Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Pass Princess SƆhwƐ No

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Osuani bi a ne ho yɛ fɛ na ɔpɛ sɛ ɔyɛ sini mu odiyifo, Dominika, da dae sɛ ɔbɛyɛ sini mu nsoromma. Na bere a nymph no baa ne nkyɛn no, ofi ne pɛ mu dii n"akyi, kowiee ɔtweaseɛ no ahenni mu. Dominica de tumi a ɛda nsow asie, na ɔyaredɔm bi a ɛyɛ nwonwa aba ahemman no ne aman a ɛbemmɛn hɔ no mu, na ɛkame ayɛ sɛ mmarima nyinaa abɛyɛ abotan esiane eyi nti. Ɔbarima ne ɔbea nna a emu yɛ den no ananmusifo a wotwa to no mu biako, elf ɔheneba Oenomaus, tumi twee ne wu no ase esiane Dominica akyɛde nti. Na afei ɛsɛ sɛ wɔbom yɛ adwuma de da ɔyaredɔm bi a wontumi nte ase ho ahintasɛm adi na wɔpa esum tumi ahorow no ho ntama.

  PASS PRINCESS SƆHWƐ NO
  
  NKYERƐKYERƐMU
  Osuani bi a ne ho yɛ fɛ na ɔpɛ sɛ ɔyɛ sini mu odiyifo, Dominika, da dae sɛ ɔbɛyɛ sini mu nsoromma. Na bere a nymph no baa ne nkyɛn no, ofi ne pɛ mu dii n"akyi, kowiee ɔtweaseɛ no ahenni mu. Dominica de tumi a ɛda nsow asie, na ɔyaredɔm bi a ɛyɛ nwonwa aba ahemman no ne aman a ɛbemmɛn hɔ no mu, na ɛkame ayɛ sɛ mmarima nyinaa abɛyɛ abotan esiane eyi nti. Ɔbarima ne ɔbea nna a emu yɛ den no ananmusifo a wotwa to no mu biako, elf ɔheneba Oenomaus, tumi twee ne wu no ase esiane Dominica akyɛde nti. Na afei ɛsɛ sɛ wɔbom yɛ adwuma de da ɔyaredɔm bi a wontumi nte ase ho ahintasɛm adi na wɔpa esum tumi ahorow no ho ntama.
  NKYERƐKYERƐMU
  Esiane sɛ na ɔda nsow wɔ n"ahoɔfɛ a ɛntaa nsi, soronko nti, Dominika Delfinova nyaa dwumadi atitiriw no biako wɔ sini a ɛyɛ hu "Star Empress" mu. Na eyi yɛ sini a sikasɛm nhyehyɛe kɛse wom na ɛhyɛ mfaso kɛse ho bɔ. Ansa na eyi reba no, na Dominica ayɛ sini ahorow bi dedaw, nanso na onyaa sika ketewaa bi pɛ. Ná n"ahoɔfɛ yɛ nwonwa, na na ne ti nhwi yɛ ahohuru bere mu dandelion kɔla a ɛhyerɛn yiye, na nnipa kakraa bi na wogye dii sɛ obetumi ayɛ a onni aduru ne varnish. Nanso saa na na ɛte. Ná Dominika yɛ abɔde mu nipa a ne ho yɛ bruu a ɛte sɛ ɛwo a ne kɛse yɛ nea ɛfata, na na ɔwɔ ntini a wɔayɛ no adwini na ɔtrɛw ne ho yiye nso.
  Ɛwom sɛ abeawa no amfa ne ho anhyɛ akodi mu de, nanso na ɔsaw wɔ ballet mu. Na na ɔwɔ ahoɔhare, adom, ne kankyee a ɛyɛ pɛpɛɛpɛ a ɛkyɛn so.
  Sɛ nhwɛso no, na obetumi ada ne ho adi yiye wɔ adeyɛ sini ahorow mu. Te sɛ abeawa a n"abɔfo hwɛbea de ɔkofo-ɔbonsam sie.
  Afei oyii ne mpaboa na ɔde anigye tuu mmirika faa abɔnten so, na ɔtee sɛnea sare ne abotan a ɛwɔ kwan no so no rebɔ a ɛyɛ anigye a ne nan ase a ɛda hɔ kwa no nka. Ná ne nan yɛ pɛpɛɛpɛ na ɛdaadaa nkurɔfo araa ma na wɔtaa twa ne mfonini a ɔda mpaboa ne nea ɛbɛn, na na ɛma mmarima ani gye titiriw. Ná Dominica de ne nan fɛfɛ no hoahoa ne ho, na ɔhyɛɛ atade tiaa kosii sɛ awɔw bɛtɔɔ no.
  Saa bere no, abeawa bi puei wɔ n"anim mpofirim. Ebia obi bɛka sɛ ɔyɛ abofra koraa, ɛkame ayɛ sɛ ɔyɛ abeawa. Ná Dominica ware, ne honam ani yɛ den, ne ho yɛ fɛ, na ɛmfa ho sɛ na n"anim yɛ torotoro na ne honam ani yɛ velvet a mfomso biara nni ho no, na ɛte sɛ abeawa kumaa bi a onni adwene bi anim. Na eyi te sɛ sukuuni abeawa, ɛwom sɛ wasiesie ne ho yiye de, na ɔwɔ saa ahwehwɛ nketewa yi a ɛsensɛn ne so na ɛhyerɛn denneennen wɔ owia mu.
  Dominica susuwii mpo sɛ ebia eyinom yɛ agude ankasa.
  Abeawa no bɔɔ ne nan ketewa a ɛda hɔ kwa no so. Na bindweed nkorabata a ɛyɛ kɔkɔɔ ne kɔkɔɔ puei wɔ abotan kwan no so.
  Dominica bɔɔ abɛn sɛ:
  - a ɛyɛ anifere bɛn ara ni! So wo nso woyɛ sini mu odiyifo anaasɛ asawfo a wɔyɛ asaw?
  Abeawa no de asɛm a ɛyɛ sereserew buae sɛ:
  - a meye nymph! Bere nni hɔ a wode bɛkyerɛkyerɛ mu bio, di m"akyi!
  Abeawa no trɛw ne nsa mu a na onnye nni sɛ:
  - Wiɛ, ɛno ne... Aseresɛm pa! Wo din de sɛn?
  Nymph no bɔɔ gyegyeegye sɛ:
  - a ɔyɛ Marquise de Cassandra. Na ɔkasa a ɛdɔɔso, bere biara a wobɛtra wo wiase no mu no hwehwɛ ahoɔden kɛse, anwanwade!
  Na ɔde pintinn, a na onni mmofra ahoɔden biara, soo Dominica nsa, de ahoɔden piapiaa ne nsateaa.
  Sini mu odiyifo a ne ho yɛ den na ne ho akokwaw no hui ntɛm ara sɛ mfaso nni so sɛ ɔbɛko atia nsa a ɛte saa.
  Abeawa no de ne nan ketewa a ɛyɛ fɛ no nansoaa a ɛda hɔ kwa no danee mpɛtea no bo no wɔ ne nsa a ɛde ne ho no nsateaa a ɔde kyerɛ ade no so. Na saa bere no ara mu no, Dominika tee nka te sɛ nea ɔrehwe ase abura bi mu. Na na ɛyɛ nkate a ɛyɛ anigye yiye, na ɛyɛ soronko.
  Afei na hann bi a ɛhyerɛn a ɛyɛ nwonwa ahyɛ biribiara ma, a na ɛte sɛ nea ɛbɔ abeawa bi a ne ho yɛ den, ɔyɛ agumadi, na ne ho yɛ fɛ soronko nipadua mu nkwammoaa biara.
  . TI A ƐTO SO 1.
  Dominika nan a ɛda hɔ kwa no tee ɔhyew a ɛwɔ n"ase no nka, na ɛno ne nea edi kan a onyaa adwene. Ná biribi a ɛrehyerɛn wɔ m"ani so, te sɛ nea mframa a ano yɛ den a ɛhyerɛn ama m"ani afura, te sɛ afiri a wɔde twa mfonini a ɛrebɔ denneennen. Na abeawa no antumi anhu baabi a okowiee no ntɛm ara.
  Wɔtee nymph nne a ɛyɛ brɛoo no sɛ:
  - nnsuro! Afei ɛbɛtwam na wobɛtumi ahunu biribiara.
  Dominica de n"ani kyerɛɛ baabi na ɔde n"ani bɔɔ n"ani. Ne nan a ɛda hɔ kwa no fii ase yɛɛ hyew kɛse. Ná biribi a ɛrehyew te sɛ Sahara anhwea a ɛwɔ awiabere no wɔ mpaboa a ɛda hɔ kwa a ɛte sɛ abeawa no ase. Ná Dominika ani gye ho sɛ obetu mmirika a onni mpaboa. Titiriw bere a meyɛɛ me su bere a wɔreyɛ screen sɔhwɛ ahorow no.
  Bere a na ɔyɛ abeawa no, wɔka kyerɛɛ no sɛ ɔnyɛ amansɛmdifo panyin a ɔyɛ ɔfã biara.
  Nokwarem no, wɔ ɔko no mu no, na mmeawa nantew a wɔda mpaboa wɔ awɔw bere mu, efisɛ ɛsɛ sɛ wɔhwɛ mpaboa so, na nea ɛyɛ nwonwa no, sɛ wonam bere tenten a, ɛyɛ mmerɛw mpo.
  Na awiei koraa no wodii no anim ma ɔsɛn no, na ɔda mpaboa wɔ sukyerɛmma mu. Eyi yɛ Zoya Kosmodemyanskaya su mu, Dominika nkutoo na ne ho yɛ bruu na ne ho yɛ fɛ kɛse, na ɔwɔ abɔde mu ahoɔfɛ. Na sɛ ɔserew na ɔda ne sẽ fitaa adi te sɛ nea wɔde abɔde mu nhwehwɛ na ɛyɛe a, oyi ɔdan no atifi fi ne hinge so koraa.
  Na ha na ne nan ase hyew, na ɔkwan bi so no ɛyɛ hyew. Ná ɛhɔ yɛ hyew wɔ Moscow wɔ May mu, nanso wuntumi mfrɛ no sɛ ɛyɛ hyew.
  Na ha, ɛte sɛ baabi wɔ Arabia awiabere. Ɛyɛ hyew kɛse mpo wɔ hɔ. Bere bi ɔyɛɛ sini bi wɔ Emirates, na na ɛsɛ sɛ ɔnam anhwea so a ɔmfa ne nan nsi hɔ. Sɛnea ɛte no, anɔpa, bere a anhwea no ayɛ nwini kakra anadwo, nanso na ɛda so ara yɛ hyew no, wɔde Vaseline mpo sra ne nan so sɛnea ɛbɛyɛ a ɛbɛyɛ mmerɛw.
  Nanso ɛhɔnom mmofra tu mmirika di akɔneaba a wɔnhyɛ mpaboa, anyɛ yiye koraa no wɔ ahiafo mu, na wɔserew, na wɔda wɔn sẽ nketewa adi, a wonhyia ɔhaw biara.
  Nokwarem no, n"ani a ɛyɛ hyew no gyaee, na Dominica hui sɛ ɔwɔ kurow no abɔnten so. Ná abo a wɔde ayɛ ɔhoɔfɛfo no nan ase no yɛ borɔdɔma ne kɔkɔɔ. Na afie a atwa ho ahyia no atenten, ɛyɛ fɛ yiye, te sɛ nea ɛwɔ St. Petersburg mfinimfini, baabi a wɔakora tete nneɛma so no. Ɛha nkutoo na adan no atenten na ɛyɛ hyew kɛse mpo, ɛyɛ kɔla ahorow, ɛyɛ fɛ, ɛyɛ fɛ na wɔayɛ no fɛfɛɛfɛ.
  Na sika kɔkɔɔ ahaban pii wɔ hɔ, na akyinnye biara nni ho sɛ ɛyɛ anigye ma aniwa. Na mmeawa a wɔn ho yɛ fɛ pii wɔ mmɔnten so. Wɔn a na wɔrehyerɛn a wɔn nan da hɔ, wɔn nan a ɛyɛ fɛ, ɛyɛ tan, na ɛyɛ ntini no, fii ase twaa Dominica ne ne marquise-nymph a ne ho yɛ fɛ no ho hyiae.
  Ná mmeawa no nyinaa ho yɛ fɛ, mmofra, wɔn mpaboa da hɔ, nanso na wɔhyɛ agude. Ebinom wɔ agude a wɔde abo a ɛsom bo ayɛ pii, afoforo nso wɔ kakraa bi. Ná mmeawa pii hyɛ ntade fitaa a ɛyɛ ntiantiaa nkutoo.
  Dominika kae sɛ eyi ne sɛnea na nkoa taa yɛ bere a wɔreyɛ sini ahorow a ɛfa tete mmere ho no.
  Nanso , na ɛnyɛ mmeawa nyinaa na wɔyɛ nnipa. Ebinom wɔ aso te sɛ ɔkraman, afoforo nso wɔ ɔkɔre hwene. Ná mmeawa pii sua, te sɛ Marquise de Cassandra, mmeawa ara kwa, nanso wotuu wɔn ho na wotu a wɔamfa wɔn nan nketewa anka ɔkwan a wɔfa so no.
  Mmabaa ahenni mũ bi a, wonsuro akwan a ɛyɛ hyew no, wɔde wɔn nan ase a ɛda hɔ kwa na ɛyɛ pink no kyerɛ.
  Na wɔde mpɛtea twaa Dominica ne marquise no ho hyiae, na wɔserewee, na wɔbɔɔ nkɔmmɔ komm.
  Mmabaa no de nipadua a ɛyɛ mmerante ne mmabaa a ɛyɛ ntini hua a ɛyɛ dɛ yiye bae
  a ɛyɛ ɔbarima ne ɔbea nna a ɛfata, a wɔde nnuhuam a ne bo yɛ den afra mu.
  Ná ebinom nso kura akode wɔ wɔn nsam. Titiriw no, agyan, agyan a wɔayɛ no fɛfɛɛfɛ, nkrante, agyan, agyan ne agyan a wɔde twitwiw.
  Na ɛma yɛkae nneɛma foforo a wɔde yɛ sini a ɛyɛ nsusuwii hunu ho sini kɛse;ɛyɛ nwonwa mpo sɛ wotumi boaboaa ahoɔfɛfo a mfomso biara nni ho, wɔyɛ kurukuruwa, agumadifo pii ano wɔ beae biako.
  Ɛkame ayɛ sɛ na mmeawa no mu dodow no ara da adagyaw, na wɔde agude a wɔde abo a ɛsom bo ayɛ akata wɔn nufu ne wɔn asen nkutoo so.
  Mmabaa bɛyɛ dumien a wɔhyɛ ntade a ɛnyɛ den kotow, na wokurakura nkuku a ɛhyerɛn te sɛ platinum a wɔde anonne ne sika kɔkɔɔ tray a nnuan ne nnuaba ahorow wom.
  Dominika de adwenem naayɛ bɔɔ n"ano sɛ:
  - den na wope fi me ho? - Na ɔde kaa ho kakra wɔ ahotoso mu. "Sɛ wowɔ bere a, m"ani begye ho sɛ mɛpue wɔ wo extras no mu, tua me ka yiye kɛkɛ."
  Nymph marquise no de serew buae sɛ:
  - a eda adi se wosusu se wei ye sini? Dabi, eyi ne Elf- Dragon Ahemman no !
  Dominique serewee na ohuruwii. Me nan ase hyewee a mmɔborohunu nnim. Ɔwosow fifiri nhwiren fii ne ho. Wiɛ, ɛyɛ hyew. Te sɛ nea ɛwɔ Arabia sare so no ara pɛ. Ɛyɛ nwonwa sɛnea ahoɔfɛfo no nantew mpaboa a wɔda mpaboa wɔ ha, na wɔn honam ani ntutu mfi owia mu.
  Ɔwɔ he? Ɛda adi sɛ ɛnyɛ Russia...
  Dominica de n"ani kyerɛɛ wim na ɔbɔɔ abɛn. Na wim yɛ kɔkɔɔ, mununkum a wɔntaa nhu no yɛ borɔdɔma, na na akanea pii wɔ hɔ prɛko pɛ ... Ɛnyɛ nwonwa sɛ na ɛyɛ hyew saa. Bio nso, luminaries no yɛ fɛ yiye wɔ ne nsusuwii mu, na ɛwɔ curls anaa mmɛn...
  Dominika tee nka sɛ ɔreyare. Te sɛ, eyi ne sɛnea nkurɔfo bɔ dam. N"anim fɛfɛ no kyinkyim na ɛdanee fitaa.
  Ɔhinhim, nanso elf mmeawa baanu a wɔwɔ aso boaa no. Ɔbarima ne ɔbea nna a ɛyɛ fɛ ananmusifo no mu paapaee, na ahoɔfɛfo a wɔhyɛ ntade fitaa a ɛyɛ hann no de ne nkuku a anonne wom baa mmeawa no nipadua a ɛda adagyaw a ɛyɛ fɛ na ɛyɛ ntini kɛse no so. Na wohwiee emerald bobesa guu sika nkuruwa mu.
  Dominika de adifudepɛ nom nsa. Na ɔtee nka sɛ bobesa no yɛ dɛ na ɛyɛ dɛ soronko, ahoɔden, ahoɔden, ne ahoɔden sen faa ne ntini mu ntɛm ara.
  Na abeawa no nan a ɛda hɔ dedaw no anhyew kɛse, anaasɛ yɛbɛka no yiye a, wɔtee ɔhyew a ɛyɛ anigye nka, na ɔhyew a atwa ho ahyia no bɛyɛɛ nea eye sen biara, te sɛ dae mu.
  Dominique de ahokeka wosow ne ti a ɛyɛ sika kɔkɔɔ ahaban, na ɔteɛɛm sɛ:
  - nkyia wo a woda nna!
  Afei abeawa no teɛɛ ne ho so ntɛm ara sɛ:
  - m"ani agye sɛ mahyia me nuanom, anaasɛ yɛbɛka no yiye a, nuabeanom wɔ m"adwene mu!
  Mmabaa no bɔɔ wɔn nsam. Na wɔtoo dwom wɔ nnwontofo kuw mu sɛ:
  - yese mo anigyee, .
  Wo ne yɛn anidasoɔ, gye me di...
  Akwan a ɛkɔ wiase afoforo mu - .
  Wobuee ɔpon no ano!
  Marquise de Cassandra de ne ti too fam sɛ:
  - yiw, ewo se woboa yen. Na akatua kɛse bɛba wɔ eyi ho.
  Dominica de ne mmati a ɛyɛ ntini no kyerɛɛ ne ho na ɔde ahodwiriw bisae sɛ:
  - Na metumi aboa wo sedee ebeye na?
  Ná nymph abeawa no pɛ sɛ ɔka biribi, bere a wɔtee torobɛnto nnyigyei ne ntaban nnyigyei no. Ɔbarima ne ɔbea nna a ɛyɛ fɛ ananmusifo pii no nyinaa kotow prɛko pɛ na wɔkotow de obu kotow.
  Marquise no nso piapiaa Dominique sɛ:
  - kotow nso.
  Abeawa odiyifo no de ahodwiriw bisae sɛ:
  - ma edeen?
  Nymph abeawa no teɛɛm sɛ:
  - Ɔtweaseɛ Duchess no hyia wo. Ɔtweaseɛ na edi yɛn ahemman no so. Bra, wɔ kotodwe biako so!
  Dominica sii gyinae sɛ ɔrensɛe n"ahantan. Ɛwom sɛ na osuro sɛ ɔkwan a ɛyɛ hyew a wɔde fa so no bɛhyew ne kotodwe a ɛda hɔ kwa a wɔayɛ no tan ma ayɛ kɔbere a ɛyɛ hare de. Nanso ɛda adi pefee sɛ honam ani ayɛ den na ɛnyɛ nea ɛyɛ mmerɛw. Ɛda adi pefee sɛ nnipa a wɔwɔ ha no kɔ mpaboa a ɛnyɛ ohia nti. Nanso esiane ntease ahorow a anibere wom kɛse a ɛda so ara hia sɛ wɔma emu da hɔ nti.
  Afei ɔtweaseɛ ahemmaa no ankasa puei. Aboa a ɔwɔ ti abiɛsa, ne kɔla yɛ hyew yiye, te sɛ ntontom. Kɛse, te sɛ ɔkofo pa, nanso ɛnyɛ hu koraa, anaasɛ ɛnyɛ hu sɛ ɛyɛ ɔno a.
  Ná ɛte sɛ nea ti no sua koraa, na na abotiri nketewa nanso ɛhyerɛn hyerɛn wɔ so.
  Bere a ɔtweaseɛ bea no tu twaam no, mmeawa a wɔwɔ ne ntaban ase no sesaa wɔn honam ani kɔla yɛɛ no lilac, na afei ɛbɛyɛɛ emerald. Eyi abɛyɛ fɛ.
  Ná Dominica te sɛ nea ne ho ayɛ no nwonwa. Eyi ne bere a edi kan a ohuu ɔtweaseɛ ankasa ankasa. Yiw, nokwarem no, wɔ sini ahorow mu no, wɔde kɔmputa so mfonini na ɛyɛ ɔtweaseɛ pa. Nanso saa ɔtweaseɛ yi yɛ nokware, ne ho yɛ fɛ yiye na ne ho yɛ fɛ.
  Ti no, nea ɔwɔ mfinimfini no, bisae, na ne nne yɛ dɛ yiye sɛ:
  - ani agye paa se mahu wo, yen hhoafo a ofi okyinnsoromma Asase so!
  Dominica serewee na obuae sɛ:
  - Na m"ani agye paa sɛ mahu wo nso!
  Ɔtweaseɛ Duchess no de ne ti too fam na ɔtoaa so, na ne ti a ɛwɔ nifa so no rekasa dedaw:
  - yetoo nsa frɛɛ wo ɛfiri sɛ wo ntini mu na obiako no mogya sen, mennim hwan, hwan a ɔte hɔ, mennim baabi!
  Dominika Delfinova de ne nan a ɛda hɔ kwa a wɔasen no biako petepetee biako so na ɔde adwene a ɛyɛ basaa kae sɛ:
  - te se, na mente ase!
  Ɔtweaseɛ ahemmaa a ɔwɔ benkum so no ti de ahotoso nne buae sɛ:
  - Na yen ankasa nte wei ase. Nanso sɛnea ɛte biara no, yɛwɔ ɔhaw a ɛyɛ hu araa ma yɛte sɛ nnipa a wɔremene nsu, a wɔakurakura nwura mu!
  Dominica de ne nan sii ne nan a ɛda hɔ kwa a ɛdaadaa nkurɔfo kɛse no so na ɔtoo dwom sɛ:
  - kura me, straw, kura me, .
  Bere a nsɛntitiriw dunum na atwa ahum no ho ahyia no...
  Tetew atamfo a elffo no wɔ no mu, .
  Nkrabea atow me saa wɔ asetra mu!
  Mmabaa a wɔn ho yɛ nsensanee nyinaa bɔɔ wɔn nsam, na na ɛyɛ fɛ na ɛyɛ nwini yiye.
  Mfinimfini ti no kasa bio sɛ:
  - Enti, yɛwɔ ɔyaredɔm bi a ɛyɛ nwonwa. Ɔbarima ne ɔbea nna a emu yɛ den ananmusifo, sɛ́ ɛyɛ elffo, nnipa, trolls, hobbits, vampires, gnomes ne afoforo a wɔte yɛn amansan yi mu no, esiane ntease ahorow a wonnim nti fii ase danee ɔbo na wɔbubuu prɛko pɛ. Wɔ yɛn man yi mu no, sɛ orcs ne gnomes da nkyɛn a, na mmarima sua sen mmea mpɛn dumien, na afei ɛkame ayɛ sɛ wɔayera koraa! Nokwarem no, eyi yɛ awerɛhosɛm!
  Dominika serewee na ɔkaa no denneennen sɛ:
  - wei ye nwonwa paa! Anyɛ saa a ɔkwan biara nni hɔ a wobetumi afa so afi mmarima a wɔn ho yɛ nhwi na wɔn ho yɛ abofono yi mu! Na nea ɛho hia sen biara no, dodow a ɔbarima bi ho yɛ tan, a ne yafunu yɛ kuku na ne ti ayɛ kurukuruwa no, ne ho yɛ nwi no, dodow no ara na ɔbata wo ho.
  Elffo no mu biako kasa tiae sɛ:
  - a elfe a ne yafunu ye kuku, a ne ho ye nsensanee na ne ti nhwi ye! Wonni abɔgyesɛ anaa abɔgyesɛ mpo.
  Dominica kae sɛ:
  " Bio nso, ne bo yɛ den sɛ wode wo ho bɛhyɛ saa mmerante ne mmabaa yi mu!" Wɔn nso mma kwan mma wɔmfa ntwa mu. Me brɛ paa wɔ saa fans yi ho. Na wo, aseda nka Onyankopɔn, nni saa mmarima a wɔn kɔn dɔ, fifiri, wɔn ho yɛ abofono yi, na wubetumi agye w"ahome na woagye w"ahome.
  Ɔtweaseɛ ti abiɛsa no nyinaa bɔɔ aprannaa prɛko pɛ:
  - ewiase a mmarima nni mu no, wobewu! Sɛ yɛde toto nnipa a wɔwɔ okyinnsoromma Asase so ho a, yɛtra ase kyɛ paa, titiriw ɔtweaseɛ. Yiw, ɛyɛ mfonoe sɛ mmarima nni hɔ, na biakoyɛ biara nni amansan no mu a ɔbarima ne ɔbea nna a emu yɛ den no nka ho.
  Mmabaa no yɛɛ dede a ɛkyerɛ sɛ wɔpene so. Obiako bɔɔ n"ano sɛ:
  - a yen mmarima nyinaa ho ye fɛfɛɛfɛ! Bere bi , mfe mpempem pii a atwam ni no, na mmarima a wofi adesamma abusua mu wɔ ti nhwi, wɔn ti nhwi, wɔn ho yɛ nwi, wɔn yafunu, nanso seesei wɔn nyinaa yɛ mmofra, wɔn ho yɛ fɛ, wɔn ho yɛ kurukuruwa na wɔn hua yɛ dɛ, te sɛ elffo!
  Dominika serewee na ɔde n"ani kyerɛɛ ... Afei obuae sɛ:
  - YOO! Ebia asram abien akyi no mefi ase werɛ afi mmarima. Mente sɛnea metumi aboa wo no ase kɛkɛ?
  Ɔtweaseɛ ahemmaa no ti nifa buae sɛ:
  - se yɛbɛka nokorɛ a, yɛn ankasa nnim yei. Nanso wowɔ abɔde bi mogya a efi amansan foforo mu, baabi a emufo nyinaa nni ɔbarima ne ɔbea nna abien, te sɛ nea yɛwɔ wɔ Asase so no, na mmom abiɛsa. Na ebia eyi bɛboa yɛn ma yɛanya yɛn mmarima no bio!
  Dominica wosow ne ho na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - abɔdeɛ a ɛwɔ mmarima ne mmaa mmiɛnsa ? Yiw, mekenkan nyansahu mu ayɛsɛm, eyi betumi aba wɔ nsusuwii mu!
  Nymph abeawa no de ne ti too fam sɛ:
  - Aane! Ɔyaredɔm no anka wɔn. Nanso hena na ɔbɛma awerɛhyem sɛ ɔyare mmoawa bi remma a ɛbɛtwa ɔbarima ne ɔbea nna a ɛfata no ase? Na ebetumi asɛe kɛse mpo! Na sɛ ɔbarima ne ɔbea nna a emu yɛ den no nni hɔ mpo a, sɛ ɔtowhyɛfo bi tow hyɛ yɛn amansan so a, ɛnde yɛrennya hokwan ko tia.
  Abeawa odiyifo no de ne ti too fam sɛ:
  - YOO! Mewɔ tema ma wo. Sɛ yɛbɛka a, so eyi betumi aba Asase so?
  Ɔtweaseɛ ahemmaa no ti benkum so sii so dua sɛ:
  - Aane! Ɛbɛyɛ yiye koraa. Enti nsusuw sɛ wɔresrɛ wo adɔe bi. Wowɔ onua kumaa bi, na ɔyɛ sini nso. Wopɛ sɛ abarimaa yi dan ɔbo na ɔbubu dan mfutuma?
  Dominica de abufuw bɔɔ ne nan a ɛda hɔ kwa no so na ɔde abufuw kae sɛ:
  - a wonim pii fa me ho!
  Nymph abeawa no buae sɛ:
  - ɛtɔ da bi a yɛpɛ sɛ yɛhwɛ sini fi wo okyinnsoromma yi so. Wobetumi atwe afi Intanɛt so tẽẽ, na enhia sɛ wɔsɛe sika kɛse wɔ nkonyaayi ahoɔden ho. Ɛno nti na yɛhunuu wo nso. Na high fairies no tee wo aura soronko no nka, na wɔhunuu wo nua no, ɔno nso wɔ piece of that, I don"t know who!
  Dominica bɔɔ abɛn na ɔbɔɔ akuturuku sɛ:
  - menim no yie se biribiara a entumi mma no betumi aba! Nanso , ɛbɛyɛ papa sɛ mesua ade bere a minni hɔ!
  Marquise de Cassandra kae sɛ:
  - pɛpɛɛpɛ, wei ne nea ɛsɛ sɛ woyɛ. Sua, sua na sua bio!
  Osuani abeawa no bɔɔ n"ano a n"ani nnye ho sɛ:
  - den bio na eyi ma?
  Ntɛm ara na ɔtweaseɛ hemmaa no ti abiɛsa no de wɔn nne a ɛyɛ dɛ kasae bere koro mu na ɛyɛɛ biako:
  - nnim biribiara fa nkonyaayie ne nkonyaayie ho! Na ɛsɛ sɛ wunya nimdeɛ a ɛtrɛw na ɛyɛ mfitiasede na aboa yɛn. Sɛ wuwie Imperial Dragon Academy of Dularis , wubenya tumi ahorow a kan no na wunnim a ɛbɛma woatumi ahyɛ nkonyaayifo ɔhemmaa no abotiri. Na wɔ eyi mu nkutoo na wubetumi, anaasɛ yɛbɛka no yiye a, anyɛ yiye koraa no, wubenya hokwan ketewaa bi de asan de ɔbarima ne ɔbea nna a emu yɛ den no ananmusifo afi asase ase.
  Dominic bɔɔ abɛn na ɔkae sɛ:
  - Oh, nea m"ani nnye ho ne adesua!
  Nokwarem no, na n"ani gye asaw, ahuruhuruw, na ɔyɛ sini ahorow ho. M"ani gyee ho kɛse mpo. Nanso na n"adesua no yɛ den ma no. Ɔde ne din kɔhyɛɛ dwumadibea bi a wotua ho ka mpo mu sɛnea ɛbɛyɛ a obetumi anya ne adansedi krataa a ɔmmɔ mmɔden pii. Nokwarem no, ɛyɛ mmerɛw wɔ saa kwan yi so.
  Sɛ ɛnyɛ nea aba so sɛ ɛnyɛ nhomasua a ɛkɔ akyiri a, anka Dominica renkɔ sukuu no mu koraa. Bio nso, ɔpepepemfo mpo renware abeawa a onni adansedi krataa.
  Nanso sɛ wɔbɛware oligarch, ɔdefo sɛnea ɛbɛyɛ yiye biara na bere koro no ara mu no, ɛbɛyɛ papa sɛ wabɔ akwakoraa, ɔyare na wanyin koraa. Afei yi fi hɔ, yɛ okunafo ɔpepepemfo na tra ase ma w"ankasa w"anigye.
  Na w"ankasa kyerɛw sini ho nsɛm. Ná ɔwɔ adwene bi mpo. Na ɔno na ɔyɛ adwuma titiriw no. Te sɛ Ɔhempɔn Palpatine , anaasɛ yɛbɛka no yiye a, ne honhom a ɛyɛ sum no tu kɔɔ abeawa a ɔyɛ clone mu na ofii ase bɔɔ ahemman foforo a nkonimdi ahorow wom.
  Yiw, ɛno yɛ kɛse ! Nanso, na ne dwumadi a odi anim no nyɛ bɔne ɔkwan biara so, na na ɛyɛ huam te sɛ sika kɛse. Nanso ... Seesei, wabɛyɛ obi a wagye din . Na ɛsɛ sɛ ɔyɛ nea ɔdɔ no kakraa bi - adesua!
  Dominica de nne a ɛrepopo bisae sɛ:
  - se mepo nso na?
  Mmabaa a wɔatwa wɔn ho ahyia no yɛɛ dede a wɔn ani nnye ho. Obiako teɛɛm sɛ:
  - to no tuo wɔ ne nan ase!
  Ɔtweaseɛ Duchess no Ti Baasa no buae sɛ:
  - nni abrabɔ pa ho hokwan biara sɛ yɛbɛhyɛ wo. Nanso, sɛnea ɛbɛyɛ na wɔayi wo afi okyinnsoromma Asase so no, na ɛho hia sɛ wode nkonyaayi ahoɔden a ne bo yɛ den pii di dwuma. Na san ba, sɛ wopɛ sɛ wosan ba a, tua akwantuo a ɛkɔ ha, bobesa a ne boɔ yɛ den a wonom, ne tekiti a wode bɛsan aba no ho ka.
  Dominica de abubuw kae sɛ:
  - ennye fair se wobegye me ka wɔ biribi a na mempɛ sɛ meyɛ ho! Wɔkanyan me tiaa me pɛ!
  Ɔtweaseɛ bea no ti a ɛwɔ mfinimfini no buae sɛ:
  - wo ne yen, ebia, yen hokwan a etwa to no mu baako! Ampa, wo ne wo nua no da so ara betumi asɔ ahwɛ, nanso ɔda so ara yɛ abarimaa, na ne nyinaa akyi no, ɔyɛ ɔbarima, na ɔno nso betumi abubu ayɛ mfutuma.
  Dominique de abufuw teɛɛm sɛ:
  - mfa wo nsa nka me nua! Ɛnyɛ n"asɛm biara!
  Ɔtweaseɛ Duchess no bisae wɔ ɔkwan a ɛyɛ nwonwa so sɛ:
  - a wowɔ ɔpɛ sɛ wobɛsua ade akɔyɛ ɔhemmaa? Wo de susuw hokwan ahorow a wubenya ho hwɛ. Worennyinyin, wobɛtra ase mfe mpempem pii, na ebia sɛ wunya nkonyaayi a ɛkɔ akyiri mpo na wobɛyɛ onyame a onwu da a, wobɛtra ase mfe mpempem pii. Na wobɛnya manfoɔ ne w"ankasa w"ahennie!
  Dominica homee denneennen na ɔde srɛɛ kaa sɛ:
  - ma mendwene kakra.
  Marquise abeawa no sii so dua sɛ:
  - yiw, ma onnwen ho. Ɛsɛ sɛ ohu yɛn wiase yi yiye. Ma ɔnyɛ nsakrae na ɔmmra n"adwene mu. Na obesi gyinae pa.
  Ɔtweaseɛ Duchess no de ne ti abiɛsa no nyinaa de ne ti too fam de kyerɛe sɛ ɛyɛ nokware:
  - ma onnantew kuro no mu. Ɛyɛ kɛse na ɛyɛ fɛ. Kyerɛ no, Cassandra, na mo mmeawa no ma no kwan. Mfa wo ho nnye mu!
  Ɔbarima ne ɔbea nna a ɛfata no mu paapaee. Nymph marquise no faa biribi a ɛte sɛ pizza fii tray no mu de maa Dominika:
  - ha, didi! Wobɛyɛ den.
  Abeawa bi a ɔhyɛ atade guu bobesa a ɛyɛ pintinn dedaw no guu sika kɔkɔɔ kuruwa bi mu fii platinum kuruwa mu . Dominika de ahwɛyiye faa pizza no bi. Ɛbɛdaa adi sɛ na ɛyɛ dɛ yiye, na abeawa no fii ase didi, a na ɔwɔ ahotoso kɛse, na ɔde bobesa, a ɛyɛ dɛ na ɛyɛ huam saa no hohoroo ho.
  Ɛno akyi no, Dominica adwene kɔɔ soro kɛse. Na ɔtoo dwom sɛ:
  Akyɛde a akyerɛkyerɛfo de ma, .
  Wɔn ne me dii bere...
  Wɔkyerɛkyerɛɛ me kwa...
  Na afei osuani abeawa no anhu asɛmfua a ɛfata, na nea na ɛrehyerɛn wɔ ne ti fɛfɛ no mu no te sɛ nea ɛyɛ kasafĩ kɛse na ɛmfata.
  Wɔboom de wɔn ani kyerɛɛ baabi, na ɔkraman no dii n"abasa so. Ɛwom sɛ na ɔyɛ tiaa na ɔyɛ teateaa sen Dominika a ne ho yɛ den na ɔware na ne honam ani yɛ den saa no de.
  Mmabaa baanu no nyinaa de wɔn nan sii wɔn nan a ɛda hɔ kwa no so na wɔde ahoɔhare a ɛte sɛ akraman nkumaa nantew.
  Ná afie a atwa ho ahyia no yɛ fɛ yiye . Kurow biara nni Asase so a ɛyɛ nwonwa saa da. Ná nhwiren nso refifi wɔ ha, a ɛsõ saa, ɛhyerɛn na ɛyɛ huam. Ná kurow yi ho biribiara yɛ fɛ na ɛyɛ fɛ.
  Na mmeawa pii nso. Wɔhyɛɛ ntade a ɛyɛ fɛ yiye , anaasɛ nea ɛne no bɔ abira no, wɔhyɛɛ ahobrɛase kɛse, na mmeawa binom hohoroo mmɔnten so. Nanso obiara yɛ abofra, ɔyɛ foforo, ne ho yɛ fɛ na onni mpaboa.
  Dominica de ahodwiriw bisae sɛ:
  - adɛn nti na wɔnhyɛ mpaboa, anaasɛ anyɛ yiye koraa no, wɔnhyɛ mpaboa?
  Marquise de Cassandra de serew buae sɛ:
  - wei ne okyinnsoromma yi so nkonyaayie. Ɛboa yɛn ma yɛkɔ so yɛ mmerante ne mmabaa daa, yɛtow nkonyaayi, na yebetumi de yɛn nansoaa a ɛda hɔ kwa nso adi dwuma wɔ ɔko mu!
  Abeawa mfoniniyɛfo no serewee na ɔkae sɛ:
  - wei ye ɔdɔ! Mpɛn pii no, bere a na meyɛ abofra koraa no, na ɛyɛ me aniwu sɛ mɛnantew mpaboa, efisɛ na migye di sɛ eyi yɛ ohia buruburoo ho sɛnkyerɛnne. Nanso afei sini ahorow no yɛɛ me su. Bio nso, na ɛho hia sɛ nan ase yɛ mmerɛw kakra bere a meyɛ Spartacus nuabea ho dwuma wɔ me mmofraase, anaasɛ nnipa ahorow a wɔpɛ ɔfã biara no. M"ani gyee ho. Nanso sɛ woda mpaboa nantew Moscow a, wobedi mfomso aka sɛ woyɛ obi a ɔwɔ adwenemyare, na ɔyare mmoawa ne efĩ pii wɔ mmɔnten so!
  Nymph abeawa no de ne ti too fam sɛ:
  - Yiw - ɛno yɛ nteaseɛ! Nea ɛka ho no, mmirikatu a wonhyɛ mpaboa yɛ ntɛmntɛm kɛse, efisɛ ɔkofo honam ani yɛ den kɛse sen mpaboa a ne bo yɛ den sen biara no ase, na ɛyɛ nea ɛyɛ den, ɛyɛ mmerɛw na ɛyɛ nea nkonyaayi ahyɛ mu ma!
  Wɔkɔɔ wɔn anim. Wubetumi ahu sɛnea asubura no mu mframa a ɛretu mmirika no korɔn te sɛ Ostankino TV abantenten no atifi. Enti wotu, a ɛne abɔde mu nneɛma ho mmara bɔ abira . Na jets no ankasa wɔ kɔla ahorow pii. Hwɛ sɛnea eyi yɛ fɛ.
  Na ahemfie bɛn na atwa ho ahyia? Hwɛ sɛnea biribiara yɛ fɛ wɔ ha. Na ɛnyɛ sika kɔkɔɔ nko na mmara no hyerɛn, na mmom dade bi a ɛhyerɛn na ɛyɛ borɔdɔma a wonnim wɔ Asase so nso.
  Dominica kae sɛ:
  - wo kuro no te se anansesɛm. Na mmeawa no yɛ nwonwa, te sɛ paradise ankasa, na ɛnyɛ nea wɔayɛ, te sɛ yɛn de no!
  Cassandra serewee na obisaa sɛ:
  - nti na wosusu se wo paradise no ahyehye?
  Abeawa mfoniniyɛfo no buae wɔ ntease mu koraa sɛ:
  - efirise owo nkyerekyere a ewo abira. Ɔsom biako ka asɛm biako, foforo ka biribi foforo, na nea ɛto so abiɛsa ka nea ɛne no bɔ abira koraa!
  Nymph marquise no de ne ti too fam sɛ:
  - Yeah, menim! Mehwɛɛ mo Intanɛt so. Ɛyɛ mmerɛw sen sɛ wubetu kwan akɔ Asase so. Ɛyɛ mmerɛw araa ma elf, trolls ne nnipa a wɔnyɛ mmerɛw mpo betumi aforo akɔ mu na wɔahwɛ sini. Wɔ nkonyaayi wiase no anuonyam nyinaa akyi no, yɛn, awerɛhosɛm ne sɛ, yenni mfiridwuma a ɛkɔ anim te sɛ Asase so nnipa. Moyɛ amateurs wɔ nkonyaayi mu, nanso yɛn mfiridwuma mu nkɔso no ayɛ nwini!
  Dominica de ahodwiriw bisae sɛ:
  - adɛn nti na wo freeze mfiridwuma?
  Nymph no, ɔbrɛɛ ne nne ase, buae sɛ:
  - nnye yen. Eyinom yɛ ɔtweaseɛ. Ɛda adi sɛ wɔmpɛ sɛ wɔsɛe wɔn tumi. Ɛwom sɛ, nokwarem no, wɔma yɛn kwan ma yɛtra ase sɛnea ɛsɛ, na ebinom mpo wɔ ahonyade mu de, nanso ... Momma yɛnnka saa asɛm no ho asɛm!
  Na bio na wɔgyinaa hɔ kakra. Afɛfɛde a atwa ho ahyia no yɛ, nokwarem no, super. Biribiara yɛ fɛ yiye, ahosiesie, ahoni, afie ne asɔredan ahorow a ɛte saa.
  Yiw, asɔredan ahorow, nokwarem no, egu ahorow yiye. Ɛnyɛ sɛnea ɛtaa ba wɔ Asase so wɔ nsɛdi ahorow bi mu. Na ɛsono sɛnea wɔyɛ, kɔla, ne sɛnea wɔyɛ no koraa . Na nokwarem no, ɛyɛ fɛ. Mfonini ahorow, ne domes, ne polygons, prisms ne nea ɛkeka ho ni.
  Na asɔredan pii wɔ dome a ɛte sɛ nhwiren a ɛyɛ fɛ sen biara no nkorabata.
  Dominica hwɛɛ ne hokafo no bisaa no sɛ:
  - wo te se sukuuni abeawa ... Nanso woadi mfeɛ ahe ankasa?
  Cassandra de serew buae sɛ:
  - nkurofoo wo saa asem yi: ennye amanne se wobebisa lady bi ne mfee ho!
  Abeawa mfoniniyɛfo no de baa awiei sɛ:
  - a ebia eye pii.
  Nymph abeawa no de ne ti too fam sɛ:
  - Ebia! Nanso yɛtra ase kyɛ sen elffo, trolls, nnipa, ne mpo sen gnomes ne vampires. Esiane sɛ anyame no mogya wɔ yɛn mu nti, yɛne wɔn yɛ mogya abusuafo. Wɔn a wɔaka no ne nnipa a wonwu da wɔ abusuabɔ a ɛnteɛ kɛse .
  Dominica bɔɔ n"ano sɛ:
  - a yen nyinaa ye Onyankopon mmabarima ne mmammaa. Kakraa bi.
  Cassandra klik ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no so.
  Na afei nkonyaayi poma bi puei wɔ nymph no nsam. Ɔde asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ:
  - wo dragon vein bi wo mu. Eyi yɛ ade a tumi wom yiye, ne bo yɛ den na ɛntaa nsi. Nanso ahoɔden kɛse nso wɔ mu. Kyerɛ wo nkɛntɛnso a ɛwɔ so?
  Dominica kaa no denneennen sɛ:
  - me hwɛɛ nsɛm a ɛtoatoa so a ɛfa abarimaa bi a okura nkonyaayi poma ho. Nanso abarimaa bi a ne ho yɛ hare wɔ hɔ , a ne ti nhwi yɛ tuntum na ɔhyɛ ahwehwɛ. Ɛnyɛ sɛ me nua - fɛfɛ, ntini a ne ti nhwi yɛ bruu. Sɛ yɛbɛka a, na me nso meyɛɛ ɔkofo ne nkonyaayifo nyinaa!
  Cassandra sii so dua sɛ:
  - a menim wo nua. Yiw, ɔyɛ abarimaa a ne ho yɛ fɛ yiye, na ɔyɛ soronko. Na nea ɛnte sɛ wo, wiase nyinaa akansifo wɔ karate mu wɔ mmofra mu.
  Dominika de animtiaabu bɔɔ ne hwene mu sɛ:
  - Ɛwom sɛ ɔyɛ abarimaa de, nanso ɔyɛ ɔbarima! Nanso wɔ mmarima fam no, ntɔkwaw ne ntɔkwaw yɛ ade a abu so.
  Nymph abeawa no buae sɛ:
  - a yewo mmarima a wosua sene mmaa a wofiri ahemman no mu nnipa titire mu mmɔho dumienu: nnipa, elves, trolls, hobbits ne vampires. Enti ɛsɛ sɛ ɔbarima ne ɔbea nna a ɛfata nso ko. Nea ɛne eyi bɔ abira no, wɔ orcs ne gnomes mu no, mmarima dɔɔso sen mmea mmɔho dumien. Enti ɛbɛyɛɛ mmerɛw maa yɛn wɔ ɔkwan bi so mpo sen kan no. Me ne orcs no koe bere nyinaa, na wɔforoo te sɛ ɔkraman ma ɛyɛ mmerɛw, afei ɛkame ayɛ sɛ obiara nni hɔ a ɔne no bɛko. Ɛwom sɛ mmea ne orcs, sɛ yɛbɛka nokware a, ɛnyɛ pii. Nanso gnomes no ye , wɔte sɛ mmea hobbits kɛse. Gnome no ankasa nyin, dan fitaa, nyin abɔgyesɛ atenten, nanso kosi sɛ wobewu no, wɔyɛ ntɛmntɛm na wɔyɛ ntɛmntɛm, na ɛmfa ho sɛ wɔn sẽ yɛ nsensanee no, wɔkora wɔn sẽ nyinaa so. Na sɛ wɔtow ɛse bi a, ɛsan nyin bio!
  Dominica de ne ti too fam sɛ:
  - Wow! Wote sɛ akraman. Nanso bere bi mibisae sɛ, sɛ wɔbɔɔ onipa wɔ Onyankopɔn suban ne ne sɛso so a, ɛnde dɛn nti na ne sẽ yɛ mmerɛw saa. Na ɔsɔfo no bɔɔ n"ano te sɛ, bɔne ayɛ honam no adesoa. Sɛ yɛbɛka a, bere a wɔbɔɔ me nuabarima no sẽ no, ɛsan nyin ankasa wɔ da koro mu. Ná mepɛ sɛ mede no kɔ oduruyɛfo nkyɛn mpo. Na afei mesesaa m"adwene, wɔbɛsua abofra no te sɛ ɔkraman a ɔwɔ aduruyɛdan mu!
  Cassandra de ne ti too fam.
  - teɛ! Woyɛ onyansafo. Nanso w"ani nnye adesua ho.
  Abeawa no de ne ti too fam denneennen sɛ:
  - Aane! Ɛyɛ mfonoe. Na yɛwɔ nso ... Wiɛ , minnim, sɛ wote wo pon ho a w"akyi yɛ wo yaw, na wopɛ sɛ wutu mmirika na wuhuruw!
  Nymph abeawa no too dwom sɛ:
  - Yiw, mmeawa, monhu sɛ obiara mpɛ sɛ ɔbɛkyekyere , .
  Me yam a anka metumi atu mmirika a meda mpaboa afa obosu no mu!
  Na awarefo a wɔn ho yɛ fɛ no serewee. Ɛha na wɔkɔ akyiri. Dominica hui sɛ kar biara nni hɔ a ɛte sɛ nea ɛwɔ Asase so no. Nanso akraman a wɔn ho yɛ fɛ yiye wɔ hɔ. Te sɛ wɔn a wɔyɛ mfonini wɔ anime mu no . Na apɔnkɔ a wɔnyɛ mmerɛw no yɛ ɔdɔ ara kwa. Na sɛ teaseɛnam no de ahopere tu a, ɛte sɛ anansesɛm.
  Mmabaa binom tu te sɛ nnomaa. True , it"s rare, ha na wubetumi ahu sɛ ɛnyɛ nkonyaayifo nyinaa na wɔanya nkɔso. Asrɛsrɛfo adan biara nni hɔ. Nea ɛne no bɔ abira no, kurow mũ no nyinaa te sɛ ahemfie a ɛyɛ den, anaa afie a ɛte sɛ agyapade a nsuten ne nturo wom. Na hwɛ sɛnea ɛte kɛse.
  Titiriw no, Dominika dii agoru bi - ɔdansifo. Nneɛma pii wɔ hɔ a wobetumi asi wɔ hɔ. Na nokwarem no, sɛ wɔbɛkyekye kurow bi a ɛbɛma ade mũ no nyinaa te sɛ paradise ho anansesɛm. Ɛha na ade koro no ara baa mu.
  Dominica kae sɛ:
  - Na woka se esoro a ewo Asase so no ntumi mma? Eyi ne nea Asase so nyamesom ahorow nyinaa ka!
  Cassandra kyerɛkyerɛɛ mu sɛ:
  - gyese komunism. Ɔsom koro pɛ a ɛhyɛ ɔsoro bɔ wɔ Asase so. Na eyi yɛ nea ntease wom. Hena na ɛsɛ sɛ ogye ɔsoro di, ɛnyɛ owu akyi mpo, na mmom wɔ ɔkwan a ɛkɔ akyiri so, wɔ wiase awiei akyi, a wɔ ɔkwan a ɛkɔ akyiri so no ɛyɛ agyimisɛm!
  Abeawa odiyifo no penee so sɛ:
  - Yiw, m"ani nnye wiase awiei nkyerɛkyerɛ no ho! Ɛyɛ papa sɛ w"ankasa wobɛkyekye ɔsoro, na ɛnyɛ nnompe so!
  Nymph marquise no bɔɔ gyegyeegye sɛ:
  - mmɔ mmɔden sɛ wobɛnya paradise wɔ ɔsoro, na mmom tena ase na bɔ w"ankasa w"anigyeɛ. Na yɛ onyansafo.
  Dominica de nyansapɛ kae sɛ:
  - wunim, ɔkwan bi so no, bere a mmeawa nkutoo na wɔatwa ho ahyia no, wote nka sɛ biribi ayera. Ɛwom sɛ mmarima ntaa nyɛ fɛ wɔ sini mu mpo de. Afei nso, mmarimaa no mu dodow no ara ho yɛ fɛ, na sɛ wodi mfe aduanan a, wɔbɔ mmɔden sɛ wobenya ɔbarima a onni yafunu ne abɔso abien.
  Cassandra serewee na obuae sɛ:
  - a woye onyansafo. Minni nsɛm biara. Sɛ yɛbɛka no yiye a, ɛnyɛ pii ... Nanso ɛnyɛ anim fɛfɛ ne nipadua a ɛyɛ tratraa nko na ɛho hia wɔ ɔbarima mu. Mmea a wɔwɔ Asase so mpo bu biribi foforo a ɛnyɛ abɔnten so data wɔ ɔbarima mu!
  Dominica de ne ti too fam sɛ:
  - Wiɛ, yiw, pɛpɛɛpɛ! Na sika nso. Sɛ wo sika kotoku mu yɛ den a, nwi a ɛyɛ nwi, ti nhwi ne yafunu ntumi nhu saa.
  Nymph kae sɛ:
  - nni ɔhaw biara wɔ nnipa anim. Nkrabea ahyɛ mframa a ɛwɔ ha nyinaa mu ma. Na mmarima no bɛyɛɛ mmerante a wɔn anim yɛ fɛ yiye;ɛnyɛ anigye mpo sɛ nkurɔfo abɔgyesɛ ne wɔn abɔgyesɛ mpo yerae. Esiane eyi nti, sɛnea wɔn aso te nkutoo na wotumi hu wɔn elves no. Na eyi ... Wiɛ , mmea asua. Nanso abɔgyesɛ nso wɔ afɛfɛde bi. Me ne saa mmeawa a wobu abɔgyesɛ sɛ ɛyɛ fɛre no nyɛ adwene.
  Dominic serewee na obuae sɛ:
  - abɔgyesɛ wɔ ayeyi ne nidi, nanso ɔkraman nso wɔ abɔgyesɛ!
  Cassandra wosow ne nkonyaayi poma ... Na wɔ ɔbea fɛfɛ no nsam no , keeki fɛfɛ bi puei a ɛte sɛ Napoleon"s cocked hat, a roses, poppies ne ntontom a wɔde cream a ɛwɔ kɔla ahorow pii ayɛ ka ho.
  Nymph marquise no de ne nne a ɛyɛ dɛ sen biara bɔɔ gyegyeegye sɛ:
  - sɔ hwɛ, ɛyɛ dɛ paa, na ɛyɛ kwa a kabege nka ho!
  Dominica bisae, na mpofirim ara osusuwii sɛ:
  - na sɛ woda so ara gye me sika bi nso ɛ?
  Marquise-nymph no too dwom sɛ:
  - ɛsɛ sɛ wotua biribiara ho ka, gye me di, .
  Enti yebue ɔpon ma nkonimdi!
  . TI a Ɛto so 2.
  Na Cassandra wosow ne poma no bio, hann asuten bi firii ne ano, na nkongua mmienu puei a ɛte sɛ nea wɔde ahwehwɛ ayɛ, ne pon ketewa bi a ɛyɛ fɛ.
  Marquise-nymph no hyɛɛ nyansa sɛ:
  - ma yennidi ntena ase, te se nnipa a wodi amammerɛ! Ebia w"ani begye bobesa bi nso ho?
  Dominica kae wɔ ntease mu sɛ:
  - se wonom nsa pii a, wobetumi adan mum. Na ɛsɛ sɛ mema me ti a emu da hɔ na ɛyɛ foforo!
  Cassandra wosow ne ti wɔ ɔkwan a enye so.
  - nnsuro! Nsã gram biako mpo nni yɛn bobesa mu. Mfaso nkutoo na ɛde ba. Na ɛyɛ ade biako nti a nnipa a wɔwɔ yɛn wiase yi mu no tra ase mfe apem a wonnyinii. Na sɛ wode nkonyaayi a emu yɛ den na ɛkɔ akyiri di dwuma a wubetumi atra hɔ akyɛ koraa.
  Abeawa odiyifo no de ne ti too fam sɛ:
  - afei hwie gu!
  Nymph no gyaee dua bi fii ne poma no ano, na ɔde biribi a ɛyɛ sereserew ... Na nkuruwa a wɔde dade a ɛyɛ borɔdɔma a ɛhyerɛn ayɛ puei, a biribi a ɛyɛ kɔkɔɔ na ahurututu wom petepetee mu.
  Dominica kae bere a ɔnom nsu kakra fii ne kuruwa no mu sɛ:
  - a ɛyɛ dɛ na ɛyɛ huam paa, ɛma w"ano te nka sɛ ɛyɛ foforo saa ...Na dɛn na wɔde yɛ?
  Cassandra buae denneennen sɛ:
  "Sɛ wusua ade wɔ Ɔtweaseɛ Ɔhempɔn Adesuabea a, wubehu!"
  Abeawa no bisae sɛ:
  - a otweasee emperor no ankasa wo he?
  Nymph no de ahopopo buae sɛ:
  - nso yerae. Seesei Ɔhemmaa Caroline wɔ n"ananmu. Ɔtweaseɛ wɔ mmea ne mmarima dodow bɛyɛ pɛ, te sɛ nnipa ara pɛ. Wɔ eyi mu no, mowɔ nsɛdi ahorow.
  Dominica kaa no denneennen sɛ:
  - adɛn nti na Ɔhemmaa no annye me ankasa?
  Cassandra de abubuw kae sɛ:
  - Wiɛ, wowɔ ahomaso! Duchess yɛ nea ɛdɔɔso. Ɛho behia, na Caroline kɛse no ankasa begye atom.
  Abeawa no too dwom sɛ:
  - nkurɔfo ani gyee Ɔhemmaa no ho, .
  Mmarimaa a wɔwɔ gyaade hɔ nyinaa ani begyee wɔn ho!
  Nanso na mewɔ akokoduru paa
  Mepaw ɔpepepemfo bi!
  Nymph marquise no de serew buae sɛ:
  - wosusu se ɔpepepem pii fata sɛ wo ne obi a wɔnnɔ no tena? Na yafunu mu srade, nsensanee a ɛyɛ pakye, nwi ne hua bɔne nso ɛ?!
  Dominika de abufuw bɔɔ n"ano sɛ:
  wannsɛe me ne mmabaa afoforo asetena ! Anaasɛ m"abɔ no akuturuku wɔ mpa so!
  Cassandra serewee na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - beye me ho se eye aseresɛm. Ɛsɛ sɛ woyɛ papa ho nipadua.
  Abeawa odiyifo no kae wɔ ntease mu sɛ:
  - akokodurufo a wofata ma ɔmanfo pɛ sɛ wɔtow wɔn ho !
  Nymph no ammua, nanso ɔnam platinum nsenia mmoa so dii keeki no na ɔnom bobesa a ɛyɛ huam no. Dominika nso sii gyinae sɛ n"ani begye aduan no ho mprempren. Bio nso, mframa pa mu nantew ma w"ani gye aduan ho.
  Ɔkaee sɛnea wɔtow tuo no. Titiriw no, bere a na wɔyɛ mmofra a wɔyɛ ɔfã biara ho agoru no. Sɛ nhwɛso no, wɔ hɔ no, mfiase no na mmarimaa ne mmeawa no aduan yiye koraa ansa na ɔko no reba. Na wɔ ɔko a na wɔafa no ase no mu no na ɛsɛ sɛ wɔyɛ teateaa. Nea ɛbɛyɛ na wɔayɛ eyi no, wɔkamfoo kyerɛe sɛ wontu mmirika pii na wonnidi kakraa bi. Wɔyɛɛ nea edi kan no sɛnea ɛte biara, efisɛ wɔde mmofra a wɔretu mmirika yɛɛ sini pii a wɔde twae no, nanso nea ɛto so abien no yɛ den kɛse. Mmabun a wɔyɛ sini no tow hyɛɛ aguadidan ahorow no so, tɔɔ nnuan maa wɔn ho.
  Afei wɔbaraa wɔn sɛ wɔnda ahɔhodan no mu anadwo no, na wɔtoo wɔn mu wɔ ɔdan a ɛyɛ soronko a wɔde nsãdan wom mu, a na ɛte sɛ afiase dan kɛse a nnipa pii te mu.
  Ɔkɔm ankum Dominika, na wɔmpɛ sɛ n"ahoɔfɛ behu amane wɔ aduan pa a onnya nni ho, na sɛnea ɛte biara no, fi awosu mu no, ne ho yɛ kusuu koraa, ɔnyɛ kɛse koraa, na asaw nso ma ne ntini ne ne nipadua kɔ so yɛ papa.
  Nanso guys no, nokwarem no, huu amane efisɛ wɔdanee set no yɛɛ no mmofra afiase. Na na nsɛm bi nso wɔ hɔ a ɛfa nneduafo ho. Mmarimaa no mu baanu mpo yii wɔn ti, na ebia na ɛho nhia.
  Yiw, sini mu odiyifo asetra nyɛ mmerɛw.
  Sɛ nhwɛso no, ɛfa Spartacus atuatew no ho. Mmarimaa kuw mũ bi yɛɛ adwuma a wɔda mpaboa wɔ asen nkutoo mu wɔ mmeae a wotu abo no. Afei nso, na wɔhwehwɛ sɛ wɔfa bɛboro biako. Bɔ mmɔden sɛ wode wo nan ase da hɔ nantew wɔ abo a ano yɛ nnam a ɛwɔ atopae no so. Ɛha na mmarimaa no anan a ɛda hɔ kwa no fii ase mogya na wɔn nan fii ase paapaee. Na wɔn , ampa, na fifiri ayɛ wɔn nwini na wɔwosow esiane ɔbrɛ nti.
  Wɔ sini yi mu no, na nea ɔyɛ sini titiriw no yɛ mpo Spartacus , akoa abarimaa bi, a ɔkwan bi so no, ɔde atuatew ho adwene no ho nyansahyɛ maa ɔkofo a odii yiye mmom na ɔyɛ ɔdefo a onyaa n"ahofadi no.
  Dominica dii kan dii Spartacus nuabea ho dwuma wɔ ne mmofraase, na na ɛsɛ sɛ ɔne mmarimaa no nya bere nso wɔ mmeae a wotu abo no sɛ asotwe.
  Enti na onim nea abotan a ano yɛ nnam ne kɛntɛn a emu yɛ duru a abubu yɛ nso.
  Na wotwe no kɔ soro ne soro ankasa. Ɛyɛ ɔbrɛ kɛse, nanso ɛma wo ahoɔden yɛ kɛse.
  Dominica dii dwuma wɔ sini ahorow mu. Bere bi mpo wɔ cabin boy Jim dwumadi mu wɔ "Treasure Island" no fã bi a ɛne canon no ntam kwan ware mu. Ɛhɔ no, wɔ aduannoafo dwumadi mu mpo no na ɛnyɛ Silver a ɔwɔ nan biako , na mmom ɔbea bi a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ, Morgan wɔfase.
  Nokwarem no, eyi yɛ onwini. Ná Dominica ankasa reyɛ abarimaa dwumadi, na na wɔpɛ sɛ wotwitwa ne ti nhwi mpo. Nanso afei awiei koraa no, wɔde wig mmoa dii ɔhaw no ho dwuma.
  Yiw, obi betumi aka sɛ ne dwumadi yi dii yiye wɔ agoru no mu. Nanso sini no ankasa annye din kɛse ansen nea wɔahyɛ da ayɛ no. Ɛbɛdaa adi sɛ ɛyɛ hell nwura bi.
  Mpɛn pii no, wɔde nitan hyia nhoma a wɔagye din a ɛnyɛ nea ɛne mmara no hyia.
  Marquise-nymph no twaa Dominica nkae mu:
  - Wonim. Yɛatena ha kakra. So ɛnyɛ bere a ɛsɛ sɛ wobɔ kwan no so?!
  Abeawa no de ne nsa kyerɛɛ ne ho so na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - betumi akɔ nantew. Meda so ara wɔ ahoɔden pii.
  Cassandra wosow ne poma no, na keeki a wɔadi fã, ne nkuku a bobesa, ne nea ɛkeka ho wom no yerae.
  Dominica bɔɔ n"ano sɛ:
  - te sɛ nea ɛwɔ anansesɛm mu no ara pɛ!
  Marquise no bɔɔ n"ano sɛ:
  - Daabi! Eyi nyɛ anansesɛm, na mmom ɛyɛ anwanwade mu nokwasɛm.
  Na ɔbarima ne ɔbea nna a ɛfata ananmusifo baanu petepetee wɔn ho wɔ kwan no so. Dominica adwene no bɛyɛɛ anigye koraa ! Ɔserewee kɛse. Na ɔtoo dwom mpo sɛ:
  Ɔkwan, kwan no, te sɛ adamfo, .
  Chain mail a wɔde dade a ɛwɔ afã horow ayɛ...
  Na nkrante no ye nnam paa - damask dade a wohohoahoa no, .
  Yiw, tebea a anibere wom bɛba ɔko no mu!
  Afei Cassandra de anibere hwɛɛ no nsow, na ogyinae sɛ:
  - Wonim! Sɔhwɛ ahorow a anibere wom a wɔde bɛkɔ sukuu no bɛtwɛn wo wɔ adesuadan no mu. Ebia wɔ awosu mu nkonyaayifo fam no, ɛbɛyɛ te sɛ nea ɛnyɛ den, nanso wunni nkonyaayi ho biribiara mpo.
  Dominika serewee wɔ ɔkwan a ɛmfata so na ɔkasa tiae sɛ:
  - Daabi! Wɔ sini ahorow mu no, mahu sɛ nkonyaayi yɛ adwuma mpɛn pii. Na gye me di, minim biribi!
  Nymph marquise no, ɔbrɛɛ ne nne ase, de asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ:
  - de me nkonyaayie poma bɛma wo! Ɔyɛ den yiye, na ɔwɔ ɔtweaseɛ ntini. Bɔ mmɔden sɛ wode bedi dwuma, sɛ nhwɛso no, de akɔfa ... Wiɛ, nhwiren a wo werɛ mfi!
  Abeawa odiyifo no hwɛɛ n"akyi. Atwa ho ahyia, bɛn afie no ne abɔnten no ankasa so no, nhwiren mpa a nhwiren a ɛhyerɛn sen biara te sɛ abo akɛse a ɛsom bo wɔ hɔ. Nnua a ɛyɛ nwonwa nso nyin wɔ nnua no so. Bio nso, na nhwiren bi nso wɔ nhaban a ɛwɔ kɔla ahorow ne nwini ahorow. Na na nsensanee a ɛyɛ nwonwa mpo wɔ hɔ.
  Dominica maa ne mmati a ɛnyɛ teateaa koraa na obuaa no aniberesɛm koraa sɛ:
  - adɛn nti na yehia werɛ-me-me-nyɛ bi? Nhwiren ahorow pii wɔ ha dedaw, akɛse na ɛyɛ fɛ kɛse.
  Cassandra serewee wɔ ɔkwan a ɛyɛ nwonwa so sɛ:
  - Na edeen na wope?
  Abeawa odiyifo no kae denneennen sɛ:
  - eye se wobegye biribi a ɛsom bo na mfaso wɔ so kɛse! - Dominica stamped ne nan ase a ɛda hɔ kwa, na ɛmaa tiles a ɛwɔ kɔla ahorow no bɔɔ te sɛ nsukyenee a ɛrebubu. Abayifo a ɔpɛ sɛ ɔyɛ abayifo no de kaa ho sɛ: "Sɛ nhwɛso no, ɛbɛyɛ papa koraa sɛ wɔbɛbɔ abohene a ne kɛse te sɛ akutu!" Eyi so wɔ mfaso kɛse na mfaso wɔ so.
  Marquise no de adwenem naayɛ hwɛɛ no na obisaa no sɛ:
  - a wope se woko Asase so? Dɛn na yɛn ani nnye ho?
  Dominica kae wɔ ɔkwan a ɛyɛ nwonwa so sɛ:
  - fa wo wiase no ho no yebetumi aka adee koro no ara a Ostap Bender kaa fa Caucasus su ho - eye dodo - nkwasea adwene!
  Cassandra serewee na ɔkae sɛ:
  - Na woye onyansafo, nanso woye anihafo! Wunni kateeyɛ a ɛdɔɔso a wode bɛkɔ wo botae no ho te sɛ jet bulldozer, a wunnyae!
  Abeawa odiyifo no yɛɛ n"anim, na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - a jet bulldozers biara nni ho. Anyɛ yiye koraa no, wɔ Asase so!
  Nymph marquise no de ne ti too fam de kyerɛe sɛ ɔpenee so sɛ:
  - betumi aba. Nanso mmusuakuw bi wɔ hɔ a mfiridwuma mu nkɔanim sen adesamma mpo. Nanso, sɛ wobɛkɔ wɔn nkyɛn a, ɛyɛ den mpo sen sɛ wobɛkɔ Asase so.
  Dominique yɛɛ n"anim basabasa bere a obisae sɛ:
  - Aane? So wotumi tu fa nsoromma ntam?
  Cassandra de ahotoso buae sɛ:
  - a wobetumi! Wɔ nnyinasosɛm mu no, yebetumi de nkonyaayi mmoa ayɛ eyi.
  Abeawa odiyifo no too dwom sɛ:
  Nokwarem no, ɛyɛ den sɛ wobɛka ho asɛm
  Nea ɛretwɛn wɔ wiase nwonwaso yi mu...
  Yebetu wo mununkum mu - .
  Nsoromma wimhyɛn a wɔforo!
  Na abeawa no de pintinn paee mu kae, na ɔde n"anim yɛɛ ahunahuna sɛ:
  - ma me nkonyaayie poma no! Na mɛyɛ diamond a ne kɛse te sɛ akutu pa!
  Ná Cassandra pɛ sɛ ɔka biribi. Nanso wɔtee ntaban a ɛrebɔ gyegyeegye. Ná ɔtweaseɛ foforo retu. Ɛda adi kɛse sɛ, ɔbea nso. Ɛkame ayɛ sɛ ɔkyeree asubura no asuten a efi griffin no ano a sika kɔkɔɔ ahaban ne rubi akata so no tow kɔɔ soro no.
  Ná aboa a ɔwɔ ti abiɛsa no ho yɛ fɛ sen sɛ ɛbɛyɛ hu.
  Nymph marquise no kotow. Dominique wosow ne ti kakra kɛkɛ.
  Ɔtweaseɛ bea no sii fam wɔ wɔn anim. Wɔtee nne a ɛyɛ dɛ na emu da hɔ yiye maa aboa kɛse a ɔte saa:
  - a wo ne nyaatwomfoo a worefre no mesia dada no?
  Dominica de serew a ne ho nni asɛm buae sɛ:
  - anka mempɛ sɛ mɛyɛ mesia ankasa!
  Ɔtweaseɛ bea no ho dwiriw no sɛ:
  - Na adɛn nti na ɛte saa?
  Abeawa odiyifo no buae nokwarem sɛ:
  - Efirise mesianom taa kowie asennua mu!
  Abɔde a ɔwɔ ntaban no wosow ne ntaban. Ɔwɔ akɛse, a ɛte sɛ akraman de, a ɛwɔ kɔla abiɛsa pɛ: kɔkɔɔ, kɔkɔɔ ne ahabammono. Ɛho nhia sɛ yɛbɛka sɛ ɛyɛ nkabom fɛfɛ.
  Ɔtweaseɛ bea no bɔɔ gyegyeegye sɛ:
  - Na wobɛtumi ahunu afiri saa wiase a nkonyaayifoɔ yɛ nsisifoɔ ne nsisifoɔ koraa?
  Dominika serewee na obuae, na ɔde ne sẽ fitaa paa a ɛhyerɛn kyerɛɛ no sɛ:
  - Ebia saa na ete. Ɛwom sɛ, na adiyifo bi wɔ hɔ de. Te sɛ Nanabea Vanga. Ntease bi nkutoo nti na ne nkɔmhyɛ ahorow no baa mu, sɛnea mmara kyerɛ no, wɔ n"akyi.
  Marquise-nymph no kae sɛ:
  - mpo nkonyaayifoɔ ne nkonyaayifoɔ a wɔkorɔn paa mpo hunu daakye wɔ ɔkwan a emu nna hɔ koraa. Na Anyame a wɔkorɔn sen biara mpo remma nea ɛbɛba wɔ mfe ɔha mu ho adanse. Na nea ɛsen saa mpo no, wɔ apem ne ɔpepem biako mu!
  Ɔtweaseɛ bea no hyerɛn kanea a emu yɛ hare na ɔbɔɔ gyegyeegye sɛ:
  - Yiw... sɛnea ɛbɛyɛ a nkɔmhyɛfo ankasa wɔ okyinnsoromma yi so. Wo hypernoosphere tension mpo yɛ soronko koraa wɔ yɛn de no ho. Ɛwom sɛ, ebia ɛno nti na wokuraa wo mfitiaseɛ su mu na woanyɛ yɛn nkoa!
  Dominica san serewee anigye so bio na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - a wode beye wo akoa? Ɛyɛ serew mpo. Daa abofra, daa mpaboa.
  Cassandra de ne ti too fam na ɔhyɛɛ nyansa sɛ:
  - kyerɛ ɔtweaseɛ countess no nea wobɛtumi ayɛ. Bɔ mmɔden, anyɛ yiye koraa no, denam nkonyaayi poma mmoa so, sɛ anyɛ yiye koraa no, wobɛma nsu biako ahwe ase.
  Abeawa odiyifo no de animtiaabu teɛteɛɛm sɛ:
  - a ewo nsuo mu baako? Yiw, eyi nyɛ aniberesɛm koraa. Ebia ɛbɛyɛ papa sɛ wubenya sika kɔkɔɔ toa ntɛm ara.
  Ɔtweaseɛ Countess no hyɛɛ nyansa sɛ:
  - ma onnye nkonyaayie sedee ope. Ma no poma na hwɛ sɛ anyɛ yiye koraa no ɔkae nkyerɛwde biako yiye.
  Cassandra serewee na ɔteɛteɛɛm sɛ:
  - Yiw, eye paa ! Hwɛ kɛkɛ. Nkonyaayi poma no mu yɛ den dodo, na wubetumi asɛe kurow no, abɔde a nkwa wom, ne wo ho.
  Dominica bɔɔ ose sɛ:
  - a mennye nkwasea sedee wosusu no!
  Ɔtweaseɛ Countess no hyɛɛ nyansa sɛ:
  - ma no mma no biribi a enni asiane na enni tumi saa bere no. Anyɛ saa a ɔno nso bɛyɛ tokuru wɔ me mu.
  Cassandra too dwom sɛ:
  Sɛnea ɛbɛyɛ a ɛbɛda ne ho adi wɔ nkonyaayi mu no, .
  Yɛhia talente...
  Ɛyɛ papa sɛ wobɛbɔ
  Diamond akɛse!
  Na nymph abeawa no klik ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no so. Platinum mpɛtea bi a ɛte sɛ ketewaa bi puei. Cassandra de ne nan tow, na nkonyaayi ade no kowiee Dominica anim pɛɛ.
  Marquise no bɔɔ n"ano sɛ:
  - a wobetumi agye saa ring yi. Fa to wo nsateaa a wode kyerɛ ade so. Na bɔ mmɔden sɛ wobɛpɛ biribi denden. Nkrabea a ɛwɔ mu no mu nyɛ den, nanso ɛyɛ adwuma kɛkɛ. Ɛnnɔɔso mma diamond a ne kɛse te sɛ akutu, nanso, sɛ nhwɛso no, pea kɛse dɔɔso!
  Abeawa odiyifo no kyeree mpɛtea no wɔ ne nsam. Nanso sɛ́ anka ɔde nsateaa a ɔde kyerɛ ade no bɛhyɛ ne nsateaa a ɛwɔ mfinimfini no so na ɔde fɛwdi serewee bisae sɛ:
  - sɛ wobɔ mmɔden saa nso ɛ? Dɛn na ɛbɛba saa bere no?
  Cassandra nso serewee fɛwdi so sɛ:
  - OK, bɔ mmɔden!
  Dominica de abubuw kae sɛ:
  - a wode ogya hyew marquise no nan ase!
  Ogyaframa no hyewee wɔ Dominica nan a ɛda hɔ kwa no ase . Ná ne nan ase a ɛda hɔ kwa no hyew kɛse, ɔteɛɛm na ofii ase tuu mmirika. Nokwarem no, ogya no nyɛ mmerɛw. Nanso yɛantumi ankɔ akyirikyiri. Ná wɔde abeawa no abɔ ɔtweaseɛ no dua tenten no ho.
  Wɔtee nne a ɛyɛ dɛ a ɛte sɛ ɔbea de fii aboa a ɔwea fam a ne ho yɛ den no hɔ:
  - Wow! Wobaa yɛn wiase yi mu nkyɛe, na wopɛ sɛ wudi nymph, Anyame a wɔkorɔn sen biara busuani bi dɛm? Wunim sɛ eyi nti na wɔbɛsoma wo sɛ akoa akɔ baabi a wotu abo? Na wobɛyɛ adwuma wɔ hɔ a woda adagyaw koraa, wɔ nkɔnsɔnkɔnsɔn mu na woanya mpire ne nnua, adi paanoo ne nsuo. Na ɛsɛ sɛ woda nkɔnsɔnkɔnsɔn ne abo nso. Na worenhu hwee sɛ adwumaden ne mpire. Titiriw seesei , bere a nkoa mmarima abɔ apete no, abeawa tenten ne ntini te sɛ wo rempira yɛn wɔ atopae mu!
  Dominica yɛɛ n"anim basabasa wɔ saa nsɛm yi ho. Bere bi ɔyɛɛ Cleopatra dwumadi wɔ sini bi a wɔmfa sika pii nyɛ mu. Nea ɛbɛyɛ na wɔakora sika so no, wɔtoo mfonini no din "Cleopatra wɔ Augusto Nnommum mu." Ɛne sɛ, ɛnyɛ canon nso. Cleopatra ankum ne ho na wɔkyeree no.
  Wiɛ, wɔde no kɔɔ mmeae a wotu atopae no. Na ɛhɔ na ɔkyinkyin a ɔda adagyaw fã na ɔda mpaboa. Na abo a ano yɛ nnam so a wobɛnantew wɔ ɔtopae a wɔn nan ase da hɔ mu no yɛ yaw koraa. Wiɛ, soa adesoa nso. Na ɛho hia sɛ akoa no fifiri yɛ nea ɛwɔ hɔ ankasa, na n"anim yɛ nea ɛwɔ hɔ ankasa, na ɛnyɛ sɛ ɔbɛyɛ ne ho sɛ wabrɛ.
  Nanso, nokwarem no, ɛyɛ sini ara kwa, na ɛyɛ nea ne bo yɛ mmerɛw yiye wɔ saa bere no mu. Na wɔde mpire boroo no, na ɛno nso nyɛ nokware. Nanso ɛda so ara yɛ yaw . Ɛwom sɛ na mogya no, nokwarem no, na ɛyɛ atoro de.
  Mpɛn pii no, na sini no bo nyɛ den, na sɛ yɛtow abo a mmeawa a wɔda adagyaw fã wom da nkyɛn a, ɛkame ayɛ sɛ wɔankyerɛ biribi foforo biara. Ɛda adi sɛ na akontaabu no de atwetwe mmarima a wɔn ho yeraw wɔn wɔ nna mu. Wiɛ, na nso, obiara nim edin no - Cleopatra! Na na wobetumi de eyi atɔ
  Dominika homee denneennen, na nsu bɛn na ɛtɔ mmere bi a sini mu nnwontofo aguare mu?
  Nymph marquise no bɔɔ gyegyeegye sɛ:
  - nnyɛ awerɛhoɔ, ɔdɔfoɔ, yɛhia wo. Yɛremfa wo nhyɛ obiara nsa.
  Ɔtweaseɛ Countess no bɔɔ ose sɛ:
  - ma no mmɔ mmɔden sɛ ɔbɛsan ayɛ adesua ansa na sɔhwɛ no aba. Wiɛ, momma yɛmmɔ mmɔden sɛ yɛbɛma biribi akɔfa n"adwene!
  Dominica de ne nsa twitwiw mprɛte no so kae sɛ:
  - mepɛ chocolate ice cream!
  Abeawa no faa no na ɔde nhyɛso yɛɛ nwini.
  Na nsukyenee a wɔabubu ne chocolate a wɔadi afra plops gu so. Ne saa nti, na Dominica ho agu fĩ fi ne ti kosi ne nan ase, na mpo na ne ho apopo.
  Ɔtweaseɛ countess no serewee denneennen araa ma asubura no mu mframa wosow na nhwiren no wosow.
  Nymph marquise no de odwo kae sɛ:
  - Ɛyɛ! Nea ɛne no bɔ abira no, ɔwɔ tumi akɛse, ɔde ade a ɛte saa san yɛɛ ice cream ne chocolate pii saa, a mpɛn pii no enni tumi kɛse!
  Dominika tetewee chocolate no fii n"afono so na ɔde abasamtu teɛteɛɛm, na ɔteɛteɛɛm sɛ:
  - a ne bo ye!
  Cassandra serewee na ɔkae sɛ:
  - Na chocolate nso ye nwononwono. So na wunnim eyi?!
  Abeawa odiyifo no bɔɔ ose sɛ:
  - Na ha, Asase so ne Russia, eye dɛ !
  Marquise no de ne ti too fam sɛ:
  - Menim! Yenim sɛnea wɔyɛ chocolate a ɛyɛ dɛ nso. Nanso seesei de, ɛsɛ sɛ w"ani gye nea wowɔ no ho. Sɛ yɛbɛka no yiye a, woankyerɛ chocolate ko a wopɛ pɔtee. Na wɔ ɔkwan a ɛkɔ akyiri so no, eye sɛ ice cream nkutoo na wokrae. Sɛ nhwɛso no, sɛ ɛba w"adwene mu sɛ wobɛguare sika kɔkɔɔ a, anka wobɛbɔ wo ti atifi denneennen.
  Dominica de anifere kae sɛ:
  - asetena rekɔ so yiye, na biribiara wɔ ti so!
  Ɔtweaseɛ Countess no hyɛɛ nyansa sɛ:
  "Sɛ́ anka ɛbɛyɛ nkwaseasɛm, a ɛremmoa no bere a ɔhyɛn ɔtweaseɛ adesua mu no, eye sɛ wobɛma wabɔ mmɔden sɛ ɔbɛbɔ daimond ketewaa bi ankasa." Mpɛn pii no, eyi betumi aba ama wɔn a wɔwɔ nkonyaayi tumi a ɛkorɔn a wɔde awo wɔn no.
  Cassandra buae sɛ:
  - Daabi! Eyi yɛ ɔkwan a ɛda adi dodo. Ɛsɛ sɛ woyɛ w"ade wɔ anifere kwan so kɛse.
  Dominika de ahopere bɔɔ abubuw sɛ:
  - a me ho ye nsuo na me ho agu fĩ, akokɔ a wɔayam kɛkɛ. So wubetumi asiesie eyi?
  Nymph marquise no de ne ti too fam sɛ:
  - ampa, yen ahoahoa!
  Na ɔde ne nkonyaayi poma no yɛɛ awotwe. Ɛhyerɛn wɔ kanea bruu bi mu. Na afei abeawa a ofi Asase so no ho tew na ne ho yɛɛ fɛ bio, na ɛkame ayɛ sɛ nsensanee no nyinaa yerae. Gye sɛ biako wɔ anim nifa so.
  Nanso Domika anhu ne ho, na wantie.
  Ɔtweaseɛ Countess no de abubuw kae sɛ:
  - Na saa, me dɔfo... Mehu sɛ wote biribi ase? Enti, abeawa fɛfɛ bi a ofi okyinnsoromma a mfiridwuma a ɛrenya nkɔso so?
  Wɔ mmuaema mu no, Dominique too dwom sɛ:
  Nanso dɛn nti na, .
  Ɛrentumi nyɛ yiye sɛ wode w"adwene bɛtra ase!
  Ɛdɛn, asetena nkyerɛkyerɛ yɛn hwee!
  Nanso dɛn ntia! Nanso dɛn ntia!
  Na ɔserewee, efisɛ saa dwom yi a Boyarsky , na ɔbɔe no fata na ɛyɛ fɛ. Nanso ne nne a ɛte sɛ ɔbɔfo no maa ɔserewee ara kwa.
  Cassandra bɔɔ abubuw, na n"aniwa hwirew:
  - ntumi nnye aseresɛm ntom. Nanso so woyɛ aniberesɛm da?
  Dominica yɛɛ n"anim basabasa. Ɔkaee sɛnea ɔyɛɛ abeawa bi a onyaa abasobɔde bɔne wɔ sukuu mu no. Na na ɔkwan biara nni hɔ a ɔbɛfa so ama n"anim ayɛ basaa. Nea ɛne no bɔ abira no, na mepɛ sɛ meda me sẽ mpo. Wiɛ, ɛno yɛ nteaseɛ ... Ɔwɔ mframa pii dodo wɔ ne tirim. Sɛ nhwɛso no, mmarima binom bɛda wɔn sẽ adi kɛkɛ wɔ nnipadɔm no mu, na ɛno ne wɔn dwumadi nyinaa!
  Na Dominica pɛe sɛ ɔbɔ... Princesses, nokwarem no.
  Afei Ɔtweaseɛ Countess no hyɛɛ nyansa sɛ:
  - ma no nsaw mma yen yie. Wuhui sɛ wɔ sini ahorow mu no ɔsaw yiye ankasa .
  Saa nea etwa to no yɛ nokware. Ná Dominica tumi saw. Ná wɔpɛ sɛ wɔfa no mpo ma ɔyɛ Esmeralda dwumadi. Bio nso, sɛnea mmarahyɛ bagua no kyerɛ no, ɛte sɛ nea ɔnyɛ gypsyni mpo. Na dɛn nti na ɔbarima a ne ho yɛ bruu a ne ho yɛ nwonwa nni dwuma yi?
  Nanso sini a wɔde dannan sini ahorow a wɔagye din, ne amannɔne de mpo nso de ɔhaw ahorow bi ba. Enti, wɔyɛɛ no sini wɔ dwumadi soronko bi mu, nanso na ɔsaw nso.
  Yiw, nokwarem no, na n"ani gye asaw ho na na onim asaw. Ne nyinaa mu no, ɔfaa no na ɔkaa no denneennen sɛ:
  - gild nsa no!
  Marquise nymph no bɔɔ gyegyeegye sɛ:
  - edeen bio?
  Dominica buae wɔ ntease mu sɛ:
  - mpo gypsies a wɔwɔ gua so no nsaw kwa. Enti mihia sika kɔkɔɔ kotoku a emu yɛ duru. So ɛnyɛ nea emu da hɔ?
  Ɔtweaseɛ Countess no bɔɔ ose sɛ:
  - a ɔyɛ cheeky yɔnko bɛn ara ni ! Nokwarem no, beae a eye sen biara ne mmeae a wotu abo no. Ɛhɔ no, bere koro no ara obenya boasetɔ na wayɛ osetie ayɛ ne su. Eyi nti, ɛsɛ sɛ wɔtete no wɔ ɔkwan a ɛyɛ katee so!
  Mpofirim ara abeawa bi tuu mmirika baa wɔn nkyɛn. Wɔ ne hwɛbea mu no, na ɛte sɛ nea ɔyɛ onipa ba a onnii mfe du. Nanso bere koro no ara mu no, na ɔhyɛ agude a ɛsom bo, te sɛ nea ɔwɔ agudetɔnbea. Ná anan a ɛda hɔ kwa, nketewa, a ɛte sɛ mmofra de no te sɛ nea ɛmfata na ɛyɛ fɛwdi wɔ ahonyade a ɛte saa mu.
  Abeawa no hwɛɛ mu sɛ:
  - betumi atɔ saa akoa yi afi wo nsam. Wopɛ sɛ ɛyɛ dɛn ma no!?
  Cassandra de ahotoso buae sɛ:
  - abeawa yi nnyɛ nea wɔtɔn! Na bere a ɔnyɛ akoa no. Nanso, ebia ɔrennya ahofadi nkyɛ koraa.
  Dominica bɔɔ n"ano sɛ:
  - sedee eye abrabo a enye se abofra ketewa bi tɔ nkoa ma ne ho!
  Marquise-nymph no de ahotoso buae sɛ:
  - wei nnye abofra, na mmom obaa hobbit! Na hobbits te sɛ nnipa mmofra...
  Abeawa no de abufuw bɔɔ ne nan ketewa no so na ɔbɔɔ n"ano sɛ:
  - a meye baroness! Na wei kyerε sε w"akoa no w"asɛdeε sε ɔkotow me.
  Dominica de abufuw bɔɔ n"ano sɛ:
  - a enni ho da ! Mepɛ, mɛkotow abofra no!
  Wɔ mmuaema mu no, hobbit baroness no wosow ne nsa nifa. Aprannaa tu fii adi na ɛbɔɔ abeawa odiyifo no wɔ ne nan a ɛda hɔ kwa no so. Wɔ mmuaema mu no, Dominic a wɔabɔ no akuturuku no teɛɛm biribi. Na keeki kɛse bi a wɔde krim akata so denneennen bɛhwee abayifo abeawa a ɔwɔ akokoduru no so. Wɔbɔɔ no fii ne nan so mpo, na ahoɔfɛ ketewaa no hwee ɔkwan a wɔde fa so no so. Nanso ntɛm ara na ohuruw sɔree, na wɔde bisket, nufusu a wɔayam ne chocolate a wɔde afra apete ne nyinaa so. Hobbit baroness no wosow ne nan benkum, a ɛda hɔ kwa, ketewaa, a na abo a ɛsom bo nkaa wɔ ne nansoaa abien so no hyerɛn.
  Na tsunami asorɔkye a ɛyɛ anwanwade mũ bi tu fii adi. Wɔtow Dominic guu soro mita aduonu. Ɛno akyi no, abeawa no hwee fam. Nea eye ne sɛ, esiane sɛ na wasaw fi ne mmofraase na ɔyɛ sini ahorow nti, na wahwe ase afi sorosoro mpɛn pii dedaw na wayɛ agoru ahorow a ɛyɛ nwonwa.
  Enti, Dominika boaboaa ne ho ano wɔ osutɔbere mu te sɛ ɔkraman na osii fam yiye koraa. Gye sɛ abeawa no nan a ɔko mu nkonyaayi ahyew dedaw no tee ɛyaw kɛse bere a ɛne nnua a ɛwɔ kɔla ahorow a ɛkata beae hɔ no dii nkitaho no. Abeawa no teɛɛm.
  Na ɔtweaseɛ countess no de ne dua tenten a ɛte sɛ pine no kyekyeree abayifoɔ baroness no ho na ɔbɔɔ abubuo sɛ:
  - gyae akodie no! Anyɛ saa a mo baanu nyinaa bɛkɔ akɔkyere mo! Sɛ wopɛ sɛ woko a, ntetee mmeae titiriw bi wɔ hɔ a wɔyɛ nkonyaayi ne akansi afoforo!
  Dominica tweet sɛ:
  - yiw, duel pɛpɛɛpɛ! Nkodee a enni akode - nsa ne anan!
  Hobbit Baroness no de animtiaabu bɔɔ ne hwene mu sɛ:
  - ne akoa no ko! Sɛ mɛka nokware a, eyi yɛ hu ma me ! Ɛbɛyɛ papa sɛ wɔde no bɛkɔ mmeae a wotu atopae no ankasa . Nkonyaayi a wɔbɛkyerɛkyerɛ ɔkwasea a ɔte saa no yɛ nea asiane wom kɛse.
  Marquise-nymph no de nne a anibere wom penee so sɛ:
  - a merefi ase redwene saa nso. Yiw, abeawa yi wɔ akyɛde titiriw bi a ɔde to asiane ahorow na ɔde ntawntawdi ba.
  Abeawa odiyifo no kasa tiae sɛ:
  - a menni kan nkɔ obiara nkyɛn! As for the rest ... Wɔ huammɔdi biara mu no, hu sɛnea wobɛko atia, anyɛ saa a worenhu nkonimdi.
  Ɔtweaseɛ countess no gyaee abeawa a ɔyɛ ɔkwasea no, a na ɔte sɛ abofra, nanso na otumi de tank dɔm mũ bi to wimhyɛn mu ankasa.
  Ná wɔde krim, nufusu a wɔayam, chocolate a wɔde petepete so, ne bisket ayɛ dua no ho fĩ kakra. Ná keeki no sõ, na na ɛda adi pefee sɛ wɔde koma na ɛyɛe. Ɛyɛ awerɛhoɔ mpo sɛ wɔbubuu no mmom sen sɛ wɔbɛdi. Ɔtweaseɛ ɔhemmaa no tetew ne nsateaa ne ne nan mu, na asubura no mu ahwehwɛ asuten no hohoroo ne so, na ɛhohoroo efĩ no.
  Cassandra de ne ti too fam.
  - Ahotew ne akwahosan mu ade titiriw! Di kan kra!
  Hobbit Baroness no de ne nan nketewa a ayɛ tan na ɛyɛ fɛ no biako petepetee biako so. Wɔ sikɔne abien mu no, ɔhyerɛn te sɛ kanea. Na aduannoa a ɛboro so a na ɛde srade asɛe abayifo abeawa no kɛse no nyinaa yerae. Na agude a ɛyɛ fɛ hyerɛn wɔ ahoɔden foforo mu. Nokwarem no, ɔbɛyɛɛ sɛ ɔhemmaa araa ma Dominika tee nka sɛ ne ho ye.
  Onyaa hokwan nso yɛɛ ɔhemmaa abeawa bi wɔ anansesɛm no biako mu. Ɛhɔ na na ɛsɛ sɛ ɔne ntade a ɛyɛ fɛ ne mpaboa a ɛsom bo tetew mu na ɔbɛyɛ abayifo somfo. Hyɛ ntama na fa nnua mpaboa nantew. Na wɔ pads a ɛtete saa mu no, enye koraa sen sɛ wobɛda mpaboa kɛkɛ. Ofii ase mpo daadaa ɔkwankyerɛfo no sɛ ebia ɛbɛyɛ papa sɛ wɔbɛyɛ sini a wonni mpaboa koraa. Ne nyinaa akyi no, anka abeawa no nan a ɛda hɔ kwa a ɔde ntama ayɛ no besi ohia ne nsakrae a ɛba ɔhemmaa gyinabea mu ma ɛbɛyɛ akoa ankasa so dua kɛse.
  Nanso ɛda adi pefee sɛ na ɔkwankyerɛfo no wɔ n"ankasa nsusuwii ahorow. Awiei koraa no, bere a na ɔreguan afi owu abantenten no mu no, awiei koraa no oyii mpaboa ne stok no fii hɔ, na afei na ɔda mpaboa, na ɔtee anigye ankasa nka. Nanso afei de, na ne nan a ɛda hɔ kwa no ahyew, na akisikuru nketenkete mpo puei, na na ɛyɛ yaw na ɛyɛ abofono!
  Hobbit baroness no teɛɛ ne nsateaa ketewa a ɛyɛ mmerɛw na bere koro no ara ɛyɛ tan no mu kyerɛɛ no, na ɔde mmofra ahoɔden wosow Dominica nsa na ɔbɔɔ gyegyeegye:
  - Okay, asomdwoe! Me din de Laska. Na nsusuw, ɔbarima, sɛ meyɛ abeawa a asiane biara nni ho, orcs, goblins, Koshchei"s spores, wɔn nyinaa nyaa pii fii me mu !
  Dominica de ahodwiriw bisae sɛ:
  - adi mfeɛ ahe, abofra?
  Weasel serewee na obuae sɛ:
  - ananmusifoo a wofiri sex fair mu no ennye amanne se wobebisa mfee ho! Sɛnea mehwɛ no, saa mfe a wode ma me.
  Abeawa odiyifo no serewee na ɔkae sɛ:
  - a woadi mfe du! Biribiara nni hɔ bio!
  Ɔtweaseɛ Countess no bɔɔ ose sɛ:
  - Yiw, waboro ahasa dedaw. Nanso, nea ɛnyɛ hwee. Wɔ yɛn wiase yi mu no, mmea nyinaa yɛ mmofra na wɔn ho yɛ fɛ. Tena yɛn nkyɛn abeawa, wobɛyɛ yɛn hemmaa!
  Dominica de asɛm bi a agye din buae sɛ:
  Sɛ asafo kronkron no ka sɛ, .
  Tow Rus' no gu, tena paradise...
  Mɛka sɛ: "Ɔsoro ho nhia," .
  Ma me me kurom!
  . TI A ƐTO SO 3.
  Marquise ne Baroness bɔɔ wɔn nsam na wɔde nne koro teɛɛm sɛ:
  - a ɛyɛ Bravo! So w"ankasa na woyɛɛ eyi?!
  Dominica wosow ne ti a ɛyɛ sika kɔkɔɔ no wɔ ɔkwan a enye so:
  - Daabi. Ɛnyɛ me. Obi foforo, menkae ɔkyerɛwfo no!
  Cassandra yɛɛ n"anim sɛ:
  - Anwonwasɛm, wowɔ nkaeɛ a ɛkyɛn so!
  Abeawa odiyifo no buae nokwarem sɛ:
  - a medwene me ho dodo sene afoforo. Ɛyɛ papa sɛ mɛma wɔahu me ho nsɛm pii sen sɛ mɛhu afoforo . Ɛtɔ mmere bi nso a mehyehyɛ nnwom, na ɛnyɛ bɔne nsen Pushkin.
  Ɔtweaseɛ ɔhemmaa no daa ne sẽ a ɛhyerɛn na ɛhyerɛn te sɛ abohene adi wɔ n"ano a ɛtrɛw no mu na ɔkaa no anibere so sɛ:
  - Ebia wobɛtumi ato biribi a ɛyɛ w"ankasa wo nnwom?
  Dominica de srɛɛ kaa no, na ɔde ne nsa twitwiw ne nan a ayɛ hyew no sɛ:
  - asemmisa biara nni ho! Anyɛ yiye koraa no, ma me sika kɔkɔɔ sika biako pɛ. Na m"abɔ dwom a agye din nyinaa ama wo. Na wɔto dwom kwa? Nea enni obu! Na nea ɛnyɛ hwee no, mfaso nni so!
  Marquise-nymph no yɛɛ n"anim basabasa, na ne nkonyaayi poma no hyerɛn ahunahuna so wɔ ne nsam, na wasi ne bo sɛ ɔbɛtwe abeawa a ɔyɛ animtiaabu a onyaa akokoduru kasa tiaa ɔtweaseɛ no no aso.
  Ɔtweaseɛ countess no de asomdwoeɛ bɔɔ asom sɛ:
  - ma no dwetɛ sika. Ma ɔmfi ne komam nto dwom.
  Dominica serewee, na ne sẽ a ɛyɛ pɛ araa ma ɛhyerɛn te sɛ mmepɔw atifi a nsukyenee wɔ so wɔ owia a ano yɛ den mu awiabere. Na ɔteɛɛm sɛ:
  - sika a ɛwɔ anim!
  Ɔkraman no tow sika bi tow no na ɔbɔɔ ose sɛ:
  - ha, kyere no!
  Abeawa no tow ne nan kɔɔ soro na otumi de ne nsateaa a ɛda hɔ kwa no kyeree dwetɛ kurukuruwa bi. Afei ɔde kɔɔ ne nsateaa so. Mehwɛɛ sika no. Na ɛnyɛ hwee, na dwetɛ no yɛ foforo koraa, na ɔtweaseɛ bi a ɔwɔ ti nson wɔ ɔfã biako, na okura ahemfie ne poma wɔ ne nan mu. Na ɔkwan foforo so no , abeawa bi a ne ho yɛ fɛ a ne ti nhwi yɛ kurukuruwa a ɛyɛ frɔmfrɔm yiye. Na ɛyɛ ɔdɔ.
  Dominika antumi ansiw sɔhwɛ a ɛne sɛ ɔbɛsɔ sika no ahwɛ no ano na ɔde serew buae sɛ:
  - wei ye ɔdɔ. Nneɛma a ɛyɛ nwini.
  Weasel no bɔɔ abubuw sɛ:
  - Afei, to dwom! Ma yɛnhwɛ nea wubetumi ayɛ!
  Ɔtweaseɛ Countess no de kaa ho sɛ:
  - Na ɛsɛ sɛ woto dwom denden, na wobɔ ballad a ɛware kɛse anaa kakraa bi, efisɛ yetuaa ka!
  Abeawa odiyifo no de ne ti too fam de penee so sɛ:
  - yiw, mete ase saa! Worentumi nto dwom te sɛ...
  Na afei fekubɔ no amma n"adwenem. Wiɛ, sɛ yɛbɛka sɛ nightingale a, ɛnyɛ nea ɛteɛ koraa anaasɛ ɛmfata. Nanso biribi foforo, ɛnyɛ saa ankasa!
  Nymph abeawa no de ne nan sii ne nan a ɛda hɔ kwa no so sɛ:
  - a momma yenfi ase!
  Dominica fii ase de ne nne a emu da hɔ na ɛyɛ brɛoo too dwom;
  Ná meyɛ odiyifo a wagye din
  Filming, ntam, nnwom, bɔɔl...
  Ofii ase saw abufuw ne basabasa, .
  Te sɛ Satan nipadua no!
  
