nws tuav ib tug npauj npaim nrog nws rab ntaj, zoo li tus kiv cua, thiab txiav tawm lub taub hau uas yob zoo li zaub qhwv.
  Tus tub huabtais hluas hu nkauj nrog kev zoo siab, qhia txog kev xav ntawm kev ua yeeb yam:
  Yog tias koj lub nrig muaj zog -
  Qhov no txhais tau tias koj yuav yog thawj zaug hauv lub neej!
  Thiab ces tus phooj ywg tsis yog ib tug neeg pluag,
  Nws muaj lub plawv kub thiab cov hlab ntsha ntawm hlau!
  
  Tab sis qhov tseem ceeb tshaj, ntseeg nws, nws yog lub siab muaj zog,
  Vim hais tias ib tug elf fighter yog txias dua ib tug tsiaj .
  Yog koj tsaus muag hauv lub neej,
  Tom qab ntawd lub luag nyav yuav ua rau koj hlub!
  
  Tsis siv neeg ntxiv, paub, lub zog rau lub nrig,
  Vim nws muaj kev txawj ntse, Paub-How!
  Tab sis sim muab lub hwj chim rau hauv txhais tes ntawm ib tug neeg ruam ,
  Tom qab ntawd koj tsuas yog mob raws li khoom plig!
  
  Muaj ib lub sij hawm thaum lawv mus yos hav zoov nrog ib lub club,
  Hneev nti, ib tug quiver ntawm xub tawm tsam tuab daim tawv nqaij ...
  Tab sis lawv ua chervonets qhov twg pennies mus,
  Thiab nws yooj yim heev dhia mus rau hauv lub galaxy!
  
  Txawm hais tias kev kawm zoo -
  Tab sis nws kuj nthuav kom ua siab loj...
  Thiab sib npaug rau bayonet, nws yuav dhau los ua chisel,
  Thiab peb ua hauj lwm rau Niam Txiv ncaj ncees heev.
  
  Tab sis kev ua phem phem yog tus ntoo khaub lig hnyav,
  Peb lub tshav rog puv ntshav...
  Vim li cas tus Vajtswv uas Muaj Hwjchim Loj Kawg Nkaus tau sawv rov qab los tom qab kev txom nyem?
  Kom cov tub rog sib sau ua ke muaj zog!
  
  Poj niam lub kua muag poob - nws tus phooj ywg uas nws hlub tau poob,
  Leej niam thov Vajtswv nrog ib tug quaj, qw rau saum lub ntsws ...
  Nws khov sab nraum lub qhov rais, thiab lub qhov cub tau tawm mus,
  Ntawm no yog ib tug tub hluas zoo nraug faus underground!
  
  Au, txoj hmoo phem, txoj hmoo phem,
  Virgin Mary , koj qhov zoo nyob qhov twg?
  Tus txiv neej xav ua kom sai dua,
  Thiab tam sim no cua tau tshuab plua plav hauv qab ntoo!
  
  Lub neej yuav zoo siab - nws yuav zoo,
  Apple ncuav qab zib yuav dhau los ua zib ntab noob ...
  Tus dab ntxwg nyoog dhau mus ua hmoov av thiab hmoov,
  Cia muaj hmoo tiag hla qhov pib!
  
  Txhua yam yog ua tiav ntawm Elf, thiab pov yog nyob rau Fars,
  Wb sib sau ua ke ib lub garland puv hnub qub rau hauv lub nrig!
  Thiab nyob zoo cov txiv neej, tsuas yog cov chav kawm sab saum toj,
  Thiab ib tug txaus ntshai ghoul raug pov rau hauv hluav taws !
  
  Lub tshuab rab phom twb paub lawm - cov mos txwv yog nchuav rau hauv kwj deg,
  Thiab tus yeeb ncuab tau qaug zog, qhov nws xav tau yog xoom!
  Yog koj yeej, koj yuav nplua nuj,
  Leej twg pib qhov hluav taws yuav xaus rau hauv kev txom nyem!
  Qhov no yog ib zaj nkauj thiab kev sib ntaus loj, nrog viav vias ntawm rab ntaj ntse heev. Thiab lub tshuab ua raws li ntawm lub taub hau, zoo li yog nyob rau asphalt. Thiab ntau lub orcs twb raug tua lawm. Thiab cov tub qhe qhev hauv kev sib ntaus sib tua. Tsis muaj leej twg saib laus dua kaum plaub, tab sis lawv tag nrho cov leeg. Lub cev lean ntawm cov tub qhe qhev tau ua haujlwm hnyav. Thiab qhov ntxhib, calloused heels tsis tu ncua tsoo lub puab tsaig ntawm orcs, tawg lawv lub puab tsaig.
  Tus thawj coj ntawm tus ntxhais tuaj rau nws lub siab. Thiab nws zaum. Ob leeg ntawm nws txhais tes raug mob hnyav - cov leeg raug txiav. Zoo, qhov no tsis yog tuag taus; nrog kev pab ntawm khawv koob thiab witchcraft potions, qhov kev puas tsuaj tuaj yeem rov qab los. Tab sis qhov no yuav siv sij hawm tsawg kawg yog ob peb teev. Lub sijhawm no, nws tsis tuaj yeem sib ntaus.
  Thiab tsis muaj leej twg pab tau - tag nrho cov ntxhais thiab cov tub sib ntaus sib tua, thiab lawv sib ntaus sib tua nrog kev npau taws. Qhov no yog kev sib ntaus sib tua.
  Diana tsiv mus, hmoov zoo nws ob txhais taw liab qab thiab kuj zoo lawm. Thiab nrog cov ntiv tes zoo li tus liab, tus thawj coj ntawm tus ntxhais pib nrhiav cov khoom siv thawj zaug. Muaj ib tug potion uas kho qhov txhab, thiab mob hnyav heev, thiab universal balm. Tsis tas li ntawd, vim li cas ho tsis koom nrog kev sib ntaus sib tua tom qab qhwv cov ceg tawv thiab lubricating lawv nrog tshuaj balm thiab potion?
  Nrog taw liab qab koj tuaj yeem pov cov khoom muaj zog heev thiab lom. Thiab qhov ntawd yuav txias heev thiab puas tsuaj.
  Diana ua kom ntseeg siab. Thiab nws ob txhais taw yog li liab qab thiab nimble. Nws hnav khau tsis kam, tsuas yog hais txog nws txoj cai. Nyob rau hauv lub ntiaj teb no uas muaj ob peb luminaries thiab nyob mus ib txhis lub caij ntuj sov, nkawm khau tsis xav tau kom koj txhais taw tsis txias, tab sis rau kev zoo nkauj, thiab hais tias koj tsis yog ib tug qhev los yog qhev. Thiab qhov no yog logic ...
  Ntawm no ib tug ntawm cov tub hluas, kuj tsis muaj taw, pov ib rab koob ntse rau hauv orc lub qhov ntswg. Thiab nws, tau txais ib feem ntawm cov tshuaj lom, khov thiab tam sim ntawd tuag.
  Tus tub qhe hu nkauj zoo siab, thiab lwm tus tub qhe koom nrog, lawv yog tib neeg thiab hu nkauj zoo li tib neeg:
  Tam sim no, yog tias muaj teeb meem hauv ntiaj teb,
  Nws tsis tshwm sim ntawm tus nqi ...
  Koj tsis xav hloov ntxiv lawm
  Tus txiv neej tsis paub qhov nws xav tau!
  
  Thiab muaj Chernobog nrog lub zog muaj zog,
  Tus Great muaj hwj chim universal ...
  Nws muab nws rau ib tug txiv neej nyob ntawm lub hauv pliaj,
  Yog li ntawd tib neeg thiaj li tsis ua tsov ua rog kiag li!
  
  Yes Xus yog haiv neeg uas muaj hwj chim loj tsim Nws,
  Yog li ntawd tib neeg muaj laj thawj los txhim kho ...
  Yog li ntawd tus neeg xav tau txhua yam nyob rau hauv ib zaug,
  Thiab tib neeg kawm sib ntaus sib tua!
  
  Raws li ib tug warrior kov yeej kev phem,
  Tus Qws tsim los rau noob neej...
  Thiab nws tau nchuav qhov zoo rau tus ntsuj plig thiab lub cev,
  Nws yeej tsis lig dhau los kawm sib ntaus!
  
  Vajtswv tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus xav tau dabtsi?
  Yog li ntawd lawv thiaj li tsis kam coj Elf mus rau hauv lub hauv caug ...
  Yog li ntawd txoj hmoo phem tsis kav,
  Yog li ntawd ntau pua tiam neeg tsim!
  
  Yog, Chernobog yog ib qho kev txhawb siab rau tib neeg,
  Yog li kom tsis muaj tub nkeeg, tsis muaj stagnation ...
  Thov kom koj yog orkshista tawg rau hauv smithreeens,
  Taug kev ncig Orklin hauv kev tsim phooj ywg!
  
  Yog li tsis txhob poob yog tias nws nyuaj,
  Yog muaj teeb meem tshwm sim rau Fatherland...
  Qws yuav ua kom zoo nkauj thiab yooj yim,
  Tsuas yog ua kom tib neeg txav mus!
  
  Thiab Chernobog tsuas yog koj tus tij laug xwb,
  Txawm tias nws nruj , nws hlub koj tsis kawg...
  Koj yuav ntaus tus qhab nia loj tshaj plaws
  Thaum koj yuav ua hauj lwm rau Elf mus ib txhis!
  Cov orcs raug kev puas tsuaj loj, lawv raug txiav los ntawm ob tus ntxhais thiab cov tub. Thiab txawm Diana, nrog nws txhais tes qhwv, nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua. Thiab lawv cov ntiv taw liab qab rub rab chais hniav uas ntaus lub orcs lub caj dab thiab txiav lawv cov hlab ntsha. Thiab tag nrho cov caj pas thiab cov khoom. Thiab nws zoo li impressive heev.
  Thiab tom qab ntawd Diana txhais ko taw liab qab pov ib lub txiv tsawb nrog nias kua muag-nyom. Thiab tam sim ntawd ib lub kaum orcs, coj los ntawm tus thawj coj, tau raug pov thiab ya hla sab ntawm lub frigate. Qhov no yog tiag tiag colossal kev puas tsuaj thiab tuag ntawm cov xim av thiab dab tuag dais.
  Oenomaus hais nrog luag nyav:
  - Peb yog cov ntshav tib yam: koj thiab kuv! Txoj cai?
  Diana teb nrog tus phooj ywg luag:
  - Thaum peb koom siab, peb yog invincible! Txiv neej thiab elf yog lub hwj chim, thiab nws zoo siab heev!
  Cov ntxhais nce siab. Cov orcs tseem muaj sia nyob, siv cov tshuab hluav taws xob tsis zoo, pib dhia, gliding los ntawm tis frigates. Ib txhia ntawm cov parachutes, vim lawv hnyav hnyav, rub, thiab cov bears loj poob zoo li pob zeb, tab sis tsis zoo li lub cobblestones, lawv qw thiab foom phem heev!
  Diana tweeted:
  Nws tsis yooj yim los ua ib tug poj niam zoo,
  Kev siab zoo tsis nyob ntawm qhov siab!
  Oenomaus nqa lwm lub zeb nrog nws rab ntaj ntse thiab ntev, thiab txiav lub taub hau ntawm tus thawj coj dais loj. Nws dov hla lub lawj zoo li lub thoob, ua rau cov ntshav tawg. Thiab tus tub huabtais hluas hu nkauj:
  Ntshav ntws rov zoo li tus dej,
  Koj tus yeeb ncuab mas tawv heev...
  Tiamsis tsis txhob ntshai Xatas,
  Thiab rov qab tus dab mus rau qhov tsaus ntuj!
  . Tshooj lus 6.
  Lub xya taub hau zaj duchess thiab, nyob rau tib lub sij hawm, Grand Master ntawm lub Academy ntawm Khawv koob, nws hais tias:
  - Koj puas tuaj yeem nce mus rau qhov siab ntawm tus txiv neej laus thiab dai saum huab cua tsawg kawg ib feeb?
  Dominica luag thiab teb tias:
  Kuv ua tau, tab sis kuv ua tau txawv
  Khiav barefoot hla dej lwg...
  Hluas nkauj dhia zoo li qav -
  Qhov no txhais tau tias qee yam txawv dua li lwm tus!
  Tus zaj duchess lub qhov ncauj qhib, thiab hluav taws blazed tawm ntawm nws. Cov nplaim taws dhau mus thiab kub hnyiab tus ntxhais zoo nkauj heev ntawm nws liab qab, liab qab, ob txhais taw nrog lub ntsej muag zoo nkauj ntawm pob taws.
  Thiab Dominic qw, tab sis tam sim ntawd clenched nws lub puab tsaig nruj. Thiab nws lub hauv siab heaved hnyav. Nws ntaus zoo, txawm lub hlwv tam sim ntawd swelled. Nws zoo li cov neeg tshawb nrhiav thaum ub tau tsim txom nws.
  Tus ntxhais qw nrov nrov:
  Lancelot thiab King Arthur rau koj !
  Dragon Duchess qw nrov nrov:
  Leej twg yog tus no uas koj twv yuav hem kuv?
  Tus nymph marquise teb tias:
  - Cov no yog heroes los ntawm tib neeg folklore. Lawv muaj kev nyab xeeb rau koj, Koj txoj kev tshav ntuj!
  Tus poj niam zaj roared:
  - Okay! Tam sim no koj muaj lub tswv yim ua hauj lwm, kho koj ob txhais taw kub. Qhov no yog qhov tseem ceeb heev hauv kev xyaum, thiab yuav tuaj yeem siv tau ntau dua ib zaug hauv lub neej.
  Dominica, luag ntxhi forcefully, hu nkauj:
  - Thiab ib, thiab ob, thiab peb, thiab tsib!
  Kuv yuav tsis nkees ntawm rov qab ...
  Hais tib yam
  Nws txaus los ua av nkos rau koj!
  Grand Master Dragon sau tseg:
  - Thiab nws yog ib tug ntxhais ruam. Tej zaum tsis tsuas yog kib nws pob taws, tab sis kuj tawg nws cov ntiv taw?
  Nymph marquise hais tias:
  - Peb yuav tsum ua siab ntev, oh duchess. Tej zaum tus ntxhais no yog peb txoj hauv kev los cawm txoj kev sib deev muaj zog. Thiab coj cov txiv neej rov qab los!
  Tus poj niam zaj roared:
  - Qhov no yog dag! Tus txiv neej poob dej tuav ib qho quav, thiab koj rub lub pob taws liab qab ntawm tib neeg tus ntxhais . Nws tsis muaj peev xwm tshwj xeeb.
  Lub nymph marquise tawm tsam:
  "Nws tuaj yeem nqa lub pob zeb nrog nws qhov kev txiav txim yam tsis muaj kev ua khawv koob lossis kev sau ntawv, thiab qhov ntawd muaj nqis heev!"
  Lub Duchess ntawm Montserrat luag thiab teb tias:
  - Yog, nws famously ua rau nws lub hauv pliaj. Muaj tseeb tiag, tam sim no tsis muaj kab. Thiab qhov no tsis yog qhov raug rau tib neeg.
  Weasel tau lees tias:
  - Nws yog tam sim ntawd pom tseeb tias nws tshwj xeeb thiab xaiv! Thiab nws yuav tsum muaj kev tshwj xeeb, ua siab dawb thiab hloov maj mam mus kom ze.
  Zaj Duchess nodded nrog xya lub taub hau ib zaug:
  - Yog, txoj kev ncaj ncees thiab tshwj xeeb ... Tej zaum kuv yuav tsum yaim nws lub luj taws nrog kuv tus nplaig, ua lub cim ntawm kev hwm zoo!
  Dominica winced thiab teb tias:
  - Tsis yog, zoo dua tsis txhob siv koj tus nplaig! - Thiab nws ntxiv, poob nthav ua rau nws lub ntsej muag sweeter ntau. - Txawm hais tias tus nplaig yog qhov tsis ntseeg qhov muaj zog tshaj plaws ntawm lub cev. Nws muaj peev xwm txav tau ntau lab tus tub rog!
  Lub nymph marquise tau hais tias:
  - Muab nws txoj haujlwm yooj yim. Piv txwv li, cia nws ua tus miv tuaj rau nws thiab purr, ces rov qab mus!
  Ntawm no, yav dhau los tus poj niam uas ntsiag to troll nyob rau hauv ib lub tiab liab qab, nrog ib tug khawv koob wand nyob rau hauv nws txhais tes, tawm tsam:
  - Tsis yog! Peb yuav tsis cia nws tsim txom tus miv. Nws yog qhov zoo dua los tawm tsam kuv nrog cov khawv koob wands. Qhov no yuav yog qhov kev kuaj mob hnyav tiag tiag thiab kev sim ua tau zoo!
  Thiab nws tau ntaus pob taws ntawm nws cov khau khiab, studded nrog sapphires thiab ntshav thiab lilac pob zeb diamond.
  Dragon Duchess retorted:
  "Nws nyuaj dhau rau tus ntxhais tshiab los tawm tsam nrog tus tswv ntawm Dragon Academy." Nws nyuaj rau kev sib ntaus nrog koj, txawm tias qhov kev paub dhau los thiab caij Laska!
  Tus poj niam troll luag thiab sau tseg tias:
  - Tshwj xeeb! Tom qab no, txawm Koschey lub Immortal yuav tsis ntshai nws!
  Tom qab ntawd Dominika blurted tawm:
  - Ua li cas, koj puas muaj Koschey lub Immortal?
  Dragon Duchess nodded:
  - Tau kawg, muaj, txawm li cas los xij, nws nyob deb ntawm thaj av deb ntawm lub nceeg vaj nyob deb. Tab sis muaj qhov kev dag ntxias qias neeg no !
  Tus ntxhais ntaus ntawv sau nrog luag nyav:
  - Los yog tej zaum nws ua rau mob kis? Yuav tua tag nrho cov txiv neej thiab ntes koj cov poj niam!
  Dragon Duchess retorted:
  - Tsis yooj yim! Peb muaj kaum npaug ntawm cov poj niam ntau dua li txiv neej. Thiab ntawm cov orcs thiab goblins uas ua rau cov tub rog ntawm Koshchei lub Immortal, ntawm qhov tsis sib xws, muaj kaum npaug ntau tus txiv neej tshaj li poj niam, thiab lawv loj dua thiab muaj zog dua. Vim li cas nws yuav tsum rhuav tshem nws tus kheej thiab cov tub rog!
  Dominica sau tseg:
  - Tab sis kab mob kis tsis cuam tshuam rau Koshchei nws tus kheej?
  Tus poj niam troll nodded:
  - Yog, tsis yog ib qho kev sib ntaus sib tua ua haujlwm rau nws. Tsis siv riam phom. Txawm tias koj lub foob pob hydrogen tsis tuaj yeem rhuav tshem nws. Xws li yog lub ntsiab lus!
  Tus ntxhais ntaus tau sau tseg tias:
  - Tab sis tej zaum nws yuav muaj kev tuag hauv nws lub qe, ntawm lub taub ntawm rab koob!
  Dragon Duchess teb hauv lub suab nrov nrov:
  - Nws tsis yog qhov yooj yim! Yog tias nws yooj yim heev los nrhiav Koshchei txoj kev tuag, ces nws yuav tsis muaj sia nyob ntev dhau los. Thiab yog li ntawd, nws yog ntau pua xyoo dhau los uas ...
  Tus nymph marquise teb rau nws:
  - Nej cov neeg tseem dhia ntoo, tab sis nws twb muaj nws lub hwj chim thiab zaum saum lub zwm txwv. Xav seb qhov chaw no yog dab tsi!
  Dominica coj nws thiab hu nkauj:
  Liab ua ntsej muag
  Thiab lawv zaum ntawm ib ceg...
  Tseem frivolous
  Muaj peb cov yawg koob!
  Tus poj niam troll hais tias:
  - Koshchei, ntawm chav kawm, kuj xav tias. Thiab thaum kab mob kis tau pib, nws yog, ntawm chav kawm, thawj tus neeg xav tias nws yog. Qhov no, nyob rau hauv ib txoj kev, lub taub hau ntawm lub axis ntawm kev phem. Zoo li tus txiv neej puas taub hau , tus zaj loj tshaj, tus huab tais huab tais thiab tus phem. Tab sis tus dab no kuj petrified thiab crumbled. Tab sis Koschey yam tsawg kawg yuav muab ib tug damn! Tsis tas li ntawd xwb, lawv kuj xav tias Vajntxwv Jinn, Iblis... Jinn yog dab, thiab lawv tsis tuaj yeem ua rau muaj kev ntxhov siab.
  Tab sis cov genies ua cas nkaum. Thiab zoo li lawv tau ploj lawm!
  Dominica hu nkauj teb:
  Cov genie blurted tawm, tsis yog, ntseeg kuv, cov ntxhais muaj zog,
  Thiab ploj lawm...
  Thiab ces tus zaj tawm tsam qhov kev zoo nkauj ,
  Khiav, thov!
  Lub Marquise de Lasca tau hais tias:
  - Muaj ob qho tib si zoo thiab phem genies. Lawv muaj zog, tab sis lawv lub peev xwm muaj tsawg. Tab sis txoj kev xav, yog hais tias ib tug ntawm cov txiv neej los yog poj niam thov kom jinn huab tais Iblis rhuav tshem cov txiv neej haiv neeg, thiab nrhiav tau ib lub nplhaib ntawm omnipotence uas yuav muab hwj chim tshaj lub zog loj tshaj nyob rau hauv peb lub ntiaj teb no, ces nws yuav ua tau qhov no!
  Dominica nodded:
  - Qhov no twb yog ib yam dab tsi! Peb yuav tsum nrhiav lub nplhaib ntawm Omnipotence. Thiab tom qab ntawd peb yuav kho txhua yam.
  Tus poj huab tais luag, thiab nws lub suab zoo li xob quaj. Thiab ces nws teb tias:
  - Ib Lub Nplhaib yog qhov nyuaj heev los nrhiav. Txij li thaum nws muab lub zog hla ib thaj chaw piv rau tag nrho galaxy. Ntxiv mus, yog tias nyob rau hauv koj lub ntiaj teb lub galaxy yuav luag tag nrho vim qhov tsis tshua muaj kev npaj ntawm cov hnub qub, ces ntawm no nws yog ib thaj chaw nyob los ntawm trillions ntawm cov neeg txawj ntse thiab ntau lub nceeg vaj. Thiab pom tau tias, tsis muaj leej twg nrhiav tau nws, txij li tsis muaj huab tais ntawm peb lub ntiaj teb fairy-tale!
  Dominika luag ntxhi thiab nug tias:
  - Koj puas muaj Vajtswv?
  Marquise-nymph teb tias:
  - Txawm tias muaj Tswv Ntuj siab tshaj, tus tsim nyob hauv txhua lub ntiaj teb, los yog tsis muaj, tsis muaj leej twg paub tiag tiag. Txawm Koschey lub Immortal. Tab sis muaj cov vajtswv ntawm qib qis. Tab sis lawv yog cov uas lawv siv tsawg, thiab nws yog qhov zoo dua kom nyob deb. Feem ntau, lo lus Vajtswv muaj ntau lub ntsiab lus. Yog li ntawd, lub siab tshaj plaws genies yog heev sib npaug ntawm lub zog rau cov vajtswv.
  Tus poj niam troll hais tias:
  - Peb kuj muaj kev ntseeg, tab sis lawv siv tsawg. Raws li yog koj li, los ntawm txoj kev. Tam sim no, thaum muaj tus mob coronavirus , cov tsev teev ntuj tau khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob khoob Ua cas nej cov neeg siab phem dhau hwv lawm, xav tias los ntawm txhos caug thiab nyo hau koj yuav thov tau ib yam dab tsi rov qab!
  Dominica teb aggressively:
  - Tab sis kuv tsis ntseeg Vajtswv los yog vajtswv kiag li! Thiab kuv tsis quav ntsej txog qhov ntawd. Tab sis kuv tsis ntseeg nyob rau hauv elves ua ntej, thiab xav tias lawv yog ib tug fairy taleas thiab ib tug tib neeg invention. - Tus ntxhais tau npuaj nws tus kheej liab qab ntawm lub pob zeb slab thiab txuas ntxiv mus. - Thiab tam sim no kuv pom tias muaj elves, zaj, trolls, nymphs, yog li cas ho tsis ntseeg Vajtswv thiab cov tim tswv? Tsis tas li ntawd xwb, coob leej ntau tus neeg ntseeg Vajtswv uas muaj hwjchim loj kawg nkaus, thiab yuav luag tsuas yog cov menyuam yaus xwb, thiab tsis yog txhua tus, lawv ntseeg tiag tiag hauv zaj thiab elves.
  Marquise Laska luag:
  - Kuv paub! Tus ntxhais no, thaum nws tseem me, saib ib daim duab tas luav txog Dunno thiab, qhov tseeb, pib nrhiav ib tug khawv koob wand nyob rau hauv lub vaj. Thiab nws tau kuaj xyuas txhua lub twig. Thiab lwm cov menyuam yaus luag rau nws. Qhov tseeb, txawm tias thaum muaj hnub nyoog ntxov neeg feem ntau nkag siab tias khawv koob wands yog dab neeg!
  Dominica sau tseg:
  - Tab sis hauv koj lub ntiaj teb muaj cov khawv koob wands!
  Tus poj niam troll nodded:
  - Tau kawg muaj! Thiab txhawm rau kom muaj sia nyob, koj yuav tsum kawm paub siv lawv li cas !
  Tus poj niam zaj roared:
  - Tam sim no! Muab rau nws ib tug khawv koob wand, peb yuav pom dab tsi tus ntxhais no, ntse heev thiab bold-hais lus, muaj peev xwm ntawm!
  Dominica hu nkauj:
  Kuv thov kom koj tsis txhob xav tsis thoob
  Yog khawv koob tshwm sim!
  Yog nws tshwm sim, yog khawv koob tshwm sim!
  Laska sau tseg:
  - Zoo, tsis yog nws ntxim hlub? Xws li ib tug sorceress!
  Tus poj niam troll coj nws cov khawv koob wand ntau khov kho ntawm nws sab tes xis thiab yoj nws. Thiab xob laim ntaus Dominica. Tab sis tus ntxhais-ua yeeb yam tswj kom dhia tawm ntawm lub sijhawm kawg, thiab lub tshuab tsis tuaj. Cov pobzeb marble qab kuv yaj thiab pib haus luam yeeb.
  Tus Dragon Duchess tau hais tias:
  - Ceev faj, Cobra! Koj yuav ua rau tag nrho cov txheej!
  Weasel luag thiab sau tseg tias:
  - Qhov no yog txoj kev khawv koob wand!
  Tus poj niam troll Cobra hu nkauj teb:
  - Niam phem, kuv txoj kev yooj yim,
  Kuv tsis nyiam rub tus miv tus Tsov tus tw!
  Dominica qw nrov nrov hauv teb:
  Muaj ib tug npau suav phem nyob rau hauv kuv cov menyuam kawm ntawv,
  Ib tug dhia - ib tug ntaus!
  Dragon Duchess cuam tshuam:
  - Saib, nws cov hlwv twb ploj lawm! Hauv tib neeg, kev puas tsuaj tsis ploj mus sai sai. Cas tus ntxhais !
  Lub nymph marquise tau lees tias:
  - Yog li ntawd! Kuv tsis yuam kev lawm. Kev rov tsim dua tshiab yog qhov tsis tshua muaj zog, txawm tias rau sorceresses, thiab nws tsis tau kho nrog khawv koob.
  Dominika winked thiab ua qauv qhia sawv ntawm nws txhais tes. Thiab nws ob txhais taw liab qab flashed nyob rau hauv cov huab cua zoo li propeller hniav. Thiab tus ntxhais coj nws thiab hu nkauj zoo siab, hauv nws lub suab nyiaj:
  Peb tempered peb lub siab nyiam hauv kev sib ntaus sib tua,
  Kwv tij, lawv tawm tsam rau Txiv Plig.
  Zoo li elfinism los ntawm qhov deb,
  Ib tug tub rog Elf tau nkag mus hauv Orklin!
  
  Peb cov poj koob yawm txwv ua rab ntaj,
  Thiab tom qab ntawd cov phom tau mus ua haujlwm ...
  Birch ntoo qhib lawv cov ceg,
  Cov ntxhais ci ncuav qab zib!
  
  muaj kev vam meej hauv kev sib ntaus sib tua ,
  Nws paub yuav ua li cas coj tej yam nrog nws lub siab.
  Tej zaum ntuj raug txim dawb huv hlawv.
  Tiamsis peb yuav kov yeej tus yeeb ncuab !
  
  Elf tiv thaiv lub ntiaj teb,
  Muab chaw nkaum rau cov neeg uas tsis muaj taw thiab liab qab.
  Peb ua tiav kev sib ntaus sib tua hauv lub Tsib Hlis,
  Kev npau taws yeej tos Orkmacht!
  
  Thiab tom qab kev tsim kho thiab sowing,
  Cov teb yog blooming thiab rye yog nyob rau hauv pawg.
  Koj yog heroes, ntxhais, yawg,
  Muaj khov thiab daus hauv cov trenches!
  
  Los ntawm peb lub siab tawv Fatherland,
  Siv ib rab hneev nti.
  Cov banners ntawm elfinism ya,
  Thiab Fuhrer's banners yog rau scrapping!
  
  Ntau pua xyoo yuav dhau los hauv qab peb Hnub Qub,
  faj tim teb chaws yog galaxy swarm.
  Nws yeej tsis lig dhau lawm
  Thiab faus tus yeeb ncuab hauv qhov chaw!
  
  Tab sis kuv ntseeg tias lub siab yuav nyob kaj siab lug,
  Thiab ib tug neeg zoo li niam rau txhua tus,
  Ntawm no cov tsev neeg thaum ub tau vam meej,
  Radiance of Glory - Kev tshav ntuj!
  Thiab tus ntxhais hu nkauj zoo nkauj heev, nws yog ib tus neeg hu nkauj zoo tshaj plaws hauv ntiaj teb. Los yog quasi-worldly - uas yog txawm funnier.
  Dragon Duchess qw nrov nrov:
  -Zoo kawg! Los yog tsuas yog coj nws thiab ua nws ...
  Poj niam troll Cobra croaked:
  - Nws yog lub sijhawm kom muaj kev sib ntaus nrog cov khawv koob wands! Thiab tsis muaj blunt ntsia thawv! Peb yuav tawm tsam tus yeeb ncuab kom txog thaum kawg!
  Lub nymph marquise squeaked:
  - Tsis txhob ruam! Cas tus yeeb ncuab nws yog rau koj. Qhov no tej zaum yuav yog peb lub caij nyoog kawg los cawm thiab rov qab muaj zog pw ua ke!
  Dominica yws nrog npau taws:
  - Muab ib tug khawv koob wand rau kuv thiab kuv yuav khob qhov sib tov ntawm kuv tus nrog sib ntaus. Kuv yog Harry Potter hauv daim tiab, thiab tsis yog Dunno!
  Dragon Duchess yws tias:
  - Dab tsi yog pawg neeg no?
  Weasel piav qhia:
  - Cov cim los ntawm tib neeg fairy tales thiab lus dab neeg Harry Potter yog ib tug me nyuam tub uas kawm nyob rau hauv ib tug khawv koob academy, thiab Dunno yog ib tug comic cartoon .
  Cobra luag ntxhi thiab co nws lub wand. Ib tug pulsar ya tawm thiab ntaus qhov chaw uas tus ntxhais movie actress sawv. Thiab nws, Dominika, dhia rov qab heev deftly, flashing nws liab heels, uas xyaum tsis muaj plua plav. Thiab cov nplaim taws coj nws ib sab thiab maj mam licked nws.
  Tus ntxhais qw:
  - Auj , koj pervert !
  Thiab nws waved nws txhais tes. Thiab mam li nco dheev lub khawv koob wand uas nymph tau tuav ntawm nws txhais tes rushed mus rau hauv nws xibtes nrog quab yuam txaus ntshai.
  Thiab Dominic tuav nws nruj nreem, zoo li tus liab agile. Tom qab ntawd, nws tua ib tug pulsar teb.
  Tus ntxhais actress tsis ntxhi ib yam dab tsi spells, tsis coo, nws tsuas yoj ib tug tej yam yees siv artifact. Thiab lub fiery clot ya mus rau Cobra. Nws tsis cia siab tias qhov no thiab raug tsoo. Nws cov khau khiab, ib nrab khau style uas npog tsuas yog pob taws, co upward. Thiab nws tau pom tseeb tias tus poj niam troll raug mob hnyav. Thiab nws moaned protractedly. Thiab nws pib tua rov qab los ntawm nws cov khawv koob wand.
  Thiab cov pulsars tawg khiav ri niab zoo li hailstones ntog saum ntuj. Yeej muaj kev sib pauv tshuab.
  Ntau precisely, ib tug nyuaj ntaus thiab ib tug series ntawm slanting tshuab nco lub hom phiaj.
  Lub pulsar kuj ntaus zaj duchess. Nws teb los ntawm kev noj nws thiab snarling nrog hluav taws los ntawm nws lub qhov ncauj. Thiab nws lub teeb tsis muaj teeb meem, nws txawm ntes tau lub marquise nymph.
  Nws kuj tuav nws rab ntaj khawv koob thiab qw nrov nrov tias:
  - Cov me nyuam txaus! Koj twb hla tag nrho cov kev txwv lawm.
  Tab sis ob tug ntxhais tsis txawm xav txog kev ua siab ntev. Dominika, hnov lub hwj chim dab nyob rau hauv nws tus kheej, ntaus nrog nws cov khawv koob wand thiab pov ib tug pulsar tom qab lwm. Thiab nws cov pob ntaus tus taw ntawm tus poj niam troll tswv thiab hlawv nws khau khiab.
  Nws qw nrog npau taws:
  - Tib neeg qaib!
  Lub nymph marquise tawm tsam:
  - Tsis yog! Nws yog feem ntau yuav ib tug poj niam hawk, los yog tsawg kawg yog ib tug kite!
  Dominica tau ntaus dua , thiab lub sij hawm no lub tsunami nthwv dej ntawm nws frantic hluav taws yeej ntaus zoo li lub club ua los ntawm nplaim taws.
  Thiab tus poj niam troll Cobra yuav qw thiab tso cov khawv koob yam tsis muaj kev txwv. Tab sis sai li sai tau thaum cov hluav taws kub hnyiab nws, nws txhais tau tias scorches nws tiab thiab ntaus nws hla lub hauv siab.
  Poj niam troll ua pa ntes tau. Thiab Dominica tau coj nws mus ntxiv thiab ntxiv ib tus neeg tua neeg pulsar rau lub taub hau. Thiab nws zoo li ib tug sledgehammer ntaus kuv lub hlwb.
  Tus cobra roared thiab thaum kawg tuag. Nws ob txhais taw liab qab raug hlawv thiab hlwv. Tus ntxhais nrog lub qhov ntswg aquiline tau hu nkauj thiab raug ntaus.
  Tus Dragon Duchess qw zoo siab tias:
  - Wow! Koj tau tshaj txhua qhov kev cia siab! Ua ncaj ncees, kuv tsis xav tias koj tuaj yeem ua tau li ntawd - khob Cobra nws tus kheej!
  Nymph marquise nodded:
  - Nws yog peb lub ntsiab thiab yuav luag tsuas yog kev cia siab! Thiab tej zaum nws yuav ua tau ncaj ncees. Saib seb qhov kev zoo nkauj pleev xim no ua dab tsi!
  Tseeb tiag, Dominika coj nws thiab co nws liab qab, zoo nkauj ko taw, thiab morocco-upholstered "tshis" dheev bleated thiab galloped ncig. Nws zoo li nws tau dhau los ua ciaj sia thiab txawb. Thiab cia peb dhia thiab flirt.
  Zaj Duchess tawg rau hauv luag, tuav nws xya lub taub hau thiab hais tias:
  - Wow! Nws ua li cas?
  Dominica shrugged thiab chirped:
  Ua ncaj ncees, kuv tsis paub
  Txhua yam sib xyaw ua ke hauv nruab nrab cua sov ...
  Kuv yuav luag tsis tau nyeem spells.
  Kuv tsis ua si nrog cua ntsawj kiag li!
  Hloov chaw, Kuv nco ntsoov koj, tus Tswv,
  Coj tus ntxhais nrog koj!
  Zaj duchess roared:
  - Dominica txais! Thiab nyob rau hauv kev saib ntawm nws cov txuj ci tshwj xeeb, nws nkag mus rau hauv cov neeg tseem ceeb department ntawm Dragon Academy. Qhov twg nws tsis tsuas yog yuav tsis tau them rau nws txoj kev kawm, tab sis, ntawm qhov tsis sib xws, yuav tau them nyiaj ntau ntxiv!
  Dominica dhia siab dua, spun ncig thiab hu nkauj:
  Tsis muaj Dominica zoo dua
  Nws yog xim ntawm lub ntiaj teb ...
  Lub hnub nce thoob ntiaj teb,
  Thiab tag nrho ib ncig ntawm muaj zeros!
  Tus nymph marquise nug nrog luag ntxhi:
  - Kuv yuav tau dab tsi rau qhov no?
  Muaj ib ntus... Dominica blurted tawm :
  - Koj yuav tsum nrhiav tus tub zoo nraug!
  Dragon Duchess luag thiab teb tias:
  - Txawm li cas los xij , tus tub ntxhais kawm tshiab tau kiv taub hau los ntawm kev khav theeb! Yog li ntawd, kuv yuam kom penance - hais ib puas tis aphorisms. Thiab ua tam sim ntawd!
  Dominica nodded nrog luag nyav:
  - Thov! Nws tsis yog rau tsis muaj dab tsi uas kuv tau ua hauv cov yeeb yaj kiab, thiab kuv muaj kev nco zoo heev!
  Dragon Duchess yws tias:
  - Tuaj sai sai! Kuv kuj muaj qhov txwv raws sijhawm!
  Dominika ua pa tob tob thiab scribbled ntawm lub tshuab rab phom ceev:
  Tsis muaj leej twg xav tau lub pob ntseg ntawm tus nees luav tuag, tab sis qhov hnov ntawm hma liab yog khoom plig rau cov neeg uas tsis xav tau nees luav kom ua tiav lawv lub hom phiaj!
  Thaum koj muab nkawm khau rau hauv koj lub siab, koj yuav nyob twj ywm ib leeg mus ib txhis!
  Kev ua tsov ua rog yog huab cua rau lub ntsws, tab sis tsuas yog tov nrog binary gas!
  Yog tias tus yeeb ncuab tsis xav tso tseg thiab tsis paub yuav ua li cas poob, peb yuav yuam kom nws tshem nws cov khaub ncaws thiab qhia nws kom yeej!
  Cov neeg phem nyiam cov khawv koob dub, cov neeg zoo tsis nyiam cov khawv koob dawb!
  Kev tua nyob rau hauv kev ua tsov ua rog yog qhov nyuaj hauv cov txheej txheem, kev qias neeg hauv kev xaav, tab sis nws zoo npaum li cas thaum kawg! Qhov no txhais tau hais tias kev ua tsov ua rog coj kev noj qab haus huv rau tus ntsuj plig, ua kom lub cev tawv, thiab ntxuav lub hnab nyiaj!
  Qee lub sij hawm kev ua tsov ua rog ua rau lub hnab nyiaj loj heev , thiab ncaj qha rau kev ua kom puv ntshav, thiab qhov khoob ntawm lub siab tsis ncaj!
  Cov nuj nqis rau Fatherland tau txais txiaj ntsig los ntawm kev mob siab rau tus kheej!
  Kev ua tsov ua rog sim cov ntse, toughens lub zog, lom zem cov neeg ruam ! -
  Ua ib tug luag tsis lom zem, ua rau lwm tus quaj tsis dhuav!
  Tus thawj coj zoo , zoo li zib ntab qab zib, yuav xub licked, ces nti tawm !
  Thiab tus thawj tswj hwm phem, zoo li wormwood, yuav xub raug nplawm thiab tom qab ntawd tsoo!
  Yog lawm, kub yog mos, tab sis nws tuaj yeem siv tau yooj yim los tsim cov ntaub thaiv npog tsis muaj zog!
  Kev ua tau zoo ib txwm tshaj qhov muaj nuj nqis - txawm tias dej hiav txwv ntawm pearl barley porridge tsis muaj kev cuam tshuam rau tus ncej!
  Kev phem puv lub zog thaum qhov zoo tsis muaj zog los ntawm kev ntshai!
  Kev tso dag yog qhov zoo, rab diav yog qhov zoo rau noj hmo, thiab pab xav tau!
  Koj tuaj yeem muaj hmoo ib zaug lossis ob zaug - tsis muaj kev txawj ntse, hmoov ploj!
  Leej twg tsis yog Leo Tolstoy yog tus sau ntawv tramp!
  Koj tsis tas yuav yug Tolstoy los ua ib tug sucker rau cov ntaub ntawv!
  Cia peb haus kom muaj poj niam ntau dua li qhov ua rau blush ntawm kev sib nrauj!
  Kev ntshaw tau rhuav tshem cov txiv neej ntau dua li kev khuv leej ntawm poj niam!
  Qhov muag tseeb, slanting tes, tus yeeb ncuab tsis nco - myopic!
  Philosophy tsis ntev lub neej, tab sis nws ua rau nws ornate, stretching tawm cov fragments!
  Tus thawj coj yeej nrog kev txawj ntse, tus neeg tua tsiaj nrog tus lej, tus ntse nrog kev kos duab, tus neeg dag nrog kev dag ntxias!
  Yog li cia peb haus kom kev cia siab tsis tuag, thiab tsuas yog cov neeg uas tsis ua neej nyob yuav tsum tuag!
  Kev cia siab tuag kawg ...Thiab thawj yog cov uas tsis lees paub nws!
  Hauv kev ua tsov ua rog, logic yog lub tswv yim txheeb ze, zoo li chocolate; ua ntej koj tseem muaj sijhawm los qhuas cov tuav, lawv twb nyob hauv koj lub qhov ncauj; ua ntej koj muaj sij hawm nqos lawv, lawv tawm sab nraud!
  Kev vam meej qee zaum stinks, kev ua tiav tsw zoo li lub cev tuag, tab sis kev zoo siab tsis tuaj yeem stink!
  Vajtswv yog nyob rau saum npoo ntawm txhua yam, thiab dab ntxwg nyoog yog nyob rau hauv nws cov ntsiab lus!
  Kev raug ntaus yeej tsis kaj siab txawm rau ib tug masochist!
  Qhov uas Vajtswv tsis paub tsuas yog ib lo lus nug uas nws teb tsis tau!
  Ib tug liab yog zoo dua ib tug neeg nyob rau hauv uas nws tsuas yog ib tug tsiaj xwb!
  Cov lus qhuab qhia uas tsis coj mus rau qhov zoo yog zoo li txoj kev uas coj mus rau ib tug hneev taw!
  Kev tsim cov lus qhuab qhia ntawm cov ntawv ntawm Txoj Moo Zoo yog tib yam li kev kawm quantum mechanics los ntawm cov dab neeg ntawm cov kwv tij Grimm!
  Nws yog ib qho nyuaj rau ua Vajtswv, tab sis tshuav ib tug dab ntxwg nyoog yog unbearable kiag li!
  Lub siab quadruples lub zog txawm tias tus naj npawb ntawm cov yeeb ncuab doubles!
  Lub neej yog kev sib haum xeeb tag nrho, tsis yog nrog tib neeg, tab sis nrog xwm!
  Lub hauv pliaj yog tswb-puab , uas txhais tau hais tias lub suab yog txias!
  rau cov neeg ruam , txoj cai ntawm xwm tsis yog sau rau cov neeg txawj ntse!
  Cov lus tau muab rau cov neeg ntse kom zais kev xav txog qhov ruam thiab tsis muaj qab hau!
  Tus uas pom kev lom zem hauv kev tu siab yuav tragically mus rau qhov muag tsis pom kev zoo siab!
  - Ceev nrooj tsis nrawm - nrawm tsis nrawm! Tau txais A los ntawm zaj lus qhia los ntawm kev daws qhov nyuaj!
  Cov yeej tsis raug txiav txim ... Txawm hais tias, qee zaum lawv raug txiav txim!
  - Tib neeg ruam yog ib tug phooj ywg ntawm vajtswv ua phem rau tib neeg!
  Ib tug txiv neej hauv lub tsev yog ib tug txiv neej, tab sis ib tug npua txawm nyob rau hauv lub palace yuav tsis nce siab tshaj ib tug npua!
  Muaj ob yam uas tsis muaj kawg: lub qab ntuj khwb thiab tib neeg ingenuity, txawm li cas los xij, thawj yog txheeb ze, thiab qhov thib ob yog qhov tseeb!
  Yuav ua li cas Lavxias teb sab tsis nyiam tsav ceev, thiab damn ceev !
  - Txhua tus tsis xav mus rau ntuj txiag teb tsaus, tab sis tsuas yog ob peb tus tuaj yeem saj qhov kev ntshaw rau dab ntxwg nyoog lub sijhawm!
  Tab sis tsis muaj dej nrog kua muag, koj tsis tuaj yeem sau qoob loo ntawm kev xyiv fab, thiab tsis muaj dej, ces cov laurels ntawm kev vam meej yuav tsis loj hlob!
  Vajtswv yog nyob rau hauv txhua yam, los yog nyob rau hauv nws nto, thiab dab ntxwg nyoog yog nyob rau hauv tsis muaj tej yam, los yog nyob rau hauv qhov tob ntawm cov khoom tsis txaus!
  Leej twg siv sij hawm ceev faj yuav cawm tau nws lub ntees tuag mus ib txhis!
  Silence yog golden, lo lus yog nyiaj, tab sis ntau npaum li cas yog nchuav tawm ntawm ib tug poj niam lub qhov ncauj uas txawm pob zeb diamond ua npub!
  Silence yog golden thiab ntev cia ntawm kwj deloquent yuav tsis xeb!
  Thiab kub poob nws tus nqi yog tias nws ntsiag to faus rau hauv av!
  Qee lub sij hawm, los ntawm kev nyob twj ywm, koj yuav sau koj lub hnab nyiaj nrog kub ntau dua los ntawm kev thov nrov nrov rau daim ntawv tshaj tawm!
  Kev ua tsov ua rog yeej tsis dhuav, nws tuaj yeem ua niaj hnub, tab sis tsuas yog txog thaum thawj txhaj tshuaj!
  Kev sib haum xeeb zoo li rov ua dua, thiab tsuas yog kev sib ntaus sib tua ib txwm yog tus kheej!
  Hauv kev ua tsov ua rog, zoo li hauv chess, koj tsis tuaj yeem ua tsis tau, tab sis qhov sib txawv yog nyob rau lub sijhawm tsis tu ncua!
  Kev ua tsov ua rog yog ib qho teeb meem nyob mus ib txhis txawm tias ua ntej thawj zaug!
  Hauv chess, txav tau hloov pauv, tab sis hauv kev ua tsov ua rog, lawv hloov pauv!
  Kev ua tsov ua rog zoo li chess, tsuas yog tsis muaj cai thiab nyob rau lub sijhawm!
  Hauv kev ua tsov ua rog muaj qhov tsis muaj sijhawm nyob mus ib txhis, thaum muaj kev thaj yeeb nyab xeeb, muaj kev lom zem tsis txaus!
  Qhov nthuav tshaj plaws nyob rau hauv kev ua tsov ua rog yog tias txhua yam yog ib txwm hnyav, thiab nws tsuas yog qhia tias nws yog capitulation!
  Koj tuaj yeem tso feignedly, tab sis, alas , koj tsuas tuaj yeem tso tseg tiag!
  Kev ua haujlwm hnyav ntawm kev cob qhia them nrog qhov yooj yim ntawm kev sib ntaus! Tus uas tsis tub nkeeg yuav dhau los ua tus phab ej!
  Nws yeej tsis lig dhau los kawm, tshwj tsis yog koj tuag!
  Txawm yog ib tug neeg tuag los yeej muaj lub caij ua pauj kua zaub ntsuab, tsuas yog nws tsis ntseeg Vajtswv!
  Ua ib tug tsis ntseeg Vajtswv txhais tau tias yuav tsum tsis txawj tuag!
  Lawv xav nrog lawv lub taub hau, tab sis ua nrog lawv lub plab!
  Kev phem nyob tsis nyob hauv siab, tab sis hauv plab!
  Lub siab qia dub tsuas yog lub sij hawm dhau mus, tab sis lub plab ib txwm!
  Lub plab yog qhov txaus ntshai tshaj plaws ntawm lub cev, tab sis nws yog qhov txhawb peb ua haujlwm!
  Tsis muaj lub siab tsis muaj txiv neej, tsis muaj plab tsis muaj tib neeg kev ntshaw!
  Lawv nplij lub siab thiab soothe lub plab!
  Kuv tsis quav ntsej tus nqi tsheb npaum li cas, qhov tseem ceeb tshaj plaws yog lub koob meej ntawm Niam Txiv tsis muaj nqi!
  Yog Yexus nyob hauv lub siab ces Xatas tseem nyob hauv plab!
  Lub plab khoob txhawb kom koj sau koj lub hnab nyiaj!
  Lub taub hau khoob khoob koj lub hnab nyiaj!
  Lub plab loj tsis yog ib qho cim ntawm ib tug neeg zoo, tab sis nws qhia me ntsis lub siab xav!
  Lub plab khoob puv rau tus ntsuj plig nrog kev iab!
  Lub plab hnyav tshaj plaws yog tus uas nws emptiness los ntawm lub taub hau tsis muaj hlwb!
  Ib tug poj niam noj los ntawm nws txhais taw zoo li hma, tsuas yog hauv siab heels!
  Nyob rau hauv lub neej yav tom ntej, ntau cog lus roob kub, tab sis kev zoo siab tseem nyob ib ncig ntawm lub ces kaum!
  Lub neej tsis zoo li daim npav, koj yuav tsum muab txhua yam rau koj kom ua tiav !
  Lub hom phiaj zoo li lub teeb pom kev zoo, koj siv zog rau nws, tab sis thaum koj ncav cuag nws, koj pom tias cov teeb meem tsuas yog nce ntxiv!
  Cov luam yeeb yog tus tua neeg zoo tshaj plaws , tshwj xeeb tshaj yog tawm tsam cov neeg siv khoom! Cov luam yeeb zoo li rab phom uas ntsiag to, tab sis nws tseem tuag taus txawm tias nyob hauv tes ntawm tus neeg nyiam ua haujlwm!
  Cov luam yeeb yog tus sniper txhim khu kev qha tshaj plaws, nws ib txwm tua!
  Cov luam yeeb saj iab, tab sis nws nyiam ntau dua khoom qab zib!
  Ib tug luam yeeb zoo li ib tug ntxhais phem , tab sis nrog nws yog qhov mob ntau dua!
  Ib tug luam yeeb, tsis zoo li ib tug grenade, thaum pov, prolongs lub neej!
  Hauv kev ua tsov ua rog, txoj kev luv tshaj plaws mus rau lub hom phiaj yog kev ncig ncig, thiab qhov tseeb ntshiab yog kev dag ntxias!
  Lub voj voog ncig yog qhov tseeb tshaj plaws kom luv txoj hauv kev rau koj lub hom phiaj!
  Lub neej liab, tab sis nws tawm nrog cov ntshav liab!
  Hauv kev ua tsov ua rog, lub neej poob nws cov nqi, tab sis tau txais lub ntsiab lus!
  Kev ua tsov ua rog , zoo li tus nraug vauv, muaj kev cuam tshuam rau kev ntxeev siab, tab sis tsis cia nws nyob twj ywm!
  Tsov rog yog ib tug poj niam ntshaw ntshaw noj txiv neej lub cev!
  Txhua lub hnub nyoog raug kev ua tsov ua rog, zoo li kev hlub, tab sis nws tsis yog kev lom zem ua si !
  Kev ua tsov ua rog, zoo li tus neeg saib xyuas, yog kim thiab hloov tau, tab sis nws ib txwm tso lub cim xeeb ntawm tus phab ej!
  Kev ua tsov ua rog tsis zoo li npau suav; koj ua tsis tau yam tsis muaj lub siab xav!
  Lub ntiaj teb yog boring thiab so, kev ua tsov ua rog yog nthuav thiab zoo siab heev!
  Tsov rog, cov ntshav no thiab hws, fertilizes cov noob uas yug los ua siab loj!
  Txawm hais tias kev ua tsov rog nthuav dav npaum li cas, txhua tus xav tau qhov kawg!
  Kev ua tsov ua rog tsis yog phau ntawv, koj tsis tuaj yeem kaw nws, koj tsis tuaj yeem nkaum hauv qab koj lub hauv ncoo, koj tuaj yeem ua qias neeg ib yam nkaus!
  Kev ua tsov ua rog yog kev ntseeg: nws yuav tsum muaj kev ntseeg siab, kev qhuab ntuas, tsis mloog lus, tab sis nws cov vajtswv yeej ib txwm tuag!
  Hauv kev ua tsov ua rog, ib yam li hauv twv txiaj yuam pov, qhov kev pheej hmoo yog siab, tab sis qhov kev yeej yog luv luv!
  Cov tub rog yog neeg ntiaj teb, lub yeeb koob tsis nco qab lawm, cov khoom plig hnav tawm, thiab tsuas yog vim li cas thiaj li pib tua neeg tshiab tsis tuaj yeem tshem tawm!
  Peb saib tsis taus ib tug neeg tua neeg tshwj tsis yog nws yog tub rog nyob rau pem hauv ntej; peb saib tsis taus tus tub sab yog tias nws yog tus neeg tua neeg ntawm kev sib ntaus sib tua, ob npaug ntxiv!
  Tub rog, qhov no yog ib tug knight uas nws armor muaj siab tawv thiab hwm! General Baron, uas nws lub kaus mom yog prudence thiab txawj ntse!
  Tus tub rog suab zoo siab, tus kheej lub suab derogatory!
  Thawj tus nyob rau hauv qhov kev tawm tsam yuav tuag, tab sis tus kawg yuav tsis nyob hauv lub cim xeeb!
  Nws yog qhov zoo dua los ua thawj zaug hauv kev sib faib cov spoils dua li kev tawm tsam!
  Tsov rog, zoo li poj niam, tsuas nteg txiv neej tsis tawg!
  Ib tug poj niam, tsis zoo li kev ua tsov ua rog, tsis maj mus muab ib tug txiv neej tua!
  Kev ua tsov ua rog, tsis zoo li poj niam, yeej tsis txaus siab rau cov txiv neej uas raug xaiv!
  Tsov rog yog poj niam insatiable tshaj plaws, nws yeej tsis tau txais txiv neej txaus, thiab nws yuav tsis kam ib tug poj niam!
  Cov poj niam tsis nyiam sib ntaus, tab sis qhov xav tua ib tug txiv neej tsis yog phem tshaj ib rab phom!
  Txawm lub mos txwv me tuaj yeem tua ib tug txiv neej, ib tug poj niam muaj lub siab loj tuaj yeem ua rau nws zoo siab!
  Lub siab loj feem ntau ua rau tus kheej tsis txaus siab!
  Tsov rog tsis muaj poj niam lub ntsej muag, tab sis los ntshav txiv neej zoo dua poj niam!
  Kev ua tsov ua rog tsis coj kev xyiv fab, tab sis nws txaus siab rau kev txhoj puab heev!
  Kev xyiv fab hauv kev ua tsov ua rog, lub cev tuag ntawm cov yeeb ncuab tsuas yog tus nqi!
  Kev ua tsov ua rog yog kev plowing ntawm ib teb: nws yog fertilized nrog corpses, watered nrog ntshav, tab sis nws tshwm sim nyob rau hauv yeej!
  Kev yeej yog txhawb nqa ntawm lub cev tuag thiab cov ntshav , tab sis nws txi txiv nrog lub yeeb koob!
  Tsov rog zoo li txiv neej noj paj, ci ntsa iab, carnivorous thiab muaj ntxhiab tsw phem!
  Kev ua tsov ua rog yog leej niam ntawm kev vam meej thiab leej niam ntawm kev tub nkeeg!
  Thiab nyob rau hauv kev ua tsov ua rog, lub neej ntawm ib tug tub rog tsis muaj nuj nqis, thiab cov generals txawm poob!
  Yog tias koj xav tau kev thaj yeeb nyab xeeb, txhawb kev ntshai; yog tias koj xav ua tsov rog, txhawb kev luag!
  Kev luag tsis yog kev txhaum yog tias koj tsis yog tus luag nyav hauv kev ua tub rog!
  Tsov rog zoo li lub circus, tsuas yog tus yeej muaj qhov kawg luag!
  Hauv kev ua tsov ua rog, zoo li nyob rau hauv lub circus, tsuas yog tus sneaky, killer loj!
  Kev sib koom ua ke nyob rau hauv ib txoj kev nyuaj yog zoo dua li chaos thiab sloppiness nyob rau hauv ib tug mos mos!
  Kev tuag yog lub rooj sib txoos, kev tsis ntseeg yog qhov tseeb !
  Txawm yog vajntxwv loj npaum li cas los nws yuav mus rau qhov ntxa ib yam li tus neeg tua tsiaj!
  Ib tug nom tswv ib txwm dag, tsuas yog nws tuag tiag!
  Kev tsis txawj tuag yeej muaj tiag, tiam sis kev tuag yog qhov tsis tseeb!
  Vajntxwv muaj peev xwm ua tau txhua yam, tiamsis tsis yog ib tug, tsis muaj ib tug vajntxwv yuav dim ntawm qhov ntxa mus rau hauv ntiajteb!
  Txhua tus xav ua neej zoo nkauj, tab sis tsuas yog ob peb tus neeg tuag nrog kev hwm!
  Kev tuag cog lus tias muaj teeb meem, tshwj tsis yog nws ci ntsa iab nrog txoj kev ua tiav!
  Lub neej tsis muaj kev lom zem yog kev hlub yam tsis muaj kev nyiam ua!
  Nws zoo thaum muaj kev hlub, phem dua thaum muaj ntshav!
  Kev sib deev zoo li lub teeb, tab sis cov khoom siv rov qab raug nqi ntau dua!
  Koj tuaj yeem nyob tsis muaj kev sib deev, tab sis koj tsis tuaj yeem tsim dua!
  Qhov kub txoj kev hlub, cov ntshav ntws ntau zog!
  Tib neeg xav tau kev hlub, tsiaj txhu xav tau kev sib deev, thiab cov neeg txawj ntse xav tau kev tshwm sim!
  Txawm tus npua npua, aesthetes hlub nws!
  Kev sib deev kuj yuav tsum muaj kev sib haum xeeb, ntau qhov zoo dua!
  Tsis muaj kev txwv hauv kev hlub, hauv kev sib deev lus txaus!
  Nws yooj yim dua nyob rau hauv hluav taws yog tias muaj nplaim taws hauv koj lub siab!
  Nws yog qhov zoo dua los hlawv hauv nplaim taws dua li ua Khayee tus ntsuj plig!
  Kev ua tsov ua rog yog pab pawg poj niam txiv neej: ntau lub suab nrov thiab qw, tab sis yuav tsis muaj ntshav ntau txawm tias los ntawm ib txhiab tus nkauj xwb!
  Kev sib deev zoo li kev ua tsov ua rog, tab sis tsis ntev thiab niaj hnub!
  Kev sib ntaus zoo li kev sib hlub, tab sis tsis txhawb nqa!
  Kev sib deev yog qhov zoo, tau kawg, tab sis hnoos ntshav tsis zoo!
  Kev ua tsov ua rog nyuaj, tab sis kev txaj muag hnyav hnyav dua li cov tub rog lub nra!
  Yog xav nyob, kawm sib ntaus, yog xav ciaj sia, kawm kom yeej!
  Hauv kev ua tsov ua rog, txhua yam txhais tau tias zoo, tsuas yog qaib tawm!
  Txhua tus tuaj yeem sib ntaus, tab sis tsuas yog tus tsim nyog thiaj yeej!
  Kev ua tsov ua rog tsis yog qhov chaw rau kev xav, nws muaj kev npau taws heev!
  Nws yog qhov zoo dua los tawm tsam dua li kev lag luam Fatherland!
  Kev tsov rog tsis yog khoom qab zib, tab sis nws ua rau koj muaj kev xyiv fab thaum koj nqos nws!
  Kev sib ntaus sib tua yeej tsis xaus, tsuas yog lub suab nrov ntawm lub cannonade xwb!
  Lub cannonade yuav ploj mus, lub thoob yuav tawg, tab sis kev sib ntaus yuav tsis nres!
  Hauv kev ua tsov ua rog, qhov nthuav tshaj plaws yog qhov tsis paub tseeb, kev sib ntaus tiag!
  Vim li cas tus nqi thiaj poob rau hauv Stalin vim cov yeeb ncuab ntawm cov neeg raug tua!
  Nws yog qhov zoo dua los hnav khaub ncaws rau nyiaj ntau dua li tsis muaj dab tsi!
  Nws yog qhov zoo dua los ua tsis tau taw dua li qhov piv txwv kom muaj khau rau!
  Kev ua tsov ua rog zoo li lub circus, tsuas yog tsis muaj kev luag tsuas muaj kua muag, thiab lub arena yog qhov loj ntawm lub ntiaj teb!
  Kuv xav tau kev thaj yeeb nyab xeeb, nws hloov tawm mus ua tsov rog, Kuv xav ua tsov rog, nws hloov tawm los ua kev poob siab!
  Tsov rog, rau qee qhov, yog leej niam, yug los ua kwv tij tiag tiag!
  Kev ua tsov ua rog yog kev phem, tab sis nws yug tau cov phooj ywg zoo!
  Ntev caj npab zoo yog tias lub siab tsis luv luv!
  Lub zog yeej, thiab tsuas yog lub siab lub tswv yim muab khoom plig ntawm yeej!
  Lub zog thiab kev txawj ntse, zoo li tus txiv thiab tus poj niam, yug los yeej tsuas yog ua khub!
  Ib tug neeg, tsis zoo li lub pyramid, muaj kev txhawb nqa tsis zoo hauv kev ua siab ntev!
  Lub pyramid muaj plaub fab, tab sis lub tiaj tiaj ua rau nws ruaj khov!
  Kev tuag zoo zoo dua lub neej crappy !
  Nws yog qhov zoo los ua Vajtswv nyob rau hauv qus, tab sis nws yog phem los ua dab ntxwg nyoog nyob rau hauv ib cheeb tsam!
  Lub hnub teem ib nrab hnub, tab sis lub yeeb koob tseem nyob rau ntau pua xyoo!
  Lub koob meej yog luv luv, tsuas yog rau txhua yam!
  Nyob mus ib txhis, kawm mus ib txhis, tab sis tsis txhob rov kawm dua!
  Lub yeeb koob tuaj yeem ci heev, ci dua li kub, tab sis ploj mus ntau lub sijhawm!
  Lub yeeb koob zoo li lub hnub, tab sis nws tsis teem rau hmo ntuj!
  Nws tsis yooj yim los ua neeg nto moo, txawm tias muaj kev rau siab, tab sis kev tub nkeeg yooj yim ua rau kev txaj muag!
  Lub koob meej zoo li hluav taws, ua rau lub qhov muag, tab sis kom tau txais, koj yuav tsum hlawv ib tug neeg!
  Nws yog qhov zoo kom muaj yeeb koob, nws yog qhov phem uas yuav tsum tau nyob ib puag ncig ntawm yoov uas cling rau koob meej!
  . Tshooj No 7.
  Tom qab sawv los, tus tub huabtais Oenomaus tau rov chained rau lub log. Ua ntej no, nws raug tso cai ntxuav nws tus kheej hauv cov dej txias thiab txhuam nws cov hniav. Thiab ces noj tshais me ntsis.
  Thiab txuas ntxiv txav mus tas li thiab tus menyuam lub cev, kom koj tsis txhob cuam tshuam los ntawm kab mob pob zeb. Xws li yog txoj hmoo nyuaj ntawm tus neeg lub yim hli ntuj thiab tau txais txiaj ntsig rau lub tebchaws loj tshaj plaws.
  Txoj kev ciaj sia tsuas yog ua ib tug qhev hluas thiab ua hauj lwm hnyav. Qhov no muab kev tiv thaiv ib ntus los ntawm petrification. Muaj qee lub sijhawm ntawm no los ua kom koj lub neej ntev, tab sis nws tsis xis nyob thiab mob heev.
  Txawm li cas los xij, tus tub, tig lub log, siv nws txoj kev xav nplua nuj los raus nws tus kheej hauv lub ntiaj teb kev xav thiab ua kom nws lub neej tsis muaj kev xyiv fab nyob rau hauv kev yeem-yuav tsum tau captivity.
  Ib tug me nyuam tub ya mus rau ntawm ib tug me me, peb lub taub hau zaj. Nws xav nrhiav nyob rau hauv ib lub teb chaws tsis paub, tseem tsis tau paub txog dab tsi, tab sis dab tsi nws tuaj yeem coj rov qab los rau kev sib deev muaj zog thiab nres qhov kev ploj tuag thiab petrification ntawm cov txiv neej.
  Tus zaj tseem tseem yog menyuam yaus, thiab tus tub tsis muaj hnub nyoog ntau xyoo, thiab nws tsuas yog hnav ris luv thiab lub hnab ev ntawv nrog lub arsenal sib ntaus sib tua, thiab hneev nti, ob rab ntaj thiab ib nkawm daggers hauv nws txoj siv.
  Oenomaus ya ntawm nws tus nees. Thiab ib sab ntawm nws zaum tus ntxhais Margarita ntawm tus zaj me me. Nws hnav tsuas yog tunic, tanned, thiab ntawm nws cov ntiv taw liab qab yog cov nplhaib nrog cov khawv koob. Nws sawv cev rau kev sib ntaus sib tua raug ntaus los ntawm tib neeg ntiaj teb.
  Tus ntxhais tsis yooj yim. Nyob rau hauv lub ntiaj teb, nws yog ib tug neeg koom siab thiab txawj ntse tub ceev xwm thaum lub sij hawm lub Great Patriotic ua tsov ua rog. Thiab tom qab nws tuag, nws tsiv mus rau hauv lub ntiaj teb no ntawm khawv koob thiab khawv koob. Thiab nws tau nyob hauv nws tau ntau dua cuaj caum-peb xyoos. Nws kawm tiav los ntawm Dragon Academy thiab txawj ua khawv koob muaj zog. Tab sis nws zoo ib yam li nws tau ua thaum cov Germans dai nws. Rau qee qhov laj thawj nws tsis loj hlob, thiab qhov no chim Margarita. Koj yuav ua tau ib tug menyuam nyob mus ib txhis ntev npaum li cas?
  Muaj tseeb, Oenomaus hais tias nws tus kheej yog ib tug neeg laus elf prince, tab sis los ua ib tug tub qhe qhev. Thiab tseem, yog vim li cas nws chim siab txog nws. Txawm tias tsis yog menyuam yaus tsis yog phem, tab sis thaum koj tseem ua qhev ...
  Tab sis tam sim no nws twb nyob rau hauv lwm lub ntiaj teb no, nws tsis yog tig ib tug qhev log, tab sis yog ya ntawm ib tug zaj. Thiab nrog nws yog ib tug ntxhais fuabtais Margarita, uas tau coj barefoot los ntawm cov daus rau nws tua. Thiab ua ntej ntawd lawv kuj tsim txom kuv. Lawv tau txiav nws nraub qaum nrog cov hlua khi thiab ci cov khauj khaum ntawm cov tub ntxhais hluas ntxhais hluas hla hluav taws.
  Lawv npog hauv cov pob khaus, thiab thaum koj nqis los rau saum cov daus txias, nws yuav luag zoo siab, vim qhov mob khaus khaus ntawm koj txhais taw scorched. Thiab ntawm tus tho kev lub caj dab muaj cov quav hniav - "Kuv yog ib tug neeg koom nrog." Thaum lawv dai, nws tsis mob heev, nws tsuas yog qias neeg los saib lub ntsej muag zoo siab ntawm Krauts thiab tub ceev xwm. Zoo, ntshai, yuav ua li cas yog ntuj txiag teb tsaus tos nws, zoo li ib tug pioneer thiab ib tug ardent atheist? Qhov twg lawv yuav kib tsis yog koj pob taws xwb, tab sis koj lub cev tag nrho, mus ib txhis.
  Txawm li cas los xij, vim li cas nws thiaj ntseeg qhov tsis muaj tseeb? Txawm li cas los xij, nws yog kev khuv xim kom tuag thiab mus rau hauv oblivion, tau nyob me ntsis.
  Tab sis thaum lub noose ntawm nws lub caj dab muag nruj nruj, tus ntxhais sawv ntawm ib tug zaj. Thiab ib sab ntawm nws yog ib tug nymph zoo nkauj li ib tug tim tswv. Thiab Margarita xav tias ntuj ceeb tsheej tseem muaj. Xws li lub vaj kaj siab tshwj xeeb rau pioneer heroes thiab atheists.
  Tab sis qhov tseeb, hauv ntiaj teb tej yam yees siv muaj qhov zoo thiab qhov phem, thiab nws cov teeb meem. Nws tau kho sai sai ntawm nws qhov kev txiav thiab hlawv siv khawv koob. Thiab tus ntxhais tau nkag mus rau Dragon Academy, hauv chav kawm yau tshaj. Tab sis nws txawj ntse, muaj peev xwm thiab kawm tau sai.
  Thiab nws txawj txawj khawv koob muaj zog. Yog li ntawd, txawm hais tias nws zoo li menyuam yaus, nws tau mus nrog Tub Vaj Ntxwv Oenomaus ntawm lub luag haujlwm tshwj xeeb - nrhiav ib yam dab tsi uas yuav pab cawm kev sib deev muaj zog. Tom qab tag nrho, lub ntiaj teb tsis muaj txiv neej tsis muaj kev sib haum xeeb thiab kev txaus siab. Thiab kev sib deev ncaj ncees yog dhuav thiab tsis xis nyob hauv nws.
  Margarita, thaum ya, hais tias:
  - Qee zaum kuv xav tias, cov txiv neej yuav rov qab los, thiab ua li cas? Leej twg xav tau ib tug ntxhais? Cas kuv xav kom kuv loj hlob thiab ua ib tug neeg laus!
  Oenomaus teb rau hauv lub suab nrov nrov:
  - Yog tias khawv koob tuaj yeem coj txoj sia rov qab los rau txiv neej, ces nws muaj peev xwm ua rau koj ua neeg laus. Tsuas yog tsis txhob hnov qab tias elves thiab nymphs thiab dryads tsis muaj hnub nyoog, thiab qhov no yog lawv cov khoom ntuj tsim. Tab sis tib neeg poj niam, tsis muaj. Cov khawv koob muaj zog yog xav tau los tiv thaiv lawv los ntawm kev hloov mus rau hauv dab tuag, phem thiab hunchbacked cov poj niam laus. Thiab ua ib tug poj niam laus uas phem tshaj yog ib tug ntxhais zoo nkauj heev. Tsis txhob hais txog cov kab mob ntawm lub hnub nyoog laus uas tawm tsam tib neeg. Koj tsis muaj tej yam yees siv loj hauv ntiaj teb, thiab tej zaum koj yuav pom koj tus kheej li cas kev ntxub ntxaug thiab kev qias neeg, tshwj xeeb tshaj yog rau cov poj niam.
  Margarita tuav nws lub taub hau tsis zoo:
  - Tsis yog, Kuv tsis xav ua poj niam laus! Zoo dua ua ib tug qhev hluas dua poj huab tais laus!
  Tus tub huabtais luag ntxhi thiab sau tseg tias:
  - Koj yuav yog ib tug hluas mus ib txhis, mus ib txhis barefoot!
  Tus ntxhais luag thiab hais tias:
  - Kuv yog ib tug ntxhais hauv nroog ua ntej tsov rog. Nyob rau hauv Leningrad, nws yog ib yam dab tsi tsis ncaj ncees lawm mus taug kev barefoot, thiab huab cua tsis sov heev. Yog li ntawd, nyob rau hauv lub zos kuv tau ua cas txaj muag los tramping . Tsuas yog thaum lub sijhawm ua haujlwm, thaum cov menyuam yaus khau khiab tau tawg thiab nws nyuaj heev kom tau khau me me, kuv puas tau kawm ua tej yam zoo li no. Thiab koj paub, thawj hnub nws mob thiab txias, tshwj xeeb tshaj yog tias koj tsis txav, tab sis tom qab ntawd koj tau siv rau nws thiab nws tseem qab ntxiag. Ntxiv mus, nyob rau hauv Ukraine lub caij ntuj sov yog heev sov thiab maj mam.
  Tus tub huabtais nodded:
  - Yog! kuv to taub. Tab sis saib leej twg ya!
  Tseeb tiag , ib tug poj niam nyob rau hauv ib tug gilded stupa tshwm nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lawv. Tsis yog, tsis yog Baba Yaga, tab sis lub ntsej muag zoo nkauj zoo nkauj, txawm tias muaj ntau yam pleev. Thiab sparkles nrog pearly hniav. Thiab es tsis txhob siv tus pas txhuam hniav, nws muaj lub tshuab nqus tsev vacuum tam sim no. Yog, qhov no yog ib zaj dab neeg lom zem.
  Nws tau hnia rau cov menyuam yaus thiab hu nkauj:
  Tag nrho ntawm chanterelles, squirrels,
  Kuv yuav khaws qee yam jam ...
  Tom qab tag nrho, cov tub thiab cov ntxhais
  Tom qab tag nrho, cov tub thiab ntxhais ...
  Kuv yeej hlub nws tiag tiag!
  Margarita nodded teb thiab sau tseg:
  - Yog, qhov no yog modernity. Ib tug qub stupa nyob rau hauv txoj kev tshiab!
  Tus pojniam plaub hau daj nrog lub tshuab nqus tsev pom tau hnov qhov no thiab, tig mus, qw nrov nrov:
  - Qhov twg koj tau txais lub tswv yim tias lub stupa yog qub? Yog lawm, koj tus kheej, yog tias koj nyob hauv koj lub Ntiaj Teb, twb yog poj niam laus! Thiab dab tuag heev , yog tias tsis nyob hauv lub hleb!
  Margarita pom zoo nrog ib tug sigh:
  - Yog, yog lawm! Tej zaum cov pob txha yuav ntab rau hauv lub ntxa, los yog nws yuav ua phem heev kom nws qias neeg mus saib.
  Oenomaus hais tias:
  - Tib neeg yog creatures deprived ntawm Vajtswv. Lawv raug deprived ntawm dab tsi elves muaj - cov hluas nyob mus ib txhis! Thiab kev sib deev muaj zog kuj yuav tsum tau chais plaub hau. Cov tub hluas hais tias mob heev thiab tsis kaj siab!
  Cov plaub hau daj nrog lub tshuab nqus tsev nqus tau coj nws thiab co nws. Thiab ntau cov npuas npuas ya mus rau ntawm cov menyuam yaus uas zaum ntawm cov tub hluas zaj.
  Hauv kev teb, cov txiv neej tau tshuab los ntawm lawv cov zaj, thiab cov npuas ya rov qab, hauv kev teb cov plaub hau daj tau tuav nws lub wand. Thiab txhua yam pib spinning.
  Cov npuas pib kiv hauv ib puag ncig seev cev, zoo li yog mob. Thiab nws zoo heev .
  Tus ntxhais sau tseg tias:
  - Koj tsis yog Baba Yaga - pob txha ceg,
  Thiab ib tug txias blonde yog ib nrab ntawm kev zoo siab!
  Tus tub rog nrog lub tshuab nqus tsev hais nrog npau taws:
  Cov me nyuam ruam npaum li cov tsheb sib tsoo
  Koj raug rub mus rau hauv net ...
  Kuv yuav thauj koj mus rau hauv lub cauldron,
  Kuv mam li teeb taws rau koj!
  Thiab nyob rau hauv teb muaj xws li ib tug zoo siab thiab xyiv fab luag. Qhov no yog ib tug poj niam tiag tiag - nrog zoo txias.
  Cov me nyuam spun rau lawv zaj thiab dhia mus rau Baba Yaga. Tus ntxhais nqa ib rab phom los ntawm nws lub hnab ev ntawv thiab cooed:
  - Koj puas xav tau txais nws?
  Tus pojniam plaub hau daj luag thiab ntaus tus pioneer sorceress nrog nws pulsar. Nws dodged ntawm nws zaj. Thiab nyob rau hauv teb nws kuj yuav ua lub cim ntawm tus ntoo khaub lig nrog ib tug slingshot, thiab yuav ua li cas nws yuav ncaws koj .
  Thiab lub web fiery entangled tus hluas Baba Yaga. Yog li ntawd nws pom nws tus kheej khi rau hauv nws.
  Tus tub Oenomai sau tseg tias:
  - Zoo, lees nws, leej twg ntawm cov menyuam yaus koj tau nyiag?
  Tus hluas nkauj nodded:
  - Yog lawm! Peb paub tias koj muaj rab phom zoo li rab phom!
  Blonde Yaga growled, spinning:
  - Yog, Kuv yuav coj koj mus rau nws thiab ...
  Tsis hais lus, kev zoo nkauj tshee hnyo thiab sim ua txhaum lub vas. Tab sis tus pioneer heroine hla lub slingshot thiab tua ntawm Yagina nrog lub zog ntawm khawv koob thiab omens. Cas tus pojniam plaub hau daj pib co thiab writhe. Thiab tus ntxhais hu nkauj:
  Peb tau txais kev tshoov siab thaum lub sijhawm nyuaj,
  Tau ua lub siab xav muaj zog dua steel ...
  Xa lub ntiaj teb los ntawm tus kab mob plague -
  Nyob zoo phooj ywg Stalin!
  
