Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

PoloŽiti Ispit Za Princezu

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Lijepa studentica i ambiciozna filmska glumica, Dominika, sanja o tome da postane filmska zvijezda. A kad je nimfa došla k njoj, dragovoljno ju je slijedila, završivši u kraljevstvu zmaja. Dominika ima skrivene izvanredne sposobnosti, a u carstvo i susjedne države došla je čudna kuga, zbog koje su se gotovo svi muškarci skamenili. Jedan od posljednjih predstavnika jačeg spola, princ vilenjaka Oenomaus, uspio je odgoditi svoju smrt zahvaljujući daru Dominika. A sada moraju raditi zajedno kako bi otkrili misterij nepojmljive kuge i razotkrili mračne sile.

  POLOŽITI ISPIT ZA PRINCEZU
  
  ANOTACIJA
  Lijepa studentica i ambiciozna filmska glumica, Dominika, sanja o tome da postane filmska zvijezda. A kad je nimfa došla k njoj, dragovoljno ju je slijedila, završivši u kraljevstvu zmaja. Dominika ima skrivene izvanredne sposobnosti, a u carstvo i susjedne države došla je čudna kuga, zbog koje su se gotovo svi muškarci skamenili. Jedan od posljednjih predstavnika jačeg spola, princ vilenjaka Oenomaus, uspio je odgoditi svoju smrt zahvaljujući daru Dominika. A sada moraju raditi zajedno kako bi otkrili misterij nepojmljive kuge i razotkrili mračne sile.
  PROLOG
  Odlikuje se rijetkom, jedinstvenom ljepotom, Dominika Delfinova dobila je jednu od glavnih uloga u blockbusteru "Zvjezdana carica". A ovo je film s ogromnim budžetom i obećava veliku zaradu. Prije toga, Dominica je već glumila u nekoliko filmova, ali je dobivala samo novčiće. Njezina je ljepota bila zapanjujuća, a kosa vrlo jarke proljetne boje maslačka i malo tko je vjerovao da može bez boja i lakova. Ali tako je bilo. Dominika je bila prirodna, medena plavuša idealnih proporcija, ali i isklesanih mišića i izvrsne rastezljivosti.
  Iako se djevojka nije bavila borilačkim vještinama, plesala je na baletu. I imala je brzinu, gracioznost i izvrsnu koordinaciju pokreta.
  Mogla bi se, na primjer, dobro pokazati u akcijskim filmovima. Kao djevojka u čijem se anđeoskom izgledu krije ratnik-đavo.
  Sada je izula cipele i veselo trčala kroz park, bosim tabanima osjećajući ugodno škakljanje trave i kamenčića staze. Noge su joj bile toliko savršene i zavodljive da su se često slikale bose i u krupnom planu, što je posebno oduševljavalo muškarce. Dominica je bila ponosna na svoje lijepe noge, a kratku suknju nosila je do mraza.
  U tom trenutku pred njom se iznenada pojavila djevojka. Vrlo mlada, moglo bi se reći, gotovo djevojka. Dominica je bila visoka, mišićava, graciozna, a njezino lice, unatoč besprijekornoj glatkoći i baršunastoj koži, nije djelovalo kao lice mlade, naivne djevojke. A ovo je kao školarka, iako je prilično bogato odjevena, i ima ove male komadiće stakla koji vise na njoj i jarko svjetlucaju na suncu.
  Dominica je čak pomislila da je to možda pravi nakit.
  Djevojka je lupkala malim, bosim stopalom. A na stjenovitom putu pojavili su se izdanci povojca s grimiznim i ljubičastim pupoljcima.
  Dominica je zazviždala:
  - Kakav trik! Jeste li i filmska glumica ili cirkusant?
  Djevojka šapatom odgovori:
  - Ja sam nimfa! Nemam više vremena za objašnjavanje, pratite me!
  Djevojka je u nevjerici raširila ruke:
  - Pa to je... Dobar vic! Kako se zoveš?
  Nimfa je zacvilila:
  - Markiza de Cassandra. I dosta priče, svaki trenutak bivanja u vašem svijetu zahtijeva kolosalnu, magičnu energiju!
  I ona čvrsto, nimalo dječjom snagom, zgrabi Dominicu za ruku, snažno joj stisnuvši dlan.
  Snažna i spretna filmska glumica odmah je shvatila da je beskorisno odoljeti takvom stisku.
  Djevojka je bosim prstima svog malog, gracioznog stopala vrtjela kamen prstena na kažiprstu svoje slobodne ruke. I u istom trenutku Dominika se osjećala kao da pada u bunar. I bio je to vrlo ugodan, jedinstven osjećaj.
  Tada je sve bilo ispunjeno zasljepljujuće jarkom svjetlošću, koja kao da je probila svaku stanicu tijela snažne, atletske, jedinstveno lijepe djevojke.
  . POGLAVLJE br. 1.
  Dominikine su bose noge pod sobom osjetile vruću površinu i to je bio njezin prvi dojam. Pred očima mi je treperilo, kao da su me zaslijepili snažni bljeskovi, kao bljesak u fotoaparatu. A djevojka nije odmah vidjela gdje je završila.
  Čuo se nježni glas nimfe:
  - Ne bojte se! Sada će proći i moći ćete sve vidjeti.
  Dominica se trgnula i trepnula. Njezina bosa stopala postala su vruća. Pod golim, djevojačkim tabanima nešto je gorjelo, kao pijesak u Sahari u podne. Dominika je voljela trčati bosa. Pogotovo kad sam se naviknuo na to tijekom testiranja zaslona.
  Kad je bila djevojčica, ponudili su joj da glumi partizansku obavještajnu oficirku.
  Naravno, za vrijeme rata djevojke su ljeti hodale bose, jer treba paziti na cipele, a začudo, kad dugo hodate, to je još lakše.
  I na kraju su je odveli da je objese, bosu u snijegu. Ovo je u stilu Zoye Kosmodemyanskaya, samo što je Dominika plava i puno ljepša, a ima prirodni šarm. A kad se nasmiješi i pokaže svoje bijele zube, kao od prirodnih bisera, potpuno skine krov sa šarki.
  A ovdje tabani peku, i nekako je vruće. U svibnju je u Moskvi bilo toplo, ali nije se moglo nazvati vrućim.
  A ovdje je podne kao negdje u Arabiji. Tamo je još toplije. Jednom je snimala film u Emiratima, a morala je hodati bosa po pijesku. Naravno, ujutro, kada se pijesak malo ohladio tijekom noći, ali je još uvijek bilo vruće, čak su joj namazali stopala vazelinom da bi bilo lakše.
  Ali domaća djeca trče bosa, barem među siromašnima, i smiju se, pokazujući svoje male zube, bez osjećaja nelagode.
  Doista, titranje u njezinim očima prestalo je i Dominica je vidjela da se nalazi na gradskom trgu. Kaldrma pod nogama ljepotice bila je narančasta i ljubičasta. A kuće uokolo visoke, vrlo lijepe, kao u središtu Petrograda, gdje se sačuvala starina. Samo su ovdje zgrade više i još živopisnije, šarenije, bogatije, luksuznije i dotjeranije.
  I ima mnogo zlatnih listića, što je nesumnjivo ugodno za oko. A na ulicama ima mnogo lijepih djevojaka. Oni, blješteći bosonogi, gracioznih, preplanulih, mišićavih nogu, počeli su okruživati Dominicu i njezinu glamuroznu markizu-nimfu.
  Djevojke su sve, bez iznimke, bile lijepe, mlade, bose, ali s nakitom. Neki imaju više nakita s dragim kamenjem, drugi manje. Nekoliko djevojaka nosilo je samo bijele, kratke tunike.
  Ovako su obično izgledali robovi kad su snimali filmove o davnim vremenima, primijetila je Dominika.
  Međutim , nisu sve djevojke bile ljudi. Neki imaju uši kao u risa, drugi imaju orlovske nosove. Nekoliko je djevojčica bilo niže, poput markize de Cassandre, samo djevojčice, ali poletjele su i kretale se ne dodirujući pločnik malim stopalima.
  Cijelo jedno kraljevstvo djevojaka koje se, ne bojeći se vrućeg kolnika, razmeću svojim golim, ružičastim potpeticama.
  I okružiše Dominiku i markizu prstenom, i smiješe se tiho brbljajući.
  Djevojke su ispuštale vrlo ugodan miris mladih, mišićavih tijela
  lijepog spola, pomiješana sa skupim parfemima.
  Neki su u rukama imali i oružje. Konkretno, lukovi, elegantno oblikovani samostreli, mačevi, sablje, bodeži i tobolci strijela.
  To je jako podsjećalo na statiste za snimanje nekog fantastičnog filma, čak je i čudno što su na jednom mjestu uspjeli skupiti toliko besprijekornih, oblinastih, atletskih ljepotica.
  Većina djevojaka bila je gotovo gola, samo su im grudi i bokovi bili prekriveni nakitom od dragog kamenja.
  Desetak djevojaka u skromnim tunikama klečalo je držeći platinasto blistave vrčeve s pićem i zlatne pladnjeve s raznim jelima i voćem.
  Dominika je zbunjeno promrmljala:
  - Što želiš od mene? - I dodala je malo sigurnije. "Ako budeš imao vremena, rado ću se pojaviti u tvojim dodacima, samo me dobro plati."
  Nimfa markiza sa smiješkom odgovori:
  - Očigledno misliš da je ovo film? Ne, ovo je Elf- Zmajevo Carstvo !
  Dominique se zahihotala i poskočila. Pekle su me nemilosrdno pekle. Otresla je graške znoja. Pa, vruće je. Baš kao u arapskoj pustinji. Nevjerojatno je kako ljepotice ovdje hodaju bose, a koža im se ne ljušti od sunca.
  Gdje je ona? Očito ne u Rusiji...
  Dominica je pogledala u nebo i zazviždala. Nebo je bilo žuto, rijetki oblaci narančasti, a bilo je nekoliko svjetala odjednom ... Nije ni čudo da je bilo tako vruće. Štoviše, svjetiljke su tako kićenog oblika, s kovrčama ili rogovima...
  Dominika je osjetila da joj postaje loše. Kao, ovako ljudi lude. Njezino se lijepo lice iskrivilo i problijedilo.
  Zateturala je, ali su je poduprle dvije vilenjakinje s ušima. Predstavnice lijepog spola su se rastale, a ljepotice u bijelim, prozirnim tunikama donijele su svoje posude s pićem na gola, tako lijepa i mišićava tijela djevojaka. I natočili su smaragdno vino u zdjele zlatne.
  Dominika je pohlepno pila. I osjetila je da je vino neobično slatko i ukusno; energija, snaga i krepkost odmah poteče njezinim žilama.
  I već bose noge djevojke nisu toliko gorjele, bolje rečeno, osjećale su ugodnu toplinu, a temperatura okolo postala je idealna, kao u snu.
  Dominique se trgnula i odmahnula glavom boje zlatnog lišća, vičući:
  - Zdravo mjesečari!
  Tada se djevojka brzo ispravila:
  - Drago mi je što sam upoznao svoju braću, odnosno sestre u mislima!
  Djevojke su pljeskale rukama. I zapjevali su u zboru:
  - Želimo vam sreću,
  Ti si naša nada, vjeruj mi...
  Putevi u druge svjetove -
  Vrata su bila otvorena!
  Markiza de Cassandra kimne:
  - Da, morate nam pomoći. I bit će velika nagrada za ovo.
  Dominica je slegnula mišićavim ramenima i iznenađeno upitala:
  - A kako vam mogu pomoći?
  Djevojčica nimfa je htjela nešto reći, kad se začuo zvuk trube i zvuk krila. Sve brojne pripadnice lijepog spola su odjednom kleknule i naklonile se u znak poštovanja.
  Markiza je također gurnula Dominiku:
  - Nakloni se i ti.
  Djevojka glumica iznenađeno upita:
  - Za što?
  Djevojčica nimfa zacvili:
  - Dočekuje vas Vojvotkinja Zmaj. Zmajevi vladaju našim carstvom. Hajde, na jedno koljeno!
  Dominica je odlučila ne slomiti svoj ponos. Iako se bojala da će vrući pločnik spaliti njezino golo koljeno, preplanulo do svijetle bronce. Ali koža je očito postala jača i manje osjetljiva. Jasno je da ljudi ovdje idu bosi ne zbog siromaštva. Ali iz ozbiljnijih razloga koje tek treba razjasniti.
  Tada se pojavila i sama zmajska vojvotkinja. Zvijer s tri glave, vrlo svijetle boje, poput leptira. Velika, kao dobar borac, ali uopće nije strašna, ili nije strašna ako je to ona.
  Glave su djelovale relativno maleno, a na njima su svjetlucale male, ali svijetle krune.
  Kad je zmaj proletio, djevojke pod njezinim krilima promijenile su boju kože u lila, a zatim u smaragd. Ovo je postalo prekrasno.
  Dominica je bila kao opčinjena. Ovo je bio prvi put da je vidjela pravog zmaja u stvarnosti. Da, u filmovima, naravno, rade dobre zmajeve pomoću računalne grafike. Ali ovaj zmaj je stvaran, vrlo lijep i graciozan.
  Glava, ona u sredini, upita vrlo ugodnim glasom:
  - Jako mi je drago što te vidim, naš gost sa planete Zemlje!
  Dominica se nasmiješila i odgovorila:
  - I meni je jako drago što te vidim!
  Zmajska vojvotkinja je kimnula i nastavila, dok je desna glava već govorila:
  - Pozvali smo te jer u tvojim venama teče krv baš onoga, ne znam koga, koji tu živi, ne znam gdje!
  Dominika Delfinova trljala je jednu svoju golu, isklesanu nogu o drugu i zbunjeno rekla:
  - Kao da nisam razumio!
  Glava zmajske vojvotkinje s lijeve strane odgovori samouvjerenim tonom:
  - A mi sami to ne razumijemo. No, u svakom slučaju imamo toliko strašan problem da se kao utopljenici hvatamo za slamku!
  Dominika je lupkala svojim golim, vrlo zavodljivim stopalom i pjevala:
  - Drži me, slamko, drži me,
  Kad oko oluje bude petnaest točaka...
  Razbij neprijatelje koje vilenjaci imaju,
  Sudbina me ovako bacila u život!
  Djevojke svih boja pljeskale su rukama, i bilo je tako lijepo i cool.
  Središnja glava ponovno progovori:
  - Dakle, imamo čudnu kugu. Predstavnici jačeg spola, bilo da se radi o vilenjacima, ljudima, trolovima, hobitima, vampirima, gnomovima i drugima koji žive u našem svemiru, iz nepoznatih su se razloga odjednom počeli pretvarati u kamen i raspadati. Kod nas je, osim orkova i gnomova, bilo dvanaest puta manje mužjaka nego ženki, a sada su gotovo potpuno nestali! Naravno, ovo je tragedija!
  Dominika se zahihotala i izlanula:
  - Ovo je tako divno! Inače nema spasa od ovih dlakavih, gadnih muškaraca! I što je najvažnije, što je muškarac ružniji, s trbuščićem i ćelavom glavom, borama, to se više drži uz vas.
  Jedan od vilenjaka se usprotivio:
  - Nema trbušastih, naboranih i ćelavih vilenjaka! Nemaju čak ni brade ni brkove.
  Dominica je primijetila:
  " Štoviše, skuplje je petljati se s tim mladima!" Ne dopuštaju ni prolaz. Tako sam umoran od ovih navijača. A ti, hvala Bogu, nemaš ove pohotne, znojne, gadne mužjake, i možeš se odmoriti i opustiti.
  Sve tri zmajeve glave odjednom zagrmješe:
  - Svijet bez muškaraca je osuđen na smrt! U usporedbi s ljudima planete Zemlje, mi živimo jako dugo, pogotovo zmajevi. Da, bez muškaraca je dosadno, a bez jačeg spola nema harmonije u svemiru.
  Djevojke su ispustile zvukove odobravanja. Jedan je promrmljao:
  - Svi naši muškarci su lijepi! Nekada davno , prije više tisuća godina, ljudi ljudske rase imali su kosu, ćelave točke, bore, trbuščiće, a sada su svi mladi, lijepi, s oblinama i ugodno mirišu, poput vilenjaka!
  Dominika se nasmijala i namignula ... Zatim je odgovorila:
  - U REDU! Možda će mi za nekoliko mjeseci početi nedostajati muškarci. Samo ne razumijem kako vam mogu pomoći?
  Desna glava zmajeve vojvotkinje odgovori:
  - Iskreno govoreći, ni sami to ne znamo. Ali imate krv stvorenja iz drugog svemira, gdje svi stanovnici nemaju dva spola, kao što imamo na Zemlji, već tri. A možda će nam ovo pomoći da vratimo naše mužjake!
  Dominica se stresla i primijetila:
  - Trospolna stvorenja? Da, čitam znanstvenu fantastiku, ovo je teoretski moguće!
  Djevojčica nimfa je kimnula glavom:
  - Da! Kuga ih nije dotakla. Ali tko će jamčiti da se neće pojaviti infekcija koja će pokositi lijepi spol? A moglo bi biti i gore! A čak i bez jačeg spola, ako agresor napadne naš svemir, tada nećemo imati priliku uzvratiti.
  Djevojka glumica je kimnula:
  - U REDU! Suosjećam s tobom. Usput, može li ovo doći na Zemlju?
  Lijeva glava zmajeve vojvotkinje potvrdila je:
  - Da! Sasvim moguće. Zato nemojte misliti da od vas traže uslugu. Imate mlađeg brata, a on također glumi u filmovima. Želite li da se ovaj dječak pretvori u kamen i raspadne u prah?
  Dominika je ljutito lupnula bosom nogom i ljutito rekla:
  - Ti znaš puno o meni!
  Djevojčica nimfa odgovori:
  - Ponekad volimo gledati filmove s vašeg planeta. Može se preuzeti izravno s interneta, što ne zahtijeva velike utroške magične energije. Zato smo i tebe vidjeli. I visoke vile su osjetile tvoju jedinstvenu auru, i vidjele su tvog brata, i on ima dio toga, ne znam tko!
  Dominica je zviždala i gugutala:
  - Znam sigurno da je moguće sve što je nemoguće! Ipak bi mi bilo bolje da studiram u odsutnosti !
  Markiza de Kasandra je zabilježila:
  - Točno, to je ono što morate učiniti. Učite, učite i opet učite!
  Studentica je nezadovoljno promrmljala:
  - Za što drugo ovo služi?
  Odmah su tri glave zmajske vojvotkinje sinkronizirano i skladno progovorile svojim ugodnim glasovima:
  - Ne znaš ti ništa o magiji i čarobnjaštvu! A vi morate imati opsežno i temeljno znanje da biste nam pomogli. Nakon što diplomirate na Imperial Dragon Academy of Dularis , imat ćete dosad nepoznate moći koje će vam omogućiti da nosite krunu princeze čarobnice. I samo u ovom slučaju moći ćete, bolje rečeno, dobiti barem malu priliku da vratite predstavnike jačeg spola iz podzemlja.
  Dominic je zazviždao i primijetio:
  - Oh, ono što ne volim je učenje!
  Doista, voljela je plesati, skakati i glumiti u filmovima. Čak sam ga jako voljela. Ali studij joj je teško padao. Čak je upisala i plaćeni odjel kako bi s manje truda došla do diplome. Doista, ovako je lakše.
  Dominika uopće ne bi ušla u akademiju da nije bilo moderno bez visokog obrazovanja. Štoviše, ni milijarderi se neće oženiti djevojkom bez diplome.
  Ali udati se za oligarha, što bogatijeg, a u isto vrijeme po mogućnosti starog, bolesnog i potpuno senilnog. Onda se toga riješi, postani udovica milijarderka i živi za svoje zadovoljstvo.
  I sami pišite filmske scenarije. Čak je imala i ideju. I ona je u glavnoj ulozi. Poput cara Palpatina , odnosno njegov mračni duh uselio se u djevojku klon i počeo osvajanjima stvarati novo carstvo.
  Da, to je sjajno ! No, njezina glavna uloga ionako nije bila loša, a mirisala je na velik novac. Ali ... Sad je postala hit . A morat će raditi ono što najmanje voli - učiti!
  Dominica je drhtavim glasom upitala:
  - Što ako odbijem?
  Djevojke okolo su galamile od nezadovoljstva. Jedan je viknuo:
  - Pucaj joj u pete!
  Tri glave zmajeve vojvotkinje odgovorile su:
  - Nemamo moralno pravo prisiljavati vas. Međutim, da bi vas izvukli s planete Zemlje bilo je potrebno mnogo skupe magične energije. A natrag, ako se želite vratiti, platite put do ovdje, skupo vino koje ste popili i povratnu kartu.
  Dominika je zacvilila:
  - Nije fer da me teretite za nešto što nisam htio! Premješten sam protiv svoje volje!
  Središnja glava ženskog zmaja odgovori:
  - Ti si nam, možda, jedna od posljednjih prilika! Istina, još možete pokušati s bratom, ali on je još dječak, ali ipak, muškarac, i on se može raspasti u prah.
  Dominique je bijesno vrisnula:
  - Ne diraj mi brata! To se njega ne tiče!
  Zmajeva vojvotkinja insinuirajuće je upitala:
  -Jesi li voljna učiti za princezu? Zamislite kakve ćete prilike imati. Nećete ostarjeti, živjet ćete nekoliko tisuća godina, a možda i više ako steknete još napredniju magiju i postanete besmrtni bog. I imat ćeš podanike i vlastito kraljevstvo!
  Dominica je teško uzdahnula i molećivo rekla:
  - Pusti me da malo razmislim.
  Djevojka markiza potvrdi:
  - Da, neka razmisli o tome. Mora bolje upoznati naš svijet. Neka se prilagodi i neka dođe k sebi. I donijet će pravu odluku.
  Zmajska vojvotkinja je potvrdno kimnula sa sve tri glave:
  - Neka šeta gradom. Velik je i prekrasan. Isprati je, Cassandra, a vi joj dajte put. Ne miješaj se!
  Lijepi spol se razišao. Nimfa markiza je s pladnja uzela nešto što je ličilo na pizzu i pružila Dominiku:
  - Evo, jedi! Postat ćeš jači.
  Djevojka u tunici točila je vino, već ružičasto, u zlatni pehar iz platinastog vrča . Dominika je oprezno zagrizla pizzu. Pokazalo se da je izuzetno ukusno, a djevojka je počela jesti, mnogo sigurnije, i zalila ga vinom, onako slatkim i aromatičnim.
  Nakon čega je Dominikino raspoloženje naglo poraslo. I pjevala je:
  Poklon učitelja,
  Proveli su vrijeme sa mnom...
  Džabe su me učili...
  A onda studentica nije pronašla odgovarajuću rimu, a ono što je treperilo u njezinoj lijepoj glavi izgledalo je vrlo vulgarno i neprikladno.
  Zajedno su krenule, a nimfa ju je vodila za ruku. Iako je bila više nego za glavu niža i mršavija od snažne i visoke i tako mišićave Dominike.
  Obje su djevojke toptale bosim nogama i kretale se brzinom mladih gazela.
  Kuće okolo bile su vrlo luksuzne . Nijedan grad na Zemlji nikada nije bio tako veličanstven. Ovdje je raslo i cvijeće, tako ogromno, svijetlo i mirisno. Sve je u ovom gradu bilo lijepo i glamurozno.
  I puno djevojaka. Vrlo luksuzno odjevene , ili, naprotiv, skromnije, a neke su djevojke prale ulice. Ali svi su mladi, svježi, lijepi i bosi.
  Dominica iznenađeno upita:
  - Zašto ne nose cipele, ili barem japanke?
  Markiza de Kasandra je sa smiješkom odgovorila:
  - To je čar ove planete. Pomaže nam u održavanju vječne mladosti, baca magiju, a gole nožne prste možemo koristiti iu borbi!
  Umjetnica se nasmijala i primijetila:
  - Ovo je lijepo! Općenito, kad sam bio vrlo mali, bilo mi je neugodno hodati bos, jer sam vjerovao da je to znak krajnjeg siromaštva. Ali onda sam se navikao na filmove. Štoviše, bilo je potrebno da potplati budu malo grublji kad sam u djetinjstvu igrala Spartakovu sestru ili razne partizanke. Svidjelo mi se. Ali ako po Moskvi hodate bosi, zamijenit će vas za psihički bolesnu osobu, a na ulicama je previše zaraze i prljavštine!
  Djevojčica nimfa je kimnula glavom:
  - Da - to je razumljivo! Osim toga, trčanje bez cipela puno je spretnije, jer je koža ratnika puno čvršća od potplata najskupljih čizama, elastična je, savitljiva i nabijena magijom!
  Krenuli su dalje. Možete vidjeti kako visoko, poput tornja TV tornja Ostankino, jure mlazevi fontane. Pa polijeću, protivno zakonima fizike. I same mlaznice su višebojne. Kako je ovo lijepo.
  A kakve sve palače ima uokolo? Kako je sve ovdje luksuzno. A statut ne svjetluca samo zlatom, već i nekim sjajnim, narančastim metalom nepoznatim na Zemlji.
  Dominika je primijetila:
  - Vaš grad je kao iz bajke. A cure su divne, kao pravi raj, a ne izmišljeni, kao naše!
  Cassandra se zahihotala i upitala:
  - Zašto misliš da je tvoj raj izmišljen?
  Umjetnica je sasvim logično odgovorila:
  - Zato što ima proturječne opise. Jedna religija kaže jedno, druga kaže nešto drugo, a treća kaže sasvim suprotno!
  Nimfa markiza kimne:
  - Da znam! Pogledao sam vaš internet. Lakše je nego putovati na Zemlju. Toliko je jednostavnije da se čak i obični vilenjaci, trolovi i ljudi mogu popeti u njega i gledati film. Uz svu raskoš čarobnog svijeta, mi, nažalost, nemamo tako napredne tehnologije kao ljudi na Zemlji. Vi ste amateri u magiji, ali naš razvoj tehnologije je zamrznut!
  Dominica iznenađeno upita:
  - Zašto ste zamrznuli tehnologiju?
  Nimfa, stišavši glas, odgovori:
  - Nismo mi. Ovo su zmajevi. Oni očito ne žele potkopati svoju moć. Iako nam, naravno, omogućuju da živimo normalno, a nekima čak i luksuzno, ali ... Da ne pričamo o tome!
  I opet je nastala stanka. Luksuz okolo je, naravno, super. Sve je tako lijepo, takvi ukrasi, kipovi, kuće i hramovi.
  Da, hramovi su, naravno, vrlo raznoliki. Ne kao obično na Zemlji u određenim sličnostima. I oni su potpuno različiti u stilu, boji i obliku . I naravno, lijepa. Ovdje su i figure, i kupole, i poligoni, prizme i tako dalje.
  I mnogi hramovi imaju kupole u obliku pupoljaka najljepšeg cvijeća.
  Dominica je pogledala svoju partnericu i upitala je:
  - Izgledaš kao školarka ... Ali koliko zapravo imaš godina?
  Cassandra je s osmijehom odgovorila:
  - Ljudi kažu: nije običaj pitati ženu za godine!
  Umjetnica je zaključila:
  - Vjerojatno puno.
  Djevojčica nimfa je kimnula glavom:
  - Može biti! Ali živimo duže od vilenjaka, trolova, ljudi, pa čak i od gnoma i vampira. Jer u sebi imamo krvi bogova, s njima smo u krvnom srodstvu. Ostali imaju posredniju vezu s besmrtnicima .
  Dominica je promrmljala:
  - Svi smo mi Božji sinovi i kćeri. Nešto.
  Cassandra je škljocnula bosim nožnim prstima.
  A onda se u nimfinim rukama pojavio čarobni štapić. Tiho je prošaputala:
  - Ima zmajevu venu u sebi. Ovo je vrlo moćan artefakt, skup i rijedak. Ali u tome je i velika snaga. Pokazati vam učinak?
  Dominica je izlanula:
  - Gledala sam seriju o dječaku s čarobnim štapićem. Ali tamo je mršav dječak , tamne kose i naočala. Ne kao moj brat - zgodan, mišićav, plave kose. Inače, igrao sam i ratnika i čarobnjaka!
  Cassandra je potvrdila:
  - Znam tvog brata. Da, on je vrlo zgodan, neobičan dečko. I za razliku od tebe svjetski prvak u karateu među djecom.
  Dominika je prezirno frknula:
  - Iako je dječak, on je muškarac! Ali muškarcima je svađa i tučnjava uobičajena stvar.
  Djevojčica nimfa odgovori:
  - Imamo dvanaest puta manje muškaraca nego žena iz glavnih naroda carstva: ljudi, vilenjaka, trolova, hobita i vampira. Tako se i ljepši spol mora boriti. Naprotiv, među orcima i gnomima ima dvanaest puta više muškaraca nego žena. Tako nam je čak postalo nekako lakše nego prije. Orci i ja smo se stalno svađali, a oni su se penjali ko žaba krastača na grč, sada se gotovo nema s kim boriti. Iako ženke i orci, da budem iskren, ne baš puno. Ali gnomi su bolji , više liče na ženske hobite. Sami patuljci stare, sijede, puštaju im duge brade, ali do smrti su brzi i okretni, a unatoč borama zadržavaju sve zube. A ako se zub izbije, izraste ponovno!
  Dominica je kimnula:
  - Vau! Vi ste poput morskih pasa. Ali jednom sam pitao, ako je čovjek stvoren na sliku i priliku Božju, zašto su mu onda zubi tako slabi. A svećenik je promrmljao nešto kao, tijelo je opterećeno grijehom. Usput, kad su mom bratu izbili zub, izrastao je bukvalno za jedan dan. Čak sam ga htjela odvesti liječniku . I onda sam se predomislio, proučavat će dijete kao štakora u laboratoriju!
  Cassandra je kimnula.
  - To je u redu! Ti si pametan. Ali ti ne voliš učiti.
  Djevojka je energično kimnula:
  - Da! To je dosadno. A imamo i ... Pa , ne znam, kad sjediš za stolom, bole te leđa, želiš trčati i skakati!
  Nimfa je pjevala:
  - Da, cure, znajte da ne vole svi trpati ,
  Volio bih da mogu trčati bos po rosi!
  I prekrasni par se nasmijao. Evo idu dalje. Dominica je primijetila da nema automobila poput onih na Zemlji. Ali postoje vrlo lijepi jednorozi. Kao oni koje crtaju u animeima . A jednostavni konji su jednostavno divni. A kad kočija juri, izgleda kao iz bajke.
  Neke djevojke lete kao ptice. Istina , rijetko je, ovdje možete vidjeti da nisu svi mađioničari napredni. Nema prosjačkih koliba. Naprotiv, cijeli je grad poput čvrstih palača, odnosno kuća koje izgledaju kao imanja s fontanama i vrtovima. I kako super izgleda.
  Uglavnom, Dominika je igrala igru - graditelj. Tu se može mnogo toga izgraditi. I doista, izgraditi takav grad da sve bude kao bajka o raju. Ovdje se ista stvar obistinila.
  Dominika je primijetila:
  - I kažu da raj na Zemlji nije moguć? To kažu sve religije na Zemlji!
  Cassandra je objasnila:
  - Osim komunizma. Jedina religija koja obećava raj na Zemlji. I to je logično. Kome treba vjerovati u nebo, čak ni nakon smrti, nego uopće, nakon smaka svijeta, što je uopće ludilo!
  Djevojka glumica se složila:
  - Da, ne sviđa mi se doktrina o smaku svijeta! Bolje je sam graditi nebo, a ne na kostima!
  Nimfa markiza je cvrkutala:
  - Ne teži raju na nebu, nego radije živi i stvaraj svoju sreću. I budi pametan.
  Dominica je filozofski primijetila:
  - Znate, nekako kad su samo djevojke u blizini, osjećate da nešto nedostaje. Iako su muškarci rijetko lijepi čak iu filmovima. Također, većina dječaka je slatka, a do četrdesete pokušajte pronaći muškarca bez trbuha i duple brade.
  Cassandra se nasmijala i odgovorila:
  - Ti si pametan. Nemam riječi. Točnije, ne baš puno ... Ali kod muškarca nisu važni samo lijepo lice i vitka figura. Žene čak i na Zemlji kod muškarca cijene nešto drugo osim vanjskih podataka!
  Dominica je kimnula:
  - Pa da, upravo tako! I također novac. Kad vam je novčanik tijesan, bore, ćelavost i trbuščić nisu toliko vidljivi.
  Nimfa je primijetila:
  - Nemamo problema s izgledom muškaraca. Magija prožima sav zrak ovdje. A mužjaci su postali mladići vrlo lijepih lica; čak je neugodno što su ljudima nestale čak i brade i brkovi. Zbog toga se njihovi vilenjaci mogu razlikovati samo po obliku ušiju. A ovo ... Pa , žene su navikle. Ali brada ima i određeni šarm. Ne slažem se s onim djevojkama koje bradu smatraju ružnoćom.
  Dominic se zahihotao i odgovorio:
  - Bradi svaka čast i hvala, ali mačka ima i brkove!
  Kasandra je zamahnula čarobnim štapićem ... I u rukama prelijepe žene pojavila se prekrasna torta u obliku Napoleonovog šešira na kuku, s ružama, makovima i leptirićima od raznobojne kreme.
  Nimfa markiza je cvrkutala svojim najnježnijim glasom:
  - Probajte, jako je ukusno, a gratis je bez kupusa!
  upitala je Dominica, odjednom pomislivši:
  -Što ako mi ipak naplatiš naknadu?
  Markiza-nimfa je pjevala:
  - Sve moraš platiti, vjeruj mi,
  Tako otvaramo vrata uspjehu!
  . POGLAVLJE br. 2.
  I Kasandra je opet zamahnula štapićem, mlaz svjetla izletio je iz njegovog vrha i pojavile su se dvije stolice koje su izgledale kao da su od kristala i mali, elegantni stol.
  Markiza-nimfa je predložila:
  - Jedimo sjedeći, kao kulturni ljudi! Možda biste htjeli i malo vina?
  Dominika je logično primijetio:
  - Ako piješ puno vina, možeš zaglupiti. I trebao bih zadržati bistru i svježu glavu!
  Cassandra je negativno odmahnula glavom.
  - Ne bojte se! U našem vinu nema ni grama alkohola. Donosi samo dobrobiti. I to je jedan od razloga zašto ljudi u našem svijetu žive i do tisuću godina bez starenja. A s jakom i naprednom magijom možete izdržati mnogo duže.
  Djevojka glumica je kimnula:
  - Onda natoči!
  Nimfa je ispustila snop s vrha svog štapića, šapćući nešto ... I pojavili su se pehari od jarko narančastog metala, u kojima je prskalo nešto žuto i s mjehurićima.
  Dominica je primijetila, otpivši mali gutljaj iz svog pehara:
  - Vrlo ugodno i aromatično vino, u ustima je tako svjež ...A od čega je?
  Kasandra je oštro odgovorila:
  "Kad budeš studirao na Dragon Emperor Academy, saznat ćeš!"
  Djevojka je upitala:
  -Gdje je sam zmajski car?
  Nimfa odgovori s uzdahom:
  - I on je nestao. Sada je na njegovom mjestu carica Karolina. Zmajevi imaju približno jednak broj žena i muškaraca, baš kao i ljudi. U tom pogledu imate sličnosti.
  Dominica je izlanula:
  - Zašto me carica nije osobno primila?
  Cassandra je zacvilila:
  - Pa ti imaš uobraženost! Dovoljna je vojvotkinja. Bit će potrebno, a velika Caroline će to prihvatiti.
  Djevojka je pjevala:
  - Ljudi su se divili kraljici,
  Svi dječaci u dvorištu su se zaljubili!
  Ali bio sam jako hrabar
  Izabrao sam milijardera!
  Nimfa markiza sa smiješkom odgovori:
  - Mislite li da su milijarde vrijedne života s nevoljenom osobom? Što je sa salom na trbuhu, ćelavim mrljama, borama i lošim mirisom?!
  Dominika je agresivno zarežala:
  kvari život meni i drugim djevojkama ! Ili ću ga zadaviti svojom grivom u krevetu!
  Cassandra se zahihotala i primijetila:
  - Pretvarat ću se da je šala. Morate postati utjelovljenje dobra.
  Djevojka glumica je logično primijetila:
  - Idealni heroji tjeraju javnost da povraća !
  Nimfa nije odgovorila, ali je uz pomoć platinaste žlice pojela kolač i pijuckala aromatično vino. I Dominika je zasad odlučila uživati u hrani. Štoviše, šetnja na svježem zraku otvara apetit.
  Sjetila se pucnjave. Pogotovo kad su glumili djecu partizane. Tamo su, na primjer, isprva dječaci i djevojčice bili dosta dobro uhranjeni prije rata. I za vrijeme rata pod okupacijom morali su mršaviti. Da biste to učinili, preporučeno je više trčati i jesti manje. Prvi je ipak realiziran, jer su mnogi kadrovi snimljeni s djecom koja trče, ali drugi je teži. Mladi filmski glumci napali su štandove, kupujući hranu za sebe.
  Tada im je zabranjeno prenoćiti u hotelu, te su ih zatvorili u zasebnu sobu s rešetkama, koja je izgledala kao velika zajednička ćelija.
  Dominika nije gladovala, nisu htjeli da njezina ljepotica pati od pothranjenosti, a inače je prirodno dosta suha, nimalo punašna, a ples joj također održava mišiće i tijelo u formi.
  Ali dečki su, naravno, patili jer je set pretvoren u dječji zatvor. A bilo je i epizoda sa zatvorenicima. Nekoliko dječaka je čak obrijalo glave, što je možda bilo nepotrebno.
  Da, život filmskog glumca nije lak.
  Na primjer, o Spartakovu ustanku. Čitav odred dječaka radio je bos u samo ogrlice u kamenolomima. Također, bilo je potrebno više od jednog snimanja. Pokušajte hodati bosih tabana po oštrom kamenju rudnika. Ovdje su bose noge dječaka počele krvariti, a stopala su im počela pucati. I oni su , doista, bili mokri od znoja i tresli se od umora.
  U ovom filmu glavni lik je bio kvit Spartacus , dječak rob, koji je, usput, predložio ideju o ustanku prilično uspješnom i bogatom gladijatoru koji je dobio svoju slobodu.
  Dominica je u djetinjstvu prvo glumila Spartakovu sestru, a za kaznu je morala provoditi vrijeme s dječacima u kamenolomima.
  Tako je znala i što su oštri kamenčići i teška košara krša.
  I stvarno je vučeš gore i gore. Vrlo je iscrpljujuće, ali povećava vašu izdržljivost.
  Dominica je glumila u raznim filmovima. Jednom čak i u ulozi brodskog dječaka Jima u nekoj verziji "Otoka s blagom" koja je daleko od kanona. Tamo čak ni u ulozi kuharice nije bila jednonoga Silver , već crvenokosa žena, Morganova nećakinja.
  Ovo je, naravno, cool. Sama Dominica bila je u ulozi dječaka, zbog čega su je čak htjeli ošišati. No onda su uz pomoć perike napokon riješili problem.
  Da, ova joj je uloga, reklo bi se, bila uspješna sa stajališta igre. Ali sam film nije stekao popularnost izvan kanona. Ispalo je nekakav pakleni trash.
  Često se klasici koji nisu u skladu s kanonom susreću s neprijateljstvom.
  Markiza-nimfa prekinula je Dominikina sjećanja:
  - Znaš. Sjedimo ovdje neko vrijeme. Nije li vrijeme da krenemo na put?!
  Djevojka je slegnula ramenima i primijetila:
  - Možeš ići u šetnju. Još uvijek imam puno energije.
  Kasandra je mahnula štapićem i napola pojedeni kolač, i posuđe s vinom itd. nestali su.
  Dominica je promrmljala:
  - Baš kao u bajci!
  Markiza zacvili:
  - Ne! Ovo nije bajka, već čarobna stvarnost.
  I dvije predstavnice lijepog spola pljuskale su po cesti. Dominikino raspoloženje postalo je potpuno veselo ! Široko se nasmiješila. I čak je zapjevala:
  Put, put, liči na prijatelja,
  Lančani oklop od fasetiranog čelika...
  A mač je vrlo oštar - hvaljeni damast čelik,
  Da, bit će ozbiljna situacija u bitci!
  Tada je Cassandra s ozbiljnim pogledom primijetila, zaustavivši se:
  - Znaš! Na akademiji vas čekaju ozbiljni prijemni ispiti. Možda će se za nasljedne čarobnjake učiniti lakima, ali vi nemate pojma o magiji.
  Dominika se neumjesno nasmijala i prigovorila:
  - Ne! U filmovima sam više puta vidio kako magija djeluje. I vjerujte mi, znam nešto!
  Nimfa markiza, stišavši glas, šapne:
  - Dat ću ti svoj čarobni štapić! Vrlo je snažna, sa zmajevom žilom. Pokušajte ga upotrijebiti, na primjer, da dočarate ... Pa, cvijet zaborava!
  Djevojka glumica se osvrnula. Posvuda uokolo, u blizini kuća i na samoj ulici, nalaze se cvjetnjaci s najsjajnijim cvijećem, poput velikog dragog kamenja. Na drveću su rasli i blistavi pupoljci. Štoviše, neki su cvjetovi imali i lišće različitih boja i nijansi. A bilo je čak i čudnih kovrča.
  Dominica je slegnula svojim nimalo uskim ramenima i sasvim ozbiljno odgovorila:
  - Zašto nam treba nekakva zaboravka? Ovdje već ima puno raznog cvijeća, puno većeg i ljepšeg.
  Cassandra se ironično nasmiješila:
  - I što želiš?
  Djevojka glumica je odlučno izjavila:
  - Bolje je dočarati nešto mnogo vrjednije i korisnije! - Dominica je lupnula golom petom, zbog čega su obojene pločice zveckale poput ledenice koja se lomi. Nadobudna čarobnica je dodala: "Na primjer, bilo bi puno bolje stvoriti dijamant veličine kokosovog oraha!" Ovo je mnogo korisnije i praktičnije.
  Markiza je sumnjičavo pogleda i upita:
  - Želiš li ići na Zemlju? Što nam se ne sviđa?
  Dominica je ironično primijetila:
  - O vašem svijetu možemo reći isto što je Ostap Bender rekao za prirodu Kavkaza - prelijepa je - mašta idiota!
  Cassandra se nasmiješila i primijetila:
  - A ti si pametan, ali lijen! Nemate dovoljno fanatizma da idete prema svom cilju kao mlazni buldožer, bez zaustavljanja!
  Djevojka glumica napravila je grimasu, napomenuvši:
  - Nema mlaznih buldožera. Barem na Zemlji!
  Nimfa markiza kimne u znak slaganja:
  - Možda nisi. Ali postoje rase koje su tehnološki čak i naprednije od čovječanstva. Međutim, doći do njih još je teže nego doći do Zemlje.
  Dominique je napravila grimasu upitavši:
  - Da? Mogu li letjeti između zvijezda?
  Cassandra je samouvjereno odgovorila:
  - Oni mogu! U principu, to možemo učiniti uz pomoć magije.
  Djevojka glumica je pjevala:
  Naravno da je teško predvidjeti
  Što čeka u ovom divnom svijetu...
  Letjet ćemo u oblacima -
  Ukrcavanje u zvjezdani avion!
  A djevojka je odlučno izjavila, praveći prijeteću facu:
  - Daj mi čarobni štapić! I napravit ću dijamant veličine dobre lubenice!
  Cassandra je htjela nešto reći. Ali čulo se šuštanje krila. Još jedan zmaj je letio. Najvjerojatnije i ženka. Gotovo je uhvatila mlaz fontane, koji je pucao visoko u nebo iz usta grifona, prekrivenih zlatnim listićima i rubinima.
  Troglavo čudovište bilo je više lijepo nego strašno.
  Nimfa markiza se nakloni. Dominique je samo lagano odmahnula glavom.
  Ženski zmaj sletio je ispred njih. Čuo se vrlo ugodan i jasan glas za tako veliko čudovište:
  - Jeste li vi onaj licemjer kojeg već nazivaju mesijom?
  Dominica je odgovorila s nevinim osmijehom:
  - Ne bih baš volio biti mesija!
  Ženski zmaj se iznenadio:
  - A zašto?
  Djevojka glumica je iskreno odgovorila:
  - Jer mesije obično završe razapeti!
  Krilato stvorenje je zatreslo krilima. Ima velike, slične onima u šišmiša, samo u tri boje: crvenoj, žutoj i zelenoj. Nepotrebno je reći da je to prekrasna kombinacija.
  Ženka zmaja je cvrkutala:
  - I vidiš iz tog svijeta gdje su čarobnjaci potpuni prevaranti i prevaranti?
  Dominika se nasmijala i odgovorila pokazujući svoje vrlo bijele, sjajne zube:
  - Možda je tako. Mada, bilo je i proroka. Kao baka Vanga. Samo iz nekog razloga njezina su se predviđanja obistinila, u pravilu, retroaktivno.
  Markiza-nimfa je primijetila:
  - Čak i čarobnjaci vrlo visoke razine vide budućnost krajnje nejasno. Čak ni najviši bogovi neće dati jamstvo što će se dogoditi za sto godina. I još više, u tisuću i milijun!
  Ženka zmaja bljesnula je laganim svjetlom i zacvrkutala:
  - Da... tako da postoje pravi predskazatelji na ovoj planeti. Čak je i vaša hipernoosferska napetost potpuno drugačija od naše. Mada, možda ste zato zadržali svoju originalnost i niste postali naši robovi!
  Dominika se opet veselo nasmijala i primijetila:
  - Biti tvoj rob? Čak je i smiješno. Zauvijek mlad, zauvijek bos.
  Cassandra je kimnula i predložila:
  - Pokaži zmaj grofici što možeš. Pokušajte, barem uz pomoć čarobnog štapića, natjerati da padne barem jedna kap vode.
  Djevojka glumica je prezirno frknula:
  - Jedna kap vode? Da, ovo uopće nije ozbiljno. Možda je bolje odmah nabaviti bure zlata.
  Grofica zmaj je predložila:
  - Neka čara kako hoće. Dajte joj štapić i pobrinite se da dobro zapamti barem jednu čaroliju.
  Cassandra se zahihotala i zacviljela:
  - Da, izgleda super ! Samo gledam. Čarobni štapić je presnažan i možete oštetiti grad, živa bića i sebe.
  Dominica je zarežala:
  - Nisam tako glup kao što misliš!
  Grofica zmaj je predložila:
  - Dajmo joj onda nešto bezopasnije i manje moćno. Inače će i ona napraviti rupu u meni.
  Cassandra je pjevala:
  Da se manifestira u magiji,
  Treba nam talent...
  Bolje ti je da stvaraš
  Veliki dijamanti!
  A nimfa je škljocnula bosim prstima. Pojavio se mali platinasti prsten. Cassandra ga je bacila nogom, a čarobni artefakt završio je tik do Dominicina lica.
  Markiza je zacvrkutala:
  - Možeš uzeti ovaj prsten. Stavite ga na kažiprst. I pokušajte poželjeti nešto naglas. Magija u njemu nije jaka, ali djeluje jednostavno. Nije dovoljan dijamant veličine kokosovog oraha, ali je, na primjer, dovoljna veličina zrna graška!
  Djevojka glumica je uhvatila prsten u ruci. No umjesto kažiprsta stavila ga je na srednji prst i sarkastično se osmjehnuvši upitala:
  - Što ako pokušaš ovako? Što će se onda dogoditi?
  Cassandra se također sarkastično nasmiješila:
  - Dobro, pokušaj!
  Dominika je zacvilila:
  - Pecite markizine pete na vatri!
  Plamen je plamtio pod Dominikinim bosim nogama . Goli taban bio je jako opečen, vrisnula je i počela trčati. Doista, vatra nije slaba. No, nismo uspjeli daleko dogurati . Djevojka je bila omotana oko dugog repa zmajeve grofice.
  Iz moćnog reptila začuo se ugodan, ženstven glas:
  - Vau! Tek ste došli na naš svijet i želite osakatiti nimfu, rođaka najviših bogova? Znaš li da ćeš zbog toga biti poslan kao rob u kamenolom? I tamo ćete raditi potpuno goli, u lancima i primati bičeve i motke, jesti kruh i vodu. A morat ćete i spavati okovani i na kamenju. I nećeš znati ništa osim teškog rada i bičeva. Pogotovo sada , kada su se muški robovi razbježali, visoka i mišićava djevojka poput tebe neće nas ozlijediti u rudnicima!
  Dominica se trgnula na ove riječi. Jednom je glumila Kleopatru u niskobudžetnom filmu. Radi uštede, slika je nazvana "Kleopatra u Augustovom zatočeništvu". Odnosno, također nije kanon. Kleopatra nije počinila samoubojstvo i bila je zarobljena.
  Pa, poslana je u rudnike. I tamo je šetala polugola i bosa. A hodanje po oštrom kamenju u rudniku bosih tabana prilično je bolno. Pa nosi i teret. Bilo je potrebno da robinjin znoj bude stvaran, a njeno lice stvarno, a ne glumljeno iscrpljeno.
  Ali, naravno, to je samo film, i to prilično jeftin. I tukli su je bičem, što je također bilo nestvarno. Ali svejedno boli . _ Iako je krv, naravno, bila lažna.
  Uglavnom, film je bio jeftin, a osim kamenoloma s polugolim djevojkama praktički ništa drugo nije prikazano. Računica je očito bila privući seksualno zabrinute muškarce. Pa, i također, svima je poznato ime - Kleopatra! A ovo bi se moglo iskoristiti za kupnju
  Dominika je duboko udahnula, a u kakvom se izmetu ponekad kupaju filmske zvijezde?
  Nimfa markiza je cvrkutala:
  - Ne budi tužna, dušo, trebamo te. Nećemo te predati nikome.
  Grofica zmaj zaurla:
  - Neka proba ponovno vježbati prije ispita. Pa, pokušajmo nešto dočarati!
  Dominica je protrljala prsten i rekla:
  - Hoću sladoled od čokolade!
  Djevojka ju je uzela i ukočila se od napetosti.
  I mješavina smrvljenog leda i čokolade pada na njega. Zbog toga je Dominica bila prljava od glave do pete, pa čak i izgrebana.
  Grofica zmaj se toliko smijala da su se mlaznice fontane tresle, a cvijeće treslo.
  Nimfa markiza je mirno primijetila:
  - U redu je! Naprotiv, ona ima velike sposobnosti, toliko je sladoleda i čokolade reproducirala s takvim artefaktom, koji općenito nije baš moćan!
  Dominika je polizala čokoladu s obraza i frustrirano pljunula, cvileći:
  - Ogorčen je!
  Cassandra se nasmijala i primijetila:
  - I čokolada je gorka. Niste znali ovo?!
  Djevojka glumica je urlala:
  - A ovdje, na Zemlji iu Rusiji, slatko je !
  Markiza je kimnula:
  - Znam! Znamo napraviti i slatku čokoladu. Ali za sada ćete se morati zadovoljiti onim što imate. Točnije, niste naveli kakvu čokoladu konkretno želite. I općenito, dobro je da ste naručili samo sladoled. Da vam padne, na primjer, kupka od zlata, udarili biste se u vrh glave puno jače.
  Dominika je duhovito primijetila:
  - Život je u punom jeku, a svega preko glave!
  Grofica zmaj je predložila:
  "Umjesto gluposti, koje joj neće pomoći kad uđe u zmajevu akademiju, bolje je pustiti je da pokuša stvoriti stvarno mali dijamant." Obično je to moguće za one koji imaju visoku urođenu razinu čarobnih sposobnosti.
  Cassandra je odgovorila:
  - Ne! Ovo je previše očigledan put. Trebao bi djelovati mnogo suptilnije.
  Dominika je hirovito prosiktala:
  - Mokar sam i prljav, samo piletina na žaru. Možete li ovo popraviti?
  Nimfa markiza kimne:
  - Naravno, ljepotice naše!
  I napravila je osmicu svojim čarobnim štapićem. Bljeskalo je plavim svjetlom. A sada je djevojka sa Zemlje ponovno postala čista i uredna, a gotovo sve ogrebotine su nestale. Osim jednog na desnom obrazu.
  Ali Domika se nije vidjela i nije obraćala pozornost.
  Zmajska grofica je prosiktala:
  - I tako, dragi moj... Vidim da si nešto shvatio? Dakle, lijepa djevojka s planeta rastućih tehnologija?
  Kao odgovor, Dominique je otpjevala:
  Ali zašto,
  Nemoguće je živjeti po svojoj pameti!
  Pa život nas ničemu ne uči!
  Ali zašto! Ali zašto!
  I nasmijala se, jer je ova pjesma, koju izvodi Boyarsky , bila prikladna i lijepa. Ali njezin anđeoski glas izazvao je samo napadaj smijeha.
  Cassandra je prosiktala, blještavih očiju:
  - Ne može vam se uskratiti smisao za humor. Ali jesi li ikada ozbiljan?
  Dominica se namrštila. Prisjetila se kako je glumila djevojku koja je u školi dobila lošu ocjenu. I nikako nije mogla svom licu dati uzrujan izraz. Naprotiv, čak sam htio ogoliti zube. Pa to je razumljivo ... Ima previše vjetra u glavi. Na primjer, neki dečki će samo pokazati zube u masi, i to je cijela njihova uloga!
  I Dominica se htjela igrati... Princeze, naravno.
  Zmajska grofica je tada predložila:
  - Neka nam bolje zapleše. Vidjeli ste da u filmovima ona jako dobro pleše .
  Ovo zadnje je istina. Dominica je znala plesati. Čak su je htjeli uzeti za ulogu Esmeralde. Štoviše, prema kanonu, čini se da ona nije ni ciganka. A zašto tu ulogu ne bi igrala blistava plavuša?
  No, i ekranizacija klasika, pa čak i stranih, stvara određene probleme. Stoga je snimljena u drugačijoj ulozi, ali i plešući.
  Da, ona je, naravno, voljela plesati i znala je plesati. Ipak, uzela ga je i izlanula:
  - Pozlati ručku!
  Markiza nimfa zacvili:
  - Što još?
  Dominika je logično odgovorila:
  - Čak ni Cigani na tržnici ne plešu besplatno. Dakle, treba mi pozamašna vreća zlata. Zar nije jasno?
  Grofica zmaj zaurla:
  - Kakav drzak ! Zapravo, najbolje mu je mjesto u kamenolomima. Tamo će u isto vrijeme razvijati izdržljivost i navikavati se na poslušnost. Za to je treba grubo odgojiti!
  Odjednom im je dotrčala djevojka. Izgledom je izgledala kao ljudsko dijete od najviše deset godina. No, pritom je nosila skupocjeni nakit, kao u zlatarnici. Bosa, mala, dječja stopala izgledala su neprikladno i smiješno u takvoj raskoši.
  Djevojka je provjerila:
  - Mogu kupiti ovog roba od tebe. Koliko tražite za to!?
  Cassandra je samouvjereno odgovorila:
  - Ova djevojka nije na prodaju! I dok nije robinja. Ipak, možda neće još dugo biti slobodna.
  Dominica je promrmljala:
  - Kako je nemoralno kad malo dijete sebi kupuje robove!
  Markiza-nimfa samouvjereno odgovori:
  - Ovo nije dijete, nego ženski hobit! A hobiti izgledaju kao ljudska djeca...
  Djevojčica je ljutito lupnula nogom i zacvrkutala:
  - Ja sam barunica! A to znači da mi je tvoj rob dužan pokloniti se.
  Dominica je agresivno zacvilila:
  - Nema veze ! Hoću, poklonit ću se djetetu!
  Kao odgovor, hobitska barunica trgne desnom rukom. Munja je izletjela i pogodila djevojku glumicu na golim nogama. Kao odgovor, ubodeni Dominic je nešto viknuo. A velika torta debelo premazana kremom pala je na odvažnu djevojku čarobnicu. Čak je i oborena s nogu, a mala ljepotica pala je na kolnik. Ali odmah je skočila sva umazana u biskvitu, kondenziranom mlijeku i čokoladnoj pasti. Hobitska barunica zatresla je lijevom, bosom, malom nogom na čijim je dvama prstima blistalo prstenje s dragim kamenjem.
  I izletio je cijeli čarobni val tsunamija. Dominik je odbačen dvadesetak metara uvis. Nakon čega je djevojka pala. Srećom, budući da je plesala od ranog djetinjstva i glumila u filmovima, već je mnogo puta padala s različitih visina i izvodila akrobatske vratolomije.
  Stoga se Dominika u padu grupirala kao mačka i prilično uspješno sletjela. Osim što su djevojčine noge, već spržene borbenom magijom, osjetile jaku bol kada su došle u dodir s obojenim pločicama koje su prekrivale to područje. Djevojka je vrisnula.
  A zmaj grofica omotala je svoj dugi rep poput bora oko čarobnice barunice i prosiktala:
  - Prekini borbu! Inače ćete oboje biti uhićeni! Ako se želite boriti, postoje posebni poligoni na kojima se održavaju magični i drugi dvoboji!
  Dominica je tvitala:
  - Da, upravo dvoboj! Samo bez oružja - rukama i nogama!
  Hobitska barunica je prezirno frknula:
  - Bori se s robom! Da budem iskren, ovo mi je strašno ! Bilo bi bolje poslati je u rudnike. Podučavanje magiji takvu budalu vrlo je opasno.
  Markiza-nimfa se složila ozbiljnim tonom:
  - I ja počinjem tako misliti. Da, ova djevojka ima poseban dar za stvaranje katastrofa i rađanje sukoba.
  Djevojka glumica se usprotivila:
  - Ne idem nikome prvi! Što se ostalog tiče ... Na svaki neuspjeh znaj uzvratiti, inače uspjeha nećeš vidjeti.
  Grofica zmaj pustila je nestašnu djevojčicu koja je izgledala poput djeteta, ali je zapravo bila sposobna natjerati u bijeg cijelu pukovniju tenkova.
  Rep je bio malo zamrljan kremom, kondenziranim mlijekom, čokoladnim namazom i biskvitom. Torta je bila ogromna i očito napravljena od srca. Čak je šteta što su ga razbili umjesto da ga pojedu. Grofica zmaj pucne prstima i šapama, a kristalni mlaz fontane zapljusne je, isperući prljavštinu.
  Cassandra je kimnula.
  - Čistoća je ključ zdravlja! Prvo naruči!
  Hobitska barunica trljala je jednu svoju malu, preplanulu, gracioznu nogu o drugu. Na par sekundi je svijetlila kao žarulja. I nestali su svi kulinarski ekscesi koji su jako mazili djevojku čarobnicu. A luksuzni nakit zasjao je novom snagom. Ona je, naime, postala toliko nalik princezi da je Dominika osjetila nježnost.
  Također je imala priliku glumiti princezu u jednoj od bajki. Tamo se morala odreći raskošne odjeće i skupocjenih cipela i postati vještičina sluškinja. Nosite krpe i hodajte u drvenim cipelama. A u takvim jastučićima je puno gore nego samo bos. Čak je redatelja počela uvjeravati da bi možda bilo bolje uopće snimati bez cipela. Uostalom, djevojčine bose noge u dronjcima puno bi jače naglašavale siromaštvo i promjenu statusa princeze u de facto robinju.
  Ali redatelj je očito imao svoje ideje. Na kraju, dok je bježala iz kule smrti, konačno se riješila cipela i dionica, a zatim je bosa osjetila pravo blaženstvo. Sada su joj, međutim, bosa stopala bila opržena, čak su se pojavili i mali mjehurići, što je bilo i bolno i odvratno!
  Hobitska barunica pružila je prema njoj svoj mali dlan, nježan i istovremeno preplanuo, stisnuvši Dominikinu ruku dječjom snagom i cvrkućući:
  - Dobro, mir! Moje ime je Laska. I nemoj misliti, čovječe, da sam bezopasna djevojka, orci, goblini, Koščejeve spore, svi su oni izvukli mnogo iz mene !
  Dominica iznenađeno upita:
  - Koliko imaš godina, dijete?
  Lasica se nasmiješila i odgovorila:
  - Među predstavnicama lijepog spola nije uobičajeno pitati o dobi! Koliko ja gledam, toliko godina mi dajete.
  Djevojka glumica se nasmijala i primijetila:
  - Imaš deset godina! Ne više!
  Grofica zmaj zaurla:
  - Da, već ima preko tri stotine. Što, međutim, nije važno. U našem svijetu sve su žene mlade i lijepe. Ostani s nama djevojko, bit ćeš naša kraljica!
  Dominica je odgovorila poznatim kupletom:
  Ako sveta vojska kaže,
  Baci Rus', živi u raju...
  Reći ću: "Nema potrebe za nebom,"
  Daj mi moju domovinu!
  . POGLAVLJE br. 3.
  Markiza i barunica pljesnuše rukama i uglas uzviknuše:
  - Bravo! Jeste li ovo sami izmislili?!
  Dominica je negativno odmahnula svojom zlatnom glavom:
  - Ne. Nisam ja. Netko drugi, ne sjećam se autora!
  Cassandra napravi grimasu:
  - Čudno, imaš izvrsno pamćenje!
  Djevojka glumica je iskreno odgovorila:
  - Previše razmišljam o sebi nego o drugima. Bolje je da znaju više o meni nego ja o drugima. I ja ponekad skladam, i to ništa gore od Puškina.
  Grofica zmaj otkrila je svoje sjajne, blistave zube poput dijamanata u svojim širokim ustima i rekla ozbiljno:
  - Možda otpjevaš nešto svoje skladbe?
  Dominica je molećivo rekla, trljajući opržena stopala:
  - Nema pitanja! Samo mi daj barem jedan zlatnik. A ja ću vam izvesti cijeli hit. I pjevati za ništa? Neugledno! I banalno, neisplativo!
  Markiza-nimfa se namrštila, a njezin čarobni štapić prijeteći bljesnuo u njezinoj ruci, bila je odlučna kazniti drsku djevojku koja se usudila proturječiti zmaju.
  Grofica zmaj je pomirljivo prosiktala:
  - Daj joj srebrnjak. Neka pjeva iz srca.
  Dominica se nasmiješila, a zubi su joj, tako savršeni, svjetlucali poput ledenih planinskih vrhova na jarkom suncu u podne. A ona je zacvilila:
  - Novac unaprijed!
  Lasica joj je bacila novčić i gugutala:
  - Evo, uhvati ga!
  Djevojka je zabacila nogu i golim prstima uspjela uhvatiti srebrni okrugli komad. Zatim ju je prebacila na dlan. Pogledao sam novčić. Nije to ništa, srebro je bilo potpuno novo, s jedne strane je bio zmaj sa sedam glava, au šapama je držao žezlo i buzdovan. A s druge strane , lijepa djevojka s vrlo bujnom kovrčavom kosom. I divno je.
  Dominika nije odoljela iskušenju da isproba novčić te je sa smiješkom odgovorila:
  - Ovo je lijepo. Cool stvari.
  Lasica je prosiktala:
  - Sada pjevaj! Da vidimo što možete učiniti!
  Grofica Zmaj je dodala:
  - I moraš glasno pjevati, i izvoditi više-manje dugu baladu, pošto smo platili!
  Djevojka glumica kimnula je u znak slaganja:
  - Da, razumijem to! Ne možeš pjevati kao...
  A tada joj asocijacija nije pala na pamet. Pa, reći slavuj nije sasvim ispravno ni prikladno. Ali nešto drugo, ne baš to!
  Nimfa je lupnula bosom nogom:
  - Počnimo!
  Dominica je počela pjevati svojim jasnim i nježnim glasom;
  Bila sam poznata glumica
  Snimanje, psovke, muzika, lopte...
  Počela je bijesno i divlje plesati,
  Kao utjelovljenje Sotone!
  