  Me nan ayɛ den yiye
  Wɔko tiaa hopak a na abufuw no...
  Yɛyɛ mmeawa a yɛn ho yɛ nwini saa
  Momma yɛntu nea ɔyɛ sum ase no ntɛm ara!
  
  Nanso mihuu me ho wɔ wiase bi mu, wunim, soronko, .
  Baabi a ɔtweaseɛ di tumi te sɛ ahene...
  Nhyehyɛe a wɔyɛ wɔ hɔ no yɛ foforo koraa, .
  Anyɛ yiye koraa no, tetew w"atade mu!
  Ná ɛsɛ sɛ meyɛ akoa a ɔmpam mpaboa
  Sɛ wonya mpire wɔ akyi...
  Mununkum a ɛwɔ yɛn atifi no yɛ bruu, .
  Beae no nyɛ anigye wɔ Asase so!
  
  Ɛha na ɔkraman bi a ɔyɛ katee ba me nkyɛn, .
  Na okura mpire bi wɔ ne nsam...
  Abarimaa bi a ne ti fitaa tuu mmirika faa - .
  Akoa no da mpaboa, ɛda adi sɛ owura no yɛ ɔkwasea!
  
  Gnome no serew, ɔde ne nan ka ne sẽ, .
  Te sɛ abeawa a ɔwɔ asɛm bi no, ɔpɔnkɔ...
  Sɛnea ɛbɛyɛ a ɔsebɔ de akuturuku twitwa no - .
  Eyi bɛyɛ dwarf no ti nhwi a ɛyɛ mmerɛw no awiei!
  
  Nanso wɔtɔn me maa mmeae a wotu fagude, .
  Na mmeae biara nni hɔ a wotumi hu wɔ harem no mu...
  Na wɔmaa me mpire a ano yɛ den de dii me akyi, .
  Efisɛ abeawa no didi pii!
  
  Ɛha na gnome no redi m"anim wɔ hama bi so, .
  Abeawa no charms yɛ nwonwa koraa ...
  Akoa no nne mu da hɔ yiye, .
  Nanso awiei koraa no, zero nkutoo na ɛwɔ hɔ!
  
  Ɛkame ayɛ sɛ meda adagyaw na meda mpaboa
  Meyɛ adwuma wɔ mines te sɛ saa afurum no...
  Maame, mese, me dɔfo, .
  Hwɛ nkwaseasɛm a ɛdanee!
  
  Ná meyɛ abeawa a metumi yɛ adwuma yiye
  Mede fractions dɔɔso wɔ me tirim...
  Na afei wɔ biako mu no, susuw ho, atade, .
  Mewɔ wuram nkoasom mu!
  
  Bere tenten, bere tenten no, migyinaa gnome no ano, .
  Me nsa kaa mpire wɔ m"akyi...
  Wɔboroo me wɔ adwuma ho na ɛnyɛ adwuma nti, .
  Wɔhyɛɛ bɔ sɛ wɔbɛma me aduan akyiri yi!
  
  Nanso nkoa a wɔda mpaboa no tew atua, .
  Crowbars a ɛreyɛ adwuma, hama, .
  Na afei, bu no wo element , .
  To gnome a ne ti nhwi ayɛ fitaa Me awu !
  
  Wiɛ, wokunkum saa abɔnefo no, .
  Yɛnyaa nnipa a wɔapirapira a ɛyɛ hu...
  Nanso, gye me di, yegyee yen ho - .
  Mmabaa no daa top class adi!
  
  Na afei yɛwɔ asraafo dɔm kɛse, .
  Mmarima no nso ne yɛn rekɔ ɔko mu...
  Yɛbubu kyɛm te sɛ ntaaboo, .
  Sodifo bɔne no bɛkaput!
  
  Na afei hell nkoasom bɛyera, .
  Ɔbarima no teɛ ne mmati...
  Na yɛbɛma awurade no aba awiei, a atamfo abrɛ yɛn, .
  Anigye ne nkɔso bɛba mfe ɔha!
  
  Na afei asomdwoe bɛba wiase nyinaa, .
  Onipa, nsoromma kɛse...
  Yɛbɛtu wɔ nsoromma mframa mu, wunim, .
  Ma nkurɔfo adaeso mmra mu!
  Abeawa no de nnyigyei a ɛkorɔn baa awiei, na na ne nne hyerɛn te sɛ dwetɛ dɔn.
  Nymph abeawa no bɔɔ ne nsam. Elves ne trolls pii ne nnipa baanu bi nso tiee Dominica dwom no. Na wɔtow ne sika: dwetɛ ne kɔbere.
  Abeawa a ɔyɛ odiyifo no kotow. Na ɔfaa wɔn fii nnua a wɔde ayɛ nnua no so. Ɔde ne nsa faa sika no bi, na ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa nso faa bi. Na na ɛyɛ ade a ɛyɛ anigye.
  Yiw, ɔwɔ nan a ɛdaadaa na wɔatwitwa no saa. Na hwɛ sɛnea ne ho yɛ fɛ na ɔyɛ nwonwa wɔ n"ankasa mu. Wiɛ, ɛhe na prima donna afoforo wɔ sɛ wɔde toto ne ho a? So wobenya akokoduru ayɛ wɔn dwumadi wɔ asɛnka agua so a wɔmfa mpaboa da hɔ? Anaasɛ wɔhyɛ atade tiawa bi mu?
  Ɔtweaseɛ Countess no kae sɛ:
  - wei ne odwontofo no! Dabi, ɔyɛ adesuabea no muni. Na wɔ adesuadan mu nkutoo, wɔ faculty a ɔno ankasa paw no mu.
  Dominic serewee na ɔtoo dwom sɛ:
  Yɛn mmeawa bɛyɛ yɛn ankasa atemmufo, .
  Na sɛ ɛsɛ sɛ wopaw, na paw no yɛ den a...
  Yɛpaw nnua ntade, .
  Efisɛ yɛn nkurɔfo wɔ nidi nkutoo!
  Weasel no tweet sɛ:
  - wo nne... Ɔbɔfoɔ a ɔkorɔn kɛkɛ!
  Dominica serewee na ɔde ne nan a ɛda hɔ kwa tow sika no biako kɔɔ soro, na afei ɔkotow de ne tɛkrɛma kyeree. Na afei ofii ase teɛteɛɛm. Esiane sɛ dade a ɛyɛ borɔdɔma no kaa nnompe nti, ɛyɛɛ hyew ntɛm ara na ɛhyew ahoɔfɛfo no ano.
  Abeawa no fii ase teɛteɛɛm na osii apini. Na ɔpɛ a na ɔwɔ sɛ ɔbɛto dwom no gyaee mpofirim.
  Nymph abeawa no wosow ne mpɛtea, na ɔhyew a ɛwɔ Dominica anom no fii hɔ ntɛm ara. Abeawa no bɔɔ ose sɛ:
  - Wow! Seesei mate sɛnea ɛte sɛ ɔtweaseɛ a ɔhome ogya no ase!
  Weasel de serew kae sɛ:
  - eye akyiri sene da, .
  Abeawa no wɔ mfe akɛse bi wɔ n"anim!
  Ɔtweaseɛ Countess no kae sɛ:
  "Ɛsono sɛnea yɛn ano ne yɛn menewa yɛ adwuma sen nnipa, na ogyaframa no nhyew koraa. Enti mma yɛnnhaw wo ho.
  Ná atiefo a wɔaboaboa wɔn ho ano no da so ara reyɛ dede na wɔrehwehwɛ nneɛma pii, na wɔrebɔ wɔn nsam:
  - yɛ biribi foforo, wɔma wo akwaaba!
  Dominica tweet sɛ:
  - se wo scribble sika a, m"aye!
  Wɔ mmuaema mu no, dede ne awerɛhyem ahorow:
  - Aane saa ara! Akwaaba.
  Na wɔ abeawa no nan a ɛda hɔ kwa, ntini, ɛyɛ tan na ɛyɛ fɛ, a ɔde adom a wontumi nsuasua de nsateaa bɔɔ no ase no, sika kɔkɔɔ, dwetɛ, borɔdɔma, kɔbere, ne platinum sika tu.
  Dominika ani gyei fii eyi mu, ɔtee anigye nka, na ofii ase de anigye too dwom;
  Ahum ne ahum nyɛ akwanside mma yɛn awarefo no, .
  Agya Man mmabea, a wɔfefɛw te sɛ rose nnua.
  Nea onnim akodi no nnidi atoko akutu, .
  Onyankopɔn Agyenkwa Yesu di yɛn anim kɔ ɔko mu!
  
  Yɛasua sɛ yɛbɛko wɔ po a ahum retu mpo mu, .
  Obiara te sɛ chip a ɛwɔ po so.
  Migye di sɛ yɛbɛtetew Horde no mu mmoa a wɔyɛ keka no mu asinasin wɔ ɔko mu, .
  Wɔrentumi mfa agyan ne hama mmɔ yɛn anuonyam!
  
  Na nkrante no yɛ hyew wɔ afiri a wɔde yɛ nneɛma mu, wɔ ogyaframa a ɛyɛ hyew yiye mu, .
  Nkrantɛ a wɔasen no yɛ bellows a ɛyɛ den yiye!
  Yɛ ɔsraani a onsuro; a ɔwɔ koma a ɛyɛ den na ne bo afuw, .
  Sɛ owu wɔ hɔ a, ɛnde gyina hɔ, ntu mmirika!
  
  Yiw , nokwarem no, ɔko nyɛ apontow a ɛwo a ɛyɛ dɛ wom, .
  Ne nyinaa akyi no, nusu wɔ so, na mogya sen pii.
  Ɔkraman bɔ ose kyɛ na ɔsebɔ de obo a ano yɛ den, .
  Na ma ɔhwe a wɔde bɛtua no ka no mmra aniwa no mu, na ɛnyɛ aniwa no mu!
  
  Peaw bi wɔ hɔ a ebetumi atutu nkɔnsɔnkɔnsɔn, .
  Akyɛm bi wɔ hɔ a akuwakuw ntumi nkɔ mu!
  Nanso nnyɛ ohufo, mma abonsam nnyɛ anim , .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a ɛrenyɛ te sɛ agodie a ɛwɔ asau mu no!
  
  Gye me di, ano aduru a ɛhyerɛn bɛba, .
  Obiara fam no akatua bi wɔ hɔ a wontumi nnya a ɛkorɔn sen saa!
  Esiane sɛ nsɛmmɔnedifo adwene bi nti, migye di sɛ aweredi bɛba, .
  Akokoduru foforo biara nni hɔ sɛ ɔkwan a ɛyɛ den no!
  Enti Dominica too dwom, na nnipadɔm a wɔn ho yɛ fɛ no de anigye kɛse bɔɔ ne nsam. Sɛ wɔn nyinaa yɛ mmea mpo a, mmarima biara nni wiase yi mu. Anaasɛ, ɛkame ayɛ sɛ ɔbarima ne ɔbea nna a emu yɛ den no nni hɔ.
  Ɛno akyi no, ɔtweaseɛ countess no wosow ne dua na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - Wiɛ, ɛsɛ sɛ mekɔ! Merefi kwan no so!
  Nymph no de ne nan a ɛda hɔ kwa faa sika no na ɔhyɛɛ nyansa sɛ:
  - a momma yenhwehwe. Meto, na woka se - ti anaase dua ! Guess what, sika no yɛ wo dea, dabi, wode sika bi san ma me!
  Ɔtweaseɛ Countess no de serew bɔɔ ose na obuae sɛ:
  - a menim wo nnaadaa! Enti eye sɛ worensɛe wo bere anaa wo ti!
  Dominika serewee na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - ti no nnye aso, wobɛtumi atetew afiri kyɛw no so, wo ntumi nwene bio!
  Ɔkraman no bɔɔ gyegyeegye na ɔtoo dwom sɛ:
  - aso a ewo ti no atifi no ye aso!
  Aso a ewo ti atifi - ɔyarefo bi a ɔwɔ adwenemyare ayaresabea !
  Ɔtweaseɛ Countess no tu kɔɔ wim. Na wanka nea nymph abeawa no too no ho asɛm. Na ɛsɛ sɛ yɛhyɛ no nsow sɛ eyi yɛ onwini kɛse.
  Dominica fii ase de ahopere boaboaa sika ano de ne nsa ne ne nan a ɛda hɔ kwa. Na ɔyɛɛ no ntɛmntɛm.
  Weasel kae, na ɔde nkonyaayi poma twitwiw ne ti nhwi sɛ:
  - sika, ampa ara, ho hia. Nanso nea ɛho hia kɛse mpo ne nkonyaayi, nneɛma a wɔde ayɛ nneɛma, agyan, nkonimbo, atɛkyɛ, ne nea ɛkeka ho. Sɛ ɛnte saa a, worentumi ntra ase a ɛyɛ fɛ na ɛyɛ fɛ !
  Dominica penee so sɛ:
  - sika ntumi ntɔ akwahosan, gye me di, .
  Sika ntumi ntɔ ɔdɔ ne nidi...
  Enti nkasakasa te sɛ aboa
  Hu sɛ worentɔn wo kurom de hwehwɛ mfaso!
  Na abeawa no a ne nan ase da hɔ no bɔ sika kɔkɔɔ bi. Na afei ne nan a ɛda hɔ kwa no danee mpofirim, wɔ aniwa mu, bɛyɛɛ ananse nan.
  Dominique de ehu teɛɛm sɛ:
  - a eye hell yi!
  Nymph marquise no de serew buae sɛ:
  - wei ye nkonyaayie dade soronko, bere a eba obi a ɔwɔ Olympian anyame wɔ wɔn abusua mu honam ani hwɛbea nkutoo a ɛyɛ adwuma!
  Na Laska de anigye teɛɛm sɛ:
  - Wow! Wowɔ mogya a ɛte saa wɔ wo mu. Enti yɛanni mfomso.
  Dominica bɔɔ n"ano sɛ:
  - Nanso wei ye akyide! Sɛ wubetumi a, yi wo nan ase. Na ma me nan a ɛyɛ daa bio.
  Nymph no wosow ne ti sɛ:
  - Daabi! Ɛsɛ sɛ w"ankasa woyɛ eyi dedaw.
  Abeawa a wɔakyere no no teɛɛm sɛ:
  - sedee ebeye na eyi betumi aba?
  Weasel de nyansahyɛ mae sɛ:
  - fa w'adwene mu sedee wope se wo nan te, klik wo nsa nifa nsateaa kɛseɛ ne nsateaa ketewa so, na ɛsɛ sɛ wodi nkonim!
  Dominic faa no na ɔde bae. Afei click no bae.
  Na sɛ́ anka ɛbɛyɛ ɔkraman nan no, nan bi puei wɔ mpaboa a wɔde ntama ayɛ mu na ɛwɔ ski. Na ɛbɛyɛɛ nea ɛnyɛ dɛ kɛse mpo bere a ski no bɔɔ denneennen wɔ abo a wɔde ayɛ no so no.
  Nymph no serewee na ɔtoo dwom sɛ:
  - akyerekyerefoo a wontua hwee, .
  Bere a wɔsɛee no ne wo...
  Me ne abeawa no huu amane kwa, .
  Nkonyaayifo a ne ho akokwaw sen biara!
  Dominica bo fuwii sɛ:
  - a mennye nkonyaayiefoo. Na meda so ara resua ade ara kwa. Nanso ɔkwan a ɛkɔ nimdeɛ mu no nyɛ mmerɛw dodo da ... Yiw, kɔ sini ahorow mu!
  Weasel de ne ti too fam de kyerɛe sɛ ɔpenee so sɛ:
  - yiw, wo sini mu no, ebia eye sen saa mpo. Na nokwarem no, eyi ne yɛn haw kɛse.
  Atiefo no fii ase boaboaa wɔn ho ano bio: na ɛyɛ ade a ɛyɛ serew. Sɛ yɛbɛka no yiye a, mmeawa ahorow nyinaa wɔ ha. Na aseda wɔ saa asɛm no ho. Abeawa odiyifo no bɔɔ mmɔden sɛ obesusuw nneɛma ho bio na wasakra ne nan. Nanso saa bere yi de biribi puei wɔ akwan so ne radar, ɛwom sɛ na ɛyɛ ketewaa de.
  Dominica too dwom a wanhwere n"anidaso:
  Mesrɛ mo mma mo nnyɛ mo nwonwa
  Sɛ nkonyaayi si a...
  Sɛ ɛba a, sɛ ɛba a, .
  Sɛ nkonyaayi ba a!
  Nymph no serewee bio na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - yiw, se wode wo nne bɛkɔ a, ɛsɛ sɛ wo nso wonya tumi a wode di dwuma de nkonyaayi di dwuma!
  Afei abeawa bi a ɔyɛ hobbit tuu mmirika kɔɔ wɔn nkyɛn bɛhyɛɛ nyansa, na ɔde ne nkonyaayi poma no dii akɔneaba sɛ:
  - ma yennye no yie! Na hu, mewɔ mfe apem fã a mede ayɛ adesua!
  Weasel kasa tiae sɛ:
  - Daabi! Ma ɔno ankasa nyɛ!
  Dominica tweet sɛ:
  M'adwene ayera, m'adwene ayera, .
  M'ankasa mɛyɛ, m'ankasa mɛyɛ!
  Na abeawa no san kaa biribi a ɛpene so no asereserew. Na afei ne nan a ɛte sɛ tank a radar wom no san nyaa ne kan tebea a ɛyɛ fɛ no awiei koraa. Na ɛbɛdaa adi sɛ wɔyɛɛ no sɛnea wɔkrae.
  Dominica sɔre gyinaa hɔ na ɔde ne nsateaa kekaa ne ho. N"adwene bɛyɛɛ anigye, na ɔtoo dwom sɛ:
  Yɛn mmeawa no yɛ den sen biara wɔ wiase, .
  Na, gye me di, worennya ahoɔfɛ a ɛyɛ nwini...
  Yɛde yɛn atamfo bɛhyɛ tiafi mu ankasa , .
  Na ɔbɛhwɛ sɛ wadi mfe aduonu daa!
  Ɛno akyi no, ahoɔfɛ no, ɔbɛserew na waserew, akyerɛ ne sẽ akɛse a ɛhyerɛn.
  Dominika fii ase saw, na ne nan a ɛda hɔ kwa no maa ne ho so kɔɔ soro wɔ wim. Na ɔtoo dwom sɛ:
  Meyɛ nkonyaayifo a me ho yɛ nwini yiye
  Sɛ me stamp me nan a, ɛbɛhwe ase...
  Ná m"ani gye ho sɛ mɛhuruw a mpaboa da hɔ
  Bu no sɛ ɛyɛ nea ɛfata ankasa!
  Eyi ne ne dwom - kɛkɛ kɛse na ɛyɛ nwini!
  Ɛwom sɛ ɔkwan foforo so no, ɛyɛ mmerɛw koraa na ɛnyɛ den de. Yiw, abeawa no te saa a worenfono wo.
  Hobbit abeawa no kae sɛ:
  - sua ade ntɛmntɛm paa!
  Na ɔwosow ne nan a wɔde nkapo a wɔde aboɔden abo ayɛ asiesie wɔ ne nansoaa so, ne nsateaa biara so no.
  Ɔte sɛ abofra, nanso sɛ yegyina abo dodow a ɛwɔ ne nsateaa a ɛwɔ fam so bu atɛn a, ɔyɛ nkonyaayifo a ɔkorɔn.
  Weasel de ne ti too fam kyerɛɛ abeawa no sɛ:
  - a mehunuu wo wo baabi. So woyɛ, ɔkwan biara so, Princess Alsou ?
  Hobbit ɔbea no de ne ti too fam sɛ:
  - Yiw , saa na ɛte! Nanso wunim, Marquis, wo ne abeawa a ofi okyinnsoromma Asase so yi wɔ hɔ a, worenhyia ɔhaw biara!
  Weasel penee so sɛ:
  - Nifa! Nanso ɛrentumi nyɛ yiye sɛ ɛnte saa a. Awerɛhosɛm ne sɛ, eyi yɛ wiase a ɛte saa a entumi nyɛ a ɔhaw ne akwantu ahorow nka ho.
  Dominic yɛɛ ntɛm de kaa ho sɛ:
  - asetena a adventures ne exploits nni mu no ye boring dodo. Ɛte sɛ soup a ɛmo nnim!
  Princess Alsou penee so sɛ:
  - yiw, ɛte saa! Ɛno ne nea abɔnefo yɛ ma. Wɔn mu biako de ɔyaredɔm bi bae a ekum ɔbarima ne ɔbea nna a emu yɛ den no.
  Dominica de ahopopo too dwom sɛ:
  Worentumi ntra ase a mmea nka ho, ɛyɛ nokware, .
  Nanso sɛ nnipa nni hɔ a, anigye nso nni hɔ...
  Ɛbɛdaa adi saa, na enye koraa, .
  Sɛ owura a ne ho yɛ den biara nni hɔ a!
  Weasel penee so sɛ:
  - Ebia! Nanso ha, sɛnea wɔka no, ɛyɛ nkrante anofanu. Ɔkwan biako so no, nna a emu yɛ den biara nni hɔ, nanso ɔkwan foforo so no...
  Hobbit ɔbea no kasa tiae ntɛm ara sɛ:
  - Daabi! Bɔne fi afã horow nyinaa. Enti ɛho nhia sɛ wɔka nkwaseasɛm. Mmarima nso ho hia.
  Dominica buae sɛ:
  - mmarima a wowo mmoa mu. Wɔ ankorankoro a wonim nyansa fam no, biribi yɛ soronko.
  Weasel serewee na obuae sɛ:
  - yiw, ma mmarima, ampa. Na mannya biribiara a mɛka.
  Mmorɔnoma pii a wɔn ntakra yɛ borɔdɔma ne wɔn ano a wɔde sika kɔkɔɔ ayɛ no tu twaa wɔn ho hyiae. Ná nnomaa no ani gye ho paa. Ɔdɔ ara kwa wɔ ɔfã biako so. Nanso ɔkwan foforo so no , na dɛ bi nso nni wɔn mu.
  Dominica na ɔde sii ananmu:
  - adɛn nti na wɔde sika kɔkɔɔ gu mmorɔnoma ano?
  Weasel kyerɛkyerɛɛ mu sɛ:
  - biara nni hɔ a wɔde sika kɔkɔɔ ayɛ! Eyi te saa efisɛ na wɔde topaz peck strawberry.
  Abeawa odiyifo no bɔɔ nkɔmmɔ sɛ:
  - Dɛn? Sɛ wode topaz di dwuma?
  Hobbit abeawa no de ne ti too fam sɛ:
  - yiw, strawberries a ɛte saa wɔ hɔ! Dɛn, na wunnim?
  Weasel kae sɛ:
  - bɛyɛ dɛn na wahu? Ɔwɔ yɛn wiase yi mu nnansa yi ara.
  Ɔbarima ne ɔbea nna a ɛfata ananmusifo baasa no maa wɔn mmirikatu yɛɛ ntɛmntɛm. Na wɔn nan ase a ɛda hɔ kwa na ɛyɛ pink no hyerɛn.
  Afie puei twaa ho hyiae , atenten, na ɛte sɛ pink, purple, emerald drills a ɛkɔ soro. Na na ɛte sɛ nea daakye ho asɛm kɛse. Ná wimhyɛn bi mpo wɔ wim. Sɛ yɛbɛka no pɛpɛɛpɛ a, teaseɛnam bi a wɔde sika kɔkɔɔ ayɛ na wɔde abohene ayɛ, a apɔnkɔ asia a wɔwɔ ntaban a wɔn ho yɛ fitaa te sɛ sukyerɛmma twee no de ahopere twaam.
  Mmabaa baasa no nyinaa bɔɔ fam kakra. Nanso ɛda adi sɛ na onipa a ɔyɛ ɔdehye no nni bere mma ahoɔfɛ, na baasakoro no dii akyi kɔɔ akyiri.
  Ná hippodrome bi wɔ yɛn anim, na ɛte sɛ agumadibea kɛse bi. Ɛda adi pefee sɛ na ɛyɛ beae a wɔde apɔnkɔ tu mmirika.
  Marquise-nymph no hyɛɛ nyansa sɛ:
  - hia sɛ yɛhwɛ sɛ yɛn suani no wɔ akyɛdeɛ a ɛfa clairvoyance ho anaa. Enti, yɛbɛkɔ mmirikatu no ase.
  Ná ban tenten bi a wɔde ahama ayɛ a wɔde dwetɛ ne dade a ɛyɛ borɔdɔma ayɛ, a wɔde nhwehwɛ ne abo bruu ne kɔkɔɔ bi asisi so, ne ahwehwɛ a ɛma yɛkae Czech ahwehwɛ . Na na ɛte sɛ nea ɛyɛ fɛ yiye.
  Na wɔ ɔpon no ano no, na nsuten abien wɔ nkyɛnkyɛn, a ɛtow jets a ɛwɔ kɔla ahorow pii fi awarefo a wɔn ho yɛ fɛ a wɔde sika kɔkɔɔ ayɛ mu: - elf bi a ɔreyɛ elf abarimaa bi atuu.
  Yiw, na biribiara te sɛ nea ɛyɛ fɛ yiye. Na wɔ ɔpon no ano no, mmeawa awɛmfo bi wɔ hɔ. Afei nso ɛyɛ fɛ yiye na ɛwɔ hann, dwetɛ akode.
  Biribiara hwɛ yɛ nwonwa yiye. Ɔbarima ne ɔbea nna a ɛfata no ananmusifo pii wɔ hɔ a wɔatwa ho ahyia.
  Dominika kaee sini a ɛfa Gulag Nsupɔw ne mmea nsraban no ho no. Ná mmea a wɔwɔ hɔ no nyinaa, te sɛ nea wɔpaw wɔn, wɔyɛ mmerante, wɔn ho yɛ fɛ, na wɔhyɛ ntade a ɛma wɔn nan a ɛyɛ nwonwa no da adi koraa. Wiɛ, esiane sɛ ahohuru bere mu wɔ Siberia yɛ hyew na ebia ɛyɛ hyew mpo nti, na mmeawa no mpa mpaboa. Ɛno na ɛmaa mmarima ani gyee sini no ho kɛse. Na Dominica yɛɛ Komsomol muni atuatewfo bi a ɔyɛɛ mmeawa atuatew nyinaa ho nhyehyɛe. Na ahoɔfɛfoɔ no mpo gyee akodeɛ, na wɔfaa NKVD asraafoɔ kuo mũ nyinaa wɔ ɔko mu, na wɔtumi dii nkonim wɔ mu.
  Nokwarem no, sini no danee nea ɛyɛ nwini. Na na akofo a wɔda mpaboa, wɔn ho yɛ fɛ, wɔn ho yɛ fɛ no te sɛ super kɛkɛ.
  Sɛ yɛbɛka a, mfiase no na ɛsɛ sɛ Dominika di Fandera wɔfase a ɔyɛɛ nneduafo basabasayɛ ho nhyehyɛe no dwumadi, nanso anka wobetumi abara sini a ɛte saa. Na wɔyɛɛ no osuani a ɔsen biara ne Komsomol muni ara kwa.
  Dominica kotow abeawa a ofi awɛmfo hɔ no ase. Mpofirim ara, fi Asase ase pɛɛ, te sɛ jack a efi snuff adaka mu no, ɔtweaseɛ bi huruw fii adi. Ketekete , ɛsõ kakra sen albatross, na ɛwɔ ti abiɛsa.
  Ɔde wimhyɛn kɔɔ mmeawa no nkyɛn, na ɛnne bi bɔɔ sɛ:
  - san ma me me nua!
  Nymph marquise no de ahopopo buae sɛ:
  - wei ntumi mma, Belka.
  Nea ɛbɛyɛ na wɔabua no, ɔtweaseɛ abeawa a ne nsenia hyerɛn wɔ owia abiɛsa no mu a nyankontɔn kɔla nyinaa ka ho, na ne ntaban yɛ fɛ araa ma ɛyɛɛ asorɔkye wɔ n"ani so no fii ase bɔɔ ose.
  - mepɛ onua! Mepɛ onua! Ɛhe na ɔwɔ!
  Hobbit abeawa no bɔɔ ose sɛ:
  - yiw, yen ankasa ye adagyew se yebedwen sedee ebeye na yebesan yen mmarima no aba yen ho. Na ɛho nhia sɛ yɛyɛ obi a ɔyɛ katee.
  Ɔtweaseɛ abeawa no, dɛn na wubetumi agye afi akokoaa bi hɔ, yɛɛ komm na ɔbɔɔ n"ano, na ohuruw kɔɔ Dominica nkyɛn:
  - a menim sɛ wobɛtumi! Wo ne nea wɔapaw no!
  Abeawa a ɔbɔɔ no no serewee na ɔtoo dwom de buae sɛ:
  - biribiara a entumi nyɛ yiye, gye me di, ɛyɛ yiye, .
  Nanso ɔhaw yi a yɛbɛbɛn no yɛ den yiye...
  Nanso, sɛ wohyɛ w"amemene mu den bere a woredi agoru a, .
  Metumi abɛyɛ Jedi abeawa a ne ho yɛ fɛ !
  Ɔtweaseɛ abeawa no ani gyei na ɔbɔɔ n"ano de buaa sɛ:
  W"adwene nyɛ sɛ nsateaa, .
  Genius, wunim, wɔ Asase so...
  Na abarimaa fɛfɛ bi retwɛn me, .
  Wɔ ɔpɔnkɔ a ɔkyinkyin so!
  Dominika tee nka sɛ ɔyɛ serew na ɔserewee:
  - a ɔtweaseɛ a ɔte ɔpɔnkɔ so? Eyi ne sɛnea ɛte!
  Marquise no kae sɛ:
  - Dɛn, wunnim adwene a ɛfa mfatoho ho!?
  Abeawa odiyifo no serewee na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  Yebetumi awu wɔ baabiara
  Wɔ owiatɔe mpo a amber...
  Mpɛn pii no, yɛtra ase wɔ ahofadi mu, .
  Yiw, wontua hwee!
  Sɛ yɛbɛka no sɛnkyerɛnne kwan so a!
  Ɔtweaseɛ abeawa no gyaee akanea fii n"anom, na ɛte sɛ kanea, na ɛyɛɛ gyegyeegye:
  - wei yɛ dwom a ɛyɛ ɔdɔ. Nanso , mepɛ sɛ ɔhɔho fɛfɛ a ofi Asase a wonnim so no yɛ biribi foforo a ɛyɛ anigye.
  Dominica de ne nsa kyerɛɛ ne ho so na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - a menim se me nne tow sika a ennye hwee sene nunchucks a wobubu aburow a woaboaboa ano. Nanso, ɛsɛ sɛ mesan twetwe me nne! Na dɛn nti na? Ɛhe na wobɛsɛe sika wɔ ha?
  Marquise no kasa tiae sɛ:
  - a edi kan no, wobɛtow wo sika agu apɔnkɔ no mu biako so wɔ hippodrome na woabɔ mmɔden sɛ wobɛma wo kapital no akɔ soro. Na nea ɛto so abien no, abeawa yi nyɛ ɔtweaseɛ ketewa bi a ɔyɛ ɔbea kɛkɛ, na mmom ɔyɛ ɔhemmaa nso. Ɔde ne mpɛtea a nkonyaayi tumi kɛse wom no bɛma wo. And for this , gye me di, ɛfata sɛ wobɔ mmɔden na woto dwom yiye!
  Dominica de ne ti too ne ti a ɛhyerɛn no so wɔ ne kɔn a ɛyɛ den no so na ɔkae sɛ:
  - wo saa tebea yi mu no, mehu sɛ biribi wɔ hɔ a ɛsɛ sɛ wosɔ hwɛ! Bio nso, wobɛyɛ dɛn apow abofra!
  Ɔtweaseɛ abeawa no bɔɔ n"ano sɛ:
  - a mennye abofra koraa. Meyɛ ɔhemmaa na metumi ayɛ eyi! Mede wimhyɛn bɛkɔ wo okyinnsoromma yi so. Na mɛhye w"ahenkuro no.
  Dominica de ahunahuna bɔɔ ne hwene mu sɛ:
  - Na yewo air defense ma nnipa te se wo! Dɛn na woka kyerɛ eyi, savage?
  Ɔtweaseɛ abeawa no bɔɔ n"ano sɛ:
  - a wobesoma wo ama abo a wotutuo no. Wobɛyɛ adwuma a woda adagyaw na wode nkɔnsɔnkɔnsɔn ahyɛ wo mu wɔ orc ahwɛfo no mpire ase.
  Hobbit abeawa no de ne ti too fam sɛ:
  - yiw, obetumi ayɛ! Bio nso, woyɛ onipa. Na yɛn nkurɔfoɔ... Wobu wɔn sɛ wɔyɛ nnipa a wɔba fam, ɛnam nneɛma pii nti.
  Weasel no bɔɔ gyegyeegye sɛ:
  - Enti eye se woto dwom! Ɔmanfoɔ ahyiam wɔ ha dedaw, na yɛbɛnya sika nso.
  Nokwarem no, dede bi sɔree wɔ nnipadɔm a wɔyɛ ɔbarima ne ɔbea nna ho ananmusifo ahorow no mu, na wɔtee nsam ne nteɛm sɛ:
  - to dwom, nhwiren ketewa, mma w"ani nnye!
  Wiɛ, ɔbarima, ma yɛnbɔ nnwom!
  Yɛpɛ sɛ yetie paradise anomaa no trill!
  Dominica guu ahome denneennen na ofii ase too dwom;
  Elfa mpoano no trɛw , ɛso yɛ toro, .
  Asorɔkye no splash ne glazed hyerɛn...
  Elfia bɛyɛɛ me kurom, .
  Nightingale trill no to dwom a ɛyɛ nwonwa ma yɛn!
  
  Wɔ hyɛmma a ɛtrɛw mu no, me ne me dɔfo retu kwan, .
  Zlata Val gyaee ne braids no baa fam.
  Hwɛ sɛnea eye ma me ne me dɔfo sɛ yɛbɛbom, .
  Ɛyɛ awerɛhow sɛ woremfa mpataayi poma nkyere akokɔsrade.
  
  Dabi, ɛnyɛ nsu, akyi a ɛyɛ gyegyeegye, .
  Ɛyɛ abɔde na ɛma yenya champagne.
  Asase yi te sɛ ɛna dɔfo ma me, .
  Asase so ayamye wɔ adehye ntade mu!
  
  Ɛtɔ te sɛ nhene wɔ ɔsram hann no ase
  Splashes te sɛ ntɛtea kuw a wɔwɔ dwetɛ ntaban...
  Virgo, wo te sɛ ɔbɔfo a wada dae ama me, .
  Na anim a ne ho nni asɛm - Madonna a ne ho tew sen biara!
  
  Hua yɛ ɛwo, na nhwi yɛ sirikyi, .
  Anofafa no mu paapaee te sɛ satin.
  Migye di sɛ bere a wɔatwɛn akyɛ no adu, .
  Anansesɛm bɛyɛ nea ɛwɔ hɔ ankasa!
  
  Yɛn anofafa kaa yɛn ho wɔ anigye kɛse mu, .
  Nea ɛyɛ dɛ no te saa araa ma nsɛmfua biara nni hɔ bio .
  Gye me di, woyɛ ahoɔfɛ a enni asase so, .
  Lot no besi gyinae, tow sika no kɔ soro!
  
  Afew a wɔyɛ no nnidiso nnidiso ni, .
  Yɛn anigye a ɛyɛ ahum no ho ahomegye ne serew.
  Kerubim bɛkora ɔkra kronkronyɛ so, .
  Nea wɔapaw no no bɛtow bɔne a wɔahyehyɛ no agu ahina no mu.
  
  Dabi, hu, ne ho yɛ fɛ sen wo wɔ Asase so, .
  Akɔnnɔ hyew te sɛ ogya a ɛhyerɛn wɔ me koma mu!
  Yɛbɛtena ɔman a eye sen biara mu, .
  Momma yemmue mfɛnsere ne ɔpon no nkɔ ahunmu!
  Eyi ne sɛnea ɔhoɔfɛfo no too dwom a ɛyɛ nwonwa. Na mmeawa a wɔn ho yɛ nsensanee nyinaa bɔɔ wɔn nsam maa no. Na bere koro no ara mu no, wɔtow sika a sika ka ho. Na ɛno yɛ kɛse .
  Hobbit abeawa no wosow ne nkonyaayi poma no, na sika no fii ase yɛɛ akuwakuw a ɛyɛ soronko wɔ n"ankasa so. Na sika a ɛwɔ kɔla ahorow pii adum mũ bi nyin.
  Ɔtweaseɛ abeawa no nso bɔɔ ne nsam, na afei ogyaa ogyaframa a ɛhyerɛn fii ne ti abiɛsa no mu. Ɛno akyi no, ɔkae wɔ ɔkwan a ɛyɛ katee so sɛ:
  - wei ye, ampa, eye, nanso ennso! Mehia wo nso sɛ wobɛto dwom ama me!
  Dominica yɛɛ n"anim basabasa na obisaa sɛ:
  - a ennye saa dodo?
  Marquise no bɔɔ no komm sɛ:
  - a wope se wonya ring a ɛsom bo saa ma dwom baako pɛ? Wiɛ, woyɛ obi a ɔyɛ animtiaabu ! Nya ahonim, efisɛ ade a wɔde ayɛ nneɛma no som bo.
  Hobbit abeawa no bɔɔ n"ano sɛ:
  - adeɛ biara wɔ ne boɔ. Na mpɛn pii no, sɛ wopɛ ade a ɛsom bo a, ɛsɛ sɛ wudi nea wopɛ abiɛsa ho dwuma, anaasɛ wode nnwuma abiɛsa ma. Eyinom ne mmara no. Na w"ankasa wote nea enti a ɛte saa no ase!
  Mmabaa ahorow ahorow atiefo no bɔɔ wɔn nsam na wɔde mpaboa bɔɔ wɔn nan a ɛda hɔ kwa, na na wɔntaa mfa mpaboa:
  Bra, to dwom bi bio!
  Yɛpɛ nnwom!
  Ɛbɛyɛ onwini paa !
  Yɛ ɔdɔ ho asɛm no!
  Yɛbɛtua wo ka yie!
  Weasel de ne ti too fam kyerɛɛ Dominika sɛ:
  - Wiɛ, mma nsɛe! Mommra mmɛto dwom!
  Na ahoɔfɛ fɛfɛ no wosow ne ti nhwi a ɛhyerɛn na ɛhyerɛn no. Ɔde ne nan sii ne nan a ɛda hɔ kwa a ntini wom no so na ɔtoo dwom, na ɔde nkate ne n"anim yɛ kɛse;
  Yɛn nokware, yɛn nokware
  Nea ɛka ho ne gyidi a wobɛsoa!
  Na ɛnyɛ ɔkyena, na ɛnyɛ ɔkyena, .
  Na ɛnnɛ gye Agya Man no nkwa!
  
  Yɛbu yɛn Elf , .
  Ne nyinaa akyi no, ɔno ne wiase nyinaa, hu wiase no!
  Yɛn Ɛna Man no frankaa kɔkɔɔ, .
  Na kɔkɔɔ biara nni hɔ a ɛhyerɛn sen eyi!
  
  Ɔkwampaefo no nkyia ɛnyɛ bust, .
  Ne sɛnkyerɛnne yɛ Ɛna Man no frankaa!
  Yɛko tiaa ɔtamfo no ahokokwaw mu, .
  Nneɛma a wɔatumi ayɛ a wɔhyɛ no anuonyam wɔ nkyekyem mu!
  
  Hu sɛ gyidi biako pɛ na ɛwɔ okyinnsoromma yi so, .
  Gyidi a ɛwɔ dear , elfinism kronkron!
  Sɛnea ɛbɛyɛ a mmofra a wɔwɔ anigye bɛserew, .
  Orcism betumi apae akɔ bun no mu !
  
  Ná ɔsraani biara yɛ abofra ara kwa, .
  Wɔ sare ne nsubɔnten so a woda mpaboa...
  Nanso seesei ɔwɔ winch wɔ ne nsam, .
  Dashingly de hama ma dade yɛ petee!
  
  Obi de mfiri sew tuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu, .
  Wiɛ, obi reto tuo afi ne mmati so!
  Frankaa kɔkɔɔ no tu te sɛ frankaa kɔkɔɔ, .
  Yɛboro atamfo bɔne a yenni aseresɛm!
  
  Yɛn nananom de akokoduru faa Orklin , .
  Wiɛ, yɛn nso ɛ? Yɛrekɔ Mars!
  Yɛyɛ nnipa, ɛnyɛ macaque a wɔwɔ nkorabata bi so, .
  Ɔtamfo no nsa bɔ n"ani so pɛɛ!
  
  Nanso yenim sɛnea yegye yɛn ani nso, .
  Bɔ sanku, bɔ torobɛnto!
  Mmofra anim a ɛyɛ fɛ yiye, .
  Na ratings a ɛyɛ anan ne anum!
  
  Ɔko sɔhwɛ a ɛyɛ den sen biara - .
  Sɛ woanfa eyi mu a, ɛte sɛ nea woawu!
  Nanso owu mu no yɛwɔ frankaa a wɔde kanea, .
  Elven kɔbere afiri no ntumi nhwe ase!
  Abeawa no too dwom fɛfɛɛfɛ na ahokokwaw so, na bere koro no ara mu no, ɔsaw, na na ne nan no daadaa kɛse. Ɛyɛ awerɛhow ara sɛ na mmarima biara nni hɔ a wɔbɛn hɔ a wɔbɛkyerɛ n"ahoɔfɛ ho anisɔ. Na abeawa no wɔ no wɔ colossal level, na ɔkofo no da ne colossal nhyɛso ne ambiance adi.
  Na mmeawa ɔhaha pii ahyiam dedaw, na wɔreyɛ dede. Wɔtow sika, na wɔwɔ mmabun, foforo, mmea nipadua ne nnuhuam ne nnuhuam a ne bo yɛ den hua a ano yɛ den yiye. Nneɛma pii wɔ hɔ a ɛbɛma wo ti akɔ ha.
  nnua sika abien mpo wɔ hɔ , na na ɛyɛ kɛse. Nanso krataa sika a wɔtaa de ma okyinnsoromma Asase no yɛ nea wontumi nhu ɔkwan bi so. Na eyi yɛ soronko wɔ ɔkwan bi so ma Dominica. Ɛtɔ mmere bi a, nsusuwii ahorow hyerɛn w"adwene mu wɔ sɛnea wɔyɛ atirimɔdenfo wɔ ha no ho. Na ɛlɛtrɔnik kaad a wɔde tua ka nso ɛ? Wiɛ, eyi yɛ nwonwa koraa ma saa nkɔso gyinabea yi.
  Enti obi tow keeki a wɔadi fã a wɔde krim wom guu abeawa odwontofo bi nan a ɛda hɔ kwa ase.
  Hobbit abeawa no de anyinam fii ne poma mu bɔɔ keeki no. Na ɛhwee ase amonom hɔ ara.
  Ahoɔfɛ ketewaa no kae sɛ:
  - nnyɛ saa bio! Sika nkutoo!
  Ɔkraman no too dwom sɛ:
  - nya sika! Nya sika!
  Wo werɛ fi mfonoe, ɔkwasea...
  Nya sika! Nya sika!
  Sɛ ɛho hia a, anyɛ yiye koraa no, da mũ no nyinaa!
  Ɔtweaseɛ abeawa no wosow ne ntaban na ɔbɔɔ n"ano sɛ:
  - Wiɛ, wei ne ɔsom a ɛtɔ so mmienu! Nanso sɛ wubenya artifact ring , wuhia nea ɛto so abiɛsa nso!
  Dominica hwiee n"afono mu na ɔde ahotoso nne kae sɛ:
  - se wopɛ a, m"ani begye sɛ mɛto dwom ama wo bio! Sɛ mɛka nokware a, m"ani gye nnwom ho.
  Mmea bɛyɛ apem a wɔyɛ ɔbarima ne ɔbea nna ananmusifo atiefo no bɔɔ ose na ɛkame ayɛ sɛ wɔde wɔn nan a ɛda hɔ kwa, ɛyɛ fɛ, na ɛte sɛ mmeawa no nyinaa bɔɔ so:
  - to dwom bio! Monto dwom bio!
  Bravo, ɛnkɔ so! Bravo, ɛnkɔ so!
  Ɔtweaseɛ abeawa no kasa tiae, na ɔmaa ne nne so sɛ:
  - Daabi! Fa mpɛtea a ɛte saa ma nnwom kɛkɛ! Ɛha no, ɛsɛ sɛ ɔyɛ biribi a ɛsom bo kɛse na bere koro no ara mu no, ɛyɛ den.
  Na wɔgyinaa hɔ a na ɛyɛ den. Mmabaa bɛboro apem a wofi mmusuakuw ahorow mu yɛɛ nwini de hwɛɛ kwan.
  Mpofirim ara abarimaa bi puei. Ɔbarima ne ɔbea nna a emu yɛ den no ananmusifo koro pɛ wɔ wɔn mu. Ná ɔyɛ adesamma abusua mu, na ɔhyɛ ntade tiaa nkutoo, ne honam ani yɛ den na na nkoa ahyɛnsode bi wɔ ne mmati so, na ɔte sɛ nea wadi bɛyɛ mfe dumien na ɛda adi pefee sɛ wɔaboro no bɛboro pɛnkoro. Bere a ɔde mmirika kɔɔ soro, na ne nan ase mfutuma a ɛte sɛ mmofra de no hyerɛn kyerɛɛ ɔtweaseɛ abeawa no, obuu nkotodwe na osii apini sɛ:
  - ma wonnye me ahofadi! Fa me gyinabea no san ma me!
  Ɔtweaseɛ abeawa no de ne ti too fam na ɔsii so dua sɛ:
  - ne no! Abarimaa no bɛde ne ho sɛ wubetumi adan no elf a!
  Dominica trɛw ne nsa mu sɛ:
  - Nanso wei ntumi nyɛ yiye!
  Marquise-nymph no hyɛɛ nyansa sɛ:
  - a akoa abofra yi ye ahemman kesee bi abotiri bahene nnansa yi ara, a wofre no Oenomaus. Na afei, ɔbɛyɛɛ abarimaa a ofi adesamma abusua mu ne akoa a ɔde bɛkwati ɔbonsam ɔyaredɔm. Ma no nyɛ elf ɔheneba bio, na afei ebia yebetumi akyere tangle no nyinaa asaawa no!
  . TI A ƐTO SO 4.
  Hobbit ɔhemmaa no sii so dua sɛ:
  - wei ne wo hokwan, Dominic. Na yɛn de nso. Ɛkame ayɛ sɛ mmarima no nyinaa yerae. Na eyi, ɛwom sɛ na ɛnyɛ abotan de, nanso ɔhweree n"abodin ne ne dibea, ne ne nipadua mpo, bɛyɛɛ onipa akoa.
  Abarimaa no de ne ti too fam sɛ :
  - woboro me da biara sedee ebeye na merendane abo! Biribi nti, ɛyɛ nkoa a wɔbɔ wɔn mpire no na wotumi ko tia ɔyaredɔm no kɛse!
  Dominica trɛw ne nsa mu na obuae sɛ:
  - Yiw, me nni adwene biara sedee ebeye na me disenchant no! Na sɛ na ɔheneba no nso yɛ abofra?
  Akoa abarimaa no wosow ne ti.
  - Dabi, na meyɛ ɔpanyin koraa! Nanso bere a efii ase danee ɔbo no, weasel nymph no de nkonyaayi soronko dii dwuma. Mebɛyɛɛ akoa kumaa na wɔbɔɔ me mpire. Eyi maa minyaa asram pii, ɛwom sɛ na ɛyɛ yaw de, nanso nkwa. Nanso ntɛm anaa akyiri yi, eyi bɛba awiei. Bio nso, ɛsɛ sɛ wɔboro me denneennen, na da biara ɛsɛ sɛ mebɔ, anaasɛ mesoa abo a emu yɛ duru, anaasɛ twitwa ntwahonan!
  Nymph abeawa no de ne ti too fam sɛ:
  - Aane! Eyi nkutoo ne ɔkwan a wɔbɛfa so atwe aboɔ ɔyaredɔm no nkɛntɛnso ase wɔ ɔkwan bi so. Nkoa mmarimaa a wɔyɛ adesamma abusua mu da so ara wɔ atopae ahorow no mu a wonnya nyɛɛ abotan na wɔreyɛ adwuma. Nanso eyinom nkutoo ne ɔbarima ne ɔbea nna a emu yɛ den no ananmusifo a wɔaka. Na afei wɔn mu binom nso dan ɔbo na afei wɔbubu dan mfutuma.
  Dominica bɔɔ abɛn sɛ:
  - wei ye hu! Amansan nyinaa ɔsɛe! Na sɛnea ɛbɛyɛ a ɔbɛtra ase na wabɛyɛ akoa!
  Abarimaa a ɔhyɛ ntade tiaa tuntum a ɛka bom yɛ ne ntade nyinaa, na ɔwɔ nhama, a ntini a ɛyɛ mmerɛw wɔ ne honam ani a ɛte sɛ nea ɛyɛ teateaa esiane srade a enni mu nti no too dwom sɛ:
  - Yiw, meye oheneba, na akoa nkoaa, nanso edeen, .
  Ma anuonyamfo mfrɛ me sɛ...
  Hwɛ sɛnea wɔne me ntam kwan ware, .
  Abarimaa bi a ne nan nkɔnsɔnkɔnsɔn abubu!
  Ɔtweaseɛ abeawa no de n"ani so bɔɔ gyegyeegye sɛ:
  - Enti yɛ no elf prince bio, na afei wobɛtumi anya saa ɔtweaseɛ nkonyaayie ring a ɛsom boɔ yi!
  Dominica trɛw ne nsa mu sɛ:
  - Wiɛ, wo damn no, menni nkonyaayi ho nteaseɛ titire, na wohwehwɛ yei! Nea ebia w"ankasa worenyɛ!
  Nymph marquise no de ahopopo kae sɛ:
  - Ebia yenntumi nso ntumi nyɛ yei ... Woka dɛn?
  Ɔtweaseɛ abeawa no kaa sɛ:
  "Ɔde ne nan so akyɛ." Na ɔtweaseɛ adesua no bɛto mu nnansa yi ara. Enti, ma onni kan ntwa sɔhwɛ ahorow a ɛma obi bow nsa no , na afei ɔmmɔ mmɔden sɛ ɔbɛma abarimaa ɔheneba no abam abu.
  Dominica de ne ti too fam de kyerɛe sɛ ɔpenee so.
  - Wiɛ, eyi ne sɛnea, wɔ nnyinasosɛm mu no, wubetumi...
  Nymph marquise no faa ne talisman a ɛsensɛn ne kɔn mu no. Na ɔde ne nsateaa petepetee so na ofii ase bɔɔ biribi, te sɛ akɔmfosɛm. Ɔtweaseɛ abeawa no bɔɔ gyegyeegye, na ɔde ne sẽ kyerɛɛ sɛ:
  - wei ye sɔhwɛ a anibere wom ma no ... So obetumi atu a onsɛe pii sɛ ɔde ultra spell di dwuma a!
  Ná Dominica pɛ sɛ onya nea ultra spell no kyerɛ ho ntease, nanso nymph-marquise no de ne nan a ɛda hɔ kwa, a wɔde nkaa asiesie no, na ahum bi kyeree abeawa no. Na ɛte sɛ nea ɔbran bi faa no wɔ ne nsam na ɔsoaa no.
  Abeawa odiyifo no bɔɔ nkɔmmɔ sɛ:
  - a ɛyɛ ahurututu bɛn ara ni!
  Na enti wɔne nymph-marquise no huu wɔn ho wɔ ahemfie no pon ano . Na ɛma yɛkae Hermitage a ɛwɔ St. Petersburg no, ɛno nkutoo na na ɛkorɔn sen saa, abansoro aduasa na ɛwɔ soro a ɛkorɔn. Na nso, ɛyɛ frɔmfrɔm na ɛyɛ fɛ sen Awɔw Bere a agye din no.
  Dominica trɛw ne nan mu, de ne nsateaa gyinaa n"afã so na ɔteɛɛm sɛ:
  - Wow !
  Nymph no de serew sii so dua sɛ:
  - Yiw, wei ye dan fɛfɛ a ɛwɔ Ɔtweaseɛ Adesuabea.
  Wɔ ɔpon no anim no, na asubura bi a ɛte sɛ ɔtweaseɛ a ɔwɔ ti ason a sika kɔkɔɔ ne dade bi a ɛyɛ borɔdɔma a ɛhyerɛn a wonnim wɔ asase so hyerɛn. Na nsu asuten bi fi ano biara mu de mmirika kɔɔ wim, na ɛhyerɛn te sɛ abohene wɔ akanea pii a wɔayɛ no fɛfɛɛfɛ hann mu.
  Dominica kae sɛ:
  - eye nwonwa sedee jets no tu korɔn!
  Marquise-nymph no buae wɔ ɔkwan a ɛyɛ yaw so sɛ:
  - Mfiridwuma ho nimdeɛ!
  Ná ɔtweaseɛ ti biara wɔ aniwa a wɔde aboɔden abo ayɛ, na ɛsono ne kɔla. Na ɛte sɛ nea ɛyɛ apɔwmuden kɛse , ɛyɛ dɛ na ɛyɛ dɛ.
  Akwantuo a ɛyɛ fɛ nso wɔ hɔ a nhwiren a ɛyɛ nwonwa wɔ so, a ɛsono ne nsɛsoɔ ne nkorabata ahodoɔ. Mmabaa no nan a ɛda hɔ kwa no nantew akwan no so nnua a ɛyɛ torotoro na ɛyɛ nsusuwso a ɛhyerɛn no so a na ɛyɛ fɛ na ɛyɛ fɛ a wontumi nkyerɛkyerɛ mu. Ná ɛsono mfe a wɔadi, nanso na wɔn nyinaa yɛ fɛ, na pii hyɛ agude a ɛsom bo.
  Na elffo dodow no ara wɔ ha, nanso na nnipa mmeawa, troll mmea ne hobbits nso wɔ hɔ. Wontumi nhu nsonsonoe a ɛda mmeawa a wodi akyiri no ntam wɔ nnipa de ho. Sɛnea, ɔkwan bi so no, nymphs ne dryads te no. So ɛyɛ nea wɔde nkaa hyehyɛ wɔn nan nketewa a ɛyɛ fɛ no nansoaa a ɛda hɔ kwa nti?
  Nanso nnipa mmeawa nso betumi ayɛ eyi.
  Dominika a ɔyɛ sukuuni a ne tenten yɛ fɛ yiye no, sɛ wɔde toto sukuufo mmea no ho a, na ɔsõ dodo na ne ho akokwaw. Na eyi hyɛɛ no aniwu kɛse.
  Abeawa no bisaa nymph no sɛ:
  - te se tete nneɛma akorae a wɔde kyerɛ wɔ ha!
  Marquise no de serew bisae sɛ:
  -ahunu sini a efa Harry Potter ho no?
  Dominic serewee na obuae sɛ:
  - yiw, ampa, mehwee no. Na wɔbɔɔ mmɔden mpo sɛ wɔbɛsan ayɛ sini yi. Wiɛ, enti dɛn?
  Nymph no kae sɛ:
  - a na mmarimaa ne mmabaa wo ho. Na ha, sɛnea wuhu no, mmarimaa nni hɔ, na eyi sɛe biakoyɛ no!
  Dominica kae sɛ:
  - Harry Potter nso yɛ abofra, na na ɛyɛ mmerɛw ma no. Nanso sɛ́ wobɛyɛ ɔpanyin wɔ mmofra mu. Ɛyɛ bɔne sen sɛ wobɛtra hɔ afe a ɛto so abien!
  Marquise no pɛe sɛ ɔka biribi bere a abeawa bi a onni mpaboa, nanso ɔde daimond abɔso ahyɛ ne ti nhwi mu, tuu mmirika kɔɔ wɔn nkyɛn no. Ɔserewee dɛdɛɛ paa na ɔbɔɔ ose sɛ:
  - a woapaw no?
  Dominica serewee na obuae sɛ:
  -Aane!
  Abeawa no serewee na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - Nanso ebia wunnim sɛnea wobɛyɛ pii! Sɛ nhwɛso no, so wubetumi ayɛ aduru bi a wontumi nhu?
  Abeawa odiyifo no de ahopopo buae sɛ:
  - awerɛhosɛm ne sɛ dabi. Ɔkwan bɛn so na ɛyɛ adwuma?
  Abeawa a ɔhyɛ daimond broch na ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ ne borɔdɔma a ɛyɛ nsensanee no de ne ti too fam. Na oyii toa bi fii n"atade kotoku mu. Medanee plug no. Ɔnom bi na... ɔyerae.
  Dominica de adwene a ɛyɛ basaa bɔɔ n"ani a ɛte sɛ safir no mu. Na afei metee nka sɛ me hwene ayɛ me yaw kakra. Afei wɔtwee ne ti nhwi. Dominica anisoadehu a emu yɛ den no huu abeawa a aniwa nhu no nan a ɛda hɔ kwa no sɛ ɔde ne nan sii nnua a ɛwɔ kɔla ahorow so na ɛma mfutuma ne nsu nketenkete a efi nnua ne nhwiren mu so. Abeawa no de ahokokwaw wosow ne ho na ɔde ne nan a ɛda hɔ kwa no kyeree abeawa kumaa a ɔyɛ ɔkwasea no aso.
  Ɔteɛɛm. Na Dominica tumi huu no. Abeawa no bɛyɛɛ nea ɛda adi pefee, te sɛ honhom anaa hologram. Na ɔde ehu teɛteɛɛm sɛ:
  - Ha! Ma menkɔ, aunt!
  Marquise-nymph no teɛɛm sɛ:
  - anifere kwan so, yiw! Ná misusuw dedaw sɛ wuntumi nyɛ hwee!
  Dominica too dwom de buaa no sɛ:
  Sɛ woyare a, mɛba
  Mede me nsa bɛtrɛw ɛyaw no mu...
  Metumi ayɛ biribiara, metumi ayɛ biribiara, .
  Me koma nyɛ ɔbo!
  Mmabaa a wɔbɛn wɔn no serewee. Ɛmfa ho sɛ na wɔasiesie wɔn ntade no, na ɛda adi pefee sɛ na wɔn ntade no yɛ katee koraa na ɛyɛ nea ɛyɛ pɛ, ɛwom sɛ na ɛyɛ fɛ de. Ɛwom sɛ wɔ akwan afoforo so no na nnipa ahorow ahorow ho adwene wɔ hɔ de. Ná mmeawa bi wɔ asomuade wɔ wɔn aso mu, bere a na ebinom nso nni. Na ebinom, titiriw mmeawa a wɔyɛ hobbit, de sika kɔkɔɔ nkaa a wɔde abo ayɛ guu wɔn hwene mu.
  Wɔyɛɛ eyi titiriw sɛnea ɛbɛyɛ a wɔbɛda nsow wɔ nnipa mma a na wɔte sɛ wɔn ho dodo no ho. Ná dryadfo nso ani gye nkaa a wɔde hyɛ wɔn hwene ne wɔn aso mu ho. Mmabaa ahenni fɛfɛ, efi baason kosi mmabun. Nanso, wɔ elffo mu no, ɛkame ayɛ sɛ mpanyin afe so ne mmerantebere ne mmabaabere nyɛ soronko wɔ wɔn honam ani hwɛbea mu, te sɛ nea ɛte wɔ hobbit, troll, nymph, ne dryad mu no. Nanso Dominica te sɛ ɔpanyin ne abeawa a ne ho yɛ fɛ yiye, na n"anim da adi sɛ ɔhemmaa ankasa. Ebia ayɛ tan dodo.
  Yiw, wɔmaa ne honam ani yɛɛ hare mpo bere a ɔyɛɛ Mfinimfini Mmere no mu mmea atitiriw no mu biako no. Saa bere no, na wobu anim a ayɛ tan sɛ awo a ɛba fam ho sɛnkyerɛnne.
  Sɛ yɛbɛka a, ɛnyɛ n"anim honam ani hwɛbea nko na ɛyɛɛ hare, na mmom ne nan nso. Asɛm bi sii bere a wɔde no kɔɔ asɛnka agua no so a na ɔda mpaboa na ɔhyɛ ntama.
  Na dwom bi mpo wɔ hɔ sɛ:
  Ɛkame ayɛ sɛ ogye bere no adu
  Wɔde ɔhemmaa no kɔ asɛnka agua no so a ɔmma mpaboa!
  Sɛ́ anka ɔbɛhyɛ agude no, ɔhyɛ ntade a wɔde ntama ayɛ, .
  Ɔkraman kɔn yɛ nea awudifo no ayɛ no ayayade!
  Yiw, na ɛte sɛ nea ɛyɛ serew kɛse na mpo, wɔ n"ankasa kwan so no, ɔkwan bi so no, ɛyɛ hu . Bere a ne ho ayɛ hare akyi no, na ɛsɛ sɛ ɔyɛ Ɔhemmaa Semiramis dwumadi. Na wɔ saa sini ahorow yi mu no, ɛkame ayɛ sɛ wɔankyere ne ho a ɔda mpaboa. Yiw, na ɛyɛ dwumadi a ɛyɛ anigye. Nanso ɛda adi sɛ na ɔkwankyerɛfo no ani nnye ne ho. Too fɛfɛ na ɛwo blonde. Na Semiramis dwumadi no nti na wɔpɛ ɔbea panyin a ne ti nhwi yɛ tuntum. Na na ɛsɛ sɛ Dominica bɛyɛ akoa. Na wɔde dade a ɛyɛ hyew mpo kyerɛw ne din. Na wɔde mmarima de wɔn nsa kaa me, basabasa koraa.
  Yiw, na na tebea bi wɔ rack no so. Nokwarem no, na wɔde ahuru na ɛyɛ mpire no, na sɛ wɔde mpire wo a ɛnyɛ yaw. Nanso ne nyinaa mu no, sɛ wɔresɛn wo na wɔrebɔ wo mpire a , ɛnyɛ dɛ.
  Mmabaa sukuufo no boaboaa wɔn ho ano. Afei dryad kyerɛkyerɛfo no puei. Ná ɔhyɛ atade kɔkɔɔ ne ɔkwan soronko a wɔfa so yɛ no.
  Ɔkɔɔ Dominica nkyɛn na ɔbɔɔ ose sɛ:
  - so wo foforo?
  Abofra odiyifo no de ne nsa kyerɛɛ ne so sɛ:
  - a anka merennka saa!
  Ɔkyerɛkyerɛfo no wosow ne ti. Ná mpɛtea bi a wɔde dade a ɛyɛ borɔdɔma ayɛ na wɔde ɔbo a ɛyɛ nsensanee ayɛ wɔ ne hwene mu. Ɔte sɛ abeawa a onnii mfe aduonu nso na ɔda mpaboa. Bio nso, mpɛtea bi wɔ nansoaa biara a ɛda hɔ kwa no so. Na eyi yɛ nkonyaayi a ɛkorɔn koraa dedaw.
  Nymph marquise no kae sɛ:
  - yɛ osuani a ɔtumi yɛ adwuma, na ɔwɔ talente!
  Dryad kyerɛkyerɛfo no tow abo ketewaa bi guu tile a ɛwɔ kɔla ahorow no so na ɔhyɛɛ sɛ:
  - ye foforo sedee ebeye na ebetu akɔ wo nsateaa mu!
  Dominica kaa no denneennen sɛ:
  - telekinesis, anaase edeen?
  Wɔ mmuaema mu no, mmeawa no serewee. Ɔkyerɛkyerɛfo no teɛɛm sɛ:
  - a woapete! Dɛn nti na wɔaboaboa wɔn ano!
  Ná abubuw ne dede bi a ɛnyɛ abotɔyam wɔ hɔ. Nanso mmeawa no annye akyinnye, na mmom wofii ase hwetee nkakrankakra. Nanso bere koro no ara mu no, ɔhwɛ abeawa foforo no nkyɛn.
  Ɔkyerɛkyerɛfo no bɔɔ n"ano sɛ:
  - Wiɛ, bra, hyɛ ɔboɔ no sɛ ɔntu nkɔ wo nsateaa mu!
  Dominika a ɔtee nka sɛ ɔyɛ ɔkwasea koraa , teɛɛm sɛ:
  - tu kɔ me nsateaa mu!
  Ɔbo no anhinhim. Afei abeawa no de abufuw teɛɛm sɛ:
  - tu kwan kɔ me nkyɛn, ntɛm!
  Na afei abotan bi hwee ase na te sɛ meteorite no, ɛbɔɔ abeawa no moma so. Ná ɔhwe no ye, akuru a ɛfata hohoroo ntɛm ara, na Dominika ankasa hwee ase a na onnim hwee.
  Mmabaa pii a na wonnya bere ankɔ, ne saa afoforo a wɔdanee wɔn ho no, paee serewee prɛko pɛ. Na saa serew yi ma yɛkae dwetɛ dɔn ɔhaha pii a wɔbɔ no.
  Nymph marquise no trɛw ne nsa mu na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - tumi ahorow wo ho, na afoforo ben! Sɛ yɛbɛka no tiawa a, ma ɔbo a nkonyaayi nnim so. Ɛnyɛ nymph anaa dryad biara a ɔyɛ foforo mpo ntumi nyɛ eyi.
  Ɔkyerɛkyerɛfo no penee so sɛ:
  - yiw, otumi! Nanso asiane wom nso. Oyi tumi koraa sɛ ɛnyɛ sɛ ɔbɛsan de mmarima no aba yɛn nkyɛn nko, na mmom okum mmea no nso. Eyi yɛ wuram tumi!
  Marquise no kae sɛ:
  - abeawa yi ye diamond a ehia polishing!
  Dominika sɔre gyinaa hɔ na ohuruw sɔre gyinaa ne nan so. Ná ne ti repaapae na na ne moma so ahonhon.
  Abeawa no teɛɛm sɛ:
  - Na hwan na ɛsɛ sɛ mekum no seesei?
  Ɔkyerɛkyerɛfo no de abufuw buae sɛ:
  - Me ho! Wubetumi abɔ w"amemene no yiye. Ɛyɛ adepa sɛ manka ankyerɛ wo sɛ bɔ ɔbotan no!
  Dominica serewee na obuae sɛ:
  - yiw, wo saa tebea yi mu no, anka Hiroshima ankasa beba!
  Dryad ɔfotufo no de ahodwiriw bisae sɛ:
  - a wode wo ho ye Hiroshima?
  Abeawa odiyifo no de ne mmati a na ɛnyɛ mmerɛw no so, na ɔde ahotoso buae sɛ:
  - wei ne kuro a wotoo atom atopae wo so, a efiri mu bae no, nnipa mpem aduonum wuwui na mpem ɔha pirapirae!
  Ɔkyerɛkyerɛfo no bɔɔ abɛn sɛ:
  - Wow! Wow ɔtopae!
  Mmabaa sukuufo no mu biako teɛɛm sɛ:
  - yi aunt yi nsuyiri!
  Na ɔfoforo nso de kaa ho sɛ:
  - dane violets ma w'aso!
  Nymph marquise no kasa tiae sɛ:
  - makɔ Asase so bɛboro pɛnkoro, na maforo wɔn Intanɛt mpɛn pii, na menim Hiroshima - ɛyɛ nokware. Na eyi yɛ hu, na nnipa pii mpo wuwui wɔ hɔ na mframa a ano yɛ den wuwui.
  Mmabaa no mu biako teɛɛm sɛ:
  - ne radiation?
  Dominika bɔɔ n"ano, na ɔde ahopere buae sɛ:
  - se electron mununkum bi mu paapae firi atom nucleus mu na eye ionized a, radiation ba. Atɔm mu nuklea a ɛda hɔ kwa no sɛe molecule ahorow ntam nkitahodi, na saa abubuw yi sɛe nipadua no kɛse, onipa ne, misusuw sɛ, ɔkraman nyinaa.
  Mmabaa no de ehu bɔɔ gyegyeegye de buaa. Nketewa no mu biako bɔɔ gyegyeegye sɛ:
  - Maame, me suro radiation!
  Nymph-marquise, aka Laska, serewee na obuae sɛ:
  - nnsuro! Ɔrennya wo mma ha !
  Dominica de anifere kae sɛ:
  - de radiation tow hyɛɛ yɛn so, .
  Na ɛhe na wobɛnya dabere mprempren...
  Na ha na wowɔ ahyehyɛdeɛ bi - .
  Hwɛ, wɔrebɔ me kɔn mu!
  Ɛno akyi no abeawa no faa no na ofii ase saw. Na mmeawa a aka no fii ase saw.
  Ɔkyerɛkyerɛfo no twaa ne nsateaa mu . Abɛn bi puei wɔ n"anom. Na sɛnea nightingale trill no bɛsen. Mmabaa afoforo no faa prɛko pɛ na ɛyɛɛ nwini . Ɔfotufo foforo bi puei wɔ atade tuntum a ɛyɛ katee mu na ɔde ahyɛde yi mae sɛ:
  - Anamɔn biara!
  Ntɛm ara na mmeawa no hyehyɛɛ wɔn ho wɔ sorosoro. Na wɔfirii aseɛ tuu kwan, susuu wɔn anammɔn na wɔtenee wɔn nan a ɛda hɔ kwa no ase te sɛ asraafoɔ. Na wɔyɛɛ no te sɛ nea nantew yɛ nea wonim, te sɛ ɔmampanyin awɛmfo no.
  Ɔkyerɛkyerɛfo a ɔhyɛ atade tuntum, a wɔde safir, emerald ne abo bi a ɛyɛ nwini a wonnya nnim wɔ okyinnsoromma Asase so asiesie no hyɛɛ sɛ:
  - Afei, to dwom!
  Mmabaa no de wɔn nan a ɛda hɔ kwa, a ayɛ tan, nketewa na ɛyɛ fɛ no bɔɔ wɔn so no, de nne koro bisae sɛ:
  - edeen na wobeto dwom ho?!
  Ɔfotufo no de nne a ɛyɛ nwini buae sɛ:
  - fa nea mmarimaa no bɛto dwom ho sɛ anka hellgya ɔyaredɔm bi anbɔ wɔn a!
  Na mmeawa-asuafo no too dwom wɔ nnwontofo kuw mu na wɔde wɔn ani kyerɛɛ kɛse;
  Nsoromma hyerɛn anadwo sum mu, .
  Na dwetɛ ɔsram no hyerɛn!
  Ɔhoɔfɛfo no yɛ n"ani a ɛyɛ fɛ no animtiaabu, .
  Yɛayɛ no ayeforo daa!
  
  Ná owiatɔe a ɛyɛ kɔkɔɔ no yɛ awerɛhow, .
  Nanso adekyee a ɛhyerɛn bɛpae!
  Na mframa no yɛɛ anigye, dede, .
  Hyɛn no po so hyɛn no ho ahonhon!
  
  Me kra yɛ ɔbo a emu yɛ duru, .
  Ɔkofo no sɔhwɛ ahorow retwɛn!
  Na frankaa no ntu nkɔ soro, .
  Momma yɛnkɔ n"awiei nyinaa!
  
  Koma no rennyin nsɔe , .
  Ɔkɔre ketewa bi a otu ntɛmntɛm!
  Ɛwom mpo sɛ mogya no bow, a ɛbɔ denneennen de, .
  Mɛfa wimhyɛn te sɛ agyan!
  
  Willows no kotow me, .
  Ade Nyinaa so Tumfoɔ Nyankopɔn no danee n"ani!
  Ɛwom mpo sɛ wonyɛ obi a ɔnyɛ atoro koraa de, nanso .
  Mede ahoɔden bɛka wo ho wɔ ɔko no mu!
  
  Ne nyinaa akyi no, wode nokwaredi som Agya Man, .
  Nanso honam yɛ mmerɛw, honhom yare!
  Worennu wo ho, menim asetena
  Mma memmma menyɛ odwennini abɛn!
  
  Mɛhohoro bɔne a ɛwɔ nna a atwam no mu, .
  Ma nea asi bere bi a atwam no nkɔ!
  Woahu, pears rebere wɔ turo no mu, .
  Mfonini no bɛkyerɛkyerɛ wimhyɛn no mu!
  
  Fa w"ahoɔden nyinaa som Agya Man, .
  Wo werɛ mfi sɛ asomdwoe wɔ wiase!
  Sɛnea ɛbɛyɛ a wɔremfa ogya nhyew nnua no, .
  Ɛmmra sɛ obiara ne wo ntra ase yiye!
  
  Eyi ho mmuae ara kwa sɛ:
  Awurade, mɛtutu asase!
  Sɛnea ɛbɛyɛ a mmofra bɛserew anigye mu, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a ɛho renhia sɛ wobɛpata w"ankasa wo nkurɔfo!
  
  Ne nyinaa akyi no, papa gyina yɛn so, .
  Obiara si gyinae - paw no ye ne dea!
  Na ade nyinaa so Tumfoɔ nhama no fi mo hɔ, .
  Wokura amansan no wɔ wo nsateaa mu!
  
  Yɛbɛkura mo nso, .
  Ne nyinaa akyi no, wontumi nhu Ɛna Man no kronkron sen saa!
  Bere a mereto tuo no, me nsateaa yɛɛ mmerɛw kɛse, .
  Na yennya nnya nnii mfe aduonu mpo!
  
  Nkonimdi yɛ aba a wontumi nnya;
  Wɔn a wɔyɛ mmerɛw, ahufo, anaa nkwaseafo no fam!
  Nanso asraafo no tumi di mmepɔw no nyinaa ho dwuma, .
  Yɛbɛfa saa adesoa a ɛboro so yi wɔ awotwaa no so!
  Ɛno akyi no wɔyerae kɔɔ ɔtweaseɛ adesuabea ahemfie a ɛyɛ fɛ no mu.
  Na ɔfotufo a ɔhyɛ atade tuntum no hwɛɛ Dominica yiye na ohui sɛ:
  - a wo ho ye paa. Titiriw ma adesamma abusua a wɔnyɛ pɛ no. Ɛyɛ nwonwa!
  Dominica de anigye too dwom de buaa no sɛ:
  Meyɛ pɛyɛ ankasa
  Meyɛ pɛyɛ ankasa
  Efi serew so kosi nsa a wɔde yɛ ade so, .
  Nea ɛsen ne nyinaa no, ayeyi!
  Oh, anigye bɛn ara ni
  Hu sɛ meyɛ pɛ
  Hu sɛ meyɛ pɛ
  Hu sɛ meyɛ obi a ɔfata!
  Ɔkyerɛkyerɛfo a ɔhyɛ atade tuntum no hwɛɛ abeawa no denneennen na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - wɔ ahobrɛaseɛ a ɛyɛ nwonwa! Ɔdɔfo bɛn ara ni!
  Weasel nymph no hyɛɛ nyansa sɛ:
  - Ebia ɛsɛ sɛ yɛde nnua twitwiw ne nan ase?
  Ɔkyerɛkyerɛfo no de ne mmati so na obuae a na onni ahotoso dodo sɛ:
  - Ɛnyɛ adwene bɔne! Nanso eye sɛ wode no bɛkɔ ɔtweaseɛ wura no nkyɛn. Momma yɛnhwɛ sɛ obetumi atwa entrance exam no mu anaa!?
  Marquise no de serew kae sɛ:
  - a wode hye mu sɔhwɛ? Eyi nyɛ adwene a ɛyɛ mum sen biara, nanso wobetumi agye atom wɔ adesua a edi kan koraa no mu, baabi a ɛbɛyɛ nea ɛnyɛ den koraa!
  Ɔkyerɛkyerɛfo no de nne a emu yɛ den kasa tiae sɛ:
  ɔbarima kɛseɛ yi to mmabaa a wɔadi mfeɛ nson nkyɛn? Yiw, wɔbɛserew no na wɔabɔ no akuturuku. Yiw, na ɔno ankasa betumi afa obi akum no. Dabi, eyi nyɛ aguadi kwan koraa! Mmabaa a wɔn mfe akɔ anim hia no, na eyi nti ɛsɛ sɛ ɔda talente a ɛkorɔn adi!
  Weasel de ne ti too fam sɛ:
  - a ɛte sɛ nea ntease wom!
  Dominica wosow ne ti a na ɛte sɛ May dandelion:
  - mfa mmabaa nkumaa nhaw me.
  Ɔkyerɛkyerɛfo no de ne ti too fam sɛ:
  "Afei wo ne Lady Dragon Master yɛ sɔhwɛ ahorow no." Wɔ eyi mu no, wobegye wo akɔ adesua a ɛkorɔn mu. Wobɛtra dan a ɛyɛ soronko na ɛyɛ fɛ mu mpo, a dwetɛ kyɛnsee ne apɔw-mu-teɛteɛ a wɔde hwie gu mu.
  Abeawa odiyifo no de ahodwiriw bisae sɛ:
  - te dεn, na dwetɛ saucer?
  Ɔfotufo no kyerɛkyerɛɛ mu sɛ:
  - te se wo wo television wo Asase so. Ebia nhyehyɛe kakraa bi na ɛwɔ hɔ mprempren nkutoo. Enti dɛn? Wowɔ mfiridwuma, yɛn nso yɛwɔ nkonyaayi. Nanso ha na wubetumi afa saucer mu ahu, sɛ wowɔ nkonyaayi ho nimdeɛ ankasa a, nea ɛrekɔ so.
  Dominica bisae wɔ ɔkwan a ɛyɛ nwonwa so sɛ:
  - a wotumi hu Asase no?
  Ɔkyerɛkyerɛfo no de ne ti too fam de penee so sɛ:
  - Na Asase betumi ayɛ ... Gye sɛ, ampa ara, woyɛ nkonyaayifoɔ a woakɔ anim yie. Me nso, mehwehwɛɛ Intanɛt so - onipa a ɔyɛ nwini. Na ɛsɛ sɛ meka sɛ, wunim sɛnea wɔtow tuo ankasa. Na wɔde nkitahodi nhyehyɛe bi a ɛyɛ anigye bae. Ɛyɛ nwonwa mpo sɛ anyinam ahoɔden a ɛnyɛ den a nkonyaayi biara nni mu tumi yɛ eyi!
  Dominica de ne nsa kyerɛɛ ne ho so na obuae sɛ:
  - Yiw, wei ma me ankasa ho dwiriw me! Adɛn nti na wonyɛ eyi mma wo ho?
  Afei nymph marquise no buae sɛ:
  - nyansahu mu nkɔsoɔ yɛ adeɛ a ɛyɛ hu. Sɛ yɛn atopae no fi ase pae bio, na ɛnyɛ nea ɛnyɛ den, na mmom nuklea de a ! Saa kwan yi so no, wɔrennyaw obiara nkwa, na anwanwadeɛ mframa yɛ bɔne sene mframa a ɛyɛ daa!
  Dominica bɔɔ abɛn sɛ:
  - ha na wowo ! Ɛba.
  Mmabaa sukuufo no teɛɛm sɛ:
  - yenhia obi a ote saa , she"s an evil aunt!
  Ɔfotufo no de nne a ɛyɛ nsukyenee hyɛɛ sɛ:
  - di m'akyi!
  Na ɔtu kɔɔ baabi foforɔ. Ná ɔwɔ mpaboa soronko bi wɔ ne nan ho a ɛma ne nansoaa bue wɔ n"anim na ɛma otumi de nkaa tow akɔmfo. Ɔfotufoɔ no ankasa nso te sɛ aberanteɛ - ɛnyɛ nwi baako mpo, anim a mfomsoɔ biara nni ho. Nanso ɛnyɛ ɔbabun nkyerɛwde a ɛrepue a ɛyɛ brɛoo no na wotumi hu ne nhyehyɛe no, na mmom ɔbea a wanyin a ɔwɔ tete nneɛma a ɛyɛ tete de na obi betumi aka mpo sɛ ɔyɛ adehye. Na sɛnea wɔhwɛ no yɛ den yiye.
  Dominika susuwii sɛ ɔwɔ abodin bi. Na ebia ɛnyɛ ketewaa bi.
  Odii n"akyi, na marquise-nymph no huruw kɔɔ ne nkyɛn na ɔbɔɔ gyegyeegye, na ɔdaa ne sẽ adi:
  - a woye ohemmaa a oye nwonwa saa. Nanso wo moma so akuturuku no asa dedaw, wo ho retɔ wo ntɛmntɛm!
  Dominika de serew kae sɛ:
  Ahoɔden trɛw ne dumbbells, .
  Adwene a ɛte apɔw wɔ nipadua a ɛte apɔw mu!
  Enti wɔfaa asubura bi ne wimhyɛn ason a ɛpaee wɔ wim mita ɔha pa ho , na na wɔn ho dwiriw wɔn wɔ ahoɔfɛ a ɛyɛ nwonwa no ho. Nea edi hɔ ne ɔpon no, wɔ ɔbea agyantofo bi abrannaa so, ne akode a wɔde sika kɔkɔɔ ayɛ .
  Wɔde wɔn ti a wɔde wɔn ti too fam ne wɔn nan a ɛda hɔ kwa a wɔasen no a wɔde bɔɔ no kyiaa abeawa foforo no.
  Dominica kae sɛ:
  - mmabaa wo su pa mmiɛnsa. Baako, sɛ wɔn ho yɛ fɛ, na nea ɛto so abien no, sɛ...
  Na afei mmuae no amma m"adwenem. Na ha na wɔwɔ ɔtweaseɛ adesua dan no mu. Afɛfɛde a ɛte saa wɔ ha, wuntumi mfa ntoto Peterhof ho mpo. Sika kɔkɔɔ ne platinum akyi no, dade ahorow pii da so ara wɔ hɔ a enni nsɛso biara wɔ okyinnsoromma Asase so. Na nso, abo a ɛsom bo pii a ɛyɛ nsusuwso a ɛyɛ den na ɛyɛ fɛ sen biara, a wɔde agude, nhwiren a ɛyɛ fɛ na ɛyɛ iridescent ahyɛ mu ma. Mfonini ahorow pii nso wɔ afasu no so. Dodow no ara yɛ elf ne elf. Nanso abɔde afoforo nso wɔ hɔ. Nanso ɛkame ayɛ sɛ anim ne nipadua no nyinaa yɛ mmerante ne mmabaa na ɛda nsow. Mmabun taa yɛ wɔn ho sɛ wɔn moma so da hɔ. Na wɔte sɛ tete Hela ne Roma ahoni no ara pɛ. Nneɛma pii wɔ ha ... Na nsuten nso wɔ hɔ a efi ntwea so repue, a ɛno nso yɛ fɛ na ɛyɛ dɛ.
  Ahwehwɛ a wɔde borɔdɔma ne sika kɔkɔɔ ayɛ, a wɔde abohene ne topaze ayɛ ho mfonini nso, wotumi hu. Nea ɛno ankasa hwɛ fɛfɛɛfɛ decent na ɛyɛ anigye nso ma aniwa.
  Dominika ani gyei sɛ ohui sɛ ɛkame ayɛ sɛ ne bo a akuturuku no ayera. Na ɔsan yɛ fɛ na ne ti nhwi yɛ sika kɔkɔɔ . Na abeawa a ɔte saa...
  Ne ti nhwi yɛ hyew araa ma nnipa kakraa bi na wogye di sɛ wɔmfa kɔla nhyɛ no. Nanso eyi ne n"abɔde mu kɔla. Na ɛfata no yiye wɔ n"anim kumaa no kɔbere tan no ho.
  Ɔyɛ abeawa a ne mogya yɛ anuonyam, na ohuruw kɔ soro bere ne bere mu te sɛ bonsu.
  Na adesuadan no ankasa yɛ nwini sen Versailles Ahemfie no. Enti bɔ mmɔden sɛ wobɛbɛn no.
  Dominica faa no na ɔtoo dwom sɛ:
  Ahemfie akorae no sɔ yɛn hwɛ, .
  Wɔremfa ahofadi nsi ananmu da!
  Wɔremfa ahofadi nsi ananmu da!
  Na ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no faa daimond abotan bi fii fam na ɛtow guu soro. Ɛtu twaam, nanso nymph no tetew ne nsateaa mu, na daimond no kowiee ne nsateaa a abue no mu.
  Dominica kae sɛ:
  - na woyɛɛ no anifere kwan so!
  Ɔkraman no bɔɔ gyegyeegye sɛ:
  Ɛyɛ ntɛmntɛm sen macaque
  Ɛyɛ den sen nantwi...
  Na hua te sɛ ɔkraman de, .
  Na aniwa te sɛ ɔkɔre de!
  Ɔfotufo no de nne a emu yɛ den kae sɛ:
  - Afei y"akɔ fam .
  Dominica de ahopopo kae sɛ:
  - Anaasɛ ebia eye, nea ɛne no bɔ abira no, sɛ wobɛsɔre?
  Ɔwosow ne ti sɛ:
  - a ewo asase ase agumadibea bi wo ase ha. Ɛhɔ na wobɛda w"ahokokwaw adi sɛ wopɛ sɛ wokɔ nnipa atitiriw no mu a!
  Abeawa odiyifo no de fɛre bisae sɛ:
  - na se mantumi antwa sɔhwɛ no mu nso ɛ?
  Ɔkyerɛkyerɛfo no kaa no denneennen sɛ:
  - Na afei wobeye akoa. Woadi nkoa wɔ sini mu na wunim nea ɛyɛ?
  Dominica serewee na obuae sɛ:
  - Ɛnnɛ abeawa no yɛ akoa a ɔda adagyaw, .
  Na ɔkyena yɛ onyamewa a ne ho yɛ nwini ara kwa!
  Na ɔno, nokwarem no, ofii ase gyee n"ani na wanhyia ɔhaw biara.
  Na enti wofii ase sian wɔ marble atrapoe no so. Na na ɛte sɛ nea wɔresian akɔ hell.
  Dominica kaee sɛnea ɔyɛɛ abayifo wɔ sini ahorow mu no. Wɔmaa no so wɔ nkɔnsɔnkɔnsɔn so, na wɔde ne nsa kyekyeree n"akyi wɔ ɔdan no atifi. Na ɛyɛɛ yaw ankasa. Na ɛma ntini no mu yɛ den. Fifiri a efi ɛyaw ne nhyɛso mu akata abeawa no nipadua a ɛyɛ tan a ɛyɛ ntini no so. Na afei wɔgyae nkɔnsɔnkɔnsɔn no. Na ɔte ahotɔ nka bere tiaa bi na ɔde ahopere si fam. Na nhyɛso wɔ fam hɔ ara.
  Na Dominica teɛteɛm esiane hellgya yaw a ɛwɔ ne nkwaa ne ne mmati mu nti. Yiw, ɛsɛ sɛ wote nka.
  Nymph no, bere a ohui sɛ abeawa no anim yɛ animtiaabu , kae sɛ:
  - ennhia se woye akoa. Ebia wobɛyɛ osuani wɔ kuw a wɔyɛ nkumaa no mu.
  Dominika serewee na ɔhyɛɛ no nsow, too dwom, dii ne ho fɛw, abeawa bi a wanyin, ne odiyifo bi wɔ saa bere no mu sɛ:
  Adesuakuw a edi kan, adesuakuw a edi kan, .
  Ɛnnɛ yɛ wo dapɔnna...
  Ɛyɛ bere a ɛyɛ nwonwa na ɛyɛ anigye, .
  Nhyiam a edi kan a yɛne sukuu hyiae!
  Laska kae sɛ:
  - a ennye aseresɛm! Mo nkurɔfo no monsoo yɛn tumi wɔ nkonyaayi mu ho dae da!
  Dominica buae denneennen sɛ:
  - a woaso dae pɛn wɔ yɛn mfiridwuma mu nkɔsoɔ ho? Hydrogen ɔtopae biako bɛto wo nkonyaayi nyinaa mu.
  Ɔfotufo a ɔhyɛ atade tuntum no kae sɛ:
  - a enhia se wohoahoa wo ho . Eyi mfata!
  Dominica buae sɛ:
  - wei nnye ahohoahoa, na mmom nokore a woaka. Hydrogen ɔtopae a ahoɔden yɛ megaton ɔha tumi sɛe nkwa nyinaa wɔ baabi a ɛyɛ kilomita ɔha. So wubetumi asusuw nea eyi yɛ ho?
  Nymph sii so dua sɛ:
  - a onnye atoro! Nkurɔfo wɔ akode a ɛsɛe ade a ɛyɛ nwonwa saa ankasa. Na nea ɛho hia sen biara no, aprɛm nso wɔ hɔ a etumi de kɔ baabi a wɔde wɔn ani asi so no.
  Ɔkyerɛkyerɛfo no faa ne sẽ mu bɔɔ nkɔmmɔ sɛ:
  - a eye awerɛhoɔ sɛ ɔyaredɔm a ɛbaa nnipa so no annya Asase no so nkɛntɛnsoɔ. Mmarima a wɔyɛ basabasa te sɛ wo de no mfata sɛ wɔtra ase!
  Dominica annye akyinnye, na ɔde ne ti too fam sɛ:
  - ɛtɔ da bi nso a mesusu sɛ ɛte saa.
  Nymph kae sɛ:
  - nkurofoo nso ye soronko. Mma nnsusuw sɛ wɔn nyinaa yɛ bɔne. Ɛwom sɛ, nnipa bɛn na wɔdɔɔso, sɛ́ wɔyɛ bɔne anaasɛ wɔyɛ papa de, nanso wuntumi nhu no yiye wɔ nea edi kan a wobɛhwɛ no mu!
  Dominica de serew a ɛte sɛ nea ɛyɛ awerɛhow kɛse kae sɛ:
  - se wohwɛ central television a, ɛnde, ebia, bɔne pii wɔ hɔ . Anaasɛ nea enye koraa mpo!
  Nymph sii so dua sɛ:
  - wei ne ahɔho ho tan! Bere a ɔtan mu yɛ den wɔ biribiara a ɛnte sɛ wo ho no. Nanso ɛnsɛ sɛ yɛfa eyi sɛ nhwɛso.
  Dominica kae sɛ:
  - Okay, momma yennka amammuisɛm ho asɛm. Me botae ne sɛ mɛgye ɔbarima ne ɔbea nna a ɛyɛ den wɔ okyinnsoromma yi so ananmusifo nyinaa nkwa ... Ɛne sɛ, wɔ w"amansan yi mu. Na eyi sen okyinnsoromma bi !
  Weasel de nidi buae sɛ:
  - wei nnye okyinnsoromma, mpo kesee, nanso ennye amansan ankasa nso. Ɛyɛ biribi a ɛda okyinnsoromma kɛse bi ne amansan ntam. Nanso m"ani begye ho sɛ merenkɔ nwura no mu...
  Ɔfotufo no wosow n"aso a ɛyɛ ne su a efi ne ti nhwi ase bae no, na ɔkae sɛ:
  - sɛnea ɛte biara no, ɛnyɛ yɛn nko, na mmom adesuakuw afoforo wɔ hɔ a ɛfa ɔtweaseɛ ne wɔn a wɔnyɛ ɔtweaseɛ ho a wɔrehwehwɛ akwan a wɔbɛfa so agye mmarima no nkwa, na sɛ ɛbɛyɛ yiye a, wɔbɛsan de wɔn aba.
  Dominica de abubuw kae sɛ:
  - a obi remene no kura nwura mu! Na ɛyɛ birikisi ampa...
  Nymph marquise no hyɛɛ nyansa sɛ:
  - Ebia ɛsɛ sɛ woto dwom yie, siane no ware yie!
  Abeawa odiyifo no de ne ti too fam sɛ:
  - Yiw, mepene so , ɛyɛ nwini mpo sen keteke a ɛnam fam mu!
  Na Dominica de ne ti too fam a sika kɔkɔɔ ahaban hyerɛn no, na ɔtoo dwom sɛ:
  Mfe anaa tenten biara nni akodi mu, .
  Ɔma mmeawa ne mmarimaa yɛ pɛ!
  Wɔn a wɔmpɛ anigye wɔ kommyɛ mu, .
  Hena na ɔpɛ sɛ otu wimhyɛn kɔ soro mpo!
  
