Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

GÅ Princessexammen

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    En vacker student och blivande filmskådespelerska, Dominika, drömmer om att bli en filmstjärna. Och när nymfen kom till henne, följde hon henne villigt och hamnade i drakens rike. Dominica har gömt enastående förmågor, och en märklig pest har kommit till imperiet och grannstaterna, som ett resultat av vilket nästan alla män har blivit förstenade. En av de sista representanterna för det starkare könet, elfprinsen Oenomaus, lyckades fördröja sin död tack vare Dominicas gåva. Och nu måste de arbeta tillsammans för att avslöja mysteriet med en obegriplig pest och avslöja de mörka krafterna.

  GÅ PRINCESSEXAMMEN
  
  ANTECKNING
  En vacker student och blivande filmskådespelerska, Dominika, drömmer om att bli en filmstjärna. Och när nymfen kom till henne, följde hon henne villigt och hamnade i drakens rike. Dominica har gömt enastående förmågor, och en märklig pest har kommit till imperiet och grannstaterna, som ett resultat av vilket nästan alla män har blivit förstenade. En av de sista representanterna för det starkare könet, elfprinsen Oenomaus, lyckades fördröja sin död tack vare Dominicas gåva. Och nu måste de arbeta tillsammans för att avslöja mysteriet med en obegriplig pest och avslöja de mörka krafterna.
  PROLOG
  Utmärkt av sin sällsynta, unika skönhet fick Dominika Delfinova en av huvudrollerna i storfilmen "Star Empress". Och det här är en film med en enorm budget och lovar enorma vinster. Innan detta hade Dominica redan medverkat i ett antal filmer, men fick bara slantar. Hennes skönhet var fantastisk, och hennes hår hade en mycket ljus vårmaskrosfärg, och få människor trodde att hon kunde klara sig utan färgämnen och lack. Men det var så det var. Dominika var en naturlig honungsblond med idealiska proportioner, och även med skulpterade muskler och utmärkt stretch.
  Även om flickan inte ägnade sig åt kampsport, dansade hon i balett. Och hon hade snabbhet, grace och utmärkt koordination av rörelser.
  Hon kunde till exempel visa sig bra i actionfilmer. Som en tjej vars änglalika utseende döljer en krigar-djävul.
  Nu tog hon av sig skorna och sprang glatt genom parken och kände det behagliga kittlandet från stigens gräs och småsten med sina bara sulor. Hennes ben var så perfekta och förföriska att de ofta fotograferades barfota och i närbild, vilket särskilt gladde män. Dominica var stolt över sina vackra ben och bar en kort kjol fram till frosten.
  I det ögonblicket dök plötsligt en tjej upp framför henne. Väldigt ung kan man säga, nästan en tjej. Dominica var lång, muskulös, graciös och hennes ansikte, trots den oklanderliga mjukheten och sammetslena huden, verkade inte som ansiktet på en ung, naiv flicka. Och det här är som en skolflicka, fastän hon är ganska rikt klädd, och hon har dessa små glasbitar hängande på sig och glittrande i solen.
  Dominica trodde till och med att det kanske var riktiga smycken.
  Flickan stampade sin lilla, bara fot. Och bindweedskott med scharlakansröda och lila knoppar dök upp på den steniga stigen.
  Dominica visslade:
  - Vilket trick! Är du också filmskådespelerska eller cirkusartist?
  Flickan svarade viskande:
  - Jag är en nymf! Det finns ingen tid att förklara längre, följ mig!
  Flickan spred sina händer i misstro:
  - Ja, det är... Bra skämt! Vad heter du?
  Nymfen gnisslade:
  - Marquise de Cassandra. Och nog prat, varje ögonblick av att vara i din värld kräver kolossal, magisk energi!
  Och hon tog bestämt tag i Dominicas hand, utan på något sätt barnslig styrka, och kramade kraftfullt hennes handflata.
  Den starka och skickliga filmskådespelerskan insåg genast att det var värdelöst att motstå ett sådant grepp.
  Flickan, med de bara tårna på sin lilla, graciösa fot, vände på ringens sten på pekfingret på sin fria hand. Och i samma ögonblick kändes Dominika som om hon ramlade ner i en brunn. Och det var en väldigt trevlig, unik känsla.
  Sedan fylldes allt med ett bländande starkt ljus, som verkade tränga igenom varje cell i kroppen hos en stark, atletisk, unikt vacker flicka.
  . KAPITEL nr 1.
  Dominikas bara fötter kände den varma ytan under henne, och det var hennes första intryck. Det flimrade framför mina ögon, som om jag hade blivit förblindad av kraftiga blixtar, som en blixt i en kamera. Och flickan kunde inte direkt se var hon hade hamnat.
  Nymfens milda röst hördes:
  - Var inte rädd! Nu går det över och du kommer att kunna se allt.
  Dominica ryckte till och blinkade. Hennes bara fötter började kännas varmare. Under de bara, flickaktiga sulorna brann något, som Saharas sand vid middagstid. Dominika älskade att springa barfota. Speciellt när jag vant mig vid det under skärmtester.
  När hon var flicka erbjöds hon att spela en partisan underrättelseofficer.
  Naturligtvis, under kriget, gick tjejer barfota på sommaren, eftersom skor borde tas om hand, och konstigt nog, när du går länge är det ännu lättare.
  Och till slut ledde de henne att hänga henne, barfota i snön. Det här är i stil med Zoya Kosmodemyanskaya, bara Dominika är blond och mycket vackrare, och hon har naturlig charm. Och när han ler och blottar sina vita tänder, som om han var gjord av naturpärlor, tar han helt bort taket från gångjärnen.
  Och här brinner sulorna, och det är på något sätt varmt. Det var varmt i Moskva i maj, men man kan inte kalla det varmt.
  Och här är det som någonstans i Arabien vid middagstid. Det är ännu varmare där. Hon filmade en gång en film i Emirates, och hon var tvungen att gå barfota på sanden. Naturligtvis, på morgonen, när sanden hade svalnat lite under natten, men det fortfarande var varmt, smörjde de till och med hennes fötter med vaselin för att underlätta.
  Men lokala barn springer omkring barfota, åtminstone bland de fattiga, och skrattar, visar sina små tänder, utan att uppleva obehag.
  Faktum är att flimret i hennes ögon upphörde och Dominica såg att hon var på stadens torg. Kullerstenarna under skönhetens fötter var orange och lila. Och husen runt omkring är höga, mycket vackra, som i centrala Sankt Petersburg, där antiken har bevarats. Bara här är byggnaderna högre och ännu mer levande, färgstarka, rika, lyxiga och genomarbetade.
  Och det finns mycket bladguld, vilket utan tvekan är tilltalande för ögat. Och det finns många vackra tjejer på gatan. De, blinkande barfota, graciösa, solbrända, muskulösa ben, började omge Dominica och hennes glamorösa markisenymf.
  Flickorna var alla, utan undantag, vackra, unga, barfota, men klädda i smycken. Vissa har fler smycken med ädelstenar, andra har mindre. Flera flickor bar bara vita, korta tunikor.
  Så här såg slavar vanligtvis ut när de gjorde filmer om forna tider, konstaterade Dominika.
  Men alla flickor var inte människor . Vissa har öron som ett lodjur, andra har örnnäsa. Flera flickor var mindre, som Marquise de Cassandra, bara flickor, men de lyfte och rörde sig utan att röra trottoaren med sina små fötter.
  Ett helt rike av tjejer som, inte rädda för den heta trottoaren, prunkar med sina bara, rosa klackar.
  Och de omringade Dominica och markisin med en ring och log och småpratade.
  Flickorna utstrålade en mycket behaglig doft av unga, muskulösa kroppar
  av det rättvisa könet, blandat med dyra parfymer.
  Några hade också vapen i händerna. I synnerhet pilbågar, elegant formade armborst, svärd, sablar, dolkar och pilkoger.
  Det påminde mycket om extramaterial för inspelningen av en fantasyfilm; det är till och med förvånande att de lyckades samla så många felfria, kurviga, atletiska skönheter på ett ställe.
  De flesta av flickorna var nästan nakna, bara deras bröst och höfter var täckta med smycken gjorda av ädelstenar.
  Ett dussintal flickor i blygsamma tunikor knäböjde och höll i platinaglittrande kannor med dryck och gyllene brickor med olika livsmedel och frukter.
  Dominika muttrade förvirrat:
  - Vad vill du ha från mig? - Och hon tillade lite mer självsäkert. "Om du har tid, är jag villig att synas i dina extramaterial, bara betala mig bra."
  Nymfmarkisin svarade med ett leende:
  - Tydligen tror du att det här är en film? Nej, det här är Elf- Dragon Empire !
  Dominique fnissade och hoppade. Mina klackar brann skoningslöst. Hon skakade av sig svettpärlor. Det är varmt. Precis som i den arabiska öknen. Det är fantastiskt hur skönheterna går barfota här, och deras hud skalar inte av solen.
  Var är hon? Uppenbarligen inte i Ryssland...
  Dominica tittade mot himlen och visslade. Himlen var gul, sällsynta moln var orange, och det var flera ljus samtidigt ... Inte konstigt att det var så varmt. Dessutom är armaturerna så utsmyckade till formen, med lockar eller horn...
  Dominika kände att hon började bli sjuk. Som att det är så här folk blir galna. Hennes vackra ansikte vred sig och blev blek.
  Hon vacklade, men två tomtetjejer med öron stöttade henne. Representanter för det vackra könet skildes åt, och skönheterna i vita, genomskinliga tunikor förde hennes kärl med dryck på flickornas nakna, så vackra och muskulösa kroppar. Och de hällde smaragdvin i gyllene skålar.
  Dominika drack girigt. Och hon kände att vinet var ovanligt sött och välsmakande, energi, styrka och kraft flödade genast genom hennes ådror.
  Och flickans redan bara fötter brände inte så mycket, eller snarare, de kände en behaglig värme, och temperaturen runt blev idealisk, som i en dröm.
  Dominique piggnade till och skakade på sitt bladguldfärgade huvud och ropade:
  - Hej sömngångare!
  Sedan rättade flickan sig snabbt:
  - Jag är glad att träffa mina bröder, eller snarare, systrar i åtanke!
  Flickorna klappade händerna. Och de sjöng i kör:
  - Vi önskar dig lycka,
  Du är vårt hopp, tro mig...
  Vägar till andra världar -
  Dörren öppnades!
  Marquise de Cassandra nickade:
  - Ja, du måste hjälpa oss. Och det kommer att finnas en enorm belöning för detta.
  Dominica ryckte på sina muskulösa axlar och frågade förvånat:
  - Och hur kan jag hjälpa dig?
  Nymftjejen ville säga något, när ljudet av en trumpet och ljudet av vingar hördes. Alla de många representanterna för det vackra könet knäböjde på en gång och böjde sig i respektfull båge.
  Markisin knuffade också till Dominika:
  - Böj dig också.
  Flickskådespelerskan frågade förvånat:
  - För vad?
  Nymftjejen gnisslade:
  - Drakhertiginnan möter dig. Drakar styr vårt imperium. Kom igen, på ett knä!
  Dominica bestämde sig för att inte bryta sin stolthet. Fast hon var rädd att den heta trottoaren skulle bränna hennes bara knä, brunbränt till ljus brons. Men huden har helt klart blivit starkare och mindre känslig. Det är tydligt att människor här går barfota inte på grund av fattigdom. Men av allvarligare skäl som fortfarande behöver klargöras.
  Sedan dök själv drakhertiginnan upp. Ett odjur med tre huvuden, väldigt färgglada, som en fjäril. Stor, som en bra fighter, men inte läskig alls, eller inte läskig om det är hon.
  Huvuden verkade relativt små och små men ljusa kronor glittrade på dem.
  När den kvinnliga draken flög förbi bytte flickorna under hennes vingar sin hudfärg till lila och sedan till smaragd. Det här har blivit vackert.
  Dominica var som trollbunden. Det här var första gången hon såg en riktig drake i verkligheten. Ja, i filmerna gör de förstås bra drakar med hjälp av datorgrafik. Men den här draken är verklig, väldigt vacker och graciös.
  Huvudet, det i mitten, frågade, hennes röst var mycket trevlig:
  - Jag är väldigt glad att se dig, vår gäst från planeten Jorden!
  Dominica log och svarade:
  - Och jag är väldigt glad att se dig också!
  Drakhertiginnan nickade och fortsatte, huvudet till höger talade redan:
  - Vi bjöd in dig för i dina ådror strömmar blodet från just den ene, jag vet inte vem, vem som bor där, jag vet inte var!
  Dominika Delfinova gnuggade ett av sina bara, mejslade ben mot det andra och sa förvirrat:
  - Det är som att jag inte förstod!
  Drakhertiginnans huvud till vänster svarade i en säker ton:
  - Och det här förstår vi inte själva. Men vi har i alla fall ett så fruktansvärt problem att vi är som drunknande människor, greppar om halmstrån!
  Dominica stämplade sin bara, mycket förföriska fot och sjöng:
  - Håll mig, halm, håll mig,
  När det finns femton punkter runt stormen...
  Riv sönder fienderna som alverna har,
  Ödet har kastat mig så här i livet!
  Tjejer av alla slag klappade händerna tillsammans, och det var så härligt och coolt.
  Det centrala huvudet talade igen:
  - Alltså, vi har en konstig pest. Representanter för det starkare könet, vare sig det är alver, människor, troll, hobbiter, vampyrer, tomtar och andra som levde i vårt universum, började av okända skäl förvandlas till sten och smulas sönder på en gång. I vårt land fanns det, förutom orcher och tomtar, tolv gånger färre hanar än honor, och nu har de nästan helt försvunnit! Naturligtvis är detta en tragedi!
  Dominika fnissade och sa:
  - Det här är så underbart! Annars finns det ingen väg ur dessa håriga, otäcka män! Och viktigast av allt, ju fulare en man är, med en mage och ett skalligt huvud, rynkor, desto mer klamrar han sig fast vid dig.
  En av alverna invände:
  - Det finns inga krubbiga, rynkiga och kala tomtar! De har inte ens skägg eller mustascher.
  Dominica anmärkte:
  " Dessutom är det dyrare att engagera sig med dessa ungdomar!" De tillåter inte passage heller. Jag är så trött på dessa fans. Och du, tack och lov, har inte dessa lustfyllda, svettiga, otäcka hanar, och du kan vila och koppla av.
  Alla tre drakhuvudena dundrade på en gång:
  - En värld utan män är dömd att dö! Jämfört med människorna på planeten jorden lever vi väldigt länge, särskilt drakar. Ja, det är tråkigt utan män, och det finns ingen harmoni i universum utan det starkare könet.
  Flickorna gjorde ljud av gillande. En muttrade:
  - Alla våra män är vackra! En gång i tiden , för tusentals år sedan, hade män av människosläktet hår, kala fläckar, rynkor, magar, men nu är de alla unga, vackra, kurviga och luktar behagligt, som tomtar!
  Dominika skrattade och blinkade ... Sedan svarade hon:
  - OK! Om ett par månader kanske jag börjar sakna män. Jag förstår bara inte hur jag kan hjälpa dig?
  Drakhertiginnans högra huvud svarade:
  - För att vara ärlig så vet vi inte det här själva. Men du har blod från en varelse från ett annat universum, där alla invånare inte har två kön, som vi har på jorden, utan tre. Och kanske kommer detta att hjälpa oss att få tillbaka våra hanar!
  Dominica skakade om sig själv och noterade:
  - Trisexuella varelser? Ja, jag läser science fiction, detta är teoretiskt möjligt!
  Nymftjejen nickade:
  - Ja! Pesten berörde dem inte. Men vem garanterar att det inte dyker upp en infektion som kommer att slå ner det vackra könet? Och det kan vara ännu värre! Och även utan det starkare könet, om en angripare invaderar vårt universum, kommer vi inte att ha en chans att slå tillbaka.
  Flickans skådespelerska nickade:
  - OK! Jag känner med dig. Förresten, kan detta komma till jorden?
  Drakhertiginnans vänstra huvud bekräftade:
  - Ja! Ganska möjligt. Så tro inte att de ber dig om en tjänst. Du har en yngre bror, och han spelar också i filmer. Vill du att den här pojken ska förvandlas till sten och smula till damm?
  Dominica stampade argt med bara foten och sa irriterat:
  - Du vet mycket om mig!
  Nymftjejen svarade:
  - Vi gillar ibland att titta på filmer från din planet. Det kan laddas ner direkt från Internet, vilket inte kräver stora utgifter för magisk energi. Det var därför vi såg dig också. Och de höga älvorna kände din unika aura, och de såg din bror, han har också en del av det, jag vet inte vem!
  Dominica visslade och kurrade:
  - Jag vet med säkerhet att allt som är omöjligt är möjligt! Men det skulle vara bättre för mig att studera i frånvaro !
  Marquise de Cassandra noterade:
  - Precis, det är det här man måste göra. Studera, plugga och plugga igen!
  Studentflickan muttrade missnöjt:
  - Vad är det här till för?
  Genast talade drakhertiginnans tre huvuden synkront och harmoniskt med sina trevliga röster:
  - Du kan ingenting om magi och trolldom! Och du behöver ha omfattande och grundläggande kunskaper för att hjälpa oss. När du har tagit examen från Imperial Dragon Academy of Dularis kommer du att ha tidigare okända krafter som gör att du kan bära trollkarlsprinsessans krona. Och bara i det här fallet kommer du att kunna, eller snarare, få åtminstone en liten chans att återvända representanterna för det starkare könet från underjorden.
  Dominic visslade och anmärkte:
  - Åh, det jag inte gillar är att plugga!
  Hon älskade verkligen att dansa, hoppa och agera i filmer. Jag älskade det till och med väldigt mycket. Men studierna var svåra för henne. Hon skrev till och med in på en betald avdelning så att hon kunde få sitt examensbevis med mindre ansträngning. Det är faktiskt lättare på det här sättet.
  Dominica hade inte kommit in i akademin alls om det inte varit på modet utan en högre utbildning. Dessutom kommer inte ens miljardärer att gifta sig med en tjej utan diplom.
  Men att gifta sig med en oligark, så rik som möjligt och samtidigt helst gammal, sjuk och helt senil. Bli sedan av med det, bli miljardärsänka och lev för ditt eget nöje.
  Och skriva filmmanus själv. Hon hade till och med en idé. Och hon är i huvudrollen. Liksom kejsar Palpatine , eller snarare, flyttade hans mörka ande in i en klonflicka och började skapa ett nytt imperium med erövringar.
  Ja, det är jättebra ! Men hennes huvudroll var inte dålig ändå, och det luktade stora pengar. Men ... Nu har hon blivit en hit . Och hon kommer att behöva göra det hon älskar minst - plugga!
  Dominica frågade med darrande röst:
  - Vad händer om jag vägrar?
  Flickorna runt omkring lät av missnöje. En ropade:
  - Skjut henne på hälarna!
  The Three Heads of the Dragon Duchess svarade:
  - Vi har ingen moralisk rätt att tvinga dig. Men för att extrahera dig från planeten Jorden krävdes mycket dyr magisk energi. Och tillbaka, om du vill komma tillbaka, betala för resan hit, det dyra vinet du drack och returbiljetten.
  Dominica gnisslade:
  - Det är inte rättvist att debitera mig för något jag inte ville göra! Jag blev rörd mot min vilja!
  Den kvinnliga drakens centrala huvud svarade:
  - Du är vår, kanske, en av våra sista chanser! Visserligen kan du fortfarande försöka med din bror, men han är fortfarande en pojke, och ändå en man, och han kan också falla sönder i damm.
  Dominique skrek ursinnigt:
  - Rör inte min bror! Det är inte hans sak!
  Drakhertiginnan frågade insinuerande:
  -Är du villig att plugga till prinsessa? Föreställ dig vilka möjligheter du kommer att få. Du kommer inte att bli gammal, du kommer att leva flera tusen år, och kanske ännu mer om du skaffar dig ännu mer avancerad magi och blir en odödlig gud. Och du kommer att ha undersåtar och ditt eget rike!
  Dominica andades tungt och sa vädjande:
  - Låt mig tänka lite.
  Markisflickan bekräftade:
  - Ja, låt honom tänka på det. Hon måste lära känna vår värld bättre. Låt honom anpassa sig och komma till sans. Och han kommer att fatta rätt beslut.
  Drakhertiginnan nickade jakande med alla tre huvuden:
  - Låt honom gå runt i staden. Det är stort och vackert. Visa ut henne, Cassandra, och ni flickor ger henne vägen. Ingrip inte!
  Det vackra könet skildes åt. Nymfmarkisan tog något som såg ut som pizza från brickan och gav det till Dominika:
  - Här, ät! Du kommer att bli starkare.
  En flicka i tunika hällde vin, redan rosa, i en gyllene bägare från en platinakanna . Dominika tog försiktigt en tugga av pizzan. Det visade sig vara extremt gott, och flickan började äta, mycket mer självsäker, och sköljde ner det med vin, så sött och aromatiskt.
  Därefter steg Dominicas humör kraftigt. Och hon sjöng:
  Gåva av lärare,
  De spenderade tid med mig...
  De lärde mig för ingenting...
  Och så hittade inte studenttjejen ett passande rim, och det som blinkade i hennes vackra huvud såg väldigt vulgärt och olämpligt ut.
  De gav sig av tillsammans och nymfen ledde henne vid armen. Fast hon var mer än ett huvud kortare och smalare än den starka och långa och så muskulösa Dominika.
  Båda tjejerna trampade på sina bara fötter och rörde sig med unga gasellers hastighet.
  Husen runt omkring var mycket lyxiga . Ingen stad på jorden har någonsin varit så magnifik. Här växte också blommor, så enorma, ljusa och väldoftande. Allt med denna stad var vackert och glamoröst.
  Och många tjejer. Mycket lyxigt klädd , eller tvärtom, mer blygsamt, och några tjejer tvättade gatorna. Men alla är unga, fräscha, vackra och barfota.
  Dominica frågade förvånat:
  - Varför bär de inte skor, eller åtminstone flip flops?
  Markisin de Cassandra svarade med ett leende:
  - Det här är magin med den här planeten. Det hjälper oss att behålla evig ungdom, kasta magi och våra bara tår kan också användas i strid!
  Flickkonstnären skrattade och anmärkte:
  - Det här är härligt! I allmänhet, när jag var väldigt liten, skämdes jag över att gå barfota, eftersom jag trodde att detta var ett tecken på extrem fattigdom. Men sedan vande jag mig vid filmerna. Dessutom var det nödvändigt att sulorna var lite grövre när jag spelade Spartacus syster i barndomen, eller olika typer av partisaner. Jag gillade det. Men om du går barfota runt i Moskva kommer du att misstas för en psykiskt sjuk person, och det finns för mycket infektion och smuts på gatorna!
  Nymftjejen nickade:
  - Ja - det är förståeligt! Dessutom är att springa utan skor mycket smidigare, eftersom huden på en krigare är mycket starkare än sulorna på de dyraste stövlarna, och den är elastisk, flexibel och laddad med magi!
  De gick vidare. Du kan se hur högt, som spiran på Ostankinos TV-torn, strålarna från fontänen rusar. Så de tar fart, i strid med fysikens lagar. Och själva jetstrålarna är flerfärgade. Vad vackert det här är.
  Och vilka palats finns det runt omkring? Vad lyxigt allt är här. Och stadgan glittrar inte bara av guld, utan också med någon ljus, orange metall okänd på jorden.
  Dominica noterade:
  - Din stad är som en saga. Och tjejerna är magnifika, som ett riktigt paradis, och inte ett påhittat sådant, som vårt!
  Cassandra fnissade och frågade:
  - Varför tror du att ditt paradis är påhittat?
  Flickkonstnären svarade ganska logiskt:
  - För att han har motstridiga beskrivningar. En religion säger en sak, en annan säger något annat och en tredje säger raka motsatsen!
  Nymfmarkisan nickade:
  - Ja jag vet! Jag tittade på ditt internet. Det är lättare än att resa till jorden. Det är så enklare att även enkla tomtar, troll och människor kan klättra in i det och se en film. Med all den magiska världens prakt har vi tyvärr inte så avancerad teknologi som jordens människor. Ni är amatörer inom magi, men vår teknikutveckling är frusen!
  Dominica frågade förvånat:
  - Varför fryste du tekniken?
  Nymfen sänkte rösten och svarade:
  - Det är inte vi. Det här är drakar. De vill tydligen inte undergräva sin makt. Även om de naturligtvis tillåter oss att leva normalt, och för vissa till och med lyxigt, men ... Låt oss inte prata om det!
  Och återigen blev det en paus. Lyxen runt omkring är förstås super. Allt är så vackert, sådana dekorationer, statyer, hus och tempel.
  Ja, tempel är naturligtvis väldigt olika. Inte som vanligt på jorden i vissa likheter. Och de är helt olika i stil, färg och form . Och naturligtvis vacker. Här är figurerna, och kupoler, och polygoner, prismor och så vidare.
  Och många tempel har kupoler i form av knoppar av de vackraste blommorna.
  Dominica tittade på sin partner och frågade henne:
  - Du ser ut som en skolflicka ... Men hur gammal är du egentligen?
  Cassandra svarade med ett leende:
  - Folk säger så här: det är inte vanligt att fråga en kvinna om hennes ålder!
  Flickkonstnären avslutade:
  - Förmodligen mycket.
  Nymftjejen nickade:
  - Kanske! Men vi lever längre än tomtar, troll, människor och till och med än tomtar och vampyrer. Eftersom vi har gudarnas blod i oss är vi släkt med dem. Resten har ett mer indirekt samband med odödliga .
  Dominica mumlade:
  - Vi är alla Guds söner och döttrar. Något.
  Cassandra klickade på sina bara tår.
  Och sedan dök en trollstav upp i nymfens händer. Hon viskade tyst:
  - Den har en drakven inuti. Detta är en mycket kraftfull artefakt, dyr och sällsynt. Men det finns också stor styrka i det. Visa dig effekten?
  Dominica sa:
  - Jag såg en serie om en pojke med en trollstav. Men det finns en smal pojke där , med mörkt hår och glasögon. Inte som min bror - snygg, muskulös med blont hår. Förresten spelade jag också både krigare och trollkarl!
  Cassandra bekräftade:
  - Jag känner din bror. Ja, han är en väldigt stilig, ovanlig pojke. Och till skillnad från dig, världsmästare i karate bland barn.
  Dominika fnyste föraktfullt:
  - Fast han är en pojke, så är han en man! Men för män är att slåss och slåss en vanlig sak.
  Nymftjejen svarade:
  - Vi har tolv gånger färre män än kvinnor från imperiets huvudfolk: människor, alver, troll, hobbiter och vampyrer. Så det rättvisa könet måste också kämpa. Tvärtom, bland orcher och tomtar finns det tolv gånger fler män än kvinnor. Så det blev till och med på något sätt lättare för oss än tidigare. Orcherna och jag slogs konstant, och de klättrade som en padda för att krampa, nu finns det nästan ingen att slåss med. Även om honor och orcher, om jag ska vara ärlig, inte särskilt mycket. Men tomtarna är bättre , de ser mer ut som hobbitar. Tomtarna själva åldras, blir gråa, får långt skägg, men fram till sin död är de snabba och smidiga och trots rynkorna behåller de alla sina tänder. Och om en tand slås ut växer den ut igen!
  Dominica nickade:
  - Wow! Du är som hajar. Men jag frågade en gång, om människan är skapad till Guds avbild och likhet, varför är då hennes tänder så svaga. Och prästen muttrade något i stil med att köttet är belastat med synd. Förresten, när min brors tand slogs ut växte den tillbaka bokstavligen inom en dag. Jag ville till och med ta honom till doktorn. Och så ändrade jag mig, de ska studera barnet som en råtta i ett laboratorium!
  Cassandra nickade.
  - Det är rätt! Du är smart. Men du gillar inte att studera.
  Flickan nickade kraftigt:
  - Ja! Det är tråkigt. Och vi har också ... Tja, jag vet inte, när du sitter vid ditt skrivbord gör det ont i ryggen och du vill springa och hoppa!
  Nymftjejen sjöng:
  - Ja, tjejer, vet att alla inte gillar att proppa ,
  Jag önskar att jag kunde springa barfota genom daggen!
  Och det vackra paret skrattade. Här går de längre. Dominica märkte att det inte finns några bilar som de på jorden. Men det finns väldigt vackra enhörningar. Som de de ritar i anime . Och enkla hästar är bara underbara. Och när vagnen rusar ser det ut som en saga.
  Vissa flickor flyger som om de vore fåglar. Det är sant , det är sällsynt, här kan du se att inte alla magiker är avancerade. Det finns inga tiggarhyddor. Tvärtom, hela staden är som solida palats, eller hus som ser ut som gods med fontäner och trädgårdar. Och vad bra det ser ut.
  I grund och botten spelade Dominika ett spel - byggare. Det finns mycket som kan byggas där. Och faktiskt, att bygga en stad så att det hela är som en saga om paradiset. Här blev samma sak verklighet.
  Dominica noterade:
  - Och de säger att himlen på jorden inte är möjlig? Detta är vad alla religioner på jorden säger!
  Cassandra förklarade:
  - Förutom kommunismen. Den enda religionen som lovar himmelriket på jorden. Och detta är logiskt. Vem behöver tro på himlen, inte ens efter döden, utan i allmänhet, efter världens undergång, som i allmänhet är galenskap!
  Flickskådespelerskan höll med:
  - Ja, jag gillar inte läran om världens ände! Det är bättre att bygga himlen själv och inte på ben!
  Nymfmarkisan kvittrade:
  - Sträva inte efter paradiset i himlen, utan lev och skapa din egen lycka. Och var smart.
  Dominica anmärkte filosofiskt:
  - Du vet, på något sätt, när det bara är tjejer runt omkring så känner man att något saknas. Även om män sällan är vackra ens på film. De flesta av pojkarna är också söta, och vid fyrtio års ålder, försök att hitta en man utan mage och dubbelhaka.
  Cassandra skrattade och svarade:
  - Du är smart. Jag har inga ord. Mer exakt, inte särskilt mycket ... Men inte bara ett vackert ansikte och en smal figur är viktiga hos en man. Kvinnor även på jorden värderar något annat än extern data hos en man!
  Dominica nickade:
  - Jo, precis! Och även pengar. När plånboken är tight är rynkor, skallighet och mage inte så märkbara.
  Nymf noterade:
  - Vi har inga problem med utseendet på män. Magi genomsyrar all luft här. Och hanarna blev unga män med mycket vackra ansikten; det är till och med obehagligt att till och med människors skägg och mustascher försvann. På grund av detta kan deras alver endast särskiljas genom formen på deras öron. Och det här ... Tja , kvinnor är vana vid det. Men ett skägg har också en viss charm. Jag håller inte med de tjejer som anser att ett skägg är fult.
  Dominic fnissade och svarade:
  - Skägget har beröm och ära, men katten har mustasch också!
  Cassandra viftade med sin trollstav ... Och i händerna på den vackra kvinnan dök en vacker tårta upp i form av Napoleons spetsiga hatt, med rosor, vallmo och fjärilar gjorda av flerfärgad grädde.
  Nymfmarkisan kvittrade med sin ömmaste röst:
  - Prova det, det är väldigt gott och det är gratis utan kål!
  frågade Dominica och tänkte plötsligt:
  -Vad händer om du fortfarande tar ut en avgift?
  Markisenymfen sjöng:
  - Du måste betala för allt, tro mig,
  Så vi öppnar dörren till framgång!
  . KAPITEL nr 2.
  Och Cassandra viftade med sin trollstav igen, en ström av ljus flög ut ur dess spets, och två stolar dök upp som såg ut att vara gjorda av kristall, och ett litet, elegant bord.
  Markisenymfen föreslog:
  - Låt oss äta sittande, som kulturmänniskor! Kanske vill du också ha lite vin?
  Dominica noterade logiskt:
  - Om du dricker mycket vin kan du bli dum. Och jag borde hålla ett klart och fräscht huvud!
  Cassandra skakade negativt på huvudet.
  - Var inte rädd! Det finns inte ett gram alkohol i vårt vin. Det ger bara fördelar. Och det är en av anledningarna till att människor i vår värld lever upp till tusen år utan att åldras. Och med stark och avancerad magi kan du hålla mycket längre.
  Flickans skådespelerska nickade:
  - Häll sedan upp det!
  Nymfen släppte en stråle från spetsen av sin trollstav och viskade något ... Och bägare gjorda av ljus orange metall dök upp, i vilka något gult och med bubblor stänkte.
  Dominica noterade och tog en liten klunk från sin bägare:
  - Ett väldigt behagligt och aromatiskt vin, det får din mun att kännas så fräsch ...Och vad är det gjort av?
  Cassandra svarade hårt:
  "När du studerar vid Dragon Emperor Academy kommer du att få reda på det!"
  Flickan frågade:
  -Var är drakejsaren själv?
  Nymfen svarade med en suck:
  - Han försvann också. Nu är kejsarinnan Caroline på hans plats. Drakar har ungefär lika många kvinnor och män, precis som människor. I detta avseende har du likheter.
  Dominica sa:
  - Varför tog inte kejsarinnan emot mig personligen?
  Cassandra gnisslade:
  - Ja, du har en inbilskhet! Det räcker med en hertiginna. Det kommer att bli nödvändigt, och den stora Caroline kommer själv att acceptera det.
  Flickan sjöng:
  - Folk beundrade drottningen,
  Alla pojkar på gården blev kära!
  Men jag var väldigt modig
  Jag valde en miljardär!
  Nymfmarkisin svarade med ett leende:
  - Tycker du att miljarder är värda att leva med en oälskad person? Vad sägs om magfett, kala fläckar, rynkor och dålig lukt?!
  Dominika morrade aggressivt:
  förstör livet för mig och andra tjejer ! Eller så stryper jag honom med min man i sängen!
  Cassandra fnissade och noterade:
  - Jag ska låtsas att det är ett skämt. Du måste bli förkroppsligandet av det goda.
  Flickskådespelerskan anmärkte logiskt:
  - Ideala hjältar får allmänheten att vilja spy !
  Nymfen svarade inte, men med hjälp av en platinasked åt hon upp kakan och smuttade på det aromatiska vinet. Dominika bestämde sig också för att njuta av maten tills vidare. Dessutom väcker en promenad i friska luften din aptit.
  Hon kom ihåg skottlossningen. I synnerhet när de lekte barnpartisaner. Där var till exempel pojkarna och tjejerna till en början ganska välnärda före kriget. Och under ockupationskriget var de tvungna att bli smala. För att göra detta rekommenderades det att springa mer och äta mindre. Den första realiserades ändå, eftersom många tagningar filmades med springande barn, men den andra är svårare. Unga filmskådespelare attackerade stånden och köpte mat till sig själva.
  Sedan förbjöds de att övernatta på hotellet, och låstes in i ett separat rum med barer, som såg ut som en stor, gemensam cell.
  Dominika svalt inte, de ville inte att hennes skönhet skulle drabbas av undernäring, och hur som helst är hon naturligt ganska torr, inte fyllig alls, och dans håller också hennes muskler och kropp i god form.
  Men killarna led såklart för att uppsättningen förvandlades till ett barnfängelse. Och det fanns också episoder med fångar. Ett par av pojkarna rakade till och med sina huvuden, vilket kan ha varit onödigt.
  Ja, livet för en filmskådespelare är inte lätt.
  Till exempel om Spartacus uppror. En hel grupp pojkar arbetade barfota i bara ländtyger i stenbrotten. Dessutom krävdes mer än en tagning. Prova att gå med bara sulor på gruvornas vassa stenar. Här började pojkarnas bara fötter blöda och deras fötter började spricka. Och de var verkligen blöta av svett och skakade av trötthet.
  I den här filmen var huvudpersonen jämn Spartacus , en slavpojke, som för övrigt föreslog idén om uppror för den ganska framgångsrika och rika gladiatorn som fick sin frihet.
  Dominica spelade först Spartacus syster i barndomen, och hon fick också spendera tid med pojkarna i stenbrotten som straff.
  Så hon visste också vad vassa småsten och en tung korg med bråte var.
  Och du drar henne verkligen upp och upp. Det är väldigt ansträngande, men det ökar din uthållighet.
  Dominica spelade i olika filmer. En gång till och med i rollen som kabinpojken Jim i någon version av "Skattön" som är långt ifrån kanon. Där, även i rollen som kock, var det inte den enbenta Silver , utan en rödhårig kvinna, Morgans systerdotter.
  Det här är såklart coolt. Dominica var själv i rollen som en pojke, för vilken de till och med ville klippa hennes hår. Men så löste de till slut problemet med hjälp av en peruk.
  Ja, den här hennes roll, kan man säga, var framgångsrik ur spelets synvinkel. Men själva filmen blev inte populär utöver kanon. Det visade sig vara något slags helvetes skräp.
  Ofta möts klassiker som inte är enligt kanon med fientlighet.
  Markisenymfen avbröt Dominicas minnen:
  - Du vet. Vi har suttit här ett tag. Är det inte dags att ge sig ut på vägen?!
  Flickan ryckte på axlarna och noterade:
  - Du kan gå en promenad. Jag har fortfarande mycket energi.
  Cassandra viftade med sin trollstav, och den halvätna kakan, och disken med vin etc. försvann.
  Dominica mumlade:
  - Precis som i en saga!
  Markisin gnisslade:
  - Nej! Det här är ingen saga, utan en magisk verklighet.
  Och två representanter för det vackra könet plaskade längs vägen. Dominicas humör blev helt glatt ! Hon log brett. Och hon sjöng till och med:
  Vägen, vägen, ser ut som en vän,
  Ringbrynja av facetterat stål...
  Och svärdet är mycket skarpt - det hyllade damaststålet,
  Ja, det kommer att bli en allvarlig situation i striden!
  Då märkte Cassandra med en allvarlig blick och stannade:
  - Du vet! Seriösa inträdesprov väntar dig på akademin. Kanske för ärftliga trollkarlar kommer de att verka lätta, men du har inte ens en aning om magi.
  Dominika skrattade olämpligt och invände:
  - Nej! I filmerna har jag sett magiskt arbete många gånger. Och tro mig, jag vet något!
  Nymfmarkisan sänkte rösten och viskade:
  - Jag ska ge dig min trollstav! Hon är väldigt stark, med en drakven. Testa att använda den till exempel för att trolla ... Jo, en förgätmigej-blomma!
  Flickskådespelerskan såg tillbaka. Runt om, nära husen och på själva gatan finns rabatter med de ljusaste blommorna, som stora ädelstenar. Bländande knoppar växte också på träden. Dessutom hade vissa blommor också blad i olika färger och nyanser. Och det fanns till och med konstiga lockar.
  Dominica ryckte på de inte alls smala axlarna och svarade ganska allvarligt:
  - Varför behöver vi någon sorts förgätmigej? Här finns redan många olika blommor, mycket större och vackrare.
  Cassandra log ironiskt:
  - Och vad vill du?
  Flickskådespelerskan sa bestämt:
  - Det är bättre att trolla fram något mycket mer värdefullt och användbart! - Dominica stämplade på sin bara häl, vilket fick de färgade brickorna att klirra som en istapp som går sönder. Den blivande trollkvinnan tillade: "Det skulle till exempel vara mycket bättre att skapa en diamant lika stor som en kokosnöt!" Detta är mycket mer användbart och praktiskt.
  Markisin tittade misstänksamt på henne och frågade:
  - Vill du åka till jorden? Vad gillar vi inte?
  Dominica noterade ironiskt:
  - Om din värld kan vi säga samma sak som Ostap Bender sa om Kaukasus natur - den är för vacker - fantasin hos en idiot!
  Cassandra flinade och sa:
  - Och du är smart, men lat! Du har inte tillräckligt med fanatism för att gå mot ditt mål som en jetbuldozer, utan att stanna!
  Flickskådespelerskan gjorde ett ansikte och noterade:
  - Det finns inga jetbuldozrar. Åtminstone på jorden!
  Nymfmarkisan nickade instämmande:
  - Det kanske du inte har. Men det finns raser som är tekniskt ännu mer avancerade än mänskligheten. Men att ta sig till dem är ännu svårare än att ta sig till jorden.
  Dominique grimaserade när hon frågade:
  - Ja? Kan de flyga mellan stjärnorna?
  Cassandra svarade självsäkert:
  - Dom kan! I princip kan vi göra detta med hjälp av magi.
  Flickans skådespelerska sjöng:
  Visst är det svårt att förutse
  Vad väntar i denna underbara värld...
  Vi kommer att flyga i molnen -
  Går ombord på ett stjärnplan!
  Och flickan förklarade beslutsamt och gjorde ett hotfullt ansikte:
  - Ge mig trollstaven! Och jag ska göra en diamant lika stor som en bra vattenmelon!
  Cassandra ville säga något. Men prasslet av vingar hördes. En annan drake flög. Med största sannolikhet också en hona. Hon fångade nästan fontänens ström, som sköt högt upp i himlen från munnen på gripen, täckt med bladguld och rubiner.
  Det trehövdade monstret var vackrare än skrämmande.
  Nymfmarkisan bugade. Dominique skakade bara lätt på huvudet.
  Den kvinnliga draken landade framför dem. En mycket trevlig och klar röst hördes för ett så stort monster:
  - Är du hycklaren som redan kallas messias?
  Dominica svarade med ett oskyldigt leende:
  - Jag skulle egentligen inte vilja vara en messias!
  Den kvinnliga draken blev förvånad:
  - Och varför är det så?
  Flickskådespelerskan svarade ärligt:
  - För det slutar oftast med att messias blir korsfäst!
  Den bevingade varelsen skakade med sina vingar. Hon har stora, liknande de hos fladdermöss, bara i tre färger: röd, gul och grön. Det behöver inte sägas att det är en vacker kombination.
  Den kvinnliga draken kvittrade:
  - Och du kan se från den där världen där magiker är kompletta bedragare och skurkar?
  Dominika skrattade och svarade och visade sina mycket vita, glänsande tänder:
  - Det kanske är så det är. Även om det fanns några profeter. Som mormor Vanga. Bara av någon anledning blev hennes förutsägelser verklighet, som regel retroaktivt.
  Markisenymfen noterade:
  - Även trollkarlar och magiker på mycket hög nivå ser extremt vagt på framtiden. Och inte ens de högsta gudarna kommer att ge någon garanti för vad som kommer att hända om hundra år. Och ännu mer, i tusen och en miljon!
  Den kvinnliga draken blinkade med ett lätt ljus och kvittrade:
  - Ja... så att det finns riktiga prediktorer på den här planeten. Även din hypernoosfärspänning är helt annorlunda än vår. Fast det kanske var därför du behöll din originalitet och inte blev våra slavar!
  Dominica skrattade återigen glatt och noterade:
  - Att vara din slav? Det är till och med roligt. För alltid ung, för alltid barfota.
  Cassandra nickade och föreslog:
  - Visa drakgrevinnan vad du kan göra. Försök, åtminstone med hjälp av en trollstav, att få minst en droppe vatten att falla.
  Flickskådespelerskan fnyste föraktfullt:
  - En droppe vatten? Ja, det här är inte seriöst alls. Kanske är det bättre att omedelbart få en tunna guld.
  Drakgrevinnan föreslog:
  - Låt honom göra magi som han vill. Ge henne en trollstav och se att hon minns minst en besvärjelse korrekt.
  Cassandra fnissade och gnisslade:
  - Ja, det ser bra ut ! Bara kolla. Trollstaven är för kraftfull och du kan orsaka skada på staden, levande varelser och dig själv.
  Dominica morrade:
  - Jag är inte så dum som du tror!
  Drakgrevinnan föreslog:
  - Låt oss ge henne något mer harmlöst och mindre kraftfullt då. Annars kommer hon också att göra hål på mig.
  Cassandra sjöng:
  Att manifestera i magi,
  Vi behöver talang...
  Det är bättre för dig att skapa
  Stora diamanter!
  Och nymftjejen klickade med bara tår. En liten platinaring dök upp. Cassandra slängde den med foten och den magiska artefakten hamnade precis bredvid Dominicas ansikte.
  Markisin kvittrade:
  - Du kan ta den här ringen. Placera den på ditt pekfinger. Och försök att önska något högt. Magin i den är inte stark, men den fungerar helt enkelt. Det räcker inte med en diamant i storleken av en kokosnöt, men till exempel storleken på en ärta räcker!
  Flickskådespelerskan fångade ringen i handen. Men istället för pekfingret satte hon det på långfingret och frågade sarkastiskt:
  - Tänk om du försöker så här? Vad kommer att hända då?
  Cassandra flinade också sarkastiskt:
  - Okej, försök!
  Dominica gnisslade:
  - Rosta markisans klackar med eld!
  Lågan flammade under Dominicas bara fötter . Den bara sulan var svårt bränd, hon skrek och började springa. I själva verket är elden inte svag. Men vi lyckades inte komma långt. Flickan var virad runt drakgrevinnans långa svans.
  En trevlig, feminin röst hördes från den mäktiga reptilen:
  - Wow! Du kom precis in i vår värld, och du vill förlama en nymf, en släkting till de högsta gudarna? Vet du att du för detta kommer att skickas som slav till ett stenbrott? Och du kommer att arbeta där helt naken, i kedjor och ta emot piskor och pinnar, äta bröd och vatten. Och du kommer också att behöva sova kedjad och på stenar. Och du vet ingenting annat än hårt arbete och piskor. Speciellt nu , när manliga slavar har spridit sig, kommer en lång och muskulös tjej som du inte att skada oss i gruvorna!
  Dominica ryckte till vid dessa ord. Hon spelade en gång Cleopatra i en lågbudgetfilm. För att spara pengar fick målningen titeln "Kleopatra i Augustus fångenskap". Det vill säga, det är inte heller kanon. Cleopatra begick inte självmord och blev tillfångatagen.
  Tja, hon skickades till gruvorna. Och där gick hon runt halvnaken och barfota. Och att gå på vassa stenar i en gruva med bara sulor är ganska smärtsamt. Tja, bär en last också. Det var nödvändigt för slavens svett att vara verklig, och att hennes ansikte var verkligt, inte låtsades vara utmattad.
  Men det är förstås bara en film, och en ganska billig sådan. Och de slog henne med en piska, vilket också var overkligt. Men det gör fortfarande ont . Även om blodet såklart var falskt.
  I allmänhet var filmen billig, och förutom stenbrott med halvnakna tjejer visades praktiskt taget inget annat. Beräkningen var tydligen att locka till sig sexuellt oroliga män. Tja, och alla känner till namnet - Cleopatra! Och detta kan användas för att köpa
  Dominika tog ett djupt andetag, och vilken typ av avföring badar filmstjärnor ibland i?
  Nymfmarkisan kvittrade:
  - Var inte ledsen, älskling, vi behöver dig. Vi kommer inte att överlämna dig till någon.
  Drakgrevinnan vrålade:
  - Låt honom försöka öva igen innan provet. Nåväl, låt oss försöka trolla fram något!
  Dominica gnuggade ringen och sa:
  - Jag vill ha chokladglass!
  Flickan tog den och frös av spänning.
  Och en blandning av krossad is och choklad ploppar på den. Som ett resultat var Dominica smutsig från topp till tå, och till och med repad.
  Drakgrevinnan skrattade så mycket att fontänens strålar skakade och blommorna skakade.
  Nymfmarkisan anmärkte lugnt:
  - Det är ok! Tvärtom, hon har fantastiska förmågor, hon reproducerade så mycket glass och choklad med en sådan artefakt, som i allmänhet inte är särskilt kraftfull!
  Dominika slickade chokladen från hennes kinder och spottade frustrerad och gnällde:
  - Han är bitter!
  Cassandra skrattade och sa:
  - Och choklad är bitter. Visste du inte detta?!
  Flickskådespelerskan vrålade:
  - Och här, på jorden och i Ryssland, är det sött !
  Markisin nickade:
  - Jag vet! Vi vet också hur man gör söt choklad. Men tills vidare får du nöja dig med det du har. Mer exakt, du angav inte vilken typ av choklad du specifikt ville ha. Och generellt sett är det bra att du bara beställt glass. Om det föll dig in, till exempel, att ta ett bad med guld, skulle du träffa toppen av huvudet mycket hårdare.
  Dominica noterade kvickt:
  - Livet är i full gång, och allt är över huvudet!
  Drakgrevinnan föreslog:
  "Istället för nonsens, som inte hjälper henne när hon går in på drakakademin, är det bättre att låta henne försöka skapa en riktigt liten diamant." Vanligtvis är detta möjligt för dem som har en hög medfödd nivå av magiska förmågor.
  Cassandra svarade:
  - Nej! Detta är en alltför självklar väg. Du borde agera mycket mer subtilt.
  Dominika väste nyckfullt:
  - Jag är blöt och smutsig, bara grillad kyckling. Kan du fixa detta?
  Nymfmarkisan nickade:
  - Självklart, vår skönhet!
  Och hon gjorde en åtta med sin trollstav. Den blinkade med blått ljus. Och nu blev flickan från jorden ren och städad igen, och nästan alla repor försvann. Förutom en på höger kind.
  Men Domika såg inte sig själv och var inte uppmärksam.
  Drakgrevinnan väste:
  - Och så, min kära... Jag ser att du förstår något? Så, en vacker tjej från planeten för växande teknologi?
  Som svar sjöng Dominique:
  Men varför,
  Det är omöjligt att leva efter ditt sinne!
  Ja, livet lär oss ingenting!
  Men varför! Men varför!
  Och hon skrattade, för den här låten, framförd av Boyarsky , var lämplig och vacker. Men hennes änglalika röst orsakade bara ett skratt.
  väste Cassandra och blixtrade:
  - Man kan inte nekas humor. Men är du någonsin seriös?
  Dominica rynkade pannan. Hon kom ihåg hur hon spelade en tjej som fick ett dåligt betyg i skolan. Och det fanns inget sätt hon kunde ge sitt ansikte en upprörd blick. Tvärtom, jag ville till och med blotta tänderna. Tja, det är förståeligt ... Hon har för mycket vind i huvudet. Till exempel kommer vissa killar bara att blotta sina tänder i mängden, och det är hela deras roll!
  Och Dominica ville leka... Prinsessor, förstås.
  Drakgrevinnan föreslog då:
  - Låt henne dansa bättre för oss. Du såg att hon dansar riktigt bra på filmerna .
  Det sista är sant. Dominica kunde dansa. De ville till och med ta henne för rollen som Esmeralda. Dessutom, enligt kanonen, verkar det som att hon inte ens är en zigenare. Och varför inte en bländande blondin spela den här rollen?
  Men filmatiseringen av klassiker, och även utländska, ger också upphov till vissa problem. Därför filmades hon i en annan roll, men också dansande.
  Ja, hon älskade förstås att dansa och kunde dansa. Men hon tog det och sa:
  - Förgyll handtaget!
  Markisenymfen gnisslade:
  - Vad mer?
  Dominica svarade logiskt:
  - Även zigenare på marknaden dansar inte gratis. Så jag behöver en rejäl påse med guld. Är det inte klart?
  Drakgrevinnan vrålade:
  - Vilken fräck kille ! Faktum är att dess bästa plats är i stenbrotten. Där ska hon samtidigt utveckla uthållighet och vänja sig vid lydnad. För detta behöver hon uppfostras på ett hårt sätt!
  Plötsligt sprang en tjej fram till dem. Till utseendet verkade hon vara ett människobarn på högst tio år gammalt. Men samtidigt bar hon dyrbara smycken, som i en smyckesaffär. Nakna, små, barnsliga fötter såg olämpliga och löjliga ut i sådan lyx.
  Flickan kollade:
  - Jag kan köpa den här slaven av dig. Hur mycket vill du ha för den!?
  Cassandra svarade självsäkert:
  - Den här tjejen är inte till salu! Och samtidigt som hon inte är en slav. Men kanske kommer hon inte att vara ledig särskilt länge.
  Dominica mumlade:
  - Hur omoraliskt är det när ett litet barn köper slavar till sig själv!
  Markisenymfen svarade självsäkert:
  - Det här är inte ett barn, utan en kvinnlig hobbit! Och hobbiter ser ut som människobarn...
  Flickan stampade argt med sin lilla fot och kvittrade:
  - Jag är en baronessa! Och detta betyder att din slav är skyldig att böja sig för mig.
  Dominica gnisslade aggressivt:
  - Strunt i det ! Jag ska, jag ska buga för barnet!
  Som svar ryckte hobbitbaronessan i sin högra hand. Blixten flög ut och träffade skådespelerskan på hennes bara ben. Som svar ropade den stucken Dominic något. Och en stor tårta tjockt täckt med grädde föll på den vågade trollkvinnan. Hon slogs till och med av fötterna och den lilla skönheten föll på trottoaren. Men hon hoppade omedelbart upp, allt utsmetat i kex, kondenserad mjölk och chokladpasta. Hobbitbaronessan skakade på sin vänstra, bar, lilla fot, på vars två tår ringar med ädelstenar lyste.
  Och en hel magisk tsunamivåg flög ut. Dominic kastades tjugo meter upp. Därefter föll flickan ner. Lyckligtvis, efter att ha dansat sedan tidig barndom och skådespelat i filmer, hade hon redan fallit från olika höjder många gånger och utfört akrobatiska stunts.
  Därför grupperade sig Dominika på hösten som en katt och landade ganska framgångsrikt. Förutom att flickans ben, redan svedda av stridsmagi, upplevde svår smärta när de kom i kontakt med de färgade plattorna som täckte området. Flickan skrek.
  Och drakgrevinnan virade sin långa, tallliknande svans runt trollkvinnan baronessan och väste:
  - Stoppa kampen! Annars blir ni båda arresterade! Om du vill slåss finns det speciella träningsbanor där magi och andra dueller hålls!
  Dominica twittrade:
  - Ja, precis en duell! Endast utan vapen - händer och fötter!
  Hobbitbaronessan fnyste föraktfullt:
  - Slåss med slaven! För att vara ärlig så är detta skrämmande för mig ! Det vore bättre att faktiskt skicka henne till gruvorna. Att lära ut magi till en sådan dåre är mycket farligt.
  Markis-nymfen instämde med en allvarlig ton:
  - Det börjar jag också tycka. Ja, den här tjejen har en speciell gåva för att skapa katastrofer och ge upphov till konflikter.
  Flickskådespelerskan invände:
  - Jag går inte till någon först! Vad gäller resten ... Med varje misslyckande, vet hur man slå tillbaka, annars kommer du inte att se framgång.
  Drakgrevinnan släppte den stygga flickan, som såg ut som ett barn, men som verkligen var kapabel att sätta ett helt regemente stridsvagnar på flykt.
  Svansen var lätt fläckad med grädde, kondenserad mjölk, chokladpålägg och kex. Tårtan var enorm och tydligt gjord från hjärtat. Det är till och med synd att de bröt det istället för att äta det. Drakgrevinnan knäppte med fingrar och tassar, och fontänens kristallström sköljde över henne och sköljde bort smutsen.
  Cassandra nickade.
  - Renlighet är nyckeln till hälsa! Beställ först!
  Hobbitbaronessan gnuggade ena av sina små, solbrända, graciösa ben mot det andra. I ett par sekunder lyste hon som en glödlampa. Och alla kulinariska överdrifter som hade smutsat hårt på trollkvinnan försvann. Och lyxiga smycken lyste med förnyad kraft. Hon blev faktiskt så mycket lik en prinsessa att Dominika kände ömhet.
  Hon fick också chansen att spela en prinsesstjej i en av sagorna. Där fick hon skiljas från lyxiga kläder och dyrbara skor och bli en häxtjänare. Bär trasor och gå i träskor. Och i sådana bindor är det mycket värre än bara barfota. Hon började till och med övertala regissören att det kanske var bättre att filma utan skor alls. När allt kommer omkring skulle flickans bara fötter i trasor ha betonat fattigdom och förändringen av statusen för en prinsessa till en de facto slav mycket starkare.
  Men regissören hade helt klart sina egna idéer. Till slut, när hon flydde från dödens torn, blev hon äntligen av med skorna och stockarna, och sedan var hon barfota och kände sann lycka. Nu var hennes bara fötter dock svedda och till och med små blåsor uppstod, vilket var både smärtsamt och äckligt!
  Hobbitbaronessan sträckte ut sin lilla handflata, öm och samtidigt solbränd, till henne, skakade Dominicas hand med barnslig styrka och kvittrade:
  - Okej, frid! Jag heter Laska. Och tro inte, man, att jag är en ofarlig flicka, orcher, troll, Koshcheis sporer, alla fick ut mycket av mig !
  Dominica frågade förvånat:
  - Hur gammal är du, barn?
  Weasel log och svarade:
  - Bland representanter för det rättvisa könet är det inte vanligt att fråga om ålder! Så långt jag ser ut så är det hur gammal du ger mig.
  Skådespelerskan skrattade och sa:
  - Du är tio år gammal! Inte mer!
  Drakgrevinnan vrålade:
  - Ja, hon är redan över trehundra. Vilket dock inte spelar någon roll. I vår värld är alla honor unga och vackra. Stanna med oss tjejen, du kommer att bli vår drottning!
  Dominica svarade med en berömd kuplett:
  Om den heliga armén säger,
  Släng Rus', bo i paradiset...
  Jag kommer att säga: "Det finns inget behov av himlen,"
  Ge mig mitt hemland!
  . KAPITEL nr 3.
  Markisinnan och friherrinnan klappade i händerna och utropade unisont:
  - Bravo! Har du hittat på detta själv?!
  Dominica skakade negativt på sitt guldhuvud:
  - Nej. Inte jag. Någon annan, jag kommer inte ihåg författaren!
  Cassandra grimaserade:
  - Konstigt, du har ett utmärkt minne!
  Flickskådespelerskan svarade ärligt:
  - Jag tänker för mycket på mig själv än på andra. Det är bättre att låta dem veta mer om mig än vad jag gör om andra. Jag komponerar också ibland, och inte värre än Pushkin.
  Drakgrevinnan blottade sina ljusa, gnistrande tänder som diamanter i sin breda mun och sa allvarligt:
  - Du kanske kan sjunga något av din egen komposition?
  Dominica sa vädjande och gnuggade sina brända fötter:
  - Ingen fråga! Ge mig bara minst ett guldmynt. Och jag ska framföra en hel hitlåt för dig. Och sjunga för ingenting? Respektlöst! Och trivialt, olönsamt!
  Markisenymfen rynkade pannan och hennes trollstav blixtrade hotfullt i hennes hand, hon var fast besluten att straffa den fräcka flickan som vågade säga emot draken.
  Drakgrevinnan väste försonande:
  - Ge henne ett silvermynt. Låt honom sjunga från hjärtat.
  Dominica log, hennes tänder, så perfekta, gnistrade som isiga bergstoppar i den strålande solen vid middagstid. Och hon gnisslade:
  - Pengar på förhand!
  Vösseln kastade ett mynt till henne och kurrade:
  - Här, fånga den!
  Flickan kastade upp benet och lyckades fånga en rund silverbit med sina bara fingrar. Sedan överförde hon den till sin handflata. Jag tittade på myntet. Det var ingenting, silvret var helt nytt, på ena sidan fanns en drake med sju huvuden, och i tassarna höll den en spira och en mace. Och å andra sidan , en vacker tjej med väldigt frodigt lockigt hår. Och det är härligt.
  Dominika kunde inte motstå frestelsen att prova myntet och svarade med ett leende:
  - Det här är härligt. Coola saker.
  Vösseln väste:
  - Sjung nu! Låt oss se vad du kan göra!
  Drakgrevinnan lade till:
  - Och du måste sjunga högt, och framföra en mer eller mindre lång ballad, eftersom vi betalade!
  Skådespelerskan nickade instämmande:
  - Ja, det förstår jag! Du kan inte sjunga som...
  Och då föll inte föreningen upp för henne. Tja, att säga en näktergal är inte helt korrekt eller lämpligt. Men något annat, inte riktigt det!
  Nymftjejen stampade med bara foten:
  - Låt oss börja!
  Dominica började sjunga med sin klara och milda röst;
  Jag var en känd skådespelerska
  Filma, svordomar, musik, bollar...
  Hon började dansa rasande och vilt,
  Som förkroppsligandet av Satan!
  
