Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

SloŽte Princeznou ZkouŠku

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Krásná studentka a začínající filmová herečka Dominika sní o tom, že se stane hvězdou filmového plátna. A když k ní nymfa přišla, ochotně ji následovala a skončila v království draka. Dominika má skryté vynikající schopnosti a do říše a sousedních států zasáhl podivný mor, v jehož důsledku téměř všichni muži zkameněli. Jeden z posledních představitelů silnějšího pohlaví, elfí princ Oenomaus, dokázal oddálit svou smrt díky daru Dominiky. A nyní musí spolupracovat, aby odhalili záhadu nepochopitelného moru a odhalili temné síly.

  SLOŽTE PRINCEZNOU ZKOUŠKU
  
  ANOTACE
  Krásná studentka a začínající filmová herečka Dominika sní o tom, že se stane hvězdou filmového plátna. A když k ní nymfa přišla, ochotně ji následovala a skončila v království draka. Dominika má skryté vynikající schopnosti a do říše a sousedních států zasáhl podivný mor, v jehož důsledku téměř všichni muži zkameněli. Jeden z posledních představitelů silnějšího pohlaví, elfí princ Oenomaus, dokázal oddálit svou smrt díky daru Dominiky. A nyní musí spolupracovat, aby odhalili záhadu nepochopitelného moru a odhalili temné síly.
  PROLOG
  Dominika Delfinová, která se vyznačovala svou vzácnou, jedinečnou krásou, získala jednu z hlavních rolí v trháku "Star Empress". A to je film s obrovským rozpočtem a slibující obrovské zisky. Předtím už Dominika hrála v řadě filmů, ale dostávala jen haléře. Její krása byla ohromující a její vlasy měly velmi zářivou jarní pampeliškovou barvu a málokdo věřil, že se obejde bez barev a laků. Ale tak to bylo. Dominika byla přirozená, medová blondýnka s ideálními proporcemi, navíc s vyrýsovanými svaly a výborným protažením.
  Přestože se dívka nevěnovala bojovým uměním, tančila v baletu. A měla rychlost, ladnost a vynikající koordinaci pohybů.
  Mohla by se například dobře ukázat v akčních filmech. Jako dívka, jejíž andělský vzhled skrývá válečníka-ďábla.
  Teď si zula boty a šťastně běžela parkem a na holých podrážkách cítila příjemné lechtání z trávy a oblázků cesty. Její nohy byly tak dokonalé a svůdné, že se často fotily naboso a zblízka, což potěšilo především muže. Dominika byla pyšná na své krásné nohy a až do mrazů nosila krátkou sukni.
  V tu chvíli se před ní náhle objevila dívka. Velmi mladá, dalo by se říci, skoro dívka. Dominika byla vysoká, svalnatá, půvabná a její tvář i přes bezvadnou hladkost a sametovou pleť nevypadala jako tvář mladé, naivní dívky. A tohle je jako školačka, i když je docela bohatě oblečená a visí na ní ty malé kousky skla, které se na slunci jasně třpytí.
  Dominika si dokonce myslela, že to jsou možná skutečné šperky.
  Dívka dupla svou malou bosou nohou. A na kamenité cestě se objevily výhonky svlačec se šarlatovými a fialovými pupeny.
  Dominika zapískala:
  - Jaký trik! Jste také filmová herečka nebo cirkusistka?
  Dívka odpověděla šeptem:
  - Jsem nymfa! Už není čas na vysvětlování, následujte mě!
  Dívka nevěřícně rozpřáhla ruce:
  - No, to je... Dobrý vtip! Jak se jmenuješ?
  Nymfa zapištěla:
  - Markýza de Cassandra. A dost řečí, každý okamžik bytí ve vašem světě vyžaduje kolosální, magickou energii!
  A pevně, v žádném případě s dětskou silou, popadla Dominiku za ruku a mocně jí stiskla dlaň.
  Silná a šikovná filmová herečka okamžitě pochopila, že je zbytečné se takovému sevření bránit.
  Dívka pomocí holých prstů své malé, půvabné nohy otočila kámen prstenu na ukazováčku své volné ruky. A v tu samou chvíli měla Dominika pocit, jako by padala do studny. A byl to velmi příjemný, jedinečný pocit.
  Pak se vše naplnilo oslnivě jasným světlem, které jako by pronikalo každou buňkou těla silné, atletické, jedinečně krásné dívky.
  . KAPITOLA Č. 1.
  Dominikina bosá chodidla cítila pod sebou horký povrch a to byl její první dojem. Před očima se mi mihlo, jako bych byl oslepen silnými záblesky, jako blesk ve fotoaparátu. A dívka nebyla okamžitě schopna vidět, kde skončila.
  Byl slyšet jemný hlas nymfy:
  - Neboj se! Nyní to přejde a budete moci vidět vše.
  Dominika sebou trhla a zamrkala. Její bosé nohy začaly být teplejší. Pod holými dívčími podrážkami hořelo něco jako písek Sahary v poledne. Dominika ráda běhala bosa. Zvlášť, když jsem si na to při screenových testech zvykl.
  Když byla dívka, nabídli jí, aby si zahrála partyzánskou zpravodajskou důstojnici.
  Samozřejmě za války chodily dívky v létě bosé, protože o boty by se mělo pečovat, a kupodivu, když chodíte dlouho, je to ještě jednodušší.
  A nakonec ji navedli, aby ji pověsili bosou do sněhu. To je ve stylu Zoyi Kosmodemyanskaya, jen Dominika je blonďatá a mnohem krásnější a má přirozený šarm. A když se usměje a odhalí bílé zuby jako z přírodních perel, úplně sundá střechu z pantů.
  A tady hoří podrážky a je to nějak horké. V květnu bylo v Moskvě teplo, ale nedalo se tomu říkat horko.
  A tady je to jako někde v Arábii v poledne. Je tam ještě větší horko. Jednou natáčela film v Emirátech a po písku musela chodit bosá. Přirozeně, že ráno, když písek v noci trochu vychladl, ale byl stále horký, jí dokonce namazali nohy vazelínou, aby to bylo jednodušší.
  Ale místní děti pobíhají bosé, alespoň mezi chudými, a smějí se, ukazují své malé zuby, aniž by zažívaly nepohodlí.
  Opravdu, blikání v jejích očích přestalo a Dominika viděla, že je na náměstí. Dlažební kostky pod nohama krásky byly oranžové a fialové. A domy kolem jsou vysoké, moc krásné, jakoby v centru Petrohradu, kde se zachovala antika. Jen tady jsou budovy vyšší a ještě živější, barevné, bohaté, luxusní a propracované.
  A je tu spousta plátkového zlata, což nepochybně lahodí oku. A na ulicích je mnoho krásných dívek. Ty, blýskající se bosé, půvabné, opálené, svalnaté nohy, začaly obklopovat Dominiku a její okouzlující markýzu-nymfu.
  Všechny dívky byly bez výjimky krásné, mladé, bosé, ale měly na sobě šperky. Někdo má šperků s drahými kameny více, jiný méně. Několik dívek mělo na sobě jen bílé krátké tuniky.
  Takhle obvykle vypadali otroci, když točili filmy o dávných dobách, poznamenala Dominika.
  Ne všechny dívky však byly lidské. Někteří mají uši jako rys, jiní mají orlí nos. Několik dívek bylo menších, jako markýza de Cassandra, jen děvčata, ale vzlétly a pohybovaly se, aniž by se svými malými chodidly dotýkaly chodníku.
  Celé království dívek, které se nebojí rozpálené dlažby a chlubí se holými růžovými podpatky.
  A obklopili Dominiku a markýze prstenem, usmívali se a tiše klábosili.
  Z dívek sála velmi příjemná vůně mladých, svalnatých těl
  něžného pohlaví, smíchané s drahými parfémy.
  Někteří měli v rukou i zbraně. Zejména luky, elegantně tvarované kuše, meče, šavle, dýky a toulce šípů.
  Velmi to připomínalo kompars z natáčení fantasy filmu; je dokonce překvapivé, že se jim na jednom místě podařilo shromáždit tolik bezchybných, křivolakých, atletických krásek.
  Většina dívek byla téměř nahá, jen ňadra a boky měly pokryty šperky z drahých kamenů.
  Asi tucet dívek ve skromných tunikách klečel a držel platinově třpytivé džbány s pitím a zlaté podnosy s různými potravinami a ovocem.
  Dominika zmateně zamumlala:
  - Co ode mě chceš? - A dodala trochu sebevědoměji. "Pokud budeš mít čas, rád se objevím ve tvém komparzu, jen mi dobře zaplať."
  Markýza nymfy odpověděla s úsměvem:
  - Zřejmě si myslíte, že je to film? Ne, tohle je Impérium Elf- Drak !
  Dominique se zachichotala a skočila. Nemilosrdně mě pálily paty. Setřásla ze sebe krůpěje potu. No, je horko. Stejně jako v arabské poušti. Je úžasné, jak tu krásky chodí bosé a jejich kůže se neloupe od slunce.
  Kde je? Evidentně ne v Rusku...
  Dominika pohlédla na oblohu a hvízdla. Obloha byla žlutá, vzácné mraky oranžové a několik světel najednou ... Není divu, že bylo tak horko. Navíc mají svítidla tak zdobný tvar, s kudrlinami nebo rohy...
  Dominika cítila, že se jí dělá špatně. Jako, takhle se lidi zblázní. Její hezká tvář se zkřivila a zbledla.
  Zavrávorala, ale dvě elfí dívky s ušima ji podpořily. Zástupkyně něžného pohlaví se rozešly a krásky v bílých, průsvitných tunikách přinesly její nádoby s pitím na nahých, tak krásných a svalnatých tělech dívek. A nalévali smaragdové víno do zlatých misek.
  Dominika hltavě pila. A cítila, že víno je nezvykle sladké a chutné, v žilách jí okamžitě proudí energie, síla a elán.
  A už tak holku bosé nohy tolik nepálily, respektive cítili příjemné teplo a teplota kolem se stala ideální jako ve snu.
  Dominique se vzchopila, zavrtěla hlavou ve zlaté barvě a vykřikla:
  - Ahoj náměsíčníci!
  Pak se dívka rychle opravila:
  - Jsem rád, že poznávám své bratry, nebo spíše sestry v mysli!
  Dívky tleskaly rukama. A zpívali sborově:
  - Přejeme vám štěstí,
  Jsi naše naděje, věř mi...
  Cesty do jiných světů -
  Dveře byly otevřeny!
  Marquise de Cassandra přikývla:
  - Ano, musíte nám pomoci. A za to bude velká odměna.
  Dominika pokrčila svalnatými rameny a překvapeně se zeptala:
  - A jak vám mohu pomoci?
  Nymfa chtěla něco říct, když se ozval zvuk trubky a zvuk křídel. Všechny četné zástupkyně něžného pohlaví najednou poklekli a uctivě se sklonili.
  Markýza šťouchla i Dominika:
  - Taky se ukloňte.
  Dívčí herečka se překvapeně zeptala:
  - Proč?
  Nymfa zapískala:
  - Dračí vévodkyně se s vámi setkává. Draci vládnou naší říši. No tak, na jedno koleno!
  Dominika se rozhodla nezlomit svou hrdost. I když se bála, že jí rozpálená dlažba spálí nahé koleno, opálené do světle bronzu. Kůže se ale jednoznačně stala silnější a méně citlivou. Je jasné, že lidé zde nechodí bosi kvůli chudobě. Ale z vážnějších důvodů, které je třeba ještě objasnit.
  Pak se objevila samotná dračí vévodkyně. Šelma se třemi hlavami, velmi pestře zbarvená, jako motýl. Velká, jako dobrá bojovnice, ale vůbec ne děsivá, nebo ne děsivá, pokud je to ona.
  Hlavy se zdály poměrně malé a třpytily se na nich malé, ale světlé koruny.
  Když kolem proletěla dračí samice, dívky pod jejími křídly změnily barvu pleti na šeříkovou a poté na smaragdovou. Tohle se stalo krásným.
  Dominika byla jako očarovaná. Bylo to poprvé, co viděla skutečného draka ve skutečnosti. Ano, ve filmech samozřejmě dělají dobré draky pomocí počítačové grafiky. Ale tento drak je skutečný, velmi krásný a půvabný.
  Hlava, ta uprostřed, zeptala se, její hlas byl velmi příjemný:
  - Jsem velmi rád, že vás vidím, náš host z planety Země!
  Dominika se usmála a odpověděla:
  - A taky tě moc rád vidím!
  Dračí vévodkyně přikývla a pokračovala, hlava napravo už mluvila:
  - Pozvali jsme vás, protože ve vašich žilách proudí krev toho samého, nevím koho, kdo tam žije, nevím kde!
  Dominika Delfinová si otřela jednu ze svých nahých, vytesaných nohou o druhou a zmateně řekla:
  - Jako bych to nepochopil!
  Hlava dračí vévodkyně nalevo odpověděla sebevědomým tónem:
  - A my sami tomu nerozumíme. Ale v každém případě máme tak hrozný problém, že jsme jako topící se lidé, kteří se chytají stébla!
  Dominika dupla nahou, velmi svůdnou nohou a zpívala:
  - Drž mě, brčko, drž mě,
  Když je kolem bouře patnáct bodů...
  Roztrhej nepřátele, které mají elfové,
  Osud mě takhle v životě zavál!
  Dívky všech barev si tleskaly rukama a bylo to tak krásné a cool.
  Ústřední hlava znovu promluvila:
  - Takže máme zvláštní mor. Zástupci silnějšího pohlaví, ať už to byli elfové, lidé, trollové, hobiti, upíři, gnómové a další žijící v našem vesmíru, se z neznámých důvodů začali najednou proměňovat v kámen a hroutit se. U nás bylo kromě skřetů a gnómů dvanáctkrát méně samců než samic a nyní téměř úplně zmizeli! To je samozřejmě tragédie!
  Dominika se zachichotala a vyhrkla:
  - To je tak úžasné! Jinak z těchto chlupatých protivných mužů není cesty ven! A hlavně, čím je muž ošklivější, s břichem a holou hlavou, vráskami, tím víc na vás lpí.
  Jeden z elfů namítl:
  - Neexistují žádní břichatí, vrásčití a plešatí elfové! Nemají ani vousy a kníry.
  Dominika poznamenala:
  " Navíc je dražší zaplést se s těmito mladíky!" Neumožňují ani průchod. Jsem z těch fanoušků tak unavený. A ty, díky Bohu, nemáš tyhle chlípné, zpocené a ošklivé muže a můžeš odpočívat a relaxovat.
  Všechny tři dračí hlavy zahřměly najednou:
  - Svět bez mužů je odsouzen k smrti! Ve srovnání s lidmi na planetě Zemi žijeme velmi dlouho, zejména draci. Ano, bez mužů je to nudné a bez silnějšího pohlaví není ve vesmíru žádná harmonie.
  Dívky vydávaly souhlasné zvuky. Jeden zamumlal:
  - Všichni naši muži jsou krásní! Kdysi dávno , před tisíci lety, měli lidé lidské rasy vlasy, lysiny, vrásky, břicha, ale nyní jsou všichni mladí, krásní, křiví a příjemně voní jako elfové!
  Dominika se zasmála a mrkla ... Pak odpověděla:
  - OK! Možná mi za pár měsíců začnou chybět muži. Jen nechápu, jak ti mohu pomoci?
  Pravá hlava dračí vévodkyně odpověděla:
  - Abych byl upřímný, sami to nevíme. Ale máte krev tvora z jiného vesmíru, kde všichni obyvatelé nemají dvě pohlaví, jako máme my na Zemi, ale tři. A možná nám to pomůže získat naše samce zpět!
  Dominika se otřásla a poznamenala:
  - Trisexuální stvoření? Ano, čtu sci-fi, to je teoreticky možné!
  Nymfa přikývla:
  - Ano! Mor se jich nedotkl. Kdo ale zaručí, že se neobjeví infekce, která něžné pohlaví poseká? A mohlo to být ještě horší! A i bez silnějšího pohlaví, pokud do našeho vesmíru vtrhne agresor, pak nebudeme mít šanci se bránit.
  Dívčí herečka přikývla:
  - OK! Soucítím s tebou. Mimochodem, může to přijít na Zemi?
  Levá hlava dračí vévodkyně potvrdila:
  - Ano! Dost možná. Takže si nemyslete, že vás žádají o laskavost. Máte mladšího bratra, který také hraje ve filmech. Chcete, aby se tento chlapec proměnil v kámen a rozpadl se v prach?
  Dominika rozzlobeně dupla bosou nohou a podrážděně řekla:
  - Víš toho o mně hodně!
  Nymfní dívka odpověděla:
  - Někdy se rádi díváme na filmy z vaší planety. Dá se stáhnout přímo z internetu, což nevyžaduje velké výdaje magické energie. Proto jsme vás také viděli. A vysoké víly ucítily tvou jedinečnou auru a viděly tvého bratra, ten má taky kousek toho, já nevím kdo!
  Dominika pískala a vrčela:
  - Vím jistě, že vše, co je nemožné, je možné! Bylo by však pro mě lepší studovat v nepřítomnosti!
  Marquise de Cassandra poznamenala:
  - Přesně, to je to, co musíte udělat. Studujte, studujte a zase studujte!
  Studentka nespokojeně zamumlala:
  - K čemu to ještě je?
  Okamžitě promluvily tři hlavy dračí vévodkyně synchronně a harmonicky svými příjemnými hlasy:
  -Nevíte nic o magii a čarodějnictví! A abyste nám mohli pomoci, musíte mít rozsáhlé a základní znalosti. Jakmile dokončíte Imperial Dragon Academy of Dularis , budete mít dosud neznámé schopnosti, které vám umožní nosit korunu princezny čarodějky. A pouze v tomto případě budete moci, nebo lépe řečeno, dostanete alespoň malou šanci vrátit zástupce silnějšího pohlaví z podsvětí.
  Dominic zapískal a poznamenal:
  - Ach, co mě nebaví, je studium!
  Opravdu ráda tančila, skákala a hrála ve filmech. Dokonce se mi to moc líbilo. Studium pro ni ale bylo náročné. Dokonce se zapsala na placené oddělení, aby mohla získat diplom s menší námahou. Opravdu, takto je to jednodušší.
  Dominika by do akademie vůbec nevstoupila, kdyby to bez vyššího vzdělání nebylo v módě. Navíc ani miliardáři si nevezmou dívku bez diplomu.
  Ale vzít si oligarchu, co nejbohatšího a přitom nejlépe starého, nemocného a zcela senilního. Pak se toho zbavte, staňte se vdovou po miliardáři a žijte pro své potěšení.
  A sám si pište filmové scénáře. Dokonce měla nápad. A ona je v hlavní roli. Stejně jako císař Palpatine , nebo lépe řečeno, jeho temný duch se přestěhoval do klonové dívky a začal vytvářet nové impérium pomocí výbojů.
  Ano, to je skvělé ! Její hlavní role však každopádně nebyla špatná a zaváněla velkými penězi. Ale ... Nyní se stala hitem . A bude muset dělat to, co miluje nejméně - studovat!
  Dominika se třesoucím se hlasem zeptala:
  - Co když odmítnu?
  Dívky kolem dělaly hluk nelibostí. Jeden křičel:
  - Zastřel ji na patách!
  Tři hlavy dračí vévodkyně odpověděly:
  - Nemáme morální právo tě nutit. Abychom vás však mohli extrahovat z planety Země, bylo zapotřebí hodně drahé magické energie. A zpět, pokud se chcete vrátit, zaplaťte si cestu sem, vypité drahé víno a zpáteční jízdenku.
  Dominika zakřičela:
  - Není fér účtovat mi za něco, co jsem nechtěl! Byl jsem dojat proti své vůli!
  Centrální hlava dračí ženy odpověděla:
  - Jste naše možná jedna z našich posledních šancí! Pravda, můžeš to ještě zkusit se svým bratrem, ale je to pořád kluk, a přesto muž, a i on se může rozpadat v prach.
  Dominique zuřivě křičel:
  - Nedotýkej se mého bratra! Není to jeho věc!
  Dračí vévodkyně se podbízivě zeptala:
  -Jsi ochotná studovat na princeznu? Představte si, jaké budete mít příležitosti. Nezestárnete, budete žít několik tisíc let a možná ještě více, pokud získáte ještě pokročilejší magii a stanete se nesmrtelným bohem. A budete mít poddané a své vlastní království!
  Dominika se ztěžka nadechla a prosebně řekla:
  - Nech mě trochu přemýšlet.
  Markýza potvrdila:
  - Ano, ať si to rozmyslí. Potřebuje lépe poznat náš svět. Ať se přizpůsobí a vzpamatuje se. A rozhodne se správně.
  Dračí vévodkyně souhlasně přikývla všemi třemi hlavami:
  - Nechte ho chodit po městě. Je to velké a nádherné. Ukaž ji, Cassandro, a vy, děvčata, jí dejte cestu. Nezasahujte!
  Něžné pohlaví se rozešlo. Markýza nymfy vzala z tácu něco, co vypadalo jako pizza, a podala to Dominikě:
  - Tady, jez! Stanete se silnějšími.
  Dívka v tunice nalévala víno, již růžové, do zlatého poháru z platinového džbánu . Dominika se opatrně zakousla do pizzy. Ukázalo se, že je to nesmírně chutné a dívka začala jíst mnohem sebevědoměji a zapíjela to vínem, tak sladkým a aromatickým.
  Poté se Dominikina nálada prudce zvedla. A zpívala:
  Dárek učitelů,
  Trávili se mnou čas...
  Učili mě zbytečně...
  A pak studentka nenašla vhodný rým a to, co jí blikalo v její krásné hlavě, vypadalo velmi vulgárně a nepatřičně.
  Zamířili spolu a nymfa ji vedla za paži. I když byla o více než hlavu nižší a hubenější než silná a vysoká a tak svalnatá Dominika.
  Obě dívky dupaly bosýma nohama a pohybovaly se rychlostí mladých gazel.
  Domy kolem byly velmi luxusní . Žádné město na Zemi nebylo nikdy tak velkolepé. Rostly zde i květiny, takové obrovské, světlé a voňavé. Všechno v tomto městě bylo krásné a okouzlující.
  A spousta holek. Velmi luxusně oblečené , nebo naopak skromněji a některé dívky praly ulice. Ale všichni jsou mladí, svěží, krásní a bosí.
  Dominika se překvapeně zeptala:
  - Proč nenosí boty nebo alespoň žabky?
  Markýza de Cassandra odpověděla s úsměvem:
  - To je kouzlo této planety. Pomáhá nám udržet si věčné mládí, kouzlit a naše holé prsty na nohou lze také použít v bitvě!
  Umělkyně se zasmála a poznamenala:
  - To je úžasné! Obecně, když jsem byl velmi malý, styděl jsem se chodit bos, protože jsem věřil, že je to známka extrémní chudoby. Ale pak jsem si na filmy zvykl. Navíc bylo potřeba, aby podrážky byly trochu drsnější, když jsem v dětství hrál Spartakovu sestru nebo různé partyzány. Líbilo se mi to. Pokud ale budete po Moskvě chodit bosí, spletou si vás s duševně nemocným člověkem a na ulicích je příliš mnoho infekce a špíny!
  Nymfa přikývla:
  -Ano - to je pochopitelné! Běhání bez bot je navíc mnohem svižnější, protože kůže válečníka je mnohem pevnější než podrážky těch nejdražších bot a je elastická, pružná a nabitá magií!
  Postoupili dál. Můžete vidět, jak vysoko, jako věž televizní věže Ostankino, tryskají trysky fontány. V rozporu s fyzikálními zákony tedy vzlétají . A samotné trysky jsou vícebarevné. Jak je to krásné.
  A jaké paláce jsou všude kolem? Jak je tady všechno luxusní. A statut se třpytí nejen zlatem, ale také nějakým jasným, na Zemi neznámým oranžovým kovem.
  Dominika poznamenala:
  - Vaše město je jako z pohádky. A dívky jsou nádherné, jako skutečný ráj, a ne vymyšlený, jako ten náš!
  Cassandra se zachichotala a zeptala se:
  - Proč si myslíš, že tvůj ráj je vymyšlený?
  Dívka umělkyně odpověděla celkem logicky:
  - Protože má protichůdné popisy. Jedno náboženství říká jednu věc, druhé říká něco jiného a třetí říká pravý opak!
  Markýza nymfy přikývla:
  - Jo já vím! Díval jsem se na váš internet. Je to jednodušší než cestovat na Zemi. Je tak jednodušší, že do něj mohou vlézt i prostí elfové, trollové a lidé a dívat se na film. Při vší nádheře magického světa bohužel nemáme tak pokročilé technologie jako lidé na Zemi. Jste amatéři v magii, ale náš technologický vývoj je zmrazený!
  Dominika se překvapeně zeptala:
  - Proč jsi zmrazil technologii?
  Nymfa ztišila hlas a odpověděla:
  - To nejsme my. To jsou draci. Zjevně nechtějí podkopat svou moc. I když nám samozřejmě umožňují žít normálně a pro někoho dokonce luxusně, ale ... O tom nemluvme!
  A opět nastala pauza. Luxus kolem je samozřejmě super. Všechno je tak krásné, takové dekorace, sochy, domy a chrámy.
  Ano, chrámy jsou samozřejmě velmi rozmanité. Ne jako obvykle na Zemi v určitých podobnostech. A jsou zcela odlišné ve stylu, barvě a tvaru . A samozřejmě krásné. Zde jsou postavy a kopule a mnohoúhelníky, hranoly a tak dále.
  A mnoho chrámů má kupole v podobě poupat těch nejkrásnějších květin.
  Dominika se podívala na svého partnera a zeptala se jí:
  - Vypadáš jako školačka ... Ale kolik ti doopravdy je?
  Cassandra odpověděla s úsměvem:
  - Lidé říkají: Není obvyklé ptát se dámy na její věk!
  Umělkyně uzavřela:
  - Asi hodně.
  Nymfa přikývla:
  - Možná! Ale žijeme déle než elfové, trollové, lidé a dokonce než gnómové a upíři. Protože v sobě máme krev bohů, jsme s nimi pokrevní příbuzní. Zbytek má spíše nepřímou souvislost s nesmrtelnými .
  Dominika zamumlala:
  - Všichni jsme synové a dcery Boží. Poněkud.
  Cassandra cvakla nahými prsty u nohou.
  A pak se v rukou nymfy objevila kouzelná hůlka. Tiše zašeptala:
  - Má uvnitř dračí žílu. Jedná se o velmi silný artefakt, drahý a vzácný. Ale je v tom i velká síla. Ukázat ti dopad?
  Dominika vyhrkla:
  - Sledoval jsem seriál o chlapci s kouzelnou hůlkou. Ale je tam hubený kluk s tmavými vlasy a brýlemi. Ne jako můj bratr - pohledný, svalnatý s blond vlasy. Mimochodem, také jsem hrál jak válečníka, tak čaroděje!
  Cassandra potvrdila:
  - Znám tvého bratra. Ano, je to velmi pohledný, neobvyklý chlapec. A na rozdíl od vás mistr světa v karate mezi dětmi.
  Dominika opovržlivě odfrkla:
  - I když je to kluk, je to muž! Ale pro muže je boj a boj běžná věc.
  Nymfní dívka odpověděla:
  - Máme dvanáctkrát méně mužů než žen z hlavních národů říše: lidí, elfů, trolů, hobitů a upírů. Bojovat tedy musí i něžné pohlaví. Naopak mezi orky a gnómy je dvanáctkrát více mužů než žen. Takže to pro nás bylo dokonce nějak jednodušší než předtím. S orky jsme neustále bojovali a lezli jako ropucha do křeče, teď už není skoro s kým bojovat. I když ženy a orkové, upřímně řečeno, moc ne. Ale trpaslíci jsou lepší , vypadají spíš jako hobiti. Sami trpaslíci stárnou, šediví, narůstají jim dlouhé vousy, ale až do smrti jsou rychlí a mrštní a i přes vrásky si udrží všechny zuby. A když se zub vyrazí, doroste!
  Dominika přikývla:
  - Páni! Jste jako žraloci. Ale jednou jsem se zeptal, když je člověk stvořen k obrazu a podobě Boha, proč jsou jeho zuby tak slabé. A kněz zamumlal něco jako, tělo je zatíženo hříchem. Mimochodem, když mému bratrovi vyrazili zub, dorostl doslova do jednoho dne. Dokonce jsem ho chtěla vzít k doktorovi. A pak jsem si to rozmyslel, budou to dítě studovat jako krysu v laboratoři!
  Cassandra přikývla.
  - Je to správné! Jsi chytrý. Ale nerad se učíš.
  Dívka energicky přikývla:
  - Ano! Je to nuda. A taky máme ... No , já nevím, když sedíte u stolu, bolí vás záda a chcete běhat a skákat!
  Nymfa zpívala:
  - Ano, děvčata, vězte, že každý se nerad cpe ,
  Kéž bych mohl běhat bosý rosou!
  A nádherný pár se smál. Tady jdou dále. Dominika si všimla, že na Zemi žádná podobná auta nejsou. Ale jsou tam moc krásní jednorožci. Jako ty, které kreslí v anime . A prostí koně jsou prostě krásní. A když se kočár řítí, vypadá to jako v pohádce.
  Některé dívky létají jako ptáci. Pravda , je to vzácné, zde můžete vidět, že ne všichni kouzelníci jsou pokročilí. Nejsou tu žádné žebrácké chýše. Naopak, celé město je jako pevné paláce nebo domy, které vypadají jako usedlosti s fontánami a zahradami. A jak skvěle vypadá.
  V podstatě Dominika hrála hru - stavitel. Dá se tam toho hodně postavit. A skutečně postavit město tak, aby to celé bylo jako z pohádky o ráji. Tady se stalo to samé.
  Dominika poznamenala:
  - A oni říkají, že nebe na Zemi není možné? To říkají všechna náboženství Země!
  Cassandra vysvětlila:
  - Kromě komunismu. Jediné náboženství, které slibuje nebe na Zemi. A to je logické. Kdo potřebuje věřit v nebe, ani ne po smrti, ale obecně po konci světa, což je obecně šílenství!
  Dívčí herečka souhlasila:
  - Ano, nemám rád doktrínu konce světa! Je lepší postavit nebe sami, a ne na kostech!
  Nymfa markýza zaštěbetala:
  - Neusilujte o ráj v nebi, ale raději žijte a vytvářejte své vlastní štěstí. A buďte chytří.
  Dominika filozoficky poznamenala:
  - Víš, nějak, když jsou kolem jen dívky, cítíš, že ti něco chybí. I když muži jsou zřídka krásní i ve filmech. Taky je většina kluků roztomilá a do čtyřiceti zkus najít chlapa bez břicha a dvojité brady.
  Cassandra se zasmála a odpověděla:
  - Jsi chytrý. Nemám slov. Přesněji, moc ne ... Ale nejen krásná tvář a štíhlá postava jsou u muže důležité. Ženy i na Zemi si na muži váží něčeho jiného než externích dat!
  Dominika přikývla:
  -No, ano, přesně tak! A také peníze. Když je vaše peněženka napnutá, vrásky, pleš a břicho nejsou tak nápadné.
  Nymfa poznamenala:
  - Nemáme žádné problémy se vzhledem mužů. Magie zde prostupuje veškerý vzduch. A z mužů se stali mladí muži s velmi hezkými tvářemi, dokonce je nepříjemné, že lidem zmizely i vousy a kníry. Díky tomu lze jejich elfy rozlišit pouze podle tvaru uší. A tohle ... No , ženy jsou na to zvyklé. Ale vousy mají také určité kouzlo. Nesouhlasím s těmi dívkami, které považují vousy za ošklivost.
  Dominic se zasmál a odpověděl:
  -Vousy mají chválu a čest, ale kočka má také knír!
  Cassandra mávla kouzelnou hůlkou ... A v rukou krásné ženy se objevil krásný dort ve tvaru Napoleonova nataženého klobouku s růžemi, vlčími máky a motýly z vícebarevného krému.
  Nymfa markýza zaštěbetala svým nejněžnějším hlasem:
  - Zkuste to, je to velmi chutné a je to zdarma bez zelí!
  zeptala se Dominika a najednou si pomyslela:
  -Co když mi ještě budete účtovat poplatek?
  Markýza-nymfa zpívala:
  - Za všechno musíte zaplatit, věřte mi,
  Tak otevíráme dveře úspěchu!
  . KAPITOLA Č. 2.
  A Cassandra znovu mávla hůlkou, z jejího konce vyletěl proud světla a objevily se dvě židle, které vypadaly jako z křišťálu, a malý elegantní stolek.
  Markýza-nymfa navrhla:
  - Pojďme jíst vsedě, jako kultivovaní lidé! Možná byste si také dali víno?
  Dominika logicky poznamenala:
  - Když piješ hodně vína, můžeš být němý. A měl bych si zachovat čistou a svěží hlavu!
  Cassandra negativně zavrtěla hlavou.
  - Neboj se! V našem víně není ani gram alkoholu. Přináší jen výhody. A to je jeden z důvodů, proč lidé v našem světě žijí až tisíc let bez stárnutí. A se silnou a pokročilou magií můžete vydržet mnohem déle.
  Dívčí herečka přikývla:
  - Tak to nalej!
  Nymfa vypustila paprsek ze špičky hůlky a něco zašeptala ... A objevily se poháry z jasně oranžového kovu, ve kterých cákalo něco žlutého a s bublinkami.
  Dominika poznamenala a lehce usrkla ze svého poháru:
  - Velmi příjemné a aromatické víno, působí tak svěže ...A z čeho se vyrábí?
  Cassandra odpověděla tvrdě:
  "Až budeš studovat na Akademii Dračího císaře, zjistíš to!"
  Dívka se zeptala:
  -Kde je samotný dračí císař?
  Nymfa odpověděla s povzdechem:
  - Také zmizel. Nyní je císařovna Caroline na jeho místě. Draci mají přibližně stejný počet žen a mužů, stejně jako lidé. V tomto ohledu máte podobnosti.
  Dominika vyhrkla:
  - Proč mě carevna nepřijala osobně?
  Cassandra zakřičela:
  - No, ty jsi namyšlený! Stačí vévodkyně. Bude to nutné a sama velká Caroline to přijme.
  Dívka zpívala:
  - Lidé obdivovali královnu,
  Všichni kluci na dvoře se zamilovali!
  Ale byl jsem velmi statečný
  Vybral jsem si miliardáře!
  Markýza nymfy odpověděla s úsměvem:
  - Myslíte si, že miliardy stojí za to žít s nemilovanou osobou? A co tuk na břiše, plešatá místa, vrásky a nepříjemný zápach?!
  Dominika agresivně zavrčela:
  nekazil životy mně a ostatním dívkám ! Nebo ho uškrtím svou hřívou v posteli!
  Cassandra se zachichotala a poznamenala:
  - Budu předstírat, že je to vtip. Musíte se stát ztělesněním dobra.
  Dívčí herečka logicky poznamenala:
  - Ideální hrdinové způsobují, že se veřejnosti chce zvracet !
  Nymfa neodpověděla, ale pomocí platinové lžičky snědla dort a usrkla aromatického vína. I Dominika se rozhodla, že si jídlo zatím užije. Navíc procházka na čerstvém vzduchu povzbudí chuť k jídlu.
  Vzpomněla si na střelbu. Zejména když si hráli na dětské partyzány. Tam byli například chlapci a děvčata před válkou zpočátku docela dobře živení. A během války za okupace museli zhubnout. K tomu bylo doporučeno více běhat a méně jíst. Ten první se stejně zrealizoval, protože mnoho záběrů bylo natočeno s běžícími dětmi, ale ten druhý je složitější. Mladí filmoví herci útočili na stánky a kupovali si jídlo pro sebe.
  Poté jim bylo zakázáno strávit noc v hotelu a byli zavřeni v samostatné místnosti s mříží, která vypadala jako velká společná cela.
  Dominika nehladověla, nechtěli, aby její kráska trpěla podvýživou, a každopádně je od přírody dost suchá, vůbec ne kyprá a tancem se také udržují svaly a tělo v dobré kondici.
  Ale kluci samozřejmě trpěli, protože se soubor změnil na dětskou věznici. A nechyběly ani epizody s vězni. Pár kluků si dokonce oholilo hlavu, což bylo možná zbytečné.
  Ano, život filmového herce není jednoduchý.
  Například o povstání Spartaka. Celá tlupa chlapců pracovala v lomech bosa jen v bederních rouškách. Také bylo vyžadováno více než jeden záběr. Zkuste chodit s holými podrážkami po ostrých kamenech dolů. Zde chlapci začaly krvácet bosé nohy a nohy jim začaly praskat. A skutečně byli mokří potem a třásli se únavou.
  V tomto filmu byla hlavní postava sudá Spartakus , otrokář, který mimochodem navrhl myšlenku povstání poměrně úspěšnému a bohatému gladiátorovi, který dostal svobodu.
  Dominika si v dětství poprvé zahrála sestru Spartaka a také musela za trest trávit čas s chlapci v lomech.
  Věděla tedy také, co jsou ostré oblázky a těžký koš suti.
  A opravdu ji táhneš nahoru a nahoru. Je to velmi vyčerpávající, ale zvyšuje to vaši výdrž.
  Dominica hrála v různých filmech. Jednou dokonce v roli chatrče Jima v nějaké verzi "Ostrovu pokladů", která má ke kánonu daleko. Tam ani v roli kuchařky nebyla jednonohá Stříbrná , ale rusovlasá žena, Morganova neteř.
  To je samozřejmě skvělé. Sama Dominika byla v roli chlapce, kvůli čemuž ji chtěli dokonce ostříhat. Pak ale problém nakonec vyřešili pomocí paruky.
  Ano, tato její role, dalo by se říci, byla z pohledu hry úspěšná. Ale film sám o sobě nezískal popularitu mimo kánon. Ukázalo se, že je to nějaký pekelný odpad.
  Klasika, která není v souladu s kánonem, se často setkává s nevraživostí.
  Markýza-nymfa přerušila Dominikiny vzpomínky:
  - Víš. Chvíli jsme tu seděli. Není čas vyrazit na cestu?!
  Dívka pokrčila rameny a řekla:
  - Můžete jít na procházku. Stále mám spoustu energie.
  Cassandra mávla hůlkou a napůl snědený koláč a nádobí s vínem atd. zmizely.
  Dominika zamumlala:
  - Jako v pohádce!
  Markýza zakřičela:
  - Ne! To není pohádka, ale kouzelná realita.
  A po silnici se cákaly dvě zástupkyně něžného pohlaví. Dominikina nálada byla úplně veselá ! Široce se usmála. A dokonce zpívala:
  Cesta, cesta, vypadá jako přítel,
  Řetězová pošta z fasetované oceli...
  A meč je velmi ostrý - vychvalovaná damašková ocel,
  Ano, v bitvě dojde k vážné situaci!
  Pak si Cassandra všimla vážným pohledem a zastavila se:
  - Víš! Na akademii vás budou čekat vážné přijímací zkoušky. Možná se dědičným čarodějům budou zdát snadné, ale o magii nemáte ani ponětí.
  Dominika se nevhodně zasmála a oponovala:
  - Ne! Ve filmech jsem viděl magickou práci mnohokrát. A věřte mi, něco vím!
  Markýza nymfy ztišila hlas a zašeptala:
  - Dám ti svou kouzelnou hůlku! Je velmi silná, s dračí žílou. Zkuste ho použít třeba na vykouzlení ... No přece kytičku pomněnkovou!
  Dívčí herečka se ohlédla. Všude kolem, v blízkosti domů a na ulici samotné, jsou květinové záhony s nejzářivějšími květinami, jako velké drahé kameny. Na stromech vyrostla i oslnivá poupata. Některé květiny navíc měly listy různých barev a odstínů. A dokonce tam byly zvláštní kudrlinky.
  Dominika pokrčila rameny, která nebyla nijak úzká a zcela vážně odpověděla:
  - Proč potřebujeme nějakou pomněnku? Už tady je spousta různých květin, mnohem větších a krásnějších.
  Cassandra se ironicky usmála:
  - A co chceš?
  Dívka herečka rozhodně prohlásila:
  - Je lepší vykouzlit něco mnohem cennějšího a užitečnějšího! - Dominika dupla na holou patu, což způsobilo, že barevné dlaždice cinkaly jako praskající rampouch. Aspirující čarodějka dodala: "Například by bylo mnohem lepší vytvořit diamant velikosti kokosového ořechu!" To je mnohem užitečnější a praktičtější.
  Markýza se na ni podezřívavě podívala a zeptala se:
  - Chceš jít na Zemi? Co se nám nelíbí?
  Dominika ironicky poznamenala:
  - O vašem světě můžeme říci totéž , co řekl Ostap Bender o přírodě Kavkazu - je příliš krásný - představivost idiota!
  Cassandra se usmála a poznamenala:
  - A ty jsi chytrý, ale líný! Nemáš dost fanatismu, abys šel za svým cílem jako tryskový buldozer, bez zastavení!
  Dívčí herečka se zašklebila a poznamenala:
  - Nejsou žádné tryskové buldozery. Alespoň na Zemi!
  Markýza nymfy souhlasně přikývla:
  - Možná ne. Existují ale rasy, které jsou technologicky ještě vyspělejší než lidstvo. Dostat se k nim je však ještě obtížnější než dostat se na Zemi.
  Dominique se zašklebil, když se zeptala:
  - Ano? Mohou létat mezi hvězdami?
  Cassandra sebevědomě odpověděla:
  - Oni mohou! V zásadě to můžeme udělat pomocí magie.
  Dívka herečka zpívala:
  Samozřejmě je to těžké předvídat
  Co čeká v tomto úžasném světě...
  Budeme létat v oblacích -
  Nastup do hvězdného letadla!
  A dívka rozhodně prohlásila a udělala hrozivý obličej:
  - Dej mi kouzelnou hůlku! A vyrobím diamant velikosti dobrého melounu!
  Cassandra chtěla něco říct. Ale bylo slyšet šustění křídel. Letěl další drak. S největší pravděpodobností také samice. Málem zachytila proud fontány, který vystřeloval vysoko k nebi z úst gryfa, pokrytého plátkovým zlatem a rubíny.
  Tříhlavá příšera byla spíše krásná než děsivá.
  Markýza nymfy se uklonila. Dominique jen mírně zavrtěla hlavou.
  Dračí samice přistála před nimi. Na tak velké monstrum byl slyšet velmi příjemný a jasný hlas:
  - Jste pokrytec, kterému se už říká mesiáš?
  Dominika odpověděla s nevinným úsměvem:
  - Opravdu bych nechtěl být mesiášem!
  Dračí samice byla překvapená:
  - A proč je to?
  Dívka herečka upřímně odpověděla:
  - Protože mesiášové obvykle končí ukřižováním!
  Okřídlený tvor zatřásl křídly. Má je velké, podobné těm netopýrům, jen ve třech barvách: červené, žluté a zelené. Netřeba dodávat, že je to krásná kombinace.
  Dračí samice zaštěbetala:
  - A vidíte z toho světa, kde jsou kouzelníci úplní podvodníci a podvodníci?
  Dominika se zasmála a odpověděla a ukázala své velmi bílé, lesklé zuby:
  - Možná je to tak. I když někteří proroci byli. Jako babička Vanga. Jen z nějakého důvodu se její předpovědi naplnily zpravidla zpětně.
  Markýza-nymfa poznamenala:
  - Dokonce i čarodějové a kouzelníci na velmi vysoké úrovni vidí budoucnost extrémně nejasně. A ani nejvyšší Bohové nedají záruku, co se stane za sto let. A ještě víc, za tisíc a milion!
  Dračí samice zablikala světlem a zaštěbetala:
  - Ano... aby na této planetě existovaly skutečné prediktory. I vaše hypernoosférické napětí je úplně jiné než naše. I když možná právě proto jste si zachovali svou originalitu a nestali se našimi otroky!
  Dominika se ještě jednou vesele zasmála a poznamenala:
  - Být tvým otrokem? Je to dokonce legrační. Navždy mladý, navždy bosý.
  Cassandra přikývla a navrhla:
  - Ukaž dračí hraběnce, co umíš. Pokuste se, alespoň pomocí kouzelné hůlky, aby spadla alespoň jedna kapka vody.
  Dívčí herečka si opovržlivě odfrkla:
  - Jedna kapka vody? Ano, to není vůbec vážné. Možná je lepší okamžitě získat sud zlata.
  Dračí hraběnka navrhla:
  - Nechte ho kouzlit, jak chce. Dejte jí hůlku a uvidíte, že si alespoň jedno kouzlo pamatuje správně.
  Cassandra se zachichotala a zakňučela:
  -Ano, vypadá to skvěle ! Jen se podívej. Kouzelná hůlka je příliš mocná a můžete způsobit škody městu, živým bytostem i sobě.
  Dominika zavrčela:
  - Nejsem tak hloupý , jak si myslíš!
  Dračí hraběnka navrhla:
  - Dejme jí něco neškodnějšího a méně silného. Jinak do mě taky udělá díru.
  Cassandra zpívala:
  Projevit se v magii,
  Potřebujeme talent...
  Je pro vás lepší tvořit
  Velké diamanty!
  A nymfa cvakla nahými prsty. Objevil se malý platinový prsten. Cassandra s ním hodila nohou a magický artefakt skončil přímo u Dominikiny tváře.
  Markýza zaštěbetala:
  - Můžete si vzít tento prsten. Umístěte jej na ukazováček. A zkuste si něco nahlas přát. Kouzlo v něm není silné, ale funguje jednoduše. Nestačí diamant velikosti kokosu, ale stačí například velikost hrášku!
  Dívčí herečka chytila prsten do ruky. Ale místo ukazováčku si ho dala na prostředníček a sarkasticky se usmála a zeptala se:
  - Co když to zkusíš takhle? co se stane potom?
  Cassandra se také sarkasticky usmála:
  - Dobře, zkuste to!
  Dominika zakřičela:
  - Opeč markýzovi paty ohněm!
  Plamen plápolal pod bosýma nohama Dominiky . Holá podrážka byla vážně popálená, vykřikla a začala utíkat. Oheň skutečně není slabý. Daleko se nám ale dostat nepodařilo . Dívka byla omotaná kolem dlouhého ocasu dračí hraběnky.
  Z mocného plaza se ozval příjemný ženský hlas:
  - Páni! Právě jste přišli do našeho světa a chcete ochromit nymfu, příbuznou nejvyšších bohů? Víš, že za to budeš poslán jako otrok do lomu? A budete tam pracovat úplně nazí, v řetězech a budete dostávat biče a hole, jíst chléb a vodu. A také budete muset spát připoutaní a na kamenech. A nepoznáte nic jiného než dřinu a biče. Zvlášť teď , když se mužští otroci rozprchli, vysoká a svalnatá dívka jako ty nám v dolech neublíží!
  Dominika při těchto slovech trhla. Kdysi hrála Kleopatru v nízkorozpočtovém filmu. Aby se ušetřily peníze, byl obraz nazván "Kleopatra v zajetí Augusta". To znamená, že to také není kánon. Kleopatra nespáchala sebevraždu a byla zajata.
  No, byla poslána do dolů. A tam chodila polonahá a bosá. A chodit po ostrých kamenech v dole s holými podrážkami je docela bolestivé. Noste taky náklad. Bylo nutné, aby pot otrokyně byl skutečný a její tvář byla skutečná a nepředstírala, že je vyčerpaná.
  Ale samozřejmě je to jen film a navíc docela levný. A mlátili ji bičem, což bylo také neskutečné. Ale pořád to bolí . I když krev byla samozřejmě falešná.
  Celkově byl film laciný a kromě lomů s polonahými dívkami se prakticky nic jiného nepromítalo. Výpočet měl zřejmě přilákat sexuálně úzkostné muže. No a také to jméno zná každý - Kleopatra! A to by se dalo použít ke koupi
  Dominika se zhluboka nadechla a v jakých výkalech se občas koupou filmové hvězdy?
  Nymfa markýza zaštěbetala:
  -Nebuď smutná, zlato, potřebujeme tě. Nikomu tě nevydáme.
  Dračí hraběnka zařvala:
  - Ať si před zkouškou zkusí znovu zacvičit. No, zkusíme něco vykouzlit!
  Dominika potřela prsten a řekla:
  - Chci čokoládovou zmrzlinu!
  Dívka to vzala a ztuhla napětím.
  A na to se vrhne směs drceného ledu a čokolády. Dominika byla díky tomu špinavá od hlavy až k patě, a dokonce i poškrábaná.
  Dračí hraběnka se zasmála tak, že se trysky fontány otřásly a květiny se otřásly.
  Nymfa markýza klidně poznamenala:
  - To je v pořádku! Naopak má skvělé schopnosti, tolik zmrzliny a čokolády rozmnožila takovým artefaktem, který obecně není moc silný!
  Dominika si slízla čokoládu z tváří a frustrovaně si odplivla a zakňučela:
  - Je hořký!
  Cassandra se zasmála a poznamenala:
  - A čokoláda je hořká. To jste nevěděli?!
  Dívčí herečka zařvala:
  - A tady, na Zemi a v Rusku, je to sladké !
  Markýza přikývla:
  - Vím! Víme také, jak vyrobit sladkou čokoládu. Ale zatím se budete muset spokojit s tím, co máte. Přesněji řečeno, neuvedli jste, jaký druh čokolády konkrétně chcete. A obecně je dobře, že jste si objednali pouze zmrzlinu. Kdyby vás napadlo třeba se vykoupat ve zlaté koupeli, narazili byste na temeno hlavy mnohem silněji.
  Dominika vtipně poznamenala:
  - Život je v plném proudu a všechno je nad hlavou!
  Dračí hraběnka navrhla:
  "Místo nesmyslů, které jí nepomohou, když vstoupí do dračí akademie, je lepší nechat ji zkusit vytvořit opravdu malý diamant." Obvykle je to možné pro ty, kteří mají vysokou vrozenou úroveň magických schopností.
  Cassandra odpověděla:
  - Ne! To je příliš jasná cesta. Měli byste jednat mnohem jemněji.
  Dominika rozmarně zasyčela:
  - Jsem mokrý a špinavý, jen grilované kuře. Můžete to opravit?
  Markýza nymfy přikývla:
  - Samozřejmě, naše krásko!
  A svou kouzelnou hůlkou udělala osmičku. Zablikalo modrým světlem. A teď byla dívka ze Země opět čistá a uklizená a téměř všechny škrábance zmizely. Kromě jednoho na pravé tváři.
  Domika se však neviděla a nevěnovala tomu pozornost.
  Dračí hraběnka zasyčela:
  - A tak, má drahá... vidím, že něčemu rozumíš? Takže krásná dívka z planety rostoucích technologií?
  V reakci na to Dominique zpívala:
  Ale proč,
  Není možné žít podle své mysli!
  Vždyť nás život nic nenaučí!
  Ale proč! Ale proč!
  A zasmála se, protože tato píseň v podání Boyarského byla vhodná a krásná. Ale její andělský hlas vyvolal jen záchvat smíchu.
  Cassandra zasyčela a v očích se jí blýskalo:
  - Smysl pro humor vám nelze upřít. Ale myslíš to někdy vážně?
  Dominika se zamračila. Vzpomněla si, jak hrála dívku, která dostala ve škole špatnou známku. A v žádném případě nemohla dát své tváři rozrušený výraz. Naopak, chtěl jsem dokonce vycenit zuby. No, to je pochopitelné ... Má příliš velký vítr v hlavě. Někteří kluci například vycedí zuby v davu, a to je celá jejich role!
  A Dominika si chtěla hrát... Princezny, samozřejmě.
  Dračí hraběnka pak navrhla:
  - Nechte ji tančit pro nás lépe. Viděli jste, že ve filmech tančí opravdu dobře .
  To poslední je pravda. Dominika uměla tančit. Dokonce ji chtěli vzít do role Esmeraldy. Navíc to podle kánonu vypadá, že ani není cikánka. A proč tuto roli nehraje oslnivá blondýnka?
  Ale filmová adaptace klasik, a to i zahraničních, přináší i jisté problémy. Proto byla natočena v jiné roli, ale také tanci.
  Ano, samozřejmě milovala tanec a uměla tančit. Přesto to vzala a vyhrkla:
  - Pozlat rukojeť!
  Markýzová nymfa zapištěla:
  - Co víc?
  Dominika logicky odpověděla:
  - Ani cikáni na trhu netančí zadarmo. Takže potřebuji pořádný pytel zlata. Není to jasné?
  Dračí hraběnka zařvala:
  - Jaký drzý chlapík ! Ve skutečnosti má nejlepší místo v lomech. Tam si zároveň vyvine vytrvalost a zvykne si na poslušnost. K tomu je potřeba ji vychovat drsným způsobem!
  Najednou k nim přiběhla dívka. Vzhledově vypadala jako lidské dítě, kterému nebylo víc než deset let. Ale zároveň měla na sobě vzácné šperky jako v klenotnictví. Holá, malá, dětská chodidla vypadala v takovém luxusu nepatřičně a směšně.
  Dívka zkontrolovala:
  - Můžu od tebe koupit toho otroka. Kolik za to chceš!?
  Cassandra sebevědomě odpověděla:
  - Tato dívka není na prodej! A přitom není otrokyní. Na svobodě však možná nebude moc dlouho.
  Dominika zamumlala:
  - Jak je to nemorální, když si malé dítě kupuje otroky pro sebe!
  Markýza-nymfa sebevědomě odpověděla:
  - Tohle není dítě, ale hobitka! A hobiti vypadají jako lidské děti...
  Dívka vztekle dupla nožičkou a zaštěbetala:
  - Jsem baronka! A to znamená, že tvůj otrok je povinen se mi poklonit.
  Dominika agresivně pištěla:
  - Nevadí ! Budu, budu se klanět dítěti!
  V reakci na to hobití baronka škubla pravou rukou. Blesk vyletěl a dívku herečku zasáhl do jejích holých nohou. V reakci na to pobodaný Dominik něco vykřikl. A na odvážnou čarodějnici padl velký dort hustě pokrytý smetanou. Dokonce ji srazili nohy a malá kráska spadla na dlažbu. Ta ale okamžitě vyskočila celá namazaná sušenkou, kondenzovaným mlékem a čokoládovou pastou. Hobití baronka potřásla levou, holou, malou nohou, na jejíchž dvou prstech se leskly prsteny s drahými kameny.
  A vyletěla celá magická vlna tsunami. Dominic byl vymrštěn dvacet metrů nahoru. Poté dívka spadla. Naštěstí, protože od raného dětství tančila a hrála ve filmech, už mnohokrát spadla z různých výšek a předváděla akrobatické kousky.
  Dominika se proto na podzim seskupila jako kočka a celkem úspěšně přistála. Až na to, že dívčiny nohy, již spálené bojovou magií, pocítily silnou bolest, když se dostaly do kontaktu s barevnými dlaždicemi pokrývajícími oblast. Dívka vykřikla.
  A dračí hraběnka omotala svůj dlouhý ocas podobný borovici čarodějnici baronku a zasyčela:
  - Zastav ten boj! Jinak budete oba zatčeni! Pokud chcete bojovat, existují speciální tréninková hřiště, kde se konají magické a jiné souboje!
  Dominika tweetovala:
  - Ano, přesně souboj! Pouze beze zbraní - ruce a nohy!
  Hobití baronka si opovržlivě odfrkla:
  - Bojujte s otrokem! Abych byl upřímný, je to pro mě děsivé ! Bylo by lepší ji skutečně poslat do dolů. Učit magii takového blázna je velmi nebezpečné.
  Markýza-nymfa souhlasila vážným tónem:
  - Taky si to začínám myslet. Ano, tato dívka má zvláštní dar vytvářet katastrofy a vyvolávat konflikty.
  Dívčí herečka namítla:
  -Nejdřív k nikomu nejdu! Pokud jde o zbytek ... S každým neúspěchem se snažte bránit, jinak se úspěchu nedočkáte.
  Dračí hraběnka propustila zlobivou dívku, která vypadala jako dítě, ale byla opravdu schopná dát na útěk celý regiment tanků.
  Ocas byl lehce potřísněný smetanou, kondenzovaným mlékem, čokoládovou pomazánkou a sušenkou. Dort byl obrovský a jasně vyrobený ze srdce. Je dokonce škoda, že to rozbili místo toho, aby to snědli. Dračí hraběnka luskla prsty a tlapami a křišťálový proud fontány ji zaplavil a smyl špínu.
  Cassandra přikývla.
  - Čistota je klíčem ke zdraví! Nejprve objednejte!
  Hobití baronka si otřela jednu ze svých malých, opálených, půvabných nohou o druhou. Na pár sekund se rozsvítila jako žárovka. A zmizely všechny kulinářské excesy, které děvče čarodějku silně potíraly. A luxusní šperky zářily obnovenou energií. Ve skutečnosti se stala tak princeznou, že Dominika cítila něhu.
  V jedné z pohádek měla také šanci zahrát si princeznu. Tam se musela rozloučit s luxusními šaty a drahocennými botami a stát se služebnicí čarodějnice. Noste hadry a choďte v dřevěných botách. A v takových podložkách je to mnohem horší než jen naboso. Dokonce začala přesvědčovat režiséra, že by možná bylo lepší natáčet úplně bez bot. Holčiny bosé nohy v hadrech by totiž chudobu a změnu postavení princezny na faktickou otrokyni zdůrazňovaly mnohem silněji.
  Ale režisér měl zjevně své vlastní představy. Nakonec se při útěku z věže smrti konečně zbavila bot a pažb a pak byla bosa a cítila opravdovou blaženost. Nyní však měla bosá chodidla spálená a dokonce se objevily i malé puchýřky, což bylo bolestivé i hnusné!
  Hobití baronka k ní natáhla svou malou dlaň, něžnou a zároveň opálenou, potřásla Dominice rukou s dětskou silou a cvrlikala:
  - Dobře, mír! Jmenuji se Laska. A nemysli si, člověče, že jsem neškodná dívka, orkové, skřeti, Koshcheiovy spory, všichni ze mě dostali hodně !
  Dominika se překvapeně zeptala:
  - Kolik je ti let, dítě?
  Lasička se usmála a odpověděla:
  - Mezi zástupci něžného pohlaví není obvyklé ptát se na věk! Jak se dívám, tak mi dáváš tolik let.
  Dívčí herečka se zasmála a poznamenala:
  - Je ti deset let! Už ne!
  Dračí hraběnka zařvala:
  - Ano, už je jí přes tři sta. Což ovšem nevadí. V našem světě jsou všechny ženy mladé a krásné. Zůstaň s námi holka, budeš naše královna!
  Dominika odpověděla slavným dvojverším:
  Řekne-li svatá armáda,
  Zahoď Rus, žij v ráji...
  Řeknu: "Nebe není potřeba,"
  Dej mi mou vlast!
  . KAPITOLA Č. 3.
  Markýza a baronka tleskali rukama a jednohlasně zvolali:
  - Bravo! To sis vymyslel sám?!
  Dominika negativně zavrtěla zlatou hlavou:
  - Ne. Já ne. Někdo jiný, nepamatuji si autora!
  Cassandra se zašklebila:
  - Zvláštní, máš výbornou paměť!
  Dívka herečka upřímně odpověděla:
  - Příliš mnoho myslím na sebe než na ostatní. Je lepší dát jim vědět víc o mně než já o ostatních. Taky občas skládám a o nic horší než Puškin.
  Dračí hraběnka odhalila v širokých ústech své zářivé, jiskřivé zuby jako diamanty a vážně řekla:
  - Možná můžeš zazpívat něco ze své vlastní skladby?
  Dominika prosebně řekla a třela si spálené nohy:
  - Žádná otázka! Dejte mi alespoň jednu zlatou minci. A předvedu vám celou hitovku. A zpívat pro nic? Neúctyhodné! A triviálně nerentabilní!
  Markýza-nymfa se zamračila a její kouzelná hůlka se jí hrozivě zablýskla v ruce, byla odhodlaná potrestat drzou dívku, která se odvážila odporovat drakovi.
  Dračí hraběnka smířlivě zasyčela:
  - Dejte jí stříbrnou minci. Nechte ho zpívat od srdce.
  Dominika se usmála, její zuby, tak dokonalé, se v poledne třpytily jako ledové vrcholky hor v jasném slunci. A zakřičela:
  - Peníze dopředu!
  Lasička jí hodila minci a zavrčela:
  - Tady, chyť to!
  Dívka zvedla nohu a podařilo se jí holými prsty zachytit stříbrný kulatý kousek. Pak si ho přenesla do dlaně. Podíval jsem se na minci. To nic nebylo, stříbro bylo úplně nové, na jedné straně byl drak se sedmi hlavami a v tlapách držel žezlo a palcát. A na druhé straně krásná dívka s velmi bujnými kudrnatými vlasy. A je to krásné.
  Dominika neodolala pokušení minci vyzkoušet a s úsměvem odpověděla:
  - To je krásné. Skvělé věci.
  Lasička zasyčela:
  - Teď zpívej! Pojďme se podívat, co dokážete!
  Dračí hraběnka dodala:
  - A musíte zpívat nahlas a předvést víceméně dlouhou baladu, protože jsme zaplatili!
  Dívčí herečka souhlasně přikývla:
  - Ano, tomu rozumím! Neumíš zpívat jako...
  A pak ji ta asociace nenapadla. No, říkat slavík není úplně správné ani vhodné. Ale něco jiného, to opravdu ne!
  Nymfa dupla bosou nohou:
  - Začněme!
  Dominika začala zpívat svým jasným a jemným hlasem;
  Byla jsem slavná herečka
  Natáčení, nadávky, hudba, plesy...
  Začala zuřivě a divoce tančit,
  Jako ztělesnění Satana!
  