  Hauv ntau cov duab kuv ntsuas,
  Hauv lub ntiaj teb tsis kawg...
  Koj qhib txoj hauv kev rau peb,
  Tej zaum qhia nws!
  
  Kuv siv qhov poob siab
  Khawv koob los ntawm Solcenism ...
  Nov yog lub sijhawm teem tseg:
  Tias tus quab ntawm fascism yuav poob!
  Tus tub elf sau tseg tias:
  - Thaj, nws yog ib tug txiv neej txias, Stalin! Tab sis nws, tej zaum, zoo li txhua tus neeg hauv ntiaj teb, kuj laus lawm.
  Tus ntxhais kuj tua Baba Yaga hauv kev hloov kho hluas thiab hu nkauj:
  Lenin nyob hauv kuv lub siab,
  Kom peb tsis paub kev tu siab...
  Lub qhov rooj rau qhov chaw tau qhib -
  Cov hnub qub ci ntsa iab saum peb!
  Blonde Yaga thov:
  - Txaus! Cia kuv mus, thov nws, Kuv yuav ua dab tsi!
  Margarita tweeted:
  - Tso cov me nyuam raug ntes! Ces tej zaum peb yuav zam txim rau koj. Muaj pes tsawg ntawm lawv koj tau nqus rau hauv koj lub tshuab nqus tsev?
  Tus pojniam plaub hau daj hais tias:
  - Kuv yuav tso koj tawm! Cia li tsis txhob muab tej khawv koob ntawm tus ntoo khaub lig rau kuv!
  Tus ntxhais tig ib ncig. Lub web fiery nrog tus fashionable madam pw. Thiab nws spun ncig . Margarita ceeb toom:
  - Cia tag nrho cov me nyuam mus, tsis muaj kev dag ntxias!
  Lub blondes solemnly assured:
  - Kuv muab kuv cov lus!
  Thiab qhib lub tshuab nqus tsev vacuum. Puab ntxoov ntxoo ntawm cov me nyuam pib dhia tawm ntawm nws. Translucent, zoo li dab. Tab sis Margarita yoj nws cov khawv koob wand, thiab cov duab ntxoov ntxoo no tig mus rau cov tub thiab ntxhais. Muaj peb zaug ntxiv tom kawg. Tab sis tag nrho tib yam , Oenomai zoo siab:
  - Hauv ntiaj teb no tsawg kawg muaj kev sib deev muaj zog. Thiab yuav luag tag nrho peb cov txiv neej tau tuag lawm!
  Margarita hais nrog lub ntsej muag luag ntxhi:
  - Nws tsis tuaj txog! Thiab ua Vajtswv tsaug!
  Ib tug ntawm cov tub hluas, taw liab qab, tab sis nyob rau hauv ib tug luxurious, txawm torn, camisole, ya mus rau Oenomaia thiab qhia nws tus kheej:
  - Viscount de Lafer! Wow, yuav ua li cas qias neeg nyob rau hauv lub tshuab nqus tsev vacuum. Thiab tus bitch no kuj rub tawm kuv cov khau khiab ua los ntawm cov tawv zaj tiag.
  Margarita luag ntxhi:
  - Los, xa rov qab yam uas tau nyiag mus rau Viscount !
  Blonde Yaga hummed:
  - Kuv ua tsis tau!
  Oenomaus kuj tau muab nws cov khawv koob wand thiab, co nws, roared:
  - Thiab yog vim li cas?
  Tus poj niam zoo nkauj gurgled :
  - Kuv muag lawv! Lawv tau koob meej heev. Ib tug tub huabtais them ib nrab lub hnab kub rau lawv!
  Margarita hais tias:
  - Zoo, dawb ... Rau qhov no peb yuav coj koj cov khau ntawm koj. Lawv kuj yog tsim los ntawm zaj tawv nqaij, thiab txawm tias tawv tawv.
  Blonde Yaga hais tias:
  - Lawv yuav loj dhau rau tus tub. Thiab nws yuav txaj muag rau ib tug poj dab ntawm kuv qib kom tshwm sim taw liab qab.
  Margarita luag thiab teb tias:
  "Kuv kuj tsis yog ib tug poj dab uas qaug zog, tab sis kuv tsis tau taw txhua lub sijhawm, txawm nyob hauv lub ntiaj teb txias." Thiab koj yog ib tug poj niam zoo li no. Thiab kuv yuav kho tus me nyuam loj!
  Tub Vaj Ntxwv Oenomaus tau hais tias:
  - Thiab cog lus cog tseg tias koj yuav tsis nyiag menyuam. Tsis tas li ntawd, peb yuav coj koj mus rau lub tsev hais plaub ntawm Vajtswv.
  Young Baba Yaga stammered:
  - Kuv tsis ua phem rau lawv. Nws tsuas yog lub zog ntawm cov menyuam yaus uas tso cai rau kuv kom nyob twj ywm hluas thiab zoo nkauj mus ib txhis. Yog li ntawd, lawv tseem ciaj sia.
  Margarita qw nrov nrov:
  - Koj yuav pom lwm txoj hauv kev kom rov zoo dua. Qhov tseeb, nws yog lub sij hawm los qhia koj ib zaj lus qhia.
  Thiab tus ntxhais yws ib tug spell. Thiab yuav ua li cas nws tso kwj ntawm lub zog ntawm lub zog ntawm nws cov ntiv taw liab qab thiab los ntawm qhov kawg ntawm nws cov khawv koob wand.
  Thiab lawv ntaus cov plaub hau daj. Nws dheev shriveled thiab txo qhov loj me. Tam sim no nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lawv, es tsis txhob ntawm ib tug siab hluas nkauj, muaj ib tug ntshai tus ntxhais tsis muaj hnub nyoog tshaj kaum xyoo, nrog pigtails thiab liab qab taw. Nws ntxhi:
  - Tsis xav tau! Kuv yuav zoo! Tsis txhob nplawm kuv!
  Margarita muaj khau looj plab hlaub hauv nws txhais tes. Nws yoj nws xib teg, thiab lawv ntab mus rau ntawm tus tub liab qab Viscount, uas, nrog rau lwm tus menyuam yaus, taug kev zoo li tsis hnyav dhau ntawm huab cua.
  Ib tug me nyuam tub los ntawm ib tsev neeg muaj koob muaj npe hnav nws khau thiab hu nkauj:
  Muaj ntau yam txaus ntshai nyob ib puag ncig tus tub,
  Qee lub sij hawm lub ntiaj teb shimmers zoo li lub pob zeb txias ...
  Txawm li cas los xij, peb tus tub tau sawv ntawm lub rooj zaum,
  Vim nws yog ib tug neeg siab dawb siab zoo, ntseeg kuv!
  Tus ntxhais Yaga calmed down thiab yws tias:
  - Tsis yog koj yuav nplawm kuv?
  Margarita hais tias:
  - Yog tias koj tsis ua qhov kev npau taws, yog vim li cas koj yuav tsum tau flog?
  Tus ntxhais plaub hau daj chirped, thiab lub kua muag ntws los ntawm nws lub plhu liab qab:
  "Kuv yog menyuam yaus tam sim no, thiab lwm tus dab yuav tsis hwm kuv!"
  Ib tug ntawm cov ntxhais raug tso tawm hais tias:
  - Peb yog menyuam yaus thiab peb tsis quaj txog nws!
  Cov tub thiab ntxhais luag.
  Margarita sau tseg:
  - Koj yuav tsum tshaib plab! Tej zaum peb tuaj yeem mus rau pem hauv ntej thiab noj ib yam dab tsi nyob ntawd?
  Cov me nyuam ua suab nrov. Tus Viscount ntsia thiab hais tias:
  - Hauv qab peb yog lub tsev fuabtais loj, thiab nws tsis zoo dua Baba Yaga. Yog li ntawd...
  Oenomaus hais tias:
  -Thiab tus loj kuj muaj me nyuam nyob rau hauv captivity. Peb yuav tsum pab lawv tawm.
  Margarita luag ntxhi thiab hais rau tus ntxhais Yaga:
  - Tej zaum peb tuaj yeem coj cov menyuam yaus ua ke thiab cawm lawv ntawm cov neeg loj? Ua ib tug zoo deed, thiab koj yuav tau txais mus kawm nyob rau hauv lub fairy academy. Nyob ntawd koj yuav kawm ua tej yam zoo!
  Tus poj niam hu nkauj:
  Leej twg pab tib neeg
  Nws nkim nws lub sijhawm...
  Kev ua zoo -
  Koj ua tsis tau lub npe nrov!
  Margarita tawm tsam:
  Lub paj ntawm ib lub paj yog tawg,
  Yog tias nws tau tawg ntev dhau los ...
  Txawm hais tias lub ntiaj teb ib puag ncig yog lim hiam,
  Kuv xav ua qhov zoo!
  
  Ua zoo rau tib neeg
  Ua tej yam zoo...
  Thiab lawv yuav tawg zoo li paj,
  Xiav paj hauv lub teeb!
  Tus tub huabtais tau sau tseg hauv lub suab nrov dua:
  - Thiab koj sim ua qhov zoo thiab tawm tsam qhov phem, thiab kuv ntseeg tias koj yuav nyiam nws!
  Tus ntxhais Yaga tuav nws lub nrig thiab hais tias:
  - Zoo, kuv mam li sim. Tag nrho tib yam, tsis muaj txoj hauv kev rov qab mus rau cov dab phem - lawv yuav luag thiab hnia koj ! Kuv mam li rov qab ua ib tug zoo fairy!
  Margarita luag ntxhi thiab hu nkauj:
  Txhua tus uas muaj kev txawj ntse hauv ntiaj teb,
  Yuav tsum ua phooj ywg...
  Yog li ntawd nws tsis tshwm sim zoo li nyob rau hauv ib tug shooting gallery -
  Qhov kev ua si ntse tsis tau ua!
  Tus tub huab tais hu nkauj:
  - Zoo, cia peb nqis mus rau lub loj!
  Ib tug horde ntawm cov me nyuam, yuav luag tag nrho cov taw liab qab thiab ragged, nyias thiab daj ntseg, tab sis nquag thiab zoo siab, rushed saum ntuj.
  Margarita thiab Oenomai nqis los ntawm zaj, thiab Yaga, uas tau los ua ib tug ntxhais, ntawm lub mortar. Thiab lub tshuab nqus tsev tseem nyob nrog nws, txawm tias nws zoo li loj heev rau cov menyuam txhais tes.
  Qhov no yog pab neeg uas nqis los rau hauv av. Tsis muaj ib yam dab tsi rau lub tsev fuabtais loj loj nrog cov yees nrog cov pob txha taub hau loj tawm ntawm lawv . Tab sis qhov nkag yog tswj los ntawm skeletons, ntxiv rau tag nrho pawg ntawm orcs.
  Cov me nyuam tau tsaws. Lawv npaj txhij mus tua. Tus ntxhais Yaga nias lub pob ntawm lub tshuab nqus tsev thiab sabers, ntaj, hmuv, daggers thiab txawm ob peb rab phom tshuab poob tawm ntawm nws. Pom qhov tsis meej pem ntawm cov menyuam yaus, nws piav qhia:
  - Kuv rub nws nrog kuv lub tshuab nqus tsev vacuum. Nws yog qhov zoo dua li tus txhuam hniav. Thiab ib tug tag nrho sau ntawm riam phom nyob rau hauv nws.
  Margarita tuav nws cov khawv koob wand thiab nws ob txhais taw liab qab, tab sis dai kom zoo nkauj nrog khawv koob rings, thiab cooed:
  - Tam sim no kuv yuav nrum ib tug spell uas yuav muab koj riam phom tshwj xeeb, txuj ci tseem ceeb.
  Thiab tus ntxhais sorceress hais tias:
  -Abra , kabra , codabra ! _ - Thiab kwj ntawm lub zog ya tawm ntawm nws cov khawv koob wand thiab khawv koob rings. Thiab riam phom uas Baba Yaga muab rau cov me nyuam pib ci.
  Oenomai, raws li tus kws tshaj lij kev sib ntaus sib tua, tau khaws ib rab phom luv luv, uas tau tua cov koob nyias. Tus tub licked nws daim di ncauj muaj kua thiab hu nkauj:
  - Zoo yuav tsum nrog rab phom tshuab,
  Strike zoo li furious steel ...
  Cov ntshav ntawd tsis ntws zoo li dej tsaws tsag,
  Thiab lub vaj kaj siab tau kav lub qab ntuj khwb!
  Cov menyuam yaus qw nrov nrov, tsa lawv rab phom:
  Tus executioner yog cunning thiab siab phem,
  Cov neeg raug muab tso rau ntawm phab ntsa...
  Tab sis kuv ntseeg tias, peb cov cua daj cua dub tawg,
  Tab sis kuv ntseeg, lub hnub ci ntws -
  Tshem tawm qhov tsaus ntuj ntawm lub tsev loj cuj!
  Thiab yog li ntawd ib tug detachment ntawm cov me nyuam, armed nrog ib tug tej yam yees siv arsenal, rushed mus tua. Cov me me, liab qab pob taws ntawm cov tub hluas thiab ntau dua cov ntxhais flashed. Lawv tsis ntshai dab, txawm tias tag nrho cov tub rog ntawm furry, tsw ntxhiab , qias neeg orcs tau los ze lawv .
  Oenomai, ya ntawm ib tug zaj, qhib tua ntawm cov yeeb ncuab los ntawm ib rab phom tshuab. Cov koob me me tau tho lub cev plaub hau ntawm orcs, thiab tom qab ntawd muaj txuj ci tseem ceeb tshwm sim: lawv tig mus rau hauv cov qhob noom xim kasfes loj thiab zib ntab.
  Margarita kuj ncaws tus yeeb ncuab, siv nws cov ntiv taw liab qab thiab cov nplhaib ua khawv koob rau lawv. Thiab yog li ntawd lub orcs nrog ntaj, uas tuaj nyob rau hauv tua, tam sim ntawd tig mus rau hauv txhua yam khoom qab, nrog rau cov khoom qab zib npog hauv chocolate thiab nrog noog cov kua mis hauv. Qhov no yog qhov qab tiag tiag. Thiab cheesecakes, thiab donuts nrog poppy noob thiab cinnamon.
  Thiab tus ntxhais uas koom nrog cov khawv koob wand yoj thiab tsim cov khoom zoo heev.
  Thiab yog li ntawd cov me nyuam tau nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua nrog orcs. Ua ntej tshaj plaws, Viscount. Nws cov khaub ncaws, tom qab tus tub hluas tso rau ntawm nws lub khau, tau ua cov khoom tshiab, zoo li cov khoom tshiab. Thiab nws tau tawm tsam tsis yog nrog rab ntaj ntawm nws sab xis, tab sis kuj tuav rab ntaj ntawm nws sab laug.
  Thiab los ntawm kev kov ntawm cov hniav, kev hloov pauv zoo heev tau tshwm sim. Tam sim no, es tsis txhob ntawm orc, ib qho khoom qab zib zoo nkauj nrog raisins tshwm. Thiab los ntawm lub tshuab ntawm ntaj ib tug chocolate cheesecake tshwm sim. Thiab lwm tus txiv neej hauv kev sib ntaus sib tua.
  Ib tug hluas nkauj, pom tau tias yog los ntawm ib lub teb chaws uas tsim dua tshiab, so nws ob txhais taw liab qab ntawm cov nyom thiab scribbled los ntawm rab phom tshuab. Dab tsi ua rau muaj ntau yam kev hloov pauv ntawm fairy taleas. Thiab tawm ntawm lub orc tuaj ib tug loj, khoom sausage, thiab ces ib tug qaib ntxhw nrog gravy. Thiab lwm yam khoom noj qab zib dab tsi tsis tshwm sim.
  Thiab cov txiv maj phaub qab zib cupcakes uas tshwm sim los ntawm qhov kov ntawm cov hniav. Thiab zoo ice cream ib yam nkaus.
  Tus ntxhais tsis nyiam Margarita pib hu nkauj hauv kev sib ntaus sib tua ecstasy;
  Peb yog cov pioneers, cov me nyuam ntawm communism,
  Leej twg xav tsa lub teb chaws...
  Hitler yuav teb nruj rau nws txoj kev npau taws,
  Peb yuav tsoo, ntseeg kuv, Dab Ntxwg Nyoog!
  
  Peb tau cog lus rau ntawm Vajtswv,
  Thiab Lenin muab nws lub siab rau cov hluas ...
  Au, tsis txhob txiav txim rau cov pioneer hnyav,
  Tus uas Muaj Hwjchim Loj Kawg Nkaus muab lub zog rau lawv!
  
  Peb mus rau pem hauv ntej barefoot hais mav,
  Lawv xav sib tua, khaws cia lawv lub tebchaws...
  Ob tug tub thiab cov ntxhais nrog scythe yog rau peb,
  Thiab peb txoj kev ncaj ncees yog cov cuab yeej muaj zog!
  
  Kev sib ntaus sib tua nyob ze Moscow,
  Tank tau hlawv, asphalt tau yaj ...
  Peb yuav pom communism, kuv ntseeg, peb tau muab,
  Thiab koj muaj peev xwm tshem tawm ib tug fascist nrog ib tug broadword!
  
  Tsis txhob ntseeg kuv, neeg, Hitler tsis yog txhua tus muaj peev xwm,
  Txawm hais tias Fuhrer lub tswv yim nyob ntawm ...
  Thiab peb ntaus cov fascists nyuaj,
  Cia peb taug kev mus zoo!
  
  Peb yuav tsis ntshai cov yeeb ncuab ntawm Rus,
  Peb hlub peb haiv neeg USSR...
  Koj tsis yog ib tug knight nrog tus ntsuj plig ntawm ib tug clown,
  Cia peb ua tus piv txwv rau Vajtswv lub nceeg vaj!
  
  Hitler tsis paub, nws yuav raug ntaus phem,
  Txawm hais tias lub zog ntawm ntuj txiag teb tsaus nyob hauv nws ...
  Thiab cov kab mob Krauts tab tom los,
  Qhov twg yuav ua kom muaj kev thaj yeeb nyab xeeb nrog hluav taws!
  
  Qhov loj ntawm Russians yog yeej los ntawm kev ua si,
  Txawm hais tias muaj ntau qhov kev ua haujlwm hauv qab no ...
  Kev yeej yuav los, Kuv ntseeg, nyob rau lub Tsib Hlis,
  Thiab tus Fuhrer yuav tag nrho kaput!
  
  Nov yog peb txoj kev ntseeg, lub hwj chim ntawm communism,
  Cia lub USSR vam meej mus ib txhis ...
  Peb yuav tsoo, koj paub, tus quab ntawm fascism,
  Qhov no yog li cas Russia tau dhau los ua tub rog!
  
  Ntawm Stalingrad Fritz raug ntaus,
  Lawv lees paub peb lub nrig muaj zog ...
  Thiab peb tau muab cov khoom plig txias,
  Thiab lawv muab rau tus thawj tswj hwm lub npib tsib xee!
  
  Kuv lub teb chaws, zoo nkauj Russia,
  Nyob rau hauv nws, nyob rau hauv Arctic, txiv apples tawg ...
  Svarog thiab Stalin yog, koj paub, tus Mexiyas,
  Cov Nazis khiav tawm ntawm cov neeg tua rog Lavxias!
  
  Lub qab ntuj khwb zoo nkauj npaum li cas,
  Thaum communism ci ntsa iab saum nws...
  Thiab cov kev sim siab yuav yog rau kev txhim kho,
  Davhlau tsuas yog nce thiab tsis yog thib ob nqes!
  
  Peb coj lub caij ntuj no nrog lub suab liab qus,
  Lawv tsoo pob txha ntawm White Guard ...
  Cov yeeb ncuab ntawm Russia ntawm communism raug ntaus,
  Peb tseem muaj cov khoom plig rau noj su!
  
  Peb tuav Stalin nruj heev,
  Cov ntxhais liab qab hauv txhua qhov Frost ...
  Koj tau los ua, ntseeg kuv, tus neeg muaj zog,
  Thiab tus pioneer tau loj hlob los ua ib tug tub rog!
  
  Tsis yog, Russia yuav tsis tawg,
  Immortal Lenin qhia txoj kev ...
  Peb tsis ntshai cov nplaim taws,
  Thiab cov Russians tsis tuaj yeem tig tawm ntawm kev ntseeg!
  
  
  Nyob rau hauv lub npe ntawm peb niam Russia,
  Wb muab lub siab los ua ib lub wreath...
  Hurray, cov ntxhais qw nrov nrov,
  Npau suav zoo yuav los tiag!
  
  Yog lawm, peb txoj kev ntseeg yeej ib txwm nrog peb cov txiv,
  Thiab yog tias koj tuaj yeem tshaj koj cov poj koob yawm txwv ...
  Peb yuav ua tau zoo mus ib txhis,
  Txawm hais tias nws zoo li tsis muaj ntau tshaj nees nkaum!
  
  Ntseeg kuv, peb hlub peb Motherland,
  Peb xav tau kev zoo siab mus ib txhis...
  Lucifer, ntseeg kuv, yuav tsis rhuav tshem peb,
  Lub caij ntuj sov yuav los - qhov txias yuav ploj mus!
  
  Txhua yam yuav tawg zoo nkauj heev hauv Russia,
  Nws zoo li qhov teeb meem tau ploj ntawm lub ntiaj teb ...
  Lub sijhawm, kuv ntseeg, ntawm communism yuav los,
  Kev nplua nuj thiab kev xyiv fab yuav nyob mus ib txhis!
  
  Science yuav tsa cov neeg raug tua hauv kev sib ntaus sib tua,
  Tib neeg yuav muaj hluas mus ib txhis...
  Thiab tus txiv neej zoo li tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus,
  Tus neeg phem yuav ploj mus, kuv paub, mus ib txhis!
  
  Nyob rau hauv luv luv, kev zoo siab ci rau txhua leej txhua tus nyob rau hauv lub ntug,
  Tag nrho cov neeg hauv ntiaj teb no zoo li ib tsev neeg ...
  Cov me nyuam luag thiab ua si saum ntuj ceeb tsheej,
  Koj yuav hlub kuv nrog ib zaj nkauj!
  Yog li ntawd nws hu nkauj, thiab cov me nyuam tig lub orcs rau hauv ib yam dab tsi txawv txawv thiab appetizing nrog riam phom tej yam yees siv. Tab sis txawm tias thaum tus poj niam tus ntxhais tso lub zog los ntawm lub tshuab nqus tsev, tsom iav nrog cov ntses, sab lauj kaub tais diav thiab swans nrog lub qab qab zib pib tshwm , rau hauv qhov uas tsis muaj kev khuv leej orcs tig. Thiab nws zoo nkauj heev.
  Ntawm no tus goblin orc commander, tau los nyob rau hauv lub tshuab ntawm zoo khawv koob, tig mus rau hauv ib lub ncuav mog qab zib lush, npog nrog roses, cream cornflowers thiab candied txiv hmab txiv ntoo.
  Thiab ntau ntau yam khoom qab zib tau yug los rau riam phom tej yam yees siv nyob rau hauv txhais tes ntawm cov me nyuam dawb huv.
  Tab sis cov skeletons kuj nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua tom qab lub orcs. Loj thiab txaus ntshai. Lawv tsiv zoo li ntoo. Cov menyuam yaus tua lawv nrog rab ntaj thiab sabers thiab cuam daggers. Thiab Oenomai los ntawm tus zaj thiab tus ntxhais ntawm ko taw raug rho tawm haujlwm rab phom tawg ntawm cov pob txha.
  Margarita kuj siv khawv koob thiab pom nws cov hniav pearly. Thiab nws tau ua tej txuj ci tseem ceeb. Thiab nws cov khawv koob muab skeletons rau hauv lub khob cawv txiv hmab uas muaj xim zoo nkauj thiab cov ncuav qab zib zoo nkauj.
  Thiab los ntawm kev ntaus ntaj ntawm cov tub hluas, suav nrog Viscount de Lafer, txhua yam khoom qab zib thiab qab ntxiag tau tshwm sim. Thiab xws li ib tug aroma kis thoob plaws lub tsev fuabtais. Tsuas yog ib qho txuj ci tseem ceeb.
  Los ntawm ib qho ntawm cov pob txha loj loj tag nrho lub roob ntawm cov ncuav tau tshwm sim. Thiab cov ncuav qab zib no ci ntsa iab nrog tag nrho cov xim ntawm zaj sawv los ntawm ntau yam cream.
  Yog, muaj cov khoom qab zib, appetizing heev ntawm no. Qee qhov ua rau cov pob txha dub ua rau cov lollipops loj loj.
  Thiab cov me nyuam tshaib plab tsis tuaj yeem tiv taus sim cov khoom noj qab. Margarita tshuab raj thiab qw:
  Lub plab yog peb cov yeeb ncuab tseem ceeb,
  Lawv muab peb, ntseeg kuv, ua phem phem...
  Thaum ib tug me nyuam pom pies,
  Nws raug thawb mus nyiag plab plab!
  
  Yog li me nyuam tsis txhob maj
  Lub sijhawm yuav los, thiab koj tseem yuav noj ...
  Thiab tsis txhob ua txhaum rau ntawm Vajtswv, tus hlub,
  Txwv tsis pub koj yuav tig mus rau hauv firebrands!
  Oenomaus piav qhia rau cov menyuam yaus:
  - Txog thaum tus neeg loj heev tau kov yeej, noj zaub mov yog qhov txaus ntshai. Tus neeg phem tseem ceeb yuav tsum muab tso tseg!
  Lub suab nrov tau hnov, thiab thaum xub thawj ib tug duab ntxoov ntxoo loj heev tshwm sim, npog ib nrab ntawm daim teb, muaj tag nrho cov ncuav thiab tais diav. Thiab ces tus horned giant nws tus kheej. Nws muaj lub qhov ncauj ntawm cov phev whale thiab clawed taw. Thiab yog li ntawd nws siab tshaj lub tsev fuabtais loj uas twb muaj lawm nrog yees thiab skeletons.
  Cov me nyuam squealed nyob rau hauv ntshai, thiab tus cannibal thug tam sim ntawd loj hlob tuaj.
  Margarita hais nrog luag ntxhi:
  - Tsis txhob ntshai! Nws loj tsuas yog thaum koj ntshai nws!
  Oenomaus exclaimed nrog npau taws:
  Nej txiv neej tej zaum yuav tsis yog neeg dag, tab sis koj yog neeg ruam, peb tau pom qhov pom!
  Tus poj niam tus ntxhais Yaga chirped:
  - Nyob zoo, nyob zoo ogre,
  Koj puas xav tau cov khoom qab zib qab ...
  Los yog khawv koob ntawm lub tshuab,
  Koj yuav tau txais nws dawb dua!
  Margarita qw:
  - Cov me nyuam, qw nyob rau hauv unison: peb tsis ntshai koj! Zoo, cia peb ua ke.
  Tab sis nws yog ib qho nyuaj rau cov hais mav los sib sau ua ke nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm xws scarecrow . Tus ntxhais pib khiav tawm, nws lub luj taws me me. Lub siab tawv dua Viscount de Lafer thiab ob peb tug tub hluas pib tuav lawv rov qab. Nws pom tseeb tias cov txiv neej tau daj ntseg nrog kev ntshai. Thiab tom qab ntawd Margarita tau hu nkauj, kom ua siab loj, ib zaj nkauj tawm tsam los ntawm kev ua tsov ua rog;
  Peb yog cov ntxhais los ntawm lub tebchaws ntawm USSR,
  Uas yog lub teeb rau tag nrho lub ntiaj teb no ...
  Cia peb qhia, koj paub, piv txwv ntawm kev zoo,
  Ntawm no yog tus heroic deeds hu!
  
  Cov ntxhais yug los nyob rau hauv tus chij liab ,
  Thiab barefoot lawv maj los ntawm Frost ...
  Cov ntxhais thiab cov tub sib ntaus sib tua rau Rus ',
  Qee lub sij hawm tus nkauj nyab muab tus txiv neej sawv!
  
  Yuav muaj ib tug chij liab hla lub qab ntuj khwb,
  Ci ntsa iab, zoo li lub teeb taws ...
  Tom qab tag nrho, koj paub, heroic, peb muaj lub viav vias,
  Thiab peb banner sparkles zoo li liab!
  
  Tsis txhob ntseeg nws, damned fascist yuav tsis dhau,
  Thiab tus ntsuj plig Lavxias yuav tsis ploj mus ...
  Kev yeej yuav qhib ib qho nyiaj tsis kawg,
  Wb hais nyob zoo thiab nyob zoo rau leej twg!
  
  Russia yog ib lub teb chaws zoo,
  Koj muab communism rau haiv neeg...
  Vajtswv pub rau ib puas tsav yam ,
  Rau Niam Txiv, rau kev zoo siab thiab kev ywj pheej!
  
  Tus yeeb ncuab yuav kov yeej tsis tau Leej Txiv,
  Thiab txawm li cas los xij nws ua phem thiab insidious ...
  Peb invincible Russian dais,
  Tus tub rog Lavxias tau muaj koob meej rau nws txoj kev yeej!
  
  Zoo nkauj lub tebchaws Soviet,
  Cov ntxhais hauv no zoo siab tias lawv zoo nkauj ...
  Nws tau muab rau peb thaum yug los mus ib txhis,
  Thiab cia peb cov tswv cuab Komsomol ua ncaj ncees!
  
  Peb tab tom sib ntaus sib tua ntawm sab nrauv ntawm Moscow,
  Cua daj cua dub, snowdrifts, thiab cov ntxhais yog taw liab qab ...
  Peb yuav tsis muab peb Leej Txiv Saum Ntuj Ceeb Tsheej tso rau Dab Ntxwg Nyoog,
  txawm tias peb cov scythes tua raug raug!
  
  Yog li ntawd nyob rau hauv npau taws heev cov ntxhais yog xav mus tua,
  Thiab nrog lub pob taws liab qab lawv pov pob tawg tawg ...
  Ib tug fascist, nws tsuas zoo nkaus li txias,
  Qhov tseeb, tsuas yog Cain phem xwb!
  
  Cov yeeb ncuab yeej kov yeej cov ntxhais,
  Lawv yug los nyob rau hauv lub hnub qub no ...
  Peb cov dab uas invincible yog dais,
  Leej twg tsim lub teb chaws nws tus poj niam!
  
  Peb cov ntxhais Russia zoo,
  Peb tsis ntshai kev tsim txom thiab Frost ...
  Thiab peb yuav tawm tsam, ntseeg kuv, kev tawm tsam ntawm lub siab phem horde,
  Tus yeeb ncuab yuav vwm los ntawm koob!
  
  Lawv muaj peev xwm thawb tus yeeb ncuab tawm ntawm Moscow,
  Txawm hais tias nws muaj lub zog loj heev ...
  Peb cov ntxhais zoo siab rau peb tus kheej,
  Cov neeg tawm tsam yuav ploj mus rau hauv lawv qhov ntxa!
  
  Tsis txhob ntseeg nws, yeeb ncuab yeej tsis yeej Rus,
  Vim tias txhua tus tub rog los ntawm cov pawm ...
  Tus neeg yos hav zoov tau pom meej tig mus rau hauv kev ua si,
  Thiab tus yeeb ncuab tseem yog menyuam yaus xwb!
  
  Tab sis tus ntsuj plig Lavxias teb sab, zoo, ntseeg tus ntsuj plig,
  Koj paub, muaj lub zog zais hauv nws ...
  Tus yeeb ncuab yuav raug rhuav tshem,
  Tom qab tag nrho, knights yog invincible nyob rau hauv sib ntaus sib tua!
  
  Muab pov tseg koj cov kev tsis ntseeg , cov ntxhais ,
  Peb yog cov bravest, koj paub, nyob rau hauv lub ntiaj teb no ...
  Cia peb muab Dab Ntxwg Nyoog lub hordes mus rau hauv lub inferno,
  Cia tag nrho cov yeeb ncuab nyob hauv chav dej!
  
  Kev tsov rog dawb huv yuav xaus
  Kev kaj siab thiab sawv ntxov yuav los thoob ntiaj teb...
  Nws nyob mus ib txhis nrog lub hnub, koj paub, muab,
  Thov lub caij ntuj sov blaze mus ib txhis!
  
  Thiab communism nyob mus ib txhis hauv yeeb koob,
  Thiab Lenin thiab tus poj Stalin nrog peb ...
  Hauv ntshav xinesmas tsuas yog tam sim no yog fascism,
  Thiab peb lub siab nyiam, ntseeg kuv, muaj zog dua hlau!
  
  Kuv Russia txoj cai rau ntau pua xyoo,
  Thiab muab kev zoo siab rau tag nrho lub qab ntuj khwb ...
  Koj xav tau lub zog ntawm lub nrig steel,
  Thiab daring, tab sis nyob rau hauv ib tug tsim nyog txoj kev!
  Thaum xub thawj, Margarita ib leeg hu nkauj, tab sis tom qab ntawd Enomai, tus ntxhais Yaga, Viscount de Lafer thiab lwm cov menyuam yaus tau txais cov nkauj. Thiab qhov no twb yog ib tug muaj zog, tag nrho-lub suab hu nkauj, uas txhua yam co co. Thiab qhov loj, tiag tiag loj pib txo qhov loj me. Nws tsis zoo li txias thiab menacing. Thiab cov horns tau me me, thiab cov claws ua me. Wow...
  Tus ntxhais Yaga hu nkauj nrog luag:
  Ua tau zoo, ua tau zoo, koj tuaj yeem txaus siab rau nws -
  Xya tsis ntshai ib tug!
  Cov menyuam yaus qw nrov nrov hauv kev sib koom ua ke, ntaus lawv ob txhais taw liab qab:
  Peb tsis ntshai koj ogre,
  Koj yuav raug tsuj hauv qab tus me nyuam ko taw...
  Txawm tias peb tsis yog tub rog laus,
  Peb ib zaug nyob hauv Baba Yaga !
  Cov no yog cov menyuam yaus, zoo nkauj heev ntawm tus ntsuj plig thiab lub ntsej muag. Thiab lawv sib ntaus zoo li giants. Txawm hais tias tam sim no tus neeg loj heev yuav tsum tau ua tiav ntawm kev coj ncaj ncees. Thiab cov me nyuam pib seev cev.
  Thiab tus ntxhais Yaga coj lub tshuab nqus tsev thiab taw rau ntawm tus neeg phem, thiab pib yws ib yam dab tsi.
  Ib tug ntawm cov tub hluas licked ib tug loj lollipop nyob rau hauv cov duab ntawm ib tug cockerel , uas tig mus ua ib tug pob txha taub hau, thiab tus hluas nkauj coj ib tug tom ntawm ice cream.
  Cov me nyuam hem tus loj:
  - Nws yuav tshwm sim rau koj thiab!
  Thiab nws cia li tshee. Nws txo qis dua. Thiab cov iav kub nrog dej khov hauv txhua cov xim ntawm zaj sawv pib ci ntsa iab txawm ci dua thiab zoo nkauj dua.
  Tus pioneer heroine Margarita rov hu nkauj nrog npau taws, ib zaj nkauj ntawm kev ua tsov ua rog, thiab cov menyuam yaus hu nkauj:
  Kuv tau koom nrog Komsomol thaum ua si,
  Hluas nkauj zoo nkauj npau suav...
  Kuv xav tias lub ntiaj teb yuav nyob mus ib txhis May,
  Txhua hnub yog hnub yug ntawm lub caij nplooj ntoos hlav!
  
  Tab sis rau qee qhov laj thawj nws tsis ua haujlwm,
  Cas, kuv tsis tuaj yeem poob rau hauv kev hlub ...
  Zoo, qhia rau kuv, cov txiv neej, ntawm kuv txoj kev hlub tshua,
  Lub neej muaj zog heev!
  
  Suddenly tsov rog dheev thundered,
  Thiab ib tug nag xob nag cua ntawm txoj kev tuag rushed ...
  Thiab kuv cov ntxhais muaj lub cev muaj zog,
  Koj tuaj yeem tso koj tus kheej tawm tsam ib zaug!
  
  Ntseeg kuv, Kuv tsis xav tso tseg,
  Sib ntaus sib tua kom txog hnub kawg...
  Peb nqa grenades nyob rau hauv lub hnab ev ntawv muaj zog,
  Stalin hloov nws txiv hauv lub siab!
  
  Great warriors ntawm Russia.
  Peb tuaj yeem tiv thaiv kev thaj yeeb nyab xeeb thiab kev txiav txim ...
  Lub hnub qub ntawm lub ntuj watered lub velvet,
  Thiab tus neeg yos hav zoov tig mus rau hauv kev ua si!
  
  Kuv, ib tug hluas nkauj liab qab, sib ntaus
  Tag nrho ntawm kev ntxias thiab kev hlub ...
  Yuav muaj, kuv paub, ib qho chaw hauv lub vaj kaj siab no,
  Koj tsim tsis tau kev zoo siab ntawm cov ntshav!
  
  Great warriors ntawm lub Fatherland,
  Peb yuav sib ntaus sib tua nyob ze Moscow ...
  Thiab ces tus npau suav nyob rau hauv communism,
  Tawm tsam lub ntiajteb sab hauv nrog Xatas!
  
  Cov tub rog Lavxias teb sab,
  Tias lawv sib ntaus sib tua ncaj ncees mus txog thaum kawg ...
  tua nrog rab phom tshuab,
  Yog hais tias koj xav tau ib tug crown ntawm kub!
  
  Tsis muaj ib lub mos txwv tuaj yeem nres peb
  Tswv Yexus yog Vajtswv tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus...
  Lub hnub ntawm tus zaj predatory dhau lawm,
  Nws txawm ci ntsa iab saum ntuj!
  
  Kuv hlub koj, nyob zoo Lada,
  Lub siab tshaj Vajtswv Svarog yuav nyob rau hauv lub yeeb koob ...
  Peb yuav tsum tawm tsam rau Russia,
  Tus Dawb Huv zoo tshaj yog nrog peb!
  
  Tsis txhob coj cov Russians mus rau hauv lub hauv caug,
  Peb lub cev, ntseeg kuv, tsis tuaj yeem kho tsis tau ...
  Stalin thiab tus poj Lenin nrog peb,
  Koj yuav tsum xeem dhau qhov kev xeem no thiab!
  
  Kev mob ntawm Leej Txiv kuj nyob hauv peb lub siab,
  Peb ntseeg nws txoj kev loj hlob ...
  Peb sai sai qhib qhov rooj rau qhov chaw,
  Nws yuav yog lub neej qab zib heev!
  
  Peb yog cov ntxhais zoo nkauj khau khiab ,
  Peb khiav nrawm dhau ntawm cov snowdrifts ...
  Peb tsis xav tau no vodka iab,
  Lub Cherub nthuav nws tis!
  
  Peb cov ntxhais yuav sawv rau Leej Txiv,
  Thiab peb yuav teb qhov phem Krauts, tsis yog,
  Hellish Cain yuav raug rhuav tshem,
  Thiab nyob zoo rau Khetos tus Cawm Seej!
  
  Yuav muaj sijhawm - nws tsis tuaj yeem zoo dua,
  Cov tuag yuav sawv mus ib txhis...
  Lub qab ntuj khwb yuav dhau los ua ib lub vaj kaj siab tiag tiag,
  Txhua tus npau suav yuav muaj tseeb!
  Margarita muaj kev nyuaj siab me ntsis - nws twb muaj ntau tshaj li ib puas xyoo, thiab nws tseem yog ib tug ntxhais. Thiab tej zaum nws yuav nyob mus ib txhis.
  Tiamsis cov menyuam yaus zoo siab thiab zoo siab rau zaj nkauj no.
  Thiab lub formidable cannibal giant tau los ua me me nyob rau hauv stature, thiab zoo li ib tug frightened goblin tshaj ib tug dab.
  Ib daim ntawm ice cream thiab ncuav mog qab zib ya ntawm nws. Cov me nyuam luag thiab nyav tawm lawv tus nplaig. Qhov no zoo li comical heev. Thiab cov neeg zoo siab tseem ua ntsej muag.
  Tus ntxhais Yaga smacked nws daim di ncauj thiab chirped:
  Cov menyuam yaus yuav tsum luag
  Cov me nyuam yuav tsum luag -
  Thiab yuav ua li cas heroes nyob!
  Thiab yuav ua li cas heroes nyob!
  Thiab Baba Yaga tau taw qhia lub tshuab nqus tsev ntawm lwm cov orcs thiab goblins uas tau dhia tawm ntawm lub tsev fuabtais. Thiab Enomai thiab tus ntxhais pib tua lawv nrog rab phom tshuab. Thiab lawv ua tau zoo heev . Thiab dua muaj iav nrog ci ice cream, raisin rolls, cream ncuav, pob kws flakes, paj rwb khoom qab zib thiab ntau dua . Txhua yam tsw zoo heev thiab saib zoo heev.
  Thiab cov tub rog tub rog tau luag thiab pom lawv cov hniav ntse, cov hniav dawb, zoo li cov hma cub.
  Yuav ua li cas amazing thiab tshwj xeeb qhov kev txiav txim saib.
  Thiab Margarita ntaus lub orcs thiab skeletons nrog xob laim, txuas ntxiv lawv cov kev hloov pauv zoo.
  Tom qab ntawd, tus hluas nkauj pioneer rov hu nkauj ua yeeb yam thiab zoo nkauj, thiab cov menyuam yaus hauv chorus khaws nws zaj nkauj zoo siab thiab zoo siab:
  Dab Ntxwg Nyoog yuav tsis kov yeej peb,
  Kuv lub tebchaws, qhov zoo nkauj tshaj plaws hauv ntiaj teb,
  Lub teb chaws zoo nkauj nto npe...
  Cov neeg laus thiab menyuam yaus yuav zoo siab rau nws!
  