  Mina ben är så starka
  De slogs mot den rasande hopaken...
  Vi är så coola tjejer
  Låt oss flytta den lömska direkt!
  
  Men jag befann mig i en värld, du vet, speciell,
  Där drakar härskar som kungar...
  Ordningen där är väldigt ny,
  Slit åtminstone din skjorta!
  Jag var tvungen att bli barfotaslav
  Att få en piska på ryggen...
  Molnen ovanför oss är blå,
  Platsen är obehaglig på jorden!
  
  Här kommer en sträng dvärg fram till mig,
  Och han håller en piska i sina händer...
  En pojke med vit huvud sprang förbi -
  Slaven är barfota, ägaren är tydligen snål!
  
  Gnomen skrattar, rör vid hans tänder med tassen,
  Som en tjej med en artikel, en hingst...
  Så att björnen gnager den med en klumpfot -
  Detta kommer att vara slutet på dvärgens skallighet!
  
  Men de sålde mig till gruvorna,
  Det fanns inga synliga platser i haremet...
  Och de gav mig en stark piska i jakten,
  För att tjejen äter mycket!
  
  Här leder gnomen mig på ett rep,
  Flickans charm är helt fantastisk ...
  Slavens röst är mycket tydlig,
  Men i slutändan finns det bara nollor!
  
  Jag är nästan naken och barfota
  Jag jobbar i gruvorna som den där åsnan...
  Mamma, säger jag, min kära,
  Vad dumt det blev!
  
  Jag var en kapabel tjej
  Jag multiplicerade bråk i mitt huvud...
  Och nu i en, tänk på det, en kjol,
  Jag är i vild träldom!
  
  Under en lång, lång tid utstod jag gnomen,
  Jag fick en piska på ryggen...
  De slog mig för affärer och inte för affärer,
  De lovade att mata mig senare!
  
  Men de barfota slavarna gjorde uppror,
  Kofot i aktion, hammare,
  Och nu, betrakta det som ditt element ,
  Till en tomte med skallighet Jag är död !
  
  Tja, de onda dödades,
  Vi hade fruktansvärda offer...
  Men tro mig, vi befriade oss själva -
  Tjejerna visade toppklass!
  
  Och nu har vi en stor armé,
  Killarna går också i strid med oss...
  Vi bryter sköldar som brädor,
  De onda härskarna kommer att bli kaput!
  
  Och då kommer helvetets slaveri att försvinna,
  Mannen rätar på axlarna...
  Och vi kommer att göra slut på herrskapet, trötta på fiender,
  Det kommer att finnas ett sekel av lycka och framsteg!
  
  Och då blir det fred i hela världen,
  Man, stor stjärna...
  Vi kommer att flyga i den stjärnklara luften, du vet,
  Låt människors drömmar gå i uppfyllelse!
  Flickan avslutade på en hög ton, med hennes röst skimrande som silverklockor.
  Nymftjejen klappade händerna. Flera tomtar och troll och ett par personer lyssnade också på Dominicas sång. Och de kastade hennes mynt, både silver och brons.
  Flickskådespelerskan bugade. Och hon plockade upp dem från brickorna. Hon tog några av mynten med händerna och några med sina bara tår. Och det var en härlig syn.
  Ja, hon har så förföriska och mejslade ben. Och hur vacker och imponerande hon är i sig själv. Ja, var finns andra primadonnor jämfört med henne? Kommer de att våga uppträda på scen barfota? Eller i en kort kjol?
  Drakgrevinnan noterade:
  - Det här är sångaren! Nej, hon hör hemma i akademin. Och bara på akademin, på den fakultet som hon själv väljer.
  Dominic fnissade och sjöng:
  Vi tjejer kommer att vara våra egna domare,
  Och om du måste välja, och valet är svårt...
  Vi väljer träkostymer,
  För vårt folk har bara heder!
  Vättlan twittrade:
  - Du har en röst... Bara en ängel på hög nivå!
  Dominica log och slängde ett av mynten högre med sin bara fot, och böjde sig sedan ner och fångade det med tungan. Och så började han skrika. Från kontakt med saliv värmdes den orange metallen omedelbart upp och brände skönhetens mun.
  Flickan började spotta och stöna. Och hennes lust att sjunga försvann plötsligt.
  Nymftjejen skakade på sin ring och värmen i Dominicas mun försvann omedelbart. Flickan kurrade:
  - Wow! Nu förstår jag hur det är att vara en eldsprutande drake!
  Weasel sa med ett leende:
  - Bättre sent än aldrig,
  Flickan har några fina år framför sig!
  Drakgrevinnan noterade:
  "Vi har en annan struktur i munnen och halsen än människor och lågan brinner inte alls. Så oroa dig inte för oss.
  Publiken som hade samlats runt bullrade fortfarande och krävde och klappade händerna:
  - Gör något annat, du är välkommen!
  Dominica twittrade:
  - Om du klottrar mynt så gör jag det!
  Som svar, buller och försäkringar:
  - Ja självklart! Välkommen.
  Och under flickans nakna, muskulösa, solbrända och graciösa ben, som hon fingrade med oefterhärmlig grace, flög guld-, silver-, apelsin-, brons- och platinamynt.
  Dominika blev glad av detta, kände entusiasm och började sjunga med glöd;
  Stormar och orkaner är inget hinder för vårt par,
  Fosterlandets döttrar, som blommar som rosenbuskar.
  Den som inte har känt till krig har inte ätit hirsgröt,
  Gud Frälsaren Jesus leder oss in i strid!
  
  Vi är vana vid att slåss även i ett stormigt hav,
  Varje person är som ett chip överbord.
  Jag tror att vi kommer att slita hordens monster i stycken i strid,
  Vår ära kan inte slås ut med en slägga och en hammare!
  
  Svärdet värmdes i smedjan, i det mycket heta infernot,
  Slipade blad är mycket tuffa bälgar!
  Var en orädd soldat; med ett starkt, härdat hjärta,
  Om det finns död, stå still, spring inte!
  
  Ja , krig, naturligtvis, är inte en fest med söt honung,
  Det finns trots allt tårar på den, och blodet rinner tjockt.
  Vargen ylar utdraget och björnen med ett våldsamt vrål,
  Och låt slaget i gengäld vara i ögat, inte ögonbrynet!
  
  Det finns ett spjut som kan tränga igenom ringbrynjan,
  Det finns sköldar som inte kan penetreras av en hög!
  Men var inte feg, låt inte djävlarna göra grimaser ,
  För att inte bli som leken i näten!
  
  Tro mig, en strålande lösning kommer,
  För alla finns det en belöning som inte kan hittas högre!
  För en kriminell tanke tror jag att hämnd kommer,
  Det finns ingen annan tapperhet än den svåra vägen!
  Så Dominica sjöng, och den brokiga skaran applåderade henne med stor entusiasm. Även om de alla är kvinnor finns det inga män i denna värld. Eller, nästan utan det starkare könet.
  Därefter skakade drakgrevinnan på svansen och noterade:
  - Men jag måste gå! Jag går ur vägen!
  Nymfen tog upp myntet med sin bara fot och föreslog:
  - Låt oss kolla. Jag kastar, och du säger - huvuden eller svansar ! Gissa vad, myntet är ditt, nej, du ger mig ett mynt tillbaka!
  Drakgrevinnan vrålade av skratt och svarade:
  - Jag kan dina knep! Så det är bättre att inte slösa bort din tid eller ditt huvud!
  Dominika flinade och noterade:
  - Huvudet är inte öron, du kan slita av det från hatten, du kan inte sy tillbaka det!
  Vättan kvittrade och sjöng:
  -Öron på toppen av huvudet är öron!
  Öron på toppen av huvudet - en patient på mentalsjukhus !
  Drakgrevinnan flög upp i luften. Och hon kommenterade inte vad nymftjejen sjöng. Och detta, det bör noteras, är extremt coolt.
  Dominica började hastigt samla mynt med sina händer och bara fötter. Och hon gjorde det i högt tempo.
  Weasel anmärkte och kliade sig i håret med en trollstav:
  - Pengar är förstås viktigt. Men ännu viktigare är trollformler, artefakter, talismaner, medaljonger, amuletter, etc. Annars kommer du inte att kunna leva ett lyxigt och lyxigt liv !
  Dominica höll med:
  - Pengar kan inte köpa hälsa, tro mig,
  Pengar kan inte köpa kärlek och ära...
  Så tjafsa inte som ett djur
  Vet att du inte kommer att sälja ditt hemland för vinst!
  Och flickan, med sin bara sula, slår ett lila mynt. Och så förvandlades hennes bara ben plötsligt, i ett ögonblick, till en ankfot.
  Dominique skrek av rädsla:
  - Vad i helvete är det här!
  Nymfmarkisin svarade med ett leende:
  - Det här är en speciell magisk metall, bara den fungerar när den kommer i kontakt med huden på någon som har olympiska gudar i sin familj!
  Och Laska utbrast glatt:
  - Wow! Du har sånt blod i dig. Så vi hade inte fel.
  Dominica mumlade:
  - Men det här är fult! Om du kan, ta bort tassen. Och ge mig ett normalt ben igen.
  Nymfen skakade på huvudet:
  - Nej! Du borde redan göra detta själv.
  Den instängda flickan gnisslade:
  - Hur är detta möjligt?
  Weasel föreslog:
  - Föreställ dig i ditt sinne hur du vill att ditt ben ska se ut, klicka på tummen och pekfingret på din högra hand, så ska du lyckas!
  Dominic tog den och presenterade den. Sedan kom klicket.
  Och istället för en kråkfot dök en fot upp i en filtkänga och med en skida. Och ännu obehagligare blev det när skidan skramlade på kullerstenarna.
  Nymfen flinade och sjöng:
  - Gratis lärare,
  bortkastad tid med dig...
  Jag led för ingenting med flickan,
  Den skickligaste magikern!
  Dominica blev kränkt:
  - Jag är ingen trollkarl. Och jag håller på att lära mig fortfarande. Men vägen till kunskap är aldrig för lätt ... Ja, till bio!
  Weasel nickade instämmande:
  - Ja, på bio, kanske ännu mer. Och detta är naturligtvis vårt stora problem.
  Publiken började samlas igen: det var en rolig syn. Mer exakt, det finns alla typer av tjejer här. Och tack för det. Flickskådespelerskan försökte tänka om och förvandla sin fot. Men den här gången dök det upp något på spår och med radar, om än litet.
  Dominica sjöng utan att förlora sin optimism:
  Jag ber dig att inte bli förvånad
  Om magi händer...
  Om det händer, om det händer,
  Om magi händer!
  Nymfen log tillbaka och noterade:
  - Ja, för att gå med din röst bör du också ha förmågan att använda magi!
  Sedan sprang en hobbittjej fram till dem och föreslog, snurrade på sin trollstav:
  - Låt oss göra det bättre! Och vet, jag har ett halvt tusen år av praktik!
  Weasel invände:
  - Nej! Låt henne göra det själv!
  Dominica twittrade:
  Jag har tappat förståndet, jag har tappat förståndet,
  Jag ska göra det själv, jag ska göra det själv!
  Och flickan viskade igen något gillande. Och så fick hennes ben, i form av en stridsvagn med radar, äntligen tillbaka sin graciösa, forna form. Och det visade sig vara som om det gjordes på beställning.
  Dominica reste sig och rörde fingrarna. Hennes humör blev glatt och hon sjöng:
  Vi tjejer är starkast i världen,
  Och tro mig, du kommer inte hitta coolare skönheter...
  Vi kommer verkligen att blöta våra fiender i toaletten ,
  Och han kommer för alltid att se tjugo år gammal ut!
  Efter vilket, skönheten, kommer hon att skratta och skratta och visa sina stora och glänsande tänder.
  Dominika började dansa, hennes bara ben höjda högt i luften. Och hon sjöng:
  Jag är en väldigt cool trollkvinna
  Om jag stampar med foten blir det en kollaps...
  Jag älskade att hoppa barfota
  Se det som ett verkligt ideal!
  Det här är hennes låt - bara bra och cool!
  Även om det å andra sidan är extremt enkelt och okomplicerat. Ja, tjejen är sådan att du inte blir uttråkad.
  Hobbittjejen noterade:
  - Lär sig väldigt snabbt!
  Och hon skakade på sina ben, som var dekorerade vid anklarna med armband översållade med ädelstenar, och på varje finger med en ring.
  Hon ser ut som ett barn, men att döma av antalet stenar, särskilt på hennes nedre extremiteter, är hon en högt uppsatt trollkvinna.
  Weasel nickade till flickan:
  - Jag såg dig någonstans. Är du, av någon slump, prinsessan Alsou ?
  Den kvinnliga hobbiten nickade:
  - Ja , så är det! Men du vet, markis, med den här tjejen från planeten jorden kommer du inte att ha några problem!
  Weasel höll med:
  - Höger! Men det är omöjligt annars. Ack, det här är en sådan värld att den inte klarar sig utan problem och äventyr.
  Dominic skyndade sig att tillägga:
  -Livet utan äventyr och bedrifter är för tråkigt. Det är som soppa utan peppar!
  Prinsessan Alsou höll med:
  - Ja det stämmer! Det är vad skurkar är till för. En av dem släppte lös en pest som dödar det starkare könet.
  Dominica sjöng med en suck:
  Du kan inte leva utan kvinnor, det är sant,
  Men utan män finns det heller ingen glädje...
  Det blev så, det var väldigt dåligt,
  Om det inte finns en stark ägare!
  Weasel höll med:
  - Kanske! Men här, som de säger, är det ett tveeggat svärd. Å ena sidan finns det inget starkare kön, men å andra sidan...
  Den kvinnliga hobbiten invände snabbt:
  - Nej! Dåligt från alla håll. Så det finns ingen anledning att prata strunt. Hanar behövs också.
  Dominica svarade:
  - Hanar i djur. För intelligenta individer är något annorlunda.
  Weasel skrattade och svarade:
  - Ja, för män såklart. Och jag kunde inte hitta något att säga.
  Flera duvor, med orange fjädrar och förgyllda näbbar, flög förbi dem. Fåglarna var väldigt intressanta. Helt enkelt härligt på ena sidan. Men å andra sidan var det också en viss brist på smak i dem.
  Dominica ersatte:
  - Varför förgylla duvornas näbbar?
  Weasel förklarade:
  - Ingen förgyllde! Detta för att de hackade jordgubbar med topas.
  Skådespelerskan mumlade:
  - Vad? Med topas?
  Hobbittjejen nickade:
  - Ja, det finns sådana jordgubbar! Vadå, visste du inte?
  Weasel anmärkte:
  - Hur skulle hon veta det? Hon är i vår värld ganska nyligen.
  De tre representanterna för det vackra könet satte fart. Och deras bara, rosa klackar blinkade.
  Hus dök upp runt , höga, som liknade rosa, lila, smaragdborrar på väg upp. Och det såg extremt futuristiskt ut. Det fanns till och med några flygplan på himlen. Närmare bestämt en vagn gjord av guld och översållad med diamanter, dragen av sex bevingade, snövita hästar, rusade förbi.
  Alla tre flickorna böjde sig lätt. Men tydligen hade den ädla personen inte tid för skönheter, och triumviratet följde vidare.
  Det låg en hippodrome framför sig, den såg ut som en enorm stadion. Det var helt klart platsen för hästkapplöpningar.
  Markisenymfen föreslog:
  - Vi måste kolla om vår elev har klärvoajansgåvan. Därför kommer vi att delta i loppen.
  Runt hippodromen fanns ett högt nätstängsel av silver och orange metall, besatt med pärlor och några blå och lila stenar, samt glas som påminde om tjeckiskt glas . Och det såg väldigt vackert ut.
  Och vid ingången fanns två fontäner på sidorna, som kastade ut flerfärgade jetstrålar från förgyllda vackra par: - en tomte som kramade en tomtepojke.
  Ja, allt såg väldigt vackert ut. Och vid ingången finns en vakt av tjejer. Också mycket vacker och i ljus, silver rustning.
  Allt ser så underbart ut. Det finns så många representanter för det rättvisa könet runt omkring.
  Dominika mindes filmen om Gulagskärgården och kvinnolägret. Alla kvinnor där var, som av eget val, unga, vackra och bar kläder som lämnade deras magnifika ben helt exponerade. Tja, eftersom sommaren i Sibirien är varm och kanske till och med varm, var tjejerna barfota. Vilket gjorde filmen väldigt populär bland män. Och Dominica spelade en rebellmedlem i Komsomol som organiserade ett helt uppror av flickor. Och skönheterna tog till och med vapen och tog sig an ett helt NKVD-regemente i strid och kunde vinna det.
  Filmen blev förstås cool. Och de barfota, glamorösa, vackra krigarna såg helt enkelt super ut.
  Dominika, förresten, var ursprungligen tänkt att spela rollen som Fanderas kusin, som organiserade ett fångupplopp, men en sådan film kunde ha förbjudits. Och hon blev helt enkelt en utmärkt student och medlem i Komsomol.
  Dominica bugade sig för flickan från vakten. Plötsligt, precis under jorden, som ett jack ur en snusdosa, hoppade en drake ut. Liten , något större än en albatross, med tre huvuden.
  Han eller hon flög fram till flickorna och en röst ringde:
  - Ge mig tillbaka min bror!
  Nymfmarkisan svarade med en suck:
  - Det här är omöjligt, Belka.
  Som svar började drakflickan, vars fjäll skimrade i de tre solarna med alla regnbågens färger, och vars vingar var så vackra att de skvalpade i ögonen.
  - Jag vill ha en bror! Jag vill ha en bror! Var är han!
  Hobbittjejen kurrade:
  - Ja, vi har själva fullt upp med att fundera på hur vi ska lämna tillbaka våra män till oss. Och det finns ingen anledning att vara nyckfull.
  Draktjejen, vad kan du ta från en unge, lugnade ner sig och kvittrade och hoppade upp till Dominica:
  - Jag vet att du kan! Du är den utvalde!
  Hittjejen flinade och sjöng som svar:
  - Allt omöjligt, tro mig, är möjligt,
  Men att närma sig detta problem är väldigt svårt...
  Men om du anstränger din hjärna medan du spelar,
  Jag kan bli en vacker Jedi- tjej !
  Drakflickan muntrade upp och kvittrade som svar:
  Ditt sinne är inte lika stort som ett finger,
  Genialt, du vet, på jorden...
  Och en vacker pojke väntar på mig,
  På en slingrande häst!
  Dominika kände sig rolig och fnissade:
  - En drake på en häst? Så här ser det ut!
  Markisin anmärkte:
  - Vadå, du känner inte till begreppet allegori !?
  Skådespelerskan skrattade och noterade:
  Vi kan dö var som helst
  Även i bärnstens solnedgång...
  I allmänhet lever vi fritt,
  Ja, gratis!
  Bildligt talat!
  Drakflickan släppte ljus från sin mun, den liknade en tändare och gnisslade:
  - Det här är en härlig låt. Jag vill dock att den vackra gästen från en okänd jord ska framföra något annat intressant .
  Dominica ryckte på axlarna och noterade:
  - Jag vet att min röst slår ner mynt inte värre än att nunchuckar slår ut sädeskärvar. Jag måste dock anstränga rösten igen! Och för vad? Var ska man spendera pengar här?
  Markisinnan invände:
  - För det första kommer du att satsa dina pengar på en av hästarna på hippodromen och försöka öka ditt kapital. Och för det andra är den här tjejen inte bara en liten kvinnlig drake, utan också en prinsessa. Hon kommer att ge dig sin ring, som innehåller kolossal magisk kraft. Och för detta , tro mig, det är värt att prova och sjunga ordentligt!
  Dominica nickade med sitt ljusa huvud på sin starka hals och anmärkte:
  - I det här fallet ser jag att det finns något att prova på! Dessutom, hur kan du vägra ett barn!
  Drakflickan kvittrade:
  - Jag är inte ett barn alls. Jag är en prinsessa och jag kan göra det här! Jag flyger till din planet. Och jag ska bränna ditt kapital.
  Dominica fnyste hotfullt:
  - Och vi har luftvärn för sådana som dig! Vad säger du om detta, vilde?
  Draktjejen mumlade:
  - Du kommer att skickas till stenbrotten. Du kommer att arbeta naken och i kedjor under slag från orchövervakarnas piskor.
  Hobbittjejen nickade:
  - Ja, hon kan göra det! Dessutom är du människa. Och vårt folk... De anses vara på en lägre nivå, av många anledningar.
  Vösseln gnisslade:
  - Så det är bäst att du sjunger! Allmänheten har redan samlats här, och vi kommer också att tjäna pengar.
  Faktum är att ett ljud uppstod i mängden av olika representanter för det vackra könet, och klappar och utrop hördes:
  - Sjung, lilla blomma, skäms inte!
  Nåväl, låt oss spela musik!
  Vi vill lyssna på paradisfågelns trilla!
  Dominica suckade tungt och började sjunga;
  Stranden på Elfa är rymlig , brant,
  Vågorna plaskar med en glaserad glans...
  Elfia blev mitt hemland,
  Näktergalens trilla sjunger för oss en underbar sång!
  
  I en bred båt seglar jag och min kära,
  Zlata Val släppte ner sina flätor.
  Hur bra det är för mig och min älskade att vara tillsammans,
  Det är synd att inte fånga en krokodil med ett fiskespö.
  
  Nej, inte vatten, prasslande akterut,
  Det är naturen som ger oss champagne.
  Detta land är som en kär mor för mig,
  Jordens generositet i kunglig klädsel!
  
  Droppar som pärlor under månstrålen
  Stänker som en binsvärm med en silvervinge...
  Jungfrun, du är som en ängel med en dröm för mig,
  Med oskuldens ansikte - den mest renodlade Madonnan!
  
  Doften är honung och håret är silke,
  Läpparna skildes åt som satin.
  Jag tror att det efterlängtade ögonblicket har kommit,
  Sagor kommer att bli verkliga!
  
  Våra läppar rörde i extas,
  Sötman är sådan att det inte finns fler ord .
  Tro mig, du är en överjordisk skönhet,
  Lotten kommer att avgöra, kasta myntet högre!
  
  Här är kyssarna en efter en,
  Suckar och skratt av vår stormiga glädje.
  Själens helighet kommer att bevaras av keruben,
  Den utvalde kommer att kasta listan över synder i urnan.
  
  Nej, vet, det finns vackrare än du på jorden,
  Passionen brinner som en ljus eld i mitt hjärta!
  Vi kommer att bo i det bästa landet,
  Låt oss öppna fönstren och dörren ut i rymden!
  Så sjöng skönheten en magnifik sång. Och flickor av alla slag klappade händerna för henne. Och samtidigt kastade de mynt, inklusive guld. Och det är jättebra .
  Hobbittjejen skakade sin trollstav, och pengarna började bilda en separat hög på egen hand. Och en hel kolumn med flerfärgade mynt växte fram.
  Drakflickan klappade också i händerna och släppte sedan ljusa lågor från hennes tre huvuden. Därefter sa hon nyckfullt:
  - Det här är förstås bra, men inte tillräckligt! Jag behöver att du sjunger för mig också!
  Dominica rynkade pannan och frågade:
  - Är inte det för mycket?
  Markisin tystade henne:
  - Vill du få en så värdefull ring för bara en låt? Tja, du är fräck ! Ha ett samvete, för artefakten är värdefull.
  Hobbittjejen kvittrade:
  - Varje vara har sitt eget pris. Och vanligtvis, för en värdefull artefakt, måste du uppfylla tre önskemål, eller tillhandahålla tre tjänster. Det här är reglerna. Och du förstår själv varför!
  Publiken av olika flickor klappade händerna och stampade med bara fötter, och mycket sällan med skor:
  Kom igen, sjung lite mer!
  Vi vill ha sånger!
  Det kommer att bli väldigt coolt !
  Utför romantiken!
  Vi betalar dig bra!
  Weasel nickade till Dominika:
  - Nåväl, bryt inte ihop! Kom igen, sjung!
  Och den vackra skönheten skakade hennes ljusa, ljusa man. Hon stampade med sina bara, muskulösa ben och sjöng, med stor känsla och uttryck;
  Vår sanning, vår sanning
  Består av att bära tro!
  Och inte imorgon och inte imorgon,
  Och idag rädda fäderneslandet!
  
  Vi respekterar vår tomte ,
  Hon är trots allt hela världen, vet världen!
  Vår scharlakansröda fana av fosterlandet,
  Och det finns inget ljusare rött!
  
  Pionjären hälsar inte bysten,
  Hans tecken är fosterlandets flagga!
  Vi bekämpade motståndaren skickligt,
  Glorifierande prestationer i vers!
  
  Vet att det bara finns en tro på planeten,
  Tro på kära , heliga elfinism!
  Så att glada barn skrattar,
  orcismen kan få utbrott i avgrunden !
  
  Varje riddare var bara ett barn,
  På gräset och bäckarna barfota...
  Men nu har han en vinsch i händerna,
  Plattar till metall med en hammare!
  
  Någon slipar ett maskingevär med maskiner,
  Nåväl, någon skjuter från axeln!
  Den scharlakansröda banderollen vajar som en röd flagga,
  Vi slår onda fiender utan att skämta!
  
  Våra förfäder tog djärvt Orklin ,
  Hur är det med oss? Vi är på väg till Mars!
  Vi är människor, inte makaker på en gren,
  Motståndarens knytnäve träffar honom rakt i ögat!
  
  Men vi vet också hur man har roligt,
  Slå på trumman, spela trumpeter!
  Väldigt söta barnansikten,
  Och betyg på fyra och fem!
  
  Det svåraste stridsprovet -
  Att inte gå igenom detta är som att dö!
  Men i döden har vi en banderoll med en fackla,
  Alvkopparsmedjan kan inte falla!
  Flickan sjöng så vackert och skickligt och dansade samtidigt, och hennes ben var så förföriska. Det är bara synd att det inte fanns några män i närheten som uppskattade hennes skönhet. Och flickan har det på en kolossal nivå, och krigaren visar sitt kolossala tryck och atmosfär.
  Och flera hundra flickor har redan samlats, och de gör oväsen. De kastar pengar, och de har väldigt starka dofter av unga, fräscha kvinnliga kroppar och dyra parfymer och parfymer. Det är mycket som får huvudet att snurra här.
  Några av mynten var keramiska, och det fanns till och med ett par trämynt , vilket var jättebra. Men de vanliga papperspengarna för planeten Jorden är på något sätt inte synliga. Och detta är på något sätt ovanligt för Dominica. Ibland flödar tankar genom ditt sinne om hur vildar de är här. Hur är det med elektroniska kort för betalningar? Tja, det här är helt fantastiskt för den här utvecklingsnivån.
  Så någon slängde en halväten tårta med grädde under bara fötterna på en sångerska.
  Hobbittjejen slog tårtan med blixten från sin trollstav. Och det föll direkt.
  Den lilla skönheten noterade:
  - Gör inte det igen! Bara pengar!
  Vättan sjöng:
  - Tjäna pengar! Tjäna pengar!
  Att glömma tristess, lättja...
  Tjäna pengar! Tjäna pengar!
  Om det behövs, åtminstone hela dagen!
  Drakflickan skakade på sina vingar och kvittrade:
  - Ja, det här är den andra gudstjänsten! Men för att få en artefaktring behöver du också en tredje!
  Dominica blåste ut sina kinder och sa i en självsäker ton:
  - Om du vill sjunger jag gärna för dig igen! För att vara ärlig så älskar jag att sjunga.
  Publiken på omkring tusen kvinnor, representanter för det vackra könet, vrålade och stampade nästan helt med sina bara, graciösa, flickaktiga fötter:
  - Sjung igen! Sjung igen!
  Bravo, extranummer! Bravo, extranummer!
  Drakflickan invände och höjde rösten:
  - Nej! Ge bort en sådan ring bara för sånger! Här behöver hon göra något mer värdefullt och samtidigt svårt.
  Det blev en spänd paus. Mer än tusen tjejer av olika raser frös i förväntan.
  Plötsligt dök en pojke upp. Den enda representanten för det starkare könet bland dem. Han var av människosläktet, endast klädd i shorts, muskulös och med ett slavmärke på axeln, han såg ungefär tolv år gammal ut och hade helt klart blivit slagen mer än en gång. Han sprang upp, hans dammiga, barnsliga klackar blinkade mot drakflickan, föll på knä och gnällde:
  - Låt dem befria mig! Ge mig tillbaka min position!
  Draktjejen nickade och bekräftade:
  - Det är allt! Pojken blir fri om du kan förvandla honom till en tomte!
  Dominica spred sina händer:
  - Men det här är omöjligt!
  Markisenymfen föreslog:
  - Det här slavbarnet var nyligen kronprins av ett enormt imperium, vid namn Oenomaus. Och nu blev han en pojke av människosläktet och en slav för att undvika djävulens pest. Gör honom till en tomteprins igen, och då kanske vi kan ta tag i hela härvans tråd!
  . KAPITEL nr 4.
  Hobbitprinsessan bekräftade:
  - Det här är din chans, Dominic. Och vår också. Hanarna försvann nästan alla. Och den här, även om han inte var förstenad, förlorade sin titel och position, och till och med sin kropp, och blev en mänsklig slav.
  Pojken nickade med sitt lätta, beskurna huvud:
  - De slår mig varje dag så att jag inte blir till sten! Av någon anledning är det slavarna som blir piskade som är mest motståndskraftiga mot epidemin!
  Dominica spred sina händer och svarade:
  - Ja, jag har ingen aning om hur jag ska avförtrolla honom! Och att prinsen också var ett barn?
  Slavpojken skakade på huvudet.
  - Nej, jag var ganska vuxen! Men när den började förvandlas till sten använde vessnymfen speciell magi. Jag blev en ung slav och blev piskad. Detta gav mig flera månader, om än smärtsamt, men liv. Men förr eller senare kommer detta att ta slut. Dessutom måste de slå mig hårt, och varje dag måste jag, eller bära tunga stenar, eller snurra ett hjul!
  Nymftjejen nickade:
  - Ja! Detta är det enda sättet att på något sätt fördröja effekten av stenpesten. Det finns fortfarande slavpojkar av människosläktet i gruvorna som ännu inte har förstenat och arbetar. Men det här är de enda representanterna för det starkare könet som finns kvar. Och sedan förvandlas även några av dem till sten och sedan smulas sönder till damm.
  Dominica visslade:
  - Det här är hemskt! Universell katastrof! Och för att leva och bli en slav!
  Pojken, klädd i de svarta korta shortsen som utgjorde alla hans kläder, och trasig, med magra muskler under huden som verkade tunna på grund av bristen på fett, sjöng:
  - Ja, jag är en prins, och bara en slav, men vad,
  Låt adelsmännen kalla mig så...
  Hur långt, långt borta de är från mig,
  En pojke med en bruten benkedja!
  Drakflickan kvittrade med en blinkning:
  - Så gör honom till en tomteprins igen, och då kan du få den här värdefulla ringen av drakmagi!
  Dominica spred sina händer:
  - Ja, för fan, jag har ingen grundläggande förståelse för magi, och du kräver detta! Vilket du kanske inte själv gör!
  Nymfmarkisan anmärkte med en suck:
  - Vi kan kanske inte göra det här heller ... Vad säger du?
  Draktjejen sa:
  "Hon har varit på fötter länge." Och drakakademin stänger snart. Så låt honom först klara de berusande proven och försök sedan göra pojkens prins besviken.
  Dominica nickade instämmande.
  - Tja, så här kan man i princip...
  Nymfmarkisan tog upp sin talisman som hängde runt hennes hals. Och hon gned den med handflatorna och började muttra något, som en besvärjelse. Drakflickan kvittrade och visade sina tänder:
  - Det här är ett seriöst test för henne ... Kan hon röra sig utan större skada om hon använder en ultra-trollformel!
  Dominica ville få ett förtydligande om vad ultraförtrollningen betyder, men nymfmarkisan stämplade hennes barfota, dekorerad med ringar, och flickan fångades i en virvelvind. Det var som om någon jätte tog henne i sin hand och bar henne.
  Skådespelerskan mumlade:
  - Vilket språng!
  Och så befann de sig, tillsammans med nymfmarkisen, vid ingången till palatset. Det påminde om Eremitaget i St Petersburg, bara det var högre, trettio våningar med högt i tak. Och dessutom, frodigare och vackrare än den berömda vintern.
  Dominica spred sina ben, ställde upp sina sidor med knytnävarna och utbrast:
  - Wow !
  Nymfen bekräftade med ett leende:
  - Ja, det här är en vacker byggnad av Dragon Academy.
  Framför ingången gnistrade en fontän i form av en sjuhövdad drake av guld och någon klar orange metall okänd på jorden. Och från varje mun forsade en ström av vatten mot himlen, gnistrande som diamanter i strålarna från flera utsmyckade armaturer.
  Dominica noterade:
  - Det är underbart hur högt jetplanen flyger!
  Markisenymfen svarade lakoniskt:
  - Teknomagi!
  Varje drakhuvud hade ögon gjorda av ädelstenar och i olika färger. Det såg extremt hälsosamt , rikt och smakfullt ut.
  Det finns också snygga gränder med magnifika blommor, kännetecknade av en mängd olika former och typer av knoppar. Flickornas bara fötter gick längs stigarnas släta, ljust mönstrade brickor med obeskrivlig elegans och grace. De var i olika åldrar, men alla var vackra, många bar dyrbara smycken.
  Här fanns mest tomtar, men det fanns också människoflickor, kvinnliga troll och hobbiter. De sista tjejerna går inte att skilja från mänskliga. Som förresten är nymfer och dryader. Är det för att de bär ringar på de bara tårna på sina små och graciösa fötter?
  Men mänskliga tjejer kan också göra det här.
  Dominika, en ganska lång student, såg för stor och mogen ut jämfört med de kvinnliga studenterna. Och detta skämde henne mycket.
  Flickan frågade nymfen:
  - Jag ser ut som en museiutställning här!
  Markisin frågade med ett leende:
  -Har du sett filmen om Harry Potter?
  Dominic fnissade och svarade:
  - Ja, det är klart, jag tittade på det. Och de försökte till och med göra en nyinspelning av den här filmen. Vadå då?
  Nymfen anmärkte:
  - Det var killar och tjejer där. Och här, som du ser, finns det inga pojkar, och detta stör harmonin!
  Dominica noterade:
  - Harry Potter var också ett barn, och det var lättare för honom. Men att vara vuxen bland barn. Det är värre än att stanna ett andra år!
  Markisin ville säga något när en barfotatjej, men med en diamantbrosch i håret, sprang fram till dem. Hon log väldigt sött och kurrade:
  - Är du den utvalde?
  Dominica log och svarade:
  -Ja!
  Flickan skrattade och noterade:
  - Men du vet förmodligen inte hur man gör så mycket! Kan du till exempel göra en osynlighetsdryck?
  Flickskådespelerskan svarade med en suck:
  - Tyvärr inte. Hur fungerar det?
  Flickan med diamantbrosch och lila och orangefläckigt hår nickade på huvudet. Och hon tog upp en flaska ur klänningsfickan. Jag vred om kontakten. Hon tog en klunk och... försvann.
  Dominica blinkade förvirrat med sina safirögon. Och så kände jag en lätt nypa på näsan. Sedan drog de hennes hår. Dominicas skarpa syn såg den osynliga flickans bara fötter trampa på flerfärgade plattor och lyfta upp små dammfläckar och ludd från träd och blommor. Flickan ryckte mycket skickligt och tog med sin bara fot tag i örat på den unga stygga flickan.
  Hon skrek. Och Dominica kunde se henne. Flickan blev genomskinlig, som ett spöke eller ett hologram. Och han skrek med en rädd röst:
  - Ont! Släpp mig, moster!
  Markisenymfen utbrast:
  - Fiffigt, ja! Jag trodde redan att du inte kunde göra någonting!
  Dominica sjöng som svar:
  Blir du sjuk så kommer jag
  Jag kommer att sprida smärtan med mina händer...
  Jag kan göra allt, jag kan göra allt,
  Mitt hjärta är inte en sten!
  Flickorna som gick fram till dem skrattade. Trots dekorationerna var det tydligt att deras klänningar var ganska strikta och av en enhetlig, om än lyxig, stil. Även om det i övrigt fanns en känsla av mångfald. Vissa tjejer hade örhängen i öronen, medan andra inte hade det. Och några, särskilt hobbittjejer, trädde guldringar med stenar i näsan.
  De gjorde detta i synnerhet för att skilja sig från mänskliga barn, som var för lika. Dryads älskade också ringar i näsan och öronen. Ett vackert rike av flickor, från sju till tonåringar. Men bland alver är vuxenlivet och tonåren praktiskt taget inte olika i utseende, precis som bland hobbiter, troll, nymfer och dryader. Men Dominica ser ut som en vuxen och en mycket vacker tjej, med det uttrycksfulla ansiktet som en riktig prinsessa. Kanske för solbränd.
  Ja, de gjorde till och med hennes hud ljusare när hon spelade en av medeltidens ädla damer. Då ansågs ett solbränt ansikte vara ett tecken på låg födsel.
  Förresten, inte bara huden i ansiktet ljusare, utan även på hennes ben. Det var ett avsnitt när hon leddes barfota och i trasor till ställningen.
  Det fanns till och med en låt:
  Tiden för inlösen är snart här
  Drottningen leds barfota till ställningen!
  Istället för smycken bär hon trasor,
  Svanens hals är ett offer för bödlarna!
  Ja, det såg extremt roligt ut och till och med, på sitt eget sätt, på något sätt läskigt . Efter blixten var hon tvungen att agera i rollen som drottning Semiramis. Och i dessa filmningar filmades hon praktiskt taget inte barfota. Ja, det var en intressant roll. Men uppenbarligen gillade inte regissören henne. För vacker och honungsblond. Och för rollen som Semiramis föredrog de en äldre kvinna med svart hår. Och Dominica var tvungen att bli slav. Och hon blev till och med stämplad med ett varmt strykjärn. Och de famlade mig, ganska grovt, av män.
  Ja, och det fanns en scen på hyllan. Visst var piskan gjord av skum, och när de piskar dig med den gör det inte ont. Men ändå, när man hänger och blir piskade är det obehagligt.
  Flickstudenterna kurrade ihop sig. Sedan dök dryadläraren upp. Hon var klädd i en scharlakansröd klänning och en annan stil.
  Hon gick fram till Dominica och kurrade:
  -Är du ny?
  Barnskådespelerskan ryckte på axlarna:
  - Det skulle jag inte säga!
  Läraren skakade på huvudet. I hennes näsa satt en ring av orange metall och med en randig sten. Hon ser också ut som en tonårstjej och är barfota. Dessutom finns det en ring på varje bar tå. Och detta är redan en ganska hög nivå av trolldom.
  Nymfmarkisan noterade:
  - Hon är en duktig elev, och hon har talang!
  Dryadläraren kastade en liten sten på den färgade plattan och beordrade:
  - Gör en ny så att den flyger in i din handflata!
  Dominica sa:
  - Telekinesis, eller vad?
  Som svar skrattade tjejerna. Läraren ropade:
  - Skingra! Varför trängs de ihop!
  Det hördes ett missnöjt grymtande och oväsen. Men tjejerna bråkade inte utan började sakta skingras. Men tittar samtidigt mot den nya tjejen.
  Läraren mumlade:
  - Nåväl, kom igen, beordra stenen att flyga in i din handflata!
  Dominika, som kände sig som en fullständig idiot , utbrast:
  - Flyg in i min handflata!
  Stenen rörde sig inte. Då skrek flickan av ilska:
  - Flyg till mig, snabbt!
  Och så föll en sten och, som en meteorit, slog flickan i pannan. Slaget var bra, en hyfsad klump svullnade genast och Dominika själv föll medvetslös.
  Flera tjejer som inte hann gå, och de andra som vände sig om, brast ut i skratt på en gång. Och detta skratt påminde om ringningen av hundratals silverklockor.
  Nymfmarkisan spred sina armar och noterade:
  - Det finns förmågor, och vilka andra! Med enkla ord, lyft en sten utan trollformler. Inte ens varje nybörjarnymf eller dryad kan göra detta.
  Läraren höll med:
  - Ja, hon är kapabel! Men också farligt. Den här är ganska kapabel att inte bara lämna tillbaka männen till oss, utan också döda honorna. Detta är vild makt!
  Markisin anmärkte:
  - Den här tjejen är en diamant i behov av polering!
  Dominika reste sig och hoppade upp. Hennes huvud sprakade och det var en svullnad i pannan.
  Flickan skrek:
  - Och vem ska jag döda nu?
  Läraren svarade rasande:
  - Jag själv! Du kan mycket väl blåsa ut dina hjärnor. Det är bra att jag inte sa åt dig att spränga stenen!
  Dominica skrattade och svarade:
  - Ja, i det här fallet skulle det bli ett riktigt Hiroshima!
  Dryad-mentorn frågade förvånat:
  -Vad är Hiroshima?
  Flickskådespelerskan ryckte på axlarna, som inte var svaga, och svarade självsäkert:
  - Det här är staden där en atombomb släpptes, som ett resultat av vilken femtio tusen människor dog och hundra tusen skadades!
  Läraren visslade:
  - Wow! Wow bomb!
  En av flickeleverna gnisslade:
  - Den här tanten svämmar över!
  Och en annan tillade:
  - Förvandlar violer till dina öron!
  Nymfmarkisan invände:
  - Jag har varit på jorden mer än en gång och klättrat på deras internet många gånger, och jag känner till Hiroshima - det är sant. Och det här är fruktansvärt, och ännu fler människor dog där och dog av strålning.
  En av tjejerna gnisslade:
  - Vad är strålning?
  Dominika muttrade och svarade hastigt:
  - När ett elektronmoln bryter av från en atoms kärna och det blir joniserat uppstår strålning. En atoms nakna kärna förstör intermolekylära bindningar, och dessa brott orsakar allvarliga skador på kroppen, både hos en människa och, tror jag, en alv.
  Flickorna gnisslade av rädsla som svar. En av de mindre kvittrade:
  - Mamma, jag är rädd för strålning!
  Nymfmarkisan, aka Laska, skrattade och svarade:
  - Var inte rädd! Hon kommer inte få dig hit !
  Dominica noterade kvickt:
  - Vi blev attackerade av strålning,
  Och var kan man hitta skydd nu...
  Och här har du en organisation -
  Titta, de slår mig i nacken!
  Därefter tog flickan den och började dansa. Och de andra tjejerna började dansa.
  Läraren knäppte med fingrarna . En visselpipa dök upp i hennes mun. Och hur näktergaltrillan kommer att flöda. De andra tjejerna tog det på en gång och frös . En annan mentor dök upp i en strikt svart klänning och gav kommandot:
  - Steg för steg!
  Flickorna ställde genast upp i höjdled. Och de började marschera, mätte sina steg och sträckte ut sina bara fotsulor, som soldater. Och de gjorde det som om att marschera var bekant för dem, som presidentgardet.
  Läraren i en svart klänning, dekorerad med safirer, smaragder och några kallfärgade stenar som fortfarande är okända på planeten jorden, befallde:
  - Sjung nu!
  Flickorna stämplade sina bara, solbrända, små och graciösa ben och frågade unisont:
  - Vad ska man sjunga om?!
  Mentorn svarade i kalla toner:
  - Om vad pojkarna skulle sjunga om om de inte hade drabbats av en helvetespest!
  Och flickeleverna sjöng i kör och med stort uttryck;
  Stjärnorna blinkar i nattens mörker,
  Och glansen från silvermånen!
  Skönheten rynkar pannan hennes söta ögon,
  Vi är förlovade med henne för alltid!
  
  Den röda solnedgången var dyster,
  Men en ljus gryning kommer att bryta ut!
  Och vinden blev glad, bullrig,
  Fartygets segel har svullnat!
  
  Min själ är en tung sten,
  Fighterns tester väntar!
  Och låt banderollen flyga över huvudet,
  Låt oss gå hela vägen till slutet!
  
  Hjärtat blir inte övervuxet av mossa ,
  Snabb flygning av en örn!
  Även om blodet kokar, med en flykt,
  Jag flyger som en pil!
  
  Pilarna böjde sig för mig,
  Den allsmäktige Guden vände blicken!
  Även om du är helt opretentiös,
  Jag ska ge dig styrka i striden!
  
  När allt kommer omkring, tjänar du ärligt fäderneslandet,
  Men köttet är svagt, anden är sjuk!
  Du kommer inte ångra det, jag vet livet
  Låt mig inte förvandlas till ett baggshorn!
  
  Jag kommer att tvätta bort synder från svunna dagar,
  Låt det som hände i det förflutna försvinna!
  Du förstår, päron mognar i trädgården,
  Skissen kommer att skissera planet!
  
  Tjäna fäderneslandet med all din kraft,
  Glöm att det finns fred i världen!
  För att inte sätta eld på lundarna,
  Må alla leva gott med dig!
  
  På detta svarade jag bara:
  Herre, jag ska gräva jorden!
  Så att barn skrattar av lycka,
  Så att du inte behöver försona ditt eget folk!
  
  När allt kommer omkring beror det goda på oss,
  Alla bestämmer - valet är deras eget!
  Och från dig de Allsmäktige trådarna,
  Du håller universum i din näve!
  
  Vi kommer också att hålla fast vid dig,
  När allt kommer omkring kan fosterlandet inte hittas heligare!
  När jag fotograferade blev mina fingrar väldigt domna,
  Och vi är inte ens tjugo än!
  
  Seger är en ouppnåelig frukt;
  För de som är svaga, fega eller dumma!
  Men soldaterna kan hantera alla toppar,
  Vi kommer att ta denna överdrivna vikt på naveln!
  Efteråt försvann de in i drakakademins lyxiga palats.
  Och mentorn i svart tittade noggrant på Dominica och lade märke till:
  - Du är väldigt vacker. Speciellt för den ofullkomliga mänskligheten. Det är fantastiskt!
  Dominica sjöng entusiastiskt som svar:
  Jag är själva perfektionen
  Jag är själva perfektionen
  Från ett leende till en gest,
  Framför allt beröm!
  Åh vilken lycka
  Vet att jag är perfekt
  Vet att jag är perfekt
  Vet att jag är idealisk!
  Läraren i svart klänning tittade strängt på flickan och noterade:
  - Hon har fantastisk blygsamhet! Vilken älskling!
  Vesselnymfen föreslog:
  - Vi kanske ska kittla hennes klackar med pinnar?
  Läraren ryckte på axlarna och svarade inte alltför självsäkert:
  - Ingen dum idé! Men det är bättre att ta henne till drakmästaren. Får se om hon klarar antagningsprovet!?
  Markisinnan noterade med ett leende:
  - Antagningsprov? Detta är inte den dummaste idén, men den kan anammas i den allra första kursen, där det blir trivialt enkelt!
  Läraren invände i stränga toner:
  - Och sätta den här stora killen med sjuåriga tjejer? Ja, de kommer att reta henne och nypa henne. Ja, och hon kan själv ta någon och döda dem. Nej, detta är inte alls ett affärsmässigt tillvägagångssätt! Äldre tjejer behöver henne, och för detta måste hon visa en hög nivå av talang!
  Weasel nickade:
  - Låter logiskt!
  Dominica skakade på huvudet, som såg ut som en majmaskros:
  - Stör mig inte med små flickor.
  Läraren nickade:
  "Ta sedan proven med Lady Dragon Master." I det här fallet blir du antagen till en elitkurs. Du kommer till och med att bo i ett separat, fint rum, med ett silverfat och ett hälläpple.
  Flickskådespelerskan frågade förvånat:
  - Hur är det, med ett silverfat?
  Mentorn förklarade:
  - Det är som att du har tv på jorden. Bara det kan bli färre program just nu. Än sen då? Du har teknik, vi har magi. Men här kan du se genom ett tefat, om du har riktig magisk skicklighet, vad som pågår.
  Dominica frågade insinuerande:
  -Kan du se jorden?
  Läraren nickade instämmande:
  - Och jorden kan vara ... Om du förstås är en mycket avancerad magiker. Jag surfade också på Internet - en cool mänsklig uppfinning. Och jag måste säga, du vet verkligen hur man skjuter. Och de kom med ett intressant nätverk. Det är till och med förvånande att enkel elektricitet utan någon magi är kapabel till detta!
  Dominica ryckte på axlarna och svarade:
  - Ja, det här förvånar mig själv! Varför gör du inte det här för dig själv?
  Då svarade nymfmarkisin:
  - Vetenskapliga framsteg är en farlig sak. Om våra bomber börjar explodera igen, och inte enkla sådana, utan kärnvapen ! På så sätt kommer ingen att lämnas vid liv, och magisk strålning är värre än vanlig strålning!
  Dominica visslade:
  - Här är de ! Det händer.
  Flickstudenterna ropade:
  - Vi behöver inte någon sådan , hon är en ond tant!
  Mentorn beordrade i isiga toner:
  - Följ mig!
  Och hon flyttade. Hon hade speciella sandaler på fötterna som lämnade tårna öppna framme och gjorde att hon kunde besvärja sig med ringar. Mentorn själv ser också ung ut - inte en enda rynka, ett felfritt ansikte. Men hennes struktur är synlig, inte de mjuka framväxande linjerna hos en tonåring, utan en vuxen kvinna med klassiska och, kan man till och med säga, aristokratiska drag. Och utseendet är så hårt.
  Dominika trodde att hon hade någon form av titel. Och kanske inte liten.
  Hon följde efter henne, och markisenymfen hoppade upp bredvid henne och kvittrade och blottade sina tänder:
  - Du är en så magnifik drottning. Men knölen i pannan har redan läkt, du återhämtar dig snabbt!
  Dominika noterade med ett skratt:
  Styrka expander och hantlar,
  Ett friskt sinne i en frisk kropp!
  Så de passerade en fontän och sju jetstrålar som bröt ut drygt hundra meter upp i luften och förundrade sig över den underbara skönheten. Nästa är porten, vid ingången till en kvinnlig bågskytt, och förgylld rustning.
  De hälsade den nya flickan med nickningar och stämpling med sina bara, mejslade fötter.
  Dominica noterade:
  -Tjejer har tre bra egenskaper. En, att de är vackra, och den andra, att de...
  Och då kom inte svaret att tänka på. Och här är de inne i drakakademins byggnad. Det finns sådan lyx här, du kan inte ens jämföra den med Peterhof. Förutom guld och platina finns det fortfarande många olika metaller som inte har några analoger på planeten jorden. Och också, många ädelstenar av de mest komplexa och vackra mönster, fodrade med ornament, graciösa, iriserande blomknoppar. Det finns också många olika porträtt på väggarna. Mest tomtar och tomtar. Men det finns andra varelser. Men nästan alla ansikten och figurer är unga och framträdande. Unga män poserar ofta barbröstade. Och de är väldigt lika statyerna i antikens Grekland och Rom. Det finns många saker här ... Och det kommer också fontäner som kommer ut runt hörnen, som också ser vackra och smakfulla ut.
  Speglar med orange och guldramar, inramade med diamanter och topaser, syns också. Vilket i och för sig ser ganska anständigt ut och dessutom är tilltalande för ögat.
  Dominika kunde med glädje konstatera att hennes stenbula praktiskt taget hade försvunnit. Och hon är återigen vacker och guldhårig . Och en sådan tjej...
  Hennes hår är så ljust att få människor tror att hon inte är färgad. Men det här är hennes naturliga färg. Och den passar henne väldigt bra mot bronsbrun i hennes unga ansikte.
  Hon är en flicka av ädelt blod och hoppar upp då och då som en apa.
  Och själva akademin är coolare än slottet i Versailles. Så försök att komma nära henne.
  Dominica tog den och sjöng:
  Palatsvalven är frestande för oss,
  Frihet kommer aldrig att ersättas!
  Frihet kommer aldrig att ersättas!
  Och hennes bara tår plockade upp en diamantsten från golvet och kastade den högre. Den flög förbi, men nymfen knäppte med fingrarna och diamanten hamnade i hennes öppna handflata.
  Dominica noterade:
  - Du gjorde det skickligt!
  Vättan kvittrade:
  Smidigare än en makak
  Tåligare än en oxe...
  Och luktsinnet är som hos en hund,
  Och ögat är som en örns!
  Mentorn noterade i stränga toner:
  - Nu går vi ner .
  Dominica stammade:
  - Eller kanske det är bättre, tvärtom, att stiga?
  Hon skakade på huvudet:
  - Det finns en underjordisk stadion nedanför. Där kommer du att visa dina färdigheter om du vill komma in i eliten!
  Flickskådespelerskan frågade blygt:
  - Vad händer om jag inte klarar proven?
  Läraren sa strängt:
  - Och då blir du en slav. Du har spelat slavar i filmer och vet du vad det är?
  Dominica skrattade och svarade:
  - Idag är flickan en naken slav,
  Och imorgon är bara en cool gudinna!
  Och hon började faktiskt ha roligt och utan några svårigheter.
  Och så började de gå nerför marmortrappan. Och det var som en nedstigning till helvetet.
  Dominica kom ihåg hur hon spelade en häxa i filmerna. Hon lyftes på en kedja, med händerna bundna bakom sig i taket. Och det gjorde verkligen ont. Och det drar ihop venerna. Flickans solbrända, muskulösa kropp är täckt av svett av smärta och spänningar. Och så släpps kedjan. Och hon känner lättnad för en stund och rusar ner. Och det är spänning där på golvet.
  Och Dominica skriker av helvetesvärk i leder och axlar. Ja, du måste känna det.
  Nymfen, som såg att flickans ansikte grimaserade , noterade:
  - Du behöver inte vara en slav. Du kan mycket väl bli elev i juniorgruppen.
  Dominika fnissade och noterade, sjöng, hånade sig själv, en vuxen tjej och en skådespelerska på det:
  Första klass, första klass,
  Idag är det din semester...
  Det är en underbar och rolig tid,
  Första mötet med skolan!
  Laska noterade:
  - Inte roligt! Ni drömde aldrig om våra förmågor inom magi!
  Dominica svarade aggressivt:
  - Har du någonsin drömt om våra tekniska landvinningar? En vätebomb kommer att stänga av all din magi.
  Mentorn i svart noterade:
  - Det finns ingen anledning att skryta . Detta är inte lämpligt!
  Dominica svarade:
  - Det här är inget skryt, utan ett faktauttalande. En vätebomb med en kraft på hundra megaton kan förstöra allt liv inom en radie av hundra kilometer. Kan du föreställa dig vad detta är?
  Nymf bekräftad:
  - Hon ljuger inte! Folk har faktiskt så fantastiskt destruktiva vapen. Och viktigast av allt, det finns också missiler som kan leverera det till målet.
  Läraren muttrade genom hennes tänder:
  - Det är synd att pesten på män inte påverkade jorden. Aggressiva män som din förtjänar inte att leva!
  Dominica bråkade inte och nickade:
  - Ibland tänker jag också att det är så.
  Nymf noterade:
  - Människor är olika också. Tro inte att de alla är dåliga. Även om, vilka personer som är fler, dåliga eller bra, kan du inte säga direkt vid första anblicken!
  Dominica noterade med ett leende som såg väldigt ledsen ut:
  - Om du tittar på central-tv så finns det kanske fler dåliga . Eller till och med väldigt dåliga!
  Nymf bekräftad:
  - Det här är främlingsfientlighet! När hatet intensifieras mot allt som inte är som dig. Men detta ska inte tas som exempel.
  Dominica noterade:
  - Okej, låt oss inte prata om politik. Mitt mål är att rädda alla representanter för det starkare könet på planeten ... Det vill säga i ditt universum. Och det här är mer än en planet!
  Weasel svarade artigt:
  - Det här är inte en planet, inte ens en stor, men det är inte riktigt ett universum heller. Det är något mellan en mycket stor planet och universum. Men jag vill helst inte hamna i ogräset...
  Mentorn skakade på hennes karaktäristiska öron, som kom ut under hennes hår, och sa:
  - I alla fall inte bara vi, utan det finns andra akademier av drakar och icke-drakar som letar efter sätt att rädda hanarna, och om möjligt lämna tillbaka dem.
  Dominica gnisslade:
  - En drunknande man griper tag i halmstrån! Och det är verkligen en tegelsten...
  Nymfmarkisen föreslog:
  - Du kanske borde sjunga bättre, nedstigningen är ganska lång!
  Flickans skådespelerska nickade:
  - Ja, jag håller med , det är ännu coolare än i tunnelbanan!
  Och Dominica nickade med huvudet, som glittrade av bladguld, och sjöng:
  Det finns ingen ålder eller höjd i krig,
  Hon gör tjejer och killar lika!
  De som inte vill ha lycka i tysthet,
  Vem vill flyga ännu högre!
  