  Moje nohy jsou tak silné
  Porazili zuřivého hopaka...
  Jsme tak cool holky
  Okamžitě přestěhujeme toho záludného!
  
  Ale ocitl jsem se ve světě, víš, zvláštním,
  Kde draci vládnou jako králové...
  Objednávka je tam velmi nová,
  Roztrhni si aspoň triko!
  Musel jsem se stát bosým otrokem
  Dát si bič na záda...
  Mraky nad námi jsou modré,
  Místo je na Zemi nepříjemné!
  
  Tady ke mně přichází přísný trpaslík,
  A v rukou svírá bič...
  Kolem proběhl bělovlasý chlapec -
  Otrok je bos, majitel je zřejmě lakomý!
  
  Gnom se směje, dotýká se tlapou zubů,
  Jako dívka s článkem, hřebec...
  Aby to medvěd hlodal PEC -
  To bude konec trpasličího plešatění!
  
  Ale prodali mě do dolů,
  V harému nebyla žádná viditelná místa...
  A dali mi silný bič při pronásledování,
  Protože ta holka hodně jí!
  
  Tady mě gnóm vede na laně,
  Dívčí kouzla jsou naprosto úžasná ...
  Hlas otroka je velmi jasný,
  Ale nakonec jsou tam samé nuly!
  
  Jsem skoro nahá a bosá
  Dělám v dolech jako ten osel...
  Mami, říkám, má drahá,
  Jak hloupě to dopadlo!
  
  Byla jsem schopná holka
  V hlavě jsem násobil zlomky...
  A teď v jednom, zvažte to, sukni,
  Jsem v divokém otroctví!
  
  Dlouho, dlouho jsem snášel trpaslíka,
  Dostal jsem bič na záda...
  Bili mě kvůli obchodu a ne kvůli obchodu,
  Slíbili, že mě nakrmí později!
  
  Ale bosí otroci se vzbouřili,
  páčidla v akci, kladiva,
  A teď to považujte za svůj prvek ,
  Na trpaslíka s plešatostí Jsem mrtvý !
  
  No, ti zlí byli zabiti,
  Měli jsme hrozné oběti...
  Ale věřte mi, osvobodili jsme se -
  Dívky předvedly špičkovou třídu!
  
  A teď máme velkou armádu,
  Kluci s námi jdou také do boje...
  Lámeme štíty jako desky,
  Zlí vládci budou kaput!
  
  A pak otroctví pekla zmizí,
  Muž narovná ramena...
  A skoncujeme s lordstvem, otráveným nepřáteli,
  Bude to století štěstí a pokroku!
  
  A pak bude mír na celém světě,
  Páni, velká hvězda...
  Budeme létat v hvězdném vzduchu, víš,
  Ať se lidem plní sny!
  Dívka skončila vysokým tónem a její hlas se třpytil jako stříbrné zvonky.
  Nymfa zatleskala rukama. Několik elfů a trollů a pár lidí také poslouchalo Dominikinu píseň. A hodili její mince: stříbrné i bronzové.
  Dívčí herečka se uklonila. A posbírala je z dlaždic. Některé mince vzala rukama a některé holými prsty na nohou. A byl to nádherný pohled.
  Ano, má tak svůdné a vyřezávané nohy. A jak je sama o sobě krásná a působivá. No a kde jsou ostatní primadony ve srovnání s ní? Troufnou si na vystoupení na pódiu bosí? Nebo v krátké sukni?
  Dračí hraběnka poznamenala:
  - Tohle je zpěvák! Ne, patří do akademie. A to pouze na akademii, na fakultě, kterou si sama vybere.
  Dominic se chichotal a zpíval:
  My dívky budeme svými vlastními soudci,
  A pokud si musíte vybrat, a výběr je těžký...
  Vybíráme dřevěné obleky,
  Protože naši lidé mají jen čest!
  Lasička tweetovala:
  - Máš hlas... Jen anděl vysoké úrovně!
  Dominika se usmála a bosou nohou hodila jednu z mincí výš, pak se sklonila a chytila ji jazykem. A pak začal křičet. Při kontaktu se slinami se oranžový kov okamžitě zahřál a popálil krásce ústa.
  Dívka začala plivat a sténat. A její touha zpívat se náhle vypařila.
  Nymfa zatřásla prstenem a horko z Dominikiných úst okamžitě zmizelo. Dívka zavrčela:
  - Páni! Teď už chápu, jaké to je být drakem chrlícím oheň!
  Weasel s úsměvem poznamenal:
  - Lépe později než nikdy,
  Dívka má před sebou několik skvělých let!
  Dračí hraběnka poznamenala:
  "Máme jinou strukturu úst a hrdla než lidé a plamen vůbec nehoří. Takže se o nás nebojte.
  Publikum, které se shromáždilo kolem, stále dělalo hluk a požadovalo, tleskalo rukama:
  - Udělejte něco jiného, jste vítáni!
  Dominika tweetovala:
  - Když čmáráš mince, udělám to!
  V reakci na hluk a ujištění:
  - Ano, samozřejmě! Vítejte.
  A pod holýma, svalnatým, opáleným a půvabnýma nohama děvčátka, které s nenapodobitelnou grácií ohmatávala, létaly zlaté, stříbrné, oranžové, bronzové a platinové mince.
  Dominika se z toho rozveselila, pocítila nadšení a začala se zápalem zpívat;
  Bouře a hurikány nejsou překážkou pro náš pár,
  Dcery vlasti, které kvetou jako růžové keře.
  Kdo nepoznal válku, nejedl jáhlovou kaši,
  Bůh Spasitel Ježíš nás vede do boje!
  
  Jsme zvyklí bojovat i v rozbouřeném oceánu,
  Každý člověk je jako čip přes palubu.
  Věřím, že v bitvě roztrháme příšery Hordy na kusy,
  Naše čest se nedá vymlátit perlíkem a kladivem!
  
  Meč byl zahřátý v kovárně, ve velmi horkém pekle,
  Nabroušené čepele jsou velmi houževnaté měchy!
  Buďte nebojácným vojákem; se silným, vyrovnaným srdcem,
  Je-li smrt, zůstaňte stát, neutíkejte!
  
  Ano , válka, samozřejmě, není hostina se sladkým medem,
  Vždyť jsou na něm slzy a krev hustě teče.
  Vlk protáhle vyje a medvěd divokým řevem,
  A ať je ta rána na oplátku do oka, ne do obočí!
  
  Existuje kopí, které může prorazit řetězovou poštu,
  Existují štíty, kterými hromada nepronikne!
  Ale nebuď zbabělec, nenech se čerty šklebit ,
  Aby se to nestalo jako hra v sítích!
  
  Věř mi, přijde zářivé řešení,
  Pro každého je tu odměna, kterou nelze najít vyšší!
  Za zločinnou myšlenku, věřím, přijde pomsta,
  Není jiné odvahy než obtížná cesta!
  Dominika tedy zpívala a pestrý dav jí tleskal s velkým nadšením. I když jsou všechny ženy, na tomto světě nejsou žádní muži. Nebo téměř bez silnějšího pohlaví.
  Poté dračí hraběnka zavrtěla ocasem a poznamenala:
  - No já musím jít! Jdu z cesty!
  Nymfa zvedla minci bosou nohou a navrhla:
  - Pojďme zkontrolovat. Hodím, a ty řekneš - hlava nebo ocas ! Hádej co, mince je tvoje, ne, vrať mi minci!
  Dračí hraběnka zařvala smíchy a odpověděla:
  - Znám tvoje triky! Takže je lepší neztrácet čas ani hlavu!
  Dominika se usmála a poznamenala:
  - Hlava nejsou uši, můžete ji strhnout z klobouku, nemůžete ji přišít zpět!
  Lasička cvrlikala a zpívala:
  -Uši na temeni hlavy jsou uši!
  Uši na temeni hlavy - pacient v psychiatrické léčebně !
  Dračí hraběnka vyletěla do vzduchu. A to, co nymfa zpívala, nekomentovala. A to, nutno podotknout, je nesmírně cool.
  Dominika začala spěšně sbírat mince rukama a bosýma nohama. A udělala to v rychlém tempu.
  Weasel poznamenala a poškrábala se kouzelnou hůlkou ve vlasech:
  - Peníze jsou samozřejmě důležité. Ale ještě důležitější jsou kouzla, artefakty, talismany, medailony, amulety atd. Jinak nebudete moci žít luxusní a luxusní život !
  Dominika souhlasila:
  - Za peníze si zdraví nekoupíš, věř mi,
  Za peníze si lásku a čest nekoupíš...
  Tak se nehádejte jako zvíře
  Vězte, že svou vlast neprodáte za účelem zisku!
  A dívka s holou podrážkou plácne fialovou mincí. A pak se její holá noha náhle změnila v mrknutí oka v kachní nohu.
  Dominique vyděšeně vykřikla:
  - Co to sakra je!
  Markýza nymfy odpověděla s úsměvem:
  - Toto je speciální magický kov, který funguje pouze tehdy, když přijde do kontaktu s kůží někoho, kdo má v rodině olympské bohy!
  A Laska radostně zvolal:
  - Páni! Máte v sobě takovou krev. Takže jsme se nespletli.
  Dominika zamumlala:
  - To je ale ošklivost! Pokud můžete, odstraňte tlapku. A dej mi zase normální nohu.
  Nymfa zavrtěla hlavou:
  - Ne! Už byste to měli udělat sami.
  Uvězněná dívka zapištěla:
  - Jak je tohle možné?
  Weasel navrhl:
  - Představte si v duchu, jak byste chtěli, aby vaše noha vypadala, klikněte palcem a ukazováčkem pravé ruky a mělo by se vám to podařit!
  Dominic to vzal a představil. Pak přišlo cvaknutí.
  A místo vraní nohy se objevila noha v plstěné botě a s lyží. A ještě nepříjemnější to bylo, když lyže zařinčela o dlažební kostky.
  Nymfa se usmála a zpívala:
  - učitelé zdarma,
  Ztracený čas s tebou...
  Darmo jsem trpěl s tou dívkou,
  Nejšikovnější kouzelník!
  Dominika se urazila:
  - Nejsem čarodějka. A stále se teprve učím. Ale cesta k poznání není nikdy příliš snadná ... Ano , do kina!
  Weasel souhlasně přikývl:
  - Ano, v kině, možná ještě víc. A to je samozřejmě náš velký problém.
  Publikum se začalo znovu shromažďovat kolem: byl to legrační pohled. Přesněji řečeno, jsou zde všechny druhy holek. A díky za to. Dívčí herečka se pokusila znovu přemýšlet a proměnit nohu. Tentokrát se ale na kolejích a s radarem něco objevilo, i když malé.
  Dominika zpívala, aniž by ztratila optimismus:
  Žádám vás, abyste nebyli překvapeni
  Pokud se stane magie...
  Pokud se to stane, pokud se to stane,
  Pokud se stane magie!
  Nymfa se usmála a poznamenala:
  - Ano, abys šel se svým hlasem, měl bys mít také schopnost používat magii!
  Pak k nim přiběhla hobití dívka a zakroutila kouzelnou hůlkou navrhla:
  - Pojďme to udělat lépe! A víte, mám půl tisíce let praxe!
  Weasel namítal:
  - Ne! Ať si to udělá sama!
  Dominika tweetovala:
  Ztratil jsem rozum, ztratil jsem rozum,
  Udělám to sám, udělám to sám!
  A dívka znovu zašeptala něco souhlasného. A pak její noha v podobě tanku s radarem konečně získala svůj ladný, dřívější tvar. A dopadlo to jako na zakázku.
  Dominika vstala a pohnula prsty. Její nálada byla veselá a zpívala:
  My holky jsme nejsilnější na světě,
  A věřte, že chladnější krásky nenajdete...
  Své nepřátele opravdu namočíme na záchodě ,
  A navždy bude vypadat na dvacet let!
  Poté se kráska bude smát a smát a ukáže své velké a lesklé zuby.
  Dominika začala tančit, bosé nohy zvednuté vysoko do vzduchu. A zpívala:
  Jsem velmi cool čarodějka
  Když dupnu nohou, dojde ke kolapsu...
  Miloval jsem skákání naboso
  Považujte to za skutečný ideál!
  Toto je její píseň - prostě skvělá a cool!
  I když na druhou stranu je to extrémně jednoduché a nekomplikované. Ano, dívka je taková, že se nebudete nudit.
  Hobití dívka poznamenala:
  - Učí se velmi rychle!
  A zatřásla nohama, které byly u kotníků ozdobeny náramky posázenými drahými kameny a na každém prstu prstenem.
  Vypadá jako dítě, ale soudě podle počtu kamenů, zejména na dolních končetinách, je to vysoce postavená čarodějka.
  Weasel kývl na dívku:
  - Někde jsem tě viděl. Jste náhodou princezna Alsou ?
  Hobitka přikývla:
  -Ano , je to tak! Ale víš, markýzi, s touhle dívkou z planety Země nebudeš mít žádné potíže!
  Weasel souhlasil:
  - Že jo! Ale jinak to nejde. Běda, to je takový svět, že se neobejde bez problémů a dobrodružství.
  Dominic si pospíšil dodat:
  -Život bez dobrodružství a exploitů je příliš nudný. Je to jako polévka bez pepře!
  Princezna Alsou souhlasila:
  - Ano to je správně! Od toho jsou darebáci. Jeden z nich rozpoutal mor, který zabíjí silnější pohlaví.
  Dominika s povzdechem zpívala:
  Bez žen nemůžeš žít, to je pravda,
  Ale bez mužů také není radost...
  Dopadlo to tak, bylo to velmi špatné,
  Pokud není silný vlastník!
  Weasel souhlasil:
  - Možná! Ale tady, jak se říká, je to dvousečná zbraň. Na jednu stranu neexistuje silnější sex, ale na druhou...
  Hobitka rychle namítla:
  - Ne! Špatné ze všech stran. Není tedy třeba mluvit nesmysly. Potřební jsou i samci.
  Dominika odpověděla:
  - Samci u zvířat. U inteligentních jedinců je něco jiného.
  Lasička se zasmála a odpověděla:
  - Ano, pro muže, samozřejmě. A nenašel jsem nic, co bych řekl.
  Kolem nich proletělo několik holubů s oranžovým peřím a pozlacenými zobáky. Ptáci byli velmi zajímaví. Na jednu stranu prostě nádhera. Ale na druhou stranu v nich také chyběl vkus.
  Dominika vystřídala:
  - Proč pozlacovat zobáky holubů?
  Weasel vysvětlil:
  - Nikdo nezlacený! To proto, že klovali jahody s topazem.
  Dívčí herečka zamumlala:
  - Co? S topazem?
  Hobití dívka přikývla:
  - Ano, jsou tam takové jahody! Cože, to jsi nevěděl?
  Weasel poznamenal:
  - Jak by to mohla vědět? V našem světě je poměrně nedávno.
  Tři zástupkyně něžného pohlaví zrychlily tempo. A jejich obnažené růžové podpatky se blýskaly.
  Kolem se objevily domy , vysoké, připomínající růžové, fialové a smaragdové vrtáky. A vypadalo to extrémně futuristicky. Na obloze bylo dokonce několik letadel. Přesněji řečeno, kolem se prohnal kočár vyrobený ze zlata a posetý diamanty, tažený šesti okřídlenými, sněhově bílými koňmi.
  Všechny tři dívky se mírně uklonily. Ale vznešený člověk zjevně neměl čas na krásy a triumvirát ho následoval.
  Před námi byl hipodrom, vypadalo to jako obrovský stadion. Bylo to zjevně místo koňských dostihů.
  Markýza-nymfa navrhla:
  - Musíme zkontrolovat, zda náš žák má dar jasnovidectví. Proto se závodů zúčastníme.
  Kolem hipodromu byl vysoký pletivový plot ze stříbrného a oranžového kovu, posetý perlami a modrými a fialovými kamínky a také sklo připomínající české sklo . A vypadalo to moc krásně.
  A u vchodu byly po stranách dvě fontány, které vyvrhovaly různobarevné trysky ze zlacených krásných párů: - elf, který objímal elfího chlapce.
  Ano, vše vypadalo velmi krásně. A u vchodu je stráž dívek. Také velmi krásné a ve světlé, stříbrné zbroji.
  Všechno vypadá tak úžasně. V okolí je tolik zástupců něžného pohlaví.
  Dominika si vzpomněla na film o souostroví Gulag a ženském táboře. Všechny ženy tam byly jakoby z vlastní vůle mladé, krásné a měly na sobě róby, které nechávaly jejich nádherné nohy zcela odhalené. No, protože léto na Sibiři je teplé a možná dokonce horké, byly dívky bosé. Díky čemuž se film stal mezi muži velmi populární. A Dominika hrála rebelujícího člena Komsomolu, který zorganizoval celé povstání dívek. A krásky se dokonce zmocnily zbraní a v bitvě se postavily celému pluku NKVD a dokázaly ji vyhrát.
  Film samozřejmě dopadl skvěle. A bosí, okouzlující a krásní bojovníci vypadali prostě skvěle.
  Mimochodem, Dominika měla původně hrát roli Fanderovy sestřenice, která zorganizovala vzpouru vězňů, ale takový film mohl být zakázán. A prostě se z ní stala vynikající studentka a členka Komsomolu.
  Dominika se dívce ze stráže uklonila. Najednou přímo zpod Země, jako zvedák z tabatěrky, vyskočil drak. Malý , o něco větší než albatros, se třemi hlavami.
  Přiletěl k dívkám a zazvonil hlas:
  - Vrať mi mého bratra!
  Markýza nymfy odpověděla s povzdechem:
  - To je nemožné, Belko.
  V odpověď dračí dívka, jejíž šupiny se třpytily ve třech sluncích všemi barvami duhy a jejíž křídla byla tak krásná, že se vlnila v očích, začala řvát.
  - Chci bratra! Chci bratra! Kde je!
  Hobití dívka zavrčela:
  - Ano, my sami jsme zaneprázdněni přemýšlením, jak nám vrátit naše muže. A není třeba být vrtošivý.
  Dračí dívka, co si vezmeš z mláděte, se uklidnila, zaštěbetala a přiskočila k Dominice:
  - Vím, že můžeš! Vy jste ta vyvolená!
  Útočná dívka se usmála a zazpívala v odpověď:
  - Všechno nemožné, věř mi, je možné,
  Ale přistupovat k tomuto problému je velmi obtížné...
  Pokud však při hraní namáháte mozek,
  Mohu se stát krásnou dívkou Jedi !
  Dračí dívka se rozveselila a v odpověď zaštěbetala:
  Tvá mysl nemá velikost prstu,
  Genius, víte, na Zemi...
  A krásný kluk na mě čeká,
  Na klikatém koni!
  Dominika se cítila legračně a chichotala se:
  - Drak na koni? Takhle to vypadá!
  Markýza poznamenala:
  - Cože, ty neznáš pojem alegorie !?
  Dívčí herečka se zasmála a poznamenala:
  Můžeme zemřít kdekoli
  I při západu jantaru...
  Obecně žijeme svobodně,
  Ano, zdarma!
  Obrazně řečeno!
  Dračí dívka vypustila světla z úst, připomínala zapalovač a zapištěla:
  -To je krásná píseň. Chci však , aby krásný host z neznámé Země předvedl něco jiného zajímavého.
  Dominika pokrčila rameny a poznamenala:
  - Vím, že můj hlas sráží mince o nic horší než nunčaky vyrážející snopy obilí. Musím však znovu napnout hlas! a za co? Kde zde utratit peníze?
  Markýza protestovala:
  - Nejprve vsadíte své peníze na jednoho z koní na hipodromu a pokusíte se navýšit svůj kapitál. A za druhé, tato dívka není jen malá dračice, ale také princezna. Dá vám svůj prsten, který obsahuje kolosální magickou sílu. A za to , věřte mi, stojí za to vyzkoušet a pořádně zazpívat!
  Dominika přikývla jasnou hlavou na svém silném krku a poznamenala:
  - V tomto případě vidím, že je co zkusit! Navíc, jak můžete odmítnout dítě!
  Dračí dívka zaštěbetala:
  - Nejsem vůbec dítě. Jsem princezna a dokážu to! Poletím na vaši planetu. A spálím váš kapitál.
  Dominika výhružně odfrkla:
  - A máme protivzdušnou obranu pro lidi, jako jste vy! Co na to říkáš, divoško?
  Dračí dívka zamumlala:
  - Budete posláni do lomů. Budete pracovat nazí a v řetězech pod údery bičů orkských dozorců.
  Hobití dívka přikývla:
  - Ano, ona to dokáže! Navíc jsi člověk. A naši lidé... Jsou považováni za lidi nižší úrovně, a to z mnoha důvodů.
  Lasička zapištěla:
  -Tak radši zpívej! Veřejnost se tu již sešla a my si také vyděláme.
  Ve skutečnosti se v davu různých zástupců něžného pohlaví objevil hluk a bylo slyšet tleskání a výkřiky:
  - Zpívej, květinko, nestyď se!
  No, člověče, pojďme hrát hudbu!
  Chceme poslouchat trylek rajského ptáka!
  Dominika těžce vzdychla a začala zpívat;
  Pobřeží na Elfě je prostorné , strmé,
  Vlny šplouchají glazovaným leskem...
  Elfia se stala mou rodnou vlastí,
  Nádhernou píseň nám zpívá trylek slavíkový!
  
  V širokém člunu se plavíme, můj drahý,
  Zlata Val si spustila copánky.
  Jak je dobré pro mě a mou milovanou být spolu,
  Je škoda nechytit krokodýla na udici.
  
  Ne, ne voda, šustící zádí,
  Je to příroda, která nám dává šampaňské.
  Tato země je pro mě jako drahá matka,
  Štědrost země v královském oděvu!
  
  Kapky jako perly pod měsíčním paprskem
  Šplouchá jako roj včel se stříbrným křídlem...
  Panno, jsi pro mě jako anděl se snem,
  S tváří nevinnosti - nejčistší Madonna!
  
  Vůně je medová a vlasy jsou hedvábné,
  Rty se rozestoupily jako satén.
  Věřím, že nastala ta dlouho očekávaná chvíle,
  Pohádky se stanou skutečností!
  
  Naše rty se dotýkaly v extázi,
  Sladkost je taková, že už není slov .
  Věř mi, jsi nadpozemská krása,
  Rozhodne los, hoďte mincí výš!
  
  Tady jsou polibky jeden za druhým,
  Vzdechy a smích naší bouřlivé radosti.
  svatost duše zachová cherubín,
  Vyvolený vhodí seznam hříchů do urny.
  
  Ne, víš, na Zemi je krásnější než ty,
  Vášeň hoří jako jasný oheň v mém srdci!
  Budeme žít v nejlepší zemi,
  Otevřeme okna a dveře do vesmíru!
  Takhle kráska zazpívala velkolepou píseň. A dívky všech barev za ni tleskaly. A přitom házeli mincemi včetně zlatých. A to je skvělé .
  Hobití dívka zatřásla kouzelnou hůlkou a peníze začaly samy tvořit samostatnou hromádku. A vyrostl celý sloupec různobarevných mincí.
  Dračí dívka také zatleskala a pak ze svých tří hlav vypustila jasné plameny. Načež rozmarně řekla:
  - To je samozřejmě dobré, ale nestačí! Potřebuji, abys mi taky zazpíval!
  Dominika se zamračila a zeptala se:
  - Není to příliš?
  Markýza ji umlčela:
  - Chcete získat tak cenný prsten jen za jednu píseň? No ty jsi drzý ! Mějte svědomí, protože artefakt je cenný.
  Hobití dívka zaštěbetala:
  - Každá položka má svou vlastní cenu. A většinou je pro cenný artefakt potřeba splnit tři přání, případně poskytnout tři služby. Toto jsou pravidla. A vy sami chápete proč!
  Publikum různých dívek tleskalo rukama a dupalo bosýma nohama a velmi zřídka botami:
  Pojď, zpívej ještě!
  Chceme písničky!
  Bude to velmi cool !
  Předveďte romantiku!
  Dobře vám zaplatíme!
  Lasička kývla Dominikovi:
  - No, nezlomte se! Pojď, zpívej!
  A krásná kráska zatřásla svou jasnou, jasnou hřívou. Dupala holýma svalnatýma nohama a zpívala s velkým citem a výrazem;
  Naše pravda, naše pravda
  Spočívá v nošení víry!
  A ne zítra a ne zítra,
  A dnes zachraňte vlast!
  
  Vážíme si našeho elfa ,
  Vždyť ona je celý svět, poznejte svět!
  Náš šarlatový prapor vlasti,
  A neexistuje žádná zářivější červená!
  
  Pionýr nepozdraví bustu,
  Jeho znamením je vlajka vlasti!
  jsme bojovali s protivníkem ,
  Oslava úspěchů ve verších!
  
  Vězte, že na planetě je jen jedna víra,
  Věřit v drahý , svatý elfinismus!
  Aby se šťastné děti smály,
  orcismus mohl vybuchnout do propasti !
  
  Každý rytíř byl jen dítě,
  Na trávě a potocích naboso...
  Ale teď má v rukou naviják,
  Šikovně srovná kov kladivem!
  
  Někdo brousí kulomet se stroji,
  No, někdo střílí z ramene!
  Šarlatový prapor vlaje jako rudá vlajka,
  Porazíme zlé nepřátele bez žertování!
  
  Naši předkové směle vzali Orklin ,
  No a co my? Jsme na cestě na Mars!
  Jsme lidé, ne makakové na větvi,
  Protivníka ho zasáhne pěstí přímo do oka!
  
  Ale také víme, jak se bavit,
  Tlučte na buben, hrajte na trubky!
  Velmi roztomilé dětské tváře,
  A hodnocení čtyři a pět!
  
  Nejtěžší bitevní zkouška -
  Neprocházet tím je jako zemřít!
  Ale ve smrti máme prapor s pochodní,
  Elfská měděná kovárna nemůže spadnout!
  Dívka tak krásně a dovedně zpívala a zároveň tančila a její nohy byly tak svůdné. Je jen škoda, že v okolí nebyli muži, kteří by ocenili její krásu. A dívka to má na kolosální úrovni a bojovnice ukazuje svůj kolosální tlak a atmosféru.
  A už se shromáždilo několik stovek dívek a dělají hluk. Vyhazují peníze a mají velmi silné vůně mladých, svěžích ženských těl a drahých parfémů a parfémů. Tady je toho hodně, až se vám zatočí hlava.
  Některé mince byly keramické a dokonce tam bylo i pár dřevěných mincí , což bylo skvělé. Jenže obvyklé papírové peníze pro planetu Zemi jaksi nejsou vidět. A to je pro Dominiku nějak neobvyklé. Občas vám hlavou problesknou myšlenky o tom, jací jsou tu divoši. Jak je to s elektronickými kartami pro platby? No, to je naprosto fantastické pro tuto úroveň vývoje.
  Někdo tedy hodil pod bosé nohy dívce zpěvačce napůl snědený dort se smetanou.
  Hobití dívka udeřila do dortu bleskem z hůlky. A okamžitě se to rozpadlo.
  Malá kráska poznamenala:
  - Už to nedělej! Pouze peníze!
  Lasička zpívala:
  - Vydělat peníze! Vydělat peníze!
  Zapomenout na nudu, lenost...
  Vydělat peníze! Vydělat peníze!
  V případě potřeby alespoň celý den!
  Dračí dívka zatřásla křídly a zaštěbetala:
  - No, to je druhá služba! Ale abyste získali prsten artefaktu , potřebujete také třetí!
  Dominika nafoukla tváře a sebevědomým tónem řekla:
  - Jestli chceš, rád ti zase zazpívám! Abych byl upřímný, zpívám rád.
  Publikum asi tisícovky žen, zástupkyň něžného pohlaví, řvalo a dupalo téměř úplně na holé, půvabné, dívčí nohy:
  -Zpívej znovu! Zpívejte znovu!
  Bravo, přidávejte! Bravo, přidávejte!
  Dračí dívka namítla a zvýšila hlas:
  - Ne! Darujte takový prsten jen za písničky! Zde potřebuje udělat něco hodnotnějšího a zároveň obtížného.
  Nastala napjatá pauza. Více než tisícovka dívek různých ras strnula v očekávání.
  Najednou se objevil chlapec. Jediný zástupce silnějšího pohlaví mezi nimi. Byl z lidské rasy, měl na sobě jen šortky, svalnatý as otrockou značkou na rameni, vypadal asi na dvanáct let a bylo jasné, že byl více než jednou zbit. Přiběhl, jeho zaprášené, dětinské podpatky blikaly k dračí dívce, padl na kolena a zakňučel:
  - Ať mě osvobodí! Vraťte mi moji pozici!
  Dračí dívka přikývla a potvrdila:
  - A je to! Chlapec bude volný, pokud z něj uděláte elfa!
  Dominika rozpřáhla ruce:
  - Ale to je nemožné!
  Markýza-nymfa navrhla:
  - Toto otrokyně bylo nedávno korunním princem obrovské říše jménem Oenomaus. A nyní se stal chlapcem lidské rasy a otrokem, aby se vyhnul ďáblově moru. Udělejte z něj zase elfího prince a pak možná chytneme nit celé té spleti!
  . KAPITOLA Č. 4.
  Hobití princezna potvrdila:
  - Tohle je tvoje šance, Dominiku. A naši také. Samci téměř všichni zmizeli. A tento, i když nezkameněl, ztratil svůj titul a postavení a dokonce i své tělo a stal se lidským otrokem.
  Chlapec přikývl svou světlou, oříznutou hlavou:
  - Každý den mě bijí, abych nezkameněl! Z nějakého důvodu jsou to právě otroci, kteří jsou bičováni, kteří jsou vůči epidemii nejodolnější!
  Dominika rozpřáhla ruce a odpověděla:
  - Ano, nemám ponětí, jak ho odčarovat! A že princ byl také dítě?
  Otrocký chlapec zavrtěl hlavou.
  - Ne, byl jsem docela dospělý! Když se ale začala proměňovat v kámen, použila lasicová nymfa speciální magii. Stal jsem se mladým otrokem a byl jsem zbičován. To mi dalo několik měsíců, byť bolestivých, ale života. Ale dříve nebo později to skončí. Navíc mě musí tvrdě bít a já to musím každý den, nosit těžké kameny nebo točit kolo!
  Nymfa přikývla:
  - Ano! Jedině tak lze nějak oddálit účinek kamenné morové nákazy. V dolech jsou stále otročí chlapci lidské rasy, kteří ještě nezkameněli a pracují. Ale to jsou jediní zástupci silnějšího pohlaví, kteří zůstávají. A pak se některé z nich také promění v kámen a následně se rozpadnou v prach.
  Dominika zapískala:
  - To je hrůza! Univerzální katastrofa! A abychom mohli žít a stát se otrokem!
  Chlapec v černých krátkých šortkách, které tvořily všechno jeho oblečení, a šlachovitý, s štíhlými svaly pod kůží, které se zdály hubené kvůli nedostatku tuku, zpíval:
  - Ano, jsem princ a jen otrok, ale co,
  Ať mi tak říkají šlechtici...
  Jak daleko, daleko ode mě jsou,
  Chlapec s přetrženým řetězem na noze!
  Dračí dívka mrkla:
  - Tak z něj udělejte znovu elfího prince a pak můžete získat tento cenný prsten dračí magie!
  Dominika rozpřáhla ruce:
  - No, sakra, já nemám základní znalosti magie a ty to chceš! Což vy sami možná neuděláte!
  Markýza nymfy s povzdechem poznamenala:
  - Možná to nedokážeme ani my ... Co říkáte?
  Dračí dívka řekla:
  "Byla na nohou už dlouho." A dračí akademie se brzy zavře. Nechte ho tedy nejprve složit opojné zkoušky a pak se pokuste chlapce prince odčarovat.
  Dominika souhlasně přikývla.
  - No, takhle v principu můžeš...
  Nymfa markýza zvedla svůj talisman zavěšený na krku. A třela ho dlaněmi a začala něco mumlat, jako kouzlo. Dračí dívka zaštěbetala a ukázala zuby:
  - Tohle je pro ni vážná zkouška ... Dokáže se pohybovat bez většího poškození, když použije ultra kouzlo!
  Dominica chtěla získat vysvětlení , co to ultra kouzlo znamená, ale markýza nymfa dupla na bosou nohu ozdobenou prsteny a dívka byla chycena ve víru. Bylo to, jako by ji nějaký obr vzal do ruky a nesl.
  Dívčí herečka zamumlala:
  - Jaký skok!
  A tak se spolu s markýzou-nymfou ocitli u vchodu do paláce. Připomínalo to Ermitáž v Petrohradě, jen byla vyšší, třicet pater s vysokým stropem. A také bujnější a krásnější než slavná zima.
  Dominika roztáhla nohy, podepřela si boky pěstmi a zvolala:
  - Páni !
  Nymfa s úsměvem potvrdila:
  - Ano, toto je krásná budova Dračí akademie.
  Před vchodem se fontána v podobě sedmihlavého draka třpytila zlatem a jakýmsi jasně oranžovým kovem, který na zemi není znám. A z každého úst se na oblohu řítil proud vody, jiskřivý jako diamanty v paprscích několika zdobených svítidel.
  Dominika poznamenala:
  - Je úžasné, jak vysoko létají trysky!
  Markýza-nymfa lakonicky odpověděla:
  - Technomagie!
  Každá dračí hlava měla oči z drahých kamenů a různých barev. Vypadalo to extrémně zdravě , bohatě a vkusně.
  Existují také úhledné uličky s nádhernými květy, které se vyznačují různými tvary a typy poupat. Bosé nohy dívek kráčely po hladkých, jasně vzorovaných dlaždicích cest s nepopsatelnou elegancí a grácií. Byli různého věku, ale všichni byli krásní, mnozí nosili vzácné šperky.
  Byli zde převážně elfové, ale nechyběly ani lidské dívky, trollové a hobiti. Poslední dívky nelze rozeznat od lidských. Jak jsou mimochodem nymfy a dryády. Je to proto, že nosí prsteny na holých prstech svých malých a elegantních nohou?
  Ale lidské dívky to dokážou také.
  Poměrně vysoká studentka Dominika vypadala oproti studentkám příliš velká a dospělá. A to ji velmi uvádělo do rozpaků.
  Dívka se zeptala nymfy:
  - Tady vypadám jako muzejní exponát!
  Markýza se s úsměvem zeptala:
  -Viděli jste film o Harry Potterovi?
  Dominic se zasmál a odpověděl:
  - Ano, samozřejmě, sledoval jsem to. A dokonce se pokusili udělat remake tohoto filmu. No, tak co?
  Nymfa poznamenala:
  - Byli tam chlapci a dívky. A tady, jak vidíte, nejsou žádní chlapci, a to narušuje harmonii!
  Dominika poznamenala:
  - Harry Potter byl také dítě a bylo to pro něj jednodušší. Ale být dospělým mezi dětmi. Je to horší než zůstat druhý rok!
  Markýza chtěla něco říct, když k nim přiběhla bosá dívka, ale s diamantovou broží ve vlasech. Velmi sladce se usmála a zavrčela:
  - Jsi ten vyvolený?
  Dominika se usmála a odpověděla:
  -Ano!
  Dívka se zasmála a poznamenala:
  - Ale asi toho moc neumíš! Dokážete například vyrobit lektvar neviditelnosti?
  Dívka herečka odpověděla s povzdechem:
  - Bohužel ne. Jak to funguje?
  Dívka s diamantovou broží a fialovými a oranžově skvrnitými vlasy přikývla hlavou. A vytáhla z kapsy šatů láhev. Otočil jsem zástrčku. Usrkla a... zmizela.
  Dominika zmateně zamrkala safírovýma očima. A pak jsem ucítil lehké štípnutí do nosu. Pak ji tahali za vlasy. Dominicino bystré vidění vidělo, jak bosé nohy neviditelné dívky šlápnou na různobarevné dlaždice a ze stromů a květin zvedají drobné skvrnky prachu a chmýří. Dívka sebou velmi obratně trhla a bosou nohou chytila mladou nezbednici za ucho.
  Křičela. A Dominika ji mohla vidět. Dívka se stala průhlednou, jako duch nebo hologram. A vyděšeným hlasem zakřičel:
  - Zranit! Pusť mě, teto!
  Markýza-nymfa zvolala:
  - Chytře, ano! Už jsem si myslel, že nic nezmůžeš!
  Dominika v odpověď zazpívala:
  Když onemocníš, přijdu
  Budu šířit bolest rukama...
  Můžu všechno, můžu všechno,
  Moje srdce není kámen!
  Dívky , které k nim přistoupily, se rozesmály. I přes ozdoby bylo vidět, že jejich šaty jsou dost přísné a jednotného, i když luxusního stylu. I když v jiných ohledech tu byla cítit rozmanitost. Některé dívky měly v uších náušnice, jiné ne. A některé, zejména hobití dívky, si navlékaly do nosu zlaté prsteny s kamínky.
  Dělali to zejména proto, aby se odlišili od lidských dětí, které si byly příliš podobné. Dryády také milovaly kroužky v nose a uších. Krásné království dívek, od sedmi až po puberťačky. Mezi elfy se však dospělost a dospívání vzhledově prakticky neliší, stejně jako mezi hobity, trolly, nymfami a dryádami. Ale Dominika vypadá jako dospělá a velmi krásná dívka s výraznou tváří skutečné princezny. Možná až moc opálená.
  Ano, dokonce jí zesvětlili pleť, když hrála jednu z noblesních dam středověku. Tehdy byla opálená tvář považována za znak nízké porodnosti.
  Mimochodem, zesvětlila se nejen kůže na obličeji, ale i na nohou. Došlo k epizodě, kdy byla bosa a v hadrech vedena na lešení.
  Zazněla dokonce píseň:
  Čas vykoupení je téměř tady
  Královna je bosa vedena na lešení!
  Místo šperků má na sobě hadry,
  Labutí krk je obětí katů!
  Ano, vypadalo to nesmírně vtipně a dokonce svým způsobem i tak nějak strašidelně . Po zesvětlení musela hrát v roli královny Semiramis. A v těchto natáčeních se prakticky netočila bosá. Ano, byla to zajímavá role. Ředitel ji ale zřejmě neměl rád. Příliš krásná a medově blond. A pro roli Semiramis dali přednost starší ženě s černými vlasy. A Dominika se musela stát otrokyní. A dokonce byla ocejchována rozžhaveným železem. A docela hrubě mě osahávali muži.
  Ano, a na stojanu byla scéna. Bič byl samozřejmě z pěny, a když vás s ním šlehají, nebolí to. Ale stejně, když visíte a jste bičováni , je to nepříjemné.
  Studentky se k sobě přitiskly. Pak se objevil učitel dryády. Měla na sobě šarlatové šaty a jiný styl.
  Přistoupila k Dominice a zavrčela:
  -Jsi nový?
  Dětská herečka pokrčila rameny:
  - To bych neřekl!
  Učitelka zavrtěla hlavou. V nose měla prsten z oranžového kovu s pruhovaným kamenem. Také vypadá jako dospívající dívka a je bosá. Navíc je na každém holém prstu prsten. A to už je dost vysoká úroveň čarodějnictví.
  Markýza nymfy poznamenala:
  - Je to schopná studentka a má talent!
  Učitel dryády hodil na barevnou dlaždici malý kamínek a nařídil:
  - Udělej si nový, aby ti letěl do dlaně!
  Dominika vyhrkla:
  - Telekineze, nebo co?
  V reakci na to se dívky zasmály. Učitel křičel:
  - Rozptýlit se! Proč jsou nacpaní!
  Ozvalo se nespokojené chrochtání a hluk. Dívky se ale nehádaly, ale začaly se pomalu rozcházet. Ale zároveň se dívá směrem k nové dívce.
  Učitel zamumlal:
  - No tak, přikaž, aby ti kámen vletěl do dlaně!
  Dominika, která si připadala jako úplný blázen , zvolala:
  - Leť mi do dlaně!
  Kámen se nehýbal. Pak dívka vztekle vykřikla:
  - Leťte ke mně, rychle!
  A pak spadl kamínek a jako meteorit zasáhl dívku do čela. Rána byla dobrá, slušná boule okamžitě natekla a samotná Dominika upadla do bezvědomí.
  Několik dívek, které nestihly odejít, a další, které se otočily, se najednou rozesmály. A tento smích připomínal zvonění stovek stříbrných zvonků.
  Markýza nymfy rozpřáhla ruce a poznamenala:
  - Jsou schopnosti a jaké jiné! Jednoduše řečeno, zvedněte kámen bez kouzel. Tohle neumí ani každá začínající nymfa nebo dryáda.
  Učitel souhlasil:
  - Ano, je schopná! Ale také nebezpečné. Tenhle je docela schopný nám nejen vrátit muže, ale také zabít ženy. Tohle je divoká síla!
  Markýza poznamenala:
  - Ta dívka je diamant, který potřebuje vyleštit!
  Dominika vstala a vyskočila na nohy. Praskala jí hlava a na čele měla otok.
  Dívka křičela:
  - A koho mám teď zabít?
  Učitel zuřivě odpověděl:
  - Moje maličkost! Mohl by sis docela dobře vystřelit mozek. Je dobře, že jsem ti neřekl, abys vyhodil skálu do povětří!
  Dominika se zasmála a odpověděla:
  - Ano, v tomto případě by šlo o skutečnou Hirošimu!
  Mentor dryády se překvapeně zeptal:
  -Co je Hirošima?
  Dívka herečka pokrčila rameny, která nebyla slabá, a sebevědomě odpověděla:
  - Toto je město, na které byla svržena atomová bomba, v důsledku které zemřelo padesát tisíc lidí a sto tisíc bylo zraněno!
  Učitel zapískal:
  - Páni! Wow bomba!
  Jedna ze studentek zapištěla:
  - Tato teta je povodeň!
  A další dodal:
  - Promění ti fialky do uší!
  Markýza nymfy namítla:
  - Byl jsem na Zemi více než jednou a mnohokrát jsem prolezl jejich internet a znám Hirošimu - je to pravda. A to je strašné a ještě více lidí tam zemřelo a zemřelo na radiaci.
  Jedna z dívek zakřičela:
  - Co je radiace?
  Dominika zamumlala a spěšně odpověděla:
  - Když se elektronový mrak odlomí od jádra atomu a dojde k jeho ionizaci, dojde k záření. Holé jádro atomu ničí mezimolekulární vazby a tyto zlomy způsobují těžké poškození těla, jak člověka, tak myslím, že i elfa.
  Dívky v odpověď vyděšeně pištěly. Jeden z těch menších cvrlikal:
  - Mami, já se bojím radiace!
  Nymfa-markýza, alias Laska, se zasmála a odpověděla:
  - Neboj se! Ona tě sem nedostane !
  Dominika vtipně poznamenala:
  - Byli jsme napadeni radiací,
  A kde teď najít úkryt...
  A tady máte organizaci -
  Hele, bijí mě po krku!
  Načež to dívka vzala a začala tančit. A ostatní dívky začaly tančit.
  Učitelka luskla prsty . V ústech se jí objevila píšťalka. A jak poteče slavíkový trylek. Ostatní dívky to okamžitě vzaly a ztuhly . Další mentor se objevil v přísných černých šatech a vydal příkaz:
  - Krok za krokem!
  Dívky se okamžitě seřadily do výšky. A začali pochodovat, měřili si kroky a protahovali chodidla bosých nohou jako vojáci. A dělali to, jako by jim pochodování bylo povědomé, jako prezidentská stráž.
  Učitel v černých šatech zdobených safíry, smaragdy a některými studenými kameny, které jsou na planetě Zemi dosud neznámé, přikázal:
  - Teď zpívej!
  Dívky, dupající na své holé, opálené, malé a půvabné nohy, se unisono zeptaly:
  - O čem zpívat?!
  Mentor odpověděl chladným tónem:
  - O čem by chlapci zpívali, kdyby je nepostihl pekelný mor!
  A dívky-studentky zpívaly sborově a s velkým výrazem;
  Hvězdy se třpytí v temnotě noci,
  A lesk stříbrného měsíce!
  Kráska mračí své roztomilé oči,
  Jsme s ní navždy zasnoubeni!
  
  Karmínový západ slunce byl ponurý,
  Ale vypukne jasné svítání!
  A vítr se stal veselým, hlučným,
  Lodní plachta se nafoukla!
  
  Moje duše je těžký kámen,
  Čekají nás testy stíhačky!
  A nechť prapor vlaje nad hlavou,
  Pojďme až na konec!
  
  Srdce nebude zarostlé mechem ,
  Rychlý let orla!
  I když se krev vaří, s prudkým letem,
  Letím jako šíp!
  
  Vrby se mi poklonily,
  Všemohoucí Bůh obrátil svůj pohled!
  I když jsi naprosto nenáročný,
  Dodám ti sílu v boji!
  
  Koneckonců, čestně sloužíš vlasti,
  Ale tělo je slabé, duch je nemocný!
  Nebudeš litovat, já znám život
  Nenech mě proměnit se v beraní roh!
  
  Smyju hříchy dnů minulých,
  Ať jde pryč, co se stalo v minulosti!
  Vidíš, hrušky dozrávají na zahradě,
  Náčrt obkreslí rovinu!
  
  Služte vlasti ze všech sil,
  Zapomeňte, že na světě je mír!
  Abych nezapálil háje,
  Ať se s vámi všem žije dobře!
  
  Na to jsem odpověděl jednoduše:
  Pane, já budu kopat zemi!
  Aby se děti smály štěstím,
  Abyste nemuseli usmiřovat své vlastní lidi!
  
  Koneckonců, dobro závisí na nás,
  Každý se rozhodne - volba je jeho vlastní!
  A od vás všemohoucí vlákna,
  Držíš vesmír v pěst!
  
  Taky se tě budeme držet,
  Koneckonců, Vlast nemůže být nalezena svatější!
  Při střelbě mi velmi znecitlivěly prsty,
  A to nám ještě není dvacet!
  
  Vítězství je nedosažitelné ovoce;
  Pro ty, kteří jsou slabí, zbabělí nebo hloupí!
  Ale vojáci zvládnou všechny vrcholy,
  Přeneseme tuto nadměrnou váhu na pupík!
  Poté zmizeli v luxusním paláci dračí akademie.
  A mentor v černém se pozorně podíval na Dominiku a všiml si:
  - Jsi velmi krásná. Zejména pro nedokonalou lidskou rasu. To je ůžasné!
  Dominika v odpověď nadšeně zpívala:
  Jsem dokonalost sama
  Jsem dokonalost sama
  Od úsměvu po gesto,
  Především chvála!
  Oh, jaká blaženost
  Vězte, že jsem dokonalý
  Vězte, že jsem dokonalý
  Vězte, že jsem ideální!
  Učitel v černých šatech se na dívku přísně podíval a poznamenal:
  - Má úžasnou skromnost! Jaký miláček!
  Lasička nymfa navrhla:
  - Možná bychom ji měli lechtat na patách holemi?
  Učitelka pokrčila rameny a nepříliš sebevědomě odpověděla:
  - To není špatný nápad! Ale je lepší ji vzít k dračímu pánovi. Uvidíme, jestli zvládne přijímací zkoušku!?
  Markýza s úsměvem poznamenala:
  - Přijímací zkoušky? Není to nejhloupější nápad, ale lze jej přijmout hned v prvním kurzu, kde to bude triviálně jednoduché!
  Učitel namítl přísným tónem:
  - A dát toho velkého chlapa se sedmiletým holkám? Ano, budou ji dráždit a štípat. Ano, a ona sama může někoho vzít a zabít ho. Ne, to vůbec není obchodní přístup! Starší dívky ji potřebují, a proto musí prokázat vysokou úroveň talentu!
  Weasel přikývl:
  - To zní logicky!
  Dominika zavrtěla hlavou, která vypadala jako májová pampeliška:
  - Neobtěžuj mě malými holkami.
  Učitel přikývl:
  "Pak udělejte zkoušky s Lady Dragon Master." V tomto případě budete přijati do elitního kurzu. Budete dokonce bydlet v samostatném pěkném pokoji se stříbrným podšálkem a nalévacím jablkem.
  Dívčí herečka se překvapeně zeptala:
  - Jak je to se stříbrným talířkem?
  Mentor vysvětlil:
  - Je to jako byste měli televizi na Zemi. Jen programů může být zatím méně. No a co? Vy máte technologii, my máme magii. Ale tady můžete vidět přes talíř, pokud máte skutečné magické schopnosti, co se děje.
  Dominika se podbízivě zeptala:
  -Vidíš Zemi?
  Učitel souhlasně přikývl:
  - A Země může být ... Pokud ovšem nejste velmi pokročilý kouzelník. I já jsem brouzdal po internetu - skvělý lidský vynález. A musím říct, že střílet opravdu umíte. A přišli se zajímavou sítí. Je dokonce překvapivé, že jednoduchá elektřina bez jakékoli magie je toho schopna!
  Dominika pokrčila rameny a odpověděla:
  - Ano, samotného mě to překvapuje! Proč to neuděláš pro sebe?
  Pak markýza nymfy odpověděla:
  - Vědecký pokrok je nebezpečná věc. Pokud naše bomby znovu začnou explodovat, a ne jednoduché, ale jaderné ! Tímto způsobem nezůstane nikdo naživu a magické záření je horší než normální záření!
  Dominika zapískala:
  - Tady jsou ! Stalo se to.
  Studentky křičely:
  Nikoho takového nepotřebujeme , je to zlá teta!
  Mentor v ledových tónech nařídil:
  - Následuj mě!
  A přestěhovala se. Na nohou měla speciální sandály, které jí nechávaly otevřené prsty a umožňovaly jí kouzlit s prsteny. I sama mentorka vypadá mladě - ani jedna vráska, bezchybná tvář. Ale její struktura je viditelná, nikoli měkké nastupující linie teenagerky, ale dospělé ženy s klasickými a dalo by se říci aristokratickými rysy. A pohled je tak těžký.
  Dominika si myslela, že má nějaký titul. A možná ne malý.
  Následovala ji a markýza-nymfa vyskočila vedle ní, zaštěbetala a vycenila zuby:
  - Jste tak velkolepá královna. Ale boule na čele už je zahojená, rychle se zotavujete!
  Dominika s úsměvem poznamenala:
  Expandér síly a činky,
  Ve zdravém těle zdravý duch!
  Prošli tedy kolem fontány a sedmi trysek tryskajících dobrých sto metrů do vzduchu a žasli nad tou úžasnou krásou. Další je brána, u vchodu lučištnice, a pozlacené brnění.
  Novou dívku přivítali přikývnutím a dupáním bosých, vytesaných nohou.
  Dominika poznamenala:
  -Dívky mají tři dobré vlastnosti. Za prvé, že jsou krásné, a za druhé, že...
  A pak mě odpověď nenapadla. A tady jsou uvnitř budovy dračí akademie. Je tu takový luxus, že se to nedá srovnávat ani s Peterhofem. Kromě zlata a platiny stále existuje spousta různých kovů, které nemají na planetě Zemi obdoby. A také četné drahé kameny nejsložitějších a nejkrásnějších vzorů, lemované ornamenty, půvabnými, duhovými poupaty. Na stěnách je také mnoho různých portrétů. Většinou elfové a elfové. Ale jsou i jiná stvoření. Ale téměř všechny tváře a postavy jsou mladé a výrazné. Mladí muži často pózují s odhalenou hrudí. A jsou velmi podobné sochám starověkého Řecka a Říma. Je tu spousta věcí ... A také zpoza rohů vycházejí fontány, což také vypadá krásně a vkusně.
  K vidění jsou i zrcadla s oranžovými a zlatými rámy, orámovaná diamanty a topazy. Což samo o sobě vypadá docela slušně a navíc lahodí oku.
  Dominika s potěšením konstatovala, že její kamenná boule prakticky zmizela. A je zase krásná a zlatovlasá . A taková holka...
  Její vlasy jsou tak zářivé, že málokdo věří, že není obarvená. Ale tohle je její přirozená barva. A moc jí to sluší proti bronzovému opálení její mladé tváře.
  Je to dívka ušlechtilé krve a čas od času vyskočí jako opice.
  A samotná akademie je chladnější než palác ve Versailles. Zkuste se k ní tedy přiblížit.
  Dominika to vzala a zazpívala:
  Klenby paláců jsou pro nás lákavé,
  Svoboda nebude nikdy nahrazena!
  Svoboda nebude nikdy nahrazena!
  A její holé prsty sebraly z podlahy diamantový oblázek a odhodily ho výš. Proletěl kolem, ale nymfa luskla prsty a diamant skončil v její otevřené dlani.
  Dominika poznamenala:
  - Udělal jsi to chytře!
  Lasička zaštěbetala:
  Hbitější než makak
  Tvrdší než vůl...
  A čich je jako u psa,
  A oko je jako orlí!
  Mentor poznamenal strohým tónem:
  -Teď půjdeme dolů .
  Dominika koktala:
  - Nebo je možná lepší, naopak, vstát?
  Zavrtěla hlavou:
  - Dole je podzemní stadion. Tam ukážete své schopnosti, pokud se chcete dostat mezi elitu!
  Dívčí herečka se nesměle zeptala:
  - Co když nesložím zkoušky?
  Učitel řekl přísně:
  - A pak se staneš otrokem. Hráli jste ve filmech otroky a víte, co to je?
  Dominika se zasmála a odpověděla:
  - Dnes je ta dívka nahou otrokyní,
  A zítra je prostě skvělá bohyně!
  A ona se ve skutečnosti začala bavit a bez jakýchkoli potíží.
  A tak začali sestupovat po mramorových schodech. A bylo to jako sestup do pekla.
  Dominika si vzpomněla, jak hrála ve filmech čarodějnici. Byla zvednuta na řetězu s rukama přivázanýma za zády ke stropu. A opravdu to bolelo. A stahuje to žíly. Dívčino opálené, svalnaté tělo je pokryto potem od bolesti a napětí. A pak se řetěz uvolní. A na chvíli cítí úlevu a spěchá dolů. A přímo na podlaze je napětí.
  A Dominika křičí pekelnou bolestí kloubů a ramen. Ano, musíte to cítit.
  Nymfa, když viděla, že se dívčina tvář šklebila , poznamenala:
  - Nemusíš být otrok. Můžete se klidně stát studentem v juniorské skupině.
  Dominika se zachichotala a poznamenala, zpívala, posmívala se sama sobě, dospělé dívce a ještě herečce:
  prvňáček, prvňáček,
  Dnes máš svátek...
  Je to úžasný a zábavný čas,
  První setkání se školou!
  Laska poznamenal:
  - Není to vtipné! Vy lidé nikdy nesnili o našich schopnostech v magii!
  Dominika agresivně odpověděla:
  - Snili jste někdy o našich technologických výdobytcích? Jedna vodíková bomba vypne veškerou vaši magii.
  Mentor v černém poznamenal:
  - Není třeba se chlubit . To není vhodné!
  Dominika odpověděla:
  - To není vychloubání, ale konstatování faktů. Vodíková bomba o síle sto megatun je schopna zničit veškerý život v okruhu sta kilometrů. Dokážete si představit, co to je?
  Nymfa potvrzena:
  - Ona nelže! Lidé vlastně mají tak fantasticky ničivé zbraně. A co je nejdůležitější, existují i rakety schopné dopravit jej k cíli.
  Učitelka zamumlala skrz zuby:
  - Je škoda, že mor na lidech nezasáhl Zemi. Agresivní muži jako vy si nezaslouží žít!
  Dominika se nehádala a přikývla:
  - Někdy si také myslím, že je to tak.
  Nymfa poznamenala:
  - Lidé jsou také různí. Nemyslete si, že jsou všichni špatní. I když, kteří lidé jsou více, zlí nebo dobří, na první pohled nepoznáte!
  Dominika poznamenala s úsměvem, který vypadal velmi smutně:
  - Pokud se díváte na centrální televizi, pak je možná více špatných . Nebo dokonce velmi špatné!
  Nymfa potvrzena:
  -To je xenofobie! Když nenávist zesílí ke všemu, co není jako vy. To by se ale nemělo brát jako příklad.
  Dominika poznamenala:
  - Dobře, nemluvme o politice. Mým cílem je zachránit všechny zástupce silnějšího pohlaví na planetě ... Tedy ve vašem vesmíru. A to je víc než planeta!
  Weasel zdvořile odpověděl:
  - Tohle není planeta, ani velká, ale ani to není tak docela vesmír. Je to něco mezi velmi velkou planetou a vesmírem. Ale do plevele bych se radši nepouštěl...
  Mentorka zavrtěla charakteristickým ušima, které jí vycházely zpod vlasů, a řekla:
  - V každém případě nejen my, ale jsou i další akademie draků i nedraků, kteří hledají způsoby, jak samce zachránit, a pokud možno, vrátit je.
  Dominika zakřičela:
  - Tonoucí muž se chytá stébla! A je to opravdu cihla...
  Markýza nymfy navrhla:
  - Možná bys měl lépe zpívat, sestup je docela dlouhý!
  Dívčí herečka přikývla:
  - Ano, souhlasím , je to ještě chladnější než v metru!
  A Dominika přikývla hlavou, která se leskla plátkovým zlatem, a zpívala:
  Ve válce není žádný věk ani výška,
  Dělá dívky a chlapce rovnocennými!
  Ti, kteří nechtějí blaženost v tichu,
  Kdo chce letět ještě výš!
  