  Cia cov lilies ntawm lub hav tawg zoo nkauj nyob rau hauv nws,
  Thiab cov cherubs ua ib zaj nkauj zoo ...
  Fuhrer yuav yog kaput,
  Russians yog invincible nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua!
  
  Komsomol cov tswv cuab khiav tsis tau,
  Lawv tsuj snow nrog lawv luj taws...
  Hitler koj zoo nkaus li txias
  Kuv mam li khiav koj nrog lub tank!
  
  Peb puas tuaj yeem kov yeej Nazis?
  Raws li ib txwm muaj, peb yog khau khiab, cov ntxhais ...
  Peb cov tub rog uas phem tshaj plaws yog tus dais,
  Nws yuav tua txhua tus nrog rab phom tshuab!
  
  Tsis yog, peb cov ntxhais twb txias heev,
  Peb cia tag nrho cov yeeb ncuab sib nrug ...
  Peb claws, hniav, nrig...
  Peb yuav tsim ib qho chaw hauv lub vaj kaj siab zoo kawg nkaus!
  
  Kuv ntseeg tias yuav muaj communism txias,
  Lub teb chaws ntawm kev tawm tswv yim, ntseeg kuv, tab tom tawg hauv nws ...
  Thiab woeful Nazism yuav ploj mus,
  Kuv ntseeg tias koj tej haujlwm yuav tau koob meej!
  
  Lub cheeb tsam yuav tawg wildly, kuv ntseeg,
  Los ntawm yeej peb rov qab mus rau yeej ...
  Nikolai tau kov yeej cov Japanese,
  Lub samurai yuav teb rau lub siab!
  
  Peb yuav tsis cia peb tus kheej yuav qaij,
  Cia peb cov yeeb ncuab nrog ib lub tshuab...
  Cia tus neeg yos hav zoov tig mus ua si,
  Nws tsis yog rau tsis muaj dab tsi uas peb tsoo lub Wehrmacht!
  
  
  Ntseeg kuv, nws tsis yooj yim rau peb tso tseg,
  Russians yeej ib txwm paub yuav ua li cas sib ntaus ...
  sharpened peb bayonets nrog steel,
  Lub Fuhrer yuav dhau los ua tus duab ntawm tus neeg dag!
  
  Nov yog kuv lub teb chaws zoo li no,
  Lavxias teb sab accordion plays nyob rau hauv nws ...
  Txhua lub teb chaws yog ib tsev neeg phooj ywg,
  Abel yeej tsis yog Cain!
  
  Tsis ntev lub USSR yuav muaj koob meej,
  Txawm tias peb tus yeeb ncuab yuav lim hiam thiab dag...
  Peb yuav ua piv txwv rau lub siab tawv,
  Lavxias teb sab ntsuj plig yuav tau koob meej nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua!
  Ntawm kab lus kawg, tus ntxhais pioneer coj thiab tso xob laim los ntawm nws cov khawv koob wand, thiab pulsars los ntawm nws cov ntiv taw liab qab nrog cov nplhaib thiab pob zeb. Thaum kawg lawv tau npog tus loj heev uas tau shrunk zoo li ib tug qwj. Tus ntawd tau tag nrho los ntawm lub teeb ci ntsa iab. Ces nws flashed dua. Orcs thiab skeletons thaum kawg tau hloov mus rau txhua hom kev noj qab haus huv zoo. Yog li qab thiab kib, los ntawm ntau hom hams, ntses ntses thiab geese, rau ncuav mog qab zib, pastries, caramel thiab ice cream iav.
  Cov me nyuam zoo siab thiab dhia nce thiab nqis. Lawv saib zoo siab thiab xyiv fab heev.
  Ntawm no, nyob rau hauv qhov chaw ntawm formidable thiab tawv cannibal giant, lub teeb dissipated. Ib tug me nyuam tub nyias, plaub hau luv luv, txog xya xyoo, tshwm sim. Xws li ib tug tsis mob thiab qab zib me nyuam es tsis txhob ntawm ib tug formidable dab. Nws blinked nws ob lub qhov muag thiab whined:
  - Tsis txhob ntaus kuv!
  Margarita qw:
  - Tsis txhob ntshai! Peb yuav tsis kov koj. Tam sim no koj tuaj yeem pib koj lub neej los ntawm kos thiab mus kawm ntawv!
  Tus tub thiab tus qub cannibal whined:
  Lub neej hauv tsev kawm ntawv zoo li cas?
  Qhov kev xeem txhua hnub nyob qhov twg ...
  Ntxiv, faib,
  Multiplication rooj!
  Lub tsev fuabtais ntawm cov neeg loj heev tau hloov pauv txoj cai ua ntej peb lub qhov muag. Hloov ntawm pob txha taub hau, paj ntawm kev zoo nkauj zoo nkauj bloomed ntawm lub domes. Thiab lub domes lawv tus kheej sparkled nrog kub. Thiab txhua yam ua tau zoo kawg li, ci ntsa iab, dazzling, phab ntsa ntawm lub tsev fuabtais tau npog nrog paj. Thiab tsis yog ntshav, cov kwj deg pib ntws nrog cov pob zeb diamond ntws, thiab cov huab tau ploj mus, thiab plaub lub hnub ci ib zaug.
  Thiab cov menyuam yaus uas tau tso tawm pib khiav tawm ntawm lub tsev fuabtais nrog kev zoo siab luag. Emaciated, ragged, barefoot, txawm li ntawd los lawv zoo siab.
  Cov tub hluas thiab cov ntxhais pounced ntawm cov khoom qab zib, thiab cov thoob dej yug ntses thiab kua txiv hmab txiv ntoo tshwm nyob rau hauv qab nyom.
  Tus ntxhais Yaga ya mus rau lub qub cannibal loj heev ntawm ib lub mortar thiab muab rau tus tub ice cream. Nws nqos nws thiab tsoo rau hauv lub luag ntxhi:
  - Noj qab heev!
  Thiab nws ntxiv txaus ntshai:
  - Zam txim rau kuv, menyuam! kuv txaj muag uas kuv tau noj koj. Qhov no ntxim ntxub npaum li cas!
  Cov me nyuam coob zuj zus tuaj. Nrog rau cov uas tau noj ua ntej los ntawm cov neeg cannibal. Tus tub uas tsis muaj teeb meem ntaus nws ob lub qhov muag thiab txawm hu nkauj;
  Zoo, tsis yog nws yog txuj ci tseem ceeb, tsis yog nws zaj dab neeg,
  Txhua yam tau dhau los lawm, ntseeg kuv, zoo kawg nkaus!
  Tsis yog, nws zoo dua ua qhov zoo rau peb -
  Thiab kev phem yuav ploj mus rau hauv timelessness!
  Yog lawm , nws yog ib qho yeej. Muaj tseeb, ib tug ntawm cov tub hluas, nrog lub cev nqaij daim tawv thiab luv luv, ntsia lub ntsej muag zoo nkauj thiab ntxhi:
  - Kuv tus phab ej siab mus qhov twg?
  Oenomaus nug:
  - Thiab koj yog leej twg?
  Tus tub uas muaj cov nqaij ntshiv heev teb tias:
  - Nikitich.
  Thiab nws lub ntsej muag me ntsis tsaus nti, thiab nws yws tias:
  - Kuv yog ib tug zoo hero, thiab tam sim no kuv tsuas yog ib tug me nyuam tub liab qab nyob rau hauv luv luv, uas xav tau kuv li ntawd.
  Tus qub cannibal blurted tawm:
  - Cia wb mus kawm ntawv ua ke!
  Dobrynya roared nyob rau hauv npau taws, ncaws nws liab qab boyish ko taw nyuaj uas lub pob zeb tawg:
  - Zoo, rau ntuj raug txim nrog tsev kawm ntawv! Kuv xav tias kuv qaug zog !
  Margarita teb nrog ib tug sigh:
  - Kuv nkag siab nws!
  Tus tub Dobrynya qw:
  - Koj nkag siab li cas! Tam sim no kuv tus poj niam yuav ncaim kuv mus! Leej twg xav tau kuv zoo li tus menyuam hnoos !
  Oenomaus teb nrog luag nyav:
  - Qhov tseem ceeb tshaj plaws hauv lub neej yog tus ntsuj plig. Qhov loj tsis tseem ceeb!
  Dobrynya tawm tsam:
  - Tsis yog! Koj tsis paub kuv tus poj niam. Thaum nws txav nws pob taws hnyav heev uas nws tsoo lub nightingale tub sab ntawm xuav tus hniav! Nws nruj, thiab yog vim li cas nws thiaj li xav tau ib tug txiv neej tsis muaj lub ntsej muag ! - Thiab tus me nyuam tub rov ntaus nrog nws txhais taw liab qab, me nyuam yaus, tab sis ko taw muaj zog, zoo li lub sledgehammer, kom cov pob zeb tawg tawg mus rau hauv me me. Thiab tus hluas hero qw. - Ua kom kuv ua neeg laus sai sai!
  Oenomaus teb nrog ib tug sigh:
  - Hmoov tsis, peb ua tsis tau qhov no, txoj cai?
  Margarita teb tias:
  - Tam sim no, peb yeej ua tsis tau, tab sis yog tias koj mus ncig nrog peb rau lub hom phiaj zoo, ces peb yuav tuaj nrog qee yam!
  Tus tub Dobrynya nug menacingly:
  - Koj lub hom phiaj yog dab tsi?
  Oenomaus teb tias:
  - Kom txuag tau qhov kev sib deev muaj zog ntawm lub ntiaj teb nplai los ntawm kev tuag. Muaj kab mob sib kis nyob hauv peb lub ntiaj teb, thiab nws tuaj yeem ncav cuag koj thiab!
  Margarita nodded hauv kev pom zoo:
  - Yog, Dobrynya, koom nrog peb. Koj tseem muaj koj lub zog heroic, thiab koj yuav muaj txiaj ntsig zoo rau peb!
  Tus tub titan, txawm hais tias nyob rau hauv tsos nws tsis laus los yog siab tshaj Oenomai, ib tug me nyuam tub txog kaum ob xyoos , tab sis nws muaj colossal lub cev muaj zog. Yog li ntawd, nws tau nyem lub pob zeb nrog nws cov ntiv tes liab qab thiab muab nws txhais tes thiab tsoo nws, tom qab ntawd nws hais nrog luag ntxhi:
  - Thiab kuv tseem ua tau! Okay, kuv mam nrog koj mus. Nws yuav txaus ntshai rov qab mus rau kuv tus poj niam mus txog thaum kuv loj hlob !
  Margarita, nrog luag nyav zoo li ib tug fairy, teb tias:
  - Kev txiav txim siab zoo heev!
  Thiab nws nias nws cov ntiv taw liab qab. Ib tug thib peb, adorable me nyuam zaj tshwm.
  Tus ntxhais piav qhia:
  - Koj yuav tsum tsis txhob taug kev zoo li tus neeg thov khawv nrog lub hnab!
  . Tshooj No.8.
  Dominika tau qaug zog heev thaum lub sijhawm hloov pauv thiab dhau qhov kev xeem. Yog li ntawd, nws cov nkauj qhe zoo nkauj tau ntxuav hauv ib da dej kub thiab da dej. Thiab tom qab ntawd lawv muab nws tso rau hauv ib lub txaj mos, sov so hauv ib chav sib cais, luxurious rau cov tub ntxhais kawm tseem ceeb thiab cov tub ntxhais kawm poj niam. Dominica poob rau hauv kev npau suav coj txawv txawv, nws qhov kev xav zaum kawg yog nrog Tub Vaj Ntxwv Oenomaus , uas nws muaj kev khuv leej thiab kev khuv leej.
  Thiab sai li sai tau thaum nws tau txais los ntawm tus vajtswv Morpheus, nws
  Dominica mam li nco dheev hnov tias cua tshuab tuaj rau hauv nws lub ntsej muag, thiab nws tau zaum ntawm ib tug nplua, scaly rov qab. Thiab huab cua ntsawj ib ncig.
  Thiab tus ntxhais tig thiab pom ib tug zoo nraug, cov leeg nqaij, uas nws paub tam sim ntawd. Yog lawm, nws yog Tub Vaj Ntxwv Oenomaus, uas tau los ua ib tug qhev hluas. Thiab tam sim no nws tab tom caij ib tug me me, peb lub taub hau zaj. Ib tug ntxhais ya mus rau nws sab xis. Nws kuj zoo nkauj heev thiab qab zib, nrog cov plaub hau daj-liab. Nws zoo li tsis laus dua Oenomaus. Thiab sab laug yog ib tug tub. Tsis tas li ntawd, cov plaub hau ncaj ncees , zoo nraug thiab cov leeg heev, nrog lub ntsej muag qhia. Xws li ib pawg menyuam yaus nrog lub hnab ev ntawv thiab riam phom. Thiab tus ntxhais kuj muaj rings ntawm nws cov ntiv taw thiab tes ib yam nkaus.
  Tus zaj xav tias qhov hnyav ntxiv thiab pib flap nws tis ntau zaus kom tsis txhob tawg.
  Tus ntxhais Margarita tuav nws lub ntsej muag khawv koob thiab qw nrov nrov:
  - Koj yog leej twg? Nws tuaj qhov twg?
  Oenomaus, txawm li cas los xij, lees paub Dominica thiab hais hauv lub suab nrov nrov:
  - Qhov no yog ib tug xaiv los ntawm ntiaj chaw ntiaj teb. Nws yuav tsum cawm txoj kev sib deev muaj zog hauv peb lub qab ntuj khwb, raws li cov lus faj lem.
  Tus ntxhais Margarita luag ntxhi:
  - Los ntawm ntiaj chaw ntiaj teb? Koj puas tau ntsib Great Patriotic War?
  Dominica ntseeg tau tias:
  - Yog, nws yog!
  Tus pioneer heroine nug insinuatingly:
  - Thiab thaum twg nws dhau lawm?
  Tus ntxhais ntaus, tsis muaj kev ntseeg siab, teb tias:
  - Los ntawm nees nkaum-ob ntawm lub rau hli ntuj plaub caug-ib rau cuaj ntawm lub Tsib Hlis plaub caug-tsib, zoo, tau kawg, peb yeej!
  Margarita teb nrog luag nyav:
  - Kuv paub tias peb yeej! Txwv tsis pub peb yuav tsis tham nrog koj. Yog li ntawd txhais tau hais tias peb yog cov phooj ywg nyob hauv lub teb chaws, tsuas yog tawg mus rau lub sijhawm. Nws zoo npaum li cas los ntsib ib tus neeg los ntawm koj lub ntiaj teb hauv tsev, thiab ntau dua los ntawm koj lub tebchaws!
  Dominica teb nrog ib tug sigh:
  - Thaum Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb Kawg, kuv yawg tseem tsis tau yug los. Nov yog zaj dab neeg ntev rau peb!
  Margarita kuj tau hais nrog lub siab ntev:
  - Thiab kuv tsis tau nyob kom pom nws ua tiav. Kuv raug dai rau lub Ib Hlis '44. Tab sis kuv ntseeg hauv peb txoj kev yeej. Kiev twb tau dim, thiab Stalingrad thiab Kursk Bulge thundered. Cas yuav tuag thaum koj tsuas muaj kaum ob , tsis koom nrog Komsomol.
  Dominica xav tsis thoob:
  - Yog tias koj tuag ntev dhau los, yog vim li cas tseem yog ib tug ntxhais?
  Margarita shrugged:
  - Kuv tsis paub qhov ntawd. Yuav luag ib puas xyoo dhau los kuv tuag, thiab kuv tseem yog menyuam yaus. Tab sis kuj tseem muaj qhov ntxiv: Kuv tsis muaj hnub nyoog tag nrho, thiab kuv tsis muaj ib qho sau rau hauv kuv cov hniav!
  Dominic luag ntxhi thiab sau tseg:
  - Yog, hnub nyoog laus yog phem heev, tsuas yog qias neeg!
  Thiab cov yeeb yaj kiab zoo nkauj pib hu nkauj;
  Hmoob lub neej tu siab heev,
  Tej zaum txhua tus xav txog nws!
  Cov kua muag tau ntws hla hiav txwv no,
  Ib tug neeg ntshai hlawv nrog hluav taws!
  
  Txhua xyoo nkag mus rau hauv ib lub caravan,
  Yawg rub henna ntawm nws ob sab plhu!
  Thiab ib yam dab tsi tshwm sim rau tus nkauj nyab lub cev,
  Kuv tsis to taub qhov twg wrinkles tuaj!
  
  Vim li cas lub crown ntawm ntuj ci?
  Tus tsim ntawm cov tshuab yuav tsum tam sim ntawd wither!
  Tus uas siv lub zog ntawm cua mus rau lub laub,
  Nws tsis tuaj yeem tiv nrog qhov phem ntawm kev laus!
  
  Ib qho kev zoo nkauj dhau los ua freak
  Thiab tus hero yog withering tam sim ntawd ua ntej peb ob lub qhov muag!
  Tej huab cua phem tam sim no,
  Thiab thaum tsaus ntuj kuv raug tsim txom los ntawm kev ntshai tsiaj qus!
  
  Tab sis kuv tsis ntseeg tias tsis muaj kev cawmdim,
  Ib tug neeg tuaj yeem sib cav nrog Vajtswv!
  Yog li ntawd ib tsev neeg phooj ywg yuav nyob mus ib txhis,
  Yog li ntawd txoj kev mus nce toj nrog yooj yim thiab steeply!
  
  Cov poj niam laus yuav tsis muaj wrinkles,
  Cia kom laus laus rov qab txaj muag!
  Thiab txiv neej, kev vam meej tus tub muaj zog,
  Nws ntsia lub qhov taub ntawm lub neej nrog lub qhov muag ci!
  
  Thiab yuav muaj kev zoo nkauj tsis kawg
  Cov hnub yuav ntws zoo li tus dej ntws puv nkaus!
  Tib neeg kev siab zoo yuav tshwm sim
  Tom qab tag nrho, lub siab yuav ua neeg dawb huv thiab muaj hwj chim!
  
  Ntseeg, kev zoo siab tshiab yuav los,
  Ntau xyoo dhau los, kev txawj ntse yuav nce ntxiv!
  Tom qab tag nrho, dej khov tsis nyob hauv lub cev hluas,
  Zoo li ib tug tub kawm ntawv uas xav kawm txog tsib!
  
  Lub cim yog siab dua, tuaj rau, nrhiav nws,
  Koj yuav rov xeem dua tsawg kawg ib puas zaug!
  Thiab koj tuaj yeem noj Easter ncuav qab zib nrog zib ntab,
  Zoo, dhau los ua ib tug hluas nkauj tam sim no!
  Yuav ua li cas zoo nkauj Dominika hu nkauj, ib tug tiag tiag prima donna. Thiab nws cov nkauj tau tag nrho lub cev thiab iridescent, zoo li lub trill ntawm nightingale.
  Enomai nodded hauv kev pom zoo:
  - Koj tsis tuaj yeem tawm tsam qhov no !
  Tub Dobrynya hais tias:
  - Laus yog phem. Tab sis kuv tau txais rejuvenating txiv apples rau kuv tus kheej thiab kuv tus poj niam . Yog tias koj noj me ntsis ntawm lawv, koj yuav tsis laus thiab koj yuav tsis hloov mus ua menyuam yaus. Thiab tom qab ntawd ib tug poj dab ruam gorged nws tus kheej rau xws li txiv apples. Nws yog ib tug poj niam laus, tab sis nws xaus rau ntawm lub lauj kaub. Yog li koj yuav tsum paub kev sib haum xeeb hauv txhua yam, thiab nco ntsoov tias txhua lub hnub nyoog yog kev nyiam rau kev hlub.
  Enomai mam li nco dheev sau tseg:
  - Kuv zaj ua pa hnyav heev! Nws yog ib qho nyuaj rau nws nqa ob tug neeg, tshwj xeeb tshaj yog vim Dominica tsis yog menyuam yaus, tab sis tus ntxhais loj thiab cov leeg. Nws xav tau ib daim ntawv tshiab!
  Margarita hais tias muaj kev ntseeg siab, nyem nws cov ntiv taw liab qab:
  - Yuav muaj daim ntawv tshaj tawm!
  Ib tug me me peb lub taub hau zaj thawj zaug tshwm sim saum huab cua. Tab sis tus ntxhais uas koom nrog tau xa ib lub teeb hluav taws xob rau hauv nws, thiab tus zaj pib loj hlob tuaj.
  Dominica xav tsis thoob:
  - Qhov no yog khawv koob hauv kev ua. Nov yog kuv thawj zaug pom zaj raug tsa.
  Margarita teb nrog luag nyav:
  - Zaj tsis yog neeg, nws yooj yim dua los tsa lawv!
  Cov tsiaj nyaum loj hlob mus rau qhov loj me me dua li peb zaj. Thiab lwm qhov snap ntawm tus ntiv tes, lub sijhawm no ntawm ob txhais tes, thiab Dominica pom nws tus kheej hauv lub eeb xis!
  Tus pioneer ntxhais nodned:
  - Koj pom nws yooj yim npaum li cas! Tam sim no koj muaj koj tus kheej zaj. Zoo siab rau qhov no!
  Tus ntxhais ntaus hais nrog ib tug chuckle:
  - Qhov no, ntawm chav kawm, yog qhov zoo , tab sis dab tsi yog lub ntsiab lus ntawm kev nce phab ntsa nrog kev xyiv fab?
  Margarita luag thiab teb tias:
  - Koj tsis tau npau suav ntawm koj tus kheej zaj?
  Dominica hais ncaj ncees:
  - Kuv npau suav ntawm kuv tus kheej nyoob hoom qav taub. Tab sis nws tsis muaj sij hawm los khwv tau nyiaj rau nws. Yog li tsis muaj ib yam dab tsi uas yuav zoo siab tshwj xeeb txog!
  Enomai sau nrog luag nyav:
  - Tab sis kuv npau suav ntawm tus kheej zaj.
  Dobrynya lees paub:
  - Tus kheej zaj yog txias! Txawm li cas los xij, kuv tus nees heroic kuj tuaj yeem ya tau yog tias kuv siv khawv koob. Tab sis rau kev sau ntawv tshwj xeeb, sorcerers yuav tsum tau them nyiaj kub. Thiab zaj yog dawb.
  Margarita ntxiv:
  - Zaj kuj zoo vim nws tuaj yeem noj dej ib leeg. Zoo, ntxiv me ntsis nroj tsuag rau nws, thiab nws yuav zoo heev. Nws yuav ua pa hluav taws.
  Dominica nug, xav paub:
  - Koj puas tau tawm tsam cov Germans tiag tiag?
  Margarita teb ncaj ncees:
  - Kuv yeej tsis sib ntaus. Kuv tau ua haujlwm ntau dua hauv kev txawj ntse thiab kev sib txuas lus. Kuv taug kev hauv zos thiab nruab nrab ntawm hav zoov. Zoo, leej twg nrog ib tug neeg thov khawv lub hnab thiab taw liab qab los ntawm lub caij ntuj no mus rau lub caij ntuj no yuav xav tias. Muaj tseeb, nws tau cog cov khoom tawg rau ntawm Nazis ob peb zaug. Zoo, nws tsuas yog tua thaum lawv coj kuv. Nws raug rho tawm haujlwm rov qab mus txog thaum lub mos txwv kawg. Nws raug ntes. Zoo, lawv tau tsim txom kuv, txawm tias maj nrawm, thiab lawv tau nrawm nrawm los dai kuv, txij li Tub Rog Liab tab tom tab tom nce mus rau qhov ntawd. Tsis tas li ntawd, lawv tuaj yeem tsim txom nws ntev dua.
  Muaj ib zaug kuv ua rau ob tug tub ceev xwm tsaug zog ntxiv thiab muab lawv rau cov neeg koom siab. Zoo, Kuv yuav tsis ua tej yam, tab sis tau kawg muaj ntau txoj kev lom zem.
  Dominica nug nrog luag nyav:
  - Koj puas muaj kev txiav txim?
  Margarita teb nrog ib tug sigh:
  - Tsis yog! Tsuas yog qhov puav pheej "Rau Ua Siab Loj", Kuv raug suav hais tias tsawg dhau los tau txais khoom plig loj. Zoo, kuv tsis paub yog tias lawv tau txais khoom plig tom qab thiab yuav ua li cas ...
  Oenomaus hais tias:
  - Thaum muaj kaum ob xyoos, nws twb tsis phem rau ib tug ntxhais kom tau txais khoom plig rau tub rog! Qhia rau kuv, nws nyob nrog koj li cas?
  Tus pioneer ntxhais nodned:
  -Zoo, yog, qhia kuv, communism tau tsim thiab kev tsov kev rog dhau lawm?
  Dominica sighed thiab teb tias:
  - Tsis yog! Nws tau txais qhov phem dua ntawm kev ua tsov ua rog. Tab sis kuv tsis xav tham txog nws. Tab sis tib neeg tau ua phem heev.
  Tus tub Dobrynya hais tias:
  - Cia peb tham zoo txog tej yam yees siv feats. Txwv tsis pub koj tam sim no yuav pib tham txog tanks ...
  Margarita frowned:
  - Koj paub dab tsi txog tank?
  Dobrynya teb tias:
  - Kuv nyob hauv lub ntiaj teb tsim dua tshiab, thiab muaj cov dab hlau no. Lawv tua nrov nrov thiab txaus ntshai heev. Nws yog kev txaj muag los nco txog lawv.
  Tus ntxhais uas koom nrog luag ntxhi thiab hais tias:
  - Kuv nchuav xuab zeb rau hauv lub tank ntawm Tiger tank. Thiab nws nres. Nws yog li ntawd. Thiab nws siv lub awl los tho lub log ntawm Nazis lub tsheb. Kuv yog ib tug ntxhais me, thiab nws yooj yim dua rau kuv ua qhov no.
  Dominic luag ntxhi thiab sau tseg:
  - Ua tau zoo! Koj yog ib tug pioneer heroine. Peb yuav tsum ua cov yeeb yaj kiab txog koj thiab sau phau ntawv txog koj.
  Margarita nodded:
  - Kuv paub, muaj qee qhov - "Red Devils", piv txwv li. Feem ntau, kuv tsis tsuas yog tsis ntseeg Vajtswv xwb, tab sis qee zaum kuv tau ua tej yam uas tam sim no kuv txaj muag!
  Enomai hais nrog luag nyav:
  - tshwm sim. Qee lub sij hawm cov vajtswv tsis coj zoo. Tab sis nyob rau hauv txhua rooj plaub, tam sim no koj yog ib tug txawj ntse sorceress, thiab koj yuav tsum ...
  Nws ua tsis tiav. Ib pab yaj ntawm ya ya tau tshwm sim rau ntawm lawv xub ntiag. Lawv nyob deb, tab sis lub zeem muag ntawm tus tub elf thiab tus ntxhais sorceress pom tias cov tis primates tau rub tsawg kawg kaum ob tus menyuam hauv lub vas. Ob leeg cov tub thiab cov ntxhais tsis muaj hmoo txaus ntshai thiab raug kev txom nyem heev hauv kev ya, thaum lawv raug pov, thiab cov menyuam yaus lub cev raug txiav los ntawm cov hlau mesh ntawm lub vas.
  Dominica pom qhov no thiab qw:
  - Peb yuav tsum tso cov txiv neej!
  Dobrynya nodded thiab kos nws rab ntaj nrog ib tug quaj:
  - Peb yuav ua siab loj mus ua rog,
  Rau Holy Rus '-
  Peb sib ntaus nrog rab ntaj,
  kuv tsis muag!
  Dominica sau tseg, baring nws cov hniav:
  - Tau kawg, nws yog qhov nthuav heev los pab cov menyuam yaus. Tab sis peb puas muaj zog txaus? Kuv nyeem ib zaj dab neeg txog cov ya ya, thiab zoo li lawv muaj zog heev!
  Margarita nodded hauv kev pom zoo thiab hu nkauj:
  Cov tub rog ntawm kev tsaus ntuj yeej muaj zog,
  Kev phem kav ntiaj teb tsis paub tus lej...
  Tab sis rau koj, Xatas cov tub -
  Tsis txhob rhuav Khetos lub hwj chim!
  Dobrynya hais tias:
  - Peb muaj cov neeg tawm tsam sib txawv. Thiab qhov tseeb tias lawv muaj zog, raws li txoj cai, tsis txwv peb!
  Thiab lub quartet nrog zaj rushed tom qab cov ya ya. Muaj tsuas yog ib lub kaum ob ntawm lawv - kaum peb ntawm lawv. Thiab hais txog tib tus naj npawb ntawm cov menyuam raug ntes. Thiab qhov no yog qhov tseeb hnyav ntawm kev sib ntaus sib tua.
  Margarita maj nroos mus rau pem hauv ntej thiab mus cuag cov ya ya, qw:
  - Cia cov me nyuam mus, koj monsters!
  Tus thawj coj ntawm cov liab hais tias:
  - Mus deb, ntxhais, txwv tsis pub peb yuav swaddle koj thiab.
  Margarita teb ua siab loj:
  - Tsis yog! Koj cia lawv mus, los koj yuav tau tawm tsam peb!
  Cov liab quaj qw, baring lawv fanged hniav:
  - Tsis txhob!
  Plaub ntawm lawv tseem tuav lub vas nrog cov menyuam yaus, thiab lwm tus tau maj nrawm mus rau qhov chaw me me ntawm cov tub ntxhais hluas cawm.
  Dominica tuav nws lub nrig thiab saber tshwm sim hauv nws txhais tes.
  Margarita nug:
  - Koj puas paub ua laj kab?
  Dominica teb tias:
  - Muaj ib lub tswv yim! Nws ua yeeb yaj kiab.
  Tus ntxhais uas koom nrog koom nrog:
  - Qhov no yuav pab tau rau koj.
  Tus ntxhais actress hu nkauj:
  Nws yog lub sij hawm rau koj yuav viav koj rab ntaj,
  Nws yog lub sij hawm kom maj nrawm ...
  Nws yog lub sijhawm rau koj yoj koj rab ntaj -
  Yuav ua li cas yog nws los ntawm ke!
  Sau nws hauv koj phau ntawv sau -
  Ntawm txhua nplooj ntawv!
  Nws yog lub sij hawm rau koj yuav viav koj rab ntaj,
  Nws yog lub sij hawm rau koj yuav viav koj rab ntaj,
  Nws yog lub sij hawm rau koj mus ua viav vias koj rab ntaj!
  Tom qab ntawd plaub tug luag. Thiab cov ya ya tau sim tua. Lawv tsiv zoo li kites tawm tsam cov noog.
  Margarita ntaus tus thawj coj ntawm cov ya ya nrog ib rab riam thiab khawv koob rings ntawm nws txhais taw liab qab. Thiab nws ntaus nyuaj heev.
  Tus thawj coj tau txais kev poob siab, thiab nws lub taub hau tam sim ntawd tig mus rau hauv lub ncuav mog qab zib qab heev. Thiab tus ya ya lub paws twitched hysterically. Lwm tus ya ya nplawm ntshai.
  Ib tug ntawm lawv rushed mus rau plaub, tab sis tus me nyuam tub Dobrynya ntaus nws lub hauv pliaj nrog nws liab qab pob taws, thiaj li hais tias tus liab, tau txais ib tug muaj zog tshuab, tig dua.
  Dominica swung nws rab ntaj thiab txiav tus liab ya horn, tom qab ntawd nws hu nkauj:
  Peb nyob hauv hav zoov hav tsuag hav zoov,
  Peb sib ntaus nrog cov tis saum ntuj...
  Yos hav zoov mus nplawm txiv tsawb ripe -
  Dai leej twg nyiag me nyuam los ntawm tsob ntoo!
  Oenomaus kuj ntaus tus liab, lub sij hawm no ntawm lub tis, thiab nws hais tias:
  Kuv yog ib tug tub rog ntawm lub teeb, ntawm koj lub hauv caug savages,
  Kuv yuav cheem cov yeeb ncuab ntawm Fatherland tawm ntawm lub ntsej muag ntawm lub ntiaj teb!
  Thiab nws tau ua ib daim duab yim nrog ntaj. Tom qab ntawd, tus tub deftly dodged tus raug mob primate. Thiab thaum tus zaj tawg rau hauv nplaim taws, tus liab dig muag qw. Nyob rau tib lub sij hawm muaj ib tug tsw ntawm hlawv.
  Plaub tus neeg tua rog mus rau qhov kev tawm tsam. Cov liab sim tawm tsam. Cov zaj ntaus lawv nrog cov dav hlau ntawm hluav taws uas cia cov tis ntawm cov primates rau hluav taws. Thiab nws tsw qab.
  Tus ntxhais Margarita coj thiab tso cov kwj ntawm cov khawv koob. Thiab tom ntej no liab liab muaj ib tug chocolate donut es tsis txhob lub taub hau.
  Dobrynya tuav ib tug liab ntawm lub tis nrog nws liab qab ntiv taw thiab muab pov rau lwm tus noog. Thiab ces muaj kev sib tsoo nrog sparks.
  Lub Titan Boy hu nkauj:
  -Koj paub, kuv muaj zog radiant,
  Ua phooj ywg nrog nws zoo li ua si nrog khej!
  Thiab tom qab ntawd Dominic tus ntxhais txiav tus liab tis nrog nws rab ntaj. Nws qaij thiab tso ib tug ciav ntshav ntshav. Tom qab ntawd, nws poob rau hauv nws tus khub.
  Dominica ncaws ib tus tsiaj tis nyob rau hauv lub puab tsaig nrog nws pob taws liab qab thiab chirped:
  Zoo, zoo, tus tsiaj poob pw tsaug zog hauv sawdust,
  Okay, lawv ncaws kuv lub puab tsaig...
  Okay, lawv rub kuv rau ntawm ib lub stretcher -
  Hais ua tsaug uas koj tseem muaj txoj sia nyob !
  Thiab tus ntxhais ntaus lwm tus liab ntawm lub taub hau nrog rab ntaj. Tom qab ntawd, cov creatures pib khiav tawm. Nyob rau tib lub sijhawm, plaub tis primates sim tshem tawm cov neeg raug txhom, cov menyuam yaus nkag rau hauv lub vas.
  Margarita tau tua ib tug khawv koob beam rau lawv, tus liab tig tag nrho rau hauv lub ncuav qab zib cinnamon nrog frosting.
  Tus so khiav tawm qw, tso lub vas. Thiab cov me nyuam raug ntes tau pib poob.
  Margarita qw:
  - Tuav lub vas, tuaj, muaj zog dua.
  Thiab nws swooped rau ntawm zaj. Peb lwm tus neeg tua rog tau nrawm nrawm tom qab nws.
  Tus tub Dobrynya hu nkauj:
  Auj, thaum yau, thaum yau, koj ya mus qhov twg?
  Oh, me nyuam yaus, me nyuam yaus, koj nyob qhov twg maj ...
  Tag nrho cov furry liab, kuv paub,
  Lawv ntes koj los ntawm ntau lub tebchaws!
  Thiab tus tub-hero khaws lub vas nrog nws cov ntiv taw liab qab. Txawm li cas los xij, ua ib tug txiv neej hauv luv luv muaj nws qhov zoo. Nws yog qhov ua tsis ncaj ncees rau tus neeg laus taug kev yam tsis muaj khau, tab sis rau ib tug me nyuam tub nws yog ntuj, thiab nws tuaj yeem siv nws ob txhais ceg muaj zog hauv kev ua.
  Tag nrho plaub tau maj mam poob qis thiab pib nqis mus zoo.
  Dominica sau nrog luag ntxhi:
  - Kuv tsis xav kom koj ib tug menyuam ntsuag share,
  Kuv tsis xav koj hnub nyuaj...
  Cia lub ntiaj teb ua lub vaj kaj siab,
  Thov tus Tswv uas dawb huv tiv thaiv cov me nyuam!
  Cov txiv neej tau khawb thiab tattered, yuav luag tag nrho cov taw liab qab, tsuas yog ib tug hluas nkauj nyob rau hauv ib tug elegant thiab, tej zaum, luxurious hnav ris tsho thiab khau embroidered nrog emeralds thiab rubies.
  Tus ntxhais chirped:
  - Ceev faj, pab neeg cawm siav yog kuv txiv, Duke, thiab kuv twb ris lub npe ntawm Baroness!
  Dominica teb nrog chuckle:
  Vajntxwv ua tau txhua yam
  Vajntxwv ua tau txhua yam...
  Tab sis feem ntau tawg
  Qee zaum lawv zaum!
  Sib yuav rau kev hlub
  Yuav tau hlub...
  Tsis muaj zog rau koj, leej twg
  Koj tsis yog Vajtswv, vajntxwv!
  Txhua tus tsis muaj zog rau koj -
  Koj tsis yog Vajtswv, vajntxwv!
  Pab neeg ua tib zoo tsaws cov me nyuam. Thiab nws unraveled lub vev xaib. Cov me nyuam - cov tub thiab cov ntxhais - muaj kev ywj pheej. Thiab lawv cov heels puag ncig flashed thaum lawv sim khiav.
  Tab sis Margarita nres lawv nrog lub suab nrov nrov:
  - Koj mus qhov twg? Yuav ua li cas hais ua tsaug?
  Cov me nyuam nres. Tus ntxhais baroness nodded:
  - Yog lawm, koj cawm kuv ntawm kev poob cev qhev. Muab kuv rau kuv txiv, thiab lub nqi zog siab yuav tos koj. Thiab cia tus so mus rau ntawm lawv tus kheej - lawv yog neeg thov khawv thiab tsis muaj taw.
  Ib tug tub los ntawm cov neeg raug kaw tawm tsam:
  - Kuv txiv yog suav! Thiab kuv tsis tau taw vim kuv raug ntes thaum lub sij hawm kev cob qhia khiav!
  Margarita nug: "Vim li cas lawv ntes koj?"
  Tus tub Viscount shrugged nws lub xub pwg nyom; nws muaj ib tug liab qab, lub cev nqaij daim tawv, tanned, wiry, thiab tsuas yog nws tus cwj pwm, txawm hais tias me nyuam yaus, lub ntsej muag ntxeev siab rau nws hom.
  Tus ntxhais baroness teb tias:
  -Lawv xav coj peb mus rau Skeleton . Qhov no yog ib tug haib wizard uas nyob deb ntawm Koshchei lub Immortal!
  Margarita smacked nws daim di ncauj thiab hais tias:
  - Skelenton , tus wizard phem thiab tus tswv ntawm cov ntsiab lus, muaj ib tug tsov dub artifact. Tej zaum qhov no yuav pab cawm txoj kev sib deev muaj zog.
  Tus tub huab tais Oenomaus sau tseg tias:
  - Tsis tas li ntawd, yuav tsum tso lwm cov menyuam yaus uas raug kaw los ntawm tus npau suav phem phem. Tsis li ntawd yuav muaj kev puas tsuaj loj rau lub qab ntuj khwb.
  Dominica nug, tsis txhob ntseeg siab:
  - Qhov no yuav tsis cuam tshuam peb ntawm lub hom phiaj tseem ceeb?
  Margarita tawm tsam:
  - Vice versa! Yog tias koj sau tag nrho kaum ob yam khoom qub, koj tuaj yeem tau txais lub hwj chim ntawm Vajtswv uas muaj hwjchim loj kawg nkaus. Thiab qhov no yuav ua rau nws muaj peev xwm cawm tsis tau tsuas yog kev sib deev muaj zog, tab sis tsim ntau lwm yam zoo.
  Tus tub Dobrynya hais tias:
  - Qhov no yog amazing! Tom qab ntawd peb yuav ua tau ib yam dab tsi uas lwm tus phab ej yeej tsis tau npau suav txog!
  Dominika hu nkauj zoo siab:
  Peb lub ntiaj teb no tsis muaj kev khuv leej, siab phem, ntxeev siab,
  Cov ntshav ntws zoo li cua daj cua dub...
  Tab sis tus txiv neej yog ntse, nto moo rau nws txoj kev vam meej -
  kov yeej obstacles thaum ua si!
  
  Countless nightmarish hem
  Txoj hmoo phem, tu siab thiab funny...
  Peb poob kua muag txawv txawv hauv kev tsis ntseeg -
  Saib saum ntuj nrog unearthly melancholy !
  
  Thiab cia nws yuav tsum tau los
  Hauv kev sib ntaus sib tua npau taws, tib neeg cov ntshav ...
  Txhaum txoj xov ntawm lub neej nrog rab ntaj, ib xub,
  Peb yuav tsis ntxeev siab rau kev hlub mus ib txhis!
  Margarita nodded nws golden taub hau:
  - Koj hu nkauj Dominic zoo, thiab cov lus paub zoo kov tus ntsuj plig! Tab sis qhov no tsis txaus...
  Tus ntxhais actress hu nkauj:
  Nws tau rais los ua teeb heev
  Kuv cawm lub Fatherland...
  Kuv muaj hmoo tiag tiag -
  Tsuas yog qhov no tsis txaus!
  Tsuas yog, nkaus xwb, tsuas yog -
  Qhov no tsis txaus!
  Tus tub Viscount tau ntaus nws txhais taw hnyav heev kom cov dej ntws tawm ntawm cov txiv kab ntxwv thiab qw nrov nrov:
  - Txhob hu nkauj! Cia peb mus rau Skelentom thiab peb yuav rhuav nws rau hauv daim!
  Margarita hais nrog ib tug sigh:
  - Nws ntev dhau mus taug kev. Koj yuav tsum tau ya ntawm zaj, lossis raug thauj siv lub medallion!
  Oenomaus nug nrog luag nyav:
  - Koj puas muaj medallion? Yog li coj peb hla!
  Tus ntxhais uas koom nrog teb nrog ib tug sigh:
  - Nws yuav tsum tau them rov qab txhawm rau txhawm rau thauj tag nrho pab pawg. Wb noj tam sim no. Tej zaum cov me nyuam tshaib plab.
  Tus ntxhais baroness nodded nws lub taub hau, nws pob zeb diamond tsej jingled:
  - Yog, qhov no yog qhov yuav tsum tau ua. Muaj hluav taws kub hauv kuv lub plab!
  Tus tub viscount sau tseg tias:
  - Lub plab tag yog lag ntseg hauv kev sib ntaus sib tua!
  Cov menyuam yaus, feem ntau yog cov ntxhais, squealed hauv unison:
  Peb xav noj
  Qhib qhov rooj dav dua
  Tsis tas li ntawd peb yuav noj tus ua noj ...
  Cov kws ua zaub mov yuav muaj khoom noj txom ncauj,
  Thiab cia peb haus dej rau cov tub ceev xwm,
  Peb yuav rhuav tshem tag nrho chav noj mov
  Thiab peb mam li tawg cov tais diav!
  Margarita tuav nws cov khawv koob wand. Thiab ib lub rooj tshwm nrog ob peb lub tais thiab ib lub ncuav mog qab zib rau ntawm nws.
  Tus ntxhais hu nkauj zoo siab:
  Cov me nyuam tau sau rau koj,
  Peb tsis yog scraps kiag li -
  Thiab cov txiaj ntsig zoo,
  Tsis yog porridge nrog millet!
  Dominica nodded thiab sau tseg:
  - Tab sis ntxuav koj txhais tes ua ntej!
  Cov me nyuam maj nrawm mus rau kwj dej. Tsuas yog tus ntxhais baroness tseem sawv. Tus ntxhais actress roared:
  - Koj puas xav tau kev caw tshwj xeeb?
  Cov tub ntxhais hluas baroness yws tias:
  - Thiab kuv nkees ntawm kuv txhais tes thiab ko taw ntub nrog cov plebeians!
  Dominica teb sternly:
  - Ces kuv yuav tsis cia koj mus rau lub rooj!
  Tus ntxhais zoo nkauj hais tias:
  - Koj puas yuav qhia kuv, tus hluas nkauj tsis muaj zog ? Yog lawm, kuv yuav yuam kom koj flogged.
  Dominika sawv ntsug thiab tuav nws lub nrig:
  - Thiab leej twg yuav koj xaj?
  Lub Baroness ntsia rov qab. Dominica yog siab thiab nqaij, thiab cov ntaub tsuas yog npog nws ob lub mis thiab ncej puab. Thiab nws tau pom tseeb tias cov pob ntawm cov leeg tau dov hauv qab daim tawv nqaij tanned, thiab muaj cov vuas ntawm abs ntawm lub plab. Ib tug ntxhais zoo nkauj no tuaj yeem ntaus koj.
  Txawm li cas los xij, Margarita tau hais hauv lub suab sib tham:
  - Cia peb ntxuav peb txhais tes lawm. Thiab yog tias koj, Dominica, yog ib tug neeg laus, ces koj yuav tsum ua tus piv txwv rau peb. Yog li cia peb ntxuav ua ke.
  Thiab nws tau mus rau lub kwj deg. Thiab nrog nws yog Baroness ntxhais thiab Dominica. Cov dej tau sov los ntawm plaub lub hnub, maj mam thiab sov so, yog li kev ntxuav yog qhov txaus siab. Cov me nyuam txawm ua luam dej hauv kwj deg. Thiab lawv pib txaws dej rau ib leeg.
  Dominika kuj nplawm ib ncig zoo li tus ntxhais me thiab hu nkauj:
  Dej, dej txias,
  Nws tsis yog tsis muaj laj thawj tias nws nchuav los ntawm lub thoob!
  Thiab muaj tej xwm txheej zoo li no nyob ib puag ncig. Luxurious paj ntawm ntau yam duab loj hlob ntawm lush ntoo. Thiab cov paj ntawm cov paj no muaj xim sib txawv thiab ntxoov ntxoo. Cia li xav txog tej yam buds sparkling nrog tag nrho cov xim ntawm zaj sawv thiab shimmering nyob rau hauv lub rays ntawm plaub hnub.
  Qhov no yog qhov zoo nkauj tiag tiag. Thiab butterflies qhov loj ntawm albatrosses ya, thiab lawv cov tis muaj cov qauv txav, zoo li cov dej hiav txwv. Thiab ib qho kev txav zoo tshwm sim.
  Dominica hu nkauj:
  Cov tis ntawm tus npauj npaim ntawd
  Lawv ua tau zoo kawg li...
  Tus tub poob nws txoj kev thaj yeeb,
  Thiab nws hais los ntawm lub siab ...
  Cov tub ntxhais hluas viscount, txaws, hais tias:
  - Yog, nws zoo nkauj thoob plaws ...
  Qhov tseeb, ntau tsob ntoo zoo li cov jeweled tails ntawm peacocks. Thiab saum lawv, ntxiv rau cov npauj npaim, platinum dragonflies kuj txav lawv tis. Thiab nyob rau hauv hav zoov trills ntawm zoo kawg li noog tau hnov. Lawv yog cov amazing thiab zoo kawg nkaus nrog lawv lub suab uas koj tsuas xav tsis thoob.
  Dominica tweeted:
  Koj puas tau hnov cov noog dub hu nkauj?
  Nightingales thiab orioles yog dashing ...
  Thiab qee zaum nees luav, nees luav bray zoo li ntawd,
  Cov ntxhais tab tom khiav tsis tau!
  Yog lawm, qhov no zoo li funny heev.
  Tom qab da dej, cov me nyuam mus rau lub rooj. Thiab lawv lub siab xav tau loj, thiab lawv hu nkauj zoo siab;
  Tus zoo fairy tau muab rau peb
  Ntau yam khoom ua si, ntau hom ...
  Peb yug los ntawm lub zog loj,
  Zoo li noog thiab tsiaj!
  
  Cov menyuam yaus ua si hauv lub teeb ntawm kev luag nyav,
  Zoo siab tau los rau ntiaj teb no...
  Peb tuaj yeem mus txog qhov kev sim thawj zaug -
  Txawm nyob hauv tus quab uas npau taws, tus nees luav!
  
  Peb maj nroos mus rau ntawm cov dej lwg,
  Muaj ntau lub tswv yim zoo nyob hauv ntiaj teb no...
  Cov me nyuam poob pearly kua muag,
  Ntseeg kuv, koj tus ntsuj plig yuav zoo siab dua!
  
  Lub siab phem Koshchei tawm tsam peb,
  Baba Yaga rushing nyob rau hauv mortar ...
  Lawv viciously nplawm ib tug ntxhais liab qab nrog nplawm,
  Thiab tus dej nyab lub ntug dej!
  
  Tab sis peb yuav tsis flinch, cov tub thiab cov ntxhais,
  Peb yuav sib ntaus zoo li titan ...
  Thiab peb lub suab yuav ntshiab,
  Zoo li tus pioneer bugle, nruas!
  
  Zoo, lub orcs tsis yog ib qho teeb meem rau peb,
  Ib tug vwm troll yuav tsis ntshai koj ...
  Yuav muaj nqi zog heev rau kev ua siab loj,
  Yog tus me nyuam tsis yog xoom ntawm kev tsim txom!
  
  Dab tsi yog tus nab Gorynych rau cov tub siab tawv,
  Tsis muaj kev cuam tshuam rau peb, peb mob siab rau kev tawm tsam kev phem ...
  Peb muab nws ib pawg pob,
  Thiab peb kaw nws ncaj nraim rau hauv lub tsev teb!
  
  Yog hais tias ib tug phem goblin hluav taws los ntawm ib tug cannon,
  Tom qab ntawd peb yuav teb nws nrog buckshot ...
  Txhob smearing koj snot guys ,
  Cia peb swb Xatas ib zaug!
  
  Rau kev sib ntaus sib tua ntshav, dawb huv thiab txoj cai,
  Cov ntxhais siab tawv, cov tub khiav ...
  Peb yuav kav lub hwj chim dawb huv,
  Cia tus nab phem!
  
  Tsis muaj ntug hiav txwv zoo siab rau peb cov kwv tij,
  Wb ntes tau ntses tag...
  Rau lub hom phiaj ntawm tus yawm, glamorous Elfia,
  Tus tub yuav ua pov thawj tias nws txias heev!
  
  Cia lub ntiaj teb no zoo nkauj heev
  Yog li ntawd cov paj ntawm lub vaj kaj siab loj hlob hauv nws ...
  Txawm hais tias qee zaum peb sib ntaus txaus ntshai,
  Tom qab tag nrho, kev npau suav yuav tshwm sim hauv qhov kaj!
  
  Tsis yog, peb yuav tsis nyob hauv qab yeeb ncuab,
  Hais tias cov ntxhais, cov tub mus tom ntej ...
  Peb yuav tsuj cov tub rog tsis ncaj ncees nyob hauv qab peb txhais taw,
  Peb yuav muab ib daim ntawv them nqi rau tus yeej!
  
  Ntseeg kuv, yuav muaj lub caij ntuj sov nyob mus ib txhis hauv ntiaj teb no,
  Peb cov me nyuam yuav tsis dhau...
  Cov exploits ntawm knights yog tiag tiag hu nkauj,
  Thiab mus rau kev sib tw yeej!
  
  Zoo, thaum peb swb tag nrho cov Orks,
  Kev sib ntaus sib tua yuav xaus nrog kev yeej muaj koob meej ...
  Nws yuav zoo nyob hauv kuv tus plig dawb huv,
  Peb tsa ntaj, daim thaiv muaj zog!
  Cov me nyuam hu nkauj ua tsis zoo thiab zaum ntawm lub rooj. Lawv pib nyiam noj kib ducks, roasts, thiab ntses nrog cov tais diav.
  Dominica koom nrog lawv. Nws txiav ib daim nrog ib rab riam thiab sau tseg tias:
  - Cov nqaij zoo heev!
  Margarita nodded:
  - Zoo, kuv yuav ua khawv koob li cas? Pom zoo, nws yog indistinguishable los ntawm qhov tseeb!
  Tus ntxhais Baroness sau tseg tias:
  - Yog , cov nqaij zoo heev, tab sis dab tsi txog cov ntses?
  Thiab kuv tau sim ib daim. Tseeb tiag, cov zaub mov zoo kawg nkaus. Cov me nyuam noj thiab sau nrog zoo siab:
  - Cov tais dab tsi, hom tais dab tsi,
  Kuv xav kom kuv nqa txhua yam nrog kuv ...
  Nws yog kev tu siab uas lub rooj tsis zoo li no feem ntau -
  Lawv tsuas yog pub rau kev tua xwb!
  Ib tug ntawm cov liab qab , cov ntxhais thov khawv nug:
  - Kuv puas tuaj yeem muaj qee cov khoom qab zib chocolate?
  Margarita luag thiab yoj nws wand. Dai rau ntawm tsob ntoo loj li ib tug peacock tus Tsov tus tw, lub cones tam sim ntawd rushed mus rau lub rooj thiab tau hloov mus rau hauv zoo nkauj, tsiaj thiab ntses-zoo li tus tuav, npog nrog chocolate thiab nrog ib tug zoo kawg nkaus sau.
  Cov me nyuam chirped contentedly:
  - Qhov no zoo npaum li cas , thiab peb xav tau ice cream!
  Lub sijhawm ntawd, ob peb tus nas loj uas muaj cov plaub liab liab dhia tawm hauv qab cov nyom txiv kab ntxwv thiab sim tua cov menyuam yaus. Lawv squealed ntshai, txhua tus nas qhov loj ntawm tus hma zoo. Margarita ntaus lawv nrog xob laim los ntawm nws cov khawv koob wand thiab khawv koob rings ntawm nws txhais taw liab qab. Thiab Dominica kuj tau siv nws cov khawv koob wand los tso lub pulsar.
  Golden wine iav tshwm nrog nplua nuj, lush ice cream muab tso rau hauv cov duab zoo kawg nkaus paj. Ntxiv mus, nrog strawberries, figs, qus strawberries thiab lwm yam zoo nkauj berries.
  Dominika yws yws thiab sau tseg, taw tes rau lub khob cawv loj tshaj plaws, uas tsis yog kub xwb, tab sis studded nrog pob zeb diamond. Thiab cov ice cream nyob rau hauv nws zoo li ib tug zoo kawg nkaus ornaments, nteg tawm nyob rau hauv tag nrho cov xim ntawm zaj sawv. Thiab zoo nkauj npaum li cas.
  Margarita sau tseg:
  -Koj muaj ib tug khawv koob wand ua los ntawm lub plawv vein ntawm ib tug zaj - qhov no yog heev tsawg. Koj tau qhov twg?
  Dominica teb ncaj ncees:
  - Hauv kev sib ntaus sib tua! Thiab qhov no yog qhov tseeb thiab siab tawv!
  Oenomaus hu nkauj nrog kev zoo siab:
  Woe rau tus uas fights,
  Nrog tus ntxhais zoo nkauj hauv kev sib ntaus sib tua ...
  Yog tus yeeb ncuab npau taws -
  Kuv yuav tua tus neeg phem! Kuv yuav tua tus neeg phem!
  Tus tub Dobrynya qw nrov nrov:
  - Koj yog dab tsi, tus ntxhais , ua cas koj hu nkauj zoo li ntawd? Peb yuav tsum hu nkauj: nrog ib tug tub muaj zog hauv kev sib ntaus sib tua! Ntau precisely, txawm nrog ib tug muaj zog txiv neej nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua. Peb tsuas yog cov tub hluas, tab sis tau ntau xyoo peb ua txiv neej!
  Oenomaus luag thiab sau tseg tias:
  Peb nyob twj ywm me nyuam mus ib txhis,
  Tsuas yog lub xyoo hloov!
  Dominika luag thiab hais tias:
  - Ntawm no peb yuav muaj lub ntiaj teb fairy taleas thiab kev hloov pauv.
  Tom qab ntawd, nws pib noj nws cov ice cream conjured. Nws saj zoo heev. Qhov no yog qhov zoo kawg li nws tau muab los ua. Thiab qab zib, maj mam saj ntawm ice cream kis thoob plaws tus ntxhais tus nplaig.
  Tus tub Dobrynya, tom qab ntses thiab nqaij, kuj zoo siab them tribute rau ice cream. Qhov no yog qhov tseeb, yummy .
  Cov me nyuam sim noj nyob rau hauv ib txoj kev uas zoo li civilized thiab tsis txhob slurp. Yog, carnivorous nas ice cream yog ib qho zoo heev.
  Dominica sau nrog lub ntsej muag luag ntxhi:
  Yuav ua li cas zoo nws thiaj li muaj peev xwm cam khwb cia,
  Thiab tig tus nas phem rau hauv ice cream ...
  Peb tau txais tsib lub zog -
  Ua ib yam dab tsi uas tsis yog txhua qhov yuav tsum ua!
  Thiab dua cov me nyuam giggles teb. Thiab txaus siab squeak ...
  Muaj lub suab nrov saum ntuj. Ib qho ntawm ntug hiav txwv muaj ib tug zaj loj loj tau ya. Los ntawm qhov deb nws zoo li me me thiab tsis txaus ntshai, txawm tias nws xya lub taub hau. Thiab nws yog hom dab ntawm txoj kev tsis muaj mob.
  Cov menyuam yaus luag thiab pib ib leeg ib leeg. Qhov no lom zem tiag tiag. Thiab lawv npuaj xib teg ntawm xib teg.
  Tias muaj lub suab nrov.
  Dominika coj nws thiab pov lub boomerang nrog nws cov ntiv taw liab qab. Nws ya mus thiab txiav tawm lub pob, thiab thaum lub caij nplooj zeeg kev zoo nkauj ntaus nws nrog lub zog los ntawm ib tug khawv koob wand. Ib lub ncuav mog qab zib loj tshwm nyob rau hauv cov duab ntawm Napoleon lub kaus mom cocked, studded nrog poppies, roses thiab cornflowers.
  Cov me nyuam twb tau noj zoo thiab tos txais lub txiaj ntsim nrog kev txaus siab me ntsis.
  Tus tub viscount hais tias:
  -Cov ncuav qab zib zoo heev, tab sis koj tseem yuav tsum tau saib xyuas kom zoo ...
  Dominika luag ntxhi thiab sau tseg, hu nkauj:
  Ua noj rau kuv lub hnub yug,
  Kuv sau zoo siab rau lub ncuav mog qab zib ...
  Thiab cov ntawv sau xim los ntawm cream -
  Nws yog lub sij hawm mus rau lub nroog San Remo!
  Tom qab ntawd, tus ntxhais coj nws thiab tso lub boomerang dua. Thiab nws ya hla, lunged, thiab spun. Thiab tus ntxhais tau ntes nws dua nrog nws txhais ko taw liab qab thiab hu nkauj:
  Tsis txhob saib lub ncuav mog qab zib
  Lub sij hawm yuav los thaum koj thiab ...
  Cov gingerbread xuav zoo li ib rab phom ntawm lub tuam tsev,
  Nrog kev noj zaub mov koj yuav ua rau koj tus kheej tiag tiag!
  Tus ntxhais baroness nqos nrog nyuaj ib daim ncuav mog qab zib nrog lub kaus mom cocked, licked nws daim di ncauj thiab sau tseg:
  - Noj qab heev! Tab sis nws tsis haum lawm.
  Tus tub viscount sau tseg tias:
  - Nws yuav tsis siv sij hawm ntev kom rog.
  Dominica hu nkauj nrog luag ntxhi thiab luag ntxhi:
  Rau niam rab diav, rau txiv rab diav,
  Thiab rau pog ib ladle ...
  Thiab ntawm lub txaj!
  Cov menyuam yaus, qhov tseeb, ua hnyav tom qab noj mov thiab poob rau ntawm cov nyom, txiv kab ntxwv, sniffling nrog lawv qhov ntswg. Luckily tsis muaj yoov tshaj cum los yog kab ntawm no. Cov uas ya tau loj thiab tsis tom, thiab muaj kev xyaum tsis muaj teeb meem nrog lawv.
  Dominica nug Margarita, tus pioneer ntxhais kuj yawned thiab ceev nrooj npog nws lub qhov ncauj nrog nws xibtes:
  -Koj puas yuav pw los yog?
  Lub koom haum heroine teb tias:
  Dab tsi, tus ntxhais tsis tuaj yeem pw tsaug zog hauv kev tsim txom thiab kev ntxhov siab?
  Ib qho chaw sib yuav yog taug kev raws txoj kev hav zoov ...
  Nws taug kev los ntawm cov nyom mint thiab tsis paub dab tsi,
  Thiab damned txoj hmoo tso dag thiab ua si!
  Tus tub heroic Dobrynya twb sniffling los ntawm nws lub qhov ntswg.
  Yog, cov me nyuam tau muaj ntau yam kev lom zem.
  Dominika hu nkauj lom zem:
  Peb tsaug zog tsis nyuaj,
  Nws muaj tseeb, yog ...
  Tab sis ces, nrog dab tsi nyuaj,
  Peb sawv tom qab!
  . Tshooj 9.
  Dominica sawv thiab tawm los ntawm kev npau suav tej yam yees siv uas coj nws mus rau lub ntiaj teb sib npaug. Tom qab ntawd, tus ntxhais tau ntxuav nws tus kheej thiab da dej siv lub tshuab golden. Kuv txhuam kuv cov hniav thiab mus noj tshais.
  Nyob ntawd nws tau ntsib los ntawm lwm cov ntxhais thiab cov ntxhais los ntawm cov neeg tseem ceeb hauv chav kawm. Lawv tuav tes thiab saib tsis taus. Tseem muaj elves, poj niam trolls, poj niam hobbits uas zoo li cov ntxhais, nymphs, dryads, tib neeg cov ntxhais, txawm hais tias muaj tsawg ntawm lawv. Ib lub tuam txhab zoo nkauj tau sib sau ua ke.
  Cov ntxhais tau hnav khaub ncaws zoo nkauj thiab cov hniav nyiaj hniav kub, tab sis tsis muaj taw, yog li ntawd nws yuav yooj yim dua los siv lawv txhais taw thaum ua khawv koob. Thiab nyob rau hauv cov neeg tseem ceeb hauv chav kawm ntawv, kev kawm txawv me ntsis - lawv tau mloog cov lus qhuab qhia los ntawm ib tug plas nyob rau hauv ceev-hluav taws xob zam, thiab ua ntau yam hauj lwm. Nws tau ntseeg tias tus ntxhais twb paub txog cov hauv paus.
  Dominica ua tiav ob peb txoj haujlwm ntawm no. Nws tua los ntawm ib tug khawv koob wand thiab ua transformations. Thiab ces nws ntxhi spells. Ntau qhov kev sib txuas ntawm cov lus tau nyeem rau nws, thiab Dominika rov hais dua.
  Ua ib tug neeg ua yeeb yaj kiab, tus ntxhais muaj lub cim xeeb zoo kawg nkaus, txij li thaum nws yuav tsum tau tshaj tawm ntau qhov kev sib tham.
  Thiab kuv nco ntsoov txhua yam zoo kawg nkaus. Tab sis cov no yog tag nrho cov paj; qhov tseem ceeb tshaj plaws, ntawm chav kawm, yog kev tshawb nrhiav artifacts thiaj li txuag tau qhov kev sib deev muaj zog.
  Thiab yog li ntawd Dominika zaum hauv lotus txoj hauj lwm, koom nrog nws lub zog, cov leeg nqaij thiab ncab nws nraub qaum. Thiab dua nws plunged mus rau hauv ib tug parallel ntug, qhov twg lawv pab neeg tab tom nrhiav ib txoj kev los cawm lub zog ntawm kev sib deev.
  Thiab tsuas yog nyob rau lub sijhawm. Vim tias nws nyob ntawd tias goblin thiab tus tub sab nightingale tau nkag mus rau ntawm tus ntiv taw. Ob tug neeg phem no twb tau nthuav tawm lub vas sab los npog pab neeg pw tsaug zog.
  Margarita kuj tau pw, thiab nws ua npau suav ...
  Tus ntxhais tau txais txoj hauj lwm ntawm lub tshuab nqus tsev choj. Yog li ntawd, nws tau mus rau khau khiab, nyob rau hauv ib tug torn tiab thiab nrog ib tug neeg thov khawv lub hnab, nyob rau hauv reconnaissance. Nws yog lub caij nplooj zeeg thiab huab cua tsis zoo heev. Muaj Frost thaum hmo ntuj, thiab cov nyom tau npog nrog Frost, uas tus ntxhais liab qab taw tawm me me, zoo nkauj hneev taw. Nws yog heev ntub thiab txias, nrog los nag sib xyaw nrog daus.
  Cov ntiv taw me me ntawm cov neeg tsis pom zoo ua rau xiav los ntawm qhov txias thiab dampness. Tab sis nws ua siab loj taug kev mus rau pem hauv ntej, txawm khaws ceev.
  Thiab tib lub sij hawm nws hu nkauj;
  Cov nag tawg tawg tawg paj tawg thoob plaws lub ntuj,
  Lawv tau npaj ib ceg txheem ntseeg rau fascism!
  Tiger tanks tsuas yog khib nyiab - lub khw muag khoom qias neeg ,
  Lub Wehrmacht tos txais kev npau taws!
  Lub Wehrmacht tos txais kev npau taws!
  