  Noge su mi tako jake
  Odbili su se od bijesnog hopaka...
  Mi smo tako cool cure
  Maknimo podmuklu odmah!
  
  Ali našla sam se u svijetu, znaš, posebnom,
  Gdje zmajevi vladaju poput kraljeva...
  Poredak je tamo vrlo nov,
  Makar košulju poderi!
  Morao sam postati bosonogi rob
  Dobiti bič po leđima...
  Oblaci iznad nas su plavi,
  Mjesto je neugodno na Zemlji!
  
  Ovdje mi prilazi strogi patuljak,
  I steže bič u rukama...
  Protrčao dječak bijele glave -
  Robinja bosa, vlasnik je očito škrt!
  
  Gnom se smije, šapom dodiruje zube,
  Kao cura s člankom, pastuh...
  Tako da ga medvjed grize klupavom nogom -
  Ovo će biti kraj ćelavosti patuljka!
  
  Ali prodali su me rudniku,
  Nije bilo vidljivih mjesta u haremu...
  I dadoše mi jak bič u potjeru,
  Jer cura puno jede!
  
  Ovdje me gnom vodi na užetu,
  Djevojčine čari su apsolutno nevjerojatne ...
  Glas roba je vrlo jasan,
  Ali na kraju su samo nule!
  
  Gotovo sam gola i bosa
  Radim u rudniku kao onaj magarac...
  Mama, kažem, draga moja,
  Kako je to glupo ispalo!
  
  Bila sam sposobna djevojka
  Množio sam razlomke u glavi...
  A sada u jednoj, razmislite, suknji,
  U divljem sam ropstvu!
  
  Dugo, dugo sam trpio gnoma,
  Dobio sam bič po leđima...
  Tukli su me zbog posla, a ne zbog posla,
  Obećali su da će me kasnije nahraniti!
  
  Ali su se bosonogi robovi pobunili,
  Pajseri u akciji, čekići,
  A sada, smatraj to svojim elementom ,
  Gnomu s ćelavošću ja sam mrtav !
  
  Pa ti zli su ubijeni,
  Imali smo strašne žrtve...
  Ali, vjerujte mi, oslobodili smo se -
  Djevojke su pokazale vrhunsku klasu!
  
  A sada imamo veliku vojsku,
  I dečki idu s nama u borbu...
  Lomimo štitove kao daske,
  Zli vladari bit će kaput!
  
  I tada će nestati ropstva pakla,
  Čovjek ispravlja ramena...
  I dokrajčit ćemo gospodstvo, sito neprijatelja,
  Bit će stoljeće sreće i napretka!
  
  I tada će biti mir u cijelom svijetu,
  Čovječe, velika zvijezda...
  Letjet ćemo u zvjezdanom zraku, znaš,
  Neka se snovi ljudi ostvare!
  Djevojka je završila visoko, a glas joj je svjetlucao poput srebrnih zvončića.
  Djevojčica nimfa pljesne rukama. Nekoliko vilenjaka i trolova te par ljudi također je slušalo Dominikinu pjesmu. I baciše joj novčiće: i srebrne i brončane.
  Djevojka glumica se naklonila. I pokupila ih je s pločica. Dio je novčića uzela rukama, a dio bosim nožnim prstima. I bio je to lijep prizor.
  Da, ima tako zavodljive i isklesane noge. I kako je lijepa i dojmljiva sama po sebi. Pa, gdje su druge primadone u usporedbi s njom? Hoće li se usuditi nastupiti na pozornici bosi? Ili u kratkoj suknji?
  Grofica zmaj je zabilježila:
  - Ovo je pjevač! Ne, njoj je mjesto na akademiji. I to samo na akademiji, na fakultetu koji sama odabere.
  Dominic se hihotao i pjevao:
  Mi cure ćemo same sebi suditi,
  I ako morate birati, a izbor je težak...
  Biramo drvena odijela,
  Jer naš narod ima samo čast!
  Lasica je tvitala:
  - Imaš glas... Samo anđeo na visokoj razini!
  Dominica se nasmiješila i bosom nogom bacila jedan od novčića više, a zatim se sagnula i uhvatila ga jezikom. A onda je počeo vrištati. Od dodira sa slinom, narančasti metal se odmah zagrijao i spalio ljepoticina usta.
  Djevojka je počela pljuvati i stenjati. I želja za pjevanjem odjednom je nestala.
  Nimfa je protresla prsten i vrelina u Dominikinim ustima odmah je nestala. Djevojčica je gugutala:
  - Vau! Sada razumijem kako je to biti zmaj koji bljuje vatru!
  Weasel je sa smiješkom primijetio:
  - Bolje ikad nego nikad,
  Pred djevojkom su sjajne godine!
  Grofica zmaj je zabilježila:
  "Imamo drugačiju strukturu usta i grla od ljudi, a plamen uopće ne gori. Zato ne brinite za nas.
  Publika koja se okupila i dalje je galamila i zahtijevala, pljeskajući rukama:
  - Radi nešto drugo, nema na čemu!
  Dominica je tvitala:
  - Ako žvrljaš novčiće, ja ću to učiniti!
  Kao odgovor, buka i uvjeravanja:
  - Da naravno! Dobrodošli.
  A pod djevojčinim golim, mišićavim, preplanulim i gracioznim nogama, koje je dodirivala neponovljivom gracioznošću, letjeli su zlatni, srebrni, narančasti, brončani i platinasti novčići.
  Dominika se od toga razveseli, osjeti entuzijazam i poče žarko pjevati;
  Oluje i uragani nisu prepreka našem paru,
  Kćeri domovine, koje cvjetaju kao grmovi ruža.
  Tko nije upoznao rat, taj nije jeo prosenu kašu,
  Bog Spasitelj Isus vodi nas u boj!
  
  Navikli smo se boriti čak iu olujnom oceanu,
  Svaka osoba je poput čipa u moru.
  Vjerujem da ćemo raskomadati čudovišta Horde u bitci,
  Našu se čast maljem i čekićem ne može izbiti!
  
  Mač se grijao u kovačnici, u jakom vrelom paklu,
  Naoštrene oštrice su vrlo čvrsti mijeh!
  Budi neustrašiv vojnik; sa jakim, kaljenim srcem,
  Ako postoji smrt, onda stoj mirno, ne trči!
  
  Da , rat, naravno, nije gozba sa slatkim medom,
  Uostalom, na njemu su suze, a krv teče gusto.
  Vuk otegnuto zavija, a medvjed žestoko riče,
  I neka uzvratni udarac bude u oko, a ne u obrvu!
  
  Postoji koplje koje može probiti oklop,
  Postoje štitovi koje hrpa ne može probiti!
  Ali ne budi kukavica, ne dopusti đavolima da prave grimase ,
  Da ne bude kao igra u mreži!
  
  Vjeruj mi, doći će blistavo rješenje,
  Za svakog postoji nagrada od koje nema veće!
  Za zločinačku misao, vjerujem, doći će osveta,
  Nema druge hrabrosti osim teškog puta!
  Tako je zapjevala Dominica, a šarolika publika s velikim joj je pljeskom ispratila. Čak i ako su sve žene, na ovom svijetu nema muškaraca. Ili, gotovo bez jačeg spola.
  Nakon toga je zmajska grofica odmahnula repom i primijetila:
  - Moram ići! Sklanjam se s puta!
  Nimfa podigne novčić bosom nogom i predloži:
  - Provjerimo. Ja ću baciti, a ti reci - glava ili rep ! Pogodi što, novčić je tvoj, ne, ti mi vrati novčić!
  Grofica zmaj se grohotom nasmijala i odgovorila:
  - Znam tvoje trikove! Zato je bolje ne gubiti ni vrijeme ni glavu!
  Dominika se nasmiješila i primijetila:
  - Glava nisu uši, s kape je otrgni, ne možeš je prišiti!
  Lasica je cvrkutala i pjevala:
  -Uši na vrhu glave su uši!
  Uši na vrhu glave - pacijent u duševnoj bolnici !
  Zmaj grofica poletjela je u zrak. A nije komentirala što je nimfa pjevala. A ovo je, treba napomenuti, izuzetno cool.
  Dominica je počela užurbano skupljati novčiće rukama i bosim nogama. I učinila je to brzim tempom.
  Weasel je primijetila, češkajući kosu čarobnim štapićem:
  - Novac je, naravno, važan. Ali još važnije su čarolije, artefakti, talismani, medaljoni, amuleti itd. U suprotnom, nećete moći živjeti luksuznim i raskošnim životom !
  Dominica se složila:
  - Novac ne može kupiti zdravlje, vjerujte mi,
  Novac ne može kupiti ljubav i čast...
  Zato se ne svađajte kao životinja
  Znajte da svoju domovinu nećete prodati radi zarade!
  A djevojka golim tabanom lupi ljubičastim novčićem. A onda se njena gola noga odjednom, u tren oka, pretvorila u pačju šapu.
  Dominique je vrisnula od straha:
  - Koji je ovo vrag!
  Nimfa markiza sa smiješkom odgovori:
  - Ovo je poseban magični metal, samo što djeluje kada dođe u dodir s kožom nekoga tko u obitelji ima olimpijske bogove!
  A Laska je radosno uzviknula:
  - Vau! Imaš takvu krv u sebi. Dakle, nismo se prevarili.
  Dominica je promrmljala:
  - Ali ovo je ružnoća! Ako možete, maknite šapu. I daj mi opet normalnu nogu.
  Nimfa je odmahnula glavom:
  - Ne! Već biste to trebali učiniti sami.
  Zarobljena djevojka zacvili:
  - Kako je ovo moguće?
  Weasel je predložio:
  - Zamislite u mislima kako biste željeli da vam izgleda noga, kliknite palcem i kažiprstom desne ruke i trebalo bi uspjeti!
  Dominic ga je uzeo i predstavio. Zatim je uslijedio klik.
  I umjesto vranije, pojavilo se stopalo u čizmici i sa skijom. A još je neugodnije postalo kad je skija zveckala po kaldrmi.
  Nimfa se nasmiješila i zapjevala:
  - Besplatni učitelji,
  Protraćeno vrijeme s tobom...
  Patio sam uzalud s djevojkom,
  Najvještiji mađioničar!
  Dominika je bila uvrijeđena:
  - Ja nisam čarobnica. A ja još samo učim. Ali put do znanja nikad nije lak ... Da , u kino!
  Lasica je kimnula u znak slaganja:
  - Da, u kinu, možda i više. I to je, naravno, naš veliki problem.
  Publika se opet počela okupljati: bio je to smiješan prizor. Točnije, cura ovdje ima svakakvih. I hvala na tome. Djevojka glumica ponovno je pokušala razmisliti i transformirati svoje stopalo. Ali ovaj put se pojavilo nešto na tračnicama i s radarom, doduše malim.
  Dominika je pjevala ne gubeći optimizam:
  Molim vas da se ne čudite
  Ako se magija dogodi...
  Ako se dogodi, ako se dogodi,
  Ako se magija dogodi!
  Nimfa je uzvratila osmijeh i primijetila:
  - Da, da ideš uz svoj glas, trebao bi imati i sposobnost korištenja magije!
  Tada im je pritrčala hobitska djevojčica i vrteći čarobnim štapićem predložila:
  - Učinimo to bolje! A znaj, ja imam pola tisuće godina prakse!
  Lasica se usprotivila:
  - Ne! Neka to sama učini!
  Dominica je tvitala:
  Izgubio sam razum, izgubio sam razum,
  Sam ću, sam ću!
  A djevojka je opet šapnula nešto odobravajuće. A onda je njezina noga, u obliku tenka s radarom, konačno vratila graciozan, nekadašnji oblik. I ispalo je kao da je rađeno po narudžbi.
  Dominica je ustala i pomaknula prste. Raspoloženje joj je postalo veselo i zapjevala je:
  Mi cure smo najjače na svijetu,
  A, vjerujte mi, kul ljepotice nećete naći...
  Stvarno ćemo potopiti naše neprijatelje u WC školjku ,
  I zauvijek će izgledati kao dvadesetogodišnjak!
  Nakon čega će se, ljepotica, smijati i smijati, pokazujući svoje velike i sjajne zube.
  Dominika je počela plesati, golih nogu podignutih visoko u zrak. I pjevala je:
  Ja sam vrlo cool čarobnica
  Ako lupnem nogom, bit će kolaps...
  Voljela sam skakati bosa
  Smatrajte to pravim idealom!
  Ovo je njezina pjesma - jednostavno super i cool!
  Iako je, s druge strane, krajnje jednostavan i nekompliciran. Da, djevojka je takva da vam neće dosaditi.
  Hobitska djevojka je primijetila:
  - Vrlo brzo uči!
  I zatresla je nogama koje su do gležnjeva bile ukrašene narukvicama optočenim dragim kamenjem, a na svakom prstu po jedan prsten.
  Izgleda kao dijete, ali sudeći po broju kamenčića, posebno na donjim udovima, riječ je o čarobnici visokog ranga.
  Lasica je klimnula djevojci:
  - Vidio sam te negdje. Jeste li vi kojim slučajem princeza Alsou ?
  Ženski hobit je kimnuo:
  - Da , tako je! Ali znaš, markiže, s ovom djevojkom s planete Zemlje nećeš imati problema!
  Lasica se složila:
  - Točno! Ali nemoguće je drugačije. Jao, ovo je takav svijet da ne može bez problema i avantura.
  Dominic je požurio dodati:
  -Život bez avantura i podviga je previše dosadan. To je kao juha bez papra!
  Princeza Alsou se složila:
  - Da, tako je! Za to i služe zlikovci. Jedan od njih pustio je kugu koja ubija jači spol.
  Dominika je s uzdahom zapjevala:
  Bez žena se ne može, to je istina,
  Ali bez muškaraca nema ni radosti...
  Tako je ispalo, bilo je jako loše,
  Ako nema jakog vlasnika!
  Lasica se složila:
  - Može biti! Ali ovdje je, kako kažu, mač s dvije oštrice. S jedne strane nema jačeg spola, ali s druge...
  Ženski hobit se brzo usprotivio:
  - Ne! Loše sa svih strana. Tako da nema potrebe pričati gluposti. Potrebni su i mužjaci.
  Dominika je odgovorila:
  - Mužjaci u životinjama. Za inteligentne pojedince nešto je drugačije.
  Lasica se nasmijala i odgovorila:
  - Da, za muškarce, naravno. I nisam mogao pronaći ništa za reći.
  Nekoliko golubova, s narančastim perjem i pozlaćenim kljunovima, proletjelo je pokraj njih. Ptice su bile vrlo zanimljive. Jednostavno lijepo s jedne strane. No, s druge strane , bilo je i neukusa u njima.
  Dominika zamijenio:
  - Zašto pozlatiti kljunove golubova?
  Weasel je objasnio:
  - Nitko nije pozlatio! To je zato što su kljucali jagode s topazom.
  Djevojka glumica je promrmljala:
  - Što? S topazom?
  Hobitska djevojčica je kimnula:
  - Da, ima takvih jagoda! Što, niste znali?
  Weasel je primijetio:
  - Kako bi znala? Ona je nedavno u našem svijetu.
  Tri predstavnice nježnijeg spola ubrzale su korak. I bljesnule su njihove gole, ružičaste pete.
  Uokolo su se pojavile kuće , visoke, nalik na ružičaste, ljubičaste, smaragdne bušilice koje su se dizale. I izgledao je krajnje futuristički. Bilo je čak i nekoliko letjelica na nebu. Točnije, projurila je kočija od zlata i dijamantima optočena, koju je vuklo šest krilatih, snježno bijelih konja.
  Sve tri djevojke su se lagano naklonile. No, očito, plemenita osoba nije imala vremena za ljepotice, a trijumvirat je slijedio dalje.
  Ispred je bio hipodrom, izgledao je kao ogroman stadion. To je očito bilo mjesto konjskih utrka.
  Markiza-nimfa je predložila:
  - Moramo provjeriti ima li naš učenik dar vidovitosti. Stoga ćemo prisustvovati utrkama.
  Oko hipodroma je bila visoka mrežasta ograda od srebrnog i narančastog metala, posuta biserima i ponekim plavim i ljubičastim kamenčićima, kao i staklom koje podsjeća na češko staklo . I izgledalo je jako lijepo.
  A na ulazu su sa strane bile dvije fontane koje su izbacivale raznobojne mlazove iz pozlaćenih lijepih parova: - vilenjak koji je grlio dječaka vilenjaka.
  Da, sve je izgledalo jako lijepo. A na ulazu straža od djevojaka. Također vrlo lijep i u laganom, srebrnom oklopu.
  Sve izgleda tako divno. Toliko je predstavnica lijepog spola okolo.
  Dominika se sjetila filma o Arhipelagu Gulag i ženskom logoru. Sve su žene bile, kao po izboru, mlade, lijepe i nosile su haljine koje su ostavljale njihove veličanstvene noge potpuno otkrivene. Pa, budući da je ljeto u Sibiru toplo i čak, možda, vruće, djevojke su bile bose. Što je film učinilo vrlo popularnim među muškarcima. A Dominica je glumila pobunjeničku komsomolku koja je organizirala čitavu pobunu djevojaka. A ljepotice su čak zgrabile i oružje, suočile se s cijelom pukovnijom NKVD-a u borbi i uspjele je pobijediti.
  Film je, naravno, ispao cool. A bosonogi, glamurozni, lijepi ratnici izgledali su jednostavno super.
  Dominika je, inače, prvotno trebala glumiti Fanderinu rođakinju koja je organizirala pobunu zatvorenika, no takav je film mogao biti zabranjen. I jednostavno je postala odlična učenica i komsomolka.
  Dominica se naklonila djevojci sa straže. Odjednom, pravo ispod zemlje, kao džek iz burmutice, iskoči zmaj. Mali , nešto veći od albatrosa, s tri glave.
  On ili ona su doletjeli do djevojaka i začuo se glas:
  - Vratite mi brata!
  Nimfa markiza odgovori uzdahnuvši:
  - Ovo je nemoguće, Belka.
  Kao odgovor, zmaj djevojka, čije su ljuske svjetlucale na tri sunca svim duginim bojama, a čija su krila bila tako lijepa da su se mreškala u očima, počela je rikati.
  - Želim brata! Želim brata! Gdje je on!
  Hobitska djevojčica je gugutala:
  - Da, i sami smo zaokupljeni razmišljanjem kako da nam vrate naše ljude. I nema potrebe biti hirovit.
  Djevojčica zmaj, što se može uzeti od mladunčeta, smirila se i zacvrkutala skočivši do Dominike:
  - Znam da možeš! Ti si odabrani!
  Uspješnica se nasmiješila i zapjevala kao odgovor:
  - Sve nemoguće, vjeruj mi, moguće je,
  Ali vrlo je teško pristupiti ovom problemu...
  Međutim, ako naprežete mozak dok igrate,
  Mogu postati prekrasna Jedi djevojka !
  Djevojčica zmaj se razveseli i odgovori:
  Tvoj um nije veličine prsta,
  Genije, znate, na Zemlji...
  I čeka me prekrasan dječak,
  Na vijugavom konju!
  Dominika je bila smiješna i zahihotala se:
  - Zmaj na konju? Ovako to izgleda!
  Markiza je primijetila:
  - Što, ne poznaješ pojam alegorije !?
  Djevojka glumica se nasmijala i primijetila:
  Možemo umrijeti bilo gdje
  Čak iu zalasku jantara...
  Općenito, živimo slobodno,
  Da, besplatno!
  Slikovito rečeno!
  Djevojka zmaj je ispustila svjetla iz usta, podsjećala je na upaljač, i zacvilila:
  - Ovo je divna pjesma. No , želim da lijepa gošća s nepoznate Zemlje izvede još nešto zanimljivo.
  Dominica je slegnula ramenima i primijetila:
  - Znam da moj glas ne obara novčiće ništa gore nego nunčake koje obaraju snopove žita. Međutim, opet moram napregnuti glas! I za što? Gdje potrošiti novac ovdje?
  Markiza se usprotivi:
  - Prvo ćete se kladiti na jednog od konja na hipodromu i pokušati povećati svoj kapital. I drugo, ova djevojčica nije samo mali zmaj, već i princeza. Ona će vam dati svoj prsten koji sadrži kolosalnu magičnu moć. A za ovo se , vjerujte mi, isplati potruditi i otpjevati kako treba!
  Dominica je kimnula svojom svijetlom glavom na svom snažnom vratu i primijetila:
  - U ovom slučaju, vidim da se ima što pokušati! Štoviše, kako možete odbiti dijete!
  Djevojka zmaj je cvrkutala:
  - Ja uopće nisam dijete. Ja sam princeza i ja to mogu! Odletjet ću na tvoj planet. I spalit ću tvoj kapital.
  Dominika je prijeteći frknula:
  - A mi imamo protuzračnu obranu za takve kao što si ti! Što kažeš na ovo, divljače?
  Djevojka zmaj je promrmljala:
  - Bit ćete poslani u kamenolome. Radit ćete goli i u lancima pod udarcima bičeva nadglednika orka.
  Hobitska djevojčica je kimnula:
  - Da, ona to može! Štoviše, vi ste čovjek. A naši ljudi... Oni se smatraju nižim stupnjem, iz više razloga.
  Lasica zacvili:
  - Pa bolje pjevaj! Publika se već okupila, a i zaradit ćemo.
  Naime, u gomili raznih predstavnica lijepog spola digla se buka, čulo se pljeskanje i uzvici:
  - Pjevaj, cvjetiće, nemoj se sramiti!
  Pa, čovječe, pustimo glazbu!
  Želimo slušati trljanje rajske ptice!
  Dominica je teško uzdahnula i počela pjevati;
  Obala na Elfi je prostrana , strma,
  Valovi zapljuskuju ostakljenim sjajem...
  Elfia je postala moja rodna domovina,
  Čudesnu nam pjesmu pjeva slavujev tril!
  
  Širokim čamcem plovimo moj dragi i ja,
  Zlata Val raspustila je pletenice.
  Kako je dobro za mene i moju voljenu biti zajedno,
  Šteta je ne uloviti krokodila štapom za pecanje.
  
  Ne, ne voda, šušti krmom,
  Priroda je ta koja nam daje šampanjac.
  Ova zemlja mi je kao mila majka,
  Velikodušnost zemlje u kraljevskom ruhu!
  
  Kapi kao biseri pod mjesečinom
  Pljušti kao roj pčela sa srebrnim krilom...
  Djevice, ti si mi kao anđeo sa snom,
  S licem nevinosti - prečista Gospođo!
  
  Miris je med, a kosa svila,
  Usne su se otvorile poput satena.
  Vjerujem da je došao dugo očekivani trenutak,
  Bajke će postati stvarnost!
  
  Usne su nam se dodirnule u ekstazi,
  Slatkoća je takva da nema više riječi .
  Vjeruj mi, ti si nezemaljska ljepota,
  Ždrijeb će odlučiti, baci novčić više!
  
  Evo poljubaca jedan za drugim,
  Uzdasi i smijeh naše burne radosti.
  Svetost duše čuvat će kerubin,
  Odabrani će popis grijeha baciti u urnu.
  
  Ne, znaj, postoji ljepša od tebe na Zemlji,
  Strast gori kao žarka vatra u mom srcu!
  Živjet ćemo u najboljoj zemlji,
  Otvorimo prozore i vrata u svemir!
  Ovako je ljepotica otpjevala veličanstvenu pjesmu. A djevojke svih boja pljeskale su joj rukama. I pritom su bacali novčiće, uključujući i zlatne. I to je super .
  Djevojčica hobit zatresla je čarobnim štapićem, a novac je počeo sam od sebe stvarati zasebnu hrpu. I izrastao je cijeli stupac raznobojnih novčića.
  Djevojka zmaj također je pljesnula rukama, a zatim ispustila svijetle plamenove iz svoje tri glave. Nakon čega je hirovito rekla:
  - Ovo je, naravno, dobro, ali nedovoljno! Trebaš mi i ti pjevati!
  Dominica se namrštila i upitala:
  - Nije li to previše?
  Markiza ju je ušutkala:
  - Želiš li samo za jednu pjesmu dobiti tako vrijedan prsten? Pa ti si drzak ! Imajte savjesti, jer artefakt je vrijedan.
  Hobitska djevojčica je zacvrkutala:
  - Svaki artikl ima svoju cijenu. A obično je za vrijedan artefakt potrebno ispuniti tri želje, odnosno pružiti tri usluge. Ovo su pravila. I sami razumijete zašto!
  Publika raznoraznih djevojaka pljeskala je rukama i toptala bosim nogama, a vrlo rijetko i cipelama:
  Hajde, pjevaj još!
  Hoćemo pjesme!
  Bit će jako cool !
  Izvedite romantiku!
  Dobro ćemo vam platiti!
  Lasica je kimnula Dominiki:
  - Pa nemoj se slomiti! Hajde, pjevaj!
  I lijepa ljepotica zatrese svijetlu, svijetlu grivu. Lupala je svojim golim, mišićavim nogama i pjevala, s velikim osjećajem i izrazom;
  Naša istina, naša istina
  Sastoji se od nošenja vjere!
  I ne sutra, i ne sutra,
  I danas spasite domovinu!
  
  Poštujemo našeg vilenjaka ,
  Uostalom, ona je cijeli svijet, upoznaj svijet!
  Naša grimizna zastava domovine,
  I nema svjetlije crvene!
  
  Pionir pozdravlja ne bistu,
  Njegov znak je zastava domovine!
  S protivnikom smo se vješto borili,
  Slavljenje postignuća u stihovima!
  
  Znaj samo je jedna vjera na planeti,
  Vjera u dragi , sveti elfinizam!
  Tako da se sretna djeca smiju,
  se orcizam baci u ponor !
  
  Svaki je vitez bio samo dijete,
  Po travi i potocima bosi...
  Ali sada ima vitlo u rukama,
  Brzo ravna metal čekićem!
  
  Netko strojnicama oštri mitraljez,
  Pa netko puca s ramena!
  Grimizna zastava vijori se kao crvena zastava,
  pobjeđujemo zle neprijatelje!
  
  Naši preci hrabro su zauzeli Orklin ,
  Pa, što je s nama? Na putu smo za Mars!
  Mi smo ljudi, a ne makaki na grani,
  Protivnikova šaka ga pogađa pravo u oko!
  
  Ali znamo se i zabaviti,
  Udarajte u bubanj, svirajte u trube!
  Vrlo slatka dječja lica,
  I ocjene četiri i pet!
  
  Najteži bojni ispit -
  Ne proći kroz ovo je kao umrijeti!
  Ali u smrti imamo barjak s bakljom,
  Vilenjačka kovačnica bakra ne može pasti!
  Djevojka je tako lijepo i vješto pjevala, a u isto vrijeme i plesala, a noge su joj bile tako zavodljive. Šteta je samo što u blizini nije bilo muškaraca koji bi cijenili njezinu ljepotu. I djevojka to ima na kolosalnoj razini, a ratnik pokazuje svoj kolosalan pritisak i ambijent.
  A već se skupilo nekoliko stotina djevojaka, prave galamu. Bacaju novce, a imaju jako jake mirise mladih, svježih, ženskih tijela i skupih parfema i parfema. Ima puno toga od čega vam se ovdje zavrti u glavi.
  Neki od novčića bili su keramički, a bilo je čak i nekoliko drvenih novčića , što je bilo sjajno. Ali uobičajeni papirnati novac za planet Zemlju nekako se ne vidi. A to je Dominiku nekako neobično. Ponekad vam kroz glavu prolete misli kako su ovdje divljaci. Što je s elektroničkim karticama za plaćanje? Pa, ovo je apsolutno fantastično za ovu razinu razvoja.
  Tako je nekoj pjevačici pod bose noge netko bacio polupojedenu tortu s kremom.
  Hobitska djevojčica udarila je tortu munjom iz svog štapića. I odmah se raspao.
  Mala ljepotica je napomenula:
  - Nemoj to više raditi! Samo novac!
  Lasica je pjevala:
  - Zaraditi novac! Zaraditi novac!
  Zaborav na dosadu, lijenost...
  Zaraditi novac! Zaraditi novac!
  Ako treba, barem cijeli dan!
  Djevojčica zmaj je zatresla krilima i zacvrkutala:
  - Pa ovo je druga služba! Ali da biste dobili artefakt prsten , potreban vam je i treći!
  Dominica je napuhala obraze i samouvjerenim tonom rekla:
  - Ako želiš, rado ću ti opet pjevati! Da budem iskrena, volim pjevati.
  Publika od oko tisuću žena, pripadnica nježnijeg spola, urlala je i toptala gotovo cijelim svojim bosim, gracioznim, djevojačkim nogama:
  - Pjevaj opet! Pjevaj opet!
  Bravo, bis! Bravo, bis!
  Djevojka zmaj se usprotivi, povisivši glas:
  - Ne! Poklonite takav prsten samo za pjesme! Ovdje treba učiniti nešto vrijednije i, u isto vrijeme, teže.
  Nastala je napeta stanka. Više od tisuću djevojaka različitih rasa bilo je ukočeno u iščekivanju.
  Odjednom se pojavi dječak. Jedini predstavnik jačeg spola među njima. Bio je ljudske rase, nosio je samo kratke hlače, mišićav i s robovskim žigom na ramenu, izgledao je kao da ima oko dvanaest godina i očito je bio više puta pretučen. Pritrčavši, prašnjavim, djetinjastim potpeticama bljeskajući prema djevojci zmaju, pao je na koljena i zacvilio:
  - Neka me oslobode! Vratite mi moj položaj!
  Djevojka zmaj je kimnula i potvrdila:
  - To je to! Dječak će biti slobodan ako ga možete pretvoriti u vilenjaka!
  Dominika je raširila ruke:
  - Ali ovo je nemoguće!
  Markiza-nimfa je predložila:
  - Ovo dijete rob je nedavno bio prijestolonasljednik golemog carstva, po imenu Oenomaus. A sada, postao je dječak ljudske rase i rob kako bi izbjegao đavolju pošast. Učini od njega ponovno vilenjačkog princa, a onda možda možemo uhvatiti nit cijelog klupka!
  . POGLAVLJE br. 4.
  Hobitska princeza je potvrdila:
  - Ovo je tvoja prilika, Dominic. I naše također. Mužjaci su gotovo svi nestali. A ovaj, iako se nije okamenio, izgubio je titulu i položaj, pa i tijelo, postavši ljudski rob.
  Dječak je kimnuo svojom svijetlom, ošišanom glavom:
  - Svaki dan me tuku da se ne skamenim! Iz nekog razloga, upravo su robovi koji se bičuju najotporniji na epidemiju!
  Dominica raširi ruke i odgovori:
  - Da, nemam pojma kako da ga razočaram! A da je i princ bio dijete?
  Rob je odmahnuo glavom.
  - Ne, bio sam dosta odrastao! Ali kad se počela pretvarati u kamen, nimfa lasica upotrijebila je posebnu magiju. Postao sam mladi rob i bio sam bičevan. To mi je dalo nekoliko mjeseci, iako bolnog, ali života. Ali prije ili kasnije, ovo će završiti. Štoviše, moraju me jako tući, i svaki dan moram, ili nositi teško kamenje, ili vrtjeti kolo!
  Djevojčica nimfa je kimnula glavom:
  - Da! To je jedini način da se nekako odgodi učinak kamene kuge. U rudnicima još uvijek ima dječaka robova ljudske rase koji se još nisu okamenili i rade. Ali to su jedini predstavnici jačeg spola koji su ostali. A onda se neki od njih također pretvore u kamen, a onda se rasu u prah.
  Dominica je zazviždala:
  - Ovo je užasno! Univerzalna katastrofa! A da bi živio i postao rob!
  Dječak, odjeven u crne kratke hlače koje su činile svu njegovu odjeću, i žilav, s mršavim mišićima ispod kože koji su djelovali tanko zbog nedostatka masnoće, pjevao je:
  - Da, ja sam princ i samo rob, ali šta,
  Neka me plemići tako zovu...
  Kako su daleko, daleko od mene,
  Dječak sa slomljenom nogom lanca!
  Djevojčica zmaj zacvrkuta namignuvši:
  - Pa ga ponovno učini vilenjačkim princem, a onda možeš dobiti ovaj vrijedni prsten zmajske magije!
  Dominika je raširila ruke:
  - Pa, dovraga, ja se ne razumijem u magiju, a ti ovo zahtijevaš! Što, možda, sami nećete učiniti!
  Nimfa markiza primijeti s uzdahom:
  - Možda ni to ne možemo ... Što kažete?
  Djevojka zmaj reče:
  "Već je dugo na nogama." A akademija zmajeva će se uskoro zatvoriti. Dakle, neka prvo položi opojne ispite , a onda pokuša razočarati dječaka princa.
  Dominica je kimnula u znak slaganja.
  - Pa ovako se, u principu, može...
  Nimfa markiza podigne svoj talisman koji joj je visio oko vrata. I protrljala ga je dlanovima i počela nešto mrmljati, kao čaroliju. Djevojčica zmaj zacvrkuta pokazujući zube:
  - Ovo je ozbiljan test za nju ... Može li se kretati bez veće štete ako koristi ultra čaroliju!
  Dominica je željela dobiti pojašnjenje o tome što ultra čarolija znači, ali je nimfa-markiza lupila svojim bosim stopalom, ukrašenim prstenjem, i djevojku je zahvatio vihor. Kao da ju je neki div uzeo u ruku i nosio.
  Djevojka glumica je promrmljala:
  - Kakav skok!
  I tako su se zajedno s nimfom-markizom našli na ulazu u palaču. Podsjećao je na Ermitaž u Sankt Peterburgu, samo što je bio viši, trideset katova s visokim stropom. I također, bujniji i ljepši od poznate Zime.
  Dominica je raširila noge, podbočila se šakama i uzviknula:
  - Vau !
  Nimfa je s osmijehom potvrdila:
  - Da, ovo je prekrasna zgrada Dragon Academy.
  Ispred ulaza, fontana u obliku sedmoglavog zmaja svjetlucala je zlatom i nekim svijetlonarančastim metalom nepoznatim na zemlji. A iz svakog je ušća mlaz vode jurio u nebo, svjetlucajući poput dijamanata u zrakama nekoliko kićenih svjetiljki.
  Dominika je primijetila:
  - Divno je koliko visoko avioni lete!
  Markiza-nimfa odgovori lakonski:
  - Technomagic!
  Svaka zmajeva glava imala je oči načinjene od dragog kamenja i različitih boja. Izgledalo je izuzetno zdravo , bogato i ukusno.
  Tu su i uredne aleje s veličanstvenim cvjetovima, koji se razlikuju po različitim oblicima i vrstama pupoljaka. Bose noge djevojaka hodale su glatkim pločicama staza s jarkim uzorcima s neopisivom elegancijom i gracioznošću. Bile su različite dobi, ali sve su bile lijepe, mnoge su nosile skupocjeni nakit.
  Ovdje je bilo najviše vilenjaka, ali bilo je i ljudskih djevojaka, ženskih trolova i hobita. Posljednje djevojke ne mogu se razlikovati od ljudskih. Kao, usput, nimfe i drijade. Je li to zato što nose prstenje na golim prstima svojih malih i gracioznih stopala?
  Ali i ljudske djevojke to mogu.
  Dominika, prilično visoka studentica, izgledala je preveliko i zrelo u usporedbi sa studenticama. I to ju je jako posramilo.
  Djevojka upita nimfu:
  - Ovdje izgledam kao muzejski eksponat!
  Markiza nasmiješeno upita:
  - Jeste li gledali film o Harryju Potteru?
  Dominic se zahihotao i odgovorio:
  - Da, naravno, gledao sam. I čak su pokušali napraviti remake ovog filma. Pa što onda?
  Nimfa je primijetila:
  - Bilo je tu dječaka i djevojčica. A ovdje, kao što vidite, nema dječaka i to remeti sklad!
  Dominika je primijetila:
  - I Harry Potter je bio dijete, i njemu je bilo lakše. Ali biti odrastao među djecom. Gore je nego ostati drugu godinu!
  Markiza je htjela nešto reći kad im je dotrčala bosonoga djevojka, ali s dijamantnim brošem u kosi. Jako se slatko nasmijala i gugutala:
  - Jesi li ti odabranica?
  Dominica se nasmiješila i odgovorila:
  -Da!
  Djevojka se nasmijala i primijetila:
  - Ali vjerojatno ne znaš kako se puno radi! Na primjer, možete li napraviti napitak za nevidljivost?
  Djevojka glumica je uz uzdah odgovorila:
  - Nažalost ne. Kako radi?
  Djevojka s dijamantnim brošem i kosom s ljubičastim i narančastim mrljama kimnula je glavom. I izvadila bocu iz džepa svoje haljine. Okrenuo sam utikač. Otpila je gutljaj i... nestala.
  Dominica je zbunjeno trepnula svojim safirnim očima. A onda sam osjetio lagano štipanje na nosu. Zatim su je čupali za kosu. Dominicin oštri vid vidio je bose noge nevidljive djevojke kako koračaju po raznobojnim pločicama i podižu sićušne mrlje prašine i paperja s drveća i cvijeća. Djevojka se vrlo spretno trgnula i bosom nogom zgrabila mladu vragolanku za uho.
  Vrisnula je. I Dominica ju je mogla vidjeti. Djevojka je postala prozirna, poput duha ili holograma. I vrisnu uplašenim glasom:
  - Povrijeđeno! Pusti me, teta!
  Markiza-nimfa je uzviknula:
  - Pametno, da! Već sam mislio da ne možeš ništa!
  Dominica je zapjevala kao odgovor:
  Ako se razboliš, doći ću
  Rukama ću širiti bol...
  Mogu sve, mogu sve,
  Moje srce nije kamen!
  Djevojke koje su im prilazile su se smijale. Unatoč ukrasima, vidjelo se da su njihove haljine prilično stroge i ujednačenog, iako raskošnog kroja. Iako je u drugim aspektima postojao osjećaj različitosti. Neke su djevojke imale naušnice u ušima, a druge nisu. A neke, posebno hobitske djevojke, u nos su uvlačile zlatne prstene s kamenčićima.
  To su posebno učinili kako bi se razlikovali od ljudske djece, koja su bila previše slična. Drijade su također voljele prstenove u nosu i ušima. Prelijepo kraljevstvo djevojčica, od sedam godina do tinejdžerica. Međutim, među vilenjacima se odrasla dob i adolescencija praktički ne razlikuju po izgledu, baš kao i među hobitima, trolovima, nimfama i drijadama. Ali Dominica izgleda kao odrasla i vrlo lijepa djevojka, s izražajnim licem prave princeze. Možda previše preplanula.
  Da, čak su joj posvijetlili kožu kad je glumila jednu od plemenitih dama srednjeg vijeka. Tada se preplanulo lice smatralo znakom niskog roda.
  Usput, ne samo da joj je posvijetlila koža na licu, već i na nogama. Bila je epizoda kada su je bosu i u dronjcima vodili na oder.
  Bila je čak i pjesma:
  Vrijeme za iskupljenje je skoro ovdje
  Kraljicu vode bosu na oder!
  Umjesto nakita, ona nosi dronjke,
  Labuđi vrat je žrtva krvnika!
  Da, izgledalo je krajnje smiješno i čak, na svoj način, nekako jezivo . Nakon što je osvijetlila, morala je igrati ulogu kraljice Semiramide. A na tim snimanjima praktički se nije snimala bosa. Da, bila je to zanimljiva uloga. Ali očito se redatelju nije svidjela. Prelijepa i medena plavuša. A za ulogu Semiramide preferirali su stariju ženu crne kose. I Dominika je morala postati ropkinja. Čak je i žigosana užarenim željezom. I pipkali su me, dosta grubo, po muškarcima.
  Da, i bila je scena na stalku. Naravno, bič je bio od pjene, a kad te njime biču, ne boli. Ali svejedno, kad te objese i bičuju , to je neugodno.
  Studentice su se stisnule jedna uz drugu. Tada se pojavio učitelj drijade. Nosila je grimiznu haljinu i drugačiji stil.
  Prišla je Dominici i gugutala:
  -Jesi li nov?
  Dječja glumica je slegnula ramenima:
  - Ne bih to rekao!
  Učiteljica je odmahnula glavom. U nosu je imala prsten od narančastog metala s prugastim kamenom. Također izgleda poput tinejdžerice i bosa je. Štoviše, na svakom golom nožnom prstu nalazi se prsten. A ovo je već prilično visoka razina čarobnjaštva.
  Nimfa markiza je primijetila:
  - Ona je sposobna učenica, a ima i talenta!
  Učitelj drijade bacio je mali kamenčić na obojenu pločicu i naredio:
  - Napravi novu da ti leti na dlan!
  Dominica je izlanula:
  - Telekineza, ili što?
  Kao odgovor, djevojke su se nasmijale. Učitelj je viknuo:
  - Raziđite se! Zašto su zbijeni zajedno!
  Začulo se nezadovoljno gunđanje i buka. Ali djevojke se nisu svađale, već su se polako počele razilaziti. Ali u isto vrijeme, gledajući prema novoj djevojci.
  Učitelj je promrmljao:
  - Pa hajde naredi da ti kamen odleti u dlan!
  Dominika je, osjećajući se kao potpuna budala , uzviknula:
  - Doleti mi u dlan!
  Kamen se nije pomaknuo. Tada je djevojka vrisnula od bijesa:
  - Doleti k meni, brzo!
  A onda je pao kamenčić i kao meteorit udario djevojku u čelo. Udarac je bio dobar, odmah je natekla pristojna kvrga, a sama Dominika pala je u nesvijest.
  Nekoliko djevojaka koje nisu imale vremena otići i one druge koje su se okrenule odjednom su prasnule u smijeh. I ovaj je smijeh podsjećao na zvonjavu stotina srebrnih zvona.
  Nimfa markiza raširi ruke i primijeti:
  - Ima sposobnosti, i to kakvih još! Jednostavnim riječima, podignite kamen bez čarolija. To ne može učiniti čak ni svaka početnica nimfa ili drijada.
  Učiteljica se složila:
  - Da, sposobna je! Ali i opasno. Ovaj je sasvim sposoban ne samo da nam vrati muškarce, već i ubije ženke. Ovo je divlja moć!
  Markiza je primijetila:
  - Ova djevojka je dijamant koji treba brusiti!
  Dominika je ustala i skočila na noge. Glava joj je pucala, a na čelu joj je bila oteklina.
  Djevojka je viknula:
  - A koga sad da ubijem?
  Učiteljica je bijesno odgovorila:
  - Sebe! Mogao bi si prosuti mozak. Dobro je da ti nisam rekao da digneš kamen u zrak!
  Dominica se nasmijala i odgovorila:
  - Da, u ovom slučaju bila bi prava Hirošima!
  Mentor drijade iznenađeno upita:
  -Što je Hirošima?
  Djevojka glumica je slegnula ramenima koja nisu bila slabašna i samouvjereno odgovorila:
  - Ovo je grad na koji je bačena atomska bomba od koje je umrlo pedeset tisuća ljudi, a ranjeno sto tisuća!
  Učitelj je zazviždao:
  - Vau! Vau bomba!
  Jedna od studentica zacvili:
  - Ova teta poplavi!
  A drugi je dodao:
  - Pretvara ti ljubičice u uši!
  Nimfa markiza se usprotivi:
  - Bio sam na Zemlji više puta, penjao sam se na njihov internet mnogo puta i znam Hirošimu - istina je. I ovo je strašno, a još više ljudi je umrlo tamo i umrlo od radijacije.
  Jedna od djevojaka zacvili:
  - Što je zračenje?
  Dominika je promrmljala žurno odgovarajući:
  - Kada se elektronski oblak odvoji od jezgre atoma i ona postane ionizirana, dolazi do zračenja. Gola jezgra atoma uništava međumolekularne veze, a ti lomovi uzrokuju ozbiljna oštećenja na tijelu, i ljudskom i, mislim, vilenjačkom.
  Djevojke su od straha ciknule kao odgovor. Jedan od manjih je cvrkutao:
  - Mama, bojim se zračenja!
  Nimfa-markiza, zvana Laska, nasmija se i odgovori:
  - Ne bojte se! Ona te neće dovesti ovdje !
  Dominika je duhovito primijetila:
  - Bili smo napadnuti radijacijom,
  A gdje sad skloniti se...
  I ovdje imate organizaciju -
  Gle, udaraju me po vratu!
  Nakon čega ga je djevojka uzela i počela plesati. I ostale su djevojke počele plesati.
  Učiteljica je pucnula prstima . U ustima joj se pojavi zvižduk. I kako će tril slavuja teći. Ostale su ga djevojke smjesta uzele i ukočile se . Drugi mentor pojavio se u strogoj crnoj haljini i izdao naredbu:
  - Korak po korak!
  Djevojke su se odmah poredale po visini. I počeše marširati, odmjeravajući korake i istežući tabane bosih nogu, poput vojnika. I radili su to kao da im je marširanje poznato, poput predsjedničke garde.
  Učiteljica u crnoj haljini, ukrašenoj safirima, smaragdima i nekim hladnim kamenjem još nepoznatim na planeti Zemlji, zapovjedi:
  - Sada pjevaj!
  Djevojke su, lupkajući golim, preplanulim, malim i gracioznim nogama, jednoglasno upitale:
  - O čemu pjevati?!
  Mentor je hladnim tonom odgovorio:
  - O čemu bi momci pjevali da ih nije pogodila paklena kuga!
  A djevojke-učenice pjevale su u zboru i vrlo izražajno;
  Zvijezde svjetlucaju u tami noći,
  I sjaj srebrnog mjeseca!
  Ljepotica mršti svoje slatke oči,
  S njom smo zauvijek zaručeni!
  
  Grimizni zalazak sunca bio je tmuran,
  Ali svinut će svijetla zora!
  I vjetar je postao veseo, bučan,
  Jedro broda je nabubrilo!
  
  Moja duša je teški kamen,
  Testovi borca čekaju!
  I neka barjak leti iznad glave,
  Idemo do kraja!
  
  Neće srce mahovinom obrasti ,
  Brz let orlića!
  Iako krv kipi, poletnim poletom,
  Poletjet ću kao strijela!
  
  Poklonile su mi se vrbe,
  Svemogući Bog je okrenuo svoj pogled!
  Iako ste potpuno nepretenciozni,
  Dodat ću ti snagu u boju!
  
  Uostalom, vi pošteno služite domovini,
  Ali tijelo je slabo, duh je bolestan!
  Nećeš požaliti, ja poznajem život
  Ne daj da se pretvorim u ovnujski rog!
  
  Oprati ću grijehe prošlih dana,
  Neka nestane ono što se dogodilo u prošlosti!
  Vidiš, kruške sazrijevaju u vrtu,
  Skica će ocrtati ravninu!
  
  Služite domovini svom snagom,
  Zaboravite da u svijetu postoji mir!
  Da ne bi zapalili gajeve,
  Neka svi dobro žive s tobom!
  
  Na to sam jednostavno odgovorio:
  Gospode, ja ću kopati zemlju!
  Da se djeca od sreće smiju,
  Da ne miriš svoje!
  
  Uostalom, dobro ovisi o nama,
  Svatko odlučuje - izbor je njegov!
  I od tebe Svemogući niti,
  Držiš svemir u šaci!
  
  Držat ćemo i tebe,
  Uostalom, domovina se ne može naći svetijom!
  Dok sam pucao, prsti su mi jako utrnuli,
  A nemamo još ni dvadeset!
  
  Pobjeda je nedostižan plod;
  Za one koji su slabi, kukavice ili glupi!
  Ali vojnici mogu podnijeti sve vrhove,
  Uzet ćemo ovu prekomjernu težinu na pupak!
  Nakon toga su nestali u raskošnoj palači akademije zmajeva.
  A mentor u crnom pažljivo je pogledao Dominicu i primijetio:
  - Jako si lijepa. Posebno za nesavršenu ljudsku rasu. Nevjerojatno je!
  Dominika je oduševljeno zapjevala kao odgovor:
  Ja sam samo savršenstvo
  Ja sam samo savršenstvo
  Od osmijeha do geste,
  Iznad svake pohvale!
  Oh, koje blaženstvo
  Znaj da sam savršena
  Znaj da sam savršena
  Znaj da sam idealan!
  Učiteljica u crnoj haljini strogo je pogledala djevojčicu i primijetila:
  - Ima nevjerojatnu skromnost! Kakav dragi!
  Nimfa lasica je predložila:
  - Možda da joj poškakljamo pete štapićima?
  Učiteljica je slegnula ramenima i ne baš samouvjereno odgovorila:
  - Nije loša ideja! Ali bolje je odvesti je gospodaru zmajeva. Da vidimo može li položiti prijemni!?
  Markiza je sa smiješkom primijetila:
  - Prijemni ispiti? Ovo nije najgluplja ideja, ali može se usvojiti već na prvom tečaju, gdje će biti trivijalno jednostavna!
  Učitelj se oštro usprotivio:
  - I staviti ovog velikog tipa sa sedmogodišnjim djevojčicama? Da, zadirkivat će je i štipati. Da, i ona sama može nekoga uzeti i ubiti. Ne, ovo uopće nije poslovni pristup! Starije djevojke je trebaju, a za to mora pokazati visoku razinu talenta!
  Lasica je kimnula:
  - Zvuči logično!
  Dominica je odmahnula glavom koja je izgledala kao svibanjski maslačak:
  - Ne gnjavi me s curicama.
  Učitelj je kimnuo glavom:
  "Onda polagajte ispite kod Gospoda zmajeva." U tom slučaju bit ćete primljeni na elitni tečaj. Čak ćete živjeti u zasebnoj, lijepoj sobi, sa srebrnim tanjurićem i jabukom koja se lije.
  Djevojka glumica iznenađeno upita:
  - Kako je, sa srebrnim tanjurićem?
  Mentor je objasnio:
  - Kao da imate televiziju na Zemlji. Samo što je možda za sada manje programa. Pa što? Vi imate tehnologiju, mi imamo magiju. Ali ovdje kroz tanjurić možete vidjeti što se događa, ako imate pravu čarobnu vještinu.
  Dominica je insinuirajući upitala:
  - Vidiš li Zemlju?
  Učitelj je kimnuo u znak slaganja:
  - I Zemlja može biti ... Osim, naravno, ako niste vrlo napredan mađioničar. I ja sam surfao internetom - cool ljudski izum. I moram reći da stvarno znaš pucati. I smislili su zanimljivu mrežu. Čak je iznenađujuće da je obična struja bez ikakve magije sposobna za ovo!
  Dominica je slegnula ramenima i odgovorila:
  - Da, ovo i mene samog čudi! Zašto to ne učiniš za sebe?
  Tada nimfa markiza odgovori:
  - Znanstveni napredak je opasna stvar. Ako opet počnu eksplodirati naše bombe, i to ne obične, nego nuklearne ! Ovako nitko neće ostati živ, a magično zračenje je gore od normalnog zračenja!
  Dominica je zazviždala:
  - Evo ih ! Događa se.
  Studentice su viknule:
  - Ne treba nam takva , ona je zla teta!
  Mentor je ledenim tonom naredio:
  - Prati me!
  I pomaknula se. Na nogama je imala posebne sandale koje su ostavljale otvorene prste sprijeda i omogućavale joj da čara prstenjem. Sama mentorica također izgleda mlado - bez bora, besprijekorno lice. No, vidljiva je njezina struktura, ne nježne linije koje se pojavljuju tinejdžerice, već odrasle žene s klasičnim i, moglo bi se čak reći, aristokratskim crtama lica. A izgled je tako težak.
  Dominika je mislila da ima nekakvu titulu. A možda i ne mala.
  Pošla je za njom, a markiza-nimfa je skočila do nje i zacvrkutala, pokazujući zube:
  - Ti si tako veličanstvena kraljica. Ali kvrga na čelu ti je već zacijelila, brzo se oporavljaš!
  Dominika je uz smijeh primijetila:
  Ekspander snage i bučice,
  U zdravom tijelu zdrav duh!
  Tako su prošli kraj fontane i sedam mlaznica koje su izbijale dobrih stotinu metara u zrak , diveći se čudesnoj ljepoti. Sljedeća su vrata, na ulazu žena strijelac i pozlaćeni oklop.
  Pozdravljali su novu djevojku kimanjem glave i toptanjem svojih bosih, isklesanih stopala.
  Dominika je primijetila:
  -Djevojke imaju tri dobre osobine. Jedna, da su lijepe, a druga, da su...
  A tada odgovor nije padao na pamet. I evo ih u zgradi akademije zmajeva. Ovdje je takav luksuz da se ne može usporediti s Peterhofom. Osim zlata i platine, još uvijek postoji puno različitih metala koji nemaju analoga na planeti Zemlji. I također, brojno drago kamenje najsloženijih i najljepših uzoraka, obrubljeno ornamentima, gracioznim, preljevnim cvjetnim pupoljcima. Na zidovima je i mnogo različitih portreta. Uglavnom vilenjaci i vilenjaci. Ali postoje i druga stvorenja. Ali gotovo sva lica i likovi su mladi i istaknuti. Mladići često poziraju golih prsa. I vrlo su slični kipovima antičke Grčke i Rima. Ima tu svašta ... A tu su i fontane koje izlaze iza uglova, što također izgleda lijepo i ukusno.
  Vidljiva su i ogledala s narančastim i zlatnim okvirima, uokvirena dijamantima i topazima. Što samo po sebi izgleda prilično pristojno, a i oku je ugodno.
  Dominika je sa zadovoljstvom primijetila da je njezina kamena kvrga praktički nestala. I opet je lijepa i zlatokosa . A takva djevojka...
  Kosa joj je toliko svijetla da malo tko vjeruje da nije farbana. Ali ovo je njezina prirodna boja. I jako joj pristaje uz brončani ten njezina mladog lica.
  Ona je djevojka plemenite krvi i s vremena na vrijeme skoči kao majmun.
  A sama akademija je hladnija od palače Versailles. Zato joj se pokušaj približiti.
  Dominica ga je uzela i zapjevala:
  Svodovi palača su nam primamljivi,
  Sloboda se nikada neće zamijeniti!
  Sloboda se nikada neće zamijeniti!
  A njezini su bosi nožni prsti podigli dijamantni kamenčić s poda i bacili ga uvis. Proletio je, ali je nimfa pucnula prstima, a dijamant je završio u njenom otvorenom dlanu.
  Dominika je primijetila:
  - Pametno si to napravio!
  Lasica je cvrkutala:
  Okretniji od makaka
  Tvrđi od vola...
  A njuh je kao u psa,
  A oko je kao u orla!
  Mentor je strogim tonom primijetio:
  - Sada idemo dolje .
  Dominica je promucala:
  - Ili je možda bolje, naprotiv, ustati?
  Odmahnula je glavom:
  - Ispod je podzemni stadion. Tamo ćeš pokazati svoje vještine ako želiš ući u elitu!
  Djevojka glumica bojažljivo upita:
  - Što ako ne položim ispite?
  Učiteljica strogo reče:
  - A onda ćeš postati rob. Glumili ste robove u filmovima i znate što je to?
  Dominica se nasmijala i odgovorila:
  - Danas je djevojka gola robinja,
  A sutra je samo cool boginja!
  I ona se, naime, počela zabavljati i to bez ikakvih poteškoća.
  I tako su počeli silaziti niz mramorne stepenice. I bilo je to kao silazak u pakao.
  Dominica se prisjetila kako je glumila vješticu u filmovima. Podigli su je na lancu, s rukama vezanim iza sebe za strop. I stvarno je boljelo. I steže vene. Djevojčino preplanulo, mišićavo tijelo prekriveno je znojem od boli i napetosti. I tada se lanac otpušta. I ona na trenutak osjeti olakšanje i juri dolje. I tu na podu postoji napetost.
  A Dominica vrišti od paklenih bolova u zglobovima i ramenima. Da, morate to osjetiti.
  Nimfa, vidjevši da je djevojčino lice iskrivljeno , primijeti:
  - Ne moraš biti rob. Možda ćete postati student u mlađoj grupi.
  Dominika se hihotala i pjevušeći, rugajući se samoj sebi, odrasloj djevojci, a pritom glumici, primijetila:
  Učenik prvog razreda, učenik prvog razreda,
  Danas je vaš praznik...
  Ovo je divno i zabavno vrijeme,
  Prvi susret sa školom!
  Laska je primijetio:
  - Nije smiješno! Vi ljudi niste ni sanjali o našim sposobnostima u magiji!
  Dominica je agresivno odgovorila:
  - Jeste li ikada sanjali naša tehnološka dostignuća? Jedna hidrogenska bomba će zatvoriti svu vašu magiju.
  Mentor u crnom je zabilježio:
  - Nema potrebe za hvalisanjem . Ovo nije prikladno!
  Dominika je odgovorila:
  - Ovo nije hvalisanje, već konstatacija činjenica. Hidrogenska bomba snage stotinu megatona sposobna je uništiti sav život u radijusu od sto kilometara. Možete li zamisliti što je ovo?
  Nimfa potvrdi:
  - Ona ne laže! Ljudi zapravo imaju tako fantastično razorno oružje. I što je najvažnije, postoje i projektili koji ga mogu dostaviti do cilja.
  Učiteljica promrmlja kroz zube:
  - Šteta što kuga na ljude nije zahvatila Zemlju. Agresivni mužjaci poput vašeg ne zaslužuju živjeti!
  Dominica se nije svađala, kimajući glavom:
  - Ponekad i ja pomislim da je tako.
  Nimfa je primijetila:
  - I ljudi su različiti. Nemojte misliti da su svi loši. Iako, kojih je ljudi više, loših ili dobrih, ne možete reći na prvi pogled!
  Dominica je s osmijehom koji je izgledao vrlo tužno primijetila:
  - Ako gledate centralnu televiziju, onda, možda, loših ima više . Ili čak vrlo loše!
  Nimfa potvrdi:
  - Ovo je ksenofobija! Kad se pojača mržnja prema svemu što nije kao ti. Ali to ne treba uzimati kao primjer.
  Dominika je primijetila:
  - Dobro, nemojmo o politici. Moj cilj je spasiti sve predstavnike jačeg spola na planeti ... To jest, u vašem svemiru. A ovo je više od planeta!
  Lasica je ljubazno odgovorila:
  - Ovo nije planet, čak ni veliki, ali nije ni svemir. To je nešto između vrlo velikog planeta i svemira. Ali radije ne bih ulazio u korov...
  Mentorica je odmahnula svojim karakterističnim ušima koje su virile ispod kose i rekla:
  - U svakom slučaju, ne samo mi, nego postoje i druge akademije zmajeva i ne-zmajeva koji traže načine kako spasiti mužjake, a ako je moguće, i vratiti ih.
  Dominika je zacvilila:
  - Davljenik se hvata za slamku! I stvarno je cigla...
  Nimfa markiza je predložila:
  - Možda bi trebao bolje pjevati, spust je dosta dug!
  Djevojka glumica je kimnula:
  - Da, slažem se , još je hladnije nego u podzemnoj!
  A Dominika je kimnula glavom koja je blistala od zlatnih listića i zapjevala:
  U ratu nema starosti ni visine,
  Ona čini djevojčice i dječake jednakima!
  Oni koji ne žele blaženstvo u tišini,
  Tko želi letjeti još više!
  