  Yɛtwitwa, yɛtow tuo na yɛtwitwa, .
  Yɛn deɛ, gyidie wɔ hɔ - ɔsom a wɔde ma Ɛna Man!
  Nokwarem no, eye sɛ wobɛsom sɛ nkrante, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a wobedi nkonim wɔ ɔko no mu denneennen!
  
  Dɛn bio na ɛho hia yɛn yerenom?
  Nokwarem no, ɛnyɛ mpa so nko na fa fa!
  Woyɛ ɔkɔre kunu, ɛnyɛ nkasanoma mmɔbɔmmɔbɔ, .
  Bɔ mmɔden sɛ momma yɛn afie nhyew!
  
  Eyi yɛ ɔko a emu yɛ den, yehu sɛ ɛreba, .
  Nnipadɔm no retu kwan, wontumi nkan nnipadɔm no!
  Nanso adwumfo no yɛɛ kyɛm a ɛyɛ den, .
  Obobom ne nteɛteɛm bɔne no remmɔ yɛn hu!
  
  Na yɛboaboaa yɛn ho ano, legion, .
  Wɔakura peaw no denneennen wɔ atumfoɔ nsam!
  Anyɛ yiye koraa no, yɛ ɔtamfo no ɔsɛe mu ɔkannifo, .
  Adamena retwɛn, ɛnyɛ nkonimbo a ɛwɔ awotwaa no so!
  
  Yɛbɔɔ , nanso mmeawa no rebɔ, .
  Nkrantɛ a ɛwɔ nsa mu hyerɛn te sɛ anyinam!
  Mmabaa a wɔn ho yɛ den saa, wɔn ho yɛ den, .
  Na nsoromma mpo ani beree Jedifoɔ !
  
  , ahemfo no susuwii ?
  Nanso seesei "asono" no retu mmirika!
  Yɛyɛ Rus akofo kronkron, .
  Ɔkofo, abeawa, anaa ɔbarima biara!
  
  Yɛpam wɔn na yɛmfa nneduafoɔ biara, .
  Ɛnsɛ sɛ nnipa a wɔde wɔn ho ma wɔwo nkoa a wɔn ani nnye!
  Yɛdii ɔkraman a ne ho yɛ hare no ho dwuma, .
  Agya man no anigye korɔn sen ankorankoro de!
  Yiw, dwom no nyɛ mmerɛw na ɔkofo no nne yɛ nwonwa.
  Wowiee siane no, na afei mmeawa baasa a ɛsono wɔn su: elf ɔfotufo, marquise nymph ne onipa a ɔba hɔ, huu wɔn ho wɔ asase ase agumadibea kɛse bi asasesin mu, a ɛnyɛ nea ɛba fam sen Luzhniki wɔ ne kɛse mu, na ebia wɔkorɔn mpo.
  Ná ɛwɔ mfiri ahorow nyinaa pii, na ɛwɔ ɔdan atifi a ɛkorɔn na egyina hɔ ma bɛhwɛadefo ɔpehaha pii, ne nkongua a wɔde velvet, nhwehwɛ, sika kɔkɔɔ, anaa mpo ahɔho a ne bo yɛ den sen biara a wɔde abohene ne abo afoforo ayɛ.
  Bere koro no ara mu no , ɛkame ayɛ sɛ na obiara nni hɔ. Nokwarem no, na Owura Kɛse no ankasa ne adesuabea no panyin, Ɔtweaseɛ Duchess de Montserrat, wɔ mfinimfini hɔ.
  Ɔbea a ne ho yɛ fɛ yiye a ɔwɔ ti ason, a wɔde nyankontɔn kɔla nyinaa ayɛ ho adwini. Na ɛte sɛ nea ɛyɛ fɛ yiye, ɛyɛ nwonwa ara kwa, titiriw sɛ wuhu no ankasa na ɛnyɛ sini mu a.
  Dominica too dwom a ɛnyɛ nea ɛfata sɛ:
  Wim a ɛkorɔn, akyirikyiri, .
  Tie dwom a ɛfa akokodurufo ho no Akmale a ɔyɛ ...
  Ɔyɛ ɔtweaseɛ bɔne, ɔgyee asase, .
  Na saa ɔsraani yi gyaw wim hann no!
  Wɔto nnwom bio...
  Ɛha na Ɔtweaseɛ Duchess de Montserrat de nne a ɛyɛ hu twaa n"asɛm mu, te sɛ Yericho torobɛnto:
  - Wo , mahunu, wo ye abeawa a wo ho nni animtiaa paa, wo tekrema a ebetumi akyeakyea ntɛm ayɛ no ahama tenten bi a atwa wo nipa kɔn ho.
  Dominica de serew a ne ho nni asɛm buae sɛ:
  - a na mennhyedee se mebe abufuo wo. Ɛyɛ sɛ m"ani gye nnwom ho ankasa ara kwa. Na Akmal yɛ anansesɛm mu abarimaa bi kɛkɛ, sini mu nipa bi a ofi mmofra sini bi mu. Mfa no aniberesɛm dodo!
  Ɔtweaseɛ a ɔyɛ ɔbea a ne ti yɛ ason, ne kɛse bɛyɛ sɛ wimhyɛn pa bi a wɔde tow hyɛ nkurɔfo so a ɛwɔ nkongua abien, serewee na ɔhyɛɛ no nsow, a ne ti ason no nyinaa kasa bere koro mu, te sɛ nea ɛyɛ biako pɛ, ɛmfa ho sɛ ɛsono wɔn amemene no :
  - Na woye aserefoo na woye akokodurufo, na bere koro no ara mu no, woye ahopere. Anyɛ yiye koraa no, so wubetumi ayɛ biribi wɔ nkonyaayi mu?
  Dominica too aseresɛm dwom bi de buae sɛ:
  Akyɛde a akyerɛkyerɛfo de ma, .
  Wɔn ne me dii bere...
  Ɔne me huu amane kwa - .
  Nkonyaayifo a ne ho akokwaw sen biara!
  
  Akyerɛkyerɛfo a wonim nyansa
  Me tiee no a na mannyɛ ahwɛyiye...
  Biribiara a wɔammisa me
  Meyɛɛ no ɔkwan bi so!
  . TI A ƐTO SO 5.
  Wɔsan de adwuma hyɛɛ akoa abarimaa ne kan ɔheneba Oenomaus sɛ wɔndan ntwahonan a emu yɛ duru no. Ná abofra bi a wadi bɛyɛ mfe du-baako anaa dumien, a odi ɔbrɛ so nkonim na ɔde ne nan a ɛda hɔ kwa no to abo a ano yɛ nnam so no reyam aburow. Mmabaa baanu a wɔyɛ elf bɔɔ abarimaa no akyi a ɛda hɔ kwa na ntini wom no, wɔ bɛyɛ bere a ɛyɛ pɛ mu. Ɔkwan bi so no, saa nkoa asetra yi maa wonyaa bere a wɔde bɛdan abo. Nanso ɛnsɛ sɛ wɔma nkoa mmarimaa nkumaa kwan ma wɔhome na ɛsɛ sɛ wɔbɔ wɔn denneennen na wɔbɔ wɔn denneennen.
  Na ɛkɔ so kosi sɛ akoa a wabrɛ koraa no bɛda. Na ɛno akyi no, wɔtete no bio, wɔma no aduan sɛnea ɛbɛyɛ a ɔkɔm ankum no na wanya ahoɔden de ayɛ adwuma. Na wɔsan de wɔn ho hyɛ mu bio.
  Eyi ma nkwa, nanso ɛyɛ yaw kɛse nkutoo. Te sɛ, te sɛ hell wɔ asetra mu, gye sɛ nipadua no yɛ kumaa na ɛwɔ apɔwmuden na nsusuwii no wɔ ti no mu na nhumu no mu da hɔ. Nanso eyi ma ɛyɛ animguase ne yaw kɛse mpo. Nea ɛbɛyɛ na wayi n"adwene afi ɛyaw ne ɔbrɛ no so kakra no, kan ɔheneba ne mprempren akoa abarimaa Oenomaus de n"adwene dii dwuma;
  Adwowtwafo kuw bi a wɔwɔ ɔko akraman so hwehwɛ mununkum no mu hwehwɛ mmoa a wɔbɛkyere wɔn. Elf kumaa bi a ne ho yɛ fɛ na ne honam ani yɛ den Oenomaus a ɔhyɛ atade a nyansa wom, mpaboa a wɔde varnish kɔkɔɔ a ɛhyerɛn, na ɔde daimond nhama di n"aboa kɛse a ɔwɔ ti abiɛsa no so. Na kuw no mufo a aka no yɛ mmeawa a wɔn ho yɛ nwonwa. Wɔn ho yɛ den, wɔn ho yɛ hare, wɔn mpaboa da hɔ, na wɔn ntade nyinaa yɛ abo a ɛsom bo kɔnmuade wɔ wɔn moma so ne wɔn asen so. Na nokwarem no, obiara yɛ ntadehyɛfo a wɔn ti nhwi yɛ hyew ara kwa. Wɔtraa ɔtweaseɛ a wɔyɛ nketewa kakra na wɔn ti biako pɛ.
  Wiɛ, nokwarem no, ɔyɛ ɔbarima, ɔbarima ne ɔbea nna a ne ho yɛ den, na ne kuw no yɛ ɔbarima ne ɔbea nna a ɛfata ananmusifo. Na onhia mmarima afoforo.
  Enti ɔbarima a ɔyɛ ɔsraani panyin nkutoo na ɔwɔ mpaboa, na n"asefo a wɔn ho yɛ anigye no betumi de wɔn nan a ɛda hɔ kwa na ɛyɛ fɛ ayɛ nneɛma wɔ ɔko mu a wontumi nka wɔ anansesɛm mu anaasɛ wɔmfa kyerɛwdua nka ho asɛm! Wɔn a wɔn ho yɛ fɛ no tumi de ahoɔden a edi awu tow atopae, na wɔtow nkrante, boomerang, anaa ade a awuduru wom.
  Oenomaus, ɔheneba kumaa no de anigye ne anigye too dwom sɛ:
  Nokwarem no, ɔdefo no bɛserew, .
  Wosow wo mammon, wo yafunu a ayɛ ma!
  Na yɛn nkrabea ne sɛ yɛde ɛyaw bewu, .
  Owu rehwɛ obiara, akwakoraa bi a okura agyan!
  
  Na yɛpɛ sɛ yetu mmirika wɔ sare so, .
  Ne nyinaa akyi no, yɛda so ara yɛ, ne titiriw no, mmofra ara kwa!
  Nanso abarimaa no bɛte nka sɛ ɔyɛ nkoa mmɔho abien, .
  Ahofadi biara nni afiase biara mu wɔ okyinnsoromma yi so!
  
  Ɛsɛ sɛ yɛko, eyi ne nkrabea, .
  Kum yɔnko bi sɛ ɛsɛ sɛ wukum onua bi a!
  Mfaso biara nni so sɛ wobɛbɔ Ade Nyinaa so Tumfoɔ no mpae, .
  Hena bɔne nti na nkoa tua wɔn so ka?
  
  Mogya wɔ agoprama so na efĩ wɔ afiase hɔ, .
  Mpɔtorɔ no kekaa me nan a ɛda hɔ kwa!
  Ɔheneba adifudepɛfo no de ne nantwi nan di fɛw, .
  Ɛsɛ sɛ wɔma ɔno ankasa kɔ!
  
  Sɛ wubenya nkwa a, ɛsɛ sɛ wukum, .
  Wohu amane wɔ ɔkra ne nipadua a ewu mu nyinaa!
  Abirɛmpɔn di ohia afunu ho pon, .
  Hua no wui, nea aka ara ne chalk stroke!
  
  Nanso ne nyinaa yɛ pɛ, apɛde honhom no rentumi mmubu, .
  Agya Man no te ase wɔ abarimaa no adwene mu!
  Asraafo dɔm bi bɛba Elves daa nkyɛn de ayayade, .
  Yɛbɛtow adefoɔ agu fam wɔ wɔn nnwuma ho !
  
  Afei sika kotoku no bɛwosow , .
   Hena na ɔpiaa nsuo no fii Agya Man no mu!
  Sɛ yebetumi adi nkonim a, yehia adwene a ɛhyerɛn, .
  Na sɛ woyɛ ohufo a, Anyame no mpo nni tumi!
  
  Nkrantɛ no wosow ni, ti no tu kɔe, .
  Okumfo no danee obi a wɔakum no mpofirim!
  Sɛnea ɔbonsam guan fii kuruwa no mu mpofirim, .
  Enti wɔpam abufuw fi koma kɛse bi mu!
  
  Ɛho nhia sɛ wususuw ho, hann mu elf ahorow no yɛ mmerɛw, .
  Yɛn nkurɔfo no nkotow obiara!
  nea ofi hell aba foforo no , .
  Na yɛda ayamye adi sɛ yɛbɛnom tii afi ahina no mu!
  Dwom a ɛyɛ dɛ, na ne kuw a wɔyɛ akraman no yɛ nwonwa. Enti bere a ɔrehuruhuruw wɔ nsa nifa so no, elf abeawa bi a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ te sɛ kɔbere a ɛrehuruhuruw wɔ mframa mu te sɛ adwumayɛfo frankaa teɛɛm sɛ:
  - eye bere a ɛsɛ sɛ yɛyɛ aniberesɛm, oh wimhyɛn mu adwowtwafo panyin!
  Enomai de serew de ne ti too fam sɛ:
  - Ɛno ara! Eyi ne nea wɔwoo yɛn maa no!
  Mmabaa no too dwom wɔ nnwontofo kuw mu, wɔ biakoyɛ mu, na wɔrehuruhuruw na wɔde wɔn nipadua a ɛyɛ den no redi agoru, a wɔde ntini a anyin ayɛ ho adwini:
  Yɛyɛ ahiafo, yɛyɛ adwowtwafo ahiafo, .
  Yɛpa wo kyɛw paa, paa...
  Yɛde nkuku guu wim maa caravels no, .
  Nanso esiane sɛ wɔamfa abrabɔ pa anhyɛ yɛn mu nti!
  Na akofoɔ no de anigyeɛ ne anigyeɛ a ɛkyɛn so too dwom, na wɔn nne te sɛ anadwo nwansena a wɔn ho ayɛ ma.
  Adwowtwafo nhia nyansahu
  Na ɛda adi pefee sɛ nea enti a...
  Yɛwɔ nan ne abasa, .
  Nanso yenhia yɛn ti!
  Saa bere yi de, abeawa bi a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ-violet bɔɔ abɛn denneennen sɛ:
  - a wode wo ho to wo anim! Mframa a wɔfrɛ no galleon mũ nyinaa wɔ anim a ɛwɔ nifa so!
  Mmabaa no too dwom wɔ nnwontofo kuw mu sɛ:
  Eh ma , po so, eh ma , ɔtweaseɛ a wɔde wɔn ho ahyɛ mu, .
  Eh ma , hwɛ ahonyade a ɛyɛ nwonwa no so...
  Mmara no mfa yɛn ho, yɛrekyekye nhyehyɛe foforo, .
  Sɛ wobɛwu mmerɛw na woayɛ ɔkwasea wɔ nkrante ase!
  Ɔheneba Oenomaus hyɛɛ sɛ:
  - Wiɛ, mmabaa, sɛ wɔahyɛ yɛn sɛ yɛbɛbɔ korɔn a, ɛnde yɛbɛbɔ korɔn!
  Na afei ɔtweaseɛ kuw mũ bi de ahopere kɔtow hyɛɛ wɔn so. Wɔde ahopere kɔɔ wɔn botae no ho.
  Ná galleon no yɛ hyɛn kɛse a ɛyɛ fɛ. Ɛmfa ho sɛ na emu yɛ duru na na nneɛma ahorow ahyɛ mu ma no, esiane nkonyaayi nti, ɛsensɛn wim yiye. Na mframa bɔɔ saa po so hyɛn yi po so hyɛn.
  Enomai kae sɛ na po so hyɛn no po so hyɛn no yɛ nsusuwso a ɛhyerɛn na ɛyɛ fɛ yiye. Na eyi, momma yɛnka sɛ, ɛyɛ nwini yiye . Titiriw bere a owia a ɛrepue no puei no.
  Wofii ahyɛmma no mu huu adwowtwafo kuw bi a wɔredi ɔtweaseɛ a wɔatete wɔn so. Na kuw no fii ase yɛɛ basabasa wɔ ho. Wɔ mu nso, dodow no ara yɛ mmeawa a wɔn ho yɛ fɛ a wɔhyɛ ntade ne nkoa mmarimaa. Ná wɔhyɛ asuguare ntade nkutoo mu, nkoa nkumaa baanu pɛ na na sika kɔkɔɔ ne dwetɛ nkapo a ɛhyerɛn wɔ wɔn nansoaa ne wɔn nsateaa so.
  Ná wɔasiesie mmeawa akofo no fɛfɛɛfɛ kɛse. Nanso wɔn mpaboa nso, te sɛ mmarimaa a wɔadi mfe dumien kosi dunan, wɔn ho yɛ den, wɔn ho yɛ fɛ, nanso wɔde nkoa ahyɛnsode ahyɛ wɔn moma so ne wɔn mmati so.
  Abeawa ɔkofo biako pɛ na na ɔhyɛ mpaboa a ɛyɛ fɛ wɔ ne nan so. Ɛda adi sɛ ɔno ne nea ɔho hia sen biara wɔ ha ne ɔhyɛnkafo no. Blonde fɛfɛ a ne ti nhwi te sɛ nea wɔde sika kɔkɔɔ powder apete so saa.
  Na hwɛ anim fɛfɛ a ɔwɔ. Na wɔde akode a wɔde platinum, safir, emerald, topaze, rubies, agate ne diamond ayɛ akata nipadua no so. Bio nso, wɔde kɔla ahorow a ɛyɛ fɛ sen biara asiesie abo a ɛsom bo no. Roses, tulips, cornflowers, forget-me-nots, mimosas, peonies ne afoforo pii wɔ hɔ.
  Wɔ n"akode a ɛyɛ fɛ no so no, ɛsono nhwiren no nyinaa, na wɔansan ayɛ biako bio.
  Adwowtwafo bapɔmma Oenomaus tee nkate horow a ɛhyerɛn nka wɔ ne mu na ɔteɛɛm sɛ:
  - Wiɛ, so ɛyɛ yie ampa sɛ wobɛdi dɛm na woakum ahoɔfɛ a ɛte saa! Mintumi nsoa bɔne a ɛte saa wɔ me kra so.
  Ɔhokafo a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ a ogya yɛ hyew no kae sɛ:
  - Nanso ɛno nti na yɛyɛ pirates! Ne nyinaa akyi no...ɛrentumi nyɛ yiye sɛ wobɛbɔ pirate a bɔne nni mu.
  Ɔfoforo nso de serew kae sɛ:
  Yiw, ɛyɛ den sɛ wubekum w"adɔfo ankasa, .
  Ne nyinaa akyi no, wɔwoo elf , gye me di, maa anigye...
  Nanso sɛ woyɛ po so adwowtwafo a, agyan no ne ɛna no, .
  Sɛ mogya, osu ne daa wim tebea bɔne nni hɔ!
  Ɔbarima a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no nso kae sɛ:
  - weinom ye mmabaa ne mmarimaa ahoroo, ampa, nanso wonnye yen elfs abusua, na mmom wofiri nnipa abusuakuo mu! Hwɛ, kɛse , sɛnea wɔn aso te.
  Oenomaus ho dwiriw no sɛ:
  - so nnipa ho yɛ fɛ na wɔyɛ mmeranteɛ saa?
  Ogya ɔkofo no de ne ti too fam sɛ:
  - ne no! Ɛdenam nkonyaayi mmoa so nyaa daa mmerantebere. Na seesei mmarimaa yi akɔ so ayɛ wɔn mmabunbere mfiase.
  Mprempren wɔbɛyɛ mmerante ne mmabaa na wɔbrɛ wɔn ho ase bere nyinaa.
  Ɔheneba kumaa no too dwom sɛ:
  Elves nyinaa, nnipa a wɔwɔ okyinnsoromma yi so, .
  Ɛsɛ sɛ yɛyɛ nnamfo bere nyinaa...
  Ɛsɛ sɛ mmofra serew bere nyinaa.
  Na tra wiase a asomdwoe wom mu!
  Ɛsɛ sɛ mmofra serew
  Ɛsɛ sɛ mmofra serew
  Ɛsɛ sɛ mmofra serew - .
  Na tra wiase a asomdwoe wom mu!
  Elf a ne ho yɛ bruu no de nyansahyɛ mae sɛ:
  - wo ho a wobetumi apaw! Ɔkofo a oye sen biara a ofi wɔn afã ne nea oye sen biara anaa nea oye sen biara a ofi yɛn afã no bɛko. Sɛ wodi nkonim a, wɔne yɛn kyɛ asade no, na sɛ wodi nkogu a, ɔkofo a odi nkogu no bɛyɛ . akoa anaa funu!
  Oenomaus kae sɛ:
  - wei ye nteasee mu! Masiesie me ho sɛ mɛko!
  Mmabaa a wɔte ɔtweaseɛ so twaa galleon no ho hyiae. Wɔyɛ ntɛmntɛm sen saa, nea ɛyɛ ara ne sɛ hyɛn kɛse bi antumi ankwati nguankuw a wɔyɛ ntɛmntɛm no.
  Nanso na galleon no wɔ atuo. Na wɔhyɛɛ aseɛ kyerɛɛ wɔn kwan, na awieɛ no mpo hyɛɛ aseɛ sɛ wusiw.
  Oenomaus de nne a ɛte sɛ aprannaa kae sɛ:
  - me de duel ho nyansahyɛ ma! Sɛnea wimhyɛn mu adwowtwafo amanne kyerɛ no. Ɔkofo biako fi w"afa, na biako nso fi yɛn de. Wode wo nneɛma no fã bɛma nea odi nkonim no. Na sɛ wodi nkogu a , wo ne nea odi nkogu no yɛ nea wopɛ . Yɛrenhaw wo.
  Abeawa captain a ɔhyɛ akode a ɛsom bo a nhwiren wom no buae sɛ:
  - Kɛseɛ! Yegye saa asɛnnennen yi tom! Mɛko! Na wopaw obiara a wopɛ!
  Elf Prince Oenomaus kae denneennen sɛ:
  - nko ara na me ne ɔbarima ne ɔbea nna a ɛyɛ den no ananmusifo wɔ mo mu. Enti ɛsɛ sɛ meko!
  Ɔboafo a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no de abufuw kae sɛ:
  - a menyɛ ɔkofo a ɔyɛ bɔne sen saa! Mepɛ sɛ meko!
  Na ɔwosow ne nan a ɛnyɛ mpaboa, fɛfɛɛfɛ, ɛyɛ mmerɛw yiye, a ɛyɛ nea ɛkɔ baabiara, te sɛ ɔkraman nipadua.
  Ɔkofo kumaa no kasa tiae sɛ:
  - ye captains, yɛbɛko!
  Abeawa a ɔhyɛ akode a ɛsom bo no de ne ti too fam na ɔde serew kae sɛ:
  - Marquise de Diana, wo som mu!
  Elf kumaa no de ahotoso buae sɛ:
  - Ɔheneba Oenomaus! Wɔasiesie wo ho ama ɔko!
  Na ɔkofo kumaa no de ahokokwaw kɛse huruw kɔɔ hyɛn no so na ɔtwee ne nkrante tenten a ɛyɛ tratraa no.
  Lady de Diana nso twee ne nkrantɛ na ɔde serew bisae sɛ:
  - adɛn nti na ɔheneba no bɛyɛɛ adwowtwafo a mogya ho sukɔm de no mpofirim?
  Oenomaus buaa eyi denneennen sɛ:
  - a eye asem tenten. Nanso menyɛ po so adwowtwafo a mogya ho sukɔm de me, na mmom meyɛ ɔdehye! Na ɛno ma nsonsonoe ba.
  Marquise no de serew buae sɛ:
  - renkum wo, wobɛyɛ m'ankasa akoa ne deduani. Mɛma wode wo tɛkrɛma atete me nan ase a ɛda hɔ kwa na ɛnam so ama m"ani agye!
  Oenomaus serewee na obuae sɛ:
  merenkum wo ! Na ɛyɛ dɛ mpo sɛ wode wo tɛkrɛma bɛbɔ nan a ɛte saa. Nanso ɛwom mpo sɛ woyɛ ɔkofo a anibere wom de, nanso worentwɛn me nkogudi!
  Diana serewee kɛse , de ne sẽ akɛse, na obuae sɛ:
  - ma yennhunu! Ɛnyɛ me nko, na mmom mmeawa afoforo nso bɛtra wo so nnommum. Na yɛbɛyɛ wo ayayade na yɛahwe wo akum wo. Ma yɛnhwɛ sɛnea woserew wɔ asɛm yi mu!
  Adwowtwafo panyin no too dwom de buae sɛ:
  Mma w"abaw, mma w"abaw, mma w"abaw
  Wɔ ɔko a wo ne dae bɔne aboa kɛse no reko mu no, mma wo ho nnyɛ wo fɛre...
  Sereserew, sereserew, sereserew - .
  Hu sɛ biribiara hwɛ yiye na ɛyɛ okay !
  Marquise no de anigye kɛse de ne ti too fam:
  - a woye aberante a n'ani agye! Anka wobɛyɛ aseresɛm kɛse. Ebia mede wo bɛma ɔhemmaa no mpo. Na ɛbɛyɛ serew!
  Oenomaus de abufuw buae sɛ:
  - a enom idle chatter. Momma yɛnko!
  Abeawa a ɔhyɛ akode no huruw fii batere no fam na ɔtow hyɛɛ ne yɔnko no so. Oenomaus hyiaa no, siw ɔhwe no ano, na ɔyɛɛ ho biribi mpo, na ɛkame ayɛ sɛ ɔtwaa ɔhoɔfɛfo no aso. Ohuruw san n"akyi na ɔde panther serew hyɛɛ no nsow sɛ:
  - Na wo nnyɛ bɔne. Misusuwii sɛ woyɛ ɔheneba te sɛ nea meyɛ ɔbea kokorani no!
  Nanso, abeawa no nyɛ elf, ɔwɔ onipa aso. Nanso Oenomaus yɛ ɔkraman. Nnipa ne elves wɔ mma a wɔbom yɛ - wɔn a wɔyɛ fã . Nanso wɔtaa frɛ wɔn abɔdamfo . Na wɔn ani nnye wɔn baanu nyinaa ho ankasa.
  Marquise abeawa no san tow hyɛɛ no so bio. Ɔde nkrante yɛɛ nneɛma a wɔde ka bom a ɛyɛ den. Na ne sekan no hwirew, huruw, na ɛsan twitwiw bio, te sɛ owiyammo ntaban a ɛwɔ ahum mu. Na ɔtow hyɛɛ no so.
  Ɔheneba a na ɔnyɛ ahemman kɛse bi ɔdedifo a ntease nnim no bɔɔ ne moma so denneennen. Na ɔbɔɔ akode no mu. Mogya mpo petepetee mu. Na ɛda adi pefee sɛ abeawa no apirapira.
  Ɔsan n"akyi na ɔde abubuw kae sɛ:
  - a ɔyɛ hu monster boy!
  Edmond de ahobrɛase serew buae sɛ:
  "Ebia meyɛ aboa kɛse, nanso me ne abarimaa ntam kwan ware!"
  Diana serewee na ɔtow hyɛɛ no so bio. Ɛwom sɛ na mogya kɔkɔɔ retɔ fi ne mu de. Na ɔtrɛwee wɔ deck no so.
  Ɔhemmaa a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no kae sɛ:
  - anka metwitwa ne ti ntɛm ara! Anka merentwe bagpipes no.
  Marquise-Captain no de abubuw kae sɛ:
  - Na metumi ama wo hokwan a ɛte saa!
  Oenomaus yɛɛ ho biribi denam ne nkrante a ɔde bɔɔ ɔkofo no nsa ase na otwitwaa ne ntini no so. Ɔde akode no fii ne nsa nifa so gui, nanso ntɛm ara ɔfaa no wɔ ne benkum so. Na ɔserewee sɛnea odi nam, te sɛ nea ɔno ne tebea a ɛwɔ saa ɔko yi mu no wura.
  Aberante no kae sɛ:
  - a woye abeawa a woye akokodurufo! Nanso afei wopira. Ɛyɛ papa sɛ wubegyae!
  Diana teɛɛm sɛ:
  - yebewu, nanso yenmpa abaw!
  Adwowtwafo ɔkofo a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no bɔɔ gyegyeegye sɛ:
  Ɛsɛ sɛ wubu yɛn, wusuro yɛn, .
  Nnwuma a mmea adwowtwafo yɛ no nni awiei...
  Ná hann mu elffo nim sɛnea wɔko bere nyinaa, .
  Na okyinnsoromma yi abɔ dam wɔ yɛn ho!
  Na serew de bua, enti iridescent ne ringing. Ná biribiara te sɛ nea ɛyɛ nwini na na nkate wom.
  Na Diana tow hyɛɛ wɔn so bio. Ɔde ne nsa benkum yɛɛ n"ade a ɛnyɛ bɔne sen ne nsa nifa. Na na ɛyɛ fɛ yiye, kankyee a ɛyɛ fɛ saa . Nea ɛka ho no, marquise-captain no yii ne mpaboa, na ne nan nketewa a ɛyɛ fɛ no daa mpaboa. Na eyi maa n"ahokokwaw no yɛɛ kɛse.
  Oenomaus kae sɛ:
  - Na mpaboa a woda mpaboa fata wo, ahoɔfɛ adɔfo!
  Diana de asɛm a ɛyɛ yaw kae sɛ:
  - befe me nan ase a ɛda hɔ kwa no ano!
  Ná ɔko no mu yɛ den yiye. Marquise no de abufuw a ɛyɛ hu tow hyɛɛ no so na ɔde n"akode no kyerɛɛ te sɛ nea ɛyɛ ɔbea bi fan. Na eyi bɛdaa adi sɛ ɛyɛ fɛ yiye. Na afei ano no twitwiw Oenomaus wɔ elf no anim a ɛyɛ torotoro, onni nhwi, na ɛyɛ rosy no so.
  Aberante no kae sɛ:
  - a woye papa!
  Diana de ne ti too fam sɛ:
  - yiw, me ho ye cool! Na bio swing ne twist no.
  Adwowtwafo a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no teɛɛm sɛ:
  - a wobo no! Munkum no!
  Oenomaus de serew buae sɛ:
  - Na Otumfoo no ahyedee no nso dee - mma nkum nnipa?
  Ogya abeawa no buae sɛ:
  - ankasa - mma nnyɛ awudisɛm bɔne!
  Adwowtwafo ɔheneba no bɔɔ n"ano sɛ:
  - Enti, ɛyɛ yie sɛ wobɛdi awuo pa?
  Abeawa a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no sii so dua sɛ:
  - ntumi mpo, nanso ɛho hia!
  Saa bere yi nyinaa, abeawa a na wapira no, ɔsraani panyin no bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛtow ahyɛ no so bio, na ɔyɛɛ n"ade yiye. Na ɔde ne nsa twitwiw Oenomaia nsa ne ne mmati so.
  Diana bɔɔ ose sɛ:
  - a wobɛte nka bɔne! Mekum wo, puppy!
  Oenomaus too dwom de buaa, na ɔde siw ntua no ano;
  Yenim anuonyam a enwu da wɔ akodi mu, .
  Esiane sɛ wunnim ehu biara nti, fa akokoduru twitwa!
  Ɛmmra sɛ nkrante mmoa yɛn wɔ nkɔso akɛse mu, .
  Di atamfo no so nkonim - biribi foforo biara nni ho!
  
  Yɛde po so hyɛn fa po so, a yennim adwenem naayɛ biara, .
  Adwowtwafo ne ahum, ahum nyɛ akwanside!
  Nkae no bɛkɔ so atra awo ntoatoaso ahorow koma mu, .
  Ɔtamfo no adi nkogu - ɛno ne akatua no nyinaa!
  
  Ahoɔfɛ no bɛma woanya ɔdɔ a ɛyɛ anigye, .
  Na ɔkyena owudifo no retwɛn scaffold no!
  Sɛ wode filibuster bɛka w"asetra ho a, asiane wom, .
  Fortune tow dice no wɔ ɔkwan a ɛyɛ nwonwa so!
  Na wɔ asɛm a etwa to no mu no, adwowtwafo panyin no de ne nkrante twaa abeawa a ɔyɛ marquise no nsa, na akode no fii ne nsa a na ayɛ kusuu no so hwee ase.
  Diana serewee na ohuruw, na ɔde ne nan ase a ɛda hɔ kwa no sii Oenomai srɛ so. Na abeawa no nantew kyinkyin a ɔnyɛ hwee. Aberante no faa no na afei ɔtow no guu fam. Diana hwee ase wɔ hyɛn no so na ne ho dwiriw no. Ɔbɔɔ mmɔden ankasa sɛ obehuruw akɔ soro, nanso mpaboa no nansoaa ano bɔɔ no wɔ ne hwene mu, na abeawa no totɔe koraa esiane ɔhwe a ano yɛ den no nti.
  Oenomaus maa ne nsa so teɛɛm sɛ:
  - Nkonimdie!
  Dede bi faa mmeawa ne mmarimaa a wɔda mpaboa adwumayɛfo no mu. Na akofo no ne wɔn nkoa mmarimaa no kotow de animtiaabu.
  Ɔkofo a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no kae sɛ:
  - kwan bi so no, ɛdanee mmerɛw yiye! Misusuwii sɛ ɛbɛyɛ den kɛse.
  Oenomaus bɔɔ n"ano sɛ:
  - turkey no susuwii na owiee no wo soup no mu!
  Abeawa no serewee na ɔde serew kae sɛ:
  Mma nnwen elffo ho animtiaa
  Bere no bɛba, w'ankasa wobɛte ase...
  Wɔbɔ abɛn te sɛ atuo wɔ w"asɔrefie, .
  Na abeawa no tu mmirika kɔ ɔko a ɔda mpaboa koraa !
  Ɔbarima a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no de nyansahyɛ mae sɛ:
  - momma yemfa nnua nhwe nkoa mmarimaa wo won nan ase a hwee nni so. Misusuw sɛ wɔn ani begye ho!
  Oenomaus de n"ani kyerɛɛ baabi na ɔkae sɛ:
  - wosusu se won ani begye ho? Ɛwom sɛ ebia mmarimaa nan ase a ɛyɛ mmerɛw no nte ɛyaw a efi dua mu ba no nka saa de.
  Adwowtwafo a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no kae sɛ:
  - a ehia paa ne se y'ani gye ho! Adwowtwafo te sɛ yɛn hu sɛ ɛyɛ anigye kɛse sɛ wɔbɛyɛ mmarimaa a wɔn ho yɛ fɛ ayayade!
  Abeawa fɛfɛ bi a ɔhyɛ atade a nyansa wom ne agude a ɛwɔ ne nsateaa ne ne nansoaa so bɔɔ ose:
  - ayɛ krado, sɛ marquise"s assistant, sɛ mɛtoa ɔko no so! Na fa asade no fã a aka no ma!
  Ogya adwowtwafo no bɔɔ ose sɛ:
  - a eye me dea! Me ne no bɛko! Eyi da adi pefee.
  Enomai de ne ti too fam de penee so sɛ:
  - a ntease wom! Ɛnyɛ ne nyinaa na me nkutoo na mede bɛkɔ. Sɛ mpo me na me ho hia wo sen biara a.
  Ɔkofo a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no kasa tiae sɛ:
  - mu panyin biara nni nnipa a wɔyɛ pɛ mu. Na mehyɛ nyansa sɛ wɔnko a wonni akode.
  Ɔkofo a ɔhyɛ atade no kae sɛ:
  - a enni akode? So wunsuro, elf?
  Ogya adwowtwafo no buae denneennen sɛ:
  - mma kwae mu nnsuro mpataku!
  Abeawa a ɔhyɛ atade no, saa ɛwo a ne ho yɛ bruu a ne ho yɛ anigye yi, de nne brɛoo bisae sɛ:
  - ma aberanteɛ a ne ho yɛ fɛ no nto dwom mma yɛn. Misusuw sɛ biribi a ɛyɛ lyrical, na mmeawa afoforo bɛboa me.
  Ahoɔfɛfo a wɔwɔ afanu no nyinaa bɔɔ gyegyeegye wɔ biakoyɛ mu:
  - Akwaaba! Yɛpɛ sɛ mo nnwom wɔ yɛn ahurututu atifi!
  Oenomaus de serew too dwom sɛ:
  Mekae sɛnea afei, anim a ɛhyerɛn a ɛhyerɛn no, .
  Nhwɛso no bɔɔ me koma mu te sɛ nkrante!
  Mehyew wɔ ogya mframa nsubɔnten mu, .
  Woyɛɛ komm kɛkɛ de buaa!
  
  Wo nne, hwɛ sɛnea ɛyɛ fɛ na ɛho tew, .
  Migye wo afɛfɛde no nsu a ɛtɔ a enni awiei no di!
  Minhia asetra a ɔtan wom a wo nni hɔ, .
  Na afei daa hann bi bɛhyerɛn me!
  
  Wo ne ɔdɔ a enni ano nyamewa, .
  Ɛpo a hann a ɛyɛ nwonwa ahyɛ mu ma!
  Bu nsukyenee nkɔnsɔnkɔnsɔn no, de aseresɛm, .
  Sɛ wo nni hɔ a, merenhu adekyee!
  
  W"anim hyerɛn te sɛ owia a ɛwɔ soro, .
  Nnipa a wɔn ho yɛ fɛ biara nni amansan yi mu!
  Akɔnnɔ ho nkate no kata so te sɛ ahum, .
  Sɛ wo ne wo bɛtra daa a, ɛyɛ anigye!
  
  Ɛyaw a ɛwɔ me kra mu no retu te sɛ ahum, .
  Na ogya a ɛwɔ me koko mu no hyew mmɔborohunu!
  Medɔ wo, wohwɛ ahantan so de tua ka, .
  Nsukyenee a ɛyɛ asinasin no bubu wo koma!
  
  Wɔ akanea a ɛwɔ po a nsoromma ayɛ mu ma a enni ano no ntam no, .
  Me ne wo huruw kɔɔ soro te sɛ akɔre!
  Na w"ano a wɔde aboɔden abo ayɛ hyerɛnn no, .
  ne anigye kaa biribi !
  Na nsam a wɔbɔ no te saa araa ma ahoɔfɛfo no de anigye memene kɛkɛ. Nanso saa bere no, mmeawa no mu biako teɛɛm sɛ:
  - akodie frigate mmienu reba ha!
  Oenomaus de awerɛhow serew kae sɛ:
  - Wiɛ, so eyi ne nea na wopɛ no pɛpɛɛpɛ? So na wuhia ɔko a ɛyɛ anigye? Enti wubenya!
  Ɔbarima a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no de abufuw kae sɛ:
  - a wofre won! Cruisers a asraafo ka ho. Na afei worennya wo ho wɔ wo nan ase a ɛda hɔ kwa no so akuturuku kɛkɛ!
  Abeawa a na ɔde afiri a wɔde hwɛ akyirikyiri hwɛ no kae sɛ:
  - wo orcs wo po so ahyɛn no so. Na eyi kyerɛ sɛ sɔhwɛ a anibere wom retwɛn yɛn.
  Oenomaus kae wɔ ntease mu sɛ:
  - Nanso yebetumi akum yen atamfo a yennsɛe yen ahonim. Sɛ woka akofo a wɔn ho yɛ fɛ a, mogya tu wo koma ankasa!
  Abeawa a ne ti nhwi yɛ ahabammono no kae sɛ:
  - a yen atweasee no ye ntɛmntɛm sene frigates. Ebia yebenya bere akɔ!
  Adwowtwafo panyin no kae denneennen sɛ:
  - wo nsem-sem-sem-sem mu no, asemfua biara nni ho a wofre se guan!
  Na adwowtwafo mmeawa no de abufuw too dwom, a wɔasiesie wɔn ho ama nkwa anaa owu ako;
  Yɛte wiase a ntetewmu, awerɛhow...
  Dɛn na ɛsɛ sɛ ɔsraani yɛ bere a wayɛ ankonam no ?
  Anyame no, efata, atirimɔden so sii gyinae maa yɛn - .
  Saa guy yi redan n"asɔredan ayɛ fitaa!
  
  Amansan no yɛ atirimɔdensɛm araa ma ɔdɔ, .
  Nsuo a ɛkyerɛ sɛ wɔatetew mu no sen wɔ nsuo a ɛtɔ gu fam mu...
  Ayamhyehye yerae a na biribiara nni hɔ, te sɛ dae, .
  Na nkwa bɛyɛɛ sɛ ɔbo a ɛnyɛ brɛoo!
  
  Ɛyɛ nwini wɔ sare so, na nsukyenee no rehyew esiane ɔhyew nti, .
  Hwɛ sɛnea nkɔnsɔnkɔnsɔn a ayɛ nkannare kata me koma so!
  Na osuo a ewo mpaepaemu no bo te se nkyekyem a ewo dan atifi - .
  Kotoku mu da mpan, kɔbere nkutoo na aka!
  
  Nanso gyidi a wowɔ wɔ ɔkofo adeyɛ mu no kanyan, .
  Ade Nyinaa so Tumfoɔ Nyankopɔn, wunim, ahyɛ bɔ a emu yɛ den!
  Na ɛbɛyɛ sɛ nhaban wɔ May a ɛyɛ hyew mu ama yɛn, .
  Sɛ yefifi a, yehyia adekyee!
  
  So wopɛ sɛ woma okyinnsoromma yi ani gye?
  Sɛnea ɛbɛyɛ a yɛn mu biara bɛto dwom anuonyam mu te sɛ anadwo ntontom?
  Afei ɛwoɔ a ɛyɛ dɛ paa no bɛyɛɛ otwa a ɛfiri linden dua no mu - .
  Wɔ abran kra mu no, momma yɛmfa atosɛm ntwa awiei !
  
  Ɛho nhia sɛ wobɛdaadaa Onyankopɔn, gye me di, .
  Ɔnam yɛn mu hena na ɔyɛ ohufo ne boor so hu no yiye !
  Fa Awurade ntease ma afɔrebɔ no, .
  Ɛnyɛ nwonwa sɛ ɛka sɛ, mɛtua mo ka!
  
  kyeree yɛn wɔ Intanɛt so , .
  Obiara nnim baabi a awudi no ba awiei.
  Yuda sɛn aspen a aporɔw so - .
  Na nkurafoa a wogye die no - laurel abotiri!
  
  Obiara betumi ayɛ papa
  Yɛn paw no yɛ adwene mu - mmɔdenbɔ ma Kristo.
  Nanso ɛtɔ mmere bi a mogya a ɛyɛ atɛkyɛ wɔ hɔ, .
  Anyɛ yiye koraa no, bɔhyɛ bi wɔ hɔ - mɛba ntɛm!
  
  Oh wiase, basabasayɛ kɛse a wowɔ, .
  Te sɛ nea yentumi ntra ase asomdwoe mu !
  Ɔyere no sui wɔ ɔsraani no funnaka no so, .
  Hwɛ sɛnea asetra mu asaawa a ɛyɛ mmerɛw no teateaa!
  
  Mogya a wobehwie agu no nnye yen fr3 - .
  Mepɛ sɛ medɔ, sɛ mede Agya Man no ma paradise!
  Dɛn nti na asotwe yi yɛ ma yɛn nyinaa?
  Mmuae: fa w"ahonyade nyinaa ma ahiafo!
  
  Ɛrentumi nyɛ yiye sɛ wɔde sika bɛtɔ nkwagye, .
  Efisɛ sika kɔkɔɔ bo biara nni hɔ mma Onyankopɔn!
  Na asɔre mu no wokotow Kwasida, .
  Sɛ wɔbɛyɛ ntaban te sɛ akɔre!
  
  Na bere no bɛba - Onyankopɔn Ahenni bɛba, .
  Esum bɔne ne adebɔnefo no bɛba awiei!
  Honhom famfo bɛyera, nkoasom a wɔabu wɔn fɔ, .
  Na ɔman no bɛyɛ wɔ Anigye Kɛse mu!
  Wɔ dwom a ɛkanyan adwene saa akyi no, mmeawa-adwowtwafo a wɔte ɔtweaseɛ so no faa na wɔkɔtow hyɛɛ frigate akɛse a na orcs ahyɛ mu ma - asono a wɔn ho yɛ huam na wɔn ho nhwi yɛ ma.
  Ná mmeawa sua sen abɔde a wɔn ho yɛ abofono no, nanso na wɔyɛ ntɛmntɛm na wɔn ho akokwaw kɛse.
  Na afei mmeawa a na wɔwɔ aguadifo hyɛn no mu no nso hyɛn ɔko no mu wɔ adwowtwafo no afã. Na nso nkoa mmarimaa no de ahopere paapaee akode no mu. Eyi yɛ biakoyɛ a ɛka koma a ɛte saa a nnipa ne elf ahorow de tia wɔn daa abakɔsɛm mu atamfo - orcs.
  Oenomaus nso de ne ho hyɛɛ ɔko no mu. Aberante no wosow nkrante abien prɛko pɛ, na ɔde mmirika tuu owiyammo no, twaa orcfo no ti. Ɔde gyata abufuw ko.
  Na ne nkyɛn ne nea ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no . Abeawa no nan ase a ɛda hɔ kwa no bɔɔ orc no hwene mu na ɛbubuu ne hwene. Na afei orc no hwee ase, na ne mmɛn no bɔɔ no wɔ ne yafunu mu. Na na ɛyɛ ɔko a emu yɛ den.
  Oenomaus de akokoduru ko. Ɛha na ɔde ne nkrante di ntontom, te sɛ fan, na otwitwa ti a ɛwosow te sɛ kabege.
  Ɔheneba kumaa no de anigye too dwom, de kyerɛɛ akokoduru anwonwade ahorow:
  Sɛ wo nsateaa yɛ den a - .
  Eyi kyerɛ sɛ wobɛyɛ nea odi kan wɔ asetra mu!
  Na afei yɔnko no nyɛ ohiani, .
  Ɔwɔ koma a ɛyɛ sika kɔkɔɔ ne ntini a ɛyɛ dade!
  
  Nanso nea ɛho hia sen saa no, gye di, ɛyɛ adwene a ɛyɛ den, .
  Efisɛ elf fighter yɛ nwini sen aboa .
  Sɛ woyɛ awerɛhow wɔ asetra mu a, .
  Afei serew a ɛyɛ anigye bɛma wɔadɔ wo!
  
  Automatic supplement, nim, ahoɔden a wɔde hyɛ nsa, .
  Efisɛ nimdeɛ ahyɛ mu ma, Nimdeɛ-Sɛnea!
  ɔkwasea nsa , .
  Afei ɛyaw nkutoo na wubenya sɛ akatua!
  
  Bere bi wɔ hɔ a na wɔde poma kɔbɔ abɔmmɔ, .
  Agyan, agyan a wɔde twitwiw honam ani a ɛyɛ den...
  Nanso wɔyɛɛ chervonets wɔ baabi a penny kɔ, .
  Na ɛnyɛ den koraa sɛ wubehuruw akɔ nsoromma kuw no mu!
  
  Ɛwom sɛ nhomasua ye - .
  Nanso ɛyɛ anigye nso sɛ wobɛnya akokoɔduro...
  Na sɛ ɛyɛ bayonet a, ɛbɛyɛ chisel, .
  Na yɛsom Ɛna Agya Man no nokwaredi mu paa.
  
  Nanso basabasayɛ bɔne yɛ mmeamudua a emu yɛ duru, .
  Mogya ahyɛ yɛn akodi mu ma...
  Adɛn nti na Ade Nyinaa so Tumfoɔ Nyankopɔn no sɔree bio wɔ amanehunu akyi?
  Sɛnea ɛbɛyɛ a asraafo a wɔboaboa wɔn ano no mu den!
  
  Ababaa no nusuo retɔ - n'adamfo dɔfo no ahwe ase, .
  Ɛna no de abubuw bɔ mpae, na ɔteɛteɛm wɔ n"ahurututu atifi...
  Nwini reyɛ ayɛ nwini wɔ mfɛnsere no akyi, na ogya dan no adum, .
  Aberante bi a ne ho yɛ fɛ a wɔasie no wɔ asase ase ni!
  
  Oh, nkrabea atirimɔdensɛm, nkrabea bɔne bɛn ara ni, .
  Ɔbaabun Maria , wo suban pa wɔ he?
  Ná ɔbarima no pɛ sɛ ɔyɛ ayeforo ntɛm, .
  Na afei mframa no rebɔ mfutuma wɔ pine nnua no ase!
  
  Asetena beba anigyee - beye papa, .
  Apple pie bɛyɛ ɛwo poppy aba...
  Ɔtamfo a ɔyɛ aboa kɛse no dan mfutuma ne powder, .
  Ma nokware anigye ntwa aboboano no!
  
  Wɔyɛ biribiara wɔ Elf so, na tow no wɔ Fars so, .
  Momma yɛnboaboa nhwiren a nsoromma ayɛ mu ma ano nyɛ no akuturuku!
  Na hello guys, top class kɛkɛ, .
  Na wɔtow ghoul a ne ho yɛ hu bi guu ogya no mu !
  
  Machine gun no abɛyɛ nea wonim no yiye dedaw - atuo no rehwie agu asubɔnten bi mu, .
  Na na ɔtamfo no abrɛ, nea na ɔpɛ no yɛ zero!
  Sɛ wudi nkonim a, wobɛyɛ ɔdefo, .
  Obiara a ɔde ogya no bɛkɔ akowie ohia mu!
  Eyi yɛ dwom ne ɔko kɛse, a nkrante a ano yɛ nnam yiye na ɛyɛ ntɛmntɛm na ɛwosow. Na ɔhwe no di akyi wɔ ti no so, te sɛ nea ɛwɔ asphalt so. Na wɔakum orcfo pii dedaw. Na nkoa mmarimaa wɔ ɔko mu. Wɔn mu biara nni hɔ a ɛte sɛ nea wanyin sen dunan, nanso wɔn nyinaa wɔ ntini. Adwumaden na ɛma nkoa mmarimaa no nipadua a ɛyɛ mmerɛw no yɛ den. Na nan ase a ɛyɛ den na ɛyɛ mmerɛw no bɔ orcfo no hwene bere nyinaa, na ɛbubu wɔn anom.
  Abeawa captain no nyaa n"adwene. Na ɔtenaa ase. Ne nsa mmienu no nyinaa apirapira kɛseɛ - na wɔatwa ntini no. Wiɛ, eyi nkum nnipa, ɛdenam nkonyaayi ne nkonyaayi nnuru mmoa so no, wobetumi asan asiesie nneɛma a asɛe no. Nanso anyɛ yiye koraa no eyi begye nnɔnhwerew abien. Saa bere yi de, ontumi nko.
  Na obiara nni hɔ a ɔbɛboa - mmabaa ne mmarimaa nyinaa wɔ ɔko mu, na wɔde wuram abufuw ko. Eyi yɛ ɔko a ɛyɛ atirimɔdensɛm saa.
  Diana tu, anigyesɛm ne sɛ na ne nan da hɔ na na ɛnyɛ hwee koraa. Na abeawa no mu panyin no de nsateaa a ɛyɛ nnam te sɛ bonsu de no fii ase hwehwɛɛ mmoa a edi kan no. Aduru bi wɔ hɔ a ɛsa akuru, ne nea emu yɛ den yiye, ne amansan nyinaa balm. Ɛno da nkyɛn a, dɛn nti na womfa wo ho nhyɛ ɔko no mu bere a woakyekyere akwaa no na wode balm ne nnuru a wɔde sra so awie no?
  Sɛ wode wo nan da hɔ a, wubetumi atow nneɛma a tumi wom yiye na awuduru wom. Na ɛno bɛyɛ onwini na ɛsɛe ade kɛse.
  Diana de ahotoso yɛɛ n"ade. Na ne nan da hɔ na ɛyɛ ntɛmntɛm saa. Ná ɔhyɛ mpaboa a ɔmpɛ, na na osii ne dibea so dua nkutoo. Wɔ wiase a hann ahorow pii ne daa awɔw bere wɔ hɔ mu no, mpaboa ho nhia sɛnea ɛbɛyɛ a wo nan rente awɔw nka, na mmom ɛyɛ fɛ, na wosi so dua sɛ wonyɛ akoa anaa akoa. Na eyi yɛ nea ntease wom...
  Ɛha na mmarimaa no mu biako a ɔno nso da mpaboa no tow ade a ano yɛ nnam guu orc no hwene mu. Na ɔno nso nyaa awuduru fã bi no, ɔyɛɛ nwini na owui amonom hɔ ara.
  Akoa abarimaa no de anigye too dwom, na nkoa mmarimaa afoforo no de wɔn ho hyɛɛ mu, na wɔyɛ nnipa na wɔtoo dwom te sɛ nnipa:
  Afei, sɛ ɔhaw ahorow bi wɔ amansan yi mu a, .
  Ɛnkɔ so wɔ ɔkwan biara so...
  Wompɛ nsakrae bio
  Ɔbarima no nnim nea ɔpɛ!
  
  Na Chernobog wɔ hɔ a ɔwɔ tumi kɛse, .
  Ɔkɛseɛ no wɔ amansan tumi ...
  Ɔde ma ɔbarima bi moma so pɛɛ, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a adesamma abusua no renyɛ wuram koraa!
  
  Yiw, Ade Nyinaa so Tumfoɔ Abusua no na ɔbɔɔ No, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a nkurɔfo benya nea enti a ɛsɛ sɛ wonya nkɔso...
  Sɛnea ɛbɛyɛ a obi pɛ biribiara prɛko pɛ, .
  Na nkurɔfo suaa sɛnea wɔko denneennen!
  
  Sɛnea ɔkofo di bɔne so nkonim no, .
  Saa Poma a wɔbɔɔ no maa onipa nya so mfaso no...
  Na ɔhwiee papayɛ guu akra ne nipadua, .
  Ɛnka akyi dodo da sɛ wubesua sɛnea wɔko!
  
  Dɛn na Ade Nyinaa so Tumfoɔ Nyankopɔn pɛ?
  Sɛnea ɛbɛyɛ a wɔrennya akokoduru mfa Elf no nkɔ ne nkotodwe...
  Enti nkrabea bɔne nni tumi, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a awo ntoatoaso ɔhaha pii benya nkɔso!
  
  Yiw, Chernobog yɛ ade a ɛkanyan nkurɔfo, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a ɔbrɛ nni hɔ, stagnation biara nni hɔ...
  Ɛmmra sɛ wobɛyɛ orkshista bubuu mu kɔ smithereens, .
  Nantew twa Orklin ho hyia wɔ adamfofa kwan so!
  
  Enti sɛ ɛyɛ den a, .
  Sɛ ɔhaw ahorow to Agya Man no so a...
  Rod bɛyɛ no fɛfɛɛfɛ na ɛnyɛ den, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a nkurɔfo bɛtu kɛkɛ!
  
  Na Chernobog yɛ wo nua panyin ara kwa, .
  Ɛwom sɛ ɔyɛ katee de , nanso ɔdɔ wo a enni awiei...
  Wobɛbɔ nkontabuo a ɛsen biara
  Bere a wobɛsom Elf no daa!
  Orcs no hweree ade kɛse, mmeawa ne mmarimaa nyinaa twitwaa wɔn so. Na Diana mpo a ɔde ne nsa abɔ mu no hyɛn ɔko no mu. Na wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa no tow agyan a ɛbɔ orcfo kɔn mu na ɛtwaa wɔn ntini ahorow. Na menewa ne nneɛma ahorow nyinaa. Na na ɛte sɛ nea ɛyɛ nwonwa yiye.
  Na afei Diana nan a ɛda hɔ kwa no tow pea a wɔde nusu sare a wɔahyɛ no den wom. Na ntɛm ara na wɔtow orc dumien a ɔsahene no di wɔn anim guu soro na wotu faa frigate no nkyɛn. Eyi yɛ ɔsɛe kɛse ne asono a wɔn ho yɛ bruu ne wɔn a wɔn ho yɛ tan a wowuwu ankasa.
  Oenomaus de serew kae sɛ:
  - ye mogya koro: wo ne me! Nifa?
  Diana de adamfofa serew buae sɛ:
  - se yeka bom a, yenntumi nni so nkonim! Onipa ne elf yɛ tumi, na ɛte sɛ nea ɛyɛ ahantan kɛse!
  Mmabaa no maa wɔn nhyɛso yɛɛ kɛse. Orcfo a wɔanya wɔn ti adidi mu no a wɔde parachute a wɔmfa nhyehyɛ mu dii dwuma no fii ase huruw kɔɔ fam, na wofii frigate a ɛwɔ ntaban mu rehuruw. Parachute ahorow no bi, esiane wɔn mu duru a emu yɛ duru nti, tetew, na asono akɛse hwehwee ase te sɛ abo, nanso nea ɛnte sɛ abo a wɔde abo ayɛ no, wɔteɛteɛɛm na wɔdomee wɔn ho fĩ kɛse!
  Diana tweet sɛ:
  Ɛnyɛ mmerɛw sɛ wobɛyɛ ɔbea pa, .
  Ayamye nnyina ne tenten so!
  Oenomaus de ne nkrante a ano yɛ nnam na atenten no yɛɛ owiyammo foforo, na otwitwaa asono panyin kɛse bi ti. Ɔhuruhuruw faa hyɛn no atifi te sɛ toa, na ɔde mogya petepetee so. Na ɔheneba kumaa no too dwom sɛ:
  Mogya san sen te sɛ asubɔnten, .
  Wo opponent no yɛ den yiye...
  Nanso monnsuro Satan, .
  Na san fa aboa kɛse no kɔ sum no mu!
  . TI a Ɛto so 6.
  Ɔtweaseɛ ahemmaa a ɔwɔ ti ason no ne bere koro no ara mu no, Nkonyaayi Sukuu no Owura Kɛse no, bɔɔ abubuw na obisaa sɛ:
  - betumi aforo akɔ soro kodu ɔbarima a wanyin na woasensɛn mframa mu anyɛ yiye koraa no simma biako?
  Dominica serewee na obuae sɛ:
  Metumi, nanso metumi ayɛ no ɔkwan soronko so
  Mmirikatu a wo mpaboa da hɔ fa obosu no mu...
  Abeawa no huruw te sɛ ɔkɔre - .
  Eyi kyerɛ biribi soronko wɔ obiara ho!
  Ɔtweaseɛ duchess no ano buei, na ogya hyew fii mu. Ogyaframa no faa mu na ɛhyew abeawa fɛfɛ no yaw kɛse wɔ ne nan ase a ɛda hɔ kwa, pink, a ne nan ase a ɛyɛ fɛ a ɛkɔ akyiri no so.
  Na Dominic teɛɛm, nanso ntɛm ara ɔkyekyeree ne hwene denneennen. Na ne moma so yɛɛ duru kɛse. Ɛbɔɔ yiye, akisikuru no mpo hohoroo ntɛm ara. Ná ɛte sɛ nea tete asɛmmisafo no ayɛ no ayayade.
  Abeawa no bɔɔ ose sɛ:
  Lancelot ne Ɔhene Arthur da so ara wɔ hɔ ma wo !
  Ɔtweaseɛ Duchess no bɔɔ ose sɛ:
  hwan bio ne wei a wobo akokoduru de ahunahuna me?
  Nymph marquise no buae sɛ:
  - weinom ye abran a wofiri nnipa amanne mu. Wɔyɛ ahobammɔ koraa ma wo, W"adom!
  Ɔtweaseɛ bea no bɔɔ ose sɛ:
  - YOO! Seesei wowɔ adwuma a mfaso wɔ so, sa wo nan a ahyew no yare. Eyi ho wɔ mfaso kɛse wɔ nneyɛe mu, na ɛbɛboa bɛboro pɛnkoro wɔ asetra mu.
  Dominica a ɔserew denneennen no too dwom sɛ:
  - Na baako, ne mmienu, ne mmiɛnsa, ne anum!
  Merenbrɛ sɛ mɛsan ayɛ...
  Asɛm koro no ara a wɔbɛka
  Ɛno dɔɔso sɛ ɛbɛma nsu no ayɛ atɛkyɛ ama wo!
  Grand Master Dragon kae sɛ:
  - Na ɔyɛ abeawa a ɔyɛ cheeky. Ebia ɛnyɛ sɛ ɔbɛfra ne nan ase nko, na mmom abubu ne nansoaa nso?
  Nymph marquise no kae sɛ:
  - hia sɛ yenya abotare, oh duchess. Ebia abeawa yi nkutoo ne hokwan a yɛwɔ sɛ yebegye ɔbarima ne ɔbea nna a emu yɛ den no nkwa. Na fa mmarima no san bra!
  Ɔtweaseɛ bea no bɔɔ ose sɛ:
  - wei ye nkwaseasɛm! Ɔbarima bi a nsu remene fa sare bi, na wokyere abeawa bi a ɛda hɔ kwa . Wankyerɛ tumi soronko biara.
  Nymph marquise no kasa tiae sɛ:
  "Otumi de n"ahyɛde maa ɔbo bi so a na nkonyaayi anaa nkonyaayi biara nnim, na ɛno som bo kɛse!"
  Duchess of Montserrat serewee na obuae sɛ:
  - Yiw, ogyee din se opira ne moma so. Ampa, afei de, biribiara nni hɔ. Na eyi nyɛ nea ɛtaa ba wɔ nnipa fam.
  Weasel sii so dua sɛ:
  - a ɛda adi ntɛm ara sɛ ɔyɛ soronko na wɔapaw no! Na ɛhwehwɛ sɛ wɔfa ɔkwan soronko, nokwaredi ne anifere kwan so.
  Ɔtweaseɛ Duchess no de ti ason bɔɔ ne ti prɛko pɛ:
  - Yiw, kwan a efi komam na ɛyɛ soronko... Ebia ɛsɛ sɛ mede me tɛkrɛma tete ne nan ase, sɛ obu kɛse ho sɛnkyerɛnne!
  Dominica de n"anim buae na ɔde ahotoso buae sɛ:
  - Dabi, eye se womfa wo tɛkrɛma nni dwuma! - Na ɔde kaa ho, na ɔmaa n"anim yɛɛ dɛ kɛse a mponhwɛ kwan. - Ɛwom sɛ akyinnye biara nni ho sɛ tɛkrɛma ne nipadua no fã a ɛyɛ den sen biara de. Otumi tu asraafo dɔm ɔpepem pii!
  Nymph marquise no hyɛɛ nyansa sɛ:
  - ma no adwuma a ɛnyɛ den. Sɛ nhwɛso no, ma ɔmma ɔkraman no mmra ne nkyɛn na ɔmmɔ akuturuku, na afei ɔnsan nkɔ!
  Ɛha yi, troll bea a kan no na ɔyɛ komm a ɔhyɛ atade kɔkɔɔ, a okura nkonyaayi poma no kasa tiae:
  - Daabi! Yɛremma ɔnyɛ ɔkraman ba no ayayade. Ɛyɛ papa sɛ wode nkonyaayi poma bɛko atia me. Eyi bɛyɛ sɔhwɛ a anibere wom ankasa ne sɔhwɛ a etu mpɔn!
  Na ɔde safir ne abohene a ɛyɛ kɔkɔɔ ne lilac adura ne mpaboa no nan ase.
  Ɔtweaseɛ Duchess no buae sɛ:
  "Ɛyɛ den dodo sɛ abeawa a onnim hwee sɛ ɔne Ɔtweaseɛ Adesuabea wura no bɛko." Ná ɛyɛ den sɛ me ne wo bɛko, Laska a ɔwɔ osuahu kɛse na ne ho akokwaw yi mpo!
  Troll a ɔyɛ ɔbea no serewee na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - Nkanka! Eyi akyi no, Koschey a Owu Nni mpo rensuro no!
  Afei Dominika kaa no denneennen sɛ:
  - Dɛn, wowɔ Koschey a Owu Da?
  Ɔtweaseɛ Duchess no de ne ti too fam sɛ:
  - ampa se, nanso, wo ne nsase a ewo akyirikyiri wo akyirikyiri ahennie no mu. Nanso saa afiri fĩ a ɛyɛ abofono yi wɔ hɔ !
  Abeawa a ɔbɔɔ no no de serew kae sɛ:
  - Anaasɛ ebia ɔmaa ɔyaredɔm bi bae? Sɛ wobɛkum mmarima no nyinaa na woakyere wo mmaa no!
  Ɔtweaseɛ Duchess no buae sɛ:
  - Ntaa nsi! Yɛwɔ mmea dɔɔso sen mmarima mmɔho du. Na wɔ orcs ne goblins a wɔbom yɛ Koshchei a Owu Nni dɔm no mu no, nea ɛne no bɔ abira no, mmarima dɔɔso sen mmea mmɔho du, na wɔsõ na wɔn ho yɛ den kɛse. Dɛn nti na ɛsɛ sɛ ɔsɛe n"ankasa manfo ne n"asraafo!
  Dominica kae sɛ:
  - Nanso ɔyaredɔm no nnya Koshchei ankasa so nkɛntɛnso?
  Troll a ɔyɛ ɔbea no de ne ti too fam sɛ:
  - yiw, akodie nkonyaayie baako mpo nnyɛ adwuma wɔ ne so. Ɛnfa akode biara. Wo hydrogen ɔtopae mpo ntumi nsɛe no. Saa na ade titiriw no te!
  Abeawa a ɔbɔɔ no no kae sɛ:
  - Nanso ebia ɔwɔ owuo wɔ ne nkesua mu, wɔ aduru bi ano!
  Ɔtweaseɛ Duchess no de nne a ɛyɛ aprannaa buae sɛ:
  - a ennye saa! Sɛ na ɛnyɛ den saa sɛ wobehu Koshchei wu a, ɛnde anka ɔrentra ase bere tenten a atwam ni. Na enti, adi mfehaha pii araa ma...
  Nymph marquise no bua maa no sɛ:
  - na mo nkurofoo no da so ara rehuruw wo nnua mu, nanso na ɔwɔ n'ankasa tumi dedaw na ɔte ahengua no so. Susuw adeyɛ ko a eyi yɛ ho hwɛ!
  Dominica faa no na ɔtoo dwom sɛ:
  Bonsu yɛ anim
  Na wɔte nkorabata bi so...
  Ɛda so ara yɛ nea ɛho nhia
  Na yɛn nananom wɔ hɔ!
  Troll a ɔyɛ ɔbea no kae sɛ:
  - Koshchei, nokwarem no, wosusu ho nso. Na bere a ɔyaredɔm no fii ase no, nokwarem no, ɔno na odii kan susuw ho. Eyi ne, ɔkwan bi so no, bɔne a ɛwɔ akyi no ti. Te sɛ ɔtweaseɛ barima a ne ti ɔha , ɔtweaseɛ mu kɛse, ahemfo ne ɔbɔnefo ɔhempɔn. Nanso saa aboa kɛse yi nso ho popoe na ɔbubuu. Nanso anyɛ yiye koraa no, na Koschey bɛma asɛm bi! Bio nso, wɔsusuu sɛ Jinnfoɔ hene, Iblis... Jinn yɛ ahonhom nso, na wɔrentumi nyɛ aboɔden.
  Nanso ɔkwan bi so no, ahonhonsɛmdifo no de wɔn ho siee. Na na ɛte sɛ nea wɔayera!
  Dominica too dwom de buaa no sɛ:
  Genie no de ahopere kae sɛ, dabi, gye me di, mmeawa wɔ ahoɔden, .
  Na ɛyerae...
  Na afei ɔtweaseɛ no kasa tiaa ahoɔfɛ no , .
  Mesrɛ wo, tu mmirika!
  Marquise de Lasca kae sɛ:
  - a ewo ho a eye papa ne bone nyinaa wo ho. Wɔyɛ den, nanso nea wotumi yɛ no sua. Nanso wɔ nsusuwii mu no, sɛ mmarima anaa mmea no mu biako ka kyerɛ jinn ɔhempɔn Iblis sɛ ɔnsɛe mmarima abusua no, na otumi nya tumi nyinaa nkaa a ɛbɛma tumi kɛse wɔ yɛn amansan yi mu tumi so a, ɛnde obetumi de eyi aba!
  Dominica de ne ti too fam sɛ:
  - wei ye biribi dedaw! Ɛsɛ sɛ yɛhwehwɛ Tumi Nyinaa Nkatabo no. Na afei yɛbɛsiesie biribiara.
  Ɔtweaseɛ bea no serewee, na ne nne te sɛ aprannaa. Na afei obuae sɛ:
  - a ewo One Ring no ye den paa se wobehunu. Esiane sɛ ɛma tumi wɔ asasesin a wɔde toto nsoromma kuw no nyinaa ho nti. Bio nso, sɛ wɔ w"amansan no mu no, ɛkame ayɛ sɛ nsoromma kuw no da mpan esiane nsoromma nhyehyɛe a wɔntaa nhu nti a, ɛnde ɛha na ɛyɛ asasesin a abɔde a wonim nyansa ɔpepepem pii ne ahenni pii te mu. Na ɛda adi sɛ, obiara nhuu no de besi nnɛ, efisɛ na ɔhempɔn biara nni yɛn amansan a wɔka no anansesɛm mu no!
  Dominika serewee na obisaa sɛ:
  - a wowo Nyame bi?
  Marquise-nymph no buae sɛ:
  - se Nyankopon a okorɔn saa, Ɔbɔadeɛ wɔ Amansan nyinaa mu, anaasɛ onni hɔ a, obiara nnim ankasa de besi nnɛ. Koschey a onwu da mpo. Nanso anyame a wɔba fam wɔ hɔ . Nanso wɔte saa a mfaso kakraa bi na ɛwɔ so, na eye sɛ wobɛtwe wo ho afi ho. Mpɛn pii no, asɛmfua Nyankopɔn no wɔ ntease pii. Enti ahonhonsɛmdifo a wɔkorɔn sen biara no ahoɔden ne anyame no yɛ pɛ koraa.
  Troll a ɔyɛ ɔbea no kae sɛ:
  - nso yewo nyamesom, nanso mfasoo sua. Sɛnea ɛte wɔ wo de no, ɔkwan bi so no. Afei, bere a na coronavirus , na asɔre ahorow no mu da mpan ankasa, na mpaebɔ boaa obi, anaa aduhuam bɔɔ ne ho ban fi mmoawa ho. Dɛn nti na mo nkurɔfo a moyɛ nnipa a moyɛ gyidifo saa, a mosusuw sɛ ɛdenam nkotodwe a mobɛkotow na mobɛkotow so no, mubetumi asrɛsrɛ biribi de atua ka!
  Dominica buae denneennen sɛ:
  - Nanso me nnye Onyankopon anaa anyame nni koraa! Na ɛno mfa me ho. Nanso na minnye elf nni nni kan, na na mibu wɔn sɛ anansesɛm ne onipa adeyɛ. - Abeawa no bɔɔ ne nan ase a ɛda hɔ kwa no wɔ ɔbo no so na ɔtoaa so. - Na afei mehunu se elfs, dragons, trolls, nymphs wo ho, enti adɛn nti na wonnye Onyankopɔn ne abɔfoɔ nni? Bio nso, nnipa ɔpepepem pii gye Ade Nyinaa so Tumfoɔ no di, na ɛkame ayɛ sɛ mmofra nkumaa nkutoo, na ɛnyɛ wɔn nyinaa na wogye ɔtweaseɛ ne akraman di anibere so.
  Marquise Laska serewee sɛ:
  - Menim! Abeawa yi, bere a na ɔyɛ abofra no, ɔhwɛɛ Dunno ho mfoninitwa afiri bi na nokwarem no, ofii ase hwehwɛɛ nkonyaayi poma wɔ gyaade hɔ. Na ɔhwɛɛ nkorabata biara. Na mmofra a aka no serewee no. Nokwarem no, wɔ mmofraase mpo no, nnipa dodow no ara te ase sɛ nkonyaayi poma yɛ anansesɛm!
  Dominica kae sɛ:
  - Nanso wo wiase no mu no nkonyaayi poma wo ho!
  Troll a ɔyɛ ɔbea no de ne ti too fam sɛ:
  - ampa ara se ewo ho! Na sɛ wubetumi atra ase a, ɛsɛ sɛ wusua sɛnea wode bedi dwuma !
  Ɔtweaseɛ bea no bɔɔ ose sɛ:
  - Seesei ara! Ma no nkonyaayi poma, yɛbɛhwɛ nea abeawa yi a ne ho yɛ nnam yiye na ne tɛkrɛma yɛ akokoduru no tumi yɛ!
  Dominica too dwom sɛ:
  Mesrɛ mo mma mo nnyɛ mo nwonwa
  Sɛ nkonyaayi ba a!
  Sɛ ɛba a, sɛ nkonyaayi si a!
  Laska kae sɛ:
  - Wiɛ, ɛnnyɛ ɔdɔfo? Nkɔmhyɛni a ɔte saa!
  Troll a ɔyɛ ɔbea no faa ne nkonyaayi poma no denneennen wɔ ne nsa nifa mu na ɔwosow no. Na anyinam bɔɔ Dominica. Nanso abeawa-oyikyerɛfo no tumi huruw fii hɔ wɔ bere a etwa to no mu, na ɔhwe no antumi ankɔ. Marble tile a ɛwɔ m"akyi no nwene na efii ase yɛɛ wusiw.
  Ɔtweaseɛ Duchess no teɛɛm sɛ:
  - hwɛ yie, Cobra! Wobɛsɛe ade a wɔde kata so no nyinaa!
  Weasel serewee na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - wei ne nkonyaayie poma kwan!
  Ɔbea troll Cobra too dwom de buae sɛ:
  - ɛna bɔne, me kwan no yɛ mmerɛw, .
  M"ani nnye ho sɛ mɛtwe ɔkraman dua!
  Dominica bɔɔ ose de buae sɛ:
  Dae bɔne bi wɔ m"asuafo mu, .
  Ahuruhuruw biako - biako hit!
  Ɔtweaseɛ Duchess no twaa n"asɛm mu sɛ:
  -Hwɛ, ne blisters no ayera dedaw! Wɔ nnipa mu no, ɔsɛe no nkɔ ntɛm saa. Abeawa bɛn ara ni !
  Nymph marquise no sii so dua sɛ:
  - ne no! Ná manfom wɔ ho. Ahoɔden ntaa mma sɛ wɔbɛsan awo foforo, wɔ nkonyaayifo mpo fam, na wɔamfa nkonyaayi anni dwuma.
  Dominika bɔɔ n"ani na ɔde ɔyɛkyerɛ gyinaa ne nsa so. Na ne nan a ɛda hɔ kwa no hyerɛn wɔ wim te sɛ propeller nhama. Na abeawa no faa no de anigye too dwom, wɔ ne dwetɛ nne mu sɛ:
  Yɛbrɛɛ yɛn pɛ ase wɔ akodi mu, .
  Onua, wɔko maa Agya Man.
  Ná ɛte sɛ elfinism fi akyirikyiri, .
  Elf ɔsraani bi ahyɛn Orklin!
  
  Yɛn nananom yɛɛ nkrante, .
  Na afei atuo no kɔɔ adeyɛ mu...
  Birch nnua bue wɔn nkorabata, .
  Mmabaa no reto paanoo!
  
  di nkonim wɔ ɔko biara mu , .
  Onim sɛnea ɔde nneɛma bɛka n"adwene.
  Ɛtɔ mmere bi a hell kronkron hyew.
  Nanso yebedi ɔtamfo no so nkonim !
  
  Elf bɔ Asase no ho ban, .
  Ɔma wɔn a wɔda mpaboa na wɔda adagyaw no guankɔbea.
  Yewiee ɔko no wɔ May, 1994 mu.
  Ná nkogudi a abufuw wom retwɛn Orkmacht!
  
  Na bere a wosisii na wogu no wiei no, .
  Mfuw no refefɛw na rye no ayɛ akuwakuw.
  Moyɛ abran, mmeawa, nananom, .
  Ná awɔw ne sukyerɛmma wɔ amena no mu!
  
  Efi yɛn Agya Man akokodurufo no, .
  Fa agyan a emu dɔ.
  Elfinism frankaa tu, .
  Na Fuhrer frankaa no yɛ nea wɔde bɛtow gu!
  
  Mfehaha pii bɛtwam wɔ yɛn Nsoromma ase, .
  Ahemman yɛ nsoromma akuw akuwakuw.
  Ɛnka akyi dodo da sɛ wɔbɛwo
  Na sie ɔtamfo no wɔ ahunmu!
  