  Peb tus phooj ywg Stalin, tus thawj coj, yog lub zog ntawm ntau lab,
  Nws muaj lub nrig granite, rab phom tshuab hauv nws txhais tes!
  Peb yuav kov yeej cov tub rog ntawm lub moos Xaudoo,
  Peb lub zog yog monolith, hmoov zoo hauv ntiaj teb!
  Peb lub zog yog monolith, hmoov zoo hauv ntiaj teb!
  
  Peb tog tsis muaj dab tsi tseem ceeb dua ua,
  Yuav cawm tau neeg, txoj kev zoo ntawm Niam Mab Liab!
  Goebbels muaj, mus rau ntuj txiag teb tsaus nrog tsis muaj dab tsi,
  Thiab yuav muaj yeej, ntseeg kuv, txawm tias tag nrho cov dab!
  Thiab yuav muaj yeej, ntseeg kuv, txawm tias tag nrho cov dab!
  
  Kev zoo nkauj Lavxias teb sab, koj paub, muaj npe nrov rau nws lub zog,
  Nws muaj ib tug hnyav xim av braid!
  Thiab nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua nrog cov fascists cov hluas yuav ua nto moo,
  Lub Ntiaj Teb Lub Teeb yuav los ciaj sia, sawv!
  Lub Ntiaj Teb Lub Teeb yuav los ciaj sia, sawv!
  
  Tsis txhob cia Hitler hle nws lub qhov ntswg rau hauv cov neeg Lavxias,
  Tus txiv leej tub xav tias nws yog Vajtswv tus txias!
  Peb yuav taug kev raws txoj kev Berlin,
  Tsis yog, tus uas dawb huv ntawm tus ntsuj plig yuav tsis ua qhev!
  Tsis yog, tus uas dawb huv ntawm tus ntsuj plig yuav tsis ua qhev!
  
  Peb tus chij yog xim liab, xim ntawm cov ntshav npau taws,
  Lub hnub twb ci rau ntawm Reichstag!
  Tsis muaj ib qho khoom plig pub dawb rau peb cov menyuam yaus,
  Yog lub siab ua siab tawv thiab ntshai yuav tsoo!
  Yog lub siab ua siab tawv thiab ntshai yuav tsoo!
  Yog li Margarita khiav mus, txias tom nws lub luj taws liab qab, mus rau tus choj. Muaj barbed hlau nyob ib ncig ntawm thiab muaj tshuab rab phom yees.
  Cov Germans haus lub hli thiab haus luam yeeb hluav taws. Margarita khiav mus rau lawv. Tus hluas nkauj hluas nraug pluag tsis zoo li tsis txaus ntshai rau Krauts. Ntxiv mus, nyob rau hauv xws li dampness thiab txias, tsis tshua muaj leej twg, tsuas yog tus neeg thov khawv zaum kawg, yuav twv mus rau liab qab.
  Thiab tus ntxhais pib hu lawv ib zaj nkauj uas tsis muaj teeb meem thiab zoo siab:
  Kuv yog ib tug me nyuam ntsuag txom nyem
  Kuv khiav tsis tau rov qab los ntawm cov daus hauv qhov txias ...
  Tab sis tus ntxhais lub suab yog meej heev,
  Nws yuav tsav tawm cov Frost zoo li yog los ntawm kev quab yuam!
  
  Tsov rog coj kuv niam nrog lub foob pob,
  Txiv, tau kawg, raug hu mus rau pem hauv ntej ...
  Cov plaub hau curly plaub hau yog khov los ntawm qhov txias,
  Tus viv ncaus nyob ntawm qhov rooj!
  
  tshaib plab, kuv gnaw ib lub khob cij,
  Thiab kuv ob txhais taw liab liab los ntawm Frost ...
  Kuv nyob qhov twg tramp dog dig
  Txawm tias tus ntxhais ntxim hlub thiab zoo nkauj!
  
  Kuv tuaj yeem hais rau sawv daws ua siab loj thiab ua siab loj,
  Uas, ntawm chav kawm, tsov rog yuav damned ...
  Tsis muaj teeb meem dab tsi peb tab tom sib ntaus sib tua,
  Dab Ntxwg Nyoog yuav liam rau qhov no!
  
  Au, tus ntxhais ob txhais ceg raug kev txom nyem,
  Thiab lawv mob heev hauv qhov txias no ...
  Kuv xav kom sai sai no kaj ntug hauv sov May,
  Thov kom lub ntuj tshav ntuj ya!
  
  Peb xav kom peb lub teb chaws zoo nkauj dua,
  Tab sis kev tshaib kev nqhis, txias, cua daj cua dub thiab cua daj cua dub ...
  Koj mus qhov twg, hmoov tsis Russia?
  Zoo li txoj hmoo nyuaj!
  
  Kuv yog ib tug ntxhais, tsuas yog menyuam yaus,
  Kuv tswj tau ntau yam ...
  Kuv ua hauj lwm yuav luag los ntawm lub txaj,
  Kuv tsuas kawm tau plaub los tsib!
  
  Vim li cas qhov kev nyuaj siab no tuaj rau kuv?
  Txoj hmoo phem ntawm lub siab tawg...
  Ntseeg kuv, xws li kev phem tau poob,
  Dab tsi zoo li me ntsis thiab qhov kawg!
  
  Tab sis tus ntxhais hauv qab tus quab tsis tawg,
  Nws tswj tau npaj txhij thiab taug kev ...
  Nws yog ib tug me nyuam, deb ntawm laus,
  Thiab nws nyiam stomping barefoot!
  
  Tus me ntxhais hneev taw zoo nkauj,
  Raphael tau kos duab rau lawv ...
  Thiab kuv ntseeg tias tus me nyuam yuav zoo siab,
  Tus Tswv yuav pom nws cov menyuam, ntseeg kuv!
  
  Vim li no kuv thiaj hu nkauj
  Rau lub yeeb koob ntawm Vajtswv tus Tswv Yexus ...
  Kuv ntseeg tias lub ntiaj teb yuav dhau los ua lub vaj kaj siab
  Thiab kuv yuav ntsib kuv txiv, ntseeg kuv!
  
  Ces lub sijhawm yuav los thiab lawv yuav sawv rov los,
  Leej twg tuag, leej twg tuag thiab leej twg mob...
  Thiab yuav muaj kev zoo siab thaum laus thiab menyuam yaus,
  Vim Yexus xav tau!
  
  Yog lawm, kuv yuav txhos caug ntawm Vajtswv,
  Kuv yuav ua kom tiav zaj nkauj no hauv kev zoo siab ntawm qhov kaj ...
  Nyob rau hauv lub npe ntawm tag nrho cov tiam tom ntej,
  Cov dab phem phem yuav swb!
  
  Ces tus ntxhais yuav nyob kaj siab lug mus ib txhis,
  Thiab tag nrho cov neeg ntawm Niam Ntiaj Teb ...
  Huab cua phem kawg nkaus yuav ploj mus,
  Peb cov neeg yuav tsis tawg!
  
  Nws hla nws tus kheej, nqis los ntawm nws lub hauv caug,
  Hnia tus ntoo khaub lig nyiaj ...
  Nws tau ua me ntsis rau Vajtswv, pom meej
  Yexus los saum ntuj los rau peb!
  
  Tsis ntev peb txhua tus yuav nrog Huab Tais Ntuj,
  Hauv nws txhais tes zoo nkauj, hlub ...
  Cia peb txoj kev xav ya mus siab dua
  Thiab lub zog nyob rau hauv ib tug me nyuam, lub nrig muaj zog!
  
  Thiab tam sim no kuv nyeem cov lus thov,
  Nws hais tias, Kuv tus Vajtswv, zam txim rau kuv ...
  Tam sim no peb nyob ntawm lub pedestal nrog nws,
  Thiab Tswv Yexus thiab kuv, ntseeg kuv, tab tom taug kev!
  
  Thiab peb yuav nrog Nws nrog Nws mus saum ntuj ceeb tsheej,
  Thiab golden nag yuav poob rau ntawd ...
  Tus Tswv yuav qhia nws tus cwj pwm zoo,
  Thiab nws yuav xa tus yeeb ncuab ncaj nraim mus rau hauv kev tshee hnyo!
  
  Thaum kawg, muaj kev zoo siab hauv ntiaj teb no,
  Peb tau tos txog qhov tshwm sim ntawm Tswv Yexus ...
  Peb ya zoo li cov tubtxib saum ntuj mus noj mov saum huab cua,
  Kev hlub ntawm tus Tswv yog qhov kaj thiab dawb huv!
  Tom qab ib zaj nkauj zoo li no, cov Nazis tau ua siab ntev thiab cia tus ntxhais tsis muaj hmoo tuaj rau sov so thiab muab tshuaj yej kub rau nws. Margarita tau npaj ntsiag to cog cov khoom tawg uas tsis pom zoo li lub khob cij hauv nws lub hnab hauv qab txoj kev tsheb ciav hlau, tab sis tsis muaj sijhawm - nws sawv.
  Nightingale tus tub sab thiab goblin tau nyob ze heev. Lub goblin muaj lub pob es tsis txhob ntawm lub qhov ntswg, lub ntsej muag tsis zoo thiab ntev fangs. Nws kuj yog siab heev, txog peb meters. Tsis xav tias nws rub lub vas. Thiab Nightingale yog ib tug txiv neej rog, ruddy nrog lub puab tsaig hamster, protruding pem hauv ntej cov hniav thiab nyob rau hauv ib tug luxurious uniform nrog medals. Zoo, ntxiv rau lub mustache, ib txwm ntawm Prussians.
  Pom tias qhov kev tawm tsam tsis txaus ntseeg, Nightingale tus tub sab muab ob ntiv tes rau hauv nws lub qhov ncauj thiab sim xiab.
  Dominika muab nws ncaws pob nrog nws pob taws liab qab. Thiab tus tub sab roars nyob rau hauv mob. Thiab nws txawm nti tawm cov ntshav.
  Lub goblin swung nws lub club. Tus tub hero Dobrynya dhia thiab tuav lub goblin los ntawm cov plaub hau, poob rau ntawm nws nraub qaum thiab muab nws hla nws tus kheej. Lub goblin tsoo mus rau ib tsob ntoo zoo li cactus nrog paj thiab quaj qw nrov nrov. Thiab nws lub suab nrov zoo li tus nees luav qus.
  Margarita luag ntxhi. Nightingale sim xuav dua thaum Dominika ntaus nws lub puab tsaig nrog nws lub hauv caug. Thiab nws hawb pob.
  Tus tub heroic Dobrynya hu nkauj:
  Tus goblin nug peb tias,
  Koj camo koj puas tuaj ?
  Tau mus rau lub nroog -
  Peb muaj tej yam yuav tsum ua!
  Lub goblin sim rov tawm tsam nrog lub club. Tus tub hero dodged lub tshuab thiab rov muab tus txiv neej loj dua nws tus kheej, vim Dobrynya tsis muaj zog ntawm tus me nyuam. Thiab txhua yam zoo li ua haujlwm tawm.
  Lub goblin stretched dua. Thiab nws tau maj mam sawv. Cov me nyuam sawv thiab pib muab lub khob kub hnyiab rau ntawm dab ntxwg nyoog swamp. Lawv ntaus nws thiab ua rau nws nrov nrov. Thiab twitch.
  Margarita tuav nws cov khawv koob wand. Thiab cov cones pib tig mus rau hauv lub ncuav, thiab lawv cia smeared goblin nrog qab zib, ua rau nws mus twitch li ib tug loach nyob rau hauv ib lub lauj kaub frying.
  Thiab Dobrynya Nikitich nqa Nightingale tus tub sab mus rau hauv nws txhais caj npab thiab muab nws pov rau ntawm tsob ntoo ntoo hnyav nrog nyiaj cones. Los ntawm lub tshuab, Nightingale yuav tsoo thiab co, yuam kom nws tso dab, los yog, dhuav cov ntshav.
  Tus tub Dobrynya hu nkauj:
  - Nightingale tus tub sab, koj yog neeg phem,
  Thiab ntaus koj lub ntsej muag nyuaj dua ...
  Koj tuag tam sim no, koj tus neeg phem ,
  Tua koj ib yam nkaus, tus nplawm!
  Thiab tom qab ntawd nws coj nws thiab ntaus nws nrog nws lub nrig ntau npaum li nws ua tau rau ntawm lub taub hau. Nightingale tus tub sab muaj lub suab nrov hauv nws pob ntseg. Thiab Dominica tau taw qhia nws qhov ntsuas qhov ntsuas ntawm goblin, thiab nws yuav ua li cas nws pov ib qho nyuaj rau kev hloov pauv. Thiab nws yuav ua rau nws muaj zog tuag nyob rau hauv uas muaj cascades ntawm lub zog.
  Thiab ces ... Muaj ib tug siab peb-meter plaub tus txiv neej, thiab tam sim no nyob rau hauv nws qhov chaw muaj ib lub rooj laden nrog txhua yam khoom noj nplua nuj thiab khoom qab zib zoo kawg nkaus. Thiab xws li aromas wafted los ntawm no zoo kawg li chav ua noj.
  Dominica tweeted:
  - Cov no yog kev hloov pauv thiab ua txuj ci tseem ceeb ntawm txuj ci tseem ceeb,
  Peb pom yooj yim lub vaj kaj siab nyob rau hauv txhua yam saum ntuj ceeb tsheej ...
  Xws li kev zoo nkauj radiant nyob txhua qhov chaw ,
  Thov kom tus Tswv uas muaj hwjchim loj kawg nkaus sawv rov los!
  Nyob rau hauv qhov tseeb, nyob rau hauv lub rooj nteg golden thiab txiv kab ntxwv, zoo kawg nkaus, sparkling hlau tais nrog ncuav mog qab zib, nrog cream ntawm kaum ob ntau yam xim thiab ntxoov, nrog rau lwm yam zoo heev zaub mov, thiab aromatic overflows, tag nrho cov qab tshaj plaws.
  Thiab zoo npaum li cas cov donuts tau, strewn nrog cov hmoov zoo. Tsis muaj ntxiv lossis rho tawm ntawm no. Thiab tsom iav splashed nrog cocktails los ntawm ntau yam kua txiv hmab txiv ntoo, nrog zoo kawg nkaus txhaws uas xav tsis thoob nrog aromas thiab qab zib tsim nrog glaze. Thiab hom buds nyob ntawd?
  Margarita luag nyav tsis meej pem thiab qw nrov nrov:
  -Koj tig dab ntxwg nyoog! Zoo, tsis txhob xav li cas ! Koj yuav tsum tau ua tej yam zoo li no!
  Dominica, ntxhov siab, nug:
  - Nws puas nyuaj?
  Tus ntxhais hais tias:
  - Yog, yuav luag tsis yooj yim sua! Thiab koj muaj peev xwm ua tej yam zoo li no.
  Meanwhile, tus tub sab nightingale sim xuav dua. Thiab nws puffed tawm nws wide, zoo li hamster ob sab plhu. Tab sis tus tub-tus phab ej, sai li sai tau thaum nws coj nws, yuav them nws nrog nws tus menyuam yaus, tab sis tuag taus, zoo li lub nrig, nrig. Thiab tus whistler, los ntawm txoj kev, knocks tawm ntau tshaj ib zaug, nws zoo li ib tug knocked tawm, cam khwb cia kub hniav.
  Thiab nws ya upside down. Nws plopped thiab ncab tawm zoo li nws tau raug khob. Tab sis tom qab ntawd nws tau dhia, muab nws tus ntiv tes tso rau hauv nws lub qhov ncauj dua thiab tshuab. Tab sis es tsis txhob xuav xuav, txhua yam uas tawm los yog kev chim siab . Thiab nws funny heev. Cov me nyuam luag. Nightingale tus tub sab nyiag nkas:
  "Kuv yuav nqos koj tam sim ntawd, Kuv yuav nqos koj, Kuv yuav nqos koj, Kuv yuav tsis muaj kev hlub tshua!"
  Hauv kev teb, Dobrynya, tus tub hluas no, ncaws Nightingale lub puab tsaig nrog nws pob taws liab qab. Thiab cov hniav ya dua. Ntxawm nws ob txhais tes tawm, tus thawj tub sab leaned rov qab.
  Dobrynya hais tias:
  Thiab peb yuav pom leej twg hauv kev sib ntaus sib tua, thiab peb yuav pom leej twg hauv kev sib ntaus sib tua,
  Peb yuav tsis tso dag nrog qhov ntawd, peb yuav tua tus gadfly!
  Peb yuav tua koj zoo li ib tug gadfly!
  Dominica taw tes rau nws cov khawv koob wand ntawm tus swb Nightingale tus tub sab. Margarita sau tseg:
  - Koj puas xav hloov nws thiab?
  Tus ntxhais actress nodned:
  - Cia kom muaj tsawg kawg ib yam dab tsi pab tau!
  Tus ntxhais hu nkauj:
  Tus tub tau shackled los ntawm lub sij hawm hlau,
  Thiab kuv tsuas noj ib yam khoom noj qab haus huv xwb...
  Vim lub nra hnyav, ib qho kev tawm tsam tam sim ntawd tshwm sim,
  Thiab nws tau dhau los ua cyber genius ntawm lub zog loj heev!
  Thiab ces Dominica spun, ua ib tug intricate daim duab yim nrog nws khawv koob wand.
  Thiab tam sim no, nyob rau hauv qhov chaw ntawm tub sab Nightingale, tag nrho lub roob ntawm cov khoom qab zib, dragees thiab ib feem ntawm ice cream tshwm.
  Ib tug zoo siab luag twb hnov, thiab cov me nyuam pib dhia tawm ntawm cov nyom. Lawv tau ntxim hlub, tab sis nyias, ragged, thiab ib txwm muaj taw liab qab. Thiab nrog kev ntshaw loj heev lawv pounced ntawm kev kho mob, uas yog tub sab Nightingale thiab Swamp Goblin tig. Margarita xuav nrog nws tus ntiv tes thiab qw:
  - Nres, cov txiv neej thiab cov ntxhais! Kuv nkag siab koj, koj tshaib plab tom qab raug ntes los ntawm cov neeg phem no, tab sis ntxuav koj txhais tes ua ntej.
  Thiab yuav ua li cas nws yuav tso xob laim los ntawm ib tug khawv koob wand. Cov tub hluas yuav tsum tau khiav mus rau kwj deg, lawv cov pob taws xiav flashing. Qhov tseeb, nws yog qhov tsis txaus ntseeg noj zaub mov nrog txhais tes qias neeg.
  Dominica nug:
  - Cov no yog dab tsi, cov neeg raug kaw thiab raug ntes ntawm Nightingale thiab Goblin?
  Margarita nodded nws lub taub hau ci:
  - Yog lawm! Peb tso lawv tseg. Ntau precisely, nws yog koj uas tso kuv dim. Thiab qhov no yog txias heev .
  Muaj ntau tshaj ib puas leej me nyuam tub thiab ntxhais. Raws li ib txwm muaj, muaj peb zaug ntau tus neeg sawv cev ntawm kev sib deev ncaj ncees dua li kev sib deev muaj zog.
  Dominica nug hauv surprise:
  - Ntawm no lawv txhua tus saib tsis muaj ntau tshaj kaum ob xyoos. Ua li cas, cov tub sab no tsis tua cov neeg laus?
  Margarita piav qhia:
  - Tsis yog, tau kawg, lawv tua cov neeg laus thiab. Tsuas yog tom qab kev ywj pheej cov neeg laus tau txais cov menyuam lub cev. Raws li nws yog, piv txwv li, nrog Dobrynya Nikitich. Thiab nrog kuv ib yam nkaus, kuv tseem zoo li ib tug ntxhais.
  Tus ntxhais actress sau tseg:
  - Cov me nyuam nyob mus ib txhis, zoo li hauv zaj dab neeg, zoo heev ! Thiab koj tuaj yeem hais tias - txias!
  Margarita chirped, baring nws cov hniav:
  - Yog, cov no yog lub ntiaj teb zoo kawg nkaus uas txhua yam txias heev . Tab sis muaj ntau yam txaus ntshai ntawm no. Tshwj xeeb, muaj cov neeg uas muaj kev phom sij ntau dua li goblin thiab Nightingale tus tub sab.
  Dominica nug hauv ib ntxhi:
  - Piv txwv li leej twg?
  Tus ntxhais uas koom nrog nws hais ntsiag to:
  - Tus poj niam laus Shapoklyak!
  Tus ntxhais actress tweeted:
  Ua tau zoo, ua tau zoo, niam tais yog tus thawj coj!
  Ua phooj ywg nrog nws zoo li ua si nrog khej!
  Thiab tus ntxhais coj nws thiab pov lub khob nrog nws cov ntiv taw liab qab. Nws ntaus ib zaj. Cov kab tawg, tawg mus rau hauv cov ntaub ntawv.
  Margarita tau sau tseg, tuav nws lub taub hau nrog golden curls:
  - Nws tsis zoo los tua tsiaj txhu!
  Dominica sau tseg:
  - Tab sis nws tsuas yog kab!
  Margarita hu nkauj teb:
  - Koj nchuav koj cov qaub ncaug rau hauv cua,
  Tsis txhob rub tus kab mob los yog kab ntsig...
  Tsis txhob rhuav ib ceg hauv hav zoov -
  Txhua lub neej hauv ntiaj teb yog ib tsev neeg!
  Tus ntxhais actress chirped, baring nws cov hniav:
  - Kuv, koj, nws, nws - ua ke tag nrho lub tebchaws,
  Ua ke ib tsev neeg phooj ywg!
  Hauv lo lus peb, ib puas txhiab kuv!
  Cov menyuam yaus ntxuav lawv tus kheej hauv kwj deg. Thiab tam sim no lawv tau khiav mus rau cov zaub mov, zoo siab thiab ci ntsa iab.
  Dominica thiab Margarita ntxhi ib tug spell ua ke, thiab lub rooj tau ntev. Tam sim no muaj chaw txaus rau sawv daws zaum.
  Cov menyuam yaus, twitching lawv ob txhais taw liab qab, zaum thiab hu nkauj hauv lawv lub suab meej:
  Cov ntaub pua rooj kis tau zoo li daus
  Thiab cov goodies tau muab tso rau ...
  Cov me nyuam yuav tau txais kev vam meej,
  Thiab ci los ntawm Cheburashka!
  Tom qab ntawd, lawv pib noj. Muaj ntau tus menyuam zoo nkauj ntawm no, txawm tias lawv qaug zog los ntawm kev tshaib kev nqhis.
  Dominica thiab Margarita, txij li thaum lawv tau noj zoo, tsis xav txog ob zaug, pib seev cev. Thiab cia peb stomp koj liab qab, chiseled, tanned taw.
  Cov ntxhais hu nkauj nrog lawv lub suab nrov;
  Kuv yug hauv ib lub teb chaws chaw
  Qhov twg cov ntxhais sib ntaus sib tua heev ...
  Dab Ntxwg Nyoog tsis tuaj yeem kov yeej lub Fatherland,
  Rau lub yeeb koob ntawm peb niam Russia!
  
  Peb yuav muaj peev xwm tiv thaiv dawb huv Rus,
  Thiab txawm yuav lim hiam thiab insidious npaum li cas tus yeeb ncuab yog ...
  Peb yuav ntaus peb cov neeg sib tw nyuaj,
  Thiab tus ntsuj plig Lavxias nrog rab ntaj yuav tau koob meej!
  
  Russia, qhov no yog kuv Motherland,
  Dawb huv thiab cosmically ntiaj teb ...
  Txhua haiv neeg yog ib tsev neeg,
  Thiab tus ntxhais tseem hluas mus ib txhis!
  
  Peb yuav tiv thaiv peb lub teb chaws hauv kev sib ntaus sib tua,
  Tsis muaj ib lub caij nyoog rau tus yeeb ncuab phem ...
  Saum toj no peb yog ib tug golden-tis cherub.
  Cia peb muab khoom plig rau ib tug tub rog Lavxias!
  
  Nyob rau hauv Russia txhua yam yog zoo, zoo,
  Thiab peb lub siab nyiam yuav muaj zog dua hlau ...
  Tus tub muaj lub zog oar hauv nws txhais tes,
  Thiab Comrade Stalin txoj cai nyob ntawd!
  
  Cov neeg hlub kuv Niam,
  Peb yuav ua kom nws zoo nkauj mus ib txhis...
  Lub Fatherland yuav tsis raug nyiag rau ib ruble,
  Thiab Vajtswv Svarog yog tus Mexiyas zoo !
  
  Thov kom kuv Leej Txiv tau koob meej,
  tus yeeb ncuab hauv kev sib ntaus sib tua ...
  Lada Niam ntawm Vajtswv hlub kuv,
  Cia cov yeeb ncuab ntawm Russia tau txais lawv tuaj!
  
  Yog tias tsim nyog, peb tuaj yeem tso cov yeeb ncuab cov ntshav,
  Russia tsis tuaj yeem coj mus rau hauv lub hauv caug ...
  Tsis ntev tus neeg yos hav zoov yuav tig mus rau hauv kev ua si,
  Thiab tus thawj coj loj, Lenin, yuav nrog peb!
  
  Peb yuav kov yeej qhov chaw loj heev,
  Peb yuav muab kev zoo siab, kev xyiv fab rau tag nrho lub qab ntuj khwb ...
  Moscow tseem siab dua Rome nws tus kheej,
  Nrog nws lub zog tsis hloov pauv hauv kev sib ntaus sib tua!
  
  Thaum tsov rog tuaj rau peb thaj av kaj,
  Peb yuav qhia Fuhrer peb tus cwj pwm muaj zog ...
  Lavxias teb sab yuav tau txais tus nqi siab,
  Peb siab dua lub hnub thiab zoo nkauj dua cov ntoo!
  
  Ntseeg kuv, Rus 'yuav tsis nyob rau hauv ruins,
  Horde yuav tsis coj peb mus rau hauv peb lub hauv caug ...
  Sib ntaus sib tua rau koj Niam thiab tsis txhob ntshai,
  Cov neeg Lavxias tsis paub tsis muaj zog thiab tub nkeeg!
  
  Peb lub teb chaws yuav sawv rov los,
  Yuav qhia tag nrho lub qab ntuj khwb nws lub zog ...
  Thiab Xatas yuav raug puas tsuaj
  Tus yeeb ncuab ntawm Leej Txiv yuav vau rau hauv qhov ntxa!
  Qhov ntawd yog li cas cov ntxhais, dhia nrog lawv txhais taw liab qab thiab tig zoo li dab ntxwg nyoog, pib qw thiab dhia hauv ob qho kev sib tw.
  ntxhais zoo nkauj thiab txhoj puab heev ntawm no . Thiab yuav ua li cas lawv squeal, dhia.
  Zoo, zoo, cov me nyuam noj thiab kuj hu nkauj ib yam dab tsi ntawm lawv tus kheej. Thiab lawv ua nws txoj hauv kev zoo heev. Nov yog lawv zaj nkauj. Thiab lawv tig ib ncig zoo li lub spinning saum.
  Cov ntxhais sab saum toj.
  Tab sis tom qab ntawd ib tug npauj npaim loj heev tshwm sim saum ntuj, zoo li zaj tiag tiag. Thiab nws cov tis loj heev uas lawv ci ntsa iab zoo li kub studded nrog pob zeb muaj nuj nqis. Thiab nws zoo li amazing thiab zoo nkauj heev. Cov no yog qhov tseeb, hais ncaj ncees, npauj npaim uas loj heev, zoo li dinosaurs.
  Dominica sau nrog luag ntxhi:
  - Koj yuav tsis pom tej txuj ci tseem ceeb ntawm no. Zoo kawg!
  Margarita luag thiab teb tias:
  - Yog, cov no yog cov arthropods tiag tiag uas xav tsis thoob. Tab sis qhov no tsis yog qhov xav tsis thoob tshaj plaws. Muaj ntau lwm yam zoo nkauj heev.
  Dominica hu nkauj:
  Tab sis tsis yog phau ntawv lossis ib lub tsev cia puav pheej,
  Lawv yuav tsis hloov peb cov phooj ywg!
  Thiab tus ntxhais los ntawm cov khawv koob wand yuav tso ib tug beam. Thiab tshiab cocktail iav tau tshwm sim. Thiab cov me nyuam tau tawm tsam lawv.
  Qhov ntawd yog qhov zoo kawg nkaus txhua yam tau tshwm sim . Thiab tsuas yog qee hom suab paj nruag plays hauv kuv lub taub hau.
  Thiab yuav ua li cas Dominic thiab Margarita tsis hu nkauj;
  Beauties nres barefoot,
  Lawv khiav, cov ntxhais zoo li no ...
  Yog tias koj xav ntaus Fritz nrog koj lub nrig,
  Los yog lawv yuav tua nws nrog rab phom tshuab!
  
  Cov ntxhais tsis tuaj yeem ua xyem xyav
  Lawv yuav faus cov Nazis tuag...
  Thiab lawv yuav ncaws nws tawm ntawm nws ko taw,
  Thiab nyob qhov twg hma quaj qw carnivorously!
  
  Russia, qhov no yog lo lus rau cov tub rog,
  Thaum twg, ntseeg kuv, nws tsis tau txias dua ...
  Txawm hais tias qee zaum qhov xwm txheej tsis zoo,
  Qhov twg lub siab phem dub Cain yeej!
  
  Tsis txhob ntseeg nws, cov tswv cuab Komsomol tsis khiav tawm,
  Thiab yog hais tias lawv khiav, ces tsuas yog mus tua ...
  Thiab tag nrho cov Nazis yuav raug tua ib zaug,
  Thiab Fuhrer yuav raug tsa mus rau qhov txiav!
  
  Russia, qhov no yog kuv Motherland,
  Nws yog radiant, tsuas yog zoo nkauj ...
  Leej twg yog ib tug coward tsis muaj nqis txawm ib ruble,
  Thiab, koj paub, kev sib cav nrog ib tug tub rog yog qhov txaus ntshai!
  
  Tab sis paub tias peb yuav kov yeej cov fascists,
  Kev phem yuav tsis kav lub zwm txwv...
  Saum toj no peb yog ib tug cherub golden-tis,
  Thiab Vajtswv Svarog nrog zoo nyob rau hauv lub crown!
  
  Leej twg yog ib tug coward, ntseeg kuv, yog ib tug tsis muaj zog qhev,
  Nws txoj hmoo yog ib qho - kom tiv taus kev thuam ...
  Hnub no koj yog tus kws kho tsheb, tag kis koj yog tus thawj coj,
  Thiab koj tus kheej tuaj yeem tuav lwm tus nraub qaum!
  
  Cov ntxhais muaj zog, tsuas yog lub roob hluav taws,
  Tej zaum nws haib demolishes roob...
  Kev tsov rog raging nrog cua daj cua dub phem,
  Thiab kev tuag ncaj ncees mows rau tib neeg haiv neeg!
  
  Kuv yuav qhia rau koj ncaj ncees, knights,
  Peb muaj zog thaum peb cov Russians koom siab ...
  Xav tau khoom noj txom ncauj mus nrog koj rab diav rawg thiab riam,
  Peb yog cov knights invincible hauv kev sib ntaus sib tua!
  
  Peb txoj kev ntseeg yog dab tsi, nyob rau hauv Tswv Yexus,
  Txawm hais tias peb kuj hwm Lada ...
  Comrade Stalin zoo li peb txiv,
  Thiab yuav muaj ib qho chaw ntawm lub Vaj Kaj Siab Communism!
  
  Tus uas ib zaug tuag yuav sawv rov los
  Thiab peb yuav ua kom zoo nkauj thiab ntse dua ...
  Thiab tus txiv neej, ntawm chav kawm, yog txaus siab heev,
  Txawm hais tias qee zaum nws hais lus tsis muaj tseeb!
  
  Hauv kev hlub, peb Leej Txiv zoo li lub hnub qub,
  Ntseeg kuv, nws yuav tsis tawm mus ...
  Npau suav zoo yuav los tiag
  Yuav muaj kev thaj yeeb thiab kev zoo siab thoob plaws lub qab ntuj khwb!
  
  Kuv hlub Maria, Kuv hwm Lada dawb huv,
  Svarog zoo nkauj thiab Perun zoo heev ...
  Kuv hlub Yexus thiab Stalin,
  Lub ntsej muag dawb huv ntawm cov cim yog qhov zoo rau kuv!
  
  Thaum twg thiaj yuav muaj lub vaj kaj siab tiag tiag?
  Ntseeg kuv, tag nrho koj qhov kev cia siab yuav tshwm sim hauv nws ...
  Muab koj lub siab rau koj Niam,
  Txhua yam yuav zoo, muaj zog dua ua ntej!
  Tom qab ntawd, thaum kawg, cov me nyuam pub dawb noj. Tom qab ntawd lawv tau tsim los ua ib qho detachment. Ntau tshaj ib puas leej tub thiab ntxhais.
  Thiab lawv tau tawm mus rau lub peb hlis ntuj. Dobrynya sau nrog luag ntxhi:
  - Lawv yuav sib ntaus, kuv paub tseeb!
  Thiab tus tub hero dhia rau zaj.
  Oenomaus sau tseg:
  - Xws li detachment yuav txav mus qeeb heev. Peb txav nrawm dua ntawm zaj. Thiab ntawm no koj yuav tsum paub thaum twg yuav tsum nres.
  Cov me nyuam tau tsim. Tsuas yog ib tug baroness tau dlej thiab hnav khaub ncaws luxuriously. Tus so zoo li neeg thov khawv, cov hluas ragamuffins . Txawm li cas los xij, nws yog ntau dexterous kom txav tsis taus.
  Dominica sau tseg:
  - Yog hais tias tus ntxhais baroness taug kev, ces nws cov khau muaj nuj nqis yuav raug rhuav tshem thiab poob sib nrug. Tej zaum koj yuav tsum tau taw liab qab zoo li txhua tus?
  Lub Baroness teb tias:
  - Koj tos tsis tau! Zoo dua xa kuv mus rau kuv txiv, Duke, nws yuav muab nqi zog rau koj thiab yuav tsis ua mob rau koj!
  Margarita nodded rau Dominica:
  -Koj muaj tej yam yees siv ntuj tsim. Yog li tuaj, cia peb coj nws ua ke thiab xa cov nqi hluav taws xob, thiab muab tus ntxhais pov rau hauv nws txiv lub tsev fuabtais!
  Tus ntxhais actress hais tias:
  - Yuav ua li cas txog qhov khoom plig?
  Margarita luag thiab hais tias:
  - Zoo, lawv yuav muab ib lub hnab nyiaj rau koj, yog li ntawd ntau npaum li cas? Ntxiv mus, kuv tuaj yeem conjure kub los ntawm cov ntoo zoo tib yam thiab cones, thiab yog li koj tuaj yeem!
  Dominica whistled:
  - Wow! Yog li peb tuaj yeem yuav peb tus kheej lub dukedom!
  Tus ntxhais uas koom nrog tawm tsam:
  - Nws yog txwv tsis pub! Khawv koob kub yog txwv tsis pub muab tso rau hauv kev ncig, txwv tsis pub nws yuav muaj ntau dua li hlau. Koj nkag siab, kev nce nqi ntawm cov npib muaj nuj nqis!
  Dominica sau tseg:
  - Qhov no puas zoo li hauv engineer Garin's hyperboloid?
  Margarita nodded:
  - Ib yam li ntawd. Kuv nyeem phau ntawv no thaum kuv tseem me. Yog lawm, tus qauv kub tau poob, thiab nws txaus ntshai .
  Enomai sau nrog luag nyav:
  - Tab sis tseem, tej zaum tsa ib tug baroness? Yog li ntawd nws yuav tsis txaj muag!
  Dobrynya nodded nrog luag:
  - Yog, peb yuav ua qhov no ib zaug,
  Cia peb muab rau nws txias!
  Tus Baroness tau ntaus nws pob taws rau ntawm cov nyom dua thiab qw nrov nrov:
  - Coj kuv mus rau kuv txiv! Los yog kuv yuav kom koj tua tag nrho!
  Cov me nyuam luag nyob rau hauv unison.
  Mam li nco dheev, ib tug gnome nyob rau hauv ib lub kaus mom tshwm los hauv qab cov nyom. Nws tseem hluas heev, tsis muaj hwj txwv. Tab sis nrog ib tug khawv koob wand nyob rau hauv tes.
  Ib lub suab me me hais tias:
  - Ces kuv hnov lub suab ntawm ib tug hluas nkauj capricious. Tej zaum nws yog lub sijhawm los qhia nws?
  Lub Baroness roared:
  - Cia li sim nws, sucker !
  Thiab nws sim txav lub gnome nrog nws nkawm khau. Nws tuav nws tej khawv koob wand. Tus ntxhais capricious thiab tus tub los ntawm cov neeg thaum ub tau ploj mus.
  Dominica tau hais tias:
  - Wow!
  Margarita nodded:
  - Nov yog ib tug me nyuam tub dwarf. Ib hom tshwj xeeb ntawm gnome khoom plig nrog khawv koob. Tam sim no nws coj tus ntxhais capricious los tsa. Thiab lub baroness yuav pom meej tias yuav tsum kawm kab lis kev cai, kev coj zoo thiab ua haujlwm zoo.
  Enomai hais nrog luag nyav:
  - Thiab kuv xav ntaus nws! Thiab yog li ntawd, lub nra yog tawm ntawm koj lub xub pwg nyom.
  Dobrynya hais tias:
  - Koj puas mus rau Skeleton? Yog li tej zaum nws yog lub sijhawm los tsoo txoj kev.
  Margarita sau tseg:
  - Ib me ntsis ze dua yog lub tsev fuabtais ntawm tus dab phem phem Bastinda, uas yog tus tswv ntawm lwm yam khoom ntawm kaum ob - tus nas daj. Nov yog qhov peb yuav tsum tau ntes.
  Ntxiv mus, peb twb muaj ib pab tub rog me me, ntau tshaj li ib puas leej txiv neej. Ntawm lawv yog tus hero Phoenix Falcon. Nws kuj yog ib tug me nyuam tub, tab sis muaj zog heev.
  Dobrynya sau tseg:
  - Kuv paub Phoenix. Nws raug ntes li cas?
  Tus ntxhais hais tias:
  - Los ntawm cunning, ib yam li koj. Tab sis tam sim no peb muaj ib pab tub rog, thiab peb yuav cua daj cua dub Bastinda lub palace!
  Dominika ua si nrog nws abs ntawm nws lub plab. Tom qab ntawd nws muab nws thiab tsoo ib tug txiv ntoo pw ntawm cov nyom nrog nws cov ntiv taw liab qab. Nws pov nws kernel, ntes nws hauv nws lub qhov ncauj, zom nws nrog nws cov hniav muaj zog thiab cooed:
  - Mus rau kev ua phem? Zoo, kuv nyiam lub tswv yim no. Txawm li cas los xij, lub npe Bastinda ua rau kuv nco txog cov menyuam yaus zaj dab neeg. Tsis yog tus uas yeej tsis ntxuav nws tus kheej?
  Margarita tuav nws lub taub hau:
  - Kuv paub zaj dab neeg no thiab. Tsis yog, qhov no yog qhov txawv me ntsis. Nws muaj ib pab tub rog ntawm nas. Zoo, thiab kuj mercenary orcs. Artefa CT nrog nas muab lub zog loj tshaj cov nas, yog li ...
  Tus ntxhais partisan hais tias:
  - Me nyuam! Txiav tawm cov koob los ntawm cov nyiaj nyob ze, koj yuav pom sai sai thaum peb nkag mus rau hauv hav zoov. Qhov no tuaj yeem ua rau riam phom zoo.
  Cov txiv neej teb tias:
  - Peb yuav ua txhua yam, peb tus Cawm Seej!
  Thiab pab neeg taug kev. Txawm hais tias muaj peb zaug ntau dua cov ntxhais tshaj cov tub, lawv kuj paub yuav ua li cas taug kev. Thiab lawv rub cov ntiv taw ntawm lawv ko taw. Nyob rau tib lub sijhawm, suab paj nruag tau ua si.
  Lub detachment tsiv mus nyob rau lub peb hlis ntuj. Ntawm no, tom qab noj mov, qee tus txiv neej yawned hnyav, tab sis cov ntxhais pib ntaus cov nruas hauv tsev ua los ntawm cov nplooj peacock , thiab lub siab xav tau zoo siab dua.
  Cov me nyuam tramped nyob rau hauv tsim. Dominica xav tias nws zoo li hauv zaj duab xis txog Malchish-Kibalchish . Kuj tseem muaj cov txiv neej taug kev taug kev. Tab sis rau qee qhov laj thawj tsis muaj cov ntxhais hauv Soviet zaj duab xis. Thiab qhov no tseem coj txawv txawv, txij li thaum nyob rau hauv lub Red tsoom fwv lawv tas li hais rau kev sib luag ntawm poj niam txiv neej.
  Thiab muaj ntau tus ntxhais nyob ntawm no, thiab lawv zoo li cov tub rog yug los ntawm lub Peb Hlis - ib nrab neeg, ib nrab ntawm tsev neeg elf, raws li pom los ntawm lawv lub pob ntseg lynx. Zoo, ib hom ntawm matriarchy.
  Cov menyuam yaus taug kev, thiab tib lub sijhawm, lawv pib hu nkauj, zoo li tsis muaj qhov no:
  Elfia yog peb lub teb chaws ntse,
  Raws li tus Mexiyas Vajntxwv kav ...
  Nws tau muab rau peb mus ib txhis los ntawm Vajtswv,
  Ua kom peb lub neej zoo siab!
  
  Thov kom Oenomaus zoo nyob rau hauv lub yeeb koob,
  Leej twg kov yeej cov yeeb ncuab ntawm Fatherland ...
  Koj tawm tsam rau nws thiab twv,
  Thiab tsis ntev peb yuav pib nyob hauv Solcenism !
  
  Cov ntxhais liab qab khiav
  Lawv xav tua cov yeeb ncuab...
  Thiab qhov no Orkler tsis txias heev,
  Es tsis txhob, nws tsuas yog ib tug duab ntawm ib tug clown!
  
  Lub teb chaws zoo kawg nkaus
  Nyob rau hauv uas lub siab nyiam, koj paub, ntawm tiam ...
  Txawm yog Dab Ntxwg Nyoog cov tub qhe tab tom npaj,
  Tab sis tus ntse heev yuav nrog peb!
  
  Kuv ntseeg tias peb lub siab tsis tuaj yeem tswj tau,
  Yog lawm, peb yuav raze peb cov yeeb ncuab rau hauv av ...
  Koj sau nws rau hauv koj phau ntawv, me tub,
  Nws zoo npaum li cas rau cov neeg nyob hauv qab Oenomaus !
  
  Peb yuav ua kom lub Fatherland zoo nkauj tshaj lwm tus,
  Ntuj yuav los nyob hauv lub neej no...
  Cia peb ua kev zoo siab rau peb cov tsiaj qus
  Thiab tsis ntev peb yuav nyob hauv elfinism!
  
  Tsis yog, ntseeg kuv, peb Orkishists tsis tuaj yeem tawg,
  Txawm tias tus yeeb ncuab muaj zog thiab cunning heev ...
  Tab sis peb yuav xeem dhau qhov kev xeem A,
  Thov kom nws zoo nyob hauv Oenomaus !
  
  Tus Tsar lub yeeb koob zoo kawg nkaus, ntseeg kuv,
  Nrog koj lub kaus mom puv ntawm pob zeb diamond ...
  Thiab koj paub, tus tsiaj nyaum yuav raug tsoo,
  Tus kab mob plague kuj yuav ploj mus, ntseeg kuv, mob ruas!
  
  Tsis yog, rau Elfia koj kuj xav tau Elfrog ,
  Cov phooj ywg, tsis txhob ntxeev siab rau koj tus Vajtswv ...
  Zoo kawg nkaus thiab yeeb koob yog Tsev Neeg uas muaj hwj chim,
  Tsis txhob qhia koj qhov tsis muaj zog!
  
  Zoo nkauj Lada yog lub forge ntawm cov vajtswv,
  Ntseeg kuv, nws yug los hlub ...
  Tsis txhob nkim tib neeg tsuas yog cov lus tsis tsim nyog,
  Qhib qhov kev ua yeeb yam tsis kawg!
  
  Koj tsis tuaj yeem tuav Elfrog lub xub ,
  Nws yuav chob txhua tus yeeb ncuab ...
  Cia li tsis xav rau tej yam ruam,
  Cov ntaub thaiv npog ntawm elven tub rog yuav npog!
  
  Elfia, qhov no tsis muaj kev poob siab,
  Nws tuaj yeem txav roob ...
  Txawm tias qee zaum lub cev raug kev txom nyem heev,
  Peb tuaj yeem tsis lees paub txhua yam teeb meem!
  
  ntawm elves yuav tshwm sim sai sai ,
  Uas tramples lub ntug ...
  Vajtswv lub Cherub yuav nthuav nws tis,
  Thiab yuav muaj ib yam, ntseeg kuv, ntawm Creation ...
  
  Vaj tswv Lada muaj koob meej, ntseeg kuv,
  Nws muab kev hlub rau tag nrho nws cov tub...
  Thiab tam sim no nws yuav yog ib tug muaj zog knight,
  Thiab cia peb ntaus tus yeeb ncuab nyuaj rau hauv snout!
  
  Koj yog Fiev , zoo li lub peev rau cov elves ,
  Leej niam ntawm, ntseeg kuv, lub nroog Drussian muaj koob meej ...
  Cia peb tawm tsam tus yeeb ncuab ,
  Peb yog knights, ntseeg kuv, peb tsis yog cowards!
  
  Rau kuv lub tebchaws dawb huv,
  Peb yuav sib ntaus sib tua heev...
  Elf yuav tsis raug nyiag ntawm ruble,
  Tom qab tag nrho, lub teeb elves ib txwm paub yuav ua li cas sib ntaus!
  
  Muaj cov ntxhais zoo nkauj, ntseeg kuv,
  Tias lawv rush heev dashingly nyob rau hauv txias ...
  Lub Fuhrer, ib tug tsiaj qus, yuav raug torn,
  Peb yuav loj hlob zoo nkauj, koj paub, sawv!
  
  Tsis yog, peb yuav tsis tso siab rau kev npau taws,
  Cia peb tsa lub hnub ci Elf ...
  Npau suav zoo yuav los tiag
  Nyob rau hauv lub ntuj no yog radiantly xiav!
  
  Elfrog yuav los tsa cov neeg tuag,
  Tab sis peb yuav tsum rov ua kom nws lub neej txias ...
  Peb yuav kov yeej lub qab ntuj khwb loj,
  Tswv Yexus tsis txawj tuag, thiab Yudas nyob hauv ntuj txiag teb tsaus!
  
  Ua haujlwm rau Oenomai ncaj ncees,
  Thiab thov tsis txhob ntxeev siab rau vaj ntxwv ...
  Thov kom cov tub elves tau koob meej,
  Elfia, qhov no tsis yog qhov chaw ntawm daim ntawv qhia!
  
  Tsis ntev peb yuav kov yeej lub qab ntuj khwb,
  Cia muaj hwj chim kav txoj sia thiab kev tuag...
  Txhua tus uas nyob yuav ua ib tug Khelunpees,
  Tus txiv neej ntawd zoo li Vajtswv, ntseeg nws!
  . Tshooj No. 10.
  Dominica rov qab mus rau nws chav kawm hauv chav kawm, xaus nws qhov kev sib tham hauv txoj haujlwm lotus. Tam sim no nws rov pib kawm ntau yam kev sau ntawv, ntawm ntau hom thiab hom. Thiab nws tau ua qhov no nrog kev txaus siab heev.
  Tom qab ntawd kuv mus noj hmo. Ib sab ntawm nws yog tus ntxhais Fiesta. Lawv noj squid nyob rau hauv sauce ua ke thiab ntxuav nws nrog ib tug sib tov ntawm mis nyuj thiab kua txiv lws suav. Tom qab ntawd, txhua yam tau ua loj.
  Tom qab noj hmo, Dominica fenced nrog Fiesta siv khawv koob wand. Thiab nws pov ib lub ncuav mog qab zib loj nrog cream rau nws , smearing nws ntawm taub hau mus rau ntiv taw.
  Nws lees paub qhov swb thiab muab lub nplhaib ntawm txhua tus ntawm nws txhais taw liab qab. Thiab tam sim no Dominica tau ua tub rog txawm tias muaj zog dua thiab ua rau tuag taus .
  Tom qab ntawd, ob tug ntxhais tau da dej thiab mus rau lawv chav.
  Nyob rau hauv chav tsev, Dominica zaum saum txaj, muab nws ob txhais ceg nyob rau hauv cov duab ntawm ib tug lotus, thiab rov hloov nws lub cev thiab sab ntsuj plig essence mus rau lwm theem ntawm lub hlwb lub ntiaj teb no.
  Tam sim no lawv tau nce siab ntawm zaj, thiab ib pab tub rog ntawm cov menyuam yaus taug kev hauv qab lawv.
  Coj los ntawm ob tug tub: Viscount thiab tus phab ej Phoenix Falcon. Ob tug tub yog cov tub zoo nraug uas muaj cov leeg muaj zog heev, thiab tsuas yog luv luv. Muaj zog, cia peb hais, cov txiv neej. Thiab lawv taug kev, hla kab.
  Cov menyuam yaus sim txav mus sai li sai tau, thiab txhua zaus lawv pib khiav. Thiab nws zoo li ib pab tub rog ntawm cov tubtxib saum ntuj nrog lub ntsej muag ci, ntxim hlub. Thiab lawv tseem tsis tau muaj riam phom, tsuas yog cov batons hauv tsev.
  Tab sis tom qab ntawd lawv nkag mus rau hauv ntoo thuv hav zoov. Ntau tus hma qw nrov nrov, tab sis Phoenix cuam lub khob hnyav ntawm lawv nrog nws txhais ko taw liab qab, thiab nws tau ua rau tus neeg tua tsiaj pob txha taub hau tawg.
  Nws ntog, thiab lwm tus hma pib khiav tawm. Thiab cov me nyuam pib txheeb cov cones thiab twigs.
  Margarita sau tseg:
  "Kuv nco qab ib zaug tag nrho cov tub sab ntawm cov me nyuam koom nrog ua kev sib ntaus sib tua loj. Thiab cov tub rog German tau khiav tawm. Thiab cov me nyuam khiav tom qab lawv thiab ntaus lawv nrog slingshots .
  Dominica pom zoo:
  - Slingshot, qhov no yog lub zog tuag!
  Cov me nyuam tub rog, qhov tseeb, pib tsim slingshots. Thiab ua ib yam dab tsi zoo li hneev nti.
  Margarita coj nws thiab sau nrog luag nyav:
  - Peb cov riam phom yuav yog qhov zoo tshaj plaws yog tias nws raug tshem tawm nrog cov khawv koob.
  Dominika chirped, baring nws cov hniav:
  - Tshwj xeeb yog tias kuv ntxiv nws!
  Tom qab cov me nyuam tub rog lawv tus kheej, ob leeg muaj zog sorceresses khaws lawv wands.
  Margarita piav qhia:
  - Peb conjure hauv unison!
  Dominica tau lees paub:
  - Raws nraim!
  Ob leeg ntxhais tau sau lub zog ntawm lawv cov khawv koob wands thiab pib nws nrog lawv lub zog loj. Thiab tom qab ntawd cov kev zoo nkauj coj thiab nthuav tawm cov kwj ntawm lub zog los ntawm lawv cov ntiv taw liab qab los ntawm pab pawg me nyuam. Thiab tom qab ntawd ib qho txuj ci tseem ceeb tau tshwm sim, thiab ntau txhiab tus photoblitzes , los yog, zoo li ib qho me me supernova, tawg rau hauv nplaim taws.
  Margarita thiab Dominica pib nyeem cov ntawv sau thiab hu nkauj:
  Peb yog cov ntxhais, nkag mus rau pantheon,
  Lawv tau cog lus cog lus tias yuav ua siab ncaj rau Leej Txiv...
  Yog li ntawd qhov kev npau taws poob siab tos cov Orkishists,
  Zoo, yuav ua li cas txog Elves nyob hauv qab hnub ci !
  
  Nymphin nrog peb , zoo li hlau,
  Ua los ntawm bronze, uas muaj zog dua li cov hlau ...
  Kuv npau suav ntawm tig lub ntiaj teb upside down,
  Raws li tus neeg txawj ntse zoo Gralin tau ua tiav!
  
  Peb yuav ua kom lub Fatherland txias dua,
  Thiab peb yuav tsa Fatherland saum cov hnub qub ...
  Thov kom muaj kev vam meej nrog cov ntxhais elf ,
  Txawm tias peb ob txhais ko taw liab qab !
  
  Orkshist tawm tsam kuv lub tebchaws,
  Samurai trolls yog los ntawm sab hnub tuaj ...
  Kuv hlub Solcesus thiab Gralin ,
  Thiab , kuv ntseeg, peb yuav rhuav tus yeeb ncuab rau tej daim !
  
  Elfrog nrog peb ,
  Qhov twg Solcenism , tso dag, yuav tsim ...
  Lub zog tshaj plaws hauv lub qab ntuj khwb yog Tsev Neeg muaj koob meej,
  Nws yuav ntxiv kev nco qab thiab kev xav rau peb!
  
  Kuv ntseeg tias peb yuav tsis tso tseg,
  Fatherland tsis tuaj yeem coj mus rau hauv caug ...
  Comrade Gralin yog lub hnub qub ci ntsa iab,
  Thiab peb tus kws qhia ntawv yog tus txawj ntse ntse Drenin !
  