  Sekáme, střílíme a sekáme,
  Pro nás je víra - služba vlasti!
  Samozřejmě je lepší sloužit jako meč,
  Vyhrát bitvu rozhodně!
  
  Co jiného je pro naše manželky důležitější?
  Samozřejmě to vezměte nejen na postel!
  Jsi orlí manžel, ne ubohý vrabec,
  Snažte se, aby naše domy nehořely!
  
  Tohle je divoká bitva, vidíme, že to přichází,
  Horda pluje, masy nelze spočítat!
  Ale kováři vykovali silný štít,
  Řev a zlé zvonění nás nevyděsí!
  
  A shromáždili jsme se spolu, legie,
  Kopí drží pevně v rukou mocných!
  Buď nepřítelem alespoň šampionem v ničení,
  Čekají hroby, ne medaile u pupíku!
  
  jsme se , ale holky smrdí,
  Meče v rukou jiskří jako blesk!
  Takové silné dívky, tvrdý vzhled,
  K závisti i hvězd Jedi !
  
  si mysleli orkové, stvoření , králové ?
  Ale teď "medvědi" běží!
  Jsme posvátní válečníci Ruska,
  Jakýkoli bojovník, dívka nebo chlap!
  
  Odháníme je a nebereme žádné zajatce,
  Svobodní lidé by neměli produkovat nešťastné otroky!
  Vypořádali jsme se s chlupatou vránou,
  Zájmy vlasti jsou vyšší než soukromé!
  Ano, píseň není slabá a hlas válečníka je úžasný.
  Sestup byl dokončen a nyní se tři dívky různého druhu: elfí mentor, markýza nymfa a lidská zastávka ocitly na území velkého podzemního stadionu, který svou velikostí nebyl nižší než Lužniki, a možná dokonce ještě lepší.
  Měla spoustu všemožných přístrojů, vysoký strop a tribuny pro statisíce diváků a židle vyšívané sametem, perlami, zlatem nebo i pro ty nejdražší hosty diamanty a jinými kameny.
  Přitom byl téměř prázdný. Pravda, uprostřed byla sama velmistryně a šéfka akademie, dračí vévodkyně de Montserrat.
  Velmi krásná fenka se sedmi hlavami, natřená všemi barvami duhy. A vypadá to tak krásně, prostě úžasně, zvlášť když to vidíte ve skutečnosti a ne ve filmu.
  Dominika zpívala nemístně:
  Vysoká obloha, vzdálené vzdálenosti,
  Poslechněte si píseň o statečných Akmale ...
  Je to zlý drak, vysvobodil zemi,
  A tento rytíř opustil světlo nebe!
  Zase se zpívají písničky...
  Tu přerušila dračí vévodkyně de Montserrat hrozivým hlasem, jako trumpety z Jericha:
  - Jak vidím, jsi velmi drzá dívka s jazykem, který by se ti mohl snadno stočit do dlouhé smyčky kolem tvého lidského krku.
  Dominika odpověděla s nevinným úsměvem:
  - Nechtěl jsem tě urazit. Já jen, že zpívám opravdu rád. A Akmal je jen pohádkový kluk, filmová postava z dětského filmu. Neberte to příliš vážně!
  Sedmihlavá dračí samice, velká asi jako dobrý dvoumístný útočný letoun, zasmál se a poznamenal, přičemž všech sedm jejích hlav hovořilo současně, jako by tvořily jeden celek, navzdory jejich odlišnému mozku:
  - A jsi vtipný a statečný a zároveň vynalézavý. Dokážeš alespoň něco v magii?
  Dominika v odpověď zazpívala komickou píseň:
  Dárek učitelů,
  Trávili se mnou čas...
  Darmo se mnou trpěl -
  Nejšikovnější kouzelník!
  
  Moudří učitelé
  Nepozorně jsem poslouchal...
  Vše, co po mně nebylo požádáno
  Nějak jsem to udělal!
  . KAPITOLA Č. 5.
  Otrok a bývalý princ Oenomaus byl zase pověřen otáčením těžkého kola. Dítě, asi jedenáct nebo dvanáct let, přemáhalo únavu a opíralo bosé nohy o ostré kameny, mlelo obilí. Dvě elfí dívky udeřily v přibližně stejných intervalech na chlapcova holá, svalnatá záda. Nějakým způsobem tato otrocká existence poskytla úlevu od proměny v kámen. Mladí otroci by však neměli mít možnost odpočívat a měli by být udeřeni tvrdě a dost silně.
  A tak dále, dokud otrokář zcela vyčerpaný neusne. A po té ho zase vychovávají, krmí, aby neumřel hlady a měl sílu pracovat. A znovu zapřahají.
  To dává život, ale jen velmi bolestivý. Jako peklo za života, až na to, že tělo je mladé a zdravé a myšlenky jsou v hlavě a vědomí je čisté. Ale o to je to ponižující a bolestnější. Bývalý princ a nyní otrok Oenomaus, aby trochu odpoutal svou mysl od bolesti a únavy, použil svou představivost;
  Posádka pirátů na bitevních dracích brázdí mraky a hledá kořist. Pohledný, svalnatý mladý elf Oenomaus v elegantním obleku, botách, které se třpytí šarlatovým lakem, a s diamantovými ostruhami ovládá své tříhlavé monstrum. A zbytek týmu tvoří úžasné dívky. Jsou svalnatí, opálení, bosí a všechno jejich oblečení jsou náhrdelníky z drahých kamenů na hrudi a bocích. A všichni jsou samozřejmě jen modelky se světlými vlasy. Nasedli na draky, kteří byli o něco menší a měli jen jednu hlavu.
  No jasně, je to muž, silnější pohlaví a jeho tým tvoří zástupkyně něžného pohlaví. A nepotřebuje jiné muže.
  Boty má tedy pouze mužský kapitán a jeho rozkošní podřízení dokážou s bosýma, půvabnýma nohama v bitvě věci, které se nedají říct v pohádce ani popsat perem! Krásky jsou schopny vrhat výbušniny se smrtící silou a házet dýkou, bumerangem nebo jedovatou jehlou.
  Oenomaus, mladý princ, zpíval s radostí a radostí:
  Bohatý muž se samozřejmě bude smát,
  Zatřeste mamonem, plným břichem!
  A naším osudem je zemřít bolestí,
  Smrt bdí nad všemi, stará žena s kosou!
  
  A my chceme běhat po trávě,
  Koneckonců jsme stále v podstatě jen děti!
  Ale chlapec se bude cítit dvojnásobně otroctví,
  V žádném vězení na planetě není svoboda!
  
  Musíme bojovat, to je osud,
  Zabijte soudruha, pokud musíte zabít bratra!
  Nemá smysl se modlit k Všemohoucímu,
  Za čí hříchy nesou otroci odplatu?
  
  V aréně je krev a v kobce špína,
  Krysy mi kousaly bosé nohy!
  Chamtivý princ dráždí svou býčí nohou,
  Sám by měl být poslán pryč!
  
  Abyste přežili, musíte zabíjet,
  Trpíte v duši i ve smrtelném těle!
  Šlechtici hodují na mrtvolách chudoby,
  Smrad umřel, zbyla jen rána křídou!
  
  Ale stejně, duch vůle nemůže být zlomen,
  Vlast žije v chlapcových myšlenkách!
  Armáda přijde k elfům věčným se zneužíváním,
  Svrhneme bohaté za jejich činy !
  
  Pak se taška s penězi bude třást ,
   Kdo vymačkal šťávu z vlasti!
  K vítězství potřebujeme jasnou mysl,
  A pokud jste zbabělec, dokonce i bohové jsou bezmocní!
  
  Tady je švih mečem, hlava odletěla,
  Kat se rázem proměnil v oběť!
  Jak čert náhle utekl z kotle,
  Takže z velkého srdce je vyhnán hněv!
  
  Není třeba přemýšlet, elfové světla jsou slabí,
  Naši lidé se nikomu nepoklonili!
  na nováčka z pekla ,
  A my jsme tak laskaví, že popíjíme čaj z podšálku!
  Krásná píseň a jeho tým draků je úžasný. Po pravé ruce se tedy vznášela elfí dívka s měděně rudými vlasy, které vlály ve větru jako proletářský prapor, zvolala:
  - Je čas to brát vážně, oh princ vzdušných pirátů!
  Enomai s úsměvem přikývl:
  - Rozhodně! Pro tohle jsme se narodili!
  Dívky zpívaly sborově, jednohlasně, poskakovaly a hrály si se svými silnými těly, vytvarovanými z vypracovaných svalů:
  Jsme chudí, jsme chudí piráti,
  Je nám to moc, moc líto...
  Postavili jsme sklenice na oblohu pro karavely,
  Ale protože nám nevštípili morálku!
  A válečníci zpívali s ještě větší veselostí a vzrušením a jejich hlasy byly jako slavíci s plným tělem:
  Piráti vědu nepotřebují
  A je jasné proč...
  Máme ruce a nohy,
  Ale my nepotřebujeme hlavu!
  V tu chvíli dívka se žlutofialovými vlasy pronikavě hvízdla:
  - Kořist vpřed! Na pravé straně je celá vzduchová galeona!
  Dívky zpívaly sborově:
  Eh ma , za oceánem, eh ma , draci v šachu,
  Eh mami , podívej se na to báječné bohatství...
  Nestaráme se o zákony, budujeme nový řád,
  Zemřít slabý a hloupý pod meči!
  Princ Oenomaus nařídil:
  - No, děvčata, když je nám souzeno loupit, tak budeme loupit!
  A pak se do útoku vrhlo celé hejno draků. Spěchali za svým cílem.
  Galeona byla velká a krásná loď. Navzdory velké váze a naloženého nejrůznějším zbožím se díky magii vznášel hladce v atmosféře. A vítr rozfoukal plachty této galeony.
  Enomai poznamenal, že plachty plavidla měly velmi jasné a krásné vzory. A to je, řekněme, velmi cool . Zvlášť když se objevilo vycházející slunce.
  Z galeony si všimli hejna pirátů ovládajících cvičené draky. A tým se kvůli tomu začal rozčilovat. I v něm převažují krásné dívky v tunikách a otroci. Byli jen v plavkách, jen páru mladých otroků se na kotnících a zápěstích třpytily zlaté a stříbrné náramky.
  Dívky bojovnice byly vyzdobeny honosněji. Ale také bosí, jako kluci od dvanácti do čtrnácti let, svalnatí, krásní, ale s otrockými značkami na hrudi a ramenou.
  Pouze jedna bojovnice měla na nohou elegantní boty. Očividně je tu nejdůležitější ona a kapitán. Taková krásná blondýnka s vlasy, které vypadaly jako posypané zlatým práškem.
  A jaký má roztomilý obličej. A tělo je pokryto brněním, které je odlité z platiny, safírů, smaragdů, topazů, rubínů, achátů a diamantů. Drahé kameny jsou navíc uspořádány do nádherného ornamentu těch nejkrásnějších barev. Jsou tu růže, tulipány, chrpy, pomněnky, mimózy, pivoňky a mnoho dalších.
  Na jejím luxusním brnění jsou všechny květiny jiné a ani jedna se neopakuje.
  Pirátský princ Oenomaus pocítil v sobě nával jasných pocitů a zavrčel:
  - No, je opravdu možné zmrzačit a zabít takovou krásu! Nemohu snést takový hřích na své duši.
  Ohnivý rusovlasý partner poznamenal:
  - Ale proto jsme piráti! Koneckonců...je nemožné pirátit bez hříchu.
  Další s úsměvem poznamenal:
  Ano, je těžké skutečně zabít milované,
  Koneckonců, elf , věřte mi, se narodil pro štěstí...
  Ale pokud jsi pirát, čepel je matka,
  Bez krve, deště a věčného špatného počasí!
  Zrzka také poznamenala:
  - To jsou samozřejmě krásné dívky a chlapci, ale nejsou to naše elfové, ale z rasy lidí! Podívej, skvělý , na tvar jejich uší.
  Oenomaus byl překvapen:
  - Jsou lidé tak krásní a mladí?
  Ohnivý válečník přikývl:
  - A je to! S pomocí magie získali věčné mládí. A teď tito chlapci uvízli v raném dospívání.
  Nyní budou vždy mladí a submisivní.
  Mladý princ zpíval:
  Všichni elfové, lidé na planetě,
  Vždy by měli být přátelé...
  Děti by se měly vždy smát.
  A žijte v mírumilovném světě!
  Děti by se měly smát
  Děti by se měly smát
  Děti by se měly smát -
  A žijte v mírumilovném světě!
  Blonďatá elfka navrhla:
  - Existuje možnost! Bojovat bude nejlepší bojovník z jejich strany a nejlepší nebo nejlepší z naší strany. V případě vítězství se s námi podělí o kořist a v případě porážky se poraženým válečníkem stává . buď otrok nebo mrtvola!
  Oenomaus poznamenal:
  - To je logické! Jsem připraven bojovat!
  Dívky na dracích obklíčily galeonu. Jsou rychlejší, masivní loď prostě nemohla uniknout hbitému hejnu.
  Ale galeona měla zbraně. A začali je řídit a knoty dokonce začaly kouřit.
  Oenomaus řekl hromovým hlasem:
  - Navrhuji souboj! Podle zvyku leteckých pirátů. Jeden bojovník z vaší strany a jeden z naší. Polovinu svého nákladu dáte vítězi. A v případě porážky si s poraženým dělejte , co chcete . Nebudeme vás obtěžovat.
  Dívčí kapitánka v drahocenné zbroji s květinami odpověděla:
  - Skvělý! Přijímáme tuto výzvu! Budu bojovat! A nominujete, koho chcete!
  Elfský princ Oenomaus rozhodně prohlásil:
  - Jsem jediným zástupcem silnějšího pohlaví mezi vámi. Takže musím bojovat!
  Rusovlasá asistentka agresivně řekla:
  - Nejsem o nic horší bojovník! Chci bojovat!
  A zatřásla bosou, elegantní, velmi obratnou nohou, která je pohyblivá, jako tělo kobry.
  Mladý válečník namítl:
  - Jsme kapitáni, budeme bojovat!
  Dívka v drahé zbroji přikývla a s úsměvem řekla:
  - Marquise de Diana, k vašim službám!
  Mladý elf sebevědomě odpověděl:
  - Princ Oenomaus! Připraveni k boji!
  A mladý válečník velmi obratně vyskočil na palubu a vytasil svůj dlouhý tenký meč.
  Lady de Diana také vytáhla čepel a s úsměvem se zeptala:
  - Proč se z prince najednou stal krvežíznivý pirát?
  Oenomaus na to rozhodně odpověděl:
  - Je to dlouhý příběh. Ale já nejsem krvežíznivý pirát, ale ušlechtilý! A to je rozdíl.
  Markýza odpověděla s úsměvem:
  - Nezabiju tě, budeš můj osobní otrok a vězeň. Přinutím tě jazykem olíznout obnažené chodidla mých nohou a tím mi dát potěšení!
  Oenomaus se zasmál a odpověděl:
  tě taky nezabiju ! A dokonce je hezké lechtat takové nohy jazykem. Ale i když jsi vážný válečník, nebudeš čekat na mou porážku!
  Diana se široce usmála se svými velkými zuby a odpověděla:
  - Uvidíme! Nejen já, ale i ostatní děvčata tě povezu v zajetí. A my tě budeme mučit a umlátit k smrti. Uvidíme, jak se v tomto případě usmíváte!
  Pirátský princ v odpověď zazpíval:
  Nevzdávej se, nevzdávej se, nevzdávej se
  V bitvě s monstrem z noční můry se nelekejte...
  Úsměv, úsměv, úsměv -
  Vězte, že vše vypadá skvěle a v pořádku !
  Markýza přikývla s velmi potěšeným pohledem:
  - Jste veselý mladý muž! Byl by z tebe velký šašek. Možná tě dám i královně. A bude to sranda!
  Oenomaus naštvaně odpověděl:
  - Dost nečinného tlachání. Pojďme bojovat!
  Dívka v brnění seskočila z podlahy baterie a zaútočila na svůj protějšek. Oenomaus se s ní setkal, odrazil rány a dokonce odpověděl, téměř krásce usekl ucho. Uskočila a s panterským úsměvem poznamenala:
  - A nejsi špatný. Myslel jsem, že jsi princ jako já jeptiška!
  Dívka však není elfka, má lidské ucho. Ale Oenomaus je elf. Lidé a elfové mají společné děti - míšence . Obvykle se jim ale říká bastardi . A oba je vlastně nemají rádi.
  Markýza znovu zaútočila. Prováděla složité kombinace s meči. A její čepel zablikala, přeskakovala a znovu se roztočila, jako křídla mlýna v hurikánu. A zaútočila.
  Princ, který nebyl bezdůvodně dědicem obrovského impéria, jí zasadil silnou ránu do hrudi. A prorazil brnění. Krev dokonce vystříkla. A bylo jasné, že dívka je zraněná.
  Ustoupila a zasyčela:
  - Nebezpečný monstrum!
  Edmond odpověděl se shovívavým úsměvem:
  "Možná jsem zrůda, ale do kluka mám daleko!"
  Diana se zasmála a znovu zaútočila. I když z ní kapala šarlatová krev. A rozprostřela se po palubě.
  Rudovlasá královna poznamenala:
  - Hned bych jí usekl hlavu! Dudy bych netahal.
  Kapitán markýzy zasyčel:
  - A mohu vám dát takovou příležitost!
  Oenomaus odpověděl tím, že udeřil bojovnici pod ruku svým mečem a přeťal jí šlachu. Pustila zbraň z pravé ruky, ale okamžitě ji zvedla do levé. A masožravě se ušklíbla, jako by byla paničkou situace v tomto zúčtování.
  Mladý muž poznamenal:
  - Jsi odvážná dívka! Ale pak se zraníš. Raději to vzdejte!
  Diana vykřikla:
  - Zemřeme, ale nevzdáme se!
  Rudovlasý pirátský válečník zaštěbetal:
  Musíte nás respektovat, bát se nás,
  Zážitky pirátek jsou nekonečné...
  Elfové světla vždy věděli, jak bojovat,
  A planeta do nás šílí!
  A smích jako odpověď, tak duhový a zvonivý. Všechno vypadalo tak cool a s citem.
  A Diana znovu zaútočila. Levou rukou se chovala o nic hůř než pravou. A bylo to docela krásné, takové ladné pohyby. Kromě toho si markýza-kapitánka sundala boty a její malá, půvabná chodidla se stala obnaženou. A to jí přidalo na šikovnosti.
  Oenomaus poznamenal:
  - A bosý ti sluší, milá krásko!
  Diana zasyčela:
  - Políbíš mi holé paty!
  Boj byl velmi agresivní. Markýza zaútočila s divokou zuřivostí a máchala zbraní, jako by to byl dámský vějíř. A tohle se ukázalo jako nesmírně krásné. A pak hrot poškrábal Oenomause po elfově hladké, bezvlasé, růžové tváři.
  Mladý muž poznamenal:
  - Jsi dobrý!
  Diana přikývla:
  - Ano, jsem v pohodě! A zase ten švih a kroucení.
  Rudovlasý pirát křičel:
  - Udeř ji! Zabít ji!
  Oenomaus odpověděl s úsměvem:
  - A co přikázání Všemohoucího - nezabíjejte?
  Požární dívka odpověděla:
  - Doslova - nepáchejte zlou vraždu!
  Pirátský princ zamumlal:
  - Takže je možné spáchat dobrou vraždu?
  Rusovlasá dívka potvrdila:
  -To ani není možné, ale je to nutné!
  Mezitím se zraněná kapitánka pokusila znovu zaútočit a jednala velmi dobře. A poškrábala Oenomaia na paži a rameni.
  Diana zařvala:
  -Budeš se cítit špatně! Zabiju tě, štěně!
  Oenomaus zpíval jako odpověď a odrážel útoky;
  Známe nesmrtelnou slávu v bitvách,
  Bez strachu sekej statečně!
  Kéž nám meč pomůže k velkým úspěchům,
  Porazte nepřítele - na ničem jiném nezáleží!
  
  Plujeme po moři, aniž bychom věděli jakékoli pochybnosti,
  Pirát a bouře, hurikán není překážkou!
  Vzpomínka zůstane v srdcích generací,
  Nepřítel je poražen - to je celá odměna!
  
  Krása ti dá vášnivě lásku,
  A zítra kat čeká na lešení!
  Spojovat svůj život s filibusterem je nebezpečné,
  Fortune hází kostkami rozmarným způsobem!
  A při posledním slově pirátský princ sekl mečem do ruky markýzy a zbraň jí vypadla z bledé ruky.
  Diana se usmála, skočila a nahou patou namířila Oenomaiovi na bradu. A dívka procházela ležérně kolem. Mladík ji zvedl a poté shodil dolů. Diana dopadla na palubu a byla omráčena. Opravdu se pokusila vyskočit, ale špička boty ji zasáhla do brady a dívka z toho silného úderu úplně omdlela.
  Oenomaus zvedl ruce a zvolal:
  - Vítězství!
  Posádkou dívek a bosých chlapců prošel rachot. A bojovníci se svými otroky vzdorovitě poklekli.
  Rusovlasý válečník poznamenal:
  - Nějak se to ukázalo velmi snadné! Myslel jsem, že to bude složitější.
  Oenomaus zamumlal:
  - Pomyslel si krocan a skončil v polévce!
  Dívka se zasmála a s úsměvem poznamenala:
  Nemyslete na elfy
  Přijde čas, pochopíš sám...
  Hvízdají jako kulky na tvůj chrám,
  A dívka běží do bitvy úplně bosá !
  Zrzka navrhla:
  - Pojďme mlátit otrokyně na holých patách holemi. Myslím, že se jim to bude líbit!
  Oenomaus mrkl a poznamenal:
  - Myslíš, že se jim to bude líbit? I když hrubé podrážky kluků asi nejsou tak citlivé na bolest od klacku.
  Rudovlasý pirát poznamenal:
  - Hlavní je, že se nám to líbí! Lupiči jako my považují za velmi příjemné mučit krásné chlapce!
  Krásná dívka v elegantní tunice a šperky na zápěstích a kotnících zavrčela:
  - Jsem připraven jako markýzův asistent pokračovat v boji! A doručte druhou polovinu kořisti!
  Ohnivý pirát zavrčel:
  - Ona je moje! Budu s ní bojovat! To je jasné.
  Enomai souhlasně přikývl:
  - Logické! Není to pro mě, abych si to odnesl sám. I když jsem pro tebe ten nejdůležitější.
  Rudovlasý válečník namítl:
  - Mezi rovnými není žádný náčelník. A navrhuji bojovat beze zbraní.
  Válečník v tunice poznamenal:
  - Beze zbraní? Nebojíš se, elfe?
  Ohnivý pirát odpověděl rozhodně:
  - Nechoďte do lesa, abyste se báli vlků!
  Dívka v tunice, tato nádherná medová blondýnka, se zeptala jemným tónem:
  - Nechte toho okouzlujícího mladého muže zpívat pro nás. Myslím, že něco lyrického a ostatní dívky mě podpoří.
  Krásky na obou stranách jednohlasně štěbetaly:
  - Vítejte! Chceme vaše písně na vrcholu našich plic!
  Oenomaus zpíval s úsměvem:
  Pamatuji si, jak teď, zářivě jasná tvář,
  Ten pohled mi probodl srdce jako dýka!
  Shořel jsem v proudech ohnivého větru,
  Jen jsi v reakci mlčel!
  
  Tvůj hlas, jak je krásný a čistý,
  Věřím v nekonečný vodopád tvých pohlazení!
  Nepotřebuji nenávistný život bez tebe,
  A teď mě osvítí věčný paprsek!
  
  Jsi bohyně bezmezné lásky,
  Oceán plný úžasného světla!
  Prolomte ledová pouta, vtipně,
  Bez tebe neuvidím svítání!
  
  Tvá tvář září jako slunce nahoře,
  Ve vesmíru nejsou krásnější postavy!
  Pocit vášně pokrývá jako hurikán,
  Být s vámi navždy je štěstí!
  
  Bolest v mé duši zuří jako bouře,
  A oheň v mé hrudi hoří nemilosrdně!
  Miluji tě, na oplátku se hrdě díváš,
  Led na střepy ti láme srdce!
  
  Mezi světly v nekonečném hvězdném oceánu,
  Ty a já jsme se vznesli do nebe jako orli!
  A tvé rty, jiskřící rubíny,
  něco něžně a vášnivě!
  A potlesk je takový, že se krásky prostě dusí slastí. Ale v tu chvíli jedna z dívek vykřikla:
  - Přicházejí sem dvě bojové fregaty!
  Oenomaus se smutným úsměvem poznamenal:
  - No, je to přesně to, co jsi chtěl? Potřebovali jste zajímavý souboj? Tak to dostanete!
  Zrzka naštvaně poznamenala:
  - Volali je! Křižníky s vojáky. A teď vám neuteče jen údery na holé paty!
  Dívka, která se dívala dalekohledem, poznamenala:
  - Na lodích jsou orkové. A to znamená, že nás čeká vážná zkouška.
  Oenomaus logicky poznamenal:
  - Ale můžeme zabít své nepřátele, aniž bychom nějak poškodili naše svědomí. Když se dotknete krásných válečníků, vaše srdce doslova krvácí!
  Dívka se zelenými vlasy poznamenala:
  - Naši draci jsou rychlejší než fregaty. Možná budeme mít čas odejít!
  Pirátský princ řekl rozhodně:
  - V našem slovníku není slovo jako útěk!
  A pirátské dívky zpívaly vzteky, připravené k boji na život a na smrt;
  Žijeme ve světě plném odloučení, smutku...
  Co by měl voják dělat, když je osamělý ?
  Bohové se správně rozhodli krutě za nás -
  Ten chlap mu zešediví spánky!
  
  Vesmír je tak krutý k lásce,
  Slzy odloučení tekly v kaskádě...
  Soucit zmizel beze stopy, jako sen,
  A život se stal jako kámen bez měkkosti!
  
  V poušti mrzne a led hoří žárem,
  Jak rezavý řetěz obepíná mé srdce!
  A déšť oddělení bije jako zlomky na střeše -
  Kapsy jsou prázdné, zbyla jen měď!
  
  Ale víra v výkon bojovníka inspiruje,
  Všemohoucí Bůh, víte, učinil pevný slib!
  A bude to pro nás jako listí v teplém květnu,
  Když pučíme, potkáváme úsvit!
  
  Chcete udělat planetu šťastnější?
  Aby každý z nás zpíval slavně jako slavík?
  Pak se z nejsladšího medu stala úroda z lípy -
  V duších obrů udělejme konec lžím !
  
  Není třeba klamat Boha, věř mi,
  Vidí, kdo z nás je zbabělec a hajzl !
  Dej smysl Páně oběti,
  Není divu, že se říká, já vám to oplatím!
  
  zastihlo online ,
  Nikdo neví, kde vraždění končí.
  Jidáš visí na shnilé osice -
  A pro ty, kteří věřili - vavřínová koruna!
  
  Každý člověk se může stát lepším
  Naše volba je vědomá - usilujeme o Krista.
  Ale někdy jsou tam louže krve,
  Je tu alespoň příslib - brzy přijdu!
  
  Oh světe, kolik násilí máš,
  Jako bychom nemohli žít v míru !
  Žena naříkala nad rakví vojáka,
  Jak tenké je křehké vlákno života!
  
  Prolévání krve není naše povolání -
  Chci milovat, dát vlasti ráj!
  Proč je tento trest pro nás všechny?
  Odpověď: dej všechno své bohatství chudým!
  
  Za peníze nelze koupit spasení,
  Protože pro Boha není cena zlata!
  A v neděli se v kostele klaníš,
  Stát se okřídlenými jako orli!
  
  A přijde čas - přijde Boží království,
  Zlá a dravá temnota skončí!
  Duchovní zanikne, zatracené otroctví,
  A země se stane ve velikosti štěstí!
  Po tak inspirativní písni vzaly dívky-pirátky na dracích a vydaly se zaútočit na velké fregaty, které byly plné skřetů - páchnoucích a chlupatých medvědů.
  Dívek bylo méně než těch protivných stvoření, ale byly mnohem mrštnější a obratnější.
  A pak do bitvy na straně pirátů vstoupily i dívky, které byly na obchodní lodi. A také otroci se vrhli na rozebírání zbraní. To je taková dojemná jednota lidí a elfů proti jejich věčným historickým nepřátelům - orkům.
  Do bitvy se zapojil i Oenomaus. Mladý muž máchl dvěma meči najednou, řídil mlýn a usekl hlavy orkům. Bojoval se zuřivostí lva.
  A vedle něj je zrzka . Holý podpatek dívky zasáhl orka do brady a zlomil mu čelist. A pak skřet spadl a jeho rohy ho zasáhly do žaludku. A byla to tvrdá bitva.
  Oenomaus bojuje statečně. Tady se svými meči ohání motýlem jako vějíř a useká hlavy, které se válí jako zelí.
  Mladý princ zpíval s nadšením a ukazoval zázraky hrdinství:
  Pokud je tvá pěst silná -
  To znamená, že budete první v životě!
  A pak ten soudruh není chudák,
  Má srdce ze zlata a nervy z oceli!
  
  Ale co je důležitější, věřte tomu, je to silná mysl,
  Protože elfí bojovník je chladnější než zvíře .
  Pokud jsi v životě zachmuřený,
  Pak vás bude veselý smích milovat!
  
  Automatický doplněk, vím, síla v pěst,
  Protože je plná znalostí, Know-How!
  Ale zkuste dát moc do rukou blázna ,
  Pak dostanete jen bolest za odměnu!
  
  Byly doby, kdy chodili na lov s kyjem,
  Luk, toulec šípů na silné kůži...
  Ale dělali chervonety tam, kam chodily haléře,
  A je velmi snadné skočit do galaxie!
  
  I když vzdělání je dobré -
  Ale je také zajímavé sebrat odvahu...
  A rovná se bajonetu, stane se dlátem,
  A my sloužíme Matce vlasti velmi poctivě.
  
  Ale zlé násilí je těžký kříž,
  Naše bojiště je plné krve...
  Proč Všemohoucí Bůh po utrpení znovu vstal?
  Aby mohl být posílen vojenský slet vojáků!
  
  Slzy dívky padají - její milovaný přítel padl,
  Matka se se sténáním modlí a křičí z plných plic...
  Za okny mrzne a krb vyhasl,
  Tady je pohledný mladý muž pohřbený pod zemí!
  
  Oh, krutý osud, jaký zlý osud,
  Panno Maria , kde je tvá dobrá přirozenost?
  Muž se chtěl dříve zasnoubit,
  A teď vítr žene prach pod borovicemi!
  
  Život přijde šťastný - bude dobrý,
  Jablečný koláč se stane medově makovým...
  Netvorný protivník se promění v prach a prášek,
  Ať skutečné štěstí překročí práh!
  
  Všechno se děje na Elfu a hod je na Fars,
  Pojďme shromáždit věnec plný hvězd do pěsti!
  A ahoj kluci, prostě nejlepší třída,
  A strašlivý ghúl byl hozen do ohně !
  
  Kulomet se už stal známým - kulky se sypou proudem,
  A nepřítel byl vyčerpaný, to, co chtěl, byla nula!
  Když vyhraješ, staneš se bohatým,
  Kdo založil požár, skončí v chudobě!
  Toto je píseň a velký boj se švihem velmi ostrých a hbitých mečů. A rány následují po hlavách jako na asfaltu. A spousta orků už byla zabita. A chlapci z otroků v bitvě. Nikdo z nich nevypadá na více než čtrnáct let, ale všichni jsou svalnatí. Štíhlá těla otroků jsou zocelena tvrdou prací. A hrubé, mozolnaté podpatky neustále narážely do brad orků a lámaly jim čelisti.
  Dívka kapitánka přišla k rozumu. A ona se posadila. Obě ruce měla vážně zraněné - šlachy byly přeříznuté. No, to není fatální, s pomocí magie a čarodějnických lektvarů lze poškození obnovit. Ale to bude trvat nejméně několik hodin. Mezitím nemůže bojovat.
  A není tu nikdo, kdo by pomohl - všechny dívky a chlapci bojují a bojují s divokou zuřivostí. Tohle je tak brutální boj.
  Diana se pohnula, naštěstí měla nohy bosé a relativně netknuté. A hbitými prsty jako opice začala dívčí kapitánka hledat lékárničku. Existuje lektvar, který hojí rány, a to velmi těžké, a univerzální balzám. Kromě toho, proč se nezapojit do bitvy poté, co obalíte končetiny a namažete je balzámem a lektvarem?
  Bosýma nohama můžete házet velmi silné a jedovaté předměty. A to by bylo tak cool a destruktivní.
  Diana se chovala sebevědomě. A její nohy jsou tak holé a hbité. Neochotně nosila boty, jen aby zdůraznila svůj stav. Ve světě, kde je několik světel a věčné léto, boty nejsou potřeba proto, aby vám nestudila nohy, ale pro krásu a pro zdůraznění, že nejste ani otrok, ani otrok. A to je logické...
  Zde jeden z chlapců, také bos, hodil ostrou jehlu do orkova nosu. A když dostal část jedu, ztuhl a okamžitě zemřel.
  Otrok nadšeně zpíval a ostatní otroci se přidali, byli lidé a zpívali jako lidé:
  Nyní, pokud jsou ve vesmíru problémy,
  Nejde to za každou cenu...
  Už nechcete změnu
  Muž neví, co chce!
  
  A tam je Černobog s mocnou silou,
  Velký má univerzální moc ...
  Dává to muži přímo na čelo,
  Aby se lidská rasa nestala úplně divokou!
  
  Ano, Všemohoucí rasa Ho stvořila,
  Aby lidé měli důvod se rozvíjet...
  Aby člověk chtěl všechno najednou,
  A lidé se naučili tvrdě bojovat!
  
  Jako válečník vítězí nad zlem,
  Ten Rod stvořil ve prospěch člověka...
  A vylil dobro pro duše i těla,
  Nikdy není pozdě naučit se bojovat!
  
  Co chce Všemohoucí Bůh?
  Aby se neodvážili srazit elfku na kolena...
  Aby nevládl zlý osud,
  Aby se vyvíjely stovky generací!
  
  Ano, Černobog je pobídkou pro lidi,
  Aby nedocházelo k lenosti, stagnaci...
  Ať jsi orkshista rozbít se na kusy,
  Projděte se po Orklinu v přátelské formaci!
  
  Tak se neztrať, pokud je to těžké,
  Pokud se Otci stanou problémy...
  Rod to udělá krásně a snadno,
  Jen aby se lidé hýbali!
  
  A Černobog je jen tvůj starší bratr,
  I když je přísný , nekonečně tě miluje...
  Dosáhnete nejvyššího skóre
  Když budeš navždy sloužit elfovi!
  Orkové utrpěli obrovské ztráty, sťali je dívky i chlapci. A do bitvy vstoupila dokonce i Diana se sevřenýma rukama. A jejich holé prsty vrhaly žiletky, které zasahovaly orky do krku a podřezávaly jim tepny. A všelijaká hrdla a tak. A vypadalo to nesmírně působivě.
  A pak Diana bosá noha hodila hrášek s lisovanou slzovkou. A hned tucet skřetů v čele s generálem byl vyhozen a přeletěl přes bok fregaty. To je skutečně kolosální ničení a smrt hnědých a ošklivých medvědů.
  Oenomaus řekl s úsměvem:
  - Jsme stejné krve: ty a já! Že jo?
  Diana odpověděla s přátelským úsměvem:
  - Když jsme jednotní, jsme neporazitelní! Člověk a elf jsou mocní a zní to velmi hrdě!
  Dívky zvýšily tlak. Přeživší orkové pomocí hrubých padáků začali skákat dolů a klouzali z okřídlených fregat. Některé padáky se kvůli své těžké váze roztrhaly a velcí medvědi padali jako kameny, ale na rozdíl od dlažebních kostek křičeli a nadávali velmi špinaví!
  Diana tweetovala:
  Není snadné být dobrou ženou,
  Laskavost nezávisí na výšce!
  Oenomaus provedl další mlýn svými ostrými a dlouhými meči a usekl hlavu obrovskému medvědímu kapitánovi. Kutálela se po palubě jako sud a stříkala krev. A mladý princ zpíval:
  Krev opět tekla jako řeka,
  Tvůj soupeř je docela těžký...
  Ale nebojte se Satana,
  A vrať monstrum do temnoty!
  . KAPITOLA Č. 6.
  Sedmihlavá dračí vévodkyně a zároveň velmistr Akademie kouzel zasyčel a zeptal se:
  - Dokážete se zvednout do výšky dospělého muže a viset ve vzduchu alespoň minutu?
  Dominika se zasmála a odpověděla:
  Mohu, ale mohu to udělat jinak
  Běhej bosky rosou...
  Dívka skáče jako žába -
  To znamená něco jiného než všichni ostatní!
  Ústa dračí vévodkyně se otevřela a vyšlehl z nich oheň. Plamen prošel a krásnou dívku velmi bolestivě popálil na nahých, růžových chodidlech s ladnou křivkou paty.
  A Dominic vykřikla, ale okamžitě jí pevně sevřela čelist. A její hruď se těžce zvedla. Trefilo se to dobře, i puchýře hned natekly. Bylo to, jako by ji starověcí inkvizitoři mučili.
  Dívka zavrčela:
  pro vás Lancelot a král Artuš !
  Dračí vévodkyně zařvala:
  Kdo jiný je to , že se mi opovažuješ vyhrožovat?
  Markýza nymfy odpověděla:
  - To jsou hrdinové z lidského folklóru. Jsou pro vás naprosto bezpečné, Vaše Milosti!
  Dračí samice zařvala:
  - OK! Nyní máte praktický úkol, vyléčit si popálené nohy. To je v praxi velmi užitečné a bude se to hodit více než jednou v životě.
  Dominika s důrazným úsměvem zpívala:
  - A jedna, dvě, tři a pět!
  Nebaví mě opakovat...
  Říká to samé
  To je dost na to, aby vám kalil vody!
  Velmistr Dragon poznamenal:
  - A je to drzá holka. Možná jí nejen usmaží paty, ale i zlomí prsty na nohou?
  Markýza nymfy poznamenala:
  - Musíme být trpěliví, vévodkyně . Možná je tato dívka naší jedinou šancí zachránit silnější pohlaví. A přiveďte zpět muže!
  Dračí samice zařvala:
  - To je hloupé! Tonoucí se chytne slámy a ty chytíš holou patu lidské dívky . Nevykazovala žádné zvláštní schopnosti.
  Markýza nymfy namítla:
  "Dokázala zvednout kámen svým rozkazem bez jakékoli magie nebo kouzel, a to stojí hodně!"
  Vévodkyně z Montserratu se zasmála a odpověděla:
  - Ano, skvěle si poranila čelo. Pravda, teď už není ani stopy. A to není pro lidi typické.
  Weasel potvrdil:
  - Je okamžitě zřejmé, že je zvláštní a vyvolená! A to vyžaduje zvláštní, upřímný a jemný přístup.
  Dračí vévodkyně přikývla se sedmi hlavami najednou:
  - Ano, upřímný a zvláštní přístup... Možná bych jí měl jazykem olíznout paty, na znamení velkého respektu!
  Dominika sebou trhla a sebevědomě odpověděla:
  - Ne, raději nepoužívejte jazyk! - A dodala, nečekaně její tvář mnohem sladší. - I když jazyk je nepochybně nejsilnější částí těla. Je schopen přesunout miliony armád!
  Markýza nymfy navrhla:
  - Dejte jí jednoduchý úkol. Nechte ji například přimět kočku, aby k ní přišla a předla, a pak se vraťte!
  Zde dříve tichá trollka ve fialových šatech s kouzelnou hůlkou v rukou namítla:
  - Ne! Nenecháme ji týrat kotě. Je lepší se mnou bojovat kouzelnými hůlkami. Bude to opravdu seriózní zkouška a účinný test!
  A obtiskla patu svých sandálů posetých safíry a fialovými a lila diamanty.
  Dračí vévodkyně odpověděla:
  "Pro začínající dívku je příliš těžké bojovat s mistrem Dračí akademie." Bylo těžké s vámi bojovat, i s tímto velezkušeným a ostříleným Laškom!
  Troll se zasmála a poznamenala:
  - Zvláště! Poté se jí nebude bát ani Koschey Nesmrtelný!
  Pak Dominika vyhrkla:
  - Co, máte Koschey nesmrtelného?
  Dračí vévodkyně přikývla:
  - Samozřejmě existuje, ale je daleko od vzdálených zemí ve vzdáleném království. Ale je tu jeden odporný špinavý trik !
  Útočená dívka s úsměvem poznamenala:
  - Nebo možná způsobil mor? Zabít všechny samce a zajmout své samice!
  Dračí vévodkyně odpověděla:
  - Stěží! Máme desetkrát více samic než mužů. A mezi orky a skřety, kteří tvoří armádu Koshchei the Immortal, je naopak desetkrát více mužů než žen a jsou mnohem větší a silnější. Proč by měl ničit své vlastní poddané a armádu!
  Dominika poznamenala:
  - Ale mor se netýká samotného Koshcheie?
  Trollí žena přikývla:
  - Ano, nepůsobí na něj jediná bojová magie. Nebere žádné zbraně. Ani vaše vodíková bomba to nedokáže zničit. Taková je podstata!
  Útočená dívka poznamenala:
  - Ale pravděpodobně má smrt ve vejci, na špičce jehly!
  Dračí vévodkyně odpověděla hromovým hlasem:
  - Není to tak jednoduché! Kdyby bylo tak snadné najít Koshcheiovu smrt, pak by už dávno nebyl naživu. A tak je stará tolik století, že...
  Markýza nymfy za ni odpověděla:
  - Vy lidé jste stále skákali po stromech, ale on už měl svou vlastní sílu a seděl na trůnu. Přemýšlejte, co je to za entitu!
  Dominika to vzala a zazpívala:
  Opice dělají obličeje
  A sedí na větvi...
  Pořád frivolní
  Byli tam naši předkové!
  Žena troll poznamenala:
  - Koshchei je samozřejmě také podezřelý. A když mor začal, byl samozřejmě podezřelý jako první. To je svým způsobem hlava osy zla. Jako stohlavý drak, největší z draků, císař císařů a ten zlý. Ale i toto monstrum zkamenělo a rozpadalo se. Ale Koschey by se dal alespoň zatraceně! Navíc také podezřívali krále Jinnů, Iblise... Jinnové jsou duchové a nemohou zkamenět.
  Ale džinové se nějak schovali. A jako by zmizely!
  Dominika v odpověď zazpívala:
  Vyhrkl džin, ne, věř mi, dívky mají sílu,
  A zmizel...
  A pak drak protestoval proti kráse ,
  Utíkej, prosím!
  Markýz de Lasca poznamenal:
  - Existují dobří i zlí džinové. Jsou silní, ale jejich schopnosti jsou omezené. Ale teoreticky, kdyby jeden z mužů nebo žen požádal džinského císaře Iblise , aby zničil mužskou rasu, a byl schopen najít prsten všemohoucnosti, který by dal moc nad touto největší silou v našem vesmíru, pak by to mohl způsobit!
  Dominika přikývla:
  -To už je něco! Musíme najít Prsten všemohoucnosti. A pak vše napravíme.
  Dračí samice se zasmála a její hlas byl jako hrom. A pak odpověděla:
  - Jeden prsten je velmi těžké najít. Protože dává moc nad územím srovnatelným s celou galaxií. Navíc, pokud je ve vašem vesmíru galaxie díky vzácnému uspořádání hvězd téměř prázdná, pak se zde jedná o území obývané biliony inteligentních bytostí a mnoha královstvími. A zdá se, že ho zatím nikdo nenašel, protože žádný císař našeho pohádkového vesmíru neexistoval!
  Dominika se zachichotala a zeptala se:
  - Máš Boha?
  Markýza-nymfa odpověděla:
  - Zda existuje takový Nejvyšší Bůh, Stvořitel ve všech Vesmírech, nebo zda neexistuje, to zatím nikdo pořádně neví. Dokonce i Koschey Nesmrtelný. Ale existují bohové nižší úrovně. Ale jsou takové, že jsou málo použitelné a je lepší se držet stranou. Obecně má slovo Bůh mnoho významů. Nejvyšší džinové se tedy svou silou vyrovnají bohům.
  Žena troll poznamenala:
  - Máme také náboženství, ale jsou málo užitečná. Mimochodem jako ten váš. Nyní, když byl koronavirus , byly kostely opravdu prázdné a modlitby někomu pomohly, nebo ho chránilo kadidlo před viry. Proč jste lidé tak důvěřiví, když si myslíte, že klečením a klaněním můžete o něco prosit?
  Dominika agresivně odpověděla:
  - Ale já nevěřím v Boha ani bohy vůbec! A je mi to jedno. Ale předtím jsem na elfy nevěřil a považoval jsem je za pohádku a lidský vynález. - Dívka plácla holou podrážkou o kamennou desku a pokračovala. - A teď vidím, že existují elfové, draci, trollové, nymfy, tak proč nevěřit v Boha a anděly? Navíc mnoho miliard lidí věří ve Všemohoucího a téměř výhradně malé děti, a ne všechny, vážně věří v draky a elfy.
  Markýza Laska se zasmála:
  - Vím! Tato dívka, když byla malá, sledovala karikaturu o Dunnovi a ve skutečnosti začala na dvoře hledat kouzelnou hůlku. A zkontrolovala každou větvičku. A ostatní děti se jí smály. Ve skutečnosti i v raném věku většina lidí chápe, že kouzelné hůlky jsou pohádky!
  Dominika poznamenala:
  - Ale ve vašem světě jsou kouzelné hůlky!
  Trollí žena přikývla:
  - Samozřejmě, že existuje! A abyste přežili, budete se muset naučit, jak je používat !
  Dračí samice zařvala:
  - Právě teď! Dejte jí kouzelnou hůlku, uvidíme, čeho je tahle dívka, velmi bystrá a smělá, schopná!
  Dominika zpívala:
  Žádám vás, abyste nebyli překvapeni
  Pokud se stane magie!
  Pokud se to stane, pokud se stane magie!
  Laska poznamenal:
  - No, není krásná? Taková čarodějnice!
  Trollka pevněji vzala svou kouzelnou hůlku do pravé ruky a zamávala s ní. A do Dominiky udeřil blesk. Ale dívka-herečka stihla na poslední chvíli uskočit a rána minula. Mramorová dlaždice za mnou se roztavila a začala kouřit.
  Dračí vévodkyně zvolala:
  - Dávej pozor, Cobro! Poškodíte celý nátěr!
  Weasel se zasmál a poznamenal:
  - Toto je metoda kouzelné hůlky!
  Trollí žena Cobra odpověděla:
  - Zlá matko, moje metoda je jednoduchá,
  Nelíbí se mi tahat kočku za ocas!
  Dominika v odpověď zavrčela:
  V mých zornicích je noční můra,
  Jeden skok - jeden zásah!
  Dračí vévodkyně přerušila:
  -Hele, její puchýře už jsou pryč! U lidí poškození tak rychle nezmizí. Jaká holka !
  Markýza nymfy potvrdila:
  - A je to! V tom jsem se nemýlil. Regenerace je vzácná co do síly, dokonce i pro čarodějky, a nebyla léčena magií.
  Dominika mrkla a demonstrativně se postavila na ruce. A její bosé nohy se blýskaly vzduchem jako listy vrtule. A dívka to vzala a nadšeně zpívala svým stříbrným hlasem:
  Zmírnili jsme svou vůli v bitvách,
  Bratře, bojovali za vlast.
  Z dálky to vypadalo jako elfinismus,
  Elfský voják vstoupil do Orklinu!
  
  Naši předkové kovali meče,
  A pak se zbraně daly do akce...
  Břízy otevírají své větve,
  Holky pečou koláče!
  
  je úspěšný v každé bitvě ,
  Ví, jak brát věci rozumem.
  Někdy hoří čisté peklo.
  Ale my porazíme protivníka !
  
  Elf chrání Zemi,
  Poskytuje úkryt těm, kteří jsou bosí a nazí.
  Bitvu jsme dokončili v květnu,
  Orkmacht čekala zuřivá porážka!
  
  A po stavbě a zasetí,
  Pole kvetou a žito je v hromadách.
  Jste hrdinové, dívky, dědové,
  V zákopech mrzlo a padal sníh!
  
  Z naší udatné vlasti,
  Hluboce se ukloňte.
  Prapory elfinismu létají,
  A Führerovy transparenty jsou na sešrotování!
  
  Pod námi hvězdami uplynou staletí,
  Impérium je roj galaxií.
  Nikdy není pozdě se narodit
  A pohřbít nepřítele ve vesmíru!
  