  Nanso migye di sɛ adwene no bɛyɛ asomdwoe, .
  Na onipa te sɛ ɛna ma obiara, .
  Ɛha na tete abusua no renya nkɔso, .
  Anuonyam hann - Adom!
  Na abeawa no to dwom fɛfɛɛfɛ yiye, ɔyɛ wiase nyinaa odwontofo nwonwaso saa. Anaasɛ quasi-worldly - a ɛyɛ serew mpo.
  Ɔtweaseɛ Duchess no bɔɔ ose sɛ:
  -Kukuruoo! Anaasɛ ebia fa no kɛkɛ na yɛ...
  Troll a ɔyɛ ɔbea Cobra no bɔɔ ose:
  - a ewo se wo ne nkonyaayie poma ko! Na nnadewa biara a ɛyɛ mmerɛw biara nni mu! Yɛbɛko atia ɔtamfo no akosi awiei!
  Nymph marquise no teɛɛm sɛ:
  - nnyɛ nkwaseasɛm! Ɔtamfo bɛn ara ni ma wo. Ebia eyi ne hokwan a etwa to a yɛde begye ɔbarima ne ɔbea nna a emu yɛ den no nkwa na yɛasan de aba!
  Dominica de abufuw bɔɔ nkɔmmɔ sɛ:
  - ma me nkonyaayie poma na mɛbɔ afrafradeɛ no afiri me sɔretiafoɔ no so. Meyɛ Harry Potter a mehyɛ atade, na ɛnyɛ Dunno bi!
  Ɔtweaseɛ Duchess no bɔɔ n"ano sɛ:
  - a ɛyɛ gang bɛn na eyi yɛ?
  Weasel kyerɛkyerɛɛ mu sɛ:
  - a wofiri nnipa anansesɛm mu ne anansesɛm mu nsɛm Harry Potter yɛ abarimaa bi a osuaa ade wɔ nkonyaayi adesua bi mu, na Dunno yɛ aseresɛm mfonini .
  Cobra serewee na ɔwosow ne poma no. Pulsar bi tu fii adi na ɛbɔɔ baabi a na abeawa sini mu odiyifo no gyina no. Na ɔno, Dominika, de ahokokwaw kɛse huruw san n"akyi, na ɔde ne nan ase pink a ɛkame ayɛ sɛ mfutuma nni mu no hyerɛn. Na ogyaframa no faa ne nan ase na ɛteɛteɛɛ mu brɛoo.
  Abeawa no teɛɛm sɛ:
  - Oh , wo pervert !
  Na ɔwosow ne nsa. Na mpofirim ara nkonyaayi poma a na nymph no kura wɔ ne nsam no de ahoɔden a ɛyɛ hu de ahopere baa ne nsateaa mu.
  Na Dominic kyeree no denneennen, te sɛ bonsu a ɔyɛ nnam. Ɛno akyi no, ɔtow pulsar de buaa.
  Abeawa odiyifo no anbɔ akɔmfosɛm biara asereserew, wanteɛteɛm, ɔwosow nkonyaayi ade bi kɛkɛ. Na ogya a ɛretu no tu kɔɔ Cobra nkyɛn. Ná ɔnhwɛ eyi kwan na wɔbɔɔ no hwee fam. Ne mpaboa a ɛyɛ mpaboa fã a ɛkata ne nan ase nkutoo so no wosow kɔɔ soro. Na na ɛda adi pefee sɛ troll bea no apira kɛse. Na osii apini bere tenten. Na ofii ase tow tuo san fii ne nkonyaayi poma no mu.
  Na pulsars no hwetee te sɛ nea asukɔtweaa fi soro retɔ. Na akuturuku a wɔde sesa wɔn ho wɔn ho wɔ hɔ ankasa.
  Sɛ yɛbɛka no pɛpɛɛpɛ a, ɔhwe biako a emu yɛ den ne akuturuku a ɛtoatoa so a ɛkɔɔ fam no antumi ankɔ botae no so.
  Pulsar no nso bɔɔ ɔtweaseɛ duchess no. Ɔyɛɛ ho biribi denam gye a ɔfaa na ɔde ogya a efi n"anom hwirew mu no so. Na ne hann no nyɛ nea asiane biara nni ho, ɛkyeree marquise nymph mpo.
  Ɔsan nso wosow ne nkonyaayi poma no na ɔbobom sɛ:
  - a wodɔɔso mma! Woatwa anohyeto nyinaa dedaw ampa.
  Nanso mmeawa baanu no nyinaa ansusuw ho mpo sɛ wɔbɛdwo. Dominika a ɔtee adaemone tumi a ɛwɔ n"ankasa mu no nka no, de ne nkonyaayi poma no bɔɔ no na ɔtow pulsar biako akyi foforo. Na ne bɔɔl no bɔɔ ɔbea troll master no nan na ɛhyew ne mpaboa.
  Ɔde abufuw teɛɛm sɛ:
  - onipa akokɔ!
  Nymph marquise no kasa tiae sɛ:
  - Daabi! Ɛda adi kɛse sɛ ɛyɛ lady hawk, anaasɛ anyɛ yiye koraa no, ɛyɛ kite!
  Dominica san bɔɔ bio , na saa bere yi de ne ogya a ɛyɛ hu no tsunami asorɔkye no bɔɔ te sɛ poma a wɔde ogyaframa ayɛ ankasa.
  Na ɔbea troll Cobra bɛbobom na wagyae nkonyaayi a anohyeto biara nni ho. Nanso sɛ ogya adum no tow no kɔ soro ara pɛ a, ɛhyew n"atade ankasa na ɛbɔ no wɔ ne moma so.
  Troll a ɔyɛ ɔbea no home kyeree. Na Dominica de kɔɔ akyiri na ɔde pulsar a edi awu kaa ne ti ho. Na na ɛte sɛ nea agyan abɔ m"amemene.
  Ɔkraman no bɔɔ ose na awiei koraa no, ɔtotɔe. Ná ne nan a ɛda hɔ kwa no hyew na na akisikuru ayɛ no. Wɔtoo abeawa a ne hwene yɛ aquiline no dwom na wɔboroo no.
  Ɔtweaseɛ Duchess no de anigye teɛɛm sɛ:
  - Wow! Woboroo nea wɔhwɛɛ kwan nyinaa so! Sɛ meka nokware a, mansusuw sɛ wubetumi ayɛ ade a ɛte saa - abɔ Cobra no ankasa!
  Nymph marquise no de ne ti too fam sɛ:
  - ne yen titire na ɛkame ayɛ sɛ anidasoɔ nko ara! Na ebia wobebu no bem yiye. Hwɛ nea saa ahoɔfɛ a wɔayɛ ho mfonini yi reyɛ!
  Nokwarem no, Dominika faa no na ɔwosow ne nan a ɛda hɔ kwa na ɛyɛ fɛ no, na "abirekyi" a wɔde morocco adura ho no bɔɔ ose mpofirim na ɔde mmirika twaa ne ho hyiae. Ná ɛte sɛ nea wabɛyɛ obi a ɔte ase ankasa na otumi tu kwan. Na momma yenhuruw nkɔ soro ankasa na yɛmmɔ yɛn ho da.
  Ɔtweaseɛ Duchess no paee serewee, wosow ne ti ason na ɔkae sɛ:
  - Wow! Ɔyɛ dɛn?
  Dominica de ne nsa kyerɛɛ ne ho so na ɔbɔɔ n"ano sɛ:
  Sɛ mɛka nokware a, minnim
  Biribiara frafrae wɔ awiabere ɔhyew no mu...
  Ɛkame ayɛ sɛ mankenkan akɔmfosɛm da.
  Memfa mframa honhom nni agoru koraa!
  Mmom no, me werɛ afi wo bere nyinaa, Owura, .
  Fa abeawa no ka wo ho kɔ!
  Ɔtweaseɛ duchess no bɔɔ ose sɛ:
  - Dominica gye toom! Na esiane ne talente soronko nti, ɔde ne din kɔhyɛ Ɔtweaseɛ Adesuabea no dwumadibea a ɛkorɔn no mu. Baabi a ɛnyɛ sɛ ɛho renhia sɛ otua n"adesua ho ka nko, na mmom, nea ɛne no bɔ abira no, wobetua no sika a wɔde bɛboa no a ɛkɔ soro!
  Dominica huruw kɔɔ soro, twitwaa ne ho na ɔtoo dwom sɛ:
  Dominica biara nni hɔ a eye sen eyi
  Ɔno ne Asase no kɔla...
  Owia pue wɔ okyinnsoromma yi so, .
  Na zero wɔ hɔ a atwa ho ahyia nyinaa!
  Nymph marquise no de serew a ɛyɛ dɛ bisae sɛ:
  - edeen na mebenya ama yei?
  Na wogyinaa hɔ kakra... Dominica de ahopere kae sɛ :
  - hia sɛ wohwehwɛ abarimaa a ne ho yɛ fɛ!
  Ɔtweaseɛ Duchess no serewee na obuae sɛ:
  - Nanso , ɛda adi pefee sɛ osuani foforo no adwene yɛɛ no basaa esiane ahantan a emu yɛ den nti! Enti, mede penance to wo so - se wobebo aphorisms a ewo ntaban oha. Na yɛ no ntɛm ara!
  Dominica de serew de ne ti too fam sɛ:
  - Mesrɛ wo! Ɛnyɛ kwa sɛ meyɛɛ sini ahorow, na mewɔ nkae a ɛkyɛn so!
  Ɔtweaseɛ Duchess no bɔɔ n"ano sɛ:
  - bra ntɛm! Mewɔ bere anohyeto nso!
  Dominika homee denneennen na ɔde atuo a wɔde di dwuma ntɛmntɛm kyerɛw nsɛm sɛ:
  Obiara nhia afurum a wawu aso, nanso ɔkraman teasefo aso yɛ akyɛde ma wɔn a wonhia mfurum na ama wɔadu wɔn botae ho!
  Sɛ wode mpaboa hyɛ w"adwene mu pɛ a, wobɛkɔ so ada mpaboa daa!
  Ɔko yɛ mframa ma ahurututu, nanso wɔde mframa abien afrafra nkutoo!
  Sɛ ɔtamfo no mpɛ sɛ ɔbɛpa abaw na onnim sɛnea ɔbɛdi nkogu a, yɛbɛhyɛ no ma oyi ne ntade na yɛakyerɛ no sɛnea obedi nkonim!
  Nnipa bɔne ani gye nkonyaayi tuntum ho, nnipa pa a wɔnyɛ nnipa ani gye nkonyaayi fitaa ho!
  Awudi a wokum wɔ ɔko mu no yɛ den wɔ adeyɛ no mu, ɛyɛ abofono wɔ sɛnea wohu no mu, nanso hwɛ sɛnea ɛyɛ kɛse wɔ awiei koraa no! Eyi kyerɛ sɛ ɔko ma ɔkra no nya akwahosan, ɛyɛ den ma nipadua no, na ɛtew sika kotoku no ho!
  Ɛtɔ mmere bi a ɔko hyɛ sika kotoku mu ma kɛse , na ɛne mogya a wohwie gui no ayɛ ma, ne koma a aporɔw no hunu no hyia tẽẽ!
  Wɔde ahofama a pɛsɛmenkominya nnim na etua Agya Man no ka!
  Ɔko sɔ anyansafo hwɛ, ɛma wɔn a wɔn ho yɛ den yɛ den, ɛma nkwasea gye wɔn ani ! - .
  Sɛ́ wobɛyɛ obi a ɔserew no nyɛ anigye, afoforo a wobɛma wɔasu no nyɛ mfonoe!
  Sodifo pa , te sɛ ɛwo a ɛyɛ dɛ, na wobedi kan atetew no, afei wɔateɛteɛ no !
  Na sodifo bɔne no, te sɛ nwansena no, bedi kan abɔ no petee na afei wɔatiatia no so!
  Yiw, sika kɔkɔɔ yɛ mmerɛw, nanso ɛnyɛ den sɛ wɔde bedi dwuma de ayɛ kyɛm a wontumi nkɔ mu!
  Su pa boro dodow so bere nyinaa - po a ɛyɛ ahwehwɛ atoko akutu mpo nyɛ akwanside mma agyan!
  Ahoɔden ahyɛ bɔne ma bere a ehu ama papayɛ ayɛ mmerɛw!
  Aseresɛm ye, nsenia ye ma anwummere aduan, na mmoa a wohia mmoa!
  Wubetumi anya anigye pɛnkoro anaa mprenu - sɛ wunni ahokokwaw a, anigye yera!
  Obiara a ɔnyɛ Leo Tolstoy yɛ nhoma mu ɔkwantufo!
  Ɛho nhia sɛ wɔwo wo Tolstoy ansa na woayɛ obi a ɔnom nhoma!
  Momma yɛnnom nsa nkɔ yerenom pii a yebenya mu nsen ntease ahorow a ɛbɛma yɛn ho ayɛ yɛn yaw wɔ awaregyae ho!
  Akɔnnɔ asɛe mmarima pii sen mmea ayamhyehye!
  Aniwa a ɛyɛ pɛpɛɛpɛ, nsa a ɛyɛ slanting, ɔtamfo no nyɛ miss - myopic!
  Nyansapɛ mma nkwa nna nkyɛ, na mmom ɛma ɛyɛ fɛ, na ɛtrɛw asinasin no mu!
  Ɔsahene de ahokokwaw di nkonim, namkumfo de akontaahyɛde di nkonim, ɔbenfo de adwinni di nkonim, obi a ɔyɛ ne ho sɛ ɔde nnaadaa di nkonim!
  Enti momma yɛnnom sɛnea ɛbɛyɛ a anidaso renwu, na wɔn a wɔntra ase sɛnea ɛte no nkutoo na wowuwu!
  Anidasoɔ wu akyi ... Na wɔn a wɔdi kan ne wɔn a wɔnbu no bem!
  Wɔ ɔko mu no, ntease yɛ adwene a ɛfa ho, te sɛ chocolate, ansa na wubenya bere mpo ahwɛ nnua no, na ɛwɔ w"anom dedaw, ansa na wubenya bere amene no, efi adi kɔ nkyɛnkyɛn!
  Ɛtɔ mmere bi a nkonimdi hua, nkɔso hua te sɛ funu, nanso anigye ntumi nyɛ huam!
  Onyankopɔn wɔ biribiara ani, na Ɔbonsam wɔ ne nsɛm mu!
  Sɛ wɔhwe obi a, ɛnyɛ dɛ mma masochist mpo!
  Nea Onyankopɔn nnim no yɛ asɛmmisa bi a wantumi mmua kɛkɛ!
  Bonsu ye sen onipa efisɛ obetumi ayɛ aboa ankasa nkutoo!
  Asɛnka a ɛnkɔ papa mu te sɛ ɔkwan a ɛkɔ agyan mu!
  Nkyerɛkyerɛ biara a wɔbɛkyekyere wɔ Asɛmpa no mu nsɛm so no te sɛ quantum mechanics a wobesua afi Anuanom Grimm anansesɛm mu no yɛ pɛ!
  Ɛyɛ den sɛ wobɛyɛ Onyankopɔn, nanso ɔbonsam a wobɛkɔ so ayɛ no yɛ nea wontumi nnyina ano koraa!
  Adwene no ma ahoɔden mmɔho anan sɛ atamfo dodow boro so mmɔho abien mpo a!
  Asetra yɛ apam a edi mũ, ɛnyɛ nnipa, na mmom abɔde!
  Moma so te sɛ dɔn , a ɛkyerɛ sɛ nnyigyei nkyerɛwde no yɛ nwini!
  amma nkwaseafo , wɔankyerɛw abɔde mu mmara amma anyansafo!
  Wɔde kasa ma anyansafo sɛ wɔmfa nsusuwii a ɛfa nkwaseasɛm ne nneɛma a ntease nnim ho nsie!
  Nea ohu serew wɔ awerɛhow mu no befura n"ani wɔ awerɛhow mu esiane anigye a anibere wom nti!
  - pepere a womfa ahopere nni ho - pepere wo ho a wonnye ahopere! Nya A fi adesua no mu denam adeyɛ bi a ɛyɛ den a wubesiesie so!
  Wɔnmmu nkonimdifoɔ no atɛn ... Ɛwom sɛ, ɛtɔ da bi a wɔbu wɔn atɛn!
  - nipa nkwaseasɛm yɛ anyame a wɔtan nnipa no yɔnko!
  Onipa a ɔwɔ dan mu yɛ onipa, nanso mprako a ɔwɔ ahemfie mpo renkɔ soro nsen mprako!
  Nneɛma abien na enni ano: amansan ne onipa nyansa, nanso, nea edi kan no yɛ nea ɛfa ho, na nea ɛto so abien no yɛ nea edi mũ!
  Nea Russiani mpɛ sɛ ɔbɛka kar ntɛmntɛm, ne wimhyɛn a ɛkɔ ntɛmntɛm damn !
  - obiara mpɛ sɛ ɔbɛkɔ hell, nanso kakraa bi pɛ na wobetumi aka ɔbonsam hokwan ho akɔnnɔ ahwɛ!
  Nanso sɛ womfa nusu nsuo a, wuntumi ntwa anigye nnɔbae, na sɛ woangugu nnɔbae so a, ɛnde nkonimdi mu mfaso rennyin!
  Onyankopɔn wɔ biribiara mu, anaa n"anim, na Ɔbonsam wɔ nneɛma a enni hɔ, anaa honam fam ahokyere mu!
  Obiara a obegye bere ahwɛ yiye no begye daa nkwa wɔ n"ayi ase!
  Kommyɛ yɛ sika kɔkɔɔ, asɛm no yɛ dwetɛ, nanso wohwie pii fi ɔbea anom araa ma abohene mpo yɛ kusuu!
  Kommyɛ yɛ sika kɔkɔɔ na nsubɔnten a ɛyɛ dɛ a wɔde sie bere tenten no rensɛe!
  Na sika kɔkɔɔ bo hwere sɛ wɔsie no komm wɔ fam a!
  Ɛtɔ mmere bi a, sɛ woyɛ komm a, wode sika kɔkɔɔ pii bɛhyɛ wo sika kotoku mu ma sen sɛ wobɛsrɛsrɛ wo den sɛ wɔmma wo krataa a wode bɛma!
  Ɔko nyɛ mfonoe da, ebetumi ayɛ nea wɔyɛ daa, nanso kosi sɛ wɔbɛtow tuo a edi kan no nkutoo!
  Asomdwoe bere taa yɛ nea wɔtaa yɛ, na ɔko nkutoo na ɛyɛ ankorankoro de bere nyinaa!
  Wɔ ɔko mu, te sɛ chess mu no, wuntumi nni mfomso, nanso nsonsonoe no wɔ bere nhyɛso a ɛkɔ so daa no mu!
  Ɔko yɛ daa bere mu ɔhaw ansa na wɔayɛ ade a edi kan mpo!
  Wɔ chess mu no, wɔdannan wɔn ho wɔn ho, nanso wɔ ɔko mu no, wɔdannan wɔn ho!
  Ɔko te sɛ chess, a mmara nni mu na ɛwɔ bere ankasa mu nkutoo!
  Wɔ ɔko mu no, bere a enni hɔ daa, sɛ asomdwoe di hene a, anigyede ho yɛ na!
  Ade a ɛyɛ anigye sen biara wɔ ɔko mu ne sɛ biribiara yɛ aniberesɛm bere nyinaa, na ɛyɛ de kyerɛ sɛ ɛyɛ capitulation nkutoo!
  Wubetumi de atoro agyae, nanso, awerɛhosɛm ne sɛ , wubetumi agyae ankasa!
  Adwumaden a wɔyɛ wɔ ntetee mu no so wɔ mfaso bere a ɛyɛ mmerɛw sɛ wɔbɛko no! Nea ɔnyɛ ɔkwasea no bɛyɛ ɔbran!
  Ɛnka akyi dodo da sɛ wubesua, gye sɛ woawu!
  Owufo mpo wɔ hokwan sɛ ɔbɛtɔ were, gye sɛ ɔyɛ obi a onnye nni sɛ Onyankopɔn wɔ hɔ!
  Sɛ́ obi bɛyɛ obi a onnye nni sɛ Onyankopɔn wɔ hɔ no kyerɛ sɛ yebegyae obi a onwu da!
  Wɔde wɔn ti susuw nneɛma ho, nanso wɔde wɔn yafunu yɛ ade!
  Bɔne ntena akoma mu, na mmom yafunu mu!
  Koma no yɛ pɛsɛmenkominya bere ne bere mu nkutoo, nanso yafunu no yɛ bere nyinaa!
  Yafunu ne nipadua no fã a ɛyɛ hu sen biara, nanso ɛno na ɛkanyan yɛn ma yɛyɛ adwuma!
  Sɛ koma nni hɔ a onipa nni hɔ, sɛ yafunu nni hɔ a onipa adifudepɛ nni hɔ!
  Wɔkyekye koma no werɛ na wɔma yafunu dwo!
  I don"t care how much a car costs, ade titiriw ne sɛ Ɛna Man no anuonyam no nni bo biara!
  Sɛ Yesu te koma mu a, ɛnde Satan te yafunu mu!
  Yafunu a hwee nni mu hyɛ wo nkuran sɛ hyɛ wo sika kotoku mu ma!
  Ti a hwee nni mu ma wo sika kotoku mu da mpan!
  Yafunu kɛse nyɛ onipa kɛse ho sɛnkyerɛnne, nanso ɛkyerɛ sɛ obi nni ɔpɛ kɛse!
  Yafunu da mpan de awerɛhow hyɛ ɔkra no ma!
  Yafunu a emu yɛ duru sen biara ne nea ne hunu fi ti a enni amemene mu!
  Wɔde ne nan ma ɔbea aduan te sɛ ɔkraman, na ɔhyɛ mpaboa atenten nkutoo!
  Daakye, pii hyɛ sika kɔkɔɔ mmepɔw bɔ, nanso anigye da so ara wɔ hɔ!
  Asetra nte sɛ kaad, ɛsɛ sɛ wode wo nyinaa ma bere nyinaa na ama asi yiye !
  Botae bi te sɛ kanea, wobɔ mmɔden sɛ wubenya, nanso sɛ wudu ho a, wuhu sɛ ɔhaw ahorow no adɔɔso ara kwa!
  Sigaret no ne owudifo a etu mpɔn sen biara , titiriw tia adetɔfo no! Sigaret te sɛ tuo a ɛnyɛ komm, nanso edi awu wɔ obi a ɔyɛ amateur nsam mpo mu!
  Sigaret no ne sniper a wotumi de ho to no so sen biara, ekum bere nyinaa!
  Sigaret no dɛ yɛ nwononwono, nanso ɛtwetwe nneɛma pii sen ahwiesa!
  Sigaret te sɛ abeawa bɔne , nanso sɛ obi ne no ntetew mu a, ɛyɛ yaw kɛse!
  Sigaret, a ɛnte sɛ ɔtopae, sɛ wɔtow a, ɛma nkwa kyɛ!
  Wɔ ɔko mu no, ɔkwan tiawa a wɔfa so kɔ botae no ho ne kwan a wɔfa so di akɔneaba, na nokware kronn no yɛ nnaadaa a ɛyɛ abofono!
  Ɔkwan a wobɛfa so ayɛ kurukuruwa ne ɔkwan a ɛyɛ nokware sen biara a wobɛfa so atew ɔkwan a wobɛfa so akɔ wo botae no ho no so!
  Nkwa yɛ kɔkɔɔ, nanso ɛde mogya kɔkɔɔ fi hɔ!
  Wɔ ɔko mu no, asetra hwere ne bo, nanso enya ntease!
  Ɔko , te sɛ ayeforokunu, yɛ nea ɛyɛ mmerɛw sɛ wobeyi no ama, nanso ɛmma ɛnkyɛ!
  Ɔko yɛ ɔbea akɔnnɔ a ɔwe mmarima nipadua!
  Mfe nyinaa hyɛ ɔko ase, te sɛ ɔdɔ, nanso ɛnyɛ anigyede a ɛyɛ anigye !
  Ɔko, te sɛ ɔhemmaa bi, bo yɛ den na ɛsakra, nanso ɛma wonya akokoduru nkae bere nyinaa!
  Ɔko nte sɛ dae, wuntumi nyɛ a nkate a emu yɛ den nka ho!
  Wiase no yɛ mfonoe na ɛma ahomegye, ɔko yɛ anigye na ɛyɛ anigye!
  Ɔko, mogya ne fifiri yi, ma nnuadewa a ɛwo akokoduru no yɛ frɔmfrɔm!
  Ɛmfa ho sɛnea ɔko ho nhyehyɛe no yɛ anigye no, obiara pɛ sɛ awiei no ba!
  Ɔko nyɛ nhoma, wuntumi ntoto mu, wuntumi mfa nsie wo pillow ase, wubetumi nso ayɛ fĩ kɛkɛ!
  Ɔko yɛ ɔsom: ɛhwehwɛ kateeyɛ, nteɛso, osetie a akyinnye biara nni ho, nanso n"anyame yɛ nnipa a wowuwu bere nyinaa!
  Wɔ ɔko mu, te sɛ nea ɛte wɔ kyakyatow dan mu no, asiane no dɔɔso, nanso nkonim a wonya no nkyɛ!
  Ɔsraani no yɛ onipa a owu, anuonyam werɛ fi, nkonimbo no sa, na ntease ahorow a enti ɛsɛ sɛ wofi okunkɛse foforo ase nkutoo na wontumi nyi mfi hɔ!
  Yebu owudifo animtiaa gye sɛ ɔyɛ ɔsraani wɔ anim, sɛ ɔyɛ ɔfowfo wɔ ɔko mu a, yebu owifo animtiaa, mmɔho abien!
  Ɔsraani, eyi yɛ ɔsraani a n"akode wɔ akokoduru ne nidi! Ɔsahene Baron, a n"abotiri yɛ anifere ne nyansa!
  Ɔsraani no te sɛ nea ɔyɛ ahantan, kokoam no te sɛ nea ɔyɛ animtiaabu!
  Ebia nea odi kan wɔ ntua no mu bewu, nanso nea otwa to no rentena nkae mu!
  Ɛyɛ papa sɛ wubedi kan wɔ asade no a wobɛkyɛ mu sen sɛ wobɛtow ahyɛ wo so!
  Ɔko, te sɛ ɔbea, de mmarima to fam nkutoo a ɛnsɛe!
  Ɔbea, a ɛnte sɛ ɔko no, mpɛ sɛ obekum ɔbarima!
  Ɔko, a ɛnte sɛ mmea no, mma mmarima dodow a wɔde wɔn ahyɛ mu no nnya abotɔyam da!
  Ɔko yɛ ɔbea a onni abotɔyam sen biara, ontumi nnya mmarima a wɔdɔɔso da, na ɔrempow ɔbea!
  Mmea mpɛ sɛ wɔbɛko, nanso ɔpɛ a wɔwɔ sɛ wobekum ɔbarima no nyɛ bɔne koraa nsen atuo!
  Tuo ketewa mpo tumi kum ɔbarima, ɔbea a ɔwɔ koma kɛse betumi ama n"ani agye!
  Mpɛn pii no, koma kɛse ma obi nnya pɛsɛmenkominya pii!
  Ɔko nni ɔbea anim, nanso ɛma mogya tu mmarima sen ɔyere!
  Ɔko mfa anigye mma, nanso ɛma nkate a ɛyɛ basabasa di ho dwuma!
  Anigye wɔ ɔko mu, atamfo afunu bo nkutoo!
  Ɔko yɛ afuw a wɔfuntum: wɔde afunu gu so, wɔde mogya gugu so nsu, nanso epue wɔ nkonimdi mu!
  Wɔtete nkonimdi wɔ afunu ne mogya so , nanso ɛsow aba a anuonyam wom!
  Ɔko te sɛ nhwiren a edidi onipa, ɛhyerɛn, edi nam na ɛyɛ huam!
  Ɔko yɛ nkɔso ɛna ne ɔbrɛ ne mpena!
  Na wɔ ɔko mu no, ɔsraani nkwa nyɛ nea ɛsom bo, na asahene no yɛ adehwere mpo!
  Sɛ wopɛ asomdwoe a, hyɛ ehu mu, sɛ wopɛ ɔko a, hyɛ serew mu!
  Sɛ wonyɛ serewfo wɔ asraafo nsɛm mu a, ɔserew nyɛ bɔne!
  Ɔko te sɛ asaw, nea odi nkonim no nkutoo na ɔserew a etwa to!
  Wɔ ɔko mu, sɛnea ɛte wɔ asaw mu no, owudifo a ɔyɛ sum ase na ɔyɛ aniberesɛm nkutoo!
  Biakoyɛ wɔ nniso a emu yɛ den ase ye sen basabasayɛ ne animtiaabu wɔ nniso a ɛyɛ brɛoo ase!
  Owu yɛ nhyiam, animguase yɛ koraa !
  Ɛmfa ho sɛnea ɔhene no kɛse te biara no, ɔbɛkɔ adamoa mu, te sɛ ɔbɔmmɔfo no ara pɛ!
  Ɔmanyɛfo di atoro bere nyinaa, ɔno nkutoo na owu ankasa!
  Owu a enwu da yɛ nokware, nanso owu yɛ adwemmɔne!
  Ahene tumi yɛ biribiara, nanso ɔhene biako, ɔhene biako mpo ntumi nguan mfi ɔdamoa mu nkɔ asase so!
  Obiara pɛ sɛ ɔtra ase fɛfɛɛfɛ, nanso nnipa kakraa bi pɛ na wowuwu wɔ nidi mu!
  Owu hyɛ ɔhaw ho bɔ, gye sɛ ɛde nkɔso hann hyerɛn!
  Asetra a anigyede nnim yɛ ɔdɔ a anigyede nnim!
  Ɛyɛ papa bere a ɔdɔ wɔ hɔ, na enye koraa bere a mogyahwiegu wɔ hɔ!
  Ɔbarima ne ɔbea nna te sɛ kanea, nanso nea wɔsan de hyɛ mu no bo yɛ den!
  Wubetumi atra ase a ɔbarima ne ɔbea nna nka ho, nanso wuntumi nwo!
  Dodow a ɔdɔ no yɛ hyew no, dodow no ara na mogya no mu yɛ den!
  Nkurɔfo pɛ ɔdɔ, mmoa pɛ nna, na anyansafo pɛ adiyisɛm!
  Mprako mpoware, aesthetes ani gye ho!
  Ɔbarima ne ɔbea nna nso hwehwɛ sɛ wɔyɛ ade a ɛfata, dodow a ɛdɔɔso no, dodow no ara na eye!
  Anohyeto biara nni ɔdɔ mu, wɔ nna mu no nsɛmfua dɔɔso!
  Ɛyɛ mmerɛw wɔ ogya ase sɛ ogyaframa bi wɔ wo koma mu a!
  Ɛyɛ papa sɛ wobɛhyew wɔ ogyaframa mu sen sɛ wobɛyɛ Kain kra!
  Ɔko yɛ kuw nna: abubuw ne nteɛteɛm pii, nanso mogya pii remma mfi mmaabun apem mpo mu!
  Ɔbarima ne ɔbea nna te sɛ ɔko, nanso ɛnyɛ nea ɛware na ɛyɛ daa saa!
  Ntɔkwaw te sɛ ɔdɔ, nanso wɔnhyɛ abubuw ho nkuran!
  Nokwarem no, nna ye, nanso mogya a wobɛfefe no nye!
  Ɔko yɛ den, nanso animguase yɛ duru sen asraafo adesoa biara!
  Sɛ wopɛ sɛ wotra ase a, sua sɛnea wobɛko, sɛ wopɛ sɛ wunya nkwa a, sua nkonimdi!
  Wɔ ɔko mu no, akwan nyinaa ye, gye akokɔ a wɔbɛbɔ wɔn ho ban!
  Obiara betumi ako, nanso wɔn a wɔfata nkutoo na wobetumi adi nkonim!
  Ɔko nyɛ beae a wosusuw nneɛma ho, abɔ dam kɛse ahyɛ mu ma!
  Ɛyɛ papa sɛ wobɛko sen sɛ wobɛdi Agya Man no ho gua!
  Ɔko nyɛ ahwiesa, nanso sɛ womene a, ɛma anigye hyɛ wo ma!
  Ɔko no mma awiei da, aprɛm a wɔtow no gyegyeegye nkutoo na ano brɛ ase!
  Ebia aprɛm a wɔtow no bɛbrɛ ase, toa no bɛpae, nanso ɔko no rennyae da!
  Wɔ ɔko mu no, ade a ɛyɛ anigye sen biara ne nea wontumi nhu, ɔko a wɔko ankasa!
  Dɛn nti na nneɛma bo kɔɔ fam wɔ Stalin ase esiane sɛ wokunkum ɔmanfo no atamfo nti!
  Ɛyɛ papa sɛ wubeyi wo ntade ahwehwɛ sika sen sɛ wobɛbɔ mpaboa kwa!
  Ɛyɛ anigye ankasa sɛ wobɛda mpaboa sen sɛ wobɛhyɛ mpaboa wɔ sɛnkyerɛnne kwan so!
  Ɔko te sɛ asaw, sɛ́ anka wɔbɛserew nkutoo no, nusu na ɛba, na agoprama no kɛse te sɛ okyinnsoromma!
  Mepɛ asomdwoe, ɛbɛda adi sɛ ɛyɛ ɔko, mepɛ ɔko, ɛbɛda adi sɛ ɛyɛ capitulation!
  Ɔko, kodu baabi no, yɛ ɛna, ɛwo onuayɛ ankasa!
  Ɔko yɛ bɔne, nanso ɛwo mfɛfo pa!
  Abasa atenten ye sɛ adwene no nyɛ tiaa a!
  Ahoɔden di nkonim, na adwene a mfaso wɔ so nkutoo na ɛde nkonimdi akyɛde ahorow ma!
  Ahoɔden ne nyansa, te sɛ okunu ne ɔyere, wo nkonimdi abien abien nkutoo!
  Obi, nea ɛnte sɛ pyramid no, wɔ mmoa a ɛnyɛ petee wɔ boasetɔ mu!
  Pyramid no wɔ ntwea anan, nanso ne fã a ɛyɛ tratraa no ma egyina pintinn!
  Owu pa ye sen asetra a ɛyɛ nkwaseasɛm !
  Ɛyɛ papa sɛ wobɛyɛ Onyankopɔn wɔ wuram, nanso ɛyɛ bɔne sɛ wobɛyɛ ɔbonsam wɔ zone!
  Owia kɔtɔ da fã, nanso anuonyam no da so ara wɔ hɔ mfehaha pii!
  Edin nkyɛ, gye biribiara a aka!
  Tra ase daa, sua ade daa, nanso nsua bio!
  Anuonyam betumi ahyerɛn kɛse, ahyerɛn asen sika kɔkɔɔ, nanso bere kɔ so no, ɛyera kɛse!
  Anuonyam te sɛ owia, nanso ɛnkɔtɔ anadwo!
  Ɛnyɛ mmerɛw sɛ obi begye din, sɛ yɛbɔ mmɔden mpo a, nanso ɛnyɛ den sɛ ɔbrɛ de animguase bɛba!
  Edin te sɛ ogya, ɛsɔ ani, nanso sɛ wubenya a, ɛsɛ sɛ wohyew obi!
  Ɛyɛ papa sɛ wobɛtra anuonyam mu , ɛyɛ bɔne sɛ nwansena a wɔbata din ho atwa wo ho ahyia!
  . TI a Ɛto so 7.
  Bere a wɔanyan no akyi no, wɔde nkɔnsɔnkɔnsɔn kyekye abarimaa ɔheneba Oenomaus bio wɔ ntwahonan no mu. Ansa na eyi reba no, na wɔma no kwan ma ɔhohoro ne ho wɔ asuten a ɛyɛ nwini mu na ɔhohoro ne sẽ. Na afei di anɔpaduan a ɛnyɛ den.
  Na kɔ so tu wɔ kankyee bere nyinaa ne abofra nipadua mu, sɛnea ɛbɛyɛ a abo ɔyaredɔm no renkyekyere wo nkɔnsɔnkɔnsɔn. Saa na august nipa ne elven ahemman kɛse no ɔdedifo no nkrabea a emu yɛ den te.
  Ɔkwan biako pɛ a wobɛfa so atra ase ne sɛ wobɛyɛ akoa kumaa na woayɛ adwumaden. Eyi ma wɔbɔ obi ho ban bere tiaa bi fi abo a ɛbɛbɔ ho. Hokwan ahorow bi wɔ ha a wode bɛma wo nkwa nna akyɛ, nanso ɛnyɛ dɛ koraa na ɛyɛ yaw.
  Nanso, abarimaa no a ɔrekyinkyin ntwahonan no de n"adwene a ɛyɛ fɛ no di dwuma de ne ho hyɛ wiase bi a wɔde wɔn adwene bu mu na ɔma n"asetra a anigye nnim wɔ nnommumfa a wofi ne pɛ mu yɛ nhyɛ mu no mu yɛ hann.
  Abarimaa bi a ɔte ɔdan no mu tu fa ɔtweaseɛ ketewaa bi a ɔwɔ ti abiɛsa so. Ɔpɛ sɛ ohu wɔ ɔman bi a onnim mu, a onnya nnim nea, nanso nea obetumi asan de aba ɔbarima ne ɔbea nna a emu yɛ den no mu na wagyae mmarima asetɔre ne abotan a wɔyɛ no.
  Ɔtweaseɛ no nso da so ara yɛ abofra, na abarimaa no nni mfe pii, na ɔhyɛ ntade tiaa ne akyi bag a ɔko akode wom nkutoo, ne agyan, nkrante abien ne nkrante abien wɔ ne bɛlt mu.
  Oenomaus tu fa ne pɔnkɔ so. Na abeawa Margarita te ɔtweaseɛ ketewa bi so wɔ ne nkyɛn. Ɔhyɛ atade a wɔde hyɛ ne ho nkutoo, ne ho yɛ tan, na wɔde nkaa a nkonyaayi wom wɔ ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no so. Ɔgyina hɔ ma ɔko no a hit a efi adesamma wiase no mu.
  Abeawa no nyɛ obi a ɔyɛ mmerɛw. Wɔ Asase so no, na ɔyɛ obi a ɔpɛ ɔfã biara na ɔyɛ amansɛmdifo wɔ Ɔman Ho Ko Kɛse no mu. Na ne wu akyi no, otu kɔɔ nkonyaayi ne nkonyaayi wiase no mu. Na watena mu bɛboro mfeɛ aduɔkron mmiɛnsa. Owiee Ɔtweaseɛ Adesuabea na onim abayisɛm a tumi wom yiye. Nanso ne ho te sɛ nea na ɔte bere a Germanfo sɛn no no. Esiane biribi nti ɛnyɛ nea ɛrenyin, na eyi hyɛ Margarita abufuw. Bere tenten bɛn na wubetumi ayɛ daa abofra?
  Nokwarem no, Oenomaus ka sɛ na n"ankasa yɛ elf bapɔmma a wanyin, nanso ɔbɛyɛɛ akoa abarimaa. Na nso, ɛno nti na ne bo afuw wɔ ho no. Ɛwom sɛ dabi, nanso abofra a wobɛyɛ no nyɛ bɔne saa de, nanso bere a wo nso woyɛ akoa no...
  Nanso seesei ɔwɔ wiase foforo mu dedaw, ɛnyɛ akoa ntwahonan na ɔretwa, na mmom ɔretu wɔ ɔtweaseɛ so. Na na abeawa Margarita a ɔyɛ ɔfã biara nni ne ho, a wɔde no faa sukyerɛmma no mu a ɔmfa ne nan nni dwuma kosii sɛ wokum no no ka ne ho. Na ansa na ɛno reba no, wɔyɛɛ me nso ayayade. Wɔde nhama a ɛyɛ nsɔe twitwaa n"akyi na wɔhyew ɔbaabun kumaa no nan ase wɔ ogya so.
  Akisikuru akata wɔn so, na sɛ wotiatia sukyerɛmma a ɛyɛ nwini no so a, ɛkame ayɛ sɛ ɛyɛ anigye, bere a ɛyaw a ɛyɛ yaw a ɛwɔ wo nan a ahyew no mu no ano brɛ ase no. Na na krataa bi wɔ ɔkwampaefo no kɔn so - "Meyɛ ɔfã bi." Sɛ wɔsensɛn hɔ a, ɛkame ayɛ sɛ ɛnyɛ yaw, ɛyɛ akyide ara kwa sɛ wobɛhwɛ Krautfo ne polisifo anim anigye no. Wiɛ, suro, sɛ hell retwɛn no nso ɛ, te sɛ ɔkwampaefo ne obi a onnye nni sɛ Onyankopɔn wɔ hɔ denneennen? Baabi a ɛnyɛ wo nan ase nko na wɔbɛhyew, na mmom wo nipadua nyinaa, daa.
  Ɛwom sɛ, dɛn nti na ogye nkwaseasɛm a ɛte saa di? Ɛwom sɛ, ɛyɛ awerɛhow sɛ wubewu na woakɔ werɛfi mu, esiane sɛ matra ase kakraa bi nti.
  Nanso bere a hama a ɛwɔ ne kɔn a ɛyɛ mmerɛw no so no mu yɛɛ den no, abeawa no nyanee wɔ ɔtweaseɛ bi so. Na na nymph bi a ne ho yɛ fɛ te sɛ ɔbɔfo wɔ ne nkyɛn. Na Margarita susuw sɛ ɔsoro da so ara wɔ hɔ. Paradise titiriw a ɛte saa ma akwampaefo abran ne wɔn a wonnye nni sɛ Onyankopɔn wɔ hɔ.
  Nanso nokwarem no, wɔ nkonyaayi wiase no mu no, papa ne bɔne, ne ne haw ahorow wɔ hɔ. Wɔde nkonyaayi saa ne yare ntɛm ara wɔ ne ntwitwiridii ne ne hyew ho. Na abeawa no hyɛn Ɔtweaseɛ Adesuabea, wɔ adesuakuw a wɔyɛ kumaa sen biara no mu. Nanso na ɔwɔ talente, otumi yɛ ade na osua ade ntɛmntɛm.
  Na onim nkonyaayi ho nimdeɛ a emu yɛ den. Enti, ɛmfa ho sɛ na ne ho yɛ mmofra de no, ɔne Prince Oenomaus kɔɔ asɛmpatrɛw adwuma titiriw bi mu - sɛ ɔrekɔhwehwɛ biribi a ɛbɛboa ma wɔagye ɔbarima ne ɔbea nna a ɛyɛ den no nkwa. Ne nyinaa akyi no, wiase a nnipa nni mu no, biakoyɛ ne anigye nni mu. Na ɔbarima ne ɔbea nna a ɛfata no yɛ mfonoe na ɛnyɛ dɛ wɔ mu.
  Margarita, bere a na ɔretu wimhyɛn no, ɔkae sɛ:
  - ɛtɔ da bi a medwene sɛ, mmarima no bɛsan aba, na afei dɛn? Hena na ohia abeawa ketewaa bi? Hwɛ sɛnea me yam a anka manyin na mabɛyɛ ɔpanyin!
  Oenomaus de ahotoso nne buae sɛ:
  - se nkonyaayie tumi de nkwa san ba mmarima mu a, ennee etumi se ebema woaye mpanyin. Kɛkɛ mma wo werɛ mmfi sɛ elves ne nymphs ne dryads nnyinyin, na eyi ne wɔn abɔde mu agyapade. Nanso nnipa mmea, dabi. Nkonyaayi a emu yɛ den ho hia na wɔasiw wɔn kwan sɛ wɔbɛdan mmea mpanyimfo a wɔn ho yɛ tan, wɔn ho yɛ abofono na wɔayɛ wɔn basabasa. Na ɔbea panyin a ne ho yɛ tan a wobɛyɛ no nye koraa sen sɛ wobɛyɛ abeawa a ne ho yɛ fɛ. Ɛnyɛ onyin mu nyarewa a ɛtow hyɛ nkurɔfo so no ho asɛm. Wunni nkonyaayi biara a anibere wom wɔ Asase so, na ebia w"ankasa woahu sɛnea onyin yɛ akyide na ɛyɛ abofono, titiriw ma mmea.
  Margarita wosow ne ti wɔ ɔkwan a enye so:
  - Dabi, mempɛ sɛ mɛyɛ ɔbaa panyin! Ɛyɛ papa sɛ wobɛyɛ akoa kumaa sen ɔhemmaa akwakoraa!
  Abarimaa ɔheneba no serewee na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - bɛyɛ aberanteɛ daa, daa mpaboa!
  Abeawa no serewee na ɔkae sɛ:
  - a na meye kuro mu abeawa ansa na akodi no reba. Wɔ Leningrad no, na ɔkwan bi so no, na ɛmfata sɛ obi bɛda mpaboa, na na wim tebea a ɛwɔ hɔ no nyɛ hyew koraa. Enti, wɔ akuraa no ase no, na ɛyɛ me aniwu ɔkwan bi so sɛ meretiatia so . Bere a na wɔregye mmofra no nkutoo, bere a mmofra no mpaboa tetew na na ɛyɛ den yiye sɛ wobenya mpaboa nketewa no, na misuaa biribi a ɛte sɛɛ a mɛyɛ. Na wunim, nna a edi kan no mu no ɛyɛ yaw na awɔw wom, titiriw sɛ woanhinhim a, nanso afei wosua na ɛyɛ anigye mpo. Bio nso, wɔ Ukraine no, awɔw bere mu yɛ hyew yiye na ɛyɛ brɛoo.
  Abarimaa ɔheneba no de ne ti too fam sɛ:
  - Aane! Mete aseɛ. Nanso hwɛ nea ɔretu wimhyɛn!
  Nokwarem no , ɔbea bi a ɔhyɛ stupa a wɔde sika kɔkɔɔ ayɛ puei wɔ wɔn anim. Dabi, ɛnyɛ Baba Yaga, na mmom ɔbarima a ne ho yɛ fɛ a ne ho yɛ bruu a ɛyɛ nwonwa, ɛwom sɛ ɔde aduru a ɛma ne ho yɛ fɛ dodo de. Na ɛhyerɛn a ɛwɔ sẽ a ɛte sɛ ahwehwɛ. Na sɛ́ anka obenya broom no, ɔwɔ nnɛyi anyinam ahoɔden afiri a wɔde yi mframa fi mu koraa. Yiw, eyi yɛ asɛm a ɛyɛ anigye.
  Ɔbɔɔ mmofra no atuu na ɔtoo dwom sɛ:
  Chanterelles, akraman, .
  M"akora jam bi so...
  Ne nyinaa akyi no, mmarimaa ne mmeawa
  Ne nyinaa akyi no, mmarimaa ne mmeawa...
  M"ani gye ho ankasa, ankasa, ankasa!
  Margarita de ne ti too fam de buaa no na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - yiw, wei ne nnɛyi nneɛma. Stupa dedaw bi wɔ ɔkwan foforo so!
  Ɛda adi sɛ ɔbarima a ne ho yɛ bruu a ɔwɔ vacuum cleaner no tee eyi na ɔdanee ne ho no, ɔde abasamtu bɔɔ ose:
  - ehe na wonya adwene se stupa no akyɛ? Yiw, w"ankasa, sɛ wotra w"asase so a, anka wobɛyɛ ɔbea panyin dedaw! Na ɛyɛ fĩ paa , sɛ ɛnyɛ funnaka mu a!
  Margarita de ahopopo penee so sɛ:
  - yiw, ɛte saa! Ebia anka nnompe no bɛsensɛn ɔdamoa no mu, anaasɛ anka ne ho yɛ tan araa ma ɛbɛyɛ akyide sɛ wobɛhwɛ.
  Oenomaus kae sɛ:
  - nkurofoo ye abɔdeɛ a wɔayi Onyankopɔn afiri wɔn nsam. Wogye nea elffo no wo no afiri won nsam - daa mmerantebere! Na ɛsɛ sɛ ɔbarima ne ɔbea nna a emu yɛ den no nso yi wɔn abɔgyesɛ. Mmarimaa no ka sɛ ɛyɛ yaw paa na ɛnyɛ dɛ!
  Blonde a ɔwɔ vacuum cleaner no faa no na ɔwosow no. Na ahurututu a ɛwɔ kɔla ahorow pii tu kɔɔ mmofra a wɔte ɔtweaseɛ nkumaa no so no nkyɛn.
  Wɔ mmuaema mu no, mmarimaa no bɔɔ fii wɔn ɔtweaseɛ no mu, na ahurututu no tu san kɔɔ akyi, wɔ mmuaema mu no, blonde no wosow ne poma. Na biribiara fii ase twitwiw ne ho.
  Ahurututu no fii ase twaa ne ho wɔ asaw kurukuruwa mu, te sɛ nea wɔabɔ no kurukuruwa. Na na ɛyɛ kɛse .
  Abeawa no kae sɛ:
  - wo nnye Baba Yaga - a nnompe nan, .
  Na blonde a ne ho yɛ nwini yɛ anigye fã!
  Ɔkofo a ɔwɔ vacuum cleaner no de abufuw kae sɛ:
  Mmofra yɛ nkwaseafo te sɛ kar akwan a ɛkyere so
  Wɔretwe wo akɔ asau no mu...
  Mede wo bɛhyɛ kuruwa no mu, .
  Mɛsɔ ogya ama wo!
  Na wɔ mmuaema mu no, serew a ɛyɛ anigye ne anigye a ɛte saa wɔ hɔ. Wei ye obaa ampa - a onwini kesee.
  Mmofra no twitwaa wɔn ho wɔ wɔn akraman no so na wohuruw kɔɔ Baba Yaga nkyɛn. Abeawa no faa agyan bi fii n"akyi bag mu na ɔteɛɛm sɛ:
  - a wope se wogye no?
  Ɔbarima a ne ho yɛ bruu no serewee na ɔde ne pulsar bɔɔ ɔkwampaefo abayifo no. Ɔkwatii ne ɔtweaseɛ no. Na mmuaeɛ mu no ɔde agyan nso bɛyɛ asɛnnua no ho sɛnkyerɛnne, ne sɛdeɛ ɔbɛbɔ wo .
  Na ogya ntaban bi kyekyeree aberante Baba Yaga no. Enti ohui sɛ wɔakyekyere no wɔ mu.
  Abarimaa Oenomai kae sɛ:
  - Wiɛ, gye tom, mmofra no mu hena na wokyeree wɔn siei?
  Abeawa a ɔpɛ ɔfã biara no de ne ti too fam sɛ:
  - Nifa! Yenim sɛ wowɔ hwene a ɛte sɛ aprɛm!
  Yaga a ne ho yɛ bruu no bɔɔ ose, na ɔretwitwa ne ho sɛ:
  - Yiw, m"afa wo ama no na...
  Bere a wankasa, ahoɔfɛ no wosow na ɔbɔɔ mmɔden sɛ obebubu asau no. Nanso ɔkwampaefo ɔbaabun no twaa agyan no na ɔde nkonyaayi ne akɔmfo ahoɔden too Yagina tuo. Sɛnea blonde no fii ase wosow na ɔwosow ne ho. Na abeawa no too dwom sɛ:
  Wɔde honhom kaa yɛn wɔ mmere a emu yɛ den mu, .
  Bere a wama apɛde no ayɛ den sen dade...
  Gye wiase no firii ɔyaredɔm no mu - .
  Ɔyɔnko Stalin dɔfo!
  
  Wɔ mfonini pii a mesusuw mu no, .
  Wɔ amansan a enni awiei mu no...
  Wobuee kwan pa maa yɛn, .
  Ebia ɛkyerɛ sɛ ɛyɛ saa!
  
  Mede shock dii dwuma
  Nkrabea a efi Solcenism mu...
  Nhyehyɛe no ni:
  Sɛ fasistfo kɔndua no bɛhwe ase!
  Elf abarimaa no kae sɛ:
  - a ɛda adi sɛ na ɔyɛ ɔbarima a ne ho yɛ nwini, Stalin! Nanso ɔno, ebia, te sɛ nnipa a wɔwɔ Asase so nyinaa, nso na ne mfe akɔ anim.
  Abeawa no nso too Baba Yaga tuo wɔ aberante nsakrae no mu na ɔbɔɔ gyegyeegye sɛ:
  Lenin te me koma mu, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a yɛrenhu awerɛhow...
  Wobuee epon a ewo ahunmu - .
  Nsoromma no hyerɛn wɔ yɛn atifi!
  Blonde Yaga srɛɛ sɛ:
  - So! Ma menkɔ, hwehwɛ, m"ayɛ biribiara!
  Margarita tweet sɛ:
  - gyae mmofra a wɔakyere wɔn no! Afei ebia yɛde bɛkyɛ wo. Wɔn mu baahe na woanom akɔ wo vacuum cleaner mu?
  Ɔbarima a ne ho yɛ bruu no bɔɔ n"ano sɛ:
  - mema wo kwan ma wofiri adi! Mfa asɛnnua no nkonyaayi nto me so kɛkɛ!
  Abeawa no danee ne ho. Ogya ntaban a ɛne madam a ne ho yɛ fɛ no dae. Na ɔtwaa ne ho hyiae . Margarita bɔɔ kɔkɔ sɛ:
  - ma mmofra no nyinaa nkɔ, a nnaadaa nnim!
  Blonde no de anibere maa awerɛhyem sɛ:
  - de m'asem ma!
  Na ɔdanee vacuum cleaner no. Mmofra sunsuma a ɛyɛ mmerɛw fii ase huruw fii mu. Translucent, te sɛ ahonhommɔne. Nanso Margarita wosow ne nkonyaayi poma no, na saa sunsuma yi danee mmarimaa ne mmeawa. Ná nea etwa to no boro so mmɔho abiɛsa. Nanso ne nyinaa , Oenomai ani gyei sɛ:
  - ewiase yi mu no anyɛ yiye koraa no, ɔbarima ne ɔbea nna a emu yɛ den wɔ hɔ. Na ɛkame ayɛ sɛ yɛn mmarima nyinaa awuwu!
  Margarita de serew a ɛhyerɛn kae sɛ:
  - a ennya mmae! Na yɛda anyame no ase!
  Mmarimaa no mu biako a na ɔda mpaboa, nanso ɔhyɛ atade a ɛyɛ fɛ, ɛwom sɛ atetew de, nanso ɔde wimhyɛn kɔɔ Oenomaia na ɔdaa ne ho adi sɛ:
  - Ɔmanpanyin de Lafer! Wow, hwɛ sɛnea ɛyɛ abofono sɛ wobɛtra vacuum cleaner mu. Na saa bitch yi nso twee me mpaboa a wɔde ɔtweaseɛ aboa nhoma ankasa ayɛ no.
  Margarita de serew bɔɔ nkɔmmɔ sɛ:
  - bra, san de nea wowiaa no san ma Viscount !
  Yaga a ne ho yɛ bruu no bɔɔ n"ano sɛ:
  - a me ntumi!
  Oenomaus nso yii ne nkonyaayi poma no na ɔwosow no, ɔbobom sɛ:
  - Na adɛn nti na ɛte saa?
  Abayifo fɛfɛ no gurgled :
  - a metɔn wɔn! Ná wɔwɔ anuonyam kɛse. Ɔheneba biako tuaa sika kotoku fã maa wɔn!
  Margarita bɔɔ n"ano sɛ:
  - Wiɛ, fitaa ... Eyi nti yɛbɛgye wo mpaboa afiri wo nsam. Wɔde ɔtweaseɛ were nso na ɛyɛ, ne ɔsebɔ were mpo.
  Blonde Yaga kae sɛ:
  - beye kesee dodo ama abarimaa no. Na ɛbɛyɛ aniwu sɛ abayifo a ɔte me dibea bɛda ne nan ase.
  Margarita serewee na obuae sɛ:
  "Menyɛ abayifo a ɔyɛ mmerɛw nso, nanso meda mpaboa bere nyinaa, wɔ wiase a awɔw wom mpo mu." Na woyɛ ɔbea a ɔte saa. Na mɛyɛ nsakrae wɔ abarimaa no kɛse mu!
  Ɔheneba Oenomaus bɔɔ ose sɛ:
  - Na ka ntam se worenkyere mmofra nkyene. Anyɛ saa a yɛde wo bɛkɔ Anyame no ahemfie.
  Aberante Baba Yaga de ahopopo kae sɛ:
  - nnyɛ bɔne biara mma wɔn. Ɛyɛ mmofra ahoɔden ara kwa na ɛma metumi kɔ so yɛ abofra na me ho yɛ fɛ daa. Na enti, wɔte ase.
  Margarita bɔɔ ose denneennen sɛ:
  - benya kwan foforo a wobɛfa so ayɛ foforo. Nokwarem no, bere aso sɛ yɛkyerɛ wo asuade bi.
  Na abeawa no bɔɔ nkɔmmɔ. Na sɛnea oyii ahoɔden a ɛyɛ hu a ɛreworo so fii ne nansoaa a ɛda hɔ kwa ne ne nkonyaayi poma no ano no.
  Na wɔbɔɔ blonde no. Ɛporɔw mpofirim na ne kɛse so tew. Afei wɔ wɔn anim no, sɛ́ anka abeawa tenten bi bɛba no, na abeawa bi a ehu aka no a onnii mfe du, a ne ho yɛ mprako dua ne ne nan a ɛda hɔ kwa wɔ hɔ. Ɔde asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ:
  - a enhia biara! Mɛyɛ papa! Mma nnbɔ me akuturuku!
  Ná Margarita kura mpaboa wɔ ne nsam. Ɔwosow ne nsateaa, na wɔhuruhuruw kɔɔ abarimaa Viscount a onni mpaboa no nkyɛn, na ɔne mmofra afoforo a wɔade wɔn ho no nantew te sɛ nea wɔn mu duru mfa wim.
  Abarimaa bi a ofi abusua a wɔyɛ anuonyam mu hyɛɛ ne mpaboa na ɔtoo dwom sɛ:
  Asiane pii wɔ abarimaa no ho, .
  Ɛtɔ da bi a wiase no hyerɛn te sɛ ɔbo a ɛyɛ nwini...
  Nanso, yɛn abarimaa no sɔre fii sofa no so, .
  Esiane sɛ ɔyɛ ɔkofo a ɔyɛ ɔdehye nti, gye me di!
  Yaga abeawa no bo dwoe na ɔbɔɔ nkɔmmɔ sɛ:
  - a wonnye mpire me ho?
  Margarita kaa no denneennen sɛ:
  - se wonnyɛ ade a ɛyɛ abufuw a, ɛnde adɛn nti na ɛsɛ sɛ wɔbɔ wo mpire?
  Abeawa a ne ho yɛ bruu no bɔɔ gyegyeegye, na nusu bi guu n"afono a ɛyɛ pink no so:
  "Seesei mayɛ abofra, na abayifo afoforo remmu me!"
  Mmabaa a wogyaee wɔn no mu biako kae sɛ:
  - ye mmofra nso, na yensu ho!
  Mmarimaa ne mmeawa no serewee.
  Margarita kae sɛ:
  - ɛsɛ sɛ ɔkɔm de wo! Ebia yebetumi akɔ fam akɔdi biribi wɔ hɔ?
  Mmofra no yɛɛ dede. Viscount no hwɛɛ fam na ɔkae sɛ:
  - a ewo yen ase no wo giant"s castle, na onnye Baba Yaga. Nti...
  Oenomaus teɛɛm sɛ:
  - Na abrannaa nso wo mma a wowo nkoasom mu. Ɛsɛ sɛ yɛboa wɔn ma wofi mu.
  Margarita serewee na ɔhyɛɛ abeawa Yaga nyansa sɛ:
  - Ebia yebetumi afa mmofra no abom na yegye won afiri abran no nsam? Yɛ adepa, na wobegye wo atom sɛ sua ade wɔ anansesɛm sukuu mu. Ɛhɔ na wobɛsua sɛ wobɛyɛ nnwuma pa!
  Abayifo abeawa no too dwom sɛ:
  Nea ɔboa nkurɔfo
  Ɔresɛe ne bere...
  Nneyɛe pa - .
  Worentumi nnya din!
  Margarita kasa tiae sɛ:
  Nhwiren nhwiren yɛ mmerɛw, .
  Sɛ wɔtetew mu bere tenten a atwam ni a...
  Ɛwom sɛ wiase a atwa yɛn ho ahyia no yɛ atirimɔdensɛm de, nanso .
  Mepɛ sɛ meyɛ papa!
  
  Yɛ nnipa papa
  Yɛ nnwuma pa...
  Na wɔbɛfefɛw sɛ nhwiren, .
  Nhwiren bruu a ɛwɔ hann mu!
  Abarimaa ɔheneba no de nne a anibere wom kɛse kae sɛ:
  - Na wobɔ mmɔden sɛ wobɛyɛ papa na woako atia bɔne, na megye di sɛ w"ani begye ho!
  Abeawa Yaga no kyekyeree ne nsa na ɔkae sɛ:
  - Wiɛ, mɛbɔ mmɔden. Ne nyinaa mu no, ɔkwan biara nni hɔ a wobɛfa so asan akɔ abayifoɔ bɔne nkyɛn - wɔbɛserew na wɔabɔ wo ! Mesan tete me ho sɛ anansesɛm pa!
  Margarita serewee na ɔtoo dwom sɛ:
  Obiara a ɔwɔ nyansa wɔ wiase, .
  Ɛsɛ sɛ yɛyɛ nnamfo bere nyinaa...
  Sɛnea ɛbɛyɛ a ɛrensi te sɛ nea ɛwɔ shooting gallery mu - .
  Agorudi a nyansa wom no anyɛ!
  Abarimaa ɔheneba no bɔɔ n"ano sɛ:
  - Wiɛ, momma yɛnsian nkɔ ɔbran no nkyɛn!
  dɔm bi a ɛkame ayɛ sɛ na wɔn mpaboa nyinaa da hɔ na wɔn ho yɛ hare, wɔyɛ teateaa na wɔn ho yɛ fitaa, nanso wɔwɔ ahoɔden na wɔn ani agye, de ahopere fii wim.
  Margarita ne Oenomai sian baa ɔtweaseɛ so, na Yaga a ɔbɛyɛɛ abeawa no sii fam wɔ atɛkyɛ no so. Na vacuum cleaner no kɔɔ so kaa ne ho, ɛwom sɛ na ɛte sɛ nea ɛsõ dodo ma mmofra nsa de.
  Eyi ne kuw a wɔsiane kɔɔ fam no. Biribiara nni ɔbran no abankɛse kɛse a abantenten a ti nhwi akɛse apue afi mu no mu . Nanso nnompe na ɛhwɛ ɔkwan a wɔfa so kɔ mu no so, na orcfo kuw mũ bi ka ho.
  Mmofra no asi fam. Ná wɔasiesie wɔn ho sɛ wɔbɛko. Yaga abeawa no miaa vacuum cleaner no bɔtn no so na sabers, nkrante, peaw, daggers ne machine gun abien mpo hwee ase fii mu. Bere a ohuu mmofra no anim a ɛyɛ basaa no, ɔkyerɛkyerɛɛ mu sɛ:
  - me de me vacuum cleaner kyeree no. Ɛyɛ papa sen broom koraa. Na akode ahorow a wɔaboaboa ano nyinaa wɔ mu.
  Margarita wosow ne nkonyaayi poma ne ne nan a ɛda hɔ kwa, nanso wɔde nkonyaayi nkaa asiesie no, na ɔde osese:
  - afei mɛtow akɔmfosɛm bi a ɛbɛma w"akode no anya tumi soronko, anwonwade.
  Na abayifoɔ abeawa no kaa sɛ:
  - Abra , kabra , kodabra ! - Na ahoɔden nsuten tu firii ne nkonyaayi poma ne nkonyaayi nkaa mu. Na akodeɛ a Baba Yaga de maa mmofra no hyɛɛ aseɛ hyerɛn.
  Oenomai, sɛ́ ɔkofo a ne ho akokwaw kɛse no, faa tuo tiawa bi a emu yɛ hare a ɛtow nnade a ɛyɛ tratraa. Abarimaa no tetee n"ano a nsu wom no mu too dwom sɛ:
  - eye ɛsɛ sɛ wɔde afiri a wɔde di dwuma, .
  Strike te sɛ abufuw dade...
  Saa mogya no ansen sɛ nsu a ɛtɔ, .
  Na paradise dii hene wɔ amansan no mu!
  Mmofra no de nne koro teɛɛm, na wɔmaa wɔn atuo so sɛ:
  Okumfo no yɛ anifere ne otirimɔdenfo, .
  Wɔde nkurɔfoɔ no ato ɔfasuo no so...
  Nanso megye di, yɛn ahum a ɛyɛ frɔmfrɔm, .
  Nanso megye di, owia nsuo - .
  Yi afiase dan no mu sum no fi hɔ!
  Na enti mmofra kuw bi a wɔde nkonyaayi akode de ahopere kɔtow hyɛɛ wɔn so. Mmarimaa ne mmeawa a wɔdɔɔso sen saa mpo anan nketewa a ɛda hɔ kwa no hyerɛn. Ná wonsuro mmoa a wɔyɛ keka, ɛwom sɛ na orcfo kuw mũ bi a wɔn ho yɛ nhwi, wɔn ho yɛ huam , na wɔn ho yɛ abofono reba wɔn nkyɛn de .
  Oenomai a na ɔretu wɔ ɔtweaseɛ so no de tuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu tow tuo guu atamfo no so. Nnade nketewa tow orcfo nipadua a nhwi wom no mu, na afei anwonwade bi sii: ɛdanee chocolate akɛse ne ɛwo a wɔde ayɛ aduan.
  Margarita nso bɔɔ atamfo no nan, na ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa ne nkonyaayi nkaa guu so. Na enti orcs a wokurakura nkrante, a wɔbaa ntua ase no, danee wɔn ho ntɛm ara nneɛma a ɛyɛ dɛ ahorow nyinaa , a ahwiesa a wɔde chocolate akata so na wɔde anomaa nufusu ahyɛ mu ka ho. Eyi yɛ dɛ ankasa. Na cheesecakes, ne donuts a wɔde poppy aba ne sinamon ayɛ.
  Na abeawa a ɔyɛ ɔfã biara no nkonyaayi poma no wosow na ɛbɔ nneɛma a ɛyɛ nwonwa.
  Na enti mmofra no ne orcs no hyɛɛ ɔko mu. Nea edi kan koraa no, Viscount. Ne ntade, bere a abarimaa no hyɛɛ ne mpaboa akyi no, bɛyɛɛ foforo koraa, te sɛ nea ɛyɛ foforo koraa. Na ɛnyɛ nkrante wɔ ne nsa nifa mu nko na ɔkoe, na mmom na okura nkrante wɔ ne benkum mu nso.
  Na efi agyan no a wɔde kaa ho no, nsakrae ahorow a ɛyɛ nwonwa bae. Afei, sɛ́ anka ɛbɛyɛ orc no, pie a ne kɛse yɛ nwonwa a borɔdɔma wom puei. Na efi nkrante no a wɔbɔe no mu no, chocolate cheesecake bi puei. Na guys afoforo a wɔwɔ ɔko mu.
  Abeawa bi a ɛda adi sɛ ofi ɔman a anya nkɔso kɛse mu no de ne nan a ɛda hɔ kwa no too sare so na ɔde afiri a wɔde tow tuo kyerɛw nsɛm. Nea ɛma nsakrae ahorow a wɔyɛ wɔ anansesɛm mu ba. Na soseji kɛse bi a wɔde nneɛma ahyɛ mu bae fii orc no mu bae, na afei turkey a wɔde gravy ahyɛ mu bae. Na nea ɛyɛ dɛ afoforo a ɛnyɛ nea ɛda adi.
  Na akutu kuruwa a ɛyɛ huam a ɛsɔree esiane sɛ wɔde nkankyee kaa ho nti. Na ice cream kɛse nso.
  Abeawa Margarita a ɔyɛ ɔfã biara no fii ase too dwom wɔ ɔko mu anigye kɛse mu;
  Yɛyɛ akwampaefo, komunism mma, .
  Wɔn a wɔpɛ sɛ wɔtete ɔman no...
  Hitler bebua n"abufuw no denneennen, .
  Yɛbɛbubu, gye me di, Satan!
  
  Yɛkaa ntam wɔ Onyankopɔn anim, .
  Na Lenin de ne koma maa mmerante ne mmabaa ...
  Oh, mmu akwampaefo no atɛn denneennen, .
  Ade Nyinaa so Tumfoɔ no maa wɔn ahoɔden pii!
  
  Yɛkɔɔ anim a yɛda mpaboa mmarima no nkyɛn, .
  Na wɔpɛ sɛ wɔko, kora wɔn kurom so...
  Mmarimaa ne mmeawa a wokurakura agyan no nyinaa yɛ ma yɛn, .
  Na yɛn nokwaredi yɛ akode a emu yɛ den!
  
  Akodi kɔɔ so wɔ baabi a ɛbɛn Moscow, .
  Na tank ahorow rehyew, na asphalt reyɛ ayɛ hyew...
  Yɛbɛhunu komunism, megye di, yɛama, .
  Na wubetumi de nkrante a ɛtrɛw ayi fasist bi afi hɔ!
  
  Munnnye me nni, nkurɔfo, Hitler nyɛ ade nyinaa so tumi, .
  Ɛwom sɛ Fuhrer"s adwene no te ase de...
  Na yɛbɔɔ fasistfo no denneennen, .
  Momma yɛnkɔ yɛn akwantu kɛse no so!
  
  Yɛrensuro Rus atamfo, .
  Yɛdɔ yɛn kurom USSR...
  Wonyɛ ɔsraani a ɔwɔ aseresɛm kra, .
  Momma yɛnyɛ nhwɛso mma Onyankopɔn ahenni!
  
  Hitler nnim, wɔbɛboro no kɛse, .
  Ɛwom mpo sɛ hell tumi reyɛ ayɛ basaa wɔ ne mu de...
  Na Krauts a wɔyɛ mmoawa a wɔsɛe nnɔbae no reba, .
  Nea ɛde ogya bɛhyɛ asomdwoe no ma!
  
  Russiafo kɛseyɛ ne sɛ wobedi nkonim denam agodie so, .
  Ɛwom sɛ adwuma kɛse bi wɔ eyi akyi de...
  Migye di sɛ nkonimdi bɛba wɔ May, 1999 a ɛyɛ frɔmfrɔm mu.
  Na Fuhrer no bɛyɛ kaput koraa!
  
  Eyi ne yɛn gyidi, komunism tumi, .
  Ma USSR nni yiye daa ...
  Yɛbɛbubu, wunim, fasist kɔndua no, .
  Eyi ne ɔkwan a Russia abɛyɛ asraafo dɔm!
  
  Wɔ Stalingrad no, wɔboroo Fritz abusua no, .
  Wohuu yɛn nsa a ɛyɛ den no...
  Na yɛmaa akyɛde a ɛyɛ nwini, .
  Na wɔmaa ɔman anidanfo no nikel!
  
  Me man, Russia fɛfɛ, .
  Wɔ mu, wɔ Arctic no, apɔw-mu-teɛteɛ nnua nhwiren...
  Svarog ne Stalin yɛ, wunim, Mesia no, .
  Nasifo reguan afi Russia akofo no nsam!
  
  Saa na amansan no yɛ fɛ, .
  Sɛ komunism hyerɛn wɔ ne so a...
  Na sɔhwɛ no bɛyɛ den, .
  Wimhyɛn kɔ soro nkutoo na ɛnyɛ sekan biako mpo nkɔ fam!
  
  Yɛde nteɛm kɔkɔɔ a ɛyɛ hu faa Winter , .
  Wɔbubuu White Guard no akyi dompe...
  Wɔboro komunism atamfo Russia, .
  Yɛda so ara wɔ nkonimbo ahorow no awia aduan!
  
  Yɛkuraa Stalin mu denneennen, .
  Mmabaa a wɔda mpaboa wɔ awɔw biara mu...
  Woabɛyɛ, gye me di, onipa a ne ho yɛ den, .
  Na ɔkwampaefo no anyin abɛyɛ ɔsraani panyin!
  
  Dabi, Russia rensɛe da, .
  Lenin a onwu da no kyerɛ ɔkwan...
  Yɛnsuro ogyaframa a ɛhyerɛn, .
  Na Russiafo ntumi nsan wɔn ho mfi komunism ho!
  
  
  Wɔ yɛn Maame Russia din mu no, .
  Momma yɛnka akoma nkabom nyɛ wreath baako...
  Hurray, mmeawa no teɛɛm denneennen sɛ, .
  Dae kɛse bi bɛbam!
  
  Yiw, yɛn gyidi ne sɛ yɛbɛka yɛn agyanom ho daa, .
  Na sɛ wobɛtumi aboro wo nananom so a...
  Yɛde akokoduru bɛyɛ yiye daa, .
  Ɛwom sɛ ne hwɛbea ntra mfe aduonu de!
  
  Gye me di, yɛdɔ yɛn Maame Man, .
  Yɛpɛ anigye daa...
  Lusifer, gye me di, ɔrensɛe yɛn, .
  Ahuhuro beba - awɔw no beyera!
  
  Biribiara bɛfefɛw fɛfɛɛfɛ wɔ Russia, .
  Ɛte sɛ nea ɔhaw ayera afi wiase...
  Migye di sɛ komunism bere no bɛba, .
  Ahonyade ne anigye bɛtra hɔ daa!
  
  Nyansahu benyan wɔn a wokunkum wɔn wɔ akodi mu, .
  Nkurɔfo benya mmerantebere daa...
  Na onipa te sɛ Ade Nyinaa so Tumfoɔ, .
  Ɔbɔnefo no bɛyera, minim, akosi daa!
  
  Ne tiaatwa mu no, anigye hyerɛn ma obiara a ɔwɔ amansan yi mu, .
  Wiase nnipa nyinaa te sɛ abusua biako...
  Mmofra serew na wodi agoru wɔ soro, .
  Wode dwom bɛdɔ me!
  Enti ɔtoo dwom, na mmofra no de nkonyaayi akode danee orcfo no yɛɛ no biribi a ɛyɛ dɛ na ɛyɛ dɛ soronko. Nanso bere a abayifo abeawa no gyaee ahoɔden fii vacuum cleaner no mu mpo no, ahwehwɛ a mpataa, side dishes ne swans a ɛwɔ crust a ɛyɛ dɛ wom fii ase puei , a orcs a wonni mmɔborohunu no dan kɔɔ mu. Na na ɛyɛ fɛ yiye.
  Ɛha na goblin orc sahene no, bere a ɔbaa nkonyaayi pa ase no, danee keeki a ɛyɛ huam a ɛyɛ frɔmfrɔm, a wɔde roses, atoko nhwiren a wɔde cream ayɛ ne nnuaba a wɔde aduru ayɛ akata so.
  Na nneɛma ahorow pii a ɛyɛ dɛ na ɛwoo nkonyaayi akode wɔ mmofra a wɔn ho nni asɛm nsam.
  Nanso nnompe no nso hyɛn ɔko no mu wɔ orcs no akyi. Kɛse na ɛyɛ hu. Wɔkekaa wɔn ho te sɛ nnua. Mmofra no de nkrante ne agyan tow hyɛɛ wɔn so na wɔtow nkrante. Na Oenomai a ofi ɔtweaseɛ no mu ne abeawa a ɔnam fam no tow atuo a wɔde di dwuma a ɛpaee guu nnompe no so.
  Margarita nso de nkonyaayi dii dwuma na ɔkyerɛɛ ne sẽ a ɛte sɛ ahwehwɛ. Na ɔyɛɛ anwonwade ahorow a ɛyɛ nokware. Na ne nkonyaayi no danee nnompe yɛɛ no sika kɔkɔɔ bobesa nkuruwa a ice cream a ɛyɛ kɔla ahorow ne keeki a wɔasiesie no yiye ahyɛ mu ma.
  Na efi mmarimaa no nkrante a wɔde bɔɔ wɔn a Viscount de Lafer ka ho no mu no, nneɛma ahorow a ɛyɛ dɛ na ɛyɛ dɛ nyinaa sɔree. Na hua a ɛte saa trɛw kɔɔ abankɛse no mu nyinaa. Anwonwade a ɛyɛ anwonwade ara kwa.
  Keeki bepɔw mũ bi fi nnompe akɛse no biako mu puei. Na saa keeki yi hyerɛn wɔ nyankontɔn kɔla ahorow nyinaa a efi krim ahorow mu.
  Yiw, na nneɛma a ɛyɛ dɛ na ɛyɛ dɛ yiye saa wɔ ha. Nnompe tuntum bi a ɛyɛ hu bɛyɛɛ lollipop a ne kɛse yɛ akɛse.
  Na mmofra a ɔkɔm de wɔn no antumi ansiw nnuan a ɛyɛ dɛ no ahwɛ. Margarita bɔɔ gong no na ɔteɛɛm sɛ:
  Yafunu ne yɛn atamfo titiriw, .
  Wɔtow yɛn, gye me di, gu nneyɛe bɔne mu...
  Sɛ abarimaa bi hu pie a, .
  Wɔrepiapia no ma wawia yafunu wɔ ɔkwan a ɛyɛ abofono so!
  
  Enti baby npere wo ho
  Bere no bɛba, na wobɛda so ara adi...
  Na nnyɛ bɔne wɔ Onyankopɔn anim, ɔdɔfo, .
  Anyɛ saa a wobɛdan ogyaframa!
  Oenomaus kyerɛkyerɛɛ mu kyerɛɛ mmofra no sɛ:
  - kɔsi sɛ wɔbɛdi ɔbran a ɔdi nnipa nam no so nkonim no, aduane a wobɛdi no yɛ asiane. Ɛsɛ sɛ wɔde ɔbɔnefo titiriw no to fam!
  Wɔtee sɛ wɔrebɔ akuturuku denneennen, na mfiase no sunsuma kɛse bi puei, na ɛkataa afuw no fã so, na keeki ne nkuku ahorow nyinaa ahyɛ mu ma. Na afei ɔbran a ɔwɔ mmɛn no ankasa. Ná ɛwɔ sperm whale ano na na ɛwɔ nan a ɛwɔ nsateaa. Na ɛware araa ma ɛware sen abankɛse kɛse dedaw a abantenten ne nnompe wom no.
  Mmofra no teɛteɛɛm wɔ ehu mu, na ntɛm ara na basabasayɛfo a wokum nnipa no kɛse yɛɛ kɛse.
  Margarita de serew kae sɛ:
  - nnsuro! Ɔyɛ kɛse bere a wusuro no nkutoo!
  Oenomaus de abufuw teɛɛm sɛ:
  Ebia wo guy no nyɛ ohufo, nanso woyɛ ɔkwasea, na yɛahu sights!
  Abayifo abeawa Yaga no bɔɔ n"ano sɛ:
  - Dɔfo, ɔdɔfo ogre, .
  So wopɛ sweets a ɛyɛ dɛ...
  Anaasɛ nkonyaayi a wɔde bɔ obi, .
  Wobɛsan anya bi kwa bio!
  Margarita teɛɛm sɛ:
  - Mmofra, nteateam nkabom mu: yennsuro mo! Wiɛ, momma yɛnhyiam.
  Nanso na ɛyɛ den ma mmarimaa no sɛ wɔbɛboaboa wɔn ho ano wɔ ɔkraman a ɔte saa anim . Abeawa no fii ase guanee, na ne nan ase kurukuruwa nketewa no. Viscount de Lafer a na ɔwɔ akokoduru kɛse no ne mmarimaa baanu bi fii ase siw wɔn kwan. Na ɛda adi pefee sɛ ehu nti mmarima no ho ayɛ kusuu. Na afei Margarita too dwom, sɛnea ɛbɛyɛ a ɔbɛma akokoduru, ɔko dwom bi a efi ɔko no mu;
  Yɛyɛ mmeawa a yefi USSR man mu, .
  Nea ɛyɛ torch ma wiase nyinaa...
  Momma yɛnkyerɛ, wunim, kɛseyɛ ho nhwɛso, .
  Akokoduru nneyɛe a wɔto ni!
  
  mmeawa wɔ frankaa kɔkɔɔ ase , .
  Na wɔde mpaboa a wɔda mpaboa de ahopere fa awɔw no mu...
  Mmabea ne mmabarima ko ma Rus de, .
  Ɛtɔ da bi a ayeforo no ma guy no rose!
  
  Wɔde frankaa kɔkɔɔ bɛba amansan no so, .
  Hyerɛn denneennen saa, te sɛ kanea-ogya...
  Ne nyinaa akyi no, wunim, ɔkokodurufo, yɛwɔ swing, .
  Na yɛn frankaa no hyerɛn te sɛ kɔkɔɔ!
  
  Don"t believe it, damned fascist no rentwam, .
  Na Russia honhom no rennyae da...
  Nkonimdi bebue akontaabu a enni awiei, .
  Momma yɛnkyea obiara na yɛnkyea no!
  
  Russia yɛ ɔman a ɛyɛ nwonwa, .
  Wode komunism maa nkurɔfo...
  Onyankopɔn fi ayamye mu de ma daa , .
  Ɛna Man no fam, anigye ne ahofadi nti!
  
  Ɔtamfo no rentumi nni Agya Man no so nkonim, .
  Na ɛmfa ho sɛnea na ɔyɛ otirimɔdenfo ne aniferefo no...
  Yɛn Russiani asono a wontumi nni no so nkonim, .
  Russia sraani no wɔ anuonyam kɛse wɔ ne nkonimdi no ho!
  
  Soviet man a ɛyɛ fɛ, .
  Mmabaa a wɔwɔ mu no de ahomaso sɛ wɔn ho yɛ fɛ...
  Wɔnam awo so de no maa yɛn daa, .
  Na momma yɛn Komsomol asɔremma no nyɛ atɛntrenee!
  
  Yɛreko wɔ Moscow kurotia, .
  Blizzard, sukyerɛmma a ɛtɔ, na mmeawa no nni mpaboa...
  Yɛremfa yɛn Agya Man mma Satan,
  yɛn agyan mpo tow tuo pɛpɛɛpɛ!
  
  Enti abufuw mu no mmeawa no ho pere wɔn sɛ wɔbɛko, .
  Na wɔde adagyaw heel no tow explosion-package ...
  Fascist, ɔte sɛ nea ɔyɛ onwini ara kwa, .
  Nokwarem no, Kain bɔne ara kwa!
  
  Atamfo ntumi nni mmeawa so nkonim, .
  Wɔwoo wɔn wɔ nsoromma a ɛte saa ase...
  Yɛn aboa kɛse a wontumi nni no so nkonim ne ɔsebɔ, .
  Hena na ɔde Ɛna Man no yɛɛ ne yere!
  
  Yɛn Russiafo mmeawa no ye, .
  Yɛnsuro ayayade ne awɔw...
  Na yɛbɛpam, gye me di, dɔm bɔne no ntua no, .
  Ɔtamfo no bɛbɔ dam esiane dose no nti!
  
  Wotumi piaa atamfo no fii Moscow, .
  Ɛwom sɛ tumi kɛse ahyɛ no ma de...
  Yɛn mmeawa de yɛn hoahoa yɛn ho paa, .
  Wɔn a wɔsɔre tia no nyinaa bɛyera akɔ wɔn adamoa mu!
  
  Nnye nni, atamfo ntumi nni Rus" so nkonim, .
  Esiane sɛ knight biara fi diapers mu nti...
  Ɛda adi sɛ ɔbɔmmɔfo no adan mmoa, .
  Na ɔtamfo no da so ara yɛ abofra ara kwa!
  
  Nanso Russia honhom, kɛse, gye honhom no di, .
  Wunim, tumi ahorow a ahintaw wɔ mu ...
  Wɔbɛbubu ɔtamfo no koraa, .
  Ne nyinaa akyi no, wontumi nni asraafo a wɔyɛ asraafo so nkonim wɔ ɔko mu!
  
  Fa mo adwenem naayɛ to nkyɛn , mmeawa , .
  Yɛn na yɛyɛ akokodurufo sen biara, wunim, wɔ wiase...
  Momma yɛntow Satan dɔm ngu ogyaframa mu, .
  Momma yɛmfa atamfo no nyinaa nhyɛ tiafi mu!
  
  Ɔko kronkron no bɛba awiei
  Asomdwoe ne anɔpa bɛba okyinnsoromma yi so...
  Ɔne owia wɔ hɔ daa, wunim, wɔde ama, .
  Ɛmmra sɛ awɔw bere nhyew daa!
  
  Na komunism a ɛtra hɔ daa wɔ anuonyam mu, .
  Na Lenin ne Stalin kɛse no ka yɛn ho...
  Wɔ sini a mogya wom mu no, mprempren nkutoo na fasist nniso, .
  Na yɛn pɛ, gye me di, mu yɛ den sen dade!
  
  Me Russia di tumi mfehaha pii, .
  Na ɔmaa amansan nyinaa anigye...
  Wohia ahoɔden a ɛwɔ dade nsateaa mu, .
  Na akokoduru, nanso wɔ ɔkwan a ntease wom so!
  Mfiase no, Margarita nkutoo too dwom, nanso afei Enomai, abeawa Yaga, Viscount de Lafer ne mmofra afoforo faa dwom no. Na na eyi yɛ nnwontofo kuw a wɔn nne yɛ den dedaw, a biribiara wosow fi mu. Na ɔbran kɛse ankasa no fii ase so tew wɔ ne kɛse mu. Ná ɔnyɛ obi a ne ho yɛ nwini na ɔyɛ hu saa bio. Na mmɛn no yɛɛ nketewa, na ne nsateaa nso yɛɛ nketewa. Wow...
  Abeawa Yaga de serew too dwom sɛ:
  Woaye yie, woaye yie, wobetumi de ne hoahoa wo ho - .
  Nnipa baason nsuro biako!
  Mmofra no de nne koro teɛɛm, na wɔde wɔn nan a ɛda hɔ kwa no bɔɔ wɔn so sɛ:
  Yɛnsuro wo ogre, .
  Wɔbɛtiatia wo so wɔ abofra nan ase...
  Ɛwom mpo sɛ yɛnyɛ akofo a yɛn mfe akɔ anim sɛnea ɛsɛ de, nanso .
  Bere bi na yɛwɔ Baba Yaga ase !
  Eyinom yɛ mmofra, wɔn ho yɛ fɛ yiye wɔ ɔkra ne wɔn anim nyinaa mu. Na wɔko te sɛ abran. Ɛwom sɛ mprempren ɛsɛ sɛ wowie ɔbran a odi nnipa no wɔ abrabɔ fam de. Na mmofra no fii ase saw.
  Na abeawa Yaga faa vacuum cleaner no de ne nsa kyerɛɛ basabasayɛfo no so, na ofii ase bɔɔ biribi.
  Mmarimaa no mu biako tetee lollipop kɛse bi a ɛte sɛ akokɔ , a ɛdanee nnompe, na abeawa no faa ice cream bi.
  Mmofra no hunahunaa ɔbran no sɛ:
  - beba wo nso so!
  Na ɔwosow ankasa. Ɔtew ne ho kɛse mpo. Na sika kɔkɔɔ ahwehwɛ a ice cream a ɛwɔ nyankontɔn kɔla nyinaa mu no fii ase hyerɛn na ɛyɛɛ fɛ kɛse mpo.
  Ɔkwampaefo ɔbaabun Margarita san de abufuw too dwom, ɔman ho dɔ dwom bi a efi ɔko no mu, na mmofra a aka no too dwom sɛ:
  Mekɔkaa Komsomol kuw no ho bere a na merebɔ bɔɔl no, .
  Abeawa a ɔdae fɛfɛ bi...
  Misusuwii sɛ wiase no bɛyɛ daa May, 1999.
  Da biara yɛ ahohuru bere awo!
  
  Nanso biribi nti anyɛ yiye, .
  Ɔkwan bi so no, me ntumi ntɔ ɔdɔ mu ...
  Wiɛ, monka kyerɛ me, mmarima, wɔ me mmɔborohunu so, .
  Asetra yɛ ahyɛmma a ɛyɛ den yiye!
  
  Mpofirim ara ɔko no yɛɛ aprannaa mpofirim, .
  Na owu ahum bi de ahopere bae...
  Na me mmabaa no wɔ nipadua a ɛyɛ den, .
  Wubetumi de wo ho ahyɛ ntua ase prɛko pɛ!
  
  Gye me di, mempɛ sɛ mepa abaw, .
  Ko ma Agya Man no kosi awiei...
  Yɛde atopae gu akyi bag a ɛyɛ den mu, .
  Stalin besii n"agya ananmu wɔ koma mu!
  
  Russia akofo akɛse.
  Yebetumi abɔ asomdwoe ne nhyehyɛe ho ban...
  Wim nsoromma guu velvet no nsu, .
  Na ɔbɔmmɔfo no danee mmoa a wɔkyere wɔn we!
  
  Me, abeawa a meda mpaboa no, meko
  ahyɛ mu ma ...
  Ɛbɛba, minim, baabi wɔ paradise yi mu, .
  Worentumi mfa mogya nsi anigye!
  
  Agya Man no mu akofo akɛse, .
  Yɛbɛko denneennen wɔ baabi a ɛbɛn Moscow...
  Na afei dae a wɔdae wɔ komunism ase no, .
  Ɔne Satan bɛko atia asase ase wiase!
  
  Russiafo mmarima akokodurufo, .
  Sɛ wɔko nokwaredi mu kosi awiei...
  afiri a wɔde tow tuo reto tuo , .
  Sɛ wuhia sika abotiri a!
  
  Tuo mpo ntumi nsiw yɛn kwan
  Yesu Nyankopɔn kɛse no asɔre...
  Ɔtweaseɛ a ɔkyere mmoa we no nna no aba awiei, .
  Ɛbɛyɛɛ hann kɛse mpo afi wim!
  
  Medɔ wo, Lada dɔfo, .
  Onyankopɔn a ɔkorɔn sen biara Svarog bɛba anuonyam mu ...
  Ɛsɛ sɛ yɛko ma Russia, .
  Aborɔfo Nyankopɔn a oye sen biara no ka yɛn ho!
  
  Mma Russiafo no mmra wɔn nkotodwe, .
  Yɛn honam, gye me di, wontumi nsiw ano...
  Stalin ne Lenin kɛse no ka yɛn ho, .
  Ɛsɛ sɛ wo nso wotwa sɔhwɛ yi mu!
  
  Agya Man no yaw nso wɔ yɛn akoma mu, .
  Yɛgye ne kɛseɛ di...
  Yɛde ntɛm bue ɔpon no kɔ ahunmu, .
  Ɛbɛyɛ asetra a ɛyɛ dɛ yiye!
  
  Yɛyɛ mmeawa a wɔn ho yɛ fɛ a yɛda mpaboa , .
  Yɛtu mmirika ntɛmntɛm saa fa sukyerɛmma a ɛreworo so no mu...
  Yɛnhia vodka a ɛyɛ nwononwono yi, .
  Kerubim no trɛw ne ntaban mu!
  
  Yɛn mmabaa bɛgyina Agya Man no akyi, .
  Na yɛbɛbua Krauts bɔne no, dabi, .
  Wɔbɛsɛe Hell Kain, .
  Na nkyia ma Kristo Agyenkwa!
  
  Bere bi bɛba - na entumi nyɛ papa, .
  Awufoɔ bɛsɔre daa...
  Amansan no bɛyɛ paradise ankasa, .
  Obiara adaeso bɛbam!
  Margarita tee awerɛhow kakra - wadi bɛboro mfe ɔha dedaw, na ɔda so ara yɛ abeawa. Na ebia ɔbɛkɔ so ayɛ abofra daa.
  Nanso mmofra a wɔaka no ani gyei na wɔn ani gyee dwom yi ho.
  Na ɔbran a odi nnipa a ne ho yɛ hu no bɛyɛɛ ketewaa mpo wɔ ne kɛse mu, na na ɔte sɛ goblin a ehu aka no sen aboa kɛse.
  Nsukyenee ne keeki asinasin huruw baa ne so. Mmofra no serewee na wɔdaa wɔn tɛkrɛma adi. Ná eyi te sɛ nea ɛyɛ serew kɛse. Na mmarima a wɔn ani agye no kɔɔ so yɛɛ anim.
  Abeawa Yaga bɔɔ n"ano na ɔbɔɔ n"ano sɛ:
  Ɛsɛ sɛ mmofra serew
  Ɛsɛ sɛ mmofra serew - .
  Na hwɛ sɛnea abran te ase!
  Na hwɛ sɛnea abran te ase!
  Na Baba Yaga de vacuum cleaner no kyerɛɛ orcs ne goblins afoforo a na wɔrehuruw afi abankɛse no mu. Na Enomai ne abeawa no fii ase de atuo a wɔde tow tuo guu wɔn so. Na wɔyɛɛ no kɛse . Na bio na ahwehwɛ a ice cream a ɛhyerɛn, raisin rolls, cream keeki, atoko a wɔayam, cotton candy ne nea ɛkeka ho wɔ hɔ . Biribiara hua yɛ dɛ yiye na na ɛte sɛ nea ɛyɛ dɛ kɛse.
  Na akofo mmofra no serewee na wɔdaa wɔn sẽ fitaa a ano yɛ nnam te sɛ mpataku mma de adi.
  Hwɛ sɛnea na adeyɛ yi te sɛ nea ɛyɛ nwonwa na ɛyɛ soronko.
  Na Margarita de anyinam bɔɔ orcs ne nnompe no, na ɔtoaa wɔn nsakrae a ɛyɛ nwonwa no so.
  Ɛno akyi no, abeawa kwampaefo no san too ɔman ho dɔ ne dwom a ɛkorɔn, na mmofra a wɔaka a wɔyɛ nnwontofo kuw no faa ne dwom a ɛyɛ anigye na ɛyɛ anigye no:
  Satan renni yɛn so nkonim
  Me kurom, a ɛyɛ fɛ sen biara wɔ wiase, .
  Ɔman fɛfɛ no agye din...
  Mpanyimfo ne mmofra ani begye wɔ mu!
  
  Ma bonhwa mu sukooko nhwiren fɛfɛɛfɛ wɔ mu, .
  Na kerubim no bɔ nnwom a ɛfata...
  Fuhrer no bɛyɛ kaput, .
  Russiafo yɛ nea wontumi nni wɔn so nkonim wɔ akodi mu!
  
  Komsomol mufo tu mmirika a wɔmfa mpaboa da hɔ, .
  Wɔde wɔn nan ase a ɛda hɔ kwa no tiatia sukyerɛmma no so...
  Hitler wo ho yɛ fɛ kɛkɛ
  Mede tank bɛtu mmirika akɔ wo so!
  
  So yebetumi adi Nasifo no so nkonim?
  Sɛnea ɛte daa no, yɛda mpaboa, mmeawa...
  Yɛn ɔsraani a ne ho yɛ hu sen biara ne ɔsebɔ, .
  Ɔde afiri a wɔde tow tuo bɛkum obiara!
  
  Dabi, yɛn mmeawa no yɛ cool paa dedaw, .
  Yɛtetew atamfo nyinaa mu ankasa...
  Yɛn nsateaa, yɛn sẽ, yɛn nsateaa...
  Yebesi baabi wɔ paradise a ɛyɛ nwonwa mu!
  
  Migye di sɛ komunism a ɛyɛ nwini bɛba, .
  Afotu man, gye me di, refefɛw wɔ mu...
  Na Nasisom a ɛyɛ awerɛhow bɛyera, .
  Megye di sɛ wɔbɛhyɛ wo nnwuma anuonyam!
  
  Migye di sɛ ɔmantam no bɛfefɛw kɛse, .
  Efi nkonimdi mu no yɛasan akɔ nkonimdi mu...
  Nikolai dii Japanfo so nkonim, .
  Samurai no bebua sɛ ɔyɛ ɔkwasea!
  
  Yɛremma kwan mma yɛnkɔtwe yɛn ho, .
  Momma yɛmfa ɔhwe biako nsɛe yɛn atamfo...
  Ma ɔbɔmmɔfo no nnane mmoa, .
  Ɛnyɛ kwa na yɛbubuu Wehrmacht no!
  
  
  Gye me di, ɛnyɛ mmerɛw mma yɛn sɛ yɛbɛpa abaw, .
  Russiafo nim sɛnea wɔko bere nyinaa...
  dade sew yɛn aponkɛse no , .
  Fuhrer no bɛyɛ ɔserewfo ohoni!
  
  Eyi ne sɛnea me kurom te, .
  Russiafo accordion no bɔ wɔ mu...
  Aman nyinaa yɛ abusua a wɔwɔ adamfofa su, .
  Habel na odi nkonim, ɛnyɛ Kain!
  