  Peb yuav ua peb Leej Txiv,
  Zoo nkauj thiab ci ntsa iab ntawm lub ntiaj teb ...
  Thiab koj paub, yuav muaj rab phom tua neeg,
  Cia cov neeg laus thiab menyuam yaus muaj kev lom zem!
  
  Hlawv Elfrog , tsis txhob hlawv hauv koj lub siab,
  Koj yog tus patron ntawm tag nrho cov ntaj Elf ...
  Peb yuav tsim sai sai, Kuv ntseeg tias, lub vaj kaj siab muaj zog,
  Solcesus yuav los, txoj haujlwm dawb huv!
  
  Tsis txhob cia siab rau Orkler laib , phooj ywg,
  Tias nws yuav yeej yooj yim thiab menacingly ...
  Peb txhua tus yog ib tsev neeg -
  Thiab ntseeg kuv, nws tsis lig dhau los hlub koj Niam!
  
  Tus Tswv uas muaj hwjchim loj kawg nkaus tiv thaiv peb txhua tus,
  Yuav tsa chij xya xim rau hauv av...
  Thiab tus phem predator yuav tig mus rau hauv kev ua si,
  Peb muaj peev xwm tiv nrog Xatas!
  
  Kuv hlub lub Great Fatherland,
  Nyob rau hauv tag nrho lub qab ntuj khwb tsis muaj koj zoo nkauj dua,
  Peb yuav tsis muag Elfia rau ruble,
  Cia peb tsim kev thaj yeeb thiab kev zoo siab hauv lub qab ntuj khwb!
  
  Nyob rau hauv lub npe ntawm peb Motherland, npau suav,
  Tus loj Elf yuav sawv ...
  Tag nrho lwm yam tsuas yog vanity
  Thiab ib tug Mexiyas tshiab yuav nrog peb nyob!
  
  Au Lada, kuv tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus,
  Koj yuav muab kev hlub thiab kev thaj yeeb rau lub teeb elves ...
  Kuv tig rau koj, thov koj,
  Thiab yog tias tsim nyog, ntaus nrog xob laim!
  
  Ælfria , Peb Tus Poj Niam ntawm Saum Ntuj Ceeb Tsheej,
  Muab Solcesus rau lub ntiaj teb ...
  Rau qhov koj tus Vajtswv uas muaj hwjchim loj kawg nkaus tau sawv,
  Cov neeg tsis tau poob lawv saj!
  
  Thov nco ntsoov, elves zoo li no,
  Elven gods tau hwm heev ...
  Peb yog cov tub zoo ntawm Niam Txiv,
  Thiab cov ntxhais yeej ib txwm yeej lub ntiaj teb no!
  
  Cov phooj ywg, peb yuav tsum thov Ntuj rau Leej Niam,
  Perun, Yarilo thiab Elfrog muaj zog ...
  Peb yuav yog cov txiv muaj zog heev,
  Thiab peb yuav tshuab tawm txawm tias cov huab saum ntuj!
  
  Tam sim no tus yeeb ncuab twb raug tsav rov qab los ntawm Elfskva ,
  Koj ua phem rau cov environmentalists ntau heev...
  Peb ua siab ncaj rau Solcesus thiab Gralin ,
  Thiab yuav muaj ntau lub tank nrog phom!
  
  Tsis yog, tus yeeb ncuab yuav tsis tuaj yeem txwv cov elves,
  Vim peb cov tub rog muaj txhua yam...
  Kev xeem dhau, tsuas yog tsib,
  Yog li ntawd txhua tus tub hluas yuav muaj zog heev!
  
  Soltsegrad yuav muaj koob meej ,
  Thiab peb yuav cia nws los ntawm kev tawm tsam ...
  Kev sib tw yeej ntawm cov knights yuav tuaj,
  Txawm tias cov ntshav ntws hauv cov kwj deg uas tswj tsis tau!
  
  Cov ntxhais tsis muaj khau khiab thaum lub caij txias,
  Lawv khiav, lawv heels flashing ...
  Thiab lawv yuav ntaus Orks nrog lawv lub nrig,
  Cov Cain uas tsis sib haum xeeb yuav raug nplawm!
  
  Txhua yam yuav zoo, tib neeg paub,
  Peb yuav pom cov hnub qub nyob hauv qhov chaw ...
  Tom qab tag nrho, nws yog kev txhaum rau kev ua xyem xyav siab,
  Thiab yuav muaj ib tug txiv neej nyob ntawm Vajtswv lub zwm txwv!
  
  Tsis ntev peb yuav tsa cov neeg tuag nrog kev tshawb fawb,
  Peb tuaj yeem ua hluas thiab zoo nkauj dua ...
  Saum toj no peb yog ib tug cherub golden-tis,
  Rau kuv niam Elf zoo nkauj!
  Yog li ntawd, cov ntxhais hu nkauj, thiab tag nrho cov tub rog ntawm cov menyuam yaus pom lawv tus kheej hauv cov ris tsho ci ntsa iab thiab muaj zog, txawm tias txias, riam phom.
  Tom qab ntawd, lub rearmament ntawm cov tub thiab cov ntxhais ua tiav. Thiab lawv tau npaj txhij rau kev sib ntaus loj.
  Dominica thiab Margarita emitted rays ntawm lub hwj chim uas coj mus rau loj-scale transformation. Thiab tam sim no cov me nyuam tub rog tau npaj txhij.
  Thiab yog li ntawd nws tau tawm ntawm kev sib ntaus sib tua.
  Dobrynya sau nrog qhov zoo siab heev:
  - Peb yuav yeej dua! Thiab qhov no yog peb lub ntsiab lus.
  Ib tug vaub kib qhov loj ntawm German Tiger tank zoo nkag mus ua ntej. Nws muaj lub plhaub pob zeb diamond, lossis zoo li, ci ntsa iab zoo li npog nrog pob zeb muaj nuj nqis. Ib tug tsiaj ntxim hlub heev.
  Margarita wittily sau tseg:
  - Nrog lub plhaub zoo li no, tus vaub kib nws tus kheej txaus ntshai dhau los ua tus neeg raug tsim txom ntawm tus neeg yos hav zoov!
  Dominica nodded thiab hu nkauj:
  Shards zoo
  Tawm tsam rab phom tshuab, alas , tsis muaj dab tsi!
  Tab sis nws zaj nkauj tau dhau los ua tsis tsim nyog, thiab tawm ntawm qhov chaw.
  Cov tub rog tub rog taug kev ncig tus vaub kib. Ib tug ntawm cov tub hluas xav tua nws, tab sis tus ntxhais tub rog muab nws txhais tes rau ntawm tus tub lub xub pwg nyom thiab squeaked:
  - Tsis xav tau!
  Lwm tus ntxhais hais tias:
  - Qhov ntawd yog qhov pab pawg rau!
  Cov no yog cov me nyuam sib ntaus sib tua tiag tiag.
  Dominika sau nrog chuckle:
  Thiab sab laug yog peb cov tub rog, thiab sab xis yog peb cov tub rog,
  Nws yog qhov zoo rau punch kuv lub ntsej muag nrog haus ntau dhau !
  Cov tub rog nyob rau hauv lub siab zoo heev . Thiab zoo li lawv tau npaj txhij mus taug kev ntev heev. Thiab lawv lub siab xav yeej yuav tsis ploj mus.
  Margarita hais nrog luag ntxhi:
  - Yog, kuv yuav tsum hais tias peb tseem muaj hmoo.
  Dominica nug nrog luag nyav:
  - Yuav ua li cas muaj hmoo?
  Tus ntxhais tsis ntseeg siab teb tias:
  - Qhov tseeb tias Kev Tsov Rog Loj Loj tau siv sijhawm tsawg dua plaub xyoos. Qhov tseeb tiag, cov Germans tuaj yeem tawm tsam ntev dua ntawm lawv cov kab tiv thaiv muaj zog!
  Tus ntxhais actress nodned:
  - Kuv pom zoo nrog qhov no. Tseem muaj qee qhov lwm zaj dab neeg ntawm lub ncauj lus no. Txawm li cas los xij, peb muaj peev xwm tsim tau ib qho txuj ci tseem ceeb. Raws li cov Germans, tau pom tias kev ua tsov rog twb ploj lawm, lawv tsis xav tawm tsam txhua. Thiab yog li lawv tau ua hauv lawv tus kheej txoj kev pragmatic!
  Margarita sau tseg:
  - Ntawm no yog ib lub tsheb tsis zoo heev - qhov no yog Tsov, hnyav heev, thiab nrog kev tiv thaiv tsis zoo ntawm lub turret thiab lub hull. Lub tank no, koj yuav tsum lees, tsis zoo tshwj xeeb. hnyav dhau thiab dhau lawm, txawm tias lub tsho tiv no tsis nyob ntawm qhov chaw siab. Thiab muab cov kis tau tus mob cais tawm ntawm lub cav yog qhov yuam kev loj.
  Dominica nodded hauv kev pom zoo.
  - Koj tsis tuaj yeem tawm tsam qhov no ! Tau kawg nws yog ib qho yuam kev! Tab sis ntawm qhov tod tes, tsuas yog cov neeg tuag tsis ua yuam kev, thiab tsuas yog lawv los ntawm lwm lub neej. Thiab kuv xav tias nws yog. Tsawg kawg rau koj!
  Margarita nodded hauv kev pom zoo:
  - Yog, muaj tseeb tom qab lub neej! Thiab kuv tus kheej tau ntseeg txog qhov no. Thiab yog hais tias nyob rau hauv lub ntiaj teb no kuv destined yuav perish, ces nyob rau hauv lwm yam, ib yam dab tsi yuav mus ntxiv!
  Tus ntxhais actress nodned:
  - Zoo li kev ua si hauv khoos phis tawj uas tsis muaj qhov kawg nrog ntau tus lej sib txawv!
  Tus ntxhais uas koom nrog tau lees tias:
  - Yog, yog! Ib yam li ntawd, thiab qhov no, kuv yuav tsum hais, yog qhov txias heev ! Thiab ntawm no koj tuaj yeem zoo siab ntau dua ib zaug lossis ob zaug.
  Tus tub hero Dobrynya hu nkauj:
  - Nws yog lub sijhawm, nws yog lub sijhawm, cia peb zoo siab,
  Hauv kuv lub neej...
  Rau kev zoo nkauj thiab lub khob, muaj hmoo hniav.
  Bye, bye, swaying, feathers on kaus mom hlau,
  Peb yuav ntxhi rau txoj hmoo ntau dua ib zaug!
  Peb yuav ntxhi rau txoj hmoo ntau dua ib zaug!
  Kuv yuav rhuav cov yeeb ncuab! Kuv yuav rhuav cov yeeb ncuab! Kuv yuav rhuav cov yeeb ncuab!
  Thiab lub suab luag ntawm cov me nyuam tau hnov. Ib tug loj dinosaur tshwm nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm cov tub rog me . Muaj tseeb, nws tsis zoo li ua phem heev, tab sis nws loj. Thiab nws lub cev loj, tab sis nws lub taub hau, ntawm qhov tsis sib xws, yog me me, ntxiv rau tus Tsov tus tw ntev. Thiab nyob rau sab saum toj kuj muaj knuckle fins.
  Dominica tau hais tias:
  - Qhov no yog tsiaj nyaum - zoo heev !
  Margarita nodded hauv kev pom zoo:
  - Tsiaj qus ! Tab sis tsis txhob txhawj. Yog tias peb tsis kov nws, nws yuav tsis kov peb!
  Thiab tus ntxhais partisan hais tias:
  - Cov tub rog hluas - tsis txhob tua thiab tsis ua suab nrov!
  Cov me nyuam nyob ntsiag to. Thiab lawv tau sim taug kev nrog lawv txhais taw liab qab yam tsis muaj suab nrov.
  Dominica sau tseg:
  - Yuav ua li cas yog lub dinosaur lag ntseg?
  Margarita luag ntxhi thiab xav hais ib yam dab tsi. Dheev muaj ib lub suab nrov thiab tawg ntawm cov ceg tawg. Ib tug tsiaj loj ntawm lub tsev xya-zaj dab neeg tshwm sim, nrog lub qhov ncauj loj, zoo li tus phev whale elongated. Qhov no yog ib tug loj brute. Thiab cov fangs ntev txog tsib meters.
  Tus dinosaur, uas nyob twj ywm thiab saib curiously ntawm pab pawg ntawm cov me nyuam, pom ib tug phem dab thiab rushed khiav. Thiab nws zoo li, qhov tseeb, nws tau txhawb nqa. Nws yog kim dua los tua ib tug loj heev zoo li no saber-toothed tyrannosaurus.
  Dominica thiab Margarita tsa lawv cov khawv koob wands. Tus ntxhais tawm tsam thawj zaug. Thiab los ntawm qhov kawg ntawm nws tus pas, ib tug tua neeg pulsar yuav ya tawm. Thiab nws yuav ntaus dab lub qhov ncauj. Thiab nws yuav zoo nkauj scorched. Tab sis nyob rau hauv teb muaj ib tug txawm ntau txaus ntshai thiab lag ntseg.
  Dominica coj nws thiab teb , nws ntaus nws tag nrho nws lub zog, ua yeeb yam nrog lub hwj chim, zoo li pounding ib pawg neeg tua neeg thiab, hu nkauj:
  Dinosaurs, tej zaum koj nyob ntawm no, thiab tsis nyob hauv Africa,
  Tej zaum koj zom zaub mov rau pluas tshais,
  Dinosaurs, ...
  Thiab tus ntxhais xa nws ib feem ntawm khawv koob mus rau tus loj. Thiab lawv coj nws cov hniav, thiab thaum lawv raug ntaus, lawv tig mus rau hauv zoo nkauj, paj yeeb.
  Dominica hu nkauj:
  Kuv xav ua ib tug hlau
  Tus ntxhw dheev tshwm sim ...
  tis zoo li muv -
  Paj tsis pob ntseg!
  Margarita tawg tawm luag thiab, dua, nws yuav ntaus nws nrog kev puas tsuaj thiab kev puas tsuaj pulsar. Tab sis cov me nyuam tub rog pib da dej dab nrog xub. Thiab nws cov nplai-cov cuab yeej tau pib ua npuas .
  Dominika coj thiab tso cov khawv koob los ntawm nws ob txhais taw liab qab thiab nws lub wand. Thiab nws ua haujlwm zoo ntawm no.
  Nws yog zoo li ib yam dab tsi tej yam yees siv tau coj nws thiab them nws tus kheej nrog colossal puas tsuaj hwj chim.
  Margarita coj nws thiab chirped, winking nrog nws lub qhov muag sapphire:
  - Wow!
  Lub Tyrannosaurus vau, thiab nyob rau hauv nws qhov chaw tshwm ib lub rooj loj thiab dav, thickly nqa nrog zaub mov. Thiab ntawm no nws twb yog li luxurious thiab unprecedented, tshwj xeeb. Thiab xws li dazzling delicacies.
  Dominica hu nkauj:
  Qhov no muab tawm qab
  Thiab aroma yog ntau sweeter dua zib mu ...
  Peb yuav tsis yeej los ntawm kos,
  Thiab peb qhov xwm txheej yuav vam meej!
  Margarita lees paub nrog luag nyav, baring nws cov hniav:
  - Yog, nws yuav vam meej! Thiab qhov ntawd zoo heev!
  Tom qab ntawd, tus ntxhais uas koom nrog ntxiv:
  - Thiab koj paub yuav ua li cas pov khawv koob. Qhov no , kuv yuav tsum hais, yog amazing! Tig qhov loj li no rau hauv ib qho khoom noj qab . Cov no tsis yog orcs lossis goblins - nws yooj yim dua nrog lawv!
  Dominica nodded thiab hu nkauj:
  - Txhua yam ua tsis tau yog ua tau, kuv paub tseeb,
  Thiab kawm ua khawv koob, heev nyob rau hauv absentia!
  Thiab ncaws koj txhais taw ntawm cov hlau muaj zog heev,
  Thiab swb tus dab nrog lub ntse ntse!
  Margarita giggled thiab sau nrog luag ntxhi uas nws sparkled pearls:
  - Yog, koj hu nkauj heev uas koj yuav tsis pom qhov txhaum! Super!
  Dominica pom zoo:
  - Kuv yog ib tug zoo super - fighter txias dua lub ntiaj teb no!
  Thiab yuav ua li cas nws yuav coj thiab yob nrog nws ob lub qhov muag kom lawv thiaj li sapphire thiab zoo li hnub qub.
  Lub rooj nrog zaub mov beckoned tus me nyuam tub rog, thiab ib co ntawm lawv pib mus rau nws thiab noj donuts thiab ncuav mog qab zib, dipped nyob rau hauv chocolate thiab ntau yam cream. Zoo dua, lob ib co ice cream. Qhov no yog superb kiag li.
  Margarita tshuab nws lub suab thiab qw nrov nrov:
  - Nej cov txiv neej tsis tas yuav noj ntau dhau ,
  Tsis muaj kev xav tau rau koj txhua tus kom maj mus rau hauv bourgeoisie ...
  Thiab sau koj tus kheej ib phau ntawv,
  Mobility tseem yuav los ua ke!
  Dominica sau nrog luag ntxhi:
  - Yog, nws ua tau zoo heev!
  Thiab nws winked nrog nws cornflower xiav ob lub qhov muag.
  Margarita sau tseg:
  - Cov nqaij dinosaurs tsis yog qab heev, thiab txawm tias tsawg dua rau cov tsiaj txhu. Tab sis noj nees...
  Dobrynya hais tias:
  - Kuv yuav tsis cia koj noj nees!
  Thiab tus tub-hero hu nkauj:
  Sivka-burka, yaj saub kaurka,
  Sawv ntawm kuv xub ntiag
  Zoo li nplooj nplooj ua ntej nyom!
  Sivka-burka, yaj saub kaurka,
  Heev, tsim nyog heev
  Ntsib koj!
  Oenomaus coj nws thiab dhia tawm ntawm tus zaj. Nws yeej xav sim seb hom zaub mov twg lub dinosaur tau hloov mus ua. Feem ntau yuav, nws yog ib yam dab tsi ntxim nyiam. Thiab tus tub huabtais coj lub ncuav mog qab zib nrog chocolate thiab muab pov rau hauv nws lub qhov ncauj.
  Thiab nws pib zom zom zaws, nws yog creamy thiab qab zib. Nws qab heev.
  Cov me nyuam whined nyob rau hauv unison:
  - Zoo, cia kuv sim! Tsis txhob ua phem tus phauj!
  Margarita luag ntxhi innocently:
  - Kuv lub npe yog Auntie? Nws yog funny!
  Thiab tus ntxhais uas koom nrog tau qw:
  - Kuv mam li muab kaum feeb rau koj noj! Koj muaj peev xwm noj, tab sis nyob rau hauv moderation!
  Dominica nug nrog luag nyav:
  - Koj puas tau tshaib plab thaum tsov rog?
  Margarita nodded nws golden taub hau, xim ntawm lub caij nplooj ntoos hlav dandelion:
  - Yog, ua li cas! Thiab nws yog ib qho nyuaj heev!
  Tus ntxhais pib hu nkauj hauv nws lub suab meej kom hais txog qhov xwm txheej ntawm qhov xwm txheej.
  Thaum hu nkauj, tus ntxhais txawm dhia ntawm tus zaj. Thiab nws pib seev cev ntawm cov txiv kab ntxwv nyom nrog nws txhais taw liab qab.
  Thiab nws lub suab yog li iridescent thiab radiant:
  Peb yog cov tswv cuab Komsomol, cov ntxhais npau suav,
  Hais txog lub neej yav tom ntej ntawm cov neeg ntawm lub teb chaws zoo nkauj no ...
  Thaum peb ua siab ncaj rau lub ntiaj teb thiab lub ntiaj teb,
  Thiab peb yeej qhov kev sib ntaus sib tua txaus ntshai!
  
  Tej kev lag luam yog sib cav ces,
  Ib tug hluav taws kub hnyiab ntawm ib tug hluas lub siab ...
  Cov ntxhais, qhov no tsuas yog zoo nkauj xwb
  Cia peb qhib qhov rooj mus rau qhov chaw loj heev!
  
  Leej twg yog ib tug txiv neej yog ib tug loj
  Science, kuv paub, yuav muab nws lub hwj chim ...
  Ntseeg kuv, peb txoj kev hu yeej ib txwm zoo ib yam,
  Yog li ntawd Anpee thiaj tswj hwm, thiab Khayee raug ntes!
  
  Kuv xav tau ib tug nplua nuj sau kom ripen,
  Rau ntiaj teb vam meej...
  Yog li ntawd lub vaj kaj siab zoo nkauj yuav tuaj,
  Thiab kev phooj ywg muaj zog dua hlau!
  
  Peb yuav kov yeej qhov chaw sab nraud,
  Cov tub ntxhais hluas khiav tawm ntawm lub pas dej ...
  Saum toj no peb yog ib tug cherub golden-tis,
  Cua daj cua dub thiab txias yuav tsis ntshai peb!
  
  Ntseeg kuv, peb cov yeeb ncuab yeej tsis yeej peb,
  Nrhav hlau thiab nplaim taws hauv lub siab...
  Thiab lub zog ntawm tus ntsuj plig, zoo li koj yog ib tug dais,
  Peb yuav tsa tus chij, kuv paub!
  
  Leej twg hlub cov ntxhais radiant tshaj plaws ,
  Nws yog qhov zoo nkauj ntawm tus ntsuj plig thiab duab ...
  Npaj ib rab phom muaj zog,
  Txawm tias koj tus nrog sib ntaus txaus ntshai!
  
  Kuv paub tias peb yeej yuav yeej,
  Peb yuav tau koom siab nrog peb Leej Txiv Saum Ntuj Ceeb Tsheej...
  Tom qab tag nrho, muaj tag nrho lub ntiaj teb starry ua ntej peb,
  Cia txiv neej los ua ib tug neeg muaj zog!
  
  Lub teeb ntawm Fatherland tsis muaj nws thaj tsam majestic -
  Ruby hnub qub hluav taws kub saum taub hau.
  Rus tau npog nws tus kheej nrog lub yeeb koob tsis txawj tuag -
  Tus hero muaj zog, tus drayman, ntaus!
  
  Rowan ruby hauv emerald nplooj -
  Sapphire sparkles nyob rau hauv daim teb , cornflower ...
  Kuv xa kuv cov kev xav rau koj, Russia -
  Ob lub taub hau dav dav siv dav hlau nrog nkauj!
  
  Nyob rau hauv dewdrops pearls yog snowflake diamonds,
  Txhua yam yog zoo nyob rau hauv lub Great Motherland!
  Lub ntiaj teb yog rog, nws muaj leeg zoo li plaub,
  Cov snowdrifts tau rhais chaw los ntawm cua tshiab!
  
  Nyob rau hauv ib cheeb tsam ntawm Russia muaj dej khov, cov ntsaws ruaj ruaj,
  IN phooj ywg , ntxhuav yog kub ntawm suab puam.
  Nws sov ntawm no thaum snowstorms qw,
  Vim peb khaws Tswv Ntuj nyob hauv peb lub siab!
  
  Watermelons, melons thiab bananas loj hlob,
  Thiab qhov chaw nyob rau lub caij ntuj sov koj tab tom sib tw ntawm skates ...
  Zoo, qhov twg koj tuaj yeem pom cov tebchaws zoo li no hauv ntiaj teb?
  Qhov twg cov neeg muaj zog heev nyob rau hauv lawv lub nrig!
  
  Nyob rau hauv Russia, lub feat ntawm caj npab yog exalted,
  Nyob rau hauv nws, txiv neej yog tus tsim ntawm nws tus kheej destiny!
  Peb tuaj yeem sib ntaus zoo ,
  Yog li ntawd dej nyab ntawm kev teeb meem tsis tuaj rau Rus!
  
  Peb cov poj niam zoo nkauj, sawv daws paub
  Thiab tsis muaj cov txiv neej muaj zog nrog kev ua siab loj!
  Fatherland, koj yog embodiment ntawm lub vaj kaj siab -
  Ib tug Tswv Ntuj yog tus Xib Hwb ntawm Tsev Neeg!
  
  Orthodox icons yuav pom zoo,
  Lub phiaj xwm uas ib tug tub rog tau tawm ...
  Peb yuav los tsev nrog cov khoom zoo siab,
  Tsis muaj kev sib tw, cov archers tawm tsam lawv cov yeeb ncuab!
  
  Cia peb muab kev thaj yeeb nyab xeeb thiab kev zoo siab rau tag nrho lub qab ntuj khwb,
  Thiab ua ke nrog Vajtswv peb yuav tsa cov tuag!
  Rau lub yeeb koob ntawm peb lub teb chaws uas tsis muaj kev puas tsuaj -
  Peb yeej yuav yeej, kuv paub!
  Dominika kuj khaws nws cov nkauj. Thiab lawv ua las voos tag nrho ua ke, thiab lawv liab qab, tanned, ob txhais ceg muaj zog nyob rau hauv motion thiab seev cev.
  Tom qab ntawd Margarita tshuab raj:
  - Teeb tawm! Yog li ntawd, lub sij hawm noj mov dhau lawm.
  Cov tub rog tub rog tsis kam tawm ntawm lub rooj. Qhov tseeb, yuav ua li cas koj thiaj tsis gobble nws ? Thaum muaj cov lus hais ntau ntau hom cream. Thiab nws qab heev. Thiab cov ntxhiab tsw ntawm cov ice cream, pastries, ncuav mog qab zib, pretzels, thiab lwm yam qab thiab appetizing yog li ntawd txaus siab thiab txaus nyiam.
  Dominica hais tias :
  - Tsis txhob overeat ! Xyaum ua kom zoo!
  Margarita tweeted:
  - Paub txhua tus tias tus neeg tsis yog npua! Thiab koj yuav tsum tau noj kom zoo heev.
  Tus tub heroic Dobrynya, uas nws tus kheej tau noj ib lub kaum ob ncuav qab zib thiab smeared nws tus kheej nrog ntau xim cream, muttered:
  - Qhov no yog txhua yam amazing! Tab sis koj yuav tsum paub thaum twg yuav tsum nres. Noj yog zoo, tab sis overeating yog phem.
  Tus tub huab tais Oenomaus pom zoo:
  - Koj tus yeeb ncuab tseem ceeb yog koj lub plab. Tab sis thaum lawv hais tias - muab koj noj hmo rau tus yeeb ncuab, qhov no tsis txhais hais tias coj nws lus!
  Dobrynya hais nrog luag nyav:
  - Tab sis tom qab ib hnub nyuaj, lossis kev sib ntaus sib tua, lossis kev cob qhia, koj yuav tsum noj zoo! Tsis tas li ntawd yuav tsis muaj zog.
  Dominica luag ntxhi thiab hais tias:
  - Kuv tus kheej nyiam kom yaj cov protein nyob rau hauv cov mis nyuj noj hmo thiab haus nws. Nws txaus siab, thiab hmo ntuj cov leeg loj hlob thiab tsis hlawv. Zoo, tsev cheese nrog ntses rau noj hmo yog noj qab nyob zoo. Lub cev ntawm cov neeg ncaws pob xav tau cov protein.
  Cov tub rog tub rog raug tsim ua qee yam. Thiab lawv rov pib taug kev mus rau lub tsev fuabtais ntawm tus phem sorceress Bastinda. Cov toj roob hauv pes ib puag ncig txuas ntxiv mus ua lush. Txawm li cas los xij , qhov ntxiv cov tub rog me me, cov tub rog hluas, flaunting nws liab qab, plua plav heels, mus, ntau qhov xwm txheej yuav ploj mus ua ntej peb ob lub qhov muag.
  Lawv tau mus txog lub nceeg vaj ntawm nas, thiab cov no yog cov tswv ruinous heev.
  Txhawm rau txhawb lawv tus kheej, cov menyuam yaus-ua tub rog pib hu nkauj thiab pib stomp lawv ko taw ntau zog:
  Elfia blooms zoo li ib tsob ntoo hauv qab vaj,
  Nws yog qhov kawg thiab zoo nkauj tshaj lub qab ntuj khwb ...
  Yeej qhib ib tug account tsis txwv,
  Peb txoj kev ntseeg yuav sawv rov los hauv Rodnovery !
  
  Lub Greatness ntawm Fatherland, ntseeg nws, yog
  Thov kom nws lub siab lub ntsws nce siab...
  Yog li ntawd txoj kev zoo siab ntawm lub qab ntuj khwb nyob rau hauv
  Kom muaj Elfia nrog lub ru tsev muaj zog!
  
  Nco ntsoov tias peb cov Elf ya mus tom ntej,
  Thiab txiav cov nthwv dej nrog nws lub hauv siab ...
  Tab sis peb yuav tsum, peb yuav tuaj rau lwm txoj hauv kev,
  Thiab yuav muaj lwm tus, ntseeg kuv, cov neeg txiav txim!
  
  Peb Leej Txiv yuav muaj lub ntiaj teb zoo,
  Qhov twg blazes nrog lub teeb ci ...
  Thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws Elfrog yog tus mlom ntawm tus ntsuj plig,
  Uas hloov lub caij ntuj no mus rau lub caij ntuj sov!
  
  Yog, kuv paub, nws nyuaj rau peb cov txiv neej,
  Tab sis koj pab Oenomai ncaj ncees ...
  Lub nkoj raug ntaus, lub nkoj tawg,
  Thiab qhov chaw ib tug dev ferocious barks menacingly!
  
  Tsis yog, peb yuav tsis muab Elf rau tus yeeb ncuab ,
  Peb rab ntaj yog bladed, ntseeg kuv, sharper ...
  Peb yuav sawv thiab yeej dua
  Thiab tsis txhob hais lus tsis muaj tseeb, dab!
  
  Ntawm no peb tab tom ua ke rau kev ua yeeb yam,
  Tsis muaj ib lub teb chaws dawb huv zoo nkauj dua hauv ntiaj teb no...
  Ntseeg kuv, peb yuav xa peb cov yeeb ncuab ua ke mus rau ntuj txiag teb tsaus,
  Thiab peb yuav tsim lub vaj kaj siab ntawm peb tus kheej, koj paub, txawm tias!
  
  Tsis muaj leej twg yuav txwv tau peb
  Peb yog cov knights loj ntawm Elves ...
  Xws li lub hwj chim, ib pab tub rog invincible,
  Thiab cia peb ua kom lub ntiaj teb zoo siab dua!
  
  Cia peb qhia peb tus kheej rau lub ntiaj teb hauv kev zoo nkauj,
  Cia li tsa chij xya xim thoob ntiaj teb...
  Thiab peb yuav zoo siab, ntseeg kuv, txhua qhov chaw,
  Tom qab tag nrho, heroic deeds tau hu!
  
  Thov nco ntsoov tias elf kev thaj yeeb nyab xeeb yog nyob ntawm tus nqi txhua qhov chaw,
  Thiab nws yuav nthuav tsis tu ncua ...
  Thiab tib neeg yuav zoo siab rau lub ntiaj teb,
  Vim tsis muaj kev txaj muag rau Leej Txiv!
  
  Thaum lub Great Solcesus tuaj ,
  Yuav tsis muaj qhov tsaus ntuj hauv peb lub qab ntuj khwb...
  Thiab yog hais tias txiv neej thiab elf tsis cowards,
  Nws txoj hmoo yog hnub sawv thiab tsim!
  Nov yog zaj nkauj uas kov tus ntsuj plig! Zaj nkauj zoo kawg thiab.
  Txawm hais tias cov toj roob hauv pes ib puag ncig tau dhau los ua phem heev - cov ntoo rutted , tws nyom, txhua yam yog crushed thiab npog hauv cov kab ntawm nas paws.
  Margarita sau tseg:
  - Yog, tsis txhob cia siab tias yuav zoo los ntawm cov nas! Thiab tag nrho ib ncig ntawm muaj zeros.
  Nrog lub luag nyav zoo nkauj thiab tshiab, Dominica tau hais, baring nws cov hniav:
  - Qhov no, ntawm chav kawm, yog yuav tsum tau! Txhua yam tau dhau los ua tsis tseem ceeb . Tab sis dab tsi koj tuaj yeem nqa los ntawm nas - tsuas yog chiv los ntawm quav!
  Thiab ob tug ntxhais tawg tawm luag. Tom qab ntawd tag nrho cov me nyuam pawg tau nce lawv cov kauj ruam liab qab. Ob tug tub rog tub rog khiav mus rau pem hauv ntej thiab yaws lawv rab ntaj zoo li cua tshuab.
  Thiab yog li ntawd thawj nas, qhov loj ntawm ib tug zoo bulldog, raug txiav los ntawm cov tub hluas heroic ntawm ob sab. Qhov no yog kev sib ntaus sib tua loj heev.
  Cov menyuam yaus tau nce lawv cov pace ntau dua thiab cia li pib khiav. Thiab tom qab ntawd ib pab tub rog loj ntawm nas tau tshwm sim ua ntej. Tus hlob ntawm lawv yog qhov loj ntawm ib tug nyuj zoo. Tus ntxhais actress Dominika caij mus rau hauv kev sib ntaus sib tua ntawm ib tug zaj. Thiab nws tau npaj txhij mus tua, tab sis nws thawj lub tshuab los ntawm cov khawv koob wand ntaus tus laus nas.
  Thiab nws ci thiab tig mus rau hauv ib lub voj voog loj ntawm cov cheese xaiv nrog qhov. Thiab xws li ib tug appetizing tsw emanated los ntawm nws hais tias cov nas tau distracted los ntawm kev tawm tsam ntawm cov me nyuam lub battalion thiab tawm tsam lawv cov qub thawj coj, uas tau ua heev appetizing nrog lub aroma ntawm exquisite delicacy rau nas.
  Qhov no tau ua ib qho surprise.
  Margarita sau tseg:
  - Koj lub peev xwm loj hlob txhua teev! Thiab qhov no, kuv yuav tsum hais, yog qhov txias heev !
  Dominica nodded nws golden taub hau:
  - Kuv tuaj yeem ua tau ntau! Thiab qhov no yog kuv txoj kev ntseeg zoo! Thiab yog tias kuv pib, ces tsis muaj dab tsi yuav txwv kuv.
  Thiab tus ntxhais coj nws thiab ntaus lwm pab tub rog nrog xob laim khawv koob. Thiab ntxiv kev hloov pauv tau tshwm sim.
  Ob peb lub kaum nas los ua loj, striped watermelons uas zoo heev appetizing.
  Cov tub rog tub rog hu nkauj hauv chorus:
  Melon, txiv kab ntxwv, txiv kab ntxwv,
  Ib thaj av siab dav, vam meej...
  Thiab zaum ntawm lub zwm txwv hauv Elfiburg -
  Txiv Huab Tais Oenomai!
  Thiab yog li ntawd cov menyuam yaus-ua tub rog thaum kawg tau tawm tsam nrog nas, thiab cia peb tsoo lawv yam tsis muaj kev cuam tshuam. Thiab cov tub rog viav vias lawv rab ntaj nquag . Thiab cov ntxhais pib tua los ntawm hneev. Ib txhia ntawm lawv yog cov elves, thiab lawv txawj tua heev. Qhov no yeej yog kev sib ntaus tiag.
  Thiab ob peb pab nas ntxiv mus rau hauv kev sib ntaus sib tua. Lawv ntws zoo li tus dej tob.
  Dominica sau tseg:
  - Thaum peb tham txog tej yam phem thiab phem, muaj kev xav tias tsis muaj kev txwv!
  Margarita hu nkauj nrog luag nyav, uas, txawm li cas los xij , tau tu siab:
  Cov tub rog ntawm kev tsaus ntuj muaj zog tiag tiag,
  Kev phem kav ntiaj teb tsis paub tus lej...
  Tiamsis nej yog Xatas cov tub,
  Tsis txhob rhuav Khetos lub hwj chim!
  Dobrynya, dhia ntawm tus zaj, pib txiav cov nas. Nws ua li no nrog ob rab ntaj ib zaug, thiab vim yog tus tub ceev xwm txav, nws zoo li lub tshuab kas fes ua haujlwm. Qhov no yog qhov uas extermination pib.
  Oenomaus kuj tau koom nrog kev sib ntaus sib tua. Tus tub tuav ib tug nas los ntawm tus Tsov tus tw nrog nws cov ntiv taw thiab muab pov rau ntawm lwm tus, tawg pob txha. Ces nws hu tias:
  - Kuv lub zog loj heev,
  Thiab kuv yuav tsis tso tseg rau kuv cov yeeb ncuab ...
  Los ntawm lub tshuab ntawm tus tub lub nrig,
  Tus nas phem yuav ya mus txaj muag!
  Tseeb tiag, tus tub huabtais qhia nws tus kheej ua ib tug neeg tawv tawv heev hauv kev sib ntaus sib tua.
  Dobrynya kuj muaj zog, nqaij, txawm hais tias nws siv ob txhais ceg thiab tsis nco qab txog ntaj . Thiab nws tau pib qhia txog qib kev tsim txom zoo heev. Cas tawv thiab ntshav nws tag nrho.
  Tus me nyuam tub tau dhau los ua nruj heev thiab sib ntaus sib tua, ib yam li lwm cov tub rog tub rog.
  Thiab tus tub liab qab pob taws pierces nas lub pob txha taub hau txoj cai los ntawm.
  Qhov no yog neeg tua neeg thiab, tib lub sijhawm, muaj kev luag nyav ntawm tus tub daim di ncauj .
  Dominica siv nws lub hwj chim khawv koob rau kev hloov pauv tom ntej. Thiab nws nquag nquag heev.
  Tus tub rog dhia nce thiab tig ncig. Thiab tam sim no ib tug kwj ntawm lub zog ya los ntawm nws khawv koob wand dua. Thiab hits lub orc.
  Ib tug shaggy, xim av dais tam sim ntawd hloov mus rau hauv chocolate marshmallow. Qhov no zoo npaum li cas ?
  Margarita nug nrog luag nyav:
  - Koj puas tuaj yeem ua halva?
  Dominica nodded nws golden taub hau:
  - Tau kawg kuv ua tau! Thiab nws yuav zoo kawg nkaus!
  Thiab tus ntxhais tso tej yam yees siv tsub ob leeg ntawm nws txhais tes thiab los ntawm nws cov ntiv taw liab qab. Cov nplaim taws ntaus pab pawg ntawm orcs. Thiab tag nrho ib tug dej ntawm zib mu ntws... Cov zib ntab yog daj-txiv kab ntxwv thiab txaws zoo li ib tug surf.
  Margarita teb nrog chuckle:
  - Koj paub, qhov no tsis yog qhov koj xav tau!
  Dominica nodded hauv kev pom zoo.
  - Tseeb, tsis heev halva, tab sis kuj qab zib heev!
  Tus ntxhais uas koom nrog sau tseg tias:
  - Halva yog qhov tsis tshua muaj ua ntej ua tsov rog. Tab sis lawv tau noj zib ntab txawm tias thaum ua haujlwm.
  ncaws dua , lub sij hawm no ntawm cov nas, thiab hu nkauj:
  Qhov khoom plig zoo tshaj plaws, tau kawg, yog zib ntab,
  Tus tub, tau kawg, yuav nkag siab qhov no ...
  Txawm me ntsis - ib teaspoon,
  Qhov no twb zoo, zoo, cia nyob ib leeg tag nrho lub lauj kaub!
  Margarita kuj ncaws, thawj zaug nrog ib tug khawv koob wand, thiab tom qab ntawd nrog nws cov ntiv taw liab qab, txuas ntxiv:
  Tab sis zib mu, qhov no yog ib qho txawv heev,
  Txhua yam muaj los tsis muaj...
  Tab sis zib mu, kuv tsuas yog tsis to taub dab tsi zais cia,
  Yog tias muaj, ces tam sim ntawd ploj mus!
  Tab sis yog koj noj, ces yuav tsis muaj teeb meem ntxiv!
  Dominica coj nws thiab spun ncig ntawm tus zaj. Nws luag ntxhi ua phem heev, thiab tib lub sijhawm, muaj kev xyiv fab. Tus ntxhais xav tias muaj zog heev hauv nws tus kheej. Thiab tom qab ntawd ib nthwv dej tuaj tawm ntawm nws cov khawv koob wand. Thiab nyob rau hauv ib zaug ob peb txhiab nas hloov mus rau hauv qab chops nyob rau hauv sauce. Thiab ib tug ntxiv nthwv dej ntawm khawv koob wand, thiab nas tig mus rau hauv cov ntses tais diav.
  Ntxiv mus, lawv cov tais diav yog khoom kim heev, nrog txiv tsawb, pineapples, thiab lwm yam txiv hmab txiv ntoo qab heev. Thiab txhua yam yog amazingly qab thiab zoo kawg nkaus.
  Dominica hu nkauj:
  Cov tais diav yog zoo kawg nkaus
  Cov ntxhais ntxim hlub...
  Thiab plaub luminaries ci,
  Punch lub orc nyob rau hauv lub snout!
  Margarita wittily sau tseg:
  - Tus kws ua zaub mov zoo ua rau chops los ntawm orcs thiab nas, thiab noj tau ntawm qhov ntawd!
  Tus tub Dobrynya coj thiab pov ib lub pob zeb hnyav rau ntawm goblin lub hauv pliaj. Nws chob nws lub pob txha taub hau thiab hu nkauj:
  -Yog tias koj yog ib tus neeg vwm ,
  kuv mam ncaws koj...
  Zoo, ua li cas yog tias koj yog blockhead,
  Tom qab ntawd txoj kev npaj ua haujlwm tau npaj txhij!
  . QHOV NO 11.
  Dominika Dolfinova tus tij laug hloov nws lub npe. Thiab tam sim no nws hu nws tus kheej txias heev - Caligula. Txawm nyob rau hauv kev hwm ntawm tus huab tais infamous, los yog xyaum lub npe ntawm ib tug nees luav nyob rau hauv lub tas luav txog Dunno.
  Thiab tam sim no tus tub ntaus rog Caligula Dolphins txiav txim siab tias nws yuav tsum mus nrhiav nws tus muam. Tab sis qhov twg mus nrhiav nws tus neeg ploj lawm?
  Thiab tus tub tau tig mus rau ib phau ntawv nto moo ntawm khawv koob. Nws, ntawm chav kawm, tsis tso siab rau txhua yam ntawm psychics thiab sorcerers.
  Tab sis vim li cas ho tsis sim mus rau hauv trance koj tus kheej. Ntxiv mus, nws txiv tsis yog tib neeg, thiab tej zaum nws yuav muaj nws tus kheej tej yam yees siv lub peev xwm, thiab ntawm ib tug kiag li txawv tshaj plaw theem.
  Tus tub Caligula coj tus ntses taub ntswg ntev thiab zaum ntawm lub rooj zaum ntawm lub pas dej. Thiab sim mloog zoo. Tus tub hluas ua yeeb yaj kiab tau hla nws ob txhais ceg thiab ncab nws nraub qaum. Thiab yog li ntawd tus tub hluas plunged rau hauv ib yam dab tsi kiag li vwm thiab muaj yeeb yuj, sim nrhiav Dominica.
  Qhov zoo kawg nkaus ntawm kev ua yeeb yam yog qhov nyuaj los piav qhia. Thaum, tshwj xeeb tshaj yog, elves, orcs, goblins tau tawm tsam ... Ib qho hnav ris tsho nrog ntau tus ntxhais ntawm txhua haiv neeg thiab sib txawv ntawm cov duab liab qab. Lub spectacle yog zoo nkauj thiab impressive nyob rau hauv nws originality, tshwj xeeb tshaj yog thaum cov ntxhais txaws lawv liab qab ob txhais taw nyob rau hauv lub kub xuab zeb los yog nyob rau hauv lub snowdrifts.
  Lawv tawm tsam los ntawm kev tawm tsam nrog ntaj thiab hmuv ntawm armor ntawm ntau hom tso tsheb hlau luam. Thiab cov hlau monsters teb nrog dav hlau ntawm kub flamethrowers. Qhov kub ntawm cov nplaim hluav taws yog qis thiab cov ntxhais, qw, tsuas yog me ntsis kub hnyiab, thiab qw lub plawv-rendingly. Thiab lub orcs roar txawm nrov, thiab lawv lub hauv pliaj bang , bang, bang - ntau xim confetti crumbles los ntawm lub tshuab.
  Thiab decorated biplanes maj los ntawm saum toj no, tawm hauv qab garlands ntawm zoo nkauj tsheb ciav hlau nrog ntau yam cascades ntawm kev zoo nkauj.
  Qhov craziest tshaj plaws, thiab qhov no tuaj yeem tshuab lub ru tsev tawm ntawm nws lub hinges, yog tias lub ntiaj teb fantasy yog sib xyaw nrog cov duab tiag tiag, keeb kwm, txawm tias yav dhau los nyob deb.
  Stalin, nyob rau lub sijhawm no, npaj txhij txog, tso tseg qhov tsis tseem ceeb zais cia, hais tias:
  - Lub Luftwaffe tau mus txog qhov siab tshaj plaws hauv kev dav hlau. Txawm tias tsis yog
  Yog tias koj suav cov discos , lub foob pob TA-700, muaj peev xwm nqa mus txog tsib caug tons ntawm cov foob pob, ua rau muaj kev xav loj heev.
  Hitler hais tias:
  - Tab sis " Super Monster " nrog rab phom 3200-mm caliber, ob puas tons ntawm foob pob hluav taws, tseem yog ib qho haujlwm tsis muaj txiaj ntsig ntawm kev ua tub rog.
  Tom qab ntawd, Stalin tau thov ib qho ci ci:
  - Yog li cia peb haus rau qhov tseeb tias lub qhov ncauj yuav tsum muaj kev kos duab tshwj tsis yog kev ua tub rog!
  Tus thawj coj zoo ntawm txhua lub sijhawm thiab cov neeg tau txais kev zoo siab rau cov cawv txiv hmab uas tau kaw ua ntej Yexus Khetos yug los, thiab lub ntiaj teb Fuhrer haus kua txiv los ntawm cuaj caum-tsib txiv hmab txiv ntoo. Ob tus dictators saib yuav ua li cas txoj kev ntawm lub foob pob ua ntxaij ya saum toj kom meej meej txiav hla lub ntuj ntawm lub monitor. Yuav ua li cas hnov lub suab zoo siab ntawm ib tug ntxhais Lavxias teb sab:
  - Kev nkag mus rau hauv orbit tau ua tiav.
  Thiab thunderous applause los ntawm txhua qhov chaw - nws ua tiav! Tus txiv neej yog thaum kawg nyob rau hauv qhov chaw, thiab qhov no yog ua los ntawm cov neeg sawv cev ntawm lub loj tshaj plaws haiv neeg nyob rau hauv lub ntiaj teb no - cov Russians thiab cov Germans.
  Tag nrho lub ntuj los ntawm lub qab ntug mus rau lub qab ntug tau pleev xim nrog flashes ntawm ntau txhiab tus foob pob hluav taws ntawm tag nrho cov xim ntawm zaj sawv thiab tsheej lab ntawm cov ntxoov, thaum, zoo li, ib tug zoo kawg nkaus napalm kis thoob plaws tus number case ntawm hmo ntuj qhov chaw. Nyob rau tib lub sijhawm , tus neeg blazing supernovae hloov mus rau hauv cov ntawv sau meej - cov lus hais. Zoo li: "Niam teb thiab chaw", "Nyob rau hauv lub hnub qub", "Union of the Peoples of the Earth"!
  Qhov no yog qee yam kev npau taws tiag tiag. Nws yog zoo li lub super-cosmic thiab kev ua tau zoo heev tshwm sim. Qee hom keeb kwm yav dhau los, qhov twg tsis muaj kev tsov rog ntawm Thib Peb Reich thiab USSR, thiab nws tau hloov mus ua txias heev . Tab sis tam sim no qhov no tsis zoo heev, muab nws me ntsis.
  Nws yuav tsum nrhiav nws tus muam laus. Thiab qhov no yog lub luag haujlwm tseem ceeb ntawm tus tub, uas twb tau ua yeeb yaj kiab hauv cov yeeb yaj kiab, thiab zoo nkauj heev thiab cov leeg, nrog cov pobzeb zoo li cov leeg.
  Thiab lub npe tshiab Caligula yuav tsum tau nyiam heev.
  Tus tub txuas ntxiv nws txoj kev xav. Thiab tam sim ntawd kuv pom ib tug ntxhais, zoo nkauj li ib tug tim tswv, thiab nrog curly plaub hau xim ntawm nplooj ntoos kub. Nws muab nws txhais tes rau tus tub thiab hais nrog luag ntxhi:
  - Peb muaj ntau txoj haujlwm tseem ceeb los ua kom tiav nrog koj!
  Tus tub Caligula nug nrog luag nyav:
  - Thiab tom qab ntawd kuv tuaj yeem pom kuv tus muam, leej twg ploj mus qhov twg tsis paub?
  Tus ntxhais tuav nws cov plaub hau kub thiab teb tias:
  - Yog, nws yog ua tau. Tab sis tam sim no koj tus muam tab tom ua tiav ib qho nyuaj Messiah - kom cawm tau txhua tus neeg sawv cev ntawm kev sib deev muaj zog, tshaj qhov kev hem thawj ntawm kev puas tsuaj hangs. Thiab nws nyuaj heev.
  Caligula Dolphins nug:
  - Koj lub npe yog dab tsi, thiab koj yog leej twg?
  Tus ntxhais teb nrog luag ntxhi:
  - Kuv yog Margarita Korshunova, ib tug ntxhais uas koom nrog hanged los ntawm Nazis, thiab tam sim no sawv rov los nyob rau hauv lub ntiaj teb tshiab. Thiab qhov no yog kuv txoj hmoo, ua haujlwm zoo thiab cawm tib neeg.
  Tus tub actor nodned:
  - Kuv nkag siab koj heev. Yog li, peb puas nyob rau qee qhov kev ua haujlwm lom zem? Zoo li hauv cov yeeb yaj kiab, tab sis tiag tiag?
  Margarita nodded:
  - Yog, zoo li yog qhov tiag! Tab sis peb muaj lub cib fim zoo li peb yuav tsum tsis txhob ntshai.
  Caligula ntawm Dolphins thiab cov pioneer partisan Margarita tsis muaj sij hawm los tham thiab lees txais qhov zoo kawg nkaus spectacle, thiab tiag tiag nkag mus rau lub ntiaj teb tshiab, thiab nyob rau hauv lub xeev ntawm kev sib ntaus sib tua trance!
  Margarita sau tseg:
  - Tam sim no peb muaj tag nrho cov tub rog. Thiab koj nkag siab tias koj thiab kuv muaj lub luag haujlwm dab tsi!
  Caligula teb tias:
  - Tau kawg kuv nkag siab! Thiab kuv vam tias yuav dhau los ua tus thawj coj tsim nyog.
  Thiab tus tub hluas twirled nws rab ntaj ntse.
  Peb tau noj khoom txom ncauj sai sai thiab maj nrawm los tsim cov tub rog. Lawv yuav tsum tau mus rau Ltalis sai li sai tau thiab teeb tsa cov plaub ntawm papacy rau hluav taws.
  Cov tub rog tau tawm ntawm Vienna mus rau kev ntaus nruas thiab ua si ntawm trumpets loj. Lub infantry tseem tsis tau muaj sij hawm los ze zog thiab cavalry twb scurrying ib ncig. Muaj ntau horsemen los ntawm ntau lub teb chaws uas nkag mus rau Tsarist Lavxias teb sab faj tim teb chaws. Qhov no ua rau nws muaj peev xwm trample lub foothills nrog kaum tawm txhiab tus hooves. Dashing Cossacks thiab lub teeb Tatar cavalry maj nrawm rau pem hauv ntej. Tom ntej no txav nplua nuj dai kom zoo nkauj detachments ntawm Polish gentry. Zoo, cov poj niam zoo nkauj zoo li lawv tau sib sau ua ke rau kev ua koob tsheej. Tsis tas li ntawd, txhua tus neeg xav tawm tsam lwm tus hauv kev zoo nkauj ntawm lawv cov khaub ncaws, los ntawm kaus mom hlau mus rau lub sam thiaj. Kuj tseem muaj Teutonic knights hauv armor. Cov armor yog polished rau ci, gilded los yog nyiaj. Kuj tseem muaj Swedes nrog cov khaub ncaws tshwj xeeb, thiab Finns. Mounted Janissaries thiab Spagi, Arab cavalry.
  Thiab ntau tus chij thiab chij ntawm cov neeg los ntawm txoj kab nruab nrab mus rau lub hiav txwv Arctic. Thiab muaj pes tsawg trophies ... Cov no yog lub hwj chim kov yeej.
  Thiab ntawm no tuaj cov Austrian , thiab nrog lawv cov Germans. Peb ua haujlwm pub dawb rau kev taug kev. Tsis tas li ntawd, lub tswv yim ntawm plundering ltalis yog ib qho kev ntxias zoo heev. Ntuj muaj siab dav thiab muaj nyiaj ntau! Zoo li lwm yam zoo uas tuaj yeem sau nrog shovels.
  Caligula tus Tomboy hu nkauj:
  Peb cov tub rog muaj zog
  Nws tiv thaiv lub ntiaj teb no...
  Zoo, yuav ua li cas yog muaj tsov rog,
  Nws tsis nyob ntawm peb sab!
  Thiab tus tub tau ntaus nws txhais taw liab qab rau hauv lub pas dej. Ntawm chav kawm, nws hnav ris tsho luv xwb, txij li thaum nws tau tsiv mus sai heev nyob rau hauv lub xeev ntawm kev sib ntaus sib tua trance tias nws cov khaub ncaws tsuas yog mus rau hauv txoj kev thiab yuav kua muag.
  Margarita nug nws tus phooj ywg thiab tus khub ua phem rau:
  - Los yog tej zaum koj yuav hu nkauj tiag? Ntxiv mus, nws yog koj li!
  Tus tub ua yeeb yam nod nrog luag nyav zoo li tus hma:
  - Koj xav li cas, kuv ua tsis tau?
  Thiab Caligula ntawm Dolphins pib hu nkauj;
  Au, lub ntiaj teb no, koj tu siab heev,
  Tsuas yog hiav txwv kua muag - dej hiav txwv...
  Qhov twg yog qhov nruab nrab hnub astral txoj kev ntawm tus ntsuj plig,
  Cov tuag quaj ua npau suav tias tau mus rau Eden!
  
  Nws muaj cov dej khov ntawm lub siab, khov crusts,
  Thiab qhov kub hnyiab ntawm kev khib siab.
  Yuav ua li cas callous, leej twg txawm hluas nyob rau hauv cev nqaij daim tawv,
  Tus tu siab nightingale ua si hauv kev quaj ntsuag!
  
  Zoo li cov hnoos qeev ntawm woodlice, tus ntsuj plig ntawm niaj hnub,
  Thiab kev lwj ntawm lub ntxa los ntawm kev txhawj xeeb.
  Tiamsis peb ua tau yog peb koom siab
  Kom cov neeg tawm ntawm lub quagmire!
  
  Dispel lub meanness ntawm lub ntug,
  Tshem cov lus foom phem yog qhov cim phem ..
  Peb tsis tuaj yeem ris lub caj dab ntawm kev txom nyem,
  Cia Dab Ntxwg Nyoog tig mus ua hmoov av!
  
  Lub ntiaj teb yuav sai sai tshem nws cov chains,
  Txawm li cas los, nws yuav tsis tawm orbit.
  TO Cia peb ua siab ncaj
  Ces cov neeg yuav sawv!
  
  Koj tuaj yeem sawv tsis ntshai,
  Tsis txhob thawb lwm tus...
  Yuav kom tus bastard tsis ua luam dej nrog rog,
  Kom peb niam tsis laus!
  
  Peb mam li haus me ntsis rau qhov ntawd,
  Caw uas qab zib dua muv' zib ntab!
  Cia muaj teeb meem hauv kev muaj tiag ,
  Tab sis lub sij hawm ntawm reckoning tsis tau los!
  