  Vi hugger, skjuter och hugger,
  För oss finns det tro - tjänst åt fosterlandet!
  Naturligtvis är det bättre att tjäna som ett svärd,
  För att vinna kampen avgörande!
  
  Vad mer är viktigare för våra fruar?
  Naturligtvis, ta det inte bara på sängen!
  Du är en örnmake, inte en ynklig sparv,
  Sträva efter att hålla våra hus från att brinna!
  
  Det här är en hård kamp, vi ser att den kommer,
  Horden seglar, massorna kan inte räknas!
  Men smederna smide en stark sköld,
  Vrålet och de onda ropen kommer inte att skrämma oss!
  
  Och vi samlade oss, legion,
  Spjuten hålls hårt i de mäktigas händer!
  Var fienden åtminstone en mästare i förstörelse,
  Gravar väntar, inte medaljer vid naveln!
  
  Vi kolliderade , men flickorna stinker,
  Svärd i händerna gnistrar som en blixt!
  Så starka tjejer, tuff look,
  stjärnornas avundsjuka Jedi !
  
  tyckte orcherna, varelserna , kungarna ?
  Men nu springer "björnarna"!
  Vi är Rus heliga krigare,
  Vilken fighter, tjej eller kille som helst!
  
  Vi driver bort dem och tar inga fångar,
  Fria människor ska inte producera olyckliga slavar!
  Vi tog itu med den lurviga kråkan,
  Fosterlandets intressen är högre än de privata!
  Ja, låten är inte svag och krigarens röst är underbar.
  Nedstigningen fullbordades, och nu befann sig tre flickor av olika arter: en tomtementor, en markisenymf och en mänsklig drop-in på territoriet för en stor underjordisk stadion, inte sämre i storlek än Luzhniki, och kanske till och med överlägsen.
  Den hade en massa alla möjliga apparater, högt i tak och läktare för hundratusentals åskådare, och stolar broderade med sammet, pärlor, guld, eller till och med för de dyraste gästerna med diamanter och andra stenar.
  Samtidigt var det nästan tomt . Det var sant att i centrum stod stormästaren själv och akademins chef, drakhertiginnan de Montserrat.
  En mycket vacker hona med sju huvuden, målad i regnbågens alla färger. Och det ser så vackert ut, helt enkelt fantastiskt, speciellt om du ser det i verkligheten och inte i en film.
  Dominica sjöng malplacerad:
  Hög himmel, avlägsna avstånd,
  Lyssna på låten om de modiga Akmale ...
  Han är en ond drake, han räddade jorden,
  Och denna riddare lämnade himlens ljus!
  Sånger sjungs igen...
  Här avbröt drakhertiginnan de Montserrat med en hotfull röst, som Jerikos trumpeter:
  - Du , ser jag, är en väldigt fräck tjej, med en tunga som lätt kan krypa ihop sig till en lång ögla runt din mänskliga hals.
  Dominica svarade med ett oskyldigt leende:
  - Jag menade inte att förolämpa dig. Det är bara det att jag verkligen älskar att sjunga. Och Akmal är bara en sagopojke, en filmkaraktär från en barnfilm. Ta det inte på för stort allvar!
  Sjuhövdad drakehona, ungefär lika stor som ett bra tvåsitsigt attackflygplan, skrattade och noterade, med alla hennes sju huvuden talade samtidigt, som om de bildade en enda helhet, trots sina olika hjärnor:
  - Och du är kvick och modig, och samtidigt påhittig. Kan du åtminstone göra något i magi?
  Dominica sjöng en komisk sång som svar:
  Gåva av lärare,
  De spenderade tid med mig...
  Han led med mig för ingenting -
  Den skickligaste magikern!
  
  Kloka lärare
  Jag lyssnade ouppmärksamt...
  Allt som inte tillfrågades mig
  Jag gjorde det på något sätt!
  . KAPITEL nr 5.
  Slavpojken och före detta prinsen Oenomaus fick återigen i uppdrag att vända på det tunga hjulet. Ett barn, omkring elva eller tolv år gammalt, övermäktiga trötthet och vilade sina bara fötter på vassa stenar, malde säd. Två tomtetjejer slog, med ungefär lika mellanrum, på pojkens nakna, muskulösa rygg. På något sätt gav denna slavtillvaro en uppskov från att förvandlas till sten. Men unga slavpojkar ska inte få vila och ska slås hårt och ganska kraftfullt.
  Och så vidare tills slavpojken, helt utmattad, somnar. Och efter det uppfostrar de honom igen, matar honom så att han inte dör av hunger och orkar arbeta. Och de selar igen.
  Detta ger liv, men bara ett mycket smärtsamt sådant. Som, som fan under livet, förutom att kroppen är ung och frisk och tankarna är i huvudet och medvetandet är klart. Men detta gör det ännu mer förödmjukande och smärtsamt. För att ta bort sinnet från smärtan och tröttheten lite, använde den före detta prinsen och nu slavpojken Oenomaus sin fantasi;
  En besättning pirater på stridsdrakar söker igenom molnen på jakt efter byte. En stilig, muskulös ung tomte Oenomaus i en smart kostym, stövlar som glittrar av röd lack och med diamantsporrar styr sitt trehövdade monster. Och resten av laget består av fantastiska tjejer. De är muskulösa, solbrända, barfota, och alla deras kläder är halsband av ädelstenar på bröstet och höfterna. Och alla, naturligtvis, är bara modemodeller med ljust hår. De monterade drakar som var något mindre och hade bara ett huvud.
  Jo, naturligtvis, han är en man, det starkare könet, och hans team består av representanter för det rättvisa könet. Och han behöver inte andra män.
  Så bara den manlige kaptenen har skor, och hans förtjusande underordnade kan göra saker med sina bara, graciösa fötter i strid som inte kan sägas i en saga eller beskrivas med en penna! Skönheterna är kapabla att kasta sprängämnen med dödlig kraft och kasta en dolk, bumerang eller giftig nål.
  Oenomaus, den unge prinsen, sjöng med förtjusning och glädje:
  Den rike mannen kommer naturligtvis att skratta,
  Skaka din mammon, din fulla mage!
  Och vårt öde är att dö av smärta,
  Döden vakar över alla, en gammal kvinna med lie!
  
  Och vi vill springa på gräset,
  Trots allt är vi fortfarande i princip bara barn!
  Men pojken kommer att känna dubbelt slaveri,
  Det finns ingen frihet i något fängelse på planeten!
  
  Vi måste kämpa, detta är ödet,
  Döda en kamrat om du måste döda en bror!
  Det är ingen idé att be till den Allsmäktige,
  För vems synder bär slavar vedergällning?
  
  Det finns blod i arenan och smuts i fängelsehålan,
  Råttorna bet mina bara fötter!
  Den girige prinsen retar med sin tjurfot,
  Han borde skickas iväg själv!
  
  För att överleva måste du döda,
  Du lider både i själen och i den dödliga kroppen!
  Adelsmännen festar i fattigdomens lik,
  Stinken dog, allt som återstod var ett kritslag!
  
  Men samtidigt kan viljans ande inte brytas,
  Fosterlandet lever i pojkens tankar!
  En armé kommer att komma till alverna för evigt med övergrepp,
  Vi kommer att kasta ner de rika för deras gärningar !
  
  Då kommer pengapåsen att skaka ,
   Vem pressade safterna ur fäderneslandet!
  För att vinna behöver vi ett ljust sinne,
  Och om du är en feg, till och med gudarna är maktlösa!
  
  Här är en svängning av svärdet, huvudet flög av,
  Bödeln förvandlades plötsligt till ett offer!
  Hur djävulen plötsligt flydde från kitteln,
  Så ilska utvisas från ett stort hjärta!
  
  Du behöver inte tänka, ljusets alver är svaga,
  Vårt folk har inte böjt sig för någon!
  nykomlingen från helvetet ,
  Och vi är snälla nog att dricka te från fatet!
  En vacker låt, och hans team av drakar är magnifik. Så svävande på höger hand utbrast en tomteflicka med kopparrött hår som fladdrade i vinden som en proletär banderoll:
  - Det är dags att bli seriös prinsen av luftpirater!
  Enomai nickade med ett leende:
  - Visst! Det här är vad vi föddes till!
  Flickorna sjöng i kör, unisont, studsande och lekande med sina starka kroppar, skulpterade av utvecklade muskler:
  Vi är fattiga, vi är fattiga pirater,
  Vi är väldigt, väldigt ledsna...
  Vi sätter burkar i himlen för karavellerna,
  Men för att de inte ingjutit moral i oss!
  Och krigarna sjöng med ännu större glädje och spänning, och deras röster var som fylliga näktergaltrillar:
  Piraterna behöver ingen vetenskap
  Och det är klart varför...
  Vi har ben och armar,
  Men vi behöver inte våra huvuden!
  I det här ögonblicket visslade en flicka med gulviolett hår gällt:
  - Byte framåt! Det finns en hel luftgaljon på höger rubrik!
  Flickorna sjöng i kör:
  Va ma , över havet, eh ma , drakar i schack,
  Va mamma , se över den fantastiska rikedomen...
  Vi bryr oss inte om lagarna, vi bygger en ny ordning,
  Att dö svag och dum under svärd!
  Prins Oenomaus beordrade:
  - Tja, tjejer, om vi är förutbestämda att råna, då rånar vi!
  Och så rusade en hel flock drakar till attack. De rusade mot sitt mål.
  Galjonen var ett stort och vackert skepp. Trots den tunga vikten och lastad med olika varor, tack vare magi, flöt den smidigt i atmosfären. Och vinden blåste denna galjons segel.
  Enomai noterade att fartygets segel hade mycket ljusa och vackra mönster. Och det här, låt oss säga, är väldigt coolt . Speciellt när den uppgående solen dök upp.
  Från galjonen lade de märke till en flock pirater som kontrollerade tränade drakar. Och laget började tjafsa om det. Även i den är majoriteten vackra flickor i tunikor och slavpojkar. De var bara i badbyxor, bara ett par unga slavar hade guld- och silverarmband gnistrande på vrister och handleder.
  Krigarflickorna dekorerades mer överdådigt. Men också barfota, som pojkar på tolv till fjorton år, muskulösa, vackra, men med slavmärken på bröst och axlar.
  Endast en krigartjej hade eleganta stövlar på fötterna. Hon är tydligen den viktigaste här och kaptenen. En så vacker blondin med hår som såg ut som om det var stänkt med gyllene puder.
  Och vilket gulligt ansikte hon har. Och kroppen är täckt med rustningar som är gjutna i platina, safirer, smaragder, topaser, rubiner, agater och diamanter. Dessutom är ädelstenarna arrangerade i en underbar prydnad av de vackraste färgerna. Det finns rosor, tulpaner, blåklint, förgätmigej, mimosor, pioner och många andra.
  På hennes lyxiga rustning är alla blommor olika, och inte en upprepas.
  Piratprinsen Oenomaus kände en våg av ljusa känslor inom sig och kutrade:
  - Ja, är det verkligen möjligt att förlama och döda en sådan skönhet! Jag kan inte bära en sådan synd på min själ.
  Den eldiga rödhåriga partnern anmärkte:
  - Men det är därför vi är pirater! Det är trots allt omöjligt att piratkopiera utan synd.
  En annan sa med ett leende:
  Ja, det är svårt att verkligen döda nära och kära,
  föddes en tomte , tro mig, för lycka...
  Men om du är en pirat, är bladet mamman,
  Utan blod, regn och evigt dåligt väder!
  Den rödhåriga noterade också:
  - Det här är vackra flickor och pojkar, så klart, men de är inte vår ras av alver, utan från folkras! Titta, fantastiska , på formen på deras öron.
  Oenomai blev förvånad:
  - Är människor så vackra och unga?
  Eldkrigaren nickade:
  - Det är allt! Med hjälp av magi fick de evig ungdom. Och nu har dessa pojkar fastnat i sina tidiga tonåringar.
  De kommer nu alltid att vara unga och undergivna.
  Den unge prinsen sjöng:
  Alla alver, människor på planeten,
  Borde alltid vara vänner...
  Barn ska alltid skratta.
  Och lev i en fridfull värld!
  Barn ska skratta
  Barn ska skratta
  Barn ska skratta -
  Och lev i en fridfull värld!
  Den blonda tomten föreslog:
  - Det finns ett alternativ! Den bästa fightern från deras sida och den bästa eller bästa från vår sida kommer att slåss. I händelse av seger delar de bytet med oss, och i händelse av nederlag blir den förlorande krigaren . antingen en slav eller ett lik!
  Oenomaus noterade:
  - Det här är logiskt! Jag är redo att slåss!
  Flickor på drakar omgav galjonen. De är snabbare, ett enormt skepp kunde helt enkelt inte undkomma den smidiga flocken.
  Men galjonen hade gevär. Och de började styra dem, och vekarna började till och med ryka.
  Oenomaus sa med en dånande röst:
  - Jag föreslår en duell! Enligt seden hos luftpirater. En fighter från din sida och en från vår. Du kommer att ge hälften av din last till vinnaren. Och i händelse av nederlag , gör vad du vill med förloraren. Vi kommer inte att störa dig.
  Flickkaptenen i dyrbar rustning med blommor svarade:
  - Bra! Vi antar denna utmaning! Jag kommer att slåss! Och du nominerar vem du vill!
  Elfprins Oenomaus uttalade bestämt:
  - Jag är den enda representanten för det starkare könet bland er. Så jag måste kämpa!
  Den rödhåriga assistenten sa aggressivt:
  - Jag är inte sämre en fighter! Jag vill slåss!
  Och hon skakade på sitt barfota, eleganta, mycket kvicka ben, som är rörligt, som en kobras kropp.
  Den unge krigaren invände:
  - Vi är kaptener, vi ska slåss!
  Flickan i dyrbar rustning nickade och sa med ett leende:
  - Marquise de Diana, till din tjänst!
  Den unga tomten svarade självsäkert:
  - Prins Oenomaus! Redo för strid!
  Och mycket skickligt hoppade den unge krigaren upp på däcket och drog sitt långa, tunna svärd.
  Lady de Diana drog också sitt blad och frågade med ett leende:
  - Varför blev prinsen plötsligt en blodtörstig pirat?
  Oenomaus svarade beslutsamt:
  - Det är en lång historia. Men jag är ingen blodtörstig pirat, utan en ädel sådan! Och det gör skillnad.
  Markisinnan svarade med ett leende:
  - Jag kommer inte att döda dig, du kommer att bli min personliga slav och fånge. Jag ska få dig att slicka mina bara fotsulor med din tunga och därigenom ge mig njutning!
  Oenomaus skrattade och svarade:
  - Jag kommer inte att döda dig heller! Och det är till och med skönt att kittla sådana fötter med tungan. Men även om du är en seriös krigare, kommer du inte att vänta på mitt nederlag!
  Diana log bredare med sina stora tänder och svarade:
  - Låt oss se! Inte bara jag, utan även andra tjejer kommer att fånga dig. Och vi kommer att tortera dig och slå dig till döds. Låt oss se hur du ler i det här fallet!
  Piratprinsen sjöng som svar:
  Ge inte upp, ge inte upp, ge inte upp
  Var inte blyg i kampen med mardrömsmonstret...
  Le, le, le -
  Vet att allt ser bra och okej ut !
  Markisin nickade med en mycket nöjd blick:
  - Du är en glad ung man! Du skulle bli en stor gycklare. Jag kanske till och med ger dig till drottningen. Och det kommer att bli roligt!
  Oenomaus svarade argt:
  - Tillräckligt med tomt prat. Låt oss slåss!
  Flickan i rustning hoppade från batterigolvet och attackerade sin motsvarighet. Oenomaus mötte henne, parerade slagen och svarade till och med och skar nästan av skönhetens öra. Hon hoppade tillbaka och noterade med ett panterleende:
  - Och du är inte dålig. Jag trodde att du var en prins som jag var en nunna!
  Flickan är dock ingen tomte, hon har ett mänskligt öra. Men Oenomaus är en tomte. Människor och tomtar har gemensamma barn - halvblod . Men de brukar kallas bastards . Och de gillar inte riktigt båda.
  Markisflickan attackerade igen. Hon utförde komplexa kombinationer med svärd. Och hennes blad flimrade, hoppade och snurrade igen, som vingarna på en kvarn i en orkan. Och hon attackerade.
  Prinsen, som inte utan anledning var arvtagare till ett enormt imperium, gav henne ett hårt slag för bröstet. Och han genomborrade rustningen. Blodet stänkte till och med. Och det stod klart att flickan var skadad.
  Hon steg tillbaka och väste:
  - Farlig monsterpojke!
  Edmond svarade med ett nedlåtande leende:
  "Jag kan vara ett monster, men jag är långt ifrån en pojke!"
  Diana skrattade och attackerade igen. Även om det rinnande röda blodet från henne. Och hon spred sig över däcket.
  Den rödhåriga drottningen noterade:
  - Jag skulle ha skurit av henne huvudet direkt! Jag skulle inte dra säckpiporna.
  Markisinkaptenen väste:
  - Och jag kan ge dig en sådan möjlighet!
  Oenomaus svarade genom att slå krigaren under handen med sitt svärd och skar hennes sena. Hon tappade vapnet från sin högra hand, men tog genast upp det i sin vänstra. Och hon flinade köttätande, som om hon vore situationens älskarinna i denna uppgörelse.
  Den unge mannen noterade:
  - Du är en modig tjej! Men då blir man sårad. Bättre att ge upp!
  Diana utbrast:
  - Vi kommer att dö, men vi kommer inte att ge upp!
  Den rödhåriga piratkrigaren kvittrade:
  Du måste respektera oss, frukta oss,
  Kvinnliga piraters bedrifter är oändliga...
  Ljusets alver visste alltid hur de skulle slåss,
  Och planeten är galen i oss!
  Och skratt som svar, så iriserande och ringande. Allt såg så coolt och med känsla ut.
  Och Diana attackerade igen. Hon agerade med vänster hand inte värre än med höger. Och det var ganska vackert, så graciösa rörelser. Dessutom tog markiskaptenen av sig stövlarna och hennes små, graciösa fötter blev bara. Och detta ökade hennes skicklighet.
  Oenomaus noterade:
  - Och barfota passar dig, kära skönhet!
  Diana väste:
  - Du kommer att kyssa mina bara klackar!
  Kampen var mycket aggressiv. Markisin attackerade med vild raseri och viftade med sitt vapen som om det vore en dams fan. Och det här visade sig vara extremt vackert. Och sedan repade spetsen Oenomaus längs alvens släta, hårlösa, rosiga kind.
  Den unge mannen noterade:
  - Du är bra!
  Diana nickade:
  - Ja, jag är cool! Och igen svingen och vridningen.
  Den rödhåriga piraten skrek:
  - Slå henne! Döda henne!
  Oenomaus svarade med ett leende:
  - Hur är det med den Allsmäktiges bud - döda inte?
  Brandtjejen svarade :
  - Bokstavligen - begå inte onda mord!
  Piratprinsen mumlade:
  - Så det är möjligt att begå ett bra mord?
  Den rödhåriga flickan bekräftade:
  - Det är inte ens möjligt, men det är nödvändigt!
  Under tiden försökte den skadade flickkaptenen attackera igen och agerade mycket bra. Och hon kliade Oenomaia på armen och axeln.
  Diana vrålade:
  - Du kommer att må dåligt! Jag dödar dig, valp!
  Oenomaus sjöng som svar och parerade attackerna;
  Vi känner odödlig härlighet i strider,
  Utan rädsla, hugga tappert!
  Må svärdet hjälpa oss i stora prestationer,
  Besegra fienden - inget annat spelar roll!
  
  Vi seglar på havet, utan att veta några tvivel,
  En pirat och en storm, en orkan är ingen barriär!
  Minnet kommer att finnas kvar i generationernas hjärtan,
  Fienden är besegrad - det är hela belöningen!
  
  Skönheten kommer att ge dig kärlek passionerat,
  Och imorgon väntar bödeln på ställningen!
  Att koppla ihop ditt liv med en filibuster är farligt,
  Fortune kastar tärningarna på ett nyckfullt sätt!
  Och vid sista ordet högg piratprinsen i markisflickans hand med sitt svärd, och vapnet föll från hennes bleka hand.
  Diana log och hoppade och riktade sin bara häl mot Oenomais haka. Och flickan gick omkring nonchalant. Den unge mannen tog upp henne och kastade henne sedan. Diana kraschade på däck och blev chockad. Hon försökte verkligen hoppa upp, men spetsen på tån på stöveln träffade henne i hakan och flickan svimmade helt av det kraftiga slaget.
  Oenomaus höjde sina händer och utbrast:
  - Seger!
  Ett mullrande gick genom besättningen av flickor och barfotapojkar. Och krigarna med sina slavpojkar knäböjde trotsigt.
  Den rödhåriga krigaren noterade:
  - På något sätt blev det väldigt lätt! Jag trodde att det skulle bli svårare.
  Oenomaus muttrade:
  - Kalkonen tänkte och hamnade i soppan!
  Flickan skrattade och noterade med ett skratt:
  Tänk inte ner på tomtar
  Tiden kommer, du kommer att förstå själv...
  De visslar som kulor mot ditt tinning,
  Och flickan springer in i striden helt barfota !
  Den rödhåriga föreslog:
  - Låt oss slå slavpojkar på bara klackar med käppar. Jag tror att de kommer att älska det!
  Oenomaus blinkade och anmärkte:
  - Tror du att de kommer att gilla det? Fast de grova sulor på pojkar är nog inte så känsliga för smärtan från en pinne.
  Den rödhåriga piraten noterade:
  - Huvudsaken är att vi gillar det! Rånare som vi tycker att det är väldigt trevligt att tortera vackra pojkar!
  En vacker tjej i en smart tunika och smycken på handleder och anklar kurrade:
  - Jag är redo, som markisins assistent, att fortsätta kampen! Och leverera den andra hälften av bytet!
  Eldpiraten morrade:
  - Hon är min! Jag kommer att slåss med henne! Detta är tydligt.
  Enomai nickade instämmande:
  - Logiskt! Det är inte allt för mig att ta bort ensam. Även om jag är den viktigaste för dig.
  Den rödhåriga krigaren invände:
  - Det finns ingen hövding bland jämlikar. Och jag föreslår att slåss utan vapen.
  Krigaren i tunika noterade:
  - Utan vapen? Är du inte rädd, tomte?
  Eldpiraten svarade bestämt:
  - Gå inte in i skogen för att vara rädd för vargar!
  Flickan i tunikan, denna förtjusande honungsblondina, frågade i en mild ton:
  - Låt den charmiga unge mannen sjunga för oss. Jag tror att något lyriskt, och andra tjejer kommer att stödja mig.
  Skönheterna på båda sidor kvittrade unisont:
  - Välkommen! Vi vill ha dina låtar på toppen av våra lungor!
  Oenomaus sjöng med ett leende:
  Jag minns hur nu, det strålande ljusa ansiktet,
  Blicken genomborrade mitt hjärta som en dolk!
  Jag brann i strömmarna av eldig vind,
  Du var bara tyst som svar!
  
  Din röst, hur vacker och ren den är,
  Jag tror på det oändliga vattenfallet av dina smekningar!
  Jag behöver inte ett hatiskt liv utan dig,
  Och nu kommer en evig stråle att lysa upp mig!
  
  Du är gudinnan av gränslös kärlek,
  Ett hav fullt av underbart ljus!
  Bryt isbojorna, skämtsamt,
  Jag kommer inte se gryningen utan dig!
  
  Ditt ansikte lyser som solen ovanför,
  Det finns inga vackrare figurer i universum!
  Känslan av passion täcker som en orkan,
  Att vara med dig för alltid är lycka!
  
  Smärtan i min själ rasar som en storm,
  Och elden i mitt bröst brinner skoningslöst!
  Jag älskar dig, du ser stolt tillbaka,
  Is i skärvor krossar ditt hjärta!
  
  Mellan ljusen i det gränslösa stjärnklara havet,
  Du och jag svävade i skyarna som örnar!
  Och dina läppar, gnistrande av rubiner,
  något ömt och passionerat!
  Och applåderna är sådana att skönheterna helt enkelt kvävs av förtjusning. Men i det ögonblicket ropade en av flickorna:
  - Två stridsfregatter kommer hit!
  Oenomaus noterade med ett sorgset leende:
  - Ja, är det precis vad du ville? Behövde du en intressant kamp? Så du kommer att få det!
  Den rödhåriga sa argt:
  - De ringde dem! Kryssare med soldater. Och nu kommer du inte undan med bara slag på dina bara klackar!
  Flickan som tittade genom en kikare noterade:
  - Det finns orcher på fartygen. Och det betyder att ett seriöst test väntar oss.
  Oenomaus noterade logiskt:
  - Men vi kan döda våra fiender utan att skada vårt samvete. När du rör vid vackra krigare blöder ditt hjärta bokstavligen!
  Flickan med grönt hår sa:
  - Våra drakar är snabbare än fregatter. Vi kan mycket väl hinna ge oss iväg!
  Piratprinsen sa bestämt:
  - I vår ordbok finns inget sådant ord som flykt!
  Och piratflickorna sjöng av raseri, redo för en strid på liv eller död;
  Vi lever i en värld full av separation, sorg...
  Vad ska en soldat göra när han är ensam ?
  Gudarna bestämde, med rätta, grymt för oss -
  Den här killen gör sina tinningar gråa!
  
  Universum är så grymt att älska,
  Tårar av separation rann i en kaskad...
  Medkänsla försvann spårlöst, som en dröm,
  Och livet blev som en sten utan mjukhet!
  
  Det fryser i öknen, och isen brinner av värme,
  Hur en rostig kedja omsluter mitt hjärta!
  Och separationens regn slår som fraktioner på taket -
  Fickorna är tomma, bara koppar kvar!
  
  Men tro på en fighters bragd inspirerar,
  Den allsmäktige Guden, du vet, har avlagt ett fast löfte!
  Och det kommer att vara som löv i den varma maj för oss,
  När vi gror möter vi gryningen!
  
  Vill du göra planeten gladare?
  Så att var och en av oss sjunger härligt som en näktergal?
  Då blev den sötaste honungen en skörd från linden -
  I jättarnas själ, låt oss sätta stopp för lögner !
  
  Det finns ingen anledning att lura Gud, tro mig,
  Han ser rakt igenom vem av oss som är en fegis och en feg !
  Ge offret meningen med Herren,
  Inte konstigt att det står, jag ska betala er igen!
  
  fångade oss på nätet ,
  Ingen vet var morden slutar.
  Judas hänger på en rutten asp -
  Och för de som trodde - en lagerkrona!
  
  Vilken person som helst kan bli bättre
  Vårt val är medvetet - att sträva efter Kristus.
  Men ibland finns det blodpölar,
  Det finns åtminstone ett löfte - jag kommer snart!
  
  Åh värld, vad mycket våld du har,
  Som om vi inte kan leva fredligt !
  Hustrun jämrade sig över soldatens kista,
  Hur tunn är livets sköra tråd!
  
  Att utgjuta blod är inte vår kallelse -
  Jag vill älska, ge fäderneslandet paradiset!
  Varför är detta straff för oss alla?
  Svar: ge all din rikedom till de fattiga!
  
  Det är omöjligt att köpa frälsning för pengar,
  För det finns inget pris för guld för Gud!
  Och i kyrkan bugar du på söndag,
  Att bli bevingad som örnar!
  
  Och tiden kommer - Guds rike kommer,
  Det onda och rovdjursmörkret kommer att upphöra!
  Den andliga kommer att gå under, förbannat slaveri,
  Och landet kommer att bli i storhet av lycka!
  Efter en så inspirerande sång tog och gick flickorna-piraterna på drakar för att storma stora fregatter, som var fulla av orcher - illaluktande och håriga björnar.
  Det fanns färre flickor än de otäcka varelserna, men de var mycket smidigare och smidigare.
  Och då gick flickorna som var på handelsfartyget också in i striden på piraternas sida. Och även slavpojkarna rusade för att plocka isär vapnen. Detta är en så rörande enhet av människor och alver mot deras eviga historiska fiender - orcherna.
  Oenomaus gick också med i striden. Den unge mannen svängde två svärd på en gång, körde kvarnen och skar av huvudena på orcherna. Han kämpade med ett lejons raseri.
  Och bredvid honom står den rödhåriga . Flickans bara häl träffade orken i hakan och bröt hans käke. Och så föll orken ner, och hans horn träffade honom i magen. Och det var en hård kamp.
  Oenomaus kämpar tappert. Här svingar han en fjäril med sina svärd, som en solfjäder, och skär av huvuden som rullar som kål.
  Den unge prinsen sjöng med entusiasm och visade hjältemodets under:
  Om din knytnäve är stark -
  Det betyder att du blir den första i livet!
  Och då är kamraten ingen fattig man,
  Han har ett hjärta av guld och nerver av stål!
  
  Men ännu viktigare, tro det, det är ett starkt sinne,
  För att en tomtekämpe är coolare än ett djur .
  Om du är dyster i livet,
  Då kommer ett glatt skratt göra dig älskad!
  
  Automatiskt tillägg, vet, styrka till knytnäve,
  Eftersom det är fullt av kunskap, Know-How!
  Men försök ge makten i händerna på en dåre ,
  Då får du bara ont som belöning!
  
  Det fanns en tid när de gick på jakt med en klubba,
  En båge, en pilkoger mot tjock hud...
  Men de gjorde chervonetter där slantar gick,
  Och det är väldigt lätt att hoppa in i galaxen!
  
  Även om utbildning är bra -
  Men det är också intressant att ta mod till sig...
  Och lika med en bajonett kommer det att bli en mejsel,
  Och vi tjänar fosterlandet väldigt ärligt.
  
  Men det onda våldet är ett tungt kors,
  Vårt slagfält är fyllt med blod...
  Varför uppstod den allsmäktige Guden igen efter att ha lidit?
  Så att den militära samlingen av soldater kan stärkas!
  
  Jungfruns tårar faller - hennes älskade vän har fallit,
  Mamman ber med ett stönande och skriker av lungorna...
  Det är iskallt utanför fönstren och den öppna spisen har slocknat,
  Här är en stilig ung man begravd under jorden!
  
  Åh, grymma öde, vilket ont öde,
  Jungfru Maria , var är din goda natur?
  Mannen ville bli förlovad tidigare,
  Och nu blåser vinden damm under tallarna!
  
  Livet kommer lyckligt - det kommer att bli bra,
  Äppelpaj kommer att bli honungsvallmofrön...
  Monsterfienden förvandlas till damm och puder,
  Låt sann tur gå över tröskeln!
  
  Allt görs på Elf, och kasten är på Fars,
  Låt oss samla en krans full av stjärnor till en knytnäve!
  Och hej killar, bara toppklass,
  Och en fruktansvärd ghoul kastades i elden !
  
  Maskingeväret har redan blivit bekant - kulorna strömmar i en bäck,
  Och fienden var utmattad, vad han ville var noll!
  Om du vinner blir du rik,
  Den som anlade elden kommer att hamna i fattigdom!
  Det här är en sång och en stor kamp, med svängningar av mycket vassa och smidiga svärd. Och slagen följer på huvudena, som på asfalt. Och många orcher har redan dödats. Och slavpojkar i strid. Ingen av dem ser äldre ut än fjorton, men de är alla muskulösa. Slavpojkarnas magra kroppar härdas av hårt arbete. Och de grova, förhårda hälarna träffar ständigt orchernas hakor och bryter deras käkar.
  Flickkaptenen kom till sans. Och hon satte sig. Båda hennes armar skadades allvarligt - senorna skars. Tja, detta är inte dödligt, med hjälp av magi och trolldrycker kan skadan återställas. Men detta kommer att ta minst ett par timmar. Under tiden kan hon inte slåss.
  Och det finns ingen som hjälper - alla flickor och pojkar är i strid, och de slåss med vild raseri. Det här är en så brutal kamp.
  Diana rörde sig, som tur var var hennes fötter bara och relativt intakta. Och med pigga fingrar som en apa började flickkaptenen leta efter första hjälpen-lådan. Det finns en dryck som läker sår, och mycket svåra sådana, och en universell balsam. Dessutom, varför inte gå med i striden efter att du har lindat armarna och smörjt dem med balsam och dryck?
  Med bara fötter kan du kasta mycket kraftfulla och giftiga föremål. Och det skulle vara så coolt och destruktivt.
  Diana agerade självsäkert. Och hennes fötter är så nakna och kvicka. Hon bar stövlar motvilligt, bara för att betona sin status. I en värld där det finns flera armaturer och evig sommar behövs inte skor för att dina fötter inte ska kännas kalla, utan för skönheten, och för att understryka att du varken är slav eller slav. Och detta är logiskt...
  Här kastade en av pojkarna, också barfota, en vass nål i orcens näsa. Och han, efter att ha fått en portion gift, frös och dog omedelbart.
  Slavpojken sjöng entusiastiskt, och de andra slavpojkarna anslöt sig, de var människor och sjöng som människor:
  Nu, om det finns problem i universum,
  Det händer inte till varje pris...
  Du vill inte ha förändring längre
  Mannen vet inte vad han vill!
  
  Och där finns Chernobog med mäktig kraft,
  Den Store har universell makt ...
  Han ger den till en man rakt på pannan,
  Så att människosläktet inte blir helt vild!
  
  Ja, den Allsmäktige Rasen skapade Honom,
  Så att människor har en anledning att utvecklas...
  Så att en person vill ha allt på en gång,
  Och folk lärde sig att kämpa hårt!
  
  Som en krigare övervinner det onda,
  Den Rod skapade för människans bästa...
  Och han utgöt godhet för själar och kroppar,
  Det är aldrig för sent att lära sig slåss!
  
  Vad vill den allsmäktige Gud?
  Så att de inte vågar föra alven på knä...
  Så att det onda ödet inte styr,
  Så att hundratals generationer utvecklas!
  
  Ja, Chernobog är ett incitament för människor,
  Så att det inte finns någon lathet, ingen stagnation...
  Må du vara en orkshista bryta i spillror,
  Gå runt Orklin i vänlig formation!
  
  Så gå inte vilse om det är svårt,
  Om problem drabbar fäderneslandet...
  Rod kommer att göra det vackert och enkelt,
  Bara för att få folk att röra på sig!
  
  Och Chernobog är bara din storebror,
  Även om han är strikt , älskar han dig oändligt...
  Du kommer att få den högsta poängen
  När du kommer att tjäna alven för alltid!
  Orcherna led enorma förluster, de höggs ner av både flickor och pojkar. Och till och med Diana, med sina händer inlindade, gick in i striden. Och deras bara tår kastade rakblad som träffade orchernas halsar och skar deras artärer. Och alla möjliga strupar och sånt. Och det såg väldigt imponerande ut.
  Och så kastade Dianas bara fot en ärta med pressat tårgräs. Och genast kastades ett dussin orcher, ledda av generalen, upp och flög över sidan av fregatten. Detta är verkligen kolossal förstörelse och död för bruna och fula björnar.
  Oenomaus sa med ett leende:
  - Vi är av samma blod: du och jag! Höger?
  Diana svarade med ett vänligt leende:
  - När vi är enade är vi oövervinnerliga! Man och tomte är makt, och det låter väldigt stolt!
  Tjejerna ökade pressen. De överlevande orcherna, med hjälp av råa fallskärmar, började hoppa ner, glidande från bevingade fregatter. Några av fallskärmarna slets sönder på grund av sin tunga vikt och stora björnar föll ner som stenar, men till skillnad från kullerstenarna skrek och förbannade de väldigt smutsiga!
  Diana twittrade:
  Det är inte lätt att vara en bra kvinna,
  Vänlighet beror inte på höjd!
  Oenomaus bar ut en annan kvarn med sina vassa och långa svärd och högg av huvudet på en enorm björnkapten. Hon rullade över däcket som en tunna och stänkte blod. Och den unge prinsen sjöng:
  Blodet rann igen som en flod,
  Din motståndare är ganska tuff...
  Men var inte rädd för Satan,
  Och återlämna monstret till mörkret!
  . KAPITEL nr 6.
  Den sjuhövdade drakens hertiginna och samtidigt Stormästaren på Magiakademin väste och frågade:
  - Kan du stiga till en vuxen mans höjd och hänga i luften i minst en minut?
  Dominica skrattade och svarade:
  Jag kan, men jag kan göra det annorlunda
  Spring barfota genom daggen...
  Flickan hoppar som en groda -
  Detta betyder något annat än alla andra!
  Drakhertiginnans mun öppnades och eld flammade ut ur den. Lågan gick igenom och brände den vackra flickan mycket smärtsamt på hennes nakna, rosa fotsulor med en graciös kurva av hälen.
  Och Dominic skrek, men knöt genast hårt om käken. Och hennes bröst vek kraftigt. Det slog bra, även blåsorna svullnade direkt. Det var som om de gamla inkvisitorerna hade torterat henne.
  Flickan morrade:
  Lancelot och King Arthur för dig !
  Drakhertiginnan vrålade:
  Vem mer är det här som du vågar hota mig med?
  Nymfmarkisan svarade:
  - Det här är hjältar från mänsklig folklore. De är helt säkra för dig, din nåd!
  Den kvinnliga draken vrålade:
  - OK! Nu har du en praktisk uppgift, läka dina brända fötter. Detta är mycket användbart i praktiken och kommer att vara användbart mer än en gång i livet.
  Dominica, med ett kraftfullt leende, sjöng:
  - Och en, och två, och tre, och fem!
  Jag tröttnar inte på att upprepa...
  Säger samma sak
  Det räcker för att lera vattnet för dig!
  Grand Master Dragon noterade:
  - Och hon är en fräck tjej. Kanske inte bara steka hälarna, utan också bryta tårna?
  Nymfmarkisan anmärkte:
  - Vi måste ha tålamod, hertiginna . Den här tjejen är kanske vår enda chans att rädda det starkare könet. Och ta tillbaka männen!
  Den kvinnliga draken vrålade:
  - Detta är dumt! En drunknande man tar tag i ett sugrör, och du tar tag i den nakna hälen på en mänsklig flicka . Hon visade inga speciella förmågor.
  Nymfmarkisan invände:
  "Hon kunde lyfta en sten med sin order utan någon magi eller besvärjelser, och det är värt mycket!"
  Hertiginnan av Montserrat skrattade och svarade:
  - Ja, hon gjorde ont i pannan. Sant, nu finns det inga spår. Och detta är inte typiskt för människor.
  Weasel bekräftade:
  - Det är direkt uppenbart att hon är speciell och utvald! Och det kräver ett speciellt, uppriktigt och subtilt förhållningssätt.
  Drakhertiginnan nickade med sju huvuden på en gång:
  - Ja, ett uppriktigt och speciellt förhållningssätt... Jag kanske borde slicka hennes hälar med tungan, som ett tecken på stor respekt!
  Dominica ryckte till och svarade självsäkert:
  - Nej, bättre att inte använda tungan! - Och hon tillade och gjorde oväntat hennes ansikte mycket sötare. - Även om tungan utan tvekan är den starkaste delen av kroppen. Han är kapabel att flytta miljontals arméer!
  Nymfmarkisen föreslog:
  - Ge henne en enkel uppgift. Låt henne till exempel få katten att komma fram till henne och spinna, och sedan gå tillbaka!
  Här invände det tidigare tysta kvinnotrollet i lila klänning, med en trollstav i händerna:
  - Nej! Vi låter henne inte tortera kattungen. Det är bättre att slåss mot mig med trollstavar. Detta kommer att bli ett riktigt seriöst prov och ett effektivt test!
  Och hon stämplade hälen på sina sandaler, översållade med safirer och lila och lila diamanter.
  Drakhertiginnan svarade:
  "Det är för svårt för en nybörjare att slåss med mästaren på Dragon Academy." Det var svårt att kämpa med dig, även denna mycket erfarna och rutinerade Laska!
  Hontrollet skrattade och noterade:
  - Framförallt! Efter detta kommer inte ens Koschey den odödliga att vara rädd för henne!
  Då sa Dominika ut:
  - Vadå, har du Koschey den odödlige?
  Drakhertiginnan nickade:
  - Visst, det finns dock, han är långt ifrån avlägsna länder i det avlägsna riket. Men det finns detta vidriga smutsiga trick !
  Hitflickan noterade med ett leende:
  - Eller kanske han orsakade en pest? Att döda alla hanar och fånga dina honor!
  Drakhertiginnan svarade:
  - Knappast! Vi har tio gånger fler honor än män. Och bland orcherna och trollerna som utgör armén av Koshchei den odödliga, tvärtom, finns det tio gånger fler män än kvinnor, och de är mycket större och starkare. Varför skulle han förstöra sina egna undersåtar och armé!
  Dominica noterade:
  - Men pesten påverkar inte Koshchei själv?
  Det kvinnliga trollet nickade:
  - Ja, inte en enda stridsmagi fungerar på honom. Tar inga vapen. Inte ens din vätebomb kan förstöra den. Sådan är essensen!
  Hitflickan noterade:
  - Men han har nog döden i sitt ägg, på nålspetsen!
  Drakhertiginnan svarade med dånande röst:
  - Det är inte så enkelt! Om det var så lätt att hitta Koshcheis död, då skulle han inte ha varit vid liv för länge sedan. Och så, det är så många århundraden gammalt att...
  Nymfmarkisan svarade för henne:
  - Ni hoppade fortfarande i träd, men han hade redan sin egen kraft och satt på tronen. Tänk vilken typ av enhet detta är!
  Dominica tog den och sjöng:
  Apor gör ansikten
  Och de sitter på en gren...
  Fortfarande oseriöst
  Där fanns våra förfäder!
  Det kvinnliga trollet sa:
  - Koshchei är förstås också misstänkt. Och när pesten började var han förstås den förste som misstänktes. Detta är på sätt och vis huvudet på ondskans axel. Som den hundrahövdade manliga draken, den största av drakar, kejsarnas kejsare och den onde. Men även detta monster förstenade och föll sönder. Men Koschey skulle åtminstone bry sig! Dessutom misstänkte de också kungen av Jinn, Iblis... Jinn är andar, och de kan inte förstenas.
  Men andarna gömde sig på något sätt. Och det var som om de hade försvunnit!
  Dominica sjöng som svar:
  Anden utbröt, nej, tro mig, flickor har styrka,
  Och försvann...
  Och sedan protesterade draken mot skönheten ,
  Spring, snälla!
  Marquise de Lasca anmärkte:
  - Det finns både goda och onda andar. De är starka, men deras kapacitet är begränsad. Men teoretiskt sett, om en av hanarna eller honorna bad jinn-kejsaren Iblis att förstöra den manliga rasen, och kunde hitta en ring av allmakt som skulle ge makt över denna största kraft i vårt universum, då kunde han orsaka detta!
  Dominica nickade:
  - Det här är redan något! Vi måste hitta Allmaktens Ring. Och så ska vi fixa allt.
  Den kvinnliga draken skrattade och hennes röst var som åska. Och då svarade hon:
  - The One Ring är väldigt svår att hitta. Eftersom det ger makt över ett territorium som är jämförbart med hela galaxen. Dessutom, om galaxen i ditt universum är nästan tom på grund av det sällsynta arrangemanget av stjärnor, så är det här ett territorium bebott av biljoner intelligenta varelser och många kungadömen. Och tydligen har ingen hittat honom ännu, eftersom det inte fanns någon kejsare av vårt sagouniversum!
  Dominika fnissade och frågade:
  - Har du en Gud?
  Markisenymfen svarade:
  - Om det finns en sådan Högste Gud, en Skapare i alla Universum, eller om Han inte finns, vet ingen riktigt än. Även Koschey den odödlige. Men det finns gudar av lägre rang. Men de är sådana att de är till lite nytta, och det är bättre att hålla sig borta. I allmänhet har ordet Gud många betydelser. Så de högsta andarna är ganska lika i styrka som gudarna.
  Det kvinnliga trollet sa:
  - Vi har också religioner, men de är till liten nytta. Som är din, förresten. Nu, när det fanns ett coronavirus , var kyrkorna verkligen tomma, och böner hjälpte någon, eller rökelse skyddade dem från virus. Varför är ni så godtrogna och tänker att ni genom att knäböja och böja er kan tigga om något i gengäld!
  Dominica svarade aggressivt:
  - Men jag tror inte alls på Gud eller gudar! Och det bryr jag mig inte om. Men jag trodde inte på alver förut och ansåg dem vara en saga och en mänsklig uppfinning. - Flickan slog sin bara sula på stenplattan och fortsatte. - Och nu ser jag att det finns tomtar, drakar, troll, nymfer, så varför inte tro på Gud och änglar? Dessutom tror många miljarder människor på den Allsmäktige, och nästan uteslutande små barn, och inte alla av dem, tror på allvar på drakar och alver.
  Marquise Laska skrattade:
  - Jag vet! Den här tjejen, när hon var liten, tittade på en tecknad film om Dunno och började faktiskt leta efter en trollstav på gården. Och hon kollade varje kvist. Och de andra barnen skrattade åt henne. Faktum är att redan i tidig ålder förstår de flesta att trollstavar är sagor!
  Dominica noterade:
  - Men i din värld finns det trollstavar!
  Det kvinnliga trollet nickade:
  - Självklart finns det! Och för att överleva måste du lära dig hur du använder dem !
  Den kvinnliga draken vrålade:
  - Just nu! Ge henne ett trollspö, vi får se vad den här tjejen, väldigt vass och djärv, kan!
  Dominica sjöng:
  Jag ber dig att inte bli förvånad
  Om magi händer!
  Om det händer, om magi händer!
  Laska noterade:
  - Ja, är hon inte underbar? En sådan trollkvinna!
  Hontrollet tog sin trollstav bestämtare i sin högra hand och viftade med den. Och blixten slog ner i Dominica. Men tjejen-skådespelerskan lyckades hoppa av i sista stund, och slaget missade. Marmorbrickan bakom mig smälte och började ryka.
  Drakhertiginnan utbrast:
  - Var försiktig, Cobra! Du kommer att skada hela beläggningen!
  Weasel skrattade och noterade:
  - Det här är trollstavsmetoden!
  Det kvinnliga trollet Cobra sjöng som svar:
  - Onda mor, min metod är enkel,
  Jag gillar inte att dra i kattens svans!
  Dominica morrade som svar:
  Det finns en mardröm i mina pupiller,
  Ett hopp - ett slag!
  Drakhertiginnan avbröt:
  -Titta, hennes blåsor är redan borta! Hos människor försvinner inte skadan så snabbt. Vilken tjej !
  Nymfmarkisen bekräftade:
  - Det är allt! Jag hade inte fel om det. Förnyelse är sällsynt i styrka, även för trollkvinnor, och den behandlades inte med magi.
  Dominika blinkade och ställde sig demonstrativt på händerna. Och hennes bara fötter blixtrade i luften som propellerblad. Och flickan tog den och sjöng entusiastiskt med sin silverröst:
  Vi dämpade vår vilja i strider,
  Broder, de kämpade för fosterlandet.
  Såg ut som elfinism på långt håll,
  En tomtesoldat har tagit sig in i Orklin!
  
  Våra förfäder smidde svärd,
  Och så gick vapnen till handling...
  Björkar öppnar sina grenar,
  Tjejerna bakar pajer!
  
  är framgångsrik i alla slag ,
  Hon vet hur man tar saker med sig.
  Ibland brinner det rena helvetet.
  Men vi kommer att besegra motståndaren !
  
  Elf skyddar jorden,
  Ger skydd åt dem som är barfota och nakna.
  Vi avslutade striden i maj,
  Ett rasande nederlag väntade Orkmacht!
  
  Och efter konstruktion och sådd,
  Åkrarna blommar och rågen ligger i högar.
  Ni är hjältar, flickor, farfar,
  Det var minusgrader och snö i skyttegravarna!
  
  Från vårt tappra fosterland,
  Gör en djup bugning.
  Elfinismens fanor flyger,
  Och Führerns banderoller är till för skrotning!
  
  Århundraden kommer att passera under oss stjärnor,
  Empire är en galaxsvärm.
  Det är aldrig för sent att födas
  Och begrav fienden i rymden!
  