  Ale věřím, že mysl bude klidná,
  A člověk je pro každého jako matka,
  Zde vzkvétá starobylá rodina,
  Radiance of Glory - Milost!
  A ta holka zpívá moc krásně, je to tak úžasná zpěvačka světového formátu. Nebo kvazisvětové - což je ještě vtipnější.
  Dračí vévodkyně zařvala:
  -Báječný! Nebo to prostě vezmi a udělej to...
  Trollí žena Cobra zakňučela:
  - Je čas bojovat s kouzelnými hůlkami! A bez tupých nehtů! Budeme bojovat s nepřítelem až do konce!
  Nymfa markýza pištěla:
  - Nebuď hloupý! Jakým nepřítelem je pro vás. Může to být naše poslední šance zachránit a vrátit silnější pohlaví!
  Dominika vztekle zamumlala:
  - Dej mi kouzelnou hůlku a já tu směs srazím ze svého protivníka. Jsem Harry Potter v sukni a ne nějaký nevím!
  Dračí vévodkyně zamumlala:
  - Co je to za gang?
  Weasel vysvětlil:
  - Postavy z lidských pohádek a folklór Harry Potter je chlapec, který studoval na kouzelnické akademii, a Dunno je kreslený komiks .
  Cobra se zazubila a zatřásla hůlkou. Pulsar vyletěl a zasáhl místo, kde stála dívčí filmová herečka. A ona, Dominika, velmi obratně odskočila a blýskla se růžovými podpatky, na kterých se prakticky neprášilo. A plameny jí vzaly podrážku a lehce ji olízly.
  Dívka vykřikla:
  - Oh , ty perverze !
  A mávla rukou. A najednou se kouzelná hůlka, kterou nymfa držela v rukou, vřítila do její dlaně strašlivou silou.
  A Dominic ji pevně chytil, jako hbitá opice. Poté v odpověď vypálila pulsar.
  Dívčí herečka nešeptala žádná kouzla, nevrčela, prostě mávala kouzelným artefaktem. A ohnivá sraženina letěla směrem ke Kobře. Tohle nečekala a byla sražena. Sandály ve stylu polobotek, které zakrývaly pouze patu, se třásly vzhůru. A bylo jasné, že trollí samice je vážně zraněná. A protáhle sténala. A začala střílet ze své kouzelné hůlky.
  A pulsary se rozprchly, jako by z nebe padaly kroupy. Opravdu došlo k výměně úderů.
  Přesněji jeden tvrdý zásah a série šikmých úderů minuly cíl.
  Pulsar zasáhl i dračí vévodkyni. Odpověděla tak, že si ho vzala a zavrčela ohněm z úst. A její světlo nebylo neškodné, dokonce zachytilo markýzu nymfu.
  Také zatřásla kouzelnou hůlkou a zařvala:
  -Dost dětí! Opravdu jste již překročili všechny meze.
  Obě dívky ale na uklidnění ani nepomyslely. Dominika, která v sobě cítila démonickou sílu, udeřila svou kouzelnou hůlkou a házela jeden pulsar za druhým. A její koule zasáhly nohy mistryně trollí a spálily jí sandály.
  Křičela vzteky:
  - Lidské kuře!
  Markýza nymfy namítla:
  - Ne! S největší pravděpodobností je to dáma jestřáb, nebo alespoň drak!
  Dominica znovu zasáhla a tentokrát vlna tsunami jejího zběsilého ohně skutečně zasáhla jako kyj z plamenů.
  A trollí žena Cobra bude řvát a vypouštět magii bez omezení. Jakmile ji ale ohnivý sloup vyhodí nahoru, doslova sežehne šaty a zasáhne ji přes hrudník.
  Trollí ženě se zatajil dech. A Dominika to dotáhla dál a přidala do hlavy zabijácký pulsar. A bylo to, jako by mi do mozku udeřil perlík .
  Kobra zařvala a nakonec omdlela. Její bosé nohy byly popálené a popálené. Dívka s orlím nosem byla popálena a zbita.
  Dračí vévodkyně radostně zvolala:
  - Páni! Překonali jste všechna očekávání! Upřímně řečeno, nemyslel jsem si, že byste mohli udělat takovou věc - vyřadit samotnou Cobru!
  Markýza nymfy přikývla:
  - Ona je naše hlavní a téměř jediná naděje! A může být oprávněný. Podívejte se, co tato malovaná kráska dělá!
  Dominika to skutečně vzala a zavrtěla holým, půvabným chodidlem a marokově čalouněná "koza" najednou zabčela a cválala kolem. Bylo to, jako by se stal skutečně živým a pohyblivým. A pojďme opravdu vyskočit a flirtovat.
  Dračí vévodkyně propukla v smích, zavrtěla sedmi hlavami a poznamenala:
  - Páni! Jak to dělá?
  Dominika pokrčila rameny a zaštěbetala:
  Abych byl upřímný, nevím
  Všechno se promíchalo v poledním vedru...
  Kouzla skoro vůbec nečtu.
  Já si s duchem větru vůbec nehraju!
  Místo toho mi vždy chybíš, pane,
  Vezmi dívku s sebou!
  Dračí vévodkyně zařvala:
  - Dominika přijata! A s ohledem na svůj zvláštní talent se zapíše do elitního oddělení Dračí akademie. Kde nejen že nebude muset platit za studium, ale naopak jí bude vypláceno zvýšené stipendium!
  Dominika vyskočila výš, otočila se a zpívala:
  Není lepší Dominika
  Ona je barva Země...
  Slunce vychází nad planetou,
  A všude kolem jsou nuly!
  Markýza nymfy se se sladkým úsměvem zeptala:
  - Co za to dostanu?
  Nastala pauza... Dominica vyhrkla :
  - Musíš najít hezkého kluka!
  Dračí vévodkyně se zasmála a odpověděla:
  - Novému studentovi se však zjevně točila hlava ze silné pýchy ! Proto ukládám pokání - vyslovit sto okřídlených aforismů. A udělejte to okamžitě!
  Dominika s úsměvem přikývla:
  - Prosím! Ne nadarmo jsem hrál ve filmech a mám výbornou paměť!
  Dračí vévodkyně zamumlala:
  - Rychle přijď! Mám také časový limit!
  Dominika se zhluboka nadechla a kulometnou rychlostí čmárala:
  Nikdo nepotřebuje uši mrtvého osla, ale sluch živé lišky je darem pro ty, kteří osly k dosažení svých cílů nepotřebují!
  Jakmile si jednou nasadíte boty, zůstanete navždy bos!
  Válka je vzduch pro plíce, ale pouze smíšený s binárním plynem!
  Pokud se nepřítel nechce vzdát a neví, jak prohrát, donutíme ho svléknout se a naučíme ho vyhrávat!
  Zlí lidé milují černou magii, dobří nelidé milují bílou magii!
  Zabíjení ve válce je těžké v procesu, ohavné ve vnímání, ale jak je to nakonec skvělé ! To znamená, že válka přináší zdraví duši, otužování těla a očistu peněženky!
  Někdy válka velmi naplní peněženky a přímo úměrně plnosti prolité krve a prázdnotě zkaženého srdce!
  Dluh k vlasti je odměněn nezištnou oddaností!
  Válka zkouší chytré, posiluje silné, baví blázny ! -
  Být k smíchu není legrace, nechat ostatní plakat není nuda!
  Dobré pravítko , jako sladký med, se nejprve olízne a pak vyplivne !
  A zlý vládce, jako pelyněk, bude nejprve srovnán a poté pošlapán!
  Ano, zlato je měkké, ale dá se snadno použít k ukování neproniknutelného štítu!
  Kvalita vždy předčí kvantitu - ani oceán kaše z perličkového ječmene není překážkou pro sekeru!
  Zlo je plné síly, když je dobro oslabeno strachem!
  Vtip je dobrý, lžíce k večeři a pomoc v nouzi!
  Štěstí můžete mít raz dva - bez dovednosti štěstí zmizí!
  Každý, kdo není Lev Tolstoj, je literární tulák!
  Nemusíte se narodit jako Tolstoj, abyste byli přísavci literatury!
  Připijme si na to, abychom měli více manželek než důvodů, abychom se při rozvodu červenali!
  Chtíč zničil více mužů než soucit žen!
  Přesné oko, šikmé ruce, nepřítel není miss - krátkozraký!
  Filosofie život neprodlužuje, ale dělá ho ozdobným a roztahuje úlomky!
  Velitel vítězí dovedností, řezník čísly, génius uměním, podvodník lstí!
  Pijme tedy, aby naděje nezemřela a zemřeli jen ti, kteří se jí neřídí!
  Naděje umírá poslední ... A první jsou ti, kteří to neospravedlňují!
  Ve válce je logika relativní pojem, jako čokoláda, než stihnete ty tyčinky obdivovat, už je máte v puse, než je stihnete spolknout, vyjedou stranou!
  Úspěch někdy smrdí, úspěch páchne jako mrtvola, ale štěstí nemůže smrdět!
  Bůh je na povrchu každé věci a ďábel je v jejích detailech!
  Být bit je nepříjemné i pro masochistu!
  Co Bůh neví, je jen otázka, na kterou nedokázal odpovědět!
  Opice je lepší než člověk v tom, že to může být pouze zvíře doslova!
  Kázání, které nevede k dobru, je jako cesta, která vede k sekyře!
  Budování jakýchkoli doktrín na textech evangelia je stejné jako studium kvantové mechaniky z pohádek bratří Grimmů!
  Je těžké být Bohem, ale zůstat ďáblem je naprosto nesnesitelné!
  Mysl zečtyřnásobí sílu, i když se počet nepřátel zdvojnásobí!
  Život je úplný kompromis, ne s lidmi, ale s přírodou!
  Čelo je ve tvaru zvonu , což znamená, že slabika je cool!
  pro hlupáky , přírodní zákony nejsou předepsány pro génia!
  Jazyk je dán chytrým , aby skryl myšlenky na hloupé a nesmyslné věci!
  Kdo vidí ve smutném vtipné, z vážné radosti tragicky oslepne!
  - Pospěšte si beze spěchu - pospěšte si beze spěchu! Získejte A z lekce vyřešením složité akce!
  Vítězové nejsou posuzováni ... I když někdy jsou souzeni!
  - Lidská hloupost je spojencem bohů nepřátelských k lidem!
  Chlap ve chlévě je chlap, ale prase ani v paláci se nepovznese výš než kanec!
  Existují dvě nekonečné věci: vesmír a lidská vynalézavost, avšak první je relativní a druhá absolutní!
  Který Rus nemá rád rychlou jízdu a zatraceně rychlý let!
  - Každý nechce jít do pekla, ale jen málokdo okusí touhu po ďáblově příležitosti!
  Ale bez zalévání slzami nemůžete sklízet úrodu radosti a bez zavlažování pak vavříny úspěchu neporostou!
  Bůh je v každé věci nebo na jejím povrchu a ďábel je v nepřítomnosti věcí nebo v hlubinách materiálního nedostatku!
  Kdo si dá čas a bude opatrný, zachrání si na pohřbu věčnost!
  Ticho je zlaté, slovo je stříbro, ale z úst ženy se vylévá tolik, že i diamanty zmatní!
  Ticho je zlato a dlouhé skladování výmluvných proudů nerezaví!
  A zlato ztrácí svou hodnotu, pokud je tiše pohřbeno v zemi!
  Někdy tím, že budete mlčet, naplníte svou peněženku více zlatem, než když budete hlasitě prosit o nadílku!
  Válka není nikdy nudná, může to být rutina, ale jen do prvního výstřelu!
  Doba míru má tendenci se opakovat a pouze bitva je vždy individuální!
  Ve válce, stejně jako v šachu, nemůžete chybovat, ale rozdíl je v neustálém časovém tlaku!
  Válka je věčný časový problém ještě před prvním tahem!
  V šachu se tahy dělají střídavě, ale ve válce se střídají!
  Válka je jako šachy, jen bez pravidel a v reálném čase!
  Ve válce je věčný nedostatek času, když vládne mír, je nouze o zábavu!
  Nejzajímavější na válce je, že všechno je vždy vážné a je to jen pro ukázku, že je to kapitulace!
  Můžete se vzdát předstíraně, ale bohužel , můžete se vzdát pouze doopravdy!
  Tvrdá dřina při výcviku se vyplácí snadností boje! Kdo není líný, stane se hrdinou!
  Na učení není nikdy pozdě, pokud nejsi mrtvý!
  I mrtvý má šanci na pomstu, pokud není ateista!
  Stát se ateistou znamená přestat být nesmrtelný!
  Myslí hlavou, ale jednají žaludkem!
  Zlo nežije v srdcích, ale v žaludcích!
  Srdce je sobecké jen čas od času, ale žaludek je vždycky!
  Žaludek je nejstrašnější část těla, ale je to to, co nás motivuje k práci!
  Bez srdce není člověka, bez žaludku není lidská chamtivost!
  Uklidňují srdce a uklidňují žaludek!
  Je mi jedno, kolik stojí auto, hlavní věc je, že prestiž vlasti nemá žádnou cenu!
  Jestliže Ježíš žije v srdci, pak Satan žije v žaludku!
  Prázdný žaludek vybízí k naplnění peněženky!
  Prázdná hlava vyprázdní vaši peněženku!
  Velké břicho není znakem skvělého člověka, ale naznačuje malou sílu vůle!
  Prázdný žaludek naplňuje duši hořkostí!
  Nejtěžší břicho je to, jehož prázdnota pochází z hlavy bez mozku!
  Žena je krmena nohama jako vlk, jen na vysokých podpatcích!
  Do budoucna mnozí slibují hory zlata, ale štěstí je stále za rohem!
  úspěch musíte vždy vydat vše !
  Cíl je jako maják, usilujete o něj, ale když ho dosáhnete, vidíte, že problémy jen přibývají!
  Cigareta je nejúčinnějším zabijákem , zejména proti zákazníkovi! Cigareta je jako tichá puška, ale smrtící i v rukou amatéra!
  Cigareta je nejspolehlivější odstřelovač, vždy zabíjí!
  Cigareta chutná hořce, ale přitahuje víc než bonbón!
  Cigareta je jako zlá holka , ale rozloučení s ní je mnohem bolestivější!
  Cigareta, na rozdíl od granátu, při hození prodlužuje život!
  Ve válce je nejkratší cestou k cíli kruhový objezd a čistá pravda je odporný podvod!
  Kruhový objezd je nejjistější způsob, jak si zkrátit cestu k cíli!
  Život je červený, ale odchází se šarlatovou krví!
  Ve válce život ztrácí hodnotu, ale získává smysl!
  Válka , stejně jako ženich, je náchylná ke zradě, ale nedovoluje jí prodlévat!
  Válka je chlípná žena požírající mužská těla!
  Všechny věky podléhají válce, jako láska, ale není to příjemná zábava !
  Válka, jako kurtizána, je drahá a proměnlivá, ale vždy zanechá hrdinskou vzpomínku!
  Válka není jako sen, bez silných emocí se neobejdete!
  Svět je nudný a relaxační, válka je zajímavá a vzrušující!
  Válka, tato krev a pot, oplodňuje sazenice, které rodí odvahu!
  Bez ohledu na to, jak zajímavý je proces války, každý chce konec!
  Válka není kniha, nemůžete ji zabouchnout, nemůžete ji schovat pod polštář, můžete ji také zašpinit!
  Válka je náboženství: vyžaduje fanatismus, disciplínu, nezpochybnitelnou poslušnost, ale její bohové jsou vždy smrtelní!
  Ve válce, stejně jako v kasinu, je riziko vysoké, ale výhry jsou krátkodobé!
  Voják je smrtelný, sláva je zapomenuta, trofeje se opotřebovávají a jen důvody k zahájení nového masakru jsou neodstranitelné!
  Pohrdáme vrahem, pokud to není voják na frontě; pohrdáme zlodějem, pokud je to nájezdník na bitevním poli, dvojnásob!
  Vojáku, tohle je rytíř, jehož brnění má odvahu a čest! Generále barone, jehož korunou je opatrnost a inteligence!
  Voják zní hrdě, vojín zní hanlivě!
  První v útoku může zemřít, ale poslední nezůstane v paměti!
  Je lepší být první ve sdílení kořisti než v útoku!
  Válka, stejně jako žena, pouze položí muže, aniž by se zlomila!
  Žena, na rozdíl od války, nespěchá usmrtit muže!
  Válka se na rozdíl od žen nikdy nespokojí s počtem přidělených mužů!
  Válka je ta nejnenasytnější žena, mužů nemá nikdy dost a ženu neodmítne!
  Ženy se nerady perou, ale touha zabít muže není o moc horší než kulka!
  I malá kulka muže zabít, žena s velkým srdcem ho může potěšit!
  Velké srdce často vede k malému vlastnímu zájmu!
  Válka nemá ženskou tvář, ale muže krvácí lépe než manželka!
  Válka nepřináší radost, ale uspokojuje agresivní pudy!
  Radost ve válce, mrtvoly nepřátel jsou jen v ceně!
  Válka je orání pole: je pohnojeno mrtvolami, zaléváno krví, ale vychází vítězně!
  Vítězství se živí na mrtvolách a krvi , ale přináší ovoce se slávou!
  Válka je jako lidožravá květina, jasná, masožravá a páchnoucí!
  Válka je matkou pokroku a nevlastní matkou lenosti!
  A ve válce život vojáka nemá cenu a generálové jsou dokonce ztrátou!
  Pokud chcete mír, vzbuďte strach, pokud chcete válku, vzbuďte smích!
  Smích není hřích, pokud nejste ve vojenských záležitostech k smíchu!
  Válka je jako cirkus, jen vítěz se směje naposled!
  Ve válce, stejně jako v cirkuse, jen záludný, vážný vrah!
  Jednota za tvrdého režimu je lepší než chaos a lajdáctví za měkkého!
  Smrt je konvence, potupa je absolutní !
  Bez ohledu na to, jak velký je král, půjde do hrobu, stejně jako myslivec!
  Politik vždy lže, jen on umírá doopravdy!
  Nesmrtelnost je skutečná, ale smrt je iluzorní!
  Králové mohou všechno, ale ani jeden, ani jeden král nemůže uniknout z hrobu do země!
  Každý chce žít krásně, ale jen málokdo umírá důstojně!
  Smrt slibuje potíže, pokud jiskří paprsky úspěchu!
  Život bez zábavy je láska bez koníčků!
  Je dobré, když je láska, horší, když je krveprolití!
  Sex je jako pochodeň, ale náplně jsou dražší!
  Můžete žít bez sexu, ale nemůžete se rozmnožovat!
  Čím žhavější láska, tím silněji teče krev!
  Lidé chtějí lásku, zvířata chtějí sex a géniové chtějí odhalení!
  Dokonce i prasata se páří, estéti to milují!
  Sex také vyžaduje střídmost, čím více, tím lépe!
  V lásce se meze nekladou, v sexu stačí slova!
  Je to snazší pod palbou, pokud je ve vašem srdci plamen!
  Je lepší shořet v plamenech, než se stát duší Kaina!
  Válka je skupinový sex: spousta sténání a křiku, ale tolik krve nebude ani z tisíce panen!
  Sex je jako válka, ale ne tak dlouhá a rutinní!
  Bojovat je jako milovat, ale sténání není podporováno!
  Sex je samozřejmě dobrý, ale vykašlávání krve je špatné!
  Válka je těžká, ale ponížení váží víc než jakákoli vojenská zátěž!
  Pokud chcete žít, naučte se bojovat, pokud chcete přežít, naučte se vyhrávat!
  Ve válce jsou všechny prostředky dobré, kromě kurství!
  Každý může bojovat, ale vyhrát může jen ten, kdo si toho váží!
  Válka není místem k přemýšlení, je plná velkého šílenství!
  Je lepší bojovat než obchodovat s vlastí!
  Válka není bonbón, ale naplní vás radostí, když ji spolknete!
  Bitva nikdy nekončí, jen utichá řev kanonády!
  Kanonáda může utichnout, hlaveň může prasknout, ale boj se nikdy nezastaví!
  Ve válce je nejzajímavější ta nepředvídatelnost, skutečný boj!
  Proč šly ceny za Stalina dolů, protože nepřátelé lidu byli usmrceni!
  Je lepší být svlečen pro peníze, než být obutý pro nic!
  Je doslova hezčí být naboso, než obrazně řečeno mít boty!
  Válka je jako cirkus, jen místo smíchu jsou slzy a aréna má velikost planety!
  Chci mír, je to válka, chci válku, je to kapitulace!
  Válka je do jisté míry matkou, rodí skutečné bratrství!
  Válka je zlo, ale rodí dobré kamarády!
  Dlouhé paže jsou dobré, pokud mysl není zkratovaná!
  Síla vítězí a pouze praktická mysl uděluje dary vítězství!
  Síla a inteligence, stejně jako manžel a manželka, rodí vítězství pouze ve dvojicích!
  Člověk má na rozdíl od pyramidy neplochou oporu ve výdrži!
  Pyramida má čtyři rohy, ale rovný povrch jí dodává stabilitu!
  Dobrá smrt je lepší než mizerný život!
  Je dobré být Bohem v divočině, ale je špatné být ďáblem v zóně!
  Slunce zapadá za půl dne, ale sláva zůstává po staletí!
  Sláva je krátkodobá, kromě všeho ostatního!
  Žít věčně, učit se věčně, ale neučit se znovu!
  Sláva může být velmi jasná, jasnější než zlato, ale časem více vybledne!
  Sláva je jako slunce, ale v noci nezapadá!
  Není snadné stát se slavným ani s námahou, ale lenost snadno vede k ostudě!
  Sláva je jako oheň, lahodí oku, ale abyste ji získali, musíte někoho upálit!
  Je dobré být ve slávě, je špatné být obklopen mouchami, které ulpívají na slávě!
  . KAPITOLA Č. 7.
  Po probuzení je chlapec princ Oenomaus opět připoután ke kolu. Před tím se mohl umýt v chladném proudu a vyčistit si zuby. A pak si dejte skromnou snídani.
  A pokračujte v neustálém pohybu a dětském těle, abyste nebyli spoutáni kamenným morem. Takový je těžký osud vznešené osoby a dědice velké elfí říše.
  Jediný způsob, jak přežít, je být mladým otrokem a tvrdě pracovat. To poskytuje dočasnou ochranu před zkameněním. Jsou zde nějaké příležitosti, jak si prodloužit existenci, ale je to dost nepříjemné a bolestivé.
  Chlapec však točící kolo využívá svou bohatou fantazii k tomu, aby se ponořil do imaginárního světa a rozjasnil svou neradostnou existenci v dobrovolně-povinném zajetí.
  Palubní chlapec létá na malém tříhlavém drakovi. Chce najít v neznámé zemi, zatím neví co, ale co může vrátit silnějšímu pohlaví a zastavit vymírání a petrifikaci mužů.
  Drak je také ještě dítě a chlapci ještě není mnoho let a má na sobě jen kraťasy a batoh s bojovým arzenálem a za opasek luk, dva meče a pár dýk.
  Oenomaus letí na svém koni. A vedle ní sedí dívka Margarita na malém drakovi. Má na sobě jen tuniku, je opálená a na holých prstech má prsteny s magií. Představuje boj hit z lidského světa.
  Dívka není jednoduchá. Na Zemi byla partyzánkou a zpravodajskou důstojnicí během Velké vlastenecké války. A po její smrti se přestěhovala do světa magie a kouzel. A je v ní už více než devadesát tři let. Vystudovala Dračí akademii a ovládla mocné čarodějnictví. Ale vypadá stejně, jako když ji Němci oběsili. Z nějakého důvodu neroste, a to Margaritu rozčiluje. Jak dlouho můžeš být věčným dítětem?
  Pravda, Oenomaus říká, že on sám byl dospělým elfím princem, ale stal se otrokem. A také proto mu to vadí. I když ne, být dítětem není tak špatné, ale když jsi také otrok...
  Teď už je ale v jiném světě, netočí otrokářské kolo, ale létá na drakovi. A s ním byla partyzánská dívka Margarita, která byla bosa vedena sněhem k popravě. A předtím mě také mučili. Prosekali jí záda ostnatým drátem a na ohni opékali podrážky mladé hrdinky.
  Jsou obsypané puchýři, a když došlápnete na studený sníh, je to téměř příjemné, protože bolestivé svědění ve spálených nohách ustupuje. A na krku pionýra byla plaketa - "Jsem partyzán." Když visí, skoro to nebolí, jen je hnus dívat se na šťastné tváře Krautů a policistů. No, strach, co když ji čeká peklo, jako průkopnice a zapálená ateistka? Kde vám budou navždy smažit nejen paty, ale celé tělo.
  I když, proč věří takovým nesmyslům? I když je škoda zemřít a jít do zapomnění, když jsem žil tak málo.
  Ale když se smyčka na jejím jemném krku utáhla, dívka se probudila na draka. A vedle ní byla nymfa krásná jako anděl. A Margarita si myslela , že nebe stále existuje. Takový zvláštní ráj pro pionýrské hrdiny a ateisty.
  Ale ve skutečnosti v magickém světě existuje dobro a zlo a jeho problémy. Pomocí magie byla rychle vyléčena ze svých řezných ran a popálenin. A dívka vstoupila do Dračí akademie do nejmladší třídy. Ale byla talentovaná, schopná a rychle se učila.
  A ovládala silné magické schopnosti. Proto se i přes svůj dětský vzhled vydala s princem Oenomausem na speciální misi - najít něco, co by pomohlo zachránit silnější pohlaví. Koneckonců, svět bez mužů postrádá harmonii a zájem. A něžné pohlaví se v něm nudí a je nepříjemné.
  Margarita, když letěla, poznamenala:
  - Někdy si říkám, že se muži vrátí, a co potom? Kdo potřebuje malou holčičku? Jak rád bych vyrostl a stal se dospělým!
  Oenomaus odpověděl sebevědomým tónem:
  - Pokud magie může vrátit život mužům, je možné, že z vás udělá dospělého. Jen nezapomeňte, že elfové, nymfy a dryády nestárnou, a to je jejich přirozená vlastnost. Ale lidské ženy ne. Je potřeba silná magie, aby se z nich nestaly ošklivé, odporné a hrbaté stařeny. A být ošklivou starou je mnohem horší než být krásnou dívkou. Nemluvě o nemocech stáří, které napadají lidi. Na Zemi nemáte žádnou vážnou magii a pravděpodobně jste sami viděli, jak hnusné a hnusné je stáří, zvláště pro ženy.
  Margarita negativně zavrtěla hlavou:
  - Ne, nechci být stará žena! Lepší být mladým otrokem než starou královnou!
  Chlapecký princ se zasmál a poznamenal:
  - Budete navždy mladí, navždy bosí!
  Dívka se zasmála a poznamenala:
  - Před válkou jsem byla holka z města. V Leningradu bylo jaksi neslušné chodit naboso a klima tam nebylo moc teplé. Proto jsem se ve vesnici nějak styděl za tramping . Až za okupace, kdy se dětem roztrhaly sandály a bylo velmi těžké sehnat malé boty, jsem se něco takového naučil. A víte, v prvních dnech je to bolestivé a chladné, zvláště když se nehýbete, ale pak si na to zvyknete a je to dokonce příjemné. Navíc na Ukrajině je léto velmi teplé a mírné.
  Chlapecký princ přikývl:
  - Ano! Chápu. Ale podívej, kdo letí!
  Skutečně se před nimi objevila dáma v pozlacené stúpě. Ne, ne Baba Yaga, ale velkolepá blonďatá kráska, i když s příliš velkým make-upem. A třpytí se perleťovými zuby. A místo koštěte má úplně moderní elektrický vysavač. Ano, je to zábavný příběh.
  Políbila děti a zazpívala:
  Plný lišek, veverek,
  Ušetřím si marmeládu...
  Přece chlapci a dívky
  Koneckonců, chlapci a dívky...
  Opravdu, opravdu, opravdu miluji!
  Margarita v odpověď přikývla a poznamenala:
  - Ano, to je moderna. Stará stúpa novým způsobem!
  Blondýnka s vysavačem to zřejmě slyšela a otočila se a frustrovaně zařvala:
  - Kde jsi přišel na to, že stupa je stará? Ano, ty sama, kdybys zůstala na své Zemi, už bys byla stará žena! A velmi ošklivé , ne-li v rakvi!
  Margarita s povzdechem souhlasila:
  - Ano to je správně! Pravděpodobně by kosti plavaly v hrobě, nebo by se stala tak ošklivou, že se na ni bylo hnusně dívat.
  Oenomaus poznamenal:
  - Lidé jsou stvoření zbavená Boha. Jsou ochuzeni o to, co mají elfové - věčné mládí! A silnější pohlaví si také musí oholit vousy. Kluci říkají, že je to velmi bolestivé a nepříjemné!
  Blondýnka s vysavačem ho vzala a zatřásla s ním. A různobarevné bubliny létaly směrem k dětem, které seděly na mladých dráčcích.
  V reakci na to kluci odfoukli ze svých draků a bubliny odletěly zpět, v odpověď blondýnka potřásla hůlkou. A všechno se začalo točit.
  Bubliny se začaly točit v kulatém tanci, jako by se namotaly. A bylo to skvělé .
  Dívka poznamenala:
  - Nejsi Baba Yaga - kostěná noha,
  A cool blondýna je polovina štěstí!
  Válečník s vysavačem vztekle poznamenal:
  Děti jsou hloupé jako dopravní zácpy
  Jste vtaženi do sítě...
  Naložím tě do kotle,
  Zapálím ti oheň!
  A jako odpověď je takový veselý a radostný smích. Tohle je opravdu žena - s velkým chladem.
  Děti se roztočily na svých dracích a vyskočily k Baba Yaga. Dívka vytáhla z batohu prak a zavrčela:
  - Chcete to přijmout?
  Blondýnka se zasmála a zasáhla průkopnickou čarodějku svým pulsarem. Uhnula před svým drakem. A jako odpověď také udělá prakem znamení kříže a jak vás bude kopat .
  A mladou Babu Yagu zamotala ohnivá síť. Zjistila tedy, že je v něm svázaná.
  Chlapec Oenomai poznamenal:
  - No, přiznejte se, které z dětí jste unesl?
  Partyzánka přikývla:
  - Že jo! Víme, že máš čumák jako z děla!
  Blonde Yaga zavrčela a otočila se:
  - Ano, vezmu tě za to a...
  Bez řečí se kráska otřásla a pokusila se prolomit síť. Ale průkopnická hrdinka překročila prak a vystřelila na Yaginu energií magie a znamení. Jak se blondýnka začala třást a svíjet. A dívka zpívala:
  Inspirovali jsme se v těžkých časech,
  Díky tomu, že vůle je silnější než ocel...
  osvobodil svět od moru -
  Vážený soudruhu Staline!
  
  Na mnoha snímcích, které jsem změřil,
  V nekonečném vesmíru...
  Otevřel jsi nám správnou cestu,
  Asi to naznačuje!
  
  Použil jsem šok
  Magie ze Solcenismu...
  Tady je rozvrh:
  Že padne jho fašismu!
  Elfí chlapec poznamenal:
  - Zřejmě to byl sympaťák, Staline! Ale pravděpodobně, stejně jako všichni lidé na Zemi, také stárl.
  Dívka také střílela na Baba Yaga v mladé modifikaci a cvrlikala:
  Lenin žije v mém srdci,
  Abychom nepoznali smutek...
  Dveře do vesmíru byly otevřeny -
  Hvězdy nad námi jiskřily!
  Blonde Yaga prosila:
  - Dost! Nechte mě jít, požadujte to, udělám cokoliv!
  Margarita tweetovala:
  - Osvoboďte zajaté děti! Pak ti to možná odpustíme. Kolik z nich jste nasáli do svého vysavače?
  Blondýnka zamumlala:
  - Pustím tě ven! Jen na mě nevrhej kouzlo kříže!
  Dívka se otočila. Ohnivá pavučina s módní madam spala. A otočila se . Margarita varovala:
  - Nechte všechny děti jít, bez podvodu!
  Blondýnka slavnostně ujistila:
  - Dávám své slovo!
  A zapnul vysavač. Začaly z něj vyskakovat bledé stíny dětí. Průsvitné, jako duchové. Ale Margarita mávla kouzelnou hůlkou a tyto stíny se proměnily v chlapce a dívky. Těch druhých bylo třikrát více. Ale stejně byl Oenomai šťastný:
  - V tomto světě je alespoň silnější pohlaví. A téměř všichni naši muži vymřeli!
  Margarita se zářivým úsměvem poznamenala:
  -Nepřišlo! A díky bohům!
  Jeden z chlapců, bosý, ale v luxusní, i když roztrhané košilce, přiletěl do Oenomaie a představil se:
  -Vikomt de Lafer! Páni, jak hnusné je být uvnitř vysavače. A tahle mrcha mi taky stáhla boty z pravé dračí kůže.
  Margarita zamumlala s úsměvem:
  - No tak, vrať to, co bylo ukradeno , vikomtovi !
  Blondýnka Yaga zabručela:
  - Nemohu!
  Oenomaus také vytáhl svou kouzelnou hůlku, zatřásl jí a zařval:
  - A proč je to?
  Hezká čarodějnice zavrčela :
  -Prodal jsem je! Byli velmi prestižní. Jeden princ za ně zaplatil půl pytle zlata!
  Margarita zamumlala:
  - No, bílá ... Za to vám vezmeme boty. Vyrábějí se také z dračí kůže a dokonce i z tygří kůže.
  Blonde Yaga poznamenala:
  - Budou pro chlapce příliš velké. A bylo by ostudné, kdyby se čarodějnice mého postavení objevila bosá.
  Margarita se zasmála a odpověděla:
  "Také nejsem slabá čarodějnice, ale jsem pořád bosa, dokonce i ve studených světech." A ty jsi taková dáma. A upravím velikost kluka!
  Princ Oenomaus zařval:
  - A přísahejte, že nebudete unášet děti. Jinak vás vezmeme na dvůr bohů.
  Mladá Baba Yaga koktala:
  - Neudělám jim nic špatného. Je to jen energie dětí, která mi umožňuje zůstat navždy mladá a krásná. A tak jsou naživu.
  Margarita divoce zavrčela:
  - Najdete jiný způsob, jak omládnout. Vlastně je čas ti dát lekci.
  A dívka zamumlala kouzlo. A jak vypouštěla proudy pulsarové energie z holých prstů na nohou a ze špičky své kouzelné hůlky.
  A zasáhli blondýnu. Najednou se scvrkla a zmenšila velikost. Nyní před nimi místo vysoké dívky stála vyděšená dívka ne starší než deset let s copánky a bosýma nohama. Zašeptala:
  - Není třeba! Budu dobrý! Neplácej mě!
  Margarita měla v rukou boty. Zamávala dlaní a vznášeli se k bosému chlapci vikomtovi, který se spolu s ostatními osvobozenými dětmi procházel vzduchem jako beztížný.
  Chlapec ze šlechtické rodiny si obul boty a zpíval:
  Kolem chlapce je mnoho nebezpečí,
  Někdy se svět třpytí jako studený kámen...
  chlapec však vstal z pohovky,
  Protože je to ušlechtilý bojovník, věřte mi!
  Dívka Yaga se uklidnila a zamumlala:
  - Nechystáš se mě bičovat?
  Margarita řekla přísně:
  - Pokud se nechováte urážlivě, tak proč byste měli být bičováni?
  Blondýnka zaštěbetala a po růžové tváři jí stékala slza:
  "Jsem teď dítě a ostatní čarodějnice mě nebudou respektovat!"
  Jedna z propuštěných dívek uvedla:
  - Jsme také děti a nepláčeme kvůli tomu!
  Chlapci a dívky se smáli.
  Margarita poznamenala:
  - Musíte mít hlad! Možná bychom mohli jít dolů a něco tam sníst?
  Děti dělaly hluk. Vikomt se podíval dolů a poznamenal:
  - Pod námi je obrův hrad a není o nic lepší než Baba Yaga. Tak...
  Oenomaus zvolal:
  - A obr má také děti v zajetí. Musíme jim pomoci.
  Margarita se usmála a navrhla dívce Yaga:
  - Možná bychom mohli vzít děti dohromady a zachránit je před obrem? Udělejte dobrý skutek a budete přijati ke studiu na pohádkové akademii. Tam se naučíte konat dobré skutky!
  Čarodějnice zpívala:
  Kdo pomáhá lidem
  Ztrácí čas...
  Dobré skutky -
  Nemůžeš se stát slavným!
  Margarita namítla:
  Okvětní lístek květiny je křehký,
  Kdyby to bylo dávno utržené...
  I když je svět kolem krutý,
  Chci konat dobro!
  
  Dělejte lidem dobro
  Dělejte dobré skutky...
  A budou kvést jako květiny,
  Modré květy ve světle!
  Chlapecký princ poznamenal vážnějším tónem:
  - A ty se snažíš konat dobro a bojovat se zlem a věřím, že se ti to bude líbit!
  Dívka Yaga zaťala pěsti a řekla:
  - No, pokusím se. Ke zlým čarodějnicím však není cesty zpět - budou se smát a štípnout vás ! Přeškolím se na dobrou vílu!
  Margarita se usmála a zpívala:
  Každý, kdo má na světě inteligenci,
  Vždy musí být přátelé...
  Aby to nebylo jako ve střelnici -
  Inteligentní hra se nestala!
  Chlapec princ zaštěbetal:
  - No, pojďme dolů k obrovi!
  Z nebe se řítila horda dětí, téměř úplně bosých a otrhaných, hubených a bledých, ale energických a vzrušených.
  Margarita a Oenomai sestoupili na draky a Yaga, která se stala dívkou, na hmoždíř. A vysavač jí zůstal, i když se zdál příliš velký pro dětské ruce.
  Toto je tým, který sestoupil na zem. Na obrovském hradu obra s věžemi, z nichž trčí velké lebky, není nic . Vchod ale ovládají kostlivci a navíc celý oddíl orků.
  Děti přistály. Byli připraveni bojovat. Dívka Yaga zmáčkla tlačítko vysavače a vypadly z ní šavle, meče, oštěpy, dýky a dokonce i pár kulometů. Když viděla zmatený pohled dětí, vysvětlila:
  - Chytil jsem to svým vysavačem. Je to mnohem lepší než koště. A v něm celá sbírka zbraní.
  Margarita zatřásla kouzelnou hůlkou a bosýma nohama, ozdobenými kouzelnými prsteny, a zavrčela:
  - Nyní sešlu kouzlo, které dá tvé zbrani zvláštní, zázračnou moc.
  A čarodějnice řekla:
  -Abra , kabra , codabra ! _ - A z její kouzelné hůlky a kouzelných prstenů vylétly proudy energie. A zbraň, kterou Baba Yaga dala dětem, začala zářit.
  Oenomai jako zkušenější bojovník vzal do ruky krátký lehký kulomet, který střílel tenkými jehlami. Chlapec si olízl šťavnaté rty a zpíval:
  - Dobré by mělo být s kulometem,
  Úder jako zuřivá ocel...
  Ta krev netekla jako vodopád,
  A ve vesmíru vládl ráj!
  Děti jednohlasně zvolaly a zvedly zbraně:
  Kat je mazaný a krutý,
  Lidé byli postaveni ke zdi...
  Ale věřím, náš bouřlivý výhonek,
  Ale věřím, sluneční proud -
  Rozptýlit temnotu vězeňské kobky!
  A tak se oddíl dětí, vyzbrojený magickým arzenálem, vrhl do útoku. Blýskaly se malé obnažené podpatky chlapců a ještě početnějších dívek. Nebáli se nestvůr, i když se k nim blížil celý regiment chlupatých , páchnoucích a odporných orků .
  Oenomai, letící na drakovi, zahájil palbu na nepřítele z kulometu. Malé jehličky probodávaly chlupatá těla skřetů a pak se stal zázrak: proměnily se ve velké čokoládové tyčinky a medové bochánky.
  Margarita také kopala do nepřítele, používala na ně své holé prsty a kouzelné prsteny. A tak se orkové s meči, kteří se dostali do útoku, okamžitě proměnili v všemožné lahůdky, včetně bonbonů obalených v čokoládě a s ptačím mlékem uvnitř. To je opravdu vynikající. A tvarohové koláče a koblihy s mákem a skořicí.
  A kouzelná hůlka partyzánské dívky mává a vytváří báječné věci.
  A tak děti vstoupily do boje se skřety. Za prvé, vikomt. Jeho oblečení, když si chlapec nazul boty, bylo úplně nové, jakoby úplně nové. A bojoval nejen s mečem v pravé ruce, ale držel meč i v levé.
  A od dotyku čepele se odehrály pohádkové proměny. Nyní se místo orka objevil působivě velký koláč s rozinkami. A z úderu meče se objevil čokoládový tvarohový koláč. A další chlapi v bitvě.
  Jedna dívka, zřejmě z vyspělejší země, opřela bosé nohy o trávu a čmárala ze samopalu. Co dává vzniknout různým druhům pohádkových proměn. A ze skřeta vyšel velký, plněný párek a pak krůta s omáčkou. A jaké další chutné pochoutky se neobjevily.
  A voňavé kokosové košíčky, které vznikly dotykem čepelí. A taky skvělá zmrzlina.
  Partyzánská dívka Margarita začala v bojové extázi zpívat;
  Jsme průkopníci, děti komunismu,
  Kdo chce pozvednout zemi...
  Hitler bude tvrdě odpovídat za svůj hněv,
  Rozdrtíme, věř mi, Satane!
  
  Složili jsme přísahu před Bohem,
  A Lenin dal své srdce mladým ...
  Oh, nesuď průkopníky přísně,
  Všemohoucí jim dal více síly!
  
  Šli jsme dopředu bosí kluci,
  Chtěli bojovat, chránit svou vlast...
  Kluci i děvčata s kosami jsou pro nás,
  A naše loajalita je silná zbroj!
  
  U Moskvy zuřily bitvy,
  Tanky hořely, asfalt tál...
  Uvidíme komunismus, věřím, že jsme dali,
  A fašistu můžete sejmout širokým mečem!
  
  Lidi, nevěřte mi, Hitler není všemocný,
  Přestože Führerova myšlenka žije dál...
  A tvrdě jsme zasáhli fašisty,
  Pojďme na naši skvělou cestu!
  
  Nebudeme se bát nepřátel Ruska,
  Milujeme náš rodný SSSR...
  Nejsi rytíř s duší klauna,
  Buďme příkladem pro Boží království!
  
  Hitler to neví, bude těžce bit,
  I když v něm zuří pekelná moc...
  A parazitičtí krauti přicházejí,
  Který naplní mír ohněm!
  
  Velikost Rusů je vyhrávat hraním,
  I když se za tím skrývá obrovské množství práce...
  Vítězství přijde, věřím, v bujném květnu,
  A Fuhrer bude úplně kaput!
  
  Toto je naše víra, síla komunismu,
  Ať SSSR prosperuje navždy ...
  Rozdrtíme, víte, jho fašismu,
  Tak se Rusko stalo armádou!
  
  U Stalingradu byli Fritz poraženi,
  Poznali naši silnou pěst...
  A rozdali jsme skvělé dárky,
  A dali diktátorovi nikl!
  
  Moje země, krásné Rusko,
  V ní, v Arktidě, kvetou jabloně...
  Svarog a Stalin jsou, víte, Mesiáš,
  Nacisté prchají před ruskými bojovníky!
  
  Tak krásný je vesmír,
  Když nad ním září komunismus...
  A zkoušky budou pro povznesení,
  Let pouze nahoru a ani sekundu dolů!
  
  Vzali jsme zimu s divokým červeným výkřikem,
  Zlomili páteř Bílé gardy...
  Nepřátelé komunismu Ruska jsou poraženi,
  Ještě máme trofeje na oběd!
  
  Drželi jsme Stalina velmi pevně,
  Holky bosé v každém mrazu...
  Stal ses, věř mi, silným člověkem,
  A z pionýra vyrostl rytíř!
  
  Ne, Rusko se nikdy nezlomí,
  Nesmrtelný Lenin ukazuje cestu...
  Nebojíme se lesklých plamenů,
  A Rusové se nemohou odvrátit od komunismu!
  
  
  Ve jménu naší matky Ruska,
  Spojme srdíčka do jednoho věnce...
  Hurá, křičely dívky hlasitě,
  Splní se velký sen!
  
  Ano, naše víra je být vždy s našimi otci,
  A pokud dokážete překonat své předky...
  Navždy se budeme mít statečně dobře,
  I když nevypadá na víc než na dvacet!
  
  Věřte mi, milujeme naši vlast,
  Chceme štěstí navždy...
  Lucifer, věř mi, nás nezničí,
  Léto přijde - zima zmizí!
  
  V Rusku bude všechno velmi velkolepě kvést,
  Jako by potíže zmizely ze světa...
  Věřím, že přijde éra komunismu,
  Bohatství a radost budou navždy!
  
  Věda vzkřísí ty zabité v bitvách,
  Lidé budou mít mládí navždy...
  A člověk je jako Všemohoucí,
  Padouch zmizí, já vím, na věčnost!
  
  Stručně řečeno, štěstí září pro každého ve vesmíru,
  Všichni lidé na světě jsou jako jedna rodina...
  Děti se smějí a hrají si v nebi,
  Budeš mě milovat písničkou!
  Tak zazpívala a děti proměnily skřety v něco neobvykle chutného a chutného s kouzelnými zbraněmi. Ale i když čarodějnice vypustila energii z vysavače, začaly se objevovat sklenice s rybami, přílohami a labutěmi s lahodnou kůrčičkou , ve které se nemilosrdní orkové proměnili. A bylo to moc krásné.
  Zde se velitel gobliních orků, který se dostal pod ránu dobré magie, proměnil ve svěží voňavý dort pokrytý růžemi, smetanovými chrpami a kandovaným ovocem.
  A tak mnoho různých chutných věcí dalo vzniknout kouzelným zbraním v rukou nevinných dětí.
  Po orcích ale do bitvy vstoupili i kostlivci. Obrovské a děsivé. Pohybovali se jako dřevo. Děti na ně útočily meči a šavlemi a házely dýkami. A Oenomai z draka a pěší dívky střílel výstřely z kulometu na kostry.
  Margarita také použila magii a ukázala své perlové zuby. A dokázala konkrétní zázraky. A její magie proměnila kostlivce ve zlaté sklenice na víno plné barevné zmrzliny a bohatě zdobených dortů.
  A z úderů mečů chlapců, včetně vikomta de Lafera, vznikaly nejrůznější chutné a chutné věci. A takové aroma se šířilo po celém zámku. Prostě zázrak zázraků.
  Z jedné z obrovských koster se vyklubala celá hora koláčů. A tyto dorty se třpytily všemi barvami duhy z různých krémů.
  Ano, byly zde takové chutné, velmi chutné věci. Z některých hrozivých černých kostlivců se stala lízátka kolosální velikosti.
  A hladové děti neodolaly a ochutnaly chutné dobroty. Margarita zatroubila na gong a zakřičela:
  Žaludek jsou naši hlavní nepřátelé,
  Uvrhnou nás, věřte mi, do zlých činů...
  Když kluk vidí koláče,
  Je tlačený, aby ohavně kradl žaludky!
  
  Tak miminko nespěchej
  Přijde čas a vy budete stále jíst...
  A nehřešte před Bohem, drahý,
  Jinak se proměníte v ohniváky!
  Oenomaus dětem vysvětlil:
  - Dokud nebude kanibalský obr poražen, jíst jídlo je nebezpečné. Hlavní padouch musí být poražen!
  Bylo slyšet hlasité dupání a zprvu se objevil gigantický stín, pokrývající polovinu pole, plného nejrůznějších koláčů a pokrmů. A pak sám rohatý obr. Měl tlamu vorvaně a nohy s drápy. A tak vysoký , že je vyšší než už tak obrovský hrad s věžemi a kostrami.
  Děti vyděšeně kvílely a kanibalský násilník okamžitě nabral na velikosti.
  Margarita řekla s úsměvem:
  - Neboj se! Je velký, jen když se ho bojíš!
  Oenomaus vztekle zvolal:
  Ty chlape možná nejsi zbabělec, ale jsi blázen, a my jsme viděli ty památky!
  Čarodějnice Yaga zaštěbetala:
  -Drahý, drahý zlobra,
  Máte chuť na lahodné sladkosti...
  Nebo kouzlo rány,
  Opět to dostanete zdarma!
  Margarita křičela:
  - Děti, křičte jednohlasně: my se vás nebojíme! No, pojďme se sejít.
  Ale pro chlapy bylo těžké se shromáždit před takovým strašákem . Dívka začala utíkat, její malé kulaté podpatky. Odvážnější vikomt de Lafer a pár chlapců je začali brzdit. Bylo jasné, že chlapi bledli strachem. A pak Margarita zazpívala, aby dodala odvahu, bojovou píseň z války;
  Jsme dívky ze země SSSR,
  Což je pochodeň pro celý svět...
  Dovolte nám ukázat, víte, příklad velikosti,
  Zde jsou zpívané hrdinské činy!
  
  Dívky se narodily pod rudou vlajkou ,
  A bosí se řítí mrazem...
  Dcery a synové bojují za Rus,
  Někdy dá nevěsta chlapovi růži!
  
  Nad vesmírem bude červená vlajka,
  Zářit tak jasně, jako plamen pochodně...
  Koneckonců, víš, hrdino, máme houpačku,
  A náš banner se třpytí jako červená!
  
  Nevěřte tomu, ten zatracený fašista neprojde,
  A ruský duch nikdy nezmizí...
  Vítězství otevřou nekonečný účet,
  Řekněme ahoj a ahoj komukoli!
  
  Rusko je úžasná země,
  Vy jste dal komunismus lidem...
  štědře dáno Bohem ,
  Za vlast, za štěstí a svobodu!
  
  Nepřítel nebude schopen porazit vlast,
  A bez ohledu na to, jak krutý a zákeřný byl...
  Náš neporazitelný ruský medvěd,
  Ruský voják je tak slavný svým vítězstvím!
  
  Krásná sovětská země,
  Dívky v něm jsou hrdé na to, že jsou krásné...
  Byla nám dána narozením navždy,
  A my členové Komsomolu buďme spravedliví!
  
  Bojujeme na předměstí Moskvy,
  Vánice, závěje a dívky jsou bosé...
  Svou vlast Satanovi nevzdáme,
  i naše kosy střílejí přesně!
  
  Takže ve vzteku jsou dívky dychtivé bojovat,
  A s nahým podpatkem házejí výbušný balíček ...
  Fašista, vypadá skvěle,
  Ve skutečnosti jen zlý Kain!
  
  Nepřátelé nemohou porazit dívky,
  Narodili se pod takovou hvězdou...
  Naše neporazitelné monstrum je medvěd,
  Kdo udělal z vlasti svou ženu!
  
  My ruské dívky jsme dobré,
  Nebojíme se mučení a mrazu...
  A my odrazíme, věřte mi, nápor zlé hordy,
  Nepřítel se z dávky zblázní !
  
  Dokázali odtlačit nepřítele od Moskvy,
  Přestože je plný obrovské síly...
  My holky jsme na sebe tak hrdé,
  Všichni odpůrci zmizí ve svých hrobech!
  
  Nevěřte tomu, nepřátelé nemohou porazit Rus,
  Protože každý rytíř pochází z plen...
  Lovec se zřejmě proměnil ve zvěř,
  A protivník je stále jen dítě!
  
  Ale ruský duch, velký, věř duchu,
  Víte, jsou v tom skryté síly ...
  Nepřítel bude úplně rozdrcen,
  Koneckonců, rytíři jsou v bitvě neporazitelní!
  
  Zahoďte své pochybnosti , děvčata ,
  Jsme nejstatečnější, víte, na světě...
  Vrhněme Satanovy hordy do pekla,
  Namočme všechny protivníky do záchodu!
  
  Svatá válka skončí
  Na planetě přijde mír a ráno...
  Je navždy se sluncem, víš, dána,
  Ať léto navždy září!
  
  A komunismus věčný ve slávě,
  A Lenin a velký Stalin jsou s námi...
  V krvavém kině je fašismus teprve teď,
  A naše vůle, věřte mi, je silnější než ocel!
  
  Moje Rusko vládne po staletí,
  A dal štěstí celému vesmíru...
  Potřebujete sílu ocelové pěsti,
  A odvážné, ale v rozumné míře!
  Zpočátku zpívala Margarita sama, ale pak se písně ujali Enomai, dívka Yaga, vikomt de Lafer a další děti. A to už byl silný, plnohlasý sbor, ze kterého se všechno třáslo. A obrovský, skutečný obr se začal zmenšovat. Už nevypadal tak chladně a hrozivě. A rohy se zmenšily a drápy se zmenšily. Páni...
  Dívka Yaga zpívala se smíchem:
  Výborně, dobře, můžete na něj být hrdí -
  Sedm se nebojí jednoho!
  Děti jednohlasně zvolaly a dupaly bosýma nohama:
  Nebojíme se tě zlobra,
  Budeš šlapat pod dětskou nohou...
  I když nejsme dost staří válečníci,
  Kdysi jsme byli pod Baba Yaga !
  Jsou to děti, tak krásné v duši i ve tváři. A bojují jako obři. I když nyní by měl být kanibalský obr morálně ukončen. A děti začaly tančit.
  A dívka Yaga vzala vysavač, namířila ho na násilníka a začala něco mumlat.
  Jeden z chlapců olízl velké lízátko ve tvaru kohouta , které se proměnilo v kostru, a dívka si ukousla zmrzlinu.
  Děti obra vyhrožovaly:
  -Tobě se to taky stane!
  A doslova se otřásl. Stáhl se ještě víc. A zlaté sklenice se zmrzlinou ve všech barvách duhy se začaly třpytit ještě jasněji a krásnější.
  Pionýrská hrdinka Margarita zase vztekle zpívala vlasteneckou píseň z války a zbytek dětí chóroval:
  Při hraní jsem se připojil ke Komsomolu,
  Dívka krásného snu...
  Myslel jsem, že svět bude věčný květen,
  Každý den je zrození jara!
  
  Ale z nějakého důvodu to nevyšlo,
  Nějak se nemůžu zamilovat ...
  No, řekněte mi, kluci, na milost a nemilost,
  Život je velmi silné veslo!
  
  Náhle válka náhle zahřměla,
  A přihnal se hurikán smrti...
  A moje dívky mají silné tělo,
  Okamžitě se můžete dostat pod útok!
  
  Věř mi, nechci se vzdát,
  Bojujte za vlast až do konce...
  Nosíme granáty v silném batohu,
  Stalin nahradil svého otce v srdcích!
  
  Velcí válečníci Ruska.
  Můžeme chránit mír a pořádek...
  Hvězdy nebe zalévaly samet,
  A lovec se proměnil ve zvěř!
  
  Já, bosá dívka, bojuji
  Plný pokušení a lásky...
  V tomto ráji bude, já vím, místo,
  Na krvi štěstí nevybudujete!
  
  Velcí válečníci vlasti,
  Budeme pevně bojovat u Moskvy...
  A pak ten sen za komunismu,
  Proti podsvětí se Satanem!
  
  Stateční ruští kluci,
  Že bojují poctivě až do konce...
  Střílejí z kulometu,
  Pokud potřebujete zlatou korunu!
  
  Ani kulka nás nezastaví
  Ježíš velký Bůh vstal...
  Dny dravého draka skončily,
  Z nebe bylo ještě jasnější!
  
  Miluji tě, drahá Lado,
  Nejvyšší bůh Svarog bude ve slávě...
  Musíme bojovat za Rusko,
  Nejlepší Bílý Bůh je s námi!
  
  Nesrážejte Rusy na kolena,
  Naše tělo, věřte mi, nelze omezit...
  Stalin a velký Lenin jsou s námi,
  I tuto zkoušku musíte složit!
  
  Bolest vlasti je také v našich srdcích,
  Věříme v její velikost...
  Rychle otevíráme dveře do vesmíru,
  Bude to velmi sladký život!
  
  Jsme bosé krásné dívky ,
  Tak svižně běžíme závějemi...
  Nepotřebujeme tuhle hořkou vodku,
  Cherubín roztahuje křídla!
  
  My dívky se postavíme za vlast,
  A my odpovíme zlým krautům, ne,
  Pekelný Kain bude zničen,
  A zdravím Krista Spasitele!
  
  Bude éra - nemůže být lepší,
  Mrtví vstanou navždy...
  Vesmír se stane skutečným rájem,
  Sen každého se splní!
  Margarita byla trochu smutná - je jí již více než sto let a je to stále dívka. A možná navždy zůstane dítětem.
  Ale ostatní děti se radovaly a byly potěšeny touto písní.
  A impozantní kanibalský obr se ještě zmenšil a vypadal spíš jako vyděšený skřet než jako monstrum.
  Létaly na něj kousky zmrzliny a dort. Děti se smály a vyplazovaly jazyk. Tohle vypadalo velmi komicky. A veselí chlapíci se dál šklebili.
  Dívka Yaga mlaskla rty a cvrlikala:
  Děti by se měly smát
  Děti by se měly smát -
  A jak žijí hrdinové!
  A jak žijí hrdinové!
  A Baba Yaga namířila vysavač na další orky a skřety, kteří vyskakovali z hradu. A Enomai a dívka po nich začali střílet z kulometů. A udělali to skvěle . A opět nechyběly sklenice s jasnou zmrzlinou, rohlíky s rozinkami, krémové dorty, corn flakes, cukrová vata a další . Všechno tak krásně vonělo a vypadalo velmi chutně.
  A válečnické děti se smály a ukazovaly své ostré, bílé zuby, jako mají vlčata.
  Jak úžasně a jedinečně tato akce vypadala.
  A Margarita zasáhla orky a kostlivce bleskem a pokračovala v jejich úžasné proměně.
  Poté pionýrka znovu zazpívala vlasteneckou a vznešenou píseň a ostatní děti ve sboru zvedly její energickou a veselou píseň:
  Satan nás neporazí,
  Moje vlast, nejkrásnější na světě,
  Krásná země je známá...
  Na své si v něm přijdou dospělí i děti!
  
  Ať v něm nádherně kvetou konvalinky,
  A cherubové hrají slušnou hymnu...
  Fuhrer bude kaput,
  Rusové jsou v bitvách neporazitelní!
  
  Členové Komsomolu běhají bosí,
  Dupou do sněhu holými podpatky...
  Hitler, vypadáš skvěle
  Přejedu tě tankem!
  
  Dokážeme porazit nacisty?
  Jako vždy jsme bosí, holky...
  Náš nejimpozantnější rytíř je medvěd,
  Všechny zabije kulometem!
  
  Ne, my holky jsme už velmi cool,
  Všechny nepřátele doslova roztrháme...
  Naše drápy, zuby, pěsti...
  Postavíme místo v nádherném ráji!
  
  Věřím, že bude cool komunismus,
  Země rad, věřte, v ní kvete...
  A žalostný nacismus zmizí,
  Věřím, že tvé skutky budou oslaveny!
  
  Věřím, že kraj bude divoce kvést,
  Od vítězství jsme zpět k vítězství...
  Nikolaj porazil Japonce,
  Samuraj se zodpoví za podlost!
  
  Nenecháme se naklonit,
  Rozdrťme naše nepřátele jednou ranou...
  Ať se lovec promění ve zvěř,
  Ne nadarmo jsme rozdrtili Wehrmacht!
  
  
  Věř mi, není pro nás snadné se vzdát,
  Rusové vždy věděli, jak bojovat...
  Nabrousili jsme naše bajonety ocelí ,
  Fuhrer se stane obrazem klauna!
  
  Taková je moje vlast,
  Hraje v něm ruský akordeon...
  Všechny národy jsou přátelská rodina,
  Abel triumfuje, ne Kain!
  