  Ces peb yuav tsim lub ntuj ceeb tsheej,
  Txhua tus menyuam yaus yuav muaj kev lom zem mus ib txhis.
  Peb ya zoo li ib tug xub mus rau saum ntuj ceeb tsheej ya,
  Npau suav kaj lug!
  Zaj nkauj xaus thiab, nrog rau nws, ob peb sib ntaus sib tua tsiv los ntawm toj roob hauv pes ntawm Italian Alps mus ...
  Plhaub tau tawg, thiab ntau cov phom niaj hnub tau raug tua. Ntawm no nws yog Port Arthur, lub nroog legendary. Nws yog nws lub caij nplooj zeeg uas cim qhov poob ntawm Romanov dynasty thiab tag nrho Autocracy tag nrho. Yog hais tias lub fortress tau sawv, yuav tsis muaj xws li ib tug loj-scale kiv puag ncig. Feem ntau lawv yuav ua suab nrov me ntsis thiab tso lawv cov rauj thiab cov kab mob. Tab sis nws yog qhov swb ntawm no uas tau coj mus rau cov saw hlau ntawm cov xwm txheej uas ua rau Lub Kaum Hli Ntuj Tsov Rog Loj.
  Qhov no puas zoo lossis phem? Qhov kev tshwm sim yog kim. Ntau lab tus neeg raug tsim txom thiab cov neeg tsiv teb tsaws chaw, tab sis tom qab ntawd, lub teb chaws tau nce nws txoj kev loj hlob sai.
  Txawm hais tias tus nqi siab heev, cov pej xeem ntawm Russia poob los ntawm ib puas lab tus tib neeg.
  Raws li lawv hais, ntshav tau kho tus neeg mob.
  Tab sis tam sim no muaj lub caij nyoog, tau rov qab los ntawm Port Arthur, tig rov qab keeb kwm thiab ua raws li cov kab tshwj xeeb. Thaum, piv txwv li, Romanovs tuav lub hwj chim, thiab txawm nyob rau hauv lub autocratic version. Qhov no yog, ntawm chav kawm, science ntawv tseeb, tab sis nthuav. Yog li, tiag tiag, dab tsi tos Russia yog tias lub version ntawm tsarism tau khaws cia ?? Stagnation, los yog vice versa, yeej?? Puas yog txoj cai tswjfwm tswjfwm tswjfwm yuav ua haujlwm zoo dua li Western kev ywj pheej? Tseeb tiag, kev sib raug zoo ntawm nees nkaum-thawj xyoo pua Russia thiab sab hnub poob tau poob qis heev. Tom qab ntawd, nws tau dhau los ua fashionable los nrhiav txoj hauv kev rau Western Parliamentarism. Lub tswvyim tau tshwm sim: tswj kev ywj pheej. Qhov no yog thaum muaj kev xaiv tsa dawb, tab sis qhov tseeb lawv cov txiaj ntsig tau txiav txim siab ua ntej. Tab sis tsoomfwv daim ntawv no tsis ruaj khov, thiab tog hauv lub hwj chim, txhawm rau tuav nws txoj haujlwm, twb tau txwv kev ywj pheej los ntawm txoj cai lij choj. Thiab ces txhua yam mus rau dictatorship, cov kev tawm tsam twb poob sawv cev rau hauv parliament.
  Thiab tom qab ntawd cov txheej txheem ntawm kev tsim txom thiab kev ntshai tau pib, lossis, ntawm qhov tsis sib xws, kev hloov pauv tshwm sim, los ntawm saum toj, raws li Gorbachev, lossis los ntawm hauv qab, uas kuj tshwm sim ntau dua ib zaug.
  Nyob rau hauv Russia thaum lub sij hawm lub Autocracy, txhua yam yog yooj yim. Vajntxwv muaj hwjchim kawg: ua, zam txim, txib. Nws muaj kev txiav txim siab tshaj plaws, kev tswj hwm thiab kev cai lij choj. Muaj ib lub xeev Council ntawm cov neeg raug tsa los ntawm huab tais, uas tsuas yog qhia nws, thiab muaj cov thawj coj ua raws li tus huab tais lub siab nyiam.
  Lub Xeev Duma txwv lub monarchy ntawm absolutism, depriving tus huab tais ntawm txoj cai tsim kev cai lij choj, thiab, nyob rau hauv ib feem, tswj cov nyiaj txiag. Tab sis qhov tseem ceeb tshaj plaws, nws yog Duma uas tau los ua ib qho chaw yug me nyuam thiab viper rau ntau yam kev koom tes. Qhov no yog nws qhov tsis zoo!
  Txawm li cas los xij, txawm tias tus ntxhais uas koom nrog tsis tawm tsam pab vaj ntxwv. Margarita nug Caligula tus thab plaub:
  - Yog li kev xaiv yog qhov tseeb, cia peb tawm tsam!
  Terminator tub teb tias:
  - Tsis muaj lwm txoj kev xaiv! Tau kawg peb tua!
  Thiab kev txiav chaos pib. Tau nrawm nrog kev pab los ntawm kev muaj peev xwm ua khawv koob ntawm rau pua mais ntawm ib teev, cov tub cherub, yuav luag tsis saib xyuas qhov tawg ntawm lub plhaub thiab tshuab rab phom, tawg rau hauv cov yeeb ncuab qib. Hmoov zoo, huab cua kuj tsis muaj hmoo, nag thiab tsaus ntuj. Kuropatkin tseem tsis tau xa tib neeg ntawm qhov kev tawm tsam. Thiab nws tau ua kev npaj phom loj. Contrary to popular kev ntseeg, general thiab yav tas los tiv thaiv Minister tsis yog neeg ruam. Kuropatkin sim saib xyuas cov tub rog thiab sib ntaus sib tua. Qhov no yog qhov ua rau nws poob. Indecision, slowness, lub siab xav tawm tsam kom paub meej, ua raws li ib tug template - deprived txoj kev vam meej ntawm kev sib ntaus sib tua nrog lub siab tawv Japanese. Yog li ntawd, tsis tas yuav cia siab tias Suvorov qhov kev tawm tsam txaus ntshai los ntes Port Arthur ntawm kev txav mus los. Alas, Kuropatkin yeej tsuas yog vim tias tom qab kev tuag ntawm Nogi lub koom haum, cov neeg Nyij Pooj, kuj tsis muaj kev hloov pauv , nce ua ntej, tawm tsam lub taub hau. Thiab yog li ntawd, lawv tau tsoo lawv cov qib thiab dov rov qab.
  Tab sis tam sim no Kuropatkin muaj ob qho tib si ntes cov plhaub thiab nws tus kheej.
  Qhov no txhais tau hais tias koj tuaj yeem ua kev tua phom loj txawm tias ob peb hnub, suav tias yuav ua li cas yog tias Nyij Pooj tawg. Thiab qhov no txawm hais tias Emperor Nicholas tau muab ib qho kev txiav txim siab tam sim ntawd los nag lub fortress thiab xaus kev tsov rog, uas yog kev puas tsuaj rau lub txhab nyiaj.
  Ntawm no, tau kawg, Kuropatkin nyob nruab nrab ntawm lub pob zeb thiab qhov chaw nyuaj. Tab sis Port Arthur yog lub fortress muaj zog, thiab tam sim no cov Japanese tau nyob hauv nws - sim, coj nws!
  Tab sis Margarita thiab Caligula ntawm Dolphins, hlais nrog rab ntaj thiab pov lawv cov ntiv taw liab qab nrog lawv cov me nyuam ob txhais ceg, tab sis zoo li lub ntsej muag lub ntsej muag, txav mus raws cov bastions, tshem lawv ntawm cov tub rog. Ua ntej tshaj plaws, koj yuav tsum paub qhov tseem ceeb qhov siab thiab tom qab ntawd nws yuav muaj peev xwm qhib txoj hauv kev rau cov tub rog tawm tsam.
  Thaum chopping samurai, Margarita wittily hais tias:
  - Feem ntau lawv sib ntaus sib tua rau txoj kev vam meej, tab sis peb, nws hloov tawm, zoo li tau sib ntaus sib tua rau lub hom phiaj ntawm kev thim rov qab!
  Caligula tus tub luag ntxhi:
  - Koj puas txhais tau tias qhov kev rov qab los ntawm lub fortress no yuav ntxiv dag zog rau txoj haujlwm ntawm Autocracy?
  Thiab nws tau ua tiav tag nrho cov txheej txheem nrog ntaj. Qhov no yog li cas nws rab ntaj tau nqa.
  Thiab tus tub ntawm ob txhais taw liab qab ua rau lub taub hau, caj dab, thiab pob txha.
  Margarita, licking cov ntshav los ntawm nws daim di ncauj uas tawg pleb ntau los ntawm nws lub nrawm nrawm nrog nws txhais tes thiab taw, lees paub:
  - Tsawg kawg txawm zoo li ntawd! Tom qab tag nrho, nws yog tseeb hais tias ib tug huab tais uas yeej tsov rog ua nrov. Tsawg kawg rau ib pliag. Tom qab ntawd qhov kev yeej yog tsis nco qab, thiab tus neeg nruab nrab, lossis cov tib neeg, raug coj mus rau hauv kev ua haujlwm banal. - Tus ntxhais uas koom nrog ib qho kev ncaws pob , tau tsoo rau 6 tus neeg Nyij Pooj ib zaug, thiab ob leeg tau tho los ntawm lawv tus kheej bayonet los ntawm lub zog thawb, nws ntxiv. - Tej zaum qhov no tsuas yog ib ntus kev zam txim xwb!
  Thiab dua nws tau txav nws pob taws liab qab, kov yeej tsib tus tub rog ntawm thaj av ntawm lub hnub nce, suav nrog peb tus tub ceev xwm.
  Ib tug me nyuam tub liab qab hauv luv luv, chopping Japanese zoo li zaub qhwv, Caligula logically remarked:
  - Tom qab yeej, kev loj hlob sai ntawm kev lag luam yuav pib hauv Russia. Qhov no txhais tau hais tias tib neeg yuav nyob tau zoo dua, thiab kev hloov pauv kev xav yuav poob qis.
  Tus tub rog tub rog ncaws pob tua phom nyob rau hauv xws li ib tug kaum ob samurai tub rog ya upside down . Terminator tub ntxiv. - Tib neeg feem ntau tawm tsam vim kev tshaib kev nqhis!
  Margarita, nchuav tawm pob txha los ntawm pob txha taub hau los ntawm nws lub qhov ncauj, nto qaub ncaug ntaus peb cov tub rog Nyij Pooj, tsuas yog ib feem pom zoo:
  - Qhov tseeb qhov no tsis muaj tseeb! Yog lawm, kev tawm tsam thiab kev tawm tsam feem ntau tau txhawb nqa los ntawm qhov xwm txheej kev lag luam hnyav zuj zus, tab sis ... Tom qab tag nrho, Decembrists tsis mus ua haujlwm vim lawv tus kheej kev txom nyem.
  Tus tub tub rog tub rog Caligula, tau ua npauj npaim txav thiab txiav tawm kaum lub taub hau Japanese, ces pom zoo:
  - Yog lawm, tsis yog vim kev txom nyem! - Tus tub rog tub rog tau txiav tag nrho ib txhais tes ntawm rab phom thiab ntxiv. - Nws tsis yog ib txwm muaj txiaj ntsig los xav nrog koj lub plab!
  Margarita kho, txuas ntxiv mus rau kev ua phem heev, kom cov ceg tawv ntawm cov neeg Nyij Pooj tawg:
  - Ntau qhov tseeb, kev xav nrog koj lub plab tsis muaj txiaj ntsig!
  Caligula tus tomboy ntawm no pom zoo, chopping li samurai thiab pov lawv lub kaus mom hlau taub hau nyob rau hauv txawv kev taw qhia, thiab nrog zoo siab heev:
  - Koj yog ib puas feem pua yog! Tsis muaj dab tsi los tawm tsam!
  Ib tug tub rog thiab ib tug neeg pioneer tiag tiag, thiab tsis tas li ntawd, tus ntxhais huab tais uas muaj kev thaj yeeb nyab xeeb tshaj plaws, tau txais lub npe no rau nws cov kev pabcuam hauv ib lub ntiaj teb tej yam yees siv, qw nrov nrov:
  - Thiab peb yuav tshem cov rog ntawm peb tus kheej! Yog li yuav nws - banzai !
  Tsis muaj kev hlub tshua lossis nres, Caligula, chopping nrog rab ntaj thiab tsoo Japanese nrog nws txhais taw , txawm hu nkauj:
  Nws tsis yog qhov tsis muaj nuj nqis uas kuv raug xa mus rau Rus ',
  Nqa koj txoj kev tshav ntuj!
  Hauv luv! Hauv luv!
  Hauv luv luv - nyob ntsiag to!
  Thiab tom qab cov lus zoo li no, cov ntshav tau ntws ntau dua. Tau kawg, nws yog ib qho kev txaj muag rau cov neeg Nyij Pooj. Lub teb chaws muaj zog ua haujlwm thiab qhuas, tab sis nws tau poob rau hauv lub pob zeb thiab tam sim no sib tsoo kom nres. Tsuas yog yuav ua li cas - hmoov nplej lossis hmoov nplej, cov lus nug ntawm cov lus nug!
  Tus ntxhais tsis pom kev ntawm tus poj niam Margarita, xa ntau lub tshuab hauv ib thib ob thiab nce siab, ua rau cov neeg tuag tawg, mus rau tom ntej bastion, tshaj tawm, txav nws ko taw mus rau samurai tom ntej ntawm lub puab tsaig, thiab nrog kev xav tsis thoob aphorism:
  - Kev ua tsov ua rog yog qhov tseem ceeb, cog lus nrog kev xav siab!
  Caligula, tus tub ua yeeb yam uas txav nrawm dua li nws tus hluas nkauj thiab los ntawm nws lub cev liab qab nrog cov pobzeb ntawm cov leeg, cov nag tau ntxuav cov ntshav thiab cov pob txha tawg, txuas ntxiv mus:
  - Kev tsov rog ua rau lub cev, tab sis txhawb tus ntsuj plig!
  Margarita tsim ib qho kev sib tw ntawm kev sib tw, txiav los ntawm cov neeg Nyij Pooj, thiab hu nkauj ib kab lus los ntawm ib zaj nkauj ntaus ntawm lub xya caum ntawm lub xyoo pua nees nkaum:
  - Kev zoo siab, kev tshav ntuj thiab plasticity! General , ntxiv dag zog, txhawb zog, tawm ntawm txaj thiab ua gymnastics!
  Caligula Dolphins, nrog lub tshuab los ntawm nws cov leeg nqaij mus rau hauv puab tais, yuam cov Japanese colonel ya saum huab cua thiab tam sim ntawd tsoo ob rab phom tshuab sawv ntawm tus pej thuam. Mechanical monsters ntov hmoov lead, los ntawm inertia, ntog, tuav lawv tus kheej , mowing hauv qib. Tus tub Terminator nyo hau:
  - Thov txim, qhov muag nqaim , tab sis kuv xav ua ntej! Thiab tsis yog kuv xav xwb, tab sis kuv yuav!
  Margarita, tsoo lwm tus pej thuam nrog rab phom tshuab ua hauv Tebchaws Meskas nrog nws txhais ko taw liab qab thaum dhia, qhov laj thawj hais tias:
  - Nws tsis yog qhov phem ua ntej, kom paub tseeb, tab sis lawv yuav tsum tsis txhob noj cov khoom tom qab!
  Tus tub-ntxhais ua yeeb yam Caligula, ntuav qhov projectile nrog nws cov ntiv tes liab qab, lub siab tawg shimosa tawg, tawg rau samurai, hais tias:
  - Tus uas npaus npas hmo ntuj yuav tsis pub nws tus kheej noj ciaj sia!
  Margarita giggled thiab dhia thiab slammed nws txhais taw liab qab rau hauv cov hlau ntawm lub tshuab phom ntauwd. Cov hlau tsis muaj steel rov qab los, thiab cov tub ceev xwm Nyij Pooj ya mus rau pem hauv ntej, lawv cov ceg tawv tawv flailing. Tiag tiag, lawv zoo li kab.
  Margarita tau hais tawm ntawm no thiab:
  - Tus tramp tuaj yeem tso rau ntawm "khau raj" nrog pob taws!
  Caligula tus hooligan, tseem tsoo rab phom hauv kev dhia thiab ua rau txhua tus ya mus, hais tias:
  - "Khoom" tsis txhob tso khau rau ib tus neeg uas tsis muaj lub hlwb los txhuam khau!
  Margarita teb los ntawm kev tig rov qab thiab txiav tag nrho cov pab pawg neeg Nyij Pooj. Tus ntxhais Terminator ci ntawm no ib yam nkaus:
  - Oddly txaus, muaj ntau tus neeg ncaj ncees nyob rau sab saum toj, tab sis muaj tsawg tus ntawm lawv tuaj yeem ua yam tsis muaj kev dag ntxias hauv lawv txoj haujlwm loj hlob!
  Caligula spun zoo li lub qhov txhab rau saum, khob thiab txiav cov neeg Nyij Pooj, thiab paub tseeb tias:
  - Ib tug nom tswv ua si ncaj ncees ntau zaus thaum tus miner nqis mus rau hauv kuv lub tsho dawb, thiab lub siab nyiam yog tib yam: txhawm rau rho nyiaj pab los ntxuav lub koob npe nrov!
  Margarita teb rau qhov no, co ntshav los ntawm nws cov plaub hau:
  -Ib tug nom tswv, nws yog ib tug neeg dag nyob rau hauv lub neej thiab ib tug neeg siab phem nyob rau hauv deeds, tab sis kev tuag yog ncaj ncees txawm nrog cov neeg phem no!
  Tus tub Terminator tsoo ib rab phom Japanese, ua rau cov pob txha ntawm ob lub kaum os tub rog ntawm lub teb chaws Ottoman ntawm Rising Sun, thiab teb:
  - Kev tuag yog kev ncaj ncees nyob rau hauv uas nws ib txwm los, tab sis nws yog arbitrary nyob rau hauv xaiv lub sij hawm ntawm nws mus ntsib!
  Port Arthur yog lub nroog loj, thiab nws muaj ntau txoj kab tiv thaiv. Yog li ntawd, hmoov tsis thiab hmoov zoo, cov fighters muaj sijhawm txaus los sib ntaus.
  Tus tub fighter Caligula, chopping cov fighters nrog ntaj, txawm pov ib tug peas ntawm kev puas tsuaj nrog nws txhais ko taw liab qab, rhuav tshem lub samurai, hu nkauj:
  - Yuav ua li cas kuv tsis sim, cas kuv tsis sim! Nws tsis muaj teeb meem yog tias ib tug neeg nyob ntawd los tawm tsam!
  Margarita, txiav tawm lwm tus tub rog ntawm cov tub rog uas tau tuag nyob rau hauv kev sib tsoo ntawm ib tug hluas nkauj uas muaj kev cuam tshuam uas ci ntsa iab zoo li xob laim, hais tias:
  - Thiab qee qhov, peb tus kheej tab tom thov kev sib ntaus. Tom qab tag nrho, lees nws, Caligula, koj puas xav mus rau Port Arthur?
  Tus hluas terminator hais ncaj ncees:
  - Yog lawm! Qhov no yog kuv lub siab nyiam tshaj plaws.
  Margarita, tus ntxhais uas koom nrog, rov txiav cov neeg Nyij Pooj zoo li rab chais hniav, giggled:
  - Yog, yog! Txuag Russia los ntawm kev ua phem tshaj plaws nyob rau hauv tag nrho txhiab xyoo keeb kwm ntawm peb lub teb chaws kev tsov kev rog!
  Tub Caligula txiav ob lub kaum os Japanese nrog ob peb lub viav vias, kho nws tus khub:
  - Qhov kev tawm tsam loj tshaj plaws, tej zaum, yog thaum thawj tsov rog nrog Chechnya.
  Margarita nodded nyob rau hauv kev pom zoo rau qhov no, txawm speeding lub chopping txheej txheem:
  - Undoubtedly! Tus yeeb ncuab uas peb poob rau yog qaug zog heev! Muaj ntau ntawm Chechnya, thiab txawm tias ib nrab ntawm lawv tau tawm tsam rau peb.
  Caligula tus tomboy chuckled, sim ua ntej ntawm nws tus khub nyob rau hauv tus txheej txheem ntawm extermination:
  - Yuav ua li cas Moska barks ntawm ib tug ntxhw!
  Margarita sensibly remarked rau qhov no, rov co cov pob txha thiab ntshav crumbs los ntawm nws cov plaub hau cov xim ntawm cov daus nrog ib tug tawg ntawm kub, txuas ntxiv mus tua cov neeg siab tawv Nyiv uas tsis xav tso tseg, nrog kev siv zog, nrog ob txhais tes thiab taw:
  - Thaum cov tub rog thiab cov neeg tsis xav sib ntaus, ces tej txuj ci tseem ceeb tshwm sim. Thiab nyob rau hauv thawj Chechen tsov rog, thiab nyob rau hauv Russia-Japanese tsov rog.
  Caligula ntawm Dolphins raug yuam, thaum tua cov samurai, kom pom zoo:
  - Koj hais yog lawm! Cov neeg ntawm Russia, hmoov tsis, tsis xav mus tua cov Japanese. - Thiab cov tub ntxhais hluas sib ntaus sib tua, tawm hauv lub tuam txhab samurai tag nrho nrog lawv lub taub hau txiav, ntxiv:
  - Tab sis nyob rau hauv peb tus neeg muaj ib qho txuj ci tseem ceeb tau tshwm sim, uas yuav tso cai rau peb los yeej kev tsov rog uas tsis muaj npe. Nws tseem yog lub cim hais tias nyob rau hauv kev ua tsov ua rog tsis muaj vaj ntxwv nyob rau hauv lub taub hau, cherubim pab!
  Margarita, nchuav ntshav los ntawm nws daim di ncauj thiab pov koob tshuaj lom nrog nws cov leeg liab qab, tho cov neeg Nyij Pooj kom tuag, hais tias:
  - Thiab tseem yuav tsum muaj kev cuam tshuam thib peb ntawm peb feem yog qhov tsim nyog!
  Caligula tus tub, tau tso tseg lwm kab ntawm lub cev tuag txiav rau hauv cov khoom tawg, tsis muaj kev tsis ntseeg tshwj xeeb, txawm li cas los xij nug:
  -Koj puas paub tseeb txog qhov no?
  Tus tub hluas tub rog, ua tiav kev tua neeg ntawm Nyij Pooj hauv Port Arthur, lees paub nrog lub siab ntev:
  - Ntawm hiav txwv, Togo muaj zog heev. Thiab zoo li cas tus thawj coj, los yog ntau precisely naval commander Rozhdestvensky, yog hmoov tsis zoo tag nrho cov paub. Cov menyuam yaus tej zaum txawm zoo dua ntawm cov tswv yim nautical!
  Caligula, leej twg txiav cov samurai yam tsis muaj kev hlub tshua, raug yuam kom pom zoo nrog qhov pom tseeb :
  - Tau kawg, nrog ib tug neeg zoo li Rozhdestvensky, txawm tias tau txais xya lub nkoj sib ntaus sib tua ntxiv hauv Argentina, thiab tau kho lub nkoj ntawm thawj pawg tub rog Pacific tau tsa los ntawm hauv qab, ib tus tsis tuaj yeem suav rau yeej. Tshwj xeeb tshaj yog tias koj nco qab tias tsib caug-ib lub nkoj Lavxias tau tawm tsam hauv Tsushima, thiab tsuas yog ib tus neeg tua neeg Nyij Pooj tau poob!
  Margarita, nyob rau hauv kev zoo siab, tsoo lub chim ntawm rab phom, thiab nrog rau lwm viav vias ntawm rab ntaj ntawm plaub Japanese, thiab nrog ib tug ntse rab koob ntawm peb ntxiv, ntxiv:
  - Thiab nws tseem ceeb heev uas cov tub ceev xwm siab tawv ntawm pawg tub rog tuaj yeem raug cuam tshuam ua ntej tuaj txog ntawm lub hauv paus los ntawm cov neeg Togo uas tsis tshua muaj neeg thiab carnivorous . Hauv qhov no, txoj hauj lwm ntawm Rozhdestvensky fleet yog qhov nyuaj heev.
  Caligula tus tomboy, pib nrog nws ob txhais ceg zoo li ib tug liab, lwm lub plhaub uas tua cov neeg Nyij Pooj zoo li avmine, quipped:
  Zoo li ib tug Swede nyob ze Poltava,
  Rozhdestvensky tau ntsib teeb meem ...
  Nws zoo li siab tawv
  Qhov tseeb, nws yog qhov opposite!
  Tus ntxhais uas koom nrog, txuas ntxiv rhuav tshem cov yeeb ncuab nrog kev quab yuam rov ua dua, thiab tawm hauv pawg neeg tuag, qhov laj thawj thiab suav nrog, sau tseg:
  - Yog hais tias koj tsis yeej Nyiv nyob rau hauv hiav txwv, ces lub taub hau samurai yuav sib ntaus sib tua rau lub sij hawm ntev, thiab cov nyiaj txiag ntawm Lavxias teb sab crown twb khoob, thiab cov neeg nyob rau ntawm ntug. Peb yuav tsum tau ceev nrooj xaus kev sib ntaus sib tua nrog kev yeej zoo. Txwv tsis pub, yuav muaj kev hloov pauv thiab qhov tshwm sim ntawm qhov tsis tsim nyog thiab txawm tias tsim kev puas tsuaj rau Russia!
  Caligula, tus tub-ntxhais ua yeeb yam, lub luj tshib Japanese tus thawj coj thiab ua rau nws ya mus rau qhov siab, thiab tib lub sijhawm tau tsoo peb tus txiv neej lub ntsej muag ua tsis tau tiav sim siv lub foob pob tawg thaum ntxov. Terminator tub hais tias:
  - Yog tias muaj sijhawm txaus, lawv yuav mus qhov twg?
  Margarita, txiav cov Japanese mus rau hauv splinters thiab ntshav mess, sau nrog ceeb toom ceeb toom:
  - Muaj teeb meem ntawm no. Tam sim no peb tab tom tsiv zoo li no los ntawm fort mus rau fort. Dej hiav txwv li cas?
  Tomboy Caligula chuckled thiab tso tawm lub txim ntawm nws ob lub qhov muag uas ntaus cov mos txwv depot. Muaj qhov tawg uas cuam tshuam tag nrho cov tub rog ntawm cov tub rog Nyij Pooj mus rau saum huab cua.
  Tus tub ua yeeb yam qw nrov nrov:
  - Tsis muaj dab tsi tshwj xeeb! Nrog peb cov ntaub ntawv, peb ua luam dej zoo, peb yuav tsis poob nrog ntaj. Nws yuav ua luam dej los ntawm kev sib ntaus sib tua mus rau kev sib ntaus sib tua, tshem cov decks!
  Margarita, uas nws rab ntaj, zoo li rab chais ntse, txiav tawm ntau, siab tawv, tab sis cov tub rog uas tsis paub qab hau, luag ntxhi rau cov lus teb nrog cov hniav ntse dua:
  - Koj yeej yog ib tug loj ntawm kev xav!
  Caligula ntawm Dolphins, slashing ntawm Japanese zoo li yog ib tug computer game, teb ncaj ncees:
  - Yog tias peb siv qhov ceev ntawm kev xav, ces peb, qhov tseeb, tsis muaj qhov sib npaug !
  Tus ntxhais Terminator pom zoo nrog qhov no, thiab kom ntseeg tau, nws taug kev los ntawm tag nrho cov tub rog ntawm samurai.
  Thiab nws tau tso tseg txoj kev ntshav nrog cov kab ntawm tus ntxhais liab qab, chiseled ko taw.
  Tib lub sijhawm nws hais tias:
  - Thiab qhov ceev ntawm lub cev, uas yog qhov tseem ceeb dua!
  Ua ke, thiab maj nrawm ntawm qhov nrawm, koj yuav tsum muaj peev xwm tswj tau qhov sib npaug thiab tsis poob. Caligula tus hooligan ntau dua lossis tsawg dua ua tiav. Nyob rau hauv dav dav, hais lus theoretical, ib tug autocracy tsis muaj ib txoj cai lij choj yuav tsum tsis muaj nyob rau hauv Russia mus ib txhis. Cov piv txwv ntawm Western lub teb chaws nrog lawv cov parliaments yog kis tau. Tsis yog hais txog qhov tseeb tias cov oligarchs xav siv lawv lub hwj chim tsis yog hauv kev lag luam, tab sis kuj nyob rau hauv kev nom kev tswv. Txog tam sim no lawv muaj kev phooj ywg ntau dua los yog tsawg dua nrog kev tswj hwm tus kheej, thiab qhov yuav muaj yeej hauv Dej Hiav Txwv Pacific thiab kev nthuav dav ntxiv rau hauv Suav teb yuav ntxiv dag zog rau kev phooj ywg no ntev. Los ntawm txoj kev, kev tsov rog Lavxias-Japanese kuj tseem ceeb heev los ntawm qhov kev xav mus ntev. Kev tsim ntawm Yellow Russia thiab suav nrog tsis yog Manchuria nkaus xwb, tab sis kuj suav nrog lwm thaj chaw hauv Suav teb, tuaj yeem ua rau qhov kawg faib ntawm Celestial Empire. Qhov no txhais tau hais tias lub zog Suav colossus nyob rau nees nkaum-thawj xyoo pua, uas tau lees tias yog Superpower thiab lub ntiaj teb hegemony, yuav tsis muaj peev xwm nyob ua ib lub xeev.
  Thiab feem ntau yuav, tsis muaj lub Kaum Hli Ntuj kiv puag ncig, lub cev qhuav dej ntawm lub ntiaj teb colonial system yuav tsis tshwm sim. Lub ntiaj teb yuav muaj kev xav thiab muaj kev nyab xeeb dua li nees nkaum-thawj xyoo pua, thaum muaj ntau tshaj li ob puas lub xeev ntawm lub ntiaj teb me. Hloov chaw, ntau lub tebchaws yuav tshwm sim, tej zaum txawm tias Lavxias teb sab yuav dhau los ua tus muaj zog tshaj plaws, lossis tsawg kawg yog qhov dav tshaj plaws.
  Nws tsis yog qhov nyuaj kom pom tias yuav muaj dab tsi tshwm sim thaum muaj yeej ntawm Nyiv. Feem ntau , lub teb chaws Yelemees, uas cov tub rog Lavxias yuav dhau los ua txoj cai zoo, yuav tsis muaj kev pheej hmoo tshaj tawm ua tsov rog rau Russia. Tab sis tej zaum nws yuav xav ua tsov rog ntawm ib sab, ntaus Belgium thiab Fabkis.
  Txawm li cas los xij, Tsar Nicholas yog qhov uas nws tuaj yeem tawm tsam , zoo li tshwm sim hauv keeb kwm tiag tiag, mus rau tom qab. Zoo, yam tsawg kawg yog kom cov neeg txhoj puab heev tsis tuaj yeem ua kom muaj zog heev.
  Tom qab ntawd thawj Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob. Russia tej zaum yuav muaj Suav kev faib thiab muaj zog Pacific Fleet nyob rau hauv pem hauv ntej, uas yuav yog ib tug ntxiv, tab sis ... Nyob rau hauv lub keeb kwm tiag tiag, Nyiv tau tawm tsam nyob rau sab ntawm lub Entente, nyob rau hauv tib txoj kev, lub teb chaws ntawm lub Rising Sun yuav qhia. kev ntshaw ua pauj kua zaub ntsuab. Thiab ces peb yuav tau txais ib tug thib ob pem hauv ntej nyob rau hauv sab hnub tuaj. Thiab qhov no tsis zoo heev .
  Tsis tas li ntawd, ib tug tsis tuaj yeem cia siab tias yuav muaj kev txhawb nqa tseem ceeb ntawm cov tub rog Lavxias, piv rau Keeb Kwm Tseeb. Txawm hais tias, tau kawg, kev lag luam rov qab sai sai tuaj yeem pib ua ntej, tsis yog xyoo 1909, tab sis xyoo 1906, thiab tseem nce siab dua. Tom qab tag nrho, Russia txoj kev yeej yuav ntxiv dag zog rau txoj kev ntseeg ntawm ob qho tib si txawv teb chaws thiab cov tub ua lag luam hauv tsev nyob rau hauv txoj cai tswjfwm, thiab kev nkag mus ntawm peev yuav ntau dua li qhov tseeb.
  Qhov no nyob rau hauv lem yuav nce nyiaj txiag pab tub rog. Tshwj tsis yog, tau kawg, tsoomfwv tsarist hloov mus ua tus kheej ntseeg siab heev. Thaum, tshwj xeeb, zoo li peb yuav kov yeej txhua tus thiab yob lawv mus rau hauv asphalt. Hauv txoj ntsiab cai, qhov tshwm sim ntawm Kev Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib ib, hauv qhov no, tsis pom tseeb. Thiab tej zaum, txhawm rau kom txhua yam daws tau zoo, peb yuav tau cuam tshuam plaub zaug.
  Txawm hais tias qhov ua tau tias yuav tsis muaj Kev Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib ib txhua qhov tsis suav nrog hauv txoj cai. Nyob rau hauv cov ntaub ntawv no ... Nws yog twb nyuaj hais tias yuav ua li cas ntxiv cov txheej xwm. Tsar Nicholas II yuav kav ntev npaum li cas, thiab leej twg yuav ua tiav nws? Tsarevich Alexei nyob rau hauv kev tsis ntseeg; nws yuav tsis nyob rau neeg laus. Kwv tij Mikhail thiab nws cov menyuam? Ob qho no thiab lwm yam kev xaiv yog ua tau.
  Nicholas II yuav nyob ntev npaum li cas? Tsis muaj lub siab ntev ntawm Romanovs, tab sis, feem ntau, ib tug tsar uas haus me ntsis thiab tsis haus luam yeeb yuav nyob tau ntev heev. Thiab txawm hais tias nws tau txais txiaj ntsig los ntawm kev ua siab mos siab muag thiab kev ua siab zoo, nws tsis yog kev ywj pheej. Yog li nws tsis zoo li tus huab tais yuav tso cai rau txoj cai tsis muaj kev kub ntxhov. Txawm li cas los xij, txoj kev ntawm tus Tswv yog inscrutable. Txhua yam tuaj yeem tshwm sim raws li qhov xav tau tsawg kawg nkaus. Thiab tus hma hloov mus ua ib tug menyuam yaj, thiab tus menyuam yaj mus ua hma!
  Thiab tam sim no lawv yog outwardly xws li zoo nkauj thiab ntxim hlub cov me nyuam - ib tug tub thiab ib tug ntxhais, ntawm ib tug zoo sib tw hnub nyoog, clearing fort tom qab fort thiab bastion tom qab bastion. Ntawm no, piv txwv li, yog lub roob loj nrog lub npe yooj yim Vysoka. Los ntawm no koj tuaj yeem pom tag nrho cov chaw nres nkoj nrog cov nkoj Lavxias ntawm thawj Pacific squadron raug kho, nrog rau lwm cov squares thiab txoj hauv kev mus rau lub nroog.
  Margarita, ntseeg siab txiav ntau thiab los ntshav Japanese, hais kom ua:
  - Zoo, peb puas yuav ntxuav nws thiab?
  Tus tub ntaus rog Caligula, ua tiav cov samurai kawg nrog nws rab ntaj, teb sarcastically:
  - Tau kawg, peb yuav ntxuav thiab rov ntxuav dua!
  Thiab nkawm niam txiv tau maj mus rau qhov siab ntawm qhov ceev ntawm lub dav hlau fighter. Peb yuav tsum maj. Lub hli ntawm lub Peb Hlis, hmo ntuj tsis ntev, thiab thaum nruab hnub, txawm tias lawv ceev, nws tsis zoo li tias nws yuav ua tau kom tsis txhob raug ntaus los ntawm ntau muskets, uas yog, phom thiab, qhov tseem ceeb tshaj plaws, rab phom tshuab. .
  Nws yog qhov zoo uas tsis muaj cov tshuab tsis siv neeg. Thiab qee yam calmer. Lub hnub nce yog tsis nrawm los rhuav tshem qhov tsaus ntuj ntawm cov nag thiab cov pos huab uas puv txhua yam.
  Nws yog frosty thaum sawv ntxov, thiab cov dej khov nab kuab crunches nyob rau hauv lub calloused taw ntawm Terminator hais mav, leej twg, txawm yog hais tias lawv xav, yuav tsis muab rau lawv nkawm khau - lawv yuav kua muag. Thiab lawv ob txhais ceg kuj yog riam phom tsis phem tshaj li cov tes agile tshaj plaws. Lub pob zeb ntawm cov dej khov crunches, tab sis tsis cuam tshuam tag nrho nrog ya mus rau saum toj thiab txuas ntxiv kev puas tsuaj nyob rau ntawd, nrog rau kev pab cuam ntawm kaum ib-nti phom.
  Dab tsi yog siv cov pob tw no? Tab sis koj tsis tuaj yeem ntaus lub hom phiaj zoo li lawv nrog rab phom loj, tab sis nws yooj yim heev los ntxuav cov neeg tiv thaiv. Margarita, tau pov ib lub kaum os Nyij Pooj mus rau hauv qhov tob tob nrog ib lub turntable, lawv qw nrov nrov thaum lawv poob, hais tias:
  - Yog li kev ua yeeb yam mus rau hauv txoj kev txias ...
  Tus tub terminator Caligula chuckled, pov ib lub kaum os cov tub rog Nyij Pooj siab tawv rau hauv qhov tob tob thiab hais nrog kev txaus siab:
  - Nws txawm pib dhuav ...
  Margarita yov nws tawm, pov nws lub taub hau rau hauv ib qho arc ntawm nws tus khub:
  - Yog lawm. Nws tseem zoo dua. Los yog koj puas xav tau ib tug duel nrog sorcerers?
  superpowers nws tam sim no muaj, zom taum hlau zoo li nab thiab teb tias:
  - Kuv yuav tsis kam , tab sis nyob rau hauv lub xyoo pua nees nkaum muaj tsawg lub caij nyoog ntawm stumbling rau lawv !
  Margarita, chopping lwm lub kaum Japanese rau cov nqaij torn, giggled:
  - Tab sis saib, ninja!
  Qhov tseeb tiag, ob lub kaum ob tus neeg tiv thaiv npog ntsej muag hauv lub tsho dub tau maj nrawm mus tua tus tub rog. Thiab lawv yog armed nrog ntaj, ob leeg nyob rau hauv txhua txhais tes. Rau tib neeg, ninjas txav tau zoo. Ib tug tuaj yeem hnov txog qhov kev npaj tshwj xeeb thiab kev cob qhia hnyav txij thaum yau. Tab sis nyob rau hauv kev muaj tiag, dab tsi yuav tawm tsam rau cherubs? Qhov sib txawv ntawm kev ceev ntawm cov neeg tsis txawj tuag, cov menyuam yaus tau txais kev pab los ntawm cov khawv koob, thiab tib neeg yog qhov zoo heev. Thiab ninjas, txawm tias muaj kev cob qhia zoo, tseem yog neeg.
  Margarita txiav ob tug ntawm lawv ib zaug nrog lub tshuab cua nrawm, thiab yog li them tus thib peb nrog nws liab qab, girlish, elegant, tab sis tuag taw nyob rau hauv puab tais uas nws ya ntau tshaj tsib caug meters thiab rub tus chij ntawm lub pej thuam. Margarita tau tawm tsam cov hnub qub pov rau nws thiab, txuas ntxiv mus, txiav peb qhov ntxiv, thiab tua tus thib plaub los ntawm pov peb daggers nrog nws cov ntiv taw. Tus ninja tau khiav tawm ntawm ob, tab sis qhov thib peb, ya raws txoj kev tawg, tsaws hauv lub siab.
  Lub tomboyish Caligula kuj nkag mus rau hauv fray. Nws txiav cov ntshav-rimmed ninja nyob rau hauv ib nrab thiab unleashed ib tug txawm ceev nres uas khob tawm lub taub hau ntawm lub npog ntsej muag txiv neej sim mus tua nws khub.
  Cov txiv neej dub uas pom tsis pom kev tsis tso tseg, tab sis lawv tau nrawm nrawm piv rau tus tub thiab tus ntxhais nkauj nyab uas tawm tsam lawv. Lawv tsis muaj caij nyoog kiag li.
  Margarita, nyob rau hauv lub irresistible txav ntawm ib tug swift dab, txawm hu nkauj:
  - Tsis ntev koj yuav hnov qab kuv, koj yuav mus rau Sheol zoo li nag ntub! Lwm cov tubtxib saum ntuj pab peb, thiab koj yuav mus rau hauv lub hleb nrog Dracula!
  Cov ninja poob, txiav mus rau hauv pieces, txaws cov ntshav zoo li cov txiv hmab txiv ntoo siav nyob rau hauv lub cleaver. Thiab lawv tsis tau nres. Tab sis ... Txhua nees nkaum-peb tus tub rog loj tau poob hauv kev sib ntaus sib tua. Tom qab ntawd, ob niam txiv zoo nkauj tau hloov mus ua kom tiav cov tub qhe tseem muaj sia nyob ntawm rab phom ...
  Cov huab tau pib ploj mus, thiab lub hnub pib ci zog dua. Thiab cov tub rog siab tawv tau tsiv mus rau lwm txoj kab kev tiv thaiv. Kev tsim txom tseem tsis tau pib, thiab peb yuav tsum tawm tsam peb tus kheej. Txawm li cas los xij, cov neeg tua hluav taws tseem tsis tau nkees nkees, tab sis tsuas yog xav noj. Zoo, peb pib noj nqaij nyuj nyoos dua. Zoo, tsis muaj neeg, tom qab tag nrho.
  Tus tub Terminator Caligula, pov ib rab koob nrog nws txhais ko taw liab qab, tho ob peb tus neeg Nyij Pooj nrog nws, hais tawm:
  - Kev ua qhev nyuaj tshaj plaws yog ua qhev hauv plab - tus tswv tsis muaj kev hlub tshua, tsis hais qhov khoob lossis qhov puv!
  Margarita tau pom zoo nrog qhov no, txuas ntxiv mus txiav cov samurai uas tseem tab tom nkag mus, zoo li suav tsis txheeb locusts, uas tau tawg hauv nthwv dej. Ntawm cov neeg Nyij Pooj muaj cov tub ntxhais hluas heev, txog kaum rau lossis kaum xya xyoo, thiab nws tsis txaus siab tua lawv. Pom tau tias cov tub ceev xwm ntawm thaj av ntawm Rising Sun tau tsoo tag nrho lawv cov peev txheej rau kev ua tsov rog. Tab sis Kuropatkin, uas txhua leej txhua tus spat thiab spat, tseem tau saib xyuas cov tub rog, thiab poob ntau dua li cov neeg Nyij Pooj. Thiab rau qhov no nws yuav tsum tau muab credit. Thiab maj mam cov tub rog Nyij Pooj tau tawm tsam zoo dua, thiab cov tub rog tshiab, kev cob qhia zoo tuaj txog ntawm European ib feem ntawm Russia. Xws li guards regiments.
  Tus ntxhais uas koom nrog xav tias muaj ib yam zoo sib xws hauv Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob. Lub formidable Germans tau nce qib thiab ua tiav kom txog rau thaum lawv cov neeg tseem ceeb units tau ua tiav, lossis yuav luag tag, khob tawm. Tom qab ntawd, lawv tsis muaj peev xwm tuav cov Tub Rog Liab.
  Muaj tseeb, nws yuav tsum tau hais tias cov neeg ua haujlwm ntawm Red Army kuj raug tshem tawm. Thiab qhov no, qhov tseeb, tau dhau los ua qhov teeb meem.
  Margarita rushed mus rau hauv kev sib ntaus sib tua nrog cov lus:
  - Tswv Ntuj yuav tsis tso koj tseg, tus npua yuav tsis noj koj, thiab cov zaj phem yuav raug ntes!
  . QHOV NO 12.
  Dominica rov qab mus rau Dragon Academy tsuas yog ib ntus xwb. Nws rov kawm sai sai ntau lub kaum os spells, thiab ib co lus nyuaj.
  Ces peb tug ntxhais: ib tug elf, ib tug hobbit thiab ib tug poj niam troll, ua si nrog nws nyob rau hauv pov pob zeb khawv koob siab dua.
  Dominica yeej lawv. Thiab cov pob zeb lawv tus kheej glowed heev brightly thiab shimmered, zoo li tee dej lwg nyob rau hauv lub rays ntawm plaub luminaries.
  Tom qab ntawd, tus ntxhais sorceresses muab nws ob lub nplhaib nrog pob zeb los ntawm txhua ko taw, kom tus tub rog tuaj yeem ntxiv dag zog rau nws cov lus dag rau lub hom phiaj zoo: txuag kev sib deev muaj zog.
  Tam sim no yuav luag tag nrho cov ntiv taw ntawm tus poj niam tus ntxhais liab qab taw, tsuas yog tus ntiv tes me me, muaj cov nplhaib ua khawv koob. Thiab nws tau los ua tus muaj hwj chim hauv khawv koob ntau dua li nws tau ua dhau los. Qhov no yog, qhov tseeb, ib tug ntxhais muaj peev xwm ua kom puas lub nroog thiab tsim lub palace.
  Thiab yog li ntawd nws sai sai kawm ib puas ntxiv spells, thiab es tsis txhob so, nws zaum rau ntawm daim ntaub plaub. Nws plunged mus rau hauv txoj hauj lwm lotus, thiab yuav luag tam sim ntawd nws lub siab lub ntsws thiab tus ntsuj plig, thiab nws lub cev ob, pom lawv tus kheej nyob rau hauv ib tug parallel ntug ntug, nrog rau ib tug sib ntaus sib tua pab neeg, txawm hais tias nws yog outwardly hluas.
  Ib pab tub rog ntawm cov menyuam yaus, coj los ntawm ib pawg neeg sib ntaus sib tua, txuas ntxiv mus tua hordes ntawm nas nyob rau hauv lub teb chaws ntawm tus phem sorceress Bastinda.
  Thawj pawg ntawm cov nas uas muaj tsiaj txhu raug tua los yog muaj kev hloov pauv.
  Tom qab ntawd cov teb tau tshwm sim qhov chaw uas cov tub qhe tsis muaj hmoo ua haujlwm. Lawv tau saib los ntawm cov nas loj saib xyuas qhov loj ntawm boars dlej. Lawv tuav nplawm rau hauv lawv lub paws thiab nplawm ib nrab ntawm cov tub thiab cov ntxhais liab qab.
  Dominica yog indignant:
  - Nws yog qhov phem npaum li cas thaum menyuam raug kev txom nyem!
  Thiab nyob rau hauv npau taws nws tua ob peb xob laim ib zaug ntawm nas, thiab lawv tig mus rau hauv loj, chocolate-them grannies.
  Cov me nyuam qhev squealed nyob rau hauv surprise, thiab ces rushed mus rau xws li ib tug appetizing thiab tsw ntxhiab tsw. Thiab cia peb rhuav tshem ntawm nws.
  Dominica yoj nws cov khawv koob ib zaug ntxiv, thiab rov ua kev hloov pauv, tig cov nas vile mus rau hauv cov tais diav qab, cooing:
  Cov me nyuam, cov no yog cov hnub qub nyob saum ntuj,
  Paj loj hlob hauv meadows...
  Yuav muaj kev xyiv fab nyob ntiaj teb,
  Npau suav zoo yuav tawg!
  Margarita, uas tau koom nrog hauv kev hloov pauv, tau sau tseg tias:
  - Koj muaj kev sov siab thiab kev ua siab zoo!
  Dheev, zoo li ib tug jack-in-the-box, ib tug loj loj dinosaur-zoo li nas tshwm. Nws qhib nws lub qhov ncauj thiab qw ib yam dab tsi uas lag ntseg.
  Ob leeg ntxhais yog sorceresses, yuav ua li cas lawv yuav tso xob laim thiab pulsars ntawm nws, thiab los ntawm khawv koob wands, thiab los ntawm rings ntawm lawv ob txhais taw liab qab. Thiab cov kwj deg txuas ntawm lub zog ntaus ib tug dab loj, nees nkaum tsib meters siab. Nws ntog, thiab tam sim ntawd tig mus pom ntau yam sib txawv, nplua nuj thiab ntau yam tais diav ntawm lub rooj ntev. Thiab ntawm no, nrog rau lwm yam, muaj cov iav golden wine iav nrog ntau yam ice cream.
  Cov menyuam yaus qhev pib tawm haujlwm thoob plaws ib puag ncig thiab tawm tsam cov nas ntxub, thiab chop lawv nrog cov kab mob, hoes, thiab lwm yam khoom ua liaj ua teb .
  Thiab muaj kev npau taws heev nyob rau hauv lawv. Cov tub ntxeev siab txawm pib hu nkauj zoo siab;
  Leej twg nyob hauv qhov tsaus ntuj ntawm kev ua cev qhev, nqa ntaj ntawm koj txhais tes,
  Thiab tsis txhob zam kev txaj muag ...
  Koj tus yeeb ncuab yuav tsis tsim lub hauv paus ntawm cov ntshav,
  Koj yuav dhau lo lus tsis zoo siab rau nws!
  
  Tus tub raug ntaus los ntawm tus nplawm phem,
  Tus neeg tua neeg raug tsim txom nws nrog tus nas phem ...
  Tab sis tus phem tsim txom yuav tig mus rau hauv lub cev tuag,
  Tsis txhob hnov qab cov ntxhais quaj ntxiv!
  
  Tsis txhob ua qhev, txaj muag rau hauv av,
  Tsa koj lub taub hau sai sai ...
  Thiab yuav muaj elfinism nyob deb,
  Kuv hlub Solntsus thiab Spartak!
  
  Thov kom muaj lub ntiaj teb ci ntsa iab nyob hauv lub qab ntuj khwb,
  Nyob rau hauv qhov kev zoo siab yuav nyob mus ib txhis rau tib neeg ...
  Thiab cov me nyuam yuav muaj kev lom zem noj hmo nyob rau ntawd,
  Lub nceeg vaj tsis yog ntshav, ntawm nrig!
  
  Yuav muaj, peb ntseeg, lub vaj kaj siab nyob hauv tag nrho lub qab ntuj khwb,
  Peb yuav paub qhov chaw ...
  Hais txog qhov no, tub rog tub rog, twv,
  Yog li ntawd tsis muaj kev npau suav phem thiab kev txaj muag ntawm no!
  
  Yog lawm, peb yog qhev, quaj qw hauv txoj hlua khi hauv kev tsim txom,
  Thiab ib tug hlawv nplawm nplawm peb hauv cov tav ...
  Tab sis kuv ntseeg hais tias peb yuav tua tag nrho cov orc-nas,
  Vim yog tus thawj coj ntawm cov neeg ntxeev siab heev!
  
  Lub sijhawm no cov tub hluas tau tawm tsam tag nrho,
  Cov ntxhais kuj nrog lawv ua ib yam nkaus ...
  Thiab kuv ntseeg tias lawv yuav muab solcenism,
  Peb yuav muab tus quab uas ntxub!
  
  Ces, koj paub, lub horn ntawm yeej yuav suab,
  Thiab cov me nyuam yuav vam meej nyob rau hauv lub yeeb koob ...
  Kev hloov pauv tos peb hauv kev zoo siab,
  Kev xeem, dhau txhua yam nrog cov qhab nia zoo meej!
  
  Peb yuav ua tiav qhov txuj ci tseem ceeb no, Kuv ntseeg,
  Tias yuav muaj lub vaj kaj siab tiag tiag...
  Yam tsawg kawg ntawm qhov chaw ib tug dab yog ib tug phem Yudas,
  Dab tsi coj cov tub hluas mus rau hauv lub tsev teb!
  
  Tsis muaj chaw rau peb ua qhev nyob hauv qab ntuj,
  Peb tuaj yeem tsav cov dab ntxwg nyoog tawm ntawm cov kab nrib pleb ...
  Nyob rau hauv lub npe ntawm lub vaj kaj siab, uas yog dawb huv ntawm tus Tswv,
  Rau txhua tus neeg muaj kev xyiv fab dawb!
  
  Thov kom muaj kev thaj yeeb nyab xeeb thoob plaws ntiaj teb sublunary,
  Thov kom muaj kev zoo siab thiab dawb huv tshav ntuj ...
  Peb tua cov yeeb ncuab zoo li nyob rau hauv qhov chaw tua phom,
  Yog li ntawd tsuas yog nce thiab tsis yog thib ob down!
  
  Yog, ntseeg kuv, peb lub zog yuav tsis qhuav,
  Nws yuav yog txoj hauv kev saum ntuj ceeb tsheej mus rau lub ntiaj teb ...
  Thiab cov tub rog ntawm cov neeg ntxeev siab yuav qw nrov nrov ,
  Kom poob siab rau cov nas tsuag!
  
  Qhov no zoo siab, zoo siab,
  Cov nyom hlob zoo li roses thoob plaws ...
  Peb cov tub
  Qhov zoo mas yeej yog roob dav dawb hau!
  
  Yeej yuav muaj tseeb,
  Cia peb tsim, Kuv ntseeg, ncaj ncees peb yog Eden ...
  Txhua txoj kev zoo siab, kev xyiv fab ntawm txhua lub ntiaj teb,
  Thiab koj tsis yog ib tug redneck , tab sis ib tug respectable sir!
  Qhov no yog, qhov tseeb, lub suab nkauj ntawm cov qhev uas tsaug zog uas tsoo nas thiab orcs.
  Lub caij no, Dominica thiab Margarita ntawm cov zaj, ua ntej ntawm cov tub rog, ya mus rau lub tsev fuabtais.
  Ob tug sorceresses, swift thiab sparkling nrog khawv koob wands thiab rings nrog talismans ntawm lawv ob txhais taw liab qab. Nrog rau qhov lawv ua tau zoo heev transformations. Thiab tsis muaj dab tsi tsis ncaj ncees lawm nrog qhov tseeb tias tam sim no lwm yam, muaj kev phom sij ntau cov nas tsuag tau sim tua lawv.
  Rodent aviation tsis yog dag. Tab sis cov ntxhais ntaus lawv nrog lawv tej yam yees siv hwj chim thiab pov spells. Thiab es tsis txhob ntawm monsters, paj rwb khoom qab zib tshwm. Yog li qab zib thiab tsw qab.
  Tsis tas li ntawd, qee cov winged liab tig mus rau strawberries. Uas yog li ripe thiab shimmers nrog rubies thiab topaz.
  Thiab qee cov liab nrog tis ua balloons.
  Oenomai thiab Dobrynya kuj tau nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua ntawm zaj. Lawv pib txiav lawv cov counterparts nrog ntaj, uas yog qhov yooj yim thiab ncaj nraim. Zoo, thiab cov zaj lawv tus kheej, thaum lawv coj nws thiab ci nrog hluav taws. Thiab lawv yuav nplawm cov tis uas tsis muaj kev khuv xim lossis kev ua xyem xyav.
  Oenomaus sau tseg, txiav cov yeeb ncuab:
  - Qhov no, koj pom, yuav lom zem heev thiab txias!
  Dobrynya sau nrog luag nyav:
  - Yog, qhov no tsis tuaj yeem muab tso rau hauv cov lus!
  Thiab tus tub hero pib ib rab koob ntse heev thiab tuag rau ntawm tus yeeb ncuab. Nws tsoo tus nas txoj cai ntawm lub qhov muag, thiab nws tsoo nrog lwm tus nas. Qhov no yog qhov chaw chaos pib.
  Oenomaus hu ua:
  Nas yog txias heev
  Lawv tuaj yeem gnaw tus ntoo qhib ...
  Koj lub hlwb nyuaj rau pom,
  Thiab cov convolutions zoo li ib tug xov!
  Dobrynya pom zoo nrog qhov no:
  - Yog, nas gnaw txhua yam phem!
  Margarita winked. Nws nco qab li cas tus tub txib Andreika raug ntes. Thiab nws raug kaw hauv qab daus txias uas muaj nas. Thiab cov nas tsuag tom tus tub ntawm ko taw liab qab, loog los ntawm qhov txias. Andreika tawm tsam nas txhua hmo thiab tsis tsaug zog. Thiab thaum sawv ntxov nws raug coj mus nug, thiab thawj zaug lawv tau nchuav ntsev rau ntawm qhov txhab ntawm tus tub A ob txhais ceg. Nws mob heev, thiab Andreika pib qw . Thiab lawv kuj lashed nws nrog barbed hlau.
  Tab sis tus me nyuam tub tsis nco qab los ntawm qhov mob poob siab, tab sis tsis tau hais dab tsi.
  Margarita muaj peev xwm npaj Andreika txoj kev khiav. Thiab qhov no yog nws feat. Tus tub muaj peev xwm kov yeej qhov mob thiab tawm ntawm ceg tawv, tom. Thiab rau qhov ntawd, kudos rau nws.
  Tus ntxhais uas koom nrog ntaus nas thiab hu nkauj nrog kev txaus siab:
  Kuv rab phom zoo li ib tug tij laug
  Tua tau raug heev, raug ...
  Tom qab tag nrho, ib tug ntxhais muaj rab phom tshuab hauv nws lub plab,
  Txawm hais tias qee zaum lub neej zoo li lub tawb!
  
  Kuv yog ib tug ntxhais uas tsis muaj zog
  Hma thiab tigress nyob rau hauv ib qho kev xeem ...
  Tab sis lo lus tsis yog ib tug noog,
  Thaum kuv nrog kuv tus hlub, kuv ntseeg, ua ke!
  
  kuv twb muab qhov twg lawm,
  Iran cua daj cua dub...
  Nws kov yeej ntau lub teb chaws,
  Tsis yog, Kuv tsis tuaj yeem zaum ntsiag to ntawm lub rooj zaum!
  
  Tej zaum koj yuav tsis to taub qhov no,
  Nws txhais li cas rau kev sib ntaus nrog fanatics ...
  Sau nws hauv koj phau ntawv,
  Thiab kawm kom sib ntaus sib tua, txiv neej!
  
  Tsis muaj Motherland ntawm kuv, ntseeg kuv, braver,
  Nws ci ntsa iab zoo li lub ruby ci ...
  Txawm tias muaj ntau lab tus dab ntxwg nyoog,
  Peb tseem yuav ua tiav qhov chaw saum ntuj ceeb tsheej!
  
  Thov Yawmsaub tiv thaiv kuv
  Huab Tais Tswv Ntuj, Huab Tais Tswv Ntuj ...
  Tus ntxhais muaj lub cev muaj zog,
  Nws knocks down cherry nrog ib tug meej volley!
  
  Tsis muaj leej twg kov yeej kuv
  Kuv yog tus ntxhais uas nws lub npe yog legions!
  Tus dais kuj nyo ntawm kuv ko taw,
  Thiab cov maples yuav sai sai muab kub rau koj!
  
  Frost, khiav ntawm ko taw liab qab los ntawm daus,
  Snowdrifts, koj paub, tsis ntshai tus ntxhais ...
  Kuv yuav muab kuv tus yeeb ncuab txiav plaub hau,
  Lawv paub kuv zoo li ib tug greyhound!
  
  Kuv yug thaum lub caij nplooj ntoos hlav,
  Yog li liab, zoo li nws yog banner ...
  Tus cwj pwm yog greyhound , groovy,
  Thiab ib tug nplaim taws kub hnyiab hauv kuv lub siab!
  
  Yog, koj nrhiav tsis tau ib tug ntxhais zoo nkauj dua,
  Nws yuav muab kev hlub ntau rau txhua tus ...
  tsis txawm saib nees nkaum,
  Tab sis nws txawm ntaus hnyav heev!
  