  Sječemo, pucamo i režemo,
  Za nas postoji vjera - služba domovini!
  Naravno, bolje je služiti kao mač,
  Da odlučno dobije bitku!
  
  Što je još važnije za naše žene?
  Naravno, ne nosite ga samo na krevetu!
  Ti si muž orao, a ne jadni vrabac,
  Nastojte da naše kuće ne gore!
  
  Ovo je žestoka bitka, vidimo da dolazi,
  Horda plovi, mase se ne mogu izbrojiti!
  Ali kovači su iskovali jak štit,
  Graja i zlobna graja neće nas uplašiti!
  
  I okupili smo se zajedno, legija,
  Koplja čvrsto drže u rukama moćni!
  Budi neprijatelj barem prvak u razaranju,
  Čekaju grobovi, a ne medalje u pupku!
  
  Sudarili smo se , ali cure smrde,
  Mačevi u rukama svjetlucaju kao munje!
  Tako jake djevojke, tvrd izgled,
  Na zavist čak i zvijezdama Jedi !
  
  mislili orci, stvorenja , kraljevi ?
  Ali sada "medvjedi" trče!
  Mi smo sveti ratnici Rusa,
  Svaki borac, djevojka ili momak!
  
  Mi ih tjeramo i ne uzimamo zarobljenike,
  Slobodni ljudi ne bi trebali proizvoditi nesretne robove!
  Imali smo posla s čupavom vranom,
  Interesi domovine su viši od privatnih!
  Da, pjesma nije slaba i glas ratnika je divan.
  Silazak je završen i sada su se tri djevojke različitih vrsta: vilenjački mentor, nimfa markiza i ljudska upadnica našle na području velikog podzemnog stadiona, po veličini ne manje od Lužnjikija, a možda čak i superiornijeg.
  Imala je mnoštvo svakojakih sprava, visok strop i tribine za stotine tisuća gledatelja, te stolice izvezene baršunom, biserima, zlatom ili čak za najskuplje goste dijamantima i drugim kamenjem.
  U isto vrijeme , bila je gotovo prazna. Istina, u središtu je bila sama velika majstorica i voditeljica akademije, zmajska vojvotkinja de Montserrat.
  Vrlo lijepa ženka sa sedam glava, obojana u svim duginim bojama. I izgleda tako lijepo, jednostavno nevjerojatno, pogotovo ako ga vidite u stvarnosti, a ne na filmu.
  Dominica je pjevala neumjesno:
  Visoko nebo, daleke daljine,
  Poslušajte pjesmu o hrabrima Akmale ...
  On je zli zmaj, on je oslobodio zemlju,
  I ovaj vitez ostavi svjetlo neba!
  Opet se pjevaju pjesme...
  Ovdje je zmajska vojvotkinja de Montserrat prekinula prijetećim glasom, poput jerihonskih truba:
  - Vi ste , vidim, vrlo drska djevojka, s jezikom koji bi se lako mogao saviti u dugačku omču oko vašeg ljudskog vrata.
  Dominica je odgovorila s nevinim osmijehom:
  - Nisam te htio uvrijediti. Samo što ja jako volim pjevati. A Akmal je samo dječak iz bajke, filmski lik iz dječjeg filma. Ne shvaćajte to previše ozbiljno!
  Ženski zmaj sa sedam glava, otprilike veličine dobra jurišna letjelica dvosjed, nasmijala se i primijetila, a svih sedam njezinih glava govorilo je u isto vrijeme, kao da su jedna cjelina, unatoč različitim mozgovima:
  - A vi ste duhoviti i hrabri, a u isto vrijeme i domišljati. Možeš li barem učiniti nešto u magiji?
  Dominica je kao odgovor otpjevala komičnu pjesmu:
  Poklon učitelja,
  Proveli su vrijeme sa mnom...
  Patio je sa mnom uzalud -
  Najvještiji mađioničar!
  
  Mudri učitelji
  Slušao sam nepažljivo...
  Sve što se od mene nije tražilo
  Uspio sam nekako!
  . POGLAVLJE br. 5.
  Dječaku-robu i bivšem princu Oenomaju ponovno je dodijeljeno da okreće teški kotač. Dijete, staro oko jedanaest-dvanaest godina, svladavajući umor i oslanjajući se bosim nogama na oštro kamenje, mljelo je žito. Dvije vilenjakinje udarile su, u približno jednakim razmacima, dječakova gola, mišićava leđa. Nekako je ovo robovsko postojanje omogućilo odgodu od pretvaranja u kamen. Ali mladim dječacima robovima ne treba dopustiti da se odmore i treba ih oštro i prilično snažno udarati.
  I tako sve dok dječak rob potpuno iscrpljen ne zaspi. A nakon toga ga opet odgajaju, hrane da ne umre od gladi i da ima snage za rad. I opet upregnu.
  Ovo daje život, ali samo vrlo bolan. Kao, kao pakao u životu, samo što je tijelo mlado i zdravo i misli su u glavi i svijest bistra. Ali to ga čini još ponižavajućim i bolnijim. Kako bi malo skrenuo misli s boli i umora, bivši princ, a sada rob Oenomaus, upotrijebio je svoju maštu;
  Posada gusara na borbenim zmajevima pretražuje oblake u potrazi za plijenom. Zgodan, mišićav mladi vilenjak Oenomaus u elegantnom odijelu, čizmama koje svjetlucaju grimiznim lakom i s dijamantnim mamuzama upravlja svojim troglavim čudovištem. A ostatak tima čine nevjerojatne djevojke. Mišićavi su, preplanuli, bosi, a sva odjeća su im ogrlice od dragog kamenja na prsima i bokovima. I svi su, naravno, samo manekenke svijetle kose. Jahali su zmajeve koji su bili nešto manji i imali su samo jednu glavu.
  Pa naravno, on je muškarac, jači spol, a njegov tim čine pripadnice nježnijeg spola. I ne trebaju mu drugi muškarci.
  Dakle, samo muški kapetan ima cipele, a njegovi ljupki podređeni mogu svojim bosim, gracioznim nogama u borbi učiniti stvari koje se ne mogu reći u bajci ili opisati perom! Ljepotice su sposobne baciti eksploziv ubojite snage, te baciti bodež, bumerang ili otrovnu iglu.
  Oenomaus, mladi princ, pjevao je s oduševljenjem i radošću:
  Bogataš će se, naravno, smijati,
  Protresi svoj mamon, puni trbuh!
  I sudbina nam je umrijeti s bolom,
  Smrt bdije nad svima, starica s kosom!
  
  I želimo trčati po travi,
  Uostalom, mi smo još uvijek, u biti, samo djeca!
  Ali dječak će osjetiti dvostruko ropstvo,
  Nema slobode ni u jednom zatvoru na planeti!
  
  Moramo se boriti, to je sudbina,
  Ubij druga ako moraš brata!
  Nema smisla moliti se Svevišnjem,
  Za čije grijehe robovi snose odmazdu?
  
  Krvi je u areni i prljavštine u tamnici,
  Štakori su me izgrizli za bosa stopala!
  Pohlepni princ zadirkuje bikovom nogom,
  Trebalo bi ga samog poslati!
  
  Da bi preživio, moraš ubijati,
  Ti patiš i dušom i smrtnim tijelom!
  Plemići blaguju leševe siromaštva,
  Smrad je umro, ostao je samo potez kredom!
  
  Ali svejedno, duh volje se ne može slomiti,
  U dječakovim mislima domovina živi!
  Vojska će vječno dolaziti na vilenjake sa zlostavljanjem,
  Bacit ćemo bogataše zbog njihovih djela !
  
  Tada će se tresti vreća novca ,
   Tko je cijedio sokove iz Domovine!
  Za pobjedu nam treba bistar um,
  A ako si kukavica, ni bogovi su nemoćni!
  
  Evo zamaha mačem, glava je odletjela,
  Krvnik se odjednom pretvorio u žrtvu!
  Kako je vrag iznenada pobjegao iz kotla,
  Tako se iz velikog srca tjera ljutnja!
  
  Ne treba razmišljati, vilenjaci svjetla su slabi,
  Naš narod se nikome nije poklonio!
  pridošlicu iz pakla ,
  I mi smo ljubazni da pijemo čaj iz tanjurića!
  Prekrasna pjesma, a njegov tim zmajeva je veličanstven. Tako lebdeći s desne strane, vilenjakinja bakrenocrvene kose koja se vijorila na vjetru poput proleterske zastave uzviknula je:
  - Vrijeme je da se uozbiljimo, oh princ zračnih gusara!
  Enomai je kimnuo s osmijehom:
  - Sigurno! Za ovo smo rođeni!
  Djevojke su pjevale u zboru, jednoglasno, poskakujući i igrajući se svojim snažnim tijelima, isklesanim od razvijenih mišića:
  Mi smo jadni, mi smo jadni pirati,
  Jako, jako nam je žao...
  Stavili smo staklenke u nebo za karavele,
  Ali zato što nam nisu usadili moral!
  A ratnici su zapjevali s još većim veseljem i uzbuđenjem, a glasovi su im bili nalik na pune slavujeve trikove:
  Piratima ne treba znanost
  I jasno je zašto...
  Imamo noge i ruke,
  Ali ne trebaju nam naše glave!
  U tom je trenutku djevojka žutoljubičaste kose zazviždala:
  - Plijen naprijed! Cijela je zračna galija na desnom smjeru!
  Djevojke su pjevale u zboru:
  Eh ma , preko oceana, eh ma , zmajevi u šahu,
  Eh mama , pogledaj u basnoslovno bogatstvo...
  Nas nije briga za zakone, mi gradimo novi poredak,
  Umrijeti slab i glup pod mačevima!
  Knez Oenomaus je naredio:
  - E, cure, ako nam je suđeno da pljačkamo, onda ćemo pljačkati!
  A onda je cijelo jato zmajeva pojurilo u napad. Jurili su prema svom cilju.
  Galija je bila velik i lijep brod. Unatoč velikoj težini i natovarenoj raznim robama, zahvaljujući magiji, glatko je lebdio u atmosferi. I vjetar je napuhao jedra ove galije.
  Enomai je primijetio da su jedra broda imala vrlo svijetle i lijepe uzorke. A ovo je, recimo, vrlo cool . Pogotovo kad se pojavilo izlazeće sunce.
  Iz galije su primijetili jato gusara koji kontroliraju uvježbane zmajeve. I ekipa se oko toga počela nervirati. I u njoj je većina lijepih djevojaka u tunikama i momaka robova. Bili su samo u kupaćim gaćama, samo nekoliko mladih robova imalo je zlatne i srebrne narukvice koje su svjetlucale na gležnjevima i zapešćima.
  Djevojke ratnice bile su raskošnije ukrašene. Ali i bosi, poput dječaka od dvanaest do četrnaest godina, mišićavi, lijepi, ali s robovskim žigovima na prsima i ramenima.
  Samo je jedna djevojka ratnica imala elegantne čizme na nogama. Navodno je ona najvažnija ovdje i kapetanica. Tako lijepa plavuša s kosom kao da je posuta zlatnim prahom.
  I kako slatko lice ima. A tijelo je prekriveno oklopom koji je izliven od platine, safira, smaragda, topaza, rubina, ahata i dijamanata. Štoviše, drago kamenje raspoređeno je u prekrasan ukras najljepših boja. Tu su ruže, tulipani, različak, zaboravci, mimoze, božuri i mnogi drugi.
  Na njezinom raskošnom oklopu svi su cvjetovi različiti i nijedan se ne ponavlja.
  Gusarski princ Oenomaus osjeti u sebi nalet bistrih osjećaja i guguće:
  - Pa zar je stvarno moguće takvu ljepotu osakatiti i ubiti! Ne mogu nositi takav grijeh na duši.
  Vatrena crvenokosa partnerica je primijetila:
  - Ali zato smo pirati! Uostalom...nemoguće je pirati bez grijeha.
  Drugi je sa smiješkom primijetio:
  Da, teško je istinski ubiti voljene,
  Uostalom, vilenjak je , vjerujte mi, rođen za sreću...
  Ali ako si pirat, oštrica je majka,
  Bez krvi, kiše i vječnog lošeg vremena!
  Crvenokosa je također primijetila:
  - To su naravno lijepe djevojke i momci, ali nisu naše vilenjačke sorte, nego od roda ljudi! Pogledaj, sjajno , oblik njihovih ušiju.
  Enomaj je bio iznenađen:
  - Zar su ljudi tako lijepi i mladi?
  Vatreni ratnik je kimnuo glavom:
  - To je to! Uz pomoć magije dobili su vječnu mladost. A sada su ti dječaci zapeli u svojim ranim tinejdžerskim godinama.
  Sada će uvijek biti mladi i pokorni.
  Mladi princ je pjevao:
  Svi vilenjaci, ljudi na planeti,
  Uvijek bi trebali biti prijatelji...
  Djeca se uvijek trebaju smijati.
  I živite u mirnom svijetu!
  Djeca se trebaju smijati
  Djeca se trebaju smijati
  Djeca se trebaju smijati -
  I živite u mirnom svijetu!
  Plavokosi vilenjak je predložio:
  - Postoji opcija! Borit će se najbolji borac s njihove strane i najbolji ili najbolji s naše strane. U slučaju pobjede dijele plijen s nama, a u slučaju poraza ratnik koji gubi postaje . ili rob ili mrtvac!
  Enomaj je zabilježio:
  - Ovo je logično! Spreman sam za borbu!
  Djevojke na zmajevima okružile su galiju. Oni su brži; masivni brod jednostavno ne bi mogao pobjeći okretnom jatu.
  Ali galija je imala oružje. I počeli su ih usmjeravati, a fitilji su se čak počeli dimiti.
  Oenomaj reče gromoglasnim glasom:
  - Predlažem dvoboj! Po običaju zračnih gusara. Jedan borac s vaše, a jedan s naše strane. Dat ćete pola svog tereta pobjedniku. A u slučaju poraza , radi s gubitnikom što hoćeš . Nećemo vam smetati.
  Djevojka kapetan u dragocjenom oklopu s cvijećem odgovori:
  - Sjajno! Prihvaćamo ovaj izazov! borit ću se! A vi nominirajte koga hoćete!
  Vilenjački princ Oenomaus je odlučno izjavio:
  - Ja sam jedini predstavnik jačeg spola među vama. Dakle, moram se boriti!
  Crvenokosi pomoćnik reče agresivno:
  - Nisam ništa lošiji borac! Želim se boriti!
  I zatresla je svojom bosonogom, elegantnom, vrlo spretnom nogom, koja je pokretna, poput tijela kobre.
  Mladi ratnik se usprotivio:
  - Mi smo kapetani, borit ćemo se!
  Djevojka u dragocjenom oklopu je kimnula i sa smiješkom rekla:
  - Markizo de Diana, vama na usluzi!
  Mladi vilenjak samouvjereno odgovori:
  - Princ Oenomaus! Spremni za bitku!
  I mladi je ratnik vrlo vješto skočio na palubu i isukao svoj dugi, tanki mač.
  Lady de Diana je također izvukla svoju oštricu i sa smiješkom upitala:
  - Zašto je kraljević odjednom postao krvoločni gusar?
  Oenomaj je odlučno odgovorio:
  - To je duga priča. Ali ja nisam krvoločni gusar, nego plemenit! I to čini razliku.
  Markiza je sa smiješkom odgovorila:
  - Neću te ubiti, bit ćeš moj osobni rob i zarobljenik. Natjerat ću te da mi jezikom ližeš bose tabane i time mi priuštiš zadovoljstvo!
  Oenomaj se nasmijao i odgovorio:
  Neću ni tebe ubiti! A čak je i lijepo škakljati takva stopala jezikom. Ali iako si ozbiljan ratnik, nećeš čekati moj poraz!
  Diana se nasmiješila šire , sa svojim krupnim zubima i odgovorila:
  - Da vidimo! Ne samo ja, nego i druge djevojke vozit ću te u zarobljeništvu. A mi ćemo vas mučiti i prebiti do smrti. Da vidimo kako se smiješ u ovom slučaju!
  Piratski princ je zapjevao kao odgovor:
  Ne odustaj, ne odustaj, ne odustaj
  U borbi s čudovištem iz noćne more, ne plašite se...
  Osmijeh, osmijeh, osmijeh -
  Znajte da sve izgleda super i u redu !
  Markiza kimne s vrlo zadovoljnim pogledom:
  - Vi ste veseo mladić! Bio bi izvrstan šaljivdžija. Možda ću te čak dati kraljici. I bit će smiješno!
  Oenomaj je ljutito odgovorio:
  - Dosta praznog brbljanja. Borimo se!
  Djevojka u oklopu skočila je s poda baterije i napala svoju dvojnicu. Enomaj ju je dočekao, odbio udarce, pa čak i uzvratio, skoro odsjekavši ljepotici uho. Odskočila je unatrag i s panterskim osmijehom primijetila:
  - I nisi loša. Mislila sam da si ti princ kao da sam ja časna sestra!
  Djevojčica, međutim, nije vilenjak, ona ima ljudsko uho. Ali Oenomaus je vilenjak. Ljudi i vilenjaci imaju zajedničku djecu - mješance . Ali obično se nazivaju gadovima . I ne vole baš oboje.
  Markiza je ponovno napala. Izvodila je složene kombinacije s mačevima. A njezina je oštrica treperila, poskakivala i ponovno se vrtjela, poput krila mlina u uraganu. I napala je.
  Princ, koji nije bez razloga bio nasljednik ogromnog carstva, zadao joj je snažan udarac u prsa. I probio je oklop. Krv je čak prskala. I vidjelo se da je djevojka ranjena.
  Odmaknula se i prosiktala:
  - Opasni dječak čudovište!
  Edmond je odgovorio sa snishodljivim osmijehom:
  "Možda jesam čudovište, ali daleko sam od dječaka!"
  Diana se nasmijala i ponovno napala. Iako je s nje curila grimizna krv. I raširila se po palubi.
  Crvenokosa kraljica je primijetila:
  - Odmah bih joj odsjekao glavu! Ne bih vukao gajde.
  Markiza-kapetan je prosiktao:
  - I ja ti mogu pružiti takvu priliku!
  Enomaj je odgovorio udarivši mačem ratnicu ispod ruke i presjekavši joj tetivu. Ispustila je oružje iz desne ruke, ali ga je odmah uzela u lijevu. I nacerila se mesožderski, kao da je ona gospodarica situacije u ovom obračunu.
  Mladić je primijetio:
  - Ti si hrabra djevojka! Ali onda se ozlijediš. Bolje odustani!
  Diana je uzviknula:
  - Umrijet ćemo, ali nećemo odustati!
  Crvenokosi gusarski ratnik je cvrkutao:
  Morate nas poštovati, bojati nas se,
  Podvizima gusara nema kraja...
  Vilenjaci svjetlosti uvijek su znali kako se boriti,
  I planet je lud za nama!
  I smijeh kao odgovor, tako blistav i zvonak. Sve je izgledalo tako cool i s osjećajem.
  I Diana je opet napala. Lijevom rukom glumila je ništa gore nego desnom. I bilo je prilično lijepo, tako graciozni pokreti. Osim toga, markiza-kapetan je skinula čizme, a njezina mala, graciozna stopala postala su gola. A to joj je pridonijelo spretnosti.
  Enomaj je zabilježio:
  - I bosa ti pristaje, ljepotice draga!
  Diana je prosiktala:
  - Ljubit ćeš moje gole pete!
  Borba je bila vrlo agresivna. Markiza je napala s divljim bijesom i mahala oružjem kao damskom lepezom. I ovo je ispalo izuzetno lijepo. A onda je vrh zagrebao Oenomausa po vilenjačkom glatkom, bezdlakom, rumenom obrazu.
  Mladić je primijetio:
  - Dobar si!
  Diana je kimnula:
  - Da, super sam! I opet zamah i twist.
  Crvenokosi gusar je povikao:
  - Udari je! Ubij je!
  Oenomaj je sa smiješkom odgovorio:
  - Što je sa zapovijedi Svevišnjeg - ne ubij?
  Vatrena djevojka je odgovorila:
  - Doslovno - ne počini zlo ubojstvo!
  Piratski princ je promrmljao:
  - Dakle, moguće je počiniti dobro ubojstvo?
  Crvenokosa djevojka je potvrdila:
  - Nije ni moguće, ali mora!
  U međuvremenu je ranjena kapetanica ponovno pokušala napasti, i to vrlo dobro. I ogrebala je Oenomaiju po ruci i ramenu.
  Diana je urlala:
  - Osjećat ćeš se loše! Ubit ću te, psiću!
  Enomaj je zapjevao kao odgovor, parirajući napade;
  Znamo besmrtnu slavu u bitkama,
  Ne znajući za strah, sjeci hrabro!
  Neka nam mač pomogne u velikim postignućima,
  Porazite neprijatelja - ništa drugo nije važno!
  
  Plovimo morem, bez ikakve sumnje,
  Gusar i oluja, uragan nije prepreka!
  Uspomena će ostati u srcima generacija,
  Neprijatelj je poražen - to je sva nagrada!
  
  Ljepota će ti dati ljubav strastvenu,
  A sutra krvnika čeka oder!
  Povezivanje života s filibusterom je opasno,
  Sreća baca kocku na čudan način!
  I na posljednjoj riječi, gusarski princ je svojim mačem zarezao ruku djevojke markize, a oružje je ispalo iz njezine blijede ruke.
  Diana se nasmiješila i poskočila, ciljajući svojom golom petom u Oenomaijevu bradu. A djevojka je ležerno šetala. Mladić ju je podigao i potom bacio dolje. Diana se srušila na palubu i ostala zaprepaštena. Ona je zaista pokušala skočiti, ali vrh vrha čizme pogodio ju je u bradu, a djevojka se od snažnog udarca potpuno onesvijestila.
  Enomaj je podigao ruke i uzviknuo:
  - Pobjeda!
  Kroz četu djevojaka i bosih momaka prošla je tutnjava. A ratnici sa svojim dječacima robovima prkosno su kleknuli.
  Crvenokosi ratnik je primijetio:
  - Nekako je ispalo vrlo lako! Mislio sam da će biti teže.
  Oenomaj je promrmljao:
  - pomislila je purica i završila u juhi!
  Djevojka se nasmijala i uz smijeh primijetila:
  Ne pomišljaj na vilenjake
  Doći će vrijeme, shvatit ćete sami...
  Zvižde ti kao meci u sljepoočnici,
  A djevojka u bitku trči potpuno bosa !
  Crvenokosa je predložila:
  - Tucimo robove palicama po bosim petama. Mislim da će im se svidjeti!
  Enomaj je namignuo i primijetio:
  - Misliš li da će im se svidjeti? Iako grubi tabani dječaka vjerojatno nisu toliko osjetljivi na bol od štapa.
  Crvenokosi gusar je primijetio:
  - Glavno da nam se sviđa! Razbojnicima poput nas vrlo je ugodno mučiti lijepe dječake!
  Lijepa djevojka u elegantnoj tunici i nakitu na zapešćima i gležnjevima gugutala je:
  - Spreman sam, kao markizin pomoćnik, nastaviti borbu! I isporuči drugu polovicu plijena!
  Vatreni gusar je zarežao:
  - Ona je moja! Borit ću se s njom! Ovo je jasno.
  Enomai je kimnuo u znak slaganja:
  - Logično! Nije sve za mene da odnesem sam. Čak i ako sam ti najvažniji.
  Crvenokosi ratnik se usprotivio:
  - Nema poglavara među jednakima. I predlažem da se borimo bez oružja.
  Ratnik u tunici je zabilježio:
  - Bez oružja? Zar se ne bojiš, vilenjače?
  Vatreni gusar je odlučno odgovorio:
  - Ne idi u šumu da se bojiš vukova!
  Djevojka u tunici, ova divna medena plavuša, upita nježnim tonom:
  - Neka nam šarmantni mladić pjeva. Mislim na nešto lirsko, a druge djevojke će me podržati.
  Ljepotice s obje strane uglas su cvrkutale:
  - Dobro došli! Želimo vaše pjesme na sav glas!
  Oenomaus je pjevao sa smiješkom:
  Sjećam se kako sada, blistavo svijetlo lice,
  Pogled mi je probio srce poput bodeža!
  Gorjela sam u potocima vatrenog vjetra,
  Samo ste šutjeli u odgovoru!
  
  Tvoj glas, kako je lijep i čist,
  Vjerujem u beskrajni vodopad tvojih milovanja!
  Ne treba mi život pun mržnje bez tebe,
  A sada će me obasjati vječna zraka!
  
  Ti si božica bezgranične ljubavi,
  Ocean pun čudesne svjetlosti!
  Slomi ledene okove, u šali,
  Bez tebe neću dočekati zoru!
  
  Tvoje lice sija kao sunce gore,
  Nema ljepše figure u svemiru!
  Osjećaj strasti pokriva poput uragana,
  Biti s tobom zauvijek je sreća!
  
  Bol u mojoj duši bjesni kao oluja,
  A vatra u grudima nemilosrdno gori!
  Volim te, ponosno mi uzvraćaš pogled,
  Led u krhotine srce ti slama!
  
  Između svjetala u bezgraničnom zvjezdanom oceanu,
  Ti i ja smo se vinuli u nebo kao orlovi!
  I tvoje usne, svjetlucave od rubina,
  nešto nježno i strastveno!
  A pljesak je takav da se ljepotice naprosto guše od oduševljenja. Ali u tom trenutku jedna od djevojaka vikne:
  - Dvije borbene fregate dolaze ovamo!
  Oenomaus je s tužnim smiješkom primijetio:
  - Pa, je li ovo točno ono što si želio? Jeste li trebali zanimljivu borbu? Dakle, dobit ćete ga!
  Crvenokosa je ljutito primijetila:
  - Zvali su ih! Krstarice s vojnicima. A sada se nećete izvući samo s udarcima po golim petama!
  Djevojka koja je gledala kroz dalekozor primijetila je:
  - Na brodovima su orci. A to znači da nas čeka ozbiljan test.
  Oenomaj je logično primijetio:
  - Ali mi možemo ubijati naše neprijatelje bez ikakve povrede savjesti. Kad dodirnete prekrasne ratnice, srce vam doslovno krvari!
  Djevojka zelene kose je primijetila:
  - Naši su zmajevi brži od fregata. Možda ćemo imati vremena otići!
  Piratski princ je odlučno rekao:
  - U našem rječniku ne postoji riječ bijeg!
  A gusare su pjevale od bijesa, spremne na bitku na život ili smrt;
  Živimo u svijetu punom razdvojenosti, tuge...
  Što bi vojnik trebao učiniti kada je usamljen ?
  Bogovi su, s pravom, okrutno odlučili za nas -
  Ovom tipu sijede sljepoočnice!
  
  Svemir je tako okrutan prema ljubavi,
  Suze razdvojenosti tekle su u slapu...
  Suosjećanje je netragom nestalo, kao san,
  I život je postao kao kamen bez mekoće!
  
  U pustinji je ledeno, a led gori od vrućine,
  Kako hrđavi lanac okova moje srce!
  I kiša razdvajanja bije kao krhotine po krovu -
  Džepovi su prazni, samo bakar ostaje!
  
  Ali vjera u podvig borca nadahnjuje,
  Svemogući Bog, znate, čvrsto se zavjetovao!
  I bit će nam kao lišće u toplom svibnju,
  Kad niknemo, zoru dočekujemo!
  
  Želite li učiniti planetu sretnijom?
  Pa da svaki od nas pjeva slavno kao slavuj?
  Tada je najslađi med postao berba s lipe -
  U duši divova, stanemo na kraj lažima !
  
  Nema potrebe varati Boga, vjeruj mi,
  On dobro vidi tko je od nas kukavica i prostak !
  Daj žrtvi značenje Gospodina,
  Nije ni čudo što kaže, uzvratit ću vam ljudi!
  
  nas je nasilje uhvatilo na internetu ,
  Nitko ne zna gdje su ubojstva završila.
  Juda visi na truloj jasici -
  A za one koji su vjerovali - lovorov vijenac!
  
  Svaka osoba može postati bolja
  Naš izbor je svjestan - težnja za Kristom.
  Ali ponekad postoje lokve krvi,
  Barem postoji obećanje - doći ću uskoro!
  
  O svijete, koliko nasilja imaš,
  Kao da ne možemo mirno živjeti !
  Žena je naricala nad vojnikovim lijesom,
  Kako je tanka krhka nit života!
  
  Prolijevanje krvi nije naš poziv -
  Želim voljeti, dati domovini raj!
  Zašto je ova kazna za sve nas?
  Odgovor: sve svoje bogatstvo dajte siromasima!
  
  Nemoguće je kupiti spas za novac,
  Jer za Boga zlato nema cijene!
  I u crkvi se klanjaš nedjeljom,
  Da postanemo krilati kao orlovi!
  
  I doći će vrijeme - doći će kraljevstvo Božje,
  Doći će kraj zloj i grabežljivoj tami!
  Duhovno će nestati, prokleto ropstvo,
  I zemlja će postati u Velikoj Sreći!
  Nakon tako inspirativne pjesme, djevojke-gusari na zmajevima krenule su u juriš na velike fregate, koje su bile pune orka - smrdljivih i dlakavih medvjeda.
  Djevojčica je bilo manje od gadnih stvorenja, ali su zato bile mnogo okretnije i spretnije.
  A onda su i djevojke koje su bile na trgovačkom brodu ušle u bitku na strani gusara. I dječaci robovi požurili su rastaviti oružje. Ovo je tako dirljivo jedinstvo ljudi i vilenjaka protiv njihovih vječnih povijesnih neprijatelja - orka.
  Enomaj se također pridružio bitci. Mladić je zamahnuo s dva mača odjednom, pokrenuvši mlin, odsijecajući glave orcima. Borio se s lavljim bijesom.
  A do njega je crvenokosi . Djevojčina gola peta pogodi orka u bradu i slomi mu čeljust. A onda je ork pao, a rogovi su ga pogodili u trbuh. I bila je to teška bitka.
  Oenomaj se hrabro bori. Ovdje vitla leptirom sa mačevima, kao lepezom, i siječe glave koje se kotrljaju kao kupus.
  Mladi princ je oduševljeno pjevao, pokazujući čuda junaštva:
  Ako ti je šaka jaka -
  To znači da ćete biti prvi u životu!
  A onda drug nije siromah,
  Ima srce od zlata i živce od čelika!
  
  Ali što je još važnije, vjeruj, to je snažan um,
  Jer vilenjak je hladniji od životinje .
  Ako si tmuran u životu,
  Tada će vas veseli smijeh učiniti voljenim!
  
  Automatski dodatak, znaj, snaga šake,
  Jer je pun znanja, Know-How!
  Ali pokušaj dati moć u ruke budale ,
  Tada ćete kao nagradu dobiti samo bol!
  
  Bilo je vrijeme kad su išli u lov s toljagom,
  Luk, tobolac strijela protiv debele kože...
  Ali oni su napravili červonete tamo gdje je otišao novčić,
  I vrlo je lako skočiti u galaksiju!
  
  Iako je obrazovanje dobro -
  Ali zanimljivo je i ohrabriti se...
  I jednak bajunetu, postat će dlijeto,
  I služimo majci domovini vrlo pošteno.
  
  Ali zlo je nasilje težak križ,
  Naše bojno polje je krvlju...
  Zašto je Svemogući Bog ponovno uskrsnuo nakon patnje?
  Da se ojača vojno okupljanje vojnika!
  
  Djevojačke suze rone - pao je njen voljeni prijatelj,
  Majka se moli stenjući, vrišteći iz sveg glasa...
  Pred prozorima je hladno, a kamin se ugasio,
  Ovdje je pod zemljom zakopan zgodni mladić!
  
  Oh, okrutna sudbo, kakva zla sudbo,
  Djevice Marijo , gdje je tvoja dobra narav?
  Čovjek se htio što prije zaručiti,
  A sada vjetar nosi prašinu pod borove!
  
  Život će doći sretan - bit će dobar,
  Pita od jabuka postat će medena makovnjača...
  Čudovišni protivnik pretvara se u prah i prah,
  Neka prava sreća prekorači prag!
  
  Sve se radi na Elfu, a bacanje je na Farsu,
  Skupimo vijenac pun zvijezda u šaku!
  I zdravo momci, samo vrhunska klasa,
  I u vatru je bačen strašni duh !
  
  Mitraljez se već udomaćio - meci sipaju u potoku,
  A neprijatelj je bio iscrpljen, ono što je htio je nula!
  Ako pobijediš, postat ćeš bogat,
  Tko je zapalio, završit će u siromaštvu!
  Ovo je pjesma i velika borba, uz zamahe vrlo oštrih i okretnih mačeva. I slijede udarci po glavama, kao po asfaltu. I mnogo je orka već ubijeno. I dječaci robovi u borbi. Nitko od njih ne izgleda stariji od četrnaest, ali svi su mišićavi. Mršava tijela dječaka robova otvrdnula su teškim radom. A grube, žuljevite pete neprestano su udarale o brade orka, lomeći im čeljusti.
  Djevojka kapetan je došla k sebi. I sjela je. Teško su joj ozlijeđene obje ruke - presječene tetive. Pa, ovo nije fatalno; uz pomoć čarobnih i čarobnjačkih napitaka, šteta se može obnoviti. Ali to će trajati barem nekoliko sati. U međuvremenu, ona se ne može boriti.
  I nema nikoga da pomogne - sve su djevojke i mladići u borbi, i bore se divljim bijesom. Ovo je tako brutalna borba.
  Diana se pomaknula, srećom, stopala su joj bila bosa i relativno netaknuta. I spretnim prstima poput majmuna, kapetanica je počela tražiti kutiju prve pomoći. Postoji napitak koji liječi rane, i to vrlo teške, i univerzalni melem. Osim toga, zašto se ne uključiti u bitku nakon što ste omotali udove i namazali ih melemom i napitkom?
  Bosim nogama možete bacati vrlo snažne i otrovne predmete. A to bi bilo tako cool i destruktivno.
  Diana je djelovala samouvjereno. A noge su joj tako bose i okretne. Čizme je obula nevoljko, samo da naglasi svoj status. U svijetu gdje ima nekoliko svjetiljki i vječnog ljeta, cipele nisu potrebne da vam noge ne budu hladne, već radi ljepote i naglašavanja da niste ni rob ni rob. I to je logično...
  Ovdje je jedan od dječaka, također bos, bacio oštru iglu u orkov nos. I on, primivši dio otrova, smrznuo se i odmah umro.
  Rob je oduševljeno pjevao, a pridružili su se i ostali robovi, bili su ljudi i pjevali su kao ljudi:
  Sada, ako postoje problemi u svemiru,
  To se ne događa po svaku cijenu...
  Ne želiš više promjenu
  Čovjek ne zna što hoće!
  
  I tu je Černobog sa silnom snagom,
  Veliki ima univerzalnu moć ...
  Daje ga čovjeku pravo na čelo,
  Da ljudski rod potpuno ne podivlja!
  
  Da, Svemoguća rasa ga je stvorila,
  Da ljudi imaju razloga za razvoj...
  Tako da osoba želi sve odjednom,
  I ljudi su se naučili žestoko boriti!
  
  Kao što ratnik pobjeđuje zlo,
  Taj je Rod stvorio za dobrobit čovjeka...
  I izlio je dobrotu za duše i tijela,
  Nikada nije kasno naučiti se boriti!
  
  Što svemogući Bog želi?
  Da se ne usude baciti Vilenjak na koljena...
  Da zla kob ne vlada,
  Tako da se razvijaju stotine generacija!
  
  Da, Černobog je poticaj za ljude,
  Da ne bude lijenosti, nema stagnacije...
  Neka si orkšista razbiti u paramparčad,
  Prošećite Orklinom u prijateljskoj formaciji!
  
  Zato se nemoj izgubiti ako je teško,
  Ako nevolja zadesi domovinu...
  Rod će to učiniti lijepo i lako,
  Samo da se ljudi pokrenu!
  
  A Černobog ti je samo stariji brat,
  Iako je strog , beskrajno te voli...
  Postići ćete najbolji rezultat
  Kad ćeš zauvijek služiti Vilenjaku!
  Orci su pretrpjeli ogromne gubitke, pokosili su ih i djevojke i mladići. Čak je i Diana zamotanih ruku ušla u bitku. A njihovi goli nožni prsti bacali su žilete koji su pogodili orkove vratove i prerezali im arterije. I svakakva grla i te stvari. I izgledalo je iznimno impresivno.
  A onda je Dianina bosa noga bacila grašak s pritisnutom travom suzom. I odmah je desetak orka, predvođenih generalom, poletjelo preko boka fregate. Ovo je zaista kolosalna destrukcija i smrt smeđih i ružnih medvjeda.
  Oenomaj reče sa smiješkom:
  - Mi smo iste krvi: ti i ja! Pravo?
  Diana je odgovorila uz prijateljski osmijeh:
  - Kad smo složni, nepobjedivi smo! Čovjek i vilenjak su moć, i to zvuči vrlo gordo!
  Djevojke su pojačale pritisak. Preživjeli orci, koristeći grube padobrane, počeli su skakati dolje, klizeći s krilatih fregata. Neki su se padobrani zbog velike težine pokidali, veliki medvjedi su padali kao kamenje, ali za razliku od kaldrme, vrištali su i psovali vrlo prljavo!
  Diana je tvitala:
  Nije lako biti dobra žena,
  Ljubaznost ne ovisi o visini!
  Enomaj je svojim oštrim i dugim mačevima pokrenuo još jedan mlin i odsjekao glavu ogromnom medvjeđem kapetanu. Otkotrljala se po palubi poput bačve, prskajući krvlju. A mladi princ zapjeva:
  Krv je opet potekla kao rijeka,
  Vaš protivnik je prilično težak...
  Ali ne boj se sotone,
  I vrati čudovište u tamu!
  . POGLAVLJE br. 6.
  Sedmoglavi zmaj vojvotkinja i, u isto vrijeme, veliki majstor Akademije magije, zasiktao je i upitao:
  - Možete li se podići do visine odraslog čovjeka i lebdjeti u zraku barem minutu?
  Dominica se nasmijala i odgovorila:
  Mogu, ali mogu i drugačije
  Trči bos po rosi...
  Djevojka skače kao žaba -
  Ovo znači nešto drugačije od svih ostalih!
  Usta zmajske vojvotkinje su se otvorila, a iz njih je buknula vatra. Plamen je prošao i vrlo bolno opekao lijepu djevojku na golim, ružičastim tabanima s gracioznom krivuljom pete.
  I Dominic je vrisnula, ali je odmah čvrsto stisnula čeljust. I prsa su joj se teško dizala. Dobro je pogodio, čak su i žuljevi odmah natekli. Kao da su je davni inkvizitori mučili.
  Djevojka je zarežala:
  vam još Lancelot i kralj Arthur !
  Zmajska vojvotkinja je urlala:
  Tko je još ovo da mi se usuđuješ prijetiti?
  Nimfa markiza odgovori:
  - To su junaci iz ljudskog folklora. Apsolutno su sigurni za vas, Vaša Milosti!
  Ženski zmaj zaurla:
  - U REDU! Sada imate praktičan zadatak, izliječite opečena stopala. Ovo je vrlo korisno u praksi, a dobro će doći više puta u životu.
  Dominica je, snažno se smiješeći, zapjevala:
  - I jedan, i dva, i tri, i pet!
  Neću se umoriti ponavljati...
  Govoreći istu stvar
  To je dovoljno da vam zamuti vodu!
  Grand Master Dragon je primijetio:
  - I ona je drska djevojka. Možda joj ne samo spržiti pete, već i slomiti nožne prste?
  Nimfa markiza je primijetila:
  - Moramo biti strpljivi, o vojvotkinjo. Možda nam je ova djevojka jedina šansa da spasimo jači spol. I vratite muškarce!
  Ženski zmaj zaurla:
  - Ovo je glupo! Davljenik se hvata za slamku, a ti se hvataš za golu petu ljudske djevojke . Nije pokazivala posebne sposobnosti.
  Nimfa markiza se usprotivi:
  "Svojom je naredbom uspjela podići kamen bez ikakve magije ili čarolije, a to puno vrijedi!"
  Vojvotkinja od Montserrata se nasmijala i odgovorila:
  - Da, slavno je ozlijedila čelo. Istina, sada nema traga. A to nije tipično za ljude.
  Weasel je potvrdio:
  - Odmah se vidi da je posebna i odabrana! I zahtijeva poseban, iskren i suptilan pristup.
  Zmajska vojvotkinja kimnula je sa sedam glava odjednom:
  - Da, iskren i poseban pristup... Možda bih joj trebao jezikom polizati pete, u znak velikog poštovanja!
  Dominica se trgnula i samouvjereno odgovorila:
  - Ne, bolje da ne koristiš jezik! - I dodala je neočekivano osladivši lice. - Iako je jezik nedvojbeno najjači dio tijela. On je sposoban pokrenuti milijunske vojske!
  Nimfa markiza je predložila:
  - Dajte joj jednostavan zadatak. Na primjer, neka natjera mačku da joj priđe i prede, a zatim se vrati!
  Ovdje se dotad šutljiva žena trola u ljubičastoj haljini, sa čarobnim štapićem u rukama usprotivila:
  - Ne! Nećemo joj dopustiti da muči mačića. Bolje je boriti se sa mnom čarobnim štapićima. Ovo će biti stvarno ozbiljan ispit i učinkovit test!
  I lupkala je petu svojih sandala, optočenih safirima i ljubičastim i lila dijamantima.
  Zmajeva vojvotkinja je uzvratila:
  "Preteško je za djevojku početnicu boriti se s majstorom Akademije zmajeva." Teško je bilo boriti se s tobom, čak i ovako iskusnom i prekaljenom Laskom!
  Ženski trol se nasmijao i primijetio:
  - Posebno! Nakon ovoga, čak ni Koschey Besmrtni neće je se bojati!
  Tada je Dominika izlanula:
  - Što, imate li Koscheya Besmrtnog?
  Zmajska vojvotkinja kimne:
  - Naravno, postoji, međutim, on je daleko od dalekih zemalja u dalekom kraljevstvu. Ali postoji taj podli prljavi trik !
  Ubojica je sa smiješkom primijetila:
  - Ili je možda izazvao kugu? Da pobiješ sve mužjake i uhvatiš svoje ženke!
  Zmajeva vojvotkinja je uzvratila:
  - Teško! Imamo deset puta više žena nego muškaraca. A među orcima i goblinima koji čine vojsku Koshcheija Besmrtnog, naprotiv, ima deset puta više muškaraca nego žena, a oni su mnogo veći i jači. Zašto bi uništavao vlastite podanike i vojsku!
  Dominika je primijetila:
  - Ali kuga ne utječe na samog Koščeja?
  Ženski trol je kimnuo:
  - Da, niti jedna borbena magija ne djeluje na njega. Ne uzima oružje. Čak ga ni vaša hidrogenska bomba ne može uništiti. Takva je suština!
  Ubojica je izjavila:
  - Ali vjerojatno ima smrt u jajetu, na vrhu igle!
  Zmajska vojvotkinja odgovori gromoglasnim glasom:
  - Nije to tako jednostavno! Da je bilo tako lako pronaći Koshcheijevu smrt, onda on odavno ne bi bio živ. I tako, toliko je stoljeća staro da...
  Nimfa markiza odgovori umjesto nje:
  - Vi ste još skakali po drveću, ali on je već imao vlastitu moć i sjedio je na prijestolju. Zamislite kakav je to entitet!
  Dominica ga je uzela i zapjevala:
  Majmuni prave grimase
  I sjede na grani...
  I dalje neozbiljno
  Tu su bili naši preci!
  Ženski trol je primijetio:
  - Koshchei je, naravno, također osumnjičen. A kad je pošast počela, na njega se, naravno, prvi posumnjalo. Ovo je na neki način čelo osovine zla. Kao stoglava muška aždaja, najveća od aždaja, car careva i zli. Ali i ovo se čudovište okamenilo i raspalo. Ali Koschey bi se barem zajebao! Štoviše, sumnjali su i na kralja džina, Iblisa... Džini su duhovi, i ne mogu se okameniti.
  Ali džini su se nekako sakrili. I kao da su nestali!
  Dominica je zapjevala kao odgovor:
  Duh je izlanuo, ne, vjeruj mi, djevojke imaju snagu,
  I nestao...
  A onda se zmaj usprotivio ljepoti ,
  Trči, molim te!
  Markiza de Lasca je primijetila:
  - Postoje i dobri i zli duhovi. Jaki su, ali su im mogućnosti ograničene. Ali teoretski, ako bi jedan od muškaraca ili žena zamolio džinskog cara Iblisa da uništi mušku rasu, i bio u mogućnosti pronaći prsten svemoći koji bi dao moć nad ovom najvećom silom u našem svemiru, onda bi mogao izazvati ovo!
  Dominica je kimnula:
  - Ovo je već nešto! Moramo pronaći Prsten Svemoći. A onda ćemo sve popraviti.
  Ženski zmaj se nasmijao, a glas joj je bio poput groma. A onda je odgovorila:
  - Jedan Prsten je vrlo teško pronaći. Budući da daje moć nad teritorijem usporedivim s cijelom galaksijom. Štoviše, ako je u vašem svemiru galaksija gotovo prazna zbog rijetkog rasporeda zvijezda, onda je to ovdje teritorij naseljen trilijunima inteligentnih bića i mnogim kraljevstvima. A očito ga još nitko nije pronašao, jer cara našeg bajkovitog svemira nije bilo!
  Dominika se zahihotala i upitala:
  - Imaš li Boga?
  Markiza-nimfa odgovori:
  - Postoji li takav Uzvišeni Bog, Stvoritelj u svim Svemirima, ili On ne postoji, to zapravo još nitko ne zna. Čak i Koschey Besmrtni. Ali postoje bogovi nižeg ranga. Ali oni su takvi da su od njih mala korist, i bolje je da se klonite. Općenito, riječ Bog ima puno značenja. Dakle, najviši džini po snazi su jednaki bogovima.
  Ženski trol je primijetio:
  - Imamo i vjere, ali od njih je mala korist. Kao i tvoj, usput. Sada, kada je bio koronavirus , crkve su bile stvarno prazne, a nekome su pomogle molitve ili ga je tamjan zaštitio od virusa. Zašto ste ljudi tako lakovjerni, misleći da klečeći i klanjajući se možete moliti za nešto zauzvrat!
  Dominica je agresivno odgovorila:
  - Ali ja uopće ne vjerujem u Boga ili bogove! I nije me briga za to. Ali prije nisam vjerovao u vilenjake i smatrao sam ih bajkom i ljudskim izumom. - Djevojka lupi golim tabanom po kamenoj ploči i nastavi. - A sad vidim da postoje vilenjaci, zmajevi, trolovi, nimfe, pa zašto ne vjerovati u Boga i anđele? Štoviše, mnoge milijarde ljudi vjeruju u Svemogućeg, a gotovo isključivo mala djeca, i to ne sva, ozbiljno vjeruju u zmajeve i vilenjake.
  Markiza Laska se nasmijala:
  - Znam! Ova djevojčica, kada je bila mala, gledala je crtani film o Dunnu i zapravo je počela tražiti čarobni štapić u dvorištu. I provjeravala je svaku grančicu. I druga djeca su joj se smijala. Zapravo, već u ranoj dobi većina ljudi shvaća da su čarobni štapići bajke!
  Dominika je primijetila:
  - Ali u vašem svijetu postoje čarobni štapići!
  Ženski trol je kimnuo:
  - Naravno da postoji! A da biste preživjeli, morat ćete naučiti kako ih koristiti !
  Ženski zmaj zaurla:
  - Sada! Daj joj čarobni štapić, vidjet ćemo za što je sposobna ova djevojka, vrlo britka i drska na jeziku!
  Dominika je pjevala:
  Molim vas da se ne čudite
  Ako se magija dogodi!
  Ako se dogodi, ako se dogodi magija!
  Laska je primijetio:
  - Pa, nije li dražesna? Kakva čarobnica!
  Žena trola je snažnije uzela svoj čarobni štapić u desnu ruku i zamahnula njime. I munja je pogodila Dominika. Ali djevojka-glumica uspjela je skočiti u posljednji trenutak, a udarac je promašio. Mramorna ploča iza mene se otopila i počela dimiti.
  Zmajska vojvotkinja je uzviknula:
  - Oprezno, Cobra! Oštetit ćete cijeli premaz!
  Lasica se nasmijala i primijetila:
  - Ovo je metoda čarobnog štapića!
  Ženski trol Cobra otpjevao je kao odgovor:
  - Zla majka, moja metoda je jednostavna,
  Ne volim vući mačka za rep!
  Dominica je zarežala kao odgovor:
  U mojim zjenicama je noćna mora,
  Jedan skok - jedan pogodak!
  Zmajeva vojvotkinja ga je prekinula:
  -Vidi, već su joj nestali žuljevi! Kod ljudi oštećenje ne nestaje tako brzo. Kakva djevojka !
  Nimfa markiza je potvrdila:
  - To je to! Nisam pogriješio u tome. Regeneracija je rijetke snage, čak i za čarobnice, a nije se liječila magijom.
  Dominika je namignula i demonstrativno stala na ruke. A njezina bosa stopala bljeskala su u zraku poput lopatica propelera. A djevojka ga uzme i zapjeva oduševljeno, svojim srebrnim glasom:
  Volju smo kalili u bitkama,
  Brate, borili su se za domovinu.
  Izdaleka je ličilo na vilenjaštvo,
  Vilenjački vojnik ušao je u Orklin!
  
  Naši su preci kovali mačeve,
  A onda su puške krenule u akciju...
  Breze otvaraju svoje grane,
  Cure peku pite!
  
  je uspješan u svakoj borbi ,
  Ona zna kako stvari prihvatiti razumom.
  Ponekad gori čisti pakao.
  Ali mi ćemo pobijediti protivnika !
  
  Elf štiti Zemlju,
  Pruža utočište onima koji su bosi i goli.
  Završili smo bitku u svibnju,
  Orkmacht je dočekao žestok poraz!
  
  I nakon izgradnje i sjetve,
  Polja cvjetaju i raž je u stogovima.
  Vi ste heroji, djevojke, djedovi,
  Bilo je smrzavanja i snijega u rovovima!
  
  Iz naše hrabre domovine,
  Duboko se naklonite.
  Vijore se zastave elfinizma,
  A Fuhrerovi stijegovi su za otpad!
  
  Proći će stoljeća pod nama zvijezdama,
  Carstvo je galaksija roj.
  Nikada nije kasno roditi se
  I pokopajte neprijatelja u svemiru!
  