  Men jag tror att sinnet kommer att vara lugnt,
  Och en person är som en mamma för alla,
  Här frodas den gamla familjen,
  Radiance of Glory - Grace!
  Och tjejen sjunger väldigt vackert, hon är en så underbar sångerska i världsklass. Eller kvasivärldslig - vilket är ännu roligare.
  Drakhertiginnan vrålade:
  -Fantastisk! Eller kanske bara ta det och göra det...
  Det kvinnliga trollet Cobra kväkade:
  - Det är dags att slåss med trollstavar! Och utan några trubbiga naglar! Vi kommer att bekämpa fienden till slutet!
  Nymfmarkisan gnisslade:
  - Var inte dum! Vilken fiende hon är för dig. Detta kan vara vår sista chans att rädda och ge tillbaka det starkare könet!
  Dominica muttrade av ilska:
  - Ge mig en trollstav så slår jag blandningen av min motståndare. Jag är Harry Potter i kjol, och inte någon dunno!
  Drakhertiginnan mumlade:
  - Vad är det här för gäng?
  Weasel förklarade:
  - Karaktärer från mänskliga sagor och folklore Harry Potter är en pojke som studerade vid en magisk akademi, och Dunno är en komisk serie .
  Cobra flinade och skakade sin trollstav. En pulsar flög ut och träffade där tjejfilmskådespelerskan stod. Och hon, Dominika, hoppade mycket skickligt tillbaka och blinkade med sina rosa klackar, som var praktiskt taget fria från damm. Och lågorna tog hennes sula och slickade lätt på den.
  Flickan ropade:
  - Åh , din pervers !
  Och hon viftade med handen. Och plötsligt rusade trollstaven som nymfen höll i sina händer in i hennes handflata med fruktansvärd kraft.
  Och Dominic tog hårt tag i henne, som en smidig apa. Därefter sköt hon en pulsar som svar.
  Flickskådespelerskan viskade inte några trollformler, kurrade inte, hon vinkade helt enkelt en magisk artefakt. Och den brinnande klumpen flög mot Cobra. Hon förväntade sig inte detta och blev nedslagen. Hennes sandaler, en halvskostil som bara täckte hälen, skakade uppåt. Och det stod klart att kvinnotrollet var allvarligt skadat. Och hon stönade utdraget. Och hon började skjuta tillbaka från sin trollstav.
  Och pulsarerna spreds som om hagelstenar föll från himlen. Det blev verkligen slagutbyte.
  Närmare bestämt, ett hårt slag och en rad sneda slag missade målet.
  Pulsaren träffade också drakhertiginnan. Hon svarade med att ta den och morra med eld från munnen. Och hennes ljus var inte ofarligt, det fångade till och med markisenymfen.
  Hon skakade också sin trollstav och vrålade:
  - Nog barn! Du har verkligen redan passerat alla gränser.
  Men båda tjejerna tänkte inte ens på att lugna ner sig. Dominika, som kände den demoniska kraften i sig själv, slog till med sin trollstav och kastade den ena pulsaren efter den andra. Och hennes bollar träffade den kvinnliga trollmästarens fötter och brände hennes sandaler.
  Hon skrek av ilska:
  - Människokyckling!
  Nymfmarkisan invände:
  - Nej! Det är med största sannolikhet en damhök, eller åtminstone en drake!
  Dominica slog till igen , och den här gången slog tsunamivågen av hennes hektiska eld verkligen till som en klubba gjord av låga.
  Och det kvinnliga trollet Cobra kommer att ryta och släppa magi utan begränsningar. Men så fort eldpelaren kastar upp henne, svider den bokstavligen hennes klänning och slår henne över bröstet.
  Det kvinnliga trollet drog efter andan. Och Dominica tog det längre och lade till en mördande pulsar i huvudet. Och det var som en slägga slog i min hjärna.
  Kobran vrålade och svimmade till slut. Hennes bara fötter brändes och fick blåsor. Flickan med aquilinnäsan blev sjungen och slagen.
  Drakhertiginnan utbrast glatt:
  - Wow! Du överträffade alla förväntningar! Ärligt talat trodde jag inte att du kunde göra något sådant - slå ut själva Cobra!
  Nymfmarkisan nickade:
  - Hon är vårt främsta och nästan enda hopp! Och han kan mycket väl vara berättigad. Titta vad den här målade skönheten gör!
  Sannerligen, Dominika tog den och skakade sin bara, graciösa fot, och den marocko-klädda "geten" plötsligt blödde och galopperade runt. Det var som om han hade blivit riktigt levande och rörlig. Och låt oss verkligen hoppa upp och flirta.
  Drakhertiginnan brast ut i skratt, skakade på sina sju huvuden och anmärkte:
  - Wow! Hur gör hon det?
  Dominica ryckte på axlarna och kvittrade:
  För att vara ärlig så vet jag inte
  Allt blandat i middagsvärmen...
  Jag läser nästan aldrig trollformler.
  Jag leker inte med vindandan alls!
  Istället saknar jag dig alltid, sir,
  Ta med dig tjejen!
  Drakhertiginnan vrålade:
  - Dominica accepterade! Och med tanke på sin speciella talang skriver han sig in i elitavdelningen på Dragon Academy. Där hon inte bara slipper betala för sina studier, utan tvärtom får ett utökat stipendium!
  Dominica hoppade högre, snurrade runt och sjöng:
  Det finns ingen bättre Dominica
  Hon är jordens färg...
  Solen går upp över planeten,
  Och runt om är det nollor!
  Nymfmarkisan frågade med ett sött leende:
  - Vad får jag för det här?
  Det blev en paus... Dominica utbröt :
  - Du måste hitta en snygg pojke!
  Drakhertiginnan skrattade och svarade:
  - Den nya studenten var dock helt klart yr av stark stolthet! Därför inför jag en botgöring - att uttala hundra bevingade aforismer. Och gör det direkt!
  Dominica nickade med ett leende:
  - Snälla du! Det är inte för inte som jag spelade i filmer, och jag har ett utmärkt minne!
  Drakhertiginnan mumlade:
  - Kom fort! Jag har också en tidsgräns!
  Dominika tog ett djupt andetag och klottrade i maskingevärshastighet:
  Ingen behöver öronen av en död åsna, men hörandet av en levande räv är en gåva för dem som inte behöver åsnor för att nå sina mål!
  När du väl sätter på dig skor kommer du att förbli barfota för alltid!
  Krig är luft för lungorna, men bara blandat med binär gas!
  Om fienden inte vill ge upp och inte vet hur han ska förlora, kommer vi att tvinga honom att ta av sig kläderna och lära honom hur man vinner!
  Dåliga människor älskar svart magi, goda icke-människor älskar vit magi!
  Att döda i krig är svårt i processen, äckligt i uppfattningen, men hur stort är det i slutändan! Det betyder att krig ger hälsa till själen, förhärdar kroppen och rensar plånboken!
  Ibland fyller krig mycket plånböcker, och i direkt proportion till fullheten av det utgjutna blodet och det korrupta hjärtats tomhet!
  Skuld till fosterlandet belönas med osjälvisk hängivenhet!
  Krig testar de smarta, tuffar de starka, underhåller dårarna ! -
  Att vara till åtlöje är inte kul, att få andra att gråta är inte tråkigt!
  En bra linjal , som söt honung, kommer först att slickas, sedan spottas ut !
  Och den onde härskaren, som malört, kommer först att tillplattas och sedan trampas på!
  Ja, guld är mjukt, men det kan lätt användas för att smida en ogenomtränglig sköld!
  Kvalitet överträffar alltid kvantitet - även en ocean av pärlkornsgröt är inget hinder för en yxa!
  Ondskan är full av styrka när det goda försvagas av rädsla!
  Ett skämt är bra, en sked är gott till middag och hjälp i nöd!
  Du kan ha tur en eller två gånger - utan skicklighet försvinner turen!
  Den som inte är Leo Tolstoj är en litterär luffare!
  Du behöver inte vara född Tolstoj för att vara en sugen på litteratur!
  Låt oss dricka till att ha fler fruar än skäl att rodna vid en skilsmässa!
  Lusten har förstört fler män än kvinnornas medkänsla!
  Exakt öga, lutande händer, fienden är ingen miss - närsynt!
  Filosofi förlänger inte livet, men det gör det utsmyckat och sträcker ut fragmenten!
  En befälhavare vinner med skicklighet, en slaktare med siffror, ett geni med konst, en pretender med svek!
  Så låt oss dricka så att hoppet inte dör, och bara de som inte lever upp till det dör!
  Hoppet dör sist ... Och de första är de som inte motiverar det!
  I krig är logik ett relativt begrepp, som choklad; innan du ens hinner beundra barerna finns de redan i din mun, innan du hinner svälja dem kommer de ut i sidled!
  Framgång stinker ibland, prestation luktar lik, men lycka kan inte lukta!
  Gud är på ytan av allt, och Djävulen finns i dess detaljer!
  Att bli slagen är obehagligt även för en masochist!
  Vad Gud inte vet är bara en fråga som han inte kunde svara på!
  En apa är bättre än en människa eftersom den bara kan vara ett djur bokstavligen!
  En predikan som inte leder till det goda är som en väg som leder till en yxa!
  Att bygga alla doktriner på evangeliets texter är detsamma som att studera kvantmekanik från sagorna om bröderna Grimm!
  Det är svårt att vara Gud, men att förbli en djävul är helt outhärdligt!
  Sinnet fyrdubblar styrkan även om antalet fiender fördubblas!
  Livet är en fullständig kompromiss, inte med människor, utan med naturen!
  Pannan är klockformad , vilket betyder att stavelsen är cool!
  för dårar , naturlagar är inte föreskrivna för genier!
  Språket ges åt den smarta för att dölja tankar om dumma och meningslösa saker!
  Den som ser det roliga i det sorgliga blir tragiskt nog blind av allvarlig glädje!
  - Skynda utan brådska - skynda utan brådska! Få ett A från lektionen genom att lösa en komplex handling!
  Vinnarna döms inte ... Fast ibland döms de!
  - Mänsklig dumhet är en allierad av gudar som är fientliga mot människor!
  En man i en lada är en man, men en gris inte ens i ett palats kommer att resa sig högre än en galt!
  Det finns två oändliga saker: universum och mänsklig uppfinningsrikedom, men den första är relativ och den andra är absolut!
  Vilken ryss gillar inte snabb körning och jävligt snabb flygning!
  - Alla vill inte dra åt helvete, men bara ett fåtal kan smaka på begäret efter djävulens möjlighet!
  Men utan att vattna med tårar kan du inte skörda skörden av glädje, och utan bevattning, då kommer framgångens lagrar inte att växa!
  Gud finns i varje sak, eller på dess yta, och Djävulen är i frånvaron av saker, eller i djupet av materiell brist!
  Den som tar sig tid att vara försiktig kommer att rädda evigheten på sin begravning!
  Tystnad är guld, ordet är silver, men så mycket hälls ut ur en kvinnas mun att även diamanter blir matta!
  Tystnaden är gyllene och den långa lagringen av vältaliga bäckar rostar inte!
  Och guld förlorar sitt värde om det tyst begravs i marken!
  Ibland, genom att förbli tyst, kommer du att fylla din plånbok med mer guld än genom att högljutt tigga om en utdelning!
  Krig är aldrig tråkigt, det kan vara rutin, men bara fram till första skottet!
  Fredstid tenderar att vara repetitiv, och bara en kamp är alltid individuell!
  I krig, som i schack, kan man inte blunda, men skillnaden ligger i den konstanta tidspressen!
  Krig är ett evigt tidsproblem redan innan det första draget!
  I schack görs drag turvis, men i krig turas de!
  Krig är som schack, bara utan regler och i realtid!
  I krig är det en evig brist på tid, när freden råder, är det ont om nöje!
  Det mest intressanta i krig är att allt alltid är seriöst, och bara överlämnande är för skojs skull !
  Du kan ge upp låtsasligt, men tyvärr kan du bara ge upp på riktigt!
  Det hårda träningsarbetet lönar sig med den enkla striden! Den som inte är lat blir en hjälte!
  Det är aldrig för sent att lära sig, om du inte är död!
  Även en död man har en chans att hämnas, om han inte är ateist!
  Att bli ateist innebär att sluta vara odödlig!
  De tänker med huvudet, men agerar med magen!
  Ondskan bor inte i hjärtan, utan i magar!
  Hjärtat är själviskt bara då och då, men magen är det alltid!
  Magen är den mest hemska delen av kroppen, men det är det som motiverar oss att arbeta!
  Utan hjärta finns ingen människa, utan mage finns ingen mänsklig girighet!
  De tröstar hjärtat och lugnar magen!
  Jag bryr mig inte om hur mycket en bil kostar, huvudsaken är att fosterlandets prestige inte har något pris!
  Om Jesus bor i hjärtat, så bor Satan i magen!
  En tom mage uppmuntrar dig att fylla plånboken!
  Ett tomt huvud tömmer din plånbok!
  En stor mage är inte ett tecken på en bra person, men det indikerar lite viljestyrka!
  En tom mage fyller själen med bitterhet!
  Den tyngsta magen är den vars tomhet kommer från ett huvud utan hjärna!
  En kvinna matas av sina fötter som en varg, bara i höga klackar!
  I framtiden lovar många berg av guld, men lyckan är fortfarande precis runt hörnet!
  Livet är inte som kort, du måste alltid ge allt för att lyckas !
  Ett mål är som en ledstjärna, man strävar efter det, men när man når det ser man att problemen bara har ökat!
  Cigaretten är den mest effektiva mördaren , speciellt mot kunden! En cigarett är som ett tyst gevär, men den är dödlig även i händerna på en amatör!
  Cigaretten är den mest pålitliga prickskytten, den dödar alltid!
  Cigaretten smakar bittert, men den lockar mer än godis!
  En cigarett är som en dålig tjej , men att skiljas från den är mycket mer smärtsamt!
  En cigarett, till skillnad från en granat, förlänger livet när den kastas!
  I krig är den kortaste vägen till målet en rondellmanöver, och den rena sanningen är ett vidrigt bedrägeri!
  En rondellmanöver är det säkraste sättet att förkorta vägen till ditt mål!
  Livet är rött, men det lämnar med scharlakansrött blod!
  I krig förlorar livet sitt värde, men får mening!
  Krig , som en brudgum, är mottaglig för svek, men låter det inte dröja kvar!
  Krig är en lustfylld kvinna som slukar mäns kroppar!
  Alla åldrar är föremål för krig, som kärlek, men det är inget trevligt tidsfördriv !
  Krig, som en kurtisan, är dyrt och föränderligt, men det lämnar alltid ett heroiskt minne!
  Krig är inte som en dröm, du kan inte klara dig utan starka känslor!
  Världen är tråkig och avkopplande, krig är intressant och spännande!
  Krig, detta blod och svett, befruktar plantorna som föder mod!
  Oavsett hur intressant krigsprocessen är, alla vill ha slutet!
  Krig är ingen bok, du kan inte slå igen den, du kan inte gömma den under din kudde, du kan bara göra den smutsig också!
  Krig är en religion: det kräver fanatism, disciplin, obestridlig lydnad, men dess gudar är alltid dödliga!
  I krig, som på ett kasino, är risken hög, men vinsterna är kortlivade!
  Soldaten är dödlig, äran är bortglömd, troféer slits ut, och bara skälen till att starta en ny massaker är olösta!
  Vi föraktar en mördare om han inte är en soldat vid fronten; vi föraktar en tjuv om han är en marodör på slagfältet, dubbelt så!
  Soldat, det här är en riddare vars rustning har mod och ära! General Baron, vars krona är klokhet och intelligens!
  Soldaten låter stolt, den privata låter nedsättande!
  Den första i attacken kan dö, men den sista kommer inte att finnas kvar i minnet!
  Det är bättre att vara först med att dela bytet än att attackera!
  Krig, som en kvinna, lägger bara ner män utan att gå sönder!
  En kvinna, till skillnad från ett krig, har ingen brådska att döda en man!
  Krig, till skillnad från kvinnor, är aldrig nöjd med antalet män som tilldelats!
  Krig är den mest omättliga kvinnan, hon kan aldrig få tillräckligt med män, och hon kommer inte att vägra en kvinna!
  Kvinnor gillar inte att slåss, men lusten att döda en man är inte mycket värre än en kula!
  Även en liten kula kan döda en man, en kvinna med ett stort hjärta kan göra honom lycklig!
  Ett stort hjärta leder ofta till lite egenintresse!
  Krig har inte en kvinnas ansikte, men det blöder män bättre än en fru!
  Krig ger inte glädje, men det tillfredsställer aggressiva instinkter!
  Glädje i krig, lik av fiender är bara i pris!
  Krig är plöjning av en åker: den befruktas med lik, vattnas med blod, men den går fram i seger!
  Segern fostras av lik och blod , men den bär frukt med ära!
  Krig är som en människoätande blomma, ljus, köttätande och med en dålig lukt!
  Krig är framstegets moder och lättjans styvmor!
  Och i krig är livet för en soldat inte värdefullt, och generalerna är till och med en förlust!
  Om du vill ha fred, ingjuta rädsla; om du vill ha krig, ingjuta skratt!
  Skratt är ingen synd om du inte är ett skratt i militära angelägenheter!
  Krig är som en cirkus, bara vinnaren har det sista skrattet!
  I krig, som på cirkusen, bara den smygande, allvarliga mördaren!
  Enhet under en hård regim är bättre än kaos och slarv under en mjuk!
  Döden är en konvention, vanära är absolut !
  Hur stor kungen än är, kommer han att gå i graven, precis som jägaren!
  En politiker ljuger alltid, bara han dör på riktigt!
  Odödlighet är verklig, men döden är illusorisk!
  Kungar kan göra allt, men inte en, inte en kung kan fly från graven till jorden!
  Alla vill leva vackert, men bara ett fåtal dör med värdighet!
  Döden lovar problem, om den inte gnistrar av prestationsstrålar!
  Livet utan underhållning är kärlek utan hobbyer!
  Det är bra när det finns kärlek, värre när det finns blodsutgjutelse!
  Sex är som en fackla, men påfyllning kostar mer!
  Du kan leva utan sex, men du kan inte fortplanta dig!
  Ju hetare kärlek, desto starkare flödar blodet!
  Människor vill ha kärlek, djur vill ha sex och genier vill ha uppenbarelser!
  Även grisar parar sig, esteter älskar det!
  Sex kräver också måtta, ju mer desto bättre!
  Det finns inga gränser i kärlek, i sex ord räcker det!
  Det är lättare under eld om det finns en låga i ditt hjärta!
  Det är bättre att brinna i lågor än att bli Kains själ!
  Krig är gruppsex: mycket stönande och skrik, men det blir inte så mycket blod ens från tusen oskulder!
  Sex är som krig, men inte lika långt och rutinmässigt!
  Att slåss är som att älska, men att stöna uppmuntras inte!
  Sex är såklart bra, men att hosta upp blod är dåligt!
  Krig är svårt, men förnedring väger tyngre än någon militär börda!
  Om du vill leva, lär dig att kämpa, om du vill överleva, lär dig att vinna!
  I krig är alla medel goda, utom att slappna av!
  Alla kan slåss, men bara de värdiga kan vinna!
  Krig är inte en plats för att tänka, det är fullt av stor galenskap!
  Det är bättre att slåss än att byta ut fäderneslandet!
  Krig är inte godis, men det fyller dig med glädje när du sväljer det!
  Striden tar aldrig slut, bara kanonadens dån avtar!
  Kanonaden kan avta, pipan kan brista, men kampen kommer aldrig att sluta!
  I krig är det mest intressanta oförutsägbarheten, kampen på riktigt!
  Varför gick priserna ner under Stalin för att folkets fiender dödades!
  Det är bättre att vara avklädd för pengar än att vara skodd för ingenting!
  Det är bokstavligen skönare att vara barfota än bildligt talat att ha skor på sig!
  Krig är som en cirkus, bara istället för skratt finns det tårar, och arenan är lika stor som en planet!
  Jag vill ha fred, det visar sig vara krig, jag vill ha krig, det visar sig vara kapitulation!
  Krig, till viss del, är en moder, föder verkligt broderskap!
  Krig är ont, men det föder goda kamrater!
  Långa armar är bra om sinnet inte är kortslutet!
  Styrkan vinner, och bara det praktiska sinnet belönar segerns gåvor!
  Styrka och intelligens, som man och hustru, föder seger bara i par!
  En person, till skillnad från en pyramid, har ett icke-platt stöd i uthållighet!
  Pyramiden har fyra hörn, men den plana ytan ger den stabilitet!
  En bra död är bättre än ett taskigt liv!
  Det är bra att vara Gud i det vilda, men det är dåligt att vara en djävul i zonen!
  Solen går ner om en halv dag, men härligheten finns kvar i århundraden!
  Berömmelse är kortvarig, förutom allt annat!
  Lev för evigt, lär för evigt, men lär dig inte om!
  Glory kan vara mycket ljus, ljusare än guld, men bleknar mer med tiden!
  Härlighet är som solen, men den går inte ner på natten!
  Det är inte lätt att bli känd, även med ansträngning, men lättja leder lätt till skam!
  Berömmelse är som eld, tilltalande för ögat, men för att få det måste du bränna någon!
  Det är bra att vara i ära, det är dåligt att vara omgiven av flugor som håller fast vid berömmelse!
  . KAPITEL nr 7.
  Efter uppvaknandet är pojkeprinsen Oenomaus återigen kedjad vid ratten. Innan detta fick han tvätta sig i en sval bäck och borsta tänderna. Och sedan äta en blygsam frukost.
  Och fortsätt att röra dig i ständig rörelse och en barnkropp, så att du inte blir fjättrad av stenpesten. Sådant är det svåra ödet för den högmodiga personen och arvtagaren till det stora alverriket.
  Det enda sättet att överleva är att vara en ung slav och arbeta hårt. Detta ger ett tillfälligt skydd mot förstening. Det finns några möjligheter här att förlänga din existens, men det är ganska obehagligt och smärtsamt.
  Men pojken snurrar på hjulet och använder sin rika fantasi för att fördjupa sig i en föreställningsvärld och lysa upp sin glädjelösa tillvaro i frivilligt-tvångsfångenskap.
  En kabinpojke flyger på en liten, trehövdad drake. Han vill hitta i ett okänt land, utan att ännu veta vad, men vad han kan föra tillbaka till det starkare könet och stoppa utrotningen och förstenandet av män.
  Draken är också fortfarande ett barn, och pojken är inte många år gammal, och han bär bara shorts och en ryggsäck med en stridsarsenal och en båge, två svärd och ett par dolkar i bältet.
  Oenomaus flyger på sin häst. Och bredvid henne sitter flickan Margarita på en liten drake. Hon har bara en tunika på sig, solbränd, och på hennes bara tår sitter ringar med magi. Hon representerar striderna en hit från den mänskliga världen.
  Flickan är inte enkel. På jorden var hon partisan och underrättelseofficer under det stora fosterländska kriget. Och efter sin död flyttade hon in i magin och magins värld. Och han har varit med i det i mer än nittiotre år. Hon tog examen från Dragon Academy och behärskade kraftfull häxkonst. Men hon ser likadan ut som när tyskarna hängde henne. Av någon anledning växer den inte, och detta gör Margarita upprörd. Hur länge kan man vara ett evigt barn?
  Visserligen säger Oenomaus att han själv var en vuxen tomteprins, men blev en slavpojke. Och det är också därför han är upprörd över det. Fast nej, att vara barn är inte så illa, men när man också är en slav...
  Men nu är han redan i en annan värld, han snurrar inte ett slavhjul, utan flyger på en drake. Och med sig hade han partisanflickan Margarita, som barfota leddes genom snön till sin avrättning. Och innan dess torterade de mig också. De skar hennes rygg med taggtråd och stekte den unga hjältinnans sulor över en eld.
  De är täckta av blåsor, och när du trampar på den kalla snön är det nästan behagligt, eftersom den smärtsamma klådan i dina brända fötter avtar. Och på pionjärens hals fanns en plakett - "Jag är en partisan." När de hänger gör det knappast ont, det är bara äckligt att se på krautarnas och polisernas glada ansikten . Tja, rädsla, tänk om helvetet väntar henne, som en pionjär och en ivrig ateist? Där de kommer att steka inte bara dina hälar, utan hela din kropp, för alltid.
  Fast varför tror hon på sådant nonsens? Fast det är synd att dö och gå i glömska, efter att ha levt så lite.
  Men när snaran på hennes ömtåliga hals drogs åt vaknade flickan på en drake. Och bredvid henne fanns en nymf vacker som en ängel. Och Margarita trodde att himlen fortfarande existerar. Ett sådant speciellt paradis för pionjärhjältar och ateister.
  Men i själva verket finns det gott och ont i den magiska världen, och dess problem. Hon blev snabbt botad från sina skärsår och brännskador med hjälp av magi. Och flickan gick in i Dragon Academy, i den yngsta klassen. Men hon var begåvad, kapabel och lärde sig snabbt.
  Och hon behärskade starka magiska färdigheter. Därför gick hon, trots sitt barnsliga utseende, med prins Oenomaus på ett speciellt uppdrag - att hitta något som skulle hjälpa till att rädda det starkare könet. En värld utan män saknar trots allt harmoni och intresse. Och det vackra könet är uttråkat och obekvämt i det.
  Margarita, medan hon flög, anmärkte:
  - Ibland tänker jag, männen kommer tillbaka, och vad då? Vem behöver en liten flicka? Vad jag önskar att jag kunde växa upp och bli vuxen!
  Oenomaus svarade i en säker ton:
  - Om magi kan ge livet tillbaka till män, då är det möjligt för det att göra dig till vuxen. Glöm bara inte att tomtar och nymfer och dryader inte åldras, och detta är deras naturliga egenskap. Men mänskliga kvinnor, nej. Stark magi behövs för att de inte ska förvandlas till fula, otäcka och puckelryggiga gummor. Och att vara en ful gammal kvinna är mycket värre än att vara en vacker tjej. För att inte tala om ålderdomens sjukdomar som angriper människor. Du har ingen allvarlig magi på jorden, och du har förmodligen själv sett hur äcklig och äcklig ålderdom är, särskilt för kvinnor.
  Margarita skakade negativt på huvudet:
  - Nej, jag vill inte vara en gammal kvinna! Bättre att vara en ung slav än en gammal drottning!
  Pojken prinsen skrattade och noterade:
  - Du kommer att vara för evigt ung, för alltid barfota!
  Flickan skrattade och sa:
  - Jag var en stadstjej före kriget. I Leningrad var det på något sätt oanständigt att gå barfota, och klimatet där var inte särskilt varmt. Därför skämdes jag på något sätt i byn över att trampa . Först under ockupationen, när barnens sandaler slets sönder och det var väldigt svårt att få tag i små skor, lärde jag mig att göra något liknande. Och du vet, de första dagarna är det smärtsamt och kallt, speciellt om du inte rör dig, men sedan vänjer du dig och det är till och med behagligt. Dessutom är sommaren i Ukraina mycket varm och mild.
  Pojken prinsen nickade:
  - Ja! Jag förstår. Men se vem som flyger!
  framför dem. Nej, inte Baba Yaga, utan en spektakulär blond skönhet, om än med för mycket smink. Och gnistrar med pärlemorfärgade tänder. Och istället för en kvast har hon en helt modern elektrisk dammsugare. Ja, det här är en underhållande historia.
  Hon blåste en kyss till barnen och sjöng:
  Full av kantareller, ekorrar,
  Jag ska spara lite sylt...
  Trots allt, killar och tjejer
  Trots allt, pojkar och flickor...
  Jag verkligen, verkligen, verkligen älskar det!
  Margarita nickade som svar och noterade:
  - Ja, det här är modernitet. En gammal stupa på ett nytt sätt!
  Blondinen med dammsugaren hörde tydligen detta och vände sig om och vrålade i frustration:
  - Var fick du idén om att stupan är gammal? Ja, du själv, om du stannade på din Jord, skulle redan vara en gammal kvinna! Och väldigt ful , om inte i en kista!
  Margarita höll med en suck:
  - Ja det stämmer! Förmodligen hade benen flutit i graven, eller så hade hon blivit så ful att det var äckligt att se på.
  Oenomaus anmärkte:
  - Människor är varelser berövade Gud. De är fråntagna vad alverna har - evig ungdom! Och det starkare könet måste också raka skägget. Pojkarna säger att det är väldigt smärtsamt och obehagligt!
  Blondinen med dammsugaren tog den och skakade den. Och flerfärgade bubblor flög mot barnen som satt på de unga drakarna.
  Som svar blåste killarna från sina drakar, och bubblorna flög tillbaka, som svar skakade blondinen sin trollstav. Och allt började snurra.
  Bubblorna började snurra i en runddans, som om de var avvecklade. Och det var jättebra .
  Flickan noterade:
  - Du är inte Baba Yaga - ett benben,
  Och en cool blondin är halva lyckan!
  Krigaren med dammsugaren anmärkte med ilska:
  Barn är lika dumma som bilköer
  Du dras in i nätet...
  Jag laddar dig i kitteln,
  Jag tänder en brasa åt dig!
  Och som svar kommer det ett så glatt och glatt skratt. Detta är verkligen en kvinna - med stor cool.
  Barnen snurrade på sina drakar och hoppade upp till Baba Yaga. Flickan tog en slangbella från sin ryggsäck och kurrade:
  - Vill du ta emot det?
  Blondinen skrattade och slog pionjärtrollkvinnan med sin pulsar. Hon undvek sin drake. Och som svar kommer han också att göra korsets tecken med en slangbella, och hur han kommer att sparka dig .
  Och ett eldigt nät trasslade in den unga Baba Yaga. Så hon fann sig bunden i det.
  Pojken Oenomai noterade:
  - Ja, erkänn det, vilket av barnen kidnappade du?
  Partisanflickan nickade:
  - Höger! Vi vet att du har en kanonliknande nos!
  Blonda Yaga morrade och snurrade:
  - Ja, jag tar dig för det och...
  Utan att säga något skakade skönheten och försökte bryta nätet. Men pionjärhjältinnan korsade slangbellan och sköt mot Yagina med energin av magi och omens. Hur blondinen började skaka och vrida sig. Och flickan sjöng:
  Vi blev inspirerade i svåra tider,
  Efter att ha gjort viljan starkare än stål...
  Befriade världen från pesten -
  Käre kamrat Stalin!
  
  I många bilder jag mätte,
  I ett oändligt universum...
  Du öppnade den rätta vägen för oss,
  Förmodligen indikerar det!
  
  Jag använde en chock
  Magi från solcenismen...
  Här är schemat:
  Att fascismens ok kommer att falla!
  Tomtepojken noterade:
  - Tydligen var han en cool kille, Stalin! Men han, förmodligen, som alla människor på jorden, åldrades också.
  Flickan sköt också på Baba Yaga i den unga modifieringen och kvittrade:
  Lenin bor i mitt hjärta,
  Så att vi inte känner sorg...
  Dörren till rymden öppnades -
  Stjärnorna gnistrade över oss!
  Blond Yaga bad:
  - Tillräckligt! Släpp mig, kräv det, jag gör vad som helst!
  Margarita twittrade:
  - Släpp de tillfångatagna barnen! Då kanske vi förlåter dig. Hur många av dem har du sugit in i din dammsugare?
  Blondinen muttrade:
  - Jag släpper ut dig! Kasta bara inte korsets magi på mig!
  Flickan vände sig om. Det eldiga nätet med den fashionabla madamen sov. Och hon snurrade runt . Margarita varnade:
  - Släpp alla barn, utan bedrägeri!
  Blondinen försäkrade högtidligt:
  - Jag ger mitt ord!
  Och satte på dammsugaren. Bleka skuggor av barn började hoppa ur den. Genomskinlig, som spöken. Men Margarita viftade med sin trollstav, och dessa skuggor förvandlades till pojkar och flickor. Det var tre gånger fler av de senare. Men ändå var Oenomai glad:
  - I den här världen finns det åtminstone ett starkare kön. Och nästan alla våra män har dött ut!
  Margarita sa med ett strålande leende:
  - Den kom inte! Och tacka gudarna!
  En av pojkarna, barfota, men i en lyxig, om än sönderriven, camisole, flög upp till Oenomaia och presenterade sig:
  - Viscount de Lafer! Usch vad äckligt det är att vara inne i en dammsugare. Och den här tiken drog också av mig mina stövlar gjorda av äkta drakläder.
  Margarita muttrade med ett flin:
  - Kom igen, lämna tillbaka det stulna till Viscounten !
  Blonda Yaga nynnade:
  - Jag kan inte!
  Oenomaus tog också fram sin trollstav och skakade den och vrålade:
  - Och varför är det så?
  Den vackra häxan gurglade :
  - Jag sålde dem! De var mycket prestigefyllda. En prins betalade en halv säck guld för dem!
  Margarita muttrade:
  - Tja, vit ... För detta tar vi dina stövlar ifrån dig. De är också gjorda av drakskinn, och även tigerskinn.
  Blonde Yaga anmärkte:
  - De blir för stora för pojken. Och det skulle vara skamligt för en häxa av min rang att dyka upp barfota.
  Margarita skrattade och svarade:
  "Jag är inte heller en svag häxa, men jag är barfota hela tiden, även i kalla världar." Och du är en sådan dam. Och jag ska anpassa pojkens storlek!
  Prins Oenomaus vrålade:
  - Och svär en ed att du inte ska kidnappa barn. Annars tar vi dig till gudarnas domstol.
  Unga Baba Yaga stammade:
  - Jag gör inget ont mot dem. Det är bara barns energi som gör att jag kan förbli ung och vacker för alltid. Och så, de är vid liv.
  Margarita morrade häftigt:
  - Du kommer att hitta ett annat sätt att föryngra. Det är faktiskt dags att lära dig en läxa.
  Och flickan muttrade en besvärjelse. Och hur hon släppte strömmar av pulsarenergi från sina bara tår och från toppen av sin trollstav.
  Och de slog blondinen. Den krympte plötsligt och minskade i storlek. Nu framför dem, i stället för en lång flicka, var det en rädd flicka som inte var äldre än tio år, med flätor och bara fötter. Hon viskade:
  - Behövs inte! Jag ska vara bra! Smiska mig inte!
  Margarita hade stövlar i händerna. Hon viftade med handflatan och de flöt mot barfotapojken Viscount, som tillsammans med de andra befriade barnen gick som viktlös genom luften.
  En pojke från en adlig familj tog på sig stövlarna och sjöng:
  Det finns många faror runt pojken,
  Ibland skimrar världen som en kall sten...
  Men vår pojke reste sig från soffan,
  För han är en ädel kämpe, tro mig!
  Yaga-tjejen lugnade ner sig och mumlade:
  - Ska du inte piska mig?
  Margarita sa strängt:
  - Om du inte agerar upprörande, varför ska du då bli piskade?
  Den blonda tjejen kvittrade och en tår rann nerför hennes rosa kind:
  "Jag är ett barn nu, och andra häxor kommer inte att respektera mig!"
  En av de släppta tjejerna sa:
  - Vi är också barn, och vi gråter inte över det!
  Pojkarna och flickorna skrattade.
  Margarita noterade:
  - Du måste vara hungrig! Vi kanske kan gå ner och äta något där?
  Barnen gjorde ljud. Viscounten tittade ner och anmärkte:
  - Under oss ligger jättens slott, och han är inte bättre än Baba Yaga. Så...
  Oenomaus utbrast:
  - Och jätten har också barn i fångenskap. Vi måste hjälpa dem.
  Margarita log och föreslog till flickan Yaga:
  - Vi kanske kan ta barnen tillsammans och rädda dem från jätten? Gör en god gärning, så kommer du att bli antagen till att studera på feakademin. Där får du lära dig att göra goda gärningar!
  Häxflickan sjöng:
  Som hjälper människor
  Han slösar bort sin tid...
  Goda gärningar -
  Du kan inte bli känd!
  Margarita invände:
  Kronbladet på en blomma är ömtåligt,
  Om den rivits av för länge sedan...
  Även om världen runtomkring är grym,
  Jag vill göra gott!
  
  Gör gott mot människor
  Gör goda gärningar...
  Och de kommer att blomma som blommor,
  Blå blommor i ljuset!
  Pojken prinsen noterade i en mer allvarlig ton:
  - Och du försöker göra gott och bekämpa det onda, och jag tror att du kommer att gilla det!
  Flickan Yaga knöt sina nävar och sa:
  - Jag ska försöka. Ändå finns det ingen väg tillbaka till onda häxor - de kommer att skratta och nypa dig ! Jag ska omskola mig till en bra älva!
  Margarita log och sjöng:
  Alla som har intelligens i världen,
  Måste alltid vara vänner...
  Så att det inte händer som i ett skjutgalleri -
  Det intelligenta spelet blev inte!
  Pojken prinsen kvittrade:
  - Nåväl, låt oss gå ner till jätten!
  En hord barn, nästan helt barfota och trasiga, smala och bleka, men energiska och upphetsade, rusade ut från himlen.
  Margarita och Oenomai kom ner på drakar och Yaga, som blev en flicka, på morteln. Och dammsugaren var kvar hos henne, även om den verkade för stor för barns händer.
  Det här är laget som gick ner till marken. Det finns ingenting med jättens enorma slott med torn med stora dödskallar som sticker ut ur dem . Men ingången styrs av skelett, plus en hel grupp orcher.
  Barnen har landat. De var redo att slåss. Yaga-tjejen tryckte på dammsugarens knapp och sablar, svärd, spjut, dolkar och till och med ett par maskingevär föll ur den. När hon såg barnens förvirrade blick förklarade hon:
  - Jag tog tag i den med min dammsugare. Det är mycket bättre än en kvast. Och en hel samling vapen i den.
  Margarita skakade sitt trollspö och sina bara fötter, men dekorerade med magiska ringar, och kurrade:
  - Nu ska jag kasta en besvärjelse som kommer att ge ditt vapen en speciell, mirakulös kraft.
  Och trollkvinnan sa:
  - Abra , kabra , codabra ! - Och strömmar av energi flög ut ur hennes trollstav och magiska ringar. Och vapnet som Baba Yaga gav till barnen började glöda.
  Oenomai, som en mer erfaren fighter, plockade upp en kort, lätt maskingevär som avfyrade tunna nålar. Pojken slickade sina saftiga läppar och sjöng:
  - Bra ska vara med ett maskingevär,
  Slå som ett rasande stål...
  Det blodet rann inte som ett vattenfall,
  Och paradiset härskade i universum!
  Barnen utropade unisont och höjde sina vapen:
  Bödeln är listig och grym,
  Människorna har ställts upp mot väggen...
  Men jag tror, vår stormiga grodd,
  Men jag tror, solströmmen -
  Fördriv mörkret i fängelsehålan!
  Och så rusade en avdelning barn, beväpnade med en magisk arsenal, till attack. De små, bara klackarna på pojkar och ännu fler flickor blinkade. De var inte rädda för monster, även om ett helt regemente av lurviga, illaluktande , äckliga orcher närmade sig dem .
  Oenomai, som flög på en drake, öppnade eld mot fienden från ett maskingevär. Små nålar genomborrade orchernas håriga kroppar, och sedan hände ett mirakel: de förvandlades till stora chokladkakor och honungsbullar.
  Margarita sparkade också fienden och använde sina bara tår och magiska ringar på dem. Och så orcher med svärd, som kom under attack, förvandlades omedelbart till alla möjliga läckra saker, inklusive godis täckta med choklad och med fågelmjölk inuti. Det här är verkligen läckert. Och cheesecakes och munkar med vallmofrön och kanel.
  Och partisanflickans trollstav vinkar och skapar fantastiska saker.
  Och så gick barnen i strid med orcherna. Först av allt, Viscount. Hans kläder, efter att pojken tagit på sig stövlarna, blev helt nya, som om de var helt nya. Och han kämpade inte bara med ett svärd i sin högra hand, utan höll också ett svärd i sin vänstra.
  Och från beröring av bladet ägde fantastiska förvandlingar rum. Nu dök det upp en paj av imponerande storlek med russin istället för en orc. Och från svärdets slag dök en chokladcheesecake upp. Och andra killar i strid.
  En flicka, tydligen från ett mer utvecklat land, vilade sina bara fötter på gräset och klottrade från ett maskingevär. Det som ger upphov till olika slags sagoförvandlingar. Och ur orken kom en stor, fylld korv och sedan en kalkon med sås. Och vilka andra läckra godsaker dök inte upp.
  Och de doftande kokosnötsmuffinerna som uppstod från beröring av blad. Och jättegod glass också.
  Partisanflickan Margarita började sjunga i stridsextas;
  Vi är pionjärer, kommunismens barn,
  Vem vill lyfta landet...
  Hitler kommer att svara hårt för sin ilska,
  Vi kommer att krossa, tro mig, Satan!
  
  Vi tog en ed inför Gud,
  Och Lenin gav sitt hjärta till de unga ...
  Åh, döm inte pionjärerna hårt,
  Den Allsmäktige gav dem mer styrka!
  
  Vi gick fram barfota killar,
  De ville slåss, bevara sitt hemland...
  Både pojkarna och flickorna med lie är för oss,
  Och vår lojalitet är stark rustning!
  
  Striderna rasade nära Moskva,
  Tankar brann, asfalt smälte...
  Vi kommer att se kommunismen, tror jag, vi har gett,
  Och du kan ta ut en fascist med ett bredsvärd!
  
  Tro mig inte, folk, Hitler är inte allsmäktig,
  Även om Führerns idé lever vidare...
  Och vi slår hårt mot fascisterna,
  Låt oss gå på vår fantastiska resa!
  
  Vi kommer inte att frukta Rus fiender,
  Vi älskar vårt inhemska Sovjetunionen...
  Du är inte en riddare med en clowns själ,
  Låt oss vara ett exempel för Guds rike!
  
  Hitler vet inte, han kommer att bli illa slagen,
  Även om helvetets makt rasar inom honom...
  Och de parasitära Krauts kommer,
  Som kommer att fylla friden med eld!
  
  Ryssarnas storhet är att vinna genom att spela,
  Även om det ligger en kolossal mängd arbete bakom detta...
  Segern kommer, tror jag, i lummiga maj,
  Och Fuhrer kommer att bli helt kaput!
  
  Detta är vår tro, kommunismens kraft,
  Låt Sovjetunionen blomstra för evigt ...
  Vi kommer att krossa, ni vet, fascismens ok,
  Det är så Ryssland har blivit en armé!
  
  I Stalingrad misshandlades Fritzerna,
  De kände igen vår starka knytnäve...
  Och vi delade ut coola presenter,
  Och de gav diktatorn ett nickel!
  
  Mitt land, vackra Ryssland,
  I den, i Arktis, blommar äppelträd...
  Svarog och Stalin är, ni vet, Messias,
  Nazisterna flyr från de ryska kämparna!
  
  Så vackert är universum,
  När kommunismen lyser över honom...
  Och prövningarna kommer att vara för uppbyggelse,
  Flyg bara upp och inte en sekund ner!
  
  Vi tog vintern med ett vilt rött skrik,
  De bröt ryggraden i White Guard...
  Kommunismens Rysslands fiender blir slagna,
  Vi har fortfarande troféerna till lunch!
  
  Vi höll Stalin väldigt hårt,
  Tjejer barfota i vilken frost som helst...
  Du har blivit, tro mig, en stark person,
  Och pionjären har vuxit till att bli en riddare!
  
  Nej, Ryssland kommer aldrig att gå sönder,
  Odödlige Lenin visar vägen...
  Vi är inte rädda för glänsande lågor,
  Och ryssarna kan inte vända sig bort från kommunismen!
  
  
  I vår moder Rysslands namn,
  Låt oss slå ihop hjärtan till en krans...
  Hurra, ropade tjejerna högt,
  En stor dröm kommer att gå i uppfyllelse!
  
  Ja, vår tro är att alltid vara med våra fäder,
  Och om du kan överträffa dina förfäder...
  Vi kommer för alltid att vara modigt bra gjort,
  Fast han ser inte mer än tjugo ut!
  
  Tro mig, vi älskar vårt fosterland,
  Vi vill ha lycka för alltid...
  Lucifer, tro mig, kommer inte att förgöra oss,
  Sommaren kommer - kylan försvinner!
  
  Allt kommer att blomma mycket magnifikt i Ryssland,
  Det är som om problem har försvunnit från världen...
  Kommunismens era tror jag kommer,
  Rikedom och glädje kommer att vara för evigt!
  
  Vetenskapen kommer att återuppväcka de dödade i strider,
  Folk kommer att ha ungdomar för alltid...
  Och människan är som den Allsmäktige,
  Skurken kommer att försvinna, jag vet, in i evigheten!
  
  Kort sagt, lycka lyser för alla i universum,
  Alla människor i världen är som en familj...
  Barn skrattar och leker i himlen,
  Du kommer att älska mig med en sång!
  Så hon sjöng, och barnen förvandlade orcherna till något ovanligt välsmakande och aptitretande med magiska vapen. Men även när häxflickan släppte energi från dammsugaren började det dyka upp glas med fisk, sidorätter och svanar med en läcker skorpa , som de skoningslösa orcherna vände sig till. Och det var väldigt vackert.
  Här förvandlades troll-orkens befälhavare, efter att ha hamnat under slaget av god magi, till en frodig doftande tårta, täckt med rosor, grädde blåklint och kanderade frukter.
  Och så många olika läckra saker födde magiska vapen i händerna på oskyldiga barn.
  Men skeletten gick också in i striden efter orcherna. Enormt och skrämmande. De rörde sig som trä. Barnen attackerade dem med svärd och sablar och kastade dolkar. Och Oenomai från draken och flickan till fots avfyrade maskingevärsskott mot skeletten.
  Margarita använde också magi och visade sina pärlande tänder. Och hon gjorde konkreta mirakel. Och hennes magi förvandlade skelett till gyllene vinglas fulla av färgglad glass och rikt dekorerade kakor.
  Och från slagen av pojkarnas svärd, inklusive Viscount de Lafer, uppstod alla möjliga läckra och aptitretande saker. Och en sådan doft spreds över hela slottet. Bara ett mirakel av mirakel.
  Ur ett av de enorma skeletten dök ett helt berg av kakor fram. Och dessa kakor glittrade av regnbågens alla färger från olika krämer.
  Ja, det fanns så läckra, mycket aptitretande saker här. Några hotfulla svarta skelett blev kolossala klubbor.
  Och de hungriga barnen kunde inte motstå att prova de läckra godsakerna. Margarita blåste i gongongen och ropade:
  Magar är våra främsta fiender,
  De kastar oss, tro mig, till onda handlingar...
  När en pojke ser pajer,
  Han blir knuffad för att vidrigt stjäla magar!
  
  Så baby skynda dig inte
  Tiden kommer, och du kommer fortfarande att äta...
  Och synda inte inför Gud, kära du,
  Annars kommer du att förvandlas till brandmän!
  Oenomaus förklarade för barnen:
  - Tills kannibaljätten är besegrad är det farligt att äta mat. Huvudskurken måste slås ner!
  Ett högt tramp hördes och först dök en gigantisk skugga upp, som täckte halva fältet, fylld med alla möjliga kakor och fat. Och så den behornade jätten själv. Den hade munnen av en kaskelot och klövade fötter. Och så hög att den är högre än det redan enorma slottet med torn och skelett.
  Barnen tjöt av rädsla, och kanniballigisten växte omedelbart i storlek.
  Margarita sa med ett leende:
  - Var inte rädd! Han är stor bara när man är rädd för honom!
  Oenomaus utbrast med ilska:
  Du kanske inte är en fegis, men du är en idiot, och vi har sett sevärdheterna!
  Häxflickan Yaga kvittrade:
  - Kära, kära ogre,
  Vill du ha läckra godis...
  Eller ett slags magi,
  Du får det gratis igen!
  Margarita skrek:
  - Barn, rop unisont: vi är inte rädda för er! Nåväl, låt oss träffas.
  Men det var svårt för killarna att samla sig inför en sådan fågelskrämma . Flickan började springa iväg med sina små runda klackar. Den mer modige Viscount de Lafer och ett par pojkar började hålla tillbaka dem. Det var tydligt att killarna var bleka av rädsla. Och så sjöng Margarita, för att ge mod, en stridssång från kriget;
  Vi är tjejer från Sovjetunionens land,
  Vilket är en fackla för hela världen...
  Låt oss visa, du vet, ett exempel på storhet,
  Här sjungs hjältedåden!
  
  Flickor föddes under den röda flaggan ,
  Och barfota rusar de genom frosten...
  Döttrar och söner slåss för Rus,
  Ibland ger bruden killen en ros!
  
  Det kommer att finnas en röd flagga över universum,
  Lyser så starkt, som en facklaslåga...
  När allt kommer omkring, du vet, heroiskt, vi har en gunga,
  Och vår banner glittrar som röd!
  
  Tro inte det, den förbannade fascisten kommer inte att passera,
  Och den ryska andan kommer aldrig att försvinna...
  Segrar kommer att öppna ett oändligt konto,
  Låt oss säga hej och hej till vem som helst!
  
  Ryssland är ett underbart land,
  Du gav kommunismen till folken...
  För evigt given av Gud generöst ,
  För fosterlandet, för lycka och frihet!
  
  Fienden kommer inte att kunna besegra fäderneslandet,
  Och hur grym och lömsk han än var...
  Vår oövervinnelige ryska björn,
  Den ryske soldaten är så härlig för sin seger!
  
  Vackra sovjetiska land,
  Tjejerna i den är stolta över att de är vackra...
  Hon gavs till oss genom födseln för alltid,
  Och låt oss Komsomol-medlemmar vara rättvisa!
  
  Vi slåss i utkanten av Moskva,
  Snöstorm, snödrivor och flickorna är barfota...
  Vi kommer inte att ge upp vårt fädernesland åt Satan,
  även våra liear skjuter exakt!
  
  Så i raseri är flickorna ivriga att slåss,
  Och med den nakna hälen kastar de ett explosionspaket ...
  En fascist, han ser bara cool ut,
  I själva verket bara onde Kain!
  
  Fiender kan inte besegra flickor,
  De föddes under en sådan stjärna...
  Vårt oövervinnerliga monster är björnen,
  Vem gjorde fosterlandet till sin hustru!
  
  Vi ryska tjejer är bra,
  Vi är inte rädda för tortyr och frost...
  Och vi kommer att slå tillbaka, tro mig, den onda hordens angrepp,
  Fienden kommer att bli galen av dosen!
  
  De kunde driva fienden bort från Moskva,
  Även om han är full av enorm kraft...
  Vi tjejer är så stolta över oss själva,
  Alla motståndare kommer att försvinna i sina gravar!
  
  Tro inte det, fiender kan inte besegra Rus,
  Eftersom varje riddare kommer från blöjor...
  Jägaren har tydligen förvandlats till vilt,
  Och motståndaren är fortfarande bara ett barn!
  
  Men den ryska anden, stor, tro anden,
  Du vet, det finns dolda krafter i det ...
  Fienden kommer att krossas fullständigt,
  När allt kommer omkring är riddare oövervinnerliga i strid!
  
  Kasta era tvivel åt sidan , flickor ,
  Vi är de modigaste, du vet, i världen...
  Låt oss kasta Satans horder i infernot,
  Låt oss blötlägga alla motståndare i toaletten!
  
  Det heliga kriget kommer att upphöra
  Frid och morgon kommer över planeten...
  Hon är för alltid med solen, du vet, givet,
  Må sommaren flamma för alltid!
  
  Och kommunismen evig i ära,
  Och Lenin och den store Stalin är med oss...
  Först nu är fascismen på den blodiga biofilmen,
  Och vår vilja, tro mig, är starkare än stål!
  
  Mitt Ryssland regerar i århundraden,
  Och gav lycka till hela universum...
  Du behöver styrkan hos en stålnäve,
  Och vågat, men på ett rimligt sätt!
  Först sjöng Margarita ensam, men sedan tog Enomai, flickan Yaga, Viscount de Lafer och andra barn upp sången. Och detta var redan en stark, fullstämmig kör, från vilken allt skakade. Och den enorma, riktiga jätten började minska i storlek. Han såg inte längre så cool och hotfull ut. Och hornen blev mindre, och klorna blev mindre. Wow...
  Flickan Yaga sjöng med ett skratt:
  Bra gjort, bra gjort, du kan vara stolt över honom -
  Sju är inte rädda för en!
  Barnen utbrast unisont och stampade med bara fötter:
  Vi är inte rädda för dig ogre,
  Du kommer att bli trampad under ett barns fot...
  Även om vi inte är gamla nog krigare,
  Vi var en gång under Baba Yaga !
  Det är barn, så vackra i både själ och ansikte. Och de slåss som jättar. Fast nu borde kannibaljätten avslutas moraliskt. Och barnen började dansa.
  Och tjejen Yaga tog dammsugaren och riktade den mot ligisten och började muttra något.
  En av pojkarna slickade en stor klubba i form av en tupp, som förvandlades till ett skelett, och flickan tog en tugga av glass.
  Barnen hotade jätten:
  - Det kommer att hända dig också!
  Och han skakade bokstavligen. Han krympte ännu mer. Och de gyllene glasen med glass i alla regnbågens färger började gnistra ännu ljusare och vackrare.
  Pionjärhjältinnan Margarita sjöng igen med ilska, en patriotisk sång från kriget, och resten av barnen körde:
  Jag gick med i Komsomol medan jag spelade,
  Flickan med en vacker dröm...
  Jag trodde att världen skulle vara evig maj,
  Varje dag är vårens födelse!
  
  Men av någon anledning gick det inte,
  På något sätt kan jag inte bli kär ...
  Tja, säg mig, killar, på min nåd,
  Livet är en mycket stark åra!
  
  Plötsligt dundrade kriget plötsligt,
  Och en dödsorkan rusade...
  Och mina tjejer har en stark kropp,
  Du kan attackera dig själv på en gång!
  
  Tro mig, jag vill inte ge upp,
  Kämpa för fosterlandet till slutet...
  Vi bär granater i en stark ryggsäck,
  Stalin ersatte sin far i hjärtan!
  
  Stora krigare i Ryssland.
  Vi kan skydda fred och ordning...
  Himlens stjärnor vattnade sammet,
  Och jägaren blev till vilt!
  
  Jag, en barfota tjej, slåss
  Full av frestelser och kärlek...
  Det kommer, jag vet, att finnas en plats i detta paradis,
  Du kan inte bygga lycka på blod!
  
  Fäderlandets stora krigare,
  Vi kommer att kämpa hårt nära Moskva...
  Och sedan drömmen under kommunismen,
  Mot underjorden med Satan!
  
  Modiga ryska killar,
  Att de kämpar ärligt till slutet...
  skjuter med ett maskingevär,
  Om du behöver en krona av guld!
  
  Inte ens en kula kan stoppa oss
  Jesus, den store Guden, har uppstått...
  Den rovdjuriga drakens dagar är över,
  Det blev ännu ljusare från himlen!
  
  Jag älskar dig, kära Lada,
  Den högsta Guden Svarog kommer att vara i ära...
  Vi måste kämpa för Ryssland,
  Den bästa vita Guden är med oss!
  
  Få inte ryssarna på knä,
  Vårt kött, tro mig, kan inte bromsas...
  Stalin och den store Lenin är med oss,
  Du måste klara detta prov också!
  
  Fosterlandets smärta finns också i våra hjärtan,
  Vi tror på hennes storhet...
  Vi öppnar snabbt dörren till rymden,
  Det kommer att bli ett väldigt sött liv!
  
  Vi är barfota vackra tjejer ,
  Vi springer så piggt genom snödrivorna...
  Vi behöver inte denna bittra vodka,
  Keruben breder ut sina vingar!
  
  Vi flickor kommer att stå upp för fosterlandet,
  Och vi kommer att svara den onda Krauts, nej,
  Helvetes Kain kommer att förgöras,
  Och hej till Kristus Frälsaren!
  
  Det kommer en era - det kan inte bli bättre,
  De döda kommer att uppstå för alltid...
  Universum kommer att bli ett riktigt paradis,
  Allas dröm kommer att gå i uppfyllelse!
  Margarita kände sig lite ledsen - hon är redan mer än hundra år gammal, och hon är fortfarande en tjej. Och kanske kommer han för alltid att förbli ett barn.
  Men resten av barnen gladde sig och var förtjusta i den här sången.
  Och den formidabla kannibaljätten blev ännu mindre till växten, och såg mer ut som en rädd troll än ett monster.
  Glass och tårta flög på honom. Barnen skrattade och sträckte ut tungan. Det här såg väldigt komiskt ut. Och de glada killarna fortsatte att göra grimaser.
  Flickan Yaga slog sina läppar och kvittrade:
  Barn ska skratta
  Barn ska skratta -
  Och hur hjältar lever!
  Och hur hjältar lever!
  Och Baba Yaga riktade dammsugaren mot andra orcher och troll som hoppade ut från slottet. Och Enomai och flickan började skjuta på dem med maskingevär. Och de gjorde det jättebra . Och återigen fanns det glas med ljus glass, russinrullar, gräddtårtor, cornflakes, sockervadd och mer . Allt luktade så gott och såg extremt aptitligt ut.
  Och krigarbarnen skrattade och visade sina vassa, vita tänder, som vargungars.
  Hur fantastiskt och unikt den här handlingen såg ut.
  Och Margarita slog orcherna och skeletten med blixten och fortsatte sin underbara förvandling.
  Därefter sjöng pionjärflickan igen en patriotisk och sublim sång, och resten av barnen i kör tog upp hennes glada och glada sång:
  Satan kommer inte att besegra oss
  Mitt hemland, det vackraste i världen,
  Det vackra landet är känt...
  Vuxna och barn kommer att vara glada i det!
  
  Låt liljorna i dalen blomma magnifikt i den,
  Och keruberna spelar en anständig hymn...
  Führern kommer att bli kaput,
  Ryssar är oövervinnerliga i strider!
  
  Komsomol-medlemmar springer barfota,
  De trampar i snön med sina bara klackar...
  Hitler du ser bara cool ut
  Jag kör över dig med en tank!
  
  Kan vi besegra nazisterna?
  Som alltid är vi barfota, tjejer...
  Vår mest formidabla riddare är björnen,
  Han kommer att döda alla med ett maskingevär!
  
  Nej, vi tjejer är redan väldigt coola,
  Vi sliter bokstavligen isär alla fiender...
  Våra klor, tänder, nävar...
  Vi ska bygga en plats i ett underbart paradis!
  
  Jag tror att det kommer att bli cool kommunism,
  Rådens land, tro mig, blommar i det...
  Och bedrövlig nazism kommer att försvinna,
  Jag tror att dina gärningar kommer att förhärligas!
  
  Regionen kommer att blomma vilt, tror jag,
  Från seger är vi tillbaka till seger...
  Nikolai besegrade japanerna,
  Samurajen kommer att svara för elakhet!
  
  Vi låter oss inte lutas,
  Låt oss krossa våra fiender med ett slag...
  Låt jägaren förvandlas till vilt,
  Det var inte för inte som vi krossade Wehrmacht!
  
  
  Tro mig, det är inte lätt för oss att ge upp,
  Ryssar har alltid vetat hur man slåss...
  slipade våra bajonetter med stål,
  Führern kommer att bli bilden av en clown!
  
  Så här är mitt hemland,
  Det ryska dragspelet spelar i den...
  Alla nationer är en vänlig familj,
  Abel segrar, inte Kain!
  