  
  Yog li ntawd, hneev rau tus ntxhais,
  Thiab hnia nws txhais taw liab qab ...
  Tus knight yuav rush upward zoo li ib tug xub,
  Nws yuav tsis nyuaj rau peb daws qhov teeb meem!
  Tus ntxhais nkauj ntsuab hu tau zoo heev. Txhua tus nas ya tau hloov pauv. Ib txhia hauv paj rwb khoom qab zib, ib txhia hauv paj kws, ib txhia hauv oatmeal, los yog xab npum npuas. Thiab ib co ntawm cov tub hluas hero twb trivally hacked kom tuag, los yog cov zaj hlawv lawv nrog hluav taws. Cov no yog qhov tseeb muffins thiab roasts ntawm zoo, meaty chops.
  Dobrynya coj thiab tso rab koob nrog nws cov ntiv taw, thiab nws chob cov kab laug sab tis, pinning nws rau ntawm phab ntsa pob zeb. Thiab nws tau hloov mus ua kom txias thiab txias.
  Tus kab laum tam sim ntawd teeb thiab ib lub pob zeb diamond saw caj dab zoo nkauj tshwm sim hauv nws qhov chaw.
  Dobrynya hu ua:
  Thiab thaum kuv pom lub barbel,
  Aw, ay , ay!
  Cov tub hluas tau khiav mus rau lawv cov nyiaj,
  Tsis txhob tsaug zog!
  Tus tub Enomai teb tias:
  - Wow! Zoo npaum li cas nws tig tawm. Qhov no yog ib lub pov haum.
  Dobrynya grunted thiab roared:
  - Peb tuaj yeem ua tau txhua yam, cov txiv neej, peb tau tseb tau ntev, qhov twg?
  Dominica chirped nyob rau hauv cov lus teb, thiab kuj tig ib tug kaum os tis kab laum uas fluttered tawm ntawm lub ominous pej thuam ntawm lub tsev fuabtais mus rau tag nrho cov hnub qub ntawm jewels. Thiab yuav ua li cas nws sparkles thiab shimmers wonderfully, zoo li icicles ntawm plaub luminaries xa tawm sunbeams.
  Margarita sau nrog chuckle:
  - Kuv ntseeg tias qhov zoo yeej dhau qhov phem!
  Enomai sau nrog luag nyav:
  - Qhov zoo thiab qhov phem yog cov ntsiab lus txheeb ze. Ntawm no yog ib tug nas, nws tseem ciaj sia, thiab peb chop nws!
  Dobrynya hais tias:
  - Thiab cov nroj tsuag? Tib yam zaub thiab txiv hmab txiv ntoo tseem ciaj sia, thiab lawv kuj tau noj, thiab nws yog kev khuv leej!
  Dominica tweeted:
  - Yog li ntawd nws tshwm sim, uas yog li cas nws tshwm sim,
  Txhua tus devours ib leeg ib zaug!
  Tus ntxhais-ua yeeb yam nrog lub suab nrov coj nws thiab tso cov khawv koob los ntawm nws txhais taw liab qab. Thiab tus pej thuam nrog nas pob txha taub hau tau hloov pauv. Nws tau ua gilded, thiab ib tug rose sparkled nrog rubies rau saum.
  Margarita tau sau tseg wittily, baring nws cov hniav thiab xa cascades ntawm tua neeg thiab puas rays los ntawm nws liab qab ntiv taw. Thiab cov khawv koob ua haujlwm. Thiab thrashed kev tua neeg thiab kev puas tsuaj, uas tam sim ntawd tig mus rau hauv kev muaj tswv yim thiab vam meej.
  Orcs thiab goblins nchuav tawm ntawm lub tsev fuabtais dua . Thiab lawv tau nce hauv horde tiag tiag . Ib txhia ntawm cov shaggy bears tau hnav steel armor. Thiab cov no yog cov ris tsho zoo nkauj heev, nrog hmuv thiab axes.
  Dominica tau sau tseg aggressively, baring nws cov hniav:
  - Tam sim no qhov no yog creepy horde twb nce hauv . Zoo, peb puas yuav ntsib lawv nrog ib yam dab tsi tuag?
  Margarita tau sau tseg nrog kev luag nyav siab phem:
  - Yog lawm, peb tuaj yeem ua qhov no!
  Thiab cov ntxhais sorceress coj thiab tso lawv tej yam yees siv pulsars ntawm orcs thiab goblins.
  Tub Dobrynya sau tseg:
  - Qhov no tsis yog qhov phem, tab sis peb yuav tsum muab lub sijhawm rau cov tub rog rau menyuam yaus sib ntaus sib tua.
  Thiab, qhov tseeb, ntau txhiab tus me nyuam ntxeev siab tau khiav mus rau lub tsev fuabtais los ntawm ntau txoj kev. Ntau tus ntawm lawv, tshwj xeeb tshaj yog cov tub hluas, tau hnav chains. Ib txhia ntawm cov txiv neej ua hauj lwm, txhim kho monuments thiab sculptures rau tus dab Bastinda . Qee cov mlom loj hlob mus txog ib puas meters hauv qhov siab, thiab tsuas yog lub tsev fuabtais loj loj uas tau tsa saum lawv.
  Ob tug uas muaj zog tshaj plaws, txawm tias tsis yog tus tub loj tshaj plaws, Viscount thiab Phoenix, tau tawm tsam ua ntej ntawm tus so, tso cov nas tsuag.
  Lub orcs, nyob rau hauv lem, kuj pib tua los ntawm hneev. Tab sis cov sorceresss ntaus lawv nyuaj. Yog tias nws yooj yim tua nas, txawm tias lawv rog thiab loj, qhov no cuam tshuam rau lawv txoj kev mus. Tom qab ntawd cov orcs yuav muaj zog sib ntaus sib tua, thiab goblins tsuas yog loj heev.
  Phoenix sau tseg:
  - Kuv tawm tsam nrog Kartaus . Yog li nws cov neeg tua rog tau nrawm dua!
  Lub viscount fighter hu nkauj:
  Kuv hlub tsov rog heev
  Sib ntaus zoo li qaib...
  Thiab hauv kev sib ntaus sib tua ntawm tes,
  Kuv tabtom tawm tsam rau ob tug dab!
  Phoenix sau nrog luag nyav:
  - Yog, ua ncaj ncees, qhov no zoo heev ! Tab sis peb tau siv los tua monsters los ntawm ntau txhiab.
  Thiab yog li ntawd cov tub hluas hero tua goblin. Thiab tus so ntawm monsters twb tau ib nrab hloov mus rau hauv ntau yam khoom noj thiab khoom qab zib. Tab sis ib tug ntawm goblins tsim xws li ice cream nyob rau hauv ib lub khob caw carved los ntawm emerald.
  Thiab nyob rau sab saum toj muaj heaps ntawm ntau xim ice cream, pieces ntawm chocolate, candied txiv hmab txiv ntoo, strawberries, pistachios thiab hais txog, appetizing heev.
  Cov tub rog tub rog yuav qw nrog kev zoo siab. Yog, nws yeej tig tawm tsis tshua muaj cua thiab mesmerizes lub qhov muag.
  Tus ntxhais-sorceress Margarita, tau tso tawm lwm nthwv dej ntawm kev puas tsuaj thiab kev puas tsuaj, ua rau muaj kev txhoj puab heev carte blanche nyob rau hauv qhov teeb meem ntawm kev hloov lub dab tuag rau hauv ib qho appetizing , thiab tawm:
  - Hauv qee txoj kev, khawv koob zoo dua li txheej txheem ntuj, txoj cai?
  Dominica pom zoo:
  - Yog, tsis muaj qhov tsis ntseeg, peb tab tom tsim ib yam dab tsi zoo nkauj thiab cua. Tab sis vim li cas thiaj muaj ntau txhiab tus qhev nyob ntawm no, thiab lawv txhua tus yog menyuam yaus, thiab tsis muaj neeg laus pom?
  Margarita teb nrog luag nyav:
  - Lub zog ntawm cov khawv koob hauv zos. Nws muaj zog heev. Thiab qhov tseeb, nws hloov tawm tias tsuas muaj cov me nyuam me hauv ntiaj teb no. Tab sis tsis txhob txhawj, huab cua hauv zos ib leeg yuav tsis tig koj mus rau hauv ib tug me nyuam ntxhais.
  Dominica nug hauv surprise:
  - Thiab yog vim li cas?
  Tus ntxhais hais tias:
  - Thiab hais txog lub taub hau ntawm cabbage!
  Kev tawm tsam ntawm kev phem orcs thiab goblins pib qaug zog. Qee tus ntawm lawv raug tua los ntawm cov tub rog tub rog, thiab feem ntau tau hloov los ntawm cov khawv koob muaj zog ntawm ob niam txiv zoo nkauj. Qhov no yog khawv koob tiag tiag, eclipsing wand uas Dunno muaj.
  Dominica sau tseg, luag ntxhi qab zib:
  Lub sijhawm ntawm kev txheeb xyuas tau los,
  Peb ntaus lub orc ntawm lub qhov muag ...
  Nyob rau hauv teb, nws ua zoo li lub ncuav qab zib,
  Thiab nws thov ib tug hniav!
  Thiab qhov tseeb, hauv Txhua yam khoom noj qab zib tau hloov mus rau hauv orcs thiab goblins.
  Thiab cov tub rog tub rog zoo siab rau qhov no. Thiab nas raug tshem tawm yam tsis muaj teeb meem. Tab sis los ntawm lawv cov tshuab, cov tais diav qab pib tshwm dua. Thiab lwm yam qab thiab zoo kawg.
  Thiab cov nas tau hloov pauv sai sai rau hauv qee yam muaj txiaj ntsig thiab muaj peev xwm noj tau.
  Tus ntxhais uas koom nrog Margarita tau hais tias:
  - Tej zaum tam sim no peb yuav mus rau hauv lub tsev fuabtais nws tus kheej!?
  Tus ntxhais actress hais tias:
  "Thiab ib qho kev tawm tsam tuaj yeem tos peb nyob ntawd." Txawm li cas los xij, peb npaj txhij rau qhov no!
  Margarita luag ntxhi thiab teb tias:
  - Kuv yog ib tug tho kev, uas txhais tau hais tias kuv ib txwm npaj txhij!
  Tam sim no cov me nyuam qhev tau tawg mus rau hauv lub tsev fuabtais. Lawv ob txhais taw liab qab stomped rau ntawm marble dub. Hauv lawv tau tawm tsam nrog orcs, goblins, thiab nas. Thiab lawv txiav lawv cia li yog hais tias lawv muaj cutters es tsis txhob siv ntaj. Qhov no yog qhov chaw txiav pib.
  Cov tub hluas tau sib ntaus nrog ntaj tshwj xeeb heev. Thiab cov ntxhais nyiam tua nrog hneev. Hmoov zoo, Margarita tuaj yeem hloov cov kab mob thiab hoes rau hauv cov hneev tiag. Thiab lawv tua tag nrho pob ntawv ntawm xub, tho nas.
  Dominica wittily sau tseg:
  - Cov xub ntse ntawm txoj kev tua neeg, ua kom txias, kuv cov menyuam.
  Mam li nco dheev tus dab Bastinda nws tus kheej ya tawm ntawm lub pej thuam. Nws ntsia zoo li ib tug poj niam uas muaj li ntawm peb caug-tsib, thiab spun ib ncig zoo li lub saum. Nws cov plaub hau yog dub, curly, thiab nws tus kheej tuav ob tug khawv koob wands nyob rau hauv nws lub hnab looj tes.
  Tus dab tau ya ntawm lub maus taus, thiab ntawm nws txhais taw yog khau nrog spurs.
  Bastinda coj nws thiab qw nrov nrov:
  - Kuv hwm tus muaj zog
  Thiab kuv ua phem rau cov tsis muaj zog ...
  kuv yog tus phem loj
  Thiab ua li cas txog koj, taw liab qab?
  Dominica tweeted hauv teb:
  Kuv txoj cai yog yooj yim
  kuv kov yeej cov neeg phem...
  Leej twg tsis muaj zog, kuv yuav pab,
  Kuv ua tsis tau lwm txoj kev!
  Bastinda coj los ntawm cov khawv koob wands, zoo li nws tau tsoo Dominica nrog pulsars. Yog li ntawd nws whistled nyob rau hauv teb. Thiab lub pulsars tam sim ntawd tig mus rau hauv lub ncuav thiab poob rau ntawm tus ntxhais-ua yeeb yam, kom smearing nws.
  Nyob rau hauv teb, Dominica, nyob rau hauv ib tug npau taws heev, tso ib tug loj heev pulsar los ntawm nws wand thiab los ntawm nws liab qab ntiv taw.
  Nws ya los ntawm, tab sis Bastinda muaj peev xwm khiav tawm thiab raug ntaus los ntawm kev tawm hauv lub tsev fuabtais. Nws yuav luag instantly taws thiab pib hloov. Thiab nyob rau hauv qhov chaw ntawm lub tsev fuabtais ominous, ib tug tshaj plaws luxurious palace sawv - tag nrho thiab tam sim ntawd.
  Bastinda ntsia ntawm nws, ntsais nws lub qhov muag thiab khiav tawm. Ntau precisely, ya mus. Thiab ib tug fiery Tail nyob tom qab nws.
  Dominica thiab Margarita rushed tom qab nws. Ob leeg sorceresses tau pom meej tias poob qab hauv kev nrawm.
  Txawm li cas los xij, lub tsheb kauj vab ya tau nrawm dua li zaj.
  Cov ntxhais sorceress pib tua ntawm Bastinda . Tab sis txhua txhua tam sim no thiab ces nws evaded los yog tiv thaiv. Ntxiv mus, lub maus taus sai heev nce qhov kev ncua deb, coj nws tawm ntawm qhov firing ntau nrog khawv koob.
  Dominica sau tseg:
  - Nws poob nws lub tebchaws, kev kawm thiab lub zog. Yog li, peb tsis xav tau tam sim no!
  Margarita sau tseg:
  "Yog tias nws nyiag thiab muab cov khoom cuav nas daj, ces peb txoj kev yeej yuav tsis muaj nqis!"
  Tus ntxhais actress, snapping cov ntiv taw ntawm nws liab qab, tanned ob txhais ceg, ntseeg hais tias:
  - Tab sis ntau txhiab tus menyuam tau txais kev ywj pheej! Qhov no kuj tsim nyog ib yam dab tsi!
  Tus ntxhais uas koom nrog pom zoo:
  - Yog lawm! Tsis xav tias peb ua haujlwm.
  Tseeb tiag, cov nas thaum kawg tau hloov pauv thiab tua, zoo li cov orcs thiab goblins. Yog li ntawd ib tug loj yeej yeej.
  Ntau txhiab tus menyuam yaus - cov tub thiab ntxhais - sib sau ua ke hauv lub xwmfab thiab chanted, stamping lawv ob txhais taw liab qab:
  - Lub koob meej rau tus phab ej! Lub koob meej rau cov liberators! Nrog kev ua qhev!
  Qhov no yog qhov kev yeej loj tshaj plaws hauv lub tebchaws nas. Thiab muaj ntau yam zoo heev thiab airy ntawm no.
  Margarita tau hais ua ntej. Nws, seev cev , yuav coj nws thiab hu nkauj, thiab nws zaj nkauj yog zaj nkauj ntawm ib tug ntxhais uas koom nrog:
  Peb, cov menyuam ntawm kev txom nyem thiab kev tu siab ntawm lub caij ntuj sov,
  Yug hauv lub tsev los nag...
  Cia tus ntxhais npau suav hu nkauj,
  Thaum twg peb yuav mus rau hauv kev sib ntaus sib tua kub dua!
  
  Kuv xaus rau hauv Elfxik los ntawm kev sib tsoo,
  Thiab kuv Niam, Dawb Huv Rus '...
  Nrog kuv txoj hmoo, tag nrho txawv tshaj plaw,
  Kuv tawm tsam kom muaj kev zoo siab thiab kev hlub ntawm lub tebchaws!
  
  Thiab tsis muaj qhov zoo nkauj tshaj Motherland ntawm Russia,
  Koj puas yog rau tawm tsam nws , thiab tsis txhob ntshai ...
  Thiab tsis muaj ib lub teb chaws zoo siab dua hauv ntiaj teb,
  Koj yog lub teeb ci ntawm lub ntiaj teb, Rus '!
  
  Kuv yuav hla hluav taws thiab dej rau koj,
  Cov pioneers yog siv los yeej ...
  Peb yeej yuav txaus siab rau cov neeg,
  Vim lub zog ntawm cov tub rog tsis txwv!
  
  Cia wb mus ua rog rau Niam Mab Liab,
  Hauv qab lub suab quaj ntawm lub zog, npau taws heev ...
  Hitler yuav tau txais nws cov nyiaj rov qab mus rau qhov kawg,
  Peb yuav tsav cov Nazis tawm ntawm lub vaj!
  
  Kuv Fatherland yog tag nrho ntawm cov phab ej,
  Thiab Stalin yog ib tug loj loj ...
  Cov pioneers taug kev hauv kev tsim,
  Tsev Neeg Muaj Hwjchim Loj Kawg Nkaus, peb tus Tswv, Au ib tug!
  
  Los ntawm lub npe ntawm lub teeb thiab lub neej zoo,
  Peb yuav tawm tsam siab tawv, me nyuam ...
  Tom qab tag nrho, ib tiam neeg yuav nyob hauv qab communism,
  Ntseeg kuv, kev cia siab tsis tuaj yeem muab tshem tawm ntawm peb!
  
  Peb hlub peb Leej Txiv, cov txiv neej,
  Peb xav tsa koj saum huab...
  Fascism yuav tau txais ib tug muaj zog retribution,
  Los ntawm cov pioneers, cov eagles siab tawv!
  
  Peb yuav ua tiav nws, Kuv ntseeg, peb yuav yeej tsis ntev,
  Txawm tias fascism yog insidious thiab lim hiam ...
  Txiv yawg yuav txaus siab rau peb,
  Thiab Svarog yuav coj koj mus rau hauv kev sib ntaus sib tua!
  
  Rau lub yeeb koob ntawm peb lub siab tawv Fatherland,
  Tus Tswv uas muaj hwjchim loj kawg nkaus nws tus kheej nce mus saum ntoo khaublig...
  Peb yuav tsis khuv xim peb lub neej rau Russia,
  Cia lub suab nrov nrov saum ntuj ceeb tsheej!
  
  Sib ntaus sib tua rau lub yeeb koob ntawm peb lub teb chaws,
  Loyal fighters hlub nws ...
  Koj yog hma me nyuam, tsis yog cowardly hares,
  Txawm cov knights zoo siab heev!
  
  tuaj yeem tau txais lub hli los ntawm lub vault,
  Catch a pike, catfish loj...
  Lub Great Lenin sawv rau kev ywj pheej,
  Peb yuav coj lub tsev mus rau txoj sia!
  
  Hauv Lub Npe Tsev Neeg, tsim cov pyramids,
  Thiab cov nkoj uas yuav rhuav lub vault saum ntuj ceeb tsheej ...
  Thiab Hitler , jokingly, tua cov fighters ,
  Tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus tuag thiab sawv rov los rau peb!
  
  Koj nyob zoo, siab phem Lada,
  Vaj tswv loj loj tau yug los ntawm koj ...
  Thiab peb yuav tsum tawm tsam ua siab loj rau koj,
  Thov kom tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus pab koj nyob mus ib txhis!
  
  Hlub, hwm Tswv Yexus,
  Nws yog ib tug neeg Lavxias, nrog peb mus ib txhis ...
  Nws yog lub sij hawm los embroider lub ornament skillfully,
  Thov kom lub xyoo muaj kev xyiv fab mus ib txhis!
  
  Qhov loj ntawm kuv dawb huv Russia,
  Muaj peev xwm kov yeej cov yeeb ncuab ...
  Txawm cov poj niam quaj quaj los ntshai,
  Peb tuaj yeem rhuav tau zaj!
  
  Rau lub yeeb koob ntawm Niam Mab Liab, ntseeg kuv,
  Nyob rau hauv lub npe ntawm Russia Vajtswv Tswv Yexus ...
  Peb yuav tsim lub tsev teev ntuj loj sai sai no,
  Cia peb taug kev mus rau qhov kawg!
  
  Hlub, ntseeg kuv, tsis paub cov lus tsis tsim nyog,
  Tsis muaj qhov tsis tsim nyog dhuav ntxiv kom pom hauv nws ...
  Cia Cain tuag nyob hauv ntiajteb,
  Thiab Abel yuav hu nws zaj nkauj dua!
  
  Ntawm no peb tab tom stomping ncig Berlin nrog ib tug bugle,
  Lub trumpet suab zoo li lub tswb ...
  Koj zoo dua yog ib tug tub rog sib tw,
  Txhaum cov Nazis lub taub hau nrog ib tug axe!
  
  Tsev neeg yuav sawv rov los, ntseeg kuv, cov neeg tuag sai sai,
  Vajtswv Dawb yuav muab kev hlub rau koj
  Thiab peb tau txiav txim siab meej heev,
  Dab tsi yuav yog qhov kev hloov pauv mus ib txhis!
  seev cev, ntaus nws ob txhais taw liab qab, zoo siab thiab zoo siab . Thiab lwm cov menyuam yaus, yav dhau los qhev, hu nkauj thiab seev cev, sim sawv, lossis es, dhia siab dua.
  Dobrynya, ua ib tug tub muaj zog , nqa ib lub pob zeb thiab muab nws siab dua. Nws ya mus thiab tawg, tawg zoo li foob pob hluav taws mus rau hauv ntau txhiab ntau xim tawg.
  Tus tub viscount hauv qab no:
  - Qhov no yog qhov zoo heev!
  Dobrynya tawm tsam qhov no los ntawm kev pov pob zeb dua, thiab Margarita ntaus nws nrog xob laim, ua rau nws tawg mus rau hauv ntau ntau xim thiab dazzlingly sparkling fragments:
  - Tsis yog! Qhov no yog qhov tseeb. Thiab tsis muaj dab tsi siab tshaj qhov tseeb no!
  Tus tub hero Phoenix furiously, stamping nws ob txhais taw liab qab kom cov nyom pib haus luam yeeb, qw:
  - Peb locomotive ya mus tom ntej - nws nres hauv kev sib tham!
  Peb tsis muaj lwm txoj kev - rab phom muaj zog!
  Thiab tus ntxhais nyob ib sab ntawm lawv, ib yam nkaus, yuav dhia nce thiab nqis.
  Lawv lub siab xav tau zoo, thiab kev xyiv fab yog nyob rau hauv tag nrho viav vias.
  Dominica kuj tau txiav txim siab los qhia nws lub siab me ntsis.
  Thiab cia peb sau tag nrho cov kwj deg ntawm koj qhov zoo tshaj plaws, kev xyaum ua tau zoo;
  Tus qhev tuaj yeem ua tau ywj pheej, tus neeg ruam tuaj yeem ua tau ntse, tus neeg pluag tuaj yeem ua neeg nplua nuj, tab sis yog tias koj muaj lub siab tawv ntawm tus nees luav, koj yuav yog tus nees luav!
  Tus pluag tsis yog tus uas tsis muaj nyiaj, tab sis tus uas nws lub taub hau puv nrog sawdust!
  Tsis txhob xav ua huab tais yog tias koj tsis muaj lub hlwb!
  Txawm tias Shah yuav vwm li ib tug nees luav!
  Vajntxwv yog ib tug tsov ntxhuav, tab sis tsis muaj kev muaj peev xwm zoo li hma liab, thiab tsov ntxhuav raug tawv nqaij!
  Tsis txhob qw, tab sis nyob twj ywm yog tias koj tseem tsis tau nyob hauv qhov chaw ntawm tsov ntxhuav, thiab hma liab tsis tau muab nws lub tsho!
  Ib tug nom tswv zoo li hma nyob rau hauv Krylov zaj dab neeg, tab sis tsis txhob ua ib tug cw raws li ib tug pov npav!
  Yog koj zoo li ib tug stump, ces lawv yuav tshem cov shavings ntawm koj mus rau hauv paus!
  Yuav kom lub teb chaws tsis txhob siv rau ib tug quab, nws yuav tsum muaj zog, zoo li ib tug nyuj!
  Aviation yuav tsum tau ua kom lub teb chaws ya!
  Cov nom tswv npaj tau cog lus rau lub hli xwb, tsis txhob poob dej!
  Tus uas tsis haus cawv nws txoj kev noj qab haus huv yeej tseem hluas!
  Oak kev sib cav yog ua rau ntawm tus stump!
  Ib tug nom tswv yuav kam muab cov shavings tawm ntawm koj yog tias koj yog ib tug stump!
  Tab sis txiv neej muaj ib qho zoo dua li liab: qee zaum nws yog tsawg kawg me ntsis ntawm hma tiag!
  Cov nom tswv muaj lub ambitions ntawm tsov ntxhuav, cunning ntawm hma, tab sis nws txoj kev yog kiag li swinish!
  Yog hais tias ib tug politician ntau dhau hma liab, ces nws dhau los ua npua tag!
  Ib tug nom tswv nrog hma liab cunning thiab hma tuav yuav ua kebab tawm ntawm cov neeg xaiv tsa!
  Thiab hmoov zoo yuav tsum tau siv zog, tsuas yog nrog kev ua haujlwm hnyav ntawm tus nees tuaj yeem pov tawm ntawm dab tshos ntawm kev xa tawm!
  Ntseeg hauv kev vam meej yog tias koj outwit txhua tus!
  Ib tug nom tswv tuaj yeem tawm tsam txawm tias hma, tab sis nws tsis tuaj yeem dag lub sijhawm mus ib txhis!
  Tus neeg pov npav feem ntau yoov zoo li tus muv mus rau tus nom tswv hais lus zoo, tab sis feem ntau nws tus kheej tau stung!
  Ib tug nom tswv nqos cov neeg xaiv tsa zoo li tus python nqos luav, nyiam yoov zoo li vodka thiab qab zib Velcro!
  Tus hma tsis tuaj yeem nyob tsis muaj nqaij, thiab tus nom tswv tsis tuaj yeem nyob yam tsis muaj kev dag ntxias!
  Tus nees ceev tshaj yuav mloog tus uas txawj ntse!
  Nws yooj yim dua rau tus neeg ua nom ua tswv kom tig nws tus kheej sab hauv dua li cog lus tias yuav ua tau!
  Rau leej twg koj pov npav rau, koj yuav hwm qhov tshwm sim nrog ib feeb ntawm kev ntsiag to!
  Ua yam tsawg kawg yog tus hma uas muaj peev xwm me ntsis yog tias koj tsis xav ua tus luav hackneyed!
  Tsis txhob cia siab rau cov nom tswv, rau cov neeg xaiv tsa lawv tsuas yog cov ntawv xuab zeb stripping chips los ntawm ntoo qhib!
  Leej twg tsis yog ib tug neeg ruam tag yuav tig ib lub penny rau hauv ib lub penny hnyav!
  Tsis muaj cov txheeb ze nyob hauv kev nom kev tswv, tab sis yuav muaj cov uas xav qhia qhov koj muaj li cov kwv tij!
  Muaj ntau yam tsis zoo hauv lub neej, tab sis qhov phem tshaj yog thaum lub neej los txog qhov kawg!
  Yog hais tias koj xav mus ze Vajtswv, ntsia tus liab nyob rau hauv koj tus ntsuj plig rau tus ntoo khaub lig!
  Txiv neej originated, yog tsis los ntawm ib tug liab, ces, nyob rau hauv txhua rooj plaub, ceased los ua ib tug liab!
  Yog hais tias koj muaj lub siab ntawm ib tug liab, ces tus hma yuav nqos koj zoo li ib tug predatory boa constrictor!
  Tsis muaj dab tsi tsis kawg tsuas yog lub sijhawm nws siv rau cov nom tswv kom xa lawv cov lus cog tseg!
  Yog tias koj bark ntau , koj yuav quaj zoo li tus dev raug ntaus!
  Tsis txhob tso siab rau ib tus neeg uas hais lus nrov nrov, thiab hluav taws kub tuaj yeem hlawv koj!
  Txawm yog Vajtswv tsis tuaj yeem tawm tsam ib tug poj niam thiab tsa ib tug liab mus rau theem ntawm tib neeg kab lis kev cai!
  Yog tsis muaj kev hlub tsis muaj kev luag nyav, tshwj tsis yog tias nws yog kev luag nyav ntawm ib tug nom tswv!
  Tau nyob hauv huab tau ntev dhau lawm, tus kws lij choj tsis muaj tis ya hauv qhov dej!
  Ib tug me me ib txwm muaj lub ambitions ntawm ib tug loj heev!
  Ib tug me ntsuj plig muaj ib tug loj heev conceit!
  Ib tug nom tswv yog tub sab uas sau txoj cai rau nws tus kheej thiab suav hais tias lub teb chaws yog ib cheeb tsam!
  Cov nom tswv muaj xya hnub Friday ib lub lim tiam, tab sis thaum tsim nyog ua kom tiav cov lus cog tseg , cov neeg Yudais Hnub Saturday los!
  Kev sib haum xeeb yog qhov zoo, tsuav yog nws tsis mating nrog ib tug politician!
  Ib tug nom tswv yog ib tug tsiaj uas xav ua kom yaj tawm ntawm koj siv txoj kev swinish!
  Txoj kev swinish ntawm cov nom tswv hloov cov neeg pov npav rau hauv kev txiav!
  Hauv qab tus npua, lub neej yeej tsis rog!
  Ua tus thawj tswj hwm npua yog rog dhau!
  Yog tias koj xav ua tus thawj tswj hwm, tuav koj txoj hauv kev!
  Tus kav uas txiav txim siab cov neeg xaiv tsa yog yaj yog tus npua ib txwm!
  Tus Tswv, qhov no tsis yog tsuas yog omnipotence xwb, tab sis kuj yog lub siab xav mus rau saum ntoo khaub lig rau koj cov neeg zej zog!
  Tus kav uas zaum saum lub zwm txwv ntev ua rau lub xeev poob!
  Ib tug thawj coj hluas zoo li ib tug nees tshiab, tus laus zoo li ib tug mare nrog hooves tawg!
  Nyob rau hauv txoj kev ua tiav qhov siab Divine, Dab Ntxwg Nyoog nws tus kheej yog ib tug nom tswv!
  Ib tug nom tswv yog Vajtswv nyob rau hauv ib yam nkaus, nyob rau hauv los nrog excuses yog vim li cas nws kev xaiv tsa cov lus cog tseg thiaj li devilishly ua tsis tau tejyam!
  Politician, zoo li npias, tsuas zoo txias thiab ntawm lub rooj!
  Cov nom tswv qab zib nrog nws cov lus hais, tab sis qhov iab tom qab los ntawm lawv tsis zoo li npias!
  Tib lub sij hawm qhov tseeb tawm ntawm ib tug nom tswv lub qhov ncauj yog thaum nws misinterpret nws tus kheej!
  Ib tug nom tswv, thiaj li los ua yam tsawg kawg yog Divine me ntsis, ntsia saum ntoo khaub lig rau cov neeg xaiv tsa !
  Txawm tus dais lub zog yuav tsis cawm koj yog tias koj lub siab yog lub lawj!
  Hmab yog ib tug tsiaj uas nws yuav muab peb daim tawv nqaij tawm ntawm ib tug tsov ntxhuav!
  Ib tug nom tswv muaj zog tshaj thaum nws cov neeg xaiv tsa tsis muaj zog hauv siab!
  Yog vim li cas ib tug nom tswv tawm los nrog zib mu kom cov neeg xaiv tsa tsis nto qaub ncaug kiag li!
  Ib tug nrog sawdust nyob rau hauv nws lub taub hau yuav raug ntaus hnyav nrog ib rab chais!
  Tus ntoo qhib yog huab tais ntawm cov ntoo, lub taub hau ntoo qhib tig ib qho stump rau hauv ib qho kev kawm!
  Oak tiv taus rot, Oak taub hau yog tag nrho ntawm hmoov av!
  Yog hais tias koj yog ib tug stump, ces tsawg kawg yog koj muaj ceg txheem ntseeg ntawm koj lub taub hau !
  Qhov tsis paub yog txaus ntshai, tab sis qhov paub qee zaum ua rau koj tsuas ntshai!
  Kev paub tsim kev ntseeg siab txawm tias nyuaj, tsis paub , tsis meej pem txawm tias yooj yim!
  Tus neeg lim hiam tsis yog tus uas ntshai, tab sis yog tus tub nkeeg ua siab loj hlob!
  Ntshai yog qhov tsis muaj zog, kev ua siab loj yog lub zog, tab sis ceev faj ntawm cov neeg ruam hauv koj tus kheej !
  Leej twg tso cai rau nws tus kheej coj los ntawm lub qhov ntswg txaus ntshai poob ntawm peb pines!
  Kev ruam tsis kawg ua rau koj taug kev hauv lub voj voog, nrog koj qhov kev xav tsis thoob!
  Nws tsis muaj teeb meem yog tias cov mis nyuj ntawm koj daim di ncauj tsis tau qhuav, nws yuav phem dua yog tias muaj callousness hauv koj lub siab!
  Tsis txhob noj mov, iab ntsev ntawm kev hloov siab lees txim!
  Zib ntab los ntawm daim di ncauj ntawm ib tug nom tswv nyiam cov uas nws daim di ncauj tsis tau qhuav mis!
  Tus nom tswv tsis yog tub sab tub sab, nws yog tub sab ua txoj cai!
  Tus nom tswv cog lus rau lub neej qab zib, nchuav zib ntab los ntawm nws daim di ncauj, tab sis nws cov paws yog nplaum, zoo li yoov!
  Ib tug neeg hais lus zoo yog leeching rau hauv cov neeg xaiv tsa lub hnab nyiaj!
  Yog vim li cas silence golden vim nws them rau!
  Dab tsi yog qhov loj tshaj plaws hauv ntiaj teb? Lub roob ntawm cov lus cog tseg los ntawm ib tug politician!
  Tus nom tswv xav tau nyiaj txiag thiab hwj chim, nws npaj txhij los rhuav tshem leej twg!
  Ib tug nom tswv yog, ua ntej ntawm tag nrho cov, ib tug hma liab, tsis yog ib txwm kaj nyob rau hauv tsos, tab sis ib txwm wagging nws tus Tsov tus tw!
  Cov nom tswv zoo siab los sau koj lub hnab nyiaj nrog cov lus cog tseg xwb!
  Ib tug nom tswv tsuas yog ncaj ncees txog ib yam thaum nws hais - peb, vim nws tsis muaj nws tus kheej lawm!
  Dab tsi yog ntau tshaj li atoms hauv lub ntiaj teb? Lub ntsej muag thiab lub ntsej muag ntawm cov nom tswv!
  Qhov uas ib tug neeg ua nom ua tswv txaus siab tshaj plaws yog xaiv lub hnab ris ntawm cov neeg xaiv tsa!
  Ib tug nom tswv muaj xya hnub Friday hauv ib lub lis piam, tab sis mloog cov neeg xaiv tsa ib txwm yog nws hnub so!
  Leej twg tuaj thawj? Politicians, vim lawv tsim chaos!
  Tsis txhob ntseeg qhov txias ntawm qaib cov nom tswv, lawv ib txwm hu los ntawm lwm tus lub suab, hma!
  Yog hais tias ib tug politician nchuav tawm nws cov lus zoo li ib tug nightingale, nws txhais tau hais tias ib tug hma liab ua nws phonogram!
  Nws muaj feem ntau tias mob qog noj ntshav yuav xuav rau saum lub roob tshaj li tus kws lis haujlwm yuav ua tiav nws cov lus cog tseg yam tsis muaj blushing!
  Ib tug nom tswv zoo ib yam li hmo ntuj, tsuas yog nws feem ntau rhais tawm cov neeg siv thaum nruab hnub!
  Ib tug nom tswv zoo li dev li cas? Thaum nws tawg ntau heev, nws twv yuav raug hu thiab muaj tus tswv!
  Cov neeg uas lawv pov npav nrog lawv lub siab feem ntau xaus rau hauv lub siab ntawm cov neeg xaiv tsa!
  Ib tug nom tswv zoo li vodka, tus neeg pov npav yuav hnov nws lub siab tias nws yog scorched!
  Ib tug nom tswv tig koj lub hlwb tawm, zoo li vodka, tsuas yog tsis zoo li nws nws puv ntawm dregs!
  Cov nom tswv nyiam tsim pos huab nrog lub hom phiaj ntawm kev nplua nuj!
  Ib tug nom tswv muaj ntau yam lus cog tseg, tab sis tseem muaj kev zam txim ntau dua yog tias lawv tsis khaws cia!
  Ib tug nom tswv yog hma liab, tab sis feem ntau ntawm cov xim grey!
  Tus nom tswv tshem shavings los ntawm cov ntoo qhib thiab tsoo acorns zoo li ib tug npua!
  Yog ib tug nom tswv hais lus zoo li tus sawm ces nws yeej yuav ua tus ruam tawm ntawm tus pov npav!
  Tus nom tswv nyiam tham txog Vajtswv vim nws yog Dab Ntxwg Nyoog!
  Ib tug nom tswv yog neeg txawj ntse li dab ntxwg nyoog, tab sis ib tug tim tswv hauv kev faib cov lus cog tseg !
  Tus nom tswv nyiam hla nws tus kheej, tab sis nws txhais tes ib txwm ncav cuag nws lub hnab nyiaj!
  Los ntawm kev muab koj pov npav rau ib tus neeg hais lus zoo, koj yuav ua rau hnoos ntshav!
  Feem ntau cov neeg xaiv ntawm miv nyob rau hauv ib tug poke, hma nyob rau hauv yaj lub khaub ncaws, thiab ib tug hma liab nrog rotten cheese!
  Yog tias ib tug nom tswv tau ua raws li nws cov lus cog tseg, saib lub roob saib seb puas muaj mob qog noj ntshav rau nws!
  Nws yooj yim dua rau dai kolobok dua li yuam tus neeg ua haujlwm kom ua tiav nws cov lus cog tseg !
  Cov nom tswv zoo ib yam nyob rau hauv ib yam nkaus xwb - nrhiav cov txiaj ntsig rau nws lub hnab ris!
  Ib tug nom tswv hloov nws cov neeg koom tes zoo li hnab looj tes, tsuas yog qhov no ua rau nws txhais tes txawm qias neeg!
  Tus nom tswv yog ib tug tsiaj uas ua tus mos lwj tawm ntawm tus neeg pov npav!
  Politician, yog tsis yog hma nyob rau hauv yaj cov khaub ncaws, ces ib tug raug ram!
  Ib tug nom tswv tsis yog hma liab yog ib tug yaj los yog mos lwj!
  Ib tug nom tswv tuaj yeem cog lus rau roob, tab sis tom qab ntawd koj tsuas yog tshem tawm cov pob zeb!
  Tsis txhob maj mus pov npav rau tus qaib, nws yuav peck koj tuag!
  Tus kws lij choj, qhov no yog hma ntawm tsov ntxhuav lub zwm txwv ncig los ntawm rams!
  Yog tias koj tsis xav tig los ua mos lwj, tsawg kawg yog hma me ntsis ntawm koj tus kheej!
  Tus uas tsis suav cws rau tsis muaj dab tsi yeej qhov kev xaiv tsa!
  Koj tuaj yeem pov npav nrog koj lub siab, tab sis tus yeej yuav yeej nrog koj lub hlwb!
  
  Ib tug nom tswv yog ib tug hma liab uas nyiam ntsuab cheese, zoo li cov xim ntawm cov nyiaj, los ntawm cov neeg suav crows!
  Tus poj niam tsis yog ib tug mitten, sai li sai tau thaum koj hloov hnab looj tes, koj yuav twv yuav raug hu tig mus rau hauv ib tug scumbag los ntawm sultry adventures!
  Cov tub hluas Genius ua qhov kev tshawb pom ntau dua li cov txiv neej laus ntawm cov lus qhia!
  Nyob rau hauv cov hluas muaj hluav taws nyob rau hauv lub plawv, nrhiav pom nyob rau hauv lub taub hau, thiab qhov tshwm sim yog yeej!
  Txoj kev mus rau txoj kev vam meej tsis yog ib txwm ncaj, tab sis nws tsis zam lub nraub qaum hauv kev xa tawm!
  Tus nom tswv khoov tsa nws lub qhov ntswg siab!
  Tus nom tswv hneev taw ces khoov tus neeg xaiv tsa!
  Tus nom tswv tau npaj khawb nws lub qhov ntswg mus rau hauv av kom faus nws lub luag haujlwm rau cov neeg xaiv tsa!
  Txhua yam ua tsis tau yog ua tau hauv peb lub ntiaj teb, thiab ntseeg kuv, kev ua neej nyob yog qhov nyuaj heev, zoo li nyob rau hauv qhov chaw tua phom!
  Ib tug nees luav nrog lub hnab kub yog qhov zoo dua tuaj yeem hla ntawm lub fortress phab ntsa dua li mammoth nrog ib tug hlau ram!
  Ib tug nom tswv nrog lub qhov ncauj golden hloov cov neeg pov npav rau hauv cov nees luav nrog lub hnab kub ntawm kev muab khoom plig!
  Leej twg yog tus tsiaj nyaum tshaj plaws? Tau kawg, ib tug nees luav loaded nrog ib lub hnab kub! Hma liab nyiam cov xim daj ntawm kev ntxeev siab thiab kub npib ntawm kev muab khoom plig!
  Cov nom tswv feem ntau yoj tus chij liab rau lub hom phiaj ntawm cov xim daj ntawm cov nyiaj npib uas lawv nqa los ntawm hnab ris ntawm cov neeg xaiv tsa yam tsis muaj qhov muag tsis pom kev!
  Cov lus hais lus zoo ntawm cov neeg ua nom ua tswv ua rau lub kua muag ntawm cov niam uas nws cov tub tuag hauv kev tua ntshav!
  Leej twg cog lus rau tej roob kub tsis muaj nqis rau ib lub nyiaj uas tawg lawm!
  . QHOV NO 13.
  Caligula Delfinov muaj nws lub luag haujlwm. Koj yuav tsum nrhiav koj tus viv ncaus laus ntawm txhua tus nqi. Thiab koj tus kheej, lub sijhawm no, raug thauj mus rau lub ntiaj teb sib npaug, qhov chaw koj tsim koj tus kheej tshwj xeeb thiab, tib lub sijhawm, cov haujlwm txias thiab tshwj xeeb.
  Margarita thiab Caligula kov lawv liab qab, puag ncig pob taws thiab qw:
  - Tail los ntawm Tail,
  Qhov muag rau ib qhov muag!
  Tsis yog Barbos -
  Fantomas !
  Tam sim no cov txiv neej tau tawg mus rau hauv cov lus qhia sib txawv kom ua tiav kev sib tsoo ntawm cov qib uas npog txoj hauv kev mus rau Port Arthur, cov tub rog ntawm thaj av ntawm Rising Sun. Cov me nyuam Terminator tsiv zoo li hluav taws xob scythes los ntawm cov nyom mos, mercilessly exterminating Japanese.
  Kuropatkin tseem tsis kam lees nrog qhov kev txiav txim los pib qhov kev tawm tsam, txawm hais tias nyob rau Mount High ob peb sib ntaus sib tua tau teeb tsa Tricolor tricolor , cov tub rog tub rog tsuas yog pleev xim rau daim duab loj loj, thiab tam sim no pom meej meej thaum nruab hnub. Tab sis tus qub tub rog tiv thaiv tseem tos tsis tau. Txawm li cas los , nyob rau tib lub sij hawm, Kuropatkin tsis yog ib tug coward. Thaum tsov rog xyoo 1877-1878 nws tau ua siab loj siab dav.
  Yog, thiab txhim kho lub neej ntawm cov tub rog zoo tib yam, raws li Minister of Defense nws tau ua ntau heev, thiab tsis raug ntes nyob rau hauv tub sab tub nyiag. Txawm hais tias kev sib ntaus sib tua ntawm cov tub rog tsis tau nce ntau hauv qab nws. Tab sis nws tsis muaj Suvorov qhov kev txiav txim siab, lossis txawm tias taug txuj kev nyuaj. Alexander Suvorov sib ntaus sib tua heev boldly, tas li ntsuas nyob rau hauv lub brink ntawm tiav swb. Txawm li cas los xij, qhov kev xav tau muab los ntawm qhov xwm txheej thiab koob hmoov zoo kawg nkaus ua rau nws muaj peev xwm kwv yees tus yeeb ncuab cov kauj ruam ua pauj, nws cov tshuaj tiv thaiv thiab yeej yeej. Qhov no yog nyob rau hauv cov style ntawm Tal, uas tau ua tsis raug kev txi, txaus ntshai swb, tab sis nyob rau hauv feem ntau yeej yeej ... Tab sis qhov zoo tshaj plaws chess players nyob rau hauv lub ntiaj teb no pom los ntawm Tal.
  Thawj tus uas tau muab nws cov nqaij grinder thiab swb yog Mikhail Botvinnik. Qhov kev sib tw no paub yuav ua li cas rau kev pab cuam thiab kos tus yeeb ncuab cov ntsiab lus tsis muaj zog.
  Thiab lub hnub qub ntawm cov neeg txawj ntse Tal dimmed.
  Tej zaum, Suvorov, yog tias nws tau nyob ntev dua thiab yog tias nws tau tshwm sim los tawm tsam nrog Napoleon, yuav raug ntaus. Tab sis cov tub rog Turkish, uas Alexander Vasilyevich tau tawm tsam, dhau los ntawm txhua qhov kev pom, thiab cov thawj coj tsis raug xaiv raws li lawv cov kev coj noj coj ua.
  Thiab thaum lub sij hawm ua tsov ua rog nrog Fabkis, lub pas dej paddling muaj cov tub ntxhais hluas ib yam nkaus thiab ib tug overestimation ntawm cov tub rog ntawm Lavxias teb sab dais.
  Kuropatkin, ntawm qhov tod tes, feem ntau ntshai tsam, nyiam zaum ntawm kev tiv thaiv. Xam nws yog qhov tseeb tias tus yeeb ncuab yuav tsoo nws tus kheej tawm tsam cov kev xav tsis thoob. Nws yog nrog xws li ib tug commander uas tsov rog poob.
  Thiab tus ntxhais Margarita thiab Caligula Dolphins los nyob rau hauv hluav taws ... Lawv tau txais kev cawmdim , txawm li cas los xij, los ntawm kev ceev, thaum cov tub rog uas tsis txawj tuag tau tawg mus rau hauv lub bastions thiab twb sib tsoo txhua tus neeg sab hauv, yuav luag impenetrable daim tawv nqaij thiab , ntawm chav kawm, muaj peev xwm rov qab yuav luag. tam sim ntawd.
  Dolfinov Jr. , txiav lwm tus neeg Nyij Pooj, qw ib kab lus los ntawm "Highlander," thaum pov koob tshuaj lom nrog nws ob txhais taw liab qab thiab ntuav cov ntshav:
  - Yuav tsum tsuas muaj ib qho xwb!
  Thiab nws rab ntaj, zoo li xob laim, ua rau tua neeg, tshwj xeeb zeb. Ntau precisely, ib puas sib tsoo cov tswv yim nrog txiav down yeeb ncuab nyob rau hauv ib feeb ntawm ob peb battalions.
  Lub samurai poob los ntawm kev sib tsoo, thiab tus taw liab qab ntawm tus tub terminator tau tso tseg tag nrho cov qauv ntawm kev dhia thiab winding lem.
  Tus ntxhais zoo nkauj uas koom nrog Margarita, thaum tshem lwm lub pob zeb ua kom muaj zog, tawg cov mos txwv, ua rau ntau txhiab tus phom muaj zog ya mus rau saum huab cua. Ua raws li nws tus phooj ywg, tus tub ua yeeb yam Caligula rov ua qhov zoo sib xws.
  Margarita, pov ib lub grenade nrog nws liab qab, girlish ko taw nyob deb, pom zoo:
  - Koj ua tau zoo heev, tus tub !
  Tus invincible warrior, kuj pov cov khoom plig tua neeg ntawm kev puas tsuaj nrog kev nrawm nrawm, txiav cov samurai, teb tias:
  - Nws yog qhov zoo dua los kawm dua li rov kawm dua!
  Muaj zog tawg ntawm lub bastions tsis mus unnoticed nyob rau hauv ib qeb ntawm cov tub rog Lavxias teb sab. Lieutenant General Zeleny qhia rau Adjutant General Kuropatkin:
  - Koj Tus Thawj Coj. Raws li peb cov ntaub ntawv, kev sib ntaus sib tua tau raging nyob rau hauv cov yeeb ncuab citadel rau lub sij hawm ntev, thiab txawm hais tias, ob peb bastions tau tawg!
  Kuropatkin teb sluggishly:
  - Ua siab ntev, cia li ntsiag to!
  Zoo, ib yam li Carleson, uas nws lub ru tsev tau tawg tawm ntawm nws lub hinges. Txawm hais tias qhov xwm txheej tsuas yog xav tau kev ntsuas hnyav. General Zeleny thiab Kondratenko hais tias:
  - Peb yuav tsum tawm tsam tam sim!
  Kuropatkin ntsia ntawm nws lub tsom iav ntawm ob tus thawj coj. Ntsuab tseem hluas, tab sis zoo li tseem hluas dua nws xyoo, ceev ceev, impetuous. Kondratenko yog tus tij laug ntawm tus phab ej ntawm Port Arthur, los ntawm cov tub ntxhais hluas ntawm cov thawj coj muaj peev xwm. Ntawm chav kawm, xws li falcons yog xav mus tua. Tsis tas li ntawd, muaj ib qho kev txiav txim siab los ntawm Emperor thiab Sovereign ntawm Tag Nrho Rus ', Nicholas II, kom tawm tsam lub nroog citadel tam sim ntawd. Thiab nws tsis yog ib qho nyuaj uas cov nyiaj txiag muaj koob muaj npe yuav tsis tuaj yeem tiv taus lub nra ntawm kev ua tsov rog nyuaj rau ntev.
  Txawm li cas los xij, yog tias koj tsis paub ford, tsis txhob mus rau hauv dej! Peb yuav tsum paub tias dab tsi yog dab tsi thiab qhov twg yog leej twg tawm tsam.
  Kuropatkin nug Kondratenko:
  - Cov tub rog Japanese twg tau tua?
  General hais meej meej:
  - Cov kws tshawb nrhiav qhia tias cov tubtxib saum ntuj tau tshwm sim - ib tug tub hluas zoo nkauj thiab ib tug ntxhais nrog cov plaub hau kub, uas txav tau nrawm heev, thiab thaum lawv raug txiav lawv tsis tuaj yeem pom.
  Kuropatkin hla nws tus kheej peb zaug ntawm lub siab tsis txaus ntseeg thiab yws tias:
  - Yog li nws hloov tawm tias cov no yog cov tim tswv dua?
  General Zeleny ntaus nws pob taws rau hauv pem teb:
  - Yog lawm! Saum ntuj ceeb tsheej puas!
  Kuropatkin txawm whistled:
  - Wow! Tswv Ntuj tsis tso Russia tseg!
  Kondratenko hais lus qhia:
  - Peb yuav tsum tawm tsam tus yeeb ncuab tam sim ntawd, Field Marshal! Los yog peb tus kheej yuav mus rau qhov kev tawm tsam!
  Kuropatkin hais languidly:
  - Tsis yog, txiv neej. Kuv muab cov lus txib. Txij li thaum Vajtswv txiav txim siab los pab peb, ces nws yog ib qho kev txhaum uas muab tub rog mus rau hauv ib lub tshuab grinder!
  Kondratenko logically sau tseg:
  -Txawm yog hauv cov Yixalayees los, Vajtswv tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus thov kom cov Yudais kuj sib ntaus sib tua, tsis txhob txais txhua yam kom tsis muaj dabtsi thiab tsis muaj kev sib ntaus.
  Tus thawj tub rog ntawm lub pas dej, tus kws tshaj lij ntawm kev tos-thiab-saib tactics, teb rau qhov no:
  -Tiamsis tus Thwj Tim Povlauj hais tias kev teev hawm Vajtswv tsis tas yuav muaj tib neeg txhais tes!
  Twb tau General Zeleny flared:
  - Ua li cas koj, koj tus Xib Hwb, niaj hnub hla koj tus kheej, tshwj xeeb tshaj yog thaum lub plhaub tawg nyob ze!
  Kuropatkin twb pib npau taws:
  - Tab sis vim txhua yam tshwm sim raws li Vajtswv lub siab nyiam. Yog li cia peb ua kev thov Vajtswv ua ntej. Yog koj ua phem, koj ob leeg yuav raug ntes!
  Zuag qhia tag nrho, lub tswv yim ntawm kev tuav ib qho kev thov Vajtswv zoo li nthuav. Cia cov Cherubs coj rap rau sawv daws.
  Caligula tus tomboy thiab cov neeg koom nrog tus ntxhais Margarita twb nkees me ntsis, thiab feem ntau ntawm cov haujlwm tau ua tiav lawm. Yog li ntawd yog vim li cas tsis freshen nyob rau hauv lub hiav txwv, thiab huv si xuab zeb Togo 'squadron. Tom qab tag nrho, nws tseem tuaj yeem qhib hluav taws, suav nrog los ntawm kaum ob-nti phom. Thiab qhov no yog caliber ntawm 306 millimeters, uas tuaj yeem ua rau poob loj rau cov tub rog tawm tsam.
  Muaj tseeb, cov neeg Nyij Pooj, nyob rau hauv rooj plaub no, yuav tau tua hluav taws yuav luag dig muag, hla lub ridge. Thiab lawv yuav muaj peev xwm ntaus nrog hluav taws ncaj qha tsuas yog thaum kev sib ntaus sib tua txav mus rau hauv lub nroog txwv.
  Lub hom phiaj tseem ceeb yog plaub lub nkoj sib ntaus sib tua nrog kaum ob-nti phom ntawm lub nkoj.
  Tus ntxhais uas koom nrog, txiav cov neeg Nyij Pooj nrog nws rab ntaj tua neeg thiab tuav cov pob txha daig, hais tias:
  - Tej zaum peb tuaj yeem tawm peb txoj hauv kev me ntsis? T. muaj superiority nyob rau hauv phom sib ntaus sib tua tshaj Rozhdestvensky squadron, kwv yees li 1.8 mus rau 1. Txoj kev no peb yuav me ntsis sib npaug ntawm qhov sib npaug ntawm cov rog.
  Caligula ntawm Dolphins, txiav cov samurai kawg, nug tus tub rog Margarita:
  - Peb puas yuav pib nrog lub flagship?
  Tus ntxhais uas koom nrog , pov lub plhaub nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab rhuav tshem ib lub kaum ob ntau tus neeg Nyij Pooj, tawm hauv tsuas yog torn shreds, tawm tsam:
  - Lawv tsis pib nrog qhov qab tshaj plaws! Hmoov zoo, tsis tas yuav nrhiav ib pab tub rog. Cia peb nyem los ntawm thawj ob lub armadillos.
  Caligula tus tomboy chuckled, pov ib lub grenade nrog nws pob taws liab qab, taw nws cov ntaj ntshav ntawm lub nkoj Nutili , zoo siab exclaiming:
  - Thiab qhov no yog kuv li!
  Margarita, rov qab tua cov neeg Nyij Pooj, hais rau nws tus khub:
  - Tab sis cia peb pw hauv dej li ib nrab teev kom rov zoo.
  Tseeb tiag, so yuav tsis mob. Tab sis Caligula Dolphins tsis nkim lub sijhawm thaum lub sijhawm luv luv. Tshwj xeeb, peb muaj peev xwm xav txog tej yam nthuav.
  Cov neeg sib sau ua ke hauv qab daus. Lub teeb hluav taws xob hauv qab lub qab nthab ua rau cov duab ntxoov ntxoo tsis zoo. Lub taub hau nto moo ntawm Lenin ci ntsa iab, nyob ib sab ntawm lub ntsej muag Koba , paub zoo dua rau lub ntiaj teb li Stalin, tom qab ntawd tus tub ceev xwm hauv lub cev zoo nkauj, thaum tus me-paub Lieutenant Schmit, nrog lub hwj txwv dandy, Bukharin.
  Trotsky tsis txaus rau tag nrho lub rooj sib tham, tab sis rau tam sim no nws thiab Lenin nyob rau hauv loggerheads. Thiab yog li ntawd, cov Bolsheviks uas muaj hwj chim tshaj plaws tau sib sau ua ke, npaj rau kev tawm tsam, lossis kev tawm tsam, txawm li cas los xij, tsuas yog kom tau txais lub hwj chim.
  Lenin coj hauv pem teb ua ntej:
  - Nws yog ib qho tseem ceeb heev , cov phooj ywg, tiv thaiv kev yeej ntawm Autocracy nyob rau hauv nws tsis ncaj ncees imperialist ua tsov ua rog nrog Nyiv ntawm tus nqi. Qhov ua rau lub kiv puag ncig xav tau qhov no!
  Timid spanks nyob rau hauv teb.
  Bukharin, npuaj nws ob txhais tes thiab tuav lub hwj txwv dub adorning nws lub ntsej muag tseem hluas, lees paub:
  - Yog, peb yuav tsum tsis txhob muab lub autocracy lub caij nyoog me ntsis. Qhov no yuav hnov zoo li kev ntxeev siab, tab sis kuv yuav hais tias, Mikado yog tus phooj ywg zoo tshaj plaws thiab tseem ceeb ntawm Bolsheviks thiab lub ntiaj teb communism!
  Koba Yauxej yws yws npau taws:
  - Zoo hais! Txawm hais tias qhov no tsis hnov tsw zoo li kev ntxeev siab, nws twb yog kev ntxeev siab rau nws tus kheej!
  Lenin, uas tom qab ntawd mus los ntawm lub npe hu ua Karpov, hais nrog luag ntxhi:
  - Rau lub hom phiaj ntawm kev hloov pauv thoob ntiaj teb, qee zaum koj yuav tsum tau txi. Nrog rau kev txi ib feem ntawm koj lub siab thiab koj tus kheej lub siab. - Ulyanov uncorked, unscrewing lub taub hau, ib lub raj mis ntawm German npias. Rau eloquence, koj yuav tsum refresh koj caj pas. Nws coj ob peb sips thiab txuas ntxiv mus. - Koj puas xav tias kuv tus kheej txaus siab xav phem thiab swb rau kuv lub teb chaws. Txawm li cas los xij, kuv yuav hais ncaj ncees, kev hloov pauv tsuas yog ua tau yog tias tsoomfwv ntawm Autocracy tsis muaj zog txaus. Thiab dab tsi tuaj yeem ua rau lub Autocracy tsis muaj zog ntau dua li kev ua rog?
  Koba nodded hauv kev pom zoo:
  - Tsis muaj dab tsi ... Qee lub sij hawm lub hom phiaj siab tshaj yuav tsum muaj kev txi, thiab kev txi ntau heev!
  Lenin txuas ntxiv nws lub tswv yim:
  - Yog li, peb yuav tsis tham txog kev coj ncaj ncees thiab kev ntseeg ntawm kev ntseeg Vajtswv. Qhov no tsis yog qhov tseem ceeb. Nws yog qhov tseeb tias txoj haujlwm peb tab tom ua yuav ua rau muaj kev ywj pheej ntawm cov neeg ua haujlwm thiab cov qhev ntawm txhua lub tebchaws thiab thoob plaws ntiaj teb. Thiab qhov tseeb hais tias tag nrho cov kev poob ntawm peb lub xeev thiab lwm tus neeg yuav tau them ib puas npaug. - Ulyanov nres thiab ntxiv rau lub suab sib txawv. - Thiab cov kauj ruam twg peb tuaj yeem ua kom kov yeej Autocracy uas neeg thiab peb ntxub?
  Ntawm no Lieutenant Schmid hais hauv lub suab nyias:
  - Kuv xav tias, rau qhov pib, txhawm rau tshuab Trans-Siberian Railway hauv ntau qhov chaw ib zaug. Qhov no yuav muaj kev cuam tshuam loj heev rau kev muab cov tub rog tsarist hauv Manchuria.
  Koba luag ntxhi zoo li hma:
  - Bravo , tus tub tab tom ua tiav! Thiab kuv tau xav txog kev nyiag ntau lub tsev txhab nyiaj txhawm rau txhawm rau ua rau tus qauv kub ntawm Tsar ruble.
  Ulyanov nruj nreem tuav nws ntiv tes rau ntawm "Zoo heev Georgian":
  - Tsis txhob ua phem! Lub tswv yim nthuav heev . Koj muaj peev xwm zoo nkauj heev lwj Kuropatkina.
  Schmid txuas ntxiv:
  - Feem ntau, kuv txoj kev npaj yuav txhawb nqa kev tawm tsam ntawm txhua lub nkoj ntawm Dub Hiav Txwv Fleet. Tom qab ntawd cov tub rog yuav hla mus rau sab ntawm cov neeg ua haujlwm, thiab Autocracy yuav tawg ib zaug!
  Koba chuckled ironically:
  - Yog, mob qog noj ntshav yuav xuav rau saum roob!
  - Koba , nres! - Lenin bark thiab ntxiv. - Nws yog, qhov tseeb, tsim nyog los npaj thiab ua kom muaj kev tawm tsam hauv Hiav Txwv Dub. Thiab thaum tus ntaus Kuropatkin khiav tawm ntawm Chaw nres nkoj Arthur , kev tawm tsam thoob plaws hauv pab tub rog yuav dhau los ua tiag!
  Schmid poob nws npau taws:
  - Yog, peb yuav ua nws ntawm sab ntsuj plig!
  Bukharin coj hauv pem teb:
  - Peb cov phooj ywg coob tshaj plaws nyob hauv ntiaj teb yog cov neeg ua liaj ua teb; thaum lawv sawv, lawv yuav muaj peev xwm fetter tag nrho cov rog ntawm lub hwj chim. Peb yuav tsum xa peb cov agitators mus rau lub zos, thov kom cov peasants muab tsis tau tsuas yog av, tab sis kuj vaj tse, txhua yam uas belongs rau cov tswv av!
  Koba cuam tshuam ironically:
  - Nrog rau lawv cov poj niam thiab cov ntxhais!
  Bukharin chuckled:
  - Thiab qhov no thiab! Nws yooj yim npaum li Emelyan Pugachev tau ua - lub taub hau yuav raug txiav tawm, lub bar yuav raug dai, thiab lawv cov khoom yuav raug coj mus rau koj tus kheej thiab muab faib sib npaug! Thiab cov poj niam thiab cov ntxhais ntawm cov tswv av yog koj cov qhev!
  Ulyanov pom zoo qhov kev hu no:
  - Yog lawm! Peb yuav dai lawv tag nrho! Txhua txoj kev mus rau North Ncej!
  Koba hais tias:
  - Peb yuav tsum nquag siv lub caij tub sab kom ntau li ntau tau. Hauv particular , cov muaj zog tshaj thiab muaj kev vam meej revolutionaries tshwm sim los ntawm criminals. Piv txwv li, Kotovsky tsis yog ib tug hero? Hero! Thiab Txiv Makhno tsis yog phem dua!
  Bukharin nodded zog:
  - Yog li ntawd! Peb yuav tsoo lawv tag nrho nrog kev ua txhaum cai !
  Ulyanov slammed nws lub nrig ntawm lub rooj:
  - Ntshai, ntshai thiab ib zaug dua kiv puag ncig ntshai!
  Nws tsis tuaj yeem soj ntsuam qhov kev sib tham ntxiv ntawm "zoo kawg nkaus plaub". Thaum sawv ntxov, nws yog qhov yuav tsum tau txav mus rau qhov ua tau zoo ntawm kev siv lub tswv yim yeej. Tshwj xeeb, tshem tawm cov kev sib ntaus sib tua los ntawm pab pawg.
  Caligula sai sai ua luam dej rau nws lub hom phiaj, thiab Margarita rau nws. Cov txiv neej, siv lawv cov ntiv tes thiab ntiv taw, tam sim ntawd nce mus rau lawv cov neeg raug tsim txom nkoj.
  Caligula tus tomboy tsis hnov tus brakes lawm, raws li nws pib chop txhua leej txhua tus ua ke. Nws tsis yooj yim rau kev caij nkoj, qhov tseem ceeb yog chav sib ntaus sib tua. Tshwj tsis yog, tau kawg, koj muaj ntau tshaj li tib neeg. Yog li, khiav thiab txiav. Thiab nrog kev ceev supernatural no, tsis muaj leej twg muaj sijhawm los tawm tsam koj.
  Zoo, nrog koj cov menyuam cov ntiv tes liab qab, tab sis sai dua li cov paws ntawm cheetah ob txhais ceg, pov cov koob tshuaj lom. Thiab qhov no tseem yuav ua rau cov neeg Nyij Pooj poob siab tag nrho.
  Cov neeg tua hluav taws ntawm thaj av ntawm Rising Sun tau rov dag dua , thiab txoj kev npaj ntawm ob khub ntawm terminators yooj yim. Nkag mus rau qhov chaw mos txwv, tom qab ntawd tso cov mos txwv nyob rau hauv txoj kev uas cov boilers tseem npog. Tom qab ntawd, lub nkoj puas yuav tsis muaj kev xaiv tab sis mus rau hauv qab.
  Caligula ntawm Dolphins, txiav thiab ntsia hlau nrog nws rab ntaj, tsoo mus rau cov mos txwv. Zoo, dab tsi yog ib lub mos txwv rau nws, uas tus tub hluas tua ya, los yog txawm cuam rov qab rau tus yeeb ncuab. Nws yog qhov zoo tshwj xeeb tshaj yog tias, nrog koj txhais ko taw liab qab, koj tam sim ntawd tsoo ib daim cartridges rau hauv cov yeeb ncuab nrog kev ntshai thiab tuag, tuag thiab tsis muaj zog.
  Yog li ntawd, samurai txoj kev mus rau lub vaj ntxwv huab tais Nicholas II raug thaiv.
  Nws kuj tsis yooj yim rau kev hloov cov mos txwv mus rau hauv qhov tuav kom lub hauv qab ntawm lub nkoj sib ntaus sib tua, nrog rau nws lub cev muaj zog.
  Lub lawj steel, rhuab nyob rau hauv lub Peb Hlis Ntuj, zoo siab tickles cov liab qab elastic soles ntawm tus tub terminator. Thiab hefty high-explosive shells uas muaj shimosa rub down lub xub pwg nyom. Koj dhia mus, tsis quav ntsej tus ntaiv kauv, thiab tam sim no koj nyob hauv qhov chaw zoo. Tam sim no cov partitions yuav smashed thiab lub boilers yuav tawg, ua xws li lub qhov uas txawm qhov loj tshaj plaws yuav tsis ciaj sia.
  Qhov nthuav tshaj plaws yog Japanese armadillo. Lub nkoj yog dav thiab dav, nrog ib tug loj thickness ntawm armor uas npog lub decks. Thiab cov phom ntev thiab tuab, muaj peev xwm ntaus ob peb kaum kilometers, lossis ntau dua ... Tseeb, nws tsis yog tsim los ntawm cov neeg Nyij Pooj, tab sis los ntawm cov neeg Askiv. Tab sis lub nkoj muaj koob muaj npe yuav luag tag nrho ntawm nws tus kheej tsim, uas muaj nws qhov zoo thiab qhov tsis zoo. Yog li ntawd, cov neeg Askiv tau ua lub nkoj sib ntaus sib tua - lub tshuab zoo. Tu siab kawg tab sis peb yuav tsum xa nws mus rau nram qab...
  Muaj kev tawg, thiab cov hlau ntawm lub lawj tawg tau ntaus tus tub liab qab, cov leeg nqaij, ntuav nws siab saum npoo av. Tom qab ntawd, tus tub hluas plop mus rau hauv dej thiab nquag ua luam dej, sim khiav tawm ntawm lub dab dej. Xws li ib tug colossus yog dab dej.
  Thiab Margarita txoj kev sib ntaus sib tua sib cais: ua haujlwm huv si thiab sib koom ua ke. Tam sim no nws yog lub sij hawm los ua kom cov ciaj sia taus ob armored sib ntaus sib tua cruisers.
  Cia Togo , uas ua rau muaj teeb meem ntau heev rau Lavxias teb sab fleet, kuj mus rau hauv qab. Qhov no yuav dhau los ua ib zaj lus qhia rau txhua tus uas tuaj rau hauv lub tebchaws ntawm koj Niam nrog riam phom hauv lawv txhais tes.
  Caligula ntawm Dolphins nquag rake dej hiav txwv nrog nws txhais tes thiab taw thiab xuav:
  - Koj yuav swb los ntawm Nyiv! Qhov no tsis yog kev ua si madhouse !
  Ib yam li lub sijhawm dhau los, yuav luag tsis kov cov hlau thiab cov cuab yeej cuab tam koj ya mus rau lub lawj. Muaj koj pib chop xws qeeb samurai rau hauv cabbage. Tej zaum, txawm tias tus kab laug sab daig hauv cov resin yog ib puas npaug ntau dua li cov kab no los ntawm Lub Ntiaj Teb ntawm Rising Sun. Yog li ntawd koj maj hla thiab txiav caj npab, ceg, taub hau ... Thiab lawv cia li khom. Qhov zoo tshaj plaws, ib tug ntawm lawv tswj hais tias:
  - Banzai!
  Tomboy Caligula giggles thiab ntiv tes xoo nws lub qhov ntswg ntawm lawv:
  - Banzai, tsis txhob twv!
  Thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab nws pov cov cartridges, tho lub samurai lub hauv pliaj, qhov ncauj, thiab caj pas.
  Tom ntej no, rov ua qhov sib xyaw ua ke dhau los. Txawm li cas los xij, rau qhov kev hloov pauv, Caligula zoo nkauj tau nrawm nrawm rau rab phom kaum ob-nti uas twb tau ntim lawm thiab raug rho tawm mus rau hauv lub nkoj sib ntaus sib tua ze tshaj plaws. Qhov kev sib tsoo tau ua kom raug, thiab lub foob pob hluav taws kub Japanese ua rau muaj hluav taws loj rau ntawm lub lawj.
  Tus tub rog tub rog tau pom tias qhov tseeb, thaum ib yam khoom ntawm kev lag luam hauv thaj av ntawm Rising Sun nkag mus, ntau qhov hluav taws kub thiab pa taws tawm. Uas, ntawm chav kawm, ua rau shooting yooj yim dua . Xav tias cov samurai tau ua tsov rog nrog Russia ntev heev, lawv cov tub rog sib ntaus sib tua yeej muaj qhov zoo tshaj plaws.
  Muaj tseeb tiag, cov neeg Nyij Pooj tuaj yeem ua tiav ntau npaum li cas yog tias lawv poob tag nrho lawv cov nkoj loj?
  Togo 's flagship belatedly teeb liab tawm mus. Tab sis qhov no yeej tsis yog ib qho kev daws teeb meem . Lub nkoj loj loj tawg, thiab ob feeb tom qab lub nkoj nqa Caligula ntawm Dolphins kuj tawg. Thaum kawg nws ncaws ib tug tub ceev xwm ntawm lub teb chaws Ottoman Japanese nrog nws pob taws. Thiab dua ob tus tub rog siab tawv tau raug pov tawm los ntawm kev poob siab ...
  Ib tug hluas nkauj sib ntaus sib tua, tau tawm ntawm lub taub hau ntawm tus thawj coj ntawm thawj qeb, qw rau saum nws lub ntsws:
  - Hiav txwv hockey match: Russia vs. Nyiv - tau plaub rau xoom!
  Tseeb tiag, tam sim no Nyiv tsis muaj ib lub nkoj sib ntaus sib tua hauv kev pabcuam. Muaj tseeb, tseem muaj ntau li yim sib ntaus sib tua-chav cruisers. Thiab muaj kev xaiv: kom poob dej los yog tsis poob lawv?
  Caligula, tau txiav tus shark rushing ntawm nws nrog nws rab ntaj, txiav txim siab logically:
  - Ntaus thaum hlau kub! Qhov ntawd yog, peb poob lawv!
  Margarita, tau txiav lwm tus tsiaj hiav txwv, pom zoo nrog qhov kev txiav txim siab no:
  - Yog vim li cas nkim sij hawm rau trifles? Tej zaum yuav tsis muaj lwm zaus rau peb!
  Caligula tus tomboy, pov cov ntaub ntawv cartridge nrog nws ko taw, txoj cai rau hauv lub qhov muag shark, logically tsis pom zoo:
  - Kuv xav tias nws yuav! Vajtswv hlub trinity!
  Tab sis nws ua luam dej lawm. Lawv tuaj yeem rov qab mus rau lub fortress citadel hmo ntuj. Qhov no yuav tsis tau txais lawv nyob qhov twg. Thiab yog tias Kuropatkin siv lub zog ruaj khov yam tsis muaj lawv txoj kev koom tes, ces ntau qhov zoo dua. Qhov tseeb, lawv tsis tuaj yeem ua txhua yam ib leeg. Nws tseem nthuav dab tsi cov xeeb ntxwv yuav hais txog qhov kev ua tsov rog txawv txawv nrog Nyiv? Lawv yuav suav hais tias nws yog ib qho kev ua yeeb yam, lossis, ntawm qhov tsis sib xws, lawv yuav boo nws li yeej tsuas yog los ntawm supernatural rog!
  Tab sis Caligula yooj yim hla nws tus neeg raug tsim txom tom ntej - kev sib ntaus sib tua cruiser. Sab nraud, lawv txawv me ntsis ntawm armadillos. Tshwj xeeb, muaj cov cuab yeej me me, thiab tsis yog cov phom kaum ob-nti muaj kaum-nti, tab sis kev ua tau zoo dua. Tab sis cov no kuj yog cov hlab ntsha ntawm cov chav kawm linear. Thiab ces muaj nruab nrab thiab lub teeb cruisers.
  Tus tub rog tub rog ntawm no tau hloov nws cov tswv yim me ntsis thiab txiav cov neeg tsav nkoj samurai thiab ntsia ib co cartridges uas nws pov nrog nws ob txhais taw liab qab . Tom qab ntawd, nws coj thiab detonated cov mos txwv kom lub nkoj sib ntaus sib tua faus nws lub qhov ntswg rau hauv dej thiab yog li mus rau hauv qab tsis tam sim ntawd, tab sis maj mam tig.
  Tej zaum tus tub ua yeeb yam Caligula xav cawm tsawg kawg ib feem ntawm cov neeg coob ntawm kev tuag nyob rau hauv txoj kev no. Tseeb tiag, qhov twg nws tuaj yeem tso ntau cov khoom tawg ... Margarita, tau tua cov neeg coob coob ntawm cov neeg tsav nkoj samurai, tig nws lub nkoj caij nkoj.
  Tus ntxhais zoo siab ua kev zoo siab rau nws txoj kev vam meej, thiab nws tus khub ib yam nkaus:
  - Cov qhab nia: rau - xoom!
  Caligula tus tomboy, npau taws thiab kev xyiv fab, los ntawm kev vam meej, hu nkauj:
  - Thiab cov samurai ya mus rau hauv av, nyob rau hauv lub siab ntawm hlau thiab hluav taws!
  Cov neeg raug tsim txom hauv hiav txwv tshiab ... Yog , zoo li cov neeg Nyij Pooj uas tau tawm ntawm qhov kev sib tw no tau yug los hauv lub hnub qub tsis muaj hmoo. Thiab txawm tias yim lab tus vajtswv hauv lawv txoj kev ntseeg Shinto tsis pab lawv.
  Rau tomboyish Caligula, kev sib ntaus sib tua cruiser zoo li ib daim duab los qhia uas yuav tsum tau poob. Nws txawm txiav txim siab sim ib qho kev sib txawv me ntsis, uas yog, los ntawm kev nkag mus rau hauv tuav thiab txiav hauv qab nrog ntaj. Tom qab tag nrho, nws muaj ib tug tej yam yees siv hlau ntes los ntawm ninjas thiab sorcerers. Qhov no txhais tau tias yuav tsum muaj kev ua haujlwm.
  Thiab yog li ntawd ... Nws hloov tawm hais tias cov linear hlau yog tawg ... Nws yog tsim nyog los dej nyab peb compartments kom paub meej tias. Tus tub Terminator hais nrog luag ntxhi:
  - Ntawm no peb nyob ntawm lub nkoj ...
  Txhawm rau txhawm rau kev sib ntaus sib tua nrog rab ntaj, koj yuav tsum muaj lub zog superhuman thiab kev xav txawv txawv.
  Margarita nyiam txoj hauv kev yooj yim dua, sib cav tias kev rov ua dua yog leej niam ntawm kev kawm. Thiab yog tias muaj, ces tus yeeb ncuab yuav raug dej nyab los ntawm kev tawg.
  Tus vajtswv poj niam tub rog thiab cov ntxhais uas koom nrog tsa nws tus ntiv tes xoo thiab hais tias:
  - Nws twb yog yim teev!
  Tus tub Caligula, tsis muaj kev ua koob tsheej, txiav ntau tus samurai, thiab pov cov cartridges tuag nrog nws txhais taw, qw:
  - Tab sis qhov no tsuas yog zoo siab!
  Tseem tshuav plaub tus neeg raug tsim txom...Lawv yuav tsum tau poob dej los ua qhov no tsis zoo li qub. Tuaj nrog qee yam tshwj xeeb, tshwj xeeb. Thiab cov txiv neej, tsis hais ib lo lus, ua raws li nram no. Namely, lawv txeeb cov tswj rudders ... Zoo hmoo, cov nkoj twb nyob rau hauv tag nrho ceev, uas txhais tau hais tias nws tsis yog li ntawd nyuaj rau tiv nrog lawv. Thiab yog li ntawd, koj lob tus tswj rudders thiab mus rau ram... Battlecruisers, lub nkoj yog tshiab, tab sis muaj ntau lub nkoj tsis siv nyob rau hauv Japanese fleet uas tsis muaj caij nyoog ntawm kev khiav tawm ntawm ib tug ncaj ram.
  Yuav ua li cas yog cov nkoj, thiab txawm tias cov hlau, sib tsoo ntawm kev kub ceev hauv hiav txwv?
  Tom qab ntawd cov nram qab no tshwm sim: ib tug txaus ntshai roar, sib tsoo ntawm armor, steel nplooj ntawv ntawm ob lub nkoj tawg. Kaum thiab ntau pua tus neeg tsav nkoj, nrog lub ntsej muag daj daj, maj nrawm nrog cov decks tawg, lawv lub qhov muag nqaim tawm ntawm lawv lub hauv pliaj, thiab cov kwj ntawm cov ntshav tawm ntawm lawv lub qhov ncauj nrog cov hniav tsoo.
  Thiab cov Japanese fighters poob overboard, poob rau hauv foaming kwj uas devour lawv ib zaug. Thiab cov nkoj pib sai sai, rub ntau lub neej mus rau hauv qhov tob.
  Margarita, txuas ntxiv tua cov neeg tsav nkoj yam tsis muaj kev khuv leej lossis kev ua koob tsheej, tshaj tawm nrog luag nyav:
  "Nws kuj yog qhov zoo uas cov neeg Nyij Pooj tsis txhob coj poj niam thiab menyuam mus rau hauv nkoj."
  Caligula, hlais tus shark uas nce saum nws, nkag siab pom zoo nrog qhov no:
  - Yog lawm, cov kev ntseeg ntawm Amazons tsis tau pib hauv paus ntawm samurai. Muaj tseeb, lawv zoo li muaj poj niam ninjas!
  Cov tub ntxhais hluas tub rog-vajtswv poj niam thiab, tib lub sijhawm, cov ntxhais koom nrog suav nrog:
  - Kaum ob xoom hauv peb txoj kev nyiam ... Tab sis tseem muaj ob hnub kawg ntawm cov hnub qub. Yuav ua li cas nrog lawv?
  Caligula tus tomboy txiav lwm shark rau hauv daim thiab yooj yim hais tias:
  - Cia peb coj lawv mus rau qhov chaw nres nkoj Dalniy. Nws yog tam sim no nyob rau hauv Lavxias teb sab kev tswj hwm, thiab ob lub zoo kawg nkaus, lub xeev-ntawm-tus-kos duab cruisers yuav txhim khu peb lub nkoj!
  Margarita, tsoo cov tsiaj nyeg ntawm hiav txwv nrog ntaj, tau pom zoo nrog qhov no:
  - Yog, thiab qhov no yog qhov kev daws teeb meem zoo tshaj plaws!
  Txawm hais tias cov neeg Nyij Pooj muaj lub koob npe nrov rau kev sib ntaus sib tua, kev coj ncaj ncees ntawm kev npau taws ntawm ob tug tubtxib saum ntuj tau tshaj peb qhov kev cia siab tshaj plaws. Tseeb tiag, yog tias koj yuav tsum tsis txhob sib ntaus sib tua nrog tib neeg, tab sis nrog cov tsiaj zoo ib yam li cov vajtswv tiag tiag, thiab tej zaum txawm tias demiurges, ces txawm tias cov neeg tua hluav taws ntawm thaj av ntawm Rising Sun yuav tsis muaj siab tawv.
  Yog li ntawd, tom qab Margarita ntawm ib lub nkoj nkoj, thiab Caligula ntawm lwm qhov, txiav tawm cov tub ceev xwm siab tshaj plaws, thiab ncaws tawm qee qhov ntawm lawv, lwm tus neeg tsav nkoj thiab cov kws kho tsheb tau txiav txim siab tias nws yog qhov zoo tshaj plaws los xa rau cov superbes . Thiab ob lub nkoj sib ntaus sib tua tau mus rau qhov chaw nres nkoj ntawm Dalniy, uas cov neeg Nyij Pooj tau tso tseg, tom qab lawv swb tsis ntev los no, tsis muaj kev sib ntaus rau cov tub rog Lavxias.
  Caligula Dolfinov xav tias, tom qab tag nrho, txoj cai ntawm kev tawm tsam yog txoj cai. Piv txwv li, thaum lub sij hawm sib ntaus sib tua ntawm Khalkhin Gol, muaj pes tsawg tus Japanese raug ntes los ntawm lub formidable Soviet pab tub rog? Raws li cov ntaub ntawv Soviet, 476 tus neeg, raws li lwm cov kev suav tom qab, txog 200, thiab raws li kev sib pauv pauv, tsuas yog 88 tus neeg raug xa rov qab mus rau Nyij Pooj, uas yog, tsawg tsawg tau rov qab mus rau lawv lub tebchaws.
  Ntawd yog, samurai pom kev ruaj khov. Tau ploj, raws li cov ntaub ntawv Soviet, kwv yees li nees nkaum txhiab tus neeg raug tua.
  Rau kev sib piv, cov tub rog Soviet poob yuav luag ntau tus neeg tua ( tsis suav cov neeg tuag hauv kev poob cev qhev) thaum Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob yog cov neeg raug kaw.
  Thiab qhov no txawm tias qhov tseeb tias NKVD ua phem rau cov tsev neeg ntawm cov neeg uas tau tso tseg.
  Yog li qhov kev ua haujlwm ntawm cov tub rog Nyij Pooj tsis yog exaggerated. Thaum lub sij hawm ua tsov ua rog Russo-Japanese, cov neeg Nyij Pooj poob ib puas npaug tsawg dua cov tub rog ua neeg raug kaw ua tsov ua rog dua li cov neeg Lavxias!
  Tab sis, txawm li cas los xij, qhov no yog ib feem ntawm qhov tseeb tias cov tub rog Lavxias tsis yeej ib qho kev sib ntaus sib tua loj. Thiab tsis muaj yeej tsis muaj neeg raug kaw.
  Txawm li cas los xij, nws tshwm sim tias cov tub rog nce qib kuj muaj ntau cov tub rog raug ntes.
  Tus tub tub rog tub rog Caligula tau hais rau Margarita los ntawm lub sijhawm qub walkie-talkie:
  - Tej zaum peb yuav tsa tus chij dawb tom qab tag nrho, txwv tsis pub lawv yuav poob rau peb?
  Margarita tawm tsam:
  "Nws yog kev txaj muag rau kev caij nkoj hauv qab tus chij dawb." Zoo dua muab lub tricolor Russian hla koj lub taub hau!
  Tus tub rog tub rog tub rog tau tso rab koob rau hauv tus tub-txhais lus tus tub sab laug, ko taw nrawm, thiab tau tho lub samurai tom ntej hauv pliaj, nws hais tias:
  - Thiab hauv kuv lub tswv yim, Andreevsky nrog tus ntoo khaub lig yuav ua tau zoo dua!
  Nrog rau qhov qhab nia kaum plaub mus rau xoom, lub nkoj nkoj nrog Nyij Pooj tau ua tiav thiab tam sim no koj tuaj yeem tsis tsuas yog nqa lub nkoj ntes rau koj tus kheej, tab sis kuj hu nkauj. Caligula ntawm Dolphins hu nws zaj nkauj yeej nyob rau saum nws lub ntsws:
  Kev nthuav dav loj ntawm hiav txwv, dej hiav txwv -
  Peb plows lawv hauv qab tus chij tricolor!
  Cov tub rog tau kov yeej cov roob siab,
  Cov eagles roared nyob rau hauv yeej!
  