  Brzy bude SSSR ve slávě,
  I když je náš nepřítel krutý a zrádný...
  Dáme příklad odvahy,
  Ruský duch bude oslavován v bitvách!
  Při poslední větě pionýrka vzala a vypustila blesky ze své kouzelné hůlky a pulsary z holých prstů s kouzelnými prsteny a kameny. Konečně zakryli obra, který se zmenšil jako hlemýžď. Ten byl úplně zakrytý ohnivou září. Pak to znovu zablikalo. Orkové a kostlivci se konečně proměnili ve všemožné báječné lahůdky. Tak chutné a smažené, od různých druhů šunky, plněných ryb a hus až po dorty, pečivo, karamely a zmrzlinové poháry.
  Děti se radovaly a skákaly nahoru a dolů. Vypadali velmi spokojeně a šťastně.
  Zde, v místě impozantního a houževnatého kanibalského obra, se světlo rozptýlilo. Objevil se hubený světlovlasý chlapec v šortkách, asi sedmiletý. Takové neškodné a sladké dítě místo impozantního monstra. Zamrkal očima a zakňučel:
  - Nebijte mě!
  Margarita vykřikla:
  - Neboj se! Nedotkneme se tě. Nyní můžete začít svůj život od nuly a jít do školy!
  Chlapec a bývalý kanibal zakňučel:
  Co je tohle za školní život?
  každý den test ...
  Sčítání, dělení,
  Násobilka!
  Hrad kanibalského obra se proměnil přímo před našima očima. Místo lebek vykvetly na kupolích květiny pohádkové krásy. A samotné kopule se třpytily zlatem. A všechno se stalo tak velkolepým, jiskřivým, oslnivým, že stěny hradu byly pokryty květinami. A místo krve začaly fontány téct diamantovými proudy a mraky se rozplynuly a čtyři slunce zářila najednou.
  A osvobozené děti začaly s radostným smíchem vybíhat z hradu. Vyhublí, otrhaní, bosí, přesto byli šťastní.
  Chlapci a dívky se vrhli na lahodné pochoutky a přímo zpod trávy se objevily sudy s koktejly a džusem .
  Dívka Yaga přiletěla k bývalému kanibalskému obrovi na hmoždíři a podala chlapci zmrzlinu. Polkl to a rozesmál se:
  - Chutný!
  A vyděšeně dodal:
  - Odpusťte mi, děti! Stydím se, že jsem tě snědl. Jak je to nechutné!
  Docházelo stále více dětí. Včetně těch, které dříve snědl kanibal. Neškodný chlapec zamrkal očima a dokonce i zpíval;
  No, není to zázrak, není to pohádka?
  Všechno se stalo tak, věřte mi, úžasné!
  Ne, je lepší dělat dobro pro nás -
  A zlo zmizí v bezčasí!
  Ano , bylo to vítězství. Pravda, jeden z chlapců s velmi svalnatým trupem a v šortkách se podíval na reflexní plochu a zakňučel:
  - Kam se poděla moje hrdinská výška?
  Oenomaus se zeptal:
  - A kdo jsi ty?
  Chlapec s výraznými svaly odpověděl:
  - Nikitich.
  A jeho dětská tvář potemněla a zamumlal:
  - Byl jsem velký hrdina a teď jsem jen bosý kluk v šortkách, kdo mě takhle potřebuje?
  Bývalý kanibal vyhrkl:
  - Pojďme spolu do školy!
  Dobrynya zařval hněvem a kopl svou holou chlapeckou nohou tak silně, až se kámen rozlomil:
  - No, k čertu se školou! Myslel jsem, že jsem vyčerpaný !
  Margarita odpověděla s povzdechem:
  - Rozumím tomu!
  Chlapec Dobrynya zařval:
  - Čemu rozumíš! Teď mě moje žena opustí! Kdo mě potřebuje jako usmrkané dítě !
  Oenomaus odpověděl s úsměvem:
  - Nejdůležitější v životě je duše. Na velikosti nezáleží!
  Dobrynya namítl:
  - Ne! Neznáš moji ženu. Jednou pohnula patou tak silně, že vyrazila slavíkovi lupičovi pískající zub! Je přísná a proč potřebuje kluka bez kníru ! - A chlapec znovu udeřil bosou, dětskou, ale silnou nohou jako perlíkem, takže se dlažební kostka roztříštila na malé úlomky. A mladý hrdina křičel. - Udělej mě brzy dospělým!
  Oenomaus odpověděl s povzdechem:
  - Bohužel to nemůžeme udělat, že?
  Margarita odpověděla:
  - Zatím je pravda, že nemůžeme, ale pokud s námi pojedete za skvělým účelem, pak možná něco vymyslíme!
  Chlapec Dobrynya se výhružně zeptal:
  - Jaky je tvuj cil?
  Oenomaus sebevědomě odpověděl:
  - Abychom zachránili silnější pohlaví ve vesmírném měřítku před smrtí. V našem vesmíru je mor a může zasáhnout i vás!
  Margarita souhlasně přikývla:
  - Ano, Dobrynyo, připojte se k nám. Stále máte svou hrdinskou sílu a budete nám velmi užiteční!
  Titánský chlapec, i když podle vzhledu nebyl starší ani vyšší než Oenomai, asi dvanáctiletý chlapec , měl však obrovskou fyzickou sílu. Stiskl tedy oblázek holými prsty a doslova ho vzal a rozdrtil, načež s úsměvem poznamenal:
  -A já jsem stále v pořádku! Dobře, půjdu s tebou. Bude děsivé vrátit se ke své ženě, dokud nevyrostu !
  Margarita s úsměvem jako víla odpověděla:
  - Velmi moudré rozhodnutí!
  A cvakla holými prsty. Objevilo se třetí, rozkošné dračí mládě.
  Dívka vysvětlila:
  - Neměl bys chodit jako žebrák s taškou!
  . KAPITOLA Č. 8.
  Dominika byla při přechodu a složení zkoušek hodně vyčerpaná. Její krásné panny se proto myly ve zlaté lázni a sprše. A pak ji uložili do měkké, teplé postele v samostatném, luxusním pokoji pro elitní studenty a studentky. Dominika upadla do podivného snu, jejím posledním přáním bylo být s princem Oenomausem , ke kterému cítila velké sympatie a sympatie.
  A jakmile ji objal bůh Morpheus, ona
  Dominika najednou cítila, že jí vítr fouká do obličeje, a seděla na kluzkých, šupinatých zádech. A kolem blikají mraky.
  A dívka se otočila a uviděla krásného, svalnatého chlapce, kterého okamžitě poznala. Ano, byl to princ Oenomaus, který se stal mladým otrokem. A teď jede na malém tříhlavém drakovi. Po jeho pravici letí dívka. Je také velmi krásná a sladká, se zlatorudými vlasy. Nevypadá starší než Oenomaus. A na levé straně je chlapec. Také světlovlasý , pohledný a velmi svalnatý, s výrazným obličejem. Taková skupina dětí s batohy a zbraněmi. A dívka má také prsteny na prstech a rukou.
  Drak ucítil váhu navíc a začal častěji mávat křídly, aby se nezhroutil.
  Dívka Margarita zatřásla kouzelnou hůlkou a zařvala:
  - Kdo jsi? odkud se to vzalo?
  Oenomaus však Dominiku poznal a řekl sebevědomým tónem:
  - Tohle je vyvolený z planety Země. Musí zachránit silnější pohlaví v našem vesmíru, podle proroctví.
  Dívka Margarita se usmála:
  - Z planety Země? Zažil jste Velkou vlasteneckou válku?
  Dominika sebevědomě potvrdila:
  - Ano, to bylo!
  Průkopnická hrdinka se podbízivě zeptala:
  - A kdy to prošlo?
  Zasažená dívka neméně sebevědomě odpověděla:
  - Od dvacátého druhého června čtyřicet jedna do devátého května čtyřicet pět, no, jasně, vyhráli jsme!
  Margarita odpověděla s úsměvem:
  - Vím, že jsme vyhráli! Jinak bychom se s vámi nebavili. Takže to znamená, že jsme krajané, jen rozptýlení v čase. Jak příjemné je potkat někoho ze své domovské planety a ještě více z vaší země!
  Dominika odpověděla s povzdechem:
  - Když skončila Velká vlastenecká válka, můj dědeček se ještě nenarodil. To je pro nás dlouhý příběh!
  Margarita také s povzdechem poznamenala:
  - A nedožil jsem se jeho dokončení. Byl jsem oběšen v lednu '44. Ale věřil jsem v naše vítězství. Kyjev už byl osvobozen a zahřměl Stalingrad a Kurská boule. Jaká škoda zemřít, když je vám pouhých dvanáct , aniž byste se přidali ke Komsomolu.
  Dominika byla překvapená:
  - Jestli jsi zemřel tak dávno, tak proč je to ještě holka?
  Margarita pokrčila rameny:
  - To nevím. Od mé smrti uplynulo téměř sto let a já zůstávám dítětem. Ale je tu také plus: vůbec nestárnu a v zubech nemám jedinou plombu!
  Dominic se zachichotal a poznamenal:
  - Ano, stáří je velmi špatné, prostě hnusné!
  A krásná filmová herečka začala zpívat;
  Lidstvo je ve velkém smutku,
  Myslí si na něj snad každý!
  Slzy byly prolévány nad tímto mořem,
  Strach člověka hoří ohněm!
  
  Roky se plazí za rokem v karavanu,
  Babička si maže tváře hennou!
  A něco se stalo s štíhlou postavou dívky,
  Nechápu, kde se berou vrásky!
  
  Proč je koruna přírody jasná?
  Tvůrce strojů musí náhle uschnout!
  Ten, kdo zapřáhl sílu větru do vozu,
  Nedokáže se vyrovnat se zlem stárnutí!
  
  Z krásky se stává podivín
  A hrdina nám chřadne před očima!
  Jakékoli ošklivé počasí teď,
  A v noci mě trápí divoký strach!
  
  Ale nevěřím, že neexistuje žádná spása,
  Člověk se může hádat s Bohem!
  Aby se přátelská rodina stala věčnou,
  Aby cesta šla do kopce s lehkostí a strmě!
  
  Staré ženy už nebudou mít vrásky,
  Nechme stáří v hanbě ustoupit!
  A člověče, mocný syn pokroku,
  Dívá se na vrchol života jasnýma očima!
  
  A bude nekonečná krása
  Dny budou plynout jako tekoucí řeka!
  Objeví se lidská laskavost
  Vždyť srdce se stane čistým a ušlechtilým!
  
  Věř, že přijde nové potěšení,
  V průběhu let bude moudrost přibývat!
  Led se přece v mladém těle neusazuje,
  Jako školák toužící se učit za pět!
  
  Známka je vyšší, pojď, hledej to,
  Zkoušku budete opakovat minimálně stokrát!
  A můžete jíst velikonoční koláče s medem,
  Tak se teď staň starou holkou!
  Jak krásně zpívala Dominika, skutečná primadona. A její písně byly plné a duhové, jako trylek slavíka.
  Enomai souhlasně přikývl:
  - Proti tomu nemůžete namítat !
  Chlapec Dobrynya poznamenal:
  - Stáří je špatné. Ale pro sebe a manželku jsem dostal omlazující jablka . Když jich sníte trochu, nezestárnete a neproměníte se v dítě. A pak jedna hloupá čarodějnice hltala taková jablka. Byla to stará žena, ale skončila na nočníku. Měli byste tedy znát umírněnost ve všem a pamatujte, že všechny věky jsou podřízeny lásce.
  Enomai náhle poznamenal:
  - Můj drak těžce dýchá! Je pro něj těžké unést dva lidi, zvláště když Dominika není dítě, ale velmi velká a svalnatá dívka. Potřebuje nový leták!
  Margarita sebevědomě řekla a cvakala holými prsty:
  - Bude leták!
  Ve vzduchu se poprvé objevil malý tříhlavý drak. Ale partyzánská dívka do něj vyslala paprsek energie a tento drak začal růst.
  Dominika byla překvapená:
  - Tohle je kouzlo v akci. Tohle je poprvé, co vidím vychovat draky.
  Margarita odpověděla s úsměvem:
  - Draci nejsou lidé, je snazší je vychovat!
  Šelma narostla do velikosti o něco větší než ostatní tři draci. A další lusknutí prstů, tentokrát rukou, a Dominika se ocitla v pohodlném sedle!
  Pionýrka přikývla:
  - Vidíte, jak je to jednoduché! Nyní máte svého vlastního draka. Radujte se z toho!
  Útočená dívka s úsměvem poznamenala:
  - To je samozřejmě skvělé , ale jaký má smysl lézt na stěnu s radostí?
  Margarita se zasmála a odpověděla:
  - Nesnili jste o svém vlastním drakovi?
  Dominika upřímně zamumlala:
  - Snil jsem o vlastním vrtulníku. Ale neměla čas na něj vydělat peníze. Není tedy z čeho mít velkou radost!
  Enomai s úsměvem poznamenal:
  - Ale snil jsem o osobním drakovi.
  Dobrynya potvrdil:
  - Osobní drak je cool! Můj hrdinský kůň však mohl také vyletět, kdybych použil magii. Ale za speciální kouzla je třeba čarodějům platit zlatem. A drak je volný.
  Margarita dodala:
  - Drak je také dobrý, protože se může živit pouze vodou. No, přidejte k tomu trochu trávy a bude to skvělé. Bude dýchat oheň.
  Dominika se zvědavě zeptala:
  - Opravdu jsi bojoval s Němci?
  Margarita upřímně odpověděla:
  - Opravdu jsem nebojoval. Pracoval jsem spíše ve zpravodajství a komunikaci. Procházel jsem vesnicemi a mezi lesy. Inu, kdo má žebráckou tašku a bosý od zimy do zimy, bude tušit. Je pravda, že na nacisty párkrát nastražila výbušniny. No, střílela, jen když mě vzali. Střílela zpět až do poslední kulky. Byla zajata. No, mučili mě, i když narychlo, a spěchali mě oběsit, protože Rudá armáda zrovna postupovala tím směrem. Jinak ho mohli trápit déle.
  Jednou jsem uspal další dva policisty a předal je partyzánům. No, nebudu si nic vymýšlet, ale samozřejmě bylo spousta dobrodružství.
  Dominika se s úsměvem zeptala:
  - Měl jsi nějaké rozkazy?
  Margarita odpověděla s povzdechem:
  - Ne! Pouze medaile "Za odvahu", byla jsem považována za příliš malou na to, aby mi byla udělena něco vážného. No, nevím, jestli byli oceněni posmrtně a jak...
  Oenomaus poznamenal:
  - Ve dvanácti letech už není špatné, aby dívka měla vojenské vyznamenání! Řekni mi, jak je to s tebou?
  Pionýrka přikývla:
  - No, ano, řekněte mi, komunismus byl vybudován a války skončily?
  Dominika si povzdechla a sebevědomě odpověděla:
  - Ne! Z hlediska válek to bylo ještě horší. Ale nechci o tom mluvit. Ale lidé se stali ještě horšími.
  Chlapec Dobrynya navrhl:
  - Pojďme si raději promluvit o magických činech. Jinak teď začnete mluvit o tancích...
  Margarita se zamračila:
  - Co víš o tancích?
  Dobrynya odpověděl:
  - Byl jsem ve vyspělejším světě a byly tam tyto kovové příšery. Střílí hlasitě a jsou velmi nebezpeční. Je nechutné na ně vzpomínat.
  Partyzánská dívka se usmála a poznamenala:
  - Nasypal jsem písek do plynové nádrže tanku Tiger. A zastavil se. Bylo to tak. A šídlem propichovala kola nacistických aut. Jsem malá holka a bylo to pro mě jednodušší.
  Dominic se zachichotal a poznamenal:
  - Výborně! Jste průkopnická hrdinka. Musíme o vás točit filmy a psát knihy.
  Margarita přikývla:
  - Vím, jsou tu nějací - například "Red Devils". Obecně jsem nejen nevěřil v Boha, ale někdy jsem dělal věci, za které se teď stydím!
  Enomai s úsměvem poznamenal:
  - Se děje. Někdy se bohové nechovají moc dobře. Ale v každém případě jste nyní velmi talentovaná čarodějka a měla byste...
  Nedokončil. Před nimi se objevilo hejno létajících opic. Byli daleko, ale bystrý zrak elfího chlapce a dívky čarodějky viděl, že tito okřídlení primáti tahají v síti nejméně tucet dětí. Nešťastní chlapci i děvčata se za letu dusí a velmi trpí, když jsou vyhazováni a dětská těla jsou rozřezána ocelovými oky sítě.
  Dominika to viděla také a vykřikla:
  - Musíme osvobodit chlapy!
  Dobrynya přikývl a s výkřikem vytasil meč:
  - Odvážně půjdeme do bitvy,
  Pro Svatou Rus -
  Bojujeme mečem,
  Neprodávám!
  Dominika s vyceněním zubů poznamenala:
  - Je samozřejmě velmi zajímavé pomáhat dětem. Ale máme dost sil? Četl jsem pohádku o létajících opicích a zdají se být velmi silné!
  Margarita souhlasně přikývla a zazpívala:
  Bojovníci temnoty jsou jistě silní,
  Zlo vládne světu, aniž by znalo číslo...
  Ale vám, synové Satanovi -
  Nezlomte Kristovu moc!
  Dobrynya poznamenal:
  - Měli jsme různé soupeře. A skutečnost, že jsou silní, nás zpravidla nezastavila!
  A čtveřice s draky se vrhla za létajícími opicemi. Bylo jich jen sakra tucet - třináct. A přibližně stejný počet dětí v zajetí. A to je krutá pravda bitvy.
  Margarita se vrhla vpřed, přiblížila se k létajícím opicím a zakřičela:
  - Nechte děti jít, vy potvory!
  Vůdce opic zasyčel:
  - Jdi pryč, děvče, jinak tě taky zavineme.
  Margarita statečně odpověděla:
  - Ne! Necháš je jít, nebo s námi budeš muset bojovat!
  Opice vyly a vycenily zuby s tesáky:
  - Nikdy!
  Čtyři z nich zůstali držet síť s dětmi a zbytek se vrhl k malému oddílu mladých záchranářů.
  Dominika zatřásla pěstmi a v ruce se jí objevila šavle.
  Margarita se zeptala:
  - Víte, jak se oplotit?
  Dominika sebevědomě odpověděla:
  - Existuje koncept! Hrála ve filmech.
  Partyzánka zavrčela:
  - To se vám bude hodit.
  Dívka herečka zpívala:
  Je čas, abys máchl mečem,
  Je čas si pospíšit...
  Je čas, abys mával mečem -
  Co když se to bude hodit!
  Zapište si to do sešitu -
  Na každé stránce!
  Je čas, abys máchl mečem,
  Je čas, abys máchl mečem,
  Je čas, abys máchl mečem!
  Načež se všichni čtyři zasmáli. A létající opice se pokusily zaútočit. Pohybovali se jako draci útočící na vrabce.
  Margarita zasáhla vůdce létajících opic kouzelnou hůlkou a kouzelnými prsteny na svých bosých nohách. A zasáhlo to velmi tvrdě.
  Vedoucí dostal šok a jeho hlava se okamžitě proměnila ve velmi chutný kokosový dort. A tlapy létající opice hystericky cukaly. Ostatní létající opice hvízdly strachem.
  Jeden z nich se vrhl ke čtyřem, ale chlapec Dobrynya ji udeřil do čela holou patou, takže opice, která dostala silný úder, se převrátila.
  Dominika máchla mečem a sekla létající opici roh, načež zazpívala:
  Jsme v džungli v zemi divokých opic,
  Bojujeme s okřídlenými na obloze...
  Lov k požití zralý banán -
  Pověste toho, kdo krade děti, na stromě!
  Oenomaus také zasáhl opici, tentokrát do křídla, a zasyčel:
  Jsem rytíř světla, na vašich kolenou divoši,
  Smetu nepřátele vlasti z povrchu zemského!
  A vyrobil osmičku s meči. Poté se chlapec šikovně vyhnul zraněnému primátovi. A když drak vzplanul, oslepená opice zaječela. Zároveň byl cítit zápach spáleniny.
  Čtyři bojovníci přešli do útoku. Opice se pokusily o protiútok. Draci je zasáhli proudy ohně, které doslova zapálily křídla primátů. A vonělo to smažením.
  Dívka Margarita vzala a vypustila proudy magie. A další opice měla místo hlavy čokoládovou koblihu.
  Dobrynya popadl jednu opici za křídlo holými prsty a hodil ji na druhého ptáka. A pak došlo ke srážce s jiskrami.
  The Titan Boy zpíval:
  -Víš, mám zářivou sílu,
  Být s ní kamarád je jako hrát si s krokodýlem!
  A pak Dominikova dívka sekla opičí křídlo svým mečem. Naklonila se a vypustila fontánu fialové krve. Poté do svého partnera narazila.
  Dominika kopla jednoho z okřídlených tvorů holou patou do čelisti a zaštěbetala:
  Dobře, stvoření usnulo v pilinách,
  Dobře, kopli mě do čelisti...
  Dobře, vlekli mě na nosítkách -
  Poděkujte za to, že jste naživu !
  A dívka udeřila mečem do hlavy další opici. Poté stvoření začala utíkat. Čtyři okřídlení primáti se přitom pokusili odnést zajatce, děti zamotané do sítě.
  Margarita na ně vypálila magický paprsek, opice se celá proměnila ve skořicový koláč s polevou.
  Zbytek s křikem utekl a uvolnil síť. A zajaté děti začaly padat.
  Margarita vykřikla:
  - Drž síť, pojď, silnější.
  A snesla se na draka. Za ní se vrhli další tři bojovníci.
  Chlapec Dobrynya zpíval:
  Ach, dětství, dětství, kam letíš?
  Ach, dětství, dětství, kam spěcháš...
  Plný chlupatých opic, já vím,
  Chytají vás z různých zemí!
  A chlapec-hrdina zvedl síť holými prsty na nohou. Být chlapem v kraťasech má přesto své výhody. Pro dospělého je neslušné chodit bez bot, ale pro chlapce je to přirozené a své silné nohy může využít v akci.
  Všichni čtyři zpomalili padající síť a začali plynule klesat.
  Dominika s úsměvem poznamenala:
  - Nepřeji ti sirotčí podíl,
  nepřeju ti těžké dny...
  Ať se planeta stane jasným rájem,
  Kéž svatý Pán ochraňuje děti!
  Chlapi byli poškrábaní a roztrhaní, skoro všichni naboso, kromě jedné dívky v elegantních a možná i luxusních šatech a botách vyšívaných smaragdy a rubíny.
  Dívka zaštěbetala:
  - Buďte opatrní, záchranný tým je můj otec, vévoda, a já už nosím titul baronka!
  Dominika odpověděla s úsměvem:
  Králové mohou dělat cokoliv
  Králi dokážou cokoliv...
  Ale často se zlomil
  Někdy sedí!
  Oženit se z lásky
  Oženit se z lásky...
  Slabé pro vás, kdokoli
  Ty nejsi Bůh, králi!
  Každý je pro tebe slabý -
  Ty nejsi Bůh, králi!
  Tým opatrně vysadil děti. A rozmotala síť. Děti - chlapci i dívky - cítili svobodu. A jejich kulaté paty se blýskaly, když se pokusili utéct.
  Ale Margarita je zastavila hrozivým výkřikem:
  -Kam jdete? Co takhle poděkovat?
  Děti se zastavily. Baronka přikývla:
  - Správně, zachránil jsi mě ze zajetí. Vydej mě k mému otci a čeká tě vysoká odměna. A zbytek ať se tam dostane sám - jsou to žebráci a bosí.
  Chlapec z řad vězňů protestoval:
  - Můj otec je hrabě! A jsem bos, protože jsem byl zachycen během tréninkového běhu!
  Margarita se zeptala: "Proč vás zajali?"
  Vikomt pokrčil rameny, měl holý, svalnatý trup, opálený, šlachovitý a jen jeho výrazná, byť dětinská tvář prozrazovala jeho plemeno.
  Dívka baronka odpověděla:
  -Chtěli nás vzít do Skelentonu . Toto je mocný čaroděj, který je vzdáleně příbuzný Koshchei the Immortal!
  Margarita mlaskla rty a poznamenala:
  - Skelenton , zlý čaroděj a mistr živlů, má artefakt černého tygra. Možná to pomůže zachránit silnější pohlaví.
  Chlapecký princ Oenomaus poznamenal:
  - Navíc je nutné osvobodit další zajaté děti, které drží v zajetí čaroděj z nočních můr. Jinak dojde k velkému poškození vesmíru.
  Dominika se ne příliš sebevědomě zeptala:
  - Nebude nás to odvádět od hlavního cíle?
  Margarita namítla:
  - naopak! Pokud nasbíráte všech dvanáct artefaktů, můžete získat moc Všemohoucího Boha. A to umožní zachránit nejen silnější pohlaví, ale vytvořit mnoho dalších dobrých věcí.
  Chlapec Dobrynya zvolal:
  - To je úžasné! Pak se nám podaří něco, o čem se jiným hrdinům ani nesnilo!
  Dominika radostně zpívala:
  Náš svět je nemilosrdný, krutý, zrádný,
  Krev lidí teče jako rozbouřený proud...
  Ale ten muž je chytrý, proslulý svým pokrokem -
  Překonejte překážky při hraní!
  
  Nespočet nočních hrozeb
  Osud je krutý, smutný a zábavný...
  Roli jsme podivné slzy v pochybnostech -
  Podívejte se na nebe s nadpozemskou melancholií !
  
  A ať je třeba sypat
  V zuřivé bitvě lidská krev...
  Přetrhni nit života mečem, šípem,
  Lásku nezradíme navždy!
  Margarita přikývla svou zlatou hlavou:
  - Dominiku dobře zpíváš a rozumná slova se dotýkají duše! Ale tohle nestačí...
  Dívka herečka zpívala:
  Stalo se velmi lehkým
  Zachránil jsem vlast...
  Měl jsem opravdu štěstí -
  Jen tohle nestačí!
  Jen, jen, jen -
  To nestačí!
  Chlapec vikomt dupl bosou nohou tak silně, že kapky rosy odlétly z oranžové trávy a zavrčely:
  - Přestaň zpívat! Jdeme do Skelentomu a roztrháme ho na kusy!
  Margarita s povzdechem poznamenala:
  - Chůze je příliš dlouhá. Musíte buď létat na dracích, nebo se nechat přepravovat pomocí medailonu!
  Oenomaus se s úsměvem zeptal:
  - Máte medailon? Tak nás přenes!
  Partyzánská dívka s povzdechem odpověděla:
  - Aby bylo možné přepravit celý tým, je třeba jej dobít. Pojďme se zatím najíst. Děti mají asi hlad.
  Baronka přikývla hlavou a její diamantové náušnice zacinkaly:
  - Ano, přesně to by se mělo udělat. Mám oheň v žaludku!
  Chlapecký vikomt poznamenal:
  - Plné břicho je v boji hluché!
  Zbytek dětí, většinou dívky, jednohlasně kvílely:
  Chceme jíst
  Otevřete dveře více
  Jinak kuchaře sníme...
  Kuchaři budou mít svačinu,
  A připijme si na služební důstojníky,
  Zničíme celou jídelnu
  A rozbijeme nádobí!
  Margarita zatřásla kouzelnou hůlkou. A objevil se stůl s několika jídly a dortem.
  Dívka s radostí zpívala:
  Děti pro vás shromáždily,
  Nejsme vůbec zmetky -
  A skvělé dobroty,
  Nejen kaše s jáhlou!
  Dominika přikývla a poznamenala:
  - Ale nejdřív si umyj ruce!
  Děti se vrhly k potoku. Jen baronka zůstala stát. Dívčí herečka zařvala:
  - Potřebujete speciální pozvání?
  Mladá baronka zamumlala:
  - A už mě nebaví smáčet si ruce a nohy od plebejců!
  Dominika odpověděla přísně:
  - Tak tě nepustím ke stolu!
  Hodná dívka řekla:
  - Ukážeš mi to, bosá holka ? Ano, nařídím vám, abyste byli zbičováni.
  Dominika vstala a zaťala pěsti:
  - A koho si objednáte?
  Baronka se ohlédla. Dominika byla vysoká a svalnatá a látka jí zakrývala jen ňadra a stehna. A bylo jasné, že pod opálenou kůží se válely koule svalů a na břiše byly dlaždice břicha. Taková hrdinská dívka vás může zasáhnout.
  Margarita však řekla smířlivým tónem:
  - Už si všichni umyjme ruce. A pokud jsi, Dominiko, dospělá, pak bys nám měla jít příkladem. Tak se všichni společně umyjme.
  A zamířila k potoku. A s ní je baronka a Dominika. Voda byla ohřívána čtyřmi slunci, jemná a teplá, takže mytí byla radost. Děti se dokonce koupaly v potoce. A začali na sebe cákat vodu.
  Dominika se taky cákala jako malá holka a zpívala:
  Voda, voda, studená voda,
  Ne nadarmo se to vysypalo z kbelíku!
  A kolem byla tak nádherná příroda. Na bujných stromech rostly luxusní květiny různých tvarů. A okvětní lístky těchto květin mají různé barvy a odstíny. Jen si představte poupata jiskřící všemi barvami duhy a třpytící se v paprscích čtyř sluncí.
  To je opravdu nádherná krása. A motýli velikosti albatrosů létají a jejich křídla mají pohyblivé vzory jako šplouchání mořských vln. A vzniká úžasný pohyb.
  Dominika zpívala:
  Křídla toho motýla
  Byli tak dobří...
  Chlapec ztratil klid,
  A řekl od srdce...
  Mladý vikomt se šploucháním poznamenal:
  -Ano, všude kolem je krásně...
  Ve skutečnosti mnoho stromů vypadalo jako drahokamy zdobené ocasy pávů. A nad nimi kromě motýlů pohybovaly křídly i platinové vážky. A v lese bylo slyšet trylky nádherných ptáků. Jsou tak úžasní a úžasní svými hlasy, že jste prostě ohromeni.
  Dominika tweetovala:
  Slyšeli jste zpívat kosy?
  Slavíci a žluvy se řítí...
  A někdy osli, osli takhle řvou,
  Dívky běhají bosé!
  Ano, opravdu to vypadalo velmi vtipně.
  Po koupání děti zamířily ke stolu. A jejich nálada se stala hlavní a zpívali v radosti;
  Dobrá víla nám dala
  Spousta hraček, různých druhů...
  Zrodili jsme se obrovskou silou,
  Jako ptáci a zvířata!
  
  Děti si hrají ve světle úsměvu,
  Velká radost přišla na svět...
  Můžeme se tam dostat na první pokus -
  I v tom jhu, které se zbláznilo, osel!
  
  Spěcháme bosí kapkami rosy,
  Na světě je tolik úžasných nápadů...
  Děti kanou perleťové slzy,
  Věřte mi, vaše duše bude veselejší!
  
  Zlí Koshchei na nás útočí,
  Baba Yaga se řítí v hmoždíři...
  Zlomyslně bičují bosou dívku bičem,
  A řeka zaplavuje břehy!
  
  Ale my neucukneme, chlapci a dívky,
  Budeme bojovat jako titán...
  A náš hlas bude tak jasný,
  Jako pionýrská polnice, buben!
  
  No, orkové pro nás nejsou překážkou,
  Šílený troll tě nevyděsí...
  Za statečnost bude velká odměna,
  Pokud dítě není v týrání nulové!
  
  Co je had Gorynych pro odvážné chlapce,
  Neexistuje pro nás žádná překážka, jsme dychtiví bojovat se zlem...
  Dáváme mu spoustu úderů,
  A zavřeme ho rovnou do stodoly!
  
  Pokud zlý goblin vystřelí z děla,
  Pak mu odpovíme buckshotem...
  Přestaňte si rozmazávat své soplíky ,
  Pojďme jednou porazit Satana!
  
  Do krvavé bitvy, svaté a správné,
  Statečně děvčata, chlapci běhají...
  Budeme vládnout posvátné moci,
  Pojďme kaput zlého draka!
  
  Pro naše drahé nejsou šťastnější břehy,
  Pojďme chytit celý rybník ryb...
  V zájmu velké, okouzlující Elfie,
  Chlapec dokáže, že je velmi cool!
  
  Udělejme svět tak krásným
  Aby v něm rostly květiny z ráje...
  I když někdy bojujeme nebezpečně,
  Koneckonců, sny se splní ve světle!
  
  Ne, nikdy nebudeme pod nepřáteli,
  Řekněme, děvčata, chlapci do toho...
  Pošlapeme nevěřící armádu pod nohama,
  Výherci vystavíme fakturu!
  
  Věř mi, na světě bude věčné léto,
  Naše dětství nikdy nepomine...
  Zážitky rytířů jsou skutečně opěvované,
  A vydejte se na vítěznou kampaň!
  
  No, až porazíme všechny orky,
  Bitva skončí slavným vítězstvím...
  Bude to úžasné v mé čisté duši,
  Zvedáme meč, silný štít!
  Děti zazpívaly zlomyslnou písničku a posadily se ke stolu. Začalo je bavit jíst smažené kachny, pečeně a ryby s přílohou.
  Dominika se k nim přidala. Uřízla plátek nožem a poznamenala:
  - Vynikající maso!
  Margarita přikývla:
  - No, jak mám kouzlit? Souhlas, je to k nerozeznání od skutečného!
  Dívka baronka poznamenala:
  - Ano , výborné maso, ale co ryby?
  A zkusil jsem kousek. Opravdu, jídlo bylo úžasné. Děti jedly a s potěšením poznamenaly:
  - Jaký druh nádobí, jaký druh nádobí,
  Kéž bych si mohl vzít všechno s sebou...
  Škoda, že stůl není často takový -
  Jsou prostě krmeni na porážku!
  Jedna z bosých žebráckých dívek se zeptala:
  - Můžu dostat nějaké čokoládové bonbóny?
  Margarita se zasmála a mávla hůlkou. Šišky zavěšené na stromě velkém jako paví ocas se okamžitě vrhly na stůl a proměnily se v krásné tyčinky ve tvaru zvířátek a ryb, pokryté čokoládou a s úžasnou náplní.
  Děti spokojeně štěbetaly:
  - Jak skvělé to je , a také chceme zmrzlinu!
  V tu chvíli zpod oranžové trávy vyskočilo několik velkých krys se šarlatovou srstí a pokusily se zaútočit na děti. Vyděšeně ječely, každá krysa byla velká jako dobrý vlk. Margarita je zasáhla bleskem ze své kouzelné hůlky a kouzelnými prsteny svých bosých nohou. A Dominika také použila svou kouzelnou hůlku k vypuštění pulsaru.
  Objevily se zlaté sklenice na víno s bohatou, svěží zmrzlinou umístěnou ve tvaru podivuhodných květin. Navíc s jahodami, fíky, lesními jahodami a dalšími skvostnými plody.
  Dominika zamumlala a poznamenala a ukázala na největší sklenici na víno, která se ukázala být nejen zlatá, ale posázená diamanty. A zmrzlina v ní vypadala jako úžasná ozdoba, rozložená ve všech barvách duhy. A jak krásně to vypadalo.
  Margarita poznamenala:
  -Máte kouzelnou hůlku vyrobenou ze srdeční žíly draka - to je velmi vzácné. Kde jsi to sehnal?
  Dominika upřímně odpověděla:
  - V bitvě! A to je pravda a statečnost!
  Oenomaus zpíval s potěšením:
  Běda tomu, kdo bojuje,
  S krásnou pannou v bitvě...
  Pokud nepřítel zuří -
  Zabiju toho bastarda! Zabiju toho bastarda!
  Chlapec Dobrynya zavrčel:
  - Co jsi, holka , proč tak zpíváš? Musíme zpívat: se silným chlapcem v bitvě! Přesněji řečeno i s mocným mužem v boji. Jsme kluci jen na pohled, ale už roky jsme muži!
  Oenomaus se zasmál a poznamenal:
  Zůstaneme dětmi navždy,
  Jen roky se mění!
  Dominika se zasmála a poznamenala:
  - Tady budeme mít pohádkový svět a proměnu.
  Poté začala jíst svou vykouzlenou zmrzlinu. Chutnalo to prostě skvěle. Takhle to dopadlo velkolepě. A sladká, jemná chuť zmrzliny se rozprostřela po dívčině jazyku.
  Chlapec Dobrynya po rybě a mase také rád vzdal hold zmrzlině. To je opravdu věc, mňam .
  Děti se snažily jíst tak, aby vypadaly civilizovaně a neslykaly. Ano, zmrzlina z masožravých krys je úžasná věc.
  Dominika se zářivým úsměvem poznamenala:
  Jak dobré je umět kouzlit,
  A proměňte zlou krysu ve zmrzlinu...
  Dostáváme solidních pět -
  Dělat něco, co se vůbec dělat nemá!
  A opět dětský chichot jako odpověď. A spokojené pištění...
  Na obloze se ozval hluk. Někde z okraje létal obrovský drak. Z dálky vypadal malý a navzdory svým sedmi hlavám nebyl děsivý. A bylo to neškodné monstrum.
  Děti se zasmály a začaly na sebe mrkat. To je opravdu zábavné. A tleskají dlaní o dlaň.
  Že je tam zvonění.
  Dominika to vzala a hodila bumerang holými prsty na nohou. Přeletěl a odřízl hrbol a během pádu ho kráska zasáhla energií z kouzelné hůlky. Objevil se velký dort ve tvaru Napoleonova nataženého klobouku, posetý vlčími máky, růžemi a chrpami.
  Děti už byly dobře najedené a dárek přivítaly s mírným nadšením.
  Chlapecký vikomt řekl:
  -Dorty jsou velmi dobré, ale stále byste měli dodržovat umírněnost...
  Dominika se zachichotala a poznamenala a zpívala:
  Kuchař k mým narozeninám,
  Napsala jsem gratulaci k dortu...
  A nápis obarvený od krému -
  Je čas vyrazit do města San Remo!
  Poté to dívka vzala a znovu vypustila bumerang. A přeletěl, vrhl se a točil se. A dívka ho znovu chytila bosou nohou a zpívala:
  Nedívej se dolů na dort
  Přijde čas, kdy zemřeš i ty ...
  Perník hvízdá jako kulka na chrám,
  S dietou se pořádně poserete!
  Baronka s obtížemi spolkla kousek dortu s nataženým kloboukem, olízla si rty a poznamenala:
  - Lahodné! Ale to už se nehodí.
  Chlapecký vikomt poznamenal:
  - Ztloustnout nebude trvat dlouho.
  Dominika zpívala s úsměvem a vtipně:
  Pro maminčinu lžíci, pro tatínkovu lžíci,
  A pro babičku naběračka ...
  A na stranu postele!
  Děti po jídle skutečně ztěžkly a padaly na měkkou oranžovou trávu a čichaly nosy. Naštěstí zde nebyli žádní draví komáři ani hmyz. Ty co létaly byly velké a nekousaly a nebyly s nimi prakticky žádné problémy.
  Dominika se zeptala Margarity, pionýrka také zívla a rychle si zakryla ústa dlaní:
  - Jdeš spát nebo?
  Partyzánská hrdinka odpověděla:
  Co, dívka nemůže spát v týrání a úzkosti?
  Někde se snoubenka potuluje po lesní cestě...
  Bloudí mátovou trávou a nic neví,
  A zatracený osud vtipy a hry!
  Hrdinný chlapec Dobrynya už popotahoval nosem.
  Ano, děti zažily mnoho dobrodružství.
  Dominika vtipně zpívala:
  Usínáme bez potíží,
  Je to pravda, ano...
  Ale pak, s jakými obtížemi,
  Vstáváme později!
  . KAPITOLA Č. 9.
  Dominika se probudila a vystoupila z magického snu, který ji zavedl do paralelního světa. Poté se dívka umyla a osprchovala pomocí zlatého zařízení. Vyčistil jsem si zuby a šel na snídani.
  Tam ji potkaly další dívky a dívky z elitní třídy. Potřásli si rukama a tvářili se zdvořile. Byli tam i elfové, trollové, hobitky, které vypadaly jako dívky, nymfy, dryády, lidské dívky, i když jich bylo málo. Sešla se krásná společnost.
  Dívky byly v elegantních šatech a špercích, ale bosé, aby bylo při čarodějnictví pohodlnější používat nohy. A v elitní třídě byla výchova poněkud odlišná - poslouchali přednášky sovy v rychlopalbě a plnili různé druhy úkolů. Věřilo se, že dívka už zná základy.
  Dominika zde splnila několik úkolů. Střílela z kouzelné hůlky a prováděla proměny. A pak zašeptala kouzla. Bylo jí přečteno několik složitých kombinací slov a Dominika je opakovala.
  Jako filmová herečka měla dívka fenomenální paměť, protože na scéně potřebovala vyslovit spoustu dialogů.
  A všechno jsem si pamatoval dokonale. Ale to všechno jsou květiny, hlavní je samozřejmě hledání artefaktů za účelem záchrany silnějšího pohlaví.
  A tak se Dominika posadila do lotosové pozice, spojila své silné, svalnaté nohy a narovnala záda. A opět se vrhla do paralelního vesmíru, kde jejich tým hledal způsob, jak zachránit silnější pohlaví.
  A právě včas. Protože tam se skřet a loupežný slavík plížili po špičkách. Tito dva padouši už rozprostřeli kouzelnou síť, aby zakryli spící bosý tým.
  Margarita také spala a zdálo se jí...
  Dívka dostala za úkol vyhodit most do povětří. Vydala se tedy bosa, v roztrhaných bavlněných šatech a s žebráckou taškou, na průzkum. Je podzim a počasí moc nepřeje. V noci byl mráz a tráva byla pokryta námrazou, na níž dívčiny bosé nohy zanechávaly malé, půvabné stopy. Bylo velmi vlhko a chladno, déšť smíšený se sněhem.
  Malíčky bosého partyzána zmodraly zimou a vlhkostí. Ale odvážně šla vpřed, dokonce zrychlila.
  A přitom zpívala;
  Déšť rozptýlil úlomky hvězd po obloze,
  Fašismu připravili nabroušený kůl!
  Tanky Tiger jsou jen odpadky - špinavý bleší trh ,
  Wehrmacht čeká zuřivá porážka!
  Wehrmacht čeká zuřivá porážka!
  
  Náš soudruh Stalin, vůdce, je síla milionů,
  Má žulovou pěst, v ruce samopal!
  Budeme schopni porazit armádu ze Sodomy,
  Naše síla je monolit, naštěstí na Zemi!
  Naše síla je monolit, naštěstí na Zemi!
  
  Naše strana nemá nic důležitějšího na práci,
  Jak zachránit lid, dobro vlasti!
  Goebbels posedlý, k čertu s nesmysly,
  A vítězství bude, věřte mi, navzdory všem čertům!
  A vítězství bude, věřte mi, navzdory všem čertům!
  
  Ruská kráska, víte, je známá svou silou,
  Má těžký hnědý cop!
  A v bitvách s fašisty se mládež proslaví,
  Světlá země ožije, povstane!
  Světlá země ožije, povstane!
  
  Nenechte Hitlera strkat nos do Rusů,
  Ten kníratý chlap si myslí, že je skvělý Bůh!
  Půjdeme berlínskou ulicí,
  Ne, ten, kdo je čistý v duši, se nestane otrokem!
  Ne, ten, kdo je čistý v duši, se nestane otrokem!
  
  Náš prapor je červený, barva zuřící krve,
  Na Reichstagu už svítí slunce!
  Není štědřejšího dárku pro naše drahé děti,
  Pokud je srdce statečné a strach je rozdrcen!
  Pokud je srdce statečné a strach je rozdrcen!
  Margarita tedy vyběhla, chlad ji štípal do holých pat, k mostu. Všude kolem je ostnatý drát a jsou tu kulometné věže.
  Němci pijí měsíční svit a kouří ohně. Margarita k nim přiběhla. Ubohá blonďatá holčička se Krautovým nezdá děsivá. Navíc v takovém vlhku a chladu by se sotva kdo, kromě posledních žebráků, odvážil jít bos.
  A dívka jim začala zpívat neškodnou a veselou píseň:
  Jsem ubohý malý sirotek
  Běhám bosý sněhem v mrazu...
  Ale dívčin hlas je velmi jasný,
  Ta mráz vyžene jakoby násilím!
  
  Válka vzala mou matku bombou,
  Otec byl samozřejmě povolán na frontu...
  Kudrnatý bratr je zmrzlý zimou,
  Starší sestra je na lešení!
  
  Hladový, ohlodávám kůrku chleba,
  A moje nožičky jsou červené od mrazu...
  Jsem tam, kde jedl trampský pes
  I když je dívka roztomilá a krásná!
  
  Mohu všem směle a odvážně říci,
  To, samozřejmě, ať je válka k čertu...
  Nezáleží na tom, za co bojujeme,
  Může za to monstrum Satan!
  
  Oh, dívčiny nohy trpí,
  A v tom mrazu je hodně bolí...
  Kéž by bylo brzy svítání v teplém květnu,
  Ať létá zářivý sokol!
  
  Chceme udělat naši vlast krásnější,
  Ale hlad, zima, vánice a vánice...
  Kam jdeš, nešťastné Rusko?
  Takový těžký osud!
  
  Jsem dívka, jen dítě,
  Stihla jsem toho zažít hodně...
  Pracoval jsem téměř od kolébky,
  Učil jsem se jen čtyři nebo pět!
  
  Proč ke mně přišel ten smutek?
  Krutý osud zlomených srdcí...
  Věř mi, takové zlo padlo,
  Co se zdá být jen málo a to je konec!
  
  Ale dívka pod jhem se nezlomila,
  Stihla se připravit a jde...
  Je to dítě, zdaleka ne staré,
  A baví ji dupat naboso!
  
  Stopy malé holčičky jsou půvabné,
  Raphael na nich kreslil ...
  A věřím, že malá bude šťastná,
  Pán uvidí své děti, věřte mi!
  
  Proto tu píseň zpívám
  Ke slávě Boha Pána Krista...
  Věřím, že se planeta stane rájem
  A potkám svého otce, věřte mi!
  
  Pak přijde čas a oni zase povstanou,
  Kdo zemřel, kdo zemřel a kdo byl nemocný...
  A ve stáří a dětství bude štěstí,
  Protože to Ježíš chtěl!
  
  Ano, pokleknu před Bohem,
  Naplním tento žalm ve štěstí světla...
  Ve jménu všech budoucích generací,
  Zločinná monstra budou poražena!
  
  Pak bude dívka ve věčném štěstí,
  A všechny národy Matky Země...
  Úplně špatné počasí se rozplyne,
  Naši lidé nebudou na mizině!
  
  Pokřižovala se, klekla si na kolena,
  Políbil stříbrný kříž...
  Zjevně pro Boha udělala málo
  Ježíš pro nás sestoupil z nebe!
  
  Brzy budeme všichni s Všemohoucím,
  V jeho krásné, milující ruce...
  Nechte naše myšlenky létat výš
  A síla spočívá v dětské, silné pěsti!
  
  A teď čtu modlitbu,
  Řekla: Můj Bože, odpusť mi...
  Teď jsme s ním na piedestalu,
  A Kristus a já, věřte mi, jsme na cestě!
  
  A půjdeme s Ním ruku v ruce do nebe,
  A bude tam padat zlatý déšť...
  Hospodin ukáže svůj velkorysý charakter,
  A protivníka to pošle přímo do třesu!
  
  Konečně je na světě štěstí,
  Čekali jsme na zjevení Krista...
  Letíme jako andělé na hostinu ve vzduchu,
  Láska Páně je jasná a čistá!
  Po takové písničce nacisté zbystřili a pustili nešťastnou dívku dovnitř, aby se zahřála a dali jí horký čaj. Margarita plánovala tiše umístit výbušninu převlečenou za bochník chleba do tašky pod zábradlí, ale neměla čas - probudila se.
  Loupežník slavík a skřet byli velmi blízko. Goblin měl místo nosu bouli, docela ošklivý obličej a dlouhé tesáky. Je také poměrně vysoký, kolem tří metrů. Není divu, že přetáhl síť. A Nightingale byl tlustý, brunátný muž s křeččími tvářemi, vyčnívajícími předními zuby a v luxusní uniformě s medailemi. No a navíc knírek, typický pro Prusy.
  Když viděl, že překvapivý útok nevyšel, strčil si slavík loupežník dva prsty do úst a pokusil se zapískat.
  Dominika mu dala kulatý kopanec holým podpatkem. A lupič řve bolestí. A dokonce vyplivl krev.
  Goblin máchl kyjem. Hrdinský chlapec Dobrynya vyskočil a popadl goblina za vlasy, padl na záda a hodil ho přes sebe. Goblin narazil na rostlinu jako kaktus s květinami a ohlušující zavyl. A jeho řev byl jako řev divokého osla.
  Margarita se usmála. Slavík se znovu pokusil zapískat, když ho Dominika trefila kolenem do brady. A sípal.
  Hrdinný chlapec Dobrynya zpíval:
  Goblin se nás zeptal:
  Ty camo jdeš ?
  Zamířil do města -
  Máme co dělat!
  Goblin se pokusil znovu zaútočit kyjem. Hrdinný chlapec se vyhnul ráně a znovu přehodil velkého muže přes sebe, protože Dobrynya nemá sílu dítěte. A zdá se, že vše funguje.
  Goblin se znovu protáhl. A vstával pomaleji. Děti se probudily a začaly házet zlaté šišky na čerta z bažin. Udeřili ho a přiměli ho řvát. A cukat.
  Margarita zatřásla kouzelnou hůlkou. A šišky se začaly měnit v koláče a skřeta doslova namazaly smetanou, takže sebou cukal jako sekav na pánvi.
  A Dobrynya Nikitich zvedl Slavíka loupežníka do natažených paží a hodil ho na těžkou borovici se stříbrnými šiškami. Po úderu se Slavík rozbije a otřese, což ho donutí vzdát se ducha, nebo spíše vyplivnout krev.
  Chlapec Dobrynya zpíval:
  - Slavík loupežník, jsi darebák,
  A udeřit tě silněji do obličeje ...
  Teď jsi mrtvý, ty darebáku ,
  Zabij i tebe, pískače!
  A pak to vezme a udeří to pěstí tak silně, jak jen může, do hlavy. Loupežníkovi slavíkovi zvoní v uších. A Dominika namířila hůlkou s ukazováčkem na goblina a na to, jak seslala složité kouzlo pro transformaci. A udělá z něj smrtící sílu, ve které jsou kaskády energie.
  A pak ... Byl tam vysoký třímetrový chlupatý chlápek a teď na jeho místě stál stůl plný nejrůznějších velmi bohatých jídel a úžasných sladkostí. A taková vůně se linula z této úžasné kuchyně.
  Dominika tweetovala:
  - To jsou proměny a zázraky zázraků,
  Ve všem nebeském vidíme prostě ráj...
  Všude taková zářivá krása ,
  Kéž Pán všemohoucí znovu povstane!
  Ve skutečnosti na stole ležely zlaté a oranžové, úžasné, třpytivé kovové podnosy s dorty, s krémy desítek různých barev a odstínů, stejně jako další velmi báječná jídla a aromatické přelivy, všechny ty nejchutnější .
  A jak velkolepé byly koblihy, posypané úžasným práškem. Zde již není žádné přidávání ani odečítání. A sklenice cákané koktejly z různých džusů, s nádhernými náplněmi, které šokovaly vůněmi a sladkými vzory s glazurou. A jaké tam byly pupeny?
  Margarita se zmateně usmála a překvapeně zvolala:
  -Otočil jsi ďábla! No nevadí ! Něco takového musíte umět!
  Dominika se zmateně zeptala:
  - Je to těžké?
  Partyzánka odpověděla:
  - Ano, téměř nemožné! A ty jsi dokázal udělat něco takového.
  Mezitím se loupeživý slavík pokusil znovu pískat. A nafoukl své široké, křeččí tváře. Ale chlapec-hrdina, jakmile to vezme, nabije to svou dětskou, ale smrtící, jako perlík, pěstí. A píšťalka mimochodem nejednou vyrazí, vypadá jako vyražený, litý zlatý zub.
  A letěl vzhůru nohama. Svalil se a protáhl se, jako by ho někdo klepal. Pak ale vyskočil, znovu si strčil prsty do úst a foukl. Ale místo píšťalky se ozvalo jen ubohé zasyčení. A je to velmi vtipné. Děti se smály. Loupežník slavík zaskřehotal:
  "Pohltím tě v okamžiku, pohltím tě, pohltím tě, nebudu mít slitování!"
  V reakci na to Dobrynya, tento hrdinský chlapec, kopl Slavíka do brady holou patou. A zuby zase letěly. Hlavní lupič rozpřáhl ruce a opřel se.
  Dobrynya zařvala:
  A koho najdeme v bitvě a koho najdeme v bitvě,
  Nebudeme s tím žertovat, zabijeme gadfly!
  Zabijeme tě jako gadfly!
  Dominika namířila svou kouzelnou hůlku na poraženého Slavíka Loupežníka. Margarita poznamenala:
  - Chceš ho také proměnit?
  Dívčí herečka přikývla:
  - Ať je tu alespoň něco užitečného!
  Partyzánka zpívala:
  Chlapec byl spoután železným plánem,
  A jedl jsem jen jednu zdravou věc...
  Kvůli těžké zátěži náhle došlo k útoku,
  A ukázalo se, že je to kybernetický génius s kolosální silou!
  A pak se Dominika roztočila a se svou kouzelnou hůlkou vytvořila složitou osmičku.
  A teď se místo Loupežnického slavíka objevila celá hora sladkostí, dražé a porcí zmrzliny.
  Ozval se veselý smích a děti začaly vyskakovat z trávy. Byli roztomilí, ale hubení, otrhaní a tradičně bosí. A s velkou chamtivostí se vrhli na pamlsek, ve který se proměnili Loupežnický slavík a Skřet bažin. Margarita hvízdla prsty a křičela:
  - Přestaňte, chlapci a dívky! Chápu vás, po zajetí těmito darebáky máte hlad, ale nejprve si umyjte ruce.
  A jak vypustí blesk z kouzelné hůlky. Kluci museli běžet k potoku a blýskaly se jim modré podpatky. Ve skutečnosti je neslušné jíst jídlo špinavýma rukama.
  Dominika se zeptala:
  - Co je to zač, vězni a zajatci Slavíka a Goblina?
  Margarita jasnou hlavou přikývla:
  - Ano přesně! Osvobodili jsme je. Přesněji, byl jsi to ty, kdo mě osvobodil. A to je velmi cool .
  Bylo tam více než sto dětí, chlapců a dívek. Jako obvykle existuje třikrát více zástupců něžného pohlaví než silnějšího pohlaví.
  Dominika se překvapeně zeptala:
  - Tady všichni nevypadají starší než dvanáct let. Co, tito lupiči nezabili dospělé?
  Margarita vysvětlila:
  - Ne, samozřejmě, zabíjejí i dospělé. Teprve po osvobození dospělí dostávají dětská těla. Tak jako to bylo například s Dobrynyou Nikitich. A se mnou taky, pořád jsem vypadala jako holka.
  Dívčí herečka poznamenala:
  - Věčné dětství, jako v pohádce, je skvělé ! A můžete dokonce říct - super!
  Margarita zaštěbetala a vycenila zuby:
  - Ano, to jsou nádherné světy, ve kterých je všechno velmi cool . Nebezpečí je zde ale hodně. Zejména existují lidé, kteří jsou mnohem nebezpečnější než goblin a slavík loupežník.
  Dominika se šeptem zeptala:
  - Kdo, například?
  Partyzánská dívka tiše řekla:
  - Stará žena Shapoklyaková!
  Dívčí herečka tweetovala:
  Výborně, výborně, babička je vůdce!
  Být s ní kamarád je jako hrát si s krokodýlem!
  A dívka to vzala a hodila šišku holými prsty. Zasáhlo to vážku. Hmyz explodoval a rozlétl se do konfet.
  Margarita poznamenala a zavrtěla hlavou se zlatými kadeřemi:
  - Není dobré zabíjet živé bytosti!
  Dominika poznamenala:
  - Ale je to jen hmyz!
  Margarita zpívala v odpovědi:
  - Pliveš své sliny do větru,
  Nerozdrťte brouka ani mravence...
  Ani si nezlom v lese větev -
  Veškerý život na Zemi je jedna rodina!
  Dívčí herečka cvrlikala a vycenila zuby:
  - Já, ty, on, ona - společně celá země,
  Společně přátelská rodina!
  Slovem my, sto tisíc já!
  Děti se umývaly v potoce. A teď se rozběhli k jídlu, radostní a nablýskaní.
  Dominika a Margarita spolu zašeptaly kouzlo a stůl se prodloužil. Nyní bylo dost místa, aby se všichni mohli posadit.
  Děti škubaly bosýma nohama, posadily se a svými jasnými hlasy sborově zpívaly:
  Ubrus se rozprostře jako sníh
  A dobroty byly umístěny...
  Všechny děti budou úspěšné,
  A pečeně z Cheburashky!
  Poté začali jíst. Je tu tolik krásných dětí, i když jsou vyčerpané hladem a nedostatkem.
  Dominica a Margarita, protože byly dobře najedené, bez přemýšlení začaly tančit. A pojďme dupat do vašich holých, sekáčových, opálených nohou.
  Dívky zpívaly svými zářivými hlasy;
  Narodil jsem se ve vesmírné zemi
  Kde všechny dívky velmi bojují...
  Satan nemůže porazit vlast,
  Ke slávě naší matky Ruska!
  
  Budeme schopni bránit svatou Rus,
  A bez ohledu na to, jak krutý a zákeřný je nepřítel...
  Své soupeře tvrdě porazíme,
  A ruský duch s mečem bude oslaven!
  
  Rusko, to je moje vlast,
  Svatý a vesmírně pozemský...
  Všechny národy jsou jedna rodina,
  A ta dívka je věčně mladá!
  
  Budeme bránit naši vlast v bitvách,
  Ani jedna šance pro zlého protivníka ...
  Nad námi je cherubín zlatokřídlý.
  Dejme dárek ruskému vojákovi!
  
  V Rusku je všechno v pořádku, dobré,
  A naše vůle bude silnější než ocel...
  Chlapec má v rukou silné veslo,
  A tam vládne soudruh Stalin!
  
  Lidé milují mou vlast,
  Uděláme to navždy krásnější...
  Vlast nebude ukradena za rubl,
  A Bůh Svarog je velký mesiáš!
  
  Kéž je má vlast oslavena,
  protivníka v bitvě ...
  Lada Matko Boží je mi drahá,
  Nechť nepřátelé Ruska dostanou svou náhradu!
  
  V případě potřeby můžeme prolít krev nepřítele,
  Rusko nelze srazit na kolena...
  Lovec se brzy promění ve zvěř,
  A velký vůdce Lenin bude s námi!
  
  Podmaníme si rozlehlost vesmíru,
  Dáme štěstí, radost celému vesmíru...
  Moskva je ještě výš než samotný Řím,
  S jeho neměnnou silou v boji!
  
  Když válka přijde do naší světlé země,
  Ukážeme Führerovi naši mocnou postavu...
  Rus dostane štědrý poplatek,
  Jsme vyšší než slunce a krásnější než stromy!
  
  Věř mi, Rus nebude v troskách,
  Horda nás nesrazí na kolena...
  Bojuj za svou vlast a neboj se,
  Rus nezná slabost a lenost!
  
  Naše drahá země znovu povstane,
  Ukáže celému vesmíru svou sílu...
  A Satan bude zničen
  Nepřítel vlasti se zhroutí do hrobu!
  Tak děvčata, skákající bosýma nohama a točící se jako čerti, začala řvát a skákat ve dvojitých kotrmelcích.
  To jsou tady krásné a agresivní dívky . A jak kvílí, vyskakují.
  No dobře, děti jedí a také zpívají něco vlastního. A dělají to velmi pozitivním způsobem. Toto jsou jejich písně. A točí se dokola jako kolovrátek.
  Dívky nejvyšší třídy.
  Ale pak se na obloze objevil velmi velký motýl jako skutečný drak. A její křídla byla tak obrovská, že se třpytila jako zlato poseté drahými kameny. A vypadalo to tak úžasně a krásně. Byli to skutečně, upřímně řečeno, motýli, kteří byli tak obří, jako dinosauři.
  Dominika s úsměvem poznamenala:
  - Tady neuvidíte žádné zázraky. Úžasný!
  Margarita se zasmála a odpověděla:
  - Ano, to jsou skutečně členovci, kteří udivují. To ale není to nejpřekvapivější. Existuje spousta dalších velmi skvělých věcí.
  Dominika zpívala:
  Ale ani kniha, ani muzeum,
  Nenahradí naše přátele!
  A dívka z kouzelné hůlky vypustí paprsek. A objevily se nové koktejlové sklenice. A děti je napadly.
  Tak to všechno skvěle dopadlo . A v hlavě mi hraje jen nějaká hudba.
  A jak mohou Dominik a Margarita nezpívat;
  Krásky útočí naboso,
  Běhají, takové hezké dívky...
  Pokud potřebujete udeřit Fritze pěstí,
  Nebo ho sekají kulometem!
  