  Snart kommer Sovjetunionen att vara i ära,
  Även om vår fiende är grym och förrädisk...
  Vi kommer att vara ett exempel för tapperhet,
  Den ryska andan kommer att förhärligas i strider!
  Vid den sista meningen tog och släppte pionjärflickan blixtar från sin trollstav och pulsarer från hennes bara tår med magiska ringar och stenar. De täckte slutligen jätten som hade krympt som en snigel. Den där var helt täckt av det eldiga skenet. Sedan blinkade det igen. Orcher och skelett har äntligen förvandlats till alla möjliga underbara delikatesser. Så gott och stekt, från olika sorters skinkor, fyllda fiskar och gäss, till kakor, bakverk, karameller och glassglas.
  Barnen gladde sig och hoppade upp och ner. De såg väldigt nöjda och glada ut.
  Här, i den formidabla och tuffa kannibaljättens plats, försvann ljuset. En smal, ljushårig pojke i shorts, cirka sju år gammal, dök upp. Ett så ofarligt och sött barn istället för ett formidabelt monster. Han blinkade med ögonen och gnällde:
  - Slå mig inte!
  Margarita skrek:
  - Var inte rädd! Vi kommer inte att röra dig. Nu kan du börja ditt liv från början och gå till skolan!
  Pojken och före detta kannibal gnällde:
  Vad är det här för skolliv?
  testet varje dag ...
  Tillägg, division,
  Multiplikationstabell!
  Kannibaljättens slott förvandlades mitt framför våra ögon. Istället för dödskallar blommade blommor av fantastisk skönhet på kupolerna. Och själva kupolerna glittrade av guld. Och allt blev så magnifikt, gnistrande, bländande, slottets väggar var täckta med blommor. Och istället för blod började fontänerna flöda av diamantströmmar, och molnen skingrades, och fyra solar sken på en gång.
  Och de befriade barnen började springa ut från slottet med glada skratt. Utmärglade, trasiga, barfota var de ändå glada.
  Pojkar och flickor kastade sig över de läckra godsakerna, och fat med cocktails och juice dök upp precis under gräset.
  Flickan Yaga flög upp till den före detta kannibaljätten på en mortel och räckte pojkens glass. Han svalde den och bröt ut i ett leende:
  - Gott!
  Och han tillade oroligt:
  - Förlåt mig, barn! Jag skäms över att jag åt dig. Vad äckligt detta är!
  Fler och fler barn sprang ut. Inklusive de som ätits tidigare av kannibalen. Den ofarliga pojken slog med ögonen och sjöng till och med;
  Tja, är det inte ett mirakel, är det inte en saga,
  Allt har blivit så, tro mig, underbart!
  Nej, det är bättre att göra gott för oss -
  Och ondskan kommer att försvinna in i tidlösheten!
  Ja , det var en seger. Det är sant att en av pojkarna, med en mycket muskulös bål och i shorts, tittade på den reflekterande ytan och gnällde:
  - Var tog min heroiska höjd vägen?
  Oenomaus frågade:
  - Och vem är du?
  Pojken med mycket definierade muskler svarade:
  - Nikitich.
  Och hans barnsliga ansikte mörknade, och han muttrade:
  - Jag var en stor hjälte, och nu är jag bara en barfotapojke i shorts, vem behöver mig så?
  Den före detta kannibalen utbröt:
  - Låt oss gå till skolan tillsammans!
  Dobrynya vrålade i ilska och sparkade sin bara pojkfot så hårt att stenen splittrades:
  - Jaså, åt helvete med skolan! Jag trodde att jag var slut !
  Margarita svarade med en suck:
  - Jag förstår det!
  Pojken Dobrynya vrålade:
  - Vad förstår du! Nu ska min fru lämna mig! Vem behöver mig ett så snålt barn !
  Oenomaus svarade med ett leende:
  - Det viktigaste i livet är själen. Storleken spelar ingen roll!
  Dobrynya invände:
  - Nej! Du känner inte min fru. En gång rörde hon hälen så hårt att hon slog ut näktergalrånarens visslande tand! Hon är strikt, och varför behöver hon en mustaschlös pojke ! - Och pojken slog igen med sin barfota, barnsliga, men starka fot, som en slägga, så att kullerstenen krossades i små fragment. Och den unge hjälten skrek. - Gör mig till vuxen snart!
  Oenomaus svarade med en suck:
  - Tyvärr kan vi inte göra det här, eller hur?
  Margarita svarade:
  - Just nu kan vi verkligen inte, men om du reser med oss för ett bra syfte, då kanske vi kommer på något!
  Pojken Dobrynya frågade hotfullt:
  - Vad är ditt mål?
  Oenomaus svarade självsäkert:
  - Att rädda det starkare könet på universumskala från döden. Det finns en pest i vårt universum, och den kan nå dig också!
  Margarita nickade instämmande:
  - Ja, Dobrynya, följ med oss. Du har fortfarande din heroiska styrka, och du kommer att vara mycket användbar för oss!
  Titanpojken, även om han till utseende inte var äldre eller längre än Oenomai, en pojke på omkring tolv år gammal , men han hade kolossal fysisk styrka. Så han klämde ihop stenen med sina bara fingrar och bokstavligen tog den och krossade den, varefter han sa med ett leende:
  - Och jag mår fortfarande bra! Okej, jag följer med dig. Det kommer att bli läskigt att återvända till min fru tills jag blir stor !
  Margarita, med ett leende som var som en fes, svarade:
  - Ett mycket klokt beslut!
  Och hon klickade på sina bara tår. En tredje, bedårande drakeunge dök upp.
  Flickan förklarade:
  - Du ska inte gå som en tiggare med en påse!
  . KAPITEL nr 8.
  Dominika var väldigt utmattad under övergången och klarade proven. Därför tvättades hennes vackra jungfrur i ett gyllene bad och dusch. Och så lägger de henne i en mjuk, varm säng i ett separat, lyxigt rum för elitstudenter och kvinnliga studenter. Dominica föll in i en märklig dröm, hennes sista önskan var att få vara med prins Oenomaus , för vilken hon kände stor sympati och sympati.
  Och precis som hon omfamnades av guden Morpheus, hon
  Dominica kände plötsligt att vinden blåste i hennes ansikte och hon satt på en hal, fjällande rygg. Och molnen blinkar runt.
  Och flickan vände sig om och såg en stilig, muskulös pojke, som hon kände igen omedelbart. Ja, det var prins Oenomaus, som blev en ung slav. Och nu rider han på en liten, trehövdad drake. En flicka flyger till höger om honom. Hon är också väldigt vacker och söt, med guldrött hår. Hon ser inte äldre ut än Oenomaus. Och på vänster sida är en pojke. Också ljushårig , stilig och mycket muskulös, med ett uttrycksfullt ansikte. En sådan grupp barn med ryggsäckar och vapen. Och flickan har också ringar på tårna och händerna.
  Draken kände den extra vikten och började flaxa med vingarna oftare för att inte kollapsa.
  Flickan Margarita skakade sin trollstav och vrålade:
  - Vem är du? Var kom det ifrån?
  Oenomaus kände dock igen Dominica och sa i en självsäker ton:
  - Det här är en utvald från planeten Jorden. Hon måste rädda det starkare könet i vårt universum, enligt profetian.
  Flickan Margarita flinade:
  - Från planeten jorden? Upplevde du det stora fosterländska kriget?
  Dominica bekräftade självsäkert:
  - Ja det var det!
  Pionjärhjältinnan frågade insinuerande:
  - Och när gick det över?
  Hittjejen svarade, inte mindre självsäkert:
  - Från den tjugoandra juni fyrtioen till den nionde maj fyrtiofem, ja, visst vann vi!
  Margarita svarade med ett leende:
  - Jag vet att vi vann! Annars skulle vi inte prata med dig. Så det betyder att vi är landsmän, bara utspridda över tiden. Vad trevligt det är att träffa någon från din hemplanet, och ännu mer från ditt land!
  Dominica svarade med en suck:
  - När det stora fosterländska kriget tog slut var min farfar ännu inte född. Det här är en lång historia för oss!
  Margarita anmärkte också med en suck:
  - Och jag levde inte för att se dess fullbordan. Jag hängdes i januari '44. Men jag trodde på vår seger. Kiev hade redan befriats, och Stalingrad och Kursk- bukten dånade. Vad synd att dö när man bara är tolv, utan att gå med i Komsomol.
  Dominica blev förvånad:
  - Om du dog för så länge sedan, varför är det då fortfarande en tjej?
  Margarita ryckte på axlarna:
  - Jag vet inte det. Nästan hundra år har gått sedan min död, och jag är fortfarande ett barn. Men det finns också ett plus: jag åldras inte alls, och jag har inte en enda fyllning i mina tänder!
  Dominic fnissade och noterade:
  - Ja, hög ålder är väldigt dålig, äckligt helt enkelt!
  Och den vackra filmskådespelerskan började sjunga;
  Mänskligheten är i stor sorg,
  Alla tänker nog på honom!
  Tårar föll över detta hav,
  En människas rädsla brinner i eld!
  
  År kryper efter år i en husvagn,
  Mormor gnuggar henna på kinderna!
  Och något hände med jungfruns smala gestalt,
  Jag förstår inte var rynkorna kommer ifrån!
  
  Varför är naturens krona ljus?
  Skaparen av maskiner måste plötsligt vissna!
  Den som utnyttjade vindens kraft till vagnen,
  Han kan inte hantera ondskan med åldrande!
  
  En skönhet blir ett freak
  Och hjälten vissnar bort framför våra ögon!
  Något otäckt väder nu,
  Och på natten plågas jag av vild rädsla!
  
  Men jag tror inte att det inte finns någon frälsning,
  En person kan argumentera med Gud!
  Så att en vänlig familj blir evig,
  Så att vägen går uppför med lätthet och brant!
  
  Gamla kvinnor kommer inte längre att ha rynkor,
  Låt oss få ålderdomen att dra sig tillbaka i skam!
  Och människan, framstegets mäktige son,
  Han ser på livets höjdpunkt med ljusa ögon!
  
  Och det kommer att finnas oändlig skönhet
  Dagarna kommer att flyta som en fullflödande flod!
  Mänsklig vänlighet kommer att dyka upp
  När allt kommer omkring kommer hjärtat att bli rent och ädelt!
  
  Tro, nytt nöje kommer,
  Med åren kommer visdomen att öka!
  När allt kommer omkring lägger sig inte is i en ung kropp,
  Som en skolpojke som är sugen på att studera för fem!
  
  Märket är högre, kom igen, leta efter det,
  Du kommer att göra om provet minst hundra gånger!
  Och du kan äta påskkakor med honung,
  Nåväl, bli en gammal flicka nu!
  Så vackert sjöng Dominika, en riktig primadonna. Och hennes sånger var fylliga och skimrande, som en näktergals trilla.
  Enomai nickade instämmande:
  - Du kan inte argumentera emot detta !
  Boy Dobrynya anmärkte:
  - Hög ålder är dålig. Men jag fick föryngrande äpplen till mig själv och min fru . Om du äter lite av dem blir du inte gammal och du kommer inte att förvandlas till ett barn. Och så sörjde en dum häxa i sådana äpplen. Hon var en gammal kvinna, men hon hamnade på pottan. Så du bör känna till måtta i allt, och kom ihåg att alla åldrar är undergivna kärleken.
  Enomai noterade plötsligt:
  - Min drake andas tungt! Det är svårt för honom att bära två personer, särskilt eftersom Dominica inte är ett barn, utan en mycket stor och muskulös tjej. Hon behöver ett nytt flygblad!
  Margarita sa självsäkert och klickade med sina bara tår:
  - Det kommer en flygblad!
  En liten trehövdad drake dök först upp i luften. Men partisanflickan skickade in en stråle av energi i honom, och denna drake började växa.
  Dominica blev förvånad:
  - Det här är magi i aktion. Det här är första gången jag ser drakar födas upp.
  Margarita svarade med ett leende:
  - Drakar är inte människor, det är lättare att uppfostra dem!
  Odjuret växte till en storlek något större än de andra tre drakarna. Och ytterligare ett knäpp med fingrarna, den här gången med händerna, och Dominika befann sig i en bekväm sadel!
  Pionjärflickan nickade:
  - Du ser hur enkelt det är! Nu har du din egen drake. Gläd dig åt detta!
  Träffaren sa med ett skratt:
  - Det här är såklart bra , men vad är poängen med att klättra på väggen med glädje?
  Margarita skrattade och svarade:
  - Har du inte drömt om din egen drake?
  Dominica muttrade ärligt:
  - Jag drömde om en egen helikopter. Men hon hade inte tid att tjäna pengar åt honom. Så det finns inget att vara särskilt glad över!
  Enomai noterade med ett leende:
  - Men jag drömde om en personlig drake.
  Dobrynya bekräftade:
  - Personlig drake är cool! Men min heroiska häst kunde också flyga upp om jag använde magi. Men för speciella besvärjelser måste trollkarlar betalas i guld. Och draken är fri.
  Margarita lade till:
  - Draken är också bra eftersom den kan livnära sig enbart på vatten. Tja, lägg till lite ogräs till det, så blir det jättebra. Han kommer att andas eld.
  frågade Dominica nyfiket:
  - Kämpade du verkligen mot tyskarna?
  Margarita svarade ärligt:
  - Jag slogs inte riktigt. Jag arbetade mer med intelligens och kommunikation. Jag gick genom byar och mellan skogar. Nåväl, alla med tiggarväska och barfota från vinter till vinter kommer att misstänka. Det är sant att hon planterade sprängämnen på nazisterna ett par gånger. Tja, hon sköt bara när de tog mig. Hon sköt tillbaka till den sista kulan. Hon blev tillfångatagen. Jo, de torterade mig, om än hastigt, och de hade bråttom att hänga mig, eftersom Röda armén just då var på frammarsch i den riktningen. Annars hade de kunnat plåga honom längre.
  En gång gjorde jag ytterligare två poliser sömniga och överlämnade dem till partisanerna. Tja, jag kommer inte att hitta på saker, men det fanns såklart massor av äventyr.
  Dominica frågade med ett leende:
  - Fick du några beställningar?
  Margarita svarade med en suck:
  - Nej! Bara medaljen "For Courage", jag ansågs vara för liten för att tilldelas något allvarligt. Tja, jag vet inte om de tilldelades postumt och hur...
  Oenomaus anmärkte:
  - Redan vid tolv år är det inte illa för en tjej att få ett militärt pris! Säg mig, hur är det med dig?
  Pionjärflickan nickade:
  - Jaha, säg mig, kommunismen har byggts och krig är över?
  Dominica suckade och svarade självsäkert:
  - Nej! Det blev ännu värre vad gäller krig. Men jag vill inte prata om det. Men folk har blivit ännu värre.
  Pojken Dobrynya föreslog:
  - Låt oss bättre prata om magiska bedrifter. Annars börjar ni nu prata om tankar...
  Margarita rynkade pannan:
  - Vad kan du om stridsvagnar?
  Dobrynya svarade:
  - Jag var i en mer utvecklad värld, och där fanns de här metallmonstren. De skjuter högt och är mycket farliga. Det är äckligt att komma ihåg dem.
  Partisanflickan flinade och anmärkte:
  - Jag hällde sand i gastanken på Tigertanken. Och han stannade. Det var så. Och hon använde en syl för att sticka hål på hjulen på nazisternas bilar. Jag är en liten flicka och det var lättare för mig att göra det här.
  Dominic fnissade och noterade:
  - Bra gjort! Du är en pionjärhjältinna. Vi måste göra filmer om dig och skriva böcker om dig.
  Margarita nickade:
  - Jag vet, det finns några - "Red Devils", till exempel. I allmänhet trodde jag inte bara på Gud, utan ibland gjorde jag saker som jag nu skäms för!
  Enomai sa med ett leende:
  - Händer. Ibland beter sig gudarna inte särskilt bra. Men i alla fall, du är nu en mycket begåvad trollkvinna, och du borde...
  Han slutade inte. En flock flygande apor dök upp framför dem. De var långt borta, men älvpojkens och trollkvinnans skarpsynta syn såg att dessa bevingade primater släpade åtminstone ett dussin barn i nätet. Både de olyckliga pojkarna och flickorna kvävs och lider mycket under flykten, när de kastas upp, och barnens kroppar skärs av nätets stålmaskor.
  Dominica såg detta också och ropade:
  - Vi måste befria killarna!
  Dobrynya nickade och drog sitt svärd med ett rop:
  - Vi kommer djärvt att gå ut i strid,
  För det heliga Ryssland' -
  Vi slåss med ett svärd,
  Jag säljer inte!
  Dominica noterade och blottade sina tänder:
  - Det är förstås väldigt intressant att hjälpa barn. Men har vi styrka nog? Jag läste en saga om flygande apor, och de verkar vara väldigt starka!
  Margarita nickade instämmande och sjöng:
  Mörkrets krigare är säkert starka,
  Ondskan styr världen utan att veta numret...
  Men till er, Satans söner -
  Bryt inte Kristi kraft!
  Dobrynya anmärkte:
  - Vi hade olika motståndare. Och det faktum att de är starka, som regel, stoppade oss inte!
  Och kvartetten med drakar rusade efter de flygande aporna. Det var bara ett jäkla dussin av dem - tretton av dem. Och ungefär lika många fångna barn. Och detta är den hårda sanningen om striden.
  Margarita rusade fram och närmade sig de flygande aporna och skrek:
  - Släpp barnen, era monster!
  Apornas ledare väste:
  - Gå iväg, tjejen, annars lindar vi in dig också.
  Margarita svarade modigt:
  - Nej! Du släpper dem, annars måste du slåss mot oss!
  Aporna ylade och blottade sina tänder:
  - Aldrig!
  Fyra av dem var kvar för att hålla nätet med barnen, och resten rusade mot den lilla avdelningen av unga räddare.
  Dominica skakade med nävarna och en sabel dök upp i hennes hand.
  Margarita frågade:
  - Vet du hur man stängsel?
  Dominica svarade självsäkert:
  - Det finns ett koncept! Hon spelade i filmer.
  Partisan flickan kurrade:
  - Det här kommer att vara användbart för dig.
  Flickans skådespelerska sjöng:
  Det är dags för dig att svinga ditt svärd,
  Det är dags att skynda på...
  Det är dags för dig att vifta med ditt svärd -
  Tänk om det kommer väl till pass!
  Skriv ner det i din anteckningsbok -
  På varje sida!
  Det är dags för dig att svinga ditt svärd,
  Det är dags för dig att svinga ditt svärd,
  Det är dags för dig att svinga ditt svärd!
  Därefter skrattade de fyra. Och de flygande aporna försökte attackera. De rörde sig som drakar och attackerade sparvar.
  Margarita slog ledaren för de flygande aporna med en trollstav och trollringar på sina bara fötter. Och det slog väldigt hårt.
  Ledaren fick en chock, och hans huvud förvandlades omedelbart till en mycket välsmakande kokosnötskaka. Och den flygande apans tassar ryckte hysteriskt. De andra flygande aporna visslade av rädsla.
  En av dem rusade mot de fyra, men pojken Dobrynya slog hennes panna med sin bara häl, så att apan, efter att ha fått ett kraftigt slag, vände sig om.
  Dominica svängde sitt svärd och skar den flygande apans horn, varefter hon sjöng:
  Vi är i djungeln i de vilda apornas land,
  Vi slåss med de bevingade i himlen...
  Jagar för att sluka mogen banan -
  Häng den som stjäl barn från ett träd!
  Oenomaus slog också apan, denna gång på vingen, och väste:
  Jag är en riddare av ljus, på dina knän vildar,
  Jag ska sopa bort fäderneslandets fiender från jordens yta!
  Och han gjorde en åttasiffra med svärd. Därefter undvek pojken skickligt den skadade primaten. Och när draken brast i lågor, skrek den förblindade apan. Samtidigt luktade det brännande.
  De fyra kämparna gick till offensiv. Aporna försökte gå till motattack. Drakarna träffade dem med eldstrålar som bokstavligen satte eld på primaternas vingar. Och det luktade stekt.
  Flickan Margarita tog och släppte strömmar av magi. Och nästa apa hade en chokladmunk istället för ett huvud.
  Dobrynya tog tag i en apa i vingen med sina bara tår och kastade den på den andra fågeln. Och så blev det en kollision med gnistor.
  The Titan Boy sjöng:
  -Du vet, jag har strålande styrka,
  Att vara vän med henne är som att leka med en krokodil!
  Och sedan skar Dominics flicka apans vinge med sitt svärd. Hon lutade och släppte en fontän av lila blod. Därefter kraschade hon in i sin partner.
  Dominica sparkade en av de bevingade varelserna i käken med sin bara häl och kvittrade:
  Okej, varelsen somnade i sågspånet,
  Okej, de sparkade mig i käken...
  Okej, de släpade mig på en bår...
  Säg tack för att du lever !
  Och flickan slog en annan apa i huvudet med ett svärd. Därefter började varelserna springa iväg. Samtidigt försökte fyra bevingade primater ta bort fångarna, barn intrasslade i ett nät.
  Margarita avfyrade en magisk stråle mot dem, apan förvandlades helt till en kanelpaj med frosting.
  Resten sprang iväg skrikande och släppte nätet. Och de fångna barnen började falla.
  Margarita skrek:
  - Håll i nätet, kom igen, starkare.
  Och hon svepte ner på draken. Tre andra kämpar rusade efter henne.
  Pojken Dobrynya sjöng:
  Åh, barndom, barndom, vart flyger du?
  Åh, barndom, barndom, var har du bråttom...
  Full av lurviga apor, jag vet,
  De fångar dig från olika länder!
  Och pojkhjälten tog upp nätet med sina bara tår. Ändå har det sina fördelar att vara en kille i shorts. Det är oanständigt för en vuxen att gå utan stövlar, men för en pojke är det naturligt, och han kan använda sina starka ben i aktion.
  Alla fyra saktade ner det fallande nätet och började sjunka mjukt.
  Dominica noterade med ett leende:
  - Jag önskar dig inte en föräldralös andel,
  Jag önskar dig inga svåra dagar...
  Låt planeten bli ett ljust paradis,
  Må den helige Herren skydda barnen!
  Killarna var repade och trasiga, nästan alla barfota, förutom en tjej i en elegant och kanske lyxig klänning och skor broderade med smaragder och rubiner.
  Flickan kvittrade:
  - Var försiktig, räddningsteamet är min far, hertigen, och jag bär redan titeln friherrinna!
  Dominica svarade med ett skratt:
  Kings kan göra vad som helst
  Kings kan göra vad som helst...
  Men gick ofta sönder
  Ibland sitter de!
  Gifta sig för kärlek
  Gifta sig för kärlek...
  Svag för dig, vem som helst
  Du är inte Gud, kung!
  Vem som helst är svag för dig -
  Du är inte Gud, kung!
  Teamet landade försiktigt barnen. Och hon nysta upp nätet. Barn - pojkar och flickor - kände frihet. Och deras runda klackar blinkade när de försökte springa.
  Men Margarita stoppade dem med ett hotfullt rop:
  -Vart ska ni? Vad sägs om att säga tack?
  Barnen stannade. Friherrinnans flicka nickade:
  - Det stämmer, du räddade mig från fångenskapen. Överlämna mig till min far, och en hög belöning kommer att vänta dig. Och låt resten ta sig dit själva - de är tiggare och barfota.
  En pojke bland fångarna invände:
  - Min far är greven! Och jag är barfota eftersom jag blev fångad under en träningskörning!
  Margarita frågade: "Varför fångade de dig?"
  Viscount-pojken ryckte på axlarna, han hade en bar, muskulös överkropp, solbränd, trådig, och bara hans uttrycksfulla, om än barnsliga, ansikte förrådde hans ras.
  Friherrinnans flicka svarade:
  -De ville ta oss till Skelenton . Det här är en kraftfull trollkarl som är avlägset släkt med Koshchei den odödlige!
  Margarita slog med läpparna och sa:
  - Skelenton , en ond trollkarl och elementens mästare, har en svart tigerartefakt. Kanske kommer detta att hjälpa till att rädda det starkare könet.
  Pojken prins Oenomaus noterade:
  - Dessutom är det nödvändigt att befria andra fångna barn som hålls fångna av mardrömstrollkarlen. Annars kommer det att bli en stor skada för universum.
  Dominica frågade, inte alltför självsäkert:
  - Kommer inte detta att distrahera oss från huvudmålet?
  Margarita invände:
  - Vice versa! Om du samlar alla tolv artefakter kan du få den allsmäktige Guds kraft. Och detta kommer att göra det möjligt att rädda inte bara det starkare könet, utan att skapa många andra bra saker.
  Pojken Dobrynya utbrast:
  - Det här är otroligt! Då kommer vi att kunna göra något som andra hjältar aldrig har drömt om!
  Dominika sjöng förtjust:
  Vår värld är skoningslös, grym, förrädisk,
  Människors blod rinner som en stormig bäck...
  Men mannen är smart, känd för sina framsteg -
  Övervinna hinder medan du spelar!
  
  Otaliga mardrömslika hot
  Ödet är grymt, sorgligt och roligt...
  Vi fällde konstiga tårar i tvivel -
  Titta på himlen med överjordisk melankoli !
  
  Och låt det vara nödvändigt att kasta
  I en rasande strid, människoblod...
  Bryt livets tråd med ett svärd, en pil,
  Vi kommer inte att förråda kärleken för alltid!
  Margarita nickade med sitt gyllene huvud:
  - Du sjunger Dominic bra, och de förnuftiga orden berör själen! Men detta räcker inte...
  Flickans skådespelerska sjöng:
  Det blev väldigt lätt
  Jag räddade fosterlandet...
  Jag hade verkligen tur -
  Bara detta räcker inte!
  Bara, bara, bara -
  Det här är inte tillräckligt!
  Viscountpojken stampade med bara foten så hårt att daggdropparna flög av det orangea gräset och morrade:
  - Sluta sjunga! Låt oss gå till Skelentom och vi ska slita honom i stycken!
  Margarita sa med en suck:
  - Det är för långt att gå. Du måste antingen flyga på drakar eller transporteras med en medaljong!
  Oenomaus frågade med ett leende:
  - Har du en medaljong? Så bär oss över!
  Partisanflickan svarade med en suck:
  - Den behöver laddas om för att kunna transportera hela laget. Låt oss äta nu. Barnen är förmodligen hungriga.
  Friherrinnans flicka nickade på huvudet, hennes diamantörhängen klirrade:
  - Ja, det är precis vad som ska göras. Det brinner i min mage!
  Pojken vicounten noterade:
  - En full mage är döv i strid!
  Resten av barnen, mestadels flickor, skrek unisont:
  Vi vill äta
  Öppna dörrarna bredare
  Annars äter vi kocken...
  Kockarna kommer att ha ett mellanmål,
  Och låt oss dricka till tjänstemän,
  Vi förstör hela matsalen
  Och vi slår sönder disken!
  Margarita skakade sin trollstav. Och ett bord dök upp med flera rätter och en tårta på.
  Flickan sjöng med förtjusning:
  Barnen har samlat in åt dig,
  Vi är inte skrot alls -
  Och coola godsaker,
  Inte bara gröt med hirs!
  Dominica nickade och noterade:
  - Men tvätta händerna först!
  Barnen rusade till bäcken. Bara friherrinnans flicka blev stående. Flickskådespelerskan vrålade:
  - Behöver du en speciell inbjudan?
  Den unga friherrinnan mumlade:
  - Och jag är trött på att bli blöt på händer och fötter med plebejerna!
  Dominica svarade strängt:
  - Då låter jag dig inte gå till bordet!
  Den dignitära flickan sa:
  - Ska du, barfota tjej , peka ut mig? Ja, jag kommer att beordra dig att piskas.
  Dominika reste sig och knöt sina nävar:
  - Och vem ska du beställa?
  Friherrinnan såg tillbaka. Dominica var lång och muskulös och tyget täckte bara hennes bröst och lår. Och det var tydligt att muskelkulor rullade under den solbrända huden, och det låg brickor av mage på magen. En sådan heroisk tjej kan slå dig.
  Men Margarita sa i en försonlig ton:
  - Låt oss alla tvätta händerna redan. Och om du, Dominica, är vuxen, bör du vara ett exempel för oss. Så låt oss alla tvätta tillsammans.
  Och hon gick mot bäcken. Och med henne har hon friherrinnans flicka och Dominica. Vattnet värmdes upp av de fyra solarna, mildt och varmt, så att tvätta var ett nöje. Barnen simmade till och med i bäcken. Och de började stänka vatten på varandra.
  Dominika plaskade också runt som en liten flicka och sjöng:
  Vatten, vatten, kallt vatten,
  Det var inte utan anledning som det rann ur hinken!
  Och det var så underbar natur runt omkring. Lyxiga blommor i olika former växte på frodiga träd. Och kronbladen på dessa blommor har olika färger och nyanser. Föreställ dig bara att knoppar glittrar av regnbågens alla färger och skimrande i strålarna från fyra solar.
  Detta är verkligen en underbar skönhet. Och fjärilar i storleken av albatrosser flyger, och deras vingar har rörliga mönster, som stänk från havsvågor. Och en underbar rörelse uppstår.
  Dominica sjöng:
  Fjärilens vingar
  De var så bra...
  Pojken förlorade lugnet,
  Och han sa från hjärtat...
  Den unge viscounten, plaskande, anmärkte:
  - Ja, det är vackert runt om...
  Faktum är att många av träden såg ut som påfåglars juvelprydda svansar. Och ovanför dem, förutom fjärilar, rörde platinasländor också sina vingar. Och i skogen hördes praktfulla fåglars triller. De är så fantastiska och underbara med sina röster att man helt enkelt blir förvånad.
  Dominica twittrade:
  du hört koltrasten sjunga?
  Näktergalar och orioler rusar...
  Och ibland bråkar åsnor, åsnor så,
  Tjejerna springer barfota!
  Ja, det här såg väldigt roligt ut.
  Efter att ha badat gick barnen till bordet. Och deras humör blev stort, och de sjöng i glädje;
  Den goda fen gav oss
  Många leksaker, av olika slag...
  Vi föddes av en enorm kraft,
  Som fåglar och djur!
  
  Barn leker i ljuset av ett leende,
  Stor glädje har kommit till världen...
  Vi kan komma dit på första försöket -
  Även i oket som blev galen, åsnan!
  
  Vi rusar barfota genom daggdropparna,
  Det finns så många underbara idéer i världen...
  Barn tappar pärlemorfärgade tårar,
  Tro mig, din själ kommer att bli gladare!
  
  Den onda Koshchei attackerar oss,
  Baba Yaga rusar i en mortel...
  De piskar illvilligt en barfota flicka med en piska,
  Och floden svämmar över stränderna!
  
  Men vi kommer inte att vika oss, pojkar och flickor,
  Vi kommer att kämpa som en titan...
  Och vår röst kommer att vara så tydlig,
  Som en banbrytare, trumma!
  
  Tja, orcherna är inte ett hinder för oss,
  Ett galet troll skrämmer dig inte...
  Det kommer att finnas en stor belöning för tapperhet,
  Om barnet inte är noll i övergrepp!
  
  Vad är ormen Gorynych för modiga pojkar,
  Det finns inget hinder för oss, vi är ivriga att bekämpa det onda...
  Vi ger honom en massa stötar,
  Och vi låser in honom rakt in i ladan!
  
  Om en ond troll skjuter från en kanon,
  Då kommer vi att svara honom med buckshot...
  Sluta smutskasta era snoppar ,
  Låt oss besegra Satan en gång!
  
  Till den blodiga striden, helig och rätt,
  Modiga tjejer, pojkar springer...
  Vi kommer att styra den heliga makten,
  Låt oss kaput den onda draken!
  
  Det finns inga lyckligare stränder för våra kära,
  Låt oss fånga en hel damm med fisk...
  För den stora, glamorösa Elfias skull,
  Pojken kommer att bevisa att han är väldigt cool!
  
  Låt oss göra världen så vacker
  Så att blommor från paradiset växer i den...
  Även om vi ibland slåss farligt,
  När allt kommer omkring kommer drömmar att gå i uppfyllelse i ljuset!
  
  Nej, vi kommer aldrig att stå under fiender,
  Låt oss säga att tjejer, pojkar gå vidare...
  Vi kommer att trampa den otrogna armén under våra fötter,
  Vi utfärdar en faktura till vinnaren!
  
  Tro mig, det kommer att finnas en evig sommar i världen,
  Vår barndom kommer aldrig att gå över...
  Riddarnas bedrifter sjungs verkligen,
  Och gå på en segerrik kampanj!
  
  Tja, när vi besegrar alla Orks,
  Kampen kommer att sluta med en härlig seger...
  Det kommer att vara underbart i min rena själ,
  Vi höjer svärdet, den starka skölden!
  Barnen sjöng en busig sång och satte sig vid bordet. De började njuta av att äta friterade ankor, stekar och fisk till tillbehör.
  Dominica anslöt sig till dem. Hon skar en skiva med en kniv och noterade:
  - Utmärkt kött!
  Margarita nickade:
  - Ja, hur gör jag magi? Håller med, det går inte att skilja från den äkta varan!
  Friherrinnans flicka noterade:
  - Ja , utmärkt kött, men hur är det med fisken?
  Och jag provade en bit. Visserligen var maten underbar. Barnen åt och noterade med förtjusning:
  - Vilken typ av rätter, vilken typ av rätter,
  Jag önskar att jag kunde ta med mig allt...
  Det är synd att bordet inte är så ofta -
  De matas helt enkelt till slakt!
  En av de barfota tiggarflickorna frågade:
  - Kan jag få lite chokladgodis?
  Margarita skrattade och viftade med sin trollstav. Hängande på ett träd stort som en påfågelstjärt rusade kottarna genast till bordet och förvandlades till vackra, djur- och fiskformade barer, täckta med choklad och med en underbar fyllning.
  Barnen kvittrade belåtet:
  - Vad bra det här är , och dessutom vill vi ha glass!
  I det ögonblicket hoppade flera stora råttor med scharlakansröd päls ut under det orangea gräset och försökte attackera barnen. De tjöt av rädsla, varje råtta var lika stor som en bra varg. Margarita slog dem med blixten från sin trollstav och de magiska ringarna på hennes bara fötter. Och Dominica använde också sin trollstav för att släppa en pulsar.
  Gyllene vinglas dök upp med rik, frodig glass placerad i form av underbara blommor. Dessutom med jordgubbar, fikon, vildsmultron och andra magnifika bär.
  Dominika muttrade och noterade och pekade på det största vinglaset, som visade sig inte bara vara guld, utan översållat med diamanter. Och glassen i den såg ut som en fantastisk prydnad, upplagd i alla regnbågens färger. Och vad vackert det såg ut.
  Margarita noterade:
  -Du har en trollstav gjord av hjärtvenen på en drake - detta är mycket sällsynt. Var fick du tag i det?
  Dominica svarade ärligt:
  - I strid! Och detta är sant och modigt!
  Oenomaus sjöng med förtjusning:
  Ve den som kämpar,
  Med en vacker jungfru i strid...
  Om fienden är rasande -
  Jag dödar jäveln! Jag dödar jäveln!
  Pojken Dobrynya morrade:
  - Vad är du, flicka , varför sjunger du så? Vi måste sjunga: med en stark pojke i strid! Mer exakt, även med en mäktig man i strid. Vi är bara pojkar till utseendet, men i åratal har vi varit män!
  Oenomaus skrattade och noterade:
  Vi förblir barn för alltid,
  Bara åren förändras!
  Dominika skrattade och sa:
  - Här kommer vi att ha en sagovärld och förvandling.
  Därefter började hon äta sin trollade glass. Det smakade bara bra. Så här magnifikt blev det. Och den söta, milda smaken av glass spred sig över flickans tunga.
  Pojken Dobrynya, efter fisken och köttet, hyllade också gärna glassen. Det här är verkligen en grej, mums .
  Barnen försökte äta på ett sätt som såg civiliserat ut och inte slurpa. Ja, köttätande råttglass är en underbar sak.
  Dominica noterade med ett strålande leende:
  Hur bra det är att kunna kasta magi,
  Och förvandla den onda råttan till glass...
  Vi får en solid femma -
  Att göra något som inte alls är tänkt att göras!
  Och återigen barnfniss som svar. Och ett belåtet gnisslande...
  Det hördes ett ljud på himlen. Någonstans från kanten flög en enorm drake. På avstånd verkade han liten och inte skrämmande, trots sina sju huvuden. Och det var ett slags monster på ett ofarligt sätt.
  Barnen skrattade och började blinka åt varandra. Det här är riktigt roligt. Och de klappar handflata mot handflata.
  Att det ringer.
  Dominika tog den och kastade bumerangen med sina bara tår. Han flög över och skar av bulan, och under hösten träffade skönheten den med energi från en trollstav. En stor kaka dök upp i form av Napoleons spetsiga hatt, översållad med vallmo, rosor och blåklint.
  Barnen var redan välnärda och tog emot gåvan med måttlig entusiasm.
  Pojken viscount sa:
  -Tårtor är väldigt goda, men du bör ändå vara måttfull...
  Dominika fnissade och noterade och sjöng:
  En kock på min födelsedag,
  Jag skrev grattis till tårtan...
  Och inskriptionen färgad från grädde -
  Det är dags att åka till staden San Remo!
  Därefter tog flickan den och lanserade bumerangen igen. Och han flög över, gjorde utfall och snurrade. Och flickan fångade honom igen med sin bara fot och sjöng:
  Se inte ner på tårtan
  Tiden kommer när du också kommer att dö ...
  Pepparkakorna visslar som en kula mot templet,
  Med kosten kommer du verkligen att skruva på dig!
  Friherrinnans flicka svalde med nöd och näppe en tårtbit med lutad hatt, slickade sig om läpparna och noterade:
  - Läckert! Men det passar inte längre.
  Pojken vicounten noterade:
  - Det tar inte lång tid att bli tjock.
  Dominica sjöng med ett leende och skämtsamt:
  Till mammas sked, till pappas sked,
  Och till mormor en slev ...
  Och på sidan av sängen!
  Barnen blev verkligen tunga efter att ha ätit och föll på det mjuka, orange gräset och sniffade med näsan. Som tur var fanns det inga rovmyggor eller insekter här. De som flög var stora och bet inte, och det var praktiskt taget inga problem med dem.
  Dominica frågade Margarita, pionjärflickan gäspade också och täckte snabbt sin mun med handflatan:
  -Ska du sova eller?
  Partisanhjältinnan svarade:
  Vadå, flickan kan inte sova i missbruket och ångesten?
  Någonstans vandrar den trolovade längs en skogsväg...
  Han vandrar genom mintgräset och vet ingenting,
  Och jäkla ödes skämt och skämt!
  Den heroiske pojken Dobrynya snusade redan genom näsan.
  Ja, barnen har haft många äventyr.
  Dominika sjöng på skämt:
  Vi somnar utan svårighet,
  Det är sant, ja...
  Men sedan, med vilken svårighet,
  Vi vaknar senare!
  . KAPITEL nr 9.
  Dominica vaknade och kom ut ur en magisk dröm som tog henne till en parallell värld. Därefter tvättade flickan sig och tog en dusch med en gyllene anordning. Jag borstade tänderna och gick och åt frukost.
  Där möttes hon av andra tjejer och tjejer från elitklassen. De skakade hand och såg artiga ut. Det fanns också tomtar, kvinnliga troll, kvinnliga hobbiter som såg ut som flickor, nymfer, dryader, människoflickor, även om det var få av dem. Ett vackert sällskap samlat.
  Flickorna var i eleganta klänningar och smycken, men barfota, så att det skulle vara bekvämare att använda sina fötter under häxkonst. Och i elitklassen var utbildningen något annorlunda - de lyssnade på föreläsningar som hölls av en uggla på ett snabbt eldande sätt och utförde olika sorters uppgifter. Man trodde att flickan redan visste grunderna.
  Dominica slutförde flera uppgifter här. Hon sköt från en trollstav och gjorde förvandlingar. Och så viskade hon trollformler. Flera komplicerade ordkombinationer lästes upp för henne och Dominika upprepade dem.
  Som filmskådespelerska hade flickan ett fenomenalt minne, eftersom hon på uppsättningen behövde uttala många dialoger.
  Och jag kom ihåg allt perfekt. Men det här är alla blommor, det viktigaste är förstås sökandet efter artefakter för att rädda det starkare könet.
  Och så satte sig Dominika i lotusställning, förenade sina starka, muskulösa ben och rätade ut ryggen. Och återigen kastade hon sig in i ett parallellt universum, där deras team letade efter ett sätt att rädda det starkare könet.
  Och precis i tid. För det var där som trollet och rånarnäktergalen kröp upp på tå. Dessa två skurkar har redan spridit ett magiskt nät för att täcka det sovande barfotalaget.
  Margarita sov också, och hon drömde...
  Flickan fick uppdraget att spränga bron. Så hon gick barfota, i en trasig bomullsklänning och med en tiggande väska, på spaning. Det är höst och vädret är inte särskilt bra. Det var frost på natten, och gräset var täckt av frost, på vilken flickans bara fötter lämnade små, graciösa fotspår. Det var väldigt fuktigt och kallt, med regn blandat med snö.
  Barfotapartisanens små tår blev blå av kyla och fukt. Men hon gick modigt fram och till och med ökade farten.
  Och samtidigt sjöng hon;
  Regnet spred stjärnfragment över himlen,
  De har förberett en skärpt insats för fascismen!
  Tigertankarna är bara skräp - en smutsig loppmarknad ,
  Wehrmacht väntar på ett rasande nederlag!
  Wehrmacht väntar på ett rasande nederlag!
  
  Vår kamrat Stalin, ledaren, är miljoners styrka,
  Han har en granitnäve, en maskingevär i handen!
  Vi kommer att kunna besegra armén från Sodom,
  Vår styrka är en monolit, lyckligtvis på jorden!
  Vår styrka är en monolit, lyckligtvis på jorden!
  
  Vårt parti har inget viktigare att göra,
  Hur man räddar folket, moderlandets bästa!
  Goebbels besatt, åt helvete med nonsens,
  Och det blir seger, tro mig, trots alla djävlar!
  Och det blir seger, tro mig, trots alla djävlar!
  
  Den ryska skönheten, du vet, är känd för sin kraft,
  Hon har en tung brun fläta!
  Och i strider med fascisterna kommer ungdomen att bli berömd,
  Ljuslandet kommer till liv, reser sig upp!
  Ljuslandet kommer till liv, reser sig upp!
  
  Låt inte Hitler sticka näsan i ryssarna,
  Den mustaschprydda killen tycker att han är en cool gud!
  Vi marscherar längs en gata i Berlin,
  Nej, den som är ren i själen kommer inte att bli en slav!
  Nej, den som är ren i själen kommer inte att bli en slav!
  
  Vår banderoll är röd, färgen av rasande blod,
  Solen skiner redan på riksdagen!
  Det finns ingen mer generös gåva till våra kära barn,
  Om hjärtat är modigt och rädslan är krossad!
  Om hjärtat är modigt och rädslan är krossad!
  Så Margarita sprang upp, med kylan bitande i hennes bara hälar, till bron. Det är taggtråd runt om och det finns maskingevärstorn.
  Tyskarna dricker månsken och röker eldar. Margarita sprang fram till dem. Den stackars, blonda lilla flickan verkar inte skrämmande för Krauts. Dessutom, i sådan fukt och kyla, skulle knappast någon, förutom de sista tiggarna, våga gå barfota.
  Och flickan började sjunga en ofarlig och glad sång för dem:
  Jag är en stackars liten föräldralös
  Jag springer barfota genom snön i kylan...
  Men flickans röst är väldigt tydlig,
  Hon kommer att driva ut frosten som med våld!
  
  Kriget tog min mamma med en bomb,
  Fadern kallades förstås till fronten...
  Den krulhåriga brodern är frusen av kylan,
  Stora systern är på ställningen!
  
  Hungrig gnager jag en brödskorpa,
  Och mina små fötter är röda av frosten...
  Jag är där luffarhunden åt
  Fast tjejen är söt och vacker!
  
  Jag kan djärvt och modigt berätta för alla,
  Det, naturligtvis, krig var förbannad...
  Det spelar ingen roll vad vi kämpar för,
  Monsteret Satan är skyldig till detta!
  
  Åh, flickans ben lider,
  Och de värker mycket i denna kyla...
  Jag önskar att det snart skulle bli gryning i den varma maj,
  Må den strålande falken flyga!
  
  Vi vill göra vårt hemland vackrare,
  Men hunger, kyla, snöstormar och snöstormar...
  Vart är du på väg, olyckliga Ryssland?
  Så svårt öde!
  
  Jag är en tjej, bara ett barn,
  Jag hann uppleva mycket...
  Jag jobbade nästan från vaggan,
  Jag pluggade bara i fyra eller fem!
  
  Varför kom denna sorg till mig?
  Brutna hjärtans grymma öde...
  Tro mig, sådan ondska har fallit,
  Vad som bara verkar vara lite och det är slutet!
  
  Men flickan under oket bröt inte,
  Hon lyckades göra sig redo och går...
  Hon är ett barn, långt ifrån gammal,
  Och hon tycker om att stampa barfota!
  
  Den lilla flickans fotspår är graciösa,
  Raphael gjorde ritningar på dem ...
  Och jag tror att den lilla kommer att bli glad,
  Herren kommer att se sina barn, tro mig!
  
  Det är därför jag sjunger sången
  Till Guds, Herren Kristi ära...
  Jag tror att planeten kommer att bli ett paradis
  Och jag ska träffa min pappa, tro mig!
  
  Då kommer tiden och de kommer att resa sig igen,
  Vem dog, vem dog och vem var sjuk...
  Och det kommer att finnas lycka i ålderdom och barndom,
  För att Jesus ville ha det!
  
  Ja, jag kommer att knäböja inför Gud,
  Jag kommer att uppfylla denna psalm i ljusets lycka...
  I alla kommande generationers namn,
  De kriminella monstren kommer att besegras!
  
  Då kommer flickan att vara i evig lycka,
  Och alla folken på Moder Jord...
  Det absolut dåliga vädret kommer att försvinna,
  Vårt folk kommer inte att vara pank!
  
  Hon korsade sig, gick ner på knä,
  Kysste silverkorset...
  Hon har tydligen gjort lite för Gud
  Jesus kom ner från himlen för oss!
  
  Vi kommer snart alla att vara med den Allsmäktige,
  I hans vackra, kärleksfulla hand...
  Låt våra tankar flyga högre
  Och styrkan ligger i en barnslig, stark knytnäve!
  
  Och nu läser jag bönen,
  Hon sa: Herregud, förlåt mig...
  Nu är vi på piedestalen med honom,
  Och Kristus och jag, tro mig, är på väg!
  
  Och vi kommer att gå arm i arm med honom till himlen,
  Och guldregn kommer att falla där...
  Herren kommer att visa sin generösa karaktär,
  Och det kommer att få motståndaren att darra!
  
  Äntligen finns det lycka i världen,
  Vi har väntat på Kristi framträdande...
  Vi flyger som änglar till en fest i luften,
  Herrens kärlek är ljus och ren!
  Efter en sådan låt blev nazisterna känslosamma och släppte in den olyckliga tjejen för att värma upp och gav henne varmt te. Margarita planerade att tyst plantera en sprängämne förklädd som en bröd i sin väska under skenan, men hade inte tid - hon vaknade.
  Näktergalen rånaren och trollet var mycket nära varandra. Trollet hade en bula istället för en näsa, ett ganska otäckt ansikte och långa huggtänder. Han är också ganska lång, cirka tre meter. Inte konstigt att han släpade nätet. Och Nightingale var en tjock, rödbrun man med hamsterkinder, utstickande framtänder och i en lyxig uniform med medaljer. Jo, plus en mustasch, typisk för preussarna.
  När han såg att överraskningsattacken inte fungerade, stoppade näktergalen rånaren två fingrar i hans mun och försökte vissla.
  Dominika gav honom en roundhouse-spark med sin bara häl. Och rånaren ryter av smärta. Och han spottade till och med ut blod.
  Goblinen svingade sin klubba. Hjältepojken Dobrynya hoppade upp och tog trollet i håret, föll på rygg och kastade honom över sig. Trollet kraschade mot en växt som en kaktus med blommor och ylade öronbedövande. Och hans vrål var som en vild åsnas.
  Margarita flinade. Nightingale försökte vissla igen när Dominica slog honom i hakan med sitt knä. Och han väsnade.
  Den heroiske pojken Dobrynya sjöng:
  Goblin frågade oss,
  Du camo kommer du ?
  Åkte till staden -
  Vi har saker att göra!
  Goblin försökte attackera igen med klubban. Hjältepojken undvek slaget och kastade igen den stora mannen över sig själv, eftersom Dobrynya inte har styrkan hos ett barn. Och allt verkar lösa sig.
  Goblinet sträckte ut sig igen. Och han reste sig långsammare. Barnen vaknade och började kasta gyllene kottar mot träskdjävulen. De slog honom och fick honom att ryta. Och rycka.
  Margarita skakade sin trollstav. Och kottarna började förvandlas till kakor, och de smetade bokstavligen trollet med grädde, vilket fick honom att rycka som en loach i en stekpanna.
  Och Dobrynya Nikitich lyfte Rånaren Näktergalen i sina utsträckta armar och kastade honom på en tung tall med silverkottar. Från slaget kommer näktergalen att krascha och skaka, vilket tvingar honom att ge upp spöket, eller snarare, spotta ut blod.
  Pojken Dobrynya sjöng:
  - Näktergalen rånaren, du är en skurk,
  Och slå dig hårdare i ansiktet ...
  Du är död nu, din skurk ,
  Döda dig också, visslaren!
  Och så tar han den och slår den med knytnäven så hårt han kan i huvudet. Rånaren näktergalen ringer i öronen. Och Dominica riktade sin pekstav mot trollet, och hur hon kastade en komplex besvärjelse för förvandling. Och det kommer att göra det till en dödlig kraft där det finns kaskader av energi.
  Och sedan ... Det var en lång tre meter hårig kille, och nu i hans ställe stod det ett bord lastat med alla möjliga mycket rik mat och underbara sötsaker. Och sådana aromer kom från detta fantastiska kök.
  Dominica twittrade:
  - Det här är förvandlingar och mirakel av mirakel,
  Vi ser helt enkelt paradiset i allt himmelskt...
  Sådan strålande skönhet överallt ,
  Må Herren den allsmäktige uppstå igen!
  Faktum är att på bordet låg gyllene och orange, underbara, gnistrande metallbrickor med kakor, med krämer i dussintals olika färger och nyanser, såväl som andra mycket underbara livsmedel och aromatiska översvämningar, allt det läckraste .
  Och så magnifika munkarna var, beströdda med underbart pulver. Det finns inget mer att lägga till eller subtrahera här. Och glas stänkta med cocktails från en mängd olika juicer, med underbara fyllningar som chockade med aromer och söta mönster med glasyr. Och vad var det för knoppar?
  Margarita log förvirrat och utbrast förvånat:
  -Du gjorde djävulen! Nåväl, strunt i ! Du måste kunna göra något sånt här!
  Dominica, förvirrad, frågade:
  - Är det svårt?
  Partisanflickan svarade:
  - Ja, nästan omöjligt! Och du kunde göra något sånt här.
  Under tiden försökte rånarnäktergalen att vissla igen. Och han blåste ut sina breda, hamsterliknande kinder. Men pojkehjälten, så snart han tar den, kommer att ladda den med sin barnsliga, men dödliga, som en slägga, knytnäve. Och visslaren slår förresten ut mer än en gång, det ser ut som en utslagen, gjuten guldtand.
  Och han flög upp och ner. Han ploppade ner och sträckte ut sig som om han hade blivit utslagen. Men så hoppade han upp, stoppade in fingrarna i munnen igen och blåste. Men istället för en visselpipa kom det bara ut ett patetiskt sus. Och det är väldigt roligt. Barnen skrattade. Rånaren näktergalen kväkade:
  "Jag ska svälja dig på ett ögonblick, jag ska svälja dig, jag ska svälja dig, jag kommer inte att förbarma mig!"
  Som svar sparkade Dobrynya, denna heroiske pojke, näktergalens haka med sin bara häl. Och tänderna flög igen. Rånarchefen kastade ut armarna och lutade sig bakåt.
  Dobrynya vrålade:
  Och vem kommer vi att hitta i strid, och vem kommer vi att hitta i strid,
  Vi kommer inte att skämta med det, vi kommer att döda en flicka!
  Vi kommer att döda dig som en flicka!
  Dominica riktade sin trollstav mot den besegrade näktergalen. Margarita noterade:
  - Vill du förvandla honom också?
  Flickans skådespelerska nickade:
  - Låt det åtminstone finnas något nyttigt!
  Partisanflickan sjöng:
  Pojken var fjättrad av ett järnschema,
  Och jag åt bara en nyttig sak...
  På grund av den tunga belastningen inträffade plötsligt en attack,
  Och det visade sig vara ett cybergeni av kolossal makt!
  Och sedan snurrade Dominica och gjorde en intrikat åttasiffra med sin trollstav.
  Och nu, i stället för Rånarnäktergalen, dök ett helt berg av godis, dragéer och glassportioner upp.
  Ett glatt skratt hördes och barn började hoppa upp ur gräset. De var söta, men tunna, trasiga och traditionellt barfota. Och med stor girighet kastade de sig över godbiten, som rånarnäktergalen och träsktrollen förvandlade sig till. Margarita visslade med fingrarna och skrek:
  - Sluta, killar och tjejer! Jag förstår dig, du är hungrig efter att ha blivit tillfångatagen av dessa skurkar, men tvätta händerna först.
  Och hur han kommer att släppa blixtar från en trollstav. Pojkarna var tvungna att springa till bäcken med blåa klackar blinkande. Faktum är att det är oförskämt att äta mat med smutsiga händer.
  Dominica frågade:
  - Vad är det här, fångar och fångar av näktergalen och trollet?
  Margarita nickade med sitt klara huvud:
  - Ja exakt! Vi befriade dem. Mer exakt, det var du som befriade mig. Och det här är väldigt coolt .
  Det var mer än hundra barn, pojkar och flickor. Som vanligt finns det tre gånger fler representanter för det rättvisa könet än det starkare könet.
  Dominica frågade förvånat:
  - Här ser de alla inte mer än tolv år gamla ut. Vad, dessa rånare dödade inte vuxna?
  Margarita förklarade:
  - Nej, det är klart, de dödar vuxna också. Först efter befrielsen får vuxna barns kroppar. Som det var till exempel med Dobrynya Nikitich. Och med mig också såg jag fortfarande ut som en tjej.
  Flickskådespelerskan noterade:
  - Den eviga barndomen, som i en saga, är fantastisk ! Och man kan till och med säga - coolt!
  Margarita kvittrade och blottade sina tänder:
  - Ja, det här är underbara världar där allt är väldigt coolt . Men det finns många faror här. I synnerhet finns det människor som är mycket farligare än trollet och näktergalen rånaren.
  Dominica frågade viskande:
  - Vem till exempel?
  Partisanflickan sa tyst:
  - Gamla kvinnan Shapoklyak!
  Flickskådespelerskan twittrade:
  Bra gjort, bra jobbat, mormor är huvudmannen!
  Att vara vän med henne är som att leka med en krokodil!
  Och flickan tog den och kastade kotten med sina bara tår. Den träffade en trollslända. Insekten exploderade och spred sig i konfetti.
  Margarita noterade och skakade på huvudet med gyllene lockar:
  - Det är inte bra att döda levande varelser!
  Dominica noterade:
  - Men det är bara en insekt!
  Margarita sjöng som svar:
  - Du spottar din saliv i vinden,
  Krossa inte en bugg eller en myra...
  Bryt inte ens en gren i skogen -
  Allt liv på jorden är en familj!
  Skådespelerskan kvittrade och blottade sina tänder:
  - Jag, du, han, hon - tillsammans hela landet,
  Tillsammans en vänlig familj!
  I ordet vi, hundra tusen jag!
  Barnen tvättade sig i bäcken. Och nu sprang de till maten, glada och glänsande.
  Dominica och Margarita viskade en besvärjelse tillsammans, och bordet blev längre. Nu fanns det tillräckligt med utrymme för alla att sitta ner.
  Barnen ryckte på sina bara fötter, satte sig ner och sjöng i kör med sina klara röster:
  Duken breder ut sig som snö
  Och godsakerna placerades...
  Alla barn kommer att lyckas,
  Och stek från Cheburashka!
  Efter det började de äta. Det finns så många vackra barn här, även om de är utmattade av hunger och nöd.
  Dominica och Margarita, eftersom de var välnärda, utan att tänka två gånger, började dansa. Och låt oss stampa dina bara, mejslade, solbrända fötter.
  Flickorna sjöng med sina strålande röster;
  Jag föddes i ett rymdland
  Där alla tjejer kämpar mycket...
  Satan kan inte besegra fäderneslandet,
  Till vår moder Rysslands ära!
  
  Vi kommer att kunna försvara det heliga Ryssland,
  Och hur grym och lömsk fienden än är...
  Vi kommer att slå våra motståndare hårt,
  Och den ryska anden med svärdet kommer att förhärligas!
  
  Ryssland, detta är mitt fosterland,
  Heligt och kosmiskt jordiskt...
  Alla nationer är en familj,
  Och flickan är evigt ung!
  
  Vi kommer att försvara vårt fosterland i strider,
  Inte en enda chans för den onde motståndaren ...
  Ovanför oss finns en kerub med guldvingar.
  Låt oss ge en gåva till en rysk soldat!
  
  I Ryssland är allt bra, bra,
  Och vår vilja kommer att vara starkare än stål...
  Pojken har en stark åra i sina händer,
  Och kamrat Stalin regerar där!
  
  Folk älskar mitt fosterland,
  Vi kommer att göra det vackrare för alltid...
  Fäderlandet kommer inte att bli stulet för en rubel,
  Och Gud Svarog är den store messias!
  
  Må mitt fosterland förhärligas,
  motståndaren i strid ...
  Lada Guds moder är mig kär,
  Låt Rysslands fiender få sin räddning!
  
  Om det behövs kan vi utgjuta fiendens blod,
  Ryssland kan inte föras på knä...
  Jägaren kommer snart att förvandlas till vilt,
  Och den store ledaren, Lenin, kommer att vara med oss!
  
  Vi kommer att erövra rymdens vidd,
  Vi kommer att ge lycka, glädje till hela universum...
  Moskva är till och med högre än själva Rom,
  Med sin oföränderliga kraft i strid!
  
  När kriget kommer till vårt ljusa land,
  Vi kommer att visa Führern vår kraftfulla karaktär...
  Ryssen kommer att få en generös avgift,
  Vi är högre än solen och vackrare än träden!
  
  Tro mig, Rus kommer inte att vara i ruiner,
  Horden kommer inte att få oss på knä...
  Kämpa för ditt fosterland och var inte rädd,
  Ryssen känner inte till svaghet och lättja!
  
  Vårt kära land kommer att resa sig igen,
  Kommer visa hela universum sin styrka...
  Och Satan kommer att förgöras
  Fäderlandets fiende kommer att kollapsa i graven!
  Det var så tjejerna, som hoppade med sina bara fötter och snurrade som jäklar, började ryta och hoppa i dubbla kullerbyttor.
  Det här är de vackra och aggressiva tjejerna här . Och hur de skriker och hoppar upp.
  Nåväl, okej, barnen äter och sjunger också något eget. Och de gör det på ett väldigt positivt sätt. Det här är deras låtar. Och de snurrar runt som en snurra.
  Toppklass tjejer.
  Men så dök en mycket stor fjäril upp på himlen, som en riktig drake. Och hennes vingar var så enorma att de glittrade som guld besatt med ädelstenar. Och det såg så fantastiskt och vackert ut. Dessa var verkligen, ärligt talat, fjärilar som var så enorma, som dinosaurier.
  Dominica noterade med ett leende:
  - Du kommer inte att se några mirakel här. Fantastisk!
  Margarita skrattade och svarade:
  - Ja, det här är verkligen leddjur som förvånar. Men detta är inte det mest överraskande. Det finns många andra väldigt coola saker.
  Dominica sjöng:
  Men varken en bok eller ett museum,
  De kommer inte att ersätta våra vänner!
  Och flickan från trollstaven kommer att släppa en stråle. Och nya cocktailglas dök upp. Och barnen attackerade dem.
  Så bra allt blev . Och bara någon sorts musik spelar i mitt huvud.
  Och hur kan Dominic och Margarita inte sjunga;
  Skönheter attackerar barfota,
  De springer, så fina tjejer...
  Om du behöver slå Fritz med näven,
  Eller så kommer de att hugga ner honom med ett maskingevär!
  
  Flickor har inte råd att tvivla
  De kommer att begrava nazisterna döda...
  Och de kommer att sparka honom hårt från fötterna,
  Och någonstans ylar vargar köttätande!
  
  Ryssland, detta är ett ord för soldater,
  När, tro mig, det inte blir coolare...
  Även om situationen ibland är dyster,
  Där den onde svarte Kain segrar!
  
  Tro inte det, Komsomol-medlemmar flyr inte,
  Och om de springer, då bara för att attackera...
  Och alla nazisterna kommer att dödas på en gång,
  Och Fuhrern kommer att höjas till huggklossen!
  
  Ryssland, detta är mitt fosterland,
  Hon är strålande, helt enkelt vacker...
  Den som är fegis är inte ens värd en rubel,
  Och du vet, att bråka med en krigare är farligt!
  