  Ali vjerujem da će um biti miran,
  A osoba je svima poput majke,
  Ovdje stara obitelj napreduje,
  Sjaj slave - milost!
  I djevojka jako lijepo pjeva, ona je tako divna pjevačica svjetske klase. Ili kvazisvjetski - što je još smješnije.
  Zmajska vojvotkinja je urlala:
  -Nevjerojatan! Ili možda samo uzmi i učini to...
  Ženka trola Kobra je graknula:
  - Vrijeme je za borbu čarobnim štapićima! I to bez ijednog tupog nokta! Borit ćemo se protiv neprijatelja do kraja!
  Nimfa markiza zacvili:
  - Ne budi glup! Kakav ti je ona neprijatelj. Ovo nam je možda zadnja prilika da spasimo i vratimo jači spol!
  Dominica je s bijesom promrmljala:
  - Daj mi čarobni štapić i oborit ću smjesu s protivnika. Ja sam Harry Potter u suknji, a ne neki Neznalica!
  Zmajska vojvotkinja je promrmljala:
  - Kakva je ovo banda?
  Weasel je objasnio:
  - Likovi iz ljudskih bajki i folklor Harry Potter je dječak koji je studirao na magičnoj akademiji, a Dunno je komični crtić .
  Cobra se nacerila i zatresla štapićem. Pulsar je izletio i pogodio mjesto gdje je stajala djevojka filmska glumica. A ona, Dominika, vrlo je spretno odskočila, bljeskajući svojim ružičastim štiklama na kojima praktički nije bilo prašine. I plamen joj uze taban i lagano ga liznu.
  Djevojka je viknula:
  - Oh , ti perverznjaku !
  I odmahnula je rukom. I odjednom je čarobni štapić koji je nimfa držala u rukama strašnom snagom jurnuo u njezin dlan.
  A Dominic ju je čvrsto zgrabio, poput okretnog majmuna. Nakon čega je kao odgovor ispalila pulsar.
  Djevojčica glumica nije šaputala nikakve čarolije, nije gugutala, samo je mahala čarobnim artefaktom. I vatreni ugrušak poleti prema Kobri. Nije to očekivala i oborena je. Njezine sandale, u obliku polucipela koje su pokrivale samo petu, zatresle su se uvis. I bilo je jasno da je ženka trola ozbiljno ozlijeđena. I otegnuto je stenjala. I počela je uzvraćati paljbu iz svog čarobnog štapića.
  A pulsari su se raspršili kao da tuča pada s neba. Doista je došlo do razmjene udaraca.
  Točnije, jedan snažan udarac i niz iskosa promašili su cilj.
  Pulsar je pogodio i zmajsku vojvotkinju. Ona je odgovorila tako što ju je uzela i zarežala s vatrom iz usta. A njezino svjetlo nije bilo bezazleno, uhvatilo je čak i nimfu markizu.
  I ona je odmahnula čarobnim štapićem i zaurlala:
  - Dosta djece! Zaista ste već prešli sve granice.
  Ali obje djevojke nisu ni pomišljale da se smire. Dominika je, osjetivši u sebi demonsku moć, udarala svojim čarobnim štapićem i izbacivala jedan pulsar za drugim. A njezina su jaja udarila u stopala ženskog majstora trolova i spalila joj sandale.
  Vrisnula je od bijesa:
  - Ljudska kokoš!
  Nimfa markiza se usprotivi:
  - Ne! Najvjerojatnije je riječ o ženskom jastrebu ili barem o zmaju!
  Dominica je opet udarila , a ovaj put val tsunamija njezine bjesomučne vatre stvarno je udario poput batine od plamena.
  A ženka trola Cobra urlat će i puštati magiju bez ograničenja. No čim je vatreni stup izbaci uvis, doslovno joj sprži haljinu i pogodi je po prsima.
  Ženskom trolu je zastao dah. A Dominica je otišla dalje i dodala ubojiti pulsar na glavu. I kao da mi je malj udario u mozak.
  Kobra je urlala i konačno se onesvijestila. Njena bosa stopala bila su opečena i puna mjehura. Djevojka s orlovskim nosom opečena je i pretučena.
  Zmajska vojvotkinja je radosno uzviknula:
  - Vau! Premašili ste sva očekivanja! Iskreno, nisam mislio da možete učiniti tako nešto - nokautirati samu Cobru!
  Nimfa markiza kimne:
  - Ona je naša glavna i gotovo jedina nada! I on bi mogao biti opravdan. Pogledajte što radi ova naslikana ljepotica!
  Doista, Dominika ju je uzela i zatresla svojim golim, gracioznim stopalom, a marokanom presvučena "koza" odjednom je zablejala i pojurila uokolo. Kao da je postao istinski živ i pokretan. I stvarno skočimo i flertujmo.
  Zmajska vojvotkinja prasnula je u smijeh, odmahujući svojih sedam glava i primijetila:
  - Vau! Kako joj to uspijeva?
  Dominica je slegnula ramenima i zacvrkutala:
  Da budem iskren, ne znam
  Sve se pomiješalo na podnevnoj vrućini...
  Skoro nikad ne čitam čarolije.
  Uopće se ne igram s duhom vjetra!
  Umjesto toga, uvijek mi nedostaješ, gospodine,
  Povedi djevojku sa sobom!
  Zmajeva vojvotkinja zaurla:
  - Dominika prihvatila! I s obzirom na svoj poseban talent, upisuje se na elitni odjel Dragon Academy. Gdje ne samo da neće morati plaćati studij, već će joj, naprotiv, biti isplaćena povećana stipendija!
  Dominica je skočila više, okrenula se i zapjevala:
  Nema bolje Dominike
  Ona je boje Zemlje...
  Sunce izlazi nad planetom,
  A svuda okolo nule!
  Nimfa markiza upita sa slatkim osmijehom:
  - Što ću dobiti za ovo?
  Nastala je stanka... Dominica je izlanula :
  - Moraš naći zgodnog dečka!
  Zmajska vojvotkinja se nasmijala i odgovorila:
  - Međutim , novom studentu očito se zavrtjelo u glavi od silnog ponosa! Stoga namećem pokoru - izgovoriti stotinu krilatih aforizama. I to odmah!
  Dominica je kimnula s osmijehom:
  - Molim te! Nisam uzalud glumila u filmovima, a imam odlično pamćenje!
  Zmajska vojvotkinja je promrmljala:
  - Dođi brzo! Imam i ograničenje u vremenu!
  Dominika je duboko udahnula i nažvrljala brzinom mitraljeza:
  Nitko ne treba uši mrtvog magarca, ali sluh žive lisice je dar za one kojima ne trebaju magarci za postizanje svojih ciljeva!
  Kad jednom obuješ cipele, zauvijek ćeš ostati bos!
  Rat je zrak za pluća, ali samo pomiješan s binarnim plinom!
  Ako neprijatelj ne želi odustati i ne zna gubiti, natjerat ćemo ga da se skine i naučit ćemo ga kako pobjeđivati!
  Loši ljudi vole crnu magiju, dobri neljudi vole bijelu!
  Ubijanje u ratu je teško u procesu, odvratno u percepciji, ali kako je samo na kraju super! To znači da rat donosi zdravlje duši, otvrdnjavanje tijelu i čišćenje novčanika!
  Ponekad rat uvelike napuni novčanike, i to ravnomjerno punini prolivene krvi, i praznini pokvarenog srca!
  Dug prema domovini nagrađuje se nesebičnom odanošću!
  Rat ispituje pametne, jača jake, zabavlja budale ! -
  Ismijavati se nije zabavno, rasplakati druge nije dosadno!
  Dobar vladar , kao slatki med, prvo će se polizati, a zatim ispljunuti !
  A zli vladar, kao pelin, prvo će biti spljošten , a zatim pogažen!
  Da, zlato je mekano, ali se od njega lako može iskovati neprobojni štit!
  Kvaliteta uvijek nadmašuje kvantitetu - čak ni ocean ječmene kaše nije prepreka za sjekiru!
  Zlo je puno snage kad je dobro oslabljeno strahom!
  Šala je dobra, žlica je dobra za večeru, a pomoć u nevolji!
  Možeš imati sreće jednom ili dvaput - bez vještine, sreća nestaje!
  Tko nije Lav Tolstoj, taj je književna skitnica!
  Ne morate se roditi kao Tolstoj da biste bili naivčina za književnost!
  Pijmo da imamo više žena nego razloga za crvenilo zbog razvoda!
  Požuda je uništila više muškaraca nego samilost žena!
  Točno oko, kose ruke, neprijatelj nije promašaj - kratkovidan!
  Filozofija ne produžuje život, ali ga ukrašava, rastežući krhotine!
  Zapovjednik pobjeđuje vještinom, mesar brojevima, genij umjetnošću, pretendent prijevarom!
  Zato pijmo da nada ne umre, a da umru samo oni koji je ne opravdaju!
  Nada umire posljednja ...A prvi su oni koji je ne opravdaju!
  U ratu je logika relativan pojam, kao čokolada; prije nego što se stigneš diviti pločicama, one su ti već u ustima; prije nego što ih stigneš progutati, one izađu postrance!
  Uspjeh ponekad smrdi, postignuća smrde na leš, ali sreća ne može smrdjeti!
  Bog je na površini svake stvari, a đavao je u detaljima!
  Dobiti batine neugodno je čak i za mazohist!
  Ono što Bog ne zna samo je pitanje na koje nije mogao odgovoriti!
  Majmun je bolji od čovjeka po tome što može biti doslovno samo životinja!
  Hutba koja ne vodi dobru je kao put koji vodi do sjekire!
  Graditi bilo kakve doktrine na tekstovima Evanđelja isto je što i proučavati kvantnu mehaniku iz bajki braće Grimm!
  Teško je biti Bog, ali ostati vrag je potpuno nepodnošljivo!
  Um učetverostručuje snagu čak i ako se broj neprijatelja udvostruči!
  Život je potpuni kompromis, ne s ljudima, već s prirodom!
  Čelo je u obliku zvona , što znači da je slog cool!
  za budale , zakoni prirode nisu propisani za genije!
  Jezik je pametnom dan da sakrije misli o glupim i besmislenim stvarima!
  Tko u tužnom vidi smiješno, tragično će oslijepiti od ozbiljne radosti!
  - Žuri bez žurbe - žuri bez žurbe! Osvoji peticu iz lekcije rješavanjem složene akcije!
  Pobjednici se ne sude ... Mada, ponekad im se sudi!
  - Ljudska glupost saveznik je bogova neprijateljskih prema ljudima!
  Čovjek u štali je čovjek, ali svinja čak ni u palači neće se uzdići više od vepra!
  Postoje dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska domišljatost, međutim, prva je relativna, a druga apsolutna!
  Koji Rus ne voli brzu vožnju i prokleto brz let!
  - Ne želi svatko u pakao, ali samo rijetki mogu okusiti želju za đavolskom prilikom!
  Ali bez zalijevanja suzama, ne možete žeti žetvu radosti, a bez navodnjavanja, tada lovorike uspjeha neće rasti!
  Bog je u svakoj stvari, ili na njezinoj površini, a Đavo je u nedostatku stvari, ili u dubini materijalne oskudice!
  Tko uzme vremena da bude oprezan, spasit će vječnost na svojoj dženazi!
  Šutnja je zlato, riječ je srebro, ali iz ženskih usta izlije toliko toga da i dijamanti postanu dosadni!
  Šutnja je zlato i dugo čuvanje rječitih tokova neće zahrđati!
  A zlato gubi vrijednost ako se nečujno zakopa u zemlju!
  Ponekad ćete šutnjom napuniti novčanik s više zlata nego glasnim moljakanjem za milostinju!
  Rat nikad nije dosadan, može biti rutina, ali samo do prvog pucnja!
  Mirno doba ima tendenciju da se ponavlja, a samo je bitka uvijek individualna!
  U ratu, kao i u šahu, ne možete griješiti, ali razlika je u stalnom vremenskom pritisku!
  Rat je vječna vremenska nevolja i prije prvog poteza!
  U šahu se potezi izmjenjuju, ali u ratu se izmjenjuju!
  Rat je kao šah, samo bez pravila i u stvarnom vremenu!
  U ratu vječito nedostaje vremena, kad vlada mir, nedostaje zabave!
  Najzanimljivije u ratu je to što je uvijek sve ozbiljno, a kapitulacija je samo za pokazivanje !
  Možete odustati hinjeno, ali, nažalost , možete odustati samo stvarno!
  Naporan rad treninga isplati se lakoćom borbe! Tko nije lijen taj će postati heroj!
  Nikada nije kasno za učenje, osim ako nisi mrtav!
  Čak i mrtvac ima šansu za osvetu, osim ako nije ateist!
  Postati ateist znači prestati biti besmrtan!
  Glavom misle, a trbuhom djeluju!
  Zlo ne živi u srcima, već u stomacima!
  Srce je sebično samo s vremena na vrijeme, ali želudac uvijek!
  Trbuh je najstrašniji dio tijela, ali on nas motivira na rad!
  Bez srca nema čovjeka, bez želuca nema ljudske pohlepe!
  Oni tješe srce i umiruju želudac!
  Nije me briga koliko košta auto, glavno je da prestiž domovine nema cijenu!
  Ako Isus živi u srcu, onda Sotona živi u želucu!
  Prazan želudac potiče vas da napunite novčanik!
  Prazna glava prazni novčanik!
  Veliki trbuh nije znak dobre osobe, ali ukazuje na malo volje!
  Prazan želudac puni dušu gorčinom!
  Najteži je trbuh onaj čija praznina dolazi iz glave bez mozga!
  Ženu noge hrane kao vuka, samo u štiklama!
  U budućnosti mnogi obećavaju zlatne planine, ali sreća je još uvijek pred vratima!
  Život nije kao karte, uvijek morate dati sve od sebe za uspjeh !
  Cilj je kao svjetionik, težiš mu, ali kad ga postigneš, vidiš da su se problemi samo povećali!
  Cigareta je najučinkovitiji ubojica , pogotovo protiv kupca! Cigareta je kao tiha puška, ali je smrtonosna čak iu rukama amatera!
  Cigareta je najpouzdaniji snajperist, uvijek ubija!
  Cigareta je gorka, ali privlači više od slatkiša!
  Cigareta je kao loša djevojka , ali rastanak s njom je mnogo bolniji!
  Cigareta, za razliku od granate, kada se baci, produžava život!
  U ratu je najkraći put do cilja zaobilazan manevar, a čista istina je podla prijevara!
  Obilazni manevar je najsigurniji način da skratite put do cilja!
  Život je crven, ali odlazi s crvenom krvlju!
  U ratu život gubi vrijednost, ali dobiva smisao!
  Rat je, kao i mladoženja, podložan izdaji, ali ne dopušta da se odugovlači!
  Rat je pohotna žena koja proždire muška tijela!
  Sva su doba podložna ratu, kao i ljubavi, ali to nije ugodna zabava !
  Rat je, kao i kurtizana, skup i promjenjiv, ali uvijek ostavlja herojsku uspomenu!
  Rat nije kao san, ne može se bez jakih emocija!
  Svijet je dosadan i opuštajući, rat je zanimljiv i uzbudljiv!
  Rat, ova krv i znoj, oplodi sadnice koje rađaju hrabrost!
  Koliko god ratni proces bio zanimljiv, svi žele kraj!
  Rat nije knjiga, ne možeš ga zatvoriti, ne možeš ga sakriti ispod jastuka, možeš ga samo zaprljati!
  Rat je religija: zahtijeva fanatizam, disciplinu, bespogovornu poslušnost, ali njegovi bogovi su uvijek smrtni!
  U ratu, kao i u kockarnici, rizik je velik, ali dobici kratko traju!
  su razlozi za novi pokolj neuklonjivi!
  Preziremo ubojicu osim ako nije vojnik na fronti; preziremo lopova ako je pljačkaš na bojnom polju, dvostruko!
  Vojniče, ovo je vitez čiji oklop ima hrabrosti i časti! Generale barune, čija je kruna razboritost i inteligencija!
  Vojnik zvuči ponosno, redov zvuči pogrdno!
  Prvi u napadu može umrijeti, ali posljednji neće ostati u sjećanju!
  Bolje biti prvi u dijeljenju plijena nego u napadu!
  Rat, kao i žena, samo slaže muškarce, a da ih ne slomi!
  Žena, za razliku od rata, ne žuri da ubije muškarca!
  Rat, za razliku od žena, nikada nije zadovoljan brojem dodijeljenih muškaraca!
  Rat je najnezasitnija žena, muškaraca joj se nikad dosta, a ženu neće odbiti!
  Žene se ne vole svađati, ali poriv da se ubije muškarac nije puno gori od metka!
  I mali metak može ubiti čovjeka, žena velikog srca može ga usrećiti!
  Veliko srce često vodi malom osobnom interesu!
  Rat nema žensko lice, ali bolje krvari muškarce nego žene!
  Rat ne donosi radost, ali zadovoljava agresivne instinkte!
  Radost u ratu, leševi neprijatelja su samo na cijeni!
  Rat je oranje njive: gnoji se leševima, zalijeva krvlju, ali izlazi u pobjedu!
  Pobjeda se njeguje na leševima i krvi , ali donosi plodove slavom!
  Rat je kao cvijet ljudožder, sjajan, mesožder i smrdljiv!
  Rat je majka napretka i maćeha lijenosti!
  A u ratu život vojnika nije vrijedan, a generali su čak i gubitak!
  Ako hoćeš mir, usadi strah, ako hoćeš rat, usadi smijeh!
  Smijeh nije grijeh ako nisi predmet ruganja u vojnim poslovima!
  Rat je kao cirkus, samo se pobjednik posljednji smije!
  U ratu, kao u cirkusu, samo podmukli, ozbiljni ubojica!
  Bolje je jedinstvo pod tvrdim režimom nego haos i aljkavost pod mekim!
  Smrt je konvencija, sramota je apsolutna !
  Koliko god kralj bio velik, otići će u grob, kao i lovac!
  Političar uvijek laže, samo on umire stvarno!
  Besmrtnost je stvarna, ali smrt je iluzorna!
  Kraljevi mogu sve, ali ni jedan, ni jedan kralj ne može pobjeći iz groba u zemlju!
  Svi žele lijepo živjeti, ali samo rijetki umiru dostojanstveno!
  Smrt obećava nevolje, osim ako ne iskri zracima postignuća!
  Život bez zabave je ljubav bez hobija!
  Dobro je kad ima ljubavi, gore kad je krv!
  Seks je poput baklje, ali punjenje košta više!
  Bez seksa se može živjeti, ali se ne može razmnožavati!
  Što je ljubav vrelija, krv teče jače!
  Ljudi žele ljubav, životinje žele seks, a geniji žele otkrića!
  Čak se i svinje druže, estete to vole!
  I u seksu je potrebna umjerenost, što više to bolje!
  U ljubavi nema granica, u seksu su riječi dovoljne!
  Lakše je pod vatrom ako ti je plamen u srcu!
  Bolje je gorjeti u plamenu nego postati Kainova duša!
  Rat je grupni seks: puno jauka i vrištanja, ali toliko krvi neće biti ni od tisuću djevica!
  Seks je poput rata, ali nije tako dug i rutinski!
  Svađa je poput vođenja ljubavi, ali stenjanje se ne potiče!
  Seks je dobar, naravno, ali iskašljavanje krvi je loše!
  Rat je težak, ali poniženje je teže od svakog vojnog tereta!
  Ako želiš živjeti, nauči se boriti, ako želiš preživjeti, nauči pobjeđivati!
  U ratu su sva sredstva dobra, osim kuknjave!
  Svatko se može boriti, ali samo vrijedan može pobijediti!
  Rat nije mjesto za razmišljanje, on je pun velikog ludila!
  Bolje je ratovati nego trgovati domovinom!
  Rat nije slatkiš, ali ispuni te radošću kad ga progutaš!
  Bitka nikad kraja, samo jenjava tutnjava kanonade!
  Može se stišati kanonada, može prsnuti cijev, ali borba nikad prestati!
  U ratu je najzanimljivija nepredvidivost, stvarna borba!
  Zašto su padale cijene pod Staljinom jer su narodni neprijatelji ubijani!
  Bolje biti gol za novac nego biti obuven za ništa!
  Doslovno je ljepše biti bos nego u figurativnom smislu imati cipele!
  Rat je kao cirkus, samo umjesto smijeha idu suze, a arena je veličine planete!
  Hoću mir, ispadne rat, hoću rat, ispadne kapitulacija!
  Rat je, donekle, majka, rađa pravo bratstvo!
  Rat je zlo, ali rađa dobre drugove!
  Duge ruke su dobre ako um nije kratkog spoja!
  Snaga pobjeđuje, a samo praktični um dodjeljuje darove pobjede!
  Snaga i pamet, poput muža i žene, rađaju pobjedu samo u paru!
  Osoba, za razliku od piramide, ima neravnu potporu u izdržljivosti!
  Piramida ima četiri ugla, ali ravna površina joj daje stabilnost!
  Dobra smrt je bolja od usranog života!
  Dobro je biti Bog u divljini, ali je loše biti vrag u zoni!
  Sunce zađe za pola dana, ali slava ostaje stoljećima!
  Slava kratko traje, osim svega ostalog!
  Živite zauvijek, učite zauvijek, ali nemojte ponovno učiti!
  Slava može biti vrlo sjajna, sjajnija od zlata, ali s vremenom više blijedi!
  Slava je poput sunca, ali noću ne zalazi!
  Nije lako postati slavan, čak ni uz trud, ali lijenost lako vodi u sramotu!
  Slava je kao vatra, ugodna za oko, ali da biste je dobili, morate nekoga spaliti!
  Dobro je biti u slavi, loše je biti okružen muhama koje se lijepe za slavu!
  . POGLAVLJE br. 7.
  Nakon buđenja, dječak princ Oenomaus ponovno je vezan za kotač. Prije toga mu je bilo dopušteno da se opere u hladnom mlazu i opere zube. A onda skromno doručkujte.
  I nastavi se kretati u neprestanom pokretu i djetinjem tijelu, da te ne okova kamena kuga. Takva je teška sudbina veličanstvene osobe i nasljednika velikog vilenjačkog carstva.
  Jedini način da preživite je biti mladi rob i naporno raditi. To pruža privremenu zaštitu od okamenjenja. Ovdje postoje neke mogućnosti produžiti egzistenciju, ali to je prilično neugodno i bolno.
  No, dječak, vrteći kolo, svojom bogatom maštom uroni u svijet mašte i uljepša svoje bezradno postojanje u dobrovoljno-prisilnom zatočeništvu.
  Dječak iz kabine leti na malom troglavom zmaju. U nepoznatoj zemlji želi pronaći, još ne zna što, ali što može vratiti jačem spolu i zaustaviti izumiranje i okamenjenost muškaraca.
  Zmaj je također još dijete, a dječak nema puno godina, a na sebi ima samo kratke hlače i ruksak s borbenim arsenalom, a za pojasom ima luk, dva mača i par bodeža.
  Enomaj leti na svom konju. A do nje sjedi djevojka Margarita na malom zmaju. Na sebi ima samo tuniku, preplanulu boju, a na golim prstima prstenje s magijom. Ona predstavlja borbu hit iz ljudskog svijeta.
  Djevojka nije jednostavna. Na Zemlji je bila partizanka i obavještajac tijekom Velikog domovinskog rata. A nakon smrti, preselila se u svijet magije i magije. A u njemu je već više od devedeset i tri godine. Završila je Akademiju zmajeva i ovladala moćnim vještičarenjem. Ali izgleda isto kao kad su je Nijemci objesili. Iz nekog razloga ne raste, a to uznemiruje Margaritu. Koliko dugo možete biti vječno dijete?
  Istina, Enomaj kaže da je i sam bio odrasli vilenjački princ, ali je postao dječak-rob. I također, zato je uzrujan zbog toga. Iako ne, nije loše biti dijete, ali kad si još i rob...
  Ali sada je već u drugom svijetu, ne vrti ropsko kolo, već leti na zmaju. A s njim je bila i partizanka Margarita, koju su bosu kroz snijeg vodili na strijeljanje. A prije toga su me i mučili. Leđa su joj prerezali bodljikavom žicom, a tabane mlade heroine ispekli na vatri.
  Prekriveni su mjehurima, a kad staneš na hladan snijeg, gotovo je ugodno, jer bolni svrbež u opečenim stopalima jenjava. A na pionirskom vratu bila je pločica - "Ja sam partizan". Kad vise, gotovo da ne boli, samo je odvratno gledati sretna lica Švaba i policajaca. Pa strah, što ako je čeka pakao, kao pionirku i gorljivu ateistkinju? Gdje će ti spržiti ne samo pete, nego cijelo tijelo, zauvijek.
  Iako, zašto ona vjeruje u takve gluposti? Mada, šteta je umrijeti i otići u zaborav, proživjevši tako malo.
  Ali kad se omča na njezinom nježnom vratu stegnula, djevojka se probudila na zmaju. A kraj nje je bila nimfa lijepa poput anđela. I Margarita je mislila da raj ipak postoji. Tako poseban raj za pionire heroje i ateiste.
  Ali zapravo, u čarobnom svijetu postoji dobro i zlo, i njegovi problemi. Brzo je izliječena od posjekotina i opeklina pomoću magije. I djevojka je ušla u Dragon Academy, u najmlađi razred. Ali bila je talentirana, sposobna i brzo je učila.
  I ovladala je snažnim magijskim vještinama. Stoga je, unatoč svom djetinjastom izgledu, otišla s princem Oenomausom u posebnu misiju - pronaći nešto što bi pomoglo u spašavanju jačeg spola. Uostalom, svijet bez muškaraca je lišen harmonije i interesa. A lijepom spolu je dosadno i neugodno u njemu.
  Margarita je, dok je letjela, primijetila:
  - Ponekad pomislim, vratit će se muškarci, i što onda? Kome treba djevojčica? Kako bih volio da mogu odrasti i postati odrastao!
  Oenomaj odgovori samouvjerenim tonom:
  - Ako magija može vratiti život ljudima, onda je moguće da te učini odraslim. Samo nemojte zaboraviti da vilenjaci, nimfe i drijade ne stare, i to je njihovo prirodno svojstvo. Ali ljudske žene, ne. Potrebna je jaka magija da se one ne pretvore u ružne, gadne i grbave starice. A biti ružna starica puno je gore nego biti lijepa djevojka. O bolestima starosti koje napadaju ljude da i ne govorimo. Nemate nikakve ozbiljne magije na Zemlji, a vjerojatno ste se i sami uvjerili koliko je starost odvratna i odvratna, pogotovo za žene.
  Margarita je negativno odmahnula glavom:
  - Ne, ne želim biti starica! Bolje biti mlada robinja nego stara kraljica!
  Dječak princ se nasmijao i primijetio:
  - Bit ćeš zauvijek mlad, zauvijek bos!
  Djevojka se nasmijala i rekla:
  - Bila sam gradska djevojka prije rata. U Lenjingradu je bilo nekako nepristojno hodati bos, a klima nije bila baš topla. Stoga mi je u selu bilo nekako neugodno skitati se . Tek za vrijeme okupacije, kada su se dječje sandale poderale i kada je bilo jako teško nabaviti male cipele, naučila sam ovako nešto raditi. I znate, prvih dana je bolno i hladno, pogotovo ako se ne krećete, ali onda se naviknete i čak je i ugodno. Štoviše, u Ukrajini je ljeto vrlo toplo i nježno.
  Dječak princ je kimnuo glavom:
  - Da! Razumijem. Ali pogledajte tko leti!
  Doista , pred njima se pojavila dama u pozlaćenoj stupi. Ne, nije Baba Yaga, već spektakularna plavokosa ljepotica, doduše s previše šminke. I blista bisernim zubima. A umjesto metle ima potpuno moderan električni usisavač. Da, ovo je zabavna priča.
  Poslala je poljubac djeci i zapjevala:
  Pun lisičarki, vjeverica,
  Sačuvat ću malo džema...
  Uostalom, dječaci i djevojčice
  Uostalom, momci i cure...
  Stvarno, stvarno, stvarno volim to!
  Margarita je kimnula u odgovor i primijetila:
  - Da, ovo je modernost. Stara stupa na novi način!
  Plavuša s usisavačem je to očito čula i, okrenuvši se, frustrirano zaurlala:
  - Otkud ti ideja da je stupa stara? Da, i ti sama, da si ostala na svojoj Zemlji, već bi bila starica! I vrlo ružan , ako ne u lijesu!
  Margarita je uz uzdah pristala:
  - Da, tako je! Vjerojatno bi kosti plutale u grobu, ili bi postala toliko ružna da ju je bilo gadno gledati.
  Enomaj je primijetio:
  - Ljudi su stvorenja lišena Boga. Uskraćeno im je ono što vilenjaci imaju - vječna mladost! A i jači spol mora obrijati bradu. Dečki kažu da je to jako bolno i neugodno!
  Plavuša s usisivačem ga je uzela i protresla. I raznobojni mjehurići poletjeli su prema djeci koja su sjedila na mladim zmajevima.
  Kao odgovor, momci su puhnuli iz svojih zmajeva, a mjehurići su odletjeli natrag, kao odgovor plavuša je zatresla štapićem. I sve se počelo vrtjeti.
  Mjehurići su se počeli vrtjeti u kružnom plesu, kao navijeni. I bilo je super .
  Djevojka je primijetila:
  - Ti nisi Baba Yaga - kost noga,
  A cool plavuša je pola sreće!
  Ratnik s usisivačem bijesno primijeti:
  Djeca su glupa kao prometne gužve
  Uvučeni ste u mrežu...
  Ubacit ću te u kotao,
  Zapalit ću ti vatru!
  A kao odgovor je tako vedar i radostan smijeh. Ovo je doista žena - s velikom hladnoćom.
  Djeca su se okrenula na svojim zmajevima i skočila do Baba Yage. Djevojčica je iz ruksaka izvadila praćku i gugutala:
  - Želite li ga primiti?
  Plavuša se nasmijala i pulsarom pogodila pionirsku čarobnicu. Izmicala je svom zmaju. A kao odgovor će se također prekrižiti praćkom i kako će vas udariti nogom .
  I vatrena mreža zaplela je mladu Babu Yagu. Tako se našla vezana u njemu.
  Dječak Oenomai je zabilježio:
  - Dobro, priznaj, koga si od djece oteo?
  Partizanka je klimnula glavom:
  - Točno! Znamo da imaš topovsku njušku!
  Plavokosa Yaga je zarežala, vrteći se:
  - Da, prihvatit ću te i...
  Ljepotica se bez riječi tresla i pokušavala probiti mrežu. Ali pionirska heroina prešla je praćku i pucala u Yaginu energijom magije i predznaka. Kako se plavuša počela tresti i previjati. A djevojka je pjevala:
  Bili smo inspirirani u teškim vremenima,
  Učinivši volju jačom od čelika...
  Izbavio svijet od kuge -
  Dragi druže Staljine!
  
  Na mnogim slikama koje sam mjerio,
  U beskrajnom svemiru...
  Ti si nam otvorio pravi put,
  Vjerojatno to ukazuje!
  
  Koristio sam šok
  Magija iz solcenizma...
  Evo rasporeda:
  Da će pasti jaram fašizma!
  Dječak vilenjak je primijetio:
  - Očito je bio cool tip, Staljin! Ali on je, vjerojatno, kao i svi ljudi na Zemlji, također stario.
  Djevojčica je također pucala na Babu Yagu u mladoj modifikaciji i cvrkutala:
  Lenjin živi u mom srcu,
  Da tugu ne poznajemo...
  Vrata svemira su se otvorila -
  Zvijezde su blistale nad nama!
  Plavokosa Jaga je molila:
  - Dovoljno! Pusti me, zahtijevaj, učinit ću sve!
  Margarita je tvitala:
  - Oslobodite zarobljenu djecu! Onda ćemo ti možda oprostiti. Koliko ste ih usisali u svoj usisavač?
  Plavuša je promrmljala:
  - Pustit ću te van! Samo nemoj baciti na mene magiju križa!
  Djevojka se okrenula. Spavala je vatrena mreža s modnom gospođom. I okrenula se oko sebe . Margarita je upozorila:
  - Pustite svu djecu, bez prijevare!
  Plavuša je svečano uvjeravala:
  - Dajem riječ!
  I uključio usisavač. Iz njega su počele iskakati blijede sjene djece. Prozirne, poput duhova. Ali Margarita je mahnula čarobnim štapićem i te su se sjene pretvorile u dječake i djevojčice. Potonjih je bilo tri puta više. Ali svejedno , Oenomai je bio sretan:
  - Na ovom svijetu barem postoji jači spol. I gotovo svi naši muškarci su izumrli!
  Margarita je primijetila uz blistav osmijeh:
  - Nije stiglo! I hvala bogovima!
  Jedan od dječaka, bos, ali u raskošnoj, iako poderanoj kamizoli, doleti do Oenomaije i predstavi se:
  - Vikont de Lafer! Vau, kako je odvratno biti u usisavaču. A ova kučka mi je izula i čizme od prave zmajeve kože.
  Margarita je promrmljala s osmijehom:
  - Hajde, vrati što je ukradeno vikontu !
  Plavokosa Jaga je pjevušila:
  - Ne mogu!
  Enomaj je također izvadio svoj čarobni štapić i zatresavši ga, zaurlao:
  - A zašto?
  Lijepa vještica je grkljala :
  - Prodao sam ih! Bile su vrlo prestižne. Jedan je princ za njih platio pola vreće zlata!
  Margarita je promrmljala:
  - Pa, bijelo ... Za ovo ćemo ti uzeti čizme. Izrađuju se i od zmajeve, pa čak i tigrove kože.
  Plavokosa Yaga je primijetila:
  - Bit će prevelike za dječaka. I bilo bi sramotno da se vještica mog ranga pojavi bosa.
  Margarita se nasmijala i odgovorila:
  "Nisam ni slaba vještica, ali sam cijelo vrijeme bosa, čak i u hladnim svjetovima." A ti si takva dama. I prilagodit ću dječakovu veličinu!
  Knez Oenomaus je urlao:
  - I zakuni se da nećeš otimati djecu. Inače ćemo vas odvesti na sud bogova.
  Mlada Baba Yaga je promucala:
  - Ne radim im ništa loše. Upravo mi energija djece omogućuje da zauvijek ostanem mlada i lijepa. I tako, živi su.
  Margarita je žestoko zarežala:
  - Naći ćeš drugi način da se pomladiš. Zapravo, vrijeme je da te naučim lekciju.
  I djevojka je promrmljala čaroliju. I kako je iz svojih golih nožnih prstiju i s vrha čarobnog štapića ispuštala mlazove energije pulsara.
  I pogodili su plavušu. Odjednom se smežurao i smanjio u veličini. Sada je pred njima umjesto visoke djevojčice stajala preplašena djevojčica od ne više od deset godina, s kikicama i bosih nogu. Šapnula je:
  - Nema potrebe! Bit ću dobar! Nemoj me tući!
  Margarita je u rukama imala čizme. Mahnula je dlanom i oni su lebdjeli prema bosonogom dječaku vikontu koji je, zajedno s ostalom oslobođenom djecom, kao u bestežinskom stanju koračao zrakom.
  Dječak iz plemićke obitelji obuo je čizme i zapjevao:
  Mnogo je opasnosti oko dječaka,
  Ponekad svijet svjetluca poput hladnog kamena...
  Međutim, naš dječak je ustao sa sofe,
  Jer on je plemeniti borac, vjerujte mi!
  Djevojčica Yaga se smirila i promrmljala:
  - Zar me nećeš bičevati?
  Margarita je strogo rekla:
  - Ako se ne ponašaš nečuveno, zašto bi te onda šibali?
  Plavokosa djevojka zacvrkuta, a suza joj poteče niz ružičasti obraz:
  "Sada sam dijete i druge vještice me neće poštovati!"
  Jedna od puštenih djevojaka izjavila je:
  - I mi smo djeca i ne plačemo zbog toga!
  Dječaci i djevojčice su se smijali.
  Margarita je primijetila:
  - Mora da si gladan! Možda bismo mogli otići dolje i tamo nešto pojesti?
  Djeca su galamila. Vikont je spustio pogled i primijetio:
  - Ispod nas je dvorac diva, a on nije ništa bolji od Baba Yage. Tako...
  Enomaj je uzviknuo:
  - A div ima i djecu u zatočeništvu. Moramo im pomoći.
  Margarita se nasmiješila i predložila djevojčici Jagi:
  - Možda možemo zajedno uzeti djecu i spasiti ih od diva? Učini dobro djelo i bit ćeš primljen na studij na Vilinsku akademiju. Tamo ćeš naučiti činiti dobra djela!
  Vještica je pjevala:
  Tko pomaže ljudima
  Gubi vrijeme...
  Dobra djela -
  Ne možeš postati slavan!
  Margarita je prigovorila:
  Latica cvijeta je krhka,
  Ako je davno otkinuto...
  Iako je svijet oko nas okrutan,
  Želim činiti dobro!
  
  Čini dobro ljudima
  Čini dobra djela...
  I cvat će kao cvijeće,
  Plavo cvijeće na svjetlu!
  Dječak princ primijeti ozbiljnijim tonom:
  - A ti pokušaj činiti dobro i boriti se protiv zla, i vjerujem da će ti se svidjeti!
  Djevojčica Yaga je stisnula šake i rekla:
  - Pa, pokušat ću. Svejedno, nema povratka zlim vješticama - smijat će se i uštipnuti vas ! Prekvalificirat ću se u dobru vilu!
  Margarita se nasmiješila i zapjevala:
  Svatko tko ima pameti na svijetu,
  Uvijek moramo biti prijatelji...
  Da ne bude kao u streljani -
  Inteligentna igra nije postala!
  Dječak princ je zacvrkutao:
  - Pa, hajdemo dolje do diva!
  Horda djece, gotovo posve bosa i odrpana, mršava i blijeda, ali energična i uzbuđena, jurnula je s neba.
  Margarita i Oenomai spustili su se na zmajeve, a Yaga, koja je postala djevojka, na malter. I usisavač je ostao kod nje, iako se činio prevelikim za dječje ruke.
  Ovo je ekipa koja se spustila na zemlju. Nema ništa od golemog dvorca diva s tornjevima iz kojih strše velike lubanje . Ali ulaz kontroliraju kosturi, plus cijeli odred orka.
  Djeca su sletjela. Bili su spremni za borbu. Djevojčica Yaga je pritisnula dugme usisavača i iz njega su ispale sablje, mačevi, koplja, bodeži, pa čak i nekoliko mitraljeza. Vidjevši zbunjeni pogled djece, objasnila je:
  - Zgrabio sam ga svojim usisavačem. Puno je bolji od metle. I cijela zbirka oružja u njemu.
  Margarita je zatresla čarobnim štapićem i svojim bosim nogama, ali ukrašenim čarobnim prstenjem, i gugutala:
  - Sada ću baciti čaroliju koja će vašem oružju dati posebnu, čudesnu moć.
  A djevojka čarobnica reče:
  - Abra , kabra , codabra ! - I iz njezina su čarobnog štapića i čarobnih prstenova poletjeli potoci energije. I oružje koje je Baba Yaga dala djeci počelo je svijetliti.
  Oenomai je kao iskusniji borac uzeo u ruke kratku, laku strojnicu koja je ispaljivala tanke igle. Dječak je oblizao svoje sočne usne i zapjevao:
  - Dobro bi trebalo biti s mitraljezom,
  Udari poput bijesnog čelika...
  Ta krv nije tekla kao vodopad,
  I zavladao je raj u svemiru!
  Djeca su jednoglasno uzviknula, podigavši puške:
  Krvnik je lukav i okrutan,
  Narod je dotjeran uza zid...
  Ali vjerujem, naša olujna klica,
  Ali vjerujem, solarni tok -
  Rastjeraj tamu zatvorske tamnice!
  I tako je odred djece, naoružan čarobnim arsenalom, požurio u napad. Bljeskale su male, gole pete dječaka i još brojnijih djevojčica. Nisu se bojali čudovišta, iako im se približavao cijeli puk krznatih, smrdljivih , odvratnih orka .
  Oenomai, koji je letio na zmaju, otvorio je vatru na neprijatelja iz mitraljeza. Male iglice probole su dlakava tijela orka, a onda se dogodilo čudo: pretvorile su se u velike čokoladice i medene kiflice.
  Margarita je također šutnula neprijatelja, koristeći svoje gole nožne prste i čarobno prstenje na njima. I tako su se orci s mačevima, koji su bili napadnuti, odmah pretvorili u svakakve ukusne stvari, uključujući bombone prelivene čokoladom i s ptičjim mlijekom unutra. Ovo je stvarno ukusno. I sirnice, i krafne s makom i cimetom.
  A čarobni štapić partizanke maše i stvara bajke.
  I tako su djeca ušla u bitku s orcima. Prije svega, vikonte. Njegova je odjeća, nakon što je dječak obuo čizme, postala potpuno nova, kao da je nova. I borio se ne samo s mačem u desnoj ruci, nego je držao mač i u lijevoj.
  A od dodira oštrice dogodile su se nevjerojatne transformacije. Sada se umjesto orka pojavila impozantna pita s grožđicama. A od udarca mača pojavio se čokoladni kolač od sira. I drugi momci u borbi.
  Jedna djevojka, očito iz razvijenije zemlje, naslonila se bosim nogama na travu i šarala iz mitraljeza. Što dovodi do raznih vrsta bajkovitih transformacija. A iz orka je izašla velika, punjena kobasica, pa purica s umakom. A koje se druge ukusne poslastice nisu pojavile.
  I mirisni kolačići od kokosa koji su nastali dodirom oštrica. I odličan sladoled također.
  U borbenom zanosu počela je pjevati partizanka Margarita;
  Mi smo pioniri, djeca komunizma,
  Koji žele dići državu...
  Hitler će žestoko odgovarati za svoj bijes,
  Smrvit ćemo, vjeruj mi, Sotonu!
  
  Pred Bogom smo se zakleli,
  I Lenjin je dao svoje srce mladima ...
  Oh, ne sudite pionire oštro,
  Svevišnji im je dao više snage!
  
  Išli smo na front bosi momci,
  Htjeli su se boriti, sačuvati svoju domovinu...
  I momci i djevojke s kosama su za nas,
  A naša je odanost jak oklop!
  
  Bitke su bjesnile blizu Moskve,
  Gorjeli su tenkovi, topio se asfalt...
  Vidjet ćemo komunizam, vjerujem, dali smo,
  A fašista možete srediti širokim mačem!
  
  Ne vjerujte ljudi, Hitler nije svemoguć,
  Iako Fuhrerova ideja živi...
  A fašiste smo žestoko udarili,
  Idemo na naše veliko putovanje!
  
  Nećemo se bojati neprijatelja Rusije,
  Volimo naš rodni SSSR...
  Ti nisi vitez s dušom klauna,
  Dajmo primjer za kraljevstvo Božje!
  
  Hitler ne zna, bit će gadno pretučen,
  Iako u njemu bjesni sila pakla...
  I dolaze parazitske Švabe,
  Koji će mir vatrom ispuniti!
  
  Veličina Rusa je pobjeđivati igrom,
  Iako iza ovoga stoji kolosalan rad...
  Pobjeda će doći, vjerujem, u bujnom svibnju,
  A Fuhrer će biti potpuno kaput!
  
  To je naša vjera, snaga komunizma,
  Neka SSSR zauvijek napreduje ...
  Zdrobit ćemo, znaš, fašistički jaram,
  Ovako je Rusija postala vojska!
  
  Kod Staljingrada Fritzovi su poraženi,
  Prepoznali su našu čvrstu šaku...
  I podijelili smo cool darove,
  I dali su diktatoru novčić!
  
  Moja zemlja, lijepa Rusija,
  U njemu, na Arktiku, cvjetaju jabuke...
  Svarog i Staljin su, znate, Mesija,
  Nacisti bježe od ruskih boraca!
  
  Tako je svemir lijep,
  Kad mu komunizam zasija...
  I kušnje će biti za izgradnju,
  Let samo gore i ni sekunde dolje!
  
  smo zimu s divljim crvenim krikom,
  Bijeloj gardi su slomili kičmu...
  Neprijatelji Rusije komunizma su potučeni,
  Još uvijek imamo pehare za ručak!
  
  Držali smo Staljina jako čvrsto,
  Djevojke bose po svakom mrazu...
  Postao si, vjeruj mi, jaka osoba,
  A pionir je izrastao u viteza!
  
  Ne, Rusija se nikada neće slomiti,
  Besmrtni Lenjin pokazuje put...
  Ne bojimo se sjajnih plamenova,
  A Rusi se ne mogu odvratiti od komunizma!
  
  
  U ime naše majke Rusije,
  Spojimo srca u jedan vijenac...
  Hura, djevojke su glasno vikale,
  Veliki san će se ostvariti!
  
  Da, naša je vjera uvijek biti s našim očevima,
  I ako možeš nadmašiti svoje pretke...
  Zauvijek ćemo biti hrabro dobri,
  Iako ne izgleda više od dvadeset!
  
  Vjerujte mi, mi volimo našu domovinu,
  Želimo sreću zauvijek...
  Lucifer, vjeruj mi, neće nas uništiti,
  Ljeto će doći - hladnoća će nestati!
  
  U Rusiji će sve veličanstveno cvjetati,
  Kao da je nevolja nestala sa svijeta...
  Doći će, vjerujem, doba komunizma,
  Bogatstvo i radost bit će zauvijek!
  
  Znanost će oživjeti ubijene u bitkama,
  Ljudi će zauvijek imati mladost...
  A čovjek je kao Svemogući,
  Zlotvor će nestati, znam, u vječnosti!
  
  Ukratko, sreća sija za sve u svemiru,
  Svi ljudi na svijetu su kao jedna obitelj...
  Djeca se smiju i igraju u raju,
  Pjesmom ćeš me voljeti!
  Tako je pjevala, a djeca su čarobnim oružjem pretvorila orke u nešto neobično ukusno i primamljivo. Ali čak i kada je vještica pustila energiju iz usisavača, počele su se pojavljivati čaše s ribom, prilozima i slasnim labudovima u koje su se pretvorili nemilosrdni orci. I bilo je jako lijepo.
  Ovdje se zapovjednik goblin orka, nakon što je došao pod udar dobre magije, pretvorio u bujnu mirisnu tortu, prekrivenu ružama, kremom od različka i kandiranog voća.
  A toliko različitih ukusnih stvari rodilo je čarobno oružje u rukama nevine djece.
  Ali i kosturi su ušli u bitku nakon orka. Ogroman i zastrašujući. Kretali su se kao drvo. Djeca su ih napadala mačevima i sabljama i bacala bodeže. A Oenomai iz zmaja i djevojke pješice ispalili su mitraljeske rafale na kosture.
  Margarita se također poslužila magijom i pokazala svoje biserne zube. I učinila je konkretna čuda. A njezina je čarolija kosture pretvorila u zlatne vinske čaše pune šarenog sladoleda i bogato ukrašenih kolača.
  A od udaraca mačeva dječaka, uključujući vikonta de Lafera, nastale su svakakve ukusne i ukusne stvari. I takav se miris proširio dvorcem. Samo čudo nad čudima.
  Iz jednog od ogromnih kostura nastalo je cijelo brdo kolača. A ove su torte blistale svim duginim bojama od raznih krema.
  Da, ovdje je bilo tako ukusnih, vrlo ukusnih stvari. Neki prijeteći crni kosturi postali su lizalice kolosalne veličine.
  A gladna djeca nisu mogla odoljeti da ne probaju slasne poslastice. Margarita je puhnula u gong i viknula:
  Želudac je naš glavni neprijatelj,
  Bacaju nas, vjerujte mi, na zle radnje...
  Kad dječak vidi pite,
  Tjeraju ga na podlu krađu želuca!
  
  Zato dušo ne žuri
  Doći će vrijeme, a ti ćeš i dalje jesti...
  I nemoj dragi pred Bogom griješiti,
  Inače ćete se pretvoriti u lomače!
  Enomaj je objasnio djeci:
  - Sve dok kanibalski div ne bude poražen, jesti hranu je opasno. Glavni negativac mora biti srušen!
  Začuo se glasan topot, a najprije se pojavila gigantska sjena koja je prekrila pola poljane ispunjene svakojakim kolačima i jelima. A onda i sam rogati div. Imao je usta kita sjemena i stopala s pandžama. I tako visok da je viši od ionako ogromnog dvorca s kulama i kosturima.
  Djeca su zacviljela od straha, a lupež kanibal odmah je porastao.
  Margarita je uz osmijeh rekla:
  - Ne boj se! Velik je samo kad ga se bojiš!
  Enomaj je uzviknuo s bijesom:
  Ti možda nisi kukavica, ali si budala, a vidjeli smo što smo vidjeli!
  Djevojčica vještica Jaga je cvrkutala:
  - Dragi, dragi ogre,
  Želite li ukusne slatkiše...
  Ili čarolija udarca,
  Opet ćete ga dobiti besplatno!
  Margarita je viknula:
  - Djeco, vičite složno: mi vas se ne bojimo! Pa, idemo zajedno.
  No momcima je bilo teško sabrati se pred takvim strašilom . Djevojka je počela bježati, svoje male okrugle potpetice. Hrabriji vikont de Lafer i nekoliko dječaka počeli su ih zadržavati. Vidjelo se da su momci blijedi od straha. A onda je Margarita zapjevala, da ohrabri, borbenu pjesmu iz rata;
  Mi smo djevojke iz zemlje SSSR-a,
  Koja je baklja za cijeli svijet...
  Pokažimo, znate, primjer veličine,
  Ovdje su opjevana junačka djela!
  
  Djevojke su rođene pod crvenom zastavom ,
  I bosi jure kroz mraz...
  Kćeri i sinovi bore se za Rusiju,
  Ponekad mladenka daje tipu ružu!
  
  Bit će crvena zastava nad svemirom,
  Sjaj tako jarko, poput plamena baklje...
  Uostalom, znaš, junački, imamo zamah,
  A naš transparent blista poput crvene boje!
  
  Ne vjeruj, prokleti fašista neće proći,
  A ruski duh nikada neće nestati...
  Pobjede će otvoriti račun bez kraja,
  Pozdravimo i pozdravimo bilo koga!
  
  Rusija je divna zemlja,
  Ti si dao komunizam narodima...
  Zauvijek darovano od Boga velikodušno ,
  Za domovinu, za sreću i slobodu!
  
  Neprijatelj neće moći pobijediti domovinu,
  I ma koliko okrutan i podmukao bio...
  Naš nepobjedivi ruski medvjed,
  Ruski vojnik je tako slavan zbog svoje pobjede!
  
  Lijepa sovjetska zemlja,
  Djevojke u njemu su ponosne što su lijepe...
  Rođenjem nam je zauvijek data,
  A mi komsomolci budimo pošteni!
  
  Borimo se na periferiji Moskve,
  Mećava, smetovi, a devojke bose...
  Ne damo našu domovinu sotoni,
  čak i naše kose precizno pucaju!
  
  Tako su u bijesu djevojke željne borbe,
  I s golom petom bacaju paket eksplozije ...
  Fašist, samo izgleda cool,
  Zapravo, samo zli Cain!
  
  Neprijatelji ne mogu pobijediti djevojke,
  Pod takvom su zvijezdom rođeni...
  Naše nepobjedivo čudovište je medvjed,
  Tko je domovinu učinio ženom!
  
  Mi Ruskinje smo dobre,
  Ne bojimo se mučenja i mraza...
  I odbit ćemo, vjeruj mi, juriš zle horde,
  Neprijatelj će poludjeti od doze!
  
  Uspjeli su potisnuti neprijatelja od Moskve,
  Iako je pun ogromne moći...
  Mi djevojke smo tako ponosne na sebe,
  Protivnici će svi nestati u svojim grobovima!
  
  Ne vjeruj, neprijatelji Rusiju ne mogu pobijediti,
  Jer svaki vitez dolazi iz pelena...
  Lovac se očito pretvorio u divljač,
  A protivnik je još samo dijete!
  
  Ali ruski duh, veliki, vjeruj duhu,
  Znaš, u tome ima skrivenih moći ...
  Neprijatelj će biti potpuno slomljen,
  Uostalom, vitezovi su nepobjedivi u borbi!
  
  Odbacite sumnje , djevojke ,
  Najhrabriji smo, znate, na svijetu...
  Bacimo Sotonine horde u pakao,
  Namočimo sve protivnike u WC!
  
  Sveti rat će završiti
  Mir i jutro doći će na planet...
  Ona je zauvijek sa suncem, znaš, s obzirom,
  Neka ljeto gori zauvijek!
  
  A komunizam vječan u slavi,
  A s nama su Lenjin i veliki Staljin...
  U krvavoj kinematografiji tek sad je fašizam,
  A naša je volja, vjerujte mi, jača od čelika!
  
  Moja Rusija stoljećima vlada,
  I dao sreću cijelom svemiru...
  Treba ti snaga čelične šake,
  I odvažno, ali na razuman način!
  Isprva je pjevala sama Margarita, a onda su pjesmu preuzeli Enomai, djevojčica Yaga, vikont de Lafer i druga djeca. A ovo je već bio jak, punoglasan zbor, od kojeg se sve treslo. I golemi, pravi div počeo se smanjivati u veličini. Više nije izgledao tako hladno i prijeteće. I rogovi su postali manji, a kandže sve manje. Vau...
  Djevojčica Yaga pjevala je uz smijeh:
  Bravo, bravo, možete biti ponosni na njega -
  Sedmorica se jednoga ne boje!
  Djeca su jednoglasno uzviknula, lupajući bosim nogama:
  Ne bojimo te se ogrebotine,
  Bit ćeš zgažen dječijom nogom...
  Iako nismo dovoljno stari ratnici,
  Bili smo jednom pod Baba Yagom !
  To su djeca, tako lijepa i dušom i licem. I bore se kao divovi. Iako sada kanibalskog diva treba moralno dokrajčiti. I djeca su počela plesati.
  A djevojčica Yaga uzela je usisavač i uperila ga u razbojnika, te počela nešto mrmljati.
  Jedan od dječaka polizao je veliku lizalicu u obliku pijetla koji se pretvorio u kostur, a djevojčica je zagrizla sladoled.
  Djeca su zaprijetila divu:
  - I tebi će se dogoditi!
  I doslovno se tresao. Još se više smanjio. A zlatne čaše sa sladoledom u svim duginim bojama počele su svjetlucati još jače i ljepše.
  Pionirka heroina Margarita opet je s bijesom zapjevala ratnu domoljubnu pjesmu, a ostala su djeca horski:
  Igrao sam se u komsomol,
  Djevojka lijepih snova...
  Mislio sam da će svijet biti vječni maj,
  Svaki dan je rađanje proljeća!
  
  Ali iz nekog razloga nije uspjelo,
  Nekako ne mogu da se zaljubim ...
  Pa, recite mi, ljudi, u mojoj milosti,
  Život je vrlo snažno veslo!
  
  Odjednom je rat iznenada zagrmio,
  I projurio je uragan smrti...
  A moje cure imaju jako tijelo,
  Možete se smjesta staviti na udar!
  
  Vjeruj mi, ne želim odustati,
  Boriti se za Otadžbinu do kraja...
  Nosimo granate u jakom ruksaku,
  Staljin zamijenio oca u srcima!
  
  Veliki ratnici Rusije.
  Mi možemo zaštititi mir i red...
  Zvijezde s neba zalijevale su baršun,
  I lovac se pretvorio u divljač!
  
  Ja, bosa djevojka, borim se
  Pun iskušenja i ljubavi...
  Bit će, znam, mjesta u ovom raju,
  Na krvi se sreća ne može graditi!
  
  Veliki ratnici domovine,
  Čvrsto ćemo se boriti blizu Moskve...
  A onda san u komunizmu,
  Protiv podzemlja sa Sotonom!
  
  Hrabri ruski momci,
  Da se bore pošteno do kraja...
  Pucaju mitraljezom,
  Ako vam treba zlatna kruna!
  
  Ni metak nas ne može zaustaviti
  Isus veliki Bog je uskrsnuo...
  Dani grabežljivog zmaja su prošli,
  S neba je postalo još svjetlije!
  
  Volim te draga Lada,
  Najviši Bog Svarog bit će u slavi...
  Treba se boriti za Rusiju,
  S nama je najbolji Bijeli Bog!
  
  Ne bacajte Ruse na koljena,
  Naše tijelo, vjerujte mi, ne može se obuzdati...
  Staljin i veliki Lenjin su s nama,
  Morate položiti i ovaj ispit!
  
  Bol domovine je i u našim srcima,
  Vjerujemo u njenu veličinu...
  Brzo otvaramo vrata svemira,
  Bit će to vrlo sladak život!
  
  Mi smo bose lijepe djevojke ,
  Tako žustro trčimo kroz snježne nanose...
  Ne treba nam ova gorka votka,
  Kerubin širi svoja krila!
  
  Mi ćemo se djevojke boriti za domovinu,
  A mi ćemo zlim Švabama odgovoriti, ne,
  Pakleni Kain će biti uništen,
  I zdravo Kristu Spasitelju!
  
  Doći će doba - ne može biti bolje,
  Mrtvi će uskrsnuti zauvijek...
  Svemir će postati pravi raj,
  Svačiji će se san ostvariti!
  Margarita je bila malo tužna - već ima više od sto godina, a još je djevojčica. A možda će zauvijek ostati dijete.
  Ali ostala djeca su se obradovala i oduševila ovom pjesmom.
  A zastrašujući kanibalski div postao je još manji rastom i više je ličio na uplašenog goblina nego na čudovište.
  Na njega su letjeli komadi sladoleda i kolača. Djeca su se smijala i isplazila jezike. Ovo je izgledalo vrlo komično. A veseli dečki nastavili su praviti grimase.
  Djevojčica Yaga cmoknula je usnama i zacvrkutala:
  Djeca se trebaju smijati
  Djeca se trebaju smijati -
  A kako junaci žive!
  A kako junaci žive!
  A Baba Yaga je uperila usisavač u druge orke i gobline koji su iskakali iz dvorca. A Enomai i djevojka počeli su pucati na njih iz mitraljeza. I uspjeli su to odlično . I opet su tu bile čaše sa svijetlim sladoledom, kiflicama s grožđicama, kremastim kolačima, kukuruznim pahuljicama, šećernom vunom i još mnogo toga . Sve je tako dobro mirisalo i izgledalo vrlo ukusno.
  A djeca ratnici su se smijala i pokazivala svoje oštre, bijele zube, kao u vučića.
  Kako je ova akcija izgledala nevjerojatno i jedinstveno.
  A Margarita je munjom pogodila orke i kosture, nastavljajući njihovu prekrasnu transformaciju.
  Nakon toga pionirka je ponovno zapjevala domoljubnu i uzvišenu pjesmu, a ostala djeca u zboru su zapela njenu veselu i veselu pjesmu:
  Sotona nas neće pobijediti,
  Moja domovina, najljepša na svijetu,
  Lijepa zemlja je poznata...
  U njemu će biti sretni i odrasli i djeca!
  
  Neka u njoj veličanstveno cvjetaju đurđici,
  I kerubini sviraju pristojnu himnu...
  Fuhrer će biti kaput,
  Rusi su nepobjedivi u bitkama!
  
  Komsomolci trče bosi,
  Gaze po snijegu golim petama...
  Hitlere, izgledaš super
  Pregazit ću te tenkom!
  
  Možemo li poraziti naciste?
  Kao i uvijek, djevojke smo bose...
  Naš najstrašniji vitez je medvjed,
  Sve će pobiti mitraljezom!
  
  Ne, mi cure smo već jako cool,
  Sve neprijatelje doslovno rastrgamo...
  Naše kandže, zubi, šake...
  Sagradit ćemo mjesto u prekrasnom raju!
  
  Vjerujem da će biti kul komunizam,
  Zemlja savjeta, vjerujte mi, u njoj cvjeta...
  I jadni nacizam će nestati,
  Vjerujem da će tvoja djela biti slavljena!
  
  Regija će divlje procvjetati, vjerujem,
  Od pobjede se vraćamo u pobjedu...
  Nikolaj je pobijedio Japance,
  Samuraj će odgovarati za podlost!
  
  Nećemo dopustiti da nas nagnu,
  Slomimo naše neprijatelje jednim udarcem...
  Neka se lovac pretvori u divljač,
  Nismo uzalud razbili Wehrmacht!
  
  
  Vjeruj mi, nije nam lako odustati,
  Rusi su se uvijek znali boriti...
  Čelikom smo naoštrili svoje bajunete ,
  Fuhrer će postati slika klauna!
  
  Ovakva je moja domovina,
  U njemu svira ruska harmonika...
  Svi narodi su prijateljska obitelj,
  Abel trijumfira, a ne Kain!
  