  Ɛrenkyɛ na USSR anya anuonyam , .
  Ɛwom mpo sɛ yɛn tamfo yɛ otirimɔdenfo ne ɔsisifo de...
  Yɛbɛyɛ nhwɛso ama akokoduru, .
  Wɔbɛhyɛ Russia honhom anuonyam wɔ akodi mu!
  Wɔ kasasin a etwa to no mu no, abeawa kwampaefo no faa anyinam fii ne nkonyaayi poma no mu na ogyaee, ne pulsars fii ne nansoaa a ɛda hɔ kwa a nkonyaayi nkaa ne abo wom. Awiei koraa no, wɔkataa ɔbran a na watew ne ho te sɛ ntontom no so. Ná ogya a ɛrehyerɛn no akata saa biako no so koraa. Afei ɛsan hyerɛn bio. Awiei koraa no , Orcfo ne nnompe adan nnuan a ɛyɛ dɛ a ɛyɛ nwonwa ahorow nyinaa. Enti ɛyɛ dɛ na wɔayam, efi ham ahorow, mpataa ne akɔre a wɔde ahyɛ mu so, kosi keeki, paanoo, caramel ne ice cream nkuruwa so.
  Mmofra no ani gyei na wohuruw kɔɔ soro ne fam. Ná ɛte sɛ nea wɔn ani agye na wɔn ani agye yiye.
  Ɛha no, wɔ ɔbran a odi nnipa a ne ho yɛ hu na ne tirim yɛ den no ananmu no, hann no sɛee. Abarimaa bi a ɔyɛ teateaa a ne ti nhwi yɛ fitaa a ɔhyɛ ntade tiaa a wadi bɛyɛ mfe ason puei. Abofra a ɔnyɛ asiane na ne ho yɛ dɛ saa mmom sen sɛ ɔbɛyɛ aboa kɛse a ne ho yɛ hu. Ɔbɔɔ n"ani na ɔde n"ani kyerɛɛ abubuw sɛ:
  - nnhwe me!
  Margarita teɛɛm sɛ:
  - nnsuro! Yɛremfa yɛn nsa nka wo. Seesei wubetumi afi w"asetra ase afi mfiase na woakɔ sukuu!
  Abarimaa no ne kan nnipakumfo no sii apini sɛ:
  Sukuu asetra bɛn na eyi yɛ?
  sɔhwɛ no wɔ da biara da ...
  Nea wɔde ka ho, mpaapaemu, .
  Nneɛma a wɔde dɔɔso pon!
  Wɔsakraa ɔbran a odi nnipa nam no abankɛse no wɔ yɛn ani so pɛɛ. Sɛ́ anka nhwiren a ɛyɛ fɛ a ɛyɛ nwonwa befifi wɔ adum no so. Na sika kɔkɔɔ hyerɛnn adum no ankasa. Na biribiara bɛyɛɛ nwonwa, ɛhyerɛn, ɛyɛɛ nwonwa, na nhwiren akata abankɛse no afasu so. Na sɛ́ anka mogya bɛba no, nsuten no fii ase sɛn a daimond nsuten, na mununkum no sɛee, na owia anan hyerɛn prɛko pɛ.
  Na mmofra a wɔade wɔn ho no fii ase de anigye serew fii abankɛse no mu. Esiane sɛ na wɔn ho ayɛ mmerɛw, wɔn ho ayɛ hare, na wɔn mpaboa da hɔ nti, ne nyinaa akyi no, na wɔn ani agye.
  Mmarimaa ne mmeawa de wɔn ho hyɛɛ nnuan a ɛyɛ dɛ no so, na nsuhina a wɔde afra ne nsuhina puei fi sare no ase pɛɛ.
  Abeawa Yaga de wimhyɛn kɔɔ kan ɔbran a okum nnipa no nkyɛn wɔ atɛkyɛ so na ɔde ice cream maa abarimaa no. Ɔmenee no na ɔbubuu serewee:
  - Ne dɛ!
  Na ɔde ehu kaa ho sɛ:
  - kyɛ me, mma! Ɛyɛ me aniwu sɛ midii wo. Hwɛ akyide a eyi yɛ!
  Mmofra pii sae. Nea nea odi kan a odidifo no ka ho. Abarimaa a onni asiane biara no bɔɔ n"ani na ɔtoo dwom mpo;
  Wiɛ, so ɛnyɛ anwonwade, so ɛnyɛ anansesɛm, .
  Biribiara abɛyɛ saa, gye me di, nwonwa!
  Dabi, eye se wobeye papa ama yen - .
  Na bɔne bɛyera akɔ bere a enni awiei mu!
  Yiw , na ɛyɛ nkonimdi. Nokwarem no, mmarimaa no mu biako a na ne honam ani yɛ ntini yiye na ɔhyɛ ntade tiaa no hwɛɛ baabi a ɛdannan no na osii apini sɛ:
  - ehe na me heroic height no koo?
  Oenomaus bisae sɛ:
  - Na wo ne hwan?
  Abarimaa a ne ntini ahorow akyerɛkyerɛ mu yiye no buae sɛ:
  - a ɛyɛ Nikitich.
  Na n"anim yɛɛ tumm sɛ abofra, na ɔbɔɔ n"ano sɛ:
  - na na meye ɔbran kɛseɛ, na seesei meyɛ abarimaa a ɔnni mpaboa kɛkɛ a ɔhyɛ ntadeɛ tiaa, a ɔhia me saa.
  Kan onipakumfo no de ahopere kae sɛ:
  - Momma yɛnbom nkɔ sukuu!
  Dobrynya de abufuw bɔɔ ose, na ɔde ne nan bɔɔ ne nan a ɛda hɔ kwa a ɛte sɛ abarimaa no denneennen araa ma ɔbo no mu paapaee:
  - Wiɛ, kɔ hell ne sukuu! Misusuwii sɛ mabrɛ !
  Margarita de ahopopo buae sɛ:
  - a mete ase!
  Abarimaa Dobrynya no bɔɔ ose sɛ:
  - dee na wote ase! Afei me yere begyaw me hɔ! Hena na ohia me abofra a ɔyɛ sniveling saa !
  Oenomaus de serew buae sɛ:
  - a ehia paa wo asetena mu ne kra. Size nyɛ hwee!
  Dobrynya kasa tiae sɛ:
  - Daabi! Wonnim me yere. Bere bi ɔkanyan ne nan ase denneennen araa ma ɔbɔɔ nightingale dwowtwafo no sẽ a ɛrebɔ abɛn no! Ɔyɛ katee, na dɛn nti na ohia abarimaa a onni abɔgyesɛ ! - Na abarimaa no san de ne nan a enni mpaboa, mmofra de, nanso ne nan a emu ye den, te se sledgehammer, maa cobblestone no bubui asinasin nketewa. Na aberante ɔbran no teɛɛm. - ma me mpaninfo ntɛm!
  Oenomaus de ahopopo buae sɛ:
  - awerɛhosɛm ne sɛ, yentumi nyɛ eyi, ɛnte saa?
  Margarita buae sɛ:
  - seesei ara, yentumi ampa, nanso se wo ne yen ko akwantuo a, ennee ebia yebesusu biribi!
  Abarimaa Dobrynya de ahunahuna bisae sɛ:
  - ne wo botaee?
  Oenomaus de ahotoso buae sɛ:
  - se wobegye ɔbarima ne ɔbea nna a ɛyɛ den wɔ amansan nsenia so afi owu mu. Ɔyaredɔm bi wɔ yɛn amansan yi mu, na ebetumi adu wo nso!
  Margarita de ne ti too fam de kyerɛe sɛ ɔpenee so sɛ:
  - yiw, Dobrynya, ka yɛn ho. Woda so ara wɔ w"akokoduru ahoɔden, na wo ho bɛba yɛn so kɛse!
  Titan abarimaa no, ɛwom sɛ na ne honam ani hwɛbea mu no na onnyinii anaasɛ ɔnware nsen Oenomai, abarimaa a wadi bɛyɛ mfe dumien , nanso na ɔwɔ nipadua mu ahoɔden kɛse. Enti ɔde ne nsateaa a ɛda hɔ kwa piapiaa abotan no na ɔfaa no ankasa na ɔbubuu no, na ɛno akyi no ɔde serew kae sɛ:
  - Na me da so ara ye yie! Okay, me ne wo bɛkɔ. Ɛbɛyɛ hu sɛ mɛsan akɔ me yere nkyɛn kosi sɛ mɛnyin !
  Margarita de serew a ɛte sɛ anansesɛm buae sɛ:
  - gyinaesie a nyansa wom paa!
  Na ɔbɔɔ ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no so. Ɔtweaseɛ akokoaa a ɔto so abiɛsa a ne ho yɛ fɛ puei.
  Abeawa no kyerɛkyerɛɛ mu sɛ:
  - ɛnsɛ sɛ wonam te sɛ ɔsrɛsrɛfo a okura bag!
  . TI a Ɛto so 8.
  Ná Dominika abrɛ kɛse wɔ nsakrae no mu na na ɔretwa sɔhwɛ ahorow no mu. Enti, wɔhohoroo ne mmabaa a wɔn ho yɛ fɛ no wɔ sika kɔkɔɔ aguaree ne aguaree mu. Na afei wɔde no too mpa a ɛyɛ mmerɛw na ɛyɛ hyew so wɔ ɔdan a ɛyɛ soronko a ɛyɛ fɛ mu ma sukuufo a wɔagye din ne sukuufo mmea. Dominica soo daeɛ a ɛyɛ nwonwa mu, na n"apɛdeɛ a ɛtwa toɔ ne sɛ ɔbɛka Prince Oenomaus , a ɔtee tema ne tema kɛseɛ nka maa no no ho.
  Na bere a onyame Morpheus yɛɛ no atuu ara pɛ na ɔno
  Dominica tee nka mpofirim sɛ mframa rebɔ n"anim, na ɔte akyi a ɛyɛ hwerɛma na ɛyɛ mmerɛw so. Na mununkum hyerɛn twa ho hyia.
  Na abeawa no danee ne ho huu abarimaa bi a ne ho yɛ fɛ na ne honam ani yɛ den, na ohuu no ntɛm ara. Yiw, na ɛyɛ Ɔheneba Oenomaus a ɔbɛyɛɛ akoa kumaa no. Na afei ɔte ɔtweaseɛ ketewa bi a ne ti yɛ abiɛsa so. Abeawa bi retu wimhyɛn akɔ ne nifa so. Ɔsan nso ho yɛ fɛ yiye na ne ho yɛ dɛ, na ne ti nhwi yɛ sika kɔkɔɔ. Ɔte sɛ nea onnyinii nsen Oenomaus. Na benkum so no, abarimaa bi wɔ hɔ. Afei nso ne ti nhwi yɛ fitaa , ne ho yɛ fɛ na ne honam ani yɛ den yiye, na n"anim da ne ho adi. Mmofra kuw a ɛte saa a wokurakura akyi bag ne akode. Na abeawa no nso wɔ nkaa wɔ ne nansoaa ne ne nsa nso.
  Ɔtweaseɛ no tee nka sɛ emu duru a ɛboro so no, na ofii ase bɔɔ ne ntaban mpɛn pii sɛnea ɛbɛyɛ a ɔrenhwe ase.
  Abeawa Margarita wosow ne nkonyaayi poma no na ɔbobom sɛ:
  - Wowɔ he? Ɛhe na efi bae?
  Nanso, Oenomaus huu Dominica na ɔde ahotoso kae sɛ:
  - wei ye obi a woapaw no afiri okyinnsoromma Asase so. Ɛsɛ sɛ ogye ɔbarima ne ɔbea nna a emu yɛ den wɔ yɛn amansan yi mu no nkwa, sɛnea nkɔmhyɛ kyerɛ no.
  Abeawa Margarita serewee sɛ:
  - a efiri okyinnsoromma Asase so? So wuhuu Ɔman Ho Dɔ Kɛse no mu osuahu?
  Dominica de ahotoso sii so dua sɛ:
  - yiw, na eye!
  Ɔkwampaefo ɔbaabun no bisae wɔ ɔkwan a ɛyɛ nwonwa so sɛ:
  - Na bere bɛn na ɛtwam?
  Abeawa a ɔbɔɔ no no, a na onni ahotoso a ɛba fam no, buae sɛ:
  - firi June aduanan baako da a ɛtɔ so aduonu mmienu kɔsi May aduanan nnum da a ɛtɔ so nkron no, yie, nokwarem no, yɛdii nkonim!
  Margarita de serew buae sɛ:
  - a menim se yedii nkonim! Anyɛ saa a anka yɛne wo renkasa. Enti ɛno kyerɛ sɛ yɛyɛ mfɛfo manfo, yɛabɔ apete wɔ bere mu ara kwa. Hwɛ anigye ara a ɛyɛ sɛ wubehyia obi a ofi wo kurom okyinnsoromma so, ne nea ɛsen saa mpo a ofi wo man mu!
  Dominica de ahopopo buae sɛ:
  - Bere a Ɔman Ho Ko Kɛse no baa awiei no, na wonnya nwoo me nana. Eyi yɛ asɛm tenten ma yɛn!
  Margarita nso de ahopopo kae sɛ:
  - Na mantra ase anhunu ne awiee. Wɔsɛn me wɔ January "44 mu. Nanso na migye dii sɛ yebedi nkonim. Ná wɔagye Kiev dedaw, na Stalingrad ne Kursk Bulge no bɔɔ aprannaa. Hwɛ mmɔbɔ sɛ wubewu bere a woadi mfe dumien pɛ , a worenkɔka Komsomol no ho.
  Dominica ho dwiriw no sɛ:
  - se wowuo akyɛ saa a, ɛnde adɛn nti na ɛda so ara yɛ abeawa?
  Margarita de ne nsa kyerɛɛ ne so sɛ:
  - a mennim saa. Ɛkame ayɛ sɛ mfe ɔha atwam fi bere a miwui, na meda so ara yɛ abofra. Nanso ade a ɛka ho nso wɔ hɔ: Minnyinyin koraa, na minni me sẽ a wɔde ahyɛ me ma mu biako mpo!
  Dominic serewee na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - Yiw, mpanyinyɛ yɛ bɔne yiye, ɛyɛ akyide ara kwa!
  Na sini mu odiyifo fɛfɛ no fii ase too dwom;
  Adesamma wɔ awerɛhow kɛse mu, .
  Ebia obiara dwen ne ho!
  Nusu guu po yi so, .
  Obi suro hyew ogya!
  
  Mfe pii wea afe biara wɔ akwantufo mu, .
  Nanabea de henna petepete n"afono so!
  Na biribi too ababaa no nipadua a ɛyɛ tratraa no, .
  Mente baabi a nwi no fi ase!
  
  Dɛn nti na abɔde abotiri hyerɛn?
  Ɛsɛ sɛ nea ɔbɔɔ mfiri no wow mpofirim!
  Nea ɔde mframa tumi bɔɔ teaseɛnam no, .
  Ontumi nnyina onyin mu bɔne no ano!
  
  Ɔhoɔfɛfo bi bɛyɛ obi a ɔyɛ nwonwa
  Na ɔbran no reyow wɔ yɛn ani so!
  Wim tebea biara a ɛyɛ abofono mprempren, .
  Na anadwo nso, ehu a ɛyɛ hu yɛ me ayayade!
  
  Nanso minnye nni sɛ nkwagye biara nni hɔ, .
  Obi betumi ne Onyankopɔn agye akyinnye!
  Sɛnea ɛbɛyɛ a abusua a adamfofa su bɛyɛ daa, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a ɔkwan no bɛforo a ɛnyɛ den na ɛyɛ mmepɔwmmepɔw!
  
  Mmea mpanyimfo rennya nwi bio, .
  Momma yɛmma onyin nsan n"akyi wɔ aniwu mu!
  Na onipa, nkɔso ba a ɔwɔ tumi, .
  Ɔde n"ani a ɛhyerɛn hwɛ asetra a ɛsen biara!
  
  Na ahoɔfɛ a enni awiei bɛba
  Nna no bɛsen te sɛ asubɔnten a ɛsen!
  Nnipa ayamye bɛda adi
  Ne nyinaa akyi no, koma no bɛyɛ kronn na anuonyam!
  
  Gye di, anigye foforo bɛba, .
  Mfe pii akyi no, nyansa bɛdɔɔso!
  Ne nyinaa akyi no, nsukyenee ntra nipadua a ɛyɛ aberante mu, .
  Te sɛ sukuuni a ne ho pere no sɛ obesua ade mfe anum!
  
  Agyiraehyɛde no korɔn, bra, hwehwɛ, .
  Anyɛ yiye koraa no, wobɛsan ayɛ sɔhwɛ no mpɛn ɔha!
  Na wubetumi adi Easter keeki a ɛwo wom, .
  Wiɛ, bɛyɛ abeawa panyin mprempren!
  Hwɛ sɛnea Dominika too dwom fɛfɛɛfɛ, prima donna ankasa. Na na ne nnwom no yɛ nea ɛyɛ ma na ɛyɛ hyew, te sɛ nightingale a ɛyɛ hyew.
  Enomai de ne ti too fam de penee so sɛ:
  - ntumi nnye akyinnye ntia wei !
  Abarimaa Dobrynya kae sɛ:
  - mpanyinyɛ yɛ bɔne. Nanso minyaa apɔw-mu -teɛteɛ a ɛma meyɛ foforo maa me ne me yere . Sɛ wudi wɔn kakra a, worennyinyin na worendan abofra. Na afei abayifo kwasea biako de apɔw- mu-teɛteɛ a ɛtete saa dii ne ho. Ná ɔyɛ ɔbea panyin, nanso okowiee kuku no so. Enti ɛsɛ sɛ wuhu sɛnea wodi ka wɔ biribiara mu, na kae sɛ mfe nyinaa brɛ wɔn ho ase ma ɔdɔ.
  Enomai hyɛɛ no nsow mpofirim sɛ:
  - me dragon no rehome denneennen! Ɛyɛ den ma no sɛ ɔbɛsoa nnipa baanu, titiriw esiane sɛ Dominica nyɛ abofra, na mmom ɔyɛ abeawa kɛse paa na ne honam ani yɛ den nti. Ohia kratasin foforo!
  Margarita de ahotoso kae, na ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no kliki so sɛ:
  - a wobegye flyer!
  Ɔtweaseɛ ketewa bi a ɔwɔ ti abiɛsa dii kan puei wɔ wim. Nanso abeawa a ɔpɛ ɔfã biara no de ahoɔden mframa bi baa ne mu, na ɔtweaseɛ yi fii ase nyin.
  Dominica ho dwiriw no sɛ:
  - wei ye nkonyaayie wo dwumadie mu. Eyi ne bere a edi kan a mahu sɛ wɔretete ɔtweaseɛ.
  Margarita de serew buae sɛ:
  - Dragons nyɛ nnipa, ɛyɛ mmerɛw sɛ wobɛtete wɔn!
  Aboa no nyin yɛɛ kɛse kakra sen ɔtweaseɛ abiɛsa a aka no. Na nsateaa no mu bio, saa bere yi de nsa no, na Dominica huu ne ho wɔ atenae a ɛyɛ fɛ mu!
  Abeawa kwampaefo no de ne ti too fam sɛ:
  - wohunu sedee eye mmere! Seesei wowɔ w"ankasa wo ɔtweaseɛ. Momma mo ani nnye wɔ eyi mu!
  Abeawa a wɔbɔɔ no no de serew kae sɛ:
  - Eyi, nokwarem no, ye kɛse , nanso mfaso bɛn na ɛwɔ so sɛ wode anigye foro ɔfasu no?
  Margarita serewee na obuae sɛ:
  - a wonnsoo w"ankasa wo dragon ho dae?
  Dominica de nokwaredi bɔɔ nkɔmmɔ sɛ:
  - a mesoo m'ankasa helikopta ho dae. Nanso na onnya bere mfa nnya sika mma no. Enti biribiara nni hɔ a ɛsɛ sɛ yɛn ani gye ho titiriw!
  Enomai de serew kae sɛ:
  - Nanso mesoo daeɛ a ɛfa ankorankoro ɔtweaseɛ bi ho.
  Dobrynya sii so dua sɛ:
  - ankorankoro ɔtweaseɛ yɛ cool! Nanso, sɛ mede nkonyaayi di dwuma a, na me pɔnkɔ ɔkokodurufo no nso tumi tu kɔ soro. Nanso wɔ nkonyaayi titiriw mu no, ɛsɛ sɛ wɔde sika kɔkɔɔ tua nkonyaayifo ka. Na ɔtweaseɛ no nso de ne ho.
  Margarita de kaa ho sɛ:
  - twetwee nso ye efirise otumi di nsuo nkoaa. Wiɛ, fa nwura kakra ka ho, na ɛbɛyɛ kɛse. Ɔbɛhome ogya.
  Dominica bisae a na ɔpɛ sɛ ohu sɛ:
  - a wo ne Germanfoo no koe ampa?
  Margarita buae nokwarem sɛ:
  - a menko ankasa. Meyɛɛ adwuma kɛse wɔ nyansahu ne nkitahodi mu. Mefaa nkuraa ne kwae ntam. Wiɛ, obiara a okura ɔsrɛsrɛfo bag na ɔda mpaboa fi awɔw bere kosi awɔw bere mu no besusuw. Ampa, ɔde nneɛma a ɛpaapae guu Nasifo so mpɛn abien. Wiɛ, bere a wɔfaa me nkutoo na ɔtow tuo. Ɔsan tow tuo kosii sɛ ɔtow tuo a etwa to no. Wɔkyeree no. Wiɛ, wɔyɛɛ me ayayade, ɛwom sɛ wɔde ahopere yɛɛ me de, na na wɔde ahopere sɛn me, efisɛ na Asraafo Kɔkɔɔ no rekɔ wɔn anim saa bere no ara. Anyɛ saa a anka wobetumi ayɛ no ayayade akyɛ.
  Bere bi memaa polisifo baanu foforo dadaa na mede wɔn hyɛɛ wɔn a wɔpɛ ɔfã biara no nsa. Wiɛ, merenhyehyɛ nneɛma, nanso nokwarem no, na akwantu ahorow pii wɔ hɔ.
  Dominica de serew bisae sɛ:
  - a wowo ahyedee biara?
  Margarita de ahopopo buae sɛ:
  - Daabi! Abasobɔde "For Courage" nkutoo, na wobu me sɛ mesua dodo sɛ wɔbɛma me biribiara a anibere wom. Wiɛ, minnim sɛ wɔmaa wɔn abasobɔde wɔ owu akyi ne sɛnea...
  Oenomaus kae sɛ:
  - a wadi mfeɛ dumienu no, ɛnyɛ bɔne dedaw sɛ abeawa bɛnya asraafoɔ abasobɔdeɛ! Ka kyerɛ me, wo ho te dɛn?
  Abeawa kwampaefo no de ne ti too fam sɛ:
  - Wiɛ, yiw, ka kyerɛ me, wɔakyekye komunism na akodi aba awiei?
  Dominica guu ahome na ɔde ahotoso buae sɛ:
  - Daabi! Ɛkɔɔ so sɛee kɛse mpo wɔ akodi ho. Nanso mempɛ sɛ meka ho asɛm. Nanso nnipa abɛyɛ bɔne kɛse mpo.
  Abarimaa Dobrynya de nyansahyɛ mae sɛ:
  - a eye ma yebeka nkonyaayie feats ho asem. Anyɛ saa a afei wobɛhyɛ aseɛ aka tanks ho asɛm...
  Margarita yɛɛ n"anim basabasa sɛ:
  - deen na wunim fa tank ho?
  Dobrynya buae sɛ:
  - a na mewo wiase a woanya nkɔsoɔ kɛseɛ mu, na na saa dadeɛ aboa yi wɔ hɔ. Wɔtow tuo denneennen na wɔn ho yɛ hu paa. Ɛyɛ akyide sɛ wobɛkae wɔn.
  Abeawa a ɔpɛ ɔfã biara no serewee na ɔkae sɛ:
  - hwiee anhwea guu Tiger tank no gas tank mu. Na ɔgyinaa hɔ. Ná ɛte saa. Na ɔde agyan de tow Nasifo kar ahorow no ntwahonan mu. Meyɛ abeawa ketewaa bi, na na ɛyɛ mmerɛw ma me sɛ mɛyɛ eyi.
  Dominic serewee na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - Woayɛ adeɛ! Woyɛ ɔbaabun a ɔyɛ ɔkwampaefo. Ɛsɛ sɛ yɛyɛ wo ho sini na yɛkyerɛw wo ho nhoma.
  Margarita de ne ti too fam sɛ:
  - menim, ebinom wo ho - "Red Devils", se nhwɛsoɔ. Mpɛn pii no, ɛnyɛ sɛ na minnye Onyankopɔn nni nko, na mmom ɛtɔ mmere bi a na meyɛ nneɛma a seesei m"ani awu!
  Enomai de serew kae sɛ:
  - a esisi. Ɛtɔ da bi a, anyame no nyɛ wɔn ade yiye. Nanso sɛnea ɛte biara no, mprempren woyɛ nkonyaayifo a wo ho akokwaw yiye, na ɛsɛ sɛ...
  Wanwie. Bonsu a wɔretu nguankuw bi puei wɔ wɔn anim. Na wɔwɔ akyirikyiri, nanso elf abarimaa no ne abayifo abeawa no anisoadehu a emu yɛ den no hui sɛ anyɛ yiye koraa no, saa primate ahorow a wɔwɔ ntaban yi retwe mmofra dumien wɔ asau no mu. Mmarimaa ne mmeawa a wɔn ho nni asɛm no nyinaa menewa na wohu amane kɛse wɔ wimhyɛn mu, bere a wɔtow wɔn gu soro no, na asau no dade nhama twa mmofra no nipadua no.
  Dominica nso huu eyi na ɔteɛɛm sɛ:
  - a ehia se yede mmarima no ahofadie!
  Dobrynya de ne ti too fam na ɔde nteɛm twee ne nkrante sɛ:
  - de akokoduru bɛkɔ ɔko mu, .
  Na Rus Kronkron' - .
  Yɛde nkrante ko, .
  Ɛnyɛ sɛ meretɔn!
  Dominica kae bere a ɔdaa ne sẽ adi sɛ:
  - ampa se, eye anigyee paa se wobeboa mmofra. Nanso so yɛwɔ ahoɔden a ɛdɔɔso? Mekenkan anansesɛm bi a ɛfa bonsu a wotu ho, na ɛte sɛ nea wɔn ho yɛ den yiye!
  Margarita de ne ti too fam de kyerɛe sɛ ɔpene so na ɔtoo dwom sɛ:
  Akyinnye biara nni ho sɛ esum mu akofo yɛ den, .
  Bɔne di wiase so a wonnim dodow no...
  Nanso mo dee, Satan mma - .
  Mma nnsɛe Kristo tumi!
  Dobrynya kae sɛ:
  - a na yenya asɔretiafoɔ ahodoɔ. Na nokwasɛm a ɛyɛ sɛ wɔyɛ den, sɛnea mmara kyerɛ no, ansiw yɛn kwan!
  Na nnipa baanan a akraman ka ho no de ahopere dii bonsu a wɔretu no akyi. Na wonom mu dumienu baako pɛ na ɛwɔ hɔ - wɔn mu dumiɛnsa. Na mmofra a wɔafa wɔn nnommum bɛyɛ saa ara. Na eyi ne ɔko no mu nokware a emu yɛ den .
  Margarita de ahopere kɔɔ n"anim na bere a ɔbɛn bonsu a wɔretu no, ɔteɛɛm sɛ:
  - ma mmofra no nkɔ, mo monsters!
  Bonsu no kannifo no bɔɔ abubuw sɛ:
  - kɔ, abeawa, anyɛ saa a yɛbɛbɔ wo nso swaddle.
  Margarita de akokoduru buae sɛ:
  - Daabi! Woma wɔn kwan, anyɛ saa a, ɛsɛ sɛ wo ne yɛn ko!
  Bonsu no teɛɛm, na wɔdaa wɔn sẽ a ɛwɔ sẽ no adi:
  - Da!
  Wɔn mu baanan kaa hɔ sɛ wɔne mmofra no kura asau no, na wɔn a wɔaka no de ahopere kɔɔ mmerante a wogye nkurɔfo nkwa no kuw ketewaa no nkyɛn.
  Dominica wosow ne nsa na saber bi puei wɔ ne nsam.
  Margarita bisae sɛ:
  - a wonim sedee wobo ban?
  Dominica de ahotoso buae sɛ:
  - a adwene bi wo ho! Ɔyɛɛ sini ahorow mu agoru.
  Abeawa a ɔpɛ ɔfã biara no bɔɔ ose sɛ:
  - wei beye mfaso ama wo.
  Abeawa odiyifo no too dwom sɛ:
  Bere aso sɛ wowosow wo nkrante, .
  Ɛyɛ bere a ɛsɛ sɛ yɛyɛ ntɛm...
  Ɛyɛ bere a ɛsɛ sɛ wowosow wo nkrante - .
  Na sɛ ɛba mfaso nso ɛ!
  Kyerɛw no wɔ wo nwoma a wode kyerɛw nsɛm mu - .
  Wɔ kratafa biara so!
  Bere aso sɛ wowosow wo nkrante, .
  Bere aso sɛ wowosow wo nkrante, .
  Bere aso sɛ wowosow wo nkrante!
  Ɛno akyi no, nnipa baanan no serewee. Na bonsu a wɔretu no bɔɔ mmɔden sɛ wɔbɛtow ahyɛ wɔn so. Wɔkekaa wɔn ho te sɛ akɔre a wɔtow hyɛ nkasanoma so.
  Margarita de nkonyaayi poma ne nkonyaayi nkaa bɔɔ bonsu a wotu no kannifo no wɔ ne nan a ɛda hɔ kwa no so. Na ɛbɔɔ denneennen paa. Ɔkannifo
  no ho dwiriw no, na ntɛm ara ne ti danee akutu keeki a ɛyɛ dɛ yiye. Na bonsu a ɔretu no nan ho popoe wɔ ɔkwan a ɛyɛ hu so. Bonsu afoforo a wɔretu no de ehu bɔɔ abɛn.
  Wɔn mu biako de ahopere kɔɔ baanan no nkyɛn, nanso abarimaa Dobrynya de ne nan ase a ɛda hɔ kwa no bɔɔ ne moma so, ma enti bonsu no, bere a ɔbɔɔ no denneennen no, ɔdanee ne ho.
  Dominica wosow ne nkrante na otwitwaa bonsu a ɔretu no abɛn, na ɛno akyi no ɔtoo dwom sɛ:
  Yɛwɔ kwae mu wɔ wuram bonsu asase so, .
  Yɛne wɔn a wɔwɔ ntaban wɔ wim no ko...
  Hunting a wɔde bɛwe banana a abere - .
  Obiara a obewia mmofra no sɛn dua so!
  Oenomaus nso bɔɔ bonsu no, saa bere yi de ɔbɔɔ ntaban no so, na ɔde abubuw bɔɔ no sɛ:
  Meyɛ hann knight, wo nkotodwe so aboa, .
  Mɛpra Agya Man no atamfo afiri asase ani!
  Na ɔde nkrante yɛɛ mfonini awotwe. Ɛno akyi no, abarimaa no de ahokokwaw kwatii primate a na wapirapira no. Na bere a ɔtweaseɛ no paee ogyaframa no, bonsu a n"ani afura no teɛɛm. Bere koro no ara mu no, na ɔhyew hua bi wɔ hɔ.
  Akofo baanan no kɔɔ ntua no so. Bonsu no bɔɔ mmɔden sɛ wɔbɛko atia. Ɔtweaseɛ no de ogya a ɛretu a ɛde ogya too primate no ntaban mu ankasa bɔɔ wɔn . Na na ɛyɛ huam a wɔayam.
  Abeawa Margarita faa nkonyaayi nsuten na ogyaee no. Na bonsu a odi hɔ no wɔ chocolate donut mmom sen sɛ obenya ti.
  Dobrynya de ne nansoaa a ɛda hɔ kwa kyeree bonsu biako ntaban na ɔtow guu anomaa foforo no so. Na afei wɔde nkankyee a ɛbɔe bae.
  Titan Boy no too dwom sɛ:
  -Wonim, mewɔ ahoɔden a ɛhyerɛn, .
  Sɛ wo ne no adamfo a, ɛte sɛ nea wo ne akokɔsrade redi agoru!
  Na afei Dominic abeawa no de ne nkrante twaa bonsu no ntaban. Ɔdan ne ho na ogyaee mogya a ɛyɛ kɔkɔɔ asubura bi. Ɛno akyi no, ɔhwee ne hokafo no mu.
  Dominica de ne nan ase a ɛda hɔ kwa bɔɔ abɔde a wɔwɔ ntaban no mu biako anom na ɔbɔɔ n"ano sɛ:
  Wiɛ, ɛyɛ, abɔde no dae wɔ sawdust no mu, .
  Okay, wɔbɔɔ me akuturuku wɔ me anom...
  Okay, wɔtwee me wɔ stretcher so - .
  Ka sɛ meda wo ase sɛ wote ase !
  Na abeawa no de nkrante bɔɔ bonsu foforo ti. Ɛno akyi no, abɔde no fii ase guan. Bere koro no ara mu no, primate anan a wɔwɔ ntaban bɔɔ mmɔden sɛ wɔbɛfa nnommum no, mmofra a wɔde wɔn ho ahyɛ asau mu.
  Margarita tow nkonyaayi bi guu wɔn so, bonsu no danee koraa bɛyɛɛ sinamon pie a wɔde frosting ayɛ.
  Wɔn a wɔaka no guan teɛteɛɛm, na wogyaee asau no. Na mmofra a wɔafa wɔn nnommum no fii ase hwee ase.
  Margarita teɛɛm sɛ:
  - kura asau no, bra, denden.
  Na ɔde ne ho kɔhyɛɛ ɔtweaseɛ no so. Akofo afoforo baasa de ahopere dii n"akyi.
  Abarimaa Dobrynya too dwom sɛ:
  Oh, mmofraberem, mmofraberem, ɛhe na woretu wimhyɛn?
  Oh, mmofraberɛ, mmofraberɛ, ɛhe na worepere wo ho...
  Bonsu a wɔn ho nhwi ayɛ ma, minim, .
  Wɔrekyere wo afi aman ahorow so!
  Na abarimaa-ɔbran no de ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no faa asau no. Nanso, sɛ́ obi yɛ ɔbarima a ɔhyɛ ntade tiaa no wɔ mfaso horow. Ɛnyɛ nea ɛfata sɛ ɔpanyin nantew a onni mpaboa, nanso abarimaa fam no ɛyɛ adebɔ mu ade, na obetumi de ne nan a ɛyɛ den no adi dwuma.
  Wɔn baanan nyinaa brɛɛ asau a ɛrehwe ase no ase na wofii ase sian brɛoo.
  Dominica de serew kae sɛ:
  - a mempɛ sɛ wonya nyisaa kyɛfa, .
  Me n"apɛ sɛ wo nna a emu yɛ den...
  Ma okyinnsoromma yi nyɛ paradise a ɛhyerɛn, .
  Awurade kronkron no mmɔ mmofra no ho ban!
  Na mmarimaa no ayɛ mmerɛw na wɔatetew, ɛkame ayɛ sɛ na wɔn nyinaa nni mpaboa, gye abeawa biako a ɔhyɛ atade fɛfɛ na ebia ɛyɛ fɛ ne mpaboa a wɔde emerald ne rubies ayɛ.
  Abeawa no bɔɔ n"ano sɛ:
  - hwɛ yie, agyefoɔ kuo no yɛ me papa, Duke, na me kura abodin Baroness dedaw!
  Dominica de serew buae sɛ:
  Ahene tumi yɛ biribiara
  Ahene betumi ayɛ biribiara...
  Nanso mpɛn pii no na ɛbubu
  Ɛtɔ da bi a wɔtra ase!
  Ɔdɔ nti ware
  Ɔwaree ma ɔdɔ...
  Mmerewa ma wo, obiara
  Wonyɛ Onyankopɔn, ɔhene!
  Obiara ye mmerɛw ma wo - .
  Wonyɛ Onyankopɔn, ɔhene!
  Kuw no de ahwɛyiye de mmofra no sii fam. Na ɔpaapaee wɛbsaet no mu. Mmofra - mmarimaa ne mmabaa - tee ahofadie nka. Na wɔn nan ase kurukuruwa no hyerɛn bere a wɔbɔɔ mmɔden sɛ wobetu mmirika no.
  Nanso Margarita de nteɛm a ɛyɛ hu siw wɔn kwan sɛ:
  -he na mo rekɔ? Na sɛ wobɛda wo ase nso ɛ?
  Mmofra no gyinaa hɔ. Abeawa a ɔyɛ baroness no de ne ti too fam sɛ:
  - a ɛte saa, wogyee me firii nnommumfa mu. Fa me ma m"agya, na akatua kɛse bɛtwɛn wo. Na ma nkaa no ankasa nkɔ hɔ - wɔyɛ adesrɛfoɔ ne wɔn mpaboa.
  Abarimaa bi a ofi nneduafo no mu kasa tiae sɛ:
  - me papa ne count! Na meda mpaboa efisɛ wɔkyeree me bere a na wɔretu mmirika a wɔretete me ho no!
  Margarita bisae sɛ: "Dɛn nti na wɔkyeree wo?"
  Viscount abarimaa no de ne mmati so, na ne honam ani da hɔ, na ntini wom, ne ho yɛ tan, ɛyɛ nhama, na n"anim a ɛda adi, ɛwom sɛ na ɛyɛ mmofra de nkutoo na ɛda ne abusua no adi.
  Baroness abeawa no buae sɛ:
  - na wɔpɛ sɛ wɔde yɛn kɔ Skelenton . Oyi yɛ nkonyaayifo a ɔwɔ tumi a ɔne Koshchei a Owu Nni no wɔ abusuabɔ akyirikyiri!
  Margarita bɔɔ n"ano na ɔkae sɛ:
  - Skelenton , nkonyaayifoɔ bɔne ne elements wura, wɔ ɔsebɔ tuntum artifact. Ebia eyi bɛboa ma wɔagye ɔbarima ne ɔbea nna a emu yɛ den no nkwa.
  Abarimaa ɔheneba Oenomaus kae sɛ:
  - a ɛka ho no, ɛho hia sɛ wɔma mmofra afoforo a wɔafa wɔn nnommum a dae bɔne nkonyaayifo no de wɔn nnommum no ahofadi. Anyɛ saa a, ɔhaw kɛse bɛba amansan no so.
  Dominica bisae a na onni ahotoso dodo sɛ:
  - so wei rentwetwe yen adwene mfi botae titiriw no so?
  Margarita kasa tiae sɛ:
  - a ɛne no bɔ abira! Sɛ woboaboa nneɛma dumien no nyinaa ano a, wubetumi anya Ade Nyinaa so Tumfoɔ Nyankopɔn tumi. Na eyi bɛma ayɛ yiye sɛ ɛnyɛ ɔbarima ne ɔbea nna a emu yɛ den no nko na wobegye, na mmom wɔbɛbɔ nneɛma pa afoforo pii.
  Abarimaa Dobrynya teɛɛm sɛ:
  - wei ye nwanwa! Afei yebetumi ayɛ biribi a abran afoforo nsusuw ho dae da!
  Dominika de anigye too dwom sɛ:
  Yɛn wiase yi nni mmɔborohunu, atirimɔdensɛm, nsisi, .
  Nnipa mogya sen te sɛ ahum a ɛretu...
  Nanso ɔbarima no yɛ onyansafo, wagye din wɔ ne nkɔso ho - .
  Di akwanside ahorow so bere a woredi agoru no!
  
  Ahunahuna a ɛyɛ dae bɔne a wontumi nkan
  Fate yɛ atirimɔdensɛm, awerɛhow ne serew...
  Yɛhwiee nusu a ɛyɛ nwonwa gui wɔ adwenem naayɛ mu - .
  Hwɛ wim wɔ awerɛhow a ɛnyɛ asase so de mu !
  
  Na ma ɛho nhia sɛ wɔhwie gu
  Wɔ ɔko a abufuw wom mu no, nnipa mogya...
  Fa nkrante, agyan bubu nkwa asaawa, .
  Yɛrennyi ɔdɔ mma daa!
  Margarita de ne ti too fam sɛ:
  - woto Dominic dwom yie, na nsem a nteasee wom no ka ɔkra no! Nanso eyi nnɔɔso...
  Abeawa odiyifo no too dwom sɛ:
  Ɛbɛyɛɛ nea emu yɛ hare yiye
  Megyee Agya Man no nkwa...
  Me nyaa anigyee ampa - .
  Eyi nkutoo nnɔɔso!
  Nkutoo, nkoaa, nkoaa - .
  Eyi nnɔɔso!
  Viscount abarimaa no de ne nan a ɛda hɔ kwa no so denneennen araa ma obosu no tu fii sare a ɛyɛ borɔdɔma no so na ɛbɔɔ abubuw:
  - gyae nnwom! Momma yɛnkɔ Skelentom na yɛbɛtetew no mu asinasin!
  Margarita de ahopopo kae sɛ:
  - a eye tenten dodo sɛ wobɛnantew. Ɛsɛ sɛ wutu wimhyɛn wɔ ɔtweaseɛ so, anaasɛ wode abotiri bɛfa wo!
  Oenomaus de serew bisae sɛ:
  - a wowo medallion? Enti soa yɛn kɔ hɔ!
  Abeawa a ɔpɛ ɔfã biara no de ahopopo buae sɛ:
  - hia se wosan de charge no na ama woatumi de ekuo no nyinaa akɔ. Momma yennidi mprempren. Ebia ɔkɔm de mmofra no.
  Baroness abeawa no de ne ti too fam, na n"asomuade a wɔde daimond ayɛ no yɛɛ gyegyeegye:
  - yiw, wei ne nea ɛsɛ sɛ wɔyɛ no pɛpɛɛpɛ. Ogya atɔ me yafunu mu!
  Abarimaa viscount no kae sɛ:
  - yafunu a ɛyɛ ma yɛ asotifoɔ wɔ ɔko mu!
  Mmofra a wɔaka no a na wɔn mu dodow no ara yɛ mmeawa no de nne koro teɛteɛɛm sɛ:
  Yɛpɛ sɛ yedidi
  Bue apon no mu trɛw
  Anyɛ saa a yɛbɛdi cook no...
  Wɔn a wɔnoa aduan no bedidi, .
  Na momma yɛnnom nsa nkɔma adwumayɛfoɔ a wɔyɛ adwuma no, .
  Yɛbɛsɛe adidibea no nyinaa
  Na yɛbɛbubu nkuku no!
  Margarita wosow ne nkonyaayi poma no. Na pon bi puei a nkuku pii ne keeki wɔ so.
  Abeawa no de anigye too dwom sɛ:
  Mmofra no aboaboa ano ama mo, .
  Yɛnnyɛ scraps koraa - .
  Na aduan a ɛyɛ nwini, .
  Ɛnyɛ akutu a wɔde atoko ayɛ kɛkɛ!
  Dominica de ne ti too fam na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - Nanso di kan hohoro wo nsa!
  Mmofra no de ahopere kɔɔ asubɔnten no ho. Baroness abeawa no nkutoo na ɔkaa hɔ gyinaa hɔ. Abeawa odiyifo no bɔɔ ose sɛ:
  - so hia nsato soronko bi?
  Baroness kumaa no bɔɔ nkɔmmɔ sɛ:
  - Na m"abrɛ sɛ mɛma me nsa ne me nan ayɛ nsuo wɔ plebeians no ho!
  Dominica buae denneennen sɛ:
  - afei meremma wo kwan mma wo nkɔ pon no so!
  Abeawa a ɔwɔ nidi no kae sɛ:
  - worekyere me, abeawa a woda mpaboa ? Yiw, mɛhyɛ sɛ wɔmmɔ wo mpire.
  Dominika sɔre gyinaa hɔ na ɔkyekyeree ne nsateaa:
  - Na hwan na wobhyehye?
  Baroness no hwɛɛ n"akyi. Ná Dominica tenten na ne honam ani yɛ den, na na ntama no kata ne nufu ne n"asen nkutoo so. Na na ɛda adi pefee sɛ ntini a ɛyɛ bɔɔl rehuruhuruw wɔ honam ani a ayɛ tan no ase, na na abs a wɔde ayɛ tiles wɔ yafunu no so. Abeawa kokodurufo a ɔte saa betumi abɔ wo.
  Nanso, Margarita de mpata nne kae sɛ:
  - ma yen nyinaa nhohoro yen nsa dada. Na sɛ wo Dominica yɛ ɔpanyin a, ɛnde ɛsɛ sɛ woyɛ nhwɛso ma yɛn. Enti momma yɛn nyinaa bom nhohoro.
  Na ɔde n"ani kyerɛɛ asubɔnten no ho. Na Baroness abeawa no ne Dominica ka ne ho. Ná owia anan no ma nsu no yɛ hyew, na ɛyɛ brɛoo na ɛyɛ hyew, enti na ahohoro yɛ anigye. Mmofra no mpo guare wɔ asubɔnten no mu. Na wofii ase de nsu petepetee wɔn ho wɔn ho so.
  Dominika nso de ne ho petepetee mu te sɛ abeawa ketewa bi na ɔtoo dwom sɛ:
  Nsu, nsu, nsuonwini, .
  Ɛnyɛ nea ntease nnim na ɛhwiee fii bokiti no mu!
  Na na abɔde a ɛyɛ nwonwa saa wɔ hɔ. Nhwiren a ɛyɛ fɛ a ɛsono ne su fifi wɔ nnua a ɛyɛ frɔmfrɔm so. Na nhwiren yi nhwiren no kɔla ne ne nwini gu ahorow. Fa no sɛ nkorabata a wɔde nyankontɔn kɔla nyinaa hyerɛn na ɛhyerɛn wɔ owia anan hann mu no ho hwɛ.
  Eyi yɛ ahoɔfɛ a ɛyɛ nwonwa ampa. Na nwansena a wɔn kɛse te sɛ albatross tu, na wɔn ntaban wɔ nsusuwso a ɛkeka ne ho, te sɛ po mu asorɔkye a ɛrepetepete. Na kankyee bi a ɛyɛ nwonwa ba.
  Dominica too dwom sɛ:
  Saa ɔkɔre no ntaban
  Na wɔyɛ papa paa...
  Abarimaa no hweree n"asomdwoe, .
  Na ɔfiri ne komam kaa sɛ...
  Viscount kumaa no, a ɔrepetepete, kae sɛ:
  - Yiw, ɛyɛ fɛ a atwa ho ahyia...
  Nokwarem no, na nnua no pii te sɛ akɔre dua a wɔde aboɔden abo ayɛ. Na wɔ wɔn atifi no, ntontom akyi no, platinum akraman nso de wɔn ntaban tu. Na wɔtee nnomaa a wɔn ho yɛ nwonwa no nnyigyei wɔ kwae no mu. Wɔyɛ nwonwa na wɔn nne yɛ nwonwa araa ma ɛyɛ wo nwonwa ara kwa.
  Dominica tweet sɛ:
  woate sɛ nnomaa tuntum reto dwom?
  Nightingales ne orioles yɛ dashing...
  Na ɛtɔ da bi nso a mfurum, mfurum bɔ saa, .
  Mmabaa no retu mmirika a wɔmfa mpaboa da hɔ!
  Yiw, ampa, na eyi te sɛ nea ɛyɛ serew kɛse.
  Bere a mmofra no aguaree wiei no, wɔde wɔn ani kyerɛɛ pon no so. Na wɔn adwene bɛyɛɛ kɛseɛ, na wɔde anigyeɛ too dwom;
  Fairy pa no de maa yɛn
  Agode pii, a ɛsono ne su...
  Tumi kɛse bi na ɛwoo yɛn, .
  Te sɛ nnomaa ne mmoa!
  
  Mmofra di agoru wɔ serew hann mu, .
  Anigye kɛse aba wiase...
  Yebetumi adu ho wo mmɔdenbɔ a edi kan no mu - .
  Wɔ kɔndua a ɛbɔɔ dam no mu mpo, afurum!
  
  Yɛpere yɛn ho a yɛda mpaboa fa obosu no mu, .
  Adwene a ɛyɛ nwonwa pii wɔ wiase...
  Mmofra tow nusu a ɛte sɛ ahwehwɛ, .
  Gye me di, wo kra bɛyɛ anigye kɛse!
  
  Koshchei abɔnefo reto ahyɛ yɛn so, .
  Baba Yaga de ahopere retu mmirika wɔ atɛkyɛ mu...
  Wɔde mpire bɔ abeawa bi a onni mpaboa atirimɔden so, .
  Na asubɔnten no ma nsu yiri fa mpoano!
  
  Nanso yɛrenhinhim, mmarimaa ne mmeawa, .
  Yɛbɛko te sɛ titan...
  Na yɛn nne bɛda adi araa ma, .
  Te sɛ akwampaefo bugle, sanku!
  
  Wiɛ, orcs nyɛ akwanside mma yɛn, .
  Troll a wabɔ dam renbɔ wo hu...
  Akokoduru so akatua kɛse bɛba, .
  Sɛ abofra no nyɛ zero wɔ ayayade mu a!
  
  Dɛn ne ɔwɔ Gorynych ma mmarimaa akokodurufo, .
  Akwanside biara nni hɔ mma yɛn, yɛn ho pere yɛn sɛ yɛbɛko atia bɔne...
  Yɛma no bunch a ɛyɛ bumps, .
  Na yɛto no mu tẽẽ wɔ adidibea hɔ!
  
  Sɛ goblin bɔne bi fi aprɛm mu tow tuo a, .
  Afei yɛde buckshot bɛbua no...
  Gyae sɛ wobɛsra wo snot guys , .
  Momma yenni Satan so nkonim prɛko pɛ!
  
  Kɔ ɔko a mogyahwiegu wom, kronkron ne nea ɛteɛ, .
  Akokoduru so mmeawa, mmarimaa tu mmirika...
  Yɛbedi tumi kronkron no so, .
  Momma yɛnkaput ɔtweaseɛ bɔne no!
  
  Mpoano biara nni hɔ a anigye wom sen eyi mma yɛn adɔfo, .
  Momma yɛnkyere mpataa a ɛwɔ ɔtare mũ bi mu...
  Elfia kɛse a ne ho yɛ fɛ no yiyedi nti, .
  Abarimaa no bɛda no adi sɛ ne ho yɛ nwini paa!
  
  Momma yɛmma wiase no nyɛ fɛ saa
  Sɛnea ɛbɛyɛ a nhwiren a efi paradise benyin wɔ mu...
  Ɛwom mpo sɛ ɛtɔ mmere bi a yɛko wɔ ɔkwan a asiane wom so de, nanso .
  Ne nyinaa akyi no, adaeso bɛbam wɔ hann mu!
  
  Dabi, yɛrenhyɛ atamfo ase da, .
  Momma yɛnka sɛ mmeawa, mmarimaa kɔ wɔn anim...
  Yɛbɛtiatia asraafoɔ a wɔnni gyidie so wɔ yɛn nan ase, .
  Yɛde invoice bɛma nea odi nkonim no!
  
  Gye me di, awɔw bere a enni awiei bɛba wiase, .
  Yɛn mmofraberem rentwam da...
  Wɔto asraafo a wɔyɛ adwumaden no ho dwom ampa, .
  Na kɔ nkonimdi ɔsatu mu!
  
  Wiɛ, sɛ yedi Orkfo nyinaa so nkonim a, .
  Ɔko no bɛba awiei wɔ anuonyam nkonimdi mu...
  Ɛbɛyɛ nwonwa wɔ me kra kronn mu, .
  Yɛma nkrante, kyɛm a ɛyɛ den no so!
  Mmofra no too dwom a ɛyɛ atirimɔdensɛm na wɔtraa pon no ho. Wofii ase nyaa anigye sɛ wobedi ananse a wɔayam, nnuan a wɔayam, ne mpataa a wɔde nnuan a ɛka ho.
  Dominica bɛkaa wɔn ho. Ɔde sekan twaa slice bi na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - nam a eye kyɛn so!
  Margarita de ne ti too fam sɛ:
  - Wiɛ, mɛyɛ dɛn ayɛ nkonyaayie? Gye tom, ɛnyɛ nsonsonoe a ɛda nea ɛwɔ hɔ ankasa no ntam!
  Baroness abeawa no kae sɛ:
  - Yiw , nam a eye kyɛn so, nanso mpataa no nso ɛ?
  Na mesɔɔ afã bi hwɛe. Nokwarem no, na aduan no yɛ nwonwa. Mmofra no didi na wɔde anigye hyɛɛ no nsow sɛ:
  - nkukuo ben, nkukuo ben, .
  Me yam a anka metumi de biribiara akɔ...
  Ɛyɛ awerɛhow sɛ pon no ntaa nyɛ saa - .
  Wɔma wɔn aduan ma wokum wɔn ara kwa!
  Mmabaa a wɔda mpaboa , a wɔsrɛsrɛ ade no mu biako bisae sɛ:
  - so metumi anya chocolate candies bi?
  Margarita serewee na ɔwosow ne poma no. Bere a sɛn dua bi a ne kɛse te sɛ akɔre dua so no, cone no de ahopere kɔɔ pon no so ntɛm ara na wɔdanee no yɛɛ no nnua a ɛyɛ fɛ a ɛte sɛ mmoa ne mpataa, a wɔde chocolate akata so na wɔde nneɛma a ɛyɛ nwonwa ahyɛ mu ma.
  Mmofra no de abotɔyam bɔɔ gyegyeegye sɛ:
  - hwɛ sɛnea eyi yɛ kɛse , na nso, yɛpɛ ice cream!
  Saa bere no, mpɔtorɔ akɛse pii a wɔn ho nhwi yɛ kɔkɔɔ huruw fii sare a ɛyɛ borɔdɔma no ase bɔɔ mmɔden sɛ wɔbɛtow ahyɛ mmofra no so. Wɔde ehu teɛteɛɛm, na ɔkraman biara kɛse te sɛ ɔkraman pa. Margarita de anyinam a efi ne nkonyaayi poma ne ne nan a ɛda hɔ kwa no nkonyaayi nkaa mu bɔɔ wɔn. Na Dominica nso de ne nkonyaayi poma no dii dwuma de gyaee pulsar.
  Sika kɔkɔɔ bobesa nkuruwa puei a ice cream a ɛyɛ dɛ na ɛyɛ frɔmfrɔm a wɔde ahyɛ nhwiren a ɛyɛ nwonwa nsusuwii mu. Bio nso, ɛne strawberry, borɔdɔma, wuram strawberry ne nnuaba afoforo a ɛyɛ nwonwa.
  Dominika bɔɔ n"ano na ɔhyɛɛ no nsow, na ɔde ne nsa kyerɛɛ bobesa kuruwa a ɛsõ sen biara a ɛbɛdaa adi sɛ ɛnyɛ sika kɔkɔɔ nko, na mmom wɔde abohene ayɛ so. Na ice cream a ɛwɔ mu no te sɛ agude a ɛyɛ nwonwa, a wɔde asisi hɔ wɔ nyankontɔn kɔla nyinaa mu. Na hwɛ sɛnea na ɛyɛ fɛ.
  Margarita kae sɛ:
  - wo nkonyaayie poma a wode akoma ntini a woahyehye no - wei ho ntaa ye paa. Ɛhe na wunyae?
  Dominica buae nokwarem sɛ:
  - wo akodie mu! Na eyi yɛ nokware na ɛyɛ akokoduru!
  Oenomaus de anigye too dwom sɛ:
  Nea ɔko nnue, .
  Ne ababaa fɛfɛ bi a ɔwɔ ɔko mu...
  Sɛ ɔtamfo no bo fuw a - .
  Me 'mkum ɔkwasea no! Me 'mkum ɔkwasea no!
  Abarimaa Dobrynya no bɔɔ n"ano sɛ:
  - wo deen, abeawa , adɛn nti na woreto dwom saa? Ɛsɛ sɛ yɛto dwom: yɛne abarimaa a ne ho yɛ den wɔ ɔko mu! Sɛ yɛbɛka no pɛpɛɛpɛ a, sɛ obi a ɔwɔ tumi wɔ ɔko mu mpo a. Yɛyɛ mmarimaa nko ara wɔ yɛn honam ani hwɛbea mu, nanso mfe pii ni na yɛayɛ mmarima!
  Oenomaus serewee na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  Yɛda so ara yɛ mmofra daa, .
  Mfe no nkutoo na ɛsakra!
  Dominika serewee na ɔkae sɛ:
  - ha na yebenya anansesɛm wiase ne nsakrae.
  Ɛno akyi no, ofii ase dii ne ice cream a ɔde akɔmfo ayɛ no. Ná ɛyɛ dɛ kɛse ara kwa. Eyi ne sɛnea ɛbɛdaa adi sɛ ɛyɛ nwonwa. Na ice cream dɛ a ɛyɛ dɛ na ɛyɛ brɛoo no trɛw faa abeawa no tɛkrɛma so.
  Abarimaa Dobrynya, wɔ mpataa ne nam akyi no, nso de anigye hyɛɛ ice cream no anuonyam. Eyi yɛ ade ankasa, yummy .
  Mmofra no bɔɔ mmɔden sɛ wobedidi wɔ ɔkwan a ɛte sɛ nea anibuei wom so na ɛnyɛ sɛ wɔbɛnom. Yiw, rat ice cream a wodi nam yɛ ade a ɛyɛ nwonwa.
  Dominica de serew a ɛhyerɛn kae sɛ:
  Hwɛ sɛnea eye sɛ obi tumi tow nkonyaayi, .
  Na dane ɔkraman bɔne no yɛ no ice cream...
  Yenya anum a ɛyɛ den -
  Yɛyɛ biribi a ɛnsɛ sɛ wɔyɛ koraa!
  Na bio mmofra serewee de bua. Na abotɔyam squeak...
  Na dede bi wɔ wim. Wɔ baabi a na ɔtweaseɛ kɛse bi retu afi ano. Sɛ wohwɛ akyirikyiri a, na ɛte sɛ nea ɔyɛ ketewaa na ɛnyɛ hu, ɛmfa ho sɛ na ɔwɔ ti ason no. Na na ɛyɛ aboa kɛse bi wɔ ɔkwan a asiane biara nni ho so.
  Mmofra no serewee na wofii ase de wɔn ani kyerɛɛ wɔn ho wɔn ho. Eyi yɛ anigye ankasa. Na wɔbɔ wɔn nsam nsateaa so.
  Sɛ nnyigyei bi wɔ hɔ.
  Dominika faa no na ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa tow boomerang no. Ɔde wimhyɛn twaa akuturuku no, na bere a na ɔrehwe ase no, ahoɔfɛ no de ahoɔden a efi nkonyaayi poma mu bɔɔ no. Keeki kɛse bi puei a ɛte sɛ Napoleon kyɛw a wɔabɔ no kokoam, a wɔde poppies, roses ne cornflowers ahyɛ mu ma.
  Ná mmofra no anya aduan pa dedaw na wɔde anigye a ɛfata kyiaa akyɛde no.
  Abarimaa viscount no kae sɛ:
  -Keeki ye paa, nanso ɛsɛ sɛ woda so ara hwɛ moderation...
  Dominika serewee na ɔhyɛɛ no nsow, na ɔtoo dwom sɛ:
  Obi a ɔnoa aduan ma m"awoda, .
  Me kyerɛw akwaaba wɔ keeki no ho...
  Na nkyerɛwee no kɔla fi cream - .
  Bere aso sɛ wokɔ San Remo kurow no mu!
  Ɛno akyi no, abeawa no faa no na ɔtow boomerang no bio. Na ohuruw baa hɔ, de ne ho bɔɔ ne ho, na ɔtwee ne ho. Na abeawa no de ne nan a ɛda hɔ no san kyeree no bio too dwom sɛ:
  Mma nhwɛ keeki no animtiaa
  Bere bi bɛba a wo nso wubewu ...
  Gingerbread no bɔ abɛn te sɛ atuo wɔ asɔredan mu, .
  Sɛ wode aduan no di dwuma a, wobɛbɔ wo ho screw ankasa!
  Baroness abeawa no de ɔhaw menee keeki bi a ɔde kyɛw a wɔabɔ no kokoam, tetewee n"ano na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - Dɛdɛɛdɛ! Nanso ɛnsɛ bio.
  Abarimaa viscount no kae sɛ:
  - rennye bere tenten na woanya srade.
  Dominica de serew ne aseresɛm too dwom sɛ:
  Sɛ mommy spoon, na daddy spoon, .
  Na nanabea a ladle ...
  Na wɔ mpa no nkyɛn!
  Nokwarem no, mmofra no mu yɛɛ duru bere a wodiidii akyi na wɔhwee sare a ɛyɛ mmerɛw na ɛyɛ borɔdɔma no so, na wɔde wɔn hwene hwirew wɔn ho. Nea eye ne sɛ na nwansena anaa nkoekoemmoa a wɔkyere mmoa we nni ha. Ná wɔn a ɛtu no yɛ akɛse na ɛnkeka, na ɛkame ayɛ sɛ na ɔhaw biara nni wɔn ho.
  Dominica bisaa Margarita, abeawa ɔkwampaefo no nso teɛteɛɛm na ɔde ne nsateaa kataa n"ano ntɛmntɛm sɛ:
  - a worebeda anaase?
  Ɔbaabun a ɔpɛ ɔfã biara no buae sɛ:
  Dɛn, abeawa no ntumi nna wɔ ayayade ne dadwen no mu?
  Baabi a ayeforo no rekyinkyin kwae kwan bi so...
  Ɔkyinkyin mint sare no mu na onnim hwee, .
  Na damned fate aseresɛm ne agodie!
  Ná abarimaa ɔkokodurufo Dobrynya no rehuw ne hwene dedaw.
  Yiw, mmofra no anya akwantu pii.
  Dominika too dwom de aseresɛm too dwom sɛ:
  Yɛda a ɛnyɛ den, .
  Ɛyɛ nokware, yiw...
  Nanso afei, sɛnea ɛyɛ den no, .
  Yɛsɔre akyiri yi!
  . TI A ƐTO SO 9.
  Dominica nyanee na ofii anwanwadeɛ daeɛ bi a ɛde no kɔɔ wiase a ɛne no di nsɛ mu baeɛ. Ɛno akyi no, abeawa no hohoroo ne ho na ɔde sika kɔkɔɔ afiri bi guaree. Mehohoroo me sẽ na mekɔɔ anɔpaduan.
  Ɛhɔ na mmeawa ne mmeawa afoforo a wofi adesuakuw a wɔagye din no mu hyiaa no. Wɔkyeree wɔn nsa na na ɛte sɛ nea wɔwɔ suban pa. Na elf, troll mmea, hobbit mmea a wɔte sɛ mmeawa, nymphs, dryads, nnipa mmeawa nso wɔ hɔ, ɛwom sɛ na wɔn mu kakraa bi na ɛwɔ hɔ de. Adwumakuw bi a wɔn ho yɛ fɛ hyiaam.
  Ná mmeawa no hyɛ ntade a ɛyɛ fɛ ne agude, nanso na wɔda mpaboa, sɛnea ɛbɛyɛ a ɛbɛyɛ mmerɛw sɛ wɔde wɔn nan bedi dwuma bere a wɔreyɛ abayisɛm no. Na wɔ adesuakuw a wɔyɛ atitiriw no mu no, na nhomasua no yɛ soronko kakra - wotiee ɔkasa ahorow a ɔkraman bi de ma wɔ ogya a ɛyɛ ntɛmntɛm kwan so, na wɔyɛɛ nnwuma ahorow. Ná wogye di sɛ abeawa no nim nneɛma atitiriw no dedaw.
  Dominica wiee nnwuma pii wɔ ha. Ɔde nkonyaayi poma too tuo na ɔyɛɛ nsakrae ahorow. Na afei ɔde akɔmfosɛm bɔɔ nkɔmmɔ. Wɔkenkan nsɛmfua a wɔaka abom a ɛyɛ den pii kyerɛɛ no, na Dominika san kaa no bio.
  Esiane sɛ na abeawa no yɛ sini mu odiyifo nti, na ɔkae ade a ɛyɛ nwonwa, efisɛ wɔ sini mu no na ɛsɛ sɛ ɔbɔ nkɔmmɔbɔ pii.
  Na mekaee biribiara pɛpɛɛpɛ. Nanso eyinom nyinaa yɛ nhwiren, nokwarem no, ade titiriw ne nneɛma a wɔde ayɛ nneɛma a wɔhwehwɛ sɛnea ɛbɛyɛ a wobegye ɔbarima ne ɔbea nna a emu yɛ den no nkwa.
  Na enti Dominika tenaa ase wɔ lotus gyinabea no mu, de ne nan a ɛyɛ den na ɛyɛ ntini no boom na ɔteɛɛ n"akyi. Na bio ɔde ne ho kɔhyɛɛ amansan a ɛne ne ho di nsɛ mu, faako a na wɔn kuw no rehwehwɛ ɔkwan a wɔbɛfa so agye ɔbarima ne ɔbea nna a emu yɛ den no nkwa no.
  Na bere a ɛsɛ mu no. Efisɛ ɛhɔ na na goblin ne adwowtwafo nightingale no rewea akɔ soro wɔ wɔn nan ase. Saa abɔnefo baanu yi atrɛw nkonyaayi asau mu dedaw de akata kuw a wɔda mpaboa a wɔada no so.
  Margarita nso daeɛ, na ɔsoo daeɛ...
  Abeawa no nsa kaa adwuma a ɛne sɛ ɔbɛbɔ bridge no. Enti ɔkɔɔ hɔ a ɔda mpaboa, a ɔhyɛ atade a wɔde kotoku ayɛ a atetew na okura bag a wɔde srɛsrɛ ade, kɔhwehwɛɛ nneɛma mu. Ɛyɛ osutɔbere na wim tebea nyɛ papa koraa. Ná awɔw wɔ hɔ anadwo, na na awɔw akata sare no so, na abeawa no nan a ɛda hɔ kwa no gyaw nan ase nsensanee nketenkete a ɛyɛ fɛ wɔ so. Ná ɛhɔ yɛ nwini na awɔw wom paa, na osu ne sukyerɛmma afra.
  Ɔfãyɛfo a onni mpaboa no nansoaa nketewa danee bruu esiane awɔw ne nsu a na ɛyɛ nwini nti. Nanso ɔde akokoduru nantew kɔɔ n"anim, na ɔmaa ahoɔhare mpo.
  Na bere koro no ara mu no ɔtoo dwom;
  Osu no hwetee nsoromma asinasin wɔ wim, .
  Wɔasiesie dua a ano yɛ nnam ama fasist nniso!
  Tiger tank ahorow no yɛ nwura ara kwa - flea gua a ɛho agu fĩ , .
  Wehrmacht no retwɛn nkogudi a abufuw wom!
  Wehrmacht no retwɛn nkogudi a abufuw wom!
  
  Yɛn yɔnko Stalin, ɔkannifo no, yɛ ɔpepem pii ahoɔden, .
  Ɔwɔ granite akuturuku, na okura tuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu!
  Yebetumi adi asraafo a wofi Sodom no so nkonim, .
  Yɛn ahoɔden yɛ monolith, anigyesɛm ne sɛ wɔ Asase so!
  Yɛn ahoɔden yɛ monolith, anigyesɛm ne sɛ wɔ Asase so!
  
  Yɛn apontow no nni biribi a ɛho hia sen saa a ɛsɛ sɛ wɔyɛ, .
  Sɛnea wobegye nkurɔfo no nkwa, Ɛna Man no yiyedi!
  Goebbels a ɔwɔ honhommɔne, kɔ hell ne nkwaseasɛm, .
  Na nkonimdi bɛba, gye me di, wɔ abonsam nyinaa akyi!
  Na nkonimdi bɛba, gye me di, wɔ abonsam nyinaa akyi!
  
  Russiani ahoɔfɛ no, wunim, agye din wɔ ne tumi ho, .
  Ɔwɔ braid a emu yɛ duru a ɛyɛ bruu!
  Na wɔ akodi a wɔne fasistfo bɛko mu no mmerante ne mmabaa no begye din, .
  Hann Ɔman no bɛba nkwa mu, asɔre!
  Hann Ɔman no bɛba nkwa mu, asɔre!
  
  Mma Hitler mfa ne hwene nhyɛ Russiafo no mu, .
  Ɔbarima a ɔwɔ abɔgyesɛ no susuw sɛ ɔyɛ Onyankopɔn a ne ho yɛ nwini!
  Yɛbɛto Berlin abɔnten bi so, .
  Dabi, nea ne kra ho tew no renyɛ akoa!
  Dabi, nea ne kra ho tew no renyɛ akoa!
  
  Yɛn frankaa yɛ kɔkɔɔ, mogya a abufuw kɔla, .
  Owia no rehyerɛn dedaw wɔ Reichstag!
  Akyɛde biara nni hɔ a ɛyɛ ayamye ma yɛn mma adɔfo, .
  Sɛ koma no yɛ akokoduru na ehu abubu a!
  Sɛ koma no yɛ akokoduru na ehu abubu a!
  Enti Margarita tuu mmirika kɔɔ soro, na awɔw no kekaa ne nan ase a ɛda hɔ kwa no, kɔɔ abɔnten so. Nhama a wɔde nsɔe ayɛ atwa ho ahyia na abantenten a wɔde atuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu wɔ hɔ.
  Germanfo nom ɔsram hann na wɔma ogya wusiw. Margarita tuu mmirika kɔɔ wɔn nkyɛn. Ɛte sɛ nea abeawa ketewa ohiani a ne ho yɛ bruu no nyɛ hu mma Kraut abusua no. Afei nso, wɔ nsu a ɛyɛ nwini ne awɔw a ɛte saa mu no, ɛkame ayɛ sɛ obiara rennya akokoduru nkɔ a ɔmfa mpaboa nkɔ, gye adesrɛfo a wotwa to no nkutoo.
  Na abeawa no fii ase too dwom a asiane biara nni ho na ɛyɛ anigye maa wɔn.
  Meyɛ nyisaa ketewa ohiani
  Metu mmirika a meda mpaboa fa sukyerɛmma mu wɔ awɔw mu...
  Nanso abeawa no nne mu da hɔ yiye, .
  Ɔbɛpam awɔw no te sɛ nea ɔhyɛɛ no den!
  
  Ɔko no de ɔtopae faa me maame, .
  Paapa, nokwarem no, wɔfrɛɛ no kɔɔ anim...
  Onua a ne ti nhwi yɛ kurukuruwa no ayɛ nwini esiane awɔw nti, .
  Onuawa panyin no wɔ scaffold no so!
  
  Ɔkɔm de me, mewe paanoo a wɔayam, .
  Na me nan nketewa no ayɛ kɔkɔɔ esiane awɔw nti...
  Mewɔ baabi a ɔkraman a ɔnam kwan so no didi
  Ɛwom sɛ abeawa no ho yɛ fɛ na ne ho yɛ fɛ de!
  
  Metumi de akokoduru ne akokoduru aka akyerɛ obiara sɛ, .
  Sɛ, nokwarem no, ɔko no yɛ damned...
  Ɛnfa ho nea yɛreko ama, .
  Satan a ɔyɛ aboa kɛse no na ɔde eyi ho asodi to no so!
  
  Oh, abeawa no nan rehu amane, .
  Na wɔyɛ yaw pii wɔ awɔw yi mu...
  Me yam a anka ɛrenkyɛ na adekyee bɛba wɔ May, 1999 a ɛyɛ hyew mu.
  Ɛmmra sɛ ɔkraman a ɔhyerɛn no ntu!
  
  Yɛpɛ sɛ yɛma yɛn kurom yɛ fɛ kɛse, .
  Nanso ɔkɔm, awɔw, ahum ne ahum kɛse...
  Ɛhe na worekɔ, Russia a ɛyɛ awerɛhow?
  Nkrabea a emu yɛ den saa!
  
  Meyɛ abeawa, abofra kɛkɛ, .
  Me tumi nyaa osuahu pii...
  Ɛkame ayɛ sɛ na meyɛ adwuma fi akokoaa so, .
  Misuaa ade mfe baanan anaa anum pɛ!
  
  Dɛn nti na awerɛhow yi baa me so?
  Nkrabea a ɛyɛ atirimɔdensɛm a ɛba koma a abubu so...
  Gye me di, bɔne a ɛte saa ahwe ase, .
  Nea ɛte sɛ nea ɛyɛ kakra bi kɛkɛ na ɛno ne awiei!
  
  Nanso abeawa a ɔwɔ kɔndua no ase no mmubu, .
  Ɔtumi siesiee ne ho na ɔnam...
  Ɔyɛ abofra, na ɔne onyin ntam kwan ware, .
  Na n"ani gye ho sɛ obetiatia ne nan a ɔda mpan so!
  
  Abeawa ketewaa bi nan ase yɛ fɛ, .
  Raphael yɛɛ mfonini ahorow wɔ wɔn so ...
  Na migye di sɛ abofra ketewa no ani begye, .
  Awurade behu ne mma, gye me di!
  
  Ɛno nti na meto dwom no
  Wɔde ahyɛ Onyankopɔn Awurade Kristo anuonyam...
  Migye di sɛ okyinnsoromma yi bɛyɛ paradise
  Na mɛhyia m"agya, gye me di!
  
  Afei bere no bɛba na wɔbɛsɔre bio, .
  Hena na owui, hena na owui ne nea ɔyare...
  Na anigye bɛba onyin ne mmofraberem, .
  Efisɛ na Yesu pɛ!
  
  Yiw, mɛkotow Onyankopɔn anim, .
  Mɛma dwom yi aba mu wɔ hann anigyeɛ mu...
  Wɔ awo ntoatoaso a ɛbɛba daakye nyinaa din mu no, .
  Wobedi nsɛmmɔnedifo a wɔyɛ keka no so nkonim!
  
  Afei abeawa no benya daa anigye, .
  Na Maame Asase so nnipa nyinaa...
  Wim tebea a enye koraa no bɛyera, .
  Yɛn nkurɔfo rensɛe!
  
  Ɔde ne ho twaa ne ho, kotow ne nkotodwe, .
  Kissed dwetɛ mmeamudua no...
  Ɛda adi sɛ wanyɛ pii amma Onyankopɔn
  Yesu fi soro siane maa yɛn!
  
  Ɛrenkyɛ yɛn nyinaa bɛka Ade Nyinaa so Tumfoɔ no ho, .
  Wɔ ne nsa fɛfɛ a ɔdɔ wom mu...
  Ma yɛn nsusuwii ntu nkɔ soro
  Na ahoɔden da abofra akuturuku a ɛyɛ den mu!
  
  Na afei mekenkan mpaebɔ no, .
  Ɔkaa sɛ, Me Nyankopɔn, fa kyɛ me...
  Seesei yɛne no wɔ pedestal no so, .
  Na me ne Kristo, gye me di, yɛrekɔ yɛn kwan so!
  
  Na yɛne No bɛkɔ soro, .
  Na sika kɔkɔɔ osu bɛtɔ wɔ hɔ...
  Awurade bɛkyerɛ ne ayamye suban, .
  Na ɛbɛma ɔtamfo no apopo tẽẽ!
  
  Nea etwa to no, anigye wɔ wiase, .
  Yɛatwɛn sɛ Kristo bɛpue...
  Yɛtu te sɛ abɔfo kɔ apontow bi ase wɔ wim, .
  Awurade dɔ hyerɛn na ɛho tew!
  Wɔ dwom a ɛte saa akyi no, Nasifo no nyaa nkate na wɔmaa abeawa a ne ho nni asɛm no kɔɔ mu ma ne ho yɛɛ hyew na wɔmaa no tii a ɛyɛ hyew. Margarita yɛɛ nhyehyɛe sɛ ɔde komm bedua ɔtopae bi a wɔayɛ ne ho sɛ abodoo wɔ ne bag mu wɔ keteke kwan no ase, nanso wannya bere - ɔsɔree.
  Na nightingale no adwowtwafo no ne goblin no bɛn wɔn ho paa. Ná goblin no wɔ akuturuku mmom sen sɛ ɛbɛyɛ ne hwene, na n"anim yɛ abofono mmom na na ne sẽ atenten. Ɔsan nso tenten yiye, bɛyɛ mita abiɛsa. Ɛnyɛ nwonwa sɛ ɔtwee asau no. Na na Nightingale yɛ ɔbarima a ɔyɛ srade na ne ho yɛ kɔkɔɔ a ne hwene yɛ hamster, n"anim sẽ puepue na ɔhyɛ atade a ɛyɛ fɛ a nkonimbo wom. Wiɛ, ne abɔgyesɛ, a ɛyɛ Prussiafo su.
  Bere a Nightingale Ɔkorɔmfo no hui sɛ ntua a ɛyɛ nwonwa no ankɔ yiye no, ɔde ne nsateaa abien guu n"anom na ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛbɔ abɛn.
  Dominika de ne nan ase a ɛda hɔ kwa no bɔɔ no kurukuruwa. Na ɔkorɔmfo no de ɛyaw bom. Na ɔtetew mogya mpo.
  Goblin no wosow ne poma no. Abarimaa ɔbran Dobrynya huruw sɔree na ɔkyeree goblin no ti nhwi, hwee n"akyi na ɔtow no guu ne ho so. Goblin no hwee afifide bi te sɛ cactus a nhwiren wom so na ɔteɛɛm yɛɛ asotiw. Na ne bobom te sɛ wuram afurum de.
  Margarita serewee. Nightingale bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛbɔ abɛn bio bere a Dominika de ne kotodwe bɔɔ no wɔ ne hwene mu no. Na ɔde ahopopoɔ.
  Abarimaa ɔkokodurufo Dobrynya too dwom sɛ:
  Goblin no bisaa yɛn sɛ, .
  Wo camo woreba ?
  Wɔde wɔn ani kyerɛɛ kuro no mu - .
  Yɛwɔ nneɛma a ɛsɛ sɛ yɛyɛ!
  Goblin no bɔɔ mmɔden sɛ ɔne kurow no bɛtow ahyɛ so bio. Abarimaa ɔbran no kwatii ɔhwe no na ɔsan tow ɔbarima kɛse no guu ne ho so, efisɛ Dobrynya nni ahoɔden a ɛte sɛ abofra. Na ɛte sɛ nea biribiara rekɔ so yiye.
  Goblin no trɛw ne ho bio. Na ɔsɔree brɛoo kɛse. Mmofra no nyanee na wofii ase tow sika kɔkɔɔ nnua guu atɛkyɛ mu ɔbonsam no so. Wɔbɔɔ no na wɔmaa ɔbobom. Na twitch nso.
  Margarita wosow ne nkonyaayi poma no. Na cone no fii ase danee keeki, na wɔde cream sraa goblin no ankasa, na ɛmaa ne ho popoe te sɛ loach a ɔwɔ kyɛnsee mu.
  Na Dobrynya Nikitich maa Nightingale Ɔkorɔmfo no so guu ne nsa a wateɛ mu na ɔtow no guu pine dua a emu yɛ duru a dwetɛ nnua wɔ so so. Efi ɔhwe no mu no, Nightingale no bɛhwe ase na awosow, na ahyɛ no ma wagyae honhom no, anaasɛ sɛ yɛbɛka no yiye a, ɔbɛteɛteɛ mogya.
  Abarimaa Dobrynya too dwom sɛ:
  - Nightingale the Robber, wo yɛ ɔbɔnefoɔ, .
  Na ɔbɔ w'anim denneennen ...
  Woawu seesei, wo ɔkwasea , .
  Kum wo nso, abɛnbɔfo no!
  Na afei ɔfa na ɔde ne nsateaa bɔ no denneennen sɛnea obetumi biara wɔ ne ti so. Nightingale Ɔkorɔmfo no wɔ nnyigyei bi wɔ n"aso mu. Na Dominica de ne index poma no kyerɛɛ goblin no, ne sɛnea ɔtow akɔmfosɛm a ɛyɛ den maa nsakrae. Na ɛbɛma ayɛ tumi a edi awu a ahoɔden a ɛreworo so wɔ mu.
  Na afei ... Na ɔbarima tenten bi a ne ti nhwi yɛ mita mmiɛnsa wɔ hɔ, na afei na pon bi a nnuan ahodoɔ a ɛyɛ dɛ paa ne nnɔkɔnnɔkɔwadeɛ a ɛyɛ nwonwa ahyɛ so ma wɔ n"ananmu. Na hua a ɛte saa fi saa adididan a ɛyɛ nwonwa yi mu bae.
  Dominica tweet sɛ:
  - weinom ye nsakraee ne anwanwadee a ewo anwonwadee, .
  Yehu paradise kɛkɛ wɔ ɔsoro biribiara mu...
  a ɛhyerɛn saa wɔ baabiara , .
  Awurade Tumfoɔ no nsɔre bio!
  Nokwarem no, na dade tray ahorow a ɛyɛ sika kɔkɔɔ ne borɔdɔma, nwonwaso, a ɛhyerɛn a keeki wom, a wɔde krim a ɛwɔ kɔla ne nwini ahorow du du pii, ne nnuan afoforo a ɛyɛ nwonwa yiye, ne nneɛma a ɛyɛ huam a ɛboro so, a ne nyinaa yɛ dɛ sen biara, da pon no so .
  Na hwɛ sɛnea na donuts no yɛ nwonwa, a wɔde powder a ɛyɛ nwonwa apete so. Nneɛma a wɔde bɛka ho anaasɛ wɔbɛtwe afi mu biara nni ha bio. Na ahwehwɛ a wɔde cocktails a efi nsu ahorow mu apetepete so, a wɔde nneɛma a ɛyɛ nwonwa ahyɛ mu ma a ɛyɛ hua ne adwini a ɛyɛ dɛ a wɔde glaze ayɛ no ma. Na nkorabata bɛn na na ɛwɔ hɔ?
  Margarita de adwenem naayɛ serewee na ɔde ahodwiriw teɛɛm sɛ:
  - a wodane obonsam! Wiɛ, ɛnte saa ! Ɛsɛ sɛ wutumi yɛ biribi te sɛ eyi!
  Dominica a n"adwene atu afra no bisae sɛ:
  - a eye den?
  Abeawa a ɔpɛ ɔfã biara no buae sɛ:
  - Yiw, ɛkame ayɛ sɛ ɛrentumi nyɛ yiye! Na wotumi yɛɛ biribi te sɛ yei.
  Saa bere no nyinaa, adwowtwafo nightingale no bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛbɔ abɛn bio. Na ɔhohoroo n"afono a ɛtrɛw a ɛte sɛ hamster no mu. Nanso abarimaa-ɔkokodurufo no, sɛ ɔfa ara pɛ a, ɔde ne mmofra de, nanso edi awu, te sɛ agyan, nsa bɛbɔ so. Na nea ɔbɔ abɛn no, ɔkwan bi so no, ɔbɔ bɛboro pɛnkoro, ɛte sɛ sika kɔkɔɔ sẽ a wɔabɔ no agu.
  Na ɔde ne ti too fam. Ɔhwee ase na ɔtrɛw ne ho te sɛ nea wɔabɔ no ahwe fam. Nanso afei ohuruw sɔre, de ne nsateaa guu n"anom bio na ɔbɔɔ. Nanso sɛ́ anka wɔbɛbɔ abɛn no, nea epuei ara ne abɛn a ɛyɛ awerɛhow . Na ɛyɛ serew kɛse. Mmofra no serewee. Nightingale Ɔdwowtwafo no bɔɔ ose sɛ:
  "Mɛmene wo ntɛm ara, mɛmene wo, mɛmene wo, merenhu mmɔbɔ!"
  Wɔ mmuaema mu no, Dobrynya, abarimaa ɔkokodurufo yi, de ne nan ase a ɛda hɔ kwa no bɔɔ Nightingale"s chin. Na sẽ no tu bio. Bere a ɔtow ne nsa guu mu no, adwowtwafo panyin no de ne ho too n"akyi.
  Dobrynya bɔɔ ose sɛ:
  Na hena na yebehu wɔ ɔko mu, na hena na yebehu wɔ ɔko mu, .
  Yɛremfa saa nni agoru, yɛbɛkum gadfly!
  Yɛbɛkum wo te sɛ gadfly!
  Dominica de ne nkonyaayi poma no kyerɛɛ Nightingale Ɔkorɔmfo a odii nkogu no. Margarita kae sɛ:
  - a wope se wosakra no nso?
  Abeawa odiyifo no de ne ti too fam sɛ:
  - ma anyɛ yiye koraa no biribi a mfaso wɔ so nni hɔ!
  Abeawa a ɔpɛ ɔfã biara no too dwom sɛ:
  Wɔde dade nhyehyɛe bi kyekyeree abarimaa no, .
  Na midii ade biako pɛ a ɛma apɔwmuden...
  Esiane adesoa a emu yɛ duru no nti, ntua bi sii mpofirim, .
  Na ɛbɛdaa adi sɛ ɛyɛ kɔmputa so nyansahufo a ɔwɔ tumi kɛse!
  Na afei Dominica twitwaa ne ho, na ɔde ne nkonyaayi poma yɛɛ mfonini a ɛyɛ nwonwa awotwe.
  Na afei, wɔ Robber Nightingale ananmu no, bepɔw mũ bi a ɛyɛ dɛ, dragees ne ice cream afã horow puei.
  Wɔtee anigye serew, na mmofra fii ase huruw fii sare no mu. Ná wɔn ho yɛ fɛ, nanso na wɔyɛ teateaa, wɔn ho yɛ hare, na na wɔtaa mpaboa wɔ amanne kwan so. Na wɔde adifudepɛ kɛse tow hyɛɛ aduan no so, na Robber Nightingale ne Swamp Goblin dan kɔɔ mu no. Margarita de ne nsateaa bɔɔ abɛn na ɔteɛɛm sɛ:
  - gyae, mmarima ne mmabaa! Mete wo ase, ɔkɔm de wo bere a saa abɔnefo yi akyere wo akyi, nanso di kan hohoro wo nsa.
  Na sɛnea obegyae anyinam afi nkonyaayi poma mu. Ná ɛsɛ sɛ mmarimaa no tu mmirika kɔ asubɔnten no ho, na wɔn nan ase bruu no hyerɛn. Nokwarem no, ɛyɛ animtiaabu sɛ wode nsa a ɛho agu fĩ bedi aduan.
  Dominica bisae sɛ:
  - ne yeinom, nneduafo ne nnommum a wofiri Nightingale ne Goblin mu?
  Margarita de ne ti too fam sɛ:
  - yiw pɛpɛɛpɛ! Yɛde wɔn ho. Sɛ yɛbɛka no yiye a, ɛyɛ wo na wode me ho. Na eyi yɛ onwini yiye .
  Na mmofra, mmarimaa ne mmeawa bɛboro ɔha na wɔwɔ hɔ. Sɛnea ɛtaa ba no, ɔbarima ne ɔbea nna a ɛfata ananmusifo dɔɔso sen ɔbarima ne ɔbea nna a emu yɛ den no mmɔho abiɛsa.
  Dominica de ahodwiriw bisae sɛ:
  - ha na won nyinaa nnye mfee dumienu. Dɛn, saa adwowtwafo yi ankum mpanyimfo?
  Margarita kyerɛkyerɛɛ mu sɛ:
  - Dabi, ampa ara, wokum mpaninfo nso. Ahofadi akyi nkutoo na mpanyimfo nya mmofra nipadua. Sɛ nhwɛso no, sɛnea na ɛte wɔ Dobrynya Nikitich fam no. Na me nso, na meda so ara te sɛ abeawa.
  Abeawa odiyifo no kae sɛ:
  - daa mmofraberem, te sɛ anansesɛm mu no, yɛ kɛse ! Na wobɛtumi mpo aka sɛ - cool!
  Margarita bɔɔ gyegyeegye, na ɔdaa ne sẽ adi sɛ:
  - yiw, eyinom yɛ wiase a ɛyɛ nwonwa a biribiara yɛ nwini yiye . Nanso asiane pii wɔ ha. Titiriw no, nnipa bi wɔ hɔ a wɔn ho yɛ hu sen goblin ne Nightingale the Robber.
  Dominica de asɛm a ɛyɛ sereserew bisae sɛ:
  - hwan, se nhwɛsoɔ?
  Abeawa a ɔpɛ ɔfã biara no kaa no komm sɛ:
  - a ɔyɛ akwakoraa Shapoklyak!
  Abeawa odiyifo no tweet sɛ:
  Woayɛ yie, woayɛ yie, nana ne ringleader!
  Sɛ wo ne no adamfo a, ɛte sɛ nea wo ne akokɔsrade redi agoru!
  Na abeawa no faa no na ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no tow kɔne no. Ɛbɔɔ ɔkraman bi. Nkoekoemmoa no paee, na ɛpetepetee mu yɛɛ no confetti.
  Margarita kae bere a ɔde sika kɔkɔɔ a wɔde ayɛ kurukuruwa wosow ne ti sɛ:
  - ennye papa se wobekum ateasefoa!
  Dominica kae sɛ:
  - Nanso eye nkoekoemmoa bi kɛkɛ!
  Margarita too dwom de buae sɛ:
  - wote wo nnompe gu mframa mu, .
  Mma n"abɔ bug anaa ant...
  Mma nnbubu nkorabata bi mpo wo kwae mu - .
  Nkwa a ɛwɔ Asase so nyinaa yɛ abusua biako!
  Abeawa odiyifo no bɔɔ gyegyeegye, na ɔdaa ne sẽ adi sɛ:
  - me, wo, ɔno, ɔno - bom ɔman no nyinaa, .
  Wɔbom yɛ abusua a wɔwɔ adamfofa su!
  Asɛmfua yɛn mu no, mpem ɔha I!
  Mmofra no hohoroo wɔn ho wɔ asubɔnten no mu. Na afei wɔtuu mmirika kɔɔ aduane no ho, na wɔn ani agye na wɔn ho hyerɛn.
  Dominica ne Margarita boom bɔɔ akɔmfosɛm bi asereserew, na pon no yɛɛ tenten. Afei na baabi a ɛdɔɔso a obiara betumi atra ase.
  Mmofra no a wɔwosow wɔn nan a ɛda hɔ kwa no tenaa ase de wɔn nne a emu da hɔ too dwom wɔ nnwontofo kuw mu sɛ:
  Apon so ntama no trɛw te sɛ sukyerɛmma
  Na wɔde nneɛma pa no sii hɔ...
  Mmofra no nyinaa bedi nkonim, .
  Na roast a efi Cheburashka mu!
  Ɛno akyi no, wofii ase didi. Mmofra a wɔn ho yɛ fɛ pii wɔ ha, sɛ ɔkɔm ne ahokyere ama wɔabrɛ mpo a.
  Dominica ne Margarita, esiane sɛ na wɔama wɔn aduan pa, a wɔansusuw ho mprenu nti, wofii ase saw. Na momma yɛntiatia wo nan a ɛda hɔ kwa, a wɔasen, a wɔayɛ no tan.
  Mmabaa no de wɔn nne a ɛhyerɛn too dwom;
  Wɔwoo me wɔ ahunmu ɔman bi mu
  Faako a mmeawa no nyinaa reko kɛse...
  Satan ntumi nni Agya Man no so nkonim, .
  Yɛde yɛn maame Russia anuonyam!
  
  Yɛbɛtumi abɔ Rus kronkron no ho ban, .
  Na ɛmfa ho sɛnea ɔtamfo no yɛ atirimɔdenfo ne aniferefo no...
  Yɛbɛboro yɛn asɔretiafo denneennen, .
  Na wɔbɛhyɛ Russia honhom a okura nkrante no anuonyam!
  
  Russia, eyi ne me Maame Man, .
  Kronkron ne cosmically asase so...
  Aman nyinaa yɛ abusua biako, .
  Na abeawa no yɛ abofra daa!
  
  Yɛbɛbɔ yɛn Maame Man ho ban wɔ akodi mu, .
  Hokwan biako mpo nni hɔ mma ɔtamfo bɔne no ...
  Kerubim bi a ne ntaban yɛ sika kɔkɔɔ wɔ yɛn atifi.
  Momma yɛmfa akyɛde mma Russiani ɔsraani bi!
  
  Wɔ Russia no biribiara ye, eye, .
  Na yɛn pɛ bɛyɛ den asen dade...
  Abarimaa no kura ahyɛmma a ɛyɛ den wɔ ne nsam, .
  Na Ɔyɔnko Stalin di tumi wɔ hɔ!
  
  Nkurɔfo dɔ me Maame Man, .
  Yɛbɛma ayɛ fɛ kɛse daa...
  Wɔrenwia Agya Man no nnye ruble biako, .
  Na Onyankopɔn Svarog ne mesia kɛse no !
  
  Ɛmmra sɛ wɔbɛhyɛ me Maame Man anuonyam, .
  ɔtamfo no wɔ ɔko mu ...
  Lada Nyame Maame yɛ dɔfo ma me, .
  Ma Russia atamfo nnya wɔn comeuppance!
  
  Sɛ ɛho hia a, yebetumi ahwie atamfo no mogya agu, .
  Wɔrentumi mfa Russia mma ne nkotodwe...
  Ɛrenkyɛ na ɔbɔmmɔfo no adan mmoa, .
  Na ɔkannifo kɛse, Lenin, bɛka yɛn ho!
  
  Yɛbedi ahunmu a ɛtrɛw no so nkonim, .
  Yɛbɛma anigyeɛ, anigyeɛ ama amansan nyinaa...
  Moscow korɔn sen Roma ankasa mpo, .
  Ɛnam tumi a ɛnsakra wɔ ɔko mu nti!
  
  Sɛ ɔko no ba yɛn asase a ɛhyerɛn no so a, .
  Yɛbɛkyerɛ Fuhrer no yɛn suban a ɛwɔ tumi...
  Russiani no benya sika a ɛyɛ ayamye, .
  Yɛkorɔn sen owia na yɛyɛ fɛ sen nnua!
  
  Gye me di, Rus de no rensɛe, .
  Horde no remma yɛn nkotodwe...
  Ko ma wo Maame Man na nsuro, .
  Russiani nnim mmerɛwyɛ ne ɔbrɛ!
  
  Yɛn man a yɛdɔ no bɛsɔre bio, .
  Bɛkyerɛ amansan nyinaa n'ahoɔden...
  Na wɔbɛsɛe Satan
  Agya Man no tamfo bɛhwe ase akɔ ɔdamoa mu!
  Saa na mmeawa no a wɔde wɔn nan a ɛda hɔ kwa na wɔrehuruhuruw te sɛ abonsam fii ase bɔɔ gyegyeegye na wohuruw wɔ somersaults mmɔho abien mu.
  Eyinom ne mmeawa a wɔn ho yɛ fɛ na wɔyɛ basabasa a wɔwɔ ha no . Na sɛnea wɔteɛteɛm, huruw kɔ soro.
  Wiɛ, ɛyɛ, mmofra no didi na wɔto wɔn ankasa dwom nso. Na wɔyɛ no wɔ ɔkwan pa ara so. Eyinom ne wɔn nnwom. Na wɔkyinkyin te sɛ soro a ɛretwa ne ho.
  Mmabaa a wɔyɛ top class.
  Nanso afei ɔkɔre kɛse bi puei wɔ wim, te sɛ ɔtweaseɛ ankasa. Na ne ntaban no yɛ akɛse araa ma na ɛhyerɛn te sɛ sika kɔkɔɔ a wɔde abo a ɛsom bo ayɛ. Na na ɛte sɛ nea ɛyɛ nwonwa na ɛyɛ fɛ yiye. Sɛ yɛbɛka no pen a, na eyinom yɛ nwansena a wɔsõ saa, te sɛ dinosaur ampa.
  Dominica de serew kae sɛ:
  - worenhunu anwonwade biara wo ha. Ɛyɛ nwanwa!
  Margarita serewee na obuae sɛ:
  - yiw, weinom ye arthropods ampa ara a wo ho ye nwonwa. Nanso eyi nyɛ ade a ɛyɛ nwonwa sen biara. Nneɛma afoforo pii wɔ hɔ a ɛyɛ nwini yiye.
  Dominica too dwom sɛ:
  Nanso ɛnyɛ nhoma anaa tete nneɛma akorae biara, .
  Wɔrensi yɛn nnamfo ananmu!
  Na abeawa a ofi nkonyaayi poma no mu no begyae dua bi. Na cocktail ahwehwɛ foforo puei. Na mmofra no tow hyɛɛ wɔn so.
  Saa na biribiara danee kɛse . Na nnwom bi kɛkɛ na ɛbɔ wɔ me tirim.
  Na ɛbɛyɛ dɛn na Dominic ne Margarita rento dwom;
  Ahoɔfɛfo tow hyɛ wɔn so a wɔmfa mpaboa da hɔ, .
  Wɔretu mmirika, mmeawa a wɔn ho yɛ fɛ saa...
  Sɛ ɛho hia sɛ wode wo nsateaa bɔ Fritz no a, .
  Anaasɛ wɔde afiri a wɔde tow tuo bɛbɔ no!
  