  Men vet att vi kommer att besegra fascisterna,
  Ondskan kommer inte att råda på tronen...
  Över oss finns en kerub med guldvingar,
  Och Gud Svarog med storhet i kronan!
  
  Den som är en fegis, tro mig, är en svag slav,
  Hans öde är ett - att utstå förolämpningar...
  Idag är du mekaniker, imorgon är du förman,
  Och du kan själv slå andras rygg!
  
  Flickor har styrka, helt enkelt en vulkan,
  Ibland river hon kraftfullt berg...
  Kriget rasar med en ond orkan,
  Och döden slår uppriktigt sagt ner människosläktet!
  
  Jag ska säga er ärligt, riddare,
  Vi är starka när vi ryssar är enade...
  Behöver du ett mellanmål med din gaffel och kniv,
  Vi är riddare oövervinnerliga i strider!
  
  Vad är vår tro på Herren Kristus,
  Även om vi också respekterar Lada...
  Kamrat Stalin är som vår far,
  Och det kommer att finnas en plats för paradiskommunismen!
  
  Den som en gång var död kommer att återuppstå
  Och vi kommer att bli vackrare och klokare...
  Och mannen är förstås väldigt stolt,
  Fast ibland pratar han strunt!
  
  I kärlek är vårt fädernesland som en stjärna,
  Tro mig, det kommer aldrig att slockna...
  En stor dröm kommer att gå i uppfyllelse
  Det kommer att finnas frid och lycka i hela universum!
  
  Jag älskar Maria, jag hedrar Lada heligt,
  Svarog är vacker och Perun är fantastisk...
  Jag älskar Jesus och Stalin,
  Ikoners heliga ansikten är mig kära!
  
  När kommer det att finnas ett riktigt paradis?
  Tro mig, alla dina förhoppningar kommer att gå i uppfyllelse...
  Ge ditt hjärta till ditt fosterland,
  Allt kommer att bli bra, starkare än tidigare!
  Därefter åt till slut de frigivna barnen. De bildades sedan till en avdelning. Mer än hundra pojkar och flickor.
  Och de gav sig ut på en marsch. Dobrynya noterade med ett sött leende:
  - De kommer att slåss, det är jag säker på!
  Och hjältepojken hoppade på draken.
  Oenomaus noterade:
  - En sådan avskildhet kommer att röra sig för långsamt. Vi rör oss mycket snabbare på drakar. Och här ska du också veta när du ska sluta.
  Barnen byggdes. Endast en baronessa var anständigt och till och med lyxigt klädd. Resten såg ut som tiggare, unga ragamuffins . Det är dock mycket mer fingerfärdig att röra sig barfota.
  Dominica noterade:
  - Om friherrinnans flicka går, då kommer hennes dyrbara skor att rivas och falla isär. Man kanske borde vara barfota som alla andra?
  Friherrinnan svarade:
  - Du kan inte vänta! Bättre skicka mig till min far, hertigen, han kommer att ge dig en belöning och kommer inte att skada dig!
  Margarita nickade till Dominica:
  -Du har en sådan magisk naturlig kraft. Så kom igen, låt oss ta det tillsammans och skicka strålande laddningar och kasta flickan i sin fars slott!
  Flickskådespelerskan sa:
  - Hur är det med belöningen?
  Margarita skrattade och sa:
  - Tja, de ger dig en plånbok med guld, så är det verkligen mycket? Dessutom kan jag trolla guld från vanliga träd och kottar, och det kan du också!
  Dominica visslade:
  - Wow! Så vi kan köpa oss ett hertigdöme!
  Partisanflickan invände:
  - Det är förbjudet! Magiskt guld är förbjudet att sätta i omlopp, annars skulle det finnas mer av det än järn. Du förstår, inflationen av det dyrbara myntet!
  Dominica noterade:
  - Är detta som i ingenjör Garins hyperboloid?
  Margarita nickade:
  - Något sådant. Jag läste den här boken när jag var liten. Ja, då kollapsade guldmyntfoten, och det var läskigt .
  Enomai noterade med ett leende:
  - Men ändå, kanske uppfostra en baronessa? Så att hon inte skulle vara så äcklig!
  Dobrynya nickade med ett leende:
  - Ja, vi gör det här på en gång,
  Låt oss ge henne något coolt!
  Friherrinnan stampade hälen i gräset igen och vrålade:
  - Ta mig till min far! Eller jag kommer att få er alla avrättade!
  Barnen skrattade unisont.
  Plötsligt dök en tomte i hatt upp under gräset. Han var tydligen fortfarande väldigt ung, utan skägg. Men med en trollstav i handen.
  En liten röst sa:
  - Då hör jag rösten av en nyckfull tjej. Kanske dags att utbilda henne?
  Baronessan vrålade:
  - Prova bara, tönt !
  Och hon försökte flytta tomten med sin skofot. Han skakade sin trollstav. Den nyckfulla flickan och pojken från de gamla människorna försvann.
  Dominica utbrast:
  - Wow!
  Margarita nickade:
  - Det här är en dvärgpojke. En speciell typ av tomte begåvad med magi. Nu tog han den nyckfulla flickan för att fostras. Och friherrinnan måste tydligen lära sig kultur, artighet och arbeta samvetsgrant.
  Enomai sa med ett leende:
  - Och jag ville slå henne! Och därför är bördan av dina axlar.
  Dobrynya föreslog:
  -Ska du till Skeleton? Så det kanske är dags att ge sig ut på vägen.
  Margarita noterade:
  - Lite närmare där finns den onda trollkvinnan Bastindas slott, som äger ytterligare en artefakt av tolv - en gul råtta. Detta är vad vi borde ha fångat.
  Dessutom har vi redan en liten armé, mer än hundra killar. Bland dem finns hjälten Phoenix Falcon. Han är också en pojke, men med stor styrka.
  Dobrynya noterade:
  - Jag känner Phoenix. Hur tillfångatogs han?
  Partisanflickan svarade:
  - Genom list, precis som du. Men nu har vi en armé, och vi kommer att storma Bastindas palats!
  Dominika lekte med magen på magen. Sedan tog hon den och krossade en nöt som låg på gräset med sina bara tår. Hon slängde dess kärna, fångade den i munnen, tuggade på den med sina starka tänder och kurrade:
  - Gå på ett överfall? Jag gillar den här idén. Fast namnet Bastinda påminner mig om en barnsaga. Är det inte hon som aldrig tvättar sig?
  Margarita skakade på huvudet:
  - Jag kan den här sagan också. Nej, det här är en lite annorlunda häxa. Hon har en hel armé av råttor. Jo, och även legosoldatorcher. Artefa CT med en råtta ger enorm makt över gnagare, så...
  Partisanflickan beordrade:
  - Barn! Bryt ut barrarna från de närliggande silvergranarna, du kommer snart att se dem när vi går in i dungen. Detta kan göra ett anständigt vapen.
  Killarna svarade:
  - Vi kommer att göra allt, vår räddare!
  Och laget marscherade. Även om det var tre gånger fler flickor än pojkar, visste de också hur man marscherar. Och de drog upp tårna på sina fötter. Samtidigt spelades musik.
  Avdelningen flyttade på marschen. Här, efter att ha ätit, gäspade några av killarna kraftigt, men tjejerna började slå hemmagjorda trummor gjorda av påfågelblad , och stämningen blev gladare.
  Barnen trampade i formation. Dominica tyckte det var som i filmen om Malchish-Kibalchish . Det var också killar som marscherade barfota. Men av någon anledning fanns det inga tjejer i den sovjetiska filmen. Och detta är till och med konstigt, eftersom de under den röda regimen ständigt insisterade på jämställdhet mellan könen.
  Och det finns så många tjejer här, och de är som naturligt födda krigare på marschen - dels människor, dels från älvfamiljen, som man kan se på deras lodjursöron. Nåväl, ett slags matriarkat.
  Barnen marscherade, och samtidigt började de sjunga, som utan detta:
  Elfia är vårt kloka land,
  Under Messias kung...
  Det gavs oss för evigt av Gud,
  För att göra våra liv lyckligare!
  
  Må gode Oenomaus vara i ära,
  Vem besegrade fäderneslandets fiender...
  Du kämpar för henne och vågar,
  Och vi kommer snart att börja leva under solcenismen !
  
  Barfota tjejer springer
  De vill slåss mot fienden...
  Och denna Orkler är inte så cool,
  Snarare är han bara en bild av en clown!
  
  Fantastiskt oändligt land
  I vilken generationers vilja, ni vet...
  Även om Satans tjänare planerar,
  Men det eldiga geniet kommer att vara med oss!
  
  Jag tror att vårt tryck inte kan hållas tillbaka,
  Självklart kommer vi att jämna ut våra fiender med marken...
  Du skriver ner det i din anteckningsbok, lille pojke,
  Hur underbart det är för människor att leva under Oenomaus !
  
  Vi kommer att göra fäderneslandet vackrare än någon annan,
  Himlen kommer i denna livstid...
  Låt oss fira vår vilda framgång
  Och snart kommer vi att leva under elfinism!
  
  Nej, tro mig, vi orkishister kan inte knäckas,
  Även om fienden är stark och väldigt listig...
  Men vi klarar proven med ett A,
  Må det vara bra under Oenomaus !
  
  Tsarens härliga storhet, tro mig,
  Med din krona full av diamanter...
  Och du vet, det häftiga odjuret kommer att krossas,
  Pesten kommer också att avta, tro mig, spetälska!
  
  Nej, för Elfia behöver du också Elfrog ,
  Vänner, förråd inte era gudar...
  Stor och härlig är den allsmäktige familjen,
  Visa inte dina svagheter!
  
  Vackra Lada är gudarnas smedja,
  Tro mig, hon födde kärlek...
  Slösa inte bort folk bara onödiga ord,
  Öppnade gränslös storhet!
  
  Du kan inte hålla tillbaka Elfrogs pil ,
  Hon kommer att genomborra alla motståndare ...
  Önska dig bara inte dumma saker,
  Alvsoldatens sköld kommer att täcka!
  
  Elfia, detta är utan tvekan makt,
  Hon kan flytta berg...
  Även om ibland köttet lider mycket,
  Vi kan avvisa alla hinder!
  
  av alver kommer snart att uppstå ,
  Som trampar universum...
  Guds kerub kommer att breda ut sina vingar,
  Och det kommer att finnas en sak, tro mig, om skapelsen...
  
  Gudinnan Lada är härlig, tro mig,
  Hon gav kärlek till alla sina söner...
  Och nu ska han bli en stark riddare,
  Och låt oss slå motståndaren hårt i nosen!
  
  Du är Fiev , som huvudstaden för alverna ,
  Mamman till, tro mig, härliga drussiska städer...
  Låt oss slå mot motståndaren ,
  Vi är riddare, tro mig, vi är inte fega!
  
  För mitt heliga hemland,
  Vi kommer att kämpa hårt...
  Elf kommer inte att bli bestulen på en rubel,
  När allt kommer omkring, visste ljusalverna alltid hur de skulle slåss!
  
  Det finns vackra flickor, tro mig,
  Att de rusar väldigt äckligt i kylan...
  Führern, ett vilddjur, kommer att slitas isär,
  Vi kommer att odla en vacker, du vet, ros!
  
  Nej, vi kommer aldrig att stå ut med ilska,
  Låt oss resa upp den solbelysta alven...
  En stor dröm kommer att gå i uppfyllelse
  Under denna himmel är strålande blå!
  
  Algroda kommer och uppväcker de döda,
  Men vi måste återuppliva det för livet coolt...
  Vi kommer att erövra universums viddhet,
  Kristus är odödlig, och Judas är i helvetet!
  
  Tjäna Oenomai troget,
  Och snälla gör inte uppror mot kungar...
  Må alvernas söner vara i ära,
  Elfia, det här är inte en plats på kartan!
  
  Vi kommer snart att erövra universum,
  Låt det finnas makt över liv och död...
  Den som lever kommer att bli en kerub,
  Den mannen är som Gud, tro det!
  . KAPITEL nr 10.
  Dominica återvände till sitt akademiklassrum och avslutade sin session i lotusställning. Nu började hon återigen studera olika slags besvärjelser, av olika former och typer. Och hon gjorde detta med stor vilja.
  Efter det gick jag på middag. Bredvid henne stod tjejen Fiesta. De åt bläckfisk i sås tillsammans och sköljde ner den med en blandning av mjölk och tomatjuice. Efter det blev allt större.
  Efter middagen fängslade Dominica med Fiesta med hjälp av trollstavar. Och hon kastade en stor tårta med grädde på henne och smetade ut henne från topp till tå.
  Hon erkände besegrad och gav henne en ring från var och en av hennes bara fötter. Och nu är Dominica beväpnad ännu starkare och mer dödligt .
  Efter det tog båda tjejerna en dusch och gick till sina rum.
  I rummet satte sig Dominica på sängen, vek sina ben i form av en lotusblomma och flyttade återigen sin fysiska och andliga essens till en annan nivå av mentalvärlden.
  Nu svävar de på drakar, och en grupp barn marscherar under dem.
  Leds av två pojkar: Viscounten och hjälten Phoenix Falcon. Båda pojkarna är snygga pojkar med mycket framträdande muskler, och bara i shorts. Stark, låt oss säga, killar. Och de marscherar och går om kolonnen.
  Barn försöker röra sig så snabbt som möjligt, och då och då börjar de springa. Och det ser ut som en armé av änglar med ljusa, söta huvuden. Och de är fortfarande obeväpnade, förutom hemmagjorda batonger.
  Men så kom de in i talllunden . Flera vargar morrade, men Phoenix kastade en tung kotte mot dem med sin bara fot, och den bröt bokstavligen rovdjurets skalle.
  Han föll omkull och de andra vargarna började springa iväg. Och barnen började sortera ut kottar och kvistar.
  Margarita noterade:
  "Jag minns en gång en hel avdelning av partisanbarn iscensatte en allvarlig strid. Och den tyska bataljonen flydde. Och barnen sprang efter dem och slog dem med slangbellor .
  Dominica höll med:
  - Slingshot, det här är dödlig kraft!
  Barnkrigare började faktiskt bygga slangbellor. Och göra något som pilbågar.
  Margarita tog det och noterade med ett leende:
  - Vårt vapen blir det mest perfekta om det körs iväg med magi.
  Dominika kvittrade och blottade tänderna:
  - Speciellt om jag lägger till det!
  Efter att barnen beväpnat sig tog de båda starka trollkvinnorna upp sina trollstavar.
  Margarita kurrade:
  - Vi trollar unisont!
  Dominica bekräftade:
  - Exakt!
  Båda tjejerna samlade energin från sina trollstavar och lanserade den med sin kolossala kraft. Och sedan tog skönheterna och lanserade strömmar av energi från sina bara tår genom barngruppen. Och sedan hände ett mirakel, och tusentals fotoblitzar , eller, som en miniatyrsupernova, bröt upp i lågor.
  Margarita och Dominica började läsa trollformler och sjunga:
  Vi är tjejer som går in i pantheon,
  De svor en ed att vara trogna mot fäderneslandet...
  Så att ett rasande nederlag väntar orkishisterna,
  Tja, vad sägs om att alverna lever under solsken !
  
  Nymphin med oss, som metall,
  Tillverkad av brons, som är starkare än något stål...
  Jag drömde om att vända upp och ner på världar,
  Som det stora geniet Gralin testamenterade!
  
  Vi kommer att göra fäderneslandet svalare,
  Och vi kommer att höja fäderneslandet över stjärnorna...
  Må det bli framgång med tomtetjejerna ,
  Trots att våra små fötter är helt kala !
  
  Orkshist attackerade mitt hemland,
  Samurai troll kommer från öster...
  Jag älskar Solcesus och Gralin ,
  Och jag tror att vi kommer att slita motståndaren i stycken !
  
  är den berömda guden Elfrog med oss ,
  Vilken solcenism , skämtsamt, kommer att bygga...
  Starkast av allt i universum är den härliga familjen,
  Det kommer att tillföra medvetenhet och vilja till oss!
  
  Jag tror att vi aldrig kommer att ge upp,
  Fäderlandet kan inte bringas på knä...
  Kamrat Gralin är en ljus stjärna,
  Och vår lärare är det kloka geniet Drenin !
  
  Vi kommer att göra vårt fosterland,
  Vackrare och mer strålande på planeten...
  Och du vet, det kommer att finnas en mördarpistol,
  Låt vuxna och barn ha kul!
  
  Bränn alfrog , bränn inte i ditt hjärta,
  Du är beskyddaren för alla elfsvärd...
  Vi kommer snart att bygga ett starkt paradis, tror jag,
  Solcesus kommer, heligt uppdrag!
  
  Lita inte på Orklergänget , vänner,
  Att hon vinner lätt och hotfullt...
  Vi är alla en familj -
  Och tro mig, det är inte för sent att älska ditt fosterland!
  
  Herren den allsmäktige skyddar oss alla,
  Kommer att hissa en sjufärgad flagga över marken...
  Och det onda rovdjuret kommer att förvandlas till lek,
  Vi kan också klara av Satan!
  
  Jag älskar det stora fosterlandet,
  I hela universum finns det ingen vackrare du,
  Vi kommer inte sälja Elfia för en rubel,
  Låt oss bygga fred och lycka i universum!
  
  I vårt fosterlands namn, en dröm,
  Den stora tomten kommer att resa sig...
  Allt annat är bara fåfänga
  Och en ny messias kommer att vara med oss!
  
  Åh Lada, min allsmäktige,
  Du kommer att ge kärlek och frid till ljusalverna ...
  Jag vänder mig till dig och ber dig,
  Och slå till med blixten vid behov!
  
  Ælfria , Our Lady of Heaven,
  Gav Solcesus till universum ...
  För din skull har den store Guden uppstått,
  Folk har inte riktigt tappat smaken!
  
  Observera att tomtar är så här,
  Elvgudarna är högt respekterade...
  Vi är stora söner till fosterlandet,
  Och döttrar vinner alltid världen!
  
  Vänner, vi måste be till fosterlandet,
  Perun, Yarilo och Elfrog mäktig ...
  Vi kommer att vara mycket starka män,
  Och vi kommer att blåsa bort även molnen på himlen!
  
  Nu har fienden redan drivits tillbaka från Elfskva ,
  Du skadar miljöaktivisterna mycket...
  Vi är trogna Solcesus och Gralin ,
  Och det kommer att finnas gott om stridsvagnar med vapen!
  
  Nej, fienden kommer inte att kunna stävja alverna,
  Eftersom våra krigare är allsmäktige...
  Klarar prov, bara en femma,
  Så att varje pojke skulle vara väldigt stark!
  
  Soltsegrad kommer att bli härlig ,
  Och vi kommer att hålla honom från anfallet...
  Riddarnas segerrika inriktning kommer,
  Trots att blodet rinner i en okontrollerbar ström!
  
  Flickor barfota i kylan,
  De springer, hälarna blinkar...
  Och de kommer att slå orkarna med knytnävarna,
  Den osällskapliga Kain kommer att tillplattas!
  
  Allt kommer att bli bra, folk vet,
  Vi kommer att upptäcka konstellationer i rymden...
  Det är trots allt en synd att tvivla på tapperhet,
  Och det kommer att finnas en man på Guds tron!
  
  Vi kommer snart att återuppväcka de döda med vetenskap,
  Vi kan bli yngre och vackrare...
  Över oss finns en kerub med guldvingar,
  Till min fina tomtemor!
  Så flickorna sjöng, och hela armén av barn befann sig i lysande rustningar och med starka, till och med kalla, vapen.
  Därefter avslutades upprustningen av pojkarna och flickorna. Och de var redo för en allvarlig kamp.
  Dominica och Margarita avgav kraftstrålar som ledde till storskaliga omvandlingar. Och nu var barnarmén redo.
  Och så gav hon sig ut på en stridsmarsch.
  Dobrynya noterade med en mycket nöjd blick:
  - Vi ska vinna igen! Och detta är vår essens.
  En sköldpadda i storleken av en bra tysk tigertank kröp fram. Hon hade ett diamantskal, eller snarare, gnistrande som om det var täckt med ädelstenar. Ett väldigt sött djur.
  Margarita noterade kvickt:
  - Med ett sådant skal riskerar sköldpaddan själv att bli offer för en ambitiös jägare!
  Dominica nickade och sjöng:
  Skärvor är bra
  Mot ett maskingevär, tyvärr , ingenting!
  Men hennes sång visade sig inte vara särskilt rimlig och malplacerad.
  Krigarbarnen gick runt sköldpaddan. En av pojkarna ville skjuta på henne, men flicksoldaten lade sin hand på pojkens axel och gnisslade:
  - Behövs inte!
  En annan tjej sa:
  - Det är vad laget är till för!
  Dessa är verkligen kämpande barn som är ivriga att slåss.
  Dominika noterade med ett skratt:
  Och till vänster är vår armé, och till höger är vår armé,
  Det är bra att slå mig i ansiktet med för mycket drickande !
  Krigarna var på mycket gott humör . Och det ser ut som att de är redo att ge sig ut på en mycket lång resa. Och deras humör kommer verkligen inte att blekna.
  Margarita sa med ett leende:
  - Ja, jag måste säga att vi fortfarande har tur.
  Dominica frågade med ett leende:
  - Vilken tur?
  Partisanflickan svarade självsäkert:
  - Det faktum att det stora fosterländska kriget varade i mindre än fyra år. I verkligheten kunde tyskarna ha stått emot mycket längre på sina kraftfulla försvarslinjer!
  Flickans skådespelerska nickade:
  - Jag håller med om detta. Det finns till och med några alternativa berättelser om detta ämne. Men vi är i alla fall kapabla att skapa ett mirakel. När det gäller tyskarna, efter att ha insett att kriget redan var förlorat, ville de inte alls göra motstånd. Och därmed agerade de på sitt eget pragmatiska sätt!
  Margarita noterade:
  - Här är ett inte särskilt framgångsrikt fordon - det här är Tigern, för tung och med en dåligt skyddad skarv mellan tornet och skrovet. Den här tanken, måste du erkänna, är inte speciellt bra. För tung och föråldrad, inte ens rustningen är placerad i rationella sluttningar. Och att placera transmissionen separat från motorn är ett stort misstag.
  Dominica nickade instämmande.
  - Du kan inte argumentera emot detta ! Självklart är det ett misstag! Men å andra sidan är det bara de döda som inte gör misstag, och bara om de kommer från ett annat liv. Och det tror jag att hon är. Åtminstone för dig!
  Margarita nickade instämmande:
  - Ja, det finns definitivt ett liv efter detta! Och jag var personligen övertygad om detta. Och om jag i detta universum är förutbestämd att gå under, så kommer något att fortsätta i ett annat!
  Flickans skådespelerska nickade:
  - Som ett oändligt dataspel med ett oräkneligt antal olika nivåer!
  Partisanflickan bekräftade:
  - Men ja! Något sådant, och det här måste jag säga är väldigt coolt ! Och här kan du glädjas mer än en eller två gånger.
  Hjältepojken Dobrynya sjöng:
  - Det är dags, det är dags, låt oss glädjas,
  Under min livstid...
  Till skönheten och bägaren, det lyckliga bladet.
  hejdå, hejdå, vajande, fjädrar på hjälmar,
  Vi kommer att viska till ödet mer än en gång!
  Vi kommer att viska till ödet mer än en gång!
  Jag ska slita isär fienden! Jag ska slita isär fienden! Jag ska slita isär fienden!
  Och barnens klangfulla skratt hördes. En stor dinosaurie dök upp framför den lilla armén . Visserligen såg han inte alltför hotfull ut, men han var stor. Och hans kropp är stor, men hans huvud, tvärtom, är litet, plus en lång svans. Och ovanpå finns även knogfenor.
  Dominica utbrast:
  - Det här är ett odjur - fantastiskt !
  Margarita nickade instämmande:
  - Rejält djur! Men oroa dig inte. Om vi inte rör det, kommer det inte att röra oss!
  Och partisanflickan beordrade:
  - Unga krigare - skjut inte och gör inte oväsen!
  Barnen blev tysta. Och de försökte gå med sina bara fötter utan att göra oväsen.
  Dominica noterade:
  - Tänk om dinosaurien är döv?
  Margarita log och ville säga något. Plötsligt hördes ett dån och knasande grenar. Ett djur i storleken av en sjuvåningsbyggnad dök upp, med en enorm mun, som en långsträckt kaskelot. Det här är verkligen en stor rå. Och huggtänderna är cirka fem meter långa.
  Dinosaurien, som stod still och tittade nyfiket på barngruppen, såg ett fruktansvärt monster och rusade för att fly. Och det var som om han faktiskt blev sporrad. Det är dyrare att bekämpa en jätte som denna sabeltandade tyrannosaurus.
  Dominica och Margarita höjde sina trollstavar. Partisanflickan sköt först. Och från spetsen av hennes käpp flyger en mordisk pulsar ut. Och han kommer att träffa monstrets mun. Och han kommer att bli ganska sved. Men som svar kom ett ännu mer fruktansvärt och öronbedövande vrål.
  Dominica tog den och som svar slog hon den med all sin kraft, agerade med kraft, som om hon slog en mordisk hög och kvittrade :
  Dinosaurier, ni kanske är här och inte i Afrika,
  Kanske tuggar du hö till frukost,
  Dinosaurier,...
  Och flickan skickade sin portion magi till jätten. Och de tog hans huggtänder, och när de träffades förvandlades de till vackra, rosa knoppar.
  Dominica sjöng:
  Jag ville göra ett strykjärn
  Plötsligt dök elefanten upp...
  Vingar som ett bi -
  Blommor istället för öron!
  Margarita brast ut i skratt och återigen slog hon henne med en destruktiv och destruktiv pulsar. Men barnarmén började överösa monstret med pilar. Och hans fjällpansar började bubbla .
  Dominika tog och släppte magin från både sina bara fötter och sin trollstav. Och det fungerade bra här.
  Det var som om något magiskt hade tagit det och laddat sig med kolossal destruktiv kraft.
  Margarita tog den och kvittrade och blinkade med sina safirögon:
  - Wow!
  Tyrannosaurus kollapsade och i dess ställe dök ett stort och brett bord upp, tjockt lastat med mat. Och här var det redan så lyxigt och aldrig tidigare skådat, unikt. Och sådana bländande delikatesser.
  Dominica sjöng:
  Det här blev läckert
  Och doften är mycket sötare än honung...
  Vi vinner inte från början,
  Och vår natur kommer att blomstra!
  Margarita bekräftade med ett leende och blottade sina tänder:
  - Ja, det kommer att blomstra! Och det är jättebra!
  Varefter tillade partisanflickan:
  - Och du vet hur man kastar magi. Detta måste jag säga är fantastiskt! Förvandla en så stor storlek till en välsmakande godbit . Dessa är inte orcher eller troll - det är lättare med dem!
  Dominica nickade och sjöng:
  - Allt omöjligt är möjligt, jag vet säkert,
  Och lär dig att kasta magi, helt i frånvaro!
  Och sparka din fot på mycket starkt stål,
  Och hugga monstret med en vässare!
  Margarita fnissade och noterade med ett leende att hon glittrade av pärlor:
  - Ja, du sjunger så rörande att du inte kommer att finna fel! Super!
  Dominica höll med:
  - Jag är en fantastisk super - en fighter coolare än världen!
  Och hur han ska ta och rulla med ögonen att de är så safirer och som stjärnor.
  Bordet med mat vinkade barnkrigarna, och några av dem började närma sig det och ta munkar och kakor, doppade i choklad och olika sorters krämer. Ännu bättre, ta lite glass. Det här är helt suveränt.
  Margarita blåste i sitt horn och vrålade:
  - Ni behöver inte äta för mycket ,
  Det finns ingen anledning för er alla att rusa in i bourgeoisin...
  Och skriv en anteckningsbok till dig själv,
  Rörlighet kommer fortfarande att komma väl till pass!
  Dominica noterade med ett sött leende:
  - Ja, det blev verkligen jättebra!
  Och hon blinkade med sina blåklintsblå ögon.
  Margarita noterade:
  - Dinosauriernas kött är inte särskilt gott, och ännu mindre för köttätande varelser. Men att äta hästen...
  Dobrynya vrålade:
  - Jag låter dig inte äta upp hästen!
  Och pojkehjälten sjöng:
  Sivka-burka, profetisk kaurka,
  Stå framför mig
  Som ett löv framför gräset!
  Sivka-burka, profetisk kaurka,
  Mycket, mycket nödvändigt
  Träffa dig!
  Oenomaus tog den och hoppade av draken. Han ville verkligen testa vilken typ av mat dinosaurien hade förvandlats till. Troligtvis är det något charmigt. Och pojken-prinsen tog tårtan med choklad och kastade den i munnen på honom.
  Och han började tugga kraftigt, det var krämigt och sött. Det är så läckert.
  Barnen gnällde unisont:
  - Nåväl, låt mig försöka! Var inte onda tanter!
  Margarita log oskyldigt:
  - Jag heter moster? Det är roligt!
  Och partisanflickan skrek:
  - Jag ska ge dig tio minuter att äta! Du kan äta, men med måtta!
  Dominica frågade med ett leende:
  -Behövde du gå hungrig under kriget?
  Margarita nickade med sitt gyllene huvud, färgen på en vårmaskros:
  - Ja hur! Och det var extremt ansträngande!
  Flickan började sjunga med sin klara röst för att betona det tragiska i situationen.
  Medan hon sjöng hoppade flickan till och med av draken. Och hon började dansa på det orangea gräset med sina bara fötter.
  Och hennes röst var så iriserande och strålande:
  Vi är Komsomol-medlemmar, drömtjejer,
  Om framtiden för människorna i detta vackra land...
  När vi är trogna mot jorden och planeten,
  Och vi vinner denna farliga strid!
  
  Alla affärer argumenteras då,
  En eld brinner våldsamt i ett ungt hjärta...
  Tjejer, det här är bara vackert
  Låt oss öppna dörren till det stora rymden!
  
  Den som är man är en jätte
  Vetenskapen, jag vet, kommer att ge honom makt...
  Tro mig, vår uppmaning är alltid densamma,
  Så att Abel regerar, och Kain är i fångenskap!
  
  Jag vill att en riklig skörd ska mogna,
  För att planeten ska blomstra...
  Så att ett vackert, underbart paradis kan komma,
  Och vänskap var starkare än metall!
  
  Vi kommer att erövra yttre rymden,
  Tjejer springer barfota genom vattenpölar...
  Över oss finns en kerub med guldvingar,
  Snöstorm och kyla kommer inte att skrämma oss!
  
  Tro mig, våra fiender kan inte besegra oss,
  Nerver av stål och en låga i hjärtat...
  Och andens styrka, som om du är en björn,
  Vi kommer att höja banderollen, jag vet!
  
  Vem älskar de mest strålande tjejerna,
  Han är vacker till både själ och bild...
  Förbered en mäktig maskingevär,
  Även om din motståndare är farlig!
  
  Jag vet att vi definitivt kommer att vinna,
  Vi kommer för alltid att vara förenade med vårt fosterland...
  Det finns trots allt en hel stjärnklar värld framför oss,
  Låt människan bli en stark varelse!
  
  Fäderlandets ljus utan dess majestätiska gränser -
  Rubinstjärnor eldar över huvudet.
  Rus täckte sig med odödlig härlighet -
  Den mäktiga hjälten, drayman, slår!
  
  Rönnruby i smaragdblad -
  Safir gnistrar på fältet, blåklint...
  Jag skickar mina tankar till dig, Ryssland -
  En dubbelhövdad örn flyger med sånger!
  
  I daggdroppar är pärlor snöflingsdiamanter,
  Allt är bra i det stora fosterlandet!
  Jorden är fet, den har ådror som fjädrar,
  Snödrivorna har svepts bort av den friska vinden!
  
  I en region i Ryssland finns is, sälar,
  I vän , kameler är öknens guld.
  Det är varmt här när snöstormarna dånar,
  För vi har Gud i våra hjärtan!
  
  Vattenmeloner, meloner och bananer växer,
  Och någonstans på sommaren tävlar man på skridskor...
  Tja, var kan man hitta sådana länder i världen?
  Där folk är så starka i näven!
  
  I Ryssland är vapenbragden upphöjd,
  I den är människan Skaparen av sitt eget öde!
  Vi kan kämpa bra ,
  Så att en flod av problem inte kommer till Rus!
  
  Våra kvinnor är vackra, det vet alla
  Och det finns inga starkare män med mod!
  Fosterlandet, du är förkroppsligandet av paradiset -
  En suverän Gud är Familjens Mästare!
  
  Ortodoxa ikoner kommer att godkännas,
  Kampanjen som en soldat sätter igång...
  Vi kommer hem med generöst byte,
  Utan att missa ett slag slår bågskyttarna ner sina fiender!
  
  Låt oss ge fred och lycka till hela universum,
  Och tillsammans med Gud ska vi uppväcka de döda!
  Till ära för vårt oförgängliga fosterland -
  Vi kommer säkert att vinna, jag vet!
  Dominika plockade också upp sina låtar. Och de dansade allt tillsammans, och deras nakna, solbrända, starka ben var i rörelse och dansade.
  Sedan blåste Margarita i horn:
  - Släck ljuset! Det var allt, mattiden är över.
  Krigarbarnen lämnade motvilligt bordet. Egentligen, hur kan du inte sluka upp det ? När det finns bokstavligen dussintals olika typer av grädde. Och det är extremt gott. Och dofterna av dessa glassar, bakverk, kakor, kringlor och andra läckra och aptitretande saker är så spännande och attraktiva.
  Dominica skällde :
  - Ät inte för mycket ! Öva moderering!
  Margarita twittrade:
  - Vet alla att en människa inte är en gris! Och du måste äta mycket klokt.
  Den heroiske pojken Dobrynya, som själv precis hade ätit ett dussin kakor och smetat in sig med flerfärgad grädde, muttrade:
  - Det här är fantastiskt! Men du måste veta när du ska sluta. Att äta är bra, men att äta för mycket är dåligt.
  Pojken prins Oenomaus höll med:
  - Din huvudfiende är din mage. Men när de säger - ge din middag till fienden, betyder det inte att man tar det bokstavligt!
  Dobrynya sa med ett leende:
  - Men efter en hård dag, eller strider, eller träning ska du äta bra! Annars blir det ingen styrka.
  Dominica nickade med ett leende och sa:
  - Jag personligen föredrar att lösa upp proteinet i mjölk till middag och dricka det. Det är tillfredsställande, och på natten växer musklerna och bränns inte. Jo, keso med fisk till middag är väldigt hälsosamt. Atleternas kropp behöver proteiner.
  Barnkrigarna byggdes på något sätt. Och de började återigen marschera till den onda trollkvinnan Bastindas slott. Landskapet runt omkring fortsatte att vara frodigt. Men ju längre den lilla, unga armén, med sina nakna, dammiga klackar, gick, desto mer vissnade naturen framför våra ögon .
  De närmade sig råttornas rike, och dessa är mycket ruinerande ägare.
  För att muntra upp sig började barnkrigarna sjunga och började stampa med fötterna mer energiskt:
  Elfia blommar som en buske under kungar,
  Det är oändligt och vackrare än universum...
  Victory öppnade ett obegränsat konto,
  Vår tro kommer att återuppstå i Rodnovery !
  
  Fosterlandets storhet, tro det, är
  Må hennes kära hjärta stiga högre...
  Så att universums lycka ligger i
  Att ha Elfia med ett starkt tak!
  
  Lägg märke till att vår tomte flyger framåt,
  Och skär av vågorna med bröstet...
  Men vi måste, vi kommer att komma tvärtom,
  Och det kommer att finnas andra, tro mig, domare!
  
  Vårt fosterland kommer att ha en fantastisk värld,
  Som flammar av starkt ljus...
  Och framför allt är Elfrog själens idol,
  Som förvandlar vinter till sommar!
  
  Ja, jag vet, det är svårt för oss killar,
  Men du tjänar Oenomai troget ...
  Båten träffades, åran brast,
  Och någonstans skäller en vildsint hund hotfullt!
  
  Nej, vi kommer inte att ge Elf till motståndaren ,
  Våra svärd är klingade, tro mig, vassare...
  Vi kommer att stå och vinna igen
  Och prata inte dumheter, demoner!
  
  Här samlas vi för paraden,
  Det finns inget vackrare heligt land i universum...
  Tro mig, vi kommer tillsammans skicka våra fiender till helvetet,
  Och vi kommer att bygga ett paradis själva, du vet, till och med!
  
  Ingen kan stoppa oss
  Vi är alvernas stora riddare...
  Sådan makt, en oövervinnerlig armé,
  Och låt oss göra hela planeten lyckligare!
  
  Låt oss visa oss för världen i skönhet,
  Låt oss hissa den sjufärgade flaggan över planeten...
  Och vi kommer att vara glada, tro mig, överallt,
  Det sjungs trots allt hjältedåd!
  
  Observera att tomtefrid är högst överallt,
  Och det kommer att expandera kontinuerligt...
  Och människor kommer att vara lyckliga på jorden,
  För det finns ingen skam för fosterlandet!
  
  När den store Solcesus kommer ,
  Det kommer inte att finnas något mörker i vårt universum...
  Och om människan och tomten inte är fega,
  Hans öde är soluppgång och skapelse!
  Det här är en låt som berör själen! En förtjusande och magnifik låt.
  Även om landskapet runt omkring har blivit mycket värre - spåriga träd, hackat gräs, allt är krossat och täckt av spår av råtttassar.
  Margarita noterade:
  - Ja, förvänta dig inget gott av dessa råttor! Och runt om finns nollor.
  Med ett så strålande och fräscht leende, konstaterade Dominica och blottade sina tänder:
  - Det här var förstås väntat! Allt har blivit för orimligt . Men vad kan man ta från en råtta - förutom gödsel från avföring!
  Och båda tjejerna brast ut i skratt. Därefter ökade hela barntruppen sitt barfotasteg. Två krigarpojkar rusade fram och svingade sina svärd som väderkvarnar.
  Och så höggs den första råttan, storleken på en bra bulldog, upp av de heroiska pojkarna på båda sidor. Det här var en allvarlig strid.
  Barnen ökade tempot ännu mer och började bokstavligen springa. Och så dök en stor trupp råttor fram. Den äldsta av dem var storleken på en bra tjur. Flickskådespelerskan Dominika red in i striden på en drake. Och hon var redo att slåss, men hennes första slag från trollstaven träffade den äldre råttan.
  Och den lyste upp och förvandlades till en stor cirkel av utvald ost med hål. Och en sådan aptitretande lukt kom från honom att råttorna distraherades från attacken mot barnbataljonen och attackerade deras tidigare ledare, som hade blivit så aptitlig med doften av den mest utsökta delikatess för möss.
  Detta visade sig vara en överraskning.
  Margarita noterade:
  - Dina förmågor växer för varje timme! Och det här, måste jag säga, är extremt coolt !
  Dominica nickade med sitt gyllene huvud:
  - Jag kan mycket! Och det här är mitt stora credo! Och om jag kommer igång, då kommer ingenting att stoppa mig.
  Och flickan tog den och slog ett annat lag med magiska blixtar. Och ytterligare förvandlingar ägde rum.
  Flera dussin råttor blev stora, randiga vattenmeloner som såg väldigt aptitliga ut.
  Krigarbarnen sjöng i kör:
  Meloner, vattenmeloner, vetebullar,
  Ett generöst, välmående land...
  Och sitter på tronen i Elfiburg -
  Fader kung Oenomai!
  Och så slogs barnkrigarna till slut med råttorna, och låt oss hugga ner dem utan avbrott. Och krigarna svingar sina svärd energiskt . Och flickorna började skjuta från pilbågar. Några av dem var tomtar, och de var mycket skickliga på att skjuta. Det här var verkligen en riktig kamp.
  Och flera råttgrupper går ut i strid. De rinner som en djup flod.
  Dominica noterade:
  - När vi pratar om något ont och ont så finns det en känsla av att det inte finns någon gräns!
  Margarita sjöng med ett leende, vilket dock var sorgligt:
  Mörkrets krigare är verkligen starka,
  Ondskan styr världen utan att veta numret...
  Men ni är Satans söner,
  Bryt inte Kristi kraft!
  Dobrynya hoppade från draken och började hugga ner råttorna. Han gjorde detta med två svärd samtidigt, och på grund av pojkens snabba rörelser verkade det som om en kaffekvarn fungerade. Det var här utrotningen började.
  Oenomaus gick också med i striden. Pojken tog tag i den ena råttan i svansen med tårna och kastade den på den andra och bröt benen. Sedan sjöng han:
  - Min stora styrka är stor,
  Och jag kommer aldrig att ge upp till mina fiender...
  Från slaget av pojkens knytnäve,
  Den onda råttan kommer att flyga på skam!
  Pojkens prins visar sig faktiskt vara en mycket tuff fighter i strid.
  Dobrynya är också kraftfull, muskulös, även om han använde pojkaktiga ben och inte att förglömma svärd . Och han började visa en enastående grad av missbruk. Vad tufft och jävligt det hela var.
  Pojken visade sig vara mycket aggressiv och stridbar, liksom de andra kämparna i den unga armén.
  Och pojkens bara häl tränger igenom råttornas skallar rakt igenom.
  Det här är mördare och samtidigt finns det ett leende på pojkens läppar .
  Dominica använder sin magiska kraft för nästa förvandling. Och han är extremt aktiv.
  Krigaren hoppar upp och snurrar runt. Och nu flyger en ström av energi från hennes trollstav igen. Och träffar orken.
  En lurvig, brun björn förvandlas omedelbart till en chokladmarshmallow. Hur bra är detta ?
  Margarita frågade med ett leende:
  -Kan du göra halva?
  Dominica nickade med sitt gyllene huvud:
  - Det är klart jag kan! Och det kommer att bli underbart!
  Och flickan släppte magiska laddningar både från hennes händer och från hennes bara tår. Lågor träffade orchgruppen. Och en hel flod av honung rann... Honungen var gul-orange och stänkte som en bränning.
  Margarita svarade med ett skratt:
  - Du vet, det här är inte riktigt vad du behöver!
  Dominica nickade instämmande.
  - Visserligen inte helt halva, men också ganska söt!
  Partisanflickan noterade:
  - Halva var en raritet före kriget. Men de åt honung även under ockupationen.
  sparkade igen , den här gången mot råttorna, och sjöng:
  Den bästa presenten är förstås honung,
  Pojken förstår såklart detta...
  Även en liten bit - en tesked,
  Det här är redan bra, ja, än mindre en hel pott!
  Margarita sparkade också, först med en trollstav och sedan med sina bara tår, och fortsatte:
  Men älskling, det här är en mycket konstig sak,
  Varje sak finns antingen eller inte...
  Men älskling, jag förstår bara inte vad hemligheten är,
  Om det finns, då är det omedelbart borta!
  Men om du äter det blir det inga fler problem!
  Dominica tog den och snurrade runt på draken. Hennes leende blev så olycksbådande, och samtidigt glad. Flickan kände kolossal styrka inom sig. Och så kom en våg ut ur hennes trollstav. Och på en gång blev ett par tusen råttor till läckra kotletter i sås. Och ytterligare en våg av trollstaven, och råttorna förvandlades till fiskrätter.
  Dessutom var deras sidorätt lyxig, med bananer, ananas och andra mycket läckra frukter. Och allt är så fantastiskt gott och underbart.
  Dominica sjöng:
  Tillbehören är underbara
  Tjejerna är charmiga...
  Och fyra armaturer lyser,
  Slå orken i nosen!
  Margarita noterade kvickt:
  - En bra kock gör kotletter av orcher och råttor, och ätbara till det!
  Pojken Dobrynya tog och kastade en tung kullersten i trollens panna. Han genomborrade skallen rakt igenom och sjöng:
  -Om du är ett sånt freak ,
  Jag sparkar dig...
  Tja, tänk om du är en blockhead,
  Då är en aktiv plan klar!
  . KAPITEL nr 11.
  Dominika Dolfinovas bror bytte namn. Och nu kallade han sig själv väldigt cool - Caligula. Antingen för att hedra den ökända kejsaren, eller imitera namnet på en av åsnorna i den tecknade filmen om Dunno.
  Och nu bestämde sig den kämpande pojken Caligula Dolphins att han behövde gå på jakt efter sin syster. Men var ska man leta efter hennes försvunna person?
  Och pojken vände sig till en berömd bok om magi. Han litade naturligtvis inte på alla slags synska och trollkarlar.
  Men varför inte försöka gå i trans själv. Dessutom är hans far inte mänsklig, och han kan ha sina egna magiska förmågor, och på en helt extraordinär nivå.
  Pojken Caligula tog delfinerna och satte sig i soffan i lotusställning. Och försökte koncentrera sig. Den unge filmskådespelaren korsade benen och rätade på ryggen. Och så kastade pojken in i något helt galet och färgglatt och försökte hitta Dominica.
  Skönheten i teaterföreställningen är svår att beskriva. När framför allt alver, orcher, troll slogs... En kostymföreställning med många tjejer av alla nationaliteter och varierande grad av nakenhet. Skådespelet är vackert och imponerande i sin originalitet, speciellt när tjejerna plaskar sina bara fötter antingen på den heta sanden eller på snödrivorna.
  De attackerar genom att slå med svärd och spjut mot pansar från olika former av stridsvagnar. Och metallmonstren svarar med strålar av heta eldkastare. Temperaturen på lågan är låg och flickorna, skrikande, är bara lätt brända och skriker hjärtskärande. Och orcherna vrålar ännu högre, och deras pannor smäller , bang , bang - flerfärgad konfetti smulas sönder av slagen.
  Och dekorerade biplan rusar från ovan och lämnar efter sig girlander av snygga tåg med olika kaskader av skönhet.
  Det galnaste, och det här kan till och med blåsa av taket från gångjärnen, är att fantasivärlden blandas med verkliga, historiska figurer, om än från det avlägsna förflutna.
  Stalin, vid detta tillfälle, oväntat, övergav onödig sekretess, anmärkte:
  - Luftwaffe har nått de mest avancerade höjderna inom flyget. Även om inte
  Om man räknar diskotek så gjorde bombplanet TA-700, som kan bära upp till femtio ton bomber, ett allvarligt intryck.
  Hitler sa:
  - Men " Super Monster " med en 3200 mm kaliberpistol, tvåhundra ton raketladdningar, är fortfarande ett oöverträffat militärkonstverk.
  Stalin föreslog sedan en skål:
  - Så låt oss dricka till det faktum att munnen kräver vilken konst som helst utom militärkonst!
  Den stora ledaren genom alla tider och folk njöt med nöje av vinet som förseglades före Jesu Kristi födelse, och världens Fuhrer drack saft från nittiotio frukter. Båda diktatorerna tittade på hur spåret av en raket som flyger uppåt tydligt skär över himlen på monitorn. Hur man hör en rysk tjejs glada röst:
  - Inträdet i omloppsbana var framgångsrikt.
  Och dånande applåder från alla läktare - det är klart! Människan är äntligen i rymden, och detta gjordes av representanter för de största raserna på jorden - ryssarna och tyskarna.
  Hela himlen från horisont till horisont målades med blixtar av tusentals fyrverkerier i alla regnbågens färger och miljontals nyanser, när det verkade som en fantastisk napalm spred sig över nattrummets bläck. Samtidigt förvandlades enskilda flammande supernovor till tydliga inskriptioner - slogans . Som: "Motherland and Space", "Forward to the Stars", "Union of the Peoples of the Earth"!
  Det här är verkligen någon form av galenskap. Det var som om en superkosmisk och fantastisk föreställning uppstod. Någon form av alternativ historia, där det inte fanns något krig mellan Tredje riket och Sovjetunionen, och det visade sig vara väldigt coolt . Men nu ser det här inte särskilt bra ut, milt sagt.
  Han måste hitta sin äldre syster. Och detta är huvuduppgiften för pojken, som redan hade medverkat i en serie filmer, och var väldigt stilig och muskulös, med kakelliknande muskelavlastning.
  Och det nya namnet Caligula borde ha väckt stor uppmärksamhet.
  Pojken fortsatte sin meditation. Och plötsligt såg jag en flicka, vacker som en ängel, och med lockigt hår färgen som bladguld. Hon sträckte ut sin hand till pojken och sa med ett leende:
  - Vi har ett antal viktiga uppdrag att utföra med dig!
  Pojken Caligula frågade med ett leende:
  - Och så kan jag hitta min syster, som försvann någonstans okänd?
  Flickan skakade på sitt gyllene hår och svarade självsäkert:
  - Ja det är möjligt. Men din syster uppfyller nu en svår messias - att rädda alla representanter för det starkare könet, över vilka hotet om förstörelse hänger. Och det är så svårt.
  Caligula Dolphins frågade:
  - Vad heter du och vem är du?
  Flickan svarade med ett sött leende:
  - Jag är Margarita Korshunova, en partisanflicka som hängdes av nazisterna, och nu återuppstått i en ny värld. Och detta är mitt öde, att tjäna godhet och rädda människor.
  Pojkens skådespelare nickade:
  - Jag förstår dig väldigt mycket. Så, har vi några roliga uppdrag? Ungefär som på film, men på riktigt?
  Margarita nickade:
  - Ja, som på riktigt! Men vi har sådana möjligheter att vi inte ska vara rädda.
  Caligula of the Dolphins och pionjärpartisan Margarita hade inte tid att diskutera och acceptera det fantastiska spektaklet och gick verkligen in i den nya världen, och i ett tillstånd av stridstrans!
  Margarita noterade:
  - Vi har nu en hel armé. Och du förstår vilket ansvar du och jag har!
  Caligula svarade självsäkert:
  - Det är klart jag förstår! Och jag hoppas kunna visa mig vara en värdig befälhavare.
  Och pojken snurrade med sitt vassa svärd.
  Vi tog snabbt ett mellanmål och skyndade oss för att bygga trupper. De borde ha åkt till Italien så snart som möjligt och satt eld på påvedömets fjädrar.
  Armén gav sig ut från Wien till trummor och stora trumpeter. Infanteriet hade ännu inte hunnit närma sig och kavalleriet susade omkring. Många ryttare från olika länder som gick in i det tsaristiska ryska imperiet. Detta gjorde det möjligt att trampa foten med tiotusentals hovar. Strålande kosacker och lätta tatariska kavalleri rusar fram. Nästa drag rikt dekorerade avdelningar av den polska herren. Nåväl, de eleganta herrarna såg ut att vara samlade för en kunglig parad. Dessutom vill alla överträffa den andra i sin praktfulla klädsel, från hjälm till sele. Det finns också germanska riddare i rustning. Pansringen är polerad till en glans, förgylld eller silver. Det finns även svenskar med speciell uniform, och finländare. Beridna janitsjarer och spagi, arabiskt kavalleri.
  Och många banderoller och flaggstänger av folk från ekvatorn till Ishavet. Och hur många troféer ... Det här är de erövrade makterna.
  Och här kommer österrikarna , och med dem tyskarna. Vi anmälde oss frivilligt till vandringen. Dessutom är tanken på att plundra Italien en stor frestelse. Naturen är generös där och det finns mycket pengar! Som annat gott som går att samla med spadar.
  Caligula the Tomboy sjöng:
  Vår armé är stark
  Hon skyddar världen...
  Tja, tänk om det blir krig,
  Det är inte på vår sida!
  Och pojken stampade med bara foten i pölen. Naturligtvis bar han bara shorts, eftersom han rörde sig så snabbt i ett tillstånd av stridstrans att hans kläder bara skulle komma i vägen och gå sönder.
  Margarita frågade sin vän och medförintare:
  - Eller kanske du faktiskt sjunger? Dessutom är den precis din!
  Pojken skådespelaren nickade med ett leende som var som en vargunge:
  - Vad tror du, jag kan inte?
  Och delfinernas Caligula började sjunga;
  Åh, denna värld, du är så ledsen,
  Bara ett hav av tårar - ett hav...
  Var är själens astrala väg på dagen,
  De döda ylet drömde om att komma till Eden!
  
  Den innehåller isen av hjärtan, frusna skorpor,
  Och den brinnande hettan av avundsjuka passioner.
  Hur kall, som till och med är ung i köttet,
  Den sorgsna näktergalen spelar i sorg!
  
  Som slem från en skogslöss, en anda av rutin,
  Och gravens förfall av bekymmer.
  Men vi kan om vi är enade
  Få ut folket ur träsk!
  
  skingra universums elakhet,
  Radera förbannelser är ett fruktansvärt tecken ..
  Vi kan inte bära lidandets tyglar,
  Låt djävulen förvandlas till damm!
  
  Planeten kommer snabbt att kasta av sig sina kedjor,
  Den kommer dock inte att lämna omloppsbanan.
  TILL Låt oss behandla varandra ärligt
  Då kommer folket att resa sig!
  
  Du kan resa dig utan rädsla,
  Pressa inte andra människor...
  Så att jäveln inte simmar med fett,
  Så att vår mamma inte blir gammal!
  
  Vi dricker lite för det,
  Vin som är sötare än bins honung!
  Låt det bli problem i verkligheten ,
  Men räkningens timme har inte kommit!
  