  Uskoro će SSSR biti u slavi,
  Iako je naš neprijatelj okrutan i podmukao...
  Dat ćemo primjer hrabrosti,
  Ruski duh će se slaviti u bitkama!
  Na posljednjoj rečenici pionirka je uzela i pustila munje iz svog čarobnog štapića, a pulsare iz svojih golih nožnih prstiju čarobnim prstenjem i kamenčićima. Napokon su prekrili diva koji se smanjio poput puža. Taj je bio potpuno prekriven vatrenim sjajem. Zatim je ponovno bljesnulo. Orci i kosturi konačno su se preobrazili u razne divne delicije. Tako ukusno i prženo, od raznih vrsta pršuta, punjenih riba i gusaka, do torti, kolača, karamela i čaša za sladoled.
  Djeca su se veselila i skakala. Izgledali su vrlo zadovoljno i radosno.
  Ovdje, na mjestu zastrašujućeg i žilavog kanibalskog diva, svjetlost se raspršila. Pojavio se mršavi, svijetlokosi dječak u kratkim hlačama, star oko sedam godina. Tako bezopasno i slatko dijete umjesto zastrašujućeg čudovišta. Zatreptao je očima i zacvilio:
  - Nemoj me udarati!
  Margarita je viknula:
  - Ne bojte se! Nećemo te dirati. Sada možete započeti svoj život ispočetka i ići u školu!
  Dječak i bivši kanibal cvilio je:
  Kakav je ovo školski život?
  test svaki dan ...
  Zbrajanje, dijeljenje,
  Tablica množenja!
  Dvorac kanibalskog diva preobrazio se pred našim očima. Umjesto lubanja, na kupolama je cvjetalo cvijeće nevjerojatne ljepote. I same su kupole blistale zlatom. I sve je postalo tako veličanstveno, svjetlucavo, blistavo, zidovi dvorca su bili prekriveni cvijećem. I umjesto krvi, fontane su počele teći dijamantnim potocima, a oblaci su se razišli, a četiri sunca su zasjala odjednom.
  I oslobođena djeca počela su trčati iz dvorca s radosnim smijehom. Mršavi, odrpani, bosi, ipak su bili sretni.
  Dječaci i djevojčice navalili su na slasne poslastice, a bačve s koktelima i sokom pojavile su se ispod trave.
  Djevojčica Yaga doletjela je do bivšeg kanibalskog diva na mortu i pružila dječaku sladoled. Progutao ga je i razvukao osmijeh:
  - Ukusno!
  I bojažljivo je dodao:
  - Oprostite mi, djeco! Sramim se što sam te pojela. Kako je ovo odvratno!
  Istrčavalo je sve više djece. Uključujući i one koje je ranije pojeo kanibal. Bezopasni dječak je treptao očima i čak pjevao;
  Pa zar nije čudo, zar nije bajka,
  Sve je postalo tako, vjerujte mi, divno!
  Ne, bolje je činiti dobro za nas -
  I zlo će nestati u bezvremenu!
  Da , bila je to pobjeda. Istina, jedan od dječaka, vrlo mišićavog torza i u kratkim hlačama, pogledao je reflektirajuću površinu i zacvilio:
  - Gdje je nestala moja junačka visina?
  Oenomaj je upitao:
  - A tko si ti?
  Dječak s vrlo izraženim mišićima je odgovorio:
  - Nikitič.
  I njegovo se djetinje lice smrknu i on promrmlja:
  - Bio sam veliki heroj, a sad sam samo bosonog dječak u kratkim hlačama, kome takav trebam?
  Bivši kanibal je izlanuo:
  - Idemo zajedno u školu!
  Dobrynya je ljutito zaurlao, udarajući svojom bosom dječačkom nogom tako snažno da se kamen raspao:
  - Pa k vragu škola! Mislio sam da sam iscrpljen !
  Margarita odgovori s uzdahom:
  - Razumijem!
  Dječak Dobrinja je urlao:
  - Što razumiješ! Sada će me žena ostaviti! Kome ja trebam tako cmizdravo dijete !
  Oenomaj je sa smiješkom odgovorio:
  - Najvažnija stvar u životu je duša. Veličina nije bitna!
  Dobrynya se usprotivio:
  - Ne! Ne poznaješ moju ženu. Jednom je tako snažno pomaknula petu da je slavuju razbojniku izbila zub zvižduka! Ona je stroga, a što će joj dečko bez brkova ! - I dječak opet udari bosonogom, djetinjastom, ali snažnom nogom, kao čekićem, da se kaldrma rasula u sitne komadiće. I viknu mladi junak. - Učini me uskoro odraslim!
  Oenomaj odgovori s uzdahom:
  - Nažalost, ne možemo to učiniti, zar ne?
  Margarita je odgovorila:
  - Trenutačno ne možemo, ali ako pođeš s nama putovati s dobrim ciljem, možda smislimo nešto!
  Dječak Dobrinja je prijeteći upitao:
  - Koji je tvoj cilj?
  Enomaj je samouvjereno odgovorio:
  - Spasiti jači spol svemirskih razmjera od smrti. U našem svemiru postoji kuga, a može doći i do vas!
  Margarita je kimnula u znak slaganja:
  - Da, Dobrynya, pridruži nam se. Još imaš svoju junačku snagu, i bit ćeš nam od velike koristi!
  Dječak titan, iako izgledom nije bio stariji ili viši od Oenomaija, dječaka od oko dvanaest godina , ali je imao golemu fizičku snagu. Pa je stisnuo kamenčić golim prstima i doslovno ga uzeo i zgnječio, nakon čega je sa smiješkom primijetio:
  - I još sam dobro! Dobro, ići ću s tobom. Bit će strašno vratiti se ženi dok ne odrastem !
  Margarita je s osmijehom poput vile odgovorila:
  - Vrlo mudra odluka!
  I škljocnula je bosim nožnim prstima. Pojavio se treći, ljupki mali zmaj.
  Djevojka je objasnila:
  - Ne treba hodati kao prosjak s torbom!
  . POGLAVLJE br. 8.
  Dominika je bila jako iscrpljena tijekom prijelaza i polaganja ispita. Stoga su njezine lijepe djevojke oprane u zlatnoj kadi i tušu. A onda su je smjestili u mekani, topli krevet u zasebnoj, luksuznoj sobi za elitne studente i studentice. Dominika je usnula čudan san, njena posljednja želja bila je da bude s princem Oenomausom , prema kojem je osjećala veliku simpatiju i simpatiju.
  I tek što ju je zagrlio bog Morpheus, ona
  Dominica je odjednom osjetila da joj vjetar puše u lice, a ona sjedi na skliskim, ljuskavim leđima. I oblaci svjetlucaju okolo.
  A djevojka se okrenula i ugledala zgodnog, mišićavog dječaka kojeg je odmah prepoznala. Da, bio je to princ Oenomaus, koji je postao mladi rob. I sada jaše na malom, troglavom zmaju. S njegove desne strane leti djevojka. Također je vrlo lijepa i slatka, sa zlatnocrvenom kosom. Ne izgleda starije od Oenomaja. A s lijeve strane je dječak. Također svijetlokos , zgodan i vrlo mišićav, izražajnog lica. Takva skupina djece s ruksacima i oružjem. A djevojka također ima prstenje na nožnim prstima i rukama.
  Zmaj je osjetio dodatnu težinu i počeo češće mlatarati krilima kako se ne bi srušio.
  Djevojčica Margarita zatresla je čarobnim štapićem i zaurlala:
  - Tko si ti? Odakle je došao?
  Enomaj je, međutim, prepoznao Dominika i rekao samouvjerenim tonom:
  - Ovo je odabranik s planete Zemlje. Ona mora spasiti jači spol u našem svemiru, prema proročanstvu.
  Djevojčica Margarita se naceri:
  - S planete Zemlje? Jeste li doživjeli Veliki domovinski rat?
  Dominika je samouvjereno potvrdila:
  - Da bilo je!
  Pionirska heroina insinuirajuće je upitala:
  - A kad je prošlo?
  Udarenica je ništa manje samouvjereno odgovorila:
  - Od dvadeset druge lipnja četrdeset prve do devetog svibnja četrdeset pete, pa, naravno, pobijedili smo!
  Margarita je sa smiješkom odgovorila:
  - Znam da smo pobijedili! Inače ne bismo razgovarali s vama. Dakle, mi smo zemljaci, samo razbacani kroz vrijeme. Kako je lijepo upoznati nekoga sa svog planeta, a još više iz svoje zemlje!
  Dominica je s uzdahom odgovorila:
  - Kad je završio Veliki domovinski rat, moj djed još nije bio rođen. Duga je to priča za nas!
  Margarita je također s uzdahom primijetila:
  - I nisam doživio njegov završetak. Objesili su me u siječnju '44. Ali vjerovao sam u našu pobjedu. Kijev je već bio oslobođen, a Staljingrad i Kurska izbočina su grmjeli. Kakva je šteta umrijeti sa samo dvanaest godina , a da nisi stupio u Komsomol.
  Dominica se iznenadila:
  - Ako si umrla tako davno, zašto je onda još djevojčica?
  Margarita je slegnula ramenima:
  - Ne znam to. Prošlo je skoro stotinu godina od moje smrti, a ja sam ostao dijete. Ali postoji i plus: uopće ne starim, a na zubima nema niti jedne plombe!
  Dominic se zahihotao i primijetio:
  - Da, starost je jako loša, jednostavno odvratna!
  I lijepa filmska glumica je počela pjevati;
  Čovječanstvo je u velikoj tuzi,
  Vjerojatno svi misle o njemu!
  Nad ovim morem suze su se lile,
  Čovjekov strah vatrom gori!
  
  Godine puze za godinom u karavanu,
  Baka maže obraze kanom!
  I nešto se dogodilo s djevojačkom vitkom figurom,
  Ne razumijem odakle dolaze bore!
  
  Zašto je kruna prirode svijetla?
  Tvorac strojeva mora odjednom uvenuti!
  Onaj koji je snagu vjetra upregnuo u kola,
  Ne može se nositi sa zlom starenja!
  
  Ljepotica postaje nakaza
  A junak vene pred našim očima!
  Svako ružno vrijeme sada,
  A noću me muči divlji strah!
  
  Ali ne vjerujem da spasa nema,
  S Bogom se čovjek može raspravljati!
  Tako da prijateljska obitelj postane vječna,
  Tako da cesta ide uzbrdo lako i strmo!
  
  Starice više neće imati bora,
  Učinimo da se starost stidno povuče!
  I čovječe, moćni sin napretka,
  Svijetlim očima gleda na vrhunac života!
  
  I bit će beskrajne ljepote
  Dani će teći kao puna rijeka!
  Pojavit će se ljudska dobrota
  Uostalom, srce će postati čisto i plemenito!
  
  Vjeruj, doći će novo zadovoljstvo,
  S godinama će mudrost rasti!
  Uostalom, led se ne taloži u mladom tijelu,
  Kao školarac željan učenja za pet!
  
  Ocjena je viša, hajde, traži je
  Ponavljat ćeš barem sto puta!
  I možete jesti uskrsne kolače s medom,
  Pa postani sada stara cura!
  Kako je lijepo pjevala Dominika, prava primadona. A njezine su pjesme bile pune i šareničke, poput trzaja slavuja.
  Enomai je kimnuo u znak slaganja:
  - Ne možete se protiviti ovome !
  Dječak Dobrynya je primijetio:
  - Starost je loša. Ali dobio sam jabuke za pomlađivanje za sebe i suprugu . Ako ih pojedete malo, nećete ostarjeti i nećete postati dijete. A onda se jedna glupa vještica najela takvih jabuka. Bila je starica, ali je završila na kahlici. Dakle, treba znati umjerenost u svemu, i zapamtite da su sve dobi pokorne ljubavi.
  Enomai je iznenada primijetio:
  - Moj zmaj teško diše! Teško mu je nositi dvoje ljudi, pogotovo jer Dominica nije dijete, već vrlo krupna i mišićava djevojčica. Treba joj novi letak!
  Margarita je samouvjereno rekla, škljocajući bosim nožnim prstima:
  - Bit će letak!
  U zraku se prvi put pojavio mali troglavi zmaj. Ali partizanka je poslala u njega tračak energije i ovaj je zmaj počeo rasti.
  Dominica se iznenadila:
  - Ovo je magija na djelu. Ovo je prvi put da vidim uzgoj zmajeva.
  Margarita je sa smiješkom odgovorila:
  - Zmajevi nisu ljudi, lakše ih je odgojiti!
  Zvijer je narasla do veličine malo veće od ostala tri zmaja. I još jedan pucket prstima, ovoga puta rukama, i Dominika se našla u udobnom sedlu!
  Pionirka je kimnula glavom:
  - Vidiš kako je jednostavno! Sada imate vlastitog zmaja. Radujte se ovome!
  Ubijenica je uz smijeh primijetila:
  - Ovo je, naravno, super , ali koja je svrha penjati se na zid od radosti?
  Margarita se nasmijala i odgovorila:
  - Zar nisi sanjao vlastitog zmaja?
  Dominica je iskreno promrmljala:
  - Sanjao sam vlastiti helikopter. Ali nije imala vremena zarađivati za njega. Dakle, nema se čemu posebno veseliti!
  Enomai je sa smiješkom primijetio:
  - Ali sanjao sam o osobnom zmaju.
  Dobrynya je potvrdio:
  - Osobni zmaj je cool! Međutim, moj herojski konj bi također mogao poletjeti ako bih upotrijebio magiju. Ali za posebne čarolije, čarobnjaci moraju biti plaćeni u zlatu. I zmaj je slobodan.
  Margarita je dodala:
  - Zmaj je dobar i zato što se može hraniti samo vodom. Pa dodajte mu malo trave i bit će super. Udahnut će vatru.
  Dominica je znatiželjno upitala:
  - Jeste li se stvarno borili protiv Nijemaca?
  Margarita je iskreno odgovorila:
  - Nisam se baš svađao. Više sam radio u obavještajnim službama i komunikacijama. Hodao sam kroz sela i između šuma. Pa posumnjat će tko s prosjačkom torbom i bos iz zime u zimu. Istina, nekoliko puta je podmetnula eksploziv nacistima. Pa pucala je samo kad su mene vodili. Uzvraćala je do posljednjeg metka. Bila je zarobljena. Pa, mučili su me, doduše na brzinu, i žurili su me objesiti, jer je Crvena armija upravo tada nadirala u tom pravcu. Inače su ga mogli dulje mučiti.
  Jednom sam uspavao još dvojicu policajaca i predao ih partizanima. Dobro, neću izmišljati, ali naravno da je bilo dosta dogodovština.
  Dominica je sa smiješkom upitala:
  - Jeste li imali naredbe?
  Margarita odgovori s uzdahom:
  - Ne! Samo medalja "Za hrabrost", smatrali su me premalom da bi me nešto ozbiljno nagradili. Pa ne znam jesu li posthumno nagrađeni i kako...
  Enomaj je primijetio:
  - S dvanaest godina djevojci već nije loše imati vojnu nagradu! Reci mi, kako je kod tebe?
  Pionirka je kimnula glavom:
  - Pa da, reci mi, komunizam je izgrađen i ratovi su prošli?
  Dominica je uzdahnula i samouvjereno odgovorila:
  - Ne! Postalo je još gore u smislu ratova. Ali ne želim razgovarati o tome. Ali ljudi su postali još gori.
  Dječak Dobrynya je predložio:
  - Bolje da razgovaramo o čarobnim podvizima. Inače ćeš sada početi pričati o tenkovima...
  Margarita se namrštila:
  - Što ti znaš o tenkovima?
  Dobrynya je odgovorio:
  - Bio sam u razvijenijem svijetu, a tamo su bila ta metalna čudovišta. Pucaju glasno i vrlo su opasni. Odvratno ih se sjetiti.
  Partizanka se naceri i reče:
  - Sipao sam pijesak u spremnik plina tenka Tiger. I zastao je. Bilo je tako. I šilom je bušila kotače nacističkih automobila. Ja sam djevojčica i bilo mi je lakše ovo raditi.
  Dominic se zahihotao i primijetio:
  - Dobro napravljeno! Ti si pionirska heroina. Moramo snimati filmove o vama i pisati knjige o vama.
  Margarita je kimnula:
  - Znam, ima ih - "Crveni vragovi", na primjer. Općenito, ne samo da nisam vjerovao u Boga, nego sam ponekad činio stvari kojih se sada sramim!
  Enomai je sa smiješkom primijetio:
  - Događa se. Ponekad se bogovi ne ponašaju baš dobro. Ali u svakom slučaju, sada si vrlo talentirana čarobnica i trebala bi...
  Nije završio. Ispred njih se pojavilo jato letećih majmuna. Bili su daleko, ali oštra vizija dječaka vilenjaka i djevojčice čarobnice vidjela je da ovi krilati primati vuku najmanje desetak djece u mreži. I nesretni dječaci i djevojčice guše se i jako pate u bijegu, kada ih izbaci uvis, a dječja tijela režu čelične mreže mreže.
  I Dominica je to vidjela i viknula:
  - Moramo osloboditi dečke!
  Dobrinja je kimnuo i uz krik isukao mač:
  - Hrabro ćemo ići u bitku,
  Za Svetu Rusiju -
  Borimo se mačem,
  Ne prodajem!
  Dominica je primijetila pokazujući zube:
  - Pomagati djeci je, naravno, vrlo zanimljivo. Ali imamo li dovoljno snage? Čitala sam bajku o letećim majmunima, i čini se da su jako jaki!
  Margarita je kimnula u znak slaganja i zapjevala:
  Ratnici tame su sigurno jaki,
  Zlo vlada svijetom ne znajući mu broja...
  Ali vama, sinovi Sotone -
  Ne slomite snagu Kristovu!
  Dobrynya je primijetio:
  - Imali smo različite protivnike. A to što su jaki, u pravilu, nije nas spriječilo!
  A kvartet sa zmajevima pojuri za letećim majmunima. Bilo ih je samo prokleto desetak - njih trinaest. I otprilike isto toliko zarobljene djece. I to je surova istina bitke.
  Margarita je pojurila naprijed i, prilazeći letećim majmunima, viknula:
  - Pustite djecu, čudovišta!
  Vođa majmuna je prosiktao:
  - Odlazi, curo, inače ćemo i tebe poviti.
  Margarita je hrabro odgovorila:
  - Ne! Pusti ih ili ćeš se morati boriti protiv nas!
  Majmuni su zavijali, otkrivajući svoje očnjake:
  - Nikad!
  Njih četvero ostalo je s djecom držati mrežu, a ostali su pojurili prema malom odredu mladih spasitelja.
  Dominica je zatresla šakama i u ruci joj se pojavila sablja.
  Margarita je upitala:
  - Znaš li mačevati?
  Dominika je samouvjereno odgovorila:
  - Postoji koncept! Glumila je u filmovima.
  Partizanka je gugutala:
  - Ovo će vam biti od koristi.
  Djevojka glumica je pjevala:
  Vrijeme je da zamahneš mačem,
  Vrijeme je da požurite...
  Vrijeme je da mašeš mačem -
  Što ako vam dobro dođe!
  Zapiši to u svoju bilježnicu -
  Na svakoj stranici!
  Vrijeme je da zamahneš mačem,
  Vrijeme je da zamahneš mačem,
  Vrijeme je da zamahnete mačem!
  Nakon čega su se četvorica nasmijala. I leteći majmuni su pokušali napasti. Kretali su se poput zmajeva koji napadaju vrapce.
  Margarita je vođu letećih majmuna udarila čarobnim štapićem i čarobnim prstenovima po bosim nogama. I jako je udarilo.
  Voditelj je doživio šok, a glava mu se odmah pretvorila u vrlo ukusnu tortu od kokosa. A šape letećeg majmuna histerično su se trzale. Ostali leteći majmuni zviždali su od straha.
  Jedna od njih je pojurila prema četvorici, ali ju je dječak Dobrynya golom petom udario u čelo, tako da se majmun, primivši snažan udarac, prevrnuo.
  Dominika je zamahnula mačem i prerezala rog letećem majmunu, nakon čega je zapjevala:
  Mi smo u džungli u zemlji divljih majmuna,
  Borimo se s krilatima na nebu...
  Lov na žderanje zrela banana -
  Objesite onoga tko krade djecu sa stabla!
  Enomaj je također udario majmuna, ovaj put po krilu, i prosiktao:
  Ja sam vitez svjetla, na koljenima divljaci,
  Izbrisat ću neprijatelje domovine s lica zemlje!
  I napravio je osmicu s mačevima. Nakon čega je dječak vješto izbjegao ranjenog primata. A kad je zmaj planuo, zaslijepljeni majmun je vrisnuo. Istovremeno se osjetio miris paljevine.
  Četiri borca krenula su u ofenzivu. Majmuni su pokušali protunapad. Zmajevi su ih gađali vatrenim mlazovima koji su doslovno zapalili krila primata. I mirisalo je na prženo.
  Djevojčica Margarita uzela je i pustila potoke magije. A sljedeći majmun je umjesto glave imao čokoladnu krafnu.
  Dobrynya je golim prstima zgrabio jednog majmuna za krilo i bacio ga na drugu pticu. A onda je došlo do sudara s iskrama.
  Dječak Titan pjevao je:
  - Znaš, imam blistavu snagu,
  Biti prijatelj s njom je kao igrati se s krokodilom!
  A onda je Dominicova djevojka mačem zarezala majmunu krilo. Nagnula se i ispustila fontanu ljubičaste krvi. Nakon čega se zabila u partnera.
  Dominica je golom petom udarila jedno od krilatih stvorenja u čeljust i zacvrkutala:
  Pa dobro, stvorenje je zaspalo u piljevini,
  Dobro, šutnuli su me u čeljust...
  Dobro, vukli su me na nosilima -
  Recite hvala što ste živi !
  A djevojka drugog majmuna udari mačem po glavi. Nakon čega su stvorenja počela bježati. U isto vrijeme, četiri krilata primata pokušala su odvesti zarobljenike, djecu zapletenu u mrežu.
  Margarita je ispalila čarobnu zraku na njih, a majmun se u potpunosti pretvorio u pitu od cimeta s glazurom.
  Ostali su pobjegli vrišteći, puštajući mrežu. I zarobljena djeca počela su padati.
  Margarita je viknula:
  - Drži mrežu, hajde jače.
  I ona se obruši na zmaja. Za njom su pojurila još tri borca.
  Dječak Dobrynya pjevao je:
  O, djetinjstvo, djetinjstvo, gdje letiš?
  Oj, djetinjstvo, djetinjstvo, gdje žuriš...
  Pun dlakavih majmuna, znam,
  Hvataju te iz raznih zemalja!
  A dječak-junak podigao je mrežu golim nožnim prstima. Ipak, biti tip u kratkim hlačama ima svojih prednosti. Za odraslu osobu nepristojno je hodati bez čizama, ali za dječaka je to prirodno, a svoje snažne noge može koristiti u akciji.
  Sva četvorica usporila su padajuću mrežu i počela se glatko spuštati.
  Dominica je sa smiješkom primijetila:
  - Ne želim ti dio siročeta,
  ne zelim ti teske dane...
  Neka planet postane svijetli raj,
  Neka sveti Gospodin čuva djecu!
  Momci su bili izgrebani i ofucani, gotovo svi bosi, osim jedne djevojke u elegantnoj i, možda, raskošnoj haljini i cipelama izvezenim smaragdima i rubinima.
  Djevojčica je zacvrkutala:
  - Pazite, spasilačka ekipa je moj otac, vojvoda, a ja već nosim titulu barunice!
  Dominica je uz smijeh odgovorila:
  Kraljevi mogu sve
  Kraljevi mogu sve...
  Ali često slomljen
  Ponekad sjede!
  Udaj se iz ljubavi
  Udaj se iz ljubavi...
  Slab za tebe, bilo koga
  Ti nisi Bog, kralju!
  Svatko ti je slab -
  Ti nisi Bog, kralju!
  Tim je pažljivo spustio djecu. I razmrsila je mrežu. Djeca - dječaci i djevojčice - osjetili su slobodu. A njihove okrugle pete bljeskale su kad su pokušavale pobjeći.
  Ali Margarita ih je zaustavila prijetećim povikom:
  -Kamo idete? Kako bi bilo reći hvala?
  Djeca su zastala. Djevojka barunica kimne:
  - Tako je, spasio si me iz zarobljeništva. Predajte me mome ocu i čekat će vas visoka nagrada. A ostali neka sami dođu - prosjaci su i bosi.
  Dječak među zatvorenicima se usprotivio:
  - Moj otac je grof! A ja sam bos jer sam zarobljen na treningu!
  Margarita je upitala: "Zašto su te zarobili?"
  Dječak vikont je slegnuo ramenima; imao je goli, mišićavi torzo, preplanuo, žilav, a samo je njegovo izražajno, iako dječje lice odavalo njegovu vrstu.
  Djevojka barunica odgovori:
  -Htjeli su nas odvesti u Skelenton . Ovo je moćni čarobnjak koji je u dalekom srodstvu s Koshcheijem Besmrtnim!
  Margarita je cmoknula usnama i primijetila:
  - Skelenton , zli čarobnjak i gospodar elemenata, ima artefakt crnog tigra. Možda će ovo pomoći spasiti jači spol.
  Dječak princ Oenomaus je zabilježio:
  - Osim toga, potrebno je osloboditi drugu zarobljenu djecu koju zarobljava čarobnjak iz noćne more. Inače će biti velika šteta za svemir.
  Dominica upita, ne previše samouvjereno:
  - Neće li nas to odvratiti od glavnog cilja?
  Margarita je prigovorila:
  - Obrnuto! Ako sakupite svih dvanaest artefakata, možete dobiti moć Svemogućeg Boga. A to će omogućiti spašavanje ne samo jačeg spola, već i stvaranje mnogih drugih dobrih stvari.
  Dječak Dobrynya je uzviknuo:
  - Ovo je odlično! Tada ćemo moći učiniti nešto o čemu drugi heroji nisu ni sanjali!
  Dominika je oduševljeno zapjevala:
  Naš svijet je nemilosrdan, okrutan, podmukao,
  Krv ljudi teče kao olujni potok...
  Ali čovjek je pametan, poznat po svom napretku -
  Savladajte prepreke dok igrate!
  
  Bezbrojne prijetnje iz noćne more
  Sudbina je surova, tužna i smiješna...
  Čudne smo suze lili u nedoumici -
  Gledajte u nebo s nezemaljskom melankolijom !
  
  I neka je potrebno proliti
  U bijesnoj borbi ljudska krv...
  Prekini nit života mačem, strijelom,
  Nećemo zauvijek izdati ljubav!
  Margarita je klimnula svojom zlatnom glavom:
  - Dobro pjevaš Dominika, a razumne riječi diraju u dušu! Ali ovo nije dovoljno...
  Djevojka glumica je pjevala:
  Postalo je vrlo lagano
  Spasio sam domovinu...
  Baš sam imao sreće -
  Samo ovo nije dovoljno!
  Samo, samo, samo -
  To nije dovoljno!
  Dječak vikont lupnuo je bosom nogom tako snažno da su kapljice rose poletjele s narančaste trave i zarežao:
  - Prestani pjevati! Idemo do Skelentoma i rastrgat ćemo ga!
  Margarita je s uzdahom primijetila:
  - Predugo je za hodanje. Morate ili letjeti na zmajevima ili se prevoziti pomoću medaljona!
  Oenomaj je sa smiješkom upitao:
  - Imate li medaljon? Zato nas prenesi!
  Partizanka je uzdahnuvši odgovorila:
  - Treba ga napuniti da bi mogao prevesti cijelu momčad. Jedimo za sada. Djeca su vjerojatno gladna.
  Djevojka barunica klimnu glavom, a njezine dijamantne naušnice zazveckaše:
  - Da, upravo to treba učiniti. U želucu mi gori vatra!
  Dječak vikont je primijetio:
  - Pun trbuh je gluh u borbi!
  Ostala djeca, većinom djevojčice, jednoglasno su cikala:
  Želimo jesti
  Šire otvorite vrata
  Inače ćemo pojesti kuhara...
  Kuhari će prezalogajiti,
  I pijmo za dežurne,
  Uništit ćemo cijelu blagovaonicu
  I razbit ćemo suđe!
  Margarita je odmahnula čarobnim štapićem. I pojavio se stol na kojemu je bilo nekoliko jela i torta.
  Djevojka je oduševljeno pjevala:
  Djeca su prikupila za vas,
  Mi uopće nismo otpaci -
  I cool poslastice,
  Ne samo kaša s prosom!
  Dominica je kimnula i primijetila:
  - Ali prvo operite ruke!
  Djeca su pojurila na potok. Samo je djevojka barunica ostala stajati. Djevojka glumica je urlala:
  - Trebate li posebnu pozivnicu?
  Mlada barunica promrmlja:
  - I dosta mi je kvasiti ruke i noge s plebejcima!
  Dominika je strogo odgovorila:
  - Onda te neću pustiti do stola!
  Ugledna djevojka reče:
  - Hoćeš li mi pokazati, bosa djevojko ? Da, naredit ću da te išibaju.
  Dominika je ustala i stisnula šake:
  - A koga ćete naručiti?
  Barunica se osvrnula. Dominica je bila visoka i mišićava, a tkanina joj je pokrivala samo grudi i bedra. I jasno se vidjelo da se pod preplanulom kožom kotrljaju kuglice mišića, a na trbuhu su bile pločice trbušnjaka. Takva junačka djevojka te može udariti.
  Međutim, Margarita reče pomirljivim tonom:
  - Hajdemo već svi oprati ruke. A ako si ti, Dominica, odrasla osoba, onda bi nam trebala biti primjer. Pa hajde da se operemo svi zajedno.
  I krenula je prema potoku. A s njom je djevojka barunica i Dominika. Vodu su grijala četiri sunca, blaga i topla, pa je pranje bilo užitak. Djeca su se čak i kupala u potoku. I počeli su se međusobno prskati vodom.
  Dominika je također prskala okolo kao djevojčica i pjevala:
  Voda, voda, hladna voda,
  Nije se bez razloga prolilo iz kante!
  A okolo je bila tako divna priroda. Na bujnom drveću raslo je raskošno cvijeće raznih oblika. A latice ovih cvjetova imaju različite boje i nijanse. Zamislite samo pupoljke koji svjetlucaju svim duginim bojama i svjetlucaju u zrakama četiri sunca.
  Ovo je zaista divna ljepota. I leptiri veličine albatrosa lete, a njihova krila imaju pokretne šare, poput zapljuskivanja morskih valova. I dogodi se prekrasan pokret.
  Dominika je pjevala:
  Krila tog leptira
  Bili su tako dobri...
  Dječak je izgubio mir,
  I rekao je iz srca...
  Mladi vikont, prskajući, primijeti:
  - Da, svuda je lijepo...
  Zapravo, mnoga su stabla izgledala poput draguljima optočenih repova pauna. A iznad njih, osim leptira, krilima su pomicali i platinasti vretenca. A u šumi su se čuli trci veličanstvenih ptica. Toliko su nevjerojatni i divni sa svojim glasovima da ste jednostavno zadivljeni.
  Dominica je tvitala:
  li čuli kos kako pjeva?
  Slavuji i vuge polete...
  A nekada magarci, magarci tako reve,
  Cure trče bose!
  Da, doista, ovo je izgledalo vrlo smiješno.
  Nakon kupanja djeca su krenula prema stolu. I njihovo je raspoloženje postalo veće, i pjevali su od radosti;
  Dobra vila nam je dala
  Puno igračaka, raznih vrsta...
  Nas je velika sila rodila,
  Kao ptice i životinje!
  
  Djeca se igraju u svjetlu osmijeha,
  Velika je radost došla na svijet...
  Možemo stići iz prvog pokušaja -
  Čak i u jarmu koji je poludio, magarac!
  
  Žurimo bosi kroz kapi rose,
  Ima toliko divnih ideja na svijetu...
  Djeca rone biserne suze,
  Vjerujte mi, duša će vam postati vedrija!
  
  Zli Koshchei nas napadaju,
  Baba Yaga juri u minobacaču...
  Zlobno šibaju bičem bosonogu djevojku,
  I rijeka poplavi obale!
  
  Ali nećemo se trgnuti, momci i djevojke,
  Borićemo se kao titan...
  I glas će nam biti tako jasan,
  Kao pionirska truba, bubanj!
  
  Pa orci nam nisu prepreka,
  Ludi trol vas neće uplašiti...
  Bit će velika nagrada za hrabrost,
  Ako dijete nije nula u zlostavljanju!
  
  Što je zmija Gorynych za hrabre dječake,
  Za nas nema prepreka, mi smo željni borbe protiv zla...
  Dajemo mu hrpu udaraca,
  I zatvorimo ga ravno u staju!
  
  Ako zli goblin puca iz topa,
  Onda ćemo mu odgovoriti sačmom...
  Prestanite mazati svoje balavice momci ,
  Pobijedimo Sotonu već jednom!
  
  U krvavu bitku, svetu i pravu,
  Hrabro cure, momci trče...
  Vladat ćemo svetom moći,
  Ubijmo zlog zmaja!
  
  Nema sretnijih obala za naše drage,
  Ulovimo cijeli ribnjak ribe...
  Za dobrobit sjajne, glamurozne Elfie,
  Dječak će dokazati da je jako cool!
  
  Učinimo svijet tako lijepim
  Da u njoj raste rajsko cvijeće...
  Iako se ponekad opasno svađamo,
  Uostalom, snovi će se ostvariti u svjetlu!
  
  Ne, nikada nećemo biti pod neprijateljima,
  Recimo cure, samo naprijed dečki...
  Zgazit ćemo nevjerničku vojsku pod noge,
  Pobjedniku ćemo izdati račun!
  
  Vjeruj mi, na svijetu će biti vječno ljeto,
  Naše djetinjstvo nikad neće proći...
  Doista su opjevani podvizi vitezova,
  I krenuti u pobjednički pohod!
  
  Pa, kad porazimo sve Orke,
  Bitka će završiti slavnom pobjedom...
  Bit će divno u mojoj čistoj duši,
  Dižemo mač, jaki štit!
  Djeca su otpjevala nestašnu pjesmicu i sjela za stol. Počeli su rado jesti pečene patke, pečenje i ribu s prilozima.
  Dominika im se pridružila. Nožem je odrezala krišku i zabilježila:
  - Izvrsno meso!
  Margarita je kimnula:
  - Pa, kako da radim magiju? Slažete se, ne razlikuje se od prave stvari!
  Barunica je primijetila:
  - Da , izvrsno meso, ali što je s ribom?
  I probao sam komad. Uistinu, hrana je bila divna. Djeca su jela i s oduševljenjem primijetila:
  - Kakva jela, kakva jela,
  Voljela bih da mogu sve ponijeti sa sobom...
  Šteta što stol nije često ovakav -
  Jednostavno ih se hrani za klanje!
  Jedna od bosonogih prosjakinja upita:
  - Mogu li dobiti čokoladne bombone?
  Margarita se nasmijala i zamahnula štapićem. Obješeni na drvo veliko poput paunova repa, korneti su odmah pohrlili na stol i pretvoreni u prekrasne štanglice u obliku životinja i riba, prelivene čokoladom i s prekrasnim nadjevom.
  Djeca su zadovoljno cvrkutala:
  - Kako je ovo super , a također, želimo sladoled!
  U tom je trenutku ispod narančaste trave iskočilo nekoliko velikih štakora s grimiznim krznom i pokušalo napasti djecu. Zacviljeli su od straha, svaki štakor veličine dobrog vuka. Margarita ih je pogodila munjom iz svog čarobnog štapića i čarobnim prstenovima svojih bosih nogu. I Dominica je također upotrijebila svoj čarobni štapić da oslobodi pulsar.
  Pojavile su se zlatne vinske čaše s bogatim, raskošnim sladoledom postavljenim u obliku čudesnih cvjetova. Štoviše, s jagodama, smokvama, šumskim jagodama i drugim veličanstvenim bobicama.
  promrmljala je Dominika i primijetila, pokazujući na najveću čašu za vino, za koju se pokazalo ne samo da je zlatna, već i optočena dijamantima. A sladoled u njemu izgledao je poput čudesnog ukrasa, posloženog u svim duginim bojama. I kako je lijepo izgledalo.
  Margarita je primijetila:
  -Imate čarobni štapić napravljen od srčane vene zmaja - ovo je vrlo rijetko. Gdje si to nabavio?
  Dominica je iskreno odgovorila:
  - U boj! I to je istina i hrabro!
  Enomaj je oduševljeno pjevao:
  Jao onome tko se bori,
  S lijepom djevojkom u borbi...
  Ako je neprijatelj bijesan -
  Ubit ću gada ! Ubit ću gada !
  Dječak Dobrynya zarežao je:
  - Što si, curo , što tako pjevaš? Moramo pjevati: s jakim momkom u boj! Točnije, čak i s moćnim čovjekom u borbi. Samo smo naizgled dječaci, ali godinama smo muškarci!
  Enomaj se nasmijao i primijetio:
  Zauvijek ostajemo djeca,
  Samo se godine mijenjaju!
  Dominika se nasmijala i primijetila:
  - Ovdje ćemo imati svijet iz bajke i transformaciju.
  Nakon toga je počela jesti svoj zamišljeni sladoled. Imao je odličan okus. Ovako je ispalo veličanstveno. A slatki, nježni okus sladoleda proširio se djevojčinim jezikom.
  Dječak Dobrynya, nakon ribe i mesa, rado je odao počast i sladoledu. Ovo je stvarno stvar, ukusno .
  Djeca su se trudila jesti civilizirano i ne srkati. Da, sladoled od štakora mesoždera je divna stvar.
  Dominica je uz blistav osmijeh primijetila:
  Kako je dobro moći bacati magiju,
  I pretvori zlog štakora u sladoled...
  Dobivamo solidnu peticu -
  Raditi nešto što se uopće ne bi smjelo raditi!
  I opet dječji hihot kao odgovor. I zadovoljno cvrčanje...
  Na nebu se čula buka. Negdje s ruba letio je golemi zmaj. Iz daljine je djelovao malen i nimalo strašan, unatoč svojih sedam glava. I bilo je to čudovište na bezopasan način.
  Djeca su se nasmijala i počela namigivati jedno drugome. Ovo je stvarno zabavno. I plješću dlanom o dlan.
  Da postoji zvonjava.
  Dominika ga je uzela i bosim nožnim prstima bacila bumerang. Preletio je i odrezao kvrgu, a prilikom pada ljepotica ju je pogodila energijom iz čarobnog štapića. Pojavila se velika torta u obliku Napoleonovog šešira na kuku, posuta makovima, ružama i razlicima.
  Djeca su se već dobro najela i s umjerenim oduševljenjem dočekala dar.
  Dječak vikont reče:
  - Kolači su jako dobri, ali ipak treba paziti na mjeru...
  Dominika se zahihotala i zapjevala:
  Kuharica za moj rođendan,
  Napisala sam čestitke na torti...
  I natpis obojen kremom -
  Vrijeme je da odemo u grad San Remo!
  Nakon čega ga je djevojka uzela i ponovno lansirala bumerang. I preletio je, bacio se i okrenuo. A djevojka ga opet uhvati bosom nogom i zapjeva:
  Ne gledaj s visine na tortu
  Doći će vrijeme kad ćeš i ti umrijeti ...
  Medenjak zviždi kao metak u sljepoočnicu,
  S dijetom ćete se stvarno zeznuti!
  Djevojka barunica s mukom je progutala komad kolača sa šeširom na vrh, obliznula se i primijetila:
  - Ukusno! Ali više ne odgovara.
  Dječak vikont je primijetio:
  - Neće trebati dugo da se udebljate.
  Dominika je uz osmijeh i šalu zapjevala:
  Za maminu kašiku, za tatinu kašiku,
  A za baku kutlača ...
  I to sa strane kreveta!
  Djeca su, doista, otežala nakon jela i padala na meku, narančastu travu, šmrcajući nosovima. Srećom, ovdje nije bilo grabežljivih komaraca i insekata. One koje su letjele bile su velike i nisu grizle i s njima praktički nije bilo problema.
  Dominica je upitala Margaritu, pionirka je također zijevnula i brzo prekrila usta dlanom:
  - Hoćeš li spavati ili?
  Partizanska heroina je odgovorila:
  Što, djevojka ne može spavati od zlostavljanja i tjeskobe?
  Negdje zaručnik luta šumskim putem...
  Luta travom metvicom i ništa ne zna,
  A prokleta sudbina se šali i poigrava!
  Junački dječak Dobrynya već je šmrcnuo kroz nos.
  Da, djeca su imala mnogo avantura.
  Dominika je šaljivo zapjevala:
  Zaspimo bez problema,
  Istina je, da...
  Ali onda, s koliko poteškoća,
  Kasnije se budimo!
  . POGLAVLJE br. 9.
  Dominica se probudila i izašla iz čarobnog sna koji ju je odveo u paralelni svijet. Nakon toga se djevojka umila i istuširala pomoću zlatnog aparata. Oprala sam zube i otišla na doručak.
  Tamo su je dočekale druge djevojke i djevojke iz elitnog razreda. Rukovali su se i izgledali pristojno. Bilo je tu i vilenjaka, žena trolova, žena hobita koje su izgledale kao djevojčice, nimfi, drijada, ljudskih djevojaka, iako ih je bilo malo. Okupilo se lijepo društvo.
  Djevojke su bile u elegantnim haljinama i nakitu, ali bose, kako bi im bilo zgodnije koristiti noge za vrijeme vračanja. A u elitnom razredu školovanje je bilo nešto drugačije - slušali su predavanja koja je brzopotezno držala sova i obavljali razne zadatke. Vjerovalo se da djevojka već zna osnove.
  Dominika je ovdje obavila nekoliko zadataka. Pucala je iz čarobnog štapića i radila transformacije. A onda je šaputala čarolije. Pročitano joj je nekoliko složenih kombinacija riječi, a Dominika ih je ponavljala.
  Kao filmska glumica, djevojka je imala fenomenalno pamćenje, jer je na setu morala izgovoriti puno dijaloga.
  I svega sam se savršeno sjećao. Ali sve je to cvijeće, glavna stvar je, naravno, potraga za artefaktima kako bi se spasio jači spol.
  I tako je Dominika sjela u položaj lotosa, spojila svoje snažne, mišićave noge i ispravila leđa. I opet je uronila u paralelni svemir, gdje je njihov tim tražio način da spasi jači spol.
  I baš na vrijeme. Jer tamo su se goblin i slavuj razbojnik na vrhovima prstiju prikradali. Ova dva zlikovca već su raširila čarobnu mrežu kako bi prekrila usnulu bosonogu ekipu.
  I Margarita je spavala i sanjala...
  Djevojka je dobila zadatak da digne most u zrak. Tako je išla bosa, u poderanoj pamučnoj haljini i s prosjačkom torbom, u izviđanje. Jesen je i vrijeme nije baš lijepo. Noću je bio mraz, a trava je bila prekrivena injem, na kojoj su djevojčine bose noge ostavile male, graciozne otiske. Bilo je vrlo vlažno i hladno, s kišom pomiješanom sa snijegom.
  Mali prsti bosonogog partizana pomodrili su od hladnoće i vlage. Ali ona je hrabro koračala naprijed, čak je ubrzala.
  I pritom je pjevala;
  Kiša je rasula krhotine zvijezda po nebu,
  Za fašizam su pripremili naoštreni kolac!
  Tigrovi tenkovi su samo smeće - prljavi buvljak ,
  Wehrmacht čeka žestok poraz!
  Wehrmacht čeka žestok poraz!
  
  Naš drug Staljin, vođa, snaga je milijuna,
  Ima granitnu šaku, mitraljez u ruci!
  Moći ćemo pobijediti vojsku iz Sodome,
  Naša snaga je monolit, srećom na Zemlji!
  Naša snaga je monolit, srećom na Zemlji!
  
  Naša stranka nema ništa važnije da radi,
  Kako spasiti narod, dobro domovine!
  Goebbels opsjednut, kvragu s glupostima,
  I bit će pobjede, vjerujte mi, svim vragovima u inat!
  I bit će pobjede, vjerujte mi, svim vragovima u inat!
  
  Ruska ljepotica, znate, poznata je po svojoj moći,
  Ima tešku smeđu pletenicu!
  A u bitkama s fašistima mladost će se proslaviti,
  Svijetla zemlja će oživjeti, uzdižući se!
  Svijetla zemlja će oživjeti, uzdižući se!
  
  Ne daj Hitleru da gura nos u Ruse,
  Brkati tip misli da je kul Bog!
  Marširat ćemo berlinskom ulicom,
  Ne, onaj tko je čiste duše neće postati rob!
  Ne, onaj tko je čiste duše neće postati rob!
  
  Naš barjak je crven, boje bijesne krvi,
  Sunce već sja na Reichstagu!
  Nema izdašnijeg dara za našu dragu djecu,
  Ako je srce hrabro i strah slomljen!
  Ako je srce hrabro i strah slomljen!
  Tako je Margarita otrčala, dok joj je hladnoća grizala bose pete, do mosta. Svuda okolo je bodljikava žica i mitraljeski tornjevi.
  Nijemci piju mjesečinu i dime vatru. Margarita im je pritrčala. Jadna, plavokosa djevojčica Švabama ne djeluje strašno. Štoviše, po takvoj vlazi i hladnoći rijetko bi se tko, osim posljednjih prosjaka, usudio ići bos.
  A djevojka im je počela pjevati bezazlenu i veselu pjesmu:
  Ja sam jadno malo siroče
  Trčim bosa po snijegu po hladnoći...
  Ali djevojčin glas je vrlo jasan,
  Ona će kao na silu istjerati mraz!
  
  Rat mi je majku bombom odnio,
  Oca su, naravno, pozvali na front...
  Kovrdžavi brat se smrznuo od hladnoće,
  Starija sestra je na odru!
  
  Gladan grizem koru kruha,
  A moja mala stopala crvena od mraza...
  Ja sam gdje je pas skitnica večerao
  Iako je cura slatka i lijepa!
  
  Svima mogu reći hrabro i hrabro,
  Neka je, naravno, rat proklet...
  Nije važno za što se borimo,
  Za ovo je kriv monstrum Sotona!
  
  Oh, djevojcine noge pate,
  A jako ih boli po ovoj hladnoći...
  Želim da uskoro svane u toplom svibnju,
  Neka poleti blistavi sokol!
  
  Želimo našu domovinu učiniti ljepšom,
  Ali glad, hladnoća, mećave i mećave...
  Kamo ćeš, nesretna Rusijo?
  Tako teška sudbina!
  
  Ja sam djevojka, samo dijete,
  Uspjela sam doživjeti puno toga...
  Radio sam skoro od kolijevke,
  Učio sam samo četiri ili pet!
  
  Zašto mi je ova tuga došla?
  Okrutna sudbina slomljenih srca...
  Vjeruj mi, takvo je zlo palo,
  Čini se da je samo malo i to je kraj!
  
  Ali djevojka pod jarmom nije se slomila,
  Uspjela se spremiti i hoda...
  Ona je dijete, daleko od starosti,
  I uživa gaziti bosa!
  
  Graciozni su tragovi djevojčice,
  Raphael je crtao na njima ...
  I vjerujem da će mali biti sretan,
  Gospodin će vidjeti svoju djecu, vjerujte mi!
  
  Zato pjevam pjesmu
  Na slavu Boga Gospodina Krista...
  Vjerujem da će planeta postati raj
  I oca ću upoznati, vjeruj mi!
  
  Tada će doći vrijeme i oni će ponovno ustati,
  Tko je umro, tko je umro, a tko bolestan...
  I bit će sreće u starosti i djetinjstvu,
  Jer Isus je to htio!
  
  Da, kleknut ću pred Bogom,
  Ispunit ću ovaj psalam u sreći svjetla...
  U ime svih budućih generacija,
  Zločinačka čudovišta bit će poražena!
  
  Tada će djevojka biti u vječnoj sreći,
  I svi narodi Majke Zemlje...
  Potpuno loše vrijeme će nestati,
  Naši ljudi neće propasti!
  
  Prekrstila se, kleknula,
  Poljubio srebrni križ...
  Očigledno je učinila malo za Boga
  Isus je zbog nas sišao s neba!
  
  Uskoro ćemo svi biti sa Svemogućim,
  U njegovoj lijepoj ruci punoj ljubavi...
  Neka naše misli polete više
  A snaga je u dječjoj, snažnoj šaci!
  
  A sada čitam molitvu,
  Rekla je, moj Bože, oprosti mi...
  Sada smo s njim na pijedestalu,
  A Krist i ja, vjerujte mi, krećemo!
  
  I otići ćemo ruku pod ruku s Njim u nebo,
  I tamo će padati zlatna kiša...
  Gospodin će pokazati svoj velikodušni karakter,
  I odmah će zadrhtati protivnika !
  
  Konačno postoji sreća na svijetu,
  Čekali smo pojavu Kristovu...
  Letimo kao anđeli na gozbu u zrak,
  Ljubav Gospodnja je svijetla i čista!
  Nakon takve pjesme nacisti su se raznježili i pustili nesretnu djevojku da se ugrije te joj dali vrući čaj. Margarita je planirala tiho postaviti eksploziv maskiran u štrucu kruha u svojoj torbi ispod ograde, ali nije imala vremena - probudila se.
  Slavuj razbojnik i goblin bili su vrlo blizu. Goblin je imao kvrgu umjesto nosa, prilično gadno lice i duge očnjake. Također je dosta visok, oko tri metra. Nije ni čudo što je vukao mrežu. A Slavuj je bio debeo, rumen čovjek hrčkovih obraza, isturenih prednjih zuba i u raskošnoj odori s ordenjem. Pa, plus brkovi, tipični za Pruse.
  Vidjevši da iznenadni napad nije uspio, Slavuj Razbojnik je stavio dva prsta u usta i pokušao zazviždati.
  Dominika ga je udarila golom petom. A razbojnik urla od boli. I još je ispljunuo krv.
  Goblin je zamahnuo batinom. Dječak-junak Dobrynya skočio je i zgrabio goblina za kosu, pao mu na leđa i bacio ga preko sebe. Goblin se srušio na biljku poput kaktusa s cvjetovima i zaglušujuće zavijao. A rekanje mu bijaše kao u divljeg magarca.
  Margarita se nacerila. Slavuj je ponovno pokušao zazviždati kada ga je Dominika koljenom udarila u bradu. I hripao je.
  Junački dječak Dobrynya pjevao je:
  Goblin nas je pitao,
  Ti camo dolaziš li
  Krenuo u grad -
  Imamo posla!
  Goblin je opet pokušao napasti toljagom. Dječak heroj izbjegao je udarac i ponovno bacio krupnog čovjeka preko sebe, jer Dobrynya nema snagu djeteta. I čini se da sve ide kako treba.
  Goblin se opet ispružio. I ustao je sporije. Djeca su se probudila i počela bacati zlatne čunjeve na močvarnog vraga. Udarali su ga i tjerali ga da urla. I trzati se.
  Margarita je odmahnula čarobnim štapićem. I korneti su se počeli pretvarati u kolače, a goblina su doslovno namazali kremom, zbog čega se trzao kao vušar u tavi.
  I Dobrinja Nikitič podiže Slavuja Razbojnika na raširene ruke i baci ga na teški bor sa srebrnim šišarkama. Od udarca, Slavuj će se srušiti i potresti, prisiljavajući ga da odustane, točnije, ispljune krv.
  Dječak Dobrynya pjevao je:
  - Slavuju razbojniče, ti si zlikovac,
  I udari te jače u lice ...
  Sada si mrtav, huljo ,
  Ubij i tebe, zviždaču!
  A onda ga uzme i udari šakom što jače može po glavi. Slavuju razbojniku zvoni u ušima. I Dominica je uperila svoj štapić prema goblinu, i kako je bacila složenu čaroliju za transformaciju. I učinit će ga smrtonosnom silom u kojoj postoje kaskade energije.
  A onda ... Bio je tu visok tri metra dlakavi tip, a sada je na njegovom mjestu bio stol krcat svakojakim vrlo bogatim jelima i divnim slatkišima. A takvi su mirisi dopirali iz ove divne kuhinje.
  Dominica je tvitala:
  - To su transformacije i čuda nad čudima,
  U svemu nebeskom vidimo jednostavno raj...
  Takva blistava ljepota posvuda ,
  Neka uskrsne Gospodin Svemogući!
  Zapravo, na stolu su ležali zlatni i narančasti, čudesni, svjetlucavi metalni pladnjevi s kolačima, s kremama desetaka različitih boja i nijansi, kao i druga vrlo divna jela, i aromatični preljevi, sve najukusnije.
  A kako su krafne bile veličanstvene, posute divnim prahom. Nema tu više zbrajanja ni oduzimanja. I čaše poprskane koktelima od najrazličitijih sokova, s divnim nadjevima koji su šokirali mirisima i slatkim dizajnom s glazurom. A kakvi su pupoljci bili?
  Margarita se zbunjeno nasmiješila i iznenađeno uzviknula:
  -Okrenuo si vraga! Pa nema veze ! Ovako nešto morate biti sposobni!
  Dominika je zbunjeno upitala:
  - Je li teško?
  Partizanka je odgovorila:
  - Da, gotovo nemoguće! I uspjeli ste napraviti ovako nešto.
  U međuvremenu je razbojnički slavuj ponovno pokušao zazviždati. I napuha svoje široke, hrčkove obraze. Ali dječak-junak, čim ga uzme, navalit će na njega svojom djetinjom, ali smrtonosnom, poput malja, šakom. A zviždaljka, inače, izbija više puta, izgleda kao izbijen, lijevani zlatni zub.
  I letio je naglavce. Srušio se i ispružio kao da je nokautiran. Ali onda je skočio, opet stavio prste u usta i puhnuo. Ali umjesto zvižduka, čulo se samo patetično siktanje. I jako je smiješno. Djeca su se nasmijala. Slavuj razbojnik je graknuo:
  "Progutat ću te u trenu, progutati ću te, progutati ću te, neću imati milosti!"
  Kao odgovor, Dobrynya, ovaj junački dječak, golom je petom udario Slavuja u bradu. I zubi su opet poletjeli. Ispruživši ruke, glavni pljačkaš se nasloni.
  Dobrinja je urlao:
  I koga ćemo naći u boju, i koga ćemo naći u boju,
  Nećemo se šaliti s tim, ubit ćemo muhu!
  Ubit ćemo te kao muhu!
  Dominica je uperila svoj čarobni štapić u poraženog Slavuja Razbojnika. Margarita je primijetila:
  - Želiš li i njega transformirati?
  Djevojka glumica je kimnula:
  - Neka bude barem nešto korisno!
  Partizanka je pjevala:
  Dječak je bio okovan željeznim rasporedom,
  A jela sam samo jednu zdravu stvar...
  Zbog velikog tereta iznenada je došlo do napada,
  I pokazalo se da je riječ o cyber geniju kolosalne moći!
  A onda se Dominica zavrtjela, čarobnim štapićem napravivši zamršenu osmicu.
  A sada se umjesto Slavuja razbojnika pojavilo cijelo brdo slatkiša, dražeja i porcija sladoleda.
  Začuo se veseli smijeh, a djeca su počela iskakati iz trave. Bile su slatke, ali mršave, odrpane i tradicionalno bose. I s velikom su pohlepom navalili na poslasticu, u koju su se pretvorili Slavuj razbojnik i Močvarni goblin. Margarita je zazviždala prstima i viknula:
  - Stanite, momci i djevojke! Razumijem te, gladan si nakon što su te uhvatili ovi zlikovci, ali prvo operi ruke.
  I kako će pustiti munju iz čarobnog štapića. Dječaci su morali trčati do potoka, plave pete su im bljeskale. Zapravo, nepristojno je jesti hranu prljavim rukama.
  Dominika je upitala:
  - Što su ovo, zarobljenici i zarobljenici Slavuja i Goblina?
  Margarita je kimnula svojom svijetlom glavom:
  - Da točno! Oslobodili smo ih. Točnije, ti si me oslobodio. A ovo je jako cool .
  Bilo je više od stotinu djece, dječaka i djevojčica. Kao i obično, predstavnica nježnijeg spola ima tri puta više nego jačeg spola.
  Dominica iznenađeno upita:
  - Ovdje svi izgledaju kao da nemaju više od dvanaest godina. Što, ti pljačkaši nisu ubili odrasle?
  Margarita je objasnila:
  - Ne, naravno, ubijaju i odrasle. Tek nakon oslobođenja odrasli dobivaju tijela djece. Kao što je, na primjer, bilo s Dobrinjom Nikitičem. A i kod mene sam još uvijek izgledala kao djevojčica.
  Djevojka glumica je primijetila:
  - Vječno djetinjstvo, kao u bajci, super je ! I čak možete reći - cool!
  Margarita je zacvrkutala, pokazujući zube:
  - Da, to su divni svjetovi u kojima je sve jako cool . Ali tu postoji mnogo opasnosti. Konkretno, postoje ljudi koji su mnogo opasniji od goblina i slavuja razbojnika.
  Dominica šapatom upita:
  - Tko, na primjer?
  Partizanka je tiho rekla:
  - Starica Shapoklyak!
  Djevojka glumica je tvitala:
  Bravo, bravo, baba je kolovođa!
  Biti prijatelj s njom je kao igrati se s krokodilom!
  A djevojka ga je uzela i bosim nožnim prstima bacila čunj. Pogodio je vilin konjic. Insekt je eksplodirao, rasuvši se u konfete.
  Margarita je primijetila, odmahujući glavom sa zlatnim uvojcima:
  - Nije dobro ubijati živa bića!
  Dominika je primijetila:
  - Ali to je samo kukac!
  Margarita je zapjevala kao odgovor:
  - Pljuješ slinu u vjetar,
  Ne zgnječi bubu ni mrava...
  Nemoj čak ni slomiti granu u šumi -
  Sav život na Zemlji je jedna obitelj!
  Djevojčica glumica je zacvrkutala, pokazujući zube:
  - Ja, ti, on, ona - zajedno cijela zemlja,
  Zajedno prijateljska obitelj!
  U riječi mi, sto tisuća I!
  Djeca su se umivala u potoku. I sada su potrčali prema hrani, radosni i sjajni.
  Dominica i Margarita šapnule su čaroliju, a stol je postao duži. Sada je bilo dovoljno mjesta da svi mogu sjesti.
  Djeca su, trzajući bosim nogama, sjela i pjevala u zboru svojim jasnim glasom:
  Stolnjak se širi kao snijeg
  I poslastice su bile postavljene...
  Sva će djeca biti uspješna,
  I pečenje iz Čeburaške!
  Nakon čega su počeli jesti. Ovdje ima toliko lijepe djece, čak i ako su iscrpljena glađu i neimaštinom.
  Dominica i Margarita, budući da su se dobro najele, bez razmišljanja su počele plesati. I tapkajmo tvojim bosim, isklesanim, preplanulim nogama.
  Djevojke su pjevale svojim blistavim glasom;
  Rođen sam u svemirskoj zemlji
  Gdje su sve djevojke jako borbene...
  Sotona ne može pobijediti domovinu,
  U slavu naše majke Rusije!
  
  Moći ćemo obraniti svetu Rusiju,
  I koliko god neprijatelj bio okrutan i podmukao...
  Teško ćemo pobijediti naše protivnike,
  I slavit će se ruski duh s mačem!
  
  Rusija, ovo je moja domovina,
  Sveto i kozmički zemaljsko...
  Svi su narodi jedna obitelj,
  A djevojka je zauvijek mlada!
  
  Branit ćemo domovinu u bitkama,
  Niti jedna prilika za zlog protivnika ...
  Iznad nas je zlatokrili kerubin.
  Poklonimo ruskog vojnika!
  
  U Rusiji je sve u redu, dobro,
  I volja će nam biti jača od čelika...
  Dječak ima jako veslo u rukama,
  A tamo vlada drug Staljin!
  
  Ljudi vole moju domovinu,
  Učinit ćemo ga zauvijek ljepšim...
  Otadžbina se neće ukrasti ni za rubalj,
  A Bog Svarog je veliki mesija!
  
  Neka je slavljena moja Domovina,
  protivnika u borbi ...
  Lada Majko Božja mi je draga,
  Neka se osvete neprijatelji Rusije!
  
  Ako treba, možemo proliti krv neprijatelja,
  Rusija se ne može baciti na koljena...
  Lovac će se uskoro pretvoriti u divljač,
  I veliki vođa, Lenjin, bit će s nama!
  
  Osvojit ćemo prostranstva svemira,
  Dat ćemo sreću, radost cijelom svemiru...
  Moskva je još viša od samog Rima,
  Svojom nepromjenjivom snagom u borbi!
  
  Kad dođe rat u našu svijetlu zemlju,
  Pokazat ćemo Fuhreru naš moćni karakter...
  Rus će dobiti velikodušnu naknadu,
  Viši smo od sunca i ljepši od drveća!
  
  Vjeruj mi, Rus' neće propasti,
  Horde nas neće baciti na koljena...
  Borite se za svoju domovinu i ne bojte se,
  Rus ne poznaje slabost i lijenost!
  