  Mmabaa ntumi nnye kyim
  Wɔbɛsie Nasifoɔ a wɔawuwu...
  Na wɔbɛpam no denneennen afi ne nan so, .
  Na baabi a mpataku bɔ ose a wodi nam!
  
  Russia, eyi yɛ asɛmfua a wɔde gyina hɔ ma asraafo, .
  Bere a, gye me di, ɛnyɛ nwini biara...
  Ɛwom sɛ ɛtɔ mmere bi a tebea no yɛ awerɛhow de, nanso .
  Faako a abibifo bɔne Kain di nkonim!
  
  Mma nnye nni, Komsomol asɔremma nguan, .
  Na sɛ wotu mmirika a, ɛnde sɛ wɔbɛtow ahyɛ wɔn so nkutoo...
  Na wobekum Nasifo nyinaa prɛko pɛ, .
  Na wɔbɛma Fuhrer no so akɔ chopping block no so!
  
  Russia, eyi ne me Maame Man, .
  Ɔyɛ radiant, ɔyɛ fɛ kɛkɛ...
  Obiara a ɔyɛ ohufo no, ne bo nyɛ ruble mpo, .
  Na, wunim, sɛ wo ne ɔkofo begye akyinnye a, asiane wom!
  
  Nanso hu sɛ yebedi fasistfo so nkonim, .
  Bɔne rendi hene wɔ ahengua no so...
  Kerubim bi a ne ntaban yɛ sika kɔkɔɔ wɔ yɛn atifi, .
  Na Onyankopɔn Svarog ne kɛseyɛ wɔ abotiri no mu!
  
  Obiara a ɔyɛ ohufo no, gye me di, ɔyɛ akoa a ɔyɛ mmerɛw, .
  Ne nkrabea ye baako - se obegyina animtiaabu ano...
  Ɛnnɛ woyɛ mfiridwumayɛfo, ɔkyena woyɛ adwuma sohwɛfo, .
  Na w"ankasa wubetumi abɔ afoforo akyi!
  
  Mmabaa wɔ ahoɔden, ogya bepɔw bi kɛkɛ, .
  Ɛtɔ da bi a ɔde tumi bubu mmepɔw...
  Ɔko no rekɔ so wɔ ahum bɔne bi mu, .
  Na owu twa adesamma abusua no ase pefee!
  
  M"akyerɛ mo nokwarem, knights, .
  Yɛyɛ den bere a yɛn Russiafo ayɛ biako...
  Hia aduan a wode bɛkɔ akɔka wo kyɛnsee ne sekan ho, .
  Yɛyɛ asraafo a wontumi nni yɛn so nkonim wɔ akodi mu!
  
  Dɛn ne yɛn gyidie, wɔ Awurade Kristo mu, .
  Ɛwom sɛ yɛsan nso bu Lada...
  Ɔyɔnko Stalin te sɛ yɛn agya, .
  Na paradise komunism beae bi bɛba!
  
  Nea bere bi na wawu no, wobenyan no
  Na yɛbɛyɛ fɛ na yɛanya nyansa...
  Na ɔbarima no, nokwarem no, ɔyɛ ahantan kɛse, .
  Ɛwom sɛ ɛtɔ mmere bi a ɔka nkwaseasɛm de!
  
  Wɔ ɔdɔ mu no, yɛn Agya Man te sɛ nsoromma, .
  Gye me di, ɛrenpue da...
  Dae kɛse bi bɛbam
  Asomdwoe ne anigye bɛba amansan nyinaa mu!
  
  Medɔ Maria, midi Lada anuonyam kronkron, .
  Svarog yɛ fɛ na Perun yɛ kɛse...
  Medɔ Yesu ne Stalin, .
  Ahoni anim kronkron yɛ nea medɔ no!
  
  Bere bɛn na paradise ankasa bɛba?
  Gye me di, w'anidasoɔ nyinaa bɛbam wɔ mu...
  Fa w"akoma ma wo Maame Man, .
  Biribiara bɛyɛ yiye, ayɛ den sen kan no!
  Ɛno akyi no, awiei koraa no, mmofra a wɔde wɔn ho no dii. Afei wɔhyehyɛɛ wɔn yɛɛ wɔn kuw bi. Mmarimaa ne mmeawa bɛboro ɔha.
  Na wosiim sɛ wɔretu kwan. Dobrynya de serew a ɛyɛ dɛ kae sɛ:
  - beko, megye di!
  Na abarimaa ɔbran no huruw faa ɔtweaseɛ no so.
  Oenomaus kae sɛ:
  - detachment a ɛte saa no bɛkɔ brɛoo dodo. Yɛkɔ ntɛmntɛm kɛse wɔ ɔtweaseɛ so. Na ɛha nso ɛsɛ sɛ wuhu bere a ɛsɛ sɛ wugyae.
  Wɔkyekyeree mmofra no. Ná baroness biako pɛ na ɔhyɛ ntade a ɛfata na mpo ɛyɛ fɛ. Ná wɔn a wɔaka no te sɛ adesrɛfo, ragamuffins nkumaa . Nanso, ɛyɛ ahokokwaw kɛse sɛ wobɛkɔ baabiara a womfa mpaboa da hɔ.
  Dominica kae sɛ:
  - se baroness abeawa no nante a, ennee wobebubu ne mpaboa a ɛsom bo no na ahwe ase. Ebia ɛsɛ sɛ woda mpaboa te sɛ obiara?
  Baroness no buae sɛ:
  - a worentumi ntwɛn! Eye sɛ wobɛsoma me akɔ me papa, Duke nkyɛn, ɔbɛma wo akatua na ɔrempira wo!
  Margarita de ne ti too fam kyerɛɛ Dominica sɛ:
  - a wowo saa nkonyaayie abɔdeɛ tumi a ɛte saa. Enti bra, momma yɛmfa no nka ho na yɛmfa radiant charges nkɔma, na yɛntow abeawa no ngu n"agya abankɛse mu!
  Abeawa odiyifo no kae sɛ:
  - na akatua no nso e?
  Margarita serewee na ɔkae sɛ:
  - Wiɛ, wɔbɛma wo sika kɔkɔɔ sika kotokuo, enti so ɛno dɔɔso ampa? Bio nso, mitumi de sika kɔkɔɔ fi nnua ne kɔn a ɛyɛ mpapahwekwa mu, na wo nso wubetumi ayɛ saa ara!
  Dominica bɔɔ abɛn sɛ:
  - Wow! Enti yebetumi atɔ yɛn ho ahemman!
  Abeawa a ɔpɛ ɔfã biara no kasa tiae sɛ:
  - a woabara! Wɔabara sɛ wɔmfa nkonyaayi sika kɔkɔɔ nni dwuma, anyɛ saa a anka ɛbɛdɔɔso asen dade. Wote ase, sika a ɛsom bo no bo a ɛkɔ soro!
  Dominica kae sɛ:
  - so yei te se engineer Garin"s hyperboloid mu?
  Margarita de ne ti too fam sɛ:
  - Biribi a ɛte saa. Mekenkanee nhoma yi bere a na meyɛ abofra no. Yiw, afei sika kɔkɔɔ gyinapɛn no bubui, na na ɛyɛ hu .
  Enomai de serew kae sɛ:
  - Nanso ɛda so ara, ebia wobɛma baroness bi so? Sɛnea ɛbɛyɛ a ɔrenyɛ akyide saa!
  Dobrynya de serew de ne ti too fam sɛ:
  - yiw, yebeye wei prɛko pɛ, .
  Momma yɛmma no biribi a ɛyɛ nwini!
  Baroness no san de ne nan ase sii sare no so bio na ɔbobom sɛ:
  - de me kɔ m'agya nkyɛn! Anaasɛ mɛma wɔakum mo nyinaa!
  Mmofra no serewee wɔ nne koro mu.
  Mpofirim ara, gnome bi a ɔhyɛ kyɛw fi sare no ase puei. Ɛda adi sɛ na ɔda so ara yɛ abofra koraa, na onni abɔgyesɛ. Nanso ɔde nkonyaayi poma kura ne nsam.
  Ɛnne ketewa bi kae sɛ:
  - afei mete abeawa bi a ne ho ye capricious nne. Ebia bere aso sɛ wɔkyerɛkyerɛ no?
  Baroness no bɔɔ ose sɛ:
  - sɔ hwɛ kɛkɛ, sucker !
  Na ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔde ne nan a ɛwɔ mpaboa no bɛkanyan gnome no. Ɔwosow ne nkonyaayi poma no. Abeawa ne abarimaa a wɔyɛ katee a wofi tete nkurɔfo mu no yerae.
  Dominica teɛɛm sɛ:
  - Wow!
  Margarita de ne ti too fam sɛ:
  - wei ye dwarf boy. Gnome soronko bi a wɔde nkonyaayi akyɛde ama no. Afei ɔfaa abeawa a ɔyɛ capricious no sɛ ɔnkɔtete no. Na ɛda adi sɛ ɛsɛ sɛ baroness no sua amammerɛ, suban pa na ɔde ahonim yɛ adwuma.
  Enomai de serew kae sɛ:
  - Na mepɛ sɛ mebɔ no akuturuku! Na enti, adesoa no afi wo mmati so.
  Dobrynya de nyansahyɛ mae sɛ:
  - worekɔ Skeleton? Enti ebia bere aso sɛ wobɔ kwan no so.
  Margarita kae sɛ:
  - a ɛbɛn kakra no, abayifoɔ bɔne Bastinda abankɛseɛ wɔ hɔ, a ɔwɔ ade foforɔ bi a ɛfiri dumienu mu - ɔkraman kɔkɔɔ. Eyi ne nea anka ɛsɛ sɛ yɛkyere.
  Bio nso, yɛwɔ asraafo dɔm ketewaa bi dedaw, bɛboro mmarima ɔha. Wɔn mu bi ne ɔbran Phoenix Falcon. Ɔyɛ abarimaa nso, nanso ɔwɔ ahoɔden kɛse.
  Dobrynya kae sɛ:
  - a menim Phoenix. Ɔkwan bɛn so ara na wɔkyeree no?
  Abeawa a ɔpɛ ɔfã biara no buae sɛ:
  - nam anifere so, te se wo ara. Nanso seesei yɛwɔ asraafo dɔm, na yɛbɛtow ahyɛ Bastinda ahemfie so!
  Dominika de ne abs a ɛwɔ ne yafunu so dii agoru. Afei ɔfaa no na ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no bubuu nnuaba bi a ɛda sare no so. Ɔtow ne dua, kyeree no wɔ n"anom, de ne sẽ a ɛyɛ den no wee na ɔbɔɔ ose:
  - kɔ akɔyɛ assault? Wiɛ, m"ani gye saa adwene yi ho. Ɛwom sɛ, edin Bastinda no ma mekae mmofra anansesɛm bi de. So ɛnyɛ ɛno ne nea ɔnhohoro ne ho da?
  Margarita wosow ne ti sɛ:
  - a menim saa anansesɛm yi nso. Dabi, eyi yɛ abayifo a ɔyɛ soronko kakra. Ɔwɔ mpɔtorɔ dɔm mũ nyinaa. Wiɛ, na nso mercenary orcs. Artefa CT a ɛwɔ ɔkraman ma tumi kɛse wɔ mpɔtorɔ so, enti...
  Abeawa a ɔpɛ ɔfã biara no hyɛe sɛ:
  - Mmɔfra! Bue nnade no fi dwetɛ spruce a ɛbɛn hɔ no mu, ɛrenkyɛ wubehu bere a yɛhyɛn kwae no mu no. Eyi betumi ayɛ akode a ɛfata.
  Mmarima no buae sɛ:
  - yebeye biribiara, yen agyenkwa!
  Na kuw no nantew. Ɛwom sɛ na mmeawa dɔɔso sen mmarimaa mmɔho abiɛsa de, nanso na wonim sɛnea wɔto santen nso. Na wɔtwee wɔn nan ase nsateaa kɔɔ soro. Bere koro no ara mu no, na nnwom rebɔ.
  Detachment no tu kɔɔ baabi foforo wɔ nantew no mu. Ɛha yi, bere a wodiidii wiei no, mmarimaa no binom bɔɔ wɔn yaw denneennen, nanso mmeawa no fii ase bɔɔ sanku a wɔayɛ wɔ fie a wɔde akɔre nhaban ayɛ , na adwene no yɛɛ anigye kɛse.
  Mmofra no tiatiaa so wɔ nhyehyɛe mu. Dominica susuwii sɛ ɛte sɛ nea ɛwɔ sini a ɛfa Malkish-Kibalchish ho no mu . Na mmarimaa nso wɔ hɔ a wɔretu mmirika a wɔmfa mpaboa biara. Nanso biribi nti na mmeawa biara nni Soviet sini no mu. Na eyi yɛ nwonwa mpo, efisɛ wɔ Red nniso no ase no na wosi so dua bere nyinaa sɛ mmarima ne mmea nyinaa bɛyɛ pɛ.
  Na mmeawa pii wɔ ha, na wɔte sɛ akofo a wɔwoo wɔn wɔ abɔde mu wɔ nantew no mu - wɔn fã bi yɛ nnipa, a wɔn fã bi fi elf abusua mu, sɛnea wobetumi ahu afi wɔn lynx aso mu no. Wiɛ, ɛnanom nniso bi.
  Mmofra no nantew, na bere koro no ara mu no, wofii ase too dwom, te sɛ nea wonni eyi:
  Elfia yɛ yɛn man a nyansa wom, .
  Wɔ Mesia Hene no nniso ase...
  Onyankopɔn na ɔde maa yɛn daa, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a yɛn asetra bɛyɛ anigye!
  
  Oenomaus pa nhyɛ anuonyam mu , .
  Nea odii Agya Man no atamfo so nkonim...
  Woko ma no na wowɔ akokoduru, .
  Na ɛrenkyɛ yebefi ase atra Solcenism ase !
  
  Mmabaa a wɔda mpaboa tu mmirika
  Wɔpɛ sɛ wɔko tia atamfo no...
  Na saa Orkler yi nyɛ onwini saa, .
  Mmom no, ɔyɛ aseresɛm bi mfonini ara kwa!
  
  Ɔman kɛse a enni awiei
  mu no, awo ntoatoaso ahorow apɛde, wunim,...
  Ɛwom mpo sɛ Satan asomfo rebɔ pɔw bɔne de, .
  Nanso ogya nyansafo no bɛka yɛn ho!
  
  Migye di sɛ wontumi nsiw yɛn nhyɛso ano, .
  Nokwarem no, yɛbɛbubu yɛn atamfo akɔ fam...
  Wokyerɛw gu wo nhoma a wode kyerɛw nsɛm mu, abarimaa ketewa, .
  Hwɛ sɛnea ɛyɛ nwonwa sɛ nkurɔfo bɛtra Oenomaus ase !
  
  Yɛbɛma Agya Asase no ayɛ fɛ asen obiara, .
  Ɔsoro bɛba wɔ saa nkwa nna yi mu...
  Momma yɛnhyɛ yɛn nkonimdi a ɛyɛ wuram no ho afahyɛ
  Na ɛrenkyɛ yɛbɛtra ase wɔ elfinism ase!
  
  Dabi, gye me di, yɛn a yɛyɛ Orkishfo no ntumi mmubu, .
  Ɛwom sɛ ɔtamfo no ho yɛ den na ɔyɛ anifere kɛse de...
  Nanso yɛde A, .
  Ɛmmra sɛ ɛnyɛ papa wɔ Oenomaus ase !
  
  Tsar anuonyam kɛseyɛ, gye me di, .
  Na wo abotiri a diamond ahyɛ mu ma...
  Na, wunim, wɔbɛbubu aboa a ne ho yɛ hu no, .
  Ɔyaredɔm no nso bɛtwe akɔ fam, gye me di, kwata!
  
  Dabi, wɔ Elfia fam no wuhia Elfrog nso , .
  Nnamfonom, munnyi mo Anyame mma...
  Ɔkɛseɛ na anuonyam ne ade nyinaa so tumfoɔ Abusua, .
  Mma nkyerɛ wo mmerɛwyɛ!
  
  Lada fɛfɛ ne anyame no forge, .
  Gye me di, ɔwoo ɔdɔ...
  Mma nkurɔfo nsɛe nsɛm a ɛho nhia kɛkɛ, .
  Bue kɛseyɛ a enni ano!
  
  Worentumi nsiw Elfrog agyan no ano , .
  Ɔbɛbɔ ɔtamfo biara ...
  Mma wompɛ nkwaseasɛm kɛkɛ, .
  Elven ɔsraani no kyɛm bɛkata so!
  
  Elfia, akyinnye biara nni ho sɛ eyi yɛ tumi, .
  Otumi tu mmepɔw...
  Ɛwom sɛ ɛtɔ mmere bi a honam no hu amane kɛse de, nanso .
  Yebetumi apo akwanside nyinaa!
  
  Ɛrenkyɛ na elffo wiase a anuonyam wom asɔre , .
  Nea ɛtiatia amansan no so...
  Onyankopɔn kerubim bɛtrɛw ne ntaban mu, .
  Na adeɛ bi bɛba, gye me di, a ɛfa Abɔdeɛ ho...
  
  Nyamewa Lada wɔ anuonyam, gye me di, .
  Ɔde ɔdɔ maa ne mmabarima nyinaa...
  Na afei ɔbɛyɛ ɔsraani a ne ho yɛ den, .
  Na momma yɛmmɔ ɔtamfo no hwene mu denneennen!
  
  Wo ne Fiev , te sɛ ahenkurow ma elffo , .
  Drussia nkurow a anuonyam wom no maame, gye me di...
  Momma yɛmmɔ ɔtamfo no , .
  Yɛyɛ knights, gye me di, yɛnyɛ ahufo!
  
  Me kurom kronkron no fam no, .
  Yɛbɛko denneennen...
  Wɔrenwia Elf ne ruble biako, .
  Ne nyinaa akyi no, na hann elffo no nim sɛnea wɔko bere nyinaa!
  
  Mmabaa a wɔn ho yɛ fɛ wɔ hɔ, gye me di, .
  Sɛ wɔde ahopere yɛ dashingly paa wɔ awɔw mu...
  Wɔbɛtetew Fuhrer, wuram aboa bi mu, .
  Yɛbɛdua rose a ɛyɛ fɛ, wunim!
  
  Dabi, yɛrennyina abufuw ano da , .
  Momma yɛnma Elf a owia abɔ no so ...
  Dae kɛse bi bɛbam
  Wɔ wim yi ase no yɛ bruu a ɛhyerɛn!
  
  Elfrog bɛba abɛnyan awufoɔ, .
  Nanso ɛsɛ sɛ yɛsan kanyan no ma nkwa cool...
  Yɛbedi amansan no kɛseyɛ so nkonim, .
  Kristo nwu, na Yuda nso wɔ hell!
  
  Som Oenomai nokwaredi mu, .
  Na mesrɛ wo, ntew ahemfo so atua...
  Ɛmmra sɛ elves mma no nnya anuonyam, .
  Elfia, eyi nyɛ beae bi wɔ asase mfonini no so!
  
  Ɛrenkyɛ yebedi amansan no so nkonim, .
  Ma tumi nni nkwa ne owu so...
  Obiara a ɔte ase no bɛyɛ kerubi, .
  Saa onipa no te sɛ Onyankopɔn, gye di!
  . TI A ƐTO SO 10.
  Dominica san kɔɔ ne adesuadan mu, na ɔde ne dwumadi no baa awiei wɔ lotus gyinabea no mu. Afei ɔsan fii ase suaa akɔmfosɛm ahorow ahorow, a ɛsono ne su ne ne su ahorow. Na ɔde ɔpɛ kɛse yɛɛ eyi.
  Ɛno akyi no, mekɔɔ anwummere aduan. Ná abeawa Fiesta wɔ ne nkyɛn. Wɔboom dii squid a wɔde sauce ayɛ na wɔde nufusu ne tomato nsu a wɔde afra hohoroo ho. Ɛno akyi no, biribiara bɛyɛɛ ade titiriw.
  Bere a wodii anwummere aduan wiei no, Dominica ne Fiesta de nkonyaayi poma bɔɔ ban. Na ɔtow keeki kɛse bi a wɔde krim ahyɛ so guu ne so , na ɔde srasraa no fi ne ti kosi ne nan ase.
  Ogye toom sɛ wadi nkogu na ɔmaa no mpɛtea fii ne nan a ɛda hɔ kwa no mu biara mu. Na mprempren Dominica de akode a ano yɛ den na edi awu kɛse mpo .
  Ɛno akyi no, mmeawa baanu no nyinaa guare kɔɔ wɔn dan mu.
  Wɔ dan no mu no, Dominica tenaa mpa no so, bobɔɔ ne nan te sɛ lotus, na ɔsan de ne honam ne honhom fam nneɛma kɔɔ adwene wiase no fã foforo.
  Seesei wɔrehuruhuruw wɔ ɔtweaseɛ so, na mmofra kuw bi retu mmirika wɔ wɔn ase.
  Mmarimaa baanu na wodii wɔn anim: Viscount ne ɔbran Phoenix Falcon. Mmarimaa baanu no nyinaa yɛ mmarimaa a wɔn ho yɛ fɛ a wɔn ntini da adi yiye, na wɔhyɛ ntade tiaa nkutoo. Strong, momma yɛnka sɛ, guys. Na wɔto santen, twa adum no.
  Mmofra bɔ mmɔden sɛ wobetu ntɛmntɛm sɛnea wobetumi, na bere ne bere mu no wofi ase tu mmirika. Na ɛte sɛ abɔfo dɔm a wɔn ti yɛ hyew na ɛyɛ fɛ. Na wɔda so ara nni akode, gye mpoma a wɔayɛ wɔ fie nkutoo.
  Nanso afei wɔhyɛn pine kwae no mu. Mpɔtorɔ pii bɔɔ gyegyeegye, nanso Phoenix de ne nan a ɛda hɔ kwa tow kɔne a emu yɛ duru guu wɔn so, na ɛbubuu aboa a ɔkyere mmoa no ti nhwi ankasa.
  Ɔhwee ase, na mpataku a aka no fii ase dwane. Na mmofra no fii ase hyehyɛɛ nkorabata ne nkorabata no.
  Margarita kae sɛ:
  "Mekae bere bi mmofra a wɔyɛ ɔfã biara kuw mũ bi dii ɔko a emu yɛ den. Na German asraafo dɔm no guanee. Na mmofra no tuu mmirika dii wɔn akyi de agyan bɔɔ wɔn .
  Dominica penee so sɛ:
  - Slingshot, wei ye tumi a edi awu!
  Nokwarem no, mmofra akofo fii ase yɛɛ agyan. Na yɛ biribi te sɛ agyan.
  Margarita faa no na ɔde serew hyɛɛ no nsow sɛ:
  - ye akodee no beye nea edi mu paa se wode nkonyaayie pam no a.
  Dominika bɔɔ n"ano, na ɔdaa ne sẽ adi sɛ:
  - titire se mede ka ho a!
  Bere a mmofra no de akode hyɛɛ wɔn ho wiei no, abayifo baanu no nyinaa faa wɔn poma.
  Margarita bɔɔ ose sɛ:
  - ye conjure wo nkontabuo mu!
  Dominica sii so dua sɛ:
  - Pɛpɛɛpɛ!
  Mmabaa baanu no nyinaa boaboaa wɔn nkonyaayi poma ahoɔden ano na wɔde wɔn tumi kɛse no tow. Na afei ahoɔfɛfo no faa na wɔde ahoɔden nsuten fii wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa no mu faa mmofra kuw no mu. Na afei anwonwade bi sii, na photoblitzes mpempem pii , anaasɛ, te sɛ supernova ketewaa bi, paee ogyaframa.
  Margarita ne Dominica fii ase kenkan akɔmfosɛm na wɔtoo dwom sɛ:
  Yɛyɛ mmeawa, yɛrehyɛn pantheon no mu, .
  Wɔkaa ntam sɛ wobedi nokware ama Agya Man...
  Sɛnea ɛbɛyɛ a nkogudi a abufuw wom retwɛn Orkishfo no, .
  Wiɛ, na Elves no te owia hann ase nso ɛ !
  
  Nymphin ka yɛn ho , te sɛ dade, .
  Wɔde kɔbere na ɛyɛe, a ɛyɛ den sen dade biara...
  Mesoo dae sɛ mɛdan wiase ahorow, .
  Sɛnea onyansafo kɛse Gralin de agyapade mae no!
  
  Yɛbɛma Agya Man no ayɛ nwini, .
  Na yɛbɛma Agya Asase no so asen nsoromma...
  Ɛmmra sɛ nkonimdi bɛba wɔ elf-mmeawa no ho , .
  Ɛwom mpo sɛ yɛn nan nketewa no da hɔ koraa de !
  
  Orkshistfo tow hyɛɛ me kurom so, .
  Samurai trolls fi apuei fam reba...
  M"ani gye Solcesus ne Gralin ho , .
  Na , megye di sɛ, yɛbɛtetew ɔtamfo no mu asinasin !
  
  Elfrog a wagye din no ka yɛn ho , .
  Nea Solcenism , aseresɛm mu no, bɛkyekye...
  Nea ɛyɛ den sen amansan yi nyinaa ne Abusua a anuonyam wom no, .
  Ɛde nhumu ne ɔpɛ bɛka yɛn ho!
  
  Migye di sɛ yɛrempa abaw da, .
  Wontumi mfa Agya Man no mmra ne nkotodwe...
  Ɔyɔnko Gralin yɛ nsoromma a ɛhyerɛn, .
  Na yɛn kyerɛkyerɛfo ne onyansafo ɔbenfo Drenin !
  
  Yɛbɛyɛ yɛn Agya Asase, .
  Nea ɛyɛ fɛ na ɛhyerɛn kɛse wɔ okyinnsoromma yi so...
  Na wunim, tuo a ekum nnipa bɛba, .
  Ma mpanyimfo ne mmofra nnye wɔn ani!
  
  Burn Elfrog , nhyew wo koma mu, .
  Wo ne Elf nkrante nyinaa patron...
  Yebesi nnansa yi ara, migye di, paradise a ɛyɛ den, .
  Solcesus bɛba, asɛmpatrɛw kronkron!
  
  Mma nnye Orkler kuw no nni , nnamfo, .
  Sɛ obedi nkonim ntɛmntɛm na ahunahuna...
  Yɛn nyinaa yɛ abusua baako - .
  Na gye me di, ɛnka akyi dodo sɛ wobɛdɔ wo Maame Man!
  
  Awurade Tumfoɔ bɔ yɛn nyinaa ho ban, .
  Wɔbɛma frankaa a ɛwɔ kɔla ason so wɔ fam...
  Na aboa bɔne no bɛdan aboa, .
  Yɛn nso yebetumi agyina Satan ano!
  
  M"ani gye Agya Man Kɛse no ho, .
  Amansan nyinaa mu no, wo ho yɛ fɛ sen saa, .
  Yɛrentɔn Elfia nnye ruble biako, .
  Momma yɛnkyekye asomdwoe ne anigye wɔ amansan no mu!
  
  Wɔ yɛn Ɛna Man din mu no, dae bi, .
  Elf kɛse no bɛsɔre...
  Biribiara a aka no yɛ ahuhude ara kwa
  Na mesia foforo bɛka yɛn ho!
  
  Oh Lada, me ade nyinaa so tumfoɔ, .
  Wobɛma ɔdɔ ne asomdwoe ama hann elves ...
  Medan me ho srɛ wo, .
  Na sɛ ɛho hia a, fa anyinam bɔ!
  
  Ælfria , Yɛn Ɔsoro Awuraa, .
  Ɔmaa Solcesus maa Amansan ...
  Wo nti Onyankopɔn kɛse no asɔre, .
  Nkurɔfo nhweree wɔn dɛ ankasa!
  
  Yɛsrɛ sɛ hyɛ no nsow, elves te sɛ eyi, .
  Elven anyame no wɔ obu kɛse...
  Yɛyɛ Ɛnanom mma akɛse, .
  Na mmabea di nkonim wɔ wiase bere nyinaa!
  
  Nnamfonom, ɛsɛ sɛ yɛbɔ Ɛna Man no mpae, .
  Perun, Yarilo ne Elfrog tumidifo ...
  Yɛbɛyɛ okununom a wɔyɛ den paa, .
  Na yɛbɛbɔ mununkum a ɛwɔ soro mpo!
  
  Seesei wɔapam atamfo no asan afi Elfskva dedaw , .
  Wopiraa nneɛma a atwa yɛn ho ahyia ho animdefo no kɛse...
  Yɛdi Solcesus ne Gralin nokware , .
  Na tank ahorow a atuo wom bebree!
  
  Dabi, ɔtamfo no rentumi nsiw elffo no ano, .
  Esiane sɛ yɛn akofo yɛ ade nyinaa so tumi nti...
  Sɔhwɛ ahorow a wotwam, anum pɛ, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a abarimaa biara bɛyɛ den paa!
  
  Soltsegrad bɛyɛ anuonyam , .
  Na yɛbɛkora no so afiri ntua no ho...
  Nkonimdifo a wɔyɛ knights no bɛba, .
  Ɛwom mpo sɛ mogya sen fa asuten a wontumi nni so mu de!
  
  Mmabaa a wɔda mpaboa wɔ awɔw mu, .
  Wɔtu mmirika, wɔn nan ase hyerɛn...
  Na wɔde wɔn nsa bɛbɔ Orks no, .
  Kain a ɔmpɛ fekubɔ no bɛyɛ petee!
  
  Biribiara bɛyɛ yiye, nkurɔfo nim, .
  Yɛbɛhunu nsoromma akuo wɔ ahunmu...
  Ne nyinaa akyi no, ɛyɛ bɔne sɛ wubegye akokoduru ho kyim, .
  Na ɔbarima bi bɛtena Onyankopɔn ahengua so!
  
  Ɛrenkyɛ yɛde nyansahu benyan awufo, .
  Yebetumi abɛyɛ mmerante ne mmabaa na yɛn ho yɛ fɛ...
  Kerubim bi a ne ntaban yɛ sika kɔkɔɔ wɔ yɛn atifi, .
  Mede kɔma me Elf maame fɛfɛ no!
  Enti mmeawa no too dwom, na mmofra dɔm no nyinaa huu wɔn ho sɛ wɔhyɛ akode a ɛhyerɛn na wɔde akode a ano yɛ den, a ɛyɛ nwini mpo ahyɛ mu.
  Ɛno akyi no, wowiee mmarimaa ne mmeawa no akode foforo. Na na wɔasiesie wɔn ho ama ɔko a anibere wom.
  Dominica ne Margarita maa ahoɔden mframa a ɛde nsakrae akɛse bae. Na afei na mmofra dɔm no ayɛ krado.
  Na enti osiim sɛ ɔrekɔ ɔko.
  Dobrynya de anigye kɛse hwɛɛ no nsow sɛ:
  - a yerebedi nkonim bio! Na eyi ne yɛn ade titiriw.
  Ɔkraman bi a ne kɛse te sɛ German Tiger tank pa bi wee kɔɔ n"anim. Ná ɔwɔ daimond akorade, anaasɛ yɛbɛka no yiye a, na ɛhyerɛn te sɛ nea wɔde abo a ɛsom bo akata so. Aboa a ne ho yɛ fɛ yiye.
  Margarita de anifere kae sɛ:
  - a ewo akorade a ete saa a, mpɔtorɔ no ankasa de ne ho to asiane mu sɛ ɔbɛbɛyɛ ɔbɔmmɔfoɔ a ɔpɛ anuonyam!
  Dominica de ne ti too fam na ɔtoo dwom sɛ:
  Shards yɛ papa
  Wɔ afiri a wɔde tow tuo so no, awerɛhosɛm ne sɛ , hwee nni hɔ!
  Nanso ɛbɛdaa adi sɛ ne dwom no nyɛ nea ntease wom koraa, na ɛnyɛ nea ɛfata.
  Mmofra akofo no nantew twaa akɔre no ho hyiae. Mmarimaa no mu biako pɛe sɛ ɔtow no tuo, nanso abeawa ɔsraani no de ne nsa too abarimaa no mmati so na ɔteɛteɛɛm sɛ:
  - a enhia biara!
  Abeawa foforo nso kae sɛ:
  - ne nea ekuo no ye ma!
  Eyinom yɛ mmofra a wɔreko ampa a wɔn ho pere wɔn sɛ wɔbɛko.
  Dominika de serew kae sɛ:
  Na benkum so no, yɛn dɔm, na nifa so no, yɛn dɔm, .
  Ɛyɛ papa sɛ wode nsa pii bɛbɔ m'anim !
  Ná akofo no adwene ye paa . Na ɛte sɛ nea wɔasiesie wɔn ho sɛ wobefi akwantu tenten bi ase. Na wɔn adwene no rensɛe ankasa.
  Margarita de serew kae sɛ:
  - yiw, ɛsɛ sɛ meka sɛ yɛda so ara yɛ anigye.
  Dominica de serew bisae sɛ:
  - a wogye no sedee?
  Abeawa a ɔpɛ ɔfã biara no de ahotoso buae sɛ:
  - a ewo ho se Ɔman Ho Ko Kese no dii mfeɛ nnan. Nokwarem no, anka Germanfo no betumi asɔre atia bere tenten koraa wɔ wɔn ahobammɔ nhama a ano yɛ den no so!
  Abeawa odiyifo no de ne ti too fam sɛ:
  - a mepene yei so. Nsɛm foforo bi mpo wɔ hɔ a ɛfa asɛmti yi ho. Nanso sɛnea ɛte biara no, yetumi bɔ anwonwade. Germanfo de, esiane sɛ wohui sɛ ɔko no ayera dedaw nti, na wɔmpɛ sɛ wɔsɔre tia koraa. Na saa na wɔyɛɛ wɔn ade wɔ wɔn ankasa kwan a wɔde di dwuma so!
  Margarita kae sɛ:
  - ha na kar baako a ennye yie koraa - wei ne Tiger, a emu ye duru dodo, na ewo nkwaa a woabo ho ban yie wo turret ne hull ntam. Ɛsɛ sɛ wugye tom sɛ saa tank yi nyɛ papa titiriw. Esiane sɛ akode no mu yɛ duru dodo na ne bere atwam nti, enni mmepɔw a ntease wom so. Na sɛ wode transmission no besi baabi a ɛda nsow wɔ engine no ho a, ɛyɛ mfomso kɛse.
  Dominica de ne ti too fam de kyerɛe sɛ ɔpenee so.
  - ntumi nnye akyinnye ntia wei ! Nokwarem no, ɛyɛ mfomso! Nanso ɔkwan foforo so no, awufo nkutoo na wonni mfomso, na sɛ wofi asetra foforo mu nkutoo a. Na misusuw sɛ ɔno nso te saa. Anyɛ yiye koraa no, wo fam de!
  Margarita de ne ti too fam de kyerɛe sɛ ɔpenee so sɛ:
  - Yiw, akyinnye biara nni ho sɛ owu akyi asetra wɔ hɔ ! Na m"ankasa na migye eyi di. Na sɛ wɔ amansan yi mu no wɔahyɛ me sɛ mɛyera a, ɛnde wɔ foforo mu no, biribi bɛkɔ so!
  Abeawa odiyifo no de ne ti too fam sɛ:
  - te sɛ kɔmputa so agodie a enni awiei a ɛwɔ dodow a ɛsono nea wontumi nkan!
  Abeawa a ɔpɛ ɔfã biara no sii so dua sɛ:
  - Wiɛ, yiw! Biribi a ɛte saa, na eyi, ɛsɛ sɛ meka sɛ, ɛyɛ nwini yiye ! Na ha na wubetumi adi ahurusi bɛboro pɛnkoro anaa mprenu.
  Abarimaa ɔbran Dobrynya too dwom sɛ:
  - bere aye, bere aye, momma yen ani nnye, .
  Wɔ m"asetena mu...
  Wɔ ahoɔfɛ ne kuruwa no fam no, lucky blade no.
  Bye, bye, wosow, ntakra a ɛwɔ dade kyɛw so, .
  Yɛbɛbɔ nkɔmmɔ akyerɛ nkrabea bɛboro pɛnkoro!
  Yɛbɛbɔ nkɔmmɔ akyerɛ nkrabea bɛboro pɛnkoro!
  Mɛtetew ɔtamfo no mu! Mɛtetew ɔtamfo no mu! Mɛtetew ɔtamfo no mu!
  Na wɔtee mmofra no serew a ɛyɛ dede. Dinosaur kɛse bi puei wɔ asraafo dɔm ketewa no anim . Ampa, na ɔnyɛ obi a ɔyɛ hu dodo, nanso na ɔyɛ kɛse. Na ne nipadua sõ, nanso ne ti, nea ɛne no bɔ abira no, sua, na ne dua tenten ka ho. Na wɔ soro no, nsateaa nso wɔ hɔ.
  Dominica teɛɛm sɛ:
  - wei ye aboa - kesee !
  Margarita de ne ti too fam de kyerɛe sɛ ɔpenee so sɛ:
  - aboa a ne ho ye den ! Nanso mma ɛnhaw wo. Sɛ yɛamfa yɛn nsa anka a, ɛrenka yɛn!
  Na abeawa a ɔpɛ ɔfã biara no hyɛe sɛ:
  - akofo nkumaa - ntow tuo na mma wonnye dede!
  Mmofra no yɛɛ komm. Na wɔbɔɔ mmɔden sɛ wɔde wɔn nan a ɛda hɔ kwa nantew a wɔnyɛ dede.
  Dominica kae sɛ:
  - se dinosaur no ye asotifoɔ nso ɛ?
  Margarita serewee na ɔpɛe sɛ ɔka biribi. Mpofirim ara na dede ne nkorabata a ɛrebubu mu paapaee. Aboa bi a ne kɛse te sɛ abansoro dan a ɛtoa so ason puei, na n"ano yɛ kɛse te sɛ sperm whale a ne tenten. Eyi yɛ aboa kɛse bi ampa . Na nsensanee no tenten bɛyɛ mita anum.
  Dinosaur a ogyinaa hɔ na ɔde anigye hwɛɛ mmofra kuw no huu aboa kɛse bi a ne ho yɛ hu na ɔde ahopere guanee. Na na ɛte sɛ nea, nokwarem no, wɔkanyan no. Ɛyɛ den kɛse sɛ wobɛko atia ɔbran te sɛ saa tyrannosaurus a ne sẽ yɛ saber yi.
  Dominica ne Margarita maa wɔn nkonyaayi poma so. Abeawa a ɔpɛ ɔfã biara no dii kan too tuo. Na efi ne poma ano no, pulsar a edi awu betu afi adi. Na ɔbɛbɔ aboa kɛse no ano. Na ɔbɛhyew no fɛfɛɛfɛ. Nanso wɔ mmuaema mu no, wɔbɔɔ dede a ɛyɛ hu na ɛyɛ asotiw kɛse mpo.
  Dominica faa no na wɔ mmuaema mu no , ɔde n"ahoɔden nyinaa bɔɔ no , na ɔde tumi yɛɛ n"ade, te sɛ nea ɔrebɔ awudifo akuwakuw bi na, ɔrebɔ gyegyeegye:
  Dinosaurs, ebia wowɔ ha, na ɛnyɛ Afrika, .
  Ebia wowe sare anɔpaduan, .
  Dinosaur ahorow,...
  Na abeawa no de ne nkonyaayi fã no kɔmaa ɔbran no. Na wɔfaa ne sẽ sẽ, na bere a wɔbɔɔ no no, ɛdanee nkorabata fɛfɛ a ɛyɛ pink.
  Dominica too dwom sɛ:
  Ná mepɛ sɛ meyɛ dade
  Asono no puei mpofirim...
  Ntaban te sɛ ntɛtea - .
  Nhwiren mmom sen aso!
  Margarita serewee na bio, na ɔde pulsar a ɛsɛe ade na ɛsɛe ade bɛbɔ no . Nanso mmofra dɔm no fii ase de agyan guu aboa kɛse no so. Na n"akode a wɔde nsenia yɛ no fii ase yɛɛ ahurututu .
  Dominika faa nkonyaayi fii ne nan a ɛda hɔ kwa ne ne poma no nyinaa mu na ogyaee. Na ɛyɛɛ adwuma yiye wɔ ha.
  Na ɛte sɛ nea anwanwadeɛ bi agye no na ɛde ɔsɛeɛ tumi kɛseɛ abɔ ne ho so.
  Margarita faa no na ɔde n"ani a ɛte sɛ safir no bɔɔ n"ani sɛ:
  - Wow!
  Tyrannosaurus no bubui, na pon kɛse bi a ɛtrɛw, a aduan ahyɛ mu ma kɛse puei wɔ n"ananmu. Na ɛha na na ɛyɛ fɛ dedaw na ɛso bi mmae da, ɛyɛ soronko. Na nnuan a ɛyɛ dɛ a ɛyɛ nwonwa a ɛte saa.
  Dominica too dwom sɛ:
  Eyi bɛyɛɛ nea ɛyɛ dɛ
  Na hua no yɛ dɛ sen ɛwo kɛse...
  Yɛrenni nkonim mfi mfiase, .
  Na yɛn su nso bɛkɔ so ayɛ frɔmfrɔm!
  Margarita de serew sii so dua, na ɔdaa ne sẽ adi sɛ:
  - yiw, ebeye yiye! Na ɛno nso yɛ kɛse!
  Ɛno akyi no, abeawa a ɔpɛ ɔfã biara no de kaa ho sɛ:
  - Na wonim sedee woto nkonyaayie. Eyi , ɛsɛ sɛ meka sɛ, ɛyɛ nwonwa! Dane kɛse a ɛte saa ma ɛnyɛ aduan a ɛyɛ dɛ . Eyinom nyɛ orcs anaa goblins - ɛyɛ mmerɛw wɔ wɔn ho!
  Dominica de ne ti too fam na ɔtoo dwom sɛ:
  - biribiara a entumi nyɛ yiye, menim no yie, .
  Na sua sɛnea wobɛtow nkonyaayi, bere a wonni hɔ koraa!
  Na bɔ wo nan wɔ dade a ɛyɛ den yiye so, .
  Na fa ade a ano yɛ nnam twitwa aboa kɛse no!
  Margarita serewee na ɔde serew kae sɛ ɔde nhwene hyerɛn:
  - Yiw, woto dwom a ɛka koma araa ma worenhu mfomso! Soronko!
  Dominica penee so sɛ:
  - meyɛ super kɛseɛ - ɔkofoɔ a ɔyɛ nwini sene wiase!
  Na sɛnea ɔde n"ani bɛfa na wahuruhuruw ma ayɛ safir na ɛte sɛ nsoromma.
  Pon a aduan wɔ so no yɛɛ mmofra akofo no sɛnkyerɛnne, na wɔn mu binom fii ase bɛn hɔ na wɔfaa donuts ne keeki, a wɔde chocolate ne cream ahorow ahorow ahyɛ mu. Nea eye sen saa no, fa ice cream bi. Eyi yɛ nea ɛkyɛn so koraa.
  Margarita bɔɔ n"abɛn na ɔbobom sɛ:
  - mo mmarima no nhia sɛ modidi pii , .
  Ɛho nhia sɛ mo nyinaa de ahopere kɔ bourgeoisie no mu...
  Na kyerɛw wo ho nhoma a wode kyerɛw nsɛm, .
  Akwantuo bɛda so ara bɛboa!
  Dominica de serew a ɛyɛ dɛ kae sɛ:
  - Yiw, ampa ara na ɛdanee kɛse!
  Na ɔde n"ani bruu a ɛyɛ atoko nhwiren no bɔɔ n"ani.
  Margarita kae sɛ:
  - Dinosaurs" nam nnyɛ dɛ koraa, na mpo ɛnyɛ dɛ koraa ma abɔde a wodi nam. Nanso sɛ wobɛdi ɔpɔnkɔ no...
  Dobrynya bɔɔ ose sɛ:
  - a meremma wo nni pɔnkɔ no!
  Na abarimaa-ɔbran no too dwom sɛ:
  Sivka-burka, nkɔmhyɛ kaurka, .
  Gyina m"anim
  Te sɛ ahaban a ɛwɔ sare anim!
  Sivka-burka, nkɔmhyɛ kaurka, .
  Ɛho hia yiye, yiye
  Munhyia wo!
  Oenomaus faa no na ohuruw fii ɔtweaseɛ no so. Ná ɔpɛ ankasa sɛ ɔsɔ aduan ko a dinosaur no adan no hwɛ. Ɛda adi kɛse sɛ ɛyɛ biribi a ɛyɛ anigye. Na abarimaa-ɔheneba no faa keeki a chocolate wom no tow guu n"anom.
  Na ofii ase wee denneennen, na ɛyɛ krim na ɛyɛ dɛ. Ɛyɛ dɛ paa.
  Mmofra no de nne koro teɛteɛɛm sɛ:
  - Wiɛ, ma memmɔ mmɔden! Monnyɛ aunts bɔne!
  Margarita serewee a ne ho nni asɛm sɛ:
  - me din de Auntie? Ɛyɛ serew!
  Na abeawa a ɔpɛ ɔfã biara no teɛɛm sɛ:
  - bema wo simma du na woadi! Wubetumi adi, nanso wɔ ɔkwan a ɛfata so!
  Dominica de serew bisae sɛ:
  - so na ɛsɛ sɛ ɔkɔm de wo wɔ ɔko no mu?
  Margarita de ne ti too ne ti a ɛyɛ sika kɔkɔɔ a ne kɔla te sɛ ahohuru bere mu dandelion sɛ:
  - yiw, sedee ebeye na! Na na ɛyɛ ɔbrɛ kɛse!
  Abeawa no fii ase de ne nne a emu da hɔ too dwom de sii tebea no mu awerɛhosɛm so dua.
  Bere a abeawa no reto dwom no, ohuruw fii ɔtweaseɛ no so mpo. Na ofii ase saw wɔ sare a ɛyɛ borɔdɔma no so a na ne nan da hɔ.
  Na ne nne yɛ iridescent na ɛhyerɛn araa ma:
  Yɛyɛ Komsomol mufo, adaeso mmeawa, .
  Ɛfa ɔman fɛfɛ yi mufo daakye ho...
  Sɛ yedi nokware ma Asase ne okyinnsoromma yi a, .
  Na yedi nkonim wɔ ɔko a asiane wom yi mu!
  
  Wɔgye adwuma biara ho akyinnye saa bere no, .
  Ogya hyew denneennen wɔ koma kumaa bi mu...
  Mmabaa, eyi yɛ fɛ ara kwa
  Momma yenbue ɔpon no nkɔ ahunmu a ɛtrɛw no mu!
  
  Obiara a ɔyɛ ɔbarima no yɛ ɔbran
  Nyansahu, minim, bɛma no tumi...
  Gye me di, yɛn frɛ no yɛ pɛ bere nyinaa, .
  Enti Habel di tumi, na Kain nso wɔ nnommumfa mu!
  
  Mepɛ sɛ nnɔbae a ɛdɔɔso bɛbere, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a okyinnsoromma yi bɛkɔ so ayɛ frɔmfrɔm...
  Sɛnea ɛbɛyɛ a paradise fɛfɛ a ɛyɛ nwonwa bɛba, .
  Na na adamfofa mu yɛ den sen dade!
  
  Yɛbedi ahunmu so nkonim, .
  Mmabaa tu mmirika a wɔn nan da hɔ fa atɛkyɛ mu...
  Kerubim bi a ne ntaban yɛ sika kɔkɔɔ wɔ yɛn atifi, .
  Ahum a ano yɛ den ne awɔw remmɔ yɛn hu!
  
  Gye me di, yɛn atamfo ntumi nni yɛn so nkonim, .
  Ntini a ɛyɛ dade ne ogyaframa a ɛwɔ koma no mu...
  Na honhom ahoɔden, te sɛ woyɛ ɔsebɔ, .
  Yɛbɛma frankaa no so, minim!
  
  Hena na ɔdɔ mmeawa a wɔhyerɛn sen biara , .
  Ɔyɛ fɛ wɔ ɔkra ne ne suban nyinaa mu...
  Siesie afiri a wɔde tow tuo a ano yɛ den, .
  Ɛwom sɛ nea wo ne no reko no yɛ nea asiane wom de!
  
  Minim sɛ akyinnye biara nni ho sɛ yebedi nkonim, .
  Yɛbɛka yɛn Ɛna Man no abom daa...
  Ne nyinaa akyi no, wiase mũ bi a nsoromma ayɛ mu ma wɔ yɛn anim, .
  Ma onipa nyɛ abɔde a ne ho yɛ den!
  
  Agya Asase hann a enni n'ahye a ekeka ho - .
  Ruby nsoromma ogya wɔ soro.
  Rus' de anuonyam a enwu da kataa ne ho - .
  Ɔbran a ɔwɔ tumi, drayman no, boro!
  
  Rowan ruby a ɛwɔ emerald nhaban mu - .
  Safire hyerɛn wɔ afuw mu , atoko nhwiren...
  Mede m'adwene mena wo, Russia - .
  Ɔkɔre a ne ti yɛ abien de nnwom tu!
  
  Wɔ obosu mu no, nhene yɛ sukyerɛmma a ɛte sɛ abohene, .
  Biribiara ye wɔ Ɛna Man kɛse no mu!
  Asase yɛ srade, ɛwɔ ntini te sɛ ntakra, .
  Mframa a ɛrebɔ no apra sukyerɛmma a ɛretu no akɔ!
  
  Wɔ Russia mantam biako mu no, nsukyenee, nsɔe, .
  MU adamfo , yoma yɛ sare so sika kɔkɔɔ.
  Ɛyɛ hyew wɔ ha bere a sukyerɛmma a ɛrebɔ denneennen no, .
  Efisɛ yɛde Onyankopɔn sie yɛn komam!
  
  Nsuo, akutu ne banana nyin, .
  Na baabi wɔ awɔw bere mu no woretu mmirika wɔ skates so...
  Wiɛ, ɛhe na wubetumi ahu aman a ɛte saa wɔ wiase?
  Faako a nkurɔfo ho yɛ den saa wɔ wɔn nsateaa mu!
  
  Wɔ Russia no, wɔma akode a ɛyɛ nwonwa no so, .
  Wɔ mu no, onipa ne n"ankasa nkrabea Bɔfo!
  Yebetumi ako yiye , .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a ɔhaw nsuyiri remma Rus de!
  
  Yɛn mmaa ho yɛ fɛ, obiara nim
  Na mmarima a wɔn ho yɛ den sen wɔn a wɔwɔ akokoduru nni hɔ!
  Agya man, wo ne paradise nipadua - .
  Otumfoɔ Nyankopɔn biako ne Abusua no Wura!
  
  Wɔbɛpene Ortodɔksfo agyiraehyɛde ahorow so, .
  Ɔsatu a ɔsraani bi fi ase...
  Yɛde asade a ɛyɛ ayamye bɛba fie, .
  Bere a agyantofo no nnya ɔhwe biara, na wɔtow wɔn atamfo hwe ase!
  
  Momma yɛmfa asomdwoe ne anigye mma amansan nyinaa, .
  Na yɛne Onyankopɔn bɛbom anyan awufo!
  Yɛn Ɛna Man a ɛnporɔ no animuonyam nti - .
  Akyinnye biara nni ho sɛ yebedi nkonim, minim!
  Dominika nso faa ne nnwom no. Na wɔboom saw ne nyinaa, na wɔn nan a ɛda adagyaw, ɛyɛ tan, na ɛyɛ den no retu na wɔresaw.
  Afei Margarita bɔɔ abɛn no sɛ:
  - a akanea adum! Ɛno ara ne no, adidi bere no aba awiei.
  Mmofra akofo no ampɛ sɛ wofii pon no so. Nokwarem no, ɛbɛyɛ dɛn na worentumi nwene ? Bere a cream ahorow du du pii wɔ hɔ ankasa no. Na ɛyɛ dɛ yiye. Na ice cream, paanoo, keeki, pretzel, ne nneɛma afoforo a ɛyɛ dɛ na ɛyɛ dɛ yi hua yɛ anigye na ɛyɛ anigye kɛse.
  Dominica bɔɔ ose sɛ : .
  - mma nnnidi ntra so ! Fa sɛnea ɛfata di dwuma!
  Margarita tweet sɛ:
  - hunu obiara se onipa nnye mprako! Na ɛsɛ sɛ wudidi nyansam paa.
  Abarimaa ɔkokodurufo Dobrynya a na n"ankasa adi keeki dumien nkyɛe na ɔde krim a ɛwɔ kɔla ahorow pii apete ne ho no bɔɔ n"ano sɛ:
  - wei nyinaa ye nwonwa! Nanso ɛsɛ sɛ wuhu bere a ɛsɛ sɛ wugyae. Adidi ye, nanso adidi boro so yɛ bɔne.
  Abarimaa ɔheneba Oenomaus penee so sɛ:
  - wo tamfo titire ne wo yafunu. Nanso se woka se - fa w'anwummere aduane ma atamfo no a, wei nnkyere se wobefa no sedee ankasa!
  Dobrynya de serew kae sɛ:
  - Nanso da a emu ye den, anaase akodi, anaase ntetee akyi no, ewo se wodidi yie! Anyɛ saa a tumi biara nni hɔ.
  Dominica de serew de ne ti too fam kae sɛ:
  - ankasa mepe se mepete protein no wo nufusu mu ma anwummere aduane na menom. Ɛyɛ abotɔyam, na anadwo no ntini no nyin na ɛnhyew. Wiɛ, cottage cheese a wɔde mpataa ka ho ma anwummere aduan no ma apɔwmuden kɛse. Agumadifo nipadua hia protein ahorow.
  Wɔkyekyeree mmofra akofo no ɔkwan bi so. Na wɔsan fii ase santen kɔɔ nkonyaayifo bɔne Bastinda abankɛse no mu. Asase a atwa ho ahyia no kɔɔ so yɛɛ frɔmfrɔm. Nanso , dodow a asraafo dɔm ketewaa a wɔyɛ mmerante a wɔde wɔn nan ase a ɛda hɔ kwa na mfutuma ayɛ no rehoahoa wɔn ho no kɔɔ akyiri no, dodow no ara na abɔde wee wɔ yɛn ani so pɛɛ.
  Na wɔrebɛn mpɔtorɔ ahemman no, na eyinom yɛ wuranom a wɔsɛe ade kɛse.
  Nea ɛbɛyɛ na mmofra-akofo no ani agye no, wofii ase too dwom na wofii ase de ahoɔden kɛse tiatiaa wɔn nan so:
  Elfia nhwiren te sɛ kwae wɔ ahene ase, .
  Ɛnni awiei na ɛyɛ fɛ sen amansan no...
  Nkonimdi buee akontaabu a enni ano, .
  Yɛn gyidie bɛsɔre wɔ Rodnovery !
  
  Agya Man no kɛseyɛ, gye di, ne
  Ma ne koma a ɔdɔ no no nkɔ soro nkɔ soro...
  Sɛnea ɛbɛyɛ a amansan no mu anigye da mu
  Sɛ wobɛnya Elfia a ɔwɔ ɔdan atifi a ɛyɛ den!
  
  Hyɛ no nsow sɛ yɛn Elf no tu kɔ n"anim, .
  Na ɔde ne moma so twa asorɔkye no...
  Nanso ɛsɛ sɛ yɛba, yɛbɛba ɔkwan foforo so, .
  Na afoforo nso bɛba, atemmufo, gye me di!
  
  Yɛn Ɛna Man no benya wiase kɛse, .
  Nea ɛhyerɛn ne hann a ɛhyerɛn...
  Na nea ɛsen ne nyinaa no, Elfrog yɛ ɔkra honi, .
  Nea ɛma awɔw bere dan ahohuru bere!
  
  Yiw, minim, ɛyɛ den ma yɛn mmarima, .
  Nanso wosom Oenomai nokwaredi mu ...
  Wɔbɔɔ hyɛmma no, hyɛmma no bubui, .
  Na baabi a ɔkraman a ne ho yɛ hu bobɔn ahunahuna!
  
  Dabi, yɛremfa Elf mma ɔtamfo no , .
  Yɛn nkrante no yɛ bladed, gye me di, sharper...
  Yɛbɛgyina na yɛadi nkonim bio
  Na monnka nkwaseasɛm, adaemone!
  
  Ɛha na yɛrehyiam ama parade no, .
  Ɔman kronkron biara nni hɔ a ɛyɛ fɛ sen saa wɔ amansan yi mu...
  Gye me di, yɛbɛsoma yɛn atamfo abom akɔ hell, .
  Na yɛn ankasa bɛkyekye paradise, wunim, mpo!
  
  Obiara ntumi nsiw yɛn kwan
  Yɛyɛ Elvesfoɔ no knights akɛseɛ...
  Tumi a ɛte saa, asraafo dɔm a wontumi nni wɔn so nkonim, .
  Na momma yɛmma okyinnsoromma yi nyinaa ani nnye kɛse!
  
  Momma yɛmfa ahoɔfɛ nkyerɛ wiase, .
  Momma yɛnma frankaa a ɛwɔ kɔla ason no so wɔ okyinnsoromma yi so...
  Na yɛn ani begye, gye me di, baabiara, .
  Ne nyinaa akyi no, wɔto akokoduru nneyɛe!
  
  Yɛsrɛ sɛ hyɛ no nsow sɛ elf asomdwoe wɔ premium wɔ baabiara, .
  Na ɛbɛtrɛw akɔ so...
  Na nnipa ani begye wɔ Asase so, .
  Efisɛ aniwu biara nni Agya Man no ho!
  
  Solcesus kɛse no ba a , .
  Esum biara rentra yɛn amansan yi mu...
  Na sɛ onipa ne elf nyɛ ahufo a, .
  Ne nkrabea ne owia apuei ne adebɔ!
  Eyi yɛ dwom a ɛka ɔkra! Dwom a ɛyɛ anigye na ɛyɛ nwonwa.
  Ɛwom sɛ asase a atwa ho ahyia no asɛe kɛse - nnua a ayɛ rutted , sare a wɔatwitwa, biribiara abubu na wɔde rat paws kakraa bi akata so.
  Margarita kae sɛ:
  - Yeah, nhwɛ kwan sɛ papa biara mfi saa rats yi hɔ! Na zero wɔ hɔ a atwa ho ahyia nyinaa.
  Dominica de serew a ɛhyerɛn na ɛyɛ foforo saa kae, na ɔdaa ne sẽ adi sɛ:
  - wei, ampa ara, na ɛsɛ sɛ wɔhwɛ kwan! Biribiara abɛyɛ nea ntease nnim dodo . Nanso dɛn na wobɛtumi agye afiri ɔkraman nkyɛn - gye sɛ aduane a ɛfiri nsuo mu!
  Na mmeawa baanu no nyinaa paee serewee. Ɛno akyi no, mmofra kuw no nyinaa maa wɔn anammɔn a wɔda mpaboa no yɛɛ kɛse. Mmarimaa akofo baanu de ahopere kɔɔ wɔn anim na wɔwosow wɔn nkrante te sɛ mframa afiri.
  a wɔwɔ afã abien no nyinaa twitwaa ɔkraman a odi kan a ne kɛse te sɛ ɔkraman pa no . Ná eyi yɛ ɔko a anibere wom a ɛrekɔ so.
  Mmofra no maa wɔn mmirikatu kɔɔ soro kɛse mpo na wofii ase tuu mmirika ankasa. Na afei mpɔtorɔ dɔm kɛse bi puei wɔ wɔn anim. Wɔn mu panyin no kɛse te sɛ nantwinini pa. Abeawa odiyifo Dominika traa ɔtweaseɛ bi so kɔɔ ɔko. Na na wasiesie ne ho sɛ ɔbɛko, nanso ne akuturuku a edi kan a efi nkonyaayi poma no mu no bɔɔ ɔkraman a wanyin no.
  Na ɛhyerɛn na ɛdanee kyiisi a wɔapaw a ntokuru wom kɛse. Na hua a ɛyɛ dɛ fi ne mu araa ma mpɔtorɔ no twetwee wɔn adwene fii ntua a wɔde baa mmofra dɔm no so no so na wɔtow hyɛɛ wɔn kan kannifo a na wabɛyɛ nea ɛyɛ dɛ a ɛyɛ dɛ sen biara ma mpɔtorɔ hua no so.
  Eyi bɛyɛɛ nwonwa.
  Margarita kae sɛ:
  - wo tumi renya nkɔsoɔ dɔnhwerew biara! Na eyi, ɛsɛ sɛ meka sɛ, ɛyɛ nwini kɛse !
  Dominica de ne ti too fam sɛ:
  - a metumi ayɛ pii! Na eyi ne me credo kɛse! Na sɛ mifi ase a, ɛnde biribiara rensiw me kwan.
  Na abeawa no faa no na ɔde nkonyaayi anyinam bɔɔ kuw foforo. Na nsakrae afoforo nso bae.
  Mpɔtorɔ dumien pii bɛyɛɛ nsukorade akɛse a ɛyɛ nsensanee a na ɛte sɛ nea ɛyɛ dɛ yiye.
  Mmofra akofo no too dwom wɔ nnwontofo kuw mu sɛ:
  Melon, akutu, awi a wɔayam, .
  Asase a ɛyɛ ayamye, a wodi yiye...
  Na ɔte ahengua no so wɔ Elfiburg - .
  Agya Ɔhene Oenomai!
  Na enti awiei koraa no mmofra-akofo no ne mpɔtorɔ no koe, na momma yɛntwitwa wɔn a yɛrentwitware mu. Na akofo no de ahoɔden wosow wɔn nkrante . Na mmeawa no fii ase tow tuo fii agyan so. Ná wɔn mu binom yɛ elffo, na na wɔn ho akokwaw kɛse wɔ atuo a wɔtow mu. Ná eyi yɛ ɔko ankasa ankasa.
  Na mpɔtorɔ akuw afoforo pii kɔ ɔko. Wɔsen te sɛ asubɔnten a emu dɔ.
  Dominica kae sɛ:
  - se yeka biribi bone ne bone ho a, atenka bi wo ho se enni ano!
  Margarita de serew too dwom, na nanso , na ɛyɛ awerɛhow sɛ:
  Esum mu akofo yɛ den ampa, .
  Bɔne di wiase so a wonnim dodow no...
  Na mo deɛ, moyɛ Satan mma, .
  Mma nnsɛe Kristo tumi!
  Dobrynya a ɔrehuruw afi ɔtweaseɛ no so no fii ase twitwaa mpɔtorɔ no. Ɔde nkrante abien na ɛyɛɛ eyi prɛko pɛ, na esiane sɛ abarimaa no tu ntɛmntɛm nti, na ɛte sɛ nea kɔfe afiri bi reyɛ adwuma. Ɛha na wofii ase sɛ wɔbɛtɔre wɔn ase.
  Oenomaus nso de ne ho hyɛɛ ɔko no mu. Abarimaa no de ne nansoaa soo ɔkraman biako dua na ɔtow guu ɔfoforo no so, bubui nnompe. Afei ɔtoo dwom sɛ:
  - m'ahoɔden kɛse no yɛ kɛse, .
  Na meremfa me ho mma m"atamfo da...
  Efi abarimaa no akuturukubɔ mu, .
  Ɔkraman bɔne no bɛtu akɔ aniwu mu!
  Nokwarem no, abarimaa ɔheneba no da ne ho adi sɛ ɔyɛ ɔkofo a ne ho yɛ den yiye wɔ ɔko mu.
  Dobrynya nso wɔ tumi, ɔwɔ ntini, ɛwom sɛ ɔde abarimaa nan dii dwuma na, ne werɛ amfi nkrante . Na ofii ase daa ayayade a ɛda nsow adi. Hwɛ sɛnea na ne nyinaa mu yɛ den na mogyahwiegu wom.
  abarimaa no yɛ obi a ɔyɛ basabasa na ɔyɛ ɔkofo kɛse, te sɛ asraafo nkumaa no mu akofo afoforo no.
  Na abarimaa no nan ase a ɛda hɔ kwa no tow mpɔtorɔ no ti nhwi mu pɛɛ.
  Eyi yɛ owudifo na bere koro no ara mu no, serew bi wɔ abarimaa no ano .
  Dominica de ne nkonyaayi tumi no di dwuma ma nsakrae a edi hɔ no. Na ɔyɛ nnam a ɛtra so.
  Ɔkofo no huruw kɔ soro na ɔkyinkyin. Na afei ahoɔden asuten bi tu fi ne nkonyaayi poma no mu bio. Na ɔbɔ orc no.
  Ɔsebɔ a ne ho yɛ bruu a ne ho yɛ bruu dan chocolate marshmallow ntɛm ara. Eyi yɛ kɛse dɛn ?
  Margarita de serew bisae sɛ:
  - a wobetumi ayɛ halva?
  Dominica de ne ti too fam sɛ:
  - ampa se metumi! Na ɛbɛyɛ nwonwa!
  Na abeawa no gyaee nkonyaayi sobo ahorow fii ne nsa ne ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no nyinaa mu. Ogyaframa bɔɔ orc kuw no. Na ɛwo asubɔnten mũ bi sen... Ɛwo no yɛ kɔkɔɔ-akutu na ɛpetepete te sɛ asorɔkye.
  Margarita de serew buae sɛ:
  - wunim, wei nnye nea wohia ankasa!
  Dominica de ne ti too fam de kyerɛe sɛ ɔpenee so.
  - nokore, ennye halva koraa, na mmom ɛyɛ dɛ koraa nso!
  Abeawa a ɔpɛ ɔfã biara no kae sɛ:
  - Halva yɛ adeɛ a ɛntaa nsi ansa na ɔko no reba. Nanso wodii ɛwo bere a na wɔregye asase no mpo.
  ɔbɔɔ ne nan bio , saa bere yi de ɔbɔɔ mpɔtorɔ no, na ɔtoo dwom sɛ:
  Nokwarem no, akyɛde a eye sen biara ne ɛwo, .
  Abarimaa no, nokwarem no, ɔbɛte eyi ase...
  Kakraa bi mpo - teaspoon, .
  Eyi ye dedaw, yiw, anka kuku mũ nyinaa nso!
  Margarita nso bɔɔ ne nan, nea edi kan no ɔde nkonyaayi poma, na afei ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa, toaa so sɛ:
  Nanso ɛwo, eyi yɛ ade a ɛyɛ nwonwa yiye, .
  Biribiara wɔ hɔ anaasɛ enni hɔ...
  Nanso ɔdɔfo, mente nea ɛyɛ ahintasɛm no ase kɛkɛ, .
  Sɛ ɛwɔ hɔ a, ɛnde na ayera ntɛm ara!
  Nanso sɛ wodi a, ɛnde ɔhaw biara nni hɔ bio!
  Dominica faa no na ɔde ne ho twitwiw ɔtweaseɛ no so. Ne serew no bɛyɛɛ nea ɛyɛ hu yiye, na bere koro no ara mu no, ɛbɛyɛɛ anigye. Abeawa no tee ahoɔden kɛse nka wɔ ne mu. Na afei asorɔkye bi fii ne nkonyaayi poma no mu bae. Na prɛko pɛ mpɔtorɔ mpem abien danee nnua a wɔayam a ɛyɛ dɛ a wɔde ahyɛ mu. Na nkonyaayi poma no asorɔkye biako bio, na mpɔtorɔ no danee mpataa nkuku.
  Bio nso, na wɔn aduan a wɔde ka ho no yɛ fɛfɛɛfɛ, na na banana, ananse, ne nnuaba afoforo a ɛyɛ dɛ yiye wom. Na biribiara yɛ dɛ na ɛyɛ nwonwa ma ɛyɛ nwonwa.
  Dominica too dwom sɛ:
  Nnuan a wɔde ka ho no yɛ nwonwa
  Mmabaa no yɛ charming...
  Na hann anan hyerɛn, .
  Punch orc no wɔ ne hwene mu!
  Margarita de anifere kae sɛ:
  - a onoa aduane pa ye chops firi orcs ne rats mu, ne nea wotumi di wo saa!
  Abarimaa Dobrynya faa na ɔtow abo a emu yɛ duru bi guu goblin no moma so. Ɔtoo ne ti nhwi mu pɛɛ na ɔtoo dwom sɛ:
  -Sɛ woyɛ freak a ɛte saa a , .
  Mebɛbɔ wo akuturuku...
  Wiɛ, sɛ woyɛ blockhead nso ɛ, .
  Afei nhyehyɛe a ɛyɛ nnam ayɛ krado!
  . TI A ƐTO SO 11.
  Dominika Dolfinova nuabarima sesaa ne din. Na afei ɔfrɛɛ ne ho sɛ onwini paa - Caligula. Sɛ́ ebia wɔde bɛhyɛ ɔhempɔn a wagye dimmɔne no anuonyam, anaasɛ wɔde suasua mfurum a ɛwɔ Dunno ho mfoninitwa afiri no mu biako din.
  Na afei abarimaa a ɔreko a wɔfrɛ no Caligula Dolphins sii gyinae sɛ ɛsɛ sɛ ɔkɔhwehwɛ ne nuabea. Nanso ɛhe na wɔbɛhwehwɛ ne nipa a wayera no?
  Na abarimaa no dan kɔɔ nhoma biako a agye din a ɛfa nkonyaayi ho so. Nokwarem no, na onni ahonhonsɛmdifo ne nkonyaayifo ahorow nyinaa mu ahotoso.
  Nanso dɛn nti na wommɔ mmɔden sɛ w"ankasa wobɛkɔ trance mu. Bio nso, n"agya nyɛ onipa, na ebia ɔwɔ n"ankasa nkonyaayi tumi, na ɛyɛ soronko koraa.
  Abarimaa Caligula faa Dolphins no na ɔtenaa sofa no so wɔ lotus gyinabea no mu. Na ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔde n"adwene besi n"adwene so. Aberante a ɔyɛ sini no twaa ne nan na ɔteɛɛ n"akyi. Na enti abarimaa no de ne ho kɔhyɛɛ biribi a ɛyɛ kraman koraa na ɛyɛ kɔla mu, bɔɔ mmɔden sɛ obehu Dominica.
  Ɛyɛ den sɛ yɛbɛka sɛnea agoruhwɛbea no yɛ kɛse no ho asɛm. Bere a, titiriw no, elves, orcs, goblins koe... Atade ho ɔyɛkyerɛ a mmeawa pii a wofi aman nyinaa mu ne adagyaw a ɛsono wɔn mu biara ka ho. Ade a ɛyɛ nwonwa no yɛ fɛ na ɛyɛ nwonwa wɔ ne mfitiase de no mu, titiriw bere a mmeawa no petepete wɔn nan a ɛda hɔ kwa so wɔ anhwea a ɛyɛ hyew anaasɛ sukyerɛmma a ɛreworo so no so no.
  Wɔtow hyɛ wɔn so denam nkrante ne peaw a wɔde bɔ tank ahorow ahorow akode so. Na dade mmoa a wɔyɛ keka no de ogyaframa a ɛyɛ hyew a ɛyɛ hyew bua. Ogyaframa no hyew sua na mmeawa no a wɔreteɛteɛm no hyew kakra pɛ, na wɔteɛteɛm ma ɛyɛ yaw. Na orcfo no bom denneennen mpo, na wɔn moma so bang , bang, bang - confetti a ɛwɔ kɔla ahorow pii no bubu fi ɔhwe no mu.
  Na wimhyɛn abien a wɔasiesie no de ahopere fi soro, na wogyaw keteke ahorow a ɛyɛ fɛ a ɛyɛ fɛ a ɛsono emu biara a ɛyɛ nhwiren.
  Ade a ɛyɛ agyimisɛm sen biara, na eyi betumi abɔ ɔdan no atifi mpo afi ne hinge so ne sɛ wɔde abakɔsɛm mu nnipa ankasa afrafra wiase a ɛyɛ nwonwa no, ɛwom sɛ efi tete akyirikyiri de.
  Stalin, wɔ saa bere yi mu, mpofirim, a ogyaee kokoamsɛm a ɛho nhia, kae sɛ:
  - Luftwaffe no adu soro a enya nkɔsoɔ paa wɔ wimhyɛn mu. Sɛ ɛnte saa mpo a
  Sɛ wokan disko , a, TA-700 atopae a etumi fa atopae tɔn aduonum no maa nkurɔfo nyaa adwene a anibere wom.
  Hitler dii fɛw sɛ:
  - Nanso " Super Monster " a ɛwɔ tuo a ne kɛse yɛ mm 3200, a ɛyɛ rɔke a wɔde tow tuo tɔn ahanu, da so ara yɛ asraafo adwinni adwuma a ɛso bi nni.
  Afei Stalin de nyansahyɛ mae sɛ wɔnyɛ toast:
  - Enti momma yɛnnom nkɔ nokwasɛm a ɛyɛ sɛ ano hwehwɛ adwinni biara gye sɛ asraafo adwinni!
  Mmere ne nnipa nyinaa kannifo kɛse no de anigye dii bobesa a wɔasɔ ano ansa na wɔrewo Yesu Kristo no hwɛe, na wiase Fuhrer nom nsu a efi nnuaba aduɔkron du mu. Katabaakofo baanu no nyinaa hwɛɛ sɛnea rɔke a ɛretu kɔ soro no kwan twaa wim pefee wɔ monitor no so. Sɛnea wobɛte Russiani abeawa bi nne a ɛyɛ anigye:
  - a wokɔɔ orbit mu no dii nkonim.
  Na nsam a ɛyɛ aprannaa fi gyinabea nyinaa - ɛyɛ awie! Awiei koraa no, onipa wɔ ahunmu, na mmusuakuw akɛse a wɔwɔ Asase so ananmusifo na wɔyɛɛ eyi - Russiafo ne Germanfo.
  Wɔde ogyaframa mpempem pii a ɛwɔ nyankontɔn kɔla ahorow nyinaa ne nwini ɔpepem pii a ɛhyerɛn ayɛ wim nyinaa fi wim kosi wim, bere a na ɛte sɛ nea napalm a ɛyɛ nwonwa bi trɛw faa anadwo ahunmu ink so no. At the same time , ankorankoro supernovae a ɛredɛw danee nkyerɛwee a emu da hɔ - nsɛm a wɔka. Te sɛ: "Ɛna Man ne Ahunmu", "Kɔ Anim Kɔ Nsoromma", "Asase so Nnipa Nkabom"!
  Eyi yɛ agyimisɛm bi ampa. Na ɛte sɛ nea agoru bi a ɛyɛ nwonwa na ɛyɛ nwonwa sɔree. Abakɔsɛm foforo bi, baabi a na ɔko biara nni Third Reich ne USSR ntam, na ɛbɛdaa adi sɛ na ɛyɛ nwini yiye . Nanso seesei eyi nhwɛ yiye koraa, sɛ yɛbɛka no brɛoo a.
  Ɛsɛ sɛ ɔhwehwɛ ne nuabea panyin. Na eyi ne abarimaa no adwuma titiriw, a na wayɛ sini ahorow a ɛtoatoa so dedaw, na na ne ho yɛ fɛ yiye na ne honam ani yɛ den, na na ntini mu ahotɔ te sɛ tile.
  Na anka ɛsɛ sɛ edin foforo Caligula no twetwe adwene kɛse.
  Abarimaa no toaa n"adwene so. Na mpofirim ara mihuu abeawa bi a ne ho yɛ fɛ te sɛ ɔbɔfo, na ne ti nhwi yɛ kurukuruwa a ne kɔla te sɛ sika kɔkɔɔ ahaban. Ɔteɛɛ ne nsa kyerɛɛ abarimaa no na ɔde serew kae sɛ:
  - wɔ asɛmpatrɛw a ɛho hia dodow bi a ɛsɛ sɛ yɛne wo wie!
  Abarimaa Caligula de serew bisae sɛ:
  - Na afei metumi ahunu me nuabea, a oyerae wo baabi a wonnim no?
  Abeawa no wosow ne ti nhwi a ɛyɛ sika kɔkɔɔ no na ɔde ahotoso buae sɛ:
  - yiw, ebetumi aba. Nanso seesei wo nuabea rema mesia a ne ho ye den - se obegye ɔbarima ne ɔbea nna a ɛyɛ den ananmusifo nyinaa nkwa, a ɔsɛe ho ahunahuna sɛn wɔn so. Na ɛyɛ den yiye.
  Caligula Dolphins bisae sɛ:
  - wo din deen, na wo ne hwan?
  Abeawa no de serew a ɛyɛ dɛ buae sɛ:
  - me ne Margarita Korshunova, abeawa a ɔyɛ ɔfã biara a Nasifoɔ sɛn no, na seesei wɔanyan no wɔ wiase foforɔ mu. Na eyi ne me nkrabea, sɛ mɛsom papayɛ na magye nnipa nkwa.
  Abarimaa odiyifo no de ne ti too fam sɛ:
  - a mete wo ase yie. Enti, so yɛwɔ asɛmpatrɛw adwuma bi a ɛyɛ anigye mu? Te sɛ sini ahorow mu, nanso ɛyɛ nokware?
  Margarita de ne ti too fam sɛ:
  - yiw, te se nea eye ankasa! Nanso yɛwɔ hokwan ahorow a ɛte saa a ɛnsɛ sɛ yesuro.
  Caligula a ofi Dolphins ne ɔkwampaefo ɔfã bi muni Margarita annya bere ansusuw na annye antom a ɛyɛ nwonwa a ɛyɛ nwonwa no, na wɔhyɛn wiase foforo no mu ankasa, na wɔ ɔko mu ahodwiriw tebea mu!
  Margarita kae sɛ:
  - seesei yewo asraafoo nyinaa. Na wote asɛyɛde a me ne wo wɔ no ase!
  Caligula de ahotoso buae sɛ:
  - ampa se mete ase! Na mewɔ anidaso sɛ mɛdan ɔsahene a ɔfata.
  Na abarimaa no twitwaa ne nkrante a ano yɛ nnam no.
  Yɛyɛɛ ntɛm dii aduan ketewaa bi na yɛde ahopere kɔkyekyeree asraafo. Anka ɛsɛ sɛ wɔkɔ Italy ntɛm ara sɛnea wobetumi na wɔde ogya to pope dibea no ntakra mu.
  Asraafo no fii Vienna a na wɔrebɔ sanku na wɔrebɔ torobɛnto akɛse. Ná asraafo a wɔnam fam no nnya nnyaa bere mmɛn hɔ na na apɔnkɔsotefo no de ahopere retwa wɔn ho akɔneaba. Apɔnkɔsotefo pii a wofi aman ahorow so a wɔhyɛn Tsarist Russia Ahemman no mu. Eyi ma wotumi de asen mpempem pii tiatiaa mmepɔw no ase. Cossackfo a wɔretu mmirika ne Tatarfo apɔnkɔsotefo a wɔn ho yɛ hare de ahopere kɔ wɔn anim. Nea edi hɔ no, Polandfo anuonyamfo akuw a wɔasiesie wɔn ho fɛfɛɛfɛ no kɔ. Wiɛ, na ɛte sɛ nea anuonyamfo a wɔn ho yɛ fɛ no ahyiam ama adehye parade. Bio nso, obiara pɛ sɛ odi ne yɔnko so nkonim wɔ n"atade a ɛyɛ fɛ mu, efi dade kyɛw so kosi hama so. Teutonic asraafo a wɔhyɛ akode nso wɔ hɔ. Wɔayɛ akode no fɛfɛɛfɛ ma ɛhyerɛn, wɔde sika kɔkɔɔ anaa dwetɛ ayɛ. Swedenfo a wɔhyɛ atade soronko nso wɔ hɔ, ne Finlandfo. Janissaries a wɔtete apɔnkɔ so ne Spagi, Arabfo apɔnkɔsotefo.
  Na nnipa a wofi equator kosi Arctic Po no frankaa ne frankaa dua pii. Na nkonimbo dodow ahe ... Eyinom ne tumi horow a wɔadi so nkonim no.
  Na ha na Austriafo , na Germanfo nso ka wɔn ho. Yɛtuu yɛn ho mae maa nantew no. Afei nso, adwene a ɛne sɛ wɔbɛfow Italy no yɛ sɔhwɛ kɛse. Abɔde yɛ ayamyefo wɔ hɔ na sika pii wɔ hɔ! Te sɛ nneɛma pa afoforo a wobetumi de sɔw aboaboa ano.
  Caligula Tomboy no too dwom sɛ:
  Yɛn dɔm no mu yɛ den
  Ɔbɔ wiase ho ban...
  Wiɛ, sɛ ɔko bi ba nso ɛ, .
  Ɛnyɛ yɛn afã!
  Na abarimaa no de ne nan a ɛda hɔ kwa no bɔɔ atɛkyɛ no mu. Nokwarem no, na ɔhyɛ ntade tiaa nkutoo, efisɛ na ɔretu ntɛmntɛm wɔ ɔko tebea mu araa ma na ne ntade no besiw kwan na atetew.
  Margarita bisaa n"adamfo ne ne yɔnko ɔsɛefo no sɛ:
  - Anaasɛ ebia wobɛto dwom ankasa? Bio nso, ɛyɛ wo dea pɛpɛɛpɛ!
  Abarimaa odiyifo no de serew a ɛte sɛ ɔkraman ba de ne ti too fam:
  - wo dwene eden, me ntumi?
  Na Caligula a ofi Dolphins mu no fii ase too dwom;
  Oh, wiase yi, wo werɛ ahow paa, .
  Nsuo po kɛkɛ - ɛpo bi...
  Ɛhe na ɔkra no awiabere nsoromma kwan no wɔ, .
  Owufo nteɛm no soo dae sɛ obedu Eden!
  
  Ɛwɔ koma mu nsukyenee, nnua a ayɛ nwini, .
  Na ahoɔyaw akɔnnɔ a ɛyɛ hyew.
  Hwɛ ayamhyehye, a ɔyɛ abofra mpo wɔ honam mu, .
  Nightingale a ne ho yɛ awerɛhow no di agoru wɔ awerɛhow mu!
  
  Te sɛ dua mu ntontom nsu, nneɛma a wɔyɛ daa honhom, .
  Na ɔdamoa a ɛporɔw esiane dadwen nti.
  Nanso sɛ yɛka bom a, yebetumi
  Yi nkurɔfo no mfi atɛkyɛ no mu!
  
  Yi amansan no mu atirimɔdensɛm fi hɔ, .
  Erase curses yɛ sɛnkyerɛnne a ɛyɛ hu .. .
  Yɛrentumi nnyina amanehunu ano, .
  Ma Ɔbonsam adan mfutuma!
  
  Okyinnsoromma yi bɛtow ne nkɔnsɔnkɔnsɔn agu ntɛm, .
  Nanso, ɛremfi kyinhyia no mu.
  KƆ Momma yɛne yɛn ho yɛn ho nni no nokwaredi mu
  Afei nkurɔfo no bɛsɔre!
  
  Wubetumi asɔre a wunsuro, .
  Mma nnpia nnipa afoforo...
  Sɛnea ɛbɛyɛ a ɔkwasea no mfa srade nguare, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a yɛn maame rennyin!
  
  Yɛbɛnom kakra ama ɛno, .
  Nsã a ɛyɛ dɛ sen ntɛtea ɛwo!
  Ma ɔhaw ahorow mmra ankasa , .
  Nanso akontaabu dɔn no mmae!
  