  Då bygger vi ett himmelskt paradis,
  Alla barn kommer att njuta för alltid.
  Vi flyger som en pil till himmelsk flykt,
  En ljus dröm som gick i uppfyllelse!
  Låten avslutades och med den flyttade det kämpande paret från landskapet i de italienska alperna till ...
  Snäckskal exploderade och mycket mer moderna vapen sköt. Här är det Port Arthur, den legendariska staden. Det var hans fall som markerade nedgången för Romanovdynastin och hela autokratin som helhet. Om denna fästning hade stått hade det inte blivit en så storskalig revolution. På sin höjd skulle de göra lite ljud och lägga ner sina hammare och skäror. Men det var nederlaget här som ledde till den händelsekedja som orsakade den stora oktoberrevolutionen.
  Är detta bra eller dåligt? Evenemanget är dyrt. Miljontals offer och emigranter, men senare påskyndade landet sin utveckling avsevärt.
  Även om det till en mycket hög kostnad minskade befolkningen i Ryssland med hundra miljoner människor.
  Som de säger, blodåtgång botade patienten.
  Men nu finns det en chans att, efter att ha återerövrat Port Arthur, vända historien tillbaka och följa en unik linje. När till exempel Romanovs behåller makten, och även i den autokratiska versionen. Detta är naturligtvis science fiction, men intressant. Så, egentligen, vad väntar Ryssland om versionen av tsarismen bevaras?? Stagnation, eller vice versa, seger?? Kommer systemet med absolut monarki att bli effektivare än västerländska demokratier?De senare har redan blivit på modet. Faktum är att relationerna mellan det tjugoförsta århundradets Ryssland och västvärlden har försämrats avsevärt. Därefter blev det på modet att leta efter alternativ till västerländsk parlamentarism. Konceptet dök upp: förvaltad demokrati. Det är då det formellt är fria val, men i själva verket är deras resultat förutbestämda i förväg. Men denna regeringsform är instabil och partiet vid makten håller redan på att inskränka demokratin genom lagstiftning för att behålla sin ställning. Och sedan går allt mot diktatur, oppositionen tappar redan representation i parlamentet.
  Och då inleds mekanismen för förtryck och terror, eller tvärtom sker en revolution, antingen ovanifrån, som under Gorbatjov, eller underifrån, vilket också hände mer än en gång.
  I Ryssland under autokratin är allt enklare. Kungen har absolut makt: att avrätta, att benåda, att befalla. Han har de högsta dömande, verkställande och lagstiftande befogenheterna. Det finns ett statsråd av personer utsedda av monarken, som bara ger honom råd, och det finns tjänstemän som utför kungens vilja.
  Statsduman begränsade absolutismens monarki, fråntog kejsaren rätten att stifta lagar och tog delvis kontroll över budgeten. Men viktigast av allt var det duman som blev en grogrund och huggorm för olika konspirationer. Det här är negativt!
  I alla fall var inte ens partisanflickan emot att hjälpa kungen. Margarita frågade översittaren Caligula:
  - Så valet är klart, låt oss attackera!
  Terminator boy svarade:
  - Det finns inget annat val! Klart vi attackerar!
  Och skärkaoset började. Efter att ha accelererat med hjälp av magiska förmågor i sexhundra kilometer i timmen, sprack kerubpojkarna, nästan inte uppmärksamma på explosionerna av granater och maskingevärsskott, in i fiendens led. Som tur var var vädret också otur, regn och mörker. Kuropatkin har ännu inte skickat folk till offensiven. Och han utförde artilleriförberedelser. I motsats till vad många tror var generalen och före detta försvarsministern ingen dåre. Kuropatkin försökte ta hand om soldaterna och slåss vetenskapligt. Det var detta som svikit honom. Obeslutsamhet, långsamhet, önskan att slå till, agerande enligt en mall - berövade framgången för striden med de modiga japanerna. Därför fanns det ingen anledning att förvänta sig att Suvorovs vågade attacker skulle fånga Port Arthur på resande fot. Tyvärr, Kuropatkin vann bara för att japanerna efter Nogis kårs död, även utan att ändra formation, klättrade fram och attackerade frontalt. Och som ett resultat slog de ut sina led och rullade tillbaka.
  Men nu har Kuropatkin både fångat skal och sina egna.
  Detta innebär att du kan utföra artilleribeskjutning även i flera dagar, beräkna vad om japanerna går sönder. Och detta trots att kejsar Nicholas gav en kategorisk order att omedelbart storma fästningen och avsluta kriget, som var förödande för statskassan.
  Här är naturligtvis Kuropatkin mellan stenen och stenen. Men Port Arthur är en mäktig fästning, och nu när japanerna har bosatt sig i den - prova det, ta det!
  Men delfinernas Margarita och Caligula, huggande med svärd och kastade sina bara tår med sina barns ben, men kvicka som propellerblad, rörde sig längs bastionerna och rensade dem från soldater. Först och främst måste du känna till de dominerande höjderna och sedan kommer det att vara möjligt att öppna vägen för de attackerande trupperna.
  Medan Margarita hackade samurajer, sa Margarita kvickt:
  - Vanligtvis kämpar de för framstegen, men vi, visar det sig, verkar kämpa för regressionens skull!
  Pojken Caligula flinade:
  - Menar du att återerövringen av den här fästningen kommer att stärka enväldes ställning?
  Och han utförde en hel rad tekniker med svärd. Så bars hans svärd.
  Och pojkens bara fötter gav slag som bröt huvuden, halsar och ben.
  Margarita, som med händer och fötter slickade blodet från hennes läppar som spreds rikligt från hennes snabba slag, bekräftade:
  - Åtminstone till och med så! Det är trots allt klart att en monark som vinner krig blir populär. Åtminstone för en stund. Då är segern glömd, och gemene man, eller gemene man, dras in i en banal arbetsrutin. - Partisantjejen med en spark , efter att ha slagit ner sex japaner på en gång, och två genomborrades av sin egen bajonett från ett kraftigt tryck, tillade hon. - Kanske är detta bara en tillfällig uppskov!
  Och återigen flyttade hon sin bara häl och besegrade fem krigare från den uppgående solens land, inklusive tre officerare.
  En barfotapojke i shorts som hackar japanerna som kål, konstaterade Caligula logiskt:
  - Efter segern börjar en snabb ekonomisk tillväxt i Ryssland. Det betyder att människor kommer att leva bättre, och revolutionära känslor kommer att minska.
  Den unge krigaren sparkade kanonen på ett sådant sätt att ett dussin samurajsoldater flög upp och ner . Terminator boy tillagd. - Folk brukar bråka på grund av hunger!
  Margarita, som spottade ut ett ben från en avskuren skalle ur munnen, spottet träffade tre japanska soldater, höll bara delvis med:
  - Det här är faktiskt inte sant! Ja, revolutioner och upplopp sporras vanligtvis av en försämrad ekonomisk situation, men ... Decembristerna gick trots allt inte till handling på grund av sin egen fattigdom .
  Krigarpojken Caligula, efter att ha utfört ett fjärilsdrag och skurit av ett dussin japanska huvuden, gick sedan med på:
  - Det stämmer, inte på grund av fattigdom! - Den unge krigaren högg ner en hel handfull skyttar och lade till. - Det är inte alltid nyttigt att tänka med magen!
  Margarita korrigerade och fortsatte att brutalt hacka, så att japanernas lemmar spred sig:
  - Mer exakt, att tänka med magen är aldrig nyttigt!
  Tomboyen Caligula här instämde, högg upp samurajerna och kastade deras hjälmförsedda huvuden åt olika håll, och med stor iver:
  - Du har hundra procent rätt! Det finns inget att invända!
  En krigare och en riktig pionjärpartisan, och dessutom den mest fridfulla prinsessan, efter att ha fått denna titel för sina tjänster i en av de magiska världarna, morrade:
  - Och vi ska ta bort fettet från oss själva! Så var det - banzai !
  Utan medlidande eller uppehåll sjöng Caligula, hugg med svärd och knäckte japanska med fötterna :
  Det var inte förgäves som jag skickades till Rus,
  Ge dig nåd!
  Kortfattat! Kortfattat!
  Kort sagt - håll tyst!
  Och efter sådana ord rann blodet ännu häftigare. Visst är det synd om japanerna. Nationen är hårt arbetande och beundransvärd, men den har fallit under kvarnstenen och håller nu på att stanna. Precis vad som kommer att hända - mjöl eller mjöl, en fråga om frågor!
  Den barfota partisanflickan Margarita, som utdelade dussintals slag på en sekund och hastigt klättrade, strödde skrynkliga lik, på nästa bastion, förklarade, flyttade sin fot till nästa samuraj i käken och med en förvånansvärt träffande aforism:
  -Krig är en bassak, begås med höga tankar!
  Caligula, pojkskådespelaren som rörde sig till och med lite snabbare än sin flickvän och från vars nakna överkropp med brickor av muskler, regnet tvättade bort blod och benfragment, fortsatte:
  - Krig tröttar ut kroppen, men uppmuntrar andan!
  Margarita skapade en kaskad av kullerbyttor, skär genom japanerna, och sjöng en fras från en hitlåt från sjuttiotalet av 1900-talet:
  - Gladlynthet, grace och plasticitet! Allmänt , stärkande, kraftfullt uppmuntrande, gå upp ur sängen och träna gymnastik!
  Caligula Dolphins, med ett slag från sitt muskulösa ben mot ljumsken, tvingade den japanske översten att flyga genom luften och omedelbart slå ner två maskingevär som stod på tornet. Mekaniska monster som spottar bly, av tröghet, faller, slår sina egna , slår ner i leden. Terminator-pojken bugade:
  - Förlåt, smalögd , men jag ville vara först! Och jag ville inte bara, utan jag kommer!
  Margarita, som slog ner ett annat torn med maskingevär tillverkade i USA med sin bara fot medan hon hoppade, anmärkte logiskt:
  - Det är inte illa att vara först, men de ska inte koka bollarna bakifrån!
  Pojken-skådespelaren Caligula, kastade en projektil med sina bara fingrar, den högexplosiva shimosan exploderade och spred samurajen, sa:
  - Den som kokar bollarna natt och dag låter sig inte ätas levande!
  Margarita fnissade och hoppade och smällde in sin bara fot i metallgevärstornet. Det rostfria stålet fjädrar tillbaka, och de japanska officerarna flyger upp och ner, deras stövlade lemmar fladdrar. De såg verkligen ut som insekter.
  Margarita uttalade sig här också:
  - En luffare kan till och med ta på sig en "stövel" med en klack!
  Huliganen Caligula, som också slog ut en pistol i ett hopp och fick alla att flyga iväg, anmärkte:
  - "Stövlar" sätter inte skor på någon som inte har hjärnan att putsa skor!
  Margarita svarade med att vända sig om igen och skära ner en hel pluton japaner. Terminator-tjejen glänste här också:
  - Konstigt nog finns det många ärliga människor i toppen, men det är få bland dem som klarar sig utan bedräglig list i sin karriärutveckling!
  Caligula snurrade som en upplindad topp, slog ner och skär ner japanerna, och rimligen säker:
  - En politiker spelar rättvist lika ofta som en gruvarbetare går ner i en gruva i vit rock, och motivet är detsamma: att utvinna subventioner för att tvätta ett skamfilat rykte!
  Margarita svarade på detta och skakade blod ur håret:
  -En politiker, han är en lögnare i livet och en hycklare i handling, men döden är rättvis även med denna skurk!
  Terminatorpojken krossade en japansk pistol, bröt benen på två dussin soldater från Empire of the Rising Sun och svarade:
  - Döden är ärlig genom att den alltid kommer, men den är godtycklig när man väljer tidpunkt för sitt besök!
  Port Arthur är en stor stad, och den har många försvarslinjer. Så, tyvärr och lyckligtvis, har kämparna tillräckligt med tid att kämpa.
  Pojkkämpen Caligula, som högg kämparna med svärd, till och med kastade en ärta av förintelse med sin bara fot och slet isär samurajerna, sjöng:
  - Hur jag inte försökte, hur jag inte ansträngde mig! Det spelar ingen roll om någon var där för att slåss!
  Margarita, som skar av en annan skara soldater som dog under slagen från en partisanflicka som blixtrade som en blixt, anmärkte:
  - Och till viss del ber vi själva om bråk. När allt kommer omkring, erkänn det, Caligula, ville du åka till Port Arthur?
  Den unge terminatorn sa ärligt:
  - Naturligtvis! Detta var min mest passionerade önskan.
  Margarita, partisanflickan, som återigen skar av japanerna som ett rakblad, fnissade:
  - Men ja! Rädda Ryssland från det mest offensiva nederlaget i hela vår tusenåriga historia av vårt lands krig!
  Pojken Caligula skar ner två dussin japaner med ett par svängningar, rättade sin partner:
  - Det mest offensiva nederlaget var kanske under det första kriget med Tjetjenien.
  Margarita nickade instämmande till detta och påskyndade till och med hackningsprocessen:
  - Otvivelaktigt! Motståndaren vi förlorade mot är för svag! Det fanns så mycket av det där Tjetjenien, och till och med hälften av dem kämpade för oss.
  Tomboyen Caligula skrattade och försökte komma före sin partner i utrotningsprocessen:
  - Hur Moska skäller på en elefant!
  Margarita anmärkte förnuftigt om detta, och skakade återigen av sig ben och blodiga smulor från sitt hår, färgen av snö med en guldstrålning, och fortsatte med händer och fötter att utrota de tappra japaner som inte ville ge upp, med ökande intensitet:
  - När armén och folket inte vill slåss, då inträffar sådana mirakel. Och i det första tjetjenska kriget och i det rysk-japanska kriget.
  Caligula of the Dolphins tvingas, medan han utrotar samurajerna, att gå med på:
  - Du har rätt! Folket i Ryssland vill tyvärr inte slåss mot japanerna. - Och den unge kämpen, som lämnade ett helt samurajkompani med avhuggna huvuden, tillade:
  - Men i vår person har en mirakulös faktor dykt upp, som gör att vi kan vinna det impopulära kriget. Det är till och med symboliskt att keruber hjälper till i ett krig utan en kung i huvudet!
  Margarita, som spottade blod från sina läppar och kastade giftiga nålar med sina bara sulor, genomborrade japanerna till döds, anmärkte:
  - Och ändå är ett tredje ingripande från vår sida nödvändig!
  Pojken Caligula, efter att ha lämnat en annan rad av lik skurna i fragment, utan att särskilt tvivla på det, frågade ändå:
  -Är du säker på det här?
  Den unge krigaren, som avslutade utrotningen av japanerna i Port Arthur, bekräftade med en suck:
  - Till sjöss är Togo för starkt. Och vilken typ av befälhavare, eller närmare bestämt marinchef Rozhdestvensky, är tyvärr alltför välkänd. Barn är förmodligen ännu bättre på nautiska strategier!
  Caligula, som skär samurajen utan nåd, tvingas hålla med om det uppenbara :
  - Naturligtvis, med en sådan person som Rozhdestvensky, till och med efter att ha fått ytterligare sju stridskryssare byggda i Argentina, och efter att ha reparerat fartygen från den första Stillahavsskvadronen som höjdes från botten, kan man inte räkna med seger. Särskilt om du kommer ihåg att femtioen ryska fartyg kämpade i Tsushima, och bara en japansk jagare sänktes!
  Margarita bröt i upphetsning pistolens pipa, och med ytterligare en svängning av fyra japaners svärd och med en vass nål av tre till, tillade hon:
  - Och det är också betydelsefullt att den tappra amiralens skvadron mycket väl kan fångas upp innan den anländer till basen av det svårfångade och köttätande Togo . I detta avseende är positionen för Rozhdestvensky-flottan extremt svår.
  Tomboyen Caligula lanserade med sina ben lika kvicka som en apa, ett annat skal som dödade japanerna som en landmina, sa:
  Som en svensk nära Poltava,
  Rozhdestvensky hamnade i trubbel...
  Han ser modig ut
  Faktum är att det är tvärtom!
  Partisanflickan, som fortsatte att krossa fienden med fördubblad kraft och lämnade en massa lik, logiskt och med beräkning, noterade:
  - Om du inte besegrar Japan till havs, kommer de envisa samurajerna att slåss under lång tid, och den ryska kronans skattkammare är redan tom, och folket är på kant. Vi måste snabbt avsluta kampen med en rungande seger. Annars kommer det att bli en revolution och uppkomsten av ett möjligen onödigt och till och med skadligt parlament för Ryssland!
  Caligula, skådespelaren-pojken, armbågade den japanska generalen och fick honom att flyga upp i höjderna, och slog samtidigt ner tre maskerade killar som utan framgång försökte sätta in en primitiv bombkastare. Terminator boy sa:
  - Om tiden räcker, vart ska de ta vägen?
  Margarita, som högg japanerna i splitter och en blodig röra, noterade med märkbar oro:
  - Det finns ett problem här. Nu rör vi oss så här från fort till fort. Hur är det med havet?
  Tomboy Caligula skrattade och släppte en gnista från hans ögon som träffade ammunitionslagret. Det inträffade en explosion som kastade en hel bataljon japanska soldater upp i luften.
  Pojken skådespelaren ropade över dånet:
  - Inget speciellt! Med våra data simmar vi bra, vi kommer inte att drunkna med svärd. Han kommer att simma från slagskepp till slagskepp och rensa däcken!
  Margarita, vars svärd, som en vass rakkniv, skar av många, modiga men sanslöst döende soldater, log som svar med ännu skarpare tänder:
  - Du är definitivt en tankejätte!
  Caligula of the Dolphins, som hugg mot japanerna som om det vore ett datorspel, svarade ärligt:
  - Om vi tar tankehastigheten, så har vi faktiskt ingen motsvarighet !
  Terminator-tjejen höll med om detta, och för att vara övertygande gick hon igenom en hel bataljon samurajer.
  Och hon lämnade efter sig ett blodigt spår med spår av flickans bara, mejslade fötter.
  Samtidigt sa hon:
  - Och kropparnas hastighet, som är mycket mer betydande!
  Tillsammans, och rusar i sådan fart, måste ni kunna hålla balansen och inte ramla omkull. Huliganen Caligula lyckas mer eller mindre. Rent teoretiskt sett borde ett autokrati utan konstitution i allmänhet inte existera i Ryssland för alltid. Exemplet med västländer med sina parlament är för smittsamt. För att inte tala om det faktum att oligarkerna vill utöva sin makt inte bara i den ekonomiska, utan också i den politiska aspekten. För nu är de mer eller mindre vänskapliga mot envälde, och en trolig seger i Stilla havet och den efterföljande expansionen till Kina kommer att stärka denna vänskap under lång tid. För övrigt är det rysk-japanska kriget också mycket viktigt ur ett långsiktigt perspektiv. Skapandet av Gula Ryssland och införandet av inte bara Manchuriet, utan även andra kinesiska regioner, kan leda till den slutliga uppdelningen av det himmelska imperiet. Det betyder att den mäktiga kinesiska kolossen under det tjugoförsta århundradet, som säger sig vara en supermakt och global hegemoni, inte kommer att kunna existera som en stat.
  Och troligen, utan oktoberrevolutionen, kommer kollapsen av det globala kolonialsystemet inte att inträffa. Världen kommer att vara mer rationell och säkrare än under det tjugoförsta århundradet, när det finns mer än tvåhundra stater på en liten planet. Istället kommer flera imperier att uppstå, kanske till och med det ryska blir det mäktigaste, eller åtminstone det mest omfattande.
  Det är inte så svårt att förutse vad som kommer att hända vid en seger över Japan. Troligtvis kommer Tyskland , för vilket den ryska armén kommer att bli en stor auktoritet, inte riskera att förklara krig mot Ryssland. Men kanske vill han ha ett krig på en front som slår mot Belgien och Frankrike.
  Tsar Nicholas är dock sådan att han mycket väl kan attackera , som hänt i verkligheten, bakåt. Jo, åtminstone så att de aggressiva tyskarna inte kunde bli för starka.
  Sedan första världskriget igen. Ryssland kan ha kinesiska divisioner och en kraftfull Stillahavsflotta vid fronten, vilket kommer att vara ett plus, men ... I verkligheten kämpade Japan på Ententens sida, i samma alternativ kan Land of the Rising Sun visa en önskan om hämnd. Och då får vi en andra front i öster. Och det här är inte särskilt bra .
  Dessutom kan man inte förvänta sig en betydande förstärkning av den ryska armén, jämfört med Real History. Även om en snabb ekonomisk återhämtning naturligtvis kunde börja tidigare, inte 1909, utan 1906, och bli ännu brantare. När allt kommer omkring skulle Rysslands seger kunna stärka både utländska och inhemska investerares tro på den styrande regimen, och kapitaltillströmningen skulle bli större än i verkligheten.
  Detta kommer i sin tur att öka anslagen till armén. Såvida inte tsarregeringen visar sig vara för självsäker. När det i synnerhet verkar som att vi kommer att besegra alla och rulla in dem i asfalt. I princip är utgången av första världskriget, i det här fallet, inte alls uppenbar. Och kanske då, för att allt ska lösa sig bra, måste vi ingripa en fjärde gång.
  Även om möjligheten att det inte blir något första världskrig alls är i princip inte utesluten. I det här fallet ... Det är redan svårt att säga hur ytterligare händelser kommer att utvecklas. Hur länge kommer tsar Nicholas II att regera, och vem kommer att efterträda honom? Tsarevich Alexei är osäker, han kanske inte lever till vuxen ålder. Broder Mikhail och hans barn? Både detta och andra alternativ är möjliga.
  Hur länge kan Nicholas II leva? Det fanns inga långlivare bland Romanovs, men i allmänhet kunde en tsar som drack lite och inte rökte leva ganska länge. Och även om han tilltalades med mildhet och vänlighet i hjärtat, var han ingen liberal. Så det är osannolikt att kejsaren kommer att bevilja en konstitution utan extrema påtryckningar. Men Herrens vägar är outgrundliga. Allt kan hända på det sätt som minst förväntats. Och vargen förvandlas till ett lamm, och lammet till en varg!
  Och nu är de till det yttre så vackra och söta barn - en pojke och en flicka, i ganska öm ålder, som röjer fort efter fort och bastion efter bastion. Här ligger till exempel huvudberget med det enkla namnet Vysoka. Härifrån kan du se hela hamnen med de ryska fartygen från den första Stillahavsskvadronen som repareras, liksom andra torg och inflygningar till staden.
  Margarita, som självsäkert hugger ner många och blöder japaner, befaller:
  - Ska vi städa upp det också?
  Pojkkämpen Caligula, som avslutade den sista samurajen med sina svärd, svarade sarkastiskt:
  - Självklart ska vi städa och städa igen!
  Och paret rusade till höjderna i ett stridsflygs hastighet. Vi måste skynda oss. I mars månad är nätterna inte så långa, och under dagen, även med deras hastighet, är det osannolikt att det kommer att vara möjligt att helt undvika träffar från många musköter, det vill säga gevär och, viktigast av allt, maskingevär .
  Det är bra att det inte finns några automatiska maskiner. Och på något sätt lugnare. Den uppgående solen har ingen brådska att skingra mörkret från regnet och den mjölkiga dimman som fyller allt.
  Det är frostigt på morgonen, och isskorpan krassar under de förhårda fötterna på Terminator-killarna, som, även om de ville, inte skulle ta på sig skorna - de skulle slita. Och deras ben är inte heller värre vapen än de smidigaste händerna. Isskorpan krassar, men stör inte alls med att flyga upp till toppen och fortsätta förstörelsen där, inklusive tjänsten för de elva tums kanonerna.
  Vad är nyttan med sådana trunkar? Men du kan inte träffa mål som dem med stora vapen, men det är väldigt lätt att rensa ut vakterna. Margarita, efter att ha kastat ett dussin japaner i avgrunden med en skivspelare, ylade de fruktansvärt när de föll och sa:
  - Så uppgörelsen pågår på ett häftigt sätt ...
  Terminatorpojken Caligula skrattade, kastade ett dussin tappra japanska krigare i avgrunden och anmärkte med njutning:
  - Det börjar till och med bli tråkigt...
  Margarita viftade bort det och kastade sitt avhuggna huvud i en båge mot sin partner:
  - Det är okej. Det är ännu mer effektivt. Eller skulle du vilja ha en duell med trollkarlar?
  superkrafter han nu hade, tuggade järnbönor som en orm och svarade:
  - Jag skulle inte vägra , men på 1900-talet är det liten chans att stöta på dem !
  Margarita, som högg ner ytterligare ett dussin japaner för rivet kött, fnissade:
  - Men titta, ninja!
  Faktum är att två dussin maskerade kämpar i svarta kläder rusade för att attackera krigaren. Och de är beväpnade med svärd, två i varje hand. För människor rörde sig ninjor bra. Man kunde känna den extraordinära förberedelsen och vilda träningen från tidig barndom. Men i verkligheten, vad kan vara emot keruber? Skillnaden i hastighet mellan odödliga, barn som pumpas upp med hjälp av magi och människor är för stor. Och ninjor, även om de är vältränade fighters, är fortfarande människor.
  Margarita högg ner två av dem på en gång med en snabb väderkvarn, och så laddade den tredje med sin nakna, flickaktiga, eleganta men dödliga fot i ljumsken att han flög mer än femtio meter upp och slet flaggstången från tornet. Margarita kämpade mot stjärnorna som kastades mot henne och fortsatte att röra sig, skar ner tre till och dödade den fjärde genom att kasta tre dolkar med tårna. Ninjan kom undan från två, men den tredje, som flög längs en trasig bana, landade mitt i hjärtat.
  Den tomboyish Caligula gick också in i striden. Han skar den lilakantade ninjan på mitten och släppte lös en ännu snabbare attack som slog av huvudena på de maskerade männen som försökte attackera hans par.
  De svarta osynliga männen gav inte upp, men de var för långsamma i hastighet jämfört med pojken och kerubtjejen som attackerade dem. De hade inte en chans alls.
  Margarita, i ett snabbt spökes oemotståndliga rörelse, sjöng till och med:
  - Du kommer snart att glömma mig, du kommer att gå till Sheol som vått regn! Andra änglar tjänar oss, och du kommer att gå in i kistan med Dracula!
  Ninjan föll, skar i bitar och stänkte blod som mogna vattenmeloner under klyven. Och de slutade inte attackera. Men ... Alla tjugotre stora kämpar föll i strid. Därefter gick det magnifika paret över till att göra slut på de överlevande tjänarna vid vapnen...
  Dimman hade redan börjat skingras och solen började skina starkare. Och de modiga krigarna flyttade till en annan försvarslinje. Överfallet hade ännu inte börjat och vi fick kämpa själva. Fighters kände sig dock ännu inte allvarligt trötta utan ville helt enkelt äta. Nåväl, vi började äta rått hästkött igen. Tja, det finns inga människor trots allt.
  Terminatorpojken Caligula, som kastade en nål med sin bara fot och genomborrade flera japaner med den, sa:
  - Det svåraste slaveriet är att vara magens slav - herren är skoningslös, oavsett tomhet eller fullhet!
  Margarita höll med om detta och fortsatte att hugga ner samurajerna som fortfarande kröp, som otaliga gräshoppor, som sipprade i vågor. Bland japanerna fanns mycket unga killar, ungefär sexton eller sjutton år gamla, och det var så obehagligt att döda dem. Tydligen har myndigheterna i Land of the Rising Sun skrapat upp alla sina reserver för krigföring. Men Kuropatkin, som alla spottade på och spottade på, tog ändå hand om soldaterna och förlorade mycket mindre än japanerna. Och för detta bör han ges kredit. Och så småningom kämpade de japanska förbanden bättre och fräscha, vältränade styrkor anlände från den europeiska delen av Ryssland. Inklusive vaktregementen.
  Partisanflickan trodde att något liknande hände under andra världskriget. De formidabla tyskarna avancerade och nådde framgång tills deras elitenheter helt eller nästan helt slogs ut. Därefter kunde de inte hålla tillbaka Röda armén.
  Det är sant att det måste sägas att Röda arméns personalenheter också slogs ut. Och detta visade sig verkligen vara ett problem.
  Margarita rusade in i striden med orden:
  - Gud kommer inte att ge upp dig, grisen kommer inte att äta dig, och de onda drakarna kommer att arresteras!
  . KAPITEL nr 12.
  Dominica återvände till Dragon Academy bara för ett tag. Hon lärde sig snabbt flera dussin besvärjelser och några komplexa ord.
  Sedan lekte tre flickor: en tomte, en hobbit och ett kvinnligt troll med henne när de kastade magiska stenar högre upp.
  Dominica slog dem. Och själva stenarna glödde mycket starkt och skimrade, som daggdroppar i strålarna från de fyra armaturerna.
  Därefter gav trollkvinnorna henne två ringar med stenar från varje fot, så att krigaren kunde stärka hennes besvärjelser för ett stort mål: att rädda det starkare könet.
  Nu hade nästan alla tårna på skådespelerskans bara fötter, utom lillfingret, magiska ringar. Och hon blev ännu mer kraftfull i magi än hon var tidigare. Det här är faktiskt en flicka som kan förstöra en stad och bygga ett palats.
  Och så lärde hon sig snabbt hundra trollformler till, och istället för att vila satte hon sig på pälsmattan. Hon kastade sig in i lotusställningen, och nästan omedelbart befann sig hennes mentala väsen och själ, och hennes kroppsdubbla, i ett parallellt universum, tillsammans med ett kämpande lag, om än ungt till det yttre.
  En armé av barn, ledda av en kvartett kämpar, fortsatte att bekämpa horder av råttor i den onda trollkvinnan Bastindas land.
  De första grupperna av köttätande gnagare dödades eller upplevde förvandlingar.
  Sedan dök fälten upp där de olyckliga barnslavarna arbetade. De övervakades av stora råttövervakare i storleken av anständiga galtar. De höll piskor i tassarna och piskade halvnakna killar och flickor.
  Dominica var indignerad:
  - Så illa är det när barn lider!
  Och i ilska sköt hon flera blixtar på en gång mot råttorna, och de förvandlades till stora, chokladtäckta farmor.
  Barnslavarna skrek av förvåning och rusade sedan till en så aptitretande och väldoftande mat. Och låt oss slita av det.
  Dominica viftade med sin trollstav igen och gjorde återigen förvandlingar och förvandlade de vidriga råttorna till läckra rätter, kutande:
  Barn, dessa är stjärnorna på himlen,
  Blommor växer på ängarna...
  Det kommer att finnas glädje på planeten,
  Vackra drömmar kommer att blomma ut!
  Margarita, som också var involverad i transformationer, noterade logiskt:
  - Du har stor inre värme och vänlighet!
  Plötsligt, som en jack-in-the-box, dök en enorm dinosaurieliknande råtta upp. Hon öppnade munnen och skrek något öronbedövande.
  Båda flickorna är trollkvinnor, hur de kommer att släppa ut blixtar och pulsarer mot henne, och från trollstavar och från ringar på sina bara fötter. Och den sammankopplade strömmen av energi träffade ett enormt monster, tjugofem meter högt. Han föll ihop och vände sig genast om för att se de många olika, rika och varierande rätterna på långbordet. Och här fanns bland annat gyllene vinglas med en mängd olika glass.
  Slavbarn började sluta arbeta runt omkretsen och attackera de hatade råttorna och hugga dem med skäror, hackor och andra jordbruksföremål .
  Och det var så mycket ilska i dem. Rebellpojkarna började till och med sjunga entusiastiskt;
  Den som är i slaveriets mörker, ta svärdet i dina händer,
  Och tolerera inte förödmjukad skam...
  Din fiende kommer inte att bygga en grund på blod,
  Du kommer att fälla en olycklig dom över honom!
  
  Pojken blir slagen av en ond piska,
  En bödel plågar honom med en ond råtta...
  Men den onde plågaren kommer att förvandlas till ett lik,
  Hör inte fler tjejer gråta!
  
  Var inte en slav, förödmjukad i stoftet,
  Lyft upp huvudet snabbt...
  Och det kommer att finnas elfinism i fjärran,
  Jag älskar Solntsus och Spartak!
  
  Må det finnas en ljus värld i universum,
  I vilken lycka kommer att vara för evigt för människor...
  Och barnen kommer att ha en glad fest där,
  Det riket är inte av blod, av knytnävar!
  
  Vi tror att det kommer att finnas ett paradis i hela universum,
  Vi kommer att bemästra utrymmet...
  Om detta, krigarpojke, våga,
  Så att det inte finns någon mardröm och ond skam här!
  
  Ja, vi är slavar, stönande i bojor under förtryck,
  Och en brinnande piska piskar oss i revbenen...
  Men jag tror att vi kommer att döda alla orc-råttor,
  För att ledaren för rebellerna är väldigt cool!
  
  Vid denna stund har alla pojkarna gjort uppror,
  Tjejerna är också med dem för samma sak ...
  Och jag tror att de kommer att ge solcenism,
  Vi kommer att kasta av oss det hatade oket!
  
  Då, du vet, kommer segerns horn att ljuda,
  Och barnen kommer att blomstra i härlighet...
  Förändringar väntar oss i lycka,
  Tentor, klarar allt med perfekta betyg!
  
  Vi kommer att uppnå ett sådant mirakel, tror jag,
  Att det kommer att finnas ett riktigt paradis av ljus...
  Åtminstone någonstans är en häxa en avskyvärd Judas,
  Vad driver pojkarna in i ladan!
  
  Det finns ingen plats för oss slavar i underjorden,
  Vi kan driva ut djävlarna ur springorna...
  I paradisets namn, som är Herrens heliga,
  För alla gratis glada människor!
  
  Må det råda fred i hela den sublunära världen,
  Må det finnas lycka och heligt solsken ...
  Vi skjuter på fiender som i ett skjutgalleri,
  Så det bara upp och inte en sekund ner!
  
  Ja, tro mig, vår kraft kommer inte att torka ut,
  Hon kommer att vara himlens väg till universum...
  Och rebellernas armé kommer att skälla högt ,
  För att dränka de fientliga råttorna!
  
  Så här glad, glad,
  Gräset växer som rosor runt omkring...
  Vårt pojklag
  Utseendet är definitivt som en bergsörn!
  
  Segern kommer att vara säker,
  Låt oss bygga, tror jag, ärligt talat är vi Eden...
  All lycka, glädje på vilken planet som helst,
  Och du är inte en redneck , utan en respektabel herre!
  Detta är verkligen hymnen för de väckta slavarna som krossar råttor och orcher.
  Under tiden flyger Dominica och Margarita på drakar, före armén, upp till slottet.
  Två trollkvinnor, snabba och gnistrande med trollstavar och ringar med talismaner på sina bara fötter. Med vilken de genomför fantastiska förvandlingar. Och det är inget fel med det faktum att nu andra, farligare bevingade råttor försöker attackera dem.
  Gnagarflyg är inget skämt. Men flickorna slår dem med sina magiska krafter och trollformler. Och istället för monster dyker sockervadd upp. Så söt och väldoftande.
  Dessutom förvandlas några av de bevingade aporna till jordgubbar. Som är så mogen och skimrar av rubiner och topas.
  Och några fler apor med vingar blev ballonger.
  Oenomai och Dobrynya gick också in i striden på drakar. De började hugga ner sina motsvarigheter med svärd, vilket är relativt enkelt och okomplicerat. Jo, och drakarna själva, när de tar den och flammar med eld. Och de kommer att bränna de bevingade utan några ånger eller tvivel.
  Oenomaus noterade, skär ner fienden:
  - Det här, förstår du, kommer att bli väldigt roligt och coolt!
  Dobrynya noterade med ett leende:
  - Ja, det här går inte att sätta ord på!
  Och hjältepojken lanserade en mycket vass och dödlig nål mot fienden. Den träffade råttan rakt i ögat och den kolliderade med en annan gnagare. Det var här kaoset började.
  Oenomaus sjöng:
  Råttor är väldigt coola
  De kan till och med gnaga en ek...
  Din hjärna är svår att se,
  Och varvningarna är som en tråd!
  Dobrynya höll med om detta:
  - Ja, råttor gnager allt möjligt otäckt!
  Margarita blinkade. Hon kom ihåg hur partisanpojken Andreika tillfångatogs. Och han var inlåst i en kall källare full av råttor. Och gnagarna bet pojkens bara fötter, bedövade av kylan. Andreika kämpade mot råttor hela natten och sov inte. Och på morgonen fördes han till förhör och först stänkte de salt på såren på pojke A:s ben. Det var väldigt smärtsamt och Andreika började skrika . Och de surrade honom också med taggtråd.
  Men partisanpojken förlorade medvetandet av smärtchock, men sa ingenting.
  Margarita kunde ordna Andreikas flykt. Och detta var hennes bedrift. Pojken kunde övervinna smärtan och lämna på förlamade, bitna ben. Och för det, beröm till honom.
  Partisantjejen slog råttorna och sjöng med stor entusiasm:
  Min pistol är som en äldre bror
  Skjuter väldigt exakt, exakt...
  När allt kommer omkring har en flicka ett maskingevär i magen,
  Fast ibland är livet som en bur!
  
  Jag är en tjej som inte är starkare
  Varg och tiger i ett test...
  Men ordet är inte en sparv,
  När jag är med min älskade, tror jag, tillsammans!
  
  Jag tog redan vilket pass,
  Iran stormade bergen...
  Hon erövrade många olika länder,
  Nej, jag kan inte sitta lugnt vid soffan!
  
  Du kommer förmodligen inte att förstå detta,
  Vad innebär det att slåss med fanatiker...
  Skriv ner det i din anteckningsbok,
  Och lär dig att kämpa anständigt, kille!
  
  Det finns inget mitt moderland, tro mig, modigare,
  Hon glittrar som en klar rubin...
  Även om det finns miljontals djävulskvistar,
  Vi kommer fortfarande att uppnå en plats i himlen!
  
  Må Herren beskydda mig
  store riddare, den Allsmäktige...
  Flickan har kraftfullt kött,
  Hon slår ner körsbäret med en exakt salva!
  
  Ingen kan besegra mig
  Jag är tjejen som heter legioner!
  Björnen bugar sig också för mina fötter,
  Och lönnarna kommer snart att ge dig guld!
  
  Frost springer barfota genom snön,
  Snödrivor, du vet, skrämmer inte en tjej...
  Jag ska ge min motståndare en snygg frisyr,
  De känner igen mig som en vinthund!
  
  Jag föddes tidigt på våren,
  Så röd, som om det vore en banderoll...
  Karaktären är väldigt vinthund , groovy,
  Och en het låga brinner i mitt hjärta!
  
  Ja, du kunde inte hitta en vackrare tjej,
  Hon kommer att ge alla kärlek rikligt...
  ser inte ens tjugo ut,
  Men hon slår till och med väldigt hårt!
  
  
  Böj dig därför för flickan,
  Och kyssa hennes bara fötter...
  Riddaren kommer att rusa uppåt som en pil,
  Det kommer inte att vara svårt för oss att lösa problemet!
  Partisanflickan sjöng väldigt själfullt. Alla de flygande råttorna har förändrats. Några i sockervadd, några i popcorn, några i havregrynsgröt eller såpbubblor. Och några av hjältepojkarna hackades trivialt till döds, eller så brände drakarna dem med eld. Det här var verkligen muffins och stekar av fina köttiga kotletter.
  Dobrynya tog och lanserade nålen med tårna, och den genomborrade den bevingade kackerlackan och klämde fast den i stenväggen. Och det visade sig vara så coolt och coolt.
  Kackerlackan lyste plötsligt upp och ett imponerande diamanthalsband dök upp i dess ställe.
  Dobrynya sjöng:
  Och när jag såg skivstången,
  Aj, ay , ay!
  Pojkarna sprang för pengarna,
  Snooze inte!
  Pojken Enomai svarade:
  - Wow! Vad bra det blev. Detta är en pärla.
  Dobrynya grymtade och vrålade:
  - Vi kan göra allt, mina herrar, vi har sått länge, var?
  Dominica kvittrade som svar och förvandlade också ett dussin bevingade kackerlackor som fladdrade ut ur slottets olycksbådande torn till hela konstellationer av juveler. Och hur det glittrar och skimrar underbart, som istappar på de fyra armaturerna som sänder ut solstrålar.
  Margarita noterade med ett skratt:
  - Jag tror att det goda segrar över det onda!
  Enomai noterade med ett leende:
  - Gott och ont är relativa begrepp. Här är en råtta, den lever också, och vi hugger upp den!
  Dobrynya anmärkte:
  - Och växterna? Samma grönsaker och frukter lever också, och de äts också, och det är synd!
  Dominica twittrade:
  - Det är så det händer, det är så det händer,
  Var och en slukar den andra på en gång!
  Flicka-skådespelerskan med ett vrål tog det och släppte magin från sina bara fötter. Och tornet med råttskallen förvandlades. Den blev förgylld och en ros gnistrade med rubiner på toppen.
  Margarita noterade kvickt, blottade sina tänder och skickade kaskader av mordiska och destruktiva strålar från hennes bara tår. Och magin fungerade. Och slogs mördande och destruktiva, som omedelbart förvandlades till kreativa och blomstrande.
  Orcher och troll strömmade ut från slottet igen . Och de klättrade i en riktig hord . Några av de lurviga björnarna bar stålpansar. Och dessa är mycket glänsande rustningar, med spjut och yxor.
  Dominica noterade aggressivt och blottade sina tänder:
  - Nu är det här en läskig hord som redan klättrar in . Ska vi möta dem med något dödligt?
  Margarita noterade med ett illvilligt leende:
  - Ja, visst kan vi göra det här!
  Och trollkvinnorna tog och lanserade sina magiska pulsarer mot orcherna och trollerna.
  Boy Dobrynya noterade:
  - Det här är inte dåligt, men vi måste ge barnkrigare möjlighet att slåss.
  Och faktiskt, tusentals rebellbarn sprang upp till slottet från olika håll. Många av dem, särskilt pojkarna, bar kedjor. Några av killarna arbetade med att resa monument och skulpturer till häxan Bastinda . Vissa statyer växte upp till hundra meter i höjd, och bara det gigantiska slottet tornar upp sig över dem.
  De två starkaste, även om inte de största pojkarna, Viscount och Phoenix, kämpade före resten och slog ner gnagarna.
  Orcherna började i sin tur också skjuta från pilbågar. Men trollkvinnorna slog dem hårt. Om det var relativt lätt att döda råttor, trots att de var feta och stora, påverkade detta deras rörlighet. Då kommer orcherna att bli starkare kämpar, och trollerna är helt enkelt jättar.
  Phoenix noterade:
  - Jag slogs med Kartaus . Så hans fighters var smidigare!
  Viscount fighter sjöng:
  Jag älskar krig fruktansvärt
  Slåss som en tupp...
  Och i hand-till-hand-strid,
  Jag kämpar för två monster!
  Phoenix noterade med ett leende:
  - Ja, för att vara ärlig, det här är jättebra ! Men vi är vana vid att döda monster i tusental.
  Och så dödade hjältepojkarna trollet. Och resten av monstren hade redan delvis förvandlats till olika sorters mat och godis. Men en av trollerna producerade sådan glass i ett vinglas snidat från smaragd.
  Och på toppen finns högar av flerfärgad glass, bitar av choklad, kanderad frukt, jordgubbar, pistagenötter och så vidare, mycket aptitretande.
  Krigarbarnen kommer att skrika av förtjusning. Ja, det blev verkligen extremt gott och fascinerar ögonen.
  Trollkvinnan Margarita, efter att ha släppt ytterligare en våg av förstörelse och förintelse, gjorde en aggressiv carte blanche i frågan om att förvandla det fula till en aptitretande, och utfärdade:
  - På något sätt är magi bättre än den naturliga processen, eller hur?
  Dominica höll med:
  - Ja, utan tvekan skapar vi något vackert och gott. Men varför finns det tusentals slavar här, och de är alla barn, och det finns inga vuxna i sikte?
  Margarita svarade med ett leende:
  - Inflytandet av lokal magi. Det är ganska starkt. Och det visar sig verkligen att det bara finns småbarn i den här världen. Men oroa dig inte, den lokala luften ensam kommer inte att göra dig till en liten flicka.
  Dominica frågade förvånat:
  - Och varför?
  Partisanflickan svarade:
  - Och för kålhuvudet!
  Angreppet av onda orcher och troll började försvagas. Några av dem dödades av barnkrigare, och de flesta förvandlades av ett vackert pars starka magi. Detta är verkligen magi, som överskuggar trollstaven som Dunno hade.
  Dominica noterade och flinade sött:
  Beräkningens tid har kommit,
  Vi träffade orken i ögat...
  Som svar blev han som en paj,
  Och han bad om en tand!
  Och faktiskt i Alla möjliga läckra godsaker förvandlas till orcher och troll.
  Och barnkrigarna är förtjusta i detta. Och råttor utrotas utan problem . Men från deras slag började läckra rätter dyka upp igen. Och andra läckra och otroliga saker.
  Och råttorna förvandlas snabbt till något nyttigt och som går att äta.
  Partisanflickan Margarita utbrast:
  - Nu kanske vi går in i själva slottet!?
  Flickskådespelerskan sa:
  "Och ett bakhåll kan vänta oss där." Vi är dock redo för detta!
  Margarita flinade och svarade:
  - Jag är en pionjär, vilket betyder att jag alltid är redo!
  Nu har barnslavarna tagit sig in på slottet. Deras bara fötter trampade på den svarta marmorn. Inuti slogs de med orcher, troll och råttor. Och de högg ner dem som om de hade skärare istället för svärd. Det var här klippningen började.
  Pojkarna slogs med svärd särskilt häftigt. Och tjejerna föredrog att skjuta med pilbågar. Lyckligtvis kunde Margarita förvandla skäror och hackor till riktiga pilbågar. Och de skjuter hela förpackningar med pilar och genomborrar råttorna.
  Dominica noterade kvickt:
  - Skarpa pilar på en mördarväg, var coola, mina barn.
  Plötsligt flög häxan Bastinda själv ut ur tornet. Hon såg ut som en kvinna på ungefär trettiofem år och snurrade runt som en topp. Hennes hår är svart, lockigt och själv håller hon två trollstavar i sina handskar.
  Häxan flög på en motorcykel och på hennes fötter hade hon stövlar med sporrar.
  Bastinda tog den och vrålade:
  - Jag respekterar de starka
  Och jag förolämpar de svaga...
  Jag är en stor ondska
  Och hur är det med dig, barfota?
  Dominica twittrade som svar:
  Min lag är enkel
  Jag besegrar de som är onda...
  Den som är svag, jag hjälper,
  Jag kan inte göra det på något annat sätt!
  Bastinda tog från trollstavarna, som om hon slog Dominica med pulsarer. Så hon visslade som svar. Och pulsarerna förvandlades omedelbart till kakor och föll på tjej-skådespelerskan och smetade henne ordentligt.
  Som svar släppte Dominica, i raseri, en enorm pulsar från sin trollstav och från sina bara tår.
  Den flög förbi, men Bastinda lyckades fly och träffades av en urladdning i slottet. Den tändes nästan omedelbart och började förvandlas. Och i stället för det olycksbådande slottet uppstod ett högst lyxigt palats - helt och hållet och omedelbart.
  Bastinda tittade på honom, blinkade med ögonen och sprang iväg. Mer exakt, flyg iväg. Och en eldig svans låg kvar bakom henne.
  Dominica och Margarita rusade efter henne. Båda trollkvinnorna låg tydligt efter i hastighet.
  Ändå är en flygande motorcykel mycket snabbare än drakar.
  Trollkvinnorna började skjuta på Bastinda . Men då och då undvek hon eller ställde upp ett försvar. Dessutom ökade motorcykeln mycket snabbt avståndet och tog honom ut ur skjutfältet med magi.
  Dominica noterade:
  - Hon förlorade sitt land, undersåtar och makt. Så nu behöver vi det inte riktigt!
  Margarita noterade:
  "Om hon stal och tog bort den gula råttan, då kommer vår seger att vara värdelös!"
  Flickskådespelerskan, som knäppte tårna på sina bara, solbrända ben, förklarade självsäkert:
  - Men tusentals barn fick frihet! Detta är också värt något!
  Partisanflickan höll med:
  - Höger! Inte konstigt att vi jobbade.
  Faktum är att råttorna till slut förvandlades och dödades, liksom orcherna och trollerna. Därmed vanns en stor seger.
  Många tusen barn - pojkar och flickor - samlades på torget och skanderade och trampade på sina bara fötter:
  -Ära till hjältarna! Ära åt befriarna! Ned med slaveriet!
  Detta var den största segern i råttornas land. Och det finns så mycket fantastiskt och luftigt här.
  Margarita talade först. Hon, dansade , tog den och sjöng, och hennes sång var en partisanflickas sång:
  Vi, fattigdomens barn och sommarens smek,
  Född i en koja i regnet...
  Låt flickans dröm sjungas,
  När ska vi gå in i en het strid igen!
  
  Jag hamnade i Elfxik av en slump,
  Och mitt fosterland, heliga Ryssland...
  Med mitt öde, helt extraordinärt,
  Jag kämpar för landets lycka och kärlek!
  
  Och det finns inget vackrare Rysslands fosterland,
  Är du för kämpa mot det och var inte rädd...
  Och det finns inget lyckligare land i universum,
  Du är universums ljusfackla, Rus!
  
  Jag ska gå genom eld och vatten för dig,
  Pionjärerna är vana vid att vinna...
  Vi kommer alltid att glädja folket,
  Eftersom arméns styrka är obegränsad!
  
  Låt oss gå till attack för fosterlandet,
  Under ropet av ett kraftfullt, rasande hurra...
  Hitler kommer att få sin återbetalning till slutet,
  Vi ska driva ut nazisterna från gården!
  
  Mitt fädernesland är fullt av hjältar,
  Och Stalin är en stor jätte...
  Pionjärerna marscherar i formation,
  Den allsmäktige familjen, vår Herre, o du!
  
  I ljusets och det goda livets namn,
  Vi kommer att kämpa modigt, barn...
  När allt kommer omkring kommer en generation att leva under kommunismen,
  Tro mig, hoppet kan inte tas ifrån oss!
  
  Vi älskar vårt fosterland, killar,
  Vi vill höja dig över molnen...
  Fascismen kommer att få ett starkt vedergällning,
  Från pionjärerna, de tappra örnarna!
  
  Vi kommer att uppnå det, tror jag, vi kommer snart att vinna,
  Även om fascismen är lömsk och grym...
  Farfar kommer att vara stolta över oss,
  Och Svarog kommer att leda dig in i strid!
  
  Till vårt tappra fosterlands ära,
  Herren den allsmäktige steg upp till korset...
  Vi kommer inte att ångra våra liv för Ryssland,
  Låt en hög röst höras från himlen!
  
  Kämpa för vårt fosterlands ära,
  Lojala kämpar älskar henne...
  Ni är vargungar, inte fega harar,
  Till och med riddarna är väldigt stolta!
  
  kan få månen från valvet,
  Fånga en gädda, en stor havskatt...
  Den store Lenin reste sig för frihet,
  Vi ska väcka byggnaden till liv!
  
  I familjens namn, bygg pyramider,
  Och skeppen som kommer att riva upp himlens valv...
  Och Hitler , skämtsamt, döda kämparna ,
  Den Allsmäktige dog och uppstod igen för oss!
  
  Du är kära, busiga Lada,
  Den store vita guden föddes av dig...
  Och vi måste kämpa modigt för dig,
  Må den Allsmäktige hjälpa dig att leva för evigt!
  
  Älska, ära Gud Jesus,
  Han är en rysk kille, med oss för alltid...
  Det är dags att brodera prydnaden skickligt,
  Må åren vara fyllda av glädje för alltid!
  
  Storheten i mitt heliga Ryssland,
  Kan besegra motståndare ...
  Även om kvinnorna skrek av rädsla,
  Vi kan krossa draken!
  
  För det heliga fosterlandets ära, tro mig,
  I den ryska guden Kristi namn...
  Vi kommer snart att bygga stora kyrkor,
  Låt oss gå vår väg till slutet!
  
  Kärlek, tro mig, kan inte onödiga ord,
  Det finns ingen mer onödig tristess i den...
  Låt Kain förgås i underjorden,
  Och Abel kommer att sjunga sin sång igen!
  
  Här trampar vi runt i Berlin med en bygel,
  Trumpeten låter som en klocka...
  Du bör vara en mycket blygsam krigare,
  Blås av nazisternas huvud med en yxa!
  
  Familjen kommer att återuppstå, tro mig, de döda snart,
  Vit Gud kommer att ge dig varje kärlek
  Och vi bestämde oss väldigt tydligt,
  Vad kommer att bli en evighet av ljusa förändringar!
  dansade, stampade med bara fötter, glatt och entusiastiskt . Och andra barn, tidigare slavar, sjöng och dansade, försökte resa sig, eller snarare, hoppa högre.
  Dobrynya, som var en stark pojke , tog en sten och kastade den högre. Den flög upp och exploderade och spred sig som fyrverkerier i tusentals flerfärgade fragment.
  Pojken viscount skrek:
  - Det här är verkligen fantastiskt!
  Dobrynya motsatte sig detta genom att kasta stenen igen, och Margarita slog ner den med blixten, vilket fick den att spridas i många flerfärgade och bländande gnistrande fragment:
  - Nej! Detta är en sådan verklighet. Och det finns inget högre än denna verklighet!
  Hjältepojken Phoenix trampade rasande med bara fötter så att gräset började ryka och skrek:
  - Vårt lok flyger fram - det stannar i kommunen!
  Vi har inget annat sätt - ett mäktigt gevär!
  Och tjejen bredvid dem kommer också bara att hoppa upp och ner.
  Deras humör var positivt och glädjen var i full gång.
  Dominica bestämde sig också för att visa upp sin kvickhet lite.
  Och låt oss klottra ut hela strömmar av dina utmärkta, välpraktiserade aforismer;
  En slav kan bli fri, en dåre kan bli smart, en fattig kan bli rik, men om du har en åsnas envishet kommer du alltid att vara en åsna!
  Fattig är inte den som inte har några pengar, utan den vars huvud är fullt av sågspån!
  Sträva inte efter att bli kung om du inte har några hjärnor!
  Till och med Shahen kommer att vara galen som en åsna!
  Kungen är förstås ett lejon, men inte utan rävliknande fyndighet, och lejon är flådda!
  Morra inte, utan tiga hellre om du ännu inte är på lejonets plats och räven inte har gett sin kostym!
  En politiker är som räven i Krylovs fabel, men var inte en kråka som väljare!
  Om du är som en stubbe, kommer de att ta bort spånen från dig till rötterna!
  För att landet inte ska spännas till ett ok måste det vara starkt, som en tjur!
  Det behövs flyg för att få landet att flyga!
  Politikern är redo att lova månen, bara att inte gå i sjön!
  Den som inte har druckit sin hälsa är evigt ung!
  Ekargument agerar på stubben!
  En politiker tar gärna spånen av dig om du är en stubbe!
  Men människan har en fördel gentemot apor: ibland är hon åtminstone lite av en riktig räv!
  Politikern har ett lejons ambitioner, en rävs list, men hans metoder är helt svinaktiga!
  Om en politiker är för mycket av en räv, då blir han ett komplett svin!
  En politiker med en rävs list och ett varggrepp kommer att göra kebab av väljarna!
  Och tur kräver ansträngning, bara med en hästs hårda arbete kan du kasta av dig underkastelsens krage!
  Tro på framgång om du överlista alla!
  En politiker kan överlista till och med en räv, men han kan inte lura tiden för alltid!
  En väljare flyger ofta som ett bi till en politikers honungiga tal, men ofta blir han själv stucken!
  En politiker sväljer väljare som en pytonslang sväljer kaniner, lockar till sig flugor som vodka och söt kardborre!
  En varg kan inte leva utan kött, och en politiker kan inte leva utan bedrägeri!
  Den snabbaste hästen kommer att lyda den som är väl kunnig!
  Det är lättare för en politiker att vända sig ut och in än att lova något som kan göras!
  För vem du än röstar på kommer du att hedra resultatet med en tyst minut!
  Var åtminstone en liten fyndig räv om du inte vill bli en hackad åsna!
  Lita inte på politiker, för väljarna är de bara sandpapper som tar bort spån från ekar!
  Den som inte är en fullständig dåre kommer att förvandla en slant till en tung slant!
  Det finns inga släktingar i politiken, men det kommer att finnas de som vill dela med sig av det man har som bröder!
  Det finns många otäcka saker i livet, men det värsta är när livet tar slut!
  Om du vill komma närmare Gud, spika apan i din själ på korset!
  Människan har sitt ursprung, om inte från en apa, så upphörde i alla fall att vara en apa!
  Om du har sinnet som en apa, så kommer räven att svälja dig som en rovdjursboa!
  Ingenting är oändligt utom den tid det tar för politiker att leverera vad de lovar!
  Om du skäller mycket kommer du att gnälla som en slagen hund!
  Lita inte på någon som talar högt, och röd eld kan bränna dig!
  Inte ens Gud kan argumentera ur en kvinna och höja en apa till nivån av mänsklig kultur!
  Utan kärlek finns det inget leende, om det inte är en politikers rovgiriga flin!
  Efter att ha varit i molnen för länge flyger den vinglösa politikern ner i avloppet!
  En liten själ har alltid en jättes ambitioner!
  En liten själ har en gigantisk inbilskhet!
  En politiker är en tjuv som skriver lagar för sig själv och betraktar landet som ett zonterritorium!
  Politikern har sju fredagar i veckan, men när det är nödvändigt att uppfylla löftet kommer den judiska lördagen!
  Enighet är bra, så länge det inte parar sig med en politiker!
  En politiker är en sådan varelse som vill göra ett får av dig med svinaktiga metoder!
  Politikernas svinaktiga metoder gör väljarna till en hacka!
  Under en grishärskare är livet aldrig fett!
  Att göra en grispresident är för fett!
  Om du vill bli president, ta dina chanser!
  En härskare som anser väljare vara får är en typisk gris!
  Gud, detta är inte bara allmakt, utan också viljan att gå till korset för din nästas skull!
  En härskare som sitter på tronen länge får staten att sjunka!
  En ung ledare är som en fräsch häst, en gammal är som ett sto med brutna hovar!
  I sättet att uppnå gudomliga höjder är Satan själv en politiker!
  En politiker är Gud i bara en sak, i att komma med ursäkter till varför hans vallöften blev så djävulskt misslyckade!
  Politiker, som öl, är bara bra kall och på bordet!
  Politikern är söt med sina tal, men den bittra eftersmaken från dem är inte alls som öl!
  Enda gången sanningen kommer ut ur en politikers mun är när han misstolkar sig själv!
  En politiker, för att åtminstone bli lite gudomlig, korsfäster väljaren till fullo !
  Inte ens en björns styrka kommer att rädda dig om ditt sinne är ett däck!
  En räv är ett sådant djur att den tar tre skinn från ett lejon!
  En politiker är starkast när hans väljare är svag i sinnet!
  Det är därför en politiker kommer ut med honung så att väljaren inte spottar alls!
  Den med sågspån i huvudet kommer att drabbas hårt med en batong!
  Eken är trädens kung, ekhuvudet förvandlar vilken stubbe som helst till ett ämne!
  Ek är motståndskraftig mot röta, ekhuvudet är fullt av damm!
  Om du är en stubbe, så har du åtminstone en insats på huvudet !
  Det okända är skrämmande, men det kända gör dig ibland helt enkelt rädd!
  Kunskap skapar förtroende även när det är svårt, okunskap , förvirring även när det är lätt!
  En fegis är inte en som är rädd, utan en som är lat för att odla modet!
  Rädsla är svaghet, mod är styrka, men akta dig för idioten i dig själv !
  Den som låter sig ledas vid näsan riskerar att gå vilse bland de tre tallarna!
  Oändlig dumhet får dig att gå i cirklar, med din uppfinningsrikedom omintetgjort!
  Det spelar ingen roll om mjölken på dina läppar inte har torkat, det är värre om det finns känslolöshet i dina hjärtan!
  Inaktuellt bröd av allmosor, beskt salt av omvändelse!
  Honung från en politikers läppar lockar dem vars läppar inte har torkat mjölk!
  En politiker är inte en tjuv i lag, han är en tjuv som stiftar lagar!
  Politikern lovar ett sött liv, häller honung från sina läppar, men hans tassar är klibbiga, som en fluga!
  En vältalig politiker läcker in i väljarens plånbok!
  Varför är tystnad guld för att det är betalt!
  Vad är det största i världen? Ett berg av löften av en politiker!
  Politikern vill ha pengar och makt, han är redo att slita vem som helst i stycken!
  En politiker är för det första en räv, inte alltid ljus till utseendet, men viftar alltid med svansen!
  Politikern fyller gärna din plånbok med bara tomma löften!
  En politiker är bara ärlig om en sak när han säger - vi, eftersom han inte längre har sitt eget jag!
  Vad är mer än atomer i universum? Politikers ansikten och masker!
  Vad en politiker gör mest villigt är att plocka fram väljarnas fickor!
  En politiker har sju fredagar i veckan, men att lyssna på väljarna är alltid hans lediga dag!
  Vem kom först? Politiker, för att de skapade kaos!
  Tro inte på tupppolitikernas coolhet, de sjunger alltid från någon annans röst, en räv!
  Om en politiker häller ut sina ord som en näktergal betyder det att en räv har gjort hans fonogram!
  Det är mer troligt att en cancer kommer att vissla på berget än att en politiker kommer att uppfylla sitt löfte utan att rodna!
  En politiker liknar en nattälva, bara han brukar slita av kunder under dagtid!
  Hur liknar en politiker en hund? När han går sönder mycket är han definitivt tam och har en ägare!
  De som de röstar på med hjärtat hamnar ofta i väljarnas lever!
  En politiker är som vodka, väljaren kommer att känna med levern att den är sved!
  En politiker slår ut din hjärna, som vodka, men till skillnad från henne är den full av drägg!
  Politikern älskar att skapa dimma med det transparenta målet att bli rik!
  En politiker har många löften, men ännu fler ursäkter om de inte hålls!
  En politiker är en räv, men oftare av en grå färg!
  Politikern tar bort spån från ekarna och slår ner ekollon som en gris!
  Om en politiker är pratsam som en såg, då kommer han definitivt att göra en stubbe av en väljare!
  Politikern älskar att prata om Gud eftersom han själv är Satan!
  En politiker är lika listig som djävulen, men en ängel i att dela ut löften !
  Politikern älskar att korsa sig, men händerna sträcker sig alltid efter plånboken!
  Genom att ge din röst till en vältalig politiker riskerar du att hosta upp blod!
  Vanligtvis väljer folk mellan katter i hund, vargar i fårakläder och en räv med rutten ost!
  Om en politiker har uppfyllt sitt löfte, titta på berget för att se om en cancer susar på det!
  Det är lättare att hänga en kolobok än att tvinga en politiker att uppfylla sitt löfte !
  Politikern är konsekvent bara i en sak - i jakt på förmåner för egen ficka!
  En politiker byter sina medarbetare som handskar, bara detta gör hans händer ännu smutsigare!
  En politiker är ett djur som gör en hjort av en väljare!
  Politiker, om inte en varg i fårakläder, så en typisk bagge!
  En politiker som inte är en räv är en bagge eller ett rådjur!
  En politiker kan lova berg, men efter det röjer man bara bort spillrorna!
  Skynda dig inte att rösta på tuppen, han kommer att hacka ihjäl dig!
  Diktator, det här är en räv på en lejontron omgiven av baggar!
  Om du inte vill visa dig vara ett rådjur, var åtminstone en liten räv själv!
  Den som inte räknar kråkor för ingenting vinner valet!
  Du kan rösta med ditt hjärta, men vinnaren vinner med din hjärna!
  