  Lavxias teb sab warriors tau lees paub los ntawm lub ntiaj teb,
  Peb ntaus cov yeeb ncuab nrog ntaj thiab bayonets!
  Peb muaj peev xwm muab pov tseg tus quab ntawm fascism los ntawm ib nrab lub ntiaj teb no,
  Peb tau ua tiav peb lub Peb Hlis nrog yeej hauv Berlin!
  
  tuaj txog ntawm lub tank humpbacked,
  Lawv hem kom rhuav tshem tag nrho cov teb chaws Lavxias!
  Tab sis lawv tsoo cov damned freaks nyuaj ,
  Kom peb cov me nyuam nyob tau kaj siab lug tsis muaj ib tug quab!
  
  Peb yog cov me nyuam ntawm Leej Txiv Saum Ntuj Ceeb Tsheej siab tshaj txhua tus hauv ntiaj teb no,
  Peb yug los, kneading calico nrog peb txhais taw liab qab!
  thov peb, xa peb mus ua rog ,
  Thiab Vajtswv coj May kom tawg rau hauv kev xyiv fab!
  
  Tsis muaj kev sib koom ntawm tus neeg tua rog thiab lub siab siab dua ,
  Dab tsi ua rau npau suav thiab rov yug dua tshiab!
  Qhib lub qhov rooj zoo kawg nkaus rau kev tsis txawj tuag,
  Tab sis yog hais tias koj zaum nyob rau hauv ambush, nyob ntsiag to !
  
  Muaj hma thiab yaj, tab sis koj yog tus tswv yug yaj ntawm lub qab ntuj khwb,
  Thiab nws yog koj qhov kev qhia los qhia qhov kev txiav txim rau cov xeeb ntxwv!
  Txhawm rau nqa qhov teeb meem mus rau qhov kawg ntawm kev tsim,
  Yog li ntawd qhov hluav taws nyob mus ib txhis hauv koj lub siab txoj kev hlub tsis tawm mus!
  
  Leej twg paub qhov twg tus yeeb ncuab mos txwv yuav nres ib tug tub rog,
  Tab sis tseem, hauv kev sib ntaus sib tua, kev tuag zoo dua li cov kab mob lwj!
  Thiab yog tias koj tuag, ces koj tus phooj ywg yuav tsoo tus yeeb ncuab ,
  Nws yuav tsis zam txim rau nws, vim hais tias cov ntxhais liab qab tau raug tsav mus rau hauv kev poob cev qhev!
  
  Au, txoj hmoo ntawm Russia, tsov rog thiab hluav taws tom qab tsov rog,
  Rau cov neeg uas xav mus so, tsis muaj chaw rau lawv, koj paub, nyob rau hauv lub vaj kaj siab!
  Ntawm no lub ntuj raug txim Sam tau nkag mus rau hauv kev koom tes nrog Dab Ntxwg Nyoog,
  Kev hem: - Kuv yuav coj lub atom thiab rhuav tshem lawg!
  
  Tab sis kuj tseem yuav muaj kev tiv thaiv cov cuaj luaj,
  Thiab lub foob pob nuclear tsis tuaj yeem rhuav tshem Moscow ...
  Peb tuaj yeem siv lub tank kom tau cov kab mob cab,
  Thiab boring nkauj txog qhov poob ua rau koj tu siab!
  
  Muag rau ib lub penny, tsis yog Lavxias teb sab share,
  Tom qab tag nrho, peb txhua tus yog ib tug tub rog loj!
  Tsis txhob ntseeg tias Vajtswv twb tso peb tseg lawm,
  Qhov tseeb, koj txiav txim siab txias npaum li cas lub howl!
  
  Muaj kev poob, muaj swb,
  Nws tshwm sim zoo li hares retreating los ntawm txaus ntshai hma!
  Tab sis yog tsov rog pib, peb yuav nyob ntawd dua,
  Smash cov tub rog phem ntawm dab nyob rau hauv lub ntuj raug txim zoo!
  
  Ntseeg kuv, peb tsis ua si rau kev ua tsov ua rog,
  Peb tsis muaj lwm yam hu dua li ua phooj ywg zoo!
  Peb yog cov kwv tij, tsis yog Abel thiab Cain,
  Rau peb, ib tug noog yog ib zaj nkauj, thiab tsis yog kev ua si rog!
  . EPILOGUE
  Tom qab Dominica flashed nws wit, cov me nyuam qw thiab npuaj tes rau ntev. Yog, nws zoo heev , koj tuaj yeem hais tias nws ua tiav - nphoo aphorisms thiab humming rau nws tus kheej.
  Tom qab ntawd, Margarita thiab Dominica tau tshaj tawm lub koob tsheej rau tag nrho lub ntiaj teb, kom muaj kev lom zem thiab kev xyiv fab ntawm tus ntsuj plig.
  Lawv yoj lawv cov khawv koob wands, thiab cov ntxhuav luxurious tshwm sim, thickly nqa nrog zaub mov . Txhua yam ntawm no yog luxurious thiab nplua nuj heev.
  Cov tais diav zoo li no thiab ntau cov ncuav qab zib, custard pies, donuts, pretzels, muffins thiab khoom qab zib nplua nuj. Nws tsis tuaj yeem hais hauv zaj dab neeg, lossis piav qhia nrog tus cwj mem.
  Thiab txhua yam yog li appetizing thiab aromatic hais tias nws yog cia li cim nyob rau hauv nws sophistication thiab kev zoo nkauj.
  Margarita tweeted:
  Txhua yam zoo tshaj plaws, zoo tshaj plaws rau menyuam yaus,
  Hauv peb lub ntiaj teb zoo siab ...
  Nyob ntev lub hnub thiab cua,
  Xav txog cov fairies lub luag haujlwm rau txhua yam!
  Thiab nws pib seev cev. Thiab Dominica raws nws, thiab ob peb lwm tus ntxhais nrog lawv. Nws mus zoo heev .
  Margarita logically sau tseg:
  - Txhua yam yuav zoo, txhua yam yuav zoo yog tias peb tsis ntxhov !
  Thiab tus ntxhais uas koom nrog tau coj thiab tso tawm lwm qhov foob pob hluav taws los ntawm nws cov khawv koob wand. Thiab nws zoo li ib tug ciav ntawm pob zeb diamond ntws nyob rau hauv ib tug heev cua daj cua dub ntws.
  Dominica sau tseg:
  - Kev zoo nkauj, kev zoo nkauj.
  Nws tua tawm zoo li ib tug ciav los ntawm ib tug whale!
  Tom qab ntawd nws yog lub sijhawm rau kev lom zem. Ntau tus tub loj tshaj plaws, txog kaum plaub xyoos thiab cov leeg nqaij, muab cov hnab looj tes mos ntawm lawv txhais tes thiab pib sib ntaus sib tua.
  Lawv ntaus nrog lawv txhais tes thiab taw liab qab, thaum luag ntxhi thiab luag.
  Dobrynya sau nrog luag ntxhi:
  - Tom qab tag nrho, lawv muaj cov cuab yeej ua liaj ua teb ua ke!
  Tub Vaj Ntxwv Oenomaus nodded:
  - Lawv tsis tau kawm hauv martial arts !
  Tus tub Dobrynya yws, dhia mus rau hauv lub nplhaib me me:
  - Cia kuv mus!
  Thiab ob tug hluas nkauj sib ntaus sib tua sib ntaus sib tua. Cov tub hluas tawg tawm luag thiab tawm tsam Dobrynya. Muaj disassembly thiab waving ntawm caj npab thiab txhais ceg.
  Dobrynya deftly tawg khiav ri niab thiab thawb lawv ib sab. Tom qab ntawd nws tuav ib tug me nyuam tub los ntawm lub qhov ntswg nrog nws txhais taw liab qab . Nws quaj hauv kev mob qus. Thiab tus tub hero dua, tsis muaj ib qho ceremony, pov nws thiab yuam kom nws tig.
  Cov me nyuam nyob ib ncig ntawm luag thiab npuaj teg. Thiab Dobrynya thawb plaub tug tub ua ke ib zaug thiab deftly qhwv lawv nyob rau hauv ib lub rooj ntaub.
  Tom qab ntawd, lub luag nyav dhau los ua neeg lag ntseg. Ib yam li cov me nyuam npuaj teg. Tseeb tiag, nws zoo li txias heev .
  Dobrynya wittily hais tias:
  - Tus uas dared noj nws!
  Dominika kuj nkag mus rau hauv lub nplhaib. Nws kuj ua martial arts. Tom qab tag nrho, ua yeeb yam hauv cov yeeb yaj kiab yog tsis muaj lus tso dag. Nws pom nws tus kheej ua Supergirl thiab tawm tsam nrog tus supervillain . Ob tug ntxhais ntawd pounded ib leeg rau ib lub kaum os coj. Thiab qhov ntawd zoo heev . Txawm tias lawv qhov bruises yog tiag.
  Tam sim no ib tug tub hluas uas muaj zog, cov leeg nqaij ntawm txog kaum plaub hauv cov pob tw ua luam dej tuaj tawm tsam Dominica. Thiab nws sim tua tus ntxhais. Dominica teb nrog lub tshuab meej meej los ntawm nws pob taws liab qab mus rau lub hnub ci plexus, thiab tus tub hluas poob thiab pib writhe.
  Dominica tweeted:
  -Koj tsis yog tub , koj tsis yog tub,
  Tsis yog tiag...
  Koj tsis yog tub , koj tsis yog tub -
  Rotten lub thawv!
  ntaus Dominica ntawm lub cev rov qab nrog tag nrho nws lub zog . Tus ntxhais qw thiab ncaws nws rov qab. Nws dodged thiab rushed ntawm Dominika thiab sim tua nws. Cov tub ntxhais hluas muaj zog thiab tawv tawv los ntawm kev ua haujlwm hnyav ntawm qhov chaw tsim kho. Thiab Dominika yuav tsum nruj tag nrho nws lub zog kom tsis txhob poob. Tab sis nws plam tawm thiab muab tus tub muaj zog tshaj nws. Nws poob, tsoo rau hauv ib lub tais nrog sturgeon. Thiab tus tub tau qias neeg heev.
  Thiab cov menyuam yaus luag nyav thiab ua ntsej muag. Qhov no zoo heev .
  Tus tub dhia mus, tab sis tau txais kev ncaws pob
  actress ntxhais nyob rau hauv lub puab tsaig, nws raug ntaus nrog nws lub puab tsaig nyob rau hauv lub tom ntej txav, thiab cov leeg nqaij poob lawm.
  Dominic hu nkauj aggressively:
  Nws yog insidiously tos tus neeg raug tsim txom hauv kuv lub tsev,
  Taw tes radar rau saum ntuj...
  Ib qho yuam kev - kev tsis sib haum xeeb,
  Thiab lub tshuab yog inevitable!
  Qhov no yog, qhov tseeb, tus ntxhais karate. Yog li ntawd nws tig ib ncig thiab ncaws lwm tus tub hauv lub qhov ntswg nrog nws pob taws liab qab. Nws ntog thiab tso ib tug ciav dej ntawm nws tus sniffer . Tab sis nws tam sim ntawd dhia. Thiab dua rau hauv kev sib ntaus sib tua. Thiab Dominika mus ncig nws, yuam nws poob. Qhov no yog poj niam tiag tiag.
  Dobrynya nodded pom zoo:
  - Khaws nws! Zoo, koj yog ib tug ntxhais txias !
  Ntawm no yog lwm tus tub muaj zog uas tau khiav tawm ntawm Dominica lub tshuab.
  Qhov no yog qhov uas showdown pib. Tus hluas nkauj pov lwm tus hluas dua nws thiab hu nkauj:
  Cov ntxhais los ntawm lub zej zog siab,
  Kuv yeej xav ntaus tus txiv neej!
  Tom qab ntawd, tus ntxhais rov thawb cov tub hluas ua ke, ua rau lawv mob thiab pob. Thiab nws saib tsis tshua muaj neeg funny thiab funny.
  tuav cov tub hluas :
  - Koj yog peb tus ntxhais ! Kub heev thiab sib ntaus sib tua!
  Dominica nodded thiab chirped:
  Tus ntxhais fighter muaj ntshav kub,
  Cov dig muag horde tab tom tawm tsam peb!
  Nws ntxhi ntxhi, thiab ib tug tiag tiag los nag ntawm cream, condensed mis nyuj thiab zib mu poured rau cov tub los saum toj.
  Thiab dua qhov zoo siab luag ntawm cov me nyuam. Txhua yam yog spinning thiab tshwm sim txias thiab aggressively. Thiab muaj lub sijhawm lom zem hauv qhov kev ua phem no.
  Tus tub huabtais Oenomaus yog, ntawm chav kawm, kuj nyob rau hauv qhov kev ua si. Leej twg yuav tswj tsis tau nws li cas? Thiab tus tub rog tub rog hluas heev deftly pov rau nws tus kheej ib tug me nyuam tub uas zoo li laus thiab loj dua. Thiab dua zoo siab exclamations. Yog, qhov no yog kev sib ntaus tiag tiag uas xav tau.
  Enomai yov nws txhais tes, thiab tus tub hluas poob rau hauv ib pawg ntawm cov ncuav qab zib npog. Thiab lawv tawg thiab tawg tawg ua luaj li lom zem thiab gusto. Thiab xws li cov aromas ntawm chav ua noj tej yam yees siv.
  Dobrynya sau tseg nrog ib tug sigh:
  - Nws yog kev txaj muag uas yuav nkim zaub mov!
  Dominic luag ntxhi thiab teb tias:
  - Uas yog OK! Kuv yuav ua khawv koob ntxiv!
  Tus tub Phoenix hu nkauj:
  Ib qho chaw hauv hav zoov muaj cov dab phem,
  Lawv xaws ib tug caftan rau Xatas...
  Pob zeb tau muab pov tseg,
  Peb lub teb chaws zoo kawg nkaus!
  Tom qab ntawd, nws tau los ua phooj ywg nrog Dobrynya. Ob tug tub uas ua yeeb ncuab thawj zaug pib yoj ob lub nrig, sim ntaus ib leeg ntawm lub ntsej muag . Lawv loaded nws casually ob peb zaug, thiab bruises tshwm. Tom qab ntawd cov tub-ntxhais tub rog coj nws thiab tsoo lawv lub hauv pliaj. Yog li ntawd sparks pib ya los ntawm kuv ob lub qhov muag.
  Lawv thawb ib leeg, taub hau thiab ces pib sib ntaus. Thiab kev sib ntaus tau tawv ncauj heev. Cov tub rog tub rog sib tsoo, sib tsoo thiab sib tsoo.
  Tom qab ntawd lawv pib taub hau dua, uas zoo nkaus li ruam tshaj qhov txias thiab ua phem. Thiab qhov no tau ua raws li txoj hauv kev uas nws tau coj cov menyuam yaus-cov neeg saib mus rau hauv kev luag nyav.
  Dominica coj plaub rau hauv nws txhais tes thiab pib tickle cov tub pob luj taws. Dobrynya thiab Phoenix pib luag, nws yeej yog ticklish thiab txias uas koj yuav tsis muaj peev xwm nres luag.
  Margarita tau sau tseg nrog prima donna luag nyav:
  - Yog, koj yog ib tug ntxhais txias. Tsuas yog tus kws ua yeeb yam. Koj tuaj yeem ua dab tsi ntxiv?
  Dominica hais tias:
  - Yog, feem ntau, kuv tuaj yeem ua txhua yam. Thiab koj yuav pom qhov no ntau dua ib zaug!
  Dobrynya thiab Phoenix sib cais. Lawv tawm hws thiab lawv lub cev sculpted glistened zoo li yog lawv tau drizzled nrog txiv ntseej roj.
  Margarita hais nrog ib tug sigh:
  - Peb muaj yeej, tab sis peb tsis nyob ze rau lub hom phiaj ntawm kev cawm cov poj niam txiv neej muaj zog dua. Cov nas daj yog peb tus yeeb ncuab Bastinda, uas ploj mus tsis muaj leej twg paub qhov twg. Thiab peb nchuav taum. Zoo, tsis nyob rau hauv vain, tab sis tseem tsis muaj qhov tshwm sim uas peb tau suav rau!
  Dominica hu nkauj teb:
  Lub neej tsis yooj yim
  Thiab txoj kev tsis coj ncaj ...
  Txhua yam tuaj lig
  Nws tag nrho dhau mus sai!
  Maj mam, lub siab xav ntawm cov menyuam yaus uas tau tso siab tau ua kom zoo. Thiab kev sib ntaus sib tua, txawm tias cov neeg lom zem, tau tuag, thiab cov suab paj nruag tsis tshua nrov.
  Thiab mam li nco dheev ib lub suab nrov. Lub tswb nrov nrov.
  Cov tub thiab cov ntxhais tam sim ntawd dhia tawm ntawm lawv lub rooj zaum thiab bristled nrog ntaj thiab hmuv. Lawv tau npaj txhij rau kev sib ntaus.
  Zaj tau tshwm sim saum ntuj. Lawv muaj peb lub taub hau, xya taub hau, thiab kaum ob taub hau . Thiab muaj ntau heev ntawm lawv, thiab cov tsiaj reptiles loj. Lawm, lub taub hau ntau, qhov loj qhov loj. Thiab ntawm lawv yog tus paub dab Bastinda, uas zoo li me me tawm tsam keeb kwm ntawm zaj.
  Dominic whistled thiab sau tseg:
  - Wow! Zoo li tseem tsis tau tiav!
  Margarita hu nkauj teb:
  Kuv poob nrog kuv lub hauv siab, tuav cov hlau lead,
  Lub ntiaj teb puv ntawm qhov, zoo li bast ...
  Tab sis kuv paub tias qhov no tsis yog qhov kawg -
  Qhov kawg yog qhov pib xwb!
  Muaj txog tsib caug txhiab tus menyuam tub rog - qhov no yog ib pab tub rog, tsis muaj ntau tshaj li ob puas zaj. Yog li ntawd, cov tub rog hluas tsis khiav tawm. Lawv tau npaj txhij los tawm tsam thiab muab lawv lub neej dearly, thiab tej zaum yeej yeej!
  Ob tog yog kev sib ntaus sib tua thiab txiav txim siab.
  Qhov loj tshaj kaum ob lub taub hau zaj thundered:
  - Tsis txhob ntshai! Peb yuav tsis sib ntaus nrog me nyuam! Peb yog rau kev thaj yeeb thiab kev ncaj ncees!
  Dominica qw:
  - Yog li cas koj tuaj ntawm no?
  Ntawm no Bastinda roared, grinning aggressively:
  - Kuv paub tias koj lub hom phiaj tseem ceeb yog kom tau txais cov khoom cuav ntawm Yellow Rat, thiab tsis txhob tso cov me nyuam qhev!
  Margarita tawm tsam:
  - Nws tsis cuam tshuam! Txawm li cas los xij, peb tsis xav tso peb cov menyuam thiab peb yeej tsis yuav!
  Txhua kaum ob lub taub hau ntawm tus zaj hais ib zaug:
  "Peb txaus siab rau koj qhov kev ua koob tsheej!" Tab sis Bastinda caw koj mus ua si. Yog koj yeej, nws yuav muab tus nas daj rau koj, yog nws ua, ces koj plaub tug yuav ua nws qhev mus ib txhis.
  Tus sorceress Bastinda nodded:
  - Yog! Yog li ntawd! Zoo, cov me nyuam, muaj ntau fuss nrog lawv. Koj plaub yuav muaj txiaj ntsig ntau dua hauv kev ua cev qhev!
  Dominica sau nrog luag ntxhi:
  - Peb tuaj yeem ua si. Cia li cia, nyob rau hauv cov ntaub ntawv ntawm poob, tus dab Bastinda tsis tsuas yog muab rau peb nws Daj Rat artifact, tab sis kuj los ua peb qhev.
  Margarita lees paub, ntaus nws txhais taw liab qab:
  - Yog li ntawd! Nov yog qhov peb xav tau! Nws yuav ncaj ncees yog tias Bastinda tseem pheej hmoo nws txoj kev ywj pheej!
  Kaum Ob Hlis Ntuj hais tias:
  - Cia nws ua li ntawd! Cov khoom qub thiab kev ywj pheej ntawm tus dab, tawm tsam kev ywj pheej ntawm plaub tus neeg tseem ceeb - ncaj ncees!
  Tus sorceress Bastinda nod nws lub taub hau nrog cov plaub hau dub:
  - Okay, yog li ntawd! Kuv yeej ib txwm yeej qhov kev ua si lawm. Thiab txawm tias kev paub txog khawv koob yuav tsis pab lawv!
  Kaum ob tug zaj roared:
  - Koj puas tau cog lus tias koj yuav ua tiav koj cov lus cog tseg thaum swb?
  Tag nrho tsib exclaimed nyob rau hauv unison:
  - Peb muab!
  Tus poj huab tais Bastinda coj ib lub rooj tsavxwm nrog squares los ntawm nws lub hnab ev ntawv thiab hais tias:
  - Ces cia peb pib!
  Thiab nws nthuav tawm lub rooj tsavxwm; cov duab tam sim ntawd tshwm rau ntawm nws. Nws yog me ntsis reminiscent ntawm ib txwm chess, tsuas yog cov squares tsis yog ob, tab sis peb xim: dawb, dub thiab grey. Thiab peb muaj ntau tus lej. Muaj ib tug jester, archers thiab ib tug tub ceev xwm, ib tug general, ib tug marshal, ib tug ballista, ib tug chariot thiab lwm yam.
  Dominica hais tias:
  - Yog, kuv tsis paub tias lawv taug kev li cas! Qhov no tsis ncaj ncees!
  Tus sorceress Bastinda teb nrog luag nyav:
  - Koj twb tau muab koj cov lus thiab tsis muaj qhov twg yuav rov qab. Tsis kam ua si yog tantamount kom swb!
  Margarita nodded:
  - Kuv paub qhov kev ua si! Thiab yuav ua li cas cov duab taug kev hauv nws ib yam nkaus! Yog li cia ua si!
  Tus sorceress Bastinda nodded:
  - Yog lawm! Lub ntsiab ntawm no yog huab tais thiab peb yuav ua si kom txog thaum checkmate!
  Cov tub rog tub rog tau npuaj tes. Margarita tuav nws cov khawv koob wand, thiab ib daim duab ntawm lub rooj tsavxwm loj nrog peb hom hlwb tau tshwm sim rau pem hauv ntej ntawm lawv. Thiab tam sim no ntau txhiab tus tub qhe qub tuaj yeem pom nws ib zaug.
  Margarita sau tseg:
  - Ua ntej ua tsov ua rog, kuv yeej ib qho kev ua si ntawm chess tawm tsam Botvinnik nws tus kheej, txawm tias tsis nyob hauv tus neeg, tab sis hauv kev ua si ib txhij. Tab sis thaum muaj yim xyoo, ntaus USSR tau yeej yog qhov txias!
  Tus vajtswv poj niam Bastinda tau yws tias:
  - Qhov no yog qhov kev ua si sib txawv kiag li! Chess tseem tsis tau nyob ze nws!
  Tus hluas nkauj nodded:
  - Kuv paub! Nws yog qhov nyuaj dua thiab muaj ntau daim, tab sis kuv tuaj yeem ua si! Yog li tsis txhob xav tias nws yuav yooj yim rau koj!
  Tus poj dab nrog cov plaub hau dub nodded:
  - Kuv daim liab - lawv pib ua ntej!
  Thiab nws tsiv tus slinger rau pem hauv ntej . Margarita teb los ntawm kev txav tus archer. Xws li ib tug leisurely kev ua si pib. Muaj ib puas daim duab ntawm txhua sab, thiab tag nrho peb, tsuas yog cov vaj ntxwv. Muaj ib tug ntawm lawv, thiab qhov kev ua si xaus nrog phooj ywg. Zoo, qhov no yog qhov zoo nkauj thiab muaj laj thawj.
  Bastinda ua si thiab luag ntxhi. Thawj qhov kev sib pauv ua raws. Tom qab ntawd lub maneuvers ntawm ceev jesters. Dominica tau sau tseg tias tus jester txav zoo li poj huab tais hauv ib txwm chess, tab sis hits zoo li tus tub rog.
  Yog, nws yog qhov nthuav. Tus tub ceev xwm zoo li tus npis sov, tab sis ntaus zoo li huab tais. Thiab tus general txav zoo li ib tug rook, tab sis hits zoo li ib tug knight. Marshal txav zoo li poj huab tais, tab sis tsuas yog hits zoo li ib tug rook. Tau kawg, cov neeg muaj zog tshaj plaws yog cov viziers loj, lawv txav zoo li poj huab tais thiab zoo li tus tub rog, thiab tseem ntaus. Muaj, ntawm chav kawm, huab tais, thiab lawv zoo li hauv chess zoo tib yam. Archers txav zoo li pawns, tab sis lawv tua diagonally peb squares rau pem hauv ntej, thiab slingers tsuas yog ob. Nws zoo nkaus li tias cov tub rog zoo tib yam yog cov tsis muaj zog tshaj plaws, tab sis lawv tuaj yeem, thaum mus txog kab kawg, tig mus rau hauv ib qho tshwj tsis yog huab tais.
  Lub chariot taug kev zoo li ib tug nees, tab sis hits zoo li ib tug ntxhw. Yog, nws yog nthuav li cas nws tig tawm. Tseem muaj ib tug ballista - nws txav zoo li ib tug rook, tab sis hits zoo li ib tug poj huab tais. Rooks, knights thiab npis sov, zoo li hauv chess zoo tib yam. Tab sis kuj muaj ib tug unicorn. Nws taug kev zoo li huab tais, tab sis hits zoo li poj huab tais. Thiab ib tug muaj koob muaj npe unicorn. Nws taug kev zoo li tus ntxhw, tab sis hits zoo li ib tug loj vizier, uas yog, zoo li ib tug poj huab tais thiab ib tug knight. Yog, qhov no tsis yog kev ua si tso dag. Thiab muaj peb daim duab txhua. Thiab sim ib yam dab tsi tsis yawning. Thiab tam sim no, nws zoo nkaus li tias Bastinda twb tau ntes ntau thaj chaw thiab tau txais cov khoom kom zoo dua.
  Nws yog qhov tseeb, nws muaj kev paub ntau dua li Margarita.
  Dominica ntseeg siab, lossis theej ironically, tweeted:
  - Taug kev nees! Nees!
  Margarita yoj nws tawm:
  - Tsis txhob cuam tshuam! Dab tsi yuav tsum tau ua, kuv ua!
  Thiab tus hluas nkauj partisan decisively txav nws daim duab. Bastinda txuas ntxiv mus tua. Kev sib ntaus sib tua tau tawv heev thiab tsis muaj kev hlub tshua.
  Margarita, txhawm rau kom rov tau txais kev ntseeg siab me ntsis thiab tso siab rau thiab tsim kev tshoov siab hauv qhov kev ua si, pib hu nkauj;
  Nws foams upwards, nce toj siab,
  Lub nthwv dej, lub shackles ntawm dej khov ua puas lub hiav txwv!
  Lub beam txiav, cov huab tau puv nrog txhuas,
  Thiab ib tug tshiab cua tsoo lub pos huab!
  
  Kuv nrog koj nyob ntawm ntug dej hiav txwv,
  Dej hiav txwv tickles koj pob ntseg!
  Tus neeg tua rog puag nws caj dab nrog ib txhais tes maj mam,
  Tus Tswv dawb huv tau sawv hauv kuv lub siab!
  
  Cov saum toj roob hauv pes yog gilded,
  Thiab pearl butterflies ntawm lub hauv siab!
  Nyob rau hauv qhov deb, ships roamed nyob rau hauv sail,
  Koj tsis tuaj yeem tso koj txoj kev npau suav thiab tsaug zog!
  
  Kuv tau taw rau koj, tus hlub,
  Koj lub qhov muag ci ntsa iab los ntawm kua muag!
  Tom qab tag nrho, tsis muaj koj, txawm lub ntiaj teb no tsis txaus rau kuv,
  Cua daj cua dub thiab cua daj cua dub nrov nrov hauv plawv!
  
  Ua ke nrog koj peb yuav saj ntau lub yeeb koob,
  Thiab tshuaj lom nkag mus rau ambition!
  Kos koj rab ntaj los ntawm lub npe ntawm lub zog ntawd,
  ua haujlwm !
  Margarita hu nkauj zoo kawg nkaus thiab, zoo siab heev, pib tawm tsam kev txiav txim siab. Tus ntxhais uas koom nrog tsis ua siab ntev rau kev txi, thiab qee lub sijhawm cov khoom sib npaug ntawm lub zog zoo li kev puas tsuaj rau nws. Tab sis ntawm no yog ob peb lub zog tactical ntaus thiab ...
  Margarita hais nrog kev luag nyav dawb huv:
  - Checkmate, Mrs. Bastinda!
  Nws blinked wildly thiab ntsia ib ncig, glancing sideways ntawm tus loj tshaj, kaum ob lub taub hau zaj. Nws yog qhov loj ntawm lub dav hlau loj-chav kawm dav hlau , qhov ntev ntawm txhua lub tis yog ob puas meters - qhov no yog dab. Tej zaum txawm tias cov khawv koob zoo kawg nkaus ntawm tus ntxhais uas tau xaiv-ua yeeb yam Dominica tsis tuaj yeem kov yeej tus loj heev.
  Tus thawj coj zaj loj qw nrov nrog kaum ob lub taub hau ib txhij:
  -Koj poob rau Bastind. Yog li muab koj cov nyiaj tau los rau Yellow Rat - cov khoom muaj txiaj ntsig zoo, thiab mus ua qhev rau koj tus tswv tshiab!
  Bastinda sighed thiab nqa ib tug artifact tawm ntawm nws lub hnab ev ntawv. Tsis xav txog, nws tsuas yog qhov loj ntawm txiv maj phaub, tab sis nws ci nrog lub teeb ci daj.
  Tus poj dab tuav nws tawm thiab sau tseg tias:
  - Nws yog koj li. Zoo li txhua yam uas yog kuv li, tam sim no nws yog koj li!
  Margarita muab cov khoom cuav rau hauv nws txhais tes thiab muab zais rau hauv nws lub hnab ev ntawv. Thiab nws tau sau tseg tias:
  - Qhov no yog qhov zoo! Zoo, koj thiab kuv yuav ua li cas, Bastinda?
  Outwardly, ib tug tseem hluas thiab ntxim nyiam poj niam dub teb:
  - Kuv tuaj yeem ua tau ntau yam. kuv twb muaj dua ib txhiab xyoo lawm. Thiab yuav ua li cas yog tias kuv tuaj yeem qhia koj yam tsis paub txog cov txuj ci khawv koob. Zoo, thiab kuj ua tus saib xyuas ntawm lub nceeg vaj. Kuv muaj kev paub ntau hauv qhov no, thiab tsis yog tswj cov menyuam yaus xwb.
  Margarita shrugged thiab sau tseg:
  "Kuv xav tias tej zaum kuv yuav tso koj mus, thawj zaug tau cog lus tias yuav ua qhov zoo xwb."
  Dominica hais tias:
  - Yuav ua li cas yog nws dag? Peb muaj cov neeg, koj paub. Txawm tias Kaulees hais tias cov lus cog tseg tuaj yeem tawg rau qee kis.
  Thiab tus ntxhais actress hu nkauj:
  Ntseeg kuv, koj cov tub qhe yuav qhuav lawv tus kheej,
  Koj yuav ntxeev siab, koj yuav ntxeev siab...
  Thiab cov uas cog lus hauv kev hlub zoo li no,
  Cia li saib, lawv yuav tua koj!
  Margarita tawm tsam:
  "Nws yog ib qho kev cai rau peb cov neeg ua khawv koob ua kom lawv cov lus thiab lawv cov lus cog tseg." Ua ib tug oathbreaker txhais tau hais tias yuav ua rau kom nyob mus ib txhis damnation thiab contempt los ntawm txhua leej txhua tus. Yog li ntawd, Bastinda yuav khaws nws cov lus cog tseg los yog tsis kam coj nws. Yog li ntawd, nws muaj kev xaiv ntawm kev ua qhev thiab muab kev ua phem mus ib txhis!
  Dab nrog cov plaub hau dub shrugged:
  - Muaj ib yam dab tsi xav txog ntawm no. Tsis txhob ua phem, qhov no kuj nyuaj heev, thiab tsis yog ib txwm zoo siab!
  Dominica yog indignant:
  - Vim li cas koj thiaj txiav txim siab rau peb, Margot? Kuv xav tias, nws zoo dua yog nws ua peb tus qhev. Tus tub qhe tej yam yees siv thiab tsis muaj hnub nyoog yuav muaj txiaj ntsig zoo hauv tsev neeg. Nws yuav tsum tsis txhob ua koj qhev, tab sis peb ib txwm!
  Tus tub heroic Dobrynya tau lees tias:
  - Yog, yog lawm! Peb tag nrho plaub leeg tau pheej hmoo peb txoj kev ywj pheej. Thiab koj xav kom nws ib leeg.
  Tus tub huab tais Oenomaus xav tias:
  "Kuv kuj xav tias nws zoo dua tso nws mus, ua lus cog tseg kom ua qhov zoo xwb." Vim li cas, thaum sau kaum ib qho khoom qub ntxiv, rub ib tug qhev nrog koj? Nws tsuas yog lub nra xwb!
  Dobrynya thiab Dominica tau hais hauv kev sib koom siab:
  - Tsis yog, nws yog peb tus qhev! Thiab peb yuav tsis tso nws mus!
  Tus thawj coj zaj hais tias:
  - Koj muaj kev sib cais: ob tawm tsam ob! Kuv hais kom pov ib npib. Yog tias nws yog taub hau, peb yuav ua raws li Margarita xav, yog tias nws yog tails , peb yuav ua raws li Dominica xav!
  Cov tub rog tub rog tau qw nrov nrov:
  - Yog lawm! Txoj cai! Txoj cai! Qhov ntau yuav txiav txim siab!
  Dominica yws npau taws:
  - Leej twg yuav pov lub npib?
  Zaj thundered:
  - kuv!
  Thiab tom qab ntawd nws tus Tsov tus tw cuam ib lub voj voog nyiaj uas ya mus rau saum huab cua thiab poob rau ntawm txoj kev pob zeb. Lub npib ntaus thiab ... Nws tsaws ntawm nws ntug...
  Tus nab loj luag thiab teb tias:
  - Yog tias muaj, ces kuv coj Bastinda ua kuv tus poj niam. Thiab koj tseem tshuav nrog nws cov khoom qub, tus nas daj, ua khoom plig. Ib yam li koj xav, los ntawm txoj kev!
  Dominica hais tias:
  - Thiab maus taus. Kuv xav tau ib tug flyer li no.
  Tus zaj loj heev hissed:
  - Hu nkauj! Thiab peb zaj yuav txaus siab rau nws. Yog hais tias koj nyiam nws, tej yam yees siv ya maus taus yuav yog koj li. Thiab yog tsis yog, ces ... Koj ib yam nkaus yuav dhau los ua peb qhev!
  Dominica yog indignant:
  - Yog li koj tuaj yeem hais tias koj tsis nyiam ib qho ntawm kuv zaj nkauj!
  Lub taub hau zaj tshaj tawm:
  - Tsis yog peb yuav txiav txim, tab sis kuj rau pej xeem, suav nrog cov menyuam yaus thiab cov qhev qub!
  Dominica nodded nrog ib tug sigh.
  - Ces kuv pom zoo!
  Thiab tus ntxhais pib hu nkauj nrog kev xav thiab kev qhia;
   Hnav ris tsho ua kev khib ntawm txhua tus vajntxwv,
  Crimson, kub, nplooj hauv rubies!
  Zoo li yav tsaus ntuj butterflies soar,
  Thiab lub suab ntawm cov cua yog lub cev ntawm Cherubs!
  
  Qhov kev thaj yeeb nyab xeeb tshaj plaws yog dav hauv lub caij nplooj zeeg,
  Ntoo, domes ntawm dawb huv pawg ntseeg!
  Txhua tus twig nrog chiseled carvings,
  Dewdrop pearls thiab pob zeb tsis muaj nqi!
  
  Lub pas dej tau npog nrog nyias nyiaj,
  Sparks ci los ntawm hauv qab tus nees hooves!
  Koj ua zoo rau ib leeg,
  Thov kom koj nyob kaj siab lug hauv qab lub ntuj ntshiab!
  
  Hauv lub hnub ci ci, nrog kuv hnav ris tsho xoob,
  Birches thiab poplars seev cev waltz ntawm kev hlub!
  Peb tu siab txog cov hnub uas tau poob rau hauv lub abyss,
  Khaws cov kev nco txog kev sib ntsib nrog kuv!
  
  Lub caij ntuj no yuav los, cov hluas hauv nws nyob mus ib txhis,
  Tsis grey plaub hau, pob zeb diamond hauv plaub hau!
  Peb yuav sau tag nrho peb cov phooj ywg rau hnub so,
  Thiab cia peb qhia tus npau suav hauv dashing nqe!
  Cua daj cua dub npuaj teg thiab qw ntawm "Bravo! Encore!", kaum txhiab tus caj pas dej nyab tag nrho cov square. Qhov no yuav yog ib lub sijhawm muaj koob meej, ib teev ntawm kev kov yeej rau Dominica, uas nrhiav tau nws lub peev xwm ua ib tug prima donna!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"