  Afei yɛbɛkyekye ɔsoro paradise, .
  Mmofra nyinaa ani begye daa.
  Yɛtu te sɛ agyan kɔ soro guankɔbea, .
  Dae a ɛyɛ anigye a ɛbam!
  Dwom no baa awiei na, ɛne no, awarefo a wɔreko no tu fii Italy Alps mmepɔw no so kɔɔ ...
  Ná atuo repae, na na nnɛyi atuo pii reto. Ɛha na Port Arthur, kurow a wɔka ho asɛm wɔ anansesɛm mu no wɔ. Ɛyɛ n"asehwe na ɛmaa Romanov ahemman no ne Ɔman Anidan no nyinaa hwee ase. Sɛ abankɛse yi gyina hɔ a, anka ɔman anidan kɛse a ɛte saa remma. Sɛ ɛboro so a, na wɔyɛ dede kakra na wɔde wɔn hama ne wɔn nkɔnsɔnkɔnsɔn bɛto hɔ. Nanso ɛyɛ nkogudi a wodii wɔ ha no na ɛde nsɛm a ɛtoatoa so a ɛde October Ɔman Anidan Kɛse no bae.
  So eyi ye anaasɛ enye? Adeyɛ no bo yɛ den. Nnipa ɔpepem pii a wɔyɛɛ wɔn basabasa ne atubrafo, nanso akyiri yi, ɔman no maa ne nkɔso yɛɛ ntɛmntɛm kɛse.
  Sɛ wɔbɔɔ ka kɛse mpo a, nnipa dodow a wɔwɔ Russia so tew nnipa ɔpepem ɔha.
  Sɛnea wɔka no, mogyahwiegu no saa ɔyarefo no yare.
  Nanso afei hokwan wɔ hɔ, a wɔasan agye Port Arthur no, sɛ wɔbɛdan abakɔsɛm akɔ akyi na wɔadi ɔkwan soronko bi akyi. Sɛ nhwɛso no, bere a Romanovfo no kura tumidi mu, ne mpo wɔ ɔman anidan nkyerɛase no mu. Nokwarem no, eyi yɛ nyansahu mu ayɛsɛm, nanso ɛyɛ anigye. Enti, ampa, dɛn na ɛretwɛn Russia sɛ wɔkora tsarism nkyerɛase no so a?? Stagnation, anaasɛ nea ɛne no bɔ abira, nkonimdi?? So ahemman nniso koraa nhyehyɛe no bɛyɛ nea etu mpɔn sen Atɔe Fam demokrase aman?Nea etwa to no abɛyɛ nea aba so dedaw. Nokwarem no, abusuabɔ a ɛda afeha a ɛto so aduonu biako mu Russia ne Atɔe Famfo ntam no asɛe kɛse. Ɛno akyi no, ɛbɛyɛɛ nea aba so sɛ wɔbɛhwehwɛ akwan foforo a wɔbɛfa so asi Atɔe Fam mmarahyɛ baguafo ananmu. Adwene no puei: demokrase a wɔhwɛ so. Eyi ne bere a wɔyɛ abatow a wontua hwee wɔ ɔkwan a ɛfata so, nanso nokwarem no, wɔadi kan ahyɛ nea ebefi mu aba no ho nhyehyɛe. Nanso saa nniso yi ntumi nnyina, na ɔman a ɛwɔ tumi no, sɛnea ɛbɛyɛ a ɛbɛkɔ so akura ne gyinabea mu no, nam mmara so retew demokrase so dedaw. Na afei biribiara kɔ ɔman anidan so, ɔsɔretia no hwere ananmusifo wɔ mmarahyɛ bagua mu dedaw.
  Na afei wɔde nhyɛso ne ehu adwinnade no fi ase, anaasɛ nea ɛne no bɔ abira no, ɔman anidan bi ba, efi soro, sɛnea na ɛte wɔ Gorbachev ase no, anaasɛ efi ase, a ɛno nso sii bɛboro pɛnkoro.
  Wɔ Russia wɔ Autocracy bere so no, biribiara yɛ mmerɛw. Ɔhene no wɔ tumi a edi mũ: okum, de bɔne kyɛ, hyɛ. Ɔwɔ atemmu, adwumayɛfo ne mmarahyɛ tumi a ɛkorɔn sen biara. Ɔman Bagua bi wɔ hɔ a nnipa a ɔhene no paw wɔn, a wotu no fo nkutoo, na mpanyimfo bi wɔ hɔ a wɔyɛ ɔhene no apɛde.
  Ɔman Duma no too ahemman a ɛyɛ nea ɛfa biribiara ho no ano hye, na ɛmaa ɔhempɔn no nyaa hokwan sɛ ɔhyehyɛ mmara, na ne fã bi nso gyee sikasɛm nhyehyɛe no so tumi. Nanso nea ɛho hia sen biara no, ɛyɛ Duma no na ɛbɛyɛɛ beae a wɔwo ne ɔwɔ ma atirisopam ahorow. Eyi ne nea enye!
  Sɛnea ɛte biara no, na abeawa a ɔpɛ ɔfã biara mpo nsɔre ntia sɛ ɔbɛboa ɔhene no. Margarita bisaa Caligula osisifo no sɛ:
  - Enti paw no da adi pefee, momma yentow nhyɛ so!
  Terminator abarimaa no buae sɛ:
  - foforo biara nni ho! Nokwarem no, yɛtow hyɛ so!
  Na basabasayɛ a ɛretwitwa no fii ase. Esiane sɛ na kerubi mmarimaa no nam nkonyaayi tumi mmoa so de ahoɔhare a ɛyɛ kilomita ahansia dɔnhwerew biara nti, ɛkame ayɛ sɛ na wɔnyɛ wɔn aso wɔ atuo a ɛpae ne atuo a wɔde tow afiri mu no paee mu kɔɔ atamfo no mu. Nea eye ne sɛ, na wim tebea nso nyɛ papa, osu ne esum. Kuropatkin nnya nkɔɔ ntua no so. Na ɔyɛɛ atuo ho ahosiesie. Nea ɛne nea nnipa pii gye di bɔ abira no, na ɔsahene ne kan ɔman soafo a ɔhwɛ ɔman no ahobammɔ so no nyɛ ɔkwasea. Kuropatkin bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛhwɛ asraafo no na wako wɔ nyansahu mu. Eyi ne nea ɛmaa n"abam bui. Gyinaesi a wontumi nsi gyinae, brɛoo, ɔpɛ a wɔwɔ sɛ wɔbɛbɔ ampa, adeyɛ sɛnea nsusuwso bi kyerɛ - maa ɔko a wɔne Japanfo akokodurufo no dii nkonim no fii wɔn nsam. Enti, na ɛho nhia sɛ wɔbɛhwɛ kwan sɛ Suvorov ntua akokoduru so no bɛfa Port Arthur bere a ɔretu kwan no. Awerɛhosɛm ne sɛ, Kuropatkin dii nkonim esiane sɛ bere a Nogi"s corps wu akyi no, Japanfo a wɔn nso ansakra wɔn nhyehyɛe , foro kɔɔ wɔn anim, na wɔtow hyɛɛ wɔn ti so. Na nea efii mu bae ne sɛ, wɔbɔɔ wɔn din no gui na wɔsan wɔn akyi.
  Nanso seesei Kuropatkin akyere atuo ne n"ankasa de nyinaa.
  Eyi kyerɛ sɛ wubetumi ayɛ atuo a wɔde tow atopae nna pii mpo, na woabu akontaa sɛnea sɛ Japanfo no sɛe a, ɛbɛyɛ dɛn. Na eyi ɛmfa ho nokwasɛm a ɛyɛ sɛ Ɔhempɔn Nicholas de ahyɛde a emu yɛ den mae sɛ wɔmfa ahum nkɔtow hyɛ abankɛse no so ntɛm ara na wɔmfa ɔko a na ɛsɛe adekorabea no nwie no.
  Nokwarem no, ɛha no, Kuropatkin da ɔbotan ne beae a ɛyɛ den ntam. Nanso Port Arthur ye abankɛseɛ a ɛwɔ tumi, na afei a Japanfoɔ atena mu no - sɔ hwɛ, fa!
  Nanso Margarita ne Caligula a wofi Dolphins mu, a wɔde nkrante twitwaa wɔn ho na wɔde wɔn mma nan tow wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa, nanso wɔyɛ ntɛmntɛm te sɛ afiri a wɔde hyɛn mu no, twaa abankɛse no so, na woyii asraafo fii mu. Nea edi kan koraa no, ɛsɛ sɛ wuhu mmeae a ɛkorɔn sen biara no na afei ɛbɛyɛ yiye sɛ wubebue kwan ama asraafo a wɔretow ahyɛ wɔn so no.
  Bere a Margarita retwitwa samurai no, ɔde anifere kae sɛ:
  - taa ko ma nkɔsoɔ, nanso yɛn, ɛbɛda adi sɛ, ɛte sɛ nea yɛrepere sɛ yɛbɛsan akɔ akyi!
  Caligula abarimaa no serewee sɛ:
  - a woka se, saa abandenden yi a wobesan agye no bɛhyɛ Autocracy no gyinabea mu den?
  Na ɔde nkrante yɛɛ akwan horow a ɛtoatoa so nyinaa. Saa na wɔfaa ne nkrante no.
  Na abarimaa no nan a ɛda hɔ kwa no bɔɔ akuturuku a ɛmaa ne ti, ne kɔn, ne ne nnompe bubui.
  Margarita a ɔreteɛteɛ mogya a efi n"anofafa a ɛpetepete pii esiane ne nsa ne ne nan a ɔde bɔɔ ntɛmntɛm nti no sii so dua sɛ:
  - anyɛ yiye koraa no mpo saa! Ne nyinaa akyi no, ɛda adi pefee sɛ ɔhene a odi nkonim wɔ akodi ahorow mu no bɛyɛ nea nkurɔfo ani gye ne ho. Anyɛ yiye koraa no, bere tiaa bi. Afei wɔn werɛ fi nkonimdi no, na wɔtwetwe onipa a ɔte ase, anaa mpapahwekwa, kɔ adwumayɛ nhyehyɛe a ɛnyɛ den mu. - The partisan girl with one kick , a wabɔ Japanfo baanum ahwe fam prɛko pɛ, na baanu nso de wɔn ankasa bayonet bɔɔ wɔn fi piapi a emu yɛ den mu, ɔde kaa ho. - Ebia eyi yɛ bere tiaa mu ahomegye ara kwa!
  Na ɔsan de ne nan ase a ɛda hɔ kwa no, na odii owia a ɛrepue asase so akofo baanum a asraafo mpanyimfo baasa ka ho so nkonim.
  Abarimaa bi a ɔda mpaboa a ɔhyɛ ntade tiaa, a ɔretwitwa Japanfo te sɛ kabege, Caligula kae wɔ ntease mu sɛ:
  - akyi nkonimdie no, sikasɛm mu nkɔsoɔ a ɛba ntɛmntɛm bɛfiri aseɛ wɔ Russia. Eyi kyerɛ sɛ nkurɔfo bɛtra ase yiye, na ɔman anidan ho nkate ahorow so atew.
  Ɔkofo kumaa no bɔɔ aprɛm no wɔ ɔkwan bi so araa ma samurai asraafo dumien tu kɔɔ wɔn anim . Terminator abarimaa de kaa ho. - taa yɛ basabasa esiane ɔkɔm nti!
  Margarita, a ɔteɛteɛɛm fii n"anom dompe bi a efi ti nhwi a wɔatwa mu, teɛteɛɛm no bɔɔ Japan asraafo baasa no, penee so fã bi pɛ sɛ:
  - ampa ara wei nnye nokore! Yiw, sikasɛm tebea a ɛresɛe na ɛtaa kanyan ɔman anidan ne basabasayɛ, nanso ... Ne nyinaa akyi no, Decembristfo no ankɔyɛ ade esiane wɔn ankasa ohia nti.
  Afei abarimaa ɔkofo Caligula a ɔyɛɛ ntontom na watwitwa Japanfo ti dumien no penee so sɛ:
  - te saa, ennye ohia nti! - a ɔyɛ ɔkofoɔ kumaa no twaa atuo a wɔde di dwuma no nsa mũ nyinaa na ɔde kaa ho. - ennye mfaso bere nyinaa se wode wo yafunu bedwene ho!
  Margarita teɛɛ mu, na ɔkɔɔ so twitwaa atirimɔden so, ma Japanfo no akwaa hwetee sɛ:
  - a eye sedee ebeye na, se wode wo yafunu dwene no ho nni mfaso da!
  Caligula tomboy a ɔwɔ ha no penee so, na ɔtwitwaa samuraifo no mu na ɔtow wɔn ti a wɔde dade kyɛw ahyɛ mu no guu mmeae ahorow, na ɔde ahopere kɛse:
  - wo ho ye ɔha mu ɔha! Biribiara nni hɔ a ɛsɛ sɛ yɛkasa tia!
  Ɔkofo ne ɔkwampaefo ankasa a ɔpɛ ɔfã biara, na nea ɛsen saa no, ɔhemmaa a ne ho adwo no sen biara, a onyaa saa abodin yi esiane ne som adwuma wɔ nkonyaayi wiase ahorow no biako mu nti, bɔɔ ose:
  - Na yebeyi srade no afiri yen ho! Enti ɛnyɛ - banzai !
  Caligula a wannya mmɔbɔ anaasɛ wannyae, na ɔde nkrante twitwaa ne nan na ɔde ne nan bubu Japanfo , too dwom mpo sɛ:
  Ɛnyɛ kwa sɛ wɔsomaa me kɔɔ Rus de, .
  Fa adom brɛ wo!
  Ne tiaatwa mu no! Ne tiaatwa mu no!
  Ne tiawa mu no - yɛ komm!
  Na nsɛm a ɛtete saa akyi no mogya no sen denneennen mpo. Nokwarem no, ɛyɛ mmɔbɔ ma Japanfo. Ɔman no yɛ adwumaden na ɛfata nkamfo, nanso ahwe ase wɔ owiyammo no ase na mprempren ɛreyam ma agyae. Nea ebesi ara kwa - esiam anaa esiam, asemmisa a ewo nsemmisa ho!
  Abeawa Margarita a ɔyɛ ɔfã biara a onni mpaboa, a ɔde akuturuku du du pii mae wɔ sekan biako mu na ɔde ahopere foroo, de afunu a wɔabubu petepete, kɔɔ abankɛse a edi hɔ no so no, paee mu kae, na ɔde ne nan kɔɔ samurai a odi hɔ a ɔwɔ n"anom, na ɔde kasakoa a ɛfata ma ɛyɛ nwonwa sɛ:
  -ko ye ade a egyina so, a wode nsusuwii a ɛkorɔn na ɛyɛ!
  Caligula, abarimaa odiyifo a otu mmirika ntɛmntɛm kakra mpo sen n"adamfo abeawa no na osu no hohoroo mogya ne nnompe asinasin fii ne honam ani a ɛda adagyaw a ntini ahorow a wɔde ayɛ ntama wom no toaa so sɛ:
  - akodie ma nipadua no brɛ, nanso ɛhyɛ honhom no nkuran!
  Margarita yɛɛ somersaults a ɛtoatoa so, twaa Japanfo mu, na ɔtoo kasasin bi fii afeha a ɛto so aduonu no mu dwom bi a agye din mu:
  - anigyee, adom ne plasticity! General , ahoɔden, nkuranhyɛ denneennen, sɔre fi mpa so na yɛ apɔw-mu-teɛteɛ!
  Caligula Dolphins, a ɔde ɔhwe a efi ne nan a ɛyɛ ntini no mu kɔ n"asen mu no hyɛɛ Japanni ɔsraani panyin no ma otu faa wim na ɔbɔɔ atuo abien a wɔde di dwuma wɔ afiri mu a egyina abantenten no so gui ntɛm ara. Mfiridwuma mu mmoa a wɔyɛ keka a wɔteɛteɛm di kan, denam inertia so, hwe ase, boro wɔn ankasa de , twa wɔn ho wɔn ho gu fam. Terminator abarimaa no kotow sɛ:
  - kyɛw, narrow-eyed , nanso na mepɛ sɛ midi kan! Na ɛnyɛ sɛ na mepɛ nko, na mmom mɛyɛ!
  Margarita a ɔde atuo a wɔde mfiri a wɔde yɛ adwuma wɔ USA rebɔ abantenten foforo a na ne nan da hɔ bere a ɔrehuruw no kaa no wɔ ntease mu sɛ:
  - ennye bone se wobedi kan, se wobegye no adi, nanso ennye se wonoa bɔɔl no firi akyi!
  Abarimaa a ɔyɛ odiyifo Caligula no de ne nsateaa a ɛda hɔ kwa tow ɔtopae bi no, shimosa a ɛpae kɛse no paee, na ɛbɔɔ samurai no hwetee no kae sɛ:
  - a onoa bɔɔl anadwo ne awia no remma kwan mma wonwe no nkwa mu!
  Margarita serewee na ohuruw na ɔde ne nan a ɛda hɔ kwa no bɔɔ dade a ɛwɔ atuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu no abantenten no mu. Dade a ɛnyɛ den no san fi hɔ, na Japanfo asraafo no tu kɔ wɔn anim, na wɔn akwaa a wɔde mpaboa abɔ no no twitwiw. Nokwarem no, na wɔte sɛ nkoekoemmoa.
  Margarita kasae wɔ ha nso sɛ:
  - a otu kwan mpo tumi de "boot" a ne nan ase hyɛ!
  Caligula ɔkwasea a ɔno nso bɔɔ tuo wɔ ahurututu mu na ɔmaa obiara tu kɔe no kae sɛ:
  - "Boots" mfa mpaboa nhyɛ obi a onni amemene a ɔde bɛpopa mpaboa!
  Margarita yɛɛ ho biribi denam dannan ne ho bio na otwitwaa Japanfo kuw mũ bi so. Terminator abeawa no hyerɛn wɔ ha nso:
  - a ɛyɛ nwonwa no, nnipa a wodi nokware pii wɔ soro, nanso wɔn mu kakraa bi na wobetumi ayɛ a nnaadaa nnim wɔ wɔn adwuma mu nkɔso mu!
  Caligula twitwaa ne ho te sɛ obi a wapira soro, na ɔbɔɔ Japanfo gui na otwitwaa wɔn so, na ɔmaa no awerɛhyem wɔ ntease mu sɛ:
  - a amammuifo di agoru yiye mpɛn dodow a obi a ɔtu fagude si fam kɔ ɔtopae bi mu a ɔhyɛ atade fitaa, na nea ɛkanyan no yɛ ade koro: sɛ obeyi mmoa a wɔde bɛhohoro din a asɛe!
  Margarita yɛɛ eyi ho biribi, na ɔwosow mogya fii ne ti nhwi mu:
  - a oye amandifoo, oye otorofo wo asetena mu na oye nyaatwomfoo wo nnwuma mu, nanso owuo ye atrenee mpo wo saa odifo yi ho!
  Terminator abarimaa no bubuu Japanfo tuo bi, bubuu Owia a Ɛpue Ahemman no asraafo dumien abien nnompe, na obuae sɛ:
  - owuo ye nokore wo se eba bere nyinaa, nanso eye aniberee wo bere a wopaw no mu!
  Port Arthur yɛ kurow kɛse, na ɛwɔ akwan pii a wɔfa so bɔ wɔn ho ban. Enti, awerɛhosɛm ne anigyesɛm ne sɛ, akofo no wɔ bere a ɛdɔɔso a wɔde bɛko.
  Abarimaa ɔkofo Caligula a ɔde nkrante twitwaa akofo no, na ɔde ne nan a ɛda hɔ mpo tow ɔsɛe ho pea, tetew samurai no mu no too dwom sɛ:
  - sedee na mammɔ mmɔden, sɛnea manbɔ mmɔden! Sɛ obi wɔ hɔ a ɔrebɛko a, ɛnyɛ hwee!
  Margarita a ɔretwitwa asraafo mma foforo a na wɔrewuwu wɔ abeawa bi a ɔyɛ ɔfã biara a ɔhyerɛn te sɛ anyinam akuturuku ase no kae sɛ:
  - Na ebedu baabi no, yen ankasa yerebisa se wonko. Ne nyinaa akyi no, gye tom, Caligula, so na wopɛ sɛ wokɔ Port Arthur?
  Aberante a ɔyɛ terminator no kae nokwarem sɛ:
  - a ewo awosu mu! Ná eyi ne m"akɔnnɔ a emu yɛ den sen biara.
  Margarita, abeawa a ɔpɛ ɔfã biara, a ɔsan twaa Japanfo te sɛ akuturuku no, serewee sɛ:
  - Wiɛ, yiw! Gye Russia mfi nkogudi a ɛyɛ hu sen biara wɔ yɛn man no akodi ahorow mfe apem abakɔsɛm nyinaa mu!
  Abarimaa Caligula twaa Japanfo dumien abien denam swing abien so, teɛɛ ne hokafo no so:
  - nkogudie a ewo ano sedee paa, ebia, na ewo akodie a edi kan a wo ne Chechnya diie no mu.
  Margarita de ne ti too fam de penee eyi so, na ɔmaa nea wɔde twaa no yɛɛ ntɛmntɛm mpo:
  - a akyinnye biara nni ho! Ɔsɔretiafo a yɛhweree no no yɛ mmerɛw dodo! Ná saa Chechnya no mufo pii wɔ hɔ, na wɔn mu fã mpo ko maa yɛn.
  Caligula tomboy no serewee, bɔɔ mmɔden sɛ obedi ne hokafo no anim wɔ ɔsɛe nhyehyɛe no mu:
  - sedee Moska boa asono!
  Margarita de ntease kaa eyi ho asɛm, na ɔsan wosow dompe ne mogya mu asinasin fii ne ti nhwi mu a ɛyɛ sukyerɛmma kɔla de sika kɔkɔɔ a wɔapete, na ɔkɔɔ so sɛee Japanfo akokodurufo a na wɔmpɛ sɛ wɔde wɔn ho ma no, de ahoɔden a ɛkɔ soro, de nsa ne anan sɛee:
  - se asraafo ne nkurofoo no mpɛ sɛ wɔbɛko a, ɛnde anwonwade a ɛte saa ba. Na wɔ Chechen ɔko a edi kan no mu, ne Russia ne Japan ɔko no mu .
  Wɔhyɛ Caligula of the Dolphins, bere a ɔretɔre samurai no ase no, ma ɔpene so sɛ:
  - a woaka no yie! Russiafo, awerɛhosɛm ne sɛ, wɔmpɛ sɛ wɔne Japanfo bɛko. - Na aberanteɛ a ɔko no, gyaa samurai kuo mũ bi a wɔatwa wɔn tiri no, de kaa ho sɛ:
  - Nanso wo yen nipasu mu no anwonwade bi ada adi, a ebema yeatumi adi nkonim wɔ ɔko a nnipa ani nnye ho no mu. Ɛyɛ sɛnkyerɛnne kwan so mpo sɛ wɔ ɔko a ɔhene nni ti mu no, kerubim boa!
  Margarita a ɔde mogya teɛteɛɛm fii n"ano na ɔde ne nan ase a ɛda hɔ kwa tow nnade a awuduru wom, na ɔde bɔɔ Japanfo no ma wowuwui no kae sɛ:
  - Na nanso yede ne ho gye mu a eto so mmienu a ehia!
  Caligula abarimaa no, bere a ogyaw afunu foforo a wɔatwitwa mu asinasin, a wannye ho kyim titiriw no, ne nyinaa akyi no, obisae sɛ:
  - a wogye di wo yei ho?
  Ɔkofo kumaa no, bere a ɔrewie Japanfo asetɔre wɔ Port Arthur no, de ahomegye sii so dua sɛ:
  - wo po mu no, Togo ye den dodo. Na ɔsahene bɛn, anaasɛ sɛ yɛbɛka no yiye a, po so asraafo panyin Rozhdestvensky, a awerɛhosɛm ne sɛ wonim no yiye dodo. Ebia mmofra ho akokwaw mpo wɔ po so akwantu ho akwan horow mu!
  Wɔhyɛ Caligula a ɔtwitwa samurai no a mmɔborohunu nnim no ma ɔne nea ɛda adi pefee no nyɛ adwene :
  - ampa, se onipa te se Rozhdestvensky, mpo wanya akodi po so ahyɛn foforo ason a wɔasi wɔ Argentina, na wasiesie Pacific squadron a edi kan no ahyɛn a wɔmaa so fi ase no, obi ntumi mfa ne ho nto nkonimdi so. Titiriw sɛ wokae sɛ Russia po so ahyɛn aduonum biako na wɔkoe wɔ Tsushima, na Japanfo po so ahyɛn biako pɛ na ɛmemee a!
  Margarita de anigye bubuu tuo no toa no mu, na ɔde Japanfo baanan nkrante no wosow bio, na ɔde ade a ano yɛ nnam a ɛyɛ baasa foforo de kaa ho sɛ:
  - Na ɛho hia nso sɛ ebia admiral"s squadron akokodurufo no betumi asiw wɔn kwan yiye ansa na Togo a wontumi nhu na wodi nam no adu base no so . Wɔ eyi mu no, gyinabea a Rozhdestvensky po so ahyɛn no wɔ no yɛ den yiye.
  Caligula tomboy no, a ɔde ne nan yɛ ntɛmntɛm te sɛ bonsu de, ɔtopae foforo a ekum Japanfo te sɛ ɔtopae a wɔtow gu fam no, dii fɛw sɛ:
  Te sɛ Swedenni bi a ɔbɛn Poltava, .
  Rozhdestvensky nyaa ɔhaw...
  Ɔte sɛ nea ɔwɔ akokoduru
  Nokwarem no, ɛne no bɔ abira!
  Abeawa a ɔpɛ ɔfã biara, a ɔkɔɔ so de ahoɔden mmɔho abien bubuu ɔtamfo no mu, na ogyaw afunu pii, wɔ ntease ne akontaabu mu no kae sɛ:
  - se woandi Japan so nkonim wo po so a, ennee samurai a ne tirim ye no beko bere tenten, na Russia abotiri no sikakorabea no da mpan dedaw, na nkurofoo no wo ano. Ɛsɛ sɛ yɛde nkonimdi a ano yɛ den de ɔko no ba awiei ntɛm. Anyɛ saa a, ɔman anidan bɛba na mmarahyɛ bagua a ebia ɛho nhia na epira Russia mpo bɛba!
  Caligula, odiyifo-abarimaa no, de ne nsateaa bɔɔ Japanni ɔsahene no na ɔmaa otuu wimhyɛn kɔɔ mmeae a ɛkorɔn, na bere koro no ara mu no, ɔbɔɔ mmarima baasa a wɔakatakata wɔn ho a wɔrebɔ mmɔden sɛ wɔde tete ɔtopae tow bedi dwuma no gui a wɔantumi. Terminator abarimaa no kae sɛ:
  - sɛ bere a ɛdɔɔso a, ɛhe na wɔbɛkɔ?
  Margarita, a ɔretwitwa Japanfo no mu asinasin na mogya ayɛ basabasa no de ahodwiriw a ɛda adi sɛ:
  - haw bi wo ha. Seesei yɛretu afiri abankɛseɛ so akɔ abankɛseɛ so saa. Dɛn na ɛwɔ po so?
  Tomboy Caligula serewee na ogyaa ogyaframa bi fii n"ani so a ɛbɔɔ atuo a wɔkora so no. Ɔpae bi paee ma ɛtow Japan asraafo dɔm mũ nyinaa guu wim.
  Abarimaa odiyifo no teɛɛm wɔ dede no so sɛ:
  - biara nni hɔ a ɛyɛ soronko! Yɛn data no, yɛguare yie, yɛrenmene nkranteɛ. Obeguare afi ɔko hyɛn so akɔ ɔko hyɛn so, na waprapra hyɛn no atifi!
  Margarita a ne nkrante te sɛ agyan a ano yɛ nnam twaa asraafo pii, akokodurufo, nanso wɔrewuwu a ntease nnim no, de sẽ a ano yɛ nnam a ɛhyerɛn kɛse mpo serewee de buaa no sɛ:
  - a esi pi se woye adwene mu abran!
  Caligula a ofi Dolphins mu, a ɔde ne nsa bɔɔ Japanfo te sɛ nea ɛyɛ kɔmputa so agodie no buae nokwarem sɛ:
  - se yefa ahoɔhare a yɛde dwene a, ɛnde yɛn, nokwarem no, yenni pɛ !
  Terminator abeawa no penee eyi so, na sɛnea ɛbɛyɛ a obegye adi no, ɔnam samuraifo asraafo dɔm mũ bi mu.
  Na ogyaw ɔkwan bi a mogya ayɛ so ma a abeawa no nan a ɛda hɔ kwa a wɔasen no ho nsɛnkyerɛnne wɔ so.
  Bere koro no ara mu no ɔkae sɛ:
  - ne ahoɔhare a nipadua no de tu, a ɛyɛ nea ɛho hia kɛse!
  Sɛ mobom, na mopere ahoɔhare a ɛte saa no, ɛsɛ sɛ mutumi kari pɛ na moanhwe ase. Caligula ɔkwasea no di nkonim kɛse anaa kakraa bi. Mpɛn pii no, sɛ yɛbɛka no nsusuwii mu a, ɛnsɛ sɛ ɔman anidan a enni mmarahyɛ bagua no tra hɔ wɔ Russia daa. Atɔe fam aman a wɔn mmarahyɛ bagua ahorow no nhwɛso no yɛ nea ɛde ɔyare ba dodo. Ɛnyɛ sikasɛm mu nko na oligarchfoɔ no pɛ sɛ wɔde wɔn tumi di dwuma, na mmom amammuisɛm nso. Mprempren de wɔne ɔman anidanfo no wɔ adamfofa su kɛse anaa kakraa bi, na nkonim a ɛbɛyɛ sɛ wobedi wɔ Pacific Po no mu ne ntrɛwmu a edi hɔ a ɛbɛba China no bɛhyɛ adamfofa yi mu den bere tenten. Sɛ yɛbɛka a, Russia ne Japan ɔko no nso ho hia yiye wɔ bere tenten mu. Yellow Russia a wɔbɔɔ no na ɛnyɛ Manchuria nko na wɔde bɛka ho, na mmom China mmeae afoforo nso, betumi ama wɔakyekyɛ Ɔsoro Ahemman no mu nea etwa to. Eyi kyerɛ sɛ Chinafo kɛse a ɔyɛ den a ɔwɔ afeha a ɛto so aduonu biako yi mu a ɔkyerɛ sɛ ɔyɛ Tumi Kɛse ne wiase nyinaa tumidi no rentumi ntra hɔ sɛ ɔman.
  Na ɛda adi kɛse sɛ, sɛ October Ɔman Anidan no nni hɔ a, wiase nyinaa atubrafo nhyehyɛe no rensɛe. Wiase no bɛyɛ nea ntease wom na ahobammɔ wom sen afeha a ɛto so aduonu biako yi, bere a aman bɛboro ahanu na ɛwɔ okyinnsoromma ketewaa bi so no. Mmom no, ahemman pii bɛsɔre, ebia Russia de no mpo bɛyɛ nea ɛwɔ tumi sen biara, anaasɛ anyɛ yiye koraa no, nea ɛtrɛw sen biara.
  Ɛnyɛ den saa sɛ yebehu nea ɛbɛba sɛ wodi nkonim wɔ Japan so a. Ɛda adi kɛse sɛ , Germany a Russia asraafo bɛyɛ tumi kɛse ama no no remfa ne ho nto asiane mu sɛ wɔbɛka ɔko atia Russia. Nanso ebia ɔbɛpɛ sɛ ɔko bi kɔ so wɔ ɔfã biako, na ɛbɛbɔ Belgium ne France.
  Nanso, Tsar Nicholas te saa araa ma ebia ɔbɛtow ahyɛ akyi , sɛnea esii wɔ abakɔsɛm ankasa mu no yiye. Wiɛ, anyɛ yiye koraa no sɛnea ɛbɛyɛ a Germanfo a wɔyɛ basabasa no rentumi nyɛ den dodo.
  Afei Wiase Ko I bio. Ebia Russia wɔ Chinafo mpaapaemu ne Pacific Po so Ahyɛn a ɛwɔ tumi wɔ anim, a ɛbɛyɛ nea ɛboro so, nanso ... Wɔ abakɔsɛm ankasa mu no, Japan koe wɔ Entente afã, wɔ ɔkwan koro no ara so no, ebia Owia a Ɛpue Asase no bɛda no adi aweredi ho akɔnnɔ. Na afei yebenya anim a ɛto so abien wɔ apuei fam. Na eyi nyɛ kɛse koraa .
  Nea ɛka ho no, obi ntumi nhwɛ kwan sɛ Russia asraafo bɛhyɛ wɔn den kɛse, sɛ wɔde toto Abakɔsɛm Ankasa ho a. Ɛwom sɛ, nokwarem no, na sikasɛm mu ahotɔ ntɛmntɛm betumi afi ase ntɛm, ɛnyɛ 1909 mu, na mmom 1906 mu, na ayɛ mmepɔwmmepɔw kɛse mpo de. Ne nyinaa akyi no, Russia nkonimdi no betumi ahyɛ amannɔne ne ɔman no mu sikasɛm mu asisifo nyinaa gyidi mu den wɔ nniso a edi tumi no mu, na sika kɛse a ɛbɛba no bɛyɛ kɛse asen sɛnea ɛte ankasa.
  Eyi nso bɛma sika a wɔde ma asraafo no akɔ soro. Gye sɛ, nokwarem no, ɛbɛda adi sɛ tsarist aban no gye ne ho di dodo. Bere a, titiriw no, ɛte sɛ nea yebedi obiara so nkonim na yɛabobɔw no ayɛ no asphalt. Wɔ nnyinasosɛm mu no, nea efii Wiase Ko I no mu bae, wɔ eyi mu no, nna adi koraa. Na ebia afei, sɛnea ɛbɛyɛ a wobesiesie biribiara yiye no, ɛsɛ sɛ yɛde yɛn ho gye mu ne mpɛn anan.
  Ɛwom sɛ wɔmfa nnyinasosɛm nnyi hokwan a ebetumi aba sɛ Wiase Ko I rensi koraa no mfi mu de. Wɔ saa tebea yi mu ... Ɛyɛ den dedaw sɛ yɛbɛka sɛnea nsɛm a ebesisi bio bɛkɔ so. Tsar Nicholas II bedi tumi akosi da bɛn, na hena na obedi n"ade? Tsarevich Alexei adwenem yɛ no naa, ebia ɔrentra ase nkosi ne mpanyin afe so. Onua Mikhail ne ne mma? Eyi ne akwan foforo a wobetumi afa so nyinaa betumi aba.
  Nicholas II betumi atra ase bere tenten ahe? Ná nnipa a wɔtra ase kyɛ nni Romanovfo no mu, nanso, mpɛn pii no, tsar a ɔnom nsa kakraa bi na ɔnnom sigaret betumi atra ase akyɛ koraa. Na ɛwom sɛ na wɔka sɛ ɔyɛ odwo ne ayamye koma de, nanso na ɔnyɛ obi a ɔpɛ ahofadi. Enti ɛnyɛ nea ɛda adi sɛ ɔhempɔn no bɛma ɔman mmara bi a nhyɛso a ɛtra so nni mu. Nanso, Awurade akwan no yɛ nea wontumi nhwehwɛ mu. Biribiara betumi asi wɔ ɔkwan a wɔnhwɛ kwan kɛse so. Na ɔkraman dane oguammaa, na oguammaa dane ɔkraman!
  Na afei wɔ abɔnten so yɛ mmofra a wɔn ho yɛ fɛ na wɔn ho yɛ fɛ saa - abarimaa ne abeawa, a wɔadi mfeɛ a ɛyɛ mmerɛw mmom, a wɔreprapra abankɛseɛ akyi abankɛseɛ ne abankɛseɛ akyi abankɛseɛ. Sɛ nhwɛso no, ɛha na bepɔw titiriw a wɔde din tiawa Vysoka no wɔ. Wubetumi afi ha ahu hyɛn gyinabea no nyinaa a wɔresiesie Russiafo po so ahyɛn a ɛwɔ Pacific asraafo akuw a edi kan no mu, ne abɔnten so mmeae afoforo ne akwan a wɔfa so kɔ kurow no mu.
  Margarita a ɔde ahotoso twitwa Japanfo pii na mogya retu wɔn no hyɛ sɛ:
  - Wiɛ, yɛbɛsiesie no nso?
  Abarimaa ɔkofo Caligula a ɔde ne nkrante wiee samurai a otwa to no de fɛwdi buae sɛ:
  - ampa se, yebesiesie na yeasan asiesie!
  Na awarefo no de ahoɔhare de wimhyɛn a ɛko de ahoɔhare kɔɔ mmeae a ɛkorɔn. Ɛsɛ sɛ yɛpere yɛn ho. Wɔ March bosome mu no, anadwo no nware saa, na awiabere no, sɛ wɔde ahoɔhare di dwuma mpo a, ɛnyɛ nea ɛbɛyɛ yiye sɛ wɔbɛkwati sɛ atuo pii bɛbɔ wɔn koraa, kyerɛ sɛ, atuo ne nea ɛho hia sen biara no, atuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu .
  Ɛyɛ papa sɛ mfiri a wɔde yɛ adwuma biara nni hɔ. Na ɔkwan bi so no, ɛyɛ komm. Owia a ɛrepue no mpere ne ho sɛ ebeyi esum no afi osu ne sum kabii a ɛte sɛ nufusu a ɛhyɛ biribiara ma no mu.
  Ɛyɛ awɔw anɔpa, na nsukyenee a ɛyɛ nwini no twitwiw wɔ Terminator mmarima no nan a ɛyɛ calloused ase, a sɛ wɔpɛ mpo a, wɔrenhyɛ wɔn mpaboa - wɔbɛtetew. Na wɔn nan nso yɛ akode a ɛnyɛ bɔne nsen nsa a ɛyɛ mmerɛw sen biara no. Nsukyenee a ɛwɔ hɔ no yɛ mmerɛw, nanso ensiw wimhyɛn a ɛbɛkɔ soro na wɔatoa ɔsɛe no so wɔ hɔ no kwan koraa, a atuo a ne kɛse yɛ nsateakwaa du-baako no som ka ho.
  Mfaso bɛn na ɛwɔ nnua a ɛte saa so? Nanso wuntumi mfa atuo akɛse nkɔbɔ nneɛma te sɛ wɔn, nanso ɛnyɛ den yiye sɛ wobɛhohoro awɛmfo no ho. Bere a Margarita de Japanfo dumien de afiri biako a wɔde dannan nneɛma agu bun no mu no, wɔteɛɛm denneennen bere a wɔhwee ase no, ɔkae sɛ:
  - Enti showdown no rekɔ so wɔ ɔkwan a ɛyɛ nwini so ...
  Terminator abarimaa Caligula serewee, tow Japanfo akofo akokodurufo dumien guu bun no mu na ɔde anigye kae sɛ:
  - mpo reyɛ mfonoe...
  Margarita wosow no fii hɔ, na ɔtow ne ti a wɔatwa no wɔ arc mu guu ne hokafo no so:
  - Ɛyɛ. Ɛyɛ nea etu mpɔn kɛse mpo. Anaasɛ wobɛpɛ sɛ wo ne nkonyaayifo bɛko?
  tumi akɛse bɛn na ɔwɔ mprempren , ɔwe dade bankye te sɛ ɔwɔ na obuae sɛ:
  - anka merempow , nanso afeha a eto so aduonu no mu no, hokwan kakraa bi na wobetumi ato won hintidua so !
  Margarita a ɔretwitwa Japanfo dumien foforo de hwehwɛ nam a wɔatetew mu no serewee sɛ:
  - Nanso hwɛ, ninja!
  Nokwarem no, akofo dumien abien a wɔakatakata wɔn ho a wɔhyɛ ntade tuntum de ahopere kɔtow hyɛɛ ɔkofo no so. Na wɔkurakura nkrantɛ, mmienu wɔ nsa biara mu. Wɔ nnipa fam no, na ninjas tu kɔ baabiara yiye. Obi betumi ate ahosiesie soronko ne ntetee a ɛyɛ hu no nka fi ne mmofraase. Nanso nokwarem no, dɛn na wobetumi asɔre atia kerubim? Nsonsonoe a ɛwɔ ahoɔhare a ɛda nnipa a wonwu da, mmofra a wɔde nkonyaayi mmoa ma wɔn, ne nnipa ntam no sõ dodo. Na ninjas, ɛwom sɛ wɔatete wɔn yiye sɛ wɔyɛ akofo de, nanso wɔda so ara yɛ nnipa.
  Margarita de mframa afiri a ɛyɛ ntɛmntɛm twaa wɔn mu baanu prɛko pɛ, na ɔde ne nan a ɛda hɔ kwa, ɛyɛ abeawa, ɛyɛ fɛ, nanso edi awu wɔ ne srɛ mu no bɔɔ nea ɛto so abiɛsa no sobo araa ma ohuruw kɔɔ soro bɛboro mita aduonum na ɔtetew frankaa dua no fii abantenten no so. Margarita ko tiaa nsoromma a wɔtow guu no so no, na ɔkɔɔ so kekaa ne ho no, otwitwaa abiɛsa foforo, na okum nea ɔto so anan no denam ne nansoaa a ɔtow nkrante abiɛsa no so. Ninja no twee ne ho fii abien ho, nanso nea ɔto so abiɛsa a na ɔretu wɔ ɔkwan a abubu so no sii fam wɔ koma no mu pɛɛ.
  Caligula a ɔyɛ tomboyish no nso hyɛn ɔko no mu. Ɔtwitwaa ninja a ne ho yɛ kɔkɔɔ no mu abien na ɔde ntua a ɛyɛ ntɛmntɛm mpo a ɛmaa mmarima a wɔakatakata wɔn ho a wɔrebɔ mmɔden sɛ wɔbɛtow ahyɛ ne baanu no so no ti.
  Mmarima abibifo a wonhu wɔn no ampa abaw, nanso sɛ wɔde toto abarimaa ne kerubini abeawa a wɔtow hyɛɛ wɔn so no ho a, na wɔyɛ brɛoo dodo wɔ ahoɔhare mu. Wɔannya hokwan biara.
  Margarita, wɔ ahonhommɔne a ɔyɛ ntɛmntɛm a ɔde tu mmirika a wontumi nsiw ano mu no too dwom mpo sɛ:
  - renkyɛ na wo werɛ befiri me, wobɛkɔ Sheol te sɛ osuo a ɛtɔ! Abɔfo afoforo som yɛn, na wo ne Dracula bɛkɔ funnaka no mu!
  Ninja no hwee ase, wotwitwaa no asinasin, na ɔde mogya petepetee te sɛ nsuonwini a abere wɔ cleaver no ase. Na wɔannyae ntua. Nanso ... Akofoɔ akɛseɛ aduonu mmiɛnsa no nyinaa hwee ase wɔ ɔko mu. Ɛno akyi no, awarefo a wɔn ho yɛ nwonwa no danee sɛ wobewie asomfo a wɔda so te ase no wɔ atuo no ho...
  Ná sum no afi ase reyera dedaw, na Owia no fii ase hyerɛn denneennen. Na akofo akokodurufo no tu kɔɔ ɔkwan foforo a wɔbɛfa so abɔ wɔn ho ban. Ná ntua no nnya mfii ase, na na ɛsɛ sɛ yɛn ankasa ko. Nanso, na akofo no nnya nte nka sɛ wɔabrɛ kɛse, na mmom na wɔpɛ sɛ wodidi ara kwa. Wiɛ, yefii ase dii apɔnkɔ nam a wɔannoa bio. Wiɛ, nnipa nni hɔ, ne nyinaa akyi no.
  Terminator abarimaa Caligula, a ɔde ne nan a ɛda hɔ kwa tow ade, na ɔde bɔɔ Japanfo pii mu no, kasae sɛ:
  - nkoasom a eye den paa ne se wobeye yafunu akoa - owura no nni mmɔborɔhunu, a hunu anaa nea ɛyɛ ma mfa ho!
  Margarita penee eyi so, na ɔkɔɔ so twitwaa samuraifo a na wɔda so ara rewea te sɛ mmoadabi a wontumi nkan wɔn a na wɔrehuruhuruw wɔ asorɔkye mu no. Na Japanfoɔ no mu no, na mmarimaa nkumaa paa, bɛyɛ mfeɛ dunsia anaa dunwɔtwe, na na ɛnyɛ dɛ koraa sɛ wɔbɛkum wɔn. Ɛda adi sɛ Owia a Ɛpue Asase no so atumfoɔ asɛe wɔn sika a wɔde asie nyinaa ama akodi. Nanso Kuropatkin a obiara teɛteɛɛm guu no so na ɔteɛteɛɛm guu no so no da so ara hwɛ asraafo no so, na ɔhweree nea ennu Japanfo no koraa. Na eyi nti na ɛsɛ sɛ wɔde anuonyam ma no. Na nkakrankakra Japan asraafo akuw no koe yiye, na asraafo a wɔyɛ foforo a wɔatete wɔn yiye fi Russia fã a ɛwɔ Europa no bae. Awɛmfo asraafo akuw ka ho.
  Abeawa a ɔpɛ ɔfã biara no susuwii sɛ biribi a ɛte saa ara sii wɔ Wiase Ko II mu. Germanfo a wɔn ho yɛ hu no nyaa nkɔso na wodii nkonim kosii sɛ wɔtow wɔn akuw a wɔyɛ atitiriw no gui koraa, anaasɛ ɛkame ayɛ sɛ wɔtow hyɛɛ wɔn so koraa. Ɛno akyi no, wɔantumi anhyɛ Asraafo Kɔkɔɔ no ano.
  Nokwarem no, ɛsɛ sɛ yɛka sɛ wɔtow Red Army no adwumayɛfo akuw no nso gui. Na eyi, ampa, ɛbɛdaa adi sɛ ɔhaw.
  Margarita de ahopere kɔɔ ɔko mu de nsɛm yi kɔe sɛ:
  - Nyankopon rennyae wo, mprako renwe wo, na wobekyere atweasefoa bone!
  . TI A ƐTO SO 12.
  Dominica san kɔɔ Ɔtweaseɛ Adesuabea hɔ bere tiaa bi pɛ. Ɔsan suaa akɔmfosɛm dumien pii ntɛmntɛm, ne nsɛmfua bi a ɛyɛ den.
  Afei mmeawa baasa: elf, hobbit ne troll ɔbea, ne no dii agoru wɔ nkonyaayi abo a wɔtow kɔɔ soro no mu.
  Dominica dii wɔn so nkonim. Na abo no ankasa hyerɛn kɛse na ɛhyerɛn te sɛ obosu a ɛtɔ wɔ hann anan no hann mu.
  Ɛno akyi no, abeawa abayifo no maa no nkaa abien a abo fi ne nan biara mu, sɛnea ɛbɛyɛ a ɔkofo no betumi ahyɛ ne nkonyaayi mu den esiane botae kɛse bi nti: ɔbarima ne ɔbea nna a emu yɛ den no a obegye.
  Afei ɛkame ayɛ sɛ na odiyifo abeawa no nan a ɛda hɔ kwa no nansoaa nyinaa wɔ nkonyaayi nkaa, gye nsateaa ketewa no nkutoo. Na ɔbɛyɛɛ obi a ɔwɔ tumi kɛse mpo wɔ nkonyaayi mu sen kan no. Nokwarem no, eyi yɛ abeawa a otumi sɛe kurow bi na osi ahemfie.
  Na enti ɔsuaa akɔmfosɛm ɔha bio ntɛm ara, na sɛ anka ɔbɛgye n"ahome no, ɔtenaa aboa nhoma rug no so. Ɔde ne ho kɔhyɛɛ lotus gyinabea no mu, na ɛkame ayɛ sɛ ntɛm ara na n"adwene mu nneɛma ne ne kra, ne ne nipadua mmɔho abien, huu wɔn ho wɔ amansan a ɛne ne ho di nsɛ mu, ne kuw bi a wɔko, ɛwom sɛ na wɔyɛ mmofra wɔ akyi de.
  Mmofra dɔm bi a akofo baanan na wodi wɔn anim kɔɔ so ne mpɔtorɔ akuwakuw ko wɔ nkonyaayifo bɔne Bastinda man mu.
  Wokunkum mpɔtorɔ a wodi nam akuw a edi kan no anaasɛ wonyaa nsakrae.
  Afei mfuw a na mmofra nkoa a wɔn ho nni asɛm no yɛ adwuma no puei. Ná mpɔtorɔ ahwɛfo akɛse a wɔn kɛse te sɛ mprako a wɔfata na wɔhwɛ wɔn. Ná wɔkura mpire wɔ wɔn nan mu na wɔbɔ mmarimaa ne mmeawa a wɔda adagyaw fã.
  Dominica bo fuwii sɛ:
  - a enye koraa se mmofra hu amane!
  Na ɔde abufuw too anyinam pii prɛko pɛ guu mpɔtorɔ no so, na wɔdanee nanabea akɛse a wɔde chocolate akata wɔn so.
  Mmofra nkoa no de ahodwiriw teɛteɛɛm, na afei wɔde ahopere kɔɔ aduan a ɛyɛ dɛ na ɛyɛ huam saa so. Na momma yɛntetew asinasin mfi so.
  Dominica wosow ne nkonyaayi poma no bio, na ɔsan yɛɛ nsakrae, na ɔdanee mpɔtorɔ a wɔyɛ abofono no nnuan a ɛyɛ dɛ, na ɔbɔɔ ose:
  Mmofra, yeinom ne nsoromma a ɛwɔ soro, .
  Nhwiren refifi wɔ wuram...
  Anigye bɛba okyinnsoromma yi so, .
  Dae a ɛyɛ fɛ bɛfefɛw!
  Margarita a ɔno nso de ne ho hyɛɛ nsakrae ahorow mu no kae wɔ ntease mu sɛ:
  - wo wo mu hyew ne ayamye kese!
  Mpofirim ara, te sɛ jack-in-the-box no, ɔkraman kɛse bi a ɔte sɛ dinosaur puei. Obuee n"ano na ɔteɛɛm sɛ biribi a ɛyɛ den.
  Mmabaa baanu no nyinaa yɛ abayifo, sɛnea wobegyae anyinam ne pulsars agu ne so, ne afi nkonyaayi poma mu, ne nkaa a ɛwɔ wɔn nan a ɛda hɔ kwa so. Na ahoɔden asuten a ɛka bom no bɔɔ aboa kɛse bi a ne tenten yɛ mita aduonu anum. Ɔhwee ase, na ntɛm ara ɔdanee ne ho huu nnuan ahorow pii a ɛsono emu biara, ɛyɛ dɛ na egu ahorow wɔ pon tenten no so. Na ha, nea ɛka nneɛma afoforo ho no, na sika kɔkɔɔ bobesa nkuruwa a ice cream ahorow pii wom wɔ hɔ.
  Nkoa mmofra fii ase gyaee adwuma wɔ baabi a atwa ho ahyia no nyinaa na wɔtow hyɛɛ mpɔtorɔ a wɔtan wɔn no so, na wɔde nkankyee, akutu, ne kuayɛ nneɛma afoforo twitwaa wɔn.
  Na abufuw pii wɔ wɔn mu. Mmarimaa atuatewfo no fii ase mpo de anigye too dwom;
  Obiara a ɔwɔ nkoasom sum mu no, fa nkrantɛ no hyɛ wo nsam, .
  Na n"ani nnye aniwu a wɔde animguase ayɛ ho...
  Wo tamfo remfa mogya so nsi fapem, .
  Wobɛma no asotwe a ɛnyɛ anigye!
  
  Wɔde mpire bɔne hwe abarimaa no, .
  Okumfoɔ bi de ɔkraman bɔne bi reyɛ no ayayadeɛ...
  Nanso ɔyayadefo bɔne no bɛdan funu, .
  Mma mmabaa biara nte sɛ wɔresu bio!
  
  Mma nnyɛ akoa, n"ani nnye mfutuma mu, .
  Ma wo ti so ntɛmntɛm...
  Na elfinism bɛba akyirikyiri, .
  M"ani gye Solntsus ne Spartak ho!
  
  Ɛmmra sɛ wiase a ɛhyerɛn mmra amansan yi mu, .
  Ɛno mu no anigye bɛtena hɔ daa ama nnipa...
  Na mmofra no bedi apontow wɔ hɔ, .
  Saa ahenni no nyɛ mogya, nsam!
  
  Yegye di sɛ paradise bɛba amansan no nyinaa mu, .
  Yɛbɛma ahunmu no ho akokwaw...
  Eyi ho asɛm, ɔkofo abarimaa, akokoduru, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a dae bɔne ne aniwu bɔne biara nni ha!
  
  Yiw, yɛyɛ nkoa, na yɛresi apini wɔ nkɔnsɔnkɔnsɔn mu wɔ nhyɛso ase, .
  Na mpire a ɛrehyew bɔ yɛn wɔ mpampam...
  Nanso migye di sɛ yebekum orc-rats no nyinaa, .
  Efisɛ atuatewfo no kannifo no ho yɛ nwini paa!
  
  Dɔnhwerew yi mu na mmarimaa no nyinaa atew atua, .
  Mmabaa no nso ka wɔn ho ma ade koro no ara ...
  Na migye di sɛ wɔbɛma solcenism, .
  Yɛbɛtow kɔndua a wɔtan no agu!
  
  Afei, wunim, nkonimdi abɛn bɛbɔ, .
  Na mmofra no bɛyɛ frɔmfrɔm wɔ anuonyam mu...
  Nsakrae retwɛn yɛn wɔ anigye mu, .
  Sɔhwɛ ahorow, a wɔde nkyerɛwde a edi mũ twa biribiara!
  
  Yebenya anwonwade a ɛte saa, migye di sɛ, .
  Sɛ hann paradise ankasa bɛba...
  Anyɛ yiye koraa no, baabi a abayifo yɛ Yuda a ɔyɛ abofono, .
  Dɛn na ɛma mmarimaa no kɔ adidibea hɔ!
  
  Beae biara nni hɔ mma yɛn nkoa wɔ asaman mu, .
  Yebetumi apam abonsam afi mpaapaemu no mu...
  Paradise a ɛyɛ Awurade kronkron no din mu, .
  Wɔ nnipa a wɔwɔ anigye a wɔde wɔn ho nyinaa fam!
  
  Ɛmmra sɛ asomdwoe bɛtra wiase a ɛwɔ ɔsram ase no nyinaa mu, .
  Ma anigye ne owia kronkron ntra hɔ ...
  Yɛtow tuo gu atamfo so te sɛ nea ɛwɔ baabi a wɔtow tuo, .
  Enti ɛno nko ara na ɛkɔ soro na ɛnyɛ sekan biako mpo!
  
  Yiw, gye me di, yɛn tumi renyow, .
  Ɔbɛyɛ ɔsoro kwan a ɛkɔ amansan no mu...
  Na atuatewfo no dɔm bɛbobom denneennen , .
  Sɛ wɔbɛmene mpɔtorɔ a wɔyɛ atamfo no!
  
  Eyi ne sɛnea anigye, anigye, .
  Sare no nyin te sɛ roses a atwa ho ahyia...
  Yɛn mmarimaa kuw no
  Akyinnye biara nni ho sɛ sɛnea ɛte no yɛ bepɔw so ɔkɔre de!
  
  Nkonimdi bɛyɛ nea ɛyɛ nokware, .
  Momma yɛnkyekye, megye di, nokwarem no yɛyɛ Eden...
  Anigye, anigye a ɛwɔ okyinnsoromma biara so nyinaa, .
  Na wonyɛ redneck , na mmom woyɛ owura a wobu no!
  Nokwarem no, eyi ne nkoa a wɔanyan wɔn a wɔbubu mpɔtorɔ ne orcfo no nnwom.
  Saa bere yi nyinaa, Dominica ne Margarita a wɔte ɔtweaseɛ so, a wodi asraafo no anim no, tu kɔ abankɛse no mu.
  Nkɔmhyɛfo baanu, a wɔyɛ ntɛmntɛm na wɔhyerɛn a wɔde nkonyaayi poma ne nkaa a wɔde ntama ahyɛ wɔn nan a ɛda hɔ kwa so. Ɛno na wɔde yɛ nsakrae ahorow a ɛyɛ nwonwa. Na mfomso biara nni nokwasɛm a ɛyɛ sɛ mprempren mpɔtorɔ afoforo a wɔwɔ ntaban a wɔn ho yɛ hu kɛse rebɔ mmɔden sɛ wɔbɛtow ahyɛ wɔn so no ho.
  Rodent wimhyɛn a wɔde tu kwan no nyɛ aseresɛm. Nanso mmeawa no de wɔn nkonyaayi tumi bɔ wɔn na wɔtow nkonyaayi. Na sɛ́ anka ɛbɛyɛ mmoa a wɔyɛ keka no, cotton candy pue. Enti ɛyɛ dɛ na ɛyɛ huam.
  Nea ɛka ho no, bonsu a wɔwɔ ntaban no bi dan strawberry. Nea abere saa na ɛne rubies ne topaz hyerɛn.
  Na bonsu foforo bi a wɔwɔ ntaban bɛyɛɛ balloon.
  Oenomai ne Dobrynya nso de wɔn ho hyɛɛ ɔko no mu wɔ ɔtweaseɛ so. Wofii ase de nkrante a ɛnyɛ den na ɛyɛ tẽẽ twitwaa wɔn mfɛfo. Wiɛ, ne ɔtweaseɛ no ankasa, bere a wɔfa no na wɔde ogya hyew no. Na wɔbɛhyew wɔn a wɔwɔ ntaban no a wɔrennu wɔn ho anaa wɔn adwenem yɛ wɔn naa biara.
  Oenomaus kae, bere a ɔretwitwa ɔtamfo no sɛ:
  - wei, wohunu, ebeye aseresɛm na ɛyɛ nwini paa!
  Dobrynya de serew kae sɛ:
  - yiw, wei ntumi nka nsem mu!
  Na abarimaa ɔbran no tow ade a ano yɛ nnam yiye na edi awu guu atamfo no so. Ɛbɔɔ ɔkraman no aniwa mu pɛɛ, na ɛne ɔkraman foforo bɔɔ. Ɛha na basabasayɛ no fii ase.
  Oenomaus too dwom sɛ:
  Mpɔtorɔ yɛ nwini paa
  Wobetumi mpo awe oak...
  Ɛyɛ den sɛ wubehu w"amemene, .
  Na ntwitwiridii no te sɛ asaawa!
  Dobrynya penee eyi so sɛ:
  - yiw, mpɔtorɔ keka nneɛma a ɛyɛ abofono nyinaa!
  Margarita de n"ani kyerɛɛ baabi. Ɔkaee sɛnea wɔkyeree abarimaa Andreika a ɔyɛ ɔfã biara no. Na wɔde no too ɔdan bi a ɛwɔ fam a awɔw wom a mpɔtorɔ ahyɛ mu ma mu. Na mpɔtorɔ no kekaa abarimaa no nan a ɛda hɔ kwa no, na awɔw no ayɛ no mmerɛw. Andreika ne mpɔtorɔ koe anadwo mũ nyinaa na wanna. Na anɔpa no wɔde no kɔbisabisaa no nsɛm, na wodii kan petepetee akuru a ɛwɔ abarimaa A nan so no so. Ná ɛyɛ yaw paa, na Andreika fii ase teɛteɛɛm . Na wɔde nsɔe nso bɔɔ no.
  Nanso abarimaa a ɔpɛ ɔfã biara no hweree n"adwene esiane ɛyaw ho ahodwiriw nti, nanso wanka hwee.
  Margarita tumi yɛɛ Andreika guankɔbea ho nhyehyɛe. Na eyi ne nea ɔyɛe. Abarimaa no tumi dii ɛyaw no so na ofii hɔ wɔ nan a adi dɛm na wɔaka no so. Na ɛno nti, kudos ma no.
  Abeawa a ɔpɛ ɔfã biara no boroo mpɔtorɔ no na ɔde anigye kɛse too dwom sɛ:
  Me tuo te sɛ onua panyin
  Shoots pɛpɛɛpɛ paa, pɛpɛɛpɛ...
  Ne nyinaa akyi no, abeawa bi wɔ afiri a wɔde tow tuo wɔ ne dwensɔtwaa mu, .
  Ɛwom sɛ ɛtɔ mmere bi a asetra te sɛ afiri de!
  
  Meyɛ abeawa a me ho nyɛ den sen saa
  Wolf ne tigress wɔ sɔhwɛ biako mu...
  Nanso asɛm no nyɛ nkasanoma, .
  Sɛ me ne me dɔfo wɔ a, migye di, bom!
  
  Mefaa pass no dedaw, .
  Iran de ahum bɔɔ mmepɔw no so...
  Odii aman ahorow pii so nkonim, .
  Dabi, mintumi ntena sofa no ho asomdwoe!
  
  Ebia worente eyi ase, .
  Dɛn na ɛkyerɛ sɛ wo ne fanatics bɛko...
  Kyerɛw wɔ wo nhoma a wode kyerɛw nsɛm mu, .
  Na sua sɛ wobɛko decently, guy!
  
  Me Ɛna Man biara nni hɔ, gye me di, akokodurufo, .
  Ɔhyerɛn te sɛ ruby a ɛhyerɛn...
  Ɛwom mpo sɛ abonsam nkorabata ɔpepem pii wɔ hɔ de, nanso .
  Yɛbɛda so ara anya baabi wɔ soro!
  
  Awurade mmɔ me ho ban
  kɛseɛ , Ade Nyinaa so Tumfoɔ...
  Abeawa no wɔ honam a tumi wom, .
  Ɔde volley a ɛyɛ pɛpɛɛpɛ bɔ cherry no gu fam!
  
  Obiara ntumi nni me so nkonim
  Me ne abeawa a ne din de asraafo dɔm no!
  Ɔsebɔ nso kotow me nan ase, .
  Na ɛrenkyɛ na maple no ama wo sika kɔkɔɔ!
  
  Awɔw, a ɔretu mmirika a ne nan da hɔ afa sukyerɛmma mu, .
  Snowdrifts, wunim, n"abɔ abeawa bi hu...
  Mɛma me tamfo no ti nhwi a ɛyɛ mmerɛw, .
  Wohu me sɛ greyhound!
  
  Wɔwoo me ahohuru bere mfiase, .
  saa , te sɛ nea ɛyɛ frankaa...
  Suban no yɛ greyhound paa , groovy, .
  Na ogyaframa a ɛyɛ hyew hyew me koma mu!
  
  Yiw, woantumi anhu abeawa a ne ho yɛ fɛ sen saa, .
  Ɔbɛma obiara ɔdɔ pii...
  Ɔnhwɛ sɛ wadi mfe aduonu mpo , .
  Nanso ɔbɔ denneennen mpo!
  
  
  Enti, kotow ababaa no, .
  Na kiss ne nan a ɛda hɔ kwa...
  Ɔsraani no de ahopere bɛkɔ soro te sɛ agyan, .
  Ɛrenyɛ den mma yɛn sɛ yebedi ɔhaw no ho dwuma!
  Abeawa a ɔpɛ ɔfã biara no too dwom wɔ ɔkra mu yiye. Mpɔtorɔ a wotu no nyinaa asesa. Ebi wɔ kotoku mu, ebi wɔ popcorn mu, ebi wɔ oatmeal mu, anaa samina a wɔde ayɛ mu. Na wɔkyekyeree mmarimaa akokodurufo no bi wɔ ɔkwan a ɛnyɛ hwee so ma wowuwui, anaasɛ ɔtweaseɛ no de ogya hyew wɔn. Ná eyinom yɛ muffin ne nnuan a wɔayam a ɛyɛ dɛ a wɔde nam ayɛ ampa.
  Dobrynya faa na ɔde ne nansoaa tow ade no, na ɛbɔɔ akokɔsrade a ɔwɔ ntaban no mu, de kyekyeree ɔbo fasu no ho. Na ɛbɛdaa adi sɛ na ɛyɛ nwini na ɛyɛ nwini saa.
  Akɔre no hyerɛn mpofirim na daimond kɔnmuade bi a ɛyɛ nwonwa puei wɔ n"ananmu.
  Dobrynya too dwom sɛ:
  Na bere a mihuu barbel no, .
  Ay, ay , ay!
  Mmarimaa no de mmirika maa wɔn sika, .
  Mma nnda!
  Abarimaa Enomai buae sɛ:
  - Wow! Hwɛ sɛnea ɛkɔɔ yiye. Eyi yɛ aboɔden abo.
  Dobrynya bɔɔ n"ano na ɔbobom sɛ:
  - betumi ayɛ ne nyinaa, anuonyamfo, yɛagua akyɛ, ɛhe?
  Dominica bɔɔ gyegyeegye de buaa, na ɔsan danee akɔre a wɔwɔ ntaban dumien a wɔrehuruhuruw fi abankɛse no abantenten a ɛyɛ hu no mu ma wɔbɛyɛɛ aboɔden abo akuw mũ nyinaa. Na sɛnea ɛhyerɛn na ɛhyerɛn anwonwakwan so, te sɛ nsukyenee a ɛwɔ hann anan no so a ɛde owia hann kɔ.
  Margarita de serew kae sɛ:
  - megye di se papa di bone so nkonim!
  Enomai de serew kae sɛ:
  - papa ne bone ye nsusuwii a ewo ho. Ɔkraman bi ni, ɔno nso te ase, na yɛtwitwa no!
  Dobrynya kae sɛ:
  - Na afifidee no? Nnuadewa ne nnuaba koro no ara nso te ase, na wodi nso, na ɛyɛ mmɔbɔ!
  Dominica tweet sɛ:
  - saa na eba, saa na eba, .
  Wɔn mu biara we ne yɔnko prɛko pɛ!
  Abeawa-oyikyerɛfo a ɔbobom no faa no na ogyaee nkonyaayi fii ne nan a ɛda hɔ kwa no mu. Na wɔsesaa abantenten a ɛwɔ ɔkraman ti nhwi no. Ɛbɛyɛɛ sika kɔkɔɔ, na rose bi hyerɛn a rubies wɔ so.
  Margarita de anifere hyɛɛ no nsow, na ɔdaa ne sẽ adi na ɔde mframa a edi awu na ɛsɛe ade a ɛreworo so fii ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no mu bae. Na nkonyaayi no yɛɛ adwuma. Na wɔbɔɔ no akuturuku awudi ne ɔsɛe, a ɛdanee adebɔ ne nkɔso ntɛm ara.
  Orcfo ne goblins hwiee gui fii abankɛse no mu bio . Na wɔforoo wɔ nnipadɔm ankasa mu . Ná asono a wɔn ho yɛ hare no bi hyɛ dade akode. Na eyinom yɛ akode a ɛhyerɛn yiye, a peaw ne agyan ka ho.
  Dominica de abufuw hyɛɛ no nsow, na ɔdaa ne sẽ adi sɛ:
  - afei eyi yɛ creepy horde a wɔreforo akɔ mu dedaw . Wiɛ, so yɛde biribi a edi awu behyia wɔn?
  Margarita de serew a ɛyɛ adwemmɔne kae sɛ:
  - yiw, ampa ara se yebetumi ay eyi!
  Na nkonyaayifo mmeawa no faa na wɔde wɔn nkonyaayi pulsar ahorow no too orcs ne goblins no so.
  Abarimaa Dobrynya kae sɛ:
  - wei nnye bɔne, nanso ɛsɛ sɛ yɛma mmofra akofoɔ hokwan ma wɔko.
  Na, nokwarem no, mmofra atuatewfo mpempem pii tuu mmirika kɔɔ abankɛse no mu fii mmeae ahorow. Ná wɔn mu pii, titiriw mmarimaa no, hyɛ nkɔnsɔnkɔnsɔn. Mmarima no binom yɛɛ adwuma, na wosisii nkaedum ne ahoni maa abayifo Bastinda . Ahoni bi nyin koduu mita ɔha, na abankɛse kɛse no nkutoo na na ɛkorɔn wɔ wɔn atifi.
  Mmarimaa baanu a wɔn ho yɛ den sen biara, ɛwom sɛ wɔnyɛ akɛse de, nanso Viscount ne Phoenix dii ako dii wɔn a aka no anim, na wɔde mpɔtorɔ no guu fam.
  Orcfo no nso fii ase tow tuo fii agyan so. Nanso nkonyaayifo no bɔɔ wɔn denneennen. Sɛ na ɛnyɛ den koraa sɛ wobekum mpɔtorɔ, ɛwom mpo sɛ na wɔyɛ srade na wɔsõ a, eyi ka sɛnea wotumi nantew. Afei orcs no bɛyɛ akofo a wɔn ho yɛ den, na goblins no yɛ abran ara kwa.
  Phoenix kae sɛ:
  - me ne Kartaus koe . Enti na n"akofo no yɛ nnam kɛse!
  Viscount ɔkofo no too dwom sɛ:
  M"ani gye akodi ho yiye
  Ɔko te sɛ akokɔ...
  Na wɔ nsa ne nsa akodi mu no, .
  Mereko ama mmoa a wɔyɛ keka abien!
  Phoenix de serew kae sɛ:
  - Yiw, sɛ yɛbɛka nokware a, wei yɛ kɛse ! Nanso yɛasua sɛ yebekum mmoa a wɔyɛ keka mpempem pii.
  Na enti mmarimaa akokodurufo no kum goblin no. Na na wɔadan aboa akɛse a aka no fã bi dedaw nnuan ne nnɔkɔnnɔkɔwade ahorow ahorow . Nanso goblin no mu biako yɛɛ ice cream a ɛte saa wɔ bobesa kuruwa a wɔde emerald adwini mu.
  Na wɔ soro no, ice cream a ɛwɔ kɔla ahorow pii, chocolate asinasin, nnuaba a wɔde aduru ayɛ, strawberry, pistachio ne nea ɛkeka ho akuwakuw wɔ hɔ, a ɛyɛ dɛ yiye.
  Mmofra akofo no de anigye bɛteɛteɛm. Yiw, ɛbɛdaa adi sɛ ɛyɛ dɛ yiye ankasa na ɛma aniwa no yɛ nwonwa.
  Abeawa a ɔyɛ nkonyaayifo Margarita, bere a wagyae ɔsɛe ne ɔsɛe asorɔkye foforo no, yɛɛ carte blanche a ano yɛ den wɔ asɛm a ɛfa sɛnea ɔbɛdan wɔn a wɔn ho yɛ tan no ayɛ nea ɛyɛ akɔnnɔ ho no mu , na ɔde mae sɛ:
  - wo akwan bi so no, nkonyaayie ye sene abɔdeɛ mu adeyɛ, ɛnte saa?
  Dominica penee so sɛ:
  - yiw, akyinnye biara nni ho, yerebɔ biribi a ɛyɛ fɛ na ɛyɛ dɛ. Nanso adɛn nti na nkoa mpempem pii wɔ ha, na wɔn nyinaa yɛ mmofra, na mpanyimfo biara nni hɔ a wohu?
  Margarita de serew buae sɛ:
  - a ewo mpɔtam hɔ nkonyaayi so nkɛntɛnso. Ɛyɛ den yiye. Na nokwarem no, ɛbɛdaa adi sɛ mmofra a wɔretu mmirika nkutoo na wɔwɔ wiase yi mu. Nanso mma ɛnhaw wo, ɛhɔnom mframa nkutoo remma wonyɛ abeawa ketewaa.
  Dominica de ahodwiriw bisae sɛ:
  - Na adɛn ntia?
  Abeawa a ɔpɛ ɔfã biara no buae sɛ:
  - Na ama kabege ti!
  Orc ne goblin bɔne ntua no fii ase yɛɛ mmerɛw. Mmofra akofo kunkum wɔn mu binom, na awarefo bi a wɔn ho yɛ fɛ nkonyaayi a emu yɛ den sesaa wɔn mu dodow no ara. Eyi yɛ nkonyaayi ankasa, na ɛkata poma a na Dunno wɔ no so.
  Dominica kae, na ɔserewee dɛ:
  Akontaabu bere adu, .
  Yɛbɔɔ orc no ani ...
  Wɔ mmuaema mu no, ɔbɛyɛɛ te sɛ pie, .
  Na ɔsrɛɛ sɛ wɔmma no ɛse!
  Na ampa ara, wɔ Wɔdan aduan a ɛyɛ dɛ ahorow nyinaa ma ɛbɛyɛ orcs ne goblins.
  Na mmofra akofo no ani gye eyi ho. Na wɔtɔre mpɔtorɔ ase a ɔhaw biara nni ho . Nanso esiane wɔn akuturuku nti, nnuan a ɛyɛ dɛ fii ase puei bio. Na nneɛma afoforo a ɛyɛ dɛ na ɛyɛ nwonwa.
  Na wɔdan mpɔtorɔ no ntɛmntɛm ma ɛbɛyɛ biribi a mfaso wɔ so na wotumi di.
  Abeawa Margarita a ɔpɛ ɔfã biara no teɛɛm sɛ:
  - Ebia afei deɛ yɛbɛkɔ abankɛseɛ no ankasa mu!?
  Abeawa odiyifo no kae sɛ:
  "Na ebia atɛwfo bɛtwɛn yɛn wɔ hɔ." Nanso, yɛasiesie yɛn ho ama eyi!
  Margarita serewee na obuae sɛ:
  - a meye akwampaefo, a ekyere se se meye krado bere nyinaa!
  Seesei nkoa mmofra no abubu abankɛse no mu. Wɔn nan a ɛda hɔ kwa no tiatiaa marble tuntum no so. Wɔ mu no wɔne orcs, goblins, ne rats koe. Na wotwitwaa wɔn mu te sɛ nea wɔwɔ twitwafo mmom sen nkrante. Ɛha na wofii ase twaa no.
  Mmarimaa no de nkrante koe denneennen titiriw. Na mmeawa no pɛe sɛ wɔde agyan tow tuo. Nea eye ne sɛ, na Margarita tumi dannan nkankyee ne akuturuku ma ɛbɛyɛ agyan ankasa. Na wɔtow agyan akuwakuw mũ nyinaa, na wɔtow mpɔtorɔ no mu.
  Dominica de anifere kae sɛ:
  - agyan a ano ye nnam a ewo owudifo kwan so, mo ho nwini, me mma.
  Mpofirim ara abayifo Bastinda ankasa tu fii abantenten no mu. Na ɔte sɛ ɔbaa a wadi bɛyɛ mfeɛ aduasa nnum, na ɔkyinkyin te sɛ soro. Ne ti nhwi yɛ tuntum, ɛyɛ kurukuruwa, na ɔno ankasa kura nkonyaayi poma abien wɔ ne nsa a wɔde nsateaa ahyɛ mu no mu.
  Ná abayifo no de moto retu, na na mpaboa a wɔde nhama ayɛ wɔ ne nan so.
  Bastinda faa no na ɔbobom sɛ:
  - a mebu n'aho den
  Na mehyɛ wɔn a wɔyɛ mmerɛw no abufuw...
  Meyɛ bɔne kɛse
  Na wo a woda mpaboa nso ɛ?
  Dominica tweet de buae sɛ:
  Me mmara no yɛ mmerɛw
  Medi wɔn a wɔyɛ abɔnefoɔ so nkonim...
  Obiara a ɔyɛ mmerɛw no, mɛboa, .
  Mintumi nyɛ no ɔkwan foforo biara so!
  Bastinda gye fii nkonyaayi poma no mu, te sɛ nea ɔde pulsars rebɔ Dominica. Enti ɔbɔɔ abɛn de buaa. Na ntɛm ara na pulsar ahorow no danee keeki na ɛhwee abeawa-oyikyerɛfo no so, na wɔde srasraa no yiye.
  Wɔ mmuaema mu no, Dominica de abufuw gyaee pulsar kɛse bi fii ne poma no mu ne ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no mu.
  Ɛde wimhyɛn twaam, nanso Bastinda tumi guanee na nsu a ɛtɔe wɔ abankɛse no mu bɔɔ no. Ɛkame ayɛ sɛ ɛhyerɛn ntɛm ara na efii ase sakrae. Na abankɛseɛ a ɛyɛ hu no ananmu no, ahemfie a ɛyɛ fɛ paa sɔree - koraa na ntɛm ara.
  Bastinda de n"ani kyerɛɛ no, bɔɔ n"ani na oguan. Sɛ yɛbɛka no yiye a, tu wimhyɛn kɔ. Na dua bi a ɛyɛ ogya kaa n"akyi.
  Dominica ne Margarita de ahopere dii n"akyi. Ɛda adi sɛ na nkonyaayifo baanu no nyinaa aka akyi wɔ ahoɔhare mu.
  Nanso, moto a etu ntɛmntɛm sen ɔtweaseɛ koraa.
  Mmabaa a wɔyɛ nkonyaayifo no fii ase totow tuo guu Bastinda so . Nanso bere ne bere mu no na ɔkwati anaasɛ ɔde ne ho bɛbɔ ne ho ban. Bio nso, moto no maa kwan no yɛɛ kɛse ntɛmntɛm, na ɛde nkonyaayi yii no fii baabi a wɔtow tuo no.
  Dominica kae sɛ:
  - hweree ne man, ne mansefoo ne ne tumi. Enti, yenhia no ankasa mprempren!
  Margarita kae sɛ:
  "Sɛ owiaa ɔkraman kɔkɔɔ a wɔde ayɛ ade no kɔe a, ɛnde yɛn nkonimdi no bɛyɛ nea mfaso nni so!"
  Abeawa odiyifo no de ahotoso paee mu kae sɛ:
  - Nanso mmofra mpempem pii nyaa ahofadi! Eyi nso fata biribi!
  Abeawa a ɔpɛ ɔfã biara no penee so sɛ:
  - Nifa! Ɛnyɛ nwonwa sɛ yɛyɛɛ adwuma.
  Nokwarem no, awiei koraa no, wɔsakraa mpɔtorɔ no na wokunkum wɔn, te sɛ orcs ne goblins no. Enti wodii nkonim kɛse.
  Mmofra mpempem pii - mmarimaa ne mmeawa - boaboaa wɔn ho ano wɔ abɔnten so na wɔtoo dwom, na wɔtiatia wɔn nan a ɛda hɔ kwa no so sɛ:
  - anuonyam ma abran no! Anuonyam nka ahofadifo no! Fa nkoasom kɔ fam!
  Eyi ne nkonimdi kɛse a ɛsen biara wɔ mpɔtorɔ man mu. Na nneɛma a ɛyɛ nwonwa na mframa wom pii wɔ ha.
  Margarita na odii kan kasae. Ɔno, a ɔresaw , na ɔfa no na ɔto dwom, na na ne dwom no yɛ abeawa bi a ɔyɛ ɔfã biara dwom:
  Yɛn a yɛyɛ ohia ne awɔw bere mu ayayade mma, .
  Wɔwoo no wɔ ɔdan bi mu wɔ osutɔ mu...
  Ma wɔnto abeawa no dae no, .
  Bere bɛn na yɛbɛkɔ ɔko a emu yɛ hyew mu bio!
  
  Mikowiee Elfxik wɔ akwanhyia mu, .
  Na me Ɛna Man, Holy Rus'...
  Me nkrabea, a ɛyɛ soronko koraa, .
  Meko ma ɔman no anigye ne ɔdɔ!
  
  Na Russia Ɛna Man a ɛyɛ fɛ sen saa nni hɔ, .
  So woyɛ ma ko no , na nsuro...
  Na ɔman biara nni hɔ a anigye wom sen eyi wɔ amansan yi mu, .
  Wo ne amansan hann kanea, Rus"!
  
  Mɛfa ogya ne nsu mu ama mo, .
  Akwampaefo no asua sɛ wobedi nkonim...
  Yɛbɛsɔ ɔmanfo ani bere nyinaa, .
  Efisɛ asraafo no ahoɔden nni ano!
  
  Momma yɛnkɔ ntua no so mma Ɛna Man, .
  Wɔ hurray a ano yɛ den na ɛyɛ abufuw nteɛm ase...
  Hitler benya n"akatua akosi awiei, .
  Yɛbɛpam Nasifo no afi gyaade hɔ!
  
  Akokodurufo ahyɛ m"agya Man ma, .
  Na Stalin yɛ ɔbran kɛseɛ...
  Akwampaefo no nantew wɔ nhyehyɛe mu, .
  Ade Nyinaa so Tumfoɔ Abusua, yɛn Awurade, O baako!
  
  Hann ne nkwa pa din mu, .
  Yɛbɛko akokoduru so, mmofra...
  Ne nyinaa akyi no, awo ntoatoaso bi bɛtra komunism ase, .
  Gye me di, wontumi nnye anidaso mfi yɛn nsam!
  
  Yɛdɔ yɛn Maame Man, guys, .
  Yɛpɛ sɛ yɛma wo so wɔ mununkum no so...
  Fascism benya aweredi a emu yɛ den, .
  Efi akwampaefo, akɔre akokodurufo no hɔ!
  
  Yebenya, migye di sɛ ɛrenkyɛ yebedi nkonim, .
  Ɛwom sɛ fascism yɛ anifere ne atirimɔdensɛm de...
  Nananom bɛhoahoa wɔn ho wɔ yɛn ho, .
  Na Svarog bedi w"anim akɔ ɔko mu!
  
  Yɛn Agya akokodurufo no anuonyam nti, .
  Awurade Tumfoɔ no ankasa foro kɔɔ asɛnnua no so...
  Yɛrennu yɛn ho wɔ yɛn asetra mu mma Russia, .
  Momma wɔnte nne kɛse bi mfi soro!
  
  Ko ma yɛn Ɛna Man anuonyam, .
  Akofo anokwafo dɔ no...
  Moyɛ mpataku mma, ɛnyɛ akraman a wɔyɛ ahufo, .
  Asraafo mpo yɛ ahantan kɛse!
  
  Yɛtumi nya ɔsram no fi vault no mu, .
  Kye pike, catfish kɛse bi...
  Lenin kɛse no sɔree maa ahofadi, .
  Yɛbɛma ɔdan no aba nkwa mu!
  
  Wɔ Abusua no Din mu no, monsisi pyramid, .
  Na ahyɛn a ɛbɛtetew ɔsoro akorae no...
  Na Hitler , de aseresɛm kum akofo no , .
  Ade Nyinaa so Tumfoɔ no wui na ɔsɔre maa yɛn bio!
  
  Woyɛ ɔdɔfo, ɔbɔnefo Lada, .
  Wo na wowoo Onyankopɔn fitaa kɛse no...
  Na ɛsɛ sɛ yɛde akokoduru ko ma mo, .
  Ɛmmra sɛ Ade Nyinaa so Tumfoɔ no bɛboa wo ma woatra ase daa!
  
  Dɔ, hyɛ Onyankopɔn Yesu anuonyam, .
  Ɔyɛ Russiani guy, ɔne yɛn wɔ hɔ daa...
  Bere aso sɛ yɛde ahokokwaw nwene agude no, .
  Ɛmmra sɛ anigye nhyɛ mfe no ma daa!
  
  Me Russia kronkron no kɛseyɛ, .
  Otumi di atamfo so nkonim ...
  Ɛwom mpo sɛ mmea no de ehu teɛɛm de, .
  Yebetumi abubu ɔtweaseɛ no!
  
  Ɛna Man kronkron no anuonyam nti, gye me di, .
  Wɔ Russia Nyankopɔn Kristo Din mu...
  Yɛbɛsi asɔre akɛseɛ nnansa yi ara, .
  Momma yɛnantew yɛn kwan so nkɔ awiei koraa!
  
  Ɔdɔ, gye me di, onnim nsɛm a ɛho nhia, .
  Boredom a ɛho nhia biara nni hɔ a wobehu wɔ mu bio...
  Ma Kain nsɛe wɔ asaman mu, .
  Na Habel bɛto ne dwom bio!
  
  Ɛha na yɛde bugle retiatia Berlin ho ahyia, .
  Torobɛnto no bɔ te sɛ dɔn...
  Ɛyɛ papa sɛ wobɛyɛ ɔkofo a ɔbrɛ ne ho ase yiye, .
  Fa agyan bɔ Nasifo no ti!
  
  Abusua no benyan, gye me di, awufo nnansa yi ara, .
  Nyame fitaa bɛma wo ɔdɔ biara
  Na yɛsii gyinae pefee sɛ, .
  Dɛn na ɛbɛyɛ nsakrae a ɛyɛ anigye daa!
  ɔsaw, na ɔde ne nan bɔɔ ne nan a ɛda hɔ kwa, anigye ne anigye so . Na mmofra afoforo a na wɔyɛ nkoa no too dwom na wɔsaw, bɔɔ mmɔden sɛ wɔbɛsɔre, anaasɛ wɔbɛka no yiye no, wobehuruw akɔ soro.
  Dobrynya, esiane sɛ na ɔyɛ abarimaa a ne ho yɛ den nti , faa ɔbo bi tow kɔɔ soro. Ɛhuruw kɔɔ soro na ɛpaee, na ɛpetee te sɛ ogyaframa yɛɛ asinasin mpempem pii a ɛwɔ kɔla ahorow.
  Abarimaa viscount no teɛɛm sɛ:
  - wei ye nwonwa ampa!
  Dobrynya kasa tiaa eyi denam ɔbo no a ɔtow gui bio no so, na Margarita de anyinam bɔɔ no, na ɛmaa ɛpetee yɛɛ asinasin pii a ɛwɔ kɔla ahorow na ɛhyerɛn ma ɛyɛ nwonwa:
  - Daabi! Eyi yɛ nokwasɛm a ɛte saa. Na biribiara nni hɔ a ɛkorɔn sen nokwasɛm yi!
  Abarimaa ɔbran Phoenix de abufuw bɔɔ ne nan a ɛda hɔ kwa ma sare no fii ase sõ wusiw no teɛɛm sɛ:
  - yen keteke no tu kɔ anim - egyina wɔ commune no mu!
  Yenni ɔkwan foforo biara - atuo a ɛyɛ den!
  Na abeawa a ɔwɔ wɔn nkyɛn no nso, obehuruw akɔ soro ne fam kɛkɛ.
  Ná wɔn adwene yɛ papa, na na anigye rekɔ so kɛse.
  Dominica nso sii gyinae sɛ ɔbɛda ne nyansa adi kakra.
  Na momma yɛnkyerɛw wo aphorisms a ɛkyɛn so a wode adi dwuma yiye no nsuten mũ nyinaa;
  Akoa betumi de ne ho, ɔkwasea betumi ayɛ onyansafo, ohiani betumi ayɛ ɔdefo, nanso sɛ wowɔ afunumu tirim a, wobɛyɛ afurum daa!
  Ɛnyɛ ohiani a onni sika, na mmom nea nwura ayɛ ne ti ma!
  Mpɛ sɛ woyɛ ɔhene sɛ wunni amemene a!
  Shah mpo bɛbɔ dam te sɛ afurum!
  Nokwarem no, ɔhene no yɛ gyata, nanso ɛnyɛ nea onni anifere a ɛte sɛ ɔkraman, na wɔayi gyata were!
  Mma nnsu, na mmom yɛ komm sɛ wunnya nkɔɔ gyata no ananmu, na ɔkraman nso mfaa ne suit mmae a!
  Ɔmanyɛfo te sɛ ɔkraman a ɔwɔ Krylov anansesɛm mu no, nanso nyɛ ɔkraman sɛ obi a ɔtow aba!
  Sɛ wote sɛ dua a, ɛnde wobeyi nwi no afi wo so akosi ntini no mu!
  Sɛ ɔman no renkyekyere kɔndua a, ɛsɛ sɛ ɛyɛ den, te sɛ nantwinini!
  Wimhyɛn ho hia na ama ɔman no atumi atu!
  Ɔmanyɛfo no ayɛ krado sɛ ɔbɛhyɛ ɔsram no bɔ, sɛ ɔrensian nsu a ɛkɔ nsu mu no mu kɛkɛ!
  Nea wannom n"akwahosan yɛ abofra daa!
  Oak akyinnyegye reyɛ ade wɔ dua no so!
  Ɔmanyɛfo bi befi ne pɛ mu ayi wo ti nhwi no afi wo so sɛ woyɛ dua a ɛyɛ dua a!
  Nanso onipa wɔ mfaso biako sen bonsu: ɛtɔ mmere bi a anyɛ yiye koraa no ɔyɛ ɔkraman ankasa kakra!
  Ɔmanyɛfo no wɔ gyata apɛde, ɔkraman anifere, nanso n"akwan no yɛ nea ɛyɛ mmerɛw koraa!
  Sɛ ɔmanyɛfo yɛ ɔkraman dodo a, ɛnde ɔbɛyɛ mprako koraa!
  Ɔmanyɛfo a ɔwɔ ɔkraman anifere ne ɔkraman nsa bɛyɛ kebab afi abatowfo mu!
  Na anigye hwehwɛ mmɔdenbɔ, sɛ ɔpɔnkɔ adwumaden nkutoo na wubetumi atow ahobrɛase kɔla no agu!
  Gye di sɛ wubedi nkonim sɛ wudi obiara anifere so a!
  Ɔmanyɛfo betumi adi ɔkraman mpo so nkonim, nanso ontumi nnaadaa bere daa!
  Mpɛn pii no, obi a ɔtow aba tu tu te sɛ ntɛtea kɔ ɔmanyɛfo bi kasa a ɛwo wom mu, nanso mpɛn pii no, ɔno ankasa ka no!
  Ɔmanyɛfo mene abatowfo te sɛ nea python mene kraman, twetwe nwansena te sɛ vodka ne Velcro a ɛyɛ dɛ!
  Ɔkraman ntumi ntra ase a nam nnim, na ɔmanyɛfo nso ntumi ntra ase a nnaadaa nka ho!
  Ɔpɔnkɔ a ɔde mmirika sen biara no bɛyɛ osetie ama nea onim ade yiye no!
  Ɛyɛ mmerɛw ma ɔmanyɛfo sɛ ɔbɛdan ne ho afi ne mu sen sɛ ɔbɛhyɛ biribi a wobetumi ayɛ ho bɔ!
  Obiara a wobɛtow aba ama no no, wode simma biako bɛhyɛ nea ebefi mu aba no anuonyam!
  Anyɛ yiye koraa no, yɛ ɔkraman a ɔyɛ anifere kakra sɛ wompɛ sɛ wobɛyɛ afurum a ne ho yɛ hare a!
  Don"t trust politicians, wɔ abatowfo fam no wɔyɛ sandpaper a wɔreyi chips afi oak nnua so kɛkɛ!
  Obiara a ɔnyɛ ɔkwasea koraa no bɛdan penny biako ayɛ no penny a emu yɛ duru!
  Abusuafo biara nni amammuisɛm mu, nanso wɔn a wɔpɛ sɛ wɔkyɛ nea mowɔ sɛ anuanom no bɛba!
  Nneɛma a ɛyɛ abofono pii wɔ asetra mu, nanso nea enye koraa ne bere a asetra ba awiei!
  Sɛ wopɛ sɛ wobɛn Onyankopɔn a, fa nnadewa bɔ bonsu a ɔwɔ wo kra mu no wɔ asɛnnua no so!
  Onipa fi ase, sɛ ɛnyɛ bonsu mu a, ɛnde, sɛnea ɛte biara no, wannyae sɛ ɔbɛyɛ bonsu!
  Sɛ wowɔ bonsu adwene a, ɛnde ɔkraman bɛmene wo te sɛ boa constrictor a ɔkyere mmoa we!
  Biribiara nni hɔ a enni ano gye bere a egye ansa na amammuifo de nea wɔhyɛ bɔ no ama!
  Sɛ wobobɔne pii a , wobɛbɔ abubuw te sɛ ɔkraman a wɔaboro no!
  Nnye obi a ɔkasa denden nni, na ogya kɔkɔɔ betumi ahyew wo!
  Onyankopɔn mpo ntumi nnye akyinnye nsen ɔbea na ɔmma bonsu nkɔ nnipa amammerɛ mu!
  Sɛ ɔdɔ nni hɔ a, serew biara nni hɔ, gye sɛ ɛyɛ ɔmanyɛfo bi serew a ɛyɛ hu!
  Esiane sɛ ɔmanyɛfo a onni ntaban no atra mununkum mu akyɛ dodo nti, otu kɔ nsu a ɛkɔ nsu mu no mu!
  Ɔkra ketewa bi wɔ ɔbran bi apɛde ahorow bere nyinaa!
  Ɔkra ketewaa bi wɔ ahantan kɛse bi!
  Ɔmanyɛfo yɛ owifo a ɔkyerɛw mmara ma ne ho na obu ɔman no sɛ zone territory!
  Ɔmanyɛfo no wɔ Fida ason dapɛn biara, nanso sɛ ɛho hia sɛ odi bɔhyɛ no so a , Yudafo Kwasida ba!
  Biakoyɛ ye, bere tenten a ɛnyɛ sɛ ɔne ɔmanyɛfo bi bɛware no!
  Ɔmanyɛfo yɛ abɔde a ɔte saa a ɔpɛ sɛ ɔde swinish akwan di dwuma fi wo mu yɛ oguan!
  Swinish akwan a amammuifo fa so no dan abatowfo ma wɔyɛ chop!
  Wɔ mprako sodifo ase no, asetra nyɛ srade da!
  Mprako ɔmampanyin a wɔbɛyɛ no yɛ srade dodo!
  Sɛ wopɛ sɛ woyɛ ɔmampanyin a, fa wo hokwan ahorow no di dwuma!
  Sodifo a obu abatowfo sɛ nguan no yɛ mprako a wɔtaa yɛ!
  Onyankopɔn, eyi nyɛ tumi nyinaa so tumi nko, na mmom ɔpɛ a wowɔ sɛ wobɛkɔ asɛnnua no so esiane wo yɔnko nti nso!
  Sodifo a ɔtra ahengua no so kyɛ no ma ɔman no hwe ase!
  Ɔkannifo kumaa te sɛ ɔpɔnkɔ foforo, akwakoraa te sɛ ɔpɔnkɔ a ne nan abubu!
  Wɔ ɔkwan a wɔfa so nya Ɔsoro sorokɔ mu no, Satan ankasa yɛ ɔmanyɛfo!
  Ɔmanyɛfo yɛ Onyankopɔn wɔ ade biako pɛ mu, wɔ anoyi ahorow a ɔde bae nea enti a ne bɔhyɛ ahorow a ɔhyɛe wɔ abatow mu no dii nkogu wɔ ɔbonsam kwan so saa no mu!
  Ɔmanyɛfo, te sɛ beer, awɔw pa ara na ɔwɔ pon so!
  Ɔmanyɛfo no yɛ dɛ wɔ ne kasa ahorow mu, nanso akyi dɛ a ɛyɛ nwononwono a efi mu ba no nte sɛ beer koraa!
  Bere a nokware no fi ɔmanyɛfo anom nkutoo ne bere a ɔkyerɛ ne ho ase wɔ ɔkwan a ɛnteɛ so!
  Amanyɔfo, sɛnea ɛbɛyɛ a anyɛ yiye koraa no ɔbɛbɛyɛ Ɔsoroni kakra no, ɔbɔ nea ɔtow aba no asɛndua mu koraa !
  Ɔsebɔ ahoɔden mpo rennye wo nkwa sɛ w"adwene yɛ deck a!
  Ɔkraman yɛ aboa araa ma obeyi gyata nwoma abiɛsa!
  Ɔmanyɛfo yɛ den sen biara bere a nea ɔtow aba no adwene mu yɛ mmerɛw no!
  Ɛno nti na ɔmanyɛfo bi de ɛwo fi adi sɛnea ɛbɛyɛ a nea ɔtow aba no renteɛteɛm koraa!
  Nea ɔde sawdust ahyɛ ne ti so no, wɔde poma bɛbɔ no denneennen!
  Oak yɛ nnua hene, oak ti dan dua biara ma ɛyɛ asɛmti!
  Oak ntumi nsɛe, oak ti no yɛ mfutuma ma!
  Sɛ woyɛ dua a, ɛnde anyɛ yiye koraa no, wowɔ dua bi wɔ wo ti so !
  Nea wonnim no yɛ hu, nanso ɛtɔ mmere bi a nea wonim no ma wusuro ara kwa!
  Nimdeɛ ma ahotoso ba bere mpo a ɛyɛ den, nimdeɛ a wonni , adwene mu naayɛ bere mpo a ɛyɛ mmerɛw!
  Ohufo nyɛ nea osuro, na mmom ɔyɛ ɔkwasea sɛ obenya akokoduru!
  Ehu yɛ mmerɛwyɛ, akokoduru yɛ ahoɔden, nanso hwɛ yiye wɔ moron a ɛwɔ wo mu no ho !
  Obiara a ɔma kwan ma hwene di n"anim no wɔ asiane mu sɛ ɔbɛyera wɔ pine abiɛsa no mu!
  Nkwaseasɛm a enni awiei ma wonantew kyinhyia, a wo nyansa yɛ kwa!
  Ɛnfa ho sɛ nufusu a ɛwɔ w"anofafa so no nnya nyow, sɛ ayamhyehye wɔ mo koma mu a, ɛyɛ bɔne kɛse!
  Adɔe paanoo a asɛe, adwensakra nkyene a ɛyɛ nwononwono!
  Ɛwo a efi ɔmanyɛfo bi ano twetwe wɔn a wɔn anofafa nnya nufusu a ayow no!
  Amanyɔni nyɛ owifo wɔ mmara mu, ɔyɛ owifo a ɔhyɛ mmara!
  Ɔmanyɛfo no hyɛ asetra a ɛyɛ dɛ ho bɔ, hwie ɛwo fi n"ano, nanso ne nan yɛ nnam, te sɛ nwansena!
  Ɔmanyɛfo bi a ne ho akokwaw reyɛ leeching wɔ abatowfo no sika kotoku mu!
  Dɛn nti na kommyɛ yɛ sika kɔkɔɔ efisɛ wotua ho ka!
  Dɛn ne ade kɛse a ɛwɔ wiase? Bɔhyɛ ahorow a ɔmanyɛfo bi ahyɛ mu bepɔw!
  Ɔmanyɛfo no pɛ sika ne tumi, wayɛ krado sɛ ɔbɛtetew obiara mu asinasin!
  Nea edi kan koraa no, ɔmanyɛfo yɛ ɔkraman, ɛnyɛ bere nyinaa na ne ho yɛ hyew, na mmom ɔwosow ne dua bere nyinaa!
  Ɔmanyɛfo no ani gye sɛ ɔde bɔhyɛ hunu kɛkɛ bɛhyɛ wo sika kotoku mu ma!
  Amanyɔfo di nokware wɔ ade biako pɛ ho bere a ɔka sɛ - yɛn, efisɛ onni n"ankasa ne ho bio!
  Dɛn na ɛsen atɔm wɔ amansan yi mu? Amanyɔfo anim ne wɔn akataso!
  Nea ɔmanyɛfo fi ne pɛ mu yɛ kɛse ne sɛ ɔbɛpaw wɔn a wɔtow aba no kotoku!
  Ɔmanyɛfo wɔ Fida ason dapɛn biara, nanso sɛ otie wɔn a wɔtow aba no yɛ n"ahome da bere nyinaa!
  Hena na odii kan bae? Amanyɔfo, efisɛ wɔde basabasayɛ bae!
  Don"t believe in coolness of rooster politicians, bere nyinaa wɔto dwom fi obi foforo nne mu, ɔkraman!
  Sɛ ɔmanyɛfo bi hwie ne nsɛm gu te sɛ anadwofa a, ɛkyerɛ sɛ ɔkraman na ɔyɛɛ ne fonogram!
  Ɛda adi kɛse sɛ kokoram bɛbɔ abɛn wɔ bepɔw no so sen sɛ ɔmanyɛfo bedi ne bɔhyɛ so a ɔrenhoro!
  Ɔmanyɛfo te sɛ anadwo anansesɛm, nea ɔtaa tetew wɔn a wɔkra nneɛma no nkutoo awiabere!
  Ɔkwan bɛn so na ɔmanyɛfo te sɛ ɔkraman? Sɛ obubu pii a, akyinnye biara nni ho sɛ ɔyɛ obi a ɔyɛ mmerɛw na ɔwɔ owura!
  Wɔn a wɔde wɔn koma tow aba ma wɔn no taa kowie wɔn a wɔtow aba no mmerɛbo mu!
  Amanyɔni te sɛ vodka, nea ɔtow aba no de ne mmerɛbo bɛte nka sɛ ahyew!
  Ɔmanyɛfo dane w"amemene, te sɛ vodka, nea ɛnte sɛ ɔno nkutoo na ɛyɛ nwura ahyɛ mu ma!
  Ɔmanyɛfo no ani gye ho sɛ ɔbɛma nsuyiri aba a botae a ɛda adi pefee ne sɛ obenya ɔdefo!
  Ɔmanyɛfo wɔ bɔhyɛ pii, nanso sɛ wɔanni so a, ɔde anoyi a ɛsen saa mpo!
  Ɔmanyɛfo yɛ ɔkraman, nanso mpɛn pii no ne kɔla yɛ fitaa!
  Ɔmanyɛfo no yi nnua a wɔabɔ no akuturuku fi oak nnua no so na ɔbɔ akutu te sɛ mprako!
  Sɛ ɔmanyɛfo bi kasa kasa te sɛ saw a, ɛnde akyinnye biara nni ho sɛ ɔbɛma obi a ɔtow aba no ayɛ dua!
  Ɔmanyɛfo no ani gye ho sɛ ɔbɛka Onyankopɔn ho asɛm efisɛ ɔno ankasa yɛ Satan!
  Ɔmanyɛfo yɛ anifere te sɛ ɔbonsam, nanso ɔyɛ ɔbɔfo wɔ bɔhyɛ ahorow kyekyɛ mu !
  Ɔmanyɛfo no ani gye ho sɛ ɔbɛtwa ne ho, nanso ne nsa ka ne sika kotoku bere nyinaa!
  Ɛdenam wo abatow a wode ma ɔmanyɛfo a ne ho akokwaw so no, wode wo ho to asiane mu sɛ wobɛfe mogya!
  Mpɛn pii no nkurɔfo paw mpataa a wɔhyɛ poke, mpataku a wɔhyɛ nguan ntade, ne ɔkraman a wɔde kyiisi a aporɔw!
  Sɛ ɔmanyɛfo bi adi ne bɔhyɛ so a, hwɛ bepɔw no so hwɛ sɛ kokoram bi rebɔ abɛn anaa!
  Ɛyɛ mmerɛw sɛ wobɛsɛn kolobok sen sɛ wobɛhyɛ ɔmanyɛfo bi ma wadi ne bɔhyɛ so !
  Amanyɔfoɔ no yɛ nea ɛkɔ so daa wɔ adeɛ baako pɛ mu - hwehwɛ mfasoɔ ma n"ankasa kotokuo!
  Ɔmanyɛfo sesa ne mfɛfo te sɛ nsateaa, eyi nkutoo na ɛma ne nsa ho fĩ kɛse mpo!
  Ɔmanyɛfo yɛ aboa a ɔde obi a ɔtow aba yɛ ɔkraman!
  Ɔmanyɛfo, sɛ ɛnyɛ ɔkraman a ɔhyɛ nguan atade a, ɛnde odwennini a ɔtaa yɛ!
  Ɔmanyɛfo a ɔnyɛ ɔkraman yɛ odwennini anaa ɔkraman!
  Ɔmanyɛfo betumi ahyɛ mmepɔw ho bɔ, nanso ɛno akyi no, wopopa nneɛma a asɛe no nkutoo!
  Mpere wo ho ntow aba mma akokɔ no, ɔbɛpete wo awu!
  Ɔmanpanyin, eyi yɛ ɔkraman a ɔte gyata ahengua so a adwennini atwa ne ho ahyia!
  Sɛ wompɛ sɛ wobɛdane ɔkraman a, anyɛ yiye koraa no w"ankasa yɛ ɔkraman ketewaa bi!
  Nea ɔnkan akɔre kwa no na odi nkonim wɔ abatow no mu!
  Wubetumi de wo koma ato aba, nanso nea odi nkonim no de w"amemene bedi nkonim!
  