  Dívky si nemohou dovolit pochybovat
  Pohřbí mrtvé nacisty...
  A oni ho tvrdě skopnou z nohou,
  A někde masožravě vyjí vlci!
  
  Rusko, to je slovo pro vojáky,
  Když, věřte mi, už to nebude chladnější...
  I když je někdy situace bezútěšná,
  Kde vítězí zlý černý Kain!
  
  Nevěřte tomu, členové Komsomolu neutíkají,
  A když utečou, tak jedině zaútočit...
  A všichni nacisté budou zabiti najednou,
  A Fuhrer bude zvednut na špalek!
  
  Rusko, to je moje vlast,
  Je zářivá, prostě nádherná...
  Kdo je zbabělec, nestojí ani za rubl,
  A víš, hádat se s válečníkem je nebezpečné!
  
  Ale vězte, že porazíme fašisty,
  Zlo nebude vládnout na trůnu...
  Nad námi je zlatý cherubín,
  A Bůh Svarog s velikostí v koruně!
  
  Kdo je zbabělec, věř mi, je slabý otrok,
  Jeho osud je jediný - snášet urážky...
  Dnes jsi mechanik, zítra mistr,
  A vy sami můžete bít po zádech jiných lidí!
  
  Dívky mají sílu, prostě sopka,
  Někdy mocně boří hory...
  Válka zuří se zlým hurikánem,
  A smrt upřímně kosí lidskou rasu!
  
  Řeknu vám upřímně, rytíři,
  Jsme silní, když jsme my Rusové jednotní...
  Potřebujete svačinu s vidličkou a nožem,
  Jsme rytíři neporazitelní v bitvách!
  
  Jaká je naše víra v Pána Krista,
  I když si Láďu také vážíme...
  Soudruh Stalin je jako náš otec,
  A tam bude místo ráje komunismu!
  
  Ten, kdo byl jednou mrtvý, bude vzkříšen
  A budeme krásnější a moudřejší...
  A ten muž je samozřejmě velmi hrdý,
  I když někdy mluví nesmysly!
  
  V lásce je naše vlast jako hvězda,
  Věř mi, nikdy to nezhasne...
  Splní se velký sen
  V celém vesmíru bude mír a štěstí!
  
  Miluji Marii, ctím Ladu posvátně,
  Svarog je krásný a Perun je skvělý...
  Miluji Ježíše a Stalina,
  Svaté tváře ikon jsou mi drahé!
  
  Kdy bude skutečný ráj?
  Věřte mi, že se v něm splní všechny vaše naděje...
  Dej své srdce své vlasti,
  Všechno bude v pořádku, silnější než předtím!
  Poté se konečně propuštěné děti najedly. Poté byli zformováni do oddělení. Více než sto chlapců a dívek.
  A vydali se na pochod. Dobrynya se sladkým úsměvem poznamenala:
  - Budou bojovat, jsem si jistý!
  A hrdina chlapec skočil na draka.
  Oenomaus poznamenal:
  - Takové oddělení se bude pohybovat příliš pomalu. Na dracích se pohybujeme mnohem rychleji. A zde byste také měli vědět, kdy přestat.
  Děti byly postaveny. Jen jedna baronka byla slušně a dokonce luxusně oblečená. Zbytek vypadal jako žebráci, mladí ragamuffinové . Mnohem obratnější je však pohyb naboso.
  Dominika poznamenala:
  - Pokud bude dívka baronka chodit, její vzácné boty budou zničeny a rozpadnou se. Možná byste měli být bosí jako všichni ostatní?
  Baronka odpověděla:
  - Nemůžeš se dočkat! Raději mě pošli k mému otci, vévodovi, dá ti odměnu a neublíží ti!
  Margarita kývla Dominikovi:
  -Máš takovou magickou přirozenou moc. Tak pojď, vezmeme to společně a pošleme zářivé náboje a hodíme dívku do zámku jejího otce!
  Dívka herečka poznamenala:
  - A co odměna?
  Margarita se zasmála a poznamenala:
  - Dobře, dají ti peněženku zlata, takže je to opravdu hodně? Navíc umím vykouzlit zlato z obyčejných stromů a šišek a vy také!
  Dominika zapískala:
  - Páni! Takže si můžeme koupit vévodství!
  Partyzánská dívka namítla:
  - Je to zakázáno! Magické zlato je zakázáno uvádět do oběhu, jinak by ho bylo více než železa. Rozumíte, inflace vzácné mince!
  Dominika poznamenala:
  - Je to jako v hyperboloidu inženýra Garina?
  Margarita přikývla:
  - Něco takového. Tuto knihu jsem četla, když jsem byla malá. Ano, pak se zlatý standard zhroutil a bylo to děsivé .
  Enomai s úsměvem poznamenal:
  - Ale přesto, možná vychovat baronku? Aby nebyla tak hnusná!
  Dobrynya s úsměvem přikývla:
  - Ano, uděláme to hned,
  Dejme jí něco skvělého!
  Baronka znovu dupla patou do trávy a zařvala:
  - Vezmi mě k otci! Nebo vás nechám všechny popravit!
  Děti se jednohlasně zasmály.
  Najednou se zpod trávy objevil skřítek v klobouku. Zjevně byl ještě velmi mladý, bez vousů. Ale s kouzelnou hůlkou v ruce.
  Malý hlas řekl:
  - Pak slyším hlas vrtošivé dívky. Možná je čas ji vzdělávat?
  Baronka zařvala:
  - Jen to zkus, hajzle !
  A pokusila se skřítkem pohnout nohou v botě. Potřásl kouzelnou hůlkou. Rozmarná dívka a chlapec z dávných lidí zmizeli.
  Dominika vykřikla:
  - Páni!
  Margarita přikývla:
  - Tohle je trpasličí chlapec. Zvláštní druh gnóma nadaného magií. Teď vzal rozmarnou dívku na výchovu. A baronka se zřejmě bude muset naučit kultuře, zdvořilosti a svědomitě pracovat.
  Enomai s úsměvem poznamenal:
  - A chtěl jsem ji naplácat! A tak je břemeno z vašich ramen.
  Dobrynya navrhl:
  -Jdeš do Skeletonu? Možná je tedy čas vyrazit na cestu.
  Margarita poznamenala:
  - O něco blíž je hrad zlé čarodějky Bastindy, která vlastní další artefakt z dvanácti - žlutou krysu. Tohle jsme měli zachytit.
  Navíc už máme malou armádu, více než sto chlapů. Mezi nimi je i hrdina Phoenix Falcon. Je to také chlapec, ale s velkou silou.
  Dobrynya poznamenal:
  - Znám Phoenixe. Jak byl zajat?
  Partyzánka odpověděla:
  - Vychytralostí, stejně jako ty. Ale teď máme armádu a zaútočíme na Bastindin palác!
  Dominika hrála s břichem na břiše. Pak to vzala a rozdrtila ořech ležící na trávě holými prsty. Hodila jeho jádro, chytila ho do úst, žvýkala ho svými silnými zuby a zavrčela:
  - Jít na útok? No, tenhle nápad se mi líbí. I když, jméno Bastinda mi připomíná dětskou pohádku. Není to ta, která se nikdy nemyje?
  Margarita zavrtěla hlavou:
  - Tuhle pohádku znám taky. Ne, tohle je trochu jiná čarodějnice. Má celou armádu krys. No a také žoldnéřští orkové. Artefa CT s potkanem dává obrovskou moc nad hlodavci, takže...
  Partyzánská dívka nařídila:
  - Děti! Vylomte jehličí z nedalekých stříbrných smrků, brzy je uvidíte, když vstoupíme do lesíka. Z toho může být slušná zbraň.
  Kluci odpověděli:
  - Uděláme všechno, náš spasiteli!
  A tým pochodoval. Dívek bylo sice třikrát více než chlapců, ale i ty uměly pochodovat. A vytáhli prsty na nohou. Zároveň hrála hudba.
  Oddíl se pohyboval za pochodu. Tady po jídle někteří kluci silně zívli, ale děvčata začala tlouct do domácích bubnů z pavích listů a nálada byla veselejší.
  Děti šlapaly ve formaci. Dominika si myslela, že je to jako ve filmu o Malchish-Kibalchish . Byli tam i chlapi, kteří pochodovali bosi. Ale z nějakého důvodu v sovětském filmu nebyly žádné dívky. A to je dokonce zvláštní, protože za rudého režimu neustále trvali na rovnosti pohlaví.
  A děvčat je tu tolik a jsou jako rozené bojovnice na pochodu - částečně lidé, částečně z rodiny elfů, jak je vidět z jejich rysích uší. No, jakýsi matriarchát.
  Děti pochodovaly a zároveň začaly zpívat, jako by bez toho:
  Elfia je naše moudrá země,
  Pod vládou krále Mesiáše...
  Bylo nám dáno navždy od Boha,
  Aby náš život byl šťastnější!
  
  Kéž je dobrý Oenomaus ve slávě,
  Kdo porazil nepřátele vlasti...
  Bojuješ za ni a odvažuješ se,
  A brzy začneme žít pod Solcenismem !
  
  Bosé dívky běhají
  Chtějí bojovat s nepřítelem...
  A tenhle Orkler není tak cool,
  Spíše je to jen obraz klauna!
  
  Velká nekonečná země
  Ve které vůle, víte, generací...
  I když služebníci Satana kují pikle,
  Ale ohnivý génius bude s námi!
  
  Věřím, že náš tlak nelze zvládnout,
  Samozřejmě, že své nepřátele srovnáme se zemí...
  Zapiš si to do sešitu, chlapče,
  Jak úžasné je pro lidi žít pod Oenomaus !
  
  Uděláme vlast krásnější než kdokoli jiný,
  Nebe přijde v tomto životě...
  Pojďme oslavit náš divoký úspěch
  A brzy budeme žít pod elfinismem!
  
  Ne, věř mi, nás orkishisty nelze zlomit,
  I když je nepřítel silný a velmi mazaný...
  Ale složíme zkoušky s A,
  Ať je pod Oenomaus dobré !
  
  Carova slavná velikost, věř mi,
  S vaší korunou plnou diamantů...
  A víš, to divoké zvíře bude rozdrceno,
  Mor také ustoupí, věřte mi, malomocenství!
  
  Ne, pro Elfii potřebujete také Elfroga ,
  Přátelé, nezrazujte své bohy...
  Velká a slavná je všemohoucí Rodina,
  Neukazujte své slabosti!
  
  Krásná Lada je kovárna bohů,
  Věřte mi, porodila lásku...
  Neplýtvejte lidmi jen zbytečnými slovy,
  Otevřel bezmeznou velikost!
  
  Nemůžeš zadržet Elfrogův šíp ,
  Probodne každého protivníka ...
  Jen si nepřej hlouposti,
  Štít elfího vojáka zakryje!
  
  Elfio, to je bezpochyby síla,
  Dokáže hory přenášet...
  I když někdy tělo velmi trpí,
  Můžeme odmítnout všechny překážky!
  
  Brzy vznikne nádherný svět elfů ,
  Které pošlapává vesmír...
  Boží cherubín roztáhne křídla,
  A bude tam něco, věřte mi, Stvoření...
  
  Bohyně Lada je slavná, věř mi,
  Rozdávala lásku všem svým synům...
  A teď z něj bude silný rytíř,
  A prašme protivníka tvrdě do čenichu!
  
  Jsi Fiev , jako hlavní město pro elfy ,
  Matka, věřte mi, slavných drusských měst...
  Pojďme udeřit na protivníka ,
  Jsme rytíři, věřte mi, nejsme zbabělci!
  
  Pro mou posvátnou vlast,
  Budeme velmi tvrdě bojovat...
  Elf nebude okraden o rubl,
  Koneckonců, světelní elfové vždy věděli, jak bojovat!
  
  Jsou tam krásné dívky, věř mi,
  Že se v mrazu velmi prudce řítí...
  Fuhrer, divoké zvíře, bude roztrháno na kusy,
  Vyroste nám krásná, víte, růže!
  
  Ne, nikdy se nesneseme s hněvem,
  Pozdvihněme sluncem zalitého elfa...
  Splní se velký sen
  Pod touto oblohou je zářivě modrá!
  
  Elfrog přijde a vzkřísí mrtvé,
  Ale musíme to oživit, aby byl život cool...
  Podmaníme si rozlehlost vesmíru,
  Kristus je nesmrtelný a Jidáš je v pekle!
  
  Služte Oenomai věrně,
  A prosím, nevzbouřte se proti králům...
  Kéž jsou synové elfů ve slávě,
  Elfio, toto není místo na mapě!
  
  Brzy dobyjeme vesmír,
  Ať je moc nad životem a smrtí...
  Každý, kdo žije, se stane cherubem,
  Ten člověk je jako Bůh, věřte tomu!
  . KAPITOLA Č. 10.
  Dominika se vrátila do své akademie a ukončila sezení v lotosové pozici. Nyní znovu začala studovat různé druhy kouzel, různých forem a typů. A udělala to s velkou ochotou.
  Poté jsem šel na večeři. Vedle ní byla dívka Fiesta. Společně snědli chobotnici v omáčce a zalili ji směsí mléka a rajčatové šťávy. Poté se vše stalo hlavním.
  Po večeři Dominika šermovala s Fiestou pomocí kouzelných hůlek. A hodila na sebe velký dort se smetanou a umazala ji od hlavy až k patě.
  Přiznala porážku a dala jí prsten z každé své bosé nohy. A nyní je Dominika vyzbrojena ještě silněji a smrtelněji .
  Poté se obě dívky osprchovaly a odešly do svých pokojů.
  V pokoji se Dominika posadila na postel, složila nohy do tvaru lotosu a opět posunula svou fyzickou a duchovní podstatu do jiné úrovně duševního světa.
  Nyní se vznášejí na dracích a pod nimi pochoduje oddíl dětí.
  Vedeni dvěma chlapci: vikomtem a hrdinou Phoenix Falconem. Oba chlapci jsou pohlední chlapci s velmi výraznými svaly a pouze v šortkách. Silní, řekněme, chlapi. A pochodují, předbíhají kolonu.
  Děti se snaží pohybovat co nejrychleji a každou chvíli začnou běhat. A vypadá to jako armáda andělů s jasnými, roztomilými hlavami. A stále jsou neozbrojení, kromě podomácku vyrobených obušek.
  Pak ale vstoupili do borovicového háje. Několik vlků zavrčelo, ale Phoenix na ně hodil bosou nohou těžký kužel a ten dravci doslova zlomil lebku.
  Spadl a ostatní vlci začali utíkat. A děti začaly třídit šišky a větvičky.
  Margarita poznamenala:
  "Vzpomínám si, jak jednou celý oddíl partyzánských dětí uspořádal vážnou bitvu. A německý prapor uprchl. A děti se za nimi rozběhly a udeřily do nich praky .
  Dominika souhlasila:
  - Praku, to je smrtící síla!
  Dětští bojovníci ve skutečnosti začali stavět praky. A vyrobit něco jako mašle.
  Margarita to vzala a s úsměvem poznamenala:
  - Naše zbraň bude nejdokonalejší, pokud bude zahnána magií.
  Dominika cvrlikala a vycenila zuby:
  - Zvlášť když to přidám!
  Poté, co se děti vyzbrojily, obě silné čarodějky zvedly své hůlky.
  Margarita vrčela:
  - Kouzlíme unisono!
  Dominika potvrdila:
  - Přesně tak!
  Obě dívky sebraly energii svých kouzelných hůlek a vypustily ji svou kolosální silou. A pak krásky vzaly a spustily proudy energie ze svých holých prstů přes skupinu dětí. A pak se stal zázrak a tisíce fotoblitzů nebo, jako miniaturní supernova, vzplanuly.
  Margarita a Dominika začaly číst kouzla a zpívat:
  Jsme dívky, vstupujeme do panteonu,
  Složili přísahu, že budou věrní vlasti...
  Aby Orkishisty čekala zuřivá porážka,
  A co takhle elfové žít pod sluncem !
  
  Nymphin je s námi jako metal,
  Vyrobeno z bronzu, který je pevnější než jakákoli ocel...
  Snil jsem o převrácení světů vzhůru nohama,
  Jak odkázal velký génius Gralin!
  
  Uděláme vlast chladnější,
  A vyzdvihneme vlast nad hvězdy...
  Ať je úspěch s elfími dívkami ,
  I když naše nožičky jsou úplně holé !
  
  Orkshist zaútočil na mou vlast,
  Samurajští trollové přicházejí z východu...
  Miluji Solcesa a Gralina ,
  A věřím, že protivníka roztrháme na kusy !
  
  Elfrog je s námi ,
  Které Solcenism , žertem, postaví...
  Nejsilnější ze všech ve vesmíru je slavná Rodina,
  Dodá nám vědomí a vůli!
  
  Věřím, že se nikdy nevzdáme,
  Vlast nelze srazit na kolena...
  Soudruh Gralin je jasná hvězda,
  A naším učitelem je moudrý génius Drenin !
  
  Uděláme naši vlast,
  Krásnější a zářivější na planetě...
  A víš, bude tam zabijácká zbraň,
  Ať se baví dospělí i děti!
  
  Spal Elfroga , nehoř ve svém srdci,
  Jsi patronem všech elfích mečů...
  Brzy vybudujeme, věřím, silný ráj,
  Solcesus přijde, svatá mise!
  
  Nevěřte gangu Orkler , přátelé,
  Že vyhraje snadno a hrozivě...
  Všichni jsme jedna rodina -
  A věřte mi, ještě není pozdě milovat svou vlast!
  
  Všemohoucí Pán nás všechny chrání,
  Vztyčí nad zemí sedmibarevnou vlajku...
  A zlý predátor se promění ve hru,
  I se Satanem si poradíme!
  
  Miluji Velkou vlast,
  V celém vesmíru není krásnější ty,
  Neprodáme Elfii za rubl,
  Budujme mír a štěstí ve vesmíru!
  
  Ve jménu naší vlasti, snu,
  Velký elf povstane...
  Všechno ostatní je jen marnost
  A nový mesiáš bude s námi!
  
  Ó Lado, můj všemohoucí,
  Světelným elfům dáš lásku a mír ...
  Obracím se na tebe, prosím tě,
  A pokud je to nutné, udeřte bleskem!
  
  Ælfria , naše Paní nebeská,
  Dal Vesmíru Solcesa ...
  Kvůli vám povstal velký Bůh,
  Lidé opravdu neztratili chuť!
  
  Vezměte prosím na vědomí, elfové jsou takoví,
  Elfí bohové jsou vysoce respektováni...
  Jsme velcí synové vlasti,
  A dcery vždy vyhrají svět!
  
  Přátelé, musíme se modlit k vlasti,
  Perun, Yarilo a Elfrog mocný ...
  Budeme velmi silní manželé,
  A odfoukneme i mraky na obloze!
  
  Nyní už byl nepřítel zahnán z Elfskvy zpět ,
  Hodně jsi ublížil ekologům ...
  Jsme věrní Solcesovi a Gralinovi ,
  A bude tam spousta tanků se zbraněmi!
  
  Ne, nepřítel nebude schopen omezit elfy,
  Protože naši bojovníci jsou všemocní...
  Složení zkoušek, pouze pětka,
  Aby byl každý chlapec velmi silný!
  
  Soltsegrad bude slavný ,
  A my ho ochráníme před náporem...
  Přijde vítězné vyrovnání rytířů,
  I když krev teče nekontrolovatelným proudem!
  
  Holky bosé v mrazu,
  Utíkají, podpatky blikají...
  A budou bít orky pěstmi,
  Nespolečenský Kain bude zploštěn!
  
  Všechno bude v pořádku, lidé vědí,
  Ve vesmíru objevíme souhvězdí...
  Koneckonců, je hřích pochybovat o udatnosti,
  A na Božím trůnu bude muž!
  
  Brzy vzkřísíme mrtvé pomocí vědy,
  Můžeme být mladší a krásnější...
  Nad námi je zlatý cherubín,
  Mé krásné elfí matce!
  Dívky tedy zazpívaly a celá armáda dětí se ocitla v nablýskané zbroji a se silnými, až chladnými zbraněmi.
  Poté bylo dokončeno přezbrojení chlapců a dívek. A byli připraveni na vážný boj.
  Dominica a Margarita vyzařovaly paprsky síly, které vedly k rozsáhlým transformacím. A nyní byla dětská armáda připravena.
  A tak se vydala na bojový pochod.
  Dobrynya s velmi spokojeným pohledem poznamenal:
  - Znovu vyhrajeme! A to je naše podstata.
  Před nimi se plazila želva velikosti dobrého německého tanku Tiger. Měla diamantovou skořápku, lépe řečeno, třpytivou, jako by byla pokryta drahými kameny. Velmi roztomilé zvířátko.
  Margarita vtipně poznamenala:
  - S takovým krunýřem sama želva riskuje, že se stane obětí ambiciózního lovce!
  Dominika přikývla a zazpívala:
  Střepy jsou dobré
  Proti kulometu, bohužel , nic!
  Její píseň se ale ukázala jako nepříliš rozumná a nemístná.
  Děti bojovnice procházely kolem želvy. Jeden z chlapců na ni chtěl střílet, ale voják položil ruku na chlapcovo rameno a zakňučel:
  - Není třeba!
  Další dívka poznamenala:
  - Od toho je ten tým!
  Jsou to skutečně bojující děti, které touží bojovat.
  Dominika s úsměvem poznamenala:
  A nalevo je naše armáda a napravo je naše armáda,
  Je dobré mě praštit do obličeje přílišným pitím !
  Bojovníci byli ve velmi dobré náladě . A vypadá to, že jsou připraveni vydat se na velmi dlouhou cestu. A jejich nálada opravdu nezmizí.
  Margarita s úsměvem poznamenala:
  - Ano, musím říct, že máme ještě štěstí.
  Dominika se s úsměvem zeptala:
  - Jak šťastný?
  Partyzánská dívka sebevědomě odpověděla:
  - Skutečnost, že Velká vlastenecká válka trvala méně než čtyři roky. Ve skutečnosti mohli Němci na svých silných obranných liniích vzdorovat mnohem déle!
  Dívčí herečka přikývla:
  - Souhlasím s tím. Na toto téma existují dokonce i některé alternativní příběhy. Ale v každém případě jsme schopni vytvořit zázrak. Pokud jde o Němce, kteří si uvědomili, že válka je již prohraná, nechtěli vůbec klást odpor. A tak jednali svým vlastním pragmatickým způsobem!
  Margarita poznamenala:
  - Zde je jedno nepříliš povedené vozidlo - je to Tiger, příliš těžký a se špatně chráněným spojem mezi věží a trupem. Tento tank, musíte uznat, není nijak zvlášť dobrý. Příliš těžké a zastaralé, dokonce i pancíř není umístěn na racionálních svazích. A umístění převodovky odděleně od motoru je velká chyba.
  Dominika souhlasně přikývla.
  - Proti tomu nemůžete namítat ! Samozřejmě je to chyba! Ale na druhou stranu jen mrtví nedělají chyby, a to jen pokud jsou z jiného života. A myslím, že je. Alespoň pro vás!
  Margarita souhlasně přikývla:
  - Ano, určitě existuje posmrtný život! A osobně jsem se o tom přesvědčil. A pokud jsem v tomto vesmíru předurčen k zániku, pak v jiném bude něco pokračovat!
  Dívčí herečka přikývla:
  - Jako nekonečná počítačová hra s nesčetným množstvím různých úrovní!
  Partyzánská dívka potvrdila:
  - Dobře, ano! Něco takového a tohle, musím říct, je velmi cool ! A tady se můžete radovat nejednou nebo dvakrát.
  Hrdinský chlapec Dobrynya zpíval:
  - Je čas, je čas, pojďme se radovat,
  Za mého života...
  Ke kráse a poháru, šťastné čepeli.
  Sbohem, sbohem, kolébání, peří na helmách,
  Nejednou zašeptáme osudu!
  Nejednou zašeptáme osudu!
  Roztrhám nepřítele! Roztrhám nepřítele! Roztrhám nepřítele!
  A ozval se zvučný smích dětí. Před malou armádou se objevil velký dinosaurus . Pravda, nevypadal příliš hrozivě, ale byl velký. A jeho tělo je velké, ale jeho hlava je naopak malá, plus dlouhý ocas. A nahoře jsou také kloubní ploutve.
  Dominika vykřikla:
  - To je bestie - skvělé !
  Margarita souhlasně přikývla:
  - Mohutné zvíře! Ale nebojte se. Když se toho nedotkneme, nedotkne se to nás!
  A partyzánská dívka nařídila:
  - Mladí bojovníci - nestřílejte a nedělejte hluk!
  Děti ztichly. A snažili se chodit bosýma nohama bez hluku.
  Dominika poznamenala:
  - Co když je dinosaurus hluchý?
  Margarita se usmála a chtěla něco říct. Najednou se ozval řev a praskání lámajících se větví. Objevilo se zvíře o velikosti sedmipatrové budovy s obrovskou tlamou jako protáhlý vorvaň. Tohle je opravdu velké hovado. A tesáky jsou dlouhé asi pět metrů.
  Dinosaurus, který stál na místě a zvědavě se díval na skupinku dětí, uviděl strašlivé monstrum a vrhl se na útěk. A jako by ve skutečnosti byl pobídnut. Bojovat s obrem, jako je tento šavlozubý tyranosaurus, je dražší.
  Dominika a Margarita zvedly své kouzelné hůlky. Partyzánka střílela jako první. A ze špičky její palice vyletí vražedný pulsar. A udeří netvorovi do tlamy. A bude pěkně spálený. Ale jako odpověď se ozval ještě hroznější a ohlušující řev.
  Dominika to vzala a v odpověď do toho udeřila vší silou, jednala mocně, jako by bušila do vražedné hromady a cvrlikala :
  Dinosauři, možná jste tady a ne v Africe,
  Možná žvýkáš seno k snídani,
  Dinosauři,...
  A dívka poslala svou porci magie obrovi. A vzali mu zuby tesáků, a když je trefili, proměnily se v krásná, růžová poupata.
  Dominika zpívala:
  Chtěl jsem vyrobit žehličku
  Slon se náhle objevil...
  Křídla jako včela -
  Květiny místo uší!
  Margarita vyprskla smíchy a znovu ji zasáhla destruktivním a destruktivním pulsarem. Ale dětská armáda začala příšeru zasypávat šípy. A jeho šupinová zbroj začala bublat .
  Dominika vzala a uvolnila kouzlo jak z bosých nohou, tak z hůlky. A tady to fungovalo dobře.
  Bylo to, jako by to vzalo něco magického a nabilo se kolosální ničivou silou.
  Margarita to vzala a zaštěbetala a mrkla safírovýma očima:
  - Páni!
  Tyrannosaurus se zhroutil a na jeho místě se objevil obrovský a široký stůl, hustě naložený jídlem. A tady už to bylo tak luxusní a nevídané, jedinečné. A takové oslnivé lahůdky.
  Dominika zpívala:
  To se ukázalo jako chutné
  A vůně je mnohem sladší než med...
  Nevyhrajeme od nuly,
  A naše příroda bude vzkvétat!
  Margarita s úsměvem potvrdila a vycenila zuby:
  - Ano, bude vzkvétat! A to je skvělé!
  Poté partyzánská dívka dodala:
  - A umíš kouzlit. Tohle , musím říct, je úžasné! Proměňte tak velkou velikost v chutnou pochoutku . Nejsou to orkové ani skřeti - je to s nimi jednodušší!
  Dominika přikývla a zazpívala:
  - Všechno nemožné je možné, vím jistě,
  A naučte se kouzlit zcela v nepřítomnosti!
  A kopni nohou do velmi silné oceli,
  A rozsekejte příšeru ostrým ořezávátkem!
  Margarita se zachichotala a s úsměvem poznamenala, že jiskří perlami:
  - Ano, zpíváš tak dojemně, že nenajdeš chybu! Super!
  Dominika souhlasila:
  - Jsem velký super - stíhač chladnější než svět!
  A jak bude brát a valit očima, že jsou tak safírové a jako hvězdy.
  Stůl s jídlem lákal dětské bojovníky a někteří z nich se k němu začali přibližovat a brát koblihy a dorty, máčené v čokoládě a různých druzích krémů. Ještě lépe, vezměte si zmrzlinu. Tohle je naprosto skvělé.
  Margarita zatroubila a zařvala:
  - Nemusíte moc jíst ,
  Nemusíte se všichni hrnout do buržoazie...
  A napište si zápisník,
  Mobilita se ještě bude hodit!
  Dominika se sladkým úsměvem poznamenala:
  - Ano, opravdu to dopadlo skvěle!
  A mrkla svýma chrpově modrýma očima.
  Margarita poznamenala:
  - Maso dinosaurů není příliš chutné, a tím méně pro masožravé tvory. Ale sníst koně...
  Dobrynya zařvala:
  - Nenechám tě sníst koně!
  A chlapec-hrdina zpíval:
  Sivka-burka, prorocký kaurka,
  Postav se přede mnou
  Jako list před trávou!
  Sivka-burka, prorocký kaurka,
  Velmi, velmi potřebné
  Potkat tě!
  Oenomaus to vzal a seskočil z draka. Opravdu chtěl vyzkoušet, v jaké jídlo se dinosaurus proměnil. S největší pravděpodobností je to něco okouzlujícího. A chlapec-princ vzal dort s čokoládou a hodil si ho do úst.
  A začal energicky žvýkat, bylo to krémové a sladké. Je to tak chutné.
  Děti jednohlasně kňučely:
  - No, nech mě to zkusit! Nebuďte zlé tety!
  Margarita se nevinně usmála:
  - Jmenuji se teta? Je to legrační!
  A partyzánská dívka křičela:
  - Dám ti deset minut na jídlo! Jíst můžete, ale s mírou!
  Dominika se s úsměvem zeptala:
  -Musel jste za války hladovět?
  Margarita přikývla svou zlatou hlavou v barvě jarní pampelišky:
  - Ano, jak! A bylo to nesmírně vyčerpávající!
  Dívka začala svým jasným hlasem zpívat, aby zdůraznila tragédii situace.
  Při zpěvu dívka dokonce seskočila z draka. A začala tančit na oranžové trávě s bosýma nohama.
  A její hlas byl tak duhový a zářivý:
  Jsme členky Komsomolu, dívky snů,
  O budoucnosti lidí této krásné země...
  Když jsme věrní Zemi a planetě,
  A vyhrajeme tuto nebezpečnou bitvu!
  
  Jakýkoli obchod se pak hádá,
  V mladém srdci prudce hoří oheň...
  Holky, to je prostě nádhera
  Otevřme dveře do rozlehlosti vesmíru!
  
  Každý, kdo je muž, je obr
  Věda, vím, mu dá sílu...
  Věř mi, naše volání je vždy stejné,
  Takže vládne Ábel a Kain je v zajetí!
  
  Chci, aby dozrála bohatá úroda,
  Aby planeta vzkvétala...
  Aby mohl přijít krásný, nádherný ráj,
  A přátelství bylo silnější než metal!
  
  Dobýváme vesmír,
  Dívky běhají bosé přes louže...
  Nad námi je zlatý cherubín,
  Vánice a zima nás nevyděsí!
  
  Věř mi, naši nepřátelé nás nemohou porazit,
  Ocelové nervy a plamen v srdci...
  A síla ducha, jako bys byl medvěd,
  Zvedneme prapor, já vím!
  
  Kdo miluje nejzářivější dívky,
  Je krásný duší i obrazem...
  Připravte si mocný kulomet,
  I když je váš protivník nebezpečný!
  
  Vím, že určitě vyhrajeme,
  Navždy budeme spojeni s naší vlastí...
  Koneckonců, před námi je celý hvězdný svět,
  Ať se člověk stane silným tvorem!
  
  Světlo vlasti bez jejích majestátních hranic -
  Nad hlavou pálí rubínové hvězdy.
  Rus se zahalil nesmrtelnou slávou -
  Mocný hrdina, drayman, bije!
  
  Jeřabin rubín ve smaragdových listech -
  Safír se třpytí na poli , chrpa...
  Posílám ti své myšlenky, Rusko -
  Dvouhlavý orel letí s písněmi!
  
  V kapkách rosy jsou perly sněhové diamanty,
  Všechno je dobré ve velké vlasti!
  Země je tučná, má žíly jako peří,
  Sněhové závěje smetl čerstvý vítr!
  
  V jednom regionu Ruska je led, tuleni,
  V příteli , velbloudi jsou zlatem pouště.
  Je tu teplo, když hučí sněhové bouře,
  Protože máme Boha v našich srdcích!
  
  Rostou melouny, melouny a banány,
  A někde v létě závodíte na bruslích...
  Kde na světě takové země najdete?
  Kde jsou národy tak silné v pěst!
  
  V Rusku je výkon zbraní vznešený,
  Člověk je v něm Stvořitelem svého vlastního osudu!
  Můžeme v pohodě bojovat ,
  Aby na Rus nepřišla záplava potíží!
  
  Naše ženy jsou krásné, to každý ví
  A neexistují silnější muži s odvahou!
  Vlasto, jsi ztělesněním ráje -
  Jeden svrchovaný Bůh je Pánem rodiny!
  
  Ortodoxní ikony budou schváleny,
  Kampaň, kterou voják spustí...
  Vrátíme se domů se štědrou kořistí,
  Lukostřelci bez pauzy srážejí své nepřátele!
  
  Dejme mír a štěstí celému vesmíru,
  A spolu s Bohem vzkřísíme mrtvé!
  Pro slávu naší nepodplatitelné vlasti -
  Určitě vyhrajeme , já vím!
  Své písničky se chopila i Dominika. A to všechno spolu tančili a jejich nahé, opálené, silné nohy byly v pohybu a tančily.
  Potom Margarita zatroubila:
  - Zhasnutý! To je vše, čas jídla je u konce.
  Děti válečníků neochotně odešly od stolu. Ve skutečnosti, jak to nemůžete spolknout ? Když existují doslova desítky různých druhů krémů. A je to nesmírně chutné. A vůně těchto zmrzlin, pečiva, dortů, preclíků a dalších lahodných a chutných věcí jsou tak vzrušující a přitažlivé.
  Dominika vyštěkla :
  -Nepřejídejte se ! Cvičte v moderování!
  Margarita tweetovala:
  - Všichni vězte, že člověk není prase! A musíte jíst velmi moudře.
  Hrdinný chlapec Dobrynya, který právě snědl tucet koláčů a namazal se pestrobarevným krémem, zamumlal:
  - To je všechno úžasné! Ale musíte vědět, kdy přestat. Jíst je dobré, ale přejídání je špatné.
  Chlapecký princ Oenomaus souhlasil:
  - Tvým hlavním nepřítelem je tvůj žaludek. Ale když se říká - dej svou večeři nepříteli, neznamená to, že to musíme brát doslova!
  Dobrynya s úsměvem poznamenal:
  - Ale po náročném dni, bitvách nebo tréninku byste se měli dobře najíst! Jinak nebude síla.
  Dominika s úsměvem přikývla a řekla:
  - Já osobně preferuji k večeři rozpustit protein v mléce a vypít. Je to uspokojující a v noci svaly rostou a nehoří. No tvaroh s rybou k večeři je velmi zdravý. Tělo sportovců potřebuje bílkoviny.
  Dětští bojovníci byli nějak postaveni. A znovu začali pochodovat k hradu zlé čarodějky Bastindy. Krajina kolem byla i nadále svěží. Čím dále však malá, mladá armáda, chlubící se holými, zaprášenými podpatky, šla, tím více nám příroda přímo před očima chřadla .
  Blížili se ke království krys, a to jsou velmi ničiví majitelé.
  Aby se děti-bojovníci rozveselili, začali zpívat a začali energičtěji dupat nohama:
  Elfia kvete jako keř pod králi,
  Je nekonečný a krásnější než vesmír...
  Victory otevřel neomezený účet,
  Naše víra bude vzkříšena v Rodnovery !
  
  Velikost vlasti, věřte tomu, je
  Kéž její drahé srdce stoupá výš...
  Takže štěstí vesmíru spočívá v
  Mít Elfii se silnou střechou!
  
  Všimněte si, že náš elf letí vpřed,
  A řeže vlny svou hrudí...
  Ale musíme, přijdeme obráceně,
  A budou další, věřte mi, soudci!
  
  Naše vlast bude mít skvělý svět,
  Která září jasným světlem...
  A především je Elfrog idolem duše,
  Což mění zimu v léto!
  
  Ano, já vím, je to pro nás těžké,
  Ale ty sloužíš Oenomai věrně ...
  Loď byla zasažena, veslo se zlomilo,
  A někde výhrůžně štěká divoký pes!
  
  Ne, nedáme elfa protivníkovi ,
  Naše meče jsou ostří, věřte mi, ostřejší...
  Budeme stát a znovu vyhrát
  A nemluvte nesmysly, démoni!
  
  Tady se scházíme do průvodu,
  Ve vesmíru není krásnější svatá země...
  Věř mi, pošleme naše nepřátele společně do pekla,
  A my sami postavíme ráj, víte, dokonce!
  
  Nikdo nás nemůže zastavit
  Jsme velcí rytíři elfů...
  Taková síla, neporazitelná armáda,
  A udělejme celou planetu šťastnější!
  
  Ukažme se světu v kráse,
  Vztyčme sedmibarevnou vlajku nad planetou...
  A budeme šťastní, věř mi, všude,
  Vždyť se zpívají hrdinské činy!
  
  Vezměte prosím na vědomí, že elfí mír je prvořadý všude,
  A bude se neustále rozšiřovat...
  A lidé budou na Zemi šťastní,
  Protože pro vlast není žádná hanba!
  
  Když přijde velký Solcesus ,
  V našem vesmíru nebude žádná temnota...
  A pokud člověk a elf nejsou zbabělci,
  Jeho osudem je východ slunce a stvoření!
  To je píseň, která se dotýká duše! Úžasná a velkolepá píseň.
  I když se krajina kolem výrazně zhoršila - rozježděné stromy, posekaná tráva, vše je rozdrcené a pokryté stopami krysích tlapek.
  Margarita poznamenala:
  - Ano, nečekejte od těchto krys nic dobrého! A všude kolem jsou nuly.
  S úsměvem tak zářivým a svěžím, poznamenala Dominika a vycenila zuby:
  - To se samozřejmě dalo čekat! Všechno se stalo příliš nesmyslným . Ale co si vzít od potkana - kromě hnojiva z výkalů!
  A obě dívky vybuchly smíchy. Poté celý dětský oddíl zvýšil svůj bosý krok. Dva válečníci se vrhli vpřed a máchali meči jako větrné mlýny.
  A tak první krysu velikosti pořádného buldoka rozsekali hrdinští chlapci z obou stran. Tohle byla vážná bitva.
  Děti ještě zvýšily tempo a začaly doslova běhat. A pak se před nimi objevila velká skupina krys. Nejstarší z nich měl velikost dobrého býka. Dívčí herečka Dominika se do bitvy svezla na drakovi. A byla připravena bojovat, ale její první rána kouzelnou hůlkou zasáhla starší krysu.
  A rozsvítilo se a proměnilo se ve velký kruh vybraného sýra s otvory. A linul z něj tak chutný pach, že krysy odvedly pozornost od útoku na dětský prapor a zaútočily na svého bývalého vůdce, který se stal tak chutným vůní té nejvybranější pochoutky pro myši.
  To se ukázalo jako překvapení.
  Margarita poznamenala:
  - Vaše schopnosti rostou každou hodinou! A tohle, musím říct, je velmi cool !
  Dominika přikývla zlatou hlavou:
  - Můžu toho hodně! A to je moje velké krédo! A když začnu, nic mě nezastaví.
  A dívka to vzala a zasáhla další oddíl magickým bleskem. A došlo k dalším transformacím.
  Z několika desítek krys se staly velké, pruhované melouny, které vypadaly velmi chutně.
  Děti bojovníků zpívaly sborově:
  Melouny, melouny, pšeničné housky,
  Velkorysá, prosperující země...
  A sedí na trůnu v Elfiburgu -
  Otec král Oenomai!
  A tak se dětští bojovníci konečně utkali s krysami a pojďme je bez přerušení rozsekat. A bojovníci energicky máchají svými meči . A dívky začaly střílet z luků. Někteří z nich byli elfové a byli velmi zruční ve střelbě. Tohle byl opravdu opravdový boj.
  A několik dalších krysích jednotek jde do bitvy. Plynou jako hluboká řeka.
  Dominika poznamenala:
  - Když mluvíme o něčem špatném a zlém, existuje pocit, že neexistuje žádný limit!
  Margarita zpívala s úsměvem, který však byl smutný:
  Bojovníci temnoty jsou opravdu silní,
  Zlo vládne světu, aniž by znalo číslo...
  Ale vy jste synové Satana,
  Nezlomte Kristovu moc!
  Dobrynya, která skočila z draka, začala sekat krysy. Udělal to dvěma meči najednou a kvůli rychlým pohybům chlapce to vypadalo, jako by fungoval mlýnek na kávu. Zde začalo vyhlazování.
  Do bitvy se zapojil i Oenomaus. Chlapec chytil jednu krysu prsty na nohou za ocas a hodil ji po druhé, čímž si zlomil kosti. Potom zpíval:
  - Moje velká síla je velká,
  A nikdy se nevzdám svým nepřátelům...
  Od úderu chlapcovy pěsti,
  Zlá krysa uletí do hanby!
  Chlapecký princ se v bitvě skutečně ukazuje jako velmi tvrdý bojovník.
  Dobrynya je také silný, svalnatý, i když používal chlapecké nohy a nezapomněl ani na meče . A začal vykazovat výjimečnou úroveň zneužívání. Jak těžké a krvavé to všechno bylo.
  Chlapec se ukázal být velmi agresivní a bojovný, stejně jako ostatní bojovníci mladé armády.
  A holá pata chlapce prorazí lebky krys přímo skrz.
  To je vražedné a zároveň je na chlapcových rtech úsměv .
  Dominika využívá svou magickou sílu k dalším proměnám. A je extrémně aktivní.
  Válečník vyskočí a otočí se. A teď z její kouzelné hůlky opět letí proud energie. A zasáhne orka.
  Huňatý hnědý medvěd se okamžitě promění v čokoládového marshmallow. Jak skvělé je to ?
  Margarita se s úsměvem zeptala:
  -Umíš udělat chalvu?
  Dominika přikývla zlatou hlavou:
  - Samozřejmě, že můžu! A bude to úžasné!
  A dívka vypustila magické náboje jak z rukou, tak z holých prstů u nohou. Plameny zasáhly oddíl orků. A tekla celá řeka medu... Med byl žlutooranžový a cákal jako příboj.
  Margarita odpověděla s úsměvem:
  - Víš, tohle není úplně to, co potřebuješ!
  Dominika souhlasně přikývla.
  - Pravda, ne tak docela chalva, ale taky docela sladká!
  Partyzánská dívka poznamenala:
  - Halva byla před válkou vzácností. Med jedli ale i za okupace.
  znovu kopla , tentokrát do krys, a zpívala:
  Nejlepší dárek je samozřejmě med,
  Ten kluk to samozřejmě pochopí...
  Dokonce i trochu - lžička,
  To už je dobré, no, natož celý hrnec!
  Margarita také kopala, nejprve kouzelnou hůlkou a pak holými prsty na nohou a pokračovala:
  Ale zlato, to je velmi zvláštní věc,
  Každá věc buď existuje nebo neexistuje...
  Ale miláčku, já prostě nechápu, v čem je tajemství,
  Pokud existuje, pak je okamžitě pryč!
  Ale když to sníte, pak už nebudou žádné potíže!
  Dominika to vzala a otočila se na drakovi. Její úsměv byl tak zlověstný a zároveň radostný. Dívka v sobě cítila obrovskou sílu. A pak z její kouzelné hůlky vyšla vlna. A najednou se několik tisíc krys proměnilo v lahodné kotlety v omáčce. A ještě jedno mávnutí kouzelnou hůlkou a krysy se proměnily v rybí pokrmy.
  Navíc jejich příloha byla luxusní, s banány, ananasy a dalším velmi lahodným ovocem. A všechno je tak úžasně chutné a úžasné.
  Dominika zpívala:
  Přílohy jsou úžasné
  Holky jsou okouzlující...
  A čtyři svítidla svítí,
  Prašti orka do čenichu!
  Margarita vtipně poznamenala:
  - Dobrý kuchař dělá kotlety z orků a krys, a k tomu ještě jedlé!
  Chlapec Dobrynya vzal a hodil skřetovi na čelo těžkou dlažební kostku. Probodl mu lebku a zazpíval:
  -Jestli jsi takový blázen ,
  kopnu tě...
  No, co když jsi hlupák,
  Pak je aktivní plán připraven!
  . KAPITOLA Č. 11.
  Bratr Dominiky Dolfinové si změnil jméno. A teď si říkal velmi cool - Caligula. Buď na počest nechvalně známého císaře, nebo napodobením jména jednoho z oslů v karikatuře o Dunnovi.
  A nyní se bojovný chlapec Caligula Dolphins rozhodl, že musí jít hledat svou sestru. Ale kde hledat její pohřešovanou osobu?
  A chlapec se obrátil k jedné slavné knize o magii. Všemožným jasnovidcům a čarodějům samozřejmě nevěřil.
  Proč se ale sami nezkusit dostat do transu. Jeho otec navíc není člověk a může mít své vlastní magické schopnosti a na zcela mimořádné úrovni.
  Chlapec Caligula vzal delfíny a posadil se na pohovku v lotosové pozici. A snažil se soustředit. Mladý filmový herec zkřížil nohy a narovnal záda. A tak se chlapec vrhl do něčeho naprosto šíleného a barevného a snažil se Dominiku najít.
  Velkolepost divadelního představení se těžko popisuje. Když bojovali zejména elfové, orkové, skřeti... Kostýmní show s mnoha dívkami všech národností a různé míry nahoty. Podívaná je nádherná a působivá svou originalitou, zvláště když dívky cákají bosýma nohama buď na rozpálený písek, nebo na závěje.
  Útočí údery meči a kopími na pancíře různých forem tanků. A kovová monstra reagují proudy žhavých plamenometů. Teplota plamene je nízká a dívky, křičící, jsou jen lehce popálené a srdceryvně křičí. A orkové řvou ještě hlasitěji a jejich čelo bouchá , bouchá, prásk - pestrobarevné konfety se od úderů drolí.
  A zdobené dvouplošníky se řítí shora a zanechávají za sebou girlandy ozdobných vlaků s různými kaskádami krásy.
  Nejbláznivější věc, a to může dokonce odstřelit střechu z pantů, je to, že fantasy svět se mísí se skutečnými, historickými postavami, byť z dávné minulosti.
  Stalin při této příležitosti nečekaně upustil od zbytečného utajení a poznamenal:
  - Luftwaffe dosáhla nejpokročilejších výšin v letectví. I kdyby ne
  Pokud počítáte diskotéky , tak bombardér TA-700, schopný nést až padesát tun bomb, udělal vážný dojem.
  Hitler zavtipkoval:
  - Ale " Super Monster " s dělem ráže 3200 mm a dvěma sty tunami raketových náloží je stále nepřekonaným dílem vojenského umění.
  Stalin pak navrhl přípitek:
  - Připijme si tedy na to, že ústa vyžadují jakékoli umění kromě vojenského!
  Velký vůdce všech dob a národů s potěšením vychutnával víno zapečetěné před narozením Ježíše Krista a světový Führer pil šťávu z devadesáti deseti plodů. Oba diktátoři sledovali, jak stopa rakety letící vzhůru jasně protínala oblohu na monitoru. Jak slyšet veselý hlas ruské dívky:
  - Vstup na oběžnou dráhu byl úspěšný.
  A bouřlivý potlesk ze všech tribun - je hotovo! Člověk je konečně ve vesmíru, a to zástupci největších ras na Zemi - Rusů a Němců.
  Celá obloha od obzoru k obzoru byla pomalována záblesky tisíců ohňostrojů všech barev duhy a milionů odstínů, když se zdálo, že se po inkoustu nočního prostoru rozprostřel báječný napalm. Jednotlivé žhnoucí supernovy se přitom proměnily v jasné nápisy - slogany. Jako: "Vlast a vesmír", "Vpřed ke hvězdám", "Svaz národů Země"!
  Tohle je opravdu nějaký druh šílenství. Jako by vzniklo superkosmické a fantastické představení. Nějaká alternativní historie, kde nebyla válka mezi Třetí říší a SSSR a ukázalo se, že je to velmi cool . Ale teď to nevypadá moc dobře, mírně řečeno.
  Musí najít svou starší sestru. A to je hlavní úkol chlapce, který už hrál v sérii filmů a byl velmi pohledný a svalnatý, s dlaždicovitými svaly.
  A nové jméno Caligula mělo vzbudit velkou pozornost.
  Chlapec pokračoval v meditaci. A najednou jsem uviděl dívku, krásnou jako anděl, s kudrnatými vlasy barvy plátkového zlata. Natáhla ruku k chlapci a s úsměvem řekla:
  - Musíme s vámi splnit řadu důležitých misí!
  Chlapec Caligula se s úsměvem zeptal:
  - A pak najdu svou sestru, která zmizela neznámo kam?
  Dívka si zavrtěla zlatými vlasy a sebevědomě odpověděla:
  - Ano, je to možné. Vaše sestra ale nyní plní nelehkého mesiáše - zachránit všechny zástupce silnějšího pohlaví, nad kterými visí hrozba zkázy. A je to tak těžké.
  Caligula Dolphins se zeptal:
  -Jak se jmenuješ a kdo jsi?
  Dívka odpověděla sladkým úsměvem:
  - Jsem Margarita Korshunova, partyzánská dívka pověšená nacisty a nyní vzkříšena v novém světě. A to je můj osud, sloužit dobru a zachraňovat lidi.
  Chlapecký herec přikývl:
  - Velmi vám rozumím. Tak co, čekají nás nějaké zábavné mise? Něco jako ve filmech, ale ve skutečnosti?
  Margarita přikývla:
  - Ano, jako doopravdy! Ale máme takové možnosti, že bychom se neměli bát.
  Caligula z delfínů a pionýrská partyzánka Margarita neměli čas diskutovat a přijmout báječnou podívanou a skutečně vstoupili do nového světa a ve stavu bojového transu!
  Margarita poznamenala:
  - Nyní máme celou armádu. A chápete, jakou zodpovědnost máte vy i já!
  Caligula sebevědomě odpověděl:
  - Samozřejmě, že rozumím! A doufám, že se stanu důstojným velitelem.
  A chlapec zakroutil ostrým mečem.
  Rychle jsme si dali svačinu a vrhli se na stavbu jednotek. Měli co nejdříve odjet do Itálie a zapálit peří papežství.
  Vojsko vyrazilo z Vídně do rytmu bubnů a hry na velké trubky. Pěchota se ještě nestihla přiblížit a kavalérie se hnala kolem. Mnoho jezdců z různých zemí, kteří vstoupili do carské ruské říše. To umožnilo šlapat podhůří desetitisíci kopyt. Šikovní kozáci a lehká tatarská jízda se řítí vpřed. Další přesun bohatě zdobené oddíly polské šlechty. No, elegantní pánové vypadali, jako by se sešli na královskou přehlídku. Navíc každý chce toho druhého předčit v nádheře svého oblečení, od helmy po postroj. Nechybí ani němečtí rytíři v brnění. Zbroj je leštěná do lesku, zlacená nebo stříbrná. Jsou tu i Švédové se speciální uniformou a Finové. Jízdní janičáři a Spagiové, arabská jízda.
  A mnoho transparentů a stožárů národů od rovníku po Severní ledový oceán. A kolik trofejí ... To jsou dobyté mocnosti.
  A tady přicházejí Rakušané a s nimi Němci. Dobrovolně jsme se na túru přihlásili. Také myšlenka plenění Itálie je velkým pokušením. Příroda je tam štědrá a je tam hodně peněz! Stejně jako další dobré věci, které se dají sbírat lopatami.
  Caligula the Tomboy zpíval:
  Naše armáda je silná
  Chrání svět...
  No, co když bude válka,
  Není to na naší straně!
  A chlapec dupal bosou nohou do louže. Samozřejmě měl na sobě jen šortky, protože se ve stavu bojového transu pohyboval tak rychle, že mu šaty jen překážely a roztrhaly se.
  Margarita se zeptala svého přítele a kolegy ničitele:
  - Nebo možná budeš skutečně zpívat? Navíc je přesně váš!
  Chlapecký herec přikývl s úsměvem, který byl jako vlčí mládě:
  - Co myslíš, nemůžu?
  A Caligula of the Dolphins začal zpívat;
  Oh, tento svět, jsi tak smutný,
  Jen moře slz - oceán...
  Kde je polední astrální cesta duše,
  Mrtví vytí snili o tom, že se dostanou do Edenu!
  
  Obsahuje led srdcí, zmrzlé kůrky,
  A spalující žár závistivých vášní.
  Jak bezcitný, kdo je ještě mladý v těle,
  Smutný slavík hraje ve smutku!
  
  Jako hlen vši, duch rutiny,
  A chátrání hrobu od starostí.
  Ale můžeme, pokud jsme jednotní
  Dostaňte lidi z bažiny!
  
  Rozptýlit podlost vesmíru,
  Vymazat kletby je hrozné znamení ..
  Nemůžeme nést otěže utrpení,
  Ať se ďábel promění v prach!
  
  Planeta rychle odhodí své řetězy,
  Oběžnou dráhu však neopustí.
  NA Chovejme se k sobě poctivě
  Pak lidé povstanou!
  
  Můžeš vstát beze strachu,
  Netlačte na ostatní...
  Aby ten bastard neplaval s tukem,
  Aby nám maminka nezestárla!
  
  Trochu se na to napijeme,
  Víno, které je sladší než včelí med!
  Ať jsou ve skutečnosti problémy ,
  Ale nepřišla hodina zúčtování!
  