  En politiker är en räv som föredrar grönost, som dollarns färg, från de som räknar kråkor!
  En fru är inte en vante, så fort du byter handskar kommer du definitivt att förvandlas till en skurk från kvava äventyr!
  Geniala pojkar gör mycket fler upptäckter än mediokra gubbe med instruktioner!
  I ungdomen finns eld i hjärtat, upptäckt i huvudet, och resultatet är seger!
  Vägen till framgång är inte alltid spikrak, men den tolererar inte en böjd rygg i underkastelse!
  Politikern böjer sig för att höja näsan högre!
  Politikern böjer sig för att sedan böja sig över väljaren!
  Politikern är redo att gräva ner näsan i marken för att begrava sitt ansvar gentemot väljarna!
  Allt omöjligt är möjligt i vår värld, och tro mig, att leva är väldigt svårt, som på ett skjutgalleri!
  En åsna med en påse med guld klarar bättre av att bryta igenom en fästningsmur än en mammut med en stålvädur!
  En politiker med gyllene mun förvandlar väljare till åsnor med gyllene påsar med offer!
  Vem är den starkaste besten? Naturligtvis en åsna laddad med en påse med guld! Räven älskar den gula färgen av förräderi och guldmynt av offer!
  Politiker viftar ofta med röda flaggor för den gula färgen på mynten som de tar ur väljarnas fickor utan att rodna!
  De vältaliga anförandena av överflödiga politiker fällde bittra tårar av mödrar vars söner omkom i den blodiga slakten!
  Den som lovar berg av guld är inte värd en trasig kopparpenning!
  . KAPITEL nr 13.
  Caligula Delfinov har sitt eget uppdrag. Du måste hitta din äldre syster till varje pris. Och du själv transporterades under tiden till en parallell värld, där du skapade dina egna unika och samtidigt väldigt coola och unika uppdrag.
  Margarita och Caligula rörde vid sina bara, runda klackar och vrålade:
  - Svans för svans,
  Öga för öga!
  Inte Barbos -
  Fantomas !
  Nu spreds killarna i olika riktningar för att snabbt kunna slutföra slipningen av leden som täcker inflygningarna till Port Arthur, armén i Land of the Rising Sun. Terminator-barnen rörde sig som elektriska lie genom mjukt gräs och utrotade skoningslöst japanerna.
  Kuropatkin tvekade fortfarande med ordern om att påbörja anfallet, även om det kämpande paret på Mount High installerade Tricolor tricolor , barnkrigarna målade helt enkelt stor kartong, och det är nu tydligt synligt under dagen. Men den tidigare försvarsministern var fortfarande tveksam. Även om Kuropatkin samtidigt inte var en feg. Under kriget 1877-1878 visade han ett utomordentligt mod.
  Ja, och för att förbättra livet för vanliga soldater, som försvarsminister gjorde han mycket, och blev inte fången i stöld. Även om arméns stridseffektivitet inte ökade mycket under honom. Men han hade inte Suvorovs beslutsamhet, eller ens äventyrlighet. Alexander Suvorov kämpade mycket djärvt och balanserade ständigt på gränsen till ett fullständigt nederlag. Men den intuition som ges av naturen och den fenomenala turen gjorde det möjligt att förutsäga fiendens vedergällningssteg, hans reaktion och vinna segrar. Detta är i stil med Tal, som gjorde felaktiga uppoffringar, riskerade nederlag, men i de flesta fall vann ... Men de bästa schackspelarna i världen såg igenom Tal.
  Den första som gav honom en köttkvarn och nederlag var Mikhail Botvinnik. Denna mästare visste hur man programmerar och markerar fiendens svaga punkter.
  Och geniets stjärna Tal nedtonade.
  Förmodligen skulle Suvorov, om han hade levt längre och om han råkade slåss med Napoleon, ha blivit slagen. Men den turkiska armén, som Alexander Vasilyevich kämpade med, var för efterbliven ur alla synvinklar, och befälhavarna utsågs inte enligt deras ledaregenskaper.
  Och under kriget med fransmännen hade plaskdammen ett för ungt kommando och en överdriven underskattning av den ryska björnens armé.
  Kuropatkin, å andra sidan, var allmänt rädd för att attackera, och föredrar att sitta i defensiven. Att beräkna det är klart att fienden kommer att krossa sig själv mot skanserna. Det var med en sådan befälhavare som kriget gick förlorat.
  Och flickan Margarita och Caligula Dolphins kom under beskjutning... De räddades dock av fart, när de odödliga krigarna brast in i bastionerna och redan höll på att mala alla inuti, nästan ogenomtränglig hud och , naturligtvis, förmågan att återhämta sig nästan omedelbart.
  Dolfinov Jr. , som högg ner en annan japansk general, vrålade en fras från "Highlander", medan han kastade giftiga nålar med sina bara fötter och spottade ut blod:
  - Det ska bara finnas en kvar!
  Och hans svärd, som en blixt, utför en mordisk, unik kvarn. Närmare bestämt hundra sliptekniker med att hugga ner fiender på en minut av ett par bataljoner.
  Samurajen föll från slagen och terminatorpojkens bara fötter lämnade efter sig ett helt mönster av hoppande och slingrande spår.
  Den vackra partisanflickan Margarita sprängde ammunitionen, medan den röjade ett annat armerad betongfort, vilket fick tusentals kraftfulla vapen att flyga upp i luften. Efter sin vän upprepade pojkkonstnären Caligula en liknande manöver.
  Margarita, som kastade en granat med sin bara, flickaktiga fot en lång sträcka, godkände:
  - Du mår bra, pojke !
  Den oövervinnelige krigaren, som också kastade den mordiska gåvan att förinta med stor acceleration, skär ner samurajerna, svarade:
  - Det är bättre att lära sig än att lära sig om!
  Kraftfulla explosioner av bastionerna gick inte obemärkt förbi i den ryska arméns led. Generallöjtnant Zeleny rapporterade till generaladjutant Kuropatkin:
  - Ers Majestät. Enligt våra uppgifter har striden rasat i fiendens citadell under lång tid, och till och med, säkert, har flera bastioner exploderat!
  Kuropatkin svarade trögt:
  - Lugn, bara lugn!
  Tja, precis som Carleson, vars tak blåste av gångjärnen. Även om situationen bara kräver drastiska åtgärder. General Zeleny och Kondratenko insisterar:
  - Vi måste slå till omedelbart!
  Kuropatkin tittade genom sina glasögon på båda generalerna. Green är fortfarande ung, men ser ännu yngre ut än sina år, snabb, häftig. Kondratenko är bror till hjälten i Port Arthur, också från den yngre generationen av duktiga ledare. Naturligtvis är sådana falkar ivriga att slåss. Dessutom finns det en kategorisk order från kejsaren och suveränen över hela Ryssland, Nicholas II, att omedelbart storma citadellstaden. Och det är en självklarhet att den kungliga skattkammaren inte kommer att kunna stå emot bördan av ett så svårt krig länge.
  Men om du inte känner till vadstället, gå inte ut i vattnet! Vi måste ta reda på vad som är vad och var vem som attackerar.
  Kuropatkin frågade Kondratenko:
  - Vilka japanska enheter sköt?
  Generalen sa tydligt:
  - Scouterna rapporterar att änglar har dykt upp - en vacker ung man och en tjej med gyllene hår, som rör sig med otrolig hastighet, och när de klipps ner syns de inte.
  Kuropatkin korsade sig tre gånger i rasande fart och muttrade:
  - Så det visar sig att det här är änglar igen?
  General Zeleny stampade hälen i golvet:
  - Ja exakt! Himmelska hundra!
  Kuropatkin visslade till och med:
  - Wow! Herren överger inte Ryssland!
  Kondratenko sa lärorikt:
  - Vi måste genast attackera fienden, fältmarskalk! Eller så går vi själva till offensiven!
  Kuropatkin sa trögt:
  - Nej, mina herrar. Jag ger orderna. Eftersom Gud bestämde sig för att hjälpa oss, då är det synd att lägga soldater i en köttkvarn!
  Kondratenko noterade logiskt:
  - Även i Israel krävde den Allsmäktige Guden att judarna också skulle slåss, och inte få allt för ingenting och utan kamp.
  Fältmarskalken från träsket, en strateg av vänta-och-se-taktik, svarade på detta:
  - Men aposteln Paulus sa att det inte krävs mänskliga händer att tjäna Gud!
  General Zeleny har redan blossat upp:
  - Varför korsar du dig då, Ers excellens, ständigt, speciellt när granaten exploderar i närheten!
  Kuropatkin började redan bli arg:
  - Men för att allt sker enligt Guds vilja. Så låt oss göra en bönetjänst först. Om ni är oförskämda blir ni båda arresterade!
  Sammantaget såg idén om att hålla en bönegudstjänst intressant ut. Låt keruberna ta rappen för alla.
  Tomboyen Caligula och partisanflickan Margarita är redan lite trötta och det mesta av arbetet har redan slutförts. Så varför inte fräscha upp sig i havet och sanda Togos skvadron ordentligt. Hon kan trots allt också öppna eld, bland annat från tolvtumsvapen. Och det här är en kaliber på 306 millimeter, vilket kan orsaka betydande förluster för de attackerande trupperna.
  Det är sant att japanerna, i det här fallet, måste skjuta nästan blint över åsen. Och de kommer att kunna slå med direkt eld först när striden rör sig in i stadens gränser.
  Huvudmålet är fyra slagskepp med tolvtumsvapen ombord.
  Partisanflickan, som högg ner japanerna med sina mordiska svärd och skakade av sig de fastnade benflisorna, föreslog:
  - Vi kanske kan jämna ut våra chanser lite? T. har överlägsenhet i vapenstrid över Rozhdestvenskys skvadron, ungefär 1,8 till 1. På så sätt kommer vi att utjämna styrkebalansen något.
  Caligula of the Dolphins, som högg ner den sista samurajen, frågade krigaren Margarita:
  - Ska vi börja med flaggskeppet?
  Partisanflickan , som kastade ett skal med sina bara tår och slet isär ytterligare ett dussin japaner och lämnade bara sönderrivna strimlor, invände:
  - De börjar inte med det godaste! Lyckligtvis finns det ingen anledning att leta efter en skvadron. Låt oss klicka oss igenom de två första bältdjuren.
  Tomboyen Caligula skrattade, kastade en granat med sin bara häl, riktade sitt blodiga svärd mot Nutili- skeppet och utbrast glatt:
  - Och den här är min!
  Margarita, efter att återigen ha dödat japanerna, föreslog för sin partner:
  - Men låt oss ligga i vattnet i en halvtimme för att återhämta oss.
  Vila kommer faktiskt inte att skada. Men Caligula Dolphins slösade inte bort någon tid under den korta pausen. I synnerhet kunde vi överväga något intressant.
  Konspiratörerna samlades i källaren. En elektrisk lampa under taket kastar olycksbådande skuggor. Lenins berömda kala huvud lyser svagt, bredvid den lurviga Koba , mer känd för världen som Stalin, då sjöofficer i en prydlig uniform, medan den föga kända löjtnanten Schmit, med ett dandy skägg, Bucharin.
  Trotskij räcker inte för hela mötet, men för närvarande står han och Lenin i konflikt. Och så samlades de mest inflytelserika bolsjevikerna, redo att arrangera en revolution, eller en kupp, vad som helst, bara för att få makten.
  Lenin tog ordet först:
  Det är oerhört viktigt , kamrater, att till varje pris förhindra autokratins seger i dess orättfärdiga imperialistiska krig med Japan. Revolutionens sak kräver detta!
  Skygga smisk som svar.
  Bucharin, klappade med handflatorna och skakade det svarta skägget som prydde hans ännu unga ansikte, bekräftade:
  - Ja, vi får inte ge envälde den minsta chans. Det här kanske luktar förräderi, men jag kommer att säga, Mikado är bolsjevikernas och världskommunismens bästa och främsta allierade!
  Koba Joseph mumlade argt:
  - Bra sagt! Även om detta inte luktar förräderi, är det redan förräderi i sig!
  Lenin, som sedan gick under pseudonymen Karpov, anmärkte med ett flin:
  - För den globala revolutionens skull måste man ibland göra uppoffringar. Inklusive att offra en del av ditt samvete och din egen själ. - Ulyanov tog upp korken, skruva av huvudet, en flaska tysk öl. För vältalighet bör du fräscha upp halsen. Han tog ett par klunkar och fortsatte. - Tror du att jag själv är nöjd med att önska ondska och nederlag till mitt eget land. Men, jag ska vara ärlig, revolution är endast möjlig om autokratins regim allvarligt försvagas. Och vad kan försvaga autokratin mer än nederlag i krig?
  Koba nickade instämmande:
  - Ingenting... Ibland kräver det högsta målet uppoffringar, och avsevärda uppoffringar!
  Lenin fortsatte sin filosofi:
  - Så, vi kommer inte att diskutera ateismens moral och filosofi. Detta är inte huvudsaken. Det är tydligt att det arbete vi utför kommer att leda till befrielsen av arbetare och slavar i alla länder och hela världen. Och det faktum att alla förluster för vår stat och andra folk kommer att kompenseras hundra gånger. - Ulyanov pausade och la till i en annan ton. - Och vilka konkreta åtgärder kan vi ta för att besegra Autokratin som hatas av folket och oss?
  Här talade löjtnant Schmid med tunn röst:
  - Jag tänker till att börja med att spränga den transsibiriska järnvägen på flera ställen samtidigt. Detta skulle få en ödesdigert inverkan på försörjningen av de tsaristiska trupperna i Manchuriet.
  Koba flinade som en räv:
  - Bravo , pojken gör framsteg! Och jag funderade på att råna flera banker för att undergräva guldmyntfoten för tsarens rubel.
  Ulyanov skakade strängt med pekfingret åt den "underbara georgiern":
  - Var inte stygg! Ett mycket intressant förslag. Du kan ganska mycket förstöra Kuropatkina.
  Schmid fortsatte:
  - Generellt sett går min plan ut på att väcka ett uppror på Svartahavsflottans alla fartyg. Då kommer armén att gå över till det arbetande folkets sida, och enväldet kommer att kollapsa på en gång!
  Koba skrattade ironiskt:
  - Ja, cancern kommer att vissla på berget!
  - Koba , sluta! - Lenin skällde och la till. - Det är verkligen nödvändigt att förbereda och genomföra ett uppror i Svarta havet. Och när den misshandlade Kuropatkin flyr från Port Arthur , kommer myteriet i hela armén att bli verkligt!
  Schmid tappade humöret:
  - Ja, vi ska göra det i andan!
  Bucharin tog ordet:
  - Vår mest talrika bundsförvant på jorden är bönderna, när de reser sig kommer de att kunna sätta fast alla makterna i enväldet. Vi måste skicka våra agitatorer till byarna och kräva att bönderna inte bara ska få jord, utan också gods, allt som tillhör jordägarna!
  Koba avbröt ironiskt:
  - Inklusive deras fruar och döttrar!
  Bucharin skrattade:
  - Och det här också! Det är lika enkelt som Emelyan Pugachev gjorde - huvudet kommer att huggas av, baren kommer att hängas och deras varor kommer att tas för dig själv och delas lika! Och jordägarnas fruar och döttrar är dina slavar!
  Ulyanov godkände detta samtal:
  - Höger! Vi hänger upp dem alla! Hela vägen till Nordpolen!
  Koba föreslog:
  - Vi behöver aktivt använda rånarelementet så mycket som möjligt. I synnerhet kommer de starkaste och mest framgångsrika revolutionärerna från brottslingar. Till exempel är Kotovsky inte en hjälte? Hjälte! Och Fader Makhno är inte sämre!
  Bucharin nickade kraftigt:
  - Det är allt! Vi kommer att krossa dem alla med kriminalitet !
  Ulyanov slog näven i bordet:
  - Terror, terror och återigen revolutionär terror!
  Det var inte möjligt att observera det fortsatta samtalet med de "stora fyra". Efter att ha vaknat upp var det nödvändigt att gå till den praktiska nivån för att implementera en vinnande strategi. Rensa särskilt slagskeppen från lagen.
  Caligula simmade snabbt till sitt mål och Margarita till sitt. Killarna, med sina fingrar och tår, klättrade omedelbart upp på sina offerfartyg.
  Tomboyen Caligula kände inte längre bromsen, när han började hugga alla i rad. Det är inte svårt att gå ombord på ett skepp, i huvudsak en slagskeppsklass. Såvida du inte är mer än människa förstås. Så, spring och klipp. Och med en sådan övernaturlig hastighet har ingen en chans att motstå dig.
  Tja, kasta giftiga nålar med dina barns bara fingrar, men snabbare än tassarna på en gepards ben. Och detta kommer också att helt chocka japanerna.
  Fighters i Land of the Rising Sun ligger återigen nedskurna , och planen för terminatorparet är enkel. Ta dig till ammunitionsfacket, detonera sedan ammunitionen på ett sådant sätt att även pannorna täcks. Därefter har det skadade skeppet inget annat val än att gå till botten.
  Caligula från delfinerna, som skar och spikade med sitt svärd, bröt igenom till ammunitionsförrådet. Tja, vad är individuella kulor för honom, som pojken skjuter ner i farten, eller till och med kastar tillbaka mot fienden. Det är särskilt bra om du med din bara fot omedelbart krossar en handfull patroner i fienden med frenetisk och dödlig, dödlig och oemotståndlig kraft.
  Så att samurajens väg till Nicholas II:s kungliga imperium blockerades.
  Det är inte heller svårt att föra över ammunitionen i lastrummet så att botten av slagskeppet sprängs, också med hans fysiska styrka.
  Ståldäcket, uppvärmt i marssolen, kittlar behagligt terminatorpojkens bara elastiska sulor. Och rejäla högexplosiva skal fyllda med shimosa drar ner axlarna. Du hoppar ner, ignorerar spiraltrappan, och nu är du på rätt plats. Nu kommer skiljeväggarna att krossas och pannorna kommer att explodera och göra sådana hål att inte ens denna enorma sak kommer att överleva.
  Denna intressanta sak är den japanska bältdjuren. Fartyget är rymligt och brett, med en stor pansartjocklek som täcker däcken. Och de långa och tjocka kanonpiporna, kapabla att träffa ett par tiotals kilometer, eller till och med mer ... Det är sant att det inte byggdes av japanerna, utan av britterna. Men den kungliga flottan är nästan helt av egen produktion, vilket har sina för- och nackdelar. Så britterna gjorde ett slagskepp - en ädel maskin. Det är synd, men vi måste skicka honom till botten...
  Det inträffade en explosion och metallen från det krossade däcket träffade pojkens bara, muskulösa ben och kastade honom högt över ytan. Därefter ploppade pojken i vattnet och simmade kraftfullt och försökte komma bort från bubbelpoolen. En sådan koloss sjunker.
  Och Margaritas slagskepp splittrades: rent arbetat och synkront. Nu är det dags att sänka de två överlevande bepansrade stridskryssarna.
  Låt Togo , som orsakade så mycket problem för den ryska flottan, också gå till botten. Detta kommer att bli en läxa för alla dem som kommer till ditt moderlands land med vapen i sina händer.
  Caligula of the Dolphins krattar kraftfullt havsvattnet med händer och fötter och visslar:
  - Du kommer att bli besegrad av japanerna! Det här är inget dårhusspel !
  Precis som förra gången, nästan utan att röra metallen och rustningen flyger du upp på däck. Där börjar man hacka sådana långsamma samurajer till kål. Förmodligen är till och med en spindel som sitter fast i harts hundra gånger smidigare än dessa insekter från den uppgående solens land. Så du rusar igenom och skär av armar, ben, huvuden ... Och de bara sätter sig. I bästa fall lyckas en av dem säga:
  - Banzai!
  Tomboy Caligula fnissar och tummar på dem:
  - Banzai, våga inte!
  Och med sina bara tår kastar han patronerna och genomborrar samurajens pannor, munnar och strupar.
  Upprepa sedan föregående kombination. Men för en förändring riktade den magnifika Caligula snabbt den redan laddade tolvtumspistolen och avfyrade en laddning in i närmaste stridskryssare. Träffen visade sig vara korrekt och en högexplosiv japansk laddning orsakade en stor brand på däck.
  Den unge krigaren märkte att det verkligen kommer ut mycket eld och rök när en industriprodukt i Land of the Rising Sun kommer in. Vilket naturligtvis gör fotograferingen enklare . Med tanke på att samurajerna har varit i krig med Ryssland under lång tid, har deras stridsskvadron verkligen en kvalitativ överlägsenhet.
  Sant, hur mycket kan japanerna uppnå om de förlorar alla sina stora fartyg?
  Togos flaggskepp signalerar sent avgång. Men det här är verkligen ingen användbar lösning . Det enorma slagskeppet exploderar, och två sekunder senare exploderar även skeppet som bär Caligula of the Dolphins. Han sparkade till slut en officer från det japanska imperiet med hälen. Och återigen kastades båda modiga krigarna ut av chockvågen...
  En kämpande flickapartisan, som har blåst av huvudet på en kapten av första rang, skriker till fullo:
  - Sjöhockeymatch: Ryssland mot Japan - poäng fyra till noll!
  Ja, nu har Japan inte ett enda slagskepp i tjänst. Det är sant att det fortfarande finns så många som åtta stridsklasskryssare. Och det finns ett val: att dränka dem eller inte att dränka dem?
  Caligula, efter att ha huggit hajen som rusade mot honom med sitt svärd, bestämde sig logiskt:
  - Smida medan järnet är varmt! Det vill säga, vi dränker dem!
  Margarita, efter att ha klippt ett annat havsrovdjur, gick med på detta beslut:
  - Varför slösa tid på bagateller? Det kanske inte blir en nästa gång för oss!
  Tomboyen Caligula kastade patronhylsan med foten rakt in i hajens öga och invände logiskt:
  - Jag tror att det kommer! Gud älskar treenigheten!
  Men han simmade i alla fall. De kan återvända till citadellfästningen på natten. Detta kommer inte att ta dem någonstans. Och om Kuropatkin tar fästet utan deras deltagande, så mycket bättre. De kan faktiskt inte göra allt ensamma. Det är till och med intressant vad ättlingar kommer att säga om detta märkliga krig med Japan? De kommer att betrakta det som en härlig gärning, eller tvärtom, de kommer att bua ut det som vunnits enbart av övernaturliga krafter!
  Men Caligula körde lätt om sitt nästa offer - stridskryssaren. Externt skiljer de sig något från bältdjur. I synnerhet finns det lite mindre rustningar, och istället för tolvtumsvapen finns det tiotumsvapen, men prestandan är mycket bättre. Men dessa är också kärl av linjär klass. Och så finns det medium och lätta kryssare.
  Den unge krigaren här ändrade sin taktik lite och skar ner samurajeseglarna och spikade några med patroner som han kastade med sina bara pojkiga fötter. Sedan tog han och detonerade ammunitionen så att stridskryssaren grävde ner näsan i vattnet och gick därmed till botten inte omedelbart, utan gradvis vände.
  Kanske ville pojkskådespelaren Caligula rädda åtminstone en del av besättningen från döden på detta sätt. Ja, var kunde han stoppa så många sprängämnen... Margarita, efter att ha dödat en stor massa samurajseglare, lutade sin kryssare ombord.
  Flickan firade stolt sin framgång, och hennes partner också:
  - Poäng: sex - noll!
  Tomboyen Caligula sjöng i raseri och glädje, från stor framgång:
  - Och samurajen flög till marken, under trycket av stål och eld!
  Nya sjöoffer ... Ja , det verkar som att japanerna som gav sig av på den här kampanjen föddes under en olycklig stjärna. Och inte ens de åtta miljoner gudarna i deras shinto-religion hjälper dem.
  För den tomboyish Caligula verkar en stridskryssare vara en bit kartong som måste sänkas. Han bestämde sig till och med för att prova en lite annan taktik, nämligen genom att tränga in i lastrummet och skära botten där med svärd. Trots allt har han en magisk metall fångad från ninjor och trollkarlar. Det betyder att en operation måste äga rum.
  Och så ... Det visar sig att det linjära järnet spricker... Det är nödvändigt att översvämma tre fack för att säkerställa det. Terminator-pojken säger med ett flin:
  - Här är vi på det där skeppet...
  För att sänka en stridskryssare med svärdsslag måste du verkligen ha övermänsklig styrka och extraordinär fantasi.
  Margarita föredrar ett mycket enklare tillvägagångssätt och hävdar att upprepning är lärandets moder. Och i så fall kommer fienden att översvämmas av explosionen.
  Krigargudinnan och partisanflickan höjer tummen upp och säger:
  - Klockan är redan åtta!
  Pojken Caligula, utan ceremoni, skär ner många samurajer och kastar dödliga patroner med fötterna, utropar:
  - Men det här är helt enkelt härligt!
  Det finns ytterligare fyra offer kvar... De behöver dränkas på något sätt för att det här inte ska bli för vanligt. Kom på något speciellt, unikt. Och killarna, utan att säga ett ord, agerar enligt följande. De griper nämligen kontrollrodren ... Som tur är är fartygen redan i full fart, vilket gör att det inte är så svårt att klara av dem. Och så tar du tag i kontrollrodren och går till ram... Slagkryssare, fartygen är nya, men det finns många föråldrade fartyg i den japanska flottan som inte har någon chans att fly från en raklinje.
  Tänk om fartyg, och även de av metall, kolliderar i hög hastighet i havet?
  Sedan händer följande: ett fruktansvärt dån, pansarslipningen, stålplåtarna på båda fartygen brister. Tio och hundratals sjömän, med förvrängda gula ansikten, rusar längs de trasiga däcken, deras smala ögon buktar ut ur pannan och strömmar av blod flyger ut ur munnen med utslagna tänder.
  Och de japanska kämparna faller överbord, faller i skummande strömmar som slukar dem på en gång. Och fartygen börjar sjunka snabbt och drar många liv ner i djupet.
  Margarita, som fortsatte att utrota sjömännen utan medlidande eller ceremoni, förklarade med ett leende:
  "Det är också bra att japanerna inte tar kvinnor och barn ombord."
  Caligula, som dissekerade hajen som klättrade på honom, gick lätt med på detta:
  - Ja, kulten av amazonerna slog inte rot bland samurajerna. Det är sant att de verkar ha kvinnliga ninjor!
  Den unga krigargudinnan och samtidigt partisanflickan sammanfattade:
  - Tolv noll till vår fördel ... Men det är fortfarande två sista dagliljor kvar. Vad ska man göra med dem?
  Tomboyen Caligula skar en annan haj i bitar och föreslog helt enkelt:
  - Låt oss ta dem till hamnen i Dalniy. Den är nu under rysk kontroll, och två magnifika, toppmoderna kryssare kommer att avsevärt förbättra vår flotta!
  Margarita, som krossade havens rovdjur med svärd, gick lätt med på detta:
  - Ja, och det här är den bästa lösningen!
  Även om japanerna har ett rykte om sig att vara oböjliga fighters, överträffade den moraliska effekten av de två superänglarnas rasande slag våra vildaste förväntningar. Faktum är att om du inte måste slåss med människor, utan med varelser som liknar de mest verkliga gudarna, och kanske till och med demiurger, kan till och med kämparna i Land of the Rising Sun sakna mod.
  Därför, efter att Margarita på den ena kryssaren och Caligula på den andra, avskurit de mest nitiska officerarna och sparkat några av dem, ansåg andra sjömän och mekaniker att det var bäst att underkasta sig dessa superväsen . Och båda stridskryssarna begav sig till hamnen i Dalniy, som japanerna gav upp, efter sitt senaste nederlag, utan kamp mot den ryska armén.
  Caligula Dolfinov trodde att, trots allt, auktoriteten för slagkraft är auktoritet. Till exempel, under slaget vid Khalkhin Gol, hur många japaner tillfångatogs av den formidabla sovjetiska armén? Enligt sovjetiska uppgifter returnerades 476 personer, enligt andra senare beräkningar, cirka 200, och som ett resultat av ömsesidigt utbyte, returnerades endast 88 till japanerna, det vill säga så få återvände till sitt hemland.
  Det vill säga samurajen visade fasthet. Efter att ha förlorat, enligt sovjetiska uppgifter, dödades omkring tjugo tusen människor.
  Som jämförelse förlorade den sovjetiska armén nästan lika många dödade ( om de som dog i fångenskap inte räknas med) under andra världskriget som fångar.
  Och detta trots att NKVD brutalt hanterade familjerna till de som kapitulerade.
  Så motståndskraften hos japanska soldater är inte överdriven. Under det rysk-japanska kriget förlorade japanerna hundra gånger färre soldater som krigsfångar än ryssarna!
  Men detta beror dock delvis på att den ryska armén inte vann ett enda större slag. Och utan segrar finns inga fångar.
  Det händer dock att den framryckande armén också har många soldater tillfångatagna.
  Krigarpojken Caligula sa till Margarita genom en primitiv walkie-talkie:
  - Vi kanske hissar den vita flaggan trots allt, annars dränker de oss?
  Margarita invände:
  "Det är en skam att segla under en vit flagga." Bättre ge den tricolor ryska över huvudet!
  Den unge krigaren lanserade nålen i pojketerminatorns barfota, kvicka fot, och efter att ha genomborrat nästa samuraj i pannan, anmärkte han:
  - Och enligt min mening kommer Andreevsky med ett kors att bli mer framgångsrik!
  Med poängen fjorton mot noll är marinmasterna med Japan klara och nu kan du inte bara ta de fångade skeppen till dig själv, utan också sjunga. Caligula of the Dolphins sjöng sin segersång på toppen av hans lungor:
  Stora vidder av hav, hav -
  Vi plöjde dem under den trefärgade flaggan!
  Soldaterna erövrade höga berg,
  Örnarna vrålade i seger!
  
  Ryska krigare kändes igen av planeten,
  Vi slår fienderna med svärd och bajonetter!
  Vi kunde kasta bort fascismens ok från halva världen,
  Vi avslutade vår marsch med seger i Berlin!
  
  anlände på puckelryggade stridsvagnar,
  De hotar att förstöra alla ryska fält!
  Men de slår hårt mot de förbannade freaks ,
  Så att våra barn kan leva lyckliga utan ok!
  
  Vi är fosterlandets barn, som är högre än alla andra i världen,
  Vi föddes, knådande calico med våra bara fötter!
  gick i förbön för oss och sände oss till strid ,
  Och Gud lät maj blomma i glädje!
  
  Det finns ingen del av en kämpe och ett högre hjärta,
  Vad ger en dröm och pånyttfödelse!
  Öppna den härliga dörren till odödlighet,
  Men om du sitter i bakhåll, var tyst !
  
  Det finns vargar och får, men ni är universums herdar,
  Och det är din del att förmedla ordningen till eftervärlden!
  För att föra saken till slutet av skapelsen,
  Så att den eviga elden i ditt hjärta av kärlek inte slocknar!
  
  Vem vet var en fiendekula kommer att stoppa en soldat,
  Men ändå, i strid är döden bättre än ruttna sjukdomar!
  Och om du dör, kommer din vän att krossa motståndaren ,
  Han kommer inte att tolerera det, för barfota tjejer drivs i fångenskap!
  
  Åh, det ryska ödet, krig och eld efter krig,
  För dem som vill åka på semester finns det ingen plats för dem, du vet, i paradiset!
  Här inledde den helvetiske Sam en konspiration med Satan,
  Hotar: - Jag ska få ner atomen och bryta hageln!
  
  Men det kommer också att finnas skydd mot missiler,
  Och en kärnvapenbomb kan inte förstöra Moskva...
  Vi kan använda tankar för att få parasiten,
  Och tråkiga sånger om de fallna gör dig ledsen!
  
  Sälj för en slant, inte en rysk aktie,
  När allt kommer omkring är var och en av oss en stor krigare!
  Tro inte att Gud redan har placerat oss i rollen,
  Faktum är att du bestämmer hur coolt tjutet är!
  
  Det fanns misslyckanden, det fanns nederlag,
  Det hände som harar som drog sig tillbaka från fruktansvärda vargar!
  Men om kriget börjar, kommer vi att vara där igen,
  Slå sönder den brutala armén av monster i en helvetisk rytm!
  
  Tro mig, vi spelar inte för krigets skull,
  Vi har inget annat kall än att vara fina vänner!
  Vi är bröder, inte Abel och Kain,
  För oss är en fågel en sång, och inte en fet lek!
  . EPILOG
  Efter att Dominica visat sin kvickhet, skrek barnen och klappade händerna länge. Ja, det är fantastiskt , man kan säga att hon lyckades - sprinkla aforismer och nynna för sig själv.
  Därefter tillkännagav Margarita och Dominica en fest för hela världen, så att det skulle bli nöje och glädje i själen.
  De viftade med sina trollstavar och lyxiga bord dök upp, tjockt lastade med mat . Allt här var lyxigt och mycket rikt.
  Så underbara rätter och mycket kakor, vaniljsåspajer, munkar, kringlor, muffins och rikt dekorerade kakor. Det är omöjligt att säga i en saga, inte heller att beskriva det med en penna.
  Och allt är så aptitretande och aromatiskt att det bokstavligen är unikt i sin sofistikerade och skönhet.
  Margarita twittrade:
  Allt gott, det bästa för barn,
  På vår glada planet...
  Länge leve solen och vinden,
  Anse att älvorna är ansvariga för allt!
  Och hon började dansa. Och Dominica följde efter henne och flera andra flickor med dem. Det gick jättebra .
  Margarita noterade logiskt:
  - Allt kommer att bli bra, allt kommer att bli bra om vi inte bråkar !
  Och partisanflickan tog och släppte ytterligare ett fyrverkeri från sin trollstav. Och det var som en fontän av diamanter som flödade i en mycket stormig bäck.
  Dominica noterade:
  - Skönhet, skönhet.
  Det skjuter ut som en fontän från en val!
  Efteråt var det dags för underhållning. Flera av de största pojkarna, omkring fjorton år och mycket muskulösa, tog på sig mjuka handskar på händerna och började slåss med varandra.
  De slog med händerna och bara fötter, samtidigt som de log och skrattade.
  Dobrynya noterade med ett flin:
  - De har trots allt kollektiv lantbruksutrustning!
  Prins Oenomaus nickade:
  - De är inte tränade i kampsport !
  Pojken Dobrynya väste och hoppade in i den provisoriska ringen:
  - Låt mig gå!
  Och två kämpande muskulösa tonåringar kolliderade med varandra. Pojkarna brast ut i skratt och attackerade Dobrynya. Det var demontering och viftande med armar och ben.
  Dobrynya spred sig skickligt och sköt dem åt sidan. Sedan tog han en av pojkarna i näsan med sina bara tår . Han tjöt av vild smärta. Och hjältepojken igen, utan någon ceremoni, kastade honom och tvingade honom att vända sig.
  Barnen runt omkring skrattade och klappade händerna. Och Dobrynya knuffade ihop fyra pojkar på en gång och lindade skickligt in dem i en duk.
  Därefter blev skratten helt öronbedövande. Precis som barnens applåder. Det såg faktiskt väldigt coolt ut .
  Dobrynya påpekade kvickt:
  - Han som vågade åt det!
  Dominika gick också in i ringen. Hon höll också på med kampsport. Att agera i film är trots allt inget skämt. Hon visade upp sig som en Supergirl och slogs med en superskurk . Båda tjejerna slog sedan varandra för ett dussin tag. Och det är jättebra . Till och med deras blåmärken var verkliga.
  Nu mötte en stark, muskulös tonåring på cirka fjorton i badbyxor Dominica. Och han försökte attackera flickan. Dominica svarade med ett exakt slag från sin bara häl mot solar plexus, och pojken föll och började vrida sig.
  Dominica twittrade:
  -Du är inte en pojke , du är inte en pojke,
  Inte verklig...
  Du är inte en pojke , du är inte en pojke -
  Rutten låda!
  slog Dominica på den muskulösa ryggen med all kraft . Flickan skrek och sparkade honom tillbaka. Han undvek och rusade mot Dominika och försökte slåss mot henne. Tonåringen var stark och härdad av hårt arbete på en byggarbetsplats. Och Dominika var tvungen att anstränga alla sina krafter för att inte falla. Men hon gled ut och kastade sedan den starka pojken över sig. Han föll och kraschade in i ett fat med stör. Och pojken blev väldigt smutsig.
  Och resten av barnen skrattade vilt och gjorde miner. Det här såg verkligen jättebra ut .
  Pojken hoppade upp, men fick en hård spark
  skådespelerska flickor i hakan, han träffades med smalbenet i den mötande rörelsen, och den muskulösa pojken föll omkull.
  Dominic sjöng aggressivt:
  Han väntar lömskt på ett offer i gruvan,
  Pekar en radar mot himlen...
  Ett misstag - en oavsiktlig start,
  Och ett slag är oundvikligt!
  Det här är verkligen en karateflicka. Så hon vände sig om och sparkade en annan pojke i näsan med sin bara häl. Han föll och släppte en fontän av blod från sin sniffer . Men han hoppade genast upp. Och in i strid igen. Och Dominika snubblar honom och tvingar honom att falla. Det här är verkligen en kvinna.
  Dobrynya nickade gillande:
  - Fortsätt så! Ja, du är en cool tjej !
  Här är en annan stark pojke som flög undan Dominicas slag.
  Det var här uppgörelsen började. Flickan kastade en annan tonåring över henne och kvittrade:
  Flickor från det höga samhället,
  Jag vill verkligen slå killen!
  Därefter tryckte flickan ihop pojkarna igen och gav dem blåmärken och stötar. Och det såg extremt roligt och roligt ut.
  ner pojkarna :
  - Du är vår tjej ! Mycket hett och stridbart!
  Dominica nickade och kvittrade:
  Flickkämpen har varmt blod,
  Den blinda horden attackerar oss!
  Hon viskade trollformler, och ett rejält regn av grädde, kondenserad mjölk och honung öste ner över pojkarna från ovan.
  Och återigen barnens glada skratt. Allt snurrar och händer så coolt och aggressivt. Och det finns roliga ögonblick i denna aggression.
  Pojkprinsen Oenomaus är förstås också med i leken. Hur kan någon klara sig utan det? Och den unge krigaren kastar mycket skickligt över sig en pojke som ser äldre och större ut. Och återigen entusiastiska utrop. Ja, det här är verkligen en kamp som behövs.
  Enomai viftade med handen och pojken föll på en hög med gräddtäckta kakor. Och de sprack och spretades så roligt och med bravur. Och sådana var dofterna av det magiska köket.
  Dobrynya noterade med en suck:
  - Det är synd att slösa med sådan mat!
  Dominic fnissade och svarade:
  - Det är okej! Jag ska göra mer magi!
  Fenixpojken sjöng:
  Någonstans i skogen finns trollkarlar,
  De syr en kaftan åt Satan...
  Stenblock kastades runt,
  Vårt fantastiska land!
  Därefter blev han vän med Dobrynya. De två heroiska pojkarna började först vifta med knytnävarna och försökte slå varandra i ansiktet . De laddade den slentrianmässigt ett par gånger, och blåmärken dök upp. Då tog pojkkämparna den och stötte sig mot pannan. Så gnistor började flyga från mina ögon.
  De knuffade varandra, slog huvuden och började sedan slåss. Och kampen var väldigt envis. Riddarpojkarna grabbade, krossade varandra och klämde varandra.
  Sedan började de slå i huvudet igen, vilket såg mer dumt ut än coolt och hotfullt. Och detta fungerade på ett sådant sätt att det fick barn-åskådarna till öronbedövande skratt.
  Dominica tog fjädern i sina händer och började kittla pojkarnas bara klackar. Dobrynya och Phoenix började skratta, det är verkligen så kittligt och coolt att du inte kommer att kunna sluta skratta.
  Margarita noterade med ett primadonna-leende:
  - Ja, du är en cool tjej. Bara en mästerunderhållare. Vad mer kan du göra?
  Dominica morrade:
  - Ja, generellt sett kan jag göra absolut allt. Och du kommer att se detta mer än en gång!
  Dobrynya och Phoenix separerade. De svettades och deras skulpterade överkroppar glittrade som om de hade blivit översållade med olivolja.
  Margarita sa med en suck:
  - Vi har seger, men vi är inte närmare målet att rädda det starkare könet. Den gula råttan tillhör vår fiende Bastinda, som försvann till ingen vet var. Och vi hällde ut bönorna. Tja, inte förgäves, men ändå utan det resultat som vi räknade med!
  Dominica sjöng som svar:
  Livet är inte lätt
  Och vägarna leder inte rakt...
  Allt kommer för sent
  Allt är borta för tidigt!
  Efter hand blev stämningen lugnare hos de frigivna barnen. Och slagsmålen, även humoristiska, tystnade och musiken blev mindre hög.
  Och så hördes plötsligt ett ljud. Larmtutan ljöd.
  Pojkarna och flickorna hoppade omedelbart ur sina stolar och strös med svärd och spjut. De var redo för ett slagsmål.
  Drakar dök upp på himlen. De var trehövdade, sjuhövdade och tolvhövdade . Och det fanns ganska många av dem, och stora reptiler. Naturligtvis, ju fler huvuden, desto större storlek. Och bland dem fanns den välbekanta häxan Bastinda, som verkade liten mot drakarnas bakgrund.
  Dominic visslade och noterade:
  - Wow! Det verkar inte vara över än!
  Margarita sjöng som svar:
  Jag faller med bröstet och tar tag i ledningen,
  Jorden är full av hål, som bast...
  Men jag vet att detta inte är slutet ännu -
  Slutet är bara början!
  Det fanns cirka femtio tusen krigarbarn - det här är en hel armé, det fanns inte mer än tvåhundra drakar. Därför rymde inte de unga krigarna. De var redo att slåss och ge sina liv dyrt, och kanske till och med vinna!
  Båda sidor är stridbara och beslutsamma.
  Den största tolvhövdade draken dundrade:
  - Var inte rädd! Vi kommer inte slåss med barn! Vi är för fred och rättvisa!
  Dominica skrek:
  - Så varför kom du hit?
  Här vrålade Bastinda och flinade aggressivt:
  - Jag vet att ditt huvudmål var att skaffa den gula råttan, och inte att befria barnslavarna!
  Margarita invände:
  - Det stör inte! Vi ville i alla fall inte lämna våra barn och det kommer vi aldrig att göra!
  Drakens alla tolv huvuden sa på en gång:
  "Vi uppskattar din adel!" Men Bastinda bjuder in dig att spela ett spel. Om du vinner kommer han att ge dig den gula råttan, om han gör det kommer dina fyra att bli dess slavar för alltid.
  Trollkvinnan Bastinda nickade:
  - Ja! Det är allt! Tja, barn, det är för mycket tjafs med dem. Dina fyra kommer att vara mycket mer användbara i slaveri!
  Dominica noterade med ett leende:
  - Vi kan spela ett spel. Låt bara, i händelse av förlust, häxan Bastinda inte bara ge oss sin gula råtta-artefakt, utan också bli vår slav.
  Margarita bekräftade och stampade med bara foten:
  - Det är allt! Det här är precis vad vi behöver! Det vore rättvist om Bastinda också riskerade sin frihet!
  Den tolvhövdede sa:
  - Låt det vara så! Artefakten och häxans frihet, mot fyra betydande individers frihet - rättvist!
  Trollkvinnan Bastinda nickade med svart hår:
  - Okej, så var det! Jag vinner alltid det här spelet ändå. Och till och med kunskap om magi kommer inte att hjälpa dem!
  Den tolvhövdade draken vrålade:
  - Lovar du att du kommer att uppfylla dina löften vid nederlag?
  Alla fem utropade unisont:
  - Vi ger!
  Trollkvinnan Bastinda tog en tavla med rutor från sin ryggsäck och sa:
  - Då börjar vi!
  Och hon vecklade upp tavlan, figurer dök genast upp på den. Det påminde lite om traditionellt schack, bara rutorna var inte två, utan tre färger: vit, svart och grå. Och vi hade många fler siffror. Det finns en gycklare, bågskyttar och en officer, en general, en marskalk, en ballista, en vagn och något annat.
  Dominica mumlade:
  - Ja, jag vet inte ens hur de går! Detta är orättvist!
  Trollkvinnan Bastinda svarade med ett leende:
  - Du har redan gett ditt ord och det finns ingenstans att dra sig tillbaka. Att vägra att spela är liktydigt med nederlag!
  Margarita nickade:
  - Jag kan det här spelet! Och hur figurerna går i den också! Så låt oss spela!
  Trollkvinnan Bastinda nickade:
  - Okej då! Huvudfiguren här är kungen och vi kommer att spela till schackmatt!
  Barnkrigarna klappade händerna. Margarita skakade sitt trollspö, och en bild av en enorm bräda med tre typer av celler dök upp framför dem. Och nu kunde tusentals före detta slavar se henne på en gång.
  Margarita noterade:
  - Före kriget vann jag ett parti schack mot Botvinnik själv, dock inte personligen, utan i ett samtidigt parti. Men vid åtta år gammal är det coolt att slå USSR-mästaren!
  Trollkvinnan Bastinda mumlade:
  - Det här är ett helt annat spel! Schack var inte ens nära henne!
  Partisanflickan nickade:
  - Jag vet! Det är mer komplicerat och det finns fler bitar, men jag kan spela det! Så tro inte att det blir lätt för dig!
  Häxan med svart hår nickade:
  - Mina pjäser är röda - de börjar först!
  Och hon flyttade slungan framåt . Margarita svarade med att flytta bågskytten. En så lugn lek började. Det fanns hundra figurer på varje sida, och alla tre, utom kungarna. Det finns en av dem, och spelet slutar med kompis. Tja, det här är vackert och logiskt.
  Bastinda lekte och flinade. De första utbytena följde. Sedan manövrar av snabba gycklare. Dominica noterade att gycklaren rör sig som en drottning i traditionellt schack, men slår som en riddare.
  Ja, det är intressant. Officeren ser ut som en biskop, men slår som en kung. Och generalen rör sig som ett torn, men slår som en riddare. Marskalken rör sig som en drottning, men slår bara som ett torn. Naturligtvis är de mäktigaste figurerna storvesirerna, de rör sig som en drottning och som en riddare och slår också. Det finns såklart drottningar, och de är precis som i vanligt schack. Bågskyttar rör sig som bönder, men de skjuter diagonalt tre rutor framåt och slänger bara två. Det verkar som om vanliga infanterister är de svagaste, men de kan, när de når sista linjen, förvandlas till vilken pjäs som helst utom kungen.
  Vagnen går som en häst, men slår som en elefant. Ja, det är intressant hur det blir. Det finns också en ballista - den rör sig som ett torn, men träffar som en drottning. Rooks, riddare och biskopar, som i vanligt schack. Men det finns också en enhörning. Han går som en kung, men slår som en drottning. Och en kunglig enhörning. Han går som en elefant, men slår som en storvesir, det vill säga som en drottning och en riddare. Ja, det här är inget skämtspel. Och det finns tre figurer vardera. Och prova något utan att gäspa. Och nu verkar det som att Bastinda redan har erövrat mer territorium och fått en materiell fördel.
  Det är klart, hon är mycket mer erfaren än Margarita.
  Dominica twittrade självsäkert, eller snarare ironiskt nog:
  - Gå hästen! Häst!
  Margarita vinkade av henne:
  - Stör dig inte! Det som behöver göras, det gör jag!
  Och partisanflickan flyttade beslutsamt sin figur. Bastinda fortsatte att attackera. Striden var mycket envis och skoningslös.
  Margarita, för att återfå lite självförtroende och lugn och generera inspiration i spelet, började sjunga;
  Det skummar uppåt och höjer de branta sluttningarna,
  Vågen, isens bojor förstörde havet!
  Balken skar, molnen var fyllda med bly,
  Och en frisk vind krossade dimman!
  
  Jag är med dig på en kustklippa,
  Havets dyning kittlar i örat!
  Fightern kramade om hennes hals med en mild hand,
  Den helige Herren har uppstått i min själ!
  
  Topparna på snöbergen är förgyllda,
  Och pärlfjärilar på bröstet!
  I fjärran strövade fartyg under segel,
  Du kan inte ge upp din dröm och somna!
  
  Jag pekade på dig, älskade,
  Dina strålande ögon av tårar!
  Trots allt, utan dig räcker inte ens världen till för mig,
  Stormar och åskväder dånar i hjärtat!
  
  Tillsammans med dig kommer vi att smaka mycket ära,
  Och gift tränger igenom ambitionen!
  Dra ditt svärd i den maktens namn,
  över att tjäna !
  Margarita sjöng perfekt och piggade upp och inledde ett avgörande anfall. Partisanflickan tvekade inte att offra, och vid något tillfälle verkade den materiella kraftbalansen katastrofal för henne. Men här är några fler starka taktiska attacker och...
  Margarita sa med ett oskyldigt leende:
  - Schackmatt, fru Bastinda!
  Hon blinkade vilt och såg sig omkring och tittade i sidled på den största, tolvhövdade draken. Det var storleken på ett flygplan i storklass , spännvidden på varje vinge var drygt tvåhundra meter - det här är ett monster. Kanske till och med den fenomenala magin hos den valda tjej-skådespelerskan Dominica kunde inte övervinna en sådan jätte.
  Den enorma drakledaren vrålade med tolv huvuden samtidigt:
  -Du förlorade mot Bastind. Så ge dina vinster till den gula råttan - en värdefull artefakt, och gå in i slaveri till dina nya mästare!
  Bastinda suckade och tog en artefakt ur sin ryggsäck. Oväntat var den bara storleken på en kokosnöt, men den glödde med ett starkt, gult ljus.
  Häxan höll fram det och noterade:
  - Han är din. Som allt som är mitt är det nu ditt!
  Margarita tog artefakten i sina händer och gömde den sedan i sin ryggsäck. Och hon noterade:
  - Det här är bra! Vad ska du och jag göra, Bastinda?
  Utåt svarade en fortfarande ganska ung och attraktiv svart kvinna:
  - Jag kan göra många saker. Jag är redan mer än tusen år gammal. Och tänk om jag kan lära dig okända magiska tekniker. Tja, och också vara förvaltare av riket. Jag har mycket erfarenhet av detta, och inte bara att hantera barn.
  Margarita ryckte på axlarna och noterade:
  "Jag tror att jag kanske släpper dig, efter att först ha avlagt en ed att bara göra goda gärningar."
  Dominica mumlade:
  - Tänk om hon ljuger? Vi har folk, du vet. Till och med Koranen säger att eder kan brytas i vissa fall.
  Och skådespelerskan sjöng:
  Tro mig, dina tjänare kommer att torka sig,
  Du kommer att bli förrådd, du kommer att bli förrådd...
  Och de som svär i kärlek så här,
  Titta bara, de kommer att döda dig!
  Margarita invände:
  "Det är brukligt att våra trollkarlar håller både sina ord och sina eder." Att bli en edsbrytare innebär att dra på sig evig fördömelse och förakt från alla. Så Bastinda kommer antingen att hålla sin ed eller vägra ta den. Så hon har ett val mellan slaveri och att ge upp onda gärningar för alltid!
  Häxa med svart hår ryckte på axlarna:
  - Det är något att tänka på här. Gör aldrig ont, det här är också väldigt svårt, och inte alltid trevligt!
  Dominica var indignerad:
  - Varför bestämmer du för oss, Margot? Jag tänker, det är bättre att hon är vår slav. En magisk och tidlös tjänare kommer att vara ganska användbar i hushållet. Hon ska inte vara din slav, utan vår gemensamma!
  Den heroiska pojken Dobrynya bekräftade:
  - Ja det stämmer! Alla fyra av oss riskerade vår frihet. Och du vill befalla henne ensam.
  Pojken prins Oenomaus ansåg:
  "Jag tror också att det är bättre att släppa henne och avlägga en ed att bara göra goda gärningar." Varför, medan du samlar elva artefakter till, dra en slav med dig? Hon är bara en börda!
  Dobrynya och Dominica sa unisont:
  - Nej, hon är vår slav! Och vi släpper henne inte!
  Drakledaren anmärkte:
  - Du har en split: två mot två! Jag föreslår att du kastar ett mynt. Om det är huvuden så gör vi som Margarita vill, om det är svansar så gör vi som Dominica vill!
  Krigarbarnen ropade unisont:
  - Höger! Höger! Höger! Lotten kommer att avgöra!
  Dominica mumlade argt:
  -Vem ska kasta myntet?
  Draken dundrade:
  - Jag!
  Och sedan kastade hans svans en silverglänsande cirkel som flög genom luften och föll på den steniga trottoaren. Myntet slog och ... det landade på kanten...
  Den jättelika draken skrattade och svarade:
  - Om så är fallet, då tar jag Bastinda som hembiträde. Och du är kvar med hennes artefakt, den gula råttan, som en trofé. Precis som du ville, förresten!
  Dominica mumlade:
  - Och en motorcykel. Jag vill ha en sådan här flygblad.
  Den jättelika draken väste:
  - Sjung en sång! Och vi drakar kommer att uppskatta det. Om du gillar det kommer den magiska flygande motorcykeln att bli din. Och om inte, då ... Du kommer också att bli vår slav!
  Dominica var indignerad:
  - Så du kan säga att du inte gillar någon av mina låtar!
  Huvuddraken meddelade:
  - Inte bara vi kommer att döma, utan även allmänheten, inklusive barn och före detta slavar!
  Dominica nickade med en suck.
  - Då håller jag med!
  Och flickan började sjunga med känsla och uttryck;
   Klädd för att vara alla kungars avundsjuka,
  Crimson, guld, löv i rubiner!
  Som kvällsfjärilar svävar,
  Och vindarnas röst är kerubernas organ!
  
  Den lyxigaste friden är rymlig på hösten,
  Träd, kupoler av heliga kyrkor!
  Vilken kvist som helst med mejslade sniderier,
  Daggdroppspärlor och ovärderliga stenar!
  
  Pölen var täckt med tunt silver,
  Gnistor gnistrar under hästens hovar!
  Ni behandlar varandra vänligt,
  Må du leva lyckligt under en klar himmel!
  
  I den strålande solen, med min klänning lös,
  Björkar och poppel dansar kärlekens vals!
  Vi är ledsna över dagarna som har sjunkit ner i avgrunden,
  Behåll minnena från möten med mig!
  
  Vintern kommer, ungdomen i den är evig,
  Inte grått hår, diamanter i håret!
  Vi kommer att samla alla våra vänner för semestern,
  Och låt oss uttrycka drömmen i käcka verser!
  Stormiga applåder och rop av "Bravo! Encore!", översvämmade tiotusentals strupar hela torget. Detta skulle bli en härlig timme, en timmes triumf för Dominica, som upptäckte sin talang som primadonna!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"