  Ɔmanyɛfo yɛ ɔkraman a ɔpɛ kyiisi a ɛyɛ ahabammono, te sɛ dɔla kɔla, sen wɔn a wɔkan akɔre no!
  Ɔyere nyɛ mitten, sɛ wosakra nsateaa ara pɛ a, akyinnye biara nni ho sɛ wobɛdan scumbag afi sultry adventures mu!
  Mmarimaa a wɔn ho akokwaw hu nneɛma pii koraa sen mpanyimfo a wɔyɛ mmerɛw a wɔde akwankyerɛ ma!
  Wɔ mmerantebere mu no, ogya wɔ koma mu, ade a wohu wɔ ti mu, na nea efi mu ba ne nkonimdi!
  Ɛnyɛ bere nyinaa na ɔkwan a ɛkɔ nkonimdi mu no yɛ tẽẽ, nanso ɛmma akyi a wɔkotow wɔ ahobrɛase mu ho kwan!
  Ɔmanyɛfo no kotow ma ne hwene so kɔ soro!
  Ɔmanyɛfo no kotow sɛ afei ɔkotow nea ɔtow aba no so!
  Ɔmanyɛfo no ayɛ krado sɛ obetutu ne hwene akɔ fam sɛnea ɛbɛyɛ a obesie n"asɛyɛde wɔ abatowfo anim!
  Biribiara a entumi nyɛ yiye wɔ yɛn wiase yi mu, na gye me di, asetra yɛ den yiye, te sɛ nea ɛwɔ baabi a wɔtow tuo!
  Afunumu a okura sika kotoku tumi bubu abankɛse fasu mu yiye sen mammoth a okura dade odwennini!
  Ɔmanyɛfo bi a n"ano yɛ sika kɔkɔɔ dan wɔn a wɔtow aba no mfurum a wɔde sika kɔkɔɔ nkotoku a wɔde bɔ afɔre wom!
  Hena ne aboa a ne ho yɛ den sen biara? Nokwarem no, afurum a wɔde sika kɔkɔɔ kotoku ahyɛ mu! Ɔkraman ani gye ɔman anidan kɔla kɔkɔɔ ne sika kɔkɔɔ sika a wɔde bɔ afɔre ho!
  Amanyɔfo taa wosow frankaa kɔkɔɔ esiane sika kɔkɔɔ a wogye fi abatowfo kotoku mu a wɔn ho ntew nti!
  Amanyɔfo a wɔn ho yɛ dɛ kasa ahorow a ɛyɛ dɛ no guu ɛnanom a wɔn mmabarima wuwui wɔ mogyahwiegu mu kum no mu no nusu a ɛyɛ yaw guu!
  Obiara a ɔhyɛ sika kɔkɔɔ mmepɔw ho bɔ no mfa kɔbere sika a abubu!
  . TI A ƐTO SO 13.
  Caligula Delfinov wɔ n"ankasa asɛmpatrɛw adwuma. Ɛsɛ sɛ wohwehwɛ wo nuabea panyin no ɔkwan biara so. Na w"ankasa, saa bere yi, wɔde kɔɔ wiase a ɛne ne ho di nsɛ mu, faako a wobɔɔ w"ankasa asɛmpatrɛw soronko na, bere koro no ara mu no, ɛyɛ nwini yiye na ɛyɛ soronko.
  Margarita ne Caligula de wɔn nsa kaa wɔn nan ase kurukuruwa a ɛda hɔ kwa na wɔbobom sɛ:
  - Dua ne dua, .
  Aniwa ma aniwa!
  Ɛnyɛ Barbos - .
  Fantomas a ɛyɛ nwonwa !
  Afei mmarimaa no hwetee kɔɔ mmeae ahorow sɛnea ɛbɛyɛ a wobewie ntɛm ara a wɔde twitwiw rank ahorow a ɛkata akwan a wɔfa so kɔ Port Arthur, Owia a Ɛpue Asase so asraafo no. Terminator mmofra no tu faa sare a ɛyɛ mmerɛw mu te sɛ anyinam ahoɔden agyan, na wɔsɛee Japanfo a na wonni mmɔborohunu.
  Kuropatkin da so ara twentwɛn ne nan ase wɔ ahyɛde a wɔde mae sɛ wonfi ntua no ase no ho, ɛwom sɛ wɔ Bepɔw High so no, awarefo a wɔreko no de Tricolor tricolor , mmofra akofo no yɛɛ nkrataa akɛse ho adwini kɛkɛ, na mprempren wotumi hu no pefee awiabere. Nanso na kan ɔman soafo a ɔhwɛ ɔman no ahobammɔ so no da so ara twentwɛn ne nan ase. Ɛwom sɛ , bere koro no ara mu no, na Kuropatkin nyɛ ohufo de. Wɔ 1877-1878 ɔko no mu no ɔdaa akokoduru soronko adi.
  Yiw, na sɛnea ɛbɛyɛ a asraafo mpapahwekwa asetra atu mpɔn no, sɛ́ Ɔman Bammɔ Soafo no ɔyɛɛ pii, na wɔankyere no wɔ korɔnbɔ mu. Ɛwom sɛ asraafo no akodi mu mmɔdenbɔ ankɔ soro kɛse wɔ n"ase de. Nanso na onni Suvorov bo a wasi, anaasɛ na onni adventurism mpo. Alexander Suvorov de akokoduru koe, na ɔkari pɛ bere nyinaa wɔ nkogudi koraa ano. Nanso, nkate a abɔde de mae ne anigye a ɛyɛ nwonwa no maa wotumi hyɛɛ ɔtamfo no anammɔn a obetu de atua so ka, sɛnea ɔyɛ n"ade ne nkonimdi ahorow ho nkɔm. Eyi wɔ Tal su mu, a ɔde afɔrebɔ ahorow a ɛnteɛ bɔɔ afɔre, de ne ho too asiane mu sɛ obedi nkogu, nanso wɔ nsɛm dodow no ara mu no odii nkonim ... Nanso chess agodifo a wɔsen biara wɔ wiase no huu denam Tal so.
  Nea odii kan maa no nam a wɔyam na odii nkogu ne Mikhail Botvinnik. Ná saa ɔkannifo yi nim sɛnea wɔyɛ nhyehyɛe na wɔhyɛ atamfo no mmerɛwyɛ ahorow agyirae.
  Na nsoromma a ɛyɛ ɔbenfo Tal no yɛɛ kusuu.
  Ebia, sɛ Suvorov, sɛ ɔtraa ase kyɛe na sɛ ɛbae sɛ ɔne Napoleon koe a, anka wɔbɛboro no. Nanso na Turkey asraafo a Alexander Vasilyevich ne wɔn koe no, na wɔakɔ akyi dodo wɔ nneɛma nyinaa mu, na wɔanpaw asraafo mpanyimfo no sɛnea wɔn akannifo su te.
  Na wɔ ɔko a wɔne Fransefo dii no mu no, na atare a wɔde ahyɛmma tu mmirika no nni ahyɛde a ɛyɛ mmofra dodo na na wobu Russiafo asono asraafo no animtiaa dodo.
  Nanso na Kuropatkin de, mpɛn pii no na osuro sɛ ɔbɛtow ahyɛ so, na na ɔpɛ sɛ ɔtra baabi a ɔde ne ho bɛbɔ no. Sɛ wobu akontaa a, ɛda adi pefee sɛ ɔtamfo no bɛbubu ne ho atia abankɛse no. Ɛyɛ ɔsahene a ɔte saa na wɔhweree ɔko no.
  Na abeawa Margarita ne Caligula Dolphins baa ogya ase... Wogyee wɔn nkwa , nanso, denam ahoɔhare so, bere a akofo a wonwu da no paee kɔɔ abankɛse no mu na na wɔreyam obiara a ɔwɔ mu dedaw, ɛkame ayɛ sɛ honam ani a wontumi nkɔ mu ne , nokwarem no, ɛkame ayɛ sɛ tumi a wɔde bɛsan anya ahoɔden no amonom hɔ ara.
  Dolfinov Kumaa , a ɔretwitwa Japanni ɔsahene foforo no, bɔɔ kasasin bi a efi "Highlander" mu, bere a ɔde ne nan a ɛda hɔ kwa tow nnade a awuduru wom na ɔtetew mogya mu no:
  - a ewo se baako nkoaa na aka!
  Na ne nkrante te sɛ anyinam de owiyammo a ɛyɛ awudisɛm a ɛyɛ soronko kɔ. Sɛ yɛbɛka no yiye a, akwan ɔha a wɔfa so twitwiw nneɛma a wɔde twa atamfo wɔ simma biako mu wɔ asraafo akuw abien mu.
  Samurai no hwee ase esiane akuturuku no nti, na terminator abarimaa no nan a ɛda hɔ kwa no gyaw akwan a ɛyɛ hu a ɛrehuruw na ɛyɛ kyinhyia no nyinaa.
  Abeawa fɛfɛ a ɔyɛ ɔfã biara a ɔyɛ Margarita, bere a na ɔretutu abankɛse foforo a wɔde kɔnkrit a wɔahyɛ no den ayɛ no, ɔtow atuo no, na ɛmaa atuo a ano yɛ den mpempem pii tu kɔɔ wim. Bere a abarimaa mfoniniyɛfo Caligula dii n"adamfo no akyi no, ɔsan yɛɛ ade a ɛte saa ara.
  Margarita a ɔde ne nan a ɛda hɔ kwa a ɛte sɛ abeawa tow atopae wɔ akyirikyiri no penee so sɛ:
  - woreyɛ kɛse, abarimaa !
  Ɔkofo a wontumi nni no so nkonim no nso de ahoɔhare kɛse tow awudi akyɛde a ɛne sɛ wɔbɛsɛe ade no, twaa samurai no gui no buae sɛ:
  - eye se wobesua adee sene se wobesan asua!
  Abankɛse no mu nneɛma a ɛpaee denneennen no ankɔ so a wɔanhu wɔ Russia asraafo no mu. Ɔsahene Panyin Zeleny bɔɔ amanneɛ kyerɛɛ Ɔsahene Boafo Kuropatkin sɛ:
  - Wo Nkonimdie. Sɛnea yɛn nsɛm kyerɛ no, ɔko no akɔ so wɔ atamfo abankɛse no mu bere tenten, na mpo, nokwarem no, abankɛse pii apae!
  Kuropatkin buae brɛoo sɛ:
  - komm, komm kɛkɛ!
  Wiɛ, te sɛ Carleson a wɔbɔɔ ne dan atifi fii ne hinge so no ara pɛ. Ɛwom sɛ tebea no hwehwɛ sɛ wɔyɛ nneɛma a emu yɛ den ara kwa de. Ɔsahene Zeleny ne Kondratenko si so dua sɛ:
  - hia sɛ yɛbɔ mmɔden ntɛm ara!
  Kuropatkin faa n"aniwa ahwehwɛ mu hwɛɛ asraafo mpanyimfo baanu no nyinaa. Green da so ara yɛ abofra, nanso ɔte sɛ nea ɔyɛ abofra sen ne mfe mpo, ɔyɛ ntɛmntɛm, ɔyɛ ntɛm. Kondratenko yɛ Port Arthur ɔbran no nua, a ɔno nso fi awo ntoatoaso nkumaa a wɔyɛ akannifo a wotumi yɛ adwuma no mu. Nokwarem no, akraman a wɔte saa no ho pere wɔn sɛ wɔbɛko. Afei nso, ahyɛde a ɛyɛ katee wɔ hɔ a efi Ɔhempɔn ne All Rus", Nicholas II, hɔ sɛ ɔntow nhyɛ abankɛse kurow no so ntɛm ara. Na ɛyɛ no brainer sɛ adehye sikakorabea no rentumi nnyina ɔko a emu yɛ den saa adesoa ano nkyɛ.
  Nanso, sɛ wunnim ford no a, nkɔ nsu no mu! Ɛsɛ sɛ yehu nea ɛyɛ nea ɛyɛ ne baabi a hena na ɔtow hyɛ yɛn so.
  Kuropatkin bisaa Kondratenko sɛ:
  - Japanfoɔ akuo bɛn na wɔyɛɛ tuo no?
  Ɔsahene no kae pefee sɛ:
  - scoutfoɔ no bɔ amanneɛ sɛ abɔfoɔ apue - aberanteɛ fɛfɛ bi ne abeawa bi a ne ti nhwi yɛ sika kɔkɔɔ, a wɔde ahoɔhare a ɛyɛ nwonwa tu, na sɛ wɔtwa wɔn gu a, wɔnntumi nhunu wɔn.
  Kuropatkin twaa ne ho mprɛnsa wɔ ahoɔhare so na ɔbɔɔ nkɔmmɔ sɛ:
  - Enti ɛbɛda adi sɛ weinom yɛ abɔfoɔ bio?
  Ɔsahene Zeleny de ne nan ase bɔɔ fam sɛ:
  - yiw pɛpɛɛpɛ! Ɔsoro ɔha!
  Kuropatkin bɔɔ abɛn mpo sɛ:
  - Wow! Awurade nnyae Russia!
  Kondratenko de nkyerɛkyerɛ kae sɛ:
  - ɛsɛ sɛ yɛtow hyɛ atamfo no so ntɛm ara, Field Marshal! Anaasɛ yɛn ankasa bɛkɔ akɔtow ahyɛ yɛn so!
  Kuropatkin de ɔbrɛ kae sɛ:
  - Dabi, anuanom. Mede ahyɛde ahorow no ma. Esiane sɛ Onyankopɔn sii gyinae sɛ ɔbɛboa yɛn nti, ɛnde ɛyɛ bɔne sɛ yɛde asraafo bɛhyɛ nam a wɔyam mu!
  Kondratenko kae wɔ ntease mu sɛ:
  - wɔ Israel mpo no, Ade Nyinaa so Tumfoɔ Nyankopɔn hwehwɛɛ sɛ Yudafoɔ nso ko, na wɔnnye biribiara kwa na wɔnnko.
  Field marshal a ofi atɛkyɛ no mu, a ɔyɛ ɔkwan a wɔfa so twɛn na wɔhwɛ nneɛma ho ɔbenfo no buaa eyi:
  - Nanso Ɔsomafo Paulo kaa sɛ Onyankopɔn som a enhia nnipa nsa!
  Ɔsahene Zeleny a ɔyɛɛ no hyew dedaw sɛ:
  - adee nti na afei wo, Wo Onuonyam, wo twa wo ho bere nyinaa, titire bere a akorade repae a ɛbɛn wo!
  Ná Kuropatkin afi ase reyɛ abufuw dedaw:
  - Nanso efirise biribiara si sedee Onyankopon pe. Enti momma yenni kan nyɛ mpaebɔ som. Sɛ moyɛ animtiaabu a, wɔbɛkyere mo baanu nyinaa!
  Sɛ yɛka ne nyinaa bom a, na adwene a ɛne sɛ wɔbɛyɛ mpaebɔ dwumadi no yɛ anigye. Ma kerubim no nnye rap no mma obiara.
  Caligula tomboy ne abeawa Margarita a ɔyɛ ɔfã biara no abrɛ kakra dedaw, na wɔawie adwuma no fã kɛse no ara dedaw. Enti dɛn nti na wonnyɛ wo ho foforo wɔ po no mu, na womfa anhwea nhyɛ Togo "s squadron no mu yiye. Ne nyinaa akyi no, otumi tow atuo nso, a atuo a ne kɛse yɛ nsateakwaa dumien ka ho. Na eyi yɛ caliber a ɛyɛ milimita 306, a ebetumi ama asraafo a wɔreto ahyɛ wɔn so no ahwere ade kɛse.
  Nokwarem no, ɛkame ayɛ sɛ Japanfo, wɔ eyi mu no, ɛsɛ sɛ wɔtow tuo anifuraefo, twa abon no. Na bere a ɔko no kɔ kurow no hye so nkutoo na wobetumi de ogya tẽẽ abɔ.
  Nea wɔde wɔn ani asi so titiriw ne akohyɛn anan a atuo a ne kɛse yɛ nsateakwaa dumien wom.
  Abeawa a ɔpɛ ɔfã biara no de ne nkrante a edi awu no twitwaa Japanfo no na ɔwosow nnompe a akyeakyea no no de nyansahyɛ mae sɛ:
  - Ebia yebetumi mpo afiri yɛn hokwan ahorow no mu kakra? T. wɔ atuo akodi mu a ɛkorɔn sen Rozhdestvensky asraafo dɔm no, bɛyɛ 1.8 kosi 1. Saa kwan yi so no yɛbɛma asraafo a wɔkari pɛ no ayɛ pɛ kakra.
  Caligula a ofi Dolphins mu, a ɔretwitwa samurai a otwa to no, bisaa ɔkofo Margarita sɛ:
  - so na yebefi ase de frankaa no?
  Abeawa a ɔpɛ ɔfã biara , a ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa tow akutu na ɔtetew Japanfo dumien foforo mu, na ogyaw asinasin a atetew nkutoo no kasa tiae:
  - wonnhyɛ aseɛ mfa nea ɛyɛ dɛ paa! Nea eye ne sɛ, ɛho nhia sɛ wɔhwehwɛ asraafo dɔm. Momma yɛnkliki armadillo abien a edi kan no mu.
  Caligula tomboy no serewee, ɔde ne nan ase a ɛda hɔ kwa tow atopae, de ne nkrante a mogya ayɛ no ma no kyerɛɛ Nutili hyɛn no so , na ɔde anigye teɛɛm sɛ:
  - Na wei ye me dea!
  Bere a Margarita asan atwitwa Japanfo no ma awu no, hyɛɛ ne hokafo nyansa sɛ:
  - Nanso momma yɛnda nsuo no mu dɔnhwerew fã na yɛn ho atɔ yɛn.
  Nokwarem no, ahomegye renyɛ yaw. Nanso Caligula Dolphins ansɛe bere biara wɔ bere tiaa a wɔde gyinaa hɔ no mu. Ne titiriw no, yetumi susuw biribi a ɛyɛ anigye ho.
  Wɔn a wɔyɛɛ atirisopam no hyiaam wɔ dan no ase. Ɛlektrik kanea bi a ɛwɔ ɔdan no atifi ma sunsuma a ɛyɛ hu ba. Lenin ti a agye din a ne ti nhwi ayɛ fitaa no hyerɛn kakra, wɔ Koba a ne ho yɛ nsensanee , a wiase nim no yiye sɛ Stalin, a saa bere no na ɔyɛ po so asraafo panyin a ɔhyɛ atade fɛfɛ, bere a Ɔsahene Schmit a wonnim no pii, a n"abogyesɛ yɛ dandy , Bukharin, nkyɛn.
  Trotsky nnɔɔso mma nhyiam mũ no nyinaa, nanso mprempren de ɔne Lenin ntam akasakasa. Na enti, Bolshevikfo a wɔwɔ nkɛntɛnso sen biara no hyiaam, a na wɔasiesie wɔn ho sɛ wɔbɛyɛ ɔman anidan, anaasɛ atuatew, nea ɛte biara, sɛnea ɛbɛyɛ a wobenya tumi ara kwa.
  Lenin dii kan faa asɛm no:
  - ho hia paa , mfɛfoɔ, sɛ yɛbɛsiw nkonimdie a Autocracy adi wɔ ne ahemman akodie a ɛntene a ɔne Japan dii no ano wɔ ɔkwan biara so. Nea ɛde ɔman anidan no bae no hwehwɛ eyi!
  Ɔfɛrefo spanks de bua.
  Bukharin, a ɔbɔɔ ne nsateaa na ɔwosow abɔgyesɛ tuntum a ɛhyɛ n"anim a ɛda so ara yɛ abofra no fɛ no sii so dua sɛ:
  - yiw, ennye se yema autocracy no hokwan ketewaa bi. Ebia eyi hua te sɛ ɔman anidan, nanso mɛka sɛ, Mikado ne Bolshevikfo ne wiase komunism yɔnko a oye sen biara na ɔyɛ titiriw!
  Koba Joseph de abufuw bɔɔ n"ano sɛ:
  - a woaka no yie! Ɛwom sɛ eyi nyɛ huam te sɛ ɔman anidan de, nanso ɛyɛ ɔman anidan ankasa dedaw!
  Lenin a afei ɔde edin a ɛnyɛ nokware Karpov kɔe no de serew kae sɛ:
  - a enam wiase nyinaa nsakraee nti, ɛtɔ da bi a ɛsɛ sɛ wode afɔrebɔ ma. Nea ɛka ho ne w"ahonim ne w"ankasa wo kra a wode bɛbɔ afɔre. - Ulyanov uncorked, unscrewing ti, German beer toa bi. Sɛ wopɛ sɛ woka kasa yiye a, ɛsɛ sɛ woma wo menewa yɛ foforo. Ɔnom nsu abien na ɔtoaa so. - so wosusu se me ankasa ani gye se mepe bone ne nkogudie ma m'ankasa me man. Nanso, mɛka no pen sɛ, sɛ wɔma Autocracy nniso no yɛ mmerɛw kɛse nkutoo a, na ɔman anidan betumi aba. Na dɛn na ebetumi ama Ɔman Anidan no ayɛ mmerɛw asen nkogudi wɔ ɔko mu?
  Koba de ne ti too fam de penee so sɛ:
  - Biribiara... Ɛtɔ da bi a botaeɛ a ɛkorɔn paa no hwehwɛ afɔrebɔ, ne afɔrebɔ a ɛdɔɔso!
  Lenin toaa ne nyansapɛ so sɛ:
  - Enti, yɛrenka abrabɔ pa ne nyansapɛ a ɛfa Onyankopɔn a wonnye nni ho. Ɛnyɛ eyi ne ade titiriw. Ɛda adi pefee sɛ adwuma a yɛreyɛ no bɛma wɔagye adwumayɛfo ne nkoa a wɔwɔ aman nyinaa ne wiase nyinaa mu. Na nokwasɛm a ɛyɛ sɛ wɔbɛtua yɛn man ne nnipa afoforo a wɔahwere nyinaa mmɔho ɔha. - Ulyanov gyinaa kakra na ɔde kaa ho wɔ ɛnne soronko bi mu. - Na anammɔn pɔtee bɛn na yebetumi atu de adi Autocracy a nnipa ne yɛn tan no so nkonim?
  Ɛha na Ɔsahene Schmid de nne a ɛyɛ tratraa kasae sɛ:
  - me susu sɛ, sɛ yɛbɛhyɛ aseɛ a, sɛ yɛbɛbɔ Trans-Siberian Keteke kwan no wɔ mmeaeɛ dodoɔ bi prɛko pɛ. Ná eyi bɛka tsarist asraafo a wɔwɔ Manchuria no nneɛma a wɔde ma no so nkɛntɛnso kɛse.
  Koba serewee te sɛ ɔkraman sɛ:
  - Bravo , abarimaa no renya nkɔsoɔ! Na misusuw ho sɛ mɛwia sikakorabea ahorow pii sɛnea ɛbɛyɛ a mɛsɛe Tsar"s ruble sika kɔkɔɔ gyinapɛn no.
  Ulyanov wosow ne nsateaa a ɔde kyerɛ ade denneennen wɔ "Georgiani nwonwaso" no so:
  - nnyɛ naughty! Nsusuwii a ɛyɛ anigye yiye . Ɛkame ayɛ sɛ wubetumi asɛe Kuropatkina.
  Schmid toaa so sɛ:
  - ne nyinaa mu no, me nhyehyeee no fa atuateo a ebema asɔre wɔ Po Tuntum Po so Ahyɛn no mu ahyɛn nyinaa so. Afei asraafo no bɛkɔ nnipa a wɔyɛ adwuma no afã, na Autocracy no ahwe ase prɛko pɛ!
  Koba serewee wɔ ɔkwan a ɛyɛ nwonwa so sɛ:
  - yiw, kokoram no b3bɔ abɛn wɔ bepɔw no so!
  - Koba , gyae! - Lenin bobɔɔ na ɔde kaa ho. - ampa ara, ehia se wosiesie na woyo atuatew bi wo Po Tuntum no mu. Na sɛ Kuropatkin a wɔaboro no no guan fi Port Arthur , atuatew a ɛwɔ asraafo no nyinaa mu no bɛyɛ nea ɛwɔ hɔ ankasa!
  Schmid bo fuwii sɛ:
  - yiw, yebeye no honhom mu!
  Bukharin faa asɛm no sɛ:
  - a yen yɔnko a ɔdɔɔso sen biara wɔ Asase so ne akuafoɔ, sɛ wɔsɔre a, wɔbɛtumi akyekyere Autocracy ahoɔden nyinaa. Ɛsɛ sɛ yɛsoma yɛn basabasayɛfo no kɔ nkuraa ase, hwehwɛ sɛ ɛnyɛ asase nko na wɔma akuafo no, na mmom agyapade nso, biribiara a ɛyɛ asase wuranom dea!
  Koba twaa n"asɛm mu wɔ ɔkwan a ɛyɛ nwonwa so sɛ:
  - a won yerenom ne won mmabea ka ho!
  Bukharin serewee sɛ:
  - Na wei nso! It"s as simple as Emelyan Pugachev did - wɔbɛtwitwa ti no, wɔbɛsɛn bar no, na wɔbɛfa wɔn nneɛma ama wo ho na wɔakyekyɛ mu pɛpɛɛpɛ! Na asase wuranom yerenom ne wɔn mmabea yɛ mo nkoa!
  Ulyanov penee ɔfrɛ yi so:
  - Nifa! Yɛbɛsɛn wɔn nyinaa! Ɔkwan no nyinaa so kosi North Pole!
  Koba de nyansahyɛ mae sɛ:
  - hia sɛ yɛde robber element no di dwuma denneennen sɛnea ɛbɛyɛ yiye biara. Titiriw , ɔman anidanfo a wɔn ho yɛ den na wodi yiye sen biara no fi nsɛmmɔnedifo mu. Sɛ nhwɛso no, Kotovsky nyɛ ɔbran? Ɔkokodurufo! Na Paapa Makhno nso nyɛ bɔne sen saa!
  Bukharin de ne ti too fam denneennen sɛ:
  - ne no! Yɛde nsɛmmɔnedi bɛbubu wɔn nyinaa !
  Ulyanov de ne nsa bɔɔ pon no so sɛ:
  - ehu, ehu ne bio nsakrae ehu!
  Na ɛrentumi nyɛ yiye sɛ wɔbɛhwɛ "baanan a wɔn ho yɛ nwonwa" no nkɔmmɔbɔ a ɛkɔɔ so no. Esiane sɛ na yɛanyane nti, na ɛho hia sɛ wɔkɔ ɔfã a mfaso wɔ so a wɔde bedi nkonim ho nhyehyɛe a wɔde bedi dwuma no so. Titiriw no, yi akohyɛn ahorow no fi akuw ahorow no mu.
  Caligula de ahoɔhare guaree kɔɔ ne botae so, na Margarita nso guu ne de. Mmarima no de wɔn nsateaa ne wɔn nansoaa dii dwuma de foroo wɔn po so ahyɛn a wɔayɛ wɔn ayayade no ntɛm ara.
  Caligula tomboy no ante breki no nka bio, bere a ofii ase twitwaa obiara mu nnidiso nnidiso no. Ɛnyɛ den sɛ wobɛforo hyɛn, a ne titiriw no ɛyɛ ɔkohyɛn kuw. Gye sɛ, nokwarem no, woyɛ nea ɛsen onipa . Enti, tu mmirika na twa. Na ɛdenam ahoɔhare a ɛboro nnipa de so saa so no, obiara nni hokwan sɛ ɔbɛsɔre atia wo.
  Wiɛ, fa wo mma nsateaa a ɛda hɔ kwa, nanso ntɛmntɛm sen cheetah nan nan, tow nnade a awuduru wom. Na eyi nso bɛma Japanfo ho adwiriw wɔn koraa.
  Owia a Ɛpue Asase no so akofo no ada hɔ bio a wɔatwa wɔn ho ahyia , na nhyehyɛe a wɔayɛ wɔ terminators abien no ho no yɛ mmerɛw. Kɔ baabi a wɔde atuo gu no, afei tow atuo no wɔ ɔkwan bi so a ɛbɛma nsu a wɔde yɛ nsu no nso akata so. Ɛno akyi no, hyɛn a asɛe no rennya ɔkwan foforo biara sɛ ɔbɛkɔ ase.
  Caligula a ofi Dolphins mu, a ɔde ne nkrante retwitwa na ɔde nnadewa rebɔ no, bubuu mu kɔɔ atuo a wɔde ma no mu. Wiɛ, dɛn ne atuo ankorankoro ma no, a abarimaa no tow gu fam wɔ nwansena so, anaasɛ mpo ɔtow san kɔ ɔtamfo no so. Ɛyɛ papa titiriw sɛ, wode wo nan a ɛda hɔ kwa no, wode ahoɔden a ɛyɛ hu na edi awu, edi awu na wontumi nsiw ano bɔ akuturuku nsa kakraa bi mu ntɛm ara a .
  Enti wosiw samurai kwan a ɛkɔ Nicholas II adehye ahemman no mu no kwan.
  Ɛnyɛ den nso sɛ wɔde atuo no bɛkɔ baabi a wɔde atuo no ahyɛ mu sɛnea ɛbɛyɛ a wɔbɛtow ɔko hyɛn no ase, a ɔde ne honam fam ahoɔden nso bɛbɔ.
  Dade a ɛwɔ soro a ɛyɛ hyew wɔ March owia mu no ma ɛyɛ anigye sɛ ɛyɛ terminator boy no nan ase a ɛyɛ mmerɛw a ɛda hɔ kwa no. Na akutu akɛse a ɛpae kɛse a shimosa ahyɛ mu ma no twe mmati no sian. Wohuruw sian, na wubu w"ani gu antweri a ɛyɛ nkuruwankuruwa no so, na afei wowɔ baabi a ɛfata. Afei wɔbɛbubu mpaapaemu no na nsuo a wɔde yɛ nsuo no apae, na ayɛ ntokuru araa ma ade kɛseɛ yi mpo rennya nkwa.
  Ade a ɛyɛ anigye yi ne Japanfo armadillo. Hyɛn no trɛw na ɛtrɛw, na akode a emu yɛ duru kɛse bi kata hyɛn no atifi. Na aprɛm toa atenten na ɛyɛ den, a ɛtumi bɔ kilomita du du mmienu, anaa nea ɛboro saa mpo ... Nokware, ɛnyɛ Japanfoɔ na wɔsii, na mmom Britaniafoɔ na wɔsii. Nanso ɛkame ayɛ sɛ ahemfo po so ahyɛn no nyinaa yɛ n"ankasa na wɔyɛ, na ɛwɔ mfaso ne ɔhaw ahorow. Enti Britaniafoɔ yɛɛ akohyɛn - afiri a ɛyɛ animuonyam. Ɛyɛ awerɛhoɔ, nanso ɛsɛ sɛ yɛsoma no kɔ aseɛ...
  Ɔpaee bi paee, na dade a ɛwɔ deck a ɛrebubu no mu no bɔɔ abarimaa no nan a ɛda hɔ kwa a ntini wom no, na ɛtow no kɔɔ soro wɔ soro. Ɛno akyi no, abarimaa no hwee nsu no mu na ɔde ahoɔden guaree, bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛtwe ne ho afi ahum no ho. Ɔkraman kɛse a ɔte saa no remem.
  Na Margarita ɔko hyɛn no mu paapaee: ɛyɛɛ adwuma a ɛho tew na ɛyɛɛ adwuma bere koro mu. Afei deɛ ɛyɛ berɛ a ɛsɛ sɛ yɛmem akodeɛ mmienu a ɛwɔ akodeɛ a ɛda so teɛ no.
  Ma Togo , a ɔde ɔhaw kɛse baa Russia po so ahyɛn no so no nso nkɔ fam. Wei bɛyɛ asuadeɛ ama wɔn a wɔba wo Maame asaase so a wɔde akodeɛ kura wɔn nsam nyinaa.
  Caligula a ofi Dolphins mu de ahoɔden de ne nsa ne ne nan twitwiw po mu nsu no mu na ɔbɔ abɛn:
  - wobedi nkoguo wo Japanfoa no so! Eyi nyɛ agoru a wɔde bɔ dam !
  Te sɛ bere a etwaam no ara pɛ, ɛkame ayɛ sɛ wonka dade ne akode no a, wutu kɔ soro kɔ hyɛn no atifi. Ɛhɔ na wufi ase twitwa samurai a ɛte saa a ɛyɛ brɛoo no ma ɛyɛ kabege. Ebia, akɔre a ɔde ne ho ahyɛ resin mu mpo yɛ ntɛmntɛm sen nkoekoemmoa a wofi Owia a Ɛpue Asase so yi mmɔho ɔha. Enti wopere wo ho fa mu na wotwa nsa, nan, ti ... Na wɔtena hɔ ara. Sɛnea eye sen biara no, wɔn mu biako tumi ka sɛ:
  - a ɛyɛ Banzai!
  Tomboy Caligula serew na ɔde ne hwene kyerɛ wɔn sɛ:
  - Banzai, n"akokoduru!
  Na ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no tow afiri no, na ɔde tow samurai no moma so, n"ano, ne ne menewa mu.
  Afei, san yɛ nea wɔaka abom dedaw no. Nanso, sɛnea ɛbɛyɛ na nsakrae aba no, Caligula a ɛyɛ nwonwa no de n"ani sii tuo a ne kɛse yɛ nsateakwaa dumien a wɔde nneɛma ahyɛ mu dedaw no so ntɛm ara na ɔtow tuo guu ɔko hyɛn a ɛbɛn hɔ no mu. Ɛbɛdaa adi sɛ nea wɔbɔɔ no no yɛ pɛpɛɛpɛ, na Japanfo ɔtopae a ɛpae kɛse maa ogya kɛse tɔɔ hyɛn no so.
  Ɔkofo kumaa no hui sɛ ampa, sɛ mfiridwuma mu ade bi a ɛwɔ Owia a Ɛrepue Asase so hyɛn mu a, ogya ne wusiw pii fi mu ba. Nea nokwarem no, ɛma ɛyɛ mmerɛw sɛ wɔbɛtow tuo . Sɛ yesusuw sɛ samuraifo ne Russia ako bere tenten a, wɔn akodi kuw no wɔ nea ɛkorɔn wɔ su mu ampa.
  Ampa, sɛ Japanfo hwere wɔn po so ahyɛn akɛse no nyinaa a, dodow ahe na wobetumi anya?
  Togo "s frankaa hyɛn no kyerɛ sɛ ɛrefi hɔ akyiri yi. Nanso eyi nyɛ ano aduru a mfaso wɔ so ankasa . Ɔko hyɛn kɛse no pae, na sikɔne abien akyi no, hyɛn a ɛfa Caligula of the Dolphins no nso pae. Awiei koraa no, ɔde ne nan bɔɔ Japan Ahemman no mu ɔsraani panyin bi. Na bio nso, ahodwiriw asorɔkye no tow akofo akokodurufo baanu no nyinaa gui...
  Abeawa bi a ɔko a ɔpɛ ɔfã biara, a wabɔ ɔsraani panyin bi a ɔwɔ dibea a edi kan ti no, teɛteɛm wɔ n"ahurututu atifi sɛ:
  - Po so hockey akansi: Russia ne Japan - nkontabuo anan kɔsi zero!
  Nokwarem no, mprempren Japan nni akohyɛn biako mpo a ɛreyɛ adwuma. Nokwarem no, po so ahyɛn a wɔde di dwuma wɔ ɔko mu no dɔɔso bɛyɛ awotwe da so ara wɔ hɔ. Na ɔkwan bi wɔ hɔ a wobɛfa so: sɛ wobɛmene wɔn anaasɛ worenmene wɔn?
  Caligula a ɔde ne nkrante twaa akraman a ɔde ahopere reba ne nkyɛn no, osii gyinae wɔ ntease mu sɛ:
  - hwe bere a dade no ho ye hyew! Ɛne sɛ, yɛmene wɔn!
  Esiane sɛ na Margarita atwitwa po mu mmoa foforo a wɔkyere mmoa we nti, penee gyinaesi yi so:
  - adɛn nti na ɛsɛe bere wɔ nneɛma nketenkete ho? Ebia bere foforo biara nni hɔ mma yɛn!
  Caligula tomboy no, a ɔde ne nan tow cartridge case no, guu shark"s eye mu pɛɛ no, kasa tiae wɔ ntease mu sɛ:
  - mesusu se ebeye saa! Onyankopɔn dɔ baasakoro!
  Nanso ɔguaree ɔkwan biara so. Wobetumi asan akɔ abankɛse no abankɛse no mu anadwo. Eyi remma wɔnkɔ baabiara. Na sɛ Kuropatkin fa abankɛse no a wɔmfa wɔn ho nhyɛ mu a, ɛnde na eye kɛse. Nokwarem no, wɔn nkutoo ntumi nyɛ biribiara. Ɛyɛ anigye mpo nea asefo bɛka afa ɔko a ɛyɛ nwonwa a wɔne Japan wɔ yi ho? Wobebu no sɛ anuonyam adeyɛ, anaasɛ nea ɛne no bɔ abira no, wɔbɛbɔ no akuturuku sɛ tumi horow a ɛboro nnipa de so nkutoo na edi nkonim!
  Nanso Caligula yɛɛ mmerɛw sɛ obetwaa nea odi hɔ a obekum no no - ɔko cruiser no. Wɔ akyi no, wɔyɛ soronko kakra wɔ armadillos ho. Titiriw no, akode kakraa bi na ɛwɔ hɔ, na sɛ́ anka wɔde atuo a ne kɛse yɛ nsateakwaa dumien bedi dwuma no, nea ne kɛse yɛ nsateakwaa du wɔ hɔ, nanso sɛnea wɔyɛ no ye sen saa koraa. Nanso eyinom nso yɛ nkuku a ɛwɔ linear kuw no mu. Na afei cruiser ahorow a ɛwɔ mfinimfini ne nea emu yɛ hare nso wɔ hɔ.
  Ɔkofo kumaa a ɔwɔ ha no sesaa n"akwan kakra na otwitwaa samurai po so hyɛn mu adwumayɛfo no na ɔde atuo a ɔde ne nan a ɛte sɛ abarimaa a ɛda hɔ kwa tow guu ebinom nnadewa . Afei, ɔfaa atuo no na ɔtotow guu mu ma enti ɔko po so hyɛn no siee ne hwene wɔ nsu no mu na ɛnam so kɔɔ fam a ɛnyɛ ntɛm ara, na mmom ɛdanee nkakrankakra.
  Ebia na abarimaa odiyifo Caligula pɛ sɛ anyɛ yiye koraa no ogye adwumayɛfo no fã bi fi owu mu wɔ saa kwan yi so. Nokwarem no, ɛhe na obetumi de atopae pii ato... Margarita, a wakum samurai po so hyɛn mu adwumayɛfo kuw kɛse bi no, danee ne cruiser no kɔɔ hyɛn no mu.
  Abeawa no de ahantan dii ne nkonimdi ho afahyɛ, na ne hokafo no nso:
  - Nkonimdie: nsia - zero!
  Caligula tomboy no, de abufuw ne anigye, fii nkonimdi kɛse mu too dwom sɛ:
  - Na samurai no tu kɔɔ fam, wɔ dadeɛ ne ogya nhyɛsoɔ ase!
  New sea victims ... Yiw , ɛte sɛ nea wɔwoo Japanfo a wofii ɔsatu yi ase no wɔ nsoromma bi a ɛnyɛ anigye ase. Na anyame ɔpepem awotwe a wɔwɔ wɔn Shinto som mu mpo mmoa wɔn.
  Wɔ Caligula a ɔyɛ tomboyish fam no, ɛte sɛ nea ɔko mu po so hyɛn te sɛ krataa a ɛsɛ sɛ wɔmem. Osii gyinae mpo sɛ ɔbɛsɔ ɔkwan foforo kakra ahwɛ, a ɛne sɛ, ɔbɛhyɛn baabi a wɔde nkrante ahyɛ mu no mu na ɔde nkrante atwitwa ase hɔ wɔ hɔ. Ne nyinaa akyi no, ɔwɔ dade bi a ɛyɛ nkonyaayi a wɔakyere afi ninjafo ne nkonyaayifo nsam. Eyi kyerɛ sɛ ɛsɛ sɛ wɔyɛ oprehyɛn.
  Na enti ... Ɛbɛdaa adi sɛ linear iron no repae... Ɛho hia sɛ wɔde nsuyiri gu compartments abiɛsa mu de hwɛ hu sɛ ɛte saa. Terminator abarimaa no de serew ka sɛ:
  - ha na yewo saa hyɛn no so...
  Sɛ wode nkrante a wɔde bɔ akode po so hyɛn bɛmem a, ɛsɛ sɛ wunya ahoɔden a ɛboro nnipa de so ne adwene a ɛyɛ nwonwa ankasa.
  Margarita pɛ ɔkwan a ɛyɛ mmerɛw koraa, na ɔkyerɛ sɛ nsɛm a wɔka no mpɛn pii ne adesua maame. Na sɛ saa a, ɛnde na ɔtopae no bɛfa atamfo no so.
  Ɔkofo nyamewa ne abeawa a ɔpɛ ɔfã biara no ma ne nsateaa so kɔ soro na ɔka sɛ:
  - a eye nnɔnwɔtwe dedaw!
  Abarimaa Caligula a onni guasodeyɛ biara, na ɔretwitwa samuraifo pii, na ɔde ne nan tow atuo a edi awu no teɛm sɛ:
  - Nanso wei ye anigyee ara kwa!
  Wɔaka nnipa baanan foforo a wɔakum wɔn... Ɛsɛ sɛ wɔmene wɔn ɔkwan bi so sɛnea ɛbɛyɛ a eyi renyɛ ade a ɛyɛ mmerɛw dodo. Fa biribi titiriw bi a ɛyɛ soronko mmra. Na mmarima no, a wɔnka asɛm biara, wɔyɛ wɔn ade sɛnea edidi so yi. Ɛne sɛ, wɔfa control rudders no ... Nea eye ne sɛ, po so ahyɛn no de ahoɔhare kɛse dedaw, a ɛkyerɛ sɛ ɛnyɛ den saa sɛ wobegyina ano. Na enti, wofa control rudders no na wokɔ ram... Battlecruisers, po so ahyɛn no yɛ foforo, nanso po so ahyɛn pii wɔ hɔ a ne bere atwam wɔ Japanfo po so ahyɛn no mu a wonni hokwan biara sɛ wobeguan afi ram a ɛwɔ kwan tẽẽ mu.
  Na sɛ po so ahyɛn, ne nea wɔde dade ayɛ mpo, bɔ wɔn ho wɔn ho ntɛmntɛm wɔ po mu nso ɛ?
  Afei nea edidi so yi si: dede a ɛyɛ hu, akode a wɔyam, nkuku abien no nyinaa dade ntama pae. Hyɛn mu adwumayɛfo du ne ɔhaha pii a wɔn anim yɛ kɔkɔɔ a wɔakyinkyim no de ahopere fa po so hyɛn a abubu no so, wɔn aniwa teateaa no puw fi wɔn moma so, na mogya a ɛretu fi wɔn anom a wɔn sẽ abubu.
  Na Japanfo akofo no hwe ase wɔ po no mu, hwe ase wɔ nsubɔnten a ɛrehuruw a ɛmene wɔn prɛko pɛ mu. Na po so ahyɛn no fi ase mem ntɛmntɛm, na ɛtwe nnipa pii nkwa kɔ bun mu.
  Margarita a ɔkɔɔ so sɛee hyɛn mu adwumayɛfo no ase a onni mmɔborohunu anaa guasodeyɛ biara no de serew paee mu kae sɛ:
  "Ɛyɛ papa nso sɛ Japanfo mfa mmea ne mmofra nkɔhyɛn hyɛn no mu."
  Caligula, bere a ɔretwitwa akraman a ɔforoo ne so no, penee eyi so ntɛm ara:
  - yiw, Amazonfoɔ som no annye ntini wɔ samuraifoɔ mu. Ampa, ɛte sɛ nea wɔwɔ ninjas mmea!
  Ɔkofo-nyamewa kumaa no ne bere koro no ara mu no, abeawa a ɔpɛ ɔfã biara no bɔɔ no mua sɛ:
  - dumienu zero wɔ yɛn anim ... Nanso ɛda so ara yɛ daylilies abien a etwa to. Dɛn na yɛmfa wɔn nyɛ?
  Caligula tomboy no twaa akraman foforo asinasin na ɔhyɛɛ nyansa kɛkɛ sɛ:
  - ma yemfa won nkɔ Dalniy hyɛn gyinabea. Mprempren ɛwɔ Russia tumi ase, na po so ahyɛn abien a ɛyɛ nwonwa a ɛyɛ nea ɛwɔ hɔ nnɛ bɛma yɛn po so ahyɛn no anya nkɔso kɛse!
  Margarita a ɔde nkrante rebubu po mu mmoa a wɔkyere mmoa we no penee eyi so ntɛm ara sɛ:
  - yiw, na wei ne ano aduru a eye sen biara!
  abɔfo akɛse baanu no abufuw akuturuku no de bae no boroo nea yɛhwɛɛ kwan a ɛyɛ hu sen biara no so. Nokwarem no, sɛ ɛnyɛ sɛ ɛsɛ sɛ wo ne nnipa ko, na mmom wo ne abɔde a wɔte sɛ anyame ankasa sen biara, na ebia demiurges mpo ko a, ɛnde ebia Owia a Ɛpue Asase no so akofo mpo rennya akokoduru.
  Enti, bere a Margarita a ɔtraa po so hyɛn biako mu, ne Caligula a ɔtraa foforo so no twaa asraafo mpanyimfo a wɔyɛ nsi sen biara no mu, na ɔbɔɔ wɔn mu binom nan akyi no, hyɛn mu adwumayɛfo ne mfiridwumayɛfo afoforo buu no sɛ eye sɛ wɔbɛbrɛ wɔn ho ase ama saa nnipa akɛse yi . Na akohyɛn abien no nyinaa de wɔn ani kyerɛɛ Dalniy hyɛn gyinabea, a Japanfo gyaee, wɔ wɔn nkogudi nnansa yi akyi, a wɔanko amma Russia asraafo.
  Caligula Dolfinov susuwii sɛ, ne nyinaa akyi no, tumi a ɛwɔ ahoɔden a wɔde bɔ obi so no yɛ tumi. Sɛ nhwɛso no, wɔ Khalkhin Gol Ko no mu no , Japanfo baahe na Soviet asraafo a wɔn ho yɛ hu no kyeree wɔn? Sɛnea Soviet akontaabu kyerɛ no, nnipa 476, sɛnea akontaabu afoforo a wobuu akyiri yi kyerɛ no, bɛyɛ 200, na esiane sɛ wɔn ho wɔn ho sesaa wɔn ho wɔn ho nti, 88 pɛ na wɔsan kɔɔ Japanfo nkyɛn, kyerɛ sɛ, nnipa kakraa bi na wɔsan kɔɔ wɔn kurom.
  Ɛne sɛ, samurai no daa pintinn adi. Esiane sɛ wɔhweree nti, sɛnea Soviet akontaabu kyerɛ no, nnipa bɛyɛ mpem aduonu na wokunkum wɔn.
  Sɛ yɛde toto ho a, ɛkame ayɛ sɛ Soviet asraafo hweree nnipa dodow a wokunkum wɔn ( a yɛankan wɔn a wowuwui wɔ nnommumfa mu) wɔ Wiase Ko II mu no te sɛ nneduafo.
  Na eyi ɛmfa ho sɛ NKVD no ne wɔn a wɔde wɔn ho mae no mmusua dii atirimɔden so.
  Enti Japan asraafo a wotumi gyina tebea horow ano no nyɛ nea ɛboro so. Wɔ Russo ne Japan Ko no mu no, Japanfo hweree asraafo kakraa bi sɛ ɔko mu nneduafo sen Russiafo mmɔho ɔha!
  Nanso, nanso, eyi fã bi fi nokwasɛm a ɛyɛ sɛ Russia asraafo anni nkonim wɔ ɔko kɛse biako mpo mu. Na sɛ nkonimdi nni hɔ a, nneduafo nni hɔ.
  Nanso, ɛba sɛ asraafo a wɔrekɔ wɔn anim no nso wɔ asraafo pii a wɔakyere wɔn.
  Abarimaa ɔkofo Caligula nam tete walkie-talkie so ka kyerɛɛ Margarita sɛ:
  - Ebia yɛbɛma frankaa fitaa no so wɔ ne nyinaa akyi, anyɛ saa a wɔbɛmene yɛn?
  Margarita kasa tiae sɛ:
  "Ɛyɛ aniwu sɛ wobɛfa po so hyɛn wɔ frankaa fitaa ase." Ɛyɛ papa sɛ wode Russia kasa a ɛwɔ kɔla abiɛsa no bɛka wo ti so!
  Ɔkofo kumaa no tow ade no guu abarimaa-terminator no nan a na ɛnyɛ mpaboa na ɛyɛ mmerɛw no mu, na bere a wabɔ samurai a odi hɔ no moma so no, ɔkae sɛ:
  - Na m'adwene mu no, Andreevsky a ɔwɔ mmeamudua no bɛdi nkonim kɛse!
  Ɛnam sɛ nkontabuo dunan kɔsi zero nti, po so ahyɛn a ɛwɔ Japan no awie na seesei ɛnyɛ sɛ wobɛtumi de ahyɛn a wɔafa no akɔ wo ho nko, na mmom wobɛto dwom nso. Caligula a ofi Dolphins no too ne nkonimdi dwom no wɔ n"ahurututu atifi:
  Ntrɛwmu akɛseɛ a ɛpo, ɛpo - .
  Yɛfuntum wɔn wɔ frankaa a ɛwɔ kɔla abiɛsa no ase!
  Asraafo no dii mmepɔw atenten so nkonim, .
  Akɔre no bobom de dii nkonim!
  
  Okyinnsoromma yi huu Russia akofo, .
  Yɛde nkrante ne agyan na ɛbɔ atamfo no!
  Yetumi tow fasistfo kɔndua fii wiase fã, .
  Yɛde nkonimdi wiee yɛn nantew no wɔ Berlin!
  
  tank a wɔde abɔso ayɛ bae, .
  Wɔrehunahuna sɛ wɔbɛsɛe Russia mfuw nyinaa!
  Nanso wɔbɔ damned freaks no denneennen , .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a yɛn mma betumi atra ase anigye mu a kɔndua biara nka ho!
  
  Yɛyɛ Agya Man a ɛkorɔn sen obiara a ɔwɔ wiase no mma, .
  Wɔwoo yɛn, na yɛde yɛn nan a ɛda hɔ kwa no fra calico!
  srɛɛ yɛn, somaa yɛn kɔɔ ɔko , .
  Na Onyankopɔn maa May yɛɛ nhwiren wɔ anigye mu!
  
  Ɔkofo ne koma a ɛkorɔn sen biara nni kyɛfa biara , .
  Dɛn na ɛma obi da dae ne awo foforo!
  Bue anuonyam pon a ɛkɔ nkwa a enwu da mu, .
  Nanso sɛ wote atɛw mu a, yɛ komm !
  
  Mpɔtorɔ ne nguan wɔ hɔ, nanso moyɛ amansan nguanhwɛfo, .
  Na ɛyɛ wo kyɛfa sɛ wode nhyehyɛe no bɛkɔ akɔma asefo!
  Sɛ wɔde asɛm no bɛkɔ adebɔ awiei, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a daa ogya a ɛwɔ wo dɔ koma mu no rendum!
  
  Hena na onim baabi a ɔtamfo tuo besiw ɔsraani, .
  Nanso ɛda so ara wɔ ɔko mu no, owu ye sen nyarewa a aporɔw!
  Na sɛ wowu a, ɛnde w"adamfo no bɛbubu ɔtamfo no , .
  Ɔremma ho kwan, efisɛ wɔrepam mmeawa a wɔda mpaboa akɔ nnommumfa mu!
  
  Oh, Russia nkrabea, ɔko ne ogya wɔ ɔko akyi, .
  Wɔn a wɔpɛ sɛ wɔkɔ akwamma no fam no, baabiara nni hɔ mma wɔn, wunim, wɔ paradise!
  Ɛha na hellgya Sam no ne Satan bɔɔ atirisopam, .
  Ahunahuna: - Mede atom no aba fam na mabubu asukɔtweaa no!
  
  Nanso wɔbɛbɔ wɔn ho ban afi aprɛm ho nso, .
  Na nuklea ɔtopae ntumi nsɛe Moscow...
  Yebetumi de tank ahorow adi dwuma de anya ɔyare mmoawa no, .
  Na nnwom a ɛyɛ mfonoe a ɛfa wɔn a wɔahwe ase ho no ma wodi awerɛhow!
  
  Tɔn de gye sika ketewaa bi, na ɛnyɛ Russiafo kyɛfa, .
  Ne nyinaa akyi no, yɛn mu biara yɛ ɔkofo kɛse!
  Mma nnye nni sɛ Onyankopɔn de yɛn ahyɛ dwumadi no mu dedaw, .
  Nokwarem no, wo na wusi sɛnea nteɛm no yɛ nwini no ho gyinae!
  
  Na huammɔdi ahorow wɔ hɔ, nkogudi wɔ hɔ, .
  Ɛbaa te sɛ akraman a wɔretwe wɔn ho afi mpataku a wɔn ho yɛ hu ho!
  Nanso sɛ ɔko fi ase a, yɛbɛsan aba hɔ bio, .
  Bubu mmoa a wɔyɛ keka atirimɔdenfo dɔm no mu wɔ hellgya nnyigyei mu!
  
  Gye me di, ɛnyɛ ɔko nti na yɛredi agoru, .
  Yenni ɔfrɛ foforo biara gye sɛ yɛbɛyɛ nnamfo pa!
  Yɛyɛ anuanom, ɛnyɛ Habel ne Kain, .
  Yɛn fam no, anomaa yɛ dwom, na ɛnyɛ agoru a srade wom!
  . EPILOGUE NKYERƐKYERƐMU
  Bere a Dominica kyerɛɛ n"adwene akyi no, mmofra no teɛteɛɛm na wɔbɔɔ wɔn nsam bere tenten. Yes, it"s great , wobɛtumi aka sɛ odii nkonim - ɔde aphorisms petepete na ɔbɔɔ hwerɛma kyerɛɛ ne ho.
  Ɛno akyi no, Margarita ne Dominica de apontow bi too gua maa wiase nyinaa, sɛnea ɛbɛyɛ a anigye ne anigye bɛba ɔkra no mu.
  Wɔwosow wɔn nkonyaayi poma no, na apon a ɛyɛ fɛ puei, a nnuan ahyɛ mu ma kɛse . Ná biribiara a ɛwɔ ha no yɛ nea ɛyɛ fɛ na ɛyɛ adefo kɛse.
  Nnuan a ɛyɛ nwonwa a ɛte saa ne keeki pii, custard pie, donuts, pretzels, muffins ne keeki a wɔasiesie no yiye. Ɛrentumi nyɛ yiye sɛ wobɛka wɔ anansesɛm mu, na saa ara nso na wode kyerɛwdua akyerɛkyerɛ mu.
  Na biribiara yɛ nea ɛyɛ dɛ na ɛyɛ huam araa ma ɛyɛ soronko ankasa wɔ nea ɛyɛ nwonwa ne ne fɛ mu.
  Margarita tweet sɛ:
  Nea eye sen biara, nea eye ma mmofra, .
  Wɔ yɛn okyinnsoromma a ɛyɛ anigye no so...
  Owia ne mframa nkwa nna, .
  Susuw anansesɛm a wɔde biribiara ho asodi to wɔn so no ho hwɛ!
  Na ofii ase saw. Na Dominica dii n"akyi, ne mmeawa afoforo pii a wɔka wɔn ho. Ɛkɔɔ so kɛse .
  Margarita kae wɔ ntease mu sɛ:
  - biribiara bɛyɛ yie, biribiara bɛyɛ yie sɛ yɛannyɛ basabasa a !
  Na abeawa a ɔyɛ ɔfã biara no faa ogya foforo fii ne nkonyaayi poma no mu na ogyaee. Na na ɛte sɛ abohene asubura bi a ɛsen wɔ asuten a ahum retu kɛse mu.
  Dominica kae sɛ:
  - ahoɔfɛ, ahoɔfɛ.
  Ɛtow tuo te sɛ asubura a efi akraman mu!
  Ɛno akyi no, na bere aso sɛ wogye wɔn ani. Mmarimaa akɛse no mu dodow bi a wɔadi bɛyɛ mfe dunan na wɔn ho yɛ den yiye no de nsateaa a ɛyɛ mmerɛw guu wɔn nsa na wofii ase ne wɔn ho wɔn ho koe.
  Wɔde wɔn nsa ne wɔn nan a ɛda hɔ kwa bɔɔ, bere a na wɔreserew na wɔreserew no.
  Dobrynya de serew kae sɛ:
  - ne nyinaa akyi no, wowo afuo mu nnwinnade a woaboaboa ano!
  Ɔheneba Oenomaus de ne ti too fam sɛ:
  - a wontete won wo akodi mu !
  Abarimaa Dobrynya no bɔɔ abubuw, na ohuruw kɔɔ bere tiaa mu mprɛte no mu:
  - ma me nkɔ!
  Na mmabun baanu a wɔn ho yɛ den a wɔreko de wɔn ho bɔɔ wɔn ho wɔn ho. Mmarimaa no serewee na wɔtow hyɛɛ Dobrynya so. Ná wɔpaapae mu na wɔwosow nsa ne anan.
  Dobrynya de ahokokwaw hwetee na ɔpiaa wɔn kɔɔ nkyɛn. Afei ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa soo mmarimaa no biako hwene . Ɔteɛɛm wɔ ɛyaw a emu yɛ den mu. Na abarimaa ɔbran no bio, a wanyɛ guasodeyɛ biara, tow no na ɔhyɛɛ no ma ɔdanee ne ho.
  Mmofra a wɔatwa ho ahyia no serewee na wɔbɔɔ wɔn nsam. Na Dobrynya piapiaa mmarimaa baanan boom prɛko pɛ na ɔde ahokokwaw kyekyeree wɔn pon so ntama.
  Ɛno akyi no, serew no bɛyɛɛ nea ɛyɛ den koraa. Te sɛ mmofra no nsam a wɔbɔ no ara pɛ. Nokwarem no, na ɛte sɛ nea ɛyɛ nwini yiye .
  Dobrynya de anifere kae sɛ:
  - a ode akokoduru dii no!
  Dominika nso hyɛn ring no mu. Ná ɔyɛ akodi nso. Ne nyinaa akyi no, sini ahorow mu agodie nyɛ aseresɛm. Ɔdaa ne ho adi sɛ Supergirl na ɔne ɔbɔnefo kɛse bi koe . Afei mmeawa baanu no nyinaa bɔɔ wɔn ho wɔn ho hwee fam dumien. Na ɛno yɛ kɛse . Ná wɔn akuru no mpo yɛ nea ɛwɔ hɔ ankasa.
  Afei ɔbabun bi a ne ho yɛ den na ne honam ani yɛ den a wadi bɛyɛ mfe dunan a ɔhyɛ asuguare ntade baa Dominica so. Na ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛtow ahyɛ abeawa no so. Dominica de ɔhwe pɔtee bi fii ne nan ase a ɛda hɔ kwa so kɔɔ owia ntini no so buae, na abarimaa no hwee ase na ofii ase twitwiw ne ho.
  Dominica tweet sɛ:
  - wo nnye abarimaa , wo nnye abarimaa, .
  Ɛnyɛ ankasa...
  Wonnye abarimaa , wo nnye abarimaa - .
  Adaka a aporɔw!
  de n'ahoɔden nyinaa bɔɔ Dominica akyi a ɛyɛ ntini no . Abeawa no teɛteɛɛm na ɔbɔɔ no nan san n"akyi. Ɔkwatii na ɔde ahopere baa Dominika so bɔɔ mmɔden sɛ ɔne no bɛko. Ná ɔbabun no ho yɛ den na na ne tirim yɛ den esiane adwumaden a ɔyɛe wɔ adansi beae bi nti. Na na ɛsɛ sɛ Dominika hyɛ n"ahoɔden nyinaa mu na wanhwe ase. Nanso ɔde ne ho fii adi na afei ɔtow abarimaa a ne ho yɛ den no guu ne so. Ɔhwee ase, na ɔde sturgeon bɔɔ nkuku bi mu. Na abarimaa no ho yɛɛ fĩ paa.
  Na mmofra a wɔaka no serewee denneennen na wɔyɛɛ animtiaabu. Ná eyi te sɛ nea ɛyɛ fɛ ankasa .
  Abarimaa no huruw sɔree, nanso wɔbɔɔ no denneennen
  odiyifo mmeawa wɔ ne hwene mu, wɔde ne nan ase bɔɔ no wɔ kankyee a na ɛreba no mu, na abarimaa a ne honam ani yɛ den no hwee ase.
  Dominic too dwom denneennen sɛ:
  Ɔde anifere retwɛn obi a wɔakum no wɔ ɔtopae no mu, .
  Radar a wɔde kyerɛ wim...
  Mfomso baako - a efiri akwanhyia mu, .
  Na ɔhwe yɛ nea wontumi nkwati!
  Nokwarem no, eyi yɛ karate abeawa. Enti ɔdanee ne ho na ɔde ne nan ase a ɛda hɔ kwa bɔɔ abarimaa foforo hwene. Ɔhwee ase na oyii mogya asubura bi fii ne sniffer no mu . Nanso ntɛm ara na ohuruw kɔɔ soro. Na ɔsan kɔɔ ɔko mu bio. Na Dominika tow no hintidua, na ɔhyɛ no ma ɔhwe ase. Eyi yɛ ɔbea ankasa.
  Dobrynya de ne ti too fam de penee so sɛ:
  - Kɔ so! Wiɛ, woyɛ abeawa a wo ho yɛ nwini !
  Abarimaa foforo a ne ho yɛ den a ɔde wimhyɛn fii Dominica akuturuku no ho ni.
  Ɛha na wofii ase yɛɛ akasakasa no. Abeawa no tow ɔbabun foforo guu ne so na ɔteɛɛm sɛ:
  Mmabaa a wofi nnipa a wɔkorɔn, .
  Mepɛ sɛ meboro guy no ankasa!
  Ɛno akyi no, abeawa no san piapiaa mmarimaa no boom, na ɔmaa wɔn akuru ne akisikuru. Na na ɛte sɛ nea ɛyɛ serew ne serew kɛse.
  mmarimaa no gui sɛ :
  - wo ne yen abeawa ! Ɔhyew kɛse na ɛyɛ ɔko!
  Dominica de ne ti too fam na ɔbɔɔ n"ano sɛ:
  Abeawa ɔkofo no wɔ mogya a ɛyɛ hyew, .
  Anifuraefo dɔm no reto ahyɛ yɛn so!
  Ɔde akɔmfosɛm bɔɔ nkɔmmɔ, na osu ankasa a ɛyɛ krim, nufusu a wɔayam ne ɛwo tɔe fii soro guu mmarimaa no so.
  Na bio mmofra serew a ɛyɛ anigye. Biribiara rekyinkyin na ɛrekɔ so wɔ ɔkwan a ɛyɛ nwini na ɛyɛ basabasa so. Na mmere a ɛyɛ serew wɔ saa basabasayɛ yi mu.
  Nokwarem no, abarimaa ɔheneba Oenomaus nso wɔ agoru no mu. Ɛbɛyɛ dɛn na obi atumi adi ho dwuma a enni hɔ? Na ɔkofo kumaa no de ahokokwaw kɛse tow abarimaa bi a ɔte sɛ nea wanyin na ɔyɛ kɛse gu ne ho. Na bio nteɛm a wɔde anigye bɔ. Yiw, eyi yɛ ɔko a ɛho hia ankasa.
  Enomai wosow ne nsa, na abarimaa no hwee keeki a wɔde krim akata so a wɔaboaboa ano so. Na wɔpaee na wɔpetee serewee na wɔde anigye kɛse. Na saa na na nkonyaayi adididan no hua te.
  Dobrynya de ahopopo kae sɛ:
  - eye aniwuo se wobesɛe aduane a ɛte saa!
  Dominic serewee na obuae sɛ:
  - a eye OK! Mɛyɛ nkonyaayi pii!
  Phoenix abarimaa no too dwom sɛ:
  Kwae no mu baabi a nkonyaayifo wɔ, .
  Wɔpam caftan ma Satan...
  Wɔtow abotan twaa ho hyiae, .
  Yɛn man a ɛyɛ nwonwa no!
  Ɛno akyi no, ɔne Dobrynya faa nnamfo. Mmarimaa baanu a wɔyɛ akokodurufo no dii kan fii ase wosow wɔn nsam, bɔɔ mmɔden sɛ wɔbɛbɔ wɔn ho wɔn ho anim . Wɔde nneɛma guu mu a wɔnyɛ hwee mpɛn abien, na akuru puei. Afei mmarimaa-akofo no faa no na wɔbɔɔ wɔn moma so. Enti nkankyee fii ase tu fii m"ani so.
  Wɔpiaa wɔn ho wɔn ho, bɔɔ wɔn ti na afei wofii ase ko. Na ɔko no yɛɛ den paa. Knight mmarimaa no dii aperepere, na wɔbubuu wɔn ho wɔn ho na wɔpiaa wɔn ho wɔn ho.
  Afei wofii ase bɔɔ wɔn ti bio, na na ɛte sɛ nea ɛyɛ nkwaseasɛm sen sɛ ɛyɛ onwini na ɛyɛ hu. Na eyi yɛɛ n"ade wɔ ɔkwan bi so ma ɛmaa mmofra-ahwɛfo no serewee a ɛma asotiw.
  Dominica faa ntakra no wɔ ne nsam na ofii ase twitwiw mmarimaa no anan a ɛda hɔ kwa no. Dobrynya ne Phoenix fii ase serewee, nokwarem no ɛyɛ ticklish na cool araa ma worentumi nnyae serew.
  Margarita de prima donna serew hyɛɛ no nsow sɛ:
  - Yiw, woye abeawa a wo ho nwini. Anigyedefo a ne ho akokwaw ara kwa. Dɛn bio na wubetumi ayɛ?
  Dominica bɔɔ ose sɛ:
  - Yiw, wɔ ɔkwan a ɛkɔ akyiri so no, metumi ayɛ biribiara koraa. Na wubehu eyi bɛboro pɛnkoro!
  Dobrynya ne Phoenix tetew wɔn ho. Ná fifiri retu wɔn na na wɔn nipadua a wɔasen no hyerɛn te sɛ nea wɔde ngodua ngo atɔ wɔn so.
  Margarita de ahopopo kae sɛ:
  - a yenya nkonimdi, nanso yennbɛn botae a ɛne sɛ yebegye ɔbarima ne ɔbea nna a ɛyɛ den no nkwa. Ɔkraman kɔkɔɔ no yɛ yɛn tamfo Bastinda dea, na ɔyerae ma obiara nnim baabi a ɔyerae. Na yɛhwiee bankye no gui. Wiɛ, ɛnyɛ kwa, nanso ɛda so ara nni nea efii mu bae a na yɛde yɛn ho to so no!
  Dominica too dwom de buaa no sɛ:
  Asetra nyɛ mmerɛw
  Na akwan no nkɔ tẽẽ...
  Biribiara ba akyiri dodo
  Ne nyinaa ayera ntɛm dodo!
  Nkakrankakra, mmofra a wɔade wɔn ho no adwene yɛɛ komm. Na ntɔkwaw no, a ɛyɛ serew mpo no, wuwui, na nnwom no mu yɛɛ den kɛse.
  Na afei mpofirim ara wɔtee dede bi. Alarm abɛn no bɔɔ.
  Ntɛm ara na mmarimaa ne mmeawa no huruw fii wɔn nkongua so na wɔde nkrante ne peaw bɔɔ wɔn ho ban. Ná wɔasiesie wɔn ho ama ɔko.
  Ɔtweaseɛ puei wɔ wim. Ná wɔwɔ ti abiɛsa, ti ason, ne ti dumien . Na na wɔn dɔɔso yiye, ne mmoa a wɔwea fam a wɔn kɛse yɛ akɛse. Sɛnea ɛte no, dodow a ti dɔɔso no, dodow no ara na ne kɛse yɛ kɛse. Na wɔn mu bi ne abayifo Bastinda a wonim no yiye a na ɛte sɛ nea ɔyɛ ketewaa wɔ ɔtweaseɛ no akyi no.
  Dominic bɔɔ abɛn na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - Wow! Ɛte sɛ nea ennya nwiei!
  Margarita too dwom de buae sɛ:
  Mede me moma so hwe ase, na mekyere kɔbere, .
  Asase no ayɛ ma ntokuru, te sɛ bast...
  Nanso menim se wei nnye awieeɛ de besi nnɛ - .
  Awiei no yɛ mfiase ara kwa!
  Na akofo mma bɛyɛ mpem aduonum - wei yɛ asraafo dɔm nyinaa, na ɔtweaseɛ no ntra ahanu. Enti, akofo nkumaa no anguan. Ná wɔasiesie wɔn ho sɛ wɔbɛko na wɔde wɔn nkwa ama kɛse, na ebia wɔadi nkonim mpo!
  Afanu no nyinaa yɛ wɔn a wɔko na wɔasi wɔn bo.
  a ne ti yɛ dumien a ɔsõ sen biara no bɔɔ aprannaa sɛ:
  - nnsuro! Yɛne mmofra renko! Yɛpɛ asomdwoe ne atɛntrenee!
  Dominica teɛɛm sɛ:
  - Enti adɛn nti na wobaa ha?
  Ɛha na Bastinda bɔɔ ose, na ɔserewee denneennen sɛ:
  - menim se na wo botaee titire ne se wobenya Yellow Rat artifact no, na ennye se wobegye mmofra nkoa no!
  Margarita kasa tiae sɛ:
  - a ennye ntwitwiridii mu! Sɛnea ɛte biara no, na yɛmpɛ sɛ yegyaw yɛn mma hɔ na yɛrenyɛ saa da!
  Ɔtweaseɛ no ti dumien no nyinaa kaa prɛko pɛ sɛ:
  "Yɛn ani sɔ wo anuonyam!" Nanso Bastinda to nsa frɛ wo sɛ di agoru bi. Sɛ wudi nkonim a, ɔbɛma wo ɔkraman kɔkɔɔ no, sɛ odi nkonim a, ɛnde mo baanan no bɛyɛ ne nkoa daa.
  Abayifo Bastinda de ne ti too fam sɛ:
  - Aane! Ɛno ne no! Wiɛ, mmofra, basabasayɛ wɔ wɔn ho dodo. Mo baanan no so bɛba mfaso kɛse wɔ nkoasom mu!
  Dominica de serew kae sɛ:
  - a yebetumi adi agoru bi. Ma kɛkɛ, sɛ ɛba sɛ yɛhwere a, ɛnyɛ sɛ abayifo Bastinda mma yɛn ne Yellow Rat artifact nko, na mmom ɔnyɛ yɛn akoa nso.
  Margarita sii so dua, na ɔde ne nan a ɛda hɔ kwa no bɔɔ so sɛ:
  - ne no! Eyi ne nea yehia pɛpɛɛpɛ! Sɛ Bastinda nso de n"ahofadi to asiane mu a, ɛbɛyɛ nea ɛfata!
  Nea ɔwɔ Ti Dumien no kae sɛ:
  - ma ennye saa! Artfact ne abayifoɔ ahofadie, tia ahofadie a ankorankoro baanan a wɔho hia - fair!
  Abayifo Bastinda de ne ti nhwi tuntum de ne ti too fam:
  - Okay, enti ɛnyɛ saa! Bere nyinaa midi nkonim wɔ saa agodie yi mu ɔkwan biara so. Na nkonyaayi ho nimdeɛ mpo remmoa wɔn!
  a ɔwɔ ti dumienu no boom sɛ:
  - a wohyɛ bɔ sɛ sɛ wodi nkogu a, wobɛma wo bɔhyɛ abam?
  Anum no nyinaa de nne koro teɛɛm sɛ:
  - a wode ma!
  Abayifo Bastinda faa kyerɛwpon bi a ahinanan wɔ so fii n"akyi bag mu kae sɛ:
  - afei momma yenfi ase!
  Na obuee kyerɛwpon no mu, ntɛm ara na mfonini ahorow puei wɔ so. Na ɛkae yɛn chess a wɔde di dwuma wɔ amanne kwan so no kakra, na ahinanan no nkutoo na ɛnyɛ abien, na mmom na ɛwɔ kɔla abiɛsa: fitaa, tuntum ne fitaa. Na na yɛwɔ akontaabu pii sen saa. Ɔserewfo, agyantofo ne ɔsraani panyin, ɔsahene, ɔsraani panyin, ballista, teaseɛnam ne biribi foforo wɔ hɔ.
  Dominica bɔɔ n"ano sɛ:
  - Yiw, me nnim sɛnea wɔnantew mpo! Eyi nyɛ nea ɛnteɛ!
  Abayifo Bastinda de serew buae sɛ:
  - a wode w'asem ama dedaw na baabiara nni ho a wobetwe wo ho. Pow a wɔpow sɛ wobɛbɔ no te sɛ nkogudi!
  Margarita de ne ti too fam sɛ:
  - a menim saa agodie yi! Na hwɛ sɛnea akontaabu ahorow no nantew mu nso! Enti momma yenni agoru!
  Abayifo Bastinda de ne ti too fam sɛ:
  - yie afei! Nnipa titiriw a wɔwɔ ha ne ɔhene no na yɛbɛbɔ akosi sɛ yɛbɛtena!
  Mmofra akofo no bɔɔ wɔn nsam. Margarita wosow ne nkonyaayi poma no, na kyerɛwpon kɛse bi a nkwammoaa ahorow abiɛsa wom mfonini puei wɔ wɔn anim. Na afei na kan nkoa mpempem pii tumi hu no prɛko pɛ.
  Margarita kae sɛ:
  - Ansa na ɔko no reba no, medii nkonim wɔ chess agodie bi mu tiaa Botvinnik ankasa, ɛwom sɛ ɛnyɛ ankasa de, nanso wɔ agodie a ɛkɔɔ so bere koro mu. Nanso bere a wadi mfe awotwe no, USSR ɔkannifo no a wobɛboro no yɛ onwini!
  Nkonyaayifo Bastinda bɔɔ n"ano sɛ:
  - wei ye agodie soronko koraa! Ná Chess nbɛn no mpo!
  Abeawa a ɔpɛ ɔfã biara no de ne ti too fam sɛ:
  - Menim! Ɛyɛ den kɛse na asinasin pii wɔ hɔ, nanso metumi abɔ! Enti nsusuw sɛ ɛbɛyɛ mmerɛw ama wo!
  Abayifo a ne ti nhwi yɛ tuntum no de ne ti too fam sɛ:
  - asinasin no ye kɔkɔɔ - wodi kan fi ase!
  Na ɔde slinger no kɔɔ n'anim . Margarita yɛɛ ho biribi denam agyantofo no a ɔkanyan no no so. Agorudi a ɛte saa a wɔde gye wɔn ani fii ase. Na ahoni ɔha wɔ ɔfã biara, ne abiɛsa no nyinaa, gye ahemfo no nkutoo. Wɔn mu biako wɔ hɔ, na agoru no ba awiei wɔ mate. Wiɛ, eyi yɛ fɛ na ntease wom.
  Bastinda dii agoru na ɔserewee. Nsesae a edi kan no dii akyi bae. Afei aseresɛm a wɔyɛ ntɛmntɛm no maneuvers. Dominica kae sɛ ɔserewfo no keka ne ho te sɛ ɔhemmaa wɔ amanne kwan so chess mu, nanso ɔbɔ te sɛ ɔsraani panyin.
  Yiw, ɛyɛ anigye. Ɔsraani panyin no te sɛ ɔsɔfopɔn, nanso ɔbɔ te sɛ ɔhene. Na ɔsahene no tu te sɛ rook, nanso ɔbɔ te sɛ knight. Marshal no tu te sɛ ɔhemmaa, nanso ɔbɔ te sɛ rook nkutoo. Nokwarem no, nnipa a wɔwɔ tumi sen biara ne grand viziers, wotu te sɛ ɔhemmaa ne te sɛ knight, na wɔbɔ nso. Nokwarem no, ahemmaa wɔ hɔ, na wɔte sɛ chess a wɔtaa bɔ mu no ara pɛ. Agyantofo tu te sɛ pawn, nanso wɔtow tuo ahinanan abiɛsa kɔ wɔn anim, na agyantofo tuo abien pɛ. Ɛte sɛ nea asraafo a wɔnam fam a wɔyɛ mpapahwekwa na wɔyɛ mmerɛw sen biara, nanso sɛ wodu ɔfã a etwa to no so a, wobetumi adan wɔn ho ayɛ biribiara gye ɔhene no nkutoo.
  Teaseɛnam no nantew sɛ ɔpɔnkɔ, nanso ɛbɔ te sɛ asono. Yiw, ɛyɛ anigye sɛnea ɛbɛkɔ so. Ballista nso wo ho - ekeka te se rook, nanso ebo te se ohemmaa. Rooks, knights ne asɔfopɔn, sɛnea ɛte wɔ chess a ɛyɛ mpapahwekwa mu no. Nanso unicorn nso wɔ hɔ. Ɔnam te sɛ ɔhene, nanso ɔbɔ te sɛ ɔhemmaa. Na adehye unicorn bi nso. Ɔnantew te sɛ asono, nanso ɔbɔ te sɛ grand vizier, kyerɛ sɛ, te sɛ ɔhemmaa ne ɔsraani. Yiw, eyi nyɛ agoru a wɔde di agoru. Na akontaabu abiɛsa na ɛwɔ hɔ biara. Na sɔ biribi hwɛ a worennye yaw. Na afei, ɛte sɛ nea Bastinda agye asasesin pii dedaw na wanya honam fam mfaso.
  Ɛda adi pefee, ɔwɔ osuahu kɛse sen Margarita.
  Dominica de ahotoso, anaasɛ sɛ yɛbɛka no yiye a, ɛyɛ nwonwa no, tweet sɛ:
  - nantew ɔpɔnkɔ no! Pɔnkɔ!
  Margarita wosow no sɛ:
  - mfa wo ho nnye wo ho! Nea ɛsɛ sɛ wɔyɛ no, meyɛ!
  Na abeawa a ɔpɛ ɔfã biara no de gyinaesi tu ne nipadua no. Bastinda kɔɔ so tow hyɛɛ no so. Ɔko no yɛɛ den yiye na na mmɔborohunu nni mu.
  Margarita, sɛnea ɛbɛyɛ a ɔbɛsan anya ahotoso ne ahotɔ kakra na wanya nhyɛso wɔ agoru no mu no, ofii ase too dwom;
  Ɛyɛ ahurututu kɔ soro, na ɛma mmepɔw a ɛso yɛ toro no kɔ soro, .
  Asorɔkye, nsukyenee nkɔnsɔnkɔnsɔn sɛee po no!
  Beam no twae, na kɔbere ahyɛ mununkum no ma, .
  Na mframa foforo bi bubuu sum no!
  
  Me ne wo wɔ mpoano ɔbotan bi so, .
  Ɛpo a ɛrehuruhuruw ma w"aso yɛ wo yaw!
  Ɔkofo no de ne nsa a ɛyɛ brɛoo yɛɛ ne kɔn atuu, .
  Awurade kronkron no asɔre wɔ me kra mu!
  
  Wɔde sika kɔkɔɔ adura sukyerɛmma mmepɔw atifi, .
  Na nwansena a wɔde ahwehwɛ ayɛ wɔ koko so!
  Wɔ akyirikyiri no, na po so ahyɛn kyinkyin po so hyɛn ase, .
  Worentumi nnyae w"adaeso no na woada!
  
  Na mede me nsa rekyerɛ wo, ɔdɔfo, .
  W"ani a ɛhyerɛn a efi nusu mu!
  Ne nyinaa akyi no, sɛ wo nni hɔ a, wiase mpo nnɔɔso mma me, .
  Ahum ne aprannaa rebobom wɔ koma no mu!
  
  Yɛne wo bɛka anuonyam pii ahwɛ, .
  Na awuduru hyɛn apɛde mu!
  Twe wo nkrante wɔ saa tumi no din mu, .
  sɛ ɔbɛsom !
  Margarita too dwom pɛpɛɛpɛ na bere a n"ani gyei no, ɔtow hyɛɛ wɔn so denneennen. Abeawa a ɔpɛ ɔfã biara no antwentwɛn ne nan ase sɛ ɔbɛbɔ afɔre, na bere bi na ɛte sɛ nea honam fam tumi a ɛkari pɛ no yɛ ɔsɛe kɛse ma no. Nanso ɛha na kakraa bi a emu yɛ den tactical strikes ne...
  Margarita de serew a ne ho nni asɛm kae sɛ:
  - Checkmate, Owurayere Bastinda!
  Ɔbɔɔ n"ani denneennen na ɔhwɛɛ ne ho hyiae, na ɔde n"ani kyerɛɛ nkyɛnkyɛn hwɛɛ ɔtweaseɛ a ɔsõ sen biara a ne ti yɛ dumien no . Na ne kɛse te sɛ grand-class airliner , na ntaban biara span yɛ mita ahanu pa - eyi yɛ aboa kɛse. Ebia abeawa-oyikyerɛfo Dominica a wɔpaw no no nkonyaayi a ɛyɛ nwonwa mpo antumi anni ɔbran a ɔte saa so nkonim.
  Ɔtweaseɛ kannifo kɛse no de ti dumien boom bere koro mu:
  - a wodi nkogu maa Bastind. Enti fa wo nkonimdie ma Yellow Rat - ade a ɛsom boɔ, na kɔ nkoasom mu ma wo wuranom foforɔ!
  Bastinda guu ahome na oyii ade bi fii n"akyi bag mu. Nea na wɔnhwɛ kwan no, na ne kɛse te sɛ akutu pɛ, nanso na hann kɔkɔɔ a ɛhyerɛn na ɛhyerɛn.
  Abayifo no teɛɛ mu na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - ne wo dea. Te sɛ biribiara a ɛyɛ me de no, mprempren ɛyɛ wo dea!
  Margarita faa ade no hyɛɛ ne nsa na afei ɔde siee n"akyi bag mu. Na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - wei ye papa! Wiɛ, dɛn na ɛsɛ sɛ me ne wo yɛ, Bastinda?
  Wɔ abɔnten so no, ɔbea tuntum bi a ɔda so ara yɛ abofra koraa na ne ho yɛ fɛ buae sɛ:
  - a metumi ayɛ nneɛma pii. Madi bɛboro mfe apem dedaw. Na sɛ metumi akyerɛkyerɛ wo nkonyaayi akwan a wunnim nso ɛ. Wiɛ, na yɛ ahenni no sohwɛfo nso. Mewɔ osuahu pii wɔ eyi mu, na ɛnyɛ mmofra sohwɛ nko.
  Margarita de ne nsa kyerɛɛ ne ho so na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  "Misusuw sɛ ebia mɛma woakɔ, efisɛ madi kan aka ntam sɛ wobɛyɛ nnwuma pa nkutoo."
  Dominica bɔɔ n"ano sɛ:
  - sɛ ɔdi atoro nso ɛ? Yɛwɔ nnipa, wunim. Koran mpo ka sɛ wobetumi abu ntam wɔ nsɛm bi mu.
  Na abeawa odiyifo no too dwom sɛ:
  Gye me di, wo nkoa bɛyow wɔn ho, .
  Wɔbɛyi wo ama, wɔbɛyi wo ama...
  Na wɔn a wɔka ntam wɔ ɔdɔ mu saa no, .
  Hwɛ kɛkɛ, wɔbɛkum wo!
  Margarita kasa tiae sɛ:
  "Ɛyɛ amanne sɛ yɛn nkonyaayifo di wɔn nsɛm ne wɔn ntam nyinaa so." Sɛ́ wobɛyɛ obi a ɔka ntam no kyerɛ sɛ wubenya daa afobu ne animtiaabu afi obiara hɔ. Enti Bastinda bedi ne ntam no so anaasɛ ɔbɛpow sɛ obegye. Enti ɔwɔ hokwan sɛ ɔpaw nkoasom ne nneyɛe bɔne a obegyae daa!
  Abayifo ne ti nhwi tuntum a wɔde abɔ wɔn ti nhwi:
  - bi wo ho a wobedwene ho wo ha. Mma nyɛ bɔne da, eyi nso yɛ den yiye, na ɛnyɛ bere nyinaa na ɛyɛ anigye!
  Dominica bo fuwii sɛ:
  - adɛn nti na woresi gyinae ama yɛn, Margot? M"adwen sɛ, eye sɛ ɔbɛyɛ yɛn akoa. Akoa a ɔyɛ nkonyaayifo na onnyinii ho bɛba mfaso kɛse wɔ fie hɔ. Ɛnsɛ sɛ ɔyɛ w"akoa, na mmom ɛsɛ sɛ ɔyɛ yɛn nkoa!
  Abarimaa ɔkokodurufo Dobrynya sii so dua sɛ:
  - yiw, ɛte saa! Yɛn baanan nyinaa de yɛn ahofadi too asiane mu. Na wopɛ sɛ wohyɛ no nkutoo.
  Abarimaa ɔheneba Oenomaus nyaa n"adwene sɛ:
  "Misusuw nso sɛ eye sɛ wobɛma wakɔ, aka ntam sɛ ɔbɛyɛ nnwuma pa nkutoo." Dɛn nti na bere a woreboaboa nneɛma dumien foforo ano no, wotwe akoa bi ka wo ho? Ɔyɛ adesoa ara kwa!
  Dobrynya ne Dominica de nne koro kae sɛ:
  - Dabi, oye yen akoa! Na yɛremma no nkɔ!
  Ɔtweaseɛ kannifo no kae sɛ:
  - wo mpaepaemu: mmienu tia mmienu! Mehyɛ nyansa sɛ tow sika bi. Sɛ ɛyɛ ti a, yɛbɛyɛ sɛnea Margarita pɛ, sɛ ɛyɛ dua a , yɛbɛyɛ sɛnea Dominica pɛ!
  Mmofra a wɔyɛ akofo no teɛɛm de nne koro sɛ:
  - Nifa! Nifa! Nifa! Lot no na ebesi gyinae!
  Dominica de abufuw bɔɔ nkɔmmɔ sɛ:
  - hwan na ɔbɛtow sika no?
  Ɔtweaseɛ no bɔɔ aprannaa sɛ:
  - ME!
  Na afei ne dua no tow dwetɛ kurukuruwa bi a ɛtu faa wim na ɛhwee abotan a wɔde fa kwan so no so. Sika no bɔɔ na ... Ɛsii fam wɔ ne ano...
  Ɔtweaseɛ kɛse no serewee na obuae sɛ:
  - se saa a, ennee mefa Bastinda se m'afenaa. Na wɔagyaw wo ne n"adeyɛ, ɔkraman kɔkɔɔ no, sɛ nkonimbo. Sɛnea wopɛ no ara pɛ, ɔkwan bi so no!
  Dominica bɔɔ n"ano sɛ:
  - Na moto bi nso. Mepɛ flyer a ɛte sɛ eyi.
  Ɔtweaseɛ kɛse no bɔɔ abubuw sɛ:
  - to dwom bi! Na yɛn a yɛyɛ ɔtweaseɛ no ani begye ho. Sɛ w"ani gye ho a, moto a ɛtu a ɛyɛ anwanwadeɛ no bɛyɛ wo dea. Na sɛ ɛnte saa a, ɛnde ... Wo nso wobɛyɛ yɛn akoa!
  Dominica bo fuwii sɛ:
  - Enti wobɛtumi aka sɛ w"ani nnye me nnwom biara ho!
  Ɔtweaseɛ ti no de too gua sɛ:
  - ennye nkoaa na yebebu atɛn, na mmom ɔmanfoɔ nso, a mmofra ne kan nkoa ka ho!
  Dominica de ahomegyeɛ de ne ti too fam.
  - afei mepene so!
  Na abeawa no fii ase de nkate ne n"anim too dwom;
   Wɔasiesie wɔn ho sɛnea ɛbɛyɛ a ahene nyinaa ani bere, .
  Kɔkɔɔ, sika kɔkɔɔ, nhaban a ɛwɔ rubies mu!
  Te sɛ anwummere nwansena a wɔforo kɔ soro no, .
  Na mframa nne yɛ kerubim akwaa!
  
  Asomdwoe a ɛyɛ fɛ sen biara no trɛw wɔ osutɔbere mu, .
  Nnua, asɔredan kronkron no dome!
  Nkorabata biara a wɔasen no, .
  Dewdrop nhene ne abo a ɛsom bo!
  
  Ná dwetɛ a ɛyɛ tratraa akata atɛkyɛ no so, .
  Nkankyee hyerɛn fi ɔpɔnkɔ no nan ase!
  Mo ne mo ho mo ho di ayamye mu, .
  Ɛmmra sɛ wobɛtra ase anigye so wɔ wim a ɛhɔ yɛ hann ase!
  
  Wɔ owia a ano yɛ den mu, a m"atade ayɛ mmerɛw, .
  Birches ne poplars saw ɔdɔ waltz!
  Yɛn werɛ ahow wɔ nna a akɔhyɛ bun mu no ho, .
  Fa nhyiam ahorow ho nkae ntra me nkyɛn!
  
  Awɔw bere bɛba, mmerantebere wɔ mu daa, .
  Ɛnyɛ ti nhwi a ɛyɛ fitaa, abohene a ɛwɔ ti nhwi mu!
  Yɛbɛboaboa yɛn nnamfo nyinaa ano ama dapɔnna no, .
  Na momma yɛmfa nkyekyem ahorow a ɛyɛ mmerɛw nkyerɛ dae no!
  Nsam a wɔbɔ a ɛyɛ ahum ne nteɛm a wɔte sɛ "Bravo! Encore!", menewa mpempem pii yiri faa abɔnten so nyinaa. Eyi bɛyɛ dɔnhwerew a anuonyam wom, nkonimdi dɔnhwerew ama Dominica a ohuu ne talente sɛ prima donna no!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"