  Potom vybudujeme nebeský ráj,
  Všechny děti si to užijí navždy.
  Letíme jako šíp do nebeského letu,
  Splněný jasný sen!
  Píseň skončila a bojující dvojice se s ní přesunula z krajiny italských Alp do ...
  Střely explodovaly a mnohem modernější zbraně střílely. Zde je Port Arthur, legendární město. Právě jeho pád znamenal úpadek dynastie Romanovců a celé autokracie jako celku. Kdyby tato pevnost stála, nedošlo by k tak rozsáhlé revoluci. Nanejvýš udělali trochu hluku a odložili srpy a kladiva. Ale byla to právě zdejší porážka, která vedla k řetězu událostí, které způsobily Velkou říjnovou revoluci.
  Je to dobré nebo špatné? Akce je drahá. Miliony obětí a emigrantů, ale později země výrazně urychlila svůj rozvoj.
  I když za velmi vysoké náklady, počet obyvatel Ruska se snížil o sto milionů lidí.
  Jak se říká, krveprolití pacienta vyléčilo.
  Ale teď je tu šance, když jsme znovu dobyli Port Arthur, vrátit historii a sledovat jedinečnou linii. Když si třeba Romanovci udrží moc a to ještě v autokratické verzi. To je samozřejmě sci-fi, ale zajímavé. Takže opravdu, co čeká Rusko, když bude zachována verze carismu?? Stagnace, nebo naopak vítězství?? Stane se systém absolutní monarchie efektivnější než západní demokracie? Vztahy mezi Ruskem jednadvacátého století a Západem se skutečně výrazně zhoršily. Poté se stalo módou hledat alternativní způsoby k západnímu parlamentarismu. Objevil se koncept: řízená demokracie. Tehdy jsou formálně svobodné volby, ale ve skutečnosti jsou jejich výsledky předem dané. Tato forma vlády je ale nestabilní a strana u moci, aby si udržela své postavení, již omezuje demokracii prostřednictvím legislativy. A pak už jde vše k diktatuře, opozice už ztrácí zastoupení v parlamentu.
  A pak se spustí mechanismus represe a teroru, nebo naopak dojde k revoluci, ať už shora, jako za Gorbačova, nebo zdola, což se také nejednou stalo.
  V Rusku za autokracie je všechno jednodušší. Král má absolutní moc: popravovat, odpouštět, rozkazovat. Má nejvyšší soudní, výkonnou a zákonodárnou moc. Existuje Státní rada osob jmenovaných panovníkem, kteří mu pouze radí, a jsou zde úředníci, kteří plní vůli krále.
  Státní duma omezila monarchii na absolutismus, zbavila císaře práva vydávat zákony a částečně převzala kontrolu nad rozpočtem. Ale co je nejdůležitější, byla to Duma, která se stala živnou půdou a zmijí pro různá spiknutí. To je jeho negativum!
  Každopádně ani partyzánská dívka nebyla proti pomoci králi. Margarita se zeptala násilníka Caliguly:
  - Takže volba je jasná, zaútočme!
  Terminátor chlapec odpověděl:
  - Není jiná možnost! Samozřejmě útočíme!
  A začal řezací chaos. Po zrychlení pomocí magických schopností na šest set kilometrů za hodinu vtrhli cherubíni, téměř nevěnující pozornost explozím granátů a výstřelů z kulometů, do řad nepřítele. Naštěstí se nevydařilo i počasí, déšť a tma. Kuropatkin zatím neposlal lidi do ofenzivy. A prováděl dělostřeleckou přípravu. Na rozdíl od všeobecného přesvědčení nebyl generál a bývalý ministr obrany žádný hlupák. Kuropatkin se snažil starat se o vojáky a bojovat vědecky. Tohle ho zklamalo. Nerozhodnost, pomalost, chuť udeřit na jistotu, akce podle šablony - připravily o úspěch bitvy s udatnými Japonci. Proto nebylo třeba očekávat, že Suvorovovy odvážné útoky zachytí Port Arthur v pohybu. Bohužel, Kuropatkin vyhrál jen proto, že po smrti Nogiho sboru Japonci, rovněž beze změny formace , vyšplhali dopředu a útočili čelně. A v důsledku toho vyřadili své řady a vrátili se zpět.
  Ale teď má Kuropatkin jak ukořistěné granáty, tak své vlastní.
  To znamená, že můžete provádět dělostřelecké ostřelování i několik dní a počítat, co když se Japonci zhroutí. A to i přesto, že císař Mikuláš vydal kategorický rozkaz k okamžitému útoku na pevnost a ukončení války, která byla pro státní pokladnu zničující.
  Zde je samozřejmě Kuropatkin mezi skálou a tvrdým místem. Port Arthur je ale mocná pevnost a teď, když se v ní usadili Japonci - zkuste to, vezměte to!
  Ale Margarita a Caligula z delfínů, sekající meči a házení holými prsty nohama svých dětí, ale hbití jako listy vrtule, se pohybovali podél bašt a čistili je od vojáků. Nejprve musíte znát dominantní výšky a pak bude možné otevřít cestu útočícím jednotkám.
  Při sekání samurajů Margarita vtipně poznamenala:
  - Obvykle bojují kvůli pokroku, ale my, jak se ukázalo, se zdá, že bojujeme kvůli regresi!
  Chlapec Caligula se usmál:
  - Chcete tím říct, že znovudobytí této pevnosti posílí pozici samovlády?
  A provedl celou řadu technik s meči. Tak se nosily jeho meče.
  A chlapcovy bosé nohy udělovaly rány , které lámaly hlavy, krky a kosti.
  Margarita si ze rtů olizovala krev, která se hojně rozstřikovala z jejích rychlých úderů rukama a nohama, potvrdila:
  - Alespoň takhle! Je přece jasné, že monarcha, který vyhrává války, se stává populárním. Alespoň na chvíli. Pak je vítězství zapomenuto a průměrný člověk nebo obyčejní lidé jsou vtaženi do banální pracovní rutiny. - Partyzánská dívka jedním kopem , která srazila šest Japonců najednou a dva byli probodnuti jejich vlastním bajonetem silným tlakem, dodala. - Možná je to jen dočasný odklad!
  A znovu pohnula nahou patou a porazila pět válečníků země vycházejícího slunce, včetně tří důstojníků.
  Bosý chlapec v šortkách, krájející Japonce jako zelí, Caligula logicky poznamenal:
  - Po vítězství začne v Rusku rychlý ekonomický růst. To znamená, že lidé budou žít lépe a revoluční nálady budou klesat.
  Mladý válečník kopl do děla tak, že tucet samurajských vojáků letělo hlavou dolů . Přidán chlapec Terminátor. - Lidé se obvykle bouří kvůli hladu!
  Margarita, která z úst vyplivla kost z uříznuté lebky, plivnutí zasáhlo tři japonské vojáky, souhlasila jen částečně:
  - Ve skutečnosti to není pravda! Ano, revoluce a nepokoje jsou obvykle podněcovány zhoršující se ekonomickou situací, ale ... Ostatně děkabristé nešli do akce kvůli vlastní chudobě.
  Chlapec válečník Caligula, který provedl motýlí pohyb a usekl tucet japonských hlav, pak souhlasil:
  - Správně, ne kvůli chudobě! - Mladý válečník posekal celou hrstku střelců a přidal. - Ne vždy je užitečné myslet žaludkem!
  Margarita opravila a pokračovala v brutálním sekání, takže údy Japonců se rozprchly:
  - Přesněji řečeno, myšlení břichem není nikdy užitečné!
  Zdejší divoch Caligula souhlasil, rozsekal samuraje a vrhl jejich hlavy v přilbách různými směry as velkou dychtivostí:
  - Máte stoprocentní pravdu! Není co namítat!
  Válečnice a opravdová pionýrská partyzánka a navíc nejklidnější princezna, která tento titul získala za své služby v jednom z kouzelných světů, zavrčela:
  - A odstraníme ze sebe tuk! Budiž - banzai !
  Bez soucitu a zastavení Caligula, sekající meči a lámající Japonce nohama , dokonce zpíval:
  Ne nadarmo jsem byl poslán na Rus,
  Přines milost!
  Ve zkratce! Ve zkratce!
  Zkrátka - mlčte!
  A po takových slovech tekla krev ještě prudčeji. Pro Japonce je to samozřejmě škoda. Národ je pracovitý a obdivuhodný, ale spadl pod mlýnský kámen a nyní mele. Jen co se stane - mouka nebo mouka, otázka otázek!
  Bosá partyzánka Margarita, která ve vteřině zasadila desítky ran a svižně šplhala, rozhazovala zmuchlaná mrtvoly, na další baštu, prohlásila, posunula nohu dalšímu samurajovi do čelisti a s překvapivě trefným aforismem:
  -Válka je základní věc, páchaná vznešenými myšlenkami!
  Caligula, chlapec, herec, který se pohyboval ještě o něco rychleji než jeho přítelkyně a z jehož nahého trupu s dlaždicemi svalů déšť smýval krev a úlomky kostí, pokračoval:
  - Válka vyčerpává tělo, ale povzbuzuje ducha!
  Margarita vytvořila kaskádu kotrmelců, která prořízla Japonce, a zazpívala frázi z hitu ze sedmdesátých let dvacátého století:
  - Veselost, ladnost a plasticita! Všeobecně , posilujte, energicky povzbuzujte, vstaňte z postele a dělejte gymnastiku!
  Caligula Dolphins ranou od svalnaté nohy do slabin donutil japonského plukovníka letět vzduchem a okamžitě srazit dva kulomety stojící na věži. Mechanická monstra plivající olovo setrvačností, padající, porážejí své vlastní , kosí řady. Chlapec Terminátor se uklonil:
  - Promiň, s přivřenýma očima , ale chtěl jsem být první! A nejen že jsem chtěl, ale budu!
  Margarita, která při skoku bosou nohou srazila další věž kulomety vyrobenými v USA, logicky poznamenala:
  - Určitě není špatné být první, ale neměli by vařit kuličky zezadu!
  Chlapec-herec Caligula, vrhající projektil holými prsty, explodovala vysoce výbušná šimosa a rozmetala samuraje, řekl:
  - Kdo ve dne v noci vaří kuličky, nenechá se sežrat zaživa!
  Margarita se zachichotala, skočila a bouchla bosou nohou do kovu kulometné věže. Nerezová ocel se odpruží a japonští důstojníci létají hlavou dolů a máchají končetinami v botách. Opravdu vypadali jako hmyz.
  Margarita zde také promluvila:
  - Tulák si může nazout i "botičku" s podpatkem!
  Chuligan Caligula, který také ve skoku vyrazil pistoli a způsobil, že všichni odletěli, poznamenal:
  - "Booty" neobouvejte někoho, kdo nemá mozek na leštění bot!
  Margarita odpověděla tím, že se znovu otočila a porazila celou četu Japonců. I zde zazářila dívka Terminátor:
  - Kupodivu je na vrcholu spousta poctivých lidí, ale málokdo se mezi nimi obejde bez lstivého záludnosti ve svém kariérním růstu!
  Caligula se otočil jako rána nahoru, srazil a posekal Japonce a přiměřeně ujistil:
  - Politik hraje fér tak často, jako se horník v bílém plášti vrhne do dolu, a motiv je stejný: vytáhnout dotace na umytí pošramocené pověsti!
  Margarita na to odpověděla a setřásla si krev z vlasů:
  -Politik, je to lhář v životě a pokrytec v skutcích, ale smrt je spravedlivá i s tímto darebákem!
  Chlapec Terminátor rozbil japonskou pistoli, zlomil kosti dvěma tuctům vojáků Říše vycházejícího slunce a odpověděl:
  - Smrt je čestná v tom, že vždy přichází, ale je libovolná ve volbě času své návštěvy!
  Port Arthur je velké město a má mnoho obranných linií. Takže bohužel a naštěstí mají bojovníci dostatek času na boj.
  Chlapecký bojovník Caligula, který sekal bojovníky meči, dokonce házel hrášek zničení bosou nohou a trhal samuraje, zpíval:
  - Jak jsem se nesnažil, jak jsem se nesnažil! Nezáleží na tom, jestli tam někdo bojoval!
  Margarita, která odřízla další množinu vojáků, kteří umírali pod ranami partyzánské dívky, která se blýskla jako blesk, poznamenala:
  - A do jisté míry i my sami žádáme o boj. Koneckonců, přiznej se, Caligule, chtěl jsi do Port Arthuru?
  Mladý terminátor řekl upřímně:
  - Přirozeně! Tohle byla moje nejvášnivější touha.
  Margarita, partyzánská dívka, znovu odsekávající Japonce jako žiletka, se zachichotala:
  - Dobře, ano! Zachraňte Rusko před nejurážlivější porážkou v celé tisícileté historii válek naší země!
  Chlapec Caligula posekal dvě desítky Japonců několika švihy, opravil svou partnerku:
  - Nejofenzivnější porážku snad utrpěla během první války s Čečenskem.
  Margarita souhlasně přikývla, čímž dokonce urychlila proces sekání:
  - Nepochybně! Soupeř, se kterým jsme prohráli, je příliš slabý! Toho Čečenska bylo tolik a dokonce polovina z nich bojovala za nás.
  Nerváč Caligula se zasmál a snažil se předběhnout svého partnera v procesu vyhlazování:
  - Jak Moska štěká na slona!
  Margarita k tomu rozumně poznamenala, znovu setřásla kosti a krvavé drobky z vlasů barvy sněhu se zlatým rozptylem a pokračovala ve vyhlazování statečných Japonců, kteří se nechtěli vzdát, s rostoucí intenzitou, rukama a nohama:
  - Když armáda a lidé nechtějí bojovat, pak se dějí takové zázraky. A to v první čečenské válce a v rusko-japonské válce.
  Caligula of the Dolphins je nucen při vyhlazování samurajů souhlasit:
  - Máš pravdu! Obyvatelé Ruska bohužel s Japonci bojovat nechtějí. - A mladý bojovník, který nechal celou samurajskou společnost s useknutými hlavami, dodal:
  - Ale v naší osobě se objevil zázračný faktor, který nám umožní vyhrát nepopulární válku. Je dokonce symbolické, že ve válce bez krále v hlavě pomáhají cherubíni!
  Margarita, plivající krev ze rtů a vrhající jedovaté jehly holými podrážkami, probodávala Japonce k smrti, poznamenala:
  - A přesto je z naší strany nutný třetí zásah!
  Chlapec Caligula, který zanechal další řadu mrtvol rozřezaných na kusy, aniž by o tom nějak zvlášť pochyboval, se přesto zeptal:
  -Jsi si tím jistý?
  Mladý válečník, dokončující vyhlazování Japonců v Port Arthuru, s povzdechem potvrdil:
  - Na moři je Togo příliš silné. A jaký velitel, přesněji námořní velitel Rožděstvenskij, je bohužel až příliš dobře známo. Děti jsou pravděpodobně ještě lepší v námořních strategiích!
  Caligula, který bez milosti seká samuraje, je nucen souhlasit se zřejmým :
  - Samozřejmě, že s takovou osobou, jako je Rožděstvenskij, i když dostal sedm dalších bitevních křižníků postavených v Argentině a opravili lodě první tichomořské eskadry zvednuté ze dna, nelze počítat s vítězstvím. Zvlášť když si pamatujete, že v Cušimě bojovalo jedenapadesát ruských lodí a potopil se jen jeden japonský torpédoborec!
  Margarita, vzrušená, rozbila hlaveň zbraně a dalším švihem meče čtyř Japonců a ostrou jehlou dalších tří dodala:
  - A také je důležité, že eskadru statečného admirála může před příjezdem na základnu zachytit nepolapitelný a masožravý Togo . V tomto ohledu je postavení Rožděstvenského loďstva extrémně obtížné.
  Tomboy Caligula, který spustil nohy hbité jako opice, další granát, který zabil Japonce jako nášlapná mina, zavtipkoval:
  Jako Švéd poblíž Poltavy,
  Rožděstvenskij se dostal do problémů...
  Vypadá statečně
  Ve skutečnosti je to naopak!
  Partyzánská dívka, pokračující v drcení nepřítele dvojnásobnou silou a zanechávající masu mrtvol, logicky a vypočítavě, poznamenala:
  - Pokud neporazíte Japonsko na moři, pak bude tvrdohlavý samuraj bojovat dlouho a pokladnice ruské koruny je již prázdná a lidé jsou na hraně. Musíme rychle ukončit bitvu jasným vítězstvím. Jinak dojde k revoluci a ke vzniku pro Rusko možná zbytečného a dokonce škodlivého parlamentu!
  Caligula, herec-chlapec, udeřil japonského generála loktem a donutil ho vyletět do výšin a zároveň srazil tři maskované chlapíky , kteří se neúspěšně snažili rozmístit primitivní odpalovač bomb. Kluk Terminátor řekl:
  - Pokud bude dost času, kam půjdou?
  Margarita, která rozsekala Japonce na třísky a krvavý nepořádek, poznamenala se znatelným poplachem:
  - Tady je problém. Nyní se takto přesouváme z pevnosti do pevnosti. A co moře?
  Tomboy Caligula se zasmál a vypustil z očí jiskru, která zasáhla muniční sklad. Došlo k výbuchu, který vymrštil do vzduchu celý prapor japonských vojáků.
  Chlapecký herec přes řev zakřičel:
  - Nic zvláštního! S našimi daty plaveme dobře, neutopíme se s meči. Bude plavat z bitevní lodi na bitevní loď a bude čistit paluby!
  Margarita, jejíž meče jako ostrá břitva odsekly četné, statečné, ale nesmyslně umírající vojáky, se v odpověď usmála ještě jasněji ostrými zuby:
  - Jsi rozhodně myšlenkový gigant!
  Caligula of the Dolphins, sekající na Japonce, jako by to byla počítačová hra, upřímně odpověděl:
  - Když vezmeme rychlost myšlení, pak ve skutečnosti nemáme stejné !
  Dívka Terminátor s tím souhlasila a aby byla přesvědčivá, prošla celým praporem samurajů.
  A zanechala za sebou krvavou stopu se stopami holčiných holých, otesaných nohou.
  Zároveň uvedla:
  - A rychlost těl, která je mnohem významnější!
  Společně a spěchat takovou rychlostí musíte být schopni udržet rovnováhu a nepřepadnout. Caligula chuligánovi se to víceméně daří. Obecně řečeno, teoreticky, autokracie bez ústavy by v Rusku neměla existovat navždy. Příklad západních zemí s jejich parlamenty je příliš nakažlivý. Nemluvě o tom, že oligarchové chtějí uplatnit svou moc nejen po ekonomické, ale i politické stránce. Zatím jsou s autokracií víceméně přátelští a pravděpodobné vítězství v Tichém oceánu a následná expanze do Číny toto přátelství na dlouhou dobu posílí. Mimochodem rusko-japonská válka je velmi důležitá i z dlouhodobého hlediska. Vytvoření Žlutého Ruska a zahrnutí nejen Mandžuska, ale i dalších čínských regionů, by mohlo vést ke konečnému rozdělení Nebeské říše. To znamená , že mocný čínský kolos jednadvacátého století, který se prohlašuje za velmoc a globální hegemonii, nebude moci existovat jako stát.
  A s největší pravděpodobností bez říjnové revoluce ke kolapsu globálního koloniálního systému nedojde. Svět bude racionálnější a bezpečnější než v jednadvacátém století, kdy je na malé planetě více než dvě stě států. Místo toho vznikne několik říší, možná i ta ruská se stane nejmocnější, nebo alespoň nejrozsáhlejší.
  Není tak těžké předvídat, co se stane v případě vítězství nad Japonskem. S největší pravděpodobností Německo, pro které se ruská armáda stane velkou autoritou, nebude riskovat vyhlášení války Rusku. Ale možná bude chtít válku na jedné frontě, která zasáhne Belgii a Francii.
  Car Nicholas je však takový, že může zaútočit , jak se to stalo ve skutečné historii, dozadu. Tedy alespoň proto, aby agresivní Němci nemohli příliš zesílit.
  Pak zase první světová válka. Rusko může mít čínské divize a silnou tichomořskou flotilu na frontě, což bude plus, ale ... Ve skutečné historii Japonsko bojovalo na straně Dohody, ve stejné alternativě může ukázat Země vycházejícího slunce touha po pomstě. A pak dostaneme druhou frontu na východě. A to není moc skvělé .
  Navíc nelze očekávat výrazné posílení ruské armády, oproti Skutečné historii. I když samozřejmě rychlé hospodářské oživení mohlo začít dříve, ne v roce 1909, ale v roce 1906, a být ještě strmější. Vítězství Ruska by totiž mohlo posílit víru zahraničních i domácích investorů ve vládnoucí režim a příliv kapitálu by byl větší než ve skutečnosti.
  To zase zvýší finance pro armádu. Pokud se ovšem neukáže carská vláda jako příliš sebevědomá. Když se zejména zdá, že všechny porazíme a srolujeme do asfaltu. V zásadě není výsledek první světové války v tomto případě vůbec zřejmý. A možná pak, aby se vše dobře vyřešilo, budeme muset zasáhnout počtvrté.
  I když možnost, že k první světové válce vůbec nedojde, není v zásadě vyloučena. V tomto případě ... Již nyní je těžké říci, jak se budou vyvíjet další události. Jak dlouho bude vládnout car Mikuláš II. a kdo bude jeho nástupcem? Carevič Alexej je na pochybách, možná se nedožije dospělosti. Bratr Michail a jeho děti? Tato i další možnosti jsou možné.
  Jak dlouho může žít Nicholas II? Mezi Romanovci nebyli žádní dlouhojátra, ale obecně platí, že car, který málo pil a nekouřil, mohl žít docela dlouho. A přestože mu byla připisována mírnost a laskavost srdce, nebyl liberál. Je tedy nepravděpodobné, že by císař udělil ústavu bez extrémního tlaku. Cesty Páně jsou však nevyzpytatelné. Všechno se může stát způsobem, který se nejméně očekává. A vlk se promění v beránka a beránek ve vlka!
  A teď jsou to navenek tak krásné a roztomilé děti - chlapec a dívka, poměrně útlého věku, mýtí pevnost za pevností a baštu za baštou. Zde je například hlavní hora s jednoduchým názvem Vysoká. Je odtud vidět celý přístav s opravovanými ruskými loděmi první tichomořské eskadry a také další náměstí a přístupy k městu.
  Margarita sebevědomě kácí četné a krvácející Japonce a přikazuje:
  - Tak to taky uklidíme?
  Chlapecký bojovník Caligula, který dobíjel posledního samuraje svými meči, odpověděl sarkasticky:
  - Samozřejmě budeme čistit a znovu čistit!
  A dvojice se řítila do výšin rychlostí stíhačky. Musíme si pospíšit. V březnu nejsou noci tak dlouhé a během dne je nepravděpodobné, že by se i při jejich rychlosti podařilo zcela vyhnout zásahům četných mušket, tedy pušek a hlavně kulometů. .
  Je dobře, že tam nejsou automaty. A tak nějak klidněji. Vycházející slunce nikam nespěchá, aby rozehnalo tmu od deště a mléčné mlhy, která vše zaplňuje.
  Ráno je mrazivé a ledová krusta křupe pod mozolnatýma nohama kluků z Terminátorů, kteří, i kdyby chtěli, nenazou boty - roztrhají se. A jejich nohy jsou také zbraně, které nejsou horší než ty nejhbitější ruce. Kůra ledu křupe, ale vůbec nepřekáží vylétnutí nahoru a pokračování tamní destrukce, včetně obsluhy jedenáctipalcových děl.
  K čemu jsou takové kufry? Ale nemůžete zasáhnout cíle jako oni s velkými zbraněmi, ale je velmi snadné vyčistit stráže. Margarita, která shodila tucet Japonců do propasti jednou točnicí, při pádu strašně zavyli a řekla:
  - Takže zúčtování probíhá v pohodě ...
  Terminátor Caligula se zasmál, shodil tucet statečných japonských válečníků do propasti a s chutí poznamenal:
  - Už to začíná být nuda...
  Margarita to mávla pryč a vrhla svou useknutou hlavu obloukem na svého partnera:
  - To je v pořádku. Je to ještě efektivnější. Nebo byste chtěli souboj se zaklínači?
  superschopnosti teď měl, žvýkal železné boby jako had a odpověděl:
  - Neodmítl bych , ale ve dvacátém století je malá šance na ně narazit !
  Margarita, která rozsekala další tucet Japonců za roztrhané maso, se zachichotala:
  - Ale podívej, ninja!
  Opravdu, dva tucty maskovaných bojovníků v černých hábitech se vrhly k útoku na válečníka. A jsou vyzbrojeni meči, po dvou v každé ruce. Pro lidi se ninjové pohybovali dobře. Byla cítit mimořádná příprava a divoký trénink od raného dětství. Ale co se dá ve skutečnosti andělům protivit? Rozdíl v rychlosti mezi nesmrtelnými, dětmi napumpovanými pomocí magie a lidmi je příliš velký. A ninjové, i když jsou dobře vycvičení bojovníci, jsou stále lidé.
  Margarita dva z nich porazila rychlým větrným mlýnem a třetího tak zaútočila holým, dívčím, elegantním, ale smrtícím chodidlem v rozkroku, že vyletěl více než padesát metrů a strhl stožár z věže. Margarita se bránila hvězdám, které na ni byly vrženy, a pokračovala v pohybu, pořezala další tři a čtvrtou zabila tím, že vrhla tři dýky prsty na nohou. Ninja unikl dvěma, ale třetí, letící po přerušené trajektorii, přistál přímo v srdci.
  Do boje vstoupil i divoký Caligula. Rozřízl ninju s fialovým okrajem napůl a rozpoutal ještě rychlejší útok, který srazil hlavy maskovaným mužům, kteří se snažili zaútočit na jeho páry.
  Černí neviditelní muži se nevzdali, ale byli příliš pomalí ve srovnání s chlapcem a cherubínkou, kteří je napadli. Neměli vůbec šanci.
  Margarita v neodolatelném pohybu rychlého ducha dokonce zpívala:
  - Brzy na mě zapomeneš, půjdeš do šeolu jako mokrý déšť! Ostatní andělé nám slouží a ty půjdeš do rakve s Drákulou!
  Ninja padl, rozřezaný na kusy a pod sekáčkem cákal krev jako zralé melouny. A nepřestali útočit. Ale ... Všech třiadvacet velkých bojovníků padlo v bitvě. Poté velkolepý pár přešel k dobíjení přeživších služebníků u zbraní...
  Mlha se již začala rozplývat a Slunce začalo svítit silněji. A stateční válečníci se přesunuli na další linii obrany. Útok ještě nezačal a my jsme museli bojovat sami. Bojovníci se však ještě necítili vážně unavení, ale chtěli se prostě najíst. No a zase jsme začali jíst syrové koňské maso. No, koneckonců nejsou lidé.
  Terminátor Caligula, který hodil jehlu bosou nohou a probodl s ní několik Japonců, promluvil:
  - Nejtěžší otroctví je být otrokem žaludku - pán je nemilosrdný, bez ohledu na prázdnotu nebo plnost!
  Margarita s tím souhlasila a pokračovala v sekání samurajů, kteří se stále plazili jako nespočet kobylek, které prosakovaly ve vlnách. Mezi Japonci byli velmi mladí kluci, asi šestnáct nebo sedmnáct let, a bylo tak nepříjemné je zabít. Úřady Země vycházejícího slunce zjevně seškrabaly všechny své rezervy pro válčení. Jenže Kuropatkin, na kterého všichni plivali a plivali, se o vojáky stále staral a ztratil mnohem méně než Japonci. A za to by měl být uznán. A postupně japonské jednotky bojovaly lépe a z evropské části Ruska dorazily čerstvé, dobře vycvičené síly. Včetně strážních pluků.
  Partyzánka si myslela, že něco podobného se stalo za druhé světové války. Impozantní Němci postupovali a dosahovali úspěchů, dokud jejich elitní jednotky nebyly úplně nebo téměř úplně vyřazeny. Poté nebyli schopni zadržet Rudou armádu.
  Pravda, nutno říci, že vyřazeny byly i personální jednotky Rudé armády. A to se skutečně ukázalo jako problém.
  Margarita se vrhla do boje se slovy:
  - Bůh se tě nevzdá, prase tě nesežere a zlí draci budou zatčeni!
  . KAPITOLA Č. 12.
  Dominika se do Dračí akademie vrátila jen na chvíli. Znovu se rychle naučila několik desítek kouzel a několik složitých slov.
  Pak si s ní pohrály tři dívky: elfka, hobit a trollka v házení magických kamenů výš.
  Dominika je porazila. A samotné kameny velmi jasně zářily a třpytily se jako kapky rosy v paprscích čtyř svítidel.
  Poté jí čarodějky daly dva prsteny s kameny z každé nohy, aby bojovnice mohla posílit její kouzla kvůli velkému cíli: záchraně silnějšího pohlaví.
  Nyní téměř všechny prsty bosých nohou herečky, kromě malíčku, měly kouzelné prsteny. A stala se ještě mocnější v magii, než byla předtím. To je ve skutečnosti dívka schopná zničit město a postavit palác.
  A tak se rychle naučila sto dalších kouzel a místo odpočinku se posadila na kožešinový kobereček. Ponořila se do lotosové pozice a téměř okamžitě se její mentální podstata a duše a její dvojník těla ocitly v paralelním vesmíru spolu s bojujícím týmem, byť navenek mladým.
  Armáda dětí v čele s kvartetem bojovníků pokračovala v boji s hordami krys v zemi zlé čarodějky Bastindy.
  První skupiny masožravých hlodavců byly zabity nebo prošly proměnami.
  Pak se objevila pole, kde nešťastní dětští otroci pracovali. Sledovali je velcí krysí dozorci velikosti slušných kanců. V tlapách drželi biče a bičovali polonahé chlapce a dívky.
  Dominika byla rozhořčená:
  - Jak zlé je, když děti trpí!
  A ve vzteku vypálila na krysy několik blesků najednou a ty se proměnily ve velké babičky v čokoládě.
  Dětští otroci překvapením vyjekli a pak se vrhli na tak chutné a voňavé jídlo. A odtrhneme z toho kousky.
  Dominika znovu mávla kouzelnou hůlkou a znovu provedla přeměny, proměnila odporné krysy v lahodná jídla a vrčela:
  Děti, to jsou hvězdy na nebi,
  Na loukách rostou květiny...
  Na planetě bude radost,
  Krásné sny pokvetou!
  Margarita, která se také podílela na transformacích, logicky poznamenala:
  - Máte velké vnitřní teplo a laskavost!
  Najednou se jako jack-in-the-box objevila obrovská krysa podobná dinosauru. Otevřela ústa a něco ohlušujícího vykřikla.
  Obě dívky jsou čarodějky, jak na ni vypustí blesky a pulsary, z kouzelných hůlek i z prstenů na bosých nohách. A připojený proud energie zasáhl obrovské monstrum vysoké dvacet pět metrů. Zhroutil se a okamžitě se otočil, aby viděl na dlouhém stole spoustu různých, bohatých a rozmanitých jídel. A tady byly mimo jiné zlaté sklenice na víno s širokou paletou zmrzliny.
  Otrocké děti začaly opouštět práci po celém obvodu a napadaly nenáviděné krysy a sekaly je srpy, motykami a jinými zemědělskými předměty.
  A bylo v nich tolik vzteku. Rebelští chlapci dokonce začali nadšeně zpívat;
  Kdo je v temnotách otroctví, vezmi meč do svých rukou,
  A netolerujte ponížený stud...
  Tvůj nepřítel nepostaví základy na krvi,
  Vynesete nad ním nešťastný rozsudek!
  
  Chlapec je zbit zlým bičem,
  Kat ho trápí zlou krysou...
  Ale zlý mučitel se promění v mrtvolu,
  Neslyšte žádné další dívky plakat!
  
  Nebuď otrokem, poníženým v prachu,
  Rychle zvedni hlavu...
  A v dálce bude elfinismus,
  Miluju Solntsus a Spartak!
  
  Kéž je ve vesmíru jasný svět,
  Ve kterém štěstí lidem vydrží navždy...
  A děti tam budou mít veselou hostinu,
  To království není z krve, z pěstí!
  
  Věříme, že v celém vesmíru bude ráj,
  Zvládneme prostor...
  O tomhle, chlapče válečník, opovaž se,
  Aby zde nebyla noční můra a zlá hanba!
  
  Ano, jsme otroci, sténáme v řetězech pod útlakem,
  A hořící bič nás bičuje do žeber...
  Ale věřím, že všechny orkské krysy zabijeme,
  Protože vůdce rebelů je velmi cool!
  
  V tuto hodinu se všichni chlapci vzbouřili,
  Dívky jsou s nimi také kvůli stejné věci ...
  A věřím, že budou dávat solcenismus,
  Shodíme nenáviděné jho!
  
  Pak, víte, zazní roh vítězství,
  A děti budou vzkvétat ve slávě...
  Ve štěstí nás čekají změny,
  Zkoušky, absolvování všeho s perfektními známkami!
  
  Věřím, že dosáhneme takového zázraku,
  Že tam bude skutečný ráj světla...
  Alespoň někde je čarodějnice odporný Jidáš,
  Co žene chlapce do stodoly!
  
  V podsvětí není místo pro nás otroky,
  Můžeme vyhnat čerty z trhlin...
  Ve jménu ráje, který je svatý Páně,
  Pro všechny svobodné radostné lidi!
  
  Ať je mír v celém sublunárním světě,
  Nechť je štěstí a posvátné slunce ...
  Střílíme na nepřátele jako ve střelnici,
  Takže jen nahoru a ani vteřinu dolů!
  
  Ano, věř mi, naše síla nevyschne,
  Ona bude cestou nebe do vesmíru...
  A armáda rebelů bude hlasitě štěkat ,
  Utopit nepřátelské krysy!
  
  Takto radostné, šťastné,
  Tráva roste jako růže všude kolem...
  Náš chlapecký tým
  Vzhled rozhodně připomíná orla horského!
  
  Vítězství bude jisté,
  Pojďme stavět, věřím, upřímně jsme Eden...
  Všechno štěstí, radost na jakékoli planetě,
  A vy nejste žádný vidlák , ale slušný pane!
  Toto je vskutku hymna probuzených otroků, kteří drtí krysy a orky.
  Mezitím Dominica a Margarita na dracích, před armádou, letí nahoru k hradu.
  Dvě čarodějky, rychlé a jiskřící kouzelnými hůlkami a prsteny s talismany na bosých nohách. S nimiž provádějí pohádkové proměny. A není nic špatného na tom, že se na ně nyní pokoušejí jiné, nebezpečnější okřídlené krysy.
  Letectví s hlodavci není žádná sranda. Ale dívky je zasáhly svými magickými silami a kouzly. A místo příšerek se objevuje cukrová vata. Tak sladké a voňavé.
  Některé z okřídlených opic se navíc promění v jahody. Která je tak zralá a třpytí se rubíny a topazem.
  A některé další opice s křídly se staly balóny.
  Do bitvy na dracích vstoupili také Oenomai a Dobrynya. Začali své protějšky sekat meči, což je poměrně jednoduché a přímočaré. No a samí draci, když to vezmou a vzplanou ohněm. A ty okřídlené spálí bez výčitek a pochybností.
  Oenomaus poznamenal a porazil nepřítele:
  - Uvidíte, že to bude velmi zábavné a skvělé!
  Dobrynya s úsměvem poznamenala:
  - Ano, to se nedá vyjádřit slovy!
  A hrdina chlapec vystřelil na nepřítele velmi ostrou a smrtící jehlu. Krysu zasáhl přímo do oka a ta se srazila s dalším hlodavcem. Tady začal chaos.
  Oenomaus zpíval:
  Krysy jsou velmi cool
  Dokážou ohlodat i dub...
  Tvůj mozek je těžko vidět,
  A konvoluce jsou jako nit!
  Dobrynya souhlasil s tímto:
  - Ano, krysy hlodají nejrůznější ošklivé věci!
  Margarita mrkla. Vzpomněla si, jak byl zajat partyzánský chlapec Andreika. A byl zavřený ve studeném sklepě plném krys. A hlodavci kousali chlapcovy bosé nohy, otupělé zimou. Andreika celou noc bojovala s krysami a nespala. A ráno ho vzali k výslechu a nejdřív posypali solí nohy chlapce A. Bylo to velmi bolestivé a Andreika začala křičet . A také ho svázali ostnatým drátem.
  Partyzánský chlapec ale bolestí ztratil vědomí, ale nic neřekl.
  Margarita dokázala zařídit Andreikův útěk. A tohle byl její výkon. Chlapec dokázal překonat bolest a odejít na zmrzačené, pokousané nohy. A za to mu patří sláva.
  Partyzánská dívka mlátila krysy a zpívala s velkým nadšením:
  Moje zbraň je jako starší bratr
  Střílí velmi přesně, přesně...
  Koneckonců, dívka má v útrobách kulomet,
  I když někdy je život jako klec!
  
  Jsem dívka, která není o nic silnější
  Vlk a tygřice v jednom testu...
  Ale slovo není vrabec,
  Když jsem se svou milovanou, věřím, že spolu!
  
  Už jsem vzal který průchod,
  Írán zaútočil na hory...
  Dobyla mnoho různých zemí,
  Ne, nemůžu v klidu sedět na pohovce!
  
  Tohle asi nepochopíš,
  Co to znamená bojovat s fanatiky...
  Zapiš si to do sešitu,
  A nauč se slušně bojovat, chlape!
  
  Žádná moje vlast neexistuje, věř mi, odvážnější,
  Třpytí se jako jasný rubín...
  I když existují miliony ďábelských větviček,
  Stále dosáhneme místa v nebi!
  
  Kéž mě Pán ochraňuje
  velký rytíř, Všemohoucí...
  Dívka má silné tělo,
  Přesným volejem sráží třešeň!
  
  Nikdo mě nemůže porazit
  Jsem ta dívka, která se jmenuje legie!
  Medvěd se také klaní u mých nohou,
  A javory vám brzy dají zlato!
  
  Mráz, bosý běhání po sněhu,
  Závěje, víš, neděs holku...
  Ostříhám svého protivníka okázale ,
  Poznávají mě jako chrta!
  
  Narodil jsem se brzy na jaře,
  Tak červená, jako by to byl transparent...
  Postava je velmi greyhound , groy,
  A v mém srdci hoří horký plamen!
  
  Ano, nemohl jsi najít krásnější dívku,
  Všem dá hojnou lásku...
  Nevypadá ani na dvacet,
  Ale dokonce velmi tvrdě zasáhne !
  
  
  Proto se klaň dívce,
  A líbat její bosé nohy...
  Rytíř vyletí vzhůru jako šíp,
  Nebude pro nás těžké problém vyřešit!
  Partyzánka zpívala velmi oduševněle. Všechny létající krysy se změnily. Někdo v cukrové vatě, někdo v popcornu, někdo v ovesných vločkách nebo mýdlových bublinách. A někteří z hrdinských chlapců byli triviálně rozsekáni k smrti nebo je draci spálili ohněm. Byly to skutečně muffiny a pečeně z pěkných masitých kotlet.
  Dobrynya vzal a vystřelil prsty na nohou jehlu, která probodla okřídleného švába a přišpendlila ho ke kamenné zdi. A ukázalo se, že je to tak cool a cool.
  Šváb se náhle rozsvítil a na jeho místě se objevil efektní diamantový náhrdelník.
  Dobrynya zpíval:
  A když jsem uviděl paru,
  Ay, ay , ay!
  Kluci se ucházeli o své peníze,
  Neodkládat!
  Chlapec Enomai odpověděl:
  - Páni! Jak dobře to dopadlo. To je klenot.
  Dobrynya zavrčel a zařval:
  - To všechno zvládneme, pánové, už dlouho sejeme, kde?
  Dominika v odpověď zaštěbetala a také proměnila tucet okřídlených švábů, kteří se třepotali ze zlověstné věže hradu, v celé souhvězdí drahokamů. A jak se to nádherně třpytí a třpytí, jako rampouchy na čtyřech svítidlech vysílající sluneční paprsky.
  Margarita s úsměvem poznamenala:
  - Věřím, že dobro vítězí nad zlem!
  Enomai s úsměvem poznamenal:
  - Dobro a zlo jsou relativní pojmy. Tady je krysa, ta je taky živá a my ji rozsekáme!
  Dobrynya poznamenal:
  - A rostliny? Stejná zelenina a ovoce jsou také živé a také se jí, a je to škoda!
  Dominika tweetovala:
  - Tak se to stane, tak se to stane,
  Každý pohltí druhého najednou!
  Dívka-herečka to s řevem vzala a vypustila magii z bosých nohou. A věž s krysí lebkou se proměnila. Byl pozlacený a na vrcholu se třpytila růže s rubíny.
  Margarita vtipně poznamenala, vycenila zuby a vysílala kaskády vražedných a ničivých paprsků z jejích holých prstů. A kouzlo fungovalo. A vymlácený vražedné a destruktivní, které se okamžitě proměnily v kreativní a vzkvétající.
  Z hradu se znovu vyvalili skřeti a skřeti . A lezli v pořádné hordě . Někteří chundelatí medvědi měli na sobě ocelové brnění. A to jsou velmi lesklé brnění s kopími a sekerami.
  Dominika agresivně vycenila zuby:
  - Tohle je strašidelná horda, která už leze dovnitř . Potkáme je s něčím smrtícím?
  Margarita poznamenala se škodolibým úsměvem:
  - Ano, samozřejmě, že to můžeme udělat!
  A čarodějnice vzaly a vypustily své magické pulsary na orky a skřety.
  Chlapec Dobrynya poznamenal:
  - To není špatné, ale musíme dát dětským válečníkům příležitost bojovat .
  A skutečně, tisíce vzbouřeneckých dětí přiběhly k hradu z různých stran. Mnozí z nich, zejména chlapci, měli na sobě řetězy. Někteří z chlapů pracovali, stavěli pomníky a sochy čarodějnici Bastindě . Některé sochy vyrostly až do výšky sta metrů a nad nimi se tyčil jen obří hrad.
  Dva nejsilnější, i když ne největší chlapci, vikomt a Phoenix, bojovali před ostatními a poráželi hlodavce.
  Orkové zase začali střílet z luků. Čarodějky je ale tvrdě zasáhly. Pokud bylo relativně snadné zabít krysy, i když byly tlusté a velké, ovlivnilo to jejich pohyblivost. Orkové pak budou silnější bojovníci a skřeti jsou prostě obři.
  Phoenix poznamenal:
  - Bojoval jsem s Kartausem . Takže jeho bojovníci byli obratnější!
  Vikomtský bojovník zpíval:
  Strašně miluji válku
  Bojovat jako kohout...
  A v boji proti muži,
  Bojuji o dvě monstra!
  Phoenix s úsměvem poznamenal:
  - Ano, abych byl upřímný, je to skvělé ! Ale jsme zvyklí zabíjet monstra po tisících.
  A tak hrdinové chlapci zabili goblina. A zbytek monster už byl částečně přeměněn různé druhy potravin a sladkostí. Ale jeden z goblinů vyrobil takovou zmrzlinu ve sklenici na víno vyřezané ze smaragdu.
  A navrchu jsou hromady různobarevné zmrzliny, kousky čokolády, kandované ovoce, jahody, pistácie a tak dále, velmi chutné.
  Děti válečníků budou křičet radostí. Ano, opravdu se ukázalo, že je extrémně chutné a hypnotizuje oči.
  Dívka-čarodějka Margarita poté, co spustila další vlnu destrukce a zániku, učinila agresivní carte blanche ve věci přeměny ošklivého na chutného a vydala:
  - V některých ohledech je magie lepší než přirozený proces, že?
  Dominika souhlasila:
  - Ano, bezpochyby vytváříme něco krásného a chutného. Ale proč jsou tady tisíce otroků a všichni jsou to děti a v dohledu nejsou žádní dospělí?
  Margarita odpověděla s úsměvem:
  - Vliv místní magie. Je to docela silné. A skutečně se ukazuje, že na tomto světě jsou jen batolata. Ale nebojte se, jen místní vzduch z vás malou holčičku neudělá.
  Dominika se překvapeně zeptala:
  - A proč?
  Partyzánka odpověděla:
  - A o hlávce zelí!
  Nápor zlých orků a goblinů začal slábnout. Některé z nich zabili dětští válečníci a většinu proměnila silná magie krásného páru. To je opravdu kouzlo, zastínění hůlky, kterou měl Dunno.
  Dominika poznamenala a sladce se usmála:
  Nastal čas zúčtování,
  Zasáhli jsme orka do očí...
  V reakci na to se stal jako koláč,
  A požádal o zub!
  A skutečně, v Všechny druhy chutných pochoutek se promění v orky a skřety.
  A dětští bojovníci jsou z toho nadšení. A krysy jsou vyhubeny bez problémů . Ale z jejich úderů se znovu začaly objevovat lahodné pokrmy. A další lahodné a neuvěřitelné věci.
  A krysy se rychle promění v něco užitečného a schopného sežrat.
  Partyzánská dívka Margarita zvolala:
  - Možná teď půjdeme do samotného hradu!?
  Dívka herečka poznamenala:
  "A tam nás může čekat přepadení." Na to jsme však připraveni!
  Margarita se usmála a odpověděla:
  - Jsem průkopník, což znamená, že jsem vždy připraven!
  Nyní se dětští otroci vloupali do hradu. Bosé nohy dupaly po černém mramoru. Uvnitř bojovali s orky, skřety a krysami. A sekali je, jako by měli místo mečů sekáče. Tady začalo řezání.
  Chlapci bojovali s meči obzvláště urputně. A dívky raději střílely z luků. Naštěstí Margarita dokázala přeměnit srpy a motyky na skutečné luky. A vystřelují celé balíky šípů, které probodávají krysy.
  Dominika vtipně poznamenala:
  - Ostré šípy zabijácké cesty, buďte v pohodě, mé děti.
  Najednou z věže vyletěla sama čarodějnice Bastinda. Vypadala jako asi pětatřicetiletá žena a točila se jako top. Vlasy má černé, kudrnaté a ona sama drží v rukavicích dvě kouzelné hůlky.
  Čarodějnice letěla na motorce a na nohou měla boty s ostruhami.
  Bastinda to vzal a zařval:
  - Respektuji silné
  A urážím slabé...
  Jsem velké zlo
  A co vy, bosí?
  Dominika v reakci na tweetovala:
  Můj zákon je jednoduchý
  Porážím ty, kteří jsou zlí...
  Kdo je slabý, tomu pomůžu,
  Nemůžu to udělat jinak!
  Bastinda vzala z kouzelných hůlek, jako by Dominiku praštila pulsary. V odpověď tedy zapískala. A pulsary se okamžitě proměnily v koláče a spadly na dívku-herečku a důkladně ji rozmazaly.
  V reakci na to Dominika ve vzteku vypustila ze své hůlky a z holých prstů obrovský pulsar.
  Proletěl kolem, ale Bastinda dokázal uniknout a byl zasažen výbojem v zámku. Téměř okamžitě se rozsvítil a začal se proměňovat. A na místě zlověstného hradu vyrostl - zcela a okamžitě - nejluxusnější palác.
  Bastinda se na něj podívala, zamrkala očima a utekla. Přesněji odletět. A zůstal za ní ohnivý ohon.
  Dominika a Margarita se vrhly za ní. Obě čarodějky jasně zaostávaly v rychlosti.
  Přesto je létající motorka mnohem rychlejší než draci.
  Čarodějky začaly střílet na Bastindu . Ale tu a tam se vyhýbala nebo se bránila. Motocykl navíc velmi rychle zvětšil vzdálenost a pomocí magie ho vyvedl ze střelnice.
  Dominika poznamenala:
  - Ztratila svou zemi, poddané a moc. Tak to teď opravdu nepotřebujeme!
  Margarita poznamenala:
  "Pokud ukradla a odnesla artefakt žluté krysy, naše vítězství bude bezcenné!"
  Dívčí herečka luskla prsty na nahých, opálených nohách a sebevědomě prohlásila:
  - Ale tisíce dětí získaly svobodu! Tohle taky něco stojí!
  Partyzánská dívka souhlasila:
  - Že jo! Není divu, že jsme pracovali.
  Krysy byly nakonec přeměněny a zabity, stejně jako orkové a skřeti. Tak bylo vybojováno velké vítězství.
  Mnoho tisíc dětí - chlapců a dívek - se shromáždilo na náměstí a zpívalo a dupalo bosýma nohama:
  -Sláva hrdinům! Sláva osvoboditelům! Pryč s otroctvím!
  To bylo největší vítězství v zemi krys. A je tu tolik úžasných a vzdušných věcí.
  Margarita promluvila první. Ona, tančí , to vzala a zpívala a její píseň byla píseň partyzánské dívky:
  My, děti chudoby a pohlazení léta,
  Narozen v chatrči v dešti...
  Nechte zpívat dívčí sen,
  Kdy zase půjdeme do horké bitvy!
  
  Skončil jsem v Elfxiku náhodou,
  A moje vlast, Svatá Rus...
  S mým osudem, zcela mimořádným,
  Bojuji za štěstí a lásku vlasti!
  
  A není krásnější vlast Ruska,
  Jste pro? bojuj a neboj se...
  A ve vesmíru není šťastnější země,
  Ty jsi pochodeň světla vesmíru, Rus'!
  
  Projdu pro tebe ohněm a vodou,
  Pionýři jsou zvyklí vyhrávat...
  Vždy budeme potěšit lidi,
  Protože síla armády je neomezená!
  
  Pojďme do útoku na vlast,
  Pod výkřikem mocného, zuřivého hurá...
  Hitler dostane svou odměnu až do konce,
  Vyženeme nacisty ze dvora!
  
  Moje vlast je plná hrdinů,
  A Stalin je velký obr...
  Pionýři pochodují ve formaci,
  Všemohoucí Rodina, náš Pane, ó jeden!
  
  Ve jménu světla a dobrého života,
  Budeme bojovat statečně, děti...
  Koneckonců, generace bude žít v komunismu,
  Věřte mi, naději nám nelze vzít!
  
  Milujeme naši vlast, kluci,
  Chceme tě pozvednout nad mraky...
  Fašismus dostane silnou odplatu,
  Od průkopníků, udatných orlů!
  
  Dosáhneme toho, věřím, že brzy vyhrajeme,
  I když je fašismus zákeřný a krutý...
  Dědečkové na nás budou hrdí,
  A Svarog vás povede do bitvy!
  
  Pro slávu naší udatné vlasti,
  Sám Pán všemohoucí vystoupil na kříž...
  Nebudeme litovat svých životů pro Rusko,
  Nechť zazní z nebe mocný hlas!
  
  Bojujte za slávu naší vlasti,
  Věrní bojovníci ji milují...
  Jste vlčata, ne zbabělí zajíci,
  Dokonce i rytíři jsou velmi hrdí!
  
  Jsme schopni dostat měsíc z trezoru,
  Chyťte štiku, velkého sumce...
  Velký Lenin povstal za svobodu,
  Uvedeme budovu k životu!
  
  Ve jménu rodiny stavějte pyramidy,
  A lodě, které roztrhnou nebeskou klenbu...
  A Hitler vtipně zabíjel bojovníky ,
  Všemohoucí zemřel a vstal pro nás!
  
  Jsi drahá, zlomyslná Lado,
  Velký bílý bůh se vám narodil...
  A musíme za tebe statečně bojovat,
  Kéž vám Všemohoucí pomůže žít věčně!
  
  Miluj, cti Boha Ježíši,
  Je to Rus, s námi navždy...
  Je čas vyšít ozdobu dovedně,
  Ať jsou léta navždy plná radosti!
  
  Velikost mého svatého Ruska,
  Dokáže porazit protivníky ...
  I když ženy křičely strachy,
  Můžeme zlomit draka!
  
  Pro slávu svaté vlasti, věř mi,
  Ve jménu ruského Boha Krista...
  Brzy postavíme velké kostely,
  Pojďme pěšky až do samého konce!
  
  Láska, věř mi, nezná zbytečná slova,
  Už v tom není vidět zbytečná nuda...
  Ať Kain zahyne v podsvětí,
  A Abel bude znovu zpívat svou píseň!
  
  Tady dupeme po Berlíně s polnicí,
  Trubka zní jako zvon...
  Raději buď velmi skromný válečník,
  Ustřelte nacistům hlavu sekerou!
  
  Rodina vzkřísí, věřte mi, mrtví brzy,
  Bílý Bůh vám dá každou lásku
  A rozhodli jsme se velmi jasně,
  Jaká to bude věčnost jasných změn!
  tančila, dupala bosýma nohama . A další děti, bývalí otroci, zpívaly a tančily a snažily se zvednout, nebo spíše vyskočit výš.
  Dobrynya, jako silný chlapec , vzal kámen a hodil ho výš. Vyletěl nahoru a explodoval, rozsypal se jako ohňostroj na tisíce různobarevných úlomků.
  Chlapecký vikomt zařval:
  - To je opravdu fantastické!
  Dobrynya se proti tomu ohradil tím, že kámen znovu hodil, a Margarita do něj udeřila bleskem, takže se rozsypal na velké množství pestrobarevných a oslnivě jiskřících úlomků:
  - Ne! To je taková realita. A není nic vyššího než tato realita!
  Hrdinský chlapec Phoenix zuřivě dupal bosýma nohama tak, že se z trávy začalo kouřit, a křičel:
  - Naše lokomotiva letí vpřed - zastaví se v obci!
  Nemáme jinou cestu - mocná puška!
  A dívka vedle nich bude také jen skákat nahoru a dolů.
  Jejich nálada byla pozitivní a radost byla v plném proudu.
  I Dominika se rozhodla trochu předvést svůj důvtip.
  A načmárejme si celé proudy vašich vynikajících, dobře nacvičených aforismů;
  Otrok se může stát svobodným, hlupák se může stát chytrým, chudý člověk zbohatnout, ale pokud máte tvrdohlavost osla, budete vždy oslem!
  Chudý není ten, kdo nemá peníze, ale ten, kdo má hlavu plnou pilin!
  Neusilujte o to být králem, pokud nemáte mozek!
  I šáh bude blázen jako osel!
  Král je samozřejmě lev, ale ne bez lišácké vynalézavosti a lvi se stahují z kůže!
  Nevrč, ale raději mlč, pokud ještě nejsi na místě lva a liška mu nedala oblek!
  Politik je jako liška v Krylovově bajce, ale nebuďte vránou jako volič!
  Jste-li jako pařez, tak z vás hobliny odstraní až ke kořínkům!
  Aby země nebyla zapřažena do jha, musí být silná, jako býk!
  K tomu, aby země mohla létat, je potřeba letectví!
  Politik je připraven slíbit Měsíci, jen aby nespadl!
  Kdo neopil zdraví, je věčně mladý!
  Dubové argumenty působí na pařez!
  Politik z vás ochotně sundá hobliny, pokud jste pařez!
  Člověk má ale oproti opicím jednu výhodu: někdy je aspoň trochu pořádná liška!
  Politik má ambice lva, vychytralost lišky, ale jeho metody jsou naprosto svinské!
  Je-li politik příliš lišácký, tak se z něj stává úplné prase!
  Politik s lišáckou mazaností a vlčím chvatem udělá z voličů kebab!
  A štěstí vyžaduje úsilí, pouze s tvrdou prací koně můžete shodit obojek podřízenosti!
  Věřte v úspěch, pokud všechny přelstíte!
  Politik dokáže přelstít i lišku, ale nemůže oklamat čas věčně!
  Volič často létá jako včela na medový projev politika, ale často sám dostane žihadlo!
  Politik polyká voliče jako krajta králíky, přitahuje mouchy jako vodka a sladký suchý zip!
  Vlk nemůže žít bez masa a politik nemůže žít bez klamu!
  Nejrychlejší kůň poslechne toho, kdo je dobře důvtipný!
  Pro politika je jednodušší obrátit se naruby, než slibovat něco, co lze splnit!
  Komu dáte hlas, uctíte výsledek minutou ticha!
  Buďte alespoň trochu vynalézavá liška, pokud se nechcete stát otřepaným oslem!
  Nevěřte politikům, pro voliče jsou to jen brusné papíry, které odstraňují třísky z dubů!
  Kdo není úplný blázen, promění groš v těžký groš!
  V politice nejsou žádní příbuzní, ale najdou se tací, kteří se chtějí podělit o to, co máte jako bratři!
  V životě je mnoho ošklivých věcí, ale nejhorší je, když život končí!
  Chceš-li se přiblížit Bohu, přibij opici ve své duši na kříž!
  Člověk pochází, když ne z opice, tak v každém případě přestal být opicí!
  Pokud máte mysl opice, pak vás liška spolkne jako dravý hroznýš!
  Nic není nekonečné kromě času, který politici potřebují, aby splnili to, co slíbili!
  Když budeš hodně štěkat , budeš kňučet jako zbitý pes!
  Nevěřte někomu, kdo mluví nahlas, a červený oheň vás může popálit!
  Ani Bůh nemůže přehnat ženu a vychovat opici na úroveň lidské kultury!
  Bez lásky není úsměvu, pokud to není dravý úšklebek politika!
  Poté, co byl v oblacích příliš dlouho, bezkřídlý politik letí do kanálu!
  Malá duše má vždy ambice obra!
  Malá duše má obrovskou domýšlivost!
  Politik je zloděj, který si píše zákony pro sebe a zemi považuje za území zóny!
  Politik má sedm pátků v týdnu, ale když je potřeba splnit slib , přichází židovská sobota!
  Jednota je dobrá, pokud se nepáře s politikem!
  Politik je taková stvůra, která z vás chce udělat ovci svinskými metodami!
  Svinské metody politiků dělají z voličů kotletu!
  Pod prasečím vládcem není život nikdy tlustý!
  Dělat z prase prezidenta je příliš mastné!
  Pokud se chcete stát prezidentem, chopte se své šance!
  Vládce, který považuje voliče za ovce, je typické prase!
  Bože, to není jen všemohoucnost, ale i ochota jít na kříž kvůli bližnímu!
  Vládce, který sedí na trůnu dlouhou dobu, způsobí pokles státu!
  Mladý vůdce je jako čerstvý kůň, starý je jako klisna se zlomenými kopyty!
  Satan sám je politikem, aby dosáhl božských výšin!
  Politik je Bůh jen v jedné věci, ve vymýšlení výmluv, proč jeho předvolební sliby tak ďábelsky selhaly!
  Politik, stejně jako pivo, je jen dobře vychlazený a na stole!
  Politik je svými projevy sladký, ale hořká pachuť z nich není vůbec jako pivo!
  Pravda vyjde z politikových úst jedině tehdy, když si sám sebe špatně vyloží!
  Politik, aby se stal alespoň trochu Božským, ukřižuje voliče naplno !
  Ani medvědí síla vás nezachrání, pokud je vaše mysl palubou!
  Liška je takové zvíře, že stáhne ze lva tři kůže!
  Politik je nejsilnější, když je jeho volič slabý v mysli!
  Proto politik vychází s medem, aby volič vůbec neplival!
  Ten, kdo má v hlavě piliny, dostane tvrdou ránu obuškem!
  Dub je král stromů, dubová hlava promění každý pařez v předmět!
  Dub je odolný proti hnilobě, dubová hlava je plná prachu!
  Když jsi pařez, tak máš alespoň kůl na hlavě !
  Neznámé je děsivé, ale známé vás někdy jednoduše děsí!
  Znalosti vytvářejí důvěru, i když je to obtížné, nevědomost , zmatek, i když je to snadné!
  Zbabělec není ten, kdo se bojí, ale ten, kdo je líný pěstovat odvahu!
  Strach je slabost, odvaha je síla, ale pozor na hlupáka v sobě !
  Kdo se nechá vést za nos, riskuje, že se mezi třemi borovicemi ztratí!
  Nekonečná hloupost vás nutí chodit v kruzích, přičemž vaše vynalézavost je zrušena!
  Nezáleží na tom, jestli mléko na vašich rtech nezaschlo, horší je, když máte v srdcích bezcitnost!
  Prošlý chléb almužny, hořká sůl pokání!
  Med ze rtů politika přitahuje ty, jejichž rty nemají zaschlé mléko!
  Politik není zloděj v zákonech, je to zloděj, který zákony tvoří!
  Politik slibuje sladký život, slévá med ze rtů, ale tlapky má lepkavé, jako moucha!
  Do voličovy peněženky leče výřečný politik!
  Proč je ticho zlaté, protože se za něj platí!
  Co je největší věc na světě? Hora slibů od politika!
  Politik chce peníze a moc, je připraven kohokoli roztrhat na kusy!
  Politik je především liška, ne vždy bystrá na pohled, ale vždy vrtící ocasem!
  Politik vám rád naplní peněženku jen planými sliby!
  Politik je upřímný jen v jedné věci, když říká - my, protože už nemá své vlastní já!
  Co je ve vesmíru víc než atomy? Tváře a masky politiků!
  To, co politik dělá nejochotněji, je vybírání kapes voličů!
  Politik má sedm pátků v týdnu, ale naslouchat voličům je vždy jeho volný den!
  Kdo přišel první? Politici, protože vytvořili chaos!
  Nevěřte v chladnost kohoutích politiků, vždy zpívají hlasem někoho jiného, liška!
  Pokud politik chrlí svá slova jako slavík, znamená to, že jeho zvukový záznam udělala liška!
  Je pravděpodobnější, že na hoře zahvízdá rakovina, než politik splní svůj slib bez červenání!
  Politik je podobný noční víle, jen klienty většinou okrádá přes den!
  V čem je politik podobný psovi? Když se hodně láme, určitě je krotký a má majitele!
  Ti, pro které hlasují srdcem, často končí v játrech voličů!
  Politik je jako vodka, volič pocítí játra, že jsou spálená!
  Politik vám vytočí mozek jako vodka, jen na rozdíl od ní je plný kalů!
  Politik miluje vytváření mlhy s průhledným cílem zbohatnout!
  Politik má mnoho slibů, ale ještě více výmluv, pokud je nedodrží!
  Politik je liška, ale častěji šedé barvy!
  Politik odstraňuje hobliny z dubů a sráží žaludy jako prase!
  Když je politik upovídaný jako pila, tak z voliče určitě udělá pařez!
  Politik rád mluví o Bohu, protože on sám je Satan!
  Politik je mazaný jako ďábel, ale anděl v rozdávání slibů !
  Politik se rád pokřižuje, ale ruce mu vždy sahají po peněžence!
  Tím, že dáte hlas výřečnému politikovi, riskujete vykašlávání krve!
  Lidé si obvykle vybírají mezi kočkami v žitě, vlky v rouše beránčím a liškou se shnilým sýrem!
  Pokud politik splnil svůj slib, podívejte se na horu, jestli na ní nepíská rakovina!
  Je snazší pověsit kolobok, než donutit politika, aby splnil svůj slib !
  Politik je důsledný v jediném - v hledání výhod do vlastní kapsy!
  Politik mění své spolupracovníky jako rukavice, jen tím jsou jeho ruce ještě špinavější!
  Politik je zvíře, které dělá z voliče jelena!
  Politik, když ne vlk v rouše beránčím, tak typický beran!
  Politik, který není liška, je beran nebo jelen!
  Politik může slíbit hory, ale pak už jen odklízejte trosky!
  Nespěchejte, abyste hlasovali pro kohouta, kluje vás k smrti!
  Diktátore, to je liška na lvím trůnu obklopená berany!
  Nechcete-li z toho být jelen, buďte vy sami alespoň malou liškou!
  Volby vyhrává ten, kdo pro nic za nic nepočítá vrány!
  Můžete hlasovat srdcem, ale vítěz vyhraje rozumem!
  