  Uskrsnut će naša draga zemlja,
  Pokazat će cijelom svemiru svoju snagu...
  I Sotona će biti uništen
  Neprijatelj domovine će se srušiti u grob!
  Tako su djevojke, skačući bosim nogama i vrteći se kao vragovi, počele urlati i skakati u dvostrukim saltama.
  Ovo su lijepe i agresivne djevojke ovdje . I kako cvile, skačući.
  Pa dobro, djeca jedu i pjevaju nešto svoje. I rade to na vrlo pozitivan način. Ovo su njihove pjesme. I vrte se okolo kao kolovrat.
  Djevojke vrhunske klase.
  Ali tada se na nebu pojavio vrlo veliki leptir, poput pravog zmaja. A krila su joj bila tako golema da su svjetlucala poput zlata optočenog dragim kamenjem. I izgledalo je tako nevjerojatno i lijepo. To su doista bili, iskreno govoreći, leptiri koji su bili tako ogromni, poput dinosaura.
  Dominica je sa smiješkom primijetila:
  - Ovdje nećete vidjeti čuda. nevjerojatno!
  Margarita se nasmijala i odgovorila:
  - Da, to su doista člankonošci koji zadivljuju. Ali to nije ono što najviše iznenađuje. Ima puno drugih jako cool stvari.
  Dominika je pjevala:
  Ali ni knjiga ni muzej,
  Oni neće zamijeniti naše prijatelje!
  A djevojka s čarobnog štapića pustit će zraku. I pojavile su se nove čaše za koktele. I djeca su ih napala.
  Tako je sve super ispalo . I samo neka glazba svira u mojoj glavi.
  A kako da ne pjevaju Dominik i Margarita;
  Ljepotice napadaju bose,
  Trče, tako fine cure...
  Ako trebaš udariti Fritza šakom,
  Ili će ga sasjeći mitraljezom!
  
  Djevojke si ne smiju priuštiti sumnju
  Pokopat će mrtve naciste...
  I oborit će ga snažno s nogu,
  A negdje vukovi mesožderski zavijaju!
  
  Rusija, ovo je riječ za vojnike,
  Kad, vjerujte mi, ne bude hladnije...
  Iako je ponekad situacija mračna,
  Gdje pobjeđuje zli crni Kain!
  
  Ne vjerujte, komsomolci ne bježe,
  A ako trče, onda samo da napadnu...
  I svi će nacisti biti ubijeni odjednom,
  I Fuhrer će biti dignut na ploču!
  
  Rusija, ovo je moja domovina,
  Blistava je, jednostavno prelijepa...
  Tko je kukavica ne vrijedi ni rublja,
  A, znaš, svađa s ratnikom je opasna!
  
  Ali znaj da ćemo fašiste pobijediti,
  Zlo neće vladati na prijestolju...
  Iznad nas je zlatokrili kerubin,
  I Bog Svarog s veličinom u kruni!
  
  Tko je kukavica, vjeruj mi, slab je rob,
  Njegova sudbina je jedna - da trpi uvrede...
  Danas si mehaničar, sutra si predradnik,
  I sami možete mlatiti leđa drugima!
  
  Cure imaju snagu, jednostavno vulkan,
  Ponekad ona snažno ruši planine...
  Rat bjesni sa zlim uraganom,
  A smrt iskreno kosi ljudski rod!
  
  Iskreno ću vam reći, vitezovi,
  Jaki smo kad smo mi Rusi ujedinjeni...
  Trebate grickalicu uz vilicu i nož,
  Mi smo vitezovi nepobjedivi u bitkama!
  
  Koja je naša vjera, u Gospodina Krista,
  Iako poštujemo i Ladu...
  Drug Staljin je kao naš otac,
  I bit će mjesto rajskog komunizma!
  
  Onaj tko je jednom bio mrtav uskrsnut će
  I postat ćemo ljepši i mudriji...
  I čovjek je, naravno, vrlo ponosan,
  Iako ponekad priča gluposti!
  
  U ljubavi je naša domovina poput zvijezde,
  Vjerujte, nikada se neće ugasiti...
  Veliki san će se ostvariti
  Bit će mir i sreća u cijelom svemiru!
  
  Mariju volim, Ladu sveto častim,
  Lijep je Svarog, a velik je Perun...
  Volim Isusa i Staljina,
  Draga su mi sveta lica ikona!
  
  Kada će biti pravi raj?
  Vjerujte, u njemu će vam se ispuniti sve nade...
  Pokloni srce svojoj domovini,
  Sve će biti dobro, jače nego prije!
  Nakon čega su konačno jela oslobođena djeca. Tada su formirani u odred. Više od stotinu dječaka i djevojčica.
  I krenuli su u pohod. Dobrynya je sa slatkim osmijehom primijetio:
  - Potući će se, siguran sam!
  I dječak junak skoči na zmaja.
  Enomaj je zabilježio:
  - Takav će se odmak presporo kretati. Na zmajevima se krećemo mnogo brže. I tu također treba znati kada stati.
  Djeca su bila izgrađena. Samo je jedna barunica bila pristojno, pa i luksuzno odjevena. Ostali su izgledali kao prosjaci, mladi ragamuffini . Ipak, puno je spretnije kretati se bos.
  Dominika je primijetila:
  - Ako barunica prohoda, onda će joj se skupocjene cipele demolirati i raspasti. Možda bi trebao biti bos kao i svi ostali?
  Barunica odgovori:
  - Ne možete čekati! Bolje me pošalji mom ocu, vojvodi, on će te nagraditi i neće te povrijediti!
  Margarita je kimnula Dominici:
  -Imaš tako čarobnu prirodnu moć. Pa hajde, uzmimo to zajedno i pošaljimo blistave naboje, a djevojku bacimo u dvorac njezina oca!
  Djevojka glumica je primijetila:
  - Što je s nagradom?
  Margarita se nasmijala i primijetila:
  - Pa dat će ti kesu zlata, pa je li to stvarno puno? Štoviše, ja mogu prizvati zlato iz običnih stabala i češera, a možete i vi!
  Dominica je zazviždala:
  - Vau! Pa možemo sebi kupiti kneževinu!
  Partizanka se usprotivila:
  - Zabranjeno je! Čarobno zlato zabranjeno je puštati u promet, inače bi ga bilo više nego željeza. Razumijete, inflacija dragocjenog novčića!
  Dominika je primijetila:
  - Je li ovo kao u hiperboloidu inženjera Garina?
  Margarita je kimnula:
  - Nešto kao to. Čitala sam ovu knjigu kad sam bila mala. Da, onda je zlatni standard propao, i bilo je zastrašujuće .
  Enomai je sa smiješkom primijetio:
  - Ali ipak, možda odgojiti barunicu? Pa da ne bi bila tako odvratna!
  Dobrynya kimne s osmijehom:
  - Da, učinit ćemo to odmah,
  Dajmo joj nešto cool!
  Barunica opet udari petom o travu i zaurla:
  - Odvedi me mom ocu! Ili ću vas sve pogubiti!
  Djeca su se složno nasmijala.
  Odjednom se ispod trave pojavio patuljak u šeširu. Bio je očito još jako mlad, bez brade. Ali s čarobnim štapićem u ruci.
  Mali glas je rekao:
  - Zatim začujem glas hirovite djevojke. Možda je vrijeme da je obrazujemo?
  Barunica je zaurlala:
  - Samo probaj, kretenu !
  I pokušala je potkovanom nogom pomaknuti gnoma. Zatresao je čarobnim štapićem. Hiroviti djevojka i dječak iz drevnih ljudi su nestali.
  Dominika je uzviknula:
  - Vau!
  Margarita je kimnula:
  - Ovo je patuljasti dječak. Posebna vrsta gnoma obdarena magijom. Sada je hirovitu djevojku uzeo na odgoj. A barunica će se po svemu sudeći morati naučiti kulturi, pristojnosti i savjesnom radu.
  Enomai je sa smiješkom primijetio:
  - A htio sam je ispljuskati! I tako, teret je skinut s vaših ramena.
  Dobrynya je predložio:
  -Ideš li u Skeleton? Pa je možda vrijeme da krenemo na put.
  Margarita je primijetila:
  - Malo bliže nalazi se dvorac zle čarobnice Bastinde, koja posjeduje još jedan od dvanaest artefakata - žutog štakora. Ovo smo trebali uhvatiti.
  Štoviše, već imamo malu vojsku, više od stotinu momaka. Među njima je i junak Phoenix Falcon. I on je dječak, ali s velikom snagom.
  Dobrynya je primijetio:
  - Znam Phoenixa. Kako je samo zarobljen?
  Partizanka je odgovorila:
  - Lukavstvom, kao i ti. Ali sada imamo vojsku i jurišat ćemo na Bastindinu palaču!
  Dominika se igrala trbušnjacima na trbuhu. Zatim ga je uzela i bosim nožnim prstima zgnječila orah koji je ležao na travi. Bacila je njegovo jezgro, uhvatila ga ustima, žvakala snažnim zubima i gugutala:
  - Ići na napad? Pa, sviđa mi se ova ideja. Iako me ime Bastinda podsjeća na dječju bajku. Nije li to ona koja se nikad ne pere?
  Margarita je odmahnula glavom:
  - I ja znam ovu bajku. Ne, ovo je malo drugačija vještica. Ona ima cijelu vojsku štakora. Pa, i orci plaćenici. Artefa CT sa štakorom daje ogromnu moć nad glodavcima, pa...
  Partizanka je naredila:
  - Djeco! Izbijajte iglice s obližnjih srebrnih smreka, vidjet ćete ih uskoro kad uđemo u šumarak. Ovo može biti pristojno oružje.
  Dečki su odgovorili:
  - Sve ćemo učiniti, spasitelju naš!
  I ekipa je marširala. Iako je bilo tri puta više djevojaka nego mladića, znali su i marširati. I povukoše prste na nogama. Istovremeno je svirala glazba.
  Odred je krenuo maršom. Ovdje su nakon jela neki momci jako zijevnuli, ali djevojke su počele udarati u domaće bubnjeve od paunovog lišća i raspoloženje je postalo veselije.
  Djeca su tapkala u formaciji. Dominici se učinilo kao u filmu o Malchish-Kibalchishu . Bilo je i momaka koji su marširali bosi. Ali iz nekog razloga u sovjetskom filmu nije bilo djevojaka. I to je čak čudno, budući da su pod crvenim režimom stalno inzistirali na ravnopravnosti spolova.
  A toliko je djevojaka ovdje, a one su kao rođeni ratnici u pohodu - dijelom ljudi, dijelom iz obitelji vilenjaka, što se vidi iz njihovih risovih ušiju. Pa nekakav matrijarhat.
  Djeca su marširala, a ujedno su počela pjevati, kao bez ovoga:
  Elfia je naša mudra zemlja,
  Pod vladavinom kralja Mesije...
  Od Boga nam je zauvijek darovan,
  Da nam život bude sretniji!
  
  Neka je dobri Oenomaus u slavi,
  Koji je porazio neprijatelje domovine...
  Boriš se za nju i usuđuješ se,
  A mi ćemo uskoro početi živjeti pod Solcenizmom !
  
  Trče bosonoge djevojke
  Žele se boriti protiv neprijatelja...
  A ovaj Orkler nije tako cool,
  Nego, on je samo slika klauna!
  
  Velika beskrajna zemlja
  U kojoj je volja, znate, generacija...
  Iako Sotonine sluge kuju urotu,
  Ali vatreni genije bit će s nama!
  
  Vjerujem da se naš pritisak ne može obuzdati,
  Naravno, neprijatelje ćemo sravniti sa zemljom...
  Zapiši to u svoju bilježnicu, dječače,
  Kako je divno za ljude živjeti pod Oenomajem !
  
  Učinit ćemo domovinu ljepšom od svih,
  Nebo će doći u ovom životu...
  Proslavimo naš divlji uspjeh
  I uskoro ćemo živjeti pod elfinizmom!
  
  Ne, vjeruj mi, mi orkišisti ne možemo biti slomljeni,
  Iako je neprijatelj jak i vrlo lukav...
  Ali položit ćemo ispite s peticom,
  Neka bude dobro pod Oenomajem !
  
  Careva slavna veličina, vjerujte mi,
  S tvojom krunom punom dijamanata...
  I znaš, žestoka će zvijer biti slomljena,
  Povući će se i kuga, vjerujte mi, guba!
  
  Ne, za Elfiju također trebaš Efrog ,
  Prijatelji, ne izdajte svoje bogove...
  Velika je i slavna svemoguća obitelj,
  Ne pokazuj svoje slabosti!
  
  Lijepa Lada je kovačnica bogova,
  Vjerujte, rodila je ljubav...
  Ne trošite ljude samo na nepotrebne riječi,
  Otvorio bezgraničnu veličinu!
  
  Ne možeš zadržati vilenjakovu strijelu ,
  Ona će probosti svakog protivnika ...
  Samo ne poželi gluposti,
  Štit vilenjačkog vojnika će pokriti!
  
  Elfia, ovo je bez sumnje moć,
  Ona može pomicati planine...
  Iako ponekad tijelo jako pati,
  Možemo odbiti sve prepreke!
  
  Uskoro će nastati veličanstveni svijet vilenjaka ,
  Koja gazi svemir...
  Božji će kerubin raširiti svoja krila,
  I bit će nešto, vjerujte mi, od stvaranja...
  
  Boginja Lada je slavna, vjeruj mi,
  Davala je ljubav svim svojim sinovima...
  I sad će biti jak vitez,
  I udarimo protivnika žestoko u njušku!
  
  Ti si Fiev , kao glavni grad za vilenjake ,
  Majka, vjerujte mi, slavnih drskih gradova...
  Udarimo na protivnika ,
  Mi smo vitezovi, vjerujte mi, nismo kukavice!
  
  Za moju svetu domovinu,
  Borit ćemo se jako...
  Elf neće biti opljačkan za rublju,
  Uostalom, svjetlosni vilenjaci su se uvijek znali boriti!
  
  Ima lijepih djevojaka, vjeruj mi,
  Da žurno jure po hladnoći...
  Fuhrer, divlja zvijer, bit će rastrgan,
  Uzgojit ćemo prekrasnu, znaš, ružu!
  
  Ne, nikada nećemo podnijeti ljutnju ,
  Podignimo suncem obasjanog vilenjaka...
  Veliki san će se ostvariti
  Pod ovim nebom je blistavo plavo!
  
  Vilenjak će doći i oživjeti mrtve,
  Ali moramo ga oživjeti za život cool...
  Osvojit ćemo prostranstva svemira,
  Krist je besmrtan, a Juda je u paklu!
  
  Služite vjerno Oenomaiju,
  I molim te ne buni se protiv kraljeva...
  Neka su sinovi vilenjaka u slavi,
  Elfia, ovo nije mjesto na karti!
  
  Uskoro ćemo osvojiti svemir,
  Neka bude moć nad životom i smrću...
  Svatko živ postat će kerubin,
  Taj čovjek je kao Bog, vjerujte!
  . POGLAVLJE br. 10.
  Dominica se vratila u učionicu svoje akademije, završivši svoju sesiju u položaju lotosa. Sada je ponovno počela proučavati razne vrste čarolija, raznih oblika i vrsta. I učinila je to s velikom voljom.
  Nakon toga sam otišao na večeru. Do nje je bila djevojka Fiesta. Zajedno su jeli lignje u umaku i zalivali ih mješavinom mlijeka i soka od rajčice. Nakon toga je sve postalo glavno.
  Nakon večere, Dominica je mačevala s Fiestom pomoću čarobnih štapića. I bacila je na nju veliku tortu s kremom , namazavši je od glave do pete.
  Priznala je poraz i dala joj prsten sa svake svoje bose noge. A sada je Dominica naoružana još jače i ubojitije .
  Nakon toga su se obje djevojke istuširale i otišle u svoje sobe.
  U sobi je Dominica sjela na krevet, podvila noge u obliku lotosa i ponovno premjestila svoju fizičku i duhovnu bit na drugu razinu mentalnog svijeta.
  Sada se uzdižu na zmajeve, a četa djece maršira ispod njih.
  Predvođena dva dječaka: vikontom i junakom Phoenix Falconom. Oba dječaka su zgodni momci s jako izraženim mišićima i samo u kratkim hlačama. Jaki, recimo, momci. I marširaju, pretječu kolonu.
  Djeca se trude kretati što brže, a tu i tamo počnu trčati. I izgleda kao vojska anđela sa svijetlim, slatkim glavama. I još su nenaoružani, osim pendreka domaće izrade.
  Ali onda su ušli u borovu šumicu. Nekoliko je vukova zarežalo, ali Phoenix je bosom nogom na njih bacio teški stožac koji je grabežljivcu doslovno razbio lubanju.
  Pao je, a ostali su vukovi počeli bježati. I djeca su počela razvrstavati češere i grančice.
  Margarita je primijetila:
  "Sjećam se da je jednom cijeli odred partizanske djece priredio ozbiljnu bitku. I njemački bataljon je pobjegao. A djeca su trčala za njima i udarala ih iz praćki .
  Dominica se složila:
  - Praćka, ovo je smrtonosna sila!
  Djeca ratnici su, naime, počela graditi praćke. I napravite nešto poput lukova.
  Margarita ju je uzela i sa smiješkom primijetila:
  - Naše će oružje biti najsavršenije ako se otjera magijom.
  Dominika je zacvrkutala, pokazujući zube:
  - Pogotovo ako ga dodam!
  Nakon što su se djeca naoružala, obje su snažne čarobnice uzele svoje štapiće.
  Margarita je gugutala:
  - Dočaravamo složno!
  Dominika je potvrdila:
  - Upravo tako!
  Obje djevojke prikupile su energiju svojih čarobnih štapića i pokrenule ih svojom kolosalnom snagom. A onda su ljepotice uzele i pustile potoke energije sa svojih golih nožnih prstiju kroz skupinu djece. A onda se dogodilo čudo, tisuće bljeskova fotografija , ili poput minijaturne supernove, planulo je.
  Margarita i Dominica počele su čitati čarolije i pjevati:
  Mi smo djevojke, ulazimo u panteon,
  Zakleli su se na vjernost domovini...
  Tako da orkišiste čeka žestok poraz,
  Pa, kako bi bilo da Vilenjaci žive pod suncem !
  
  Nymphin je s nama , kao metal,
  Od bronce koja je jača od bilo kojeg čelika...
  Sanjao sam da okrenem svjetove naopako,
  Kako je veliki genij Gralin oporučno ostavio!
  
  Otadžbinu ćemo učiniti hladnijom,
  I dići ćemo domovinu iznad zvijezda...
  Neka bude uspjeha s vilenjacima ,
  Iako su naša mala stopala potpuno bosa !
  
  Orkšisti su napali moju domovinu,
  Samurajski trolovi dolaze s istoka...
  Volim Solcesusa i Gralina ,
  I vjerujem da ćemo protivnika rastrgati na komade !
  
  s nama je slavni Bog Vilenjak ,
  Koje će solcenizam , u šali, izgraditi...
  Najjača od svih u svemiru je slavna obitelj,
  To će nam dodati svijesti i volje!
  
  Vjerujem da nikada nećemo odustati,
  Otadžbina se ne može baciti na koljena...
  Drug Gralin je sjajna zvijezda,
  A naš učitelj je mudri genije Drenin !
  
  Napravit ćemo svoju domovinu,
  Ljepši i sjajniji na planeti...
  I znaš, bit će pištolj ubojica,
  Neka se zabavljaju i odrasli i djeca!
  
  Burn Efrog , nemoj gorjeti u svom srcu,
  Ti si zaštitnik svih vilenjačkih mačeva...
  Sagradit ćemo uskoro, vjerujem, jak raj,
  Solcesus će doći, sveta misija!
  
  Ne vjerujte Orkler bandi , prijatelji,
  Da će pobijediti lako i prijeteće...
  Svi smo mi jedna obitelj -
  I vjerujte mi, još nije kasno voljeti svoju domovinu!
  
  Sve nas čuva Gospodin Svemogući,
  Podići će zastavu sa sedam boja nad zemljom...
  I zli grabežljivac će se pretvoriti u divljač,
  Možemo se nositi i sa Sotonom!
  
  Volim Veliku domovinu,
  U cijelom svemiru nema ljepše od tebe,
  Elfiju nećemo prodati ni za rublju,
  Gradimo mir i sreću u svemiru!
  
  U ime naše domovine, san,
  Veliki vilenjak će ustati...
  Sve ostalo je samo taština
  I novi mesija bit će s nama!
  
  O Lada, moj svemogući,
  Dat ćete ljubav i mir svjetlosnim vilenjacima ...
  Obraćam se tebi, moleći te,
  A ako treba i munjom!
  
  Ælfria , Gospo od neba,
  Dao Solcesusa svemiru ...
  Radi tebe je veliki Bog uskrsnuo,
  Ljudi zapravo nisu izgubili ukus!
  
  Imajte na umu, vilenjaci su ovakvi,
  Vilenjački bogovi su vrlo poštovani...
  Mi smo veliki sinovi domovine,
  A kćeri uvijek osvajaju svijet!
  
  Prijatelji, trebamo se moliti domovini,
  Perun, Yarilo i Vilenjak moćan ...
  Bit ćemo vrlo jaki muževi,
  A mi ćemo otpuhati i oblake na nebu!
  
  Sada je neprijatelj već odbačen od Elfskve ,
  Mnogo ste povrijedili ekologe ...
  smo Solcesu i Gralinu ,
  I bit će dosta tenkova s topovima!
  
  Ne, neprijatelj neće moći obuzdati vilenjake,
  Pošto su naši ratnici svemoćni...
  Položeni ispiti, samo petica,
  Tako da bi svaki dječak bio vrlo jak!
  
  Soltsegrad će biti slavan ,
  A mi ćemo ga čuvati od juriša...
  Doći će pobjednički poredak vitezova,
  Iako krv teče u nekontroliranom mlazu!
  
  Djevojke bose na hladnoći,
  Trče, pete im blješte...
  I udarit će Orke šakama,
  Nedruštveni Cain bit će sravnjen!
  
  Sve će biti u redu, ljudi znaju
  Otkrivat ćemo sazviježđa u svemiru...
  Uostalom, grijeh je sumnjati u hrabrost,
  I bit će čovjek na Božjem prijestolju!
  
  Uskoro ćemo mrtve uskrsnuti znanošću,
  Možemo postati mlađi i ljepši...
  Iznad nas je zlatokrili kerubin,
  Za moju lijepu vilenjačku majku!
  Tako su djevojke pjevale, a cijela vojska djece našla se u sjajnim oklopima i sa jakim, čak hladnim oružjem.
  Nakon toga je završeno ponovno naoružavanje dječaka i djevojčica. I bili su spremni za ozbiljnu borbu.
  Dominika i Margarita emitirale su zrake moći koje su dovele do velikih transformacija. I sada je dječja vojska bila spremna.
  I tako je krenula u bojni pohod.
  Dobrynya je primijetio s vrlo zadovoljnim pogledom:
  - Opet idemo na pobjedu! I to je naša bit.
  Naprijed je puzala kornjača veličine dobrog njemačkog tenka tigra. Imala je dijamantnu školjku, točnije, svjetlucavu kao da je prekrivena dragim kamenjem. Vrlo slatka životinja.
  Margarita je duhovito primijetila:
  - S takvim oklopom i sama kornjača riskira da postane žrtva ambicioznog lovca!
  Dominica je kimnula i zapjevala:
  Krhotine su dobre
  Protiv mitraljeza, jao , ništa!
  Ali njezina se pjesma pokazala ne baš razumnom i deplasiranom.
  Djeca ratnici hodala su oko kornjače. Jedan od dječaka je htio pucati u nju, ali je djevojka vojnik stavila ruku na dječakovo rame i zacvilila:
  - Nema potrebe!
  Druga djevojka je primijetila:
  - Za to služi ekipa!
  To su istinski borbena djeca koja su željna borbe.
  Dominika je uz smijeh primijetila:
  I lijevo je naša vojska, a desno naša vojska,
  Dobro je udariti me u lice s previše pića !
  Ratnici su bili vrlo dobro raspoloženi . I čini se da su spremni krenuti na vrlo dugo putovanje. I njihovo raspoloženje doista neće nestati.
  Margarita je sa smiješkom primijetila:
  - Da, moram reći da još imamo sreće.
  Dominica je sa smiješkom upitala:
  - Kakva sreca?
  Partizanka je samouvjereno odgovorila:
  - Činjenica da je Veliki Domovinski rat trajao manje od četiri godine. U stvarnosti, Nijemci su mogli mnogo dulje odolijevati na svojim moćnim obrambenim linijama!
  Djevojka glumica je kimnula:
  - Slažem se s ovim. Postoje čak i neke alternativne priče na ovu temu. Ali u svakom slučaju, sposobni smo stvoriti čudo. Što se tiče Nijemaca, shvativši da je rat već izgubljen, uopće se nisu htjeli oduprijeti. I tako su postupili na svoj pragmatičan način!
  Margarita je primijetila:
  - Evo jednog ne baš uspješnog vozila - to je Tiger, pretežak i sa slabo zaštićenim spojem kupole i trupa. Ovaj tenk, morate priznati, nije osobito dobar. Pretežak i zastario, čak ni oklop nije smješten na racionalnim padinama. A postavljanje mjenjača odvojeno od motora je velika greška.
  Dominica je kimnula u znak slaganja.
  - Ne možete se protiviti ovome ! Naravno da je greška! Ali s druge strane, samo mrtvi ne griješe, i to samo ako su iz drugog života. I mislim da jest. Barem za vas!
  Margarita je kimnula u znak slaganja:
  - Da, definitivno postoji zagrobni život! I osobno sam se u to uvjerio. I ako mi je suđeno da nestanem u ovom svemiru, onda će se u drugom nešto nastaviti!
  Djevojka glumica je kimnula:
  - Kao beskrajna računalna igra s nebrojenim brojem različitih razina!
  Partizanka je potvrdila:
  - Pa da! Tako nešto, a ovo je, moram reći, vrlo cool ! I ovdje se možete veseliti više od jednom ili dva puta.
  Dječak heroj Dobrynya pjevao je:
  - Vrijeme je, vrijeme je, radujmo se,
  U mom životu...
  Ljepotici i šalici, sretna oštrica.
  Zbogom, zbogom, njišući se, perje na kacigama,
  Šapnut ćemo sudbini više puta!
  Šapnut ćemo sudbini više puta!
  Rastrgat ću neprijatelja! Rastrgat ću neprijatelja! Rastrgat ću neprijatelja!
  I čuo se zvonki smijeh djece. Ispred male vojske pojavio se veliki dinosaur . Istina, nije izgledao previše prijeteće, ali je bio velik. I tijelo mu je veliko, ali glava mu je, naprotiv, mala, plus dugi rep. A na vrhu su i peraje s zglobovima.
  Dominika je uzviknula:
  - Ovo je zvijer - super !
  Margarita je kimnula u znak slaganja:
  - Teška životinja! Ali ne brini. Ako mi to ne diramo, neće ni ono nas!
  A partizanka je naredila:
  - Mladi ratnici - ne pucajte i ne galamite!
  Djeca su utihnula. I pokušavali su hodati bosih nogu bez buke.
  Dominika je primijetila:
  - Što ako je dinosaur gluh?
  Margarita se nasmiješila i htjela nešto reći. Odjednom se začu graja i pucketanje grana koje se lome. Pojavila se životinja veličine sedmerokatnice, s golemim ustima, poput izduženog kita sperme. Ovo je doista velika zvijer. A očnjaci su dugi oko pet metara.
  Dinosaur, koji je mirno stajao i radoznalo promatrao skupinu djece, ugledao je strašno čudovište i pojurio u bijeg. I kao da je, zapravo, bio potaknut. Skuplje je boriti se s divom kao što je ovaj sabljozubi tiranosaurus.
  Dominica i Margarita podigle su svoje čarobne štapiće. Prva je pucala partizanka. A s vrha njezina štapa izletit će ubojiti pulsar. I pogodit će usta čudovišta. I on će se prilično opržiti. Ali kao odgovor začuo se još strašniji i zaglušniji urlik.
  Dominica ju je uzela i kao odgovor udarila svom snagom, djelujući snažno, kao da udara u ubojitu hrpu i cvrkućući :
  Dinosaurusi, možda ste ovdje, a ne u Africi,
  Možda žvaćeš sijeno za doručak,
  Dinosauri,...
  I djevojka je poslala svoju porciju magije divu. I uzeli su njegove očnjake, a kad su bili pogođeni, pretvorili su se u prekrasne, ružičaste pupoljke.
  Dominika je pjevala:
  Htio sam napraviti peglu
  Slon se odjednom pojavio...
  Krila poput pčele -
  Cvjetovi umjesto ušiju!
  Margarita je prasnula u smijeh i, opet, pogodila bi je razornim i razornim pulsarom. Ali dječja vojska počela je obasipati čudovište strijelama. I njegov ljuskasti oklop počeo je mjehurićiti .
  Dominika je uzela i oslobodila magiju i sa svojih bosih nogu i sa svog štapića. I ovdje je dobro funkcioniralo.
  Kao da ga je nešto magično uzelo i nabilo se kolosalnom razornom moći.
  Margarita ju je uzela i zacvrkutala namigujući svojim safirnim očima:
  - Vau!
  Tiranosaurus se srušio, a na njegovom mjestu pojavio se ogroman i širok stol, debelo natovaren hranom. A ovdje je već bilo tako luksuzno i neviđeno, jedinstveno. I takve blistave delicije.
  Dominika je pjevala:
  Ovo je ispalo ukusno
  A miris je puno slađi od meda...
  Nećemo pobijediti od nule,
  I naša će priroda procvjetati!
  Margarita je s osmijehom potvrdila, pokazujući zube:
  - Da, procvat će! I to je super!
  Nakon čega je partizanka dodala:
  - A ti znaš baciti magiju. Ovo je , moram reći, nevjerojatno! Pretvorite tako veliku veličinu u ukusnu poslasticu . Ovo nisu orci ili goblini - s njima je lakše!
  Dominica je kimnula i zapjevala:
  - Sve nemoguće je moguće, znam sigurno,
  I naučite baciti magiju, sasvim u odsutnosti!
  I udari nogom o vrlo jak čelik,
  I isecite čudovište oštrim oštrilom!
  Margarita se zahihotala i s osmijehom primijetila da blista od bisera:
  - Da, pjevaš tako dirljivo da ti neće zamjeriti! Super!
  Dominica se složila:
  - Ja sam veliki super - borac hladniji od svijeta!
  A kako će uzeti i prevrtati očima da su tako safirne i kao zvijezde.
  Stol s hranom mamio je djecu ratnike, a neki su mu počeli prilaziti i uzimati krafne i kolače, umočene u čokoladu i razne vrste krema. Još bolje, uzmite malo sladoleda. Ovo je apsolutno izvrsno.
  Margarita je zatrubila i zaurlala:
  - Vi momci ne morate previše jesti ,
  Nema potrebe da svi srljate u buržoaziju...
  I napiši sebi bilježnicu,
  Mobilnost će vam ipak dobro doći!
  Dominica je sa slatkim osmijehom primijetila:
  - Da, stvarno je super ispalo!
  I namignula je svojim plavim očima boje različka.
  Margarita je primijetila:
  - Meso dinosaura nije baš ukusno, a još manje mesoždera. Ali pojesti konja...
  Dobrinja je urlao:
  - Neću ti dopustiti da pojedeš konja!
  A dječak-heroj zapjeva:
  Sivka-burka, proročka kaurka,
  Stani ispred mene
  Kao list pred travom!
  Sivka-burka, proročka kaurka,
  Vrlo, vrlo potrebno
  Sresti te!
  Enomaj ga je uzeo i skočio sa zmaja. Silno je želio probati u kakvu se hranu dinosaur pretvorio. Najvjerojatnije je to nešto šarmantno. A dječak-princ uze kolač s čokoladom i baci ga u usta.
  I počeo je žustro žvakati, bilo je kremasto i slatko. Tako je ukusno.
  Djeca su jednoglasno cvilila:
  - Pa da probam! Ne budite zle tete!
  Margarita se nevino nasmiješila:
  - Moje ime je teta? Smiješno je!
  A partizanka je vikala:
  - Dajem ti deset minuta da jedeš! Možete jesti, ali umjereno!
  Dominica je sa smiješkom upitala:
  -Jeste li u ratu morali gladovati?
  Margarita je klimnula svojom zlatnom glavom, boje proljetnog maslačka:
  - Da, kako! I bilo je izuzetno iscrpljujuće!
  Djevojka je počela pjevati svojim jasnim glasom kako bi naglasila tragediju situacije.
  Dok je pjevala, djevojka je čak skočila sa zmaja. I počela je plesati po narančastoj travi bosih nogu.
  A glas joj je bio tako blistav i blistav:
  Mi smo komsomolke, djevojke iz snova,
  O budućnosti ljudi ove prelijepe zemlje...
  Kad smo vjerni Zemlji i planetu,
  I dobili smo ovu opasnu bitku!
  
  Svaki posao se raspravlja tada,
  U mladom srcu gori vatra...
  Djevojke, ovo je jednostavno prekrasno
  Otvorimo vrata beskraja svemira!
  
  Svatko tko je čovjek je div
  Znanost će mu, znam, dati moć...
  Vjeruj mi, naš poziv je uvijek isti,
  Tako da Abel vlada, a Kajin je u zarobljeništvu!
  
  Želim da sazrije bogata žetva,
  Da planet cvjeta...
  Tako da može doći lijepi, divni raj,
  A prijateljstvo je bilo jače od metala!
  
  Osvojit ćemo svemir,
  Djevojke trče bose po lokvama...
  Iznad nas je zlatokrili kerubin,
  Mećava i hladnoća neće nas uplašiti!
  
  Vjeruj mi, neprijatelji nas ne mogu pobijediti,
  Čelični živci i plamen u srcu...
  I snaga duha, kao da si medvjed,
  Podići ćemo barjak, znam!
  
  Tko voli najsjajnije djevojke,
  Lijep je i dušom i likom...
  Pripremite moćni mitraljez,
  Iako je vaš protivnik opasan!
  
  Znam da ćemo sigurno pobijediti,
  Zauvijek ćemo biti sjedinjeni s našom domovinom...
  Uostalom, pred nama je cijeli zvjezdani svijet,
  Neka čovjek postane snažno stvorenje!
  
  Svjetlo domovine bez njenih veličanstvenih granica -
  Rubinske zvijezde pucaju iznad glave.
  Rusija se pokrila besmrtnom slavom -
  Silni junak, komardžija, bije!
  
  Rowan rubin u smaragdnom lišću -
  Safir svjetluca u polju , različak...
  Šaljem svoje misli tebi, Rusijo -
  Dvoglavi orao s pjesmama leti!
  
  U kapljicama rose biseri su pahulje dijamanti,
  Sve je dobro u velikoj domovini!
  Zemlja je debela, ima žile kao perje,
  Snježne nanose je zameo svježi vjetar!
  
  U jednoj regiji Rusije ima leda, tuljana,
  U prijatelju , deve su zlato pustinje.
  Ovdje je toplo kad snježne oluje tutnje,
  Jer Boga čuvamo u srcu!
  
  Lubenice, dinje i banane rastu,
  A negdje u ljeto juriš na klizaljkama...
  Pa, gdje u svijetu možete pronaći takve zemlje?
  Gdje su narodi tako jaki u šakama!
  
  U Rusiji se uzdiže podvig oružja,
  U njoj je čovjek sam Kreator svoje sudbine!
  Možemo se dobro boriti ,
  Tako da poplava nevolja ne dođe na Rus'!
  
  Lijepe su naše žene, to svi znaju
  A nema hrabrijih jačih!
  Otadžbino, ti si utjelovljenje raja -
  Jedan suvereni Bog je gospodar obitelji!
  
  Pravoslavne ikone će biti odobrene,
  Pohod koji vojnik kreće...
  Vratit ćemo se kući s velikodušnim plijenom,
  Ne propuštajući trenutak, strijelci obaraju svoje neprijatelje!
  
  Podarimo mir i sreću cijelom svemiru,
  I zajedno s Bogom uskrisit ćemo mrtve!
  Za slavu naše nepotkupljive domovine -
  Sigurno ćemo pobijediti, znam!
  Svoje pjesme pokupila je i Dominika. I plesali su svi zajedno, a njihove gole, preplanule, snažne noge bile su u pokretu i plesu.
  Tada je Margarita zatrubila:
  - Gasite svjetla! To je to, vrijeme obroka je prošlo.
  Djeca ratnici su nevoljko napustila stol. Zapravo, kako to ne pojesti ? Kad postoje doslovno deseci različitih vrsta krema. I izuzetno je ukusna. A mirisi ovih sladoleda, kolača, kolača, pereca i drugih slasnih i ukusnih stvari su tako uzbudljivi i privlačni.
  Dominica je zalajala :
  - Nemojte se prejedati ! Vježbajte umjerenost!
  Margarita je tvitala:
  - Znajte svi da čovjek nije svinja! I morate jesti vrlo mudro.
  Junački dječak Dobrynya, koji je upravo pojeo desetak kolača i namazao se raznobojnom kremom, promrmlja:
  - Sve je ovo nevjerojatno! Ali morate znati kada prestati. Jesti je dobro, ali prejedanje je loše.
  Dječak princ Oenomaus se složio:
  - Vaš glavni neprijatelj je vaš želudac. Ali kad kažu - daj svoju večeru neprijatelju, to ne znači shvatiti to doslovno!
  Dobrynya je s osmijehom primijetio:
  - Ali nakon napornog dana, ili bitaka, ili treninga, treba dobro jesti! Inače neće biti snage.
  Dominica je kimnula s osmijehom i rekla:
  - Ja osobno više volim otopiti protein u mlijeku za večeru i popiti. Zadovoljavajuće je, a noću mišići rastu i ne izgaraju. Pa, svježi sir s ribom za večeru je vrlo zdrav. Organizam sportaša treba proteine.
  Djeca ratnici su nekako građena. I opet su počeli marširati do dvorca zle čarobnice Bastinde. Krajolik okolo i dalje je bio bujan. No , što je dalje odmicala mala, mlada vojska, šepureći se svojim golim, prašnjavim potpeticama, priroda je sve više venula pred našim očima.
  Približavali su se kraljevstvu štakora, a to su vrlo propali vlasnici.
  Da bi se oraspoložili, djeca-ratnici su zapjevali i počeli energičnije lupati nogama:
  Elfia cvjeta kao grm pod kraljevima,
  Beskrajan je i ljepši od svemira...
  Victory je otvorio neograničeni račun,
  Naša će vjera uskrsnuti u Rodnoveriju !
  
  Veličina domovine, vjerujte, jest
  Neka se njeno drago srce digne gore...
  Dakle, u tome leži sreća svemira
  Imati Elfiju s jakim krovom!
  
  Primijetite da naš vilenjak leti naprijed,
  I siječe valove svojim grudima...
  Ali moramo, doći ćemo obrnuto,
  A bit će i drugih, vjerujte mi, suci!
  
  Naša će domovina imati veliki svijet,
  Što plamti jarkom svjetlošću...
  A iznad svega Vilenjak je idol duše,
  Koji zimu pretvara u ljeto!
  
  Da, znam, nama je teško,
  Ali vi vjerno služite Oenomaiju ...
  Čamac je pogođen, veslo se slomilo,
  A negdje divlji pas prijeteći laje!
  
  Ne, nećemo dati Elf protivniku ,
  Naši mačevi su oštrije, vjerujte mi, oštrije...
  Izdržat ćemo i opet pobijediti
  I ne pričajte gluposti, demoni!
  
  Ovdje se okupljamo za paradu,
  Nema ljepše svete zemlje u svemiru...
  Vjeruj mi, poslat ćemo naše neprijatelje zajedno u pakao,
  I sami ćemo izgraditi raj, znate, čak!
  
  Nitko nas ne može zaustaviti
  Mi smo veliki vitezovi vilenjaka...
  Takva moć, nepobjediva vojska,
  I učinimo cijeli planet sretnijim!
  
  Pokažimo se svijetu u ljepoti,
  Podignimo sedmobojnu zastavu nad planetom...
  I bit ćemo sretni, vjeruj mi, svuda,
  Uostalom, junačka djela se pjevaju!
  
  Imajte na umu da je mir vilenjaka posvuda na prvom mjestu,
  I neprestano će se širiti...
  I ljudi će biti sretni na Zemlji,
  Jer nema srama za Domovinu!
  
  Kad dođe veliki Solcesus ,
  Neće biti tame u našem svemiru...
  I ako čovjek i vilenjak nisu kukavice,
  Njegova sudbina je izlazak sunca i stvaranje!
  Ovo je pjesma koja dira u dušu! Divna i veličanstvena pjesma.
  Iako je krajolik okolo postao puno gori - izrovana stabla, pokošena trava, sve je zgnječeno i prekriveno tragovima štakorskih šapa.
  Margarita je primijetila:
  - Da, ne očekuj dobro od ovih štakora! A okolo su nule.
  S tako blistavim i svježim osmijehom, Dominica je primijetila, otkrivajući zube:
  - Ovo je, naravno, bilo za očekivati! Sve je postalo previše besmisleno . Ali što možete uzeti od štakora - osim gnojiva iz izmeta!
  I obje su djevojke prasnule u smijeh. Nakon čega je cijela dječja ekipa pojačala bosonogi korak. Dva dječaka ratnika pojurila su naprijed i zamahnula mačevima poput vjetrenjača.
  I tako su prvog štakora, veličine dobrog buldoga, sasjekli junački momci s obje strane. Spremala se ozbiljna bitka.
  Djeca su još više pojačala tempo i doslovno krenula u trk. A onda se ispred pojavila velika četa štakora. Najstariji od njih bio je veličine dobrog bika. Djevojčica glumica Dominika ujahala je u bitku na zmaju. I bila je spremna za borbu, ali njezin prvi udarac čarobnim štapićem pogodio je starijeg štakora.
  I zasvijetli i pretvori se u veliki krug biranog sira s rupama. I tako je ukusan miris izbijao iz njega da su štakori bili ometeni od napada na dječji bataljun i napali svog bivšeg vođu, koji je postao tako ukusan s aromom najfinije delicije za miševe.
  Ovo se pokazalo iznenađenjem.
  Margarita je primijetila:
  - Vaše sposobnosti rastu svakim satom! A ovo je, moram reći, izuzetno cool !
  Dominika je kimnula svojom zlatnom glavom:
  - Mogu ja puno! I to je moj veliki kredo! A ako počnem, ništa me neće zaustaviti.
  A djevojka ga je uzela i čarobnom munjom pogodila drugi odred. I dogodile su se dodatne transformacije.
  Nekoliko desetaka štakora postalo je velika, prugasta lubenica koja je izgledala vrlo privlačno.
  Djeca ratnici su pjevala u zboru:
  Dinje, lubenice, pšenične lepinje,
  Velikodušna, prosperitetna zemlja...
  I sjedi na prijestolju u Elfiburgu -
  Oče kralju Oenomai!
  I tako su se djeca-ratnici konačno obračunali sa štakorima, a hajde da ih sasječemo bez ometanja. I ratnici energično zamahuju mačevima . I djevojke su počele pucati iz luka. Neki od njih su bili vilenjaci, i bili su vrlo vješti u pucanju. Ovo je stvarno bila prava borba.
  I još nekoliko štakorskih odreda ide u bitku. Teku kao duboka rijeka.
  Dominika je primijetila:
  - Kad govorimo o nečem lošem i zlom, postoji osjećaj da nema granice!
  Margarita je pjevala s osmijehom, koji je, međutim , bio tužan:
  Ratnici tame su zaista jaki,
  Zlo vlada svijetom ne znajući mu broja...
  Ali vi ste sinovi Sotone,
  Ne slomite snagu Kristovu!
  Dobrynya je, skočivši sa zmaja, počeo sjeći štakore. Učinio je to s dva mača odjednom, a zbog dječakovih brzih pokreta činilo se kao da radi mlinac za kavu. Tu je počelo istrebljenje.
  Enomaj se također pridružio bitci. Dječak je nožnim prstima zgrabio jednog štakora za rep i bacio ga na drugog, lomeći kosti. Zatim je zapjevao:
  - Velika je moja snaga velika,
  I nikada se neću predati svojim neprijateljima...
  Od udarca dječakove šake,
  Zli štakor će letjeti na sramotu!
  Doista, dječak princ pokazao se kao vrlo snažan borac u borbi.
  Dobrynya je također snažan, mišićav, iako je koristio dječačke noge i, ne zaboravljajući na mačeve . I počeo je pokazivati izvanrednu razinu zlostavljanja. Kako je sve to bilo teško i krvavo.
  Dječak se pokazao vrlo agresivnim i borbenim, kao i ostali borci mlade vojske.
  A dječakova gola peta probija lubanje štakora do kraja.
  Ovo je ubojito, a istovremeno je osmijeh na dječakovim usnama .
  Dominica koristi svoju magičnu moć za sljedeće transformacije. I izuzetno je aktivan.
  Ratnik skoči i okrene se. A sada iz njezina čarobnog štapića ponovno leti struja energije. I pogodi orka.
  Čupavi, smeđi medvjed odmah se pretvara u čokoladni marshmallow. Koliko je ovo sjajno ?
  Margarita je sa smiješkom upitala:
  -Možeš li napraviti halvu?
  Dominika je kimnula svojom zlatnom glavom:
  - Naravno da mogu! I bit će divno!
  I djevojka je ispuštala čarobne naboje i sa svojih ruku i sa svojih bosih nožnih prstiju. Plamen je pogodio odred orka. I potekla je cijela rijeka meda... Med je bio žuto-narančast i prskao je kao val.
  Margarita je uz smijeh odgovorila:
  - Znaš, ovo nije baš ono što ti treba!
  Dominica je kimnula u znak slaganja.
  - Istina, ne baš halva, ali i dosta slatko!
  Partizanka je zabilježila:
  - Halva je prije rata bila rijetkost. Ali med su jeli i za vrijeme okupacije.
  ponovno udarila nogom , ovaj put po štakorima, i zapjevala:
  Najbolji dar je naravno med,
  Dječak će to, naravno, razumjeti...
  Čak i malo - žličica,
  Ovo je već dobro, pa, a kamoli cijeli lonac!
  I Margarita je udarila nogom, prvo čarobnim štapićem, a onda golim nožnim prstima, nastavljajući:
  Ali dušo, ovo je vrlo čudna stvar,
  Sve ili postoji ili ne...
  Ali dušo, jednostavno ne razumijem u čemu je tajna,
  Ako postoji, onda je odmah nema!
  Ali ako ga pojedete, onda više neće biti problema!
  Dominica ga je uzela i okrenula se na zmaju. Osmijeh joj je postao tako zlokoban, au isto vrijeme i radostan. Djevojka je u sebi osjetila ogromnu snagu. A onda joj je čarobnim štapićem izletio val. I odjednom se nekoliko tisuća štakora pretvorilo u slasne kotlete u umaku. Još jedan zamah čarobnog štapića i štakori su se pretvorili u riblja jela.
  Štoviše, prilog im je bio luksuzan, s bananama, ananasima i drugim vrlo ukusnim voćem. I sve je tako nevjerojatno ukusno i prekrasno.
  Dominika je pjevala:
  Prilozi su divni
  Djevojke su šarmantne...
  I četiri svjetiljke sjaje,
  Udari orka u njušku!
  Margarita je duhovito primijetila:
  - Dobar kuhar pravi kotlete od orka i štakora, i to jestive!
  Dječak Dobrynya uze i baci tešku kaldrmu u goblinovo čelo. Probio je sebi lubanju do kraja i zapjevao:
  - Ako si takva nakaza ,
  šutnut ću te...
  Pa, što ako si glupan,
  Tada je aktivni plan spreman!
  . POGLAVLJE br. 11.
  Brat Dominike Dolfinove promijenio je ime. I sada je sam sebe nazvao vrlo cool - Caligula. Ili u čast zloglasnog cara, ili oponašajući ime jednog od magaraca iz crtića o Neznancu.
  A sada je borbeni dječak Caligula Dolphins odlučio da mora ići u potragu za svojom sestrom. Ali gdje tražiti njezinu nestalu osobu?
  I dječak se okrenuo jednoj poznatoj knjizi o magiji. On, naravno, nije vjerovao svim vrstama vidovnjaka i vračeva.
  Ali zašto ne biste sami pokušali ući u trans. Štoviše, njegov otac nije čovjek, a on možda ima vlastite magične sposobnosti, i to na potpuno izvanrednoj razini.
  Dječak Kaligula uzeo je dupine i sjeo na sofu u pozu lotosa. I pokušao se koncentrirati. Mladi filmski glumac prekrižio je noge i ispravio leđa. I tako je dječak uronio u nešto potpuno ludo i šareno, pokušavajući pronaći Dominicu.
  Veličanstvenost kazališne predstave teško je opisati. Kad su se posebno borili vilenjaci, orci, goblini... Kostimirana predstava s mnogo djevojaka svih nacionalnosti i različitih stupnjeva golotinje. Spektakl je prekrasan i impresivan u svojoj originalnosti, pogotovo kada djevojke pljuskaju bosim nogama ili po vrućem pijesku ili po snježnim nanosima.
  Napadaju udarajući mačevima i kopljima po oklopima raznih oblika tenkova. A metalna čudovišta odgovaraju mlazovima vrućih bacača plamena. Temperatura plamena je niska, a djevojke vrišteći samo su malo opečene i urlaju srcedrapajuće. A orci urlaju još jače, a čela im lupaju, bang , bang - raznobojni konfeti raspadaju se od udaraca.
  A ukrašeni dvokrilci žure odozgo, ostavljajući iza sebe vijence otmjenih vlakova s raznim slapovima ljepote.
  Ono što je najluđe, a to može čak i raznijeti krov sa šarki, jest da je svijet mašte pomiješan sa stvarnim, povijesnim likovima, doduše iz daleke prošlosti.
  Staljin je ovom prilikom neočekivano, odustajući od nepotrebne tajnovitosti, primijetio:
  - Luftwaffe je dosegla najnaprednije visine u zrakoplovstvu. Čak i ako ne
  Ako računamo diskoteke , bombarder TA-700, koji može nositi i do pedeset tona bombi, ostavio je ozbiljan dojam.
  Hitler se našalio:
  - Ali " Super čudovište " s topom kalibra 3200 mm, dvjesto tona raketnih punjenja i dalje je nenadmašno djelo vojne umjetnosti.
  Staljin je tada nazdravio:
  - Pa pijmo za činjenicu da usta zahtijevaju bilo koju umjetnost osim vojne!
  Veliki vođa svih vremena i naroda s užitkom je uživao u vinu zapečaćenom prije rođenja Isusa Krista, a svjetski Fuhrer pio je sok od devedeset deset plodova. Oba su diktatora gledala kako trag rakete koja leti uvis jasno presijeca nebo na monitoru. Kako čuti veseli glas ruske djevojke:
  - Ulazak u orbitu je bio uspješan.
  I gromoglasan pljesak sa svih tribina - gotovo je! Čovjek je konačno u svemiru, a to su učinili predstavnici najvećih rasa na Zemlji - Rusi i Nijemci.
  Cijelo nebo od horizonta do horizonta bilo je obojano bljeskovima tisuća vatrometa svih duginih boja i milijuna nijansi, kad se, činilo se, bajni napalm razlio po tinti noćnog prostora. U isto vrijeme , pojedine plamteće supernove pretvorile su se u jasne natpise - slogane. Poput: "Domovina i svemir", "Naprijed do zvijezda", "Unija naroda Zemlje"!
  Ovo je stvarno neka ludnica. Kao da je nastala superkozmička i fantastična predstava. Neka vrsta alternativne povijesti, u kojoj nije bilo rata između Trećeg Reicha i SSSR-a, i pokazalo se vrlo cool . Ali sada ovo ne izgleda baš dobro, blago rečeno.
  Mora pronaći svoju stariju sestru. A to je i glavni zadatak dječaka koji je već glumio u nizu filmova, a bio je vrlo zgodan i mišićav, reljefa mišića poput pločica.
  I novo ime Caligula trebalo je privući veliku pozornost.
  Dječak je nastavio s meditacijom. I odjednom sam ugledao djevojku, lijepu poput anđela, i kovrčave kose boje zlatnih listića. Pružila je dječaku ruku i sa smiješkom rekla:
  - Imamo nekoliko važnih misija koje trebamo obaviti s vama!
  Dječak Kaligula sa smiješkom upita:
  - I onda mogu pronaći svoju sestru, koja je nestala negdje nepoznato?
  Djevojka je zatresla svojom zlatnom kosom i samouvjereno odgovorila:
  - Da, moguće je. Ali vaša sestra sada ispunjava tešku mesiju - spasiti sve predstavnike jačeg spola, nad kojima prijeti uništenje. I tako je teško.
  Kaligula Delfini su upitali:
  - Kako se zoveš i tko si ti?
  Djevojčica je sa slatkim osmijehom odgovorila:
  - Ja sam Margarita Koršunova, partizanka koju su nacisti objesili, a sada uskrsnula u novom svijetu. I to je moja sudbina, služiti dobroti i spašavati ljude.
  Dječak glumac je kimnuo glavom:
  - Jako te razumijem. Dakle, čekaju li nas zabavne misije? Nešto kao u filmovima, ali stvarno?
  Margarita je kimnula:
  - Da, kao za pravo! Ali imamo takve mogućnosti da se ne trebamo bojati.
  Kaligula od Dupina i pionirka partizanka Margarita nisu imali vremena za raspravu i prihvaćanje bajkovitog spektakla, te su doista ušli u novi svijet, i to u stanju borbenog transa!
  Margarita je primijetila:
  - Sada imamo cijelu vojsku. I shvaćate kakvu odgovornost imamo ti i ja!
  Kaligula je samouvjereno odgovorio:
  - Naravno da razumijem! I nadam se da ću ispasti dostojan zapovjednik.
  I dječak je vrtio oštrim mačem.
  Brzo smo nešto prezalogajili i požurili u gradnju trupa. Trebali su što prije otići u Italiju i zapaliti perjanice papinstva.
  Vojska je krenula iz Beča uz ritam bubnjeva i svirku velikih truba. Pješaštvo još nije stiglo prići, a konjica je jurila okolo. Mnogo konjanika iz raznih zemalja koje su ušle u Carsko Rusko Carstvo. To je omogućilo gaženje podnožja s desecima tisuća kopita. Brzi kozaci i laka tatarska konjica žure naprijed. Sljedeći potez bogato ukrašeni odredi poljskog plemstva. Pa elegantna gospoda izgledala su kao da su se okupila za kraljevsku paradu. Štoviše, svatko želi nadmašiti drugoga u raskoši svoje odjeće, od kacige do pojasa. Tu su i teutonski vitezovi u oklopima. Oklop je uglačan do sjaja, pozlaćen ili posrebren. Tu su i Šveđani s posebnom uniformom, te Finci. Konjički janjičari i spagi, arapska konjica.
  I mnogi transparenti i jarboli naroda od ekvatora do Arktičkog oceana. A koliko trofeja ... To su osvojene moći.
  I tu dolaze Austrijanci , a s njima i Nijemci. Javili smo se dobrovoljno za planinarenje. Također, ideja o pljački Italije je veliko iskušenje. Tamo je priroda darežljiva i ima puno novca! Kao i druge dobre stvari koje se mogu skupljati lopatama.
  Caligula the Tomboy pjevao je:
  Naša vojska je jaka
  Ona štiti svijet...
  Pa sta ako bude rata,
  Nije na našoj strani!
  I dječak je bosom nogom lupao u lokvu. Naravno, na sebi je imao samo kratke hlače, jer se u stanju borbenog transa kretao tako brzo da bi mu odjeća samo smetala i poderala se.
  Margarita je upitala svog prijatelja i kolegu uništavača:
  - Ili ćete možda stvarno pjevati? Štoviše, upravo je tvoj!
  Dječak glumac je kimnuo s osmijehom poput vučjeg mladunčeta:
  - Što misliš, ne mogu?
  I Kaligula od delfina je počeo pjevati;
  Oh, ovaj svijet, tako si tužan,
  Samo more suza - ocean...
  Gdje je podnevni astralni put duše,
  Mrtvi urlik je sanjao da stigne u Eden!
  
  Sadrži led srca, smrznute kore,
  I gorući žar zavidnih strasti.
  Kako bešćutan, koji je i mlad u tijelu,
  Žalosni slavuj svira u žalosti!
  
  Kao sluz drvoreda, duh rutine,
  I trulež groba od briga.
  Ali možemo ako smo složni
  Izvucite narod iz blata!
  
  Rasprši podlost svemira,
  Brisanje psovki je užasan znak ..
  Ne možemo nositi uzde patnje,
  Neka se Đavao u prah pretvori!
  
  Planet će brzo zbaciti svoje lance,
  Međutim, neće napustiti orbitu.
  DO Ponašajmo se iskreno jedni prema drugima
  Tada će narod ustati!
  
  Možeš ustati bez straha,
  Ne guraj druge ljude...
  Tako da gad ne pliva u masti,
  Da nam majka ne stari!
  
  Malo ćemo popiti za to,
  Vino slađe od pčelinjeg meda!
  Neka u stvarnosti budu nevolje ,
  Ali sudnji čas nije došao!
  