  Politik je liška, která dává přednost zelenému sýru, jako je barva dolaru, od těch, kdo počítají vrány!
  Manželka není palčák, jakmile vyměníte rukavice, definitivně se proměníte v šmejda z dusných dobrodružství!
  Geniální chlapci dělají mnohem více objevů než průměrní staříci návodů!
  V mládí je oheň v srdci, objevování v hlavě a výsledkem je vítězství!
  Cesta k úspěchu není vždy přímá, ale netoleruje záda ohnutá v podřízenosti!
  Politik se sklání, aby zvedl nos výš!
  Politik se ukloní, aby se pak sklonil nad voličem!
  Politik je připraven zabořit nos do země, aby pohřbil svou odpovědnost vůči voličům!
  Všechno nemožné je v našem světě možné a věřte, že žít je velmi těžké, jako na střelnici!
  Osel s měšcem zlata dokáže lépe prorazit hradbu pevnosti než mamut s ocelovým beranem!
  Politik se zlatými ústy dělá z voličů osly se zlatými pytli s nabídkami!
  Kdo je nejsilnější zvíře? Samozřejmě, osel naložený měšcem zlata! Liška miluje žlutou barvu zrady a zlaté mince obětin!
  Politici často mávají rudými prapory kvůli žluté barvě mincí, které berou z kapes voličů, aniž by se začervenali!
  Výmluvné projevy líbezných politiků roní hořké slzy matek, jejichž synové zahynuli při krvavých jatkách!
  Kdo slibuje hory zlata, nestojí ani za rozbitý měděný groš!
  . KAPITOLA Č. 13.
  Caligula Delfinov má svůj vlastní úkol. Svou starší sestru musíte najít za každou cenu. A vy sami jste se mezitím přenesli do paralelního světa, kde jste si vytvořili své vlastní jedinečné a zároveň velmi cool a jedinečné mise.
  Margarita a Caligula se dotkli svých holých, kulatých podpatků a zařvali:
  - Ocas za ocasem,
  Oko za oko!
  Ne Barbos -
  Fantomas !
  Nyní se kluci rozešli různými směry, aby rychle dokončili rozdrcení řad pokrývajících přístupy k Port Arthuru, armádě Země vycházejícího slunce. Děti Terminátorů se pohybovaly jako elektrické kosy měkkou trávou a nemilosrdně vyhlazovaly Japonce.
  Kuropatkin stále váhal s rozkazem k zahájení útoku, ačkoli na Hoře High nainstaloval bojující pár trikolóru trikolóry , dětští válečníci prostě natřeli velký karton a ta je nyní přes den jasně viditelná. Bývalý ministr obrany ale stále váhal. I když Kuropatkin zároveň nebyl zbabělec. Během války v letech 1877-1878 projevil mimořádnou odvahu.
  Ano, a pro zlepšení života obyčejných vojáků, jako ministr obrany udělal hodně a nebyl přistižen při krádeži. I když se pod ním bojová efektivita armády příliš nezvýšila. Ale neměl Suvorovovo odhodlání, ba dokonce ani dobrodružnost. Alexander Suvorov bojoval velmi směle, neustále balancoval na hraně úplné porážky. Intuice daná přírodou a fenomenální štěstí však umožnily předvídat odvetné kroky nepřítele, jeho reakci a vyhrát vítězství. To je ve stylu Tala, který přinášel nesprávné oběti, riskoval porážku, ale ve většině případů vyhrál ... Ale nejlepší šachisté světa Tal prozřeli.
  První, kdo mu dal mlýnek na maso a porazil, byl Michail Botvinnik. Tento šampión věděl, jak naprogramovat a označit slabá místa nepřítele.
  A hvězda geniálního Tala potemněla.
  Pravděpodobně by byl Suvorov poražen, kdyby žil déle a kdyby náhodou bojoval s Napoleonem. Jenže turecká armáda, se kterou Alexandr Vasiljevič bojoval, byla ze všech hledisek příliš zaostalá a velitelé nebyli jmenováni podle svých vůdcovských kvalit.
  A za války s Francouzi měla brouzdaliště příliš mladé velení a přílišné podceňování armády ruského medvěda.
  Kuropatkin se naopak obecně bál útočit, raději seděl v defenzivě. Z výpočtů je jasné, že nepřítel se rozdrtí proti pevnůstkám. Právě s takovým velitelem byla válka prohraná.
  A dívka Margarita a Caligula Delfíni se dostali pod palbu... Zachránila je však rychlost, kdy nesmrtelní válečníci vtrhli do bašt a už uvnitř dreli všechny, téměř neprostupná kůže a samozřejmě schopnost téměř se vzpamatovat. okamžitě.
  Dolfinov mladší , který porazil jiného japonského generála, zařval frázi z "Highlander", zatímco házel jedovaté jehly bosýma nohama a plival krev:
  - Měl by zůstat jen jeden!
  A jeho meče jako blesk provádějí vražedný, jedinečný mlýn. Přesněji sto grindovacích technik se sekáním nepřátel za minutu pár praporů.
  Samuraj spadl z úderů a bosé nohy terminátorského chlapce za sebou zanechaly celou řadu skákajících a klikatých stop.
  Krásná partyzánská dívka Margarita, když vyklízela další železobetonovou pevnost, vyhodila do vzduchu munici a způsobila, že do vzduchu vyletěly tisíce silných děl. Chlapecký umělec Caligula následoval svého přítele a zopakoval podobný manévr.
  Margarita, házející granát holým, dívčím chodidlem na velkou vzdálenost, schválila:
  - Jde ti to skvěle, chlapče !
  Nepřemožitelný válečník, který také vrhal vražedný dar zničení s velkým zrychlením, porážel samuraje, odpověděl:
  - Je lepší se učit, než se znovu učit!
  Silné výbuchy bašt nezůstaly bez povšimnutí v řadách ruské armády. Generálporučík Zeleny podal zprávu generálporučíkovi Kuropatkinovi:
  - Vaše Excelence. Podle našich údajů zuří bitva v nepřátelské citadele již delší dobu a dokonce pro jistotu vybuchlo několik bašt!
  Kuropatkin pomalu odpověděl:
  - Klid, jen klid!
  No, stejně jako Carleson, kterému strhli střechu z pantů. I když situace prostě vyžaduje drastická opatření. Generál Zeleny a Kondratenko trvají na tom:
  - Musíme okamžitě zasáhnout!
  Kuropatkin se podíval přes brýle na oba generály. Green je stále mladý, ale vypadá ještě mladší než jeho roky, rychlý, zbrklý. Kondratenko je bratrem hrdiny Port Arthuru, rovněž z mladší generace schopných vůdců. Samozřejmě, že takoví sokoli jsou dychtiví bojovat. Navíc existuje kategorický rozkaz od císaře a panovníka celé Rusi Mikuláše II. okamžitě zaútočit na město citadely. A není jasné, že královská pokladna nebude schopna dlouho odolávat zátěži tak těžké války.
  Pokud však neznáte brod, nechoďte do vody! Musíme zjistit, co je co a kde kdo útočí.
  Kuropatkin se zeptal Kondratěnka:
  - Které japonské jednotky střílely?
  Generál jasně řekl:
  - Zvědové hlásí, že se objevili andělé - krásný mladý muž a dívka se zlatými vlasy, kteří se pohybují neuvěřitelnou rychlostí, a když je pokácí, není je vidět.
  Kuropatkin se ve zběsilém tempu třikrát pokřižoval a zamumlal:
  - Takže se ukázalo, že to jsou zase andělé?
  Generál Zeleny dupl patou na podlahu:
  - Ano přesně! Nebeská stovka!
  Kuropatkin dokonce zapískal:
  - Páni! Pán neopouští Rusko!
  Kondratenko poučeně řekl:
  - Musíme okamžitě zaútočit na nepřítele, polní maršále! Nebo my sami přejdeme do útoku!
  Kuropatkin řekl malátně:
  - Ne, pánové. Dávám rozkazy. Protože se Bůh rozhodl nám pomoci, je hřích dávat vojáky do mlýnku na maso!
  Kondratenko logicky poznamenal:
  - I v Izraeli Všemohoucí Bůh požadoval, aby Židé také bojovali a nedostávali vše za nic a bez boje.
  Polní maršál z bažiny, stratég vyčkávací taktiky, na to odpověděl:
  - Ale apoštol Pavel řekl, že služba Bohu nevyžaduje lidské ruce!
  Generál Zeleny se už rozhořel:
  - Proč se tedy, Vaše Excelence, neustále křižujete, zvláště když poblíž vybuchují granáty!
  Kuropatkin se už začal zlobit:
  - Ale protože všechno se děje podle vůle Boží. Udělejme tedy nejprve modlitební službu. Pokud jste drzí, budete oba zatčeni!
  Celkově vypadala myšlenka uspořádat modlitební službu zajímavě. Ať cherubové vezmou rap pro všechny.
  Tomboy Caligula a partyzánská dívka Margarita jsou již trochu unavení a většina práce je již dokončena. Proč se tedy neosvěžit v moři a důkladně nevybrousit togskou eskadru. Koneckonců, umí také střílet, a to i z dvanáctipalcových zbraní. A to je ráže 306 milimetrů, což může způsobit útočícím jednotkám značné ztráty.
  Pravda, Japonci v tomto případě budou muset střílet téměř naslepo, přes hřeben. A budou moci zasáhnout přímou palbou, až když se bitva přesune na hranice města.
  Hlavním cílem jsou čtyři bitevní lodě s dvanáctipalcovými děly na palubě.
  Partyzánská dívka, která sekala Japonce svými vražednými meči a setřásla ze sebe uvíznuté kostní třísky, navrhla:
  - Možná bychom mohli trochu vyrovnat naše šance? T. má převahu v přestřelkách nad Rožděstvenského eskadrou, přibližně 1,8 ku 1. Tímto způsobem mírně vyrovnáme poměr sil.
  Caligula z delfínů, který porazil posledního samuraje, se zeptal válečnice Margarity:
  - Začneme s vlajkovou lodí?
  Partyzánská dívka , která házela skořápku holými prsty a roztrhala tucet dalších Japonců, zbyly jen roztrhané cáry, namítla:
  - Nezačínají tím nejchutnějším! Naštěstí není třeba hledat letku. Proklikáme se prvními dvěma pásovci.
  Bojovník Caligula se zasmál, hodil granát holou patou, namířil zakrvácený meč na loď Nutili a vesele zvolal:
  - A tenhle je můj!
  Margarita, která znovu smrtelně sekla Japonce, navrhla svému partnerovi:
  - Ale pojďme ležet ve vodě půl hodiny, abychom se vzpamatovali.
  Odpočinek opravdu neuškodí. Ale Caligula Dolphins během krátké pauzy neztráceli čas. Zejména jsme mohli zvážit něco zajímavého.
  Spiklenci se shromáždili v suterénu. Elektrická lampa pod stropem vrhá zlověstné stíny. Slavná holohlavá hlava Lenina se matně leskne, vedle střapatého Koby , světu známějšího jako Stalin, tehdy námořního důstojníka v úhledné uniformě, a málo známého poručíka Schmita s šviháckým plnovousem Bucharina.
  Trockij na celou schůzku nestačí, ale zatím jsou s Leninem ve sporu. A tak se sešli nejvlivnější bolševici, připraveni uspořádat revoluci nebo převrat, cokoliv, jen aby získali moc.
  Lenin se ujal slova jako první:
  - Je nesmírně důležité , soudruzi, za každou cenu zabránit vítězství autokracie v její nespravedlivé imperialistické válce s Japonskem. To vyžaduje věc revoluce!
  Nesmělé výprasky v odpovědi.
  Bucharin tleskal dlaněmi a třásl černým plnovousem zdobícím jeho stále mladou tvář, potvrdil:
  - Ano, nesmíme dát autokracii sebemenší šanci. Možná to zavání zradou, ale řeknu, Mikado je nejlepší a hlavní spojenec bolševiků a světového komunismu!
  Koba Joseph naštvaně zamumlal:
  - Dobře řečeno! Ačkoli to nezavání zradou, je to již zrada samotná!
  Lenin, který tehdy vystupoval pod pseudonymem Karpov, s úsměvem poznamenal:
  - V zájmu globální revoluce se někdy musíte obětovat. Včetně obětování části svého svědomí a vlastní duše. - Uljanov odvíčkoval, odšrouboval hlavu, láhev německého piva. Pro výmluvnost byste si měli osvěžit hrdlo. Dal si pár doušků a pokračoval. - Myslíte si, že mě osobně těší, že své zemi přeji zlo a porážku? Budu však upřímný, revoluce je možná pouze tehdy, pokud je režim autokracie vážně oslaben. A co by mohlo autokracii oslabit víc než porážka ve válce?
  Koba souhlasně přikývl:
  - Nic... Někdy nejvyšší cíl vyžaduje oběti, a to značné oběti!
  Lenin pokračoval ve své filozofii:
  - Nebudeme tedy diskutovat o morálce a filozofii ateismu. To není to hlavní. Je jasné, že práce, kterou podnikáme, povede k osvobození dělníků a otroků všech zemí a celého světa. A to, že všechny ztráty našeho státu a ostatních národů budou stonásobně kompenzovány. - Uljanov se odmlčel a dodal jiným tónem. - A jaké konkrétní kroky můžeme podniknout, abychom porazili autokracii, kterou lidé i my nenávidí?
  Zde poručík Schmid promluvil tenkým hlasem:
  - Myslím, že pro začátek vyhodit do povětří Transsibiřskou magistrálu na několika místech najednou. To by mělo fatální dopad na zásobování carských jednotek v Mandžusku.
  Koba se zašklebil jako liška:
  - Bravo , chlapec dělá pokroky! A přemýšlel jsem o vyloupení několika bank, abych podkopal zlatý standard carského rublu.
  Uljanov přísně potřásl ukazováčkem na "úžasného Gruzínce":
  - Nebuď zlobivý! Velmi zajímavý návrh. Kuropatkina můžete pěkně zkazit.
  Schmid pokračoval:
  - Obecně můj plán zahrnuje vyvolání povstání na všech lodích Černomořské flotily. Pak armáda přejde na stranu pracujícího lidu a autokracie se okamžitě zhroutí!
  Koba se ironicky zasmál:
  - Ano, rakovina bude hvízdat na hoře!
  - Kobo , přestaň! - Lenin vyštěkl a dodal. - Je skutečně nutné připravit a provést povstání v Černém moři. A když zbitý Kuropatkin uprchne z Port Arthuru , vzpoura v celé armádě se stane skutečnou!
  Schmid ztratil nervy:
  - Ano, uděláme to v duchu!
  Bucharin se ujal slova:
  - Naším nejpočetnějším spojencem na Zemi jsou rolníci; když povstanou, budou schopni spoutat všechny síly autokracie. Potřebujeme poslat do vesnic naše agitátory s požadavkem, aby sedláci dostali nejen půdu, ale i statky, vše, co patří statkářům!
  Koba ironicky přerušil:
  - Včetně jejich manželek a dcer!
  Bucharin se zasmál:
  -A tohle taky! Je to stejně jednoduché jako Emelyan Pugachev - hlava bude useknuta, tyč bude zavěšena a jejich zboží bude odebráno a rozděleno rovným dílem! A manželky a dcery statkářů jsou vašimi otroky!
  Uljanov schválil tuto výzvu:
  - Že jo! Všechny je pověsíme! Až na severní pól!
  Koba navrhl:
  - Musíme co nejvíce aktivně využívat lupičský element. Zejména ze zločinců vycházejí nejsilnější a nejúspěšnější revolucionáři. Například Kotovský není hrdina? Hrdina! A otec Machno není o nic horší!
  Bucharin energicky přikývl:
  - A je to! Všechny je rozdrtíme kriminalitou !
  Uljanov praštil pěstí do stolu:
  - Teror, teror a ještě jednou revoluční teror!
  Další rozhovor "velkolepé čtyřky" nebylo možné sledovat. Po probuzení bylo nutné přejít do praktické roviny realizace vítězné strategie. Zejména vyčistěte bitevní lodě od týmů.
  Caligula rychle doplaval ke svému cíli a Margarita ke svému. Chlapi pomocí prstů na rukou a nohou okamžitě vylezli na své obětní lodě.
  Tomboy Caligula už necítil brzdy, protože začal sekat všechny v řadě. Nastoupit na loď, v podstatě bitevní loď, není těžké. Pokud ovšem nejste víc než člověk. Takže běžte a řežte. A s takovou nadpřirozenou rychlostí vám nikdo nemá šanci odolat.
  No, holými prsty vašich dětí, ale rychleji než tlapkami nohou geparda, házejte jedovaté jehly. A to Japonce také úplně šokuje.
  Bojovníci Země vycházejícího slunce opět leží ořezaní a plán dvojice terminátorů je jednoduchý. Dostaňte se do muniční přihrádky, pak odpalte munici tak, aby byly zakryty i kotle. Poté nebude mít poškozená loď jinou možnost, než jít ke dnu.
  Caligula of the Delphins, sekající a přibíjející mečem, prorazil k zásobám munice. No, k čemu jsou mu jednotlivé kulky, které chlapec za běhu sestřeluje, nebo dokonce hází zpět na nepřítele. Zvlášť dobré je, když bosou nohou okamžitě rozbijete do nepřítele hrst nábojnic zběsilou a smrtící, smrtící a neodolatelnou silou.
  Tak, že samurajova cesta do královské říše Mikuláše II.
  Není také těžké přenést munici do podpalubí tak, aby byla odstřelena spodní část bitevní lodi, i s jeho fyzickou silou.
  Ocelová paluba vyhřátá v březnovém slunci příjemně lechtá holé elastické podrážky terminátorského chlapce. A mohutné vysoce výbušné náboje naplněné shimosou stahují ramena dolů. Skočíte dolů, ignorujete točité schodiště, a teď jste na správném místě. Teď se rozbijí přepážky a kotle vybuchnou a nadělají takové díry, že to ani tahle obrovská věc nepřežije.
  Touto zajímavostí je pásovec japonský. Loď je prostorná a široká, s velkou tloušťkou pancíře, která kryje paluby. A dlouhé a tlusté hlavně děla, schopné zasáhnout několik desítek kilometrů, nebo i více ... Pravda, nepostavili je Japonci, ale Britové. Královská flotila je ale téměř celá vlastní výroby, což má své klady i zápory. Takže Britové vyrobili bitevní loď - ušlechtilý stroj. Je to škoda, ale musíme ho poslat ke dnu...
  Ozvala se exploze a kov lámající se paluby zasáhl chlapcovy holé, svalnaté nohy a vymrštil ho vysoko nad hladinu. Poté se chlapec vrhl do vody a energicky plaval ve snaze dostat se pryč z víru. Takový kolos se potápí.
  A Margaritina bitevní loď se rozdělila: čistě a synchronně. Nyní je čas potopit dva přeživší obrněné bitevní křižníky.
  Ať jde ke dnu i Togo , který způsobil tolik problémů ruské flotile. To se stane lekcí pro všechny, kteří přijdou do země vaší vlasti se zbraněmi v rukou.
  Caligula of the Dolphins energicky hrabe vodu v oceánu rukama, nohama a píská:
  - Budete poraženi Japonci! Toto není hra pro blázinec !
  Stejně jako minule, téměř bez dotyku kovu a brnění vyletíte na palubu. Tam začnete sekat takové pomalé samuraje do zelí. Pravděpodobně i pavouk uvízlý v pryskyřici je stokrát hbitější než tento hmyz ze Země vycházejícího slunce. Takže spěcháte a usekáte ruce, nohy, hlavy ... A oni se prostě usadí. V nejlepším případě se jednomu z nich podaří říct:
  - Banzai!
  Tomboy Caligula se zachichotá a ukáže na ně nos:
  - Banzai, neopovaž se!
  A holými prsty u nohou hází nábojnice a probodává samurajova čela, ústa a hrdla.
  Dále zopakujte předchozí kombinaci. Nádherný Caligula však pro změnu rychle zamířil již nabitou dvanáctipalcovou pistolí a vypálil nálož do nejbližšího bitevního křižníku. Zásah se ukázal jako přesný a vysoce výbušná japonská nálož způsobila na palubě velký požár.
  Mladý válečník si všiml, že když do země vycházejícího slunce vstoupí produkt průmyslu, vychází z něj spousta ohně a kouře. Což samozřejmě usnadňuje fotografování . Vzhledem k tomu, že samurajové válčí s Ruskem již dlouhou dobu, má jejich bojová eskadra skutečně kvalitativní převahu.
  Pravda, kolik mohou Japonci dosáhnout, když ztratí všechny své velké lodě?
  Vlajková loď Toga opožděně signalizuje odjezd. Ale to opravdu není užitečné řešení . Obrovská bitevní loď exploduje a o dvě sekundy později exploduje také loď převážející Caligula of the Dolphins. Nakonec kopl patou důstojníka japonské říše. A opět oba statečné válečníky vyhodila rázová vlna...
  Bojující partyzánská dívka, která ustřelila hlavu kapitánovi první řady, křičí z plných plic:
  - Zápas v mořském hokeji: Rusko vs. Japonsko - skóre čtyři ku nule!
  Ve skutečnosti nyní Japonsko nemá ve službě jedinou bitevní loď. Pravda, stále existuje až osm křižníků bitevní třídy. A je na výběr: utopit je, nebo neutopit?
  Caligula, který sekl mečem žraloka, který se k němu řítí, se logicky rozhodl:
  - Úder, dokud je železo horké! To znamená, že je utopíme!
  Margarita, která porazila dalšího mořského predátora, souhlasila s tímto rozhodnutím:
  - Proč ztrácet čas maličkostmi? Příště už pro nás nemusí být!
  Pacholek Caligula, který hodil nábojnici nohou přímo do žraločího oka, logicky namítl:
  - Myslím, že bude! Bůh miluje trojici!
  Ale stejně plaval. V noci se mohou vrátit do pevnosti citadely. Tohle je nikam neposune. A pokud Kuropatkin vezme pevnost bez jejich účasti, tím lépe. Opravdu, nemohou dělat všechno sami. Je dokonce zajímavé, co potomci řeknou o této podivné válce s Japonskem? Budou to považovat za velkolepý čin, nebo to naopak budou vypískat , jak to vyhrály výhradně nadpřirozené síly!
  Caligula ale snadno předjel svou další oběť - bitevní křižník. Navenek se poněkud liší od pásovců. Zejména pancéřování je trochu méně a místo dvanáctipalcových děl jsou desetipalcové, ale výkon je mnohem lepší. Ale to jsou také nádoby lineární třídy. A pak jsou střední a lehké křižníky.
  Zdejší mladý válečník trochu změnil taktiku a posekal samurajské námořníky a některé přibil náboji, které házel bosýma chlapeckýma nohama. Poté sebral a odpálil munici tak, že bitevní křižník zabořil nos do vody a tak šel ke dnu ne hned, ale postupně se převrátil.
  Snad chtěl chlapec herec Caligula tímto způsobem zachránit alespoň část posádky před smrtí. Vskutku, kam mohl umístit tolik výbušnin... Margarita, která zabila velkou masu samurajských námořníků, naklonila svůj křižník na palubu.
  Dívka svůj úspěch hrdě slavila a její partner také:
  - Skóre: šest - nula!
  Caligula the tomboy, ve vzteku a radosti, z velkého úspěchu, zpíval:
  - A samuraj letěl k zemi, pod tlakem oceli a ohně!
  Nové námořní oběti ... Ano , zdá se, že Japonci, kteří se vydali na tuto kampaň, se narodili pod nešťastnou hvězdou. A ani osm milionů bohů v jejich šintoistickém náboženství jim nepomáhá.
  Bojovnému Caligulovi připadá bitevní křižník jako kus lepenky, který je třeba potopit. Dokonce se rozhodl zkusit trochu jinou taktiku, totiž proniknout do podpalubí a tam podřezat meči. Koneckonců má magický kov ukořistěný od ninjů a čarodějů. To znamená, že musí proběhnout operace.
  A tak ... Ukazuje se, že lineární železo praská... Aby to bylo zajištěno, je nutné zaplavit tři oddělení. Chlapec Terminátor říká s úsměvem:
  - Tady jsme na té lodi...
  K potopení bitevního křižníku údery meče potřebujete skutečně nadlidskou sílu a mimořádnou představivost.
  Margarita preferuje mnohem jednodušší přístup a tvrdí, že opakování je matkou učení. A pokud ano, pak bude nepřítel zaplaven výbuchem.
  Bohyně bojovnice a partyzánská dívka zvedne palec a říká:
  - Už je osm hodin!
  Chlapec Caligula bez obřadu kácí četné samuraje a hází nohama smrtící náboje a volá:
  - Ale to je prostě nádherné!
  Zbývají další čtyři oběti... Je třeba je nějak utopit, aby to nebylo příliš obyčejné. Vymyslete něco speciálního, jedinečného. A kluci, aniž by řekli slovo, jednají následovně. Totiž se zmocňují ovládacích kormidel ... Lodě už jsou naštěstí v plné rychlosti, takže není tak těžké se s nimi vyrovnat. A tak se chopíte ovládacích kormidel a jdete beranit... Bitevní křižníky, lodě jsou nové, ale v japonské flotile je mnoho zastaralých plavidel, která nemají šanci uniknout přímému beranu.
  Co když se lodě, a dokonce i ty kovové, srazí ve vysoké rychlosti v moři?
  Pak se stane toto: strašlivý řev, broušení pancíře, praskají ocelové plechy obou plavidel. Desítky a stovky námořníků se znetvořenými žlutými tvářemi se řítí po rozbitých palubách, úzké oči jim vylézají z čela a z úst jim vytékají potoky krve s vyraženými zuby.
  A japonské stíhačky spadnou přes palubu, spadnou do zpěněných proudů, které je najednou pohltí. A lodě se začnou rychle potápět a táhnout mnoho životů do hlubin.
  Margarita, která pokračovala ve vyhlazování námořníků bez lítosti a obřadu, s úsměvem prohlásila:
  "Je také dobré, že Japonci neberou na palubu ženy a děti."
  Caligula, který pitval žraloka, který na něj vylezl, s tím ochotně souhlasil:
  - Ano, kult Amazonek mezi samuraji nezapustil kořeny. Pravda, zdá se, že mají ženské ninjy!
  Mladá bohyně bojovnice a zároveň partyzánka shrnula:
  - Dvanáct nula v náš prospěch ... Ale ještě zbývají dvě poslední denivky. Co s nimi dělat?
  Tomboy Caligula rozsekal dalšího žraloka na kousky a jednoduše navrhl:
  - Vezmeme je do přístavu Dalniy. Nyní je pod ruskou kontrolou a dva nádherné, nejmodernější křižníky značně posílí naši flotilu!
  Margarita, která rozdrtila dravce moří meči, s tím ochotně souhlasila:
  - Ano, a to je nejlepší řešení!
  Přestože Japonci mají pověst neústupných bojovníků, morální účinek zuřivých úderů dvou superandělů předčil naše nejdivočejší očekávání. Pokud totiž musíte bojovat nikoli s lidmi, ale s tvory podobnými těm nejskutečnějším bohům a možná i demiurgům, pak i bojovníkům ze Země vycházejícího slunce může chybět odvaha.
  Proto poté, co Margarita na jednom křižníku a Caligula na druhém odřízli ty nejhorlivější důstojníky a některé z nich kopli, ostatní námořníci a mechanici považovali za nejlepší se těmto superbytostem podřídit . A oba bitevní křižníky zamířily do přístavu Dalniy, kterého se Japonci po nedávné porážce vzdali bez boje s ruskou armádou.
  Caligula Dolfinov si myslel, že autorita úderné síly je přece autorita. Například během bitvy u Khalkhin Gol, kolik Japonců bylo zajato impozantní sovětskou armádou? Podle sovětských údajů bylo Japoncům vráceno 476 lidí, podle dalších pozdějších propočtů asi 200 a v důsledku vzájemné výměny pouze 88, tedy do vlasti se jich vrátilo jen málo.
  To znamená, že samuraj ukázal pevnost. Po ztrátě bylo podle sovětských údajů zabito asi dvacet tisíc lidí.
  během druhé světové války téměř tolik zabitých ( nepočítáme-li ty, kteří zemřeli v zajetí) jako zajatců.
  A to přesto, že NKVD brutálně jednala s rodinami těch, kteří se vzdali.
  Takže odolnost japonských vojáků není přehnaná. Během rusko-japonské války ztratili Japonci jako váleční zajatci stokrát méně vojáků než Rusové!
  Ale to je částečně způsobeno tím, že ruská armáda nevyhrála jedinou velkou bitvu. A bez vítězství nejsou zajatci.
  Stává se však, že postupující armáda má také mnoho vojáků zajatých.
  Chlapec válečník Caligula řekl Margaritě přes primitivní vysílačku:
  - Možná přece jen vztyčíme bílou vlajku, jinak nás utopí?
  Margarita namítla:
  "Je ostuda plout pod bílou vlajkou." Raději si dejte přes hlavu ruštinu trikolóry !
  Mladý válečník zapíchl jehlu do bosé, hbité nohy chlapce-terminátora, probodl dalšího samuraje do čela a poznamenal:
  - A podle mého názoru bude Andreevsky s křížem úspěšnější!
  ukořistěné lodě můžete nejen vzít k sobě, ale také si zazpívat. Caligula of the Dolphins zpíval svou vítěznou píseň z plných plic:
  Velké rozlohy moří, oceánů -
  Orali jsme je pod vlajkou trikolóry!
  Vojáci dobyli vysoké hory,
  Orli vítězně zařvali!
  
  Ruští válečníci byli uznáni planetou,
  Zasáhneme nepřátele meči a bajonety!
  Byli jsme schopni shodit jho fašismu z poloviny světa,
  Náš pochod jsme zakončili vítězstvím v Berlíně!
  
  přijeli na hrbatých tancích,
  Hrozí, že zničí všechna ruská pole!
  Ale tvrdě mlátí ty zatracené šílence ,
  Aby naše děti mohly žít šťastně bez jha!
  
  Jsme děti vlasti, která je vyšší než všichni ostatní na světě,
  Narodili jsme se, hněteme kaliko bosýma nohama!
  se za nás přimluvil a poslal nás do bitvy ,
  A Bůh rozkvetl máj radostí!
  
  Neexistuje žádný podíl bojovníka a vznešenějšího srdce,
  Co dává sen a znovuzrození!
  Otevři slavné dveře k nesmrtelnosti,
  Ale pokud sedíte v záloze, buďte zticha !
  
  Jsou vlci a ovce, ale vy jste pastýři vesmíru,
  A je to váš podíl na předání rozkazu potomkům!
  Abychom dovedli záležitost až do konce stvoření,
  Aby věčný oheň ve vašem srdci lásky nevyhasl!
  
  Kdo ví, kde nepřátelská kulka zastaví vojáka,
  Ale přesto je v bitvě smrt lepší než shnilé nemoci!
  A pokud zemřeš, tvůj přítel rozdrtí protivníka ,
  Nebude to tolerovat, protože bosé dívky jsou zahnány do zajetí!
  
  Ach, ruský osud, válka a oheň za válkou,
  Pro ty, kteří chtějí jet na dovolenou, pro ně není místo, víte, v ráji!
  Zde pekelný Sam vstoupil do spiknutí se Satanem,
  Vyhrožuje: - Svrhnu atom a zlomím kroupy!
  
  Ale bude zde také ochrana proti raketám,
  A jaderná bomba nemůže zničit Moskvu...
  Můžeme použít nádrže k získání parazita,
  A nudné písně o padlých vás mrzí!
  
  Prodej za cent, ne za ruskou akcii,
  Každý z nás je přece velký bojovník!
  Nevěřte, že Bůh nás již postavil do role,
  Ve skutečnosti rozhodujete o tom, jak skvělé je vytí!
  
  Byly neúspěchy, byly porážky,
  Stalo se to, jako když zajíci ustupují před hroznými vlky!
  Ale pokud začne válka, budeme tam znovu,
  Rozbijte brutální armádu monster v pekelném rytmu!
  
  Věřte mi, nehrajeme pro válku,
  Nemáme nic jiného, než být dobří přátelé!
  Jsme bratři, ne Ábel a Kain,
  Pro nás je pták píseň, a ne tlustá hra!
  . EPILOG
  Poté, co se Dominika blýskla svým důvtipem, děti dlouze křičely a tleskaly rukama. Ano, je to skvělé , dá se říct, že se jí to povedlo - kropila aforismy a broukala si pro sebe.
  Poté Margarita a Dominika vyhlásily hostinu pro celý svět, aby v duši byla zábava a radost.
  Mávli kouzelnými hůlkami a objevily se luxusní stoly, hustě naložené jídlem . Všechno zde bylo luxusní a velmi bohaté.
  Tak báječná jídla a spousta dortů, pudinkových dortů, koblih, preclíků, muffinů a bohatě zdobených dortů. V pohádce se to nedá říct, ani to perem popsat.
  A vše je tak chutné a aromatické, že je to doslova jedinečné svou propracovaností a krásou.
  Margarita tweetovala:
  Vše nejlepší, nejlepší pro děti,
  Na naší veselé planetě...
  Ať žije slunce a vítr,
  Považujte víly za zodpovědné za všechno!
  A začala tančit. A Dominika ji následovala a několik dalších dívek s nimi. Šlo to skvěle .
  Margarita logicky poznamenala:
  - Všechno bude v pořádku, všechno bude v pořádku, pokud to nepokazíme !
  A partyzánská dívka vzala a vypustila další ohňostroj ze své kouzelné hůlky. A bylo to jako fontána diamantů tekoucí ve velmi bouřlivém proudu.
  Dominika poznamenala:
  - Krása, krása.
  Vystřeluje jako fontána z velryby!
  Poté byl čas na zábavu. Několik největších chlapců, asi čtrnáctiletých a velmi svalnatých, si nasadilo na ruce měkké rukavice a začali spolu bojovat.
  Udeřili rukama a bosýma nohama, přitom se usmívali a smáli.
  Dobrynya s úsměvem poznamenal:
  - Vždyť mají zařízení JZD!
  Princ Oenomaus přikývl:
  - Nejsou vycvičeni v bojových uměních !
  Chlapec Dobrynya zasyčel a skočil do provizorního ringu:
  - Nech mě jít!
  A dva bojovní svalnatí teenageři se srazili. Chlapci vybuchli smíchy a zaútočili na Dobrynyu. Došlo k rozebrání a mávání rukama a nohama.
  Dobrynya se obratně rozprchla a odstrčila je stranou. Pak chytil jednoho z chlapců za nos holými prsty na nohou . Zavyl divokou bolestí. A hrdina ho znovu, bez jakéhokoli obřadu, shodil a donutil ho, aby se převrátil.
  Děti kolem se smály a tleskaly rukama. A Dobryňa stlačila čtyři chlapce najednou a obratně je zabalila do ubrusu.
  Poté byl smích zcela ohlušující. Stejně jako dětský potlesk. Opravdu to vypadalo velmi cool .
  Dobrynya vtipně poznamenal:
  - Ten, kdo se to odvážil sníst!
  Do ringu nastoupila i Dominika. Věnovala se také bojovým uměním. Ostatně hrát ve filmech není žádná sranda. Ukázala se jako Supergirl a bojovala se superpadouchem . Obě dívky do sebe pak bušily tucet záběrů. A to je skvělé . Dokonce i jejich modřiny byly skutečné.
  Nyní se proti Dominice postavil silný, asi čtrnáctiletý, svalnatý puberťák v plavkách. A pokusil se na dívku zaútočit. Dominika odpověděla přesnou ranou od nahé paty do solar plexu a chlapec upadl a začal se svíjet.
  Dominika tweetovala:
  -Nejsi kluk , nejsi kluk,
  Není reálné...
  Nejsi kluk , nejsi kluk -
  Prohnilá krabice!
  vší silou udeřil Dominiku do svalnatých zad . Dívka vykřikla a kopla ho zpátky. Uhnul a vrhl se na Dominiku a snažil se s ní bojovat. Teenager byl silný a zocelený tvrdou prací na stavbě. A Dominika musela napnout všechny síly, aby nespadla. Ale vyklouzla a pak přes sebe hodila toho silného chlapce . Spadl a narazil do misky s jeseterem. A chlapec se velmi ušpinil.
  A zbytek dětí se divoce smál a dělal obličeje. Tohle opravdu vypadalo skvěle .
  Chlapec vyskočil, ale dostal tvrdý kop
  herečky dívek do brady, dostal při protijedoucím pohybu holeň a svalnatý chlapec upadl.
  Dominic zpíval agresivně:
  Zákeřně čeká na oběť v dole,
  Namíření radaru na oblohu...
  Jedna chyba - náhodný vzlet,
  A rána je nevyhnutelná!
  Tohle je opravdu karatistka. Otočila se tedy a kopla dalšího chlapce do nosu holou patou. Spadl a ze svého čichače vypustil fontánu krve . Ale hned vyskočil. A znovu do boje. A Dominika ho podrazí a donutí ho spadnout. Tohle je opravdu žena.
  Dobrynya souhlasně přikývla:
  - Jen tak dál! No ty jsi fajn holka !
  Zde je další silný chlapec, který odletěl před Dominikiným úderem.
  Tady začalo zúčtování. Dívka přes sebe hodila dalšího teenagera a zaštěbetala:
  Dívky z vyšší společnosti,
  Opravdu chci toho chlapa zmlátit!
  Poté dívka znovu přitlačila chlapce k sobě a dělala jim modřiny a boule. A vypadalo to nesmírně vtipně a vtipně.
  srazila chlapce :
  - Ty jsi naše holka ! Velmi žhavé a bojovné!
  Dominika přikývla a zaštěbetala:
  Dívčí bojovnice má horkou krev,
  Slepá horda na nás útočí!
  Zašeptala kouzla a na kluky se shora sypal skutečný déšť smetany, kondenzovaného mléka a medu.
  A opět radostný smích dětí. Všechno se točí a děje tak cool a agresivně. A v této agresi jsou vtipné momenty.
  Ve hře je samozřejmě i chlapec princ Oenomaus. Jak se bez toho může někdo obejít? A mladý válečník přes sebe velmi obratně přehodí chlapce, který vypadá starší a větší. A opět nadšené výkřiky. Ano, tohle je opravdu boj, který je potřeba.
  Enomai mávl rukou a chlapec padl na hromadu dortů pokrytých krémem. A oni praskli a rozprchli se tak vtipně a s chutí. A taková byla vůně kouzelné kuchyně.
  Dobrynya s povzdechem poznamenal:
  - Je škoda plýtvat takovým jídlem!
  Dominic se zasmál a odpověděl:
  - To je v pořádku! Udělám další kouzla!
  Chlapec Phoenix zpíval:
  Někde v lese jsou čarodějové,
  Šijí kaftan pro Satana...
  Balvany byly házeny kolem,
  Naše báječná země!
  Poté se spřátelil s Dobrynyou. Dva hrdinští chlapci nejprve začali mávat pěstmi a snažili se jeden druhého udeřit do obličeje . Párkrát to ledabyle naložili a objevily se modřiny. Pak to vzali kluci-bojovníci a narazili si čelo. Z očí mi tedy začaly létat jiskry.
  Strkali do sebe, naráželi na hlavy a pak se začali rvát. A boj byl velmi tvrdohlavý. Chlapci rytíři zápasili, drtili se a mačkali.
  Pak začali znovu mlátit hlavy, což vypadalo spíš hloupě než chladně a hrozivě. A to působilo tak, že přivádělo dětské diváky do ohlušujícího smíchu.
  Dominika vzala pírko do rukou a začala kluky lechtat na holých patách. Dobrynya a Phoenix se začali smát, je to opravdu tak lechtivé a cool , že se nebudete moci přestat smát.
  Margarita s primadonským úsměvem poznamenala:
  - Ano, jsi skvělá holka. Prostě mistr bavič. Co jiného můžete dělat?
  Dominika zavrčela:
  - Ano, obecně mohu dělat úplně všechno. A uvidíte to více než jednou!
  Dobrynya a Phoenix se oddělili. Potili se a jejich vytvarovaná torza se leskla, jako by je polili olivovým olejem.
  Margarita s povzdechem poznamenala:
  - Máme vítězství, ale nejsme blíže k cíli zachránit silnější pohlaví. Žlutá krysa patří našemu nepříteli Bastindě, který zmizel neznámo kam. A vysypali jsme fazole. Tedy ne nadarmo, ale stále bez výsledku, se kterým jsme počítali!
  Dominika v odpověď zazpívala:
  Život není snadný
  A cesty nevedou rovně...
  Všechno přichází příliš pozdě
  Všechno je příliš brzy pryč!
  Postupně se nálada osvobozených dětí uklidňovala. A rvačky, i ty humorné, utichly a hudba byla méně hlasitá.
  A pak se najednou ozval hluk. Zazněl alarm.
  Chlapci a dívky okamžitě vyskočili ze sedadel a naježili se meči a kopími. Byli připraveni k boji.
  Na obloze se objevili draci. Byli tříhlaví, sedmihlaví a dvanáctihlaví . A bylo jich docela dost, a velkých plazů. Přirozeně, čím více hlav, tím větší velikost. A mezi nimi byla i známá čarodějnice Bastinda, která se na pozadí draků zdála malá.
  Dominic zapískal a poznamenal:
  - Páni! Zdá se, že ještě není konec!
  Margarita zpívala v odpovědi:
  Padám svou hrudí, chytám se olova,
  Země je plná děr, jako lýko...
  Ale vím, že to ještě není konec...
  Konec je jen začátek!
  Bylo tam asi padesát tisíc dětí válečníků - to je celá armáda, draků nebylo víc než dvě stě. Mladí bojovníci proto neutíkali. Byli připraveni bojovat a dát své životy draho, a možná i vyhrát!
  Obě strany jsou bojovné a odhodlané.
  Největší dvanáctihlavý drak zahřměl:
  - Neboj se! S dětmi se rvát nebudeme! Jsme pro mír a spravedlnost!
  Dominika křičela:
  - Tak proč jsi sem přišel?
  Bastinda zařvala a agresivně se usmála:
  - Vím, že vaším hlavním cílem bylo získat artefakt Žluté krysy a ne osvobodit dětské otroky!
  Margarita namítla:
  - To nepřekáží! V žádném případě jsme své děti opustit nechtěli a nikdy neopustíme!
  Všech dvanáct dračích hlav najednou řeklo:
  "Vážíme si vaší ušlechtilosti!" Ale Bastinda vás zve, abyste si zahráli hru. Pokud vyhrajete, dá vám žlutou krysu, pokud ano, pak se vaše čtyři stanou jejími otroky navždy.
  Čarodějka Bastinda přikývla:
  - Ano! A je to! No, děti, je s nimi příliš mnoho povyku. Vaši čtyři budou mnohem užitečnější v otroctví!
  Dominika s úsměvem poznamenala:
  - Můžeme si zahrát hru. Jen ať nám v případě ztráty čarodějnice Bastinda nejen daruje svůj artefakt Žluté krysy, ale také se stane naším otrokem.
  Margarita potvrdila a dupla bosou nohou:
  - A je to! To je přesně to, co potřebujeme! Bylo by fér, kdyby i Bastinda riskovala svou svobodu!
  Dvanáctihlavý řekl:
  - Nech to tak být! Artefakt a svoboda čarodějnice proti svobodě čtyř významných jedinců - spravedlivé!
  Čarodějka Bastinda přikývla hlavou s černými vlasy:
  - Dobře, tak to bude! Tuhle hru stejně vždycky vyhraju. A nepomůže jim ani znalost magie!
  Dvanáctihlavý drak zařval:
  - Slibujete, že v případě porážky splníte své sliby?
  Všech pět jednohlasně zvolalo:
  - Dáme!
  Čarodějka Bastinda vytáhla z batohu desku se čtverečky a řekla:
  - Tak začneme!
  A rozložila desku, okamžitě se na ní objevily postavy. Trochu to připomínalo tradiční šachy, jen políčka nebyla dvou, ale tříbarevná: bílá, černá a šedá. A měli jsme mnohem více čísel. Je tu šašek, lučištníci a důstojník, generál, maršál, balista, vůz a ještě něco.
  Dominika zamumlala:
  - Ano, ani nevím, jak chodí! To není fér!
  Čarodějka Bastinda odpověděla s úsměvem:
  - Už jsi dal své slovo a není kam ustoupit. Odmítnutí hrát se rovná porážce!
  Margarita přikývla:
  - Tu hru znám! A jak v něm figurky chodí taky! Tak pojďme hrát!
  Čarodějka Bastinda přikývla:
  - Takže! Hlavní postavou je zde král a budeme hrát až do matu!
  Dětští bojovníci tleskali rukama. Margarita zatřásla kouzelnou hůlkou a před nimi se objevil obraz obrovské desky se třemi typy buněk. A nyní ji mohly vidět tisíce bývalých otroků najednou.
  Margarita poznamenala:
  - Před válkou jsem vyhrál šachovou partii proti samotnému Botvinnikovi, i když ne osobně, ale v simultánní hře. Ale v osmi letech porazit mistra SSSR je cool!
  Čarodějka Bastinda zamumlala:
  - Tohle je úplně jiná hra! Šachy k ní nebyly ani blízko!
  Partyzánka přikývla:
  - Vím! Je to složitější a je tam víc kousků, ale můžu to hrát! Takže si nemyslete, že to pro vás bude snadné!
  Čarodějnice s černými vlasy přikývla:
  - Moje kousky jsou červené - začínají první!
  A posunula slinger dopředu . Margarita odpověděla pohybem lučištníka. Začala taková pohodová hra. Na každé straně bylo sto postav a všichni tři, kromě králů. Je jeden z nich a hra končí mate. Tak to je krásné a logické.
  Bastinda hrála a usmívala se. Následovaly první výměny. Pak manévry rychlých šašků. Dominika poznamenala, že šašek se v tradičním šachu pohybuje jako královna, ale trefuje se jako rytíř.
  Ano, je to zajímavé. Důstojník vypadá jako biskup, ale bije jako král. A generál se pohybuje jako věž, ale udeří jako rytíř. Maršál se pohybuje jako královna, ale zasáhne pouze jako věž. Nejmocnějšími postavami jsou samozřejmě velkovezíři, pohybují se jako královna a jako rytíř a také trefují. Existují samozřejmě královny a jsou jako v běžných šachách. Lučištníci se pohybují jako pěšci, ale střílejí diagonálně o tři pole vpřed a praky jen o dvě. Zdá se, že obyčejní pěšáci jsou nejslabší, ale po dosažení poslední řady se mohou proměnit v jakoukoli figurku kromě krále.
  Vůz chodí jako kůň, ale naráží jako slon. Ano, je zajímavé, jak to dopadne. Nechybí ani balista - pohybuje se jako věž, ale zasáhne jako královna. Věže, rytíři a střelci, jako v obyčejném šachu. Ale existuje i jednorožec. Chodí jako král, ale bije jako královna. A královský jednorožec. Chodí jako slon, ale trefuje jako velkovezír, tedy jako královna a rytíř. Ano, toto není vtipná hra. A každá má tři postavy. A zkuste něco bez zívání. A nyní se zdá, že Bastinda již dobyl další území a získal materiální výhodu.
  Je jasné, že je mnohem zkušenější než Margarita.
  Dominica sebevědomě, nebo spíše ironicky, tweetovala:
  - Projděte koně! Kůň!
  Margarita na ni mávla rukou:
  - Nezasahujte! Co je třeba udělat, udělám!
  A partyzánská dívka rozhodně posunula svou postavu. Bastinda pokračoval v útoku. Bitva byla velmi tvrdohlavá a nelítostná.
  Margarita, aby znovu získala trochu sebevědomí a vyrovnanosti a vytvořila inspiraci ve hře, začala zpívat;
  Pěnuje vzhůru a zvedá strmé svahy,
  Vlna, okovy ledu zničily oceán!
  Paprsek se přeřízl, mraky se naplnily olovem,
  A čerstvý vítr rozdrtil mlhu!
  
  Jsem s tebou na pobřežním útesu,
  V uchu vás lechtá vlnobití moře!
  Bojovník jí jemně objal krk,
  Svatý Pán vstal v mé duši!
  
  Vrcholy sněhových hor jsou pozlacené,
  A perleťové motýlky na hrudi!
  V dálce se potulovaly lodě pod plachtami,
  Nemůžeš se vzdát svého snu a usnout!
  
  Ukazoval jsem na tebe, miláčku,
  Vaše oči zářící od slz!
  Koneckonců, bez tebe mi ani svět nestačí,
  Bouře a bouřky duní v srdci!
  
  Společně s vámi ochutnáme spoustu slávy,
  A jed proniká ambicemi!
  Tas meč ve jménu té síly,
  rád slouží !
  Margarita perfektně zazpívala a rozveselená zahájila rozhodující útok. Partyzánská dívka se neváhala obětovat a materiální poměr sil se pro ni v určité chvíli zdál katastrofální. Ale tady je pár dalších silných taktických úderů a...
  Margarita řekla s nevinným úsměvem:
  - Mat, paní Bastindová!
  Divoce zamrkala, rozhlédla se kolem sebe a úkosem se podívala na největšího dvanáctihlavého draka. Bylo to velké letadlo velké třídy , rozpětí každého křídla bylo dobrých dvě stě metrů - to je monstrum. Snad ani fenomenální kouzlo vybrané dívky-herečky Dominiky nedokázalo překonat takového obra.
  Obrovský dračí vůdce zařval dvanácti hlavami současně:
  -Prohrál jsi s Bastindem. Dejte tedy své výhry Žluté kryse - cennému artefaktu a jděte do otroctví ke svým novým pánům!
  Bastinda si povzdechla a vytáhla z batohu artefakt. Nečekaně byl velký jen jako kokosový ořech, ale zářil jasným žlutým světlem.
  Čarodějnice to natáhla a poznamenala:
  - Je tvůj. Jako všechno, co je moje, je teď tvoje!
  Margarita vzala artefakt do rukou a pak ho schovala do batohu. A poznamenala:
  - To je dobré! No, co bychom měli ty a já dělat, Bastindo?
  Navenek ještě docela mladá a atraktivní černoška odpověděla:
  - Umím spoustu věcí. Už je mi více než tisíc let. A co když tě můžu naučit neznámé magické techniky. No a také být správcem království. Mám v tom bohaté zkušenosti, a to nejen s vedením dětí.
  Margarita pokrčila rameny a poznamenala:
  "Myslím, že tě možná nechám jít, když jsem nejprve složil přísahu, že budeš dělat jen dobré skutky."
  Dominika zamumlala:
  - Co když lže? Máme lidi, víš. Dokonce i Korán říká, že přísahy lze v některých případech porušit.
  A dívčí herečka zpívala:
  Věř mi, tvoji služebníci se vyschnou,
  Budete zrazeni, budete zrazeni...
  A ti, kteří takto přísahají v lásce,
  Jen se podívej, zabijí tě!
  Margarita namítla:
  "Je zvykem, že naši čarodějové dodržují jak svá slova, tak své přísahy." Stát se porušovatelem přísahy znamená přivodit si věčné zatracení a opovržení od všech. Takže Bastinda svou přísahu buď dodrží, nebo ji odmítne složit. Má tedy na výběr mezi otroctvím a vzdáním se zlých činů navždy!
  Čarodějnice s černé vlasy pokrčil rameny:
  - Tady je o čem přemýšlet. Nikdy nečiň zlo, to je také velmi obtížné a ne vždy příjemné!
  Dominika byla rozhořčená:
  - Proč rozhoduješ za nás, Margot? Říkám si, že je lepší, aby byla naším otrokem. Kouzelný a nestárnoucí sluha se v domácnosti bude docela hodit. Neměla by být vaší otrokyní, ale naší společnou!
  Hrdinný chlapec Dobrynya potvrdil:
  - Ano to je správně! Všichni čtyři jsme riskovali svou svobodu. A ty jí chceš velet o samotě.
  Chlapecký princ Oenomaus se vyjádřil:
  "Také si myslím, že je lepší ji nechat jít a skládat přísahu, že bude dělat jen dobré skutky." Proč s sebou při sbírání dalších jedenácti artefaktů táhnout otroka? Je to jen přítěž!
  Dobrynya a Dominica řekly jednohlasně:
  - Ne, je to naše otrokyně! A my ji nepustíme!
  Dračí vůdce poznamenal:
  - Máte rozdělení: dva proti dvěma! Navrhuji hodit si mincí. Pokud to budou hlavy, uděláme to, co chce Margarita, pokud to budou ocasy , uděláme to, jak bude chtít Dominika!
  Děti válečníků jednohlasně křičely:
  - Že jo! Že jo! Že jo! Rozhodne los!
  Dominika naštvaně zamumlala:
  -Kdo si hodí mincí?
  Drak zahřměl:
  - Já!
  A pak jeho ocas hodil stříbřitý kruh, který létal vzduchem a padal na kamenitou dlažbu. Mince zasáhla a ... přistála na jejím okraji...
  Obrovský drak se zasmál a odpověděl:
  - Pokud ano, pak beru Bastindu za svou služku. A zůstane vám její artefakt, žlutá krysa, jako trofej. Mimochodem, jak jste chtěli!
  Dominika zamumlala:
  - A motorku. Chci takový leták.
  Obrovský drak zasyčel:
  - Zpívat píseň! A my draci to oceníme. Pokud se vám to líbí, kouzelná létající motorka bude vaše. A pokud ne, pak ... I vy se stanete naším otrokem!
  Dominika byla rozhořčená:
  - Takže můžeš říct, že se ti nelíbí žádná z mých písniček!
  Hlavový drak oznámil:
  - Nebudeme soudit jen my, ale i veřejnost, včetně dětí a bývalých otroků!
  Dominika s povzdechem přikývla.
  - Pak souhlasím!
  A dívka začala s citem a výrazem zpívat;
   Oblečený tak, aby záviděl všem králům,
  Karmínové, zlaté, listy v rubínech!
  Jako večerní motýli stoupají,
  A hlas větrů jsou orgány cherubínů!
  
  Nejluxusnější klid je prostorný na podzim,
  Stromy, kopule posvátných kostelů!
  Jakákoli větvička s tesanými řezbami,
  Perly z kapek rosy a drahocenné kameny!
  
  Louže byla pokryta tenkým stříbrem,
  Zpod koňských kopyt jiskří jiskry!
  Chováte se k sobě laskavě,
  Ať žiješ šťastně pod jasným nebem!
  
  V jasném slunci, s volnými šaty,
  Břízy a topoly tančí valčík lásky!
  Jsme smutní ze dnů, které se potopily do propasti,
  Uchovávejte si vzpomínky na setkání se mnou!
  
  Zima přijde, mládí v ní je věčné,
  Ne šedivé vlasy, diamanty ve vlasech!
  Shromáždíme všechny naše přátele na dovolenou,
  A vyjádřeme sen v dechberoucích verších!
  Bouřlivý potlesk a výkřiky "Bravo! Encore!", zaplavily celé náměstí desetitisíce hrdel. Tohle by byla slavná hodina, hodina triumfu pro Dominiku, která objevila svůj talent jako primadona!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"