  Tada ćemo izgraditi nebeski raj,
  Sva će djeca zauvijek uživati.
  Kao strijela letimo u nebeski let,
  Svijetli san ostvaren!
  Pjesma je završila i s njom se borbeni par preselio iz krajolika talijanskih Alpa u ...
  Eksplodirale su granate, pucalo je mnogo modernije oružje. Ovdje je Port Arthur, legendarni grad. Upravo je njegov pad označio pad dinastije Romanov i cijele autokracije u cjelini. Da je ova tvrđava stala, ne bi bilo tako velike revolucije. Najviše da bi malo zabučali i odložili srpove i čekića. Ali upravo je poraz ovdje doveo do niza događaja koji su uzrokovali Veliku listopadsku revoluciju.
  Je li ovo dobro ili loše? Događaj je skup. Milijuni žrtava i emigranata, ali kasnije, zemlja je značajno ubrzala svoj razvoj.
  Čak i uz vrlo visoku cijenu, stanovništvo Rusije smanjilo se za sto milijuna ljudi.
  Kako kažu, puštanje krvi je izliječilo bolesnika.
  Ali sada postoji prilika, nakon ponovnog zauzimanja Port Arthura, vratiti povijest i slijediti jedinstvenu liniju. Kada, primjerice, Romanovi zadrže vlast, pa još u autokratskoj verziji. Ovo je, naravno, znanstvena fantastika, ali zanimljiva. Dakle, stvarno, što čeka Rusiju ako se sačuva verzija carizma?? Stagnacija, ili obrnuto, pobjeda?? Hoće li sustav apsolutne monarhije postati učinkovitiji od zapadnih demokracija, ovo drugo je već postalo moderno. Doista, odnosi između Rusije dvadeset i prvog stoljeća i Zapada značajno su se pogoršali. Nakon toga postalo je moderno tražiti načine alternativne zapadnom parlamentarizmu. Pojavio se koncept: upravljana demokracija. Tada formalno postoje slobodni izbori, au stvarnosti su njihovi rezultati unaprijed određeni. Ali ovaj oblik vladavine je nestabilan, a vladajuća stranka, da bi održala svoju poziciju, već sužava demokraciju kroz zakone. I onda sve ide prema diktaturi, oporba već gubi zastupljenost u Saboru.
  I tada se pokreće mehanizam represije i terora ili, naprotiv, dolazi do revolucije, bilo odozgo, kao za vrijeme Gorbačova, bilo odozdo, što se također više puta događalo.
  U Rusiji za vrijeme autokracije sve je jednostavnije. Kralj ima apsolutnu moć: pogubiti, pomilovati, zapovijedati. Ima najvišu sudsku, izvršnu i zakonodavnu vlast. Postoji Državno vijeće od osoba koje imenuje monarh, a koje ga samo savjetuju, a postoje i službenici koji provode volju kralja.
  Državna duma ograničila je monarhiju apsolutizma, oduzimajući caru pravo da donosi zakone i djelomično preuzima kontrolu nad proračunom. Ali što je najvažnije, upravo je Duma postala leglo i zmija za razne zavjere. Ovo je negativno!
  U svakom slučaju, ni partizanka nije bila protiv pomoći kralju. Margarita je upitala nasilnika Kaligulu:
  - Dakle, izbor je jasan, idemo u napad!
  Dječak Terminator je odgovorio:
  - Nema drugog izbora! Naravno da napadamo!
  I počeo je kaos rezanja. Ubrzavši uz pomoć magičnih sposobnosti šest stotina kilometara na sat, dječaci kerubina, gotovo ne obraćajući pažnju na eksplozije granata i pucnjeve mitraljeza, upali su u redove neprijatelja. Srećom, vrijeme je također bilo loše, kiša i mrak. Kuropatkin još nije poslao ljude u ofenzivu. I izvršio je topničku pripremu. Suprotno uvriježenom mišljenju, general i bivši ministar obrane nije bio budala. Kuropatkin se pokušao brinuti za vojnike i boriti se znanstveno. To ga je iznevjerilo. Neodlučnost, sporost, želja za sigurnim udarom, djelovanje prema predlošku - lišili su uspjeh bitke s hrabrim Japancima. Stoga nije bilo potrebe očekivati da će Suvorovljevi odvažni napadi zauzeti Port Arthur u pokretu. Nažalost, Kuropatkin je pobijedio samo zato što su se nakon smrti Nogijeva korpusa Japanci, također bez promjene formacije , popeli naprijed, napadajući frontalno. I kao rezultat toga, izbacili su svoje redove i vratili se natrag.
  Ali sada Kuropatkin ima i zarobljene granate i svoje.
  To znači da možete voditi topničko granatiranje čak i nekoliko dana, računajući što ako se Japanci pokvare. I to unatoč činjenici da je car Nikolaj dao kategoričku naredbu da se odmah juriša na tvrđavu i prekine rat, koji je bio poguban za riznicu.
  Ovdje je, naravno, Kuropatkin između čekića i nakovnja. Ali Port Arthur je moćna tvrđava, a sad kad su se u nju smjestili Japanci - pokušajte, uzmite!
  Ali Margarita i Kaligula od Dupina, sjekući mačevima i bacajući gole nožne prste dječjim nogama, ali okretni poput lopatica propelera, kretali su se bastionima, čisteći ih od vojnika. Prije svega, morate znati dominantne visine i tada će biti moguće otvoriti put za jurišne trupe.
  Sjeckajući samuraje, Margarita je duhovito primijetila:
  - Obično se oni svađaju radi napretka, a mi, ispada, kao da se borimo radi nazadovanja!
  Dječak Kaligula se naceri:
  - Hoćete reći da će ponovno zauzimanje ove tvrđave ojačati položaj Autokracije?
  I izveo je cijeli niz tehnika s mačevima. Ovako su nošeni njegovi mačevi.
  A dječakove bose noge zadavale su udarce koji su lomili glave, vratove i kosti.
  Margarita je, ližući krv s usana koja se obilato raspršila od njezinih brzih udaraca rukama i nogama, potvrdila:
  - Barem čak i tako! Uostalom, jasno je da onaj monarh koji pobjeđuje u ratovima postaje popularan. Barem neko vrijeme. Tada se pobjeda zaboravi, a prosječan čovjek, odnosno običan puk, biva uvučen u banalnu radnu rutinu. - Partizanka je jednim udarcem nogom srušila šest Japanaca odjednom, a dvojicu su proboli vlastitim bajunetom od snažnog guranja, dodala je. - Možda je ovo samo privremena odgoda!
  I opet je pomaknula svoju golu petu, porazivši pet ratnika iz zemlje izlazećeg sunca, uključujući tri časnika.
  Bosonogi dječak u kratkim hlačama, sjeckajući Japance kao kupus, Kaligula je logično primijetio:
  - Nakon pobjede u Rusiji će započeti brzi gospodarski rast. To znači da će ljudi bolje živjeti, a revolucionarni osjećaji opadati.
  Mladi ratnik udario je top tako da je desetak samurajskih vojnika odletjelo naglavce . Dodao je dječak Terminator. - Ljudi se obično bune zbog gladi!
  Margarita, ispljunuvši iz usta kost rasječene lubanje, a pljuvačka je pogodila tri japanska vojnika, samo se djelomično složila:
  - To zapravo nije istina! Da, revolucije i neredi obično su potaknuti sve gorom gospodarskom situacijom, ali ... Uostalom , dekabristi nisu krenuli u akciju zbog vlastitog siromaštva.
  Dječak ratnik Caligula, nakon što je izveo pokret leptirom i odsjekao desetak japanskih glava, tada je pristao:
  - Tako je, ne zbog neimaštine! - Mladi ratnik sasječe čitavu šaku topnika i doda. - Nije uvijek korisno misliti svojim želucem!
  Margarita se ispravila, nastavljajući brutalno sjeći, tako da su se udovi Japanca rasuli:
  - Točnije, misliti želucem nikada nije korisno!
  Kaligula, mališan, složio se ovdje, sjeckajući samuraje i bacajući njihove glave s kacigama u različitim smjerovima, i s velikom revnošću:
  - U pravu ste sto posto! Nema se što prigovoriti!
  Ratnica i prava pionirka partizanka, k tome i najspokojnija princeza, koja je dobila ovu titulu za svoje usluge u jednom od čarobnih svjetova, zarežala je:
  - I salo ćemo skinuti sa sebe! Neka bude tako - banzai !
  Bez sažaljenja i prestanka, Kaligula je, sjekući mačevima i lomeći Japance nogama , čak zapjevao:
  Nisam uzalud poslan u Rusiju,
  Donijeti vam milost!
  Ukratko! Ukratko!
  Ukratko - šuti!
  A nakon takvih riječi krv je još jače potekla. Naravno, šteta za Japance. Narod je vrijedan i vrijedan divljenja, ali je pao pod mlinski kamen i sada melje. Samo što će biti - brašno ili brašno, pitanje pitanja!
  Bosonoga partizanka Margarita, zadajući desetke udaraca u sekundi i strmoglavo se penjući, razbacujući zgužvane leševe, na sljedeći bastion, izjavila je, premještajući nogom sljedećeg samuraja u čeljust, i uz iznenađujuće prigodan aforizam:
  -Rat je niska stvar, počinjena s uzvišenim mislima!
  Kaligula, dječak glumac koji se kretao čak i malo brže od svoje djevojke i s čijeg je golog torza s pločicama mišića kiša isprala krv i krhotine kostiju, nastavio je:
  - Rat iscrpljuje tijelo, ali hrabri duh!
  Margarita je stvorila kaskadu salta, presijecajući Japance, i otpjevala frazu iz hit pjesme sedamdesetih godina dvadesetog stoljeća:
  - Vedrina, gracioznost i plastičnost! Općenito , jačanje, snažno ohrabrivanje, ustanite iz kreveta i gimnastičite!
  Caligula Dolphins, udarcem iz njegove mišićave noge u prepone, prisilio je japanskog pukovnika da leti kroz zrak i odmah obori dva mitraljeza koji su stajali na tornju. Mehanička čudovišta koja pljuju olovo, po inerciji, padaju, tuku svoje , koseći redove. Dječak Terminator se naklonio:
  - Oprosti, uskooki , ali htio sam biti prvi! I ne samo da sam htjela, nego i hoću!
  Margarita je bosom nogom u skoku srušila još jedan toranj s mitraljezima američke proizvodnje, logično je primijetila:
  - Nije loše biti prvi, doduše, ali ne smiju kuhati muda s leđa!
  Dječak-glumac Caligula, bacajući projektil golim prstima, visoko-eksplozivna shimosa je eksplodirala, raspršivši samuraja, rekao je:
  - Tko dan i noć kuha kuglice, neće se dati živa pojesti!
  Margarita se zahihotala, skočila i bosom nogom udarila o metal mitraljeskog tornja. Nehrđajući čelik odskače unatrag, a japanski časnici lete naglavce, mlatarajući udovima u čizmama. Stvarno, izgledali su poput kukaca.
  Margarita se i ovdje oglasila:
  - Skitnica može navući i "čizmu" s petom!
  Kaligula huligan, koji je također izbio pištolj u skoku i natjerao sve da odlete, primijetio je:
  - "Čizme" ne obuvaj onoga tko nema pameti glancati cipele!
  Margarita je odgovorila tako što se ponovno okrenula i pokosila cijeli vod Japanaca. Djevojka Terminator zablistala je i ovdje:
  - Začudo, na vrhu ima puno poštenih ljudi, ali malo je među njima koji u svom rastu karijere mogu bez prijevarnog lukavstva!
  Kaligula se okretao kao namotan, obarajući i sasijekajući Japance, i razumno uvjeren:
  - Političar igra pošteno koliko i rudar u bijeloj kuti siđe u rudnik, a motiv je isti: izvući subvencije za pranje ukaljanog ugleda!
  Margarita je na to odgovorila, otresajući krv iz kose:
  -Političar, u životu je lažov, a u djelima licemjer, ali smrt je poštena i kod ovog lupeža!
  Dječak Terminator razbio je japanski pištolj, slomivši kosti dva tuceta vojnika Carstva izlazećeg sunca, i odgovorio:
  - Smrt je poštena u tome što uvijek dolazi, ali je proizvoljna u odabiru vremena svog dolaska!
  Port Arthur je velik grad i ima mnogo obrambenih linija. Tako da, nažalost i na sreću, borci imaju dovoljno vremena za borbu.
  Dječak borac Caligula, sjeckajući borce mačevima, čak bacajući bosom nogom grašak uništenja, rastrgajući samuraja, pjevao je:
  - Kako se nisam trudio, kako se nisam trudio! Nije važno je li netko bio tu da se bori!
  Margarita je, presjekavši još jedno leglo vojnika koji su ginuli pod udarcima partizanke koji su sijevnuli kao munja, primijetila:
  - A donekle i sami tražimo borbu. Uostalom, priznaj, Caligula, jesi li htio ići u Port Arthur?
  Mladi terminator je iskreno rekao:
  - Prirodno! Ovo je bila moja najstrastvenija želja.
  Margarita, partizanka, opet režući Japance kao žiletom, zahihoće se:
  - Pa da! Spasite Rusiju od najofenzivnijeg poraza u cijeloj tisućljetnoj povijesti ratova naše zemlje!
  Dječak Kaligula sasjekao je dva tuceta Japanaca s nekoliko zamaha, ispravi svog partnera:
  - Možda je najofenzivniji poraz bio tijekom prvog rata s Čečenijom.
  Margarita je kimnula u znak slaganja s tim, čak je ubrzala proces sjeckanja:
  - Nedvojbeno! Protivnik od kojeg smo izgubili je preslab! Toliko je bilo te Čečenije, a čak ih je pola ratovalo za nas.
  Dječak Caligula se nasmijao, pokušavajući preduhitriti svog partnera u procesu istrebljenja:
  - Kako Moska laje na slona!
  Margarita je na to razumno primijetila, ponovno otresajući s kose snježne boje s mrljama zlata kosti i krvave mrvice, nastavljajući sve žešće rukama i nogama istrebljivati hrabre Japance koji se nisu htjeli predati:
  - Kad vojska i narod ne žele ratovati, onda se događaju takva čuda. I u prvom čečenskom ratu, i u rusko-japanskom ratu.
  Kaligula od Delfina je prisiljen, dok istrebljuje samuraje, pristati:
  - U pravu si! Narod Rusije se, nažalost, ne želi boriti protiv Japanaca. - A mladi borac, ostavljajući cijelu četu samuraja s odsječenim glavama, doda:
  - Ali u našoj se osobi pojavio čudesni čimbenik, koji će nam omogućiti da pobijedimo u nepopularnom ratu. Čak je simbolično da u ratu bez kralja u glavi kerubini pomažu!
  Margarita, pljujući krv s usana i bacajući otrovne igle golim tabanima, probadajući Japance na smrt, primijetila je:
  - A ipak je nužna treća intervencija s naše strane!
  Dječak Kaligula, ostavivši još jedan red leševa isječenih na komade, ne sumnjajući u to, ipak upita:
  -Jesi li siguran u vezi toga?
  Mladi ratnik, dovršavajući istrebljenje Japanaca u Port Arthuru, s uzdahom potvrdi:
  - Na moru je Togo prejak. A kakav je bio zapovjednik, točnije mornarički Roždestvenskij, nažalost je i predobro poznato. Djeca su vjerojatno još bolja u nautičkim strategijama!
  Kaligula, koji bez milosti siječe samuraja, prisiljen je složiti se s očitim :
  - Naravno, s takvom osobom kao što je Roždestvenskij, čak i nakon što je dobio sedam dodatnih bojnih krstaša izgrađenih u Argentini i popravio brodove prve pacifičke eskadre podignute s dna, ne može se računati na pobjedu. Pogotovo ako se sjetite da je u Tsushimi ratovao pedeset i jedan ruski brod, a potopljen je samo jedan japanski razarač!
  Margarita je u uzbuđenju slomila cijev pištolja i još jednim zamahom mača četiri Japanca, te oštrom iglom još trojice, dodala:
  - Također je značajno da bi hrabru admiralovu eskadrilu prije dolaska u bazu mogao presresti nedokučivi i mesožder Togo . U tom smislu, položaj flote Roždestvenskog je izuzetno težak.
  Dječak Caligula, koji je svojim nogama spretnim poput majmuna ispalio još jednu granatu koja je ubila Japance poput nagazne mine, našalio se:
  Kao Šveđanin kraj Poltave,
  Roždestvenski je upao u nevolje...
  Izgleda hrabro
  Zapravo je suprotno!
  Partizanka je, nastavljajući udvostručenom snagom komadati neprijatelja i ostavljajući masu leševa, logično i proračunato, zabilježila:
  - Ako ne porazite Japan na moru, tada će se tvrdoglavi samuraji još dugo boriti, a riznica ruske krune već je prazna, a ljudi su na rubu. Moramo brzo završiti bitku upečatljivom pobjedom. U suprotnom, doći će do revolucije i pojave za Rusiju možda nepotrebnog, pa čak i štetnog parlamenta!
  Kaligula, dječak-glumac, laktom je udario japanskog generala i natjerao ga da poleti u visine, a pritom je srušio tri maskirana tipa koji su bezuspješno pokušavali aktivirati primitivni bacač bombi. Dječak Terminator je rekao:
  - Ako bude dovoljno vremena, kamo će otići?
  Margarita je, sjeckajući Japance na komade i krvavu kašu, primijetila s primjetnom uzbunom:
  - Ovdje postoji problem. Sad se tako selimo od utvrde do utvrde. Što je s morem?
  Tomboy Caligula se nasmijao i pustio iskru iz očiju koja je pogodila skladište streljiva. Došlo je do eksplozije koja je cijeli bataljun japanskih vojnika bacila u zrak.
  Dječak glumac viknuo je nadglasavajući urlik:
  - Ništa posebno! S našim podacima, dobro plivamo, nećemo se udaviti mačevima. On će plivati od bojnog broda do bojnog broda, čisteći palube!
  Margarita, čiji su mačevi, poput oštre britve, sasjekli brojne, hrabre, ali besmisleno umiruće vojnike, nasmiješila se kao odgovor još sjajnije oštrim zubima:
  - Ti si definitivno div misli!
  Kaligula od Delfina, koji je sekao po Japancima kao da je računalna igrica, iskreno je odgovorio:
  - Ako uzmemo brzinu razmišljanja, onda nam, zapravo, nema ravnih !
  S time se složila i Terminatorica koja je, da bi bila uvjerljiva, prošetala kroz cijeli bataljun samuraja.
  I za sobom je ostavila krvavi trag sa tragovima bosih, isklesanih stopala djevojke.
  Istovremeno je izjavila:
  - I brzina tijela, što je mnogo značajnije!
  Zajedno, i jureći takvom brzinom, morate biti u stanju održati ravnotežu i ne pasti. Caligula huligan više-manje uspijeva. Općenito, govoreći teoretski, autokracija bez ustava ne bi trebala postojati u Rusiji zauvijek. Primjer zapadnih zemalja s njihovim parlamentima previše je zarazan. Da ne spominjemo činjenicu da oligarsi svoju moć žele ostvariti ne samo u ekonomskom, već iu političkom smislu. Za sada su više-manje prijateljski raspoloženi s autokracijom, a vjerojatna pobjeda na Tihom oceanu i kasnije širenje na Kinu učvrstit će to prijateljstvo na duže vrijeme. Inače, rusko-japanski rat je također vrlo važan iz dugoročne perspektive. Stvaranje Žute Rusije i uključivanje ne samo Mandžurije, već i drugih kineskih regija, moglo bi dovesti do konačne podjele Nebeskog Carstva. To znači da moćni kineski kolos u dvadeset i prvom stoljeću, koji pretendira na status supersile i globalne hegemonije, neće moći postojati kao država.
  I najvjerojatnije, bez Oktobarske revolucije neće doći do kolapsa globalnog kolonijalnog sustava. Svijet će biti racionalniji i sigurniji nego u dvadeset i prvom stoljeću, kada na malom planetu bude više od dvije stotine država. Umjesto toga, nastat će nekoliko carstava, možda će čak Rusko postati najmoćnije, ili barem najprostranije.
  Nije tako teško predvidjeti što će se dogoditi u slučaju pobjede nad Japanom. Najvjerojatnije Njemačka , za koju će ruska vojska postati veliki autoritet, neće riskirati objavu rata Rusiji. Ali možda će htjeti rat na jednoj fronti, pogađajući Belgiju i Francusku.
  Međutim, car Nikola je takav da bi mogao napasti , kao što se dogodilo u stvarnoj povijesti, sa stražnje strane. Pa, barem da agresivni Nijemci ne bi previše ojačali.
  Onda opet Prvi svjetski rat. Rusija možda ima kineske divizije i moćnu pacifičku flotu na frontu, što će biti plus, ali ... U stvarnoj povijesti, Japan se borio na strani Antante, u istoj alternativi može pokazati Zemlja izlazećeg sunca želja za osvetom. A onda ćemo dobiti drugu frontu na istoku. A ovo nije baš sjajno .
  Osim toga, ne može se očekivati značajnije jačanje ruske vojske, u odnosu na Real History. Iako je, naravno, brzi gospodarski oporavak mogao početi i ranije, ne 1909., nego 1906., i biti još strmiji. Uostalom, pobjeda Rusije mogla bi ojačati vjeru i stranih i domaćih investitora u vladajući režim, a priljev kapitala bio bi veći nego u stvarnosti.
  To će zauzvrat povećati sredstva za vojsku. Osim, naravno, ako se carska vlast ne pokaže previše samouvjerenom. Kad se posebno čini da ćemo sve poraziti i uvaljati u asfalt. Načelno, ishod Prvog svjetskog rata, u ovom slučaju, nije nimalo očit. A možda ćemo tada, da bi se sve dobro riješilo, morati intervenirati i četvrti put.
  Iako načelno nije isključena mogućnost da Prvog svjetskog rata uopće ne bude. U ovom slučaju ... Već je teško reći kako će se dalje razvijati događaji. Koliko će dugo vladati car Nikola II i tko će ga naslijediti? Carević Aleksej je u nedoumici; možda neće doživjeti odraslu dob. Brat Mihail i njegova djeca? I ova i druge opcije su moguće.
  Koliko dugo može živjeti Nikola II? Među Romanovima nije bilo dugovječnih, ali općenito je car koji je malo pio i nije pušio mogao živjeti prilično dugo. I premda su mu pripisivali blagost i dobrotu srca, nije bio liberal. Stoga je malo vjerojatno da će car izdati ustav bez ekstremnog pritiska. Međutim, putovi Gospodnji su nedokučivi. Sve se može dogoditi onako kako se najmanje očekuje. I vuk se pretvori u janje, a janje u vuka!
  I sada su izvana tako lijepa i slatka djeca - dječak i djevojčica, prilično nježne dobi, čiste utvrdu za utvrdom i bastion za bastionom. Ovdje je, na primjer, glavna planina s jednostavnim imenom Vysoka. Odavde se vidi cijela luka u kojoj se popravljaju ruski brodovi prve pacifičke eskadre, kao i drugi trgovi i prilazi gradu.
  Margarita, samouvjereno sijekući brojne i krvave Japance, zapovijeda:
  - Pa, hoćemo li i to počistiti?
  Dječak borac Caligula, dok je svojim mačevima dokrajčio posljednjeg samuraja, sarkastično je odgovorio:
  - Naravno, očistit ćemo i prečistiti!
  A par je brzinom borbenog aviona jurnuo u visine. Moramo požuriti. U mjesecu ožujku noći nisu tako duge, a danju, čak i uz njihovu brzinu, teško da će se u potpunosti moći izbjeći pogoci brojnih mušketa, odnosno pušaka i što je najvažnije strojnica .
  Dobro je da nema automata. I nekako smireniji. Izlazeće sunce ne žuri da rastjera tamu od kiše i mliječne magle koja sve ispunjava.
  Ujutro je mraz, a ledena kora škripi pod žuljevitim stopalima momaka iz Terminatora, koji i da hoće ne bi obuli cipele - poderali bi se. A noge su im također oružje ništa gore od najokretnijih ruku. Ledena kora škripi, ali uopće ne ometa letjeti do vrha i nastaviti uništavanje tamo, uključujući i službu jedanaestoinčnih topova.
  Kakva je korist od takvih debla? Ali ne možete pogoditi mete poput njih s velikim oružjem, ali je vrlo lako očistiti čuvare. Margarita je, bacivši desetak Japanaca u ponor jednim gramofonom, koji su užasno zavijali dok su padali, rekla:
  - Dakle, obračun ide na kul način ...
  Dječak terminator Caligula se nasmijao, bacio desetak hrabrih japanskih ratnika u ponor i s uživanjem primijetio:
  - Postaje čak i dosadno...
  Margarita je odmahnula, bacivši svoju odsječenu glavu u luku prema partneru:
  - U redu je. Još je učinkovitiji. Ili biste htjeli dvoboj s čarobnjacima?
  je sada supermoći imao, žvakao je željezni grah kao zmija i odgovorio:
  - Ne bih odbio , ali u dvadesetom stoljeću malo je šanse da naletiš na njih !
  Margarita, sjeckajući još desetak Japanaca za natrgano meso, zahihotala se:
  - Ali gledaj, ninja!
  Doista, dva tuceta maskiranih boraca u crnim odorama pojurilo je da napadne ratnika. I naoružani su mačevima, po dva u svakoj ruci. Za ljude, ninje su se dobro kretale. Osjećala se izvanredna priprema i divljački trening od ranog djetinjstva. Ali u stvarnosti, što se može suprotstaviti kerubinima? Razlika u brzini između besmrtnika, djece napumpane uz pomoć magije i ljudi je prevelika. A ninje, iako dobro obučeni borci, ipak su ljudi.
  Dvojicu je Margarita odmah pokosila brzom vjetrenjačom, a trećega je svojom golom, djevojački, elegantnom, ali smrtonosnom nogom tako navalila u prepone da je odletio više od pedeset metara uvis i otkinuo jarbol s tornja. Margarita se othrvala zvijezdama koje su joj bačene i, nastavljajući se kretati, pokosila je još tri, a četvrtu ubila bacivši tri bodeža nožnim prstima. Ninja je pobjegao dvojici, ali je treći, leteći isprekidanom putanjom, sletio točno u srce.
  U borbu je ušao i šareni Caligula. Presjekao je ninju s ljubičastim okvirom na pola i pokrenuo još brži napad koji je oborio glave maskiranih muškaraca koji su pokušavali napasti njegove parove.
  Crni nevidljivi ljudi nisu odustajali, ali su bili prespori u usporedbi s dječakom i kerubinkom koji su ih napali. Uopće nisu imali šanse.
  Margarita je u neodoljivom pokretu brzog duha čak zapjevala:
  - Uskoro ćeš me zaboraviti, otići ćeš u Šeol kao mokra kiša! Drugi anđeli nam služe, a ti ćeš ući u lijes s Drakulom!
  Ninja je pao, rasječen na komade, prskajući krv poput zrelih lubenica pod nožem. I nisu prestajali napadati. Ali ... Sva dvadeset i tri velika borca pala su u borbi. Nakon čega se veličanstveni par prebacio na dokrajčavanje preživjelih slugu oružjem...
  Magla se već počela razilaziti, a Sunce je počelo jače sjati. I hrabri ratnici prešli su na drugu liniju obrane. Juriš još nije počeo, a morali smo se sami boriti. Međutim, borci još nisu osjećali ozbiljniji umor, već su samo htjeli jesti. Pa, opet smo počeli jesti sirovo konjsko meso. Pa ljudi ipak ne postoje.
  Dječak Terminator Caligula, bacivši bosom nogom iglu, probovši njome nekoliko Japanaca, progovori:
  - Najteže je robovati želucu - gospodar je nemilosrdan, bez obzira na prazninu ili puninu!
  Margarita se složila s tim, nastavivši sjeći samuraje koji su još gmizali, poput bezbrojnih skakavaca, koji su se procijedili u valovima. Među Japancima je bilo vrlo mladih momaka, oko šesnaest ili sedamnaest godina, i bilo je tako neugodno ubijati ih. Očito su vlasti Zemlje izlazećeg sunca skupile sve svoje rezerve za ratovanje. Ali Kuropatkin, kojeg su svi pljuvali i pljuvali, ipak se pobrinuo za vojnike, a izgubio je puno manje od Japanaca. I za to mu treba odati priznanje. Postupno su se japanske jedinice sve bolje borile, a iz europskog dijela Rusije stigle su svježe, dobro obučene snage. Uključujući gardijske pukovnije.
  Partizanka je mislila da se nešto slično dogodilo i u Drugom svjetskom ratu. Sjajni Nijemci napredovali su i postizali uspjehe sve dok njihove elitne jedinice nisu potpuno, ili gotovo potpuno, nokautirane. Nakon toga nisu mogli obuzdati Crvenu armiju.
  Istina, mora se reći da su i personalne jedinice Crvene armije bile nokautirane. I to se, uistinu, pokazalo kao problem.
  Margarita je pohrlila u bitku s riječima:
  - Bog te dati neće, svinja te neće pojesti, a zmajevi će biti uhapšeni!
  . POGLAVLJE br. 12.
  Dominica se vratila u Dragon Academy samo na neko vrijeme. Ponovno je brzo naučila nekoliko desetaka čarolija i nekoliko složenih riječi.
  Tada su se tri djevojčice: vilenjak, hobit i ženka trola igrale s njom bacajući čarobno kamenje u visinu.
  Dominica ih je pobijedila. I samo je kamenje jako svijetlilo i svjetlucalo, poput kapljica rose u zrakama četiriju svjetiljki.
  Nakon toga su joj djevojke čarobnice dale po dva prstena s kamenčićima sa svake noge, kako bi ratnica ojačala svoje čarolije zarad velikog cilja: spašavanja jačeg spola.
  Sada su gotovo svi nožni prsti bosih nogu glumice, osim malog prsta, imali čarobno prstenje. I postala je još moćnija u magiji nego što je bila prije. Ovo je, zapravo, djevojka koja je sposobna uništiti grad i izgraditi palaču.
  I tako je brzo naučila još sto čarolija, i umjesto da se odmori, sjela je na krzneni sag. Zaronila je u položaj lotosa i gotovo istog trenutka njezina mentalna bit i duša, te njezin dvojnik tijela našli su se u paralelnom svemiru, zajedno s borbenom ekipom, doduše naizgled mladom.
  Vojska djece, predvođena kvartetom boraca, nastavila je borbu s hordama štakora u zemlji zle čarobnice Bastinde.
  Prve skupine glodavaca mesoždera ubijene su ili su doživjele transformacije.
  Tada su se pojavila polja na kojima su radila nesretna djeca robovi. Motrili su ih krupni štakorski nadzornici veličine pristojnih veprova. U šapama su držali bičeve i šibali polugole dječake i djevojčice.
  Dominika je bila ogorčena:
  - Kako je loše kad djeca pate!
  I u bijesu je ispalila nekoliko munja odjednom u štakore, a oni su se pretvorili u velike bake prelivene čokoladom.
  Dječji robovi iznenađeno su vrisnuli, a zatim pojurili na tako ukusnu i mirisnu hranu. I otkidajmo komadiće od njega.
  Dominica je ponovno zamahnula čarobnim štapićem i ponovno se transformirala, pretvarajući podle štakore u slasna jela, gugućući:
  Djeco, ovo su zvijezde na nebu,
  Na livadama cvijeće raste...
  Bit će radosti na planeti,
  Lijepi snovi će procvjetati!
  Margarita, koja je također bila uključena u transformacije, logično je primijetila:
  - Imate veliku unutarnju toplinu i dobrotu!
  Iznenada, poput jack-in-the-boxa, pojavio se golemi štakor nalik na dinosaura. Otvorila je usta i vrisnula nešto zaglušujuće.
  Obje djevojke su čarobnice, kako će na nju pustiti munje i pulsare, i iz čarobnih štapića, i iz prstenja na bosim nogama. I povezani tok energije pogodio je ogromno čudovište, visoko dvadeset pet metara. Srušio se i odmah se okrenuo da ugleda mnoštvo različitih, bogatih i raznolikih jela na dugom stolu. A tu su, između ostalog, bile i zlatne vinske čaše s najrazličitijim sladoledima.
  Djeca robovi počela su napuštati posao po cijelom perimetru i napadati omražene štakore, te ih sjeći srpovima, motikama i drugim poljoprivrednim predmetima.
  A u njima je bilo toliko bijesa. Pobunjeni momci su čak počeli oduševljeno pjevati;
  Tko je u tami ropstva, uzmi mač u ruke,
  I ne trpi poniženu sramotu...
  Vaš neprijatelj neće graditi temelj na krvi,
  Izreći ćeš mu nesretnu kaznu!
  
  Dječaka bije zli bič,
  Krvnik ga muči sa zlim štakorom...
  Ali zli mučitelj će se pretvoriti u leš,
  Nemoj više čuti plač djevojaka!
  
  Ne budi rob, ponižen u prahu,
  Brzo digni glavu...
  I bit će elfinizam u daljini,
  Volim Solntsus i Spartak!
  
  Neka postoji svijetli svijet u svemiru,
  U kojoj će sreća vječno trajati za ljude...
  I djeca će tamo imati veselu gozbu,
  To kraljevstvo nije od krvi, od šaka!
  
  Bit će, vjerujemo, raj u cijelom svemiru,
  Ovladat ćemo prostorom...
  O ovome, dječače ratniče, usudi se,
  Da ovdje ne bude bauk i zla srama!
  
  Da, mi smo robovi, stenjemo u okovima pod ugnjetavanjem,
  A gorući bič šiba nas u rebra...
  Ali vjerujem da ćemo pobiti sve orke štakore,
  Zato što je vođa pobunjenika jako cool!
  
  U ovom času svi su se momci pobunili,
  Djevojke su također s njima zbog iste stvari ...
  I vjerujem da će dati solcenizam,
  Zbacit ćemo mrski jaram!
  
  Tada će, znaš, zatrubiti rog pobjede,
  I djeca će cvjetati u slavi...
  Čekaju nas promjene u sreći,
  Ispiti, sve prolaze s savršenim ocjenama!
  
  Postići ćemo takvo čudo, vjerujem,
  Da će biti pravi raj svjetla...
  Barem je negdje vještica podli Juda,
  Što tjera momke u štalu!
  
  Za nas robove nema mjesta u podzemlju,
  Možemo tjerati vragove iz pukotina...
  U ime raja, koji je svet od Gospoda,
  Za sve slobodne radosne ljude!
  
  Neka bude mir u cijelom sublunarnom svijetu,
  Neka je sreća i sveto sunce ...
  Pucamo na neprijatelje kao u streljani,
  Dakle, samo gore i ni sekunde dolje!
  
  Da, vjeruj mi, naša snaga neće presušiti,
  Ona će biti put neba u svemir...
  I vojska pobunjenika će glasno lajati ,
  Da utopi neprijateljske štakore!
  
  Ovako je radosno, sretno,
  Trava raste kao ruže svuda okolo...
  Ekipa naših momaka
  Izgled je definitivno izgled planinskog orla!
  
  Pobjeda će biti sigurna,
  Gradimo, vjerujem, iskreno mi smo Eden...
  Sva sreća, radost na bilo kojoj planeti,
  A vi niste seljačina , nego ugledni gospodine!
  Ovo je, doista, himna probuđenih robova koji lome štakore i orke.
  U međuvremenu, Dominica i Margarita na zmajevima, ispred vojske, dolijeću do dvorca.
  Dvije čarobnice, hitre i svjetlucave sa čarobnim štapićima i prstenjem s talismanima na bosim nogama. S kojim ostvaruju nevjerojatne transformacije. I nema ništa loše u činjenici da ih sada drugi, opasniji krilati štakori pokušavaju napasti.
  Avijacija glodavaca nije šala. Ali djevojke su ih pogodile svojim čarobnim moćima i bacile čarolije. I umjesto čudovišta, pojavljuje se šećerna vuna. Tako slatko i mirisno.
  Osim toga, neki od krilatih majmuna pretvaraju se u jagode. Koja je tako zrela i svjetluca od rubina i topaza.
  I još neki majmuni s krilima postali su baloni.
  Oenomai i Dobrynya također su ušli u bitku na zmajevima. Počeli su sjeći svoje dvojnike mačevima, što je relativno jednostavno i jednostavno. Pa i sami zmajevi kad ga uzmu i ognjem planu. I spalit će krilate bez imalo žaljenja i sumnje.
  Oenomaus je zabilježio, sasjekavši neprijatelja:
  - Ovo će, vidite, biti jako smiješno i cool!
  Dobrynya je s osmijehom primijetio:
  - Da, ovo se ne može riječima opisati!
  A dječak heroj baci vrlo oštru i smrtonosnu iglu na neprijatelja. Štakora je pogodio ravno u oko i sudario se s drugim glodavcem. Tu je počeo kaos.
  Enomaj je pjevao:
  Štakori su jako cool
  Mogu čak i hrast oglodati...
  Tvoj mozak je teško vidjeti,
  A vijuge su kao konac!
  Dobrynya se složio s ovim:
  - Da, štakori grizu svakakve gadne stvari!
  Margarita je namignula. Prisjetila se kako je zarobljen partizanski dječak Andrejka. I bio je zatvoren u hladnom podrumu punom štakora. A glodavci su izgrizli dječakove bose noge, utrnule od hladnoće. Andreika se cijelu noć borila protiv štakora i nije spavala. A ujutro su ga odveli na ispitivanje, a dječaku A prvo su posuli solju rane na nogama. Bilo je jako bolno i Andrejka je počela vrištati . A još su ga i bičevali bodljikavom žicom.
  No partizan je od bolnog šoka izgubio svijest, ali nije ništa rekao.
  Margarita je uspjela organizirati Andrejin bijeg. I ovo je bio njezin podvig. Dječak je uspio savladati bol i otići na osakaćenim, izgriženim nogama. I zbog toga svaka mu čast.
  Partizanka je tukla štakore i s velikim žarom pjevala:
  Pištolj mi je kao stariji brat
  Puca vrlo precizno, precizno...
  Uostalom, djevojka ima mitraljez u utrobi,
  Iako je ponekad život kao kavez!
  
  Ja sam djevojka koja nije jača
  Vuk i tigrica u jednom testu...
  Ali riječ nije vrabac,
  Kad sam sa svojim voljenim, vjerujem, zajedno!
  
  Već sam uzeo koju propusnicu,
  Iran je jurišao na planine...
  Osvojila je mnoge zemlje,
  Ne, ne mogu mirno sjediti na sofi!
  
  Ovo vjerojatno nećete razumjeti,
  Što znači boriti se s fanaticima...
  Zapiši u svoju bilježnicu,
  I nauči se pristojno boriti, momče!
  
  Nema moje domovine, vjeruj mi, hrabriji,
  Ona svjetluca kao svijetli rubin...
  Iako postoje milijuni vražjih grančica,
  Još ćemo postići mjesto u raju!
  
  Neka me Gospodin čuva
  veliki vitez, Svemogući...
  Djevojka ima snažno tijelo,
  Preciznim volejem ruši trešnju!
  
  Nitko me ne može pobijediti
  Ja sam djevojka čije je ime legije!
  I medvjed mi se klanja pred noge,
  A javori će vam uskoro dati zlato!
  
  Mraz, trči bos po snijegu,
  Snježni nanosi, znaš, ne plaše djevojku...
  Dat ću svom protivniku sjajnu frizuru,
  Prepoznaju me ko hrta!
  
  Rođen sam u rano proljeće,
  Tako crveno, kao da je transparent...
  Lik je vrlo hrt , groovy,
  A u mom srcu žarki plamen gori!
  
  Da, nisi mogao naći ljepšu djevojku,
  Svima će dati ljubav u izobilju...
  Ne izgleda joj ni dvadeset,
  Ali ona čak i udara jako!
  
  
  Zato se pokloni djevojci,
  I ljubi joj bosa stopala...
  Vitez će jurnuti uvis kao strijela,
  Neće nam biti teško riješiti problem!
  Partizanka je pjevala vrlo duševno. Svi leteći štakori su se promijenili. Neki u šećernoj vati, neki u kokicama, neki u zobenoj kaši ili mjehurićima od sapunice. A neki od dječaka heroja bili su trivijalno sasječeni na smrt ili su ih zmajevi spalili vatrom. Bili su to doista muffini i pečenja od finih, mesnatih kotleta.
  Dobrynya je uzeo i bacio iglu nožnim prstima, a ona je probila krilatog žohara, prikovavši ga za kameni zid. I ispalo je tako cool i cool.
  Žohar je odjednom zasvijetlio, a na njegovom mjestu pojavila se impresivna dijamantna ogrlica.
  Dobrynya je pjevao:
  I kad sam vidio mrenu,
  Ay, ay , ay!
  Dječaci su trčali za svojim novcem,
  Ne drijemajte!
  Dječak Enomai odgovori:
  - Vau! Kako je dobro ispalo. Ovo je dragulj.
  Dobrinja je zagunđao i zaurlao:
  - Sve možemo, gospodo, dugo sijemo, gdje?
  Dominica je zacvrkutala u odgovor i također pretvorila desetak krilatih žohara koji su odlepršali iz zlokobne kule dvorca u čitava sazviježđa dragulja. I kako divno svjetluca i svjetluca, poput ledenica na četiri svjetiljke koje odašilju sunčeve zrake.
  Margarita je uz smijeh primijetila:
  - Vjerujem da dobro pobjeđuje zlo!
  Enomai je sa smiješkom primijetio:
  - Dobro i zlo su relativni pojmovi. Evo štakora, i on je živ, a mi ga sjeckamo!
  Dobrynya je primijetio:
  - A biljke? Isto povrće i voće su također živi, i oni se također jedu, a to je šteta!
  Dominica je tvitala:
  - Tako to biva, tako to biva,
  Svaki proždire drugoga odjednom!
  Djevojka-glumica uz urlik ga je uzela i pustila magiju sa svojih bosih nogu. I toranj s lubanjom štakora je transformiran. Postao je pozlaćen, a ruža je svjetlucala rubinima na vrhu.
  duhovito je primijetila Margarita, pokazujući zube i ispuštajući slapove ubojitih i razornih zraka s bosih nožnih prstiju. I magija je djelovala. I mlatio ubilački i razorni, koji se odmah pretvorio u stvaralački i cvatući.
  Orci i goblini ponovno su pohrlili iz dvorca . I penjali su se u pravoj hordi . Neki od čupavih medvjeda nosili su čelične oklope. A ovo su vrlo sjajni oklopi, s kopljima i sjekirama.
  Dominica je agresivno primijetila, pokazujući zube:
  - Ovo je jeziva horda koja se već penje . Pa, hoćemo li ih dočekati s nečim smrtonosnim?
  Margarita je sa zlobnim osmijehom primijetila:
  - Da, naravno da možemo!
  I djevojke čarobnice uzele su i lansirale svoje čarobne pulsare na orke i gobline.
  Dječak Dobrinja je primijetio:
  - Nije to loše, ali djeci ratnicima moramo dati priliku da se bore.
  I doista, tisuće pobunjeničke djece dotrčale su u dvorac s raznih strana. Mnogi od njih, posebno dječaci, nosili su lance. Neki od momaka su radili, podižući spomenike i skulpture vještici Bastindi . Neki su kipovi narasli i do stotinu metara u visinu, a nad njima se uzdizao samo divovski dvorac.
  Dva najjača, iako ne i najveća dječaka, Viscount i Phoenix, borili su se ispred ostalih, uništavajući glodavce.
  Orci su zauzvrat također počeli pucati iz luka. Ali čarobnice su ih jako pogodile. Ako je bilo relativno lako ubiti štakore, iako su bili debeli i veliki, to je utjecalo na njihovu pokretljivost. Tada će orci biti jači borci, a goblini jednostavno divovi.
  Phoenix je primijetio:
  - Borio sam se s Kartausom . Pa su njegovi borci bili spretniji!
  Vikont borac je pjevao:
  Užasno volim rat
  Bori se kao pijetao...
  I u borbi prsa u prsa,
  Borim se za dva čudovišta!
  Phoenix je uz osmijeh primijetio:
  - Da, da budem iskren, ovo je super ! Ali navikli smo ubijati čudovišta na tisuće.
  I tako su momci junaci ubili goblina. A ostala su čudovišta već bila djelomično pretvorena u razne vrste hrane i slatkiša. Ali jedan od goblina napravio je takav sladoled u vinskoj čaši izrezbarenoj od smaragda.
  A na vrhu su hrpe raznobojnog sladoleda, komadići čokolade, kandirano voće, jagode, pistacije i tako dalje, vrlo ukusno.
  Djeca ratnici će vrištati od oduševljenja. Da, stvarno je ispalo izuzetno ukusno i mami oči.
  Djevojka-čarobnica Margarita, pustivši još jedan val razaranja i uništenja, napravila je agresivan carte blanche po pitanju pretvaranja ružnog u privlačno i izdala:
  - Na neki način, magija je bolja od prirodnog procesa, zar ne?
  Dominica se složila:
  - Da, bez sumnje, stvaramo nešto lijepo i ukusno. Ali zašto su ovdje tisuće robova, a svi su djeca, a odraslih nema na vidiku?
  Margarita je sa smiješkom odgovorila:
  - Utjecaj lokalne magije. Prilično je jak. I doista, ispada da na ovom svijetu postoje samo mališani. Ali ne brinite, sam lokalni zrak neće vas pretvoriti u djevojčicu.
  Dominica iznenađeno upita:
  - I zašto?
  Partizanka je odgovorila:
  - A o glavici kupusa!
  Navala zlih orka i goblina počela je slabjeti. Neke od njih ubila su djeca ratnici, a većinu je preobrazila snažna magija prekrasnog para. Ovo je doista magija, koja zasjenjuje štapić koji je imao Dunno.
  Dominica je primijetila, slatko se cereći:
  Došlo je vrijeme obračuna,
  Pogodili smo orka u oko...
  Kao odgovor, postao je poput pite,
  I tražio je zub!
  I doista, u Sve vrste ukusnih poslastica pretvaraju se u orke i gobline.
  I djeca ratnici su time oduševljena. I štakori se istrijebe bez problema . Ali od njihovih udaraca ponovno su se počela pojavljivati ukusna jela. I druge ukusne i nevjerojatne stvari.
  I štakori se brzo pretvaraju u nešto korisno i što se može jesti.
  Partizanka Margarita je uzviknula:
  - Možda sada odemo u sam dvorac!?
  Djevojka glumica je primijetila:
  "I tamo nas može čekati zasjeda." Međutim, mi smo spremni za ovo!
  Margarita se naceri i odgovori:
  - Ja sam pionir, što znači da sam uvijek spreman!
  Sada su djeca robovi provalili u dvorac. Njihove su bose noge gazile po crnom mramoru. Unutra su se borili s orcima, goblinima i štakorima. I sasjekli su ih kao da imaju sjekače umjesto mačeva. Ovdje je počelo rezanje.
  Dječaci su se posebno žestoko borili mačevima. A djevojke su najradije gađale lukovima. Srećom, Margarita je znala pretvoriti srpove i motike u prave lukove. I ispaljuju čitave pakete strijela, probadajući štakore.
  Dominika je duhovito primijetila:
  - Oštre strijele ubojite staze, budite cool, djeco moja.
  Iznenada je sama vještica Bastinda izletjela iz tornja. Izgledala je kao žena od trideset i pet godina, a vrtjela se poput topica. Kosa joj je crna, kovrčava, a sama u rukama u rukavicama drži dva čarobna štapića.
  Vještica je letjela na motociklu, a na nogama su joj bile čizme s mamuzama.
  Bastinda ga je uzela i zaurlala:
  - Poštujem jače
  I vrijeđam slabije...
  Ja sam veliko zlo
  A ti, bosi?
  Dominica je tvitala kao odgovor:
  Moj zakon je jednostavan
  Pobjeđujem one koji su zli...
  Tko je slab, pomoći ću,
  Ne mogu drugačije!
  Bastinda je uzela iz čarobnih štapića, kao da Dominicu udara pulsarima. Pa je zazviždala kao odgovor. A pulsari su se odmah pretvorili u kolače i pali na djevojku-glumicu, temeljito je razmazujući.
  Kao odgovor, Dominica je u bijesu ispustila ogroman pulsar iz svog štapića i iz svojih golih nožnih prstiju.
  Proletio je, ali Bastinda je uspjela pobjeći i pogođena je ispaljenjem u dvorcu. Gotovo istog trenutka zasvijetlio je i počeo se transformirati. A na mjestu zlokobnog dvorca, u cijelosti i odmah, nastala je najraskošnija palača.
  Bastinda ga je pogledala, trepnula očima i pobjegla. Točnije, odletjeti. A za njom je ostao vatreni rep.
  Dominica i Margarita pojurile su za njom. Obje su čarobnice očito zaostale u brzini.
  Ipak, leteći motocikl mnogo je brži od zmajeva.
  Djevojke čarobnice počele su pucati na Bastindu . No tu i tamo je izbjegavala ili se branila. Štoviše, motocikl je vrlo brzo povećao udaljenost, magijom ga izbacivši iz streljane.
  Dominika je primijetila:
  - Izgubila je državu, podanike i vlast. Dakle, sada nam stvarno ne treba!
  Margarita je primijetila:
  "Ako je ukrala i odnijela artefakt žutog štakora, onda će naša pobjeda biti bezvrijedna!"
  Djevojka glumica, pucketajući prstima svojih golih, preplanulih nogu, samouvjereno je izjavila:
  - Ali tisuće djece dobilo je slobodu! I ovo nešto vrijedi!
  Partizanka se složila:
  - Točno! Nije ni čudo što smo radili.
  Doista, štakori su konačno transformirani i ubijeni, kao i orci i goblini. Tako je izvojevana velika pobjeda.
  Mnogo tisuća djece - dječaka i djevojčica - okupilo se na trgu i skandiralo, toptajući bosim nogama:
  -Slava herojima! Slava oslobodiocima! Dolje ropstvo!
  Ovo je bila najveća pobjeda u zemlji štakora. A ovdje ima toliko fantastičnih i prozračnih stvari.
  Margarita je prva progovorila. Ona bi, plešući , uzela i zapjevala, a njena pjesma bila je pjesma partizanke:
  Mi, djeca sirotinje i milovanja ljeta,
  Rođen u kolibi na kiši...
  Neka se pjeva djevojački san,
  Kad ćemo opet u boj vrući!
  
  Slučajno sam završio u Elfxiku ,
  I moja domovina Sveta Rusija...
  Sa mojom sudbinom, potpuno neobičnom,
  Borim se za sreću i ljubav domovine!
  
  I nema ljepše domovine Rusije,
  Jeste li za bori se i ne boj se...
  I nema sretnije zemlje u svemiru,
  Ti si baklja svjetla svemira, Rus'!
  
  Za tebe ću kroz vatru i vodu proći,
  Pioniri su navikli pobjeđivati...
  Ljudima ćemo uvijek biti ugodni,
  Jer snaga vojske je bezgranična!
  
  Idemo u napad za domovinu,
  Pod krikom snažnog, bijesnog ura...
  Hitler će se osvetiti do kraja,
  Istjerat ćemo naciste iz dvorišta!
  
  Moja je domovina puna heroja,
  A Staljin je veliki div...
  Pioniri marširaju u formaciji,
  Svemoguća obitelj, Gospodaru naš, o jedan!
  
  U ime svjetla i dobrog života,
  Borićemo se hrabro, djeco...
  Uostalom, generacija će živjeti u komunizmu,
  Vjerujte, nadu nam ne mogu oduzeti!
  
  Volimo našu domovinu, momci,
  Želimo te podići iznad oblaka...
  Fašizam će dobiti žestoku odmazdu,
  Od pionira, hrabrih orlova!
  
  Ostvarit ćemo to, vjerujem, uskoro ćemo pobijediti,
  Iako je fašizam podmukao i okrutan...
  Djedovi će biti ponosni na nas,
  I Svarog će vas voditi u boj!
  
  Za slavu naše hrabre domovine,
  Sam je Gospodin Svemogući uzašao na križ...
  Nećemo žaliti svoje živote za Rusiju,
  Neka se čuje jak glas s neba!
  
  Borite se za slavu naše domovine,
  Odani borci je vole...
  Vi ste vučići, a ne kukavički zečevi,
  Čak su i vitezovi vrlo ponosni!
  
  možemo dobiti mjesec iz trezora,
  Uloviti štuku, velikog soma...
  Veliki Lenjin je ustao za slobodu,
  Mi ćemo oživjeti zgradu!
  
  U ime obitelji, gradite piramide,
  I brodovi koji će svod nebeski razderati...
  A Hitler , u šali, ubija borce ,
  Svemogući je za nas umro i uskrsnuo!
  
  Ti si draga, nestašna Lada,
  Ti si rodio velikog Bijelog Boga...
  I moramo se hrabro boriti za tebe,
  Neka ti Svemogući pomogne da živiš vječno!
  
  Ljubite, častite Boga Isusa,
  On je Rus, zauvijek s nama...
  Vrijeme je da vješto izvezete ukras,
  Neka godine budu zauvijek ispunjene radošću!
  
  Veličinu moje svete Rusije,
  Sposoban poraziti protivnike ...
  Iako su žene vikale od straha,
  Možemo slomiti zmaja!
  
  Za slavu svete domovine, vjeruj mi,
  U ime ruskog Boga Hrista...
  Uskoro ćemo graditi velike crkve,
  Hodajmo svojim putem do samog kraja!
  
  Ljubav, vjeruj mi, ne poznaje nepotrebne riječi,
  U njemu se više ne vidi nepotrebna dosada...
  Neka Kain propadne u podzemlju,
  I Abel će opet pjevati svoju pjesmu!
  
  Evo gazimo po Berlinu s trubom,
  Truba zvuči kao zvono...
  Bolje ti je da budeš ratnik vrlo skroman,
  raznijeti glavu sjekirom!
  
  Obitelj će uskrsnuti, vjerujte mi, mrtve uskoro,
  Bijeli bog će ti dati svaku ljubav
  I vrlo smo jasno odlučili,
  Što će biti vječnost svijetlih promjena!
  plesala, toptajući bosim nogama, veselo i poletno . I druga djeca, bivši robovi, pjevala su i plesala, pokušavajući se podići, bolje rečeno, skočiti više.
  Dobrynya, kao snažan dječak , uzeo je kamen i bacio ga više. Poletio je i eksplodirao, raspršivši se poput vatrometa u tisuće raznobojnih fragmenata.
  Dječak vikont zaurla:
  - Ovo je doista fantastično!
  Dobrynya se usprotivio tome tako što je ponovno bacio kamen, a Margarita ga je udarila munjom, zbog čega se raspršio u mnoštvo raznobojnih i blistavo svjetlucavih fragmenata:
  - Ne! Ovo je takva stvarnost. I ne postoji ništa više od ove stvarnosti!
  Dječak junak Feniks bijesno, lupajući bosim nogama da se trava dimila, vikne:
  - Naša lokomotiva leti naprijed - staje u komunu!
  Nema nam drugog puta - moćna puška!
  A i djevojka pored njih samo će skakutati.
  Raspoloženje im je bilo pozitivno, a veselje u punom jeku.
  I Dominika se odlučila malo pohvaliti svojom duhovitošću.
  I nažvrljajmo cijele tokove vaših izvrsnih, dobro uvježbanih aforizama;
  Rob može postati slobodan, budala može postati pametan, siromah može postati bogat, ali ako imaš magareću tvrdoglavost, uvijek ćeš biti magarac!
  Nije siromašan onaj ko nema para, nego onaj kome je glava puna piljevine!
  Ne težite biti kralj ako nemate mozga!
  Čak će i šah biti lud ko magarac!
  Kralj je, naravno, lav, ali ne bez lisičje snalažljivosti, a lavovi su odrani!
  Ne reži, nego radije šuti ako još nisi na mjestu lava, a lisica nije dala svoje odijelo!
  Političar je poput lisice u Krilovoj basni, ali ne budi vrana kao glasač!
  Ako si kao panj, onda će ti strugotine do korijena skinuti!
  Da se zemlja ne upregne u jaram, mora biti jaka, kao bik!
  Avijacija je potrebna da bi zemlja letjela!
  Političar je spreman obećati mjesec, samo da ne ode u vodu!
  Tko svoje zdravlje nije popio, vječno je mlad!
  Hrastovi argumenti djeluju na panj!
  Političar će ti drage volje skinuti strugotine ako si panj!
  Ali čovjek ima jednu prednost pred majmunima: ponekad je barem malo prava lisica!
  Političar ima ambicije lava, lukavstvo lisice, ali metode su mu potpuno svinjske!
  Ako je političar prevelika lisica, onda postaje potpuna svinja!
  Političar lisičje lukavštine i vučjeg stiska napravit će ćevape od birača!
  A za sreću treba truda, samo mukotrpnim radom konja možeš zbaciti ogrlicu pokornosti!
  Vjeruj u uspjeh ako sve nadmudriš!
  Političar može nadmudriti i lisicu, ali ne može zauvijek varati vrijeme!
  Birač često doleti poput pčele na političarev medeni govor, ali nerijetko i sam bude bocnut!
  Političar guta birače kao što piton guta zečeve, privlači muhe kao votka i slatki čičak!
  Vuk ne može bez mesa, a političar bez prevare!
  Najbrži konj poslušat će onoga tko dobro zna!
  Političaru je lakše okrenuti sebe naopačke nego obećati nešto što se može učiniti!
  Kome god dali glas rezultat ćete odati počast minutom šutnje!
  Budi bar malo domišljat lisac ako ne želiš postati otrcani magarac!
  Ne vjerujte političarima, oni su za birače samo brusni papir koji skida iverje s hrastovih stabala!
  Tko nije potpuna budala , pretvorit će groš u teški groš!
  U politici nema rodbine, ali će biti onih koji žele podijeliti ono što imate kao braća!
  Mnogo je gadnih stvari u životu, ali najgore je kad životu dođe kraj!
  Ako se želiš približiti Bogu, pribij majmuna u svojoj duši na križ!
  Čovjek je nastao, ako ne od majmuna, onda je, u svakom slučaju, prestao biti majmun!
  Ako imaš pamet majmuna, onda će te lisica progutati kao grabežljivi udav!
  Ništa nije beskonačno osim vremena koje je potrebno političarima da ispune ono što obećaju!
  Ako puno laješ , cviljet ćeš kao pretučen pas!
  Ne vjeruj onome tko govori glasno, crvena vatra te može opeći!
  Čak ni Bog ne može nadglasati ženu i uzdići majmuna na razinu ljudske kulture!
  Bez ljubavi nema osmijeha, osim ako nije grabežljivi smiješak političara!
  Predugo u oblacima, političar bez krila leti u odvod!
  Sitna duša uvijek ima ambicije diva!
  Sitna duša ima ogromnu uobraženost!
  Političar je lopov koji sam sebi piše zakone i državu smatra zonom!
  Političar ima sedam petaka u tjednu, ali kada treba ispuniti obećanje , dođe židovska subota!
  Jedinstvo je dobro, samo da nije parenje s političarem!
  Političar je takva kreatura koja svinjskim metodama želi od tebe napraviti ovcu!
  Svinjarske metode političara birače pretvaraju u kotlet!
  Pod svinjskim vladarom život nikad nije debeo!
  Napraviti svinju predsjednicom je premasno!
  Ako želite postati predsjednik, iskoristite svoju priliku!
  Vladar koji birače smatra ovcama je tipična svinja!
  Bože, to nije samo svemoć, nego i spremnost ići na križ za bližnjega!
  Vladar koji dugo sjedi na prijestolju propada država!
  Mlad vođa je kao svježi konj, stari je kao kobila slomljenih kopita!
  U sredstvima za postizanje Božanskih visina, Sotona je sam političar!
  Političar je Bog samo u jednome, u smišljanju izgovora zašto su njegova predizborna obećanja tako vraški promašena!
  Političar je, kao i pivo, dobar samo hladan i na stolu!
  Političar je sladak sa svojim govorima, ali gorak okus od njih nimalo nije poput piva!
  Istina iz političarevih usta izlazi samo kada sam sebe krivo protumači!
  Političar, da bi postao bar malo Božanstven, razapinje birača do kraja !
  Neće te spasiti ni medvjeđa snaga ako ti je pamet špil!
  Lisica je takva životinja da će lavu skinuti tri kože!
  Političar je najjači kad mu je birač slab umom!
  Zato političar izlazi u med da birač uopće ne pljuje!
  Onaj s piljevinom u glavi dobit će žestoku palicu!
  Hrast je kralj drveća, hrastova glava svaki panj pretvara u subjekt!
  Hrast je otporan na trulež, hrastova glava je puna prašine!
  Ako si panj, onda bar imaš kolac na glavi !
  Nepoznato je strašno, ali poznato vas ponekad jednostavno uplaši!
  Znanje stvara samopouzdanje i kad je teško, neznanje , zbunjenost i kad je lako!
  Kukavica nije onaj koji se boji, već onaj koji je lijen da skupi hrabrost!
  Strah je slabost, hrabrost je snaga, ali čuvaj se morona u sebi !
  Svatko tko se pusti voditi za nos riskira da se izgubi među tri bora!
  Beskrajna glupost vas tjera da hodate u krug, a vaša domišljatost je poništena!
  Nema veze ako ti se mlijeko na usnama nije osušilo, još je gore ako je bešćutnost u tvojim srcima!
  Stari kruh milostinje, gorka sol pokajanja!
  Med s usana političara mami one čije usne nisu osušile mlijeko!
  Političar nije lopov u zakonu, on je lopov koji donosi zakone!
  Političar obećava sladak život, toči med s usana, a šape su mu ljepljive, ko muha!
  Elokventna političarka pijavica u novčanik birača!
  Zašto je šutnja zlato jer se plaća!
  Što je najveća stvar na svijetu? Brdo obećanja jednog političara!
  Političar želi novac i moć, spreman je svakoga raskomadati!
  Političar je prije svega lisica, ne uvijek bistra, ali uvijek maše repom!
  Političar vam rado puni novčanik samo praznim obećanjima!
  Političar je samo u jednom iskren kad kaže - mi, jer on više nema svoje ja!
  Što je više od atoma u svemiru? Lica i maske političara!
  Ono što političar najradije čini je čačkanje po džepovima birača!
  Političar ima sedam petaka u tjednu, ali slušanje birača uvijek mu je slobodan dan!
  Tko je prvi došao? Političari, jer su napravili kaos!
  Ne vjerujte hladnokrvnosti političara pijetla, oni uvijek pjevaju iz tuđeg glasa, lisice!
  Ako političar prosipa svoje riječi kao slavuj, znači da mu je lisica napravila fonogram!
  Vjerojatnije je da će rak zviždati po gori nego da će političar ispuniti obećanje, a da ne pocrveni!
  Političar je sličan noćnoj vili, samo što klijente obično pljačka danju!
  Po čemu je političar sličan psu? Kad puno lomi, sigurno je pitom i ima vlasnika!
  Oni za koje glasuju srcem često završe u jetrima birača!
  Političar je kao votka, glasač će osjetiti jetrom da je spržena!
  Političarka ti ispali mozak, kao votka, samo što je za razliku od nje puna taloga!
  Političar voli stvarati maglu s prozirnim ciljem bogaćenja!
  Političar ima mnogo obećanja, ali još više izgovora ako ih ne ispuni!
  Političar je lisica, ali češće sive boje!
  Političar skida strugotine s hrastova i ruši žireve kao svinja!
  Ako je političar brbljiv kao pila, onda će sigurno napraviti panj od glasača!
  Političar voli govoriti o Bogu jer je i sam Sotona!
  Političar je lukav ko vrag, ali anđeo u dijeljenju obećanja !
  Voli se političar prekrižiti, ali ruke uvijek posežu za novčanikom!
  Dajući svoj glas elokventnom političaru, riskirate iskašljavanje krvi!
  Obično ljudi biraju između mačke u vreći, vuka u janjećoj koži i lisice s pokvarenim sirom!
  Ako je političar ispunio obećanje, pogledaj planinu da vidiš zviždi li rak na njoj!
  Lakše je objesiti koloboka nego natjerati političara da ispuni obećanje !
  Političar je dosljedan samo u jednom - u traženju koristi za vlastiti džep!
  Političar mijenja suradnike kao rukavice, samo što time još više prlja ruke!
  Političar je životinja koja od glasača pravi jelena!
  Političar, ako ne vuk u janjećoj koži, onda tipični ovan!
  Političar koji nije lisica taj je ovan ili jelen!
  Političar može obećavati planine, ali nakon toga samo raščišćavate ruševine!
  Ne žurite glasati za pijetla, mrtav će vas kljucati!
  Diktatore, ovo je lisica na lavljem prijestolju okružena ovnovima!
  Ako ne želiš da ispadneš jelen, budi i ti bar mala lisica!
  Pobjeđuje na izborima onaj tko vrane ne broji uzalud!
  Možete glasati srcem, ali pobjednik će pobijediti vašim mozgom!
  
  Političar je lisica koja više voli zeleni sir, boje dolara, od onih koji broje vrane!
  Žena nije rukavica, čim promijenite rukavice, sigurno ćete se pretvoriti u đubre iz sparnih avantura!
  Genijalni dječaci čine daleko više otkrića od prosječnih staraca s instrukcijama!
  U mladosti je vatra u srcu, otkriće u glavi, a rezultat je pobjeda!
  Put do uspjeha nije uvijek ravan, ali ne trpi leđa savijena u podložnosti!
  Političar se saginje da više digne nos!
  Političar se klanja da bi se onda savio nad birača!
  Političar je spreman zabiti nos u zemlju kako bi zakopao odgovornost prema biračima!
  Sve nemoguće je moguće u našem svijetu, a vjerujte, živjeti je jako teško, kao u streljani!
  Magarac s vrećom zlata može bolje probiti tvrđavski zid nego mamut s čeličnim ovnom!
  Zlatousti političar birače pretvara u magarce sa zlatnim vrećama darova!
  Tko je najjača zvijer? Naravno, magarac natovaren vrećom zlata! Lisica voli žutu boju izdaje i zlatnike poklona!
  Političari često mašu crvenim zastavama radi žute boje kovanica koje bez crvenila uzimaju iz džepova birača!
  Elokventni govori milosrdnih političara rone gorke suze majki čiji su sinovi stradali u krvavom klanju!
  Tko zlatne planine obećava, ne vrijedi ni bakrene pare!
  . POGLAVLJE br. 13.
  Kaligula Delfinov ima svoju misiju. Moraš pronaći svoju stariju sestru pod svaku cijenu. A vi ste u međuvremenu prebačeni u paralelni svijet, gdje ste kreirali vlastite jedinstvene i, u isto vrijeme, vrlo cool i jedinstvene misije.
  Margarita i Kaligula dodirnuše svoje gole okrugle pete i zaurlaše:
  -Rep po rep,
  Oko za oko!
  Ne Barbos -
  Fantomas !
  Sada su se momci razišli u različitim smjerovima kako bi brzo završili mljevenje redova koji pokrivaju prilaze Port Arthuru, vojsci Zemlje izlazećeg sunca. Djeca Terminatora kretala su se poput električnih kosa kroz meku travu, nemilosrdno istrebljujući Japance.
  Kuropatkin je i dalje oklijevao s naredbom da započne napad, iako je na Mount High borbeni par postavio trobojnu trobojnicu , djeca ratnici jednostavno su obojila veliki karton i sada je jasno vidljiva danju. No bivši ministar obrane i dalje je oklijevao. Iako , u isto vrijeme, Kuropatkin nije bio kukavica. Tijekom rata 1877.-1878. pokazao je izuzetnu hrabrost.
  Da, i za poboljšanje života običnih vojnika, kao ministar obrane učinio je puno, a nije uhvaćen u krađi. Iako borbena učinkovitost vojske pod njim nije mnogo porasla. Ali nije imao suvorovljevu odlučnost, pa čak ni avanturizam. Aleksandar Suvorov borio se vrlo hrabro, stalno balansirajući na rubu potpunog poraza. Međutim, intuicija koju je dala priroda i fenomenalna sreća omogućili su predviđanje neprijateljevih uzvratnih koraka, njegovu reakciju i osvajanje pobjeda. To je u stilu Tala, koji se nekorektno žrtvovao, riskirao poraz, ali u većini slučajeva pobjeđivao ... No, najbolji šahisti svijeta prozreli su Tala.
  Prvi koji mu je dao mlin za meso i poraz bio je Mihail Botvinik. Ovaj prvak znao je programirati i označiti slabe točke neprijatelja.
  I zvijezda genija Tala potamnila.
  Vjerojatno bi Suvorov, da je duže poživio i da se slučajno borio s Napoleonom, bio potučen. Ali turska vojska, s kojom se Aleksandar Vasiljevič borio, bila je previše zaostala sa svih točaka gledišta, a zapovjednici nisu imenovani prema svojim liderskim kvalitetama.
  I tijekom rata s Francuzima, bazeni za veslanje imali su premladu komandu i pretjerano podcjenjivanje vojske ruskog medvjeda.
  Kuropatkin se, s druge strane, općenito bojao napada, radije je sjedio u obrani. Računajući jasno je da će se neprijatelj sam slomiti o redute. S takvim zapovjednikom izgubljen je rat.
  A djevojka Margarita i dupini Kaligula našli su se pod paljbom... Spasila ih je , međutim, brzina, kada su besmrtni ratnici upali u bastione i već mljeli sve iznutra, gotovo neprobojnu kožu i , naravno, sposobnost da se gotovo oporave odmah.
  Dolfinov mlađi , koseći drugog japanskog generala, urlao je frazu iz "Horštaka", dok je bosim nogama bacao otrovne igle i pljuvao krv:
  - Trebao bi ostati samo jedan!
  A njegovi mačevi poput munje pokreću ubojiti, jedinstveni mlin. Točnije, sto grinding tehnika sa sječom neprijatelja u minuti od par bataljuna.
  Samuraj je pao od udaraca, a bose noge dječaka terminatora ostavile su za sobom čitav niz skakutavih i vijugavih tragova.
  Lijepa partizanka Margarita, dok je raščišćavala još jednu armirano-betonsku utvrdu, raznijela je streljivo, od čega su tisuće moćnih topova poletjele u zrak. Slijedeći svog prijatelja, dječak umjetnik Caligula ponovio je sličan manevar.
  Margarita je svojom golom, djevojačkom nogom u daljinu bacila granatu, odobrila je:
  - Super ti ide, dečko !
  Nepobjedivi ratnik, također velikom brzinom bacajući ubojiti dar uništenja, sasjekavši samuraja, odgovori:
  - Bolje učiti nego ponovno učiti!
  Snažne eksplozije bastiona nisu prošle nezapaženo u redovima ruske vojske. General-pukovnik Zeleni izvijestio je general-ađutanta Kuropatkina:
  - Vaša Ekselencijo. Prema našim podacima, bitka se već dugo vodi u neprijateljskoj citadeli, čak je, sigurno, nekoliko bastiona eksplodiralo!
  Kuropatkin je tromo odgovorio:
  - Mirno, samo mirno!
  Pa, baš kao Carleson, čiji je krov razletio šarke. Iako situacija samo zahtijeva drastične mjere. General Zeleni i Kondratenko inzistiraju:
  - Moramo odmah napasti!
  Kuropatkin je kroz naočale pogledao oba generala. Green je još uvijek mlad, ali izgleda još mlađe od svojih godina, brz, nagao. Kondratenko je brat heroja Port Arthura, također iz mlađe generacije sposobnih vođa. Naravno, takvi sokolovi su željni borbe. Štoviše, postoji kategorična zapovijed cara i suverena cijele Rusije, Nikolaja II., da se smjesta upadne u citadelu. I nije pametno da kraljevska riznica neće dugo moći izdržati teret tako teškog rata.
  Međutim, ako ne znate brod, ne idite u vodu! Moramo shvatiti što je što i gdje tko napada.
  Kuropatkin upita Kondratenka:
  - Koje su japanske jedinice gađale?
  General je jasno rekao:
  - Izviđači javljaju da su se pojavili anđeli - prekrasan mladić i djevojka zlatne kose, koji se kreću nevjerojatnom brzinom, a kada ih pokose ne vide se.
  Kuropatkin se triput prekrižio mahnito i promrmljao:
  - Znači ispada da su to opet anđeli?
  General Zeleny lupnuo je petom o pod:
  - Da točno! Nebeska stotina!
  Kuropatkin je čak zazviždao:
  - Vau! Gospod ne napušta Rusiju!
  Kondratenko je poučno rekao:
  - Moramo odmah napasti neprijatelja, feldmaršale! Ili ćemo mi sami krenuti u ofenzivu!
  Kuropatkin je tiho rekao:
  - Ne, gospodo. Ja naređujem. Pošto je Bog odlučio da nam pomogne, onda je grehota stavljati vojnike u mašinu za mlevenje mesa!
  Kondratenko je logično primijetio:
  - I u Izraelu je svemogući Bog tražio da se i Židovi bore, a ne da sve primaju za ništa i bez borbe.
  je feldmaršal iz močvare, strateg taktike čekanja, odgovorio:
  - Ali apostol Pavao je rekao da za služenje Bogu nisu potrebne ljudske ruke!
  Već je general Zeleni planuo:
  - Zašto se onda, vaša ekselencijo, stalno križate, pogotovo kad u blizini eksplodiraju granate!
  Kuropatkin se već počeo ljutiti:
  - Ali zato što se sve događa po volji Božjoj. Pa hajde prvo obaviti namaz. Budete li drski, obojica ćete biti uhićeni!
  Sve u svemu, ideja o održavanju molitvene službe izgledala je zanimljivo. Neka kerubini preuzmu odgovornost za sve.
  Dječak Kaligula i partizanka Margarita već su pomalo umorni, a veći dio posla već je završen. Pa zašto se ne biste osvježili u moru i temeljito išmirglali Togovu eskadrilu. Uostalom, ona također može otvoriti vatru, uključujući i iz topova od dvanaest inča. A ovo je kalibar od 306 milimetara, što može uzrokovati značajne gubitke napadačkim trupama.
  Istina, Japanci će, u ovom slučaju, morati pucati gotovo naslijepo, preko grebena. A moći će pogoditi izravnom paljbom tek kada se bitka preseli u granice grada.
  Glavni cilj su četiri bojna broda s topovima od dvanaest inča na palubi.
  Partizanka, sjekući Japance svojim ubojitim mačevima i otresajući zaglavljene krhotine kostiju, predloži:
  - Možda možemo malo izjednačiti svoje šanse? T. ima nadmoć u topničkoj borbi nad eskadrilom Roždestvenskog, otprilike 1,8 prema 1. Tako ćemo malo izjednačiti odnos snaga.
  Kaligula od delfina, sjekući posljednjeg samuraja, upita ratnicu Margaritu:
  - Hoćemo li početi s vodećim brodom?
  Partizanka , koja je golim nožnim prstima bacila granatu i raskomadala još desetak Japanaca, a od njih ostale samo razderane komadiće, prigovorila je:
  - Ne počinju s najukusnijim! Srećom, nema potrebe tražiti eskadrilu. Kliknimo na prva dva armadila.
  Dječak Caligula se nasmijao, bacio granatu golom petom, uperio svoj krvavi mač u brod Nutili , veselo uzviknuvši:
  - A ovaj je moj!
  Margarita, nakon što je opet smrtno pokosila Japanca, predloži svom partneru:
  - Ali legnimo pola sata u vodu da se oporavimo.
  Doista, odmor neće škoditi. Ali dupini Caligula nisu gubili vrijeme tijekom kratke stanke. Konkretno, mogli smo razmotriti nešto zanimljivo.
  Urotnici su se okupili u podrumu. Električna svjetiljka ispod stropa baca zlokobne sjene. Mutno blista čuvena Lenjinova ćelava glava, pored čupavog Kobe , svijetu poznatijeg kao Staljin, zatim mornaričkog časnika u urednoj uniformi, dok je malo poznati poručnik Šmit, kicoške brade, Buharin.
  Trocki nije dovoljan za puni sastanak, ali za sada su on i Lenjin u svađi. I tako, okupili su se najutjecajniji boljševici, spremni napraviti revoluciju, ili državni udar, svejedno, samo da dođu na vlast.
  Lenjin je prvi uzeo riječ:
  - Iznimno je važno , drugovi, pod svaku cijenu spriječiti pobjedu Autokracije u njenom nepravednom imperijalističkom ratu s Japanom. Stvar revolucije to zahtijeva!
  Kao odgovor stidljivi udarci.
  Buharin je, pljeskajući dlanovima i tresući crnom bradom koja je krasila njegovo još mlado lice, potvrdio:
  - Da, autokraciji ne smijemo dati ni najmanju šansu. Ovo možda miriše na izdaju, ali reći ću, Mikado je najbolji i glavni saveznik boljševika i svjetskog komunizma!
  Koba Joseph je ljutito promrmljao:
  - Dobro rečeno! Iako ovo ne miriše na izdaju, već je sama izdaja!
  Lenjin, koji se tada nazivao pseudonimom Karpov, s osmijehom je primijetio:
  - Za potrebe globalne revolucije ponekad se morate žrtvovati. Uključujući i žrtvovanje dijela svoje savjesti i vlastite duše. - Uljanov je odčepio, odvrćući glavu, bocu njemačkog piva. Za elokvenciju, trebali biste osvježiti grlo. Otpio je nekoliko gutljaja i nastavio. - Mislite li da je meni samom drago priželjkivati zlo i poraz vlastitoj zemlji. No, bit ću iskren, revolucija je moguća samo ako je režim autokracije ozbiljno oslabljen. A što bi moglo oslabiti autokraciju više od poraza u ratu?
  Koba je kimnuo u znak slaganja:
  - Ništa... Ponekad najviši cilj zahtijeva žrtve, i to velike!
  Lenjin je nastavio svoju filozofiju:
  - Dakle, nećemo raspravljati o moralu i filozofiji ateizma. Ovo nije glavna stvar. Jasno je da će posao koji poduzimamo dovesti do oslobođenja radnika i robova svih zemalja i cijelog svijeta. I to da će svi gubici naše države i drugih naroda biti stostruko nadoknađeni. - Uljanov je zastao i dodao drugim tonom. - A koje konkretne poteze možemo poduzeti da pobijedimo narodu i nama omraženu Autokraciju?
  Ovdje je poručnik Schmid progovorio tankim glasom:
  - Mislim, za početak, dići u zrak Transsibirsku željeznicu na nekoliko mjesta odjednom. To bi imalo koban utjecaj na opskrbu carskih trupa u Mandžuriji.
  Koba se nacerio kao lisica:
  - Bravo , dečko napreduje! I razmišljao sam o pljački nekoliko banaka kako bih potkopao zlatni standard carske rublje.
  Uljanov je strogo zatresao kažiprstom prema "divnom Gruzijcu":
  - Ne budi zločest! Vrlo zanimljiv prijedlog. Možete poprilično razmaziti Kuropatkinu.
  Schmid je nastavio:
  - Općenito, moj plan uključuje podizanje ustanka na svim brodovima Crnomorske flote. Tada će vojska prijeći na stranu radnog naroda, a autokratija će se smjesta srušiti!
  Koba se ironično nasmijao:
  - Jest, rak će zviždati po gori!
  - Koba , stani! - zalajao je Lenjin i dodao. - Treba, doista, pripremiti i izvesti ustanak na Crnom moru. A kada pretučeni Kuropatkin pobjegne iz Port Arthura , pobuna u cijeloj vojsci postat će stvarna!
  Schmid je izgubio živce:
  - Da, učinit ćemo to u duhu!
  Buharin je uzeo riječ:
  - Naš najbrojniji saveznik na Zemlji su seljaci; kad se dignu, moći će okovati sve sile Autokratije. Treba poslati naše agitatore u sela, tražeći da se seljacima da ne samo zemlja, nego i posjedi, sve što pripada zemljoposjednicima!
  Koba ga je ironično prekinuo:
  - Uključujući njihove žene i kćeri!
  Buharin se nasmijao:
  - I ovo također! Jednostavno je kao Emelyan Pugachev - glava će biti odsječena, šipka će biti obješena, a njihova dobra će se uzeti za sebe i podijeliti na jednake dijelove! A žene i kćeri zemljoposjednika vaše su robinje!
  Uljanov je odobrio ovaj poziv:
  - Točno! Sve ćemo ih objesiti! Sve do Sjevernog pola!
  Koba je predložio:
  - Moramo što više aktivno koristiti pljačkaški element. Konkretno , najjači i najuspješniji revolucionari proizlaze iz kriminalaca. Na primjer, Kotovski nije heroj? Junak! A otac Makhno nije ništa gori!
  Buharin je snažno kimnuo glavom:
  - To je to! Sve ćemo ih slomiti kriminalom !
  Uljanov udari šakom po stolu:
  - Teror, teror i još jednom revolucionarni teror!
  Daljnji razgovor "četvorke veličanstvenih" nije bilo moguće pratiti. Nakon buđenja trebalo je prijeći na praktičnu razinu provedbe pobjedničke strategije. Konkretno, očistite bojne brodove od timova.
  Kaligula je brzo otplivao do svog cilja, a Margarita do svog. Momci su se, koristeći prste na rukama i nogama, odmah popeli na svoje brodove žrtve.
  Kaligula dječak više nije osjećao kočnice, jer je počeo sjeći sve redom. Nije teško ukrcati se na brod, u biti klasu bojnih brodova. Osim, naravno, ako niste više od čovjeka. Dakle, trči i rezaj. A s takvom nadnaravnom brzinom, nitko vam nema šanse odoljeti.
  Pa, golim prstima svoje djece, ali brže od šapa nogu geparda, bacajte otrovne igle. I ovo će također potpuno šokirati Japance.
  Borci Zemlje izlazećeg sunca ponovno leže posječeni , a plan para terminatora je jednostavan. Dođite do odjeljka za streljivo, zatim detonirajte streljivo na takav način da i kotlovi budu pokriveni. Nakon toga oštećeni brod neće imati drugog izbora nego otići na dno.
  Kaligula od dupina, sijekući i zabijajući mačem, probio se do opskrbe streljivom. Pa, što su mu pojedinačni meci, koje dječak gađa u hodu, ili čak baca natrag na neprijatelja. Osobito je dobro ako bosom nogom odmah bjesomučno i smrtonosno, smrtonosno i neodoljivo snagom tresnete šaku patrona u neprijatelja .
  Tako da je put samuraja do kraljevskog carstva Nikole II bio blokiran.
  Također nije teško prebaciti streljivo u spremište tako da se dno bojnog broda digne u zrak, također svojom fizičkom snagom.
  Čelična paluba, ugrijana na ožujskom suncu, ugodno golica gole elastične tabane dječaka terminatora. A jake visokoeksplozivne granate punjene shimosom povlače niz ramena. Skočite dolje, zanemarujući spiralne stepenice, i sada ste na pravom mjestu. Sada će pregrade biti razbijene, a kotlovi će eksplodirati i napraviti takve rupe da ni ova ogromna stvar neće preživjeti.
  Ova zanimljiva stvar je japanski armadilo. Brod je prostran i širok, s velikom debljinom oklopa koji prekriva palube. A duge i debele topovske cijevi, sposobne pogoditi nekoliko desetaka kilometara, pa i više ... Istina, nisu ga izgradili Japanci, nego Britanci. No, kraljevska flota gotovo je u potpunosti vlastite proizvodnje, što ima svoje prednosti i mane. Tako su Britanci napravili bojni brod - plemeniti stroj. Šteta, ali moramo ga poslati na dno...
  Začula se eksplozija i metal palube koja se lomila udario je u dječakove gole, mišićave noge, odbacivši ga visoko iznad površine. Nakon toga dječak je skočio u vodu i žustro zaplivao, pokušavajući pobjeći iz vrtloga. Takav kolos tone.
  I Margaritin bojni brod se razdvojio: čisto urađeno i sinkrono. Sada je vrijeme da potopite dva preživjela oklopna bojna krstaša.
  Neka Togo , koji je prouzročio toliko problema ruskoj floti, također ode na dno. Ovo će biti pouka svima onima koji s oružjem u rukama dolaze u zemlju vaše domovine.
  Kaligula od delfina snažno grabulja oceansku vodu rukama i nogama i zviždi:
  - Bit ćeš poražen od Japanaca! Ovo nije ludnica !
  Baš kao i prošli put, gotovo bez dodirivanja metala i oklopa letite na palubu. Tamo takve spore samuraje počnete sjeckati u kupus. Vjerojatno je čak i pauk umočen u smolu sto puta spretniji od ovih insekata iz Zemlje izlazećeg sunca. Pa projurite i odsječete ruke, noge, glave ... A oni se samo nasele. U najboljem slučaju, netko od njih uspije reći:
  - Banzai!
  Tomboy Caligula se hihoće i maže nosom prema njima:
  - Banzai, nemoj se usuditi!
  I golim nožnim prstima baca patrone, probijajući samurajeva čela, usta i grla.
  Zatim ponovite prethodnu kombinaciju. No, za promjenu, veličanstveni Caligula brzo je nanišanio već napunjeni top od dvanaest inča i ispalio naboj u najbližu bojnu krstaricu. Pogodak se pokazao točnim, a visokoeksplozivno japansko punjenje izazvalo je veliki požar na palubi.
  Mladi ratnik primijetio je da doista, kada proizvod industrije u Zemlji izlazećeg sunca uđe, izlazi puno vatre i dima. Što, naravno, olakšava snimanje . S obzirom da samuraji već dugo ratuju s Rusijom, njihova borbena eskadrila doista ima kvalitativno nadmoć.
  Istina, koliko Japanci mogu postići ako izgube sve svoje velike brodove?
  Glavni brod Toga kasno signalizira polazak. Ali ovo stvarno nije korisno rješenje . Ogromni bojni brod eksplodira, a dvije sekunde kasnije eksplodira i brod koji nosi Kaligulu od dupina. Na kraju je petom udario časnika Japanskog Carstva. I opet je udarni val izbacio oba hrabra ratnika...
  Borbena djevojka partizanka, raznijevši glavu kapetanu prvog ranga, vrišti iz sveg glasa:
  - Utakmica hokeja na moru: Rusija protiv Japana - rezultat četiri prema nula!
  Doista, sada Japan nema niti jedan bojni brod u službi. Istina, postoji još čak osam borbenih krstarica. I postoji izbor: utopiti ih ili ne utopiti?
  Kaligula je mačem posjekao morskog psa koji je jurio prema njemu, logično je odlučio:
  - Udri dok je željezo vruće! Odnosno, davimo ih!
  Margarita, nakon što je posjekla još jednog morskog grabežljivca, složila se s ovom odlukom:
  - Zašto gubiti vrijeme na sitnice? Možda neće biti sljedećeg puta za nas!
  Dječak Kaligula, bacivši nogom čahuru pravo u oko morskog psa, logično je prigovorio:
  - Mislim da hoće! Bog voli trojstvo!
  Ali je svejedno plivao. Mogu se vratiti u tvrđavu citadele noću. Ovo ih neće nikamo odvesti. A ako Kuropatkin zauzme uporište bez njihovog sudjelovanja, tim bolje. Doista, ne mogu sve sami. Čak je zanimljivo što će potomci reći o ovom čudnom ratu s Japanom? Smatrat će to veličanstvenim djelom, ili će ga, naprotiv, izviždati kako su ga osvojile isključivo nadnaravne sile!
  Ali Kaligula je lako pretekao svoju sljedeću žrtvu - bojnu krstaricu. Izvana se nešto razlikuju od armadila. Konkretno, nešto je manje oklopa, a umjesto dvanaestoinčnih topova tu su desetoinčni, ali su performanse puno bolje. Ali i to su posude linearne klase. A tu su i srednji i laki kruzeri.
  Mladi ratnik ovdje je malo promijenio taktiku i sasjekao mornare samuraje, a neke nabio patronama koje je bacao bosim dječačkim nogama . Zatim je uzeo i detonirao streljivo tako da je bojni krstaš zabio nos u vodu i tako otišao na dno ne odmah, već se postupno prevrnuo.
  Možda je dječak glumac Kaligula na ovaj način htio spasiti barem dio ekipe od smrti. Doista, gdje bi mogao staviti toliki eksploziv... Margarita je, pobivši veliku masu samurajskih mornara, nagnula svoj kruzer na palubu.
  Djevojka je ponosno proslavila svoj uspjeh, a i njen partner:
  - Ocjena: šest - nula!
  Kaligula dječak, u bijesu i radosti, zbog velikog uspjeha, zapjevao je:
  - I samuraj je poletio na zemlju, pod pritiskom čelika i vatre!
  Nove morske žrtve ... Da , čini se da su Japanci koji su krenuli u ovaj pohod rođeni pod nesretnom zvijezdom. A čak im ni osam milijuna bogova u njihovoj Shinto religiji ne pomaže.
  Mućkastom Kaliguli bojna krstarica izgleda kao komad kartona koji treba potopiti. Čak je odlučio isprobati malo drugačiju taktiku, naime, prodrijeti u spremište i tamo mačevima presjeći dno. Uostalom, on ima čarobni metal zarobljen od ninja i čarobnjaka. To znači da se mora izvršiti operacija.
  I tako ... Ispada da linearno željezo puca ... Potrebno je potopiti tri odjeljka da se to osigura. Dječak Terminator sa smiješkom kaže:
  - Evo nas na tom brodu...
  Za potopiti bojnu krstaricu udarcima mača zaista treba imati nadljudsku snagu i izuzetnu maštu.
  Margarita preferira mnogo jednostavniji pristup, tvrdeći da je ponavljanje majka učenja. A ako je tako, onda će neprijatelj biti preplavljen eksplozijom.
  Božica ratnica i partizanka diže palac gore i kaže:
  - Već je osam sati!
  Dječak Kaligula, bez ceremonije, sijekući brojne samuraje i nogama bacajući smrtonosne metke, uzvikuje:
  - Ali ovo je jednostavno divno!
  Ostale su još četiri žrtve... Treba ih nekako utopiti da ovo ne postane previše obično. Osmislite nešto posebno, jedinstveno. A dečki se, bez riječi, ponašaju na sljedeći način. Naime, oni otimaju kontrolna kormila ... Srećom, brodovi su već u punoj brzini, što znači da nije tako teško izaći na kraj s njima. I tako, zgrabiš kontrolna kormila i kreneš u nalet... Bojni krstaši, brodovi su novi, ali u japanskoj floti ima mnogo zastarjelih plovila koja nemaju šanse pobjeći od pravocrtnog naleta.
  Što ako se brodovi, pa čak i oni od metala, sudare velikom brzinom u moru?
  Tada se događa sljedeće: užasna rika, škripa oklopa, čelični limovi oba plovila pucaju. Deseci i stotine mornara, izobličenih žutih lica, jure po razbijenim palubama, uskih očiju iskolačenih na čelima, a iz usta s izbijenim zubima cure potoci krvi.
  A japanski lovci padaju u more, padaju u zapjenjene potoke koji ih istog trena proždiru. I brodovi počnu brzo tonuti, povlačeći mnoge živote u dubine.
  Margarita je, nastavljajući istrebljivati mornare bez sažaljenja i ceremonije, sa smiješkom izjavila:
  "Također je dobro što Japanci ne primaju žene i djecu na brod."
  Kaligula se, secirajući morskog psa koji se popeo na njega, spremno složio s ovim:
  - Da, kult Amazonki nije zaživio među samurajima. Istina, čini se da imaju ženske ninje!
  Mlada boginja ratnica, a ujedno i partizanka, sažela je:
  - Dvanaest nula u našu korist ... Ali ostala su još dva zadnja ljiljana. Što učiniti s njima?
  Kaligula, mališan, izrezao je drugog morskog psa na komade i jednostavno predložio:
  - Odvedimo ih u luku Dalniy. Sada je pod ruskom kontrolom, a dvije veličanstvene, najsuvremenije krstarice uvelike će obogatiti našu flotu!
  Margarita, koja je mačevima slamala grabežljivce mora, spremno se složila s ovim:
  - Da, i to je najbolje rješenje!
  Iako Japanci imaju reputaciju nepopustljivih boraca, moralni učinak bijesnih udaraca dvaju superanđela nadmašio je naša najluđa očekivanja. Doista, ako se morate boriti ne s ljudima, već s stvorenjima sličnim najpravijim bogovima, a možda čak i demijurzima, onda čak i borcima iz Zemlje izlazećeg sunca može nedostajati hrabrosti.
  Stoga, nakon što su Margarita na jednoj krstarici, a Kaligula na drugoj, pokosili najrevnije časnike, a neke i udarili nogama, ostali su mornari i mehaničari smatrali da je najbolje pokoriti se tim superbićima . I oba su bojna krstaša krenula prema luci Dalniy, koju su Japanci nakon nedavnog poraza prepustili bez borbe ruskoj vojsci.
  Kaligula Dolfinov smatrao je da je, ipak, autoritet udarne sile autoritet. Na primjer, tijekom bitke za Khalkhin Gol, koliko je Japanaca zarobila moćna sovjetska vojska? Prema sovjetskim podacima, 476 ljudi, prema drugim kasnijim izračunima, oko 200, a kao rezultat međusobne razmjene, samo 88 vraćeno je Japancima, odnosno toliko se malo vratilo u domovinu.
  Odnosno, samuraj je pokazao čvrstinu. Izgubivši, prema sovjetskim podacima, oko dvadeset tisuća ubijenih ljudi.
  tijekom Drugog svjetskog rata izgubila gotovo isto toliko poginulih ( ne računajući one koji su umrli u zarobljeništvu) koliko i zarobljenika.
  I to unatoč činjenici da se NKVD brutalno obračunao s obiteljima onih koji su se predali.
  Dakle, otpornost japanskih vojnika nije pretjerana. Tijekom rusko-japanskog rata Japanci su kao ratne zarobljenike izgubili stotinu puta manje vojnika od Rusa!
  Ali, međutim, to je djelomično zbog činjenice da ruska vojska nije dobila niti jednu veliku bitku. A bez pobjeda nema zarobljenika.
  Međutim, događa se da vojska koja napreduje također ima mnogo zarobljenih vojnika.
  Dječak ratnik Kaligula rekao je Margariti kroz primitivni walkie-talkie:
  - Možda ipak podignemo bijelu zastavu, inače će nas potopiti?
  Margarita je prigovorila:
  Sramotno je ploviti pod bijelom zastavom. Bolje dajte Rusu trobojnicu iznad glave!
  Mladi ratnik je zabio iglu dječaku-terminatoru u bosonogo, spretno stopalo i probovši sljedećeg samuraja u čelo, primijetio je:
  - I po mom mišljenju, Andreevsky s križem bit će uspješniji!
  S rezultatom četrnaest prema nula, pomorski jarboli s Japanom su završeni i sada ne samo da možete uzeti zarobljene brodove sebi, već i pjevati. Kaligula od delfina pjevao je svoju pobjedničku pjesmu iz sveg glasa:
  Velika prostranstva mora, oceana -
  Zaorali smo ih pod trobojnicu!
  Vojnici su osvojili visoke planine,
  Orlovi su pobjednički urliknuli!
  
  Planeta je priznala ruske ratnike,
  Udarali smo neprijatelje mačevima i bajunetima!
  Uspjeli smo zbaciti jaram fašizma s pola svijeta,
  Završili smo pohod pobjedom u Berlinu!
  
  su stigli na grbavim tenkovima,
  Prijete da će uništiti sva ruska polja!
  Ali oni proklete nakaze jako tuku ,
  Da nam djeca bez jarma sretno žive!
  
  Mi smo djeca domovine, koja je viša od svih na svijetu,
  Rodili smo se, bosim nogama mijesili kaliko!
  se zauzeo za nas, šaljući nas u bitku ,
  I dao Bog da maj procvjeta u veselju!
  
  Nema udjela borca i uzvišenijeg srca,
  Što daje san i ponovno rođenje!
  Otvori veličanstvena vrata besmrtnosti,
  Ali ako sjedite u zasjedi, šutite !
  
  Ima vukova i ovaca, ali vi ste pastiri svemira,
  A vaš je udio prenijeti naredbu potomstvu!
  Da odvedem stvar do kraja stvaranja,
  Da se vječna vatra u tvom srcu ljubavi ne ugasi!
  
  Tko zna gdje će neprijateljski metak zaustaviti vojnika,
  Ali ipak, u borbi je smrt bolja od pokvarenih bolesti!
  A ako ti umreš, onda će tvoj prijatelj slomiti protivnika ,
  Neće on to tolerirati, jer se bose djevojke tjeraju u zarobljeništvo!
  
  Oh, ruska sudbina, rat i požar nakon rata,
  Za one koji žele na odmor, nema mjesta, znate, u raju!
  Ovdje je pakleni Sam ušao u zavjeru sa Sotonom,
  Prijeti: - Srušit ću atom i razbiti tuču!
  
  Ali bit će i zaštite od projektila,
  A nuklearna bomba ne može uništiti Moskvu...
  Možemo koristiti tenkove da uhvatimo parazita,
  A dosadne pjesme o palima rastužuju!
  
  Prodaj za peni, a ne ruski dio,
  Uostalom, svatko od nas je veliki ratnik!
  Nemojte vjerovati da nas je Bog već stavio u ulogu,
  Zapravo, vi odlučujete koliko je urlik cool!
  
  Bilo je neuspjeha, bilo je poraza,
  Dogodilo se to kao zečevi koji su se povukli pred strašnim vukovima!
  Ali ako rat počne, mi ćemo opet biti tamo,
  Razbijte brutalnu vojsku čudovišta u paklenom ritmu!
  
  Vjerujte, ne igramo se zbog rata,
  Nemamo drugog poziva osim da budemo dobri prijatelji!
  Mi smo bratski narod, a ne Abel i Kain,
  Za nas je ptica pjesma, a ne debela divljač!
  . EPILOG
  Nakon što je Dominica bljesnula duhovitošću, djeca su još dugo vrištala i pljeskala rukama. Da, super je , može se reći da je uspjela - pršti aforizme i pjevuši za sebe.
  Nakon toga su Margarita i Dominica najavile gozbu za cijeli svijet, kako bi bilo zabave i radosti u duši.
  Mahnuli su svojim čarobnim štapićima i pojavili su se raskošni stolovi, debelo nakrcani hranom . Ovdje je sve bilo luksuzno i vrlo bogato.
  Tako divna jela i puno kolača, torti s kremom, uštipaka, pereca, muffina i bogato ukrašenih kolača. To je nemoguće u bajci reći, niti perom opisati.
  I sve je tako ukusno i aromatično da je doslovno jedinstveno u svojoj profinjenosti i ljepoti.
  Margarita je tvitala:
  Sve najbolje, najbolje za djecu,
  Na našoj veseloj planeti...
  Živjelo sunce i vjetar,
  Za sve su odgovorne vile!
  I počela je plesati. I Dominica je krenula za njom, a s njima još nekoliko djevojaka. Prošlo je odlično .
  Margarita je logično primijetila:
  - Sve će biti dobro, sve će biti dobro ako ne zabrljamo !
  A partizanka je uzela i pustila još jedan vatromet iz svog čarobnog štapića. I bilo je poput fontane dijamanata koja teče u vrlo olujnom potoku.
  Dominika je primijetila:
  - Ljepota, ljepota.
  Izbija kao fontana iz kita!
  Poslije je došlo vrijeme za zabavu. Nekoliko najvećih dječaka, starih oko četrnaest godina i vrlo mišićavih, navukli su meke rukavice na ruke i počeli se međusobno tući.
  Udarali su rukama i bosim nogama, smiješeći se i smijući se.
  Dobrynya je s osmijehom primijetio:
  - Uostalom, oni imaju opremu za kolektivnu farmu!
  Princ Oenomaus je kimnuo glavom:
  - Oni nisu trenirani u borilačkim vještinama !
  Dječak Dobrynya je prosiktao, skočivši u improvizirani ring:
  - Pusti me!
  I sudarila su se dva borbena mišićava tinejdžera. Dječaci su prasnuli u smijeh i napali Dobrynyu. Bilo je rastavljanja i mahanja rukama i nogama.
  Dobrynya ih je spretno raspršio i odgurnuo u stranu. Potom je golim nožnim prstima uhvatio jednog od dječaka za nos . Zavijao je od divlje boli. A dječak heroj opet ga je, bez ikakve ceremonije, bacio i natjerao da se prevrne.
  Djeca okolo su se smijala i pljeskala rukama. A Dobrynya je odjednom gurnuo četiri dječaka i vješto ih umotao u stolnjak.
  Nakon čega je smijeh postao potpuno zaglušujući. Baš kao i dječji pljesak. Doista, izgledalo je jako cool .
  Dobrynya je duhovito primijetio:
  - Pojeo je onaj tko se usudio!
  U ring je ušla i Dominika. Bavila se i borilačkim vještinama. Uostalom, glumiti u filmu nije šala. Pokazala se kao Superdjevojka i potukla se sa superzlikovcem . Obje su se djevojke tada tukle jedna drugu desetak puta. I to je super . Čak su i njihove modrice bile prave.
  Sada se Dominici suprotstavio snažan, mišićav tinejdžer od četrnaest godina u kupaćim hlačama. I pokušao je napasti djevojku. Dominica je odgovorila preciznim udarcem golom petom u solarni pleksus, a dječak je pao i počeo se previjati.
  Dominica je tvitala:
  - Ti nisi dječak , ti nisi dječak,
  Nestvarno...
  Ti nisi dječak , ti nisi dječak -
  Pokvarena kutija!
  svom snagom udario Dominica po mišićavim leđima . Djevojka je vrisnula i udarila ga nogom unatrag. Izmicao se i jurnuo na Dominiku te se pokušao boriti s njom. Tinejdžer je bio snažan i očvrsnut teškim radom na gradilištu. I Dominika je morala napregnuti svu snagu da ne padne. Ali ona se iskrala i bacila snažnog dječaka preko sebe. Pao je, udarivši u jelo s jesetrom. I dječak se jako zaprljao.
  A ostala su se djeca divlje smijala i pravila grimase. Ovo je stvarno izgledalo super .
  Dječak je skočio, ali je dobio snažan udarac
  glumice djevojke u bradu, udario ga je potkoljenicom u nadolazećem pokretu, a mišićavi dečko se prevrnuo.
  Dominik je agresivno zapjevao:
  U rudniku podmuklo čeka žrtvu,
  Usmjeriti radar u nebo...
  Jedna greška - slučajno polijetanje,
  A udarac je neizbježan!
  Ovo je, doista, karatistica. Pa se okrenula i golom petom šutnula drugog dječaka u nos. Pao je i ispustio fontanu krvi iz svog njuškala . Ali je odmah skočio. I opet u bitku. I Dominika ga spotakne, natjeravši ga da padne. Ovo je stvarno žena.
  Dobrinja je kimnuo s odobravanjem:
  - Samo tako nastavi! Pa ti si cool cura !
  Evo još jednog snažnog dječaka koji je odletio od Dominikinog udarca.
  Tu je počeo obračun. Djevojka je bacila drugog tinejdžera preko sebe i cvrkutala:
  Djevojke iz visokog društva,
  Stvarno želim prebiti tipa!
  Nakon čega je djevojka ponovno nagurala dječake, zadavši im modrice i udarce. I izgledalo je krajnje smiješno i smiješno.
  oborivši dječake :
  - Ti si naša djevojka ! Vrlo vruće i borbeno!
  Dominica je kimnula i zacvrkutala:
  Djevojka borac ima vruću krv,
  Slijepa horda nas napada!
  Šaputala je čarolije, a na dječake se odozgo slijevala prava kiša vrhnja, kondenziranog mlijeka i meda.
  I opet radosni dječji smijeh. Sve se vrti i događa tako hladno i agresivno. I u toj agresiji ima smiješnih trenutaka.
  Dječak princ Oenomaus je, naravno, također u igri. Kako itko može bez toga? A mladi ratnik vrlo vješto prebaci preko sebe dječaka koji izgleda starije i veće. I opet entuzijastični uzvici. Da, ovo je stvarno borba koja je potrebna.
  Enomai je odmahnuo rukom i dječak je pao na hrpu kolača prekrivenih kremom. I pukli su i razletjeli se tako smiješno i s guštom. A takvi su bili mirisi čarobne kuhinje.
  Dobrynya je s uzdahom primijetio:
  - Šteta je bacati takvu hranu!
  Dominic se zahihotao i odgovorio:
  - To je ok! Napravit ću još magije!
  Dječak Feniks je pjevao:
  Negdje u šumi postoje čarobnjaci,
  Satani šiju kaftan...
  Kamenje se bacalo uokolo,
  Naša čudesna zemlja!
  Nakon toga se sprijateljio s Dobrinjom. Dvojica junačkih dječaka prvo su počela mahati šakama, pokušavajući se udariti po licu . Par puta su ga ležerno opteretili, pojavile su se modrice. Onda su ga uzeli dečki-borci i udarili se o čelo. Tako su mi iz očiju počele frcati iskre.
  Gurali su se, udarali glavama , a zatim se počeli tući. A borba je bila vrlo tvrdoglava. Dječaci vitezovi uhvatili su se u koštac, gnječili i stiskali jedan drugoga.
  Onda su se opet počeli udarati glavama, što je izgledalo više glupo nego hladno i prijeteće. I to je djelovalo tako da je djecu-gledatelje nasmijalo na zaglušujući smijeh.
  Dominica je uzela pero u ruke i počela škakljati dječake po golim petama. Dobrynya i Phoenix su se počeli smijati, stvarno je tako škakljivo i cool da se nećete moći prestati smijati.
  Margarita je primijetila s osmijehom primadone:
  - Da, ti si cool djevojka. Samo vrhunski zabavljač. Što još možete učiniti?
  Dominica je zarežala:
  - Da, općenito, mogu apsolutno sve. I vidjet ćete ovo više puta!
  Dobrynya i Phoenix su se razdvojili. Znojili su se, a njihova isklesana torza blistala su kao da su polivena maslinovim uljem.
  Margarita je s uzdahom primijetila:
  - Imamo pobjedu, ali nismo ništa bliže cilju spašavanja jačeg spola. Žuti štakor pripada našem neprijatelju Bastindi, koji je nestao nitko ne zna gdje. I prelili smo čašu. Dobro, ne uzalud, ali ipak bez rezultata na koji smo računali!
  Dominica je zapjevala kao odgovor:
  Život nije lak
  A staze ne vode pravo...
  Sve dolazi prekasno
  Sve je prerano nestalo!
  Postupno se raspoloženje oslobođene djece smirivalo. I tučnjave, čak i one šaljive, utihnule, a glazba se stišala.
  A onda se odjednom začula buka. Oglasila se sirena za alarm.
  Mladići i djevojke odmah poskočiše sa svojih mjesta i nakostriješiše se mačevima i kopljima. Bili su spremni za borbu.
  Na nebu su se pojavili zmajevi. Bili su troglavi, sedmoglavi i dvanaestoglavi . A bilo ih je dosta, i to velikih gmazova. Naravno, što je više glava, to je veća veličina. A među njima je bila poznata vještica Bastinda, koja se činila malom na pozadini zmajeva.
  Dominic je zazviždao i primijetio:
  - Vau! Čini se da još nije gotovo!
  Margarita je zapjevala kao odgovor:
  Padam grudima grabeći olovo,
  Zemlja je puna rupa, kao batina...
  Ali znam da ovo još nije kraj -
  Kraj je tek početak!
  Bilo je oko pedeset tisuća djece ratnika - ovo je cijela vojska, nije bilo više od dvije stotine zmajeva. Stoga mladi ratnici nisu pobjegli. Bili su spremni boriti se i skupo dati svoje živote, a možda i pobijediti!
  Obje strane su borbene i odlučne.
  Najveći dvanaestoglavi zmaj zagrmi:
  - Ne boj se! Nećemo se tući s djecom! Mi smo za mir i pravdu!
  Dominica je viknula:
  - Pa zašto si došao ovamo?
  Ovdje je Bastinda zaurlala, agresivno se cereći:
  - Znam da je vaš glavni cilj bio dobiti artefakt Žutog štakora, a ne osloboditi djecu robove!
  Margarita je prigovorila:
  - Ne smeta! U svakom slučaju, djecu nismo htjeli ostaviti i nikada nećemo!
  Svih dvanaest zmajevih glava odjednom rekoše:
  "Cijenimo tvoju plemenitost!" Ali Bastinda vas poziva da igrate igru. Ako pobijedite, dat će vam žutog štakora, ako pobijedi, vaša četvorica će zauvijek postati njegovi robovi.
  Čarobnica Bastinda kimne:
  - Da! To je to! Pa, djeco, previše je frke s njima. Vaša će četvorka biti mnogo korisnija u ropstvu!
  Dominica je sa smiješkom primijetila:
  - Možemo igrati igru. Samo neka nam, u slučaju gubitka, vještica Bastinda ne samo da svoj artefakt Žutog Štakora, već i postane naš rob.
  Margarita potvrdi, lupkajući bosom nogom:
  - To je to! To je upravo ono što nam treba! Bilo bi pošteno da je i Bastinda riskirala svoju slobodu!
  Dvanaestoglavi reče:
  - Neka bude tako! Artefakt i sloboda vještice, protiv slobode četiri značajne osobe - pošteno!
  Čarobnica Bastinda klimne glavom s crnom kosom:
  - Dobro, neka tako bude! Ionako uvijek pobjeđujem u ovoj igri. A ni poznavanje magije im neće pomoći!
  dvanaestoglavi zmaj:
  - Obećavate li da ćete u slučaju poraza ispuniti obećanja?
  Sva petorica su jednoglasno uzviknula:
  - Dajemo!
  Čarobnica Bastinda izvadi iz ruksaka ploču s kvadratima i reče:
  - Onda počnimo!
  I ona raširi ploču; na njoj se odmah pojave figure. Donekle je podsjećao na tradicionalni šah, samo polja nisu bila dvije, već tri boje: bijela, crna i siva. A imali smo puno više brojki. Tu je šaljivdžija, strijelci i časnik, general, maršal, balista, kočija i još ponešto.
  Dominica je promrmljala:
  - Da, ne znam ni kako hodaju! Ovo je nepravedno!
  Čarobnica Bastinda odgovori s osmijehom:
  - Vi ste već dali riječ i nema se kamo povući. Odbijanje igranja je ravno porazu!
  Margarita je kimnula:
  - Znam ovu igru! I kako likovi hodaju u njemu! Dakle, igrajmo se!
  Čarobnica Bastinda kimne:
  - Dobro onda! Ovdje je glavna figura kralj i igrat ćemo do šah-mata!
  Djeca ratnici pljesnu rukama. Margarita je odmahnula čarobnim štapićem i pred njima se pojavila slika ogromne ploče s tri vrste ćelija. A sad su je tisuće bivših robova mogle vidjeti odjednom.
  Margarita je primijetila:
  - Prije rata dobio sam partiju šaha protiv samog Botvinika, ali ne osobno, nego u simultanki. Ali s osam godina pobijediti prvaka SSSR-a je cool!
  Čarobnica Bastinda je promrmljala:
  - Ovo je sasvim druga utakmica! Šah joj nije bio ni blizu!
  Partizanka je klimnula glavom:
  - Znam! Složeniji je i ima više komada, ali mogu ga svirati! Zato nemoj misliti da će ti biti lako!
  Vještica crne kose kimne:
  - Moje figure su crvene - one počinju prve!
  I pomaknula je praćku naprijed . Margarita je odgovorila pomicanjem strijelca. Počela je tako ležerna igra. Bilo je stotinu likova sa svake strane, i sve tri, osim kraljeva. Postoji jedan od njih, a igra završava s mate. Pa ovo je lijepo i logično.
  Bastinda je igrala i cerila se. Uslijedile su prve razmjene. Zatim manevri brzih lakrdijaša. Dominica je primijetila da se luda kreće poput kraljice u tradicionalnom šahu, ali pogađa poput skakača.
  Da, zanimljivo je. Oficir izgleda kao biskup, ali udara kao kralj. I general se kreće kao top, ali udara kao vitez. Maršal se kreće kao dama, ali udara samo kao top. Naravno, najmoćnije figure su veliki veziri, kreću se kao kraljica i kao vitez, a i udaraju. Ima, naravno, i dama, i to kao u običnom šahu. Strijelci se kreću kao pijuni, ali pucaju dijagonalno tri polja naprijed, a praćkaši samo dva. Čini se da su obični pješaci najslabiji, ali oni se mogu, kada dođu do posljednje linije, pretvoriti u bilo koju figuru osim u kralja.
  Kočija hoda kao konj, ali udara kao slon. Da, zanimljivo je kako to ispada. Tu je i balista - kreće se kao top, ali udara kao dama. Topovi, skakači i lovci, kao u običnom šahu. Ali postoji i jednorog. Hoda kao kralj, ali udara kao kraljica. I kraljevski jednorog. Hoda kao slon, a udara kao veliki vezir, odnosno kao kraljica i vitez. Da, ovo nije igra šale. I ima po tri figure. I pokušaj nešto bez zijevanja. A sada se čini da je Bastinda već osvojio više teritorija i stekao materijalnu prednost.
  Jasno je, mnogo je iskusnija od Margarite.
  Dominica je samouvjereno, odnosno ironično, tvitala:
  - Prošetaj konja! Konj!
  Margarita joj je odmahnula:
  - Ne miješaj se! Što treba učiniti, ja radim!
  I partizanka je odlučno pomaknula svoj lik. Bastinda je nastavila napadati. Bitka je bila vrlo tvrdoglava i nemilosrdna.
  Margarita je, kako bi povratila malo samopouzdanja i pribranosti te stvorila inspiraciju u igri, počela pjevati;
  Pjeni se uvis, podižući strme padine,
  Val, okovi leda uništiše ocean!
  Greda je presjekla, oblaci su se napunili olovom,
  I svježi vjetar razgnje maglu!
  
  S tobom sam na litici primorskoj,
  Uho škaklja val mora!
  Borac joj je nježnom rukom zagrlio vrat,
  Uskrsnuo je sveti Gospodin u mojoj duši!
  
  Vrhovi snježnih planina su pozlaćeni,
  I biserni leptiri na prsima!
  U daljini su lutali brodovi pod jedrima,
  Ne možete odustati od svog sna i zaspati!
  
  Pokazivao sam na tebe, voljeni,
  Tvoje blistave oči od suza!
  Uostalom, bez tebe ni svijet mi nije dovoljan,
  U srcu buče oluje i grmljavine!
  
  Zajedno s tobom okusit ćemo puno slave,
  I otrov prodire u ambiciju!
  Isuci svoj mač u ime te moći,
  drago je služiti !
  Margarita je savršeno otpjevala i oraspoložena krenula u odlučujući napad. Partizanka se nije libila žrtvovati, au nekom trenutku materijalni odnos snaga činio joj se katastrofalnim. Ali evo još nekoliko jakih taktičkih udaraca i...
  Margarita reče s nevinim osmijehom:
  - Šah-mat, gospođo Bastinda!
  Divlje je treptala i ogledavala se oko sebe, iskosa gledajući najvećeg, dvanaestoglavog zmaja. Bio je veličine putničkog aviona velike klase , raspon svakog krila bio je dobrih dvjesto metara - ovo je čudovište. Možda čak ni fenomenalna magija odabrane djevojke-glumice Dominice nije mogla nadvladati takvog diva.
  Golemi vođa zmaja zaurlao je s dvanaest glava istovremeno:
  - Izgubio si od Bastinda. Zato dajte svoj dobitak Žutom Štakoru - vrijednom artefaktu, i idite u ropstvo svojim novim gospodarima!
  Bastinda je uzdahnula i izvadila artefakt iz ruksaka. Neočekivano, bio je samo veličine kokosovog oraha, ali je svijetlio jarkom, žutom svjetlošću.
  Vještica ga je ispružila i primijetila:
  - On je tvoj. Kao i sve što je moje, sada je i tvoje!
  Margarita je uzela artefakt u ruke i potom ga sakrila u ruksak. I primijetila je:
  - Ovo je dobro! Pa, što bismo ti i ja trebali učiniti, Bastinda?
  Naizgled još uvijek prilično mlada i atraktivna crnka je odgovorila:
  - Mogu puno toga. Već imam više od tisuću godina. A što ako te mogu naučiti nepoznatim magičnim tehnikama. Pa, i biti upravitelj kraljevstva. Imam dosta iskustva u tome, i to ne samo u vođenju djece.
  Margarita je slegnula ramenima i primijetila:
  "Mislim da ću te možda pustiti, nakon što sam se prije toga zakleo da ću činiti samo dobra djela."
  Dominica je promrmljala:
  - Što ako laže? Imamo ljude, znate. Čak i Kuran kaže da se zakletve mogu prekršiti u nekim slučajevima.
  A djevojka glumica je pjevala:
  Vjeruj mi, tvoje sluge će se osušiti,
  Bit ćeš izdana, bit ćeš izdana...
  I oni koji se ovako u ljubav zaklinju,
  Pogledaj samo, ubit će te!
  Margarita je prigovorila:
  "Uobičajeno je da naši čarobnjaci drže i svoje riječi i svoje zakletve." Postati prekršilac zakletve znači navući na sebe vječno prokletstvo i prezir od svih. Dakle, Bastinda će ili održati svoju prisegu ili je odbiti položiti. Dakle, ona ima izbor između ropstva i odustajanja od zlih djela zauvijek!
  Vještica sa crna kosa je slegnula ramenima:
  - Ima tu o čemu razmišljati. Nikad ne čini zlo, ovo je također vrlo teško, a nije uvijek ugodno!
  Dominika je bila ogorčena:
  - Zašto se odlučuješ za nas, Margot? Razmišljam, bolje da nam bude robinja. Čarobni i vječni sluga bit će vrlo koristan u kućanstvu. Ona ne bi trebala biti vaša robinja, nego naša zajednička!
  Herojski dječak Dobrynya potvrdio je:
  - Da, tako je! Sva četvorica smo riskirali svoju slobodu. I želiš joj sam zapovijedati.
  Dječak princ Oenomaus je rekao:
  "Također mislim da je bolje pustiti je da ode, zakunuvši se da ćemo činiti samo dobra djela." Zašto, dok skupljate još jedanaest artefakata, povlačite roba sa sobom? Ona je samo teret!
  Dobrynya i Dominica rekoše uglas:
  - Ne, ona je naša robinja! I nećemo je pustiti!
  Vođa zmaja je primijetio:
  - Imate razlaz: dva protiv dva! Predlažem bacanje novčića. Ako su u pitanju glave, učinit ćemo kako Margarita želi, ako su u pitanju repovi , učinit ćemo kako želi Dominica!
  Djeca ratnici su jednoglasno povikala:
  - Točno! Pravo! Pravo! Ždrijeb će odlučiti!
  Dominica je ljutito promrmljala:
  -Tko će baciti novčić?
  Zmaj je zagrmio:
  - Ja!
  A onda je njegov rep bacio srebrnasti krug koji je poletio zrakom i pao na stjenoviti pločnik. Novčić je udario i ... Pao je na rub...
  Divovski zmaj se nasmijao i odgovorio:
  - Ako je tako, onda uzimam Bastindu za sluškinju. A vama ostaje njezin artefakt, žuti štakor, kao trofej. Usput, baš kako ste htjeli!
  Dominica je promrmljala:
  - I motocikl. Želim ovakav letak.
  Divovski zmaj je prosiktao:
  - Pjevaj pjesmu! A mi zmajevi ćemo to cijeniti. Ako vam se sviđa, čarobni leteći motocikl bit će vaš. A ako ne, onda ... I ti ćeš postati naš rob!
  Dominika je bila ogorčena:
  - Pa možeš reći da ti se nijedna moja pjesma ne sviđa!
  Glavni zmaj je objavio:
  - Nećemo suditi samo mi, nego i javnost, uključujući djecu i bivše robove!
  Dominica je kimnula s uzdahom.
  - Onda se slažem!
  I djevojka je počela pjevati osjećajno i izražajno;
   Odjeven da zavidi svim kraljevima,
  Grimizno, zlatno, lišće u rubinima!
  Kao večernji leptiri lebde,
  A glas vjetrova su orgulje kerubina!
  
  Najraskošniji mir prostran je u jesen,
  Drveće, kupole svetih crkava!
  Bilo koja grančica s uklesanim rezbarijama,
  Kapljice bisera i neprocjenjivo kamenje!
  
  Lokva je bila prekrivena tankim srebrom,
  Iskre iskre ispod konjskih kopita!
  Ponašate se ljubazno jedni prema drugima,
  Živjeli sretno pod vedrim nebom!
  
  Na jarkom suncu, sa opuštenom haljinom,
  Breze i topole plešu valcer ljubavi!
  Tužni smo zbog dana koji su u ponor potonuli,
  Čuvajte uspomene na susrete sa mnom!
  
  Doći će zima, mladost je u njoj vječna,
  Ne sijeda kosa, dijamanti u kosi!
  Okupit ćemo sve naše prijatelje za praznik,
  I izrazimo san u poletnim stihovima!
  Buran pljesak i uzvici "Bravo! Encore!", deseci tisuća grla preplavili su cijeli trg. Ovo bi bio veličanstven čas, čas trijumfa za Dominicu, koja je otkrila svoj talent kao primadona!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"